Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pass The Princess Exam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mudzidzi akanaka uye anoshuvira mutambi wemufirimu, Dominika, anoshuvira kuzove nyeredzi yescreen. Zvino nyava yakati yasvika kwaari, akada kumutevera, akasvika paushe hweshato. Dominica yakavanza kugona kwakatanhamara, uye denda risinganzwisisike rauya kuhumambo nenyika dzakavakidzana, semugumisiro wekuti vanhurume vese vavhundutswa. Mumwe wevamiriri vekupedzisira vebonde rakasimba, elf Prince Oenomaus, akakwanisa kunonoka kufa kwake nekuda kwechipo cheDominica. Uye zvino vanofanirwa kushanda pamwechete kuti vafukure chakavanzika chedenda risinganzwisisike uye kufumura masimba erima.

  PASS THE PRINCESS EXAM
  
  CHIREVO
  Mudzidzi akanaka uye anoshuvira mutambi wemufirimu, Dominika, anoshuvira kuzove nyeredzi yescreen. Zvino nyava yakati yasvika kwaari, akada kumutevera, akasvika paushe hweshato. Dominica yakavanza kugona kwakatanhamara, uye denda risinganzwisisike rauya kuhumambo nenyika dzakavakidzana, semugumisiro wekuti vanhurume vese vavhundutswa. Mumwe wevamiriri vekupedzisira vebonde rakasimba, elf Prince Oenomaus, akakwanisa kunonoka kufa kwake nekuda kwechipo cheDominica. Uye zvino vanofanirwa kushanda pamwechete kuti vafukure chakavanzika chedenda risinganzwisisike uye kufumura masimba erima.
  PROLOGUE
  Achisiyaniswa nekunaka kwake kusingawanzo, kwakasiyana, Dominika Delfinova akagamuchira rimwe remabasa makuru mu blockbuster "Star Empress". Uye iri firimu rine bhajeti rakakura uye rinovimbisa purofiti yakakura. Izvi zvisati zvaitika, Dominica akanga atoita nyeredzi mune akati wandei mafirimu, asi akagamuchira pennies chete. Runako rwake rwaishamisa, uye bvudzi rake raive rakajeka kwazvo rechirimo dandelion ruvara, uye vashoma vanhu vaitenda kuti aigona kuita pasina dhayi uye varnish. Asi ndozvazvaive zvakaita. Dominika aive musikirwo, huchi blonde ane mwero wakakodzera, uye zvakare aine mhasuru dzakavezwa uye dzakatambanudzwa zvakanakisa.
  Kunyange zvazvo musikana wacho asina kuita zvehondo, akatamba mu ballet. Uye aive nekumhanya, nyasha, uye kurongeka kwakanakisa kwemafambiro.
  Anogona, semuenzaniso, kuzviratidza zvakanaka mumafirimu ekuita. Semusikana ane chimiro chengirozi chinovanza murwi-dhiyabhorosi.
  Iye zvino akabvisa shangu dzake uye akamhanya nemufaro mupaki, achinzwa kufara kunonakidzira kubva muuswa nematombo enzira netsoka dzake. Makumbo ake aive akakwana uye aikwezva zvekuti aigarotorwa mifananidzo asina shangu uye ari padhuze, izvo zvainyanya kufadza varume. Dominica aidada nemakumbo ake akanaka, uye akapfeka siketi pfupi kusvika kune chando.
  Panguva iyoyo pakabva pasvika mumwe musikana pamberi pake. Muduku zvikuru, mumwe angati, anenge musikana. Dominica akanga akareba, ane mhasuru, ane nyasha, uye chiso chake, zvisinei nekutsvedzerera kwacho uye ganda rakapfava, raisaita kunge chiso chemusikana mudiki asina njere. Uye uyu akafanana nemusikana wechikoro, kunyange akapfeka zvinoyevedza, uye ane magirazi madiki aya akarembera paari uye achipenya zvakajeka muzuva.
  Dominica aitofunga kuti pamwe aya aive zvishongo chaizvo.
  Musikana akatsika gumbo rake diki, asina kupfeka. Uye nhungirwa dzakasungwa nemucheka mutsvuku nepepuru dzakaonekwa munzira ine matombo.
  Dominica akaridza muridzo achiti:
  - Manomano akadii! Iwe uriwo mutambi wemufirimu kana mutambi wemasekisi?
  Musikana akapindura nekazevezeve.
  - Ndiri nymph! Hapasisina nguva yekutsanangura, nditevere!
  Musikana akatambanudza maoko ake mukusatenda:
  - Zvakanaka, ndizvo ... Good joke! Zita rako ndiani?
  Nhumbu yakaridza mhere:
  - Marquise de Cassandra. Uye kutaura kwakakwana, nguva yega yega yekuve munyika yako inoda rakakura, simba remashiripiti!
  Uye iye akasimba, asina kana simba remwana, akabata ruoko rwaDominica, achidzvinya chanza chake zvine simba.
  Mutambi wemufirimu akasimba uye ane hunyanzvi akabva aona kuti zvaive zvisingabatsiri kuramba kubata kwakadaro.
  Musikana, achishandisa zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka yake duku, inofadza, akashandura dombo remhete pamunwe wechiratidzo cheruoko rwake rwakasununguka. Uye panguva imwe cheteyo, Dominika akanzwa sokunge akanga ari kuwira mutsime. Uye kwaiva kunzwa kunofadza zvikuru, kwakasiyana.
  Ipapo zvinhu zvose zvakazadzwa nechiedza chaipenya, chaiita sechinobaya masero ose emuviri wemusikana ane simba, ane simba, ane tsvarakadenga yakasarudzika.
  . CHITSAUKO Nha.
  Tsoka dzaDominika dzakashama dzakanzwa kupisa pasi pake, uye ndiko kwakava kutanga kufunga kwake. Paiva nokubwaira pamberi pemaziso angu, sokunge kuti ndakanga ndapofumadzwa nokupenya kwakasimba, semheni yekamera. Uye musikana haana kubva akwanisa kuona kwaakanga aguma.
  Inzwi rakapfava renyati rakanzwika.
  - Usatya! Ikozvino ichapfuura uye iwe uchakwanisa kuona zvese.
  Dominica akafinyama ndokubwaira bwaira. Tsoka dzake dzakabva dzatanga kunzwa kupisa. Pazasi pepasi petsoka dzechisikana paibvira moto sejecha reSahara masikati. Dominika aifarira kumhanya asina shangu. Kunyanya pandakajaira panguva yekuyedzwa skrini.
  Paakanga achiri musikana, akapiwa basa rokuva mukuru mukuru wevazivi.
  Zvechokwadi, munguva yehondo, vasikana vaifamba vasina shangu muzhizha, sezvo shangu dzinofanira kutarisirwa, uye zvinoshamisa, kana iwe uchifamba kwenguva yakareba, zviri nyore.
  Uye pakupedzisira vakamutungamirira kunomusungirira, asina shangu muchando. Izvi zviri muchimiro cheZoya Kosmodemyanskaya, Dominika chete ndiye blonde uye akanyanya kunaka, uye ane runako rwechisikigo. Uye apo anonyemwerera ndokubudisa mazino ake machena, sokunge kuti akaitwa namaparera chaiwo, anobvisa chose chose denga pamahinji aro.
  Uye pano mazamu anopisa, uye neimwe nzira inopisa. Kwaidziya muMoscow muna Chivabvu, asi iwe haugone kuidaidza kuti inopisa.
  Uye pano, zvakaita seimwe nzvimbo muArabia masikati. Kunotopisa ikoko. Akambotora bhaisikopo muEmirates, uye aitofanira kufamba asina shangu mujecha. Sezvineiwo, mambakwedza, jecha rakanga rambotonhora zvishoma pakati pehusiku, asi richiri kupisa, vakatozora tsoka dzake Vaseline kuti zvive nyore.
  Asi vana veko vanomhanya vasina shangu, zvirinani pakati pevarombo, uye vanoseka, vachiratidza mazino avo madiki, vasinganzwe kusagadzikana.
  Chokwadi kupengereka kwaaiita kwakabva kwamira Dominica ndokuona ari mudhorobha. Matombo aive pasi petsoka dzetsvarakadenga aive orenji nepepuru. Uye dzimba dzakapoteredza dzakareba, dzakanaka zvikuru, sokunge kuti pakati peSt. Petersburg, uko makare akachengetwa. Pano chete zvivakwa zvakareba uye zvakatonyanya kusimba, zvine mavara, zvakapfuma, zveumbozha uye zvakaomesesa.
  Uye kune shizha regoridhe rakawanda, iro pasina mubvunzo rinofadza ziso. Uye kune vasikana vakanaka vakawanda mumigwagwa. Ivo, vachipenya vasina shangu, vane nyasha, vakatsvuka, makumbo ane tsandanyama, vakatanga kutenderedza Dominica neinoyevedza marquise-nymph.
  Vasikana vese vaive vakanaka, vadiki, vasina shangu asi vakapfeka zvishongo. Vamwe vane zvishongo zvakawanda nematombo anokosha, vamwe vane zvishoma. Vasikana vakati wandei vaive vakapfeka madhuku machena chete, mapfupi.
  Izvi ndizvo zvaiwanzoonekwa nevaranda pavaiita mafirimu ekare, Dominika akadaro.
  Zvisinei , havasi vasikana vose vaiva vanhu. Vamwe vane nzeve dzenzou, vamwe vane mhuno dzegondo. Vasikana vakati wandei vaive vadiki, seMarquise de Cassandra, vasikana chete, asi vakasimuka ndokufamba vasina kubata nzira netsoka dzavo diki.
  Humambo hwese hwevasikana avo, vasingatyi mugwagwa unopisa, vanoratidzira zvitsitsinho zvavo zvepingi.
  Uye vakakomberedza Dominica nemarquise nemhete, uye vakanyemwerera, vachitaura chinyararire.
  Vasikana vakaburitsa kunhuhwirira kwakanaka kwemuviri wechidiki, une tsandanyama
  zvechikadzi, zvakavhenganiswa nezvinonhuhwira zvinodhura.
  Vamwe vaivewo nezvombo mumaoko. Kunyanya, uta, muchinjiko wakashongedzwa zvine mutsindo, minondo, mapanga, madhaga uye magoba emiseve.
  Zvaiyeuchidza zvakanyanya zvekuwedzera kwekutorwa kwefirimu rekufungidzira; zvinotoshamisa kuti vakakwanisa kuunganidza tsvarakadenga dzakawanda, dzakapfava, dzemitambo munzvimbo imwechete.
  Vasikana vazhinji vaive vakashama, mazamu nechiuno chete zvaive zvakavharwa nezvishongo zvematombo anokosha.
  Vasikana vangangosvika gumi nevaviri vakapfeka hanzu dzine mwero vakapfugama vakabata majagi echinwiwa anopenya eplatinamu nematireyi egoridhe ezvokudya zvakasiyana-siyana nemichero.
  Dominika akagunun'una nekuvhiringidzika:
  - Unodei kwandiri? - Uye akawedzera zvishoma nechivimbo. "Kana uine nguva, ndichada kuzviratidza mune zvekuwedzera, ingondibhadhara zvakanaka."
  The nymph marquise akapindura achinyemwerera:
  - Sezviri pachena iwe unofunga kuti iyi ifirimu? Kwete, iyi ndiyo Elf- Dragoni Empire !
  Dominique akaseka achibva asvetuka. Zvitsitsinho zvangu zvaipisa zvisina tsitsi. Akazunza zunza dikita. Zvakanaka, kunopisa. Sezvakaita mugwenga reArabia. Zvinoshamisa kuti tsvarakadenga dzinofamba sei dzisina shangu pano, uye ganda ravo harina kubva kuzuva.
  Ari kupi? Zviri pachena kuti kwete muRussia ...
  Dominica akatarisa mudenga achibva aridza muridzo. Denga rakanga riri yeyero, makore asingawanzooneki ari orenji, uye pakanga paine marambi akati wandei panguva imwe ... Hameno kuti kwaipisa kudaro. Uyezve, zvivheneko zvakashongedzwa muchimiro, zvine macurls kana nyanga...
  Dominika akanzwa kurwara. Inga, aya ndiwo maitiro anoita vanhu kupenga. Chiso chake chakanaka chakamonyaniswa nekucheneruka.
  Akadzadzarika, asi vasikana vaviri vaive nenzeve vakamutsigira. Vamiririri vehutano hwakanaka vakaparadzana, uye vakanaka vakapfeka nguo chena, dzakasvibiswa dzakaunza midziyo yake nechinwiwa pane yakashama, miviri yakanaka uye ine tsandanyama yevasikana. Zvino vakadira waini yeemaradhi mumidziyo yendarama.
  Dominika akanwa nekukara. Uye akanzwa kuti waini yaitapira uye inonaka zvisingaite; simba, simba, uye simba zvakabva zvayerera nemutsinga dzake.
  Uye tsoka dzemusikana dzakange dzatove dzisina kupisa zvakanyanya, kana kuti, dzakanzwa kudziya kunofadza, uye tembiricha yakatenderedza yakava yakanaka, sekurota.
  Dominique akavhunduka ndokudzungudza musoro wake waive neruvara rweshizha, achishevedzera kuti:
  - Mhoro vanorara!
  Ipapo musikana akakurumidza kuzviruramisa:
  - Ndinofara kusangana nehama dzangu, kana kuti, hanzvadzi mupfungwa!
  Vasikana vakaombera maoko. Uye vakaimba rwiyo:
  - Tinokuda iwe mufaro,
  Ndimi tariro yedu, nditendei...
  Nzira kune dzimwe nyika -
  Musuwo wakavhurwa!
  Marquise de Cassandra akagutsurira musoro:
  - Hongu, unofanira kutibatsira. Uye pachava nemubairo mukuru weizvi.
  Dominica akakwenya mapendekete ake ane tsandanyama ndokubvunza achishamisika:
  - Uye ndingakubatsira sei?
  Musikana wenyowani aida kutaura chimwe chinhu, apo kurira kwehwamanda uye kurira kwemapapiro zvakanzwika. Vose vamiririri vakawanda vepabonde rakanaka vakapfugama pasi pakarepo uye vakakotama muuta hunoremekedza.
  Iyo Marquise yakasimudzirawo Dominika:
  - Kotama zvakare.
  Musikana wacho mutambi akabvunza achishamisika:
  - Yechii?
  Musikana weNymph akaridza mhere:
  - Iyo Dragon Duchess inosangana newe. Shato dzinotonga humambo hwedu. Huya, nebvi rimwe!
  Dominica akasarudza kusarega kudada kwake. Kunyange zvazvo aitya kuti mugwagwa unopisa waizopisa ibvi rake rakanga risina chinhu, rakanyungudutswa kuita bhuronzi. Asi ganda rakanyatsova rakasimba uye risinganzwisisike. Zviri pachena kuti vanhu vepano vanoenda vasina shangu kwete nekuda kwehurombo. Asi nekuda kwezvikonzero zvakakomba izvo zvichiri kuda kujekeswa.
  Ipapo shato duchess pachayo yakaonekwa. Mhuka ine misoro mitatu, ine mavara akajeka kwazvo, kunge shavishavi. Yakakura, semurwi akanaka, asi asingatyisi zvachose, kana asingatyisi kana ari iye.
  Misoro yacho yaiita kunge midiki, nekorona diki asi dzaipenya pairi.
  Apo dhiragoni yechikadzi yakabhururuka, vasikana vari pasi pemapapiro avo vakashandura ruvara rweganda ravo kuva lilac, uye ipapo emerald. Izvi zvave zvakanakisa.
  Dominica aitoita seapererwa. Aka kaive kekutanga kuona shato chaiyo pachokwadi. Hongu, mumafirimu, hongu, vanoita madhiragi akanaka vachishandisa mapikicha emakombuta. Asi shato iyi ndeyechokwadi, yakanaka kwazvo uye ine nyasha.
  Musoro waiva pakati wakabvunza, izwi rake rainakidza kwazvo.
  - Ndiri kufara kukuona iwe, muenzi wedu kubva kuPasi!
  Dominica akanyemwerera ndokupindura achiti:
  - Uye ndinofara kukuona iwe zvakare!
  Iyo Dragon Duchess yakagutsurira ndokuenderera mberi, musoro kurudyi watotaura:
  - Takakukoka iwe nekuti mutsinga dzako dzinoyerera ropa reiye chaiye, handizive kuti ndiani, anogara ikoko, handizive kupi!
  Dominika Delfinova akakwesha rimwe gumbo rake risina kupfeka, rakakwenya kune rimwe ndokuti mukuvhiringika:
  - Zvakafanana, handina kunzwisisa!
  Musoro weshato Duchess kuruboshwe wakapindura nenzwi rine chivimbo:
  - Uye isu hatizvinzwisise isu pachedu. Asi chero zvazvingava, tine dambudziko rakaipisisa zvokuti tinoita sevanhu vanonyura, vakabatira pamashanga!
  Dominica akatsika tsoka yake asina kupfeka, inonyengerera uye akaimba:
  - Ndibate, hundi, ndibate,
  Kana paine mapoinzi gumi nemashanu akatenderedza dutu ...
  kubvarura vavengi vane elves,
  Fate yakandikanda seizvi muhupenyu!
  Vasikana vemitsetse yose vakaombera maoko pamwe chete, uye zvaiyevedza uye zvaitonhorera.
  Mukuru wepakati akataura zvakare:
  - Saka, tine denda rinoshamisa. Vamiririri vepabonde rakasimba, vangave elves, vanhu, troll, hobbits, vampires, gnomes nevamwe vanogara munzvimbo yedu, nekuda kwezvikonzero zvisingazivikanwi vakatanga kushanduka kuva dombo uye kuputsika pakarepo. Munyika yedu, kunze kweorcs uye gnomes, pakanga paine varume gumi nembiri vashoma kupfuura vakadzi, uye zvino vakapotsa vanyangarika zvachose! Chokwadi, iyi inhamo!
  Dominika akaseka achibva ati:
  - Izvi zvinoshamisa! Zvikasadaro hapana nzira yekubuda muvarume ava vane mvere, vakanyangara! Uye chinonyanya kukosha, murume akashata, ane potbelly uye musoro wemhanza, makwinya, anowedzera kunamatira kwauri.
  Mumwe wema elves akaramba:
  - Iko hakuna hari-mabhonzo, akaunyana uye ane mhanza elves! Havana kana ndebvu kana ndebvu.
  Dominica akati:
  " Uyezve, zvinodhura zvikuru kubatanidzwa nevechiduku ava!" Havabvumiriwo kupfuura. Ndaneta nemafans aya. Uye iwe, tenda Mwari, usave nevarume ava vane ruchiva, vanodikitira, vane hutsinye, uye unogona kuzorora nekuzorora.
  Misoro mitatu yese yeshato yakatinhira kamwechete:
  - Nyika isina varume ichafa! Tichienzaniswa nevanhu vepasi, isu tinorarama nguva refu, kunyanya shato. Hongu, zvinofinha pasina varume, uye hapana kuwirirana mune zvakasikwa pasina bonde rakasimba.
  Vasikana vakaita ruzha rwekutendera. Mumwe akati:
  - Varume vedu vese vakanaka! Pane imwe nguva , zviuru zvemakore zvakapfuura, varume verudzi rwevanhu vaive nebvudzi, mhanza makwapa, makwinya, matumbu, asi zvino vese vadiki, vakanaka, vakakombama uye vanonhuwa zvinofadza, semaelves!
  Dominika akaseka ndokuchonya ...Akabva apindura achiti:
  - OK! Pamwe mushure memwedzi yakati wandei ndichatanga kushaya varume. Ini handisi kunzwisisa kuti ndingakubatsira sei?
  Musoro wekurudyi wedragoni duchess akapindura:
  -Kutaura chokwadi, isu hatizvizive isu pachedu. Asi iwe une ropa rechisikwa kubva kune imwe nyika, uko vagari vese vasina varume vaviri, sezvatinazvo paPasi, asi vatatu. Uye pamwe izvi zvichatibatsira kudzosa varume vedu!
  Dominica akadzungudza musoro ndokuti:
  - Trisexual zvisikwa? Hongu, ndakaverenga ngano dzesainzi, izvi zvinogoneka!
  Musikana weNymph akagutsurira musoro:
  - Ehe! Denda harina kuvabata. Asi ndiani anovimbisa kuti hutachiona hahuzoonekwa huchacheka bonde rakanaka? Uye zvinogona kutonyanya kuipa! Uye kunyangwe pasina bonde rakasimba, kana murwi achipinda muchadenga chedu, saka isu hatizove nemukana wekurwisa.
  Musikana mutambi akagutsurira musoro:
  - OK! Ndinokunzwirai tsitsi. Nenzira, izvi zvinogona kuuya kuNyika?
  Musoro wekuruboshwe wedragoni duchess wakasimbisa:
  - Ehe! Zvingangodaro. Saka usafunga kuti varikukumbira nyasha. Une munun'una, uye anoitawo mumafirimu. Unoda here kuti mukomana uyu aite dombo agoputsika kuita guruva?
  Dominica nehasha akatsika tsoka yake asina kupfeka ndokuti neshungu.
  - Unoziva zvakawanda nezvangu!
  Musikana weNymph akapindura:
  - Isu dzimwe nguva tinoda kuona mafirimu kubva kupasi rako. Inogona kutorwa zvakananga kubva paInternet, iyo isingade mari yakakura yesimba remashiripiti. Ndosaka takakuonawo. Uye ma fairies akakwirira akanzwa aura yako yakasiyana, uye vakaona mukoma wako, anewo chidimbu cheiyo, handizivi kuti ndiani!
  Dominica akaridza muridzo achideedzera:
  - Ndinoziva zvechokwadi kuti zvese zvisingagoneke zvinogoneka! Nekudaro , zvingave nani kuti ndidzidze ndisipo!
  Marquise de Cassandra akati:
  - Ndizvozvo, izvi ndizvo zvaunofanira kuita. Dzidza, dzidza uye dzidza zvakare!
  Musikana wechikoro akagunun'una zvisingafadzi:
  - Chiizve ichi?
  Pakarepo, misoro mitatu yedragoni duchess yakataura zvakafanana uye nerunyararo mumanzwi avo anofadza:
  - Iwe hapana chaunoziva nezve mashiripiti uye huroyi! Uye iwe unofanirwa kuve neruzivo rwakakura uye rwakakosha kutibatsira. Kana uchinge wapedza kudzidza kubva kuImperial Dragon Academy yeDularis , iwe unenge uine masimba asingazivikanwe ayo achakubvumidza iwe kupfeka korona yemuroyi princess. Uye chete munyaya iyi iwe uchakwanisa, kana kuti, iwe uchawana zvishoma mukana muduku wekudzorera vamiririri vepabonde rakasimba kubva pasi.
  Dominic akaridza muridzo ndokuti:
  - Ah, zvandisingadi kudzidza!
  Zvechokwadi, aida kutamba, kusvetuka, uye kuita mumafirimu. Ndaitozvida chaizvo. Asi zvidzidzo zvake zvakanga zvakamuomera. Akatonyoresa mudhipatimendi rinobhadhara kuitira kuti awane dhipuroma rake pasina kushanda nesimba. Chokwadi, zviri nyore nenzira iyi.
  Dominica angadai asina kupinda muacademy zvachose dai yanga isiri fashoni pasina dzidzo yepamusoro. Uyezve, kunyange mabhirioni haazoroora musikana asina diploma.
  Asi kuroora oligarch, akapfuma sezvinobvira uye, panguva imwe chete, zvichida akwegura, anorwara uye akwegura. Wobva wasiyana nazvo, iva bhirioni chirikadzi uye uraramire mafaro ako.
  Uye nyora zvinyorwa zvemufirimu iwe pachako. Aitove nepfungwa. Uye ndiye ari pamberi. Kufanana naMambo Palpatine , kana kuti, mweya wake werima wakapinda mumusikana we clone ndokutanga kugadzira humambo hutsva nekukunda.
  Hongu, zvakanaka ! Zvisinei, basa rake rokutungamirira rakanga risina kuipa, uye rainhuwa semari yakawanda. Asi ... Iye zvino, ave shasha . Uye achafanirwa kuita izvo zvaanoda zvishoma - kudzidza!
  Dominica akabvunza neizwi raidedera.
  - Ko kana ndikaramba?
  Vasikana vaive pedyo vakaita ruzha nekusafarira. Mumwe akadanidzira achiti:
  - Mupfure pazvitsitsinho zvake!
  Misoro mitatu yeDhiragoni Duchess yakapindura:
  - Hatina kodzero yetsika yekukumanikidza. Nekudaro, kuti ikubvise iwe kubva kuNyika, yakawanda inodhura yemashiripiti simba raidiwa. Uye kudzoka, kana uchida kudzoka, bhadhara rwendo pano, waini inodhura yawanwa, uye tikiti rekudzokera.
  Dominica akati:
  - Hazvina kunaka kundibhadharisa chimwe chinhu chandanga ndisingadi kuita! Ndakasundwa ndisingadi!
  Musoro wepakati weshato yechikadzi akapindura:
  - Iwe uri wedu, pamwe, mumwe wemikana yedu yekupedzisira! Ichokwadi, unogona kuedza nemukoma wako, asi achiri mukomana, uye zvisinei, murume, uye iyewo anogona kuputsika kuva guruva.
  Dominique akaridza mhere nehasha:
  - Usabate hama yangu! Harisi basa rake!
  Iyo Dragon Duchess yakabvunza ichipokana:
  -Unoda here kudzidza kuve muchindakadzi? Fungidzira kuti uchawana mikana ipi. Iwe hauzochembera, uchararama zviuru zvemakore akati wandei, uye pamwe kutowedzera kana ukawana mashiripiti epamberi uye wova mwari asingafi. Uye muchava nevatongi noumambo hwenyu!
  Dominica akafemera pamusoro ndokuti:
  - Rega ndifunge zvishoma.
  Musikana weMarquise akasimbisa:
  - Hongu, regai afunge nezvazvo. Anofanira kuziva nyika yedu zviri nani. Ngaachinje uye apengenuke. Uye achaita chisarudzo chakanaka.
  Iyo Dragon Duchess yakagutsurira nemusoro nemisoro mitatu yese:
  - Ngaafambe-fambe neguta; Yakakura uye yakanaka. Muratidze, Cassandra, uye imi vasikana mupe nzira. Usapindira!
  Bonde rakanaka rakaparadzana. Nymph marquise yakatora chinhu chaiita sepizza mutireyi ndokupa Dominika:
  - Heino, idya! Unozosimba.
  Mumwe musikana akapfeka jasi akadira waini, yatova yepingi, mugororo rendarama kubva muchirongo cheplatinamu . Dominika akanyatsotora pizza. Yakava inonaka kwazvo, uye musikana akatanga kudya, zvakanyanya ane chivimbo, uye akaigeza newaini, inotapira uye inonhuhwirira.
  Mushure mezvo, moyo waDominica wakawedzera zvakanyanya. Uye akaimba:
  Chipo chevadzidzisi,
  Vakaita nguva neni...
  Vakandidzidzisa pasina...
  Uye ipapo musikana wemudzidzi haana kuwana rhyme yakakodzera, uye izvo zvaipenya mumusoro wake wakanaka zvakatarisa zvakashata uye zvisina kufanira.
  Vakadungamidzana, nyanyi ndokumutungamirira neruoko. Kunyangwe zvake aive mumusoro mupfupi uye mutete pane akasimba uye akareba uye ane tsandanyama kudaro Dominika.
  Vasikana vese vari vaviri vakatsika tsoka dzavo vasina kupfeka uye kufamba nekumhanya kwemhara.
  Dzimba dzakapoteredza dzaive dzoumbozha . Hapana guta paPasi rakambova rakanaka kudaro. Paivewo nemaruva aikura pano, akakura kwazvo, akapenya uye achinhuwirira. Zvose zvaiva muguta iri zvakanga zvakanaka uye zvaiyevedza.
  Uye vasikana vakawanda. Akapfeka zvakanyanyisa , kana, pane zvinopesana, zvakanyanya kuzvininipisa, uye vamwe vasikana vakageza migwagwa. Asi munhu wese mudiki, mutsva, akanaka uye asina shangu.
  Dominica akabvunza achishamisika.
  - Nei vasingapfeki shangu, kana kuti mafiripi?
  The Marquise de Cassandra akapindura achinyemwerera:
  - Aya ndiwo mashiripiti epasi rino. Inotibatsira kuchengetedza hudiki husingagumi, kukanda mashiripiti, uye zvigunwe zvedu zvisina zvigunwe zvinogona kushandiswawo muhondo!
  Musikana wemifananidzo akaseka ndokuti:
  - Izvi zvinoshamisa! Kazhinji, pandaiva muduku zvikuru, ndainyara kufamba ndisina shangu, nokuti ndaidavira kuti ichi chaiva chiratidzo chourombo hwakanyanyisa. Asi ndakazojairana nemafirimu. Uyezve, zvaive zvakafanira kuti masosi aite rough pandaitamba hanzvadzi yaSpartacus muhudiki, kana marudzi akasiyana evapanduki. Ndakazvifarira. Asi kana ukafamba-famba muMoscow usina shangu, unenge wakanganisa semunhu anorwara nepfungwa, uye kune utachiona hwakawandisa uye tsvina mumigwagwa!
  Musikana weNymph akagutsurira musoro:
  - Hongu - zvinonzwisisika! Uyezve, kumhanya pasina shangu kunowedzera kunonoka, sezvo ganda remurwi rakasimba kudarika mabhoti anodhura, uye inoputika, inoshanduka uye inopomerwa nemashiripiti!
  Vakaenderera mberi. Iwe unogona kuona kuti yakakwirira sei, senge spire yeOstankino TV tower, jets dzechitubu kumhanya. Saka vanosimuka, zvinopesana nemitemo yefizikisi. Uye jeti pachadzo dzine mavara mazhinji. Zvakanaka sei izvi.
  Uye ndeapi mizinda yakapoteredza? Zvinhu zveumbozha zvakadii pano. Uye mutemo unopenya kwete negoridhe chete, asiwo neimwe yakajeka, simbi yeorenji isingazivikanwe paNyika.
  Dominica akati:
  - Guta rako rakaita sengano. Uye vasikana vakanaka, separadhiso chaiyo, uye kwete yakagadzirwa, seyedu!
  Cassandra akaseka ndokubvunza:
  - Nei uchifunga kuti paradhiso yako inoumbwa?
  Musikana musikana akapindura zvine musoro:
  - Nekuti ane tsananguro dzinopesana. Chimwe chitendero chinotaura chimwe, chimwe chinotaura zvimwewo, uye chechitatu chinotaura zvakasiyana chaizvo!
  Iyo nymph marquise yakagutsurira musoro:
  - Hongu, ndinoziva! Ndakatarisa Internet yenyu. Zviri nyore pane kuenda kuNyika. Zviri nyore zvekuti kunyangwe maelves ari nyore, matroll uye vanhu vanogona kukwira mazviri uye kuona bhaisikopo. Nekunaka kwese kwenyika yemashiripiti, isu, zvinosuruvarisa, hatina matekinoroji epamberi sevanhu vePasi. Iwe uri maamateurs mumashiripiti, asi kuvandudza kwedu tekinoroji kwakaoma nechando!
  Dominica akabvunza achishamisika.
  - Sei wakaomesa tekinoroji?
  Nhumbi, ichidzikisa inzwi, yakapindura:
  - Hatisi isu. Aya madhiragoni. Ivo sezviri pachena havadi kunetesa simba ravo. Kunyangwe, hongu, ivo vanotitendera kuti tirarame zvakajairika, uye kune vamwe kunyange muumbozha, asi ... Ngatirege kutaura nezvazvo!
  Pakamboita karunyararo zvakare. Umbozha hwakapoteredza, hongu, hwakanyanya. Zvese zvakanaka, kushongedzwa kwakadaro, zvidhori, dzimba nematemberi.
  Hongu, temberi, zvechokwadi, dzakasiyana-siyana. Kwete semazuva ese paNyika mune zvimwe zvakafanana. Uye akasiyana zvachose muchimiro, mavara, uye chimiro . Uye zvechokwadi, akanaka. Heano manhamba, uye domes, uye polygons, prisms uye zvichingodaro.
  Uye temberi dzakawanda dzine domes muchimiro chemabuds emaruva akanaka kwazvo.
  Dominica akatarisa mumwe wake ndokumubvunza kuti:
  - Unoita semwana wechikoro ... Asi une makore mangani chaizvo?
  Cassandra akapindura achinyemwerera:
  - Vanhu vane chirevo ichi: haisi tsika kubvunza mukadzi nezvezera rake!
  Musikana musikana akapedzisa:
  - Zvimwe zvakawanda.
  Musikana weNymph akagutsurira musoro:
  - Pamwe! Asi isu tinorarama kwenguva yakareba kupfuura elves, troll, vanhu, uye kunyange kupfuura gnomes uye vampires. Nekuti isu tine ropa revamwari matiri, tiri veropa navo. Vamwe vose vane hukama husina kunanga nevasingafi .
  Dominica akati:
  - Tese tiri vanakomana nevanasikana vaMwari. Zvimwe.
  Cassandra akadzvanya zvigunwe zvake.
  Uye ipapo wand yemashiripiti yakaonekwa mumaoko enyifu. Akazevezera chinyararire:
  - Iine shato tsinga mukati mayo. Ichi chigadzirwa chine simba kwazvo, chinodhura uye chisingawanzo. Asi mune simba guru mariri. Ndiratidze mabatiro acho?
  Dominica akabva ati:
  - Ndakatarisa nhevedzano nezvemukomana ane wand yemashiripiti. Asi pane mukomana akaonda ipapo , ane bvudzi rakasviba nemagirazi. Kwete sehama yangu - akanaka, ane tsandanyama ane blond bvudzi. Nenzira, ndakatambawo murwi uye muroyi!
  Cassandra akasimbisa:
  - Ndinoziva mukoma wako. Hungu, mukomana akanaka zvikuru, asina kujairika. Uye kusiyana newe, shasha yenyika mune karate pakati pevana.
  Dominika akaridza tsamwa.
  - Kunyange zvazvo ari mukomana, iye murume! Asi kuvarume, kurwa uye kurwa chinhu chakajairika.
  Musikana weNymph akapindura:
  - Tine varume vashoma zvakapetwa kaviri pane vakadzi kubva kuvanhu vakuru vehumambo: vanhu, elves, troll, hobbits uye vampires. Saka bonde rakanaka rinotofanirawo kurwa. Kusiyana neizvi, pakati peorcs uye gnomes pane zvakapetwa kaviri varume kupfuura vakadzi. Saka zvakatova nyore kwatiri kupfuura kare. Ini nemaorcs taigara tichirwa, uye vaikwira kunge datya kuenda ku cramp, iko zvino pasisina wekurwa naye. Kunyangwe vakadzi uye orcs, kutaura chokwadi, kwete zvakanyanya. Asi magnomes ari nani , anotaridzika senge hobhi dzechikadzi. Iwo magnomes pachawo anochembera, anoita grey, anomera ndebvu refu, asi kusvika pakufa kwavo anokurumidza uye anokurumidza, uye kunyangwe nemakwinya, vanochengeta mazino avo ese. Uye kana zino rikabviswa, rinokura zvakare!
  Dominica akati:
  - Wow! Iwe wakafanana nehove. Asi ndakambobvunza kuti, kana munhu akasikwa nemufananidzo waMwari, zvino sei mazino ake asina simba kudaro. Mupristi akagunun'una seizvi, nyama yakaremerwa nechivi. Nenzira, apo zino remukoma wangu rakabviswa, rakakura zvakare mukati mezuva. Ndaitoda kumuendesa kwadoctor . Ndakabva ndachinja pfungwa, vachadzidza mwana segonzo murabhoritari!
  Cassandra akagutsurira musoro.
  - Ndizvozvo! Wakangwara. Asi iwe haufariri kudzidza.
  Musikana akagutsurira musoro achiti:
  - Ehe! Zvinobhowa. Uye isu tinewo ... Zvakanaka , handizivi, kana iwe ugere padhesiki rako musana wako unorwadza, uye iwe unoda kumhanya uye kusvetuka!
  Musikana weNymph akaimba:
  - Ehe, vasikana, zivai kuti munhu wese haafarire cram ,
  Dai ndaigona kumhanya ndisina shangu mudova!
  Uye vaviri vakanaka vakaseka. Apa vanoenda mberi. Dominica yakaona kuti hakuna mota dzakaita sedzepaNyika. Asi kune ma unicorns akanaka kwazvo. Kufanana neavo vanodhirowa muanime . Uye mabhiza ari nyore anongonaka. Uye kana ngoro ichimhanya, inoita sengano.
  Vamwe vasikana vanobhururuka seshiri. Chokwadi , kashoma, pano iwe unogona kuona kuti havasi vese varoyi vakafambira mberi. Hakuna dzimba dzevapemhi. Mukupesana, guta rose rakafanana nedzimba dzamambo dzakasimba, kana kuti dzimba dzinoratidzika seminda ine matsime namapindu. Uye zvinotaridzika zvakanaka sei.
  Chaizvoizvo, Dominika akatamba mutambo - muvaki. Pane zvakawanda zvinogona kuvakwa ipapo. Uye zvechokwadi, kuvaka guta zvokuti chinhu chose chinenge ngano pamusoro peparadhiso. Apa chinhu chimwe chete chakaitika.
  Dominica akati:
  - Uye vanoti denga pasi pano hazvibviri? Izvi ndizvo zvinotaura zvitendero zvose zvePasi!
  Cassandra akatsanangura:
  - Kunze kweCommunism. Chitendero chimwechete chinovimbisa denga paNyika. Uye izvi zvine musoro. Ndiani anofanira kudavira kudenga, kwete kunyange pashure porufu, asi kazhinji kazhinji, pashure pokuguma kwenyika, iyo kazhinji kazhinji inopenga!
  Musikana wacho akabvuma kuti:
  - Hongu, ini handifarire dzidziso yekuguma kwenyika! Zviri nani kuvaka denga iwe pachako, uye kwete pamapfupa!
  Iyo nymph marquise yakarira:
  - Usavavarire paradhiso kudenga, asi rarama uye gadzira yako wega mufaro. Uye chenjera.
  Dominica akataura nezvehuzivi:
  - Iwe unoziva, neimwe nzira, kana paine vasikana chete varipo, iwe unonzwa chimwe chinhu chisipo. Kunyange zvazvo varume vasingawanzonaka kunyange mumafirimu. Uyezve, vazhinji vevakomana vakanaka, uye pazera remakore makumi mana, edza kutsvaga murume asina dumbu uye kaviri chirebvu.
  Cassandra akaseka ndokupindura:
  - Iwe wakangwara. Handina mashoko. Zvakanyanya, kwete zvakanyanya ... Asi kwete chete chiso chakanaka uye chimiro chakaonda chakakosha mumurume. Vakadzi kunyange paNyika vanokoshesa chimwe chinhu kunze kwe data rekunze mumurume!
  Dominica akati:
  - Zvakanaka, hongu, chaizvo! Uye zvakare mari. Kana chikwama chako chakasimba, makwinya, mhanza uye dumbu hazvionekwe.
  Nymph akati:
  - Hatina matambudziko nechitarisiko chevarume. Mashiripiti anopinda mumhepo yese pano. Uye vanhurume vakava majaya ane zviso zvakanaka kwazvo; zvinotonyanya kusafadza kuti kunyangwe ndebvu dzevanhu nendebvu zvakanyangarika. Nekuda kweizvi, maelves avo anogona kungosiyaniswa nechimiro chenzeve dzavo. Uye izvi ... Zvakanaka , vakadzi vajaira. Asiwo ndebvu dzine imwe runako. Ini handibvumirani nevasikana vaya vanotora ndebvu sechinhu chakaipa.
  Dominic akaseka ndokupindura achiti:
  - Ndebvu dzine kurumbidzwa uye kukudzwa, asi katsi ine ndebvu zvakare!
  Cassandra akasimudza wand yake yemashiripiti ... Uye mumaoko emukadzi akanaka , keke yakanaka yakaonekwa muchimiro cheNapoleon's cocked hat, ine roses, poppies uye butterflies yakagadzirwa ne-multi-colored cream.
  Iyo nymph marquise yakarira nezwi rayo rakanyorovera:
  - Edza, inonaka kwazvo, uye ndeyemahara isina makabheji!
  Dominica akabvunza, akaerekana afunga kuti:
  -Ko kana uchiri kundibhadharisa mari?
  The marquise-nymph akaimba:
  - Iwe unofanirwa kubhadhara kune zvese, nditende,
  Saka tinovhura musuwo wekubudirira!
  . CHITSAUKO Nha.
  Uye Cassandra akazunguza wand yake zvakare, rukova rwechiedza rwakabhururuka kubva pamuromo waro, uye zvigaro zviviri zvakaonekwa zvaiita kunge zvakagadzirwa nekristaro, netafura diki, yakanakisa.
  Iyo marquise-nymph yakapa zano:
  - Ngatidyei takagara pasi, sevanhu vane tsika! Pamwe ungadewo imwe waini?
  Dominica zvine musoro akati:
  - Kana ukanwa waini yakawanda, unogona kuita mbeveve. Uye ndinofanira kuchengeta musoro wakajeka uye mutsva!
  Cassandra akadzungudza musoro.
  - Usatya! Hapana giramu redoro muwaini yedu. Zvinongounza zvikomborero. Uye ndicho chimwe chezvikonzero nei vanhu munyika yedu vachirarama kusvika chiuru chemakore vasina kuchembera. Uye nemashiripiti akasimba uye epamberi unogona kugara kwenguva yakareba.
  Musikana mutambi akagutsurira musoro:
  - Ipapo uidururire!
  Nymph yakaburitsa danda kubva kumuromo wetsvimbo yake, ichizevezera chimwe chinhu ... Uye mabhodhoro akagadzirwa nesimbi yeorenji akajeka, maive nechinhu cheyero uye nemapupu.
  Dominica akacherechedza, achitora zvishoma kubva mugoti rake:
  - Waini inonakidza uye inonhuhwirira, inoita kuti muromo wako unzwe kutsva ...Uye inogadzirwa nei?
  Cassandra akapindura nehasha:
  "Paunodzidza paDragon Emperor Academy, unozoona!"
  Musikana akabvunza:
  -Aripi shato mambo pachake?
  Mhungu yakapindura ichigomera.
  - Iyewo akanyangarika. Iye zvino Empress Caroline ari munzvimbo yake. Madhiragoni ane nhamba dzakaenzana dzevakadzi nevarume, sevanhu. Panyaya iyi, une zvakafanana.
  Dominica akabva ati:
  - Sei Empress asina kundigamuchira ini pachangu?
  Cassandra akabva ati:
  - Zvakanaka, une manyawi! A duchess yakakwana. Zvichava zvakakodzera, uye Caroline mukuru pachake achazvigamuchira.
  Musikana akaimba:
  - Vanhu vaiyemura Mambokadzi,
  Vakomana vese vaiva pachivanze vakadanana!
  Asi ndakashinga
  Ndakasarudza bhirioni!
  The nymph marquise akapindura achinyemwerera:
  - Iwe unofunga kuti mabhiriyoni akakodzera kugara nemunhu asingadiwi here? Zvakadini nemafuta emudumbu, maparavara, makwinya uye kunhuwa kwakashata?!
  Dominika akaridza tsamwa.
  kukanganisa hupenyu hwangu nevamwe vasikana ! Kana kuti ndichamudzipa nemane yangu pamubhedha!
  Cassandra akaseka ndokuti:
  - Ndichaita senge iri joke. Iwe unofanirwa kuve mufananidzo wezvakanaka.
  Musikana actress akati zvine musoro:
  -Ideal magamba anoita kuti veruzhinji vade kupuke !
  Iyo nymph haina kupindura, asi nerubatsiro rweplatinum spoon akadya keke uye akanwa waini inonhuhwirira. Dominika akafungawo kunakidzwa nechikafu chacho. Uyezve, kufamba mumhepo yakachena kunokwidza chido chako.
  Akarangarira kupfurwa. Kunyanya, pavakatamba vana vatsigiri. Ikoko, somuenzaniso, pakutanga vakomana nevasikana vakanga vakaguta kwazvo hondo isati yatanga. Uye panguva yehondo pasi pekugara vaifanira kuonda. Kuti uite izvi, zvakakurudzirwa kumhanya zvakanyanya uye kudya zvishoma. Yekutanga yakaonekwa zvakadaro, sezvo akawanda anotorwa akatorwa nevana vanomhanya, asi yechipiri yakanyanya kuoma. Vatambi vechidiki vemafirimu vakarwisa zvitoro, vachizvitengera zvekudya.
  Ipapo vakarambidzwa kupedza usiku muhotera, uye vakavharirwa mune imwe kamuri yakaparadzana nemazariro, ayo airatidzika sesero guru, rakajairika.
  Dominika haana kufa nenzara, vaisada kuti runako rwake rwurware nekushaya zvokudya zvinovaka muviri, uye zvisinei iye ari musikirwo akaoma, asina kukora zvachose, uye kutamba kunoitawo kuti tsandanyama nemuviri wake zvirambe zviri muchimiro chakanaka.
  Asi vakomana, hongu, vakatambura nekuti seti yakashandurwa kuita jeri revana. Uye kwaivawo nezvikamu nevasungwa. Vakomana vaviri vacho vakatoveura misoro yavo, izvo zvingave zvakanga zvisina basa.
  Hongu, hupenyu hwemutambi wemufirimu hausi nyore.
  Semuenzaniso, nezve kumukira kweSpartacus. Chikwata chose chevakomana chaishanda chisina shangu mumachira chete. Zvakare, kunopfuura kumwe kutorwa kwaidiwa. Edza kufamba netsoka dzakashama pamatombo anopinza emigodhi. Apa tsoka dzevakomana dzakatanga kubuda ropa uye tsoka dzakatanga kutsemuka. Uye ivo , zvechokwadi, vakanga vanyorova nedikita uye kudedera nekuneta.
  Mumufirimu uyu, mutambi mukuru aive kunyange Spartacus , muranda mukomana, uyo, nenzira, akakurudzira pfungwa yekumukira kune akabudirira uye akapfuma gladiator akagamuchira rusununguko rwake.
  Dominica akatanga kutamba hanzvadzi yaSpartacus muhuduku, uye aifanirawo kupedza nguva nevakomana mumakamuri sechirango.
  Saka aizivawo kuti hurungudo dzakapinza uye tswanda inorema yemarara.
  Uye unomukweva chaizvo kumusoro uye kumusoro. Zvinonetesa, asi zvinowedzera simba rako.
  Dominica ane nyeredzi mumafirimu akasiyana. Pane imwe nguva kunyange muchinzvimbo chekabhini mukomana Jim mune imwe vhezheni ye "Treasure Island" iri kure neiyo kanoni. Ikoko, kunyange mubasa rekubika yakanga isiri yegumbo rimwe Silver , asi mukadzi ane tsvuku tsvuku, muzukuru waMorgan.
  Izvi, zvechokwadi, zvinotonhorera. Dominica pachake aive ari mukomana, izvo vaitoda kumugera vhudzi. Asi vakazogadzirisa dambudziko racho nerubatsiro rwewigi.
  Hongu, basa rake iri, mumwe angati, rakabudirira kubva pakuona kwemutambo. Asi iyo firimu pachayo haina kuwana mukurumbira kupfuura kanoni. Yakava imwe mhando yemarara egehena.
  Kazhinji classics iyo isiri maererano nekanoni inosangana neruvengo.
  Iyo marquise-nymph yakakanganisa ndangariro dzaDominica:
  - Unoziva. Tave nenguva takagara pano. Haisi nguva yekurova mugwagwa here?!
  Musikana akadzungudza musoro ndokuti:
  - Unogona kufamba famba. Ndichine simba rakawanda.
  Cassandra akavheyesa wand yake, uye keke rakadyiwa nehafu, uye ndiro newaini, nezvimwewo zvakanyangarika.
  Dominica akati:
  - Kungofanana nengano!
  Marquise akaridza mhere:
  - Aihwa! Iyi haisi ngano, asi chokwadi chemashiripiti.
  Uye vamiririri vaviri vepabonde rakanaka vakaputika munzira. Mhedzisiro yaDominica yakatanga kufara zvachose ! Akanyemwerera chaizvo. Uye akatoimba:
  Mugwagwa, mugwagwa, unotaridzika seshamwari,
  Cheni tsamba yakagadzirwa nesimbi yakatarisana...
  Uye bakatwa rakapinza kwazvo - iyo yakashongedzwa damask simbi,
  Hungu, kuchava nemamiriro ezvinhu akakomba muhondo yacho!
  Ipapo Cassandra akacherechedza nekutarisa kwakakomba, achimira:
  - Unoziva! Yakanyanya kupinda bvunzo ichakumirira iwe kuacademy. Zvichida kune varoyi venhaka, vanozoita sezviri nyore, asi iwe hauna kana ruzivo nezvemashiripiti.
  Dominika akaseka zvisina kufanira ndokupikisa achiti:
  - Aihwa! Mumafirimu, ndakaona kushanda kwemashiripiti kakawanda. Uye nditende, ndinoziva chimwe chinhu!
  Iyo nymph marquise, ichidzikisa izwi rake, yakazevezera:
  - Ndichakupa wand yangu yemashiripiti! Akasimba kwazvo, ane tsinga yeshato. Edza kuishandisa, semuenzaniso, kusanganisa ... Zvakanaka, kukanganwa-ini-kwete ruva!
  Musikana wechikadzi akatarisa kumashure. Kumativi ose, pedyo nedzimba uye mumugwagwa pachawo, kune mibhedha yemaruva ine maruva anopenya zvikuru, sematombo makuru anokosha. Mabukira anoyevedza akamerawo pamiti. Uyezve, mamwe maruva aivawo nemashizha emavara akasiyana-siyana uye mimvuri. Uye kwaitova nemacurls anoshamisa.
  Dominica haana kumubata mapendekete akatetepa ndokupindura zvakakomba:
  - Sei tichida imwe mhando yekukanganwa-ini-kwete? Patova nemaruva akawanda akasiyana pano, akakura uye akanaka.
  Cassandra akanyemwerera zvisingaite:
  - Uye chii chaunoda?
  Musikana wacho actress akataura zvakasimba kuti:
  -Zviri nani kugadzira chimwe chinhu chakakosha uye chinobatsira! - Dominica akatsikitsira chitsitsinho chake chisina chinhu, zvichiita kuti mataira eruvara arovererwe kunge icicle iri kubvaruka. Muroyi wacho akawedzera kuti: "Somuenzaniso, zvingava zviri nani kugadzira dhaimani saizi yekokonati!" Izvi zvakanyanya kubatsira uye zvinoshanda.
  Marquise akamutarisa achinyumwa ndokubvunza kuti:
  - Unoda kuenda kuNyika? Chii chatisingade?
  Dominica akataura zvinoshamisa:
  - Pamusoro penyika yako tinogona kutaura zvakafanana zvakataurwa naOstap Bender nezvemhando yeCaucasus - yakanyanya kunaka - fungidziro yebenzi!
  Cassandra akanyemwerera ndokuti:
  - Uye iwe wakangwara, asi usimbe! Iwe hauna manyawi akakwana kuti uende kuchinangwa chako sejeti bulldozer, pasina kumira!
  Musikana mutambi akaita chiso, achiti:
  - Iko hakuna jet bulldozers. Zvirinani paNyika!
  Iyo nymph marquise yakagutsurira muchibvumirano:
  - Unogona kunge usina. Asi kune marudzi ane tekinoroji yakatofambira mberi kupfuura vanhu. Zvisinei, kusvika kwavari kwakatonyanya kuoma kupfuura kuenda kuNyika.
  Dominique akanyemwerera achibvunza kuti:
  - Ehe? Dzinogona kubhururuka pakati penyeredzi here?
  Cassandra akapindura nechivimbo:
  - Vanogona! Muchidimbu, tinogona kuita izvi nerubatsiro rwemashiripiti.
  Musikana mutambi akaimba:
  Chokwadi zvakaoma kufanotaura
  Chii chakamirira munyika ino inoshamisa ...
  Tichabhururuka mumakore -
  Kukwira ndege ine nyeredzi!
  Uye musikana akataura zvakasimba, achiita chiso chaityisa:
  - Ndipe mashiripiti wand! Uye ini ndichaita dhaimondi saizi yewatermelon yakanaka!
  Cassandra aida kutaura chimwe chinhu. Asi kurira kwemapapiro kwakanzwika. Imwe shato yakanga ichibhururuka. Zvingangodaro, zvakare mukadzi. Akapotsa abata rukova rwechitubu, icho chaipfura mudenga kubva pamuromo wegriffin, yakafukidzwa neshizha regoridhe nemarubhi.
  Chikara chine misoro mitatu chainge chakanakisa kudarika kutyisa.
  Nymph marquise yakakotama. Dominique akangodzungudza musoro zvishoma.
  Shato yechikadzi yakamhara pamberi pavo. Inzwi rinonakidza uye rakajeka rakanzwika kune chikara chikuru chakadaro:
  - Iwe uri munyengeri uri kutonzi mesiya here?
  Dominica akapindura nenyemwerero isina mhosva.
  - Handingadi chaizvo kuva mesiya!
  Shato yechikadzi yakashamisika.
  - Uye nei zvakadaro?
  Musikana mutambi akapindura nokutendeseka:
  - Nokuti vanamesiya vanowanzopedzisira varovererwa!
  chisikwa chine mapapiro chakazunza mapapiro acho. Ane makuru, akafanana neaya ezviremwaremwa, ane mavara matatu chete: tsvuku, yero uye yegirini. Hazvina maturo kutaura, iko kusanganiswa kwakanaka.
  Shato yechikadzi yakarira.
  - Uye iwe unogona kuona kubva kune iyo nyika uko n'anga dzakakwana scammers uye makororo?
  Dominika akaseka ndokupindura achiratidza mazino ake machena, aipenya.
  - Pamwe ndizvo zvazviri. Nyangwe, kwaiva nevamwe vaprofita. SaMbuya Vanga. Chete nokuda kwechimwe chikonzero kufanotaura kwake kwakaitika, sekutonga , retroactively.
  The marquise-nymph akati:
  -Kunyangwe n'anga nen'anga dzepamusoro-soro dzinoona ramangwana risina kujeka. Uye kunyangwe Vanamwari vepamusoro havazopi vimbiso yezvichaitika mumakore zana. Uye zvakatonyanya kudaro, muzviuru nemiriyoni!
  Shato yechikadzi yakapenya chiedza ndokurira.
  - Hongu ... kuitira kuti pave nevanofanotaura zvechokwadi panyika ino. Kunyangwe hypernoosphere tension yako yakasiyana zvachose neyedu. Kunyangwe, pamwe ndosaka wakachengeta hunhu hwako uye hauna kuzova varanda vedu!
  Dominica akaseka zvakare nemufaro ndokuti:
  - Kuti uve muranda wako? Zvinotosetsa. Nokusingaperi muduku, nokusingaperi asina shangu.
  Cassandra akagutsurira musoro ndokuti:
  - Ratidza dhiragoni kuverenga zvaunogona kuita. Edza, zvishoma nerubatsiro rwemashiripiti wand, kuita kanenge donhwe rimwe remvura rinodonha.
  Musikana wechikadzi akaridza ngonono achizvidza:
  - Donhwe rimwe remvura? Hongu, izvi hazvisi zvakakomba zvachose. Zvichida zviri nani kuti utore pakarepo chirongo chegoridhe.
  Iyo Dragon Countess yakakurudzira:
  - Ngaaite mashiripiti sezvaanoda. Mupe shamhu uone kuti anorangarira chiperengo chimwe chete nemazvo.
  Cassandra akaseka ndokukwenya:
  - Ehe, zvinotaridzika zvakanaka ! Ingotarisa. Iyo mashiripiti wand ine simba zvakanyanya, uye iwe unogona kukonzera kukanganisa kuguta, zvipenyu, uye iwe pachako.
  Dominica akati:
  - Ini handisi benzi sezvaunofunga !
  Iyo Dragon Countess yakakurudzira:
  - Ngatimupei chimwe chinhu chisingakuvadzi uye chisina simba ipapo. Zvikasadaro achaitawo buri mandiri.
  Cassandra akaimba:
  Kuratidza mumashiripiti,
  Tinoda tarenda...
  Zviri nani kuti iwe ugadzire
  Madhaimani makuru!
  Musikana wenjuzu akadzvanya zvigunwe zvake. Mhete yeplatinamu yakaita sediki yakaonekwa. Cassandra akaikanda netsoka yake, uye hunyanzvi hwemashiripiti hwakaguma hwave pedyo nechiso chaDominica.
  Marquise yakarira:
  - Unogona kutora mhete iyi. Chiise pachigunwe chako. Uye edza kushuvira chimwe chinhu zvinonzwika. Mashiripiti mairi haana kusimba, asi anoshanda zviri nyore. Hazvina kukwana kuti dhaimondi ienzane nekona, asi, somuenzaniso, ukuru hwepea hwakakwana!
  Musikana wechikadzi akabata mhete muruoko rwake. Asi pachinzvimbo chemunwe, akachiisa pamunwe wake wepakati uye, achinyemwerera nekunyomba, akabvunza:
  - Ko kana ukaedza sezvizvi? Chii chichaitika ipapo?
  Cassandra akasekererawo zvekutsvinya:
  - Zvakanaka, edza!
  Dominica akati:
  - Kugocha zvitsitsinho zvemarquise nemoto!
  Murazvo wakabvira pasi petsoka dzaDominica . Sole yakashama zvakaipisisa, akaridza mhere ndokutanga kumhanya. Zvechokwadi, moto hausi simba. Asi hatina kukwanisa kusvika kure. Musikana akanga akamonererwa muswe murefu weshato countess.
  Inzwi rinofadza, rechikadzi rakanzwika kubva kuchikara chine simba.
  - Wow! Iwe uchangouya munyika yedu, uye unoda kuremadza nymph, hama yeVamwari vepamusoro-soro? Unoziva here kuti nokuda kwaizvozvi uchaendeswa senhapwa kunocherwa? Uchashanda ikoko usina kupfeka zvachose, uri mumaketani uye uchagamuchira tyava netsvimbo, uchidya chingwa nemvura. Uye uchafanira kurara wakasungwa nengetani uye pamatombo. Uye hapana chamuchaziva kunze kwekushanda nesimba nezvikwapuro. Kunyanya ikozvino , kana varanda vechirume vapararira, musikana murefu uye ane mhasuru sewe haatikuvadze mumigodhi!
  Dominica akavhunduka nemashoko aya. Akambotamba Cleopatra mune yakaderera-bhajeti firimu. Kuti uchengetedze mari, mufananidzo wacho wainzi "Cleopatra muKutapwa kwaAugustus." Ndiko kuti, zvakare haisi kanoni. Cleopatra haana kuzviuraya uye akabatwa.
  Eya, akaendeswa kumigodhi. Ipapo akafamba-famba asina kupfeka uye asina shangu. Uye kufamba pamusoro pematombo anopinza mumugodhi asina maburi kunorwadza chaizvo. Zvakanaka, takurawo mutoro. Zvakanga zvakafanira kuti dikita remuranda rive rechokwadi, uye chiso chake kuti chive chaicho, kwete kuita seaneta.
  Asi, hongu, ingori bhaisikopo, uye rakachipa rakachipa ipapo. Uye vakamurova neshamhu, yakanga isiri yechokwadiwo. Asi zvichiri kurwadza . _ Kunyange zvazvo ropa, chokwadi, rakanga riri remanyepo.
  Kazhinji, iyo firimu yakanga yakachipa, uye kunze kwematombo ane vasikana vasina kusimira, hapana chimwe chakaratidzwa. Kuverenga kwacho kwaive kwekukwezva varume vane shungu dzepabonde. Zvakanaka, uye zvakare, munhu wese anoziva zita - Cleopatra! Uye izvi zvinogona kushandiswa kutenga
  Dominika akatura befu, uye itsvina rudzii inombogezwa nevatambi vemafirimu?
  Iyo nymph marquise yakarira:
  - Usasuruvara, mudiwa, tinokuda iwe. Hatikupe kune ani zvake.
  Iyo Dragon Countess yakadzvova:
  - Ngaaedze kudzidzira zvakare pamberi pebvunzo. Zvakanaka, ngatiedzei kufungidzira chimwe chinhu!
  Dominica akakwiza ring ndokuti:
  - Ndinoda chokoreti ice cream!
  Musikana akaitora ndokupindwa nechando netension.
  Uye musanganiswa wechando chakapwanyika uye chokoreti plops pairi. Nekuda kweizvozvo, Dominica aive akasviba kubva kumusoro kusvika kutsoka, uye akatokwenya.
  Shato kuverenga yakaseka zvekuti jeti dzechisipiti dzakazununguka uye maruva akazununguka.
  Iyo nymph marquise yakadzikama yakati:
  - Zvakanaka! Kusiyana neizvi, ane hunyanzvi hukuru, akaburitsa aizikirimu yakawanda uye chokoreti nechinhu chakadaro, icho kazhinji chisina simba!
  Dominika akananzva chokoreti pamatama ake ndokupfira neshungu, achihwihwidza:
  - Ari kuvava!
  Cassandra akaseka ndokuti:
  - Uye chokoreti inovava. Wanga usingazive izvi?!
  Musikana wacho actress akadanidzira achiti:
  - Uye pano, paPasi uye muRussia, inotapira !
  The Marquise akagutsurira musoro:
  - Ndinoziva! Isu tinoziva zvakare kugadzira chocolate inotapira. Asi ikozvino munofanira kugutsikana nezvamunazvo. Kunyanya, iwe hauna kutsanangura kuti ndeupi rudzi rwechokoreti yawaida chaizvo. Uye kazhinji, zvakanaka kuti iwe chete wakaraira ice cream. Kana zvakaitika kwauri, somuenzaniso, kutora bhati yegoridhe, iwe waizorova pamusoro pemusoro wako zvakanyanya.
  Dominica akanyora zvine hungwaru:
  - Hupenyu hwakazara, uye zvese zviri pamusoro!
  Iyo Dragon Countess yakakurudzira:
  "Panzvimbo pehupenzi, izvo zvisingamubatsire kana apinda muchikoro chedhiragoni, zviri nani kumurega achiedza kugadzira dhaimondi diki." Kazhinji, izvi zvinogoneka kune avo vane yakakwirira innate mwero wemashiripiti mano.
  Cassandra akapindura:
  - Aihwa! Iyi inzira iri pachena. Iwe unofanirwa kuita zvakanyanya nehungwaru.
  Dominika akaridza tsamwa achiti:
  - Ndakanyorova uye ndakasviba, ingori yehuku yakagochwa. Unogona kugadzirisa izvi?
  Iyo nymph marquise yakagutsurira musoro:
  - Chokwadi, runako rwedu!
  Uye akaita husere netsvimbo yake yemashiripiti. Yakapenya nerambi reblue. Uye zvino musikana kubva kuPasi akave akachena uye akachena zvakare, uye anenge ese mavanga akanyangarika. Kunze kweimwe padama rekurudyi.
  Asi Domika haana kuzviona, uye haana kuterera.
  Dragon Countess yakaridza muridzo:
  - Uye saka, mudiwa wangu ... Ndinoona iwe unonzwisisa chimwe chinhu? Saka, musikana akanaka kubva kupasi rekukura tekinoroji?
  Achipindura, Dominique akaimba:
  Asi sei,
  Hazvibviri kurarama nepfungwa dzako!
  Chokwadi, upenyu hahutidzidzisi chinhu!
  Asi nei! Asi nei!
  Uye akaseka, nokuti rwiyo urwu, rwakaitwa naBoyarsky , rwakanga rwakakodzera uye rwakanaka. Asi inzwi rake rengirozi rakangokonzera kuseka.
  Cassandra akaridza muridzo, maziso achipenya:
  - Iwe haugone kurambwa pfungwa yekuseka. Asi unomborevesa here?
  Dominica akafinyamisa kumeso. Akarangarira matambiro aaiita mumwe musikana aiwana giredhi rakashata kuchikoro. Uye pakanga pasina nzira yaaigona kuita kuti chiso chake chiratidzike kushatirwa. Asi ini ndaitoda kuburitsa mazino angu. Zvakanaka, zvinonzwisisika ... Ane mhepo yakawandisa mumusoro make. Semuenzaniso, vamwe vakomana vanongoburitsa mazino avo mumhomho, uye ndiro basa ravo rose!
  Uye Dominica aida kutamba ... Princesses, hongu.
  Iyo Dragon Countess yakabva yati:
  - Ngaatitambire zviri nani. Waiona kuti mumabhaisikopo anotamba chaizvo .
  Iyo yekupedzisira ichokwadi. Dominica yaigona kutamba. Vaitoda kumutora kuti aite basa raEsmeralda. Uyezve, maererano necanon, zvinoratidzika kuti haasi kunyange gypsy. Uye sei kwete dazzling blonde kutamba basa iri?
  Asi iyo firimu yakagadziridzwa yekirasi, uye kunyangwe yekunze, zvakare inokonzeresa mamwe matambudziko. Nokudaro, akatorwa mune rimwe basa, asiwo kutamba.
  Hongu, chokwadi, aida kutamba uye aiziva kutamba. Zvakadaro, akaitora uye akapopota achiti:
  - Gild mubato!
  Marquise nymph yakaridza mhere:
  - Chii chimwe?
  Dominica akapindura zvine musoro:
  -Kunyange magypsies pamusika haatambire mahara. Saka ndinoda bhegi regoridhe rinorema. Hazvina kujeka here?
  Iyo Dragon Countess yakadzvova:
  - Mukomana ane dama ! Kutaura zvazviri, nzvimbo yayo yakanakisisa iri mumakorori. Ikoko iye panguva imwe cheteyo achakudziridza kutsungirira uye kujaira kuteerera. Nokuda kweizvi, anofanira kurerwa noutsinye!
  Pakarepo mumwe musikana akamhanyira kwavari. Pachimiro aiita kunge mwana wevanhu asina kana makore gumi ekuberekwa. Asi panguva imwe cheteyo, akanga akapfeka zvishongo zvinokosha, sokunge zviri muchitoro chezvishongo. Tsoka dzakashama, diki, dzemwana dzakatarisa zvisina kufanira uye dzinoseka muumbozha hwakadaro.
  Musikana akatarisa:
  - Ndinogona kutenga muranda uyu kubva kwauri. Unoda marii nazvo!?
  Cassandra akapindura nechivimbo:
  - Musikana uyu haasi kutengeswa! Uye nepo asiri muranda. Zvisinei, zvichida haazosunungurwi kwenguva yakareba.
  Dominica akati:
  - Hwakaipa sei kana mwana mudiki anozvitengera nhapwa!
  Iyo marquise-nymph akapindura nechivimbo:
  - Uyu haasi mwana, asi hobbit yevakadzi! Uye hobbits inoita kunge vana vevanhu...
  Musikana akatsika tsoka yake nehasha ndokuridza mhere:
  - Ndiri Baroness! Uye izvi zvinoreva kuti muranda wenyu anotofanira kundikotamira.
  Dominica akaridza tsamwa achiti:
  - Hazvina mhosva ! Ndichakotamira kumwana!
  Mukupindura, hobbit baroness yakazunza ruoko rwake rwerudyi. Mheni yakabhururuka ndokurova musikana uyu pamakumbo ake asina kupfeka. Mukupindura, Dominic akarohwa nehana akadanidzira chimwe chinhu. Uye keke hombe rakafukidzwa nekirimu rakawira pamusikana anoshinga. Akatodonhedzwa patsoka dzake, runako rwuye ndokuwira panzira. Asi akabva asvetuka, zvese zvakazorwa mumabhisikiti, mukaka wakakonyedzwa uye chocolate paste. Hurukuro yakazunza ruboshwe rwake, rutsoka ruduku, pazvigunwe zviviri zvezvigunwe zvine matombo anokosha aipenya.
  Uye mashiripiti ose etsunami wave akabhururuka achibuda. Dominic akakandwa mamita makumi maviri kumusoro. Mushure mezvo, musikana akawira pasi. Sezvineiwo, anga achitamba kubva achiri mudiki uye achiita mumafirimu, akange atodonha kubva kwakasiyana kwakasiyana kakawanda uye achiita acrobatic stunts.
  Naizvozvo, Dominika akazvibatanidza mukudonha sekatsi ndokumhara zvakabudirira. Kunze kwekuti makumbo emusikana, akatopiswa nemashiripiti ehondo, akawana kurwadziwa kwakanyanya pavakasangana nematairi ane mavara akavhara nzvimbo yacho. Musikana akaridza mhere.
  Zvino zibukanana rakamonera muswe wake wakareba, wakaita somupaini kunhivi huro muroyi ndokuridza muridzo.
  - Mira kurwa! Zvikasadaro mese muchasungwa! Kana iwe uchida kurwa, kune akakosha nzvimbo dzekudzidzira uko mashiripiti uye mamwe duels anoitirwa!
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  - Ehe, chaizvo duel! Chete pasina zvombo - maoko netsoka!
  The Hobbit Baroness akaridza ngonono achizvidza:
  - Irwa nemuranda! Kutaura chokwadi, izvi zvinondityisa ! Zvingave nani kutomuendesa kumigodhi . Kudzidzisa mashiripiti kubenzi rakadaro kune ngozi .
  Iyo marquise-nymph yakabvumirana nezwi rakakomba:
  - Ndiri kutanga kufunga saizvozvo. Hongu, musikana uyu ane chipo chakakosha chekugadzira njodzi uye kukonzera kunetsana.
  Musikana wacho actress akaramba:
  - Ini handiendi kune chero munhu kutanga! Kana vari vamwe ... Nekukundikana kwese, ziva kurwisa, kana zvisina kudaro iwe hauzooni kubudirira.
  Dhiragoni countess akasunungura musikana ane misikanzwa, uyo aiita semwana, asi ainyatsokwanisa kumisa boka rose rematangi kutiza.
  Mboro yacho yaive yakasvibiswa zvishoma necream, condensed milk, chocolate spread, uye biscuit. Keke rakanga rakakura uye rakagadzirwa zvakajeka kubva pamwoyo. Zvinotonzwisa tsitsi kuti vakaityora pane kuidya. Dhiragoni kuverenga yakadambura zvigunwe zvake nemakumbo, uye rukova rwekristaro rwetsime rwakayerera pamusoro pake, ruchisuka tsvina.
  Cassandra akagutsurira musoro.
  - Hutsanana ndiyo kiyi yehutano! Order first!
  Hobbit Baroness akakwesha rimwe remakumbo ake madiki, akatsvuka, ane nyasha kune rimwe. Kwemaseconds akati wandei akavheneka segirobhu. Uye zvese zvekubikira zvakange zvanyanya kusvibisa musikana wen'anga zvakanyangarika. Uye zvishongo zveumbozha zvaipenya nesimba idzva. Iye wacho akatoita kunge mwana wamambo zvekuti Dominika akanzwa tsitsi.
  Aivewo nemukana wekutamba musikana wamambo mune imwe yengano. Ikoko aifanira kusiyana nembatya dzeumbozha neshangu dzinokosha ova mushandi wen"anga. Pfeka mamvemve uye famba neshangu dzemapuranga. Uye mumapedhi akadaro zvakanyanya kuipa kupfuura kungopfeka shangu. Akatotanga kunyengetedza director kuti zviri nani kuita firimu usina shangu zvachose. Mushure mezvose, tsoka dzemusikana dzisina kupfeka mumachira dzingadai dzakasimbisa urombo uye kuchinja kwechimiro chemuchinda kusvika kumuranda we de facto zvakanyanya zvakasimba.
  Asi mutungamiriri wacho aive nemafungiro ake. Pakupedzisira, paakanga achipukunyuka kubva pashongwe yerufu, akazobvisa shangu nematanda, uye ipapo akanga asina shangu, achinzwa kufara kwechokwadi. Zvino, zvisinei, tsoka dzake dzisina kupfeka dzakapiswa, uye kunyange matuzu maduku akaoneka, ayo airwadza uye anonyangadza!
  Iyo hobbit baroness yakatambanudza chanza chake chidiki, chakapfava uye panguva imwe chete yakatsvuka, kwaari, achizunza Dominica ruoko nesimba rehudiki uye kurira:
  - Zvakanaka, rugare! Zita rangu ndinonzi Laska. Uye usafunge, murume, kuti ndiri musikana asingakuvadzi, orcs, goblins, Koshchei spores, vese vakawana zvakawanda kubva kwandiri !
  Dominica akabvunza achishamisika.
  - Une makore mangani, mwana?
  Weasel akanyemwerera ndokupindura:
  - Pakati pevamiririri vehutano hwakanaka haisi tsika yekubvunza nezvezera! Sekuona kwangu ndozera raunondipa.
  Musikana mutambi akaseka ndokuti:
  - Une makore gumi! Hapachina!
  Iyo Dragon Countess yakadzvova:
  - Hongu, atopfuura mazana matatu. Izvo, zvisinei, hazvina basa. Munyika yedu, vakadzi vose vaduku uye vakanaka. Gara nesu musikana, uchava mambokadzi wedu!
  Dominica akapindura neakakurumbira couplet:
  Kana hondo tsvene yakati.
  Rasa Rus ', gara muparadhiso ...
  Ndichati: "Kudenga hakudi,"
  Ndipe nyika yangu!
  . CHITSAUKO Nha.
  VaMarquise naBaroness vakaombera maoko ndokudaidzira pamwe chete:
  - Bravo! Wakazvigadzirira here izvi?!
  Dominica akadzungudza musoro wake wegoridhe zvisina kunaka:
  - Aihwa. Kwete ini. Mumwe munhu, handiyeuki munyori!
  Cassandra akati:
  - Zvinoshamisa, une ndangariro dzakanakisa!
  Musikana mutambi akapindura nokutendeseka:
  - Ndinofunga zvakanyanya pamusoro pangu pane vamwe. Zviri nani kuita kuti vazive zvakawanda pamusoro pangu pane zvandinoita nezvevamwe . Iniwo dzimwe nguva ndinonyora, uye hapana chakaipisisa kupfuura Pushkin.
  Dhiragoni kuverenga yakaburitsa mazino ake akajeka, aipenya kunge madhaimondi mumuromo mayo wakashama ndokuti zvakakomba:
  - Pamwe iwe unogona kuimba chimwe chinhu chezvako zvekuumbwa?
  Dominica akadaro achiteterera achipuruzira tsoka dzake dzakatsva.
  - Hapana mubvunzo! Ingondipa kamari kegoridhe kamwechete. Uye ini ndichakuitira iwe rwiyo rwakanyanya. Uye kuimba pasina? Kusaremekedzwa! Uye zvishoma, hazvibatsiri!
  Marquise-nymph akafinyamisa kumeso, uye shamhu yake yemashiripiti yakapenya zvinotyisa muruoko rwake, akange akatsunga kuranga musikana aive asina hunhu akatsunga kupokana nedhiragoni.
  Shato inoridza muridzo ichiyananisa:
  - Mupe mari yesirivha. Ngaaimbe zvichibva pamwoyo.
  Dominica akanyemwerera, mazino ake, akanyatsokwana, aipenya kunge nhongonya dzemakomo echando pazuva rakajeka masikati. Uye akadanidzira:
  - Mari mberi!
  Mhungu yakamukandira coin ndokukoira:
  - Heino, zvibate!
  Musikana akakanda gumbo mudenga ndokukwanisa kubata chidimbu cheruvara rwe silver nezvigunwe zvake. Akabva aitambidza muchanza chake. Ndakatarisa coin. Chaive chisiri chinhu, sirivha yaive itsva chose, kune rimwe divi kwaive neshato ine misoro minomwe, mutsoka dzayo yakabata tsvimbo nemboro. Uye kune rumwe rutivi , musikana akanaka ane vhudzi rakasvibirira rakamonana. Uye yakanaka.
  Dominika haana kukwanisa kukunda muedzo wekuedza coin ndokupindura achinyemwerera:
  - Izvi zvakanaka. Cool stuff.
  Mboro yakaridza muridzo ichiti:
  - Zvino, imba! Ngatione zvaungaita!
  Iyo Dragon Countess yakawedzera:
  - Uye iwe unofanirwa kuimba zvinonzwika, uye kuridza yakawedzera kana kushoma refu ballad, sezvo isu takabhadhara!
  Musikana wacho actress akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Hongu, ndinonzwisisa izvozvo! Iwe haugone kuimba se...
  Uye ipapo kushamwaridzana hakuna kuitika kwaari. Zvakanaka, kutaura nightingale hakuna kunyatsokwana kana kwakakodzera. Asi chimwe chinhu, kwete icho chaicho!
  Musikana wenymph akatsika tsoka yake isina kupfeka:
  - Ngatitange!
  Dominica akatanga kuimba nezwi rake rakajeka uye rakapfava;
  Ndaiva mutambi ane mukurumbira
  Kutora mafirimu, kutuka, mimhanzi, mabhora...
  Akatanga kutamba nehasha uye nekupenga,
  Kufanana nomufananidzo waSatani!
  
