Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pasi La Princina Ekzameno

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Bela studento kaj aspiranta filmaktorino, Dominika, revas fariĝi ekranstelulo. Kaj kiam la nimfo venis al ŝi, ŝi volonte sekvis ŝin, finiĝante en la regno de la drako. Dominiko kaŝis elstarajn kapablojn, kaj stranga pesto venis al la imperio kaj najbaraj ŝtatoj, rezulte de kiu preskaŭ ĉiuj maskloj ŝtoniĝis. Unu el la lastaj reprezentantoj de la forta sekso, la elfa princo Oenomaus, sukcesis prokrasti sian morton danke al la donaco de Dominiko. Kaj nun ili devas kunlabori por malkovri la misteron de nekomprenebla pesto kaj malkaŝi la mallumajn fortojn.

  PASI LA PRINCINA EKZAMENO
  
  KONOTACIO
  Bela studento kaj aspiranta filmaktorino, Dominika, revas fariĝi ekranstelulo. Kaj kiam la nimfo venis al ŝi, ŝi volonte sekvis ŝin, finiĝante en la regno de la drako. Dominiko kaŝis elstarajn kapablojn, kaj stranga pesto venis al la imperio kaj najbaraj ŝtatoj, rezulte de kiu preskaŭ ĉiuj maskloj ŝtoniĝis. Unu el la lastaj reprezentantoj de la forta sekso, la elfa princo Oenomaus, sukcesis prokrasti sian morton danke al la donaco de Dominiko. Kaj nun ili devas kunlabori por malkovri la misteron de nekomprenebla pesto kaj malkaŝi la mallumajn fortojn.
  PROLOGO
  Distingita de ŝia malofta, unika beleco, Dominika Delfinova ricevis unu el la ĉefaj roloj en la sukceso "Stela Imperiestrino". Kaj ĉi tio estas filmo kun grandega buĝeto kaj promesas grandegajn profitojn. Antaŭ tio, Dominiko jam ĉefrolis en kelkaj filmoj, sed ricevis nur pencojn. Ŝia beleco estis mirinda, kaj ŝiaj haroj estis tre hela printempa leontokoloro, kaj malmultaj homoj kredis, ke ŝi povas malhavi tinkturfarboj kaj verniso. Sed tiel estis. Dominika estis natura, miela blonda kun idealaj proporcioj, kaj ankaŭ kun skulptitaj muskoloj kaj bonega streĉado.
  Kvankam la knabino ne okupiĝis pri luktosporto, ŝi dancis en baleto. Kaj ŝi havis rapidecon, gracon kaj bonegan kunordigon de movoj.
  Ŝi povus, ekzemple, montri sin bone en agfilmoj. Kiel knabino, kies anĝela aspekto kaŝas militiston-diablon.
  Nun ŝi demetis siajn ŝuojn kaj feliĉe kuris tra la parko, sentante la agrablan tikladon de la herbo kaj ŝtonetoj de la vojeto kun siaj nudaj plandumoj. Ŝiaj kruroj estis tiel perfektaj kaj delogaj, ke ili ofte estis fotitaj nudpiede kaj deproksime, kio precipe ĝojigis virojn. Dominiko fieris pri siaj belaj kruroj, kaj portis mallongan jupon ĝis la frosto.
  En tiu momento, knabino subite aperis antaŭ ŝi. Tre juna, oni povus diri, preskaŭ knabino. Dominiko estis alta, muskola, gracia, kaj ŝia vizaĝo, malgraŭ la senriproĉa glateco kaj velura haŭto, ne ŝajnis vizaĝo de juna, naiva knabino. Kaj ĉi tio similas al lernejanino, kvankam ŝi estas sufiĉe riĉe vestita, kaj ŝi havas ĉi tiujn vitrajn pecetojn pendantajn sur si kaj brilantajn en la suno.
  Dominiko eĉ pensis, ke eble ĉi tiuj estas veraj juvelaĵoj.
  La knabino frapis sian malgrandan, nudan piedon. Kaj sur la roka pado aperis ligarboj kun skarlataj kaj purpuraj burĝonoj.
  Dominiko fajfis:
  - Kia ruzo! Ĉu vi ankaŭ estas kinoaktorino aŭ cirka artisto?
  La knabino flustre respondis:
  - Mi estas nimfo! Ne plu estas tempo por klarigi, sekvu min!
  La knabino etendis la manojn nekredeme:
  - Nu, jen... Bona ŝerco! Kiel vi nomiĝas?
  La nimfo knaris:
  - Markizino de Kasandra. Kaj sufiĉe da parolado, ĉiu momento de esti en via mondo postulas kolosan, magian energion!
  Kaj ŝi firme, neniel infaneca forto, kaptis la manon de Dominiko, potence premante ŝian manplaton.
  La forta kaj lerta filmaktorino tuj komprenis, ke estas senutile rezisti tian tenon.
  La knabino, uzante la nudajn piedfingrojn de sia malgranda, gracia piedo, turnis la ŝtonon de la ringo sur la montrofingron de sia libera mano. Kaj en la sama momento Dominika sentis kvazaŭ ŝi falas en puton. Kaj ĝi estis tre agrabla, unika sento.
  Tiam ĉio pleniĝis per brile hela lumo, kiu ŝajnis trapiki ĉiun ĉelon de la korpo de forta, atletika, unike bela knabino.
  . ĈAPITRO N-ro 1.
  La nudaj piedoj de Dominika sentis la varman surfacon sub ŝi, kaj tio estis ŝia unua impreso. Estis flagrado antaŭ miaj okuloj, kvazaŭ mi estus blindigita de potencaj ekbriloj, kiel fulmo en fotilo. Kaj la knabino ne tuj povis vidi kien ŝi alvenis.
  Aŭdiĝis la milda voĉo de la nimfo:
  - Ne timu! Nun ĝi pasos kaj vi povos vidi ĉion.
  Dominiko ektremis kaj palpebrumis. Ŝiaj nudaj piedoj komencis sentiĝi pli varmaj. Sub la nudaj, knabinecaj plandumoj estis io brulanta, kiel la sablo de Saharo tagmeze. Dominika amis kuri nudpiede. Precipe kiam mi alkutimiĝis dum ekrantestoj.
  Kiam ŝi estis knabino, ŝi estis ofertita por pozi kiel partia spionoficiro.
  Kompreneble, dum la milito, knabinoj promenis nudpiede somere, ĉar ŝuoj devas esti prizorgataj, kaj strange, kiam vi marŝas dum longa tempo, ĝi estas eĉ pli facila.
  Kaj fine ili kondukis ŝin pendigi ŝin, nudpiede en la neĝo. Ĉi tio estas en la stilo de Zoja Kosmodemyanskaya, nur Dominika estas blonda kaj multe pli bela, kaj ŝi havas naturan ĉarmon. Kaj kiam li ridetas kaj nudigas siajn blankajn dentojn, kvazaŭ el naturaj perloj, li tute forigas la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj.
  Kaj ĉi tie la plandumoj brulas, kaj iel varmegas. Estis varme en Moskvo en majo, sed oni ne povus nomi ĝin varma.
  Kaj ĉi tie, estas kvazaŭ ie en Arabio tagmeze. Tie estas eĉ pli varme. Ŝi iam filmis filmon en la Emirlandoj, kaj ŝi devis piediri nudpiede sur la sablo. Nature, matene, kiam la sablo iom malvarmiĝis dum la nokto, sed ankoraŭ estis varmege, oni eĉ ŝmiris ŝiajn piedojn per vazelino por plifaciligi ĝin.
  Sed lokaj infanoj ĉirkaŭkuras nudpiede, almenaŭ inter malriĉuloj, kaj ridas, montrante siajn malgrandajn dentojn, sen sperti malkomforton.
  Efektive, la flagrado en ŝiaj okuloj ĉesis, kaj Dominiko vidis, ke ŝi estas sur la urboplaco. La pavimŝtonoj sub la piedoj de la belulino estis oranĝaj kaj purpuraj. Kaj la domoj ĉirkaŭe estas altaj, tre belaj, kvazaŭ en la centro de Peterburgo, kie la antikvaĵo konserviĝis. Nur ĉi tie la konstruaĵoj estas pli altaj kaj eĉ pli viglaj, buntaj, riĉaj, luksaj kaj ellaboritaj.
  Kaj estas multe da ora folio, kiu sendube plaĉas al la okulo. Kaj estas multaj belaj knabinoj sur la stratoj. Ili, fulmante nudpiede, graciaj, sunbrunaj, muskolaj kruroj, komencis ĉirkaŭi Dominikon kaj ŝian ŝikan markizinon-nimfon.
  La knabinoj estis ĉiuj, senescepte, belaj, junaj, nudpiedaj, sed portantaj juvelaĵojn. Iuj havas pli da juveloj kun valoraj ŝtonoj, aliaj havas malpli. Pluraj knabinoj portis nur blankajn, mallongajn tunikojn.
  Jen kiel sklavoj kutime aspektis kiam ili faris filmojn pri antikvaj tempoj, Dominika notis.
  Tamen , ne ĉiuj knabinoj estis homoj. Iuj havas orelojn kiel linko, aliaj havas aglajn nazojn. Pluraj knabinoj estis pli malgrandaj, kiel la markizino de Kasandra, nur knabinoj, sed ili ekflugis kaj moviĝis sen tuŝi la pavimon per siaj etaj piedoj.
  Tuta regno de knabinoj, kiuj, ne timante la varmegan pavimon, fanfaronas per siaj nudaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj ili ĉirkaŭis Dominikon kaj la markizinon per ringo, kaj ridetis, kviete babilante.
  La knabinoj eligis tre agrablan odoron de junaj, muskolaj korpoj
  de la bela sekso, miksita kun multekostaj parfumoj.
  Kelkaj ankaŭ havis armilojn en siaj manoj. Precipe pafarkoj, elegante formitaj arbalestoj, glavoj, sabroj, ponardoj kaj sagoj.
  Ĝi tre rememoris ekstraĵojn por la filmado de fantazia filmo; estas eĉ surprize, ke ili sukcesis kolekti tiom da senmankaj, kurbaj, sportbelecoj en unu loko.
  La plej multaj el la knabinoj estis preskaŭ nudaj, nur iliaj mamoj kaj koksoj estis kovritaj per juvelaĵoj el valoraj ŝtonoj.
  Ĉirkaŭ dekduo da knabinoj en modestaj tunikoj genuiĝis, tenante platene brilantajn kruĉojn da trinkaĵo kaj orajn pletojn da diversaj manĝaĵoj kaj fruktoj.
  Dominika murmuris konfuzite:
  - Kion vi volas de mi? - Kaj ŝi aldonis iom pli memfide. "Se vi havas tempon, mi volonte aperu en viaj kromaĵoj, nur bone pagu al mi."
  La nimfa markizino respondis kun rideto:
  - Ŝajne vi pensas, ke tio estas filmo? Ne, ĉi tio estas la Elf- Drako- Imperio !
  Dominique ridis kaj saltis. Miaj kalkanoj brulis senkompate. Ŝi forskuis ŝvitojn. Nu, estas varme. Same kiel en la araba dezerto. Estas mirinde, kiel la belulinoj promenas nudpiede ĉi tie, kaj ilia haŭto ne senŝeliĝas de la suno.
  Kie ŝi estas? Evidente ne en Rusio...
  Dominiko ekrigardis la ĉielon kaj fajfis. La ĉielo estis flava, maloftaj nuboj estis oranĝaj, kaj estis pluraj lumoj samtempe ... Ne mirinde, ke estis tiel varmege. Krome, la lumaĵoj estas tiel ornamitaj laŭ formo, kun bukloj aŭ kornoj...
  Dominika sentis, ke ŝi malsaniĝas. Kiel, jen kiel homoj freneziĝas. Ŝia bela vizaĝo tordis kaj paliĝis.
  Ŝi ŝanceliĝis, sed du elfaj knabinoj kun oreloj subtenis ŝin. La reprezentantoj de la bela sekso disiĝis, kaj la belulinoj en blankaj, diafanaj tunikoj alportis ŝiajn vazojn kun trinkaĵo sur la nudajn, tiel belajn kaj muskolfortajn korpojn de la knabinoj. Kaj ili verŝis smeraldan vinon en orajn pelvojn.
  Dominika trinkis avide. Kaj ŝi sentis, ke la vino estas nekutime dolĉa kaj bongusta; energio, forto kaj vigleco tuj fluis tra ŝiaj vejnoj.
  Kaj la jam nudaj piedoj de la knabino ne tiom brulis, aŭ pli ĝuste, ili sentis agrablan varmon, kaj la temperaturo ĉirkaŭe fariĝis ideala, kiel en sonĝo.
  Dominique vigliĝis kaj skuis sian orfoliokoloran kapon, kriante:
  - Saluton somnambuloj!
  Tiam la knabino rapide korektis sin:
  - Mi ĝojas renkonti miajn fratojn, aŭ pli ĝuste, fratinojn en menso!
  La knabinoj aplaŭdis per la manoj. Kaj ili kantis ĥore:
  - Ni deziras al vi feliĉon,
  Vi estas nia espero, kredu min...
  Vojetoj al aliaj mondoj -
  La pordo estis malfermita!
  Markizino de Cassandra kapjesis:
  - Jes, vi devas helpi nin. Kaj estos grandega rekompenco por ĉi tio.
  Dominiko levis siajn muskolfortajn ŝultrojn kaj demandis surprizite:
  - Kaj kiel mi povas helpi vin?
  La nimfa knabino volis ion diri, kiam aŭdiĝis sono de trumpeto kaj sono de flugiloj. Ĉiuj multnombraj reprezentantoj de la bela sekso tuj genuiĝis kaj kliniĝis en respektema riverenco.
  La markizino ankaŭ puŝis Dominique:
  - Ankaŭ kliniĝu.
  La knabina aktorino demandis surprizite:
  - Por kio?
  La nimfa knabino grincis:
  - La Drako-Dukino renkontas vin. Drakoj regas nian imperion. Venu, surgenue!
  Dominiko decidis ne rompi sian fieron. Kvankam ŝi timis, ke la varma pavimo bruligos ŝian nudan genuon, sunbrunigitan al hela bronzo. Sed la haŭto klare fariĝis pli forta kaj malpli sentema. Estas klare, ke homoj ĉi tie iras nudpiede ne pro malriĉeco. Sed pro pli seriozaj kialoj, kiuj ankoraŭ devas esti klarigitaj.
  Tiam aperis la drakdukino mem. Besto kun tri kapoj, tre hele kolora, kiel papilio. Granda, kiel bona batalanto, sed tute ne timiga, aŭ ne timiga se ĝi estas ŝi.
  La kapoj ŝajnis relative malgrandaj, kaj malgrandaj sed helaj kronoj ekbrilis sur ili.
  Kiam la ina drako preterflugis, la knabinoj sub ŝiaj flugiloj ŝanĝis sian haŭtkoloron al siringo, kaj poste al smeraldo. Ĉi tio fariĝis bela.
  Dominiko estis kvazaŭ sorĉita. Tio estis la unua fojo, ke ŝi vidis veran drakon en realeco. Jes, en la filmoj, kompreneble, ili faras bonajn drakojn uzante komputilan grafikon. Sed ĉi tiu drako estas reala, tre bela kaj gracia.
  La kapo, tiu en la mezo, demandis, ŝia voĉo estis tre agrabla:
  - Mi tre ĝojas vidi vin, nian gaston el la Tero!
  Dominiko ridetis kaj respondis:
  - Kaj ankaŭ mi tre ĝojas vidi vin!
  La Drako-Dukino kapjesis kaj daŭrigis, la kapo dekstre jam parolante:
  - Ni invitis vin, ĉar en viaj vejnoj fluas la sango de tiu mem, mi ne scias kiu, kiu loĝas tie, mi ne scias kie!
  Dominika Delfinova frotis unu el siaj nudaj, ĉizelitaj kruroj kontraŭ la alian kaj diris konfuzite:
  - Estas kvazaŭ, mi ne komprenis!
  La kapo de la drakdukino maldekstre respondis per memfida tono:
  - Kaj ni mem ne komprenas ĉi tion. Sed ĉiukaze, ni havas tiel teruran problemon, ke ni similas dronantajn homojn, kroĉiĝantajn al pajleroj!
  Dominiko stampis sian nudan, tre delogan piedon kaj kantis:
  - Tenu min, pajlo, tenu min,
  Kiam estas dek kvin poentoj ĉirkaŭ la ŝtormo...
  Disŝiru la malamikojn, kiujn havas la elfoj,
  La sorto ĵetis min tiel en la vivo!
  Knabinoj ĉiuspecaj kunfrapis siajn manojn, kaj ĝi estis tiel bele kaj malvarmeta.
  La centra kapo denove parolis:
  - Do, ni havas strangan peston. Reprezentantoj de la pli forta sekso, ĉu ĝi estas elfoj, homoj, troloj, hobitoj, vampiroj, gnomoj kaj aliaj vivantaj en nia universo, pro nekonataj kialoj komencis turniĝi al ŝtono kaj diseriĝi tuj. En nia lando, krom orkoj kaj gnomoj, estis dekduoble malpli da maskloj ol inoj, kaj nun ili preskaŭ tute malaperis! Kompreneble, ĉi tio estas tragedio!
  Dominika ridis kaj eksaltis:
  - Ĉi tio estas tiel mirinda! Alie ne estas eliro el ĉi tiuj vilaj, aĉaj viroj! Kaj plej grave, ju pli malbela estas viro, kun potventro kaj kalva kapo, sulkoj, des pli li alkroĉiĝas al vi.
  Unu el la elfoj obĵetis:
  - Ne ekzistas potventraj, sulkitaj kaj kalvaj elfoj! Ili eĉ ne havas barbon aŭ lipharojn.
  Dominiko rimarkis:
  " Cetere, estas pli multekoste engaĝiĝi kun ĉi tiuj junuloj!" Ili ankaŭ ne permesas trapason. Mi estas tiel laca de ĉi tiuj adorantoj. Kaj vi, dank' al Dio, ne havas ĉi tiujn voluptajn, ŝvitajn, aĉajn masklojn, kaj vi povas ripozi kaj malstreĉiĝi.
  Ĉiuj tri drakokapoj tuj tondris:
  - Mondo sen maskloj estas kondamnita al morto! Kompare kun la homoj de la planedo Tero, ni vivas tre longe, precipe drakoj. Jes, ĝi estas enuiga sen viroj, kaj ne ekzistas harmonio en la universo sen la pli forta sekso.
  La knabinoj faris aprobajn bruojn. Unu murmuris:
  - Ĉiuj niaj viroj estas belaj! Iam , antaŭ miloj da jaroj, homoj de la homa raso havis harojn, kalvpunktojn, sulkojn, ventrojn, sed nun ili ĉiuj estas junaj, belaj, kurbaj kaj agrable odoras, kiel elfoj!
  Dominika ridis kaj palpebrumis ... Tiam ŝi respondis:
  - BONE! Eble post kelkaj monatoj mi komencos sopiri virojn. Mi simple ne komprenas kiel mi povas helpi vin?
  La dekstra kapo de la drakdukino respondis:
  - Verdire, ni mem ne scias tion. Sed vi havas la sangon de estaĵo el alia universo, kie ĉiuj loĝantoj havas ne du seksojn, kiel ni havas sur la Tero, sed tri. Kaj eble ĉi tio helpos nin rehavi niajn masklojn!
  Dominiko skuis sin kaj rimarkis:
  - Triseksaj estaĵoj? Jes, mi legas sciencfikcion, tio teorie eblas!
  La nimfa knabino kapjesis:
  - Jes! La pesto ne tuŝis ilin. Sed kiu garantios, ke ne aperos infekto, kiu falĉos la belan sekson? Kaj povus esti eĉ pli malbona! Kaj eĉ sen la pli forta sekso, se agresanto invados nian universon, tiam ni ne havos ŝancon rebati.
  La knabina aktorino kapjesis:
  - BONE! Mi simpatias kun vi. Cetere, ĉu ĉi tio povas veni al la Tero?
  La maldekstra kapo de la drakdukino konfirmis:
  - Jes! Tre eble. Do ne pensu, ke ili petas de vi favoron. Vi havas pli junan fraton, kaj li ankaŭ agas en filmoj. Ĉu vi volas, ke ĉi tiu knabo fariĝu ŝtono kaj disfalu en polvon?
  Dominiko kolere frapis sian nudan piedon kaj diris kun ĝeno:
  - Vi scias multon pri mi!
  La nimfa knabino respondis:
  - Ni foje ŝatas spekti filmojn el via planedo. Ĝi povas esti elŝutita rekte de la Interreto, kiu ne postulas grandajn elspezojn de magia energio. Tial ni ankaŭ vidis vin. Kaj la altaj feoj sentis vian unikan aŭron, kaj ili vidis vian fraton, li ankaŭ havas pecon de tio, mi ne scias kiu!
  Dominiko fajfis kaj kuis:
  - Mi scias certe, ke ĉio, kio estas neebla, estas ebla! Tamen , estus pli bone por mi studi in absentie!
  Markizo de Cassandra notis:
  - Ĝuste, jen kion vi devas fari. Studu, studu kaj studu denove!
  La studenta knabino malĝoje murmuris:
  - Por kio alia tio ĉi estas?
  Tuj, la tri kapoj de la drakdukino parolis sinkrone kaj harmonie per siaj agrablaj voĉoj:
  - Vi scias nenion pri magio kaj sorĉado! Kaj vi devas havi ampleksan kaj fundamentan scion por helpi nin. Post kiam vi diplomiĝos ĉe la Imperia Drako-Akademio de Dularis , vi havos antaŭe nekonatajn potencojn, kiuj permesos al vi porti la kronon de la sorĉistino-princino. Kaj nur ĉi-kaze vi povos, aŭ pli ĝuste, vi havos almenaŭ malgrandan ŝancon reveni la reprezentantojn de la pli forta sekso el la submondo.
  Dominiko fajfis kaj rimarkis:
  - Ho, tio, kion mi ne ŝatas, estas studi!
  Efektive, ŝi amis danci, salti kaj agi en filmoj. Mi eĉ tre amis ĝin. Sed ŝiaj studoj estis malfacilaj por ŝi. Ŝi eĉ enskribiĝis en pagita fako, por ke ŝi povu akiri sian diplomon kun malpli da peno. Efektive, ĉi tiu maniero estas pli facila.
  Dominiko tute ne enirintus la akademion se ĝi ne estus moda sen alteduko. Krome, eĉ miliarduloj ne edziniĝos kun knabino sen diplomo.
  Sed edziĝi kun oligarĥo, kiel eble plej riĉa kaj, samtempe, prefere maljuna, malsana kaj tute senila. Tiam forigu ĝin, fariĝu miliardula vidvino kaj vivu por via propra plezuro.
  Kaj mem verku filmskriptojn. Ŝi eĉ havis ideon. Kaj ŝi estas en la ĉefa rolo. Kiel imperiestro Palpatine , aŭ pli ĝuste, lia malhela spirito moviĝis en klonknabinon kaj komencis krei novan imperion kun konkeroj.
  Jes, tio estas bonega ! Tamen, ŝia ĉefrolo ne estis malbona ĉiuokaze, kaj ĝi odoris kiel granda mono. Sed ... Nun ŝi fariĝis furorulo . Kaj ŝi devos fari tion, kion ŝi plej amas - studi!
  Dominiko demandis per tremanta voĉo:
  - Kaj se mi rifuzos?
  La knabinoj ĉirkaŭe faris bruon pro malkontento. Unu kriis:
  - Pafu ŝin sur la kalkanojn!
  La Tri Kapoj de la Drako-Dukino respondis:
  - Ni ne havas moralan rajton devigi vin. Tamen, por ĉerpi vin de la planedo Tero, estis bezonata multe da multekosta magia energio. Kaj reen, se vi volas reveni, pagu la vojaĝon ĉi tien, la multekostan vinon, kiun vi trinkis, kaj la revenan bileton.
  Dominiko knaris:
  - Ne estas juste ŝarĝi min pro io, kion mi ne volis fari! Mi estis kortuŝita kontraŭ mia volo!
  La centra kapo de la ina drako respondis:
  - Vi estas nia, eble, unu el niaj lastaj ŝancoj! Vere, vi ankoraŭ povas provi kun via frato, sed li ankoraŭ estas knabo, kaj tamen, viro, kaj ankaŭ li povas disfali en polvo.
  Dominique furioze kriis:
  - Ne tuŝu mian fraton! Ne estas lia afero!
  La Drako-Dukino demandis insinue:
  -Ĉu vi pretas studi por esti princino? Imagu kiajn ŝancojn vi havos. Vi ne maljuniĝos, vi vivos kelkmil jarojn, kaj eble eĉ pli, se vi akiros eĉ pli altnivelan magion kaj fariĝos senmorta dio. Kaj vi havos regatojn kaj vian propran regnon!
  Dominiko peze spiris kaj diris petege:
  - Lasu min pripensi iomete.
  La markizino knabino konfirmis:
  - Jes, li pensu pri tio. Ŝi bezonas pli bone koni nian mondon. Lasu lin adaptiĝi kaj rekonsciiĝi. Kaj li faros la ĝustan decidon.
  La Drako-Dukino jese kapjesis per ĉiuj tri kapoj:
  - Li promeni ĉirkaŭ la urbo. Ĝi estas granda kaj belega. Montru ŝin, Kasandra, kaj vi knabinoj donu al ŝi la vojon. Ne intervenu!
  La bela sekso disiĝis. La nimfa markizino prenis ion similan al pico el la pleto kaj donis ĝin al Dominika:
  - Jen, manĝu! Vi fariĝos pli forta.
  Knabino en tuniko verŝis vinon, jam rozkoloran, en oran pokalon el platena kruĉo . Dominika singarde mordis la picon. Ĝi montriĝis ege bongusta, kaj la knabino komencis manĝi, multe pli memfide, kaj lavis ĝin per vino, tiel dolĉa kaj aroma.
  Post tio, la humoro de Dominiko akre altiĝis. Kaj ŝi kantis:
  Donaco de instruistoj,
  Ili pasigis tempon kun mi...
  Ili instruis min por nenio...
  Kaj tiam la studenta knabino ne trovis taŭgan rimon, kaj tio, kio ekbrilis en ŝia bela kapo, aspektis tre vulgara kaj malkonvena.
  Ili foriris kune, kaj la nimfo kondukis ŝin je la brako. Kvankam ŝi estis pli ol unu kapo pli malalta kaj maldika ol la forta kaj alta kaj tiel muskola Dominika.
  Ambaŭ knabinoj frapis per siaj nudaj piedoj kaj moviĝis kun la rapideco de junaj gazeloj.
  La domoj ĉirkaŭe estis tre luksaj . Neniu urbo sur la Tero iam estis tiel grandioza. Ĉi tie ankaŭ kreskis floroj, tiel grandegaj, helaj kaj bonodoraj. Ĉio pri ĉi tiu urbo estis bela kaj ŝika.
  Kaj multaj knabinoj. Tre lukse vestitaj , aŭ, male, pli modeste, kaj kelkaj knabinoj lavis la stratojn. Sed ĉiuj estas junaj, freŝaj, belaj kaj nudpiedaj.
  Dominiko demandis surprizite:
  - Kial ili ne portas ŝuojn, aŭ almenaŭ ŝumojn?
  La markizino de Kasandra respondis ridetante:
  - Jen la magio de ĉi tiu planedo. Ĝi helpas nin konservi eternan junecon, ĵeti magion, kaj niaj nudaj piedfingroj ankaŭ povas esti uzataj en batalo!
  La knabina artisto ridis kaj rimarkis:
  - Ĉi tio estas mirinda! Ĝenerale, kiam mi estis tre malgranda, mi embarasis promeni nudpiede, ĉar mi kredis, ke tio estas signo de ekstrema malriĉeco. Sed poste mi alkutimiĝis al la filmoj. Cetere, necesis, ke la plandumoj estu iom pli malglataj, kiam mi ludis la fratinon de Spartacus en infanaĝo, aŭ diversajn partizanojn. Mi ŝatis ĝin. Sed se vi promenas ĉirkaŭ Moskvo nudpiede, vi estos konfuzita kiel mensmalsana persono, kaj estas tro da infekto kaj malpuraĵo sur la stratoj!
  La nimfa knabino kapjesis:
  - Jes - tio estas komprenebla! Plie, kuri sen ŝuoj estas multe pli lerta, ĉar la haŭto de militisto estas multe pli forta ol la plandoj de la plej multekostaj botoj, kaj ĝi estas elasta, fleksebla kaj ŝarĝita de magio!
  Ili pluiris. Vi povas vidi kiel alte, kiel la spajro de la televida turo de Ostankino, la jetoj de la fontano rapidas. Do ili ekflugas, kontraŭe al la fizikaj leĝoj. Kaj la jetoj mem estas multkoloraj. Kiel bela ĉi tio estas.
  Kaj kiaj palacoj estas ĉirkaŭe? Kiel luksa ĉio estas ĉi tie. Kaj la statuto brilas ne nur per oro, sed ankaŭ per iu hela, oranĝa metalo nekonata sur la Tero.
  Dominiko notis:
  - Via urbo estas kiel fabelo. Kaj la knabinoj estas grandiozaj, kiel vera paradizo, kaj ne elpensita, kiel la nia!
  Kasandra ridis kaj demandis:
  - Kial vi opinias, ke via paradizo estas formita?
  La knabina artisto respondis sufiĉe logike:
  - Ĉar li havas konfliktajn priskribojn. Unu religio diras unu aferon, alia diras ion alian, kaj tria diras ĝuste la malon!
  La nimfa markizino kapjesis:
  - Jes, mi scias! Mi rigardis vian Interreton. Estas pli facile ol vojaĝi al la Tero. Ĝi estas tiel pli simpla, ke eĉ simplaj elfoj, troloj kaj homoj povas grimpi en ĝin kaj spekti filmon. Kun la tuta grandiozeco de la magia mondo, ni, bedaŭrinde, ne havas tiajn altnivelajn teknologiojn kiel la homoj de la Tero. Vi estas amatoroj en magio, sed nia teknologia evoluo estas frostigita!
  Dominiko demandis surprizite:
  - Kial vi frostigis teknologion?
  La nimfo, malaltigante la voĉon, respondis:
  - Ne estas ni. Ĉi tiuj estas drakoj. Ili ŝajne ne volas subfosi sian potencon. Kvankam, kompreneble, ili permesas al ni vivi normale, kaj por iuj eĉ lukse, sed ... Ni ne parolu pri tio!
  Kaj denove estis paŭzo. La lukso ĉirkaŭe estas, kompreneble, bonega. Ĉio estas tiel bela, tiaj dekoracioj, statuoj, domoj kaj temploj.
  Jes, temploj, kompreneble, estas tre diversaj. Ne kiel kutime sur la Tero en certaj similecoj. Kaj ili estas tute malsamaj laŭ stilo, kolorigo kaj formo . Kaj kompreneble, bela. Jen la figuroj, kaj kupoloj, kaj pluranguloj, prismoj ktp.
  Kaj multaj temploj havas kupolojn en formo de burĝonoj de la plej belaj floroj.
  Dominiko rigardis sian partneron kaj demandis ŝin:
  - Vi aspektas kiel lernejanino ... Sed kiom da jaroj vi vere havas?
  Kasandra respondis ridetante:
  - Homoj havas ĉi tiun diron: ne kutimas demandi sinjorinon pri ŝia aĝo!
  La knabina artisto konkludis:
  - Verŝajne multe.
  La nimfa knabino kapjesis:
  - Eble! Sed ni vivas pli longe ol elfoj, troloj, homoj, kaj eĉ ol gnomoj kaj vampiroj. Ĉar ni havas la sangon de la dioj en ni, ni estas sangaj parencoj kun ili. La ceteraj havas pli nerektan rilaton kun eternuloj .
  Dominiko murmuris:
  - Ni ĉiuj estas filoj kaj filinoj de Dio. Iom.
  Kasandra klakis per la nudaj piedfingroj.
  Kaj tiam magia vergo aperis en la manoj de la nimfo. Ŝi flustris kviete:
  - Ĝi havas en si drakvejnon. Ĉi tio estas tre potenca artefakto, multekosta kaj malofta. Sed estas ankaŭ granda forto en ĝi. Montru al vi la efikon?
  Dominiko eksaltis:
  - Mi spektis serion pri knabo kun magia vergo. Sed estas malgrasa knabo tie , kun malhela hararo kaj okulvitroj. Ne kiel mia frato - bela, muskola kun blondaj haroj. Cetere, mi ankaŭ ludis kaj militisto kaj sorĉisto!
  Kasandra konfirmis:
  - Mi konas vian fraton. Jes, li estas tre bela, nekutima knabo. Kaj male al vi, la mondĉampiono en karateo inter infanoj.
  Dominika malestime snufis:
  - Kvankam li estas knabo, li estas viro! Sed por viroj, batali kaj batali estas komuna afero.
  La nimfa knabino respondis:
  - Ni havas dekduoble malpli da viroj ol virinoj el la ĉefaj popoloj de la imperio: homoj, elfoj, troloj, hobitoj kaj vampiroj. Do ankaŭ la justa sekso devas batali. Male, inter orkoj kaj gnomoj estas dekduoble pli da maskloj ol inoj. Do eĉ fariĝis iel pli facila por ni ol antaŭe. La orkoj kaj mi senĉese batalis, kaj ili grimpis kiel bufo por krampi, nun estas preskaŭ neniu kun kiu batali. Kvankam inoj kaj orkoj, sincere, ne tre. Sed la gnomoj estas pli bonaj , ili aspektas pli kiel inaj hobitoj. La gnomoj mem maljuniĝas, griziĝas, kreskas longaj barboj, sed ĝis sia morto ili estas rapidaj kaj lertaj, kaj malgraŭ la sulkoj, ili retenas ĉiujn siajn dentojn. Kaj se dento estas batita, ĝi rekreskas!
  Dominiko kapjesis:
  - Ŭaŭ! Vi estas kiel ŝarkoj. Sed mi iam demandis, se la homo estas kreita laŭ la bildo kaj simileco de Dio, kial do liaj dentoj estas tiel malfortaj. Kaj la pastro murmuris ion kiel: la karno estas ŝarĝita de peko. Cetere, kiam la dento de mia frato estis batita, ĝi rekreskis laŭvorte ene de unu tago. Mi eĉ volis konduki lin al la kuracisto. Kaj tiam mi ŝanĝis mian opinion, ili studos la infanon kiel rato en laboratorio!
  Kasandra kapjesis.
  - Estas prave! Vi estas inteligenta. Sed vi ne ŝatas studi.
  La knabino vigle kapjesis:
  - Jes! Estas enuiga. Kaj ni ankaŭ havas ... Nu, mi ne scias, kiam vi sidas ĉe via skribotablo, via dorso doloras, kaj vi volas kuri kaj salti!
  La nimfa knabino kantis:
  - Jes, knabinoj, sciu, ke ĉiuj ne ŝatas ŝtopiĝi ,
  Mi ŝatus kuri nudpiede tra la roso!
  Kaj la belega paro ridis. Jen ili iras plu. Dominiko rimarkis, ke ne ekzistas aŭtoj kiel tiuj sur la Tero. Sed estas tre belaj unikornoj. Kiel tiuj, kiujn ili desegnas en animeo . Kaj simplaj ĉevaloj estas nur ĉarmaj. Kaj kiam la kaleŝo rapidas, ĝi aspektas kiel fabelo.
  Iuj knabinoj flugas kvazaŭ birdoj. Vere , ĝi estas malofta, ĉi tie vi povas vidi, ke ne ĉiuj magiistoj estas progresintaj. Ne estas kabanoj de almozuloj. Male, la tuta urbo estas kiel solidaj palacoj, aŭ domoj, kiuj aspektas kiel biendomoj kun fontanoj kaj ĝardenoj. Kaj kiel bonega ĝi aspektas.
  Esence, Dominika ludis ludon - konstruiston. Estas multe, kio povas esti konstruita tie. Kaj efektive, konstrui urbon tia, ke la tuta afero estas kiel fabelo pri paradizo. Ĉi tie la sama afero realiĝis.
  Dominiko notis:
  - Kaj oni diras, ke la ĉielo sur la Tero ne eblas? Jen kion diras ĉiuj religioj de la Tero!
  Cassandra klarigis:
  - Krom komunismo. La sola religio, kiu promesas la ĉielon sur la Tero. Kaj ĉi tio estas logika. Kiu bezonas kredi je la ĉielo, eĉ ne post la morto, sed ĝenerale, post la fino de la mondo, kio ĝenerale estas frenezo!
  La knabino aktorino konsentis:
  - Jes, mi ne ŝatas la doktrinon pri la fino de la mondo! Pli bone estas konstrui la ĉielon mem, kaj ne sur ostoj!
  La nimfa markizino pepis:
  - Ne strebu al paradizo en la ĉielo, sed prefere vivu kaj kreu vian propran feliĉon. Kaj estu inteligenta.
  Dominiko rimarkis filozofie:
  - Vi scias, iel, kiam ĉirkaŭe estas nur knabinoj, vi sentas, ke io mankas. Kvankam viroj malofte estas belaj eĉ en la filmoj. Ankaŭ, la plej multaj el la knaboj estas belaj, kaj ĝis la aĝo de kvardek, provas trovi viron sen ventro kaj duobla mentono.
  Kasandra ridis kaj respondis:
  - Vi estas inteligenta. Mi ne havas vortojn. Pli precize, ne tre ... Sed ne nur bela vizaĝo kaj svelta figuro gravas ĉe masklo. Virinoj eĉ sur la Tero valoras ion alian ol eksterajn datumojn en viro!
  Dominiko kapjesis:
  - Nu, jes, ĝuste! Kaj ankaŭ mono. Kiam via monujo estas streĉita, sulkoj, kalveco kaj ventro ne tiom rimarkas.
  Nimfo notis:
  - Ni ne havas problemojn kun la aspekto de viroj. Magio trapenetras la tutan aeron ĉi tie. Kaj la maskloj fariĝis junuloj kun tre belaj vizaĝoj; estas eĉ malagrable, ke eĉ la barboj kaj lipharoj de homoj malaperis. Pro tio, iliaj elfoj povas esti distingitaj nur per la formo de siaj oreloj. Kaj ĉi tio ... Nu , virinoj kutimas. Sed ankaŭ barbo havas certan ĉarmon. Mi ne konsentas kun tiuj knabinoj, kiuj konsideras barbon malbeleco.
  Dominiko ridis kaj respondis:
  - La barbo havas laŭdon kaj honoron, sed ankaŭ la kato havas lipharojn!
  Kasandra svingis sian magian vergon ... Kaj en la manoj de la bela virino aperis bela kuko en la formo de napoleona ĉapelo, kun rozoj, papavoj kaj papilioj faritaj el multkolora kremo.
  La nimfa markizino pepis per sia plej tenera voĉo:
  - Provu ĝin, ĝi estas tre bongusta, kaj ĝi estas senpaga sen brasiko!
  Dominiko demandis, subite pensante:
  -Kaj se vi ankoraŭ pagos al mi kotizon?
  La markizino-nimfo kantis:
  - Vi devas pagi por ĉio, kredu min,
  Do ni malfermas la pordon al sukceso!
  . ĈAPITRO N-ro 2.
  Kaj Kasandra denove svingis sian vergon, lumfluo elflugis el ĝia pinto, kaj aperis du seĝoj, kiuj aspektis kvazaŭ el kristalo, kaj malgranda, eleganta tablo.
  La markizino-nimfo sugestis:
  - Ni manĝu sidante, kiel kleraj homoj! Eble vi ankaŭ ŝatus vinon?
  Dominiko logike notis:
  - Se vi trinkas multe da vino, vi povas mutiĝi. Kaj mi devus konservi klaran kaj freŝan kapon!
  Kasandra negative skuis la kapon.
  - Ne timu! Ne estas gramo da alkoholo en nia vino. Ĝi nur alportas avantaĝojn. Kaj ĝi estas unu el la kialoj, kial homoj en nia mondo vivas ĝis mil jaroj sen maljuniĝo. Kaj kun forta kaj altnivela magio vi povas daŭri multe pli longe.
  La knabina aktorino kapjesis:
  - Tiam verŝu ĝin!
  La nimfo ellasis trabon el la pinto de sia vergo, flustrinte ion ... Kaj aperis pokaloj el hele oranĝa metalo, en kiuj ŝprucis io flava kaj kun vezikoj.
  Dominiko notis, prenante iometan gluton el sia pokalo:
  - Tre agrabla kaj aroma vino, ĝi faras vian buŝon senti tiel freŝa ...Kaj el kio ĝi estas farita?
  Kasandra respondis severe:
  "Kiam vi studas ĉe la Drako-Imperiestra Akademio, vi ekscios!"
  La knabino demandis:
  -Kie estas la drako-imperiestro mem?
  La nimfo respondis ĝemante:
  - Li ankaŭ malaperis. Nun imperiestrino Karolino estas en lia loko. Drakoj havas proksimume egalajn nombrojn da virinoj kaj viroj, same kiel homoj. Ĉi-rilate, vi havas similecojn.
  Dominiko eksaltis:
  - Kial la imperiestrino ne akceptis min persone?
  Kasandra knaris:
  - Nu, vi havas fantomon! Dukino sufiĉas. Necesos, kaj la granda Karolino mem tion akceptos.
  La knabino kantis:
  - Homoj admiris la Reĝinon,
  Ĉiuj knaboj en la korto enamiĝis!
  Sed mi estis tre kuraĝa
  Mi elektis miliardulon!
  La nimfa markizino respondis kun rideto:
  - Ĉu vi pensas, ke miliardoj valoras vivi kun neamata persono? Kio pri ventra graso, kalvaj makuloj, sulkoj kaj malbona odoro?!
  Dominika agreseme grumblis:
  ruinigu la vivojn de mi kaj de aliaj knabinoj ! Aŭ mi strangolos lin kun mia kolhararo en la lito!
  Kasandra ridis kaj notis:
  - Mi ŝajnigos, ke ĝi estas ŝerco. Vi devas fariĝi la enkorpiĝo de bono.
  La knabina aktorino logike rimarkis:
  - Idealaj herooj igas la publikon deziri vomi !
  La nimfo ne respondis, sed helpe de platena kulero ŝi manĝis la kukon kaj trinketis la aroman vinon. Dominika ankaŭ decidis ĝui la manĝaĵon nuntempe. Krome, promeno en la freŝa aero vekas vian apetiton.
  Ŝi rememoris la pafadon. Precipe, kiam ili ludis infanpartizanojn. Tie, ekzemple, komence la knaboj kaj knabinoj estis sufiĉe bone nutritaj antaŭ la milito. Kaj dum la milito sub okupado ili devis maldikiĝi. Por fari tion, oni rekomendis kuri pli kaj manĝi malpli. La unua realiĝis ĉiuokaze, ĉar multaj prenoj estis filmitaj kun kurantaj infanoj, sed la dua estas pli malfacila. Junaj kinoaktoroj atakis la budojn, aĉetante manĝaĵon por si.
  Tiam ili estis malpermesite tranokti en la hotelo, kaj estis ŝlositaj en aparta ĉambro kun kradoj, kiu aspektis kiel granda, komuna ĉelo.
  Dominika ne malsatis, ili ne volis, ke ŝia beleco suferu pro subnutrado, kaj ĉiuokaze ŝi estas nature sufiĉe seka, tute ne diketa, kaj ankaŭ dancado konservas ŝiajn muskolojn kaj korpon en bona formo.
  Sed la uloj, kompreneble, suferis ĉar la aro estis igita infana malliberejo. Kaj estis ankaŭ epizodoj kun kaptitoj. Paro da knaboj eĉ razis siajn kapojn, kio eble estis nenecesa.
  Jes, la vivo de kinoaktoro ne estas facila.
  Ekzemple, pri la ribelo de Spartacus. Tuta taĉmento da knaboj laboris nudpiede en nur lumbotukoj en la ŝtonminejoj. Ankaŭ, pli ol unu preno estis postulata. Provu marŝi kun nudaj plandoj sur la akraj ŝtonoj de la minejoj. Ĉi tie la nudaj piedoj de la knaboj komencis sangi kaj iliaj piedoj komencis kraki. Kaj ili , efektive, estis malsekaj pro ŝvito kaj tremante pro laceco.
  En ĉi tiu filmo, la ĉeffiguro estis eĉ Spartacus , sklavo, kiu, cetere, sugestis la ideon de ribelo al la sufiĉe sukcesa kaj riĉa gladiatoro, kiu ricevis sian liberecon.
  Dominiko unue pozis kiel la fratino de Spartacus en infanaĝo, kaj ŝi ankaŭ devis pasigi tempon kun la knaboj en la ŝtonminejoj kiel puno.
  Do ŝi ankaŭ sciis, kiaj estas akraj ŝtonetoj kaj peza korbo da rubo.
  Kaj vi vere trenas ŝin supren kaj supren. Ĝi estas tre elĉerpa, sed ĝi pliigas vian eltenemon.
  Dominiko ĉefrolis en diversaj filmoj. Iam eĉ en la rolo de kajutknabo Jim en iu versio de "Trezorinsulo", kiu estas malproksime de la kanono. Tie, eĉ en la rolo de kuiristo ĝi estis ne la unukrura Arĝento , sed ruĝhara virino, la nevino de Morgan.
  Ĉi tio kompreneble estas bonega. Dominiko mem estis en la rolo de knabo, por kiu ili eĉ volis tondi ŝian hararon. Sed poste ili finfine solvis la problemon helpe de peruko.
  Jes, ĉi tiu ŝia rolo, oni povus diri, estis sukcesa el la vidpunkto de la ludo. Sed la filmo mem ne akiris popularecon preter la kanono. Ĝi montriĝis esti ia infera rubo.
  Ofte klasikaj, kiuj ne estas laŭ la kanono, estas renkontitaj kun malamikeco.
  La markizino-nimfo interrompis la memorojn de Dominiko:
  - Vi scias. Ni sidas ĉi tie dum kelka tempo. Ĉu ne estas tempo por ekvoji?!
  La knabino levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Vi povas promeni. Mi ankoraŭ havas multe da energio.
  Kasandra svingis sian vergon, kaj la duonmanĝita kuko, kaj la pladoj kun vino ktp malaperis.
  Dominiko murmuris:
  - Same kiel en fabelo!
  La markizino grincis:
  - Ne! Ĉi tio ne estas fabelo, sed magia realaĵo.
  Kaj du reprezentantoj de la justa sekso plaŭdis laŭ la vojo. La humoro de Dominiko fariĝis tute gaja ! Ŝi ridetis vaste. Kaj ŝi eĉ kantis:
  La vojo, la vojo, aspektas kiel amiko,
  Ĉenpoŝto farita el facetita ŝtalo...
  Kaj la glavo estas tre akra - la fama damaska ŝtalo,
  Jes, estos grava situacio en la batalo!
  Tiam Kasandra rimarkis kun serioza rigardo, haltante:
  - Vi scias! Seriozaj enirekzamenoj atendos vin en la akademio. Eble por heredaj sorĉistoj, ili ŝajnos facilaj, sed vi eĉ ne havas ideon pri magio.
  Dominika malkonvene ridis kaj oponis:
  - Ne! En la filmoj, mi vidis magian laboron multajn fojojn. Kaj kredu min, mi scias ion!
  La nimfa markizino, malaltigante la voĉon, flustris:
  - Mi donos al vi mian magian vergon! Ŝi estas tre forta, kun drakvejno. Provu uzi ĝin, ekzemple, por elvoki ... Nu, neforgeseman floron!
  La knabina aktorino rigardis malantaŭen. Ĉirkaŭe, proksime de la domoj kaj sur la strato mem, estas florbedoj kun la plej helaj floroj, kiel grandaj grandvaloraj ŝtonoj. Sur la arboj kreskis ankaŭ brilaj burĝonoj. Krome, kelkaj floroj ankaŭ havis foliojn de diversaj koloroj kaj nuancoj. Kaj estis eĉ strangaj bukloj.
  Dominiko levis ŝiajn tute ne mallarĝajn ŝultrojn kaj respondis tute serioze:
  - Kial ni bezonas ian neforgeson? Ĉi tie jam estas multaj diversaj floroj, multe pli grandaj kaj pli belaj.
  Kasandra ridetis ironie:
  - Kaj kion vi volas?
  La knabina aktorino decide deklaris:
  - Pli bone estas elvoki ion multe pli valoran kaj utilan! - Dominiko stampis sian nudan kalkanon, igante la kolorajn kahelojn tinkti kiel rompiĝanta glaciaĵo. La aspiranta sorĉistino aldonis: "Ekzemple, estus multe pli bone krei diamanton de la grandeco de kokoso!" Ĉi tio estas multe pli utila kaj praktika.
  La markizino rigardis ŝin suspekteme kaj demandis:
  - Ĉu vi volas iri al la Tero? Kion ni ne ŝatas?
  Dominiko notis ironie:
  - Pri via mondo ni povas diri la samon , kion diris Ostap Bender pri la naturo de Kaŭkazo - ĝi estas tro bela - la imago de idioto!
  Kasandra rikanis kaj rimarkis:
  - Kaj vi estas saĝa, sed maldiligenta! Vi ne havas sufiĉe da fanatikeco por iri al via celo kiel jeta buldozo, sen halto!
  La knabino aktorino faris vizaĝon, rimarkante:
  - Ne estas jetaj buldozoj. Almenaŭ sur la Tero!
  La nimfa markizino konsente kapjesis:
  - Vi eble ne havas. Sed estas rasoj, kiuj estas teknologie eĉ pli progresintaj ol la homaro. Tamen, atingi ilin estas eĉ pli malfacila ol atingi la Teron.
  Dominique grimacis dum ŝi demandis:
  - Jes? Ĉu ili povas flugi inter la steloj?
  Kasandra respondis memfide:
  - Ili povas! Principe, ni povas fari tion helpe de magio.
  La knabino aktorino kantis:
  Kompreneble estas malfacile antaŭdiri
  Kio atendas en ĉi tiu mirinda mondo...
  Ni flugos en la nuboj -
  Enŝipiĝo en stelaviadilo!
  Kaj la knabino decide deklaris, farante minacan vizaĝon:
  - Donu al mi la magian vergon! Kaj mi faros diamanton grandecon de bona akvomelono!
  Kasandra volis ion diri. Sed aŭdiĝis la susuro de flugiloj. Alia drako flugis. Plej verŝajne, ankaŭ ino. Ŝi preskaŭ kaptis la fluon de la fontano, kiu ŝprucis alte en la ĉielon el la buŝo de la grifo, kovrita per ora folio kaj rubenoj.
  La trikapa monstro estis pli bela ol timiga.
  La nimfa markizino riverencis. Dominique nur iomete skuis la kapon.
  La ina drako alteriĝis antaŭ ili. Tre agrabla kaj klara voĉo aŭdiĝis por tia granda monstro:
  - Ĉu vi estas la hipokritulo, kiun oni jam nomas la mesio?
  Dominiko respondis kun senkulpa rideto:
  - Mi ne vere ŝatus esti mesio!
  La ina drako estis surprizita:
  - Kaj kial tio estas?
  La knabino aktorino respondis honeste:
  - Ĉar mesioj kutime finas krucumitaj!
  La flugilhava estaĵo skuis siajn flugilojn. Ŝi havas grandajn, similajn al tiuj de vespertoj, nur en tri koloroj: ruĝa, flava kaj verda. Ne necesas diri, ke ĝi estas bela kombinaĵo.
  La ina drako pepis:
  - Kaj vi povas vidi el tiu mondo, kie magiistoj estas kompletaj skamantoj kaj friponoj?
  Dominika ridis kaj respondis, montrante siajn tre blankajn, brilajn dentojn:
  - Eble tiel estas. Kvankam, estis kelkaj profetoj. Kiel avino Vanga. Nur ial ŝiaj antaŭdiroj realiĝis, kiel regulo, retroaktive.
  La markizino-nimfo notis:
  - Eĉ tre altnivelaj sorĉistoj kaj magiistoj vidas la estontecon ege malklare. Kaj eĉ la plej altaj Dioj ne donos garantion pri tio, kio okazos post cent jaroj. Kaj eĉ pli, en mil kaj miliono!
  La ina drako ekbrilis malpezan lumon kaj pepis:
  - Jes... por ke ekzistas veraj prognoziloj sur ĉi tiu planedo. Eĉ via hipernoosfera streĉiĝo estas tute malsama ol la nia. Kvankam, eble tial vi konservis vian originalecon kaj ne fariĝis niaj sklavoj!
  Dominiko denove gaje ridis kaj notis:
  - Ĉu esti via sklavo? Ĝi estas eĉ amuza. Eterne juna, eterne nudpieda.
  Kasandra kapjesis kaj sugestis:
  - Montru al la drako-grafino, kion vi povas fari. Provu, almenaŭ helpe de magia vergo, fali almenaŭ unu guton da akvo.
  La knabina aktorino malestime snufis:
  - Unu guto da akvo? Jes, ĉi tio tute ne estas serioza. Eble estas pli bone tuj akiri barelon da oro.
  La Draka Grafino sugestis:
  - Li faru magion kiel li volas. Donu al ŝi vergon kaj vidu, ke ŝi memoras almenaŭ unu sorĉon ĝuste.
  Kasandra ridis kaj knaris:
  - Jes, ĝi aspektas bonege ! Nur rigardu. La magia vergo estas tro potenca, kaj vi povas kaŭzi damaĝon al la urbo, al vivuloj kaj al vi mem.
  Dominiko grumblis:
  - Mi ne estas tiel stulta kiel vi pensas!
  La Draka Grafino sugestis:
  - Ni donu al ŝi ion pli sendanĝeran kaj malpli potencan do. Alie ŝi ankaŭ faros truon en mi.
  Kasandra kantis:
  Por manifestiĝi en magio,
  Ni bezonas talenton...
  Estas pli bone por vi krei
  Grandaj diamantoj!
  Kaj la nimfa knabino klakis per la nudaj piedfingroj. Malgrandaspekta platena ringo aperis. Kasandra ĵetis ĝin per sia piedo, kaj la magia artefakto finiĝis tuj apud la vizaĝo de Dominiko.
  La markizino pepis:
  - Vi povas preni ĉi tiun ringon. Metu ĝin sur vian montran fingron. Kaj provu deziri ion laŭte. La magio en ĝi ne estas forta, sed ĝi funkcias simple. Ne sufiĉas por diamanto de la grandeco de kokoso, sed, ekzemple, sufiĉas la grandeco de pizo!
  La knabina aktorino kaptis la ringon en sia mano. Sed anstataŭ la montrofingro, ŝi metis ĝin sur sian mezfingron kaj, ridetante sarkasme, demandis:
  - Kaj se vi provos tiel? Kio do okazos?
  Kasandra ankaŭ rikanis sarkasme:
  - Bone, provu!
  Dominiko knaris:
  - Rostu per fajro la kalkanojn de la markizino!
  La flamo flamis sub la nudaj piedoj de Dominiko . La nuda plando estis forte bruligita, ŝi kriis kaj ekkuris. Efektive, la fajro ne estas malforta. Sed ni ne sukcesis iri malproksimen. La knabino estis ĉirkaŭvolvita ĉirkaŭ la longa vosto de la draka grafino.
  Agrabla, ina voĉo aŭdiĝis de la potenca reptilio:
  - Ŭaŭ! Vi ĵus venis en nian mondon, kaj vi volas kripligi nimfon, parencon de la plej altaj Dioj? Ĉu vi scias, ke pro tio vi estos sendita kiel sklavo al ŝtonminejo? Kaj vi laboros tie tute nuda, en ĉenoj kaj ricevos vipojn kaj bastonojn, manĝante panon kaj akvon. Kaj vi ankaŭ devos dormi ĉenita kaj sur ŝtonoj. Kaj vi scios nenion krom laborego kaj vipoj. Precipe nun , kiam viraj sklavoj disiĝis, alta kaj muskola knabino kiel vi ne vundos nin en la minoj!
  Dominiko ektimis pro tiuj vortoj. Ŝi siatempe pozis kiel Kleopatro en malalt-buĝeta filmo. Por ŝpari monon, la pentraĵo estis titolita "Kleopatro en Kaptiteco de Aŭgusto." Tio estas, ĝi ankaŭ ne estas kanono. Kleopatro ne faris memmortigon kaj estis kaptita.
  Nu, ŝi estis sendita al la minejoj. Kaj tie ŝi ĉirkaŭiris duonnuda kaj nudpieda. Kaj promeni sur akraj ŝtonoj en minejo kun nudaj plandoj estas sufiĉe dolora. Nu, portu ankaŭ ŝarĝon. Necesis, ke la ŝvito de la sklavino estu reala, kaj ŝia vizaĝo estu reala, ne ŝajnigita esti elĉerpita.
  Sed, kompreneble, ĝi estas nur filmo, kaj sufiĉe malmultekosta ĉe tio. Kaj ili batis ŝin per vipo, kiu ankaŭ estis nereala. Sed ĝi ankoraŭ doloras . Kvankam la sango, kompreneble, estis falsa.
  Ĝenerale, la filmo estis malmultekosta, kaj krom ŝtonminoj kun duonnudaj knabinoj, preskaŭ nenio alia estis montrita. La kalkulo estis ŝajne allogi sekse maltrankvilajn virojn. Nu, kaj ankaŭ, ĉiuj konas la nomon - Kleopatro! Kaj ĉi tio povus esti uzata por aĉeti
  Dominika profunde enspiris, kaj en kian fekon foje baniĝas filmsteluloj?
  La nimfa markizino pepis:
  - Ne malĝoju, karulo, ni bezonas vin. Ni transdonos vin al neniu.
  La Draka Grafino muĝis:
  - Li provu ekzerci denove antaŭ la ekzameno. Nu, ni provu elvoki ion!
  Dominiko frotis la ringon kaj diris:
  - Mi volas ĉokoladan glaciaĵon!
  La knabino prenis ĝin kaj frostiĝis en streĉiteco.
  Kaj miksaĵo de dispremita glacio kaj ĉokolado ŝprucas sur ĝin. Kiel rezulto, Dominiko estis malpura de la kapo ĝis la piedoj, kaj eĉ gratita.
  La draka grafino ridis tiel forte, ke la jetoj de la fontano tremis kaj la floroj tremis.
  La nimfa markizino trankvile rimarkis:
  - Estas bone! Male, ŝi havas grandajn kapablojn, ŝi reproduktis tiom da glaciaĵo kaj ĉokolado per tia artefakto, kiu ĝenerale ne estas tre potenca!
  Dominika lekis la ĉokoladon de ŝiaj vangoj kaj kraĉis frustrite, ĝemante:
  - Li estas amara!
  Kasandra ridis kaj rimarkis:
  - Kaj ĉokolado estas amara. Ĉu vi ne sciis ĉi tion?!
  La knabina aktorino muĝis:
  - Kaj ĉi tie, sur la Tero kaj en Rusio, ĝi estas dolĉa !
  La markizino kapjesis:
  - Mi scias! Ni ankaŭ scias kiel fari dolĉan ĉokoladon. Sed nun vi devos kontentiĝi pri tio, kion vi havas. Pli precize, vi ne specifis kian ĉokoladon vi specife deziris. Kaj ĝenerale, estas bone, ke vi mendis nur glaciaĵon. Se al vi, ekzemple, venus en la kapon, bani en oro, vi multe pli forte batus la supron de via kapo.
  Dominiko sprite notis:
  - La vivo estas en plena svingo, kaj ĉio estas super la kapo!
  La Draka Grafino sugestis:
  "Anstataŭ sensencaĵo, kiu ne helpos ŝin kiam ŝi eniros la drakakademion, estas pli bone lasi ŝin provi krei vere malgrandan diamanton." Kutime, ĉi tio eblas por tiuj, kiuj havas altan denaskan nivelon de magiaj kapabloj.
  Kasandra respondis:
  - Ne! Ĉi tio estas tro evidenta vojo. Vi devus agi multe pli subtile.
  Dominika kaprice siblis:
  - Mi estas malseka kaj malpura, nur rostita kokido. Ĉu vi povas ripari ĉi tion?
  La nimfa markizino kapjesis:
  - Kompreneble, nia beleco!
  Kaj ŝi faris okon per sia magia vergo. Ĝi ekbrilis per blua lumo. Kaj nun la knabino el la Tero fariĝis denove pura kaj ordigita, kaj preskaŭ ĉiuj grataĵoj malaperis. Krom unu sur la dekstra vango.
  Sed Domika ne vidis sin, kaj ne atentis.
  La Draka Grafino siblis:
  - Kaj do, mia kara... Mi vidas, ke vi komprenas ion? Do, bela knabino el la planedo de kreskantaj teknologioj?
  En respondo, Dominique kantis:
  Sed kial,
  Estas neeble vivi laŭ via menso!
  Nu, la vivo instruas al ni nenion!
  Sed kial! Sed kial!
  Kaj ŝi ridis, ĉar ĉi tiu kanto, prezentita de Boyarsky , estis taŭga kaj bela. Sed ŝia anĝela voĉo kaŭzis nur ridadon.
  Kasandra siblis, okuloj brilantaj:
  - Oni ne povas rifuzi al vi senton de humuro. Sed ĉu vi iam serioze?
  Dominiko sulkigis la brovojn. Ŝi memoris, kiel ŝi pozis kiel knabino, kiu ricevis malbonan noton en la lernejo. Kaj neniel ŝi povis doni ĉagrenitan rigardon al sia vizaĝo. Male, mi eĉ volis nudi la dentojn. Nu, tio estas komprenebla ... Ŝi havas tro da vento en la kapo. Ekzemple, kelkaj uloj nur nudos siajn dentojn en la homamaso, kaj tio estas ilia tuta rolo!
  Kaj Dominiko volis ludi... Princinoj, kompreneble.
  La Draka Grafino tiam sugestis:
  - Lasu ŝin danci por ni pli bone. Vi vidis, ke en la filmoj ŝi dancas tre bone .
  Tiu lasta estas vera. Dominiko povis danci. Ili eĉ volis preni ŝin por la rolo de Esmeralda. Cetere, laŭ la kanono, ŝajnas, ke ŝi eĉ ne estas ciganino. Kaj kial ne ludas ĉi tiun rolon blindiga blondulo?
  Sed la filmadaptigo de klasikaĵoj, kaj eĉ eksterlandaj, ankaŭ estigas certajn problemojn. Tial ŝi estis filmita en malsama rolo, sed ankaŭ dancante.
  Jes, ŝi, kompreneble, amis danci kaj sciis danci. Tamen ŝi prenis ĝin kaj ekbalbutis:
  - Orumu la tenilon!
  La markizino nimfo knaris:
  - Kio pli?
  Dominiko respondis logike:
  - Eĉ ciganoj ĉe la merkato ne dancas senpage. Do mi bezonas grandan sakon da oro. Ĉu ne estas klare?
  La Draka Grafino muĝis:
  - Kia impertinenta ulo ! Fakte, ĝia plej bona loko estas en la ŝtonminejoj. Tie ŝi samtempe disvolviĝos paciencon kaj alkutimiĝos al obeo. Por ĉi tio, ŝi devas esti edukita en severa maniero!
  Subite knabino alkuris al ili. En aspekto, ŝi ŝajnis esti homa infano ne pli ol dekjara. Sed samtempe ŝi portis altvalorajn juvelaĵojn, kvazaŭ en juvelejo. Nudaj, malgrandaj, infanecaj piedoj aspektis netaŭgaj kaj ridindaj en tia lukso.
  La knabino kontrolis:
  - Mi povas aĉeti ĉi tiun sklavon de vi. Kiom vi volas por ĝi!?
  Kasandra respondis memfide:
  - Ĉi tiu knabino ne estas vendata! Kaj dum ŝi ne estas sklavino. Tamen, eble ŝi ne estos libera por tre longe.
  Dominiko murmuris:
  - Kiel malmorale estas, kiam malgranda infano aĉetas por si sklavojn!
  La markizino-nimfo memfide respondis:
  - Ĉi tio ne estas infano, sed hobito! Kaj hobitoj aspektas kiel homaj infanoj...
  La knabino kolere frapis sian piedeton kaj pepis:
  - Mi estas baronino! Kaj tio signifas, ke via sklavo estas devigata kliniĝi antaŭ mi.
  Dominiko grincis agreseme:
  - Ne gravas ! Mi faros, mi kliniĝos antaŭ la infano!
  Responde, la hobita baronino ektiris sian dekstran manon. Fulmo elflugis kaj frapis la knabinan aktorinon sur ŝiajn nudajn krurojn. Responde, la pikita Dominiko ion kriis. Kaj granda kuko dense kovrita per kremo falis sur la aŭdacan sorĉistinon. Ŝi eĉ estis defalita de la piedoj, kaj la belulino falis sur la pavimon. Sed ŝi tuj eksaltis, ĉio ŝmiris per biskvito, kondensita lakto kaj ĉokolada pasto. La hobita baronino skuis sian maldekstran, nudan, malgrandan piedon, sur du el kies piedfingroj brilis ringoj per valoraj ŝtonoj.
  Kaj tuta magia cunamondo elflugis. Dominiko estis ĵetita dudek metrojn supren. Post tio, la knabino falis. Feliĉe, dancante ekde frua infanaĝo kaj aktorante en filmoj, ŝi jam multfoje falis de malsamaj altecoj kaj faris akrobatajn riskagaĵojn.
  Tial, Dominika grupiĝis en la aŭtuno kiel kato kaj surteriĝis sufiĉe sukcese. Krom ke la kruroj de la knabino, jam bruligitaj de batalmagio, spertis severan doloron kiam ili kontaktis la kolorajn kahelojn kovrantajn la areon. La knabino kriis.
  Kaj la draka grafino ĉirkaŭvolvis sian longan pinan voston ĉirkaŭ la sorĉistino-baronino kaj siblis:
  - Ĉesu la batalon! Alie vi ambaŭ estos arestitaj! Se vi volas batali, ekzistas specialaj ekzercejoj kie magiaj kaj aliaj dueloj estas okazigitaj!
  Dominiko ĉirpetis:
  - Jes, ĝuste duelo! Nur sen armiloj - manoj kaj piedoj!
  La Hobita Baronino malestime snufis:
  - Batalu kun la sklavo! Verdire, ĉi tio estas timiga por mi ! Pli bone estus vere sendi ŝin al la minejoj. Instrui magion al tia malsaĝulo estas tre danĝera.
  La markizino-nimfo konsentis kun serioza tono:
  - Ankaŭ mi komencas pensi tiel. Jes, ĉi tiu knabino havas specialan doton por krei katastrofojn kaj kaŭzi konfliktojn.
  La knabino aktorino kontraŭis:
  - Mi unue iras al neniu! Pri la resto ... Kun ĉiu fiasko, sciu kiel rebati, alie vi ne vidos sukceson.
  La draka grafino liberigis la malbonan knabinon, kiu aspektis kiel infano, sed vere kapablis elflugi tutan regimenton da tankoj.
  La vosto estis iomete makulita per kremo, kondensita lakto, ĉokolada disvastiĝo kaj biskvito. La kuko estis grandega, kaj klare farita el la koro. Estas eĉ domaĝe, ke ili rompis ĝin anstataŭ manĝi ĝin. La draka grafino klakis siajn fingrojn kaj piedojn, kaj la kristala fluo de la fontano lavis super ŝin, forlavante la malpuraĵon.
  Kasandra kapjesis.
  - Pureco estas la ŝlosilo de sano! Mendu unue!
  La Hobita Baronino frotis unu el siaj malgrandaj, sunbrunaj, graciaj kruroj kontraŭ la alian. Dum kelkaj sekundoj ŝi lumiĝis kiel ampolo. Kaj malaperis ĉiuj kuirartaj ekscesoj, kiuj forte ŝmiris la sorĉistinon. Kaj luksaj juveloj brilis kun renovigita vigleco. Ŝi, fakte, fariĝis tiom simila al princino, ke Dominika sentis tenerecon.
  Ŝi ankaŭ havis la ŝancon ludi princinon en unu el la fabeloj. Tie ŝi devis disiĝi de luksaj vestaĵoj kaj altvaloraj ŝuoj kaj fariĝi servisto de sorĉistino. Portu ĉifonojn kaj marŝu en lignaj ŝuoj. Kaj en tiaj kusenetoj ĝi estas multe pli malbona ol nur nudpieda. Ŝi eĉ komencis konvinki la reĝisoron, ke eble estus pli bone filmi tute sen ŝuoj. Post ĉio, la nudaj piedoj de la knabino en ĉifonoj emfazintus malriĉecon kaj la ŝanĝon de la statuso de princino al fakta sklavo multe pli forte.
  Sed la direktoro klare havis siajn proprajn ideojn. Finfine, eskapinte el la turo de la morto, ŝi finfine forigis la ŝuojn kaj stokojn, kaj tiam ŝi estis nudpieda, sentante veran feliĉon. Nun tamen ŝiaj nudaj piedoj bruliĝis, kaj aperis eĉ malgrandaj veziketoj, kio estis kaj dolora kaj naŭza!
  La hobita baronino etendis al ŝi sian malgrandan manplaton, teneran kaj samtempe sunbrunan, svingante la manon de Dominiko per infana forto kaj pepado:
  - Bone, paco! Mia nomo estas Laska. Kaj ne pensu, viro, ke mi estas sendanĝera knabino, orkoj, koboldoj, sporoj de Koshchei, ili ĉiuj eltiris multe de mi !
  Dominiko demandis surprizite:
  - Kiom da jaroj vi havas, infano?
  Mustelo ridetis kaj respondis:
  - Inter reprezentantoj de la bela sekso ne kutimas demandi pri aĝo! Kiom mi rigardas, tiel vi donas al mi.
  La knabina aktorino ridis kaj rimarkis:
  - Vi estas dekjara! Ne plu!
  La Draka Grafino muĝis:
  - Jes, ŝi jam estas pli ol tricent. Kio tamen ne gravas. En nia mondo, ĉiuj inoj estas junaj kaj belaj. Restu ĉe ni knabino, vi estos nia reĝino!
  Dominiko respondis per fama pareto:
  Se la sankta armeo diras,
  Forĵetu Rus, vivu en paradizo...
  Mi diros: "Ne necesas ĉielo,"
  Donu al mi mian patrujon!
  . ĈAPITRO N-ro 3.
  La markizino kaj la baronino aplaŭdis la manojn kaj ekkriis unuvoĉe:
  - Bravo! Ĉu vi mem elpensis ĉi tion?!
  Dominiko negative skuis sian oran kapon:
  - Ne. Ne mi. Iu alia, mi ne memoras la aŭtoron!
  Kasandra grimacis:
  - Strange, vi havas bonegan memoron!
  La knabino aktorino respondis honeste:
  - Mi pensas tro multe pri mi mem ol pri aliaj. Estas pli bone lasi ilin scii pli pri mi ol mi pri aliaj. Mi ankaŭ foje komponas, kaj ne pli malbona ol Puŝkin.
  La drakografino nudigis siajn brilajn, brilantajn dentojn kiel diamantojn en sia larĝa buŝo kaj diris serioze:
  - Eble vi povas kanti ion de via propra komponaĵo?
  Dominiko diris petegante, frotante siajn bruligitajn piedojn:
  - Neniu demando! Nur donu al mi almenaŭ unu oran moneron. Kaj mi prezentos tutan furorkanton por vi. Kaj kanti por nenio? Nerespektinda! Kaj banale, neprofita!
  La markizino-nimfo sulkigis la brovojn, kaj ŝia magia vergo fulmis minace en ŝia mano, ŝi estis decidita puni la malprudentan knabinon, kiu kuraĝis kontraŭdiri la drakon.
  La draka grafino siblis konsenteme:
  - Donu al ŝi arĝentan moneron. Li kanti el la koro.
  Dominiko ridetis, ŝiaj dentoj, tiel perfektaj, ekbrilis kiel glaciaj montopintoj en la hela suno tagmeze. Kaj ŝi knaris:
  - Mono antaŭe!
  La mustelo ĵetis al ŝi moneron kaj kukis:
  - Jen, kaptu ĝin!
  La knabino ĵetis sian kruron supren kaj sukcesis kapti arĝentan rondan pecon per siaj nudaj fingroj. Poste ŝi transdonis ĝin al sia manplato. Mi rigardis la moneron. Ĝi estis nenio, la arĝento estis tute nova, unuflanke estis drako kun sep kapoj, kaj en siaj piedoj ĝi tenis sceptron kaj muskatfloron. Kaj aliflanke , bela knabino kun tre abunda bukla hararo. Kaj ĝi estas ĉarma.
  Dominika ne povis rezisti la tenton provi la moneron kaj respondis ridetante:
  - Ĉi tio estas ĉarma. Bonegaj aferoj.
  La mustelo siblis:
  - Nun, kantu! Ni vidu, kion vi povas fari!
  La Draka Grafino aldonis:
  - Kaj vi devas laŭte kanti, kaj fari pli-malpli longan baladon, ĉar ni pagis!
  La knabina aktorino kapjesis konsente:
  - Jes, mi komprenas tion! Vi ne povas kanti kiel...
  Kaj tiam la asocio ne venis en la kapon al ŝi. Nu, diri najtingalo ne estas tute ĝusta aŭ taŭga. Sed io alia, ne vere tio!
  La nimfa knabino frapis sian nudan piedon:
  - Ni komencu!
  Dominiko komencis kanti per sia klara kaj milda voĉo;
  Mi estis fama aktorino
  Filmado, blasfemado, muziko, baloj...
  Ŝi komencis danci furioze kaj sovaĝe,
  Kiel la enkorpiĝo de Satano!
  
