Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Cuimhnich A' Phrionnsa

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tha oileanach brèagha agus cleasaiche film adhartach, Dominika, a" bruadar mu bhith na rionnag sgrion. Agus nuair a thàinig an nàmpa da h‑ionnsaigh, lean i gu toileach i, a" crìochnachadh ann an rìoghachd an dragon. Tha Dominica air comasan air leth fhalach, agus tha plàigh neònach air a thighinn don ìmpireachd agus na stàitean faisg air làimh, agus mar thoradh air an sin tha cha mhòr a h-uile fireannach air fàs fo eagal. Fhuair aon de na riochdairean mu dheireadh den ghnè nas làidire, am prionnsa Oenomaus, dàil air a bhàs le taing dha tiodhlac Dominica. Agus a-nis feumaidh iad a bhith ag obair còmhla gus dìomhaireachd plàigh do-thuigsinn a lorg agus na feachdan dorcha a nochdadh.

  CUIMHNICH A' PHRIONNSA
  
  GNIOMHARA
  Tha oileanach brèagha agus cleasaiche film adhartach, Dominika, a" bruadar mu bhith na rionnag sgrion. Agus nuair a thàinig an nàmpa da h‑ionnsaigh, lean i gu toileach i, a" crìochnachadh ann an rìoghachd an dragon. Tha Dominica air comasan air leth fhalach, agus tha plàigh neònach air a thighinn don ìmpireachd agus na stàitean faisg air làimh, agus mar thoradh air an sin tha cha mhòr a h-uile fireannach air fàs fo eagal. Fhuair aon de na riochdairean mu dheireadh den ghnè nas làidire, am prionnsa Oenomaus, dàil air a bhàs le taing dha tiodhlac Dominica. Agus a-nis feumaidh iad a bhith ag obair còmhla gus dìomhaireachd plàigh do-thuigsinn a lorg agus na feachdan dorcha a nochdadh.
  PROLOGUE
  Air a chomharrachadh le a bòidhchead tearc, gun samhail, fhuair Dominika Delfinova aon de na prìomh dhleastanasan anns an "Star Empress". Agus is e seo film le buidseat mòr agus a 'gealltainn prothaidean mòra. Roimhe seo, bha Dominica mar-thà air rionnag ann an grunn fhilmichean, ach cha d 'fhuair e ach sgillinn. Bha a bòidhchead iongantach, agus bha dath dandelion an earraich glè shoilleir air a falt, agus cha robh mòran dhaoine a 'creidsinn gun dèanadh i às aonais dathan agus varnish. Ach sin mar a bha. Bha Dominika na fionn nàdarrach, meala le cuibhreannan air leth math, agus cuideachd le fèithean snaidhte agus sìneadh sàr-mhath.
  Ged nach robh an nighean an sàs ann an ealain armachd, rinn i dannsa ann am ballet. Agus bha astar, gràs, agus sàr cho-òrdanachadh ghluasadan aice.
  Dh'fhaodadh i, mar eisimpleir, sealltainn gu math ann am filmichean gnìomh. Mar nighean aig a bheil coltas aingil a" falach gaisgeach-diabhal.
  A-nis thug i dheth a brògan agus ruith i gu sunndach tron phàirc, a" faireachdainn an tòimhseachan tlachdmhor bho fheur agus molagan na slighe le a buinn rùisgte. Bha a casan cho foirfe agus cho tarraingeach 's gu robh iad tric air an togail casruisgte agus faisg orra, rud a bha gu sònraichte toilichte le fir. Bha Dominica moiteil às a casan brèagha, agus bha sgiort ghoirid oirre gus an reothadh.
  Aig an àm sin, nochd nighean gu h-obann air a beulaibh. Glè òg, dh" fhaodadh duine a ràdh, cha mhòr nighean. Bha Dominica àrd, fèitheach, gràsmhor, agus cha robh a h-aodann, a dh'aindeoin a craiceann mìn agus mìn, coltach ri aodann nighean òg, naive. Agus tha seo coltach ri nighean-sgoile, ged a tha i air a h-èideadh gu math beairteach, agus tha na pìosan beaga glainne seo an crochadh oirre agus a" deàrrsadh gu soilleir sa ghrèin.
  Bha Dominica eadhon den bheachd gur dòcha gur e fìor sheudan a bha seo.
  an nighean stampa air a cas bheag, rùisgte. Agus nochd croinn-bhratach le sgàrlaid agus geugan purpaidh air an t-slighe chreagach.
  Thuirt Dominica:
  - Abair cleas! A bheil thu cuideachd nad chleasaiche film no nad neach-ciùil siorcas?
  Fhreagair an nighean le guth:
  - 'S e nymph a th' annam! Chan eil ùine ann airson mìneachadh tuilleadh, lean mi!
  Sgaoil an nighean a làmhan ann an creideamh:
  - Uill, tha sin... Fealla-dhà math! Dè an t-ainm a th" ort?
  Bhris an nymph:
  - Marquise de Cassandra. Agus bruidhinn gu leòr, feumaidh a h-uile mionaid de bhith nad shaoghal lùth mòr, draoidheil!
  Agus gu daingeann, le neart leanabh sam bith, rug i air làmh Dominica, a 'bruthadh a pailme gu cumhachdach.
  Thuig a" bhana-chleasaiche film làidir agus seòlta sa bhad nach robh e feumail a dhol an aghaidh a leithid de ghreim.
  Thionndaidh an nighean, a" cleachdadh òrdagan rùisgte a cas bhig, ghràsmhor, clach na fàinne air meur-chlàr a làmh shaor. Agus aig an aon àm, bha Dominika a 'faireachdainn mar gum biodh i a' tuiteam ann an tobar. Agus bha e na fhaireachdainn gu math tlachdmhor, gun samhail.
  An uairsin bha a h-uile càil air a lìonadh le solas fìor shoilleir, a bha coltach ri bhith a 'briseadh a h-uile cealla de chorp nighean làidir, lùth-chleasachd, air leth brèagha.
  . CAIBIDIL Àir. 1 .
  Bha casan rùisgte Dominika a" faireachdainn an uachdar teth fodha, agus b" e sin a" chiad bheachd a bh" aice. Bha priobadh air beulaibh mo shùilean, mar gum biodh mi air mo dhalladh le frasan cumhachdach, mar blitz ann an camara. Agus cha robh an nighean comasach air faicinn sa bhad far an robh i air tighinn gu crìch.
  Chualas guth binn an nymph:
  - Na biodh eagal ort! A-nis thèid e seachad agus chì thu a h-uile dad.
  Dh" fhalbh Dominica agus chaidh i fodha. Thòisich a casan rùisgte a" faireachdainn na bu teotha. Fo na buinn rùisgte, nigheanach bha rudeigin a" losgadh, mar ghainmheach an Sahara aig meadhan-latha. Bha Dominika dèidheil air ruith casruisgte. Gu sònraichte nuair a fhuair mi cleachdte ris aig àm deuchainnean sgrion.
  Nuair a bha i na nighean, chaidh tairgse a dhèanamh dhi oifigear fiosrachaidh partisan a chluich.
  Gu dearbh, rè a 'chogaidh, bha na caileagan a' coiseachd casruisgte as t-samhradh, oir bu chòir aire a thoirt do bhrògan, agus gu h-iongantach gu leòr, nuair a bhios tu a 'coiseachd airson ùine mhòr, tha e eadhon nas fhasa.
  Agus mu dheireadh thug iad oirre a chrochadh, casruisgte san t-sneachd. Tha seo ann an stoidhle Zoya Kosmodemyanskaya, chan eil ach Dominika fionn agus tòrr nas bòidhche, agus tha seun nàdarra aice. Agus nuair a bhios e a 'gàireachdainn agus a' giùlan fhiaclan geal, mar gum biodh e air a dhèanamh de neamhnaidean nàdarra, bidh e gu tur a 'toirt air falbh am mullach bho na lùdagan aige.
  Agus an seo tha na buinn a" losgadh, agus tha e teth air choireigin. Bha e blàth ann am Moscow sa Chèitean, ach cha b 'urrainn dhut a ràdh teth.
  Agus an seo, tha e coltach ri àiteigin ann an Arabia aig meadhan-latha. Tha e eadhon nas teotha an sin. Bha i uaireigin a" filmeadh film anns na Emirates, agus bha aice ri coiseachd casruisgte air a" ghainmhich. Gu nàdarra, anns a 'mhadainn, nuair a bha an gainmheach air fhuarachadh beagan tron oidhche, ach bha e fhathast teth, chuir iad eadhon a casan le Vaseline gus a dhèanamh nas fhasa.
  Ach bidh clann ionadail a 'ruith timcheall casruisgte, co-dhiù am measg nam bochd, agus a' gàireachdainn, a 'sealltainn am fiaclan beaga, gun a bhith a' fulang mì-chofhurtachd.
  Gu dearbh, stad an priobadh na sùilean, agus chunnaic Dominica gu robh i ann an ceàrnag a" bhaile. Bha na clachan-mullaich fo chasan na h-àilleachd orains agus purpaidh. Agus tha na taighean mun cuairt àrd, glè bhrèagha, mar gum biodh iad ann am meadhan St Petersburg, far an deach àrsachd a ghleidheadh. Is ann dìreach an seo a tha na togalaichean nas àirde agus eadhon nas beòthaile, dathte, beairteach, sòghail agus toinnte.
  Agus tha mòran de dhuilleach òir ann, a tha gun teagamh taitneach don t-sùil. Agus tha mòran nigheanan brèagha air na sràidean. Thòisich iad, a' dealradh cas-ruisgte, gràsmhor, tana, fèitheach, a' cuairteachadh Dominica agus a marquise-nymph glamourous.
  Bha na caileagan uile, gun eisgeachd, brèagha, òg, casruisgte, ach le seudaireachd orra. Tha barrachd seudaireachd aig cuid le clachan luachmhor, tha nas lugha aig cuid eile. Cha robh air grunn nigheanan ach tunics geal, goirid.
  Seo mar a bhiodh tràillean mar as trice a" coimhead nuair a bha iad a" dèanamh filmichean mu sheann amannan, thug Dominika fa-near.
  Ach , cha robh a h-uile nighean daonna. Tha cluasan mar lioncs aig cuid, tha sròinean iolaire aig cuid eile. Bha grunn nigheanan nas lugha, mar am Marquise de Cassandra, dìreach nigheanan, ach dh" fhalbh iad agus ghluais iad gun a bhith a" beantainn ris a" chabhsair len casan beaga.
  Rìoghachd iomlan de chlann-nighean a tha, gun eagal air a" chabhsair teth, a" lasadh an cuid shàilean lom, pinc.
  Agus chuairtich iad Dominica agus am marquise le fàinne, agus rinn iad gàire, a" cabadaich gu sàmhach.
  Bha na caileagan a 'tighinn a-mach fàileadh glè thaitneach de chuirp òga, fèitheach
  den ghnè cothromach, air a mheasgadh le cùbhraidheachd daor.
  Bha buill-airm aig cuid cuideachd nan làmhan. Gu sònraichte, boghaichean, boghan-croise air an cumadh gu grinn, claidheamhan, sabers, biodagan agus saighdean saighdean.
  Bha e gu math cuimhneachail air rudan a bharrachd airson filmeadh film fantasy; tha e eadhon na iongnadh gun deach aca air uimhir de bhòidhchead lùth-chleasachd gun smal, curvy, a chruinneachadh ann an aon àite.
  Cha mhòr nach robh a" mhòr-chuid de na caileagan rùisgte, cha robh ach am broilleach agus na cnapan còmhdaichte le seudaireachd de chlachan luachmhor.
  Bha timcheall air dusan nighean ann an tunics beag air an glùinean, a" cumail siuga deoch platanam-glittering agus treallaich òir de dhiofar bhiadhan is mheasan.
  Dh" èigh Dominika ann an troimh-chèile:
  - De tha thu ag iarraidh bhuam? - Agus chuir i beagan a bharrachd misneachd. "Ma tha ùine agad, bidh mi deònach nochdadh anns na rudan a bharrachd agad, dìreach pàigh gu math dhomh."
  Fhreagair am marquise nymph le gàire:
  - A bheil thu a" smaoineachadh gur e film a tha seo? Chan e, is e seo an Elf- Dragon Empire !
  Rinn Dominique gàire agus leum e. Loisg mo shàilean gu tròcaireach. Chrath i grìogagan fallais. Uill, tha e teth. Dìreach mar ann am fàsach Arabach. Tha e iongantach mar a bhios na bòidhchead a" coiseachd casruisgte an seo, agus nach bi an craiceann aca a" rùsgadh bhon ghrèin.
  Càit a bheil i? Tha e soilleir nach eil anns an Ruis ...
  Thug Dominica sùil air na speuran agus feadalaich. Bha an speur buidhe, bha sgòthan tearc orains, agus bha grunn sholais ann aig an aon àm ... Chan iongnadh gu robh e cho teth. A bharrachd air an sin, tha na solais cho grinn ann an cumadh, le curls no adhaircean ...
  Bha Dominika a" faireachdainn gun robh i a" fàs tinn. Mar, seo mar a bhios daoine a" dol às mo chiall. Bha a h-aodann breagha toinnte agus thionndaidh i bàn.
  Chaidh i air seachran, ach thug dithis nighean elf le cluasan taic dhi. Dhealaich riochdairean bhon ghnè cothromach, agus thug na bòidhchead ann an tunics geal, gluasaid a soithichean le deoch air cuirp nan nigheanan rùisgte, cho breagha agus cho breagha. Agus dhòirt iad fìon emerald ann an soithichean òir.
  Dh'òl Dominika gu sanntach. Agus bha i a" faireachdainn gun robh am fìon annasach milis is blasta; bha lùth, neart, agus spionnadh sa bhad a" sruthadh tro na veins aice.
  Agus cha robh casan lom na h-ìghne mar-thà a 'losgadh cho mòr, no an àite sin, bha iad a' faireachdainn blàths tlachdmhor, agus dh'fhàs an teòthachd timcheall air leth math, mar ann am bruadar.
  Thog Dominique suas agus chrath i a ceann dath-duilleach òir, ag èigheach:
  - Halo luchd-coiseachd!
  An uairsin cheartaich an nighean i fhèin gu sgiobalta:
  - Tha mi toilichte coinneachadh ri mo bhràithrean, no an àite sin, peathraichean nam inntinn!
  Bhuail na caileagan an làmhan. Agus sheinn iad ann an sèist:
  - Tha sinn a 'guidhe sonas dhut,
  Is tusa ar dòchas, creid mi ...
  Slighean gu saoghal eile -
  Chaidh an doras fhosgladh!
  Chrath Marquise de Cassandra:
  - Tha, feumaidh tu ar cuideachadh. Agus bidh duais mhòr ann airson seo.
  Chrath Dominica a guailnean fèitheach agus dh" fhaighnich i le iongnadh:
  - Agus ciamar as urrainn dhomh do chuideachadh?
  Bha an nighean nymph ag iarraidh rudeigin a ràdh, nuair a chluinneadh fuaim trombaid agus fuaim sgiathan. Chaidh a h-uile riochdaire bhon ghnè cothromach sìos sa bhad agus chrom iad ann am bogha spèis.
  Bhrosnaich am Marquise Dominique cuideachd:
  - Gabh sìos cuideachd.
  Dh'fhaighnich a 'bhana-chleasaiche nighean le iongnadh:
  - Airson dè?
  Dh"èigh an nighean nymph:
  - Coinnichidh Ban-diùc Dragon riut. Bidh dragain a" riaghladh ar n-ìmpireachd. Thig air adhart, air aon ghlùin!
  Cho-dhùin Dominica gun a bhith a 'briseadh a h-uaill. Ged a bha an t-eagal oirre gun loisgeadh a' chabhsair theth a glùin rùisgte, tana ri umha aotrom. Ach tha e soilleir gu bheil an craiceann air fàs nas làidire agus nas mothachaile. Tha e soilleir gu bheil daoine an seo a" falbh casruisgte chan ann air sgàth bochdainn. Ach airson adhbharan nas miosa a tha fhathast ri soilleireachadh.
  An uairsin nochd a 'Bhan-diùc dràgon fhèin. Beathach le trì cinn, air a dhath gu math soilleir, mar dhealan-dè. Mòr, coltach ri deagh ghaisgeach, ach chan eil e eagallach idir, no chan eil e eagallach mas e i.
  Bha coltas an ìre mhath beag air na cinn, agus bha crùin bheaga ach soilleir a" deàrrsadh orra.
  Nuair a chaidh an dràgon boireann seachad, dh'atharraich na caileagan fo a sgiathan an dath craiceann gu lilac, agus an uairsin gu emerald. Tha seo air fàs àlainn.
  Bha Dominica mar gum biodh e fo gheasan. B" e seo a" chiad uair a chunnaic i fìor dhràgon ann an da-rìribh. Tha, anns na filmichean, gu dearbh, bidh iad a 'dèanamh dragain math a' cleachdadh grafaigean coimpiutair. Ach tha an dràgon seo fìor, glè bhrèagha agus gràsmhor.
  Dh"fhaighnich an ceann, am fear sa mheadhan, bha a guth glè thaitneach:
  - Tha mi glè thoilichte d" fhaicinn, an aoigh againn bhon phlanaid Talamh!
  Rinn Dominica gàire agus fhreagair i:
  - Agus tha mi glè thoilichte ur faicinn cuideachd!
  Chrath a" Bhan-diùc Dragon agus lean i oirre, an ceann air an taobh cheart a" bruidhinn mu thràth:
  - Thug sinn cuireadh dhut oir anns na veins agad a "sruthadh fuil an dearbh fhear, chan eil fhios agam cò, cò a tha a" fuireach ann, chan eil fios agam càite!
  Suathadh Dominika Delfinova aon de a casan rùisgte, chiseled an aghaidh a chèile agus thuirt i ann an troimh-chèile:
  - Tha e coltach, cha do thuig mi!
  Fhreagair ceannard na ban-diùc dràgon air an taobh chlì ann an tòna misneachail:
  - Agus chan eil sinn fhìn a 'tuigsinn seo. Ach co-dhiù, tha trioblaid cho uamhasach againn is gu bheil sinn mar a bhith a" bàthadh dhaoine, a" greimeachadh air connlaich!
  Stampa Dominica a cas rùisgte, gu math seductive agus sheinn i:
  - Cùm mi, connlach, cùm mi,
  Nuair a tha còig puingean deug timcheall air an stoirm ...
  Sgrios as a chèile na naimhdean a tha aig na sìobhragan,
  Tha dànachd air a leithid de bheatha a thilgeil orm!
  Bhuail caileagan de gach strì an làmhan ri chèile, agus bha e cho àlainn agus cho fionnar.
  Bhruidhinn an ceannard meadhanach a-rithist:
  - Mar sin, tha plàigh neònach againn. Thòisich riochdairean bhon ghnè nas làidire, ge bith an e elves, daoine, trolls, hobbits, vampires, gnomes agus feadhainn eile a bha a "fuireach nar cruinne, airson adhbharan neo-aithnichte a" tionndadh gu clach agus a "crùbadh sa bhad. Anns an dùthaich againn, a bharrachd air orcs agus gnomes, bha dusan uair nas lugha de fhireannaich na bhoireann, agus a-nis tha iad cha mhòr air a dhol à bith! Gu dearbh, is e bròn-chluich a tha seo!
  Rinn Dominika gàire agus sgàineadh:
  - Tha seo cho iongantach! Rud eile chan eil dòigh sam bith a-mach às na fir fhuilteach, olc sin! Agus as cudromaiche buileach, mar as grannda a tha duine, le cnap agus ceann maol, ròic, is ann as motha a bhios e a" gèilleadh riut.
  Chuir fear de na sìobhragan an aghaidh:
  - Chan eil sìobhragan biorach, crùbach agus maol ann! Chan eil eadhon feusagan no mustaches orra.
  Thuirt Dominica:
  " A bharrachd air an sin, tha e nas daoire a dhol an sàs leis na daoine òga sin!" Chan eil iad a 'ceadachadh siubhal idir. Tha mi cho sgìth den luchd-leantainn seo. Agus thusa, tapadh le Dia, na biodh na fireannaich ana-miannta, fallas, olc sin agad, agus faodaidh tu fois a ghabhail.
  Rinn na trì cinn dràgon uile tàirneanach sa bhad:
  - Tha saoghal gun fhir air a theannachadh gu bàs! An coimeas ri muinntir a" phlanaid Talamh, tha sinn beò ùine mhòr, gu sònraichte dràgonan. Tha, tha e dòrainneach às aonais fir, agus chan eil co-sheirm anns a" chruinne-cè às aonais gnè nas làidire.
  Rinn na caileagan fuaimean aonta. Dh'èigh aon:
  - Tha na fir againn uile brèagha! Uair dhe na h-uairean , o chionn mìltean bhliadhnaichean, bha falt, spotan maol, ròin-fhraoich, bròcairean aig fir a' chinne-daonna, ach a-nis tha iad uile òg, brèagha, lùbach agus fàileadh taitneach, mar elves!
  Rinn Dominika gàire agus bhuail i ... An uairsin fhreagair i:
  - Ceart gu leòr! Is dòcha ann am mìos no dhà gun tòisich mi ag ionndrainn fir. Chan eil mi dìreach a" tuigsinn ciamar as urrainn dhomh do chuideachadh?
  Fhreagair ceann deas ban-diùc an dràgon:
  - Gus a bhith onarach, chan eil fios againn fhìn air seo. Ach tha fuil creutair agad bho chruinne-cè eile, far nach eil dà ghnè aig a h-uile neach-còmhnaidh, mar a tha againn air an Talamh, ach trì. Agus is dòcha gun cuidich seo sinn gus na fireannaich againn fhaighinn air ais!
  Chrath Dominica i fhèin agus thug i fa-near:
  - creutairean trisexual ? Tha, leugh mi ficsean saidheans, tha seo comasach gu teòiridheach!
  Chrath an nighean nymph:
  - Tha! Cha do bhean a' phlàigh riu. Ach cò bheir an urras nach nochd galar a leagas an gnè chothromach? Agus dh" fhaodadh e a bhith eadhon nas miosa! Agus eadhon às aonais gnè nas làidire, ma bheir neach-ionnsaigh ionnsaigh air ar cruinne-cè, cha bhith cothrom againn sabaid air ais.
  Chrath a" bhana-chleasaiche:
  - Ceart gu leòr! Tha mi a" co-fhaireachdainn leat. Co-dhiù, an urrainn seo tighinn chun Talamh?
  Dhaingnich ceann clì ban-diùc na dràgon:
  - Tha! Gu math is dòcha. Mar sin na bi a" smaoineachadh gu bheil iad ag iarraidh fàbhar dhut. Tha bràthair nas òige agad, agus bidh e cuideachd ag obair ann am filmichean. A bheil thu airson gun tionndaidh am balach seo gu cloich agus gun tuit e gu duslach?
  Stamp Dominica a cas-rùisgte gu feargach agus thuirt i le buaireadh:
  - Tha fios agad tòrr mum dheidhinn!
  Fhreagair an nighean nymph:
  - Uaireannan is toil leinn a bhith a" coimhead filmichean bhon phlanaid agad. Faodar a luchdachadh sìos gu dìreach bhon eadar-lìn, nach eil feumach air cosgaisean mòra de lùth draoidheil. Sin as coireach gum faca sinn thu cuideachd. Agus dh"fhairich na sìthichean àrda an aura sònraichte agad, agus chunnaic iad do bhràthair, tha pìos dheth sin aige cuideachd, chan eil fhios agam cò!
  Rinn Dominica feadalaich agus rinn e gàire:
  - Tha fios agam le cinnt gu bheil a h-uile dad a tha do-dhèanta comasach! Ach , bhiodh e na b" fheàrr dhomh ionnsachadh ann an absentia!
  Thug Marquise de Cassandra fa-near:
  - Gu dearbh, is e seo a tha agad ri dhèanamh. Dèan sgrùdadh, sgrùdadh agus sgrùdadh a-rithist!
  Rinn an nighean oileanach gàire gu mì-thoilichte:
  - Dè eile a tha seo airson?
  Sa bhad, bhruidhinn trì cinn na Ban-diùc dràgon gu sioncronach agus gu co-sheirm nan guthan tlachdmhor:
  - Chan eil fios agad air draoidheachd agus draoidheachd! Agus feumaidh eòlas farsaing agus bunaiteach a bhith agad gus ar cuideachadh. Cho luath "s a cheumnaicheas tu bho Acadamaidh Imperial Dragon Dularis , bidh cumhachdan neo-aithnichte agad roimhe a leigeas leat crùn a" bhana-phrionnsa bana-phrionnsa a chaitheamh. Agus is ann dìreach sa chùis seo a bhios e comasach dhut, no an àite sin, am faigh thu co-dhiù cothrom beag air riochdairean bhon ghnè nas làidire a thilleadh bhon fhìor shaoghal.
  Rinn Dominic feadan agus thuirt e:
  - O, an rud nach toil leam a bhith ag ionnsachadh!
  Gu dearbh, bha i dèidheil air dannsadh, leum, agus cleasachd ann am filmichean. Chòrd e rium gu mòr eadhon. Ach bha a cuid ionnsachaidh duilich dhi. Chlàraich i eadhon ann an roinn pàighte gus am faigheadh i an dioplòma aice le nas lugha oidhirp. Gu dearbh, tha e nas fhasa an dòigh seo.
  Cha bhiodh Dominica air a dhol a-steach don acadamaidh idir mura biodh e fasanta às aonais foghlam àrd-ìre. A bharrachd air an sin, cha phòs eadhon billionaires nighean gun dioplòma.
  Ach pòsadh oligarch, cho beairteach 's as urrainn agus, aig an aon àm, b' fheàrr aosta, tinn agus gu tur senile. An uairsin cuir às dha, bi nad bhanntrach billeanair agus fuirich airson do thoileachadh fhèin.
  Agus sgrìobh sgriobtaichean film thu fhèin. Bha eadhon beachd aice. Agus tha i sa phrìomh dhreuchd. Coltach ris an Impire Palpatine , no an àite sin, ghluais a spiorad dorcha gu bhith na nighean clone agus thòisich e air ìmpireachd ùr a chruthachadh le ceannsachadh.
  Tha, tha sin sgoinneil ! Ach, cha robh a prìomh dhreuchd dona idir, agus bha fàileadh airgead mòr ann. Ach ... A-nis, tha i air fàs gu bhith na bhuail . Agus feumaidh i an rud as lugha a tha gaol aice a dhèanamh - sgrùdadh!
  Dh"fhaighnich Dominica ann an guth crith:
  - Dè ma dhiùltas mi?
  Rinn na caileagan mun cuairt fuaim le mì-thoileachas. Dh'èigh fear dhiubh:
  - Shoot i air a sàilean!
  Fhreagair na Trì Ceannardan aig Ban-diùc an Dragon:
  - Chan eil còir moralta againn airson do sparradh. Ach, gus do tharraing bhon phlanaid Talamh, bha feum air tòrr lùth draoidheil daor. Agus air ais, ma tha thu airson tilleadh, pàigh airson an turas an seo, am fìon daor a dh"òl thu, agus an tiogaid tilleadh.
  Dh" èigh Dominica:
  - Chan eil e cothromach cosgais a chuir orm airson rudeigin nach robh mi airson a dhèanamh! Bha mi air mo ghluasad an aghaidh mo thoil!
  Fhreagair ceannard meadhan an dràgon boireann:
  - Is tusa, is dòcha, aon de na cothroman mu dheireadh againn! Fìor, faodaidh tu fhathast feuchainn ri do bhràthair, ach tha e fhathast na bhalach, agus a dh'aindeoin sin, na dhuine, agus faodaidh esan cuideachd a dhol a-steach don duslach.
  Bha Dominique a" sgreuchail gu feargach:
  - Na bean ri mo bhràthair! Chan e gnothach sam bith a th" ann!
  Dh" fhaighnich Ban-diùc an Dragon gu h-iongantach:
  - A bheil thu deònach ionnsachadh a bhith nad bhana-phrionnsa? Smaoinich dè na cothroman a bhios agad. Chan fhàs thu sean, bidh thu beò grunn mhìltean bliadhna, agus is dòcha eadhon nas motha ma gheibh thu draoidheachd eadhon nas adhartaiche agus a bhith nad dhia neo-bhàsmhor. Agus bidh cuspairean agus rìoghachd agad fhèin!
  Ghabh Dominica anail gu mòr agus thuirt e gu deònach:
  - Leig leam smaoineachadh beagan.
  Dhaingnich an nighean marquise:
  - Tha, leig leis smaoineachadh air. Feumaidh i eòlas nas fheàrr fhaighinn air an t-saoghal againn. Leig leis atharrachadh agus tighinn gu na mothachadh aige. Agus nì e an co-dhùnadh ceart.
  Chrath Ban-diùc an Dragon gu dearbhach leis na trì cinn:
  - Leig leis coiseachd timcheall a 'bhaile. Tha e mòr agus eireachdail. Seall a-mach i, Cassandra, agus thusa nigheanan bheir an t-slighe dhi. Na cuir bacadh air!
  Dhealaich an gnè chothromach. Thug am marquise nymph rudeigin a bha coltach ri piotsa bhon treidhe agus thug e gu Dominika e:
  - Seo, ith! Bidh thu a 'fàs nas làidire.
  Dhòirt nighean ann an tunic fìon, mar-thà pinc, a-steach do chupa òir bho shiuga platinum . Thug Dominika gu faiceallach bìdeadh den phiotsa. Bha e gu math blasta, agus thòisich an nighean air ithe, mòran nas misneachaile, agus ga nighe sìos le fìon, cho milis agus cho cùbhraidh.
  Às deidh sin, dh'èirich faireachdainn Dominica gu mòr. Agus sheinn i:
  Tabhartas luchd-teagaisg,
  Chuir iad seachad ùine còmhla rium ...
  Dh'ionnsaich iad dhomh gun dad ...
  Agus an uairsin cha do lorg an nighean oileanach rann freagarrach, agus bha an rud a bha a 'frasadh na ceann àlainn a' coimhead gu math mì-mhodhail agus neo-iomchaidh.
  Dh' fhalbh iad le chèile, 's thug an nymph i leis a' ghàirdean. Ged a bha i còrr is ceann na bu ghiorra agus na bu taine na an Dominika làidir, àrd agus cho fèitheach.
  Stamp an dithis nighean an casan rùisgte agus ghluais iad le luaths gazelles òga.
  Bha na taighean mun cuairt gu math sòghail . Cha robh baile-mòr sam bith air an Talamh a-riamh cho eireachdail. Bha flùraichean a 'fàs an seo cuideachd, cho mòr, soilleir agus cùbhraidh. Bha a h-uile dad mun bhaile-mòr seo brèagha agus glamour.
  Agus mòran nigheanan. Aodach gu math sòghail , no, air an làimh eile, nas modha, agus nigh cuid de chlann-nighean na sràidean. Ach tha a h-uile duine òg, ùr, brèagha agus casruisgte.
  Dh" fhaighnich Dominica le iongnadh:
  - Carson nach bi brògan orra, no co-dhiù flip flops?
  Fhreagair am Marquise de Cassandra le gàire:
  - Is e seo draoidheachd na planaid seo. Bidh e gar cuideachadh gus òigridh shìorraidh a chumail, draoidheachd a thilgeil, agus faodar ar òrdagan lom a chleachdadh ann am blàr cuideachd!
  Rinn an neach-ealain nighean gàire agus thuirt e:
  - Tha seo mìorbhaileach! San fharsaingeachd, nuair a bha mi glè bheag, bha nàire orm coiseachd casruisgte, oir bha mi a" creidsinn gu robh seo na chomharradh air fìor bhochdainn. Ach an uairsin dh" fhàs mi cleachdte ris na filmichean. A bharrachd air an sin, bha e riatanach gum biodh na buinn beagan nas garbh nuair a chluich mi piuthar Spartacus nam òige, no diofar sheòrsan partisans. Chòrd e rium. Ach ma choisicheas tu timcheall Moscow casruisgte, thèid do mhearachdachadh airson neach le tinneas inntinn, agus tha cus ghalaran is salachar air na sràidean!
  Chrath an nighean nymph:
  - Tha - tha sin do-thuigsinn! A bharrachd air an sin, tha ruith gun bhrògan tòrr nas sùbailte, leis gu bheil craiceann gaisgeach tòrr nas làidire na buinn nam bòtannan as daoire, agus tha e elastagach, sùbailte agus fo uallach draoidheachd!
  Ghluais iad air adhart. Chì thu cho àrd, mar stìoball tùr Tbh Ostankino, jets an fhuarain. Mar sin bidh iad a" falbh, an aghaidh laghan fiosaigs. Agus tha na jets fhèin ioma-dhathach. Dè cho breagha 'sa tha seo.
  Agus dè na lùchairtean a tha timcheall? Dè cho sòghail sa tha a h-uile dad an seo. Agus tha an reachd a" deàrrsadh chan ann a-mhàin le òr, ach cuideachd le meatailt shoilleir orains neo-aithnichte air an Talamh.
  Thug Dominica fa-near:
  - Tha do bhaile-mòr mar sgeulachd sìthiche. Agus tha na caileagan eireachdail, mar fhìor phàrras, agus chan e fear innleachdach, mar an tè againne!
  Rinn Cassandra gàire agus dh"fhaighnich i:
  - Carson a tha thu a 'smaoineachadh gu bheil do phàrras air a dhèanamh suas?
  Fhreagair an neach-ealain nighean gu math loidsigeach:
  - Leis gu bheil tuairisgeulan connspaideach aige. Tha aon chreideamh ag ràdh aon rud, tha creideamh eile ag ràdh rudeigin eile, agus an treas cuid ag ràdh a chaochladh!
  Chrath am marquise nymph:
  - Yeah, tha fios agam! Thug mi sùil air an eadar-lìn agad. Tha e nas fhasa siubhal chun Talamh. Tha e cho sìmplidh "s gum faod eadhon elves, trolls agus daoine a dhol a-steach dha agus coimhead air film. Le uile spionnadh an t-saoghail draoidheil, gu mì-fhortanach, chan eil teicneòlasan cho adhartach againn ri muinntir na Talmhainn. Tha thu neo-dhreuchdail ann an draoidheachd, ach tha an leasachadh teicneòlais againn reòta!
  Dh" fhaighnich Dominica le iongnadh:
  - Carson a chuir thu reothadh air teicneòlas?
  Fhreagair an nymph, a 'lùghdachadh a guth,
  - Chan e sinne. Is iad seo dragain. Tha e coltach nach eil iad airson an cumhachd a lagachadh. Ged, gu dearbh, tha iad a 'leigeil leinn a bhith beò gu h-àbhaisteach, agus airson cuid eadhon gu sòghail, ach ... Na bi a' bruidhinn mu dheidhinn sin!
  Agus a-rithist bha fois ann. Tha an sòghalachd timcheall, gu dearbh, super. Tha a h-uile dad cho breagha, leithid sgeadachadh, ìomhaighean, taighean agus teampaill.
  Tha, tha teampaill, gu dearbh, glè eadar-mheasgte. Chan ann mar as àbhaist air an Talamh ann an cuid de rudan coltach. Agus tha iad gu tur eadar-dhealaichte ann an stoidhle, dath agus cumadh . Agus gu dearbh, àlainn. Seo na figearan, agus cuachan, agus polygons, priosan agus mar sin air adhart.
  Agus tha cruinneagan aig mòran teampaill ann an cruth gucagan de na flùraichean as àille.
  Choimhead Dominica air a cèile agus dh'fhaighnich i dhi:
  - Tha thu coltach ri nighean-sgoile ... Ach dè an aois a tha thu dha-rìribh?
  Fhreagair Cassandra le gàire:
  - Tha an abairt seo aig daoine: chan eil e àbhaisteach faighneachd do bhoireannach mu a h-aois!
  Cho-dhùin an neach-ealain nighean:
  - Is dòcha tòrr.
  Chrath an nighean nymph:
  - 'S dòcha! Ach tha sinn beò nas fhaide na elves, trolls, daoine, agus eadhon na gnomes agus vampires. Leis gu bheil fuil nan diathan againn annainn, tha sinn nar càirdean fala leotha. Tha ceangal nas neo-dhìreach aig a" chòrr ri neo-bhàsmhorachd .
  Thuirt Dominica:
  - Is mic agus nigheana Dhe sinn uile. Beagan.
  Cliog Cassandra air a òrdagan rùisgte.
  Agus an uairsin nochd slat draoidheachd ann an làmhan an nymph. Dh'èigh i gu sàmhach:
  - Tha vein dràgon na bhroinn. Is e artifact gu math cumhachdach a tha seo, daor agus tearc. Ach tha neart mòr ann cuideachd. Seall dhut a" bhuaidh?
  Dh" ainmich Dominica:
  - Choimhead mi sreath mu bhalach le slat draoidheachd. Ach tha balach sgith an sin , le falt dorcha agus speuclairean. Chan eil e coltach ri mo bhràthair - eireachdail, fèitheach le falt fionn. Co-dhiù, chluich mi an dà chuid gaisgeach agus draoidh!
  Dhearbh Cassandra:
  - Tha mi eòlach air do bhràthair. Seadh, "s e balach gu math eireachdail, annasach a th" ann. Agus eu-coltach riut fhèin, curaidh na cruinne ann an karate am measg chloinne.
  Rinn Dominika srann le tàir:
  - Ged is gille e, 's e duine a th' ann ! Ach dha fir, tha sabaid agus sabaid na rud cumanta.
  Fhreagair an nighean nymph:
  - Tha dusan uair nas lugha de fhireannaich againn na boireannaich bho phrìomh shluagh na h-ìmpireachd: daoine, elves, trolls, hobbits agus vampires. Mar sin feumaidh an gnè cothromach sabaid cuideachd. Air an làimh eile, am measg orcs agus gnomes tha dusan uair nas motha de fhireannaich na bhoireann. Mar sin dh" fhàs e eadhon dòigh air choireigin nas fhasa dhuinn na bha e roimhe. Bha na h-orcs agus mise an-còmhnaidh a" sabaid, agus dhìrich iad mar mhàgach gu cramp, a-nis cha mhòr nach eil duine ann airson sabaid. Ged a tha boireannaich agus orcs, a bhith onarach, chan eil mòran. Ach tha na gnomes nas fheàrr , tha iad a" coimhead nas coltaiche ri hobbits boireann. Bidh na gnomes fhèin ag aois, a" tionndadh glas, a" fàs feusagan fada, ach gus am bàs tha iad luath agus lùthmhor, agus a dh"aindeoin an roc, bidh iad a" cumail am fiaclan gu lèir. Agus ma thèid fiacail a leagail, bidh e a 'fàs air ais!
  Chrath Dominica:
  - Wow! Tha thu coltach ri cearbain. Ach dh"fheòraich mi aon uair, Ma tha an duine air a chruthachadh ann an ìomhaigh agus ann an coslas Dhè, carson a tha fhiaclan cho lag. Agus rinn an sagart gearan cosmhail, gu bheil an fheòil fo uallach peacaidh. Co-dhiù, nuair a chaidh fiacail mo bhràthar a leagail, dh" fhàs e air ais gu litireil taobh a-staigh latha. Bha mi eadhon airson a thoirt chun dotair. Agus an uairsin dh" atharraich mi m "inntinn, nì iad sgrùdadh air a" phàiste mar radan ann an obair-lann!
  Chrath Cassandra.
  - Tha e ceart! Tha thu glic. Ach cha toil leat a bhith ag ionnsachadh.
  Chrath an nighean gu làidir:
  - Tha! Tha e dòrainneach. Agus tha againn cuideachd ... Uill, chan eil fhios agam, nuair a shuidheas tu aig an deasg agad bidh do dhruim a" goirteachadh, agus tha thu airson ruith is leum!
  Sheinn an nighean nymph:
  - Tha, nigheanan, fios agad nach toil leis a h-uile duine cram ,
  Bu toil leam ruith casruisgte tron drùchd!
  Agus rinn a" chàraid eireachdail gàire. Seo iad a" dol nas fhaide. Mhothaich Dominica nach eil càraichean mar an fheadhainn air an Talamh. Ach tha aon-chòrnach glè bhrèagha ann. Mar an fheadhainn a bhios iad a" tarraing ann an anime . Agus tha eich sìmplidh dìreach àlainn. Agus nuair a bhios an carbad luachair, tha e coltach ri sgeulachd sìthiche.
  Bidh cuid de chlann-nighean ag itealaich mar eòin. Fìor , tha e tearc, an seo chì thu nach eil a h-uile draoidh adhartach. Chan eil bothain bhaigeir ann. Air an làimh eile, tha am baile uile coltach ri lùchairtean cruaidh, no taighean a tha coltach ri oighreachdan le fuarain agus liosan. Agus dè cho math 'sa tha e a' coimhead.
  Gu bunaiteach, chluich Dominika geama - neach-togail. Tha tòrr ann a ghabhas togail an sin. Agus gu dearbh, airson baile-mòr a thogail gus am bi an rud gu lèir coltach ri sgeulachd sìthiche mu phàrras. An seo thàinig an aon rud fìor.
  Thug Dominica fa-near:
  - Agus tha iad ag ràdh nach eil nèamh air an Talamh comasach? Is e seo a tha uile chreideamhan na Talmhainn ag ràdh!
  Mhìnich Cassandra:
  - Ach a-mhàin co-mhaoineas. Is e an aon chreideamh a tha a 'gealltainn nèamh air an Talamh. Agus tha seo loidsigeach. Cò a dh'fheumas a bhith a 'creidsinn ann an nèamh, chan ann eadhon an dèidh bàs, ach san fharsaingeachd, an dèidh deireadh an t-saoghail, a tha san fharsaingeachd cuthach!
  Dh" aontaich a" bhana-chleasaiche:
  - Seadh, cha toil leam teagasg deireadh an t-saoghail ! Tha e nas fheàrr nèamh a thogail leat fhèin, agus chan ann air cnàmhan!
  Ghabh am marquise nymph ris:
  - Na dean strì ri pàrras air nèamh, ach gu ma fearr leat a bhi beò agus do thoileachas fèin a chruthachadh. Agus bi glic.
  Thuirt Dominica gu feallsanachail:
  - Tha fios agad, dòigh air choireigin, nuair nach eil ach nigheanan timcheall, tha thu a" faireachdainn gu bheil rudeigin a dhìth. Ged is ann ainneamh a tha fir brèagha eadhon anns na filmichean. Cuideachd, tha a 'mhòr-chuid de na gillean bòidheach, agus le aois dà fhichead, feuch ri lorg fhaighinn air fear gun bhroinn agus smiogaid dhùbailte.
  Rinn Cassandra gàire agus fhreagair i:
  - Tha thu glic. Chan eil faclan agam. Nas mionaidiche, chan eil mòran ... Ach chan e a-mhàin gu bheil aghaidh breagha agus figear caol cudromach ann am fireannach. Bidh boireannaich eadhon air an Talamh a" cur luach air rudeigin a bharrachd air dàta bhon taobh a-muigh ann an duine!
  Chrath Dominica:
  - Uill, tha, dìreach! Agus airgead cuideachd. Nuair a tha do wallet teann, chan eil wrinkles, maol agus bolg cho follaiseach.
  Thug nymph fa-near:
  - Chan eil duilgheadas sam bith againn le coltas fir. Bidh draoidheachd a" dol tron adhair gu lèir an seo. Agus thàinig na fireannaich gu bhith nan daoine òga le aghaidhean glè bhòidheach; tha e mì-thlachdmhor gun deach eadhon feusagan agus mustaches dhaoine à sealladh. Air sgàth seo, chan urrainnear na sìobhragan aca a chomharrachadh ach le cumadh an cluasan. Agus seo ... Uill , tha boireannaich cleachdte ris . Ach tha seun sònraichte aig feusag cuideachd. Chan eil mi ag aontachadh leis na caileagan sin a tha a" faicinn feusag mar ghràinealachd.
  Rinn Dominic gàire agus fhreagair e:
  - Tha moladh agus urram aig an fheusag, ach tha mustache aig a" chat cuideachd!
  Chuir Cassandra a-mach a slat draoidheachd ... Agus ann an làmhan a 'bhoireannaich bhrèagha , nochd cèic bhrèagha ann an cruth ad coileach Napoleon, le ròsan, crom-lusan agus dealain-dè air an dèanamh le uachdar ioma-dathte.
  Ghabh am marquise nymph na guth as tairgse:
  - Feuch e, tha e gu math blasta, agus tha e an-asgaidh às aonais càl!
  Dh'fhaighnich Dominica, gu h-obann a 'smaoineachadh:
  - Dè ma chuireas tu cìs orm fhathast?
  Sheinn am marquise-nymph:
  - Feumaidh tu pàigheadh airson a h-uile càil, creid mi,
  Mar sin bidh sinn a" fosgladh an dorais gu soirbheachas!
  . CAIBIDIL Àir. 2 .
  Agus shìn Cassandra a rìs a slat, chaidh sruth soluis as a bàrr, agus nochd dà chathair a bha cosmhuil gu'n robh iad air an deanamh de chriostal, agus bòrd beag, eireachdail.
  Mhol am marquise-nymph:
  - Deanamaid suidhe sios, mar dhaoine culturach ! Is dòcha gum bu toil leat fìon cuideachd?
  Thug Dominica fa-near gu loidsigeach:
  - Ma dh'òlas tu tòrr fìon, faodaidh tu tionndadh balbh. Agus bu chòir dhomh ceann soilleir agus ùr a chumail!
  Chrath Cassandra a ceann le àicheil.
  - Na biodh eagal ort! Chan eil gram de dheoch làidir anns an fhìon againn. Tha e a-mhàin a 'toirt buannachdan. Agus is e seo aon de na h-adhbharan gu bheil daoine san t-saoghal againn beò suas ri mìle bliadhna gun a bhith a" fàs nas sine. Agus le draoidheachd làidir agus adhartach faodaidh tu mairsinn fada nas fhaide.
  Chrath a" bhana-chleasaiche:
  - An uairsin dòrtadh e!
  Leig an nymph beam a-mach à bàrr a slat, a 'feadalaich rudeigin ... Agus nochd gobhan de mheatailt soilleir orains, anns an robh rudeigin buidhe agus builgeanan a' frasadh.
  Thug Dominica fa-near, a" toirt beagan sip bhon goblet aice:
  - Fìon gu math tlachdmhor agus cùbhraidh, bheir e air do bheul a bhith a" faireachdainn cho ùr ... Agus cò às a tha e air a dhèanamh?
  Fhreagair Cassandra gu cruaidh:
  "Nuair a bhios tu ag ionnsachadh aig Acadamaidh Dragon Emperor, gheibh thu a-mach!"
  Dh"fhaighnich an nighean:
  - Càit a bheil an t-ìmpire dragon e fhèin?
  Fhreagair an nymph le osna:
  - Dh'fhalbh e cuideachd. A-nis tha a" Bhan-ìmpire Caroline na àite. Tha timcheall air an aon àireamh de bhoireannaich is de dh'fhir aig dragain, dìreach mar dhaoine. A thaobh seo, tha rudan coltach riut.
  Dh" ainmich Dominica:
  - Carson nach d" fhuair a" Bhan-ìmpire mi gu pearsanta?
  Rinn Cassandra gàire:
  - Uill, tha co-fhaireachdainn agad! Tha ban-diùc gu leòr. Bidh feum air, agus gabhaidh an sàr Caroline fhèin ris.
  Sheinn an nighean:
  - Bha meas aig daoine air a' Bhanrigh,
  Thuit na gillean uile sa ghàrradh ann an gaol!
  Ach bha mi gu math gaisgeil
  Thagh mi billeanair!
  Fhreagair am marquise nymph le gàire:
  - A bheil thu a" smaoineachadh gum b "fhiach na billeanan a bhith beò le neach gun ghaol? Dè mu dheidhinn geir bolg, spotan maol, wrinkles agus droch bholadh?!
  Dh" fhàs Dominika gu làidir:
  mill e beatha mise agus nigheanan eile ! No cuiridh mi mo làmh anns an leabaidh e!
  Rinn Cassandra gàire agus thug i fa-near:
  - Cuiridh mi an ceill gur e fealla-dhà a th' ann. Feumaidh tu a bhith nad sgeadachadh math.
  Thuirt a" bhana-chleasaiche gu loidsigeach:
  - Bidh gaisgich air leth a "toirt air a" phoball a bhith ag iarraidh puke !
  Cha do fhreagair an nymph, ach le cuideachadh bho spàin platanam dh'ith i a 'chèic agus chuir i am fìon cùbhraidh. Cho-dhùin Dominika cuideachd am biadh a mhealtainn airson a-nis. A bharrachd air an sin, bidh coiseachd san àile ùr a" togail do mhiann.
  Bha cuimhne aice air an losgadh. Gu sònraichte, nuair a bha iad a 'cluich partisans chloinne. An sin, mar eisimpleir, an toiseach bha na balaich agus na caileagan air an deagh bhiadhadh ron chogadh. Agus aig àm a' chogaidh bha aca ri fàs tana. Gus seo a dhèanamh, thathar a 'moladh barrachd a ruith agus ithe nas lugha. Chaidh a 'chiad fhear a thoirt gu buil co-dhiù, leis gu bheil mòran de ghlacan air am filmeadh le clann ruith, ach tha an dàrna fear nas duilghe. Thug cleasaichean film òga ionnsaigh air na stàilichean, a 'ceannach biadh dhaibh fhèin.
  An uairsin bha iad toirmisgte an oidhche a chaitheamh anns an taigh-òsta, agus bha iad glaiste ann an seòmar air leth le bàraichean, a bha coltach ri cealla mòr, cumanta.
  Cha robh an t-acras air Dominika, cha robh iad airson gum biodh a bòidhchead a" fulang le cion-beathachaidh, agus co-dhiù tha i gu nàdarrach gu math tioram, gun a bhith sgìth idir, agus bidh dannsa cuideachd a" cumail a fèithean agus a corp ann an cumadh math.
  Ach bha na balaich, gu dearbh, a 'fulang leis gun deach an seata a thionndadh gu prìosan chloinne. Agus bha tachartasan ann cuideachd le prìosanaich. Bha gille no dhà eadhon a" crathadh an cinn, is dòcha nach robh feum air.
  Tha, chan eil beatha actair film furasta.
  Mar eisimpleir, mu ar-a-mach Spartacus. Bha sguad bhalach slàn ag obair casruisgte ann an aodach leas-gheal a-mhàin anns na cuaraidhean. Cuideachd, bha feum air barrachd air aon ghlacadh. Feuch ri coiseachd le buinn rùisgte air clachan biorach nam mèinnean. An seo thòisich casan cas-rùisgte nam balach air sileadh agus thòisich an casan air sgàineadh. Agus bha iad, gu dearbh, fliuch le fallas agus air chrith le sgìths.
  Anns an fhilm seo, bha am prìomh charactar eadhon Spartacus , balach tràillean, a bha, leis an t-slighe, a 'moladh a' bheachd a bhith ag èirigh don gladiator a bha gu math soirbheachail agus beairteach a fhuair a shaorsa.
  Chluich Dominica an toiseach piuthar Spartacus na h-òige, agus bha aice ri ùine a chaitheamh còmhla ris na balaich anns na cuaraidhean mar pheanas.
  Mar sin bha fios aice cuideachd dè a bh" ann am molagan biorach agus basgaid throm sprùilleach.
  Agus tha thu dha-rìribh ga shlaodadh suas is suas. Tha e uamhasach sgìth, ach bidh e a" meudachadh do stamina.
  Bha Dominica na rionnag ann an grunn fhilmichean. Aon uair eadhon ann an dreuchd balach cabin Jim ann an dreach air choreigin de "Treasure Island" a tha fada bhon canon. An sin, eadhon ann an dreuchd còcaire cha b" e Silver aon-chasach a bh" ann , ach boireannach ruadh, nighean-bràthar Morgan.
  Tha seo, gu dearbh, fionnar. Bha Dominica fhèin ann an dreuchd balach, airson an robh iad eadhon airson a falt a ghearradh. Ach an uairsin dh 'fhuasgail iad an duilgheadas mu dheireadh le cuideachadh bho wig.
  Bha, bha an dreuchd seo aice, dh" fhaodadh duine a ràdh, air a bhith soirbheachail bho shealladh a" gheama. Ach cha do choisinn am film fhèin mòr-chòrdte nas fhaide na a" chanan. Thionndaidh e a-mach gur e seòrsa de sgudal ifrinn a bh" ann.
  Gu math tric thathas a" coinneachadh ri clasaig nach eil a rèir a" chanain le nàimhdeas.
  Chuir an nymph marquise stad air cuimhneachain Dominica:
  - Tha fios agad. Tha sinn air a bhith nar suidhe an seo airson greis. Nach eil an t-àm ann bualadh air an rathad?!
  Chrath an nighean agus thug i fa-near:
  - Faodaidh tu a dhol airson cuairt. Tha tòrr lùth agam fhathast.
  Shèid Cassandra a slat, 's chaidh a' chèic leth-ith, 's na soithichean le fìon, etc.
  Thuirt Dominica:
  - Dìreach mar ann an sgeulachd sìthiche!
  Dh"èigh am marquise:
  - Chan eil! Chan e sgeulachd sìthiche a tha seo, ach fìrinn draoidheil.
  Agus chaidh dà riochdaire den ghnè cothromach a-mach air an rathad. Dh" fhàs faireachdainn Dominica gu tur sunndach ! Rinn i gàire farsaing. Agus sheinn i eadhon:
  Tha an rathad, an rathad, coltach ri caraid,
  Post slabhraidh air a dhèanamh de stàilinn aghaidh ...
  'S tha 'n claidheamh ro gheur - an cruach dhubh-dhonn,
  Bidh, bidh droch shuidheachadh anns a 'bhlàr!
  An uairsin mhothaich Cassandra le fìor shealladh, a" stad:
  - Tha fios agad! Bidh fìor dheuchainnean inntrigidh a" feitheamh riut aig an acadamaidh. Is dòcha airson buidsich oighreachail, bidh coltas furasta orra, ach chan eil eadhon beachd agad air draoidheachd.
  Rinn Dominika gàire mì-fhreagarrach agus chuir e an aghaidh:
  - Chan eil! Anns na filmichean, tha mi air obair draoidheil fhaicinn iomadh uair. Agus creidibh mi, tha fios agam air rudeigin!
  Thuirt am marquise nymph, a 'lùghdachadh a guth:
  - Bheir mi dhut mo shlat draoidheachd! Tha i gu math làidir, le vein dràgon. Feuch ris a chleachdadh, mar eisimpleir, airson conjure ... Uill, flùr forget-me-not!
  Choimhead a" bhana-chleasaiche air ais. Mun cuairt, faisg air na taighean agus air an t-sràid fhèin, tha leapannan fhlùraichean leis na flùraichean as soilleire, mar chlachan mòra luachmhor. Dh'fhàs gucagan deàlrach air na craobhan cuideachd. A bharrachd air an sin, bha duilleagan de dhiofar dhhathan agus de dhhathan aig cuid de fhlùraichean. Agus bha eadhon curls neònach ann.
  Cha do chrath Dominica i guailnean cumhang idir agus fhreagair i gu dona:
  - Carson a tha feum againn air seòrsa de dhìochuimhne-me-not? Tha tòrr flùraichean eadar-dhealaichte an seo mar-thà, tòrr nas motha agus nas bòidhche.
  Rinn Cassandra gàire gu h-ìoranta:
  - Agus dè tha thu ag iarraidh?
  Thuirt a" bhana-chleasaiche gu cinnteach:
  - Tha e nas fheàrr rudeigin tòrr nas luachmhoire agus nas fheumail a dhèanamh! - Chuir Dominica stampa air a sàil rùisgte, ag adhbhrachadh gum biodh na leacan dathte a" lùbadh mar sròn briste. Thuirt a" bhan-draoidh: "Mar eisimpleir, bhiodh e tòrr na b" fheàrr daoimean a chruthachadh cho mòr ri cnò-chnò!" Tha seo tòrr nas fheumail agus practaigeach.
  Choimhead am Marquise oirre le amharas agus dh"fhaighnich i:
  - A bheil thu airson a dhol dhan Talamh? Dè nach toigh leinn?
  Thug Dominica fa-near gu h-ìoranta:
  - Mu do shaoghal is urrainn dhuinn an aon rud a thuirt Ostap Bender a ràdh mu nàdar a" Chugais - tha e ro bhrèagha - mac-meanmna amadan!
  Rinn Cassandra gàire agus thuirt i:
  - Agus tha thu glic, ach leisg! Chan eil fanaticism gu leòr agad airson a dhol a dh" ionnsaigh an amas agad mar jet bulldozer, gun stad!
  Rinn a 'bhana-chleasaiche aodann, a' toirt fa-near:
  - Chan eil jet bulldozers ann. Co-dhiù air an Talamh!
  Chrath am marquise nymph aonta:
  - Is dòcha nach eil agad. Ach tha rèisean ann a tha teicneòlasach eadhon nas adhartaiche na daonnachd. Ach, tha e eadhon nas duilghe faighinn thuca na bhith faighinn chun Talamh.
  Rinn Dominique gàire mar a dh" fhaighnich i:
  - Tha? An urrainn dhaibh itealaich eadar na reultan?
  Fhreagair Cassandra le misneachd:
  - Faodaidh iad! Ann am prionnsabal, faodaidh sinn seo a dhèanamh le cuideachadh draoidheachd.
  Sheinn a' bhana-chleasaiche:
  Gu dearbh tha e duilich ro-innse
  Na tha a 'feitheamh anns an t-saoghal iongantach seo ...
  Bidh sinn ag itealaich anns na neòil -
  A" dol air bòrd plèana rionnag!
  Agus chuir an nighean an cèill gu cinnteach, a" dèanamh aghaidh bagarrach:
  - Thoir dhomh an slat draoidheachd! Agus nì mi daoimean meud deagh watermelon!
  Bha Cassandra airson rudeigin a ràdh. Ach chualas meirgeadh nan sgiathan. Bha dràgon eile ag itealaich. As dualtaiche, cuideachd boireannach. Cha mhòr nach do ghlac i sruth an tobair, a chaidh gu h-àrd san adhar bho bheul a" ghriffin, còmhdaichte le duilleag òir agus rubies.
  Bha an uilebheist trì-cheann nas bòidhche na eagallach.
  Chrom am marquise nymph. Chrath Dominique a ceann beagan.
  Thàinig an dràgon boireann air tìr air am beulaibh. Chualas guth glè thaitneach agus soilleir airson uilebheist cho mòr:
  - An tusa an cealg- aiche ris an abrar am Mesiah cheana ?
  Fhreagair Dominica le gàire neo-chiontach:
  - Cha bu toil leam a bhith nam Mhesiah gu mòr!
  Chuir e iongnadh air an dràgon boireann:
  - Agus carson a tha sin?
  Fhreagair a 'bhana-chleasaiche nighean gu h-onarach:
  - Leis gu bheil Messiah mar as trice air an ceusadh!
  Chrath an creutair sgiathach a sgiathan. Tha feadhainn mòra aice, coltach ris an fheadhainn aig ialtagan, dìreach ann an trì dathan: dearg, buidhe is uaine. Chan fheumar a ràdh, tha e na mheasgachadh math.
  Chlisg an dràgon boireann:
  - Agus chì thu bhon t-saoghal sin far a bheil draoidhean nan sgamadairean agus nan camagan iomlan?
  Rinn Dominika gàire agus fhreagair i, a" sealltainn a fiaclan glè gheal, gleansach:
  - Is dòcha gur ann mar sin a tha e. Ged, bha cuid de fhàidhean ann. Coltach ri Grandma Vanga. Is ann dìreach airson adhbhar air choireigin a thàinig na fàisneachdan aice gu buil, mar riaghailt, gu ath-ghnìomhach.
  Thug am marquise-nymph fa-near:
  - Tha eadhon draoidhean agus draoidhean fìor àrd a" faicinn an àm ri teachd gu math neo-shoilleir. Agus cha toir eadhon na Diathan as àirde gealltanas air dè a thachras ann an ceud bliadhna. Agus eadhon nas motha na sin, ann am mìle is millean!
  Bhris an dràgon boireann solas aotrom agus chirped:
  - Tha... gus am bi fìor ro-innsearan air a" phlanaid seo. Tha eadhon an teannachadh hypernoosphere agad gu tur eadar-dhealaichte bhon fheadhainn againn. Ged, is dòcha gur e sin as coireach gun do ghlèidh thu do thùs agus nach tàinig thu gu bhith nar tràillean!
  Rinn Dominica gàire a-rithist gu sunndach agus thug e fa-near:
  - A bhith nad thràill dhut? Tha e fiù 's èibhinn. Gu bràth òg, gu bràth casruisgte.
  Chrath Cassandra agus mhol i:
  - Seall don bhan-iarla dràgon dè as urrainn dhut a dhèanamh. Feuch, co-dhiù le cuideachadh bho shlat draoidheachd, gus toirt air co-dhiù aon bhoinne uisge tuiteam.
  Rinn a" bhana-chleasaiche srann gu tàireil:
  - Aon bhoinne uisge? Tha, chan eil seo dona idir. Is dòcha gu bheil e nas fheàrr baraille òir fhaighinn sa bhad.
  Mhol a" Bhan-iarla Dragon:
  - Leig leis draoidheachd a dhèanamh mar a tha e ag iarraidh. Thoir slat dhi agus faic gu bheil cuimhne cheart aice air co-dhiù aon gheasaibh.
  Rinn Cassandra gàire agus squeak:
  - Tha, tha e a" coimhead glè mhath ! Dìreach coimhead. Tha an slat draoidheil ro chumhachdach, agus faodaidh tu milleadh a dhèanamh air a" bhaile-mhòr, creutairean beò, agus thu fhèin.
  Rinn Dominica gàire:
  - Chan eil mi cho gòrach 's a tha thu a' smaoineachadh!
  Mhol a" Bhan-iarla Dragon:
  - Bheir sinn dhi rudeigin nas neo-chinnteach agus nas cumhachdaiche an uairsin. Mur eil, nì i toll annam cuideachd.
  Sheinn Cassandra:
  Gus nochdadh ann an draoidheachd,
  Feumaidh sinn tàlant...
  Tha e nas fheàrr dhut a chruthachadh
  Daoimeanan mòra!
  Agus bhriog an nighean nymph air a òrdagan rùisgte. Nochd fàinne beag platinum. Thilg Cassandra le a cas e, agus thàinig an artifact draoidheil gu crìch dìreach ri taobh aodann Dominica.
  Dh"èigh am Marquise:
  - Gabhaidh tu an fhàinne seo. Cuir e air do mheur-chlàr. Agus feuch ri rudeigin a mhiannachadh àrd. Chan eil an draoidheachd ann làidir, ach tha e ag obair gu sìmplidh. Chan eil e gu leòr airson daoimean meud coconut, ach, mar eisimpleir, tha meud pea gu leòr!
  Ghlac a' bhana-chleasaiche am fàinne na làimh. Ach an àite a" mheur-chlàr, chuir i air a meur meadhanach e agus, a" gàireachdainn gu co-sheòrsach, dh"fhaighnich i:
  - Dè ma dh'fheuchas tu mar seo? Dè thachras an uairsin?
  Cassandra gàire cuideachd gu co-sheòrsach:
  - Ceart gu leòr, feuch!
  Dh" èigh Dominica:
  - Ròstadh sàiltean a' phàrlamaid le teine!
  Chaidh an lasair fo chasan cas-rùisgte Dominica . Chaidh an t-aonar lom a losgadh gu mòr, rinn i sgreuchail agus thòisich i a 'ruith. Gu dearbh, chan eil an teine lag. Ach cha deach againn air faighinn fada. Bha an nighean air a pasgadh timcheall earball fada na ban-iarla dràgon.
  Chualas guth taitneach, boirionnach o'n t-snàgaire treun :
  - Wow! Tha thu dìreach air tighinn a-steach don t-saoghal againn, agus tha thu airson nymph a sgrios, a tha càirdeach dha na Diathan as àirde? Am bheil fios agad gur ann air a shon so a chuirear thu mar thràill do chuaraidh ? Agus obraichidh tu an sin gu tur rùisgte, ann an slabhraidhean agus gheibh thu cuipean agus maidean, ag ithe arain agus uisge. Agus feumaidh tu cuideachd cadal air slabhraidhean agus air clachan. Agus cha bhi fios agad air dad ach obair chruaidh agus cuipean. Gu sònraichte a-nis , nuair a tha tràillean fireann air sgapadh, cha bhith nighean àrd agus fèitheach mar thusa gar dochann anns na mèinnean!
  Rinn Dominica suirghe air na briathran so. Chluich i Cleopatra aon uair ann am film le buidseat ìosal. Gus airgead a shàbhaladh, b 'e "Cleopatra in Captivity of Augustus" an tiotal air an dealbh. Is e sin, chan e canon a th" ann cuideachd. Cha do chuir Cleopatra às dha fhèin agus chaidh a ghlacadh.
  Uill, chaidh a cur gu na mèinnean. Agus an sin choisich i mun cuairt leth-rùisgte agus casruisgte. Agus tha e gu math pianail a bhith a" coiseachd air clachan biorach ann am mèinn le buinn rùisgte. Uill, giùlain luchdan cuideachd. Dh"fheumadh fallas an tràill a bhith fìor, agus a h-aodann a bhith fìor, gun a bhith a" leigeil oirre a bhith sgìth.
  Ach, gu dearbh, chan eil ann ach film, agus fear gu math saor aig an àm sin. Agus bhuail iad i le cuip, rud a bha cuideachd neo-fhìor. Ach tha e fhathast ga ghoirteachadh . Ged a bha an fhuil, gu dearbh, meallta.
  San fharsaingeachd, bha am film saor, agus a bharrachd air cuaraidhean le caileagan leth-rùisgte, cha mhòr nach deach dad sam bith eile a shealltainn. A rèir coltais bha an àireamhachadh airson fir a bha iomagaineach feise a thàladh. Uill, agus cuideachd, tha fios aig a h-uile duine air an ainm - Cleopatra! Agus dh" fhaodadh seo a bhith air a chleachdadh airson ceannach
  Ghabh Dominika anail domhainn, agus dè an seòrsa feces a bhios rionnagan film uaireannan a" nighe a-steach?
  Ghabh am marquise nymph ris:
  - Na bi brònach, mil, tha feum againn ort. Cha toir sinn seachad thu do dhuine sam bith.
  Bha Ban-iarla an Dragon a" beucaich:
  - Leig leis feuchainn ri cleachdadh a-rithist ron deuchainn. Uill, feuchaidh sinn ri rudeigin a cho-èigneachadh!
  Suathadh Dominica am fàinne agus thuirt i:
  - Tha mi ag iarraidh reòiteag seoclaid!
  an nighean e agus reothadh i ann an teannachadh.
  Agus bidh measgachadh de dheigh air a phronnadh agus seoclaid a" dol air. Mar thoradh air an sin, bha Dominica salach bho cheann gu ladhar, agus eadhon air a sgrìobadh.
  Rinn ban-iarla an dràgon gàire cho cruaidh 's gun do chrath jets an fhuarain agus chrath na flùraichean.
  Thuirt am marquise nymph gu socair:
  - Tha sin ceart gu leòr! Air an làimh eile, tha comasan mòra aice, rinn i ath-riochdachadh uiread de reòiteag agus seoclaid le leithid de artifact, nach eil sa chumantas glè chumhachdach!
  Bha Dominika a" reamhrachadh an teòclaid bho a gruaidhean agus a" spatadh ann an sàrachadh, a" feadaireachd:
  - Tha e searbh!
  Rinn Cassandra gàire agus thuirt e:
  - Agus tha seoclaid searbh. Nach robh fios agad air seo?!
  Bha a 'bhana-chleasaiche nighean a' gàireachdainn:
  - Agus an seo, air an Talamh agus anns an Ruis, tha e milis !
  Chrath am Marcas:
  - Tha fios agam! Tha fios againn cuideachd mar a nì sinn seoclaid milis. Ach airson a-nis feumaidh tu a bhith riaraichte leis na tha agad. Nas mionaidiche, cha do shònraich thu dè an seòrsa seoclaid a bha thu ag iarraidh gu sònraichte. Agus san fharsaingeachd, tha e math nach do dh'òrduich thu ach reòiteag. Nan tachradh e dhut, mar eisimpleir, bath òir a ghabhail, bhiodh tu a 'bualadh air mullach do chinn mòran na bu duilghe.
  Thug Dominica fa-near:
  - Tha beatha fo làn ghluasad, agus tha a h-uile dad os cionn a chinn!
  Mhol a" Bhan-iarla Dragon:
  "An àite neòinean, nach cuidich i nuair a thèid i a-steach do acadamaidh nan dràgon, tha e nas fheàrr leigeil leatha feuchainn ri daoimean fìor bheag a chruthachadh." Mar as trice, tha seo comasach dhaibhsan aig a bheil ìre àrd de chomas draoidheil.
  Fhreagair Cassandra:
  - Chan eil! Is e slighe ro shoilleir a tha seo. Bu chòir dhut a bhith ag obair tòrr nas seòlta.
  Rinn Dominika suirghe gu h-ealanta:
  - Tha mi fliuch agus salach, dìreach cearc grilled. An urrainn dhut seo a chàradh?
  Chrath am marquise nymph:
  - Gu dearbh, ar bòidhchead!
  Agus rinn i ochd le a slat-draoidheachd. Sheas e le solas gorm. Agus a-nis dh'fhàs an nighean bhon Talamh glan agus sgiobalta a-rithist, agus dh'fhalbh cha mhòr a h-uile sgrìob. Ach a-mhàin fear air an làimh dheis.
  Ach chan fhaca Domika i fhèin, agus cha tug e aire.
  Rinn a" Bhan-iarla Dragon fealla-dhà:
  - Agus mar sin, a ghràidh... tha mi a' faicinn gu bheil thu a' tuigsinn rudeigin? Mar sin, nighean bhrèagha bhon phlanaid de theicneòlasan a tha a 'fàs?
  Mar fhreagairt, sheinn Dominique:
  Ach carson,
  Tha e eu-comasach a bhith beò nad inntinn!
  Carson, chan eil beatha a" teagasg dad dhuinn!
  Ach carson! Ach carson!
  Agus rinn i gàire, oir bha an t-òran seo, a chluich Boyarsky , iomchaidh agus brèagha. Ach cha do dh'adhbhraich a guth aingil ach beagan gàire.
  Rinn Cassandra sgadan, sùilean a" deàlradh:
  - Chan urrainn dhut mothachadh air àbhachdas a dhiùltadh. Ach a bheil thu a-riamh trom?
  Rinn Dominica gàire. Chuimhnich i mar a chluich i nighean a fhuair droch ìre san sgoil. Agus cha robh dòigh sam bith a b" urrainn dhi sealladh troimhe-chèile a thoirt air a h-aodann. Air an làimh eile, bha mi eadhon airson m "fhiaclan a ghiùlan. Uill, tha sin do-thuigsinn ... Tha cus gaoithe aice na ceann. Mar eisimpleir, bidh cuid de ghillean dìreach a" giùlan am fiaclan anns an t-sluagh, agus sin an dreuchd gu lèir aca!
  Agus bha Dominica airson a chluich... Bana-phrionnsaichean, gu dearbh.
  Mhol a" Bhan-iarla Dragon an uairsin:
  - Biodh a dannsa ni's fearr. Chunnaic thu gu bheil i fìor mhath anns na filmichean .
  Tha am fear mu dheireadh sin fìor. Dh" fhaodadh Dominica dannsa. Bha iad eadhon ag iarraidh a toirt airson dreuchd Esmeralda. A bharrachd air an sin, a rèir a 'chanan, tha e coltach nach eil i fiù' s na gypsy. Agus carson nach bi blonde sgoinneil a" cluich na dreuchd seo?
  Ach tha atharrachadh film de chlasaichean, agus eadhon feadhainn cèin, cuideachd ag adhbhrachadh cuid de dhuilgheadasan. Mar sin, chaidh a filmeadh ann an dreuchd eadar-dhealaichte, ach cuideachd dannsadh.
  Bha, gu dearbh, bha i dèidheil air dannsa agus bha fios aice mar a dhèanadh i dannsa. A dh'aindeoin sin, ghabh i e agus chuir i às dha:
  - Gild an làmh!
  Dh" èigh an nymph marquise:
  - Dè a bharrachd?
  Fhreagair Dominica gu loidsigeach:
  - Cha bhith eadhon gypsies aig a" mhargaidh a" dannsadh an-asgaidh. Mar sin tha feum agam air poca mòr òir. Nach eil e soilleir?
  Bha Ban-iarla an Dragon a" beucaich:
  - Abair duine gòrach ! Gu dearbh, tha an t-àite as fheàrr aige anns na cuaraidhean. An sin aig an aon àm leasaichidh i seasmhachd agus fàsaidh i cleachdte ri ùmhlachd. Airson seo, feumaidh i a bhith air a togail ann an dòigh chruaidh!
  Gu h-obann ruith nighean suas thuca. Ann an coltas, bha coltas gu robh i na leanabh daonna nach robh nas fhaide na deich bliadhna a dh'aois. Ach aig an aon àm, bha i a" caitheamh seudaireachd luachmhor, mar gum biodh i ann an stòr seudaireachd. Bha casan rùisgte, beaga, leanabach a" coimhead neo-iomchaidh agus gòrach ann an leithid de shunnd.
  Rinn an nighean sgrùdadh air:
  - Is urrainn dhomh an tràill seo a cheannach bhuat. Dè an ìre a tha thu ag iarraidh air a shon!?
  Fhreagair Cassandra le misneachd:
  - Chan eil an nighean seo ri reic! Agus ged nach eil i na tràill. Ach, is dòcha nach bi i saor airson ùine mhòr.
  Thuirt Dominica:
  - Dè cho mì-mhodhail 'sa tha e nuair a cheannaicheas leanabh beag tràillean dha fhèin!
  Fhreagair am marquise-nymph le misneachd:
  - Chan e leanabh a tha seo, ach hobbit boireann! Agus tha hobbits coltach ri clann daonna ...
  Stamp an nighean a cas bheag gu feargach agus rinn i gàire:
  - Tha mi nam Bhan-bharan! Agus tha seo a 'ciallachadh gu bheil e mar dhleastanas air do thràill cromadh thugam.
  Bhris Dominica gu làidir:
  - Na gabh dragh ! Nì mi, cromaidh mi dhan leanabh!
  Mar fhreagairt, chuir a" bhan-bharan hobbit air bhog a làmh dheas. Chaidh dealanach a-mach agus bhuail e an nighean bana-chleasaiche air a casan rùisgte. Mar fhreagairt, dh" èigh an stàball Dominic rudeigin. Agus thuit cèic mhòr, còmhdaichte le uachdar, air a" bhan-draoidh dàna. Chaidh eadhon a leagail às a casan, agus thuit am bòidhchead beag air a 'chabhsair. Ach leum i suas sa bhad, uile air an smeuradh ann am briosgaid, bainne tiugh agus taois seoclaid. Chrath a" bhan-bharan hobbit a cas chlì, rùisgte, bheag, air dhà de na òrdagan a bha fàinneachan le clachan prìseil a" deàrrsadh.
  Agus chaidh tonn draoidheil tsunami a-mach. Chaidh Dominic a thilgeil fichead meatair suas. Às deidh sin, thuit an nighean sìos. Gu fortanach, an dèidh a bhith a 'dannsa bho òige agus a' cleasachd ann am filmichean, bha i mar-thà air tuiteam bho dhiofar àirdean iomadh uair agus rinn i cleasan acrobatic.
  Mar sin, chuir Dominika i fhèin còmhla san fhoghar mar chat agus thàinig e gu tìr gu math soirbheachail. Ach a-mhàin gu robh casan na h-ìghne, a bha mar-thà air an sgrios le draoidheachd sabaid, a 'faighinn pian mòr nuair a thàinig iad gu conaltradh ris na leacan dathte a bha a' còmhdach na sgìre. Rinn an nighean sgreuch.
  Agus phaisg a" bhan-iarla dràgon a h-earball fada, coltach ri giuthais, timcheall air ban-righinn na ban-draoidh, agus rinn i sgeig:
  - Cuir stad air an t-sabaid! Rud eile, thèid an dithis agaibh an grèim! Ma tha thu airson sabaid, tha raointean trèanaidh sònraichte ann far am bi draoidheachd agus duels eile air an cumail!
  Chuir Dominica tweet:
  - Tha, dìreach duel! A-mhàin às aonais armachd - làmhan agus casan!
  Rinn a" Bhan-bharan Hobbit srann gu tàir:
  - Dèan sabaid leis an tràill! Gus a bhith onarach, tha seo eagallach dhomh ! Bhiodh e na b" fheàrr a cur gu na mèinnean. Tha e glè chunnartach a bhith a" teagasg draoidheachd dha leithid de amadan .
  Dh" aontaich an marquise-nymph le fìor thòn:
  - Tha mi a 'tòiseachadh a' smaoineachadh sin cuideachd. Tha, tha tiodhlac sònraichte aig a "chaileag seo airson mòr-thubaistean a chruthachadh agus còmhstri adhbhrachadh.
  Chuir a" bhana-chleasaiche an aghaidh:
  - Cha tèid mi gu duine an toiseach! A thaobh a 'chòrr ... Leis a h-uile fàilligeadh, fios agad mar a nì thu sabaid air ais, air dhòigh eile chan fhaic thu soirbheachas.
  Leig a" Bhan-iarla dràgon a-mach an nighean dàna, a bha coltach ri leanabh, ach a bha dha-rìribh comasach air rèisimeid tancaichean gu lèir a chuir air iteig.
  Bha an t-earball beagan air a dhath le uachdar, bainne co-dhlùthaichte, sgaoileadh seoclaid, agus briosgaid. Bha a 'chèic mòr, agus gu soilleir air a dhèanamh bhon chridhe. Tha e eadhon duilich gun do bhris iad e an àite a bhith ga ithe. Bhris ban-iarla an dràgon a meòir agus a spògan, agus nigh sruth criostal an tobair thairis oirre, a" nighe air falbh an salachar.
  Chrath Cassandra.
  - Is e glainead an iuchair airson slàinte! Òrdaich an toiseach!
  Shuath a" Bhan-bharan Hobbit tè de a casan beaga, tana, gràsmhor an aghaidh an eilein. Airson diog no dhà las i suas mar bholg solais. Agus chaidh a h-uile cus còcaireachd a bha air a" bhan-draoidh a shàrachadh gu mòr. Agus bha seudaireachd sòghail a" deàrrsadh le spionnadh ath-nuadhaichte. Gu dearbh, dh'fhàs i cho coltach ri bana-phrionnsa gun robh Dominika a 'faireachdainn tairgse.
  Bha cothrom aice cuideachd nighean bana-phrionnsa a chluich ann an tè de na sgeulachdan sìthe. An sin dh'fheumadh i dealachadh le aodach sòghail agus brògan prìseil agus a bhith na searbhanta aig bana-bhuidseach. Cleachd ragaichean agus coisich ann am brògan fiodha. Agus ann an leithid de phlocan tha e tòrr nas miosa na dìreach casruisgte. Thòisich i eadhon air ìmpidh a chuir air an stiùiriche gur dòcha gum biodh e na b" fheàrr filmeadh gun bhrògan idir. Às deidh na h-uile, bhiodh casan lom na h-ìghne ann an luideagan air cuideam a chuir air bochdainn agus an atharrachadh ann an inbhe bana-phrionnsa gu tràill de facto mòran nas làidire.
  Ach bha e soilleir gu robh na beachdan aige fhèin aig an stiùiriche. Mu dheireadh, fhad 'sa bha i a' teicheadh bho thùr a 'bhàis, mu dheireadh fhuair i cuidhteas na brògan agus na stocan, agus an uairsin bha i casruisgte, a' faireachdainn fìor aoibhneas. A nis, ge tà, bha a casan rùisgte air an goirteachadh, agus nochd eadhon builgeanan beaga, a bha an dà chuid goirt agus tàmailteach!
  Leudaich a" bhan-bharan hobbit a pailme beag, tairgse agus aig an aon àm tanachadh, thuice, a" crathadh làmh Dominica le neart leanaibh agus a" crathadh:
  - Ceart gu leòr, sìth! 'S e Laska an t-ainm a th' orm. Agus na smaoinich, a dhuine, gur e nighean gun chron a th" annam, orcs, gobhan, spòran Koshchei, fhuair iad uile tòrr a-mach orm !
  Dh" fhaighnich Dominica le iongnadh:
  - Dè an aois a tha thu, leanabh?
  Rinn Weasel gàire agus fhreagair e:
  - Am measg riochdairean bhon ghnè chothromach chan eil e àbhaisteach faighneachd mu aois! Cho fad 's a tha mi a' coimhead, sin an aois a bheir thu dhomh.
  Rinn a" bhana-chleasaiche gàire agus thuirt i:
  - Tha thu deich bliadhna a dh'aois! Gun an còrr!
  Bha Ban-iarla an Dragon a" beucaich:
  - Tha, tha i cheana còrr air tri cheud. Dè, ge-tà, chan eil e gu diofar. Anns an t-saoghal againn, tha a h-uile boireannach òg agus brèagha. Fuirich còmhla rinn a nighean, bidh thu nad bhanrigh againn!
  Fhreagair Dominica le càraid ainmeil:
  Ma tha an t-arm naomh ag ràdh,
  Tilg air falbh Rus ', fuirich ann am pàrras ...
  Canaidh mi: "Chan eil feum air nèamh,"
  Thoir dhomh mo dhùthaich!
  . CAIBIDIL Àir. 3.
  Bhuail am Marcas agus a" Bhan-bharan an làmhan agus dh"èigh iad le chèile:
  - Bravo! An do rinn thu seo leat fhèin?!
  Chrath Dominica a ceann òir gu àicheil:
  - Chan eil. Chan e mise. Cuideigin eile, chan eil cuimhne agam air an ùghdar!
  Rinn Cassandra gàire air:
  - Gu neònach, tha deagh chuimhne agad!
  Fhreagair a 'bhana-chleasaiche nighean gu h-onarach:
  - Tha mi a 'smaoineachadh cus mum dheidhinn fhìn na mu dhaoine eile. Tha e nas fheàrr barrachd innse dhaibh mum dheidhinn na tha mi a" dèanamh mu dhaoine eile. Bidh mi cuideachd uaireannan a" sgrìobhadh, agus chan eil sin nas miosa na Pushkin.
  Rug a" Bhan-iarla dràgon a fiaclan soilleir, boillsgeach mar daoimeanan na beul farsaing agus thuirt i gu dona:
  - Is dòcha gun can thu rudeigin den sgrìobhadh agad fhèin?
  Thuirt Dominica gu deònach, a" suathadh a casan scorched:
  - Gun cheist! Dìreach thoir dhomh co-dhiù aon bhuinn òir. Agus nì mi òran sgoinneil dhut. Agus chanainn gun dad? Gun spèis! Agus gu mì-fhortanach, neo-phrothaideach!
  Rinn an nymph marquise gàire, agus an slat draoidheachd aice a" lasadh gu bagarrach na làimh, bha i dìorrasach peanasachadh a dhèanamh air an nighinn mhisneachail a bha airson a dhol an aghaidh an dràgon.
  Rinn a" bhan-iarla dràgon sgadan gu rèite:
  - Thoir dhi bonn airgid. Seinneadh e bho chridhe.
  Rinn Dominica gàire, a fiaclan, cho foirfe, a" deàrrsadh mar stùcan beinne reòta anns a" ghrian shoilleir aig meadhan-latha. Agus dh'èigh i:
  - Airgead air thoiseach!
  Thilg an t-easal bonn airgid dhith agus chog i:
  - Seo, glac e!
  Thilg an nighean suas a cas agus fhuair i air pìos cruinn airgid a ghlacadh le a corragan rùisgte. An uairsin ghluais i e gu a pailme. Thug mi sùil air a" bhuinn. Cha robh e dad, bha an t-airgead gu tur ùr, air aon taobh bha dràgon air an robh seachd cinn, agus na spògan bha sreap agus mace. Agus air an làimh eile , nighean bhrèagha le falt dualach gu math lus. Agus tha e brèagha.
  Cha b 'urrainn do Dominika seasamh an aghaidh a' bhuaireadh a bhith a 'feuchainn am bonn agus fhreagair e le gàire:
  - Tha seo brèagha. Stuth fionnar.
  Rinn an t-easag sgios:
  - A nis, seinn ! Feuch sinn dè as urrainn dhut a dhèanamh!
  Thuirt Ban-iarla Dragon:
  - Agus feumaidh tu seinn gu h-àrd, agus duan nas fhaide no nas lugha a dhèanamh, oir phàigh sinn!
  Chrath a" bhana-chleasaiche ag aontachadh:
  - Tha, tha mi a 'tuigsinn sin! Chan urrainn dhut seinn mar...
  Agus an uairsin cha do thachair an ceangal rithe. Uill, a ràdh chan eil nightingale gu tur ceart no iomchaidh. Ach rudeigin eile, chan e sin dha-rìribh!
  Stamp an nighean nymph a cas-rùisgte:
  - Feuch an tòisich sinn!
  Thòisich Doiminic air seinn 'na guth soilleir, bàigheil ;
  Bha mi nam chleasaiche ainmeil
  Filmeadh, mionnachadh, ceòl, bàlaichean ...
  Thòisich i air dannsadh gu fiadhaich agus gu fiadhaich,
  Coltach ri sgeadachadh Satan!
  