  Makumbo angu akasimba
  Vakarwa nehasha hopak...
  Tiri vasikana vakanaka kudaro
  Ngatisumisei inonyengera ipapo ipapo!
  
  Asi ndakazviwana ndiri munyika, munoziva, yakakosha,
  Kunotonga shato semadzimambo...
  Kurongeka ikoko kutsva kwazvo,
  Ndoda kubvarura hembe yako!
  Ndaifanira kuva muranda asina shangu
  Kutora shamhu kumusana...
  Makore ari pamusoro pedu ane bhuruu,
  Nzvimbo yacho haifadzi paNyika!
  
  Heino dzungu rinotyisa richiuya kwandiri,
  Uye akabata tyava mumaoko ake...
  Mukomana ane musoro muchena akamhanya pedyo
  Muranda haana shangu, muridzi anonyima zviri pachena!
  
  Iyo gnome inoseka, inobata mazino ake nechanza chake,
  Semusikana ane chinyorwa, bhiza...
  Kuitira kuti bere rinoritsenga negumbo -
  Uku ndiko kuchava kuguma kwemhanza yedavi!
  
  Asi vakanditengesa kumigodhi,
  Pakanga pasina nzvimbo dzaionekwa muimba yevakadzi ...
  Uye vakandipa shamhu ine simba mukundidzingirira.
  Nokuti musikana anodya zvakawanda!
  
  Heino gnome iri kunditungamira patambo,
  Kukwezva kwemusikana kunoshamisa kwazvo ...
  Inzwi remuranda rakajeka kwazvo.
  Asi pakupedzisira pane zero chete!
  
  Ndinenge ndakashama uye ndisina shangu
  Ndinoshanda mumigodhi kunge dhongi iro...
  Amai, ndinoti, mudiwa wangu,
  Kwakazova upenzi hwakadini!
  
  Ndaiva musikana aikwanisa
  Ndakawanza mafractions mumusoro mangu...
  Uye zvino mune imwe, funga nezvazvo, siketi,
  Ndiri muusungwa hwesango!
  
  Kwenguva yakareba, yakareba kwenguva refu ndakatsungirira gnome,
  Ndakagashira shamhu kumusana...
  Vanondirova zvebhizimusi kwete zvebhizimusi,
  Vakandivimbisa kuti vaizondidyisa pava paya!
  
  Asi varanda vasina shangu vakamukira,
  Crowbars mukuita, sando,
  Uye zvino, zviona sechinhu chako ,
  Ku gnome ane mhanza Ndafa !
  
  Zvakanaka, vakaipa ivavo vakaurayiwa,
  Takakuvara zvakaipisisa...
  Asi, nditende, takazvisunungura -
  Vasikana vakaratidza kirasi yepamusoro!
  
  Uye zvino tine hondo huru.
  Vakomana vari kuendawo kuhondo nesu...
  Tinoputsa nhovo semapuranga;
  Vatongi vakaipa vachava kaput!
  
  Uye ipapo huranda hwegehena huchapera,
  Murume achitwasanudza mapendekete ake...
  Uye tichagumisa ushe, takadyiswa navavengi;
  Pachava nezana remakore remufaro nekufambira mberi!
  
  Uye ipapo kuchava nerunyararo munyika yose,
  Murume, nyeredzi huru...
  Tichabhururuka mumhepo ine nyeredzi, munoziva,
  Zviroto zvevanhu ngazviitike!
  Musikana uya akapedzisa nenzwi riri pamusoro, izwi rake richipenya semabhero esirivha.
  Musikana wenjuzu akaombera maoko. Maelves akati wandei nematroll uye vanhu vakati wandei vakateererawo rwiyo rwaDominica. Vakakanda mari yake, zvose sirivha nendarira.
  Musikana wechikadzi akakotama. Uye akazvinhonga kubva mumatiles. Akatora imwe mari nemaoko, imwe nezvigunwe zvake. Uye chaiva chiono chakanaka.
  Hongu, ane makumbo anokwezva uye anotsvedza kudaro. Uye akanaka sei uye anoyemurika ari mukati make. Zvakanaka, aripi mamwe ma prima donnas achienzaniswa naye? Vachashinga kuridza pachikuva vasina shangu here? Kana kuti mune skirt pfupi?
  The Dragon Countess akati:
  - Uyu ndiye muimbi! Aiwa, ndewe muacademy. Uye chete paacademy, mune fakaroti iyo iye pachake anosarudza.
  Dominic akaseka ndokuimba:
  Isu vasikana tichava vatongi vedu,
  Uye kana iwe uchifanira kusarudza, uye sarudzo yakaoma ...
  Isu tinosarudza masutu emapuranga,
  Nokuti vanhu vedu vanokudzwa chete!
  The weasel tweeted:
  - Iwe une inzwi ... Ingori ngirozi yepamusoro-soro!
  Dominica akanyemwerera ndokukandira imwe coin kumusoro negumbo rake asina kupfeka, ndokukotama ndokuibata nerurimi. Akabva atanga kuridza mhere. Kubva pakubata nemate, simbi yeorange yakabva yapisa nekupisa muromo werunako.
  Musikana akatanga kupfira mate nekugomera. Uye chido chake chekuimba chakabva chapera.
  Musikana weNymph akazunza mhete yake, uye kupisa mumuromo waDominica kwakabva kwaenda. Musikana akati:
  - Wow! Zvino ndava kunzwisisa zvazvinoita kuva shato inofema moto!
  Weasel akataura achinyemwerera:
  -Zvirinani kunonoka kupfuura kusamboita,
  Musikana ane makore akawanda ari mberi!
  The Dragon Countess akati:
  "Tine chimiro chemukanwa nepahuro chakasiyana nevanhu, uye murazvo wacho haupisi zvachose. Saka musafunganya pamusoro pedu.
  Vateereri vakanga vakaungana vakanga vachiri kuita ruzha uye vachida, vachiombera maoko avo:
  - Ita chimwe chinhu, unogamuchirwa!
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  - Kana iwe ukanyora mari, ndinozviita!
  Mukupindura, ruzha uye vimbiso:
  - Ehe saizvozvo! Mauya.
  Uye pasi pemakumbo emusikana asina kupfeka, ane tsandanyama, akatsvuka uye ane nyasha, ayo aakabata nenyasha dzisingaenzaniswi, goridhe, sirivheri, orenji, ndarira, uye platinamu mari yakabhururuka.
  Dominika akabva afara kubva izvi, akanzwa manyukunyuku, akatanga kuimba neshungu;
  Madutu nemadutu hazvisi chipinganidzo kune vaviri vedu,
  Vanasikana veNyika yeBaba, vanotumbuka semakwenzi emaruva.
  Uyo akanga asingazivi hondo haana kudya porridge.
  Mwari Muponesi Jesu anotitungamirira muhondo!
  
  Tajaira kurwa kunyangwe munyanza ine dutu.
  Munhu wese akafanana nechipupa chiri pamusoro.
  Ndinotenda kuti tichabvarura zvikara zveHorde kuita zvidimbu muhondo,
  Rukudzo rwedu harungabviswe nesando nesando!
  
  Munondo wakapisa mukati menhokwe, mumoto unopisa kwazvo;
  Mashizha akarodzwa mabhero akaomarara!
  Iva murwi asingatyi; nemoyo wakasimba, wakadzikama;
  Kana pane rufu, saka mira, usamhanya!
  
  Hongu , hondo, hongu, haisi mabiko ane huchi hunotapira.
  Mushure mezvose, kune misodzi pairi, uye ropa rinoyerera zvakanyanya.
  Bere rinochema kwenguva refu, uye bere nokuomba kunotyisa;
  Uye rega kurova mukudzoka kuve muziso, kwete tsiye!
  
  Kune pfumo rinogona kubaya chetani tsamba,
  Kune nhoo dzisingagoni kupinzwa nemurwi!
  Asi usave mbwende, usarega madhimoni achiita zviso ,
  Kuti urege kuita semutambo mumambure!
  
  Nditende, mhinduro inopenya ichauya,
  Kune wese munhu kune mubairo usingagoni kuwanikwa wakakwirira!
  Kune pfungwa yetsotsi, ndinotenda, kutsiva kuchauya,
  Hakuna humwe hushingi kunze kwenzira yakaoma!
  Saka Dominica akaimba, uye mhomho yemotley yakamuombera nemufaro mukuru. Kunyange vari vanhukadzi vese, hapana varume munyika muno. Kana, anenge asina bonde rakasimba.
  Mushure meizvozvo, shato kuverenga yakazunza muswe wayo ndokuti:
  - Zvakanaka, ndinofanira kuenda! Ndiri kubuda munzira!
  Nhungu yakanhonga coin negumbo rayo ichibva yati:
  - Ngatitarisei. Ndichakanda, uye iwe unoti - misoro kana miswe ! Guess what, coin ndeyako, aiwa, unondidzosera coin!
  Iyo Dragon Countess yakadzvova nekuseka ndokupindura:
  - Ndinoziva maitiro ako! Saka zviri nani kuti usatambisa nguva yako kana musoro wako!
  Dominika akasekerera ndokuti:
  - Musoro hausi nzeve, unogona kubvarura ngowani, haugone kuisona zvakare!
  Mhungu yakarira ichiimba.
  -Nzeve dziri pamusoro pemusoro inzeve!
  Nzeve pamusoro pemusoro - murwere muchipatara chepfungwa !
  Dragon Countess yakabhururukira mumhepo. Uye haana kutaura pane zvakaimbwa nemusikana weNymph. Uye izvi, zvinofanirwa kucherechedzwa, zvakanyanya kunaka.
  Dominica akatanga kuunganidza mari nemaoko netsoka. Uye akazviita nekukurumidza.
  Weasel akataura, achikwenya vhudzi rake nemashiripiti wand:
  - Mari, hongu, inokosha. Asi zvakatonyanya kukosha zvitsinga, zvigadzirwa, talismans, medallion, amulets, nezvimwe. Zvikasadaro, haugone kurarama hupenyu hweumbozha uye hweumbozha !
  Dominica akabvuma kuti:
  - Mari haigone kutenga hutano, nditende,
  Mari haitenge rudo nerukudzo...
  Saka musapopote semhuka
  Ziva kuti hauzotengese nyika yako kuti uwane purofiti!
  Uye musikana, neake asina kupfeka, anorova mari yepepuru. Uye ipapo gumbo rake rakashama rakangoerekana rashanduka, mukubwaira kweziso, kuita tsoka yedhadha.
  Dominique akaridza mhere nekutya:
  - Chii gehena ichi!
  The nymph marquise akapindura achinyemwerera:
  - Iyi isimbi yakakosha yemashiripiti, chete inoshanda kana yasangana neganda remunhu ane vamwari veOlympian mumhuri yavo!
  Uye Laska akadanidzira nemufaro:
  - Wow! Une rudzi urwu rweropa mauri. Saka hatina kukanganisa.
  Dominica akati:
  - Asi izvi zvakashata! Kana uchikwanisa, bvisa paw yako. Ndondipawo gumbo riri normal futi.
  Nhumbu yakadzungudza musoro:
  - Aihwa! Unofanira kutoita izvi iwe pachako.
  Musikana akabatwa akaridza tsamwa achiti:
  - Izvi zvinogoneka sei?
  Weasel akapa zano:
  - Fungidzira mupfungwa dzako zvaungade kuti gumbo rako ritaridzike, tinya chigunwe uye chigunwe cheruoko rwako rwerudyi, uye iwe unofanirwa kubudirira!
  Dominic akachitora ndokuchizivisa. Kwakabva kwauya kubaya.
  Uye pachinzvimbo chegunguwo, tsoka yakaonekwa mubhutsu inonzwa uye ine ski. Uye zvakatonyanya kusagadzikana apo ski yakarira pamatombo ematombo.
  Mhungu yakanyemwerera ichiimba:
  - Vadzidzisi vemahara,
  Tatambisa nguva newe...
  Ndakatambura pasina nemusikana,
  N'anga ine hunyanzvi!
  Dominica akagumburwa:
  - Handisi muroyi. Uye ndichiri kungodzidza. Asi nzira yeruzivo haina kumbonyanya nyore ... Hongu , kumafirimu!
  Weasel akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Ehe, mubhaisikopo, pamwe zvakatonyanya zvakadaro. Uye ichi, chokwadi, ndiro dambudziko redu guru.
  Vateereri vakatanga kuungana zvakare: chaive chinonakidza kuona. Kunyanya, kune marudzi ese evasikana pano. Uye kutenda nokuda kwaizvozvo. Musikana mutambi akaedza kufunga zvakare uye kushandura tsoka yake. Asi panguva ino chimwe chinhu chakaonekwa panjanji uye ine radar, kunyangwe idiki.
  Dominica akaimba asina kurasikirwa netariro yake:
  Ndinokukumbirai kuti musashamiswa
  Kana mashiripiti akaitika...
  Kana zvikaitika, kana zvikaitika,
  Kana mashiripiti akaitika!
  Mhungu yakanyemwerera ichibva yati:
  - Ehe, kuenda nezwi rako, iwe unofanirwa zvakare kuve nekugona kushandisa mashiripiti!
  Ipapo mumwe musikana ane hobho akamhanyira kwavari uye akataura, achitenderedza wand yake yemashiripiti:
  - Ngatiite zviri nani! Uye ziva, ndine hafu yechuru yemakore ekudzidzira!
  Weasel akaramba:
  - Aihwa! Ngaazviite ega!
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  Ndarasika njere, ndarasika njere,
  Ndichazviita ini, ndichazviita ini!
  Uye musikana zvakare akazevezera chimwe chinhu achibvumira. Uye ipapo gumbo rake, muchimiro chetangi rine radar, pakupedzisira rakawanazve chimiro charo chakanaka, chekare. Uye zvakazoita sekunge zvakagadzirirwa kurongeka.
  Dominica akasimuka ndokufambisa zvigunwe zvake. Moyo wake wakava nemufaro, uye akaimba:
  Isu vasikana tisu takasimba pasi rose,
  Uye, nditende, hauzowana anotonhorera tsvarakadenga ...
  Chokwadi tichanyudza vavengi vedu muchimbuzi ,
  Uye acharamba achitarisa makore makumi maviri!
  Mushure mezvo, kunaka, iye achaseka nekuseka, achiratidza mazino ake makuru uye anopenya.
  Dominika akatanga kutamba, makumbo ake akashama akasimudza mudenga. Uye akaimba:
  Ndiri n'anga inotonhorera
  Kana ndikatsika tsoka yangu, pachava nekudonha...
  Ndaifarira kusvetuka ndisina shangu
  Zvione sezvakanaka chaizvo!
  Urwu ndirwo rwiyo rwake - rwakanyanya uye rwakanaka!
  Kunyangwe, kune rumwe rutivi, iri nyore kwazvo uye isina kuoma. Ehe, musikana akadaro zvekuti hauzofinhwa.
  Musikana wehobbit akati:
  - Inodzidza nekukurumidza!
  Uye akazunungusa makumbo ake, ayo akanga akashongedzwa pazvitsitsinho nezvishongo zvakanamirwa nematombo anokosha, uye pamunwe mumwe nomumwe nemhete.
  Anoita semwana mudiki, asi tichitarisa kuwanda kwematombo, kunyanya pamakumbo ake ezasi, muroyi wepamusoro.
  Weasel akagutsurira musikana achiti:
  - Ndakakuona pane imwe nzvimbo. Iwe uri, neimwe mukana, Princess Alsou ?
  Mukadzi hobbit akagutsurira musoro:
  - Hongu , ndizvo zvazviri! Asi iwe unoziva, Marquis, nemusikana uyu anobva kuPasi, hauzove nedambudziko!
  Weasel akabvuma kuti:
  - Rudyi! Asi hazvigoneki neimwe nzira. Maiwe, iyi inyika yakadaro zvekuti haigone kuita pasina matambudziko uye adventures.
  Dominic akakurumidza kuwedzera:
  -Hupenyu husina adventures uye zviitiko zvinofinha. Zvakafanana nemuto usina mhiripiri!
  Princess Alsou akabvuma:
  - Hongu ndizvozvo! Ndozvinorongerwa nevakaipa. Mumwe wavo akaburitsa denda rinouraya bonde rakasimba.
  Dominica akaimba achitura befu:
  Iwe haugone kurarama pasina vakadzi, ichokwadi,
  Asi pasina varume hapanawo mufaro...
  Zvakaitika saizvozvo, zvakanga zvakaipa kwazvo,
  Kana pasina muridzi akasimba!
  Weasel akabvuma kuti:
  - Pamwe! Asi pano, sezvavanotaura, munondo unocheka kumativi maviri. Kune rumwe rutivi hapana bonde rakasimba, asi kune rimwe...
  Hobhi yechikadzi yakakurumidza kuramba:
  - Aihwa! Zvakaipa kubva kumativi ose. Saka hapana chikonzero chekutaura zvisina maturo. Varumewo vanodiwa.
  Dominica akapindura:
  - Varume mumhuka. Kune vanhu vakangwara, chimwe chinhu chakasiyana.
  Weasel akaseka ndokupindura:
  - Hongu, kune varume, hongu. Uye handina kuwana chinhu chekutaura.
  Hangaiwa dzinoverengeka, dzine minhenga yeorenji nemiromo yakavezwa, dzakabhururuka dzichipfuura nadzo. Shiri dzainakidza chaizvo. Zviri nyore kune rumwe rutivi. Asi nerumwe rutivi , paivewo nekushaya kwekunaka mavari.
  Dominica yakatsiva:
  - Seiko miromo yenjiva?
  Weasel akatsanangura:
  - Hapana akapfeka! Izvi zvinodaro nekuti vakabaya mastrawberries netopazi.
  Musikana wacho actress akati:
  - Chii? Ne topazi?
  Musikana wehobbit akagutsurira musoro:
  - Hongu, kune mastrawberries akadaro! Chii, iwe wanga usingazivi?
  Weasel akati:
  - Aizoziva sei? Ari munyika yedu munguva pfupi yapfuura.
  Vamiririri vatatu vehutano hwakanaka vakakurumidza kukurumidza. Uye zvitsitsinho zvavo zvepingi zvisina kupfeka zvaipenya.
  Dzimba dzakaonekwa dzakatenderedza , dzakareba, dzakaita sepingi, yepepuru, emerald drills achikwira kumusoro. Uye zvairatidza kuti mune ramangwana. Mudenga maitove nedzimwe ndege. Nenzira chaiyoiyo, ngoro yakagadzirwa nendarama uye yakazadzwa namadhaimani, yakadhonzwa namabhiza matanhatu ane mapapiro, machena sechando, yakamhanya ichipfuura.
  Vasikana vese vari vatatu vakapa uta zvishoma. Asi sezviri pachena, munhu anokudzwa akanga asina nguva yerunako, uye triumvirate yakatevera mberi.
  Kumberi kwaiva nenhandare yehippodrome, yaiita senhandare hombe. Zvaiva pachena kuti ndiyo yaiitirwa mijaho yemabhiza.
  Iyo marquise-nymph yakapa zano:
  - Isu tinofanirwa kutarisa kana mudzidzi wedu aine chipo che clairvoyance. Nokudaro, tichapinda mijaho.
  Pakatenderedza hippodrome pakanga pane mesh fenzi yakareba yakagadzirwa nesirivheri nesimbi yeorenji, yakashongedzwa nemaparera uye mamwe matombo ebhuruu nepepuru, pamwe negirazi rinoyeuchidza girazi reCzech . Uye zvaitaridzika zvakanaka.
  Uye pamusuwo pakanga paine matsime maviri pamativi, ayo aikanda kunze-mavara-mavara jets kubva gilded vakaroorana vakanaka: - imwe elf akanga achimbundira mumwe mukomana elf.
  Hongu, zvese zvaitaridzika zvakanaka. Uye pamusuwo pane murindi wevasikana. Uyewo yakanaka kwazvo uye muchiedza, nhumbi dzesirivha.
  Zvese zvinotaridzika zvakanaka. Kune vakawanda vamiririri vepabonde rakanaka kumativi ose.
  Dominika akayeuka firimu pamusoro peGulag Archipelago uye musasa wevakadzi. Vakadzi vose vaivapo, sokunge kuti nokuda kwavo, vaduku, vakanaka, uye vakapfeka nguwo dzaisiya makumbo avo akaisvonaka ari pachena chose chose. Zvakanaka, sezvo zhizha muSiberia richidziya uye kunyange, zvichida, rinopisa, vasikana vakanga vasina shangu. Izvo zvakaita kuti firimu rive rakakurumbira pakati pevarume. Uye Dominica akatamba nhengo yeKomsomol inopandukira yakaronga kumukira kwevasikana. Uye vakanaka vakatotora zvombo, uye vakatora hondo yose yeNKVD muhondo, uye vakakwanisa kuikunda.
  Iyo firimu, hongu, yakave inotonhorera. Uye varwi vasina shangu, vaiyevedza, vakanaka vaitaridzika zvakanaka.
  Dominika, nenzira, pakutanga aifanira kutamba muzukuru waFandera, uyo akaronga mhirizhonga yevasungwa, asi firimu rakadaro ringadai rakarambidzwa. Uye akangoita mudzidzi akanaka uye nhengo yeKomsomol.
  Dominika akatsikitsira musikana kubva kumuridhi. Pakarepo, kubva pasi peNyika, sejeko kubva mubhokisi refodya, shato yakasvetuka ichibuda. Diki , yakati kurei pane albatross, ine misoro mitatu.
  Akabhururuka akananga kuvasikana, izwi ndokurira.
  - Ndidzosere hama yangu!
  The nymph marquise akapindura nekugomera:
  - Izvi hazvigoneke, Belka.
  Mukupindura, musikana weshato, ane makwande aipenya muzuva matatu ane mavara ose emuraraungu, uye ane mapapiro akanaka kwazvo zvokuti airira mumaziso, akatanga kudzvova.
  - Ndinoda hama! Ndinoda mukoma! aripi!
  Musikana wehobbit akakoira:
  - Hongu, isu pachedu takabatikana tichifunga nezvekuti tingadzosera sei varume vedu kwatiri. Uye hapana chikonzero chekuva capricious.
  Musikana wedhiragoni, chii chaungatore kubva kumwana, akadzikama uye akarira, achisvetuka kuenda kuDominica:
  - Ndinoziva unogona! Iwe ndiwe wakasarudzwa!
  Musikana wekurova akasekerera ndokuimba achipindura achiti:
  - Zvese hazvigoneke, nditende, zvinogoneka,
  Asi kusvika padambudziko iri kwakaoma kwazvo...
  Nekudaro, kana ukanetsa uropi hwako uchitamba,
  Ini ndinogona kuve musikana akanaka weJedi !
  Musikana weshato akapembera ndokuridza mhere achipindura achiti:
  Pfungwa dzako hadzina hukuru hwemunwe,
  Genius, iwe unoziva, Panyika ...
  Uye mukomana akanaka akandimirira,
  Pabhiza rinomonereka!
  Dominika akanzwa kuseka uye kuseka:
  - Shato pabhiza? Izvi ndizvo zvazvinoita!
  The Marquise akati:
  - Chii, iwe hauzive pfungwa yedimikira !?
  Musikana mutambi akaseka ndokuti:
  Tinogona kufa chero kupi zvako
  Kunyangwe pakuvira kwezuva kweamber...
  Kazhinji, tinorarama takasununguka,
  Hongu, mahara!
  Kutaura nenzira yokufananidzira!
  Musikana weshato akaburitsa mwenje kubva mumuromo make, wakaita senge mwenje, uye akashinyira:
  - Urwu rwiyo rwakanaka. Nekudaro , ini ndinoda muenzi akanaka kubva kuNyika isingazivikanwe kuti aite chimwe chinhu chinonakidza.
  Dominica akakwenya uye akati:
  - Ndinoziva kuti izwi rangu rinogogodza pasi mari kwete yakaipisisa kupfuura nunchucks kugogodza zvisote zvezviyo. Zvisinei, ndinofanira kudzora inzwi rangu zvakare! Uye nokuda kwechii? Ndekupi kushandisa mari pano?
  The marquise akaramba:
  - Chekutanga, iwe uchabheja mari yako pane rimwe remabhiza pahippodrome uye edza kuwedzera capital yako. Uye chechipiri, musikana uyu haasi dhiragoni duku yevakadzi, asiwo mwanasikana wamambo. Achakupa mhete yake, ine simba rakakura remashiripiti. Uye nokuda kweizvi , nditende, zvakakodzera kuedza uye kuimba nemazvo!
  Dominica akagutsurira musoro wake wakajeka pamutsipa wake wakasimba ndokuti:
  - Muchiitiko ichi, ndinoona pane chimwe chinhu chekuedza! Uyezve, ungaramba sei mwana!
  Musikana wedragoni akarira:
  - Ini handisi mwana zvachose. Ndiri mwana wamambo uye ndinogona kuita izvi! Ndichabhururukira kunyika yenyu. Uye ndichapisa musoro wako.
  Dominica yakaridza tsamwa zvine mutsindo:
  - Uye isu tine kudzivirira kwemhepo kune vanhu vakaita sewe! Unoti kudii nenyaya iyi, shasha?
  Musikana wedragoni akati:
  - Iwe uchatumirwa kumakori. Uchashanda wakashama, wakasungwa namaketani pasi pezvava zvavatariri vedare.
  Musikana wehobbit akagutsurira musoro:
  - Hongu, anogona kuzviita! Uyezve, uri munhu. Uye vanhu vedu ... Vanoonekwa sevechinhanho chepasi, nekuda kwezvikonzero zvakawanda.
  Mhungu yakaridza mhere.
  - Saka iwe zviri nani kuimba! Veruzhinji vakatoungana pano, uye tichawanawo mari.
  Muchokwadi, ruzha rwakamuka mumhomho yevamiriri vakasiyana-siyana vepabonde rakanaka, uye kuombera uye kudanidzira kwakanzwika:
  - Imba, ruva diki, usanyara!
  Zvakanaka, murume, ngatiridza mimhanzi!
  Tinoda kuterera kutrill yeshiri yeparadhiso!
  Dominica akatura befu ndokutanga kuimba achiti;
  Mhenderekedzo yeElfa yakakura , ine materu,
  Masaisai anoputika nekupenya kwakapenya...
  Elfia yakava nyika yangu yekuzvarwa,
  The nightingale trill anotiimbira rwiyo runoshamisa!
  
  Muigwa rakakura, mudiwa wangu neni tiri kufamba nechikepe.
  Zlata Val akadzikisa mabhurugwa ake.
  Zvakanaka sei kuti ini nemudiwa wangu tigare pamwe chete.
  Zvinorwadza kusabata ngwena nereve.
  
  Kwete, kwete mvura, mhepo inotinhira,
  Ndiwo hunhu hunotipa champagne.
  Nyika ino yakaita saamai vandinoda kwandiri,
  Rupo rwepasi mune zvipfeko zvehumambo!
  
  Anodonha semaparera pasi pechiedza chemwedzi
  Inopfachuka kunge nyuchi dzine bapiro resirivha...
  Virgo, iwe wakafanana nengirozi ine hope kwandiri,
  Nechiso chekusava nemhosva - Madonna akachena kwazvo!
  
  Hwema huchi, uye bvudzi rakaita sesilika.
  Miromo yakatsemuka kunge satin.
  Ndinotenda nguva yakamirirwa kwenguva refu yasvika,
  Ngano dzichava dzechokwadi!
  
  Miromo yedu yakabatwa nemufaro,
  Kutapira kwacho zvekuti hakusisina mazwi .
  Nditende, iwe uri runako rwusiri rwepasi,
  Iyo mijenya ichasarudza, kanda iyo mari kumusoro!
  
  Heano kutsvoda mumwe mushure memumwe,
  Kugomera nekuseka kwemufaro wedu wedutu.
  Utsvene hwomweya huchachengetwa nekerubhi;
  Akasarudzwa achakanda rondedzero yezvivi muurni.
  
  Kwete, ziva, kune akanaka kupfuura iwe paNyika,
  Shungu dzinopisa semoto unopenya mumoyo mangu!
  Tichagara munyika yakanakisa,
  Ngativhure mahwindo nemusuwo munzvimbo!
  Uku ndiko kuimba kwakaita tsvarakadenga rwiyo rwakanaka kwazvo. Uye vasikana vane mitsetse yose vakamuombera maoko avo. Uye panguva imwechete vakakanda mari, kusanganisira yegoridhe. Uye ndizvo zvakanaka .
  Musikana wehobbit akazunungusa wand yake yemashiripiti, uye mari yakatanga kuita murwi wakasiyana uri woga. Uye mbiru yese yemari ine mavara mazhinji yakakura.
  Musikana weshato akaomberawo maoko, achibva aburitsa mirazvo yaipenya kubva mumisoro yake mitatu. Pashure paizvozvo akabva ati:
  - Izvi, hongu, zvakanaka, asi hazvina kukwana! Ndinoda kuti undiimbirewo!
  Dominica akafinyama ndokubvunza kuti:
  - Hazvisi izvo zvakanyanya here?
  Marquise akamunyararidza:
  - Unoda kuwana mhete yakakosha zvakadaro yerwiyo rumwe chete? Zvakanaka, iwe hauna kunaka ! Iva nehana, nokuti chigadzirwa chacho chakakosha.
  Musikana wehobbit akarira:
  - Chinhu chimwe nechimwe chine mutengo wayo. Uye kazhinji, kune yakakosha artifact, iwe unofanirwa kuzadzisa zvishuwo zvitatu, kana kupa masevhisi matatu. Iyi ndiyo mitemo. Uye iwe pachako unonzwisisa chikonzero!
  Vateereri vevasikana vakasiyana-siyana vakarova maoko avo uye vakatsika tsoka dzavo dzisina kupfeka, uye kashoma neshangu:
  Huyai, muimbe zvimwe!
  Tinoda nziyo!
  Zvichanaka kwazvo !
  Ita zverudo!
  Tichakubhadharai zvakanaka!
  Weasel akagutsurira musoro kuna Dominika:
  - Zvakanaka, usaputsa! Uyai, imba!
  Uye tsvarakadenga yaimuzunguza, yaipenya, yaipenya. Akadzvanya makumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama uye akaimba, nekunzwa kukuru uye nekutaura;
  chedu , chokwadi chedu
  Zvinosanganisira kutakura kutenda!
  Uye kwete mangwana, uye kwete mangwana,
  Uye nhasi chengetedza Nyika yeBaba!
  
  Tinoremekedza Elf yedu ,
  Mushure mezvose, ndiye nyika yese, ziva nyika!
  Mureza wedu mutsvuku weMotherland,
  Uye hapana tsvuku inopenya!
  
  Mupayona haarumbidze vanhu.
  Chiratidzo chake ndicho mureza weNyika!
  Takarwa nemhandu nounyanzvi .
  Kurumbidza kubudirira mundima!
  
  Ziva kuti pane kutenda kumwe chete panyika,
  Kutenda muna mudiwa , holy elfinism!
  Saka kuti vana vanofara vanoseka,
  Orcism iparadzirwe mugomba rakadzika-dzika !
  
  Imwe neimwe knight aingova mwana,
  Pahuswa nehova dzisina shangu...
  Asi zvino ane hwindi mumaoko ake,
  Dashingly flattens simbi nesando!
  
  Munhu anorodza pfuti nemichina.
  Zvakanaka, mumwe munhu ari kupfura kubva pafudzi!
  Mucherechedzo mutsvuku unobhururuka semureza mutsvuku;
  Tinorova vavengi vakaipa pasina kuseka!
  
  Madzitateguru edu akatora Orklin noushingi,
  Zvakadini nesu? Tiri munzira kuenda kuMars!
  Isu tiri vanhu, kwete macaques pabazi,
  Chibhakera chemuvengi chinomurova muziso chaimo!
  
  Asi isu tinozivawo mafaro,
  Ridzai ngoma, muridze hwamanda!
  Zviso zvevana zvakanaka kwazvo,
  Uye zviyero zvechina neshanu!
  
  Iyo yakanyanya kuoma yehondo bvunzo -
  Kusapfuura neizvi kwakafanana nekufa!
  Asi murufu tine mureza une mwenje.
  Mhangura yendarira gumi neimwe haigoni kudonha!
  Musikana uyu akaimba zvinoyevedza uye neunyanzvi uye, panguva imwe cheteyo, akatamba, uye makumbo ake aikwezva kwazvo. Zvaingonzwisa tsitsi kuti paive pasina varume vaive pedyo vaikoshesa runako rwake. Uye musikana anayo pamwero wakakura, uye murwi anoratidza kudzvinyirirwa kwake kukuru uye ambiance.
  Uye mazana evasikana vakatoungana, uye vari kuita ruzha. Vanokanda mari, uye vane hwema hwakasimba hwemitumbi yevadiki, mitsva, yevakadzi nepefiyumu nepefiyumu zvinodhura. Pane zvakawanda zvekuita musoro wako utenderere pano.
  Dzimwe mari dzacho dzaiva dzedongo, uye paitova netumari tuviri twemapuranga , izvo zvakanga zvakanaka. Asi mari yemapepa yakajairika yepasi pano neimwe nzira haioneki. Uye izvi hazvina kujairika kuDominica. Dzimwe nguva pfungwa dzinopinda mumusoro mako nezve makushe avari pano. Zvakadini nemakadhi emagetsi ekubhadhara? Zvakanaka, izvi zvakanakisa kune iyi nhanho yebudiriro.
  Saka mumwe munhu akakanda hafu-yakadyiwa keke nekrimu pasi petsoka dzisina shangu dzemusikana muimbi.
  Musikana wehobhi akarova keke nemheni kubva mutsvimbo yake. Uye pakarepo yakaparara.
  The small beauty akanzi:
  - Usaita izvozvo zvakare! Mari chete!
  Mhungu yakaimba:
  - Kuita mari! Kuita mari!
  Kukanganwa kubhowekana, nungo...
  Kuita mari! Kuita mari!
  Kana zvichidikanwa, kanenge zuva rose!
  Musikana weshato akazunza mapapiro ake uye akarira:
  - Zvakanaka, iyi ishumiro yechipiri! Asi kuti uwane mhete yekugadzira , iwe zvakare unoda yechitatu!
  Dominica akakwenya matama ake ndokuti nenzwi rakasimba:
  - Kana uchida, ndichafara kukuimbira zvakare! Kutaura chokwadi, ndinofarira kuimba.
  Vateereri vevakadzi vangangosvika chiuru, vamiriri vevakadzi vakanaka, vakadzvova uye vakatsika tsoka dzinenge dzakashama, dzakanaka, dzevasikana:
  - Imba zvakare! Imba zvakare!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Musikana weshato akaramba, achikwidza izwi rake:
  - Aihwa! Ipa mhete yakadaro nekuda kwenziyo chete! Pano anofanira kuita chimwe chinhu chinokosha uye, panguva imwe chete, chakaoma.
  Pakamboita karunyararo. Vasikana vanopfuura chiuru vemarudzi akasiyana vakaoma musoro vachitarisira.
  Pakarepo mumwe mukomana akaoneka. Mumiririri chete wepabonde rakasimba pakati pavo. Aive werudzi rwevanhu, akapfeka zvikabudura chete, ane tsandanyama uye aine chiratidzo chenhapwa papfudzi rake, airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri uye zvakajeka akarohwa kanopfuura kamwe. Achimhanya, zvitsitsinho zvake zvine guruva, zvidiki zvichipenya akananga kumusikana weshato, akawira pasi nemabvi ake ndokuchema achiti:
  - Ngavandisunungure! Ndidzoserei nzvimbo yangu!
  Musikana weshato akagutsurira musoro ndokusimbisa:
  - Ndizvo! Mukomana achasununguka kana ukakwanisa kumushandura kuita elf!
  Dominica akatambanudza maoko ake:
  - Asi izvi hazvigoneki!
  Iyo marquise-nymph yakapa zano:
  - Mwana wemuranda uyu achangobva kuve muchinda wehushe hukuru, anonzi Oenomaus. Uye zvino, akava mukomana worudzi rwomunhu uye muranda kudzivisa denda radhiabhorosi. Muite iye elf muchinda zvakare, uye ipapo pamwe tinogona kubata tambo yetangle yese!
  . CHITSAUKO Nha.
  Hobbit princess akasimbisa:
  - Uyu ndiwo mukana wako, Dominic. Nekweduwo. Varume vacho vanenge vakanyangarika. Uye uyu, kunyange zvazvo asina kushatiswa, akarasikirwa nezita rake nechinzvimbo, uye kunyange muviri wake, ukava muranda womunhu.
  Mukomana akagutsurira musoro wake, wakareruka :
  - Vanondirova mazuva ese kuti ndisaite dombo! Nokuda kwechikonzero chakati, varanda vanorohwa ndivo vanokunda denda racho!
  Dominica akatambanudza maoko ake ndokupindura:
  - Ehe, ini handina zano rekuti ndimubvise sei! Uye kuti muchinda aivewo mwana here?
  Muranda akadzungudza musoro.
  - Kwete, ndakanga ndiri munhu mukuru! Asi payakatanga kushanduka kuita dombo, nyifi yakashandisa mashiripiti chaiwo. Ndakava muranda wechidiki uye ndakarohwa. Izvi zvakandipa mwedzi yakawanda, kunyange zvazvo zvichirwadza, asi upenyu. Asi nokukurumidza kana kuti gare gare, izvi zvichapera. Uyezve, ivo vanofanira kundirova zvakasimba, uye zuva nezuva ndinofanira, kana kutakura matombo anorema, kana kuruka vhiri!
  Musikana weNymph akagutsurira musoro:
  - Ehe! Iyi ndiyo nzira chete yekunonotsa kuitika kwedenda rematombo. Kuchine vakomana venhapwa verudzi rwevanhu mumigodhi vasati vapara mhosva uye vari kushanda. Asi ava ndivo chete vamiririri vepabonde rakasimba rinosara. Ipapo mamwe awo anoshanduka kuita dombo uye anobva aputsika kuita guruva.
  Dominica akaridza muridzo achiti:
  - Izvi zvakaipa! Universal njodzi! Uye kuti urarame uye uve muranda!
  Mukomana, akapfeka kakabudura kapfupi nhema kaiumba hembe dzake dzese, uye aine mhasuru dzakaonda pasi peganda aiita kunge mutete nekuda kwekushaya mafuta, akaimba achiti:
  - Hongu, ini ndiri muchinda, uye chete muranda, asi chii,
  Rega vandishevedze ivo vakuru...
  Vari kure sei, kure neni.
  Mukomana akatyoka cheni yegumbo!
  Musikana weshato akarira achichonya:
  - Saka muite iye elf muchinda zvakare, uye ipapo iwe unogona kuwana iyi yakakosha mhete yemashiripiti edhiragoni!
  Dominica akatambanudza maoko ake:
  - Zvakanaka, iwe unotuka, ini handina nzwisiso yekutanga yemashiripiti, uye iwe unoda izvi! Izvo, zvichida, iwe pachako haungaiti!
  The nymph marquise akataura nekugomera:
  - Pamwe isu hatigone kuita izvi ... Unoti kudii?
  Musikana weshato akati:
  "Ave netsoka dzake kwenguva refu." Uye dhiragoni academy ichavhara munguva pfupi. Saka, regai atange apasa bvunzo dzinodhaka, uyezve edza kurambidza mukomana muchinda.
  Dominica akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Zvakanaka, iyi ndiyo nzira, musimboti, iwe unogona ...
  Nymph marquise yakanhonga chirauro chake chakarembera muhuro make. Uye akaipuruzira nemaoko ake ndokutanga kushinyira, sechitsinga. Musikana weshato akarira, achiratidza mazino ake:
  - Uyu muyedzo wakakomba kwaari ... Anogona kufamba asina kukuvadzwa zvakanyanya kana akashandisa chiperengo chekupedzisira!
  Dominica aida kuwana tsananguro pamusoro pezvinoreva ultra spell, asi nymph-marquise yakatsika tsoka yake isina kupfeka, yakashongedzwa nemhete, uye musikana akabatwa nechamupupuri. Zvaiita sekuti imwe hofori yakamubata muruoko ndokumutakura.
  Musikana wacho mutambi akati:
  - Kusvetuka kwakadini!
  Uye saka ivo, pamwe chete nenymph-marquise, vakazviwana vari pamusuwo wemuzinda . Yakanga iri chiyeuchidzo cheHermitage muSt. Uye zvakare, yakasvibira uye yakanaka kupfuura yakakurumbira Chando.
  Dominica akatambanudza makumbo ake, akatsigira mativi ake nezvibhakera ndokuti:
  - Wow !
  Nymph yakasimbisa nekunyemwerera:
  - Ehe, ichi chivakwa chakanaka che Dragon Academy.
  Pamberi pemusuwo, pane chitubu chiri muchimiro cheshato ine misoro minomwe yaipenya negoridhe uye nesimbi inopenya yeorenji isingazivikanwe pasi pano. Uye kubva mumuromo mumwe nomumwe hova yemvura yakamhanyira mudenga, ichipenya semadhaimani mumwaranzi yezviedza zvakashongedzwa zvakawanda.
  Dominica akati:
  - Zvinoshamisa kuti majeti anobhururuka sei!
  Iyo marquise-nymph akapindura laconically:
  - Technomagic!
  Musoro wega wega weshato waiva nemaziso akagadzirwa nematombo anokosha, uye ane mavara akasiyana. Yaitaridzika kuva ine hutano zvakanyanya , yakapfuma uye inonaka.
  Kune zvakare mikoto yakatsvinda ine maruva anoyevedza, anosiyaniswa neakasiyana maumbirwo nemhando dzebuds. Tsoka dzakashama dzevasikana dzakafamba dzakatsetseka, dzakanyatsojeka matiles enzira dzine runako rusingatsananguriki uye nenyasha. Vaive vemazera akasiyana, asi vese vaive vakanaka, vazhinji vakapfeka zvishongo zvinokosha.
  Paive neakawanda maelves pano, asi kwaivewo nevasikana vevanhu, matroll echikadzi uye hobbits. Vasikana vekupedzisira havagoni kusiyaniswa kubva kuvanhu. Sezvo, nenzira, nymphs uye dryads. Imhaka yokuti vanopfeka zvindori pazvigunwe zvisina chinhu zvetsoka dzavo duku uye dzakanaka here?
  Asi vasikana vevanhu vanogonawo kuita izvi.
  Dominika, mudzidzi akareba zvakati rebei, aitaridzika akakura uye akura zvichienzaniswa nevadzidzi vechikadzi. Uye izvi zvakamunyadzisa zvikuru.
  Musikana akabvunza nyifu:
  - Ini ndinotaridzika senge museum inoratidza pano!
  Marquise akabvunza achinyemwerera:
  -Wakamboona firimu pamusoro paHarry Potter?
  Dominic akaseka ndokupindura achiti:
  - Hongu, hongu, ndakaiona. Uye vakatoedza kuita remake yefirimu iri. Zvakanaka, saka chii?
  Nymph akati:
  - Paive nevakomana nevasikana ipapo. Uye pano, sezvaunoona, hapana vakomana, uye izvi zvinokanganisa kuwirirana!
  Dominica akati:
  - Harry Potter aivawo mwana, uye zvakanga zviri nyore kwaari. Asi kuva munhu mukuru pakati pevana. Zvakaipa pane kugara gore rechipiri!
  Marquise aida kutaura chimwe chinhu apo musikana asina shangu, asi aine dhaimondi mubvudzi rake, akamhanyira kwavari. Akanyemwerera zvinotapira uye akatsikitsira:
  - Ndiwe wakasarudzwa here?
  Dominica akanyemwerera ndokupindura achiti:
  -Ehe!
  Musikana akaseka ndokuti:
  - Asi pamwe hauzive kuita zvakawanda! Semuenzaniso, unogona kugadzira mushonga usingaoneki?
  Musikana mutambi akapindura nekugomera:
  - Zvinosuruvarisa kwete. Chinoshanda sei?
  Musikana aive nedhaimani brooch nevhudzi repurple neorange-speckled akagutsurira musoro. Uye akatora bhodhoro muhomwe yerokwe rake. Ndakabatidza plug. She took a sip and... disappear.
  Dominica akabwaira bwaira maziso ake esafire mukuvhiringika. Ndakabva ndanzwa mhino yangu yave kudzvanywa. Vakabva vamudhonza bvudzi. Chiono chine hunyoro chaDominica akaona tsoka dzisina kupfeka dzemusikana asingaonekwi dzichitsika mataira ane mavara-mavara uye dzichisimudza tudiki twuhuruva uye tunyoro kubva pamiti nemaruva. Musikana akagwinha zvine hungwaru uye, negumbo rake risina kubereka, akabata mhandara iya nenzeve.
  Akazhambatata. Uye Dominica akakwanisa kumuona. Musikana akave pachena, semweya kana hologram. Uye akadanidzira nenzwi raityisa:
  - Kurwadzisa! Ndisiyei ndiende tete!
  Iyo marquise-nymph yakadanidzira:
  - Nokuchenjera, hongu! Ndatofunga kuti hapana chaungagona kuita!
  Dominica akapindura achiti:
  Kana ukarwara ndichauya
  Ndichaparadzira marwadzo nemaoko angu...
  Ndinogona kuita zvese, ndinogona kuita zvese,
  Mwoyo wangu hausi dombo!
  Vasikana vakasvika pavari vakaseka. Pasinei nekushongedza, zvaive pachena kuti zvipfeko zvavo zvaive zvakaomarara uye zveyunifomu, kunyangwe zveumbozha, maitiro. Kunyangwe mune mamwe maitiro maive nekunzwa kwekusiyana. Vamwe vasikana vaiva nemhete munzeve, vamwe vasina. Uye vamwe, kunyanya vasikana vehobho, vaipinza mhete dzegoridhe nematombo mumhino dzavo.
  Vakaita izvi, kunyanya, kuti vasiyane nevana vevanhu, vakanga vakanyanya kufanana. Dryads vaidawo zvindori mumhino nemunzeve dzavo. Humambo hwakanaka hwevasikana, kubva kune vanomwe kusvika kune vechidiki. Zvisinei, pakati peelves, kukura uye kuyaruka hazvina kumbosiyana pakuonekwa, kungofanana pakati pehobbits, troll, nymphs, uye dryads. Asi Dominica anotaridzika semunhu mukuru uye musikana akanaka kwazvo, ane chiso chinoratidzira chemuchinda chaiye. Pamwe yanyanya kusukwa.
  Hongu, vakatomurerutsira ganda paakaridza mumwe wevakadzi vane mbiri veMiddle Ages. Kare ikako, kutsvuka kwechiso kwainzi chiratidzo chokusabereka.
  Nenzira, kwete chete ganda pachiso chake rakareruka, asiwo pamakumbo ake. Pane chiitiko paakatungamirirwa asina shangu uye akapfeka mamvemve kuchikafu.
  Paitove nerwiyo:
  Nguva yekuregererwa yave kutosvika
  Vahosi vanotungamirirwa kusara vasina shangu!
  Panzvimbo pezvishongo, akapfeka mamvemve.
  Mutsipa weshavi wabatwa nevaurayi!
  Ehe, yaitaridzika kusekesa uye kunyangwe, nenzira yayo, neimwe nzira inotyisa . Mushure mekupenya, aifanira kuita basa raMambokadzi Semiramis. Uye mumafirimu aya, akanga asina kutorwa mafirimu asina shangu. Hongu, rakanga riri basa rinofadza. Asi zviri pachena kuti mutungamiriri haana kumuda. Kunyanya kunaka uye uchi blonde. Uye nokuda kwebasa reSemiramis vakasarudza mukadzi mukuru ane bvudzi dema. Uye Dominica aifanira kuva muranda. Uye akatoiswa mucherechedzo nesimbi inopisa. Uye vakandibata, zvakanyanyisa, nevarume.
  Hongu, uye pakanga paine chiitiko pane rack. Zvechokwadi, shamhu yakanga yakagadzirwa nefuro, uye pavanokurova nayo haikuvadzi. Asi zvimwe chetezvo, kana wakasungirirwa uye uchirohwa , hazvifadzi.
  Vadzidzi vasikana vakaungana pamwechete. Ipapo mudzidzisi wedzvuku akaoneka. Ainge akapfeka rokwe dzvuku nekamwe kastyle.
  Akafamba achienda kuDominica ndokuridza mhere:
  -Uri mutsva here?
  Mwana actress akasimudza musoro:
  - Handingatauri izvozvo!
  Mudzidzisi akadzungudza musoro. Mumhino maive nemhete yakagadzirwa nesimbi yeorange uye ine dombo rine mitsetse. Anoitawo semusikana achiri kuyaruka uye haana shangu. Uyezve, pane mhete pachigunwe chega chega chisina kupfeka. Uye ichi chatova chinhanho chepamusoro chehuroyi.
  The nymph marquise akati:
  - Iye mudzidzi anokwanisa, uye ane tarenda!
  Mudzidzisi wedhidhi akakandira hurungudo diki pane tile ine ruvara ndokuti:
  - Gadzira imwe nyowani kuti ibhururuke muchanza chako!
  Dominica akabva ati:
  - Telekinesis, kana chii?
  Vakadaro vasikana vaya vakaseka. Mudzidzisi akadanidzira achiti:
  - Kupararira! Sei vakaungana pamwe chete!
  Pakaita kugomera nekusagutsikana. Asi vasikana havana kuita nharo, asi vakatanga kupararira zvishoma nezvishoma. Asi panguva imwe chete, kutarisa kune musikana mutsva.
  Mufundisi akati:
  - Huya, raira ibwe kuti ribhururuke muchanza chako!
  Dominika, achinzwa kunge benzi chairo , akati:
  - Fly muchanza changu!
  Dombo harina kufamba. Ipapo musikana akaridza tsamwa.
  - Bhururuka kwandiri, nekukurumidza!
  Ipapo hurungudo yakadonha uye, semeteorite, yakarova musikana pahuma. Kurova kwacho kwaive kwakanaka, bundu rakanaka rakabva razvimba, Dominika akawira pasi nefenda.
  Vasikana vakati wandei vakashaya nguva yekubuda, nevamwe vaya vakacheuka, vakabva vaseka nekuseka. Uye kuseka uku kwaiyeuchidza kurira kwemazana emabhero esirivha.
  Iyo nymph marquise yakatambanudza maoko ake ndokuti:
  - Pane mano, uye chii zvimwe! Nemashoko akareruka, simudza dombo pasina zvitsinga. Kwete kunyange nymph yega yega kana dryad inogona kuita izvi.
  Mufundisi akabvuma kuti:
  - Hongu, anokwanisa! Asi zvakare zvine ngozi. Uyu anokwanisa chaizvo kwete chete kudzorera varume kwatiri, asiwo kuuraya vakadzi. Iri isimba remusango!
  The Marquise akati:
  - Musikana uyu idhaimondi ririkuda kukwenenzverwa!
  Dominika akasimuka achibva asimuka. Musoro wake waitsemuka uye pahuma paive pazvimba.
  Musikana akadanidzira:
  - Uye ndiani wandinofanira kuuraya zvino?
  Mudzidzisi akapindura nehasha.
  - Ini pachangu! Unogona kuburitsa pfungwa dzako zvakanaka. Chinhu chakanaka kuti handina kukuudza kuti ufudze dombo!
  Dominica akaseka ndokupindura achiti:
  - Hongu, munyaya iyi paizova neHiroshima chaiyo!
  The dryad mentor akabvunza achishamisika:
  - Chii chinonzi Hiroshima?
  Musikana mutambi akakwenya mapendekete ake, ayo asina kusimba, uye akapindura nechivimbo:
  - Iri ndiro guta rakadonhedzwa bhomba reatomu, izvo zvakaita kuti vanhu zviuru makumi mashanu vakafa uye zviuru zana zvakakuvadzwa!
  Mudzidzisi akaridza muridzo achiti:
  - Wow! Wow bhomba!
  Mumwe wevadzidzi vemusikana akati:
  - Tete ava vari kufashamira!
  Uye mumwe akawedzera:
  - Inoshandura violets munzeve dzako!
  The nymph marquise akaramba:
  - Ndakaenda kuNyika kanopfuura kamwe, uye ndakakwira Internet yavo kakawanda, uye ndinoziva Hiroshima - ichokwadi. Uye izvi zvakaipa, uye kunyange vanhu vakawanda vakafa ikoko uye vakafa nemwaranzi.
  Mumwe wevasikana vakaridza mhere:
  - Chii chinonzi radiation?
  Dominika akazevezera, achikasira kupindura:
  - Kana gore re electron richibva pamusimboti weatomu uye roita ionized, mwaranzi inoitika. Iyo nucleus isina chinhu yeatomu inoparadza intermolecular bond, uye kutsemuka uku kunokonzeresa kukuvara kwakanyanya kumuviri, wemunhu uye, ndinofunga, weelf.
  Vasikana vakaridza mhururu nekutya. Imwe yevadiki yakarira:
  - Amai, ndinotya radiation!
  Iyo nymph-marquise, aka Laska, akaseka ndokupindura:
  - Usatya! Haakutore pano !
  Dominica akanyora zvine hungwaru:
  - Isu takarwiswa neradiation,
  Uye kwekuwana pekugara izvozvi...
  Uye pano une sangano -
  Tarirai, vari kundirova pagotsi!
  Mushure mezvo musikana akaitora ndokutanga kutamba. Uye vamwe vasikana vakatanga kutamba.
  Mudzidzisi akabva adzvokora zvigunwe zvake . Muridzo wakabuda mumuromo make. Uye kuti nightingale trill ichayerera sei. Vamwe vasikana vakabva vangoitora ndokuoma . Mumwe murairidzi akaoneka akapfeka dhirezi dema uye akapa murairo:
  - Mbichana mbichana!
  Vasikana vakabva vaita mudungwe kureba. Vakatanga kufamba vachiyera nhanho dzavo uye vachitambanudza tsoka dzavo dzakashama sevarwi. Uye vakazviita sokunge kuti kufora kwaizivikanwa kwavari, semurindi wemutungamiri wenyika.
  Mudzidzisi akapfeka hanzu nhema, yakashongedzwa nesafiro, emerald uye mamwe matombo anotonhora asati azivikanwa paPasi, akaraira:
  - Zvino, imba!
  Vasikana, vachidzvanya makumbo avo asina kupfeka, akatsvuka, madiki uye ane nyasha, vakabvunza pamwe chete:
  - Zvekuimba nezvei?!
  Mudzidzisi akapindura nezwi rinotonhora:
  - Nezve izvo vakomana vaizoimba nezvazvo dai vasina kurohwa nedenda regehena!
  Vasikana ndokuimba nenzwi guru;
  Nyeredzi dzinopenya murima rousiku.
  Uye kupenya kwemwedzi wesirivha!
  Runako runofinyamisa maziso ake anoyevedza,
  Takapfimbwa naye zvachose!
  
  Kuvira kwezuva kwakatsvuka kwakasviba,
  Asi mambakwedza akajeka achabuda!
  Uye mhepo yakapembera, ine ruzha.
  Seiri rengarava razvimba!
  
  Mweya wangu ibwe rinorema.
  Miedzo yemurwi yakamirira!
  Uye regai mureza ubhururuke pamusoro pemusoro,
  Ngatiendei nzira yose kusvika kumagumo!
  
  Mwoyo hauzofukidzwe nemhungu ,
  Kubhururuka kwegondo nokukurumidza!
  Kunyangwe ropa richivira, nekubhururuka kunomhanya,
  Ndichabhururuka semuseve!
  
  Mikonachando yakandikotamira,
  Mwari Wamasimba Ose akatarira!
  Kunyangwe iwe usina kuzvikudza zvachose,
  Ndichawedzera simba kwamuri pakurwa!
  
  Mushure mezvose, unoshandira Nyika yeBaba zvakatendeka,
  Asi nyama haina simba, mweya unorwara!
  Haungazvidembi, ndinoziva hupenyu
  Musandirega ndichiita hwamanda!
  
  Ndichasuka zvivi zvemazuva akare.
  Zvakaitika kare ngazviende!
  Unoona, mapeya ari kuibva mubindu,
  Iyo sketch inotsanangura iyo ndege!
  
  Shumira Nyika yeBaba nesimba rako rose,
  Kanganwa kuti munyika mune rugare!
  Kuti usatungidza moto pamatanda.
  Munhu wese ngaagare newe zvakanaka!
  
  Pane izvi ndakangopindura kuti:
  Haiwa Jehovha, ndichachera pasi!
  Kuti vana vaseke vachifara,
  Saka kuti haufanirwe kuyananisa vanhu vako!
  
  Mushure mezvose, zvakanaka zvinoenderana nesu,
  Munhu wese anosarudza - sarudzo ndeyake!
  Uye tambo dzeWemasimbaose kubva kwauri,
  Iwe wakabata chadenga muchibhakera chako!
  
  Nesuwo tichakubatirirai,
  Mushure mezvose, iyo Motherland haigone kuwanikwa itsvene!
  Ndichiri kupfura, zvigunwe zvangu zvakabva zvaita chiveve.
  Uye isu hatisati tasvika makumi maviri!
  
  Kukunda muchero usingasviki;
  Kune avo vasina simba, mbwende, kana mapenzi!
  Asi varwi vanogona kubata nhongonya dzese,
  Tichatora uremu hwakawandisa paguvhu!
  Mushure mezvo vakanyangarika mumuzinda wakasarudzika wedragoni academy.
  Uye chipangamazano mutema akanyatsotarisa Dominica ndokuona:
  - Wakanakisisa. Zvikuru kurudzi rwomunhu rusina kukwana. Zvinoshamisa!
  Dominica akaimba zvine mutsindo achipindura:
  Ini ndakakwana pachayo
  Ini ndakakwana pachayo
  Kubva pakunyemwerera kusvika pakuita,
  Pamusoro pezvose kurumbidza!
  Oh, mufaro wakadii
  Ziva kuti ndakakwana
  Ziva kuti ndakakwana
  Ziva kuti ndakanaka!
  Mudzidzisi akapfeka hembe nhema akatarisa musikana wacho nehasha ndokuti:
  - Ane kuzvininipisa kunoshamisa! Mudiwa wakadini!
  Iyo weasel nymph yakakurudzira:
  - Zvichida tinofanira kukwenya zvitsitsinho zvake nematanda?
  Mudzidzisi akasimudza mapendekete ake uye akapindura kwete zvakanyanya kuvimba:
  - Kwete pfungwa yakaipa! Asi zviri nani kumuendesa kuna dhiragoni tenzi. Ngatione kuti angapasa here bvunzo dzekupinda!?
  The Marquise akanyora achinyemwerera:
  - Kupinda bvunzo? Iri harisi iro zano rakapusa, asi rinogona kugamuchirwa mune yekutanga kosi, uko ichave iri nyore nyore!
  Mudzidzisi akarambisisa nemanzwi akasimba:
  - Uye kuisa mukomana mukuru uyu nevasikana vane makore manomwe? Hongu, vachamutsvinyira nekumudzvanya. Hongu, uye iye pachake anogona kutora mumwe munhu ndokuvauraya. Aiwa, iyi haisi nzira yebhizinesi zvachose! Vasikana vakwegura vanomuda, uye nokuda kweizvi anofanira kuratidza tarenda yakakwirira!
  Weasel akagutsurira musoro:
  - Inonzwika zvine musoro!
  Dominica akadzungudza musoro, waiita kunge May dandelion:
  - Usandinetse nevasikana vaduku.
  Mudzidzisi akati:
  "Wobva watora bvunzo naLady Dragon Master." Mune ino kesi, iwe unozobvumidzwa kune elite kosi. Unotogara mune imwe imba yakaparadzana, yakanaka, ine saucer yesirivha neapuro rinodururwa.
  Musikana wacho mutambi akabvunza achishamisika:
  - Zvakadini, nesauce yesirivha?
  Mudzidzisi akati:
  - Zvakaita sekunge une terevhizheni paPasi. Panogona kunge paine zvirongwa zvishoma parizvino. Saka manje? Iwe une tekinoroji, isu tine mashiripiti. Asi pano iwe unogona kuona kuburikidza nesoso, kana uine hunyanzvi hwemashiripiti, chii chiri kuitika.
  Dominica akabvunza achiratidza kuti:
  - Unogona kuona Nyika?
  Mudzidzisi akagutsurira musoro achibvumira:
  - Uye Nyika inogona kuva ... Kunze kwekunge, chokwadi, iwe uri n'anga yepamusoro. Ini, zvakare, ndakatsvaga Internet - inotonhorera yakagadzirwa nevanhu. Uye ndinofanira kutaura, iwe unonyatsoziva kupfura. Uye vakauya netiweki inonakidza. Zvinotoshamisa kuti magetsi ari nyore pasina chero mashiripiti anokwanisa izvi!
  Dominica akagutsurira ndokupindura achiti:
  - Hongu, izvi zvinondishamisa ini pachangu! Unoregerei kuzviitira izvi?
  Ipapo nymph marquise akapindura:
  - Kufambira mberi kwesainzi chinhu chine njodzi. Kana mabhomba edu akatanga kuputika zvakare, uye kwete ari nyore, asi enyukireya ! Nenzira iyi, hapana achasiiwa ari mupenyu, uye mwaranzi yemashiripiti yakaipisisa kupfuura mwaranzi yakajairika!
  Dominica akaridza muridzo achiti:
  - Hevano ivo ! Zvinoitika.
  Vasikana vechikoro vakadanidzira vachiti:
  - Hatidi mumwe munhu akadaro , nditete akaipa!
  Mudzidzisi mune icy tones akaraira:
  - Nditevere!
  Akabva atama. Aiva neshangu chaidzo mutsoka dzaisiya zvigunwe zvake zvakavhurika pamberi uye zvaimubvumira kuroya nemhete. Mudzidzisi pachake anotarisawo mudiki - kwete kamwe kakakwinya, chiso chisina mhosva. Asi chimiro chake chinoonekwa, kwete mitsetse yakapfava inobuda yepwere, asi mukadzi mukuru ane classic uye, mumwe angatoti, aristocratic features. Uye kutarisa kwakaoma.
  Dominika akafunga kuti ane imwe mhando yezita. Uye pamwe kwete diki.
  Akamutevera, uye marquise-nymph akasvetuka padivi pake ndokurira, achibudisa mazino ake:
  - Iwe uri mambokadzi akanaka kwazvo. Asi bundu riri pahuma yako ratopora, uri kupora nekukasira!
  Dominika akadaro achiseka:
  Simba expander uye dumbbells,
  Pfungwa dzine hutano mumuviri une hutano!
  Saka vakapfuura nepachitubu nemajeti manomwe aiputika mudenga mamita zana akanaka , vachishamiswa nokunaka kunoshamisa. Pedyo nesuwo, panopindwa napo mupfuri wechikadzi, nenhumbi dzokurwa dzakashongedzwa .
  Vakamhoresa musikana mutsva vachigutsurira musoro uye nekutsika tsoka dzavo dzakashama.
  Dominica akati:
  -Vasikana vane hunhu hutatu hwakanaka. Imwe, kuti vakanaka, uye yechipiri, kuti ivo...
  Uye ipapo mhinduro haina kuuya mupfungwa. Uye pano ivo vari mukati meiyo dhiragoni academy chivakwa. Kune humbozha hwakadaro pano, haugone kana kuenzanisa naPeterhof. Pamusoro pegoridhe neplatinamu, kuchine simbi dzakawanda dzakasiyana dzisina analogues paPasi. Uye zvakare, akawanda matombo anokosha emhando dzakaomesesa uye dzakanaka, dzakashongedzwa nezvishongo, nyasha, iridescent maruva buds. Kune zvakare akawanda akasiyana mapikicha pamadziro. Kazhinji elves uye elves. Asi kune zvimwe zvisikwa. Asi zvinenge zvese zviso nenhamba zvidiki uye zvine mukurumbira. Varume vechidiki vanowanzomira vasina chipfuva. Uye dzakafanana zvikuru nezvidhori zveGirisi yekare neRoma. Pane zvinhu zvakawanda pano ... Uye kunewo zvitubu zvinobuda kubva kumativi ose, izvo zvinotaridzika zvakanaka uye zvinonaka.
  Magirazi ane orenji negoridhe mafuremu, akagadzirwa nedhaimondi uye topazes, anooneka zvakare. Izvo pachazvo zvinotaridzika zvakanaka uye zvinofadzawo ziso.
  Dominika akafara kuona kuti bundu rake redombo rakanga ratonyangarika. Uye akanaka zvakare uye ane bvudzi regoridhe . Uye musikana akadaro ...
  Bvudzi rake rinopenya zvekuti vashoma vanotenda kuti haana kudhayiwa. Asi iri ivara rake rechisikigo. Uye inomukodzera zvakanyanya paganda rebronze rehujaya hwake.
  Musikana weropa rakanaka, uye anosvetuka nguva nenguva setsoko.
  Uye iyo academy pachayo inotonhorera kupfuura Palace yeVersailles. Saka edza kuswedera pedyo naye.
  Dominica akazvitora ndokuimba:
  Midziyo yedzimba dzamadzimambo inotiedza;
  Rusununguko haruzombotsiviwa!
  Rusununguko haruzombotsiviwa!
  Uye zvigunwe zvake zvakanga zvisina maoko zvakanhonga hurungudo yedhaimani kubva pasi ndokuipotsera kumusoro. Yakabhururuka, asi nyifi yakadambura zvigunwe zvayo, uye dhaimondi rakaguma rava muchanza chake chakashama.
  Dominica akati:
  - Wakazviita nekuchenjera!
  Mhungu yakarira:
  Inomhanya kupfuura macaque
  Yakaoma kupfuura nzombe...
  Uye kunhuhwidza kwakafanana nekwembwa.
  Uye ziso rakaita seregondo!
  Mudzidzisi akataura nemazwi akasimba:
  - Iye zvino tichaenda pasi .
  Dominica akati:
  - Kana kuti zvimwe zviri nani, pane kudaro, kusimuka?
  Akadzungudza musoro:
  - Pane nhandare yepasi pevhu. Ikoko iwe ucharatidza hunyanzvi hwako kana iwe uchida kupinda mune elite!
  Musikana wacho actress akabvunza achitya:
  - Ko kana ndikasapasa bvunzo?
  Mufundisi akati nehasha:
  - Uye ipapo iwe uchava muranda. Wakatamba nhapwa mumafirimu uye unoziva kuti chii?
  Dominica akaseka ndokupindura achiti:
  - Nhasi musikana muranda asina kupfeka,
  Uye mangwana inongova mwarikadzi anotonhorera!
  Uye iye, chaizvoizvo, akatanga kunakidzwa uye pasina matambudziko.
  Saka vakatanga kudzika nhanho dzemabhura. Uye zvakaita sekuburuka mugehena.
  Dominica akarangarira kutamba kwaakaita n"anga mumabhaisikopo. Akasimudzwa necheni, akasungwa maoko nechepadenga. Uye zvairwadza chaizvo. Uye inosimbisa tsinga. Muviri wemusikana wacho wakatsvuka, une tsandanyama wakazara dikita nemarwadzo uye kushushikana. Uye ipapo ketani inosunungurwa. Uye anonzwa kurerukirwa kwechinguva uye anomhanyira pasi. Uye pane tension ipapo pasi.
  Uye Dominica anopopota kubva kumarwadzo egehena mumajoini nemapendekete ake. Hongu, unofanira kuzvinzwa.
  Mhungu, ichiona kuti chiso chemusikana chairatidza kufinyama , yakati:
  - Haufanire kunge uri muranda. Unogona kuva mudzidzi muboka revadiki.
  Dominika akaseka uye akacherechedza, achiimba, achizviseka, musikana akura, uye mutambi panguva iyoyo:
  Mudzidzi wekutanga, wekutanga,
  Nhasi izororo rako...
  Inguva yakanaka uye inonakidza,
  Kutanga kusangana nechikoro!
  Laska akati:
  - Kwete kusetsa! Imi vanhu hamuna kumborota zvatinogona mumashiripiti!
  Dominica akapindura nehasha:
  - Wakamborota nezve budiriro yedu yetekinoroji here? Rimwe bhomba rehydrogen richavhara mashiripiti ako ese.
  The mentor in black akati:
  - Hapana chikonzero chekuzvitutumadza . Izvi hazvina kukodzera!
  Dominica akapindura:
  - Uku hakusi kuzvikudza, asi chirevo chechokwadi. Bhomba rehydrogen rine simba remamegatons zana rinokwanisa kuparadza hupenyu hwese mukati mechikamu chemakiromita zana. Unogona here kufungidzira kuti ichi chii?
  Nymph yakasimbiswa:
  - Haasi kunyepa! Vanhu vane zvombo zvinoparadza zvinoshamisa zvakadaro. Uye zvakanyanya kukosha, kune zvakare makomba anokwanisa kuendesa kune chinangwa.
  Mudzidzisi akagunun'una nemazino ake:
  - Zvinosiririsa kuti denda pavarume harina kukanganisa Pasi. Varume vane hasha vakaita sewako havakodzeri kurarama!
  Dominica haana kuita nharo, achigutsurira musoro:
  - Dzimwe nguva ndinofungawo kuti zvakadaro.
  Nymph akati:
  - Vanhu vakasiyana zvakare. Usafunga kuti vose vakaipa. Kunyangwe, ndevapi vanhu vakawanda, vakaipa kana vakanaka, haugone kutaura pakutanga!
  Dominica akacherechedza achinyemwerera airatidza kusuwa.
  - Kana iwe ukatarisa terevhizheni yepakati, saka, zvichida, kune zvimwe zvakaipa . Kana kuti kunyange dzakaipa zvikuru!
  Nymph yakasimbiswa:
  - Uku ndiko xenophobia! Kana ruvengo rwawedzera kune zvese zvisina kufanana newe. Asi izvi hazvifanirwe kutorwa semuenzaniso.
  Dominica akati:
  - Zvakanaka, ngatirege kutaura nezvezvematongerwo enyika. Chinangwa changu ndechekuchengetedza vese vamiriri vebonde rakasimba pasirese ... Ndiko kuti, muchadenga chako. Uye iyi inopfuura pasi !
  Weasel akapindura zvine ruremekedzo:
  -Iri haisi puraneti, kunyangwe hombe, asi haisi yepasirese zvakare. Icho chinhu chiri pakati penyika huru kwazvo nechadenga. Asi ndoda kusapinda mumasora...
  Mudzidzisi akazunza nzeve dzake hunhu, dzakabuda pasi pebvudzi rake, ndokuti:
  - Chero zvazvingava, kwete isu chete, asi kune mamwe madhigirii uye asiri madhiragi ari kutsvaga nzira dzekuponesa varume, uye kana zvichibvira, vadzosere.
  Dominica akati:
  - Murume ari kunyura anobatira pamashanga! Uye zvechokwadi chidhinha ...
  Iyo nymph marquise yakakurudzira:
  - Zvimwe iwe unofanirwa kuimba zvirinani, kudzika kwacho kwakareba!
  Musikana mutambi akagutsurira musoro:
  - Ehe, ndinobvuma , zvakatotonhorera kupfuura munjanji!
  Dominika ndokugutsurira musoro, waipenya neshizha regoridhe, ndokuimba:
  Hakuna zera kana urefu pakurwa;
  Anoita kuti vasikana nevakomana vaenzane!
  Avo vasingadi mufaro mukunyarara.
  Ndiani anoda kubhururuka zvakatokwira!
  