  Miaj kruroj estas tiel fortaj
  Ili batalis kontraŭ la furioza hopak...
  Ni estas tiel bonegaj knabinoj
  Ni tuj movu la ruzan!
  
  Sed mi trovis min en mondo, vi scias, speciala,
  Kie drakoj regas kiel reĝoj...
  La ordo tie estas tre nova,
  Almenaŭ ŝiru vian ĉemizon!
  Mi devis fariĝi nudpieda sklavo
  Ricevi vipon sur la dorso...
  La nuboj super ni estas bluaj,
  La loko estas malagrabla sur la Tero!
  
  Jen severa nano venas al mi,
  Kaj li tenas vipon en la manoj...
  Blankkapa knabo preterkuris -
  La sklavo estas nudpieda, la posedanto estas klare avara!
  
  La gnomo ridas, tuŝas la dentojn per la piedo,
  Kiel knabino kun artikolo, virĉevalo...
  Por ke la urso ronĝu ĝin per klabopiedo -
  Ĉi tio estos la fino de la kalveco de la nano!
  
  Sed ili vendis min al la minejoj,
  Ne estis videblaj lokoj en la haremo...
  Kaj ili persekutis min fortan vipon,
  Ĉar la knabino manĝas multe!
  
  Jen la gnomo kondukas min sur ŝnuro,
  La ĉarmoj de la knabino estas absolute mirindaj ...
  La voĉo de la sklavo estas tre klara,
  Sed finfine estas nur nuloj!
  
  Mi estas preskaŭ nuda kaj nudpieda
  Mi laboras en la minejoj kiel tiu azeno...
  Panjo, mi diras, kara,
  Kiel stulte ĝi montriĝis!
  
  Mi estis kapabla knabino
  Mi multiplikis frakciojn en mia kapo...
  Kaj nun en unu, konsideru ĝin, jupo,
  Mi estas en sovaĝa sklaveco!
  
  Longe, longan tempon mi eltenis la gnomon,
  Mi ricevis vipon sur la dorso...
  Ili batis min pro komerco kaj ne pro komerco,
  Ili promesis nutri min poste!
  
  Sed la nudpiedaj sklavoj ribelis,
  Levstangoj en ago, marteloj,
  Kaj nun, konsideru ĝin via elemento ,
  Al gnomo kun kalveco Mi estas morta !
  
  Nu, tiuj malbonuloj estis mortigitaj,
  Ni havis terurajn viktimojn...
  Sed, kredu min, ni liberigis nin -
  La knabinoj montris altklason!
  
  Kaj nun ni havas grandan armeon,
  La uloj ankaŭ iras en batalon kun ni...
  Ni rompas ŝildojn kiel tabulojn,
  La malbonaj regantoj estos kaput!
  
  Kaj tiam la sklaveco de la infero malaperos,
  La viro rektigas siajn ŝultrojn...
  Kaj ni ĉesigos la sinjoradon, satajn de malamikoj,
  Estos jarcento da feliĉo kaj progreso!
  
  Kaj tiam estos paco tra la mondo,
  Homo, granda stelo...
  Ni flugos en la stela aero, vi scias,
  Lasu la revojn de homoj realiĝi!
  La knabino finis per alta noto, kun ŝia voĉo brilanta kiel arĝentaj sonoriloj.
  La nimfa knabino aplaŭdis per la manoj. Pluraj elfoj kaj troloj kaj paro da homoj ankaŭ aŭskultis la kanton de Dominiko. Kaj ili jxetis sxiajn monerojn, argxentajn kaj kuprajn.
  La knabina aktorino riverencis. Kaj ŝi prenis ilin el la kaheloj. Ŝi prenis kelkajn el la moneroj per siaj manoj, kaj kelkajn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ĝi estis bela vidaĵo.
  Jes, ŝi havas tiajn allogajn kaj ĉizitajn krurojn. Kaj kiel bela kaj impona ŝi estas en si mem. Nu, kie estas aliaj primadonoj kompare kun ŝi? Ĉu ili kuraĝos koncerti sur la scenejo nudpiede? Aŭ en mallonga jupo?
  La Draka Grafino notis:
  - Ĉi tiu estas la kantisto! Ne, ŝi apartenas al la akademio. Kaj nur ĉe la akademio, en la fakultato, kiun ŝi mem elektas.
  Dominiko ridis kaj kantis:
  Ni knabinoj estos niaj propraj juĝistoj,
  Kaj se vi devas elekti, kaj la elekto estas malfacila...
  Ni elektas lignajn kostumojn,
  Ĉar nia popolo havas nur honoron!
  La mustelo ĉirpetis:
  - Vi havas voĉon... Nur altnivela anĝelo!
  Dominiko ridetis kaj ĵetis unu el la moneroj pli alte per sia nuda piedo, kaj poste kliniĝis kaj kaptis ĝin per sia lango. Kaj tiam li ekkriis. De kontakto kun salivo, la oranĝa metalo tuj varmiĝis kaj bruligis la buŝon de la belulino.
  La knabino komencis kraĉi kaj ĝemi. Kaj ŝia deziro kanti subite forvaporiĝis.
  La nimfa knabino skuis sian ringon, kaj la varmo en la buŝo de Dominiko tuj foriris. La knabino kukis:
  - Ŭaŭ! Nun mi komprenas, kia estas esti fajrosspiranta drako!
  Mustelo komentis kun rideto:
  - Pli bone malfrue ol neniam,
  La knabino havas kelkajn bonegajn jarojn antaŭen!
  La Draka Grafino notis:
  "Ni havas malsaman strukturon de la buŝo kaj gorĝo ol homoj, kaj la flamo tute ne brulas. Do ne zorgu pri ni.
  La publiko, kiu ĉirkaŭe kolektiĝis, ankoraŭ bruis kaj postulis, frapante per la manoj:
  - Faru ion alian, vi estas bonvena!
  Dominiko ĉirpetis:
  - Se vi skribaĉas monerojn, mi faros ĝin!
  En respondo, bruo kaj certigoj:
  - Jes kompreneble! Bonvenon.
  Kaj sub la nudaj, muskolaj, sunbrunaj kaj graciaj kruroj de la knabino, kiujn ŝi fingrumis kun neimitebla graco, flugis oraj, arĝentaj, oranĝaj, bronzaj kaj platenaj moneroj.
  Dominika iĝis gaja pro tio, eksentis entuziasmon kaj komencis kanti fervore;
  Ŝtormoj kaj uraganoj ne estas baro por nia paro,
  Filinoj de la Patrujo, kiuj floras kiel rozarbustoj.
  Kiu ne konis militon, tiu ne manĝis milan kaĉon,
  Dio la Savanto Jesuo gvidas nin en batalon!
  
  Ni kutimas batali eĉ en ŝtorma oceano,
  Ĉiu homo estas kiel blato eksterŝipe.
  Mi kredas, ke ni disŝiros la monstrojn de la Hordo en pecojn en batalo,
  Nia honoro ne povas esti batita per sledmartelo kaj martelo!
  
  La glavo varmiĝis en la forĝejo, en la tre varma infero,
  Akrigitaj klingoj estas tre malmolaj balgoj!
  Estu sentima soldato; kun forta, hardita koro,
  Se estas morto, tiam staru senmove, ne kuru!
  
  Jes , milito, kompreneble, ne estas festeno kun dolĉa mielo,
  Post ĉio, estas larmoj sur ĝi, kaj sango fluas dense.
  La lupo longe hurlas kaj la urso kun feroca muĝado,
  Kaj la bato kontraŭe estu en la okulo, ne la brovo!
  
  Estas lanco, kiu povas trapiki ĉenon,
  Estas ŝildoj, kiujn amaso ne povas penetri!
  Sed ne estu malkuraĝulo, ne lasu la diablojn fari vizaĝojn ,
  Por ne fariĝi kiel la ludo en la retoj!
  
  Kredu min, venos radianta solvo,
  Por ĉiuj estas rekompenco, kiu ne troveblas pli alte!
  Por krima penso, mi kredas, venĝos venĝo,
  Ne ekzistas alia braveco ol la malfacila vojo!
  Do Dominiko kantis, kaj la diversa homamaso aplaŭdis ŝin kun granda entuziasmo. Eĉ se ili ĉiuj estas inoj, ne ekzistas viroj en ĉi tiu mondo. Aŭ, preskaŭ sen la pli forta sekso.
  Post tio, la drakografino skuis sian voston kaj notis:
  - Nu, mi devas iri! Mi foriras de la vojo!
  La nimfo prenis la moneron per sia nuda piedo kaj sugestis:
  - Ni kontrolu. Mi ĵetos, kaj vi diras - kapojn aŭ vostojn ! Divenu, la monero estas via, ne, vi redonas al mi moneron!
  La Draka Grafino muĝis pro rido kaj respondis:
  - Mi konas viajn lertaĵojn! Do estas pli bone ne malŝpari vian tempon aŭ vian kapon!
  Dominika rikanis kaj notis:
  - La kapo ne estas oreloj, vi povas deŝiri ĝin de la ĉapelo, vi ne povas rekudri ĝin!
  La mustelo pepis kaj kantis:
  -La oreloj sur la pinto de la kapo estas oreloj!
  Oreloj sur la supro de la kapo - paciento en mensa malsanulejo !
  La Draka Grafino flugis en la aeron. Kaj ŝi ne komentis pri tio, kion kantis la nimfa knabino. Kaj ĉi tio, oni devas rimarki, estas ege mojosa.
  Dominiko komencis haste kolekti monerojn per siaj manoj kaj nudaj piedoj. Kaj ŝi faris ĝin rapide.
  Mustelo komentis, gratante ŝian hararon per magia vergo:
  - Mono, kompreneble, gravas. Sed eĉ pli gravaj estas sorĉoj, artefaktoj, talismanoj, medaljonoj, amuletoj ktp. Alie, vi ne povos vivi luksan kaj luksan vivon !
  Dominiko konsentis:
  - Mono ne povas aĉeti sanon, kredu min,
  Mono ne povas aĉeti amon kaj honoron...
  Do ne kverelu kiel besto
  Sciu, ke vi ne vendos vian patrujon por profito!
  Kaj la knabino, kun sia nuda plando, vangofrapas purpuran moneron. Kaj tiam ŝia nuda kruro subite turniĝis, en palpebrumeto, en anasan piedon.
  Dominique timkriis:
  - Kio diable estas tio ĉi!
  La nimfa markizino respondis kun rideto:
  - Ĉi tio estas speciala magia metalo, nur ĝi funkcias kiam ĝi kontaktas la haŭton de iu, kiu havas olimpiajn diojn en sia familio!
  Kaj Laska ĝoje ekkriis:
  - Ŭaŭ! Vi havas tian sangon en vi. Do ni ne eraris.
  Dominiko murmuris:
  - Sed ĉi tio estas malbeleco! Se vi povas, forigu vian piedon. Kaj denove donu al mi normalan kruron.
  La nimfo balancis la kapon:
  - Ne! Vi jam faru tion mem.
  La kaptita knabino grincis:
  - Kiel tio eblas?
  Mustelo sugestis:
  - Imagu en via menso kiel vi ŝatus ke via kruro aspektu, klaku la dikfingron kaj montrofingron de via dekstra mano, kaj vi devus sukcesi!
  Dominiko prenis ĝin kaj prezentis ĝin. Tiam venis la klako.
  Kaj anstataŭ korva piedo aperis piedo en felta boto kaj kun skio. Kaj fariĝis eĉ pli malkomforte, kiam la skio klakis sur la pavimŝtonoj.
  La nimfo rikanis kaj kantis:
  - Senpagaj instruistoj,
  Perdita tempo kun vi...
  Mi suferis por nenio kun la knabino,
  La plej lerta magiisto!
  Dominiko estis ofendita:
  - Mi ne estas sorĉistino. Kaj mi ankoraŭ nur lernas. Sed la vojo al scio neniam estas tro facila ... Jes , al la kino!
  Mustelo kapjesis konsente:
  - Jes, en la kinejo, eble eĉ pli. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas nia granda problemo.
  La publiko denove komencis kunveni ĉirkaŭe: ĝi estis amuza vidaĵo. Pli precize, ĉi tie estas ĉiaj knabinoj. Kaj dankon pro tio. La knabina aktorino provis pensi denove kaj transformi sian piedon. Sed ĉi-foje io aperis sur trakoj kaj kun radaro, kvankam malgranda.
  Dominiko kantis sen perdi sian optimismon:
  Mi petas vin ne surpriziĝi
  Se magio okazas...
  Se ĝi okazas, se ĝi okazas,
  Se magio okazas!
  La nimfo ridetis reen kaj rimarkis:
  - Jes, por iri kun via voĉo, vi ankaŭ havu la kapablon uzi magion!
  Tiam hobita knabino alkuris al ili kaj sugestis, turnante sian magian vergon:
  - Ni faru ĝin pli bone! Kaj sciu, mi havas duonmil jarojn da ekzercado!
  Mustelo kontraŭstaris:
  - Ne! Lasu ŝin fari ĝin mem!
  Dominiko ĉirpetis:
  Mi perdis mian menson, mi perdis mian menson,
  Mi mem faros, mi mem faros!
  Kaj la knabino denove flustris ion aprobantan. Kaj tiam ŝia kruro, en formo de tanko kun radaro, finfine reakiris sian gracian, iaman formon. Kaj montriĝis kvazaŭ ĝi estis farita laŭmende.
  Dominiko ekstaris kaj movis siajn fingrojn. Ŝia humoro fariĝis gaja, kaj ŝi kantis:
  Ni knabinoj estas la plej fortaj en la mondo,
  Kaj, kredu min, vi ne trovos pli malvarmetajn belaĵojn...
  Ni vere trempos niajn malamikojn en la necesejo ,
  Kaj li eterne aspektos dudekjara!
  Post kio, la belulino, ŝi ridos kaj ridos, montrante siajn grandajn kaj brilajn dentojn.
  Dominika komencis danci, ŝiaj nudaj kruroj levitaj alte en la aero. Kaj ŝi kantis:
  Mi estas tre bonega sorĉistino
  Se mi piedpremas, estos kolapso...
  Mi amis salti nudpiede
  Konsideru ĝin vera idealo!
  Ĉi tiu estas ŝia kanto - nur bonega kaj mojosa!
  Kvankam, aliflanke, ĝi estas ekstreme simpla kaj nekomplika. Jes, la knabino estas tia, ke vi ne enuiĝos.
  La hobita knabino notis:
  - Lernas tre rapide!
  Kaj ŝi skuis siajn krurojn, kiuj estis ornamitaj ĉe la maleoloj per braceletoj pimitaj per multekostaj ŝtonoj, kaj sur ĉiu fingro per ringo.
  Ŝi aspektas kiel infano, sed se juĝante laŭ la nombro da ŝtonoj, precipe sur siaj malsupraj membroj, ŝi estas altnivela sorĉistino.
  Mustelo kapjesis al la knabino:
  - Mi vidis vin ie. Ĉu vi hazarde estas Princino Alsou ?
  La hobito kapjesis:
  - Jes , tiel estas! Sed vi scias, markizo, kun ĉi tiu knabino el la Tero, vi ne havos problemojn!
  Mustelo konsentis:
  - Prave! Sed estas neeble alie. Ve, ĉi tiu estas tia mondo, ke ĝi ne povas malhavi problemojn kaj aventurojn.
  Dominiko rapidis aldoni:
  -Vivo sen aventuroj kaj heroaĵoj estas tro enuiga. Estas kiel supo sen pipro!
  Princino Alsou konsentis:
  - Jes tio pravas! Por tio estas fiuloj. Unu el ili deĉenigis peston, kiu mortigas la pli fortan sekson.
  Dominiko kantis kun suspiro:
  Vi ne povas vivi sen virinoj, tio estas vera,
  Sed sen viroj ankaŭ ne estas ĝojo...
  Ĝi rezultis tiel, ĝi estis tre malbona,
  Se ne estas forta posedanto!
  Mustelo konsentis:
  - Eble! Sed ĉi tie, kiel oni diras, ĝi estas dutranĉa glavo. Unuflanke ne ekzistas pli forta sekso, sed aliflanke...
  La hobito rapide obĵetis:
  - Ne! Malbona de ĉiuj flankoj. Do ne necesas paroli sensencaĵon. Ankaŭ maskloj estas bezonataj.
  Dominiko respondis:
  - Maskloj en bestoj. Por inteligentaj individuoj, io estas malsama.
  Mustelo ridis kaj respondis:
  - Jes, por viroj, kompreneble. Kaj mi ne povis trovi ion por diri.
  Pluraj kolomboj, kun oranĝaj plumoj kaj orumitaj bekoj, preterflugis ilin. La birdoj estis tre interesaj. Simple aminda unuflanke. Sed aliflanke , estis ankaŭ iom da manko de gusto en ili.
  Dominiko anstataŭigis:
  - Kial orumi la bekojn de kolomboj?
  Mustelo klarigis:
  - Neniu orumis! Ĉi tio estas ĉar ili bekis fragojn kun topazo.
  La knabina aktorino murmuris:
  - Kio? Ĉu kun topazo?
  La hobita knabino kapjesis:
  - Jes, estas tiaj fragoj! Kion, vi ne sciis?
  Mustelo rimarkis:
  - Kiel ŝi scius? Ŝi estas en nia mondo sufiĉe lastatempe.
  La tri reprezentantoj de la justa sekso rapidigis sian paŝon. Kaj iliaj nudaj, rozkoloraj kalkanoj ekbrilis.
  Ĉirkaŭe aperis domoj , altaj, similaj al rozkoloraj, purpuraj, smeraldaj boriloj suprenirantaj. Kaj ĝi aspektis ege futureca. Estis eĉ kelkaj aviadiloj sur la ĉielo. Pli precize preterkuris kaleŝo el oro kaj ornamita per diamantoj, tirita de ses flugilhavaj, neĝeblankaj ĉevaloj.
  Ĉiuj tri knabinoj iomete riverencis. Sed ŝajne, la nobla persono ne havis tempon por belaĵoj, kaj la triumviraro sekvis plu.
  Antaŭe estis hipodromo, ĝi aspektis kiel grandega stadiono. Ĝi estis klare la loko de ĉevalvetkuro.
  La markizino-nimfo sugestis:
  - Ni devas kontroli ĉu nia lernanto havas la doton de klarvido. Tial, ni ĉeestos la vetkurojn.
  Ĉirkaŭ la hipodromo estis alta retbarilo farita el arĝenta kaj oranĝa metalo, kovrita per perloj kaj kelkaj bluaj kaj purpuraj ŝtonoj, same kiel vitro rememoriga pri ĉeĥa vitro . Kaj ĝi aspektis tre bela.
  Kaj ĉe la enirejo estis flanke du fontanoj, kiuj elĵetis multkolorajn jetojn el orumitaj belaj paroj: - elfo, kiu brakumis elfan knabon.
  Jes, ĉio aspektis tre bela. Kaj ĉe la enirejo estas gardisto de knabinoj. Ankaŭ tre bela kaj en malpeza, arĝenta kiraso.
  Ĉio aspektas tiel mirinda. Estas tiom da reprezentantoj de la justa sekso ĉirkaŭe.
  Dominika rememoris la filmon pri la Gulaga Insularo kaj la virina tendaro. Ĉiuj tieaj virinoj estis, kvazaŭ laŭvole, junaj, belaj, kaj portis robon, kiuj lasis siajn grandiozajn krurojn tute malkovritaj. Nu, ĉar la somero en Siberio estas varma kaj eĉ, eble, varma, la knabinoj estis nudpiedaj. Kiu faris la filmon tre populara inter viroj. Kaj Dominiko pozis kiel ribelema komsomola membro, kiu organizis tutan ribelon de knabinoj. Kaj la belulinoj eĉ kaptis armilojn, kaj alprenis tutan NKVD-regimenton en batalo, kaj povis gajni ĝin.
  La filmo, kompreneble, montriĝis bonega. Kaj la nudpiedaj, ŝikaj, belaj militistoj aspektis simple bonegaj.
  Dominika, cetere, origine laŭsupoze ludis la rolon de la kuzo de Fandera, kiu organizis tumulton de kaptitoj, sed tia filmo povus esti malpermesita. Kaj ŝi simple fariĝis bonega studento kaj komsomola membro.
  Dominiko riverencis al la knabino de la gardisto. Subite, tuj el sub la Tero, kiel fanto el flarbakujo, drako elsaltis. Malgranda , iomete pli granda ol albatroso, kun tri kapoj.
  Li aŭ ŝi flugis al la knabinoj, kaj sonoris voĉo:
  - Redonu al mi mian fraton!
  La nimfa markizino respondis ĝemante:
  - Ĉi tio estas neebla, Belka.
  Responde, la drakoknabino, kies skvamoj brilis en la tri sunoj kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko, kaj kies flugiloj estis tiel belaj ke ili ondetis en la okuloj, komencis muĝi.
  - Mi volas fraton! Mi volas fraton! Kie li estas!
  La hobita knabino kukis:
  - Jes, ni mem estas okupataj pensante kiel redoni niajn virojn al ni. Kaj ne necesas esti kaprica.
  La drakoknabino, kion vi povas preni de ido, trankviliĝis kaj pepis, saltante al Dominiko:
  - Mi scias, ke vi povas! Vi estas la elektita!
  La batita knabino ridetis kaj kantis responde:
  - Ĉio neebla, kredu min, estas ebla,
  Sed aliri ĉi tiun problemon estas tre malfacile...
  Tamen, se vi streĉas vian cerbon dum vi ludas,
  Mi povas fariĝi bela Jedi- knabino !
  La drakoknabino gajiĝis kaj pepis responde:
  Via menso ne estas la grandeco de fingro,
  Geniulo, sciu, sur la Tero...
  Kaj bela knabo atendas min,
  Sur serpentuma ĉevalo!
  Dominika sentis sin amuza kaj ridis:
  - Ĉu drako sur ĉevalo? Jen kiel ĝi aspektas!
  La markizino rimarkis:
  - Kio, vi ne konas la koncepton de alegorio!?
  La knabina aktorino ridis kaj rimarkis:
  Ni povas morti ie ajn
  Eĉ en la sunsubiro de sukceno...
  Ĝenerale ni vivas libere,
  Jes, senpage!
  Figure parolante!
  La drakoknabino ellasis lumojn el sia buŝo, ĝi similis fajrilon, kaj knaris:
  - Ĉi tio estas bela kanto. Tamen mi volas , ke la bela gasto el nekonata Tero faru ion alian interesan.
  Dominiko levis la ŝultrojn kaj notis:
  - Mi scias, ke mia voĉo faligas monerojn ne pli malbone ol nunĉukoj elfrapantaj garbojn. Tamen mi devas denove streĉi mian voĉon! Kaj por kio? Kie elspezi monon ĉi tie?
  La markizino kontraŭis:
  - Unue, vi vetos vian monon je unu el la ĉevaloj ĉe la hipodromo kaj provos pliigi vian kapitalon. Kaj due, ĉi tiu knabino ne estas nur malgranda drako, sed ankaŭ princino. Ŝi donos al vi sian ringon, kiu enhavas kolosan magian potencon. Kaj por ĉi tio , kredu min, indas provi kaj kanti ĝuste!
  Dominiko kapjesis sian helan kapon sur sia forta kolo kaj komentis:
  - En ĉi tiu kazo, mi vidas, ke estas io por provi! Cetere, kiel vi povas rifuzi infanon!
  La drakoknabino pepis:
  - Mi tute ne estas infano. Mi estas princino kaj mi povas fari tion! Mi flugos al via planedo. Kaj mi bruligos vian kapitalon.
  Dominiko minace snufis:
  - Kaj ni havas aerdefendon por homoj kiel vi! Kion vi diras al ĉi tio, sovaĝulo?
  La drakoknabino murmuris:
  - Oni sendos vin al la ŝtonminejoj. Vi laboros nuda kaj katenita sub la batoj de la vipoj de la orkaj kontrolistoj.
  La hobita knabino kapjesis:
  - Jes, ŝi povas fari ĝin! Cetere, vi estas homo. Kaj niaj homoj... Ili estas konsiderataj de pli malalta nivelo, pro multaj kialoj.
  La mustelo knaris:
  - Do vi prefere kantu! La publiko jam kolektiĝis ĉi tie, kaj ni ankaŭ gajnos monon.
  Fakte, bruo ekestis en la amaso de diversaj reprezentantoj de la bela sekso, kaj aŭdiĝis aplaŭdoj kaj ekkrioj:
  - Kantu, floreto, ne hontu!
  Nu, viro, ni muziku!
  Ni volas aŭskulti la trilon de la paradiza birdo!
  Dominiko forte suspiris kaj komencis kanti;
  La bordo sur Elfo estas vasta , kruta,
  La ondoj plaŭdas per glazura brilo...
  Elfia fariĝis mia denaska patrujo,
  La trilo de la najtingalo kantas al ni mirindan kanton!
  
  En larĝa boato, mia kara kaj mi veturas,
  Zlata Val mallevis siajn plektaĵojn.
  Kiel bone estas por mi kaj mia amato esti kune,
  Estas domaĝe ne kapti krokodilon per fiŝkano.
  
  Ne, ne akvo, susuranta malantaŭe,
  Estas la naturo kiu donas al ni ĉampanon.
  Ĉi tiu lando estas por mi kiel kara patrino,
  La malavareco de la tero en reĝa vesto!
  
  Gutoj kiel perloj sub la lunradio
  Ŝprucas kiel svarmo de abeloj kun arĝenta flugilo...
  Virgo, vi estas kiel anĝelo kun sonĝo por mi,
  Kun la vizaĝo de senkulpeco - la plej pura Madono!
  
  La odoro estas mielo, kaj la hararo estas silko,
  La lipoj disiĝis kiel sateno.
  Mi kredas, ke la longe atendita momento venis,
  Fabeloj fariĝos realaj!
  
  Niaj lipoj tuŝitaj en ekstazo,
  La dolĉeco estas tia, ke ne ekzistas plu vortoj .
  Kredu min, vi estas netera beleco,
  La loto decidos, ĵetu la moneron pli alten!
  
  Jen la kisoj unu post alia,
  Suspiroj kaj ridado de nia ŝtorma ĝojo.
  La sankteco de la animo estos konservita per la kerubo,
  La elektito ĵetos la liston de pekoj en la urnon.
  
  Ne, sciu, estas pli bela ol vi sur la Tero,
  Pasio brulas kiel hela fajro en mia koro!
  Ni vivos en la plej bona lando,
  Ni malfermu la fenestrojn kaj pordon en la spacon!
  Jen kiel la belulino kantis grandiozan kanton. Kaj ĉiaspecaj knabinoj aplaŭdis por ŝi la manojn. Kaj samtempe ili ĵetis monerojn, inkluzive de oraj. Kaj tio estas bonega .
  La hobita knabino skuis sian magian vergon, kaj la mono komencis formi apartan amason memstare. Kaj kreskis tuta kolono da multkoloraj moneroj.
  La drakknabino ankaŭ aplaŭdis siajn manojn, kaj poste ellasis helajn flamojn el siaj tri kapoj. Post kio ŝi diris kaprice:
  - Ĉi tio kompreneble estas bona, sed ne sufiĉas! Mi bezonas, ke vi ankaŭ kanti por mi!
  Dominiko sulkigis la brovojn kaj demandis:
  - Ĉu tio ne estas tro?
  La markizino silentigis ŝin:
  - Ĉu vi volas ricevi tian valoran ringon por nur unu kanto? Nu, vi estas malprudenta ! Havu konsciencon, ĉar la artefakto estas valora.
  La hobita knabino pepis:
  - Ĉiu objekto havas sian propran prezon. Kaj kutime, por valora artefakto, vi devas plenumi tri dezirojn, aŭ provizi tri servojn. Ĉi tiuj estas la reguloj. Kaj vi mem komprenas kial!
  La publiko de diversaj knabinoj aplaŭdis la manojn kaj frapis la nudajn piedojn, kaj tre malofte per ŝuoj:
  Venu, kantu plu!
  Ni volas kantojn!
  Estos tre mojosa !
  Faru la am-aferon!
  Ni pagos al vi bone!
  Mustelo kapjesis al Dominika:
  - Nu, ne rompiĝu! Venu, kantu!
  Kaj la bela belulino skuis sian helan, helan kolhararon. Ŝi stampis siajn nudajn, muskolfortajn krurojn kaj kantis, kun granda sento kaj esprimo;
  Nia vero, nia vero
  Konsistas en porti fidon!
  Kaj ne morgaŭ, kaj ne morgaŭ,
  Kaj hodiaŭ savu la Patrujon!
  
  Ni respektas nian elfon ,
  Ja ŝi estas la tuta mondo, konu la mondon!
  Nia skarlata standardo de la Patrujo,
  Kaj ne estas pli hela ruĝa!
  
  La pioniro ne salutas la buston,
  Lia signo estas la flago de la Patrujo!
  Ni batalis la kontraŭulon lerte,
  Gloraj realigoj en verso!
  
  Sciu, ke ekzistas nur unu kredo sur la planedo,
  Fido je kara , sankta elfinismo!
  Por ke feliĉaj infanoj ridu,
  Orcismo eksplodu en la abismon !
  
  Ĉiu kavaliro estis nur infano,
  Sur la herbo kaj riveretoj nudpiede...
  Sed nun li havas vinĉon en siaj manoj,
  Impulse platigas metalon per martelo!
  
  Iu akrigas maŝinpafilon per maŝinoj,
  Nu, iu pafas de la ŝultro!
  La skarlata standardo flugas kiel ruĝa flago,
  Ni batas malbonajn malamikojn sen ŝerco!
  
  Niaj prapatroj kuraĝe prenis Orklin ,
  Nu, kio pri ni? Ni estas survoje al Marso!
  Ni estas homoj, ne makakoj sur branĉo,
  La pugno de la kontraŭulo trafas lin rekte en la okulon!
  
  Sed ni ankaŭ scias kiel amuziĝi,
  Batu la tamburon, ludu la trumpetojn!
  Tre belaj infanaj vizaĝoj,
  Kaj taksoj de kvar kaj kvin!
  
  La plej malfacila batalekzameno -
  Ne travivi ĉi tion estas kiel morti!
  Sed en morto ni havas standardon kun torĉo,
  La elfa kupra forĝejo ne povas fali!
  La knabino tiel bele kaj lerte kantis kaj, samtempe, dancis, kaj ŝiaj kruroj estis tiel allogaj. Estas nur domaĝe, ke ne estis viroj ĉirkaŭe por aprezi ŝian belecon. Kaj la knabino havas ĝin je kolosa nivelo, kaj la militisto montras sian kolosan premon kaj etoson.
  Kaj kelkcent knabinoj jam kolektiĝis, kaj ili bruas. Ili ĵetas monon, kaj ili havas tre fortajn odorojn de junaj, freŝaj, inaj korpoj kaj multekostaj parfumoj kaj parfumoj. Estas multe por igi vian kapon turni ĉi tie.
  Kelkaj el la moneroj estis ceramikaj, kaj estis eĉ kelkaj lignaj moneroj , kio estis bonega. Sed la kutima papera mono por planedo Tero iel ne estas videbla. Kaj ĉi tio estas iel nekutima por Dominiko. Foje trapasas vian menson pensoj pri kiom sovaĝaj ili estas ĉi tie. Kio pri elektronikaj kartoj por pagoj? Nu, ĉi tio estas absolute mirinda por ĉi tiu evolunivelo.
  Do iu ĵetis duonmanĝitan kukon kun kremo sub la nudaj piedoj de knabina kantisto.
  La hobita knabino frapis la kukon per fulmo el sia vergo. Kaj ĝi tuj disfalis.
  La malgranda belulino notis:
  - Ne faru tion denove! Nur mono!
  La mustelo kantis:
  - Fari monon! Fari monon!
  Forgesante pri enuo, maldiligento...
  Fari monon! Fari monon!
  Se necese, almenaŭ la tutan tagon!
  La drakoknabino skuis siajn flugilojn kaj pepis:
  - Nu, jen la dua servo! Sed por akiri artefaktan ringon , vi ankaŭ bezonas trian!
  Dominiko ŝveligis siajn vangojn kaj diris per memfida tono:
  - Se vi volas, mi ĝojos denove kanti por vi! Verdire, mi amas kanti.
  La publiko de ĉirkaŭ mil virinoj, reprezentantoj de la bela sekso, muĝis kaj stampis preskaŭ tute siajn nudajn, graciajn, knabinecajn piedojn:
  - Kantu denove! Kantu denove!
  Bravo, bis! Bravo, bis!
  La drakoknabino kontraŭstaris, levante la voĉon:
  - Ne! Fordonu tian ringon nur por kantoj! Ĉi tie ŝi bezonas fari ion pli valoran kaj, samtempe, malfacilan.
  Estis streĉa paŭzo. Pli ol mil knabinoj de malsamaj rasoj frostiĝis antaŭĝoje.
  Subite aperis knabo. La sola reprezentanto de la pli forta sekso inter ili. Li estis de la homa raso, portanta nur pantalonon, muskolforta kaj kun sklavmarko sur la ŝultro, li aspektis proksimume dekdujara kaj klare estis batita pli ol unufoje. Kurante supren, liaj polvaj, infanecaj kalkanoj ekbrilis al la drakknabino, li falis sur la genuojn kaj ĝemis:
  - Ili liberigu min! Redonu al mi mian pozicion!
  La drakoknabino kapjesis kaj konfirmis:
  - Jen ĝi! La knabo estos libera, se vi povos igi lin elfo!
  Dominiko etendis la manojn:
  - Sed ĉi tio estas neebla!
  La markizino-nimfo sugestis:
  - Tiu ĉi sklavinfano estis lastatempe la kronprinco de grandega imperio, nomata Oenomaus. Kaj nun, li fariĝis knabo de la homa raso kaj sklavo por eviti la peston de la diablo. Faru lin denove elfa princo, kaj tiam eble ni povos kapti la fadenon de la tuta implikaĵo!
  . ĈAPITRO N-ro 4.
  La hobita princino konfirmis:
  - Jen via ŝanco, Dominiko. Kaj ankaŭ la nia. La maskloj preskaŭ ĉiuj malaperis. Kaj ĉi tiu, kvankam ne ŝtoniĝinta, perdis sian titolon kaj pozicion, kaj eĉ sian korpon, fariĝante homa sklavo.
  La knabo kapjesis sian malpezan, tonditan kapon:
  - Ili batas min ĉiutage, por ke mi ne fariĝi ŝtono! Ial, estas la sklavoj, kiuj estas skurĝitaj, kiuj plej rezistas al la epidemio!
  Dominiko etendis la manojn kaj respondis:
  - Jes, mi tute ne scias, kiel sensorĉi lin! Kaj ke ankaŭ la princo estis infano?
  La sklava knabo balancis la kapon.
  - Ne, mi estis sufiĉe plenkreska! Sed kiam ĝi komencis iĝi ŝtona, la mustelonimfo uzis specialan magion. Mi fariĝis juna sklavo kaj estis vipita. Ĉi tio donis al mi plurajn monatojn, kvankam dolorajn, sed vivon. Sed baldaŭ aŭ malfrue, ĉi tio finiĝos. Krome, ili devas forte bati min, kaj ĉiutage mi devas, aŭ porti pezajn ŝtonojn, aŭ ŝpini radon!
  La nimfa knabino kapjesis:
  - Jes! Ĉi tio estas la sola maniero por iel prokrasti la efikon de la ŝtona pesto. En la minejoj ankoraŭ estas sklavaj knaboj de la homa raso, kiuj ankoraŭ ne ŝtoniĝis kaj laboras. Sed ĉi tiuj estas la solaj reprezentantoj de la pli forta sekso, kiuj restas. Kaj tiam kelkaj el ili ankaŭ iĝas ŝtonoj kaj poste diseriĝas en polvon.
  Dominiko fajfis:
  - Ĉi tio estas terura! Universala katastrofo! Kaj por vivi kaj fariĝi sklavo!
  La knabo, portanta la nigran mallongan pantalonon, kiu konsistigis ĉiujn liajn vestaĵojn, kaj nerva, kun malgrasaj muskoloj sub haŭto, kiu ŝajnis maldika pro la manko de graso, kantis:
  - Jes, mi estas princo, kaj nur sklavo, sed kio,
  La nobeluloj nomi min tiel...
  Kiel malproksime, malproksime ili estas de mi,
  Knabo kun rompita kruroĉeno!
  La drakoknabino pepis per palpebrumo:
  - Do faru lin elfa princo denove, kaj tiam vi povas akiri ĉi tiun valoran ringon de drakmagio!
  Dominiko etendis la manojn:
  - Nu, damne, mi ne havas bazan komprenon pri magio, kaj vi postulas tion! Kion, eble, vi mem ne faros!
  La nimfa markizino rimarkis ĝemante:
  - Eble ankaŭ ni ne povas fari ĉi tion ... Kion vi diras?
  La drakoknabino diris:
  "Ŝi longe staras sur siaj piedoj." Kaj la drako-akademio baldaŭ fermiĝos. Do, li unue trapasu la ebriigajn ekzamenojn, kaj poste provu elrevigi la knaban princon.
  Dominiko kapjesis konsente.
  - Nu, jen kiel, principe, vi povas...
  La nimfa markizino prenis sian talismanon pendantan ĉirkaŭ ŝia kolo. Kaj ŝi frotis ĝin per la manplatoj kaj ekmurmuris ion, kiel sorĉon. La drakoknabino pepis, montrante siajn dentojn:
  - Ĉi tio estas serioza provo por ŝi ... Ĉu ŝi povas moviĝi sen multe da damaĝo, se ŝi uzas ultrasorĉon!
  Dominiko volis ricevi klarigon pri tio, kion signifas la ultra-sorĉo, sed la nimfa markizino stampis sian nudan piedon, ornamitan per ringoj, kaj la knabino estis kaptita en ventego. Estis kvazaŭ iu giganto prenis ŝin en la manon kaj portis ŝin.
  La knabina aktorino murmuris:
  - Kia salto!
  Kaj tiel ili, kune kun la nimfa markizino, trovis sin ĉe la enirejo de la palaco. Ĝi rememoris pri la Ermitejo en Peterburgo, nur ĝi estis pli alta, tridek etaĝoj kun alta plafono. Kaj ankaŭ, pli abunda kaj bela ol la fama Vintro.
  Dominiko etendis la krurojn, apogis siajn flankojn per la pugnoj kaj ekkriis:
  - Ve !
  La nimfo konfirmis ridetante:
  - Jes, ĉi tio estas bela konstruaĵo de la Draka Akademio.
  Antaŭ la enirejo, fontano en formo de sepkapa drako ekbrilis per oro kaj iu hele oranĝa metalo nekonata sur la tero. Kaj el ĉiu buŝo fluis akvofluo en la ĉielon, brilante kiel diamantoj en la radioj de pluraj ornamitaj lumaĵoj.
  Dominiko notis:
  - Estas mirinde kiom alte flugas la jetoj!
  La markizino-nimfo respondis lakone:
  - Teknomagio!
  Ĉiu drako kapo havis okulojn faritajn el altvaloraj ŝtonoj, kaj de malsamaj koloroj. Ĝi aspektis ege sana , riĉa kaj bongusta.
  Estas ankaŭ bonordaj stratetoj kun grandiozaj floroj, distingitaj per diversaj formoj kaj specoj de burĝonoj. La nudaj piedoj de la knabinoj marŝis laŭ la glataj, hele desegnitaj kaheloj de la vojetoj kun nepriskribeblaj eleganteco kaj graco. Ili estis de malsamaj aĝoj, sed ĉiuj estis belaj, multaj portis altvalorajn juvelaĵojn.
  Ĉi tie estis plejparte elfoj, sed ankaŭ estis homaj knabinoj, inaj troloj kaj hobitoj. La lastaj knabinoj ne povas esti distingitaj de homoj. Kiel, cetere, estas nimfoj kaj driadoj. Ĉu ĉar ili portas ringojn sur la nudaj piedfingroj de siaj malgrandaj kaj graciaj piedoj?
  Sed homaj knabinoj ankaŭ povas fari ĉi tion.
  Dominika, sufiĉe alta studento, aspektis tro granda kaj matura kompare kun la studentinoj. Kaj ĉi tio multe embarasis ŝin.
  La knabino demandis la nimfon:
  - Mi aspektas ĉi tie kiel muzea ekspoziciaĵo!
  La markizino demandis ridetante:
  -Ĉu vi vidis la filmon pri Harry Potter?
  Dominiko ridis kaj respondis:
  - Jes, kompreneble, mi rigardis ĝin. Kaj ili eĉ provis fari refilmigon de ĉi tiu filmo. Nu, kio do?
  La nimfo rimarkis:
  - Tie estis knaboj kaj knabinoj. Kaj ĉi tie, kiel vi vidas, ne estas knaboj, kaj ĉi tio interrompas la harmonion!
  Dominiko notis:
  - Ankaŭ Harry Potter estis infano, kaj estis pli facile por li. Sed esti plenkreskulo inter infanoj. Estas pli malbone ol resti duan jaron!
  La markizino volis ion diri, kiam nudpieda knabino, sed kun diamanta broĉo en la haroj, alkuris al ili. Ŝi tre dolĉe ridetis kaj kuĝis:
  - Ĉu vi estas la elektita?
  Dominiko ridetis kaj respondis:
  -Jes!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Sed verŝajne vi ne scias kiel fari multon! Ekzemple, ĉu vi povas fari nevideblecon?
  La knabina aktorino respondis kun suspiro:
  - Bedaŭrinde ne. Kiel ĝi funkcias?
  La knabino kun diamanta broĉo kaj purpuraj kaj oranĝkoloraj haroj kapjesis. Kaj ŝi prenis botelon el sia vesta poŝo. Mi turnis la ŝtopilon. Ŝi trinkis kaj... malaperis.
  Dominiko palpebrumis siajn safirajn okulojn konfuzite. Kaj tiam mi sentis malpezan pinĉon sur mia nazo. Tiam ili tiris ŝiajn harojn. La fervora vizio de Dominiko vidis la nudajn piedojn de la nevidebla knabino paŝi sur multkoloraj kaheloj kaj levi etajn polverojn kaj lanugojn el arboj kaj floroj. La knabino tre lerte ektiris kaj per la nuda piedo kaptis je la orelo la junan malbonan knabinon.
  Ŝi kriegis. Kaj Dominiko povis vidi ŝin. La knabino fariĝis travidebla, kiel fantomo aŭ hologramo. Kaj li ekkriis per timigita voĉo:
  - Dolorita! Lasu min, onklino!
  La markizino-nimfo ekkriis:
  - Lerte, jes! Mi jam pensis, ke vi nenion povas fari!
  Dominiko kantis responde:
  Se vi malsaniĝos, mi venos
  Mi disvastigos la doloron per miaj manoj...
  Mi povas fari ĉion, mi povas fari ĉion,
  Mia koro ne estas ŝtono!
  La knabinoj , kiuj alproksimiĝis al ili, ridis. Malgraŭ la dekoracioj, estis klare, ke iliaj roboj estis sufiĉe striktaj kaj de uniforma, kvankam luksa, stilo. Kvankam en aliaj rilatoj estis sento de diverseco. Kelkaj knabinoj havis orelringojn en siaj oreloj, dum aliaj ne havis. Kaj iuj, precipe hobitaj knabinoj, surfadenigis orajn ringojn kun ŝtonoj en la nazon.
  Ili faris tion, precipe, por diferencigi sin de homaj infanoj, kiuj estis tro similaj. Driadoj ankaŭ amis ringojn en siaj nazoj kaj oreloj. Bela regno de knabinoj, de sep ĝis adoleskantoj. Tamen, inter elfoj, plenaĝeco kaj adoleskeco estas preskaŭ tute ne malsamaj laŭ aspekto, same kiel inter hobitoj, troloj, nimfoj kaj driadoj. Sed Dominiko aspektas kiel plenkreskulo kaj tre bela knabino, kun la esprimplena vizaĝo de vera princino. Eble tro sunbrunigita.
  Jes, ili eĉ malpezigis ŝian haŭton, kiam ŝi ludis unu el la noblaj sinjorinoj de la Mezepoko. Tiam, sunbrunigita vizaĝo estis konsiderita signo de malalta naskiĝo.
  Cetere, ne nur la haŭto sur ŝia vizaĝo malpeziĝis, sed ankaŭ sur ŝiaj kruroj. Estis epizodo, kiam ŝi estis kondukita nudpiede kaj en ĉifonoj al la eŝafodo.
  Estis eĉ kanto:
  La tempo por elaĉeto estas preskaŭ ĉi tie
  La reĝino estas kondukata nudpiede al la eŝafodo!
  Anstataŭ juvelaĵoj, ŝi portas ĉifonojn,
  La cigna kolo estas viktimo de la ekzekutistoj!
  Jes, ĝi aspektis ekstreme amuza kaj eĉ, laŭ sia maniero, iel timige . Post malpeziĝo, ŝi devis agi en la rolo de reĝino Semiramis. Kaj en ĉi tiuj filmadoj, ŝi preskaŭ ne estis filmita nudpieda. Jes, ĝi estis interesa rolo. Sed ŝajne la direktoro ne ŝatis ŝin. Tro bela kaj miela blonda. Kaj por la rolo de Semiramis ili preferis pli maljunan virinon kun nigraj haroj. Kaj Dominiko devis fariĝi sklavo. Kaj ŝi eĉ estis markita per varma fero. Kaj ili palpadis min, tute malglate, de viroj.
  Jes, kaj estis sceno sur la rako. Kompreneble, la vipo estis farita el ŝaŭmo, kaj kiam oni vipas vin per ĝi, ĝi ne doloras. Sed tamen, kiam oni pendas kaj vipas , estas malagrabla.
  La knabinaj studentoj kunpremis sin. Tiam aperis la driada instruisto. Ŝi portis skarlatan robon kaj malsaman stilon.
  Ŝi iris al Dominiko kaj kuĝis:
  -Ĉu vi estas nova?
  La infana aktorino levis la ŝultrojn:
  - Mi ne dirus tion!
  La instruisto balancis la kapon. En ŝia nazo estis ringo el oranĝa metalo kaj kun striita ŝtono. Ŝi ankaŭ aspektas kiel adoleskulino kaj estas nudpieda. Krome, estas ringo sur ĉiu nuda piedfingro. Kaj ĉi tio jam estas sufiĉe alta nivelo de sorĉado.
  La nimfa markizino notis:
  - Ŝi estas kapabla studento, kaj ŝi havas talenton!
  La driada instruisto ĵetis malgrandan ŝtoneton sur la koloran kahelon kaj ordonis:
  - Faru novan, por ke ĝi flugu en vian manplaton!
  Dominiko eksaltis:
  - Telekinezo, aŭ kio?
  Responde, la knabinoj ridis. La instruisto kriis:
  - Disvastiĝi! Kial ili amasiĝas!
  Estis malkontenta grunto kaj bruo. Sed la knabinoj ne disputis, sed komencis malrapide disiĝi. Sed samtempe, rigardante al la nova knabino.
  La instruisto murmuris:
  - Nu, venu, ordonu, ke la ŝtono flugu en vian manplaton!
  Dominika, sentante sin kiel tute malsaĝulo , ekkriis:
  - Flugu en mian manplaton!
  La ŝtono ne moviĝis. Tiam la knabino kriis pro kolero:
  - Flugu al mi, rapide!
  Kaj tiam ŝtoneto falis kaj, kiel meteorito, frapis la knabinon en la frunton. La bato estis bona, deca bulo tuj ŝveliĝis, kaj Dominika mem falis senkonscia.
  Pluraj knabinoj, kiuj ne havis tempon por foriri, kaj tiuj aliaj, kiuj turnis sin, tuj ekridis. Kaj tiu ĉi ridado rememoris pri la sonorado de centoj da arĝentaj sonoriloj.
  La nimfa markizino etendis siajn brakojn kaj notis:
  - Estas kapabloj, kaj kiaj aliaj! En simplaj vortoj, levu ŝtonon sen sorĉoj. Eĉ ne ĉiu novula nimfo aŭ driado povas fari tion.
  La instruisto konsentis:
  - Jes, ŝi kapablas! Sed ankaŭ danĝera. Ĉi tiu sufiĉe kapablas ne nur resendi la virojn al ni, sed ankaŭ mortigi la inojn. Ĉi tio estas sovaĝa potenco!
  La markizino rimarkis:
  - Ĉi tiu knabino estas diamanto, kiu bezonas poluradon!
  Dominika ekstaris kaj ekstaris. Ŝia kapo krakis kaj estis ŝvelaĵo sur ŝia frunto.
  La knabino kriis:
  - Kaj kiun mi nun mortigu?
  La instruisto respondis furioze:
  - Mi mem! Vi povus tre bone elblovi vian cerbon. Estas bone, ke mi ne diris al vi, ke vi krevigu la rokon!
  Dominiko ridis kaj respondis:
  - Jes, ĉi-kaze estus vera Hiroŝimo!
  La driada mentoro demandis surprizite:
  -Kio estas Hiroŝimo?
  La knabina aktorino levis la ŝultrojn, kiuj ne estis malfortaj, kaj respondis memfide:
  - Jen la urbo, sur kiun oni ĵetis atombombon, pro kio kvindek mil homoj mortis kaj cent mil vundiĝis!
  La instruisto fajfis:
  - Ŭaŭ! Ve bombo!
  Unu el la knabinstudentoj grincis:
  - Ĉi tiu onklino inundas!
  Kaj alia aldonis:
  - Transformas violojn en viajn orelojn!
  La nimfa markizino kontraŭis:
  - Mi estis sur la Tero pli ol unufoje, kaj grimpis ilian Interreton multajn fojojn, kaj mi konas Hiroŝimon - estas vero. Kaj ĉi tio estas terura, kaj eĉ pli da homoj mortis tie kaj mortis pro radiado.
  Unu el la knabinoj grincis:
  - Kio estas radiado?
  Dominika murmuris, haste respondante:
  - Kiam elektrona nubo disiĝas de la kerno de atomo kaj ĝi joniĝas, okazas radiado. La nuda kerno de atomo detruas intermolekulajn ligojn, kaj tiuj rompoj kaŭzas severan damaĝon al la korpo, kaj de homo kaj, mi pensas, de elfo.
  La knabinoj ekkriis pro timo responde. Unu el la pli malgrandaj pepis:
  - Panjo, mi timas radiadon!
  La nimfa markizino, alinome Laska, ridis kaj respondis:
  - Ne timu! Ŝi ne venigos vin ĉi tien !
  Dominiko sprite notis:
  - Ni estis atakitaj de radiado,
  Kaj kie trovi ŝirmejon nun...
  Kaj ĉi tie vi havas organizon -
  Rigardu, ili batas min je la kolon!
  Post kio la knabino prenis ĝin kaj komencis danci. Kaj la aliaj knabinoj komencis danci.
  La instruisto klakis siajn fingrojn . En ŝia buŝo aperis fajfilo. Kaj kiel fluos la najtingala trilo. La aliaj knabinoj tuj prenis ĝin kaj frostiĝis . Alia mentoro aperis en strikta nigra robo kaj donis la ordonon:
  - Paŝon post paŝo!
  La knabinoj tuj viciĝis en alteco. Kaj ili komencis marŝi, mezurante siajn paŝojn kaj etendante la plandojn de siaj nudaj piedoj, kiel soldatoj. Kaj ili faris tion kvazaŭ marŝado estus konata al ili, kiel la prezidenta gvardio.
  La instruisto en nigra robo, ornamita per safiroj, smeraldoj kaj kelkaj malvarmkoloraj ŝtonoj ankoraŭ nekonataj sur la planedo Tero, ordonis:
  - Nun, kantu!
  La knabinoj, frapante siajn nudajn, sunbrunigitajn, malgrandajn kaj graciajn krurojn, unuvoĉe demandis:
  - Pri kio kanti?!
  La mentoro respondis per malvarmaj tonoj:
  - Pri tio, pri kio kantus la knaboj, se ili ne estus trafitaj de infera pesto!
  Kaj la knabinoj-lernantoj kantis ĥore kaj kun granda esprimo;
  La steloj briletas en la mallumo de la nokto,
  Kaj la brilo de la arĝenta luno!
  La belulino sulkigas la brovojn siajn belajn okulojn,
  Ni fianĉiĝas kun ŝi por ĉiam!
  
  La purpura sunsubiro estis malgaja,
  Sed eblos hela tagiĝo!
  Kaj la vento fariĝis gaja, brua,
  La ŝipo de la velo ŝveliĝis!
  
  Mia animo estas peza ŝtono,
  La provoj de la batalanto atendas!
  Kaj lasu la standardon flugi super la kapo,
  Ni iru ĝis la fino!
  
  La koro ne estos superkreskita de musko ,
  Rapida flugo de aglo!
  Kvankam la sango bolas, kun rapida flugo,
  Mi ekflugos kiel sago!
  
  La salikoj kliniĝis antaŭ mi,
  La Ĉiopova Dio turnis sian rigardon!
  Kvankam vi estas tute senpretenda,
  Mi aldonos al vi forton en la batalo!
  
  Post ĉio, vi honeste servas la Patrujon,
  Sed la karno estas malforta, la spirito estas malsana!
  Vi ne bedaŭros, mi konas la vivon
  Ne lasu min turniĝi en virŝafkornon!
  
  Mi forlavos la pekojn de pasintaj tagoj,
  Lasu, kio okazis en la pasinteco!
  Vi vidas, piroj maturiĝas en la ĝardeno,
  La skizo skizos la aviadilon!
  
  Servu la Patrujon per via tuta forto,
  Forgesu, ke estas paco en la mondo!
  Por ne ekbruligi la arbaretojn,
  Ke ĉiuj vivu bone kun vi!
  
  Al tio mi simple respondis:
  Sinjoro, mi fosos la teron!
  Por ke infanoj ridu en feliĉo,
  Por ke vi ne devas repacigi viajn proprajn homojn!
  
  Ja bono dependas de ni,
  Ĉiu decidas - la elekto estas sia propra!
  Kaj de vi la Ĉiopova fadenoj,
  Vi tenas la universon en via pugno!
  
  Ni ankaŭ tenos al vi,
  Ja la Patrujo ne estas trovebla pli sankta!
  Dum pafado, miaj fingroj tre senkuraĝiĝis,
  Kaj ni ankoraŭ ne havas dudek jarojn!
  