  Tha mo chasan cho làidir
  Rinn iad sabaid an-aghaidh an hopak feargach...
  Tha sinn nar nigheanan cho snog
  Gluaisidh sinn am fear sneaky sa bhad!
  
  Ach lorg mi mi fhìn ann an saoghal, fhios agad, sònraichte,
  Far a bheil dràgon a' riaghladh mar rìghrean...
  Tha an t-òrdugh gu math ùr,
  Reubadh do lèine co-dhiù!
  B" fheudar dhomh a bhith nam thràill casruisgte
  A' faighinn cuip air a' chùl...
  Tha na neoil os ar cionn gorm,
  Tha an t-àite mì-thlachdmhor air an Talamh!
  
  An seo thig troich ghann thugam,
  Agus tha e a" glacadh cuip na làimh...
  Ruith gille ceann-gheal seachad -
  Tha an tràill casruisgte, tha e soilleir gu bheil an sealbhadair stingy!
  
  Bidh an gnome a" gàireachdainn, a" suathadh a fhiaclan le spòg,
  Coltach ri nighean le artaigil, stàile ...
  Gus am bi am mathan ga bhualadh le cnap-starra -
  Bithidh so mar chrioch air maol an t-saogh- ail !
  
  Ach reic iad mi ris na mèinnean,
  Cha robh àite ri fhaicinn anns a" harem...
  'S thug iad dhomh cuip laidir an tòir,
  Leis gu bheil an nighean ag ithe tòrr!
  
  Seo an gnome gam threòrachadh air ròp,
  Tha seunan na h-ìghne gu math iongantach ...
  Tha guth an tràill ro shoilleir,
  Ach aig a" cheann thall chan eil ann ach neoni!
  
  Tha mi cha mhòr rùisgte agus casruisgte
  Tha mi ag obair anns na mèinnean mar an asal sin...
  Mam, tha mi ag ràdh, a ghràidh,
  Dè cho gòrach a thionndaidh e a-mach!
  
  "S e nighean chomasach a bh" annam
  Dh'iomadaich mi bloighean nam cheann...
  Agus a-nis ann an aon, smaoinich air, sgiort,
  Tha mi ann an daorsa fiadhaich!
  
  Airson ùine fhada, fhada dh'fhuiling mi an gnome,
  Fhuair mi cuip air a' chùl...
  Bhuail iad mi air son gnothaich 's chan ann airson gnothaich,
  Gheall iad biadh a thoirt dhomh nas fhaide air adhart!
  
  Ach rinn na tràillean cas-ruisgte ceannairc,
  Sluagh ann an gniomh, ùird,
  'S a nis, beachdaich air an eileamaid agad ,
  Ri gnoma le maol tha mi marbh !
  
  Uill, chaidh an droch fheadhainn sin a mharbhadh,
  Bha leòintich uabhasach againn...
  Ach creidibh mise, shaor sinn sinn fein, -
  Sheall na nigheanan an sàr ìre!
  
  'S tha feachd mòr againn a nis,
  Tha na balaich cuideachd a' dol a shabaid leinn...
  Bidh sinn a 'briseadh sgiathan mar bùird,
  Bithidh luchd-riaghlaidh an uilc air an claoidh !
  
  Agus an uairsin falbhaidh tràilleachd ifrinn,
  Bidh an duine a" direach a ghuailnean...
  Agus cuiridh sinn crìoch air an tighearnas, sgìth de nàimhdean,
  Bidh ceud bliadhna de thoileachas agus adhartas ann!
  
  'S an sin bithidh sith air feadh an t-saoghail,
  Duine, rionnag mòr ...
  Bidh sinn ag itealaich anns an èadhar rionnagach, fhios agad,
  Leig le aislingean dhaoine tighinn gu buil!
  Chrìochnaich an nighean air nòta àrd, le a guth a 'gluasad mar chlagan airgid.
  Bhuail an nighean nymph a làmhan. Dh'èist grunn elves agus trolls agus dithis dhaoine ri òran Dominica cuideachd. Agus thilg iad a buinn: araon airgead agus umha.
  Chrom a" bhana-chleasaiche nighean. Agus thog i iad bho na leacan. Thug i leis cuid de na buinn le a làmhan, agus cuid le a h-òrdagan rùisgte. Agus b" e sealladh brèagha a bh" ann.
  Tha, tha casan cho seductive agus chiseled aice. Agus cho breagha agus cho drùidhteach "s a tha i innte fhèin. Uill, càit a bheil prima donnas eile an coimeas rithe? Am bi iad deònach cluich casruisgte air an àrd-ùrlar? No ann an sgiort ghoirid?
  Thug a" Bhan-iarla Dragon fa-near:
  - Seo an seinneadair! Chan e, buinidh i san acadamaidh. Agus a-mhàin aig an acadamaidh, anns an dàmh a tha i fhèin a 'taghadh.
  Rinn Dominic gàire agus sheinn e:
  sinne nigheanan nar britheamhan fhìn,
  Agus ma dh'fheumas tu taghadh, agus gu bheil an roghainn duilich ...
  Bidh sinn a" taghadh deiseachan fiodha,
  Leis nach eil aig ar daoine ach urram!
  Chuir an t-easail tweet:
  - Tha guth agad... Dìreach aingeal àrd-ìre!
  Rinn Dominica gàire agus thilg i aon de na buinn a b" àirde le a cas-rùisgte, agus an uairsin chrom i sìos agus ghlac i le a teanga e. Agus an uairsin thòisich e ri sgreuchail. Bho chonaltradh le seile, theas am meatailt orains sa bhad agus loisg e beul na bòidhchead.
  Thòisich an nighean air a bhith a 'spiteadh agus a' caoineadh. Agus dh'fhàs a miann seinn gu h-obann.
  Chrath an nighean nymph a fàinne, agus dh" fhalbh an teas ann am beul Dominica sa bhad. Choisich an nighean:
  - Wow! A-nis tha mi a" tuigsinn cò ris a tha e coltach a bhith nad dhràgon anail teine!
  Thuirt Weasel le gàire:
  - Is fheàrr fadalach na riamh,
  Tha bliadhnaichean math air thoiseach air an nighean!
  Thug a" Bhan-iarla Dragon fa-near:
  "Tha structar beul is amhach eadar-dhealaichte againn na tha daoine, agus chan eil an lasair a" losgadh idir. Mar sin na gabh dragh mu ar deidhinn.
  Bha an luchd-èisteachd a bha air cruinneachadh mun cuairt fhathast a" dèanamh fuaim agus ag iarraidh, a" bualadh an làmhan:
  - Dèan rudeigin eile, tha fàilte ort!
  Chuir Dominica tweet:
  - Ma sgrìobhas tu buinn, nì mi e!
  Mar fhreagairt, fuaim agus gealltanas:
  - Tha gu dearbh! Fàilte.
  Agus fo chasan rùisgte, fèitheach, tana agus gràsmhor na h‑ìghne, air an robh i air a meurachadh le gràs gun samhail, dh"itealaich òr, airgead, orains, umha, agus platinum.
  Dh'fhàs Dominika sunndach às a seo, mhothaich e dealas, agus thòisich e air seinn le spionnadh;
  Chan eil stoirmean is doineannan nan cnap-starra don chàraid againn,
  Nighean an athar, a tha fo bhlàth mar phreasan ròis.
  Am fear do nach b" aithne cogadh, chan ith e brochan muilne,
  Tha Dia an Slànaighear Iosa gar treòrachadh gu cath!
  
  Tha sinn cleachdte ri sabaid eadhon ann an cuan stoirmeil,
  Tha a h-uile duine mar chip thar bòrd.
  Tha mi a" creidsinn gun reub sinn uilebheistean an Horde gu pìosan ann am blàr,
  Chan urrainnear ar n-urram a leagail le òrd agus òrd!
  
  Chaidh an claidheamh a theasachadh sa cheàrdaich, anns an inferno ro theth,
  Tha lannan biorach nan glagagan gu math cruaidh!
  Bi nad shaighdear gun eagal; le cridhe làidir, foghainteach,
  Ma tha bàs ann, seas, na ruith!
  
  Seadh , gu dearbh, chan e cuirm le mil milis a th" ann an cogadh,
  Às deidh na h-uile, tha deòir air, agus tha fuil a 'sruthadh gu tiugh.
  Bidh am madadh-allaidh a" caoineadh gu fada agus am mathan le rughadh borb,
  Agus biodh am buille air ais san t-sùil, chan e am mala!
  
  Tha sleagh ann as urrainn post slabhraidh a tholladh,
  Tha sgiathan ann nach gabh a dhol a-steach le carn!
  Ach na bi nad ghealtaire, na leig leis na deamhan aghaidhean a dhèanamh ,
  Gus nach bi thu coltach ris a" gheama anns na lìn!
  
  Creid mi, thig fuasgladh mòr,
  Airson a h-uile duine tha duais ann nach fhaighear nas àirde!
  Airson smuain eucorach, tha mi creidsinn, thig dìoghaltas,
  Chan eil neart eile ann ach an t-slighe dhoirbh!
  Mar sin sheinn Dominica, agus mhol an sluagh suairce i le mòr dhealas. Ged a tha iad uile nam boireannaich, chan eil fir anns an t-saoghal seo. No, cha mhòr às aonais gnè nas làidire.
  Às deidh sin, chrath a" bhan-iarla dràgon a h-earball agus thug i fa-near:
  - Uill, feumaidh mi falbh! Tha mi a" faighinn a-mach às an rathad!
  Thog an nymph am bonn le a cas-rùisgte agus mhol i:
  - Feuch an dèan sinn sgrùdadh. Tilgidh mi, agus tha thu ag ràdh - cinn no earbaill ! Dèan tomhas dè, is ann leatsa a tha am bonn, chan e, bheir thu bonn airgid dhomh air ais!
  Bha Ban-iarla an Dragon a" beucaich le gàire agus fhreagair i:
  - Tha fios agam air na cleasan agad! Mar sin tha e nas fheàrr gun a bhith a" caitheamh do chuid ùine no do cheann!
  Rinn Dominika gàire agus thug e fa-near:
  - Chan e cluasan a th" anns a" cheann, faodaidh tu an ad a spìonadh dheth, chan urrainn dhut fuaigheal air ais air!
  Ghlaodh an t-easal is sheinn e:
  - Tha na cluasan air mullach a 'chinn nan cluasan!
  Cluasan air mullach a 'chinn - euslainteach ann an ospadal inntinn !
  Chaidh a" Bhan-iarla Dragon a-steach don adhar. Agus cha tug i iomradh air na bha an nighean nymph a" seinn. Agus tha seo, bu chòir a thoirt fa-near, gu math fionnar.
  Thòisich Dominica gu sgiobalta a" cruinneachadh bhuinn le a làmhan agus casan rùisgte. Agus rinn i e aig astar luath.
  Thuirt Weasel, a" sgrìobadh a falt le slat draoidheachd:
  - Tha airgead, gu dearbh, cudromach. Ach eadhon nas cudromaiche tha geasan, artifacts, talismans, medallions, amulets, msaa. Rud eile, cha bhith e comasach dhut beatha sòghail is sòghail a bhith agad !
  Dh'aontaich Dominica:
  - Chan urrainn airgead slàinte a cheannach, creid mi,
  Chan urrainn airgead gaol agus urram a cheannach ...
  Mar sin na bi a" sgròbadh mar bheathach
  Biodh fios agad nach reic thu do dhùthaich dachaigh airson prothaid!
  Agus tha an nighean, le a bonn rùisgte, a" slaodadh bonn purpaidh. Agus an uairsin thionndaidh a cas rùisgte gu h-obann, ann am priobadh na sùla, gu cas na lachan.
  Ghlaodh Dominique ann an eagal:
  - Dè an ifrinn a tha seo!
  Fhreagair am marquise nymph le gàire:
  - Is e meatailt draoidheil sònraichte a tha seo, chan obraich e ach nuair a thig e gu conaltradh ri craiceann cuideigin aig a bheil diathan Oiliompaiceach san teaghlach aca!
  Agus ghlaodh Lasa le gàirdeachas:
  - Wow! Tha an seòrsa fala sin agad annad. Mar sin cha robh sinn ceàrr.
  Thuirt Dominica:
  - Ach tha seo grànda! Mas urrainn dhut, cuir às do chasan. Agus thoir dhomh cas àbhaisteach a-rithist.
  Chrath an nymph a ceann:
  - Chan eil! Bu chòir dhut seo a dhèanamh leat fhèin mar-thà.
  Dh"èigh an nighean glaiste:
  - Ciamar a tha seo comasach?
  Mhol Weasel:
  - Smaoinich nad inntinn cò ris a bhiodh tu airson gum biodh do chas coltach, cliog air òrdag agus mo mheur air do làimh dheis, agus bu chòir dhut soirbheachadh!
  Ghabh Dominic e agus thug e a-steach e. An uairsin thàinig am cliog.
  Agus an àite cas feannag, nochd cas ann am bròg le faireachdainn agus le sgithidh. Agus dh" fhàs e na bu mhiosa buileach nuair a bha an sgithidh a" crathadh air na clachan-meallain.
  Rinn an nymph gàire agus sheinn i:
  - Luchd-teagaisg an-asgaidh,
  Caith ùine còmhla riut...
  Cha do dh'fhuiling mi gun dad leis an nighinn,
  An draoidh as sgileil!
  Fhuair Dominica oilbheum:
  - Chan e bana-bhuidsich a th' annam. Agus tha mi fhathast dìreach ag ionnsachadh. Ach chan eil an t-slighe gu eòlas a-riamh ro fhurasta ... Tha , gu na filmichean!
  Chrath Weasel le aonta:
  - Tha, anns an taigh-dhealbh, is dòcha eadhon nas motha. Agus is e seo, gu dearbh, an duilgheadas mòr againn.
  Thòisich an luchd-èisteachd a 'cruinneachadh mun cuairt a-rithist: b' e sealladh èibhinn a bh 'ann. Nas mionaidiche, tha a h-uile seòrsa de chlann-nighean an seo. Agus taing airson sin. Dh'fheuch an nighean bana-chleasaiche ri smaoineachadh a-rithist agus cruth-atharrachadh a cas. Ach an turas seo nochd rudeigin air slighean agus le radar, ged a bha e beag.
  Sheinn Dominica gun a dòchas a chall:
  Tha mi ag iarraidh ort gun a bhith iongantach
  Ma thachras draoidheachd ...
  Ma thachras, ma thachras e,
  Ma thachras draoidheachd!
  Rinn an nymph gàire air ais agus thug e fa-near:
  - Tha, airson a dhol le do ghuth, bu chòir dhut cuideachd a bhith comasach air draoidheachd a chleachdadh!
  An uairsin ruith nighean hobbit suas thuca agus mhol i, a" crathadh a slat draoidheachd:
  - Dèanamaid nas fheàrr e! Agus fios agad, tha leth mhìle bliadhna de chleachdadh agam!
  Chuir Weasel an aghaidh:
  - Chan eil! Leig leatha fhèin a dhèanamh!
  Chuir Dominica tweet:
  Chaill mi m' inntinn, chaill mi m' inntinn,
  nì mi mi fhìn e, nì mi mi fhìn e!
  Agus thuirt an nighean a-rithist gu robh rudeigin ag aontachadh. Agus an uairsin fhuair a cas, ann an cruth tanca le radar, air ais a chumadh gràsmhor, a bh 'ann roimhe. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e mar gum biodh e air òrdachadh.
  Sheas Dominica agus ghluais i a corragan. Dh"fhàs a sunnd sunndach, agus sheinn i:
  Is sinne nigheanan an fheadhainn as làidire san t-saoghal,
  Agus, creid mi, chan fhaigh thu bòidhchead nas fhuaire ...
  Bidh sinn dha-rìribh a" bogadh ar nàimhdean anns an taigh-beag ,
  Agus seallaidh e gu bràth fichead bliadhna a dh'aois!
  Às deidh sin, am bòidhchead, nì i gàire agus gàire, a 'sealltainn a fiaclan mòra agus soilleir.
  Thòisich Dominika air dannsa, thog a casan rùisgte àrd san adhar. Agus sheinn i:
  Tha mi nam bhan-draoidh gu math fionnar
  Ma stampaicheas mi mo chas, bidh tuiteam ann ...
  Chòrd e rium a bhith a" leum casruisgte
  Smaoinich gur e fìor dheagh chothrom a th" ann!
  Seo an t-òran aice - dìreach sgoinneil agus fionnar!
  Ged, air an làimh eile, tha e air leth sìmplidh agus gun choimeas. Tha, tha an nighean cho mòr is nach bi thu sgìth.
  Thug an nighean hobbit fa-near:
  - Ag ionnsachadh gu math luath!
  Agus chrath i a casan, a bha air an sgeadachadh aig na h-adhbrannan le làmh-fhailean air an lìonadh le clachan luachmhor, agus air gach meur le fàinne.
  Tha i coltach ri leanabh, ach a 'breithneachadh leis an àireamh de chlachan, gu h-àraidh air a h-ìseal, tha i na ban-draoidh àrd-inbhe.
  Chrath Weasel ris an nighinn:
  - Chunnaic mi thu an àiteigin. An tusa, le cothrom sam bith, a" Bhana-phrionnsa Alsou ?
  Chrath an hobbit boireann:
  - Tha , sin mar a tha e! Ach tha fios agad, Marquis, leis an nighean seo bhon phlanaid Talamh, cha bhith duilgheadas sam bith agad!
  Dh" aontaich Weasel:
  - Deas! Ach tha e eu-comasach a chaochladh. Gu mì-fhortanach, is e saoghal a tha seo nach urrainn dha a dhèanamh às aonais duilgheadasan agus tachartasan.
  Rinn Dominic cabhag gus a chuir ris:
  -Tha beatha às aonais tachartasan is cleasan ro thrang. Tha e coltach ri brot gun phiobair!
  a" Bhana-phrionnsa Alsou :
  - Tha, tha sin ceart! Sin an adhbhar a tha na h-eucoraich. Sgaoil fear dhiubh plàigh a mharbhas an gnè nas làidire.
  Sheinn Dominica le osna:
  Chan urrainn dhut a bhith beò às aonais boireannaich, tha sin fìor,
  Ach às aonais fir, chan eil toileachas ann cuideachd ...
  Thionndaidh e a-mach mar sin, bha e glè dhona,
  Mura h-eil sealbhadair làidir ann!
  Dh" aontaich Weasel:
  - 'S dòcha! Ach an seo, mar a chanas iad, is e claidheamh dà-oir a th" ann. Air an aon làimh chan eil gnè nas làidire ann, ach air an taobh eile ...
  Chuir an hobbit boireann an aghaidh gu sgiobalta:
  - Chan eil! Droch bho gach taobh. Mar sin chan eil feum a bhith a 'bruidhinn nonsens. Tha feum air fireannaich cuideachd.
  Fhreagair Dominica:
  - Fireannaich ann am beathaichean. Airson daoine tuigseach, tha rudeigin eadar-dhealaichte.
  Rinn Weasel gàire agus fhreagair e:
  - Tha, airson fir, gu dearbh. Agus cha b" urrainn dhomh dad a lorg ri ràdh.
  Chaidh grunnan calmain, le itean orains agus gob òr-bhuidhe, seachad orra. Bha na h-eòin glè inntinneach. Gu sìmplidh brèagha air aon làimh. Ach air an làimh eile , bha beagan dìth blas annta cuideachd.
  Chaidh Dominica a chuir na àite:
  - Carson a dh'òraich gob nan calman ?
  Mhìnich Weasel:
  - Chan eil duine a 'gàireachdainn! Tha seo air sgàth gu robh iad a" piocadh connlaich le topaz.
  Thuirt a" bhana-chleasaiche nighean:
  - Dè? Le topaz?
  Chrath an nighean hobbit:
  - Tha, tha leithid de shùbhan-làir ann! Dè, nach robh fios agad?
  Thuirt Weasel:
  - Ciamar a bhiodh fios aice? Tha i anns an t-saoghal againn o chionn ghoirid.
  Luathaich na trì riochdairean bhon ghnè chothromach an astar. Agus bha na sàilean lom, pinc aca a" lasadh.
  Nochd taighean mun cuairt , àrd, coltach ri drilean pinc, purpaidh, emerald a" dol suas. Agus bha e a" coimhead gu math teachdail. Bha eadhon beagan itealain anns na speuran. Nas mionaidiche, bha carbad air a dhèanamh de dh'òr agus làn daoimeanan, air a tharraing le sia eich geal-sneachda, a' ruith seachad.
  Thug an triùir nigheanan bogha beag. Ach a reir coltais, cha robh uine aig an duine uasal air son maise, agus lean a' bhuadh- achd ni b' fhaide.
  Bha hippodrome air thoiseach, bha e coltach ri stadium mòr. Bha e soilleir gur e làrach rèisean each a bh" ann.
  Mhol am marquise-nymph:
  - Feumaidh sinn dèanamh cinnteach a bheil tiodhlac clairvoyance aig an sgoilear againn. Mar sin, bidh sinn an làthair aig na rèisean.
  Timcheall air an hippodrome bha feansa àrd mogal air a dhèanamh le meatailt airgid is orains, làn de neamhnaidean agus cuid de chlachan gorm is purpaidh, a bharrachd air glainne a tha coltach ri glainne Seiceach . Agus bha e a" coimhead glè bhrèagha.
  Agus aig an t-slighe a-steach bha dà thobar air an taobhan, a thilg a-mach jets ioma-dathte bho chàraidean àillidh breagha: - elf a bha a" magadh air gille deugaire.
  Bha, bha a h-uile dad a" coimhead glè bhrèagha. Agus aig an t-slighe a-steach tha geàrd nigheanan. Cuideachd glè bhrèagha agus ann an solas, armachd airgid.
  Tha a h-uile dad a" coimhead cho brèagha. Tha uimhir de riochdairean bhon ghnè cothromach timcheall.
  Chuimhnich Dominika air an fhilm mu na h-eileanan Gulag agus campa nam boireannach. Bha a h-uile boireannach a bh' ann, mar gum b' ann le roghainn, òg, brèagha, agus bha trusgan orra a dh'fhàg an casan eireachdail gu tur fosgailte. Uill, leis gu bheil an samhradh ann an Siberia blàth agus eadhon, is dòcha, teth, bha na nigheanan casruisgte. A rinn am film mòr-chòrdte am measg fir. Agus chluich Dominica ball reubaltach Komsomol a chuir air dòigh ar-a-mach iomlan de nigheanan. Agus ghlac na bòidhchead eadhon armachd, agus ghabh iad air adhart rèisimeid NKVD gu lèir anns a 'bhlàr, agus b' urrainn dhaibh a bhuannachadh.
  Tha am film, gu dearbh, thionndaidh a mach fionnar. Agus bha na gaisgich casruisgte, glamourous, brèagha a" coimhead dìreach sgoinneil.
  Bha còir aig Dominika, co-dhiù, pàirt a ghabhail aig co-ogha Fandera, a chuir aimhreit prìosanach air dòigh, ach dh" fhaodadh film mar sin a bhith air a thoirmeasg. Agus bha i dìreach air a dèanamh na h-oileanach sàr-mhath agus na ball Komsomol.
  Chrom Dominica dhan nighinn bhon gheàrd. Gu h-obann, dìreach bho bhith fon Talamh, mar sheacaid a-mach à bogsa snaoisein, leum dràgon a-mach. Beag , beagan nas motha na albatros, le trì cinn.
  Chaidh e no i suas gu na caileagan, agus ghlaodh guth:
  - Thoir dhomh air ais mo bhràthair!
  Fhreagair am marquise nymph le osna:
  - Tha seo eu-comasach, Belka.
  Mar fhreagairt, thòisich an nighean dràgon, aig an robh na lannan a 'gluasad anns na trì grèine le a h-uile dath air a' bhogha-frois, agus a sgiathan cho breagha 's gun robh iad a' reubadh nan sùilean, a 'beulachadh.
  - Tha mi ag iarraidh bràthair! Tha mi ag iarraidh bràthair! Càite bheil e!
  Choisich an nighean hobbit:
  - Tha, tha sinn fein trang a' smuaineachadh cionnas a philleas sinn na fir againn d'ar n-ionnsuidh. Agus chan eil feum air a bhith meallta.
  An nighean dràgon, dè as urrainn dhut a thoirt bho chuilean, air a shocrachadh agus air a chirped, a "leum suas gu Dominica:
  - Tha fios agam gun urrainn dhut! Is tusa an tè a thagh thu!
  Rinn an nighean bhuail gàire agus sheinn i mar fhreagairt:
  - Tha a h-uile dad eu-comasach, creid mi, comasach,
  Ach tha e glè dhoirbh dèiligeadh ris an duilgheadas seo ...
  Ach, ma chuireas tu cuideam air an eanchainn agad fhad "s a tha thu a" cluich,
  Is urrainn dhomh a bhith nam nighean àlainn Jedi !
  Rinn nighean an dràgon gàirdeachas agus gàire mar fhreagairt:
  Cha 'n 'eil d' aigne meud meòir,
  Genius, fhios agad, air an Talamh ...
  'S tha balach bòidheach a' feitheamh rium,
  Air each lùbach !
  Bha Dominika a" faireachdainn èibhinn agus gàire:
  - Dràgon air each ? Seo mar a tha e coltach!
  Thuirt am Marquise:
  - Dè, nach eil fios agad air bun-bheachd allegory !?
  Rinn a 'bhana-chleasaiche gàire agus thug i fa-near:
  Faodaidh sinn bàsachadh an àite sam bith
  Fiù 's ann an dol fodha na grèine òmar ...
  San fharsaingeachd, tha sinn beò gu saor,
  Tha, saor!
  Gu fìrinneach a" bruidhinn!
  Leig nighean an dràgon solais às a beul, bha e coltach ri fear nas aotroime, agus rinn i squeak:
  - 'S e òran brèagha a tha seo. Ach , tha mi airson gum bi an aoigh bhrèagha bho Talamh neo-aithnichte a" dèanamh rudeigin inntinneach eile.
  Chrath Dominica agus thug e fa-near:
  - Tha fios agam nach eil mo ghuth a 'leagail bhuinn nas miosa na cailleachan-dubha a' leagail sguaban arbhair. Ach, feumaidh mi mo ghuth a theannachadh a-rithist! Agus airson dè? Càite an tèid airgead a chosg an seo?
  Chuir am marquise an aghaidh:
  - An toiseach, cuiridh tu geall air do chuid airgid air aon de na h-eich aig an hippodrome agus feuchaidh tu ri do chalpa àrdachadh. Agus san dàrna h-àite, chan e a-mhàin dràgon boireann a th" anns an nighean seo, ach cuideachd bana-phrionnsa. Bheir i dhut a fàinne, anns a bheil cumhachd draoidheil mòr. Agus airson seo , creidibh mi, is fhiach feuchainn agus seinn ceart!
  Chrath Dominica a ceann soilleir air a h-amhaich làidir agus thuirt i:
  - Anns a 'chùis seo, tha mi a' faicinn gu bheil rudeigin ann airson feuchainn! A bharrachd air an sin, ciamar as urrainn dhut leanabh a dhiùltadh!
  Rinn nighean an dràgon gàire:
  - Chan e leanabh a th' annam idir. Tha mi nam bhana-phrionnsa agus is urrainn dhomh seo a dhèanamh! Bidh mi ag itealaich chun phlanaid agad. Agus loisgidh mi do chalpa.
  Rinn Dominica srann gu bagarrach:
  - Agus tha dìon adhair againn airson daoine mar thusa! Ciod a tha thu 'g ràdh ri so, a shaoghail ?
  Thuirt nighean an dràgon:
  - Thèid do chur gu na cuaintean. Obraichidh tu rùisgte agus ann an slabhraidhean fo bhuillean cuip an luchd-stiùiridh orc.
  Chrath an nighean hobbit:
  - Tha, faodaidh i a dhèanamh! A bharrachd air an sin, tha thu nad dhuine. Agus na daoine againn... Thathas den bheachd gu bheil iad aig ìre nas ìsle, airson iomadach adhbhar.
  Dh" èigh an easel:
  - Mar sin is fheàrr dhut seinn! Tha am poball air cruinneachadh an seo mu thràth, agus bidh sinn a" cosnadh airgead cuideachd.
  Gu dearbh, dh'èirich fuaim anns an t-sluagh de dhiofar riochdairean bhon ghnè chothromach, agus chaidh cluinntinn agus clisgeadh:
  - Seinn, a fhlùir bhig, na biodh ioghnadh ort !
  Uill, a dhuine, cluichidh sinn ceòl!
  Tha sinn airson èisteachd ri trill an eun pàrras!
  Rinn Dominica osnaich gu trom agus thòisich i air seinn;
  Tha cladach air Elfa farsaing , cas,
  Bidh na tonnan a" frasadh le deàrrsadh glainne ...
  Thàinig Elfia gu bhith na dùthaich dhùthchasach dhomh,
  Tha trill na h-oidhche a' seinn òran iongantach dhuinn!
  
  Ann am bàta farsaing, tha mi fhìn 's mi fhìn a' seòladh,
  Leig Zlata Val sìos a braids.
  Dè cho math dhomhsa 's do fhear mo ghràidh a bhith còmhla,
  Tha e duilich gun a bhith a 'glacadh crogall le slat iasgaich.
  
  Chan e, chan e uisge, reul meirgeach,
  Is e nàdar a tha a 'toirt dhuinn champagne.
  Tha 'n tìr so mar mhàthair ghràidh dhomh,
  Fialaidheachd na talmhainn ann an èideadh rìoghail!
  
  A' tuiteam mar neamhnaidean fo sheile na gealaich
  A" frasadh mar sgaoth sheillean le sgiath airgid...
  Mhaighdean, tha thu mar aingeal le aisling dhomh,
  Le aghaidh neo-chiontachd - am Madonna as fìor-ghlan!
  
  Is mil am fàile, is sìoda am falt,
  Dhealaich na bilean mar shatain.
  Tha mi creidsinn gu bheil an t-àm ris an robh dùil o chionn fhada air tighinn,
  Thig sgeulachdan sìthiche gu bhith fìor!
  
  Bhuail ar bilean ann an ecstasy,
  Tha am binneas cho mòr 's nach eil barrachd fhaclan ann .
  Creid mi, tha thu nad bhòidhchead neo-thalmhaidh,
  Co-dhùinidh an crannchur, tilg am bonn nas àirde!
  
  Seo na pògan fear às dèidh a chèile,
  Osna agus gàire ar n-aoibhneas stoirmeil.
  Bithidh naomhachd an anama air a ghleidheadh leis a' cherub,
  Tilgidh am fear taghte liosta nam peacaidhean dhan urn.
  
  Chan eil, fhios agad, tha nas bòidhche na thu air an Talamh,
  Tha paisean a" lasadh mar theine soilleir nam chridhe!
  Bidh sinn beò san dùthaich as fheàrr,
  Fosglaidh sinn na h-uinneagan agus an doras a-steach don fhànais!
  Seo mar a sheinn am bòidhchead òran eireachdail. Agus bhuail caileagan de gach strì an làmhan air a son. Agus aig an aon àm thilg iad buinn, nam measg feadhainn òir. Agus tha sin sgoinneil .
  Chrath a" chaileag hobbit a slat-draoidheachd, agus thòisich an t-airgead air carn air leth a chruthachadh leis fhèin. Agus dh'fhàs colbh slàn de bhuinn ioma-dathte.
  Bhuail an nighean dràgon a làmhan cuideachd, agus an uairsin leig i lasraichean soilleir às na trì cinn aice. Às deidh sin thuirt i gu sgiobalta:
  - Tha seo, gu dearbh, math, ach chan eil gu leòr! Tha feum agam ort seinn dhòmhsa cuideachd!
  Rinn Dominica gàire agus dh"fhaighnich i:
  - Nach e sin cus?
  Dhiùlt am Marcas i:
  - A bheil thu airson fàinne cho luachmhor fhaighinn airson dìreach aon òran? Uill, tha thu mì-mhodhail ! Biodh cogais agad, oir tha an nì luachmhor.
  Rinn an nighean hobbit gàire:
  - Tha a phrìs fhèin aig gach nì. Agus mar as trice, airson artifact luachmhor, feumaidh tu trì miannan a choileanadh, no trì seirbheisean a thoirt seachad. Is iad seo na riaghailtean. Agus tuigidh tu fhèin carson!
  Bhuail an luchd-èisteachd de nigheanan measgaichte an làmhan agus chuir iad stad air an casan rùisgte, agus glè ainneamh le brògan:
  Thig air adhart, seinn beagan a bharrachd!
  Tha sinn ag iarraidh òrain!
  Bidh e gu math fionnar !
  Dèan an romansa!
  Pàighidh sinn math dhut!
  Chrath Weasel gu Dominika:
  - Uill, na briseadh sìos! Thig air adhart, seinn!
  'S chuir a' bhòidhchead uaibhreach a làmh shoilleir, shoilleir. Chuir i stampa air a casan rùisgte, fèitheach agus sheinn i, le faireachdainn agus faireachdainn mòr;
  Ar fìrinn, ar fìrinn
  Air a dhèanamh suas de chreideamh a ghiùlan!
  Agus chan ann am màireach, agus chan ann am màireach,
  Agus an-diugh sàbhail an Fatherland!
  
  againn air ar n-Elf ,
  Às deidh na h-uile, is i an saoghal gu lèir, fios air an t-saoghal!
  Ar bratach sgàrlaid na dùthcha,
  Agus chan eil dearg nas gile ann!
  
  Cha chuir an tùsaire fàilte air a' mheirg,
  Is e an soidhne aige bratach na dùthcha!
  Chuir sinn cath air an nàmhaid gu h-ealanta,
  A" glòrachadh euchdan ann an rann!
  
  Biodh fios agad nach eil ach aon chreideamh air a" phlanaid,
  Creid anns a ghràidh , elfinism naomh !
  Gus am bi clann toilichte a 'gàireachdainn,
  Orcism air a sprèadhadh a-steach don dubh-aigein !
  
  Cha robh anns gach ridire ach leanabh,
  Air an fheur agus na sruthan casruisgte ...
  Ach a nis tha winch aige 'na làimh,
  Gu h-obann rèidh meatailt le òrd!
  
  Bidh cuideigin a 'geurachadh gunna-inneal le innealan,
  Uill, tha cuideigin a" losgadh bhon ghualainn!
  Tha bratach sgàrlaid ag itealaich mar bhrataich dhearg,
  Rinn sinn a" chùis air nàimhdean olc gun a bhith a" magadh!
  
  ar sinnsir gu dàna ri Orklin ,
  Uill, dè mu ar deidhinn? Tha sinn air ar slighe gu Mars!
  Is daoine sinn, chan e macaques air meur,
  an nàmhaid ga bhualadh dìreach san t-sùil!
  
  Ach tha fios againn cuideachd mar a gheibh sinn spòrs,
  Buail an druma, cluich na trompaidean!
  Aodainn chloinne glè ghrinn,
  Agus rangachadh de cheithir is còig!
  
  An deuchainn sabaid as duilghe -
  Chan eil a bhith a" dol tro seo coltach ri bàsachadh!
  Ach anns a' bhàs tha bratach againn le lòchran,
  Chan urrainn dhan cheàrdach copair elven tuiteam!
  Sheinn an nighean cho breagha agus cho sgileil, agus aig an aon àm a 'dannsa, agus a casan cho seductive. Tha e dìreach duilich nach robh fir mun cuairt airson a bòidhchead a mheas. Agus tha an nighean aig ìre uabhasach, agus tha an gaisgeach a 'sealltainn a cuideam mòr agus a h-àrainneachd.
  Agus tha ceudan de chlann-nighean air cruinneachadh mar-thà, agus tha iad a 'dèanamh fuaim. Bidh iad a 'tilgeil airgead, agus tha fàilidhean làidir aca de chuirp òga, ùr, boireann agus cùbhraidheachd agus cùbhraidheachd daor. Tha tòrr ann airson toirt air do cheann snìomh an seo.
  B" e ceirmeag a bh" ann an cuid de na buinn, agus bha eadhon bonn no dhà ann , a bha air leth math. Ach chan eil an t-airgead pàipeir àbhaisteach airson a 'phlanaid Talamh ri fhaicinn ann an dòigh air choreigin. Agus tha seo ann an dòigh neo-àbhaisteach dha Dominica. Aig amannan bidh smuaintean a" lasadh nad inntinn mu cho borb sa tha iad an seo. Dè mu dheidhinn cairtean dealanach airson pàighidhean? Uill, tha seo air leth math airson an ìre leasachaidh seo.
  Mar sin thilg cuideigin cèic leth-ithe le uachdar fo chasan rùisgte nighean seinneadair.
  Bhuail an nighean hobbit an cèic le dealanach às a slat. Agus thuit e às a chèile sa bhad.
  Thug am bòidhchead beag fa-near:
  - Na dèan sin a-rithist! A-mhàin airgead!
  Sheinn an t-easal:
  - Dèan airgead! Dèan airgead!
  A" dìochuimhneachadh mu sgìths, leisg...
  Dèan airgead! Dèan airgead!
  Ma tha feum air, co-dhiù fad an latha!
  Chrath nighean an dràgon a sgiathan agus rinn i gàire:
  - Uill, seo an dàrna seirbheis! Ach airson fàinne artifact fhaighinn , feumaidh tu cuideachd an treas fear!
  Chuir Dominica a-mach a gruaidhean agus thuirt i ann an tòna misneachail:
  - Ma tha thu ag iarraidh, bidh mi toilichte seinn dhut a-rithist! Gus a bhith onarach, is toil leam a bhith a" seinn.
  Bha an luchd-èisteachd timcheall air mìle boireannach, riochdairean bhon ghnè chothromach, a" beucaich agus a" stampadh cha mhòr gu tur an casan lom, gràsmhor, nighean:
  - Seinn a-rithist! Seinn a-rithist!
  Bravo, abair! Bravo, abair!
  Rinn nighean an dràgon an aghaidh, a" togail a guth:
  - Chan eil! Thoir seachad a leithid de fhàinne dìreach airson òrain! An seo feumaidh i rudeigin nas luachmhoire a dhèanamh agus, aig an aon àm, duilich.
  Bha fois teann ann. Bha dùil ri còrr air mìle nighean de dhiofar rèisean.
  Gu h-obann nochd balach. An aon riochdaire den ghnè nas làidire nam measg. Bha e den chinne-daonna, le dìreach briogais ghoirid, fèitheach agus le suaicheantas tràillean air a ghualainn, choimhead e mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois agus bha e soilleir gun deach a bhualadh barrachd air aon uair. Ruith e suas, a shàilean duslach, leanabhach a" dealradh a dh"ionnsaigh nighean na dràgon, thuit e air a ghlùinean agus èigh e:
  - Leig leotha mo shaoradh! Thoir dhomh mo shuidheachadh air ais!
  Chrath nighean an dràgon agus dhearbh i:
  - Sin e! Bidh am balach saor mas urrainn dhut a thionndadh gu bhith na elf!
  Sgaoil Dominica a làmhan:
  - Ach tha seo eu-comasach!
  Mhol am marquise-nymph:
  - O chionn ghoirid bha an leanabh tràillean seo na phrionnsa crùn air ìmpireachd mhòr, ris an canar Oenomaus. Agus a-nis, thàinig e gu bhith na bhalach den chinne-daonna agus na thràill gus plàigh an diabhail a sheachnadh. Dèan e na phrionnsa elf a-rithist, agus an uairsin is dòcha gun urrainn dhuinn grèim fhaighinn air snàithlean an tangle gu lèir!
  . CAIBIDIL Àir. 4 .
  Dhaingnich a" bhana-phrionnsa hobbit:
  - Seo an cothrom agad, a Dhoiminic. Agus sinne cuideachd. Cha mhòr nach deach na fireannaich à sealladh. Agus chaill am fear seo, ged nach robh e eagallach, a thiotal agus a shuidheachadh, agus eadhon a chorp, gu bhith na thràill daonna.
  Chrath am balach a cheann aotrom, bàrr :
  - Bidh iad gam bhualadh a h-uile latha gus nach tionndaidh mi gu cloich! Air adhbhar air choreigin, is e na tràillean a tha air an sgapadh as motha a tha an aghaidh an tinneas tuiteamach!
  Sgaoil Dominica a làmhan agus fhreagair i:
  - Tha, chan eil fios agam ciamar a chuireas mi às dha! Agus gu robh am prionnsa na leanabh cuideachd?
  Chrath am balach a cheann.
  - Chan e, bha mi gu math inbheach! Ach nuair a thòisich e air tionndadh gu cloich, chleachd an nymph weasel draoidheachd sònraichte. Thàinig mi gu bhith na thràill òg agus chaidh mo chuipeadh. Thug seo grunn mhìosan dhomh, ged a bha iad goirt, ach beatha. Ach luath no mall, thig seo gu crìch. A bharrachd air an sin, feumaidh iad mo bhualadh gu cruaidh, agus a h-uile latha feumaidh mi, no clachan troma a ghiùlan, no cuibhle a shnìomh!
  Chrath an nighean nymph:
  - Tha! Is e seo an aon dòigh air dàil a chuir air buaidh plàighean cloiche. Tha fhathast balaich thràillean den chinne-daonna anns na mèinnean nach eil fhathast air dragh a chuir orra agus a tha ag obair. Ach is iad seo na h-aon riochdairean bhon ghnè nas làidire a tha air fhàgail. Agus an uairsin bidh cuid dhiubh cuideachd a" tionndadh gu cloich agus an uairsin a" crùbadh gu duslach.
  Thuirt Dominica:
  - Tha seo uamhasach! Mòr-thubaist uile-choitcheann! Agus airson a bhith beò agus a bhith nad thràill!
  Sheinn am balach, leis na shorts goirid dubha a bha a" dèanamh suas a chuid aodaich gu lèir, agus sreangach, le fèithean caol fon chraiceann a bha coltach ri caol air sgàth gainnead geir,:
  - Seadh, is prionnsa a th' annam, agus chan eil annam ach tràill, ach dè,
  Canadh na h-uaislean rium gu bheil...
  Dè cho fad 's a tha iad bhuam,
  Balach le slabhraidh chas briste!
  Chlisg nighean an dràgon le wink:
  - Mar sin dèan e na phrionnsa elf a-rithist, agus an uairsin gheibh thu an fhàinne luachmhor seo de dhraoidheachd dràgon!
  Sgaoil Dominica a làmhan:
  - Uill, tha thu ga mhilleadh, chan eil tuigse bhunasach agam air draoidheachd, agus tha thu ag iarraidh seo! Dè, is dòcha, nach dèan thu fhèin!
  Thuirt am marquise nymph le osna:
  - Is dòcha nach urrainn dhuinn seo a dhèanamh nas motha ... Dè tha thu ag ràdh?
  Thuirt nighean an dràgon:
  "Tha i air a bhith air a casan airson ùine mhòr." Agus dùinidh acadamaidh nan dràgon a dh" aithghearr. Mar sin, leig leis an toiseach a dhol seachad air na deuchainnean deoch làidir, agus an uairsin feuch ris a" phrionnsa a chuir às a chèile.
  Chrath Dominica aonta.
  - Uill, seo mar, ann am prionnsabal, faodaidh tu ...
  Thog am marquise nymph an talisman aice a bha crochte mu a h-amhaich. Agus shuath i e le a palms agus thòisich i air rudeigin a mhùchadh, mar gheasaibh. Rinn nighean an dràgon gàire, a 'sealltainn a fiaclan:
  - Is e fìor dheuchainn a tha seo dhi ... An urrainn dhi gluasad gun mòran milleadh ma chleachdas i geas ultra!
  Bha Dominica airson soilleireachadh fhaighinn air dè tha an fhìor gheasa a" ciallachadh, ach chuir am marquise nymph a cas cas-rùisgte oirre, air a sgeadachadh le fàinneachan, agus chaidh an nighean a ghlacadh ann an crith. Bha e mar gu 'm biodh famhair eigin 'na laimh 's 'g a giùlan.
  Thuirt a" bhana-chleasaiche nighean:
  - Abair leum!
  Agus mar sin lorg iad, còmhla ris an nymph-marquise, iad fhèin aig beul na lùchairt. Bha e a 'cuimhneachadh air an Dìthreabh ann an St Petersburg, a-mhàin bha e na b' àirde, trithead làr le mullach àrd. Agus cuideachd, nas lusaiche agus nas bòidhche na an Geamhradh ainmeil.
  Leudaich Dominica a casan, chuir i suas a taobhan le a dòrn agus dh'èigh i:
  - Wow !
  Dhearbh an nymph le gàire:
  - 'S e, is e togalach brèagha a tha seo de Acadamaidh Dragon.
  Air beulaibh an t-slighe a-steach, bha fuaran ann an cruth dràgon le seachd cinn air a lasadh le òr agus meatailt orains soilleir gun fhios air an talamh. Agus bho gach beul bha sruth uisge a" ruith a-steach do na speuran, a" deàlradh mar dhaoimean ann an ghathan grunnan lòchran sgeadaichte.
  Thug Dominica fa-near:
  - Tha e iongantach cho àrd sa bhios na jets ag itealaich!
  Fhreagair am marquise-nymph gu laconically:
  - Technomagic!
  Bha sùilean air gach ceann dràgon de chlachan luachmhor, agus de dhiofar dhathan. Bha e a" coimhead gu math fallain , beairteach agus blasda.
  Tha alleys grinn ann cuideachd le flùraichean eireachdail, air an comharrachadh le measgachadh de chumaidhean agus seòrsaichean gucagan. Choisich casan rùisgte nan caileagan air feadh leacan rèidh, soilleir nan slighean le eireachdas agus gràs do-labhairt. Bha iad de dhiofar aoisean, ach bha iad uile brèagha, bha seudaireachd luachmhor air mòran.
  Bha sìobhragan an seo sa mhòr-chuid, ach bha nigheanan daonna, trolls boireann agus cur-seachadan ann cuideachd. Chan urrainnear na caileagan mu dheireadh a dhealachadh bhon fheadhainn daonna. Mar, leis an t-slighe, tha nymphs agus dryads. An ann a chionn gu bheil iad a" caitheamh fhàinnean air òrdagan rùisgte an casan beaga agus gràsmhor?
  Ach faodaidh nigheanan daonna seo a dhèanamh cuideachd.
  Bha Dominika, oileanach gu math àrd, a" coimhead ro mhòr agus aibidh an taca ris na h-oileanaich boireann. Agus chuir seo nàire mhòr oirre.
  Dh"fhaighnich an nighean dhan nymph:
  - Tha mi a" coimhead coltach ri taisbeanadh taigh-tasgaidh an seo!
  Dh"fhaighnich am marquise le gàire:
  - Am faca tu am film mu Harry Potter?
  Rinn Dominic gàire agus fhreagair e:
  - Seadh, gu dearbh, choimhead mi e. Agus dh'fheuch iad eadhon ri ath-dhèanamh den fhilm seo a dhèanamh. Uill, dè mar sin?
  Thuirt an nymph:
  - Bha gillean agus caileagan ann. Agus an seo, mar a chì thu, chan eil balaich ann, agus tha seo a 'cur dragh air a' cho-sheirm!
  Thug Dominica fa-near:
  - Bha Harry Potter cuideachd na leanabh, agus bha e na b 'fhasa dha. Ach a bhith nad inbheach am measg chloinne. Tha e nas miosa na bhith a" fuireach an dàrna bliadhna!
  Bha am marquise airson rudeigin a ràdh nuair a ruith nighean casruisgte, ach le bràiste daoimean na falt, suas thuca. Rinn i gàire gu math milis agus rinn i gàire:
  - An tusa an tè a thagh thu?
  Rinn Dominica gàire agus fhreagair i:
  -Tha!
  Rinn an nighean gàire agus thug i fa-near:
  - Ach is dòcha nach eil fios agad ciamar a nì thu mòran! Mar eisimpleir, an urrainn dhut potion neo-fhaicsinneachd a dhèanamh?
  Fhreagair a 'bhana-chleasaiche nighean le osna:
  - Gu mì-fhortanach chan eil. Ciamar a tha e ag obair?
  Chrath an nighean le bràiste daoimean agus falt purpaidh is orains a ceann. Agus thug i botal às a pòcaid dreasa. Thionndaidh mi am plugan. Ghabh i sip agus... chaidh i à sealladh.
  Chuir Dominica a sùilean sapphire ann an troimh-chèile. Agus an uairsin dh"fhairich mi pinch aotrom air mo shròn. An uairsin tharraing iad a falt. Ann an sealladh sunndach Dominica chunnaic casan rùisgte na h-ìghne do-fhaicsinneach ceum air leacan ioma-dathte agus tog i pìosan beaga de dhuslach is fluff bho chraobhan is fhlùraichean. Rinn an nighean gàire gu math sgiamhach agus, le a cas-rùisgte, rug i air a" chluais air a" ghruagach òg.
  Rinn i sgreuchail. Agus bha Dominica comasach air a faicinn. Dh'fhàs an nighean follaiseach, mar thaibhse no hologram. Agus ghlaodh e le guth eagalach:
  - Gort! Leig leam falbh, piuthar!
  Dh"èigh am marquise-nymph:
  - Gu glic, tha! Bha mi a" smaoineachadh mu thràth nach b" urrainn dhut dad a dhèanamh!
  Sheinn Dominica mar fhreagairt:
  Ma gheibh thu tinn, thig mi
  Sgaoilidh mi am pian le mo làmhan ...
  Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh,
  Chan e clach a th" ann an mo chridhe!
  na caileagan a thàinig thuca gàire. A dh 'aindeoin na sgeadachaidhean, bha e soilleir gu robh na dreasaichean aca gu math teann agus de dh' èideadh, ged a bha iad sòghail, stoidhle. Ged a bha mothachadh air iomadachd ann an dòighean eile. Bha fàinnean-cluaise aig cuid de chlann-nighean nan cluasan, ach cha robh fàinnean-cluaise aig cuid eile. Agus bha cuid, gu h-àraidh caileagan hobbit, a' snàthadh fhàinneachan òir le clachan nan sròinean.
  Rinn iad seo, gu sònraichte, gus iad fhèin a dhealachadh bho chlann daonna, a bha ro choltach. Bha Dryads cuideachd dèidheil air fàinneachan nan sròinean agus nan cluasan. Rìoghachd àlainn de chlann-nighean, bho sheachdnar gu deugairean. Ach, am measg sìobhragan, cha mhòr nach eil coltas gu bheil inbheach agus òigeachd eadar-dhealaichte, dìreach mar am measg cur-seachadan, trolls, nymphs, agus dryads. Ach tha Dominica coltach ri inbheach agus nighean glè bhrèagha, le aghaidh brìoghmhor fìor bhana-phrionnsa. 'S dòcha ro tana.
  Seadh, las iad fiù 's a craiceann nuair a chluich i tè de mhnathan uasal nam Meadhan Aoisean. Air ais an uairsin, bha aodann tana air a mheas mar chomharradh air breith ìosal.
  Co-dhiù, chan e a-mhàin gu robh an craiceann air a h-aodann air a lasadh, ach cuideachd air a casan. Bha tachartas ann nuair a chaidh a stiùireadh casruisgte agus na luideagan chun an sgafaid.
  Bha eadhon òran ann:
  Tha an ùine airson saoradh cha mhòr an seo
  Tha a" bhanrigh air a stiùireadh casruisgte chun an sgafaid!
  An àite seudaireachd, tha ragaichean oirre,
  Tha muineal na h-eala a' fulang an luchd-cur gu bàs !
  Bha, bha e a" coimhead uamhasach èibhinn agus eadhon, na dhòigh fhèin, dòigh air choreigin eagallach . Às deidh an solas, bha aice ri dreuchd na Banrigh Semiramis. Agus anns na filmichean sin, cha mhòr nach deach a filmeadh casruisgte. Seadh, b" e dreuchd inntinneach a bh" ann. Ach a rèir choltais cha do chòrd an stiùiriche rithe. Ro bhòidheach agus blàth mil. Agus airson dreuchd Semiramis b 'fheàrr leotha boireannach nas sine le falt dubh. Agus bha aig Dominica ri bhith na thràill. Agus bha i eadhon air a chomharrachadh le iarann teth. Agus rinn iad grodadh orm, gu math garbh, le fir.
  Bha, agus bha sealladh air a" chrann. Gu dearbh, bha an cuip air a dhèanamh le foam, agus nuair a bhios iad gad chuipeadh leis chan eil e air a ghoirteachadh. Ach a h-uile h-aon, nuair a tha thu a 'crochadh agus a bhith air do chuipeadh , tha e mì-thlachdmhor.
  Chaidh na h-oileanaich nighean còmhla. An uairsin nochd an tidsear dryad. Bha dreasa sgarlaid oirre agus stoidhle eile.
  Choisich i suas gu Dominica agus rinn i gàire:
  - A bheil thu ùr?
  Dhiùlt a" bhana-chleasaiche:
  - Cha bhithinn ag ràdh sin!
  Chrath an tidsear a ceann. Na sròn bha fàinne air a dhèanamh de mheatailt orains agus le clach stiallach. Tha i cuideachd coltach ri nighean deugaire agus i casruisgte. A bharrachd air an sin, tha fàinne air gach ladhar lom. Agus tha seo mar-thà na ìre gu math àrd de draoidheachd.
  Thug am marquise nymph fa-near:
  - Tha i na h-oileanach comasach, agus tha tàlant aice!
  Thilg an tidsear dryad clach bheag air an leacag dhathte agus dh" òrduich e:
  - Dèan fear ùr gus an sgèith e a-steach do do phailme!
  Dh" ainmich Dominica:
  - Telekinesis, no dè?
  Mar fhreagairt, rinn na nigheanan gàire. Dh'èigh an tidsear:
  - Sgaoil! Carson a tha iad làn sluaigh còmhla!
  Bha grunt agus fuaim mì-riaraichte ann. Ach cha do rinn na caileagan argamaid, ach thòisich iad a 'sgapadh gu slaodach. Ach aig an aon àm, a 'coimhead a dh'ionnsaigh an nighean ùr.
  Dh"èigh an tidsear:
  - Uill, thig air adhart, òrdaich a 'chlach a dhol a-steach do do phailme!
  Thuirt Dominika, a" faireachdainn mar amadan iomlan , ag èigheach:
  - Fly a-steach do mo pailme!
  Cha do ghluais a' chlach. An uairsin ghlaodh an nighean le fearg:
  - Teich thugam, gu sgiobalta!
  Agus an uairsin thuit clachag agus, coltach ri meteorite, bhuail e an nighean air a' mhaoil. Bha am buille math, chaidh cnap math suas sa bhad, agus thuit Dominika fhèin gun mhothachadh.
  Bha grunn nigheanan aig nach robh tìde fhàgail, agus an fheadhainn eile a thionndaidh mun cuairt, a" gàireachdainn sa bhad. Agus bha an gàire seo mar chuimhneachan air na ceudan de chlag airgid a" seinn.
  Sgaoil am marquise nymph a gàirdeanan agus thug i fa-near:
  - Tha comasan, agus dè feadhainn eile! Ann am faclan sìmplidh, tog clach gun gheasan. Chan urrainn eadhon a h-uile nymph no dryad ùr seo a dhèanamh.
  Dh"aontaich an tidsear:
  - Tha, tha i comasach! Ach cuideachd cunnartach. Tha am fear seo gu math comasach chan ann a-mhàin air na fir a thilleadh thugainn, ach cuideachd na boireannaich a mharbhadh. Is e cumhachd fiadhaich a tha seo!
  Thuirt am Marquise:
  - Tha an nighean seo na daoimean a tha feumach air snasadh!
  Sheas Dominika suas agus leum i gu a casan. Bha a ceann a" sgàineadh agus bha at air a maoil.
  Dh'èigh an nighean:
  - Agus cò a bu chòir dhomh a mharbhadh a-nis?
  Fhreagair an tidsear gu feargach:
  - Mi-fhìn! Dh" fhaodadh tu d" eanchainn a shèideadh a-mach gu math. 'S math an rud nach do dh'innis mi dhut an creag a shèideadh suas!
  Rinn Dominica gàire agus fhreagair i:
  - Seadh, anns a 'chùis seo bhiodh fìor Hiroshima!
  Dh"fhaighnich an comhairliche dryad le iongnadh:
  - Dè th' ann an Hiroshima?
  Chrath a 'bhana-chleasaiche a guailnean, nach robh lag, agus fhreagair i le misneachd:
  - Is e so am baile-mòr air an do leagadh boma atamach, agus mar thoradh air an do bhàsaich leth-cheud mìle neach agus ceud mìle air an leòn!
  Rinn an tidsear feadan:
  - Wow! Wow boma!
  Rinn aon de na h-oileanaich nighean squeak:
  - Tha an t-athar so tuiltean !
  Agus chuir fear eile ris:
  - Tionndaidh violets nad chluasan!
  Chuir am marquise nymph an aghaidh:
  - Tha mi air a bhith air an Talamh barrachd air aon uair, agus dhìrich mi an eadar-lìn aca iomadh uair, agus tha fios agam air Hiroshima - tha e fìor. Agus tha seo uamhasach, agus bhàsaich eadhon barrachd dhaoine an sin agus bhàsaich iad le rèididheachd.
  Rinn aon de na nigheanan gàire:
  - Dè a th" ann an rèididheachd?
  Rinn Dominika gàire, a" freagairt gu sgiobalta:
  - Nuair a bhriseas sgòth eileagtronaigeach bho niuclas dadam agus a thèid e ionachadh, bidh rèididheachd a" tachairt. Bidh niuclas lom dadam a" sgrios bannan eadar-mholacileach, agus bidh na brisidhean sin ag adhbhrachadh milleadh mòr air a" bhodhaig, an dà chuid air mac an duine agus, tha mi a" smaoineachadh, air elf.
  Fhreagair na caileagan le eagal mar fhreagairt. Bha aon den fheadhainn as lugha a" crathadh:
  - Mam, tha eagal orm ro rèididheachd!
  Rinn an nymph-marquise, aka Laska, gàire agus fhreagair e:
  - Na biodh eagal ort! Chan fhaigh i an seo thu !
  Thug Dominica fa-near:
  - Thug rèididheachd ionnsaigh oirnn,
  Agus càite am faighear fasgadh a-nis ...
  Agus an seo tha buidheann agad -
  Seall, tha iad gam bhualadh air an amhaich!
  Às deidh sin ghabh an nighean e agus thòisich i air dannsa. Agus thòisich na caileagan eile air dannsa.
  Bhris an tidsear a corragan . Nochd feadag na beul. Agus mar a bhios an nightingale trill a" sruthadh. Ghabh na caileagan eile e sa bhad agus reothadh iad . Nochd comhairliche eile ann an èideadh dubh teann agus thug e seachad an àithne:
  - Ceum air cheum!
  Anns a 'bhad chaidh na caileagan suas ann an àirde. Agus thòisich iad air imeachd, a' tomhas an ceuman, agus a' sìneadh bonn an cas-rùisgte, mar shaighdean. Agus rinn iad e mar gum biodh caismeachd eòlach orra, mar gheàrd a" chinn-suidhe.
  Dh'àithn an tidsear ann an èideadh dubh, air a sgeadachadh le sapphires, emeralds agus cuid de chlachan fuar nach eil fios fhathast air a 'phlanaid Talamh:
  - A nis, seinn !
  Dh" fhaighnich na caileagan, a" stampadh an casan rùisgte, tana, beag agus gràsmhor, ann an aonadh:
  - Dè mu dheidhinn a chanas tu?!
  Fhreagair an neach-comhairle ann an tònaichean fuar:
  - Mu ciod a chanadh na gillean mu'm biodh iad air am bualadh le plàigh ifrinn !
  Agus sheinn na nigheanan-oileanach ann an sèist, le guth mòr;
  Bidh na reultan a" frasadh ann an dorchadas na h-oidhche,
  Agus dealradh na gealaich airgid !
  a" bhòidhchead a" sèideadh a sùilean grinn,
  Tha sinn ceangailte rithe gu bràth!
  
  Bu dubhach dol fodha na grèine,
  Ach brisidh solus soilleir a mach !
  'S dh' fhàs a ghaoth sunndach, fuaimneach,
  Tha seòl an t-soithich air atadh!
  
  Is clach trom m' anam,
  Tha deuchainnean an trodaiche a" feitheamh!
  'S biodh a bhratach ag itealaich os a cheann,
  Rachamaid fad na slighe gu deireadh!
  
  Cha bhi an cridhe air fas le còinneach ,
  Ruith luath iolaire!
  'S ged tha 'n fhuil a' goil, le ruaig,
  Gabhaidh mi itealaich mar shaighead!
  
  Chrom na seileach dhomh,
  Thionndaidh an Dia Uile-chumhachdach a shealladh !
  'S ged tha thu tur gun smal,
  Cuiridh mi neart riut sa bhlàr!
  
  Às deidh na h-uile, tha thu gu h-onarach a 'toirt seirbheis don Fatherland,
  Ach tha an fheòil lag, tha an spiorad tinn!
  Cha bhith thu aithreachas air, tha fios agam air beatha
  Na leig leam tionndadh gu adharc reithe!
  
  nighidh mi air falbh peacannan nan làithean a dh'fhalbh,
  Leig leis na thachair san àm a dh'fhalbh falbh!
  Tha thu a" faicinn, tha piorran ag abachadh sa ghàrradh,
  Bheir an sgeidse cunntas air an itealan!
  
  Dean seirbhis do'n Athair le d' uile neart,
  Na dìochuimhnich gu bheil sìth air an t-saoghal!
  Gus nach cuirear teine ris na doireachan,
  Gum bi a h-uile duine beò gu math leat!
  
  Airson seo fhreagair mi gu sìmplidh:
  A Thighearna, cladhaichidh mi an talamh!
  Gus am bi clann a 'gàireachdainn ann an toileachas,
  Gus nach fheum thu na daoine agad fhèin a rèiteachadh!
  
  Às deidh na h-uile, tha math an urra rinn,
  Bidh a h-uile duine a 'co-dhùnadh - tha an roghainn aca fhèin!
  Agus uaibh na snàithleanan Uile-chumhachdaich,
  Tha thu a" cumail na cruinne nad dhòrn!
  
  Bidh sinn cuideachd a 'cumail grèim ort,
  Às deidh na h-uile, chan urrainnear an Motherland a lorg nas naomha!
  Nuair a bha mi a" losgadh, dh"fhàs mo chorragan gu math caol,
  Agus chan eil sinn eadhon fichead fhathast!
  
  Is toradh do-ruigsinneach a th' ann am buaidh;
  Dhaibhsan a tha lag, gòrach, no gòrach!
  Ach is urrainn dha na saighdearan a h-uile stùc a làimhseachadh,
  Bheir sinn an cus cuideam seo air an navel!
  Às deidh sin chaidh iad a-mach à sealladh gu lùchairt sòghail acadamaidh nan dràgon.
  Agus choimhead an comhairliche ann an dubh gu faiceallach air Dominica agus mhothaich e:
  - Tha thu air leth bòidheach. Gu sònraichte airson a" chinne-daonna neo-fhoirfe. Tha e iongantach!
  Sheinn Dominica gu deònach mar fhreagairt:
  Tha mi fhìn foirfeachd
  Tha mi fhìn foirfeachd
  Bho ghàire gu gluasad,
  Os cionn a h-uile moladh!
  O, dè an toileachas
  Biodh fios agad gu bheil mi foirfe
  Biodh fios agad gu bheil mi foirfe
  Biodh fios agad gu bheil mi air leth freagarrach!
  Thug an tidsear ann an dreasa dhubh sùil gheur air an nighean agus thug e fa-near:
  - Tha modhalachd iongantach aice! Dè a ghràidh!
  Mhol an nymph weasel:
  - Is dòcha gum bu chòir dhuinn strìochag a dhèanamh air a sàilean le maidean?
  Chrath an tidsear a guailnean agus fhreagair e gun a bhith ro mhisneachail:
  - Chan e droch bheachd! Ach tha e nas fheàrr a thoirt gu maighstir an dràgon. Feuch am faic sinn an urrainn dhi a dhol seachad air an deuchainn inntrigidh!?
  Thug am Marquise fa-near le gàire:
  - Deuchainnean inntrigidh? Chan e seo am beachd as miosa, ach faodar gabhail ris sa chiad chùrsa, far am bi e gu math sìmplidh!
  Rinn an tidsear gearan ann an tònaichean teann:
  am fear mòr seo le caileagan seachd bliadhna a dh'aois? Seadh, nì iad magadh oirre agus pronnaidh iad i. Tha, agus faodaidh i fhèin cuideigin a thoirt agus am marbhadh. Chan e, chan e dòigh gnìomhachais a tha seo idir! Feumaidh nigheanan nas sine i, agus airson seo feumaidh i ìre àrd de thàlant a nochdadh!
  Chrath Weasel:
  - Fuaimean loidsigeach!
  Chrath Dominica a ceann, a bha coltach ri dandelion May:
  - Na cuir dragh orm le nigheanan beaga.
  Chrath an tidsear:
  "An uairsin gabh na deuchainnean le Lady Dragon Master." Anns a 'chùis seo, thèid do leigeil a-steach gu cùrsa mionlach. Bidh tu fiù 's a' fuireach ann an seòmar air leth, snog, le siùsair airgid agus ubhal dòrtadh.
  Dh'fhaighnich a 'bhana-chleasaiche nighean le iongnadh:
  - Ciamar a tha, le saighead airgid ?
  Mhìnich an comhairliche:
  - Tha e mar gum biodh telebhisean agad air an Talamh. Is dòcha gu bheil nas lugha de phrògraman ann an-dràsta. Dè ma tha? Tha teicneòlas agad, tha draoidheachd againn. Ach an seo chì thu tro shiùcair, ma tha fìor sgil draoidheil agad, dè a tha a" dol.
  Dh" fhaighnich Dominica le insinuating:
  - Am faic thu an Talamh?
  Chrath an tidsear le aonta:
  - Agus faodaidh an Talamh a bhith ... Mura h-eil, gu dearbh, tha thu nad dhraoidh fìor adhartach. Rinn mi, cuideachd, surfadh air an eadar-lìn - innleachd daonna fionnar. Agus feumaidh mi ràdh, tha fios agad mar a nì thu losgadh. Agus thàinig iad suas le lìonra inntinneach. Tha e eadhon na iongnadh gu bheil dealan sìmplidh gun draoidheachd sam bith comasach air seo!
  Chrath Dominica agus fhreagair e:
  - Tha, tha seo a 'cur iongnadh orm fhìn! Carson nach dèan thu seo dhut fhèin?
  An uairsin fhreagair am marquise nymph:
  - Tha adhartas saidheansail na rud cunnartach. Ma thòisicheas na bomaichean againn a" spreadhadh a-rithist, chan e feadhainn shìmplidh, ach feadhainn niùclasach ! San dòigh seo, cha bhith duine air fhàgail beò, agus tha rèididheachd draoidheil nas miosa na rèididheachd àbhaisteach!
  Thuirt Dominica:
  - Seo iad ! Bidh e a" tachairt.
  Dh'èigh na h-oileanaich nighean:
  - Chan eil feum againn air cuideigin mar sin , tha i na piuthar olc!
  Dh"òrdaich an comhairliche ann an tònaichean reòta:
  - Lean mise!
  Agus ghluais i. Bha sandallan sònraichte aice air a casan a dh'fhàg a òrdagan fosgailte air a beulaibh agus a leig leatha geasan a chaitheamh le fàinneachan. Tha an neach-comhairle fhèin cuideachd a 'coimhead òg - chan e aon chrith, aodann gun smal. Ach tha an structar aice ri fhaicinn, chan e na loidhnichean bog a tha a" nochdadh aig deugaire, ach boireannach inbheach le feartan clasaigeach agus, dh" fhaodadh eadhon a ràdh, uaislean. Agus tha an sealladh cho cruaidh.
  Bha Dominika den bheachd gu robh tiotal de sheòrsa air choreigin aice. Agus is dòcha nach eil e beag.
  Lean i i, agus leum a' mharquise-nymph suas ri a taobh agus chrom i, a' giùlan a fiaclan:
  - Tha thu nad bhanrigh cho eireachdail. Ach tha am cnap air do mhaoil air slànachadh mu thràth, tha thu a" faighinn seachad air gu sgiobalta!
  Thug Dominika fa-near le gàire:
  Meudaichear neart agus dumbbells,
  Inntinn fallain ann am bodhaig fallain!
  Mar sin chaidh iad seachad air fuaran agus seachd jets a" sprèadhadh ceud meatair a-steach don adhar , a" cur iongnadh air a" bhòidhchead iongantach. Ri taobh tha an geata, aig beul boghadair boireann, agus armachd òir .
  Chuir iad fàilte air an nighinn ùr le nodan agus stampadh an casan rùisgte, chiseled.
  Thug Dominica fa-near:
  - Tha trì feartan math aig nigheanan. Aon, gu bheil iad brèagha, agus an dàrna fear, gu bheil iad ...
  Agus an uairsin cha tàinig am freagairt gu inntinn. Agus an seo tha iad taobh a-staigh togalach acadamaidh nan dràgon. Tha an leithid de shòghalachd an seo, chan urrainn dhut eadhon a choimeas ri Peterhof. A bharrachd air òr agus platanam, tha tòrr mheatailtean eadar-dhealaichte ann fhathast aig nach eil analogues air a" phlanaid Talamh. Agus cuideachd, grunn chlachan luachmhor de na pàtrain as iom-fhillte agus brèagha, air an lìnigeadh le sgeadachaidhean, gucagan fhlùraichean gràsmhor, iridescent. Tha cuideachd iomadh dealbh eadar-dhealaichte air na ballachan. Sa mhòr-chuid elves agus elves. Ach tha creutairean eile ann. Ach tha cha mhòr a h-uile aghaidh agus ìomhaigh òg agus follaiseach. Bidh fir òga gu tric nan seasamh cas-rùisgte. Agus tha iad glè choltach ris na h-ìomhaighean den t-seann Ghrèig agus an Ròimh. Tha tòrr rudan an seo ... Agus tha fuarain a 'tighinn a-mach bho timcheall air na h-oiseanan cuideachd, a tha cuideachd a' coimhead àlainn agus blasail.
  Tha sgàthanan le frèaman orains is òir, le frèam le daoimeanan agus topazes, rim faicinn cuideachd. A tha ann fhèin a" coimhead gu math reusanta agus a tha cuideachd tlachdmhor don t-sùil.
  Bha Dominika toilichte a bhith mothachail gu robh a cnap cloiche cha mhòr air a dhol à bith. Agus tha i a-rithist brèagha agus gruagach . Agus a leithid de nighean ...
  Tha a falt cho soilleir 's nach eil mòran dhaoine a' creidsinn nach eil i air a dath. Ach is e seo an dath nàdarra aice. Agus tha e gu math freagarrach dhi an aghaidh tan umha a h-aodann òg.
  'S e nighean le fuil uasal a th' innte, agus leumaidh i suas bho àm gu àm mar muncaidh.
  Agus tha an acadamaidh fhèin nas fhuaire na Lùchairt Versailles. Mar sin feuch ri faighinn faisg oirre.
  Ghabh Dominica e agus sheinn i:
  Tha crùislean nan lùchairtean 'g ar buaireadh,
  Cha tèid saorsa a chuir na àite gu bràth!
  Cha tèid saorsa a chuir na àite gu bràth!
  Agus thog a òrdagan rùisgte clach-mheallain bhon làr agus thilg i na b" àirde e. Chaidh i seachad, ach leag an nymph a corragan, agus chrìochnaich an daoimean na pailme fosgailte.
  Thug Dominica fa-near:
  - Rinn thu e gu ciallach!
  Chlisg an t-easal:
  Nas sùbailte na macaque
  Nas cruaidhe na damh ...
  Agus tha mothachadh fàileadh coltach ri cù,
  Agus tha an t-sùil coltach ri iolaire!
  Thug an comhairliche fa-near ann an tònaichean teann:
  - A-nis thèid sinn sìos an staidhre .
  Thug Dominica ionnsaigh air:
  - No is dòcha gu bheil e nas fheàrr, air an làimh eile, èirigh?
  Chrath i a ceann:
  - Tha stadium fon talamh gu h-ìosal. An sin seallaidh tu na sgilean agad ma tha thu airson faighinn a-steach don elite!
  Dh'fhaighnich a 'bhana-chleasaiche gu sgiobalta:
  - Dè mura tèid mi seachad air na deuchainnean?
  Thuirt an tidsear gu cruaidh:
  - Agus an uairsin bidh thu nad thràill. Tha thu air tràillean a chluich ann am filmichean agus tha fios agad dè a th" ann?
  Rinn Dominica gàire agus fhreagair i:
  - An-diugh tha an nighean na tràill rùisgte,
  Agus chan eil ann a-màireach ach ban-dia sgoinneil!
  Agus thòisich i, gu dearbh, air spòrs agus gun duilgheadas sam bith.
  Agus mar sin thòisich iad air a dhol sìos na ceumannan marmoir. Agus bha e coltach ri teàrnadh gu ifrinn.
  Chuimhnich Dominica mar a chluich i bana-bhuidseach anns na filmichean. Chaidh a togail air slabhraidh, agus a làmhan ceangailte air a cùlaibh ris a 'mhullach. Agus tha e air a ghoirteachadh gu mòr. Agus tha e a 'teannachadh nan veins. Tha corp tana, fèitheach na h-ìghne còmhdaichte le fallas bho phian agus teannachadh. Agus an uairsin tha an slabhraidh air a leigeil ma sgaoil. Agus tha i a 'faireachdainn faochadh airson mionaid agus a' ruith sìos. Agus tha teannachadh dìreach an sin air an làr.
  Agus tha Dominica a" sgreuchail le pian ifrinn na h-altan agus na guailnean. Tha, feumaidh tu a bhith ga faireachdainn.
  Thug an nymph, a" faicinn gu robh aodann na h-ìghne gruamach , fa-near:
  - Chan fheum thu a bhith nad thràill. Is dòcha gu bheil thu nad oileanach sa bhuidheann òg.
  Bha Dominika a" gàireachdainn agus a" toirt fa-near, a" seinn, a" magadh oirre fhèin, nighean inbheach, agus ban-chleasaiche aig an sin:
  A' chiad neach-ìre, a' chiad neach-ìre,
  'S e an-diugh ur saor-làithean...
  Is e àm brèagha agus spòrsail a th" ann,
  A" chiad choinneamh leis an sgoil!
  Thug Laska fa-near:
  - Nach èibhinn! Cha robh na daoine agad a-riamh a" bruadar mu na comasan againn ann an draoidheachd!
  Fhreagair Dominica gu làidir:
  - An robh thu a-riamh air bruadar mu na coileanaidhean teicneòlach againn? Dùinidh aon bhoma hydrogen do dhraoidheachd gu lèir.
  an comhairliche ann an dubh fa-near:
  - Chan eil feum air brag . Chan eil seo iomchaidh!
  Fhreagair Dominica:
  - Chan e bragging a tha seo, ach aithris fìrinn. Tha boma haidridean le cumhachd ceud megatons comasach air a h-uile beatha a sgrios taobh a-staigh radius de cheud cilemeatair. An urrainn dhut smaoineachadh dè a tha seo?
  Nymph air a dhearbhadh:
  - Chan eil i na laighe! Gu dearbh tha buill-airm cho millteach aig daoine . Agus as cudromaiche, tha urchraichean ann cuideachd a tha comasach air a lìbhrigeadh chun targaid.
  Ghluais an tidsear tro a fiaclan:
  - Is truagh nach tug a" phlàigh air fir buaidh air an Talamh. Chan eil fireannaich ionnsaigheach mar thusa airidh air a bhith beò!
  Cha do rinn Dominica argamaid, a 'magadh:
  - Uaireannan bidh mi a 'smaoineachadh cuideachd gu bheil e mar sin.
  Thug nymph fa-near:
  - Tha daoine eadar-dhealaichte cuideachd. Na bi a" smaoineachadh gu bheil iad uile dona. Ged, dè na daoine a tha nas lìonmhoire, dona no math, chan urrainn dhut innse ceart aig a" chiad sealladh!
  Thug Dominica fa-near le gàire a bha a" coimhead gu math brònach:
  - Ma choimheadas tu telebhisean sa mheadhan, is dòcha gu bheil barrachd droch fheadhainn ann . No eadhon feadhainn gu math dona!
  Nymph air a dhearbhadh:
  - Is e seo xenophobia! Nuair a tha fuath air a neartachadh a dh'ionnsaigh gach nì nach eil coltach riut. Ach cha bu chòir seo a ghabhail mar eisimpleir.
  Thug Dominica fa-near:
  - Ceart gu leòr, na leig leinn bruidhinn mu dheidhinn poilitigs. Is e an t-amas agam a h-uile riochdaire den ghnè nas làidire air a 'phlanaid a shàbhaladh ... Is e sin, anns a' chruinne-cè agad. Agus tha seo nas motha na planaid!
  Fhreagair Weasel gu modhail:
  - Chan e planaid a tha seo, eadhon planaid mhòr, ach chan e cruinne-cè a th" ann nas motha. Tha e rudeigin eadar planaid glè mhòr agus an cruinne-cè. Ach b" fheàrr leam gun a dhol a-steach do na luibhean...
  Chrath an neach-comhairle a cluasan àbhaisteach, a thàinig a-mach fo a falt, agus thuirt i:
  - Ann an suidheachadh sam bith, chan e a-mhàin sinne, ach tha acadamaidhean eile de dhragain agus neo-dràgonan a tha a 'coimhead airson dòighean gus an fheadhainn fhireann a shàbhaladh, agus ma ghabhas sin dèanamh, an tilleadh.
  Dh" èigh Dominica:
  - Fear-bàthaidh a' bualadh air connlaich ! Agus is e fìor bhreab a th" ann...
  Mhol am marquise nymph:
  - Is dòcha gum bu chòir dhut seinn nas fheàrr, tha an teàrnadh gu math fada!
  Chrath a" bhana-chleasaiche:
  - Tha, tha mi ag aontachadh , tha e eadhon nas fhuaire na anns an t-subway!
  Agus chrath Dominica a ceann, a bha dealrach le duilleach òir, agus sheinn i:
  Cha 'n 'eil aois no airde ann an cogadh,
  Bidh i a" dèanamh nigheanan is balaich co-ionann!
  An fheadhainn nach eil ag iarraidh toileachas ann an sàmhchair,
  Cò a tha airson itealaich eadhon nas àirde!
  