  Tinocheka, kupfura uye kutema,
  Kwatiri kune kutenda - sevhisi kune Motherland!
  Zvechokwadi, zviri nani kushanda sebakatwa,
  Kuhwina muhondo zvine mutsindo!
  
  Chii chimwe chinonyanya kukosha kumadzimai edu?
  Zvechokwadi, tora kwete pamubhedha chete!
  Uri murume wegondo, kwete shiri ine nhamo.
  Edzai kuti dzimba dzedu dzisatsva!
  
  Iyi ihondo inotyisa, tinoona iri kuuya,
  Boka riri kufamba nechikepe, mhomho haigone kuverengwa!
  Asi vapfuri vesimbi vakagadzira nhovo yakasimba;
  Kudzvova nekurova kwakaipa hazvizotivhundutsi!
  
  Uye isu takaungana pamwechete, Legion,
  Mapfumo akabatwa zvakasimba mumaoko evane simba!
  Iva muvengi kana shasha mukuparadza,
  Makuva akamirira, kwete menduru paguvhu!
  
  Takadhumhana , asi vasikana vanonhuwa ,
  Minondo mumaoko inopenya semheni!
  Vasikana vakasimba kudaro, kutaridzika kwakaoma,
  Kugodo kunyange nenyeredzi Jedi !
  
  , madzimambo vaifungei ?
  Asi zvino "mapere" ari kumhanya!
  Isu tiri varwi vatsvene veRus ',
  Chero murwi, musikana, kana mukomana!
  
  Tinovadzinga uye hatitapi vasungwa.
  Vanhu vakasununguka havafaniri kubereka varanda vasingafari!
  Takatarisana negunguwo shaggy,
  Zvido zvekwababa zvakakwirira pane zvepachivande!
  Hongu, rwiyo haruna kusimba uye izwi remurwi rinoshamisa.
  Kuburuka kwacho kwakapedzwa, uye zvino vasikana vatatu vemarudzi akasiyana-siyana: elf mentor, marquise nymph uye kudonha kwevanhu, vakazviwana vari munharaunda yenhandare huru yepasi pevhu, kwete yakaderera muhukuru kuna Luzhniki, uye zvichida kunyange yakakwirira.
  Yakanga ine zvakawanda zvemarudzi ose emidziyo, sirin"i yakakwirira uye inomirira mazana ezviuru zvevaoni, uye zvigaro zvakarukwa nevelvet, maparera, ndarama, kana kuti kunyange nokuda kwavaenzi vanodhura zvikuru namadhaimani namamwe matombo.
  Panguva imwe cheteyo , yakanga yave kutoda kuva nechinhu. Chokwadi, pakati paiva Grand Master pachake uye mukuru academy, Dragon Duchess de Montserrat.
  Mukadzi akanaka kwazvo ane misoro minomwe, akapendwa nemavara ese emurarabungu. Uye zvinotaridzika zvakanaka, zvinongoshamisa, kunyanya kana ukazviona muchokwadi uye kwete mufirimu.
  Dominica akaimba zvisiri zvenzvimbo:
  High denga, kure kure,
  Inzwa rwiyo rwevakashinga Akmale ...
  Iyo ishato yakaipa, yakanunura nyika;
  Uye shasha iyi yakasiya chiedza chedenga!
  Nziyo dzinoimbwa zvakare...
  Pano Dhiragoni Duchess de Montserrat yakavhiringidza nezwi rinotyisa, sehwamanda dzeJeriko:
  - Iwe , ndiri kuona, uri musikana asina hunhu, ane rurimi runogona kumonereka muchiuno chakareba pamutsipa wako.
  Dominica akapindura nenyemwerero isina mhosva.
  - Ndakanga ndisingadi kukugumbura. Kungoti ndinoda kuimba chaizvo. Uye Akmal angori mukomana wengano, mutambi wemufirimu kubva mufirimu revana. Usazvitora zvakanyanya!
  Shato yechikadzi ine misoro minomwe, inenge saizi ye ndege yakanaka yekurwisa zvigaro zviviri, yakaseka uye ichicherechedzwa, nemisoro minomwe ichitaura panguva imwe chete, sekunge vakaumba imwe chete, kunyangwe huropi hwavo hwakasiyana:
  - Uye iwe wakangwara uye wakashinga, uye panguva imwe chete, ane hunyanzvi. Unogona here kuita chimwe chinhu mumashiripiti?
  Dominica akaimba rwiyo rwekomiki achipindura:
  Chipo chevadzidzisi,
  Vakaita nguva neni...
  Akatambura neni pasina -
  N'anga ine hunyanzvi!
  
  Vadzidzisi vakachenjera
  Ndakaterera hangu...
  Zvese zvisina kubvunzwa kwandiri
  Ndakazviita neimwe nzira!
  . CHITSAUKO Nha.
  Muranda wemuranda uye aimbova muchinda Oenomaus akapiwazve basa rekutenderedza vhiri rinorema. Mumwe mwana, ane makore anenge gumi nerimwe kana gumi namaviri, akanga aneta zvikuru uye akazorora tsoka dzake pamatombo anopinza, akanga achikuya zviyo. Vasikana vaviri veelf vakarova, panguva dzinenge dzakaenzana, pamusana wemukomana usina kusununguka, une tsandanyama. Neimwe nzira, kuvapo kwemuranda uku kwakapa zororo kubva pakushanduka kuita dombo. Asi vakomana vechidiki vevaranda havafanirwe kubvumidzwa kuzorora uye vanofanirwa kurohwa zvine utsinye uye zvine simba.
  Uye zvichingodaro kusvikira mukomana wemuranda, apera zvachose, anorara. Uye shure kwaizvozvo, vanomumutsa zvakare, vachimupa zvekudya kuti arege kufa nenzara uye ave nesimba rekushanda. Uye vanosunga zvakare.
  Izvi zvinopa hupenyu, asi hunorwadza chete. Kufanana, segehena munguva yehupenyu, kunze kwekuti muviri uri muduku uye une hutano uye pfungwa dziri mumusoro uye kuziva kwakajeka. Asi izvi zvinoita kuti iwedzere kunyadzisa uye inorwadza. Kuti abvise pfungwa dzake pakurwadziwa uye kuneta zvishomanana, aimbova muchinda uye zvino muranda mukomana Oenomaus akashandisa fungidziro yake;
  Boka revapambi vari pamadhiragoni ehondo vanokwenya makore vachitsvaga mhuka. Akanaka, ane tsandanyama elf Oenomaus akapfeka sutu yakangwara, bhutsu dzinopenya nevanishi tsvuku, uye nedhaimondi spurs anodzora chikara chake chine misoro mitatu. Uye boka rose rine vasikana vanoshamisa. Vane tsandanyama, vakatsvuka, vasina shangu, uye zvipfeko zvavo zvose zvishongo zvematombo anokosha pazvipfuva zvavo nomuhudyu. Uye munhu wose, hongu, anongova mafashoni emhando ane bvudzi rakajeka. Vakakwira shato dzaive diki zvishoma uye dzaive nemusoro mumwe chete.
  Zvakanaka, hongu, iye murume, bonde rakasimba, uye boka rake rinoumbwa nevamiririri vehutano hwakanaka. Uye haadi vamwe varume.
  Saka kaputeni wechirume chete ane shangu, uye vari pasi pake vanofadza vanogona kuita zvinhu netsoka dzavo dzisina kupfeka, dzakanaka muhondo zvisingagoni kutaurwa mungano kana kurondedzerwa nepeni! Vakanaka vanokwanisa kukanda zvinoputika zvine simba rinouraya, uye kukanda dhadha, boomerang, kana tsono ine chepfu.
  Oenomaus, muchinda wechidiki, akaimba nemufaro uye nemufaro:
  Chokwadi mupfumi achaseka.
  Zunza mamoni yako, dumbu rako rizere!
  Uye mugumo wedu kufa nemarwadzo,
  Rufu rwakatarisa munhu wese, chembere ine jeko!
  
  Uye isu tinoda kumhanya pauswa,
  Mushure mezvose, isu tichiri, kunyanya, vana chete!
  Asi mukomana achanzwa huranda hwakapetwa kaviri,
  Hapana rusununguko mune chero jeri pasi pano!
  
  Tinofanira kurwa, uku ndiko kuguma,
  Uraya comrade kana uchifanira kuuraya mukoma!
  Hapana chikonzero chekunyengetera kuna Wemasimbaose,
  Varanda vanoripirwa zvivi zvaani?
  
  Pane ropa munhandare uye tsvina mugomba,
  Makonzo akandiruma tsoka!
  Muchinda anokara anoseka netsoka yehando yake.
  Anofanira kudzingwa pachake!
  
  Kuti urarame, unofanirwa kuuraya,
  Unotambura zvose mumweya uye mumuviri unofa!
  Vanokudzwa vanodya zvitunha zvourombo;
  Kunhuwa kwakapera, chakasara changova choko!
  
  Asi zvakadaro, mweya wekuda haugone kuputswa,
  Nyika yaBaba vapenyu mupfungwa dzemukomana!
  Hondo ichauya kuna Elves nekusingaperi nekutukwa,
  Tichakanda vapfumi nokuda kwemabasa avo !
  
  Ipapo bhegi remari richange richizunguzika ,
   Ndiani akasvina muto kubva kwaBaba!
  Kuti tikunde, tinoda pfungwa dzakajeka,
  Uye kana uri gwara, kunyangwe ivo Mwari havana simba!
  
  Hekuno kuzungunuka kwebakatwa, musoro wakabhururuka kure.
  Muurayi wacho akangoerekana achinja kuva nyajambwa!
  Dhiabhorosi akaerekana apunyuka kubva mugate.
  Saka hasha dzinodzingwa mumwoyo mukuru!
  
  Hapana chikonzero chekufunga, maelves echiedza haana simba,
  Vanhu vedu havana kupfugamira munhu!
  mutsva kubva kugehena ,
  Uye isu tine mutsa zvakakwana kunwa tii kubva mupoto!
  Rwiyo rwakaisvonaka, uye boka rake remashato rakaisvonaka. Saka achiyengerera kuruoko rwerudyi, musikana elf aive nebvudzi dzvuku remhangura iro raipeperetswa nemhepo senge banner renyanzvi rakadaidzira:
  - Yasvika nguva yekuita zvakakomba, oh muchinda wemauto emhepo!
  Enomai akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Zvirokwazvo! Izvi ndizvo zvatakazvarirwa!
  Vasikana vakaimba mukorasi, pamwe chete, vachisvetuka uye kutamba nemiviri yavo yakasimba, yakavezwa kubva mumhasuru dzakasimukira:
  Isu tiri varombo, isu tiri varombo Pirates,
  Tine hurombo zvikuru...
  Tinoisa zvirongo mudenga kuitira makaraveri.
  Asi nekuti havana kupinza tsika matiri!
  Uye varwi vakaimba nemufaro wakatonyanya uye nemanyawi, uye manzwi avo akazara muviri akazara nightingale trills:
  MaPirates haadi sainzi
  Uye zviri pachena kuti sei ...
  Tine makumbo nemaoko,
  Asi isu hatidi misoro yedu!
  Panguva ino, musikana ane yero-violet bvudzi akaridza muridzo:
  - Prey mberi! Pane mhepo yese yemhepo kumusoro wekurudyi!
  Vasikana vakaimba mukorasi:
  Eh ma , pamusoro pegungwa, eh ma , madhiragi ari mukutarisa,
  Eh ma , tarisa pamusoro pehupfumi hunoshamisa ...
  Isu hatina basa nezvemitemo, tiri kuvaka hurongwa hutsva,
  Kufa ndisina simba uye benzi pasi peminondo!
  Prince Oenomaus akaraira:
  - Zvakanaka, vasikana, kana isu takagadzirirwa kubira, saka tichabira!
  Zvino boka rose remashato rakamhanyira kunorwisa. Vakamhanya vakananga kwavaivavarira.
  Ngarava yakanga iri ngarava huru uye yakanaka. Pasinei nekuremerwa uye kuremerwa nezvinhu zvakasiyana-siyana, nekuda kwemashiripiti, yakayangarara zvakanaka mumhepo. Uye mhepo yakapeperetsa maseiri engarava iyi.
  Enomai akacherekedza kuti maseiri echikepe aive akapenya kwazvo uye akanaka mapatani. Uye izvi, ngatiti, zvinonaka kwazvo . Kunyanya pakabuda zuva.
  Vari mugwara rengarava vakaona boka remakororo richidzora shato dzakadzidziswa. Uye timu yakatanga kukakavara nezvazvo. Mariri, zvakare, vazhinji vasikana vakanaka vakapfeka nguo uye vakomana nhapwa. Vaingove muhunde dzekutuhwina, paingova nevaranda vechidiki vaviri vaive nezvishongo zvegoridhe nesirivheri zvaipenya pazviziso zvavo nemumaoko.
  Vasikana vehondo vaive vakashongedzwa zvinoshamisira. Asi zvakare vasina shangu, sevakomana vemakore gumi nemaviri kusvika gumi nemana, vane tsandanyama, vakanaka, asi vane mavanga evaranda pachipfuva nemapfudzi.
  Musikana mumwechete murwi aive nebhutsu dzakanaka mutsoka dzake. Sezviri pachena ndiye akakosha pano uye kaputeni. Yakadaro tsvarakadenga ine vhudzi raiita kunge rakasaswa nehupfu hwegoridhe.
  Uye ane chiso chakanaka sei. Uye muviri wakafukidzwa nenhumbi dzokurwa dzakaumbwa neplatinamu, nesafiro, nemaradhi, netopazi, nerubhi, neagati nedhaimani. Uyezve, matombo anokosha akarongwa mune chishongo chinoshamisa chemavara akanaka kwazvo. Kune roses, tulips, cornflowers, kukanganwa-ini-nots, mimosas, peonies nevamwe vakawanda.
  Pazvombo zvake zveumbozha, maruva ese akasiyana, uye hapana imwe inodzokororwa.
  Pirate muchinda Oenomaus akanzwa kuwedzera kwekunzwa kwakajeka mukati make uye akadedera:
  - Zvakanaka, zvinogoneka here kuremara nekuuraya runako rwakadai! Handigoni kutakura chivi chakadaro mumweya wangu.
  Mudiwa ane vhudzi dzvuku remoto akati:
  - Asi ndosaka isu tiri vapambi! Mushure mezvose ... hazvibviri kuita pirate pasina chivi.
  Mumwe akataura achinyemwerera:
  Hongu, zvakaoma kuuraya vadikani zvechokwadi,
  Mushure mezvose, elf , nditende ini, yakaberekerwa mufaro ...
  Asi kana uri pirate, blade ndiamai,
  Pasina ropa, mvura uye nekusingaperi mamiriro ekunze akaipa!
  Redhead yakataura zvakare:
  - Ava vasikana vakanaka nevakomana, hongu, asi havasi rudzi rwedu rwema elves, asi kubva kurudzi rwevanhu! Tarirai, imi mukuru , pakuumbwa kwenzeve dzavo.
  Oenomaus akashamisika:
  - Vanhu vakanaka kudaro uye vadiki here?
  Fire warrior akagutsurira musoro achiti:
  - Ndizvo! Nerubatsiro rwemashiripiti vakagamuchira huduku husingaperi. Uye zvino vakomana ava vakaomerera mumakore avo okutanga okuyaruka.
  Ivo zvino vachagara vari vaduku uye vachizviisa pasi.
  Muchinda wechidiki akaimba:
  Maelves ese, vanhu vari panyika,
  Tinofanira kugara tiri shamwari...
  Vana vanofanira kugara vachiseka.
  Uye rarama munyika ine rugare!
  Vana vanofanira kuseka
  Vana vanofanira kuseka
  Vana vanofanira kuseka -
  Uye rarama munyika ine rugare!
  Blonde elf yakakurudzira:
  - Pane sarudzo! Murwi akanakisa kubva kudivi ravo uye akanakisa kana akanakisa kubva kudivi redu acharwa. Kana vakunda, vanogovana nesu zvakapambwa, uye kana vakurirwa, murwi anokundwa anova . angava muranda kana chitunha!
  Oenomaus akati:
  - Izvi zvine musoro! Ndagadzirira kurwa!
  Vasikana vaiva pazvidhoma vakakomba ngarava yacho. Vanokurumidza kukurumidza; ngarava huru haigoni kutiza boka rinokurumidza.
  Asi galeon racho raive nepfuti. Vakatanga kuvatungamirira, uye tambo dzemwenje dzakatotanga kupfungaira.
  Oenomaus akati nenzwi rine ruzha:
  - Ini ndinokurudzira duel! Maererano netsika yevashandi vemhepo. Mumwe murwi kubva parutivi rwenyu, uye mumwe wedu. Iwe uchapa hafu yenhumbi dzako kune anokunda. Uye kana wakundwa , ita zvaunoda neanorasika . Hatikunetsei.
  Kaputeni wemusikana akapfeka nhumbi dzinokosha dzezvombo nemaruva akapindura:
  - Hukuru! Tinobvuma dambudziko iri! Ndicharwa! Uye iwe unosarudza chero waunoda!
  Elf Prince Oenomaus akataura zvakasimba:
  - Ndini chete mumiririri wepabonde rakasimba pakati penyu. Saka ndinofanira kurwa!
  Mubatsiri ane bvudzi dzvuku akataura nehasha.
  - Ini handisi murwi zvakanyanya! Ndinoda kurwa!
  Uye akazunza gumbo rake risina shangu, rakanaka, rakapfava, rinofamba, semuviri wemhungu.
  Murwi wechidiki akaramba:
  - Isu tiri vatungamiri, ticharwa!
  Musikana akanga akapfeka nhumbi dzesimbi dzakakosha akagutsurira musoro ndokuti achinyemwerera:
  - Marquise de Diana, pabasa rako!
  Elf wechidiki akapindura nechivimbo:
  - Prince Oenomaus! Wakagadzirira kurwa!
  Uye noungwaru kwazvo murwi wechidiki akasvetukira pamusoro pedenga uye akavhomora bakatwa rake refu, nhete.
  Lady de Diana akadhonzawo blade yake ndokubvunza achinyemwerera:
  - Sei muchinda akangoerekana ava mupari weropa?
  Oenomaus akapindura izvi zvine mutsindo:
  - Inyaya refu. Asi ini handisi muparadzi anoteura ropa, asi anokudzwa! Uye izvozvo zvinoita mutsauko.
  The marquise akapindura achinyemwerera:
  - Handisi kukuuraya, iwe uchava muranda wangu chaiye uye musungwa. Ndichaita kuti unanzva pasi pasi petsoka dzangu nerurimi rwako uye ipapo undipe mufaro!
  Oenomaus akaseka ndokupindura:
  Neniwo handingakuurayi ! Uye zvakatonaka kukwenya tsoka dzakadaro nerurimi rwako. Asi kunyangwe iwe uri murwi akakomba, haungamirire kukundwa kwangu!
  Diana akanyemwerera zvakanyanya , nemazino ake makuru, ndokupindura:
  - Ngationei! Kwete ini ndoga, asiwo vamwe vasikana vachakukwira senhapwa. Uye tichakutambudzai uye tichakurovai kusvika pakufa. Ngationei kuti unonyemwerera sei munyaya iyi!
  Muchinda wepirate akaimba achipindura:
  Usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi
  Mukurwa nechikara chinotyisa, usatya...
  Smile, nyemwerera, nyemwerera -
  Ziva kuti zvese zvinotaridzika zvakanaka uye zvakanaka !
  The Marquise akagutsurira nechiso chaifadza:
  - Iwe uri jaya rinofara! Ungaita jester huru. Pamwe ndinotokupa kuna mambokadzi. Uye zvichave zvinosetsa!
  Oenomaus akapindura nehasha:
  - Zvakwana kutaura zvisina basa. Ngatirwe!
  Musikana akanga akapfeka nhumbi dzokurwa akasvetuka kubva pabhatiri ndokunorwisa mumwe wake. Oenomaus akasangana naye, akarova zvibhakera, uye akatodaira, akadambura nzeve yerunako. Akasvetukira kumashure achibva aona achinyemwerera:
  - Uye iwe hauna kuipa. Ndaifunga kuti uri mwana wamambo kunge ndiri sisista!
  Musikana, zvisinei, haasi elf, ane nzeve yemunhu. Asi Oenomaus is a elf. Vanhu uye elves vane vana vakafanana - hafu-madzinza . Asi ivo vanowanzonzi bastards . Uye havanyatsoda vose vari vaviri.
  Musikana wemarquise akarwisa zvakare. Aiita misanganiswa yakaoma kunzwisisa nemapakatwa. Chipande charo rikakwakuka, nokurukazve, samapapiro eguyo kana chamupupuri. Uye iye akarwisa.
  Muchinda, uyo akanga asiri pasina chikonzero mugari wenhaka kuumambo hukuru, akarova chipfuva chake chakasimba. Ipapo akabaya nhumbi dzokurwa nadzo. Ropa rakatobuda. Uye zvaiva pachena kuti musikana akanga akuvara.
  Akasuduruka achibva ati:
  - Dangerous monster mukomana!
  Edmond akapindura achinyemwerera:
  "Ndinogona kunge ndiri chikara, asi ndiri kure nemukomana!"
  Diana akaseka ndokurwisa zvakare. Nyangwe ropa dzvuku rakanga richichururuka kubva paari. Uye akapararira pamusoro pedenga.
  Mambokadzi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Ndingadai ndakagura musoro wake pakarepo! Ndaisadhonza mabhegi.
  The Marquise-Captain akaridza mhere:
  - Uye ini ndinogona kukupa mukana wakadaro!
  Oenomaus akapindura nekurova murwi pasi peruoko nebakatwa rake uye nekucheka tendon yake. Akadonhedza chombo kubva kuruoko rwerudyi, asi pakarepo akachinhonga nekuruboshwe . Uye akagaya zvekuda nyama, sekunge ndiye tenzikadzi wemamiriro ezvinhu mumutambo uyu.
  Mukomana wacho akati:
  - Iwe uri musikana akashinga! Asi wobva wakuvara. Zviri nani kurega!
  Diana akabva ati:
  - Tichafa, asi isu hatizoregi!
  Mhare yebvudzi dzvuku repirate yakarira:
  Unofanira kutiremekedza, utitye,
  Mabasa echikadzi makororo haaperi...
  Maelves echiedza aigara achiziva kurwa,
  Uye nyika inopenga pamusoro pedu!
  Uye kuseka mukupindura, saka iridescent uye kurira. Zvese zvaitaridzika zvakanaka uye nekunzwa.
  Uye Diana akarwisa zvakare. Akaita noruoko rwake rworuboshwe zvisina kuipa kupfuura rworudyi. Uye yakanga yakanaka, kufamba kwakanaka kudaro . Pamusoro pezvo, kaputeni wemarquise akabvisa bhutsu dzake, uye tsoka dzake duku, dzakanaka dzakabva dzashama. Uye izvi zvakawedzera hunyanzvi hwake.
  Oenomaus akati:
  - Uye isina shangu inokodzera iwe, mudikani runako!
  Diana akati:
  - Iwe uchatsvoda zvitsitsinho zvangu zvisina!
  Kurwa kwacho kwaiva kwehasha. Marquise akarwisa nehasha achibva aridza chombo chake sekunge chaive fani yechikadzi. Uye izvi zvakava zvakanaka kwazvo. Uye ipapo muromo wakakwenya Oenomaus parutivi rweelf yakatsetseka, isina vhudzi, dama rakatsvuka.
  Mukomana wacho akati:
  - Iwe wakanaka!
  Diana akabva ati:
  - Hongu, ndiri kutonhorera! Uye zvakare swing uye twist.
  Muparadzi ane vhudzi dzvuku akadanidzira achiti:
  - Murove! Muuraye!
  Oenomaus akapindura achinyemwerera:
  - Ko murayiro wowaMasimbaose - usauraya?
  Musikana wemoto akapindura,
  - Chaizvoizvo - usaite humhondi hwakaipa!
  Muchinda wepirate akati:
  - Saka, zvinokwanisika kuita mhondi yakanaka?
  Musikana mutsvuku akasimbisa:
  - Hazvitomboiti, asi zvakakosha!
  Zvichakadaro, kaputeni wemusikana akanga akuvara akaedza kurwisa zvakare, uye akaita zvakanaka kwazvo. Uye akakwenya Oenomaia paruoko nepafudzi.
  Diana akati:
  - Iwe uchanzwa zvakaipa! Ndichakuuraya, imbwa!
  Oenomaus akaimba achipindura, achimisa kurwiswa;
  Tinoziva kubwinya kusingafi muhondo,
  Usingazive kutya, cheka ushingi!
  Bakatwa ngaritibatsire mukubudirira kukuru.
  Kunda muvengi - hapana chimwe chinhu chakakosha!
  
  Tinofamba nechikepe pagungwa, tisingatongozivi chinhu;
  A pirate uye dutu, dutu hakuna chipingamupinyi!
  Kurangarirwa kucharamba kuri mumwoyo yezvizvarwa;
  Muvengi akundwa - ndiwo mubairo wese!
  
  Runako ruchakupa rudo neshungu,
  Uye mangwana muurayi anomirira scaffold!
  Kubatanidza hupenyu hwako ne filibuster kune njodzi,
  Fortune anokanda dhizi nenzira yekusekesa!
  Uye pashoko rekupedzisira, muchinda wepirate akarova paruoko rwemusikana weMarquise nebakatwa rake, uye chombo chikadonha kubva paruoko rwake rwakacheneruka.
  Diana akanyemwerera ndokusvetuka, akananga pachirebvu chaOenomai. Uye musikana akafamba-famba zvake. Mujaya akamusimudza achibva amuwisira pasi. Diana akarovera padeck achibva arohwa nehana. Akaedza chaizvo kusvetuka, asi chigunwe chechigunwe chebhutsu chakamurova pachirebvu, musikana uye akabva apera simba nekurova kwakasimba.
  Oenomaus akasimudza maoko ake mudenga ndokuti:
  - Kukunda!
  Ruzha rwakapinda muchikwata chevasikana nevakomana vasina shangu. Uye varwi nevaranda vavo vakapfugama pasi.
  Murwi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Neimwe nzira zvakava nyore kwazvo! Ndaifunga kuti zvaizonyanya kuoma.
  Oenomaus akati:
  - Iyo turkey yakafunga uye yakaguma muto!
  Musikana akaseka ndokutaura nekuseka:
  Usafunge nezve elves
  Iyo nguva ichasvika, iwe uchazvinzwisisa iwe pachako ...
  Vanoridza muridzo patemberi yenyu semabara.
  Uye musikana anomhanyira kuhondo asina shangu zvachose !
  Redhead yakapa zano:
  - Ngatirovei vakomana vevaranda pazvitsitsinho zvavo zvisina chinhu netsvimbo. Ndinofunga vachachida!
  Oenomaus akachonya ndokuti:
  - Unofunga kuti vachazvifarira here? Kunyange zvazvo makumbo akaoma evakomana angangodaro asina kunyanya kunetseka nekurwadziwa kwetsvimbo.
  Muparadzi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Chinhu chikuru ndechekuti isu tinochida! Makororo akaita sesu anoona zvichifadza zvikuru kutambudza vakomana vakanaka!
  Musikana akanaka akapfeka jasi rakangwara uye zvishongo pamaoko ake nezviziso zvetsoka:
  - Ndakagadzirira, semubatsiri weMarquise, kuenderera mberi nekurwa! Uye nunura imwe hafu yezvakapambwa!
  Moto pirate akadanidzira achiti:
  - Iye ndewangu! Ndicharwa naye! Izvi zvakajeka.
  Enomai akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Zvinonzwisisika! Hazvisi zvese kuti nditore ndega. Kunyangwe ini ndiri ini akakosha kwauri.
  Murwi ane bvudzi dzvuku akaramba:
  - Hapana mukuru pakati pevakaenzana. Uye ndinoda kurwa ndisina zvombo.
  Murwi akapfeka nguo akati:
  - Pasina zvombo? Hautye here, elf?
  The fire pirate akapindura zvine mutsindo:
  - Usapinda musango kuti utye mapere!
  Musikana akapfeka tunic, iyi inoyevedza yehuchi blonde, akabvunza nezwi nyoro:
  - Rega jaya rinoyevedza riimbire isu. Ndinofunga chimwe chinhu chine rwiyo, uye vamwe vasikana vachanditsigira.
  Vakanaka kumativi ose vakarira pamwe chete:
  - Mauya! Tinoda nziyo dzenyu pamusoro pemapapu edu!
  Oenomaus akaimba achinyemwerera:
  Ndinorangarira sei zvino, chiso chinopenya,
  Ziso rakandibaya pamoyo sebadza!
  Ndakapisa munzizi dzemhepo yomoto.
  Wakangoramba wakanyarara uchipindura!
  
  Inzwi rako, rakanaka sei uye rakachena sei,
  Ndinotenda mumapopoma asingaperi emapopoma ematepi ako!
  Handidi hupenyu hunovenga pasina iwe,
  Uye zvino mwaranzi isingaperi ichandivhenekera!
  
  Iwe uri mwarikadzi werudo rusingaperi,
  Gungwa rizere nechiedza chinoshamisa!
  Dzvanya mazaya echando, achiseka,
  Handisi kuona mambakwedza pasina iwe!
  
  Chiso chako chinopenya sezuva riri kumusoro.
  Hakuchina zvimiro zvakaisvonaka muchadenga!
  Kunzwa kwechido kunovhara sechamupupuri,
  Kuva newe nekusingaperi mufaro!
  
  Marwadzo ari mukati memweya wangu ari kuvhuvhuta semhepo.
  Uye moto uri muchipfuva changu unopfuta zvisina tsitsi!
  Ndinokuda, iwe unotarisa kuzvikudza,
  Ice kuita zvidimbu zvinopwanya moyo wako!
  
  Pakati pezviedza mugungwa risingaperi rine nyeredzi,
  Iwe neni takabhururuka mudenga semakondo!
  Uye miromo yako, inopenya nematombo anokosha,
  chimwe chinhu zvinyoro uye neshungu!
  Uye kuombera kwacho zvekuti tsvarakadenga inongodzipwa nekunakirwa. Asi panguva iyoyo mumwe wevasikana akadanidzira achiti:
  - Mafrigate maviri ekurwa ari kuuya pano!
  Oenomaus akacherekedza nekusuwa:
  - Zvakanaka, ndizvo chaizvo zvawaida? Wanga uchida kurwa kunonakidza here? Saka uchazviwana!
  Mutsvuku wacho akataura nehasha:
  - Vakavadana! Vafambi nevarwi. Uye zvino iwe hausi kuzopukunyuka nekungorova pazvitsitsinho zvako zvisina chinhu!
  Musikana aitarisa nepamabinoculars akati:
  - Kune orcs pazvikepe. Uye izvi zvinoreva kuti muedzo wakakomba unotimirira.
  Oenomaus zvinonzwisisika zvakacherechedzwa:
  - Asi isu tinogona kuuraya vavengi vedu pasina kukuvadza kuhana yedu. Paunobata varwi vakanaka, mwoyo wako unobuda ropa!
  Musikana aive nebvudzi regirinhi akati:
  - Madhiri edu anokurumidza kupfuura mafrigates. Tingava nenguva yokuenda!
  Muchinda wepirate akati zvine mutsindo:
  - Muduramazwi redu hamuna izwi rakadai sekutiza!
  Uye vasikana vemakororo vakaimba nehasha, vakagadzirira hondo yeupenyu kana yerufu;
  Tiri kurarama munyika yakazara nekuparadzana, kusuwa...
  Murwi anofanira kuitei kana akasurukirwa ?
  Vanamwari, nenzira kwayo, vakatisarudzira nehutsinye -
  Murume uyu ari kuchena temberi!
  
  Nyika ine hutsinye kune rudo,
  Misodzi yekuparadzana yakaerera mugwara...
  Tsitsi dzakanyangarika pasina tsvakiridzo, sehope,
  Uye hupenyu hwakava sedombo risina kupfava!
  
  Mugwenga mune chando, uye mazaya echando ari kupisa nokupisa.
  Ngetani ine ngura sei inofukidza mwoyo wangu!
  Uye mvura yekuparadzanisa inorova sezvikamu padenga -
  Homwe hadzina chinhu, mhangura chete yasara!
  
  Asi kutenda musimba remurwi kunokurudzira,
  Mwari Wemasimbaose, iwe unoziva, akaita mhiko yakasimba!
  Uye zvichava semashizha mukudziya kwaMay kwatiri,
  Patinobukira, tinosangana nemambakwedza!
  
  Unoda kuita kuti pasi rifare here?
  Zvokuti mumwe nemumwe wedu aimbe zvine mbiri kunge nhongonya?
  Ipapo huchi hunotapira hwakava goho kubva pamuti welinden -
  Mumweya wehofori, ngatibvise nhema !
  
  Hapana chikonzero chekunyengedza Mwari, nditende,
  Anoona kuti ndiani wedu ari mbwende uye mbavha !
  Ipai zvinorehwa naJehovha kuchibayiro;
  Ndokusaka zvichinzi, Ndichakutsivai imi vanhu!
  
  yakatibata online ,
  Hapana anoziva kuti kuuraya kwacho kunogumira kupi.
  Judhasi anorembera pambongoro yakaora -
  Uye kune avo vakatenda - korona yerauri!
  
  Munhu wese anogona kuva nani
  Sarudzo yedu ndeyekuziva - kuvavarira Kristu.
  Asi dzimwe nguva kune madhiri eropa,
  Zvirinani pane chivimbiso - ndichauya nekukurumidza!
  
  Ah nyika, iwe une mhirizhonga yakawanda sei,
  Sokunge isu hatigone kugara murunyararo !
  Mukadzi akachema pamusoro pebhokisi romurwi.
  Kutetepa kwakadii kweshinda yehupenyu!
  
  Kudeura ropa hakusi kudanwa kwedu -
  Ndinoda kuda, kupa Baba Nyika paradhiso!
  Sei ichi chiri chirango chedu tose?
  Mhinduro: Ipa pfuma yako yose kuvarombo!
  
  Hazvibviri kutenga ruponeso nemari,
  Nokuti hakuna mutengo wendarama kuna Mwari!
  Uye muchechi unopfugama neSvondo,
  Kuva nemapapiro semakondo!
  
  Uye nguva ichasvika - Umambo hwaMwari huchauya,
  Rima rakaipa uye rinoparadza richapera!
  Kuda kwemweya kunoparara, huranda hwakatukwa,
  Uye nyika ichave muHukuru hweMufaro!
  Mushure merwiyo rwakadaro runokurudzira, vasikana-vapambi pamadhiragoni vakatora ndokuenda kune dutu mafrigates makuru, ayo akanga akazara ne orcs - mabheya anonhuwa uye ane mvere.
  Paive nevasikana vashoma pane zvisikwa zvakashata, asi ivo vaive vakangwara uye vane hunyoro.
  Uye ipapo vasikana vaive muchikepe chevatengesi vakapindawo muhondo kudivi remakororo. Uye zvakare vakomana vevaranda vakamhanya kunobvisa zvombo. Uku kubatana kunobaya mwoyo kwevanhu uye elves vachipesana nevavengi vavo vekare - ma orcs.
  Oenomaus akapindawo muhondo. Jaya rakakwenya minondo miviri panguva imwe chete, richimhanya paguyo, richigura misoro ye orcs. Akarwa nehasha dzeshumba.
  Uye pedyo naye pane musoro mutsvuku . Chitsitsinho chemusikana chakashama chakarova orc pachirebvu ndokutyoka shaya. Ipapo orc yakawira pasi, uye nyanga dzake dzakamurova mudumbu. Uye yaive hondo yakaoma.
  Oenomaus anorwa akashinga. Apa akabata shavishavi neminondo, sefeni, ocheka misoro inoumburuka semakabichi.
  Muchinda wechidiki akaimba nechido, achiratidza mashura ehugamba:
  Kana chibhakera chako chakasimba -
  Izvi zvinoreva kuti iwe uchava wekutanga muhupenyu!
  Uye ipapo comrade haasi murombo,
  Ane mwoyo wegoridhe uye tsinga dzesimbi!
  
  Asi zvinonyanya kukosha, zvitende, ipfungwa dzakasimba,
  Nokuti murwi we elf anotonhorera kupfuura mhuka .
  Kana wakasuwa muhupenyu,
  Ipapo kuseka kunofadza kuchaita kuti udiwe!
  
  Kuwedzera otomatiki, ziva, simba rekurova,
  Nekuti izere neruzivo, Ziva-Sei!
  Asi edza kupa simba mumaoko ebenzi .
  Ipapo iwe uchangowana marwadzo semubairo!
  
  Pane imwe nguva yavaienda kunovhima netsvimbo,
  Uta, goba remiseve paganda gobvu...
  Asi vakagadzira chervonets kwaienda pennies,
  Uye zviri nyore kusvetukira mugirazi!
  
  Kunyangwe dzidzo yakanaka -
  Asi zvakare zvinonakidza kushinga ...
  Uye yakaenzana nebayonet, ichava chisel,
  Uye isu tinoshumira Amai Baba nekuvimbika.
  
  Asi mhirizhonga yakaipa muchinjiko unorema,
  Nhandare yedu yehondo yakazara neropa...
  Sei Mwari Wemasimbaose akamuka zvakare mushure mekutambudzika?
  Kuti kuungana kwemauto kwevarwi kusimbiswe!
  
  Misodzi yemusikana iri kudonha - shamwari yake yaaida yadonha,
  Amai vanonamata vachigomera, vachiridza mhere...
  Kunze kuri chando kunze kwemahwindo, uye moto wadzima,
  Heuno jaya rakanaka rakavigwa pasi pevhu!
  
  Ah, hutsinye hutsinye, magumo akaipa sei,
  Mhandara Maria , kunaka kwako kuripi?
  Murume wacho akada kuroorwa nokukurumidza,
  Uye zvino mhepo iri kuvhuvhuta huruva pasi pemipaini!
  
  Hupenyu huchauya hunofadza - huchava hwakanaka,
  Apple pie ichava mhodzi yehuchi ...
  Muvengi wechikara anoshanduka kuita guruva nehupfu,
  Rega mhanza yechokwadi ipfuure pachikumbaridzo!
  
  Zvese zvinoitwa paElf, uye kukanda kuri kuFars,
  Ngatiunganidze gweta rizere nenyeredzi muchibhakera!
  Uye mhoroi vakomana, kirasi yepamusoro chete,
  Uye mweya wakaipa wakakandirwa mumoto !
  
  Iyo pfuti yemuchina yatove kujaira - mabara ari kudira murukova,
  Zvino muvengi akapera simba, chaaida yaive zero!
  Kana ukakunda, uchava mupfumi,
  Ani nani atanga moto achaguma ave murombo!
  Urwu rwiyo uye kurwa kukuru, nekugezesa kweminondo inopinza uye inokurumidza. Uye kurohwa kunotevera pamisoro, sekunge paasphalt. Uye akawanda maorcs akatourayiwa. Uye vakomana varanda muhondo. Hapana kana mumwe wavo anoratidzika seane makore anopfuura gumi nemana, asi ese ane tsandanyama. Miviri yakaonda yevakomana vevaranda inoomeswa nekushanda nesimba. Uye zvitsitsinho zvakakasharara, zvine mutsindo zvinoramba zvichirova zvirebvu zveorcs, zvichityora shaya dzadzo.
  Mukuru wemusikana akapengenuka. Ndokubva agara pasi. Maoko ake ose ari maviri akakuvara zvakaipisisa - marunda akachekwa. Zvakanaka, izvi hazvisi kuuraya; nerubatsiro rwemashiripiti nemishonga yehuroyi, kukanganisa kunogona kudzoreredzwa. Asi izvi zvinotora angangoita maawa mashoma. Panguva ino, haakwanisi kurwa.
  Uye hapana angabatsira - vasikana vose nevakomana vari muhondo, uye vanorwa nehasha dzinotyisa. Iyi ihondo ine hutsinye.
  Diana akafambisa, rombo rakanaka tsoka dzake dzaive dzakashama uye dzaive dzakasimba. Uye nezvigunwe zvema nimble kunge zvetsoko, kaputeni wemusikana akatanga kutsvaga kit yerubatsiro rwekutanga. Kune mushonga unoporesa maronda, uye akanyanya kuomarara, nebharisamu yepasi rose. Kunze kwezvo, wadii kupinda muhondo pashure pokunge waputira makumbo nemaoko uye woazora nebharisamu nomushonga?
  Netsoka dzisina shangu unogona kukanda zvinhu zvine simba zvikuru uye zvine chepfu. Uye izvo zvingave zvakatonhorera uye zvinoparadza.
  Diana akaita seakavimbika. Uye tsoka dzake dzakashama uye dzinopfachukira. Akapfeka bhutsu asingadi, kungosimbisa chimiro chake. Munyika umo mune zviedza zvakawanda uye zhizha risingagumi, shangu hazvidiwi kuitira kuti tsoka dzako dzirege kunzwa kutonhora, asi nokuda kwekunaka, uye kusimbisa kuti iwe hausi muranda kana muranda. Uye izvi zvine musoro...
  Pano mumwe wevakomana, asinawo shangu, akakanda tsono inopinza mumhino yeorc. Iye akati agamuchira chepfu, akapindwa nechando uye pakarepo akafa.
  Mukomana wenhapwa akaimba zvine mutsindo, vamwe varanda vakomana ndokupindawo, vaive vanhu uye vakaimba sevanhu:
  Zvino, kana paine matambudziko muchadenga,
  Hazviitike chero muripo...
  Iwe hauchadi shanduko
  Murume haazive zvaanoda!
  
  Uye kune Chernobog ine simba guru,
  Iye Mukuru ane simba repasi rose ...
  Anoipa kumurume pahuma chaipo.
  Kuitira kuti rudzi rwevanhu rurege kuva rwemusango zvachose!
  
  Hongu, Wamasimba Ose Rudzi rwakaMusika,
  Kuti vanhu vave nechikonzero chekusimudzira...
  Kuti munhu anoda zvese kamwechete,
  Uye vanhu vakadzidza kurwa zvakasimba!
  
  Somurwi anokunda zvakaipa;
  Iyo Tsvimbo yakasikirwa kubatsira munhu...
  Uye akadurura kunaka kwemweya nemiviri.
  Hazvina kumbonyanyononoka kudzidza kurwa!
  
  Mwari Wemasimbaose anodei?
  Kuti vasaita chivindi chekuunza Elf kumabvi ake...
  Kuti zvakaipa zvirege kutonga,
  Kuti mazana ezvizvarwa akure!
  
  Hongu, Chernobog inokurudzira vanhu,
  Kuitira kuti pasave nehusimbe, kusamira...
  Dai iwe uri orkshista pwanya vapfuri,
  Famba uchitenderedza Orklin mune hushamwari kuumbwa!
  
  Saka usarasike kana zvakaoma,
  Kana matambudziko akawira Baba...
  Rod ichazviita zvakanaka uye zviri nyore,
  Kungoita kuti vanhu vafambe!
  
  Uye Chernobog ingori mukoma wako,
  Kunyangwe akaomesa musoro , anokuda nekusingaperi...
  Iwe ucharova zvibodzwa zvakanyanya
  Pauchashumira Elf zvachose!
  Maorcs akatambura kurasikirwa kukuru, akatemwa nevasikana nevakomana. Uye kunyange Diana, akaputirwa maoko ake, akapinda muhondo. Uye zvigunwe zvavo zvetsoka zvisina maoko zvakakanda zvisvo zvinorova mitsipa yeorcs ndokucheka tsinga dzavo. Uye marudzi ose ehuro nezvimwe. Uye zvairatidza kushamisa zvikuru.
  Uye ipapo tsoka yaDiana isina kupfeka yakakanda pea neakatsikirirwa-huswa. Uye pakarepo gumi nemaviri maorcs, achitungamirwa nemukuru, akakandwa kumusoro uye akabhururuka nepamusoro pedivi refrigate. Uku ndiko kuparadzwa kukuru uye kufa kwemapere ebrown uye akashata.
  Oenomaus akati achinyemwerera:
  - Isu tiri veropa rimwechete: iwe neni! Rudyi?
  Diana akapindura achinyemwerera:
  - Kana takabatana, isu hatikundiki! Munhu uye elf isimba, uye zvinonzwika kudada zvikuru!
  Vasikana vakawedzera pressure. MaOrcs akasara, achishandisa maparachuti asina kuchena, akatanga kusvetuka pasi, achibhururuka kubva kune mapapiro ane mapapiro. Mamwe emaparachuti, nokuda kwouremu hwawo, akabvaruka, uye mapere makuru akawira pasi sematombo, asi kusiyana nematombo ematombo, aizhambatata nokutuka zvakasviba zvikuru!
  Diana akabva ati:
  Hazvisi nyore kuva mukadzi akanaka,
  Mutsa haubvi paurefu!
  Oenomaus akaita chimwe chigayo neminondo yake yakapinza uye yakareba, ndokucheka musoro wemukuru webheya. Akaumburuka padenga sedhiramu, achitsvotsvoma ropa. Muchinda muduku akaimba.
  Ropa rakayerera zvakare serwizi.
  Muvengi wako akaoma...
  Asi usatya Satani,
  Uye dzorera chikara kurima!
  . CHITSAUKO Nha.
  Iyo dhiragoni ine misoro minomwe duchess uye, panguva imwe cheteyo, Mukuru Mukuru weChikoro cheMashiripiti, akaridza muridzo ndokubvunza:
  - Unogona here kusimuka kusvika pakukwirira kwemurume mukuru uye kurembera mumhepo kweinenge miniti?
  Dominica akaseka ndokupindura achiti:
  Ndinogona, asi ndinogona kuzviita zvakasiyana
  Mhanya usina shangu mudova...
  Musikana anosvetuka sedatya -
  Izvi zvinoreva chimwe chinhu chakasiyana kupfuura vamwe vese!
  Muromo weshato ukashama, moto ukabuda mauri. Murazvo wakapfuura ndokupisa tsvarakadenga iyi zvinorwadza zvikuru patsoka dzake dzisina svutugadzike, dzepingi dzine mutsindo unoyevedza wechitsitsinho.
  Dominic akaridza mhere, asi akabva angobata shaya. Chifuva chake ndokuchema zvikuru. Yakarova zvakanaka, nyangwe mablister akabva azvimba. Zvaiita sokuti vabvunzurudzo vekare vakanga vamutambudza.
  Musikana akati:
  Lancelot naKing Arthur yako !
  Iyo Dragon Duchess yakadzvova:
  Ndiani mumwe uyu waunotya kundityisidzira naye?
  The nymph marquise akapindura:
  - Aya magamba kubva kungano dzevanhu. Vakachengeteka zvachose kwauri, Nyasha dzako!
  Shato yechikadzi yakadzvova.
  - OK! Iye zvino une basa rinoshanda, poresa tsoka dzako dzakatsva. Izvi zvinobatsira zvakanyanya mukuita, uye zvichauya zvinobatsira kanopfuura kamwe muhupenyu.
  Dominica, achinyemwerera zvine simba, akaimba:
  Uye imwe, mbiri, nhatu, neshanu!
  Handineti kudzokorora ...
  Achitaura zvimwe chetezvo
  Zvakwana kukusvibisa mvura!
  Grand Master Dragon akati:
  - Uye iye musikana ane cheeky. Zvichida kwete chete fry zvitsitsinho zvake, asiwo kuputsa zvigunwe zvake?
  The nymph marquise akati:
  - Isu tinofanirwa kuve nemoyo murefu, oh duchess. Zvichida musikana uyu ndiye mukana wedu wega wekuchengetedza bonde rakasimba. Uye dzokai varume!
  Shato yechikadzi yakadzvova.
  - Izvi zvakapusa! Murume anonyura akabata sadza, iwe wobata chitsitsinho chemusikana wevanhu . Akanga asina unyanzvi hunokosha.
  The nymph marquise akaramba:
  "Akakwanisa kusimudza dombo nekuraira kwake pasina mashiripiti kana zvitsinga, uye zvakakosha zvakanyanya!"
  MaDuchess eMontserrat akaseka ndokupindura:
  - Hongu, iye akakurumbira kukuvadza huma yake. Chokwadi, iko zvino hapana tsvakiridzo. Uye izvi hazvisi zvakajairika kuvanhu.
  Weasel akasimbisa:
  - Zviri pachena kuti akakosha uye akasarudzwa! Uye zvinoda nzira yakakosha, yakatendeseka uye yakavanzika.
  Iyo Dragon Duchess yakagutsurira nemisoro minomwe kamwechete:
  - Hongu, nzira yechokwadi uye yakakosha ... Zvichida ndinofanira kunyengedza zvitsitsinho zvake nerurimi rwangu, sechiratidzo chekuremekedza kukuru!
  Dominica akafinyama ndokupindura aine chivimbo.
  - Kwete, zviri nani kusashandisa rurimi rwako! - Uye akawedzera, asingatarisirwi achiita kuti chiso chake chiwedzere kutapira. -Kunyangwe rurimi pasina mubvunzo chikamu chakasimba chemuviri. Anokwanisa kufambisa mamiriyoni emauto!
  Iyo nymph marquise yakakurudzira:
  - Mupe basa riri nyore. Semuenzaniso, regai aite kuti katsi iuye kwaari uye purr, uye wozodzokera!
  Pano, mukadzi aimbonyarara aitsika muhembe yepepuru, aine wand yemashiripiti mumaoko ake, akaramba:
  - Aihwa! Hatingamusiye achitambudza katsi. Zviri nani kundirwa nemashiripiti. Iyi ichava bvunzo yakakomba uye bvunzo inoshanda!
  Uye akatsika chitsitsinho cheshangu dzake, dzakashongedzwa nesafiro, nepepuru uye nedhaimondi reruvara.
  Iyo Dragon Duchess yakapindura:
  "Zvakaoma kuti musikana achangotanga kurwa natenzi weDragon Academy." Zvakanga zvakaoma kurwa newe, kunyangwe iyi Laska ine ruzivo uye ine ruzivo!
  Musikana wechikadzi akaseka ndokuti:
  - Kunyanya! Mushure meizvi, kunyange Koschey the Immortal haazomutyi!
  Dominika akabva ati:
  - Chii, iwe une Koschey the Immortal?
  The Dragon Duchess akagutsurira musoro:
  - Chokwadi, pane, zvisinei, iye ari kure nenyika dziri kure muumambo huri kure. Asi pane iyi yakashata tsvina yekunyengera !
  Musikana wekurova akacherechedza achinyemwerera:
  - Kana kuti zvimwe akakonzera denda? Kuuraya varume vese uye kubata vakadzi vako!
  Iyo Dragon Duchess yakapindura:
  - Zvakaoma! Tine vakadzi vakawanda zvakapetwa kagumi kupfuura varume. Uye pakati pe orcs nemagoblins anoumba uto raKoshchei the Immortal, pane zvinopesana, kune varume kagumi kupfuura vakadzi, uye ivo vakakura uye vakasimba. Angaparadzireiko vadzorwi vake nehondo!
  Dominica akati:
  - Asi denda harina kukanganisa Koshchei pachake?
  Mukadzi troll akagutsurira musoro:
  - Ehe, hapana kana mashiripiti ekurwisa anoshanda paari. Haatore chero zvombo. Kunyangwe bhomba rako rehydrogen harigone kuriparadza. Ndizvo zvakaita musimboti!
  Musikana wechidiki akati:
  - Asi pamwe ane rufu muzai rake, pamuromo tsono!
  Dragon Duchess akapindura nenzwi rine ruzha:
  - Hazvina kuti nyore! Dai zvaive nyore kuwana kufa kwaKoshchei, saka angadai asina kurarama kare kare. Uye saka, kwave nemazana emakore akawanda kuti ...
  Iyo nymph marquise yakapindura kwaari:
  - Imi vanhu makanga muchiri kusvetuka mumiti, asi iye atova nesimba rake uye akagara pachigaro. Funga kuti ichi chirudzii chechimiro!
  Dominica akazvitora ndokuimba:
  Tsoko dzinogadzira zviso
  Uye vanogara pabazi...
  Zvichiri frivolous
  Kwaiva nemadzitateguru edu!
  Mukadzi troll akati:
  - Koshchei, hongu, anofungidzirwawo. Uye apo denda rakatanga, iye, chokwadi, ndiye akatanga kunyumwa. Uyu ndiwo, neimwe nzira, musoro weakisi yehuipi. Kufanana neshato yechirume ine misoro zana , hombe pashato, mambo wemadzishe newakaipa. Asi chikara ichi zvakare chakatyisa uye chakaputsika. Asi Koschey angangopa dhiri! Uyezve, vaifungidzirawo mambo weJinn, Iblis ... Jinn mweya, uye haigoni kukuvadza.
  Asi majini neimwe nzira akavanda. Uye zvakaita sokuti vakanga vanyangarika!
  Dominica akapindura achiti:
  Jini rakapopota, aiwa, nditendei, vasikana vane simba,
  Uye akanyangarika...
  Ipapo shato yakaramba runako ,
  Mhanya, ndapota!
  The Marquise de Lasca akati:
  - Kune zvese zvakanaka nezvakaipa geni. Vane simba, asi mano avo ane zvishoma. Asi nedzidziso, kana mumwe wevarume kana vanhukadzi akakumbira jini mambo Iblis kuti aparadze rudzi rwechirume, uye akakwanisa kuwana mhete yesimba rose yaizopa simba pamusoro peiri simba gurusa muchisiko chose, ipapo aigona kuparira ikoku!
  Dominica akati:
  - Ichi chatova chimwe chinhu! Tinofanira kutsvaga Ring yeOmnipotence. Uye ipapo tichagadzirisa zvose.
  Shato yechikadzi yakaseka, uye inzwi rayo rakanga rakaita somutinhiro. Uye akabva apindura achiti:
  - Iyo Imwe Ring yakaoma kwazvo kuwana. Sezvo ichipa simba pamusoro penzvimbo inofananidzwa negwara renyeredzi rose. Uyezve, kana muchadenga chenyu gwenga renzou rinenge risina chinhu nekuda kwekurongeka kusingawanzoitiki kwenyeredzi, saka pano inzvimbo inogarwa nemabhiriyoni ezvisikwa zvakangwara uye humambo hwakawanda. Uye sezviri pachena, hakuna munhu akamuwana iye zvino, sezvo kwakanga kusina mambo wechisiko chedu chengano!
  Dominika akaseka ndokubvunza kuti:
  - Una Mwari here?
  Marquise-nymph akapindura:
  - Kana kuna Mwari Mukuru akadaro, Musiki muZvose , kana kuti haako, hapana anonyatsoziva. Kunyange Koschey the Immortal. Asi kune vamwari vezvinzvimbo zvakaderera. Asi ivo vakadaro zvokuti havabatsiri zvishoma, uye zviri nani kuti ugare kure. Kazhinji, izwi rokuti Mwari rine zvarinoreva zvakawanda. Saka majini epamusoro akaenzana nesimba kune vamwari.
  Mukadzi troll akati:
  - Isuwo tine zvitendero, asi hazvina maturo. Sezvazviri zvako, nenzira. Zvino, paive nekoronavirus , machechi akange asina chinhu, uye minamato yaibatsira mumwe munhu, kana rusenzi yakavadzivirira kubva kuhutachiona. Sei imi vanhu musingafungi kudaro, muchifunga kuti nokupfugama nokukotama unogona kukumbira chimwe chinhu mukudzorera!
  Dominica akapindura nehasha:
  - Asi ini handitendi muna Mwari kana vamwari zvachose! Uye handina basa nazvo. Asi ini ndanga ndisingatendi maelves kare, uye ndikavaona sengano uye kugadzirwa kwevanhu. - Musikana akarova beche rake padombo ndokuenderera mberi. - Uye zvino ndiri kuona kuti kune elves, dhiragoni, troll, nymphs, saka wadii kutenda muna Mwari nengirozi? Uyezve, mabhiriyoni akawanda evanhu anotenda muna Wemasimbaose, uye vanenge vana vaduku chete, uye kwete vose, vanotenda zvakakomba mumadhiragoni nemaelves.
  Marquise Laska akaseka:
  - Ndinoziva! Musikana uyu, paakanga achiri mudiki, akatarisa katuni nezveDunno uye, kutaura zvazviri, akatanga kutsvaga wand yemashiripiti pachivanze. Uye akaongorora davi rega rega. Uye vamwe vana vakamuseka. Kutaura zvazviri, kunyange vachiri vaduku vanhu vakawanda vanonzwisisa kuti mashiripiti wands ingano!
  Dominica akati:
  - Asi munyika yako kune mashiripiti wands!
  Mukadzi troll akagutsurira musoro:
  - Chokwadi pane! Uye kuti urarame, uchafanirwa kudzidza mashandisiro azvo !
  Shato yechikadzi yakadzvova.
  - Izvozvi! Mupe mashiripiti wand, tichaona izvo musikana uyu, akapinza kwazvo uye ane rurimi rwakashinga, anogona!
  Dominica yakaimba:
  Ndinokukumbirai kuti musashamiswa
  Kana mashiripiti akaitika!
  Kana zvikaitika, kana mashiripiti akaitika!
  Laska akati:
  - Zvakanaka, haasi akanaka here? Muroyi akadaro!
  Mutambi wechikadzi akatora wand yake yemashiripiti zvakasimba muruvoko rwake rwerudyi ndokuivheyesa. Uye mheni yakarova Dominica. Asi musikana-mutambi akakwanisa kusvetuka panguva yekupedzisira, uye kurohwa kwakapotsa. Tile remarble raive kumashure kwangu rakanyunguduka ndokutanga kuputa.
  Iyo Dragon Duchess yakadanidzira:
  - Ngwarira, Cobra! Iwe uchakuvadza iyo coating yese!
  Weasel akaseka ndokuti:
  - Iyi ndiyo nzira yemashiripiti wand!
  Mukadzi troll Cobra akaimba achipindura:
  - Amai vakaipa, nzira yangu iri nyore,
  Handifarire kudhonza mboro yemboro!
  Dominica akapindura achiti:
  Kune hope dzinotyisa muvadzidzi vangu,
  Kusvetuka kumwe - kurova kumwe!
  Iyo Dragon Duchess yakakanganisa:
  -Tarisa, mablisters ake atoenda! Muvanhu, kukuvara hakupere nekukurumidza. Asikana sei !
  Iyo nymph marquise yakasimbisa:
  - Ndizvo! Handina kukanganisa nezvazvo. Kuberekwazve hakuwanzo musimba, kunyange kune varoyi, uye hakuna kurapwa nemashiripiti.
  Dominika akachonya ndokuratidza kuti akamira nemaoko ake. Uye tsoka dzake dzakashama dzaipenya mudenga kunge mapanga. Uye musikana akaitora uye akaimba nechido, nenzwi rake resirivha:
  Takanyorovesa kuda kwedu muhondo,
  Hama, vakarwira Nyika yaBaba.
  Zvaitaridzika kunge elfinism kubva kure,
  Murwi weElf apinda muOrklin!
  
  Madzibaba edu aipfura minondo.
  Zvino pfuti dzakabva dzatanga kuita...
  Birch miti inovhura matavi awo,
  Vasikana vari kubika mapayi!
  
  inobudirira mune chero hondo ,
  Anoziva kutora zvinhu nepfungwa dzake.
  Dzimwe nguva gehena rinopisa.
  Asi isu tichakunda muvengi !
  
  Elf inodzivirira Nyika,
  Anopa ugaro kune vasina shangu uye vasina kupfeka.
  Takapedza hondo muna Chivabvu,
  Kukundwa nehasha kwakamirira Orkmacht!
  
  Uye mushure mekuvaka nekudyara.
  Minda iri kutumbuka uye rye iri mumirwi.
  Muri magamba, vasikana, sekuru,
  Mumigero maiva nechando uye maiva nechando!
  
  Kubva kuBaba vedu vane ushingi,
  Tora uta hwakadzika.
  Mireza ye elfinism inobhururuka,
  Uye zvikwangwani zveFuhrer ndezvekukwenya!
  
  Mazana emakore achapfuura pasi pedu Nyeredzi,
  Empire iboka renyeredzi.
  Hazvina kumbonyanyononoka kuzvarwa
  Uye kuviga muvengi muchadenga!
  