  Venko estas neatingebla frukto;
  Por tiuj, kiuj estas malfortaj, malkuraĝaj aŭ stultaj!
  Sed la soldatoj povas trakti ĉiujn pintojn,
  Ni prenos ĉi tiun troan pezon sur la umbilikon!
  Poste ili malaperis en la luksan palacon de la drakakademio.
  Kaj la mentoro nigre rigardis atente Dominiko kaj rimarkis:
  - Vi estas tre bela. Precipe por la neperfekta homa raso. Ĝi estas mirinda!
  Dominiko kantis entuziasme responde:
  Mi estas perfekteco mem
  Mi estas perfekteco mem
  De rideto ĝis gesto,
  Antaŭ ĉio laŭdo!
  Ho, kia feliĉo
  Sciu, ke mi estas perfekta
  Sciu, ke mi estas perfekta
  Sciu, ke mi estas ideala!
  La instruisto en nigra robo severe rigardis la knabinon kaj rimarkis:
  - Ŝi havas mirindan modestecon! Kia karulo!
  La mustelonimfo sugestis:
  - Eble ni devus tikli ŝiajn kalkanojn per bastonoj?
  La instruisto levis la ŝultrojn kaj respondis ne tro memfide:
  - Ne malbona ideo! Sed estas pli bone konduki ŝin al la drakomastro. Ni vidu ĉu ŝi povas trapasi la alirekzamenon!?
  La markizino rimarkis kun rideto:
  - Enirekzamenoj? Ĉi tio ne estas la plej stulta ideo, sed ĝi povas esti adoptita en la unua kurso, kie ĝi estos banale simpla!
  La instruisto oponis per severaj tonoj:
  - Kaj meti ĉi tiun grandulon kun sepjaraj knabinoj? Jes, ili incitetos kaj pinĉos ŝin. Jes, kaj ŝi mem povas preni iun kaj mortigi ilin. Ne, ĉi tio tute ne estas komerca aliro! Pli maljunaj knabinoj bezonas ŝin, kaj por tio ŝi devas montri altnivelan talenton!
  Mustelo kapjesis:
  - Sonas logike!
  Dominiko balancis la kapon, kiu aspektis kiel maja leontodo:
  - Ne ĝenu min per knabinetoj.
  La instruisto kapjesis:
  "Do faru la ekzamenojn kun Sinjorino Drako-Majstro." En ĉi tiu kazo, vi estos akceptita al elita kurso. Vi eĉ loĝos en aparta, bela ĉambro, kun arĝenta telero kaj verŝanta pomo.
  La knabina aktorino demandis surprizite:
  - Kiel fartas, kun arĝenta telero?
  La mentoro klarigis:
  - Estas kvazaŭ vi havas televidon sur la Tero. Nur eble estos malpli da programoj nuntempe. Do kio? Vi havas teknologion, ni havas magion. Sed ĉi tie vi povas vidi tra telero, se vi havas veran magian lertecon, kio okazas.
  Dominiko demandis insinue:
  -Ĉu vi povas vidi la Teron?
  La instruisto kapjesis konsente:
  - Kaj la Tero povas esti ... Krom se, kompreneble, vi estas tre altnivela magiisto. Ankaŭ mi navigis per la Interreto - bonega homa invento. Kaj mi devas diri, vi vere scias kiel pafi. Kaj ili elpensis interesan reton. Estas eĉ surprize, ke simpla elektro sen ia magio kapablas tion ĉi!
  Dominiko levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Jes, ĉi tio mem surprizas min! Kial vi ne faras tion por vi mem?
  Tiam la nimfa markizino respondis:
  - Scienca progreso estas danĝera afero. Se niaj bomboj denove eksplodos, kaj ne simplaj, sed nukleaj ! Tiel, neniu restos viva, kaj magia radiado estas pli malbona ol normala radiado!
  Dominiko fajfis:
  - Jen ili ! Ĝi okazas.
  La knabinaj studentoj kriis:
  - Ni ne bezonas tian iun , ŝi estas malbona onklino!
  La mentoro per glaciaj tonoj ordonis:
  - Sekvu min!
  Kaj ŝi moviĝis. Ŝi havis specialajn sandalojn sur siaj piedoj, kiuj lasis ŝiajn piedfingrojn malfermitaj antaŭe kaj permesis al ŝi sorĉi kun ringoj. La mentoro mem ankaŭ aspektas juna - eĉ ne unu sulko, senmanka vizaĝo. Sed ŝia strukturo estas videbla, ne la molaj emerĝantaj linioj de adoleskanto, sed plenkreska virino kun klasikaj kaj, oni eĉ povus diri, aristokrataj trajtoj. Kaj la aspekto estas tiel malfacila.
  Dominika pensis, ke ŝi havas ian titolon. Kaj eble ne malgranda.
  Ŝi sekvis ŝin, kaj la markizino-nimfo eksaltis apud ŝi kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Vi estas tiel grandioza reĝino. Sed la buŝo sur via frunto jam resaniĝis, vi rapide resaniĝas!
  Dominika notis kun rido:
  Forto ekspansiilo kaj halteroj,
  Sana menso en sana korpo!
  Do ili preterpasis fontanon kaj sep jetojn erupciantajn cent metrojn en la aeron , mirante pri la mirinda beleco. Venonta estas la pordego, ĉe la enirejo de ina pafarkisto, kaj orumita kiraso.
  Ili salutis la novan knabinon per kapjesoj kaj la frapado de siaj nudaj, ĉizitaj piedoj.
  Dominiko notis:
  -Knabinoj havas tri bonajn kvalitojn. Unu, ke ili estas belaj, kaj la dua, ke ili...
  Kaj tiam la respondo ne venis al la menso. Kaj jen ili estas en la konstruaĵo de la drako-akademio. Estas tia lukso ĉi tie, vi eĉ ne povas kompari ĝin kun Peterhof. Krom oro kaj plateno, ekzistas ankoraŭ multaj diversaj metaloj, kiuj ne havas analogojn sur la planedo Tero. Kaj ankaŭ, multaj altvaloraj ŝtonoj de la plej kompleksaj kaj belaj ŝablonoj, kovritaj per ornamaĵoj, graciaj, irizecaj florburĝonoj. Ekzistas ankaŭ multaj malsamaj portretoj sur la muroj. Plejparte elfoj kaj elfoj. Sed estas aliaj estaĵoj. Sed preskaŭ ĉiuj vizaĝoj kaj figuroj estas junaj kaj elstaraj. Junuloj ofte pozas nudbruste. Kaj ili tre similas al la statuoj de antikva Grekio kaj Romo. Estas multe da aferoj ĉi tie ... Kaj ankaŭ fontanoj elirantaj el la anguloj, kiuj ankaŭ aspektas bela kaj bongusta.
  Speguloj kun oranĝaj kaj oraj kadroj, enkadrigitaj per diamantoj kaj topazoj, estas ankaŭ videblaj. Kiu en si mem aspektas sufiĉe deca kaj ankaŭ plaĉas al la okulo.
  Dominika ĝojis rimarki, ke ŝia ŝtonbuto preskaŭ malaperis. Kaj ŝi denove estas bela kaj orhara . Kaj tia knabino...
  Ŝiaj haroj estas tiel brilaj, ke malmultaj homoj kredas, ke ŝi ne estas tinkturfarbita. Sed ĉi tiu estas ŝia natura koloro. Kaj ĝi tre bone konvenas al ŝi kontraŭ la bronza sunbruno de ŝia juna vizaĝo.
  Ŝi estas knabino de nobla sango, kaj de tempo al tempo saltas kiel simio.
  Kaj la akademio mem estas pli malvarmeta ol la Palaco de Versailles. Do provu proksimiĝi al ŝi.
  Dominiko prenis ĝin kaj kantis:
  La volboj de palacoj tentas por ni,
  Libereco neniam estos anstataŭigita!
  Libereco neniam estos anstataŭigita!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj prenis diamantan ŝtoneton de la planko kaj ĵetis ĝin pli alte. Ĝi preterflugis, sed la nimfo klakis ŝiajn fingrojn, kaj la diamanto finiĝis en ŝia malfermita manplato.
  Dominiko notis:
  - Vi faris tion lerte!
  La mustelo pepis:
  Pli lerta ol makako
  Pli hardita ol bovo...
  Kaj la flarsento estas kiel tiu de hundo,
  Kaj la okulo similas al aglo!
  La mentoro notis per severaj tonoj:
  -Nun ni iros malsupren .
  Dominiko balbutis:
  - Aŭ eble estas pli bone, male, leviĝi?
  Ŝi balancis la kapon:
  - Estas subtera stadiono. Tie vi montros viajn kapablojn se vi volas eniri la eliton!
  La knabina aktorino timeme demandis:
  - Kaj se mi ne trapasas la ekzamenojn?
  La instruisto diris severe:
  - Kaj tiam vi fariĝos sklavo. Vi ludis sklavojn en filmoj kaj vi scias, kio ĝi estas?
  Dominiko ridis kaj respondis:
  - Hodiaŭ la knabino estas nuda sklavino,
  Kaj morgaŭ estas nur malvarmeta diino!
  Kaj ŝi, fakte, komencis amuziĝi kaj sen malfacilaĵoj.
  Kaj tiel ili komencis malsupreniri la marmorajn ŝtupojn. Kaj estis kiel malsupreniro en inferon.
  Dominiko memoris kiel ŝi pozis kiel sorĉistino en la filmoj. Ŝi estis levita sur ĉeno, kun la manoj ligitaj malantaŭ ŝi al la plafono. Kaj ĝi vere doloris. Kaj ĝi streĉas la vejnojn. La sunbrunigita, muskola korpo de la knabino estas kovrita de ŝvito de doloro kaj streĉiĝo. Kaj tiam la ĉeno estas liberigita. Kaj ŝi sentas trankvilon por momento kaj rapidas malsupren. Kaj estas streĉo ĝuste tie sur la planko.
  Kaj Dominiko krias pro infera doloro en ŝiaj artikoj kaj ŝultroj. Jes, vi devas senti ĝin.
  La nimfo, vidante, ke la vizaĝo de la knabino grimacas , rimarkis:
  - Vi ne devas esti sklavo. Vi povas bone fariĝi studento en la juna grupo.
  Dominika ridis kaj notis, kantante, mokante sin, plenkreskan knabinon, kaj ankaŭ aktorinon:
  Unua lernanto, unua lernanto,
  Hodiaŭ estas via ferio...
  Estas mirinda kaj amuza tempo,
  Unua renkontiĝo kun lernejo!
  Laska notis:
  - Ne amuza! Vi homoj neniam revis pri niaj kapabloj en magio!
  Dominiko respondis agreseme:
  - Ĉu vi iam revis pri niaj teknologiaj atingoj? Unu hidrogena bombo malŝaltos vian tutan magion.
  La mentoro nigre notis:
  - Ne necesas fanfaroni . Ĉi tio ne taŭgas!
  Dominiko respondis:
  - Ĉi tio ne estas fanfaronado, sed deklaro de faktoj. Hidrogena bombo kun potenco de cent megatunoj kapablas detrui ĉiun vivon en radiuso de cent kilometroj. Ĉu vi povas imagi, kio ĉi tio estas?
  Nimfo konfirmis:
  - Ŝi ne mensogas! Homoj efektive havas tiajn fantaziajn detruajn armilojn. Kaj plej grave, estas ankaŭ misiloj kapablaj liveri ĝin al la celo.
  La instruisto murmuris tra siaj dentoj:
  - Domaĝe, ke la pesto sur homoj ne influis la Teron. Agresemaj viroj kiel la via ne meritas vivi!
  Dominiko ne kverelis, kapjesante:
  - Kelkfoje mi ankaŭ pensas, ke estas tiel.
  Nimfo notis:
  - Ankaŭ homoj estas malsamaj. Ne pensu, ke ili ĉiuj estas malbonaj. Kvankam, kiuj homoj estas pli multaj, malbonaj aŭ bonaj, vi ne povas diri ĝuste unuavide!
  Dominiko notis kun rideto kiu aspektis tre malĝoja:
  - Se vi rigardas centran televidon, tiam, eble, estas pli malbonaj . Aŭ eĉ tre malbonaj!
  Nimfo konfirmis:
  - Ĉi tio estas ksenofobio! Kiam malamo plifortiĝas kontraŭ ĉio, kio ne similas al vi. Sed ĉi tio ne devus esti prenita kiel ekzemplo.
  Dominiko notis:
  - Bone, ni ne parolu pri politiko. Mia celo estas savi ĉiujn reprezentantojn de la pli forta sekso sur la planedo ... Tio estas, en via universo. Kaj ĉi tio estas pli ol planedo!
  Mustelo ĝentile respondis:
  - Ĉi tio ne estas planedo, eĉ granda, sed ĝi ankaŭ ne estas tute universo. Ĝi estas io inter tre granda planedo kaj la universo. Sed mi preferus ne eniri la herbojn...
  La mentoro skuis ŝiajn karakterizajn orelojn, kiuj eliris el sub ŝiaj haroj, kaj diris:
  - Ĉiukaze, ne nur ni, sed ekzistas aliaj akademioj de drakoj kaj ne-drakoj, kiuj serĉas manierojn savi la masklojn, kaj se eble, resendi ilin.
  Dominiko knaris:
  - Dronanto kroĉas pajlon! Kaj ĝi estas vere briko...
  La nimfa markizino sugestis:
  - Eble vi devus pli bone kanti, la descendo estas sufiĉe longa!
  La knabina aktorino kapjesis:
  - Jes, mi konsentas , estas eĉ pli malvarme ol en la metroo!
  Kaj Dominiko balancis la kapon, kiu ekbrilis per ora folio, kaj kantis:
  Ne estas aĝo aŭ alteco en milito,
  Ŝi egaligas knabinojn kaj knabojn!
  Tiuj, kiuj ne volas feliĉon en silento,
  Kiu volas flugi eĉ pli alte!
  
  Ni hakas, pafas kaj tranĉas,
  Por ni estas fido - servo al la Patrujo!
  Kompreneble, estas pli bone servi kiel glavo,
  Por venki la batalon decide!
  
  Kio alia estas pli grava por niaj edzinoj?
  Kompreneble, prenu ĝin ne nur sur la liton!
  Vi estas agla edzo, ne kompatinda pasero,
  Strebu por ke niaj domoj ne brulu!
  
  Ĉi tio estas furioza batalo, ni vidas, ke ĝi venas,
  La hordo velas, la amasoj ne estas kalkuleblaj!
  Sed la forĝistoj forĝis fortan ŝildon,
  La muĝado kaj malbonaj bruoj ne timigos nin!
  
  Kaj ni kunvenis, legio,
  La lancoj estas forte tenataj en la manoj de la potenculoj!
  Estu la malamiko almenaŭ ĉampiono en detruo,
  Tomboj atendas, ne medaloj ĉe la umbiliko!
  
  Ni koliziis , sed la knabinoj malbonodoras,
  Glavoj en manoj brilas kiel fulmo!
  Tiaj fortaj knabinoj, malmola aspekto,
  Al la envio eĉ de la steloj Jedi !
  
  pensis la orkoj, la estaĵoj , la reĝoj ?
  Sed nun la "ursoj" kuras!
  Ni estas la sanktaj militistoj de Rus',
  Ajna batalanto, knabino aŭ ulo!
  
  Ni forpelas ilin kaj ne prenas kaptitojn,
  Liberaj homoj ne devus produkti malfeliĉajn sklavojn!
  Ni traktis la vilan korvon,
  La interesoj de la patrujo estas pli altaj ol la privataj!
  Jes, la kanto ne estas malforta kaj la voĉo de la militisto estas mirinda.
  La descendo estis finita, kaj nun tri knabinoj de malsamaj specioj: elfa mentoro, markiza nimfo kaj homa enfluo, trovis sin en la teritorio de granda subtera stadiono, ne malsupera laŭ grandeco ol Luzhniki, kaj eble eĉ superaj.
  Ĝi havis multajn ĉiajn aparatojn, altan plafonon kaj standojn por centoj da miloj da spektantoj, kaj seĝojn broditaj per veluro, perloj, oro, aŭ eĉ por la plej multekostaj gastoj kun diamantoj kaj aliaj ŝtonoj.
  Samtempe ĝi estis preskaŭ malplena. Vere, en la centro estis la Grandmajstro mem kaj la estro de la akademio, la Drako-Dukino de Montserrat.
  Tre bela ino kun sep kapoj, pentrita en ĉiuj koloroj de la ĉielarko. Kaj ĝi aspektas tiel bela, simple mirinda, precipe se vi vidas ĝin en realeco kaj ne en filmo.
  Dominiko kantis eksterloke:
  Alta ĉielo, foraj distancoj,
  Aŭskultu la kanton pri la kuraĝuloj Akmale ...
  Li estas malbona drako, Li savis la teron,
  Kaj ĉi tiu kavaliro forlasis la lumon de la ĉielo!
  Kantoj denove estas kantitaj...
  Jen la Drako-Dukino de Montserrat interrompis per minaca voĉo, kiel la trumpetoj de Jeriĥo:
  - Vi , mi vidas, estas tre senprudenta knabino, kun lango, kiu facile povus kurbiĝi en longan buklon ĉirkaŭ via homa kolo.
  Dominiko respondis kun senkulpa rideto:
  - Mi ne intencis ofendi vin. Estas nur ke mi vere amas kanti. Kaj Akmal estas nur fabela knabo, filmfiguro de infana filmo. Ne prenu ĝin tro serioze!
  Sepkapa ina drako, ĉirkaŭ la grandeco de bona du-loka atakaviadilo, ridis kaj notis, kun ĉiuj sep kapoj parolante samtempe, kvazaŭ ili formis ununuran tuton, malgraŭ siaj malsamaj cerboj:
  - Kaj vi estas sprita kaj kuraĝa, kaj samtempe, eltrovema. Ĉu vi almenaŭ povas fari ion en magio?
  Dominiko kantis komikan kanton en respondo:
  Donaco de instruistoj,
  Ili pasigis tempon kun mi...
  Li suferis kun mi por nenio -
  La plej lerta magiisto!
  
  Saĝaj instruistoj
  Mi neatente aŭskultis...
  Ĉio, kio ne estis petita al mi
  Mi faris ĝin iel!
  . ĈAPITRO N-ro 5.
  La sklavknabo kaj iama princo Oenomaus denove ricevis por turni la pezan radon. Infano, proksimume dek unu aŭ dekdujara, superfortanta lacecon kaj ripozigante siajn nudajn piedojn sur akraj ŝtonoj, muelis grenon. Du elfknabinoj batis, je proksimume egalaj intervaloj, sur la nudan, muskolfortan dorson de la knabo. Iel, ĉi tiu sklava ekzistado disponigis trankvilon de turniĝo al ŝtono. Sed junaj sklavinoj ne rajtu ripozi kaj estu batataj severe kaj sufiĉe forte.
  Kaj tiel plu ĝis la sklava knabo, tute elĉerpita, endormiĝas. Kaj post tio, ili relevas lin, nutras lin, por ke li ne mortu pro malsato kaj havu forton por labori. Kaj ili denove jungas.
  Ĉi tio donas vivon, sed nur tre doloran. Kiel, kiel infero dum vivo, krom ke la korpo estas juna kaj sana kaj la pensoj estas en la kapo kaj la konscio estas klara. Sed ĉi tio faras ĝin eĉ pli humiliga kaj dolora. Por iom deturni sian menson de la doloro kaj laceco, la iama princo kaj nun sklava knabo Oenomaus uzis sian imagon;
  Skipo de piratoj sur bataldrakoj traserĉas la nubojn serĉante predon. Bela, muskolforta juna elfo Oenomaus en ŝika vestokompleto, botoj kiuj brilas per skarlata verniso, kaj per diamantaj spronoj kontrolas lian trikapan monstron. Kaj la resto de la teamo konsistas el mirindaj knabinoj. Ili estas muskolfortaj, sunbrunigitaj, nudpiedaj, kaj ĉiuj iliaj vestaĵoj estas kolĉenoj el altvaloraj ŝtonoj sur siaj brustoj kaj koksoj. Kaj ĉiuj, kompreneble, estas nur modeloj kun brilaj haroj. Ili muntis drakojn, kiuj estis iomete pli malgrandaj kaj havis nur unu kapon.
  Nu, kompreneble, li estas viro, la pli forta sekso, kaj lia teamo konsistas el reprezentantoj de la justa sekso. Kaj li ne bezonas aliajn virojn.
  Do nur la vira kapitano havas ŝuojn, kaj liaj ravaj subuloj povas fari aferojn per siaj nudaj, graciaj piedoj en batalo, kiujn oni ne povas diri en fabelo aŭ priskribi per plumo! La belulinoj kapablas ĵeti eksplodaĵojn kun mortiga forto, kaj ĵeti ponardon, bumerangon aŭ venenan kudrilon.
  Oenomaus, la juna princo, kantis kun ĝojo kaj ĝojo:
  La riĉulo, kompreneble, ridos,
  Skuu vian mamonon, vian plenan ventron!
  Kaj nia sorto estas morti pro doloro,
  La morto gardas ĉiujn, maljunulino kun falĉilo!
  
  Kaj ni volas kuri sur la herbo,
  Post ĉio, ni ankoraŭ estas, esence, nur infanoj!
  Sed la knabo sentos duoble sklavecon,
  Ne estas libereco en neniu malliberejo sur la planedo!
  
  Ni devas batali, jen la sorto,
  Mortigu kamaradon, se vi devas mortigi fraton!
  Ne utilas preĝi al la Ĉiopova,
  Pro kies pekoj sklavoj portas venĝon?
  
  Estas sango en la areno kaj malpuraĵo en la karcero,
  La ratoj mordis miajn nudajn piedojn!
  La avida princo mokas per sia virbova piedo,
  Oni mem forsendu lin!
  
  Por pluvivi, vi devas mortigi,
  Vi suferas kaj en animo kaj en morta korpo!
  La nobeloj festenas je la kadavroj de malriĉeco,
  La fetoro mortis, restis nur kreta bato!
  
  Sed tamen, la spirito de volo ne povas esti rompita,
  La Patrujo vivas en la pensoj de la knabo!
  Armeo venos al la elfoj eterna kun misuzo,
  Ni forĵetos la riĉulojn pro iliaj faroj !
  
  Tiam la monsako tremas ,
   Kiu elpremis la sukojn el la Patrujo!
  Por venki, ni bezonas helan menson,
  Kaj se vi estas malkuraĝulo, eĉ la Dioj estas senpovaj!
  
  Jen svingo de la glavo, la kapo forflugis,
  La ekzekutisto subite fariĝis viktimo!
  Kiel la diablo subite eskapis el la kaldrono,
  Do kolero estas forpelita el granda koro!
  
  Ne necesas pensi, la elfoj de lumo estas malfortaj,
  Nia popolo ne kliniĝis antaŭ neniu!
  la novulon el infero ,
  Kaj ni bonvolas trinki teon el la telero!
  Bela kanto, kaj lia teamo de drakoj estas grandioza. Do ŝvebante dekstre, elfa knabino kun kuproruĝa hararo, kiu flirtis en la vento kiel proleta standardo, ekkriis:
  - Estas tempo serioze, ho princo de aerpiratoj!
  Enomai kapjesis kun rideto:
  - Certe! Por tio ni naskiĝis!
  La knabinoj kantis ĥore, unuvoĉe, saltante kaj ludante per siaj fortaj korpoj, skulptitaj el evoluintaj muskoloj:
  Ni estas malriĉaj, ni estas malriĉaj piratoj,
  Ni tre, tre bedaŭras...
  Ni metas kruĉojn en la ĉielon por la karaveloj,
  Sed ĉar ili ne ensorbigis moralon en ni!
  Kaj la militistoj kantis kun eĉ pli granda gajeco kaj ekscito, kaj iliaj voĉoj estis kiel plenkorpaj najtingalaj triloj:
  Piratoj ne bezonas sciencon
  Kaj estas klare kial...
  Ni havas krurojn kaj brakojn,
  Sed ni ne bezonas niajn kapojn!
  En ĉi tiu momento, knabino kun flavviola hararo akre fajfis:
  - Predu antaŭen! Estas tuta aergaleono dekstre!
  La knabinoj kantis ĥore:
  Eh ma , super la oceano, eh ma , drakoj en ŝako,
  Eh ma , rigardu la fabelan riĉaĵon...
  Ni ne zorgas pri la leĝoj, ni konstruas novan ordon,
  Morti malforta kaj stulta sub glavoj!
  Princo Oenomaus ordonis:
  - Nu, knabinoj, se ni estas destinitaj rabi, tiam ni rabos!
  Kaj tiam tuta aro da drakoj rapidis ataki. Ili rapidis al sia celo.
  La galiono estis granda kaj bela ŝipo. Malgraŭ la peza pezo kaj ŝarĝita per diversaj varoj, dank' al magio, ĝi glate flosis en la atmosfero. Kaj la vento blovis la velojn de ĉi tiu galiono.
  Enomai rimarkis, ke la veloj de la ŝipo havis tre brilajn kaj belajn ŝablonojn. Kaj ĉi tio, ni diru, estas tre mojosa . Precipe kiam la leviĝanta suno aperis.
  De la galiono ili rimarkis grupon de piratoj kontrolanta trejnitajn drakojn. Kaj la teamo komencis tumulti pri ĝi. En ĝi ankaŭ la plimulto estas belaj knabinoj en tunikoj kaj sklavinoj. Ili estis nur en naĝkalsono, nur paro da junaj sklavoj havis orajn kaj arĝentajn braceletojn brilantaj sur siaj maleoloj kaj pojnoj.
  La militistaj knabinoj estis ornamitaj pli malŝpareme. Sed ankaŭ nudpiedaj, kiel knaboj de dek du ĝis dek kvar jaroj, muskolfortaj, belaj, sed kun sklavmarkoj sur la brusto kaj la ŝultroj.
  Nur unu militista knabino havis elegantajn botojn sur la piedoj. Ŝajne ŝi estas la plej grava ĉi tie kaj la kapitano. Tia bela blondulino kun haroj, kiuj aspektis, kvazaŭ ĝi estas ŝprucita per ora pulvoro.
  Kaj kian belan vizaĝon ŝi havas. Kaj la korpo estas kovrita per kiraso, kiu estas fandita en plateno, safiroj, smeraldoj, topazoj, rubenoj, agatoj kaj diamantoj. Plie, la altvaloraj ŝtonoj estas aranĝitaj en mirinda ornamaĵo de la plej belaj koloroj. Estas rozoj, tulipoj, maizfloroj, forgesumoj, mimozoj, peonioj kaj multaj aliaj.
  Sur ŝia luksa kiraso, ĉiuj floroj estas malsamaj, kaj neniu ripetiĝas.
  La pirata princo Oenomaus sentis ekfluon de brilaj sentoj en si kaj kukis:
  - Nu, ĉu vere eblas kripligi kaj mortigi tian belecon! Mi ne povas porti tian pekon sur mia animo.
  La fajra ruĝhara kunulo rimarkis:
  - Sed tial ni estas piratoj! Ja... ne eblas pirati sen peko.
  Alia komentis kun rideto:
  Jes, estas malfacile vere mortigi amatojn,
  Ja elfo , kredu min, naskiĝis por feliĉo...
  Sed se vi estas pirato, la klingo estas la patrino,
  Sen sango, pluvo kaj eterna malbona vetero!
  La ruĝharulo ankaŭ notis:
  - Ĉi tiuj estas belaj knabinoj kaj knaboj, kompreneble, sed ili ne estas nia raso de elfoj, sed el la raso de homoj! Rigardu, bonega , la formon de iliaj oreloj.
  Oenomai estis surprizita:
  - Ĉu homoj estas tiel belaj kaj junaj?
  La fajromilitisto kapjesis:
  - Jen ĝi! Helpe de magio ili ricevis eternan junecon. Kaj nun ĉi tiuj knaboj estas blokitaj en siaj fruaj adoleskaj jaroj.
  Ili nun estos ĉiam junaj kaj submetiĝemaj.
  La juna princo kantis:
  Ĉiuj elfoj, homoj sur la planedo,
  Devus ĉiam esti amikoj...
  Infanoj ĉiam devas ridi.
  Kaj vivu en paca mondo!
  Infanoj devus ridi
  Infanoj devus ridi
  Infanoj devus ridi -
  Kaj vivu en paca mondo!
  La blonda elfo sugestis:
  - Estas eblo! La plej bona batalanto de ilia flanko kaj la plej bona aŭ plej bona de nia flanko batalos. En kazo de venko, ili dividas la militakiron kun ni, kaj en kazo de malvenko, la perdanta militisto fariĝas . aŭ sklavo aŭ kadavro!
  Oenomaus notis:
  - Ĉi tio estas logika! Mi estas preta batali!
  Knabinoj sur drakoj ĉirkaŭis la galionon. Ili estas pli rapidaj; masiva ŝipo simple ne povis eviti la lertan aron.
  Sed la galiono havis pafilojn. Kaj ili komencis direkti ilin, kaj la meĉoj eĉ ekfumis.
  Enomaus diris per tondra voĉo:
  - Mi proponas duelon! Laŭ la kutimo de aerpiratoj. Unu batalanto de via flanko, kaj unu de la nia. Vi donos duonon de via kargo al la gajninto. Kaj en kazo de malvenko , faru kion vi volas kun la perdanto. Ni ne ĝenos vin.
  La knabina kapitano en altvalora kiraso kun floroj respondis:
  - Bonege! Ni akceptas ĉi tiun defion! Mi batalos! Kaj vi nomumas tiun, kiun vi volas!
  Elfa princo Oenomaus decide deklaris:
  - Mi estas la sola reprezentanto de la forta sekso inter vi. Do mi devas batali!
  La ruĝhara asistanto diris agreseme:
  - Mi ne estas pli malbona batalanto! Mi volas batali!
  Kaj ŝi skuis sian nudpiedan, elegantan, tre facilmovan kruron, kiu estas movebla, kiel korpo de kobro.
  La juna militisto obĵetis:
  - Ni estas kapitanoj, ni batalos!
  La knabino en altvalora kiraso kapjesis kaj diris kun rideto:
  - Markizino de Diana, je via servo!
  La juna elfo respondis memfide:
  - Princo Enomao! Preta por batalo!
  Kaj tre lerte la juna militisto saltis sur la ferdekon kaj eltiris sian longan, maldikan glavon.
  Sinjorino de Diana ankaŭ eltiris sian klingon kaj demandis ridetante:
  - Kial la princo subite fariĝis sangavida pirato?
  Oenomaus respondis tion decide:
  - Estas longa rakonto. Sed mi ne estas sangavida pirato, sed nobla! Kaj tio faras diferencon.
  La markizino respondis ridetante:
  - Mi ne mortigos vin, vi estos mia persona sklavo kaj kaptito. Mi igos vin leki la nudajn plandojn de miaj piedoj per via lango kaj per tio donos al mi plezuron!
  Oenomaus ridis kaj respondis:
  Ankaŭ mi ne mortigos vin! Kaj estas eĉ agrable tikli tiajn piedojn per via lango. Sed kvankam vi estas serioza militisto, vi ne atendos mian malvenkon!
  Diana ridetis pli larĝe , per siaj grandaj dentoj, kaj respondis:
  - Ni vidu! Ne nur mi, sed ankaŭ aliaj knabinoj rajdos vin kaptite. Kaj ni torturos vin kaj batos vin ĝismorte. Ni vidu kiel vi ridetas en ĉi tiu kazo!
  La pirata princo kantis responde:
  Ne rezignu, ne rezignu, ne rezignu
  En la batalo kun la koŝmara monstro, ne estu timema...
  Ridetu, ridetu, ridetu -
  Sciu, ke ĉio aspektas bonege kaj bone !
  La markizino kapjesis kun tre kontenta rigardo:
  - Vi estas gaja junulo! Vi farus bonega pajaco. Eble mi eĉ donos vin al la reĝino. Kaj estos amuze!
  Enomao respondis kolere:
  - Sufiĉe senutila babilado. Ni batalu!
  La knabino en kiraso saltis de la baterioplanko kaj atakis sian ekvivalenton. Oenomaus renkontis ŝin, haltis la batojn, kaj eĉ respondis, preskaŭ detranĉante la orelon de la belulino. Ŝi saltis malantaŭen kaj rimarkis kun pantera rideto:
  - Kaj vi ne estas malbona. Mi pensis, ke vi estas princo, kiel mi estas monaĥino!
  La knabino tamen ne estas elfo, ŝi havas homan orelon. Sed Oenomaus estas elfo. Homoj kaj elfoj havas komunajn infanojn - duonrasojn . Sed oni kutime nomas ilin bastardoj . Kaj ili ne vere ŝatas ambaŭ.
  La markizino knabino denove atakis. Ŝi efektivigis kompleksajn kombinaĵojn per glavoj. Kaj ŝia klingo flagris, saltis kaj denove turniĝis, kiel flugiloj de muelejo en uragano. Kaj ŝi atakis.
  La princo, kiu ne senkaŭze estis la heredanto de grandega imperio, donis fortan baton al ŝia brusto. Kaj li trapikis la kirason. Sango eĉ ŝprucis. Kaj estis klare, ke la knabino estas vundita.
  Ŝi retropaŝis kaj siblis:
  - Danĝera monstroknabo!
  Edmondo respondis kun afabla rideto:
  "Mi eble estas monstro, sed mi estas malproksima de knabo!"
  Diana ridis kaj denove atakis. Kvankam skarlata sango gutis de ŝi. Kaj ŝi disvastiĝis trans la ferdekon.
  La ruĝhara reĝino notis:
  - Mi tuj detranĉus ŝian kapon! Mi ne tirus la sakŝalmojn.
  La markizino-kapitano siblis:
  - Kaj mi povas doni al vi tian ŝancon!
  Oenomaus respondis frapante la militiston sub la manon per sia glavo kaj tranĉante ŝian tendenon. Ŝi faligis la armilon el sia dekstra mano, sed tuj prenis ĝin maldekstre . Kaj ŝi karnovore ridetis, kvazaŭ ŝi estus la mastrino de la situacio en ĉi tiu konflikto.
  La junulo rimarkis:
  - Vi estas kuraĝa knabino! Sed tiam vi vundiĝas. Pli bone rezignu!
  Diana ekkriis:
  - Ni mortos, sed ni ne rezignos!
  La ruĝhara piratmilitisto pepis:
  Vi devas respekti nin, timi nin,
  La heroaĵoj de inaj piratoj estas senfinaj...
  La elfoj de lumo ĉiam sciis kiel batali,
  Kaj la planedo frenezas pri ni!
  Kaj ridado responde, tiel iriza kaj sonoreganta. Ĉio aspektis tiel malvarmeta kaj kun sento.
  Kaj Diana denove atakis. Ŝi agis per sia maldekstra mano ne pli malbone ol per sia dekstra. Kaj estis sufiĉe belaj, tiaj graciaj movoj. Krome, la markizino-kapitano demetis siajn botojn, kaj ŝiaj malgrandaj, graciaj piedoj nudiĝis. Kaj ĉi tio aldonis ŝian lertecon.
  Oenomaus notis:
  - Kaj nudpiede konvenas al vi, kara belulino!
  Diana siblis:
  - Vi kisos miajn nudajn kalkanojn!
  La batalo estis tre agresema. La markizino atakis kun sovaĝa furiozo kaj svingis sian armilon kvazaŭ ĝi estus ventumilo de sinjorino. Kaj ĉi tio montriĝis ege bela. Kaj tiam la pinto gratis Enomaon laŭ la glata, senhara, rozkolora vango de la elfo.
  La junulo rimarkis:
  - Vi estas bona!
  Diana kapjesis:
  - Jes, mi estas mojosa! Kaj denove la svingo kaj tordo.
  La ruĝhara pirato kriis:
  - Batu ŝin! Mortigu ŝin!
  Oenomaus respondis ridetante:
  - Kio pri la ordono de la Ĉiopova - ne mortigu?
  La fajroknabino respondis :
  - Laŭvorte - ne faru malbonan murdon!
  La pirata princo murmuris:
  - Do, ĉu eblas fari bonan murdon?
  La ruĝhara knabino konfirmis:
  - Eĉ ne eblas, sed necesas!
  Dume, la vundita knabina kapitano provis ataki denove, kaj agis tre bone. Kaj ŝi gratis Oenomaian sur la brako kaj ŝultro.
  Diana muĝis:
  - Vi sentos vin malbone! Mi mortigos vin, hundido!
  Oenomaus kantis responde, parante la atakojn;
  Ni konas senmortan gloron en bataloj,
  Ne sciante timon, haku kuraĝe!
  Ke la glavo helpu nin en grandaj atingoj,
  Venku la malamikon - nenio alia gravas!
  
  Ni navigas sur la maro, sen koni ajnajn dubojn,
  Pirato kaj ŝtormo, uragano ne estas baro!
  La memoro restos en la koroj de generacioj,
  La malamiko estas venkita - jen la tuta rekompenco!
  
  La beleco donos al vi amon pasie,
  Kaj morgaŭ la ekzekutisto atendas la eŝafodon!
  Konekti vian vivon kun obstrukcisto estas danĝera,
  Fortuno ĵetas la ĵetkubojn en kaprica maniero!
  Kaj ĉe la lasta vorto, la pirata princo tranĉis la manon de la markizino knabino per sia glavo, kaj la armilo falis el ŝia pala mano.
  Diana ridetis kaj saltis, celante sian nudan kalkanon al la mentono de Oenomai. Kaj la knabino senĝene promenis. La junulo levis ŝin kaj poste ĵetis ŝin malsupren. Diana kraŝis sur la ferdeko kaj estis miregigita. Ŝi vere provis salti supren, sed la piedfingropinto de la boto trafis ŝin en la mentonon, kaj la knabino tute svenis pro la potenca bato.
  Enomaus levis la manojn kaj ekkriis:
  - Venko!
  Bruado trairis la skipon de knabinoj kaj nudpiedaj knaboj. Kaj la militistoj kun siaj sklavaj knaboj spite genuiĝis.
  La ruĝhara militisto rimarkis:
  - Iel ĝi montriĝis tre facila! Mi pensis, ke ĝi estos pli malfacila.
  Enomaus murmuris:
  - La meleagro pensis kaj finiĝis en la supo!
  La knabino ridis kaj rimarkis kun rido:
  Ne maltrankviliĝu pri elfoj
  Venos la tempo, vi mem komprenos...
  Ili fajfas kiel kugloj ĉe via tempio,
  Kaj la knabino kuras en batalon tute nudpiede !
  La ruĝharulo sugestis:
  - Ni batu sklavajn knabojn sur la nudaj kalkanoj per bastonoj. Mi pensas, ke ili amos ĝin!
  Oenomaus palpebrumis kaj rimarkis:
  - Ĉu vi pensas, ke ili ŝatos ĝin? Kvankam la malglataj plandoj de knaboj verŝajne ne estas tiel sentemaj al la doloro de bastono.
  La ruĝhara pirato notis:
  - La ĉefa afero estas, ke ni ŝatas ĝin! Rabistoj kiel ni trovas tre agrable torturi belajn knabojn!
  Bela knabino en inteligenta tuniko kaj juvelaĵoj sur siaj pojnoj kaj maleoloj kuis:
  - Mi estas preta, kiel asistanto de la markizino, daŭrigi la batalon! Kaj liveru la alian duonon de la militakiro!
  La fajropirato grumblis:
  - Ŝi estas mia! Mi batalos kun ŝi! Ĉi tio estas klara.
  Enomai kapjesis konsente:
  - Logika! Ne ĉio estas por mi preni for sola. Eĉ se mi estas la plej grava por vi.
  La ruĝhara militisto kontraŭstaris:
  - Ne estas estro inter egaluloj. Kaj mi proponas batali sen armiloj.
  La militisto en tuniko notis:
  - Sen armiloj? Ĉu vi ne timas, elfo?
  La fajropirato respondis decide:
  - Ne iru en la arbaron por timi lupojn!
  La knabino en la tuniko, ĉi tiu rava mielblondo, demandis per milda tono:
  - La ĉarma junulo kantu por ni. Mi pensas, ke io lirika, kaj aliaj knabinoj subtenos min.
  La belulinoj ambaŭflanke pepis unuvoĉe:
  - Bonvenon! Ni volas viajn kantojn super niaj pulmoj!
  Enomaus ridetante kantis:
  Mi memoras kiel nun, la radie hela vizaĝo,
  La rigardo trapikis mian koron kiel ponardo!
  Mi brulis en la fluoj de fajra vento,
  Vi nur silentis responde!
  
  Via voĉo, kiel bela kaj pura ĝi estas,
  Mi kredas je la senfina akvofalo de viaj karesoj!
  Mi ne bezonas malaman vivon sen vi,
  Kaj nun eterna radio lumigos min!
  
  Vi estas la diino de senlima amo,
  Oceano plena de mirinda lumo!
  Rompu la glaciajn katenojn, ŝerce,
  Mi ne vidos la tagiĝon sen vi!
  
  Via vizaĝo brilas kiel la suno supre,
  Ne estas pli belaj figuroj en la universo!
  La sento de pasio kovras kiel uragano,
  Esti kun vi por ĉiam estas feliĉo!
  
  La doloro en mia animo furiozas kiel ŝtormo,
  Kaj la fajro en mia brusto brulas senkompate!
  Mi amas vin, vi rigardas fiere rekompence,
  Glacio en pecetojn rompas vian koron!
  
  Inter la lumoj en la senlima stela oceano,
  Vi kaj mi ŝvebis en la ĉielo kiel agloj!
  Kaj viaj lipoj, brilantaj per rubenoj,
  ion tenere kaj pasie!
  Kaj la aplaŭdo estas tia, ke la belulinoj simple sufokiĝas pro ĝojo. Sed en tiu momento unu el la knabinoj kriis:
  - Venas ĉi tien du batalfregatoj!
  Oenomaus notis kun malĝoja rido:
  - Nu, ĉu ĝuste tion vi volis? Ĉu vi bezonis interesan batalon? Do vi ricevos ĝin!
  La ruĝharulo kolere komentis:
  - Ili vokis ilin! Krozŝipoj kun soldatoj. Kaj nun vi ne sukcesos per nuraj batoj sur viaj nudaj kalkanoj!
  La knabino, kiu rigardis tra binokloj, notis:
  - Estas orkoj sur la ŝipoj. Kaj ĉi tio signifas, ke serioza provo atendas nin.
  Oenomaus logike notis:
  - Sed ni povas mortigi niajn malamikojn sen ia damaĝo al nia konscienco. Kiam vi tuŝas belajn militistojn, via koro laŭvorte sangas!
  La knabino kun verda hararo rimarkis:
  - Niaj drakoj estas pli rapidaj ol fregatoj. Ni eble havos tempon por foriri!
  La pirata princo decide diris:
  - En nia vortaro ne ekzistas tia vorto kiel eskapo!
  Kaj la piratknabinoj kun kolero kantis, pretaj por viv- aŭ-morta batalo;
  Ni vivas en mondo plena de disiĝo, malĝojo...
  Kion devus fari soldato kiam li estas soleca ?
  La Dioj, prave, kruele decidis por ni -
  Ĉi tiu ulo griziĝas siajn tempiojn!
  
  La universo estas tiel kruela por ami,
  Larmoj de disiĝo fluis en kaskado...
  Kompato malaperis sen spuro, kiel sonĝo,
  Kaj la vivo fariĝis kiel ŝtono sen moleco!
  
  Frostas en la dezerto, kaj la glacio brulas pro varmego,
  Kiel rusta ĉeno envolvas mian koron!
  Kaj la pluvo de apartigo batas kiel frakcioj sur la tegmento -
  Poŝoj estas malplenaj, restas nur kupro!
  
  Sed fido al la heroaĵo de batalanto inspiras,
  La Ĉiopova Dio, vi scias, faris firman promeson!
  Kaj estos por ni kiel folioj en varma majo,
  Kiam ni ĝermas, ni renkontas la tagiĝon!
  
  Ĉu vi volas feliĉigi la planedon?
  Por ke ĉiu el ni glore kantas kiel najtingalo?
  Tiam la plej dolĉa mielo fariĝis rikolto el la tilio -
  En la animo de gigantoj, ni ĉesigu mensogojn !
  
  Ne necesas trompi Dion, kredu min,
  Li vidas ĝuste per kiu el ni estas malkuraĝulo kaj malpurulo !
  Donu la signifon de la Eternulo al la ofero,
  Ne mirinde, ke ĝi diras, mi repagos al vi homoj!
  
  kaptis nin interrete ,
  Neniu scias kie finiĝas la mortigoj.
  Judaso pendas sur putra tremolo -
  Kaj por tiuj, kiuj kredis - laŭrokrono!
  
  Ĉiu homo povas fariĝi pli bona
  Nia elekto estas konscia - strebado al Kristo.
  Sed foje estas flakoj da sango,
  Almenaŭ estas promeso - mi venos baldaŭ!
  
  Ho mondo, kiom da perforto vi havas,
  Kvazaŭ ni ne povas vivi pace !
  La edzino ploris super la ĉerko de la soldato,
  Kiel maldika estas la delikata fadeno de la vivo!
  
  Verŝi sangon ne estas nia voko -
  Mi volas ami, doni al la Patrujo paradizon!
  Kial ĉi tiu puno estas por ni ĉiuj?
  Respondo: donu vian tutan riĉaĵon al malriĉuloj!
  
  Estas neeble aĉeti savon por mono,
  Ĉar ne estas prezo por oro por Dio!
  Kaj en la preĝejo vi kliniĝas dimanĉe,
  Fariĝi flugilhavaj kiel agloj!
  
  Kaj venos la tempo - venos la Regno de Dio,
  La malbona kaj rabema mallumo finiĝos!
  La spirita pereos, malbenita sklaveco,
  Kaj la lando fariĝos en Grandeco de Feliĉo!
  Post tia inspira kanto, la knabinoj-piratoj sur drakoj prenis kaj iris por sturmi grandajn fregatojn, kiuj estis plenaj de orkoj - malbonodoraj kaj harplenaj ursoj.
  Estis malpli da knabinoj ol la aĉaj estaĵoj, sed ili estis multe pli lertaj kaj lertaj.
  Kaj tiam ankaŭ la knabinoj, kiuj estis sur la komerca ŝipo, eniris la batalon flanke de la piratoj. Kaj ankaŭ la sklavknaboj rapidis por malmunti la armilojn. Ĉi tio estas tiel kortuŝa unueco de homoj kaj elfoj kontraŭ iliaj eternaj historiaj malamikoj - la orkoj.
  Oenomaus ankaŭ aliĝis al la batalo. La junulo svingis samtempe du glavojn, kurante la muelejon, detranĉante la kapojn de la orkoj. Li batalis kun la furiozo de leono.
  Kaj apud li estas la ruĝharulo . La nuda kalkano de la knabino trafis la orkon en la mentono kaj rompis lian makzelon. Kaj tiam la orko falis malsupren, kaj liaj kornoj trafis lin en la stomakon. Kaj ĝi estis malfacile batalita batalo.
  Oenomaus kuraĝe batalas. Ĉi tie li svingas papilion per siaj glavoj, kiel ventumilo, kaj detranĉas kapojn kiuj ruliĝas kiel brasikoj.
  La juna princo kantis kun entuziasmo, montrante la mirindaĵojn de heroeco:
  Se via pugno estas forta -
  Ĉi tio signifas, ke vi estos la unua en la vivo!
  Kaj tiam la kamarado ne estas malriĉulo,
  Li havas koron el oro kaj nervojn el ŝtalo!
  
  Sed pli grave, kredu ĝin, ĝi estas forta menso,
  Ĉar elfa batalanto estas pli malvarmeta ol besto .
  Se vi estas malgaja en la vivo,
  Tiam gaja rido faros vin amata!
  
  Aŭtomata suplemento, scio, forto al pugno,
  Ĉar ĝi estas plena de scio, Scio-Kiel!
  Sed provu doni la potencon en la manojn de malsaĝulo ,
  Tiam vi ricevos doloron nur kiel rekompencon!
  
  Estis tempo kiam ili iris ĉasi kun klabo,
  Arko, sagujo kontraŭ dika haŭto...
  Sed ili faris ĉervonetojn, kie centonoj iris,
  Kaj estas tre facile salti en la galaksion!
  
  Kvankam edukado estas bona -
  Sed ankaŭ estas interese kuraĝi...
  Kaj egala al bajoneto, ĝi fariĝos ĉizilo,
  Kaj ni servas al la Patrujo tre honeste.
  
  Sed malbona perforto estas peza kruco,
  Nia batalkampo estas plena de sango...
  Kial la Ĉiopova Dio releviĝis post sufero?
  Por ke la armea kunveno de soldatoj estu plifortigita!
  
  La larmoj de la fraŭlino falas - ŝia amata amiko falis,
  La patrino preĝas kun ĝemo, kriante je la supro de siaj pulmoj...
  Frostas ekster la fenestroj, kaj la kameno estingiĝis,
  Jen bela junulo enterigita subtere!
  
  Ho, kruela sorto, kia malbona sorto,
  Virgulino Maria , kie estas via boneco?
  La viro volis fianĉiĝi pli frue,
  Kaj nun la vento blovas polvon sub la pinoj!
  
  La vivo venos feliĉa - estos bona,
  Pomkuko fariĝos miela papava semo...
  La monstra kontraŭulo iĝas polvo kaj pulvoro,
  Lasu la vera sorto transpasi la sojlon!
  
  Ĉio estas farita sur Elf, kaj la ĵeto estas sur Fars,
  Ni kolektu girlandon plenan de steloj en pugnon!
  Kaj saluton infanoj, nur altklasa,
  Kaj terura ghoulo estis ĵetita en la fajron !
  
  La mitralo jam familiariĝis - la kugloj verŝas en rivereto,
  Kaj la malamiko estis elĉerpita, kion li volis estis nulo!
  Se vi venkos, vi fariĝos riĉa,
  Kiu ekbruligis la fajron, tiu finiĝos en malriĉeco!
  Ĉi tio estas kanto kaj granda batalo, kun svingoj de tre akraj kaj lertaj glavoj. Kaj la batoj sekvas sur la kapoj, kvazaŭ sur asfalto. Kaj multaj orkoj jam estis mortigitaj. Kaj sklavaj knaboj en batalo. Neniu el ili aspektas pli aĝa ol dek kvar, sed ili ĉiuj estas muskolaj. La malgrasaj korpoj de la sklavknaboj estas malmoligitaj per malfacila laboro. Kaj la malglataj, kalaj kalkanoj senĉese trafis la mentonojn de la orkoj, rompante iliajn makzelojn.
  La knabina kapitano rekonsciiĝis. Kaj ŝi sidiĝis. Ambaŭ ŝiaj brakoj estis grave vunditaj - la tendenoj estis tranĉitaj. Nu, ĉi tio ne estas mortiga; helpe de magiaj kaj sorĉaj pocioj, la damaĝo povas esti restarigita. Sed ĉi tio daŭros almenaŭ kelkajn horojn. Intertempe ŝi ne povas batali.
  Kaj neniu helpas - ĉiuj knabinoj kaj knaboj estas en batalo, kaj ili batalas kun sovaĝa furiozo. Ĉi tio estas tiel brutala batalo.
  Diana moviĝis, feliĉe ŝiaj piedoj estis nudaj kaj relative sendifektaj. Kaj per lertaj fingroj kiel simio, la knabina kapitano komencis serĉi la sukurilon. Estas pocio, kiu resanigas vundojn, kaj tre severajn, kaj universala balzamo. Krome, kial ne aliĝi al la batalo post envolvi la membrojn kaj lubriki ilin per balzamo kaj pocio?
  Kun nudaj piedoj oni povas ĵeti tre potencajn kaj venenajn objektojn. Kaj tio estus tiel mojosa kaj detrua.
  Diana agis memfide. Kaj ŝiaj piedoj estas tiel nudaj kaj lertaj. Ŝi portis botojn kontraŭvole, nur por emfazi sian statuson. En mondo, kie estas pluraj lumuloj kaj eterna somero, ŝuoj ne estas bezonataj por ke viaj piedoj ne sentas malvarmon, sed por beleco, kaj por emfazi, ke vi estas nek sklavo nek sklavo. Kaj ĉi tio estas logika...
  Jen unu el la knaboj, ankaŭ nudpieda, ĵetis akran kudrilon en la nazon de la orko. Kaj li, ricevinte porcion da veneno, frostiĝis kaj tuj mortis.
  La sklava knabo kantis entuziasme, kaj la aliaj sklavinoj aliĝis, ili estis homoj kaj kantis kiel homoj:
  Nun, se estas problemoj en la universo,
  Ĝi ne okazas je ajna kosto...
  Vi ne plu volas ŝanĝon
  La viro ne scias, kion li volas!
  
  Kaj tie estas Chernobog kun potenca potenco,
  La Granda havas universalan potencon ...
  Li donas ĝin al viro rekte sur la frunto,
  Por ke la homa raso ne fariĝu tute sovaĝa!
  
  Jes, la Ĉiopova Raso kreis Lin,
  Por ke homoj havu kialon por disvolviĝi...
  Por ke homo volas ĉion samtempe,
  Kaj homoj lernis batali forte!
  
  Kiel militisto venkas malbonon,
  Tiu Vergo kreita por la avantaĝo de homo...
  Kaj li elverŝis bonon por animoj kaj korpoj,
  Neniam estas tro malfrue por lerni batali!
  
  Kion volas la Ĉiopova Dio?
  Por ke ili ne kuraĝu genuigi la Elfon...
  Por ke malbona sorto ne regu,
  Por ke centoj da generacioj disvolviĝu!
  
  Jes, Chernobog estas instigo por homoj,
  Por ke ne estu maldiligento, neniu stagno...
  Vi estu orkŝisto rompi en pecetojn,
  Promenu ĉirkaŭ Orklin en amika formacio!
  
  Do ne perdiĝu se ĝi estas malfacila,
  Se problemoj trafos la Patrujon...
  Rod faros ĝin bele kaj facile,
  Nur por movi homojn!
  
  Kaj Chernobog estas nur via pli maljuna frato,
  Kvankam li estas strikta , li amas vin senfine...
  Vi trafos la plej grandan poentaron
  Kiam vi servos la Elfon por ĉiam!
  La orkoj suferspertis grandegajn perdojn, ili estis tranĉitaj fare de kaj knabinoj kaj knaboj. Kaj eĉ Diana, kun la manoj envolvitaj, eniris la batalon. Kaj iliaj nudaj piedfingroj ĵetis razklingojn, kiuj trafis la kolojn de la orkoj kaj tranĉis iliajn arteriojn. Kaj ĉiaj gorĝoj kaj aĵoj. Kaj ĝi aspektis ege impona.
  Kaj tiam la nuda piedo de Diana ĵetis pizon kun premita larmoherbo. Kaj tuj deko da orkoj, gvidataj de la generalo, estis ĵetitaj supren kaj flugis trans la flankon de la fregato. Ĉi tio estas vere kolosa detruo kaj morto de brunaj kaj malbelaj ursoj.
  Oenomaus diris kun rideto:
  - Ni estas samsangaj: vi kaj mi! Ĉu ne?
  Diana respondis kun amika rideto:
  - Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj! Homo kaj elfo estas potenco, kaj ĝi sonas tre fiera!
  La knabinoj pliigis sian premon. La pluvivaj orkoj, uzante krudajn paraŝutojn, komencis salti malsupren, glitante de flugilhavaj fregatoj. Kelkaj el la paraŝutoj, pro sia peza pezo, ŝiris, kaj grandaj ursoj falis kiel ŝtonoj, sed male al la pavimŝtonoj, ili kriegis kaj malbenis tre malpure!
  Diana ĉirpetis:
  Ne estas facile esti bona virino,
  Bonvolemo ne dependas de alteco!
  Oenomaus portis alian muelejon per siaj akraj kaj longaj glavoj, kaj detranĉis la kapon de grandega urskapitano. Ŝi ruliĝis trans la ferdekon kiel barelo, ŝprucante sangon. Kaj la juna princo kantis:
  Sango denove fluis kiel rivero,
  Via kontraŭulo estas sufiĉe dura...
  Sed ne timu Satanon,
  Kaj revenu la monstron al la mallumo!
  . ĈAPITRO N-ro 6.
  La sepkapa drakdukino kaj, samtempe, la Granda Majstro de la Akademio de Magio, siblis kaj demandis:
  - Ĉu vi povas leviĝi al la alteco de plenkreskulo kaj pendi en la aero almenaŭ unu minuton?
  Dominiko ridis kaj respondis:
  Mi povas, sed mi povas fari ĝin alimaniere
  Kuru nudpiede tra la roso...
  La knabino saltas kiel rano -
  Ĉi tio signifas ion malsaman ol ĉiuj aliaj!
  La buŝo de la drakodukino malfermiĝis, kaj fajro ekbrulis el ĝi. La flamo trapasis kaj bruligis la belan knabinon tre dolore sur ŝiaj nudaj, rozkoloraj, plandoj de ŝiaj piedoj kun gracia kurbo de la kalkano.
  Kaj Dominiko kriegis, sed tuj forte kunpremis ŝian makzelon. Kaj ŝia brusto peze ekmoviĝis. Ĝi bone trafis, eĉ la veziketoj tuj ŝveliĝis. Estis kvazaŭ la antikvaj inkviziciistoj torturis ŝin.
  La knabino grumblis:
  Lanceloto kaj Reĝo Arturo por vi !
  La Drako-Dukino muĝis:
  Kiu alia estas ĉi tiu , per kiu vi kuraĝas minaci min?
  La nimfa markizino respondis:
  - Ĉi tiuj estas herooj el homa folkloro. Ili estas absolute sekuraj por vi, Via Moŝto!
  La ina drako muĝis:
  - BONE! Nun vi havas praktikan taskon, resanigu viajn bruligitajn piedojn. Ĉi tio estas tre utila en la praktiko, kaj estos utila pli ol unufoje en la vivo.
  Dominiko, forte ridetante, kantis:
  - Kaj unu, kaj du, kaj tri, kaj kvin!
  Mi ne laciĝos ripeti...
  Dirante la samon
  Tio sufiĉas por ŝlimigi la akvojn por vi!
  Grandmajstro-Drako notis:
  - Kaj ŝi estas impertinenta knabino. Eble ne nur friti ŝiajn kalkanojn, sed ankaŭ rompi ŝiajn piedfingrojn?
  La nimfa markizino rimarkis:
  - Ni devas pacienci, ho dukino. Eble ĉi tiu knabino estas nia sola ŝanco savi la pli fortan sekson. Kaj revenigu la virojn!
  La ina drako muĝis:
  - Ĉi tio estas stulta! Dronanta viro kaptas pajlon, kaj vi kaptas la nudan kalkanon de homa knabino . Ŝi montris neniujn specialajn kapablojn.
  La nimfa markizino kontraŭis:
  "Ŝi povis levi ŝtonon per sia ordono sen ia magio aŭ sorĉoj, kaj tio multe valoras!"
  La Dukino de Montserato ridis kaj respondis:
  - Jes, ŝi fame vundis sian frunton. Vere, nun ne estas spuro. Kaj ĉi tio ne estas tipa por homoj.
  Mustelo konfirmis:
  - Tuj evidentiĝas, ke ŝi estas speciala kaj elektita! Kaj ĝi postulas specialan, sinceran kaj subtilan aliron.
  La Drako-Dukino kapjesis kun sep kapoj samtempe:
  - Jes, sincera kaj speciala aliro... Eble mi devus leki ŝiajn kalkanojn per la lango, kiel signo de granda respekto!
  Dominiko ektimis kaj respondis memfide:
  - Ne, pli bone ne uzu vian langon! - Kaj ŝi aldonis, neatendite igante sian vizaĝon multe pli dolĉa. - Kvankam la lango estas sendube la plej forta parto de la korpo. Li kapablas movi milionojn da armeoj!
  La nimfa markizino sugestis:
  - Donu al ŝi simplan taskon. Ekzemple, ŝi igu la katon veni al ŝi kaj ronroni, kaj poste reiru!
  Jen, la antaŭe silenta ina trolo en purpura robo, kun magia vergo en la manoj, kontraŭis:
  - Ne! Ni ne lasos ŝin torturi la katidon. Estas pli bone batali min per magiaj vergoj. Ĉi tio estos vere serioza ekzameno kaj efika testo!
  Kaj ŝi frapis la kalkanon de siaj sandaloj, pimitaj per safiroj kaj purpuraj kaj siringaj diamantoj.
  La Drako-Dukino respondis:
  "Estas tro malfacile por novica knabino batali kun la majstro de la Draka Akademio." Estis malfacile batali kun vi, eĉ ĉi tiu tre sperta kaj sperta Laska!
  La trolo ridis kaj rimarkis:
  - Precipe! Post tio, eĉ Koschey la Senmorta ne timos ŝin!
  Tiam Dominika ekbalegis:
  - Kio, ĉu vi havas Koschey la Senmortan?
  La Drako-Dukino kapjesis:
  - Kompreneble, ekzistas, tamen, li estas malproksima de foraj landoj en la fora regno. Sed ekzistas ĉi tiu malpura ruzo !
  La batita knabino rimarkis kun rideto:
  - Aŭ eble li kaŭzis peston? Por mortigi ĉiujn masklojn kaj kapti viajn inojn!
  La Drako-Dukino respondis:
  - Apenaŭ! Ni havas dekoble pli da inoj ol maskloj. Kaj inter la orkoj kaj koboldoj kiuj konsistigas la armeon de Koshchei la Senmorta, male, estas dekoble pli da maskloj ol inoj, kaj ili estas multe pli grandaj kaj pli fortaj. Kial li detruus siajn proprajn regatojn kaj armeon!
  Dominiko notis:
  - Sed la pesto ne influas Koshchei mem?
  La trolo kapjesis:
  - Jes, eĉ unu batalmagio ne funkcias ĉe li. Ne prenas ajnajn armilojn. Eĉ via hidrogena bombo ne povas detrui ĝin. Tia estas la esenco!
  La batita knabino notis:
  - Sed verŝajne li havas morton en sia ovo, sur pinto de kudrilo!
  La Drako-Dukino respondis per tondra voĉo:
  - Ne estas tiel simple! Se estus tiel facile trovi la morton de Koshchei, tiam li ne estus vivanta antaŭ longa tempo. Kaj tiel, ĝi estas tiom da jarcentoj, ke...
  La nimfa markizino respondis por ŝi:
  - Vi homoj ankoraŭ saltis en arboj, sed li jam havis sian propran potencon kaj sidis sur la trono. Pensu, kia ento ĉi tio estas!
  Dominiko prenis ĝin kaj kantis:
  Simioj faras vizaĝojn
  Kaj ili sidas sur branĉo...
  Ankoraŭ frivola
  Estis niaj prapatroj!
  La ina trolo rimarkis:
  - Koshchei, kompreneble, estas ankaŭ suspektata. Kaj kiam la pesto komenciĝis, li estis, kompreneble, la unua, kiun oni suspektis. Ĉi tio estas, iel, la kapo de la akso de malbono. Kiel la centkapa vira drako, la plej granda el drakoj, la imperiestro de imperiestroj kaj la malbonulo. Sed ĉi tiu monstro ankaŭ ŝtoniĝis kaj diseriĝis. Sed Koschey almenaŭ donus! Cetere, ili ankaŭ suspektis la reĝon de la Ĝinoj, Iblis... Ĝinoj estas spiritoj, kaj ili ne povas ŝtoniĝi.
  Sed la genioj iel kaŝis sin. Kaj estis kvazaŭ ili malaperis!
  Dominiko kantis responde:
  La feino eksaltis, ne, kredu min, knabinoj havas forton,
  Kaj malaperis...
  Kaj tiam la drako oponis la belecon ,
  Kuru, mi petas!
  La markizino de Lasca rimarkis:
  - Estas kaj bonaj kaj malbonaj genioj. Ili estas fortaj, sed iliaj kapabloj estas limigitaj. Sed teorie, se unu el la viroj aŭ inoj petus la ĝinan imperiestron Iblis detrui la viran rason, kaj povis trovi ringon de ĉiopovo kiu donus potencon super ĉi tiu plej granda forto en nia universo, tiam li povus kaŭzi ĉi tion!
  Dominiko kapjesis:
  - Ĉi tio jam estas io! Ni devas trovi la Ringon de Ĉiopovo. Kaj tiam ni riparos ĉion.
  La ina drako ridis, kaj ŝia voĉo estis kiel tondro. Kaj tiam ŝi respondis:
  - La Unu Ringo estas tre malfacile trovebla. Ĉar ĝi donas potencon super teritorio komparebla al la tuta galaksio. Krome, se en via universo la galaksio estas preskaŭ malplena pro la malofta aranĝo de steloj, tiam ĉi tie ĝi estas teritorio loĝata de bilionoj da inteligentaj estaĵoj kaj multaj regnoj. Kaj ŝajne, neniu ankoraŭ trovis lin, ĉar ekzistis neniu imperiestro de nia fabeluniverso!
  Dominika ridis kaj demandis:
  - Ĉu vi havas Dion?
  La markizino-nimfo respondis:
  - Ĉu ekzistas tia Supera Dio, Kreinto en ĉiuj Universoj, aŭ ĉu Li ne ekzistas, neniu vere scias ankoraŭ. Eĉ Koschey la Senmorta. Sed ekzistas dioj de pli malalta rango. Sed ili estas tiaj, ke ili malmulte utilas, kaj estas pli bone resti for. Ĝenerale, la vorto Dio havas multajn signifojn. Do la plej altaj genioj estas tute egalaj en forto al la dioj.
  La ina trolo rimarkis:
  - Ni ankaŭ havas religiojn, sed ili malmulte utilas. Kiel estas via, cetere. Nun, kiam estis koronavirus , la preĝejoj estis vere malplenaj, kaj preĝoj helpis iun, aŭ incenso protektis ilin kontraŭ virusoj. Kial vi homoj estas tiel naivuloj, pensante, ke genuiĝante kaj riverencante vi povas peti ion kontraŭe!
  Dominiko respondis agreseme:
  - Sed mi tute ne kredas je Dio aŭ dioj! Kaj mi ne zorgas pri tio. Sed mi antaŭe ne kredis je elfoj, kaj konsideris ilin fabelo kaj homa invento. - La knabino vangofrapis sian nudan plandon sur la ŝtonplaton kaj daŭrigis. - Kaj nun mi vidas, ke ekzistas elfoj, drakoj, troloj, nimfoj, kial do ne kredi je Dio kaj anĝeloj? Krome, multaj miliardoj da homoj kredas je la Ĉiopova, kaj preskaŭ ekskluzive malgrandaj infanoj, kaj ne ĉiuj, serioze kredas je drakoj kaj elfoj.
  markizino Laska ridis:
  - Mi scias! Ĉi tiu knabino, kiam ŝi estis malgranda, spektis karikaturon pri Dunno kaj, fakte, komencis serĉi magian vergon en la korto. Kaj ŝi kontrolis ĉiun branĉeton. Kaj la aliaj infanoj ridis pri ŝi. Fakte, eĉ en frua aĝo plej multaj homoj komprenas, ke magiaj vergoj estas fabeloj!
  Dominiko notis:
  - Sed en via mondo estas magiaj vergoj!
  La trolo kapjesis:
  - Kompreneble ekzistas! Kaj por pluvivi, vi devos lerni kiel uzi ilin !
  La ina drako muĝis:
  - Ĝuste nun! Donu al ŝi magian vergon, ni vidos, kion kapablas tiu ĉi knabino, tre akra kaj aŭdaca lango!
  Dominiko kantis:
  Mi petas vin ne surpriziĝi
  Se magio okazas!
  Se ĝi okazas, se magio okazas!
  Laska notis:
  - Nu, ĉu ŝi ne estas aminda? Tia sorĉistino!
  La trolo prenis sian magian vergon pli firme en la dekstra mano kaj svingis ĝin. Kaj fulmo trafis Dominiko. Sed la knabino-aktorino sukcesis forsalti en la lasta momento, kaj la bato maltrafis. La marmora kahelo malantaŭ mi degelis kaj komencis fumi.
  La Drako-Dukino ekkriis:
  - Atentu, Kobro! Vi difektos la tutan tegaĵon!
  Mustelo ridis kaj notis:
  - Jen la metodo de magia vergo!
  La ina trolo Kobro kantis en respondo:
  - Malbona patrino, mia metodo estas simpla,
  Mi ne ŝatas tiri la voston de la kato!
  Dominiko grumblis responde:
  Estas koŝmaro en miaj lernantoj,
  Unu salto - unu bato!
  La Drako-Dukino interrompis:
  -Rigardu, ŝiaj veziketoj jam malaperis! En homoj, damaĝo ne foriras tiel rapide. Kia knabino !
  La nimfa markizino konfirmis:
  - Jen ĝi! Mi ne eraris pri tio. Regenerado estas malofta en forto, eĉ por sorĉistinoj, kaj ĝi ne estis traktita per magio.
  Dominika palpebrumis kaj pruve staris sur la manoj. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ekbrilis en la aero kiel helicklingoj. Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis entuziasme, per sia arĝenta voĉo:
  Ni moderigis nian volon en bataloj,
  Frato, ili batalis por la Patrujo.
  Aspektis kiel elfinismo de malproksime,
  Elfa soldato eniris Orklinon!
  