  Bidh sinn a 'gearradh, a' losgadh agus a 'gearradh,
  Dhuinne tha creideamh - seirbheis don Motherland!
  Gu dearbh, tha e nas fheàrr a bhith na chlaidheamh,
  Gus am blàr a bhuannachadh gu cinnteach!
  
  Dè eile a tha nas cudromaiche dha na mnathan againn?
  Gu dearbh, gabh e chan ann a-mhàin air an leabaidh!
  'S e fear iolair a th' annad, chan e gealbhan truagh,
  Dèan ar dìcheall gus na taighean againn a chumail bho bhith a" losgadh!
  
  Is e blàr cruaidh a tha seo, chì sinn gu bheil e a" tighinn,
  Tha an horde a" seòladh, chan urrainnear a" mhòr-chuid a chunntadh!
  Ach chruthaich na goibhnean sgiath làidir,
  Cha chuir an ruaig agus na pealaidhean olc eagal oirnn!
  
  'S chruinnich sinn le chèile, Legion,
  Tha na sleaghan air an cumail gu teann an làmhan nan cumhachdach!
  Bi an nàmhaid co-dhiù na ghaisgeach ann an sgrios,
  Tha uaighean a" feitheamh, chan e buinn aig an navel!
  
  Bhuail sinn , ach tha na caileagan a' fannachadh,
  Bidh claidheamhan nan làmhan a" deàrrsadh mar dhealanach!
  Nigheanan cho làidir, coltas cruaidh,
  Airson farmad eadhon na rionnagan Jedi !
  
  , na rìghrean a" smaoineachadh ?
  Ach a-nis tha na "mathan" a" ruith!
  'S sinne gaisgich naomha Rus',
  Trodaiche, nighean no fear sam bith!
  
  Bidh sinn gan toirt air falbh agus chan eil sinn a 'gabhail prìosanaich,
  Cha bu chòir do dhaoine an-asgaidh tràillean mì-thoilichte a thoirt gu buil!
  Dhèilig sinn ris an fheannag,
  Tha ùidhean an athar nas àirde na ùidhean prìobhaideach!
  Seadh, chan eil an t-òran lag agus tha guth a" ghaisgich mìorbhaileach.
  Chaidh an teàrnadh a chrìochnachadh, agus a-nis lorg triùir nigheanan de dhiofar ghnèithean: comhairliche elf, nymph marquise agus neach-inntrigidh daonna, iad fhèin ann an sgìre stadium mòr fon talamh, nach robh na b" ìsle ann am meud na Luzhniki, agus is dòcha eadhon nas fheàrr.
  Bha tòrr de gach seòrsa inneal ann, mullach àrd agus tha e na sheasamh airson ceudan de mhìltean de luchd-amhairc, agus cathraichean air an sgeadachadh le deiseag, neamhnaidean, òr, no eadhon dha na h-aoighean as daoire le daoimeanan agus clachan eile.
  Aig an aon àm , bha e cha mhòr falamh. Fìor, anns a 'mheadhan bha am Prìomh Mhaighstir fhèin agus ceannard na h-acadamaidh, an Dragon Ban-diùc de Montserrat.
  Boireannach glè bhrèagha le seachd cinn, air a peantadh ann an dathan a" bhogha-froise. Agus tha e a" coimhead cho breagha, dìreach iongantach, gu sònraichte ma chì thu e ann an da-rìribh agus chan ann ann am film.
  Sheinn Dominica a-mach à àite:
  Adhar àrd, astaran fada air falbh,
  Èist ris an òran mu dheidhinn gaisgeach Akmale ...
  Is dràgon olc e, shaor e an talamh,
  Agus dh"fhàg an ridire seo solas nan speur!
  Tha na h-òrain gan seinn a-rithist...
  An seo chuir Ban-diùc Dragon de Montserrat stad air le guth bagarrach, mar trompaidean Jericho:
  - Tha thusa , tha mi faicinn, a' d' nighinn ro mhi-chiatach, le teangaidh a b' urrainn a lùbadh gu furasta ann an lùb fhada mu amhaich do chinne-daonna.
  Fhreagair Dominica le gàire neo-chiontach:
  - Cha robh mi an dùil eucoir a dhèanamh ort. Is e dìreach gur toil leam a bhith a" seinn gu mòr. Agus tha Akmal dìreach na bhalach sgeulachd sìthiche, caractar film bho fhilm chloinne. Na gabh e ro dha-rìribh!
  Dragon boireann le seachd cinn, mu mheud itealan ionnsaigh dà-suidheachain math , a 'gàireachdainn agus a' toirt fa-near, leis na seachd cinn aice a 'bruidhinn aig an aon àm, mar gum biodh iad a' cruthachadh aon shlàn, a dh'aindeoin an diofar eanchainn:
  - Agus tha thu èibhinn agus gaisgeil, agus aig an aon àm, innleachdach. An urrainn dhut co-dhiù rudeigin a dhèanamh ann an draoidheachd?
  Sheinn Dominica òran èibhinn mar fhreagairt:
  Tabhartas luchd-teagaisg,
  Chuir iad seachad ùine còmhla rium ...
  Dh'fhuiling e leam gun dad -
  An draoidh as sgileil!
  
  Luchd-teagaisg glic
  Dh'èist mi gu neo-mhothachail ...
  A h-uile rud nach deach iarraidh orm
  Rinn mi dòigh air choireigin!
  . CAIBIDIL Àir. 5.
  Chaidh am balach tràilleil agus an t-seann phrionnsa Oenomaus a shònrachadh a-rithist gus a" chuibhle throm a thionndadh. Bha leanabh, mu aon-bliadhna-deug no dà bhliadhna dheug a dh'aois, a' cur thairis sgìths, agus a' gabhail a chasan rùisgte air clachan biorach, a' bleith arbhair. Bhuail dà nighean deug, aig an aon àm, air druim lom, fèitheach a' bhalaich. Ann an dòigh air choreigin, thug beatha nan tràillean seo faochadh bho bhith a" tionndadh gu cloich. Ach cha bu chòir leigeil le gillean òga tràillean fois a ghabhail agus bu chòir am bualadh gu cruaidh agus gu làidir.
  Agus mar sin air adhart gus an tuit am balach tràilleil, gu tur sgìth, na chadal. Agus às deidh sin, bidh iad ga thogail a-rithist, ga bhiadhadh gus nach bàsaich e leis an acras agus gu bheil an neart aige a bhith ag obair. Agus bidh iad a 'cleachdadh a-rithist.
  Bheir seo beatha, ach dìreach fear gu math goirt. Coltach ri ifrinn rè beatha, ach a-mhàin gu bheil an corp òg agus fallain agus na smuaintean sa cheann agus an mothachadh soilleir. Ach tha seo ga dhèanamh eadhon nas iriosal agus pianail. Gus am pian agus an sgìths a thoirt dheth beagan, chleachd am prionnsa a bh" ann roimhe, agus a bha a-nis na thràill Oenomaus a mhac-meanmna;
  Bidh sgioba de spùinneadairean air dràgonan blàir a" sgiùrsadh nan sgòthan a" lorg cobhartaich. Oenomaus òg eireachdail, fèitheach, ann an deise spaideil, bòtannan a tha a" deàrrsadh le varnish scarlaid, agus le spurs daoimean a" cumail smachd air an uilebheist trì-chinn aige. Agus tha an còrr den sgioba air a dhèanamh suas de nigheanan iongantach. Tha iad fèitheach, tana, cas-ruisgte, agus tha an t-aodach uile mar mhuineal de chlachan prìseil air an cisteachan agus na cromagan. Agus tha a h-uile duine, gu dearbh, dìreach mar mhodalan fasan le falt soilleir. Chuir iad suas dragain a bha beagan na bu lugha agus aig nach robh ach aon cheann.
  Uill, gu dearbh, tha e na dhuine, an gnè nas làidire, agus tha an sgioba aige air a dhèanamh suas de riochdairean bhon ghnè cothromach. Agus chan eil feum aige air fir eile.
  Mar sin chan eil ach brògan aig a" chaiptean fhireann, agus is urrainn dha na fo-oifigearan tlachdmhor aige rudan a dhèanamh len casan rùisgte, gràsmhor ann am blàr nach gabh a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no air a mhìneachadh le peann! Tha na bòidhchead comasach air stuth-spreadhaidh a thilgeil le feachd marbhtach, agus biodag, boomerang, no snàthad puinnseanta a thilgeil.
  Sheinn Oenomaus, am prionnsa òg, le tlachd agus subhachas:
  Bidh an duine beairteach, gu dearbh, a 'gàireachdainn,
  Crith do mhaman, do bhroinn làn!
  Agus 's e ar n-adhbhar bàs le pian,
  Tha bàs a" coimhead thairis air a h-uile duine, cailleach le speal!
  
  Agus tha sinn airson ruith air an fheur,
  Às deidh na h-uile, tha sinn fhathast, gu bunaiteach, dìreach clann!
  Ach mothaichidh am balach dà uair air tràilleachd,
  Chan eil saorsa ann am prìosan sam bith air a" phlanaid!
  
  Feumaidh sinn sabaid, is e seo dànachd,
  Cuir às do chompanach ma dh'fheumas tu bràthair a mharbhadh!
  Cha'n fheud e urnuigh a dheanamh ris an Uile-chumhachdach,
  Cò dha a tha am peacaidhean a" giùlan dìoghaltas?
  
  Tha fuil anns an raon agus salachar anns an dùn,
  Bidh na radain a 'bìdeadh mo chasan lom!
  Bidh am prionnsa sanntach a" magadh le cas an tairbh,
  Bu chòir e fhèin a chuir air falbh!
  
  Airson a bhith beò, feumaidh tu a mharbhadh,
  Tha thu a' fulang an dà chuid ann an anam agus ann an corp bàsmhor!
  Bidh na h-uaislean a' cuirm air cuirp na bochdainn,
  Chaochail an gath, cha robh air fhàgail ach buille cailce!
  
  Ach mar an ceudna, cha'n urrainn spiorad na toil a bhriseadh,
  Tha an t-Athair beò ann an smuaintean a" bhalaich!
  Thig feachd gu na h-Elves gu sìorraidh le mì-ghnàthachadh,
  Tilgidh sinn sìos na daoine beairteach airson an gnìomhan !
  
  An uairsin bidh am baga airgid air chrith ,
   Cò a bhrùth na sùgh a-mach às an Fatherland!
  Airson buannachadh, feumaidh sinn inntinn shoilleir,
  Agus ma tha thu nad ghaisgeach, tha eadhon na Diathan gun chumhachd!
  
  Seo sliasaid a" chlaidheimh, chaidh an ceann dheth,
  Gu h-obann thionndaidh an neach-cuiridh gu bhith na fhulangach!
  Mar a theich an diabhal gu h-obann bhon choire,
  Mar sin tha fearg air a chuir a-mach à cridhe mòr!
  
  Chan fheumar smaoineachadh, tha sìobhragan an t-solais lag,
  Chan eil na daoine againn air cromadh sìos do dhuine sam bith!
  an neach a tha air ùr thighinn à ifrinn a dh" aithghearr ,
  Agus tha sinn coibhneil gu leòr airson tì òl às an t-saucer!
  Òran brèagha, agus tha an sgioba de dhragon aige eireachdail. Mar sin a" dol suas air an làimh dheis, dh"èigh nighean deugaire le falt cop-dhearg a bha a" sruthadh sa ghaoith mar bhratach proletarianach:
  - Tha an t-àm ann a bhith trom, ò prionnsa spùinneadairean adhair!
  Chrath Enomai le gàire:
  - Gu cinnteach! Is ann airson seo a rugadh sinn!
  Bhiodh na caileagan a" seinn ann an sèist, ann an aonadh, a" breabadh agus a" cluich leis na cuirp làidir aca, snaidhte bho fhèithean leasaichte:
  Tha sinn bochd, tha sinn bochd spùinneadairean,
  Tha sinn glè, glè dhuilich ...
  Chuir sinn cnagain anns an adhar airson nan carabhan,
  Ach a chionn 's nach do chuir iad a-steach moraltachd annainn!
  Agus sheinn na gaisgich le barrachd sunnd agus toileachas, agus bha an guthan mar thriallan oidhche làn bodhaig:
  Chan fheum spùinneadairean saidheans
  Agus tha e soilleir carson ...
  Tha casan is gàirdeanan againn,
  Ach chan eil feum againn air ar cinn!
  Aig an àm seo, bha nighean le falt buidhe-fiolet a 'feadalaich gu sgiobalta:
  - Creach air thoiseach! Tha galleon adhair slàn air an ceann cheart!
  Sheinn na caileagan ann an sèist:
  Eh ma , thar a' chuain, eh ma , dragain ann an seic,
  Eh ma , seall thairis air a" bheairteas eireachdail ...
  Chan eil dragh againn mu na laghan, tha sinn a" togail òrdugh ùr,
  Gu bàsachadh lag is gòrach fo chlaidheamhan!
  Dh"òrdaich am Prionnsa Oenomaus:
  - Uill, a nigheanan, ma tha sinn gu bhith a" goid, an uairsin bidh sinn a "goid!
  Agus an uairsin chaidh treud slàn de dhràgan a thoirt ionnsaigh. Ruith iad a dh"ionnsaigh an amas.
  B' e soitheach mòr agus breagha a bh' anns a' ghalan. A dh 'aindeoin cuideam mòr agus làn de dhiofar stuthan, le taing dha draoidheachd, ghluais e gu rèidh san àile. Agus shèid a' ghaoth siùil a' ghalain seo.
  Thug Enomai fa-near gu robh pàtrain fìor shoilleir agus àlainn aig siùil an t-soithich. Agus tha seo, canaidh sinn, gu math fionnar . Gu h-àraidh nuair a nochd a 'ghrian ag èirigh.
  Bhon ghalan mhothaich iad treud de spùinneadairean a" cumail smachd air dràgonan air an trèanadh. Agus thòisich an sgioba ri fealla-dhà mu dheidhinn. Ann cuideachd, tha a" mhòr-chuid nan nigheanan brèagha ann an tunics agus balaich thràillean. Cha robh iad ach ann an stocan-snàmh, cha robh ach dà thràillean òga aig an robh bracelets òir is airgid a" deàrrsadh air an adhbrannan agus an dùirn.
  Bha na caileagan gaisgeil air an sgeadachadh na bu ghlice. Ach cuideachd casruisgte, mar bhalaich bho dhà-dheug gu ceithir bliadhna deug a dh" aois, fèitheach, brèagha, ach le suaicheantasan thràillean air an cisteachan agus an guailnean.
  Cha robh ach aon nighean ghaisgeach aig an robh bòtannan eireachdail air a casan. A rèir choltais is i an tè as cudromaiche an seo agus an caiptean. A leithid de bhlonde breagha le falt a bha coltach gu robh e air a dhòrtadh le pùdar òir.
  Agus dè an aghaidh ghrinn a th" aice. Agus tha an corp còmhdaichte le armachd air a thilgeil ann am platinum, saphir, emeralds, topazes, rubies, agates agus daoimeanan. A bharrachd air an sin, tha na clachan luachmhor air an rèiteachadh ann an sgeadachadh mìorbhaileach de na dathan as brèagha. Tha ròsan, tulips, cornflowers, forget-me-nots, mimosas, peonies agus mòran eile.
  Air a h-armachd sòghail, tha na flùraichean uile eadar-dhealaichte, agus chan eil aon a-rithist.
  Bha am prionnsa spùinneadair Oenomaus a" faireachdainn àrdachadh de fhaireachdainnean soilleir ann fhèin agus rinn e co-fhaireachdainn:
  - Uill, a bheil e comasach dha-rìribh a leithid de bhòidhchead a sgrios agus a mharbhadh! Chan urrainn dhomh a leithid de pheacadh a ghiùlan air m" anam.
  Thuirt an com-pàirtiche dearg dearg:
  - Ach is ann air sgàth sin a tha sinn nar spùinneadairean! Às dèidh na h-uile ... tha e eu-comasach spùinneadair gun pheacadh.
  eile le gàire:
  Tha, tha e duilich dha-rìribh luchd-gràidh a mharbhadh,
  rugadh elf , creid mi, airson toileachas ...
  Ach ma 's spùinneadair thu, 's e 'n lann am màthair,
  Às aonais fuil, uisge agus droch shìde shìorraidh!
  Thug an dearg cuideachd fa-near:
  - Is e nigheanan agus balaich bhrèagha a tha seo, gu dearbh, ach chan e ar gnè de shìobhragan a th" annta, ach bho rèis dhaoine! Seall, fear sgoinneil , air cruth an cluasan.
  Chuir Oenomaus iongnadh air:
  - Am bheil daoine cho maiseach agus cho òg ?
  Chrath an gaisgeach teine:
  - Sin e! Le cuideachadh draoidheachd fhuair iad òigridh shìorraidh. Agus a-nis tha na balaich sin glaiste nan deugairean tràth.
  Bidh iad a-nis gu bràth òg agus umhail.
  Sheinn am prionnsa òg:
  A h-uile elves, daoine air a 'phlanaid,
  Bu chòir dha a bhith caraidean an-còmhnaidh ...
  Bu chòir clann an-còmhnaidh gàire a dhèanamh.
  Agus fuirich ann an saoghal sìtheil!
  Bu chòir clann gàire a dhèanamh
  Bu chòir clann gàire a dhèanamh
  Bu chòir clann gàire a dhèanamh -
  Agus fuirich ann an saoghal sìtheil!
  Mhol am blonde elf:
  - Tha roghainn ann! Bidh an trodaiche as fheàrr bhon taobh aca agus am fear as fheàrr no as fheàrr bho ar taobh a" sabaid. Air eagal buaidh, bidh iad a" roinn a" chreach leinn, agus air eagal "s gun tèid a" chùis a dhèanamh, thig an gaisgeach a tha a" call gu bhith . aon chuid tràill no corp!
  Thug Oenomaus fa-near:
  - Tha seo loidsigeach! Tha mi deiseil airson sabaid!
  Bha caileagan air dràgonan a' cuairteachadh a' bhirlinn. Tha iad nas luaithe; cha b" urrainn do shoitheach mòr teicheadh bhon treud lùthmhor.
  Ach bha gunnaichean aig a" ghalan. Agus thòisich iad air an stiùireadh, agus thòisich na h-aingidh eadhon air smocadh.
  Thuirt Oenomaus le guth tàirneanach:
  - Tha mi a 'moladh duel! A rèir cleachdaidhean spùinneadairean adhair. Aon trodaiche bho do thaobh, agus fear eile bhuainn. Bheir thu leth do chargu dhan bhuannaiche. Agus gun fhios nach caill thu , dèan na tha thu ag iarraidh leis an neach a chailleas. Cha chuir sinn dragh ort.
  Fhreagair an caiptean nighean ann an armachd luachmhor le flùraichean:
  - Sgoinneil! Gabhaidh sinn ris an dùbhlan seo! Bidh mi a 'sabaid! Agus bidh thu ag ainmeachadh ge bith cò a tha thu ag iarraidh!
  Thuirt Elf Prince Oenomaus gu cinnteach:
  - Is mise an aon riochdaire den ghnè nas làidire nur measg. Mar sin feumaidh mi sabaid!
  Thuirt an neach-cuideachaidh ruadh gu làidir:
  - Chan eil mi nam ghaisgeach nas miosa! Tha mi airson sabaid!
  Agus chrath i a cas casruisgte, eireachdail, glè ghasda, a tha gluasadach, mar chorp cobra.
  Chuir an gaisgeach òg an aghaidh:
  - Tha sinn nar caipteanan, bidh sinn a" sabaid!
  Chrath an nighean ann an armachd luachmhor agus thuirt i le gàire:
  - Marquise de Diana, aig do sheirbheis!
  Fhreagair an elf òg le misneachd:
  - Prionnsa Oenomaus ! Deiseil airson sabaid!
  Agus gu sgiobalta leum an gaisgeach òg air an deic agus tharraing e a chlaidheamh fada caol.
  Tharraing a" Bhean Uasal Diana a lann cuideachd agus dh"fhaighnich i le gàire:
  - Carson a thàinig am prionnsa gu h-obann gu bhith na spùinneadair fuilteach?
  Fhreagair Oenomaus seo le cinnt:
  - 'S e sgeulachd fhada a th' ann. Ach chan e spùinneadair le pathadh fala a th" annam, ach duine uasal! Agus tha sin a" dèanamh diofar.
  Fhreagair am marquise le gàire:
  - Cha mharbh mi thu, bidh thu nad thràill pearsanta agus na phrìosanach dhomh. Bheir mi ort buinn rùisgte mo chasan a reamhrachadh le do theanga agus mar sin bheir mi toileachas dhomh!
  Rinn Oenomaus gàire agus fhreagair e:
  Cha mharbh mi thu nas motha ! Agus tha e eadhon math a bhith a" cuir strìochag air a leithid de chasan le do theanga. Ach ged a tha thu nad fhìor ghaisgeach, chan fhuirich thu airson mo chall!
  Rinn Diana gàire nas fharsainge , le a fiaclan mòra, agus fhreagair i:
  - Chì sinn! Chan e a-mhàin mise, ach cuideachd bidh caileagan eile gad mharcachd ann am braighdeanas. Agus bidh sinn gad chràdh agus gad bhualadh gu bàs. Chì sinn mar a nì thu gàire sa chùis seo!
  Sheinn am prionnsa spùinneadair mar fhreagairt:
  Na leig seachad, na leig seachad, na leig seachad
  Anns a 'bhlàr leis an uilebheist trom-laighe, na bi eagallach ...
  Dèan gàire, gàire, gàire -
  Biodh fios agad gu bheil a h-uile dad a" coimhead math agus ceart gu leòr !
  Chrath am Marquise le sealladh glè thoilichte:
  - Is duine òg sunndach thu ! Dhèanadh tu fealla-dhà mòr. Is dòcha gun toir mi eadhon thu don bhanrigh. Agus bidh e spòrsail!
  Fhreagair Oenomaus gu feargach:
  - Gu leòr còmhradh seòlta. Dèanamaid sabaid!
  Leum an nighean ann an armachd far làr a" bhataraidh agus thug i ionnsaigh air a companach. Choinnich Oenomaus rithe, chuir e stad air na buillean, agus fhreagair eadhon, cha mhòr a" gearradh dheth cluais na bòidhchead. Leum i air ais agus thug i fa-near le gàire panther:
  - Agus chan eil thu dona. Bha mi a" smaoineachadh gur e prionnsa a bh" annad mar a bha mi nam chailleachan-dubha!
  Chan eil an nighean, ge-tà, na elf, tha cluais daonna aice. Ach tha Oenomaus na elf. Tha clann cumanta aig daoine agus elves - leth-briodaichean . Ach mar as trice canar bastards riutha . Agus chan eil an dithis aca a" còrdadh riutha gu mòr.
  Thug nighean a" mharcais ionnsaigh a-rithist. Rinn i measgachadh iom-fhillte le claidheamhan. Agus bha a lann a" priobadh, a" leum, agus a" snìomh a-rithist, mar sgiathan muileann ann an doineann. Agus thug i ionnsaigh.
  Thug am prionnsa, nach robh gun adhbhar na oighre air ìmpireachd mhòr, buille làidir dha broilleach. Agus lot e an armachd. Bha fuil eadhon air a sgapadh. Agus bha e soilleir gun robh an nighean air a leòn.
  Cheum i air ais agus rinn i sgadan:
  - Balach uilebheist cunnartach!
  Fhreagair Edmond le gàire dòrainneach:
  "Is dòcha gur e uilebheist a th" annam, ach tha mi fada bho bhalach!"
  Rinn Diana gàire agus thug i ionnsaigh a-rithist. Ged bha fuil sgàrlaid a' sileadh dhith. Agus sgaoil i thairis air an deic.
  Thug a" bhanrigh ruadh fa-near:
  - Bhithinn air a ceann a ghearradh dheth sa bhad! Cha bhithinn a' tarraing na pìoba.
  Rinn am Marquise-Caiptein sgadan:
  - Agus is urrainn dhomh a leithid de chothrom a thoirt dhut!
  Fhreagair Oenomaus le bhith a 'bualadh a' ghaisgich fon làimh le a chlaidheamh agus a 'gearradh a tendon. Leig i an t-arm as a làimh dheis, ach sa bhad thog i suas na làimh chlì e. Agus rinn i gàire gu feòil-itheach, mar gum biodh i na bana-mhaighstir air an t-suidheachadh anns an tubaist seo.
  Thug an duine òg fa-near:
  - Tha thu nad nighean misneachail! Ach an uairsin bidh thu air do ghoirteachadh. Nas fheàrr a leigeil seachad!
  Dh'èigh Diana:
  - Gheibh sinn bàs, ach cha toir sinn seachad!
  Chlisg an gaisgeach spùinneadair ruadh:
  Feumaidh tu spèis a thoirt dhuinn, eagal oirnn,
  Tha buannachdan spùinneadairean boireann gun chrìoch ...
  na sìobhragan solais an-còmhnaidh mar a dhèanadh iad sabaid,
  Agus tha a" phlanaid craicte mu ar deidhinn!
  Agus gàire mar fhreagairt, cho iridescent agus a 'cluinntinn. Bha a h-uile dad a" coimhead cho snog agus le faireachdainn.
  Agus thug Diana ionnsaigh a-rithist. Rinn i gnìomh le a làmh chlì gun a bhith na bu mhiosa na leis an làimh dheis. Agus bha e gu math brèagha, gluasadan cho gràsmhor. A thuilleadh air an sin, thug an caiptean marquise dheth a bòtannan, agus dh'fhàs a casan beaga, gràsmhor lom. Agus chuir seo ri a comas.
  Thug Oenomaus fa-near:
  - Agus tha casruisgte freagarrach dhut, a bhòidhchead ghràdhaich!
  Thuirt Diana:
  - Pògaidh tu mo shàilean rùisgte!
  Bha an t-sabaid gu math ionnsaigheach. Thug am Marquise ionnsaigh le fearg fhiadhaich agus chomharraich i a h-armachd mar gum b" e fanadair boireannaich a bh" ann. Agus thionndaidh seo a-mach gu bhith air leth brèagha. Agus an uairsin sgrìob am bàrr Oenomaus air gruaidh rèidh, gun fhuilt, ròsach an elf.
  Thug an duine òg fa-near:
  - Tha thu math!
  Chrath Diana:
  - Tha, tha mi fionnar! Agus a-rithist an swing is twist.
  Dh'èigh an spùinneadair ruadh:
  - Buail i! Marbh i!
  Fhreagair Oenomaus le gàire:
  - Ciod mu thimchioll àithne an Uile-chumhachdaich - na dean mortadh ?
  an nighean teine :
  - Gu litearra - na dèan murt olc!
  Dh"èigh am prionnsa spùinneadair:
  - Mar sin, a bheil e comasach murt math a dhèanamh?
  Dhearbh an nighean ruadh:
  - Chan eil e eadhon comasach, ach tha e riatanach!
  Aig an aon àm, dh'fheuch an caiptean nighean leònte ri ionnsaigh a-rithist, agus rinn e fìor mhath. Agus sgrìob i Oenomaia air a ghàirdean agus air a ghualainn.
  Rinn Diana gàire:
  - Bidh thu a 'faireachdainn dona! Marbhaidh mi thu, a chuilean!
  Sheinn Oenomaus mar fhreagairt, a 'toirt ionnsaigh air na h-ionnsaighean;
  Is aithne dhuinn glòir neo-bhàsmhor ann am batail,
  Gun eòlas air eagal, gearraich gu treun!
  Gun cuidicheadh an claidheamh sinn ann an euchdan mòra,
  Dèan a" chùis air an nàmhaid - chan eil dad eile cudromach!
  
  Bidh sinn a" seòladh air a" chuan, gun fhios dhuinn gun teagamh,
  Spùinneadair agus stoirm, chan eil doineann na bhacadh!
  Bidh an cuimhne ann an cridheachan nan ginealach,
  Tha an nàmhaid air a" chùis - sin an duais gu lèir!
  
  Bheir a' bhòidhchead gràdh dhut gu dìoghrasach,
  Agus a-màireach tha am fear a chuir gu bàs a" feitheamh ris an sgafaid!
  Tha e cunnartach do bheatha a cheangal ri filibuster,
  Bidh Fortune a" tilgeil na dìsnean ann an dòigh whimsical!
  Agus aig a" cheann mu dheireadh, bhuail am prionnsa spùinneadair làmh a" phàrlamaid leis a" chlaidheamh, agus thuit an t-arm as a làimh thalla.
  Rinn Diana gàire agus leum i, ag amas air a sàil lom air smiogaid Oenomai. Agus choisich an nighean mun cuairt gu cas. Thog an duine òg i agus an uairsin thilg e sìos i. Bhuail Diana air an deic agus chaidh a iongnadh. Dh'fheuch i gu mòr ri leum suas, ach bhuail bàrr ladhar a 'bhòt i san smiogaid, agus chaidh an nighean gu tur a-mach às a' bhuille chumhachdach.
  Thog Oenomaus a làmhan suas agus dh'èigh e:
  - Buaidh!
  Chaidh rumble tron sgioba de chlann-nighean agus bhalaich casruisgte. 'S na gaisgich 's na gillean- tràille aca air an glùinean gu treun.
  Thug an gaisgeach ruadh an aire:
  - Ann an dòigh air choreigin thionndaidh e a-mach gu math furasta! Bha mi a" smaoineachadh gum biodh e na bu duilghe.
  Thuirt Oenomaus:
  - smaoinich an turcaich agus chrìochnaich e anns a 'bhrot!
  Rinn an nighean gàire agus thug i fa-near le gàire:
  Na smaoinich sìos air sìobhragan
  Thig an t-àm, tuigidh tu dhut fhèin ...
  Bidh iad a" feadaireachd mar urchair aig do theampall,
  Agus tha an nighean a 'ruith gu cath gu tur casruisgte !
  Mhol an dearg:
  - Buaileamaid gillean-tràille air an sàilean rùisgte le maidean. Tha mi a" smaoineachadh gun còrd e riutha!
  Rinn Oenomaus suain agus thuirt e:
  - An saoil thu gun còrd e riutha? Ged is dòcha nach eil buinn gharbh bhalaich cho mothachail don phian bho bhata.
  Thug an spùinneadair ruadh fa-near:
  - Is e am prìomh rud gur toil leinn e! Bidh mèirlich mar sinne ga fhaighinn gu math tlachdmhor a bhith a" cràdhadh balaich bhrèagha!
  Bha nighean bhrèagha ann an tunic spaideil agus seudaireachd air a caol-dùirn agus a h-adhbrannan a" coidseadh:
  - Tha mi deiseil, mar neach-cuideachaidh a" mharcais, airson leantainn air adhart leis an t-sabaid! Agus lìbhrig an leth eile den chreach!
  Dh'eirich an spùinneadair teine:
  - Tha i leamsa! Bidh mi a" sabaid rithe! Tha seo soilleir.
  Chrath Enomai ag aontachadh:
  - loidsigeach! Chan eil e an urra riumsa a thoirt air falbh leis fhèin. Eadhon ged is mise am fear as cudromaiche dhut.
  Chuir an gaisgeach ruadh an aghaidh:
  - Cha'n 'eil ceann-feadhna am measg dhaoine co-ionann. Agus tha mi a 'moladh a bhith a' sabaid gun armachd.
  Thug an gaisgeach ann an tunic fa-near:
  - Gun armachd? Nach eil eagal ort, a mhac?
  Fhreagair an spùinneadair teine gu cinnteach:
  - Na bi a" dol a-steach don choille airson eagal a bhith ort ro mhadaidhean-allaidh!
  Dh"fhaighnich nighean an tunic, am blonde meala tlachdmhor seo, ann an tòna socair:
  - Seinneadh an t-òganach àillidh dhuinn. Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil rudeigin liriceach, agus bheir caileagan eile taic dhomh.
  Bha na bòidhchead air gach taobh a" crathadh còmhla:
  - Fàilte! Tha sinn ag iarraidh na h-òrain agad aig mullach ar sgamhanan!
  Sheinn Oenomaus le gàire:
  Tha cuimhne agam mar a nis, an aghaidh shoilleir,
  Bhris an sealladh mo chridhe mar bhiodag!
  Loisg mi ann an sruthan na gaoithe teine,
  Dh'fhuirich thu sàmhach mar fhreagairt!
  
  Do ghuth, cia àillidh is glan,
  Tha mi a" creidsinn ann an eas gun chrìoch nan caran agad!
  Chan fheum mi beatha gràin às aonais thu,
  Agus a-nis bidh gath sìorraidh gam shoilleireachadh!
  
  Is tu ban-dia a' ghràidh gun chrìoch,
  An cuan làn de sholas iongantach!
  Bris na geimhlean deighe, le fealla-dhà,
  Chan fhaic mi an latha às aonais thu!
  
  Tha d" aghaidh a" deàrrsadh mar a" ghrian gu h-àrd,
  Chan eil figearan nas bòidhche anns a 'chruinne-cè!
  Tha faireachdainn dìoghras a" còmhdach mar doineann,
  Is e toileachas a bhith còmhla riut gu bràth!
  
  Tha cràdh m' anam ag èirigh mar stoirm,
  Agus tha an teine nam bhroilleach a 'losgadh gu tròcaireach!
  Tha gaol agam ort, tha thu a 'coimhead gu pròiseil air ais,
  Bidh deigh a-steach do shards a" briseadh do chridhe!
  
  Eadar na solais sa chuan rionnagach gun chrìoch,
  Dh"èirich thusa agus mise suas anns na speuran mar iolairean!
  'S do bhilean, a' deàrrsadh le ruban,
  rudeigin gu socair agus gu dìoghrasach!
  Agus tha am moladh cho mòr is gu bheil na bòidhchead dìreach a" tachdadh le toileachas. Ach aig an àm sin dh'èigh tè de na caileagan:
  - Tha dà frigates sabaid a" tighinn an seo!
  Thug Oenomaus fa-near le gàire brònach:
  - Uill, an e seo dìreach mar a bha thu ag iarraidh? An robh feum agad air sabaid inntinneach? Mar sin gheibh thu e!
  an ceann ruadh gu feargach:
  - Ghlaodh iad ! Cruisers le saighdearan. Agus a-nis chan fhaigh thu air falbh le dìreach buillean air do shàilean lom!
  Thuirt an nighean a bha a" coimhead tro phrosbaig:
  - Tha orcs air na soithichean. Agus tha seo a" ciallachadh gu bheil fìor dheuchainn a" feitheamh rinn.
  Thug Oenomaus fa-near gu loidsigeach:
  - Ach faodaidh sinn ar naimhdean a mharbhadh gun mhilleadh sam bith air ar coguis. Nuair a bheanas tu ri gaisgich bhrèagha, bidh do chridhe gu litireil a" bleith!
  Thuirt an nighean le falt uaine:
  - Tha na dragain againn nas luaithe na frigates. Is dòcha gu bheil ùine againn falbh!
  Thuirt am prionnsa spùinneadair gu cinnteach:
  - Anns an fhaclair againn chan eil a leithid de fhacal ri teicheadh!
  Agus sheinn na caileagan spùinneadairean le feirg, ullamh gu cath beatha no bàis;
  Tha sinn beò ann an saoghal làn dealachaidh, bròn...
  Dè bu chòir do shaighdear a dhèanamh nuair a tha e aonaranach ?
  Cho-dhùin na Diathan, gu ceart, gu cruaidh air ar son -
  Tha am fear seo a" tionndadh na teampaill liath!
  
  Tha an cruinne-cè cho cruaidh ri gaol,
  Bha deòir dealachaidh a" sruthadh ann an cascade...
  Dh"fhalbh truas gun lorg, mar aisling,
  Agus dh'fhàs beatha mar chloich gun bhog!
  
  Tha i reòta san fhàsach, agus tha an deigh a" lasadh le teas,
  Cia mar tha slabhraidh mheirgeach a' cuartachadh mo chridhe !
  Agus bidh uisge an dealachaidh a" bualadh mar bhloighean air a" mhullach -
  Tha pòcaidean falamh, chan eil air fhàgail ach copar!
  
  Ach tha creideamh ann an gnìomh trodaiche a 'brosnachadh,
  Thug an Dia Uile-chumhachdach, fhios agad, bòid chinnteach!
  'S bidh e mar dhuilleach 'sa Chèitean bhlàth dhuinne,
  Nuair a dh'èireas sinn, coinnichidh sinn ris an fheasgar!
  
  A bheil thu airson a" phlanaid a dhèanamh nas toilichte?
  Gus am bi gach fear againn a 'seinn gu glòrmhor mar oidhche-oidhche?
  An uairsin thàinig am mil as binne gu bhith na bhuain bhon chraoibh linden -
  Ann an anam nam fuamhairean, leig dhuinn stad a chuir air breugan !
  
  Chan eil feum air Dia a mhealladh, creid mi,
  Tha e faicinn gu ceart trid am bheil sinne 'n ar n-eucorach agus 'n ar boc !
  Thugaibh brìgh an Tighearna don ìobairt,
  Chan iongnadh gu bheil e ag ràdh, Pàighidh mi air ais daoine dhut!
  
  ghlac fòirneart olc sinn air-loidhne ,
  Chan eil fios aig duine càite an tig na marbhadh gu crìch.
  tha Iudas an crochadh air crann-creadha grod,
  Agus dhaibhsan a bha a 'creidsinn - crùn labhrais!
  
  Faodaidh duine sam bith fàs nas fheàrr
  Tha ar roghainn mothachail - a 'strì airson Crìosd.
  Ach uaireannan tha maragan fala,
  Co-dhiù tha gealladh ann - thig mi a dh'aithghearr!
  
  O shaoghail, cia meud ainneart a th' ort,
  Mar nach urrainn dhuinn a bhith beò gu sàmhach !
  Bha a' bhean a' caoineadh thar ciste an t-saighdeir,
  Dè cho caol 'sa tha snàthainn lag na beatha!
  
  Cha 'n e dòrtadh fola ar gairm-
  Tha mi airson gràdh, pàrras an Fatherland a thoirt seachad!
  Carson a tha am peanas seo dhuinn uile?
  Freagairt: thoir do bheairteas gu lèir dha na bochdan!
  
  Tha e eu-comasach saoradh a cheannach air airgead,
  A chionn nach eil prìs òir aig Dia!
  'S anns an eaglais cromaidh tu air Di-dòmhnaich,
  Gus a bhith sgiathach mar iolairean!
  
  Agus thig an t-àm - thig Rìoghachd Dhè,
  Thig an dorchadas olc agus creach gu crìch!
  Theid an Spiorad gu bàs, tràilleachd dhamte,
  Agus fàsaidh an dùthaich ann am Mòrachd Sonais!
  Às deidh òran cho brosnachail, ghabh na caileagan-spùinneadairean air dràgonan agus chaidh iad a dh" ionnsaigh frigates mòra, a bha làn orcs - mathain fàileadh agus falt.
  Bha na bu lugha de chlann-nighean ann na bha de chreutairean mì-nàdurrach, ach bha iad tòrr na bu shocair agus na bu ghlice.
  Agus an uairsin chaidh na caileagan a bha air an t-soitheach marsanta a-steach don bhlàr air taobh nan spùinneadairean. Agus cuideachd rinn na gillean tràillean cabhag gus na buill-airm a thoirt às a chèile. Is e seo aonachd cho drùidhteach de dhaoine agus sìobhragan an aghaidh an nàimhdean eachdraidheil sìorraidh - na orcs.
  Chaidh Oenomaus a-steach don bhlàr cuideachd. Thug an t-òganach dà chlaidheamh air ball, a' ruith a' mhuilinn, a' gearradh dheth cinn nan orc. Rinn e sabaid le feirg leòmhann.
  Agus ri thaobh tha an ceann ruadh . Bhuail sàil rùisgte na h-ìghne air an orc san smiogaid agus bhris e a ghiallan. Agus an sin thuit an t‑orc sìos, agus bhuail a adhaircean e anns a" chrann. Agus b" e blàr cruaidh a bh" ann.
  Bidh Oenomaus a 'sabaid gu gaisgeil. An seo caithidh e dealan-dè le a chlaidheamhan, mar ghathan, agus gearraidh e dheth cinn a tha a" rolladh mar chàl.
  Sheinn am prionnsa òg le dealas, a" sealltainn iongantasan gaisgeachd:
  Ma tha do dhòrn làidir -
  Tha seo a" ciallachadh gum bi thu mar a" chiad neach nad bheatha!
  Agus an uairsin chan e duine bochd a th 'anns a' chompanach,
  Tha cridhe òir aige agus nerves stàilinn!
  
  Ach nas cudromaiche, creid e, is e inntinn làidir a th" ann,
  Leis gu bheil trodaiche elf nas fhuaire na beathach .
  Ma tha thu gruamach nad bheatha,
  An uairsin bheir gàire sunndach gaol dhut!
  
  Leasachadh fèin-ghluasadach, fios, neart gu dòrn,
  A chionn gu bheil e làn de eòlas, Fios-cò!
  Ach feuch an toir thu cumhachd do làmhan amadain ,
  An uairsin chan fhaigh thu ach pian mar dhuais!
  
  Bha uair ann nuair a chaidh iad a shealg le cluba,
  Bogha, cnap de shaighdean an aghaidh craiceann tiugh ...
  Ach rinn iad chervonets far an deach peighinnean,
  Agus tha e gu math furasta leum a-steach don galaxy!
  
  Ged a tha foghlam math -
  Ach tha e inntinneach cuideachd misneachd a ghabhail ...
  Agus co-ionann ri bayonet, bidh e na chisel,
  Agus tha sinn a 'toirt seirbheis don Motherland gu fìor onarach.
  
  Ach is crois throm a th' ann an droch fhòirneart,
  Tha an raon-catha againn làn de fhuil ...
  Carson a dh"èirich an Dia Uile-chumhachdach a-rithist às deidh fulangas?
  Gus an tèid cruinneachadh armachd nan saighdearan a neartachadh!
  
  Tha deòir na h-ìghne a' tuiteam - tha a caraid gaoil air tuiteam,
  Bidh a" mhàthair ag ùrnaigh le osnaich, a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan...
  Tha e reòta taobh a-muigh nan uinneagan, agus tha an teallach air a dhol a-mach,
  Seo fear òg eireachdail air a thiodhlacadh fon talamh!
  
  O, an-iochdmhor, ciod an droch dhàn,
  Oigh Mhoire , c'àit am bheil do dheagh nàdur ?
  Bha an duine ag iarraidh a bhith air a ghealltainn na bu luaithe,
  Agus a-nis tha a 'ghaoth a' sèideadh duslach fo na craobhan giuthais!
  
  Thig beatha sona - bidh e math,
  Bidh pie Apple gu bhith na sìol crom-lus meala ...
  Bidh an nàmhaid uilebheist a" tionndadh gu duslach agus gu pùdar,
  Leig le fìor fhortan a dhol thairis air an stairsnich!
  
  Deanar gach ni air Elf, agus tha an tilgeil air Fars,
  Cruinnich sinn garland làn de rionnagan na dhòrn!
  Agus hello guys, dìreach den chiad ìre,
  Agus thilgeadh goul uabhasach anns an teine !
  
  Tha an gunna-inneal air fàs eòlach mu thràth - tha na peilearan a" dòrtadh ann an allt,
  Agus bha an nàmhaid sgìth, b 'e neoni an rud a bha e ag iarraidh!
  Ma bhuannaicheas tu, fàsaidh tu beairteach,
  Ge bith cò a thòisich an teine bidh e ann am bochdainn!
  'S e òran agus sabaid mhòr a tha seo, le claidheamhan fìor gheur agus lùthmhor. Agus bidh na buillean a" leantainn air na cinn, mar gum biodh iad air asphalt. Agus chaidh tòrr orcs a mharbhadh mu thràth. Agus balaich nan tràillean ann am blàr. Chan eil gin dhiubh a 'coimhead nas sine na ceithir-deug, ach tha iad uile fèitheach. Tha cuirp caola nan tràillean air an cruadhachadh le obair chruaidh. Agus bha na sàilean garbh, calloused an-còmhnaidh a" bualadh air smiogaid nan orcs, a" briseadh am giallan.
  Thàinig an nighean caiptean gu a mothachadh. Agus shuidh i sìos. Chaidh an dà ghàirdean aice a dhroch ghoirteachadh - chaidh na tendons a ghearradh. Uill, chan eil seo marbhtach; le cuideachadh bho dhrogaichean draoidheachd is buidseachd, faodar am milleadh a thoirt air ais. Ach bheir seo co-dhiù dà uair a thìde. Anns an eadar-ama, chan urrainn dhi sabaid.
  Agus chan eil duine ann airson cuideachadh - tha a h-uile nighean agus balach ann am blàr, agus bidh iad a "sabaid le fearg fiadhaich. Is e sabaid cho brùideil a tha seo.
  Ghluais Diana, gu fortanach bha a casan lom agus an ìre mhath slàn. Agus le corragan sùbailte mar moncaidh, thòisich an caiptean nighean a" coimhead airson a" ghoireas ciad-chobhair. Tha potion ann a shlànaicheas lotan, agus feadhainn gu math cruaidh, agus balm uile-choitcheann. A bharrachd air an sin, carson nach tèid thu a-steach don bhlàr às deidh dhut na buill a phasgadh agus an lubadh le balm is potion?
  Le casan lom faodaidh tu stuthan fìor chumhachdach agus puinnseanta a thilgeil. Agus bhiodh sin cho fionnar agus millteach.
  Diana gnìomh le misneachd. Agus tha a casan cho lom agus cho socair. Bha bòtannan oirre gu deònach, dìreach airson cuideam a chuir air an inbhe aice. Ann an saoghal far a bheil grunn luminaries agus samhradh shìorraidh, chan eil feum air brògan gus nach bi do chasan a 'faireachdainn fuar, ach airson bòidhchead, agus gus cuideam a chur air nach eil thu nad thràill no nad thràill. Agus tha seo loidsigeach ...
  An seo thilg fear de na balaich, cuideachd casruisgte, snàthad gheur a-steach do shròn an orc. Agus air dhàsan cuibhreann de phuinnsean fhaotainn, reòdh e, agus air ball fhuair e bàs.
  Sheinn am balach tràillean gu sunndach, agus ghabh na gillean tràillean eile a-steach, bha iad daonna agus sheinn iad mar dhaoine:
  A-nis, ma tha duilgheadasan anns a 'chruinne-cè,
  Chan eil e a" tachairt aig cosgais sam bith...
  Chan eil thu ag iarraidh atharrachadh tuilleadh
  Chan eil fios aig an duine dè a tha e ag iarraidh!
  
  Agus tha Chernobog ann le cumhachd mòr,
  Tha cumhachd uile-choitcheann aig an Fhèill Mhòr ...
  Bheir e do dhuine dìreach air an aghaidh,
  Gus nach fàs an cinneadh daonna gu tur fiadhaich!
  
  Seadh, chruthaich an rèis Uile-chumhachdach e,
  Gus am bi adhbhar aig daoine airson leasachadh...
  Gus am bi duine ag iarraidh a h-uile càil aig an aon àm,
  Agus dh'ionnsaich daoine sabaid gu cruaidh!
  
  Mar ghaisgeach a' toirt buaidh air an olc,
  Chruthaich an t-slat sin airson buannachd an duine ...
  Agus dhòirt e mach maitheas do anamaibh agus do chorpaibh,
  Chan eil e a-riamh ro fhadalach ionnsachadh sabaid!
  
  Dè tha Dia Uile-chumhachdach ag iarraidh?
  Gus nach dèan iad dàna an Elf a thoirt air a glùinean ...
  Gus nach bi droch chinnidh a 'riaghladh,
  Gus an tig na ceudan de ghinealaichean air adhart!
  
  Tha, tha Chernobog na bhrosnachadh do dhaoine,
  Gus nach bi leisg, gun stagnation...
  Am faod thu a bhith nad orkshista briseadh a-steach do na smeòraich,
  Coisich timcheall Orklin ann an cruth càirdeil!
  
  Mar sin na bi air chall ma tha e duilich,
  Ma thig trioblaidean air an Fatherland...
  Nì Rod e gu h-àlainn agus gu furasta,
  Dìreach airson toirt air daoine gluasad!
  
  Agus is e Chernobog dìreach do bhràthair as sine,
  Ged a tha e teann , tha gaol aige ort gun stad...
  Buailidh tu an sgòr as àirde
  Nuair a bheir thu seirbheis don Elf gu bràth!
  Dh'fhuiling na h-orcs call mòr, chaidh an gearradh sìos le caileagan agus balaich. Agus chaidh eadhon Diana, le a làmhan air a phasgadh, a-steach don bhlàr. Agus thilg an òrdagan rùisgte lannan ràsair a bhuail amhaich nan orcs agus a gheàrr an artaireachd. Agus a h-uile seòrsa sgòrnan agus stuth. Agus bha e a" coimhead air leth drùidhteach.
  Agus an uairsin thilg cas-rùisgte Diana pea le feur deòir brùite. Agus sa bhad chaidh dusan orcs, air an stiùireadh leis an t-seanailear, a thilgeil suas agus itealaich thairis air taobh an fhrigeireadair. Is e fìor sgrios mòr a tha seo agus bàs mathain donn is grànda.
  Thuirt Oenomaus le gàire:
  - Tha sinn den aon fhuil: thu fhèin agus mise! Deas?
  Fhreagair Diana le gàire càirdeil:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Tha cumhachd aig duine agus elf, agus tha e gu math moiteil!
  Mheudaich na nigheanan an cuideam. Thòisich na h-orcs a bha air fhàgail, a" cleachdadh paraisiut amh, a" leum sìos, a" deàrrsadh bho frigates sgiathach. Bha cuid de na paraisiut, air sgàth an cuideam trom, a" reubadh, agus mathain mhòra a" tuiteam sìos mar chlachan, ach eu-coltach ris na clachan-meallain, bha iad a" sgreuchail agus a" mallachadh gu math salach!
  Chuir Diana tweet:
  Chan eil e furasta a bhith na boireannach math,
  Chan eil caoimhneas an urra ri àirde!
  Rinn Oenomaus muileann eile le a chlaidheamhan geur agus fada, agus ghearr e dheth ceann caiptean mathain. Chaidh i thairis air an deic mar bharaille, a" dòrtadh fala. Agus sheinn am prionnsa òg:
  Bha fuil a' sruthadh a rìs mar abhainn,
  Tha an neach-dùbhlain agad gu math cruaidh ...
  Ach na biodh eagal ort roimh Shatan,
  Agus till an uilebheist don dorchadas!
  . CAIBIDIL Àir. 6.
  Bha a" bhan-diùc dràgon le seachd cinn agus, aig an aon àm, Prìomh Mhaighstir Acadamaidh na Draoidheachd, a" sgàineadh agus a" faighneachd:
  - An urrainn dhut èirigh gu àirde duine inbheach agus a bhith a 'crochadh san adhar airson co-dhiù mionaid?
  Rinn Dominica gàire agus fhreagair i:
  Is urrainn dhomh, ach is urrainn dhomh a dhèanamh ann an dòigh eadar-dhealaichte
  Ruith casruisgte tron drùchd...
  Bidh an nighean a 'leum mar losgann -
  Tha seo a" ciallachadh rudeigin eadar-dhealaichte seach a h-uile duine eile!
  Dh' fhosgail beul ban-diùc an dràgon, agus las teine as. Chaidh an lasair seachad agus loisg i an nighean bhòidheach gu goirt air bonn a casan rùisgte, pinc, le lùban gràsmhor an t-sàil.
  Agus rinn Dominic sgreuchail, ach sa bhad dhùin i a giallan gu teann. Agus dh"èirich a broilleach gu mòr. Bhuail e gu math, chaidh eadhon na blisters suas sa bhad. Bha e mar gum biodh na seann luchd-rannsachaidh air a chràdh.
  Rinn an nighean gàire:
  Lancelot agus Rìgh Artair dhut !
  Bha Ban-diùc an Dragon ag èigheach:
  Co e so eile leis am bu mhiann leat mo bhagradh ?
  Fhreagair am marquise nymph:
  - Is iad seo gaisgich bho bheul-aithris dhaoine. Tha iad gu tur sàbhailte dhut, a Ghràisg!
  Rug an dràgon boireann:
  - Ceart gu leòr! A-nis gu bheil obair phractaigeach agad, slànaich do chasan loisgte. Tha seo glè fheumail ann an cleachdadh, agus thig e gu feum barrachd air aon uair na bheatha.
  Sheinn Dominica, a" gàireachdainn gu làidir:
  - Agus a h-aon, agus a dhà, agus a tri, agus a cuig !
  Cha bhith mi sgìth de bhith ag ath-aithris ...
  Ag ràdh an aon rud
  Tha sin gu leòr airson na h-uisgeachan a chreachadh dhut!
  Thug Grand Master Dragon fa-near:
  - Agus 's e nighean grinn a th' innte. Is dòcha chan e a-mhàin friogais a shàilean, ach cuideachd bris a h-òrdagan?
  Thuirt am marquise nymph:
  - Feumaidh sinn a bhith foighidneach, a Bhan-diùc. Is dòcha gur e an nighean seo an aon chothrom againn an gnè nas làidire a shàbhaladh. Agus thoir air ais na fir!
  Rug an dràgon boireann:
  - Tha seo gòrach! Bidh fear a" bàthadh a" breith air connlach, agus bheir thu grèim air sàil lom nighean daonna . Cha do sheall i comasan sònraichte.
  Chuir am marquise nymph an aghaidh:
  "Bha i comasach air clach a thogail leis an òrdugh aice gun draoidheachd no geasan sam bith, agus is fhiach sin tòrr!"
  Rinn Ban-diùc Montserrat gàire agus fhreagair i:
  - Tha, gu h-ainmeil ghortaich i a maoil. Fìor, a-nis chan eil lorg ann. Agus chan eil seo àbhaisteach dha daoine.
  Weasel air a dhearbhadh:
  - Tha e follaiseach sa bhad gu bheil i sònraichte agus taghte! Agus feumaidh e dòigh-obrach sònraichte, dhùrachdach agus seòlta.
  Chrath Ban-diùc an Dragon le seachd cinn aig an aon àm:
  - Seadh, dòigh-obrach dhùrachdach agus shònraichte... 'S dòcha gum bu chòir dhomh a shàilean a reubadh le mo theanga, mar chomharradh air spèis mhòr!
  Ghluais Dominica agus fhreagair i le misneachd:
  - Chan e, is fheàrr nach cleachd thu do theanga! - Agus thuirt i, gun dùil a 'dèanamh a h-aodann tòrr nas binne. - Ged nach 'eil teagamh nach i a' theanga am pàirt is treise de'n chorp. Tha e comasach air milleanan de armailtean a ghluasad!
  Mhol am marquise nymph:
  - Thoir dhi gnìomh sìmplidh. Mar eisimpleir, leig leatha an cat a thighinn suas thuice agus purr, agus an uairsin a dhol air ais!
  An seo, bha an troll boireann a bha roimhe sàmhach ann an dreasa purpaidh, le slat draoidheachd na làmhan, a "gearan:
  - Chan eil! Cha leig sinn leatha a' phiseag a chràdh. Tha e nas fheàrr a bhith a 'sabaid rium le slatan draoidheachd. Bidh seo na fhìor dheuchainn agus na dheuchainn èifeachdach!
  Agus bhrùth i sàil a bròg- an, làn de shaphiribh, agus de dhaoimeanan purpaidh agus lilac.
  Thug Ban-diùc an Dragon air ais:
  "Tha e ro dhoirbh dha nighean ùr a bhith a" sabaid le maighstir Acadamaidh Dragon. Bha e duilich a bhith a" sabaid riut, eadhon an Laska eòlach agus eòlach seo!
  Rinn an troll boireann gàire agus thug i fa-near:
  - Gu sònraichte! Às deidh seo, cha bhith eagal oirre eadhon Koschey the Immortal!
  An uairsin chuir Dominika a-mach:
  - Ciod, am bheil Koschey the Immortal agad ?
  Chrath a" Bhan-diùc Dragon:
  - Gun teagamh, tha, gidheadh, tha e fada o thirean fad as anns an rioghachd fad as. Ach tha an cleas salach salach seo ann !
  Thug an nighean bhuail fa-near le gàire:
  - No is dòcha gun do dh'adhbhraich e plàigh? Gus na fireannaich gu lèir a mharbhadh agus na boireannaich agad a ghlacadh!
  Thug Ban-diùc an Dragon air ais:
  - Cha mhòr! Tha deich tursan nas motha de bhoireannaich againn na tha fireannaich. Agus am measg nan orcs agus na gobhan a tha a" dèanamh suas armailt Choschei neo-bhàsmhor, air an làimh eile, tha deich uairean nas mò de fhireannaich na tha de bhoireannaich, agus tha iad tòrr nas motha agus nas làidire. Carson a bu chòir dha na cuspairean agus an arm aige fhèin a sgrios!
  Thug Dominica fa-near:
  - Ach nach eil a 'phlàigh a' toirt buaidh air Koshchei fhèin?
  Chrath an troll boireann:
  - Tha, chan eil aon draoidheachd sabaid ag obair air. Chan eil e a 'gabhail armachd sam bith. Chan urrainn eadhon do bhoma hydrogen a sgrios. Tha a leithid de bhunait!
  Thug an nighean ainmeil fa-near:
  - Ach theagamh gu bheil bàs aige 'na ugh, air bàrr snàthaid !
  Fhreagair Ban-diùc an Dragon le guth tàirneanach:
  - Chan eil e cho sìmplidh sin! Nam biodh e cho furasta bàs Koshchei a lorg, cha bhiodh e air a bhith beò o chionn fhada. Agus mar sin, tha e cho iomadh linn a dh'aois gu bheil...
  Fhreagair am marquise nymph air a son:
  - Bha sibhse a dhaoine fhathast a' leum ann an craobhan, ach bha a chumhachd fhèin aige mu thràth agus shuidh e air an rìgh-chathair. Smaoinich dè an seòrsa eintiteas a tha seo!
  Ghabh Dominica e agus sheinn i:
  muncaidhean a" dèanamh aghaidhean
  Agus tha iad nan suidhe air meur ...
  Fhathast suarach
  Bha ar sinnsearan ann!
  Thuirt an troll boireann:
  - Tha Koshchei, gu dearbh, cuideachd fo amharas. Agus nuair a thòisich a" phlàigh, b" esan, gun teagamh, a" chiad fhear a bha fo amharas. Is e seo, ann an dòigh, ceann axis an uilc. Coltach ris an dràgon fireann ceud-cheann , am fear as motha de dhràgan, ìmpire nan ìmpirean agus an droch fhear. Ach bha an uilebheist seo cuideachd air a bhuaireadh agus a 'crìonadh. Ach bheireadh Koschey damn co-dhiù! A bharrachd air an sin, bha amharas aca cuideachd air rìgh a" Jinn, Iblis... Is e spioradan a th" ann an Jinn, agus chan urrainn dhaibh a bhith fo eagal.
  Ach chaidh na fathannan am falach dòigh air choireigin. Agus bha e mar gum biodh iad air a dhol à bith!
  Sheinn Dominica mar fhreagairt:
  Chaidh am fathach a-mach, chan eil, creid mi, tha neart aig nigheanan ,
  Agus air a dhol à bith ...
  Agus an uairsin chuir an dràgon an aghaidh a" bhòidhchead ,
  Ruith, mas e do thoil e!
  Thuirt am Marquise de Lasca:
  - Tha araon fainean maith agus olc ann. Tha iad làidir, ach tha na comasan aca cuingealaichte. Ach gu teòiridheach, nam biodh fear de na fireannaich no na boireannaich ag iarraidh air an ìmpire jinn Iblis an rèis fhireann a sgrios, agus gun robh e comasach dha fàinne de uile-chumhachd a lorg a bheireadh cumhachd thairis air an fheachd as motha seo nar cruinne-cè, dh" fhaodadh e seo adhbhrachadh!
  Chrath Dominica:
  - Tha seo mar-thà rudeigin! Feumaidh sinn Cearcall an Omnipotence a lorg. Agus an uairsin cuiridh sinn a h-uile càil ceart.
  Rinn an dràgon boireann gàire, agus bha a guth mar thàirneanach. Agus an uairsin fhreagair i:
  - Tha an One Ring gu math duilich a lorg. Leis gu bheil e a" toirt cumhachd thairis air fearann a tha coltach ris an galaxy gu lèir. A bharrachd air an sin, ma tha an galaxy agad cha mhòr falamh mar thoradh air an rèiteachadh tearc de rionnagan, an seo tha e na sgìre anns a bheil trilleanan de chreutairean tuigseach agus mòran rìoghachdan a" fuireach. Agus a rèir choltais, chan eil duine air a lorg fhathast, oir cha robh ìmpire air cruinne-cè na sìthe againn!
  Rinn Dominika gàire agus dh"fhaighnich i:
  - Am bheil Dia agad ?
  Fhreagair am Marquise-nymph:
  - Co-dhiù a tha leithid de Dhia àrd-ìre, Cruthaiche anns a h-uile Cruinne-cè, no co-dhiù nach eil e ann, chan eil fios aig duine fhathast. Eadhon Koschey the Immortal. Ach tha diathan de inbhe nas ìsle ann. Ach tha iad cho mòr 's nach 'eil iad gu mòran feum, agus is fearr fuireach air falbh. San fharsaingeachd, tha mòran bhrìgh aig an fhacal Dia. Mar sin tha na ginealaich as àirde gu math co-ionann ann an neart ris na diathan.
  Thuirt an troll boireann:
  - Tha creideamhan againn cuideachd, ach chan eil iad gu mòran feum. Mar a tha leatsa, leis an t-slighe. A-nis, nuair a bha coronavirus ann , bha na h-eaglaisean falamh dha-rìribh, agus chuidich ùrnaighean cuideigin, no dìonadh tùis iad bho bhìorasan. Carson a tha sibhse cho neo-ghoinneach, a' smaointinn le bhith a' dol air do ghlùinean agus a' cromadh gun urrainn dhut iarraidh air rudeigin air ais!
  Fhreagair Dominica gu làidir:
  - Ach chan eil mi a 'creidsinn ann an Dia no diathan idir! Agus chan eil dragh agam mu dheidhinn sin. Ach cha robh mi a 'creidsinn ann an sìobhragan roimhe, agus bheachdaich mi orra mar sgeulachd sìthiche agus innleachd daonna. - Bhuail a" chaileag i bonn rùisgte air an leac chloiche agus lean i oirre. - Agus a-nis tha mi a 'faicinn gu bheil sìobhragan, dragain, trolls, nymphs, mar sin carson nach eil thu a' creidsinn ann an Dia agus ainglean? A bharrachd air an sin, tha mòran billeanan de dhaoine a 'creidsinn anns an Uile-chumhachdach, agus cha mhòr nach eil clann bheag, agus chan eil iad uile, gu mòr a' creidsinn ann an dragain agus elves.
  Rinn Marquise Laska gàire:
  - Tha fios agam! Bha an nighean seo, nuair a bha i beag, a 'coimhead cartùn mu dheidhinn Dunno agus, gu dearbh, thòisich i a' coimhead airson slat draoidheachd anns a 'ghàrradh. Agus thug i sùil air a h-uile meur. Agus rinn a" chlann eile gàire oirre. Gu dearbh, eadhon aig aois òg tha a 'mhòr-chuid de dhaoine a' tuigsinn gur e sgeulachdan sìthe a th 'ann an slatan draoidheachd!
  Thug Dominica fa-near:
  - Ach anns an t-saoghal agad tha slatan draoidheachd!
  Chrath an troll boireann:
  - Gu dearbh tha! Agus airson a bhith beò, feumaidh tu ionnsachadh mar a chleachdas tu iad !
  Rug an dràgon boireann:
  - An-dràsta fhèin! Thoir slat draoidheachd dhi, chì sinn dè as urrainn don nighean seo, gu math geur agus dàna!
  Sheinn Dominica:
  Tha mi ag iarraidh ort gun a bhith iongantach
  Ma thachras draoidheachd!
  Ma thachras e, ma thachras draoidheachd!
  Thug Laska fa-near:
  - Uill, nach eil i brèagha? A leithid de bhana-bhuidseach!
  Thug an troll boireann a slat draoidheachd nas daingeann na làimh dheis agus chuir i a-mach e. Agus bhuail dealanach Dominica. Ach chaidh aig a" bhana-chleasaiche air leum dheth aig a" mhionaid mu dheireadh, agus chaill am buille. Leagh an leac marmoir air mo chùlaibh agus thòisich e air smocadh.
  Dh"èigh Ban-diùc an Dragon:
  - Bi faiceallach, Cobra! Nì thu milleadh air a" chòmhdach gu lèir!
  Rinn Weasel gàire agus thug e fa-near:
  - Is e seo an dòigh draoidheil wand!
  Sheinn an troll boireann Cobra mar fhreagairt:
  - A mhàthair olc, tha mo dhòigh-obrach sìmplidh,
  Cha toil leam a bhith a" tarraing earball a" chait!
  Fhreagair Dominica gu mòr:
  Tha trom-laighe anns na sgoilearan agam,
  Aon leum - aon bhuille!
  Chuir a" Bhan-diùc Dragon stad air:
  - Seall, tha na blisters aice air falbh mu thràth! Ann an daoine, chan eil milleadh a" falbh cho luath. Abair nighean !
  Dhearbh am marquise nymph:
  - Sin e! Cha robh mi ceàrr mu dheidhinn. Tha ath-nuadhachadh tearc ann an neart, eadhon dha ban-draoidh, agus cha deach a làimhseachadh le draoidheachd.
  Bhuannaich Dominika agus sheas i gu follaiseach air a làmhan. Agus bha a casan rùisgte a" deàlradh san adhar mar lannan propeller. Agus ghabh an nighean e, agus sheinn i le sunnd, na guth airgid:
  Rinn sinn ar toil ann an cathaibh,
  Bràthair, bha iad a" sabaid airson an Fatherland.
  A' coimhead mar elfinism o chian,
  Tha saighdear Elf air a dhol a-steach ann an Orklin!
  
  Chruthaich ar sinnsearan claidheamhan,
  Agus an uairsin chaidh na gunnaichean an gnìomh ...
  Bidh craobhan beithe a' fosgladh an geugan,
  Tha na caileagan a' fuine paidhean!
  
  Tha an Elf soirbheachail ann am blàr sam bith ,
  Tha fios aice mar a bheir i rudan le a h-inntinn.
  Uaireannan bidh ifrinn fhìor a 'losgadh.
  Ach bheir sinn buaidh air an nàmhaid !
  
  Bidh Elf a 'dìon na Talmhainn,
  A" toirt fasgadh dhaibhsan a tha casruisgte agus lomnochd.
  Chrìochnaich sinn am blàr sa Chèitean,
  Bha call fiadhaich a" feitheamh ri Orkmacht!
  
  Agus an dèidh togail agus cur,
  Tha na h-achaidhean fo bhlàth agus tha an seagal ann an cruachan.
  Is gaisgich thu, nigheanan, seanairean,
  Bha reothadh agus sneachd anns na trainnsichean!
  
  O'n thìr ghaisgeil threun,
  Gabh bogha domhainn.
  Bidh brataichean elfinism ag itealaich,
  Agus tha brataichean an Fuhrer airson an sgrìobadh!
  
  Thèid linntean seachad oirnn Rionnagan,
  Is e sgaoth galaxy a th" ann an Impireachd.
  Chan eil e a-riamh ro fhadalach airson a bhith air a bhreith
  Agus adhlaic an nàmhaid san fhànais!
  