  Asi ndinotenda kuti pfungwa dzichava nerunyararo,
  Uye munhu akafanana naamai kumunhu wese,
  Pano mhuri yekare iri kubudirira,
  Kupenya kweKubwinya - Nyasha!
  Uye musikana anoimba zvinoyevedza, iye muimbi wepasi rose anoshamisa. Kana kuti quasi-yenyika - inotonyanya kuseka.
  Iyo Dragon Duchess yakadzvova:
  -Zvakanaka! Kana kuti ingozvitora wozviita...
  Mukadzi troll Cobra akakwenya:
  - Yasvika nguva yekurwa nemashiripiti wands! Uye pasina zvipikiri zvakagomara! Ticharwa nemuvengi kusvika kumagumo!
  Iyo nymph marquise yakaridza mhere:
  - Usave benzi! Muvengi wakadii kwauri. Uyu unogona kunge uri mukana wedu wekupedzisira kuchengetedza uye kudzorera bonde rakasimba!
  Dominica akaridza tsamwa achiti:
  - Ndipe mashiripiti wand uye ini ndichagogodza musanganiswa kubva pamuvengi wangu. Ini ndiri Harry Potter mune siketi, uye kwete imwe Dunno!
  Iyo Dragon Duchess yakagunun'una:
  - Iri rudzii rwechikwata?
  Weasel akatsanangura:
  - Hunhu kubva kungano dzevanhu uye folklore Harry Potter mukomana akadzidza pachikoro chemashiripiti, uye Dunno icomic cartoon .
  Mhungu akanyemwerera ndokuzunza zunza. Pulsar yakabhururuka ndokunorova paive pakamira musikana wemufirimu. Uye iye, Dominika, akasvetukira kumashure zvine hungwaru, achipenya zvitsitsinho zvake zvepingi, izvo zvanga zvisina guruva. Uye rimi remoto rakatora nyasi yake ndokuinanzva zvishoma.
  Musikana akadanidzira achiti:
  - Oo , iwe unotsveyamisa !
  Ndokuninira ruoko rwake. Uye pakarepo wand yemashiripiti iyo nymph yakanga yakabata mumaoko ake yakamhanyira muchanza chake nesimba rinotyisa.
  Uye Dominic akamubata zvakasimba, setsoko inononoka. Mushure mezvo, akaridza pulsar achipindura.
  Musikana wechikadzi haana kuzevezera chero zvitsinga, haana kuchema, aingozunguza mashiripiti. Ropa remoto ndokubhururuka rakananga kuMhungu. Haana kuzvitarisira akabva arovera pasi. Shangu dzake, hafu-shangu style iyo yakavhara chitsitsinho chete, yakazununguka ichikwira. Uye zvaive pachena kuti troll yechikadzi yakakuvara zvakaipisisa. Ndokuchema kwenguva refu. Uye akatanga kupfura achidzoka kubva mutsvimbo yake yemashiripiti.
  Uye pulsars akapararira kunge chimvuramabwe chinodonha kubva kudenga. Paitova nekurovana chaiko.
  Kunyanya, imwe hard hit uye nhevedzano yemabhomba akapotsa akapotsa chinangwa.
  Iyo pulsar yakarovawo shato duchess. Akapindura achiitora ndokuridza moto mumuromo. Uye chiedza chake chaisava chakaipa, chakatobata marquise nymph.
  Akazunzawo mashiripiti wake ndokudzvova:
  - Vana zvakakwana! Iwe wakatodarika miganhu yese.
  Asi vasikana vose havana kumbofunga nezvokudzikama. Dominika, achinzwa simba redhimoni maari, akarova netsvimbo yake yemashiripiti ndokukanda imwe pulsar mushure meimwe. Uye mabhora ake akarova tsoka dzemukadzi weku troll master ndokupisa hwashu dzake.
  Akaridza tsamwa.
  - Huku yemunhu!
  The nymph marquise akaramba:
  - Aihwa! Ingangove mukadzi hawk, kana kaiti!
  Dominica akarova zvakare , uye panguva ino tsunami yemoto wake waityisa yakarova sekirabhu yakagadzirwa nemurazvo.
  Uye mukadzi troll Cobra achadzvova nekusunungura mashiripiti pasina zvirambidzo. Asi kana mbiru yemoto ichingomusimudza, inopisa dhirezi rake ndokumurova nepachipfuva.
  Mweya wetroll wechikadzi wakabatwa. Uye Dominica akaenderera mberi ndokuwedzera mhondi pulsar mumusoro. Uye zvakaita sesando yarova uropi hwangu.
  Mhungu yakadzvova ndokuzofenda. Tsoka dzake dzakanga dzatsva uye dzine maronda. Musikana aive nemhuno yeaquiline akaimbwa achirohwa.
  Iyo Dragon Duchess yakadanidzira nemufaro:
  - Wow! Wakapfuura zvese zvaitarisirwa! Kutaura chokwadi, ini handina kufunga kuti unogona kuita chinhu chakadaro - rova Cobra pachayo!
  Iyo nymph marquise yakagutsurira musoro:
  - Iye ndiye mukuru wedu uye anenge tariro chete! Uye angave akarurama. Tarisa uone zviri kuitwa nerunako urwu rwakapendwa !
  Chokwadi, Dominika akaitora ndokuzunza tsoka yake isina kupfeka, yakanaka, uye "mbudzi" yakashongedzwa nemorocco yakaerekana yochema nokumhanya. Zvaiita sokuti akanga ava kurarama zvechokwadi uye anofamba. Uye ngatisvetuke tichitamba.
  Dhiragoni Duchess yakabvaruka nekuseka, ichidzungudza misoro minomwe ndokuti:
  - Wow! Anozviita sei?
  Dominica akakwenya nekurira:
  Kutaura chokwadi, handizivi
  Zvese zvakasanganiswa mukupisa kwemasikati ...
  Ndakapotsa ndisina kumboverenga zvitsinga.
  Handitambe nemweya wemhepo zvachose!
  Pane kudaro, ndinogara ndichikusuwai, Changamire,
  Tora musikana uende naye!
  Shato duchess yakadzvova:
  - Dominica yakagamuchirwa! Uye nekuona tarenda yake yakakosha, anonyoresa mudhipatimendi revakuru re Dragon Academy. Kwaasingazongozobhadharira zvidzidzo zvake, asi, pane kudaro, achabhadharwa mari yakawedzerwa!
  Dominica akasvetukira mudenga, akatenderera achiimba:
  Hakuna Dominica iri nani
  Ndiye ruvara rweNyika...
  Zuva rinobuda pamusoro penyika,
  Uye kumativi ose kune zero!
  The nymph marquise akabvunza achinyemwerera:
  - Chii chandichawana nekuda kweizvi?
  Pakamboita karunyararo... Dominica akabva ati :
  - Unofanira kuwana mukomana akanaka!
  Dragon Duchess akaseka ndokupindura:
  - Zvisinei , mudzidzi mutsva ainyatsonzwa dzungu kubva pakuzvikudza kwakasimba! Naizvozvo, ndinomanikidza kutendeuka - kutaura zana ane mapapiro aphorisms. Uye zviite pakarepo!
  Dominica akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Ndapota! Hazvisi pasina kuti ndakatamba mumafirimu, uye ndine ndangariro dzakanakisa!
  Iyo Dragon Duchess yakagunun'una:
  - Huya nekukurumidza! Ndinewo muganhu nenguva!
  Dominika akatura befu achibva anyora nekumhanya kwepfuti.
  Hapana anoda nzeve dzembongoro yakafa, asi kunzwa kwegava mhenyu chipo kune vasingadi mbongoro kuti vazadzise zvinangwa zvavo!
  Kana ukangoisa shangu mupfungwa dzako, iwe ucharamba usina shangu zvachose!
  Hondo imhepo yemapapu, asi yakasanganiswa chete nebinary gasi!
  Kana muvengi asingadi kukanda mapfumo pasi uye asingazivi kuti angarasikirwa sei, tichamumanikidza kuti abvise nguo dzake uye timudzidzise kukunda!
  Vanhu vakaipa vanoda mashiripiti, vakanaka vasiri vanhu vanoda mashiripiti akachena!
  Kuuraya muhondo kwakaoma mukuita, kunonyangadza mukuona, asi kwakakura sei pakupedzisira! Izvi zvinoreva kuti hondo inounza hutano kumweya, kuoma kumuviri, uye kuchenesa chikwama!
  Dzimwe nguva hondo inozadza zvikuru zvikwama, uye mukuenzana zvakananga nokuzara kweropa rakadeurwa, uye kusava namaturo kwomwoyo wakaora!
  Chikwereti kuNyika yeBaba chinopihwa mubairo nekuzvipira kwekuzvipira!
  Hondo inoedza vakangwara, inoomesa simba, inovaraidza mapenzi ! -
  Kuve munhu anoseka hakunakidzi, kuchemedza vamwe hakufinhi!
  Mutongi akanaka , seuchi hunotapira, anotanga kunanzva, obva apfirwa !
  Uye mutongi akaipa, segavakava, achatanga kubatirwa pasi , ndokutsikwa-tsikwa!
  Hungu, ndarama yakapfava, asi inogona kushandiswa nyore nyore kugadzira nhoo isingapindiki!
  Hunhu hunogara huchipfuura huwandu - kunyangwe gungwa reparera bhari porridge haisi chipingamupinyi kune demo!
  Kuipa kuzere nesimba kana zvakanaka zvapera simba nokutya.
  Joke rakanaka, chipunu chakanakira kudya kwemanheru, uye rubatsiro mukuda!
  Iwe unogona kuwana rombo rakanaka kamwe kana kaviri - pasina hunyanzvi, rombo rakanaka rinonyangarika!
  Chero ani asiri Leo Tolstoy inyanzvi yekunyora!
  Iwe haufanirwe kuzvarwa Tolstoy kuti uve munhu anoyamwa mabhuku!
  Ngatinwei kuva nevakadzi vakawanda pane zvikonzero zvekunyara pakurambana!
  Ruchiva rwakaparadza varume vakawanda kupfuura tsitsi dzevakadzi!
  Ziso rakarurama, maoko anotsvedza, muvengi haasi kupotsa - myopic!
  Uzivi hahurebe hupenyu, asi hunoita kuti hushongedze, huchitambanudza zvidimbu!
  Mutungamiriri anokunda nehunyanzvi, bhucha ine nhamba, shasha nehunyanzvi, munyengeri ane hunyengeri!
  Saka ngatinwe kuti tariro irege kufa, uye avo chete vasingararami mazviri vanofa!
  Tariro inofa kwekupedzisira ... Uye vekutanga ndeavo vasingazvipembedzi!
  Muhondo, pfungwa ipfungwa ine hukama, sechokoreti; usati watombowana nguva yekuyemura mabara, atove mumuromo mako; usati wawana nguva yekuamedza, anobuda nedivi!
  Kubudirira dzimwe nguva kunonhuwa, kubudirira kunonhuwa sechitunha, asi mufaro haunhuwe!
  Mwari ari pamusoro pezvinhu zvose, uye Dhiyabhorosi ari mumashoko acho!
  Kurorwa hakufadzi kunyangwe munhu anoona matinji!
  Izvo Mwari asingazivi ingori mubvunzo waaisagona kupindura!
  Tsoko iri nani pane munhu pakuti inogona kungova mhuka chaiyo!
  Mharidzo isingaunzi kune zvakanaka inzira inoenda nedemo!
  Kuvaka chero dzidziso pazvinyorwa zveEvhangeri kwakafanana nekudzidza quantum mechanics kubva kungano dzehama Grimm!
  Zvakaoma kuva Mwari, asi kuramba uri dhiyabhorosi hakutsungiririki zvachose!
  Pfungwa dzinowedzera simba kana nhamba yevavengi yakapetwa kaviri!
  Hupenyu kubvumirana kwakakwana, kwete nevanhu, asi nemasikirwo!
  Huma yakaita bhero , zvinoreva kuti syllable inotonhorera!
  mapenzi , mitemo yechisikigo haina kunyorerwa nyanzvi!
  Mutauro unopihwa kune vakangwara kuviga pfungwa pamusoro pezvinhu zvakapusa uye zvisina zvazvinoreva!
  Uyo anoona zvinosetsa mukusuwa achabva aita bofu kubva mumufaro wakakomba!
  - Kurumidza pasina kukurumidza - kurumidza pasina kukurumidza! Tora A kubva muchidzidzo nekugadzirisa chiitiko chakaoma!
  Vanokunda havatongwi ... Kunyange, dzimwe nguva vanotongwa!
  - Hupenzi hwevanhu ishamwari yevamwari vanovenga vanhu!
  Murume ari mudanga murume, asi nguruve kunyange iri mumuzinda haikwiri kupfuura nguruve!
  Kune zvinhu zviviri zvisingagumi: chisiko chapose pose noungwaru hwomunhu, zvisinei, chokutanga chine ukama, uye chechipiri chakakwana!
  Chii chiRussia chisingadi kutyaira nekukurumidza, uye kubhururuka nekukurumidza !
  - Wese munhu haadi kuenda kugehena, asi vashoma chete ndivo vanogona kuravira chishuwo chemukana wadhiabhorosi!
  Asi pasina kudiridza nemisodzi, haugone kukohwa kukohwa kwemufaro, uye pasina kudiridza, ipapo kunakidzwa kwekubudirira hakuzokura!
  Mwari ari muchinhu chose, kana pamusoro pacho, uye Dhiabhorosi ari mukushayikwa kwezvinhu, kana kuti mukudzika kwekushomeka kwezvinhu!
  Ani nani anotora nguva yekungwarira achaponesa kusingaperi pamariro ake!
  Kunyarara igoridhe, izwi isirivha, asi zvakawanda zvinodururwa kubva mumuromo memukadzi zvekuti kunyange dhaimondi rinogomara!
  Kunyarara igoridhe uye kuchengetwa kwenguva refu kwehova dzine mutsindo hakuite ngura!
  Uye ndarama inorasikirwa noukoshi hwayo kana ikavigwa chinyararire muvhu!
  Dzimwe nguva, nekuramba wakanyarara, unozadza chikwama chako negoridhe rakawanda pane kukumbira nenzwi guru kuti upiwe!
  Hondo haifi yakafinha, inogona kuve tsika, asi chete kusvika kupfurwa kwekutanga!
  Nguva yerunyararo inoita kunge inodzokororwa, uye chete hondo inogara iri yega!
  Muhondo, senge chess, haugone kukanganisa, asi mutsauko uri mukumanikidza nguva yenguva dzose!
  Hondo inguva isingaperi dambudziko kunyangwe isati yatanga kufamba!
  Mu chess, mafambiro anoitwa achichinjana, asi muhondo, vanochinjana!
  Hondo yakafanana ne chess, chete isina mitemo uye munguva chaiyo!
  Muhondo mune kushaikwa kwekusingaperi kwenguva, kana rugare ruchitonga, pane kushomeka kwemafaro!
  Chinhu chinonyanya kufadza muhondo ndechekuti zvese zvinogara zvakakomba, uye ndezvekungoratidza kuti iko kubatwa!
  Unogona kukanda mapfumo pasi, asi, maiwe , iwe unogona kungorega zvechokwadi!
  Basa rakaoma rekudzidzira rinobhadhara nekureruka kwekurwa! Uyo asina usimbe achava gamba!
  Hazvina kumbononoka kudzidza, kunze kwekunge wafa!
  Kunyange munhu akafa ane mukana wekutsiva, kunze kwekunge asingatendi kuti kuna Mwari!
  Kuva asingatendi kuvapo kwaMwari kunoreva kurega kusafa!
  Vanofunga nemusoro, asi kuita nematumbu avo!
  Zvakaipa hazvigari mumwoyo, asi mudumbu!
  Mwoyo unongozvifunga nguva nenguva, asi dumbu rinogara!
  Dumbu ndiro chikamu chinotyisa chemuviri, asi ndicho chinotikurudzira kushanda!
  Pasina moyo hapana murume, pasina dumbu hapana kukara kwemunhu!
  Vanonyaradza moyo uye vanonyaradza dumbu!
  Handina basa kuti motokari inodhura zvakadini, chinhu chikuru ndechokuti mukurumbira weMotherland hauna mutengo!
  Kana Jesu achigara mumoyo, saka Satani anogara mudumbu!
  Dumbu risina chinhu rinokukurudzira kuti uzadze chikwama chako!
  Musoro usina chinhu unodurura chikwama chako!
  Dumbu hombe harisi chiratidzo chemunhu mukuru, asi rinoratidza simba shoma!
  Dumbu risina chinhu rinozadza mweya nekuvava!
  Dumbu rinorema nderiya rine kushaya simba kunobva mumusoro usina uropi!
  Mukadzi anodyiswa netsoka dzake semhumhi, angopfeka zvitsitsinho zvakakwirira!
  Mune ramangwana, vakawanda vanovimbisa makomo endarama, asi mufaro uchiri pedyo!
  Hupenyu hauna kuita semakadhi, iwe unofanirwa kupa zvese zvako kuti ubudirire !
  Chinangwa chakafanana nechivheneko, unovavarira kuchizadzisa, asi paunochiwana, unoona kuti matambudziko ari kuwedzera!
  Fodya ndiyo inonyanya kuuraya , kunyanya kurwisa mutengi! Mudzanga wakafanana nepfuti yakanyarara, asi unouraya kunyange mumaoko easinga dzidzi!
  Iyo mudzanga ndiyo yakavimbika sniper, inogara ichiuraya!
  Mudzanga unovava, asi unokwezva zvinopfuura zvihwitsi!
  Mudzanga wakafanana nemusikana akaipa , asi kuparadzana nawo kunorwadza zvakanyanya!
  Mudzanga, kusiyana negirinedhi, paunokandwa, unorebesa upenyu!
  Muhondo, nzira ipfupi yekuenda kuchinangwa inzira yekutenderera, uye chokwadi chakachena kunyengera kwakashata!
  Kutenderera kutenderera ndiyo nzira yechokwadi yekupfupisa nzira yechinangwa chako!
  Hupenyu hwakatsvuka, asi hunosiya neropa dzvuku!
  Muhondo, hupenyu hunorasikirwa nekukosha, asi hunowana chinangwa!
  Hondo , sechikomba, inogona kutengesa, asi haibvumiri kuti igare!
  Hondo mukadzi ane ruchiva anodya miviri yevarume!
  Mazera ese ari pasi pehondo, serudo, asi haisi yekutandara inonakidza !
  Hondo, sedare, inodhura uye inoshanduka, asi inogara ichisiya ndangariro dzehugamba!
  Hondo haina kuita sekurota; haugone kuita pasina manzwiro akasimba!
  Nyika inofinha uye inozorora, hondo inonakidza uye inonakidza!
  Hondo, ropa nedikita iri, zvinoisa mupfudze mbesa dzinobereka hushingi!
  Hazvina mhosva kuti nzira yehondo inofadza sei, munhu wose anoda kuguma!
  Hondo harisi bhuku, haugone kuivhara, haugone kuiviga pasi pemutsago wako, unogona kungoisvibisa futi!
  Hondo chitendero: inoda kunyanyisa, chirango, kuteerera kusingabvunzi, asi vamwari vayo vanogara vachifa!
  Muhondo, semu kasino, njodzi yakakwira, asi kuhwina kunogara kwenguva pfupi!
  Murwi anofa, kubwinya kunokanganwika, mikombe yapera, uye chete zvikonzero zvekutanga kuuraya kutsva hazvibviswe !
  Tinozvidza mhondi kunze kwekunge iri musoja kumberi, tinozvidza mbavha kana iri mbavha panhandare yehondo, zvakapetwa kaviri!
  Murwi, uyu murwi ane ushingi uye rukudzo! General Baron, ane korona kungwara uye kungwara!
  Murwi anonzwika kudada, iyo yakavanzika inonzwika kushora!
  Wokutanga mukurwisa angafa, asi wokupedzisira haazorambi ari mundangariro!
  Zviri nani kuva wekutanga mukugovana zvakapambwa pane kurwisa!
  Hondo, semukadzi, inongoradzika varume pasina kutyora!
  Mukadzi, kusiyana nehondo, haakurumidzi kuuraya murume!
  Hondo, kusiyana nevakadzi, haimbogutsikani nehuwandu hwevarume vakagoverwa!
  Hondo ndiye mukadzi asingagutsikane, haambofi akawana varume vakakwana, uye haazorambi mukadzi!
  Vakadzi havafarire kurwa, asi kuda kuuraya murume hakuna kunyanya kupfuura bara!
  Kunyange bara duku rinogona kuuraya murume, mukadzi ane mwoyo mukuru anogona kumufadza!
  Mwoyo wakakura unowanzo tungamirira kuudyire huduku!
  Hondo haina chiso chemukadzi, asi inobuda ropa varume kupfuura mukadzi!
  Hondo haiunzi mufaro, asi inogutsa masikirwo ehasha!
  Mufaro muhondo, zvitunha zvevavengi zviri mumutengo chete!
  Hondo kurima kwemunda: inosanganiswa nezvitunha, inodiridzwa neropa, asi inobuda mukukunda!
  Kukunda kunorerwa pazvitunha neropa , asi kunobereka zvibereko nekubwinya!
  Hondo yakafanana neruva rinodya vanhu, rinopenya, rinodya uye rine kunhuwa kwakaipa!
  Hondo ndiyo mai vebudiriro uye mai vekurera husimbe!
  Uye muhondo, upenyu hwemusoja hahukoshi, uye vakuru vemauto vanotorasikirwa!
  Kana iwe uchida rugare, isa kutya; kana iwe uchida hondo, simbisa kuseka!
  Kuseka hachisi chivi kana usiri chiseko munyaya dzehondo!
  Hondo yakafanana nesekisi, mukundi chete ndiye ane kuseka kwekupedzisira!
  Muhondo, sezvakaita musekisi, muurayi anonyepedzera chete!
  Kubatana pasi pehutongi hwakaoma huri nani pane mhirizhonga uye hunyope pasi pehunyoro!
  Rufu gungano, kunyadziswa ndeyechokwadi !
  Pasinei nokuti mambo mukuru sei, achaenda kuguva, sezvinoita muvhimi!
  Wezvematongerwo enyika anogara achinyepa, chete anofa chokwadi!
  Kusafa ndekwechokwadi, asi rufu manyepo!
  Madzimambo anogona kuita zvose, asi hapana kana mumwe chete, kana mambo mumwe chete anogona kubuda muguva achienda panyika!
  Munhu wose anoda kurarama zvakanaka, asi vashomanana chete vanofa vaine chiremerera!
  Rufu runovimbisa dambudziko, kunze kwekunge richipenya nemwaranzi yekubudirira!
  Hupenyu husina varaidzo rudo rusina zvinhu zvinokuvaraidza!
  Zvakanaka kana pave nerudo, worse pakadeuka ropa!
  Bonde rakaita setochi, asi refills mari yakawanda!
  Unogona kurarama pasina bonde, asi haugone kubereka!
  Kupisa rudo, kusimba kweropa kuyerera!
  Vanhu vanoda rudo, mhuka dzinoda zvepabonde, uye nyanzvi dzinoda zvakazarurwa!
  Kunyange nguruve dzinosangana, aesthetes dzinoida!
  Bonde rinodawo mwero, zvakanyanya kunaka!
  Hapana miganhu murudo, mumashoko epabonde anokwana!
  Zviri nyore pasi pemoto kana paine murazvo mumoyo mako!
  Zviri nani kupisa mumurazvo pane kuva mweya waKaini!
  Hondo iboka repabonde: kugomera kwakawanda uye kuchema, asi hapazovi neropa rakawanda kunyange kubva kumhandara dzine chiuru!
  Kuita zvepabonde kwakafanana nehondo, asi kwete kwenguva refu uye tsika!
  Kurwa kwakafanana nekuita rudo, asi kuchema hakukurudzirwe!
  Bonde rakanaka, hongu, asi kukosora ropa kwakaipa!
  Hondo yakaoma, asi kunyadziswa kunorema kupfuura chero mutoro wemauto!
  Kana iwe uchida kurarama, dzidza kurwa, kana iwe uchida kupona, dzidza kukunda!
  Muhondo, nzira dzese dzakanaka, kunze kwekubuda kunze!
  Wese munhu anogona kurwa, asi vakakodzera chete ndivo vanogona kukunda!
  Hondo haisi nzvimbo yekufunga, izere nekupenga kukuru!
  Zviri nani kurwa pane kutengesa Nyika yeBaba!
  Hondo haisi siwiti, asi inokuzadza iwe nemufaro paunoimedza!
  Hondo yacho haiperi, ruzha rwe cannonade chete runopera!
  Iyo cannonade inogona kudzikira, dhiramu rinogona kuputika, asi kurwa hakumbomira!
  Muhondo, chinhu chinonyanya kufadza ndechekusatarisika, kurwira kwechokwadi!
  Nei mitengo yakadzikira pasi paStalin nekuti vavengi vevanhu vaiurayiwa!
  Zviri nani kubvisirwa mari pane kupfekedzwa shangu pasina!
  Zvakanyanya kunaka kuve usina shangu pane nenzira yekufananidzira kupfeka shangu!
  Hondo yakafanana nesekisi, panzvimbo yekuseka chete panobuda misodzi, uye nhandare yakakura yepasi!
  Ini ndinoda rugare, inoshanduka kuita hondo, ini ndinoda hondo, inoshanduka kuve capitulation!
  Hondo, kusvikira kutambanuko yakati, ndiamai, inobereka uhama chaihwo!
  Hondo yakaipa, asi inobereka shamwari dzakanaka!
  Maoko marefu akanaka kana pfungwa dzisina kupfupika!
  Simba rinokunda, uye pfungwa dzinoshanda chete dzinopa zvipo zvekukunda!
  Simba uye njere, semurume nemukadzi, vanobereka kukunda vari vaviri vaviri!
  Munhu, kusiyana nepiramidi, ane tsigiro isiri-flat mukutsungirira!
  Piramidhi ine makona mana, asi nzvimbo yakati sandara inopa kugadzikana!
  Rufu rwakanaka rwuri nani pane hupenyu husina maturo !
  Zvakanaka kuva Mwari musango, asi zvakaipa kuve dhiabhorosi munzvimbo!
  Zuva rinonyura muhafu yezuva, asi kubwinya kunoramba kuripo kwemazana emakore!
  Mukurumbira ndewenguva pfupi, kunze kwezvimwe zvese!
  Rarama nekusingaperi, dzidza nekusingaperi, asi usadzidze patsva!
  Kubwinya kunogona kupenya zvakanyanya, kupenya kupfuura goridhe, asi kunopera nekufamba kwenguva!
  Kubwinya kwakafanana nezuva, asi harinyuri usiku!
  Hazvisi nyore kuva nemukurumbira, kunyangwe nekuedza, asi usimbe unotungamira nyore kunyadziswa!
  Mukurumbira wakafanana nemoto, unofadza ziso, asi kuti uwane, unofanirwa kupisa munhu!
  Zvakanaka kuva mukubwinya , zvakaipa kukomberedzwa nenhunzi dzinobatirira mukurumbira!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mushure mekumuka, mukomana muchinda Oenomaus akasungwa zvakare kuvhiri. Izvi zvisati zvaitika, aibvumirwa kuzvigeza murukova runotonhorera uye kukwesha mazino ake. Wobva wadya zvemangwanani zvine mwero.
  Uye ramba uchifamba mukufamba nguva dzose uye muviri wemwana, kuti urege kusungwa nedenda rematombo. Iro ndiro dambudziko rakaoma remunhu august uye mugari wenhaka yehumambo hukuru hweelven.
  Nzira chete yekupona ndeyekuva muranda wechidiki uye kushanda nesimba. Izvi zvinopa dziviriro yechinguvana kubva pakupwanya. Pane mimwe mikana pano yekuwedzera hupenyu hwako, asi hazvina kugadzikana uye zvinorwadza.
  Zvisinei, mukomana, achitenderedza vhiri, anoshandisa fungidziro yake yakapfuma kuti azvinyudze amene munyika yokufungidzira uye kuvhenekera upenyu hwake husina mufaro mukuzvidira-kumanikidzirwa muutapwa.
  Mukomana wemumba anobhururuka pashato diki ine misoro mitatu. Anoda kuwana munyika isingazivikanwe, asati aziva chii, asi chaanogona kudzosa kune yakasimba bonde uye kumisa kutsakatika uye petrification yevarume.
  Dhiragoni ichiri mwana, uye mukomana haana makore akawanda, uye akapfeka shorts chete uye bhegi rine arsenal yehondo, uye uta, mapakatwa maviri uye dhadha mubhandi rake.
  Oenomaus anobhururuka ari pabhiza rake. Uye pedyo naye anogara musikana Margarita pane dhiragoni duku. Akangopfeka hanzu, yakatsvuka, uye pazvigunwe zvake zvisina kupfeka pane mhete dzine mashiripiti. Anomiririra kurwa hit kubva munyika yevanhu.
  Musikana haasi nyore. PaPasi, aive mubatsiri uye mukuru wehungwaru panguva yeHondo Yenyika I. Uye mushure mekufa kwake, akatamira munyika yemashiripiti nemashiripiti. Uye anga arimo kwemakore anopfuura makumi mapfumbamwe nematatu. Akapedza kudzidza kubva kuDragon Academy uye akagona huroyi hune simba. Asi anotaridzika zvakafanana nezvaakaita apo maGerman akamusungirira. Nokuda kwechimwe chikonzero haisi kukura, uye izvi zvinogumbura Margarita. Ungave mwana asingagumi kusvika rinhi?
  Chokwadi, Oenomaus anoti iye pachake aiva mukuru elf muchinda, asi akava muranda mukomana. Uye zvakare, ndicho chikonzero akagumbuka nazvo. Nyangwe kwete, kuita mwana hakuna kushata, asi kana uri murandawo...
  Asi iye zvino atova mune imwe nyika, haasi kutenderera vhiri revaranda, asi ari kubhururuka pamusoro pedhiragoni. Uye pamwe chete naye akanga ari musikana wechikwata Margarita, uyo akatungamirirwa asina shangu muchando muchando kuti aurayiwe. Uye izvi zvisati zvaitika vainditambudzawo. Vakamutema musana newaya ine minzwa ndokugocha tsindo dzegamba rechidiki pamoto.
  Iwo akafukidzwa nemapundu, uye paunotsika chando chinotonhora, chinenge chichinakidza, sezvo kurwadza kunorwadza mutsoka dzako dzakatsva kunopera. Uye pamutsipa wepiyona pakanga paine dombo - "Ini ndiri mubatanidzwa." Pavanorembera, hazvikuvadzi, zvinongosemesa kutarisa zviso zvinofadza zveKrauts nemapurisa. Eya, kutya, zvakadiniko kana hero ikamumirira, kufanana napiyona uye asingadaviri kuvapo kwaMwari anoshingaira? Kwavachagocha kwete zvitsitsinho zvako chete, asi muviri wako wese, nekusingaperi.
  Kunyange zvakadaro, nei achidavira zvisina maturo zvakadaro? Kunyange zvakadaro, zvinonzwisa tsitsi kufa uye kupinda mukukanganwa, wararama zvishoma.
  Asi apo chisungo chaiva pamutsipa wake wakapfava chakasimba, musikana wacho akamuka pashato. Padivi pake paive nenyati yakanaka kunge ngirozi. Uye Margarita akafunga kuti denga richiripo. Paradhiso chaiyo yakadaro yemapiyona magamba uye vasingadaviri kuvapo kwaMwari.
  Asi chaizvoizvo, munyika yemashiripiti mune zvakanaka nezvakaipa, uye matambudziko ayo. Akakurumidza kuporeswa mavanga ake nekutsva nemashiripiti. Uye musikana akapinda Dragon Academy, mukirasi duku. Asi akanga ane tarenda, anokwanisa uye aikurumidza kudzidza.
  Uye akagona unyanzvi hwakasimba hwemashiripiti. Nokudaro, pasinei nechitarisiko chake chouduku, akaenda naPrince Oenomaus pane imwe basa rinokosha - kuwana chimwe chinhu chaizobatsira kuchengetedza bonde rakasimba. Mushure mezvose, nyika isina varume haina kuwirirana uye kufarira. Uye bonde rakanaka rinofinhwa uye harina kugadzikana mairi.
  Margarita, paakanga achibhururuka, akati:
  - Dzimwe nguva ndinofunga, varume vachadzoka, uye zvino chii? Ndiani anoda musikana mudiki? Ndinoshuva sei kuti dai ndakura ndokuva munhu mukuru!
  Oenomaus akapindura nenzwi rine chivimbo:
  - Kana mashiripiti achigona kudzosa hupenyu kuvarume, saka zvinogoneka kuti akuite munhu mukuru. Ingo usakanganwa kuti elves uye nymphs uye dryads hazvichembera, uye iyi ndiyo pfuma yavo chaiyo. Asi vakadzi vevanhu, kwete. Mashiripiti akasimba anodiwa kuvadzivirira kubva mukushanduka kuita chembere dzakashata, dzakanyangara uye dzakavhima. Uye kuva chembere yakashata yakashata kupfuura kuve musikana akanaka. Tisingarevi zvirwere zvekuchembera zvinobata vanhu. Iwe hauna chero mashiripiti akakomba paPasi, uye zvichida wakazvionera kuti kukwegura kunonyangadza uye kunonyangadza sei, kunyanya kuvakadzi.
  Margarita akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Kwete, ini handidi kuva mukadzi mukuru! Zviri nani kuva nhapwa pane kuva mambokadzi mukuru!
  Mukomana Prince akaseka ndokuti:
  - Iwe uchava mudiki nekusingaperi, nekusingaperi usina shangu!
  Musikana akaseka ndokuti:
  - Ndakanga ndiri musikana weguta hondo isati yasvika. MuLeningrad, zvakanga zvisina kunaka kufamba usina shangu, uye mamiriro okunze akanga asinganyanyi kudziya. Saka mumusha umu ndainyara kutsika . Chete panguva yebasa, apo shangu dzevana dzakabvaruka uye zvakanga zvakaoma zvikuru kuwana shangu duku, ndakadzidza kuita chimwe chinhu chakadai. Uye iwe unoziva, mumazuva ekutanga zvinorwadza uye zvinotonhora, kunyanya kana iwe usingafambi, asi zvino unojaira uye zvinotofadza. Uyezve, muUkraine zhizha rinodziya uye rakapfava.
  Mukomana Prince akagutsurira musoro.
  - Ehe! Ndinonzwisisa. Asi tarisai kuti ndiani ari kubhururuka!
  Pamberi pavo pakabva pasvika mumwe mukadzi aiva akapfeka hembe. Kwete, kwete Baba Yaga, asi runako runoshamisa rweblonde, kunyangwe neakawandisa makeup. Uye inopenya nemazino epearly. Uye pachinzvimbo chemutsvairo, ane electric vacuum cleaner yemazuva ano. Hongu, iyi inyaya inonakidza.
  Akafuridzira vana kiss ndokuimba:
  Izere nechanterelles, squirrels,
  Ndichachengeta jam...
  Pashure pezvose, vakomana nevasikana
  Mushure mezvose, vakomana nevasikana ...
  Ini chaizvo, chaizvo, ndinoida chaizvo!
  Margarita akagutsurira achipindura ndokuti:
  - Hongu, iyi ndiyo yemazuva ano. Iyo yekare stupa nenzira itsva!
  Iye blonde ane vacuum cleaner sezviri pachena akanzwa izvi uye, akacheuka, akadzvova neshungu.
  - Wakawanepi pfungwa yokuti stupa yakwegura? Hongu, iwe pachako, kana ukaramba uri paNyika yako, ungadai watova mukadzi mukuru! Uye yakashata kwazvo , kana isiri mubhokisi!
  Margarita akabvuma nekugomera:
  - Hongu ndizvozvo! Pamwe bhonzo raiyangarara muguva, kana kuti rainge rakanyangara zvekuti raisemesa.
  Oenomaus akati:
  - Vanhu zvisikwa zvakanyimwa Mwari. Vanonyimwa izvo elves anazvo - pwere isingaperi! Uye bonde rakasimba rinofanirawo kuveura ndebvu dzavo. Vakomana vanoti zvinorwadza uye hazvifadzi!
  Blonde ane vacuum cleaner akaritora ndokuzunza. Uye mabhuru ane mavara mazhinji akabhururuka akananga kuvana vaive vakagara pazvidhoma zvidiki.
  Mukupindura, vakomana vakaputika kubva kumadhiragoni avo, uye mabhubhu akadzokera shure, mukupindura blonde yakazunungusa wand yake. Uye zvese zvakatanga kutenderera.
  Mafuro akatanga kutenderera mukutamba kwakatenderera, sekunge kwaputirwa. Uye zvakanga zvakanaka .
  Musikana wacho akati:
  - Iwe hausi Baba Yaga - gumbo repfupa,
  Uye blonde inotonhorera hafu yemufaro!
  Murwi ane vacuum cleaner akataura nehasha achiti:
  Vana vakapusa kunge kuwanda kwemota
  Uri kudhonzerwa mumambure...
  Ndichakuisa mugate,
  Ndichakuchidzira moto!
  Uye mukupindura kune kuseka kwakadaro uye kunofadza. Uyu ndiye mukadzi zvechokwadi - ane kutonhorera kukuru.
  Vana vakasvetukira pamadhiragoni avo ndokusvetukira kuna Baba Yaga. Musikana akatora chipfuramabwe kubva mubhegi rake ndokukoira:
  - Unoda kuigamuchira here?
  Blonde akaseka ndokurova muroyi wemapiyona nepulsar yake. Akanzvenga shato yake. Uye mukupindura achaitawo chiratidzo chemuchinjikwa nechipfuramabwe, uye kuti achakurova sei .
  Uye dandemutande rinopisa rakaputira mudiki Baba Yaga. Saka akazviwana asungwa mariri.
  Mukomana Oenomai akati:
  - Zvakanaka, bvuma, ndeupi wevana wawakaba?
  Musikana wechikwata akagutsurira musoro:
  - Rudyi! Tinoziva kuti une kanoni-yakafanana nemhuno!
  Blonde Yaga akachema, achitenderera:
  - Ehe, ndichakutora iwe uye ...
  Asina kutaura, tsvarakadenga yakazununguka ichiedza kudambura mambure. Asi heroine piyona akayambuka chipfuramabwe ndokupfura Yagina nesimba remashiripiti nemashura. Mutsvuku akatanga sei kubvunda nekumonya. Uye musikana akaimba:
  Takafemerwa munguva dzakaoma,
  Taita kuda kusimba kudarika simbi...
  Akanunura nyika kubva padenda -
  Wadiwa Komuredhi Stalin!
  
  Mumifananidzo yakawanda yandakayera,
  Muchadenga chisingaperi...
  Makatizarurira nzira yakarurama,
  Pamwe achiratidza!
  
  Ndakashandisa shock
  Mashiripiti kubva kuSolcenism...
  Heino hurongwa:
  Kuti joko refascism richadonha!
  Mukomana elf akati:
  - Sezviri pachena aive mukomana anotonhorera, Stalin! Asi iye, zvichida, kufanana nevanhu vose pasi pano, akanga akwegurawo.
  Musikana uyu akapfurawo Baba Yaga mudiki shanduko uye akarira:
  Lenin anogara mumoyo mangu,
  Kuti tisazive kusuwa...
  Mukova wenzvimbo wakavhurwa -
  Nyeredzi dzakapenya pamusoro pedu!
  Blonde Yaga akakumbira:
  - Zvakwana! Rega ndiende, ndikumbire, ndichaita chero chinhu!
  Margarita akanyora paTwitter kuti:
  - Sunungura vana vakabatwa! Ipapo pamwe tichakuregererai. Vangani vavo vawakasveta muvacuum cleaner yako?
  Blonde akabva ati:
  - Ndichakuregedza! Usangokandire mashiripiti emuchinjikwa pandiri!
  Musikana akacheuka. Damu remoto nefashion madam vakarara. Ndokutenderera . _ Margarita akayambira kuti:
  - Regai vana vose vaende, pasina unyengeri!
  Blonde akavimbisa zvakasimba:
  - Ndinopa izwi rangu!
  Ndobatidza vacuum cleaner. Mimvuri yakacheneruka yevana yakatanga kusvetuka kubva mairi. Translucent, kunge zvipoko. Asi Margarita akazunguza wand yake yemashiripiti, uye mimvuri iyi yakashanduka kuva vakomana nevasikana. Paive nekakapetwa katatu kwekupedzisira. Asi zvakangofanana , Oenomai aifara:
  - Munyika ino pane zvishoma pane bonde rakasimba. Uye vanenge varume vedu vose vakafa!
  Margarita akataura achinyemwerera:
  - Haana kusvika! Uye tenda vamwari!
  Mumwe wevakomana, asina shangu, asi muumbozha, kunyangwe akabvaruka, camisole, akabhururuka akananga kuOenomaia ndokuzvizivisa:
  - Viscount de Lafer! Wow, zvinosemesa sei kuva mukati mevacuum cleaner. Uye hure iri rakabvisawo bhutsu dzangu dzakagadzirwa nedehwe reshato chairo.
  Margarita akagunun'una nekunyemwerera:
  - Huya, dzorera izvo zvakabiwa kuViscount !
  Blonde Yaga akadeedzera:
  - Handikwanise!
  Oenomaus akatorawo wand yake yemashiripiti uye, achiizunza, akadzvova:
  - Uye nei zvakadaro?
  Muroyi akanaka akati :
  - Ndakavatengesa! Vaiva nemukurumbira zvikuru. Mumwe muchinda akavapa hafu yesaga regoridhe!
  Margarita akati:
  - Zvakanaka, chena ... Nokuda kweizvi tichatora mabhoti ako kubva kwauri. Iwo zvakare akagadzirwa kubva kuganda reshato, uye kunyangwe ganda retiger.
  Blonde Yaga akati:
  - Vachave vakakurisa kumukomana. Zvino zvinonyadzisa kuti muroyi wepanzvimbo yangu aonekwe asina shangu.
  Margarita akaseka ndokupindura:
  "Iniwo handisi muroyi asina simba, asi handina shangu nguva dzose, kunyange munyika dzinotonhora." Uye uri mukadzi akadaro. Uye ini ndichagadzirisa hukuru hwemukomana!
  Prince Oenomaus akadzvova:
  - Uye pika mhiko kuti hausi kuzopamba vana. Zvikasadaro tichakuendesai kudare raVamwari.
  Mudiki Baba Yaga vakadedzera:
  - Ini handiiti chinhu chakaipa kwavari. Ingori simba revana rinonditendera kuti ndirambe ndiri mudiki uye ndakanaka nekusingaperi. Uye saka, vapenyu.
  Margarita akagomera nehasha:
  - Iwe uchawana imwe nzira yekuvandudza. Chaizvoizvo, inguva yekukudzidzisa chidzidzo.
  Musikana ndokun'un'una. Uye kuburitsa kwaakaita hova dzesimba repulsar kubva pazvigunwe zvake zvisina zvigunwe uye kubva pamuromo wewand yake yemashiripiti.
  Uye vakarova blonde. Yakaerekana yaunyana ichibva yadzikira. Zvino pamberi pavo, panzvimbo yemusikana murefu, pakanga pane musikana aitya akanga asingapfuuri makore gumi okuberekwa, ane miswe yenguruve netsoka dzisina makumbo. Akazevezera achiti:
  - Hapana chikonzero! Ndichava akanaka! Usandirova!
  Margarita aiva nebhutsu mumaoko ake. Akasimudza chanza chake, ndokuyangarara vakananga kumukomana asina shangu Viscount, uyo, pamwe chete nevamwe vana vakasunungurwa, akafamba seasina huremu mumhepo.
  Mumwe mukomana anobva kumhuri ine mukurumbira akapfeka bhutsu dzake ndokuimba:
  Pane njodzi dzakawanda dzakatenderedza mukomana,
  Dzimwe nguva nyika inopenya sedombo rinotonhora...
  Zvisinei, mukomana wedu akasimuka pasofa,
  Nokuti murwi ane mbiri, nditendei!
  Musikana weYaga akadzikama ndokuzeya achiti:
  - Hausi kuzondirova here?
  Margarita akabva ati:
  - Kana ukasaita zvehasha, sei uchifanira kurohwa?
  Musikana mutsvuku akaridza mhere, misodzi ikayerera padama rake repingi:
  "Ndava mwana zvino, uye vamwe varoyi havandiremekedzi!"
  Mumwe wevasikana vakasunungurwa akati:
  - Isu tiri vana zvakare, uye isu haticheme nezvazvo!
  Vakomana nevasikana vakaseka.
  Margarita akati:
  - Unofanira kunge uine nzara! Pamwe tingadzika pasi todya chimwe chinhu ikoko?
  Vana vakaita ruzha. Viscount yakatarisa pasi ndokuti:
  - Pazasi pedu pane nhare yehofori, uye haasi nani kupfuura Baba Yaga. Saka...
  Oenomaus akati:
  - Uye hofori zvakare ine vana muutapwa. Tinofanira kuvabatsira.
  Margarita akanyemwerera ndokukurudzira musikana Yaga:
  - Zvichida tinogona kutora vana pamwe chete uye kuvaponesa kubva kune hofori? Ita basa rakanaka, uye iwe uchagamuchirwa kuti udzidze kuFairy academy. Imomo muchadzidza kuita mabasa akanaka!
  Musikana wen'anga akaimba:
  Ndiani anobatsira vanhu
  Ari kutambisa nguva yake...
  Mabasa akanaka -
  Iwe haugone kuve nemukurumbira!
  Margarita akaramba:
  Duva reruva harina kusimba;
  Kana yakabvamburwa kare kare...
  Kunyangwe nyika yakapoteredza ine hutsinye,
  Ndinoda kuita zvakanaka!
  
  Ita zvakanaka kuvanhu
  Ita mabasa akanaka...
  Uye vachatumbuka semaruva;
  Maruva ebhuruu muchiedza!
  Mukomana muchinda akataura nenzwi rakanyanyisa:
  - Uye iwe unoedza kuita zvakanaka uye kurwisa zvakaipa, uye ndinotenda iwe uchazvifarira!
  Musikana Yaga akabata zvibhakera ndokuti:
  - Zvakanaka, ndichaedza. Zvakangofanana, hapana nzira yekudzokera kune varoyi vakaipa - ivo vanoseka nekukupinza ! Ndichadzidzirazve sechinhu chakanaka!
  Margarita akanyemwerera ndokuimba:
  Wese munhu ane njere munyika.
  Unofanira kuva shamwari nguva dzose...
  Kuti zvisaitike senge mune yekupfura gallery -
  Mutambo wakangwara hauna kuzova!
  Mukomana muchinda akaridza mhere.
  - Zvakanaka, ngatidzikei kune hofori!
  Mhomho yevana , vanenge vasina shangu zvachose uye vane mamvemve, vatete uye vakachenuruka, asi vane simba uye vachifara, vakamhanya kubva kudenga.
  Margarita uye Oenomai vakaburuka pamusoro shato, uye Yaga, uyo akava musikana, padhaka. Uye vacuum cleaner yakaramba ainaye, kunyangwe yaiita seyakakura kumaoko evana.
  Ichi ndicho chikwata chakaburuka pasi. Hapana chinhu kunhare huru yehofori ine shongwe dzine madehenya makuru anobuda . Asi musuwo unodzorwa nema skeleton, pamwe nechikwata chese che orcs.
  Vana vakamhara. Vakanga vakagadzirira kurwa. Musikana weYaga akadzvanya bhatani revacuum cleaner uye sabers, minondo, mapfumo, madhaga uye kunyange akati wandei pfuti dzakadonha kubva mairi. Achiona kuvhiringidzika kwevana, akatsanangura:
  - Ndakaibata neangu vacuum cleaner. Zviri nani pane mutsvairo. Uye muunganidzwa wose wezvombo mairi.
  Margarita akazunza wand yake yemashiripiti nemakumbo ake asina kupfeka, asi akashongedzwa nemhete dzemashiripiti, ndokukoira:
  - Zvino ini ndichakanda chitsinga chinozopa chombo chako chakakosha, simba rinoshamisa.
  Uye musikana wen'anga akati.
  - Abra , kabra , codabra ! - Uye hova dzesimba dzakabhururuka dzichibuda muwand yake yemashiripiti nemashiripiti mhete. Uye chombo icho Baba Yaga akapa kuvana chakatanga kupenya.
  Oenomai semurwi ane ruzivo rwakanyanya, akanhonga kapfuti kapfupi, kakareruka kaipfura tsono dzakatetepa. Mukomana akananzva miromo yake ine muto ndokuimba:
  - Zvakanaka zvinofanirwa kunge zvine pfuti yemuchina,
  Rova sesimbi ine hasha...
  Ropa iroro harina kuyerera semapopoma.
  Uye paradhiso yakatonga muchisiko chapose pose!
  Vana vakadaidzira pamwe chete vachisimudza pfuti dzavo.
  Muurayi ane mano uye ane utsinye,
  Vanhu vakaiswa pamadziro...
  Asi ndinotenda, dutu redu rinomera,
  Asi ndinotenda, rukova rwezuva -
  Dzinga rima rejeri rejeri!
  Uye saka boka revana, rakashongedzerwa nemashiripiti arsenal, rakamhanyira kunorwisa. Zvitsitsinho zvidiki, zvisina kupfeka zvevakomana uye nevasikana vakatowanda zvakapenya. Vakanga vasingatyi zvikara, kunyangwe boka rose rehudzi, rinonhuwa , rinosemesa orcs rakanga richiswedera kwavari .
  Oenomai, achibhururuka pane dhiragoni, akavhura pfuti pamuvengi. Tsono diki dzakabaya miviri ine mvere yeorcs, uye ipapo chishamiso chakaitika: ivo vakachinja kuita hombe chokoreti mabara uye uchi mabhanzi.
  Margarita akakavawo muvengi, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka uye mhete dzemashiripiti pavari. Uye saka maoriki ane minondo, airwiswa, akabva ashanduka kuita marudzi ose ezvinhu zvinonaka, kusanganisira zvihwitsi zvakavharwa chokoreti uye nemukaka weshiri mukati. Izvi zvinonaka zvechokwadi. Uye cheesecake, uye donuts nemhodzi dzepoppy nesinamoni.
  Uye mashiripiti emusikana wemashiripiti wand uye anogadzira zvinhu zvinoshamisa.
  Uye saka vana vakapinda muhondo nemaorcs. Chokutanga pane zvose, Viscount. Mbatya dzake, mushure mekunge mukomana apfeka bhutsu, dzakava nyowani, sekunge nyowani. Uye haana kurwa chete nebakatwa muruoko rwake rwerudyi, asiwo akabata munondo kuruboshwe rwake.
  Uye kubva pakubata kweblade, shanduko inoshamisa yakaitika. Zvino, pachinzvimbo cheorc, pai yakakura zvinoshamisa ine mazambiringa akaomeswa yakaonekwa. Uye kubva mukurova kwebakatwa chocolate cheesecake yakaonekwa. Uye vamwe vakomana muhondo.
  Mumwe musikana, sezviri pachena aibva kunyika yakasimukira zvikuru, akatsamira makumbo ake asina kupfeka pauswa ndokunyora mupfuti. Chii chinoita kuti pave nemhando dzakasiyana dzekushandurwa kwengano. Uye kunze kweorc kwakauya soseji hombe, yakazara, uyezve turkey ine muto. Uye izvo zvimwe zvinonaka zvinobata hazvina kuoneka.
  Uye iyo inonhuhwirira coconut cupcakes yakasimuka kubva pakubata kwemashizha. Uye ice cream yakanaka zvakare.
  Musikana wechikwata Margarita akatanga kuimba mukufara kwehondo;
  Isu tiri mapiyona, vana vecommunism,
  Ndiani anoda kusimudzira nyika...
  Hitler achapindura nehasha dzake,
  Tichapwanya, nditende, Satani!
  
  Takaita mhiko pamberi paMwari,
  Uye Lenin akapa mwoyo wake kuvaduku ...
  O, regai kutonga mapiyona nehasha,
  Wamasimba Ose akavapa simba rakawedzerwa!
  
  Takaenda kumberi vasina shangu vakomana,
  Vaida kurwa, kuchengetedza nyika yavo ...
  Vakomana nevasikana vane majeko ndevedu.
  Uye kuvimbika kwedu nhumbi dzokurwa dzakasimba!
  
  Hondo dzakarwiwa pedyo neMoscow,
  Matangi aibvira, asphalt yainyungudika...
  Tichaona communism, ndinotenda, takapa,
  Uye iwe unogona kutora fascist nebroadsword!
  
  Musanditende, vanhu, Hitler haasi masimba ose,
  Kunyangwe pfungwa yaFuhrer ichirarama pa...
  Uye isu takarova mafascists zvine simba,
  Ngatiende parwendo rwedu rukuru!
  
  Hatizotyi vavengi veRussia,
  Tinoda yedu yekuzvarwa USSR ...
  Iwe hausi knight ane mweya we clown,
  Ngatiisei muenzaniso kuumambo hwaMwari!
  
  Hitler haazivi, acharohwa zvakaipa,
  Nyangwe simba regehena riri kuita mukati make...
  Uye maparasitic Krauts ari kuuya,
  Iyo ichazadza rugare nemoto!
  
  Hukuru hwevaRussia kukunda nekutamba,
  Kunyangwe paine huwandu hwakakura hwebasa kuseri kweizvi ...
  Kukunda kuchauya, ndinotenda, muna Chivabvu,
  Uye iyo Fuhrer ichave yakazara kaput!
  
  Uku ndiko kutenda kwedu, simba recommunism,
  Rega USSR ibudirire zvachose ...
  Tichapwanya, iwe unoziva, joko refascism,
  Iyi ndiyo nzira iyo Russia yakava mauto!
  
  PaStalingrad vaFritz vakarohwa.
  Vakaziva chibhakera chedu chakasimba...
  Uye takapa zvipo zvakanaka,
  Uye vakapa mudzvanyiriri nickel!
  
  Nyika yangu, Russia yakanaka,
  Mariri, muArctic, miti yemapuro inotumbuka...
  Svarog naStalin ndivo, munoziva, Mesiya,
  MaNazi ari kutiza kubva kuvarwi veRussia!
  
  Ndiko kunaka kwakaita denga,
  Kana communism ichipenya pamusoro pake...
  Uye miedzo ichava yekuvaka,
  Kubhururuka chete kumusoro uye kwete yechipiri pasi!
  
  Takatora Winter nemhere tsvuku yemusango,
  Vakatyora musana weWhite Guard...
  Vavengi veRussia veCommunism vanorohwa,
  Tichine mikombe yekudya kwemasikati!
  
  Takabata Stalin zvakasimba,
  Vasikana vasina shangu mune chero chando...
  Iwe wava, nditende, munhu ane simba,
  Uye piyona akura kuva nyanzvi!
  
  Kwete, Russia haizomboputsi,
  Kusafa Lenin anoratidza nzira ...
  Hatityi moto unopenya,
  Uye vanhu vokuRussia havagoni kufuratira communism!
  
  
  Muzita raAmai vedu Russia,
  Ngatisanganise mwoyo kuita wreath imwe ...
  Hurray, vasikana vakadanidzira nenzwi guru,
  Kurota kukuru kuchaitika!
  
  Hongu, kutenda kwedu ndiko kugara tiine madzibaba edu,
  Uye kana uchikwanisa kupfuura madzitateguru ako...
  Isu tichave takashinga nekusingaperi takaita zvakanaka,
  Kunyangwe asingatarise kupfuura makumi maviri!
  
  Nditende, tinoda Nyika yedu,
  Tinoda mufaro nekusingaperi...
  Lucifer, nditende, haazotiparadza,
  Zhizha richauya - kutonhora kuchanyangarika!
  
  Zvese zvichatumbuka zvakanyanya muRussia,
  Zvinoita sekunge dambudziko ranyangarika panyika...
  Nguva, ndinotenda, yecommunism ichauya,
  Pfuma nomufaro zvichagara nokusingaperi!
  
  Sainzi ichamutsa avo vakaurayiwa muhondo,
  Vanhu vachave nepwere nekusingaperi...
  Uye munhu akafanana neWemasimbaose,
  Munhu akaipa achanyangarika, ndinoziva, nokusingaperi!
  
  Muchidimbu, mufaro unovhenekera munhu wese ari muchadenga,
  Vanhu vese venyika vakafanana nemhuri imwe...
  Vana vanoseka uye vanotamba kudenga,
  Iwe uchandida nerwiyo!
  Saka akaimba, uye vana vakashandura orcs kuita chimwe chinhu chinonaka uye chinonaka nezvombo zvemashiripiti. Asi kunyangwe musikana wemuroyi paakaburitsa simba kubva kune vacuum cleaner, magirazi ane hove, madhishi epadivi uye swans ane crust inonaka akatanga kuoneka , umo ma orcs asina tsitsi akatendeuka. Uye yakanga yakanaka kwazvo.
  Pano mukuru wegoblin orc, auya pasi pekurova kwemashiripiti akanaka, akashanduka kuita keke rinonhuhwirira, rakafukidzwa nemaruva, cream cornflowers uye michero yemapipi.
  Uye zvinhu zvakawanda zvakasiyana-siyana zvinonaka zvakabereka zvombo zvemashiripiti mumaoko evana vasina mhosva.
  Asi skeletons akapindawo muhondo mushure me orcs. Yakakura uye inotyisa. Vaifamba sehuni. Vana vakavarwisa neminondo nezvikwambo uye vakakanda mapanga. Uye Oenomai kubva dhiragoni uye musikana netsoka akapfura muchina-pfuti inoputika pamapfupa.
  Margarita akashandisawo mashiripiti uye akaratidza mazino ake eparera. Uye akaita minana chaiyo. Uye mashiripiti ake akachinja marangwanda kuita magirazi ewaini egoridhe azere neaizikirimu ane mavara uye makeke akashongedzwa zvakanaka.
  Uye kubva pakurohwa kweminondo yevakomana, kusanganisira Viscount de Lafer, marudzi ose ezvinhu zvinonaka uye zvinofadza zvakamuka. Uye kunhuhwirira kwakadaro kwakapararira munhare. Chishamiso chete cheminana.
  Kubva kune rimwe ramafupa makuru pakabuda gomo rose remakeke. Uye makeke aya aipenya nemavara ese emurarabungu kubva kune akasiyana makirimu.
  Hongu, pakanga paine zvinhu zvinonaka zvakadaro, zvinofadza kwazvo pano. Mamwe marangwanda matema anotyisa akava mahombe-hombe.
  Uye vana vane nzara vaisagona kuramba kuedza zvinonaka zvinonaka. Margarita akaridza gongi ndokushevedzera kuti:
  Matumbu ndivo vavengi vedu vakuru,
  Vanotikanda, nditendei, muzviito zvakaipa...
  Kana mukomana achiona pie,
  Ari kusundwa kuti aba matumbu!
  
  Saka mwana usamhanyire
  Nguva ichasvika, uye mucharamba muchidya...
  Uye usatadza pamberi paMwari, mudikani,
  Zvikasadaro unozoshanduka kuita zvitsiga!
  Oenomaus akatsanangurira vana:
  - Kusvikira hofori yemunhu yakundwa, kudya chikafu kune njodzi. Iyo huru villain inofanira kuiswa pasi!
  Kutsika-tsika kwakanzwika, uye pakutanga mumvuri muhombe wakaonekwa, uchifukidza hafu yemunda, uzere nemarudzi ose emakeke nendiro. Ipapo hofori ine nyanga pachayo. Yaiva nemuromo wesperm whale uye tsoka dzine nzara. Uye kureba zvekuti kureba kupfuura nhare yatove hombe ine shongwe uye skeleton.
  Vana vakaridza mhere nekutya, uye mbavha yemhuka yakabva yawedzera kukura.
  Margarita akati achinyemwerera:
  - Usatya! Akakura chete kana uchinge wamutya!
  Oenomaus akadanidzira nehasha:
  Iwe unogona kunge usiri gwara, asi iwe uri benzi, uye isu taona zvinoonekwa!
  Muroyi musikana Yaga akarira:
  - Anodiwa, anodiwa ogre,
  Unoda zvinonaka here...
  Kana mashiripiti ekurova,
  Uchaiwana mahara zvakare!
  Margarita akadanidzira:
  - Vana, shevedzera pamwe chete: hatikutyi iwe! Zvakanaka, ngatiuye pamwe chete.
  Asi zvainge zvakaoma kuti vakomana vazviunganidze pamberi pezvityisi zvakadai . Musikana akatanga kutiza, tutsitsi twake twakatenderera. Kunyanya kushinga Viscount de Lafer nevaviri vakomana vakatanga kuvabata. Zvaiva pachena kuti vakomana vakanga vacheneruka nekutya. Zvino Margarita akaimba, kuti ape ushingi, rwiyo rwokurwa rwehondo;
  Isu tiri vasikana vanobva kunyika yeUSSR,
  Riri mwenje wepasi rose...
  Ngatiratidze, iwe unoziva, muenzaniso wehukuru,
  Heano mabasa ehugamba akaimbwa!
  
  Vasikana vakaberekerwa pasi pemureza mutsvuku ,
  Uye vasina shangu vanomhanya nemuchando...
  Vanasikana nevanakomana vanorwira Rus ',
  Dzimwe nguva mwenga anopa mukomana rose!
  
  Pachave nemureza mutsvuku pamusoro pechadenga,
  Kupenya zvakanyanya, semwenje-murazvo...
  Mushure mezvose, iwe unoziva, heroic, isu tine swing,
  Uye mureza wedu unopenya kunge mutsvuku!
  
  Usazvitenda, fascist yakatukwa haizopfuuri,
  Uye mweya weRussia hauzombofi wakapera ...
  Kukunda kuchavhura account isingaperi,
  Ngatitii mhoro uye mhoro kune chero munhu!
  
  Russia inyika inoshamisa,
  Makapa communism kuvanhu...
  Zvakapiwa naMwari nokusingaperi ,
  Kune Motherland, kune mufaro uye rusununguko!
  
  Muvengi haazokwanisi kukunda Nyika yeBaba,
  Uye zvisinei nekuti aive nehutsinye uye anonyengera sei...
  Bere redu reRussia risingakundiki,
  Murwi weRussia ane mbiri nekuda kwekukunda kwake!
  
  Yakanaka nyika yeSoviet,
  Vasikana varimo vanodada kuti vakanaka...
  Akapiwa kwatiri nokuberekwa nokusingaperi;
  Uye isu isu nhengo dzeKomsomol tiite zvakanaka!
  
  Tiri kurwa kunze kweMoscow,
  Blizzard, snowdrifts, uye vasikana havana shangu ...
  Hatisi kuzopa Baba vedu kuna Satani,
  kunyangwe majeko edu anopfura nemazvo!
  
  Saka muhasha vasikana vanoda kurwa,
  Uye nechitsitsinho chisina kupfeka vanokanda kuputika-package ...
  A fascist, anongotaridzika zvakanaka,
  Kutaura zvazviri, Kaini akaipa!
  
  Vavengi havagoni kukunda vasikana,
  Vakazvarwa pasi penyeredzi yakadaro...
  Chikara chedu chisingakundike ibheya,
  Ndiani akaita Motherland mukadzi wake!
  
  Isu vasikana vechiRussia vakanaka,
  Hatityi kutambudzwa uye nechando...
  Uye isu tichadzinga, nditende ini, kurwisa kwevakaipa vazhinji,
  Muvengi achapenga kubva pamushonga!
  
  Vakakwanisa kusundira muvengi kubva kuMoscow,
  Kunyangwe azere nesimba guru...
  Isu vasikana tinodada zvedu,
  Vanopikisa vachanyangarika vese mumakuva avo!
  
  Usazvitenda, vavengi havagone kukunda Rus ',
  Sezvo knight yega yega inobva kumadiapers ...
  Muvhimi sezviri pachena ashanduka kuita mhuka,
  Uye mhandu ichiri mwana!
  
  Asi mweya weRussia, mukuru, tenda mweya,
  Iwe unoziva, kune masimba akavanzika mairi ...
  Muvengi achapwanyiwa chose;
  Mushure mezvose, varwi haakundiki muhondo!
  
  Rasai kusava nechokwadi kwenyu , vasikana ,
  Isu tiri vakashinga, munoziva, munyika ...
  Ngatikande mauto aSatani mugomba remoto,
  Ngatinyudze vese vadzivisi mutoilet!
  
  Hondo tsvene ichapera
  Rugare nemangwanani zvichauya pamusoro penyika ...
  Anogara nekusingaperi nezuva, iwe unoziva, akapihwa,
  Dai zhizha richipisa nekusingaperi!
  
  Uye communism isingaperi mukubwinya ,
  Uye Lenin naStalin mukuru vanesu...
  Mumabhaisikopo ane ropa chete ikozvino fascism,
  Uye kuda kwedu, nditende, kwakasimba kupfuura simbi!
  
  Russia yangu inotonga kwemazana emakore,
  Uye akapa mufaro kune zvese zvakasikwa ...
  Unoda simba rechibhakera chesimbi,
  Uye kushinga, asi nenzira inonzwisisika!
  Pakutanga, Margarita akaimba ega, asi Enomai, musikana Yaga, Viscount de Lafer nevamwe vana vakatora rwiyo. Uye iyi yakanga yatova kwaya yakasimba, ine inzwi rakazara, kubva pairi zvinhu zvose zvakazununguka. Uye hombe, hofori chaiyo yakatanga kudzikira muhukuru. Akanga asisataridziki akapfava uye anotyisidzira. Uye nyanga dzikaita diki, uye nzwara dzikaita diki. Wow...
  Musikana Yaga akaimba nekuseka:
  Waita zvakanaka, waita zvakanaka, unogona kudada naye -
  Vanomwe havatyi mumwe!
  Vana vakadaidzira pamwe chete, vachitsika tsoka dzavo dzisina chinhu.
  Hatikutyi ogre,
  Uchatsikwa netsoka dzemwana...
  Kunyangwe isu tisiri varwi vakakwana,
  Isu takambove pasi paBaba Yaga !
  Ava vana, vakanaka kwazvo mumweya nemuchiso. Uye vanorwa sehofori. Kunyangwe iye zvino hofori yemunhu anofanirwa kupedzwa nehunhu. Uye vana vakatanga kutamba.
  Uye musikana Yaga akatora vacuum cleaner ndokunongedza kune mbavha, ndokutanga kugunun'una chimwe chinhu.
  Mumwe wevakomana akanyengedza lollipop yakakura muchimiro chejongwe , iyo yakashanduka kuva skeleton, uye musikana akatora kuruma kwe ice cream.
  Vana vakatyisidzira hofori iyi:
  - Zvichaitika kwauri zvakare!
  Uye akazunungusa chaiko. Akatowedzera kuunyana. Uye magirazi egoridhe ane ice cream mumarudzi ose emuraraungu akatanga kupenya kunyange kupenya uye kunaka.
  Piyona heroine Margarita akaimba zvakare nehasha, rwiyo rwekuda nyika kubva kuhondo, uye vamwe vana vose vakaimba:
  Ndakapinda muKomsomol ndichitamba,
  Musikana wehope dzakanaka...
  Ndaifunga kuti nyika ichave isingaperi May,
  Zuva rega rega ndiko kuberekwa kwechirimo!
  
  Asi nekuda kwechimwe chikonzero hazvina kushanda,
  Neimwe nzira, handikwanise kuwira murudo ...
  Zvakanaka, ndiudze, vakomana, netsitsi dzangu,
  Hupenyu igwara rakasimba kwazvo!
  
  Pakarepo hondo yakatinhira;
  Uye dutu rerufu rakamhanya ...
  Uye vasikana vangu vane muviri wakasimba,
  Unogona kuzviisa mukurwiswa pakarepo!
  
  Nditende, handidi kurega,
  Kurwira Nyika yaBaba kusvika kumagumo...
  Isu tinotakura magirinedhi mubhegi rakasimba,
  Stalin akatsiva baba vake mumwoyo!
  
  Vakuru varwi veRussia.
  Tinogona kuchengetedza runyararo nekurongeka...
  Nyeredzi dzokudenga dzakadiridza velvet;
  Uye muvhimi akashanduka kuita mhuka!
  
  Ini, musikana asina shangu, ndinorwa
  Azere nemiyedzo nerudo...
  Pachava, ndinoziva, nzvimbo muparadhiso ino,
  Iwe haugone kuvaka mufaro paropa!
  
  Varwi vakuru veFatherland,
  Ticharwa zvakasimba pedyo neMoscow ...
  Zvino kurota pasi pecommunism,
  Kurwisana nenyika yepasi naSatani!
  
  Vakashinga Russian vakomana,
  Kuti vanorwa vakatendeseka kusvika kumagumo...
  kupfura nepfuti,
  Kana uchida korona yegoridhe!
  
  Hapana kana bara rinogona kutimisa
  Jesu Mwari mukuru akamuka...
  Mazuva eshato anodya apera;
  Kwakabva kwatowedzera kupenya kubva kudenga!
  
  Ndinokuda, mudiwa Lada,
  Mwari wepamusoro-soro Svarog achava mukubwinya ...
  Tinofanira kurwira Russia,
  The best White God anesu!
  
  Usaunza maRussia kumabvi avo,
  Nyama yedu, nditende, haigoni kudziviswa...
  Stalin uye mukuru Lenin anesu,
  Unofanirawo kupasa bvunzo iyi!
  
  Marwadzo ekwaBaba ari mumoyo yeduwo.
  Tinotenda muhukuru hwake ...
  Tinokurumidza kuvhura musuwo wenzvimbo,
  Huchava hupenyu hunotapira kwazvo!
  
  Isu tiri vasikana vasina shangu vakanaka ,
  Tinomhanya zvakanyanya nemumazaya echando...
  Hatidi vodka inovava iyi,
  Kerubhi rinotambanudza mapapiro aro!
  
  Isu vasikana tichamiririra Nyika yeBaba,
  Uye isu tichapindura zvakaipa Krauts, kwete,
  Kaini wegehena achaparadzwa,
  Uye kwaziwai Kristu Muponesi!
  
  Pachava nenguva - hazvingave zviri nani,
  Vakafa vachamuka nokusingaperi...
  Chisiko chapose pose chichava paradhiso chaiyoiyo,
  Kurota kwemunhu wese kuchaitika!
  Margarita akanzwa kusuruvara zvishoma - atova nemakore anopfuura zana, uye achiri musikana. Uye zvichida acharamba ari mwana nokusingaperi.
  Asi vamwe vana vose vakafara uye vakafara norwiyo urwu.
  Uye hofori inotyisa inodya vanhu yakatoita diki muchimiro, uye yaitaridzika kunge gobhura rinotya kupfuura chikara.
  Zvimedu zveaizikirimu nekeke zvakabhururuka kwaari. Vana vakaseka ndokubuditsa rurimi. Izvi zvairatidza kusetsa zvikuru. Uye vakomana vaifara vakaramba vachigadzira zviso.
  Musikana Yaga akarova miromo yake ndokurira:
  Vana vanofanira kuseka
  Vana vanofanira kuseka -
  Uye magamba anorarama sei!
  Uye magamba anorarama sei!
  Uye Baba Yaga vakanongedza vacuum cleaner kune mamwe orcs nemagoblins aive achisvetuka kubva munhare. Zvino Enomai nemusikana vakatanga kuvapfura nepfuti. Uye vakazviita zvikuru . Uye zvakare pakanga paine magirazi ane aizikirimu inopenya, mazambiringa akaomeswa, makeke ekirimu, corn flakes, donje candy nezvimwe . Zvese zvainhuhwirira chaizvo uye zvairatidza kunakidza zvakanyanya.
  Uye vana vehondo vakaseka uye vakaratidza mazino avo akapinza, machena, seayo evana vemhumhi.
  Zvinoshamisa uye zvakasiyana sei chiitiko ichi chakataridzika.
  Uye Margarita akarova orcs uye skeleton nemheni, achienderera mberi neshanduko yavo inoshamisa.
  Pashure pacho, musikana piyona akaimba zvakare rwiyo rwokuda nyika uye rwakakwirira, uye vamwe vana vose vari mukorasi vakasimudza rwiyo rwake rwakashata uye runofadza:
  Satani haatikundi,
  Nyika yangu, yakanaka kwazvo munyika,
  Nyika yakanaka ine mukurumbira...
  Vakuru nevana vachafara mairi!
  
  maruva omupata ngaatumbuke zvakaisvonaka mariri;
  Uye makerubhi anoridza rwiyo rwakanaka...
  Iyo Fuhrer ichava kaput,
  MaRussia haakundiki muhondo!
  
  Nhengo dzeKomsomol dzinomhanya dzisina shangu,
  Vanotsika chando nezvitsitsinho zvavo...
  Hitler unotaridzika zvakanaka
  Ndichakumhanyisa netangi!
  
  Tinogona kukunda maNazi here?
  Senguva dzose, hatina shangu, vasikana ...
  Knight yedu inotyisa ibheya,
  Achauraya munhu wese nepfuti yemuchina!
  
  Aiwa, isu vasikana tatove vanhu vakanaka,
  Tinobvarura vavengi vese...
  Nzara dzedu, mazino, zvibhakera...
  Tichavaka nzvimbo muparadhiso yakaisvonaka!
  
  Ndinotenda kuti kuchave necommunism inotonhorera,
  Nyika yemazano, nditende, iri kukura mairi ...
  Uye nhamo Nazism ichapera,
  Ndinotenda kuti mabasa ako achakudzwa!
  
  Nharaunda ichatumbuka zvisingaite, ndinotenda,
  Kubva mukukunda tadzokera mukukunda...
  Nikolai akakunda maJapan,
  Iwo samurai achapindura nekuipa!
  
  Hatizozvibvumi kuti tirerekere,
  Ngatipwanye vavengi vedu nepfumo rimwe...
  Muvhimi ngaave mhuka.
  Yakanga isiri pasina kuti takapwanya Wehrmacht!
  
  
  Nditende, hazvisi nyore kuti isu tirege,
  Vanhu vekuRussia vagara vachiziva kurwa ...
  Takarodza mabayoti edu nesimbi ,
  Iyo Fuhrer ichava mufananidzo wea clown!
  
  Ndizvo zvakaita nyika yangu,
  Iyo accordion yeRussia inotamba mairi ...
  Marudzi ese mhuri ine hushamwari,
  Abheri anokunda, kwete Kaini!
  