  Niaj prapatroj forĝis glavojn,
  Kaj tiam la pafiloj ekfunkciis...
  Betuloj malfermas siajn branĉojn,
  La knabinoj bakas tortojn!
  
  sukcesas en iu ajn batalo ,
  Ŝi scias kiel preni aferojn kun sia menso.
  Foje pura infero brulas.
  Sed ni venkos la kontraŭulon !
  
  Elfo protektas la Teron,
  Donas ŝirmejon al tiuj, kiuj estas nudpiedaj kaj nudaj.
  Ni finis la batalon en majo,
  Furioza malvenko atendis Orkmacht!
  
  Kaj post konstruo kaj semado,
  La kampoj floras kaj la sekalo estas en stakoj.
  Vi estas herooj, knabinoj, avoj,
  Estis frosto kaj neĝo en la tranĉeoj!
  
  El nia kuraĝa Patrujo,
  Prenu profundan riverencon.
  La standardoj de elfinismo flugas,
  Kaj la standardoj de la Fuhrer estas por enrubigi!
  
  Jarcentoj pasos sub ni Steloj,
  Imperio estas galaksia svarmo.
  Neniam estas tro malfrue por naskiĝi
  Kaj enterigu la malamikon en la spaco!
  
  Sed mi kredas, ke la menso estos trankvila,
  Kaj homo estas kiel patrino por ĉiuj,
  Ĉi tie la antikva familio prosperas,
  Radiado de Gloro - Gracio!
  Kaj la knabino tre bele kantas, ŝi estas tiel mirinda mondklasa kantisto. Aŭ kvazaŭmonda - kio estas eĉ pli amuza.
  La Drako-Dukino muĝis:
  -Fabela! Aŭ eble simple prenu ĝin kaj faru ĝin...
  La ina trolo Kobro grakis:
  - Estas tempo batali kun magiaj vergoj! Kaj sen iaj malakraj ungoj! Ni batalos kontraŭ la malamiko ĝis la fino!
  La nimfa markizino grincis:
  - Ne estu stulta! Kia malamiko ŝi estas por vi. Ĉi tio eble estas nia lasta ŝanco savi kaj redoni la pli fortan sekson!
  Dominiko murmuris kun kolero:
  - Donu al mi magian vergon kaj mi forbatos la miksaĵon de mia kontraŭulo. Mi estas Harry Potter en jupo, kaj ne iu Ne scias!
  La Drako-Dukino murmuris:
  - Kia bando ĉi tio estas?
  Mustelo klarigis:
  - Roluloj el homaj fabeloj kaj folkloro Harry Potter estas knabo, kiu studis en magia akademio, kaj Mi ne scias estas komika bildstrio .
  Kobro ridetis kaj skuis sian vergon. Pulsaro elflugis kaj trafis kie staris la knabina filmaktorino. Kaj ŝi, Dominika, tre lerte retrosaltis, fulmante siajn rozkolorajn kalkanojn, kiuj estis preskaŭ senpolvaj. Kaj la flamoj prenis ŝian plandumon kaj malpeze lekis ĝin.
  La knabino kriis:
  - Ho , perversulo !
  Kaj ŝi svingis la manon. Kaj subite la magia vergo, kiun la nimfo tenis en siaj manoj, alkuris en ŝian manplaton kun terura forto.
  Kaj Dominiko forte kaptis ŝin, kiel lerta simio. Post tio, ŝi pafis pulsaron en respondo.
  La knabina aktorino flustris neniujn sorĉojn, ne kukis, ŝi simple svingis magian artefakton. Kaj la fajra koagulo flugis al Kobro. Ŝi ne atendis tion kaj estis terenbatita. Ŝiaj sandaloj, duonŝuostilo, kiu kovris nur la kalkanon, skuiĝis supren. Kaj estis klare, ke la ina trolo estis grave vundita. Kaj ŝi longe ĝemis. Kaj ŝi komencis repafi de sia magia vergo.
  Kaj la pulsaroj disiĝis kvazaŭ hajloj falus de la ĉielo. Vere okazis interŝanĝo de batoj.
  Pli precize, unu forta trafo kaj serio da oblikvaj batoj maltrafis la celon.
  La pulsaro ankaŭ trafis la drakdukinon. Ŝi respondis prenante ĝin kaj grumblante per fajro el sia buŝo. Kaj ŝia lumo ne estis sendanĝera, ĝi eĉ kaptis la markizan nimfon.
  Ŝi ankaŭ skuis sian magian vergon kaj muĝis:
  - Sufiĉe da infanoj! Vi vere jam transiris ĉiujn limojn.
  Sed ambaŭ knabinoj eĉ ne pensis pri trankviliĝo. Dominika, sentante la demonan potencon en si mem, batis per sia magia vergo kaj ĵetis unu pulsaron post la alia. Kaj ŝiaj pilkoj trafis la piedojn de la trolmastro kaj bruligis ŝiajn sandalojn.
  Ŝi kriis pro kolero:
  - Homa kokido!
  La nimfa markizino kontraŭis:
  - Ne! Tre verŝajne temas pri sinjorino akcipitro, aŭ almenaŭ milvo!
  Dominiko denove trafis , kaj ĉi-foje la cunamondo de ŝia freneza fajro vere frapis kiel klabo farita el flamo.
  Kaj la ina trolo Kobro muĝos kaj liberigos magion sen limigoj. Sed tuj kiam la fajrokolono ĵetas ŝin supren, ĝi laŭvorte bruligas ŝian robon kaj trafas ŝin trans la bruston.
  La ina trolo ekhaltis. Kaj Dominiko prenis ĝin plu kaj aldonis mortigan pulsaron al la kapo. Kaj estis kvazaŭ sledmartelo trafis mian cerbon.
  La kobro muĝis kaj finfine svenis. Ŝiaj nudaj piedoj estis bruligitaj kaj veziketoj. La knabino kun la akvilina nazo estis ĉantigita kaj batita.
  La Drako-Dukino ekkriis ĝoje:
  - Ŭaŭ! Vi superis ĉiujn atendojn! Sincere, mi ne pensis, ke vi povus fari tian aferon - batu la Kobron mem!
  La nimfa markizino kapjesis:
  - Ŝi estas nia ĉefa kaj preskaŭ nura espero! Kaj li povas bone esti pravigita. Rigardu, kion faras ĉi tiu pentrita beleco!
  Efektive, Dominika prenis ĝin kaj skuis sian nudan, gracian piedon, kaj la maroko-remburita "kapro" subite blekis kaj galopis ĉirkaŭe. Estis kvazaŭ li fariĝis vere viva kaj movebla. Kaj ni vere saltu kaj flirtu.
  La Drako-Dukino ekridis, skuante siajn sep kapojn kaj komentis:
  - Ŭaŭ! Kiel ŝi faras ĝin?
  Dominiko levis la ŝultrojn kaj pepis:
  Verdire, mi ne scias
  Ĉio miksiĝis en la tagmeza varmego...
  Mi preskaŭ neniam legas sorĉojn.
  Mi tute ne ludas kun la ventospirito!
  Anstataŭe, mi ĉiam sopiras vin, sinjoro,
  Prenu la knabinon kun vi!
  La drakdukino muĝis:
  - Dominiko akceptis! Kaj pro lia speciala talento, li enskribiĝas en la elita sekcio de la Drako-Akademio. Kie ŝi ne nur ne devos pagi por siaj studoj, sed, male, estos pagita pliigita stipendio!
  Dominiko saltis pli alte, turniĝis kaj kantis:
  Ne ekzistas pli bona Dominiko
  Ŝi estas la koloro de la Tero...
  La suno leviĝas super la planedo,
  Kaj ĉirkaŭe estas nuloj!
  La nimfa markizino demandis kun dolĉa rideto:
  - Kion mi ricevos por ĉi tio?
  Okazis paŭzo... Dominiko eksaltis :
  - Vi devas trovi belan knabon!
  La Drako-Dukino ridis kaj respondis:
  - Tamen , la nova studento klare kapturnis pro forta fiero! Tial mi trudas pentofaradon - prononci cent flugilhavajn aforismojn. Kaj faru ĝin tuj!
  Dominiko kapjesis kun rideto:
  - Bonvolu! Ne vane mi agis en filmoj, kaj mi havas bonegan memoron!
  La Drako-Dukino murmuris:
  - Venu rapide! Mi ankaŭ havas limon pri tempo!
  Dominika profunde enspiris kaj skribaĉis kun mitrala rapideco:
  Neniu bezonas la orelojn de mortinta azeno, sed la aŭdo de vivanta vulpo estas donaco por tiuj, kiuj ne bezonas azenojn por atingi siajn celojn!
  Post kiam vi metos ŝuojn en vian menson, vi restos nudpieda por ĉiam!
  Milito estas aero por la pulmoj, sed nur miksita kun duuma gaso!
  Se la malamiko ne volas rezigni kaj ne scias kiel perdi, ni devigos lin demeti siajn vestojn kaj instruos al li kiel venki!
  Malbonaj homoj amas nigran magion, bonaj nehomoj amas blankan magion!
  Mortigi en milito estas malfacila en la procezo, abomena en la percepto, sed kiel bonega ĝi estas finfine! Ĉi tio signifas, ke milito alportas sanon al la animo, malmoliĝos al la korpo kaj purigas la monujon!
  Kelkfoje milito multe plenigas monujojn, kaj en rekta proporcio al la pleneco de la sangoverŝita, kaj la malpleno de la korupta koro!
  Ŝuldo al la Patrujo estas rekompencita per sindonemo!
  Milito provas la inteligentajn, hardigas la fortajn, distras la malsaĝulojn ! -
  Esti ridinda ne estas amuza, plori aliajn ne estas enuiga!
  Bona reganto , kiel dolĉa mielo, oni unue lekos, poste elkraĉos !
  Kaj la malbona reganto, kiel absinto, unue estos platigita kaj poste piedpremita!
  Jes, oro estas mola, sed ĝi facile uzeblas por forĝi nepenetreblan ŝildon!
  Kvalito ĉiam superas kvanton - eĉ oceano de perla hordea kaĉo ne estas malhelpo al hakilo!
  Malbono estas plena de forto, kiam bono estas malfortigita de timo!
  Ŝerco estas bona, kulero estas bona por vespermanĝo, kaj helpo en bezono!
  Vi povas havi bonŝancon unu aŭ dufoje - sen lerteco, sorto malaperas!
  Ĉiu, kiu ne estas Leo Tolstoj, estas literatura vagabondo!
  Vi ne devas esti naskita Tolstoj por esti suĉulo de literaturo!
  Ni trinku por havi pli da edzinoj ol kialoj por ruĝiĝi ĉe eksedziĝo!
  Volupto detruis pli da viroj ol la kompato de virinoj!
  Preciza okulo, oblikvaj manoj, la malamiko ne estas fraŭlino - miopa!
  La filozofio ne plilongigas la vivon, sed ĝi ornamas ĝin, etendante la fragmentojn!
  Komandanto venkas kun lerteco, buĉisto kun nombroj, geniulo kun arto, pretendanto kun trompo!
  Do ni trinku, por ke la espero ne mortu, kaj mortu nur tiuj, kiuj ne vivas laŭ ĝi!
  Espero mortas lasta ... Kaj la unuaj estas tiuj, kiuj ne pravigas ĝin!
  En milito, logiko estas relativa koncepto, kiel ĉokolado; antaŭ ol vi eĉ havas tempon por admiri la stangojn, ili jam estas en via buŝo; antaŭ ol vi havas tempon por engluti ilin, ili eliras flanken!
  Sukceso foje fetoras, atingo odoras kiel kadavro, sed feliĉo ne malbonodoras!
  Dio estas sur la surfaco de ĉiu afero, kaj la Diablo estas en ĝiaj detaloj!
  Esti batata estas malagrabla eĉ por masoĥisto!
  Kion Dio ne scias, estas nur demando, kiun li ne povis respondi!
  Simio estas pli bona ol homo, ĉar ĝi povas esti nur besto laŭvorte!
  Prediko, kiu ne kondukas al bono, estas kiel vojo, kiu kondukas al hakilo!
  Konstrui iujn ajn doktrinojn sur la tekstoj de la Evangelio estas la sama kiel studi kvantuman mekanikon el la fabeloj de la fratoj Grimm!
  Estas malfacile esti Dio, sed resti diablo estas tute neeltenebla!
  La menso kvarobligas forton eĉ se la nombro da malamikoj duobliĝas!
  La vivo estas kompleta kompromiso, ne kun homoj, sed kun naturo!
  La frunto estas sonorilforma , kio signifas, ke la silabo estas malvarmeta!
  por malsaĝuloj , leĝoj de la naturo ne estas preskribitaj por geniuloj!
  Lingvo estas donita al saĝuloj por kaŝi pensojn pri stultaj kaj sensencaj aferoj!
  Kiu vidas la amuzan en la malĝojo, tiu tragedie blindiĝos pro serioza ĝojo!
  - Rapidu sen hasto - rapidu sen hasto! Akiru A de la leciono solvante kompleksan agon!
  La gajnantoj ne estas juĝitaj ... Kvankam, foje oni juĝas ilin!
  - Homa stulteco estas aliancano de dioj malamikaj al homoj!
  Homo en grenejo estas homo, sed porko eĉ en palaco ne leviĝos pli alte ol apro!
  Estas du senfinaj aferoj: la universo kaj la homa eltrovemo, tamen la unua estas relativa, kaj la dua estas absoluta!
  Kia ruso ne ŝatas rapidan veturadon, kaj diable rapidan flugon!
  - Ne ĉiuj volas iri al la infero, sed nur malmultaj povas gustumi la deziron al la diabla ŝanco!
  Sed sen akvumado kun larmoj, vi ne povas rikolti la rikolton de ĝojo, kaj sen akvumado, tiam la laŭroj de sukceso ne kreskos!
  Dio estas en ĉiu afero, aŭ sur ĝia surfaco, kaj la Diablo estas en la foresto de aferoj, aŭ en la profundo de materia manko!
  Kiu prenos la tempon por esti singarda, tiu ŝparos eternecon dum sia entombigo!
  Silento estas ora, la vorto estas arĝenta, sed tiom multe estas elverŝita el la buŝo de virino, ke eĉ diamantoj fariĝas obtuzaj!
  Silento estas ora kaj la longa konservado de elokventaj riveretoj ne rustos!
  Kaj oro perdas sian valoron, se ĝi estas silente enterigita en la teron!
  Kelkfoje, silentante, vi plenigos vian monujon per pli da oro ol laŭte petegante por manlibro!
  Milito neniam estas enuiga, ĝi povas esti rutina, sed nur ĝis la unua pafo!
  Paca tempo tendencas esti ripetema, kaj nur batalo ĉiam estas individua!
  En milito, kiel en ŝako, oni ne povas fuŝi, sed la diferenco estas en la konstanta tempopremo!
  Milito estas eterna tempa problemo eĉ antaŭ la unua movo!
  En ŝako, movoj estas faritaj laŭvice, sed en milito, ili laŭvice!
  Milito estas kiel ŝako, nur sen reguloj kaj en reala tempo!
  En milito estas eterna manko de tempo, kiam paco regas, mankas amuzo!
  La plej interesa afero en milito estas, ke ĉio estas ĉiam serioza, kaj estas nur por montri, ke ĝi estas kapitulaco!
  Vi povas rezigni ŝajnige, sed, ve , vi povas rezigni nur vere!
  La malfacila laboro de trejnado pagas pro la facileco de batalo! Kiu ne maldiligentas, tiu fariĝos heroo!
  Neniam estas tro malfrue por lerni, krom se vi estas morta!
  Eĉ mortinto havas ŝancon por venĝo, krom se li estas ateisto!
  Fariĝi ateisto signifas ĉesi esti senmorta!
  Ili pensas per la kapo, sed agas per la stomako!
  Malbono loĝas ne en koroj, sed en stomakoj!
  La koro estas egoisma nur de tempo al tempo, sed la stomako ĉiam estas!
  La stomako estas la plej terura parto de la korpo, sed ĝi estas kio instigas nin labori!
  Sen koro ne ekzistas homo, sen stomako ne ekzistas homa avareco!
  Ili konsolas la koron kaj trankviligas la stomakon!
  Ne gravas min kiom kostas aŭto, la ĉefa afero estas, ke la prestiĝo de la Patrujo ne havas prezon!
  Se Jesuo vivas en la koro, tiam Satano vivas en la stomako!
  Malplena stomako instigas vin plenigi vian monujon!
  Malplena kapo malplenigas vian monujon!
  Granda ventro ne estas signo de granda homo, sed ĝi ja indikas malmultan volforton!
  Malplena stomako plenigas la animon per amareco!
  La plej peza ventro estas tiu, kies malpleno venas de kapo sen cerbo!
  Virino estas nutrata per siaj piedoj kiel lupo, nur en altaj kalkanumoj!
  En la estonteco multaj promesas ormontojn, sed feliĉo ankoraŭ estas ĉirkaŭ la angulo!
  La vivo ne estas kiel kartoj, vi ĉiam devas doni ĉion por sukceso !
  Celo estas kiel lumturo, oni strebas al ĝi, sed kiam oni atingas ĝin, oni vidas, ke problemoj nur pliiĝis!
  La cigaredo estas la plej efika mortiganto , precipe kontraŭ la kliento! Cigaredo estas kiel silenta fusilo, sed ĝi estas mortiga eĉ en la manoj de amatoro!
  La cigaredo estas la plej fidinda kaŝpafisto, ĝi ĉiam mortigas!
  La cigaredo gustas amara, sed ĝi altiras pli ol dolĉaĵoj!
  Cigaredo estas kiel malbona knabino , sed disiĝi kun ĝi estas multe pli dolora!
  Cigaredo, male al granato, kiam oni ĵetas, plilongigas la vivon!
  En milito, la plej mallonga vojo al la celo estas ĉirkaŭvoja manovro, kaj la pura vero estas malnobla trompo!
  Trafika manovro estas la plej certa maniero por mallongigi la vojon al via celo!
  La vivo estas ruĝa, sed ĝi foriras kun skarlata sango!
  En milito la vivo perdas sian valoron, sed akiras signifon!
  Milito , kiel edziĝanto, estas susceptible al perfido, sed ne permesas al ĝi restadi!
  Milito estas volupta virino, kiu formanĝas la korpojn de viroj!
  Ĉiuj aĝoj estas submetitaj al milito, kiel amo, sed ĝi ne estas agrabla ŝatokupo !
  Milito, kiel korteganino, estas multekosta kaj ŝanĝebla, sed ĝi ĉiam lasas heroan memoron!
  Milito ne estas kiel sonĝo; vi ne povas fari sen fortaj emocioj!
  La mondo estas enuiga kaj malstreĉa, milito estas interesa kaj ekscita!
  Milito, ĉi tiu sango kaj ŝvito, fekundigas la plantidojn, kiuj naskas kuraĝon!
  Kiom ajn interesa estas la militprocezo, ĉiuj volas la finon!
  Milito ne estas libro, vi ne povas bruligi ĝin, vi ne povas kaŝi ĝin sub via kuseno, vi ankaŭ povas simple malpurigi ĝin!
  Milito estas religio: ĝi postulas fanatikecon, disciplinon, nediskuteblan obeemon, sed ĝiaj dioj estas ĉiam mortaj!
  En milito, kiel en kazino, la risko estas alta, sed la gajno estas mallongdaŭra!
  La soldato estas mortema, gloro estas forgesita, trofeoj eluziĝas, kaj nur la kialoj por komenci novan masakron estas neforigeblaj!
  Ni malestimas murdinton krom se li estas soldato ĉe la fronto; ni malŝatas ŝteliston se li estas marodisto sur la batalkampo, duoble!
  Soldato, ĉi tiu estas kavaliro, kies kiraso havas kuraĝon kaj honoron! Generalo barono, kies krono estas prudento kaj inteligenteco!
  La soldato sonas fiera, la privata sonas malestima!
  La unua en la atako eble mortos, sed la lasta ne restos en memoro!
  Estas pli bone esti unua en dividado de la militakiro ol en atakado!
  Milito, kiel virino, nur senrompe kuŝas virojn!
  Virino, male al milito, ne rapidas mortigi viron!
  Milito, male al virinoj, neniam kontentiĝas pri la nombro da viroj asignitaj!
  Milito estas la plej nesatigebla ino, ŝi neniam povas akiri sufiĉe da viroj, kaj ŝi ne rifuzos virinon!
  Virinoj ne ŝatas batali, sed la impulso mortigi viron ne estas multe pli malbona ol kuglo!
  Eĉ malgranda kuglo povas mortigi viron, virino kun granda koro povas feliĉigi lin!
  Granda koro ofte kondukas al malmulte da memintereso!
  Milito ne havas virinan vizaĝon, sed ĝi sangas virojn pli bone ol edzino!
  Milito ne alportas ĝojon, sed ĝi kontentigas agresemajn instinktojn!
  Ĝojo en milito, la kadavroj de malamikoj estas nur en prezo!
  Milito estas la plugado de kampo: ĝi estas fekundata per kadavroj, akvumata per sango, sed ĝi eliras en venko!
  Venko estas nutrita de kadavroj kaj sango , sed ĝi donas frukton kun gloro!
  Milito estas kiel hommanĝanta floro, hela, karnovora kaj kun malbona odoro!
  Milito estas la patrino de la progreso kaj la duonpatrino de la maldiligento!
  Kaj en milito, la vivo de soldato ne estas valora, kaj la generaloj estas eĉ perdo!
  Se vi volas pacon, enigu timon; se vi volas militon, enigu ridon!
  Ridado ne estas peko, se vi ne estas ridindaĵo en militaj aferoj!
  Milito estas kiel cirko, nur la venkinto havas la lastan ridon!
  En milito, kiel en la cirko, nur la ruza, serioza murdinto!
  Unueco sub malmola reĝimo estas pli bona ol kaoso kaj malzorgemo sub mola!
  Morto estas konvencio, malhonoro estas absoluta !
  Kiom ajn granda estas la reĝo, li iros al la tombo, same kiel la ĉasisto!
  Politikisto ĉiam mensogas, nur li mortas vere!
  Senmorteco estas reala, sed morto estas iluzia!
  Reĝoj povas fari ĉion, sed ne unu, neniu reĝo povas eskapi el la tombo en la teron!
  Ĉiuj volas vivi bele, sed nur kelkaj mortas digne!
  Morto promesas problemojn, krom se ĝi brilas per la radioj de atingo!
  Vivo sen distro estas amo sen ŝatokupoj!
  Estas bone kiam estas amo, pli malbone kiam estas sangoverŝado!
  Sekso estas kiel torĉo, sed replenigoj kostas pli!
  Vi povas vivi sen sekso, sed vi ne povas reproduktiĝi!
  Ju pli varma la amo, des pli forta la sango fluas!
  Homoj volas amon, bestoj volas sekson, kaj geniuloj volas revelaciojn!
  Eĉ porkoj pariĝas, estetoj amas ĝin!
  Sekso ankaŭ postulas moderecon, ju pli des pli bone!
  Ne estas limoj en amo, en seksaj vortoj sufiĉas!
  Estas pli facile sub fajro, se estas flamo en via koro!
  Pli bone estas bruli en flamoj ol fariĝi la animo de Kain!
  Milito estas grupa sekso: multe da ĝemado kaj kriado, sed ne estos tiom da sango eĉ de mil virgulinoj!
  Sekso estas kiel milito, sed ne tiel longa kaj rutina!
  Batali estas kiel amori, sed ĝemado ne estas kuraĝigita!
  Sekso estas bona, kompreneble, sed tusi sangon estas malbona!
  Milito estas malfacila, sed humiliĝo pezas pli multe ol ajna milita ŝarĝo!
  Se vi volas vivi, lernu batali, se vi volas pluvivi, lernu venki!
  En milito, ĉiuj rimedoj estas bonaj, krom elkokido!
  Ĉiuj povas batali, sed nur la digna povas venki!
  Milito ne estas loko por pensado, ĝi estas plena de granda frenezo!
  Pli bone estas batali ol komerci la Patrujon!
  Milito ne estas dolĉaĵo, sed ĝi plenigas vin per ĝojo kiam vi englutas ĝin!
  La batalo neniam finiĝas, nur la muĝado de la kanonado kvietiĝas!
  La kanonado povas trankviliĝi, la barelo povas krevi, sed la batalo neniam ĉesos!
  En milito, la plej interesa afero estas la neantaŭvidebleco, la reala batalo!
  Kial prezoj malaltiĝis sub Stalino ĉar la malamikoj de la popolo estis mortigitaj!
  Pli bone estas senvestiĝi pro mono ol esti ŝuita por nenio!
  Estas laŭvorte pli agrable esti nudpiede ol figure porti ŝuojn!
  Milito estas kiel cirko, nur anstataŭ ridado estas larmoj, kaj la areno estas grandeco de planedo!
  Mi volas pacon, ĝi rezultas esti milito, mi volas militon, ĝi rezultas esti kapitulaco!
  Milito, iagrade, estas patrino, naskas veran fratecon!
  Milito estas malbona, sed ĝi naskas bonajn kamaradojn!
  Longaj brakoj estas bonaj, se la menso ne estas mallongigita!
  Forto venkas, kaj nur la praktika menso aljuĝas la donacojn de venko!
  Forto kaj inteligenteco, kiel geedzoj, naskas venkon nur duope!
  Homo, male al piramido, havas ne-platan subtenon en eltenivo!
  La piramido havas kvar angulojn, sed la plata surfaco donas al ĝi stabilecon!
  Bona morto estas pli bona ol aĉa vivo!
  Estas bone esti Dio en la sovaĝejo, sed estas malbone esti diablo en la zono!
  La suno subiras duontage, sed la gloro restas dum jarcentoj!
  Famo estas mallongdaŭra, krom ĉio alia!
  Vivu eterne, lernu eterne, sed ne relernu!
  Gloro povas esti tre hela, pli hela ol oro, sed paliĝas pli kun la tempo!
  Gloro estas kiel la suno, sed ĝi ne subiras nokte!
  Ne estas facile famiĝi, eĉ kun peno, sed maldiligento facile kondukas al malhonoro!
  Famo estas kiel fajro, plaĉa al la okulo, sed por ricevi ĝin, oni devas bruligi iun!
  Estas bone esti en gloro, estas malbone esti ĉirkaŭita de muŝoj, kiuj alkroĉiĝas al famo!
  . ĈAPITRO N-ro 7.
  Post vekiĝo, la knaba princo Oenomaus denove estas ĉenita al la rado. Antaŭ tio, li rajtis lavi sin en malvarmeta rivereto kaj brosi siajn dentojn. Kaj poste manĝu modestan matenmanĝon.
  Kaj daŭre moviĝu en konstanta movado kaj infana korpo, por ke vi ne estu katenita de la ŝtona pesto. Tia estas la malfacila sorto de la aŭgusta persono kaj heredonto de la granda elfa imperio.
  La nura maniero pluvivi estas esti juna sklavo kaj labori forte. Ĉi tio provizas provizoran protekton kontraŭ ŝtoniĝo. Estas iuj ŝancoj ĉi tie por plilongigi vian ekziston, sed ĝi estas sufiĉe malkomforta kaj dolora.
  Tamen, la knabo, turnante la radon, uzas sian riĉan fantazion por mergi sin en imagan mondon kaj heligi sian senĝojan ekziston en libervola-deviga kaptiteco.
  Kajutknabo flugas sur malgrandan, trikapan drakon. Li volas trovi en nekonata lando, ankoraŭ ne sciante kion, sed kion li povas alporti reen al la pli forta sekso kaj ĉesigi la formorton kaj ŝtoniĝon de viroj.
  La drako ankaŭ estas ankoraŭ infano, kaj la knabo ne havas multajn jarojn, kaj li portas nur pantalonon kaj tornistron kun batalarsenalo, kaj pafarkon, du glavojn kaj ponardon en sia zono.
  Oenomaus flugas sur sia ĉevalo. Kaj apud ŝi sidas la knabino Margarita sur malgranda drako. Ŝi portas nur tunikon, sunbrunigitan, kaj sur ŝiaj nudaj piedfingroj estas ringoj kun magio. Ŝi reprezentas la bataladon sukceso el la homa mondo.
  La knabino ne estas simpla. Sur la Tero, ŝi estis partizano kaj spionoficiro dum la Granda Patriota Milito. Kaj post sia morto, ŝi moviĝis en la mondon de magio kaj magio. Kaj li estas en ĝi de pli ol naŭdek tri jaroj. Ŝi studentiĝis ĉe la Drako-Akademio kaj majstris potencan sorĉadon. Sed ŝi aspektas same kiel kiam la germanoj pendigis ŝin. Ial ĝi ne kreskas, kaj ĉi tio ĉagrenas Margarita. Kiom longe vi povas esti eterna infano?
  Vere, Oenomaus diras, ke li mem estis plenkreska elfa princo, sed fariĝis sklavo. Kaj ankaŭ, tial li estas ĉagrenita pri ĝi. Kvankam ne, esti infano ne estas tiel malbona, sed kiam vi ankaŭ estas sklavo...
  Sed nun li jam estas en alia mondo, li ne ŝpinas sklavan radon, sed flugas sur drako. Kaj kun li estis la partizana knabino Margarita, kiun oni kondukis nudpiede tra la neĝo al sia ekzekuto. Kaj antaŭ tio ankaŭ ili turmentis min. Ili tranĉis ŝian dorson per pikdrato kaj rostis la plandojn de la juna heroino super fajro.
  Ili estas kovritaj de veziketoj, kaj kiam vi paŝas sur la malvarman neĝon, ĝi estas preskaŭ agrable, ĉar la dolora jukado en viaj bruligitaj piedoj malpliiĝas. Kaj sur la kolo de la pioniro estis plakedo - "Mi estas partizano." Kiam ili pendas, apenaŭ doloras, estas nur abomena rigardi la feliĉajn vizaĝojn de la Krauts kaj policanoj. Nu, timo, kaj se infero atendas ŝin, kiel pioniro kaj fervora ateisto? Kie ili fritos ne nur viajn kalkanojn, sed vian tutan korpon, por ĉiam.
  Kvankam, kial ŝi kredas je tia sensencaĵo? Kvankam, estas domaĝe morti kaj iri en forgeson, vivinte tiel malmulte.
  Sed kiam la maŝo sur ŝia delikata kolo streĉiĝis, la knabino vekiĝis sur drako. Kaj apud ŝi estis nimfo bela kiel anĝelo. Kaj Margarita pensis , ke la ĉielo ankoraŭ ekzistas. Tia speciala paradizo por pioniraj herooj kaj ateistoj.
  Sed fakte, en la magia mondo ekzistas bono kaj malbono, kaj ĝiaj problemoj. Ŝi estis rapide resanigita de siaj tranĉoj kaj brulvundoj uzante magion. Kaj la knabino eniris la Drakan Akademion, en la plej juna klaso. Sed ŝi estis talenta, kapabla kaj rapida lernanto.
  Kaj ŝi regis fortajn magiajn kapablojn. Tial, malgraŭ sia infana aspekto, ŝi iris kun princo Oenomaus al speciala misio - trovi ion, kio helpus savi la pli fortan sekson. Post ĉio, mondo sen homoj estas sen harmonio kaj intereso. Kaj la bela sekso estas enuigita kaj malkomforta en ĝi.
  Margarita, flugante, rimarkis:
  - Kelkfoje mi pensas, la viroj revenos, kaj poste kio? Kiu bezonas knabineton? Kiel mi ŝatus kreski kaj fariĝi plenkreskulo!
  Oenomaus respondis per memfida tono:
  - Se magio povas redoni vivon al viroj, tiam eblas ke ĝi fariĝu plenkreskulo. Nur ne forgesu, ke elfoj kaj nimfoj kaj driadoj ne maljuniĝas, kaj ĉi tio estas ilia natura posedaĵo. Sed homaj virinoj, ne. Necesas forta magio por malhelpi ilin iĝi malbelaj, aĉaj kaj ĝibaj maljunulinoj. Kaj esti malbela maljunulino estas multe pli malbona ol esti bela knabino. Sen mencii la malsanojn de maljuneco, kiuj atakas homojn. Vi ne havas seriozan magion sur la Tero, kaj vi verŝajne mem vidis, kiel abomena kaj abomena estas maljuneco, precipe por virinoj.
  Margarita negative balancis la kapon:
  - Ne, mi ne volas esti maljunulino! Pli bone esti juna sklavo ol maljuna reĝino!
  La knaba princo ridis kaj rimarkis:
  - Vi estos por ĉiam juna, por ĉiam nudpieda!
  La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Mi estis urba knabino antaŭ la milito. En Leningrado estis iel maldece promeni nudpiede, kaj la klimato tie ne estis tre varma. Tial, en la vilaĝo mi iel embarasis treti . Nur dum la okupacio, kiam la sandaloj de la infanoj estis disŝiritaj kaj estis tre malfacile akiri malgrandajn ŝuojn, mi lernis fari ion tian. Kaj vi scias, en la unuaj tagoj ĝi estas dolora kaj malvarma, precipe se vi ne moviĝas, sed tiam vi alkutimiĝas kaj ĝi estas eĉ agrabla. Krome, en Ukrainio la somero estas tre varma kaj milda.
  La knaba princo kapjesis:
  - Jes! Mi komprenas. Sed vidu, kiu flugas!
  Efektive , sinjorino en orumita Stupao aperis antaŭ ili. Ne, ne Baba Yaga, sed sensacia blonda beleco, kvankam kun tro da ŝminko. Kaj brilas per perlaj dentoj. Kaj anstataŭ balailo ŝi havas tute modernan elektran polvosuĉilon. Jes, ĉi tio estas amuza rakonto.
  Ŝi blovis kison al la infanoj kaj kantis:
  Plena de kantareloj, sciuroj,
  Mi ŝparos iom da marmelado...
  Post ĉio, knaboj kaj knabinoj
  Post ĉio, knaboj kaj knabinoj...
  Mi vere, vere, vere amas ĝin!
  Margarita kapjesis responde kaj notis:
  - Jes, ĉi tio estas moderneco. Malnova Stupao en nova maniero!
  La blondulino kun la polvosuĉilo ŝajne aŭdis tion kaj, turninte sin, muĝis pro ĉagreno:
  - De kie vi ekhavis la ideon, ke la Stupao estas malnova? Jes, vi mem, se vi restus sur via Tero, jam estus maljunulino! Kaj tre malbela , se ne en ĉerko!
  Margarita konsentis kun suspiro:
  - Jes tio pravas! Verŝajne la ostoj estus flosintaj en la tombo, aŭ ŝi fariĝus tiel malbela, ke estis abomena rigardi.
  Oenomaus rimarkis:
  - Homoj estas estaĵoj senigitaj de Dio. Ili estas senigitaj je tio, kion havas la elfoj - eterna juneco! Kaj la pli forta sekso ankaŭ devas razi sian barbon. La knaboj diras, ke ĝi estas tre dolora kaj malagrabla!
  La blondulino kun la polvosuĉilo prenis ĝin kaj skuis ĝin. Kaj multkoloraj vezikoj flugis al la infanoj, kiuj sidis sur la junaj drakoj.
  En respondo, la uloj blovis de siaj drakoj, kaj la vezikoj flugis reen, en respondo la blondulino skuis sian vergon. Kaj ĉio komencis turniĝi.
  La vezikoj komencis turniĝi en ronda danco, kvazaŭ volvitaj. Kaj ĝi estis bonega .
  La knabino notis:
  - Vi ne estas Baba Yaga - osta kruro,
  Kaj malvarmeta blondulo estas duono de feliĉo!
  La militisto kun la polvosuĉilo komentis kun kolero:
  Infanoj estas same stultaj kiel trafikŝtopiĝo
  Vi estas tirita en la reton...
  Mi ŝarĝos vin en la kaldronon,
  Mi ekbruligos fajron por vi!
  Kaj responde estas tia gaja kaj ĝoja rido. Ĉi tio estas vere virino - kun granda malvarmeto.
  La infanoj turniĝis sur siajn drakojn kaj saltis al Baba Yaga. La knabino prenis ĵetilon el sia tornistro kaj kukis:
  - Ĉu vi volas ricevi ĝin?
  La blondulino ridis kaj batis la pioniran sorĉistinon per sia pulsaro. Ŝi evitis sian drakon. Kaj kiel respondo li ankaŭ faros la krucsignon per ĵetilo, kaj kiel li piedbatos vin .
  Kaj fajra reto implikis la junan Baba Yaga. Do ŝi trovis sin ligita en ĝi.
  La knabo Oenomai notis:
  - Nu, konfesu, kiun el la infanoj vi forrabis?
  La partizanino kapjesis:
  - Prave! Ni scias, ke vi havas kanonan muzelon!
  Blonda Yaga grumblis, turniĝante:
  - Jes, mi prenos vin por ĝi kaj...
  Senparole, la belulino skuiĝis kaj provis rompi la reton. Sed la pionira heroino transiris la ĵetilon kaj pafis al Yagina kun la energio de magio kaj antaŭsignoj. Kiel la blondulo komencis skui kaj tordiĝi. Kaj la knabino kantis:
  Ni estis inspiritaj en malfacilaj tempoj,
  Farinte la volon pli forta ol ŝtalo...
  Liberigis la mondon de la pesto -
  Kara kamarado Stalin!
  
  En multaj bildoj mi mezuris,
  En senfina universo...
  Vi malfermis al ni la ĝustan vojon,
  Verŝajne indikante ĝin!
  
  Mi uzis ŝokon
  Magio el Solcenismo...
  Jen la horaro:
  Ke falos la jugo de la faŝismo!
  La elfa knabo notis:
  - Ŝajne li estis bonega ulo, Stalin! Sed li, verŝajne, kiel ĉiuj homoj sur la Tero, ankaŭ maljuniĝis.
  La knabino ankaŭ pafis al Baba Yaga en la juna modifo kaj pepis:
  Lenin loĝas en mia koro,
  Por ke ni ne sciu malĝojon...
  La pordo al spaco estis malfermita -
  La steloj ekbrilis super ni!
  Blonda Yaga petegis:
  - Sufiĉe! Lasu min, postulu ĝin, mi faros ion ajn!
  Margarita ĉirpetis:
  - Liberigu la kaptitajn infanojn! Tiam eble ni pardonos vin. Kiom da ili vi suĉis en vian polvosuĉilon?
  La blondulo murmuris:
  - Mi ellasos vin! Nur ne ĵetu sur min la magion de la kruco!
  La knabino turnis sin. La fajra reto kun la moda sinjorino dormis. Kaj ŝi turniĝis ĉirkaŭe . Margarita avertis:
  - Lasu ĉiujn infanojn foriri, sen trompo!
  La blondulino solene certigis:
  - Mi donas mian vorton!
  Kaj ŝaltis la polvosuĉilon. Palaj ombroj de infanoj komencis salti el ĝi. Travideblaj, kiel fantomoj. Sed Margarita svingis sian magian vergon, kaj ĉi tiuj ombroj fariĝis knaboj kaj knabinoj. Estis trioble pli de ĉi-lastaj. Sed tamen Oenomai estis feliĉa:
  - En ĉi tiu mondo almenaŭ ekzistas pli forta sekso. Kaj preskaŭ ĉiuj niaj viroj formortis!
  Margarita rimarkis kun radianta rideto:
  - Ĝi ne alvenis! Kaj danku la diojn!
  Unu el la knaboj, nudpieda, sed en luksa, kvankam ŝirita, kamizolo, alflugis al Oenomaia kaj prezentis sin:
  - Vicgrafo de Lafer! Ve, kiel abomena estas esti ene de polvosuĉilo. Kaj ĉi tiu hundino ankaŭ deprenis miajn botojn el aŭtentika drakledo.
  Margarita murmuris kun rido:
  - Venu, redonu tion, kio estis ŝtelita al la vicgrafo !
  Blonda Yaga zumis:
  - Mi ne povas!
  Enomaus ankaŭ elprenis sian magian vergon kaj, skuante ĝin, muĝis:
  - Kaj kial tio estas?
  La bela sorĉistino gluglutis :
  - Mi vendis ilin! Ili estis tre prestiĝaj. Unu princo pagis por ili duonan sakon da oro!
  Margarita murmuris:
  - Nu, blanka ... Por tio ni prenos viajn botojn de vi. Ili ankaŭ estas faritaj el drako haŭto, kaj eĉ tigra haŭto.
  Blonda Yaga rimarkis:
  - Ili estos tro grandaj por la knabo. Kaj estus honte, ke sorĉistino de mia rango aperus nudpieda.
  Margarita ridis kaj respondis:
  "Mi ankaŭ ne estas malforta sorĉistino, sed mi estas nudpieda la tutan tempon, eĉ en malvarmaj mondoj." Kaj vi estas tia sinjorino. Kaj mi alĝustigos la grandecon de la knabo!
  Princo Oenomaus muĝis:
  - Kaj ĵuru per ĵuro, ke vi ne forrabos infanojn. Alie ni kondukos vin al la kortego de la Dioj.
  Juna Baba Yaga balbutis:
  - Mi faras nenion malbonan al ili. Estas nur la energio de infanoj, kiu permesas al mi resti juna kaj bela por ĉiam. Kaj do ili vivas.
  Margarita furioze grumblis:
  - Vi trovos alian manieron rejuniĝi. Efektive, estas tempo por instrui al vi lecionon.
  Kaj la knabino murmuris sorĉon. Kaj kiel ŝi liberigis fluojn de pulsara energio de siaj nudaj piedfingroj kaj de la pinto de sia magia vergo.
  Kaj ili batis la blondulon. Ĝi subite ŝrumpis kaj malgrandiĝis. Nun antaŭ ili, anstataŭ alta knabino, estis timigita knabino ne pli aĝa ol dekjara, kun porketoj kaj nudaj piedoj. Ŝi flustris:
  - Ne necesas! Mi estos bona! Ne batu min!
  Margarita havis botojn en la manoj. Ŝi svingis la manplaton, kaj ili flosis al la nudpieda knabo Vicgrafo, kiu, kune kun la aliaj liberigitaj infanoj, iris kvazaŭ senpeze tra la aero.
  Knabo el nobela familio surmetis siajn botojn kaj kantis:
  Estas multaj danĝeroj ĉirkaŭ la knabo,
  Foje la mondo brilas kiel malvarma ŝtono...
  Tamen nia knabo leviĝis de la sofo,
  Ĉar li estas nobla batalanto, kredu min!
  La Yaga knabino trankviliĝis kaj murmuris:
  - Ĉu vi ne vipos min?
  Margarita diris severe:
  - Se vi ne agas indigne, kial do vi estu skurĝita?
  La blonda knabino pepis, kaj larmo fluis laŭ ŝia rozkolora vango:
  "Mi estas infano nun, kaj aliaj sorĉistinoj ne respektos min!"
  Unu el la liberigitaj knabinoj deklaris:
  - Ankaŭ ni estas infanoj, kaj ni ne ploras pri tio!
  La knaboj kaj knabinoj ridis.
  Margarita notis:
  - Vi devas esti malsata! Eble ni povas malsupreniri kaj manĝi ion tie?
  La infanoj bruis. La vicgrafo rigardis malsupren kaj komentis:
  - Sub ni estas la kastelo de la giganto, kaj li ne estas pli bona ol Baba Yaga. Do...
  Enomaus ekkriis:
  - Kaj la giganto ankaŭ havas infanojn en kaptiteco. Ni devas helpi ilin.
  Margarita ridetis kaj proponis al la knabino Yaga:
  - Eble ni povas kunporti la infanojn kaj savi ilin de la giganto? Faru bonan agon, kaj vi estos akceptita studi en la fea akademio. Tie vi lernos fari bonajn agojn!
  La sorĉistino kantis:
  Kiu helpas homojn
  Li malŝparas sian tempon...
  Bonaj agoj -
  Vi ne povas fariĝi fama!
  Margarita obĵetis:
  La petalo de floro estas fragila,
  Se ĝi estis forŝirita antaŭ longe...
  Kvankam la mondo ĉirkaŭe estas kruela,
  Mi volas fari bonon!
  
  Faru bonon al homoj
  Faru bonajn agojn...
  Kaj ili floros kiel floroj,
  Bluaj floroj en la lumo!
  La knaba princo notis per pli serioza tono:
  - Kaj vi provas fari bonon kaj batali malbonon, kaj mi kredas, ke vi ŝatos!
  La knabino Yaga kunpremis siajn pugnojn kaj diris:
  - Nu, mi provos. Tamen, ne estas vojo reen al malbonaj sorĉistinoj - ili ridos kaj pinĉos vin ! Mi reedukos kiel bona feino!
  Margarita ridetis kaj kantis:
  Ĉiu, kiu havas inteligentecon en la mondo,
  Devas ĉiam esti amikoj...
  Por ke ĝi ne okazu kiel en pafado -
  La inteligenta ludo ne fariĝis!
  La knaba princo pepis:
  - Nu, ni malsupreniru al la giganto!
  Hordo da infanoj, preskaŭ tute nudpiedaj kaj ĉifonaj, maldikaj kaj palaj, sed energiaj kaj ekscititaj, elkuris el la ĉielo.
  Margarita kaj Oenomai descendis sur drakojn, kaj Yaga, kiu fariĝis knabino, sur la morteron. Kaj la polvosuĉilo restis ĉe ŝi, kvankam ĝi ŝajnis tro granda por la manoj de infanoj.
  Ĉi tiu estas la teamo kiu malsupreniris al la grundo. Estas nenio al la grandega kastelo de la giganto kun turoj kun grandaj kranioj elstaras el ili . Sed la enirejo estas kontrolita de skeletoj, kaj plie tuta taĉmento de orkoj.
  La infanoj alteriĝis. Ili estis pretaj batali. La Yaga knabino premis la butonon de la polvosuĉilo kaj sabroj, glavoj, lancoj, ponardoj kaj eĉ kelkaj maŝinpafiloj falis el ĝi. Vidante la konfuzitan rigardon de la infanoj, ŝi klarigis:
  - Mi kaptis ĝin per mia polvosuĉilo. Ĝi estas multe pli bona ol balailo. Kaj tuta kolekto da armiloj en ĝi.
  Margarita skuis sian magian vergon kaj siajn nudajn piedojn, sed ornamitajn per magiaj ringoj, kaj kuĝis:
  - Nun mi ĵetos sorĉon, kiu donos al via armilo specialan, miraklan potencon.
  Kaj la sorĉistino diris:
  - Abra , kabra , codabra ! - Kaj fluoj de energio elflugis el ŝiaj magiaj vergoj kaj magiaj ringoj. Kaj la armilo, kiun Baba Yaga donis al la infanoj, ekbrilis.
  Oenomai, kiel pli sperta batalanto, prenis mallongan, malpezan maŝinpafilon kiu pafis maldikajn pinglojn. La knabo lekis siajn sukajn lipojn kaj kantis:
  - Bona devus esti kun maŝinpafilo,
  Frapu kiel furioza ŝtalo...
  Tiu sango ne fluis kiel akvofalo,
  Kaj paradizo regis en la universo!
  La infanoj unuvoĉe ekkriis, levante la pafilojn:
  La ekzekutisto estas ruza kaj kruela,
  La homoj estas starigitaj kontraŭ la muro...
  Sed mi kredas, nia ŝtorma ĝermo,
  Sed mi kredas, la suna fluo -
  Dispelu la mallumon de la prizona karcero!
  Kaj tiel taĉmento de infanoj, armita per magia arsenalo, rapidis ataki. La malgrandaj, nudaj kalkanumoj de knaboj kaj eĉ pli multnombraj knabinoj ekbrilis. Ili ne timis monstrojn, kvankam tuta regimento da vilaj, malbonodoraj , abomenaj orkoj alproksimiĝis al ili .
  Oenomai, flugante sur drakon, malfermis fajron sur la malamikon de maŝinpafilo. Malgrandaj pingloj trapikis la harplenajn korpojn de la orkoj, kaj tiam okazis miraklo: ili transformiĝis en grandajn ĉokoladajn bulkojn kaj mielbulkojn.
  Margarita ankaŭ piedbatis la malamikon, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj magiajn ringojn sur ili. Kaj tiel la orkoj kun glavoj, kiuj estis atakitaj, tuj transformiĝis en ĉiaj bongustaĵoj, inkluzive de bombonoj kovritaj per ĉokolado kaj kun birda lakto ene. Ĉi tio estas vere bongusta. Kaj fromaĝkukoj, kaj benkoj kun papavsemoj kaj cinamo.
  Kaj la magia vergo de la partizana knabino svingas kaj kreas fabelajn aferojn.
  Kaj tiel la infanoj eniris en batalon kun la orkoj. Antaŭ ĉio, vicgrafo. Liaj vestaĵoj, post kiam la knabo surmetis siajn botojn, fariĝis tute novaj, kvazaŭ tute novaj. Kaj li batalis ne nur kun glavo en la dekstra mano, sed ankaŭ tenis glavon en la maldekstra.
  Kaj de la tuŝo de la klingo okazis fabelaj transformoj. Nun, anstataŭ orko, aperis impona kukaĵo kun sekvinberoj. Kaj de la bato de la glavo aperis ĉokolada fromaĝkuko. Kaj aliaj uloj en batalo.
  Unu knabino, ŝajne el pli evoluinta lando, apogis siajn nudajn piedojn sur la herbo kaj skribaĉis per maŝinpafilo. Kio estigas diversajn specojn de fabelaj transformoj. Kaj el la orko eliris granda, plenigita kolbaso, kaj poste meleagro kun saŭco. Kaj kiaj aliaj bongustaj frandaĵoj ne aperis.
  Kaj la bonodoraj kokosaj kuketoj, kiuj estiĝis el la tuŝo de klingoj. Kaj bonega glaciaĵo ankaŭ.
  La partizana knabino Margarita komencis kanti en batalekstazo;
  Ni estas pioniroj, infanoj de komunismo,
  Kiu volas kreskigi la landon...
  Hitler feroce respondos pro sia kolero,
  Ni dispremos, kredu min, Satano!
  
  Ni ĵuris antaŭ Dio,
  Kaj Lenin donis sian koron al la junaj ...
  Ho, ne juĝu la pionirojn severe,
  La Ĉiopova donis al ili pli da forto!
  
  Ni iris al la antaŭaj nudpiedaj uloj,
  Ili volis batali, konservante sian patrujon...
  Kaj la knaboj kaj la knabinoj kun falĉiloj estas por ni,
  Kaj nia lojaleco estas forta kiraso!
  
  Bataloj furiozis proksime de Moskvo,
  Tankoj brulis, asfalto degelis...
  Ni vidos komunismon, mi kredas, ni donis,
  Kaj vi povas elpreni faŝiston per larĝglavo!
  
  Ne kredu min, homoj, Hitler ne estas ĉiopova,
  Kvankam la ideo de la Fuhrer vivas...
  Kaj ni forte batis la faŝistojn,
  Ni iru nian grandan vojaĝon!
  
  Ni ne timos la malamikojn de Rus',
  Ni amas nian denaskan Sovetujon...
  Vi ne estas kavaliro kun animo de klaŭno,
  Ni donu ekzemplon por la regno de Dio!
  
  Hitler ne scias, li estos malbone batita,
  Kvankam la potenco de la infero furiozas en li...
  Kaj venas la parazitaj Krauts,
  Kiu plenigos la pacon per fajro!
  
  La grandeco de rusoj estas gajni per ludado,
  Kvankam estas kolosa kvanto da laboro malantaŭ ĉi tio...
  Venko venos, mi kredas, en abunda majo,
  Kaj la Fuhrer estos tute kaput!
  
  Jen nia fido, la potenco de komunismo,
  Sovetunio prosperu eterne ...
  Ni dispremos, vi scias, la jugon de la faŝismo,
  Jen kiel Rusio fariĝis armeo!
  
  Ĉe Stalingrado la Fritz estis batitaj,
  Ili rekonis nian fortan pugnon...
  Kaj ni donis bonegajn donacojn,
  Kaj ili donis al la diktatoro nikelo!
  
  Mia lando, bela Rusio,
  En ĝi, en la Arkto, pomarboj floras...
  Svarog kaj Stalin estas, vi scias, la Mesio,
  La nazioj fuĝas de la rusaj batalantoj!
  
  Tiel bela estas la universo,
  Kiam komunismo brilas super li...
  Kaj la provoj estos por edifo,
  Flugo nur supren kaj ne sekundon malsupren!
  
  Ni prenis Vintron kun sovaĝa ruĝa krio,
  Ili rompis la spinon de la Blanka Gvardio...
  La malamikoj de Rusio de komunismo estas batitaj,
  Ni ankoraŭ havas la trofeojn por tagmanĝo!
  
  Ni tenis Stalin tre forte,
  Knabinoj nudpiede en iu ajn frosto...
  Vi fariĝis, kredu al mi, forta homo,
  Kaj la pioniro fariĝis kavaliro!
  
  Ne, Rusio neniam rompiĝos,
  Senmorta Lenin montras la vojon...
  Ni ne timas brilajn flamojn,
  Kaj la rusoj ne povas deturni sin de komunismo!
  
  
  En la nomo de nia Patrino Rusio,
  Ni kombinu korojn en unu florkronon...
  Hura, la knabinoj kriis laŭte,
  Granda sonĝo realiĝos!
  
  Jes, nia fido estas ĉiam esti kun niaj patroj,
  Kaj se vi povas superi viajn prapatrojn...
  Ni eterne estos kuraĝe bone faritaj,
  Kvankam li aspektas ne pli ol dudek!
  
  Kredu min, ni amas nian patrujon,
  Ni volas feliĉon por ĉiam...
  Lucifero, kredu min, ne pereigos nin,
  Venos somero - la malvarmo malaperos!
  
  Ĉio floros tre grandioze en Rusio,
  Kvazaŭ problemoj malaperis el la mondo...
  La epoko, mi kredas, de komunismo venos,
  Riĉeco kaj ĝojo estos eterne!
  
  Scienco revivigos tiujn mortigitajn en bataloj,
  Homoj havos junecon por ĉiam...
  Kaj la homo estas kiel la Ĉiopova,
  La fiulo malaperos, mi scias, en la eternecon!
  
  Resume, feliĉo brilas por ĉiuj en la universo,
  Ĉiuj homoj de la mondo estas kiel unu familio...
  Infanoj ridas kaj ludas en la ĉielo,
  Vi amos min per kanto!
  Do ŝi kantis, kaj la infanoj transformis la orkojn en io nekutime bongusta kaj apetitiga per magiaj armiloj. Sed eĉ kiam la sorĉistino liberigis energion de la polvosuĉilo, glasoj kun fiŝoj, pladoj kaj cignoj kun bongusta krusto komencis aperi , en kiuj la senkompataj orkoj turniĝis. Kaj ĝi estis tre bela.
  Ĉi tie la kobolda orka komandanto, veninte sub la baton de bona magio, fariĝis abunda bonodora kuko, kovrita per rozoj, kremaj maizfloroj kaj kanditaj fruktoj.
  Kaj tiom da diversaj bongustaj aferoj naskis magiajn armilojn en la manoj de senkulpaj infanoj.
  Sed la skeletoj ankaŭ eniris la batalon post la orkoj. Grandega kaj timiga. Ili moviĝis kiel ligno. La infanoj atakis ilin per glavoj kaj sabroj kaj ĵetis ponardojn. Kaj Oenomai el la drako kaj la junulino piede pafis maŝinpafilojn eksplodojn al la skeletoj.
  Margarita ankaŭ uzis magion kaj montris siajn perlajn dentojn. Kaj ŝi faris konkretajn miraklojn. Kaj ŝia magio transformis skeletojn en orajn vinglasojn plenajn de bunta glaciaĵo kaj riĉe ornamitaj kukoj.
  Kaj el la batoj de la glavoj de la knaboj, inkluzive de la vicgrafo de Lafer, estiĝis ĉiaj bongustaj kaj apetitigaj aferoj. Kaj tia aromo disvastiĝis tra la kastelo. Nur miraklo de mirakloj.
  El unu el la grandegaj skeletoj eliris tuta monto da kukoj. Kaj ĉi tiuj kukoj ekbrilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko el diversaj kremoj.
  Jes, ĉi tie estis tiaj bongustaj, tre apetitigaj aferoj. Kelkaj minacaj nigraj skeletoj fariĝis kolosgrandaj lekbomboj.
  Kaj la malsataj infanoj ne povis rezisti provi la bongustajn frandaĵojn. Margarita blovis la gongon kaj kriis:
  Stomakoj estas niaj ĉefaj malamikoj,
  Ili ĵetas nin, kredu min, en malbonajn agojn...
  Kiam knabo vidas tortojn,
  Oni puŝas lin por malnoble ŝteli stomakojn!
  
  Do bebo ne rapidu
  Venos la tempo, kaj vi ankoraŭ manĝos...
  Kaj ne peku antaŭ Dio, kara,
  Alie vi fariĝos fajrobrikoj!
  Oenomaus klarigis al la infanoj:
  - Ĝis la kanibala giganto estas venkita, manĝi manĝaĵon estas danĝera. La ĉefa fiulo devas esti demetita!
  Aŭdiĝis laŭta piedfrapo, kaj unue aperis giganta ombro, kovranta duonon de la kampo, plenigita de ĉiaj kukoj kaj pladoj. Kaj tiam la korna giganto mem. Ĝi havis la buŝon de kaĉaloto kaj ungegajn piedojn. Kaj tiel alta, ke ĝi estas pli alta ol la jam grandega kastelo kun turoj kaj skeletoj.
  La infanoj ekkriis pro timo, kaj la kanibala brutulo tuj kreskis en grandeco.
  Margarita diris kun rideto:
  - Ne timu! Li estas granda nur kiam vi timas lin!
  Enomao ekkriis kun kolero:
  Vi ulo eble ne estas malkuraĝulo, sed vi estas malsaĝulo, kaj ni vidis la vidindaĵojn!
  La sorĉistino Yaga pepis:
  - Kara, kara ogro,
  Ĉu vi volas bongustajn dolĉaĵojn...
  Aŭ la magio de bato,
  Vi denove ricevos ĝin senpage!
  Margarita kriis:
  - Infanoj, kriu unuvoĉe: ni ne timas vin! Nu, ni kuniĝu.
  Sed estis malfacile por la infanoj kolekti sin antaŭ tia birdotimigilo . La knabino komencis forkuri, siaj malgrandaj rondaj kalkanoj. La pli kuraĝa vicgrafo de Lafer kaj paro da knaboj komencis reteni ilin. Estis klare, ke la infanoj estis palaj pro timo. Kaj tiam Margarita kantis, por doni kuraĝon, batalkanton el la milito;
  Ni estas knabinoj el la lando de Sovetunio,
  Kiu estas torĉo por la tuta mondo...
  Ni montru, vi scias, ekzemplon de grandeco,
  Jen la heroaj agoj kantitaj!
  
  Knabinoj naskiĝis sub la ruĝa flago ,
  Kaj nudpiede ili rapidas tra la frosto...
  Filinoj kaj filoj batalas por Rus',
  Foje la novedzino donas al la ulo rozon!
  
  Estos ruĝa flago super la universo,
  Brilu tiel hele, kiel torĉo-flamo...
  Post ĉio, vi scias, heroe, ni havas balancilon,
  Kaj nia standardo brilas kiel ruĝa!
  
  Ne kredu, la malbenita faŝisto ne pasos,
  Kaj la rusa spirito neniam malaperos...
  Venkoj malfermos senfinan konton,
  Ni diru saluton kaj saluton al iu ajn!
  
  Rusio estas mirinda lando,
  Vi donis komunismon al la popoloj...
  Donita eterne de Dio malavare ,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  La malamiko ne povos venki la Patrujon,
  Kaj kiom ajn kruela kaj insida li estis...
  Nia nevenkebla rusa urso,
  La rusa soldato estas tiel glora pro sia venko!
  
  Bela sovetia lando,
  La knabinoj en ĝi estas fieraj ke ili estas belaj...
  Ŝi estis donita al ni per naskiĝo por ĉiam,
  Kaj ni komsomolanoj estu justaj!
  