  Ach tha mi creidsinn gum bi an inntinn sìtheil,
  Agus tha duine mar mhàthair do na h-uile,
  An seo tha an seann teaghlach a 'soirbheachadh,
  Radiance of Glory - Grace!
  Agus tha an nighean a 'seinn gu math brèagha, tha i na seinneadair iongantach aig ìre cruinne. No leth-saoghalta - a tha eadhon nas èibhinn.
  Bha Ban-diùc an Dragon ag èigheach:
  -Sgoinneil! No is dòcha dìreach gabh e agus dèan e ...
  Rinn an troll boireann Cobra croak:
  - Tha an t-àm ann sabaid le slatan draoidheachd! Agus às aonais ìnean maol sam bith! Bidh sinn a 'sabaid an nàmhaid gu deireadh!
  Bhris am marquise nymph:
  - Na bi gòrach! Dè an nàmhaid a tha i dhut. Is dòcha gur e seo an cothrom mu dheireadh againn an gnè nas làidire a shàbhaladh agus a thilleadh!
  Dh'èigh Dominica le feirg:
  - Thoir dhomh slat draoidheachd agus cuiridh mi am measgachadh air falbh bhon nàmhaid agam. Is mise Harry Potter ann an sgiort, agus chan e cuid Dunno!
  Thuirt Ban-diùc an Dragon:
  - Dè an seòrsa gang a tha seo?
  Mhìnich Weasel:
  - Caractaran bho sgeulachdan sìthe daonna agus beul-aithris Tha Harry Potter na bhalach a bha ag ionnsachadh aig acadamaidh draoidheachd, agus is e cartùn èibhinn a th" ann an Dunno .
  Rinn Cobra gàire agus chrath i a slat. Chaidh pulsar a-mach agus bhuail e far an robh a 'bhana-chleasaiche film na sheasamh. Agus leum i, Dominika, air ais gu sgiobalta, a" lasadh a sàilean pinc, a bha cha mhòr saor bho dhuslach. Agus thug na lasraichean leis an t-aonar i, agus gu h-aotrom dh'imlich iad e.
  Dh'èigh an nighean:
  - O , tha thu a' tionndadh !
  Agus shìn i a làmh. Agus gu h-obann chaidh an slat draoidheachd a bha an nymph a 'cumail na làmhan a-steach don phailme aice le feachd uabhasach.
  Agus rug Dominic oirre gu teann, mar muncaidh lùthmhor. Às deidh sin, loisg i pulsar mar fhreagairt.
  Cha do rinn a 'bhana-chleasaiche geasan sam bith, cha do rinn i coo, dìreach chuir i seachad artifact draoidheil. Agus chaidh an clot teine gu Cobra. Cha robh dùil aice ri seo agus chaidh a leagail. Bha na sandals aice, stoidhle leth-bhròg a bha a 'còmhdach an t-sàil a-mhàin, a' crathadh suas. Agus bha e soilleir gun deach an troll boireann a dhroch ghoirteachadh. Agus rinn i gearan fada. Agus thòisich i air losgadh air ais bhon t-slait draoidheachd aice.
  Agus sgap na pulsars mar gu'm biodh clachan-meallain a' tuiteam o neamh. Bha iomlaid buillean ann dha-rìribh.
  Nas mionaidiche, chaill aon bhuille cruaidh agus sreath de bhuillean slanting an targaid.
  Bhuail am pulsar cuideachd air ban-diùc an dràgon. Fhreagair i le bhith ga thoirt agus a" sreap le teine às a beul. Agus cha robh an solas aice gun chron, ghlac e eadhon an nymph marquise.
  Chrath i cuideachd a slat-draoidheachd agus reub i:
  - Clann gu leòr! Tha thu dha-rìribh air a dhol thairis air a h-uile crìochan.
  Ach cha do smaoinich an dithis nighean eadhon air socrachadh. Bhuail Dominika, a 'faireachdainn a' chumhachd demonic innte fhèin, le a slat draoidheachd agus thilg i aon pulsar às deidh a chèile. Agus bhuail a bàlaichean air casan a" bhan-mhaighstir troll, agus loisg i a brògan.
  Ghlaodh i le feirg :
  - Cearc daonna!
  Chuir am marquise nymph an aghaidh:
  - Chan eil! Tha e coltach gur e seabhag a th" ann, no co-dhiù clamhan!
  Bhuail Dominica a-rithist , agus an turas seo bhuail tonn tsunami den teine frantic aice gu mòr mar chluba air a dhèanamh le lasair.
  Agus bidh an troll boireann Cobra a" reubadh agus a" leigeil ma sgaoil draoidheachd gun chuingealachaidhean. Ach cho luath "s a bhios an colbh teine ga thilgeil suas, bidh e gu litireil a" briseadh a h-aodach agus ga bualadh air feadh a "bhroilleach.
  Ghlac anail an troll boireann. Agus thug Dominica na b" fhaide air agus chuir e pulsar marbhadh na cheann. Agus bha e mar gum biodh sledgehammer a 'bualadh air m' eanchainn.
  Ghluais an cobra agus mu dheireadh chaidh e seachad. Bha a casan rùisgte air an losgadh agus air an sèideadh. Chaidh an nighean leis an t-sròn aquiline a sheinn agus a bhualadh.
  Ghlaodh Ban-diùc an Dragon le toileachas:
  - Wow! Chaidh thu thairis air a h-uile dùil! Gu fìrinneach, cha robh mi a" smaoineachadh gum b" urrainn dhut a leithid a dhèanamh - cuir às don Cobra fhèin!
  Chrath am marquise nymph:
  - Is i ar prìomh agus cha mhòr an aon dòchas! Agus is dòcha gu bheil e air fhìreanachadh. Seall dè tha am bòidhchead peantaichte seo a" dèanamh!
  Gu dearbha, ghabh Dominika e agus chrath i a cas rùisgte, gràsmhor, agus bha am "gobhar" còmhdaichte le morocco a" bleith gu h-obann agus a" cromadh mun cuairt. Bha e mar gum biodh e air fàs dha-rìribh beò agus gluasadach. Agus leig leinn leum suas agus suirghe.
  Thòisich a" Bhan-diùc Dragon a" gàireachdainn, a" crathadh a seachd cinn agus ag ràdh:
  - Wow! Ciamar a tha i ga dhèanamh?
  Chrath Dominica agus rinn i gàire:
  Gus a bhith onarach, chan eil fhios agam
  A h-uile càil measgaichte ann an teas meadhan-latha ...
  Cha mhòr nach do leugh mi geasan.
  Chan eil mi a" cluich le spiorad na gaoithe idir!
  An àite sin, bidh mi an-còmhnaidh gad ionndrainn, Sir,
  Thoir an nighean leat!
  Bha Ban-diùc an dràgon a" beucaich:
  - Ghabh Dominica ris! Agus mar thoradh air an tàlant sònraichte aige, tha e a 'clàradh ann an roinn mionlach Acadamaidh Dragon. Far nach e a-mhàin nach fheum i pàigheadh airson a cuid ionnsachaidh, ach, air an làimh eile, gheibh i sgoilearachd nas àirde!
  Leum Dominica na b" àirde, a" snìomh mun cuairt agus a" seinn:
  Chan eil Dominica nas fheàrr
  Is i dath na talmhainn...
  Tha a' ghrian ag èirigh thar a' phlanaid,
  Agus mun cuairt tha neoni!
  Dh"fhaighnich am marquise nymph le gàire milis:
  - Ciod a gheibh mi air a shon so ?
  Bha stad ann... Dh" fhalbh Dominica :
  - Feumaidh tu balach eireachdail a lorg!
  Rinn Ban-diùc an Dragon gàire agus fhreagair i:
  - Ach , bha e soilleir gu robh an oileanach ùr dizzy le pròis làidir! Mar sin, tha mi a 'cur an cèill peanas - a bhith a' fuaimneachadh ceud aphorisms le sgiathan. Agus dèan e sa bhad!
  Chrath Dominica le gàire:
  - Mas e do thoil e! Chan ann airson dad a rinn mi cleasachd ann am filmichean, agus tha deagh chuimhne agam!
  Thuirt Ban-diùc an Dragon:
  - Thig gu sgiobalta! Tha crìoch ùine agam cuideachd!
  Ghabh Dominika anail domhainn agus sgrìobh e aig astar gunna-inneal:
  Chan fheum duine cluasan asal marbh, ach tha cluinntinn sionnach beò na thiodhlac dhaibhsan aig nach eil feum air asail gus na h-amasan aca a choileanadh!
  Cho luath "s a chuireas tu brògan air d" inntinn, fuirichidh tu casruisgte gu bràth!
  Tha cogadh na èadhar dha na sgamhanan, ach dìreach air a mheasgachadh le gas dà-chànanach!
  Mura h-eil an nàmhaid airson a leigeil seachad agus nach eil fios aige ciamar a chailleas e, bheir sinn air aodach a thoirt dheth agus teagasg dha mar a bhuannaicheas e!
  Tha droch dhaoine dèidheil air draoidheachd dhubh, tha deagh dhaoine nach eil dèidheil air draoidheachd gheal!
  Tha marbhadh ann an cogadh duilich sa phròiseas, tàmailteach anns a" bheachd, ach cho math sa tha e aig a" cheann thall! Tha seo a 'ciallachadh gu bheil cogadh a' toirt slàinte don anam, a 'cruadhachadh don chorp, agus a' glanadh an sporan!
  Air uairibh tha cogadh gu mòr a' lionadh nam pòrachan, agus ann an tomhas direach ri lànachd dortadh na fola, agus ri falamhachd a' chridhe thruaillidh !
  Tha fiachan don Athair air a dhuaiseachadh le dìlseachd neo-eisimeileach!
  Bidh cogadh a" dèanamh deuchainn air na daoine tuigseach, a" daingneachadh an fheadhainn làidir, a" toirt aoigheachd dha na h-amadan ! -
  Chan eil e spòrsail a bhith nad stoc gàire, chan eil e dòrainneach toirt air daoine eile caoineadh!
  Bidh riaghladair math , mar mhil milis, air a reamhrachadh an toiseach, agus an uairsin air a spìonadh !
  Agus bidh an droch riaghladair, mar chonn-fhiodha, air a dhèanamh rèidh an toiseach agus an uairsin air a stampadh!
  Tha, tha òr bog, ach faodar a chleachdadh gu furasta gus sgiath do-ruigsinneach a chruthachadh!
  Tha càileachd an-còmhnaidh nas àirde na meud - chan eil eadhon cuan de bhrochan eòrna neamhnaid na bhacadh air tuagh!
  Tha olc làn de neart nuair a tha math air a lagachadh le eagal!
  Tha fealla-dhà math, tha spàin math airson dinnear, agus cuideachadh ann an fheum!
  Gheibh thu fortanach uair no dhà - gun sgil, bidh fortan a" dol à sealladh!
  Duine sam bith nach e Leo Tolstoy a th" ann an tramp litreachais!
  Chan fheum thu a bhith air do bhreith Tolstoy airson a bhith nad shùghadair airson litreachas!
  Nach òl sinn airson barrachd mhnathan a bhith againn na adhbharan airson a bhith a" sèideadh aig sgaradh-pòsaidh!
  Tha lust air barrachd fhireannaich a sgrios na truas boireannaich!
  Sùil cheart, làmhan slanting, chan eil an nàmhaid na ionndrainn - myopic!
  Chan eil feallsanachd a 'leudachadh beatha, ach tha i ga dhèanamh sgeadaichte, a' sìneadh a-mach na pìosan!
  Bidh ceannard a" buannachadh le sgil, bùidsear le àireamhan, sàr-eòlaiche le ealain, neach-tagraidh le meallta!
  Mar sin deochamaid gus nach bàsaich dòchas, agus nach bàsaich ach iadsan nach eil beò dha!
  An dòchas bàs mu dheireadh ... Agus tha a 'chiad fheadhainn nach eil a' fìreanachadh e!
  Ann an cogadh, tha loidsig na bhun-bheachd càirdeach, leithid seoclaid; mus bi eadhon ùine agad a bhith a" coimhead air na bàraichean, tha iad mar-thà nad bheul; mus bi ùine agad an slugadh, thig iad a-mach air gach taobh!
  Bidh soirbheas uaireannan a" deàrrsadh, bidh coileanadh a" fàileadh mar chorp, ach chan urrainn do shòlas a dhol!
  Tha Dia air uachdar gach ni, agus tha an Diabhal na mhion-fhiosrachadh!
  Tha e mì-thlachdmhor a bhith air a bhualadh eadhon dha masochist!
  Is e an rud nach eil fios aig Dia ach ceist nach b" urrainn dha a fhreagairt!
  Tha muncaidh nas fheàrr na duine leis nach urrainn dha a bhith ach beathach gu litearra!
  Tha searmon nach treòraich gu math coltach ri slighe a tha a" treòrachadh gu tuagh!
  Tha togail theagasg sam bith air teacsaichean an t-Soisgeil an aon rud ri bhith a" sgrùdadh meacanaig cuantamach bho sgeulachdan sìthe nam Bràithrean Grimm!
  Tha e duilich a bhith nad Dhia, ach tha e gu tur do-ruigsinneach fuireach na dhiabhul!
  Bidh an inntinn ceithir uiread de neart eadhon ged a dhùblaicheas an àireamh de nàimhdean!
  Tha beatha na cho-rèiteachadh iomlan, chan ann le daoine, ach le nàdar!
  Tha cumadh clag air a" mhaoil , agus tha sin a" ciallachadh gu bheil an luaidh fionnar!
  airson amadan , chan eil laghan nàdur air an òrdachadh airson ginealaichean!
  Thathas a" toirt cànan do dhaoine glic a bhith a" falach smuaintean mu rudan gòrach agus gun bhrìgh!
  Esan a chì an èibhinn anns a' bhròn, falbhaidh e gu duilich bho dhroch aoibhneas!
  - Dèan cabhag gun cabhag - cabhag gun cabhag! Faigh A bhon leasan le bhith a" fuasgladh gnìomh iom-fhillte!
  Chan eil na buannaichean air am breithneachadh ... Ged, uaireannan thathar gam breithneachadh!
  - Tha gòrachas daonna na charaid do dhiathan a tha nàimhdeil do dhaoine!
  Is duine an duine anns an t‑sabhal, ach chan èirich muc eadhon ann an lùchairt nas àirde na an torc!
  Tha dà rud neo-chrìochnach ann: an cruinne-cè agus innleachdas daonna, ge-tà, tha a 'chiad fhear càirdeach, agus an dàrna fear iomlan!
  An rud nach toil leis an Ruis a bhith a" draibheadh gu luath, agus itealaich luath damn!
  - Chan eil a h-uile duine airson a dhol gu ifrinn, ach chan urrainn ach beagan a bhith a" blasad miann airson cothrom an diabhail!
  Ach gun uisgeachadh le deòir, chan urrainn dhut foghar an aoibhneis a bhuain, agus às aonais uisgeachadh, chan fhàs laurels soirbheachais!
  Tha Dia anns na h-uile ni, no air an uachdar, agus tha'n Diabhol as eugmhais nithe, no ann an doimhne gainnead stuth !
  Ge bith cò a bheir an ùine a bhith faiceallach sàbhalaidh e sìorraidheachd air an tiodhlacadh aige!
  Tha sàmhchair buidhe, is airgead am facal, ach tha uimhir air a dhòrtadh a beul boireannaich gum fàs eadhon daoimeanan dorcha!
  Tha sàmhchair buidhe agus cha bhith stòradh fada de shruthan siùbhlach a" meirgeadh!
  Agus caillidh òr a luach ma thèid a thiodhlacadh gu sàmhach anns an talamh!
  Aig amannan, le bhith sàmhach, lìonaidh tu do wallet le barrachd òir na bhith a" guidhe gu làidir airson bileag!
  Chan eil cogadh a-riamh sgìth, faodaidh e a bhith àbhaisteach, ach dìreach gus a" chiad sealladh!
  Tha àm sìthe buailteach a bhith ath-aithris, agus chan eil ach blàr an-còmhnaidh fa leth!
  Ann an cogadh, mar ann an tàileasg, chan urrainn dhut blunder, ach tha an eadar-dhealachadh ann an cuideam ùine cunbhalach!
  Tha cogadh na dhuilgheadas ùine shìorraidh eadhon ron chiad ghluasad!
  Ann an tàileasg, thèid gluasadan a dhèanamh mu seach, ach ann an cogadh, bidh iad a 'gabhail cothrom mu seach!
  Tha cogadh coltach ri tàileasg, dìreach às aonais riaghailtean agus ann an àm fìor!
  Ann an cogadh tha dìth ùine shìorraidh, nuair a bhios sìth a" riaghladh, tha gainnead spòrs ann!
  Is e an rud as inntinniche ann an cogadh gu bheil a h-uile dad an-còmhnaidh dona, agus chan eil ann ach airson sealltainn gur e capitulation a th" ann!
  Faodaidh tu a leigeil seachad gu feignedly, ach, alas , chan urrainn dhut a leigeil seachad ach airson fìor!
  Bidh obair chruaidh trèanaidh a" pàigheadh dheth cho furasta "s a tha e sabaid! Bidh esan nach leisg na ghaisgeach!
  Chan eil e uair sam bith ro fhadalach airson ionnsachadh, mura h-eil thu marbh!
  Tha cothrom aig eadhon duine marbh air dìoghaltas, mura h-eil e na atheist!
  Tha a bhith nad atheist a" ciallachadh sgur de bhith neo-bhàsmhor!
  Bidh iad a 'smaoineachadh le an cinn, ach ag obair le an stamagan!
  Cha bhi olc beò ann an cridheachan, ach ann an stamagan!
  Chan eil an cridhe fèin-thoileil a-mhàin bho àm gu àm, ach tha an stamag an-còmhnaidh!
  Is e an stamag am pàirt as uamhasach den bhodhaig, ach is e sin a tha gar brosnachadh gu bhith ag obair!
  Gun chridhe chan eil duine, gun ghaoid chan eil sannt duine!
  Bidh iad a" toirt comhfhurtachd don chridhe agus a" maothachadh an stamag!
  Chan eil dragh agam dè a chosgas càr, is e am prìomh rud nach eil prìs aig cliù an Motherland!
  Ma tha Iosa a 'fuireach anns a' chridhe, tha Satan a 'fuireach anns a' stamag!
  Bidh stamag falamh gad bhrosnachadh gus do wallet a lìonadh!
  Bidh ceann falamh a" falmhachadh do wallet!
  Chan eil bolg mòr na chomharra air duine math, ach tha e a" nochdadh beagan cumhachd tiomnaidh!
  Bidh stamag falamh a 'lìonadh an anam le searbhas!
  Is e am bolg as truime am fear aig a bheil falamh a" tighinn bho cheann gun eanchainn!
  Tha boireannach air a biadhadh le a casan mar mhadadh-allaidh, dìreach ann an sàilean àrda!
  Anns an àm ri teachd, tha mòran a 'gealltainn beanntan òir, ach tha toileachas fhathast dìreach timcheall air an oisean!
  Chan eil beatha coltach ri cairtean, feumaidh tu an-còmhnaidh do chuid a thoirt seachad airson soirbheachas !
  Tha amas coltach ri lòchran, bidh thu a 'strì air a shon, ach nuair a ruigeas tu e, chì thu nach eil duilgheadasan air a dhol suas!
  am marbhadh as èifeachdaiche , gu sònraichte an aghaidh an neach-ceannach! Tha toitean coltach ri raidhfil sàmhach, ach tha e marbhtach eadhon ann an làmhan neo-dhreuchdail!
  Is e an toitean an snaidhpear as earbsaiche, bidh e an-còmhnaidh a" marbhadh!
  Bidh an toitean a" blasad searbh, ach bidh e a" tàladh barrachd air candy!
  Tha toitean coltach ri droch nighean , ach tha e tòrr nas dorra a bhith a" dealachadh ris!
  Bidh toitean, eu-coltach ri grenade, nuair a thèid a thilgeil, a" leudachadh beatha!
  Ann an cogadh, is e gluasad cearcall-rathaid an t-slighe as giorra chun amas, agus tha an fhìrinn fhìor na mhealladh borb!
  Is e gluasad cearcall-rathaid an dòigh as cinntiche air an t-slighe chun amas agad a ghiorrachadh!
  Tha a" bheatha dearg, ach tha i a" falbh le fuil scarlaid!
  Ann an cogadh, bidh beatha a" call a luach, ach a" faighinn brìgh!
  Tha cogadh , mar fhear na bainnse, buailteach do bhrath, ach chan eil e a 'leigeil leis a bhith a' fuireach!
  Is e boireannach ana-mhiannach a th" ann an cogadh a" caitheamh cuirp dhaoine!
  Tha cogadh aig gach aois, mar ghaol, ach chan e cur-seachad tlachdmhor a th" ann !
  Tha cogadh, mar neach-cùirte, daor agus caochlaideach, ach bidh e an-còmhnaidh a" fàgail cuimhne ghaisgeil!
  Chan eil cogadh coltach ri bruadar; chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais faireachdainnean làidir!
  Tha an saoghal dòrainneach agus socair, tha cogadh inntinneach agus brosnachail!
  Bidh cogadh, an fhuil agus am fallas seo, a" torrachadh nan sìol-chraobhan a bheir misneachd!
  Ge bith dè cho inntinneach "s a tha pròiseas a" chogaidh, tha a h-uile duine ag iarraidh an deireadh!
  Chan e leabhar a th" ann an cogadh, chan urrainn dhut a dhùnadh a-mach, chan urrainn dhut a fhalach fon chluasag agad, gheibh thu salach e cuideachd!
  Is e creideamh a th" ann an cogadh: feumaidh e fanaticism, smachd, ùmhlachd gun teagamh, ach tha na diathan aige an-còmhnaidh marbhtach!
  Ann an cogadh, mar ann an casino, tha an cunnart àrd, ach tha na buannachdan goirid!
  chan eil ach na h-adhbharan airson murt ùr a thòiseachadh do-sheachanta!
  Tha sinn a' deanamh tàir air mortair mur 'eil e 'n a shaighdear air thoiseach ; tha sinn a' deanamh tàir air mèirleach ma's e fear-marbhaidh air àr- aidh a' bhlàir e, dà uair !
  Saighdear, is e seo ridire aig a bheil misneachd agus urram! Seanalair Baron, aig a bheil a chrùn gliocas agus tuigse!
  Tha an saighdear moiteil, tha na fuaimean prìobhaideach tàmailteach!
  Is dòcha gum bàsaich a" chiad fhear san ionnsaigh, ach cha mhair am fear mu dheireadh nad chuimhne!
  Tha e nas fheàrr a bhith an toiseach ann a bhith a" roinn na milleadh na bhith a" toirt ionnsaigh!
  Tha cogadh, mar bhoireannach, a 'leagail fir a-mhàin gun bhriseadh!
  Chan eil boireannach, eu-coltach ri cogadh, ann an cabhag sam bith gus duine a chuir gu bàs!
  Chan eil cogadh, eu-coltach ri boireannaich, a-riamh riaraichte leis an àireamh de fhir a chaidh a shònrachadh!
  Is e cogadh am boireannach as neo-sheasmhach, chan fhaigh i gu leòr fir gu bràth, agus cha diùlt i boireannach!
  Cha toil le boireannaich a bhith a" sabaid, ach chan eil an t-iarrtas airson fear a mharbhadh mòran nas miosa na peilear!
  Faodaidh eadhon peilear beag fear a mharbhadh, faodaidh boireannach le cridhe mòr a dhèanamh toilichte!
  Bidh cridhe mòr gu tric a" leantainn gu beagan fèin-ùidh!
  Chan eil aodann boireannaich aig cogadh, ach bidh e a" bleith fir nas fheàrr na bean!
  Chan eil cogadh a" toirt toileachas, ach bidh e a" sàsachadh instincts ionnsaigheach!
  Gàirdeachas ann an cogadh, chan eil cuirp nàimhdean ach ann am prìs!
  Is e cogadh treabhadh achaidh: tha e air a todhar le cuirp, air uisgeachadh le fuil, ach thig e a-mach le buaidh!
  Tha buaidh air àrach air cuirp agus air fuil , ach bheir i toradh le glòir !
  Tha cogadh coltach ri flùr ag ithe duine, soilleir, feòil-itheach agus le droch fhàile!
  Is e cogadh màthair adhartais agus muime an leisg!
  Agus ann an cogadh, chan eil beatha saighdeir luachmhor, agus tha na seanalairean eadhon na chall!
  Ma tha thu ag iarraidh sìth, cuir eagal air; ma tha thu ag iarraidh cogadh, cuir gàire air!
  Chan e peacadh a th" ann an gàire mura h-eil thu nad stoc gàire ann an cùisean armachd!
  Tha cogadh coltach ri siorcas, is e dìreach an neach a bhuannaicheas an gàire mu dheireadh!
  Ann an cogadh, mar anns an t-siorcas, dìreach am marbhadh cianail, dona!
  Tha aonachd fo rèim chruaidh nas fheàrr na caos agus sloppiness fo fhear bog!
  Is e gnàthas a th" ann am bàs, tha aineolas iomlan !
  Ge bith dè cho mòr sa tha an rìgh, thèid e don uaigh, dìreach mar an sealgair!
  Bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh na laighe, dìreach bàsaichidh e airson fìor!
  Tha neo-bhàsmhorachd fìor, ach tha bàs mì-mhodhail!
  Is urrainn rìghrean a h-uile càil a dhèanamh, ach chan urrainn dha aon, chan urrainn dha aon rìgh teicheadh bhon uaigh a-steach don talamh!
  Tha a h-uile duine ag iarraidh a bhith beò gu brèagha, ach chan eil ach beagan a 'bàsachadh le urram!
  Tha bàs a" gealltainn trioblaid, mura bi e a" deàrrsadh le gathaichean coileanaidh!
  Is e beatha gun chuirm gaol gun chur-seachadan!
  Tha e math nuair a tha gaol ann, nas miosa nuair a tha dòrtadh fala ann!
  Tha gnè coltach ri lòchran, ach tha ath-lìonadh a" cosg barrachd!
  Faodaidh tu a bhith beò gun ghnè, ach chan urrainn dhut gintinn!
  Mar as teotha an gaol, is ann as làidire a bhios an fhuil a" sruthadh!
  Bidh daoine ag iarraidh gaol, tha beathaichean ag iarraidh feise, agus tha geniuses ag iarraidh foillseachaidhean!
  Tha fiù 's mucan còmhla, tha aesthetes dèidheil air!
  Feumaidh gnè cuideachd measadh, mar as motha is ann as fheàrr!
  Chan eil crìochan ann an gaol, ann am faclan gnè tha gu leòr!
  Tha e nas fhasa fo theine ma tha lasair nad chridhe!
  Is fearr losgadh ann an lasraichean na bhi na anam do Chàin !
  Is e gnè gnè a th" ann an cogadh: tòrr gearan agus sgreuchail, ach cha bhith uimhir de fhuil eadhon bho mhìle maighdeann!
  Tha gnè coltach ri cogadh, ach chan eil e cho fada agus àbhaisteach!
  Tha sabaid coltach ri bhith a" dèanamh gaol, ach chan eilear a" brosnachadh gearan!
  Tha gnè math, gu dearbh, ach tha casadaich fuil dona!
  Tha cogadh cruaidh, ach tha irioslachd nas truime na eallach airm sam bith!
  Ma tha thu airson a bhith beò, ionnsaich sabaid, ma tha thu airson a bhith beò, ionnsaich buannachadh!
  Ann an cogadh, tha a h-uile dòigh math, ach a-mhàin cearc a-mach!
  Faodaidh a h-uile duine sabaid, ach chan urrainn ach an fheadhainn airidh a bhuannachadh!
  Chan e àite airson smaoineachadh a th" ann an cogadh, tha e làn de chuthach!
  Tha e nas fheàrr a bhith a 'sabaid na bhith ri malairt an Fatherland!
  Chan e candy a th" ann an cogadh, ach bidh e gad lìonadh le toileachas nuair a shlugas tu e!
  Cha tig crìoch air a" bhlàr, chan eil ach ràimh a" chanain a" dol sìos!
  Faodaidh an cananade a dhol sìos, faodaidh am baraille spreadhadh, ach cha stad an t-sabaid gu bràth!
  Ann an cogadh, is e an rud as inntinniche an rud neo-fhaicsinneach, an t-sabaid airson fìor!
  Carson a chaidh prìsean sìos fo Stalin oir chaidh nàimhdean nan daoine a chuir gu bàs!
  Tha e nas fheàrr a bhith gun aodach airson airgead na bhith a" crùidheadh airson dad!
  Tha e gu litireil nas fheàrr a bhith casruisgte na bhith gu fìrinneach brògan a bhith ort!
  Tha cogadh coltach ri siorcas, dìreach an àite gàire tha deòir ann, agus tha an raon meud planaid!
  Tha mi ag iarraidh sìth, tha e a-mach gur e cogadh a th" ann, tha mi ag iarraidh cogadh, tha e coltach gur e capitulation a th" ann!
  Tha cogadh, gu ìre, na mhàthair, a" toirt breith air bràithreachas fìor!
  Tha cogadh olc, ach bheir e breith do chompanaich mhath!
  Tha gàirdeanan fada math mura h-eil an inntinn geàrr-chuairt!
  Bidh neart a 'buannachadh, agus chan eil ach an inntinn phractaigeach a' toirt seachad tiodhlacan buaidh!
  Bidh neart agus inntleachd, mar an duine agus a "bhean, a" breith buaidh a-mhàin ann an càraidean!
  Tha taic neo-chòmhnard aig neach, eu-coltach ri pioramaid, ann an seasmhachd!
  Tha ceithir oiseanan aig a 'phioramaid, ach tha an uachdar còmhnard a' toirt seasmhachd dha!
  Is fheàrr bàs math na beatha chraiteach !
  Tha e math a bhith nad Dhia anns an dùthaich, ach tha e dona a bhith nad diabhal san raon!
  Bidh a" ghrian a" dol fodha ann an leth latha, ach mairidh a" ghlòir airson linntean!
  Tha cliù geàrr-ùine, ach a-mhàin a h-uile càil eile!
  Beò gu bràth, ionnsaich gu bràth, ach na bi ag ionnsachadh a-rithist!
  Faodaidh glòir a bhith glè shoilleir, nas gile na òr, ach bidh e a" seargadh nas fhaide thar ùine!
  Tha glòir mar a" ghrian, ach chan eil i a" dol fodha air an oidhche!
  Chan eil e furasta a bhith ainmeil, eadhon le oidhirp, ach tha leisg gu furasta a" leantainn gu nàire!
  Tha cliù mar theine, taitneach don t-sùil, ach airson fhaighinn, feumaidh tu cuideigin a losgadh!
  Tha e math a bhith ann an glòir, tha e dona a bhith air do chuairteachadh le cuileagan a tha a 'cumail ri cliù!
  . CAIBIDIL Àir. 7.
  Às deidh dha dùsgadh, tha am balach prionnsa Oenomaus a-rithist ceangailte ris a" chuibhle. Roimhe seo, bha cead aige e fhèin a nighe ann an sruth fionnar agus a fhiaclan a bhruiseadh. Agus an uairsin faigh bracaist beag.
  Agus lean ort a 'gluasad ann an gluasad cunbhalach agus corp pàiste, gus nach bi thu air do mhilleadh leis a' phlàigh cloiche. Is e sin an dàn do dhuine san Lùnastal agus oighre na h-ìmpireachd mòr elven.
  Is e an aon dòigh air a bhith beò a bhith nad thràill òg agus a bhith ag obair gu cruaidh. Tha seo a 'toirt dìon sealach an aghaidh truailleadh. Tha cuid de chothroman an seo gus do bheatha a leudachadh, ach tha e gu math mì-chofhurtail agus goirt.
  Ach, bidh am balach, a" snìomh na cuibhle, a" cleachdadh a mhac-meanmna beairteach gus e fhèin a bhogadh ann an saoghal mac-meanmnach agus gus a bheatha gun thoileachas a shoilleireachadh ann am braighdeanas saor-thoileach.
  Bidh balach cabin ag itealaich air dràgon beag le trì cinn. Tha e airson a lorg ann an dùthaich neo-aithnichte, gun fhios fhathast dè, ach dè as urrainn dha a thoirt air ais don ghnè nas làidire agus stad a chuir air a dhol à bith agus a dhol à bith fir.
  Tha an dràgon fhathast na leanabh, agus chan eil am balach mòran bhliadhnaichean a dh'aois, agus chan eil air ach goirid ghoirid agus baga-droma le arsenal sabaid, agus bogha, dà chlaidheamh agus paidhir bhiodagan na chrios.
  Tha Oenomaus ag itealaich air an each aige. Agus ri a taobh tha an nighean Margarita na shuidhe air dràgon beag. Chan eil oirre ach tunic, tana, agus air a h-òrdagan lom tha fàinneachan le draoidheachd. Tha i a" riochdachadh na sabaid buille bho shaoghal an duine.
  Chan eil an nighean sìmplidh. Air an Talamh, bha i na h-oifigear partisan agus fiosrachaidh aig àm a" Chogaidh Mhòir Patriotic. Agus an dèidh a bàis, ghluais i gu saoghal draoidheachd agus draoidheachd. Agus tha e air a bhith innte airson còrr is ceithir fichead sa trì bliadhna. Cheumnaich i bho Acadamaidh Dragon agus rinn i maighstireachd air buidseachd chumhachdach. Ach tha i a" coimhead mar a rinn i nuair a chroch na Gearmailtich i. Airson adhbhar air choireigin chan eil e a" fàs, agus tha seo a" cur dragh air Margarita. Dè cho fada "s as urrainn dhut a bhith nad leanabh maireannach?
  Fìor, tha Oenomaus ag ràdh gu robh e fhèin na phrionnsa inbheach, ach gu robh e na bhalach tràillean. Agus cuideachd, is ann air sgàth sin a tha e troimh-chèile mu dheidhinn. Ged nach eil, chan eil a bhith nad leanabh cho dona, ach nuair a tha thu cuideachd nad thràill ...
  Ach a-nis tha e mar-thà ann an saoghal eile, chan eil e a 'snìomh cuibhle tràillean, ach ag itealaich air dràgon. Agus maille ris bha an nighean partanach Margarita, a bha air a treòrachadh casruisgte tron t-sneachda gu a cur gu bàs. Agus roimhe sin chràdh iad mi cuideachd. Chuir iad sìos i le uèir bhiorach agus ròst iad buinn na bana-ghaisgeach òg os cionn teine.
  Tha iad air an còmhdachadh le blisters, agus nuair a choisicheas tu air an t-sneachda fhuar, tha e cha mhòr tlachdmhor, leis gu bheil an tachas dòrainneach nad chasan loisgte a" dol sìos. Agus air amhach an neach-tòiseachaidh bha clàr - "Is e partisan a th" annam." Nuair a bhios iad a" crochadh, cha mhòr gu bheil e a" goirteachadh, tha e dìreach tàmailteach a bhith a" coimhead air aghaidhean sona nan Krauts agus na poileis. Uill, eagal, dè ma tha ifrinn a 'feitheamh rithe, mar neach-tòiseachaidh agus atheist ? Far am bi iad a" reothadh chan e a-mhàin do shàilean, ach do chorp gu lèir, gu bràth.
  Ged, carson a tha i a" creidsinn ann an leithid de neòinean? Ged, tha e duilich bàsachadh agus a dhol ann an dearmad, an dèidh a bhith beò cho beag.
  Ach nuair a theann an sròn air a h-amhaich ghrinn, dhùisg an nighean air dràgon. Agus ri a taobh bha nymph cho brèagha ri aingeal. Agus bha Margarita den bheachd gu bheil neamh ann fhathast. Pàrras cho sònraichte dha gaisgich adhartach agus luchd-ana-chreideamh.
  Ach gu dearbh, anns an t-saoghal draoidheil tha math agus olc, agus na duilgheadasan aige. Chaidh a leigheas gu luath bho na gearraidhean agus na h-uillt aice le draoidheachd. Agus chaidh an nighean a-steach don Acadamaidh Dragon, anns a 'chlas as òige. Ach bha i tàlantach, comasach agus na neach-ionnsachaidh sgiobalta.
  Agus dh'ionnsaich i sgilean draoidheil làidir. Mar sin, a dh'aindeoin a coltas leanabhach, chaidh i còmhla ris a 'Phrionnsa Oenomaus air misean sònraichte - gus rudeigin a lorg a chuidicheadh le bhith a' sàbhaladh gnè nas làidire. Às deidh na h-uile, tha saoghal gun fhir gun cho-sheirm agus ùidh. Agus tha an gnè cothromach sgìth agus mì-chofhurtail ann.
  Thuirt Margarita, nuair a bha i ag itealaich:
  - Aig amannan bidh mi a" smaoineachadh, tillidh na fir, agus an uairsin dè? Cò a dh'fheumas nighean bheag? Mar a bu toil leam fàs suas agus a bhith nam inbheach!
  Fhreagair Oenomaus le guth misneachail:
  - Ma bheir draoidheachd beatha air ais dha fir, tha e comasach dha do dhèanamh inbheach. Dìreach na dì-chuimhnich nach eil elves agus nymphs agus dryads a 'fàs aois, agus is e seo an seilbh nàdarra aca. Ach boireannaich daonna, chan eil. Tha feum air draoidheachd làidir gus an casg bho bhith a" tionndadh gu bhith nan cailleachan grànda, gràineil agus rùisgte. Agus tha e tòrr nas miosa a bhith na cailleach grànda na bhith na nighean bhrèagha. Gun a bhith a 'toirt iomradh air na galaran seann aois a tha a' toirt ionnsaigh air daoine. Chan eil fìor dhraoidheachd sam bith agad air an Talamh, agus is dòcha gu bheil thu air faicinn dhut fhèin cho tàmailteach agus tàmailteach a tha seann aois, gu sònraichte dha boireannaich.
  Chrath Margarita a ceann le àicheil:
  - Chan e, chan eil mi airson a bhith nam chailleach! Is fheàrr a bhith nad thràill òg na seann bhanrigh!
  Rinn am balach prionnsa gàire agus thug e fa-near:
  - Bidh tu gu bràth òg, gu bràth casruisgte!
  Rinn an nighean gàire agus thuirt i:
  - Bha mi nam nighean baile ron chogadh. Ann an Leningrad, bha e mì-mhodhail a bhith a 'coiseachd casruisgte, agus cha robh a' ghnàth-shìde ann glè bhlàth. Mar sin, anns a" bhaile bha nàire orm dòigh air choireigin a bhith a" trampadh . Is ann dìreach rè an dreuchd, nuair a bha sandals na cloinne air an reubadh agus gu robh e gu math duilich brògan beaga fhaighinn, an do dh" ionnsaich mi rudeigin mar seo a dhèanamh. Agus tha fios agad, anns na ciad làithean tha e goirt agus fuar, gu sònraichte mura gluais thu, ach an uairsin fàsaidh tu cleachdte ris agus tha e eadhon tlachdmhor. A bharrachd air an sin, anns an Úcráin tha an samhradh glè bhlàth agus socair.
  Chrath am balach prionnsa:
  - Tha! Tha mi a" tuigsinn. Ach seall cò tha ag itealaich!
  Gu dearbh , nochd boireannach ann an stupa òir air am beulaibh. Chan e, chan e Baba Yaga, ach bòidhchead fionn iongantach, ged a tha cus dèanamh suas. Agus deàrrsadh le fiaclan neamhnaid. Agus an àite broom, tha inneal-glanaidh dealain gu tur ùr-nodha aice. Seadh, is e sgeulachd inntinneach a tha seo.
  Shèid i pòg dhan chloinn agus sheinn i:
  Làn de chanterelles, feòragan,
  Sàbhailidh mi beagan jam ...
  Às dèidh na h-uile, balaich agus caileagan
  Às deidh na h-uile, balaich is nigheanan ...
  Tha mi dha-rìribh, dha-rìribh, dèidheil air!
  Chrath Margarita mar fhreagairt agus thug i fa-near:
  - Tha, is e seo nuadh-aimsireil. Seann stupa ann an dòigh ùr!
  Tha e coltach gun cuala am fionn leis an inneal-glanaidh seo agus, a" tionndadh mun cuairt, bha e air a shàrachadh:
  - Càite an d 'fhuair thu am beachd gu bheil an stupa sean? Seadh, bidh thu fhèin, nam fuiricheadh tu air an Talamh agad, mar chailleach mu thràth! Agus gu math grànda , mura h-eil ann an ciste!
  Dh"aontaich Margarita le osna:
  - Tha, tha sin ceart! Is dòcha gum biodh na cnàmhan air fleòdradh anns an uaigh, no gum biodh i air fàs cho grànda 's gun robh e tàmailteach a bhith a' coimhead.
  Thuirt Oenomaus:
  - Tha daoine 'nan creutairean air an easbhuidh o Dhia. Tha iad air an call de na tha aig na sìobhragan - oigridh shiorruidh ! Agus feumaidh an gnè nas làidire am feusag a chrathadh cuideachd . Tha na balaich ag ràdh gu bheil e gu math goirt agus mì-thlachdmhor!
  Thug am fionn leis an inneal-glanaidh e agus chrath e e. Agus bha builgeanan ioma-dathach ag itealaich a dh"ionnsaigh na cloinne a bha nan suidhe air na dràgonan òga.
  Mar fhreagairt, shèid na gillean bho na dragain aca, agus chaidh na builgeanan air ais, mar fhreagairt chuir am fionn air a slat. Agus thòisich a h-uile càil a 'snìomh.
  Thòisich na builgeanan air snìomh ann an dannsa cruinn, mar gum biodh iad air an dùsgadh. Agus bha e fìor mhath .
  Thug an nighean fa-near:
  - Chan e Baba Yaga a th" annad - cas cnàimh,
  Agus is e fionn fionnar leth an toileachas!
  Thuirt an gaisgeach leis an inneal-glanaidh le fearg:
  Tha clann cho gòrach ri tagaichean trafaic
  Tha thu air do tharraing a-steach don lìon ...
  luchdaichidh mi 's a' choir thu,
  lasaidh mi teine dhut!
  Agus mar fhreagairt tha gàire cho sunndach agus aoibhneach ann. Is e fìor bhoireannach a tha seo - le deagh fhionnar.
  Shnìomh a" chlann air na dragain aca agus leum iad suas gu Baba Yaga. Thug an nighean slingshot às a baga-droma agus rinn i gàire:
  - A bheil thu airson fhaighinn?
  Rinn am fionn gàire agus bhuail i air a" bhan-draoidh thùsail le a pulsar. Sheall i air a dragon. Agus mar fhreagairt nì e mar an ceudna soidhne na croise le slingshot, agus mar a bhreab e thu .
  Agus chuir lìon lasrach a-steach am Baba Yaga òg. Mar sin lorg i i fhèin ceangailte ann.
  Thug am balach Oenomai fa-near:
  - Uill, aidich e, cò de'n chloinn a dh'fhuadaich thu ?
  Chrath an nighean partisan:
  - Deas! Tha fios againn gu bheil srann coltach ri canan agad!
  Bha Blonde Yaga a 'fàs, a' snìomh:
  - Seadh, bheir mi thu air a shon agus ...
  Gun a bhith a 'bruidhinn, chrath a' bhòidhchead agus dh'fheuch e ris an lìon a bhriseadh. Ach chaidh a" bhana-ghaisgeach thùsail thairis air an t-sreath agus loisg i air Yagina le lùth draoidheachd is manaidhean. Mar a thoisich am fionn air crathadh 's air sgreuchail. Agus sheinn an nighean:
  Fhuair sinn brosnachadh ann an amannan duilich,
  An dèidh an tiomnadh a dhèanamh nas làidire na stàilinn...
  Saoradh an saoghal o'n phlàigh-
  A charaid Stalin!
  
  Ann an iomadh dealbh thomhais mi,
  Ann an cruinne-cè gun chrìoch ...
  Dh'fhosgail thu an t-slighe cheart dhuinn,
  Is dòcha ga chomharrachadh!
  
  Chleachd mi clisgeadh
  Draoidheachd bho Solcenism. .
  Seo an clàr-ama:
  Gun tuit cuing an fhasais!
  Thug am balach elf fa-near:
  - A rèir choltais bha e na ghille fionnar, Stalin! Ach bha e, is dòcha, mar a h-uile duine air an Talamh, cuideachd a" fàs nas sine.
  Loisg an nighean cuideachd air Baba Yaga anns an atharrachadh òg agus rinn i gàire:
  Tha Lenin a 'fuireach na mo chridhe,
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh' fhosgladh an dorus gu fànais -
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  Dh"iarr Blonde Yaga:
  - Gu leòr! Leig leam falbh, iarr e, nì mi rud sam bith!
  Chuir Margarita tweet:
  - Leig às a" chlann a chaidh an glacadh! An uairsin is dòcha gun toir sinn mathanas dhut. Cia mheud dhiubh a tha thu air suirghe a-steach don inneal-glanaidh agad?
  Dh'èigh am fionn:
  - Leigidh mi a-mach thu! Dìreach na tilg draoidheachd na croise orm!
  Thionndaidh an nighean mun cuairt. Chaidil an lìon lasrach leis a" bhean-uasal fhasanta. Agus shnìomh i mun cuairt . Thug Margarita rabhadh:
  - Leigibh leis a' chloinn uile, gun mhealladh !
  Dhearbh am fionn gu sòlaimte :
  - Tha mi a 'toirt m' fhacal!
  Agus thionndaidh e an inneal-glanaidh. Thòisich faileasan bàn na cloinne a" leum a-mach às. Translucent, mar thaibhsean. Ach chuir Margarita a-mach a slat draoidheachd, agus thionndaidh na faileasan sin gu bhith nan gillean agus nan nigheanan. Bha trì tursan nas motha den fheadhainn mu dheireadh. Ach mar an ceudna , bha Oenomai toilichte:
  - Anns an t-saoghal seo co-dhiù tha gnè nas làidire. Agus tha cha mhòr a h-uile duine againn air bàsachadh!
  Thuirt Margarita le gàire mòr:
  - Cha do ràinig! Agus taing dha na diathan!
  Chaidh fear de na balaich, casruisgte, ach ann an camisole sòghail, ged a bha e air a reubadh, suas gu Oenomaia agus thug e a-steach e fhèin:
  - Morair de Lafer! Wow, cho tàmailteach sa tha e a bhith am broinn inneal-glanaidh. Agus thug a" ghalla seo dheth na bòtannan agam air an dèanamh le fìor leathar dràgon.
  Rinn Margarita gàire le gàire:
  - Thig air adhart, till na chaidh a ghoid chun a' Bhiocas !
  Dh" èigh Blonde Yaga:
  - Chan urrainn dhomh!
  Thug Oenomaus a-mach mar an ceudna a shlait draoidheachd agus, ga chrathadh, beucaich e:
  - Agus carson a tha sin?
  Dh"èigh a" bhana-bhuidseach bhòidheach :
  - Reic mi iad! Bha iad air leth cliùiteach. Phàigh aon phrionnsa leth poca òir dhaibh!
  Thuirt Margarita:
  - Uill, geal ... Airson seo bheir sinn do bhrògan bhuat. Tha iad cuideachd air an dèanamh le craiceann dràgon, agus eadhon craiceann tìgear.
  Thuirt Blonde Yaga:
  - Bithidh iad ro mhor air son a' ghille. Agus bhiodh e tàmailteach gum biodh bana-bhuidseach den ìre agam a" nochdadh casruisgte.
  Rinn Margarita gàire agus fhreagair i:
  "Chan e bana-bhuidseach lag a th" annam cuideachd, ach tha mi casruisgte fad na h-ùine, eadhon ann an saoghal fuar. " Agus tha thu nad leithid de bhoireannach. Agus atharraichidh mi meud a" bhalaich!
  Bha am Prionnsa Oenomaus ag èigheach:
  - Agus mionnan nach fuadaich thu clann. Mur eil, bheir sinn thu gu cùirt nan Diathan.
  Chuir Baba Yaga òg stad air:
  - Chan eil mi a 'dèanamh dad dona dhaibh. Is e dìreach lùth na cloinne a leigeas leam fuireach òg agus brèagha gu bràth. Agus mar sin, tha iad beò.
  Dh'fhàs Margarita gu cruaidh:
  - Lorgaidh tu dòigh eile air ath-nuadhachadh. Gu fìrinneach, tha an t-àm ann leasan a theagasg dhut.
  Agus rinn an nighean gàire. Agus mar a leig i a-mach sruthan de lùth pulsar bho a òrdagan rùisgte agus bho mhullach a slat draoidheachd.
  Agus bhuail iad am fionn. Chaidh e sìos gu h-obann agus lùghdaich e ann am meud. A-nis air am beulaibh, an àite nighean àrd, bha nighean eagallach nach robh nas sine na deich bliadhna a dh'aois, le mucan-mara agus casan casruisgte. Thuirt i:
  - Chan eil feum! Bidh mi math! Na cuir dragh orm!
  Bha bòtannan aig Margarita na làmhan. Shèid i am pailme, agus sheòl iad a dh"ionnsaigh a" bhalaich casruisgte Morair, a choisich, còmhla ris a" chloinn shaor eile, mar gum biodh iad gun chuideam tron adhar.
  Chuir balach à teaghlach uasal air a bhrògan agus sheinn e:
  'S iomadh cunnart mu 'n cuairt air a' ghille,
  Aig amannan bidh an saoghal a" gluasad mar chlach fhuar...
  Ach, dh" èirich ar balach bhon t-sòfa,
  Leis gur e trodaiche uasal a th' ann, creid mi!
  Shocraich nighean Yaga sìos agus rinn i gàire:
  - Nach eil thu a' dol gam chuipeadh?
  Thuirt Margarita gu cruaidh:
  - Mura dèan thu gnìomh gràineil, carson a bu chòir dhut a bhith air do shàrachadh?
  Rinn an nighean bhàn gàire, agus ruith deòir sìos a gruaidh pinc:
  ""S e leanabh a th" annam a-nis, agus cha bhi buidsich eile a" toirt spèis dhomh!"
  Thuirt aon de na nigheanan a chaidh a leigeil ma sgaoil:
  - Is e clann a th" annainn cuideachd, agus chan eil sinn a "caoineadh mu dheidhinn!
  Rinn na balaich agus na caileagan gàire.
  Thug Margarita fa-near:
  - Feumaidh tu a bhith acrach! Is dòcha gun urrainn dhuinn a dhol sìos an staidhre agus rudeigin ithe an sin?
  Rinn a" chlann fuaim. Choimhead am Morair sìos agus thuirt e:
  - Gu h-iosal tha caisteal an fhamhair, agus chan eil e nas fheàrr na Baba Yaga. Mar sin...
  Dh'èigh Oenomaus:
  - Agus tha clann aig an fhamhair mar an ceudna ann am braighdeanas. Feumaidh sinn an cuideachadh.
  Rinn Margarita gàire agus mhol i don nighean Yaga:
  - Theagamh gun urrainn dhuinn a' chlann a thoirt còmhla agus an sàbhaladh bhon fhamhair? Dèan gnìomh math, agus thèid gabhail riut gu bhith ag ionnsachadh aig acadamaidh nan sìthichean. An sin ionnsaichidh tu gnìomhan math a dhèanamh!
  Sheinn a' bhana-bhuidseach:
  A bhios a" cuideachadh dhaoine
  Tha e a' caitheamh a chuid ùine...
  Deagh ghnìomhan -
  Chan urrainn dhut a bhith ainmeil!
  Chuir Margarita an aghaidh:
  Tha peatal an fhlùir lag,
  Ma chaidh a sguabadh às o chionn fhada ...
  Ged tha 'n saoghal mu 'n cuairt da,
  Tha mi airson math a dhèanamh!
  
  Dèan math dha daoine
  Dèan gnìomhan math ...
  'S bidh iad fo bhlàth mar bhlàthan,
  Flùraichean gorm san t-solas!
  Thug am balach prionnsa fa-near ann an tòna nas cunnartaiche:
  - Agus tha thu a 'feuchainn ri math a dhèanamh agus a' sabaid an aghaidh an uilc, agus tha mi a 'creidsinn gun còrd e riut!
  Ghlan an nighean Yaga a dòrn agus thuirt i:
  - Uill, feuchaidh mi. Mar an ceudna, chan eil dòigh air ais gu bana-bhuidsichean olc - nì iad gàire agus prìne thu ! Ath-thrèanadh mi mar dheagh shìthiche!
  Rinn Margarita gàire agus sheinn i:
  Gach neach aig am bheil eòlas air an t-saoghal,
  Feumaidh a bhith caraidean an-còmhnaidh ...
  Gus nach tachair e mar ann an gailearaidh seilg -
  Cha tàinig an geama tuigseach gu bhith!
  Chlisg am balach prionnsa:
  - Uill, rachamaid sios a dh' ionnsuidh an fhamhair !
  Bha sluagh de chloinn, cha mhòr gu tur cas-rùisgte agus rag, tana agus bàn, ach sunndach agus togarrach, a" ruith a-mach às an speur.
  Thàinig Margarita agus Oenomai sìos air dragain, agus Yaga, a thàinig gu bhith na nighean, air an mortar. Agus dh'fhuirich an inneal-glanaidh còmhla rithe, ged a bha e coltach gu robh e ro mhòr airson làmhan chloinne.
  Seo an sgioba a thàinig sìos gu talamh. Chan eil dad ann an caisteal mòr an fhamhair le tùir is claigeann mòra a" stobadh a-mach annta . Ach tha an t-slighe a-steach fo smachd cnàimhneach, a bharrachd air sgioba slàn de orcs.
  Tha a" chlann air tìr. Bha iad deiseil airson sabaid. Bhrùth nighean Yaga putan an inneal-glanaidh agus thuit sabers, claidheamhan, sleaghan, biodagan agus eadhon gunnaichean inneal no dhà a-mach às. A" faicinn coltas troimh-chèile na cloinne, mhìnich i:
  - Rug mi air leis an inneal-glanaidh agam. Tha e tòrr nas fheàrr na broom. Agus cruinneachadh iomlan de bhuill-airm ann.
  Chrath Margarita a slat-draoidheachd agus a casan rùisgte, ach air a sgeadachadh le fàinneachan draoidheil, agus dh'èigh i:
  - A nis tilgidh mi geas a bheir cumhachd sonraichte, miorbhuileach do d' airm.
  Agus thuirt nighean na ban-draoidh:
  - Abra , kabra , codabra ! - Agus chaidh sruthan de lùth a-mach às a slat draoidheachd agus a fàinneachan draoidheachd. Agus thòisich an armachd a thug Baba Yaga don chloinn a 'deàrrsadh.
  Thog Oenomai, mar neach-sabaid nas eòlaiche, gunna-inneal goirid, aotrom a loisg snàthadan tana. Leum am balach a bhilean sùghmhor agus sheinn e:
  - Bu chòir math a bhith le gunna-inneal,
  Stailc mar stàilinn furious. .
  Cha do shruth an fhuil sin mar eas,
  Agus bha pàrras a" riaghladh anns a" chruinne-cè!
  Ghlaodh a" chlann ann an aonadh, a" togail an cuid ghunnaichean:
  Tha am fear-cuiridh seòlta agus an-iochdmhor,
  Tha na daoine air an cur suas an aghaidh a' bhalla...
  Ach tha mi creidsinn, ar sprout stoirmeil,
  Ach tha mi creidsinn, sruth na grèine -
  Cuir às do dhorchadas dùn a" phrìosain!
  Agus mar sin chaidh buidheann chloinne, armaichte le arsenal draoidheil, air adhart gu ionnsaigh. Bha sàilean beaga, lom de bhalaich agus eadhon barrachd nigheanan lìonmhor a" lasadh. Cha robh eagal orra ro uilebheistean, ged a bha rèisimeid slàn de orcs bian, fàilearach , tàmailteach a" tighinn faisg orra .
  Dh'fhosgail Oenomai, ag itealaich air dràgon, teine air an nàmhaid bho ghunna-inneal. Bhris snàthadan beaga cuirp fuilt nan orcs, agus an uairsin thachair mìorbhail: thionndaidh iad gu bàraichean seoclaid mòra agus bunan meala.
  Bhreab Margarita an nàmhaid cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus fàinneachan draoidheachd orra. Agus mar sin thionndaidh na orcs le claidheamhan, a thàinig fo ionnsaigh, sa bhad a h-uile seòrsa de rudan blasda, nam measg candies còmhdaichte le seoclaid agus le bainne eun a-staigh. Tha seo fìor bhlasta. Agus cèicean càise, agus donuts le sìol chrom-lus agus cinnamon.
  Agus bidh slat draoidheachd na h-ìghne partisan a" tonnan agus a" cruthachadh rudan eireachdail.
  Agus mar sin chaidh a" chlann a-steach don bhlàr leis na orcs. An toiseach, Morair. Thàinig an t-aodach aige, às deidh don bhalach a bhrògan a chuir air, gu bhith ùr, mar gum biodh e ùr. Agus chog e chan ann a‑mhàin le claidheamh na làimh dheis, ach mar an ceudna chùm e claidheamh na làimh chlì.
  Agus bho suathadh an lann, thachair cruth-atharrachaidhean eireachdail. A-nis, an àite orc, nochd pìos mòr le reasanan. Agus bho shèideadh a 'chlaidheimh nochd cèiceag càise seoclaid. Agus balaich eile ann an cogadh.
  Chuir aon nighean, a rèir choltais à dùthaich nas leasaichte, a casan casruisgte air an fheur agus sgriob i bho ghunna-inneal. Dè a dh'adhbhraicheas diofar sheòrsaichean de chruth-atharrachaidhean sgeulachd sìthiche. Agus a-mach às an orc thàinig isbean mòr, làn, agus an uairsin Turcaich le gravy. Agus dè na blasan blasda eile nach do nochd.
  Agus na cupcakes coconut cùbhraidh a dh" èirich bho suathadh lannan. Agus reòiteag sgoinneil cuideachd.
  Thòisich an nighean partisan Margarita air seinn ann an ecstasy cath;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann co-mhaoineas,
  A tha airson an dùthaich a thogail...
  Freagraidh Hitler gu cruaidh airson a chorruich,
  Bidh sinn a" pronnadh, creid mi, a Shatain!
  
  ghabh sinn mionnan an làthair Dhè,
  Agus thug Lenin a chridhe don òigridh ...
  O, na toir breith air luchd-tòiseachaidh gu cruaidh,
  Thug an t-Uile-chumhachdach barrachd neart dhaibh!
  
  Chaidh sinn chun an aghaidh ghillean casruisgte,
  Bha iad airson sabaid, a 'gleidheadh an dùthaich aca fhèin ...
  Tha an dà chuid na balaich agus na caileagan le speal dhuinn,
  Agus tha ar dìlseachd na armachd làidir!
  
  Luchdaich a-nuas sabaidean faisg air Moscow
  Bha tancaichean a" losgadh, bha asphalt a" leaghadh...
  Chì sinn co-mhaoineas, tha mi creidsinn, thug sinn seachad,
  Agus faodaidh tu faisisteach a thoirt a-mach le claidheamh farsaing!
  
  Na creid mi, a dhaoine, chan eil Hitler uile-chumhachdach,
  Ged a tha beachd an Fuhrer a" fuireach air...
  Agus bhuail sinn na faisisteach gu cruaidh,
  Rachamaid air ar turas mòr!
  
  Cha bhi eagal oirnn roimh naimhdean Rus',
  Tha gaol againn air an USSR dùthchasach againn ...
  Cha ridire thu le anam clown,
  Leig dhuinn a chur eisimpleir airson rìoghachd Dhè!
  
  Chan eil fios aig Hitler, bidh e air a bhualadh gu dona,
  Eadhon ged a tha cumhachd ifrinn a" creachadh taobh a-staigh dheth ...
  'S tha na Krauts dìosganach a' tighinn,
  A lìonas an t-sìth le teine!
  
  Is e cho mòr sa tha na Ruiseanaich buannachadh le bhith a" cluich,
  Ged a tha tòrr obrach air cùl seo...
  Thig buaidh, tha mi creidsinn, sa Chèitean lusach,
  Agus bidh am Fuhrer gu tur kaput!
  
  Is e seo ar creideamh, cumhachd co-mhaoineas,
  Leig leis an USSR soirbheachadh gu bràth ...
  Bidh sinn a" pronnadh, fhios agad, cuing an fhasais,
  Seo mar a tha an Ruis air a bhith na arm!
  
  Aig Stalingrad chaidh am Fritz a bhualadh,
  Dh" aithnich iad ar dòrn làidir...
  'S thug sinn a mach tiodhlacan grinn,
  Agus thug iad nicil don deachdaire!
  
  Mo dhùthaich, an Ruis bhrèagha,
  Ann, anns an Artaig, bidh craobhan ubhal a" fàs...
  Is e Svarog agus Stalin, fhios agad, am Mesiah,
  Tha na Nadsaidhean a" teicheadh bho luchd-sabaid na Ruis!
  
  Sin cho breagha sa tha an cruinne-cè,
  Nuair a tha co-mhaoineas a" deàrrsadh os a chionn...
  'S bidh na deuchainnean air son fòghluim,
  Itealaich dìreach suas agus chan e diog sìos!
  
  Ghabh sinn an Geamhradh le gaoir dhearg fhiadhaich,
  Bhris iad cnàimh-droma a' Gheàrd Gheal...
  Tha nàimhdean na Ruis co-mhaoineas air am bualadh,
  Tha na duaisean againn fhathast airson lòn!
  
  Chùm sinn Stalin gu math teann,
  Nigheanan casruisgte ann an reothadh sam bith ...
  Tha thu air fàs, creid mi, a'd' dhuine làidir,
  Agus tha an tùsaire air fàs gu bhith na ridire!
  
  Chan e, cha bhris an Ruis gu bràth,
  Immortal Lenin a 'sealltainn an t-slighe. .
  Chan eil eagal oirnn ro lasraichean gleansach,
  Agus chan urrainn dha na Ruiseanaich tionndadh air falbh bho cho-mhaoineas!
  
  
  Ann an ainm ar Màthair Ruis,
  Nach cuir sinn cridheachan ann an aon blàth-fhleasg ...
  Hurray, dh'èigh na caileagan gu h-àrd,
  Thig bruadar mòr gu buil!
  
  Seadh, is e ar creideamh a bhith daonnan còmhla ri ar n-athraichean,
  Agus mas urrainn dhut a dhol thairis air do shinnsirean ...
  Bidh sinn gu bràth air ar deanamh gu treun,
  Ged nach eil e a" coimhead nas fhaide na fichead!
  
  Creid mi, tha gaol againn air ar dùthaich mhàthaireil,
  Tha sinn ag iarraidh sonas gu bràth ...
  Lucifer, creid mise, cha sgrios sinn,
  Thig an samhradh - falbhaidh am fuachd!
  
  Bidh a h-uile dad a" fàs gu h-àlainn anns an Ruis,
  Tha e mar gum biodh trioblaid air a dhol à bith bhon t-saoghal ...
  Thig linn, tha mi creidsinn, aig a' chomanachas,
  Bidh beairteas agus aoibhneas gu bràth!
  
  Bheir saidheans aiseirigh don fheadhainn a chaidh a mharbhadh ann am batail,
  Bidh òigridh aig daoine gu bràth...
  Agus tha an duine mar an Uile-chumhachdach,
  Thèid an villain à sealladh, tha fios agam, gu sìorraidheachd!
  
  Ann an ùine ghoirid, tha toileachas a" deàrrsadh dha na h-uile anns a" chruinne-cè,
  Tha sluagh an t-saoghail uile mar aon teaghlach...
  Bidh clann a 'gàireachdainn agus a' cluich air neamh,
  Bheir thu gaol dhomh le òran!
  Mar sin sheinn i, agus thionndaidh a" chlann na h-orcs gu rudeigin air leth blasta agus blasta le buill-airm draoidheil. Ach eadhon nuair a leig an nighean bana-bhuidseach lùth bhon inneal-glanaidh, thòisich glainneachan le iasg, soithichean taobh agus ealachan le rùsg blasda a" nochdadh , anns an do thionndaidh na orcs gun tròcair. Agus bha e glè bhrèagha.
  An seo thionndaidh an ceannard goblin orc, air a dhol fo bhuille draoidheachd mhath, gu bhith na chèic cùbhraidh lusach, còmhdaichte le ròsan, flùraichean arbhair uachdar agus measan candied.
  Agus thug uimhir de dhiofar rudan blasda armachd draoidheil ann an làmhan clann neo-chiontach.
  Ach chaidh na cnàimhneach a-steach don bhlàr às deidh na h-orcs cuideachd. Mòr agus eagallach. Ghluais iad mar fhiodh. Thug a" chlann ionnsaigh orra le claidheamhan agus le sabers agus thilg iad biodagan. Agus Oenomai bhon dràgon agus a 'chaileag air chois a' losgadh gunna-inneal a 'spreadhadh aig na cnàimhneach.
  Chleachd Margarita draoidheachd cuideachd agus sheall i na fiaclan neamhnaid aice. Agus rinn i mìorbhuilean concrait. Agus thionndaidh a draoidheachd cnàimhneach gu glainneachan fìon òir làn de reòiteag dathte agus cèicean air an sgeadachadh gu beairteach.
  Agus bho bhuillean claidheamhan nam balach, nam measg am Morair de Lafer, dh" èirich a h-uile seòrsa rud blasda is blasta. Agus sgaoil an leithid de aroma air feadh a" chaisteil. Dìreach mìorbhaileach miracles.
  Bho aon de na cnàimhneach mòr nochd beinn làn de chèicean. Agus bha na cèicichean sin a" deàrrsadh le dathan a" bhogha-froise bho dhiofar uachdar.
  Seadh, bha rudan cho blasta, glè bhlasta an seo. Thàinig cuid de chnàmhan dubha bagarrach gu bhith nan lollipops de mheud mòr.
  Agus cha b" urrainn a" chlann acrach seasamh an aghaidh a bhith a" feuchainn na blasan blasda. Shèid Margarita an gong agus dh"èigh i:
  'S iad goimh ar prìomh nàimhdean,
  Bidh iad gar tilgeadh, creid mi, gu droch ghnìomhan ...
  Nuair a chì balach paidhean,
  Thathas ga phutadh gu bhith a" goid stamagan gu borb!
  
  Mar sin na bi leisg air an leanabh
  Thig an t-àm, agus ithidh tu fhathast ...
  Agus na peacaich an làthair Dhè, a ghràidh,
  Rud eile tionndaidhidh tu gu suaicheantasan teine!
  Mhìnich Oenomaus don chloinn:
  - Gus an tèid am fuamhaire canabalach a chuir fodha, tha e cunnartach ithe biadh. Feumar am prìomh villain a chuir sìos!
  Chualas srann àrd, agus an toiseach nochd dubhar mòr, a' còmhdachadh leth an achaidh, air a lìonadh de gach seòrsa de chèicean agus shoithichean. Agus an uair sin am famhair adharcach e fhèin. Bha beul muc-mhara spùtach air agus casan sgàinte. Agus cho àrd is gu bheil e nas àirde na an caisteal mòr a th" ann mar-thà le tùir is cnàimhneach.
  Ghabh a" chlann fo eagal, agus dh" fhàs an canabal ann am meud.
  Thuirt Margarita le gàire:
  - Na biodh sgàth ort! Chan eil e mòr ach nuair a tha eagal ort roimhe!
  Ghlaodh Oenomaus le feirg :
  Is dòcha nach e gille a th" annad, ach tha thu nad amadan, agus tha sinn air na seallaidhean fhaicinn!
  Thuirt nighean na bana-bhuidseach Yaga:
  - A ghràidh, a ghràidh,
  A bheil thu ag iarraidh siùcairean blasta...
  No draoidheachd buille,
  Gheibh thu e an-asgaidh a-rithist!
  Dh'èigh Margarita:
  - A chlann, èigh còmhla: chan eil eagal oirnn romhad! Uill, rachamaid còmhla.
  Ach bha e duilich dha na gillean iad fhèin a chruinneachadh air beulaibh a leithid de scarecrow . Thòisich an nighean air ruith air falbh, a sàilean beaga cruinn. Thòisich am Morair de Lafer a bu mhisneachail agus gille no dhà gan cumail air ais. Bha e soilleir gu robh na gillean gann leis an eagal. Agus an sin sheinn Margarita, a thoirt misneachd, òran sabaid bhon chogadh;
  Tha sinn nar nigheanan à dùthaich an USSR,
  A tha na lòchran airson an t-saoghail air fad ...
  Leig dhuinn, fhios agad, eisimpleir de mhòrachd,
  Seo na gnìomhan gaisgeil air an seinn!
  
  caileagan fon bhratach dhearg ,
  Agus casruisgte bidh iad a" ruith tron reothadh...
  Nigheanan agus mic a 'sabaid airson Rus',
  Aig amannan bheir bean na bainnse ròs dhan ghille!
  
  Bidh bratach dhearg air feadh na cruinne,
  Deàrrsadh cho soilleir, mar lasair lòchrain ...
  Às deidh na h-uile, tha fios agad, gaisgeil, tha swing againn,
  Agus tha ar bratach a" deàrrsadh mar dhearg!
  
  Na creid e, cha tèid am faisisteach damnaichte seachad,
  Agus cha tèid spiorad na Ruis gu bràth air falbh ...
  Fosglaidh buadhan cunntas gun chrìoch,
  Canaidh sinn hello agus hello ri duine sam bith!
  
  Tha an Ruis na dùthaich iongantach,
  Thug thu co-mhaoineas dha na daoine...
  Gu bràth thug Dia gu fial ,
  Airson an Motherland, airson sonas agus saorsa!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid a" chùis a dhèanamh air an Fatherland,
  Agus ge bith dè cho an-iochdmhor agus maslach a bha e ...
  Ar mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Tha an saighdear Ruiseanach cho glòrmhor airson a bhuaidh!
  
  Dùthaich àlainn Sòbhieteach,
  Tha na caileagan innte moiteil gu bheil iad brèagha...
  Thugadh i dhuinn le breith gu bràth,
  Agus leig leinn buill Komsomol a bhith cothromach!
  
  Tha sinn a 'sabaid air iomall Moscow,
  Blizzard, snowdrifts, agus na caileagan casruisgte ...
  Cha toir sinn suas ar n-Athair do Shàtan, bidh
  eadhon ar speal a" losgadh gu ceart!
  
  Mar sin ann an rage tha na nigheanan dèidheil air sabaid,
  Agus leis an t-sàil rùisgte bidh iad a" tilgeil pasgan-spreadhaidh ...
  Faisisteach, tha e dìreach a 'coimhead math,
  Gu dearbh, dìreach olc Cain!
  
  Chan urrainn dha nàimhdean a" chùis a dhèanamh air nigheanan,
  Rugadh iad fo leithid de rionnag ...
  Is e am mathan an uilebheist do-chreidsinneach againn,
  Cò a rinn an Motherland dha bhean!
  
  Tha sinn nigheanan Ruiseanach math,
  Chan eil eagal oirnn ro chràdh is reothadh...
  Agus bheir sinn air ais, creid mi, marbhadh an droch-shluaigh,
  Thèid an nàmhaid às an dòs!
  
  Bha iad comasach air an nàmhaid a phutadh air falbh bho Moscow,
  Ged a tha e làn de chumhachd mòr ...
  Tha na nigheanan againn cho moiteil asainn fhìn,
  Thèid an luchd-dùbhlain uile à sealladh dha na h-uaighean aca!
  
  Na creid e, chan urrainn do nàimhdean a" chùis a dhèanamh air Rus",
  Leis gu bheil a h-uile ridire a" tighinn bho diapers...
  Tha e coltach gu bheil an sealgair air tionndadh gu bhith na gheam,
  Agus chan eil anns an nàmhaid fhathast ach leanabh!
  
  Ach spiorad na Ruis, sgoinneil, creid an spiorad,
  Tha fios agad, tha cumhachdan falaichte ann ...
  Bidh an nàmhaid gu tur air a phronnadh,
  Às deidh na h-uile, tha ridirean do-chreidsinneach ann am blàr!
  
  Cuir na teagamhan agad gu aon taobh , nigheanan ,
  Is sinne an fheadhainn as gaisge, fhios agad, air an t-saoghal...
  Tilgeamaid sluagh Shàtain anns an ifrinn,
  Bogamaid a h-uile nàmhaid anns an taigh-beag!
  
  Thig an cogadh naomh gu crìch
  Thig sìth agus madainn thairis air a" phlanaid...
  Tha i gu bràth leis a" ghrèin, fhios agad, air a thoirt seachad,
  Biodh an samhradh blàth gu bràth!
  
  'S an comunn siorruidh ann an glòir,
  Agus tha Lenin agus an Stalin mòr còmhla rinn ...
  Ann am film fuilteach a-mhàin a-nis tha faisisteachd,
  Agus tha ar toil, creidsinn mi, nas làidire na stàilinn!
  
  Tha an Ruis agam a" riaghladh fad linntean,
  Agus thug e toileachas don chruinne-cè gu lèir ...
  Feumaidh tu neart dorn stàilinn,
  Agus dàna, ach ann an dòigh reusanta!
  An toiseach, sheinn Margarita leis fhèin, ach an uairsin thog Enomai, an nighean Yaga, Morair de Lafer agus clann eile an t-òran. Agus bha seo mar-thà na chòisir làidir, làn-ghuthach, às an do chrath a h-uile càil. Agus thòisich am fuamhaire mòr, fìor air lùghdachadh ann am meud. Cha robh e a-nis a" coimhead cho fionnar agus bagarrach. Agus dh'fhàs na h-adhaircean na bu lugha, agus dh'fhàs na spuirean na bu lugha. Wow...
  Sheinn an nighean Yaga le gàire:
  "S math a rinn thu, "s math a rinn thu, faodaidh tu a bhith moiteil às -
  Chan eil eagal air seachdnar ro aon!
  Ghlaodh a" chlann còmhla ri chèile, a" stampadh an casan rùisgte:
  Chan eil eagal oirnn romhpa,
  Bidh thu air do stampadh fo chasan pàiste ...
  'S ged nach 'eil sinn sean gu leoir,
  Bha sinn uaireigin fo Baba Yaga !
  Tha iad sin nan clann, cho maiseach an dà chuid an anam agus an aghaidh. Agus bidh iad a 'sabaid mar fhuamhairean. Ged a tha a-nis bu chòir am famhair canabalach a bhith air a chrìochnachadh gu moralta. Agus thòisich a" chlann a" dannsadh.
  Agus ghlac an nighean Yaga an inneal-glanaidh agus chuir i cuideam air an t-seilear, agus thòisich i air rudeigin a mhùchadh.
  Dh"imlich fear de na gillean lollipop mòr ann an riochd choileach , a thionndaidh gu bhith na cnàimhneach, agus ghabh an nighean bìdeadh de reòiteag.
  Bha a" chlann a" bagairt air an fhuamhaire:
  - Bidh e a 'tachairt dhut cuideachd!
  Agus gu litireil chrath e. Ghluais e eadhon nas motha. Agus thòisich na glainneachan òir le reòiteag anns a h-uile dath den bhogha-froise a" deàrrsadh eadhon nas gile agus nas bòidhche.
  Sheinn a" bhana-ghaisgeach thùsail Margarita a-rithist le feirg, òran gràdh-dùthcha bhon chogadh, agus rinn a" chòrr den chloinn seinn:
  Chaidh mi dhan Komsomol fhad 'sa bha mi a' cluich,
  Nighean bruadar àlainn ...
  Shaoil mi gu'm biodh an saoghal na Chèitein shiorruidh,
  Is e breith an earraich a h-uile latha!
  
  Ach airson adhbhar air choireigin cha do dh"obraich e a-mach,
  Ann an dòigh air choreigin, chan urrainn dhomh tuiteam ann an gaol ...
  Uill, innis dhomh, ghillean, air mo thròcair,
  Tha beatha na ràmh gu math làidir!
  
  Gu h-obann rinn an cogadh tàirneanach,
  Agus dh'èirich doineann bàis...
  'S tha corp làidir aig mo nigheanan,
  Faodaidh tu thu fhèin a chuir fo ionnsaigh sa bhad!
  
  Creid mi, chan eil mi airson a leigeil seachad,
  Dèan sabaid airson an Fatherland gu deireadh ...
  Bidh sinn a" giùlan grenades ann am baga-droma làidir,
  Chuir Stalin àite athair na chridhe!
  
  Curaidhean mòra na Ruis.
  Is urrainn dhuinn sìth agus òrdugh a dhìon ...
  Bha reultan nan speur a' uisgeachadh an fheusaig,
  Agus thionndaidh an sealgair gu bhith na gheam!
  
  Bidh mise, nighean casruisgte, a" sabaid
  Làn de bhuaireadh agus de ghràdh ...
  Bidh, tha fios agam, àite anns a 'phàrras seo,
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail air fuil!
  
  Sàr ghaisgich an athar,
  Bidh sinn a" sabaid gu daingeann faisg air Moscow...
  Agus an uairsin an aisling fo cho-mhaoineas,
  An aghaidh an fho-thalamh le Satan!
  
  A dhaoine treuna Ruiseanach,
  Gum bi iad a" sabaid gu h-onarach gu deireadh...
  ' losgadh le inneal-gunna,
  Ma tha feum agad air crùn òir!
  
  Chan urrainn eadhon peilear stad a chuir oirnn
  Tha Iosa an Dia mòr air èirigh ...
  Tha làithean an dràgon creachaidh seachad,
  Dh" fhàs e eadhon nas gile bho na speuran!
  
  Tha gaol agam ort Lada a ghràidh,
  Bidh an Dia as àirde Svarog ann an glòir ...
  Feumaidh sinn sabaid airson an Ruis,
  Tha an Dia Geal as fheàrr leinn!
  
  Na toir na Ruiseanaich gu an glùinean,
  Chan urrainn ar feòil, creid mi, a bhith air a lughdachadh ...
  Tha Stalin agus Lenin mòr còmhla rinn,
  Feumaidh tu a dhol seachad air an deuchainn seo cuideachd!
  
  Tha cràdh an Athair cuideachd nar cridheachan,
  Tha sinn a" creidsinn na mòrachd...
  Bidh sinn gu sgiobalta a" fosgladh an dorais gu àite,
  Bidh e na bheatha gu math milis!
  
  Tha sinn casruisgte nigheanan bòidheach ,
  Bidh sinn a" ruith cho luath tro na speuran...
  Chan fheum sinn an bhodka searbh seo,
  Sgaoil an cerub a sgiathan!
  
  Seasaidh sinne nigheanan airson an Fatherland,
  Agus freagraidh sinn na h-olc Krauts, chan e,
  bithidh Cain Ifrinn air a sgrios,
  Agus hello a Chriosd an Slànaighear !
  
  Bidh linn ann - cha b 'urrainn dha a bhith na b' fheàrr,
  Bidh na mairbh ag èirigh gu bràth ...
  Bidh an cruinne-cè gu bhith na fhìor phàrras,
  Thig bruadar a h-uile duine gu buil!
  Bha Margarita a 'faireachdainn beagan brònach - tha i mar-thà còrr is ceud bliadhna a dh'aois, agus tha i fhathast na nighean. Agus is dòcha gum fuirich e gu bràth na leanabh.
  Ach rinn a" chòrr den chloinn gàirdeachas agus bha iad air leth toilichte leis an òran seo.
  Agus dh'fhàs am fuamhaire canibaltach fiù 's na bu lugha na inbhe, agus bha e na bu choltaiche ri gobhan fo eagal na ri uilebheist.
  Bha pìosan reòiteag agus cèic ag itealaich thuige. Rinn a" chlann gàire agus shàth iad an teangannan. Bha seo a" coimhead gu math èibhinn. Agus lean na daoine sunndach orra a" dèanamh aghaidhean.
  Bhuail an nighean Yaga a bilean agus rinn i gàire:
  Bu chòir clann gàire a dhèanamh
  Bu chòir clann gàire a dhèanamh -
  Agus mar a tha gaisgich beò!
  Agus mar a tha gaisgich beò!
  Agus chomharraich Baba Yaga an inneal-glanaidh air orcs is gobhan eile a bha a" leum a-mach às a" chaisteal. Agus thòisich Enomai agus an nighean a 'losgadh orra le gunnaichean inneal. Agus rinn iad gu math e . Agus a-rithist bha glainneachan ann le reòiteag soilleir, rolagan raisin, cèicean uachdar, flakes arbhair, candy cotan agus barrachd . Bha fàileadh math air a h-uile càil agus bha e a" coimhead gu math blasta.
  Agus rinn a" chlann ghaisgeil gàire, agus nochd iad am fiaclan biorach, geal, mar an fheadhainn aig cuileanan madadh-allaidh.
  Dè cho iongantach agus gun samhail a bha an gnìomh seo a" coimhead.
  Agus bhuail Margarita na h-orcs agus na cnàimhneach le dealanach, a 'leantainn air adhart leis a' chruth-atharrachadh iongantach aca.
  Às deidh sin, sheinn an nighean thùsail a-rithist òran gràdh-dùthcha agus sublime, agus thog a" chòrr den chloinn ann an sèist an t-òran sunndach is sunndach aice:
  Cha dean Satan a' chùis oirnn
  Mo dhùthaich, an dùthaich as àille air an t-saoghal,
  Tha an dùthaich àlainn ainmeil...
  Bidh inbhich agus clann toilichte ann!
  
  Biodh lilighean a' ghlinne fo bhlàth innte,
  Agus bidh na cheruban a" cluich laoidh iomchaidh...
  Bidh am Fuhrer air a chuartachadh,
  Tha na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Bidh buill Komsomol a 'ruith casruisgte,
  Bidh iad a" stobadh air an t-sneachd len sàilichean lom...
  Hitler tha thu a ' coimhead dìreach cool
  Ruithidh mi thairis thu le tanca!
  
  An urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean?
  Mar as àbhaist, tha sinn casruisgte, nigheanan...
  'S e an ridire as iongantaiche a th' againn, am mathan,
  Marbhaidh e a h-uile duine le gunna-inneal!
  
  Chan e, tha na nigheanan againn gu math fionnar mu thràth,
  Bidh sinn gu litireil a" reubadh a h-uile nàmhaid bho chèile ...
  Na spuirean, na fiaclan, na dòrn againn...
  Togaidh sinn àite ann am pàrras iongantach!
  
  Tha mi creidsinn gum bi co-mhaoineas fionnar ann,
  Tha dùthaich na comhairle, creid mi, a" fàs innte...
  'S falbhaidh Nadsaidheachd truagh,
  Tha mi creidsinn gum bi na gnìomhan agad air an glòrachadh!
  
  Bidh an sgìre fo bhlàth, tha mi a" creidsinn,
  Bho bhuaidh tha sinn air ais gu buaidh ...
  Rinn Nikolai a" chùis air na Seapanach,
  Freagraidh an samurai airson ciall!
  
  Cha leig sinn leinn fein bhi air ar claoidh,
  Dèanamaid ar nàimhdean a phronnadh le aon bhuille ...
  Leig leis an t-sealgair tionndadh gu geama,
  Cha b" ann airson dad a bhrùth sinn an Wehrmacht!
  
  
  Creid mi, chan eil e furasta dhuinn a leigeil seachad,
  Bha fios aig na Ruiseanaich a-riamh mar a bu chòir dhaibh sabaid ...
  Gheàrr sinn ar bayonets le stàilinn,
  Bidh am Fuhrer gu bhith na ìomhaigh de clown!
  
  Seo cò ris a tha mo dhùthaich coltach,
  Bidh am bogsa Ruiseanach a" cluich ann...
  Is teaghlach càirdeil gach dùthaich,
  Bheir Abel buaidh, chan e Cain!
  