  Nenguva isipi USSR ichava mukubwinya ,
  Kunyangwe muvengi wedu ane hutsinye uye anonyengera...
  Tichapa muenzaniso wehushingi,
  Mweya weRussia uchakudzwa muhondo!
  Pamutsara wekupedzisira, musikana wepayona akatora uye akasunungura mheni kubva mutsvimbo yake yemashiripiti, uye pulsars kubva pazvigunwe zvake zvisina kupfeka nemhete dzemashiripiti nematombo. Vakazovhara hofori iya yakanga yaunyana sehozhwa. Iyoyo yakanga yakafukidzwa chose nokupenya kwomwoto. Yakabva yapenya zvakare. Orcs uye skeletons akazopedzisira achinja kuita marudzi ese ezvinonaka zvinonaka. Saka zvinonaka uye zvakakangwa, kubva kumhando dzakasiyana dzehams, hove dzakakanyiwa uye geese, kusvika kumakeke, mapeji, caramels uye ice cream magirazi.
  Vana vakafara ndokusvetuka svetuka. Vairatidza kufara uye kufara zvikuru.
  Pano, panzvimbo yehofori inotyisa uye yakaoma inodya vanhu, chiedza chakanyangarika. Mumwe mukomana mutete, ane vhudzi rakanaka akapfeka zvikabudura, angangoita makore manomwe, akaoneka. Mwana akadaro asingakuvadzi uye anotapira pane chikara chinotyisa. Akabwaira bwaira ndokuchema achiti:
  - Usandirova!
  Margarita akadanidzira achiti:
  - Usatya! Hatikubate. Iye zvino unogona kutanga hupenyu hwako kubva pakutanga uye kuenda kuchikoro!
  Mukomana uye aimbodya nyama akachema achiti:
  Upenyu hwechikoro rudzii uhwu?
  Muyedzo urikupi mazuva ese ...
  Kuwedzera, kupatsanura,
  Tafura yekuwandisa!
  Nhare yehofori yemhuka yakashandurwa pamberi pedu chaipo. Panzvimbo pemadehenya, maruva erunako rwaishamisa akatumbuka pamusoro pedenga. Uye denga racho raipenya nendarama. Uye zvese zvakava zvakanakisa, zvaipenya, zvichipenya, madziro enhare akafukidzwa nemaruva. Uye panzvimbo yeropa, zvitubu zvakatanga kuyerera nehova dzedhaimondi, uye makore akaparara, uye zuva ina rakapenya pakarepo.
  Uye vana vakasunungurwa vakatanga kumhanya vachibuda munhare nekuseka kwemufaro. Vaonda, vane mamvemve, vasina shangu, vakangofara havo.
  Vakomana nevasikana vakadya zvinonaka, uye zvigubhu zvemakorokoto nemuto zvakabva zvabuda pasi pehuswa.
  Musikana Yaga akabhururukira kune yaimbova hofori yemunhu padhaka ndokupa mukomana ice cream. Akaimedza achibva asekerera.
  - Inonaka!
  Uye akawedzera kutya:
  - Ndiregererei, vana! Ndinonyara kuti ndakakudya. Izvi zvinosemesa sei!
  Vana vakawanda vakamhanya vachibuda. Kusanganisira avo vakambodyiwa nevanodya nyama . Mukomana asingakuvadzi akarova maziso ake uye akatoimba;
  Zvakanaka, harisi mashura here, haisi ngano here?
  Zvese zvave zvakadaro, nditende, zvinoshamisa!
  Kwete, zviri nani kutiitira zvakanaka -
  Uye uipi huchanyangarika mukusaguma!
  Hongu kwaiva kukunda. Chokwadi, mumwe wevakomana, aine mutumbi wakasimba uye akapfeka kapfupi, akatarisa pane inotaridzika uye akachema:
  - Hurefu hwangu hugamba hwakaenda kupi?
  Oenomaus akabvunza:
  - Uye ndiwe ani?
  Mukomana ane mhasuru dzakanyatsotsanangurwa akapindura achiti:
  - Nikitich.
  Uye chiso chake cheucheche ndokusviba, ndokugunun'una.
  - Ndakanga ndiri gamba guru, uye zvino ndangori mukomana asina shangu mupfupi, ndiani anondida saizvozvo?
  Aimbodya nyama akabva ati:
  - Handei kuchikoro pamwe chete!
  Dobrynya akadzvova nehasha, achirovera gumbo rake risina mwana zvekuti dombo rakatsemuka:
  - Zvakanaka, kugehena nechikoro! Ndakafunga kuti ndapererwa !
  Margarita akapindura nekugomera:
  - Ndinozvinzwisisa!
  Mukomana Dobrynya akadzvova:
  - Unonzwisisa chii! Zvino mukadzi wangu achandisiya! Anodei ini mwana anosvota kudaro !
  Oenomaus akapindura achinyemwerera:
  - Chinhu chinonyanya kukosha muhupenyu mweya. Saizi haina basa!
  Dobrynya akaramba:
  - Aihwa! Hamuzivi mukadzi wangu. Pane imwe nguva yakafambisa chitsitsinho chayo nesimba zvokuti yakadzura zino rinoridza muridzo regororo! Akasimba, uye nei achida mukomana asina masharubu ! - Uye mukomana akarova zvakare netsoka yake isina shangu, yemwana, asi yakasimba, sechireyi, zvekuti dombo rakapwanyika kuita zvidimbu zvidiki. Uye gamba rechidiki rakadanidzira. - Ndiitei munhu mukuru nokukurumidza!
  Oenomaus akapindura nekugomera:
  - Nehurombo, isu hatigone kuita izvi, handiti?
  Margarita akapindura:
  - Parizvino, ichokwadi, isu hatigone, asi kana ukaenda nesu kune chinangwa chikuru, saka pamwe tichauya nechimwe chinhu!
  Mukomana Dobrynya akabvunza anotyisa:
  - Chinangwa chako ndechei?
  Oenomaus akapindura nechivimbo:
  - Kuchengetedza bonde rakasimba pachiyero chepasi rose kubva parufu. Muchadenga chedu mune denda, uye rinogona kusvika kwauriwo!
  Margarita akagutsurira musoro achibvumira:
  - Hongu, Dobrynya, tibatane nesu. Iwe uchine simba rako rehugamba, uye uchave unobatsira zvikuru kwatiri!
  Mukomana wetitan, kunyangwe muchimiro aive asiri mukuru kana kureba kupfuura Oenomai, mukomana angangoita makore gumi nemaviri , asi aive nesimba rakakura kwazvo. Saka akasvina hurungudo neminwe yake isina chinhu ndokuitora ndokuipwanya, ndokuzotaura achinyemwerera:
  - Uye ini ndichiri zvakanaka! Zvakanaka, ndichaenda newe. Zvichatyisa kudzokera kumukadzi wangu kusvika ndakura !
  Margarita, nenyemwerero yakaita seyemutambi, akapindura:
  - Sarudzo yakachenjera kwazvo!
  Ndokudzvanya zvigunwe zvake. Yechitatu, dhiragoni mucheche anoyevedza akaoneka.
  Musikana akatsanangura:
  - Haufanire kufamba semupemhi ane bhegi!
  . CHITSAUKO Nha.
  Dominika akanga apera simba panguva yekuchinja uye kupasa bvunzo. Naizvozvo, vasikana vake vakanaka vakagezeswa mubhavhu regoridhe neshawa. Uye ipapo vanomuisa mumubhedha wakapfava, unodziya mune imwe kamuri yakaparadzana, yakasarudzika yevadzidzi vepamusoro uye vadzidzi vechikadzi. Dominica akawira muchiroto chinoshamisa, chishuwo chake chekupedzisira chaive chekuve naPrince Oenomaus , waakanzwa tsitsi huru uye tsitsi.
  Uye paakangombundirwa namwari Morpheus, iye
  Dominica akabva anzwa kuti mhepo yainge yave kuvhuvhuta kumeso, akagara pamusana unotsvedza, une maronda. Uye makore anopenya kumativi ose.
  Uye musikana akacheuka ndokuona mukomana akanaka, ane mhasuru, waakabva aziva. Hongu, aive Muchinda Oenomaus, akazova muranda wechidiki. Uye zvino ari kutasva shato duku ine misoro mitatu. Musikana ari kubhururuka kurudyi rwake. Iyewo akanaka kwazvo uye anotapira, ane goridhe- tsvuku bvudzi. Haataridzike mukuru kupfuura Oenomaus. Uye kuruboshwe kune mukomana. Zvakare ane bvudzi-rakanaka , akanaka uye ane tsandanyama kwazvo, ane chiso chinoratidza. Boka rakadaro revana vane mabhegi nezvombo. Uye musikana anewo zvindori pazvigunwe zvake uye maoko zvakare.
  Shato yakanzwa huremu hwakawedzerwa ichibva yatanga kuvhuvhuta mapapiro ayo kakawanda kuti isadonha.
  Musikana Margarita akazunza wand yake yemashiripiti uye akadzvova:
  - Ndiwe ani? Zvakabva kupi?
  Oenomaus, zvisinei, akaziva Dominica ndokuti nenzwi rine chivimbo:
  - Uyu ndiye akasarudzwa kubva kuPasi. Anofanira kuponesa bonde rakasimba munyika yedu, maererano nechiporofita.
  Musikana Margarita akanyemwerera:
  - Kubva kuNyika? Wakambosangana neGreat Patriotic War here?
  Dominica akasimbisa nechivimbo:
  - Hongu, zvaive!
  Iyo heroine yekupayona yakabvunza ichiratidza kuti:
  - Uye yakapfuura rini?
  Musikana akarohwa, asingatyi zvishoma, akapindura:
  - Kubva pamakumi maviri nemaviri aChikumi makumi mana nerimwe kusvika kune rechipfumbamwe raMay makumi mana neshanu, zvakanaka, hongu, takakunda!
  Margarita akapindura achinyemwerera:
  - Ndinoziva kuti takakunda! Zvikasadaro tingadai tisiri kutaura newe. Saka zvinoreva kuti tiri vamwe vemunyika, takangopararira nekufamba kwenguva. Zvakanaka sei kusangana nemumwe munhu anobva kupasi rako rekumusha, uye zvakatonyanya kubva kunyika yako!
  Dominica akapindura achitura befu.
  - Apo Hondo Yenyika I yakapera, sekuru vangu vakanga vasati vaberekwa. Iyi inyaya refu kwatiri!
  Margarita akataurawo nekugomera:
  - Uye ini handina kurarama kuti ndione kupera kwayo. Ndakasungirirwa muna Ndira '44. Asi ndakatenda mukukunda kwedu. Kiev yakanga yatosunungurwa, uye Stalingrad uye Kursk Bulge yakatinhira. Zvinonzwisa tsitsi kufa iwe uine gumi nemaviri chete , usina kubatana neKomsomol.
  Dominica akashamisika:
  - Kana iwe wakafa kare kare, saka nei achiri musikana?
  Margarita akabva ati:
  - Handizivi izvozvo. Anenge makore zana apfuura kubva parufu rwangu, uye ndichiri mwana. Asi pane zvakare kuwedzera: Ini handisi kuchembera zvachose, uye hapana kana imwe yekuzadza mazino angu!
  Dominic akaseka ndokuti:
  - Hongu, kuchembera kwakaipa kwazvo, zvinongosemesa!
  Uye mutambi wemufirimu akanaka akatanga kuimba;
  Vanhu vari mukusuwa kukuru,
  Zvichida munhu wose anofunga nezvake!
  Misodzi yakayerera pamusoro pegungwa iri.
  Kutya munhu kunopisa nemoto!
  
  Makore anokambaira gore negore mukaravhani,
  Ambuya vanozora henna pamatama avo!
  Uye chimwe chinhu chakaitika kumusikana mutete,
  Handinzwisise kuti makwinya anobva kupi!
  
  Sei korona yezvisikwa ichipenya?
  Mugadziri wemichina anofanira kuerekana aoma!
  Uyo anosungira simba remhepo pangoro;
  Haakwanisi kutsungirira uipi hwekuchembera!
  
  Runako runova chinhu chisina kujairika
  Uye gamba riri kupera pamberi pemeso edu!
  Chero mamiriro ekunze akaipa zvino,
  Uye usiku ndinotambudzwa nekutya kukuru!
  
  Asi ini handitendi kuti hakuna ruponeso,
  Munhu anogona kuita nharo naMwari!
  Kuti mhuri ine hushamwari ive yekusingaperi,
  Kuti mugwagwa unokwira mukwidza zviri nyore uye wakatenuka!
  
  Chembere hadzichave nemakwinya.
  Ngatidzokere shure mukunyara!
  Uye murume, mwanakomana ane simba wekufambira mberi,
  Anotarisa panhongonya yehupenyu nemaziso akajeka!
  
  Uye pachava nerunako rusingagumi
  Mazuva achayerera sorwizi runoyerera!
  Tsitsi dzevanhu dzichaonekwa
  Mushure mezvose, mwoyo unova wakachena uye wakanaka!
  
  Tenda, mufaro mutsva uchauya,
  Nokufamba kwemakore, uchenjeri huchawedzera!
  Mushure mezvose, chando hachigari mumuviri wechidiki,
  Semwana wechikoro ane shungu dzokudzidza kwevashanu!
  
  Mucherechedzo wakakwirira, huya, utsvage,
  Iwe uchatora zvakare bvunzo kanenge kazana!
  Uye iwe unogona kudya makeke eIsita neuchi,
  Zvakanaka, iva musikana akwegura zvino!
  Kuimba kwakanaka kwakaita Dominika, prima donna chairo. Uye nziyo dzake dzaive dzakazara muviri uye dzakapenya, senge trill yenightingale.
  Enomai akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Iwe haugone kupokana neizvi !
  Mukomana Dobrynya akati:
  - Kuchembera kwakaipa. Asi ndakawana maapuro anomutsiridza ini nemudzimai wangu . Kana iwe ukadya zvishoma zvavo, haungachemberi uye haungashanduki kuva mwana. Zvino imwe n'anga benzi yakazvikoira pamaapuro akadaro. Vakanga vari chembere, asi vakapedzisira vave kuhari. Saka iwe unofanirwa kuziva mwero mune zvese, uye yeuka kuti mazera ese anozviisa pasi perudo.
  Enomai akaerekana ati:
  - Shato yangu iri kufema zvakanyanya! Zvakamuomera kutakura vanhu vaviri, kunyanya sezvo Dominica asiri mwana, asi musikana mukuru uye ane tsandanyama. Anoda bhurocha idzva!
  Margarita akadaro achizvitemba, achidzvanya zvigunwe zvake.
  - Pachave nendege!
  Shato duku ine misoro mitatu yakatanga kuoneka mudenga. Asi musikana webato akatumira mwaranzi wesimba maari, uye dhiragoni iyi yakatanga kukura.
  Dominica akashamisika:
  - Aya mashiripiti ari kuita. Aka ndekekutanga kuona shato dzichisimudzwa.
  Margarita akapindura achinyemwerera:
  - Dragons havasi vanhu, zviri nyore kuvasimudza!
  Chikara chakakura kuita chihombe zvishoma kudarika mamwe matatu. Uye kumwe kudzvova kweminwe, panguva ino yemaoko, uye Dominika akazviwana ari muchigaro chechigaro chakanaka!
  Musikana piyona akagutsurira musoro:
  - Unoona kuti zviri nyore sei! Zvino wava neshato yako. Farai mune izvi!
  Musikana wekurova akataura nekuseka:
  - Izvi, hongu, zvakanaka , asi chii chinangwa chekukwira madziro nemufaro?
  Margarita akaseka ndokupindura:
  - Hauna kurota here dhiragoni yako?
  Dominica akataura chokwadi achiti:
  - Ndakarota neherikoputa yangu. Asi akanga asina nguva yekumuwanira mari. Saka hapana chekunyanya kufara nacho!
  Enomai akacherechedza achinyemwerera:
  - Asi ini ndakarota dhiragoni yega.
  Dobrynya akasimbisa:
  -Shato yemunhu inotonhorera! Zvisinei, bhiza rangu regamba raigonawo kubhururuka kana ndikashandisa mashiripiti. Asi kune zvitsinga, varoyi vanoda kubhadharwa negoridhe. Uye shato yakasununguka.
  Margarita akawedzera kuti:
  - Shato yakanakawo nekuti inogona kudya pamvura yoga. Zvakanaka, wedzera sora shoma kwairi, uye zvichava zvakanaka. Achafema moto.
  Dominica akabvunza achida kuziva.
  - Iwe wakanyatsorwa nemaGerman?
  Margarita akapindura zvechokwadi:
  - Handina kurwa chaizvo. Ndakashanda zvakanyanya muungwaru nekufambiswa kwemashoko. Ndaifamba mumisha nepakati pemasango. Zvakanaka, chero munhu ane bhegi remupemhi uye asina shangu kubva munguva yechando kusvika munguva yechando achafungidzira. Chokwadi, akadyara zvinoputika pavaNazi kanoverengeka. Hameno, akangopfura pavakanditora. Akaridza pfuti kusvika bara rekupedzisira. Akabatwa. Bva, vakandirwadzisa, kunyange zvazvo vachichimbidza, uye vakanga vachichimbidza kundisungirira, sezvo Red Army yakanga ichangopinda munzira iyoyo. Dai zvisina kudaro vangadai vakamutambudza kwenguva refu.
  Pane imwe nguva ndakakotsira mamwe mapurisa maviri ndokuvapa kuvarwi. Zvakanaka, ini handigadzirise zvinhu, asi chokwadi pakanga paine zvakawanda zvezviitiko.
  Dominica akabvunza achinyemwerera.
  - Wanga uine chero mirairo here?
  Margarita akapindura nekugomera:
  - Aihwa! Menduru chete "For Courage", ndainzi ndidiki kuti ndipihwe chero chinhu chakakomba. Zvakanaka, handizive kana vakapihwa posthumously uye sei...
  Oenomaus akati:
  - Pamakore gumi nemaviri, hazvina kutoipa kuti musikana ave nemubairo wemauto! Ndiudze, zvakamira sei kwauri?
  Musikana piyona akagutsurira musoro:
  - Zvakanaka, hongu, ndiudze, communism yakavakwa uye hondo dzapera?
  Dominica akatura befu ndokupindura aine chivimbo.
  - Aihwa! Zvakatonyanya kuipa panyaya yehondo. Asi ini handidi kutaura nezvazvo. Asi vanhu vatowedzera kuipa.
  Mukomana Dobrynya akati:
  - Ngatitaure zviri nani nezvemashiripiti feats. Zvikasadaro unozotanga kutaura nezve matangi...
  Margarita akanyemwerera:
  - Unozivei nezve matangi?
  Dobrynya akapindura kuti:
  - Ndakanga ndiri mune imwe nyika yakasimukira, uye pakanga pane idzi monsters esimbi. Vanopfura zvine ruzha uye vane ngozi zvikuru. Zvinosemesa kuvarangarira.
  Musikana uya akanyemwerera achibva ati:
  - Ndakadurura jecha mutangi regesi reTiger tank. Iye ndokumira. Zvakadaro. Uye akashandisa musengwa kuboora mavhiri emotokari dzevaNazi. Ndiri musikana mudiki, uye zvaive nyore kwandiri kuita izvi.
  Dominic akaseka ndokuti:
  - Kuita zvakanaka! Iwe uri gamba rekupayona. Tinofanira kugadzira mafirimu pamusoro pako uye kunyora mabhuku pamusoro pako.
  Margarita akagutsurira musoro:
  - Ndinoziva, kune vamwe - "Red Devils", semuenzaniso. Kazhinji kazhinji, ndakanga ndisingatendi muna Mwari bedzi, asi dzimwe nguva ndakaita zvinhu izvo zvino ndinonyara nazvo!
  Enomai akataura achinyemwerera:
  - Zvinoitika. Dzimwe nguva vanamwari havazvibata zvakanaka. Asi chero zvakadaro, iwe zvino wave muroyi ane tarenda, uye unofanirwa...
  Haana kupedza. Boka retsoko dzaibhururuka rakaoneka pamberi pavo. Vaive kure, asi muono wakajeka wemukomana wemboro nen'anga uyu wakaona kuti mapere ane mapapiro aya aikweva vana gumi nevaviri mumambure. Vose vari vaviri vakomana navasikana vane nhamo vanodzipwa uye vanotambura zvikuru mukutiza, apo vanokandwa mudenga, uye mitumbi yavana inochekwa namambure esimbi omumbure.
  Dominica akazvionawo achibva adanidzira achiti:
  - Tinofanira kusunungura vakomana!
  Dobrynya akagutsurira uye akavhomora bakatwa rake nekuchema:
  - Tichaenda kuhondo takashinga,
  KwaRus Mutsvene '-
  Tinorwa nebakatwa.
  handisi kutengesa!
  Dominica akadaro, achiburitsa mazino ake:
  - Ichokwadi, inonakidza chaizvo kubatsira vana. Asi tine simba rakakwana here? Ndakaverenga ngano yetsoko dzinobhururuka, uye dzinoita sedzakasimba zvikuru!
  Margarita akagutsurira musoro achibvumirana nazvo ndokuimba:
  Chokwadi varwi verima vane simba.
  Huipi hunotonga pasi rose vasingazive nhamba...
  Asi kwamuri, vana vaSatani,
  Usaputsa simba raKristu!
  Dobrynya akati:
  - Taive nevashori vakasiyana. Uye chokwadi chekuti ivo vakasimba, sekutonga, hazvina kutimisa!
  Uye quartet ine shato yakamhanya ichitevera tsoko dzaibhururuka. Paingove gumi nevaviri vavo - gumi nevatatu vavo. Uye inenge nhamba yakafanana yevana vakatapwa. Uye ichi ndicho chokwadi chakaoma chehondo.
  Margarita akamhanyira mberi uye, achiswedera pedyo netsoko dzaibhururuka, akadanidzira:
  - Rega vana vaende, imi zvikara!
  Mukuru wetsoko akaridza muridzo.
  - Enda, musikana, zvikasadaro tichakuputirawo.
  Margarita akapindura noushingi:
  - Aihwa! Unovarega vachienda, kana kuti uchafanira kutirwisa!
  Tsoko dzakaungudza, dzichibudisa meno adzo akanga ava meno.
  - Never!
  Vana vavo vakasara vakabata mambure nevana, uye vamwe vose vakamhanyira kuboka duku revanunuri vaduku.
  Dominica akakwenya zvibhakera achibva aoneka muruoko rwake saber.
  Margarita akabvunza:
  - Unoziva nzira yefence?
  Dominica akapindura nechivimbo:
  - Pane pfungwa! Akaita mumafirimu.
  Musikana wechikwata akati:
  - Izvi zvichabatsira iwe.
  Musikana mutambi akaimba:
  Yasvika nguva yekuti urove bakatwa rako,
  Yave nguva yekukasira...
  Yave nguva yekuti iwe uzunguze bakatwa rako -
  Ko kana zvikauya zvinobatsira!
  Nyora pasi mubhuku rako -
  Papeji rega rega!
  Yasvika nguva yekuti urove bakatwa rako,
  Yasvika nguva yekuti urove bakatwa rako,
  Yasvika nguva yekuti urove bakatwa rako!
  Vapedza kudaro vana vakabva vaseka. Zvino tsoko dzaibhururuka dzakaedza kurwisa. Vaifamba kunge kayiti dziri kurwisa shiri duku.
  Margarita akarova mutungamiriri wetsoko dzinobhururuka neshamhu yemashiripiti uye mhete dzemashiripiti patsoka dzake. Uye yakarova zvakanyanya.
  Mutungamiriri akarohwa nehana, uye musoro wake pakarepo wakashanduka kuva keke rekokonati rinonaka zvikuru. Uye makumbo etsoko yaibhururuka akatamba-tamba. Dzimwe tsoko dzaibhururuka dzakaridza muridzo nekutya.
  Mumwe wavo akamhanyira kune vana, asi mukomana Dobrynya akarova huma yake nechitsitsinho chake chisina chinhu, zvokuti monkey, yakagamuchira kurohwa kwakasimba, yakatendeuka.
  Dominica akavhomora bakatwa rake ndokucheka nyanga yetsoko yaibhururuka, achibva aimba:
  Tiri musango munyika yetsoko.
  Tinorwa nevane mapapiro mudenga...
  Kuvhima kukwira kumusoro banana raibva -
  Anoba vana mumuti ngaasungirire!
  Oenomaus akarovawo tsoko, panguva ino pabapiro, ndokuridza muridzo:
  Ndiri knight yechiedza, pamabvi ako savages,
  Ndichatsvaira vavengi veNyika yaBaba kubva pachiso chenyika!
  Uye akaita mufananidzo wechisere ane minondo. Mushure mezvo, mukomana wacho akanzvenga nzvenga yakakuvara. Zvino shato payakapisa, tsoko yakapofumadzwa yakaridza mhere. Panguva imwecheteyo paive nekunhuwa kwekutsva.
  Varwi vana vakaenda kunorwisa. Tsoko dzakaedza kurwisa. Shato dzakavarova nejeti dzemoto dzaipisa mapapiro enyati. Uye yainhuwa yakakangwa.
  Musikana Margarita akatora uye akasunungura hova dzemashiripiti. Uye tsoko yaitevera yakanga ine chocolate donut panzvimbo yemusoro.
  Dobrynya akabata tsoko imwe nebapiro nezvigunwe zvake zvepamakumbo zvakanga zvashama ndokuipotsera kune imwe shiri. Uye ipapo pakava nekudhumhana nepfarivari.
  Titan Boy akaimba:
  -Unoziva, ndine simba rinopenya,
  Kushamwaridzana naye kwakafanana nekutamba negarwe!
  Zvino musikana waDominic akacheka bapiro retsoko nebakatwa rake. Akarereka ndokuburitsa tsime reropa repurple. Mushure mezvo, akarovera mumwe wake.
  Dominica akakava chimwe chezvisikwa zvine mapapiro pashaya nechitsitsinho chake chisina kupfeka uye akarira:
  Zvakanaka, chisikwa chakarara muhuswa,
  Okay vakandirova shaya...
  Zvakanaka, vakandikwevera pamubhedha -
  Iti maita basa nekuve mupenyu !
  Zvino musikana akarova imwe tsoko mumusoro nebakatwa. Mushure mezvo, zvisikwa zvakatanga kutiza. Panguva imwe cheteyo, mhashu ina dzine mapapiro dzakaedza kutora nhapwa, vana vakapinzwa mumambure.
  Margarita akapfura danda remashiripiti kwavari, tsoko yakashanduka kuita pie yesinamoni ine chando.
  Vakasara vakatiza vachiridza mhere, vachiburitsa mambure. Uye vana vakatapwa vakatanga kuwa.
  Margarita akadanidzira achiti:
  - Bata mambure, huya, wakasimba.
  Uye akasvetukira pashato. Vamwe varwi vatatu vakamhanya vachimutevera.
  Mukomana Dobrynya akaimba:
  Oo, hudiki, hudiki, urikubhururukira kupi?
  Ah, hudiki, hudiki, uri kupi nekukurumidza ...
  Izere netsoko dzine furry, ndinoziva,
  Vari kukubata kubva kunyika dzakasiyana!
  Uye mukomana-gamba akanhonga mambure nezvigunwe zvake. Kunyange zvakadaro, kuva mukomana akapfeka zvipfupi kune zvakanakira. Hazvina kunaka kuti munhu mukuru afambe asina bhutsu, asi kumukomana ndezvemuzvarirwo, uye anogona kushandisa makumbo ake akasimba mukuita.
  Vese vari vana vakadzikisa mambure aidonha ndokutanga kudzika zvakanaka.
  Dominica akadaro achinyemwerera:
  - Handikushuvire iwe mugove wenherera,
  Handikushuvire iwe mazuva akaoma ...
  Rega nyika ive paradhiso yakajeka,
  Ishe mutsvene ngaachengete vana!
  Vakomana vacho vakakweshwa uye vakapwanyika, vanenge vese vasina shangu, kunze kwemusikana mumwechete akashongedzwa uye, pamwe, zvipfeko zveumbozha neshangu dzakarukwa neemaradhi nemarubhi.
  Musikana akachema achiti:
  - Chenjera, timu yekununura ndibaba vangu, iye Duke, uye ini ndatotakura zita reBaroness!
  Dominica akapindura achiseka zvake.
  Madzimambo anogona kuita chero chinhu
  Madzimambo anogona kuita chero chinhu...
  Asi kazhinji akaputsika
  Dzimwe nguva vanogara!
  Roora nokuda kwerudo
  Kuroora nekuda kwerudo...
  Weak for you, chero munhu
  Hamuzi Mwari mambo!
  Chero ani zvake asina simba kwauri -
  Hamuzi Mwari mambo!
  Chikwata chakanyatsodzika vana. Uye akasunungura dandemutande. Vana - vakomana nevasikana - vainzwa rusununguko. Uye zvitsitsinho zvavo zveraundi zvaipenya pavakaedza kumhanya.
  Asi Margarita akavamisa nokushevedzera kunotyisa:
  -Muri kuenda kupi vakomana? Ko kuzoti maita basa?
  Vana vakamira. Musikana wekuseka akagutsurira musoro:
  - Ndizvozvo, iwe wakandiponesa kubva muutapwa. Ndiisei kuna baba vangu, mugopiwa mubayiro mukuru. Uye regai vamwe vose vauye ikoko ivo pachavo - vapemhi uye vasina shangu.
  Mumwe mukomana kubva pakati pevasungwa akaramba:
  - Baba vangu ndivo kuverenga! Uye handina shangu nekuti ndakabatwa panguva yekudzidzira!
  Margarita akabvunza kuti: "Nei vakubata?"
  Mukomana weViscount akakwenya mapendekete ake; aive nemuviri wakashama, une tsandanyama, wakatsvuka, wakatsvuka, uye chiso chake chairatidza, kunyangwe chiri chemwana, ndicho chaitengesa rudzi rwake.
  Musikana wechibharo akapindura,
  -Vaida kutiendesa kuSkelenton . Uyu muroyi ane simba ane hukama kure naKoshchei the Immortal!
  Margarita akarova miromo yake ndokuti:
  - Skelenton , muroyi akaipa uye tenzi wezvinhu, ane dema tiger artifact. Zvichida izvi zvichabatsira kuchengetedza bonde rakasimba.
  Mukomana muchinda Oenomaus akati:
  - Pamusoro pezvo, zvinodikanwa kusunungura vamwe vana vakatapwa vanobatwa nehusiku huroyi. Zvikasadaro pachava nekuvadziko huru kupasi rose.
  Dominica akabvunza, kwete zvakanyanya kuvimba:
  - Izvi hazvizotitsause kubva pachinangwa chikuru here?
  Margarita akaramba:
  - Neimwe nzira! Kana ukaunganidza zvese gumi nezviviri zvekugadzira, unogona kuwana simba raMwari Samasimba. Uye izvi zvichaita kuti zvikwanise kuchengetedza kwete chete bonde rakasimba, asi kugadzira zvimwe zvinhu zvakawanda zvakanaka.
  Mukomana Dobrynya akati:
  - Izvi zvinoshamisa! Ipapo tichakwanisa kuita chimwe chinhu icho mamwe magamba asina kumbobvira arota!
  Dominika akaimba nemufaro:
  Nyika yedu haina tsitsi, ine hutsinye, inonyengera,
  Ropa revanhu rinoyerera serukova rwedutu...
  Asi murume akangwara, ane mukurumbira nekufambira mberi kwake -
  Kunda zvipingamupinyi uchitamba!
  
  Kutyisidzira kunotyisa kusingaverengeki
  Fate ine hutsinye, inosuwisa uye inosetsa...
  Tinodonhedza misodzi isinganzwisisike mukupokana -
  Tarisa denga riine mearthly melancholy !
  
  Uye regai zvive zvakakosha kudurura
  Muhondo ine hasha, ropa revanhu...
  Vhura shinda youpenyu nomunondo, nomuseve;
  Hatizorasi rudo zvachose!
  Margarita akagutsurira musoro wake wegoridhe:
  - Unoimba Dominic zvakanaka, uye mazwi anonzwisisika anobata mweya! Asi izvi hazvina kukwana...
  Musikana mutambi akaimba:
  Yakava chiedza zvikuru
  Ndakaponesa Nyika yaBaba...
  Ndakanga ndine rombo rakanaka -
  Izvi chete hazvina kukwana!
  Chete, chete, chete -
  Izvi hazvina kukwana!
  Mukomana weViscount akatsika tsoka yake yakashama zvine simba zvekuti madonhwe edova akabhururuka kubva pauswa hweorenji ndokurira:
  - Mira kuimba! Handei kuSkelentom uye tinomubvambura-bvambura!
  Margarita akataura achitura befu:
  - Yakareba kufamba. Iwe unofanirwa kubhururuka pamadhiragoni, kana kutakurwa uchishandisa medallion!
  Oenomaus akabvunza achinyemwerera:
  - Une medallion here? Saka titakure!
  Musikana wechikwata akapindura achigomera.
  - Inoda kuchajwazve kuitira kutakura timu yese. Ngatidyei izvozvi. Vana vanenge vaine nzara.
  Musikana ane shasha akagutsurira musoro, mhete dzake dzedhaimani dzichirira:
  - Hongu, izvi ndizvo chaizvo zvinofanira kuitwa. Mudumbu mangu mune moto!
  Mukomana Viscount akati:
  - Dumbu rakazara matsi muhondo!
  Vamwe vana vese, kunyanya vasikana, vakaridza mhere vakabatana:
  Tinoda kudya
  Vhura mikova yakafara
  Zvikasadaro tichadya anobika...
  Vabiki vachadya tudyo,
  Uye ngatinwe kuvakuru vebasa,
  Tichaparadza imba yekudyira yese
  Uye tichaputsa ndiro!
  Margarita akazunza tsvimbo yake yemashiripiti. Uye tafura yakaonekwa ine ndiro dzakawanda uye keke pairi.
  Musikana akaimba nemufaro:
  Vana vakuunganidzira,
  Isu hatisi zvikwapuro zvachose -
  Uye zvinonaka zvinonaka,
  Kwete porridge nemapfunde!
  Dominica akagutsurira ndokuti:
  - Asi geza maoko ako kutanga!
  Vana vakamhanyira kurwizi. Baroness girl chete ndiye akasara akamira. Musikana wacho actress akadanidzira achiti:
  - Unoda kukokwa kwakakosha here?
  Mwana wechidiki akazevezera achiti:
  - Uye ndaneta nekunyorovesa maoko nemakumbo nemaplebeians!
  Dominica akapindura nehasha:
  - Ipapo ini handikubvumidze iwe patafura!
  Musikana anoremekedzwa akati:
  - Iwe, iwe musikana asina shangu , uchandinongedza? hongu, ndicharaira kuti urohwe;
  Dominika akasimuka ndokupfumbata zvibhakera.
  - Uye ndiani waunorayira?
  Bharoness akatarisa kumashure. Dominica aive akareba aine mhasuru, jira iri raingovhara mazamu nezvidya. Uye zvaive pachena kuti mabhora emhasuru aikunguruka pasi peganda rakatsvuka, uye paive nematiles eabs padumbu. Musikana ane gamba akadaro anogona kukurova.
  Zvisinei, Margarita akati nenzwi rokuyananisa:
  - Tose ngatigeze maoko edu kare. Uye kana iwe, Dominica, uri munhu mukuru, saka unofanira kuratidza muenzaniso kwatiri. Saka ngatigezei tese.
  Ndokunanga kurwizi. Uye pamwe naye musikana weBaroness naDominica. Mvura yaipiswa nemazuva mana, yakapfava uye ichidziya, saka kugeza kwainakidza. Vana vakatoshambira murukova. Vakatanga kumwaya mvura.
  Dominika akapfavawo semusikana mudiki ndokuimba achiti:
  Mvura, mvura, mvura inotonhora,
  Yakanga isiri pasina chikonzero kuti yakadururuka kubva mubhakiti!
  Uye pakanga paine hunhu hunoshamisa hwakapoteredza. Maruva eumbozha ezvimiro zvakasiyana akamera pamiti yakasvibira. Uye mapeti emaruva aya ane mavara akasiyana uye shades. Chimbofungidzira mabukira achipenya nemavara ose omuraraungu uye achipenya mumwaranzi yezuva ina.
  Urwu runako runoshamisa zvechokwadi. Uye mashavishavi akakura semaalbatross anobhururuka, uye mapapiro awo ane mafambiro anofamba, sekuputika kwemafungu egungwa. Uye kufamba kunoshamisa kunoitika.
  Dominica yakaimba:
  Mapapiro eshavishavi iro
  Vaive vakanaka...
  Mukomana akashaya rugare,
  Akabva ati nechemumoyo...
  Wechidiki viscount, achipfapfaidza, akati:
  - Ehe, yakanaka kumativi ese ...
  Kutaura zvazviri, miti mizhinji yacho yaiita semiswe ine matombo anokosha emapikoko. Uye pamusoro pavo, kuwedzera kune butterflies, platinum dragonflies yakafambisawo mapapiro awo. Uye musango mainzwikwa mitsetse yeshiri dzinoyevedza. Zvinoshamisa uye zvinoshamisa nemanzwi avo zvekuti unongoshamisika.
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  Wakambonzwa shiri dzenhema dzichiimba here ?
  Nightingales uye orioles vari kumhanya ...
  Uye dzimwe nguva madhongi, madhongi anochema saizvozvo,
  Vasikana vari kumhanya vasina shangu!
  Hongu, chokwadi, izvi zvakaratidzika zvinosetsa.
  Vana vapedza kugeza vakananga kutafura. Vakafara zvikuru, vakaimba nomufaro;
  Chirevo chakanaka akatipa
  Matoyi mazhinji, emhando dzakasiyana...
  Isu takazvarwa nesimba guru,
  Seshiri nemhuka!
  
  Vana vanotamba muchiedza chekunyemwerera,
  Mufaro mukuru wauya panyika...
  Tinogona kusvika ipapo pakuedza kwekutanga -
  Kunyange mujoko rakapenga, mbongoro!
  
  Tinomhanya tisina shangu mumadonhwe edova,
  Kune mazano akawanda anoshamisa munyika ...
  Vana vanodonhedza pearly misodzi,
  Nditende, mweya wako uchawedzera kufara!
  
  Koshchei akaipa ari kutirwisa,
  Baba Yaga varikumhanya mudhaka...
  Vanorova musikana asina shangu neshamhu zvakaipa.
  Uye rwizi runofashamira kumahombekombe!
  
  Asi isu hatizozununguki, vakomana nevasikana,
  Ticharwa kunge titan...
  Uye inzwi redu richava rakajeka kwazvo,
  Sezvinoita bhobho, ngoma!
  
  Zvakanaka, maorcs haasi chipingamupinyi kwatiri,
  Mad troll haakutyisidzire ...
  Pachava nemubayiro mukuru weushingi,
  Kana mwana wacho asiri zero mukushungurudzwa!
  
  Chii chinonzi nyoka Gorynych kune vakomana vakashinga,
  Hapana chinotitadzisa, tinoda kurwisa zvakaipa...
  Tinomupa twumapundu,
  Uye tinomuvharira akananga mudura!
  
  Kana goblin rakaipa rikapfuta kubva pakanoni,
  Ipapo tichamupindura nebuckshot...
  Chiregai kutsvinyira varume venyu ,
  Ngatikunde Satani kamwe!
  
  Kuhondo yeropa, tsvene uye yakarurama,
  Vakashinga vasikana, vakomana vanomhanya...
  Tichatonga simba dzvene.
  Ngatiisei shato yakaipa!
  
  Hakuna mahombekombe anofadza kune vadikani vedu,
  Ngatibate dziva rose rehove...
  Nekuda kwemukuru, anoyevedza Elfia,
  Mukomana acharatidza kuti anotonhorera!
  
  Ngatiite kuti nyika ive yakanaka
  Kuti maruva kubva kuparadhiso akure mairi...
  Kunyangwe dzimwe nguva tichirwa zvine njodzi,
  Mushure mezvose, zviroto zvichazadzika muchiedza!
  
  Kwete, hatizombovi pasi pevavengi.
  Toti vasikana, vakomana endererai mberi...
  Tichatsikira hondo yavasingatendi pasi petsoka dzedu.
  Tichapa invoice kune anenge akunda!
  
  Nditende, kuchava nezhizha risingaperi munyika.
  Hudiki hwedu haufe hwakapfuura...
  Mabasa evarwi anoimbwa zvechokwadi,
  Uye enda pamushandirapamwe unokunda!
  
  Zvakanaka, patinokunda maOrks ese,
  Hondo ichapera nekukunda kune mbiri...
  Zvichava zvinoshamisa mumweya wangu wakachena,
  Tinosimudza munondo, iyo nhoo yakasimba!
  Vana vakaimba rwiyo rwakashata ndokugara patafura. Vakatanga kunakidzwa nekudya madhadha akakangwa, akagochwa, nehove nemaside dishes.
  Dominica akabatana navo. Akacheka chimedu nebanga ndokuti:
  - Yakanakisa nyama!
  Margarita akagutsurira musoro:
  - Zvakanaka, ndinoita sei mashiripiti? Bvumiranai, hazvizivikanwe kubva kuchinhu chaicho!
  Musikana weBaroness akati:
  - Hongu , nyama yakanaka, asi zvakadini nehove?
  Uye ndakaedza chidimbu. Chokwadi chikafu chacho chainakidza. Vana vakadya uye vakacherechedza nemufaro:
  - Madhishi erudzii, madhishi erudzii,
  Ndinoshuva kuti dai ndaigona kutora zvose neni...
  Zvinosiririsa kuti tafura haina kuita seizvi kazhinji -
  Vanongodyiswa zvekuuraya!
  Mumwe wevasina shangu , vasikana vanopemha vakabvunza:
  - Ndingawana zvihwitsi zvechokoreti here?
  Margarita akaseka ndokubhabhaisa wanda wake. Yakarembera pamuti wakakura semuswe wepikoko, makoni acho akabva angomhanyira patafura ndokushandurwa kuva mabhara akanaka, emhuka nehove, akafukidzwa nechokoreti uye nokuzadzwa kunoshamisa.
  Vana vakarira vachigutsikana:
  - Izvi zvakakura sei , uye zvakare, isu tinoda ice cream!
  Panguva iyoyo, makonzo makuru akati wandei ane makushe matsvuku akasvetuka kubva pasi pehuswa hweorenji uye akaedza kurwisa vana. Vakaridza mhururu nekutya, gonzo rimwe nerimwe rakaenzana nemhumhi yakanaka. Margarita akavarova nemheni kubva mutsvimbo yake yemashiripiti uye mhete dzemashiripiti dzetsoka dzake dzisina kupfeka. Uye Dominica akashandisawo wand yake yemashiripiti kuburitsa pulsar.
  Magirazi ewaini yegoridhe akaonekwa aine akapfuma, akasvibira ice cream akaiswa muchimiro chemaruva anoshamisa. Uyezve, nemastrawberries, maonde, mastrawberries emusango uye mamwe mabriji akanaka.
  Dominika akagunun'una uye akacherechedza, achinongedza girazi guru rewaini, iro rakazove risina goridhe chete, asi rakazara nedhaimondi. Uye ice cream mairi yakaita sechishongo chinoshamisa, chakaiswa mumarudzi ose emuraraungu. Uye zvaitaridzika zvakanaka sei.
  Margarita akati:
  -Une mashiripiti wand yakagadzirwa kubva kumoyo tsinga yeshato - izvi hazviwanzo. Wakazviwanepi?
  Dominica akapindura chokwadi:
  - Muhondo! Uye ichi ichokwadi uye ushingi!
  Oenomaus akaimba nemufaro:
  Ane nhamo anorwa.
  Nemhandara yakanaka muhondo...
  Kana muvengi akatsamwa -
  Ndichauraya mwana wemhare ! Ndichauraya mwana wemhare !
  Mukomana Dobrynya akagomera:
  - Iwe uri chii, musikana , sei uchiimba zvakadaro? Tinofanira kuimba: nemukomana akasimba muhondo! Kunyanya, kunyangwe nemurume ane simba muhondo. Isu tiri vakomana chete pachimiro, asi kwemakore isu tave varume!
  Oenomaus akaseka ndokuti:
  Tinoramba tiri vana nokusingaperi,
  Makore chete anochinja!
  Dominika akaseka ndokuti:
  - Pano tichava nenyika yengano uye shanduko.
  Mushure mezvo, akatanga kudya ice cream yake yakasanganiswa. Yainaka zvayo. Aya ndiwo maitikiro azvakaita. Uye kutapira, kunyorova kweaizikirimu kwakapararira nerurimi rwemusikana.
  Mukomana Dobrynya, mushure mehove nenyama, akafarawo kupa mutero kune ice cream. Ichi chinhu chaicho, chinotapira .
  Vana vakaedza kudya nenzira yairatidzika kuva yakabudirira kwete kunyomba. Hongu, carnivorous rat ice cream chinhu chinoshamisa.
  Dominica akataura achinyemwerera:
  Zvakanaka sei kukwanisa kukanda mashiripiti,
  Uye shandura gonzo rakaipa kuita ice cream...
  Isu tinowana yakasimba shanu -
  Kuita chimwe chinhu chisingafanirwe kuitwa zvachose!
  Uye zvakare kuseka kwevana mukupindura. Uye kurira kwakagutsikana ...
  Mudenga makaita ruzha. Pane imwe nzvimbo kubva kumucheto shato huru yakanga ichibhururuka. Kubva kure aiita sediki uye asingatyi, zvisinei nemisoro yake minomwe. Uye rakanga riri rudzi rwechikara nenzira isingakuvadzi.
  Vana vakaseka ndokutanga kuchonya maziso. Izvi zvinonakidza chaizvo. Uye vanoombera muchanza.
  Kuti pane kurira.
  Dominika akaritora ndokukanda boomerang nezvigunwe zvake. Akabhururuka pamusoro uye akagura bundu, uye panguva yekudonha runako rwakarirova nesimba kubva kune mashiripiti wand. Keke hombe rakaonekwa muchimiro cheheti yakakoshwa yaNapoleon, yakazadzwa nemapoppies, marozi nemaruva echibage.
  Vana vakanga vatoguta uye vakakwazisa chipo nechido chiri pakati nepakati.
  Mukomana Viscount akati:
  -Makeke akanaka kwazvo, asi iwe unofanirwa kutarisa zvine mwero ...
  Dominika akaseka ndokucherechedza, achiimba:
  Mubiki webirthday rangu ,
  Ndakanyora makorokoto necake...
  Uye zvakanyorwa zvine ruvara kubva kukirimu -
  Yasvika nguva yekuenda kuguta reSan Remo!
  Mushure mezvo, musikana akaitora uye akatangazve boomerang. Uye akabhururuka, akanyura, uye akaruka. Musikana akamubatazve netsoka dzake, akaimba.
  Usatarisira pasi keke
  Nguva ichasvika yekuti iwewo uchafa ...
  Gingerbread inoridza muridzo kunge bara patemberi,
  Nechikafu iwe unozozvikoira!
  Musikana webharo akamedza chimedu chekeke neheti yakavharwa, ndokunanzva miromo yake ndokuti:
  - Inonaka! Asi hazvichakodzeri.
  Mukomana Viscount akati:
  - Hazvitore nguva yakareba kuti uwane mafuta.
  Dominica akaimba achinyemwerera uye achiseka:
  Yechipunu chaamai , chipunu chababa,
  Uye kuna mbuya ladle ...
  Uye padivi pemubhedha!
  Vana chokwadi vakaremerwa nekudya ndokuwira pahuswa hwakapfava hweorange vachikwenya mhuno nemhuno. Sezvineiwo pakanga pasina umhutu kana tumbuyu zvinodya vanhu apa. Idzo dzaibhururuka dzakakura uye dzaisaruma, uye pakanga pasina kana dambudziko nazvo.
  Dominica akabvunza Margarita, musikana piyona akazamurawo ndokuvhara muromo wake nechanza chake nokukurumidza:
  -Ucharara here kana kuti?
  The heroine partisan akapindura:
  Chii, musikana haakwanisi kurara mukushungurudzwa uye kunetseka?
  Kumwe kuroorwa arikudzungaira nemugwagwa wesango...
  Anofamba-famba nomuminte, haazivi chinhu;
  Uye majee akarambwa uye mitambo!
  Mukomana wegamba Dobrynya akanga otofemera mumhino.
  Hongu, vana vakaita zviitiko zvakawanda.
  Dominika akaimba achiseka:
  Tinorara pasina dambudziko,
  Ichokwadi, hongu ...
  Asi zvino, nekuoma kwakadini,
  Tinomuka gare gare!
  . CHITSAUKO Nha.
  Dominica akamuka ndokubuda muhope dzemashiripiti dzakamuendesa kune imwe nyika yakafanana. Mushure mezvo, musikana akazvigeza ndokugeza achishandisa mudziyo wegoridhe. Ndakakwesha mazino ndokuenda kubreakfast.
  Ikoko akasangana nevamwe vasikana nevasikana vekirasi yepamusoro. Vakakwazisana vachiratidza kuva nehunhu. Paivewo nema elves, ma troll echikadzi, mahobi echikadzi aiita kunge vasikana, nymphs, dryads, vasikana vevanhu, kunyangwe vaive vashoma. Boka rakanaka rakaungana.
  Vasikana vakanga vakapfeka zvipfeko zvakanaka uye zvishongo, asi vasina shangu, kuitira kuti zvive nyore kushandisa tsoka dzavo panguva yeuroyi. Uye mukirasi yevakuru, dzidzo yakanga yakati siyanei - vaiteerera hurukuro dzakapiwa nezizi mufashoni yekukurumidza-moto, uye vakaita mabasa akasiyana-siyana. Zvaitendwa kuti musikana uyu aitoziva zvekutanga.
  Dominica yakapedza mabasa akati wandei pano. Akapfura kubva kune mashiripiti wand uye akaita shanduko. Ndokubva aita zevezeve. Misanganiswa yakawanda yakaoma yemashoko akaverengerwa, uye Dominika akaadzokorora.
  Kuve mutambi wemufirimu, musikana uyu aive nechiyeuchidzo chinoshamisa, sezvo paaifanira kutaura hurukuro dzakawanda.
  Uye ndakarangarira zvose zvakakwana. Asi aya ese maruva; chinhu chikuru, hongu, kutsvaga kwezvinhu zvakagadzirwa kuitira kuchengetedza bonde rakasimba.
  Uye saka Dominika akagara pasi munzvimbo yelotus, achibatanidza makumbo ake akasimba, ane tsandanyama uye achitwasanudza musana wake. Uye zvakare akanyura mune yakafanana chadenga, uko timu yavo yaitsvaga nzira yekuponesa bonde rakasimba.
  Uye munguva chaiyo. Nekuti ndimo mainge muine goblin negororo nightingale zvaiita zvekunyangira. Vaviri ava vakashata vakatowaridza mambure emashiripiti kuvhara timu yakarara isina shangu.
  Margarita akararawo, uye akarota...
  Musikana uyu akapiwa basa rekufuridza zambuko. Saka akaenda asina shangu, akapfeka rokwe redonje rakabvaruka uye nebhegi remupemhi, pakuziva. Imatsutso uye mamiriro ekunze haana kunyatsonaka. Kwaiva nechando usiku, uye uswa hwakanga hwakafukidzwa nechando, apo tsoka dzemusikana dzisina kusununguka dzakasiya zviduku, zvinoyevedza tsoka. Kwainyorova uye kuchitonhora, nemvura yakasanganiswa nesinou.
  Zvigunwe zvidiki zveasina shangu partisan zvakashanduka bhuruu kubva kunotonhora uye kunyorova. Asi akashinga akafamba achienda mberi, achitowedzera kumhanya.
  Akaimba nenguva iyo;
  Mvura yakaparadzira nyeredzi zvidimbu zvidimbu mudenga,
  Vakagadzirira danda rakarodzwa refascism!
  Iwo matangi eTiger angori marara - misika ine tsvina ,
  Iyo Wehrmacht yakamirira kukundwa kunotyisa!
  Iyo Wehrmacht yakamirira kukundwa kunotyisa!
  
  Shamwari yedu Stalin, mutungamiri, isimba remamiriyoni,
  Ane chibhakera chegranite, pfuti yemuchina muruoko rwake!
  Tichagona kukunda hondo inobva muSodhoma,
  Simba redu ndiro monolith, rombo rakanaka paNyika!
  Simba redu ndiro monolith, rombo rakanaka paNyika!
  
  Party yedu haina chimwe chakakosha kuita,
  Nzira yekuponesa vanhu, kunaka kweMotherland!
  Goebbels akabatwa, kugehena nezvisina maturo,
  Uye pachava nekukunda, nditende, pasinei nemadhimoni ose!
  Uye pachava nekukunda, nditende, pasinei nemadhimoni ose!
  
  Runako rweRussia, munoziva, runozivikanwa nekuda kwesimba rake,
  Ane bhurugwa rinorema rebrown!
  Uye muhondo nevaFascist vechidiki vachave nemukurumbira,
  Nyika yeChiedza ichava nehupenyu, ichisimuka!
  Nyika yeChiedza ichava nehupenyu, ichisimuka!
  
  Usarega Hitler achipinza mhino yake mumaRussia,
  Mukomana ane mustachioed anofunga kuti ndiMwari akanaka!
  Tichafora tichitevedza mugwagwa weBerlin,
  Aiwa, munhu akachena mumweya haangavi muranda!
  Aiwa, munhu akachena mumweya haangavi muranda!
  
  Mureza wedu wakatsvuka, ruvara rweropa rine hasha,
  Zuva rave kutopenya paReichstag!
  Hapasisina chipo chekupa vana vedu vanodiwa,
  Kana mwoyo wakashinga uye kutya kunopwanyika!
  Kana mwoyo wakashinga uye kutya kunopwanyika!
  Saka Margarita akamhanyira kubhiriji, chando chichimuruma zvitsitsinho zvake. Kune minzwa waya kumativi ese uye kune muchina gun tower.
  MaGermany anonwa chiedza chemwedzi uye anopfungaira moto. Margarita akamhanyira kwavari. Murombo, musikana mudiki mudiki haaite seanotyisa kumaKrauts. Uyezve, mukunyorova uye kutonhora kwakadaro, hapana ani zvake, kunze kwevapemhi vekupedzisira, angashinga kuenda asina shangu.
  Musikana akatanga kuvaimbira rwiyo rusingakuvadzi uye runofadza:
  Ndiri mwana mudiki nherera
  Ndinomhanya ndisina shangu muchando muchando...
  Asi izwi remusikana rakajeka kwazvo,
  Achadzinga chando sokunge nechisimba!
  
  Hondo yakatora amai vangu nebhomba,
  Chokwadi baba vakadaidzwa kumberi...
  Mukoma ane bvudzi rakamonana akapindwa nechando nechando.
  Hanzvadzi huru iri pachikafu!
  
  Ndine nzara, ndakatsenga chimedu chechingwa,
  Uye tsoka dzangu diki dzakatsvuka kubva kuchando...
  Ndini kwaidyira imbwa yemutsika
  Kunyangwe musikana akanaka uye akanaka!
  
  Ndinogona kuudza munhu wose noushingi uye noushingi,
  Kuti, hongu, hondo ngairambwe...
  Hazvinei kuti tiri kurwira chii,
  Chikara Satani ndiye ane mhosva yeizvi!
  
  Ah, makumbo emusikana ari kutambura,
  Uye vanorwadziwa zvakanyanya mukutonhora uku...
  Ndinoshuva kuti dai kwakurumidza kubuda muna May anodziya,
  Dai iyo falcon inopenya ibhururuke!
  
  Tinoda kuita kuti nyika yedu iwedzere kunaka,
  Asi nzara, kutonhora, madutu echando uye madutu echando...
  Uri kuenda kupi, Russia ine nhamo?
  Zvakaoma kudaro!
  
  Ndiri musikana, mwana chete,
  Ndakakwanisa kusangana nezvakawanda...
  Ndakashanda kubva pakuzvarwa,
  Ndakadzidza mana kana mashanu chete!
  
  Sei shungu idzi dzauya kwandiri?
  Hutsinye hwemoyo yakaputsika...
  Nditende, uipi hwakadai hwadonha.
  Chii chinoita senge zvishoma uye ndiko kuguma!
  
  Asi musikana ari pasi pejoko haana kutyoka,
  Akakwanisa kugadzirira ndokufamba...
  Iye mwana, kure nekare,
  Uye anofarira kutsika-tsika asina shangu!
  
  Tsoka dzemusikana mudiki dzakanaka,
  Raphael akadhirowa pavari ...
  Uye ndinotenda kuti mudiki achafara,
  Ishe achaona vana vake, nditendei!
  
  Ndosaka ndichiimba rwiyo rwacho
  Kumbiri yaMwari Ishe Kristu...
  Ndinodavira kuti pasi rino richava paradhiso
  Uye ndichasangana nababa vangu, nditende!
  
  Zvino nguva ichasvika uye vachamukazve,
  Ndiani akafa, ndiani akafa uye ndiani airwara ...
  Uye pachava nemufaro pakukwegura uye pauduku;
  Nokuti Jesu aida!
  
  Hongu, ndichapfugama pamberi paMwari,
  Ndichazadzisa pisarema iri mukufara kwechiedza...
  Muzita rezvizvarwa zvose zvinotevera.
  Zvikara zvematsotsi zvichakundwa!
  
  Ipapo musikana achava mukufara kusingaperi,
  Uye vanhu vese vaAmai Pasi...
  Mamiriro ekunze akaipa kwazvo achaparara,
  Vanhu vedu havazoputsike!
  
  Akayambuka, akapfugama nemabvi ake,
  Akatsvoda muchinjikwa wesirivha...
  Haana kuitira Mwari zvishoma, sezviri pachena
  Jesu akauya kubva kudenga nokuda kwedu!
  
  Tose tichava naMasimbaose nokukurumidza,
  Muruoko rwake rwakanaka, rune rudo...
  Pfungwa dzedu ngadzibhururuke kumusoro
  Uye simba riri muchibhakera chomwana, chakasimba!
  
  Uye zvino ndinoverenga munamato,
  Akati, Mwari wangu, ndikanganwirei...
  Iye zvino tiri pachitsiko naye,
  Uye Kristu neni, nditende, tiri munzira!
  
  Uye isu tichaenda naye kudenga nemaoko,
  Uye mvura yegoridhe ichanaya ipapo...
  Jehovha acharatidza rupo rwake,
  Uye ichaita kuti muvengi atange kudedera!
  
  Pakupedzisira, kune mufaro munyika.
  Takamirira kuoneka kwaKristu...
  Tinobhururuka sengirozi kumutambo uri mudenga.
  Rudo rwaJehovha rwakajeka uye rwakachena!
  Mushure merwiyo rwakadaro, vaNazi vakave nemanzwiro uye vakarega musikana asina rombo rakanaka kuti adziye uye akamupa tii inopisa. Margarita akaronga kudyara chinyararire chinoputika chakavharwa sechingwa chechingwa mubhegi rake pasi penjanji, asi haana nguva - akamuka.
  The nightingale gororo negobhoni vaiwirirana chaizvo. Goblin yaive nebundu pachinzvimbo chemhino, chiso chakanyangara uye mazino marefu. Akareba zvakare, anenge mamita matatu. Hameno kuti akakweva mambure. Uye Nightingale akanga ari murume mukobvu, mutsvuku ane matama ehamesi, mazino epamberi akabudira uye akapfeka yunifomu youmbozha ine menduru. Zvakanaka, pamwe nemasharubu, akafanana nePrussia.
  Raona kuti kuvhunduka kwayakaita hakuna kumira mushe, Gororo reNightingale rakaisa zvigunwe zviviri mukanwa richida kuridza muridzo.
  Dominika akarova roundhouse kick nechitsitsinho chake. Gororo rinodzvova nekurwadziwa. Uye akatopfira ropa.
  Gobhu akazunungusa shamhu yake. Mukomana wegamba Dobrynya akasvetuka ndokubata goblin nebvudzi, akawira nemusana wake ndokumukanda pamusoro pake. Gobhoni yakarovera pachirimwa kunge kakasi kane maruva ndokuchema zvisinganzwi. Kuomba kwayo kwakaita sokwembizi.
  Margarita akanyemwerera. Nightingale akaedza kuridza muridzo zvakare apo Dominika akamurova pachirebvu nebvi rake. Uye akaridza tsamwa.
  Mukomana ane gamba Dobrynya akaimba:
  Gobin akatibvunza,
  Iwe kamo urikuuya here ?
  Kunanga kuguta -
  Tine zvinhu zvekuita!
  Mhungu yakaedza kurwisa zvakare netsvimbo. Mukomana wegamba akanzvenga kurova uye akakandazve murume mukuru pamusoro pake, nokuti Dobrynya haana simba remwana. Uye zvese zvinoita kunge zviri kushanda.
  Mhungu yakatambanuka zvakare. Uye akasimuka zvishoma nezvishoma. Vana vakamuka ndokutanga kukanda makoni egoridhe padhiyabhorosi. Vakamurova vakamudzvova. Uye twitch.
  Margarita akazunza tsvimbo yake yemashiripiti. Maconne akatanga kushanduka kuita makeke, akanyatsozora goblin nekrimu, achiita kuti agwina-gwina sechingwa chiri mupani.
  Uye Dobrynya Nikitich akasimudza Nightingale Robber mumaoko ake akatambanudzwa ndokumukanda pamuti wepaini unorema une makoni esirivha. Kubva pakurova, Nightingale ichaputsika uye ichizununguka, ichimumanikidza kurega mweya, kana kuti, kupfira ropa.
  Mukomana Dobrynya akaimba:
  - Nightingale the Robber, uri villain,
  Ndokurova kumeso zvakanyanya...
  Wafa zvino, nhubu ,
  Urayawo iwe muroyi!
  Uye anobva aitora oirova nechibhakera nesimba sezvaanogona mumusoro. Nightingale Gororo ine kurira munzeve dzayo. Uye Dominica akanongedza wake index wand pagoblin, uye nemakandiro aakaita chiperengo chakaoma chekushandura. Uye ichaita simba rinouraya umo mune cascades simba.
  Uye zvakare ... Paiva nemukomana murefu wemamita matatu ane mvere, uye zvino panzvimbo yake pakanga pane tafura yakazara nemhando dzose dzezvokudya zvakapfuma zvikuru uye zviwitsi zvinoshamisa. Uye kunhuhwirira kwakadaro kwakanzwika kubva mukicheni iyi inoshamisa.
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  - Idzi shanduko uye zvishamiso zvezvishamiso,
  Isu tinongoona paradhiso mune zvese zvekudenga ...
  runopenya kudaro kwese kwese ,
  Ishe Wamasimba Ose ngaasimuke zvakare!
  Muchokwadi, patafura pakanga paine goridhe neorenji, inoshamisa, inopenya simbi tireyi nemakeke, ine makirimu emhando dzakasiyana-siyana uye mimvuri, pamwe chete nezvimwe zvinoshamisa zvekudya, uye zvinonhuhwirira zvakafashukira, zvese zvinonaka .
  Uye madonuts aive akanaka sei, akasaswa nehupfu hunoshamisa. Hapasisina kuwedzera kana kutapudza pano. Uye magirazi akapfapfaidzwa nemakorokoza kubva kune akasiyana siyana emuto, ane zvinoshamisa zvizadzo izvo zvakavhundutsa nekunhuhwirira uye zvinotapira zvigadziriso zvine glaze. Uye rudzii rwemabuds aivepo?
  Margarita akanyemwerera mukuvhiringidzika uye akadanidzira mukushamisika:
  -Wakashandura satani! Zvakanaka, hazvina basa ! Iwe unofanirwa kukwanisa kuita chinhu chakadai!
  Dominica, akavhiringidzika, akabvunza:
  - Zvakaoma here?
  Musikana wechikwata akapindura:
  - Hongu, zvinenge zvisingaiti! Uye iwe wakakwanisa kuita chinhu chakadai.
  Zvichakadaro, gororo nightingale rakaedza kuridza muridzo zvakare. Ndokukweva matama ake akafara senge hamster. Asi mukomana-gamba, achangoritora, acharipa mhosva nehudiki hwake, asi hunouraya, sechibhakera, chibhakera. Uye munhu anoridza muridzo, nenzira, anogogodza kanopfuura kamwe, zvinoita kunge zino regoridhe rabviswa.
  Uye akabhururuka akatsikitsira pasi. Akatsikitsira pasi ndokuzvambarara kunge munhu arohwa. Asi akabva asvetuka, akaisa zvigunwe zvake mumuromo make zvakare ndokufuridza. Asi pachinhambo chekuridza muridzo, chakangobuda chaive chirikuridza mhere inonzwisa tsitsi. Uye zvinosetsa zvikuru. Vana vakaseka. Nightingale the Robber yakarira:
  "Ndichakumedza pakarepo, ndichakumedza, ndichakumedza, handinganzwiri tsitsi!"
  Mukupindura, Dobrynya, mukomana ane gamba uyu, akakava chirebvu cheNightingale nechitsitsinho chake chisina kupfeka. Uye mazino akabhururuka zvakare. Achikanda maoko ake panze, mukuru wegororo akazembera kumashure.
  Dobrynya akati:
  Uye ndiani watichawana muhondo, uye ndiani watichawana muhondo?
  Hatiseki nazvo, tichauraya nhunzi!
  Tichakuuraya semhungu!
  Dominica akanongedza wand yake yemashiripiti pane yakakundwa Nightingale Gororo. Margarita akati:
  - Unoda kumushandurawo here?
  Musikana mutambi akagutsurira musoro:
  - Ngakuve nechero chinhu chinobatsira!
  Musikana wechikwata akaimba:
  Mukomana akasungwa nesimbi,
  Uye ndakadya chinhu chimwe chete chine hutano ...
  Nekuda kwemutoro unorema, kurwiswa kwakaitika kamwe kamwe.
  Uye yakazova cyber genius yesimba rakakura!
  Uye ipapo Dominica akaruka, achiita chimiro chakaoma kunzwisisa sere newand yake yemashiripiti.
  Uye zvino, panzvimbo yeRobber Nightingale, gomo rose remaswiti, dragees uye zvikamu zveaizikirimu zvakaonekwa.
  Kuseka kwemufaro kwakanzwika, uye vana vakatanga kusvetuka kubva muuswa. Vaive vakanaka, asi vatete, vane mamvemve, uye vachigara vasina shangu. Uye neruchiva rwakakura vakasvetukira pakubata, uko Robber Nightingale uye Swamp Goblin vakatendeukira. Margarita akaridza muridzo neminwe yake ndokudaidzira:
  - Mirai, vakomana nevasikana! Ndakunzwisisa, une nzara mushure mekubatwa nematsotsi aya, asi tanga wageza maoko.
  Uye kuti achasunungura sei mheni kubva kune mashiripiti wand. Vakomana vakatozomhanyira kurwizi, zvitsitsinho zvavo zvebhuruu zvichipenya. Kutaura zvazviri, kushaya tsika kudya zvokudya nemaoko ane tsvina.
  Dominica akabvunza:
  - Ndezvipi izvi, vasungwa uye nhapwa dzeNightingale neGoblin?
  Margarita akagutsurira musoro wake wakajeka:
  - Hongu chaizvo! Takavasunungura. Kunyanya, ndiwe wakandisunungura. Uye izvi zvakaoma chaizvo .
  Paive nevana vaidarika zana vakomana nevasikana. Senguva dzose, kune katatu vamiririri vehutano hwakanaka kupfuura hutano hwakasimba.
  Dominica akabvunza achishamisika.
  - Pano vese havataridzi kupfuura makore gumi nemaviri. Ko, makororo aya haana kuuraya vanhu vakuru?
  Margarita akatsanangura kuti:
  - Kwete, hongu, vanourayawo vanhu vakuru. Mushure mekusununguka chete vanhu vakuru vanogamuchira miviri yevana. Sezvazvaiva, somuenzaniso, naDobrynya Nikitich. Uye neniwo, ndakanga ndichiri kutaridzika semusikana.
  Musikana wacho actress akati:
  - Hudiki husingagumi, senge ngano, yakanaka ! Uye iwe unogona kunyange kutaura - kutonhorera!
  Margarita akarira, achibudisa mazino ake:
  - Ehe, idzi inyika dzinoshamisa umo zvese zvinotonhorera . Asi kune njodzi dzakawanda pano. Kunyanya, kune vanhu vane njodzi zvakanyanya kupfuura goblin uye Nightingale the Robber.
  Dominica akabvunza nekazevezeve.
  - Ndiani, semuenzaniso?
  Musikana wechikwata akati chinyararire:
  - Mukadzi mukuru Shapoklyak!
  Musikana wacho actress akanyora paTwitter achiti:
  Waita zvakanaka, waita zvakanaka, ambuya ndivo mutungamiriri!
  Kushamwaridzana naye kwakafanana nekutamba negarwe!
  Musikana ndokuritora, ndokukanda chikono nechigunwe chake chisina kubereka. Yakarova mukonikoni. Chipembenene chakaputika, chichipararira mu confetti.
  Margarita akacherekedza, achidzungudza musoro wake nema curls egoridhe:
  - Hazvina kunaka kuuraya zvipenyu!
  Dominica akati:
  - Asi ingori chipembenene!
  Margarita akaimba achipindura:
  - Unopfira mate ako mumhepo,
  Usapwanye tsikidzi kana svosve...
  Usatombopwanya bazi musango -
  Hupenyu hwese paPasi imhuri imwe!
  Musikana mutambi akarira, achibudisa mazino ake:
  - Ini, iwe, iye, iye - pamwe chete nyika yose,
  Pamwe chete mhuri ine ushamwari!
  Mushoko isu, zana rezviuru I!
  Vana vakazvigeza murukova. Uye zvino vakamhanyira kuchikafu, vachifara uye vachipenya.
  Dominica naMargarita vakazevezera pamwe chete, uye tafura yakawedzera kureba. Zvino pakanga pava nenzvimbo yakakwana yokuti munhu wose agare pasi.
  Vana, vachikwenya tsoka dzavo dzisina kupfeka, vakagara pasi uye vakaimba mukorasi nemanzwi avo akajeka:
  Mucheka wetafura unopararira sechando
  Uye zvinonaka zvakaiswa ...
  Vana vese vachabudirira,
  Uye kugochwa paKebhurashka!
  Pashure paizvozvo vakatanga kudya. Kune vana vakanaka vakawanda pano, nyangwe vakaneta nenzara nekushaya.
  Dominica naMargarita, sezvo vakanga vakaguta, vasingafungi kaviri, vakatanga kutamba. Uye ngatitsike tsoka dzako dzakashama, dzakatsvuka, dzakatsvuka.
  Vasikana vakaimba nemanzwi avo aipenya;
  Ndakazvarirwa munyika yemuchadenga
  Kune vasikana vese varikurwa zvakanyanya...
  Satani haakwanisi kukunda Nyika yeBaba,
  Kukubwinya kwaamai vedu Russia!
  
  Tichakwanisa kudzivirira mutsvene Rus ',
  Uye zvisinei nekuti muvengi ane hutsinye uye anonyengera sei...
  Ticharova vadzivisi vedu zvakaoma,
  Uye mweya weRussia une bakatwa uchakudzwa!
  
  Russia, iyi ndiyo Amai vangu,
  Zvitsvene uye zvepasi pano ...
  Marudzi ose mhuri imwe.
  Uye musikana anogara ari mudiki!
  
  Tichadzivirira Amai vedu muhondo,
  wemuvengi akaipa ...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Ngatipei chipo kune musoja weRussia!
  
  MuRussia zvinhu zvese zvakanaka, zvakanaka,
  Uye kuda kwedu kuchave kwakasimba kupfuura simbi...
  Mukomana ane tambo yakasimba mumaoko ake;
  Uye Comrade Stalin anotonga ipapo!
  
  Vanhu vanoda Nyika Yangu,
  Tichawedzera kunaka nekusingaperi...
  Nyika yeBaba haizobirwi ruble,
  Uye Mwari Svarog ndiye mesiya mukuru !
  
  Nyika yangu ngaikudzwe,
  muvengi muhondo ...
  Lada Amai vaMwari vanodikanwa kwandiri,
  Rega vavengi veRussia vauye!
  
  Kana zvichidikanwa, tinogona kuteura ropa remuvengi,
  Russia haigone kupfugamiswa ...
  Muvhimi achakurumidza kuita mhuka,
  Uye mutungamiri mukuru, Lenin, achava nesu!
  
  Tichakunda hukuru hwenzvimbo,
  Tichapa mufaro, mufaro kune zvese zvakasikwa ...
  Moscow yakatokwirira kupfuura Roma pachayo,
  Nesimba rayo risingachinji muhondo!
  
  Kana hondo yasvika kunyika yedu yakajeka,
  Ticharatidza Fuhrer hunhu hwedu hune simba ...
  MuRussia achagamuchira muripo werupo,
  Isu takakwirira kupfuura zuva uye takanaka kupfuura miti!
  
  Nditende, Rus 'haazove matongo,
  Iyo Horde haizotisvitsa pamabvi edu ...
  Rwira Nyika yako uye usatya,
  MuRussia haazivi utera uye usimbe!
  
  Nyika yedu inodiwa ichamuka zvakare,
  Acharatidza nyika yese simba rake...
  Uye Satani achaparadzwa
  Muvengi weNyika Baba achawira muguva!
  Vakadaro vasikana vaya vachisvetuka svetuka netsoka dzavo uye vachitenderera semadhiyabhorosi vakatanga kudzvova nekusvetuka-svetuka kaviri.
  Ava ndivo vasikana vakanaka uye vane hasha pano . Uye kuti vanoridza sei, vachisvetuka.
  Zvakanaka, vana vanodya uye vanoimbawo chimwe chinhu chavo. Uye vanozviita nenzira yakanaka kwazvo. Idzi ndidzo nziyo dzavo. Uye dzinotenderera sechirukwa chinotenderera.
  Top class girls.
  Asi pakabva paonekwa shavishavi guru kwazvo mudenga, seshato chaiyo. Mapapiro aro akanga akakura zvokuti aipenya segoridhe ranatswa namabwe anokosha. Uye zvaitaridzika zvinoshamisa uye zvakanaka. Aya zvamazvirokwazvo, kutaura chokwadi, mashavishavi akanga akakura kwazvo, samadinosaur.
  Dominica akadaro achinyemwerera:
  - Iwe hausi kuona chero zvishamiso pano. Zvinoshamisa!
  Margarita akaseka ndokupindura:
  - Hongu, idzi zvechokwadi arthropods dzinoshamisa. Asi ichi hachisi chinhu chinonyanya kushamisa. Pane zvimwe zvakawanda zvezvinhu zvinofadza zvikuru.
  Dominica yakaimba:
  Asi hapana bhuku kana museum,
  Havazotsivi shamwari dzedu!
  Uye musikana kubva kumashiripiti wand achasunungura danda. Uye magirazi matsva ejoka akaonekwa. Uye vana vakavarwisa.
  Ndizvo zvakaita zvinhu zvose zvakanaka . Uye imwe mhando yemumhanzi inorira mumusoro mangu.
  Uye Dominic naMargarita vangasaimba sei;
  Beauties vanorwisa vasina shangu,
  Vari kumhanya vasikana vakanaka kudaro...
  Kana iwe uchida kurova Fritz nechibhakera chako,
  Kana kuti vachamutema nepfuti!
  
  Vasikana havagone kukahadzika
  Vachaviga vaNazi vakafa...
  Uye vachamutsika netsoka dzake.
  Uye kune imwe nzvimbo mapere anochema zvinodya nyama!
  
  Russia, iri izwi remasoja,
  Kana, nditende, haina kana inotonhorera ...
  Kunyangwe dzimwe nguva mamiriro acho asina kunaka,
  Panokunda Kaini mutema mutema!
  
  Usazvitenda, nhengo dzeKomsomol hadzitize,
  Uye kana vakamhanya, zvino kurwisa chete ...
  Uye vaNazi vose vachaurayiwa kamwe chete,
  Uye Fuhrer ichasimudzwa kune chopping block!
  