  Ni batalas ĉe la periferio de Moskvo,
  Neĝoŝtormo, neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj...
  Ni ne fordonos nian Patrujon al Satano,
  eĉ niaj falĉiloj pafas precize!
  
  Do en kolerego la knabinoj estas fervoraj batali,
  Kaj per la nuda kalkano ili ĵetas eksplod-pakaĵon ...
  Faŝisto, li nur aspektas mojosa,
  Fakte, nur malbona Kain!
  
  Malamikoj ne povas venki knabinojn,
  Ili naskiĝis sub tia stelo...
  Nia nevenkebla monstro estas la urso,
  Kiu faris la Patrujon sia edzino!
  
  Ni rusaj knabinoj estas bonaj,
  Ni ne timas torturon kaj froston...
  Kaj ni forpuŝos, kredu al mi, la atakon de la malbona hordo,
  La malamiko freneziĝos pro la dozo!
  
  Ili povis forpuŝi la malamikon de Moskvo,
  Kvankam li estas plena de enorma potenco...
  Ni knabinoj estas tiom fieraj pri ni mem,
  Kontraŭuloj ĉiuj malaperos en siajn tombojn!
  
  Ne kredu ĝin, malamikoj ne povas venki Rus',
  Ĉar ĉiu kavaliro venas de vindotukoj...
  La ĉasisto ŝajne fariĝis ludo,
  Kaj la kontraŭulo estas ankoraŭ nur infano!
  
  Sed la rusa spirito, bonega, kredu la spiriton,
  Vi scias, estas kaŝitaj potencoj en ĝi ...
  La malamiko estos tute disbatita,
  Post ĉio, kavaliroj estas nevenkeblaj en batalo!
  
  Forĵetu viajn dubojn , knabinoj ,
  Ni estas la plej kuraĝaj, vi scias, en la mondo...
  Ni ĵetu la hordojn de Satano en la inferon,
  Ni trempu ĉiujn kontraŭulojn en la necesejo!
  
  La sankta milito finiĝos
  Paco kaj mateno venos super la planedo...
  Ŝi estas eterne kun la suno, vi scias, donita,
  Somero flamu eterne!
  
  Kaj komunismo eterna en gloro,
  Kaj Lenin kaj la granda Stalino estas kun ni...
  En sanga kinejo nur nun estas faŝismo,
  Kaj nia volo, kredu min, estas pli forta ol ŝtalo!
  
  Mia Rusio regas dum jarcentoj,
  Kaj donis feliĉon al la tuta universo...
  Vi bezonas la forton de ŝtala pugno,
  Kaj aŭdaca, sed en racia maniero!
  Komence, Margarita sole kantis, sed poste Enomai, la knabino Yaga, vicgrafo de Lafer kaj aliaj infanoj prenis la kanton. Kaj ĉi tio jam estis forta, plenvoĉa ĥoro, el kiu ĉio tremis. Kaj la grandega, vera giganto komencis malpliiĝi en grandeco. Li ne plu aspektis tiel malvarmeta kaj minaca. Kaj la kornoj malgrandiĝis, kaj la ungegoj malgrandiĝis. Ŭaŭ...
  La knabino Yaga kantis ridante:
  Bone, bone, vi povas esti fiera pri li -
  Sep ne timas unu!
  La infanoj unuvoĉe ekkriis, frapante siajn nudajn piedojn:
  Ni ne timas vin ogron,
  Vi estos piedpremita sub infana piedo...
  Kvankam ni ne estas sufiĉe maljunaj militistoj,
  Ni iam estis sub Baba Yaga !
  Ĉi tiuj estas infanoj, tiel belaj kaj en animo kaj vizaĝo. Kaj ili batalas kiel gigantoj. Kvankam nun la kanibala giganto devus esti finita morale. Kaj la infanoj ekdancis.
  Kaj la knabino Jaga prenis la polvosuĉilon kaj direktis ĝin al la brutulo, kaj komencis ion murmuri.
  Unu el la knaboj lekis grandan lekmulon en formo de kokido , kiu fariĝis skeleto, kaj la knabino mordis glaciaĵon.
  La infanoj minacis la giganton:
  - Ankaŭ al vi okazos!
  Kaj li laŭvorte tremis. Li eĉ pli ŝrumpis. Kaj la oraj glasoj kun glaciaĵo en ĉiuj koloroj de la ĉielarko komencis ekbrili eĉ pli hele kaj bele.
  La pionira heroino Margarita denove kantis kun kolero, patriotan kanton el la milito, kaj la ceteraj infanoj refrenis:
  Mi aliĝis al la Komsomolo ludante,
  Knabino de bela sonĝo...
  Mi pensis, ke la mondo estos eterna majo,
  Ĉiu tago estas la naskiĝo de printempo!
  
  Sed ial ĝi ne funkciis,
  Iel, mi ne povas enamiĝi ...
  Nu, diru al mi, infanoj, je mia kompato,
  La vivo estas tre forta remilo!
  
  Subite la milito subite tondris,
  Kaj uragano de morto rapidis...
  Kaj miaj knabinoj havas fortan korpon,
  Vi povas ataki vin tuj!
  
  Kredu min, mi ne volas rezigni,
  Batalu por la Patrujo ĝis la fino...
  Ni portas obusojn en forta tornistro,
  Stalino anstataŭis sian patron en la koroj!
  
  Grandaj militistoj de Rusio.
  Ni povas protekti pacon kaj ordon...
  La steloj de la ĉielo akvumis la veluro,
  Kaj la ĉasisto fariĝis ludo!
  
  Mi, nudpieda knabino, batalas
  Plena de tento kaj amo...
  Estos, mi scias, loko en ĉi tiu paradizo,
  Vi ne povas konstrui feliĉon sur sango!
  
  Grandaj militistoj de la Patrujo,
  Ni firme batalos proksime de Moskvo...
  Kaj tiam la sonĝo sub komunismo,
  Kontraŭ la submondo kun Satano!
  
  Kuraĝaj rusaj infanoj,
  Ke ili batalas honeste ĝis la fino...
  pafas per maŝinpafilo,
  Se vi bezonas oran kronon!
  
  Eĉ kuglo ne povas haltigi nin
  Jesuo la granda Dio releviĝis...
  La tagoj de la rabema drako finiĝis,
  Fariĝis eĉ pli hele de la ĉielo!
  
  Mi amas vin, kara Lada,
  La plej alta Dio Svarog estos en gloro...
  Ni devas batali por Rusio,
  La plej bona Blanka Dio estas kun ni!
  
  Ne genuigu la rusojn,
  Nia karno, kredu min, ne povas esti bridita...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Ankaŭ vi devas trapasi ĉi tiun ekzamenon!
  
  La doloro de la Patrujo estas ankaŭ en niaj koroj,
  Ni kredas je ŝia grandeco...
  Ni rapide malfermas la pordon al spaco,
  Estos tre dolĉa vivo!
  
  Ni estas nudpiedaj belaj knabinoj ,
  Ni kuras tiel vigle tra la neĝblovoj...
  Ni ne bezonas ĉi tiun amaran vodkon,
  La kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Ni knabinoj staros por la Patrujo,
  Kaj ni respondos al la malbonaj Krauts, ne,
  La infera Kain estos detruita,
  Kaj saluton al Kristo la Savanto!
  
  Estos epoko - ĝi ne povus esti pli bona,
  La mortintoj leviĝos por ĉiam...
  La universo fariĝos vera paradizo,
  La revo de ĉiuj realiĝos!
  Margarita sentis sin iom malgaja - ŝi jam havas pli ol cent jarojn, kaj ŝi estas ankoraŭ knabino. Kaj eble li por ĉiam restos infano.
  Sed la ceteraj infanoj ĝojis kaj ĝojis pri tiu ĉi kanto.
  Kaj la timinda kanibala giganto fariĝis eĉ pli malgranda en staturo, kaj aspektis pli kiel timigita koboldo ol monstro.
  Pecoj da glaciaĵo kaj kuko flugis al li. La infanoj ridis kaj elŝovis la langon. Ĉi tio aspektis tre komika. Kaj la gajaj infanoj daŭre faris vizaĝojn.
  La knabino Yaga frapis siajn lipojn kaj pepis:
  Infanoj devus ridi
  Infanoj devus ridi -
  Kaj kiel herooj vivas!
  Kaj kiel herooj vivas!
  Kaj Baba Yaga direktis la polvosuĉilon al aliaj orkoj kaj koboldoj kiuj saltis el la kastelo. Kaj Enomai kaj la knabino komencis pafi al ili per maŝinpafiloj. Kaj ili faris ĝin bonege . Kaj denove estis glasoj kun hela glaciaĵo, sekvinberoj, kremkukoj, maizflokoj, kotonoj kaj pli . Ĉio odoris tiel bone kaj aspektis ege apetitiga.
  Kaj la militinfanoj ridis kaj montris siajn akrajn, blankajn dentojn, kiel tiujn de lupidoj.
  Kiel mirinda kaj unika ĉi tiu ago aspektis.
  Kaj Margarita trafis la orkojn kaj skeletojn per fulmo, daŭrigante ilian mirindan transformiĝon.
  Post tio, la pionira knabino denove kantis patriotan kaj subliman kanton, kaj la ceteraj infanoj en ĥoro reprenis ŝian viglan kaj gajan kanton:
  Satano ne venkos nin,
  Mia patrujo, la plej bela en la mondo,
  La bela lando estas fama...
  Plenkreskuloj kaj infanoj estos feliĉaj en ĝi!
  
  La konvaloj bele floru en ĝi,
  Kaj la keruboj ludas decan himnon...
  La Fuhrer estos kaput,
  Rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Komsomolanoj kuras nudpiede,
  Ili tretas sur la neĝo per siaj nudaj kalkanoj...
  Hitler vi aspektas simple mojosa
  Mi transveturigos vin per tanko!
  
  Ĉu ni povas venki la naziojn?
  Kiel ĉiam, ni estas nudpiedaj, knabinoj...
  Nia plej timinda kavaliro estas la urso,
  Li mortigos ĉiujn per maŝinpafilo!
  
  Ne, ni knabinoj jam estas tre mojosa,
  Ni laŭvorte disŝiras ĉiujn malamikojn...
  Niaj ungegoj, dentoj, pugnoj...
  Ni konstruos lokon en mirinda paradizo!
  
  Mi kredas, ke estos malvarmeta komunismo,
  La lando de konsiloj, kredu min, floras en ĝi...
  Kaj malfeliĉa naziismo malaperos,
  Mi kredas, ke viaj faroj estos glorataj!
  
  La regiono sovaĝe floros, mi kredas,
  De venko ni revenas al venko...
  Nikolao venkis la japanojn,
  La samurajo respondos por malnobleco!
  
  Ni ne lasos nin kliniĝi,
  Ni premu niajn malamikojn per unu bato...
  Lasu la ĉasiston iĝi ludon,
  Ne vane ni disbatis la Wehrmacht!
  
  
  Kredu min, ne estas facile por ni rezigni,
  Rusoj ĉiam sciis batali...
  akrigis niajn bajonetojn per ŝtalo,
  La Fuhrer fariĝos la bildo de klaŭno!
  
  Jen kia estas mia patrujo,
  En ĝi ludas la rusa akordiono...
  Ĉiuj nacioj estas amika familio,
  Triumfas Habel, ne Kain!
  
  Baldaŭ Sovetunio estos en gloro,
  Kvankam nia malamiko estas kruela kaj perfida...
  Ni donos ekzemplon por braveco,
  La rusa spirito estos glorata en bataloj!
  Ĉe la lasta frazo, la pionira knabino prenis kaj liberigis fulmojn de sia magia vergo, kaj pulsarojn de ŝiaj nudaj piedfingroj kun magiaj ringoj kaj ŝtonoj. Ili fine kovris la giganton, kiu ŝrumpis kiel heliko. Tiu estis tute kovrita de la fajra brilo. Tiam ĝi denove ekbrilis. Orkoj kaj skeletoj finfine transformiĝis en ĉiajn mirindajn bongustaĵojn. Tiel bongusta kaj fritita, de diversaj specoj de ŝinkoj, plenigitaj fiŝoj kaj anseroj, ĝis kukoj, kukaĵoj, karameloj kaj glasaj glasoj.
  La infanoj ĝojis kaj saltis supren kaj malsupren. Ili aspektis tre kontentaj kaj ĝojaj.
  Ĉi tie, sur la loko de la timinda kaj fortika kanibala giganto, la lumo disipis. Aperis maldika, helhara knabo en pantaloneto, proksimume sepjara. Tia sendanĝera kaj dolĉa infano anstataŭ terura monstro. Li palpebrumis kaj ĝemis:
  - Ne batu min!
  Margarita kriis:
  - Ne timu! Ni ne tuŝos vin. Nun vi povas komenci vian vivon de nulo kaj iri al lernejo!
  La knabo kaj iama kanibalo ĝemis:
  Kia lerneja vivo estas ĉi tio?
  la provo ĉiutage ...
  Aldono, divido,
  Multiplika tablo!
  La kastelo de la kanibala giganto transformiĝis tuj antaŭ niaj okuloj. Anstataŭ kranioj, floroj de fabela beleco floris sur la kupoloj. Kaj la kupoloj mem ekbrilis per oro. Kaj ĉio fariĝis tiel grandioza, brilanta, blindiga, la muroj de la kastelo estis kovritaj de floroj. Kaj anstataux sango, la fontanoj komencis flui kun diamantaj torentoj, kaj la nuboj disigxis, kaj kvar sunoj ekbrilis samtempe.
  Kaj la liberigitaj infanoj ekkuris el la kastelo kun ĝoja ridado. Malgrasaj, ĉifonaj, nudpiedaj, ili estis tamen feliĉaj.
  Knaboj kaj knabinoj saltis sur la bongustajn frandaĵojn, kaj bareloj da kokteloj kaj suko aperis ĝuste el sub la herbo.
  La knabino Yaga alflugis al la iama kanibala giganto sur mortero kaj donis al la knabo glaciaĵon. Li englutis ĝin kaj ridetis:
  - Bongusta!
  Kaj li aldonis timeme:
  - Pardonu min, infanoj! Mi hontas, ke mi manĝis vin. Kiel abomena ĉi tio estas!
  Pli kaj pli da infanoj elkuris. Inkluzive de tiuj manĝitaj pli frue fare de la kanibalo. La sendanĝera knabo batis la okulojn kaj eĉ kantis;
  Nu, ĉu ne estas miraklo, ĉu ne estas fabelo,
  Ĉio fariĝis tiel, kredu min, mirinda!
  Ne, estas pli bone fari bonon por ni -
  Kaj malbono malaperos en sentempeco!
  Jes , ĝi estis venko. Vere, unu el la knaboj, kun tre muskola torso kaj en pantaloneto, rigardis la reflektan surfacon kaj ĝemis:
  - Kien iris mia heroa alteco?
  Enomaus demandis:
  - Kaj kiu vi estas?
  La knabo kun tre difinitaj muskoloj respondis:
  - Nikitiĉ.
  Kaj lia infana vizaĝo mallumiĝis, kaj li murmuris:
  - Mi estis bonega heroo, kaj nun mi estas nur nudpieda knabo en pantaloneto, kiu bezonas min tiel?
  La iama kanibalo ekbalegis:
  - Ni kune iru al lernejo!
  Dobrynya kolere muĝis, piedbatinte sian nudan knabecan piedon tiel forte ke la ŝtono fendetiĝis:
  - Nu, al la diablo kun la lernejo! Mi pensis, ke mi estas elĉerpita !
  Margarita respondis ĝemante:
  - Mi komprenas ĝin!
  La knabo Dobrynya muĝis:
  - Kion vi komprenas! Nun mia edzino forlasos min! Kiu bezonas min tiel plorantan infanon !
  Oenomaus respondis ridetante:
  - La plej grava afero en la vivo estas la animo. Grandeco ne gravas!
  Dobrynya obĵetis:
  - Ne! Vi ne konas mian edzinon. Iam ŝi movis sian kalkanon tiel forte, ke ŝi elbatis la fajfan denton de la najtingala rabisto! Ŝi estas strikta, kaj kial ŝi bezonas senlipharan knabon ! - Kaj la knabo denove batis per sia nudpieda, infaneca, sed forta piedo, kiel sledmartelo, tiel ke la pavimo frakasiĝis en malgrandajn fragmentojn. Kaj la juna heroo kriis. - Faru min plenkreskulo baldaŭ!
  Enomao respondis kun ĝemo:
  - Bedaŭrinde, ni ne povas fari ĉi tion, ĉu ne?
  Margarita respondis:
  - Ĝuste nun, ni vere ne povas, sed se vi vojaĝas kun ni por bonega celo, tiam ni eble elpensos ion!
  La knabo Dobrynya demandis minace:
  - Kio estas via celo?
  Enomao respondis memfide:
  - Por savi la pli fortan sekson sur universa skalo de morto. Estas pesto en nia universo, kaj ĝi povas atingi vin ankaŭ!
  Margarita kapjesis konsente:
  - Jes, Dobrynya, aliĝu al ni. Vi ankoraŭ havas vian heroan forton, kaj vi estos tre utila al ni!
  La titanknabo, kvankam en aspekto li ne estis pli maljuna aŭ pli alta ol Oenomai, knabo de proksimume dek du jaroj , sed li havis kolosan fizikan forton. Do li premis la ŝtoneton per siaj nudaj fingroj kaj laŭvorte prenis ĝin kaj dispremis ĝin, post kio li rimarkis ridetante:
  - Kaj mi ankoraŭ fartas bone! Bone, mi iros kun vi. Estos timige reveni al mia edzino ĝis mi plenkreskos !
  Margarita, kun rideto kvazaŭ de feino, respondis:
  - Tre saĝa decido!
  Kaj ŝi klakis per la nudaj piedfingroj. Aperis tria, adorinda drako.
  La knabino klarigis:
  - Vi ne devus marŝi kiel almozulo kun sako!
  . ĈAPITRO N-ro 8.
  Dominika estis tre elĉerpita dum la transiro kaj trapaso de la ekzamenoj. Tial, ŝiaj belaj junulinoj estis lavitaj en ora bano kaj duŝo. Kaj tiam ili metis ŝin en molan, varman liton en apartan, luksan ĉambron por elitaj studentoj kaj studentinoj. Dominiko falis en strangan sonĝon, ŝia lasta deziro estis esti kun princo Oenomaus , por kiu ŝi sentis grandan simpation kaj simpation.
  Kaj tuj kiam ŝi estis brakumita de la dio Morfeo, ŝi
  Dominiko subite sentis, ke la vento blovas en ŝia vizaĝo, kaj ŝi sidis sur glitiga, skvama dorso. Kaj nuboj fulmas ĉirkaŭe.
  Kaj la knabino turnis sin kaj vidis belan, muskolfortan knabon, kiun ŝi tuj rekonis. Jes, estis princo Oenomaus, kiu fariĝis juna sklavo. Kaj nun li rajdas sur malgranda, trikapa drako. Knabino flugas dekstren de li. Ŝi ankaŭ estas tre bela kaj dolĉa, kun orruĝa hararo. Ŝi ne aspektas pli maljuna ol Oenomaus. Kaj maldekstre estas knabo. Ankaŭ helhara , bela kaj tre muskola, kun esprimplena vizaĝo. Tia grupo de infanoj kun dorsosakoj kaj armiloj. Kaj la knabino ankaŭ havas ringojn sur la piedfingroj kaj ankaŭ manoj.
  La drako sentis la kroman pezon kaj komencis svingi siajn flugilojn pli ofte por ne kolapsi.
  La knabino Margarita skuis sian magian vergon kaj muĝis:
  - Kiu vi estas? De kie ĝi venis?
  Enomaus tamen rekonis Dominikon kaj diris per memcerta tono:
  - Ĉi tiu estas elektita el la planedo Tero. Ŝi devas savi la pli fortan sekson en nia universo, laŭ profetaĵo.
  La knabino Margarita rikanis:
  - De la planedo Tero? Ĉu vi spertis la Grandan Patriotan Militon?
  Dominiko memfide konfirmis:
  - Jes, estis!
  La pionira heroino demandis insinue:
  - Kaj kiam ĝi pasis?
  La batita knabino, ne malpli memfide, respondis:
  - De la dudekdua de junio kvardek unu ĝis la naŭa de majo kvardek kvin, nu, kompreneble, ni venkis!
  Margarita respondis ridetante:
  - Mi scias, ke ni venkis! Alie ni ne parolus kun vi. Do tio signifas, ke ni estas samlandanoj, nur disaj tra la tempo. Kiel agrable estas renkonti iun el via hejmplanedo, kaj des pli el via lando!
  Dominiko respondis kun suspiro:
  - Kiam finiĝis la Granda Patriota Milito, mia avo ankoraŭ ne naskiĝis. Ĉi tio estas longa rakonto por ni!
  Margarita ankaŭ rimarkis kun suspiro:
  - Kaj mi ne vivis por vidi ĝian finiĝon. Mi estis pendigita en januaro '44. Sed mi kredis je nia venko. Kievo jam estis liberigita, kaj Stalingrado kaj la Kurska Ardeno tondris. Kia domaĝo morti kiam vi estas nur dekdujara , sen aliĝi al la Komsomolo.
  Dominiko estis surprizita:
  - Se vi mortis antaŭ tiel longe, kial do ĝi estas ankoraŭ knabino?
  Margarita levis la ŝultrojn:
  - Tion mi ne scias. Preskaŭ cent jaroj pasis de mia morto, kaj mi restas infano. Sed estas ankaŭ pluso: mi tute ne maljuniĝas, kaj ne estas eĉ unu pleniĝo en miaj dentoj!
  Dominiko ridis kaj notis:
  - Jes, maljuneco estas tre malbona, simple abomena!
  Kaj la bela filmaktorino komencis kanti;
  La homaro estas en granda malĝojo,
  Verŝajne ĉiuj pensas pri li!
  Larmoj estis verŝitaj super ĉi tiu maro,
  La timo de homo brulas per fajro!
  
  Jaroj rampas post jaro en karavano,
  Avinjo frotas hennaon sur ŝiajn vangojn!
  Kaj io okazis al la svelta figuro de la junulino,
  Mi ne komprenas de kie venas la sulkoj!
  
  Kial la krono de la naturo brilas?
  La kreinto de maŝinoj devas subite velki!
  Tiu, kiu jungis la potencon de la vento al la ĉaro,
  Li ne povas elteni la malbonon de maljuniĝo!
  
  Belulino fariĝas frenezulo
  Kaj la heroo forvelkas antaŭ niaj okuloj!
  Aĉa vetero nun,
  Kaj nokte min turmentas sovaĝa timo!
  
  Sed mi ne kredas, ke ne ekzistas savo,
  Homo povas diskuti kun Dio!
  Por ke amika familio fariĝu eterna,
  Por ke la vojo supreniru facile kaj krute!
  
  Maljunulinoj ne plu havos sulkojn,
  Ni igu maljunecon en honto retiriĝi!
  Kaj homo, potenca filo de progreso,
  Li rigardas la pinton de la vivo per helaj okuloj!
  
  Kaj estos senfina beleco
  La tagoj fluos kiel plenflua rivero!
  Homa bonkoreco aperos
  Ja la koro fariĝos pura kaj nobla!
  
  Kredu, venos nova plezuro,
  Tra la jaroj, saĝo pliiĝos!
  Post ĉio, glacio ne stariĝas en juna korpo,
  Kiel lernejano avida studi por kvin!
  
  La marko estas pli alta, venu, serĉu ĝin,
  Vi reprenos la ekzamenon almenaŭ cent fojojn!
  Kaj vi povas manĝi paskajn kukojn kun mielo,
  Nu, fariĝu maljuna knabino nun!
  Kiel bele kantis Dominika, vera primadono. Kaj ŝiaj kantoj estis plenkorpaj kaj irizecaj, kiel trilo de najtingalo.
  Enomai kapjesis konsente:
  - Vi ne povas argumenti kontraŭ ĉi tio !
  Boy Dobrynya rimarkis:
  - Maljuneco estas malbona. Sed mi ricevis rejunigajn pomojn por mi kaj mia edzino . Se vi manĝas iom da ili, vi ne maljuniĝos kaj vi ne fariĝos infano. Kaj tiam unu stulta sorĉistino plenigis sin per tiaj pomoj. Ŝi estis maljunulino, sed ŝi finiĝis sur la potujo. Do vi devus scii moderecon en ĉio, kaj memoru, ke ĉiuj aĝoj estas submetitaj al amo.
  Enomai subite notis:
  - Mia drako forte spiras! Estas malfacile por li porti du homojn, precipe ĉar Dominiko ne estas infano, sed tre granda kaj muskola knabino. Ŝi bezonas novan flugfolion!
  Margarita diris memfide, klakante siajn nudajn piedfingrojn:
  - Estos flugfolio!
  Malgranda trikapa drako unue aperis en la aero. Sed la partizanino sendis radion de energio en lin, kaj ĉi tiu drako komencis kreski.
  Dominiko estis surprizita:
  - Ĉi tio estas magio en ago. Ĉi tio estas mia unua fojo, kiam mi vidas drakojn kreskigi.
  Margarita respondis ridetante:
  - Drakoj ne estas homoj, estas pli facile kreskigi ilin!
  La besto kreskis al grandeco iomete pli granda ol la aliaj tri drakoj. Kaj alia klako de la fingroj, ĉi-foje de la manoj, kaj Dominika trovis sin en komforta selo!
  La pionira knabino kapjesis:
  - Vi vidas, kiel simple ĝi estas! Nun vi havas vian propran drakon. Ĝoju pri tio!
  La batita knabino rimarkis kun rido:
  - Ĉi tio, kompreneble, estas bonega , sed kio estas la signifo grimpi la muron kun ĝojo?
  Margarita ridis kaj respondis:
  - Ĉu vi ne sonĝis pri via propra drako?
  Dominiko murmuris honeste:
  - Mi revis pri mia propra helikoptero. Sed ŝi ne havis tempon por gajni monon por li. Do estas nenio, pri kio aparte ĝoji!
  Enomai rimarkis kun rideto:
  - Sed mi revis pri persona drako.
  Dobrynya konfirmis:
  - Persona drako estas bonega! Tamen mia heroa ĉevalo ankaŭ povus flugi supren, se mi uzus magion. Sed por specialaj sorĉoj, sorĉistoj devas esti pagitaj per oro. Kaj la drako estas libera.
  Margarita aldonis:
  - La drako ankaŭ estas bona, ĉar ĝi povas nutriĝi nur per akvo. Nu, aldonu iom da herbo al ĝi, kaj ĝi estos bonega. Li spiros fajron.
  Dominiko demandis, scivoleme:
  - Ĉu vi vere batalis kontraŭ la germanoj?
  Margarita honeste respondis:
  - Mi ne vere batalis. Mi laboris pli en inteligenteco kaj komunikado. Mi promenis tra vilaĝoj kaj inter arbaroj. Nu, iu ajn kun almozula sako kaj nudpieda de vintro ĝis vintro suspektos. Vere, ŝi plantis eksplodaĵojn sur la naziojn kelkajn fojojn. Nu, ŝi pafis nur kiam ili prenis min. Ŝi pafis reen ĝis la lasta kuglo. Ŝi estis kaptita. Nu, ili turmentis min, kvankam haste, kaj ili hastis pendigi min, ĉar la Ruĝa Armeo ĝuste tiam antaŭeniris en tiu direkto. Alie ili povus turmenti lin pli longe.
  Unufoje mi dormigis du pliajn policanojn kaj transdonis ilin al la partizanoj. Nu, mi ne inventos aferojn, sed kompreneble estis multe da aventuroj.
  Dominiko demandis ridetante:
  - Ĉu vi havis ordonojn?
  Margarita respondis ĝemante:
  - Ne! Nur la medalo "Por Kuraĝo", mi estis konsiderita tro malgranda por esti premiita ion seriozan. Nu, mi ne scias ĉu ili estis premiitaj postmorte kaj kiel...
  Oenomaus rimarkis:
  - Dekdujara, jam ne estas malbone por knabino havi militan premion! Diru al mi, kiel estas kun vi?
  La pionira knabino kapjesis:
  - Nu jes, diru al mi, komunismo estas konstruita kaj militoj finiĝis?
  Dominiko suspiris kaj respondis memfide:
  - Ne! Ĝi eĉ plimalboniĝis rilate militojn. Sed mi ne volas paroli pri tio. Sed homoj fariĝis eĉ pli malbonaj.
  La knabo Dobrynya sugestis:
  - Ni pli bone parolu pri magiaj heroaĵoj. Alie vi nun komencos paroli pri tankoj...
  Margarita sulkigis la brovojn:
  - Kion vi scias pri tankoj?
  Dobrynya respondis:
  - Mi estis en pli evoluinta mondo, kaj estis ĉi tiuj metalaj monstroj. Ili pafas laŭte kaj estas tre danĝeraj. Estas naŭze memori ilin.
  La partizana knabino ridetis kaj rimarkis:
  - Mi verŝis sablon en la benzinujon de la benzinujo Tiger. Kaj li ekhaltis. Estis tiel. Kaj ŝi uzis alenon por trapiki la radojn de la aŭtoj de la nazioj. Mi estas knabineto, kaj estis por mi pli facile fari ĉi tion.
  Dominiko ridis kaj notis:
  - Bone farita! Vi estas pionira heroino. Ni devas fari filmojn pri vi kaj skribi librojn pri vi.
  Margarita kapjesis:
  - Mi scias, estas kelkaj - "Ruĝaj diabloj", ekzemple. Ĝenerale, mi ne nur ne kredis je Dio, sed foje mi faris aferojn, pri kiuj nun mi hontas!
  Enomai komentis kun rideto:
  - Okazas. Kelkfoje la dioj ne tre bone kondutas. Sed ĉiukaze, vi nun estas tre talenta sorĉistino, kaj vi devus...
  Li ne finis. Aro da flugantaj simioj aperis antaŭ ili. Ili estis malproksime, sed la akra vizio de la elfa knabo kaj la sorĉistino vidis, ke tiuj flugilhavaj primatoj trenas almenaŭ dekduon da infanoj en la reto. Kaj la malfeliĉaj knaboj kaj knabinoj sufokiĝas kaj multe suferas dumfluge, kiam ili estas ĵetitaj supren, kaj la korpoj de la infanoj estas tranĉitaj de la ŝtalaj maŝoj de la reto.
  Ankaŭ Dominiko vidis tion kaj kriis:
  - Ni devas liberigi la ulojn!
  Dobrynya kapjesis kaj eltiris sian glavon kun krio:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por Sankta Rus' -
  Ni batalas per glavo,
  Mi ne vendas!
  Dominiko notis, elmontrante siajn dentojn:
  - Estas kompreneble tre interese helpi infanojn. Sed ĉu ni havas sufiĉe da forto? Mi legis fabelon pri flugantaj simioj, kaj ili ŝajnas esti tre fortaj!
  Margarita kapjesis konsente kaj kantis:
  La batalantoj de mallumo certe estas fortaj,
  Malbono regas la mondon sen scii la nombron...
  Sed al vi, filoj de Satano -
  Ne rompu la potencon de Kristo!
  Dobrynya rimarkis:
  - Ni havis malsamajn kontraŭulojn. Kaj la fakto, ke ili estas fortaj, kutime, ne malhelpis nin!
  Kaj la kvarteto kun drakoj kuregis post la flugantaj simioj. Estis nur damne dekduo da ili - dek tri el ili. Kaj proksimume la sama nombro da kaptitaj infanoj. Kaj ĉi tio estas la severa vero de la batalo.
  Margarita rapidis antaŭen kaj, alproksimiĝante al la flugantaj simioj, kriis:
  - Lasu la infanojn iri, vi monstroj!
  La gvidanto de la simioj siblis:
  - Foriru, knabino, alie ankaŭ ni vindos vin.
  Margarita respondis kuraĝe:
  - Ne! Vi lasu ilin iri, alie vi devos batali kontraŭ ni!
  La simioj hurlis, montrante siajn dentegojn:
  - Neniam!
  Kvar el ili restis por teni la reton kun la infanoj, kaj la ceteraj kuris al la malgranda taĉmento de junaj savantoj.
  Dominiko skuis la pugnojn kaj sabro aperis en ŝia mano.
  Margarita demandis:
  - Ĉu vi scias bari?
  Dominiko respondis memfide:
  - Estas koncepto! Ŝi agis en filmoj.
  La partizana knabino kukis:
  - Ĉi tio estos utila al vi.
  La knabino aktorino kantis:
  Estas tempo por vi svingi vian glavon,
  Estas tempo rapidi...
  Estas tempo, ke vi skuu vian glavon -
  Kio se ĝi konvenas!
  Skribu ĝin en vian kajeron -
  Sur ĉiu paĝo!
  Estas tempo por vi svingi vian glavon,
  Estas tempo por vi svingi vian glavon,
  Estas tempo, ke vi svingu vian glavon!
  Post kio la kvar ridis. Kaj la flugantaj simioj provis ataki. Ili moviĝis kiel milvoj atakantaj paserojn.
  Margarita trafis la gvidanton de la flugantaj simioj per magia vergo kaj magiaj ringoj sur siaj nudaj piedoj. Kaj ĝi trafis tre forte.
  La gvidanto ricevis ŝokon, kaj lia kapo tuj transformiĝis en tre bongustan kokoskukon. Kaj la piedoj de la fluganta simio histerie ektremis. La aliaj flugantaj simioj pro timo fajfis.
  Unu el ili kuris al la kvar, sed la knabo Dobrynya trafis ŝian frunton per sia nuda kalkano, tiel ke la simio, ricevinte fortan baton, turniĝis.
  Dominiko svingis sian glavon kaj tranĉis la kornon de la fluganta simio, post kio ŝi kantis:
  Ni estas en la ĝangalo en la lando de sovaĝaj simioj,
  Ni batalas kun la flugilhavaj sur la ĉielo...
  Ĉasado por engluti matura banano -
  Pendu tiun, kiu ŝtelas infanojn de arbo!
  Oenomaus ankaŭ batis la simion, ĉi-foje sur la flugilon, kaj siblis:
  Mi estas lumkavaliro, sur viaj genuoj sovaĝuloj,
  Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la tero!
  Kaj li faris okon per glavoj. Post tio, la knabo lerte evitis la vunditan primaton. Kaj kiam la drako ekflamis, la blindigita simio kriegis. Samtempe eksonis odoro de brulado.
  La kvar batalantoj iris sur la ofensivon. La simioj provis kontraŭataki. La drakoj trafis ilin per fajrojetoj kiuj laŭlitere ekbrulis la flugilojn de la primatoj. Kaj ĝi odoris fritita.
  La knabino Margarita prenis kaj liberigis magiofluojn. Kaj la sekva simio havis ĉokoladan benkon anstataŭ kapon.
  Dobrynya kaptis unu simio je la flugilo per siaj nudaj piedfingroj kaj ĵetis ĝin al la alia birdo. Kaj tiam estis kolizio kun fajreroj.
  La Titana Knabo kantis:
  -Vi scias, mi havas radiantan forton,
  Amikiĝi kun ŝi estas kiel ludi kun krokodilo!
  Kaj tiam la knabino de Dominiko tranĉis la flugilon de la simio per sia glavo. Ŝi klinis kaj liberigis fonton de purpura sango. Post tio, ŝi trafis sian partneron.
  Dominiko piedbatis unu el la flugilhavaj estaĵoj en la makzelo per sia nuda kalkano kaj pepis:
  Nu, bone, la estaĵo ekdormis en la segpolvo,
  Bone, ili piedbatis min en la makzelon...
  Bone, ili trenis min sur brankardo -
  Diru dankon pro esti viva !
  Kaj la knabino batis alian simio sur la kapon per glavo. Post tio, la estaĵoj komencis forkuri. Samtempe kvar flugilhavaj primatoj provis forpreni la kaptitojn, infanojn implikitajn en reto.
  Margarita pafis al ili magian trabon, la simio tute transformiĝis en cinama torto kun frosto.
  La ceteraj forkuris kriegante, liberigante la reton. Kaj la kaptitaj infanoj komencis fali.
  Margarita kriis:
  - Tenu la reton, venu, pli forta.
  Kaj ŝi svingiĝis sur la drakon. Tri aliaj batalantoj kuregis post ŝi.
  La knabo Dobrynya kantis:
  Ho infaneco, infaneco, kien vi flugas?
  Ho infanaĝo, infanaĝo, kie vi rapidas...
  Plena de peltaj simioj, mi scias,
  Ili kaptas vin el diversaj landoj!
  Kaj la knabo-heroo prenis la reton per la nudaj piedfingroj. Tamen, esti ulo en pantaloneto havas siajn avantaĝojn. Estas maldece por plenkreskulo marŝi sen botoj, sed por knabo ĝi estas nature, kaj li povas uzi siajn fortajn krurojn en ago.
  Ĉiuj kvar malrapidigis la falantan reton kaj komencis malsupreniri glate.
  Dominiko rimarkis kun rideto:
  - Mi ne deziras al vi orfan parton,
  Mi ne deziras al vi malfacilajn tagojn...
  Lasu la planedon iĝu hela paradizo,
  La sankta Sinjoro gardu la infanojn!
  La uloj estis gratitaj kaj ŝiritaj, preskaŭ ĉiuj nudpiedaj, krom unu knabino en eleganta kaj, eble, luksa robo kaj ŝuoj broditaj per smeraldoj kaj rubenoj.
  La knabino pepis:
  - Atentu, la savteamo estas mia patro, la duko, kaj mi jam portas la titolon de baronino!
  Dominiko respondis kun rido:
  Reĝoj povas fari ion ajn
  Reĝoj povas fari ion ajn...
  Sed ofte rompiĝis
  Foje ili sidas!
  Edziĝu pro amo
  Edziĝu pro amo...
  Malforta por vi, iu ajn
  Vi ne estas Dio, reĝo!
  Iu ajn estas malforta por vi -
  Vi ne estas Dio, reĝo!
  La teamo zorge surterigis la infanojn. Kaj ŝi malimplikis la reton. Infanoj - knaboj kaj knabinoj - sentis liberecon. Kaj iliaj rondaj kalkanoj ekbrilis kiam ili provis kuri.
  Sed Margarita haltigis ilin per minaca krio:
  - Kien vi iras? Kiel diri dankon?
  La infanoj haltis. La baronina knabino kapjesis:
  - Ĝuste, vi savis min el kaptiteco. Transdonu min al mia patro, kaj alta rekompenco vin atendos. Kaj la ceteraj mem alvenu tien - ili estas almozuloj kaj nudpiedaj.
  Knabo el inter la kaptitoj kontraŭis:
  - Mia patro estas la grafo! Kaj mi estas nudpieda ĉar mi estis kaptita dum trejna kuro!
  Margarita demandis: "Kial ili kaptis vin?"
  La vicgrafo-knabo levis la ŝultrojn; li havis nudan, muskolfortan torson, sunbrunigitan, laca, kaj nur lia esprimplena, kvankam infaneca, vizaĝo perfidis lian rason.
  La baronino knabino respondis:
  -Ili volis konduki nin al Skelenton . Ĉi tio estas potenca sorĉisto, kiu estas malproksime parenca al Koshchei la Senmorta!
  Margarita frapis siajn lipojn kaj rimarkis:
  - Skelenton , malbona sorĉisto kaj mastro de la elementoj, havas nigran tigro-artefakton. Eble ĉi tio helpos savi la pli fortan sekson.
  La knaba princo Oenomaus notis:
  - Krome, necesas liberigi aliajn kaptitajn infanojn, kiujn la koŝmara sorĉisto tenas kaptitaj. Alie estos granda damaĝo al la universo.
  Dominiko demandis, ne tro memfide:
  - Ĉu tio ne deturnos nin de la ĉefa celo?
  Margarita obĵetis:
  - Male! Se vi kolektas ĉiujn dek du artefaktojn, vi povas akiri la potencon de Ĉiopova Dio. Kaj ĉi tio ebligos savi ne nur la pli fortan sekson, sed krei multajn aliajn bonajn aferojn.
  La knabo Dobrynya ekkriis:
  - Ĉi tio estas mirinda! Tiam ni povos fari ion pri kio aliaj herooj neniam revis!
  Dominika kantis ĝoje:
  Nia mondo estas senkompata, kruela, perfida,
  La sango de homoj fluas kiel ŝtorma rivereto...
  Sed la viro estas inteligenta, fama pro sia progreso -
  Venku obstaklojn dum ludado!
  
  Sennombraj koŝmaraj minacoj
  La sorto estas kruela, malĝoja kaj amuza...
  Ni verŝas strangajn larmojn pro dubo -
  Rigardu la ĉielon kun netera melankolio !
  
  Kaj estu necese verŝi
  En furioza batalo, homa sango...
  Rompu la fadenon de vivo per glavo, sago,
  Ni ne perfidos amon por ĉiam!
  Margarita kapjesis sian oran kapon:
  - Vi bone kantas Dominiko, kaj la prudentaj vortoj tuŝas la animon! Sed ĉi tio ne sufiĉas...
  La knabino aktorino kantis:
  Ĝi fariĝis tre malpeza
  Mi savis la Patrujon...
  Mi estis vere bonŝanca -
  Nur ĉi tio ne sufiĉas!
  Nur, nur, nur -
  Ĉi tio ne sufiĉas!
  La vicgrafo knabo tiel forte frapis sian nudan piedon, ke la rosogutoj elflugis de la oranĝa herbo kaj grumblis:
  - Ĉesu kanti! Ni iru al Skelentomo kaj ni disŝiros lin!
  Margarita rimarkis kun suspiro:
  - Estas tro longa por marŝi. Vi devas aŭ flugi sur drakoj, aŭ esti transportita per medaljono!
  Enomaus ridetante demandis:
  - Ĉu vi havas medaljonon? Do transportu nin!
  La partizanino respondis kun suspiro:
  - Ĝi devas esti reŝargita por transporti la tutan teamon. Ni manĝu nun. La infanoj verŝajne malsatas.
  La baronino balancis la kapon, ŝiaj diamantaj orelringoj tintis:
  - Jes, ĝuste tion oni devas fari. Estas fajro en mia stomako!
  La knaba vicgrafo notis:
  - Plena ventro estas surda en batalo!
  La ceteraj infanoj, plejparte knabinoj, unuvoĉe kriis:
  Ni volas manĝi
  Malfermu la pordojn pli larĝe
  Alie ni manĝos la kuiriston...
  La kuiristoj manĝos manĝeton,
  Kaj ni trinku al la deĵoraj oficiroj,
  Ni detruos la tutan manĝoĉambron
  Kaj ni rompos la telerojn!
  Margarita skuis sian magian vergon. Kaj aperis tablo kun pluraj pladoj kaj kuko sur ĝi.
  La knabino kantis kun ĝojo:
  La infanoj kolektis por vi,
  Ni tute ne estas pecetoj -
  Kaj freŝaj dolĉaĵoj,
  Ne nur kaĉo kun milio!
  Dominiko kapjesis kaj notis:
  - Sed unue lavu viajn manojn!
  La infanoj kuregis al la rivereto. Nur la baronino knabino restis staranta. La knabina aktorino muĝis:
  - Ĉu vi bezonas specialan inviton?
  La juna baronino murmuris:
  - Kaj mi estas laca malsekigi miajn manojn kaj piedojn kun la pleboj!
  Dominiko respondis severe:
  - Tiam mi ne permesos vin al la tablo!
  La altrangulo diris:
  - Ĉu vi montros al mi, nudpieda knabino ? Jes, mi ordonos, ke vi estu skurĝita.
  Dominika ekstaris kaj kunpremis la pugnojn:
  - Kaj kiun vi ordonos?
  La baronino rerigardis. Dominiko estis alta kaj muskola, kaj la ŝtofo kovris nur ŝiajn mamojn kaj femurojn. Kaj estis klare, ke buloj de muskoloj ruliĝas sub la sunbrunigita haŭto, kaj estis kaheloj de abscesoj sur la stomako. Tia heroa knabino povas bati vin.
  Tamen Margarita diris per akordiga tono:
  - Ni ĉiuj jam lavu niajn manojn. Kaj se vi, Dominiko, estas plenkreskulo, tiam vi devus doni ekzemplon por ni. Do ni ĉiuj lavu kune.
  Kaj ŝi direktiĝis al la rivereto. Kaj kun ŝi estas la baronino knabino kaj Dominiko. La akvo estis hejtita de la kvar sunoj, milda kaj varma, do lavi estis plezuro. La infanoj eĉ naĝis en la rivereto. Kaj ili komencis ŝpruci akvon unu sur la alian.
  Ankaŭ Dominika plaŭdis kiel knabineto kaj kantis:
  Akvo, akvo, malvarma akvo,
  Ne senkaŭze ĝi verŝis el la sitelo!
  Kaj estis tia mirinda naturo ĉirkaŭe. Sur abundaj arboj kreskis luksaj floroj de diversaj formoj. Kaj la petaloj de ĉi tiuj floroj havas malsamajn kolorojn kaj nuancojn. Nur imagu burĝonojn brilantajn kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko kaj brilantaj en la radioj de kvar sunoj.
  Ĉi tio estas vere mirinda beleco. Kaj papilioj de la grandeco de albatrosoj flugas, kaj iliaj flugiloj havas moviĝantajn ŝablonojn, kiel la plaŭdado de maraj ondoj. Kaj mirinda movado okazas.
  Dominiko kantis:
  La flugiloj de tiu papilio
  Ili estis tiel bonaj...
  La knabo perdis sian pacon,
  Kaj li diris el la koro...
  La juna vicgrafo, plaŭdante, rimarkis:
  - Jes, ĝi estas bela ĉirkaŭe...
  Fakte, multaj el la arboj aspektis kiel la juvelitaj vostoj de pavoj. Kaj super ili, krom papilioj, ankaŭ platenaj libeloj movis siajn flugilojn. Kaj en la arbaro aŭdiĝis triloj de grandiozaj birdoj. Ili estas tiel mirindaj kaj mirindaj per siaj voĉoj, ke vi simple miras.
  Dominiko ĉirpetis:
  vi aŭdis la merlojn kanti?
  Najtingaloj kaj orioloj impetas...
  Kaj iafoje azenoj, azenoj tiel braĝas,
  La knabinoj kuras nudpiede!
  Jes, ja, ĉi tio aspektis tre amuza.
  Baniĝinte, la infanoj direktiĝis al la tablo. Kaj ilia humoro fariĝis granda, kaj ili kantis en ĝojo;
  La bona feino donis al ni
  Multaj ludiloj, de diversaj specoj...
  Ni naskiĝis de grandega forto,
  Kiel birdoj kaj bestoj!
  
  Infanoj ludas en la lumo de rideto,
  Granda ĝojo venis al la mondo...
  Ni povas atingi tien je la unua provo -
  Eĉ en la jugo, kiu freneziĝis, la azeno!
  
  Ni kuras nudpiede tra la rosogutoj,
  Estas tiom da mirindaj ideoj en la mondo...
  Infanoj faligas perlarmojn,
  Kredu min, via animo fariĝos pli gaja!
  
  Malbona Koshchei atakas nin,
  Baba Yaga rapidas en mortero...
  Ili brutale vipas nudpiedan knabinon per vipo,
  Kaj la rivero inundas la bordojn!
  
  Sed ni ne ŝanceliĝos, knaboj kaj knabinoj,
  Ni batalos kiel titano...
  Kaj nia voĉo estos tiel klara,
  Kiel pionira klariono, tamburo!
  
  Nu, la orkoj ne estas malhelpo por ni,
  Freneza trolo ne timigos vin...
  Estos granda rekompenco por braveco,
  Se la infano ne estas nulo en misuzo!
  
  Kio estas la serpento Gorynych por kuraĝaj knaboj,
  Ne estas malhelpo por ni, ni fervoras batali malbonon...
  Ni donas al li amason da batoj,
  Kaj ni enŝlosas lin rekte en la grenejon!
  
  Se malbona koboldo pafas el kanono,
  Tiam ni respondos al li per pafo...
  Ĉesu ŝmiri viajn mukulojn ,
  Ni unufoje venku Satanon!
  
  Al la sanga batalo, sankta kaj dekstra,
  Kuraĝe knabinoj, knaboj kuras...
  Ni regos la sanktan potencon,
  Ni kaptu la malbonan drakon!
  
  Ne estas pli feliĉaj bordoj por niaj karaj,
  Ni kaptu tutan lageton da fiŝoj...
  Pro la granda, ŝika Elfia,
  La knabo pruvos, ke li estas tre mojosa!
  
  Ni faru la mondon tiel bela
  Por ke floroj el paradizo kreskas en ĝi...
  Kvankam ni kelkfoje danĝere batalas,
  Post ĉio, revoj realiĝos en la lumo!
  
  Ne, ni neniam estos sub malamikoj,
  Ni diru knabinoj, knaboj antaŭen...
  Ni piedpremos la malfidelan armeon sub niajn piedojn,
  Ni elsendos fakturon por la gajninto!
  
  Kredu min, estos eterna somero en la mondo,
  Nia infanaĝo neniam forpasos...
  La heroaĵoj de la kavaliroj estas vere kantitaj,
  Kaj iru venkan kampanjon!
  
  Nu, kiam ni venkas ĉiujn Orkojn,
  La batalo finiĝos per glora venko...
  Mirinde estos en mia pura animo,
  Ni levas la glavon, la fortan ŝildon!
  La infanoj kantis petolan kanton kaj sidiĝis ĉe la tablo. Ili komencis ĝui manĝi frititajn anasojn, rostaĵojn kaj fiŝojn kun krompladoj.
  Dominiko aliĝis al ili. Ŝi tranĉis tranĉaĵon per tranĉilo kaj notis:
  - Bonega viando!
  Margarita kapjesis:
  - Nu, kiel mi faras magion? Konsentu, ĝi estas nedistingebla de la realaĵo!
  La baronino knabino notis:
  - Jes , bonega viando, sed kio pri la fiŝo?
  Kaj mi provis pecon. Efektive, la manĝaĵo estis mirinda. La infanoj manĝis kaj rimarkis kun ĝojo:
  - Kiaj pladoj, kiaj pladoj,
  Mi deziras, ke mi povus kunporti ĉion...
  Domaĝe, ke la tablo ne ofte estas tia -
  Ili estas simple nutrataj por buĉado!
  Unu el la nudpiedaj , almozuloj knabinoj demandis:
  - Ĉu mi povas havi ĉokoladajn bombonojn?
  Margarita ridis kaj svingis sian vergon. Pendantaj sur arbo granda kiel vosto de pavo, la konusoj tuj alkuris al la tablo kaj transformiĝis en belajn, bestajn kaj fiŝformajn stangojn, kovritajn per ĉokolado kaj kun mirinda plenigaĵo.
  La infanoj kontente pepis:
  - Kiel bonega ĉi tio estas , kaj ankaŭ, ni volas glaciaĵon!
  En tiu momento, pluraj grandaj ratoj kun skarlata felo elsaltis el sub la oranĝa herbo kaj provis ataki la infanojn. Ili ekkriis pro timo, ĉiu rato grandeco de bona lupo. Margarita frapis ilin per fulmo de sia magia vergo kaj la magiaj ringoj de siaj nudaj piedoj. Kaj Dominiko ankaŭ uzis sian magian vergon por liberigi pulsaron.
  Aperis oraj vinglasoj kun riĉa, abunda glaciaĵo metita en la formo de mirindaj floroj. Krome, kun fragoj, figoj, sovaĝaj fragoj kaj aliaj grandiozaj beroj.
  Dominika murmuris kaj notis, montrante la plej grandan vinglason, kiu montriĝis ne nur oro, sed pikita per diamantoj. Kaj la glaciaĵo en ĝi aspektis kiel mirinda ornamaĵo, aranĝita en ĉiuj koloroj de la ĉielarko. Kaj kiel bele ĝi aspektis.
  Margarita notis:
  -Vi havas magian vergon faritan el la korvejno de drako - tio estas tre malofta. Kie vi ricevis ĝin?
  Dominiko respondis honeste:
  - En batalo! Kaj ĉi tio estas vera kaj kuraĝa!
  Oenomaus kantis kun ĝojo:
  Ve al tiu, kiu batalas,
  Kun bela junulino en batalo...
  Se la malamiko estas kolerega -
  Mi mortigos la bastardon! Mi mortigos la bastardon!
  La knabo Dobrynya grumblis:
  - Kio vi estas, knabino , kial vi kantas tiel? Ni devas kanti: kun forta knabo en batalo! Pli precize, eĉ kun potenca viro en batalo. Ni estas nur knaboj laŭ aspekto, sed de jaroj ni estas viroj!
  Oenomaus ridis kaj notis:
  Ni restas infanoj por ĉiam,
  Nur la jaroj ŝanĝiĝas!
  Dominika ridis kaj rimarkis:
  - Ĉi tie ni havos fabelan mondon kaj transformiĝon.
  Post tio, ŝi komencis manĝi sian elvokitan glaciaĵon. Ĝi gustis simple bonege. Jen kiel grandioza ĝi montriĝis. Kaj la dolĉa, milda gusto de glaciaĵo disvastiĝis tra la lango de la knabino.
  La knabo Dobrynya, post la fiŝo kaj viando, ankaŭ volonte omaĝis la glaciaĵon. Ĉi tio estas vere afero, bongusta .
  La infanoj provis manĝi en maniero kiu aspektis civilizita kaj ne por slurp. Jes, karnovora rata glaciaĵo estas mirinda afero.
  Dominiko notis kun radianta rideto:
  Kiel bone estas povi ĵeti magion,
  Kaj transformu la malbonan raton en glaciaĵon...
  Ni ricevas solidan kvinon -
  Fari ion, kio tute ne devas esti farita!
  Kaj denove infanaj ridadoj responde. Kaj kontenta knaro...
  En la ĉielo aŭdiĝis bruo. Ie de la rando flugis grandega drako. De malproksime li ŝajnis malgranda kaj ne timiga, malgraŭ siaj sep kapoj. Kaj ĝi estis ia monstro en sendanĝera maniero.
  La infanoj ridis kaj komencis palpebrumi unu al la alia. Ĉi tio estas vere amuza. Kaj ili aplaŭdas manplaton.
  Ke estas sonorado.
  Dominika prenis ĝin kaj ĵetis la bumerangon per la nudaj piedfingroj. Li transflugis kaj detranĉis la tuberon, kaj dum la aŭtuno la belulino trafis ĝin per energio de magia vergo. Granda kuko aperis en la formo de la ĉapelo de Napoleono, kovrita de papavoj, rozoj kaj maizfloroj.
  La infanoj jam estis bone nutritaj kaj salutis la donacon kun modera entuziasmo.
  La knaba vicgrafo diris:
  -Kukoj estas tre bonaj, sed vi tamen devus observi moderecon...
  Dominika ridis kaj notis, kantante:
  Kuiristo por mia naskiĝtago,
  Mi skribis gratulojn pri la kuko...
  Kaj la surskribo kolorigita el kremo -
  Estas tempo iri al la urbo San Remo!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj lanĉis la bumerangon denove. Kaj li transflugis, saltis kaj turniĝis. Kaj la knabino denove kaptis lin per la nuda piedo kaj kantis:
  Ne malrigardu la kukon
  Venos la tempo, kiam ankaŭ vi mortos ...
  La zingibra pano fajfas kiel kuglo ĉe la templo,
  Kun la dieto vi vere ŝraŭbos vin!
  La baronino knabino malfacile englutis pecon da kuko kun ĉapelo, lekis ŝiajn lipojn kaj rimarkis:
  - Bongusta! Sed ĝi ne plu taŭgas.
  La knaba vicgrafo notis:
  - Ne daŭros longe por grasiĝi.
  Dominiko kantis kun rideto kaj ŝerce:
  Por la kulero de panjo , por la kulero de paĉjo,
  Kaj por avino kuleron ...
  Kaj flanke de la lito!
  La infanoj ja peziĝis post manĝado kaj falis sur la mola, oranĝa herbo, snufante per la nazo. Feliĉe ĉi tie ne estis rabaj moskitoj aŭ insektoj. Tiuj, kiuj flugis, estis grandaj kaj ne mordis, kaj preskaŭ ne estis problemoj kun ili.
  Dominiko demandis Margarita, la pionira knabino ankaŭ oscedis kaj rapide kovris sian buŝon per la manplato:
  -Ĉu vi dormos aŭ?
  La partizana heroino respondis:
  Kio, la knabino ne povas dormi en la misuzo kaj angoro?
  Ie la gefianĉino vagas laŭ arbara vojo...
  Li vagas tra la mentoherbo kaj nenion scias,
  Kaj malbenitaj sortoŝercoj kaj teatraĵoj!
  La heroa knabo Dobrynya jam snufis tra la nazo.
  Jes, la infanoj havis multajn aventurojn.
  Dominika kantis ŝerce:
  Ni senmalfacile dormas,
  Estas vere, jes...
  Sed tiam, kun kia malfacileco,
  Ni vekiĝas poste!
  . ĈAPITRO N-ro 9.
  Dominiko vekiĝis kaj eliris el magia sonĝo, kiu kondukis ŝin al paralela mondo. Post tio, la knabino lavis sin kaj duŝis per ora aparato. Mi brosis miajn dentojn kaj iris matenmanĝi.
  Tie ŝi estis renkontita fare de aliaj knabinoj kaj knabinoj de la elita klaso. Ili manpremis kaj aspektis ĝentilaj. Estis ankaŭ elfoj, inaj troloj, hobitoj kiuj aspektis kiel knabinoj, nimfoj, driadoj, homaj knabinoj, kvankam ili estis malmultaj. Bela kompanio kolektiĝis.
  La knabinoj estis en elegantaj roboj kaj juvelaĵoj, sed nudpiede, por ke estus pli oportune uzi siajn piedojn dum sorĉado. Kaj en la elita klaso, la edukado estis iom malsama - ili aŭskultis prelegojn faritajn de strigo en rapida fajro, kaj plenumis diversajn taskojn. Oni kredis, ke la knabino jam konas la bazojn.
  Dominiko plenumis plurajn taskojn ĉi tie. Ŝi pafis de magia vergo kaj faris transformojn. Kaj tiam ŝi flustris sorĉojn. Pluraj kompleksaj kombinoj de vortoj estis legitaj al ŝi, kaj Dominika ripetis ilin.
  Estante filmaktorino, la knabino havis fenomenan memoron, ĉar sur la aktoraro ŝi devis prononci multajn dialogojn.
  Kaj mi rememoris ĉion perfekte. Sed ĉi tiuj ĉiuj estas floroj; la ĉefa afero, kompreneble, estas la serĉado de artefaktoj por savi la pli fortan sekson.
  Kaj do Dominika sidiĝis en la lotusa pozicio, kunigante ŝiajn fortajn, muskolfortajn krurojn kaj rektigante la dorson. Kaj denove ŝi plonĝis en paralelan universon, kie ilia teamo serĉis manieron savi la pli fortan sekson.
  Kaj ĝustatempe. Ĉar estis tie, ke la koboldo kaj la rabista najtingalo ŝteliris sur la piedpintoj. Ĉi tiuj du fiuloj jam disvastigis magian reton por kovri la dormantan nudpiedan teamon.
  Ankaŭ Margarita dormis, kaj ŝi sonĝis...
  La knabino ricevis la taskon eksplodigi la ponton. Do ŝi iris nudpiede, en ŝirita kotona robo kaj kun almozula sako, sur rekono. Estas aŭtuno kaj la vetero ne estas tre bona. Estis frosto nokte, kaj la herbo estis kovrita de frosto, sur kiu la nudaj piedoj de la knabino lasis malgrandajn, graciajn spurojn. Estis tre malseke kaj malvarme, kun pluvo miksita kun neĝo.
  La etaj piedfingroj de la nudpieda partizano bluiĝis pro la malvarmo kaj malsekeco. Sed ŝi kuraĝe marŝis antaŭen, eĉ plirapidigante.
  Kaj samtempe ŝi kantis;
  La pluvo disigis stelfragmentojn trans la ĉielon,
  Ili preparis akran palison por faŝismo!
  La Tiger-tankoj estas nur rubo - malpura pulbazaro ,
  La Wehrmacht atendas furiozan malvenkon!
  La Wehrmacht atendas furiozan malvenkon!
  
  Nia kamarado Stalin, la gvidanto, estas la forto de milionoj,
  Li havas granitan pugnon, maŝinpafilon en la mano!
  Ni povos venki la armeon el Sodom,
  Nia forto estas monolito, feliĉe sur la Tero!
  Nia forto estas monolito, feliĉe sur la Tero!
  
  Nia partio havas nenion pli gravan por fari,
  Kiel savi la homojn, la bonon de la Patrujo!
  Goebbels posedis, al la diablo kun sensencaĵo,
  Kaj estos venko, kredu al mi, malgraŭ ĉiuj diabloj!
  Kaj estos venko, kredu al mi, malgraŭ ĉiuj diabloj!
  
  La rusa belulino, vi scias, estas fama pro sia potenco,
  Ŝi havas pezan brunan plektaĵon!
  Kaj en bataloj kun la faŝistoj la junularo famiĝos,
  La Lumo-Lando reviviĝos, leviĝanta!
  La Lumo-Lando reviviĝos, leviĝanta!
  
  Ne lasu Hitler enŝovi sian nazon en la rusojn,
  La liphara ulo opinias, ke li estas bonega Dio!
  Ni marŝos laŭ Berlina strato,
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  
  Nia standardo estas ruĝa, la koloro de furioza sango,
  La suno jam brilas sur la Reichstag!
  Ne ekzistas pli malavara donaco por niaj karaj infanoj,
  Se la koro estas kuraĝa kaj timo estas disbatita!
  Se la koro estas kuraĝa kaj timo estas disbatita!
  Do Margarita alkuris, la malvarmo mordante ŝiajn nudajn kalkanojn, al la ponto. Ĉirkaŭe estas pikdrato kaj estas maŝinpafilturoj.
  La germanoj trinkas lunbrilon kaj fumas fajrojn. Margarita kuris al ili. La malriĉa, blonda knabineto ne ŝajnas timiga al la Krauts. Cetere, en tia malsekeco kaj malvarmo, apenaŭ iu, krom la lastaj almozuloj, kuraĝus iri nudpiede.
  Kaj la knabino komencis kanti al ili sendanĝeran kaj gajan kanton:
  Mi estas malriĉa orfo
  Mi kuras nudpiede tra la neĝo en la malvarmo...
  Sed la voĉo de la knabino estas tre klara,
  Ŝi forpelos la froston kvazaŭ perforte!
  
  La milito prenis mian patrinon per bombo,
  Patro, kompreneble, estis vokita al la fronto...
  Buklahara frato estas frostigita de la malvarmo,
  La pli aĝa fratino estas sur la eŝafodo!
  
  Malsata, mi ronĝas kruston da pano,
  Kaj miaj piedetoj estas ruĝaj pro la frosto...
  Mi estas kie manĝis la vagabondo
  Kvankam la knabino estas bela kaj bela!
  
  Mi povas diri al ĉiuj kuraĝe kaj kuraĝe,
  Ke, kompreneble, milito estu damnita...
  Ne gravas por kio ni batalas,
  La monstro Satano kulpas pri tio!
  
  Ho, la kruroj de la knabino suferas,
  Kaj ili multe doloras en ĉi tiu malvarmo...
  Mi deziras, ke baldaŭ tagiĝos en varma majo,
  Flugu la radianta falko!
  
  Ni volas fari nian patrujon pli bela,
  Sed malsato, malvarmo, neĝoŝtormoj kaj neĝoŝtormoj...
  Kien vi iras, malfeliĉa Rusujo?
  Tia malfacila sorto!
  
  Mi estas knabino, nur infano,
  Mi sukcesis sperti multon...
  Mi laboris preskaŭ de la lulilo,
  Mi studis nur por kvar aŭ kvin!
  
  Kial ĉi tiu malĝojo venis al mi?
  La kruela sorto de rompitaj koroj...
  Kredu min, tia malbono falis,
  Kio ŝajnas nur iomete kaj jen la fino!
  
  Sed la knabino sub la jugo ne rompiĝis,
  Ŝi sukcesis prepariĝi kaj marŝas...
  Ŝi estas infano, malproksima de maljuna,
  Kaj ŝi ĝuas piedpiedi nudpiede!
  