  Ann an ùine ghoirid bidh an USSR ann an glòir,
  Ged a tha ar nàmhaid an-iochdmhor agus fealltach...
  Suidhichidh sinn eisempleir air son neart,
  Bidh spiorad na Ruis air a ghlòrachadh ann am batail!
  Aig an abairt mu dheireadh, thug an nighean thùsail dealanaich às an t-slat dhraoidheil aice agus leig e a-mach e bho a h-òrdagan lom le fàinneachan draoidheachd agus clachan. Mu dheireadh chòmhdaich iad am famhair a bha air crìonadh mar sheilg. Bha am fear sin air a chòmhdach gu tur leis a 'ghleann teine. An uairsin lasadh e a-rithist. Tha orcs agus cnàimhneach mu dheireadh air cruth-atharrachadh a-steach do gach seòrsa de ghrìtheidean iongantach. Cho blasta agus cho friogais, bho dhiofar sheòrsaichean hama, iasg air a lìonadh agus geòidh, gu cèicean, pastraidhean, caramel agus glainneachan reòiteag.
  Rinn a" chlann gàirdeachas agus leum iad suas is sìos. Bha iad a 'coimhead glè thoilichte agus toilichte.
  An seo, an àite an fhuamhaire canibal làidir agus cruaidh, sgaoil an solas. Nochd balach tana, bàn ann an geàrr-chunntasan, mu sheachd bliadhna a dh'aois. A leithid de leanabh gun chron agus milis an àite uilebheist uamhasach. Dh'amhairc e air a shùilean, agus dh'èigh e:
  - Na bi gam bhualadh!
  Dh"èigh Margarita:
  - Na biodh eagal ort! Cha bhean sinn riut. A-nis faodaidh tu do bheatha a thòiseachadh bhon fhìor thoiseach agus a dhol don sgoil!
  Rinn am balach agus an canabal a bh" ann roimhe a" caoineadh:
  Dè seòrsa beatha sgoile a tha seo?
  an deuchainn a h-uile latha ...
  Cur-ris, roinneadh,
  Clàr iomadachaidh!
  Chaidh caisteal an fhuamhaire canabail atharrachadh dìreach ro ar sùilean. An àite claigeann, bha flùraichean de bhòidhchead eireachdail a" fàs air na cuachan. Agus bha na cuachan fhèin air an deàlradh le h-òr. Agus dh'fhàs a h-uile càil cho eireachdail, spèigeach, sgoinneil, bha ballachan a 'chaisteil còmhdaichte le flùraichean. Agus an àite fala, thòisich na tobraichean air sruthadh le sruthan daoimein, agus sgaoil na neoil, agus dealraich ceithir ghrianan air ball.
  Agus thòisich a" chlann a bha air an saoradh air ruith a-mach às a" chaisteal le gàireachdainn. Gu maol, rag, cas-ruisgte, gidheadh bha iad sona.
  Bha balaich is caileagan a" bualadh air na mìlsean blasda, agus bha baraillean de choileach is de shùgh a" nochdadh dìreach fon fheur.
  Chaidh an nighean Yaga suas chun fhuamhaire canabalach air mortar agus thug i reòiteag don bhalach. Shluig e e agus bhris e na ghàire:
  - Blasta!
  Agus thuirt e le eagal:
  - Thoir maitheanas dhomh, a chlann! Tha ioghnadh orm gun do dh'ith mi thu. Dè cho tàmailteach a tha seo!
  Ruith barrachd is barrachd chloinne a-mach. A 'gabhail a-steach an fheadhainn a dh' ith an cannibal na bu tràithe. Bhuail am balach gun chron a shùilean agus sheinn e eadhon;
  Uill, nach e mìorbhail a th" ann, nach e sgeulachd sìthiche a th" ann,
  Tha a h-uile dad air fàs mar sin, creid mi, mìorbhuileach!
  Chan e, is fheàrr math a dhèanamh dhuinn -
  Agus falbhaidh olc gu dìth ùine!
  Seadh , b" e buaidh a bh" ann. Fìor, thug aon de na balaich, le torso gu math fèitheach agus ann an geàrr-chunntasan, sùil air an uachdar meòrachail agus rinn e gàire:
  - C'àit an deach' m' airde ghaisgeil ?
  Dh"fhaighnich Oenomaus:
  - Agus cò thusa?
  Fhreagair am balach le fèithean fìor shònraichte:
  - Nikitich.
  Agus dhorchaich a aghaidh leanabach, agus rinn e gòraich:
  - Bha mi nam ghaisgeach mòr, agus a-nis chan eil annam ach balach casruisgte ann an geàrr-chunntasan, a tha feumach orm mar sin.
  Chaidh an canabal a bh" ann roimhe a-mach:
  - Rachamaid dhan sgoil còmhla!
  Bha Dobrynya a" beucaich ann am feirg, a" breabadh a chas rùisgte bhalach cho cruaidh is gun do dhealaich a" chlach:
  - Uill, gu ifrinn leis an sgoil! Bha mi a" smaoineachadh gu robh mi sgìth !
  Fhreagair Margarita le osna:
  - Tha mi ga thuigsinn!
  Bha am balach Dobrynya ag èigheach:
  - Dè tha thu a 'tuigsinn! A-nis fàgaidh mo bhean mi! Cò a tha feumach orm air leanabh cho snàgach !
  Fhreagair Oenomaus le gàire:
  - Is e an rud as cudromaiche ann am beatha an t-anam. Chan eil meud gu diofar!
  Chuir Dobrynya an aghaidh:
  - Chan eil! Chan eil thu eòlach air mo bhean. Aon uair "s gun do ghluais i a sàil cho cruaidh is gun do leag i fiacail feadalaich an robair oidhche! Tha i teann, agus carson a tha feum aice air balach gun mustache ! - Agus bhuail an gille a rìs le a chas casruisgte, leanabh- ach, làidir, mar òrdaig, air chor is gu'n do bhriseadh a' chlach-mheallain 'na mìrean beaga. Agus dh'èigh an gaisgeach òg. - Dèan inbheach dhomh a dh'aithghearr!
  Fhreagair Oenomaus le osna:
  - Gu mì-fhortanach, chan urrainn dhuinn seo a dhèanamh, ceart?
  Fhreagair Margarita:
  - Airson a-nis, tha e fìor, chan urrainn dhuinn, ach ma thèid thu air turas còmhla rinn airson adhbhar math, is dòcha gun tig sinn suas le rudeigin!
  Dh'fhaighnich am balach Dobrynya gu brònach:
  - Dè an t-amas a th' agad?
  Fhreagair Oenomaus le misneachd:
  - Gus gnè nas làidire air sgèile cruinne a shàbhaladh bhon bhàs. Tha plàigh anns a" chruinne-cè againn, agus ruigidh e thu cuideachd!
  Chrath Margarita ag aontachadh:
  - Tha, Dobrynya, thig còmhla rinn. Tha do neart gaisgeil agad fhathast, agus bidh thu glè fheumail dhuinn!
  Bha am balach titan, ged a bha e na choltas nach robh e na bu shine no na b" àirde na Oenomai, balach timcheall air dusan bliadhna a dh"aois , ach bha neart corporra mòr aige. Mar sin bhrùth e a" chlach le a chorragan rùisgte agus ghabh e gu litireil e agus phronn e e, agus às deidh sin thuirt e le gàire:
  - Agus tha mi ceart gu leòr fhathast! Ceart gu leòr, thèid mi còmhla riut. Bidh e eagallach tilleadh gu mo bhean gus am fàs mi suas !
  Fhreagair Margarita, le gàire a bha coltach ri sìthiche,:
  - Co-dhùnadh gu math glic!
  Agus chliog i a òrdagan rùisgte. Nochd an treas dràgon pàisde eireachdail.
  Mhìnich an nighean:
  - Cha bu chòir dhut coiseachd mar bhaigeir le poca!
  . CAIBIDIL Àir. 8.
  Bha Dominika gu math sgìth tron eadar-ghluasad agus a 'dol seachad air na deuchainnean. Mar sin, chaidh a maighdeannan brèagha a nighe ann an amar òir agus fras. Agus an uairsin chuir iad i ann an leabaidh bog, blàth ann an seòmar air leth sòghail airson oileanaich mionlach agus oileanaich boireann. Thuit Dominica ann am bruadar neònach, b'e a miann mu dheireadh a bhi maille ris a' Phrionnsa Oenomaus , air an do mhothaich i co-fhaireachdainn agus co-fhaireachdainn mòr dha.
  Agus dìreach cho luath 'sa bha i air a ghabhail thairis leis an dia Morpheus, i
  Dh'fhairich Dominica gu h-obann gu robh a 'ghaoth a' sèideadh na h-aodann, agus i na suidhe air cùl sleamhainn, sgàile. Agus tha sgòthan a" lasadh timcheall.
  Agus thionndaidh an nighean agus chunnaic i balach bòidheach, fèitheach, a dh'aithnich i sa bhad. Seadh, b' e am Prionnsa Oenomaus, a thàinig gu bhith na thràill òg. Agus a-nis tha e a" marcachd air dràgon beag, trì-cheann. Tha nighean ag itealaich chun na làimh dheis. Tha i cuideachd gu math brèagha agus milis, le falt buidhe-dhearg. Chan eil i a" coimhead nas sine na Oenomaus. Agus air an taobh chlì tha balach. Cuideachd falt bàn , eireachdail agus gu math fèitheach, le aodann brìoghmhor. A leithid de bhuidheann chloinne le bagannan droma agus buill-airm. Agus tha fàinneachan air a h-òrdagan agus a làmhan air an nighean cuideachd.
  Dh'fhairich an dràgon an cuideam a bharrachd agus thòisich e a 'crathadh a sgiathan na bu trice gus nach tuiteadh e.
  Chrath an nighean Margarita a slat-draoidheachd agus reub i:
  - Cò thu? Cò às a thàinig e?
  Dh" aithnich Oenomaus, ge-tà, Dominica agus thuirt e ann an tòna misneachail:
  - Is e seo fear taghte bhon phlanaid Talamh. Feumaidh i an gnè nas làidire nar cruinne a shàbhaladh, a rèir fàisneachd.
  Rinn an nighean Margarita gàire:
  - Bhon phlanaid Talamh? An d" fhuair thu eòlas air a" Chogadh Mhòr Patriotic?
  Dhearbh Dominica le misneachd:
  - Bha, bha!
  Dh" fhaighnich a" bhana-ghaisgeach tùsaire gu h-iongantach:
  - Agus cuin a chaidh e seachad?
  Fhreagair an nighean bhuail, gun a bhith cho misneachail,:
  - O'n dara-ar-fhichead de'n Og-mhios ceathrad 's a h-aon gus an naoidheamh la de'n Chèitean ceathrad 's a còig, uill, gun teagamh, bhuannaich sinn!
  Fhreagair Margarita le gàire:
  - Tha fios agam gun do bhuannaich sinn! Mur eil, cha bhiodh sinn a" bruidhinn riut. Mar sin tha sin a" ciallachadh gur e luchd-dùthcha a th" annainn, dìreach sgapte thar ùine. Dè cho math "s a tha e coinneachadh ri cuideigin bhon phlanaid dachaigh agad, agus eadhon nas motha na sin bhon dùthaich agad!
  Fhreagair Dominica le osna:
  - Nuair a thàinig Cogadh Mòr na Patriotic gu crìch, cha do rugadh mo sheanair fhathast. Is e sgeulachd fhada a tha seo dhuinn!
  Thuirt Margarita le osna cuideachd:
  - Agus cha robh mi beò gus a chrìochnachadh fhaicinn. Chaidh mo chrochadh san Fhaoilleach '44. Ach chreid mi nar buaidh. Bha Kiev mu thràth air a shaoradh, agus rinn Stalingrad agus an Kursk Bulge tàirneanach. Nach truagh bàsachadh nuair nach eil thu ach dà-dheug , gun a dhol dhan Komsomol.
  Chuir e iongnadh air Dominica:
  - Ma bhàsaich thu cho fada air ais, carson a tha e fhathast na nighean?
  Chuir Margarita a-mach:
  - Chan eil fhios 'am sin. Tha faisg air ceud bliadhna air a dhol seachad bho mo bhàs, agus tha mi fhathast nam leanabh. Ach tha buannachd ann cuideachd: chan eil mi ag aois idir, agus chan eil aon lìonadh nam fiaclan agam!
  Rinn Dominic gàire agus thug e fa-near:
  - Tha, tha seann aois gu math dona, dìreach tàmailteach!
  Agus thòisich a 'bhana-chleasaiche àlainn film a' seinn;
  Tha daonnachd fo bhròn mòr,
  Is dòcha gu bheil a h-uile duine a" smaoineachadh mu dheidhinn!
  Chaidh deòir a rùsgadh thar na mara so,
  Tha eagal duine a 'losgadh le teine!
  
  Bidh bliadhnaichean a" snàgail às deidh bliadhna ann an carabhan,
  Bidh seanmhair a" suathadh henna air a gruaidhean!
  Agus thachair rudeigin do dh' ìomhaigh caol na h-ìghne,
  Chan eil mi a" tuigsinn cò às a tha na wrinkles a" tighinn!
  
  Carson a tha crùn nàdair soilleir?
  Feumaidh neach-cruthachaidh innealan crìonadh gu h-obann!
  Am fear a chleachd cumhachd na gaoithe ris a' chairt,
  Chan urrainn dha dèiligeadh ri olc an aois!
  
  Bidh bòidhchead a 'fàs na dhuilgheadas
  Agus tha an gaisgeach air seargadh ro ar sùilean!
  A h-uile droch aimsir a-nis,
  Agus air an oidhche tha mi air mo chràdh le eagal fiadhaich!
  
  Ach cha chreid mi nach 'eil slàinte ann,
  Faodaidh duine argamaid a dhèanamh ri Dia!
  Gus am bi teaghlach càirdeil maireannach,
  Gus am bi an rathad a 'dol suas an cnoc gu furasta agus gu cas!
  
  Cha bhi wrinkles tuilleadh air cailleachan,
  Bheir sinn air seann aois a dhol air ais ann an nàire!
  Agus a dhuine, mac cumhachdach adhartas,
  Bidh e a" coimhead air binnean na beatha le sùilean soilleir!
  
  Agus bidh bòidhchead gun chrìoch
  Bidh na làithean a 'sruthadh mar abhainn làn-shruth!
  Nochdaidh caoimhneas daonna
  Às deidh na h-uile, bidh an cridhe glan agus uasal!
  
  Creid, thig toileachas ùr,
  Thar nam bliadhnaichean, meudaichidh gliocas!
  Às deidh na h-uile, chan eil deigh a 'socrachadh ann am bodhaig òg,
  Coltach ri balach sgoile a tha dèidheil air sgrùdadh airson còig!
  
  Tha an comharra nas àirde, thig air adhart, coimhead air a shon,
  Gabhaidh tu an deuchainn air ais co-dhiù ceud uair!
  Agus faodaidh tu cèicean na Càisge ithe le mil,
  Uill, bi nad sheann nighean a-nis!
  Cho breagha sa sheinn Dominika, fìor prima donna. Agus bha na h-òrain aice làn bodhaig agus iriosal, coltach ri trill na h-oidhche.
  Chrath Enomai ag aontachadh:
  - Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an aghaidh seo !
  Thuirt Boy Dobrynya:
  - Tha seann aois dona. Ach fhuair mi ùbhlan ath-nuadhachaidh dhomh fhèin agus dha mo bhean . Ma dh'itheas tu beagan dhiubh, chan fhàs thu sean agus cha bhith thu nad leanabh. Agus an uairsin chuir aon bhana-bhuidseach gòrach i fhèin air ùbhlan mar sin. 'S e cailleach a bh' innte, ach chrìochnaich i air a' phoit. Mar sin bu chòir dhut eòlas fhaighinn air modarrachd anns a h-uile dad, agus cuimhnich gu bheil gach aois umhail do ghràdh.
  Thug Enomai fa-near gu h-obann:
  - Tha mo dhragon ag anail gu trom! Tha e duilich dha dithis a ghiùlan, gu sònraichte leis nach e leanabh a th" ann an Dominica, ach nighean mòr agus fèitheach. Feumaidh i bileag ùr!
  Thuirt Margarita le misneachd, a" briogadh air a òrdagan lom:
  - Bidh bileag !
  Nochd dràgon beag le trì cinn an toiseach san adhar. Ach chuir an nighean partisan gath de lùth a-steach dha, agus thòisich an dràgon seo a 'fàs.
  Chuir e iongnadh air Dominica:
  - Is e draoidheachd a tha seo ann an gnìomh. Seo a" chiad uair a chunnaic mi dràgonan gan togail.
  Fhreagair Margarita le gàire:
  - Chan e daoine a th" ann an dragain, tha e nas fhasa an togail!
  Dh" fhàs a" bhiast gu meud beagan na bu mhotha na na trì dràgonan eile. Agus cnap eile de na corragan, an turas seo de na làmhan, agus lorg Dominika i fhèin ann an dìollaid chofhurtail!
  Chrath an nighean thùsail:
  - Tha thu a 'faicinn cho sìmplidh' sa tha e! A-nis tha an dràgon agad fhèin. Dèan gàirdeachas ann an seo!
  Thuirt an nighean ainmeil le gàire:
  - Tha seo, gu dearbh, sgoinneil , ach dè an ìre a th 'ann a bhith a' dìreadh a 'bhalla le toileachas?
  Rinn Margarita gàire agus fhreagair i:
  - Nach do bhruadair thu air an dràgon agad fhèin?
  Thuirt Dominica gu h-onarach:
  - Bha mi a 'bruadar air an heileacoptair agam fhìn. Ach cha robh ùine aice airgead a chosnadh dha. Mar sin chan eil dad gu sònraichte toilichte mu dheidhinn!
  Thug Enomai fa-near le gàire:
  - Ach bha mi a 'bruadar air dràgon pearsanta.
  Dhaingnich Dobrynya:
  - Tha dràgon pearsanta fionnar! Ach, dh" fhaodadh an t-each gaisgeil agam itealaich suas nam biodh mi a" cleachdadh draoidheachd. Ach airson geasan sònraichte, feumar airgead a phàigheadh ann an òr. Agus an dragon saor an asgaidh.
  Thuirt Margarita:
  - Tha an dràgon math cuideachd oir is urrainn dha uisge a bhiadhadh leis fhèin. Uill, cuir beagan luibhean ris, agus bidh e math. Bheir e anail teine.
  Dh"fhaighnich Dominica, fiosrach:
  - An robh thu dha-rìribh a" sabaid ris na Gearmailtich?
  Fhreagair Margarita gu h-onarach:
  - Cha robh mi dha-rìribh a" sabaid. Dh"obraich mi barrachd ann am fiosrachadh agus conaltradh. Choisich mi tro bhailtean beaga agus eadar coilltean. Uill, bidh amharas air duine sam bith aig a bheil poca bhaigeir agus casruisgte bho gheamhradh gu geamhradh. Fìor, chuir i stuth-spreadhaidh air na Nadsaidhean dà uair. Uill, cha do loisg i ach nuair a ghlac iad mi. Loisg i air ais gus an urchair mu dheireadh. Chaidh a glacadh. Uill, chràdh iad mi, ged a bha iad le cabhaig, agus bha iad ann an cabhaig airson mo chrochadh, oir bha an t-Arm Dearg dìreach a" dol air adhart an taobh sin. Mur eil, dh'fhaodadh iad a bhith air a chràdh na b' fhaide.
  Aon uair rinn mi dà phoileas a bharrachd nan cadal agus thug mi thairis iad dha na partisans. Uill, cha dèan mi cùisean suas, ach gu dearbh bha tachartasan gu leòr ann.
  Dh" fhaighnich Dominica le gàire:
  - An robh òrdughan sam bith agad?
  Fhreagair Margarita le osna:
  - Chan eil! A-mhàin am bonn "Airson Misneach", bha mi air a mheas ro bheag airson rud sam bith trom a thoirt seachad. Uill, chan eil fhios agam an deach an toirt seachad às deidh bàs agus ciamar...
  Thuirt Oenomaus:
  - Aig dusan bliadhna a dh'aois, chan eil e dona mar-thà gum bi duais armailteach aig nighean! Innis dhomh, ciamar a tha e leat?
  Chrath an nighean thùsail:
  - Uill, tha, innis dhomh, tha co-mhaoineas air a thogail agus cogaidhean seachad?
  Rinn Dominica osnaich agus fhreagair i le misneachd:
  - Chan eil! Dh" fhàs e na bu mhiosa buileach a thaobh cogaidhean. Ach chan eil mi airson bruidhinn mu dheidhinn. Ach tha daoine air fàs nas miosa buileach.
  Mhol am balach Dobrynya:
  - Bruidhnidh sinn nas fheàrr mu chleasan draoidheil. Rud eile tòisichidh tu a-nis a" bruidhinn mu dheidhinn tancaichean ...
  Rinn Margarita gàire:
  - Dè tha fios agad mu tancaichean?
  Fhreagair Dobrynya:
  - Bha mi ann an saoghal nas leasaichte, agus bha na h-uilebheistean meatailt sin ann. Bidh iad a" losgadh gu làidir agus tha iad gu math cunnartach. Tha e doirbh cuimhneachadh orra.
  Rinn an nighean partisan gàire agus thuirt i:
  - Dhòirt mi gainmheach a-steach do tanca gas an tanca Tìgear. Agus stad e. Bha e mar sin. Agus chleachd i awl airson cuibhlichean chàraichean nan Nadsaidhean a tholladh. 'S e nighean bheag a th' annam, agus bha e na b' fhasa dhomh seo a dhèanamh.
  Rinn Dominic gàire agus thug e fa-near:
  - S math a rinn thu! Tha thu nad bhana-ghaisgeach tùsaire. Feumaidh sinn filmichean a dhèanamh mu do dheidhinn agus leabhraichean a sgrìobhadh mu do dheidhinn.
  Chrath Margarita:
  - Tha fios agam, tha cuid - "Red Devils", mar eisimpleir. San fharsaingeachd, chan e a-mhàin nach robh mi a" creidsinn ann an Dia, ach uaireannan rinn mi rudan air a bheil nàire orm a-nis!
  Thuirt Enomai le gàire:
  - A 'tachairt. Uaireannan chan eil na diathan gan giùlan fhèin gu math. Ach co-dhiù, tha thu a-nis nad bhan-draoidh air leth tàlantach, agus bu chòir dhut...
  Cha do chrìochnaich e. Nochd treud de mhuncaidhean itealaich air am beulaibh. Bha iad fada air falbh, ach chunnaic an sealladh geur a bh' aig gille an uilc agus nighean na ban-draoidhe gu'n robh na priosanaich sgiathach so a' slaodadh co-dhiù dusan leanabh anns an lìon. Bidh an dà chuid na balaich agus na caileagan mì-fhortanach a 'mùchadh agus a' fulang gu mòr ann an itealaich, nuair a thèid an tilgeil suas, agus bidh cuirp na cloinne air an gearradh le mogal stàilinn an lìon.
  Chunnaic Dominica seo cuideachd agus dh"èigh i:
  - Feumaidh sinn na balaich a shaoradh!
  Chrath Dobrynya agus tharraing e a chlaidheamh le glaodh:
  - Theid sinn gu dàna gu cath,
  Airson Holy Rus' -
  Bidh sinn a 'sabaid le claidheamh,
  Chan eil mi a 'reic!
  Thug Dominica fa-near, a" sparradh a fiaclan:
  - Tha e, gu dearbh, glè inntinneach clann a chuideachadh. Ach a bheil neart gu leòr againn? Leugh mi sgeulachd sìthiche mu dheidhinn muncaidhean itealaich, agus tha coltas gu bheil iad gu math làidir!
  Chrath Margarita le aonta agus sheinn i:
  Tha gaisgich an dorchadais gu cinnteach làidir,
  Tha an t-olc a" riaghladh an t-saoghail gun fhios dè an àireamh...
  Ach dhuibhse, a mhic Shatain,
  Na bris cumhachd Chriosd !
  Thuirt Dobrynya:
  - Bha diofar luchd-dùbhlain againn. Agus cha do chuir an fhìrinn gu bheil iad làidir, mar riaghailt, stad oirnn!
  Agus ruith an ceathramh le dragain às deidh na muncaidhean itealaich. Cha robh ann ach dusan damn dhiubh - trì-deug dhiubh. Agus timcheall air an aon àireamh de chlann glacte. Agus is e seo fìrinn chruaidh a 'bhlàir.
  Ruith Margarita air adhart agus, a 'tighinn faisg air na muncaidhean itealaich, thuirt i:
  - Leig leis a" chloinn falbh, a uilebheistean!
  Rinn ceannard nam muncaidhean sgadan:
  - falbh, a nighean, air neo cuiridh sinn suaip ort cuideachd.
  Fhreagair Margarita gu gaisgeil:
  - Chan eil! Leig thu leotha falbh, air neo feumaidh tu sabaid rinn!
  Rinn na muncaidhean gàire, a" giùlan am fiaclan fann:
  - A-riamh!
  Dh'fhuirich ceathrar dhiubh gus an lìon a chumail leis a 'chloinn, agus chaidh an còrr a dh' ionnsaigh an t-sreath bheag de luchd-teasairginn òga.
  Chrath Dominica a dòrn agus nochd sabre na làimh.
  Dh"fhaighnich Margarita:
  - A bheil fios agad mar a nì thu feansa?
  Fhreagair Dominica le misneachd:
  - Tha bun-bheachd ann! Bha i an sàs ann am filmichean.
  Dh'èigh an nighean partisan:
  - Bidh seo feumail dhut.
  Sheinn a' bhana-chleasaiche:
  Tha 'n t-àm ann do chlaidheamh a tharruing,
  Tha an t-àm ann cabhag a dhèanamh ...
  Tha an t-àm ann dhut do chlaidheamh a chuir air falbh -
  Dè ma thig e gu feum!
  Sgrìobh sìos e nad leabhar notaichean -
  Air gach duilleag!
  Tha 'n t-àm ann do chlaidheamh a tharruing,
  Tha 'n t-àm ann do chlaidheamh a tharruing,
  Tha an t-àm ann dhut do chlaidheamh a shlaodadh!
  Às deidh sin rinn an ceathrar gàire. Agus dh'fheuch na muncaidhean itealaich ri ionnsaigh a thoirt. Ghluais iad mar chlamhan a" toirt ionnsaigh air gealbhan.
  Bhuail Margarita ceannard nam muncaidhean itealaich le slat draoidheachd agus fàinneachan draoidheachd air a casan rùisgte. Agus bhuail e gu math cruaidh. Fhuair
  an stiùiriche clisgeadh, agus thionndaidh a cheann sa bhad gu bhith na chèic cnò-chnò fìor bhlasta. Agus bha spògan a" mhuncaidh itealaich a" tionndadh gu h-eireachdail. Bha na muncaidhean itealaich eile a" feadaireachd ann an eagal.
  Ruith fear dhiubh a dh" ionnsaigh na ceithir, ach bhuail am balach Dobrynya a maoil le a shàilean rùisgte, gus an do thionndaidh am muncaidh, às deidh dha buille làidir fhaighinn, tionndadh.
  Shnaig Dominica a claidheamh agus gheàrr i adharc a" mhuncaidh itealaich, agus an dèidh sin sheinn i:
  Tha sinn anns a 'ghunna ann an tìr nam muncaidhean fiadhaich,
  Bidh sinn a" sabaid leis an fheadhainn le sgiathan anns na speuran...
  A 'sealg airson a dhol suas banana abaich -
  Croch ge bith cò a ghoideas clann bho chraoibh!
  Bhuail Oenomaus mar an ceudna am muncaidh, an turas seo air an sgèith, agus rinn e sgial:
  'S mi ridire an t-soluis, air do ghlùinean borb,
  sguabaidh mi air falbh naimhdean an athar o aghaidh na talmhainn!
  Agus rinn e dealbh ochd le claidheamhan. Às deidh sin, thug am balach ionnsaigh air a" phrìomhaire leònte. Agus nuair a bhris an dràgon na lasraichean, rinn am muncaidh dall sgreadail. Aig an aon àm bha fàileadh losgaidh ann.
  Chaidh an ceathrar luchd-sabaid air an ionnsaigh. Dh" fheuch na muncaidhean ri frith-ionnsaigh. Bhuail na dragain iad le jets teine a chuir gu litireil sgiathan nam prìomhairean na theine. Agus bha fàileadh friogais air.
  Ghabh an nighean Margarita agus leig i a-mach sruthan draoidheachd. Agus bha donut seoclaid aig an ath muncaidh an àite ceann.
  Rug Dobrynya air aon muncaidh ri taobh na sgèithe le òrdagan rùisgte agus thilg e air an eun eile e. Agus an uairsin bha bualadh ann le sradagan.
  Sheinn an Titan Boy:
  - Tha fios agad, tha neart mòr agam,
  Tha a bhith nad charaidean leatha coltach ri bhith a" cluich le crogall!
  Agus an uairsin gheàrr nighean Dominic sgiath a" mhuncaidh leis a" chlaidheamh aice. Chlaon i agus leig i a-mach fuaran de fhuil purpaidh. Às deidh sin, chaidh i a-steach do a companach.
  Bhreab Dominica aon de na creutairean sgiathach sa ghiallan le a sàil rùisgte agus rinn i gàire:
  Uill, ceart gu leòr, thuit an creutair na chadal anns an min-sàibh,
  Ceart gu leòr, bhreab iad mi anns a" ghialla...
  Ceart gu leòr, shlaod iad mi air streapadair -
  Abair tapadh leat airson a bhith beò !
  Agus bhuail an nighean muncaidh eile air a ceann le claidheamh. Às deidh sin, thòisich na creutairean a 'ruith air falbh. Aig an aon àm, dh" fheuch ceithir prìomhairean le sgiathan ris na prìosanaich a thoirt air falbh, clann an sàs ann an lìon.
  Loisg Margarita beam draoidheachd orra, thionndaidh am muncaidh gu tur na phìos cinnamon le reothadh.
  Ruith an còrr air falbh a" sgreuchail, a" leigeil ma sgaoil an lìon. Agus thòisich clann a bha ann am braighdeanas air tuiteam.
  Dh"èigh Margarita:
  - Cùm an lìon, thig air adhart, nas làidire.
  Agus shluig i sìos air an dragon. Ruith triùir luchd-cogaidh eile às a dèidh.
  Sheinn am balach Dobrynya:
  O, leanabachd, leanabas, càit a bheil thu ag itealaich?
  O, leanabachd, leanabas, càit a bheil thu ann an cabhaig...
  Làn de mhuncaidhean bian, tha fios agam,
  Tha iad gad ghlacadh à diofar dhùthchannan!
  Agus thog an gille-ghaisgeach an lìon le òrdagan rùisgte. Ach, tha na buannachdan aige a bhith nad ghille ann an shorts. Tha e mì-mhodhail do dh'inbhich a bhith a 'coiseachd gun bhotannan, ach airson balach tha e nàdarra, agus faodaidh e a chasan làidir a chleachdadh ann an gnìomh.
  Rinn na ceithir maill air an lìon a bha a" tuiteam agus thòisich iad a" teàrnadh gu rèidh.
  Thug Dominica fa-near le gàire:
  - Cha-n 'eil mi a' guidhe cuibhreann dìlleachdain dhuit,
  Chan eil mi a" guidhe làithean cruaidh dhut...
  Leig leis a 'phlanaid a bhith na pàrras soilleir,
  Gun dìon an Tighearna naomh a" chlann!
  Bha na balaich air an sgrìobadh agus air an sgròbadh, cha mhòr uile casruisgte, ach a-mhàin aon nighean ann an èideadh eireachdail agus, is dòcha, sòghail agus brògan air an sgeadachadh le emeralds agus rubies.
  Rinn an nighean gàire:
  - Bi faiceallach, is e an sgioba teasairginn m "athair, an Diùc, agus tha an tiotal Baranness orm mu thràth!
  Fhreagair Dominica le gàire:
  Faodaidh rìghrean rud sam bith a dhèanamh
  Faodaidh rìghrean rud sam bith a dhèanamh ...
  Ach gu tric bhris
  Uaireannan bidh iad nan suidhe!
  Pòsadh airson gaol
  Pòsadh airson love. .
  Lag dhut, duine sam bith
  Nach tusa Dia, a rìgh!
  Tha neach sam bith lag air do shon-
  Nach tusa Dia, a rìgh!
  Thug an sgioba a" chlann air tìr gu faiceallach. Agus dh" fhuasgail i an lìon. Bha clann - balaich is caileagan - a 'faireachdainn saorsa. Agus bha na sàilean cruinn aca a" lasadh nuair a dh"fheuch iad ri ruith.
  Ach chuir Margarita stad orra le glaodh bagarrach:
  - Càit a bheil sibh a' dol? Dè mu dheidhinn taing a thoirt dhut?
  Sguir a" chlann. Chrath nighean a" bhan-bharan:
  - Tha sin ceart, shàbhail thu mi bho bhraighdeanas. Saor mi do m'athair, agus feithidh duais àrd riut. Agus leig leis a" chòrr faighinn ann iad fhèin - "s e baigeirean is casruisgte a th" annta.
  Chuir balach am measg nam prìosanach an aghaidh:
  - 'S e m' athair an aireamh ! Agus tha mi casruisgte oir chaidh mo ghlacadh aig àm trèanaidh!
  Dh"fhaighnich Margarita: "Carson a ghlac iad thu?"
  Chrath am balach Morair a ghuailnean; bha torso lom, fèitheach, tana, sreangach aige, agus cha robh ach aodann brìoghmhor, ged a bha e leanabhach, a" brathadh a bhriod.
  Fhreagair a" bhan-bharan:
  -Bha iad airson ar toirt gu Skelenton . Is e draoidh cumhachdach a tha seo a tha càirdeach fad às do Koshchei the Immortal!
  Bhuail Margarita a bilean agus thuirt i:
  - Tha artifact tìgear dubh aig Skelenton , draoidh olc agus maighstir nan eileamaidean. Is dòcha gun cuidich seo le bhith a 'sàbhaladh gnè nas làidire.
  Thug am balach prionnsa Oenomaus fa-near:
  - A bharrachd air an sin, feumar clann glacte eile a tha air an cumail ann am braighdeanas leis an draoidh trom-laighe a shaoradh. Rud eile bidh cron mòr air a" chruinne-cè.
  Dh"fhaighnich Dominica, gun a bhith ro mhisneachail:
  - Nach toir seo dragh dhuinn bhon phrìomh amas?
  Chuir Margarita an aghaidh:
  - Vice versa! Ma chruinnicheas tu na dusan artifact gu lèir, gheibh thu cumhachd Dhè Uile-chumhachdaich. Agus nì seo e comasach chan ann a-mhàin an gnè nas làidire a shàbhaladh, ach gus mòran de rudan math eile a chruthachadh.
  Dh'èigh am balach Dobrynya:
  - Tha seo iongantach! An uairsin bidh e comasach dhuinn rudeigin a dhèanamh nach robh gaisgich eile a-riamh air bruadar!
  Sheinn Dominika le toileachas:
  Tha ar saoghal neo-thròcaireach, an-iochdmhor, cealgach,
  Bidh fuil dhaoine a" sruthadh mar shruth stoirmeil...
  Ach tha an duine tapaidh, ainmeil airson an adhartais aige -
  Faigh thairis air cnapan-starra fhad "s a tha thu a" cluich!
  
  Bagairtean trom-laighe gun àireamh
  Tha dànachd an-iochdmhor, brònach agus èibhinn ...
  Bidh sinn a 'tilgeil deòir neònach ann an teagamh -
  Seall air an speur le lionn- dubh neo -thalmhaidh !
  
  Agus leig leis a bhith feumach air tiormachadh
  Ann am blàr feargach, fuil daonna ...
  bris snàthainn na beatha le claidheamh, saighead,
  Cha bhrath sinn gaol gu bràth!
  Chrath Margarita a ceann òir:
  - Tha thu a' seinn Dominic gu math, agus tha na briathran ciallach a' suathadh ris an anam! Ach chan eil seo gu leòr...
  Sheinn a' bhana-chleasaiche:
  Dh'fhàs e gu math aotrom
  Shàbhail mi an Fatherland ...
  Bha mi fortanach dha-rìribh -
  A-mhàin chan eil seo gu leòr!
  A-mhàin, a-mhàin, a-mhàin -
  Chan eil seo gu leòr!
  Chrath am balach Morair a chas-rùisgte cho cruaidh is gun do dh" fhalbh na dewdrops bhon fheur orains agus gun do dh" fhàs iad:
  - Stad a 'seinn! Rachamaid gu Skelentom agus reubaidh sinn e gu pìosan!
  Thuirt Margarita le osna:
  - Tha e ro fhada airson coiseachd. Feumaidh tu itealaich air dràgonan, no a bhith air do ghiùlan le bonn!
  Dh"fhaighnich Oenomaus le gàire:
  - A bheil bonn airgid agad? Mar sin thoir thairis sinn!
  Fhreagair an nighean partisan le osna:
  - Feumar ath-phàigheadh gus an sgioba gu lèir a ghiùlan. Bi sinn ag ithe airson a-nis. Is dòcha gu bheil an t-acras air a" chloinn.
  Chrath nighean a" bhan-bharan a ceann, bha a fàinnean daoimean a" gliogadaich:
  - Tha, is e seo dìreach a bu chòir a dhèanamh. Tha teine na mo stamag!
  Thug am balach iomradh air:
  - Tha bolg làn bodhar ann am blàr!
  Bha an còrr den chloinn, a" mhòr-chuid de chlann-nighean, a" sèideadh còmhla:
  Tha sinn airson ithe
  Fosgail na dorsan nas fharsainge
  Mur eil, ithidh sinn an còcaire...
  Bidh greim-bìdh aig na còcairean,
  Agus òlamaid do na h-oifigich dhleasdanais,
  Bidh sinn a 'sgrios an t-seòmar-bìdh gu lèir
  Agus brisidh sinn na soithichean!
  Chrath Margarita a slat draoidheachd. Agus nochd bòrd le grunn shoithichean agus cèic air.
  Sheinn an nighean le tlachd:
  Chruinnich a' chlann air do shon,
  Cha 'n 'eil sinn idir 'n ar n-eucoir-
  'S na laithean fuara,
  Chan e dìreach brochan le muilt!
  Chrath Dominica agus thug e fa-near:
  - Ach nigh do làmhan an toiseach!
  Ruith a" chlann chun an t-sruth. Cha do sheas ach nighean na ban-bharan. Bha a 'bhana-chleasaiche nighean a' gàireachdainn:
  - A bheil feum agad air cuireadh sònraichte?
  Dh"èigh a" bhan-bharan òg:
  - Agus tha mi sgìth de bhith a 'fàs mo làmhan agus mo chasan fliuch leis na plebeians!
  Fhreagair Dominica gu cruaidh:
  - An uairsin cha leig mi leat chun bhòrd!
  Thuirt an nighean urramach:
  - Am bheil thu, a nigh- ean casruisgte , a' dol a thoirt fainear mi ? Seadh, òrdaichidh mi thu a bhith air do sgàineadh.
  Sheas Dominika suas agus cheangail i a dòrn:
  - Agus cò a dh 'òrduicheas tu?
  Sheall a" Bhan-bharan air ais. Bha Dominica àrd agus fèitheach, agus cha robh an t-aodach a" còmhdach ach a cìochan agus a sliasaid. Agus bha e follaiseach gun robh bàlaichean fèithean a 'dol fon chraiceann tana, agus bha leacan de ab air an stamag. Faodaidh nighean ghaisgeil mar sin do bhualadh.
  Ach, thuirt Margarita ann an tòna rèiteachaidh:
  - Nigheamaid uile ar lamhan cheana. Agus ma tha thu fhèin, Dominica, nad inbheach, bu chòir dhut eisimpleir a shuidheachadh dhuinn. Mar sin nighidh sinn uile còmhla.
  Agus chaidh i a dh"ionnsaigh an t-srutha. Agus còmhla rithe tha nighean a" Bhan-bharan agus Dominica. Bha an t-uisge air a theasachadh leis na ceithir grèine, socair agus blàth, agus mar sin bha e na thoileachas nighe. Bha a" chlann eadhon a" snàmh anns an t-sruth. Agus thòisich iad air uisge a spìonadh air a chèile.
  Bha Dominika cuideachd a" frasadh timcheall mar nighean bheag agus a" seinn:
  Uisge, uisge, uisge fuar,
  Cha b" ann gun adhbhar a dhòirt e às a" bhucaid!
  Agus bha nàdar cho iongantach mun cuairt. Dh'fhàs flùraichean sòghail de dhiofar chumaidhean air craobhan lusach. Agus tha dathan agus cumaidhean eadar-dhealaichte aig peatalan nan flùraichean sin. Dìreach smaoinich air gucagan a" deàrrsadh le dathan a" bhogha-froise agus a" gluasad ann an ghathan nan ceithir grèine.
  Is e fìor bhòidhchead iongantach a tha seo. Agus bidh dealain-dè cho mòr ri albatros ag itealaich, agus tha pàtrain gluasadach aig na sgiathan aca, mar a bhith a" frasadh tonnan mara. Agus tha gluasad iongantach a 'tachairt.
  Sheinn Dominica:
  Sgiathan an dealan-dè sin
  Bha iad cho math...
  Chaill an gille a shith,
  Agus thuirt e bhon chridhe ...
  Thuirt am Morair òg, a" frasadh, mar a leanas:
  - Tha, tha e brèagha mun cuairt ...
  Gu dearbh, bha mòran de na craobhan coltach ri earbaill sheudach peucagan. Agus os an cionn, a bharrachd air dealain-dè, ghluais tairbh-nathrach platinum an sgiathan cuideachd. Agus anns a' choille chualas triath nan eun eireachdail. Tha iad cho iongantach agus cho iongantach leis na guthan aca gu bheil thu dìreach a" cur iongnadh ort.
  Chuir Dominica tweet:
  cuala tu na h-eòin-dubha a' seinn?
  Tha Nightingales agus orioles a" ruith gu mòr...
  Agus uaireannan bidh asail, asail a 'brathadh mar sin,
  na nigheanan a" ruith casruisgte!
  Bha, gu dearbh, bha seo a 'coimhead gu math èibhinn.
  Às deidh dhaibh snàmh, chaidh a" chlann chun bhòrd. Agus dh'fhàs an gàirdeachas mòr, agus sheinn iad ann an gàirdeachas;
  Thug an deagh shìth dhuinn
  Tòrr dèideagan, de dhiofar seòrsa ...
  Rugadh sinn le feachd mòr,
  Coltach ri eòin is beathaichean!
  
  Bidh clann a" cluich ann an solas gàire,
  Tha toileachas mòr air tighinn don t-saoghal ...
  Gheibh sinn ann air a" chiad oidhirp -
  Fiù 's anns a' chuing a chaidh às a chiall, an asal!
  
  Bidh sinn a 'ruith casruisgte tro na drùchd,
  Tha uimhir de bheachdan iongantach air an t-saoghal ...
  Bidh clann a 'tuiteam deòir neamhnaid,
  Creid mi, fàsaidh d" anam nas sunndach!
  
  Tha an droch Koshchei a 'toirt ionnsaigh oirnn,
  Tha Baba Yaga a 'ruith ann an mortar ...
  Bidh iad gu borb a" cuip nighean casruisgte le cuip,
  Agus tha an abhainn a 'sruthadh na bruaichean!
  
  Ach cha 'n f haic sinn, a bhalaich 's a nigheanan,
  Bidh sinn a" sabaid mar titan...
  'S bidh ar guth cho soilleir,
  Coltach ri bugle tùsaire, druma!
  
  Uill, chan eil na orcs nan cnap-starra dhuinn,
  Cha chuir troll gòrach eagal ort ...
  Bidh duais mhòr air son gaisge,
  Mura h-eil an leanabh neoni ann an droch dhìol!
  
  Dè an nathair Gorynych airson gillean treun,
  Chan eil cnap-starra ann dhuinn, tha sinn airson sabaid an aghaidh olc ...
  Bheir sinn dha grunnd chnapan,
  Agus bidh sinn ga ghlasadh dìreach dhan t-sabhal!
  
  Ma loisgeas gobhan olc o ghunna,
  An uairsin freagraidh sinn e le buckshot ...
  Stad a bhith a" smeuradh do ghillean snot ,
  Bheir sinn a' chùis air Satan aon uair!
  
  Gu cath fuilteach, naomh agus ceart,
  Nigheanan gaisgeil, balaich a" ruith...
  Bidh sinn a" riaghladh a" chumhachd naomh,
  Leig leinn an droch dràgon a chuir fodha!
  
  Cha 'n 'eil cladaichean sona d'ar n-aignidhean,
  Gabhaidh sinn lòn èisg slàn ...
  Air sgàth an Elfia mhòir, ghlòrmhor,
  Dearbhaidh am balach gu bheil e gu math fionnar!
  
  Dèanamaid an saoghal cho brèagha
  Gus am fàs flùraichean bho phàrras ann ...
  Ged a bhios sinn uaireannan a 'sabaid gu cunnartach,
  Às deidh na h-uile, thig aislingean gu buil san t-solas!
  
  Cha bhi, cha bhi sinn gu bràth fo naimhdean,
  Canaidh sinn nigheanan, balaich a" dol air adhart ...
  saltraidh sinn air an arm neo-chreideach fo ar casan,
  Cuiridh sinn a-mach fàirdeal airson an neach a bhuannaicheas!
  
  Creid mi, bidh samhradh sìorraidh air an t-saoghal,
  Cha tèid ar n-òige gu bràth seachad ...
  Seinnear cleas nan ridirean gu fìor,
  Agus a dhol air adhart gu iomairt buadhach!
  
  Uill, nuair a nì sinn a" chùis air na h-Orks gu lèir,
  Thig am blàr gu crìch le buaidh ghlòrmhor ...
  Bidh e iongantach na m' anam glan,
  Togaidh sinn an claidheamh, an sgiath làidir!
  Sheinn a" chlann òran mì-mhodhail agus shuidh iad sìos aig a" bhòrd. Thòisich iad a 'còrdadh riutha a bhith ag ithe thunnagan friochte, ròstagan, agus iasg le soithichean taobh.
  Thàinig Dominica còmhla riutha. Gheàrr i sliseag le sgian agus thug i fa-near:
  - Feòil sàr-mhath!
  Chrath Margarita:
  - Uill, ciamar a nì mi draoidheachd? Aontaich, chan eil e eadar-dhealaichte bhon fhìor rud!
  Thug nighean a" Bhan-bharan fa-near:
  - Tha , feòil sàr-mhath, ach dè mu dheidhinn an èisg?
  Agus dh'fheuch mi pìos. Gu dearbh, bha am biadh iongantach. Dh"ith a" chlann agus thug iad fa-near le toileachas:
  - Dè an seòrsa soithichean, dè an seòrsa soithichean,
  Tha mi a 'guidhe gum b' urrainn dhomh a h-uile càil a thoirt leam ...
  'S truagh nach bi am bòrd mar seo tric -
  Tha iad dìreach air am biathadh airson marbhadh!
  Dh"fhaighnich tè de na nigheanan casruisgte , baigeir:
  - Am faod mi candies seoclaid a bhith agam?
  Rinn Margarita gàire agus chuir i a-mach a slat. A 'crochadh air craobh cho mòr ri earball peucaig, chaidh na cònaichean dhan bhòrd sa bhad agus chaidh an cruth-atharrachadh gu bàraichean brèagha, ainmhidhean agus iasg, còmhdaichte le seoclaid agus le lìonadh mìorbhaileach.
  Rinn a" chlann gàire gu toileach:
  - Dè cho math ' sa tha seo , agus cuideachd, tha sinn ag iarraidh reòiteag!
  Aig an àm sin, leum grunn radain mòra le bian scarlet a-mach fon fheur orains agus dh" fheuch iad ri ionnsaigh a thoirt air a" chloinn. Ghabh iad fo eagal, gach radan meud madadh-allaidh math. Bhuail Margarita iad le dealanach bhon t-slait draoidheachd aice agus fàinneachan draoidheil a casan rùisgte. Agus chleachd Dominica an slat draoidheachd aice cuideachd gus pulsar a leigeil ma sgaoil.
  Nochd glainneachan fìon òir le reòiteag beairteach, lusach air a chuir ann an cruth flùraichean iongantach. A bharrachd air an sin, le connlaich, figean, connlaich fiadhaich agus dearcan eireachdail eile.
  Ghluais Dominika agus thug e fa-near, a 'toirt iomradh air a' ghlainne fìona as motha, a thionndaidh a-mach gu bhith chan e a-mhàin òr, ach le daoimeanan. Agus bha an reòiteag a bha innte coltach ri sgeadachadh mìorbhaileach, air a dhealbhadh ann an uile dathan a" bhogha-froise. Agus cho breagha 'sa bha e a' coimhead.
  Thug Margarita fa-near:
  -Tha slat draoidheachd agad air a dhèanamh le vein cridhe dràgon - tha seo gu math tearc. Càite an d'fhuair thu e?
  Fhreagair Dominica gu h-onarach:
  - Ann am blàr! Agus tha seo fìor agus treun!
  Sheinn Oenomaus le tlachd:
  Mo thruaighe esan a ni cath,
  Le maighdeann bhrèagha ann am blàr ...
  Ma tha an nàmhaid feargach -
  Marbhaidh mi am bastard! Marbhaidh mi am bastard!
  Dh'èigh am balach Dobrynya:
  - Dè th' annad, a nighean , carson a tha thu a' seinn mar sin? Feumaidh sinn seinn: le balach làidir ann am blàr! Nas mionaidiche, eadhon le fear cumhachdach ann am blàr. Chan eil annainn ach balaich ann an coltas, ach airson bhliadhnaichean tha sinn air a bhith fir!
  Rinn Oenomaus gàire agus thug e fa-near:
  Bidh sinn nar clann gu bràth,
  Chan eil ach na bliadhnaichean ag atharrachadh!
  Rinn Dominika gàire agus thuirt e:
  - An seo bidh saoghal sgeulachd sìthiche againn agus cruth-atharrachadh.
  Às deidh sin, thòisich i ag ithe a reòiteag conjured. Bha e dìreach blasad math. Seo mar a thionndaidh e a-mach gu bhith eireachdail. Agus sgaoil blas milis, socair reòiteag air feadh teanga na h-ìghne.
  Thug am balach Dobrynya, às deidh an èisg agus an fheòil, cuideachd moladh don reòiteag. Is e fìor rud a tha seo, blasta .
  Dh"fheuch a" chlann ri ithe ann an dòigh a bha a" coimhead sìobhalta agus gun a bhith a" slugadh. Tha, tha reòiteag radan feòil-itheach na rud iongantach.
  Thug Dominica fa-near le gàire mòr:
  Dè cho math 'sa tha e comasach draoidheachd a thilgeil,
  Agus tionndaidh an droch radan gu reòiteag...
  Bidh sinn a 'faighinn còig cruaidh -
  A' dèanamh rudeigin nach eil còir idir a dhèanamh!
  Agus a-rithist tha gàire na cloinne mar fhreagairt. Agus squeak riaraichte ...
  Bha fuaim anns an speur. An àiteigin bhon oir bha dràgon mòr ag itealaich. Bho astar bha coltas beag air agus cha robh e eagallach, a dh'aindeoin a sheachd cinn. Agus bha e seòrsa de uilebheist ann an dòigh gun chron.
  Rinn a" chlann gàire agus thòisich iad a" magadh air a chèile. 'S e fìor spòrs a tha seo. Agus buail iad am pailme air an pailm.
  Gu bheil glaodh ann.
  Dominika e agus thilg i am boomerang le òrdagan rùisgte. Chaidh e a-null agus gheàrr e dheth a 'chnap, agus rè an tuiteam bhuail a' bhòidhchead e le lùth bho shlat draoidheachd. Nochd cèic mhòr ann an cruth ad coileach Napoleon, làn de chrom-lusan, ròsan agus flùraichean arbhair.
  Bha a" chlann air am biadhadh gu math mu thràth agus chuir iad fàilte air an tiodhlac le dealas meadhanach.
  Thuirt am balach Morair:
  - Tha cèicichean glè mhath, ach bu chòir dhut fhathast cumail ri measaidh ...
  Rinn Dominika gàire agus thug e fa-near, a" seinn:
  Còcaire airson mo cho-là-breith,
  Sgrìobh mi meala-naidheachd air a" chèic...
  Agus an sgrìobhadh air a dhath le uachdar -
  Tha an t-àm ann a dhol gu baile-mòr San Remo!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus chuir i air bhog am boomerang a-rithist. Agus chaidh e thairis, ghabh e sgainneal, agus shnìomh e. Agus rug an nighean a-rithist air le a cas-rùisgte, agus sheinn i:
  Na seall sìos air a' chèic
  Thig an t-àm nuair a gheibh thu bàs cuideachd ...
  Bidh an t-aran ginger a" feadaireachd mar pheilear aig an teampall,
  Leis an daithead bidh thu dha-rìribh a "sgròbadh thu fhèin!
  Shluig a" bhan-bharan le duilgheadas pìos cèic le ad coileach, reub i a bilean agus thug i fa-near:
  - Blasta! Ach chan eil e iomchaidh tuilleadh.
  Thug am balach iomradh air:
  - Cha toir e fada a bhith reamhar.
  Sheinn Dominica le gàire agus le fealla-dhà:
  Airson spàin mamaidh , airson spàin daddy,
  Agus airson grandma ladle ...
  Agus air taobh na leapa!
  Gu dearbh, dh'fhàs a 'chlann trom an dèidh ithe agus thuit iad air an fheur bog, orains, a' snìomh le an sròinean. Gu fortanach cha robh mosgìotothan no biastagan creachaidh an seo. Bha an fheadhainn a bha ag itealaich mòr agus cha robh iad a 'bìdeadh, agus cha mhòr nach robh duilgheadasan sam bith ann leotha.
  Dh" fhaighnich Dominica do Margarita, an nighean thùsail cuideachd a" maoidheadh agus gu sgiobalta chòmhdaich i a beul le a pailme:
  - A bheil thu a 'dol a chadal no?
  Fhreagair a" bhana-ghaisgeach partisan:
  Dè, nach urrainn don nighean cadal anns an droch dhìol agus iomagain?
  An àiteigin tha an rèite a" falbh air rathad coille...
  Bidh e a" falbh tron fheur mhionach gun fhios aige,
  Agus fealla-dhà dàna agus dealbhan-cluiche!
  Bha am balach gaisgeil Dobrynya mu thràth a" snìomh tro a shròn.
  Seadh, tha iomadh tachartas air a bhith aig a" chloinn.
  Sheinn Dominika le fealla-dhà:
  Tha sinn a' tuiteam nar cadal gun duilgheadas,
  Tha e fìor, tha...
  Ach an uair sin, leis an duilgheadas,
  Bidh sinn a" dùsgadh nas fhaide air adhart!
  . CAIBIDIL Àir. 9.
  Dhùisg Dominica agus thàinig i a-mach à bruadar draoidheil a thug i gu saoghal co-shìnte. Às deidh sin, nigh an nighean i fhèin agus ghabh i fras le inneal òir. Bhris mi m" fhiaclan agus chaidh mi gu bracaist.
  An sin choinnich i le caileagan agus caileagan eile bhon chlas elite. Chrath iad làmhan agus choimhead iad modhail. Bha elves ann cuideachd, trolls boireann, cur-seachadan boireann a bha coltach ri nigheanan, nymphs, dryads, nigheanan daonna, ged nach robh mòran dhiubh ann. Chruinnich companaidh bhrèagha.
  Bha na caileagan ann an dreasaichean eireachdail agus seudan, ach casruisgte, gus am biodh e na b" fhasa an casan a chleachdadh aig àm buidseachd. Agus anns a 'chlas mionlach, bha am foghlam rudeigin eadar-dhealaichte - dh'èist iad ri òraidean air an lìbhrigeadh le comhachag ann am fasan teine luath, agus rinn iad diofar sheòrsaichean de ghnìomhan. Bhathar a 'creidsinn gu robh an nighean eòlach air na bunaitean mu thràth.
  Chrìochnaich Dominica grunn ghnìomhan an seo. Loisg i bho shlat draoidheachd agus rinn i cruth-atharrachaidhean. Agus an uairsin dh'èigh i geasan. Chaidh grunn mheasgachaidhean iom-fhillte de fhaclan a leughadh dhi, agus rinn Dominika a-rithist iad.
  A bhith na bana-chleasaiche film, bha cuimhne iongantach aig a 'chaileig, oir air an t-seata dh'fheumadh i mòran chòmhraidhean a fhuaimneachadh.
  Agus chuimhnich mi a h-uile dad gu foirfe. Ach tha iad sin uile flùraichean; is e am prìomh rud, gu dearbh, lorg stuthan gus an gnè nas làidire a shàbhaladh.
  Agus mar sin shuidh Dominika sìos ann an suidheachadh lotus, a 'ceangal a casan làidir, fèitheach agus a' dol dìreach air ais. Agus a-rithist chaidh i a-steach do chruinne-cè co-shìnte, far an robh an sgioba aca a 'coimhead airson dòigh gus an gnè nas làidire a shàbhaladh.
  Agus dìreach ann an ùine. Oir 's ann an sin a bha an goblin agus an oidhche mhèirleach ag èaladh air bàrr. Tha an dithis bhreugan seo mu thràth air lìon draoidheachd a sgaoileadh gus an sgioba cadail casruisgte a chòmhdach.
  Chaidil Margarita cuideachd, agus bhruadair i ...
  Fhuair an nighean an obair an drochaid a shèideadh suas. Mar sin chaidh i casruisgte, ann an trusgan cotain reubte agus le baga beggarly, air taisgealadh. Is e foghar a th" ann agus chan eil an aimsir glè mhath. Bha reothadh ann air an oidhche, agus bha am feur còmhdaichte le reothadh, air an d" fhàg casan rùisgte na h-ìghne lorgan-coise beaga, gràsmhor. Bha e gu math tais agus fuar, le uisge measgaichte leis an t-sneachda.
  Thionndaidh òrdagan beaga a" phartaidh cas-ruisgte gorm bhon fhuachd is an taiseachd. Ach choisich i air adhart gu misneachail, eadhon a 'togail astar.
  Agus aig a' cheart àm sheinn i;
  Sgaoil an t-uisge mìrean rionnag air feadh na speuran,
  Tha iad air geall geur ullachadh airson faisisteachd!
  margaidh flea salach ,
  Tha an Wehrmacht a" feitheamh ri call fiadhaich!
  Tha an Wehrmacht a" feitheamh ri call fiadhaich!
  
  Tha ar com-pàirtiche Stalin, an stiùiriche, na neart de mhilleanan,
  Tha dòrn clach-ghràin aige, inneal-ghunna na làimh!
  Bheir sinn buaidh air an arm à Sodom,
  Tha ar neart na monolith, gu fortanach air an Talamh!
  Tha ar neart na monolith, gu fortanach air an Talamh!
  
  Chan eil dad nas cudromaiche aig a" phàrtaidh againn ri dhèanamh,
  Mar a shàbhalas tu na daoine, math na dùthcha!
  Shealbhaich Goebbels, gu ifrinn le nàir',
  Agus bithidh buaidh, creid mise, a dh'aindeoin nan uile dhiabhul !
  Agus bithidh buaidh, creid mise, a dh'aindeoin nan uile dhiabhul !
  
  Tha bòidhchead na Ruis, fhios agad, ainmeil airson a cumhachd,
  Tha braid throm dhonn oirre!
  Agus ann am batail leis na faisisteach bidh an òigridh ainmeil,
  Thig an Dùthaich Solais beò, ag èirigh suas!
  Thig an Dùthaich Solais beò, ag èirigh suas!
  
  Na leig le Hitler a shròn a phutadh a- steach do na Ruiseanaich,
  Tha an duine mustachioed den bheachd gur e Dia fionnar a th" ann!
  Bidh sinn a" caismeachd air sràid ann am Berlin,
  Ni h-eadh, an ti a tha glan 'na anam, cha bhi e 'na thràill !
  Ni h-eadh, an ti a tha glan 'na anam, cha bhi e 'na thràill !
  
  Tha ar bratach dearg, dath na fala borb,
  Tha a" ghrian mu thràth a" deàrrsadh air an Reichstag!
  Cha 'n 'eil tabhartas ni's fialaiche d'ar cloinn gradhach,
  Ma tha an cridhe treun agus an t-eagal air a phronnadh!
  Ma tha an cridhe treun agus an t-eagal air a phronnadh!
  Mar sin ruith Margarita suas, an fhuachd a" bìdeadh a sàilichean lom, chun na drochaid. Tha uèir bhiorach timcheall air agus tha tùir gunna-inneal.
  Bidh na Gearmailtich ag òl solas na gealaich agus a" smocadh theintean. Ruith Margarita suas thuca. Chan eil coltas eagallach air an nighean bheag fhionn dha na Krauts. A bharrachd air an sin, ann an tais agus fuachd, is gann a bhiodh duine sam bith, ach na bochdan mu dheireadh, a 'miannachadh a dhol casruisgte.
  Agus thòisich an nighean air òran gun chron agus sunnd a sheinn dhaibh:
  'S e dìlleachdan beag bochd a th' annam
  Bidh mi a" ruith casruisgte tron t-sneachda anns an fhuachd...
  Ach tha guth na h-ìghne glè shoilleir,
  Tilgidh i a-mach an reothadh mar gum biodh le feachd!
  
  Thug an cogadh boma air mo mhàthair,
  Chaidh athair, gu dearbh, a ghairm chun bheulaibh ...
  Bràthair dorlach reòta bhon fhuachd,
  Tha am piuthar as sine air an sgafaid!
  
  Acrach, gnathaich mi crust arain,
  Agus tha mo chasan beaga dearg bhon reothadh...
  Tha mi far an robh an cù tramp ag ithe
  Ged a tha an nighean grinn agus brèagha!
  
  Is urrainn dhomh innse do na h-uile gu dàna agus gu misneachail,
  Gu dearbh, gun tèid cogadh a mhilleadh ...
  Chan eil e gu diofar dè a tha sinn a" sabaid,
  Is e an uilebheist Satan as coireach airson seo!
  
  O, tha casan na h-ìghne a' fulang,
  Agus bidh iad a" goirteachadh gu mòr anns an fhuachd seo...
  Bu mhiann leam gum biodh an fhoghar ann sa Chèitein bhlàth,
  Leig leis an t-seabhag radanta itealaich!
  
  Tha sinn airson ar dùthaich a dhèanamh nas bòidhche,
  Ach an t-acras, fuachd, cathadh-catha agus cathadh-gaoithe...
  Càit a bheil thu a" dol, an Ruis mhì-fhortanach?
  A leithid de dhànachd duilich!
  
  'S e nighean a th' annam, dìreach leanabh,
  Fhuair mi eòlas air tòrr ...
  Cha mhòr nach obraich mi bhon chreathail,
  Cha do rinn mi sgrùdadh ach airson ceithir no còig!
  
  Carson a thàinig am bròn seo thugam?
  An dàn do chridheachan briste...
  Creid mi, tha an t-olc sin air tuiteam,
  Cò ris a tha e coltach dìreach beagan agus sin an deireadh!
  
  Ach cha do bhris an nighean fo 'n chuing,
  Chaidh aice air ullachadh agus tha i a" coiseachd...
  'S leanabh i, fada o shean,
  Agus is toil leatha a bhith a" stompadh casruisgte!
  
  Tha lorgan-coise na h-ìghne bòidheach,
  Raphael dealbhan orra ...
  'S tha mi creidsinn gum bi am fear beag toilichte,
  Chì an Tighearna a chlann, creidibh mi!
  
  Sin as coireach gu bheil mi a 'seinn an òrain
  Gu glòir Dhè an Tighearna Criosd...
  Tha mi a" creidsinn gum bi a" phlanaid gu bhith na pàrras
  Agus coinnichidh mi ri m" athair, creid mi!
  
  An sin thig an t-àm agus èiridh iad a rìs,
  Cò a bhàsaich, a bhàsaich agus a bha tinn ...
  'S bidh sonas an sean aois 's an leanabachd,
  Leis gu robh Iosa ga iarraidh!
  
  Seadh, luidhidh mi air mo ghlùin an làthair Dhè,
  Coileanaidh mi an salm seo ann an sonas an t-solais ...
  Ann an ainm nan ginealach ri teachd,
  Thèid a" chùis a dhèanamh air na h-uilebheistean eucorach!
  
  An uairsin bidh an nighean ann an sonas sìorraidh,
  Agus a h-uile sluagh Mother Earth ...
  Sgriosaidh an droch shìde,
  Cha bhi na daoine againn briste!
  
  Chaidh i thairis oirre fhèin, chaidh i sìos air a glùinean,
  Phòg a' chrois airgid...
  Is beag a rinn i do Dhia, a reir coltais
  Thainig Iosa a nuas o neamh air ar son !
  
  Bithidh sinn uile gun dàil leis an Uile-chumhachdach,
  Na làimh bhrèagha, ghràdhach ...
  Leig le ar smuaintean itealaich nas àirde
  Agus tha neart na laighe ann an dòrn leanabhach, làidir!
  
  Agus a nis leugh mi an ùrnuigh,
  Thuirt i, Mo Dhia, thoir maitheanas dhomh ...
  A nis tha sinn air a' chois maille ris,
  Agus tha Criosda agus mise, creid mise, air ar slighe !
  
  'S theid sinn gàirdean 's a ghàirdean ris gu neamh,
  Agus tuit uisge buidhe an sin...
  Nochdaidh an Tighearna a phearsa fialaidh,
  Agus cuiridh e an nàmhaid gu dìreach air chrith!
  
  Mu dheireadh, tha sonas anns an t-saoghal,
  Tha sinn air feitheamh ri coltas Chrìosd...
  Bidh sinn ag itealaich mar ainglean gu cuirm air an èadhar,
  Tha gràdh an Tighearna soilleir agus fìor-ghlan!
  Às deidh leithid de dh"òran, dh"fhàs na Nadsaidhean tòcail agus leig leis a" chaileag mhì-fhortanach a bhlàthachadh agus thug i tì teth dhi. Bha Margarita an dùil stuth-spreadhaidh a chuir gu sàmhach a bha falaichte mar bhuileann arain na poca fon rèile, ach cha robh ùine aice - dhùisg i.
  Bha a' chailleach-oidhche an robair agus an goblin glè dhlùth. Bha cnap aig an goblin an àite sròn, aodann caran cas agus fangan fada. Tha e cuideachd gu math àrd, mu thrì meatairean. Chan iongnadh gun do shlaod e an lìon. Agus b" e duine reamhar, ruadh a bh" ann an Nightingale le gruaidhean hamstair, a" sruthadh a-mach fhiaclan aghaidh agus ann an èideadh sòghail le buinn. Uill, a bharrachd air mustache, a tha àbhaisteach dha Prussians.
  A' faicinn nach do dh'obraich an ionnsaigh iongantach a-mach, chuir Nightingale the Robber dà mheur na bheul agus dh'fheuch e ri feadaireachd.
  Thug Dominika breab taigh-cruinn dha le a shàilean rùisgte. Agus beucaidh an robair ann am pian. Agus thilg e eadhon fuil a‑mach.
  Thionndaidh an goblin a chluba. Leum am balach gaisgeach Dobrynya suas agus rug e air an goblin leis an fhalt, thuit e air a dhruim agus thilg e thairis e fhèin e. Bhuail an goblin air lus mar cactus le flùraichean agus èigh e gu bodhar. Agus bha a bheuc mar fhuaim asail fhiadhaich.
  Rinn Margarita gàire. Dh" fheuch Nightingale ri feadaireachd a-rithist nuair a bhuail Dominika e san smiogaid le a glùin. Agus rinn e wheez.
  Sheinn am balach gaisgeil Dobrynya:
  Dh'fhaighnich an goblin dhuinn,
  Tapadh leibh a bheil thu a' tighinn ?
  Rachamaid chun a' bhaile-
  Tha rudan againn ri dhèanamh!
  Dh"fheuch an goblin ri ionnsaigh a thoirt a-rithist leis a" chlub. Sheall am balach gaisgeach am buille agus a-rithist thilg e an duine mòr thairis air fhèin, leis nach eil neart pàiste aig Dobrynya. Agus tha e coltach gu bheil a h-uile dad ag obair a-mach.
  Shìn an goblin a-mach a-rithist. Agus dh'èirich e na bu mhiosa. Dhùisg a" chlann agus thòisich iad a" tilgeadh cònaichean òir air an diabhal bog. Bhuail iad air agus thug iad air beucaich. Agus twitch.
  Chrath Margarita a slat draoidheachd. Agus thòisich na cònaichean air tionndadh gu bhith nan cèicichean, agus gu litireil bha iad a 'crathadh an goblin le uachdar, a' toirt air a bhith a 'tionndadh mar loach ann am pana-fhrithealaidh.
  Agus thog Dobrynya Nikitich an Nightingale the Robber na ghàirdeanan sìnte a-mach agus thilg e air craobh giuthais trom le cònaichean airgid e. Bhon bhuille, bidh an Nightingale a 'bualadh agus a' crathadh, a 'toirt air an taibhse a thoirt seachad, no an àite sin, fuil a spìonadh.
  Sheinn am balach Dobrynya:
  - Nightingale an Robair, tha thu nad villain,
  Agus buail thu nad aghaidh nas cruaidhe ...
  Tha thu marbh a-nis, a ghàire ,
  Marbh thusa cuideachd, an fhìdeag!
  Agus an uairsin bidh e ga thoirt agus ga bhualadh le a dhòrn cho cruaidh 's as urrainn dha air a cheann. Tha fàinne na chluasan aig Nightingale the Robber. Agus chomharraich Dominica a slat clàr-amais aig an goblin, agus mar a chuir i geas iom-fhillte airson cruth-atharrachadh. Agus nì e feachd marbhtach anns a bheil easan de lùth.
  Agus an uairsin ... Bha duine àrd le falt trì meatairean, agus a-nis na àite bha bòrd làn de gach seòrsa de bhiadh fìor bheairteach agus siùcairean mìorbhaileach. Agus thàinig aromas mar sin a-mach às a" chidsin eireachdail seo.
  Chuir Dominica tweet:
  - Is iad so atharraichean agus miorbhuilean miorbhuilean,
  Chì sinn dìreach pàrras anns a h-uile dad nèamhaidh ...
  A leithid de bhòidhchead anns gach àite ,
  Gu'n èirich an Tighearna Uile-chumhachdach a rìs !
  Gu dearbh, air a" bhòrd bha treallaich meatailt òir is orains, mìorbhuileach, boillsgeach le cèicean, le uachdar de dhusanan de dhhathan is de dhathan eadar-dhealaichte, a bharrachd air biadhan fìor mhìorbhaileach eile, agus tar-shruthan cùbhraidh, uile cho blasta.
  Agus cho eireachdail sa bha na donuts, air an cuairteachadh le pùdar mìorbhaileach. Chan eil barrachd cur-ris no toirt air falbh an seo. Agus bha glainneachan a" frasadh le cocktails bho ghrunn sùgh, le lìonaidhean mìorbhuileach a chuir iongnadh air aromas agus dealbhadh milis le glainne. Agus dè an seòrsa gucagan a bha ann?
  Rinn Margarita gàire ann an troimh-chèile agus thuirt i le iongnadh:
  - Thionndaidh thu an diabhal! Uill, gun chuimhne ! Feumaidh tu a bhith comasach air rudeigin mar seo a dhèanamh!
  Dh" fhaighnich Dominica, fo imcheist:
  - A bheil e duilich?
  Fhreagair an nighean partisan:
  - Tha, cha mhòr do-dhèanta! Agus bha e comasach dhut rudeigin mar seo a dhèanamh.
  Aig an aon àm, dh'fheuch an robair oidhche ri feadaireachd a-rithist. Agus phut e a‑mach a ghruaidhean farsaing coltach ri hamstair. Ach co luath 's a bheir e leis, cuiridh an gille-carach as e le a dhòrn leanabaidh, ach marbhtach, mar òrdaig,. Agus tha an fhìdeag, leis an t-slighe, a 'bualadh barrachd air aon uair, tha e coltach ri fiacail òir air a leagail, air a thilgeil.
  Agus dh'itealaich e bun os cionn. Chrom e sìos agus shìn e a-mach mar gum biodh e air a leagail. Ach an uairsin leum e suas, chuir e a chorragan na bheul a-rithist agus shèid e. Ach an àite feadag, cha robh ann ach sgadan foighidneach a thàinig a-mach. Agus tha e gu math èibhinn. Rinn a" chlann gàire. Chroch The Nightingale the Robber:
  "Slugaidh mi suas thu sa bhad, slugaidh mi suas thu, slugaidh mi suas thu, cha bhith tròcair agam!"
  Mar fhreagairt, bhreab Dobrynya, am balach gaisgeil seo, smiogaid an Nightingale le a shàilean rùisgte. Agus dh'itealaich na fiaclan a-rithist. A 'tilgeil a ghàirdeanan a-mach, lean an t-àrd-mhèirleach air ais.
  Dh'èigh Dobrynya:
  Agus cò gheibh sinn ann am blàr, agus cò a lorgas sinn ann am blàr,
  Cha dèan sinn fealla-dhà le sin, marbhaidh sinn gadfly!
  Marbhaidh sinn thu mar chuileag!
  Chomharraich Dominica a slat draoidheachd aig Nightingale the Robber a chaidh a" chùis. Thug Margarita fa-near:
  - A bheil thu airson cruth-atharrachadh a dhèanamh air cuideachd?
  Chrath a" bhana-chleasaiche:
  - Biodh rudeigin feumail ann co-dhiù!
  Sheinn an nighean partisan:
  Chaidh am balach a mhilleadh le clàr iarainn,
  Agus cha do dh'ith mi ach aon rud fallain ...
  Mar thoradh air an luchd trom, thachair ionnsaigh gu h-obann,
  Agus thionndaidh e a-mach gu bhith na shàr-eòlaiche saidhbear de chumhachd mòr!
  Agus an uairsin shnìomh Dominica, a" dèanamh figear toinnte a h-ochd le a slat draoidheachd.
  Agus a-nis, an àite an Robber Nightingale, nochd beinn slàn de shiùcairean, dragees agus cuibhreannan de reòiteag.
  Chualas gàire sunndach, agus thòisich clann air leum às an fheur. Bha iad grinn, ach tana, rag, agus gu traidiseanta casruisgte. Agus le sannt mòr phut iad air an t-suaimhneas, anns an do thionndaidh an Robber Nightingale agus an Swamp Goblin. Bha Margarita a" feadalaich le a corragan agus ag èigheach:
  - Stad, balaich is nigheanan! Tha mi gad thuigsinn, tha an t-acras ort às deidh dhut a bhith air do ghlacadh leis na h-eucoraich sin, ach nigh do làmhan an toiseach.
  Agus mar a sgaoileas e dealanach bho shlat draoidheachd. B" fheudar dha na gillean ruith chun an t-sruth, na sàilean gorma aca a" deàlradh. Gu dearbh, tha e mì-mhodhail biadh ithe le làmhan salach.
  Dh"fhaighnich Dominica:
  - Ciod iad so, priosanaich agus luchd-glacaidh na h-Oidhche agus a' Goblin ?
  Margarita a ceann soilleir:
  - Tha, gu dearbh! Shaor sinn iad. Nas mionaidiche, b 'e thusa a shaor mi. Agus tha seo gu math fionnar .
  Bha còrr is ceud duine cloinne ann, balaich agus caileagan. Mar as àbhaist, tha trì tursan nas motha de riochdairean bhon ghnè chothromach na an gnè nas làidire.
  Dh" fhaighnich Dominica le iongnadh:
  - An so tha iad uile a' sealltuinn ni 's mo na dà bhliadhna dheug a dh'aois. Dè, nach do mharbh na robairean sin inbhich?
  Mhìnich Margarita:
  - Chan e, gu dearbh, bidh iad a 'marbhadh inbhich cuideachd. Is ann dìreach às deidh an saoradh a gheibh inbhich cuirp chloinne. Mar a bha e, mar eisimpleir, le Dobrynya Nikitich. Agus còmhla rium cuideachd, bha mi fhathast a" coimhead coltach ri nighean.
  Thug a" bhana-chleasaiche fa-near:
  - Tha leanabachd shìorraidh, mar ann an sgeulachd sìthiche, sgoinneil ! Agus faodaidh tu eadhon a ràdh - fionnar!
  Chrath Margarita, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha, is e saoghal iongantach a tha seo anns a bheil a h-uile dad glè fhionnar . Ach tha tòrr chunnartan an seo. Gu sònraichte, tha daoine ann a tha tòrr nas cunnartaiche na an goblin agus an Nightingale the Robber.
  Dh"fhaighnich Dominica ann an uisge-beatha:
  - Cò, mar eisimpleir?
  Thuirt an nighean partisan gu sàmhach:
  - Seann bhoireannach Shapoklyak!
  Chuir a" bhana-chleasaiche tweet:
  'S math a rinn thu, 's math a rinn thu, 's i seanmhair an ceannard!
  Tha a bhith nad charaidean leatha coltach ri bhith a" cluich le crogall!
  Agus ghabh an nighean e agus thilg i an còn le a òrdagan rùisgte. Bhuail e air dragonfly. Spreadh am biastag, a" sgapadh gu confetti.
  Thug Margarita fa-near, a" crathadh a cinn le curls òir:
  - Chan eil e math beathaichean beò a mharbhadh!
  Thug Dominica fa-near:
  - Ach chan eil ann ach biastag!
  Sheinn Margarita mar fhreagairt:
  - Tha thu a 'sgoltadh do sheile dhan ghaoith,
  Na pronnadh biast no seangan...
  Na bris eadhon meur sa choille -
  Tha a h-uile beatha air an Talamh mar aon teaghlach!
  Rinn a" bhana-chleasaiche gàire, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha mi, thu, e, ise - còmhla an dùthaich gu lèir,
  Teaghlach càirdeil còmhla!
  Anns an fhacal tha sinn, ceud mìle I!
  Bha a" chlann gan nighe fhèin anns an t-sruth. Agus a-nis ruith iad chun bhiadh, aoibhneach agus soilleir.
  Chuir Dominica agus Margarita geasa còmhla, agus dh'fhàs am bòrd na b' fhaide. A-nis bha àite gu leòr ann airson a h-uile duine suidhe sìos.
  Shuidh a" chlann sìos, a" tionndadh an casan rùisgte, agus sheinn iad ann an sèist nan guthan soilleir:
  Bidh an t-aodach-bùird a" sgaoileadh mar shneachda
  Agus chaidh na rudan math a chuir sìos ...
  Bidh a" chlann uile soirbheachail,
  Agus ròsta bho Cheburashka!
  Às deidh sin, thòisich iad air ithe. Tha uiread de chlann àlainn an seo, eadhon ged a tha iad air an sàrachadh leis an acras agus an easbhaidh.
  Thòisich Dominica agus Margarita, leis gu robh iad air am biadhadh gu math, gun smaoineachadh dà uair, a" dannsadh. Agus leig leinn do chasan rùisgte, chiseled, tana.
  Sheinn na caileagan le'n guthan glòrmhor ;
  Rugadh mi ann an dùthaich fànais
  Far a bheil a h-uile nighean gu math sabaid ...
  Chan urrainn Satan buaidh a thoirt air an Fatherland,
  Gu glòir ar màthair Ruis!
  
  Bidh sinn comasach air Rus naomh a dhìon,
  Agus ge bith dè cho an-iochdmhor agus maslach sa tha an nàmhaid ...
  Buailidh sinn ar n-aghaidh gu cruaidh,
  Agus thèid spiorad na Ruis leis a" chlaidheamh a ghlòrachadh!
  
  An Ruis, seo mo mhàthair-thìr,
  Talamh naomh agus cosmaigeach ...
  Is aon teaghlach iad na cinnich uile,
  Agus tha an nighean gu bràth òg!
  
  Dìonaidh sinn ar dùthaich mhàthaireil ann am batail,
  Chan e aon chothrom a th" ann don droch nàmhaid ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir.
  Bheir sinn tiodhlac do shaighdear Ruiseanach!
  
  Anns an Ruis tha a h-uile dad gu math, math,
  Agus bidh ar toil nas làidire na stàilinn ...
  Tha ràmh làidir aig a' ghille 'na làimh,
  Agus tha Comrade Stalin a" riaghladh an sin!
  
  Tha gaol aig daoine air mo dhùthaich,
  Nì sinn e nas bòidhche gu bràth ...
  Cha tèid an Fatherland a ghoid airson ruble,
  Agus is e Dia Svarog am Mesiah mòr !
  
  Gum biodh mo dhùthaich air a ghlòrachadh,
  an nàmhaid ann am blàr ...
  Tha Lada Màthair Dhè gràdhach dhomh,
  Leig le nàimhdean na Ruis an teachd-a-steach fhaighinn!
  
  Ma tha feum air, is urrainn dhuinn fuil an nàmhaid a dhòrtadh,
  Chan urrainnear an Ruis a thoirt air a glùinean ...
  Tionndaidhidh an sealgair gu luath gu geam,
  Agus bidh an ceannard mòr, Lenin, còmhla rinn!
  
  Bheir sinn buaidh air farsaingeachd an fhànais,
  Bheir sinn toileachas, toileachas don chruinne-cè gu lèir ...
  Tha Moscow eadhon nas àirde na an Ròimh fhèin,
  Leis a chumhachd gun atharrachadh ann am blàr!
  
  Nuair thig an cogadh gu ar dùthaich shoilleir,
  Seallaidh sinn don Fuhrer an caractar cumhachdach againn ...
  Gheibh an Ruiseach cìs fhialaidh,
  Tha sinn nas àirde na a" ghrian agus nas bòidhche na na craobhan!
  
  Creid mi, cha bhi Rus 'na thobhta,
  Cha toir an Horde sinn gu ar glùinean ...
  Dèan sabaid airson do dhùthaich mhàthaireil agus na biodh eagal ort,
  Chan eil fios aig an Ruis air laigse agus leisg!
  
  Bidh ar dùthaich ghràidh ag èirigh a-rithist,
  Seallaidh e don chruinne-cè gu lèir a neart ...
  Agus bidh Satan air a sgrios
  Tuitidh nàmhaid an athar dhan uaigh!
  Sin mar a thòisich na caileagan, a 'leum le an casan rùisgte agus a' snìomh mar dheamhan, a 'beothachadh agus a' leum ann an corragan dùbailte.
  caileagan brèagha agus ionnsaigheach an seo . Agus mar a tha iad a 'squeal, a' leum suas.
  Uill, ceart gu leòr, bidh a" chlann ag ithe agus cuideachd a" seinn rudeigin dhaibh fhèin. Agus bidh iad ga dhèanamh ann an dòigh gu math dòchasach. Seo na h-òrain aca. Agus bidh iad a 'snìomh mun cuairt mar mhullach snìomh.
  Clann-nighean den chiad ìre.
  Ach an uairsin nochd dealan-dè mòr anns an adhar, mar dhràgon fìor. Agus bha a sgiathan cho mòr is gun robh iad a" deàlradh mar òr làn chlachan luachmhor. Agus bha e a" coimhead cho iongantach agus cho breagha. B" iad sin gu dearbh, gu fìrinneach, dealain-dè a bha cho mòr, mar dhineosairean.
  Thug Dominica fa-near le gàire:
  - Chan fhaic thu mìorbhailean sam bith an seo. Iongantach!
  Rinn Margarita gàire agus fhreagair i:
  - Seadh, is iad sin gu dearbh artrapod a tha a" cur iongnadh orra. Ach chan e seo an rud as iongantaiche. Tha tòrr rudan eile gu math snog ann.
  Sheinn Dominica:
  Ach chan e leabhar no taigh-tasgaidh,
  Cha tèid iad an àite ar caraidean!
  Agus leigidh an nighean bhon t-slat draoidheachd a-mach beam. Agus nochd glainneachan cocktail ùra. Agus thug a" chlann ionnsaigh orra.
  Sin cho math sa thionndaidh a h-uile càil a-mach . Agus dìreach ceòl de sheòrsa air choreigin a" cluich nam cheann.
  Agus ciamar nach seinn Dominic agus Margarita;
  Bidh bòidhchead a 'toirt ionnsaigh casruisgte,
  Tha iad a" ruith, nigheanan cho snog...
  Ma dh'fheumas tu am Fritz a bhualadh le do dhòrn,
  No cuiridh iad às dha le inneal-ghunna!
  
  Chan urrainn dha nigheanan a bhith teagmhach
  Tiodhlaicidh iad na Nadsaidhean marbh...
  Agus cuiridh iad gu cruaidh dheth a chasan e,
  Agus an àiteigin bidh madaidhean-allaidh a" caoineadh gu feòil-itheach!
  
  An Ruis, is e seo facal airson saighdearan,
  Cuin, creid mi, chan eil e a" fàs nas fhuaire ...
  Ged a tha an suidheachadh uaireannan dona,
  Far a bheil an droch Cain dubh a 'toirt buaidh!
  
  Na creid e, cha ruith buill Komsomol air falbh,
  Agus ma ruitheas iad, an uairsin dìreach airson ionnsaigh a thoirt ...
  Agus thèid na Nadsaidhean uile a mharbhadh sa bhad,
  Agus thèid am Fuhrer a thogail chun bhloc gearraidh!
  