  Russia, iyi ndiyo Amai vangu,
  Anopenya, anongonaka...
  Ani naani ari gwara haakodzeri kunyange ruble,
  Uye, unoziva, kukakavara nemurwi kune ngozi!
  
  Asi ziva kuti tichakunda mafascists,
  Zvakaipa hazvizotonge pachigaro cheushe...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye Mwari Svarog nehukuru mukorona!
  
  Ani naani ari gwara nditende, muranda asina simba.
  Destiny yake imwe - kutsungirira kutukwa ...
  Nhasi uri makanika, mangwana uri foromani,
  Uye iwe pachako unogona kurova misana yevamwe vanhu!
  
  Vasikana vane simba, rinongova gomo,
  Dzimwe nguva anoputsa makomo zvine simba...
  Hondo iri kurwiwa nechamupupuri chakashata;
  Uye rufu runoparadza rudzi rwomunhu pachena!
  
  Ndichakuudza chokwadi, knights,
  Isu takasimba kana isu maRussia takabatana ...
  Unoda snack kuti uende neforogo yako nebanga,
  Isu tiri varwi vasingakundiki muhondo!
  
  Kutenda kwedu muna Ishe Kristu chii?
  Kunyangwe isu tichiremekedzawo Lada ...
  Comrade Stalin akafanana nababa vedu,
  Uye kuchava nenzvimbo yeparadhiso yecommunism!
  
  Uyo akanga ambofa achamutswa
  Uye isu tichava vakanaka uye vakachenjera ...
  Uye murume, chokwadi, anodada kwazvo,
  Kunyange dzimwe nguva anotaura zvisina maturo!
  
  Murudo, Baba vedu vakaita senyeredzi,
  Nditendei, hazvife zvakabuda ...
  Hope huru ichaitika
  Kuchava norugare nomufaro munyika yose!
  
  Ndinoda Maria, ndinokudza Lada zvitsvene,
  Svarog yakanaka uye Perun yakanaka ...
  Ndinoda Jesu naStalin ,
  Zviso zvitsvene zvemifananidzo zvinodikanwa kwandiri!
  
  Paradhiso chaiyo ichava rini?
  Nditende, tariro yako yese ichaitika mairi ...
  Ipa moyo wako kuna Amai vako,
  Zvose zvichanaka, zvakasimba kupfuura kare!
  Pashure pacho, pakupedzisira, vana vakanga vasunungurwa vakadya. Vakabva vaumbwa kuita chikwata. Vanopfuura zana vakomana nevasikana.
  Vakabva vasimuka. Dobrynya akacherechedza nekunyemwerera kunotapira:
  - Vacharwa, ndine chokwadi!
  Zvino mukomana wegamba akasvetukira pashato.
  Oenomaus akati:
  - Kubatana kwakadaro kunozofamba zvishoma nezvishoma. Isu tinofamba nekukurumidza pamadhiragoni. Uye pano iwe unofanirwawo kuziva nguva yekumira.
  Vana vakavakwa. Baroness mumwe chete ndiye aive akapfeka zvine mutsindo uye neumbozha. Vamwe vose vairatidzika sevapemhi, ma ragamuffin maduku . Nekudaro, zvakanyanya hunyanzvi kufamba usina shangu.
  Dominica akati:
  - Kana musikana ane baroness akafamba, saka shangu dzake dzinokosha dzichaputswa uye dzinodonha. Zvichida unofanira kunge usina shangu sevamwe vose?
  The Baroness akapindura:
  - Iwe haugone kumirira! Zviri nani nditumire kuna baba vangu, Mutungamiriri, ivo vachakupa mubairo uye havazokukuvadza!
  Margarita akagutsurira musoro kuDominica:
  -Une simba rakadaro remashiripiti. Saka huyai, ngatitorei pamwe chete uye titumire mhosva dzinopenya, uye tikande musikana munhare yababa vake!
  Musikana wacho actress akati:
  - Zvakadini nemubairo?
  Margarita akaseka ndokuti:
  - Zvakanaka, ivo vachakupa chikwama chegoridhe, saka ndizvo chaizvo zvakawanda? Uyezve, ini ndinogona kuburitsa goridhe kubva kumiti yakajairwa nemakoni, uye newewo unogona!
  Dominica akaridza muridzo achiti:
  - Wow! Saka tinogona kuzvitengera dukedom!
  Musikana wechikwata akapikisa:
  - Zvinorambidzwa! Goridhe remashiripiti rinorambidzwa kuiswa mukutenderera, zvikasadaro panogona kunge paine yakawanda kupfuura simbi. Iwe unonzwisisa, kukwira kwemari yakakosha!
  Dominica akati:
  - Izvi zvakafanana neinjiniya Garin's hyperboloid?
  Margarita akagutsurira musoro:
  - Chinhu chakadaro. Ndakaverenga bhuku iri ndichiri mudiki. Hongu, ipapo mwero wegoridhe wakadonha, uye zvaityisa .
  Enomai akacherechedza achinyemwerera:
  - Asi zvakadaro, pamwe kusimudza baroness? Kuti asasemesa kudaro!
  Dobrynya akagutsurira achinyemwerera:
  - Ehe, tichaita izvi kamwechete,
  Ngatimupei chimwe chinhu chinotonhorera!
  Bharoness akatsika chitsitsinho chake pauswa zvakare ndokudzvova:
  - Ndiperekedze kuna baba vangu! Kana kuti ndichaita kuti muurawe mose!
  Vana vakaseka vakabatana.
  Pakarepo, gnome mungowani yakaonekwa kubva pasi pehuswa. Akanga achiri mudiki, asina ndebvu. Asi neshamhu yemashiripiti muruoko.
  Inzwi diki rakati:
  - Ipapo ini ndinonzwa izwi remusikana asina simba. Pamwe yave nguva yekumudzidzisa?
  Baroness akachema achiti:
  - Ingozviedza, sucker !
  Uye akaedza kufambisa gnome netsoka yake ine shangu. Akazunza shamhu yake yemashiripiti. Musikana asina simba nemukomana kubva kuvanhu vekare vakanyangarika.
  Dominica akati:
  - Wow!
  Margarita akagutsurira musoro:
  - Uyu mukomana mudiki. Imhando yakakosha yegnome ine chipo chemashiripiti. Zvino akatora musikana asina simba kuti amure. Uye iyo baroness sezviri pachena ichafanirwa kudzidza tsika, ruremekedzo uye kushanda nehana.
  Enomai akataura achinyemwerera:
  - Uye ndaida kumurova! Uye saka, mutoro wabva pamafudzi ako.
  Dobrynya akati:
  -Uri kuenda kuSkeleton? Saka pamwe yave nguva yekurova nzira.
  Margarita akati:
  - Padhuze zvishoma pane nhare yemuroyi akaipa Bastinda, ane chimwe chigadzirwa kunze kwegumi nembiri - gonzo reyero. Izvi ndizvo zvataifanira kunge takatapa.
  Uyezve, isu tatova neuto diki, vanopfuura zana vakomana. Pakati pavo pane gamba Phoenix Falcon. Iyewo mukomana, asi ane simba guru.
  Dobrynya akati:
  - Ndinoziva Phoenix. Akabatwa sei chaizvo?
  Musikana wechikwata akapindura:
  - Nemanomano, sewe. Asi ikozvino tine uto, uye isu tichaparadza imba yaBastinda!
  Dominika akatamba nedumbu rake. Akabva aitora ndokupwanya nzungu yaive pahuswa nezvigunwe zvake. Akakandira tsanga yake, akaibata mumuromo make, ndokuitsenga nemazino ake akasimba ndokukoira:
  - Enda kunorwiswa? Zvakanaka, ndinoda pfungwa iyi. Nyangwe, zita rekuti Bastinda rinondiyeuchidza ngano yevana. Handiti ndiye uya asingambogeze?
  Margarita akadzungudza musoro wake:
  - Ndinoziva ngano iyi zvakare. Aiwa, uyu muroyi akati siyanei. Ane uto rose remakonzo. Zvakanaka, uye zvakare mercenary orcs. Artefa CT ine gonzo inopa simba guru pamusoro pemakonzo, saka...
  Musikana wechikwata akati:
  - Vana! Bvisa tsono kubva kune ari pedyo sirivheri spruces, iwe uchakurumidza kuvaona patinopinda mugomba. Izvi zvinogona kugadzira chombo chakanaka.
  Vakomana vakapindura:
  - Tichaita zvese, muponesi wedu!
  Zvino chikwata chakafamba. Kunyange zvazvo vasikana vakanga vakawanda zvakapetwa katatu pane vakomana, ivo vaizivawo kufamba. Vakadhonza zvigunwe zvetsoka dzavo. Panguva imwe cheteyo, mimhanzi yakanga ichirira.
  Chikwata chakafamba pakufamba. Pano, mushure mekudya, vamwe vevakomana vakazamura zvakanyanya, asi vasikana vakatanga kurova madhiramu emumba akagadzirwa nemashizha epikoko , uye mafungiro akawedzera kufara.
  Vana vakatsika muhurongwa. Dominica yakafunga kuti yakafanana mufirimu pamusoro peMalchish-Kibalchish . Paivawo nevakomana vaifora vasina shangu. Asi nokuda kwechimwe chikonzero kwakanga kusina vasikana mufirimu yeSoviet. Uye izvi zvinotoshamisa, sezvo pasi pehutongi hweRed vaigara vachiomerera pakuenzana kwevakadzi.
  Uye kune vasikana vakawanda pano, uye vakaita sevarwi vakazvarwa vari kufamba - chikamu vanhu, chikamu kubva kumhuri ye elf, sezvinoonekwa kubva munzeve dzavo dze lynx. Zvakanaka, rudzi rwematriarchy.
  Vana vakafamba, uye panguva imwecheteyo, vakatanga kuimba, sekunge pasina izvi:
  Elfia ndiyo nyika yedu yakachenjera,
  Mukutonga kwaMambo Mesiya...
  Takapiwa naMwari nokusingaperi;
  Kuita kuti hupenyu hwedu hufadze!
  
  Dai Oenomaus akanaka ave mukubwinya,
  Ndiani akakunda vavengi veNyika yaBaba...
  Unomurwira uye unoshinga,
  Uye isu tichakurumidza kutanga kurarama pasi peSolcenism !
  
  Vasikana vasina shangu vanomhanya
  Vanoda kurwisa muvengi...
  Uye iyi Orkler haina kutonhorera,
  Asi, anongova mufananidzo wemuseketsi!
  
  Nyika huru isingaperi
  Uko kuda, kwaunoziva, kwezvizvarwa ...
  Kunyange varanda vaSatani vachironga.
  Asi shasha yemoto ichange inesu!
  
  Ndinotenda kuti kumanikidza kwedu hakugone kuvharwa,
  Chokwadi tichaputsira vavengi vedu pasi...
  Iwe nyora pasi mubhuku rako, mukomana mudiki,
  Zvinofadza sei kuti vanhu vararame pasi peOenomaus !
  
  Tichaita kuti Nyika yeBaba ive yakanaka kupfuura chero ani zvake,
  Denga richauya munguva ino yehupenyu...
  Ngatipembererei budiriro yedu yemusango
  Uye munguva pfupi tichararama pasi pe elfinism!
  
  Kwete, nditende, isu Orkishist hatigone kuputswa,
  Kunyangwe muvengi ane simba uye ane hunyanzvi ...
  Asi isu tichapasa bvunzo neA,
  Ngazvive zvakanaka pasi peOenomaus !
  
  Hukuru hunobwinya hwaTsar, nditende,
  Nekorona yako izere nedhaimondi...
  Uye, iwe unoziva, chikara chinotyisa chichapwanyika;
  Denda richaperawo, nditendei, maperembudzi!
  
  Kwete, kuna Elfia unodawo Elfrog ,
  Shamwari, usapandukira vamwari vako...
  Ikuru uye inobwinya Mhuri ine masimba ose,
  Usaratidza kusasimba kwako!
  
  Akanaka Lada ndiye muumbi wevamwari,
  Nditendei, akabereka rudo...
  Usatambise vanhu mazwi asina basa,
  Yakavhurika hukuru husina muganhu!
  
  Iwe haugone kudzora museve waElfrog ,
  Achabaya chero mhandu ...
  Usangoda zvinhu zvisina musoro,
  Nhoo yemusoja gumi nerimwe ichavhara!
  
  Elfia, iri pasina mubvunzo simba,
  Anokwanisa kufambisa makomo...
  Kunyange zvazvo dzimwe nguva nyama inotambura zvikuru,
  Tinogona kuramba zvipingamupinyi zvose!
  
  yemaelves ichakurumidza kumuka ,
  Izvo zvinotsika pasi ...
  Kerubhi raMwari richatambanudza mapapiro aro;
  Uye pachava nechinhu, nditende, cheKusika...
  
  Mwarikadzi Lada ane mbiri, nditende,
  Akapa rudo kuvanakomana vake vose...
  Uye zvino iye achava knight ane simba,
  Uye ngatirove muvengi zvakasimba mumhino!
  
  Iwe uri Fiev , seguta guru reelves ,
  Amai ve, nditendei, maguta ane mbiri eDrussian...
  Ngatirove muvengi .
  Isu tiri varwi, nditende, hatisi mbwende!
  
  Kunyika yangu tsvene,
  Ticharwa zvakanyanya...
  Elf haizobirwi ruble,
  Mushure mezvose, maelves emwenje aigara achiziva kurwa!
  
  Kune vasikana vakanaka, nditende,
  Kuti vanomhanya zvakanyanya muchando ...
  Fuhrer, chikara, chichabvamburwa;
  Isu tichakura yakanaka, iwe unoziva, rose!
  
  Kwete, hatingamboshiviriri kutsamwa ;
  Ngatisimudze Elf yakavhenekerwa nezuva ...
  Hope huru ichaitika
  Pasi pedenga iri panopenya bhuruu!
  
  Elfrog achauya achimutsa vakafa,
  Asi isu tinofanirwa kumutsidzira hupenyu hunotonhorera ...
  Tichakunda hukuru hwepasirese,
  Kristu haafi, uye Judhasi ari mugehena!
  
  Shumira Oenomai wakatendeka,
  Uye ndapota musapandukira madzimambo...
  Vana vevakuru ngavapiwe mbiri .
  Elfia, iyi haisi nzvimbo pamepu!
  
  Tichakurumidza kukunda nyika,
  Ngakuve nesimba pamusoro pehupenyu nerufu...
  Ani naani mupenyu achava kerubhi.
  Munhu iyeye akafanana naMwari, zvitende!
  . CHITSAUKO Nha.
  Dominica akadzokera kukirasi yake yechikoro, achipedzisa chikamu chake munzvimbo yelotus. Zvino akatangazve kudzidza zvitsinga zvakasiyana-siyana, zvakasiyana-siyana uye marudzi. Uye akaita izvi nechido chikuru.
  Ndakabva ndaenda kunodya. Padivi pake paive nemusikana Fiesta. Vakadya squid mumuto pamwe chete ndokugezeswa nemusanganiswa wemukaka nemuto wemadomasi. Pashure pacho, zvinhu zvose zvakava zvikuru.
  Mushure mekudya kwemanheru, Dominica akavharirwa neFiesta achishandisa mashiripiti. Uye akamukandira keke hombe necream , achimuzora kubva kumusoro kusvika kutsoka.
  Akabvuma kukundwa ndokumupa mhete kubva kutsoka dzake dzese. Uye ikozvino Dominica ine zvombo zvakatosimba uye zvakanyanya kuuraya .
  Vapedza vasikana vese vakageza ndokuenda kudzimba dzavo.
  Mukamuri, Dominica akagara pasi pamubhedha, akapeta makumbo ake muchimiro chelotus, uye zvakare akafambisa hunhu hwake hwenyama uye hwemweya kune imwe nhanho yenyika yepfungwa.
  Iye zvino vari kukwira pamusoro pemadhiragoni, uye chikwata chevana chiri kufora pasi pavo.
  Inotungamirwa nevakomana vaviri: Viscount uye gamba Phoenix Falcon. Vese vakomana vakomana vakatsvinda vane mhasuru dzakatanhamara, uye mune zvipfupi chete. Simba, ngatitii, varume. Zvino vakafamba, vakadarika mbiru.
  Vana vanoedza kufamba nekukurumidza sezvinobvira, uye nguva nenguva vanotanga kumhanya. Uye rinoratidzika seuto rengirozi dzine misoro inopenya, yakanaka. Uye ivo vachiri vasina pfuti, kunze kwezvibatiso zvekumba.
  Asi vakabva vapinda mumunda wemipine. Mhumhi dzinoverengeka dzakachema, asi Phoenix akakanda koni inorema paari netsoka yake isina chinhu, uye yakatsemura dehenya remuparadzi.
  Akawira pasi, mamwe mapere akatanga kutiza. Uye vana vakatanga kurongedza makoni nematavi.
  Margarita akati:
  "Ndinoyeuka kamwe boka rose revana vezvematongerwo enyika rakaita hondo huru. Uye mauto eGermany akatiza. Vana ndokuvamhanyira ndokuvarova nezvipfuramabwe .
  Dominica akabvuma kuti:
  - Slingshot, iri isimba rinouraya!
  Vana varwi, kutaura idi, vakatanga kugadzira zvipfuramabwe. Uye gadzira chinhu chakaita seuta.
  Margarita akaitora ndokutaura achinyemwerera:
  - Chombo chedu chichave chakanyanya kukwana kana chikadzingwa nemashiripiti.
  Dominika akarira, achibudisa mazino ake:
  - Kunyanya kana ndikawedzera!
  Pashure pokunge vana vazvigadzirira zvombo, n"anga dzose dzine simba dzakasimudza tsvimbo dzavo.
  Margarita akati:
  - Tinobatana pamwe chete!
  Dominica yakasimbisa:
  - Ndizvozvo!
  Vasikana vese vari vaviri vakaunganidza simba remashiripiti avo ndokuritangisa nesimba ravo guru. Uye ipapo tsvarakadenga dzakatora uye dzakaparura hova dzesimba kubva pazvigunwe zvavo zvisina kuchena kuburikidza neboka revana. Uye ipapo chishamiso chakaitika, uye zviuru zvephotoblitzes , kana, sediki supernova, zvakaputika mumoto.
  Margarita naDominica vakatanga kuverenga zvitsinga uye kuimba:
  Isu tiri vasikana, tichipinda pantheon,
  Vakapika mhiko yekutendeka kunaBaba...
  Kuti kukundwa kwehasha kwakamirira Orkishists,
  Zvakanaka, ko maElves anogara pasi pezuva !
  
  Nymphin anesu , sesimbi,
  Yakagadzirwa nendarira, iyo yakasimba kupfuura chero simbi ...
  Ndakarota ndichishandura nyika,
  Sezvo shasha huru Gralin akasiya!
  
  Tichaita kuti Nyika yeBaba itonhore,
  Uye isu tichasimudza Nyika yaBaba pamusoro penyeredzi ...
  Ngapave nekubudirira ne elf-vasikana ,
  Kunyangwe tsoka dzedu diki dzakashama zvachose !
  
  Orkshist yakarwisa nyika yangu,
  Samurai trolls ari kuuya kubva kumabvazuva ...
  Ndinoda Solcesus naGralin , _
  Uye , ndinotenda, tichabvarura muvengi kuita zvidimbu zvidimbu !
  
  Elfrog anesu ,
  Ndeipi Solcenism , kuseka, ichavaka ...
  Yakasimba kupfuura zvese zviri muchadenga iMhuri ine mbiri,
  Ichawedzera kuziva uye kuda kwatiri!
  
  Ndinotenda kuti hatife takakanda mapfumo pasi,
  Nyika yeBaba haigoni kupfugamiswa...
  Comrade Gralin nyeredzi inopenya,
  Uye mudzidzisi wedu ndiye akachenjera shasha Drinin !
  
  Tichaita Nyika Yedu,
  Kuwedzera kunaka uye kupenya papasi...
  Uye iwe unoziva, pachave nepfuti yemhondi,
  Rega vakuru nevana vafare!
  
  Pisa Elfrog , usatsva mumoyo mako,
  Iwe uri mutsigiri weese Elf minondo...
  Tichavaka munguva pfupi, ndinotenda, paradhiso yakasimba,
  Solcesus achauya, basa dzvene!
  
  Usavimbe neboka reOrkler , shamwari,
  Kuti achahwina zviri nyore uye zvinotyisa...
  Tese tiri mhuri imwe -
  Uye nditende, haina kunonoka kuda Amai vako!
  
  Jehovha Wamasimba Ose anotidzivirira tose,
  Achasimudza mureza wemavara manomwe pamusoro pevhu...
  Uye chikara chakaipa chichashanduka kuita mhuka,
  Tinogonawo kukunda Satani!
  
  Ndinoda Nyika yeBaba Mukuru,
  Muchadenga chese hamuchina runako,
  Hatisi kuzotengesa Elfia ne ruble,
  Ngativakei rugare nerufaro munyika yose!
  
  Muzita raAmai vedu, hope,
  Iyo Elf huru ichamuka ...
  Zvimwe zvose hazvina maturo
  Uye mesiya mutsva achava nesu!
  
  Ah Lada, wamasimba ose,
  Iwe unopa rudo nerunyararo kune mwenje elves ...
  Ndinotendeukira kwauri, ndichikumbira,
  Uye kana zvichidiwa, rova nemheni!
  
  Ælfria , Mukadzi Wedu weKudenga,
  Akapa Solcesus kune Universe ...
  Nokuda kwenyu Mwari mukuru amuka.
  Vanhu havasati varasa kuravira kwavo!
  
  Ndokumbira utarise, maelves akadai,
  Vamwari veElven vanoremekedzwa zvakanyanya ...
  Isu tiri vanakomana vakuru veAmailand,
  Uye vanasikana vanogara vachikunda nyika!
  
  Shamwari, tinofanira kunyengetera kuna Motherland,
  Perun, Yarilo uye Elfrog simba ...
  Tichava varume vakasimba kwazvo,
  Uye tichafuridzira kunyange makore kumatenga!
  
  Iye zvino muvengi atodzingwa kubva kuElfskva ,
  Unokuvadza vezvakatipoteredza zvakanyanya ...
  Isu takatendeka kuna Solcesus naGralin ,
  Uye kuchave nematangi akawanda ane pfuti!
  
  Aiwa, muvengi haakwanisi kudzora madhofu,
  Sezvo varwi vedu vane masimba ose...
  Kupasa bvunzo, shanu chete,
  Kuti mukomana wese angave akasimba kwazvo!
  
  Soltsegrad ichave ine mbiri ,
  Uye isu tichamudzivirira kubva pakurwiswa ...
  Kurongeka kwekukunda kwevarwi kuchauya,
  Kunyange zvazvo ropa richiyerera murukova rusingadzoreki!
  
  Vasikana vasina shangu muchando,
  Vanomhanya, zvitsitsinho zvavo zvichipenya...
  Uye ivo vacharova maOrks nezvibhakera,
  Kaini asina kushamwaridzana achabatwa kumeso!
  
  Zvese zvichanaka, vanhu vanoziva,
  Tichawana nyeredzi muchadenga...
  Pamusoro pazvo, chitadzo kupokana ushingi,
  Uye pachava nomunhu pachigaro choumambo chaMwari!
  
  Tichakurumidza kumutsa vakafa nesainzi,
  Tinogona kuva vadiki uye vakanaka zvakanyanya...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Kuna amai vangu vakanaka Elf!
  Saka vasikana vakaimba, uye hondo yose yevana yakazviwana yakapfeka nhumbi dzokurwa dzinopenya uye nezvombo zvakasimba, kunyange zvinotonhora.
  Mushure mezvo, kudzoreredzwa kwevakomana nevasikana kwakapedzwa. Uye vakanga vakagadzirira kurwa kwakakomba.
  Dominica naMargarita vakabudisa mwaranzi yesimba iyo yakatungamirira kukuchinja kukuru. Uye zvino mauto evana akanga agadzirira.
  Saka akabva asimuka kuenda kunorwa.
  Dobrynya akacherechedza nechitarisiko chinofadza zvikuru:
  - Tiri kuenda kuhwina zvakare! Uye ichi ndicho chimiro chedu.
  Kamba saizi yetangi rakanaka reGerman Tiger yakakambaira mberi. Aiva nedemhe redhaimani, kana kuti, raipenya sokunge rakafukidzwa nematombo anokosha. Mhuka yakanaka kwazvo.
  Margarita akataura nekuchenjera:
  - Negoko rakadaro, turtle pachayo inoisa panjodzi yekuva muvhimi ane chishuwo!
  Dominica akagutsurira ndokuimba:
  Shards yakanaka
  Kurwisa pfuti yemuchina, maiwe , hapana!
  Asi rwiyo rwake rwakazove rusina musoro, uye kunze kwenzvimbo.
  Vana vehondo vaifamba vachitenderera kamba. Mumwe wevakomana aida kumupfura, asi musikana musoja akaisa ruoko rwake pabendekete remukomana ndokuridza kamhere:
  - Hapana chikonzero!
  Mumwe musikana akati:
  - Ndizvo zvakaita timu!
  Ava vana vanorwa zvechokwadi vanoda kurwa.
  Dominika akadaro achiseka:
  Kuruboshwe ndiko kune hondo yedu, uye kurudyi ndiko kune hondo yedu;
  Zvakanaka kundirova kumeso nekudhakwa kwakanyanyisa !
  Varwi vaive nemufaro chaiwo . Uye zvinoita sekunge vagadzirira kufamba rwendo rurefu. Uye manzwiro avo zvechokwadi haazoperi.
  Margarita akataura achinyemwerera:
  - Hongu, ndinofanira kutaura kuti tichiri rombo rakanaka.
  Dominica akabvunza achinyemwerera.
  - How rombo?
  Musikana wechikwata akapindura nechivimbo:
  - Icho chokwadi chekuti Great Patriotic War yakagara isingasviki makore mana. Muchokwadi, maGerman angadai akaramba kwenguva refu pamitsetse yavo ine simba yekudzivirira!
  Musikana mutambi akagutsurira musoro:
  - Ndinobvumirana neizvi. Kune dzimwewo dzimwe nyaya dzenyaya iyi. Asi chero zvakadaro, isu tinokwanisa kugadzira chishamiso. Kana vari veGermany, vaona kuti hondo yakanga yatoparara, havana kuda kuramba zvachose. Uye nokudaro vakaita nenzira yavo vamene yepragmatic!
  Margarita akati:
  - Heino mota isina kunyatsobudirira - iyi ndiyo Tiger, yakanyanyisa kurema, uye ine mubatanidzwa usina kuchengetedzwa zvakanaka pakati pe turret uye hull. Tangi iyi, unofanira kubvuma, haina kunyanya kunaka. Yakanyanya kurema uye yechinyakare, kunyangwe nhumbi dzokurwa nadzo hadzina kuwanikwa pamateru. Uye kuisa kutapurirana zvakasiyana kubva injini kukanganisa kukuru.
  Dominica akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Iwe haugone kupokana neizvi ! Chokwadi iko kukanganisa! Asi kune rumwe rutivi, vakafa chete havakanganisi, uye chete kana vachibva kune humwe hupenyu. Uye ndinofunga kuti ari. Ndoda iwe!
  Margarita akagutsurira musoro achibvumira:
  - Hongu, kune chokwadi mushure mekufa! Uye ini pachangu ndakagutsikana neizvi. Uye kana mune izvi zvakasikwa ini ndakatemerwa kuparara, ipapo mune imwe, chimwe chinhu chichaenderera!
  Musikana mutambi akagutsurira musoro:
  -Kufanana nekusingaperi komputa mutambo une isingaverengeke nhamba yematanho akasiyana!
  Musikana wechikwata akasimbisa kuti:
  - Zvakanaka, hongu! Chimwe chinhu chakadaro, uye izvi, ndinofanira kutaura, zvinotonhorera ! Uye pano unogona kufara kanopfuura kamwe kana kaviri.
  Mukomana wegamba Dobrynya akaimba:
  -Inguva, inguva, ngatifare,
  Muhupenyu hwangu ...
  Kurunako nemukombe, mhanza yemhanza.
  Bye, bye, kuzunungusa, minhenga pangowani,
  Tichazevezera kune ramangwana kanopfuura kamwe!
  Tichazevezera kune ramangwana kanopfuura kamwe!
  Ndichabvarura muvengi! Ndichabvarura muvengi! Ndichabvarura muvengi!
  Kuseka kwevana kwakanzwika. Dinosaur hombe yakaonekwa pamberi peuto diki . Chokwadi, akanga asinganyanyi kutyisa, asi akanga ari mukuru. Uye muviri wake wakakura, asi musoro wake, pane zvinopesana, muduku, pamwe nemuswe wakareba. Uye pamusoro pane zvakare mafins emagumbo.
  Dominica akati:
  - Ichi chikara - chikuru !
  Margarita akagutsurira musoro achibvumira:
  - Mhuka huru! Asi usanetseka. Kana tikasaibata haibatike isu!
  Uye musikana wechikwata akati:
  - Varwi vechidiki - usapfure uye usaite ruzha!
  Vana vakabva vanyarara. Uye vakaedza kufamba netsoka vasina kuita ruzha.
  Dominica akati:
  - Ko kana dinosaur matsi?
  Margarita akanyemwerera achida kutaura chimwe chinhu. Pakarepo pakava noruzha nokutsemuka kwematavi. Mhuka yakakura sechivako chenhurikidzwa nomwe yakaoneka, ine muromo muhombe, wakaita sesperm whale wakareba. Iri chokwadi ibenzi hombe . Uye mazino acho akareba mamita mashanu.
  Dinosaur, iyo yakamira ikamira uye yakatarisa neshungu kuboka revana, yakaona chikara chaityisa uye yakamhanya kutiza. Uye zvaiita sokunge, chaizvoizvo, akanga achisundwa. Zvinonyanya kudhura kurwisa hofori senge iyi saber-toothed tyrannosaurus.
  Dominica naMargarita vakasimudza tsvimbo dzavo dzemashiripiti. Musikana wechikwata ndiye akatanga kupfura. Uye kubva pamuromo wetsvimbo yake, pulsar inouraya ichabhururuka ichibuda. Uye acharova muromo wechikara. Uye achapiswa kwazvo. Asi mukupindura kwakava nekudzvova kwaitotyisa uye kusinganzwi.
  Dominica akachitora ndokuchipindura , akachirova nesimba rake rose, achiita nesimba, sekunge ari kurova mhondi murwi uye, achirira:
  Dinosaurs, pamwe uri pano, uye kwete muAfrica,
  Pamwe unotsenga uswa kwemangwanani,
  Dinosaurs,...
  Uye musikana akatumira chikamu chake chemashiripiti kune hofori. Uye dzakatora mazino ake mazino, uye paakarohwa, akashanduka kuita mabukira akanaka, epingi.
  Dominica yakaimba:
  Ndaida kugadzira iron
  Nzou yakangoerekana yaoneka...
  Mapapiro senyuchi -
  Maruva pachinzvimbo chenzeve!
  Margarita akaputika nekuseka uye, zvakare, aizomurova nepulsar inoparadza uye inoparadza. Asi mauto evana akatanga kunaya chikara nemiseve. Uye nhumbi dzake dzokurwa nadzo dzakatanga kutumbuka .
  Dominika akatora ndokuburitsa mashiripiti kubva mutsoka dzake dzese netsvimbo yake. Uye yakashanda zvakanaka pano.
  Zvaiita sokuti chimwe chinhu chemashiripiti chakanga chazvitora uye chazvipa simba guru rokuparadza.
  Margarita akaitora ndokurira, achichonya nemaziso ake esafaya.
  - Wow!
  Tyrannosaurus yakadonha, uye panzvimbo payo pakaonekwa tafura hombe uye yakafara, yakazara nezvokudya. Uye pano yakanga yatove yakasarudzika uye isina kumboitika, yakasarudzika. Uye zvinonaka zvakadaro.
  Dominica yakaimba:
  Izvi zvakava zvinonaka
  Uye kunhuhwirira kunotapira kupfuura uchi.
  Hatingahwine kubva pakutanga,
  Uye hunhu hwedu huchabudirira!
  Margarita akasimbisa achinyemwerera, achibudisa mazino ake:
  - Hongu, ichabudirira! Uye izvo zvakanaka!
  Mushure mezvo, musikana wechikwata akawedzera:
  - Uye iwe unoziva kukanda mashiripiti. Izvi , ndinofanira kutaura, zvinoshamisa! Shandura saizi yakakura kudaro kuita chikafu chinonaka . Aya haasi ma orcs kana goblins - zviri nyore nazvo!
  Dominica akagutsurira ndokuimba:
  - Zvese zvisingagoneki zvinogoneka, ndinoziva zvechokwadi,
  Uye dzidza kukanda mashiripiti, usipo zvachose!
  Urove rutsoka rwako pasimbi yakasimba kwazvo;
  Uye rova chikara nechinopinza chinopinza!
  Margarita akaseka ndokucherechedza achinyemwerera kuti aipenya nemaparera:
  - Ehe, unoimba zvinobaya mwoyo zvekuti hauzowani mhosva! Super!
  Dominica akabvuma kuti:
  - Ini ndiri mukuru mukuru - murwi anotonhorera kupfuura nyika!
  Uye kuti achatora sei nekukunguruka nemeso ake kuti ari esafire uye senyeredzi.
  Tafura yaiva nechikafu yakadzvova vana varwi, vamwe vakatanga kuswedera pairi ndokutora madonuts nemakeke, akanyikwa muchokoreti nemhando dzakasiyana-siyana dzemafuta. Zvichiri nani, tora ice cream. Izvi zvakanakisa chose.
  Margarita akaridza hwamanda yake ndokudzvova:
  - Imi vakomana hamufanire kudya zvakanyanya ,
  Hapana chikonzero chekuti imi mese mumhanye kupinda mumabhunu...
  Uye zvinyore iwe kabhuku,
  Mobility ichiri kuuya inobatsira!
  Dominica akataura achinyemwerera:
  - Hongu, zvakazoitika zvakanaka!
  Ndokuchonya nemaziso ake eblue.
  Margarita akati:
  -Nyama yeDinosaurs haina kunaka zvakanyanya, uye kunyange zvishoma kune zvisikwa zvinodya nyama. Asi kudya bhiza...
  Dobrynya akati:
  - Handingakuregi uchidya bhiza!
  Uye mukomana-gamba akaimba:
  Sivka-burka, uprofita kaurka,
  Mira pamberi pangu
  Seshizha pamberi pouswa!
  Sivka-burka, uprofita kaurka,
  Zvakanyanya, zvakakosha
  Tosangana!
  Oenomaus akaitora ndokusvetuka kubva padhiragoni. Aida chaizvo kuedza kuti dhinasori rakanga rashanduka kuita chikafu cherudzii . Zvingangodaro, chinhu chinofadza. Uye mukomana-muchinda akatora keke nechokoti ndokukandira mumuromo make.
  Akabva atanga kutsenga zvine simba, it was creamy and sweet. Zvinonaka kwazvo.
  Vana vakachema pamwe chete:
  - Zvakanaka, regai ndiedze! Musaite zvakaipa vatete!
  Margarita akanyemwerera asina mhosva:
  - Ini ndinonzi Tete? Zvinosekesa!
  Uye musikana wechikwata akadanidzira:
  - Ndichakupa maminetsi gumi ekudya! Unogona kudya, asi zvine mwero!
  Dominica akabvunza achinyemwerera.
  -Waifanira kunzwa nzara panguva yehondo here?
  Margarita akagutsurira musoro wake wegoridhe, ruvara rwechitubu dandelion:
  - Hongu, sei! Uye kwakanga kuchinetesa zvikuru!
  Musikana uyu akatanga kuimba nenzwi rake rakajeka kusimbisa nhamo yemamiriro acho ezvinhu.
  Achiimba, musikana akatosvetuka kubva pashato. Uye akatanga kutamba pahuswa hweorange netsoka dzake.
  Uye inzwi rake rakanga rakajeka uye richipenya:
  Isu tiri nhengo dzeKomsomol, vasikana vanorota,
  Nezve ramangwana revanhu venyika ino yakanaka...
  Kana isu takatendeka kuPasi nepasi,
  Uye tinokunda iyi hondo ine ngozi!
  
  Chero bhizinesi rinopokana ipapo,
  Moto unopfuta nechisimba mumoyo wechidiki...
  Vasikana, izvi zvakangonaka
  Ngativhure musuwo wehukuru hwenzvimbo!
  
  Munhu wose ari murume ihofori
  Sayenzi, ndoziva, ichamupa simba...
  Nditende, kudanwa kwedu kunogara kwakafanana,
  Saka Abheri anotonga, uye Kaini ari muutapwa!
  
  Ndinoda goho rakawanda kuti riibva,
  Kuti nyika ibudirire ...
  Kuti paradhiso yakaisvonaka, inoshamisa iuye,
  Uye ushamwari hwakanga hwakasimba kupfuura simbi!
  
  Tichakunda kunze,
  Vasikana vanomhanya vasina shangu nemumadziva...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama.
  Blizzard uye kutonhora hazvizotityisi!
  
  Nditende, vavengi vedu havagoni kutikunda,
  Tsinga dzesimbi nemurazvo wemoto mumoyo...
  Uye simba remweya, sewe bere,
  Tichasimudza mureza, ndinoziva!
  
  Ndiani anoda vasikana vanopenya zvakanyanya ,
  Akanaka mumweya nemufananidzo...
  Gadzirira pfuti huru yemuchina,
  Kunyangwe muvengi wako ane njodzi!
  
  Ndinoziva kuti tichakunda zvechokwadi,
  Ticharamba takabatana nenyika yedu yaAmai...
  Mushure mezvose, kune nyika ine nyeredzi pamberi pedu,
  Munhu ngaave chisikwa chakasimba!
  
  Chiedza cheNyika yeBaba pasina miganhu yayo yakakura -
  Ruby nyeredzi dzinopisa pamusoro.
  Rus 'akazvifukidza nekubwinya kusingafi -
  Mhare ine simba, the drayman, inorova!
  
  Rowan ruby mumashizha emerald -
  Safire inopenya mumunda , cornflower...
  Ndinotumira pfungwa dzangu kwauri, Russia -
  Gondo rine misoro miviri rinobhururuka nenziyo!
  
  Mumadonhwe edova maparera madhaimondi echando;
  Zvese zvakanaka muMotherland hombe!
  Nyika yakakora, ine tsinga seminhenga;
  Mazaya echando akakukurwa nemhepo itsva!
  
  Mune imwe nzvimbo yeRussia kune ice, zvisimbiso,
  IN shamwari , ngamera indarama yomurenje.
  Kunodziya pano kana madutu echando achitinhira,
  Nokuti tinochengeta Mwari mumwoyo yedu!
  
  Manwiwa, mavise nemabhanana zvinokura;
  Uye kumwe kunhu muzhizha iwe uri kumhanyisa pane skates ...
  Zvakanaka, ungawana kupi nyika dzakadaro munyika?
  Uko marudzi akasimba kwazvo muzvibhakera zvawo!
  
  MuRussia, simba remaoko rinokwidziridzwa,
  Mariri, munhu ndiye Musiki wemugumo wake amene!
  Tinogona kurwa zvakanaka ,
  Kuti mafashamo enhamo arege kuuya kuRus!
  
  Vakadzi vedu vakanaka, munhu wese anoziva
  Uye hakuna varume vakasimba vane ushingi!
  Baba, iwe uri mufananidzo weparadhiso -
  Changamire Mwari mumwe chete ndiye Tenzi weMhuri!
  
  Zvidhori zveOrthodox zvichabvumidzwa,
  Mushandirapamwe unotangwa nemusoja...
  Tichadzoka kumba nekupa zvakapambwa,
  Pasina kupotsa, vapfuri vanopfura vavengi vavo!
  
  Ngatipei rugare uye mufaro kune pasi rose,
  Uye pamwe chete naMwari tichamutsa vakafa!
  Nekuda kwekubwinya kweNyika yedu isingaori -
  Chokwadi tichakunda , ndinoziva!
  Dominika akatorawo nziyo dzake. Uye vakaitamba pamwe chete, uye makumbo avo asina kusimira, akatsvuka, akasimba aifamba nekutamba.
  Ipapo Margarita akaridza hwamanda:
  - Mwenje kunze! Ndizvozvo, nguva yekudya yapera.
  Vana vehondo vakasiya tafura vachizeza. Muchokwadi, sei iwe haugone kuzvibata ? Kana paine chaizvo gumi nemaviri emhando dzakasiyana dzekrimu. Uye zvinonaka zvakanyanya. Uye munhuwi weaizi cream, makeke, makeke, pretzels, uye zvimwe zvinhu zvinonaka uye zvinonaka zvinofadza uye zvinoyevedza.
  Dominica akati :
  - Usanyanya kudya ! Dzidzira kuva nemwero!
  Margarita akanyora paTwitter kuti:
  - Ziva munhu wese kuti munhu haasi nguruve! Uye unofanira kudya nokungwarira zvikuru.
  Mukomana ane gamba Dobrynya, uyo akanga achangobva kudya makeke gumi nemaviri uye akazvizora nekrimu ine mavara mazhinji, akagunun'una:
  - Izvi zvese zvinoshamisa! Asi unofanira kuziva nguva yokumira. Kudya kwakanaka, asi kudyisa kwakaipa.
  Mukomana muchinda Oenomaus akabvuma:
  - Muvengi wako mukuru idumbu rako. Asi kana vachiti - ipai chisvusvuro chako kumuvengi, izvi hazvirevi kutora sezvazviri!
  Dobrynya akataura achinyemwerera:
  - Asi mushure mezuva rakaoma, kana kurwa, kana kudzidziswa, iwe unofanirwa kudya zvakanaka! Zvikasadaro hapazovi nesimba.
  Dominica akagutsurira musoro achinyemwerera ndokuti:
  - Ini pachangu ndinosarudza kunyungudutsa puroteni mumukaka kwekudya kwemanheru uye kuinwa. Zvinogutsa, uye usiku mhasuru dzinokura uye hadzitsvi. Zvakanaka, cottage cheese nehove yekudya kwemanheru ine utano hwakanaka. Muviri wevatambi unoda mapuroteni.
  Vana varwi vakavakwa neimwe nzira. Uye vakatanga zvakare kufora kuenda kunhare yen'anga yakaipa Bastinda. Nzvimbo yakapoteredza yakaramba ichiyevedza. Zvisinei , apo mauto maduku, echidiki, achiratidzira zvitsitsinho zvaro zvisina guruva, ane guruva, akaenda, zvisikwa zvakanyanya kuoma pamberi pemaziso edu.
  Vakanga vava kusvika paumambo hwemakonzo, uye ava varidzi vanoparadza zvikuru.
  Kuti vafare, vana-varwi vakatanga kuimba uye vakatanga kutsika tsoka dzavo nesimba:
  Elfia inotumbuka segwenzi riri pasi pamadzimambo,
  Hazviperi uye zvakanakisa kupfuura pasirese...
  Kukunda kwakavhura account isina muganhu,
  Kutenda kwedu kuchamutswa muRodnovery !
  
  Hukuru hweNyika yeBaba, zvitende, ndizvo
  Mwoyo wake mudikani ngaukwire kumusoro...
  Saka kuti mufaro wepasi rose uri mukati
  Kuve neElfia ine denga rakasimba!
  
  Ziva kuti Elf yedu inobhururuka kumberi,
  Uye anocheka masaisai nechipfuva chake...
  Asi isu tinofanira, tichauya neimwe nzira kutenderera,
  Uye pachava nevamwe, nditende ini, vatongi!
  
  Nyika yedu yaAmai ichave nenyika yakanaka,
  Iyo inopenya nechiedza chakajeka ...
  Uye pamusoro pezvose Elfrog chifananidzo chemweya,
  Izvo zvinoshandura chando kuita zhizha!
  
  Ehe, ndoziva, zvakatiomera isu vakomana,
  Asi iwe unoshandira Oenomai wakatendeka ...
  Igwa rakarohwa, chikepe chakatsemuka,
  Uye pane imwe nzvimbo imbwa ine hasha inohukura zvinotyisa!
  
  Kwete, isu hatisi kuzopa Elf kumuvengi ,
  Minondo yedu yakabaiwa, nditendei, inopinza...
  Tichamira tichikunda zvakare
  Uye usataure zvisina maturo, madhimoni!
  
  Pano tirikuungana kuparade,
  Hapasisina nyika tsvene yakanaka pasirese...
  Nditendei, tichatumira vavengi vedu pamwechete kugehena,
  Uye isu tichavaka paradhiso isu pachedu, munoziva, kunyange!
  
  Hapana anogona kutimisa
  Isu tiri varwi vakuru veElves ...
  Simba rakadaro, hondo isingakundiki.
  Uye ngatiite kuti pasi rose rifare!
  
  Ngatizviratidze kunyika mune runako,
  Ngatisimudze mureza wemavara manomwe pamusoro penyika...
  Uye isu tichafara, nditende, kwese,
  Pamusoro pazvo, mabasa ehugamba anoimbwa!
  
  Ndokumbira utarise kuti elf rugare runonyanya kukosha kwese,
  Uye icharamba ichiwedzera ...
  Uye vanhu vachafara panyika,
  Nekuti hakuna kunyadziswa kwaBaba!
  
  Solcesus mukuru auya ,
  Hakuzovi nerima muchadenga chedu...
  Uye kana munhu uye elf vasiri mbwende,
  Mamiriro ake kubuda kwezuva nekusika!
  Urwu rwiyo runobata mweya! Rwiyo runonakidza uye rwakanaka.
  Kunyangwe iyo nzvimbo yakatenderedza yatonyanya kuipa - miti yakakangwa , uswa hwakachekwa, zvese zvakapwanyika uye zvakafukidzwa nematehwe emakonzo.
  Margarita akati:
  - Ehe, usatarisire chero chakanaka kubva kumakonzo aya! Uye kumativi ose kune zero.
  Nekunyemwerera kupenya uye kutsva, Dominica akataura, achiburitsa mazino ake:
  - Izvi, zvechokwadi, zvaifanira kutarisirwa! Zvese zvanyanya kuita zvisina musoro . Asi chii chaungatore kubva kugonzo - kunze kwefetereza kubva kune tsvina!
  Vasikana vese vakabva vabvaruka nekuseka. Mushure mezvo chikwata chevana chese chakawedzera nhanho yavo vasina shangu. Vakomana vaviri varwi vakamhanyira mberi uye vakavheyesa minondo yavo sezvigayo zvemhepo.
  Uye saka gonzo rekutanga, ukuru hwebulldog yakanaka, yakagurwa nevakomana vemhare kumativi ese. Iyi yakanga iri hondo huru.
  Vana vakatowedzera kumhanya ndokutanga kumhanya chaiko. Ipapo boka guru remakonzo rakaoneka mberi. Mukuru wavo akanga akaenzana nebhuru rakanaka. Musikana mutambi Dominika akatasva dhiragoni muhondo. Uye akange agadzirira kurwa, asi kurova kwake kwekutanga kubva mutsvimbo yemashiripiti kwakarova gonzo rakura.
  Uye yakavhenekera uye yakashanduka kuita denderedzwa guru rechizi yakasarudzwa nemakomba. Uye kunhuhwirira kwakadai kwakabuda kubva kwaari zvekuti makonzo akatsauswa pakurwiswa kwehondo yevana uye akarwisa aimbova mutungamiri wavo, uyo akange ave kunakidzwa nekunhuhwirira kwekunaka kwakanyanya kwemakonzo.
  Izvi zvakava chishamiso.
  Margarita akati:
  -Kugona kwako kuri kukura awa yega yega! Uye izvi, ndinofanira kutaura, zvakanyanya kunaka !
  Dominica akagutsurira musoro wake wegoridhe:
  - Ndinogona kuita zvakawanda! Uye ichi ndicho credo yangu huru! Uye kana ndikatanga, hapana chinondimisa.
  Uye musikana akaitora ndokurova chimwe chikwata nemheni yemashiripiti. Uye kumwe kuchinjwa kwakaitika.
  Makonzo akati wandei akava makuru, ane mitsetse manwiwa airatidza kunakidza.
  Vana vehondo vakaimba mukorasi:
  Mavise, manwiwa, mabhanzi egorosi,
  Nyika ine rupo, yakabudirira...
  Uye agere pachigaro cheushe muElfiburg -
  Baba Mambo Oenomai!
  Uye saka vana-varwi pakupedzisira vakarwa nemakonzo, uye ngativateme pasi pasina kukanganisa. Uye varwi vanovheyesa minondo yavo nesimba . Vasikana vakatanga kupfura neuta. Vamwe vacho vaive maelves, uye vaive nehunyanzvi hwekupfura. Uku kwaiva kurwa chaiko.
  Uye mamwe mapoka akati wandei emakonzo anoenda kuhondo. Dzinoyerera serwizi rwakadzika.
  Dominica akati:
  - Kana tichitaura pamusoro pechinhu chakaipa uye chakaipa, pane manzwiro ekuti hapana muganhu!
  Margarita akaimba achinyemwerera, izvo, zvisinei , zvaisuwa:
  Hondo dzerima dzine simba zvechokwadi,
  Huipi hunotonga pasi rose vasingazive nhamba...
  Asi imi muri vana vaSatani,
  Usaputsa simba raKristu!
  Dobrynya, achisvetuka kubva kudhiragoni, akatanga kutema makonzo. Akaita izvi neminondo miviri panguva imwe chete, uye nemhaka yokukurumidza kufamba kwomukomana wacho, zvaiita sokuti guyo rekofi rakanga richishanda. Apa ndipo pakatangira kuparadzwa.
  Oenomaus akapindawo muhondo. Mukomana akabata gonzo rimwe nemuswe nezvigunwe zvake ndokukandira kune rimwe richitsemuka mapfupa. Akabva aimba:
  - Simba rangu guru iguru,
  Uye handingambozvipi kuvavengi vangu...
  Kubva pakurohwa nechibhakera chemukomana.
  Gonzo rakaipa richabhururuka kunyadziswa!
  Zvirokwazvo, mukomana muchinda anozviratidza kuva murwi akaoma zvikuru muhondo.
  Dobrynya anewo simba, muscular, kunyange zvazvo akashandisa makumbo emukomana uye, asingakanganwi nezveminondo . Uye akatanga kuratidza mwero wakatanhamara wekushungurudzwa. Zvainge zvakaoma uye zvine ropa sei zvese.
  Mukomana wacho airatidza kuva nehasha uye anorwa, sezvakaita vamwe varwi veuto duku.
  Uye chitsitsinho chomukomana chinobaya matehenya emakonzo chaimo.
  Uyu muurayi uye, panguva imwe chete, pane kunyemwerera pamiromo yemukomana .
  Dominica anoshandisa simba rake remashiripiti kune inotevera shanduko. Uye anoshingaira zvikuru.
  Mhare inosvetuka uye ichitenderera. Uye ikozvino rwizi rwesimba runobhururuka kubva kune yake mashiripiti wand zvakare. Uye inorova orc.
  Bere rine shavi, shava rinobva rashanduka kuita chocolate marshmallow. Izvi zvakakura sei ?
  Margarita akabvunza achinyemwerera:
  - Unogona kugadzira halva?
  Dominica akagutsurira musoro wake wegoridhe:
  - Chokwadi ndinogona! Uye zvichave zvakanaka!
  Uye musikana akasunungura mashiripiti kubva pamaoko ake uye kubva pazvigunwe zvake zvakanga zviri zvigunwe. Flames yakarova chikwata chemaorcs. Uye rwizi rwose rwouchi rwakayerera... Huchi hwaiva hweyero-orenji uye hwaipfachuka semaseve.
  Margarita akapindura achiseka:
  - Iwe unoziva, izvi hazvisi izvo chaizvo zvaunoda!
  Dominica akagutsurira musoro kuratidza kubvumirana nazvo.
  - Chokwadi, kwete halva, asiwo inotapira!
  Musikana wechidiki akati:
  - Halva yakanga isingawaniki hondo isati yatanga. Asi vaidya uchi kunyange panguva yebasa racho.
  akakava zvakare , panguva ino pamakonzo, ndokuimba:
  Chipo chakanakisisa, hongu, huchi,
  Mukomana, hongu, achanzwisisa izvi ...
  Kunyangwe zvishoma - teaspoon,
  Izvi zvatove zvakanaka, zvakanaka, rega poto yakazara!
  Margarita akakavawo, kutanga neshamhu yemashiripiti, uyezve nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, achienderera mberi:
  Asi mudikani, ichi chinhu chinoshamisa,
  Zvese zviripo kana kuti hazvipo...
  Asi mudiwa, ini handisi kunzwisisa kuti chakavanzika chii,
  Kana iripo, ipapo inobva yaenda!
  Asi kana ukaidya, hapachazovi nenhamo!
  Dominica akaitora ndokusvetukira pashato. Kunyemwerera kwake kwakava kwakaipa kwazvo, uye panguva imwe cheteyo, kufara. Musikana wacho akanzwa simba guru mukati make. Ipapo masaisai akabuda mutsvimbo yake yemashiripiti. Uye pakarepo zviuru zviviri zvemakonzo zvakashanduka kuita zvinonaka zvimedu mumuto. Uye imwezve wave yemashiripiti wand, uye makonzo akashanduka kuita ndiro dzehove.
  Uyezve, dhishi ravo reparutivi raiva reumbozha, riine mabhanana, mapanapple, nemimwe michero inonaka kwazvo. Uye zvese zvinonaka zvinoshamisa uye zvinoshamisa.
  Dominica yakaimba:
  Maside dishes anoshamisa
  Vasikana vanoyevedza...
  Uye zviedza zvina zvinopenya,
  Ronza orc mumhino!
  Margarita akataura nekuchenjera:
  - Mubiki akanaka anoita zvimedu kubva kumaorcs nemakonzo, uye zvinodyiwa ipapo!
  Mukomana Dobrynya akatora ndokukanda dombo rinorema pahuma yegoblin. Akabaya dehenya rake mukati ndokuimba:
  - Kana iwe uri munhu akashata ,
  ndichakukanha...
  Zvakanaka, ko kana iwe uri blockhead,
  Zvadaro chirongwa chinoshanda chakagadzirira!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mukoma Dominika Dolfinova akachinja zita rake. Uye zvino akazviti anotonhorera - Caligula. Pamwe mukuremekedza mambo ane mbiri yakaipa, kana kutevedzera zita reimwe mbongoro mune katuni nezveDunno.
  Uye zvino mukomana anorwa Caligula Dolphins akasarudza kuti aifanira kuenda kunotsvaka hanzvadzi yake. Asi ndomutsvagira kupi munhu akashaika?
  Uye mukomana akatendeukira kune rimwe bhuku rakakurumbira pamusoro pemashiripiti. Iye, chokwadi, akanga asingavimbi nemarudzi ose emasvikiro navaroyi.
  Asi wadii kuedza kupinda muchiroto iwe pachako. Uyezve, baba vake havasi munhu, uye angave ane mano ake emashiripiti, uye ehupamhi hunoshamisa zvachose.
  Mukomana Caligula akatora maDolphins ndokugara pasofa ari palotus position. Uye ndakaedza kuisa pfungwa. Mutambi wechidiki wemufirimu akayambuka makumbo ake ndokutwasanudza musana wake. Uye saka mukomana akapinda mune chimwe chinhu chakapenga uye chine mavara, achiedza kutsvaga Dominica.
  Hukuru hwemitambo yemitambo yakaoma kutsanangura. Apo, kunyanya, maelves, orcs, goblins akarwa ... Chiratidziro chezvipfeko nevasikana vakawanda vemarudzi ose uye zvakasiyana-siyana zvekushama. Chiratidzo chacho chakanaka uye chinonakidza mukutanga kwayo, kunyanya kana vasikana vachirova tsoka dzavo dzisina shangu kana pajecha rinopisa kana pamusoro pechando.
  Vanorwisa nekurova neminondo nemapfumo pazvombo zvemarudzi akasiyana-siyana ematangi. Uye zvikara zvesimbi zvinopindura nemajeti emoto unopisa. Kupisa kwemurazvo kwakadzikira uye vasikana, vachipopota, vanongotsva zvishoma, uye vanoridza mhere. Uye iyo orcs inodzvova zvakanyanya, uye huma dzavo bang , bang, bang - multi-colored confetti inoputika kubva pakurohwa.
  Uye mabiplane akashongedzwa anomhanya kubva kumusoro, achisiya maruva ezvitima zvemhando yepamusoro ane akasiyana siyana erunako.
  Chinhu chakanyanya kupenga, uye ichi chinogona kutoridza denga kubva pamahinji ayo, ndechekuti nyika yekufungidzira inosanganiswa nechaiyo, nhoroondo dzenhoroondo, kunyangwe kubva kure kure.
  Stalin, panguva ino, zvisingatarisirwi, achisiya zvakavanzika zvisingakoshi, akati:
  - Iyo Luftwaffe yasvika pakakwirira zvakanyanya mukubhururuka nendege. Kunyange kana kwete
  Kana iwe ukaverenga madhisiko , iyo TA-700 bhomba, inokwanisa kutakura kusvika matani makumi mashanu emabhomba, yakaita fungidziro huru.
  Hitler akati:
  - Asi iyo " Super Monster " ine 3200-mm caliber pfuti, mazana maviri ematani emaroketi, ichiri basa risingaenzaniswi rehunyanzvi hwemauto.
  Stalin akabva aronga toast:
  - Saka ngatinwe kune chokwadi chekuti muromo unoda chero hunyanzvi kunze kwehunyanzvi hwemauto!
  Mutungamiriri mukuru wenguva dzose nevanhu vakanaka nemufaro waini yakavharwa Jesu Kristu asati azvarwa, uye nyika Fuhrer yakanwa muto kubva mumichero makumi mapfumbamwe negumi. Vadzvanyiriri vese vakatarisa kuti nzira yeroketi raibhururuka richienda kumusoro rakacheka sei denga pamonitor. Nzira yekunzwa sei inzwi rinofara remusikana weRussia:
  - Kupinda mu orbit kwakabudirira.
  Uye kuombera maoko kubva kune ese mastand - zvaitwa! Munhu pakupedzisira ari muchadenga, uye izvi zvakaitwa nevamiririri vemarudzi makuru pasi pano - maRussia nemaGermany.
  Denga rose kubva kumusoro kusvika kumusoro rakapendwa nekupenya kwezviuru zvemafireworks emarudzi ese emurarabungu uye mamiriyoni emumvuri, apo, zvaiita, napalm yakaisvonaka yakapararira neinki yenzvimbo yeusiku. Panguva imwecheteyo , munhu anopisa supernovae akashandurwa kuva zvinyorwa zvakajeka - masirogani. Se: "Motherland uye Space", "Pamberi kune Nyeredzi", "Mubatanidzwa weVanhu vePasi"!
  Uku ndiko kupenga chaiko. Zvaiita sekunge super-cosmic uye fantastic performance yakamuka. Imwe mhando yeimwe nhoroondo, pakanga pasina hondo pakati peTatu Reich neUSSR, uye zvakazove zvakanaka kwazvo . Asi zvino izvi hazvitaridziki zvakanaka kwazvo, kuti uzviise zvinyoro.
  Anofanira kutsvaga hanzvadzi yake mukuru. Uye iri ndiro basa guru remukomana, uyo akanga atoita nyeredzi mumafirimu akatevedzana, uye akanga akanaka kwazvo uye ane tsandanyama, ane tile-kufanana nemisuru.
  Uye zita idzva reCaligula rinofanira kunge rakakwezva vanhu vazhinji.
  Mukomana akaenderera mberi nekufungisisa. Uye pakarepo ndakaona musikana, akanaka sengirozi, uye ane bvudzi rakamonana, ruvara rweshizha regoridhe. Akatambanudza ruoko rwake kumukomana uya ndokuti achinyemwerera:
  -Tine akati wandei akakosha mamishoni ekupedzisa newe!
  Mukomana Caligula akabvunza achinyemwerera.
  - Uye ipapo ndinogona kuwana hanzvadzi yangu, yakanyangarika kumwe kusingazivikanwe?
  Musikana akadzungudza bvudzi rake regoridhe ndokupindura aine chivimbo.
  - Hongu, zvinogoneka. Asi hanzvadzi yako iye zvino ari kuzadzisa mesiya akaoma - kuponesa vamiririri vose vepabonde rakasimba, pamusoro pavo kutyisidzira kwekuparadzwa kunorembera. Uye zvakaoma zvikuru.
  Caligula Dolphins akabvunza:
  - Zita rako ndiani, uye ndiwe ani?
  Musikana akapindura achinyemwerera:
  - Ini ndiri Margarita Korshunova, musikana wezvematongerwo enyika akarembera nevaNazi, uye zvino akamutswa munyika itsva. Uye iyi ndiyo magumo angu, kushumira zvakanaka uye kuponesa vanhu.
  Mukomana wacho actor akati:
  - Ndinokunzwisisa zvikuru. Saka, tiri mune mamwe mabasa anonakidza here? Rudzi rwekuda mumafirimu, asi zvechokwadi?
  Margarita akagutsurira musoro:
  - Ehe, sekunge ndezvechokwadi! Asi tine mikana yakadaro zvokuti hatifaniri kutya.
  Caligula weDolphins uye piyona wemubatanidzwa Margarita akange asina nguva yekukurukura uye kugamuchira iyo inoshamisa chiratidziro, uye akanyatsopinda munyika itsva, uye mumamiriro ekurwisa trance!
  Margarita akati:
  - Isu tava neuto rose. Uye unonzwisisa kuti iwe neni tine mutoro wakadii!
  Caligula akapindura nechivimbo:
  - Chokwadi ndinonzwisisa! Uye ndinotarisira kuzova mutungamiri akakodzera.
  Mukomana akavhomora munondo wake unopinza.
  Takadya nokukurumidza ndokumhanyira kunovaka mauto. Vaifanira kunge vakaenda kuItaly nekukurumidza sezvinobvira uye vakaisa minhenga yepapa pamoto.
  Mauto akasimuka kubva kuVienna achienda kukurira kwengoma nokuridzwa kwehwamanda huru. Mauto anofamba netsoka akanga asati awana nguva yokuswedera pedyo uye vatasvi vemabhiza vakanga vachidzungaira. Vatasvi vemabhiza vakawanda vanobva kunyika dzakasiyana-siyana vakapinda muTsarist Russian Empire. Izvi zvakaita kuti zvikwanise kutsika-tsika mujinga megomo nemakumi ezviuru emahwanda. Dashing Cossacks uye chiedza cheTatar vatasvi vemabhiza vanomhanyira mberi. Inotevera mafambiro akashongedzwa akashongedzwa mauto evaPolish gentry. Zvakanaka, machinda anoyevedza aiita kunge akaunganirwa kufora yehumambo. Uyezve, munhu wese anoda kukunda mumwe mukunaka kwembatya yavo, kubva kungowani kusvika kuhashi. Kune zvakare Teutonic knights mune zvombo. Nhumbi dzezvombo dzakakwenenzverwa kuti dzipenye, dzakagadzirwa negoridhe kana sirivha. Kune zvakare maSweden ane yunifomu yakakosha, uye Finns. Yakakwira Janissaries uye Spagi, vatasvi vemabhiza eArab.
  Uye akawanda mabhenji uye mireza yevanhu kubva kuequator kuenda kuArctic Ocean. Uye mikombe mingani ... Aya ndiwo masimba akakundwa.
  Uye heunoi kuuya maAustrians , uye pamwe navo maGermany. Takazvipira kukwira. Zvakare, iyo pfungwa yekupamba Italy muyedzo mukuru. Zvisikwa zvine rupo ipapo uye kune mari yakawanda! Sezvimwe zvinhu zvakanaka zvinogona kuunganidzwa nefoshoro.
  Caligula the Tomboy akaimba:
  Hondo yedu yakasimba
  Anodzivirira nyika ...
  Ko kana paine hondo,
  Haisi kudivi redu!
  Mukomana akatsika gumbo rake risina gumbo mumatope. Hongu ainge akapfeka kabudura chete sezvo aimhanya-mhanya ari mubishi rekurwa zvekuti hembe dzaingopinda munzira dzobvaruka.
  Margarita akabvunza shamwari yake uye mumwe muparadzi:
  - Kana kuti pamwe uchaimba? Uyezve, ndeyako chaizvo!
  Mukomana mutambi akagutsurira nenyemwerero yaiita kunge mwana wemhumhi:
  - Unofungei, handikwanise?
  Zvino Karigula wevaDolphins akatanga kuimba;
  Ah, nyika ino, iwe wakasuwa,
  Ingori gungwa remisodzi - gungwa...
  Ndeipi nzira yemweya yemasikati masikati,
  Vakafa vaiungudza vachirota zvekusvika kuEdheni!
  
  Iine chando chemoyo, chando crusts,
  Uye kupisa kukuru kwegodo.
  Ane hurombo sei, uyo ari mudiki panyama.
  Iyo nightingale inosuruvarisa inotamba mukuchema!
  
  Kufanana nemhute yemhungu, mweya wetsika,
  Uye kuora kweguva kubva kunetseka.
  Asi tinogona kana takabatana
  Budisa vanhu mumatope!
  
  Bvisa kuipa kwenyika,
  Dzima kutukwa chiratidzo chinotyisa ..
  Hatigoni kutakura mutsara wekutambudzika,
  Dhiyabhorosi ngaave guruva!
  
  Nyika ichakurumidza kurasa ngetani dzayo,
  Zvisinei, haisi kuzosiya orbit.
  TO Ngatibatanei chokwadi
  Ipapo vanhu vachamuka!
  
  Unogona kusimuka usingatyi,
  Usamanikidza vamwe vanhu...
  Kuitira kuti bastard isashambira nemafuta.
  Kuti amai vedu vasachembera!
  
  Tichanwa zvishoma kune izvozvo,
  Waini inotapira kupfuura uchi hwenyuchi!
  Ngakuve nenhamo muchokwadi ,
  Asi nguva yokuzvidavirira haisati yasvika!
  