  La spuroj de la knabineto estas graciaj,
  Rafaelo faris desegnaĵojn sur ili ...
  Kaj mi kredas, ke la etulo estos feliĉa,
  La Sinjoro vidos siajn infanojn, kredu al mi!
  
  Tial mi kantas la kanton
  Al la gloro de Dio la Sinjoro Kristo...
  Mi kredas, ke la planedo fariĝos paradizo
  Kaj mi renkontos mian patron, kredu min!
  
  Tiam venos la tempo kaj ili releviĝos,
  Kiu mortis, kiu mortis kaj kiu estis malsana...
  Kaj estos feliĉo en maljuneco kaj infanaĝo,
  Ĉar Jesuo volis ĝin!
  
  Jes, mi genuiĝos antaŭ Dio,
  Mi plenumos ĉi tiun psalmon en la feliĉo de lumo...
  En la nomo de ĉiuj estontaj generacioj,
  La krimaj monstroj estos venkitaj!
  
  Tiam la knabino estos en eterna feliĉo,
  Kaj ĉiuj popoloj de Patrino Tero...
  La absoluta malbona vetero disiĝos,
  Nia popolo ne estos rompita!
  
  Ŝi krucsignis sin, surgenuiĝis,
  Kisis la arĝentan krucon...
  Ŝi faris malmulte por Dio, ŝajne
  Jesuo malsupreniris de la ĉielo por ni!
  
  Ni baldaŭ ĉiuj estos kun la Ĉiopova,
  En lia bela, ama mano...
  Niaj pensoj flugu pli alte
  Kaj forto kuŝas en infana, forta pugno!
  
  Kaj nun mi legas la preĝon,
  Ŝi diris: Dio mia, pardonu min...
  Nun ni estas sur la piedestalo kun li,
  Kaj Kristo kaj mi, kredu min, estas survoje!
  
  Kaj ni iros brako en brako kun Li en la ĉielon,
  Kaj ora pluvo falos tie...
  La Sinjoro montros Sian sindoneman karakteron,
  Kaj ĝi sendos la kontraŭulon rekte en tremon!
  
  Fine, estas feliĉo en la mondo,
  Ni atendis la aperon de Kristo...
  Ni flugas kiel anĝeloj al festeno en la aero,
  La amo de la Eternulo estas hela kaj pura!
  Post tia kanto, la nazioj emociiĝis kaj enlasis la malfeliĉan knabinon por varmiĝi kaj donis al ŝi varman teon. Margarita planis trankvile planti eksplodaĵon alivestitan kiel pano en sian sakon sub la relon, sed ne havis tempon - ŝi vekiĝis.
  La najtingalo la rabisto kaj la koboldo estis tre proksimaj. La koboldo havis baton anstataŭ nazon, sufiĉe aĉan vizaĝon kaj longajn dentegojn. Li ankaŭ estas sufiĉe alta, proksimume tri metrojn. Ne mirinde, ke li trenis la reton. Kaj Najtingalo estis dika, ruĝeca viro kun hamstrovangoj, elstarantaj antaŭaj dentoj kaj en luksa uniformo kun medaloj. Nu, plus liphararo, tipa por prusoj.
  Vidante, ke la surprizatako ne funkcias, la Najtingalo la Rabisto metis du fingrojn en sian buŝon kaj provis fajfi.
  Dominika donis al li ĉirkaŭpiedbaton per sia nuda kalkano. Kaj la rabisto pro doloro muĝas. Kaj li eĉ kraĉis sangon.
  La koboldo svingis sian klabon. La heroa knabo Dobrynya eksaltis kaj kaptis la koboldon je la haroj, falis sur la dorson kaj ĵetis lin super sin. La koboldo kraŝis sur planton kiel kakto kun floroj kaj hurlis surde. Kaj lia muĝado estis kiel tiu de sovaĝa azeno.
  Margarita rikanis. Najtingalo denove provis fajfi, kiam Dominika trafis lin en la mentono per sia genuo. Kaj li sibilis.
  La heroa knabo Dobrynya kantis:
  La koboldo demandis nin,
  Vi kamuzas ĉu vi venas ?
  Direktis al la urbo -
  Ni havas aferojn por fari!
  La koboldo provis ataki denove per la klabo. La heroa knabo evitis la baton kaj denove ĵetis la grandulon super sin, ĉar Dobrynya ne havas la forton de infano. Kaj ĉio ŝajnas funkcii.
  La koboldo denove etendis sin. Kaj li leviĝis pli malrapide. La infanoj vekiĝis kaj komencis ĵeti orajn konusojn al la marĉa diablo. Ili batis lin kaj igis lin muĝi. Kaj tiriĝi.
  Margarita skuis sian magian vergon. Kaj la konusoj komencis turniĝi en kukojn, kaj ili laŭvorte ŝmiris la koboldon per kremo, igante lin ekmoviĝi kiel loĉo en pato.
  Kaj Dobrinja Nikitiĉ levis la Rabiston Najtingalon en siajn etenditajn brakojn kaj ĵetis lin sur pezan pinon kun arĝentaj konusoj. De la bato, la Najtingalo kraŝos kaj skuos, devigante lin prirezigni la fantomon, aŭ prefere, kraĉi sangon.
  La knabo Dobrynya kantis:
  - Najtingalo la Rabisto, vi estas fiulo,
  Kaj batu vin en la vizaĝon pli forte...
  Vi nun estas morta, kanajlo ,
  Mortigu vin ankaŭ, la fajfisto!
  Kaj tiam li prenas ĝin kaj batas ĝin per sia pugno kiel eble plej forte sur la kapon. La Najtingalo la Rabisto havas sonoradon en siaj oreloj. Kaj Dominiko direktis sian montran vergon al la koboldo, kaj kiel ŝi faris kompleksan sorĉon por transformo. Kaj ĝi faros ĝin mortiga forto, en kiu estas kaskadoj de energio.
  Kaj tiam ... Estis alta trimetra vila ulo, kaj nun sur lia loko estis tablo ŝarĝita de ĉiaj tre riĉaj manĝaĵoj kaj mirindaj dolĉaĵoj. Kaj tiaj aromoj ŝprucis el ĉi tiu mirinda kuirejo.
  Dominiko ĉirpetis:
  - Ĉi tiuj estas transformoj kaj mirakloj de mirakloj,
  Ni vidas simple paradizon en ĉio ĉiela...
  Tia radia beleco ĉie ,
  La Eternulo Cebaot releviĝu!
  Fakte, sur la tablo kuŝis oranĝaj kaj oranĝaj, mirindaj, brilantaj metalaj pletoj kun kukoj, kun kremoj de dekoj da diversaj koloroj kaj nuancoj, kaj ankaŭ aliaj tre mirindaj manĝaĵoj, kaj aromaj superfluaĵoj, ĉiuj plej bongustaj.
  Kaj kiel grandiozaj estis la benkoj, ŝutitaj per mirinda pulvoro. Ne plu estas aldonado aŭ subtraho ĉi tie. Kaj glasoj ŝprucitaj per kokteloj el diversaj sukoj, kun mirindaj plenigaĵoj, kiuj ŝokis per aromoj kaj dolĉaj dezajnoj kun glazuro. Kaj kiaj burĝonoj estis tie?
  Margarita konfuzite ridetis kaj surprizite ekkriis:
  -Vi turnis la diablon! Nu, ne gravas ! Vi devas povi fari ion tian!
  Dominiko, perpleksa, demandis:
  - Ĉu malfacilas?
  La partizana knabino respondis:
  - Jes, preskaŭ neeble! Kaj vi povis fari ion tian.
  Dume la rabista najtingalo denove provis fajfi. Kaj li ŝveligis siajn larĝajn, hamstrosimilajn vangojn. Sed la knabo-heroo, tuj kiam li prenos ĝin, ŝargos ĝin per sia infana, sed mortiga, kiel sledmartelo, pugno. Kaj la fajfisto, cetere, batas pli ol unu fojon, ĝi aspektas kiel batita, gisita ora dento.
  Kaj li flugis renverse. Li falis malsupren kaj etendis sin, kvazaŭ li estus batita. Sed poste li eksaltis, denove metis la fingrojn en la buŝon kaj blovis. Sed anstataŭ fajfilo, ĉio, kio eliris, estis patosa siblo. Kaj ĝi estas tre amuza. La infanoj ridis. La Najtingalo la Rabisto grakis:
  "Mi englutos vin tuj, mi englutos vin, mi englutos vin, mi ne kompatos!"
  Responde, Dobrynya, ĉi tiu heroa knabo, piedbatis la mentonon de la Najtingalo per sia nuda kalkano. Kaj la dentoj denove flugis. Elĵetinte la brakojn, la ĉefrabisto kliniĝis malantaŭen.
  Dobrynya muĝis:
  Kaj kiun ni trovos en batalo, kaj kiun ni trovos en batalo,
  Ni ne ŝercos kun tio, ni mortigos tanon!
  Ni mortigos vin kiel tabano!
  Dominiko direktis sian magian vergon al la venkita Najtingalo la Rabisto. Margarita notis:
  - Ĉu ankaŭ vi volas transformi lin?
  La knabina aktorino kapjesis:
  - Estu almenaŭ io utila!
  La partizanino kantis:
  La knabo estis katenita de fera horaro,
  Kaj mi manĝis nur unu sanan aĵon...
  Pro la peza ŝarĝo, atako subite okazis,
  Kaj ĝi montriĝis por cibergeniulo de kolosa potenco!
  Kaj tiam Dominiko turniĝis, farante komplikan okon per sia magia vergo.
  Kaj nun, anstataŭ la Rabisto Najtingalo, aperis tuta monto da dolĉaĵoj, drakoj kaj porcioj da glaciaĵo.
  Aŭdiĝis gaja rido, kaj infanoj komencis salti el la herbo. Ili estis belaj, sed maldikaj, ĉifonaj, kaj tradicie nudpiedaj. Kaj kun granda avideco ili saltis al la regalo, en kiun turnis sin la Rabisto Najtingalo kaj la Marĉa Koboldo. Margarita fajfis per la fingroj kaj kriis:
  - Ĉesu, infanoj kaj knabinoj! Mi komprenas vin, vi malsatas post esti kaptita de ĉi tiuj fiuloj, sed unue lavu viajn manojn.
  Kaj kiel li liberigos fulmon de magia vergo. La knaboj devis kuri al la rivereto, iliaj bluaj kalkanoj ekbrilis. Fakte, estas malĝentile manĝi manĝaĵon kun malpuraj manoj.
  Dominiko demandis:
  - Kio estas ĉi tiuj, kaptitoj kaj kaptitoj de la Najtingalo kaj la Koboldo?
  Margarita kapjesis sian helan kapon:
  - Jes, ĝuste! Ni liberigis ilin. Pli precize, estis vi, kiu liberigis min. Kaj ĉi tio estas tre mojosa .
  Estis pli ol cent infanoj, knaboj kaj knabinoj. Kiel kutime, estas trioble pli da reprezentantoj de la bela sekso ol la pli forta sekso.
  Dominiko demandis surprizite:
  - Ĉi tie ili ĉiuj aspektas ne pli ol dekdujaraj. Kio, ĉi tiuj rabistoj ne mortigis plenkreskulojn?
  Margarita klarigis:
  - Ne, kompreneble, ili mortigas ankaŭ plenkreskulojn. Nur post liberigo plenkreskuloj ricevas infanajn korpojn. Kiel ĝi estis, ekzemple, kun Dobrynya Nikitich. Kaj ankaŭ ĉe mi mi ankoraŭ aspektis kiel knabino.
  La knabina aktorino rimarkis:
  - Eterna infanaĝo, kiel en fabelo, estas bonega ! Kaj vi eĉ povas diri - mojosa!
  Margarita pepis, elmontrante la dentojn:
  - Jes, ĉi tiuj estas mirindaj mondoj, en kiuj ĉio estas tre mojosa . Sed ĉi tie estas multaj danĝeroj. Aparte, estas homoj kiuj estas multe pli danĝeraj ol la koboldo kaj la Najtingalo la Rabisto.
  Dominiko demandis flustre:
  - Kiu, ekzemple?
  La partizanino diris kviete:
  - Maljunulino Ŝapoklyak!
  La knabina aktorino tweetis:
  Bone, bone, avino estas la estro!
  Amikiĝi kun ŝi estas kiel ludi kun krokodilo!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj ĵetis la konuson per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi trafis libelon. La insekto eksplodis, disiĝis en konfetojn.
  Margarita notis, skuante la kapon per oraj bukloj:
  - Ne estas bone mortigi vivulojn!
  Dominiko notis:
  - Sed ĝi estas nur insekto!
  Margarita kantis responde:
  - Vi kraĉas vian salivon en la venton,
  Ne premu cimon aŭ formikon...
  Eĉ ne rompu branĉon en la arbaro -
  La tuta vivo sur la Tero estas unu familio!
  La knabina aktorino pepis, elmontrante la dentojn:
  - Mi, vi, li, ŝi - kune la tuta lando,
  Kune amika familio!
  En la vorto ni, cent mil mi!
  La infanoj lavis sin en la rivereto. Kaj nun ili kuris al la manĝo, ĝojaj kaj brilaj.
  Dominiko kaj Margarita flustris sorĉon kune, kaj la tablo fariĝis pli longa. Nun estis sufiĉe da loko por ke ĉiuj sidiĝu.
  La infanoj, svingante la nudajn piedojn, sidiĝis kaj kantis ĥore per siaj klaraj voĉoj:
  La tablotuko disvastiĝas kiel neĝo
  Kaj la bonaĵoj estis metitaj...
  La infanoj ĉiuj sukcesos,
  Kaj rostita el Ĉeburaŝka!
  Post tio, ili komencis manĝi. Ĉi tie estas tiom da belaj infanoj, eĉ se ili estas elĉerpitaj de malsato kaj senigo.
  Dominiko kaj Margarita, ĉar ili estis bone nutritaj, sen pripensi dufoje, ekdancis. Kaj ni piedpremu viajn nudajn, ĉizitajn, sunbrunigitajn piedojn.
  La knabinoj kantis per siaj radiantaj voĉoj;
  Mi naskiĝis en kosma lando
  Kie ĉiuj knabinoj tre batalas...
  Satano ne povas venki la Patrujon,
  Al la gloro de nia patrino Rusujo!
  
  Ni povos defendi sanktan Rus',
  Kaj kiom ajn kruela kaj insida estas la malamiko...
  Ni forte venkos niajn kontraŭulojn,
  Kaj la rusa spirito kun la glavo estos glorata!
  
  Rusujo, jen mia patrujo,
  Sankta kaj kosme surtera...
  Ĉiuj nacioj estas unu familio,
  Kaj la knabino estas por ĉiam juna!
  
  Ni defendos nian Patrujon en bataloj,
  Eĉ ne unu ŝanco por la malbona kontraŭulo ...
  Super ni estas orflugila kerubo.
  Ni donu donacon al rusa soldato!
  
  En Rusio ĉio estas bona, bona,
  Kaj nia volo estos pli forta ol ŝtalo...
  La knabo havas fortan remilon en la manoj,
  Kaj tie regas kamarado Stalin!
  
  Homoj amas mian patrujon,
  Ni faros ĝin pli bela por ĉiam...
  La Patrujo ne estos ŝtelita por rublo,
  Kaj Dio Svarog estas la granda mesio!
  
  Estu glorata mia Patrujo,
  la kontraŭulon en batalo ...
  Lada Dipatrino estas kara al mi,
  Lasu la malamikojn de Rusio akiri sian venon!
  
  Se necese, ni povas verŝi la sangon de la malamiko,
  Rusio ne povas esti surgenuigita...
  La ĉasisto baldaŭ iĝos ludo,
  Kaj la granda gvidanto, Lenin, estos kun ni!
  
  Ni konkeros la vastecon de spaco,
  Ni donos feliĉon, ĝojon al la tuta universo...
  Moskvo estas eĉ pli alta ol Romo mem,
  Kun ĝia senŝanĝa potenco en batalo!
  
  Kiam la milito venos al nia hela lando,
  Ni montros al la Fuhrer nian potencan karakteron...
  La ruso ricevos malavaran kotizon,
  Ni estas pli altaj ol la suno kaj pli belaj ol la arboj!
  
  Kredu min, Rus' ne estos ruinigita,
  La Hordo ne genuigos nin...
  Batalu por via Patrujo kaj ne timu,
  La ruso ne konas malfortecon kaj maldiligenton!
  
  Nia kara lando releviĝos,
  Montros al la tuta universo sian forton...
  Kaj Satano estos detruita
  La malamiko de la Patrujo kolapsos en la tombon!
  Tiel la knabinoj, saltante per la nudaj piedoj kaj turniĝantaj kiel diabloj, komencis muĝi kaj salti per duoblaj kaprioloj.
  Ĉi tiuj estas la belaj kaj agresemaj knabinoj ĉi tie . Kaj kiel ili krias, eksaltante.
  Nu, bone, la infanoj manĝas kaj ankaŭ kantas ion propran. Kaj ili faras ĝin en tre pozitiva maniero. Ĉi tiuj estas iliaj kantoj. Kaj ili turniĝas ĉirkaŭe kiel ŝpinilo.
  Altklasaj knabinoj.
  Sed tiam tre granda papilio aperis sur la ĉielo, kiel vera drako. Kaj ŝiaj flugiloj estis tiel grandegaj, ke ili ekbrilis kiel oro kovrita per valoraj ŝtonoj. Kaj ĝi aspektis tiel mirinda kaj bela. Ĉi tiuj ja estis, sincere parolante, papilioj kiuj estis tiel grandegaj, kiel dinosaŭroj.
  Dominiko rimarkis kun rideto:
  - Vi ne vidos miraklojn ĉi tie. Mirinda!
  Margarita ridis kaj respondis:
  - Jes, ĉi tiuj ja estas artropodoj, kiuj mirigas. Sed ĉi tio ne estas la plej surpriza afero. Estas multaj aliaj tre bonegaj aferoj.
  Dominiko kantis:
  Sed nek libro nek muzeo,
  Ili ne anstataŭigos niajn amikojn!
  Kaj la knabino el la magia vergo liberigos trabon. Kaj aperis novaj koktelaj glasoj. Kaj la infanoj atakis ilin.
  Tiel bone ĉio rezultis . Kaj nur ia muziko ludas en mia kapo.
  Kaj kiel Dominiko kaj Margarita ne povas kanti;
  Belulinoj atakas nudpiede,
  Ili kuras, tiaj belaj knabinoj...
  Se vi bezonas bati la Fritz per via pugno,
  Aŭ ili tranĉos lin per maŝinpafilo!
  
  Knabinoj ne povas permesi dubi
  Ili enterigos la mortintojn de la nazioj...
  Kaj ili forte piedbatos lin de liaj piedoj,
  Kaj ie lupoj karnovore hurlas!
  
  Rusio, ĉi tio estas vorto por soldatoj,
  Kiam, kredu min, ĝi ne malvarmiĝas...
  Kvankam foje la situacio estas malgaja,
  Kie la malbona nigra Kaino triumfas!
  
  Ne kredu, komsomolanoj ne forkuras,
  Kaj se ili kuras, tiam nur por ataki...
  Kaj ĉiuj nazioj tuj estos mortigitaj,
  Kaj la Fuhrer estos levita al la hakbloko!
  
  Rusujo, jen mia patrujo,
  Ŝi estas radianta, simple bela...
  Kiu estas malkuraĝulo, ne valoras eĉ rublon,
  Kaj, vi scias, kvereli kun militisto estas danĝere!
  
  Sed sciu, ke ni venkos la faŝistojn,
  Malbono ne regos sur la trono...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kaj Dio Svarog kun grandeco en la krono!
  
  Kiu estas malkuraĝulo, kredu min, estas malforta sklavo,
  Lia destino estas unu - elteni insultojn...
  Hodiaŭ vi estas mekanikisto, morgaŭ vi estas skipestro,
  Kaj vi mem povas bati la dorson de aliaj homoj!
  
  Knabinoj havas forton, simple vulkanon,
  Foje ŝi potence malkonstruas montojn...
  La milito furiozas kun malbona uragano,
  Kaj la morto sincere falĉas la homan genton!
  
  Mi diros al vi honeste, kavaliroj,
  Ni estas fortaj kiam ni rusoj estas unuigitaj...
  Bezonas manĝeton por iri kun via forko kaj tranĉilo,
  Ni estas kavaliroj nevenkeblaj en bataloj!
  
  Kio estas nia fido al la Sinjoro Kristo,
  Kvankam ni ankaŭ respektas Lada...
  Kamarado Stalin estas kiel nia patro,
  Kaj estos loko de paradiza komunismo!
  
  Tiu, kiu iam estis mortinta, reviviĝos
  Kaj ni fariĝos pli belaj kaj pli saĝaj...
  Kaj la viro, kompreneble, estas tre fiera,
  Kvankam foje li parolas sensencajxon!
  
  En amo, nia patrujo estas kiel stelo,
  Kredu min, ĝi neniam estingiĝos...
  Granda sonĝo realiĝos
  Estos paco kaj feliĉo en la tuta universo!
  
  Mi amas Maria, mi honoras Lada sankte,
  Svarog estas bela kaj Perun estas bonega...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon,
  Sanktaj vizaĝoj de ikonoj estas al mi karaj!
  
  Kiam estos vera paradizo?
  Kredu min, ĉiuj viaj esperoj realiĝos en ĝi...
  Donu vian koron al via Patrujo,
  Ĉio estos bona, pli forta ol antaŭe!
  Post kio, fine, la liberigitaj infanoj manĝis. Ili tiam estis formitaj en taĉmenton. Pli ol cent knaboj kaj knabinoj.
  Kaj ili ekmarŝis. Dobrynya notis kun dolĉa rideto:
  - Ili batalos, mi certas!
  Kaj la heroa knabo saltis sur la drakon.
  Oenomaus notis:
  - Tia taĉmento moviĝos tro malrapide. Ni moviĝas multe pli rapide sur drakoj. Kaj ĉi tie vi ankaŭ devus scii kiam halti.
  La infanoj estis konstruitaj. Nur unu baronino estis dece kaj eĉ lukse vestita. La ceteraj aspektis kiel almozuloj, junaj ragamufoj . Tamen, estas multe pli lerte movi nudpiede.
  Dominiko notis:
  - Se la baronino knabino marŝas, tiam ŝiaj altvaloraj ŝuoj estos malkonstruitaj kaj disfalos. Eble vi devus esti nudpieda kiel ĉiuj aliaj?
  La baronino respondis:
  - Vi ne povas atendi! Pli bone sendu min al mia patro, la duko, li donos al vi rekompencon kaj ne vundos vin!
  Margarita kapjesis al Dominiko:
  -Vi havas tian magian naturan potencon. Do venu, ni kune prenu ĝin kaj sendu radiajn ŝargojn, kaj ĵetu la knabinon en la kastelon de sia patro!
  La knabino aktorino rimarkis:
  - Kio pri la rekompenco?
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Nu, ili donos al vi monujon da oro, ĉu tio vere estas multe? Plie, mi povas elvoki oron el ordinaraj arboj kaj konusoj, kaj ankaŭ vi!
  Dominiko fajfis:
  - Ŭaŭ! Do ni povas aĉeti al ni duklandon!
  La partizanino kontraŭis:
  - Estas malpermesite! Magia oro estas malpermesita esti metita en cirkuladon, alie estus pli da ĝi ol fero. Vi komprenas, inflacio de la altvalora monero!
  Dominiko notis:
  - Ĉu ĉi tio estas kiel en la hiperboloido de inĝeniero Garin?
  Margarita kapjesis:
  - Io simila. Mi legis ĉi tiun libron kiam mi estis malgranda. Jes, tiam la ora normo kolapsis, kaj ĝi estis timiga .
  Enomai rimarkis kun rideto:
  - Sed tamen, eble kreskigu baroninon? Por ke ŝi ne estu tiel abomena!
  Dobrynya kapjesis kun rideto:
  - Jes, ni tuj faros tion,
  Ni donu al ŝi ion bonegan!
  La baronino denove frapis sian kalkanon sur la herbon kaj muĝis:
  - Prenu min al mia patro! Aŭ mi ekzekutos vin ĉiujn!
  La infanoj unuvoĉe ridis.
  Subite, el sub la herbo aperis gnomo en ĉapelo. Li klare estis ankoraŭ tre juna, sen barbo. Sed kun magia vergo en la mano.
  Voĉo diris:
  - Tiam mi aŭdas la voĉon de kaprica knabino. Eble estas tempo eduki ŝin?
  La baronino muĝis:
  - Nur provu ĝin, suĉulo !
  Kaj ŝi provis movi la gnomon per sia ŝupiedo. Li skuis sian magian vergon. La kaprica knabino kaj knabo el la antikvaj homoj malaperis.
  Dominiko ekkriis:
  - Ŭaŭ!
  Margarita kapjesis:
  - Ĉi tio estas nana knabo. Speciala speco de gnomo talenta per magio. Nun li prenis la kaprican knabinon por esti kreskigita. Kaj la baronino ŝajne devos lerni kulturon, ĝentilecon kaj labori konscience.
  Enomai komentis kun rideto:
  - Kaj mi volis pugnobati ŝin! Kaj tiel, la ŝarĝo estas de viaj ŝultroj.
  Dobrynya sugestis:
  -Ĉu vi iras al Skeleto? Do eble estas tempo ekvoji.
  Margarita notis:
  - Iom pli proksime estas la kastelo de la malbona sorĉistino Bastinda, kiu posedas alian artefakton el dek du - flava rato. Jen kion ni devus kapti.
  Cetere, ni jam havas malgrandan armeon, pli ol cent uloj. Inter ili estas la heroo Phoenix Falcon. Li ankaŭ estas knabo, sed kun granda forto.
  Dobrynya notis:
  - Mi konas Fenikso'n. Ĝuste kiel li estis kaptita?
  La partizana knabino respondis:
  - Per ruzo, same kiel vi. Sed nun ni havas armeon, kaj ni sturmos la palacon de Bastinda!
  Dominika ludis kun la abs sur la stomako. Tiam ŝi prenis ĝin kaj dispremis nukson kuŝantan sur la herbo per la nudaj piedfingroj. Ŝi ĵetis ĝian kernon, kaptis ĝin en la buŝon, maĉis ĝin per siaj fortaj dentoj kaj kukis:
  - Ĉu iri por sturmo? Nu, mi ŝatas ĉi tiun ideon. Kvankam, la nomo Bastinda memorigas min pri infana fabelo. Ĉu tio ne estas tiu, kiu neniam sin lavas?
  Margarita balancis la kapon:
  - Ankaŭ mi konas ĉi tiun fabelon. Ne, ĉi tio estas iomete malsama sorĉistino. Ŝi havas tutan armeon de ratoj. Nu, kaj ankaŭ soldulorkoj. Artefa CT kun rato donas enorman potencon super ronĝuloj, do...
  La partizanino ordonis:
  - Infanoj! Elrompu la kudrilojn el la proksimaj arĝentaj piceoj, vi baldaŭ vidos ilin, kiam ni eniros la arbareton. Ĉi tio povas fari decan armilon.
  La uloj respondis:
  - Ni faros ĉion, nia savanto!
  Kaj la teamo marŝis. Kvankam estis trioble pli da knabinoj ol da knaboj, ili ankaŭ sciis marŝi. Kaj ili suprentiris la piedfingrojn de siaj piedoj. Samtempe muzikis.
  La taĉmento moviĝis en la marŝo. Ĉi tie, manĝinte, kelkaj el la uloj peze oscedis, sed la knabinoj komencis bati memfaritajn tamburojn el pavofolioj , kaj la humoro fariĝis pli gaja.
  La infanoj tretis en formacio. Dominiko pensis, ke ĝi estis kiel en la filmo pri Malchish-Kibalchish . Estis ankaŭ uloj marŝantaj nudpiede. Sed ial ne estis knabinoj en la sovetia filmo. Kaj ĉi tio estas eĉ stranga, ĉar sub la Ruĝa reĝimo ili konstante insistis pri egaleco de seksoj.
  Kaj estas tiom da knabinoj ĉi tie, kaj ili estas kiel denaskaj militistoj en la marŝo - parte homoj, parte el la elfa familio, kiel videblas el iliaj linkaj oreloj. Nu, ia matriarkeco.
  La infanoj marŝis, kaj samtempe ili komencis kanti, kvazaŭ sen tio:
  Elfia estas nia saĝa lando,
  Sub la regado de la Mesia Reĝo...
  Ĝi estis donita al ni por ĉiam de Dio,
  Por igi nian vivon pli feliĉa!
  
  La bona Enomao estu en gloro,
  Kiu venkis la malamikojn de la Patrujo...
  Vi batalas por ŝi kaj kuraĝas,
  Kaj ni baldaŭ komencos vivi sub Solcenismo !
  
  Nudpiedaj knabinoj kuras
  Ili volas batali kontraŭ la malamiko...
  Kaj ĉi tiu Orkler ne estas tiel mojosa,
  Prefere, li estas nur bildo de klaŭno!
  
  Granda senfina lando
  En kiu la volo, vi scias, de generacioj...
  Kvankam la servantoj de Satano konspiras,
  Sed la fajra genio estos kun ni!
  
  Mi kredas, ke nia premo ne povas esti retenata,
  Kompreneble, ni eldetruos niajn malamikojn al la tero...
  Vi skribu ĝin en vian kajeron, knabeto,
  Kiel mirinde estas por homoj vivi sub Oenomaus !
  
  Ni faros la Patrujon pli bela ol iu ajn alia,
  La ĉielo venos en ĉi tiu vivo...
  Ni festis nian sovaĝan sukceson
  Kaj baldaŭ ni vivos sub elfinismo!
  
  Ne, kredu min, ni orkistoj ne povas esti rompitaj,
  Kvankam la malamiko estas forta kaj tre ruza...
  Sed ni trapasos la ekzamenojn per A,
  Estu bone sub Oenomaus !
  
  La glora grandeco de la caro, kredu min,
  Kun via krono plena de diamantoj...
  Kaj, vi scias, la feroca besto estos disbatita,
  Malproksimiĝos ankaŭ la pesto, kredu al mi, lepro!
  
  Ne, por Elfia vi bezonas ankaŭ Elfrog ,
  Amikoj, ne perfidu viajn Diojn...
  Granda kaj glora estas la ĉiopova Familio,
  Ne montru viajn malfortojn!
  
  Bela Lada estas la forĝejo de la dioj,
  Kredu min, ŝi naskis amon...
  Ne malŝparu homojn nur nenecesajn vortojn,
  Malfermita senlima grandeco!
  
  Vi ne povas reteni la sagon de Elfrog ,
  Ŝi trapikos ajnan kontraŭulon ...
  Nur ne deziru stultaĵojn,
  La ŝildo de la elfa soldato kovros!
  
  Elfia, ĉi tio estas sendube potenco,
  Ŝi povas movi montojn...
  Kvankam kelkfoje la karno multe suferas,
  Ni povas malakcepti ĉiujn obstaklojn!
  
  de elfoj baldaŭ aperos ,
  Kiu tretas la universon...
  La kerubo de Dio etendos siajn flugilojn,
  Kaj estos io, kredu min, de la Kreo...
  
  Diino Lada estas glora, kredu min,
  Ŝi donis amon al ĉiuj siaj filoj...
  Kaj nun li estos forta kavaliro,
  Kaj ni forte batu la kontraŭulon en la muzelon!
  
  Vi estas Fiev , kiel la ĉefurbo por la elfoj ,
  La patrino de, kredu min, gloraj drusiaj urboj...
  Ni batu kontraŭ la kontraŭulo ,
  Ni estas kavaliroj, kredu min, ni ne estas malkuraĝuloj!
  
  Por mia sankta patrujo,
  Ni batalos tre forte...
  Elfo ne estos prirabita de rublo,
  Ja la malpezaj elfoj ĉiam sciis batali!
  
  Estas belaj knabinoj, kredu min,
  Ke ili tre impete rapidas en la malvarmo...
  La Fuhrer, sovaĝa besto, estos disŝirita,
  Ni kreskos belan, sciu, rozon!
  
  Ne, ni neniam toleros koleron ,
  Ni levu la sunlumitan Elfon...
  Granda sonĝo realiĝos
  Sub ĉi tiu ĉielo estas brile blua!
  
  Elrano venos kaj relevos la mortintojn,
  Sed ni devas revivigi ĝin por la vivo malvarmeta...
  Ni konkeros la vastecon de la universo,
  Kristo estas senmorta, kaj Judaso estas en infero!
  
  Servu Oenomai fidele,
  Kaj bonvolu ne ribeli kontraŭ reĝoj...
  La filoj de la elfoj estu en gloro,
  Elfia, ĉi tio ne estas loko sur la mapo!
  
  Ni baldaŭ konkeros la universon,
  Estu potenco super vivo kaj morto...
  Ĉiu vivanta fariĝos kerubo,
  Tiu homo estas kiel Dio, kredu!
  . ĈAPITRO N-ro 10.
  Dominiko revenis al sia akademia klasĉambro, finante ŝian sesion en la lotuspozicio. Nun ŝi denove komencis studi diversajn sorĉojn, diversajn formojn kaj specojn. Kaj ŝi faris tion kun granda volonteco.
  Post tio, mi iris vespermanĝi. Apud ŝi estis la knabino Fiesta. Ili manĝis kalmarojn en saŭco kune kaj lavis ĝin per miksaĵo de lakto kaj tomata suko. Post tio ĉio fariĝis grava.
  Post la vespermanĝo, Dominiko skermis kun Fiesta uzanta magiajn sorĉbastonojn. Kaj ŝi ĵetis grandan kukon kun kremo sur ŝin , ŝmirante ŝin de la kapo ĝis la piedoj.
  Ŝi konfesis malvenkon kaj donis al ŝi ringon de ĉiu el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj nun Dominiko estas armita eĉ pli forta kaj letale .
  Post tio, ambaŭ knabinoj duŝis kaj iris al siaj ĉambroj.
  En la ĉambro, Dominiko sidiĝis sur la liton, kunmetis siajn krurojn en formo de lotuso, kaj denove movis sian fizikan kaj spiritan esencon al alia nivelo de la mensa mondo.
  Nun ili ŝvebas sur drakoj, kaj taĉmento da infanoj marŝas sub ili.
  Gvidite fare de du knaboj: la vicgrafo kaj la heroo Phoenix Falcon. Ambaŭ knaboj estas belaj knaboj kun tre elstaraj muskoloj, kaj en nur pantaloneto. Fortaj, ni diru, infanoj. Kaj ili marŝas, preterpasante la kolonon.
  Infanoj provas moviĝi kiel eble plej rapide, kaj de tempo al tempo ili komencas kuri. Kaj ĝi aspektas kiel armeo de anĝeloj kun helaj, belaj kapoj. Kaj ili estas ankoraŭ senarmaj, krom memfaritaj bastonoj.
  Sed poste ili eniris la pinarbaron . Pluraj lupoj grumblis, sed Fenikso ĵetis pezan konuson al ili per sia nuda piedo, kaj ĝi laŭvorte rompis la kranion de la predanto.
  Li falis, kaj la aliaj lupoj komencis forkuri. Kaj la infanoj komencis ordigi la konusojn kaj branĉetojn.
  Margarita notis:
  "Mi memoras, ke iam tuta taĉmento de partiaj infanoj enscenigis seriozan batalon. Kaj la germana bataliono fuĝis. Kaj la infanoj kuris post ili kaj batis ilin per ĵetiloj .
  Dominiko konsentis:
  - Slingshot, ĉi tio estas mortiga forto!
  Infanaj militistoj, fakte, komencis konstrui ĵetilojn. Kaj faru ion kiel pafarkojn.
  Margarita prenis ĝin kaj rimarkis kun rideto:
  - Nia armilo estos la plej perfekta se ĝi estos forpelita per magio.
  Dominika pepis, elmontrante la dentojn:
  - Precipe se mi aldonas ĝin!
  Post kiam la infanoj armis sin, ambaŭ fortaj sorĉistinoj prenis siajn vergojn.
  Margarita kukis:
  - Ni elvokas unuvoĉe!
  Dominiko konfirmis:
  - Ĝuste!
  Ambaŭ knabinoj kolektis la energion de siaj magiaj vergoj kaj lanĉis ĝin per sia kolosa potenco. Kaj tiam la belulinoj prenis kaj lanĉis fluojn de energio el siaj nudaj piedfingroj tra la grupo de infanoj. Kaj tiam okazis miraklo, kaj miloj da fotoblitoj aŭ, kiel miniatura supernovao, ekflamis.
  Margarita kaj Dominiko komencis legi sorĉojn kaj ĉanti:
  Ni estas knabinoj, enirante la panteonon,
  Ili ĵuris esti fidelaj al la Patrujo...
  Tiel ke furioza malvenko atendas la orkiistojn,
  Nu, kiel pri la elfoj vivas sub sunbrilo !
  
  Nymphin estas kun ni , kiel metalo,
  Farita el bronzo, kiu estas pli forta ol iu ajn ŝtalo...
  Mi revis renversi mondojn,
  Kiel testamentis la granda geniulo Gralin!
  
  Ni faros la Patrujon pli malvarmeta,
  Kaj ni levos la Patrujon super la steloj...
  Estu sukceso kun la elfknabinoj ,
  Kvankam niaj piedetoj estas tute nudaj !
  
  Orkshist atakis mian patrujon,
  Samurajaj troloj venas de la oriento...
  Mi amas Solcesus kaj Gralin ,
  Kaj , mi kredas, ni disŝiros la kontraŭulon !
  
  Elrano estas kun ni ,
  Kiun Solcenismo , ŝerce, konstruos...
  Plej forta el ĉiuj en la universo estas la glora Familio,
  Ĝi aldonos al ni konscion kaj volon!
  
  Mi kredas, ke ni neniam rezignos,
  La Patrujo ne povas esti surgenuigita...
  Kamarado Gralin estas hela stelo,
  Kaj nia instruisto estas la saĝa geniulo Drenin !
  
  Ni faros nian patrujon,
  Pli bela kaj radianta sur la planedo...
  Kaj vi scias, estos mortiga pafilo,
  Lasu plenkreskulojn kaj infanojn amuziĝi!
  
  Brulu Elrano , ne brulu en via koro,
  Vi estas la patrono de ĉiuj elfaj glavoj...
  Ni konstruos baldaŭ, mi kredas, fortan paradizon,
  Venos Solcesus , sankta misio!
  
  Ne fidu la Orkleran bandon , amikoj,
  Ke ŝi venkos facile kaj minace...
  Ni ĉiuj estas unu familio -
  Kaj kredu min, ne estas tro malfrue por ami vian Patrujon!
  
  La Sinjoro Ĉiopova protektas nin ĉiujn,
  Levos sep-koloran flagon super la tero...
  Kaj la malbona predanto iĝos ludo,
  Ni ankaŭ povas elteni Satanon!
  
  Mi amas la Grandan Patrujon,
  En la tuta universo ne estas pli bela vi,
  Ni ne vendos Elfia por rublo,
  Ni konstruu pacon kaj feliĉon en la universo!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sonĝo,
  La granda Elfo leviĝos...
  Ĉio alia estas nur vantaĵo
  Kaj nova mesio estos kun ni!
  
  Ho Lada, mia ĉiopova,
  Vi donos amon kaj pacon al la malpezaj elfoj ...
  Mi turnas min al vi, petegante,
  Kaj se necese, batu per fulmo!
  
  Ælfria , Nia Sinjorino de la Ĉielo,
  Donis Solceson al la Universo ...
  Pro vi leviĝis la granda Dio,
  Homoj ne vere perdis sian guston!
  
  Bonvolu noti, elfoj estas tiaj,
  La elfaj dioj estas tre respektataj...
  Ni estas grandaj filoj de la Patrujo,
  Kaj filinoj ĉiam gajnas la mondon!
  
  Amikoj, ni devas preĝi al la Patrujo,
  Perun, Yarilo kaj Elfrog potenca ...
  Ni estos tre fortaj edzoj,
  Kaj ni forblovos eĉ la nubojn en la ĉielo!
  
  Nun la malamiko jam estis forpelita de Elfskva ,
  Vi multe vundis la ekologiistojn ...
  Ni estas fidelaj al Solcesus kaj Gralin ,
  Kaj estos multe da tankoj kun pafiloj!
  
  Ne, la malamiko ne povos bridi la elfojn,
  Ĉar niaj militistoj estas ĉiopovaj...
  Trapasante ekzamenojn, nur kvin,
  Por ke ĉiu knabo estus tre forta!
  
  Solcegrad estos glora ,
  Kaj ni gardos lin de la atako...
  Venos la venka vicigo de la kavaliroj,
  Kvankam sango fluas en neregebla fluo!
  
  Knabinoj nudpiede en la malvarmo,
  Ili kuras, iliaj kalkanoj brilas...
  Kaj ili batos la Orkojn per siaj pugnoj,
  La malsocietema Kain estos platigita!
  
  Ĉio estos en ordo, homoj scias,
  Ni malkovros konstelaciojn en la spaco...
  Ja estas peko dubi pri braveco,
  Kaj estos homo sur la trono de Dio!
  
  Ni baldaŭ revivigos mortintojn per scienco,
  Ni povas fariĝi pli junaj kaj pli belaj...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Al mia bela elfa patrino!
  Do la knabinoj kantis, kaj la tuta armeo de infanoj trovis sin en brila kiraso kaj kun fortaj, eĉ malvarmaj, armiloj.
  Post tio, la rearmado de la knaboj kaj knabinoj estis kompletigita. Kaj ili estis pretaj por serioza batalo.
  Dominiko kaj Margarita elsendis radiojn de potenco kiu kaŭzis grandskalajn transformojn. Kaj nun la infana armeo estis preta.
  Kaj tiel ŝi ekiris batalan marŝon.
  Dobrynya notis kun tre kontenta rigardo:
  - Ni denove venkos! Kaj ĉi tio estas nia esenco.
  Testudo la grandeco de bona Germana Tigro-tanko rampis antaŭen. Ŝi havis diamantan ŝelon, aŭ pli ĝuste, brilantan kvazaŭ kovritan per valoraj ŝtonoj. Tre bela besto.
  Margarita sprite notis:
  - Kun tia ŝelo, la testudo mem riskas fariĝi viktimo de ambicia ĉasisto!
  Dominiko kapjesis kaj kantis:
  Pecetoj estas bonaj
  Kontraŭ maŝinpafilo, ve , nenio!
  Sed ŝia kanto montriĝis ne tre racia, kaj eksterloke.
  La militinfanoj ĉirkaŭiris la testudon. Unu el la knaboj volis pafi al ŝi, sed la soldato metis sian manon sur la ŝultron de la knabo kaj knaris:
  - Ne necesas!
  Alia knabino rimarkis:
  - Por tio estas la teamo!
  Ĉi tiuj estas vere batalantaj infanoj, kiuj avidas batali.
  Dominika notis kun rido:
  Kaj maldekstre estas nia armeo, kaj dekstre nia armeo,
  Estas bone pugnobati min en la vizaĝon pro tro da drinkado !
  La militistoj estis en tre bona humoro . Kaj ŝajnas, ke ili estas pretaj komenci tre longan vojaĝon. Kaj ilia humoro vere ne forvelkos.
  Margarita rimarkis ridetante:
  - Jes, mi devas diri, ke ni estas ankoraŭ bonŝancaj.
  Dominiko demandis ridetante:
  - Kiel bonŝanca?
  La partizanino memfide respondis:
  - La fakto, ke la Granda Patriota Milito daŭris malpli ol kvar jarojn. En realeco, la germanoj povus rezisti multe pli longe sur siaj potencaj defendaj linioj!
  La knabina aktorino kapjesis:
  - Mi konsentas pri tio. Estas eĉ kelkaj alternativaj rakontoj pri ĉi tiu temo. Sed ĉiukaze ni kapablas krei miraklon. Pri la germanoj, konsciinte, ke la milito jam estas perdita, ili tute ne volis rezisti. Kaj tiel ili agis laŭ sia propra pragmata maniero!
  Margarita notis:
  - Jen unu ne tre sukcesa veturilo - jen la Tigro, tro peza, kaj kun malbone protektita junto inter la gvattureto kaj la kareno. Ĉi tiu tanko, vi devas konfesi, ne estas precipe bona. Tro peza kaj malmoderna, eĉ la kiraso ne situas ĉe raciaj deklivoj. Kaj meti la dissendon aparte de la motoro estas granda eraro.
  Dominiko kapjesis konsente.
  - Vi ne povas argumenti kontraŭ ĉi tio ! Kompreneble ĝi estas eraro! Sed aliflanke, nur la mortintoj ne faras erarojn, kaj nur se ili estas el alia vivo. Kaj mi pensas, ke ŝi estas. Almenaŭ por vi!
  Margarita kapjesis konsente:
  - Jes, certe estas postvivo! Kaj pri tio mi persone konvinkiĝis. Kaj se en ĉi tiu universo mi estas destinita perei, tiam en alia, io daŭros!
  La knabina aktorino kapjesis:
  - Kiel senfina komputila ludo kun sennombra nombro da malsamaj niveloj!
  La partizanino konfirmis:
  - Nu, jes! Io tia, kaj ĉi tio, mi devas diri, estas tre bonega ! Kaj ĉi tie vi povas ĝoji pli ol unu aŭ dufoje.
  La heroa knabo Dobrynya kantis:
  - Estas tempo, estas tempo, ni ĝoju,
  En mia vivo...
  Al la beleco kaj la pokalo, la bonŝanca klingo.
  Adiaŭ, adiaŭ, balanciĝantaj, plumoj sur kaskoj,
  Ni flustros al la sorto pli ol unufoje!
  Ni flustros al la sorto pli ol unufoje!
  Mi disŝiros la malamikon! Mi disŝiros la malamikon! Mi disŝiros la malamikon!
  Kaj aŭdiĝis la sonora ridado de la infanoj. Granda dinosaŭro aperis antaŭ la malgranda armeo . Vere, li ne aspektis tro minaca, sed li estis granda. Kaj lia korpo estas granda, sed lia kapo, male, estas malgranda, plus longa vosto. Kaj supre estas ankaŭ fingrobazarlaj naĝiloj.
  Dominiko ekkriis:
  - Ĉi tio estas besto - bonega !
  Margarita kapjesis konsente:
  - Fortika besto! Sed ne maltrankviliĝu. Se ni ne tuŝos ĝin, ĝi ne tuŝos nin!
  Kaj la partizanino ordonis:
  - Junaj militistoj - ne pafu kaj ne bruu!
  La infanoj fariĝis kvietaj. Kaj ili provis marŝi per la nudaj piedoj sen bruo.
  Dominiko notis:
  - Kaj se la dinosaŭro estas surda?
  Margarita ridetis kaj volis ion diri. Subite aŭdiĝis muĝado kaj krakado de rompiĝantaj branĉoj. Aperis besto de la grandeco de sepetaĝa konstruaĵo, kun grandega buŝo, kiel longforma kaĉaloto. Ĉi tio estas vere granda brutulo. Kaj la dentegoj longas ĉirkaŭ kvin metrojn.
  La dinosaŭro, kiu staris senmove kaj scivoleme rigardis la grupon da infanoj, vidis teruran monstron kaj kuris por forkuri. Kaj estis kvazaŭ, fakte, li estis spronita. Estas pli multekoste batali kontraŭ giganto kiel ĉi tiu sabrodenta tiranosaŭro.
  Dominiko kaj Margarita levis siajn sorĉbastonojn. La partizanino pafis unue. Kaj el la pinto de ŝia bastono elflugos murda pulsaro. Kaj li trafos la buŝon de la monstro. Kaj li estos sufiĉe bruligita. Sed responde aŭdiĝis eĉ pli terura kaj surdiga muĝado.
  Dominiko prenis ĝin kaj responde ŝi batis ĝin per sia tuta forto, agante kun potenco, kvazaŭ batante murdan amason kaj pepante:
  Dinosaŭroj, eble vi estas ĉi tie, kaj ne en Afriko,
  Eble vi maĉas fojnon por matenmanĝo,
  Dinosaŭroj,...
  Kaj la knabino sendis sian porcion de magio al la giganto. Kaj ili prenis liajn dentegdentojn, kaj kiam ili estis trafitaj, ili fariĝis belaj, rozkoloraj burĝonoj.
  Dominiko kantis:
  Mi volis fari feron
  La elefanto subite aperis...
  Flugiloj kiel abelo -
  Floroj anstataŭ oreloj!
  Margarita ekridis kaj, denove, ŝi batus ŝin per detrua kaj detrua pulsaro. Sed la infana armeo komencis superŝuti la monstron per sagoj. Kaj lia skalo-kiraso komencis bobeli .
  Dominika prenis kaj liberigis magion de kaj ŝiaj nudaj piedoj kaj ŝia vergo. Kaj ĝi bone funkciis ĉi tie.
  Estis kvazaŭ io magia ĝin prenis kaj ŝargis sin per kolosa detrua potenco.
  Margarita prenis ĝin kaj pepis, palpebrumante per siaj safiraj okuloj:
  - Ŭaŭ!
  La Tiranosaŭro kolapsis, kaj en ĝia loko aperis grandega kaj larĝa tablo, dense ŝarĝita de manĝaĵo. Kaj ĉi tie ĝi jam estis tiel luksa kaj senprecedenca, unika. Kaj tiaj brilaj bongustaĵoj.
  Dominiko kantis:
  Ĉi tio rezultis bongusta
  Kaj la aromo estas multe pli dolĉa ol mielo...
  Ni ne venkos de nulo,
  Kaj nia naturo floras!
  Margarita konfirmis ridetante, montrante la dentojn:
  - Jes, ĝi floros! Kaj tio estas bonega!
  Post tio, la partizanino aldonis:
  - Kaj vi scias kiel ĵeti magion. Ĉi tio , mi devas diri, estas mirinda! Transformu tian grandan grandecon en bongustan regalon . Ĉi tiuj ne estas orkoj aŭ koboldoj - estas pli facile kun ili!
  Dominiko kapjesis kaj kantis:
  - Ĉio neebla estas ebla, mi certe scias,
  Kaj lernu ĵeti magion, tute in absentie!
  Kaj piedbatu vian piedon sur tre forta ŝtalo,
  Kaj tranĉu la monstron per akra akrigilo!
  Margarita ridis kaj rimarkis kun rideto, ke ŝi briletas per perloj:
  - Jes, vi kantas tiel kortuŝe, ke vi ne trovos kulpon! Bonega!
  Dominiko konsentis:
  - Mi estas bonega super - batalanto pli malvarmeta ol la mondo!
  Kaj kiel li prenos kaj ruligxos per siaj okuloj, ke ili estas tiel safiroj kaj kiel steloj.
  La tablo kun manĝaĵoj alvokis la infanajn militistojn, kaj kelkaj el ili komencis alproksimiĝi al ĝi kaj preni benkojn kaj kukojn, trempitajn en ĉokolado kaj diversaj kremoj. Pli bone, prenu iom da glaciaĵo. Ĉi tio estas absolute bonega.
  Margarita blovis la kornon kaj muĝis:
  - Vi infanoj ne bezonas manĝi tro multe ,
  Ne necesas, ke vi ĉiuj rapidu en la burĝaron...
  Kaj skribu al vi kajeron,
  Movebleco ankoraŭ estos utila!
  Dominiko notis kun dolĉa rideto:
  - Jes, ĝi vere montriĝis bonega!
  Kaj ŝi palpebrumis per siaj maizfloraj bluaj okuloj.
  Margarita notis:
  - La viando de dinosaŭroj ne estas tre bongusta, kaj eĉ malpli por karnovoraj estaĵoj. Sed por manĝi la ĉevalon...
  Dobrynya muĝis:
  - Mi ne lasos vin manĝi la ĉevalon!
  Kaj la knabo-heroo kantis:
  Sivka-burka, profeta kaurka,
  Staru antaŭ mi
  Kiel folio antaŭ la herbo!
  Sivka-burka, profeta kaurka,
  Tre, tre necesa
  Renkonti vin!
  Oenomaus prenis ĝin kaj saltis de la drako. Li vere volis provi kian manĝaĵon la dinosaŭro fariĝis. Plej verŝajne, ĝi estas io ĉarma. Kaj la knabprinco prenis la kukon kun ĉokolado kaj ĵetis ĝin en lian buŝon.
  Kaj li komencis vigle maĉi, ĝi estis krema kaj dolĉa. Ĝi estas tiel bongusta.
  La infanoj ĝemis unuvoĉe:
  - Nu, mi provu! Ne estu malbonaj onklinoj!
  Margarita senkulpe ridetis:
  - Mia nomo estas Onklino? Estas amuza!
  Kaj la partizana knabino kriis:
  - Mi donos al vi dek minutojn por manĝi! Vi povas manĝi, sed modere!
  Dominiko demandis ridetante:
  -Ĉu vi devis malsati dum la milito?
  Margarita kapjesis sian oran kapon, kun la koloro de printempa leontodo:
  - Jes, kiel! Kaj ĝi estis ege laciga!
  La knabino komencis kanti per sia klara voĉo por emfazi la tragedion de la situacio.
  Kantante, la knabino eĉ saltis de la drako. Kaj ŝi komencis danci sur la oranĝa herbo per siaj nudaj piedoj.
  Kaj ŝia voĉo estis tiel iriza kaj radianta:
  Ni estas komsomolaj membroj, sonĝaj knabinoj,
  Pri la estonteco de la homoj de ĉi tiu bela lando...
  Kiam ni estas fidelaj al la Tero kaj planedo,
  Kaj ni gajnas ĉi tiun danĝeran batalon!
  
  Ĉiu komerco estas argumentita tiam,
  Fajro forte brulas en juna koro...
  Knabinoj, ĉi tio estas nur bela
  Ni malfermu la pordon al la vasteco de la spaco!
  
  Ĉiu, kiu estas viro, estas giganto
  Scienco, mi scias, donos al li potencon...
  Kredu min, nia voko estas ĉiam la sama,
  Tial Habel regas, kaj Kain estas en kaptiteco!
  
  Mi volas abundan rikolton maturiĝi,
  Por ke la planedo prosperu...
  Por ke venu bela, mirinda paradizo,
  Kaj amikeco estis pli forta ol metalo!
  
  Ni konkeros kosman spacon,
  Knabinoj kuras nudpiede tra flakoj...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Neĝoŝtormo kaj malvarmo ne timigos nin!
  
  Kredu min, niaj malamikoj ne povas venki nin,
  Nervoj de ŝtalo kaj flamo en la koro...
  Kaj la forto de la spirito, kiel vi estas urso,
  Ni levos la standardon, mi scias!
  
  Kiu amas la plej radiajn knabinojn,
  Li estas bela kaj en animo kaj bildo...
  Preparu potencan maŝinpafilon,
  Kvankam via kontraŭulo estas danĝera!
  
  Mi scias, ke ni certe venkos,
  Ni por ĉiam estos unuigitaj kun nia Patrujo...
  Finfine, estas tuta stela mondo antaŭ ni,
  Lasu la homon fariĝi forta estaĵo!
  
  La lumo de la Patrujo sen ĝiaj majestaj limoj -
  Rubenaj steloj pafas supre.
  Rus' kovris sin per senmorta gloro -
  La potenca heroo, la streisto, batas!
  
  Rowan-rubino en smeraldaj folioj -
  Safiro briletas sur la kampo , maizfloro...
  Mi sendas miajn pensojn al vi, Rusio -
  Dukapa aglo ekflugas kun kantoj!
  
  En rosgutoj, perloj estas neĝeraj diamantoj,
  Ĉio estas bona en la granda Patrujo!
  La tero estas dika, ĝi havas vejnojn kiel plumoj,
  La neĝblovoj estas forbalaitaj de la freŝa vento!
  
  En unu regiono de Rusio estas glacio, fokoj,
  EN amiko , kameloj estas la oro de la dezerto.
  Estas varme ĉi tie kiam la neĝoŝtormoj muĝas,
  Ĉar ni tenas Dion en niaj koroj!
  
  Akvomelonoj, melonoj kaj bananoj kreskas,
  Kaj ie en la somero vi kuras sur glitiloj...
  Nu, kie vi povas trovi tiajn landojn en la mondo?
  Kie popoloj estas tiel fortaj en siaj pugnoj!
  
  En Rusio, la heroaĵo estas altigita,
  En ĝi, la homo estas la Kreinto de sia propra destino!
  Ni povas batali tute bone ,
  Por ke ne venu al Rus' inundo de problemoj!
  
  Niaj virinoj estas belaj, ĉiuj scias
  Kaj ne ekzistas pli fortaj viroj kun kuraĝo!
  Patrujo, vi estas la formado de paradizo -
  Unu suverena Dio estas la Mastro de la Familio!
  
  Ortodoksaj ikonoj estos aprobitaj,
  La kampanjo, kiun soldato ekiras...
  Ni revenos hejmen kun malavara militakiro,
  Sen maltrafi takto, la pafarkistoj batas siajn malamikojn!
  
  Ni donu pacon kaj feliĉon al la tuta universo,
  Kaj kune kun Dio ni relevos la mortintojn!
  Por la gloro de nia nekoruptebla Patrujo -
  Ni certe venkos, mi scias!
  Dominika ankaŭ prenis siajn kantojn. Kaj ili dancis ĉion kune, kaj iliaj nudaj, sunbrunigitaj, fortaj kruroj moviĝis kaj dancis.
  Tiam Margarita ekblovis per la korno:
  - Lumoj estingiĝas! Jen, manĝotempo finiĝis.
  La militinfanoj kontraŭvole forlasis la tablon. Fakte, kiel vi povas ne engluti ĝin ? Kiam estas laŭvorte dekoj da malsamaj specoj de kremo. Kaj ĝi estas ege bongusta. Kaj la odoroj de ĉi tiuj glaciaĵoj, kukaĵoj, kukoj, bretzeloj kaj aliaj bongustaj kaj apetitigaj aferoj estas tiel ekscitaj kaj allogaj.
  Dominiko bojis :
  - Ne tromanĝu ! Praktiku moderecon!
  Margarita ĉirpetis:
  - Sciu ĉiuj, ke homo ne estas porko! Kaj vi devas manĝi tre saĝe.
  La heroa knabo Dobrynya, kiu mem ĵus manĝis dekduon da kukoj kaj ŝmiris sin per multkolora kremo, murmuris:
  - Ĉio ĉi estas mirinda! Sed vi devas scii kiam halti. Manĝi estas bona, sed tro manĝi estas malbona.
  La knaba princo Oenomaus konsentis:
  - Via ĉefa malamiko estas via stomako. Sed kiam oni diras - donu vian vespermanĝon al la malamiko, tio ne signifas preni ĝin laŭvorte!
  Dobrynya komentis kun rideto:
  - Sed post malfacila tago, aŭ bataloj, aŭ trejnado, vi devus manĝi bone! Alie ne estos potenco.
  Dominiko kapjesis kun rideto kaj diris:
  - Mi persone preferas solvi la proteinon en lakto por la vespermanĝo kaj trinki ĝin. Ĝi estas kontentiga, kaj nokte la muskoloj kreskas kaj ne brulas. Nu, doma fromaĝo kun fiŝoj por vespermanĝo estas tre sana. La korpo de atletoj bezonas proteinojn.
  La infanaj militistoj estis iel konstruitaj. Kaj ili denove komencis marŝi al la kastelo de la malbona sorĉistino Bastinda. La pejzaĝo ĉirkaŭe daŭre estis abunda. Tamen , ju pli for iris la malgranda, juna armeo, elmontrante siajn nudajn, polvajn kalkanojn, des pli la naturo velkis ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Ili alproksimiĝis al la regno de ratoj, kaj ĉi tiuj estas tre ruinigaj posedantoj.
  Por sin vigligi, la infan-militistoj ekkantis kaj komencis pli energie piedpremi:
  Elfia floras kiel arbusto sub reĝoj,
  Ĝi estas senfina kaj pli bela ol la universo...
  Venko malfermis senliman konton,
  Nia kredo reviviĝos en Rodnovery !
  
  La grandeco de la Patrujo, kredu, estas
  Ke ŝia kara koro leviĝu pli alte...
  Por ke la feliĉo de la universo kuŝas en
  Havi Elfian kun forta tegmento!
  
  Rimarku, ke nia elfo flugas antaŭen,
  Kaj tranĉas la ondojn per sia brusto...
  Sed ni devas, ni venos inverse,
  Kaj estos aliaj, kredu min, juĝistoj!
  
  Nia Patrujo havos grandan mondon,
  Kiu flamas per hela lumo...
  Kaj antaŭ ĉio Elrano estas la idolo de la animo,
  Kiu igas vintron someron!
  
  Jes, mi scias, estas malfacile por ni infanoj,
  Sed vi servas Oenomai fidele ...
  La boato estis trafita, la remilo rompiĝis,
  Kaj ie feroca hundo minace bojas!
  
  Ne, ni ne donos Elfon al la kontraŭulo ,
  Niaj glavoj estas tranĉitaj, kredu min, pli akraj...
  Ni staros kaj venkos denove
  Kaj ne parolu sensencaĵojn, demonoj!
  
  Jen ni kunvenas por la parado,
  Ne ekzistas pli bela sankta lando en la universo...
  Kredu min, ni sendos niajn malamikojn kune al infero,
  Kaj ni mem konstruos paradizon, sciu, eĉ!
  
  Neniu povas haltigi nin
  Ni estas la grandaj kavaliroj de la elfoj...
  Tia potenco, nevenkebla armeo,
  Kaj ni feliĉigu la tutan planedon!
  
  Ni montru nin al la mondo en beleco,
  Ni levu la sepkoloran flagon super la planedo...
  Kaj ni estos feliĉaj, kredu min, ĉie,
  Ja oni kantas heroajn agojn!
  
  Bonvolu noti, ke elfa paco estas altvalora ĉie,
  Kaj ĝi disetendiĝos senĉese...
  Kaj homoj estos feliĉaj sur la Tero,
  Ĉar ne estas honto por la Patrujo!
  