  An Ruis, seo mo mhàthair-thìr,
  Tha i radiant, dìreach àlainn ...
  Ge b'e neach a th' ann an gealtach chan fhiach eadhon ruble,
  Agus, fhios agad, tha e cunnartach a bhith ag argamaid le gaisgeach!
  
  Ach biodh fios agaibh gun dèan sinn a" chùis air na faisistich,
  Cha bhi olc a" riaghladh air an rìgh-chathair ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Agus Dia Svarog le mòrachd anns a 'chrùn!
  
  Ge b' e neach a tha na ghealtaich, creid mise, tha e na thràill lag,
  Tha an dàn dha mar aon - a bhith a" fulang masladh...
  An-diugh tha thu nad mheacanaig, a-màireach tha thu nad neach-stiùiridh,
  Agus faodaidh tu fhèin a" chùis a dhèanamh air druim dhaoine eile!
  
  Tha neart aig nigheanan, dìreach bholcàno,
  Aig amannan bidh i gu cumhachdach a" leagail bheanntan...
  Tha an cogadh air a chreachadh le droch doineann,
  Agus tha am bàs gu fìrinneach a" gearradh sìos a" chinne-daonna!
  
  Innsidh mi gu h-ionraic dhut, a ridirean,
  Tha sinn làidir nuair a tha na Ruiseanaich aonaichte ...
  Feum air greim-bìdh airson a dhol le do fhorc is sgian,
  Tha sinn nar ridirean do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Ciod e ar creidimh, anns an Tighearn losa Criosd,
  Ged a tha sinn cuideachd a" toirt urram do Lada...
  Tha comrade Stalin coltach ri ar n-athair,
  Agus bidh àite ann airson co-mhaoineas pàrras!
  
  Am fear a bha aon uair marbh, bithidh e aiseirigh
  Agus fàsaidh sinn nas bòidhche agus nas glice ...
  Agus tha an duine, gu dearbh, uabhasach moiteil,
  Ged a bhios e uaireannan a" bruidhinn neòinean!
  
  Ann an gaol, tha ar n-Athair mar rionnag,
  Creid mi, cha tèid e a-mach gu bràth ...
  Thig aisling mhòr gu buil
  Bidh sìth agus sonas air feadh na cruinne!
  
  Tha gaol agam air Maria, tha mi a" toirt urram do Lada gu naomh,
  Tha Svarog brèagha agus tha Perun air leth math.
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin,
  Tha aghaidhean naomh nan ìomhaighean gràdhach dhomh!
  
  Cuin a bhios fìor phàrras ann?
  Creid mi, thig na dòchasan agad gu lèir gu buil ann ...
  Thoir do chridhe gu do dhùthaich mhàthaireil,
  Bidh a h-uile dad gu math, nas làidire na bha e roimhe!
  Às deidh sin, mu dheireadh, dh'ith a 'chlann shaor. Bha iad an uair sin air an cruthachadh ann an detachment. Còrr is ceud balach is nighean.
  Agus chaidh iad a-mach air caismeachd. Thug Dobrynya fa-near le gàire milis:
  - Bidh iad a 'sabaid, tha mi cinnteach!
  Agus leum an gille laoch air an dràgon.
  Thug Oenomaus fa-near:
  - Gluaisidh a leithid de sgaradh ro shlaodach. Bidh sinn a 'gluasad fada nas luaithe air dragain. Agus an seo bu chòir dhut fios a bhith agad cuin a stadas tu.
  Chaidh a" chlann a thogail. Cha robh ach aon bhan-bharan air a h-èideadh gu dòigheil agus eadhon gu sòghail. Bha an còrr coltach ri baigeirean, ragamuffins òga . Ach, tha e tòrr nas deisealaiche gluasad casruisgte.
  Thug Dominica fa-near:
  - Ma choisicheas nighean na ban-bharan, thèid a brògan prìseil a leagail agus tuiteam às a chèile. Is dòcha gum bu chòir dhut a bhith casruisgte mar a h-uile duine eile?
  Fhreagair a" Bhan-bharan:
  - Chan urrainn dhut feitheamh! B' fhearr mo chur gu m' athair, an Diùc, Bheir e duais dhuit 's cha dean e cron ort !
  Chrath Margarita ri Dominica:
  - Tha cumhachd nàdurrach cho draoidheil agad. Mar sin thig air adhart, bheir sinn còmhla e agus cuiridh sinn cosgaisean radanta, agus tilg sinn an nighean a-steach do chaisteal a h-athar!
  Thuirt an nighean bana-chleasaiche:
  - Dè mu dheidhinn an duais?
  Rinn Margarita gàire agus thuirt i:
  - Uill, bheir iad dhut sporan òir, mar sin an e fìor tòrr a tha sin? A bharrachd air an sin, is urrainn dhomh òr a dhèanamh bho chraobhan àbhaisteach agus cònaichean, agus mar sin faodaidh tu!
  Thuirt Dominica:
  - Wow! Mar sin is urrainn dhuinn diùcachd a cheannach dhuinn fhìn!
  Chuir an nighean partisan an aghaidh:
  - Tha e toirmisgte! Thathas a 'toirmeasg òr draoidheachd a bhith air a chuairteachadh, air neo bhiodh barrachd dheth na iarann. Tha thu a" tuigsinn, atmhorachd a" bhuinn phrìseil!
  Thug Dominica fa-near:
  - A bheil seo coltach ri hyperboloid an innleadair Garin?
  Chrath Margarita:
  - Rud mar sin. Leugh mi an leabhar seo nuair a bha mi beag. Seadh, an uairsin thuit an inbhe òir sìos, agus bha e eagallach .
  Thug Enomai fa-near le gàire:
  - Ach ma dh' fhaoidte, tog ban-bharan ? Gus nach biodh i cho tàmailteach!
  Chrath Dobrynya le gàire:
  - Seadh, nì sinn seo sa bhad,
  Bheir sinn rudeigin fionnar dhi!
  Chrath a" Bhan-bharan a sàil air an fheur a-rithist agus dh"èigh i:
  - Gabh mi gu m' athair ! No cuiridh mi gu bàs sibh uile!
  Rinn a" chlann gàire còmhla.
  Gu h-obann, nochd gnome ann an ad fon fheur. Bha e soilleir gu robh e fhathast glè òg, gun fheusag. Ach le slat draoidheachd na làimh.
  Thuirt guth beag:
  - An sin tha mi a' cluinntinn guth nighinn capricious. Is dòcha gu bheil an t-àm ann a h-oideachadh?
  Dh"èigh a" Bhan-bharan:
  - Dìreach feuch e, sucker !
  Agus dh" fheuch i ris a" ghnoma a ghluasad le cas a bhròg. Chrath e a shlait draoidheachd. Dh" fhalbh an nighean agus am balach capricious bho na seann daoine.
  Dh'èigh Dominica:
  - Wow!
  Chrath Margarita:
  - 'S e gille corrach a tha'n so. Seòrsa sònraichte de gnome le draoidheachd. A nis thug e leis an nighinn ghasda gu bhi air a togail. Agus a rèir choltais feumaidh a" bhan-bharan cultar ionnsachadh, modhalachd agus obair gu dìcheallach.
  Thuirt Enomai le gàire:
  - Agus bha mi airson a spank! Agus mar sin, tha an t-uallach far do ghualainn.
  Mhol Dobrynya:
  -A bheil thu a" dol gu Skeleton? Mar sin is dòcha gu bheil an t-àm ann a dhol air an rathad.
  Thug Margarita fa-near:
  - Beagan nas fhaisge tha caisteal na droch bhan-draoidh Bastinda, aig a bheil innleachd eile a-mach à dusan - radan buidhe. Is e seo a bu chòir dhuinn a bhith air a ghlacadh.
  A bharrachd air an sin, tha arm beag againn mu thràth, còrr air ceud fear. Nam measg tha an gaisgeach Phoenix Falcon. Tha e cuideachd na bhalach, ach le neart mòr.
  Thug Dobrynya fa-near:
  - Tha mi eòlach air Phoenix. Dìreach ciamar a chaidh a ghlacadh?
  Fhreagair an nighean partisan:
  - Le seòlta, dìreach mar thusa. Ach a-nis tha arm againn, agus cuiridh sinn stoirm air lùchairt Bastinda!
  Chluich Dominika le a h-abs air a stamag. An uairsin ghlac i e agus phronn i cnò a bha na laighe air an fheur le a òrdagan rùisgte. Thilg i a h-eithne, ghlac i na beul e, cagnaidh i le a fiaclan làidir e agus chog i:
  - A 'dol airson ionnsaigh? Uill, is toil leam am beachd seo. Ged a tha, tha an t-ainm Bastinda a" cur sgeulachd sìthiche chloinne nam chuimhne. Nach e sin am fear nach nigh i fhèin gu bràth?
  Chrath Margarita a ceann:
  - Tha fios agam air an sgeulachd sìthiche seo cuideachd. Chan e, is e bana-bhuidseach beagan eadar-dhealaichte a tha seo. Tha arm slàn de radain aice. Uill, agus cuideachd mercenary orcs. Tha Artefa CT le radan a" toirt cumhachd mòr thairis air creimich, mar sin...
  Dh" òrduich an nighean partisan:
  - Clann! Briseadh a-mach na snàthadan bho na spruces airgid a tha faisg air làimh, chan fhada gus am faic thu iad nuair a thèid sinn a-steach don choille. Faodaidh seo armachd iomchaidh a dhèanamh.
  Fhreagair na balaich:
  - Nì sinn a h-uile càil, ar fear-saoraidh!
  Agus rinn an sgioba caismeachd. Ged a bha trì tursan nas motha de chlann-nighean na bhalaich, bha fios aca cuideachd mar a dhèanadh iad caismeachd. Agus thog iad suas òrdagan an casan. Aig an aon àm, bha ceòl a 'cluich.
  Ghluais an sgaradh air a 'chaismeachd. An seo, às deidh dhaibh ithe, bha cuid de na gillean a" magadh gu mòr, ach thòisich na nigheanan a" bualadh air drumaichean dachaigh air an dèanamh le duilleagan peucaig , agus dh" fhàs am faireachdainn nas sunndach.
  Bha a" chlann a" trampadh ann an cruthachadh. Bha Dominica den bheachd gu robh e mar anns an fhilm mu dheidhinn Malchish-Kibalchish . Bha gillean ann cuideachd a' caismeachd casruisgte. Ach airson adhbhar air choireigin cha robh nigheanan anns an fhilm Sòbhieteach. Agus tha seo eadhon neònach, oir fo riaghladh Dearg bha iad an-còmhnaidh ag iarraidh co-ionannachd gnè.
  Agus tha uimhir de chlann-nighean an seo, agus tha iad coltach ri gaisgich a rugadh gu nàdarra air a" chaismeachd - gu ìre daoine, gu ìre bho theaghlach nan elf, mar a chithear bho na cluasan lioncs aca. Uill, seòrsa de matriarchy.
  Rinn a" chlann caismeachd, agus aig a" cheart àm, thòisich iad air seinn, mar gun seo:
  'S i Elfia ar dùthaich ghlic,
  Fo riaghladh a" Mhesiah Rìgh...
  Thug Dia dhuinn gu bràth,
  Gus ar beatha a dhèanamh nas toilichte!
  
  Gum biodh Oenomas maith ann an glòir,
  A rinn a" chùis air nàimhdean an Fatherland...
  Bidh thu a 'sabaid air a son agus a' dàn,
  Agus chan fhada gus an tòisich sinn air fuireach fo Solcenism !
  
  Nigheanan casruisgte a' ruith
  Tha iad airson sabaid an aghaidh an nàmhaid ...
  Agus chan eil an Orkler seo cho fionnar,
  An àite sin, chan eil ann ach ìomhaigh de chlown!
  
  Dùthaich mhòr gun chrìoch
  Anns a bheil an toil, fhios agad, nan ginealaichean ...
  'S ged tha seirbhisich Shatain a' dealbhadh,
  Ach bidh an gnè lasrach leinn!
  
  Tha mi creidsinn nach urrainn ar cuideam a chumail,
  Gu dearbh, creachaidh sinn ar nàimhdean gu làr ...
  Bidh thu ga sgrìobhadh sìos nad leabhar notaichean, a bhalaich bhig,
  Cia iongantach do dhaoine a bhi beò fo Oenomaus !
  
  Nì sinn an t-Athair nas bòidhche na duine sam bith eile,
  Thig neamh anns a' bheatha so...
  Comharraich ar soirbheachas fiadhaich
  Agus a dh'aithghearr bidh sinn beò fo elfinism!
  
  Chan e, creid mi, chan urrainn dhuinn Orkishists a bhith briste,
  Ged a tha an nàmhaid làidir agus gu math seòlta ...
  Ach bheir sinn seachad na deuchainnean le A,
  Gum biodh e math fo Oenomaus !
  
  Mòrachd ghlòrmhor an Tsar, creid mi,
  Le do chrùn làn daoimeanan ...
  Agus, tha fios agad, bidh a 'bhiast fiadhaich air a phronnadh,
  Teichidh a" phlàigh cuideachd, creid mi, luibhre!
  
  Chan e, airson Elfia tha feum agad air Elfrog cuideachd ,
  A chairdean, na bithibh a' brath bhur Diathan...
  Is mòr agus glòrmhor an Teaghlach Uile-chumhachdach,
  Na seall na laigsean agad!
  
  Is e Lada àlainn ceàrdach nan diathan,
  Creid mi, rug i gaol ...
  Na caith daoine dìreach faclan neo-riatanach,
  Air fhosgladh suas le mòrachd gun chrìoch !
  
  Chan urrainn dhut saighead Elfrog a chumail air ais,
  Bidh i a 'briseadh nàmhaid sam bith ...
  Dìreach na bi ag iarraidh rudan gòrach,
  Còmhdaichidh sgiath an t-saighdeir elven !
  
  Elfia, chan eil teagamh nach e cumhachd a tha seo,
  Faodaidh i beanntan a ghluasad...
  Ged tha 'n fheòil air uairibh a' fulang gu mòr,
  Faodaidh sinn a h-uile cnap-starra a dhiùltadh!
  
  Bidh saoghal glòrmhor nan sìobhragan gu luath ag èirigh ,
  A tha a" milleadh na cruinne-cè...
  Sgaoilidh cerub Dhè a sgiathan,
  Agus bidh rud ann, creid mi, den Chruthachadh ...
  
  Tha ban-dia Lada glòrmhor, creid mi,
  Thug i gaol dha na mic aice uile ...
  'S bidh e nis 'na ridire laidir,
  Agus buailidh sinn an nàmhaid gu cruaidh anns an t-sròin!
  
  Tha thu Fiev , mar phrìomh-bhaile nan elves ,
  A mhàthair, creid mi, bailtean-mòra glòrmhor Drussianach...
  Buaileamaid an nàmhaid ,
  'S e ridirean a th' annainn, creidibh mi, chan e geàrdan a th' annainn!
  
  Airson mo dhùthaich naomh,
  Bidh sinn a" sabaid gu math cruaidh...
  Cha robb an elf air ruble,
  Às deidh na h-uile, bha fios aig na sìobhragan aotrom mar a dhèanadh iad sabaid!
  
  Tha caileagan àlainn, creid mi,
  Gum bi iad a" reubadh gu mòr anns an fhuachd...
  Bidh am Fuhrer, beathach fiadhaich, air a reubadh às a chèile,
  Fàsaidh sinn ròs àlainn, fhios agad, ròs!
  
  Cha chuir, cha chuir sinn suas le feirg gu bràth,
  Togamaid suas an Elf le solas na grèine ...
  Thig bruadar mòr gu buil
  Tha fon adhar seo gu math gorm!
  
  Thig Elfrog agus togaidh e na mairbh,
  Ach feumaidh sinn ath-bheothachadh airson beatha fionnar ...
  Bheir sinn buaidh air meud na cruinne,
  Tha Criosd neo-bhàsmhor, agus Iudas ann an ifrinn !
  
  Dean seirbhis do Oenomai gu dìleas,
  Agus feuch na dèan ceannairc an aghaidh rìghrean ...
  Biodh clann nan sèimh ann an glòir,
  Elfia, chan e àite air a" mhapa a tha seo!
  
  Bheir sinn buaidh gu luath air an t-saoghal,
  Biodh cumhachd ann thairis air beatha agus bàs ...
  Bidh neach sam bith beò na cherub,
  Tha an duine sin coltach ri Dia, creid e!
  . CAIBIDIL Àir. 10.
  Thill Dominica gu seòmar-sgoile an acadamaidh aice, a 'crìochnachadh a seisean ann an suidheachadh lotus. A-nis thòisich i a-rithist a 'sgrùdadh diofar sheòrsaichean geasan, diofar chruthan agus seòrsaichean. Agus rinn i seo le mòr thoil.
  Às deidh sin, chaidh mi gu dinnear. Ri a taobh bha an nighean Fiesta. Bha iad ag ithe squid ann an sauce còmhla agus ga nighe sìos le measgachadh de bhainne agus sùgh tomato. Às deidh sin, dh'fhàs a h-uile dad cudromach.
  Às deidh na dinneir, rinn Dominica feansa le Fiesta a 'cleachdadh slatan draoidheachd. Agus thilg i cèic mhòr le uachdar oirre , ga smàladh o cheann gu ladhar.
  Dh'aidich i gun do chaill i agus thug i fàinne bho gach cas casruisgte dhi. Agus a-nis tha Dominica armaichte eadhon nas làidire agus nas marbhtach .
  Às deidh sin, ghabh an dithis nighean fras agus chaidh iad gu na seòmraichean aca.
  Anns an t-seòmar, shuidh Dominica sìos air an leabaidh, phaisg i a casan ann an cruth lotus, agus a-rithist ghluais a h-inntinn corporra agus spioradail gu ìre eile den t-saoghal inntinn.
  A-nis tha iad a 'dol suas air dragain, agus tha sguad chloinne a' caismeachd fodha.
  Air a stiùireadh le dithis bhalach: am Morair agus an gaisgeach Phoenix Falcon. Tha an dà bhalach nam balaich eireachdail le fèithean gu math follaiseach, agus ann an geàrr-chunntasan a-mhàin. Làidir, canaidh sinn, guys. Agus tha iad a" caismeachd, a" dol seachad air a" cholbh.
  Bidh clann a 'feuchainn ri gluasad cho luath' s as urrainn, agus a-nis agus a-rithist bidh iad a 'tòiseachadh a' ruith. Agus tha e coltach ri arm de ainglean le cinn soilleir, grinn. Agus tha iad fhathast gun armachd, ach a-mhàin batons dachaigh.
  Ach an uairsin chaidh iad a-steach don ghàrradh giuthais. Dh" fhàs grunn mhadaidhean-allaidh, ach thilg Phoenix còn trom orra le a chas rùisgte, agus gu litireil bhris e claigeann a" chreachadair.
  Thuit e thairis, agus thòisich na madaidhean-allaidh eile air ruith air falbh. Agus thòisich a" chlann air na cònaichean agus na geugan a rèiteach.
  Thug Margarita fa-near:
  "Tha cuimhne agam aon uair" s gun do chuir buidheann iomlan de chlann partisan blàr mòr air dòigh. Agus theich am buidheann-chatha Gearmailteach. Agus ruith a" chlann às an dèidh agus bhuail iad le slingshots iad .
  Dh'aontaich Dominica:
  - Slingshot, is e feachd marbhtach a tha seo!
  Thòisich gaisgich chloinne, gu dearbh, a 'togail slingshots. Agus dèan rudeigin mar bhogha.
  Ghabh Margarita e agus thug i fa-near le gàire:
  - Bidh an armachd againn cho foirfe ma thèid a chuir air falbh le draoidheachd.
  Chrath Dominika, a" rùisg a fiaclan:
  - Gu sònraichte ma chuireas mi ris!
  Às deidh don chloinn armachd a thoirt dhaibh fhèin, thog an dithis bhan-draoidh làidir an slat.
  Thuirt Margarita:
  - Tha sinn a 'co-èigneachadh còmhla!
  Dhearbh Dominica:
  - Dìreach!
  Chruinnich an dithis nighean lùth nan slatan draoidheil aca agus chuir iad air bhog e leis a" chumhachd mhòr aca. Agus an uairsin ghabh na bòidhchead agus chuir iad air bhog sruthan lùth bhon òrdagan lom tron bhuidheann chloinne. Agus an uairsin thachair mìorbhail, agus chaidh na mìltean de photoblitzes , no, mar supernova beag, a-steach do lasraichean.
  Thòisich Margarita agus Dominica air geasan agus seinn:
  Tha sinn nar nigheanan, a" dol a-steach don phantheon,
  Mhionnaich iad bòid a bhith dìleas don Athair...
  Gus am bi call fiadhaich a" feitheamh ris na Orkishists,
  Uill, dè mu dheidhinn na h-Elves a bhith beò fon ghrèin !
  
  Nymphin còmhla rinn , mar mheatailt,
  Air a dhèanamh le umha, a tha nas làidire na stàilinn sam bith ...
  Bha mi bruadar air saoghal a thionndadh bun os cionn,
  Mar dhìleab an sàr-ghin Gralin!
  
  Nì sinn an Fatherland nas fhuaire,
  Agus togaidh sinn an Fatherland os cionn nan rionnagan ...
  Gum bi soirbheachas leis na caileagan elf ,
  Ged a tha ar casan beaga gu tur lom !
  
  Thug Orkshist ionnsaigh air mo dhùthaich,
  Tha trolls Samurai a" tighinn bhon taobh an ear ...
  Is toigh leam Solcesus is Gralin ,
  Agus , tha mi creidsinn, reubaidh sinn an nàmhaid gu pìosan !
  
  Elfrog còmhla rinn ,
  Dè an Solcenism a thogas, le fealla-dhà, ...
  Is e an Teaghlach glòrmhor as làidire anns a 'chruinne-cè,
  Cuiridh e mothachadh agus toil rinn!
  
  Tha mi creidsinn nach toir sinn seachad gu bràth,
  Chan urrainnear an Fatherland a thoirt air a ghlùinean ...
  'S e rionnag shoilleir a th' ann an Comrade Gralin,
  Agus is e an tidsear againn an sàr-eòlaiche glic Drenin !
  
  Nì sinn ar n-Athair,
  Nas bòidhche agus nas radiant air a 'phlanaid ...
  Agus tha fios agad, bidh gunna marbhadh ann,
  Leig le inbhich agus clann spòrs a bhith aca!
  
  Losg Elfrog , na loisg nad chridhe,
  Tha thu nad neach-taic do chlaidheamhan Elf gu lèir ...
  Togaidh sinn a dh" aithghearr, tha mi creidsinn, pàrras làidir,
  Thig Solcesus , a Mhisean naomh!
  
  Na bi earbsa ann an gang Orkler , a charaidean,
  Gum buannaich i gu furasta agus gu bagarrach...
  Tha sinn uile mar aon teaghlach -
  Agus creid mi, chan eil e ro fhadalach a bhith dèidheil air do dhùthaich mhàthaireil!
  
  Tha an Tighearna Uile-chumhachdach gar dìon uile,
  Togaidh e bratach seachd-dathte os cionn na talmhainn...
  Agus tionndaidhidh an droch chreachadair gu bhith na gheam,
  Faodaidh sinn dèiligeadh ri Satan cuideachd!
  
  Is toigh leam an t-Athair Mòr,
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil thu nas bòidhche,
  Cha reic sinn Elfia airson rubles,
  Togamaid sìth agus sonas anns a 'chruinne-cè!
  
  Ann an ainm ar Motherland, bruadar,
  Bidh an Elf mòr ag èirigh ...
  Tha a h-uile càil eile dìreach vanity
  Agus bidh Mesiah ùr còmhla rinn!
  
  O Lada, mo chumhachd,
  Bheir thu gaol agus sìth dha na sìobhragan aotrom ...
  Tha mi a' tionndadh riut, a' guidhe ort,
  Agus ma tha sin riatanach, buail le dealanach!
  
  Ælria , A Bhean Uasal Nèamh,
  Thug Solcesus don Cruinne-cè ...
  Air do sgàth dh'èirich an Dia mòr,
  Chan eil daoine dha-rìribh air am blas a chall!
  
  Thoir an aire, gu bheil elves mar seo,
  Tha spèis mhòr aig na diathan Elven...
  'S e mac mòr na dùthcha sinn,
  Agus bidh nigheanan an-còmhnaidh a" buannachadh an t-saoghail!
  
  A charaidean, feumaidh sinn ùrnaigh a dhèanamh don Motherland,
  Perun, Yarilo agus Elfrog cumhachdach ...
  Bithidh sinn 'n ar n-athraichean làidir,
  Agus sèididh sinn air falbh eadhon na sgòthan anns na speuran!
  
  A-nis tha an nàmhaid air a chuir air ais bho Elfskva mu thràth ,
  Tha thu a" goirteachadh luchd-àrainneachd gu mòr...
  Tha sinn dileas do Sholcesus agus do Ghralin ,
  Agus bidh tancaichean gu leòr ann le gunnaichean!
  
  Chan e, cha bhith e comasach don nàmhaid na sìobhragan a chasg,
  Leis gu bheil na gaisgich againn uile-chumhachdach ...
  A" dol seachad air deuchainnean, dìreach còig,
  Gus am biodh a h-uile balach gu math làidir!
  
  bidh Soltsegrad glòrmhor ,
  Agus cumaidh sinn e bhon ionnsaigh ...
  Thig co-thaobhadh buadhach nan ridirean,
  'S ged tha fuil a' sruthadh ann an sruth neo-thruaillidh !
  
  Nigheanan casruisgte anns an fhuachd,
  Bidh iad a" ruith, na sàilean aca a" lasadh...
  'S buailidh iad na h-Orcaibh le'n dòrn,
  Bithidh an Cain neo-chomunn rèidh !
  
  Bidh a h-uile dad ceart gu leòr, tha fios aig daoine,
  Lorgaidh sinn constellations san fhànais...
  Às deidh na h-uile, tha e na pheacadh a bhith teagmhach mu luach,
  Agus bidh duine air rìgh-chathair Dhè!
  
  A dh'aithghearr aiseirigh sinn na mairbh le saidheans,
  Faodaidh sinn a bhith nas òige agus nas bòidhche ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Gu mo mhàthair àlainn Elf!
  Mar sin sheinn na caileagan, agus lorg an arm chloinne gu lèir iad fhèin ann an armachd soilleir agus le armachd làidir, eadhon fuar.
  Às deidh sin, chaidh ath-armachadh nam balach is na caileagan a chrìochnachadh. Agus bha iad deiseil airson fìor shabaid.
  Leig Dominica agus Margarita a-mach ghathan cumhachd a lean gu cruth-atharrachaidhean mòra. Agus a-nis bha arm na cloinne deiseil.
  Agus mar sin chaidh i a-mach air caismeachd blàir.
  Thug Dobrynya fa-near le sealladh glè thoilichte:
  - Tha sinn a" dol a bhuannachadh a-rithist! Agus is e seo ar bunait.
  Chaidh turtar de mheud tanca Tìgear Gearmailteach math air adhart. Bha slige daoimein aice, no an àite sin, dealrach mar gu'm biodh i air a còmhdachadh le clachan luachmhor. Beathach glè ghrinn.
  Thug Margarita fa-near:
  - Le leithid de shlige, tha cunnart ann gum bi an turtar fhèin na shealgair àrd-amasach!
  Chrath Dominica agus sheinn i:
  Tha sgiathan math
  An aghaidh gunna-inneal, alas , chan eil dad!
  Ach cha robh an t-òran aice gu math reusanta, agus a-mach à àite.
  Choisich clann a' ghaisgich timcheall an turtar. Bha fear de na balaich ag iarraidh losgadh oirre, ach chuir an nighean saighdear a làmh air gualainn a" bhalaich agus rinn e squeak:
  - Chan eil feum!
  Thuirt nighean eile:
  - Sin carson a tha an sgioba!
  Tha iad sin dha-rìribh a" sabaid clann a tha dèidheil air sabaid.
  Thug Dominika fa-near le gàire:
  Agus air an taobh chlì tha ar n-arm, agus air an làimh dheis tha ar n-arm,
  Tha e math a bhith gam bhualadh nam aodann le cus òl !
  Bha na gaisgich ann an deagh shunnd . Agus tha e coltach gu bheil iad deiseil airson a dhol air turas glè fhada. Agus gu dearbh cha bhith am faireachdainn aca a" seargadh.
  Thuirt Margarita le gàire:
  - Tha, feumaidh mi ràdh gu bheil sinn fhathast fortanach.
  Dh" fhaighnich Dominica le gàire:
  - Dè cho fortanach?
  Fhreagair an nighean partisan le misneachd:
  - An fhìrinn gun do mhair an Cogadh Mòr Patriotic nas lugha na ceithir bliadhna. Gu fìrinneach, dh" fhaodadh na Gearmailtich a bhith air seasamh an aghaidh mòran na b" fhaide air na loidhnichean dìon cumhachdach aca!
  Chrath a" bhana-chleasaiche:
  - Tha mi ag aontachadh le seo. Tha eadhon sgeulachdan eile air a" chuspair seo. Ach co-dhiù, tha e comasach dhuinn mìorbhail a chruthachadh. A thaobh na Gearmailtich, nuair a thuig iad gu robh an cogadh air chall mar-thà, cha robh iad airson cur an aghaidh idir. Agus mar sin rinn iad gnìomh nan dòigh pragmatach fhèin!
  Thug Margarita fa-near:
  - An so tha aon charbad nach 'eil ro shoirbheachail - 's e so an Tìgear, ro throm, agus air a dhroch dhìon eadar an turaid agus an slige. Chan eil an tanca seo, feumaidh tu aideachadh, gu sònraichte math. Ro throm agus seann-fhasanta, chan eil eadhon an armachd suidhichte aig leòidean reusanta. Agus is e mearachd mòr a th "ann a bhith a" cur an tar-chuir air leth bhon einnsean.
  Chrath Dominica aonta.
  - Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an aghaidh seo ! Gu dearbh is e mearachd a th" ann! Ach air an làimh eile, chan eil ach na mairbh a 'dèanamh mhearachdan, agus dìreach ma tha iad bho bheatha eile. Agus tha mi a" smaoineachadh gu bheil i. Co-dhiù dhutsa!
  Chrath Margarita ag aontachadh:
  - Tha, gu cinnteach tha beatha às deidh sin! Agus bha mi gu pearsanta cinnteach mu dheidhinn seo. Agus ma tha mi an dàn don chruinne-cè seo a dhol à bith, an uairsin ann an tè eile, leanaidh rudeigin!
  Chrath a" bhana-chleasaiche:
  - Coltach ri geama coimpiutair gun chrìoch le àireamh gun àireamh de dhiofar ìrean!
  Dhaingnich an nighean partisan:
  - Uill, tha! Rud mar sin, agus tha seo, feumaidh mi ràdh, gu math fionnar ! Agus an seo faodaidh tu gàirdeachas a dhèanamh barrachd air uair no dhà.
  Sheinn am balach gaisgeach Dobrynya:
  - Tha an t-àm ann, is e an t-àm a th 'ann, dèanamaid gàirdeachas,
  Ann mo bheatha ...
  Ri ailleachd 's a' chupan, an lann loinnreach.
  Beannachd, beannachd, suathadh, itean air clogaidean,
  Bidh sinn a" feadaireachd gu dànachd barrachd air aon uair!
  Bidh sinn a" feadaireachd gu dànachd barrachd air aon uair!
  Reubaidh mi an nàmhaid as a chèile! Reubaidh mi an nàmhaid as a chèile! Reubaidh mi an nàmhaid as a chèile!
  Agus chualas gàire fuaimneach na cloinne. Nochd dineosaur mòr air beulaibh an airm bhig . Fìor, cha robh e a 'coimhead ro chunnartach, ach bha e mòr. Agus tha a chorp mòr, ach tha a cheann, air an làimh eile, beag, agus earball fada. Agus air a" mhullach tha sgiathan cnuimhe cuideachd.
  Dh'èigh Dominica:
  - Is e beathach a tha seo - sgoinneil !
  Chrath Margarita ag aontachadh:
  - Beathach mòr ! Ach na gabh dragh. Mura bean sinn ris, cha bhean e rinn!
  Agus dh"òrdaich an nighean partisan:
  - Gaisgich òga - na dèan losgadh agus na dèan fuaim!
  Dh"fhàs a" chlann sàmhach. Agus dh"fheuch iad ri coiseachd len casan rùisgte gun a bhith a" dèanamh fuaim.
  Thug Dominica fa-near:
  - Dè ma tha an dineosaur bodhar?
  Rinn Margarita gàire agus bha i airson rudeigin a ràdh. Gu h-obann bha rughadh agus sgàineadh nan geugan briste. Nochd beathach meud togalach seachd-sgeulachd, le beul mòr, mar mhuc-mhara sperm fada. Tha seo dha-rìribh na bhrùid mhòr . Agus tha na fangan timcheall air còig meatairean a dh'fhaid.
  Chunnaic an dineosaur, a sheas na sheasamh agus a 'coimhead gu neònach air a' bhuidheann chloinne, uilebheist uabhasach agus ruith e air falbh. Agus bha e mar gum biodh, gu dearbh, air a bhrosnachadh. Tha e nas daoire a bhith a" sabaid ri fuamhaire mar an tyrannosaurus seo le fiaclan sabre.
  Thog Dominica agus Margarita na slatan draoidheachd aca. Loisg an nighean partisan an toiseach. Agus à bàrr a bhata, falbhaidh pulsar mort' a mach. Agus buailidh e beul an uilebheist. Agus bidh e gu math sgìth. Ach mar fhreagairt bha ràimh eadhon na bu uamhasach agus bodhar.
  Ghabh Dominica e agus mar fhreagairt , bhuail i e le a h-uile neart, a 'cleasachd le cumhachd, mar gum biodh i a' bualadh air clach mhurt agus, a 'crathadh:
  Dinosaurs, is dòcha gu bheil thu an seo, agus chan ann ann an Afraga,
  Is dòcha gu bheil thu a" cagnadh feur airson bracaist,
  Dinosaurs,...
  Agus chuir an nighean a cuibhrionn de dhraoidheachd chun an fhamhair. Agus ghlac iad na fiaclan fang aige, agus nuair a chaidh am bualadh, thionndaidh iad gu gucagan pinc breagha.
  Sheinn Dominica:
  Bha mi airson iarann a dhèanamh
  Nochd an ailbhean gu h-obann ...
  Sgiathan mar sheillean -
  Flùraichean an àite cluasan!
  Bhris Margarita a-mach le gàire agus, a-rithist, bhuaileadh i le pulsar millteach agus millteach. Ach thòisich arm na cloinne a" frasadh an uilebheist le saighdean. Agus thòisich an armachd aige air builgean .
  Thug agus leig Dominika draoidheachd às a casan rùisgte agus a slat. Agus dh"obraich e gu math an seo.
  Bha e mar gum biodh rudeigin draoidheil air a ghlacadh agus air cumhachd millteach mòr a thoirt dha fhèin.
  Ghabh Margarita e agus rinn i gàire, a" snìomh le a sùilean sapphire:
  - Wow!
  Thuit an Tyrannosaurus, agus na àite nochd bòrd mòr agus farsaing, làn de bhiadh. Agus an seo bha e mar-thà cho sòghail agus gun samhail, gun samhail. Agus a leithid de bhlasan sgoinneil.
  Sheinn Dominica:
  Thionndaidh seo a-mach blasta
  Agus tha an aroma tòrr nas binne na mil ...
  Cha bhuannaich sinn o thùs,
  Agus bidh ar nàdur a 'soirbheachadh!
  Dhaingnich Margarita le gàire, a" togail a fiaclan:
  - Seadh, soirbhichidh e! Agus tha sin sgoinneil!
  Às deidh sin, thuirt an nighean partisan:
  - Agus tha fios agad mar a thilgeas tu draoidheachd. Tha seo , feumaidh mi ràdh, iongantach! Tionndaidh meud cho mòr gu bhith na bhiadh blasta . Chan e orcs no gobhan a tha seo - tha e nas fhasa leotha!
  Chrath Dominica agus sheinn i:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach, tha fios agam gu cinnteach,
  Agus ionnsaich draoidheachd a thilgeil, gu math ann an absentia!
  Agus breab do chas air stàilinn ro làidir,
  Agus slaod an uilebheist le inneal geur!
  Rinn Margarita gàire agus thug i fa-near le gàire gun robh i a" deàrrsadh le neamhnaidean:
  - Seadh, tha thu a' seinn cho suairce 's nach faigh thu coire ! Sàr!
  Dh'aontaich Dominica:
  - Tha mi nam shàr shàr - trodaiche nas fhuaire na an saoghal!
  Agus mar a bheir e agus a rolaicheas e le a shùilean gu bheil iad cho saphir agus mar reultan.
  Bha am bòrd le biadh a 'toirt iomradh air na bana-ghaisgich, agus thòisich cuid dhiubh a' tighinn faisg air agus a 'gabhail donuts agus cèicean, air am bogadh ann an seoclaid agus diofar sheòrsaichean uachdar. Nas fheàrr fhathast, faigh beagan reòiteag. Tha seo gu tur barraichte.
  Shèid Margarita a h‑adharc agus rinn i beuchd:
  - Chan fheum na balaich cus ithe ,
  Chan fheum thu uile ruith a-steach don bhourgeoisie...
  Agus sgrìobh leabhar notaichean dhut fhèin,
  Bidh gluasad fhathast feumail!
  Thug Dominica fa-near le gàire milis:
  - Tha, thionndaidh e a-mach fìor mhath!
  Agus dhùisg i le a sùilean gorma cornflower.
  Thug Margarita fa-near:
  - Chan eil feòil dinosaurs gu math blasta, agus eadhon nas lugha airson creutairean feòil-itheach. Ach an t-each ithe...
  Dh'èigh Dobrynya:
  - Cha leig mi leat an t-each ithe!
  Agus sheinn am balach-laoch:
  Sivka-burka, kaurka fàidheadaireachd,
  Seas romham
  Mar dhuilleach roimh 'n fheur !
  Sivka-burka, kaurka fàidheadaireachd,
  Glè, glè fheumail
  Coinnich riut!
  Ghabh Oenomaus e agus leum e far an dràgon. Bha e dha-rìribh ag iarraidh feuchainn dè an seòrsa biadh a bha an dineasur air tionndadh. As dualtaiche, tha e rudeigin tarraingeach. Agus thug am balach-phrionnsa leis a" chèic le seoclaid agus thilg e na bheul e.
  Agus thòisich e ri cagnadh gu làidir, bha e uachdar agus milis. Tha e cho blasta.
  Rinn a" chlann a" caoineadh còmhla:
  - Uill, leig dhomh feuchainn! Na bi nad pheathraichean olc!
  Rinn Margarita gàire gu neo-chiontach:
  - 'S e Auntie an t-ainm a th' orm? Tha e èibhinn!
  Agus dh'èigh an nighean partisan:
  - Bheir mi dhut deich mionaidean ri ithe! Faodaidh tu ithe, ach ann am measadh!
  Dh" fhaighnich Dominica le gàire:
  - Am feumadh tu a dhol leis an acras aig àm a" chogaidh?
  Chrath Margarita a ceann òir, dath dandelion earraich:
  - Tha, ciamar! Agus bha e uamhasach sgìth!
  Thòisich an nighean air seinn na guth soilleir gus cuideam a chuir air bròn-chluich an t-suidheachaidh.
  Fhad "s a bha i a" seinn, leum an nighean eadhon far an dràgon. Agus thòisich i air dannsa air an fheur orains le a casan rùisgte.
  Agus bha a guth cho suarrach agus cho suarrach:
  Tha sinn nar buill de Komsomol, nigheanan bruadar,
  Mu àm ri teachd muinntir na dùthcha àlainn seo...
  Nuair a tha sinn dìleas don Talamh agus don phlanaid,
  Agus buannaichidh sinn am blàr cunnartach seo!
  
  Bithear ag agairt gnothach sam bith an uair sin,
  Bidh teine a 'losgadh gu brùideil ann an cridhe òg ...
  Nigheanan, tha seo dìreach àlainn
  Fosglaidh sinn an doras gu farsaingeachd an fhànais!
  
  Tha neach sam bith a tha na dhuine na fhuamhaire
  Bheir saidheans, tha fios agam, cumhachd dha ...
  Creid mi, tha ar gairm an-còmhnaidh mar an ceudna,
  Mar sin tha Abel a" riaghladh, agus Cain ann am braighdeanas!
  
  Tha mi ag iarraidh foghar pailt ri ath-bhreithneachadh,
  Airson a 'phlanaid soirbheachadh. .
  Gus an tig pàrras àlainn, iongantach,
  Agus bha càirdeas nas làidire na meatailt!
  
  Bheir sinn buaidh air an àite a-muigh,
  Bidh caileagan a' ruith casruisgte tro maragan...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Cha chuir cathadh is fuachd eagal oirnn!
  
  Creid mi, chan urrainn ar nàimhdean a" chùis a dhèanamh oirnn,
  Nerves stàilinn agus lasair sa chridhe ...
  Agus neart an spioraid, mar a tha thu nad mhathan,
  Togaidh sinn a" bhratach, tha fios agam!
  
  Cò a tha dèidheil air na caileagan as radaiche ,
  Tha e brèagha an dà chuid anam agus ìomhaigh ...
  Ullaich inneal-ghunna cumhachdach,
  Ged a tha an neach-dùbhlain agad cunnartach!
  
  Tha fios agam gum buannaich sinn gu cinnteach,
  Bidh sinn gu bràth aonaichte le ar Motherland ...
  Às deidh na h-uile, tha saoghal làn rionnagach romhainn,
  Leig leis an duine a bhith na chreutair làidir!
  
  Solas an athar gun a chrìochan mòra -
  Ruby rionnagan teine os cionn a.
  Chòmhdaich Rus e fhèin le glòir neo-bhàsmhor -
  An gaisgeach treun, an dram, a' bualadh!
  
  Rowan ruby ann an duilleagan emerald -
  Bidh Sapphire a" deàrrsadh san achadh , lus an arbhair ...
  Bidh mi a" cur mo smuaintean thugad, an Ruis -
  Iolaire le dà cheann a' falbh le òrain!
  
  Ann an dewdrops tha neamhnaidean daoimeanan maoim-sneachda,
  Tha a h-uile dad math anns an dùthaich mhòr!
  Tha an talamh reamhar, tha cuislean ann mar itean,
  Tha na sruthan sneachda air an sguabadh air falbh leis a" ghaoth ùr!
  
  Ann an aon roinn den Ruis tha deigh, ròin,
  ANNS charaid , is e càmhail òr an fhàsaich.
  Tha e blàth an seo nuair a bhios stoirmean sneachda ann,
  Leis gu bheil sinn a" cumail Dia nar cridheachan!
  
  Bidh watermelons, melonan agus bananathan a" fàs,
  Agus an àiteigin as t-samhradh tha thu a" rèiseadh air sgaitean...
  Uill, càite am faigh thu a leithid de dhùthchannan air an t-saoghal?
  Far a bheil daoine cho làidir nan dòrn!
  
  Anns an Ruis, tha gnìomh armachd air àrdachadh,
  Ann an sin, is e an duine Cruthaiche a dhàn fhèin!
  Faodaidh sinn sabaid gu math ,
  Gus nach tig tuil de thrioblaid gu Rus'!
  
  Tha na boireannaich againn brèagha, tha fios aig a h-uile duine
  Agus chan eil fir nas làidire le misneachd!
  Athair, tha thu nad sgeadachadh de phàrras -
  Is e aon Dia uachdaranach Maighstir an Teaghlaich!
  
  Thèid cead a thoirt do dh" ìomhaighean orthodox,
  Tha an iomairt a tha saighdear a' cur dheth...
  Thig sinn dhachaidh le creach fhialaidh,
  Gun a bhith a 'call buille, bidh na boghadairean a' bualadh sìos an nàimhdean!
  
  Bheir sinn sìth is sonas don chruinne-cè gu lèir,
  Agus còmhla ri Dia togaidh sinn na mairbh!
  Airson glòir ar dùthaich mhàthaireil neo-thruaillidh -
  Bidh sinn gu cinnteach a" buannachadh, tha fios agam!
  Thog Dominika na h-òrain aice cuideachd. Agus dhanns iad uile e le chèile, agus an casan lomnochd, tana, làidir a" gluasad agus a" dannsadh.
  An uairsin shèid Margarita an adharc:
  - Solais a-mach! Sin e, tha àm bìdh seachad.
  Dh'fhàg clann nan gaisgeach am bòrd gu deònach. Gu dearbh, ciamar nach urrainn dhut a mhilleadh ? Nuair a tha gu litireil dusanan de dhiofar sheòrsaichean uachdar. Agus tha e uabhasach blasta. Agus tha fàilidhean nan reòiteagan sin, pastraidhean, cèicean, pretzels, agus rudan blasda is blasta eile cho brosnachail agus tarraingeach.
  Bhris Dominica :
  - Na bi cus ithe ! Cleachd measadh!
  Chuir Margarita tweet:
  - Biodh fios agad air a h-uile duine nach e muc a th" ann an duine! Agus feumaidh tu ithe gu ciallach.
  Bha am balach gaisgeil Dobrynya, a bha e fhèin dìreach air dusan cèic ithe agus air a smeuradh le uachdar ioma-dathte, ag èigheach:
  - Tha seo uile iongantach! Ach feumaidh fios a bhith agad cuin a stadas tu. Tha ithe math, ach tha cus ithe dona.
  Dh" aontaich am balach prionnsa Oenomaus:
  - Is e do phrìomh nàmhaid do stamag. Ach nuair a tha iad ag ràdh - thoir do dhinnear don nàmhaid, chan eil seo a 'ciallachadh a bhith ga thoirt gu litearra!
  Thuirt Dobrynya le gàire:
  - Ach às deidh latha cruaidh, no blàran, no trèanadh, bu chòir dhut ithe gu math! Mur eil, cha bhi cumhachd ann.
  Chrath Dominica le gàire agus thuirt i:
  - Is fheàrr leam gu pearsanta am pròtain ann am bainne a sgaoileadh airson dinnear agus òl. Tha e sàsachail, agus air an oidhche bidh na fèithean a 'fàs agus chan eil iad a' losgadh. Uill, tha càise taigh le iasg airson dinnear gu math fallain. Feumaidh corp lùth-chleasaichean pròtainean.
  Chaidh na bana-ghaisgich a thogail dòigh air choireigin. Agus thòisich iad a-rithist air meàrrsadh gu caisteal an droch bhan-draoidh Bastinda. Bha an sealladh-tìre mun cuairt fhathast lusach. Ach mar a b' fhaide a dh'fhalbh an t-arm beag, òg , a' lasadh a shàilean rùisgte, duslach, ' s ann a bu mhotha a shearg nàdur dìreach fa chomhair ar sùl.
  Bha iad a" dlùthachadh ri rìoghachd radain, agus tha iad sin nan luchd-seilbh ro-mhillteach.
  Gus iad fhèin a thogail suas, thòisich na gaisgich-chloinne air seinn agus thòisich iad air an casan a bhualadh le barrachd spionnadh:
  Bidh Elfia fo bhlàth mar phreas fo rìghrean,
  Tha e gun chrìoch agus nas bòidhche na an cruinne-cè ...
  Dh' fhosgail buaidli cunntas gun chrìoch,
  ar creideamh air a aiseirigh ann an Rodnovery !
  
  Tha mòrachd an Athair, creid e, gu bheil
  Gun èirich a cridhe gràdhach nas àirde ...
  Gus am bi sonas na cruinne na laighe ann
  Gus Elfia a bhith agad le mullach làidir!
  
  Mothaich gu bheil ar n-Elf ag itealaich air adhart,
  Agus a 'gearradh nan tonn le a bhroilleach ...
  Ach feumaidh sinn, thig sinn an rathad eile,
  Agus bidh feadhainn eile ann, creidibh mi, britheamhan!
  
  Bidh saoghal mòr aig ar Motherland,
  A tha a" lasadh le solas soilleir ...
  Agus os cionn gach nì is e Elfrog iodhal an anama,
  A thionndaidheas geamhradh gu samhradh!
  
  Tha, tha fios agam, tha e duilich dhuinn balaich,
  Ach tha thu a" toirt seirbheis do Oenomai gu dìleas ...
  Bhuaileadh am bàta, bhris an ràmh,
  Agus an àiteigin bidh cù borb a" comhartaich gu bagarrach!
  
  Cha toir, cha toir sinn Elf dhan nàmhaid ,
  Tha ar claidheamhan air an lannachadh, creidibh mi, nas gèire ...
  Seasaidh sinn agus buannaichidh sinn a-rithist
  Agus na bi a" bruidhinn neòinean, na deamhain!
  
  Seo sinn a" tighinn còmhla airson a" chaismeachd,
  Chan eil dùthaich naomh nas bòidhche anns a 'chruinne-cè ...
  Creid mi, cuiridh sinn ar nàimhdean còmhla gu ifrinn,
  Agus togaidh sinn pàrras sinn fhìn, fhios agad, eadhon!
  
  Chan urrainn dha duine stad a chuir oirnn
  Is sinne ridirean mòra nan Elves...
  A leithid de chumhachd, arm do-chreidsinneach,
  Agus dèanamaid a" phlanaid gu lèir nas toilichte!
  
  Nochdaidh sinn sinn fhìn don t-saoghal ann am bòidhchead,
  Nach tog sinn a" bhratach seachd-dathte air a" phlanaid...
  Agus bidh sinn toilichte, creid mi, anns gach àite,
  Às deidh na h-uile, thathas a 'seinn gnìomhan gaisgeil!
  
  Thoir an aire gu bheil elf sìth aig àrd-ìre anns gach àite,
  Agus bidh e a" leudachadh gu leantainneach ...
  Agus bidh daoine toilichte air an Talamh,
  Leis nach eil nàire air an Fatherland!
  
  Solcesus mòr ,
  Cha bhi dorchadas sam bith anns an t-saoghal againn ...
  'S mur bi an duine 's an lachan 'nan fleasgaich,
  Is e an dàn dha èirigh na grèine agus cruthachadh!
  Seo òran a tha a" suathadh ris an anam! Òran brèagha agus brèagha.
  Ged a tha an sealladh-tìre mun cuairt air fàs gu math nas miosa - craobhan seargach , feur gearraichte, tha a h-uile càil air a phronnadh agus air a chòmhdach le lorgan de spògan radain.
  Thug Margarita fa-near:
  - Seadh, na bi a" dùileachadh math sam bith bho na radain sin! Agus mun cuairt tha neoni.
  Le gàire cho mòr agus cho ùr, thuirt Dominica, a" cumail a fiaclan:
  - Bha seo, gu dearbh, ri bhith an dùil! Tha a h-uile dad air fàs ro neo-mhothachail . Ach dè as urrainn dhut a thoirt bho radan - ach a-mhàin todhar bho fheces!
  Agus thòisich an dithis nighean a" gàireachdainn. Às deidh sin mheudaich sgioba na cloinne gu lèir an ceum casruisgte. Ruith dithis bhalach gaisgeil air adhart agus shlaod iad an claidheamhan mar mhuilnean-gaoithe.
  Agus mar sin chaidh a" chiad radan, meud cù tairbh math, a ghearradh suas leis na gillean gaisgeil air gach taobh. B" e fìor dhroch sabaid a bha seo.
  Mheudaich a" chlann an astar eadhon nas motha agus gu litearra thòisich iad a" ruith. Agus an uairsin nochd buidheann mhòr de radain air thoiseach. Bha am fear bu shine dhiubh meud tarbh math. Mharcaich a" bhana-chleasaiche Dominika gu cath air dràgon. Agus bha i deiseil airson sabaid, ach bhuail a" chiad bhuille aice bhon t-slat draoidheachd air an radan bu shine.
  Agus las e suas agus thionndaidh e gu cearcall mòr de chàise taghte le tuill. Agus dh" èirich fàileadh cho blasta bhuaithe gun deach na radain a tharraing bhon ionnsaigh air buidheann-chatha na cloinne agus gun tug iad ionnsaigh air an t-seann cheannard aca, a bha air fàs cho blasta le aroma an ghrinn as bòidhche dha luchagan.
  Thionndaidh seo a-mach gu bhith na iongnadh.
  Thug Margarita fa-near:
  - Tha na comasan agad a" fàs gach uair a thìde! Agus tha seo, feumaidh mi ràdh, gu math fionnar !
  Chrath Dominica a ceann òir:
  - Is urrainn dhomh tòrr a dhèanamh! Agus seo mo chreideas mòr! Agus ma thòisicheas mi, cha chuir dad stad orm.
  Agus ghabh an nighean e agus bhuail i sgioba eile le dealanaich draoidheil. Agus chaidh atharrachaidhean a bharrachd a dhèanamh.
  Thàinig grunn dhusan radain gu bhith nan watermelons mòra, stiallach a bha a" coimhead glè bhlasta.
  Sheinn clann nan gaisgeach ann an sèist:
  Melons, watermelons, bunan cruithneachd,
  An dùthaich fhialaidh, shoirbheachail ...
  Agus tha e na shuidhe air an rìgh-chathair ann an Elfiburg -
  Athair Rìgh Oenomai!
  Agus mar sin rinn na gaisgich-chloinne sabaid mu dheireadh leis na radain, agus leig dhuinn an gearradh sìos gun bhriseadh sam bith. 'S na gaisgich a' slugadh an claidheamhan gu sunndach . Agus thòisich na caileagan a 'losgadh bho bhogha. Bha cuid dhiubh nan elves, agus bha iad gu math sgileil air losgadh. B" e fìor shabaid a bha seo .
  Agus bidh grunn sgiobaidhean radan eile a" dol dhan bhlàr. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn dhomhainn.
  Thug Dominica fa-near:
  - Nuair a bhios sinn a 'bruidhinn mu rudeigin dona agus olc, tha faireachdainn ann nach eil crìoch ann!
  Sheinn Margarita le gàire, a bha, ge-tà , brònach:
  Tha gaisgich an dorchadais dha-rìribh làidir,
  Tha an t-olc a" riaghladh an t-saoghail gun fhios dè an àireamh...
  Ach is sibhse mic Shatain,
  Na bris cumhachd Chriosd !
  Thòisich Dobrynya, a 'leum bhon dràgon, a' gearradh sìos na radain. Rinn e seo le dà chlaidheamh aig an aon àm, agus air sgàth gluasadan luath a" bhalaich, bha e coltach gu robh grinder cofaidh ag obair. Seo far an do thòisich cur às.
  Chaidh Oenomaus a-steach don bhlàr cuideachd. Rug am balach air aon radan ri taobh an earbaill le òrdagan agus thilg e air an fhear eile e, a" briseadh chnàmhan. An uairsin sheinn e:
  - 'S mòr mo neart,
  Agus cha ghèill mi gu bràth dha mo nàimhdean ...
  O bhuille dòrn a' bhalaich,
  Imichidh an droch radan gu nàire!
  Gu dearbh, tha am balach prionnsa ga nochdadh fhèin mar neach-sabaid gu math duilich ann am blàr.
  Tha Dobrynya cuideachd cumhachdach, fèitheach, ged a chleachd e casan balach agus, gun a bhith a 'dìochuimhneachadh mu chlaidheamhan . Agus thòisich e a 'sealltainn ìre air leth de dhroch dhìol. Cho cruaidh agus cho fuilteach 's a bha e uile.
  am balach a-mach gu bhith gu math ionnsaigheach agus sabaid, mar a bha na sabaidean eile san arm òg.
  Agus tha sàil lom a" bhalaich a" tolladh claigeann nam radain troimhe.
  Tha seo marbhtach agus, aig an aon àm, tha gàire air bilean a" bhalaich .
  Bidh Dominica a" cleachdadh a cumhachd draoidheil airson na h-ath chruth-atharrachaidhean. Agus tha e air leth gnìomhach.
  an gaisgeach a 'leum suas agus a' snìomh timcheall. Agus a-nis tha sruth de lùth ag itealaich bhon t-slat draoidheachd aice a-rithist. Agus bhuail e an orc.
  Bidh mathan donn, donn sa bhad a" tionndadh gu bhith na marshmallow seoclaid. Dè cho mòr 'sa tha seo ?
  Dh"fhaighnich Margarita le gàire:
  - An urrainn dhut halva a dhèanamh?
  Chrath Dominica a ceann òir:
  - Gu dearbh is urrainn dhomh! Agus bidh e mìorbhaileach!
  Agus leig an nighean a-mach cosgaisean draoidheil an dà chuid bho a làmhan agus bho a h-òrdagan lom. Bhuail lasraichean an sgioba orcs. Agus bha abhainn iomlan de mhil a' sruthadh... Bha a' mhil buidhe-orains agus a' frasadh mar sreap.
  Fhreagair Margarita le gàire:
  - Tha fios agad, chan e seo idir a tha a dhìth ort!
  Chrath Dominica aonta.
  - Fìor, chan e gu math halva, ach cuideachd gu math milis!
  Thug an nighean partisan fa-near:
  - Bha Halbha gu math tearc ron chogadh. Ach dh'ith iad mil fiù 's rè an dreuchd.
  bhreab e a-rithist , an turas seo aig na radain, agus sheinn i:
  Is e an tiodhlac as fheàrr, gu dearbh, mil,
  Tuigidh am balach, gu dearbh, seo ...
  Fiù 's beagan - teaspoon,
  Tha seo math mar-thà, uill, gun luaidh air poit slàn!
  Bhreab Margarita cuideachd , an toiseach le slat draoidheachd, agus an uairsin le òrdagan lom, a" leantainn:
  Ach mil, is rud glè neònach a tha seo,
  Tha a h-uile dad ann no nach eil ...
  Ach mil, chan eil mi a" tuigsinn dè an dìomhaireachd a th" ann,
  Ma tha e ann, tha e air falbh sa bhad!
  Ach ma dh'itheas tu e, cha bhi barrachd trioblaidean ann!
  Ghabh Dominica e agus shnìomh e timcheall air an dràgon. Dh" fhàs a gàire cho sinist, agus aig an aon àm, aoibhneach. Bha an nighean a" faireachdainn neart mòr na broinn fhèin. Agus an uairsin thàinig tonn a-mach às a slat draoidheachd. Agus aig an aon àm thionndaidh mìle no dhà radain gu bhith nan chops blasda ann an sauce. Agus aon tonn eile den t-slait draoidheil, agus thionndaidh na radain gu bhith nan soithichean èisg.
  A bharrachd air an sin, bha am biadh-taobh aca sòghail, le bananathan, pineapples, agus measan fìor bhlasta eile. Agus tha a h-uile dad gu math blasda agus iongantach.
  Sheinn Dominica:
  Tha na soithichean taobh brèagha
  Tha na nigheanan tarraingeach ...
  Agus tha ceithir lòchran a' dealradh,
  Punch an orc anns an t-snout!
  Thug Margarita fa-near:
  - Bidh còcaire math a" dèanamh chops bho orcs is radain, agus feadhainn a ghabhas ithe aig an àm sin!
  Ghabh am balach Dobrynya agus thilg e clach-mhuile trom air aghaidh an goblin. Thruail e a chlaigeann troimhe agus sheinn e:
  - Ma tha thu cho gòrach ,
  breabaidh mi thu...
  Uill, dè ma tha thu nad bhacadh,
  An uairsin tha plana gnìomhach deiseil!
  . CAIBIDIL Àir. 11.
  Dh'atharraich bràthair Dominika Dolfinova ainm. Agus a-nis ghairm e e fhèin gu math fionnar - Caligula. An dara cuid mar urram don ìmpire mhì-chliùiteach, no a" dèanamh atharrais air ainm tè de na h-asail anns a" chartùn mu dheidhinn Dunno.
  Agus a-nis cho-dhùin am balach sabaid Caligula Dolphins gum feumadh e a dhol a shireadh a phiuthar. Ach càite am faic thu an duine a tha air chall?
  Agus thionndaidh am balach gu aon leabhar ainmeil air draoidheachd. Gu dearbh, cha robh earbsa aige anns a h-uile seòrsa inntinn-inntinn agus draoidh.
  Ach carson nach feuch thu ri dhol a-steach gu trance thu fhèin. A bharrachd air an sin, chan eil athair daonna, agus is dòcha gu bheil na comasan draoidheil aige fhèin, agus aig ìre gu tur iongantach.
  Thug am balach Caligula leis na leumadairean agus shuidh e sìos air an t-sòfa ann an suidheachadh lotus. Agus dh'fheuch e ri cuimseachadh. Chaidh an cleasaiche film òg thairis air a chasan agus chuir e dìreach a dhruim. Agus mar sin chaidh am balach a-steach do rudeigin gu tur seòlta agus dathach, a" feuchainn ri Dominica a lorg.
  Tha e duilich cunntas a thoirt air bòidhchead an taisbeanaidh theatar. Nuair a bha, gu h-àraidh, sìobhragan, orcs, gobhan a' sabaid... Taisbeanadh chulaidh le mòran nigheanan de gach nàiseantachd agus diofar ìrean de nudity. Tha an sealladh brèagha agus drùidhteach na thùs, gu h-àraidh nuair a bhios na caileagan a" frasadh an casan rùisgte an dàrna cuid air a" ghainmhich teth no air an t-sneachda.
  Bidh iad a 'toirt ionnsaigh le bhith a' bualadh le claidheamhan agus sleaghan aig armachd diofar sheòrsaichean tancaichean. Agus bidh na h-uilebheistean meatailt a" freagairt le jets de lasraichean teth. Tha teòthachd an lasair ìosal agus tha na caileagan, a 'sgreuchail, dìreach beagan air an losgadh, agus a' sgreuchail le cridhe. Agus bidh na h-orcs a" beucaich eadhon nas àirde, agus tha na h-aghaidhean aca a" brag , brag, brag - confetti ioma-dathte a" crùbadh bho na buillean.
  Agus bidh biplanes sgeadaichte a "reubadh bho shuas, a" fàgail garlands de thrèanaichean sùbailte le diofar easgannan de bhòidhchead.
  Is e an rud as iongantaiche, agus faodaidh seo eadhon am mullach a shèideadh far na lùdagan aige, gu bheil an saoghal fantastais measgaichte le figearan fìor, eachdraidheil, ged is ann bhon àm a dh" fhalbh.
  Thuirt Stalin, aig an àm seo, gun dùil, a 'fàgail dìomhaireachd neo-riatanach:
  - Tha an Luftwaffe air na h-ìrean as adhartaiche ann an itealain a ruighinn. Fiù mura h-eil
  Ma tha thu a" cunntadh discos , thug am bomair TA-700, a bha comasach air suas ri leth-cheud tonna de bhomaichean a ghiùlan, deagh bheachd.
  Thuirt Hitler:
  - Ach tha an " Super Monster " le gunna calibre 3200-mm, dà cheud tonna de chìsean rocaid, fhathast na obair ealain armachd gun samhail.
  An uairsin mhol Stalin toast:
  - Mar sin deochamaid leis gu bheil feum aig a" bheul air ealain sam bith ach ealain armachd!
  Bha ceannard mòr gach àm agus sluagh a" blasad le toileachas am fìon a chaidh a sheulachadh ro bhreith Ìosa Crìosd, agus dh"òl Fuhrer an t-saoghail sùgh bho naochad "s a deich toradh. Choimhead an dà dheachdaire air mar a bha lorg rocaid ag itealaich gu h-àrd gu soilleir a" gearradh thairis air na speuran air an monitor. Mar a chluinneas tu guth sunndach nighean Ruiseanach:
  - Bha an inntrigeadh gu orbit soirbheachail.
  Agus moladh tàirneanach bho na standan gu lèir - tha e deiseil! Tha an duine mu dheireadh san fhànais, agus chaidh seo a dhèanamh le riochdairean bho na rèisean as motha air an Talamh - na Ruiseanaich agus na Gearmailtich.
  Chaidh an speur gu lèir bho fàire gu fàire a pheantadh le frasan de mhìltean de chleasan-teine de gach dath den bhogha-froise agus milleanan de dhathan, nuair a bha e coltach, napalm eireachdail a "sgaoileadh thairis air inc na h-oidhche. Aig an aon àm , thionndaidh supernovae sèididh fa leth gu sgrìobhadh soilleir - slogan. Mar: "Tìr is Fànas", "Air adhart gu na Rionnagan", "Aonadh Sluagh na Talmhainn"!
  Is e fìor sheòrsa de chuthach a tha seo. Bha e mar gum biodh coileanadh fìor chosmach agus air leth math. Seòrsa de eachdraidh eile, far nach robh cogadh eadar an Treas Reich agus an USSR, agus bha e gu math fionnar . Ach a-nis chan eil seo a" coimhead glè mhath, airson a chuir gu socair.
  Feumaidh e a phiuthar as sine a lorg. Agus is e seo prìomh obair a 'bhalaich, a bha mar-thà air rionnag ann an sreath de fhilmichean, agus a bha gu math bòidheach agus fèitheach, le faochadh fèithean coltach ri leac.
  Agus bu chòir gum biodh an t-ainm ùr Caligula air mòran aire a tharraing.
  Lean am balach air le bhith a" meòrachadh. Agus gu h-obann chunnaic mi nighean, maiseach mar aingeal, agus le falt dualach dath an òir-dhuilleag. Shìn i a làmh chun a" bhalaich agus thuirt i le gàire:
  - Tha grunn mhiseanan cudromach againn ri chrìochnachadh leat!
  Dh"fhaighnich am balach Caligula le gàire:
  - Agus an uairsin gheibh mi lorg air mo phiuthar, a chaidh à sealladh an àiteigin neo-aithnichte?
  Chrath an nighean a falt òir agus fhreagair i le misneachd:
  - Tha, tha e comasach. Ach tha do phiuthar a-nis a 'coileanadh mesiah duilich - gus a h-uile riochdaire den ghnè nas làidire a shàbhaladh, air a bheil an cunnart sgrios a' crochadh. Agus tha e cho doirbh.
  Dh"fhaighnich Caligula Dolphins:
  - Dè an t-ainm a th' ort, agus cò thu?
  Fhreagair an nighean le gàire milis:
  - Is mise Margarita Korshunova, nighean partisan a chaidh a chrochadh leis na Nadsaidhean, agus a tha a-nis air aiseirigh ann an saoghal ùr. Agus is e seo an dàn dhomh, seirbheis a thoirt do mhaitheas agus daoine a shàbhaladh.
  Chrath an cleasaiche balach:
  - Tha mi gad thuigsinn gu mòr. Mar sin, a bheil sinn an sàs ann an cuid de mhiseanan spòrsail? Seòrsa coltach ris anns na filmichean, ach dha-rìribh?
  Chrath Margarita:
  - Tha, mar gum biodh e fìor! Ach tha cothroman mar sin againn nach bu chòir eagal a bhith oirnn.
  Cha robh ùine aig Caligula of the Dolphins agus an neach-tòiseachaidh partisan Margarita airson beachdachadh agus gabhail ris an t-sealladh eireachdail, agus chaidh iad a-steach don t-saoghal ùr, agus ann an staid sabaid trance!
  Thug Margarita fa-near:
  - Tha feachd iomlan againn a nis. Agus tha thu a" tuigsinn dè an uallach a th" ort fhèin agus mise!
  Fhreagair Caligula le misneachd:
  - Gu dearbh tha mi a 'tuigsinn! Agus tha mi an dòchas tionndadh a-mach gu bhith na cheannard airidh.
  Agus thionndaidh an gille a chlaidheamh geur.
  Gu sgiobalta fhuair sinn greim-bìdh agus rinn sinn cabhag gus saighdearan a thogail. Bu chòir dhaibh a bhith air a dhol don Eadailt cho luath "s a ghabhas agus itean na papacy a chuir na theine.
  Chaidh an t-arm a-mach à Vienna gu buille nan drumaichean agus cluich trompaidean mòra. Cha robh ùine air a bhith aig na saighdearan-coise fhathast tighinn faisg agus bha an eachraidh a" sgròbadh mun cuairt. Mòran marcaiche bho dhiofar dhùthchannan a chaidh a-steach don Tsarist Russian Empire. Rinn seo e comasach a bhith a" stampadh air na slocan le deichean de mhìltean de chrainn. Luchdaich a-nuas Cossacks agus eachraidh aotrom Tatar air adhart. An ath ghluasad sgaraidhean le sgeadachadh beairteach de na h-uaislean Pòlach. Uill, bha coltas air na h-uaislean eireachdail mar a bha iad air an cruinneachadh airson caismeachd rìoghail. A bharrachd air an sin, tha a h-uile duine airson a dhol thairis air an fhear eile ann an greadhnachas an èideadh, bho chlogaid gu acfhainn. Tha ridirean Teutonach ann an armachd cuideachd. Tha an armachd air a lìomhadh gu deàrrsadh, òr no airgead. Tha Suainich ann cuideachd le èideadh sònraichte, agus Finns. Janissaries agus Spagi air an cur suas, eachraidh Arabach.
  Agus mòran bhrataichean agus bhrataichean de dhaoine bhon chrios-mheadhain gu Cuan Artaigeach. Agus cia mheud duaisean ... Is iad seo na cumhachdan a chaidh a cheannsachadh.
  Agus an seo thig na h-Ostairich , agus na Gearmailtich còmhla riutha. Rinn sinn saor-thoileach airson an t-slighe coiseachd. Cuideachd, tha am beachd a bhith a" creachadh na h-Eadailt na bhuaireadh mòr. Tha nàdar fialaidh an sin agus tha tòrr airgid ann! Coltach ri rudan math eile a ghabhas cruinneachadh le sluasaidean.
  Sheinn Caligula the Tomboy:
  Tha ar n-arm làidir
  Bidh i a" dìon an t-saoghail...
  Uill, dè ma tha cogadh ann,
  Chan eil e air ar taobh!
  Agus chuir am balach a chas cas-rùisgte anns an lòn. Gu dearbh, cha robh air ach briogais ghoirid, leis gu robh e a" gluasad cho luath ann an staid sabaid is nach biodh a chuid aodaich ach a" faighinn air an t-slighe agus a" reubadh.
  Dh" fhaighnich Margarita d"a caraid agus a co-mharaiche:
  - No 's dòcha gu bheil thu a' seinn dha-rìribh? A bharrachd air an sin, tha e dìreach leatsa!
  Chrath an cleasaiche balach le gàire a bha coltach ri cuilean madadh-allaidh:
  - Dè do bheachd, chan urrainn dhomh?
  Agus thòisich Caligula nan leumnach air seinn;
  O 'n t-saoghal so tha thu brònach,
  Dìreach muir deòir - cuan ...
  Càite bheil slighe astral meadhan-latha an anam,
  Bha bruadar aig na mairbh air faighinn gu Eden!
  
  Tha deigh nan cridheachan ann, rùsgan reòta,
  Agus teas loisgeach nan rùintean farmadach.
  Cia cealgach, a tha eadhon òg san fheòil,
  Bidh an oidhche bhrònach a" cluich le caoidh!
  
  Mar mhucus nam mialan-coille, spiorad a' ghnath,
  Agus crìonadh na h-uaighe bho iomaguin.
  Ach faodaidh sinn ma tha sinn aonaichte
  Faigh na daoine a-mach às a 'chlach-mhòir!
  
  Cuir as do mheadhonachd na cruinne,
  Tha cuir às do mhallachdan na chomharra uamhasach ..
  Chan urrainn dhuinn sràcan fulangais a ghiùlan,
  Tionndaidh an Diabhal gu duslach!
  
  Tilgidh a" phlanaid dheth a slabhraidhean gu sgiobalta,
  Ach, chan fhàg e orbit.
  TO Feuch gun dèilig sinn ri chèile gu h-onarach
  An uairsin èiridh na daoine!
  
  Faodaidh tu èirigh gun eagal,
  Na brùth air daoine eile ...
  Gus nach snàmh am bastard le geir,
  Gus nach fàs ar màthair sean!
  
  Bidh sinn ag òl beagan airson sin,
  Fìon a tha nas binne na mil nan seillean!
  Biodh trioblaidean ann an da-rìribh ,
  Ach chan eil uair a" chunntais air tighinn!
  