  Ipapo tichavaka paradhiso yekudenga,
  Vana vese vachanakidzwa nekusingaperi.
  Tinobhururuka semuseve kutiza kudenga,
  Hope dzakajeka dzinozadzika!
  Rwiyo rwakapera uye, pamwe chete narwo, vaviri vairwa vakatama kubva kunharaunda yeItaly Alps kuenda ...
  Magomba akanga achiputika, uye dzimwe pfuti dzemazuva ano dzakanga dzichirira. Heino Port Arthur, guta rine mukurumbira. Yakanga iri kuwa kwake kwakaratidza kuderera kwedzinza reRomanov uye iyo Autocracy yese. Kudai nhare iyi yakanga yakamira, pangadai pasina kuva nokumukira kukuru kwakadaro. Vainyanya kuita karuzha vogadzika sando nemajeko. Asi ndiko kukundwa kuno kwakatungamirira kunhevedzano yezviitiko zvakakonzera Chimurenga chikuru chaGumiguru.
  Izvi zvakanaka here kana zvakaipa? Chiitiko chacho chinodhura. Mamirioni evakabatwa uye vanoenda kune dzimwe nyika, asi gare gare, nyika yakawedzera kukurumidza kukura kwayo.
  Kunyange kana pamutengo wakakwirira zvikuru, nhamba yevanhu vokuRussia yakaderera nemamiriyoni zana evanhu.
  Sezvavanotaura, kubuda ropa kwakarapa murwere.
  Asi ikozvino pane mukana, watorazve Port Arthur, kudzorera kumashure nhoroondo uye kutevera yakasarudzika mutsara. Apo, semuenzaniso, vaRomanovs vanochengetedza simba, uye kunyange mune autocratic version. Izvi, zvechokwadi, ngano dzesainzi, asi zvinonakidza. Saka, chaizvoizvo, chii chakamirira Russia kana shanduro ye tsarism yakachengetedzwa ?? Kumira, kana zvakasiyana, kukunda ?? Ko gadziriro youmambo hwakakwana ichave inoshanda zvikuru kupfuura demokrasi dzokuMadokero here? Chokwadi, hukama pakati pezana ramakore rechimakumi maviri nerimwe Russia neWest dzakadzikira zvakanyanya. Mushure mezvo, zvakava fashoni kutsvaga dzimwe nzira dzeWestern Parliamentarism. Pfungwa yakaonekwa: inotungamirirwa democracy. Apa ndipo panoitwa sarudzo dzakasununguka, asi pachokwadi mhedzisiro yadzo inofanorongwa pachine nguva. Asi chimiro chehurumende ichi hachina kugadzikana, uye bato riri kutonga, kuitira kuti rirambe rakamira pachinzvimbo charo, rave kutoderedza hutongi hwejekerere kuburikidza nemutemo. Zvino zvese zvinoenda kuhudzvanyiriri, vanopikisa vatorasikirwa nekumiririra muparamende.
  Uye ipapo nzira yekudzvinyirirwa uye kutya inotangwa, kana, pane zvinopesana, shanduko inoitika, kana kubva kumusoro, sepasi peGorbachev, kana kubva pasi, iyo yakaitika kanopfuura kamwe.
  MuRussia panguva yeAutocracy, zvese zviri nyore. Mambo ane simba rakakwana: rokuita, rokuregerera, rokurayira. Ane masimba epamusoro-soro ekutonga, ekutonga uye emitemo. Kune Dare reHurumende revanhu vanogadzwa namambo, vanongomupa zano, uye kune vakuru vakuru vanoita kuda kwamambo.
  Hurumende Duma yakaganhurira humambo hweabsolutism, ichinyima mambo kodzero yekugadzira mitemo, uye, muchidimbu, kutora kutonga kwebhajeti. Asi zvinonyanya kukosha, yaive Duma iyo yakava nzvimbo yekuberekera uye nyoka yekurangana kwakasiyana. Iyi ndiyo negative yayo!
  Chero zvazvingava, kunyange musikana webato akanga asingashori kubatsira mambo. Margarita akabvunza Caligula anodheerera kuti:
  - Saka sarudzo yakajeka, ngatirwise!
  Terminator boy akapindura:
  - Hapana imwe sarudzo! Chokwadi tinorwisa!
  Uye mhirizhonga yekucheka yakatanga. Sezvo vakakurumidza nerubatsiro rwemashiripiti emakiromita mazana matanhatu paawa, vakomana vemakerubhi, vanenge vasingateereri kuputika kwehombodo uye pfuti-pfuti, vakaputika mumapoka emuvengi. Sezvineiwo, kunze kwakavawo nerombo, mvura nerima. Kuropatkin haasati atumira vanhu pane zvinogumbura. Uye akaita kugadzirira pfuti. Kusiyana nezvinofungwa nevakawanda , mukuru mukuru uye aimbove gurukota rezvekudzivirirwa kwenyika aive asiri benzi. Kuropatkin akaedza kutarisira varwi uye kurwisana nesayenzi. Izvi ndizvo zvakamuwisira pasi. Kusagadzikana, kunonoka, chishuwo chekurova chokwadi, chiito maererano netemplate - yakanyima kubudirira kwehondo neJapan akashinga. Nokudaro, pakanga pasina chikonzero chekutarisira kurwisa kwaSuvorov kuti atore Port Arthur pakufamba. Maiwe, Kuropatkin akakunda chete nokuti mushure mekufa kwechitunha chaNogi, maJapan, uyewo asina kuchinja kuumbwa , akakwira mberi, achirwisa musoro. Nekuda kweizvozvo, vakagogodza zvigaro zvavo uye vakadzokera kumashure.
  Asi ikozvino Kuropatkin ane zvose zvakatora mabhomba uye ake.
  Izvi zvinoreva kuti iwe unogona kuitisa artillery shelling kunyangwe kwemazuva akati wandei, uchiverenga kuti chii kana maJapan akaputsika. Uye izvi zvisinei nekuti Emperor Nicholas akapa chirevo chechikamu chekukurumidza kuparadza nhare uye kupedza hondo, iyo yaiparadza kuhomwe.
  Pano, hongu, Kuropatkin iri pakati pedombo uye nzvimbo yakaoma. Asi Port Arthur inhare ine simba, uye zvino kuti maJapan akagara mairi - edza, tora!
  Asi Margarita naCaligula vevaDolphin, vachicheka neminondo uye vachikanda zvigunwe zvavo zvisina kupfeka nemakumbo evana vavo, asi vachigwinha-gwinha sezvinoita mapanga epuropeli, vakafamba vachitevedza nhare, vachibvisa varwi. Chekutanga pane zvese, iwe unofanirwa kuziva nzvimbo dzakakwirira uye zvino zvinogoneka kuvhura nzira yemauto ari kurwisa.
  Paaicheka samurai, Margarita noungwaru akati:
  - Kazhinji ivo vanorwira nekuda kwekufambira mberi, asi isu, zvinozoitika, tinoita setiri kurwira nekuda kwekudzoreredza!
  Caligula mukomana akanyemwerera:
  - Iwe unoreva here kuti kutorwazve kwenhare iyi kuchasimbisa chinzvimbo che Autocracy?
  Uye akaita nhevedzano yehunyanzvi nemapakatwa. Aya ndiwo matangiro akaita minondo yake.
  Uye tsoka dzomukomana dzairova dzakavhunika misoro, mitsipa namapfupa.
  Margarita, achinanzva ropa kubva pamiromo yake iyo yakapararira kubva mukurova kwake nekukurumidza nemaoko ake netsoka, akasimbisa:
  - Zvirinani kunyange zvakadaro! Pamusoro pazvo, zviri pachena kuti mambo anokunda muhondo anova akakurumbira. Kamwe kwekanguva. Ipapo rukundo runokanganwika, uye munhuwo zvake, kana kuti vanhuwo zvavo, anokweverwa mumuitiro wokudzivisa basa. - Musikana weparutivi nekick imwe chete , akadonhedza maJapan matanhatu kamwechete, uye vaviri vakabayiwa nebayonet yavo kubva pakusundidzira kwakasimba, akawedzera. - Pamwe uku kunongova kuregererwa kwenguva pfupi!
  Akabvisazve chitsitsinho chake, akakunda varwi vashanu venyika yokumabvazuva, navatariri vatatu.
  Mukomana asina shangu akapfeka zvikabudura, achicheka maJapan semakabheji, Caligula zvine musoro akati:
  - Mushure mekukunda, kukurumidza kukura kwehupfumi kuchatanga muRussia. Izvi zvinoreva kuti vanhu vachararama zviri nani, uye manzwiro echimurenga achadzikira.
  Murwi wechidiki akarova kanoni zvekuti gumi nevaviri mauto eSamurai akabhururuka akatsikitsira pasi . Terminator mukomana akawedzera. - Vanhu vanowanzoita mhirizhonga nekuda kwenzara!
  Margarita, achisvipira bhonzo kubva padehenya rakachekwa kubva pamuromo wake, mate achirova varwi vatatu veJapan, akabvuma zvishoma:
  - Chokwadi ichi hachisi chokwadi! Hongu, kumukira uye mhirizhonga zvinowanzokurudzirwa nemamiriro ehupfumi anowedzera, asi ... Mushure mezvose, vaDecembrists havana kuenda kune chiito nekuda kwehurombo hwavo pachavo.
  Murwi mukomana Caligula, aita shavishavi kufamba uye akagura gumi nemaviri misoro yeJapan, akabva abvuma:
  - Ndizvozvo, kwete nekuda kwehurombo! -Murwi wechidiki akatema pfuti shoma shoma uye akawedzera. - Haisi nguva dzose inobatsira kufunga nedumbu rako!
  Margarita akaruramisa, achiramba achicheka nehutsinye, zvekuti makumbo eJapan akapararira:
  - Kunyanya, kufunga nedumbu rako hakuna kumbobatsira!
  Caligula the tomboy pano akabvuma, achicheka samurai uye achikanda misoro yavo ine ngowani munzira dzakasiyana, uye nechido chikuru:
  - Uri zana muzana chokwadi! Hapana chekupikisa!
  Murwi uye piyona chaiye anotsigira, uyezve, muchindakadzi akanyanya kugadzikana, agamuchira zita iri rebasa rake mune imwe yenyika dzemashiripiti, akagomera:
  - Uye isu tichabvisa mafuta kubva kwatiri! Ngazvive zvakadaro - banzai !
  Asina tsitsi kana kumira, Caligula, achicheka neminondo uye achipwanya chiJapan netsoka dzake , akatoimba kuti:
  Hazvina pasina kuti ndakatumirwa kuRussia,
  Hunza iwe nyasha!
  Muchidimbu! Muchidimbu!
  Muchidimbu - nyarara!
  Uye mushure memashoko akadai ropa rakatowedzera kuyerera. Ehe, zvinonzwisa tsitsi kune veJapan. Rudzi rwacho runoshanda nesimba uye runoyemurika, asi rwakawira pasi peguyo uye rwave kukuya kusvika pakumira. Izvo zvichaitika - hupfu kana hupfu, mubvunzo wemibvunzo!
  Musikana asina shangu anotsigira Margarita, achirova akawanda musekondi uye achimhanya achikwira, achiparadzira zvitunha zvakapwanyika, pane imwe bastion, akazivisa, achifambisa tsoka yake kune inotevera samurai mushaya, uye neaporism inoshamisa:
  -Hondo chinhu chakadzika, chakazvipira nepfungwa dzakakwirira!
  Caligula, mukomana mutambi uyo akafamba nekukurumidza zvishoma kupfuura musikana wake uye kubva kumuviri wake usina kupfeka une matiles emhasuru, mvura yakasuka ropa nezvimedu zvemapfupa, akaenderera mberi:
  - Hondo inopedza muviri, asi inokurudzira mweya!
  Margarita akagadzira ruzha rwekumwe kuputika, achicheka nemuJapan, uye akaimba mutsara kubva murwiyo rwakanyanya rwemakumi manomwe ezana ramakore rechimakumi maviri:
  - Kufara, nyasha uye plastiki! General , kusimbisa, kukurudzira nesimba, ibva pamubhedha uye uite gymnastics!
  Caligula Dolphins, nekurohwa kubva pagumbo rake rine tsandanyama kusvika pazvidya, akamanikidza mukuru mukuru weJapan kubhururuka nemumhepo uye pakarepo akawisira pasi pfuti mbiri dzakamira pashongwe. Mechanical monsters anopfira mutobvu, ne inertia, achidonha, anorova ega , achichekerera pasi. Mukomana weTerminator akakotama:
  - Ndine urombo, maziso akamanikana , asi ini ndaida kuva wekutanga! Uye kwete chete ndaida, asi ndichazviita!
  Margarita, achidonhedza imwe shongwe nepfuti dzemuchina dzakagadzirwa muU.SA netsoka yake isina kupfeka achisvetuka, zvine musoro akati:
  - Hazvina kuipa kuva wekutanga, kuve nechokwadi, asi havafanirwe kubika mabhora kumashure!
  Mukomana weActor Caligula, achikanda projectile nezvigunwe zvake, shimosa raiputika zvaro rakaputika richiparadzira samurai ndokuti:
  - Anobika mabhora siku nesikati haabvumi kudyiwa ari mupenyu!
  Margarita akaseka ndokusvetuka ndokurovera gumbo rake risina chinhu musimbi yeshongwe yepfuti. Simbi isina tsvina inodzokera shure, uye vakuru vakuru veJapan vanobhururuka vakatsikitsira pasi, makumbo avo akadhonzwa achibhururuka. Zvokwadi vaiita kunge tupukanana.
  Margarita akataura pano zvakare:
  - Tramp inogona kutopfeka "bhutsu" nechitsitsinho!
  Caligula hooligan, achigogodzawo pfuti mukusvetuka uye achiita kuti munhu wese abhururuke, akati:
  - "Bhutsu" usaisa shangu pamunhu asina huropi hwekupolisha shangu!
  Margarita akapindura nokutendeuka zvakare ndokutema boka rose revaJapan. Musikana weTerminator akapenyawo pano:
  - Zvinoshamisa kuti, kune vanhu vazhinji vakatendeseka kumusoro, asi pane vashoma pakati pavo vanogona kuita pasina hunyengeri hunyengeri mukukura kwebasa ravo!
  Caligula akaruka seronda kumusoro, achirovera pasi uye achicheka maJapan, uye akavimbiswa zvine musoro:
  - Wezvematongerwo enyika anotamba zvakanaka nguva zhinji semugodhi anodzika mumugodhi akapfeka bhachi jena, uye chinangwa chakafanana: kutora rubatsiro rwekugeza mukurumbira wakashata!
  Margarita akapindura kune izvi, achizunza ropa kubva mubvudzi rake:
  -Munhu wezvematongerwo enyika, murevi wenhema muhupenyu uye munyengeri muzviito, asi rufu rwakanaka kunyangwe nehurovha uyu!
  Mukomana weTerminator akapwanya pfuti yeJapan, akatyora mapfupa emauto gumi nemaviri eEmpire of the Rising Sun, ndokuti:
  - Rufu rwakatendeseka pakuti runogara ruchiuya, asi runopokana pakusarudza nguva yekushanya kwarwo!
  Port Arthur iguta guru, uye rine mitsetse yakawanda yekudzivirira. Saka, zvinosuruvarisa uye zvinofadza, varwi vane nguva yakakwana yekurwa.
  Mukomana murwi Caligula, achicheka varwi neminondo, kunyange kukanda pea yekuparadza netsoka yake isina chinhu, achibvarura samurai, akaimba:
  - Ini handina kuyedza, sei ini handina kuyedza! Hazvina mhosva kana mumwe munhu aripo kuti arwe!
  Margarita, achicheka rimwe boka revarwi vakanga vachifa nekurohwa kwemusikana wechikwata aipenya semheni, akati:
  - Uye kusvika pamwero wakati, isu pachedu tiri kukumbira kurwa. Mushure mezvose, bvuma, Caligula, waida kuenda kuPort Arthur?
  Mudiki terminator akati chokwadi:
  - Sezvingatarisirwa! Ichi ndicho chaive chishuwo changu chikuru.
  Margarita, musikana wezvematongerwo enyika, akachekazve maJapan sebadza, akaseka:
  - Zvakanaka, hongu! Sevha Russia kubva mukukundwa kwakanyanya munhoroondo yese yemakore chiuru yehondo dzenyika yedu!
  Mukomana Caligula akacheka makumi maviri nemaviri echiJapan aine maviri ekuchinja, akagadzirisa mumwe wake:
  - Kukundwa kunotyisa, zvichida, kwaiva panguva yehondo yekutanga neChechnya.
  Margarita akagutsurira musoro achibvumirana neizvi, achitokurumidza kuchekwa:
  - Hapana mubvunzo! Mupikisi watakarasikirwa naye haana simba! Pakanga pane zvakawanda zveChechnya iyoyo, uye kunyange hafu yavo yakatirwira.
  Caligula the tomboy akaseka, achiedza kuenda pamberi pemumwe wake mukuparadza:
  - Moska inohukura sei nzou!
  Margarita akataura nenzira ine mufungo pamusoro paikoku, achizunzazve zvimedu zvepfupa neropa kubva mubvudzi rake ruvara rwechando nokupararira kwegoridhe, achipfuurira kutsakatisa maJapan ane ushingi akanga asingadi kutera, nesimba rinowedzera, nemaoko netsoka:
  - Kana uto uye vanhu vasingadi kurwa, ipapo zvishamiso zvakadaro zvinoitika. Uye muhondo yekutanga yeChechen, uye muhondo yeRussia-yeJapan.
  Caligula yeDolphins inomanikidzwa, ichiparadza samurai, kubvumirana:
  - Wakarurama! Vanhu veRussia, zvinosuruvarisa, havadi kurwisa maJapan. - Uye murwi wechidiki, achisiya kambani yese yemasamurai yakagurwa misoro, akawedzera:
  - Asi mumunhu wedu chinhu chinoshamisa chakaonekwa, icho chichatibvumira kukunda hondo isingafarirwi. Izvo zvinotofananidzira kuti muhondo isina mambo mumusoro, makerubhi anobatsira!
  Margarita, achipfira ropa kubva pamiromo yake uye achikanda tsono dzine muchetura netsoka dzake, achibaya maJapan kusvika afa, akati:
  - Uye zvakadaro kupindira kwechitatu kwatiri kwakakosha!
  Caligula mukomana, akasiya mumwe mutsara wezvitunha zvakatemwa kuita zvidimbu, pasina kunyanya kukahadzika nazvo, zvisinei akabvunza:
  -Une chokwadi neizvi?
  Murwi wechidiki, achipedzisa kuparadzwa kweJapan muPort Arthur, akasimbisa nekugomera:
  - Pagungwa, Togo yakasimba kwazvo. Uye ndeupi rudzi rwemutungamiriri, kana kuti zvakanyanya mauto ehondo Rozhdestvensky, zvinosuruvarisa kuti anozivikanwa zvakanyanya. Vana vangangove vari nani pamazano emvura!
  Caligula, anotema samurai pasina tsitsi, anomanikidzwa kubvumirana nezviri pachena :
  - Zvechokwadi, nemunhu akadaro saRozhdestvensky, kunyange akagamuchira mamwe varwi vanomwe vehondo vakavakwa muArgentina, uye vagadzirisa zvikepe zvekutanga kwePacific squadron zvakasimudzwa kubva pasi, munhu haagoni kutarisira kukunda. Kunyanya kana iwe uchiyeuka kuti makumi mashanu neimwe zvikepe zveRussia zvakarwa muTsushima, uye muparadzi mumwechete weJapan akanyura!
  Margarita, mukufara, akatyora bhomba repfuti, uye nokumwe kuzungunuka kwebakatwa kwevaJapan vana, uye netsono inopinza yevamwe vatatu, akawedzera:
  - Uye zvakakoshawo kuti mauto akashinga admiral anogona kubvutwa asati asvika pazasi neTogo isingaite uye inodya nyama . Panyaya iyi, nzvimbo yezvikepe zveRozhdestvensky yakaoma zvikuru.
  Caligula the tomboy, achivhura nemakumbo ake seatsoko, rimwe goko rakauraya maJapan sechimbambaira, rakati:
  Kufanana neSweden pedyo nePoltava,
  Rozhdestvensky akapinda mudambudziko...
  Anoratidzika kunge akashinga
  Kutaura idi, kwakapesana!
  Musikana wezvematongerwo enyika, achienderera mberi nekupwanya muvengi nesimba rakapetwa, uye achisiya zvitunha zvakawanda, zvine musoro uye nekuverenga, akati:
  - Kana iwe ukasakunda Japan pagungwa, ipapo samurai akasindimara acharwa kwenguva yakareba, uye pfuma yekorona yeRussia yatove isina chinhu, uye vanhu vari pamucheto. Tinofanira kukurumidza kupedza hondo yacho nekukunda kukuru. Zvikasadaro, pachava nechimurenga uye kubuda kweparamende inogona kunge isingakoshi uye inokuvadza yeRussia!
  Caligula, mutambi-mukomana, akagokora mukuru weJapan ndokumuita kuti abhururuke kumusoro, uye panguva imwecheteyo akawisira pasi vakomana vatatu vaive vakapfeka zvifukidzo vasingabudiriri vachiedza kuendesa bhomba rekutanga. Terminator mukomana akati:
  - Kana pane nguva yakakwana, vachaenda kupi?
  Margarita, achicheka maJapan kuita zvidimbu uye tsvina ine ropa, inocherechedzwa ne alarm inooneka:
  - Pane dambudziko pano. Iye zvino tiri kufamba seizvi kubva kunhare kuenda kunhare. Zvakadini negungwa?
  Tomboy Caligula akaseka ndokuburitsa spark mumaziso ake iyo yakarova nzvimbo inochengeterwa zvombo. Pakaita kuputika kwakakanda battalion yese yemauto eJapan mudenga.
  Mukomana actor akashevedzera pamusoro pekudzvova:
  - Hapana chino shamisira! Nedata redu, tinoshambira zvakanaka, hatinyure neminondo. Achatuhwina kubva mungarava yehondo kuenda kune yehondo, achibvisa dhizaini!
  Margarita, ane minondo, sechisvo chinopinza, akacheka varwi vakawanda, vakashinga, asi vasina njere vachifa, vakanyemwerera vachipindura nemazino akajeka zvikuru:
  - Iwe zvechokwadi uri hofori yepfungwa!
  Caligula weDolphins, achirova maJapan sokunge kuti mutambo wekombuta, akapindura nokutendeseka:
  - Kana tikatora kumhanya kwekufunga, saka isu, chokwadi, hatina kuenzana !
  Musikana weTerminator akabvumirana nazvo, uye kuti ave nechokwadi, akafamba nepakati peboka rose reSamurai.
  Uye akasiya nzira ine ropa ine zvisaririra zvetsoka dzemusikana dzisina kupfeka, dzakapfava.
  Panguva imwecheteyo akati:
  - Uye kumhanya kwemiviri, iyo inonyanya kukosha!
  Pamwe chete, uye nekumhanya nekumhanya kwakadaro, iwe unofanirwa kukwanisa kuchengetedza chiyero uye kwete kudonha. Caligula hooligan zvakanyanya kana zvishoma zvinobudirira. Kazhinji, kutaura nedzidziso, hutongi hwehurumende pasina bumbiro remutemo harifaniri kuvapo muRussia nokusingaperi. Muenzaniso wenyika dzekuMadokero nemaparamende adzo unotapurirana zvakanyanya. Tisingatauri chokwadi chokuti oligarchs vanoda kushandisa simba ravo kwete mune zvehupfumi chete, asiwo mune zvematongerwo enyika. Parizvino ivo vanonyanya kushamwaridzana nehutongi, uye kukunda kungangoitika muPacific Ocean uye kuwedzera kunotevera muChina kuchasimbisa hushamwari uhu kwenguva yakareba. Nenzira, hondo yeRussia-yeJapan yakakoshawo kubva pakuona kwenguva refu. Kusikwa kweYellow Russia uye kubatanidzwa kwete Manchuria chete, asiwo mamwe matunhu eChinese, zvinogona kutungamirira kukupatsanurwa kwekupedzisira kweKudenga Empire. Izvi zvinoreva kuti colossus yakakura yeChinese muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe, iyo inoti iSuperpower uye hegemony yepasirese, haizokwanisi kuvapo senyika.
  Uye kazhinji, pasina Gumiguru Revolution, kudonha kweiyo nyika yekolonial system hakuzoitika. Nyika ichave ine njere uye yakachengeteka kupfuura muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwechete, apo kune nyika dzinopfuura mazana maviri papasi diki. Pane kudaro, humambo hunoverengeka huchamuka, pamwe kunyangwe iyo yeRussia ichava yakasimba kwazvo, kana kuti yakanyanya kuwanda.
  Hazvina kuoma kufanoona zvichaitika muchiitiko chekukunda kweJapan. Zvingangodaro , Germany, iyo uto reRussia richava chiremera chikuru, haizoisa pangozi yekuzivisa hondo kuRussia. Asi pamwe achada hondo kumberi, achirova Belgium neFrance.
  Nekudaro, Tsar Nicholas akadaro zvekuti anogona kurwisa , sezvakaitika munhoroondo chaiyo, kumashure. Zvakanaka, zvirinani kuti maGerman ane hasha aisakwanisa kusimba zvakanyanya.
  Zvadaro Hondo Yenyika Yekutanga zvakare. Russia inogona kunge iine zvikamu zveChinese uye ine simba Pacific Fleet kumberi, iyo ichava kuwedzera, asi ... chido chokutsiva. Uye zvino tichawana yechipiri kumberi kumabvazuva. Uye izvi hazvisi zvakanyanya .
  Mukuwedzera, munhu haagoni kutarisira kusimbiswa kwakakosha kweuto reRussia, zvichienzaniswa neNhoroondo Yechokwadi. Kunyange zvazvo, chokwadi, kukurumidza kugadzirisa kwehupfumi kunogona kutanga kare, kwete muna 1909, asi muna 1906, uye kunyange kukwira. Mushure mezvose, kukunda kweRussia kunogona kusimbisa kutenda kwevaviri vekunze uye vepamba muhurumende inotonga, uye kuwedzera kwemari kwaizova kukuru kudarika chaizvoizvo.
  Izvi zvichawedzera mari kumauto. Kunze kwekunge, hongu, hurumende yetsarist inoshanduka kuva yakanyanya kuzvivimba. Kana, kunyanya, zvinoita sekunge isu tichakunda munhu wese tovakungurutsira kuita asphalt. Muchidimbu, mugumisiro weHondo Yenyika Yekutanga, munyaya iyi, haisi pachena. Uye zvichida ipapo, kuitira kuti zvinhu zvose zvigadziriswe zvakanaka, tichafanira kupindira kechina.
  Kunyangwe mukana wekuti hakuzove neHondo Yenyika Yekutanga zvachose haina kuisirwa musimboti. Muchiitiko ichi ... Zvakatooma kutaura kuti zvimwe zviitiko zvichakura sei. Tsar Nicholas II achatonga kwenguva yakareba sei, uye ndiani achamutsiva? Tsarevich Alexei haana chokwadi, anogona kunge asiri kurarama kusvika pakukura. Mukoma Mikhail nevana vavo? Zvose izvi nezvimwe zvingasarudzwa zvinogoneka.
  Nicholas II anogona kurarama kwenguva yakareba sei? Pakati pevaRomanovs pakanga pasina zviropa zvenguva refu, asi, kazhinji, tsar yainwa zvishoma uye isingasvuti inogona kurarama kwenguva yakareba. Uye kunyange zvazvo akanzi aiva munyoro uye ane mwoyo munyoro, akanga asiri munhu akasununguka. Saka hazvigoneki kuti mambo ape bumbiro remutemo pasina kumanikidzwa kwakanyanya. Zvisinei, nzira dzaJehovha hadzigoni kurongeka. Zvose zvinogona kuitika nenzira isingatarisirwi. Uye bere rinoshanduka kuva gwayana, uye gwayana kuva mhumhi!
  Uye zvino ivo kunze vakanaka uye vakanaka vana vakadai - mukomana nemusikana, wezera nyoro, vachibvisa nhare mushure menhare uye bastion mushure mekuvharirwa. Pano, semuenzaniso, ndiro gomo guru rine zita riri nyore Vysoka. Kubva pano unogona kuona chiteshi chezvikepe cheRussia cheboka rekutanga rePacific chiri kugadziriswa, pamwe chete nedzimwe nzvimbo uye nzira dzekuenda kuguta.
  Margarita, achicheka nechivimbo maJapan akawanda uye achibuda ropa, anorayira:
  - Zvakanaka, tichazvichenesawo here?
  Mukomana murwi Caligula, achipedza samurai wokupedzisira neminondo yake, akapindura nokutsvinya:
  - Zvechokwadi, tichachenesa uye kuchenesa zvakare!
  Uye vaviri vacho vakamhanyira kunzvimbo dzakakwirira nekumhanya kwendege yekurwira. Tinofanira kukurumidza. Mumwedzi waKurume, husiku hahuna kureba, uye mukati mezuva, kunyangwe nekumhanya kwavo, hazvigoneke kuti zvigone kudzivirira zvachose kurova kubva kune akawanda muskets, ndiko kuti, pfuti uye, kunyanya, pfuti. .
  Zvakanaka kuti hapana mashini otomatiki. Uye neimwe nzira kudzikama. Zuva richibuda harina kukurumidza kubvisa rima kubva mumvura uye mhute ine mukaka inozadza zvese.
  Ichando mangwanani, uye chando chinoputika pasi petsoka dzakasimba dzevakomana veTerminator, avo, kunyange dai vaida, vaisapfeka shangu dzavo - vaizobvarura. Uye makumbo avo zvakare zvombo zvisina kuipa kupfuura maoko anononoka. Iyo crust yechando inoputika, asi haipindiri zvachose nekubhururuka kusvika kumusoro uye kuenderera mberi nekuparadzwa ikoko, kusanganisira basa repfuti gumi nerimwe.
  Ko mahunde akadaro anoshandirei? Asi haugone kurova zvibodzwa saivo nepfuti hombe, asi zviri nyore kuchenesa varindi. Margarita, akakanda maJapan gumi nemaviri mugomba rakadzikadzika neimwe turntable, vakachema zvakaipisisa pavakadonha, vakati:
  - Saka showdown iri kuitika nenzira inotonhorera ...
  Mukomana weterminator Caligula akaseka, akakandira gumi nevaviri varwi veJapan vakashinga mugomba rakadzika-dzika ndokuti nemufaro:
  - Zvinototyisa ...
  Margarita akaisimudza, achikanda musoro wake wakachekwa muarc kune mumwe wake:
  - Zvakanaka. Zvinotonyanya kushanda. Kana kuti ungada kurwa nevaroyi here?
  masimba makuru api aakanga ava nawo, akatsenga simbi senyoka ndokupindura:
  - Ini handingarambe , asi muzana ramakore rechimakumi maviri pane mukana mudiki wekugumburwa pavari !
  Margarita, achicheka mamwe maJapan gumi nemaviri enyama yakabvaruka, akaseka:
  - Asi tarisa, ninja!
  Chokwadi, gumi nevaviri varwi vakapfeka zvifukidziro vakapfeka nguwo nhema vakamhanyira kunorwisa murwi. Uye vakapakata minondo, maviri muruoko rumwe norumwe. Kune vanhu, ninjas dzakafamba zvakanaka. Mumwe anogona kunzwa kugadzirira kunoshamisa uye kudzidziswa kwakashata kubva paudiki. Asi chaizvoizvo, chii chingamirisana nemakerubhi? Musiyano mukumhanya pakati pevasingafi, vana vanopombwa nerubatsiro rwemashiripiti, uye vanhu wakakura kwazvo. Uye ninjas, kunyange zvazvo varwi vakanyatsodzidziswa, vachiri vanhu.
  Margarita akatema maviri acho kamwechete nemhepo inomhanya, uye akapomera wechitatu netsoka yake isina kupfeka, yemusikana, yakashongedzwa, asi inouraya mugodhi zvekuti akabhururuka anopfuura mamita makumi mashanu kumusoro uye akabvarura danda kubva pashongwe. Margarita akarwisa nyeredzi dzakakandwa kwaari uye, achipfuurira kufamba, akacheka dzimwe nhatu, uye akauraya wechina nokukanda mapanga matatu nezvigunwe zvake. Iyo ninja yakatiza kubva kune mbiri, asi yechitatu, ichibhururuka nenzira yakatyoka, yakamhara mumoyo chaimo.
  Tomboyish Caligula akapindawo mumakwikwi. Akacheka ninja yepepuru-rimmed nepakati ndokuregedzera kurwisa kwakakurumidza kwakabvisa misoro yevarume vaive vakapfeka zvifukidzo vachiedza kurwisa vaviri vake.
  Varume vatema vasingaonekwi havana kukanda mapfumo pasi, asi vaive vanonoka zvekumhanya zvichienzaniswa nemukomana nemusikana wemakerubhi akavarwisa. Vakanga vasina mukana zvachose.
  Margarita, mukufamba kusingadzivisiki kwemweya unokurumidza, akatomboimba:
  - Uchakurumidza kundikanganwa, uchaenda kuSheori semvura inonaya! Dzimwe ngirozi dzinotishandira, uye iwe uchapinda mubhokisi neDracula!
  Ninja yakadonha, ikagurwa kuita zvidimbu, ichipfapfaidza ropa semanwiwa akaibva pasi pemupini. Uye havana kurega kurwisa. Asi ... Vese varwi vakuru makumi maviri nevatatu vakawira muhondo. Mushure mezvo, vaviri vakanaka vakachinja kupedzisa varanda vakasara papfuti...
  Mhute yakanga yatotanga kupera, uye Zuva rakatanga kupenya nesimba. Uye varwi vakashinga vakatamira kune mumwe mutsara wekudzivirira. Kurwiswa kwacho kwakanga kusati kwatanga, uye taifanira kurwisana. Zvisinei, varwi vakanga vasati vanzwa kuneta zvakanyanya, asi vaingoda kudya. Zvakanaka, takatanga kudya nyama yebhiza mbishi zvakare. Zvakanaka, hakuna vanhu, shure kwezvose.
  Terminator mukomana Caligula, achikanda tsono netsoka yake isina chinhu, achibaya maJapan akati wandei nayo, akataura achiti:
  - Huranda hwakaomesesa ndehwekuva muranda wedumbu - tenzi haana tsitsi, zvisinei nekusava nechinhu kana kuzara!
  Margarita akabvumirana naikoku, achipfuurira kutema masamurai akanga achiri kukambaira, semhashu dzisingaverengeki, dzaipfakanyika mumafungu . Pakati pemaJapan pakanga paine vakomana vadiki kwazvo, vangangoita makore gumi nematanhatu kana gumi nemanomwe, uye zvakange zvisingafadzi kuvauraya. Sezviri pachena zviremera zveNyika yeZuva Rinobuda zvakarasa matura avo ese ehondo. Asi Kuropatkin, uyo munhu wose akamupfira mate uye akamupfira, achiri kutarisira varwi, uye akarasikirwa zvishoma kudarika maJapan. Uye nokuda kweizvi anofanira kupiwa mbiri. Uye zvishoma nezvishoma mauto eJapan akarwa zviri nani, uye mauto matsva, akanyatsodzidziswa akasvika kubva kuEurope chikamu cheRussia. Kusanganisira magadhi regiments.
  Musikana wechikwata akafunga kuti chimwe chinhu chakafanana chakaitika muHondo Yenyika Yechipiri. MaGerman anotyisa akafambira mberi uye akawana budiriro kudzamara zvikwata zvavo zvechikuru zvakwana, kana kuti zvakazara, zvabviswa. Pashure paizvozvo, vakanga vasingakwanisi kutakura Red Army.
  Ichokwadi, zvinofanira kutaurwa kuti mauto eRed Army akadzingwa zvakare. Uye izvi, zvechokwadi, zvakazova dambudziko.
  Margarita akamhanyira kuhondo nemashoko anoti:
  - Mwari haazokusiyi, nguruve haizokudyi, uye madhiragi akaipa achasungwa!
  . CHITSAUKO Nha.
  Dominica akadzokera kuDhaka Academy kwechinguva chete. Akakurumidza kudzidza zviperengo gumi nemaviri, uye mamwe mazwi akaoma kunzwisisa.
  Ipapo vasikana vatatu: elf, hobbit uye troll yechikadzi, vakatamba naye mukukanda matombo emashiripiti kumusoro.
  Dominica yakavarova. Uye matombo acho aipenya zvikuru uye aipenya, samadonhwe edova mumwaranzi yezviedza zvina.
  Mushure mezvo, musikana wevaroyi akamupa zvindori zviviri nematombo kubva patsoka imwe neimwe, kuitira kuti murwi wacho asimbise zvitsinga zvake nokuda kwechinangwa chikuru: kuponesa zvepabonde rakasimba.
  Iye zvino zvinenge zvigunwe zvose zvemutambi musikana wetsoka asina kupfeka, kunze kwemunwe muduku, aiva nemhete dzemashiripiti. Uye akava nesimba guru mumashiripiti kupfuura zvaaiva pakutanga. Chokwadi, uyu ndiye musikana anokwanisa kuparadza guta uye kuvaka muzinda.
  Uye saka akakurumidza kudzidza mamwe zana, uye panzvimbo yekuzorora, akagara pasi pamakumbo emvere. Akapinda munzvimbo yelotus, uye pakarepo pfungwa dzake nemweya, uye muviri wake wakapetwa kaviri, akazviwana ari mune yakasikwa yakafanana, pamwe chete nechikwata chehondo, kunyangwe chiri mudiki kunze.
  Hondo yevana, yakatungamirirwa ne quartet of fighters, yakaramba ichirwisana nemhomho yemakonzo munyika yemuroyi akaipa Bastinda.
  Mapoka ekutanga emakonzo anodya akaurayiwa kana ruzivo rwekuchinja.
  Ipapo minda yakaonekwa paishanda vana nhapwa. Vakanga vakatariswa nevakuru vemakonzo kukura kwenguruve dzakanaka. Vakabata zvikwapuro mumakumbo avo ndokurova vakomana nevasikana vakanga vasina kusimira.
  Dominica akatsamwa:
  - Zvakaipa sei apo vana vanotambura!
  Uye nehasha akapfura mheni yakawanda panguva imwe chete kumakonzo, uye akashanduka kuita magogo akafukidzwa nechokoreti.
  Vana varanda vakaridza mhere vachishamisika, ndokubva vamhanyira kune chikafu chakadaro uye chinonhuhwirira. Uye ngatidambure zvidimbu kubva pazviri.
  Dominica akazunguza wand yake yemashiripiti zvakare, uye akaitazve shanduko, achishandura makonzo akashata kuita ndiro dzinonaka, achirira:
  Vana, idzi inyeredzi dziri mudenga.
  Maruva ari kukura mumafuro...
  Pachava nemufaro panyika,
  Hope dzakanaka dzichatumbuka!
  Margarita, uyo akabatanidzwawo mukushandurwa, akacherechedza nenzira inonzwisisika:
  - Iwe une kudziya kukuru kwemukati uye mutsa!
  Pakarepo, sejack-in-the-box, gonzo guru-rakafanana nedhinasori rakaonekwa. Akashama muromo ndokuridza mhere yaisanzwa.
  Vaviri vasikana varoyi, kuti vachasunungura sei mheni uye pulsars kwaari, uye kubva kumashiripiti wands, uye kubva kune zvindori patsoka dzavo dzisina chinhu. Uye rwizi rwakabatana rwesimba rwakarova chikara chihombe, chakareba mamita makumi maviri neshanu. Akadonha, uye pakarepo akacheuka kuti aone zvakawanda zvakasiyana, zvakapfuma uye zvakasiyana-siyana patafura refu. Uye pano, pakati pezvimwe zvinhu, pakanga pane magirazi ewaini egoridhe ane zvakasiyana-siyana zve ice cream.
  Vana vevaranda vakatanga kusiya basa kumativi ose uye kurwisa makonzo aivenga, uye vanoatema nemajeko, mapadza, nezvimwe zvinhu zvekurima .
  Hasha dzakamuka mavari. Vakomana vevapanduki vacho vakatotanga kuimba nechido;
  Ani nani ari murima reuranda, tora munondo mumaoko ako;
  Uye usabvumira kunyadziswa kunyadziswa ...
  Muvengi wako haangavaki nheyo paropa;
  Iwe uchamupa mutongo usingafadzi paari!
  
  Mukomana anorohwa neshamhu yakaipa.
  Muurayi ari kumutambudza negonzo rakaipa...
  Asi mutambudzi akaipa achashanduka kuva chitunha;
  Usanzwezve vasikana vachichema!
  
  Usava muranda, unonyadziswa muguruva;
  Simudza musoro wako nekukurumidza...
  Uye kuchava ne elfinism kure,
  Ini ndinoda Solntsus uye Spartak!
  
  Dai kuine nyika yakajeka muchadenga,
  Imo mufaro uchagara nekusingaperi kuvanhu...
  Uye vana vachava nemabiko ikoko.
  Humambo ihwohwo hahusi hweropa, hwezvibhakera!
  
  Tinodavira kuti, kuchava neparadhiso muchadenga chose,
  Isu tichagona nzvimbo ...
  Nezve izvi, mukomana murwi, shinga,
  Saka kuti pasave nekurota uye zvakaipa zvinonyadzisa pano!
  
  Zvirokwazvo, tiri varanda, tinogomera mumaketani pasi pokudzvinyirirwa;
  Uye shamhu inopisa inotirova mumbabvu...
  Asi ini ndinotenda kuti tichauraya ese orc-makonzo,
  Nekuti mutungamiriri wevapanduki anotonhorera!
  
  Panguva iyi vakomana vapanduka vese.
  Vasikana ava vanavo zvechinhu chimwe chete ...
  Uye ndinotenda kuti vachapa solcenism,
  Ticharasa joko rinovengwa!
  
  Ipapo, munoziva, hwamanda yokukunda icharira;
  Uye vana vachakura mukubwinya ...
  Shanduko dzakatimirira mukufara,
  Mazamanishoni, kupasa zvese nemamaki akakwana!
  
  Tichawana chishamiso chakadaro, ndinotenda,
  Kuti kuchava neparadhiso chaiyo yechiedza...
  Pane imwe nzvimbo muroyi ndiJudhasi akaipa,
  Chii chinopinza vakomana mudura!
  
  Hakuna nzvimbo yedu isu varanda muvhu,
  Tinogona kudzinga madhimoni kubva mumitswe...
  Muzita reParadhiso, iro dzvene raShe.
  Kune vanhu vese vakasununguka vanofara!
  
  Ngakuve nerunyararo pasi rose,
  Ngakuve nemufaro uye nekupenya kwezuva kunoyera ...
  Isu tinopfura vavengi senge mune yekupfura gallery,
  Saka izvo chete kumusoro uye kwete yechipiri pasi!
  
  Hongu, nditende, simba redu hariperi.
  Achave nzira yekudenga kuenda kune zvakasikwa ...
  Uye hondo yavapanduki ichahukura zvikuru ,
  Kunyudza makonzo ane hasha!
  
  Uku ndiko kufara, kufara,
  Huswa hunokura semaruva kumativi ose...
  Team yedu vakomana
  Matariro acho zvechokwadi ndeegondo remugomo!
  
  Kukunda kuchava kwechokwadi,
  Ngativake, ndinotenda, chokwadi tiri Edheni...
  Mufaro wese, mufaro pane chero nyika,
  Uye iwe hausi mutsvuku , asi changamire anoremekedzwa!
  Iri, zvirokwazvo, rwiyo rwevaranda vakamutswa vanopwanya makonzo nemaorcs.
  Zvichakadaro, Dominica naMargarita pamadhiragoni, pamberi peuto, vanobhururuka kuenda kunhare.
  N'anga mbiri, dzinomhanya uye dzinopenya netsvimbo dzemashiripiti uye mhete dzine maturu patsoka dzadzo dzisina chinhu. Nezvavanoita nadzo shanduko dzinoshamisa. Uye hapana chakakanganisika nenyaya yekuti izvozvi mamwe, makonzo ane mapapiro ane ngozi ari kuyedza kuvarwisa.
  Rodent aviation haisi jee. Asi vasikana vakavarova nesimba ravo remashiripiti uye vakavatsinga. Uye panzvimbo yezvikara, candy yekotoni inooneka. Saka zvinotapira uye zvinonhuhwirira.
  Mukuwedzera, dzimwe tsoko dzine mapapiro dzinoshanduka kuita sitirobheri. Iyo yakaibva uye inopenya nerubhi netopazi.
  Uye dzimwe tsoko dzine mapapiro dzakava mabharumu.
  Oenomai naDobrynya vakapindawo muhondo pamadhiragoni. Vakatanga kucheka vamwe vavo neminondo izvo zviri nyore uye zviri nyore. Zvakanaka, uye madhiragoni pachawo, paanoitora uye achipisa nemoto. Uye vachapisa vane mapapiro pasina kuzvidemba kana kusava nechokwadi.
  Oenomaus akacherekedza, achicheka muvengi:
  - Izvi, unoona, zvichave zvinosetsa uye zvinotonhorera!
  Dobrynya akacherechedza achinyemwerera:
  - Hongu, izvi hazvigone kuiswa mumashoko!
  Uye mukomana wegamba akaburitsa tsono inopinza uye inouraya kumuvengi. Yakarova gonzo muziso chaimo, ichibva yadhumana neimwe mbeva. Apa ndipo pakatangira bongozozo.
  Oenomaus akaimba:
  Makonzo anotonhorera
  Vanogona kutotsenga muouki...
  Uropi hwako hwakaoma kuona,
  Uye maconvolutions akafanana neshinda!
  Dobrynya akabvumirana neizvi:
  - Ehe, makonzo anotsenga marudzi ese ezvinhu zvakashata!
  Margarita akachonya. Akarangarira kuti mukomana wechikwata Andreika akabatwa sei. Uye akanga akavharirwa muimba yepasi inotonhora yakazara nemakonzo. Uye makonzo akaruma tsoka dzemukomana, dzive nechiveve nechando. Andreika akarwa nemakonzo husiku hwose uye haana kurara. Uye mangwanani akatorwa kunobvunzurudzwa, uye vakatanga kumwaya munyu pamaronda pamakumbo emukomana A. Zvakanga zvichirwadza, Andreika akatanga kuridza mhere . Uye vakamurovawo newaya ine minzwa.
  Asi mukomana wechikwata akarasikirwa neruzivo kubva mukurwadziwa, asi haana chaakataura.
  Margarita akakwanisa kuronga kutiza Andreika. Uye uku kwaive kuita kwake. Mukomana akakwanisa kukunda marwadzo ndokusiya akaremara, makumbo akarumwa. Uye nokuda kwaizvozvo, kudos kwaari.
  Musikana wechikwata akarova makonzo uye akaimba nechido chikuru:
  Pfuti yangu yakaita kunge mukoma
  Shoots chaizvo chaizvo, nemazvo ...
  Mushure mezvose, musikana ane pfuti yemuchina mudumbu make,
  Kunyangwe dzimwe nguva hupenyu hwakafanana nekeji!
  
  Ndiri musikana asina simba
  Wolf uye tigress mune imwe bvunzo ...
  Asi shoko harizi shiri.
  Kana ndine mudiwa wangu, ndinotenda, pamwe chete!
  
  Ndakatotora pass ipi,
  Iran yakarwisa makomo...
  Akakunda nyika dzakawanda dzakasiyana,
  Kwete, handigoni kugara nerunyararo pedyo nesofa!
  
  Pamwe haunganzwisise izvi,
  Zvinorevei kurwa nemafanha...
  Nyora mubhuku rako,
  Uye dzidza kurwa zvakanaka, mukomana!
  
  Iko hakuna Amai vangu, nditende, mhare,
  Anopenya kunge ruby inopenya ...
  Kunyangwe kune mamirioni emadhimoni matavi,
  Ticharamba tichiwana nzvimbo kudenga!
  
  Jehovha ngaandichengete
  Mukuru wedu, Wemasimbaose...
  Musikana ane nyama ine simba ,
  Anorovera pasi cherry nevolley chaiyo!
  
  Hapana anogona kundikunda
  Ndini musikana anonzi Legion!
  Berewo rinokotama patsoka dzangu;
  Uye maple achakurumidza kukupa goridhe!
  
  Mazaya echando, anomhanya asina shangu muchando;
  Snowdrifts, munoziva, usatya musikana ...
  Ndichapa mhandu yangu kugera bvudzi.
  Vanondiziva semhungu!
  
  Ndakazvarwa muchirimo.
  kwazvo , sekunge mureza ...
  Hunhu hwakanyanya greyhound , groovy,
  Uye murazvo unopisa unopisa mumoyo mangu!
  
  Ehe, hauna kuwana mumwe musikana akanaka,
  Iye achapa munhu wese rudo rwakawanda ...
  Haana kana kutaridzika makumi maviri,
  Asi anotorova zvakasimba!
  
  
  Naizvozvo, pfugamira musikana,
  Uye kutsvoda tsoka dzake dzisina ...
  Murwi achamhanyira kumusoro somuseve,
  Hazvizove zvakaoma kwatiri kugadzirisa dambudziko!
  Musikana wechikwata akaimba zvinopisa tsitsi. Makonzo ese anobhururuka achinja. Vamwe vakapfeka zvihwitsi zvedonje, vamwe mumapopcorn, vamwe mumaoatmeal, kana mabubbles esipo. Uye vamwe vevakomana magamba vakagurwa zvishoma kusvika vafa, kana shato dzakavapisa nemoto. Chokwadi aya aive mamuffin uye akagochwa ezvimedu zvakanaka, zvine nyama.
  Dobrynya akatora ndokupinza tsono nezvigunwe zvake, uye yakaboora mapete ane mapapiro, akairoverera kumadziro ematombo. Uye zvakabva zvaita sekunge kwakanaka uye kunotonhorera.
  Gongwe rakangoerekana ravheneka uye necklace yedhaimani inoyevedza yakaonekwa panzvimbo yaro.
  Dobrynya akaimba:
  Uye pandakaona shasha,
  Ay, ay !
  Vakomana vakamhanya vachitsvaga mari yavo,
  Usachembera!
  Mukomana Enomai akapindura,
  - Wow! Zvakafamba sei. Iri idombo.
  Dobrynya akagomera uye akadzvova:
  - Tinogona kuzviita zvese, machinda, tanga tichidyara kwenguva yakareba, kupi?
  Dominica akarira achipindura, uye akashandura mapete gumi nemaviri aibhururuka achibuda mushongwe inotyisa yenhare kuita mapoka enyeredzi ematombo. Uye kuti inopenya sei uye inopenya zvinoshamisa, sechando pazviedza zvina zvinotumira misi yezuva.
  Margarita akadaro achiseka:
  - Ndinotenda kuti zvakanaka zvinokunda zvakaipa!
  Enomai akacherechedza achinyemwerera:
  - Chakanaka nechakaipa ipfungwa dzine hukama. Heino gonzo, benyuwo, uye tinoritema-tema!
  Dobrynya akati:
  - Uye zvinomera? Iyo mimwe miriwo nemichero zvakare imhenyu, uye inodyiwawo, uye zvinonzwisa tsitsi!
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  - Ndizvo zvinoitika, ndizvo zvinoitika,
  Imwe neimwe inomedza imwe pakarepo!
  Musikana-mutambi ane ruzha akaitora uye akasunungura mashiripiti kubva patsoka dzake dzisina chinhu. Uye shongwe ine dehenya regonzo yakashandurwa. Yakava negoridhe, uye rozi raipenya nemarubhi pamusoro.
  Margarita akacherechedza noungwaru, achibudisa mazino ake uye achitumira mwaranzi yemhondi uye inoparadza kubva muzvigunwe zvake zvisina zvigunwe. Uye mashiripiti akashanda. Uye akarohwa humhondi uye hunoparadza, izvo zvakabva zvashanduka kuita kugadzira uye kubudirira.
  Orcs uye goblins zvakadururwa kunze kwenhare zvakare . Ndokukwira muhoho chaimo . Mamwe mapere akanga akapfeka simbi yesimbi. Uye idzi nhumbi dzokurwa nadzo dzinopenya, dzine mapfumo nematemo.
  Dominica akataura nehasha, achiburitsa mazino ake:
  - Zvino iyi ihorde inotyisa yatove kukwira mukati . Zvakanaka, tichasangana navo nechinhu chinouraya here?
  Margarita akacherechedza achinyemwerera:
  - Hongu, chokwadi tinogona kuita izvi!
  Uye vasikana ven'anga vakatora uye vakatangisa mashiripiti avo pulsars kumaorcs uye goblins.
  Mukomana Dobrynya akati:
  - Izvi hazvina kuipa, asi tinofanira kupa vana varwi mukana kurwa .
  Uye, zvamazvirokwazvo, zviuru zvevana vapanduki zvakamhanyira kunhare yacho kubva kumativi akasiyana. Vazhinji vavo kunyanya vakomana vaive vakapfeka cheni. Vamwe vevakomana vacho vakashanda, vachimisa matombo nezvivezwa kumuroyi Bastinda . Zvimwe zvidhori zvakakura kusvika kumamita zana pakureba, uye shongwe huru chete ndiyo yaiva pamusoro payo.
  Vaviri vakasimba, kunyangwe vasiri vakomana vakuru, Viscount nePhoenix, vakarwa pamberi pevamwe, vachiisa pasi makonzo.
  Maorcs akatangawo kupfura neuta. Asi n"anga dzakavarova zvikuru. Kana zvaive nyore kuuraya makonzo, kunyangwe aive akafuta uye akakura, izvi zvakakanganisa kufamba kwavo. Ipapo maorcs achave varwi vakasimba, uye magoblins anongori hofori.
  Phoenix akati:
  - Ndakarwa naKartaus . Saka varwi vake vakanga vakasimba zvikuru!
  Viscount fighter akaimba:
  Ndinoda hondo zvakanyanya
  Kurwa sejongwe...
  Uye mukurwisana nemaoko,
  Ndiri kurwira zvikara zviviri!
  Phoenix akanyora achinyemwerera:
  - Hongu, kutaura chokwadi, izvi zvakanaka ! Asi isu tajaira kuuraya zvikara nezviuru.
  Uye saka vakomana gamba vakauraya goblin. Uye mamwe mamonya akange atoshandurwa kuita chikamu zvakasiyana-siyana zvekudya uye zvihwitsi. Asi imwe yegoblins yakagadzira ice cream yakadaro mugirazi rewaini rakavezwa kubva emerald.
  Uye pamusoro pane mirwi ye-multi-colored ice cream, zvimedu zvechokoreti, michero yakagadzirwa, sitirobheri, pistachios uye zvichingodaro, zvinofadza zvikuru.
  Vana vemhare vacharidza mhere nemufaro. Ehe, zvakazonyatsoita zvinonaka uye zvinomesa meso.
  Musikana-muroyi Margarita, aburitsa rimwe fungu rekuparadza uye kuparadzwa, akaita hukasha blanche panyaya yekushandura yakashata kuita inonaka , ndokuburitsa:
  - Mune dzimwe nzira, mashiripiti ari nani pane maitiro echisikigo, handiti?
  Dominica akabvuma kuti:
  - Ehe, pasina kupokana, tiri kugadzira chimwe chinhu chakanaka uye chinonaka. Asi nei kune zviuru zvevaranda pano, uye vose vari vana, uye pasina vanhu vakuru vanoonekwa?
  Margarita akapindura achinyemwerera:
  - Pesvedzero yemashiripiti emunharaunda. Yakasimba kwazvo. Uye zvechokwadi, zvinoitika kuti kune vadiki chete munyika ino. Asi usanetseka, mhepo yemuno chete haizoshandure iwe kuita musikana mudiki.
  Dominica akabvunza achishamisika.
  - Uye nei?
  Musikana wechikwata akapindura:
  - Uye pamusoro pemusoro wekabichi!
  Kurwiswa kwezvakaipa orcs uye goblins kwakatanga kupera simba. Vamwe vavo vakaurayiwa nevarwi vevana, uye vakawanda vakachinjwa nemashiripiti akasimba evaviri vakanaka. Aya mashiripiti echokwadi, kuvhara tsvimbo yaive naDunno.
  Dominica akacherekedza, achinyemwerera zvinotapira:
  Nguva yokuzvidavirira yasvika,
  Takarova orc mumaziso ...
  Mukupindura, akaita sepai.
  Uye akakumbira zino!
  Uye zvechokwadi, in Ese marudzi ezvinwiwa zvinonaka anoshandurwa kuita orcs uye goblins.
  Uye vana varwi vanofara nazvo. Uye makonzo anoparadzwa pasina dambudziko . Asi kubva mukurova kwavo, ndiro dzinonaka dzakatanga kuoneka zvakare. Uye zvimwe zvinonaka uye zvinoshamisa zvinhu.
  Uye makonzo anokurumidza kuchinjwa kuva chinhu chinobatsira uye chinokwanisa kudyiwa.
  Musikana wechikwata Margarita akati:
  - Zvichida ikozvino tichapinda munhare pachayo!?
  Musikana wacho actress akati:
  "Uye vanga vakatimirira ipapo." Zvisinei, takagadzirira izvi!
  Margarita akanyemwerera ndokupindura:
  - Ndiri piyona, zvinoreva kuti ndinogara ndakagadzirira!
  Zvino vana varanda vapinda munhare. Tsoka dzavo dzakashama dzakatsika marble nhema. Mukati vakarwa nemaorcs, goblins, uye makonzo. Vakavatema-tema sokunge vane vacheki panzvimbo peminondo. Apa ndipo pakatangira kucheka.
  Vakomana vairwa neminondo kunyanya zvine hukasha. Uye vasikana vaifarira kupfura neuta. Sezvineiwo, Margarita aigona kushandura majeko nemapadza kuva uta chaihwo. Vanopfura miseve mizhinji, vachibaya makonzo.
  Dominica akanyora zvine hungwaru:
  - Miseve inopinza yenzira yemhondi, tonhorera, vana vangu.
  Pakarepo n'anga inonzi Bastinda yakabhururuka ichibuda munhare. Aiita kunge mukadzi ane makore angangoita makumi matatu nemashanu, uye aipota achitenderera setop. Bvudzi rake dema, rakamonana, uye iye amene akabata tumatsvimbo tuviri mumaoko ake ane magirovhosi.
  N"anga iyi yaibhururuka nemudhudhudhu, mutsoka maive nebhutsu dzine maspurs.
  Bastinda akaitora ndokudzvova.
  - Ndinoremekedza vane simba
  Uye ndinogumbura vasina simba...
  Ndiri muipi mukuru
  Ko iwe, usina shangu?
  Dominica akanyora paTwitter achipindura:
  murayiro wangu wakanaka;
  Ndinokunda avo vakaipa...
  Ani nani asina simba ndichamubatsira;
  Handikwanise kuzviita neimwe nzira!
  Bastinda akatora kubva kumashiripiti, sekunge ari kurova Dominica nemapulsars. Akadaro achiridza muridzo. Uye pulsars pakarepo yakashanduka kuva makeke ndokuwira pamusikana-mutambi, akanyatsomusvibisa.
  Mukupindura, Dominica, nehasha, akaburitsa pulsar hombe kubva mutsvimbo yake uye kubva pazvigunwe zvake.
  Yakabhururuka, asi Bastinda akakwanisa kutiza uye akarohwa nekubuda munhare. Yakada kuvheneka pakarepo ndokutanga kushanduka. Uye panzvimbo yenhare inotyisa, imba yakasarudzika yakasimuka - zvachose uye nekukurumidza.
  Bastinda akamutarisa ndokubwaira bwaira achibva atiza. Kunyanya, bhururuka uende. Uye muswe unopisa wakasara shure kwake.
  Dominica naMargarita vakamhanya vachimutevera. Varoyi vese vairatidza kusarira mumashure.
  Zvakadaro, mudhudhudhu unobhururuka unomhanya zvakanyanya kupfuura shato.
  Vasikana ven'anga vakatanga kupfura Bastinda . Asi pano neapo ainzvenga kana kuzvidzivirira. Uyezve, mudhudhudhu wacho wakakurumidza kuwedzera chinhambwe, uchimubvisa kunze kwekupfura nemashiripiti.
  Dominica akati:
  - Akarasikirwa nenyika yake, zvidzori uye simba. Saka, hatichanyatso kuida iko zvino!
  Margarita akati:
  "Kana akaba uye akatora iyo yero yemakonzo, ipapo kukunda kwedu kuchashaya basa!"
  Musikana wechikadzi, achibvuta zvigunwe zvemakumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, akataura nechivimbo:
  - Asi zviuru zvevana vakawana rusununguko! Izvi zvakakoshawo chimwe chinhu!
  Musikana wacho akabvuma kuti:
  - Rudyi! Hameno takashanda.
  Chokwadi, makonzo akazochinjwa ndokuurayiwa, sezvakaita maorcs nemagoblins. Nokudaro kukunda kukuru kwakawanwa.
  Zviuru zvakawanda zvevana - vakomana nevasikana - vakaungana munzvimbo uye vachiimba, vachitsika tsoka dzavo dzisina kupfeka:
  -Kubwinya kune magamba! Mbiri kune vasununguri! Pasi neuranda!
  Uku ndiko kwaive kukunda kukuru munyika yemakonzo. Uye kune zvakawanda zvakanakisa uye zvine mweya zvinhu pano.
  Margarita akatanga kutaura. Iye, achitamba , aitora oimba, uye rwiyo rwake rwakanga rwuri rwiyo rwemusikana wechikwata:
  Isu, vana vehurombo uye kunetseka kwezhizha,
  Kuzvarirwa muimba yekutandarira kuchinaya...
  Rega hope dzemusikana dziimbwe,
  Tichapinda rinhi muhondo inopisa zvakare!
  
  Ndakapedzisira ndapinda muElfxik netsaona ,
  Uye Amai vangu, Mutsvene Rus '...
  Nehupenyu hwangu, hwakanyanya zvinoshamisa,
  Ndinorwira mufaro uye rudo rwenyika!
  
  Uye hapasisina Motherland yakanaka yeRussia,
  Uri kuitira irwe , uye usatya...
  Uye hakuna nyika inofara kupfuura iyi muchadenga,
  Iwe uri mwenje wechiedza chepasirese, Rus '!
  
  ndichapinda mumoto nemvura nokuda kwako;
  Mapiyona ajaira kuhwina...
  Tichagara tichifadza vanhu.
  Nekuti simba reuto hariperi!
  
  Ngatiendei kunorwisa nyika yaamai,
  Pasi pekuchema kwekumhanya kwehasha dzine simba...
  Hitler achawana mubhadharo wake kusvika kumagumo,
  Tichadzinga maNazi kunze kwechivanze!
  
  Baba vangu vazere nemagamba,
  Uye Stalin ihofori huru...
  Mapiyona anofora akagadzirira.
  Mhuri yaMasimbaose, Ishe wedu, O umwe!
  
  Muzita rechiedza nehupenyu hwakanaka,
  Ticharwa takashinga vana...
  Mushure mezvose, chizvarwa chichararama pasi pe communism,
  Nditende, tariro haigoni kubviswa kwatiri!
  
  Tinoda Nyika yedu, vakomana,
  Tinoda kukusimudzai pamusoro pemakore...
  Fascism ichawana mubairo wakasimba,
  Kubva kuvapayona, makondo ane simba!
  
  Tichazvizadzisa, ndinotenda, tichakunda munguva pfupi,
  Kunyangwe fascism ichinyengera uye ine hutsinye ...
  Vanasekuru vachadada nesu.
  Uye Svarog ichakutungamirira kuhondo!
  
  Nekuda kwekubwinya kweNyika yaBaba vedu vane simba.
  Ishe Samasimba pachavo vakakwira pamuchinjikwa...
  Hatizodembi hupenyu hwedu nekuda kweRussia,
  Inzwi guru ngarinzwike richibva kudenga!
  
  Kurwira kubwinya kweNyika yedu,
  Varwi vakavimbika vanomuda...
  Imi muri vana vemhumhi, kwete tsuro dzinotya.
  Kunyange varwi vanodada zvikuru!
  
  tinokwanisa kutora mwedzi kubva muvhavha,
  Bata pike, hove hombe...
  Mukuru Lenin akasimuka kuti asununguke,
  Tichaita kuti chivakwa chive mhenyu!
  
  Muzita reMhuri, kuvaka mapiramidhi,
  Uye zvikepe zvichabvarura denga rekudenga...
  Uye Hitler , achiseka, uraya varwi ,
  Samasimba akafa uye akamuka zvakare nokuda kwedu!
  
  Iwe uri mudiwa, ane misikanzwa Lada,
  Mwari Muchena mukuru wakazvarwa newe...
  Uye tinofanira kukurwirai takashinga,
  Dai waMasimbaose ngaakubatsire, urarame nokusingaperi!
  
  Ida, kudzai Mwari Jesu,
  Iye murume weRussia, anesu zvachose ...
  Yasvika nguva yekushongedza chishongo zvine hunyanzvi.
  Makore ngaazadzwe nomufaro nokusingaperi!
  
  Hukuru hweRussia yangu tsvene,
  Kugona kukunda vavengi ...
  Kunyange vakadzi vakachema nekutya.
  Tinogona kuputsa dhiragoni!
  
  Nekuda kwekubwinya kweNyika inoera, nditende,
  Muzita raMwari weRussia Kristu...
  Tichavaka makereke makuru nekukurumidza,
  Ngatifambei nzira yedu kusvika kumagumo!
  
  Rudo, nditende, hauzive mazwi asina basa,
  Hapasisina kufinhwa kusingakoshi kunoonekwa mazviri...
  Kaini ngaaparare mugomba.
  Uye Abheri achaimbazve rwiyo rwake!
  
  Pano tiri kutsika-tsika Berlin nebugle,
  Hwamanda inorira sebhero...
  Iwe zviri nani uve murwi ane mwero kwazvo,
  Rodzai musoro wevaNazi nedemo!
  
  Mhuri ichamuka, nditendei, vakafa nokukurumidza,
  Mwari muchena vachakupa rudo rwega-hwega
  Uye takasarudza zvakajeka,
  Chii chichave chisingagumi chekuchinja kwakajeka!
  , achitsika tsoka dzake asina kupfeka, nomufaro uye nechido . Uye vamwe vana, vaichimbova varanda, vakaimba nokutamba, vachiedza kusimuka, kana kuti, kusvetukira kumusoro.
  Dobrynya, ari mukomana akasimba , akatora dombo ndokurikanda kumusoro. Yakabhururuka uye yakaputika, ichipararira semafirework muzviuru zvezvidimbu zvemavara-mavara.
  Mwana weViscount akaridza mhere:
  - Izvi zvakanakisa zvechokwadi!
  Dobrynya akaramba izvi nokukanda dombo zvakare, uye Margarita akarirova nemheni, zvichiita kuti ripararire kuva zvidimbu zvakawanda zvine mavara-mavara uye zvinon'aima.
  - Aihwa! Ichi ndicho chokwadi chakadaro. Uye hapana chakakwirira kupfuura chokwadi ichi!
  Mukomana wegamba Phoenix nehasha, achitsika tsoka dzake dzisina kupfeka kuitira kuti uswa hutange kupfungaira, akadanidzira achiti:
  - Yedu locomotive inobhururuka kumberi - inomira munharaunda!
  Hatina imwe nzira - pfuti ine simba!
  Uye musikana ari pedyo navo, zvakare, anongosvetuka-svetuka.
  Mafungiro avo akanga akanaka, uye mufaro wakanga wakazara.
  Dominica akafungawo kumboratidza hungwaru hwake.
  Uye ngatinyorei nzizi dzese dzeakanakisa, akadzidziswa maaphorisms ako;
  Muranda anogona kusunungurwa, benzi rinogona kuva rakachenjera, murombo anogona kupfuma, asi kana une kusindimara kwembongoro, unogara uri mbongoro!
  Murombo haasi iye asina mari, asi uyo ane musoro uzere nesadza!
  Usashuve kuva mambo kana usina njere!
  Kunyange Shah achapenga sembongoro!
  Chokwadi, mambo ishumba, asi kwete asina mano akafanana negava, uye shumba dzinovhiyiwa ganda!
  Usadzvova, asi ramba wakanyarara kana iwe usati uri munzvimbo yeshumba, uye gava harina kupa sutu yake!
  Mumwe wezvematongerwo enyika akafanana negava mungano yaKrylov, asi usave gunguwo semuvhoti!
  Kana iwe wakaita sechigutsa, ipapo ivo vachabvisa shavings kubva kwauri kusvika kumidzi!
  Kuti nyika irege kusungwa pajoko, inofanira kuva yakasimba, senzombe!
  Aviation inodiwa kuita kuti nyika ibhururuke!
  Wezvematongerwo enyika akagadzirira kuvimbisa mwedzi, kwete kudzika pasi!
  Uyo asina kunwa hutano hwake anogara achiri mudiki!
  Oak nharo dziri kuita pachigutsa!
  Wezvematongerwo enyika anozvidira kukutorera shavings kana uri chigutsa!
  Asi munhu ane mukana mumwe chete pamusoro petsoko: dzimwe nguva anenge ari diki diki regava chairo!
  Wezvamatongerwe enyika ane zvishuvo zveshumba, unyengeri hwegava, asi mitoo yake ndeye swinish chose!
  Kana wezvematongerwo enyika akanyanya kuwanda negava, anobva ava nguruve yakakwana!
  Wezvematongerwo enyika ane hunyengeri hwegava uye kubata kwemhumhi achaita kebab kubva kune vanovhota!
  Uye rombo rakanaka rinoda kushanda nesimba, chete nebasa rakaoma rebhiza iwe unogona kukanda kubva pahuro yekuzviisa pasi!
  Tenda mukubudirira kana iwe ukakunda munhu wese!
  Wezvematongerwo enyika anogona kukunda gava, asi haagone kunyengedza nguva zvachose!
  Muvhoti anowanzo kubhururuka senyuchi kuenda kukutaura kwehuchi hwezvematongerwo enyika, asi kazhinji iye pachake anorumwa!
  Wezvematongerwo enyika anomedza vavhoti kunge shato inomedza tsuro, inokwezva nhunzi sevodka neVelcro inotapira!
  Mhumhi haigoni kurarama isina nyama, uye wezvematongerwo enyika haagoni kurarama pasina unyengeri!
  Bhiza rinomhanya zvikuru rinoteerera uyo ane ruzivo rwakakwana!
  Zviri nyore kuti wezvematongerwo enyika azvipinze kunze pane kuvimbisa chimwe chinhu chinogona kuitwa!
  Kune waunovhotera, uchakudza mhedzisiro neminiti yekunyarara!
  Iva kanenge gava rine hunyanzvi kana iwe usingade kuve dhongi rakabiwa!
  Usavimbe nevezvematongerwo enyika, kune vavhoti vangori sandpaper yekubvisa machipisi kubva pamiti yemuoki!
  Ani naani asiri benzi achashandura dhenari rikava sendi rinorema!
  Hakuna hama mune zvematongerwo enyika, asi pane vanoda kugovana zvamunazvo sehama!
  Pane zvinhu zvakawanda zvakashata muhupenyu, asi chakanyanya kuipa ndechekuti kana hupenyu hwasvika kumagumo!
  Kana uchida kuswedera pedyo naMwari, roverera tsoko mumweya wako pamuchinjikwa!
  Munhu akatanga, kana asiri kubva kutsoko, saka, chero zvakadaro, akarega kuva tsoko!
  Kana uine pfungwa dzetsoko, gava rinokumedza sechikara boa constrictor!
  Hapana chisingaperi kunze kwenguva inotora kuti vezvematongerwo enyika vape zvavanovimbisa!
  Ukahukura uchachema sembwa yarohwa!
  Usavimba nemunhu anotaura zvinonzwika, uye moto mutsvuku unogona kukupisa!
  Kunyangwe Mwari haagone kunze-kupikisa mukadzi uye kusimudza tsoko kusvika pamwero wetsika dzevanhu!
  Pasina rudo hapana kunyemwerera, kunze kwekunge kuri kupenga kwevezvematongerwo enyika!
  Ave ari mumakore kwenguva refu, wezvamatongerwe enyika asina mapapiro anobhururuka achidzika pasi!
  Mweya mudiki unogara uine vavariro dzehofori!
  Mweya mudiki une manyawi makuru!
  Wezvematongerwo enyika imbavha anozvinyorera mitemo uye anoona nyika sendima yenzvimbo!
  Wezvematongerwo enyika ane maChishanu manomwe pasvondo, asi kana zvichidikanwa kuzadzisa chivimbiso , Mugovera wechiJudha unouya!
  Kubatana kwakanaka, chero kusiri kusangana nevezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika chisikwa chakadaro chinoda kugadzira gwai kubva mauri uchishandisa nzira dzeswinish!
  Nzira dzevaswini dzevezvematongerwo enyika dzinoshandura vavhoti kuita chikwapuro!
  Pasi pemutongi wenguruve, hupenyu hahuna mafuta!
  Kuita mutungamiri wenguruve kwakanyanyisa!
  Kana iwe uchida kuve mutungamiri, tora mikana yako!
  Mutongi anoona vavhoti sehwai inguruve chaiyo!
  Mwari, uku hakusi kugona kwese chete, asiwo kuda kuenda pamuchinjikwa nekuda kwemuvakidzani wako!
  Mutongi anogara pachigaro kwenguva yakareba anoita kuti nyika iderere!
  Mutungamiriri muduku akaita sebhiza ranyorova, chembere yakafanana nebhiza rakavhunika mahwanda!
  Munzira yokuwana kukwirira Kutsvene, Satani pachake inyanzvi yezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika ndiMwari muchinhu chimwe chete, mukuuya nezvikonzero nei zvivimbiso zvesarudzo zvakakundikana zvehudhiyabhorosi!
  Wezvematongerwo enyika, sedoro, inotonhora chete uye patafura!
  Wezvematongerwo enyika anotapira nekutaura kwake, asi kuvira kunovava kubva kwavari hakuna kuita sedoro!
  Nguva chete iyo chokwadi chinobuda mumuromo wevezvematongerwo enyika ndipo paanozvidudzira zvisirizvo!
  Wezvematongerwo enyika, kuti aite zvishoma Divine, anoroverera muvhoti zvizere !
  Kunyangwe simba rebere harikuponese kana pfungwa dzako dziri dhizaini!
  Gava imhuka zvekuti rinobvisa matehwe matatu pashumba!
  Wezvematongerwo enyika ane simba zvakanyanya kana muvhoti wake asina simba mupfungwa!
  Ndicho chikonzero wezvematongerwo enyika achibuda nehuchi kuitira kuti muvhoti arege kupfira zvachose!
  Uyo ane masaha mumusoro acharohwa zvinesimba neshamhu!
  Muouki ndimambo wemiti, musoro womuouki unoshandura chigutsa chipi nechipi kuva chidzidzo!
  Oak inoshingirira kuora, musoro weoki uzere neguruva!
  Kana iwe uri chigutsa, saka zvirinani une danda pamusoro wako !
  Izvo zvisingazivikanwe zvinotyisa, asi izvo zvinozivikanwa dzimwe nguva zvinokuita kuti ungotya!
  Zivo inogadzira chivimbo kunyangwe ichinetsa, kusaziva , kuvhiringidzika kunyangwe kuri nyore!
  Combwe haizi munhu anotya, asi kuti ane usimbe kusimudzira ushingi!
  Kutya kushaya simba, ushingi isimba, asi chenjerera kupenga mukati mako !
  Chero ani anozvibvumira kutungamirirwa nemhino ane ngozi yekurasika pakati pemapaini matatu!
  Hupenzi husingagumi hunokuita kuti ufambe mudenderedzwa, nenjere dzako dzakashaiswa simba!
  Hazvina mhosva kana mukaka pamiromo yako hauna kuomeswa, zvakanyanya kuipa kana uine hutsinye mumwoyo mako!
  Chingwa chakaora chezvipo, munyu unovava wokutendeuka!
  Uchi hunobva pamiromo yezvematongerwo enyika hunokwezva avo vane miromo isina kuomeswa mukaka!
  Wezvematongerwo enyika haasi mbavha mumutemo, mbavha inodzika mitemo!
  Wezvematongerwo enyika anovimbisa hupenyu hunotapira, anodurura uchi kubva pamiromo yake, asi makumbo ake anonamira, senhunzi!
  Wezvematongerwo enyika ane njere ari kupinda muchikwama chemuvhoti!
  Sei kunyarara kuri kwegoridhe nekuti kwakabhadharwa!
  Chii chikuru munyika? Gomo rezvipikirwa zvakaitwa nevezvematongerwo enyika!
  Wezvematongerwo enyika anoda mari nesimba, akagadzirira kubvarura chero munhu zvidimbu!
  Wezvematongerwo enyika, kutanga kwezvose, gava, kwete nguva dzose inopenya muchimiro, asi inogara ichizunza muswe wayo!
  Wezvematongerwo enyika anofara kuzadza chikwama chako nezvivimbiso zvisina chinhu!
  Mumwe wezvematongerwo enyika anongotendeseka pamusoro pechinhu chimwe chete paanoti - isu, sezvo asisina ake ega!
  Chii chinopfuura maatomu ari muchadenga? Zviso uye masiki ezvematongerwo enyika!
  Zvinonyanya kuita wezvematongerwo enyika nekuzvidira kusarudza homwe dzevavhoti!
  Wezvematongerwo enyika ane Zvishanu zvinomwe pasvondo, asi kuteerera vavhoti nguva dzose izuva rake rekuzorora!
  Ndiani akatanga kuuya? Vezvematongerwo enyika, nekuti vakagadzira bongozozo!
  Usatenda mukutonhora kwejongwe vezvematongerwo enyika, vanogara vachiimba nezwi remumwe munhu, gava!
  Kana wezvematongerwo enyika akadurura mazwi ake senge nightingale, zvinoreva kuti gava rakagadzira phonogram yake!
  Zvingangodaro kuti kenza icharidza muridzo mugomo pane wezvematongerwo enyika achazadzisa vimbiso yake pasina kutsvedza!
  Wezvematongerwo enyika akafanana nengano yehusiku, chete ndiye anowanzo bvarura vatengi masikati!
  Wezvematongerwo enyika akafanana sei nembwa? Paanotyoka zvakawanda, anopingudzwa zvechokwadi uye ane muridzi!
  Avo vavanovhotera nemoyo yavo kazhinji vanopedzisira vave muzviropa zvevavhoti!
  Wezvematongerwo enyika akafanana vodka, muvhoti achanzwa nechiropa chake kuti chakatsva!
  Wezvematongerwo enyika anoburitsa huropi hwako, sevodka, zvakasiyana chete naye izere nemadhiri!
  Wezvematongerwo enyika anoda kugadzira mhute nechinangwa chakajeka chekupfuma!
  Wezvematongerwo enyika ane zvivimbiso zvakawanda, asi zvakatowanda zvikonzero kana zvikasachengetwa!
  Wezvematongerwo enyika igava, asi kazhinji ane grey color!
  Wezvematongerwo enyika anobvisa shavings kubva pamiti yemiouki uye anodonhedza acorns senguruve!
  Kana wezvematongerwo enyika achitaurisa sesaha, saka zvechokwadi achaita chigutsa kubva kumuvhoti!
  Wezvematongerwo enyika anoda kutaura nezvaMwari nekuti iye pachake ndiSatani!
  Wezvematongerwo enyika ane manomano sadhiabhorosi, asi ngirozi mukugovera zvivimbiso !
  Wezvematongerwo enyika anofarira kuyambuka, asi maoko ake anogara achitsvaga chikwama chake!
  Nekupa vhoti yako kune wezvematongerwo enyika ane njere, unoisa panjodzi yekukosora ropa!
  Kazhinji vanhu vanosarudza pakati pekatsi dziri mupoke, mapere akapfeka makwai, uye gava rine chizi chakaora!
  Kana wezvematongerwo enyika azadzisa chivimbiso chake, tarisa mugomo kuona kana gomarara riri kuridza muridzo pariri!
  Zviri nyore kusungirira kolobok pane kumanikidza wezvematongerwo enyika kuti azadzise vimbiso yake !
  Wezvematongerwo enyika anowirirana muchinhu chimwe chete - mukutsvaga mabhenefiti ehomwe yake!
  Wezvematongerwo enyika anochinja shamwari dzake semagirovhosi, izvi chete zvinoita kuti maoko ake atonyanya kusviba!
  Wezvematongerwo enyika imhuka inoita mhembwe kubva muvhoti!
  Wezvamatongerwe enyika, kana risiri mhumhi rakapfeka dehwe rehwai, ipapo gondohwe chairo!
  Wezvematongerwo enyika asiri gava gondohwe kana nondo!
  Wezvematongerwo enyika anogona kuvimbisa makomo, asi mushure mezvo unongobvisa marara!
  Usamhanye kuvhotera jongwe, richakubaya ukafa!
  Dictator, iri igava riri pachigaro cheshumba chakakomberedzwa nemakondohwe!
  Kana iwe usingadi kushanduka kuva nondo, iva kanenge gava duku iwe pachako!
  Uyo asingaverenge makunguwo pasina anokunda musarudzo!
  Unogona kuvhota nemoyo wako, asi anokunda anokunda nehuchenjeri hwako!
  