  Kiam venos la granda Solcesus ,
  Ne estos mallumo en nia universo...
  Kaj se homo kaj elfo ne estas malkuraĝuloj,
  Lia destino estas sunleviĝo kaj kreado!
  Jen kanto, kiu tuŝas la animon! Rava kaj grandioza kanto.
  Kvankam la pejzaĝo ĉirkaŭe fariĝis multe pli malbona - sulkoj arboj, hakita herbo, ĉio estas dispremita kaj kovrita de spuroj de ratpiedoj.
  Margarita notis:
  - Jes, ne atendu bonon de ĉi tiuj ratoj! Kaj ĉirkaŭe estas nuloj.
  Kun tiel radianta kaj freŝa rideto, Dominiko komentis, montrante la dentojn:
  - Ĉi tio, kompreneble, estis atendebla! Ĉio fariĝis tro sensenca . Sed kion vi povas preni de rato - krom sterko el feko!
  Kaj ambaŭ knabinoj ekridis. Post kio la tuta infana taĉmento pligrandigis sian nudpiedan paŝon. Du militistknaboj alkuris antaŭen kaj svingis siajn glavojn kiel ventomuelejoj.
  Kaj tiel la unua rato, grandeco de bona buldogo, estis hakita de la heroaj knaboj ambaŭflanke. Ĉi tio estis serioza batalfarado.
  La infanoj eĉ pli pligrandigis sian paŝon kaj laŭvorte ekkuris. Kaj tiam granda trupo da ratoj aperis antaŭe. La plej aĝa el ili estis la grandeco de bona virbovo. La knabina aktorino Dominika rajdis en batalon sur drako. Kaj ŝi estis preta batali, sed ŝia unua bato de la magia vergo trafis la pli maljunan raton.
  Kaj ĝi lumiĝis kaj fariĝis granda rondo de elektita fromaĝo kun truoj. Kaj tiel apetitiga odoro eliris el li, ke la ratoj distriĝis de la atako kontraŭ la infanbataliono kaj atakis sian iaman estron, kiu fariĝis tiel apetitiga pro la aromo de la plej delikata bongustaĵo por musoj.
  Ĉi tio montriĝis surprizo.
  Margarita notis:
  - Viaj kapabloj kreskas ĉiuhore! Kaj ĉi tio, mi devas diri, estas ege mojosa !
  Dominiko kapjesis sian oran kapon:
  - Mi povas fari multon! Kaj jen mia granda kredo! Kaj se mi komencos, tiam nenio haltigos min.
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj trafis alian taĉmenton per magia fulmo. Kaj pliaj transformiĝoj okazis.
  Pluraj dekoj da ratoj fariĝis grandaj, striitaj akvomelonoj, kiuj aspektis tre apetite.
  La militinfanoj kantis ĥore:
  Melonoj, akvomelonoj, tritikbulkoj,
  Malavara, prospera tero...
  Kaj sidas sur la trono en Elfiburg -
  Patro reĝo Oenomai!
  Kaj tiel la infan-militistoj fine batalis kun la ratoj, kaj ni haku ilin seninterrompe. Kaj la militistoj energie svingas siajn glavojn . Kaj la knabinoj komencis pafi el pafarkoj. Kelkaj el ili estis elfoj, kaj ili estis tre lertaj en pafado. Ĉi tio vere estis vera batalo.
  Kaj pluraj pliaj rattaĉmentoj iras en batalon. Ili fluas kiel profunda rivero.
  Dominiko notis:
  - Kiam ni parolas pri io malbona kaj malbona, oni sentas, ke ne ekzistas limo!
  Margarita kantis kun rideto, kiu tamen estis malĝoja:
  Militistoj de mallumo estas vere fortaj,
  Malbono regas la mondon sen scii la nombron...
  Sed vi estas la filoj de Satano,
  Ne rompu la potencon de Kristo!
  Dobrynya, saltante de la drako, komencis haki la ratojn. Li faris tion per du glavoj samtempe, kaj pro la rapidaj movoj de la knabo, ŝajnis, ke kafmuelilo funkcias. Ĉi tie komenciĝis ekstermado.
  Oenomaus ankaŭ aliĝis al la batalo. La knabo kaptis unu raton je la vosto per la piedfingroj kaj ĵetis ĝin al la alia, rompante ostojn. Tiam li kantis:
  - Mia granda forto estas granda,
  Kaj mi neniam kapitulacos al miaj malamikoj...
  De la bato de la pugno de la knabo,
  La malbona rato flugos al honto!
  Efektive, la knaba princo montras sin tre hardita batalanto en batalo.
  Dobrynya ankaŭ estas potenca, muskola, kvankam li uzis knabecajn krurojn kaj, ne forgesante pri glavoj . Kaj li komencis montri elstaran nivelon de misuzo. Kiel malmola kaj sanga ĉio estis.
  La knabo montriĝis tre agresema kaj batalema, same kiel la aliaj batalantoj de la juna armeo.
  Kaj la nuda kalkano de la knabo traboras la kraniojn de la ratoj.
  Ĉi tio estas mortiga kaj, samtempe, estas rideto sur la lipoj de la knabo .
  Dominiko uzas ŝian magian potencon por la venontaj transformoj. Kaj li estas ekstreme aktiva.
  La militisto eksaltas kaj turniĝas ĉirkaŭe. Kaj nun fluo de energio denove flugas el ŝia magia vergo. Kaj trafas la orkon.
  Vilulo, brunurso tuj iĝas ĉokolada marshmallow. Kiom bonega estas ĉi tio ?
  Margarita demandis ridetante:
  -Ĉu vi povas fari halvon?
  Dominiko kapjesis sian oran kapon:
  - Kompreneble mi povas! Kaj ĝi estos mirinda!
  Kaj la knabino liberigis magiajn ŝargojn kaj de siaj manoj kaj de siaj nudaj piedfingroj. Flamoj trafis la taĉmenton de orkoj. Kaj tuta rivero da mielo fluis... La mielo estis flav-oranĝa kaj plaŭdis kiel surfo.
  Margarita respondis ridante:
  - Sciu, ĉi tio ne estas tute kion vi bezonas!
  Dominiko kapjesis konsente.
  - Vere, ne tute halva, sed ankaŭ sufiĉe dolĉa!
  La partizana knabino notis:
  - Halva estis maloftaĵo antaŭ la milito. Sed ili manĝis mielon eĉ dum la okupado.
  piedbatis denove , ĉi-foje ĉe la ratoj, kaj kantis:
  La plej bona donaco, kompreneble, estas mielo,
  La knabo kompreneble komprenos ĉi tion...
  Eĉ iomete - kulereton,
  Ĉi tio jam estas bona, nu, des malpli tutan poton!
  Margarita ankaŭ piedbatis, unue per magia vergo, kaj poste per la nudaj piedfingroj, daŭrigante:
  Sed karulo, ĉi tio estas tre stranga afero,
  Ĉio aŭ ekzistas aŭ ne ekzistas...
  Sed karulo, mi simple ne komprenas, kio estas la sekreto,
  Se ĝi ekzistas, tiam ĝi tuj malaperis!
  Sed se vi manĝos ĝin, tiam ne estos plu problemoj!
  Dominiko prenis ĝin kaj turniĝis sur la drakon. Ŝia rideto fariĝis tiel sinistra, kaj samtempe, ĝoja. La knabino sentis kolosan forton en si. Kaj tiam ondo eliris el ŝia magia vergo. Kaj tuj kelkaj mil ratoj fariĝis bongustaj kotletoj en saŭco. Kaj ankoraŭ unu ondo de la magia vergo, kaj la ratoj fariĝis fiŝaj pladoj.
  Cetere ilia kromplado estis luksa, kun bananoj, ananasoj kaj aliaj tre bongustaj fruktoj. Kaj ĉio estas tiel mirinde bongusta kaj mirinda.
  Dominiko kantis:
  La krompladoj estas mirindaj
  La knabinoj estas ĉarmaj...
  Kaj kvar lumaĵoj brilas,
  Batu la orkon en la muzelon!
  Margarita sprite notis:
  - Bona kuiristo faras kotletojn el orkoj kaj ratoj, kaj ankaŭ manĝeblajn!
  La knabo Dobrynya prenis kaj ĵetis pezan pavimon al la frunto de la koboldo. Li trapikis sian kranion rekte kaj kantis:
  - Se vi estas tia frenezulo ,
  Mi piedbatos vin...
  Nu, kio se vi estas malsaĝulo,
  Tiam aktiva plano estas preta!
  . ĈAPITRO N-ro 11.
  La frato de Dominika Dolfinova ŝanĝis sian nomon. Kaj nun li nomis sin tre mojosa - Kaligulo. Aŭ en honoro de la fifama imperiestro, aŭ imitante la nomon de unu el la azenoj en la bildstrio pri Dunno.
  Kaj nun la batalanta knabo Kaligula Delfenoj decidis, ke li devas iri serĉi sian fratinon. Sed kie serĉi ŝian malaperinton?
  Kaj la knabo turnis sin al unu fama libro pri magio. Li, kompreneble, ne fidis al ĉiaj psikistoj kaj sorĉistoj.
  Sed kial ne provi mem eniri en trancon. Krome, lia patro ne estas homa, kaj li povas havi siajn proprajn magiajn kapablojn, kaj de tute eksterordinara nivelo.
  La knabo Kaligulo prenis la Delfenojn kaj sidiĝis sur la sofo en la lotusa pozicio. Kaj provis koncentriĝi. La juna kinoaktoro krucis la krurojn kaj rektigis la dorson. Kaj tiel la knabo plonĝis en ion tute frenezan kaj buntan, penante trovi Dominikon.
  La grandiozeco de la teatra prezentado estas malfacile priskribi. Kiam, precipe, elfoj, orkoj, koboldoj batalis... Kostuma spektaklo kun multaj knabinoj de ĉiuj nacioj kaj diversaj gradoj de nudeco. La spektaklo estas bela kaj impona en sia originaleco, precipe kiam la knabinoj ŝprucas siajn nudajn piedojn aŭ sur la varman sablon aŭ sur la neĝblovojn.
  Ili atakas frapante per glavoj kaj lancoj ĉe la kiraso de diversaj formoj de tankoj. Kaj la metalaj monstroj respondas per jetoj de varmaj flamĵetiloj. La temperaturo de la flamo estas malalta kaj la knabinoj, kriante, estas nur iomete bruligitaj, kaj krias korŝire. Kaj la orkoj muĝas eĉ pli laŭte, kaj iliaj fruntoj bang , bang, bang - multkoloraj konfetoj diseriĝas pro la batoj.
  Kaj ornamitaj biplanoj rapidas de supre, postlasante girlandojn de ŝikaj trajnoj kun diversaj kaskadoj de beleco.
  La plej freneza afero, kaj ĉi tio eĉ povas krevigi la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj, estas ke la fantazia mondo estas miksita kun realaj, historiaj figuroj, kvankam de la malproksima pasinteco.
  Stalino, ĉi-okaze, neatendite, forlasante nenecesan sekreton, rimarkis:
  - La Luftwaffe atingis la plej altnivelajn altaĵojn en aviado. Eĉ se ne
  Se vi kalkulas diskotekojn , la bombaviadilo TA-700, kapabla porti ĝis kvindek tunojn da bomboj, faris gravan impreson.
  Hitler ŝercis:
  - Sed la " Bonega Monstro " kun 3200-mm kalibro pafilo, ducent tunoj da raketoj, estas ankoraŭ nesuperita verko de milita arto.
  Stalin tiam proponis rostpanon:
  - Do ni trinku la fakton, ke la buŝo postulas ajnan arton krom milita arto!
  La granda estro de ĉiuj tempoj kaj popoloj kun plezuro gustumis la vinon sigelitan antaŭ la naskiĝo de Jesuo Kristo, kaj la mondo Fuhrer trinkis sukon el naŭdek dek fruktoj. Ambaŭ diktatoroj rigardis kiel la spuro de raketo fluganta supren klare tranĉis la ĉielon sur la ekrano. Kiel aŭdi la gajan voĉon de rusa knabino:
  - La eniro en orbiton sukcesis.
  Kaj tondra aplaŭdo de ĉiuj standoj - ĝi estas farita! La homo estas finfine en la spaco, kaj tion faris reprezentantoj de la plej grandaj rasoj sur la Tero - la rusoj kaj la germanoj.
  La tuta ĉielo de horizonto ĝis horizonto estis pentrita per ekbriloj de miloj da artfajraĵoj de ĉiuj koloroj de la ĉielarko kaj milionoj da nuancoj, kiam, ŝajnis, fabela napalmo disvastiĝis tra la inko de la nokta spaco. Samtempe individuaj ardantaj supernovaoj fariĝis klaraj surskriboj - sloganoj. Kiel: "Patrujo kaj Spaco", "Antaŭen al la Steloj", "Unuiĝo de la Popoloj de la Tero"!
  Ĉi tio estas vere ia frenezo. Estis kvazaŭ superkosma kaj fantazia prezentado estiĝis. Ia alternativa historio, kie ne estis milito inter la Tria Reich kaj Sovetunio, kaj ĝi montriĝis tre mojosa . Sed nun ĉi tio ne aspektas tre bone, por paroli milde.
  Li devas trovi sian pli maljunan fratinon. Kaj ĉi tio estas la ĉefa tasko de la knabo, kiu jam ĉefrolis serion de filmoj, kaj estis tre bela kaj muskola, kun kahel-simila muskola reliefo.
  Kaj la nova nomo Kaligulo devus esti altirinta multe da atento.
  La knabo daŭrigis sian meditadon. Kaj subite mi vidis knabinon, belan kiel anĝelo, kaj kun buklaj haroj kun la koloro de ora folio. Ŝi etendis la manon al la knabo kaj diris kun rideto:
  - Ni havas kelkajn gravajn misiojn por plenumi kun vi!
  La knabo Kaligulo demandis ridetante:
  - Kaj tiam mi povas trovi mian fratinon, kiu malaperis ie nekonata?
  La knabino skuis siajn orajn harojn kaj respondis memfide:
  - Jes, eblas. Sed via fratino nun plenumas malfacilan mesion - savi ĉiujn reprezentantojn de la pli forta sekso, super kiuj pendas la minaco de detruo. Kaj estas tiel malfacile.
  Kaligula Delfenoj demandis:
  - Kiel vi nomiĝas, kaj kiu vi estas?
  La knabino respondis kun dolĉa rideto:
  - Mi estas Margarita Korshunova, partizanino pendigita de la nazioj, kaj nun revivigita en nova mondo. Kaj jen mia destino, servi bonon kaj savi homojn.
  La knabaktoro kapjesis:
  - Mi tre komprenas vin. Do, ĉu ni volas kelkajn amuzajn misiojn? Kiel en la filmoj, sed vere?
  Margarita kapjesis:
  - Jes, kvazaŭ vere! Sed ni havas tiajn ŝancojn, ke ni ne devus timi.
  Kaligulo de la Delfenoj kaj la pionira partizano Margarita ne havis tempon por diskuti kaj akcepti la fabelan spektaklon, kaj vere eniris la novan mondon, kaj en batalstato!
  Margarita notis:
  - Ni havas nun tutan armeon. Kaj vi komprenas, kian respondecon vi kaj mi havas!
  Kaligulo respondis memfide:
  - Kompreneble mi komprenas! Kaj mi esperas montriĝi esti inda komandanto.
  Kaj la knabo turnis sian akran glavon.
  Ni rapide manĝis kaj rapidis por konstrui trupojn. Ili devus esti irintaj al Italio kiel eble plej baldaŭ kaj ekbruligi la plumojn de la papofico.
  La armeo ekiris el Vieno laŭ la tamburado kaj la ludado de grandaj trumpetoj. La infanterio ankoraŭ ne havis tempon alproksimiĝi kaj la kavalerio ĉirkaŭpaŝis. Multaj rajdantoj el diversaj landoj kiuj eniris la Caran Rusan Imperion. Tio ebligis piedpremi la montetojn per dekmiloj da hufoj. Rapidegaj kozakoj kaj malpeza tatara kavalerio rapidas antaŭen. Poste moviĝas riĉe ornamitaj taĉmentoj de la pola subnobelaro. Nu, la elegantaj sinjoroj aspektis, ke ili estas kolektitaj por reĝa parado. Krome, ĉiuj volas superi la alian en la grandiozeco de sia vestaĵo, de kasko ĝis jungilaro. Ekzistas ankaŭ germanaj kavaliroj en kiraso. La kiraso estas polurita al brilo, orumita aŭ arĝenta. Ekzistas ankaŭ svedoj kun speciala uniformo, kaj finnoj. Surĉevalaj janiĉaroj kaj Spagi, araba kavalerio.
  Kaj multaj standardoj kaj flagstangoj de popoloj de la ekvatoro ĝis la Arkta Oceano. Kaj kiom da trofeoj ... Ĉi tiuj estas la konkeritaj potencoj.
  Kaj jen venas la aŭstroj , kaj kun ili la germanoj. Ni volontulis por la ekskurso. Ankaŭ la ideo prirabi Italion estas granda tento. La naturo estas malavara tie kaj estas multe da mono! Kiel aliaj bonaj aferoj, kiujn oni povas kolekti per ŝoveliloj.
  Kaligulo la Tomboy kantis:
  Nia armeo estas forta
  Ŝi protektas la mondon...
  Nu, kio se estos milito,
  Ĝi ne estas je nia flanko!
  Kaj la knabo frapis sian nudan piedon en la flakon. Kompreneble, li surhavis nur pantalonon, ĉar li moviĝis tiel rapide en bataltranco, ke liaj vestaĵoj nur malhelpus kaj ŝiriĝus.
  Margarita demandis sian amikon kaj kunan neniigilon:
  - Aŭ eble vi efektive kantos? Cetere, ĝi estas ĝuste via!
  La knabaktoro kapjesis kun rideto, kiu estis kiel lupido:
  - Kion vi pensas, mi ne povas?
  Kaj Kaligulo de la Delfenoj komencis kanti;
  Ho, ĉi tiu mondo, vi estas tiel malĝoja,
  Nur maro de larmoj - oceano...
  Kie estas la tagmeza astra vojo de la animo,
  La mortinta hurlado revis atingi Edenon!
  
  Ĝi enhavas la glacion de koroj, frostitajn krustojn,
  Kaj la arda varmo de enviaj pasioj.
  Kiel malnobla, kiu estas eĉ juna en karno,
  La malgaja najtingalo ludas en funebro!
  
  Kiel la muko de lignopeco, la spirito de rutino,
  Kaj la kadukiĝo de la tombo pro zorgoj.
  Sed ni povas se ni estas kunigitaj
  Eligu la homojn el la marĉo!
  
  Dispelu la malnoblecon de la universo,
  Forigi malbenojn estas terura signo ..
  Ni ne povas porti la bridojn de sufero,
  La Diablo fariĝu polvo!
  
  La planedo rapide forĵetos siajn ĉenojn,
  Tamen ĝi ne forlasos orbiton.
  AL Ni traktu unu la alian honeste
  Tiam la homoj leviĝos!
  
  Vi povas leviĝi sen timo,
  Ne premu aliajn homojn...
  Por ke la bastardo ne naĝu kun graso,
  Por ke nia patrino ne maljuniĝu!
  
  Ni trinkos iom por tio,
  Vino kiu estas pli dolĉa ol la mielo de abeloj!
  Estu problemoj en la realo ,
  Sed la horo de kalkulado ne venis!
  
  Tiam ni konstruos ĉielan paradizon,
  Ĉiuj infanoj ĝuos eterne.
  Ni flugas kiel sago en ĉielan flugon,
  Brila sonĝo realiĝis!
  La kanto finiĝis kaj, kun ĝi, la batalema paro moviĝis de la pejzaĝo de la italaj Alpoj al ...
  Obusoj eksplodis, kaj multe pli modernaj pafiloj pafis. Jen estas Port Arthur, la legenda urbo. Estis lia falo kiu markis la malkreskon de la Romanov-dinastio kaj la tuta Aŭtokratio kiel tutaĵo. Se tiu ĉi fortikaĵo staris, ne estus okazinta tia grandskala revolucio. Maksimume ili farus iom da bruo kaj demetus siajn martelojn kaj rikoltojn. Sed estis la malvenko ĉi tie kiu kondukis al la ĉeno de eventoj, kiuj kaŭzis la Grandan Oktobran Revolucion.
  Ĉu ĉi tio estas bona aŭ malbona? La evento estas multekosta. Milionoj da viktimoj kaj elmigrintoj, sed poste, la lando signife akcelis sian disvolviĝon.
  Eĉ se je tre alta kosto, la loĝantaro de Rusio malpliiĝis je cent milionoj da homoj.
  Kiel oni diras, sangoverado resanigis la pacienton.
  Sed nun estas ŝanco, rekaptinte Port Arthur, reiri la historion kaj sekvi unikan linion. Kiam, ekzemple, la Romanov konservas potencon, kaj eĉ en la aŭtokrata versio. Ĉi tio kompreneble estas sciencfikcio, sed interesa. Do, vere, kio atendas Rusion, se konservos la versio de carismo?? Stagno, aŭ inverse, venko?? Ĉu la sistemo de absoluta monarkio fariĝos pli efika ol la okcidentaj demokratioj?La lasta jam fariĝis moda. Efektive, la rilatoj inter la dudekunua jarcento Rusio kaj la Okcidento grave malboniĝis. Post tio, estis modo serĉi manierojn alternativaj al okcidenta parlamentismo. Aperis la koncepto: administrita demokratio. Jen kiam formale okazas liberaj elektoj, sed fakte iliaj rezultoj estas antaŭdeterminitaj. Sed ĉi tiu formo de registaro estas malstabila, kaj la partio en povo, por konservi sian pozicion, jam limigas demokration per leĝaro. Kaj tiam ĉio iras al diktaturo, la opozicio jam perdas reprezentantaron en la parlamento.
  Kaj tiam la mekanismo de subpremo kaj teruro estas lanĉita, aŭ, male, revolucio okazas, aŭ de supre, kiel sub Gorbaĉov, aŭ de malsupre, kio ankaŭ okazis pli ol unufoje.
  En Rusio dum la Aŭtokratio ĉio estas pli simpla. La reĝo havas absolutan potencon: ekzekuti, pardoni, ordoni. Li havas la plej altajn jurajn, plenumajn kaj leĝdonajn povojn. Estas Ŝtata Konsilantaro de personoj nomumitaj de la monarko, kiuj nur konsilas lin, kaj estas oficistoj, kiuj plenumas la volon de la reĝo.
  La Ŝtata Dumao limigis la monarkion de absolutismo, senigante la imperiestron je la rajto fari leĝojn, kaj, delvis, prenante kontrolon de la buĝeto. Sed plej grave, estis la Dumao, kiu fariĝis brediĝo kaj vipuro por diversaj konspiroj. Ĉi tio estas ĝia negativa!
  Ĉiukaze, eĉ la partizanino ne estis kontraŭ helpi la reĝon. Margarita demandis Kaligulon al la ĉikananto:
  - Do la elekto estas klara, ni ataku!
  Terminator-knabo respondis:
  - Ne ekzistas alia elekto! Kompreneble ni atakas!
  Kaj la tranĉa kaoso komenciĝis. Akcelinte helpe de magiaj kapabloj je sescent kilometroj hore, la kerubaj knaboj, preskaŭ ne atentante la eksplodojn de obusoj kaj mitralaj pafoj, eksplodis en la vicojn de la malamiko. Feliĉe ankaŭ la vetero estis malbonŝanca, pluvo kaj mallumo. Kuropatkin ankoraŭ ne sendis homojn sur la ofensivon. Kaj li faris artilerian preparadon. Kontraŭe al popolkredo , la generalo kaj eksministro pri defendo ne estis malsaĝulo. Kuropatkin provis prizorgi la soldatojn kaj batali science. Jen kio lasis lin malsupren. Nedecidemo, malrapideco, la deziro bati certe, agado laŭ ŝablono - senigis la sukceson de la batalo kun la kuraĝaj japanoj. Tial, ne necesis atendi, ke la aŭdacaj atakoj de Suvorov kaptu Port Arthur sur la movado. Ve, Kuropatkin venkis nur ĉar post la morto de la korpuso de Nogi, la japanoj, ankaŭ sen ŝanĝanta formacion, grimpis antaŭen, atakante fronte. Kaj kiel rezulto, ili batis siajn vicojn kaj ruliĝis reen.
  Sed nun Kuropatkin havas kaj kaptitajn konkojn kaj sian propran.
  Ĉi tio signifas, ke vi povas fari artileriajn bombardojn eĉ dum pluraj tagoj, kalkulante, se la japanoj rompiĝos. Kaj ĉi tio malgraŭ tio, ke imperiestro Nikolao donis kategorian ordonon tuj sturmi la fortikaĵon kaj fini la militon, kiu estis ruiniga por la trezorejo.
  Ĉi tie, kompreneble, Kuropatkin estas inter roko kaj malmola loko. Sed Port Arthur estas potenca fortikaĵo, kaj nun kiam la japanoj ekloĝis en ĝi - provu ĝin, prenu ĝin!
  Sed Margarita kaj Kaligulo de la Delfenoj, hakante per glavoj kaj ĵetante la nudajn piedfingrojn per la kruroj de siaj infanoj, sed facilmovaj kiel helicklingoj, moviĝis laŭ la bastionoj, liberigante ilin de soldatoj. Antaŭ ĉio, vi devas scii la regantajn altecojn kaj tiam eblos malfermi la vojon por la atakantaj trupoj.
  Hakante samurajon, Margarita sprite rimarkis:
  - Kutime ili batalas pro progreso, sed ni, evidentas, ŝajnas batali pro regreso!
  Kaligulo la knabo rikanis:
  - Ĉu vi volas diri, ke la rekapto de ĉi tiu fortikaĵo plifortigos la pozicion de la Aŭtokratio?
  Kaj li plenumis tutan serion da teknikoj per glavoj. Tiel oni portis liajn glavojn.
  Kaj la nudaj piedoj de la knabo faris batojn , kiuj rompis kapojn, kolojn kaj ostojn.
  Margarita, lekante per la manoj kaj piedoj la sangon el siaj lipoj, kiu abunde disiris de siaj rapidaj batoj, konfirmis:
  - Almenaŭ eĉ tiel! Post ĉio, estas klare, ke monarko, kiu gajnas militojn, fariĝas populara. Almenaŭ por momento. Tiam la venko estas forgesita, kaj la averaĝa homo, aŭ ordinaraj homoj, estas tiritaj en banalan laborrutinon. - La partizana knabino per unu piedbato , terenbatinte ses japanojn samtempe, kaj du estis trapikitaj de sia propra bajoneto pro forta puŝo, ŝi aldonis. - Eble ĉi tio estas nur provizora malliberigo!
  Kaj denove ŝi movis sian nudan kalkanon, venkante kvin militistojn de la lando de la leviĝanta suno, inkluzive de tri oficiroj.
  Nudpieda knabo en pantaloneto, hakante la japanojn kiel brasikon, Kaligulo logike rimarkis:
  - Post la venko komenciĝos rapida ekonomia kresko en Rusio. Tio signifas, ke homoj vivos pli bone, kaj revoluciaj sentoj malkreskos.
  La juna militisto piedbatis la kanonon tiel, ke deko da samurajaj soldatoj flugis renverse . Terminator knabo aldonis. - Homoj kutime tumultas pro malsato!
  Margarita, elkraĉante oston el distranĉita kranio el sia buŝo, la kraĉo trafante tri japanajn soldatojn, nur parte konsentis:
  - Efektive ĉi tio ne estas vera! Jes, revolucioj kaj tumultoj kutime estas spronitaj de plimalboniĝo de la ekonomia situacio, sed ... Ja la decembristoj ne ekagis pro sia propra malriĉeco.
  La militista knabo Kaligulo, farinte papilian movon kaj detranĉinte dekduon da japanaj kapoj, tiam konsentis:
  - Ĝuste, ne pro malriĉeco! - La juna militisto detranĉis tutan manplenon da artileriistoj kaj aldonis. - Ne ĉiam utilas pensi per la stomako!
  Margarita korektis, daŭre brutale haki, tiel ke la membroj de la japanoj disiĝis:
  - Pli precize, pensi per la stomako neniam utilas!
  Kaligulo la sovaĝulo ĉi tie konsentis, hakante la samurajon kaj ĵetante iliajn kaskitajn kapojn en diversajn direktojn, kaj kun granda fervoro:
  - Vi centprocente pravas! Estas nenio por kontraŭi!
  Militisto kaj vera pionira partizano, kaj krome, la plej serena princino, ricevinte ĉi tiun titolon pro siaj servoj en unu el la magiaj mondoj, grumblis:
  - Kaj ni forigos la grason de ni mem! Tiel estu - banzai !
  Sen kompato nek halto, Kaligulo, hakante per glavoj kaj rompante japanojn per la piedoj , eĉ kantis:
  Ne vane oni sendis min al Rus',
  Alportu al vi gracon!
  Mallonge! Mallonge!
  Resume - silentu!
  Kaj post tiaj vortoj la sango fluis eĉ pli forte. Kompreneble, estas domaĝe por la japanoj. La nacio estas laborema kaj admirinda, sed ĝi falis sub la muelŝtonon kaj nun haltas. Ĝuste kio okazos - faruno aŭ faruno, demando de demandoj!
  La nudpieda partizana knabino Margarita, farante dekojn da batoj en sekundo kaj impete grimpante, disĵetante ĉifitajn kadavrojn, sur la sekvan bastionon, deklaris, movante la piedon al la sekva samurajo en la makzelo, kaj kun surprize trafa aforismo:
  -Milito estas malnobla afero, farita per altaj pensoj!
  Kaligulo, la knabaktoro, kiu moviĝis eĉ iom pli rapide ol sia amatino kaj de kies nuda torso kun kaheloj de muskoloj, la pluvo forlavis sangon kaj ostajn fragmentojn, daŭrigis:
  - Milito elĉerpas la korpon, sed kuraĝigas la spiriton!
  Margarita kreis kaskadon de kaprioloj, tranĉante la japanojn, kaj kantis frazon de furoraĵo de la sepdekaj de la dudeka jarcento:
  - Gajo, graco kaj plastikeco! Ĝenerale , plifortigante, vigle kuraĝigante, ellitiĝi kaj gimnastiko!
  Kaligula Delfenoj, per bato de sia muskola kruro ĝis la ingveno, devigis la japanan kolonelon flugi tra la aero kaj tuj terenbati du maŝinpafilojn starantajn sur la turo. Mekanikaj monstroj kraĉantaj plumbon, per inercio, falas, batas siajn proprajn , falĉas la vicojn. La Terminator-knabo riverencis:
  - Pardonu, malvast-okula , sed mi volis esti la unua! Kaj ne nur mi volis, sed mi volas!
  Margarita, faligante alian turon per maŝinpafiloj faritaj en Usono per sia nuda piedo saltante, logike rimarkis:
  - Ne estas malbone esti unua, certe, sed ili ne devas kuiri la bulojn de malantaŭe!
  La knabo-aktoro Kaligulo, ĵetante ĵetaĵon per siaj nudaj fingroj, la eksplodema shimosa eksplodis, disĵetante la samurajon, diris:
  - Tiu, kiu nokte kaj tage boligas la bulojn, ne lasos sin manĝi vivanta!
  Margarita ridis kaj saltis kaj frapis sian nudan piedon en la metalon de la maŝinpafilturo. La rustorezista ŝtalo refluas, kaj la japanaj oficiroj flugas renverse, svingiĝantaj iliaj botitaj membroj. Vere, ili aspektis kiel insektoj.
  Ankaŭ Margarita parolis ĉi tie:
  - Vagabondo povas eĉ surmeti "boton" kun kalkano!
  Kaligulo la huligano, ankaŭ batante pafilon en salto kaj igante ĉiun forflugi, rimarkis:
  - "Botoj" ne metas ŝuojn al iu, kiu ne havas la cerbon por poluri ŝuojn!
  Margarita respondis denove turnante kaj tranĉante tutan taĉmenton da japanoj. La Terminator-knabino ankaŭ brilis ĉi tie:
  - Sufiĉe strange, estas multe da honestaj homoj ĉe la supro, sed estas malmultaj inter ili, kiuj povas fari sen trompa ruzo en sia kariero-kresko!
  Kaligulo turniĝis kiel vundo supren, terenbatante kaj detranĉante la japanojn, kaj prudente certigis:
  - Politikisto ludas juste same ofte kiel ministo malsupreniras en minejon en blanka mantelo, kaj la motivo estas la sama: eltiri subvenciojn por lavi makulitan reputacion!
  Margarita respondis al tio, skuante sangon el siaj haroj:
  -Politikisto, li estas mensogulo en la vivo kaj hipokritulo en la faroj, sed la morto estas justa eĉ ĉe tiu ĉi fripono!
  La Terminator-knabo frakasis japanan pafilon, rompante la ostojn de du dekduoj da soldatoj de la Imperio de la Leviĝanta Suno, kaj respondis:
  - La morto estas honesta, ĉar ĝi ĉiam venas, sed ĝi estas arbitra en la elekto de la tempo de sia vizito!
  Port Arthur estas granda urbo, kaj ĝi havas multajn defendajn liniojn. Do, bedaŭrinde kaj feliĉe, la batalantoj havas sufiĉe da tempo por batali.
  La knaba batalanto Kaligulo, hakante la batalantojn per glavoj, eĉ ĵetante pizon de neniigo per sia nuda piedo, disŝirante la samurajon, kantis:
  - Kiel mi ne provis, kiel mi ne strebis! Ne gravas, ĉu iu estis tie por batali!
  Margarita, detranĉante alian aron da soldatoj, kiuj estis mortantaj sub la batoj de partizana knabino, kiu ekbrilis kiel fulmo, rimarkis:
  - Kaj iagrade, ni mem petas batalon. Ja, konfesu, Kaligulo, ĉu vi volis iri al Port Arthur?
  La juna terminanto diris honeste:
  - Nature! Ĉi tio estis mia plej pasia deziro.
  Margarita, la partizanino, denove detranĉante la japanojn kiel razklingon, ridis:
  - Nu, jes! Savu Rusion de la plej ofenda malvenko en la tuta miljara historio de la militoj de nia lando!
  Knabo Kaligulo detranĉis du dekduojn da japanoj per kelkaj svingoj, korektis sian kunulon:
  - La plej ofenda malvenko, eble, estis dum la unua milito kun Ĉeĉenio.
  Margarita kapjesis konsente al tio, eĉ plirapidigante la hakprocezon:
  - Sendube! La kontraŭulo, kontraŭ kiu ni perdis, estas tro malforta! Estis tiom multe da tiu Ĉeĉenio, kaj eĉ duono de ili batalis por ni.
  Kaligulo la sovaĝulo ridis, provante antaŭi sian partneron en la procezo de ekstermado:
  - Kiel Moska bojas al elefanto!
  Margarita , denove forskuante ostojn kaj sangajn panpecetojn el siaj haroj la koloron de neĝo kun disverŝiĝo de oro, daŭre ekstermante la kuraĝajn japanojn, kiuj ne volis kapitulaci, kun kreskanta intenseco, per manoj kaj piedoj:
  - Kiam la armeo kaj la popolo ne volas batali, tiam okazas tiaj mirakloj. Kaj en la unua ĉeĉena milito, kaj en la rusa-japana milito.
  Kaligulo de la Delfenoj estas devigita, ekstermante la samurajon, konsenti:
  - Vi pravas! La popolo de Rusio, bedaŭrinde, ne volas batali kontraŭ la japanoj. - Kaj la juna batalanto, lasinte tutan samuraj-kompanion kun la kapoj detranĉitaj, aldonis:
  - Sed en nia persono aperis mirakla faktoro, kiu permesos al ni gajni la nepopularan militon. Estas eĉ simbole, ke en milito sen reĝo en la kapo, keruboj helpas!
  Margarita, kraĉante sangon el siaj lipoj kaj ĵetante venenajn kudrilojn per siaj nudaj plandoj, trapikante la japanojn ĝismorte, rimarkis:
  - Kaj tamen tria interveno niaflanke estas necesa!
  Caligula la knabo, lasinte alian vicon da kadavroj tranĉitaj en fragmentojn, ne aparte dubinte pri tio, tamen demandis:
  -Ĉu vi certas pri ĉi tio?
  La juna militisto, kompletigante la ekstermon de la japanoj en Port Arthur, konfirmis kun suspiro:
  - Sur la maro, Togolando estas tro forta. Kaj kia komandanto, aŭ pli precize ŝipa komandanto Roĵdestvenskij, bedaŭrinde estas tro konata. Infanoj verŝajne eĉ pli bonas pri naŭtikaj strategioj!
  Kaligulo, kiu tranĉas la samurajon sen kompato, estas devigita konsenti kun la evidentaĵo :
  - Kompreneble, kun tia persono kiel Roĵdestvenskij, eĉ ricevinte sep pliajn batalŝipojn konstruitajn en Argentino, kaj riparinte la ŝipojn de la unua Pacifika eskadro levitaj de la fundo, oni ne povas kalkuli je venko. Precipe se vi memoras, ke kvindek unu rusaj ŝipoj batalis en Tsushima, kaj nur unu japana destrojero estis mallevita!
  Margarita, ekscitita, rompis la kanon de la pafilo, kaj per alia svingo de la glavo de kvar japanoj, kaj per akra kudrilo de tri pli, aldonis:
  - Kaj ankaŭ estas signifa, ke la eskadro de la kuraĝa admiralo bone povas esti kaptita antaŭ ol alveni al la bazo fare de la evitema kaj karnovora Togolando . Ĉi-rilate, la pozicio de la Rozhdestvensky-floto estas ege malfacila.
  Kaligulo la sovaĝulo, lanĉante kun siaj kruroj same facilmovaj kiel simio, alian ŝelon, kiu mortigis la japanojn kiel teran minon, ŝercis:
  Kiel svedo apud Poltavo,
  Roĵdestvenskij havis problemojn...
  Li aspektas kuraĝa
  Fakte, estas la malo!
  La partizana knabino, daŭre disrompanta la malamikon kun duobligita forto, kaj lasante amason da kadavroj, logike kaj kun kalkulo, notis:
  - Se vi ne venkas Japanion surmare, tiam la obstina samurajo batalos dum longa tempo, kaj la trezorejo de la rusa krono jam estas malplena, kaj la homoj estas en rando. Ni devas rapide fini la batalon per sonora venko. Alie, okazos revolucio kaj estiĝo de eble nenecesa kaj eĉ malutila parlamento por Rusio!
  Kaligulo, la aktoro-knabo, kubutis la japanan generalon kaj igis lin flugi en la altaĵojn, kaj samtempe terenbatis tri maskitajn ulojn malsukcese provante deploji primitivan bombolanĉilon. Terminator-knabo diris:
  - Se estas sufiĉe da tempo, kien ili iros?
  Margarita, hakante la japanojn en splitojn kaj sangan malordon, rimarkis alarmite:
  - Estas problemo ĉi tie. Nun ni tiel moviĝas de fortikaĵo al fortikaĵo. Kio pri la maro?
  Tomboy Caligula subridis kaj ellasis fajreron el siaj okuloj, kiu trafis la municiejon. Okazis eksplodo, kiu ĵetis tutan batalionon da japanaj soldatoj en la aeron.
  La knabaktoro kriis super la muĝado:
  - Nenio speciala! Kun niaj datumoj, ni bone naĝas, ni ne dronos per glavoj. Li naĝos de ŝirmita al ŝirmita, purigante la ferdekojn!
  Margarita, kies glavoj, kiel akra razilo, fortranĉis multenombrajn, kuraĝajn, sed sensence mortantajn soldatojn, ridetis responde per eĉ pli brile akraj dentoj:
  - Vi certe estas giganto de penso!
  Kaligulo de la Delfenoj, tranĉante la japanojn kvazaŭ ĝi estus komputila ludo, respondis honeste:
  - Se ni prenas la rapidecon de pensado, tiam ni, fakte, ne havas egalulon !
  La Terminator knabino konsentis kun tio, kaj por esti konvinka, ŝi piediris tra tuta bataliono de samurajo.
  Kaj ŝi postlasis sangan spuron kun spuroj de la nudaj, ĉizitaj piedoj de la knabino.
  Samtempe ŝi deklaris:
  - Kaj la rapideco de la korpoj, kio estas multe pli signifa!
  Kune, kaj rapidante tiel rapide, vi devas povi konservi ekvilibron kaj ne fali. Kaligulo la huligano pli-malpli sukcesas. Ĝenerale, teorie parolante, aŭtokratio sen konstitucio ne devus ekzisti en Rusio por ĉiam. La ekzemplo de okcidentaj landoj kun siaj parlamentoj estas tro kontaĝa. Sen mencii la fakton, ke la oligarkoj volas ekzerci sian potencon ne nur en la ekonomia, sed ankaŭ en la politika aspekto. Nuntempe ili pli-malpli amikas kun la aŭtokratio, kaj verŝajna venko en la Pacifika Oceano kaj la posta ekspansio en Ĉinion plifortigos tiun ĉi amikecon por longa tempo. Cetere, la rusa-japana milito estas tre grava ankaŭ el longtempa perspektivo. La kreado de Flava Rusio kaj la inkludo de ne nur Manĉurio, sed ankaŭ de aliaj ĉinaj regionoj, povus konduki al la fina dividado de la Ĉiela Imperio. Tio signifas , ke la potenca ĉina koloso en la dudekunua jarcento, kiu pretendas esti Superpotenco kaj tutmonda hegemonio, ne povos ekzisti kiel ŝtato.
  Kaj plej verŝajne, sen la Oktobra Revolucio, la kolapso de la tutmonda kolonia sistemo ne okazos. La mondo estos pli racia kaj pli sekura ol en la dudekunua jarcento, kiam estas pli ol ducent ŝtatoj sur malgranda planedo. Anstataŭe estiĝos pluraj imperioj, eble eĉ la rusa fariĝos la plej potenca, aŭ almenaŭ la plej vasta.
  Ne estas tiel malfacile antaŭvidi, kio okazos okaze de venko super Japanio. Plej verŝajne , Germanio, por kiu la rusa armeo fariĝos granda aŭtoritato, ne riskos deklari militon al Rusio. Sed eble li volos militon sur unu fronto, trafante Belgion kaj Francion.
  Tamen, caro Nikolao estas tia, ke li povas bone ataki , kiel okazis en reala historio, al la malantaŭo. Nu, almenaŭ por ke la agresemaj germanoj ne povu fariĝi tro fortaj.
  Poste la unua mondmilito denove. Rusio eble havas ĉinajn dividojn kaj potencan Pacifikan Floton ĉe la fronto, kio estos pluso, sed ... En la reala historio, Japanio batalis flanke de la Entento, en la sama alternativo, la Lando de la Leviĝanta Suno povas montri deziro de venĝo. Kaj tiam ni ricevos duan fronton en la oriento. Kaj ĉi tio ne estas tre bonega .
  Krome, oni ne povas atendi signifan plifortigon de la rusa armeo, kompare kun la Reala Historio. Kvankam, kompreneble, rapida ekonomia resaniĝo povus komenciĝi pli frue, ne en 1909, sed en 1906, kaj esti eĉ pli kruta. Post ĉio, la venko de Rusio povus plifortigi la fidon de eksterlandaj kaj enlandaj investantoj al la reganta reĝimo, kaj la enfluo de kapitalo estus pli granda ol en la realeco.
  Ĉi tio siavice pliigos financadon por la armeo. Krom se, kompreneble, la cara registaro montriĝas tro memfida. Kiam, precipe, ŝajnas, ke ni venkos ĉiujn kaj ruliĝos ilin en asfalton. Principe, la rezulto de la unua mondmilito, ĉi-kaze, tute ne estas evidenta. Kaj eble tiam, por ke ĉio estu bone solvita, ni devos interveni kvaran fojon.
  Kvankam principe ne estas ekskludita la ebleco, ke tute ne estos Unua Mondmilito. En ĉi tiu kazo ... Estas jam malfacile diri kiel pluaj eventoj evoluos. Kiom longe regos caro Nikolao la 2-a, kaj kiu lin sukcedos? Tsarevich Alexei estas en dubo; li eble ne vivas ĝis plenaĝeco. Frato Miĥail kaj liaj infanoj? Kaj ĉi tiu kaj aliaj opcioj estas eblaj.
  Kiom longe povas vivi Nikolao la 2-a? Ne estis longhepatoj inter la Romanov, sed, ĝenerale, caro, kiu trinkis malmulte kaj ne fumis, povis vivi sufiĉe longe. Kaj kvankam li estis kreditita je mildeco kaj bonkoreco de koro, li ne estis liberalulo. Do estas neverŝajne, ke la imperiestro donos konstitucion sen ekstrema premo. Tamen, la vojoj de la Sinjoro estas neesploreblaj. Ĉio povas okazi kiel malplej atendite. Kaj la lupo fariĝas ŝafido, kaj la ŝafido en lupon!
  Kaj nun ili estas ekstere tiel belaj kaj belaj infanoj - knabo kaj knabino, de sufiĉe tenera aĝo, malbarante fortikaĵon post fortikaĵo kaj bastionon post bastiono. Jen, ekzemple, la ĉefa monto kun la simpla nomo Vysoka. De ĉi tie oni povas vidi la tutan havenon kun la rusaj ŝipoj de la unua Pacifika eskadro riparitaj, same kiel aliaj placoj kaj aliroj al la urbo.
  Margarita, memfide dehakante multajn kaj sangantajn japanojn, ordonas:
  - Nu, ĉu ankaŭ ni purigu ĝin?
  La knaba batalanto Kaligulo, finante la lastan samurajon per siaj glavoj, respondis sarkasme:
  - Kompreneble, ni purigos kaj repurigos!
  Kaj la geedzoj rapidis al la alteco kun la rapideco de ĉasaviadilo. Ni devas rapidi. En la monato de marto, la noktoj ne estas tiel longaj, kaj dum la tago, eĉ kun ilia rapideco, estas neverŝajne, ke eblos tute eviti trafojn de multaj musketoj, tio estas fusiloj kaj, plej grave, maŝinpafiloj. .
  Estas bone, ke ne ekzistas aŭtomataj maŝinoj. Kaj iel pli trankvila. La leviĝanta suno ne rapidas dispeli la mallumon de la pluvo kaj la laktecan nebulon, kiu plenigas ĉion.
  Estas froste matene, kaj la glacikrusto krakas sub la kalaj piedoj de la Terminator-uloj, kiuj, eĉ se ili volus, ne surmetus siajn ŝuojn - ili ŝirus. Kaj iliaj kruroj ankaŭ estas armiloj ne pli malbonaj ol la plej lertaj manoj. La krusto de glacio krakiĝas, sed tute ne malhelpas flugi supren al la supro kaj daŭrigi la detruon tie, inkluzive de la servo de la dekunu-colaj pafiloj.
  Kion utilas tiaj trunkoj? Sed vi ne povas trafi celojn kiel ili per grandaj pafiloj, sed estas tre facile purigi la gardistojn. Margarita, ĵetinte dekon da japanoj en la abismon per unu disktelero, ili terure hurlis dum ili falis, diris:
  - Do la konflikto okazas en malvarmeta maniero ...
  La terminanta knabo Kaligulo ridis, ĵetis dekduon da kuraĝaj japanaj militistoj en la abismon kaj komentis kun ĝojo:
  - Ĝi eĉ fariĝas enuiga...
  Margarita svingis ĝin for, ĵetante sian tranĉitan kapon en arko al sia kunulo:
  - Estas bone. Ĝi estas eĉ pli efika. Aŭ ĉu vi ŝatus duelon kun sorĉistoj?
  superpotencojn li nun havis, maĉis ferajn fabojn kiel serpento kaj respondis:
  - Mi ne rifuzus , sed en la dudeka jarcento estas malmulte da ŝanco trafi ilin !
  Margarita, dehakante alian dekon da japanoj por ŝirita viando, ridis:
  - Sed rigardu, Ŝinobo!
  Efektive, du dekduoj da maskitaj batalantoj en nigraj roboj rapidis por ataki la militiston. Kaj ili estas armitaj per glavoj, po du en ĉiu mano. Por homoj, Ŝinoboj moviĝis bone. Oni povis senti la eksterordinaran preparon kaj sovaĝan trejnadon de frua infanaĝo. Sed fakte, kio povas esti kontraŭa al keruboj? La diferenco en rapideco inter senmortuloj, infanoj pumpitaj kun la helpo de magio, kaj homoj estas tro granda. Kaj Ŝinoboj, kvankam bone trejnitaj batalantoj, ankoraŭ estas homoj.
  Margarita dehakis du el ili samtempe per rapida ventomuelejo, kaj tiel ŝargis la trian per sia nuda, knabineca, sed mortiga piedo en la ingveno, ke li flugis pli ol kvindek metrojn supren kaj ŝiris la flagstangon de la turo. Margarita kontraŭbatalis la stelojn ĵetitajn al ŝi kaj, daŭre moviĝante, tranĉis tri pliajn, kaj mortigis la kvaran ĵetante tri ponardojn per siaj piedfingroj. La Ŝinobo foriris de du, sed la tria, flugante laŭ rompita trajektorio, alteriĝis ĝuste en la koron.
  En la batalon eniris ankaŭ la virguleca Kaligulo. Li distranĉis la purpurrandan Ŝinobon en duono kaj deĉenigis eĉ pli rapidan atakon, kiu forfrapis la kapojn de la maskitaj viroj provantaj ataki liajn parojn.
  La nigraj nevideblaj viroj ne rezignis, sed ili estis tro malrapidaj en rapideco kompare kun la knabo kaj keruba knabino, kiuj atakis ilin. Ili tute ne havis ŝancon.
  Margarita, en la nerezistebla movo de rapida fantomo, eĉ kantis:
  - Vi baldaŭ forgesos min, vi iros al Ŝeolo kiel malseka pluvo! Aliaj anĝeloj servas al ni, kaj vi iros en la ĉerkon kun Drakulo!
  La Ŝinobo falis, distranĉita, ŝprucigante sangon kiel maturajn akvomelonojn sub la tranĉilo. Kaj ili ne ĉesis ataki. Sed ... Ĉiuj dudek tri grandaj batalantoj falis en batalo. Post tio, la grandioza paro ŝanĝis al fini la pluvivajn servistojn ĉe la pafiloj ...
  La nebulo jam komencis dispeli, kaj la Suno komencis brili pli forte. Kaj la kuraĝaj militistoj moviĝis al alia defendlinio. La atako ankoraŭ ne komenciĝis, kaj ni devis batali nin mem. Tamen la batalantoj ankoraŭ ne sentis serioze lacaj, sed simple volis manĝi. Nu, ni denove komencis manĝi krudan ĉevalviandon. Nu, ja ne estas homoj.
  Terminatora knabo Kaligulo, ĵetante kudrilon per sia nuda piedo, trapikante per ĝi plurajn japanojn, parolis:
  - La plej malfacila sklaveco estas esti sklavo de la stomako - la mastro estas senkompata, sendepende de malpleno aŭ pleneco!
  Margarita konsentis pri tio, daŭre haki la samurajon, kiuj ankoraŭ rampis, kiel sennombraj akridoj, kiuj trafluis en ondoj. Inter la japanoj estis tre junaj uloj, proksimume dekses-deksep-jaraj, kaj estis tiel malagrable mortigi ilin. Ŝajne la aŭtoritatoj de la Lando de la Leviĝanta Suno enskrapis ĉiujn siajn rezervojn por militado. Sed Kuropatkin, kiun ĉiuj kraĉis kaj kraĉis, ankoraŭ prizorgis la soldatojn, kaj perdis multe malpli ol la japanoj. Kaj pro tio oni devus doni al li krediton. Kaj iom post iom la japanaj trupoj batalis pli bone, kaj freŝaj, bone trejnitaj fortoj alvenis el la eŭropa parto de Rusio. Inkluzive de gardistaj regimentoj.
  La partizanino opiniis, ke io simila okazis en la dua mondmilito. La enormaj germanoj avancis kaj atingis sukceson ĝis iliaj elitaj unuoj estis tute, aŭ preskaŭ tute, batitaj senkonscie. Post tio, ili estis nekapablaj enhavi la Ruĝan Armeon.
  Vere, oni devas diri, ke la personaj unuoj de la Ruĝa Armeo ankaŭ estis batitaj. Kaj ĉi tio efektive montriĝis problemo.
  Margarita rapidis en batalon kun la vortoj:
  - Dio ne fordonos vin, la porko ne manĝos vin, kaj la malbonaj drakoj estos arestitaj!
  . ĈAPITRO N-ro 12.
  Dominiko revenis al la Drako-Akademio nur por tempeto. Ŝi denove rapide lernis kelkdek sorĉojn, kaj kelkajn kompleksajn vortojn.
  Tiam tri knabinoj: elfo, hobito kaj ina trolo, ludis kun ŝi en ĵetado de magiaj ŝtonoj pli alte.
  Dominiko venkis ilin. Kaj la ŝtonoj mem brilis tre hele kaj trembris, kiel gutoj da roso en la radioj de la kvar lumaĵoj.
  Post tio, la knabinaj sorĉistinoj donis al ŝi du ringojn kun ŝtonoj de ĉiu piedo, por ke la militisto fortigu ŝiajn sorĉojn pro granda celo: savi la pli fortan sekson.
  Nun preskaŭ ĉiuj piedfingroj de la nudaj piedoj de la aktorino knabino, krom la etfingro, havis magiajn ringojn. Kaj ŝi fariĝis eĉ pli potenca en magio ol ŝi estis antaŭe. Ĉi tio estas, fakte, knabino kapabla detrui urbon kaj konstrui palacon.
  Kaj tiel ŝi rapide lernis cent pliajn sorĉojn, kaj anstataŭ ripozi, ŝi sidiĝis sur la feltapiŝon. Ŝi plonĝis en la lotuspozicion, kaj preskaŭ tuj ŝia mensa esenco kaj animo, kaj ŝia korpo duoblo, troviĝis en paralela universo, kune kun batala teamo, kvankam ekstere juna.
  Armeo de infanoj, gvidata de kvarteto da batalantoj, daŭre batalis kontraŭ hordoj da ratoj en la lando de la malbona sorĉistino Bastinda.
  La unuaj grupoj de karnovoraj ronĝuloj estis mortigitaj aŭ spertis transformojn.
  Tiam aperis la kampoj, kie laboris la malfeliĉaj infansklavoj. Ili estis observitaj de grandaj ratkontrolistoj la grandeco de decaj aproj. Ili tenis vipojn en la piedoj kaj vipis duonnudajn knabojn kaj knabinojn.
  Dominiko indignis:
  - Kiel malbone estas kiam infanoj suferas!
  Kaj kolere ŝi pafis plurajn fulmojn samtempe al la ratoj, kaj ili fariĝis grandaj, ĉokoladkovritaj avinoj.
  La infansklavoj surprizite ekkriis, kaj poste alkuris al tia apetitiga kaj bonodora manĝaĵo. Kaj ni deŝiru pecojn de ĝi.
  Dominiko denove svingis sian magian vergon, kaj denove faris transformojn, igante la malnoblajn ratojn bongustajn pladojn, kŭante:
  Infanoj, ĉi tiuj estas la steloj en la ĉielo,
  Floroj kreskas en la herbejoj...
  Estos ĝojo sur la planedo,
  Belaj sonĝoj ekfloros!
  Margarita, kiu ankaŭ estis implikita en transformoj, logike notis:
  - Vi havas grandan internan varmon kaj bonkorecon!
  Subite, kiel fanto en la skatolo, aperis grandega dinosaŭro-simila rato. Ŝi malfermis la buŝon kaj kriegis ion surdigan.
  Ambaŭ knabinoj estas sorĉistinoj, kiel ili liberigos fulmojn kaj pulsarojn ĉe ŝi, kaj de magiaj vergoj, kaj de ringoj sur siaj nudaj piedoj. Kaj la ligita fluo de energio trafis grandegan monstron, altan dudek kvin metrojn. Li kolapsis, kaj tuj turnis sin por vidi la multajn diversajn, riĉajn kaj diversajn pladojn sur la longa tablo. Kaj ĉi tie, interalie, estis oraj vinglasoj kun plej diversaj glaciaĵoj.
  Sklavinfanoj komencis forlasi laboron ĉirkaŭ la perimetro kaj ataki la malamatajn ratojn, kaj haki ilin per serpoj, sarkiloj kaj aliaj agrikulturaj objektoj.
  Kaj estis tiom da kolero en ili. La ribelaj knaboj eĉ komencis entuziasme kanti;
  Kiu estas en la mallumo de sklaveco, prenu la glavon en viajn manojn,
  Kaj ne toleru humiligitan honton...
  Via malamiko ne konstruos fundamenton sur sango,
  Vi faros al li malfeliĉan frazon!
  
  La knabo estas batata per malbona vipo,
  Ekzekutisto turmentas lin per malbona rato...
  Sed la malbona turmentanto fariĝos kadavro,
  Ne aŭdu pliajn knabinojn plori!
  
  Ne estu sklavo, humiligita en la polvo,
  Levu la kapon rapide...
  Kaj estos elfinismo en la malproksimo,
  Mi amas Solntsus kaj Spartak!
  
  Estu hela mondo en la universo,
  En kiu feliĉo daŭros eterne por homoj...
  Kaj la infanoj havos tie gajan festenon,
  Tiu regno ne estas de sango, de pugnoj!
  
  Estos, ni kredas, paradizo en la tuta universo,
  Ni regos la spacon...
  Pri tio, knabo militisto, kuraĝu,
  Por ke ĉi tie ne estu koŝmaro kaj malbona honto!
  
  Jes, ni estas sklavoj, ĝemante en katenoj sub premado,
  Kaj brulanta vipo vipas nin en la ripojn...
  Sed mi kredas, ke ni mortigos ĉiujn ork-ratojn,
  Ĉar la gvidanto de la ribeluloj estas tre mojosa!
  
  En ĉi tiu horo la knaboj ĉiuj ribelis,
  La knabinoj ankaŭ estas kun ili por la sama afero ...
  Kaj mi kredas, ke ili donos solcenismon,
  Ni forĵetos la malamatan jugon!
  
  Tiam, vi scias, sonos la korno de venko,
  Kaj la infanoj floros en gloro...
  Ŝanĝoj atendas nin en feliĉo,
  Ekzamenoj, pasante ĉion kun perfektaj notoj!
  
  Ni atingos tian miraklon, mi kredas,
  Ke estos vera paradizo de lumo...
  Almenaŭ ie sorĉistino estas malnobla Judaso,
  Kio pelas la knabojn en la garbejon!
  
  Ne estas loko por ni sklavoj en la submondo,
  Ni povas forpeli la diablojn el la fendoj...
  En la nomo de la paradizo, kiu estas sankta de la Sinjoro,
  Por ĉiuj liberaj ĝojaj homoj!
  
  Estu paco tra la subluna mondo,
  Estu feliĉo kaj sankta sunbrilo ...
  Ni pafas kontraŭ malamikojn kiel en pafado,
  Do ke nur supren kaj ne sekundo malsupren!
  
  Jes, kredu min, nia potenco ne sekiĝos,
  Ŝi estos la vojo de la ĉielo al la universo...
  Kaj la armeo de la ribeluloj bojos laŭte ,
  Por dronigi la malamikajn ratojn!
  
  Jen kiel ĝoja, feliĉa,
  La herbo kreskas kiel rozoj ĉirkaŭe...
  Nia knaba teamo
  La aspekto certe estas tiu de monta aglo!
  
  Venko estos certa,
  Ni konstruu, mi kredas, honeste ni estas Edeno...
  La tuta feliĉo, ĝojo sur iu ajn planedo,
  Kaj vi ne estas ruĝnukulo , sed estiminda sinjoro!
  Ĉi tio ja estas la himno de la vekiĝintaj sklavoj, kiuj disbatas ratojn kaj orkojn.
  Dume, Dominiko kaj Margarita sur drakoj, antaŭ la armeo, flugas supren al la kastelo.
  Du sorĉistinoj, rapidaj kaj brilantaj per magiaj vergoj kaj ringoj kun talismanoj sur siaj nudaj piedoj. Kun kiu ili efektivigas fabelajn transformojn. Kaj estas nenio malbona pri tio, ke nun aliaj pli danĝeraj flugilhavaj ratoj provas ataki ilin.
  Ronĝulaviado ne estas ŝerco. Sed la knabinoj trafis ilin per siaj magiaj potencoj kaj sorĉas. Kaj anstataŭ monstroj aperas kotono. Tiel dolĉa kaj bonodora.
  Krome, kelkaj el la flugilhavaj simioj iĝas fragoj. Kiu estas tiel matura kaj brilas per rubenoj kaj topazo.
  Kaj kelkaj pliaj simioj kun flugiloj fariĝis balonoj.
  Oenomai kaj Dobrynya ankaŭ eniris la batalon sur drakoj. Ili komencis tranĉi siajn ekvivalentojn per glavoj, kio estas relative simpla kaj simpla. Nu, kaj la drakoj mem, kiam ili prenas ĝin kaj flamas per fajro. Kaj ili bruligos la flugilojn sen bedaŭro aŭ dubo.
  Oenomaus notis, tranĉante la malamikon:
  - Ĉi tio, vi vidas, estos tre amuza kaj mojosa!
  Dobrynya rimarkis kun rideto:
  - Jes, ĉi tio ne estas vortebla!
  Kaj la heroa knabo lanĉis tre akran kaj mortigan kudrilon al la malamiko. Ĝi trafis la raton rekte en la okulon, kaj ĝi koliziis kun alia ronĝulo. Ĉi tie komenciĝis la kaoso.
  Enomaus kantis:
  Ratoj estas tre malvarmetaj
  Ili povas eĉ ronĝi kverkon...
  Via cerbo estas malfacile videbla,
  Kaj la ĉirkaŭvojoj estas kiel fadeno!
  Dobrynya konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, ratoj ronĝas ĉiajn aĉajn aferojn!
  Margarita palpebrumis. Ŝi rememoris, kiel oni kaptis la partizanan knabon Andreika. Kaj li estis ŝlosita en malvarma kelo plena de ratoj. Kaj la ronĝuloj mordis la nudajn piedojn de la knabo, sensenta pro la malvarmo. Andrejka batalis kontraŭ ratoj la tutan nokton kaj ne dormis. Kaj matene oni prenis lin por pridemandado, kaj unue oni ŝutis salon sur la vundojn sur la kruroj de knabo A. Estis tre dolora, kaj Andrejka ekkriis . Kaj ili ankaux vipis lin per pikdrato.
  Sed la partizana knabo perdis la konscion pro dolorŝoko, sed nenion diris.
  Margarita povis aranĝi la fuĝon de Andreika. Kaj ĉi tio estis ŝia heroaĵo. La knabo povis venki la doloron kaj foriri sur kriplaj, morditaj kruroj. Kaj pro tio, gratulon al li.
  La partizanino batis la ratojn kaj kantis kun granda entuziasmo:
  Mia pafilo estas kiel pli maljuna frato
  Pafas tre precize, precize...
  Post ĉio, knabino havas maŝinpafilon en sia intesto,
  Kvankam foje la vivo estas kiel kaĝo!
  
  Mi estas knabino, kiu ne estas pli forta
  Lupo kaj tigrino en unu testo...
  Sed la vorto ne estas pasero,
  Kiam mi estas kun mia amato, mi kredas, kune!
  
  Mi jam prenis tiun enirpermesilon,
  Irano sturmis la montojn...
  Ŝi konkeris multajn diversajn landojn,
  Ne, mi ne povas sidi trankvile apud la sofo!
  
  Vi verŝajne ne komprenos ĉi tion,
  Kion signifas batali kun fanatikuloj...
  Skribu ĝin en vian kajeron,
  Kaj lernu batali dece, ulo!
  
  Ne ekzistas mia Patrujo, kredu min, pli kuraĝa,
  Ŝi briletas kiel hela rubeno...
  Kvankam estas milionoj da diablaj branĉetoj,
  Ni ankoraŭ atingos lokon en la ĉielo!
  
  La Eternulo protektu min
  granda kavaliro, la Ĉiopova...
  La knabino havas potencan karnon,
  Ŝi faligas la ĉerizon per preciza salvo!
  
  Neniu povas venki min
  Mi estas la knabino, kies nomo estas legioj!
  Ankaŭ la urso kliniĝas antaŭ miaj piedoj,
  Kaj la aceroj baldaŭ donos al vi oron!
  
  Frost, kurante nudpiede tra la neĝo,
  Neĝblovoj, vi scias, ne timigu knabinon...
  Mi donos al mia kontraŭulo bonegan hartondon,
  Ili rekonas min kiel leporhundo!
  
  Mi naskiĝis en frua printempo,
  Tiel ruĝa, kvazaŭ ĝi estus standardo...
  La karaktero estas tre leporhundo , groma,
  Kaj varma flamo brulas en mia koro!
  
  Jes, vi ne povis trovi pli belan knabinon,
  Ŝi donos al ĉiuj amon abunde...
  ne aspektas dudekjara,
  Sed ŝi eĉ tre forte batas !
  