  An uairsin togaidh sinn pàrras nèamhaidh,
  Gabhaidh clann uile tlachd gu bràth.
  Bidh sinn ag itealaich mar shaighead gu itealaich neamh,
  Thig bruadar soilleir gu buil!
  Thàinig an t-òran gu crìch agus, leis, ghluais a" chàraid sabaid bho chruth-tìre nan Alps Eadailteach gu ...
  Bha sligean a" spreadhadh, agus bha gunnaichean mòran na b" ùire a" losgadh. Seo e Port Arthur, am baile uirsgeulach. B 'e an tuiteam aige a chomharraich crìonadh an teaghlach Romanov agus an Autocracy gu lèir gu h-iomlan. Nam biodh an daingneach seo air seasamh, cha bhiodh ar-a-mach cho mòr air a bhith ann. Aig a" char as motha dhèanadh iad beagan fuaim agus chuireadh iad sìos an ùird agus an corran. Ach b" e a" chall an seo a lean gu sreath de thachartasan a dh"adhbhraich Ar-a-mach Mòr an Dàmhair.
  A bheil seo math no dona? Tha an tachartas daor. Milleanan de luchd-fulaing agus eilthirich, ach an dèidh sin, an dùthaich gu mòr a luathachadh a leasachadh.
  Fiù 's ma tha e aig cosgais gu math àrd, tha àireamh-sluaigh na Ruis air a dhol sìos le ceud millean neach.
  Mar a tha iad ag ràdh, leigheas fuil an euslainteach.
  Ach a-nis tha cothrom ann, às deidh dha Port Artair ath-ghlacadh, eachdraidh a thionndadh air ais agus loidhne gun samhail a leantainn. Cuin, mar eisimpleir, bidh na Romanovs a 'gleidheadh cumhachd, agus eadhon anns an dreach fèin-riaghlaidh. Tha seo, gu dearbh, ficsean saidheans, ach inntinneach. Mar sin, dha-rìribh, dè a tha a" feitheamh ris an Ruis ma tha an dreach den tsarism air a ghleidheadh?? Stagnation, no a chaochladh, buaidh ?? Am bi siostam na monarcachd iomlan nas èifeachdaiche na deamocrasaidhean an Iar? Gu dearbh, tha an dàimh eadar an Ruis san aonamh linn air fhichead agus an Iar air a dhol sìos gu mòr. Às deidh sin, dh" fhàs e fasanta a bhith a" coimhead airson dòighean eile seach pàrlamaideachd an Iar. Nochd am bun-bheachd: deamocrasaidh air a riaghladh. Seo nuair a bhios taghaidhean an-asgaidh gu foirmeil, ach ann an da-rìribh tha na toraidhean aca air an suidheachadh ro-làimh. Ach tha an seòrsa seo de riaghaltas neo-sheasmhach, agus tha am pàrtaidh ann an cumhachd, gus a shuidheachadh a chumail suas, mar-thà a" lughdachadh deamocrasaidh tro reachdas. Agus an uairsin bidh a h-uile càil a" dol a dh" ionnsaigh deachdaireachd, tha an luchd-dùbhlain mu thràth a" call riochdachadh sa phàrlamaid.
  Agus an uairsin thèid an uidheamachd ro-aithris agus uamhas a chuir air bhog, no, air an làimh eile, tha ar-a-mach a "tachairt, an dàrna cuid bho shuas, mar fo Gorbachev, no bho shìos, a thachair barrachd air aon uair cuideachd.
  Anns an Ruis rè an Autocracy, tha a h-uile dad nas sìmplidh. Tha làn chumhachd aig an rìgh: a chur gu bàs, maitheanas, àithne. Tha na cumhachdan breithneachaidh, gnìomh agus reachdail as àirde aige. Tha Comhairle Stàite de dhaoine air an cur an dreuchd leis a" mhonarc, a bheir comhairle dha, agus tha oifigearan ann a tha a" coileanadh toil an rìgh.
  Chuir Duma na Stàite bacadh air monarcachd absolutism, a 'toirt air falbh còir air an ìmpire laghan a dhèanamh, agus, gu ìre, a' gabhail smachd air a 'bhuidseit. Ach as cudromaiche buileach, b 'e an Duma a thàinig gu bhith na àite briodachaidh agus viper airson diofar conspiracies. Is e seo a àicheil!
  Co-dhiù, cha robh eadhon an nighean partisan an aghaidh an rìgh a chuideachadh. Dh"fhaighnich Margarita am burraidh do Chaligula:
  - Mar sin tha an roghainn soilleir, leig dhuinn ionnsaigh a thoirt!
  Fhreagair an gille Terminator:
  - Chan eil roghainn eile ann! Gu dearbh tha sinn a 'toirt ionnsaigh!
  Agus thòisich an ùpraid buain. Às deidh dhaibh luathachadh le cuideachadh bho chomasan draoidheil aig sia ceud cilemeatair san uair, chaidh na balaich cherub, cha mhòr gun a bhith a "toirt aire do spreadhaidhean sligean agus seallaidhean gunna-inneal, a-steach do rangannan an nàmhaid. Gu fortanach, bha an aimsir mì-shealbhach cuideachd, uisge agus dorchadas. Chan eil Kuropatkin air daoine a chuir chun ionnsaigh fhathast. Agus rinn e ullachadh làmhachais. A dh" aindeoin creideas mòr-chòrdte , cha robh am ministear dìon coitcheann agus a bha roimhe na amadan. Dh'fheuch Kuropatkin ri cùram a ghabhail de na saighdearan agus sabaid saidheansail. B" e seo a leig sìos e. Neo-chinnteachd, slaodachd, am miann a bhith a 'bualadh gu cinnteach, gnìomh a rèir teamplaid - chuir e às do shoirbheachas a' bhlàir leis na Seapanach gaisgeil. Mar sin, cha robh feum air a bhith an dùil gun toireadh ionnsaighean dàna Suvorov grèim air Port Arthur air an t-slighe. Gu mì-fhortanach, bhuannaich Kuropatkin a-mhàin oir às deidh bàs buidheann Nogi, dhreap na Seapanach, cuideachd gun a bhith ag atharrachadh cruth, air adhart, a 'toirt ionnsaigh air adhart. Agus mar thoradh air an sin, chuir iad a-mach na h-ìrean aca agus chaidh iad air ais.
  Ach a-nis tha Kuropatkin air sligean agus an fheadhainn aige fhèin a ghlacadh.
  Tha seo a" ciallachadh gun urrainn dhut rùsgadh làmhachais a dhèanamh eadhon airson grunn làithean, a" tomhas dè ma bhristeas na Seapan sìos. Agus tha seo a dh'aindeoin 's gu bheil an t-Ìmpire Nicholas a' toirt seachad òrdugh gnèitheach a bhith a 'stoirmeadh an daingneach sa bhad agus crìoch a chur air a' chogadh, a bha na thobhta don ionmhas.
  An seo, gu dearbh, tha Kuropatkin eadar creag agus àite cruaidh. Ach tha Port Artair na dhaingneach cumhachdach, agus a-nis gu bheil na Seapanach air socrachadh ann - feuch e, gabh e!
  Ach ghluais Margarita agus Caligula nan Leumadairean, a' gearradh le claidheamhan, 's a' tilgeadh an òrdagan rùisgte le casan an cuid chloinne, ach cho siùbhlach ri lannan propeller, air adhart air feadh nam bonn-stèidh, a' fuadachadh shaighdearan. An toiseach, feumaidh fios a bhith agad air na prìomh àirdean agus an uairsin bidh e comasach an t-slighe fhosgladh dha na saighdearan ionnsaigh.
  Fhad "s a bha i a" gearradh samurai, thuirt Margarita gu seòlta:
  - Mar as trice bidh iad a" sabaid airson adhartas, ach tha e coltach gu bheil sinne, tha e coltach, a" sabaid airson ais-tharraing!
  Rinn Caligula an gille gàire:
  - Am bheil thu a' ciallachadh gu'n neartaich ath-ghlacadh an daingnich so suidheachadh an Fhreasdail ?
  Agus rinn e sreath slàn de dhòighean-obrach le claidheamhan. Seo mar a bha na claidheamhan aige air an giùlan.
  Agus bha casan rùisgte a" ghille a" dèiligeadh ri buillean a bhris cinn, amhach, agus cnàmhan.
  Dhearbh Margarita, a" reamhrachadh na fala bho a bilean a sgaoil gu pailt bho a buillean luath le a làmhan agus a casan:
  - Co-dhiù eadhon mar sin! Às deidh na h-uile, tha e soilleir gu bheil fèill mhòr air monarc a bhuannaicheas cogaidhean. Co-dhiù airson greis. An uairsin thèid a" bhuaidh a dhìochuimhneachadh, agus tha an duine cuibheasach, no daoine cumanta, air a tharraing a-steach do chleachdadh obrach banal. - An nighean partisan le aon bhreab , às deidh dhi sia Seapanach a leagail aig an aon àm, agus dithis air an tolladh leis a" bhiogaid aca fhèin le putadh làidir, thuirt i. - Is dòcha nach e seo ach grèim sealach!
  Agus a‑rìs ghluais i a sàil rùisgte, a" toirt buaidh air còignear ghaisgich à tìr na grèine, a" gabhail a‑steach triùir oifigeach.
  Balach casruisgte ann an geàrr-chunntasan, a" gearradh na h-Iapanach mar chàl, thuirt Caligula gu loidsigeach:
  - Às deidh a "bhuaidh, tòisichidh fàs eaconamach luath anns an Ruis. Tha seo a" ciallachadh gum bi daoine beò nas fheàrr, agus crìonaidh faireachdainnean rèabhlaideach.
  Bhreab an gaisgeach òg an canan ann an dòigh is gun do dh"itealaich dusan saighdear samurai bun os cionn . Terminator boy air a chur ris. - Mar as trice bidh daoine ri aimhreit air sgàth an acras!
  Margarita, a" sgoltadh cnàimh a-mach à claigeann air a ghearradh às a beul, an smugaid a" bualadh air triùir shaighdearan Iapanach, cha do dh" aontaich ach gu ìre:
  - Gu dearbh chan eil seo fìor! Tha, mar as trice bidh ar-a-mach agus aimhreitean air am brosnachadh le suidheachadh eaconamach a tha a" fàs nas miosa, ach ... Às deidh na h-uile, cha deach na Decembrists gu gnìomh air sgàth am bochdainn fhèin.
  Dh'aontaich am balach gaisgeach Caligula, an dèidh dha gluasad dealan-dè a dhèanamh agus dusan ceann Iapanach a ghearradh dheth:
  - Tha sin ceart, chan ann air sgàth bochdainn! - Gheàrr an gaisgeach òg sìos dòrlach de ghunnaichean agus chuir e ris. - Chan eil e an-còmhnaidh feumail smaoineachadh le do stamag!
  Rinn Margarita ceartachadh, a 'leantainn air adhart a' sgoltadh gu brùideil, gus am biodh buill nan Iapanach air an sgapadh:
  - Nas mionaidiche, chan eil smaoineachadh le do stamag a-riamh feumail!
  Dh"aontaich Caligula an tomboy an seo, a" gearradh an samurai agus a" tilgeil an cinn clogaid ann an diofar stiùiridhean, agus le mòr dhùrachd:
  - Tha thu ceud sa cheud ceart! Chan eil dad ri chur an aghaidh!
  Bha gaisgeach agus fìor neach-tòiseachaidh partisan, agus a bharrachd air sin, a" bhana-phrionnsa as socraiche, às deidh dhi an tiotal seo fhaighinn airson a seirbheisean ann an aon de na saoghal draoidheil, a" fàs nas miosa:
  - Agus bheir sinn air falbh an t-saill bhuainn fhìn! Mar sin biodh e - banzai !
  Gun truas no stad, bha Caligula, a" sgoltadh le claidheamhan agus a" briseadh Iapanach le a chasan , eadhon a" seinn:
  Cha b' ann gu diomhain a chuireadh mi gu Rus',
  Thoir gràs dhut!
  Ann goirid! Ann goirid!
  Ann an ùine ghoirid - cùm sàmhach!
  Agus an dèidh a leithid de bhriathran bha an fhuil a 'sruthadh nas làidire. Gu dearbh, tha e duilich dha na Seapanach. Tha an dùthaich dìcheallach agus ionmholta, ach tha e air tuiteam fon chloich-mhuilinn agus tha e a-nis a" bleith gu stad. Dìreach dè thachras - flùr neo flùr, ceist cheistean!
  Thuirt an nighean partaidh casruisgte Margarita, a" lìbhrigeadh dusan buillean ann an diog agus a" sreap gu sgiobalta, a" sgapadh cuirp crùbach, chun ath bhunait, ag ràdh, a" gluasad a cas chun an ath samurai sa ghialla, agus le aphorism iongantach iomchaidh:
  - Tha cogadh na rud bunaiteach, dealasach le smuaintean àrda!
  Lean Caligula, an cleasaiche balach a ghluais eadhon beagan nas luaithe na a leannan agus bhon torso rùisgte aige le leacan fèithean, a nigh an t-uisge air falbh pìosan fala is cnàimh:
  - Tha cogadh a' cur a mach a' chuirp, ach a' brosnachadh an spioraid !
  Chruthaich Margarita cascade de somersaults, a" gearradh tro na Seapanach, agus sheinn i abairt à òran ainmeil anns na seachdadan den fhicheadamh linn:
  - Slàinteachas, gràs agus plastaigeachd! Coitcheann , neartachadh, brosnachail gu làidir, èirich às an leabaidh agus dèan lùth-chleasachd!
  Thug Caligula Dolphins, le buille bho a chas fèitheach chun a" ghruag, air a" chòirneal Iapanach itealaich tron adhar agus sa bhad a" leagail dà ghunna-inneal a bha nan seasamh air an tùr. Bidh uilebheistean meacanaigeach a "sgoltadh luaidhe, le inertia, a" tuiteam, a "bualadh an cuid fhèin , a" spealadh sìos na h-ìrean. Chrom balach an Terminator:
  - Duilich, le sùilean cumhang , ach bha mi airson a bhith air thoiseach! Agus chan e a-mhàin gu robh mi ag iarraidh, ach nì mi!
  Thuirt Margarita, a" leagail tùr eile le gunnaichean inneal dèanta anns na SA le a cas rùisgte agus i a" leum, gu loidsigeach:
  - Chan eil e dona a bhith an toiseach, le bhith cinnteach, ach cha bu chòir dhaibh na bàlaichean a chòcaireachd bhon chùl!
  Am balach-cleasaiche Caligula, a" tilgeil projectile le a chorragan rùisgte, spreadh an shimosa àrd-spreadhaidh, a" sgapadh an samurai, ag ràdh:
  - Am fear a ghoil na baideil a dh' oidhche 's a latha, cha leig e leis fhein a bhi air itheadh beo !
  Rinn Margarita gàire agus leum i agus chrath i a cas rùisgte a-steach do mheatailt tùr a" ghunna-inneal. Bidh an stàilinn gun staoin a" tighinn air ais, agus na h-oifigearan Iapanach ag itealaich bun os cionn, na buill bhròg aca a" suathadh. Gu dearbh, bha iad coltach ri biastagan.
  Bhruidhinn Margarita an seo cuideachd:
  - Faodaidh tramp eadhon "bròg" a chuir air le sàilean!
  Thuirt Caligula an hooligan, cuideachd a" leagail gunna ann an leum agus a" toirt air a h-uile duine itealaich air falbh:
  - Na cuir "Boots" brògan air cuideigin aig nach eil an eanchainn airson brògan a lìomhadh!
  Fhreagair Margarita le bhith a 'tionndadh mun cuairt a-rithist agus a' gearradh sìos platoon slàn de Iapanach. Bha an nighean Terminator a" deàrrsadh an seo cuideachd:
  - Gu h-iongantach gu leòir, tha moran de dhaoine ionraic aig a' mhullach, ach tha beagan 'n am measg a's urrainn a dheanamh gun seòltachd mheallta 'n am fàs dreuchdail !
  Bha Caligula a" snìomh mar mhullach dùmhail, a" leagail agus a" gearradh sìos nan Seapanach, agus le cinnt reusanta:
  - Bidh neach-poilitigs a" cluich gu cothromach cho tric "s a bhios mèinneadair a" dol sìos gu mèinn ann an còta geal, agus tha an adhbhar mar an ceudna: subsadaidhean a thoirt a-mach gus cliù tarnished a nighe!
  Fhreagair Margarita seo, a" crathadh fala bho a falt:
  -A neach-poilitigs, tha e breugach na bheatha agus na chealgair ann an gnìomhan, ach tha bàs cothromach eadhon leis a "mhealladh seo!
  Bhris am balach Terminator gunna Seapanach, a" briseadh cnàmhan dà dhusan saighdear ann an Empire of the Rising Sun, agus fhreagair e:
  - Tha bàs onarach leis gu bheil e an-còmhnaidh a" tighinn, ach tha e neo-riaghailteach ann a bhith a "taghadh àm a chuairt!
  'S e baile mòr a th' ann am Port Artair, agus tha iomadh loidhne dìon ann. Mar sin, gu mì-fhortanach agus gu fortanach, tha ùine gu leòr aig an luchd-sabaid airson sabaid.
  Sheinn am balach trodaiche Caligula, a" sgoltadh an luchd-sabaid le claidheamhan, eadhon a" tilgeil pea de sgrios le a chas rùisgte, a" reubadh an samurai às a chèile:
  - Mar nach do dh'fheuch mi, mar nach do rinn mi strì! Chan eil e gu diofar an robh cuideigin ann airson sabaid!
  Thuirt Margarita, a" gearradh àl eile de shaighdearan a bha a" bàsachadh fo bhuillean nighean partisan a bha a" lasadh mar dhealanach, ag ràdh:
  - Agus gu ìre, tha sinn fhìn ag iarraidh sabaid. Às deidh na h-uile, aidich e, a Chaligula, an robh thu airson a dhol gu Port Artair?
  Thuirt an neach-crìochnachaidh òg gu h-onarach:
  - Gu nàdarra! B" e seo mo mhiann as dìoghrasach.
  Rinn Margarita, an nighean partisan, a-rithist a" gearradh dheth na Seapanach mar lann ràsair, a" gàireachdainn:
  - Uill, tha! Sàbhail an Ruis bhon chall as oilbheumach ann an eachdraidh mìle bliadhna de chogaidhean na dùthcha againn!
  Gheàrr Boy Caligula sìos dà dhusan Iapanach le swing no dhà, chuir e ceart air a chompanach:
  - B 'e a' chùis a bu mhiosa, 's dòcha, anns a' chiad chogadh an aghaidh Chechnya.
  Chrath Margarita ag aontachadh ri seo, eadhon a" luathachadh a" phròiseas gearraidh:
  - Gun teagamh! Tha an neach-dùbhlain ris an do chaill sinn ro lag! Bha uimhir den Chechnya sin ann, agus bha eadhon leth dhiubh a" sabaid air ar son.
  Rinn Caligula an tomboy gàire, a" feuchainn ri faighinn air thoiseach air a chompanach sa phròiseas cuir às:
  - Mar a bhios Mosca a" comhartaich aig ailbhean!
  Margarita iomradh ciallach air seo, a" crathadh a-rithist cnàimh agus cromagan fuilteach bho a falt dath an t-sneachda le òr a" sgapadh, a" leantainn air adhart a" cur às do na Seapanach gaisgeil nach robh airson gèilleadh, le barrachd dian, le làmhan is casan:
  - Nuair nach eil an arm agus na daoine airson sabaid, bidh mìorbhailean mar sin a" tachairt. Agus anns a 'chiad Chechen cogadh, agus ann an Russian-Iapanach cogadh.
  Thathas a" toirt air Caligula of the Dolphins, fhad "s a tha iad a" cur às don samurai, aontachadh:
  - Tha thu ceart! Gu mì-fhortanach, chan eil muinntir na Ruis ag iarraidh a bhith a 'sabaid an aghaidh nan Iapanach. - Agus thuirt an trodaiche òg, a 'fàgail companaidh samurai gu lèir le an cinn air an gearradh dheth, ag ràdh:
  - Ach nar pearsa tha bàillidh miorbhuileach air nochdadh, a leigeas leinn an cogadh neo-iompaichte a chosnadh. Tha e eadhon samhlachail ann an cogadh gun rìgh sa cheann, cuideachadh cherubim!
  Thuirt Margarita, a" dòrtadh fala bho a bilean agus a" tilgeil snàthadan puinnseanta le a buinn rùisgte, a" tolladh nan Iapanach gu bàs, thuirt i:
  - Agus a dh" aindeoin sin tha feum air treas eadar-theachd air ar taobh!
  Dh" fhaighnich Caligula am balach, an dèidh dha sreath eile de chuirp fhàgail air an gearradh nam pìosan, gun a bhith teagmhach mu dheidhinn, a dh" aindeoin sin:
  - A bheil thu cinnteach mu dheidhinn seo?
  Dhearbh an gaisgeach òg, a chuir crìoch air cur às do na Seapanach ann am Port Arthur, le osna:
  - Aig muir, tha Togo ro làidir. Agus gu mì-fhortanach, dè an seòrsa ceannard, no nas mionaidiche ceannard na nèibhi Rozhdestvensky, tha e ro ainmeil. Is dòcha gu bheil clann eadhon nas fheàrr air ro-innleachdan mara!
  Feumaidh Caligula, a bhriseas an samurai gun tròcair, aontachadh leis na tha follaiseach :
  - Gu dearbh, le leithid de dhuine mar Rozhdestvensky, eadhon an dèidh dha seachd bàtaichean-mara blàir a bharrachd fhaighinn a chaidh a thogail ann an Argentina, agus an dèidh dha na soithichean a 'chiad sguadran a' Chuain Shèimh a chaidh a thogail bhon bhonn a chàradh, chan urrainn dha aon a bhith an urra ri buaidh. Gu sònraichte ma chuimhnicheas tu gun do shabaid leth-cheud "s a h-aon bàta Ruiseanach ann an Tsushima, agus nach deach ach aon inneal-sgrios Iapanach fodha!
  Bhris Margarita, le toileachas, baraille a 'ghunna, agus le sgoltadh eile de chlaidheamh ceithir Seapanach, agus le snàthad geur de thrì eile, thuirt i:
  - Agus tha e cudromach cuideachd gur dòcha gun tèid stad a chuir air sguadron an àrd-mharaiche gaisgeil mus ruig e am bonn leis an Togo a tha so-ruigsinneach agus feòil-itheach . A thaobh seo, tha suidheachadh cabhlach Rozhdestvensky air leth duilich.
  Chuir Caligula an tomboy, a" cur air bhog le a chasan cho snog ri muncaidh, slige eile a mharbh na Seapanach mar mhèinn-fearainn, a" magadh:
  Mar Suaineach faisg air Poltava,
  Rozhdestvensky ann an trioblaid mhòr a. .
  Tha e a" coimhead treun
  Gu dearbh, tha e an aghaidh!
  Thug an nighean partisan, a "leantainn air adhart a" rùsgadh an nàmhaid le feachd dùblaichte, agus a "fàgail tomad de chuirp, gu loidsigeach agus le àireamhachadh, fa-near:
  - Mura dèan thu a" chùis air Iapan aig muir, an uairsin bidh an samurai gòrach a "sabaid airson ùine mhòr, agus tha ionmhas crùn na Ruis falamh mu thràth, agus tha na daoine air an oir. Feumaidh sinn crìoch a chuir air a" bhlàr gu sgiobalta le buaidh shoirbheachail. Rud eile, bidh ar-a-mach ann agus nochdadh pàrlamaid a dh" fhaodadh a bhith neo-riatanach agus eadhon cronail don Ruis!
  Chuir Caligula, an cleasaiche-balach, làmh air an t-Seanalair Iapanach agus thug e air itealaich a-steach do na h-àirdean, agus aig an aon àm chuir e às do thriùir ghillean masgaichte a 'feuchainn ri lannsair boma prìomhadail a chleachdadh. Thuirt an gille Terminator:
  - Ma tha ùine gu leòr ann, càite an tèid iad?
  Margarita, a" gearradh na h-Iapanach gu splinters agus praiseach fuilteach, air a chomharrachadh le clisgeadh follaiseach:
  - Tha duilgheadas an seo. A-nis tha sinn a 'gluasad mar seo bho dùn gu dùn. Dè mu dheidhinn na mara?
  Rinn Tomboy Caligula magadh air agus leig e a-mach sradag bho a shùilean a bhuail an ionad armachd. Bha spreadhadh ann a thilg buidheann-chatha slàn de shaighdearan Iapanach dhan adhar.
  Dh'èigh an cleasaiche balach thairis air an ràimh:
  - Chan eil dad sònraichte! Leis an dàta againn, bidh sinn a" snàmh gu math, cha bhith sinn a" bàthadh le claidheamhan. Bidh e a" snàmh bho long-chogaidh gu long-chogaidh, a" glanadh nan deic!
  Rinn Margarita, aig an robh claidheamhan, mar ràsair biorach, grunn shaighdearan gaisgeil, ach a bha a" bàsachadh gun chiall, gàire mar fhreagairt le fiaclan eadhon nas soilleire:
  - Tha thu gu cinnteach na fhuamhaire smaoineachaidh!
  Fhreagair Caligula of the Dolphins, a 'bualadh air na Seapanach mar gum b' e geama coimpiutair a bh 'ann, gu h-onarach:
  - Ma ghabhas sinn an astar smaoineachaidh, chan eil sinn, gu dearbh, co-ionann !
  Dh'aontaich an nighean Terminator le seo, agus airson a bhith cinnteach, choisich i tro bhuidheann-chatha iomlan de samurai.
  Agus dh"fhalbh i às a dèidh slighe fhuilteach le lorgan de chasan rùisgte, chiseled na h-ìghne.
  Aig an aon àm thuirt i:
  - Agus astar na cuirp, a tha tòrr nas cudromaiche!
  Còmhla, agus a 'ruith aig astar cho luath, feumaidh tu a bhith comasach air cothromachadh a chumail suas agus gun a bhith a' tuiteam thairis. Bidh Caligula an hooligan a" soirbheachadh gu ìre mhòr. San fharsaingeachd, a 'bruidhinn gu teòiridheach, cha bu chòir fèin-riaghladh gun bhun-reachd a bhith ann san Ruis gu bràth. Tha eisimpleir dhùthchannan an Iar le na pàrlamaidean aca ro gabhaltach. Gun a bhith a 'toirt iomradh air gu bheil na oligarchs ag iarraidh an cumhachd a chleachdadh chan ann a-mhàin san eaconamaidh, ach cuideachd ann an taobh poilitigeach. Airson a-nis tha iad gu ìre mhòr càirdeil leis an autocrasaidh, agus neartaichidh buaidh dualtach anns a" Chuan Sèimh agus an leudachadh gu Sìona an càirdeas seo airson ùine mhòr. Air an t-slighe, tha an cogadh Ruiseanach-Iapanach cuideachd glè chudromach bho shealladh fad-ùine. Dh" fhaodadh cruthachadh na Ruis Buidhe agus toirt a-steach chan e a-mhàin Manchuria, ach cuideachd roinnean Sìneach eile, leantainn gu sgaradh deireannach na h-Ìmpireachd Celestial. Tha seo a" ciallachadh nach bi an colossus cumhachdach Sìneach san aonamh linn air fhichead, a tha ag ràdh gur e Sàr-chumhachd agus hegemony cruinneil a th" ann, comasach air a bhith ann mar stàit.
  Agus as coltaiche, às aonais Ar-a-mach an Dàmhair, cha tachair tuiteam siostam coloinidh na cruinne. Bidh an saoghal nas reusanta agus nas sàbhailte na anns an aonamh linn air fhichead, nuair a tha còrr air dà cheud stàite air planaid bheag. An àite sin, bidh grunn ìmpirean ag èirigh, is dòcha gum bi eadhon am fear Ruiseanach mar an fheadhainn as cumhachdaiche, no co-dhiù am fear as fharsainge.
  Chan eil e cho doirbh ro-innse dè thachras ma thig buaidh air Iapan. Nas coltaiche , cha bhith a" Ghearmailt, far am bi arm na Ruis gu bhith na ùghdarras mòr, ann an cunnart cogadh ainmeachadh air an Ruis. Ach is dòcha gum bi e ag iarraidh cogadh air aon aghaidh, a 'bualadh air a' Bheilg agus an Fhraing.
  Ach, tha Tsar Nicholas cho math 's gum faodadh e ionnsaigh a thoirt air , mar a thachair ann an eachdraidh fìor, air a chùlaibh. Uill, co-dhiù gus nach b" urrainn dha na Gearmailtich ionnsaigheach fàs ro làidir.
  An uairsin a 'Chiad Chogadh a-rithist. Dh'fhaodadh gum bi roinnean Sìonach aig an Ruis agus cabhlach cumhachdach a 'Chuain Shèimh aig an aghaidh, a bhios na bhuannachd, ach ... Ann an eachdraidh fhìor, bha Iapan a' sabaid air taobh an Entente, anns an aon roghainn eile, is dòcha gun nochd Land of the Rising Sun. miann dìoghaltais. Agus an uairsin gheibh sinn dàrna aghaidh san ear. Agus chan eil seo glè mhath .
  A bharrachd air an sin, chan urrainn dhuinn a bhith an dùil ri neartachadh mòr air arm na Ruis, an taca ri Real History. Ged, gu dearbh, dh" fhaodadh ath-bheothachadh eaconamach luath tòiseachadh na bu thràithe, chan ann ann an 1909, ach ann an 1906, agus a bhith eadhon nas cas. Às deidh na h-uile, dh'fhaodadh buaidh na Ruis creideamh luchd-tasgaidh cèin agus dachaigheil a neartachadh anns an t-siostam riaghlaidh, agus bhiodh an teachd a-steach calpa nas motha na ann an da-rìribh.
  Meudaichidh seo an uair sin maoineachadh airson an airm. Mura h-eil, gu dearbh, bidh an riaghaltas tsarist ro fèin-mhisneachail. Nuair, gu sònraichte, tha e coltach gun dèan sinn a" chùis air a h-uile duine agus gun cuir sinn a-steach iad asphalt. Ann am prionnsabal, toradh a 'Chiad Chogaidh, anns a' chùis seo, chan eil e idir follaiseach. Agus is dòcha an uairsin, gus am bi a h-uile càil air a rèiteachadh gu math, feumaidh sinn eadar-theachd a dhèanamh ceathramh uair.
  Ged nach eil an comas nach bi Ciad Chogadh ann idir air a chuir a-mach ann am prionnsapal. Anns a 'chùis seo ... Tha e mar-thà duilich a ràdh mar a leasaicheas tuilleadh thachartasan. Dè cho fada 'sa bhios an Tsar Nicholas II a' riaghladh, agus cò a shoirbhicheas leis? Tha Tsarevich Alexei ann an teagamh; is dòcha nach bi e beò gu aois. Bràthair Mikhail agus a chlann? Tha an dà chuid seo agus roghainnean eile comasach.
  Dè cho fada "s as urrainn dha Nicholas II a bhith beò? Cha robh beathaichean fada am measg nan Romanovs, ach, san fharsaingeachd, dh'fhaodadh tsar a dh'òl glè bheag agus nach robh a 'smocadh a bhith beò ùine mhòr. Agus ged a bha e air a chreidsinn le caoimhneas agus caoimhneas cridhe, cha robh e 'na fhear-saoraidh. Mar sin chan eil e coltach gun toir an t-ìmpire bun-reachd seachad gun cuideam mòr. Ach, tha dòighean an Tighearna do-sheachanta. Faodaidh a h-uile dad tachairt mar a bhiodh dùil. Agus tionndaidh am madadh-allaidh gu bhith na uan, agus an t-uan gu bhith na mhadadh-allaidh!
  Agus a-nis tha iad a-muigh nan clann cho breagha agus cho grinn - balach is nighean, de dh "aois caran tairgse, a" glanadh dùn às deidh dùn agus bastion às deidh bastion. An seo, mar eisimpleir, tha am prìomh bheinn leis an ainm sìmplidh Vysoka. Às an seo chì thu an cala gu lèir le soithichean Ruiseanach a 'chiad sguadran Pacific gan càradh, a bharrachd air ceàrnagan agus slighean eile chun a' bhaile.
  Tha Margarita, le misneachd a" gearradh sìos mòran agus a" sileadh Iapanais, ag òrdachadh:
  - Uill, an glanaidh sinn suas e cuideachd?
  Fhreagair am balach trodaiche Caligula, a 'crìochnachadh an samurai mu dheireadh le a chlaidheamhan, gu co-sheòrsach:
  - Gu dearbh, bidh sinn a 'glanadh agus ag ath-ghlanadh!
  Agus ruith a 'chàraid gu na h-àirdean aig astar jet sabaid. Feumaidh sinn cabhag. Ann am mìos a 'Mhàirt, chan eil na h-oidhcheannan cho fada, agus tron latha, eadhon leis an astar aca, chan eil e coltach gum bi e comasach a bhith a' seachnadh buillean bho iomadh musgaid, is e sin, raidhfilean agus, as cudromaiche, gunnaichean inneal. .
  Tha e math nach eil innealan fèin-ghluasadach ann. Agus dòigh air choireigin nas socraiche. Chan eil a" ghrian ag èirigh ann an cabhag sam bith gus an dorchadas a chuir air falbh bhon uisge agus an ceò bleogach a bhios a" lìonadh a h-uile càil.
  Tha e reòthte sa mhadainn, agus tha an rùsg-deighe a" crùbadh fo chasan glaodhach balaich an Terminator, nach cuireadh, eadhon nam biodh iad ag iarraidh, am brògan - bhiodh iad a" reubadh. Agus tha an casan cuideachd nan armachd nach eil nas miosa na na làmhan as lùthmhor. Bidh an rùsg deighe a" crùnadh, ach chan eil sin a" cur bacadh sam bith air a bhith ag itealaich suas chun mhullach agus a" leantainn leis an sgrios an sin, a" toirt a-steach seirbheis nan gunnaichean aon-òirleach deug.
  Dè an cleachdadh a th" ann an leithid de thrèanaichean? Ach chan urrainn dhut targaidean mar iad a bhualadh le gunnaichean mòra, ach tha e gu math furasta na geàrdan a ghlanadh. Nuair a thilg Margarita dusan Seapanais dhan àibheis le aon chlàr-tionndaidh, rinn iad gàire uamhasach nuair a thuit iad, thuirt i:
  - Mar sin tha an còmhstri a" dol air adhart ann an dòigh fionnar ...
  Rinn am balach crìochnachaidh Caligula magadh, thilg e dusan gaisgeach Iapanach a-steach don àibheis agus thuirt e le toileachas:
  - Tha e eadhon a" fàs dòrainneach...
  Chuir Margarita dheth e, a" tilgeil a ceann briste ann an arc air a companach:
  - Tha e ceart gu leòr. Tha e eadhon nas èifeachdaiche. No am bu toil leat duel le luchd-draoidh?
  na mòr-chumhachdan a bh" aige a-nis , a" cagnadh phònairean iarainn mar nathair agus fhreagair e:
  - Cha diùlt mi , ach 's an fhicheadamh linn cha 'n 'eil mòran cothrom air tuisleadh orra !
  Margarita, a" gearradh sìos dusan Iapanach eile airson feòil air a reubadh, rinn i gàire:
  - Ach seall, ninja!
  Gu dearbh, rinn dà dhusan neach-sabaid le masg ann an trusganan dubha cabhag gus ionnsaigh a thoirt air a" ghaisgeach. Agus tha iad armaichte le claidheamhan, dithis air gach làimh. Dha daoine, ghluais ninjas gu math. Dh" fhaodadh neach a bhith a" faireachdainn an ullachadh iongantach agus an trèanadh borb bho òige tràth. Ach ann an da-rìribh, dè as urrainn a bhith an aghaidh cheruban? Tha an eadar-dhealachadh ann an luaths eadar neo-bhàsmhor, clann air am pumpadh suas le cuideachadh bho dhraoidheachd, agus daoine ro mhòr. Agus tha ninjas, ged a tha iad nan luchd-sabaid air an deagh thrèanadh, fhathast nan daoine.
  Gheàrr Margarita sìos dithis dhiubh aig an aon àm le muileann-gaoithe luath, agus mar sin chuir i an treas fear le a cas rùisgte, nighinn, eireachdail, ach marbhtach anns an groin gun do sgèith i còrr is leth-cheud meatair suas agus reub e am pòla-bratach bhon tùr. Shabaid Margarita far na rionnagan a chaidh a thilgeil oirre agus, a 'leantainn oirre a' gluasad, gheàrr i sìos trì eile, agus mharbh i an ceathramh le bhith a 'tilgeil trì biodagan le a h-òrdagan. Fhuair an ninja air falbh bho dhà, ach thàinig an treas fear, ag itealaich air slighe briste, air tìr sa chridhe.
  Chaidh an tomboyish Caligula a-steach don fray cuideachd. Gheàrr e an ninja le oir purpaidh na leth agus thug e ionnsaigh eadhon nas luaithe a chuir às do chinn nam fireannach a bha a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air na paidhrichean aige.
  Cha tug na fir dhubha neo-fhaicsinneach seachad, ach bha iad ro shlaodach ann an astar an taca ris a" bhalach agus an nighean cherub a thug ionnsaigh orra. Cha robh cothrom aca idir.
  Sheinn Margarita, ann an gluasad neo-sheasmhach taibhse luath, eadhon:
  - Dhìochuimhnich thu mi gu h-aithghearr, theid thu do Sheol mar uisge fliuch ! Bidh ainglean eile a 'frithealadh dhuinn, agus thèid thu a-steach don chiste le Dracula!
  an ninja , air a ghearradh na phìosan, a 'frasadh fuil mar watermelons aibidh fon cleaver. Agus cha do stad iad a 'toirt ionnsaigh. Ach ... Thuit na trì saighdearan fichead uile anns a' bhlàr. Às deidh sin, thionndaidh a" chàraid eireachdail gu bhith a" cur crìoch air na seirbheisich a bha air fhàgail aig na gunnaichean...
  Bha an ceò mu thràth air tòiseachadh a 'sgapadh, agus thòisich a' ghrian a 'deàrrsadh nas làidire. Agus ghluais na gaisgich gaisgeil gu loidhne dìon eile. Cha robh an ionnsaigh fhathast air tòiseachadh, agus bha againn ri sinn fhèin a shabaid. Ach, cha robh an luchd-sabaid fhathast a 'faireachdainn gu math sgìth, ach dìreach ag iarraidh ithe. Uill, thòisich sinn ag ithe feòil each amh a-rithist. Uill, chan eil daoine ann, às deidh a h-uile càil.
  Bhruidhinn am balach Terminator Caligula, a" tilgeil snàthad le a chas rùisgte, a" tolladh grunn Iapanach leis:
  - Is e an tràilleachd is cruaidhe a bhi 'na thràill do'n t-slochd - tha am maighstir neo-thròcaireach, ge b'e air bith falamhachd no lànachd !
  Dh" aontaich Margarita le seo, agus i a" leantainn oirre a" slaodadh sìos na samurai a bha fhathast a" snàgadh, mar locust gun àireamh, a bha a" sileadh nan tonn. Am measg nan Seapanach bha gillean glè òg, mu shea-deug no seachd bliadhna deug a dh'aois, agus bha e cho mi-thaitneach am marbhadh. A rèir choltais tha ùghdarrasan Land of the Rising Sun air na stòrasan aca uile a sgrìobadh airson cogadh. Ach bha Kuropatkin, air an robh a h-uile duine a 'sporan agus a' spatadh air, fhathast a 'toirt aire do na saighdearan, agus chaill e mòran nas lugha na na Seapanach. Agus airson seo bu chòir creideas a thoirt dha. Agus mean air mhean bha na h-aonadan Iapanach a 'sabaid nas fheàrr, agus thàinig feachdan ùra le deagh thrèanadh bho phàirt Eòrpach na Ruis. A 'gabhail a-steach rèisimeidean geàrdan.
  Bha an nighean partisan den bheachd gun do thachair rudeigin coltach ris san Dàrna Cogadh. Thàinig na Gearmailtich air adhart agus shoirbhich leotha gus an deach na h-aonadan mionlach aca a leagail gu tur, no cha mhòr gu tur. Às deidh sin, cha b 'urrainn dhaibh an t-Arm Dearg a chumail.
  Fìor, feumar a ràdh gun deach aonadan sgiobachd an Airm Dheirg a leagail cuideachd. Agus, gu dearbh, bha seo na dhuilgheadas.
  Ruith Margarita gu cath leis na faclan:
  - Cha toir Dia thairis thu, cha'n ith a' mhuc thu, agus na droch dhràgonan fo an grèim !
  . CAIBIDIL Àir. 12.
  Thill Dominica gu Acadamaidh Dragon a-mhàin airson greis. Dh'ionnsaich i a-rithist grunn dhusan geasan, agus cuid de dh'fhaclan iom-fhillte.
  An uairsin chluich triùir nigheanan: elf, hobbit agus troll boireann, còmhla rithe le bhith a" tilgeil chlachan draoidheachd nas àirde.
  Rinn Dominica a" chùis orra. Agus bha na clachan fhèin a" deàrrsadh gu ro-shoilleir agus air an gluasad, mar bhoinnean drùchd ann an ghathan nan ceithir lòchrain.
  Às deidh sin, thug ban-draoidh nighean dà fhàinne dhi le clachan bho gach cas, gus am b "urrainn don ghaisgeach a geasan a neartachadh air sgàth amas mòr: a" sàbhaladh gnè nas làidire.
  A-nis bha fàinneachan draoidheachd aig cha mhòr a h-uile òrdag de chasan lom na h-ìghne, ach a-mhàin am meur beag. Agus dh"fhàs i eadhon nas cumhachdaiche ann an draoidheachd na bha i roimhe. Is e seo, gu dearbh, nighean a tha comasach air baile-mòr a sgrios agus lùchairt a thogail.
  Agus mar sin dh'ionnsaich i gu luath ceud geasan eile, agus an àite a bhith a 'gabhail fois, shuidh i sìos air a' bhrat bian. Chaidh i a-steach don t-suidheachadh lotus, agus cha mhòr sa bhad fhuair a h-inntinn inntinn agus a h-anam, agus a corp dùbailte, iad fhèin ann an cruinne-cruinne co-shìnte, còmhla ri sgioba sabaid, ged a bha iad òg a-muigh.
  Lean arm chloinne, air a stiùireadh le cairteal de luchd-sabaid, a" sabaid an-aghaidh hordes de radain ann an dùthaich a" bhan-draoidh olc Bastinda.
  Chaidh a 'chiad bhuidhnean de radain feòil-itheach a mharbhadh no chaidh eòlas fhaighinn air cruth-atharrachaidhean.
  An uairsin nochd na h-achaidhean far an robh na tràillean mì-fhortanach ag obair. Bha iad air an coimhead le luchd-stiùiridh radan mòra meud nan torc math. Chùm iad cuipean nan spògan agus chuipeadh iad balaich is caileagan leth-rùisgte.
  Bha Dominica feargach:
  - Dè cho dona 'sa tha e nuair a tha clann a' fulang!
  Agus ann am feirg loisg i grunn bhuillean dealanaich sa bhad air na radain, agus thionndaidh iad gu bhith nan seanmhairean mòra còmhdaichte le seoclaid.
  Ghabh na tràillean-chloinne an sàs ann an iongnadh, agus an uairsin ruith iad gu biadh cho blasta agus cùbhraidh. Agus reubaidh sinn pìosan dheth.
  Chrath Dominica a slat draoidheachd a-rithist, agus rinn i cruth-atharrachaidhean a-rithist, a" tionndadh na radain borb gu soithichean blasta, a" cooing:
  A chlann, is iad sin na reultan anns na speuran,
  Bidh flùraichean a 'fàs anns na cluaintean ...
  Bidh aoibhneas air a' phlanaid,
  Bidh aislingean brèagha a" fàs!
  Thug Margarita, a bha cuideachd an sàs ann an cruth-atharrachaidhean, fa-near gu loidsigeach:
  - Tha blàths agus caoimhneas mòr agad a-staigh!
  Gu h-obann, mar jack-in-the-box, nochd radan mòr coltach ri dineosaur. Dh"fhosgail i a beul agus rinn i sgreuchail rudeigin bodhar.
  'S e ban-draoidheachd a th' anns an dithis nighean, mar a chuireas iad a-mach dealanaich is pulsars oirre, agus bho shlatan-draoidheachd, agus bho fhàinneachan air an casan rùisgte. Agus bhuail an t-sruth lùtha ceangailte uilebheist mòr, còig meatairean fichead a dh'àirde. Thuit e às a chèile, agus sa bhad thionndaidh e mun cuairt a dh"fhaicinn na diofar shoithichean, beairteach agus measgaichte a bha air a" bhòrd fhada. Agus an seo, am measg rudan eile, bha glainneachan fìon òir le measgachadh farsaing de reòiteag.
  Thòisich clann nan tràillean air stad a chuir air obair timcheall an iomall agus ionnsaigh a thoirt air na radain gràin, agus gan sgoltadh le corran, crògan, agus stuthan àiteachais eile.
  Agus bha uiread de fheirg annta. Thòisich na gillean ceannairceach eadhon air seinn gu sunndach;
  Ge b'e neach a tha ann an dorchadas na daorsa, gabh an claidheamh nur làimh,
  Agus na gabh ri nàire iriosal ...
  Cha tog do nàmhaid bunait air fuil,
  Bheir thu seachad seantans mì-thoilichte air!
  
  Tha am balach air a bhualadh le droch chuip,
  Tha fear a chuir gu bàs ga chràdh le droch radan...
  Ach tionndaidhidh an droch chràdh gu bhith na chorp,
  Na cluinn tuilleadh nigheanan a" caoineadh!
  
  Na bi ad thràill, air irioslachadh anns an duslach,
  Tog do cheann gu sgiobalta ...
  'S bidh elfinism fad' as,
  Tha gaol agam air Solntsus agus Spartak!
  
  Gum biodh saoghal soilleir anns an t-saoghal,
  Anns am mair sonas gu bràth do dhaoine...
  'S bidh cuirm shuain aig a' chloinn an sin,
  Chan ann de fhuil, de dhòrn a tha an rìoghachd sin!
  
  Bidh, tha sinn a" creidsinn, pàrras anns a" chruinne-cè gu lèir,
  Gabhaidh sinn smachd air an àite ...
  Mu dheidhinn seo, a bhalaich ghaisgeil, dàna,
  Gus nach bi trom-laighe agus droch nàire an seo!
  
  Seadh, tha sinn nar tràillean, ag osnaich na slabhraidhean fo shàrachadh,
  Agus bidh cuip losgaidh gar toirt anns na h-asnagan ...
  Ach tha mi creidsinn gum marbhadh sinn a h-uile orc-radain,
  Leis gu bheil ceannard nan reubaltaich gu math fionnar!
  
  Aig an uair so rinn na gillean uile ar-a-mach,
  Tha na caileagan còmhla riutha cuideachd airson an aon rud ...
  'S tha mi creidsinn gun toir iad solcenism,
  Tilgidh sinn dheth a" chuing gràin!
  
  An uairsin, fhios agad, fuaimnichidh adharc na buaidh,
  Agus bidh a 'chlann a ' soirbheachadh ann an glòir ...
  Tha caochlaidhean a' feitheamh oirnn ann an sonas,
  Deuchainnean, a 'dol seachad air a h-uile càil le comharran foirfe!
  
  Coileanaidh sinn a leithid de mhìorbhail, tha mi creidsinn,
  Gum bi fìor phàrras solais ann...
  Co-dhiù an àiteigin tha bana-bhuidseach na Iùdas borb,
  Dè a bhios a" draibheadh na balaich a-steach don t-sabhal!
  
  Chan eil àite dhuinn mar thràillean san fhìor shaoghal,
  Is urrainn dhuinn na deamhan a chuir a-mach às na sgàinidhean ...
  Ann an ainm pàrras, a tha naomh an Tighearna,
  Airson a h-uile duine toilichte an-asgaidh!
  
  Gum biodh sith air feadh an t-saoghail thruaigh,
  Gum biodh sonas agus grian naomh ann ...
  Bidh sinn a" losgadh air nàimhdean mar ann an gailearaidh losgaidh,
  Mar sin dìreach suas agus chan e diog sìos!
  
  Seadh, creid mi, cha tiormaich ar cumhachd,
  Bidh i na slighe bho neamh don chruinne-cè ...
  Agus bidh armailt nan reubaltaich ag èirigh gu h‑àrd ,
  Gus na radain nàimhdeil a bhàthadh!
  
  Seo mar a tha aoibhneach, sona,
  Bidh am feur a" fàs mar ròsan mun cuairt...
  An sgioba bhalach againn
  Is cinnteach gur e sealladh iolaire-beinne a th" ann!
  
  Bidh buaidh cinnteach,
  Togamaid, tha mi creidsinn, gu h-onarach is sinne Eden...
  A h-uile toileachas, toileachas air planaid sam bith,
  Agus chan e dearg-dhonn a th" annad , ach a dhuine uasail urramach!
  Is e seo, gu dearbh, laoidh nan tràillean dùisgte a bhios a" pronnadh radain is orcs.
  Aig an aon àm, bidh Dominica agus Margarita air dragain, air thoiseach air an arm, ag itealaich suas chun chaisteal.
  Dà bhan-draoidh, luath is deàrrsach le slata draoidheil agus fàinneachan le talisman air an casan rùisgte. Leis a bheil iad a 'dèanamh atharrachaidhean iongantach. Agus chan eil dad ceàrr air an fhìrinn gu bheil radain le sgiathan eile, nas cunnartaiche, a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt orra.
  Chan e fealla-dhà a th" ann an itealan creimich. Ach bhuail na caileagan iad leis na cumhachdan draoidheil aca agus chuir iad geasan orra. Agus an àite uilebheistean, nochdaidh candy cotan. Cho milis agus cùbhraidh.
  A bharrachd air an sin, bidh cuid de mhuncaidhean sgiathach a" tionndadh gu bhith nan connlach. A tha cho aibidh agus a" gluasad le rubies agus topaz.
  Agus thàinig barrachd muncaidhean le sgiathan gu bhith nan bailiùnaichean.
  Chaidh Oenomai agus Dobrynya cuideachd a-steach don bhlàr air dragain. Thòisich iad air an co-aoisean a ghearradh sìos le claidheamhan, a tha gu math sìmplidh agus sìmplidh. Uill, agus na dragain fhèin, nuair a bheir iad e agus a lasas iad le teine. Agus sgriosaidh iad na sgiathan gun aithreachas no teagamh sam bith.
  Thug Oenomaus fa-near, a 'gearradh sìos an nàmhaid:
  - Bidh seo, chì thu, gu math èibhinn agus fionnar!
  Thug Dobrynya fa-near le gàire:
  - Tha, chan urrainnear seo a chuir ann am faclan!
  Agus chuir am balach gaisgeach air bhog snàthad fìor gheur agus marbhtach aig an nàmhaid. Bhuail e an radan ceart san t-sùil, agus bhuail e creimire eile. Seo far an do thòisich an caos.
  Sheinn Oenomaus:
  Tha radain gu math fionnar
  Faodaidh iad fiù 's darach a bhuain...
  'S cruaidh do chliu ri fhaicinn,
  Agus tha na convolutions coltach ri snàithlean!
  Dh" aontaich Dobrynya le seo:
  - Tha, bidh radain a" cnagadh a h-uile seòrsa rud olc!
  Dh" fhalbh Margarita. Chuimhnich i mar a chaidh am balach partisan Andreika a ghlacadh. Agus bha e glaiste ann an làr ìseal làn radain. Agus bidh na creimich a" bìdeadh casan rùisgte a" bhalaich, gun fhiosta bhon fhuachd. Bha Andreika a" sabaid an aghaidh radain fad na h-oidhche agus cha do chaidil e. Agus anns a" mhadainn chaidh a ghabhail mar cheasnachadh, agus an toiseach thaom iad salann air na lotan air casan bhalaich A. Bha e gu math goirt, agus thòisich Andreika a 'sgreuchail . Agus mhall iad e mar an ceudna le uèir bhiorach.
  Ach chaill am balach partisan mothachadh bho chlisgeadh pian, ach cha tuirt e dad.
  Bha Margarita comasach air teicheadh Andreika a chuir air dòigh. Agus b" e seo an cleas a bh" aice. Bha am balach comasach air faighinn seachad air a 'phian agus a' fàgail air casan crùbach, bìdeach. Agus airson sin, beannachd dha.
  Bhuail an nighean partisan na radain agus sheinn i le fìor dhealas:
  Tha mo ghunna coltach ri bràthair nas sine
  Shoots gu math ceart, ceart ...
  Às deidh na h-uile, tha gunna-inneal aig nighean na gut,
  Ged a tha beatha uaireannan coltach ri cèidse!
  
  Tha mi nam nighean nach eil nas làidire
  Madadh-allaidh agus tigress ann an aon deuchainn a. .
  Ach chan e gealbhan am facal,
  Nuair a bhios mi còmhla ri mo leannan, tha mi a 'creidsinn, còmhla!
  
  Ghabh mi cheana am pas,
  Thug Iran ionnsaigh air na beanntan...
  Thug i buaidh air iomadh dùthaich,
  Chan e, chan urrainn dhomh suidhe gu sàmhach ri taobh an t-sòfa!
  
  Is dòcha nach tuig thu seo,
  Dè tha e a 'ciallachadh a bhith a' sabaid le fanatics. .
  Sgrìobh sìos anns an leabhar notaichean agad,
  Agus ionnsaich sabaid gu dòigheil, a dhuine!
  
  Chan eil dùthaich agamsa, creid mi, nas gaisgeil,
  Bidh i a" deàrrsadh mar ruby geal ...
  'S ged tha milleanan de gheugaibh deamhan,
  Gheibh sinn fhathast àite air neamh!
  
  Gun dìon an Tighearna mi
  mòr againn , an t-Uile-chumhachdach...
  Tha feòil chumhachdach aig an nighean ,
  Bidh i a" leagail a" cherry le volley mionaideach!
  
  Chan urrainn dha duine a" chùis a dhèanamh orm
  Is mise an nighean leis an ainm legions!
  Tha am math-ghamhainn cuideachd a' cromadh aig mo chasan,
  Agus a dh'aithghearr bheir na mapalan òr dhut!
  
  Reothadh, a" ruith casruisgte tron t-sneachda,
  Snowdrifts, fhios agad, na biodh eagal ort nighean...
  Bheir mi gearradh fuilt dha mo nàmhaid ,
  Tha iad gam aithneachadh mar chu!
  
  Rugadh mi tràth san earrach,
  Cho dearg, mar gum b" e bratach a bh" ann...
  an caractar gu math glas , groovy,
  Agus tha lasair theth a 'losgadh nam chridhe!
  
  Seadh, chan fhaigheadh tu nighean nas bòidhche,
  Bheir i gaol don h-uile duine ...
  Chan eil i fiù 's a' coimhead fichead,
  Ach tha i eadhon a" bualadh gu cruaidh!
  
  
  Uime sin, cromaibh ris an nighinn,
  Agus pòg a casan rùisgte ...
  Ruithidh an ridire suas mar shaighead,
  Cha bhith e duilich dhuinn an duilgheadas fhuasgladh!
  Sheinn an nighean partisan gu math anam. Tha na radain itealaich uile air atharrachadh. Cuid ann an candy cotain, cuid ann am popcorn, cuid ann am min-choirce, no builgeanan siabann. Agus bha cuid de bhalaich nan gaisgeach air an slaodadh gu bàs gu mì-mhodhail, no loisg na dragain le teine iad. Gu dearbh b" e muffins agus ròstagan de chopan feòil snog a bh" annta.
  Ghabh Dobrynya agus chuir e air bhog an t-snàthad le a òrdagan, agus thol e an cockroach sgiathach, ga phutadh ris a 'bhalla cloiche. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e cho fionnar agus fionnar.
  Lasadh an cockroach gu h-obann agus nochd seud-muineil daoimean drùidhteach na àite.
  Sheinn Dobrynya:
  'S an uair a chunnaic mi am barbel,
  Aidh, ay , ay!
  na gillean ruaig air son an airgid,
  Na dèan snooze!
  Fhreagair am balach Enomai:
  - Wow! Dè cho math 'sa thionndaidh e a-mach. Is e seud a tha seo.
  Rinn Dobrynya grannda agus beucaich:
  - Faodaidh sinn a h-uile càil a dhèanamh, a dhaoine uaisle, tha sinn air a bhith a 'cur airson ùine mhòr, càite?
  Chrath Dominica mar fhreagairt, agus thionndaidh i cuideachd dusan cockroaches sgiathach a bha a" sruthadh a-mach à tùr ominous a "chaisteil gu bhith nan constellations slàn de sheudan. Agus mar a tha e a" deàrrsadh agus a" gluasad gu h-iongantach, mar losgannan air na ceithir lòchrain a" cur a-mach solas-grèine.
  Thug Margarita fa-near le gàire:
  - Tha mi a 'creidsinn gu bheil buaidh mhath air an olc!
  Thug Enomai fa-near le gàire:
  - Tha math agus olc nam bun-bheachdan càirdeach. Seo radan, tha e beò cuideachd, agus chrom sinn e!
  Thuirt Dobrynya:
  - Agus na lusan? Tha na h-aon ghlasraich agus mheasan beò cuideachd, agus bidh iad gan ithe cuideachd, agus tha e duilich!
  Chuir Dominica tweet:
  - Sin mar a tha e a 'tachairt, sin mar a tha e a' tachairt,
  gach fear ag ithe an tè eile aig an aon àm!
  Ghlac a' bhana-chleasaiche le rughadh e agus leig i a-mach draoidheachd às a casan rùisgte. Agus dh"atharraicheadh an tùr leis a" chlaigeann radan. Dh" fhàs e buidhe, agus ròs air a lasadh le rubies air a mhullach.
  Thug Margarita fa-near gu seòlta, a" rùisg a fiaclan agus a" cur casgaidean de ghathan mort is millteach bho a h-òrdagan lom. Agus dh"obraich an draoidheachd. Agus air a bhualadh marbhtach agus millteach, a thionndaidh sa bhad gu bhith cruthachail agus soirbheachail.
  Dhòirt orcs agus gobhan a-mach às a" chaisteal a-rithist . Agus dhìrich iad ann am fìor horde . Bha armachd stàilinn air cuid de na mathain shaggy. Agus tha iad sin nan armachd ro-shoilleir, le sleaghan agus làmhagan.
  Thug Dominica fa-near gu làidir, a "rùsgadh a fiaclan:
  - A-nis is e uamhas uamhasach a tha seo mu thràth a "dìreadh a-steach . Uill, an coinnich sinn riutha le rudeigin marbhtach?
  Thug Margarita fa-near le gàire droch-rùnach:
  - Tha, gu dearbh is urrainn dhuinn seo a dhèanamh!
  Agus ghabh nigheanan na ban-draoidh agus chuir iad air bhog na pulsars draoidheil aca aig na orcs agus na gobhan.
  Thug Boy Dobrynya fa-near:
  - Chan eil seo dona, ach feumaidh sinn cothrom a thoirt do ghaisgich chloinne sabaid .
  Agus, gu dearbh, ruith na mìltean de chlann reubaltach suas chun a" chaisteil bho dhiofar stiùiridhean. Bha slabhraidhean air mòran dhiubh, gu sònraichte na balaich. Bha cuid de na gillean ag obair, a" togail charraighean agus deilbheadh don bhana-bhuidseach Bastinda . Dh'fhàs cuid de na h-ìomhaighean suas gu ceud meatair a dh'àirde, agus cha robh ach an caisteal mòr os an cionn.
  Bha an dithis bhalach as làidire, ged nach e am fear as motha, am Morair agus Phoenix, a" sabaid air thoiseach air a" chòrr, a" cur sìos nan creimich.
  Thòisich na h-orcs, an uair sin, a 'losgadh bho bhogha. Ach bhuail na bana-bhuidsich iad gu cruaidh. Nam biodh e an ìre mhath furasta radain a mharbhadh, eadhon ged a bha iad reamhar agus mòr, thug seo buaidh air an gluasad. An uairsin bidh na orcs nan luchd-sabaid nas làidire, agus tha na gobhan dìreach nam fuamhairean.
  Thug Phoenix fa-near:
  - Bha mi a 'sabaid le Kartaus . Mar sin bha an luchd-sabaid aige na bu shocair!
  Sheinn am fear-cogaidh:
  Tha gaol mòr agam air cogadh
  A ' sabaid mar rooster. .
  Agus ann an sabaid làmh-ri-làimh,
  Tha mi a" sabaid airson dà uilebheist!
  Thug Phoenix fa-near le gàire:
  - Tha, a bhith onarach, tha seo sgoinneil ! Ach tha sinn cleachdte ri bhith a" marbhadh uilebheistean leis na mìltean.
  Agus mar sin mharbh na gillean gaisgeach an goblin. Agus bha an còrr de na h-uilebheistean air a bhith air atharrachadh gu ìre mar-thà diofar sheòrsaichean bìdh is siùcairean. Ach rinn aon de na gobhan a leithid de reòiteag ann an glainne fìon air a shnaigheadh bho emerald.
  Agus gu h-àrd tha tiùrran de reòiteag ioma-dathte, pìosan seoclaid, measan candied, connlaich, pistachios agus mar sin air adhart, gu math blasta.
  Bidh clann a" ghaisgich a" sgreuchail le toileachas. Tha, thionndaidh e a-mach gu math blasta agus a "toirt buaidh air na sùilean.
  Às deidh don nighean-bhana-bhuidseach Margarita, às deidh dha tonn eile de sgrios is sgrios a leigeil ma sgaoil, rinn i carte Blanche ionnsaigheach a thaobh a bhith ag atharrachadh a" ghràn gu bhith na fhear blasta , agus chuir i a-mach:
  - Ann an cuid de dhòighean, tha draoidheachd nas fheàrr na am pròiseas nàdarra, ceart?
  Dh'aontaich Dominica:
  - Tha, gun teagamh sam bith, tha sinn a 'cruthachadh rudeigin àlainn agus blasda. Ach carson a tha mìltean de thràillean an seo, agus iad uile nan clann, agus chan eil inbheach ann an sealladh?
  Fhreagair Margarita le gàire:
  - Buaidh draoidheachd ionadail. Tha e gu math làidir. Agus gu dearbh, tha e a 'tionndadh a-mach nach eil ach pàistean anns an t-saoghal seo. Ach na gabh dragh, cha tionndaidh an èadhar ionadail leis fhèin thu gu bhith na nighean bheag.
  Dh" fhaighnich Dominica le iongnadh:
  - Agus carson?
  Fhreagair an nighean partisan:
  - Agus mu cheann càl !
  Thòisich marbhadh nan droch orcs agus gobhan air lagachadh. Chaidh cuid dhiubh a mharbhadh le clann-cogaidh, agus chaidh a 'mhòr-chuid dhiubh atharrachadh le draoidheachd làidir càraid àlainn. Tha seo dha-rìribh draoidheil, a" dol thairis air an t-slat a bh" aig Dunno.
  Thug Dominica fa-near, a" gàireachdainn gu milis:
  Thainig àm a' chunntais,
  Bhuail sinn an orc san t-sùil...
  Mar fhreagairt, dh'fhàs e mar phìos,
  Agus dh'iarr e fiacail!
  Agus gu dearbh, ann an Bidh a h-uile seòrsa de bhiadh blasta air an tionndadh gu orcs agus gobhan.
  Agus tha na gaisgich cloinne air leth toilichte le seo. Agus thèid radain a chuir às gun duilgheadas sam bith . Ach bho na buillean aca, thòisich soithichean blasta a" nochdadh a-rithist. Agus rudan blasta is iongantach eile.
  Agus tha na radain air an cruth-atharrachadh gu sgiobalta gu bhith nan rudeigin feumail agus comasach air ithe.
  Thuirt an nighean partisan Margarita:
  - Is dòcha a-nis gun tèid sinn a-steach don chaisteal fhèin!?
  Thuirt an nighean bana-chleasaiche:
  "Agus faodaidh feall-fhalach feitheamh oirnn an sin." Ach, tha sinn deiseil airson seo!
  Rinn Margarita gàire agus fhreagair i:
  - Tha mi nam thùsaire, a tha a" ciallachadh gu bheil mi an-còmhnaidh deiseil!
  A-nis tha na tràillean cloinne air briseadh a-steach don chaisteal. Bha an casan rùisgte a" stobadh air a" mhàrmor dubh. Taobh a-staigh bha iad a 'sabaid le orcs, gobhan, agus radain. Agus ghearr iad sìos iad mar gum biodh gearradairean aca an àite claidheamhan. Seo far an do thòisich an gearradh.
  Bha na balaich a' sabaid le claidheamhan gu h-àraidh gu làidir. Agus b 'fheàrr leis na caileagan a bhith a' losgadh le boghaichean. Gu fortanach, b" urrainn dha Margarita corran is dubhan a thionndadh gu fìor bhogha. Agus bidh iad a" losgadh phasgan slàn de shaighdean, a" tolladh nam radain.
  Thug Dominica fa-near:
  - Saighdean biorach de shlighe marbhadh, bi fionnar, a chlann.
  Gu h-obann chaidh a" bhana-bhuidseach Bastinda fhèin a-mach às an tùr. Bha i coltach ri boirionnach timcheall air trithead "s a còig, agus i a" snìomh mun cuairt mar mhullach. Tha a falt dubh, dualach, agus tha dà shlait dhraoidheil aice na làmhan miotagach.
  Bha a" bhana-bhuidseach ag itealaich air baidhsagal-motair, agus air a casan bha bòtannan le spurs.
  Ghlac Bastinda e, agus beuc i:
  - Tha mi a 'toirt spèis dha na làidir
  Agus tha mi a 'dèanamh eucoir air an fheadhainn lag ...
  'S e olc mòr a th' annam
  Agus dè mu do dheidhinn, casruisgte?
  Chuir Dominica tweet mar fhreagairt:
  Tha mo lagh sìmplidh
  Bidh mi a 'chùis air an fheadhainn a tha olc ...
  Ge bith cò tha lag cuidichidh mi,
  Chan urrainn dhomh dòigh sam bith eile a dhèanamh!
  Thug Bastinda às na slatan draoidheachd, mar gum biodh i a 'bualadh air Dominica le pulsars. Mar sin rinn i feadan mar fhreagairt. Agus sa bhad thionndaidh na pulsars gu bhith nan cèicichean agus thuit iad air a" bhana-chleasaiche, ga smàladh gu mionaideach.
  Mar fhreagairt, leig Dominica, ann an corraich, pulsar mòr a-mach às a slat agus bho òrdagan lom.
  Chaidh e seachad, ach b' urrainn dha Bastinda teicheadh agus chaidh a bhualadh le sruth sa chaisteal. Cha mhòr sa bhad las e suas agus thòisich e air cruth-atharrachadh. Agus an àite a 'chaisteil ominous, dh' èirich lùchairt cho sòghail - gu tur agus sa bhad.
  Thug Bastinda sùil air, cheangail i a sùilean agus ruith i air falbh. Nas mionaidiche, itealaich air falbh. Agus dh"fhan earball lasrach air a cùlaibh.
  Ruith Dominica agus Margarita às a dèidh. Bha an dà bhan-draoidh gu soilleir air dheireadh ann an luaths.
  Ach, tha baidhsagal-motair itealaich fada nas luaithe na dragain.
  Thòisich na nigheanan bana-bhuidseach a" losgadh aig Bastinda . Ach bho àm gu àm chaidh i air seacharan no chuir i suas dìon. A bharrachd air an sin, mheudaich am baidhsagal-motair an astar gu sgiobalta, ga thoirt a-mach às an raon losgaidh le draoidheachd.
  Thug Dominica fa-near:
  - Chaill i a dùthaich, cuspairean agus cumhachd. Mar sin, chan eil feum againn air a-nis!
  Thug Margarita fa-near:
  "Ma ghoid i agus ma bheir i air falbh artifact radan buidhe, bidh ar buaidh gun luach!"
  Thuirt a" bhana-chleasaiche, a" tarraing òrdagan a casan lom, tana, le misneachd:
  - Ach fhuair miltean de chloinn saorsa ! Is fhiach seo rudeigin cuideachd!
  Dh" aontaich an nighean partisan:
  - Deas! Chan iongnadh gu robh sinn ag obair.
  Gu dearbh, chaidh na radain atharrachadh mu dheireadh agus chaidh am marbhadh, mar a bha na orcs agus na gobhan. Mar sin chaidh buaidh mhòr a bhuannachadh.
  Chruinnich na mìltean de chloinn - balaich is caileagan - anns a" cheàrnag agus sheinn iad, a" stampadh an casan rùisgte:
  - Glòir dha na gaisgich! Glòir do na luchd-saoraidh! Sìos le tràilleachd!
  B" e seo a" bhuaidh as motha ann an dùthaich nam radain. Agus tha tòrr rudan eireachdail agus èadhar an seo.
  Bhruidhinn Margarita an toiseach. Bheireadh ise, a" dannsadh , "s a sheinneadh i, agus b"e an t-òran aice òran nighinn partaidh:
  Tha sinne, clann na bochdainn 's an t-samhraidh,
  Rugadh e ann an shack anns an uisge...
  Seinneadh aisling na h-ighinn,
  Cuin a thèid sinn gu blàr teth a-rithist!
  
  Chrìochnaich mi ann an Elfxik le tubaist,
  Agus mo dhùthaich, Holy Rus '...
  Le mo dhàn, gu tur iongantach,
  Bidh mi a 'sabaid airson toileachas agus gràdh na dùthcha!
  
  Agus chan eil dùthaich mhàthaireil na Ruis nas bòidhche,
  A bheil thu airson sabaid ris , agus na biodh eagal ort ...
  Agus chan eil dùthaich nas toilichte anns a 'chruinne-cè,
  Is tu lòchran solais na cruinne, Rus'!
  
  Thèid mi troimh theine agus uisge air do shon,
  Tha na tùsairean cleachdte ri bhith a" buannachadh...
  Bidh sinn daonnan taitneach do 'n t-sluagh,
  Leis gu bheil neart an airm gun chrìoch!
  
  Rachamaid air an ionnsaigh airson an Motherland,
  Fo ghlaodh cabhaig chumhachdach, feargach...
  Gheibh Hitler a phàigheadh air ais gu deireadh,
  Bidh sinn a 'draibheadh na Nadsaidhean a-mach às a' ghàrradh!
  
  Tha m' athair làn de ghaisgich,
  Agus tha Stalin na fhuamhaire mòr ...
  Bidh na tùsairean a" caismeachd ann an cruthachadh,
  A Theaghlaich Uile-chumhachdaich, ar Tighearna, O aon!
  
  Ann an ainm solas agus beatha mhath,
  Bidh sinn a" sabaid gu gaisgeil, a chlann...
  Às deidh na h-uile, bidh ginealach beò fo cho-mhaoineas,
  Creid mi, chan urrainn dòchas a thoirt air falbh bhuainn!
  
  Tha gaol againn air ar dùthaich mhàthaireil, a ghillean,
  Tha sinn airson ur togail os cionn nan sgòthan...
  Gheibh Faisisteachd dìoghaltas làidir,
  Bho na tùsairean, na h-iolairean treun!
  
  Coileanaidh sinn e, tha mi creidsinn, buannaichidh sinn a dh'aithghearr,
  Ged a tha faisisteachd maslach agus an-iochdmhor...
  Bidh seanairean moiteil asainn,
  Agus bheir Svarog thu gu cath!
  
  Air son glòir ar n-athar treun,
  Chaidh an Tighearna Uile-chumhachdach e fhèin suas chun a 'chrois ...
  Cha bhith sinn aithreachas ar beatha airson an Ruis,
  Eisdeadh guth àrd o neamh !
  
  Dèan sabaid airson glòir ar dùthcha,
  Tha gaol aig luchd-sabaid dìleas oirre...
  Is cuileanan madadh-allaidh thu, chan e maighich mhaorach,
  Tha eadhon na ridirean gu math pròiseil!
  
  Is urrainn dhuinn a" ghealach fhaighinn bhon chrùisgean,
  Glac pike, iasg cat mòr ...
  Dh' èirich Lenin mòr air son saorsa,
  Bheir sinn an togalach beò!
  
  Ann an Ainm an Teaghlaich, tog pioramaidean,
  Agus na longan a reubas suas mullach nèimh...
  Agus Hitler , le fealla-dhà, a 'marbhadh an luchd-sabaid ,
  Bhàsaich an t-Uile-chumhachdach agus dh'èirich e a-rithist air ar son!
  
  'S tu Lada ghràdhach, mhaslach,
  Rugadh an Dia mòr Geal leatsa ...
  Agus feumaidh sinn sabaid gu treun air do shon,
  Gun cuidicheadh an t-Uile-chumhachdach thu beò gu bràth!
  
  Gràdh, thoir urram do Dhia Iosa,
  Tha e na ghille Ruiseanach, còmhla rinn gu bràth ...
  Tha an t-àm ann an sgeadachadh a sgeadachadh gu sgileil,
  Biodh na bliadhnaichean air an lìonadh le toileachas gu bràth!
  
  Mòrachd mo Rusia naomh,
  Comasach air a" chùis a dhèanamh air nàimhdean ...
  'S ged ghlaodh na mnathan fo eagal,
  Faodaidh sinn an dràgon a bhriseadh!
  
  Airson glòir na Màthar Naomh, creid mi,
  Ann an ainm an Dia Ruiseanach Crìosd...
  Togaidh sinn eaglaisean mòra a dh" aithghearr,
  Coisichidh sinn ar slighe chun fhìor cheann!
  
  Gràdh, creid mi, chan eil eòlas air faclan neo-riatanach,
  Chan eil barrachd dòrainn neo-riatanach ri fhaicinn ann...
  Gu'n rachadh Cain gu bàs anns an t-saoghal fo,
  Agus seinnidh Abel a òran a-rithist!
  
  An seo tha sinn a" stompadh timcheall Berlin le bugle,
  Tha fuaim na trompaid mar chlag...
  B' fhearr leat a bhi 'nad ghaisgeach glè mhodhail,
  Sèid dheth ceann nan Nadsaidhean le tuagh!
  
  Bidh an teaghlach aiseirigh, creid mi, na mairbh a dh'aithghearr,
  Bheir Dia geal gach gràdh dhuit
  Agus cho-dhùin sinn gu soilleir,
  Dè a bhios ann an sìorraidheachd de dh" atharrachaidhean soilleir!
  a" dannsadh, a" stampadh a casan rùisgte, gu sunndach agus gu sunndach . Agus bha clann eile, a bha nan tràillean roimhe, a" seinn agus a" dannsadh, a" feuchainn ri èirigh, no an àite, leum nas àirde.
  Dobrynya, a bha na bhalach làidir , clach agus thilg e nas àirde e. Chaidh e suas agus spreadh e, a 'sgapadh mar chleasan-teine nam mìltean de phìosan ioma-dathte.
  Sheall am balach Morair:
  - Tha seo dha-rìribh mìorbhuileach!
  bhuail Margarita i le dealanach, ag adhbhrachadh gun sgap i a-steach do mhòran chriomagan ioma-dathte agus deàrrsach:
  - Chan eil! Is e leithid de fhìrinn a tha seo. Agus chan eil dad nas àirde na an fhìrinn seo!
  Dh'èigh am balach gaisgeach Phoenix gu fiadhaich, a 'stampadh a chasan rùisgte gus an do thòisich am feur a' smocadh:
  - Bidh an locomotaibh againn ag itealaich air adhart - stadaidh e sa chomannd!
  Chan eil dòigh eile againn - raidhfil cumhachdach!
  Agus bidh an nighean ri thaobh, cuideachd, dìreach a 'leum suas is sìos.
  Bha am faireachdainn math, agus bha an toileachas fo làn ghluasad.
  Cho-dhùin Dominica cuideachd a cuid eirmseachd a nochdadh beagan.
  Agus scrìobamaid a-mach sruthan slàn de na h-aphorisms sàr-mhath, air an deagh chleachdadh;
  Faodaidh tràill a bhith saor, faodaidh amadan fàs glic, faodaidh duine bochd fàs beairteach, ach ma tha cruas asail agad, bidh thu an-còmhnaidh nad asal!
  Cha'n truagh an ti aig nach 'eil airgiod, ach an ti aig am bheil a cheann làn do mhin-saibhir !
  Na bi ag iarraidh a bhith nad rìgh mura h-eil eanchainn agad!
  Bidh eadhon an Shah cho seòlta ri asal!
  Tha an rìgh, gu dearbh, na leòmhann, ach chan ann às aonais innleachdas coltach ri sionnach, agus tha na leòmhainn air an craiceann!
  Na dean gul, ach gu ma fearr leat a bhi sàmhach mur bheil thu fathast an aite an leòmhain, agus nach d'thug am madadh-ruadh a chulaidh !
  neach-poilitigs coltach ris an t-sionnach ann an sgeul Krylov, ach na bi nad fheannag mar neach-bhòtaidh!
  Ma tha thu coltach ri stump, an uairsin bheir iad air falbh na bearraidhean bhuat gu na freumhaichean!
  Gus nach bi an dùthaich air a cleachdadh gu cuing, feumaidh i a bhith làidir, mar tharbh!
  Tha feum air itealain gus toirt air an dùthaich itealaich!
  Tha an neach-poilitigs deiseil airson a 'ghealach a ghealltainn, dìreach gun a dhol sìos an drèana!
  Tha esan nach òl a shlàinte gu bràth òg!
  Tha argamaidean darach ag obair air an stump!
  Bheir neach-poilitigs gu deònach na bearraidhean bhuat mas e stump a th" annad!
  Ach tha aon bhuannachd aig duine thairis air muncaidhean: uaireannan tha e co-dhiù beagan na fhìor shionnach!
  Tha rùintean leòmhann aig an neach-poilitigs, seòlta sionnach, ach tha na dòighean aige gu tur swinish!
  Ma tha neach-poilitigs cus de shionnach, bidh e na mhuc iomlan!
  Nì neach-poilitigs le seòlta sionnaich agus greim madadh-allaidh kebab bhon luchd-bhòtaidh!
  Agus feumaidh fortan oidhirp, is ann dìreach le obair chruaidh each as urrainn dhut collar an tagraidh a thilgeil dheth!
  Creid ann an soirbheachas ma tha thu nas fheàrr na a h-uile duine!
  Faodaidh neach-poilitigs a dhol thairis air eadhon sionnach, ach chan urrainn dha ùine a mhealladh gu bràth!
  Gu tric bidh neach-bhòtaidh ag itealaich mar sheillean gu òraid mhil neach-poilitigs, ach gu tric bidh e fhèin air a shàrachadh!
  Bidh neach-poilitigs a" slugadh luchd-bhòtaidh mar a bhios python a" slugadh choineanaich, a" tàladh chuileagan mar bhodka agus Velcro milis!
  Chan urrainn dha madadh-allaidh a bhith beò gun fheòil, agus chan urrainn dha neach-poilitigs a bhith beò gun mhealladh!
  Bidh an t-each as luaithe umhail don fhear a tha math!
  Tha e nas fhasa do neach-poilitigs e fhèin a thionndadh a-staigh na bhith a" gealltainn rudeigin a ghabhas dèanamh!
  Ge bith cò dha a bhòtas tu, bheir thu urram don toradh le mionaid de shàmhchair!
  Bi co-dhiù beagan sionnach innleachdach mura h-eil thu airson a bhith nad asal le hacney!
  Na cuir earbsa ann an luchd-poilitigs, airson luchd-bhòtaidh chan eil annta ach pàipear gainmhich a" rùsgadh chips bho chraobhan daraich!
  Ge bith cò nach eil na amadan iomlan , tionndaidhidh e sgillinn gu sgillinn cudthromach!
  Chan eil càirdean ann am poilitigs, ach bidh feadhainn ann a tha airson na tha agad mar bhràithrean a cho-roinn!
  Tha iomadh rud olc ann am beatha, ach is e an rud as miosa nuair a thig beatha gu crìch!
  Ma tha thu airson a thighinn nas fhaisge air Dia, tilg am muncaidh nad anam chun chrois!
  Thàinig an duine, mura h-ann bho mhuncaidh, an uairsin, co-dhiù, sguir e a bhith na mhuncaidh!
  Ma tha inntinn muncaidh agad, slugaidh am madadh-ruadh thu mar constrictor boa creachaidh!
  Chan eil dad gun chrìoch ach an ùine a bheir e do luchd-poilitigs na tha iad a" gealltainn a lìbhrigeadh!
  Ma bhios tu a" rùsgadh mòran , canaidh tu mar chù air a bhualadh!
  Na bi earbsa ann an cuideigin a bhruidhneas gu làidir, agus faodaidh teine dearg do losgadh!
  Chan urrainn eadhon Dia argamaid a dhèanamh air boireannach agus muncaidh a thogail gu ìre cultar daonna!
  Gun ghaol chan eil gàire ann, mura h-e gàire creachaidh neach-poilitigs!
  An dèidh a bhith anns na sgòthan ro fhada, tha an neach-poileataigs gun sgiath ag itealaich sìos an drèana!
  Tha rùintean fuamhaire aig anam beag an-còmhnaidh!
  Tha inntinn mhòr aig anam beag!
  Tha neach-poilitigs na mhèirleach a bhios a" sgrìobhadh laghan dha fhèin agus a" beachdachadh air an dùthaich mar sgìre sòn!
  Tha seachd Dihaoine san t-seachdain aig an neach-poilitigs, ach nuair a tha feum air an gealladh a choileanadh , thig Disathairne nan Iùdhach!
  Tha aonachd math, fhad "s nach eil e a" tighinn còmhla ri neach-poilitigs!
  Is e creutair a th" ann an neach-poilitigs a tha ag iarraidh caora a dhèanamh a-mach leat a" cleachdadh dòighean swinish!
  Bidh dòighean swinish luchd-poilitigs a" tionndadh luchd-bhòtaidh gu bhith nan chop!
  Fo riaghladair muc, chan eil beatha a-riamh reamhar!
  Tha a bhith a" dèanamh ceann-suidhe muc ro reamhar!
  Ma tha thu airson a bhith nad cheann-suidhe, gabh na cothroman agad!
  Is e muc àbhaisteach a th" ann an riaghladair a tha den bheachd gu bheil luchd-bhòtaidh mar chaoraich!
  A Dhia, chan e a-mhàin uile-chumhachd a tha seo, ach mar an ceudna an deòin a dhol chun na croise air sgàth do choimhearsnaich!
  Bidh riaghladair a tha na shuidhe air an rìgh-chathair airson ùine mhòr a 'toirt air an stàit a bhith a' caoidh!
  Tha ceannard òg mar each ùr, tha seann fhear coltach ri làir le crògan briste!
  Ann an dòigh air àirdean Diadhaidh a choileanadh, tha Satan fhèin na neach-poilitigs!
  Is e Dia neach-poilitigs ann an aon rud a-mhàin, ann a bhith a" tighinn suas le leisgeulan carson a dh" fhàilnich na geallaidhean taghaidh aige cho diabhal!
  Chan eil neach-poileataigs, mar lionn, ach fuar math agus air a" bhòrd!
  Tha an neach-poilitigs milis leis na h-òraidean aige, ach chan eil am blas searbh bhuapa idir coltach ri lionn!
  Is e an aon uair a thig an fhìrinn a-mach à beul neach-poilitigs nuair a bhios e ga mhì-mhìneachadh fhèin!
  Bidh neach-poilitigs, gus a bhith co-dhiù beagan Diadhaidh, a "ceusadh an neach-bhòtaidh chun na h-ìre as àirde !
  Cha shàbhail eadhon neart mathan thu ma tha d" inntinn na deic!
  Is e sionnach a leithid de bheathach gun toir e trì craiceann de leòmhann!
  Tha neach-poilitigs nas làidire nuair a tha an neach-bhòtaidh aige lag na inntinn!
  Sin as coireach gu bheil neach-poilitigs a" tighinn a-mach le mil gus nach bi an neach-bhòtaidh a" smugaid idir!
  Bidh am fear le min-sàibh na cheann air a bhualadh gu cruaidh le bata!
  Is e an darach rìgh nan craobhan, bidh an ceann daraich a" tionndadh stump sam bith gu bhith na chuspair!
  Tha darach an aghaidh grodadh, tha an ceann daraich làn duslach!
  Mas e stump a th" annad, an uairsin co-dhiù tha geall air do cheann !
  Tha an rud neo-aithnichte eagallach, ach bidh an rud aithnichte uaireannan a" cur eagal ort!
  Bidh eòlas a" cruthachadh misneachd eadhon nuair a tha e duilich, aineolas , troimh-chèile eadhon nuair a tha e furasta!
  Cha 'n e fear air am bi eagal, ach fear leisg a' mhisneach a shaothrachadh !
  Is laigse an t-eagal, is neart misneachd, ach bithibh air ur faicill bhon ghealtachd annad fhèin !
  Faodaidh duine sam bith a leigeas leis fhèin a bhith air a stiùireadh leis an t-sròin a dhol air chall am measg nan trì giuthais!
  Bidh gòrachas gun chrìoch a" toirt ort coiseachd ann an cearcallan, le d" innleachdas air a chuir gu taobh!
  Chan eil e gu diofar mura bheil am bainne air do bhilean air tiormachadh, tha e nas miosa ma tha callousness nad chridhe!
  Aran daor deirce, salann searbh an aithreachais !
  Bidh mil bho bhilean neach-poilitigs a" tàladh an fheadhainn aig nach do thiormaich am bilean bainne!
  Chan e mèirleach a th" ann an neach-poilitigs san lagh, is e mèirleach a th" ann a nì laghan!
  Tha an neach-poilitigs a" gealltainn beatha milis, a" dòrtadh mil às a bhilean, ach tha a spògan steigeach, mar chuileag!
  Tha neach-poileataigs deas-bhriathrach a" leum a-steach do wallet an neach-bhòtaidh!
  Carson a tha sàmhchair buidhe oir tha e air a phàigheadh!
  Dè an rud as motha air an t-saoghal? Beinn de gheallaidhean a rinn neach-poilitigs!
  Tha an neach-poilitigs ag iarraidh airgead agus cumhachd, tha e deiseil airson duine sam bith a reubadh gu pìosan!
  'S e madadh-ruadh a th' ann an neach-poileataigs sa chiad dol a-mach, chan eil e daonnan soilleir na choltas, ach an-còmhnaidh a' crathadh an earbaill aige!
  Tha an neach-poilitigs toilichte do wallet a lìonadh le dìreach geallaidhean falamh!
  Chan eil neach-poileataigs onarach ach mu aon rud nuair a chanas e - sinne, leis nach eil e fhèin aige tuilleadh!
  Dè a tha nas motha na dadaman anns a" chruinne-cè? Aghaidhean agus aghaidhean luchd-poilitigs!
  Is e an rud as deònaiche a bhios neach-poilitigs a" dèanamh pòcaidean an luchd-bhòtaidh!
  Bidh seachd Dihaoine san t-seachdain aig neach-poileataigs, ach bidh èisteachd ri luchd-bhòtaidh an-còmhnaidh na latha dheth!
  Cò thàinig an toiseach? Luchd-poilitigs, oir chruthaich iad caos!
  Na creid ann am fionnarachd luchd-poilitigs ròc, bidh iad an-còmhnaidh a" seinn bho ghuth cuideigin eile, madadh-ruadh!
  Ma tha neach-poileataigs a" dòrtadh a bhriathran mar nightingale, tha e a" ciallachadh gun do rinn madadh-ruadh am phonogram aige!
  Tha e nas coltaiche gum bi aillse a" feadaireachd air a" bheinn na bhios neach-poilitigs a" coileanadh a ghealladh gun a bhith a" bleith!
  Tha neach-poilitigs coltach ri sìthiche oidhche, ach mar as trice bidh e a" reubadh luchd-dèiligidh tron latha!
  Ciamar a tha neach-poilitigs coltach ri cù? Nuair a bhriseas e tòrr, tha e gu cinnteach tame agus tha sealbhadair aige!
  Bidh an fheadhainn don bheil iad a" bhòtadh len cridheachan gu tric a" crìochnachadh ann an grùthan an luchd-bhòtaidh!
  Tha neach-poilitigs coltach ri bhodka, bidh an neach-bhòtaidh a" faireachdainn leis an òr aige gu bheil e air a losgadh!
  Bidh neach-poilitigs a" tionndadh d" eanchainn a-mach, mar bhodka, dìreach eu-coltach rithe tha e làn de dhragan!
  Is toil leis an neach-poilitigs ceò a chruthachadh leis an amas follaiseach a bhith beairteach!
  Tha mòran gheallaidhean aig neach-poilitigs, ach eadhon barrachd leisgeulan mura tèid an cumail!
  'S e madadh-ruadh a th' ann am poileataigs, ach mar as trice tha dath liath air!
  Bidh an neach-poilitigs a" toirt air falbh bearraidhean bho na craobhan daraich agus a" leagail dearcan mar mhuc!
  Ma tha neach-poilitigs labhairteach mar sàbh, nì e gu cinnteach stump a-mach à neach-bhòtaidh!
  Is toil leis an neach-poilitigs bruidhinn mu Dhia oir is e Satan e fhèin!
  Tha fear-poileataigs cho seòlta ris an diabhal, ach tha aingeal ann a bhith a' sgaoileadh gheallaidhean !
  Is toil leis an neach-poilitigs a dhol tarsainn air fhèin, ach bidh a làmhan an-còmhnaidh a" ruighinn airson a wallet!
  Le bhith a" toirt do bhòt do neach-poilitigs deas-ghnàthach, tha cunnart ann gun tog thu fuil!
  Mar as trice bidh daoine a" taghadh eadar cait ann am poc, madaidhean-allaidh ann an aodach chaorach, agus madadh-ruadh le càise grod!
  Ma tha neach-poileataigs air a ghealladh a choileanadh, seall air a" bheinn feuch a bheil aillse a" feadalaich air!
  Tha e nas fhasa kolobok a chrochadh na toirt air neach-poilitigs a ghealladh a choileanadh !
  Tha an neach-poilitigs cunbhalach ann an aon rud a-mhàin - a 'lorg buannachdan airson a phòcaid fhèin!
  Bidh neach-poilitigs ag atharrachadh a chompanaich mar mhiotagan, dìreach bidh seo a" dèanamh a làmhan eadhon nas salach!
  'S e beathach a th' ann am poileataigs a nì fèidh a-mach à neach-bhòtaidh!
  Neach-poilitigs, mura h-e madadh-allaidh ann an aodach chaorach, an uairsin reithe àbhaisteach!
  Is e reithe no fèidh a th" ann an neach-poilitigs nach e madadh-ruadh!
  Faodaidh neach-poilitigs beanntan a ghealltainn, ach às deidh sin cha bhith thu a" glanadh ach an sprùilleach!
  Na dèan cabhag airson bhòtadh airson a" choileach, peicidh e marbh thu!
  A dheachdaire, is e seo sionnach air rìgh-chathair leòmhann air a chuairteachadh le reitheachan!
  Mura h-eil thu airson a bhith nad fhiadh, bi co-dhiù am madadh-ruadh beag thu fhèin!
  Bidh am fear nach cunnt feannagan airson dad a" buannachadh an taghaidh!
  Faodaidh tu bhòtadh le do chridhe, ach buannaichidh am buannaiche leis an eanchainn agad!
  