  Wezvematongerwo enyika igava rinofarira chizi chegirinhi, seruvara rwedhora, kubva kune vanoverenga makunguwo!
  Mudzimai haasi mitten, paunongochinja magirovhosi, iwe unozoshanduka kuita sumbag kubva kune sultry adventures!
  Vakomana veGenius vanowana zvakawanda kupfuura varume vekare vemirairo!
  Muhuduku mune moto mumoyo, kuwanikwa mumusoro, uye mhedzisiro kukunda!
  Nzira yekubudirira haisi nguva dzose yakatwasuka, asi haitenderi musana wakakotama mukuzviisa pasi!
  Wezvematongerwo enyika anokotama kusimudza mhino yake kumusoro!
  Wezvematongerwo enyika anokotama kuti akotame pamusoro pemuvhoti!
  Wezvematongerwo enyika akagadzirira kuchera mhino yake muvhu kuti avige mutoro wake kune vavhoti!
  Zvese zvisingagoneki zvinogoneka munyika yedu, uye nditende, kurarama kwakaoma kwazvo, sekunge mune yekupfura!
  dhongi rine hombodo yegoridhe rinopaza madziro enhare pane mamondo ane gondohwe resimbi.
  Wezvamatongerwe enyika ane muromo wendarama anoshandura vavhoti kuva madhongi ane masaga endarama ezvipiriso!
  Chikara chine simba ndiani? Chokwadi, dhongi rakatakurwa nesaga rendarama! Gava rinoda iyo yero ruvara rwekupandukira uye mari yegoridhe yezvipo!
  Vezvematongerwo enyika vanowanzo vheyesa mireza mitsvuku nekuda kweruvara rweyero rwemari yavanotora muhomwe dzevavhoti pasina kutsvuka!
  Hurukuro dzakatsetseka dzevezvamatongerwe enyika dzakashata dzakabudisa misodzi inovava yavanamai vane vanakomana vakaparara mukuurawa kukuru!
  Ani naani anovimbisa makomo egoridhe haakodzeri peni yendarira yakaputsika!
  . CHITSAUKO Nha.
  Caligula Delfinov ane basa rake pachake. Iwe unofanirwa kutsvaga sisi vako vakuru chero muripo. Uye iwe pachako, zvakadaro, wakatakurwa kuenda kune imwe nyika yakafanana, kwawakagadzira yako yakasarudzika uye, panguva imwe chete, inotonhorera uye yakasarudzika mishoni.
  Margarita naCaligula vakabata zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka, zvakatenderera ndokudzvova:
  -Muswe nemuswe,
  Ziso neziso!
  Kwete Barbos -
  Fantomas !
  Iye zvino vakomana vakapararira nenzira dzakasiyana-siyana kuitira kuti vakurumidze kupedza kukuya kwezvikwata zvakavhara nzira dzePort Arthur, mauto eNyika yeZuva Rinobuda. Vana veTerminator vakafamba semajeko emagetsi kuburikidza nehuswa hwakapfava, vachiparadza maJapan zvisina tsitsi.
  Kuropatkin achiri kuzeza nekuraira kuti atange kurwisa, kunyangwe paGomo rePamusoro vakaroorana vakarwa vakaisa Tricolor tricolor , varwi vevana vakangopenda makadhibhodi makuru, uye zvino yava kuoneka zvakajeka masikati. Asi vaimbova gurukota rezvekudzivirirwa kwenyika vanga vachiri kuzeza. Kunyange , panguva imwecheteyo, Kuropatkin akanga asiri gwara. Munguva yehondo ye1877-1878 akaratidza ushingi hunoshamisa.
  Hongu, uye kuvandudza hupenyu hwevarwiwo zvavo, seMinister of Defense akaita zvakawanda, uye haana kubatwa mukuba. Kunyange zvazvo kubudirira kwehondo kwemauto hakuna kuwedzera zvakanyanya pasi pake. Asi akanga asina kutsunga Suvorov, kana kunyange adventurism. Alexander Suvorov akarwa neushingi, achigara achienzanisa pamucheto wekukundwa kwakakwana. Nekudaro, iyo intuition yakapihwa nemasikirwo uye rombo rakanaka rakaita kuti zvikwanise kufanotaura matanho ekutsiva emuvengi, maitiro ake uye kukunda. Izvi zviri mumaitiro aTal, akaita zvibayiro zvisiri izvo, achiisa pangozi kukundwa, asi kazhinji akakunda ... Asi vatambi ve chess vakanyanya munyika vakaona kuburikidza neTal.
  Wokutanga akamupa grinder nyama uye kukundwa aiva Mikhail Botvinnik. Shasha iyi yaiziva kuronga nekumaka vavengi vasina simba.
  Uye nyeredzi yenyanzvi Tari yakadzima.
  Zvichida, Suvorov, dai akararama kwenguva refu uye dai zvakaitika kuti arwe naNapoleon, angadai akarohwa. Asi uto reTurkey, iro rakarwa naAlexander Vasilyevich, rakanga rakanyanya kumashure kubva kune maonero ose, uye vatungamiri havana kugadzwa maererano neutungamiri hwavo.
  Uye munguva yehondo nemaFrench, madziva ekukwasva akanga ane murairo muduku zvikuru uye kuderera kwakanyanya kweuto reRussia bere.
  Kuropatkin, kune rumwe rutivi, aiwanzotya kurwisa, achida kugara pakudzivirira. Kuverenga zviri pachena kuti muvengi achazvipwanya pamusoro pekusatenda. Kwaiva nemukuru akadaro hondo yakapera.
  Uye musikana Margarita naCaligula Dolphins vakauya mumoto ... Vakaponeswa , zvisinei, nekukurumidza, apo varwi vasingafi vakaputika mumabhasheni uye vakanga vatove vachikuya munhu wose mukati, ganda rinenge risingapindiki uye , zvechokwadi, kukwanisa kupora zvinenge. pakarepo.
  Dolfinov Jr. , achicheka mumwe mukuru wemauto eJapan, akadzvova mashoko kubva ku"Highlander," achikanda tsono dzine chepfu netsoka dzake dzisina kupfeka uye achipfira ropa:
  - Panofanira kunge paine imwe chete yasara!
  Uye minondo yake, semheni, inotakura guyo rinouraya, rakasiyana nemamwe. Kunyanya, zana nzira dzekukuya nekucheka vavengi muminiti yemabheti maviri.
  VaSamurai vakadonha kubva pakurohwa, uye tsoka dzemukomana weterminator dzakasara dzakasiya maitiro ekusvetuka nekumonereka.
  Musikana akanaka wechikwata Margarita, achibvisa imwe nhare yekongiri yakasimbiswa, akaridza mabara, zvichiita kuti zviuru zvepfuti dzine simba dzibhururuke mumhepo. Achitevera shamwari yake, mukomana wemifananidzo Caligula akadzokorora maitiro akafanana.
  Margarita, achikanda grenade netsoka yake isina kupfeka, yemusikana kureba, yakatenderwa:
  - Uri kuita zvakanaka, mukomana !
  Murwi asingakundiki, achikandawo chipo chemhondi chekuparadza nekukurumidza, achicheka samurai, akapindura:
  -Zviri nani kudzidza pane kudzidzazve!
  Kuputika kwakasimba kwemabhesheni hakuna kuenda kusingaonekwi mumapoka euto reRussia. Lieutenant General Zeleny akaudza Adjutant General Kuropatkin:
  - Changamire. Zvinoenderana nedata redu, iyo hondo yanga ichipisa munhare yemuvengi kwenguva yakareba, uye kunyangwe, chokwadi, akati wandei mabhesheni akaputika!
  Kuropatkin akapindura nehusimbe:
  - Kudzikama, ingodzikama!
  Zvakanaka, sezvakangoita Carleson, ane denga rakapeperetswa nemahinji ake. Kunyangwe mamiriro acho achingoda matanho akaomarara. General Zeleny naKondratenko vanosimbirira vachiti:
  - Tinofanira kurova nekukurumidza!
  Kuropatkin akatarisa nemagirazi ake kune vese mauto. Green ichiri mudiki, asi inotaridzika semudiki pane makore ake, nekukurumidza, nekukasira. Kondratenko ihama yegamba rePort Arthur, zvakare kubva kuchizvarwa chechidiki chevatungamiriri vanogona. Zvechokwadi, nyuchi dzakadaro dzinoda kurwa. Uyezve, kune hurongwa hwechikamu kubva kuna Emperor uye Changamire weAll Rus ', Nicholas II, kuti abve apinda muguta renhare. Uye hazvina musoro kuti pfuma yehumambo haizokwanisa kumirisana nemutoro wehondo yakaoma kudaro kwenguva refu.
  Zvisinei, kana iwe usingazivi ford, usapinda mumvura! Tinofanira kufunga kuti chii uye kupi ndiani ari kurwisa.
  Kuropatkin akabvunza Kondratenko:
  - Ndezvipi zvikamu zveJapan zvakapfura?
  Mukuru wacho akataura zvakajeka kuti:
  - Mascouts anoshuma kuti ngirozi dzakaonekwa - jaya rakanaka uye musikana ane vhudzi regoridhe, anofamba nekukurumidza kunoshamisa, uye kana achekwa haaonekwe.
  Kuropatkin akazviyambuka katatu nekumhanya kunotyisa uye akagunun'una:
  - Saka zvinozoitika kuti idzi ingirozi zvakare?
  General Zeleny akatsika chitsitsinho chake pasi:
  - Hongu chaizvo! Zana reKudenga!
  Kuropatkin akatoridza muridzo achiti:
  - Wow! Ishe haana kusiya Russia!
  Kondratenko akati achidzidzisa:
  - Tinofanira kurwisa muvengi nekukurumidza, Munda Marshal! Kana kuti isu pachedu tichaenda kunogumbura!
  Kuropatkin akati akanyarara:
  - Kwete, varume. Ndinopa mirairo. Sezvo Mwari akasarudza kutibatsira, saka chivi kuisa varwi muguyo renyama!
  Kondratenko zvine musoro akati:
  -Kunyange muIsraeri, Mwari Wamasimba Ose aida kuti vaJudha varwewo, uye kuti vasagamuchire zvinhu zvose pasina uye pasina kurwa.
  The field marshal kubva kudhambwe, nyanzvi yekumirira-uye-kuona maitiro, akapindura kune izvi:
  - Asi muApostora Pauro akati kushumira Mwari hakudi maoko evanhu!
  Nechekare General Zeleny akatsamwa:
  - Saka sei iwe, Changamire, uchigara uchiyambuka, kunyanya kana magomba ari kuputika pedyo!
  Kuropatkin akanga atotanga kutsamwa:
  - Asi nokuti zvinhu zvose zvinoitika maererano nokuda kwaMwari. Saka ngatitangei tiite munamato. Kana mukaita manyawi muchasungwa mose!
  Pakazara, zano rekuita munamato raitaridzika richinakidza. Rega makerubhi atore rap yemunhu wese.
  Caligula the tomboy uye musikana wechikwata Margarita vatove vaneta zvishoma, uye basa rakawanda rakatopera. Saka wadii kufefetedza mugungwa, uye nejecha mauto eTogo . Mushure mezvose, anogona zvakare kuvhura moto, kusanganisira kubva gumi nemaviri-inch pfuti. Uye ichi chiyero che 306 millimeters, chinogona kukonzera kurasikirwa kukuru kune mauto ari kurwisa.
  Chokwadi, maJapan, mune iyi kesi, achafanirwa kupfuta zvisingaite, mhiri kwegomba. Uye ivo vachakwanisa kurova nemoto wakananga chete kana hondo ichipinda mumuganhu weguta.
  Chinangwa chikuru ndezvikepe zvina zvehondo zvine gumi nembiri-inch pfuti mubhodhi.
  Musikana wezvematongerwo enyika, achicheka maJapan neminondo yake yemhondi uye achizunza machipisi emabhonzo, akakurudzira:
  - Pamwe isu tinogona kunyange kunze mikana yedu zvishoma? T. ine hukuru mukurwisana kwepfuti pamusoro pechikwata cheRozhdestvensky, inenge 1.8 kusvika ku1. Nenzira iyi tichaenzanisa zvishoma kuenzana kwemasimba.
  Caligula weDolphins, achicheka samurai yekupedzisira, akabvunza murwi Margarita:
  - Tichatanga nemureza?
  Musikana wezvematongerwo enyika , achikanda goko nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye achibvarura mamwe gumi nemaviri echiJapan, achisiya zvidimbu zvakabvaruka chete, akaramba:
  - Ivo havatange nekunyanya zvinonaka! Sezvineiwo, hapana chikonzero chekutsvaga chikwata. Ngatidzvanyei kuburikidza maviri ekutanga armadillos.
  Caligula the tomboy akaseka, akakanda girinedhi nechitsitsinho chake chisina chinhu, akanongedza bakatwa rake rine ropa pachikepe cheNutili , achishevedzera nemufaro:
  - Uye uyu ndewangu!
  Margarita, akarova zvakare maJapan, akakurudzira mumwe wake:
  - Asi ngativete mumvura kwehafu yeawa kuti tiwanezve.
  Chokwadi, kuzorora hakukuvadzi. Asi Caligula Dolphins haana kutambisa chero nguva panguva pfupi yekumbomira. Kunyanya, takakwanisa kufunga chimwe chinhu chinonakidza.
  Varangana vakaungana mukamuri yepasi. Rambi remagetsi riri pasi pedenga rinokanda mimvuri inotyisa. Musoro wemhanza unozivikanwa waLenin unopenya zvishoma, padivi pe shaggy Koba , anozivikanwa pasi rose saStalin, ipapo mukuru wemauto emugungwa akapfeka yunifomu yakatsvinda, nepo Lieutenant Schmit asingazivikanwe, ane ndebvu dzakaoma, Bukharin.
  Trotsky haana kukwana kumusangano wakazara, asi iye zvino iye naLenin vari kunetsana. Uye saka, maBolshevik ane simba akaungana, akagadzirira kuita chimurenga, kana kupidigura hurumende, chero chii, kungowana simba.
  Lenin akatora pasi pekutanga:
  -Zvakakosha zvakanyanya , shamwari, kudzivirira kukunda kweiyo Autocracy muhondo yayo isina kururama yeimperiya neJapan chero muripo. Chikonzero chechimurenga chinoda izvi!
  Timid anorova achipindura.
  Bukharin, achiombera zvanza zvake uye achizunza ndebvu nhema achishongedza chiso chake chichiri chidiki, akasimbisa:
  - Ehe, isu hatifanire kupa iyo autocracy mukana mudiki. Izvi zvinogona kunhuwa sekupandukira, asi ini ndichati, Mikado ndiye akanakisa uye mubatsiri mukuru weBolsheviks uye nyika communism!
  Koba Joseph akaridza tsamwa achiti:
  - Wagona kutaura! Kunyangwe izvi zvisinganhuhwi sehupanduki, hwatove hunyengeri pachahwo!
  Lenin, uyo akazoenda nepseudonym Karpov, akataura achinyemwerera:
  - Nekuda kwekuchinja kwepasirese, dzimwe nguva unofanirwa kuzvipira. Kusanganisira kupira chikamu chehana yako nemweya wako wega. - Ulyanov asina kuvharwa, achisunungura musoro, bhodhoro redoro reGermany. Kuti utaure, unofanira kuzorodza huro yako. Akatora kaviri ndokuenderera mberi. - Iwe unofunga ini pachangu ndinofara kushuvira zvakaipa uye kukundwa kunyika yangu. Nekudaro, ini ndichataura chokwadi, shanduko inogoneka chete kana hutongi hweAutocracy hwakaderedzwa zvakanyanya. Uye chii chinganetesa Hutongi hwejekerere kupfuura kukunda muhondo?
  Koba akagutsurira musoro achibvumira:
  - Hapana ... Dzimwe nguva chinangwa chepamusoro chinoda zvibayiro, uye zvibayiro zvakawanda!
  Lenin akaenderera mberi nehuzivi hwake:
  - Saka, isu hatisi kuzokurukura tsika uye huzivi hwekusatenda Mwari. Ichi hachisi chinhu chikuru. Zviri pachena kuti basa ratiri kuita richatungamirira kusunungurwa kwevashandi nevaranda venyika dzose uye pasi rose. Uye chokwadi chekuti kurasikirwa kwese kwenyika yedu nevamwe vanhu kuchabhadharwa zvakapetwa kazana. - Ulyanov akambomira uye akawedzera mune imwe toni. - Uye ndeapi matanho akasimba atingatora kuti tikunde iyo Autocracy inovengwa nevanhu nesu?
  Apa Lieutenant Schmid vakataura nezwi rakatetepa:
  - Ndinofunga, kutanga, kuputika Trans-Siberian Railway munzvimbo dzinoverengeka kamwechete. Izvi zvaizova nemhedzisiro inouraya pakupihwa kwemauto etsarist muManchuria.
  Koba akanyemwerera kunge gava.
  - Bravo , mukomana ari kufambira mberi! Uye ndakafunga nezvekubira mabhanga akati wandei kuitira kukanganisa mwero wegoridhe weTsar's ruble.
  Ulyanov akazunungusa nehasha chigunwe chake che "chiGeorgian chinoshamisa":
  - Usave nemisikanzwa! Chikumbiro chinonakidza kwazvo . Iwe unogona kukanganisa zvakanyanya Kuropatkina.
  Schmid akaenderera mberi achiti:
  - Kazhinji, chirongwa changu chinosanganisira kusimudza kumukirana kwezvikepe zvese zveBlack Sea Fleet. Ipapo mauto achaenda kudivi revanhu vanoshanda, uye iyo Autocracy ichadonha pakarepo!
  Koba akaseka zvisingaite:
  - Hongu, kenza icharidza muridzo pagomo!
  - Koba , mira! - Lenin akabhowa uye akawedzera. - Izvo, zvechokwadi, zvakakosha kugadzirira uye kuita kumukira muGungwa Dzvuku. Uye apo Kuropatkin yakarohwa inotiza kubva kuPort Arthur , mutiny muuto rose richava rechokwadi!
  Schmid akatadza kuzvidzora:
  - Hongu, tichazviita mumweya!
  Bukharin akatora pasi:
  - Shamwari yedu yakanyanya kuwanda paPasi varimi; kana vasimuka, vanozokwanisa kusunga masimba ese eAutocracy. Tinoda kuti titumire vanyanyisi vedu kumisha, tichida kuti varimi vasapihwe minda chete, asiwo masitendi, zvese zvevaridzi veminda!
  Koba akadimburira zvinokatyamadza:
  - Kusanganisira vakadzi vavo nevanasikana!
  Bukharin akaseka:
  - Uye izvi zvakare! Zviri nyore sezvakaitwa naEmelyan Pugachev - musoro uchagurwa, bhari icharembera, uye zvinhu zvavo zvichatorwa iwe uye zvigovaniswa zvakaenzana! Uye madzimai nevanasikana vevaridzi veminda varanda venyu!
  Ulyanov akabvumira kufona uku:
  - Rudyi! Tichaasungirira ese! Nzira yese kuenda kuNorth Pole!
  Koba akakurudzira:
  - Isu tinofanirwa kushingaira kushandisa chinhu chekuba zvakanyanya sezvinobvira. Kunyanya , ivo vakasimba uye vakabudirira vanomukira vanobuda kubva kumatsotsi. Somuenzaniso, Kotovsky haasi gamba? Hero! Uye Baba Makhno hakuna kuipa!
  Bukharin akagutsurira zvine simba:
  - Ndizvo! Tichavapwanya vese nehutsotsi !
  Ulyanov akarova chibhakera patafura:
  -Kutya, kutya uye zvakare shanduko yehugandanga!
  Zvaisaita kuti ticherechedze imwe hurukuro ye "magnificent four". Mushure mekumuka, zvaive zvakafanira kutamira kune inoshanda nhanho yekushandisa yekukunda zano. Kunyanya, bvisa zvikepe zvehondo kubva kuzvikwata.
  Caligula akakurumidza kushambira kune chinangwa chake, uye Margarita akaenda kune chake. Vakomana vacho, vachishandisa zvigunwe nezvigunwe zvavo, vakabva vakwira pazvikepe zvavo.
  Caligula tomboy haana kuzonzwa mabhureki, akatanga kucheka munhu wese akatevedzana. Hazvina kuoma kukwira ngarava, kunyanya kirasi yehondo yehondo. Kunze kwekunge, chokwadi, iwe uri kupfuura munhu. Saka, mhanya uye ucheke. Uye nekumhanya kunoshamisa kwakadaro, hapana ane mukana wekukupikisa.
  Zvakanaka, neminwe isina vana yevana vako, asi nekukurumidza kudarika paws yemakumbo echeetah, kanda tsono dzine chepfu. Uye izvi zvakare zvichakatyamadza zvachose maJapan.
  Varwi veNyika yeZuva Rinokwira zvakare vakarara vakatemwa , uye chirongwa chevaviri chemiguri chiri nyore. Enda kunzvimbo yezvombo, wobva wabvisa zvombo nenzira yekuti ma boilers akavharwawo. Mushure mezvo, chikepe chakakanganisika hachizove nechisarudzo kunze kwekuenda kuzasi.
  Caligula weDolphins, achicheka nekurovera zvipikiri nebakatwa rake, akapaza kusvika kune zvombo. Zvakanaka, ndeapi mabara ega ega kwaari, ayo mukomana anopfura pasi panhunzi, kana kutokanda kumashure kumuvengi. Zvinonyanya kunaka kana, netsoka yako isina tsoka, iwe pakarepo unopwanya mashoma emakaturiji kumuvengi nesimba rinotyisa uye rinouraya, rinouraya uye risingadzivisiki.
  Kuti nzira yeSamurai kuenda kuhumambo hwehumambo hwaNicholas II yakavharwa.
  Izvo zvakare hazvina kuoma kuendesa zvombo munhare kuitira kuti pasi pechikepe chehondo chiputirwe, zvakare nesimba rake remuviri.
  Iyo simbi yedhizaini, inopisa muzuva raKurume, inokwenya zvinonakisa masarastiki emukomana weterminator. Uye mahombe makuru anoputika akazadzwa ne shimosa anokwevera pasi mapendekete. Iwe unosvetukira pasi, uchifuratira masitepisi anotenderera, uye ikozvino wave munzvimbo chaiyo. Iye zvino zvikamu zvichapwanywa uye mabhoilers achaputika, achiita makomba zvokuti kunyange chinhu chikuru ichi hachizopona.
  Ichi chinhu chinonakidza ndeyeJapan armadillo. Ngarava yakakura uye yakafara, ine hobvu huru yezvombo inovhara dhizaini. Uye iyo yakareba uye yakakora migodhi yekanoni, inokwanisa kurova mashoma emakumi emakiromita, kana kutopfuura ... Chokwadi, haina kuvakwa nemaJapan, asi nemaBritish. Asi ngarava dzehumambo dzinenge dzakazara nekugadzirwa kwayo, iyo ine zvayakanakira nezvayakaipira. Saka maBritish akagadzira ngarava yehondo - muchina wakasarudzika. Zvinonzwisa tsitsi, asi tinofanira kumutumira kuzasi ...
  Kwakaputika, uye simbi yedhishi yakarova makumbo asina svutugadzike, ane tsandanyama, yomukanda pamusoro. Mushure mezvo, mukomana wacho akapinda mumvura ndokushambira nesimba, achiedza kutiza kubva pamvura. Mhungu yakadaro iri kunyura.
  Uye ngarava yehondo yaMargarita yakakamurwa: yakashanda zvakachena uye yakabatana. Iye zvino yave nguva yekunyudza vaviri vasara vakatakura zvombo zvehondo.
  Rega Togo , uyo akakonzera dambudziko rakawanda kune zvikepe zveRussia, aendewo kuzasi. Ichi chichava chidzidzo kune vese vanouya kunyika yaAmai vako vakabata zvombo mumaoko.
  Caligula yeDolphins inochera zvine simba mvura yegungwa nemaoko netsoka uye muridzo:
  - Iwe uchakundwa nemaJapan! Uyu hausi mutambo wemadhouse !
  Sezvakangoita nguva yekupedzisira, kanenge usina kubata simbi uye nhumbi dzokurwa nadzo unobhururuka uchikwira padhishi. Ikoko iwe unotanga kucheka samurai inononoka kuita mukabichi. Pamwe, kunyange dandemutande rakanamira muresin rinomhanya zvakapetwa kazana kupfuura zvipembenene izvi zvinobva kuNyika yeZuva Rinobuda. Saka unomhanya nekugura maoko, makumbo, misoro ... Uye vanongogara. Zvakanaka, mumwe wavo anokwanisa kuti:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula anoseka uye anobata mhuno yake pavari:
  - Banzai, usatya!
  Uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anokanda makaturiji, achibaya huma dzesamurai, miromo, uye huro.
  Zvadaro, dzokorora kusanganiswa kwekare. Zvisineyi, zvekuchinja, Caligula yakanakisa yakakurumidza kunanga pfuti yaive yatozara-inch gumi nembiri ndokuridza mujaho mungoro yehondo yaive pedyo. Iyo hit yakave yechokwadi, uye kuputika kukuru kweJapan kuchaja kwakakonzera moto mukuru padhizaini.
  Murwi wechidiki akaona kuti zvechokwadi, kana chigadzirwa cheindasitiri muNyika yeRising Sun ichipinda, moto wakawanda uye utsi zvinobuda. Izvo, zvechokwadi, zvinoita kuti kupfura kuve nyore . Tichifunga kuti maSamurai anga achirwa neRussia kwenguva yakareba, mauto avo ehondo ane hukuru hwepamusoro.
  Chokwadi, maJapan anogona kuwana zvakawanda sei kana vakarasikirwa nengarava dzavo huru dzose?
  Mureza weTogo unoratidza kuenda. Asi iyi haisi mhinduro inobatsira . Ngarava huru yehondo inoputika, uye masekonzi maviri gare gare ngarava yakatakura Caligula yeDolphins inoputikawo. Pakupedzisira akarova mukuru mukuru weJapan Empire nechitsitsinho chake. Uye zvakare varwi vaviri vakashinga vakakandwa kunze nekuvhunduka wave...
  Mumwe musikana anorwa, akafuridzira musoro wemukuru weboka rekutanga, anozhambatata nepamusoro pemapapu ake:
  -Mutambo weHockey yegungwa: Russia vs. Japan - zvibodzwa zvina kusvika zero!
  Zvechokwadi, ikozvino Japan haina ngarava yehondo imwe chete mubasa. Chokwadi, kuchine vafambi vengarava vanosvika vasere. Uye pane sarudzo: kuvanyudza kana kusavanyudza?
  Caligula, akatema shark ichimhanyira kwaari nebakatwa rake, akasarudza zvine musoro:
  - Rova simbi ichipisa! Kureva kuti tinovanyudza!
  Margarita, akacheka imwe mhuka yegungwa, akabvumirana nechisarudzo ichi:
  - Sei uchitambisa nguva pazvinhu zvisingakoshi? Panogona kunge pasina nguva inotevera kwatiri!
  Caligula the tomboy, achikanda katuriji kekesi netsoka yake, muziso reshaki, airamba zvine musoro:
  - Ndinofunga zvichadaro! Mwari vanoda utatu!
  Asi akashambira zvakadaro. Vanogona kudzokera kunhare yenhare usiku. Izvi hazvina kwazvinovasvitsa. Uye kana Kuropatkin akatora nhare pasina kubatanidzwa kwavo, saka zviri nani. Chokwadi, havagoni kuita zvose vari voga. Zvinotonakidza izvo zvizvarwa zvichati nezveiyi hondo inoshamisa neJapan? Vachachirangarira sechiito chine mbiri, kana kuti, pane kudaro, vachachipopota sezvakahwinwa bedzi namasimba masimba!
  Asi Caligula akakurumidza kubata munhu wake anotevera - cruiser yehondo. Kunze, iwo akati siyanei nearmadillos. Kunyanya, pane zvishoma zvishoma zvombo, uye panzvimbo yepfuti gumi nembiri pane gumi-inch, asi kushanda kuri nani zvikuru. Asi izvi zvakare midziyo yemutsara wekirasi. Uyezve kune vepakati uye chiedza cruisers.
  Murwi wechidiki apa akachinja maitiro ake zvishoma ndokutema vafambisi vengarava yeSamurai ndokuroverera mamwe nemakaturiji aaikanda netsoka dzake dzechikomana . Zvadaro, akatora uye akaputira zvombo kuitira kuti cruiser yehondo yakaviga mhino yayo mumvura uye nokudaro yakaenda pasi kwete pakarepo, asi zvishoma nezvishoma ichitendeuka.
  Zvichida mukomana mutambi Caligula aida kuchengetedza chikamu chevashandi kubva murufu nenzira iyi. Chokwadi, kwaaigona kuisa mabhomba akawanda kudaro...
  Musikana akapemberera kubudirira kwake, uye mumwe wake zvakare:
  - Chibodzwa: matanhatu - zero!
  Caligula the tomboy, nehasha uye mufaro, kubva mukubudirira kukuru, akaimba:
  - Uye masamurai akabhururukira pasi, pasi pekumanikidzwa kwesimbi nemoto!
  Varwi vegungwa idzva ... Hongu , zvinoita sekunge maJapan akatanga pamushandirapamwe uyu akaberekwa pasi penyeredzi isina rombo. Uye kunyange vanamwari vane mamiriyoni masere vari murudzidziso rwavo rweShinto havavabetseri.
  Kune tomboyish Caligula, cruiser yehondo inoita sechidimbu chekadhibhodhi inoda kunyura. Akatosarudza kuedza nzira yakati siyanei, yokupinda munhare ndokucheka zasi imomo neminondo. Mushure mezvose, ane simbi yemashiripiti yakatorwa kubva ninjas nevaroyi. Izvi zvinoreva kuti oparesheni inofanira kuitika.
  Uye saka ... Zvinoitika kuti mutsara simbi iri kuputika ... Izvo zvakafanira mafashamo emakamuri matatu kuti ave nechokwadi chekuti. Mukomana weTerminator anoti neshungu:
  - Pano isu tiri muchikepe ichocho ...
  Kuti unyure cruiser yehondo nekurova kwebakatwa, iwe unofanirwa kuve nesimba rinopfuura remunhu uye zvinoshamisa fungidziro.
  Margarita anosarudza nzira iri nyore zvikuru, achikakavara kuti kudzokorora ndiamai vekudzidza. Uye kana zvakadaro, ipapo muvengi achaputirwa nekuputika.
  Murwi mwarikadzi nemusikana webato anosimudza chigunwe chake kumusoro ndokuti:
  - Dzatove sere o'clock!
  Mukomana Caligula, pasina mhemberero, achicheka masamurai akawanda, uye achikanda makadhibhokisi anouraya netsoka dzake, anoti:
  - Asi izvi zvinongonakidza!
  Kwasara vamwe vanhu vana... Vanofanira kunyudzwa neimwe nzira kuitira kuti izvi zvisanyanya kuva zvakajairika. Huya nechimwe chinhu chakakosha, chakasiyana. Uye vakomana, pasina kutaura shoko, ita sezvinotevera. Sezvineiwo, vanobata zvidzoreso zvekudzora ... Sezvineiwo, zvikepe zvave kutomhanya zvakazara, izvo zvinoreva kuti hazvina kuoma kubata nazvo. Uye saka, iwe unobata zvidzoreso zvekutonga uye uende kune gondohwe ... Battlecruisers, zvikepe zvitsva, asi kune midziyo yakawanda yakasakara mumakungwa eJapan asina mukana wekupukunyuka kubva kugondohwe rakarurama.
  Zvakadini kana ngarava, uye kunyange idzo dzakagadzirwa nesimbi, dzikabonderana dzichimhanya zvikuru mugungwa?
  Zvino zvinotevera zvinoitika: kutinhira kunotyisa, kukuya kwenhumbi dzokurwa nadzo, machira emidziyo miviri yawo akaputika. Makumi nemazana evafambisi vezvikepe, vane zviso zveyero zvakamonyaniswa, vanomhanya vachitevedza nhurikidzwa dzakaputsika, maziso avo matete anobuda muhuma dzavo, uye hova dzeropa dzinobhururuka dzichibuda mumiromo yavo namazino akadzurwa.
  Uye varwi veJapan vanowira muchikepe, vanowira muhova dzinopupuma dzinovaparadza pakarepo. Uye zvikepe zvinotanga kunyura nokukurumidza, zvichikwevera hupenyu huzhinji mukadzika.
  Margarita, achiramba achiparadza vafambisi vengarava pasina tsitsi kana mutambo, akati achinyemwerera:
  "Zvakanakawo kuti maJapan haatore vakadzi nevana muchikepe."
  Caligula, achiparadzanisa shark yakakwira paari, akabvumirana neizvi:
  - Hongu, chinamato cheAmazon hachina kudzika midzi pakati pevaSamurai. Chokwadi, vanoita kunge vane ninjas dzechikadzi!
  Murwi-mwarikadzi wechidiki uye, panguva imwecheteyo, musikana wezvematongerwo enyika akapfupisa:
  - Gumi nembiri zero mukuda kwedu ... Asi kuchine maviri ekupedzisira daylilies asara. Ndoita sei navo?
  Caligula the tomboy akacheka imwe shark kuita zvidimbu uye akangoti:
  - Ngativaendese kuchiteshi cheDalniy. Iko zvino yave pasi pekutonga kweRussia, uye maviri anoshamisa, e-state-of-the-art cruisers achavandudza zvikuru zvikepe zvedu!
  Margarita, achipwanya zvikara zvegungwa neminondo, akabvumirana neizvi:
  - Hongu, uye iyi ndiyo yakanakisa mhinduro!
  Kunyange zvazvo maJapan ane mukurumbira wokuva varwi vasingachinji, mugumisiro wetsika wokurova kwehasha dzengirozi mbiri huru zvakapfuura tarisiro dzedu dzakashata. Zvechokwadi, kana iwe uchifanira kurwisana kwete nevanhu, asi nezvisikwa zvakafanana nevamwari vechokwadi, uye zvichida kunyange demiurges, saka kunyange varwi veNyika yeRising Sun vanogona kushaya ushingi.
  Naizvozvo, pashure pokunge Margarita ari pane imwe ngarava, uye Caligula pane imwe yacho, agura vakuru vakuru vaishingaira zvikuru, uye akakava vamwe vavo, vamwe vafambisi vezvikepe namakanika vakakurangarira kuva kwakanakisisa kuzviisa pasi paaya mashura . Uye vose vari vaviri vafambisi vehondo vakaenda kuchiteshi chengarava cheDalniy, icho maJapan akasiya, mushure mekukundwa kwavo munguva pfupi yapfuura, pasina kurwa kuuto reRussia.
  Caligula Dolfinov akafunga kuti, shure kwezvose, chiremera chesimba rinorova chiremera. Somuenzaniso, panguva yeHondo yeKhalkhin Gol, vangani veJapan vakatorwa neuto rinotyisa reSoviet? Maererano neSoviet data, vanhu 476, maererano nemamwe maverengero akazotevera, vanenge 200, uye somugumisiro wekuchinjana pamwe chete, 88 chete yakadzorerwa kuJapan, ndiko kuti, vashomanana vakadzokera kunyika yavo.
  Kureva kuti masamurai airatidza kusimba. Kurasikirwa, maererano neSoviet data, vanenge zviuru makumi maviri vanhu vakaurayiwa.
  Kuenzanisa, mauto eSoviet akarasikirwa nevakawanda vakaurayiwa ( tisingaverengi avo vakafira muusungwa) munguva yeHondo Yenyika Yechipiri sevasungwa.
  Uye izvi pasinei nokuti NKVD yakabata noutsinye mhuri dzevaya vakapira.
  Saka kusimba kwemauto eJapan hakuna kuwedzeredzwa. Mukati meHondo yeRusso-Japan, maJapan akarasikirwa nemasoja mashomanene nezana savasungwa vehondo kupfuura vokuRussia!
  Asi, zvisinei, izvi zvinokonzerwa nekuti mauto eRussia haana kukunda hondo huru imwe chete. Uye pasina kukunda hakuna vasungwa.
  Zvisinei, zvinoitika kuti mauto ari kufambira mberi anewo mauto akawanda akabatwa.
  Mukomana murwi Caligula akati kuna Margarita kuburikidza newalkie-talkie yekare:
  - Pamwe isu tichasimudza chena mureza mushure mezvose, zvikasadaro ivo vangatinyudza?
  Margarita akaramba:
  "Zvinonyadzisa kufamba nechikepe pasi pemureza chena." Zvirinani kupa tricolor Russian pamusoro wako!
  Murwi wechidiki akapinza tsono mutsoka yemukomana-yekupedzisira isina shangu, ine simba, uye akabaya samurai inotevera pahuma, akati:
  - Uye mumaonero angu, Andreevsky ane muchinjikwa achabudirira zvikuru!
  Nezvibodzwa gumi nemana kusvika zero, mauto emugungwa neJapan anopedzwa uye ikozvino haugone kungotora ngarava dzakatorwa kwauri, asiwo kuimba. Caligula wevaDolphins akaimba rwiyo rwake rwokukunda pamusoro pemapapu ake:
  Nzvimbo huru dzemakungwa, makungwa -
  Takavarima pasi pemureza we tricolor!
  Varwi vakakunda makomo marefu.
  Mazizi akaomba mukukunda!
  
  Varwi veRussia vaizivikanwa nenyika,
  Tinorova vavengi neminondo nemabhayoneti!
  Isu takakwanisa kurasa joko refascism kubva hafu yenyika,
  Takapedza kufora kwedu nokukunda muBerlin!
  
  akasvika pamatangi ane humpbacked,
  Vari kutyisidzira kuparadza minda yese yeRussia!
  Asi vanopwanya nhubu dzakatukwa ,
  Kuti vana vedu vararame vachifara vasina joko!
  
  Isu tiri vana veNyika yaBaba, iyo yakakwirira kupfuura munhu wese ari munyika,
  Takaberekwa, tichikanya kaniko netsoka dzedu dzisina chinhu!
  Ose akatinyengeterera, akatitumira kuhondo .
  Uye Mwari akaunza May kuti atumbuke mukufara!
  
  Hapana mugove wemurwi uye ane moyo wakakwirira .
  Chii chinopa kurota uye kuberekwa patsva!
  Zarura mukova une mbiri kusafa.
  Asi kana wakavandira, nyarara !
  
  Kune mapere namakwai, asi imi muri vafudzi venyika;
  Uye mugove wako kuendesa kurongeka kune zvizvarwa!
  Kuendesa nyaya yacho kumagumo ekusika,
  Kuti moto usingaperi mumoyo mako werudo usadzima!
  
  Ndiani anoziva panomisa musoja bara remuvengi,
  Asi zvakadaro, muhondo, rufu ruri nani pane zvirwere zvakaora!
  Kana ukafa, shamwari yako ichapwanya muvengi ;
  Haazozvishiviriri, nekuti vasikana vasina shangu vari kuendeswa kuutapwa!
  
  O, kuguma kweRussia, hondo nemoto mushure mehondo,
  Kune avo vanoda kuenda kuzororo, hapana nzvimbo yavo, munoziva, muparadhiso!
  Apa shasha yaSam yapinda mukurangana nasatan,
  Kutyisidzira: - Ndichaburusa atomu uye ndichaputsa chimvuramabwe!
  
  Asi pachavawo nedziviriro kubva kuzvombo zvinokandwa.
  Uye bhomba renyukireya harigone kuparadza Moscow ...
  Tinogona kushandisa matangi kuwana utachiona,
  Uye nziyo dzinofinha pamusoro pevakawa dzinokusuruvarisa!
  
  Tengesa sendi, kwete chikamu cheRussia,
  Mushure mezvose, mumwe nomumwe wedu murwi mukuru!
  Usatenda kuti Mwari vakatotiisa pabasa.
  Muchokwadi, iwe unosarudza kuti kuchema kunotonhorera sei!
  
  Paive nekukundikana, pane kukundwa,
  Zvakaitika setsuro dziri kutiza mapere anotyisa!
  Asi kana hondo ikatanga, tichavepo zvakare,
  Pwaya uto rine hutsinye hwezvikara mune rwiyo rwegehena!
  
  Nditende, hatisi kutamba nekuda kwehondo,
  Hatina kumwe kudanwa kunze kwekuve shamwari dzakanaka!
  Tiri vanhu vehama, kwete Abheri naKaini,
  Kwatiri, shiri rwiyo, uye kwete mutambo wakakora!
  . EPILOGUE
  Mushure mekunge Dominica apenyerwa njere, vana vakaridza mhere vachirovanisa maoko kwenguva refu. Hongu, zvakanaka , unogona kutaura kuti akabudirira - kumwaya maaphorisms uye kunyemwerera kwaari.
  Mushure mezvo, Margarita naDominica vakazivisa mabiko enyika yose, kuitira kuti pave nekunakidza uye mufaro mumweya.
  Vaivheyesa masaramusi avo, pakabva paonekwa matafura eumbozha azere nezvokudya . Zvese apa zvaive zveumbozha uye zvakapfuma kwazvo.
  Madhishi akadai uye akawanda emakeke, custard pie, donuts, pretzels, muffin uye makeke akashongedzwa. Hazvibviri kutaura mungano, kana kuitsanangura nepeni.
  Uye zvese zvinofadza uye zvinonhuhwirira zvekuti zvakasarudzika muhunyoro uye runako.
  Margarita akanyora paTwitter kuti:
  Zvese zvakanaka, zvakanakira vana,
  Panyika yedu inofadza...
  Rarama zuva nemhepo,
  Funga nezvemafairies ane mutoro wezvose!
  Uye akatanga kutamba. Uye Dominika akamutevera, nevamwe vasikana vakati wandei vaaiva navo. Zvakafamba zvakanaka .
  Margarita zvine musoro akati:
  - Zvese zvichanaka, zvese zvichanaka kana tikasakanganisa !
  Uye musikana wechikwata akatora uye akasunungura imwe firework kubva pawand yake yemashiripiti. Uye rakanga rakaita sechitubu chedhaimondi chaiyerera murukova rune dutu.
  Dominica akati:
  - Runako, runako.
  Inoyerera sechitubu chabva kuwhale!
  Pashure pacho yakanga yava nguva yokutandara. Vazhinji vevakomana vakuru, vangangoita makore gumi nemana uye vane tsandanyama zvikuru, vakaisa magirovhosi akapfava pamaoko avo ndokutanga kurwa.
  Vakarovana nemaoko nemakumbo avo, uku vachinyemwerera nekuseka.
  Dobrynya akacherechedza nekuseka:
  - Mushure mezvose, vane midziyo yepurazi yakaungana!
  Prince Oenomaus akagutsurira musoro:
  - Ivo havana kudzidziswa mune zvehondo !
  Mukomana Dobrynya akaridza muridzo, achisvetukira mumhete yenguva:
  - Ndisiye!
  Uye vechidiki vaviri vane mhasuru vari kurwa vakadhumhana. Vakomana vakaputika nekuseka ndokurwisa Dobrynya. Pakanga paita kupatsanurwa uye kuzunguza maoko nemakumbo.
  Dobrynya nounyanzvi akapararira ndokuvasundira parutivi. Akabva abata mumwe mukomana pamhuno nezvigunwe zvake . Akachema nekurwadziwa kukuru. Uye mukomana wegamba zvakare, pasina chero mhemberero, akamukanda ndokumumanikidza kutendeuka.
  Vana vaive pedyo vakaseka vachirovana maoko. Uye Dobrynya akasundidzira vakomana vana pamwechete kamwechete ndokuvaputira zvine hungwaru mujira retafura.
  Mushure mezvo, kuseka kwakabva kwaita kuti tinzwe. Kungoombera kwevana. Chokwadi, zvairatidzika zvakanaka chaizvo .
  Dobrynya akanyarara akati:
  - Uyo akatsunga akaidya!
  Dominika akapindawo muring. Aiitawo martial arts. Mushure mezvose, kuita mumafirimu hakusi kuseka. Akazviratidza seSupergirl uye akarwa neshasha . Vasikana vese vakabva varovana for a dozen take. Uye ndizvo zvakanaka . Kunyangwe mavanga avo aive chaiwo.
  Zvino mudiki akasimba, ane tsandanyama angangoita gumi nemana muhunde dzekutuhwina akauya kuzorwisa Dominica. Uye akaedza kurwisa musikana. Dominica akadaira nekurova chaiko kubva pachitsitsinho chake chakashama kusvika pasolar plexus, mukomana ndokudonha ndokutanga kumonya.
  Dominica akanyora paTwitter achiti:
  -Iwe hausi mukomana , hausi mukomana,
  Kwete chokwadi...
  Iwe hausi mukomana , hausi mukomana -
  Bhokisi rakaora!
  ndokurova Dominica kumusana kwakasimba . Musikana akaridza mhere ndokumudzosera. Akanzvenga ndokumhanyira Dominika ndokuedza kurwisana naye. Mukomana wacho akanga akasimba uye akaomeswa nekushanda nesimba panzvimbo yokuvaka. Uye Dominika aitofanira kushanda nesimba kuti asadonha. Asi akaverevedza ndokukanda mukomana ane simba pamusoro pake. Akadonha, achirovera mundiro ine sturgeon. Uye mukomana akasviba zvakanyanya.
  Vana vese vakabva vaseka zvavo vachitarisana. Izvi zvainyatsoita zvakanaka .
  Mukomana akasvetuka, asi akagashira pfuti yakaoma
  actress vasikana muchirebvu, akarohwa neshin yake mukufamba kwaiuya, uye mukomana ane tsandanyama akadonha.
  Dominic akaimba nehasha:
  Ari kumirira munhu abatwa mumugodhi,
  Kunongedzera radar mudenga...
  Kukanganisa kumwe - kusimuka netsaona,
  Uye kurova hakudzivisiki!
  Chokwadi, uyu musikana wekarati. Akadaro achicheuka ndokurovera mumwe mukomana pamhuno nechitsitsinho. Akadonha achibva abuditsa tsime reropa kubva mumunhuhwi wake . Asi akabva angosvetuka. Uye zvakare muhondo. Uye Dominika anomugumbusa, achimumanikidza kuwa. Uyu mukadzi chaiye.
  Dobrynya akagutsurira achibvumira:
  - Ramba wakadaro! Zvakanaka, uri musikana akanaka !
  Heuno mumwe mukomana akasimba akabhururuka kubva pakurova kwaDominica.
  Apa ndipo pakatanga kurwisana. Musikana akakanda mumwe wechidiki pamusoro pake uye akaridza mhere:
  Vasikana vanobva munharaunda yepamusoro,
  Ndinoda chaizvo kurova mukomana!
  Mushure mezvo, musikana wacho akasundazve vakomana pamwe chete, achivapa mavanga uye mapundu. Uye zvairatidza kusekesa uye kusetsa.
  vakomana pasi :
  - Iwe uri musikana wedu ! Kunyanya kupisa uye kurwisana!
  Dominica akagutsurira nekurira:
  Musikana murwi ane ropa rinopisa,
  Boka remapofu riri kutirwisa!
  Akaita kazevezeve, mvura chaiyo yecream, condensed milk neuchi yakadira vakomana vachibva kumusoro.
  Uye zvakare kuseka kunofadza kwevana. Zvese zviri kutenderera uye zviri kuitika zvinotonhorera uye zvine hukasha. Uye pane nguva dzinosetsa mukurwisana uku.
  Mukomana muchinda Oenomaus ari, hongu, zvakare mumutambo. Munhu upi noupi angagona sei kana asina? Uye murwi wechidiki anokanda pamusoro pake mukomana anotaridzika mukuru uye mukuru. Uye zvakare mazwi echido. Hongu, iyi ihondo chaiyo inodiwa.
  Enomai akaninira ruoko rwake, mukomana ndokuwira pamurwi wemakeke akafukidzwa nekirimu. Uye dzakaputika uye dzakapararira zvinosetsa uye nekunakidzwa. Uye ndokwaive kunhuhwirira kwekicheni yemashiripiti.
  Dobrynya akataura nekugomera:
  - Zvinonyadzisa kutambisa chikafu chakadaro!
  Dominic akaseka ndokupindura achiti:
  - Ndizvozvo! Ndichaita mamwe mashiripiti!
  Mukomana wePhoenix akaimba:
  Kumwe kusango kune varoyi.
  Vanosonera satani chirongo...
  Matombo akakandwa kumativi ose,
  Nyika yedu yakanaka!
  Pashure paizvozvo, akava shamwari Dobrynya. Vakomana vaviri vemhare vakatanga kukwenya zvibhakera vachiedza kurovana kumeso . Vakaiisa zvavo kaviri, uye mavanga akaoneka. Ipapo vakomana-varwi vakaitora ndokurova huma dzavo. Saka pfarivari dzakatanga kubhururuka kubva mumaziso angu.
  Vakasundidzirana vachiroverana misoro vachibva vatanga kurwisana. Uye hondo yacho yakanga yakaoma zvikuru. Vakomana vechikwata vakanetsana, vachidzvanya mumwe nemumwe nekutsikitsirana.
  Vakabva vatanga kutema misoro zvakare, izvo zvairatidza kupusa pane kutonhorera uye kutyisa. Uye izvi zvakaita nenzira yekuti zvakaunza vana-vaoni mukuseka kunovhara nzeve.
  Dominica akatora munhenga mumaoko ndokutanga kukwenya zvitsitsinho zvevakomana. Dobrynya naFenieni vakatanga kuseka, zvinonaka uye zvinotonhorera zvekuti haugone kumira kuseka.
  Margarita akacherechedza nekunyemwerera kweprima donna:
  - Hongu, uri musikana akanaka. Ingori nyanzvi yekuvaraidza. Chii chimwe chaungaita?
  Dominica akati:
  - Hongu, kazhinji, ndinogona kuita zvese zvese. Uye iwe uchaona izvi kanopfuura kamwe!
  Dobrynya nePhoenix vakaparadzana. Vainge vodikitira uku muviri wavo wainge wakavezwa uchipenya kunge wadirwa mafuta emuorivhi.
  Margarita akataura achitura befu:
  - Isu tine kukunda, asi isu hatisi pedyo nechinangwa chekuchengetedza bonde rakasimba. Gonzo reyero nderemuvengi wedu Bastinda, akanyangarika pasina anoziva. Takateura bhinzi. Zvakanaka, kwete pasina, asi zvakadaro pasina mugumisiro watakanga tichitarisira!
  Dominica akapindura achiti:
  Hupenyu hausi nyore
  Uye nzira hadzina kutwasanuka...
  Zvinhu zvese zvinononoka
  Zvose zvaenda nokukurumidza!
  Zvishoma nezvishoma, mafungiro evana vakasunungurwa akadzikama. Uye kurwa, kunyange kusetsa, kwakapera, uye mumhanzi wakabva waita kushoma.
  Ipapo kamwe kamwe ruzha rwakanzwika. Hwamanda yakarira.
  Vakomana nevasikana vakabva vangosvetuka kubva pazvigaro zvavo vakabata mapakatwa nemapfumo. Vakanga vagadzirira kurwa.
  Shato dzakaonekwa mudenga. Vaive nemisoro mitatu, minomwe nemisoro gumi nemiviri . Uye kwakanga kune dzakawanda kwazvo, uye zvisikwa zvihombe zvinokambaira. Nomuzvarirwo, iyo misoro yakawanda, iyo yakakura saizi. Uye pakati pavo paive nemuroyi aiziva Bastinda, aiita semudiki achitarisana nemashato.
  Dominic akaridza muridzo ndokuti:
  - Wow! Zvinoita sekuti hazvisati zvapera!
  Margarita akaimba achipindura:
  Ndinodonha nechipfuva changu, ndichibata mutobvu,
  Nyika izere nemakomba, kunge bast...
  Asi ini ndoziva kuti uyu hausati uri magumo -
  Magumo anongova mavambo!
  Paiva nezviuru makumi mashanu zvevana vevarwi - iyi iuto rose, pakanga pasina mazana maviri emashato. Naizvozvo, varwi vechidiki havana kutiza. Vakanga vakagadzirira kurwa uye kupa hupenyu hwavo zvakanyanya, uye zvichida kunyange kukunda!
  Mativi ose ari maviri anorwisana uye akatsunga.
  huru ine misoro gumi nemiviri yakatinhira:
  - Usatya! Hatingarwe nevana! Isu tiri verunyararo nekururamisira!
  Dominica akadanidzira achiti:
  - Saka wavingei pano?
  Apa Bastinda akadzvova, achinyemwerera zvehasha:
  - Ndinoziva kuti chinangwa chako chikuru chaive chekuwana iyo Yellow Rat artifact, uye kwete kusunungura vana varanda!
  Margarita akaramba:
  - Izvo hazvipindire! Chero zvazvingava, takanga tisingadi kusiya vana vedu uye hatizombodi!
  Misoro yose gumi nemiviri yeshato yakabva yati kamwe kamwe:
  "Tinotenda hukuru hwenyu!" Asi Bastinda anokukoka kuti utambe mutambo. Kana ukakunda, achakupa gonzo reyero, kana akakunda, vana vako vachava varanda vayo nokusingaperi.
  N'anga Bastinda yakagutsurira musoro.
  - Ehe! Ndizvo! Zvakanaka, vana, kune kukakavara kwakanyanya navo. Zvina zvako zvichanyanya kubatsira muuranda!
  Dominica akadaro achinyemwerera:
  - Tinogona kutamba mutambo. Ingorega, kana yarasikirwa, muroyi Bastinda kwete chete kutipa yake Yellow Rat artifact, asiwo ave muranda wedu.
  Margarita akasimbisa, achitsika tsoka yake isina chinhu:
  - Ndizvo! Izvi ndizvo chaizvo zvatinoda! Zvingave zvakanaka kana Bastinda akaisawo rusununguko rwake panjodzi!
  Uyo aneGumi neVaviri akati:
  - Ngazvive zvakadaro! Iyo yakagadzirwa uye rusununguko rwemuroyi, kupokana nerusununguko rwevanhu vana vakakosha - fair!
  N'anga Bastinda yakagutsurira musoro nebvudzi dema:
  - Zvakanaka, ngazvive zvakadaro! Ndinogara ndichihwina mutambo uyu zvakadaro. Uye kunyange ruzivo rwemashiripiti harungabatsiri!
  ine misoro gumi nemiviri yakadzvova.
  - Unovimbisa here kuti uchazadzisa zvivimbiso zvako kana wakundwa?
  Vese vashanu vakadaidzira pamwe chete:
  - Tinopa!
  N'anga inonzi Bastinda yakatora bhodhi raiva nezvikwere kubva mubhegi rayo ndokuti.
  - Ipapo ngatitange!
  Uye akapetenura bhodhi; zvimiro pakarepo zvakaonekwa pariri. Zvaive zvakatiyeuchidza nezvechinyakare chess, chete masikweya aive asiri maviri, asi matatu mavara: chena, nhema uye grey. Uye taiva nenhamba dzakawanda. Kune jester, vanopfura uta uye mukuru, mukuru wemauto, marshal, ballista, ngoro uye chimwe chinhu.
  Dominica akati:
  - Hongu, ini handitomboziva kuti vanofamba sei! Izvi hazvina kunaka!
  N'anga Bastinda akapindura achinyemwerera.
  - Iwe wakatopa izwi rako uye hapana kwekudzokera. Kuramba kutamba kwakafanana nekukunda!
  Margarita akagutsurira musoro:
  - Ndinoziva mutambo uyu! Uye nhamba dzinofamba sei mairi zvakare! Saka ngatitambe!
  N'anga Bastinda yakagutsurira musoro.
  - Zvakanaka ipapo! Munhu mukuru pano ndiye mambo uye isu tichatamba kusvika checkmate!
  Vana varwi vakaombera maoko. Margarita akazunungusa wand yake yemashiripiti, uye pamberi pavo pakabuda mufananidzo webhodhi hombe raiva nemhando nhatu dzemasero. Uye zvino zviuru zvevaichimbova varanda vaigona kumuona panguva imwe chete.
  Margarita akati:
  - Hondo isati yasvika, ndakakunda mutambo we chess kurwisana naBotvinnik pachake, kunyange kwete mumunhu, asi mumutambo umwechete. Asi pamakore masere, kurova mhare yeUSSR kunotonhorera!
  N'anga Bastinda yakabva yati:
  - Uyu mutambo wakasiyana zvachose! Chess yakanga isiri padyo naye!
  Musikana wechikwata akagutsurira musoro:
  - Ndinoziva! Yakanyanya kuomarara uye kune zvimwe zvidimbu, asi ini ndinogona kuiridza! Saka usafunga kuti zvichakuitira nyore!
  N'anga ine bvudzi dema yakagutsurira musoro.
  - Zvidimbu zvangu zvitsvuku - zvinotanga kutanga!
  Ndokufambisa chipfuramabwe . Margarita akapindura nokufambisa museve. Mutambo wakadaro wakatandavara wakatanga. Kwaiva nemifananidzo zana kurutivi rumwe norumwe, uye ose ari matatu, kunze kwemadzimambo. Pane imwe yacho, uye mutambo unopera nemumwe. Zvakanaka, izvi zvakanaka uye zvine musoro.
  Bastinda akatamba achisekerera. Kuchinjana kwekutanga kwakatevera. Ipapo maneuvers efast jesters. Dominica akacherekedza kuti jester inofamba samambokadzi mune yechinyakare chess, asi inorova kunge knight.
  Hongu, zvinonakidza. Mukuru wacho anoita sabhishopi, asi anorova samambo. Uye mukuru anofamba kunge mbavha, asi anorova kunge knight. Marshal anofamba samambokadzi, asi anongorova serook. Ehe, iwo manhamba ane simba zvakanyanya ndiwo makuru mavizier, anofamba samambokadzi uye se knight, uye zvakare akarova. Kune, hongu, mambokadzi, uye vakangofanana mune yenguva dzose chess. Vanopfura vanofamba semapawn, asi vanopfura diagonally mativi matatu kumberi, uye anopfura maviri chete. Zvinoita sekuti varwiwo zvavo vetsoka ndivo vasina kusimba, asi vanogona, pakusvika pamutsetse wekupedzisira, kushanduka kuita chero chidimbu kunze kwamambo.
  Ngoro inofamba sebhiza, asi inorova senzou. Hongu, zvinonakidza kuti zvinopera sei. Kune zvakare ballista - inofamba kunge rook, asi inorova kunge mambokadzi. Rooks, knights uye mabhishopi, senge mune zvakajairika chess. Asi kune zvakare unicorn. Anofamba samambo, asi anorova samambokadzi. Uye unicorn yehumambo. Anofamba senzou, asi anorova senge guru vizier, kureva, samambokadzi uye knight. Hongu, uyu hausi mutambo wekuseka. Uye kune nhamba nhatu imwe neimwe. Uye edza chimwe chinhu pasina kuzamura. Uye zvino, zvinoita sekunge Bastinda atotora imwe ndima uye akawana mukana wezvinhu.
  Zviri pachena, ane ruzivo rwakanyanya kupfuura Margarita.
  Dominica nechivimbo, kana kuti zvinokatyamadza, tweeted:
  - Famba bhiza! Bhiza!
  Margarita akamusimudza achiti:
  - Usapindira! Chii chinoda kuitwa, ndinoita!
  Uye musikana wezvematongerwo enyika akafambisa chimiro chake. Bastinda akaramba achirwisa. Hondo yacho yakanga yakasindimara uye isina tsitsi.
  Margarita, kuitira kuti awanezve chivimbo uye kugadzikana uye kuunza kurudziro mumutambo, akatanga kuimba;
  Inopupuma furo kumusoro, ichisimudza materu;
  Masaisai, zvisungo zveaizi zvakaparadza gungwa!
  Danda rakatemwa, makore akazadzwa nomutobvu;
  Uye mhepo itsva yakapwanya mhute!
  
  Ndinewe pamawere egungwa,
  Kuzvimba kwegungwa kunokwenya nzeve yako!
  Murwi akambundira mutsipa wake neruoko runyoro,
  Ishe mutsvene vamuka mumweya mangu!
  
  Misoro yemakomo echando yakashongedzwa;
  Uye pearl butterflies pachipfuva!
  Kure kure, zvikepe zvaifamba-famba pasi pemaseiri.
  Iwe haugone kurega kurota kwako uye kurara!
  
  Ndainongedza pauri mudiwa.
  Meso ako anopenya kubva mumisodzi!
  Mushure mezvose, pasina iwe, kunyange nyika haina kundikwanira.
  Madutu nemabhanan"ana ari kudzvova mumoyo!
  
  Pamwe chete newe ticharavira kubwinya kukuru,
  Uye chepfu inopinda pakuvavarira!
  Vhomora munondo wako muzita resimba iro.
  anofara kushandira !
  Margarita akaimba zvakakwana uye, akafara, akatanga kurwisa kwakasimba. Musikana wemupato wacho haana kuzeza kuzvipira, uye pane imwe nguva kuenzana kwemasimba kwakaratidzika kuva njodzi kwaari. Asi heano mamwe mashoma akasimba ehunyanzvi ekurova uye ...
  Margarita akati nenyemwerero isina mhosva:
  - Checkmate, Mai Bastinda!
  Akabwaira bwaira ndokutarisa-tarisa, akadongorera nedivi pashato huru, ine misoro gumi nemiviri . Yakanga iri saizi yeakuru-kirasi ndege , kureba kwebapiro rimwe nerimwe kwaive kwakanaka mazana maviri emamita - ichi chikara. Zvichida kunyange mashiripiti anoshamisa emusikana akasarudzwa-mutambi Dominica aisakwanisa kukunda hofori yakadaro.
  Mutungamiriri mukuru weshato akadzvova aine misoro gumi nemiviri panguva imwe chete:
  -Wakarasikirwa naBastind. Saka ipa kuhwina kwako kune Yero Rat - yakakosha artefact, uye enda muuranda kune vatenzi vako vatsva!
  Bastinda akatura befu ndokutora simbi mubhegi rake. Nenzira isingakarirwi, yaingova saizi yekokonati, asi yaipenya nechiedza chakajeka, cheyero.
  N'anga yakasimudza musoro ndokuti:
  - Ndiye wako. Kufanana nezvose zvangu, zvino zvava zvako!
  Margarita akatora chinhu chacho mumaoko ake achibva achiviga mubhegi rake. Uye akati:
  - Izvi zvakanaka! Zvakanaka, iwe neni tinofanira kuitei, Bastinda?
  Nechekunze, mukadzi mudiki achiri mudiki uye anoyevedza akapindura:
  - Ndinogona kuita zvinhu zvakawanda. Ndatova nemakore anopfuura chiuru. Uye zvakadini kana ndikakwanisa kukudzidzisa iwe usingazivikanwe mashiripiti maitiro. Zvakanaka, uye zvakare uve maneja wehumambo. Ndine ruzivo rwakawanda mune izvi, uye kwete kungotarisira vana.
  Margarita akakwenya uye akati:
  "Ndinofunga kuti zvimwe ndichakurega uchienda, ndatanga ndaita mhiko yokuita mabasa akanaka chete."
  Dominica akati:
  - Ko kana akareva nhema? Tine vanhu, munoziva. Kunyange Korani inotaura kuti mhiko dzinogona kuputswa mune zvimwe zviitiko.
  Uye musikana mutambi akaimba:
  Nditendei, varanda venyu vachazviomesa;
  Iwe uchatengeswa, iwe uchatengeswa ...
  Uye avo vanopika murudo seizvi,
  Ingotarisa, vachakuuraya!
  Margarita akaramba:
  "Itsika yedu kuti varoyi vedu vachengete mashoko avo nemhiko dzavo." Kuva muputsi wemhiko kunoreva kuwana kutongwa kusingaperi uye kushorwa nemunhu wese. Saka Bastinda anochengeta mhiko yake kana kuramba kuitora. Saka ane sarudzo pakati peuranda nekusiya mabasa akaipa zvachose!
  Muroyi ne bvudzi dema rakakweshwa:
  - Pane chimwe chinhu chekufunga nezvazvo pano. Usambofa waita zvakaipa, izvi zvakare zvakaoma zvikuru, uye hazvisi nguva dzose zvinofadza!
  Dominica akatsamwa:
  - Sei uri kutisarudzira isu, Margot? Ndiri kufunga, zviri nani kuti ave muranda wedu. Muranda wemashiripiti uye asingagumi achave anobatsira mumba. Haafanire kunge ari muranda wako, asi weduwo zvake!
  Mukomana ane gamba Dobrynya akasimbisa:
  - Hongu ndizvozvo! Tese tiri vana takaisa rusununguko rwedu mungozi. Uye iwe unoda kumuraira iye oga.
  Mukomana muchinda Oenomaus akati:
  "Ini zvakare ndinofunga kuti zviri nani kumusiya aende, achipika kuita mabasa akanaka chete." Sei, paunenge uchiunganidza zvimwe gumi nerimwe, uchikwevera muranda pamwe newe? Anongova mutoro!
  Dobrynya naDominica vakati pamwe chete:
  - Kwete, ndiye muranda wedu! Uye isu hatimusiye achienda!
  Mutungamiriri wedragoni akati:
  - Iwe une kupatsanurana: vaviri vachipesana nevaviri! Ndinokurudzira kukanda coin. Kana iri misoro, tichaita sezvinodiwa naMargarita, kana iri miswe , tichaita sezvinodiwa naDominica!
  Vana vehondo vakadanidzira pamwe chete:
  - Rudyi! Rudyi! Rudyi! Mujenya uchasarudza!
  Dominica akaridza tsamwa achiti:
  -Ndiani achakanda mari yacho?
  Shato yakatinhira.
  - Ini!
  Zvino muswe wake wakakanda denderedzwa resirivheri raibhururuka nemumhepo ndokuwira paruware rwematombo. Mari yakarova uye ... Yakasvikomhara kumucheto kwayo...
  Shato huru yakaseka ichibva yapindura.
  - Kana zvakadaro, ndinotora Bastinda semurandakadzi wangu. Uye iwe wasara neartifact yake, iyo yero gonzo, semukombe. Sezvawaida, nenzira!
  Dominica akati:
  - Uye mudhudhudhu. Ndinoda flyer seizvi.
  Shato huru yakaridza muridzo.
  - Imba rwiyo! Uye isu shato tichazvikoshesa. Kana iwe uchiifarira, iyo yemashiripiti inobhururuka mudhudhudhu ichava yako. Kana zvisina kudaro, iwewo uchava muranda wedu!
  Dominica akatsamwa:
  - Saka unogona kutaura kuti haudi chero nziyo dzangu!
  Shato yemusoro yakazivisa:
  - Kwete isu chete tichatonga, asiwo veruzhinji, kusanganisira vana uye vaimbova varanda!
  Dominica akagutsurira musoro achitura befu.
  - Ipapo ndinobvuma!
  Musikana wacho akatanga kuimba nemanzwiro uye nekutaura;
   Vakafuka segodo ramadzimambo ose;
  Mushava, ndarama, mashizha murubhi!
  Kufanana nemashavishavi emanheru anobhururuka,
  Uye inzwi remhepo inhengo dzemakerubhi!
  
  Runyararo rwakanyanyisa kunaka rwakakura mumatsutso,
  Miti, dzimba dzemakereke anoera!
  Chero davi rine zvakavezwa zvakavezwa,
  Maparera edova namabwe anokosha!
  
  Dziva rakanga rakafukidzwa nesirivha yakaonda.
  Mheremhere inopenya kubva pasi pemahwanda ebhiza!
  Munoitirana mutsa,
  Dai iwe uchigara uchifara pasi pedenga rakajeka!
  
  Muzuva rakajeka, nechipfeko changu chakasununguka,
  Birches uye poplar vanotamba waltz yerudo!
  Takasuwa pamusoro pemazuva akanyura mugomba rakadzika-dzika,
  Chengeta ndangariro dzemisangano neni!
  
  Chando chichauya, hudiki hurimo hwusingaperi,
  Kwete bvudzi jena, madhaimani mubvudzi!
  Tichaunganidza shamwari dzedu dzese kuzororo,
  Uye ngatitaurei hope dzacho mumavhesi anomhanya!
  Kuombera maoko uye kusheedzera kuti "Bravo! Encore!", Makumi ezviuru zvehuro akazadza nzvimbo yese. Iyi ingava awa ine mbiri, awa yekukunda kwaDominica, uyo akawana tarenda rake seprima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"