  'S e madadh-ruadh a th' ann am poileataigs as fheàrr le càise uaine, mar dhath an dolar, bhon fheadhainn a tha a' cunntadh feannagan!
  Chan e mitten a th" ann am bean, cho luath "s a dh" atharraicheas tu miotagan, tionndaidhidh tu gu cinnteach gu bhith na scumbag bho thachartasan sultry!
  Bidh balaich Genius a" dèanamh tòrr a bharrachd lorg na seann fhir stiùiridh meadhanach !
  Ann an òige tha teine anns a 'chridhe, lorg sa cheann, agus is e an toradh buaidh!
  Chan eil an t-slighe gu soirbheachas an-còmhnaidh dìreach, ach chan eil e a" gabhail ri cùl lùbte ann an tagradh!
  Bidh an neach-poilitigs a" lùbadh a-null gus a shròn a thogail nas àirde!
  Bidh an neach-poilitigs an uairsin a" lùbadh thairis air an neach-bhòtaidh!
  Tha an neach-poilitigs deiseil airson a shròn a chladhach dhan talamh gus a dhleastanas a thiodhlacadh don luchd-bhòtaidh!
  Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn, agus creid mi, tha a bhith beò gu math duilich, mar gum biodh ann an gailearaidh losgaidh!
  asal le poca òir nas fheàrr air briseadh tro bhalla daingneach na sùbh-craoibhe le reithe stàilinn!
  Bidh neach-poilitigs le beul òrail a" tionndadh luchd-bhòtaidh gu asail le pocannan òir de thabhartasan!
  Cò am beathach as làidire? Gu dearbh, asal làn de phoca òir! Tha gaol aig an t-sionnach air dath buidhe brathadh agus buinn òir de thabhartasan!
  Gu tric bidh luchd-poilitigs a" crathadh brataichean dearga air sgàth dath buidhe nam buinn a bheir iad à pòcaidean an luchd-bhòtaidh gun a bhith a" bleith!
  Bidh òraidean deas-ghnàthach luchd-poilitigs mellifluous a" tilgeil deòir searbh bho mhàthraichean a bhàsaich a mic san marbhadh fuilteach!
  Ge bith cò a gheallas beanntan òir chan fhiach sgillinn copair briste!
  . CAIBIDIL Àir. 13.
  Tha a mhisean fhèin aig Caligula Delfinov. Feumaidh tu do phiuthar as sine a lorg aig cosgais sam bith. Agus bha thu fhèin, aig an aon àm, air do ghiùlan gu saoghal co-shìnte, far an do chruthaich thu na miseanan sònraichte agad fhèin agus, aig an aon àm, fìor fhionnar agus gun samhail.
  bhean Margarita agus Caligula air na sàilichean lom, cruinn aca, agus bha iad a" beucaich:
  - Earball ri earball,
  Sùil airson sùil!
  Chan e Barbos -
  Fantomas !
  A-nis sgap na balaich ann an diofar stiùiridhean gus crìoch a chuir gu sgiobalta air bleith nan raointean a "còmhdach na slighean gu Port Artair, arm Land of the Rising Sun. Ghluais clann an Terminator mar speal dealain tro fheur bog, a" cur às do na Seapanach gu tròcaireach.
  Bha Kuropatkin fhathast leisg leis an òrdugh tòiseachadh air an ionnsaigh, ged a chuir a" chàraid sabaid an Tricolor tricolor a-steach air Mount High , bha na gaisgich cloinne dìreach a "peantadh cairt-bhòrd mòr, agus tha e a-nis ri fhaicinn gu soilleir tron latha. Ach bha an t-seann mhinistear dìon fhathast leisg. Ged , aig an aon àm, cha robh Kuropatkin na gheàrd. Aig àm a' chogaidh 1877-1878 sheall e misneachd iongantach.
  Seadh, agus gus beatha nan saighdearan àbhaisteach a leasachadh, mar Mhinistear an Dìon rinn e mòran, agus cha deach a ghlacadh ann an goid. Ged nach do mheudaich èifeachdas sabaid an airm mòran fodha. Ach cha robh diongmhaltas Suvorov aige, no eadhon dànachd. Bha Alasdair Suvorov a 'sabaid gu dàna, an-còmhnaidh a' cothromachadh an dèidh call iomlan. Ach, rinn an intuition a thug nàdar agus fortan iongantach air cothrom ro-innse a dhèanamh air ceumannan dìoghaltas an nàmhaid, na beachdan aige agus na buadhan aige. Tha seo ann an stoidhle Tal, a rinn ìobairtean ceàrr, a 'cur an aghaidh call, ach sa mhòr-chuid de chùisean a bhuannaich ... Ach chunnaic na cluicheadairean tàileasg as fheàrr san t-saoghal tro Tal.
  a' chiad fhear a thug dha feòil feòil agus a 'chùis. Bha fios aig a" churaidh seo mar a dhèanadh iad prògramadh agus comharrachadh puingean lag an nàmhaid.
  Agus dh'imich reult an fhial Tal.
  Is dòcha gum biodh Suvorov, nam biodh e air a bhith beò nas fhaide agus nam biodh e air tachairt a bhith a" sabaid ri Napoleon, bhiodh e air a bhualadh. Ach bha an t-arm Turcach, leis an do shabaid Aleksandr Vasilevich, ro fhada air ais bho gach sealladh, agus cha deach na ceannardan ainmeachadh a rèir am feartan ceannais.
  Agus aig àm a 'chogaidh leis na Frangaich, bha òrdugh ro òg aig na linneachan pleadhaig agus ro-mheasadh air arm mathan Ruiseanach.
  Air an làimh eile, bha eagal air Kuropatkin ionnsaigh a thoirt air, b 'fheàrr leis suidhe air an dìon. Le bhith ag obrachadh a-mach tha e soilleir gum bi an nàmhaid ga phronnadh fhèin an aghaidh nan teagamhan. B' ann le leithid de cheannard a chaidh an cogadh a chall.
  Agus thàinig an nighean Margarita agus Caligula Dolphins na theine ... Chaidh an sàbhaladh , ge-tà, le luaths, nuair a spreadh na gaisgich neo-bhàsmhor a-steach do na bastions agus bha iad mu thràth a 'bleith a h-uile duine a-staigh, craiceann cha mhòr do-ruigsinneach agus , gu dearbh, an comas faighinn air ais cha mhòr sa bhad.
  Dolfinov Jr. , a" gearradh sìos seanalair Iapanach eile, abairt bho "Highlander," fhad "s a bha e a" tilgeil snàthadan puinnseanta le a chasan rùisgte agus a "sgoltadh fuil:
  - Cha bu chòir ach aon a bhith air fhàgail!
  Agus tha a chlaidheamhan, mar dhealanach, a" giùlan muileann mhort, gun samhail. Nas mionaidiche, ceud dòigh bleith le gearradh sìos nàimhdean ann am mionaid de dhà bhuidheann-chatha.
  Thuit an samurai bho na buillean, agus dh'fhàg casan rùisgte a 'bhalaich crìochnachaidh pàtran slàn de shlighean leum is lùbach.
  Shèid an nighean bhrèagha partisan Margarita, fhad "s a bha i a" glanadh dùn cruadhtan ath-neartaichte eile, an armachd, a thug air na mìltean de ghunnaichean cumhachdach itealaich a-steach don adhar. Às deidh a charaid, rinn an neach-ealain balach Caligula a-rithist gluasad coltach ris.
  Dh" aontaich Margarita, a" tilgeil grenade le a cas rùisgte, nighinn astar fada, ag aontachadh:
  - Tha thu math, a bhalaich !
  Fhreagair an gaisgeach do-chreidsinneach, cuideachd a" tilgeil tiodhlac marbhtach sgrios le luathachadh mòr, a" gearradh sìos an samurai:
  - Tha e nas fheàrr ionnsachadh na bhith ag ath-ionnsachadh!
  Cha deach mothachadh a thoirt air spreadhaidhean cumhachdach de na bastions ann an rangannan arm na Ruis. Thug an Leifteanant Seanalair Zeleny aithris don Adjutant Seanalair Kuropatkin:
  - Do Shoisgeul. A rèir an dàta againn, tha am blàr air a bhith a" creachadh ann an dùn an nàmhaid airson ùine mhòr, agus eadhon, gu cinnteach, tha grunn bhunaitean air spreadhadh!
  Fhreagair Kuropatkin gu slaodach:
  - Calm, dìreach socair!
  Uill, dìreach mar Carleson, aig an robh am mullach air a shèideadh far a lùdagan. Ged a tha an suidheachadh dìreach feumach air ceumannan mòra. Tha an Seanalair Zeleny agus Kondratenko ag iarraidh:
  - Feumaidh sinn a dhol air stailc sa bhad!
  Choimhead Kuropatkin tro na glainneachan aige air an dà sheanalair. Tha Green fhathast òg, ach tha e a 'coimhead eadhon nas òige na na bliadhnaichean aige, luath, sgiobalta. Tha Kondratenko na bhràthair aig gaisgeach Port Arthur, cuideachd bhon ghinealach as òige de stiùirichean comasach. Gu dearbh, tha na seabhagan sin dèidheil air sabaid. A bharrachd air an sin, tha òrdugh gnèitheach ann bhon Impire agus Uachdaran All Rus", Nicholas II, gus stoirm a chuir air a" bhaile-mòr sa bhad. Agus chan eil e na iongnadh nach bi an ionmhas rìoghail comasach air seasamh an aghaidh eallach cogaidh cho duilich cho fada.
  Ach, mura h-eil thu eòlach air an fhadhail, na gabh a-steach don uisge! Feumaidh sinn faighinn a-mach dè a th" ann agus càite a bheilear a" toirt ionnsaigh.
  Dh'fhaighnich Kuropatkin do Kondratenko:
  - Dè na h-aonadan Iapanach a rinn an losgadh?
  Thuirt an Seanalair gu soilleir:
  - Tha na scouts ag aithris gu bheil ainglean air nochdadh - òganach brèagha agus nighean le falt òir, a ghluaiseas le astar iongantach, agus nuair a thèid an gearradh sìos chan fhaicear iad.
  Chaidh Kuropatkin thairis air fhèin trì tursan aig astar luath agus rinn e gàire:
  - Mar sin tha e a 'tionndadh a-mach gu bheil iad sin ainglean a-rithist?
  Stamp an Seanalair Zeleny a shàilean air an làr:
  - Tha, gu dearbh! Ceud neamh !
  Bha Kuropatkin eadhon a 'feadalaich:
  - Wow! Chan eil an Tighearna a 'trèigsinn an Ruis!
  Thuirt Kondratenko le fios:
  - Feumaidh sinn ionnsaigh a thoirt air an nàmhaid sa bhad, Field Marshal! No thèid sinn fhìn air adhart leis an ionnsaigh!
  Thuirt Kuropatkin gu languid:
  - Cha 'n 'eil, a dhaoine uaisle. Bidh mi a" toirt seachad na h-òrdughan. Leis gun do cho-dhùin Dia ar cuideachadh, tha e na pheacadh saighdearan a chuir ann an grinder feòil!
  Thug Kondratenko fa-near gu loidsigeach:
  - Eadhon ann an Israel, dh'iarr an Dia Uile-chumhachdach gum biodh na h-Iùdhaich cuideachd a 'sabaid, agus gun a bhith a' faighinn a h-uile càil airson rud sam bith agus gun sabaid.
  Fhreagair am marasgal achaidh bhon bhoglach, ro-innleachdach de innleachdan feitheamh-is-fhaicinn, seo:
  - Ach thuirt an t-Abstol Pol nach 'eil feum air lamhan dhaoine a bhi deanamh seirbhis do Dhia !
  Tha an Seanalair Zeleny air lasadh mu thràth:
  - C'arson ma ta a tha thusa, a Shoisgeil, daonnan a' tarruing ort fein, gu h-àraidh 'nuair a tha sligean a' spreadhadh am fagus !
  Bha Kuropatkin mu thràth a 'tòiseachadh a' fàs feargach:
  - Ach do bhrìgh gu bheil gach ni a' tachairt a rèir toil Dè. Mar sin dèanamaid seirbheis ùrnaigh an toiseach. Ma tha thu leisg, thèid an dithis agaibh a chur an grèim!
  Uile gu lèir, bha am beachd seirbheis ùrnaigh a chumail a" coimhead inntinneach. Leig leis na cheruban an rap a ghabhail airson a h-uile duine.
  Tha Caligula the Tomboy agus an nighean partisan Margarita beagan sgìth mar-thà, agus tha a" mhòr-chuid den obair deiseil mu thràth. Mar sin carson nach ùraich thu sa mhuir, agus gainmheach Thogo gu domhainn . Às deidh na h-uile, faodaidh i cuideachd teine fhosgladh, a 'gabhail a-steach gunnaichean dusan òirleach. Agus is e seo ìre 306 millimeters, a dh "fhaodadh call mòr adhbhrachadh dha na saighdearan ionnsaigh.
  Fìor, feumaidh na Seapanach, anns a 'chùis seo, losgadh cha mhòr gu dall, thairis air an druim. Agus bidh e comasach dhaibh bualadh le teine dìreach nuair a ghluaiseas am blàr a-steach do chrìochan a" bhaile.
  Is e am prìomh thargaid ceithir longan-cogaidh le gunnaichean dusan òirleach air bòrd.
  Mhol an nighean partisan, a" gearradh sìos na h-Iapanach le a claidheamhan murt agus a" crathadh nan sgoltagan cnàimh glaiste:
  - Is dòcha gun urrainn dhuinn eadhon na cothroman againn a thoirt a-mach beagan? Tha sàr-mhathas aig T. ann an sabaid ghunnaichean thairis air sguadran Rozhdestvensky, timcheall air 1.8 gu 1. San dòigh seo nì sinn beagan co-ionnanachd feachdan.
  Dh'fhaighnich Caligula of the Dolphins, a 'gearradh sìos an samurai mu dheireadh, don ghaisgeach Margarita:
  - An tòisich sinn leis a 'bhratach?
  an nighean partisan , a" tilgeil slige le a òrdagan rùisgte agus a" reubadh dusan Seapanach às a chèile, a" fàgail dìreach shreds air an reubadh, a" gearan:
  - Cha bhith iad a" tòiseachadh leis an fheadhainn as blasta! Gu fortanach, chan eil feum a bhith a" coimhead airson sguadron. Cliogaidh sinn tron chiad dà armadillos.
  Rinn Caligula an tomboy gàire, thilg e grenade le a shàil rùisgte, chomharraich e a chlaidheamh fuilteach aig bàta Nutili , ag èigheach gu sunndach:
  - Agus is leamsa am fear seo!
  Thuirt Margarita, an dèidh dha na Seapanach a mhilleadh a-rithist, a mholadh dha a companach:
  - Ach luidhidh sinn san uisge airson leth uair a thìde gus faighinn seachad air.
  Gu dearbh, cha bhith fois air a ghoirteachadh. Ach cha do chaith Caligula Dolphins ùine sam bith anns an ùine ghoirid. Gu sònraichte, bha e comasach dhuinn beachdachadh air rudeigin inntinneach.
  Chruinnich na ceannaichean san làr ìseal. Bidh lampa dealain fon mhullach a" tilgeadh faileasan ominous. Tha an ceann maol ainmeil Lenin a" deàrrsadh gu socair, ri taobh an Koba shaggy , a tha nas aithnichte don t-saoghal mar Stalin, an uairsin oifigear cabhlaich ann an èideadh grinn, fhad "s a tha an Lieutenant Schmit air nach eil cho aithnichte, le feusag dandy, Bukharin.
  Chan eil Trotsky gu leòr airson a 'choinneamh slàn, ach airson a-nis tha e fhèin agus Lenin aig ceann-cinnidh. Agus mar sin, chruinnich na Bolsheviks as buadhaiche, deiseil airson ar-a-mach a chuir air dòigh, no coup, ge bith dè, dìreach airson cumhachd fhaighinn.
  Thug Lenin an làr an toiseach:
  - Tha e air leth cudromach , a chompanaich, casg a chuir air buaidh an Autocracy anns a" chogadh ìmpireil mì-chothromach aige ri Iapan aig cosgais sam bith. Tha adhbhar an ar-a-mach ag iarraidh seo!
  Timid spanks mar fhreagairt.
  Dhearbh Bukharin, a" bualadh a làmhan agus a" crathadh na feusag dhubh a" sgeadachadh aodann a bha fhathast òg:
  - Tha, chan fhaod sinn an cothrom as lugha a thoirt don autocrasaidh. Is dòcha gu bheil fàileadh mar bhrathadh air seo, ach canaidh mi, is e Mikado an caraid as fheàrr agus as motha de na Bolsheviks agus co-mhaoineas an t-saoghail!
  Coba Ioseph gu feargach :
  - Uill thuirt! Ged nach eil fàileadh brathaidh air seo, tha e mar-thà na bhrath fhèin!
  Thuirt Lenin, a chaidh an uairsin leis an ainm-brèige Karpov, le gàire:
  - Air sgàth ar-a-mach na cruinne, uaireannan feumaidh tu ìobairtean a dhèanamh. A 'gabhail a-steach ìobairt cuid de do chogais agus d' anam fhèin. - Ulyanov uncorked, unscrewing an ceann, botal de Gearmailteach lionn. Airson eloquence, bu chòir dhut do amhach ùrachadh. Thug e sips no dhà agus lean e air. - Am bheil thu a' saoilsinn gu bheil mi fein toilichte a bhi guidhe uilc agus buaidh air mo dhuthaich fein. Ach, bidh mi onarach, chan eil ar-a-mach comasach ach ma tha siostam an Autocracy air a lagachadh gu mòr. Agus dè a dh" fhaodadh an Autocracy a lagachadh nas motha na a" chùis a dhèanamh ann an cogadh?
  Koba ag aontachadh:
  - Chan eil dad... Aig amannan feumaidh an amas as àirde ìobairtean, agus ìobairtean mòra!
  Lean Lenin air adhart leis an fheallsanachd aige:
  - Mar sin, cha bhi sinn a 'bruidhinn air moraltachd agus feallsanachd atheism. Chan e seo am prìomh rud. Tha e soilleir gun lean an obair a tha sinn a" gabhail os làimh gu saoradh luchd-obrach agus tràillean às gach dùthaich agus an saoghal gu lèir. Agus an fhìrinn gun tèid call ar stàite agus sluagh eile a dhìoladh ceud uiread. - stad Ulyanov agus chuir e ann an tòna eadar-dhealaichte. - Agus dè na ceumannan cruaidh as urrainn dhuinn a ghabhail gus a" chùis a dhèanamh air an Autocracy air a bheil gràin aig na daoine agus sinne?
  An seo bhruidhinn Lieutenant Schmid ann an guth tana:
  - Tha mi a" smaoineachadh, airson tòiseachadh, an Rèile Trans-Siberian a spreadhadh ann an grunn àiteachan aig an aon àm. Bheireadh seo buaidh mharbhtach air solar nan saighdearan tsarist ann am Manchuria.
  Koba gàire mar shionnach:
  - Bravo , tha am balach a" dèanamh adhartas! Agus smaoinich mi mu bhith a" goid grunn bhancaichean gus a bhith a" lagachadh inbhe òir ruble an Tsar.
  Chrath Ulyanov a mheur-chlàr gu cruaidh air an "Seòrasach mìorbhuileach":
  - Na bi gòrach! Moladh gu math inntinneach . Faodaidh tu gu ìre mhòr milleadh Kuropatkina.
  Lean Schmid air adhart:
  - San fharsaingeachd, tha am plana agam a" toirt a-steach ar-a-mach a thogail air a h-uile bàta de Chabhlach na Mara Duibhe. An uairsin thèid an t-arm a-null gu taobh an luchd-obrach, agus tuitidh an Autocracy sa bhad!
  Koba gàire gu h-ìoranta:
  - Bidh, bidh an aillse a 'feadaireachd air a' bheinn!
  - Koba , stad! - Lenin rùsgadh agus a chur ris. - Tha e riatanach, gu dearbh, ar-a-mach ullachadh agus a dhèanamh anns a 'Mhuir Dhubh. Agus nuair a theich an Kuropatkin air a bhualadh à Port Arthur , bidh an ar-a-mach air feadh an airm gu bhith fìor!
  Chaill Schmid a spiorad:
  - Tha, nì sinn e ann an spiorad!
  Ghabh Bukharin an làr:
  - 'S iad an tuathanaich a's lionmhoire a tha againn air thalamh ; 'nuair a dh'èireas iad suas, bidh iad comasach air uile fheachd an Autocrasaidh a sparradh. Feumaidh sinn ar luchd-strì a chuir gu na bailtean beaga, ag iarraidh gum faigh na tuathanaich chan e a-mhàin fearann, ach cuideachd oighreachdan, a h-uile dad a bhuineas do na h-uachdarain!
  Koba stad air:
  - A 'toirt a-steach am mnathan agus na nigheanan aca!
  Rinn Bukharin gàire:
  - Agus seo cuideachd! Tha e cho sìmplidh ri Emelyan Pugachev - thèid an ceann a ghearradh dheth, thèid am bàr a chrochadh, agus thèid am bathar aca a thoirt leat fhèin agus a roinn gu cothromach! Agus is iad mnathan agus nigheanan uachdarain nan tràillean agad!
  Dh" aontaich Ulyanov ris a" ghairm seo:
  - Deas! Bidh sinn gan crochadh uile! Fad na slighe chun Phòla a Tuath!
  Koba :
  - Feumaidh sinn an eileamaid robair a chleachdadh cho mòr 'sa ghabhas. Gu sònraichte , thig na h-ar-a-mach as làidire agus as soirbheachail a-mach à eucoirich. Mar eisimpleir, chan eil Kotovsky na ghaisgeach? Gaisgeach! Agus chan eil Maighstir Makhno nas miosa!
  Chrath Bukharin gu làidir:
  - Sin e! Bidh sinn gam phronnadh uile le eucoir !
  Chàin Ulyanov a dhòrn air a" bhòrd:
  - Ceasnachadh, uamhas agus uamhas rèabhlaideach a-rithist!
  Cha robh e comasach an tuilleadh còmhraidh fhaicinn leis na "ceithir eireachdail". Às deidh dha dùsgadh, bha e riatanach gluasad chun ìre phractaigeach airson ro-innleachd buannachaidh a bhuileachadh. Gu sònraichte, na bàtaichean-cogaidh a ghlanadh bho na sgiobaidhean.
  Shnàmh Caligula gu luath chun an tadhail aige, agus Margarita rithe. Dhìrich na balaich, a" cleachdadh an corragan is an òrdagan, sa bhad air na soithichean fulangach aca.
  Cha robh Caligula an Tomboy a" faireachdainn na breicichean tuilleadh, oir thòisich e air a h-uile duine a ghearradh ann an sreath. Chan eil e doirbh a dhol air bòrd bàta, gu h-àraidh clas long-cogaidh. Mura h-eil, gu dearbh, tha thu nas motha na duine. Mar sin, ruith agus gearradh. Agus le astar os-nàdarrach cho mòr, chan eil cothrom aig duine cur na aghaidh.
  Uill, le corragan lom do chlann, ach nas luaithe na spògan casan cheetah, tilg snàthadan puinnseanta. Agus cuiridh seo iongnadh gu tur air na Seapanach.
  Tha luchd-sabaid Land of the Rising Sun a-rithist nan laighe air an gearradh sìos , agus tha plana na paidhir luchd-crìochnachaidh sìmplidh. Rach don roinn armachd, an uairsin spreadhadh an inneal-losgaidh gus am bi na goileadairean còmhdaichte cuideachd. Às deidh sin, cha bhi roghainn aig an t-soitheach a chaidh a mhilleadh ach a dhol chun bhonn.
  Bhris Caligula of the Dolphins, a 'gearradh agus a' slaodadh leis a 'chlaidheamh, chun an t-solair armachd. Uill, dè a th "ann am peilearan fa leth dha, a bhios am balach a" losgadh sìos air a "chuileag, no eadhon a" tilgeil air ais air an nàmhaid. Tha e gu sònraichte math ma bhriseas tu, le do chas rùisgte, dòrlach de chairtean a-steach don nàmhaid le feachd borb is marbhtach, marbhtach agus do-sheachanta.
  Gus am biodh slighe samurai gu ìmpireachd rìoghail Nicholas II air a bhacadh.
  Chan eil e duilich cuideachd an armachd a ghluasad a-steach don chrann gus am bi bonn an long-chogaidh air a shèideadh suas, cuideachd le a neart corporra.
  Bidh an deic stàilinn, air a theasachadh ann an grian a" Mhàirt, gu dòigheil a" strì ri buinn lom elastagach a" bhalaich crìochnachaidh. Agus bidh sligean àrd-spreadhaidh làn de shimosa a" tarraing sìos na guailnean. Bidh thu a" leum sìos, a" seachnadh an staidhre shnìomhanach, agus a-nis tha thu san àite cheart. A-nis bidh na sgaraidhean air am briseadh agus bidh na goileadairean a "spreadhadh, a" dèanamh tuill mar sin nach mair eadhon an rud mòr seo.
  Is e an rud inntinneach seo an armadillo Iapanach. Tha an soitheach farsaing agus farsaing, le armachd mòr tiugh a tha a" còmhdach nan deic. Agus na baraillean canain fada is tiugh, comasach air dà dheich cilemeatair a bhualadh, no eadhon barrachd ... Fìor, cha deach a thogail leis na Seapanach, ach leis na Breatannaich. Ach tha an cabhlach rìoghail cha mhòr gu tur den riochdachadh fhèin, aig a bheil na buannachdan agus na h-eas-bhuannachdan. Mar sin rinn na Breatannaich long-cogaidh - inneal uasal. Tha e duilich, ach feumaidh sinn a chuir chun bhonn ...
  Bha spreadhadh ann, agus bhuail meatailt an deic bhriste casan rùisgte, fèitheach a" bhalaich, ga thilgeil àrd os cionn an uachdair. Às deidh sin, chaidh am balach a-steach don uisge agus shnàmh e gu làidir, a" feuchainn ri faighinn air falbh bhon uisge-uisge. Tha a leithid de dhragh a" dol fodha.
  Agus dhealaich long-chogaidh Margarita: air obrachadh gu glan agus gu sioncronach. A-nis tha an t-àm ann an dà bhàta-mara armachd a tha air fhàgail a chuir fodha.
  Leig le Togo , a dh" adhbhraich uimhir de thrioblaid do chabhlach na Ruis, cuideachd a dhol chun bhonn. Bidh seo gu bhith na leasan don h-uile duine a thig gu dùthaich do Motherland le buill-airm nan làmhan.
  Bidh Caligula of the Dolphins a" crathadh uisge a" chuain gu làidir le a làmhan agus a chasan agus a fhìdeagan:
  - Gheibh thu a" chùis leis na Seapanach! Chan e geama madhouse a tha seo !
  Dìreach mar an turas mu dheireadh, cha mhòr gun suathadh air a" mheatailt agus an armachd bidh thu ag itealaich suas air an deic. An sin tòisichidh tu a" gearradh samurai slaodach mar sin gu càl. Is dòcha gu bheil eadhon damhan-allaidh glaiste ann an roisinn ceud uair nas sùbailte na na meanbh-bhiastagan sin bho Land of the Rising Sun. Mar sin bidh thu a 'ruith troimhe agus a' gearradh dheth gàirdeanan, casan, cinn ... Agus tha iad dìreach a 'socrachadh. Aig a 'char as fheàrr, faodaidh aon dhiubh a ràdh:
  - Banzai!
  Bidh Tomboy Caligula a" gàireachdainn agus a" òrdag a shròn orra:
  - Banzai, na gabh dragh!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeadh nan cartridean, a" tolladh aodainn, beul agus amhach samurai.
  An ath rud, cuir a-rithist am measgachadh roimhe. Ach, airson atharrachadh, bha an Caligula eireachdail ag amas gu sgiobalta air a" ghunna dusan òirleach a bha air a luchdachadh mar-thà agus loisg e cosgais a-steach don t-soitheach-mara blàir as fhaisge. Bha am buille neo-mhearachdach, agus dh'adhbhraich cosgais àrd-spreadhaidh Iapanach teine mòr air an deic.
  Mhothaich an gaisgeach òg gu dearbh, nuair a thig toradh gnìomhachais ann an Land of the Rising Sun a-steach, thig tòrr teine is ceò a-mach. A tha, gu dearbh, ga dhèanamh nas fhasa losgadh . Leis gu bheil na samurai air a bhith a" cogadh ris an Ruis airson ùine mhòr, gu dearbh tha sàr-mhathas càileachdail aig an sguadron sabaid aca.
  Fìor, dè as urrainn dha na Seapanach a choileanadh ma chailleas iad na soithichean mòra aca gu lèir?
  prìomh shoitheach Togo a" comharrachadh falbh. Ach dha-rìribh chan e fuasgladh feumail a tha seo. Spreadh an long-chogaidh mhòr, agus dà dhiog às deidh sin tha an soitheach a bha a" giùlan Caligula of the Dolphins a" spreadhadh cuideachd. Mu dheireadh bhreab e oifigear Ìmpireachd Iapanach le a shàilean. Agus a-rithist chaidh an dà ghaisgeach gaisgeil a thilgeil a-mach leis an tonn clisgeadh ...
  Bidh nighean sabaid partisan, às deidh dha ceann caiptean den chiad ìre a shèideadh, a "sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Geama hocaidh mara: An Ruis vs Iapan - sgòr ceithir gu neoni!
  Gu dearbh, a-nis chan eil aon long-cogaidh aig Iapan ann an seirbheis. Fìor, tha uimhir ri ochdnar luchd-turais clas blàir ann fhathast. Agus tha roghainn ann: am bàthadh no gun a bhith gam bàthadh?
  Cho-dhùin Caligula, an dèidh dha an siorc a ghluasad a-steach thuige le a chlaidheamh, gu loidsigeach:
  - Buail fhad "s a tha an iarann teth! Is e sin, bidh sinn gam bàthadh!
  Dh" aontaich Margarita, an dèidh dhi creachadair mara eile a ghearradh, leis a" cho-dhùnadh seo:
  - Carson a tha thu a" caitheamh ùine air trifles? Is dòcha nach bi an ath thuras ann dhuinn!
  Chuir Caligula an tomboy, a" tilgeil a" chùis cartridge le a chas, dìreach a-steach do shùil an t-siorc, gearan gu loidsigeach:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gum bi! Tha gaol aig Dia air an Trianaid!
  Ach shnàmh e co-dhiù. Faodaidh iad tilleadh gu daingneach an dùn air an oidhche. Chan fhaigh seo iad an àite sam bith. Agus ma bheir Kuropatkin an daingneach às aonais an com-pàirt, is ann as fheàrr a bhios e. Gu dearbh, chan urrainn dhaibh a h-uile càil a dhèanamh leotha fhèin. Tha e eadhon inntinneach dè a chanas sliochd mun chogadh neònach seo an aghaidh Iapan? Beachdaichidh iad air mar ghnìomh glòrmhor, no, air an làimh eile, bheir iad suas e mar a choisinn iad a mhàin le feachdan os-nàdurrach !
  Ach chaidh Caligula seachad gu furasta air an ath neach-fulang aige - bàta-mara a" bhlàir. Taobh a-muigh, tha iad beagan eadar-dhealaichte bho armadillos. Gu sònraichte, tha beagan nas lugha de armachd ann, agus an àite gunnaichean dusan òirleach tha feadhainn deich òirleach ann, ach tha an coileanadh mòran nas fheàrr. Ach tha iad sin cuideachd nan soithichean den chlas sreathach. Agus an uairsin tha soithichean meadhanach agus aotrom.
  Dh"atharraich an gaisgeach òg an seo beagan a innleachdan agus gheàrr e sìos na seòladairean samurai agus chuir e cuid de na cartridean a thilg e le a chasan rùisgte balach. An uairsin, ghabh e agus spreadh e an inneal-losgaidh gus am biodh am bàta-siùil a 'tiodhlacadh a shròn san uisge agus mar sin chaidh e chun bhonn chan ann sa bhad, ach mean air mhean a' tionndadh thairis.
  Is dòcha gu robh an cleasaiche balach Caligula airson co-dhiù pàirt den sgioba a shàbhaladh bhon bhàs san dòigh seo. Gu dearbha, càite an cuireadh e na h-uidhir de stuth-spreadhaidh... Margarita, às dèidh dhi moran mhòr de sheòladairean samurai a mharbhadh, chaidh a bàta-mara air bòrd.
  Chomharraich an nighean a soirbheachas gu pròiseil, agus a cèile cuideachd:
  - Sgòr: sia - neoni!
  Sheinn Caligula an tomboy, ann an corruich agus subhachas, o shoirbheachadh mòr:
  - Agus chaidh an samurai gu talamh, fo chuideam stàilinn agus teine!
  Luchd-fulaing mara ùra ... Tha , tha e coltach gun do rugadh na Seapanach a thòisich air an iomairt seo fo rionnag mì-shealbhach. Agus chan eil eadhon na h-ochd millean diathan anns a" chreideamh Shinto aca gan cuideachadh.
  Chun an Caligula tomboyish, tha e coltach gu bheil bàta-mara blàir mar phìos cairt-bhòrd a dh" fheumar a chuir fodha. Cho-dhùin e eadhon feuchainn ri innleachd beagan eadar-dhealaichte, is e sin, le bhith a "dol a-steach don chrann agus a" gearradh a "bhonn an sin le claidheamhan. Às deidh na h-uile, tha meatailt draoidheil aige air a ghlacadh bho ninjas agus draoidheachd. Tha seo a" ciallachadh gum feumar gnìomhachd a dhèanamh.
  Agus mar sin ... Tha e a" tionndadh a-mach gu bheil an iarann sreathach a "spreadhadh... Feumar trì cuibhreannan a thuiltean gus sin a dhèanamh cinnteach. Tha am balach Terminator ag ràdh le gàire:
  - Seo sinn air an t-soitheach sin ...
  Gus bàta-mara blàir a chuir fodha le buillean claidheamh, feumaidh tu dha-rìribh neart superhuman agus mac-meanmna iongantach a bhith agad.
  Is fheàrr le Margarita dòigh-obrach tòrr nas sìmplidh, ag argamaid gur e ath-aithris màthair an ionnsachaidh. Agus ma tha, bidh an nàmhaid fo thuil leis an spreadhadh.
  Bidh a" bhan-dia ghaisgeach agus an nighean partisan a" togail a h-òrdag agus ag ràdh:
  - Tha e mu thràth ochd uairean!
  Tha Boy Caligula, gun deas-ghnàth, a 'gearradh sìos mòran samurai, agus a' tilgeil cartridean marbhtach le a chasan, ag èigheach:
  - Ach tha seo dìreach tlachdmhor!
  Tha ceathrar luchd-fulaing eile air fhàgail... Feumaidh iad a bhith air am bàthadh dòigh air choireigin gus nach fàs seo ro àbhaisteach. Thig suas le rudeigin sònraichte, gun samhail. Agus bidh na gillean, gun fhacal a ràdh, ag obair mar a leanas. Is e sin, bidh iad a 'glacadh nan stiùirichean smachd ... Gu fortanach, tha na soithichean mar-thà aig làn astar, a tha a' ciallachadh nach eil e cho doirbh dèiligeadh riutha. Agus mar sin, gheibh thu grèim air na stiùirean-smachd agus a dhol gu reithe ... Battlecruisers, tha na soithichean ùra, ach tha mòran shoithichean seann-fhasanta ann an cabhlach Iapanach aig nach eil cothrom teicheadh bho reithe loidhne dhìreach.
  Dè ma bhuaileas soithichean, agus eadhon an fheadhainn a tha dèanta de mheatailt, aig astar luath sa mhuir?
  An uairsin bidh na leanas a 'tachairt: rughadh uabhasach, bleith armachd, siotaichean stàilinn an dà shoitheach a' spreadhadh. Bidh na deichean 's na ceudan de sheòladairean, le aghaidhean buidhe air an sgapadh, a' ruith sìos air na mullaichean briste, an sùilean cumhang a' sreap a-mach às an aghaidh, agus sruthan fala ag itealaich a-mach às am beul le fiaclan air an leagail.
  Agus bidh luchd-sabaid Iapanach a" tuiteam air bòrd, a" tuiteam a-steach do shruthan foam a bhios gan ithe sa bhad. Agus bidh na soithichean a" tòiseachadh a" dol fodha gu sgiobalta, a" slaodadh mòran bheatha dhan doimhneachd.
  Thuirt Margarita, a" leantainn oirre a" cur às do na seòladairean gun truas no cuirm, le gàire:
  "Tha e math cuideachd nach bi na Seapanach a" toirt boireannaich is clann air bòrd. "
  Bha Caligula, a 'toirt a-mach an siorc a dhìrich air, ag aontachadh gu furasta le seo:
  - Tha, cha do ghabh cult nan Amazons freumh am measg nan samurai. Fìor, tha coltas gu bheil ninjas boireann aca!
  Thug a" bhan-dia-ghaisgeach òg agus, aig an aon àm, nighean partisan geàrr-chunntas air:
  - Dusan neoni nar fàbhar ... Ach tha dà lilies latha mu dheireadh air fhàgail fhathast. Dè a dhèanamh leotha?
  Caligula an tomboy cearban eile na phìosan agus mhol e:
  - Bheir sinn gu port Dalniy iad. Tha e a-nis fo smachd na Ruis, agus cuiridh dà bhàta-mara eireachdail, ùr-nodha gu mòr ris a" chabhlach againn!
  Margarita, a 'pronnadh creachadairean na mara le claidheamhan, deònach aontachadh le seo:
  - Tha, agus is e seo am fuasgladh as fheàrr!
  Ged a tha cliù aig na Seapanach airson a bhith nan luchd-sabaid gun lùbadh, chaidh buaidh moralta buillean fiadhaich an dà shàr aingeal thairis air na bha sinn an dùil. Gu dearbha, ma dh'fheumas tu a bhith a 'sabaid chan ann le daoine, ach le creutairean coltach ris na diathan as fìor, agus' s dòcha eadhon demiurges, is dòcha nach eil misneachd aig eadhon luchd-sabaid Land of the Rising Sun.
  Mar sin, an dèidh Margarita air aon bhàta-mara, agus Caligula air an taobh eile, na h-oifigearan a bu dhìleas a ghearradh dheth, agus cuid dhiubh a bhreabadh, bha seòladairean agus meacanaig eile den bheachd gum b 'fheàrr a dhol a-steach dha na saobh-chràbhaidhean sin . Agus chaidh an dithis luchd-brathaidh gu port Dalniy, a thug na Seapanaich às, às deidh dhaibh call o chionn ghoirid, gun sabaid ri arm na Ruis.
  Bha Caligula Dolfinov den bheachd, às deidh a h-uile càil, gur e ùghdarras a th" ann am feachd stailc. Mar eisimpleir, aig àm Blàr Khalkhin Gol, cia mheud Seapanach a chaidh a ghlacadh leis an arm uabhasach Sòbhieteach? A rèir dàta Sòbhieteach, bha 476 neach, a rèir àireamhachadh eile nas fhaide air adhart, mu 200, agus mar thoradh air iomlaid dha chèile, cha deach ach 88 a thilleadh gu na Seapanach, is e sin, cha do thill ach glè bheag dhan dùthaich dhachaigh aca.
  Is e sin, sheall an samurai daingneachadh. An dèidh call, a rèir dàta Sòbhieteach, chaidh mu fhichead mìle neach a mharbhadh.
  Airson coimeas a dhèanamh, chaill an t-arm Sòbhieteach cha mhòr na h-uimhir a chaidh a mharbhadh ( gun a bhith a" cunntadh an fheadhainn a bhàsaich ann am braighdeanas) aig àm an Dàrna Cogaidh mar phrìosanaich.
  Agus seo a dh'aindeoin 's gu bheil an NKVD gu brùideil a' dèiligeadh ri teaghlaichean an fheadhainn a ghèill.
  Mar sin chan eil fulangas shaighdearan Iapanach cus. Aig àm Cogadh Russo-Iapanach, chaill na Seapanaich ceud uair nas lugha de shaighdearan mar phrìosanaich cogaidh na na Ruiseanaich!
  Ach, ge-tà, tha seo gu ìre air sgàth 's nach do bhuannaich arm na Ruis aon bhlàr mòr. Agus às aonais buadhan chan eil prìosanaich ann.
  Ach, tha e a 'tachairt gu bheil mòran shaighdearan air an glacadh cuideachd san arm a tha a' tighinn air adhart.
  am balach gaisgeach Caligula ri Margarita tro walkie-talkie prìomhadail:
  - Is dòcha gun tog sinn a" bhratach gheal às deidh a h-uile càil, air neo bàthaidh iad sinn?
  Chuir Margarita an aghaidh:
  "Tha e tàmailteach a bhith a" seòladh fo bhratach gheal." Is fheàrr an tricolor Ruiseanach a thoirt thairis air do cheann!
  Chuir an gaisgeach òg an t-snàthad a-steach do chas casruisgte, sgiobalta a" bhalach-terminator, agus an dèidh dha an ath samurai a tholladh air a" mhaoil, thuirt e:
  - Agus nam bheachd-sa, bidh Andreevsky le crois nas soirbheachaile!
  Leis an sgòr ceithir-deug gu neoni, tha na crainn nèibhidh le Iapan air an crìochnachadh agus a-nis chan urrainn dhut a-mhàin na soithichean a chaidh a ghlacadh a thoirt thugad fhèin, ach cuideachd seinn. Sheinn Caligula of the Dolphins an òran buaidh aige aig mullach a sgamhanan:
  Farsaingean mòra de chuantan, chuantan -
  Threabh sinn iad fon bhratach tricolor!
  Thug na saighdearan buaidh air beanntan àrda,
  Bha na h-iolairean a' beucaich le buaidh!
  
  Bha gaisgich Ruiseanach air an aithneachadh leis a 'phlanaid,
  Bhuail sinn na nàimhdean le claidheamhan agus bayonets!
  B" urrainn dhuinn cuing an fhasais a thilgeil a-mach à leth an t-saoghail,
  Chrìochnaich sinn ar caismeachd le buaidh ann am Berlin!
  
  Ràinig na Nadsaidhean air tancaichean cromag,
  Tha iad a" bagairt a h-uile raon Ruiseanach a sgrios!
  Ach buailidh iad na freiceadain dhamnte ,
  Gus an urrainn don chloinn againn a bhith beò gu toilichte gun chuing!
  
  Is sinne clann an Athair, a tha nas àirde na a h-uile duine eile air an t-saoghal,
  Rugadh sinn, a 'glùinean calico le ar casan lom!
  eadar-ghuidhe air ar son, 'gar cur gu cath ,
  Agus thug Dia a' Chèitein fo bhlàth ann an aoibhneas!
  
  Cha 'n 'eil roinn de throcair 's de chridhe ni's airde ,
  Dè a bheir aisling agus ath-bhreith!
  Fosgail an dorus glòrmhor gu neo-bhàsmhorachd,
  Ach ma tha thu nad shuidhe ann an ambush, bi sàmhach !
  
  Tha madaidhean-allaidh agus caoraich ann, ach is tusa buachaillean na cruinne,
  Agus is e do chuibhreann an òrdugh a thoirt don àm ri teachd!
  A' chùis a ghiùlan gu crìch a' chruthachaidh,
  Gus nach tèid an teine sìorraidh ann an cridhe do ghràidh a-mach!
  
  Cò aig tha fios càite an cuir peilear nàmhaid stad air saighdear,
  Ach fhathast, ann am blàr, tha bàs nas fheàrr na galairean grod!
  Agus ma gheibh thu bàs, an sin pronnaidh do charaid an nàmhaid ,
  Cha ghabh e ris, oir tha nigheanan casruisgte gan cur ann am braighdeanas!
  
  O, an dàn don Ruis, cogadh is teine às deidh cogadh,
  Dhaibhsan a tha airson a dhol air saor-làithean, chan eil àite ann dhaibh, fhios agad, ann am pàrras!
  Ann an so chaidh Sam ifrinn an sàs ann an co-bhanntachd ri Satan,
  A 'bagairt: - Bheir mi sìos an atom agus brisidh mi a' chlach-mheallain!
  
  Ach bidh dìon ann cuideachd an aghaidh urchraichean,
  Agus chan urrainn dha boma niùclasach Moscow a sgrios ...
  Faodaidh sinn tancaichean a chleachdadh gus am parasite fhaighinn,
  Agus bidh òrain dòrainneach mun fheadhainn a tha air tuiteam gad dhèanamh brònach!
  
  Reic airson sgillinn, chan e cuibhreann Ruiseanach,
  Às deidh na h-uile, tha gach fear againn na dheagh ghaisgeach!
  Na creid gu bheil Dia air ar cur san dreuchd cheana,
  Gu dearbh, tha thu a 'co-dhùnadh dè cho fionnar' sa tha an èigheach!
  
  Bha fàilligidhean, bha buaidh ann,
  Thachair e mar mhaighich a" teicheadh bho mhadaidhean-allaidh uamhasach!
  Ach ma thòisicheas cogadh, bidh sinn ann a-rithist,
  Dèan briseadh air an arm brùideil de uilebheistean ann an ruitheam ifrinn!
  
  Creid mi, chan eil sinn a 'cluich airson adhbhar a' chogaidh,
  Chan eil gairm sam bith eile againn ach a bhith nad charaidean snog!
  Is daoine bràithreach sinn, cha'n e Abel agus Cain,
  Dhuinne, is e eun òran, agus chan e geama reamhar!
  . EPILOGUE
  Às deidh dha Dominica a h-inntinn a lasadh, bha a" chlann a" sgreuchail agus a" bualadh an làmhan airson ùine mhòr. Tha, tha e math , faodaidh tu a ràdh gun do shoirbhich leatha - a 'crathadh aphorisms agus a' cromadh rithe fhèin.
  Às deidh sin, dh'ainmich Margarita agus Dominica cuirm airson an t-saoghail gu lèir, gus am biodh spòrs agus aoibhneas anns an anam.
  Chuir iad a mach na slatan draoidheil aca, agus nochd bùird sòghail, làn tiugh de bhiadh . Bha a h-uile dad an seo sòghail agus glè bheairteach.
  A leithid de shoithichean mìorbhaileach agus tòrr chèicean, pasgan custard, donuts, pretzels, muffins agus cèicean le deagh sgeadachadh. Tha e eu-comasach a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, no a mhìneachadh le peann.
  Agus tha a h-uile dad cho blasta agus cho cùbhraidh gu bheil e gu litearra gun samhail ann an sòghalachd agus bòidhchead.
  Chuir Margarita tweet:
  A h-uile rud as fheàrr, as fheàrr airson clann,
  Air ar planaid sunndach...
  Gu ma fada beo a ghrian 's a ghaoth,
  Beachdaich air na sìthichean le uallach airson a h-uile càil!
  Agus thòisich i air dannsa. Agus lean Domenia i, agus grunn nigheanan eile maille riu. Chaidh e glè mhath .
  Thug Margarita fa-near gu loidsigeach:
  - Bidh a h-uile dad gu math, bidh a h-uile dad gu math mura dèan sinn dragh !
  Agus ghabh an nighean partisan agus leig i a-mach cleas-teine eile bhon t-slat draoidheachd aice. Agus bha e mar thobar daoimein a" sruthadh ann an sruth ro stoirmeil.
  Thug Dominica fa-near:
  - Bòidhchead, beauty.
  Bidh e a 'briseadh a-mach mar fhuaran bho mhuc-mhara!
  Às deidh sin bha an t-àm ann airson cur-seachad. Chuir grunn de na balaich as motha, mu cheithir bliadhna deug a dh'aois agus gu math fèitheach, miotagan bog air an làmhan agus thòisich iad a 'sabaid ri chèile.
  Bhuail iad le'n lamhan 's le casan rùisgte, agus iad a' gàireachdaich agus a' gàireachdaich.
  Thug Dobrynya fa-near le gàire:
  - Às deidh na h-uile, tha uidheamachd tuathanais coitcheann aca!
  Chrath am Prionnsa Oenomaus:
  - Chan eil iad air an trèanadh ann an ealain armachd !
  Rinn am balach Dobrynya sgàineadh, a 'leum a-steach don fhàinne gluasadach:
  - Leig leam falbh!
  Agus bhuail dithis dheugairean fèitheach sabaid ri chèile. Thòisich na balaich a 'gàireachdainn agus thug iad ionnsaigh air Dobrynya. Bha disassembly agus crathadh ghàirdeanan is casan.
  Sgap Dobrynya gu sgiobalta agus phut e gu aon taobh iad. An uairsin rug e air fear de na balaich ri taobh an t-sròin le òrdagan rùisgte . Rinn e caoineadh ann am pian fiadhaich. Agus thilg am balach gaisgeach a-rithist e, gun deas-ghnàth sam bith, agus thug e air tionndadh a-null.
  Rinn a" chlann mun cuairt gàire agus bhuail iad an làmhan. Agus phut Dobrynya ceathrar bhalach còmhla aig an aon àm agus phaisg e iad gu dòigheil ann an clò-bùird.
  Às deidh sin, dh'fhàs an gàire gu tur bodhar. Dìreach mar a tha moladh na cloinne. Gu dearbh, bha e a" coimhead gu math snog .
  Thuirt Dobrynya gu seòlta:
  - Am fear a dh' ith e !
  Chaidh Dominika a-steach don fhàinne cuideachd. Rinn i cuideachd ealain armachd. Às deidh na h-uile, chan e fealla-dhà a th" ann an cleasachd ann am filmichean. Sheall i i fhèin mar Supergirl agus shabaid i le supervillain . An uairsin bhuail an dithis nighean a chèile airson dusan grèim. Agus tha sin sgoinneil . Bha eadhon na bruisean aca fìor.
  A-nis thàinig deugaire làidir fèitheach timcheall air ceithir-deug ann an stocan snàmh an aghaidh Dominica. Agus dh"fheuch e ri ionnsaigh a thoirt air an nighinn. Fhreagair Dominica le buille mionaideach bhon t-sàil rùisgte aice gu plexus na grèine, agus thuit am balach agus thòisich e a "frasadh.
  Chuir Dominica tweet:
  - Chan e balach a th" annad , chan e balach a th" annad,
  Chan eil fìor...
  Chan e balach a th " annad , chan e balach a th" annad -
  Bogsa rotten!
  bhuail e Dominica air a dhruim fèitheach leis a h-uile neart . Rinn an nighean sgreuchail agus bhreab e air ais e. Sheas e agus ruith e gu Dominika agus dh'fheuch e ri sabaid rithe. Bha an deugaire làidir agus air a chruadhachadh le obair chruaidh air làrach togail. Agus bha aig Dominika ri cuideam a chuir air a neart gu lèir gun a bhith a" tuiteam. Ach shleamhnaich i a-mach agus an uairsin thilg i am balach làidir thairis oirre. Thuit e, a 'bualadh a-steach do mhias le sturgeon. Agus dh"fhàs am balach glè shalach.
  Agus rinn a" chuid eile den chloinn gàire fiadhaich agus rinn iad aghaidhean. Bha seo a" coimhead fìor mhath .
  Leum an gille suas, ach fhuair e breab cruaidh
  nigheanan ban-chleasaiche san smiogaid, chaidh a bhualadh le shin anns a 'ghluasad a bha a' tighinn a-steach, agus thuit am balach fèitheach thairis.
  Sheinn Dominic gu làidir:
  Tha e gu h-obann a" feitheamh ri neach-fulang sa mhèinn,
  A 'comharrachadh radar a-steach don adhar ...
  Aon mhearachd - toirt air falbh gun fhiosta,
  Agus tha buille do-sheachanta!
  Is e seo, gu dearbh, nighean karate. Mar sin thionndaidh i mun cuairt agus bhreab i balach eile san t-sròin le a shàilean rùisgte. Thuit e agus leig e a-mach tobar fala bhon inneal sèididh aige . Ach leum e suas sa bhad. Agus a-rithist gu sabaid. Agus tha Dominika a" triall air, a" toirt air tuiteam. Is e boireannach dha-rìribh a tha seo.
  Chrath Dobrynya le cead:
  - Cùm e suas! Uill, tha thu nad nighean sgoinneil !
  Seo balach làidir eile a sgèith air falbh bho bhuille Dominica.
  Seo far an do thòisich an còmhstri. Thilg an nighean deugaire eile thairis oirre agus rinn i gàire:
  Clann-nighean bhon àrd-chomann,
  Tha mi dha-rìribh ag iarraidh an duine a bhualadh!
  Às deidh sin, chuir an nighean a-rithist na balaich còmhla, a 'toirt dhaibh bruthaidhean agus cnapan. Agus bha e a" coimhead uabhasach èibhinn agus èibhinn.
  nan gillean :
  - Is tusa an nighean againn ! Gu math teth agus sabaid!
  Chrath Dominica agus rinn i gàire:
  Tha fuil theth aig a' chaileig trodaiche,
  Tha an dall horde a" toirt ionnsaigh oirnn!
  Chuir i geasan, agus dhòirt fìor uisge uachdar, bainne co-dhlùthaichte agus mil air na balaich bho shuas.
  Agus a-rithist gàire aoibhneach na cloinne. Tha a h-uile càil a 'snìomh agus a' tachairt cho fionnar agus ionnsaigheach. Agus tha amannan èibhinn anns an ionnsaigh seo.
  Tha am balach prionnsa Oenomaus, gu dearbh, cuideachd sa gheama. Ciamar as urrainn do dhuine sam bith riaghladh às aonais? Agus tha an gaisgeach òg gu math dàna a 'tilgeil thairis air fhèin balach a tha a' coimhead nas sine agus nas motha. Agus a-rithist exclamations dealasach. Tha, is e sabaid a tha seo dha-rìribh a tha a dhìth.
  Shìn Enomai a làmh, agus thuit am balach air cnap de chèicean còmhdaichte le uachdar. Agus bha iad a 'spreadhadh agus a' sgapadh cho èibhinn agus le spionnadh. Agus bha aromas a" chidsin draoidheil mar sin.
  Thug Dobrynya fa-near le osna:
  - Tha e tàmailteach a leithid de bhiadh a chaitheamh!
  Rinn Dominic gàire agus fhreagair e:
  - Tha sin ceart gu leòr! Nì mi barrachd draoidheachd!
  Sheinn balach Phoenix:
  An àiteigin sa choille tha luchd-draoidh,
  Tha iad a' fuaigheal caftan airson Satan...
  Chuireadh clachan mu'n cuairt,
  An dùthaich eireachdail againn!
  Às deidh sin, thàinig e gu bhith na charaidean ri Dobrynya. Thòisich an dà bhalach gaisgeil an toiseach air an dòrn a chuir a-mach, a" feuchainn ri bualadh air a chèile san aghaidh . Chuir iad sìos e uair no dhà gu cas, agus nochd bruthaidhean. An uair sin ghabh na gillean-cogaidh e agus bhuail iad am maoil. Mar sin thòisich sradagan ag itealaich bho mo shùilean.
  Phut iad a chèile, bhuail iad cinn agus an uairsin thòisich iad a 'sabaid. Agus bha an t-sabaid gu math cruaidh. Ghabh na gillean ridire an sàs, a" pronnadh a chèile agus a" brùthadh a chèile.
  An uairsin thòisich iad a" bualadh an cinn a-rithist, rud a bha a" coimhead na bu ghòraiche na bha e fionnar is bagarrach. Agus rinn seo an leithid de dhòigh 's gun tug e gàire bodhar air a' chloinn-amharc.
  Thug Dominica an iteag na làmhan agus thòisich i air tic a chur air sàilichean lom nam balach. Thòisich Dobrynya agus Phoenix a" gàireachdainn, tha e dha-rìribh cho gòrach agus fionnar nach urrainn dhut stad a bhith a" gàireachdainn.
  Thug Margarita fa-near le gàire prima donna:
  - Tha, tha thu nad nighean fionnar. Dìreach prìomh neach-aoigheachd. Dè eile as urrainn dhut a dhèanamh?
  Rinn Dominica gàire:
  - Tha, san fharsaingeachd, is urrainn dhomh a h-uile dad a dhèanamh. Agus chì thu seo barrachd air aon uair!
  Dhealaich Dobrynya agus Phoenix. Bha iad a" sweating agus bha na torsos snaidhte aca a" deàrrsadh mar gum biodh iad air an dòrtadh le ola ollaidh.
  Thuirt Margarita le osna:
  - Tha buaidh againn, ach chan eil sinn nas fhaisge air an amas a bhith a" sàbhaladh gnè nas làidire. Buinidh an radan buidhe don nàmhaid againn Bastinda, a chaidh à bith gun fhios càite. Agus dhòirt sinn na pònairean. Uill, chan ann gu dìomhain, ach fhathast às aonais an toradh air an robh sinn a 'cunntadh!
  Sheinn Dominica mar fhreagairt:
  Chan eil beatha furasta
  Agus chan eil na slighean a 'dol dìreach ...
  Thig a h-uile càil ro fhadalach
  Tha e uile air falbh ro thràth!
  Mean air mhean, dh'fhàs faireachdainn na cloinne saor nas socraiche. Agus bhàsaich na sabaidean, eadhon feadhainn èibhinn, sìos, agus cha robh an ceòl cho àrd.
  Agus an uairsin gu h-obann chualas fuaim. Sheas an adharc rabhaidh.
  Leum na gillean agus na caileagan a-mach às na suidheachain aca sa bhad agus bha iad a 'bristeadh le claidheamhan agus sleaghan. Bha iad deiseil airson sabaid.
  Nochd dragain anns an adhar. Bha iad tri-cheann, seachd-cheann, agus dà cheann dheug . Agus bha tòrr dhiubh ann, agus snàgairean mòra. Gu nàdarra, mar as motha de chinn, is ann as motha am meud. Agus nam measg bha a 'bhana-bhuidseach eòlach Bastinda, a bha a' coimhead beag an aghaidh cùl-raon nan dragain.
  Rinn Dominic feadan agus thug e fa-near:
  - Wow! Tha e coltach nach eil e seachad fhathast!
  Sheinn Margarita mar fhreagairt:
  Tha mi a 'tuiteam le mo bhroilleach, a' glacadh luaidhe,
  Tha an talamh làn de thuill, mar bast...
  Ach tha fios agam nach e seo an deireadh fhathast -
  Chan eil ann an deireadh ach toiseach!
  Bha mu leth-cheud mìle de chloinn ghaisgich ann - is e seo armailt slàn, cha robh barrachd air dà cheud dragon. Mar sin, cha do ruith na gaisgich òga air falbh. Bha iad deiseil airson sabaid agus toirt seachad am beatha gu daor, agus is dòcha eadhon buannachadh!
  Tha an dà thaobh dùbhlanach agus diongmhalta.
  as motha tàirneanach :
  - Na biodh sgàth ort! Cha bhith sinn a" sabaid le clann! Tha sinn airson sìth agus ceartas!
  Dh'èigh Dominica:
  - Mar sin carson a thàinig thu an seo?
  An seo bha Bastinda a" reubadh, a" gàireachdainn gu làidir:
  - Tha fios agam gur e am prìomh amas agad an artifact Yellow Rat fhaighinn, agus gun a bhith a" saoradh na tràillean cloinne!
  Chuir Margarita an aghaidh:
  - Chan eil e a 'cur bacadh air! Co-dhiù, cha robh sinn airson ar clann fhàgail agus cha bhith sinn gu bràth!
  Thuirt dusan ceann an dràgon sa bhad:
  "Tha sinn a" cur luach air d "uaislean!" Ach tha Bastinda a" toirt cuireadh dhut geama a chluich. Ma bhuannaicheas tu, bheir e dhut an radan buidhe, ma nì e, bidh do cheathrar nan tràillean gu bràth.
  Chrath a" bhan-draoidh Bastinda:
  - Tha! Sin e! Uill, a chlann, tha cus fealla-dhà leotha. Bidh na ceathrar agad tòrr nas fheumail ann an tràilleachd!
  Thug Dominica fa-near le gàire:
  - Faodaidh sinn geama a chluich. Dìreach leig, air eagal call, a 'bhana-bhuidseach Bastinda chan ann a-mhàin a thoirt dhuinn artifact Yellow Rat, ach cuideachd a bhith nar tràill.
  Dhaingnich Margarita, a" stampadh a cas-rùisgte:
  - Sin e! Is e seo dìreach a tha a dhìth oirnn! Bhiodh e cothromach nan cuireadh Bastinda a saorsa ann an cunnart cuideachd!
  an Dà Cheann Dusan :
  - Biodh e mar sin! Artifact agus saorsa na bana-bhuidseach, an aghaidh saorsa ceathrar dhaoine cudromach - cothromach!
  Chrath a" bhan-draoidh Bastinda a ceann le falt dubh:
  - Ceart gu leòr, mar sin biodh e! Bidh mi an-còmhnaidh a" buannachadh a" gheama seo co-dhiù. Agus cha chuidich eadhon eòlas air draoidheachd iad!
  Bheuc an dràgon dà-cheann- dheug:
  - Am bheil thu a' gealltainn gu'n coimhlion thu do gheallaidhean air eagal gu'n caillear thu ?
  Ghlaodh na còignear còmhla:
  - Bheir sinn!
  Thug a" bhan-draoidh Bastinda bòrd le ceàrnagan bhon backpack aice agus thuirt i:
  - An uairsin tòisichidh sinn!
  Agus dh" fhoillsich i am bòrd: air ball nochdadh figearan air. Bha e caran coltach ri tàileasg traidiseanta, cha b" e a-mhàin na ceàrnagan dà, ach trì dathan: geal, dubh is liath. Agus bha tòrr a bharrachd figearan againn . Tha fealla-dhà, boghadairean agus oifigear, seanailear, marasgal, ballista, carbad agus rudeigin eile.
  Thuirt Dominica:
  - Tha, chan eil fios agam ciamar a choisicheas iad! Tha seo mì-chothromach!
  Fhreagair a" bhan-draoidh Bastinda le gàire:
  - Thug thu cheana t' fhacal, 's cha 'n 'eil àit air teàrnadh. Tha diùltadh cluich co-ionann ri a" chùis a dhèanamh!
  Chrath Margarita:
  - Tha fios agam air a 'gheama seo! Agus mar a tha na figearan a" coiseachd a-staigh cuideachd! Mar sin cluichidh sinn!
  Chrath a" bhan-draoidh Bastinda:
  - Uill ma-thà! Is e am prìomh fhigear an seo an rìgh agus cluichidh sinn gus an dèan sinn checkmate!
  Bhuail clann-ghaisgich an làmhan. Chrath Margarita a slat draoidheachd, agus nochd ìomhaigh de bhòrd mòr le trì seòrsaichean cealla air am beulaibh. Agus a-nis bha na mìltean de thràillean a bh" ann roimhe ga faicinn sa bhad.
  Thug Margarita fa-near:
  - Ron chogadh, bhuannaich mi geama tàileasg an aghaidh Botvinnik fhèin, ged nach ann gu pearsanta, ach ann an geama aig an aon àm. Ach aig ochd bliadhna a dh'aois, tha e math a bhith a 'bualadh air curaidh an USSR!
  Thuirt a" bhan-draoidh Bastinda:
  - Is e geama gu tur eadar-dhealaichte a tha seo! Cha robh tàileasg fiù 's faisg oirre!
  Chrath an nighean partisan:
  - Tha fios agam! Tha e nas toinnte agus tha barrachd pìosan ann, ach is urrainn dhomh a chluich! Mar sin na bi a" smaoineachadh gum bi e furasta dhut!
  Chrath a" bhana-bhuidseach le falt dubh:
  - Tha na pìosan agam dearg - tòisichidh iad an toiseach!
  Agus ghluais i an slinger air adhart . Fhreagair Margarita le bhith a" gluasad am boghadair. Thòisich geama cho socair. Bha ceud figear air gach taobh, agus na tri, ach na righrean. Tha aon dhiubh ann, agus thig an geama gu crìch le mate. Uill, tha seo brèagha agus loidsigeach.
  Chluich Bastinda agus rinn i gàire. Lean a 'chiad iomlaid. An uairsin gluais luchd-brathaidh luath. Thug Dominica fa-near gu bheil an jester a" gluasad mar bhanrigh ann an tàileasg traidiseanta, ach a" bualadh mar ridire.
  Tha, tha e inntinneach. Tha coltas easbaig air an oifigear, ach bhuaileas e mar rìgh. Agus bidh an coitcheann a" gluasad mar rocaid, ach a" bualadh mar ridire. Bidh am marasgal a 'gluasad mar bhanrigh, ach a-mhàin a' bualadh mar rocaid. Gu dearbh, is e na h-àireamhan as cumhachdaiche na viziers mòra, bidh iad a "gluasad mar bhanrigh agus mar ridire, agus cuideachd a" bualadh. Tha, gu dearbh, banrighrean ann, agus tha iad dìreach mar ann an tàileasg àbhaisteach. Bidh boghadairean a" gluasad mar ghealtairean, ach bidh iad a" losgadh trì ceàrnagan air adhart gu trastain, agus chan eil ann ach dhà. Tha e coltach gur e saighdearan-coise àbhaisteach an fheadhainn as laige, ach faodaidh iad, nuair a ruigeas iad an loidhne mu dheireadh, tionndadh gu pìos sam bith ach an rìgh.
  Coisichidh an carbad mar each, ach buailidh e mar ailbhean. Tha, tha e inntinneach mar a thionndaidh e a-mach. Tha ballista ann cuideachd - bidh e a" gluasad mar rook, ach a" bualadh mar bhanrigh. Rooks, ridirean agus easbaigean, mar ann an tàileasg àbhaisteach. Ach tha aon-adharcach ann cuideachd. Coisichidh e mar rìgh, ach buailidh e mar bhanrigh. Agus aon-adharcach rìoghail. Bidh e a 'coiseachd mar ailbhean, ach a' bualadh mar neach-frithealaidh mòr, is e sin, mar bhanrigh agus ridire. Tha, chan e geama fealla-dhà a tha seo. Agus tha trì figearan gach fear. Agus feuch rudeigin gun a bhith a 'gèilleadh. Agus a-nis, tha e coltach gu bheil Bastinda mar-thà air barrachd fearainn a ghlacadh agus air buannachd susbainteach fhaighinn.
  Tha e soilleir, tha i tòrr nas eòlaiche na Margarita.
  Chuir Dominica le misneachd, no gu h-ìoranta, tweet:
  - Coisich an t-each! Each!
  Chuir Margarita dheth i:
  - Na cuir bacadh air! Dè dh'fheumas a dhèanamh, tha mi a 'dèanamh!
  Agus ghluais an nighean partisan gu cinnteach am figear aice. Lean Bastinda a 'toirt ionnsaigh. Bha am blàr gu math cruaidh agus neo-thròcaireach.
  Thòisich Margarita air seinn gus beagan misneachd fhaighinn air ais agus misneachd agus brosnachadh a thoirt don gheama;
  'S e 'g èirigh gu h-àrd, A' togail nan slèibhtean cas,
  Sgrios an tonn, geimhlean deigh an cuan !
  Ghearradh an t-sail, bha na neoil air an lìonadh le luaidhe,
  Agus bhris gaoth ùr an ceò!
  
  Tha mi còmhla riut air bearradh cladaich,
  Bidh atadh na mara a" cuir tàir air do chluais!
  Phòg an trodaiche a h-amhaich le làmh chiùin,
  Tha an Tighearna naomh air èirigh ann am anam!
  
  Tha mullach nam beann sneachda geal,
  Agus dealain-dè neamhnaid air a 'bhroilleach!
  Air astar, shiubhail longan fo sheòl,
  Chan urrainn dhut do bhruadar a leigeil seachad agus tuiteam na chadal!
  
  Thug mi iomradh ort, a ghràidh,
  Do shùilean radanta bho dheòir!
  Às deidh na h-uile, às aonais thusa, chan eil eadhon an saoghal gu leòr dhòmhsa,
  Tha stoirmean agus stoirmean a" beucaich sa chridhe!
  
  Còmhla riut blasaidh sinn tòrr glòir,
  Agus tha puinnsean a" dol a-steach do mhiann!
  Tarraing do chlaidheamh an ainm a" chumhachd sin,
  a bhith a " frithealadh !
  Sheinn Margarita gu foirfe agus, le gàirdeachas, chuir i ionnsaigh chinnteach air bhog. Cha do chuir an nighean partisan dàil sam bith air ìobairt a dhèanamh, agus aig àm air choreigin bha an cothromachadh tàbhachdach de fheachdan a" coimhead uamhasach dhi. Ach seo beagan stailcean innleachdach nas làidire agus ...
  Thuirt Margarita le gàire neo-chiontach:
  - Checkmate, Mrs Bastinda!
  Sheas i gu fiadhaich agus sheall i mun cuairt, a 'coimhead air gach taobh air an dràgon as motha, dà cheann dheug . B 'e meud inneal-adhair mòr-chlas a bh' ann, bha rèis gach sgiath math dà cheud meatair - is e uilebheist a tha seo. Is dòcha nach b 'urrainn dha eadhon draoidheachd iongantach a' bhana-chleasaiche taghte Dominica faighinn thairis air a leithid de fhuamhaire.
  Bha ceannard mòr an dràgon a" beucaich le dusan ceann aig an aon àm:
  - Chaill thu gu Bastind. Mar sin thoir do bhuannachdan don Yellow Rat - artifact luachmhor, agus rach gu tràilleachd dha na maighstirean ùra agad!
  Rinn Bastinda osna agus thug i artifact a-mach às a baga-droma. Gu h-obann, cha robh ann ach meud coconut, ach bha e a" deàrrsadh le solas soilleir, buidhe.
  Thug a" bhana-bhuidseach a-mach e agus thug i fa-near:
  - Tha e agad. Mar a h-uile rud a th" annamsa, tha e leatsa a-nis!
  Thug Margarita an artifact na làmhan agus an uairsin chuir i am falach e na baga-droma. Agus thug i fa-near:
  - Tha seo math! Uill, dè a bu chòir dhut fhèin agus mise a dhèanamh, Bastinda?
  Taobh a-muigh, fhreagair boireannach dubh fhathast gu math òg agus tarraingeach:
  - Is urrainn dhomh tòrr rudan a dhèanamh. Tha mi mu thràth còrr is mìle bliadhna a dh'aois. Agus dè mas urrainn dhomh dòighean draoidheachd neo-aithnichte a theagasg dhut. Uill, agus bi mar mhanaidsear na rìoghachd cuideachd. Tha tòrr eòlas agam air seo, agus chan e dìreach a bhith a" stiùireadh clann.
  Shrug Margarita agus thug i fa-near:
  "Tha mi a" smaoineachadh gur dòcha gun leig mi air falbh thu, às deidh dhomh bòid a ghabhail an-toiseach gun dèan thu ach gnìomhan math. "
  Thuirt Dominica:
  - Dè ma tha i na laighe? Tha daoine againn, eil fhios agad. Tha eadhon an Koran ag ràdh gum faodar bòid a bhriseadh ann an cuid de chùisean.
  Agus sheinn a" bhana-chleasaiche nighean:
  Creid mi, tiormaichidh do sheirbhisich iad fhèin,
  Thèid do bhrath, thèid do bhrath ...
  Agus iadsan a mhionnaicheas ann an gaol mar seo,
  Dìreach seall, marbhaidh iad thu!
  Chuir Margarita an aghaidh:
  "Tha e na chleachdadh aig ar luchd-draoidh am facal agus am mionnan a chumail." Tha a bhith nad neach-brisidh a" ciallachadh damnadh agus tàir sìorraidh a thoirt bhon h-uile duine. Mar sin cumaidh Bastinda a bòid no diùlt e a ghabhail. Mar sin tha roghainn aice eadar tràilleachd agus a bhith a" toirt seachad droch ghnìomhan gu bràth!
  Bana-bhuidseach le gruag dhubh air a crathadh:
  - Tha rudeigin ri smaoineachadh an seo. Na dèan olc a-riamh, tha seo cuideachd gu math duilich, agus chan eil e an-còmhnaidh tlachdmhor!
  Bha Dominica feargach:
  - Carson a tha thu a" co-dhùnadh dhuinne, a Mhàiri? Tha mi a" smaoineachadh, gu bheil e nas fheàrr gum biodh i na tràill againn. Bidh searbhanta draoidheil gun aois gu math feumail san dachaigh. Cha bu chòir dhi a bhith na tràill agad, ach am fear cumanta againn!
  Dhaingnich am balach gaisgeil Dobrynya:
  - Tha, tha sin ceart! Chuir an ceathrar againn ar saorsa an cunnart. Agus tha thu airson a òrdachadh leatha fhèin.
  Thuirt am balach prionnsa Oenomaus:
  "Tha mi cuideachd a" smaoineachadh gu bheil e nas fheàrr a leigeil air falbh, a "gabhail bòid gun a bhith a" dèanamh ach gnìomhan math. " Carson, fhad "s a bhios tu a" tional aon-deug artifact eile, a "slaodadh tràill còmhla riut? Chan eil innte ach eallach!
  Thuirt Dobrynya agus Dominica còmhla:
  - Chan e, is i ar tràill! Agus cha leig sinn air falbh i!
  Thuirt ceannard an dràgon:
  - Tha sgaradh agad: dithis an aghaidh dithis! Tha mi a 'moladh bonn airgid a thilgeil. Mas e cinn a th" ann, nì sinn mar a tha Margarita ag iarraidh, mas e earbaill a th" ann , nì sinn mar a tha Dominica ag iarraidh!
  Dh"èigh clann nan gaisgeach ann an aonadh:
  - Deas! Deas! Deas! Bidh an tòrr a" co-dhùnadh!
  Dh"èigh Dominica gu feargach:
  - Cò a thilgeas am bonn?
  Rinn an dràgon tàirneanach:
  - Tha mi!
  Agus an uairsin thilg an earball aige cearcall airgid a bha ag itealaich tron adhair agus a thuit air a 'chabhsair creagach. Bhuail am bonn agus ... Thàinig e air tìr air an oir aige ...
  Rinn an dràgon mòr gàire agus fhreagair e:
  - Ma tha, an uairsin gabhaidh mi Bastinda mar mo mhaighdeann-mhara. 'S dh' fhàgadh leat a h-àrsaidh, an radan buidhe, mar chuach. Dìreach mar a bha thu ag iarraidh, co-dhiù!
  Thuirt Dominica:
  - Agus baidhsagal-motair. Tha mi ag iarraidh bileag mar seo.
  Sheall an dràgon mòr:
  - Seinn òran! Agus bidh sinn a" cur luach air na dragain. Mas toil leat e, is ann leatsa a bhios am baidhsagal-motair draoidheil itealaich. Agus mura h-eil, an uairsin ... Bidh thusa cuideachd nar tràill dhuinn!
  Bha Dominica feargach:
  - Mar sin faodaidh tu a ràdh nach toil leat gin de na h-òrain agam!
  Dh"ainmich an dràgon ceann:
  - Chan e a-mhàin gum bi sinn a" breithneachadh, ach cuideachd am poball, a "toirt a-steach clann agus seann thràillean!
  Chrath Dominica le osna.
  - An uairsin tha mi ag aontachadh!
  Agus thòisich an nighean air seinn le faireachdainn agus faireachdainn;
   Air an eideadh gu farmad ris gach righ,
  Crimson, òr, duilleagan ann an rubies!
  Mar dhealain-dè feasgair ag èirigh,
  Agus is e guth nan gaoth organan nan cerub!
  
  'S mòr an t-sìth is sòghmhoire 's an fhoghar,
  Craobhan, dromannan eaglaisean naomha!
  Craobh sam bith le gràbhalaidhean chiseled,
  Dewdrop neamhnaidean agus clachan gun phrìs!
  
  Bha 'n lochan còmhdaichte le airgiod caol,
  Bidh sradagan a" deàrrsadh fo chrogan an eich!
  Bidh thu a" làimhseachadh a chèile gu caoimhneil,
  Gum biodh tu beò gu sunndach fo speuran soilleir!
  
  Anns a' ghrian shoilleir, le m' eideadh fuasgailte,
  Bidh beithe agus poplars a" dannsa waltz a" ghràidh!
  Tha sinn brònach mu na làithean a chaidh fodha san àibheis,
  Cùm cuimhneachain nan coinneamhan còmhla rium!
  
  Thig an geamhradh, bidh òigridh ann maireannach,
  Chan e falt liath, daoimeanan ann am falt!
  Cruinnichidh sinn ar caraidean uile airson na saor-làithean,
  Agus cuiridh sinn an aisling an cèill ann an rannan math!
  Moladh stoirmeil agus glaodh "Bravo! Encore!", Chuir deichean de mhìltean de sgòrnan tuil air a" cheàrnag gu lèir. B" e uair ghlòrmhor a bhiodh ann, uair a thìde de bhuannachd dha Dominica, a lorg a tàlant mar prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"