  
  Tial kliniĝu antaŭ la knabino,
  Kaj kisu ŝiajn nudajn piedojn...
  La kavaliro rapidos supren kiel sago,
  Ne estos malfacile por ni solvi la problemon!
  La partizanino kantis tre anime. Ĉiuj flugantaj ratoj ŝanĝiĝis. Iuj en vatona bombono, iuj en pufmaizo, iuj en avena faruno, aŭ sapovezikoj. Kaj iuj el la heroaj knaboj estis banale hakitaj al morto, aŭ la drakoj bruligis ilin per fajro. Ĉi tiuj ja estis briketoj kaj rostaĵoj de belaj, viandaj kotletoj.
  Dobrynya prenis kaj lanĉis la kudrilon per siaj piedfingroj, kaj ĝi trapikis la flugilhavan blaton, alpinglante ĝin al la ŝtonmuro. Kaj ĝi montriĝis tiel malvarmeta kaj malvarmeta.
  La blato subite eklumis kaj sur ĝia loko aperis impona diamanta kolĉeno.
  Dobrynya kantis:
  Kaj kiam mi vidis la barbon,
  Jes, jes , jes!
  La knaboj kuris por sia mono,
  Ne dormu!
  La knabo Enomai respondis:
  - Ŭaŭ! Kiel bone ĝi rezultis. Ĉi tio estas gemo.
  Dobrynya gruntis kaj muĝis:
  - Ni povas ĉion fari, sinjoroj, ni jam delonge semas, kie?
  Dominiko pepis responde, kaj ankaŭ turnis dekduon da flugilhavaj blatoj kiuj flirtis el la malbonaŭgura turo de la kastelo en tutajn konstelaciojn de juveloj. Kaj kiel ĝi briletas kaj brilas mirinde, kiel glaciaĵoj sur la kvar lumaĵoj elsendantaj sunradiojn.
  Margarita rimarkis kun rido:
  - Mi kredas, ke bono triumfas super malbono!
  Enomai rimarkis kun rideto:
  - Bono kaj malbono estas relativaj konceptoj. Jen rato, ĝi ankaŭ vivas, kaj ni hakas ĝin!
  Dobrynya rimarkis:
  - Kaj la plantoj? La samaj legomoj kaj fruktoj ankaŭ vivas, kaj ili ankaŭ estas manĝataj, kaj estas domaĝe!
  Dominiko ĉirpetis:
  - Tiel okazas, tiel okazas,
  Ĉiu tuj formanĝas la alian !
  La knabino-aktorino kun muĝo prenis ĝin kaj liberigis magion de siaj nudaj piedoj. Kaj la turo kun la ratkranio transformiĝis. Ĝi fariĝis orumita, kaj rozo brilis per rubenoj supre.
  Margarita sprite notis, nudigante siajn dentojn kaj sendante kaskadojn de murdaj kaj detruaj radioj el siaj nudaj piedfingroj. Kaj la magio funkciis. Kaj draŝis murda kaj detrua, kiu tuj fariĝis krea kaj flora.
  Orkoj kaj koboldoj denove elverŝis el la kastelo . Kaj ili grimpis en vera hordo . Kelkaj el la vilaj ursoj portis ŝtalan kirason. Kaj ĉi tiuj estas tre brilaj kirasoj, kun lancoj kaj hakiloj.
  Dominiko rimarkis agreseme, elmontrante siajn dentojn:
  - Nun ĉi tio estas timiga hordo jam grimpanta enen . Nu, ĉu ni renkontos ilin kun io mortiga?
  Margarita rimarkis kun malica rideto:
  - Jes, kompreneble ni povas fari ĉi tion!
  Kaj la sorĉistinoj prenis kaj lanĉis siajn magiajn pulsarojn ĉe la orkoj kaj koboldoj.
  Boy Dobrynya notis:
  - Ĉi tio ne estas malbona, sed ni devas doni al infanaj militistoj la ŝancon batali .
  Kaj, efektive, miloj da ribelinfanoj alkuris al la kastelo el diversaj direktoj. Multaj el ili, precipe la knaboj, portis ĉenojn. Kelkaj el la infanoj laboris, starigante monumentojn kaj skulptaĵojn al la sorĉistino Bastinda . Kelkaj statuoj kreskis ĝis cent metroj en alteco, kaj nur la giganta kastelo turis super ili.
  La du plej fortaj, kvankam ne la plej grandaj knaboj, la vicgrafo kaj Fenikso, batalis antaŭ la ceteraj, demetante la ronĝulojn.
  La orkoj, siavice, ankaŭ komencis pafi el pafarkoj. Sed la sorĉistinoj forte batis ilin. Se estis relative facile mortigi ratojn, kvankam ili estis dikaj kaj grandaj, tio influis ilian moviĝeblon. Tiam la orkoj estos pli fortaj batalantoj, kaj la koboldoj estas simple gigantoj.
  Fenikso notis:
  - Mi batalis kun Kartaus . Do liaj batalantoj estis pli lertaj!
  La vicgrafo batalanto kantis:
  Mi terure amas militon
  Batalante kiel koko...
  Kaj en mal-al-mana batalo,
  Mi batalas por du monstroj!
  Fenikso rimarkis kun rideto:
  - Jes, sincere, ĉi tio estas bonega ! Sed ni kutimas mortigi monstrojn per miloj.
  Kaj tiel la hero-knaboj mortigis la koboldon. Kaj la ceteraj monstroj jam parte transformiĝis en diversaj specoj de manĝaĵoj kaj dolĉaĵoj. Sed unu el la koboldoj produktis tian glaciaĵon en vinglaso ĉizita el smeraldo.
  Kaj supre estas amasoj da multkoloraj glaciaĵoj, pecoj da ĉokolado, kanditaj fruktoj, fragoj, pistakoj kaj tiel plu, tre apetitegaj.
  La militistaj infanoj krios pro ĝojo. Jes, ĝi vere rezultis ege bongusta kaj hipnotigas la okulojn.
  La fraŭlino-sorĉistino Margarita, liberiginte alian ondon de detruo kaj neniigo, faris agreseman blank-karton en la afero de transformi la malbelulon en apetitigan , kaj eligis:
  - Iasence, magio estas pli bona ol la natura procezo, ĉu ne?
  Dominiko konsentis:
  - Jes, sendube, ni kreas ion belan kaj bongustan. Sed kial estas ĉi tie miloj da sklavoj, kaj ili ĉiuj estas infanoj, kaj ne estas plenkreskuloj en la vido?
  Margarita respondis ridetante:
  - La influo de loka magio. Ĝi estas sufiĉe forta. Kaj efektive, rezultas, ke estas nur infanetoj en ĉi tiu mondo. Sed ne maltrankviliĝu, la loka aero sole ne faros vin knabineto.
  Dominiko demandis surprizite:
  - Kaj kial?
  La partizana knabino respondis:
  - Kaj pri la kapo de brasiko!
  La atako de malbonaj orkoj kaj koboldoj komencis malfortiĝi. Kelkaj el ili estis mortigitaj fare de infanmilitistoj, kaj la plej multaj estis transformitaj per la forta magio de bela paro. Ĉi tio estas vere magio, eklipsante la vergon kiun Dunno havis.
  Dominiko notis, dolĉe ridetante:
  Venis la tempo de kalkulado,
  Ni trafis la orkon en la okulon...
  Responde, li fariĝis kiel torto,
  Kaj li petis denton!
  Kaj efektive, en Ĉiaj bongustaj frandaĵoj transformiĝas en orkojn kaj koboldojn.
  Kaj la infanaj militistoj ĝojas pri tio. Kaj ratoj estas ekstermitaj senprobleme . Sed el iliaj batoj denove komencis aperi bongustaj pladoj. Kaj aliaj bongustaj kaj nekredeblaj aferoj.
  Kaj la ratoj rapide transformiĝas en ion utilan kaj manĝeblan.
  La partizana knabino Margarita ekkriis:
  - Eble nun ni iros en la kastelon mem!?
  La knabino aktorino rimarkis:
  "Kaj embusko povas atendi nin tie." Tamen ni estas pretaj por ĉi tio!
  Margarita ridetis kaj respondis:
  - Mi estas pioniro, kio signifas, ke mi ĉiam estas preta!
  Nun la infansklavoj enpenetris en la kastelon. Iliaj nudaj piedoj tretis la nigran marmoron. Interne ili batalis kun orkoj, koboldoj kaj ratoj. Kaj ili hakis ilin kvazaŭ ili havus tranĉilojn anstataŭ glavojn. Ĉi tie komenciĝis la tranĉado.
  La knaboj batalis per glavoj precipe feroce. Kaj la knabinoj preferis pafi per pafarkoj. Feliĉe, Margarita povis konverti serpojn kaj sarkilojn en verajn arkojn. Kaj ili pafas tutajn pakojn da sagoj, trapikante la ratojn.
  Dominiko sprite notis:
  - Akraj sagoj de mortiga vojo, estu malvarmetaj, miaj infanoj.
  Subite la sorĉistino Bastinda mem elflugis el la turo. Ŝi aspektis kiel virino ĉirkaŭ tridek kvin jaroj, kaj turniĝis kiel pinto. Ŝia hararo estas nigra, bukla, kaj ŝi mem tenas du magiajn vergojn en siaj gantitaj manoj.
  La sorĉistino flugis per motorciklo, kaj sur ŝiaj piedoj estis botoj kun spronoj.
  Bastinda prenis ĝin kaj muĝis:
  - Mi respektas la fortajn
  Kaj mi ofendas la malfortulojn...
  Mi estas granda malbono
  Kaj kio pri vi, nudpieda?
  Dominiko tweetis responde:
  Mia leĝo estas simpla
  Mi venkas tiujn, kiuj estas malbonaj...
  Kiu estas malforta, mi helpos,
  Mi ne povas fari ĝin alimaniere!
  Bastinda prenis el la magiaj vergoj, kvazaŭ ŝi trafus Dominiko per pulsaroj. Do ŝi fajfis responde. Kaj la pulsaroj tuj transformiĝis en kukojn kaj falis sur la knabinon-aktorinon, plene ŝmirante ŝin.
  Responde, Dominiko, en kolerego, liberigis grandegan pulsaron de sia vergo kaj de ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Ĝi preterflugis, sed Bastinda povis eskapi kaj estis trafita per senŝargiĝo en la kastelo. Ĝi preskaŭ tuj lumiĝis kaj komencis transformiĝi. Kaj anstataŭ la malbonaŭgura kastelo ekestis plej luksa palaco - tute kaj tuj.
  Bastinda ekrigardis lin, palpebrumis kaj forkuris. Pli precize, forflugu. Kaj fajra vosto restis post ŝi.
  Dominiko kaj Margarita kuregis post ŝi. Ambaŭ sorĉistinoj klare postrestis en rapideco.
  Tamen, fluga motorciklo estas multe pli rapida ol drakoj.
  La sorĉistinoj komencis pafi al Bastinda . Sed de tempo al tempo ŝi evitis aŭ metis defendon. Krome, la motorciklo tre rapide pligrandigis la distancon, elportante lin el la pafejo per magio.
  Dominiko notis:
  - Ŝi perdis sian landon, regatojn kaj potencon. Do, ni ne vere bezonas ĝin nun!
  Margarita notis:
  "Se ŝi ŝtelis kaj forprenis la flavan ratartefakton, tiam nia venko estos senvalora!"
  La knabina aktorino, klakante la piedfingrojn de siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj, memfide deklaris:
  - Sed miloj da infanoj akiris liberecon! Ĉi tio ankaŭ valoras ion!
  La partizanino konsentis:
  - Prave! Ne mirinde, ke ni laboris.
  Efektive, la ratoj estis finfine transformitaj kaj mortigitaj, same kiel la orkoj kaj koboldoj. Tiel grava venko estis gajnita.
  Multaj miloj da infanoj - knaboj kaj knabinoj - kolektiĝis sur la placo kaj ĉantis, frapante per siaj nudaj piedoj:
  -Gloro al la herooj! Gloro al la liberigantoj! Malsupren sklaveco!
  Ĉi tio estis la plej granda venko en la lando de ratoj. Kaj estas tiom da fabelaj kaj aeraj aferoj ĉi tie.
  Unue parolis Margarita. Ŝi, dancante , prenus ĝin kaj kantis, kaj ŝia kanto estis la kanto de partizana knabino:
  Ni, infanoj de malriĉeco kaj la kareso de somero,
  Naskita en barako sub la pluvo...
  Estu kantita la sonĝo de la knabino,
  Kiam ni denove iros en varman batalon!
  
  hazarde alvenis en Elfxik ,
  Kaj mia Patrujo, Sankta Rus'...
  Kun mia sorto, tute eksterordinara,
  Mi batalas por la feliĉo kaj amo de la lando!
  
  Kaj ne ekzistas pli bela Patrujo de Rusio,
  Ĉu vi por batali ĝin , kaj ne timu...
  Kaj ne ekzistas pli feliĉa lando en la universo,
  Vi estas la torĉo de lumo de la universo, Rus'!
  
  Mi trairos fajron kaj akvon por vi,
  La pioniroj kutimas venki...
  Ni ĉiam plaĉos al la homoj,
  Ĉar la forto de la armeo estas senlima!
  
  Ni iru sur la atakon por la Patrujo,
  Sub la krio de potenca, furioza urĝo...
  Hitler ricevos sian repagon ĝis la fino,
  Ni forpelos la naziojn el la korto!
  
  Mia patrujo estas plena de herooj,
  Kaj Stalino estas granda giganto...
  La pioniroj marŝas en formacio,
  La Ĉiopova Familio, nia Sinjoro, ho unu!
  
  En la nomo de lumo kaj bona vivo,
  Ni batalos kuraĝe, infanoj...
  Post ĉio, generacio vivos sub komunismo,
  Kredu min, espero ne povas esti forprenita de ni!
  
  Ni amas nian patrujon, infanoj,
  Ni volas levi vin super la nuboj...
  Faŝismo ricevos fortan venĝon,
  De la pioniroj, la kuraĝaj agloj!
  
  Ni atingos ĝin, mi kredas, ni baldaŭ venkos,
  Kvankam faŝismo estas insida kaj kruela...
  Avoj fieros pri ni,
  Kaj Svarog kondukos vin en batalon!
  
  Por la gloro de nia kuraĝa Patrujo,
  La Sinjoro Ĉiopova mem supreniris al la kruco...
  Ni ne bedaŭros niajn vivojn por Rusio,
  Aŭdu laŭta voĉo el la ĉielo!
  
  Batalu por la gloro de nia Patrujo,
  Lojalaj batalantoj amas ŝin...
  Vi estas lupidoj, ne malkuraĝaj leporoj,
  Eĉ la kavaliroj estas tre fieraj!
  
  Ni kapablas ricevi la lunon el la volbo,
  Kaptu ezokon, grandan anarikon...
  La granda Lenin leviĝis por libereco,
  Ni vivigos la konstruaĵon!
  
  En la Nomo de la Familio, konstruu piramidojn,
  Kaj la ŝipoj, kiuj disŝiros la volbon de la ĉielo...
  Kaj Hitler , ŝerce, mortigas la batalantojn ,
  La Ĉiopova mortis kaj releviĝis por ni!
  
  Vi estas kara, petola Lada,
  La granda Blanka Dio naskiĝis de vi...
  Kaj ni devas kuraĝe batali por vi,
  Ke la Ĉiopova helpu vin vivi eterne!
  
  Amu, honoru Dion Jesuon,
  Li estas rusa ulo, kun ni por ĉiam...
  Estas tempo lerte brodi la ornamaĵon,
  Ke la jaroj estu plenaj de ĝojo por ĉiam!
  
  La grandeco de mia sankta Rusujo,
  Kapabla venki kontraŭulojn ...
  Kvankam la virinoj ekkriis pro timo,
  Ni povas rompi la drakon!
  
  Por la gloro de la sankta Patrujo, kredu min,
  En la Nomo de la Rusa Dio Kristo...
  Ni konstruos grandajn preĝejojn baldaŭ,
  Ni iru nian vojon ĝis la fino!
  
  Amu, kredu min, ne konas nenecesajn vortojn,
  Ne estas pli nenecesa enuo videbla en ĝi...
  Kain pereu en la submondo,
  Kaj Habel denove kantos sian kanton!
  
  Jen ni tretas ĉirkaŭ Berlino kun klariono,
  La trumpeto sonas kiel sonorilo...
  Prefere estu militisto tre modesta,
  Forblovu la kapon de la nazioj per hakilo!
  
  La familio reviviĝos, kredu al mi, la mortintoj baldaŭ,
  Blanka Dio donos al vi ĉiun amon
  Kaj ni decidis tre klare,
  Kio estos eterneco de brilaj ŝanĝoj!
  dancis la pionira knabino, frapante la nudajn piedojn, gaje kaj entuziasme . Kaj aliaj infanoj, iamaj sklavoj, kantis kaj dancis, penante leviĝi, aŭ pli ĝuste, salti pli alte.
  Dobrynya, estante forta knabo , prenis ŝtonon kaj ĵetis ĝin pli alte. Ĝi flugis supren kaj eksplodis, disĵetinte kiel artfajraĵo en milojn da multkoloraj fragmentoj.
  La knaba vicgrafo blekis:
  - Ĉi tio estas vere mirinda!
  Dobrynya kontraŭstaris tion ĵetante la ŝtonon denove, kaj Margarita frapis ĝin per fulmo, igante ĝin disiĝi en multegon da multkoloraj kaj brile brilantaj fragmentoj:
  - Ne! Ĉi tio estas tia realaĵo. Kaj estas nenio pli alta ol ĉi tiu realaĵo!
  La heroa knabo Fenikso furioze, frapante la nudajn piedojn tiel ke la herbo ekfumis, kriis:
  - Nia lokomotivo flugu antaŭen - ĝi haltas en la komunumo!
  Ni ne havas alian vojon - potencan fusilon!
  Kaj ankaŭ la knabino apud ili nur saltos supren kaj malsupren.
  Ilia humoro estis pozitiva, kaj ĝojo estis en plena svingo.
  Dominiko ankaŭ decidis iom montri sian spritecon.
  Kaj ni skribaĉu tutajn fluojn de viaj bonegaj, bone ekzercitaj aforismoj;
  Sklavo povas fariĝi libera, malsaĝulo povas fariĝi inteligenta, malriĉulo povas fariĝi riĉa, sed se vi havas la obstinecon de azeno, vi ĉiam estos azeno!
  Kompatinda ne estas tiu, kiu ne havas monon, sed tiu, kies kapo estas plena de segpolvo!
  Ne aspiru esti reĝo, se vi ne havas cerbon!
  Eĉ la ŝaho estos freneza kiel azeno!
  La reĝo estas, kompreneble, leono, sed ne sen vulposimila eltrovemo, kaj leonoj estas senhaŭtigitaj!
  Ne grumblu, sed prefere silentu, se vi ankoraŭ ne estas sur la loko de la leono, kaj la vulpo ne donis sian kostumon!
  Politikisto estas kiel la vulpo en la fablo de Krylov, sed ne estu korvo kiel balotanto!
  Se vi estas kiel stumpo, tiam ili forigos la razojn de vi ĝis la radikoj!
  Por ke la lando ne estu jungita al jugo, ĝi devas esti forta, kiel virbovo!
  Aviado necesas por flugi la landon!
  La politikisto estas preta promesi la lunon, nur ne iri la drenilon!
  Kiu ne trinkis sian sanon, tiu estas por ĉiam juna!
  Kverkaj argumentoj agas sur la stumpo!
  Politikisto volonte forprenos de vi la razojn, se vi estas stumpo!
  Sed la homo havas unu avantaĝon super simioj: foje li estas almenaŭ iomete vera vulpo!
  La politikisto havas la ambiciojn de leono, la ruzon de vulpo, sed liaj metodoj estas tute svingaj!
  Se politikisto estas tro vulpo, tiam li fariĝas kompleta porko!
  Politikisto kun ruzo de vulpo kaj teno de lupo faros kebabon el balotantoj!
  Kaj la sorto postulas penon, nur per la laborego de ĉevalo oni povas forĵeti la kolumon de submetiĝo!
  Kredu je sukceso se vi superruzas ĉiujn!
  Politikisto povas superruzi eĉ vulpon, sed li ne povas trompi tempon por ĉiam!
  Voĉdonanto ofte flugas kiel abelo al miela parolo de politikisto, sed ofte li mem pikas!
  Politikisto englutas balotantojn kiel pitono glutas kuniklojn, altiras muŝojn kiel vodkon kaj dolĉan Velcro!
  Lupo ne povas vivi sen viando, kaj politikisto ne povas vivi sen trompo!
  La plej rapida ĉevalo obeos tiun, kiu estas sagaca!
  Estas pli facile por politikisto renversi sin ol promesi ion fareblan!
  Por kiu ajn vi voĉdonas, vi honoros la rezulton per minuto da silento!
  Estu almenaŭ eta eltrovema vulpo, se vi ne volas fariĝi azeno!
  Ne fidu politikistojn, por balotantoj ili estas nur sabla papero deprenanta blatojn de kverkoj!
  Kiu ne estas kompleta malsaĝulo, ŝanĝu denaron en pezan denaron!
  Ne estas parencoj en politiko, sed estos tiuj, kiuj volas kundividi tion, kion vi havas kiel fratoj!
  Estas multaj malbonaj aferoj en la vivo, sed la plej malbona afero estas kiam vivo finiĝas!
  Se vi volas proksimiĝi al Dio, najlu la simion en via animo al la kruco!
  Homo originis, se ne de simio, tiam, ĉiukaze, ĉesis esti simio!
  Se vi havas la menson de simio, tiam la vulpo englutos vin kiel predanta boao!
  Nenio estas senfina krom la tempo necesa por politikistoj plenumi tion, kion ili promesas!
  Se vi multe bojas , vi ĝemos kiel batita hundo!
  Ne fidu al iu, kiu parolas laŭte, kaj ruĝa fajro povas bruligi vin!
  Eĉ Dio ne povas super-argumenti virinon kaj levi simion al la nivelo de homa kulturo!
  Sen amo ne ekzistas rideto, krom se ĝi estas rabema rido de politikisto!
  Tro longe en la nuboj, la senflugila politikisto flugas laŭ la drenilo!
  Malgranda animo ĉiam havas la ambiciojn de giganto!
  Malgranda animo havas gigantan fanfaronon!
  Politikisto estas ŝtelisto, kiu verkas por si leĝojn kaj konsideras la landon zona teritorio!
  La politikisto havas sep vendredojn semajne, sed kiam necesas plenumi la promeson , venas la juda sabato!
  Unueco estas bona, kondiĉe ke ĝi ne pariĝas kun politikisto!
  Politikisto estas tia estaĵo, kiu volas fari el vi ŝafon per porkaj metodoj!
  La porkaj metodoj de politikistoj igas balotantojn en hakilon!
  Sub porka reganto, la vivo neniam estas dika!
  Fari porkan prezidanton estas tro grasa!
  Se vi volas fariĝi prezidanto, kaptu viajn ŝancojn!
  Reganto, kiu konsideras balotantojn kiel ŝafon, estas tipa porko!
  Dio, ĉi tio estas ne nur ĉiopovo, sed ankaŭ la volo iri al la kruco pro via proksimulo!
  Reganto, kiu longe sidas sur la trono, igas la ŝtaton mallevigi!
  Juna ĉefo estas kiel freŝa ĉevalo, maljuna estas kiel ĉevalino kun rompitaj hufoj!
  En la rimedoj por atingi Diajn altaĵojn, Satano mem estas politikisto!
  Politikisto estas Dio en nur unu afero, en elpensado de senkulpigoj kial liaj elektopromesoj estis tiel diable malsukcesis!
  Politikisto, kiel biero, estas nur bona malvarma kaj sur la tablo!
  La politikisto estas dolĉa kun siaj paroladoj, sed la amara postgusto de ili tute ne similas al biero!
  La nura fojo, kiam la vero eliras el la buŝo de politikisto, estas kiam li misinterpretas sin!
  Politikisto, por fariĝi almenaŭ iom Dia, krucumas la balotanton plene !
  Eĉ la forto de urso ne savos vin se via menso estas ferdeko!
  Vulpo estas tia besto, ke ĝi prenos tri haŭtojn de leono!
  Politikisto estas plej forta kiam lia balotanto estas malforta en menso!
  Tial politikisto eliras kun mielo, por ke la balotanto tute ne kraĉu!
  Tiu kun segpolvo en la kapo estos forte batata per bastono!
  La kverko estas la reĝo de arboj, la kverkokapo igas ajnan stumpeton subjekton!
  Kverko rezistas al putro, la kverka kapo estas plena de polvo!
  Se vi estas stumpo, tiam almenaŭ vi havas palison sur via kapo !
  La nekonataĵo estas timiga, sed la konata kelkfoje simple timas vin!
  Scio kreas konfidon eĉ kiam ĝi estas malfacila, nescio , konfuzo eĉ kiam ĝi estas facila!
  Malkuraĝulo ne estas tiu, kiu timas, sed tiu, kiu maldiligentas kulturi la kuraĝon!
  Timo estas malforteco, kuraĝo estas forto, sed gardu vin kontraŭ la idioto en vi mem !
  Ĉiu, kiu lasas sin gvidi de la nazo, riskas perdiĝi inter la tri pinoj!
  Senfina stulteco igas vin marŝi en rondoj, kun via eltrovemo nuligita!
  Ne gravas, ĉu la lakto sur viaj lipoj ne sekiĝis, estas pli malbone, se estas mallaŭteco en viaj koroj!
  Malfreŝa pano de almozo, amara salo de pento!
  Mielo el la lipoj de politikisto allogas tiujn, kies lipoj ne sekigis lakton!
  Politikisto ne estas ŝtelisto bopatro, li estas ŝtelisto kiu faras leĝojn!
  La politikisto promesas dolĉan vivon, verŝas mielon el siaj lipoj, sed liaj piedoj estas gluiĝemaj, kiel muŝo!
  Elokventa politikisto elsuvas en la monujon de la balotanto!
  Kial silento estas ora ĉar ĝi estas pagita!
  Kio estas la plej granda afero en la mondo? Monto da promesoj faritaj de politikisto!
  La politikisto volas monon kaj potencon, li pretas disŝiri iun ajn!
  Politikisto estas, antaŭ ĉio, vulpo, ne ĉiam hela en aspekto, sed ĉiam svinganta la voston!
  La politikisto feliĉas plenigi vian monujon per nur malplenaj promesoj!
  Politikisto estas nur honesta pri unu afero, kiam li diras - ni, ĉar li ne plu havas sian propran memon!
  Kio estas pli ol atomoj en la universo? Vizaĝoj kaj maskoj de politikistoj!
  Kion politikisto plej volonte faras estas elekti la poŝojn de balotantoj!
  Politikisto havas sep vendredojn semajne, sed aŭskulti balotantojn ĉiam estas lia libera tago!
  Kiu venis unue? Politikistoj, ĉar ili kreis kaoson!
  Ne kredu je la malvarmeto de kokaj politikistoj, ili ĉiam kantas el alies voĉo, vulpo!
  Se politikisto elverŝas siajn vortojn kiel najtingalo, tio signifas, ke vulpo faris sian fonogramon!
  Estas pli verŝajne, ke kancero fajfos sur la monto ol politikisto plenumos sian promeson sen ruĝiĝi!
  Politikisto similas al nokta feino, nur li kutime forŝiras klientojn dumtage!
  Kiel politikisto similas al hundo? Kiam li multe rompiĝas, li certe estas malsovaĝa kaj havas posedanton!
  Tiuj por kiuj ili voĉdonas kore ofte finiĝas en la hepatoj de balotantoj!
  Politikisto estas kiel vodko, la balotanto sentos per sia hepato, ke ĝi estas bruligita!
  Politikisto elturnas vian cerbon, kiel vodko, nur malkiel ŝi ĝi estas plena de skorio!
  La politikisto amas krei nebulon kun la travidebla celo riĉiĝi!
  Politikisto havas multajn promesojn, sed eĉ pli da ekskuzoj, se ili ne estas plenumitaj!
  Politikisto estas vulpo, sed pli ofte de griza koloro!
  La politikisto forigas razojn de la kverkoj kaj faligas glanojn kiel porko!
  Se politikisto estas parolema kiel segilo, tiam li certe faros stumpeton el balotanto!
  La politikisto amas paroli pri Dio ĉar li mem estas Satano!
  Politikisto estas ruza kiel la diablo, sed anĝelo en disdonado de promesoj !
  La politikisto amas signi sin, sed liaj manoj ĉiam atingas sian monujon!
  Donante vian voĉon al elokventa politikisto, vi riskas tusi sangon!
  Kutime homoj elektas inter katoj en poke, lupoj en ŝafa vestaĵo, kaj vulpo kun putra fromaĝo!
  Se politikisto plenumis sian promeson, rigardu la monton por vidi ĉu kancero fajfas sur ĝi!
  Estas pli facile pendigi kolobokon ol devigi politikiston plenumi sian promeson !
  La politikisto estas konsekvenca en nur unu afero - serĉas profitojn por sia propra poŝo!
  Politikisto ŝanĝas siajn kunulojn kiel gantojn, nur ĉi tio faras liajn manojn eĉ pli malpuraj!
  Politikisto estas besto, kiu faras cervon el balotanto!
  Politikisto, se ne lupo en ŝafa vesto, tiam tipa virŝafo!
  Politikisto, kiu ne estas vulpo, estas virŝafo aŭ cervo!
  Politikisto povas promesi montojn, sed post tio oni nur forigas la rubojn!
  Ne rapidu voĉdoni por la koko, li bekos vin senvive!
  Diktatoro, ĉi tio estas vulpo sur leona trono ĉirkaŭita de virŝafoj!
  Se vi ne volas fariĝi cervo, estu vi mem almenaŭ vulpeto!
  Kiu ne kalkulas korvojn por nenio, gajnas la elekton!
  Vi povas voĉdoni per via koro, sed la gajninto venkos per via cerbo!
  
  Politikisto estas vulpo, kiu preferas verdan fromaĝon, kiel la koloron de la dolaro, de tiuj, kiuj nombras korvojn!
  Edzino ne estas mufo, tuj kiam vi ŝanĝas gantojn, vi certe fariĝos fripono el sufokaj aventuroj!
  Geniaj knaboj faras multe pli da malkovroj ol mezbonaj maljunuloj de instrukcioj!
  En juneco estas fajro en la koro, malkovro en la kapo, kaj la rezulto estas venko!
  La vojo al sukceso ne ĉiam estas rekta, sed ĝi ne toleras dorson fleksitan en submetiĝo!
  La politikisto kliniĝas por levi la nazon pli alte!
  La politikisto kliniĝas por tiam kliniĝi super la balotanto!
  La politikisto pretas fosi sian nazon en la teron por enterigi sian respondecon al balotantoj!
  Ĉio neebla estas ebla en nia mondo, kaj kredu min, vivi estas tre malfacila, kvazaŭ en pafejo!
  Azeno kun sako da oro pli bone kapablas trarompi fortikaĵmuron ol mamuto kun ŝtala virŝafo!
  Politikisto kun ora buŝo ŝanĝas balotantojn en azenojn kun oraj sakoj da proponoj!
  Kiu estas la plej forta besto? Kompreneble, azeno ŝarĝita per sako da oro! La vulpo amas la flavan koloron de perfido kaj orajn monerojn de proponoj!
  Politikistoj ofte svingas ruĝajn flagojn pro la flava koloro de la moneroj, kiujn ili prenas el la poŝoj de balotantoj sen ruĝiĝi!
  La elokventaj paroladoj de bongustaj politikistoj verŝis amarajn larmojn de patrinoj, kies filoj pereis en la sanga buĉado!
  Kiu promesas ormontojn, tiu ne valoras rompitan kupran denaron!
  . ĈAPITRO N-ro 13.
  Kaligulo Delfinov havas sian propran mision. Vi devas trovi vian pli maljunan fratinon je ajna prezo. Kaj vi mem, dume, estis transportita al paralela mondo, kie vi kreis viajn proprajn unikajn kaj, samtempe, tre freŝajn kaj unikajn misiojn.
  Margarita kaj Kaligulo tuŝis siajn nudajn, rondajn kalkanojn kaj muĝis:
  -Vosto post vosto,
  Okulo por okulo!
  Ne Barbos -
  Fantomoj !
  Nun la uloj disiĝis en malsamaj direktoj por rapide kompletigi la mueladon de la rangoj kovrantaj la alirojn al Port Arthur, la armeo de la Lando de la Leviĝanta Suno. La infanoj de Terminator moviĝis kiel elektraj falĉiloj tra mola herbo, senkompate ekstermante la japanojn.
  Kuropatkin ankoraŭ hezitis kun la ordono komenci la atakon, kvankam sur Monto Alta la batalema paro instalis la Trikoloro- trikoloron , la infanaj militistoj simple pentris grandan kartonon, kaj ĝi nun estas klare videbla dumtage. Sed la eksministro pri defendo ankoraŭ hezitis. Kvankam , samtempe, Kuropatkin ne estis malkuraĝulo. Dum la milito de 1877-1878 li montris eksterordinaran kuraĝon.
  Jes, kaj por plibonigi la vivon de ordinaraj soldatoj, kiel ministro pri defendo li multe faris, kaj ne estis kaptita en ŝtelo. Kvankam la batalefikeco de la armeo ne multe pliiĝis sub li. Sed li ne havis la decidemon de Suvorov, nek eĉ aventurismon. Aleksandro Suvorov batalis tre kuraĝe, konstante balanciĝante sur la rando de kompleta malvenko. Tamen, la intuicio donita de la naturo kaj fenomena sorto ebligis antaŭdiri la venĝajn paŝojn de la malamiko, lian reagon kaj gajni venkojn. Ĉi tio estas en la stilo de Tal, kiu faris malĝustajn oferojn, riskante malvenkon, sed plejofte venkis ... Sed la plej bonaj ŝakludantoj en la mondo vidis tra Tal.
  La unua kiu donis al li viandan muelilon kaj malvenkon estis Miĥail Botvinnik. Tiu ĉi ĉampiono sciis programi kaj marki la malfortajn punktojn de la malamiko.
  Kaj la stelo de la geniulo Tal malfortiĝis.
  Verŝajne, Suvorov, se li estus vivinta pli longe kaj se li hazarde batalis kun Napoleono, estus batita. Sed la turka armeo, kun kiu batalis Aleksandro Vasiljeviĉ, estis tro malprogresinta el ĉiuj vidpunktoj, kaj la komandantoj ne estis nomumitaj laŭ siaj gvidaj kvalitoj.
  Kaj dum la milito kun la francoj, la vadejoj havis tro junan komandon kaj troan subtakson de la armeo de la rusa urso.
  Kuropatkin, aliflanke, ĝenerale timis ataki, preferante sidi sur la defensivo. Kalkulante estas klare, ke la malamiko dispremos sin kontraŭ la redutoj. Estis kun tia komandanto ke la milito estis perdita.
  Kaj la knabino Margarita kaj Kaligula Delfenoj venis sub fajron... Ili estis savitaj , tamen, per rapideco, kiam la senmortaj militistoj eksplodis en la bastionojn kaj jam muelis ĉiujn enen, preskaŭ nepenetreblan haŭton kaj , kompreneble, la kapablo resaniĝi preskaŭ. tuj.
  Dolfinov Jr. , faligante alian japanan generalon, muĝis frazon de "Highlander", ĵetante venenajn pinglojn per siaj nudaj piedoj kaj kraĉante sangon:
  - Restu nur unu!
  Kaj liaj glavoj, kiel fulmo, efektivigas murdan, unikan muelejon. Pli precize, cent muelantaj teknikoj kun tranĉado de malamikoj en minuto de paro da batalionoj.
  La samurajo falis de la batoj, kaj la nudaj piedoj de la terminatorknabo postlasis tutan ŝablonon de saltantaj kaj serpentumaj spuroj.
  La bela partizana knabino Margarita, purigante alian ŝtalbetonan fortikaĵon, eksplodigis la municion, igante milojn da potencaj pafiloj flugi en la aeron. Sekvante sian amikon, la knaba artisto Kaligulo ripetis similan manovron.
  Margarita, ĵetante granaton per sia nuda, knabineca piedo longan distancon, aprobis:
  - Vi fartas bonege, knabo !
  La nevenkebla militisto, ankaŭ ĵetante la murdan donacon de neniigo kun granda akcelo, faligante la samurajon, respondis:
  - Pli bone estas lerni ol relerni!
  Potencaj eksplodoj de la bastionoj ne pasis nerimarkitaj en la vicoj de la rusa armeo. Generalleŭtenanto Zeleny raportis al generaladjutanto Kuropatkin:
  - Via ekscelenco. Laŭ niaj datumoj, la batalo furiozas en la malamika citadelo dum longa tempo, kaj eĉ, certe, pluraj bastionoj eksplodis!
  Kuropatkin malvigle respondis:
  - Trankvila, nur trankvila!
  Nu, same kiel Carleson, kies tegmento estis forblovita de ĝiaj ĉarniroj. Kvankam la situacio nur postulas drastajn mezurojn. Generalo Zeleny kaj Kondratenko insistas:
  - Ni devas tuj bati!
  Kuropatkin rigardis tra siaj okulvitroj ambaŭ generalojn. Verda estas ankoraŭ juna, sed aspektas eĉ pli juna ol liaj jaroj, rapida, impeta. Kondratenko estas la frato de la heroo de Port Arthur, ankaŭ de la pli juna generacio de kapablaj gvidantoj. Kompreneble tiaj falkoj estas fervoraj batali. Plie, estas kategoria ordono de la Imperiestro kaj Reganto de la tuta Ruso, Nikolao la 2-a, tuj sturmi la citadelurbon. Kaj estas nekompreneble, ke la reĝa trezorejo ne povos longe elteni la ŝarĝon de tia malfacila milito.
  Tamen, se vi ne konas la vadejon, ne eniru la akvon! Ni devas eltrovi kio estas kio kaj kie kiu atakas.
  Kuropatkin demandis al Kondratenko:
  - Kiuj japanaj unuoj faris la pafadon?
  La generalo klare diris:
  - La skoltoj raportas, ke aperis anĝeloj - bela junulo kaj knabino kun oraj haroj, kiuj moviĝas kun nekredebla rapideco, kaj kiam ili estas dehakitaj, ili ne povas esti vidataj.
  Kuropatkin signis sin trifoje per freneza paŝo kaj murmuris:
  - Do montriĝas, ke ĉi tiuj estas denove anĝeloj?
  Generalo Zeleny frapis sian kalkanon sur la plankon:
  - Jes, ĝuste! Ĉielaj cent!
  Kuropatkin eĉ fajfis:
  - Ŭaŭ! La Sinjoro ne forlasas Rusion!
  Kondratenko diris instrue:
  - Ni devas tuj ataki la malamikon, feldmarŝalo! Aŭ ni mem iros sur la ofensivon!
  Kuropatkin diris languide:
  - Ne, sinjoroj. Mi donas la ordonojn. Ĉar Dio decidis helpi nin, tiam estas peko meti soldatojn en viandan muelilon!
  Kondratenko logike notis:
  - Eĉ en Israelo, la Ĉiopova Dio postulis, ke ankaŭ la judoj batalu, kaj ne ricevu ĉion senpage kaj senbatalo.
  La feldmarŝalo el la marĉo, strategiisto de atendaj taktikoj, respondis al tio:
  - Sed la Apostolo Paŭlo diris, ke servi Dion ne postulas homajn manojn!
  Jam generalo Zeleny ekflamis:
  - Kial do vi, via ekscelenco, konstante krucas vin, precipe kiam obusoj eksplodas proksime!
  Kuropatkin jam komencis koleriĝi:
  - Sed ĉar ĉio okazas laŭ la volo de Dio. Do ni unue faru preĝan servon. Se vi estas insolenta, vi ambaŭ estos arestitaj!
  Ĝenerale, la ideo okazigi preĝan diservon aspektis interesa. La keruboj prenu la repon por ĉiuj.
  Kaligulo la tombo kaj la partizanino Margarita jam estas iom lacaj, kaj la plej granda parto de la laboro jam estas finita. Do kial ne refreŝiĝi en la maro, kaj plene sabligi la eskadron de Togolando . Post ĉio, ŝi ankaŭ povas malfermi fajron, inkluzive de dekdu-colaj pafiloj. Kaj ĉi tio estas kalibro de 306 milimetroj, kiu povas kaŭzi gravajn perdojn al la atakantaj trupoj.
  Vere, la japanoj, ĉi-kaze, devos pafi preskaŭ blinde, trans la kreston. Kaj ili povos trafi per rekta fajro nur kiam la batalo moviĝos en la urbolimojn.
  La ĉefcelo estas kvar batalŝipoj kun dekdu-colaj pafiloj surŝipe.
  La partizana knabino, detranĉante la japanojn per siaj murdaj glavoj kaj forskuante la algluiĝintajn ostajn blatojn, sugestis:
  - Eble ni povas iomete ebenigi niajn ŝancojn? T. havas superecon en pafilbatalo super la eskadro de Roĵdestvenskij, proksimume 1,8 ĝis 1. Tiel ni iomete egaligos la ekvilibron de fortoj.
  Kaligulo de la Delfenoj, faligante la lastan samurajon, demandis la militiston Margarita:
  - Ĉu ni komencu per la flagŝipo?
  La partizana knabino , ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝirante dekon da pliaj japanoj, lasante nur ŝiriĝintajn pecetojn, kontraŭis:
  - Ili ne komencas per la plej bongusta! Feliĉe, ne necesas serĉi eskadron. Ni klaku tra la unuaj du armadeloj.
  Kaligulo la sovaĝulo ridis, ĵetis obuson per sia nuda kalkano, direktis sian sangan glavon al la Nutili- ŝipo , gaje ekkriante:
  - Kaj ĉi tiu estas mia!
  Margarita, denove mortige tranĉis la japanojn, sugestis al sia partnero:
  - Sed ni kuŝu en la akvo duonhoron por resaniĝi.
  Efektive, ripozo ne difektos. Sed Kaligula Delfenoj ne perdis tempon dum la mallonga paŭzo. Precipe ni povis konsideri ion interesan.
  La konspirantoj kolektiĝis en la kelo. Elektra lampo sub la plafono ĵetas malbonaŭgurajn ombrojn. La fama kalva kapo de Lenin brilas malklare, apud la vilulo Koba , pli konata al la mondo kiel Stalin, tiam mararmea oficiro en neta uniformo, dum la malmulte konata leŭtenanto Schmit, kun danda barbo, Buĥarin.
  Trockij ne sufiĉas por la plena kunveno, sed nuntempe li kaj Lenin estas en malpaco. Kaj tiel, la plej influaj bolŝevikoj kolektiĝis, pretaj fari revolucion, aŭ puĉon, kio ajn, nur por akiri potencon.
  Lenin unue ekparolis:
  - Estas ege grave , kamaradoj, malhelpi la venkon de la Aŭtokratio en ĝia maljusta imperiisma milito kun Japanio je ajna prezo. La afero de la revolucio postulas tion!
  Timemaj batoj responde.
  Buĥarin, frapante la manplatojn kaj skuante la nigran barbon ornamantan lian ankoraŭ junan vizaĝon, konfirmis:
  - Jes, ni ne devas doni al la aŭtokratio eĉ la plej etan ŝancon. Ĉi tio eble odoras perfidon, sed mi diros, Mikado estas la plej bona kaj ĉefa aliancano de la bolŝevikoj kaj mondkomunismo!
  Koba Joseph kolere murmuris:
  - Bone diris! Kvankam ĉi tio ne odoras kiel perfido, ĝi jam estas perfido mem!
  Lenin, kiu tiam estis sub la pseŭdonimo Karpov, rimarkis kun rido:
  - Pro la tutmonda revolucio, foje oni devas fari oferojn. Inkluzive oferi parton de via konscienco kaj via propra animo. - Uljanov malŝtopis, malŝraŭbinte la kapon, botelon da germana biero. Por elokventeco, vi devus refreŝigi vian gorĝon. Li prenis kelkajn glutojn kaj daŭrigis. - Ĉu vi pensas, ke mi mem ĝojas deziri malbonon kaj malvenkon al mia propra lando. Tamen, mi estos sincera, revolucio eblas nur se la reĝimo de la Aŭtokratio estas grave malfortigita. Kaj kio povus malfortigi la Aŭtokracion pli ol malvenko en milito?
  Koba kapjesis konsente:
  - Nenio... Iafoje la plej alta celo postulas oferojn, kaj konsiderindajn oferojn!
  Lenin daŭrigis sian filozofion:
  - Do, ni ne diskutos pri la moralo kaj filozofio de ateismo. Ĉi tio ne estas la ĉefa afero. Estas klare, ke la laboro, kiun ni entreprenas, kondukos al la liberigo de laboristoj kaj sklavoj de ĉiuj landoj kaj de la tuta mondo. Kaj la fakto, ke ĉiuj perdoj de nia ŝtato kaj aliaj popoloj estos centoble kompensitaj. - Uljanov paŭzis kaj aldonis per alia tono. - Kaj kiajn konkretajn paŝojn ni povas fari por venki la Aŭtokration, kiun malamas la popolo kaj ni?
  Jen la leŭtenanto Schmid parolis per maldika voĉo:
  - Mi pensas, ke unue eksplodigu la Transsiberian Fervojon en pluraj lokoj samtempe. Tio havus mortigan efikon al la liverado de la caraj trupoj en Manĉurio.
  Koba ridetis kiel vulpo:
  - Bravo , la knabo progresas! Kaj mi pensis pri rabado de pluraj bankoj por subfosi la oran standardon de la cara rublo.
  Uljanov severe skuis sian montran fingron al la "mirinda kartvelo":
  - Ne estu malica! Tre interesa propono. Vi povas sufiĉe difekti Kuropatkina.
  Schmid daŭrigis:
  - Ĝenerale, mia plano implicas levi ribelon sur ĉiuj ŝipoj de la Nigra Mara Floto. Tiam la armeo transiros al la flanko de la laborista popolo, kaj la Aŭtokratio tuj kolapsos!
  Koba ridis ironie:
  - Jes, la kancero fajfos sur la monto!
  - Koba , ĉesu! - Lenino bojis kaj aldonis. - Estas ja necese prepari kaj efektivigi ribelon en la Nigra Maro. Kaj kiam la batita Kuropatkin fuĝos de Port Arthur , la ribelo tra la armeo fariĝos reala!
  Schmid perdis sian humoron:
  - Jes, ni faros tion en spirito!
  Buĥarin prenis la parolon:
  - Nia plej multnombra aliancano sur la Tero estas la kamparanoj; kiam ili leviĝos, ili povos kateni ĉiujn fortojn de la Aŭtokratio. Ni devas sendi niajn agitantojn al la vilaĝoj, postulante, ke oni donu al la kamparanoj ne nur teron, sed ankaŭ bienojn, ĉion, kio apartenas al la terposedantoj!
  Koba interrompis ironie:
  - Inkluzive de iliaj edzinoj kaj filinoj!
  Buĥarin ridis:
  - Kaj ankaŭ ĉi tio! Ĝi estas tiel simpla kiel faris Emelyan Pugachev - la kapo estos dehakita, la trinkejo estos pendigita, kaj iliaj varoj estos prenitaj por vi kaj egale dividitaj! Kaj la edzinoj kaj filinoj de la bienuloj estas viaj sklavoj!
  Ulyanov aprobis ĉi tiun vokon:
  - Prave! Ni pendigos ilin ĉiujn! La tutan vojon al la Norda Poluso!
  Koba sugestis:
  - Ni devas aktive uzi la rabista elementon kiel eble plej multe. Precipe , la plej fortaj kaj plej sukcesaj revoluciuloj eliras el krimuloj. Ekzemple, Kotovsky ne estas heroo? Heroo! Kaj patro Maĥno ne estas pli malbona!
  Buĥarin vigle kapjesis:
  - Jen ĝi! Ni premos ilin ĉiujn per krimeco !
  Uljanov pugnobatis la tablon:
  - Teruro, teruro kaj denove revolucia teruro!
  Ne eblis observi la pluan konversacion de la "grandaj kvar". Vekiĝinte, estis necese moviĝi al la praktika nivelo de efektivigo de venka strategio. Precipe, forigu la batalŝipojn de la teamoj.
  Kaligulo rapide naĝis al sia celo, kaj Margarita al ŝia. La uloj, uzante siajn fingrojn kaj piedfingrojn, tuj grimpis sur siajn viktimŝipojn.
  Kaligulo la sovaĝulo ne plu sentis la bremsojn, ĉar li komencis haki ĉiujn en vico. Ne estas malfacile suriri ŝipon, esence batalŝipklason. Krom se, kompreneble, vi estas pli ol homo. Do, kuru kaj tranĉu. Kaj kun tia supernatura rapideco, neniu havas ŝancon rezisti vin.
  Nu, per la nudaj fingroj de viaj infanoj, sed pli rapide ol la piedoj de la kruroj de gepardo, ĵetu venenajn pinglojn. Kaj ĉi tio ankaŭ tute ŝokos la japanojn.
  La batalantoj de la Lando de la Leviĝanta Suno denove kuŝas tranĉitaj , kaj la plano de la paro de terminatoroj estas simpla. Venu al la kupeo de municio, tiam eksplodigu la municion tiel, ke ankaŭ la vaporkaldronoj estu kovritaj. Post tio, la damaĝita ŝipo ne havos alian elekton ol iri al la fundo.
  Kaligulo de la Delfenoj, tranĉante kaj najlante per sia glavo, trarompis al la municioprovizo. Nu, kio estas por li unuopaj kugloj, kiujn la knabo surfluge pafas, aŭ eĉ reĵetas al la malamiko. Estas precipe bone, se, per via nuda piedo, vi tuj frakasas plenmanon da kartoĉoj en la malamikon per freneza kaj mortiga, mortiga kaj nerezistebla forto.
  Tiel ke la vojo de la samurajo al la reĝa imperio de Nikolao la 2-a estis blokita.
  Ankaŭ ne malfacilas translokigi la municion en la holdon, por ke la fundo de la ŝirmita estas krevigita, ankaŭ kun lia fizika forto.
  La ŝtala ferdeko, varmigita en la marta suno, agrable tiklas la nudajn elastajn plandojn de la terminatora knabo. Kaj fortaj eksplodemaj konkoj plenigitaj de shimosa tiras malsupren la ŝultrojn. Vi saltas malsupren, ignorante la spiralan ŝtuparon, kaj nun vi estas en la ĝusta loko. Nun la vandoj estos frakasitaj kaj la vaporkaldronoj eksplodos, farante tiajn truojn, ke eĉ ĉi tiu grandega afero ne pluvivos.
  Ĉi tiu interesa afero estas la japana armadelo. La ŝipo estas vasta kaj larĝa, kun granda dikeco de kiraso kiu kovras la ferdekojn. Kaj la longaj kaj dikaj kanontuboj, kapablaj trafi kelkajn dekojn da kilometroj, aŭ eĉ pli ... Vere, ĝi ne estis konstruita de japanoj, sed de britoj. Sed la reĝa floto estas preskaŭ tute de sia propra produktado, kiu havas siajn avantaĝojn kaj malavantaĝojn. Do la britoj faris batalŝipon - noblan maŝinon. Domaĝe, sed ni devas sendi lin al la fundo...
  Okazis eksplodo, kaj la metalo de la rompanta ferdeko trafis la nudajn, muskolfortajn krurojn de la knabo, ĵetante lin alte super la surfacon. Post tio, la knabo falis en la akvon kaj vigle naĝis, penante foriri de la kirlakvo. Tia koloso sinkas.
  Kaj la ŝirmita de Margarita disiĝis: pure funkciis kaj sinkrone. Nun estas tempo mallevi la pluvivajn du kirasajn batalŝipojn.
  Lasu ankaŭ Togolando , kiu kaŭzis tiom da problemoj por la rusa floto, al la fundo. Ĉi tio fariĝos leciono por ĉiuj, kiuj venas al la lando de via Patrujo kun armiloj en la manoj.
  Kaligulo de la Delfenoj vigle rastas la oceanan akvon per siaj manoj kaj piedoj kaj fajfoj:
  - Vi estos venkita de la japanoj! Ĉi tio ne estas frenezulejo !
  Same kiel la lastan fojon, preskaŭ sen tuŝi la metalon kaj kirason vi flugas supren sur la ferdekon. Tie vi komencas haki tian malrapidan samurajon en brasikon. Verŝajne, eĉ araneo engluita en rezino estas centoble pli lerta ol ĉi tiuj insektoj el la Lando de la Leviĝanta Suno. Do vi trakuras kaj fortranĉas brakojn, krurojn, kapojn ... Kaj ili simple ekloĝas. En la plej bona kazo, unu el ili sukcesas diri:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula ridas kaj dikfingroj al ili per la nazo:
  - Banzai, ne kuraĝu!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li ĵetas la kartoĉojn, trapikante la fruntojn, buŝojn kaj gorĝojn de la samurajo.
  Poste, ripetu la antaŭan kombinaĵon. Tamen, por ŝanĝi, la grandioza Kaligulo rapide celis la jam ŝarĝitan dekducolan pafilon kaj pafis pagendaĵon en la plej proksiman batalŝipon. La trafo montriĝis preciza, kaj eksplodema japana ŝargo kaŭzis grandan fajron sur la ferdeko.
  La juna militisto rimarkis, ke efektive, kiam eniras produkto de industrio en la Lando de la Leviĝanta Suno, eliras multe da fajro kaj fumo. Kio, kompreneble, faciligas pafadon . Konsiderante, ke la samurajo militas kontraŭ Rusio dum longa tempo, ilia batala eskadro ja havas kvalitan superecon.
  Vere, kiom povas la japanoj atingi, se ili perdos ĉiujn siajn grandajn ŝipojn?
  La flagŝipo de Togolando malfrue signalas foriron. Sed ĉi tio vere ne estas utila solvo . La enorma batalŝipo eksplodas, kaj du sekundojn poste la ŝipo portanta Kaligulon de la Delfenoj ankaŭ eksplodas. Li finfine piedbatis oficiron de la Japana Imperio per sia kalkano. Kaj denove ambaŭ kuraĝaj militistoj estis elĵetitaj de la ŝokondo...
  Batalanta knabina partizano, forblovante la kapon de kapitano de la unua rango, krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mara hokea matĉo: Rusio kontraŭ Japanio - poentu kvar kontraŭ nul!
  Efektive, nun Japanio ne havas eĉ unu batalŝipon en servo. Vere, ekzistas ankoraŭ eĉ ok batalklasaj krozŝipoj. Kaj estas elekto: dronigi ilin aŭ ne dronigi ilin?
  Kaligulo, tranĉinte la ŝarkon alkurantan al li per sia glavo, decidis logike:
  - Batu dum la fero estas varma! Tio estas, ni dronigas ilin!
  Margarita, tranĉinte alian marpredanton, konsentis kun ĉi tiu decido:
  - Kial perdi tempon per bagateloj? Eble ne estos venonta fojo por ni!
  Kaligulo la sovaĝulo, ĵetante la kartoĉujon per la piedo, rekte en la okulon de la ŝarko, logike kontraŭis:
  - Mi pensas, ke ĝi faros! Dio amas triunuon!
  Sed li tamen naĝis. Ili povas reveni al la citadelfortikaĵo nokte. Ĉi tio ne kondukos ilin ien. Kaj se Kuropatkin prenas la fortikaĵon sen ilia partopreno, tiam des pli bone. Efektive, ili ne povas fari ĉion sole. Estas eĉ interese, kion diros posteuloj pri ĉi tiu stranga milito kun Japanio? Ili konsideros ĝin glora faro, aŭ, male, ili buŝos ĝin kiel gajnite nur de supernaturaj fortoj!
  Sed Kaligulo facile preterpasis sian sekvan viktimon - la batalŝipon. Ekstere, ili estas iom diferencaj de armadeloj. Precipe, estas iom malpli da kiraso, kaj anstataŭ dekdu-colaj pafiloj ekzistas dek-colaj, sed la agado estas multe pli bona. Sed ĉi tiuj ankaŭ estas vazoj de la linia klaso. Kaj poste estas mezaj kaj malpezaj krozŝipoj.
  La juna militisto ĉi tie iom ŝanĝis sian taktikon kaj tranĉis la samurajajn maristojn kaj najlis kelkajn per kartoĉoj, kiujn li ĵetis per siaj nudaj knabaj piedoj. Tiam, li prenis kaj krevigis la municion tiel ke la batalŝipo enterigis sian nazon en la akvon kaj tiel iris al la fundo ne tuj, sed iom post iom renversante.
  Eble la knaba aktoro Kaligulo volis savi almenaŭ parton de la ŝipanaro de morto tiamaniere. Efektive, kien li povus meti tiom da eksplodaĵoj... Margarita, mortiginte grandan amason da samurajaj maristoj, klinis sian krozŝipon surŝipe.
  La knabino fiere festis sian sukceson, kaj ankaŭ ŝia partnero:
  - Poentaro: ses - nulo!
  Kaligulo la tombo, en kolero kaj ĝojo, pro granda sukceso, kantis:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero, sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Novaj maraj viktimoj ... Jes , ŝajnas, ke la japanoj, kiuj ekiris ĉi tiun kampanjon, naskiĝis sub malfeliĉa stelo. Kaj eĉ la ok milionoj da dioj en sia Ŝintoisma religio ne helpas ilin.
  Al la virguleca Kaligulo, batalŝipo ŝajnas peco el kartono kiu devas esti mallevita. Li eĉ decidis provi iomete alian taktikon, nome, penetrante en la holdon kaj tranĉante la fundon tie per glavoj. Post ĉio, li havas magian metalon kaptitan de Ŝinoboj kaj sorĉistoj. Ĉi tio signifas, ke operacio devas okazi.
  Kaj do ... Montriĝas, ke la lineara fero krevas... Necesas inundi tri kupeojn por certigi tion. La Terminator-knabo diras kun rido:
  - Jen ni estas sur tiu ŝipo...
  Por mallevi batalŝipon per glavobatoj, vi vere bezonas havi superhoman forton kaj eksterordinaran imagon.
  Margarita preferas multe pli simplan aliron, argumentante ke ripeto estas la patrino de lernado. Kaj se jes, tiam la malamiko estos inundita de la eksplodo.
  La militista diino kaj partizana knabino levas la dikfingron supren kaj diras:
  - Jam estas la oka!
  Knabo Kaligulo, sen ceremonio, faligante multajn samurajon, kaj ĵetante mortigajn kartoĉojn per siaj piedoj, ekkrias:
  - Sed ĉi tio estas simple rava!
  Restas kvar pliaj viktimoj... Oni bezonas ilin iel droni, por ke tio ne fariĝu tro ordinara. Elpensu ion specialan, unikan. Kaj la uloj, sen diri eĉ vorton, agas jene. Nome, ili kaptas la kontroldirelojn ... Feliĉe, la ŝipoj jam plenrapidas, kio signifas, ke ne estas tiel malfacile trakti ilin. Kaj do, vi kaptas la kontroldirelojn kaj iras al ram... Batalŝipoj, la ŝipoj estas novaj, sed estas multaj malnoviĝintaj ŝipoj en la japana floto, kiuj ne havas ŝancon eskapi de rekt-virŝafo.
  Kaj se ŝipoj, kaj eĉ tiuj faritaj el metalo, kolizias rapide en la maro?
  Tiam okazas jena: terura muĝado, muelado de kiraso, la ŝtaltukoj de ambaŭ vazoj krevis. Dekoj kaj centoj da maristoj, kun distorditaj flavaj vizaĝoj, rapidas laŭ la rompitaj ferdekoj, iliaj mallarĝaj okuloj ŝvebas el la frunto, kaj el iliaj buŝoj elflugas sangofluoj kun elfrapitaj dentoj.
  Kaj la japanaj batalantoj falas eksterŝipen, falas en ŝaŭmantajn riveretojn, kiuj ilin tuj formanĝas. Kaj la ŝipoj komencas rapide enprofundiĝi, trenante multajn vivojn en la profundon.
  Margarita, daŭre ekstermante la maristojn sen kompato aŭ ceremonio, diris kun rideto:
  "Estas ankaŭ bone, ke la japanoj ne prenas virinojn kaj infanojn surŝipen."
  Kaligulo, dissekcante la ŝarkon, kiu grimpis sur lin, volonte konsentis pri tio:
  - Jes, la kulto al la amazonoj ne enradikiĝis inter la samurajo. Vere, ili ŝajnas havi inajn Ŝinobojn!
  La juna militista diino kaj, samtempe, partizana knabino resumis:
  - Dek du nul nian favoron ... Sed restas ankoraŭ du lastaj taglilioj. Kion fari kun ili?
  Kaligulo la sovaĝulo tranĉis alian ŝarkon en pecojn kaj simple sugestis:
  - Ni konduku ilin al la haveno Dalniy. Ĝi nun estas sub rusa kontrolo, kaj du grandiozaj, plej altnivelaj krozŝipoj multe plifortigos nian floton!
  Margarita, disbatante la predantojn de la maroj per glavoj, volonte konsentis pri tio:
  - Jes, kaj ĉi tio estas la plej bona solvo!
  Kvankam la japanoj havas reputacion esti neflekseblaj batalantoj, la morala efiko de la furiozaj batoj de la du superanĝeloj superis niajn plej sovaĝajn atendojn. Efektive, se vi devas batali ne kun homoj, sed kun estaĵoj similaj al la plej veraj dioj, kaj eble eĉ demiurgoj, tiam eĉ al la batalantoj de la Lando de la Leviĝanta Suno eble mankos kuraĝo.
  Tial, post kiam Margarita sur unu krozŝipo, kaj Kaligulo sur la alia, fortranĉis la plej fervorajn oficirojn kaj piedbatis kelkajn el ili, aliaj maristoj kaj mekanikistoj opiniis plej bone subiĝi al tiuj superestaĵoj . Kaj ambaŭ batalŝipoj direktiĝis al la haveno Dalniy, kiun la japanoj rezignis, post sia lastatempa malvenko, sen batalo al la rusa armeo.
  Kaligulo Dolfinov opiniis ke, finfine, la aŭtoritato de frapforto estas aŭtoritato. Ekzemple, dum la Batalo de Khalkhin Gol, kiom da japanoj estis kaptitaj de la timinda sovetia armeo? Laŭ sovetiaj datumoj, 476 homoj, laŭ aliaj postaj kalkuloj, ĉirkaŭ 200, kaj kiel rezulto de reciproka interŝanĝo, nur 88 estis resenditaj al la japanoj, tio estas, do malmultaj revenis al sia patrujo.
  Tio estas, la samurajo montris firmecon. Perdinte, laŭ sovetiaj datumoj, ĉirkaŭ dudek mil homoj estis mortigitaj.
  Por komparo, la sovetarmeo perdis preskaŭ same multajn mortigitojn ( ne kalkulante tiujn kiuj mortis en kaptiteco) dum la Dua Mondmilito kiel kaptitoj.
  Kaj ĉi tio malgraŭ tio, ke la NKVD brutale traktis la familiojn de tiuj, kiuj kapitulacis.
  Do la rezistemo de japanaj soldatoj ne estas troigita. Dum la Rusa-Japana Milito, la japanoj perdis centoble malpli da soldatoj kiel militkaptitoj ol la rusoj!
  Sed tio tamen estas parte pro la fakto, ke la rusa armeo ne gajnis eĉ unu gravan batalon. Kaj sen venkoj ne estas kaptitoj.
  Tamen okazas, ke la progresanta armeo ankaŭ havas multajn soldatojn kaptitajn.
  La militista knabo Kaligulo diris al Margarita per primitiva walkie-talkie:
  - Eble ni finfine levos la blankan flagon, alie ili dronigos nin?
  Margarita obĵetis:
  "Estas malhonoro navigi sub blanka flago." Pli bone donu la trikoloran rusan super via kapo!
  La juna militisto enĵetis la kudrilon en la nudpiedan, facilmovan piedon de la knabo-terministo, kaj trapikinte la sekvan samurajon en la frunton, li rimarkis:
  - Kaj laŭ mi, Andreevskij kun kruco estos pli sukcesa!
  Kun la poentaro dek kvar ĝis nul, la maraj mastoj kun Japanio estas finitaj kaj nun vi povas ne nur preni la kaptitajn ŝipojn al vi, sed ankaŭ kanti. Kaligulo de la Delfenoj kantis sian venkkanton ĉe la supro de siaj pulmoj:
  Grandaj vastaĵoj de maroj, oceanoj -
  Ni plugis ilin sub la trikolora flago!
  La soldatoj konkeris altegajn montojn,
  La agloj muĝis en venko!
  
  Rusaj militistoj estis rekonitaj de la planedo,
  Ni trafas la malamikojn per glavoj kaj bajonetoj!
  Ni povis forĵeti la jugon de faŝismo de duono de la mondo,
  Ni finis nian marŝon per venko en Berlino!
  
  alvenis sur ĝibaj tankoj,
  Ili minacas detrui ĉiujn rusajn kampojn!
  Sed ili forte batas la malbenitajn idiotojn ,
  Por ke niaj infanoj vivu feliĉe sen jugo!
  
  Ni estas la infanoj de la Patrujo, kiu estas pli alta ol ĉiuj aliaj en la mondo,
  Ni naskiĝis, knedante kalikon per la nudaj piedoj!
  propetis por ni, sendante nin al batalo ,
  Kaj Dio alportis majon flori en ĝojo!
  
  Ne estas parto de batalanto kaj pli alta koro,
  Kio donas sonĝon kaj renaskiĝon!
  Malfermu la gloran pordon al senmorteco,
  Sed se vi sidas en embusko, silentu !
  
  Estas lupoj kaj ŝafoj, sed vi estas la paŝtistoj de la universo,
  Kaj estas via parto transdoni la ordonon al la posteuloj!
  Por porti la aferon ĝis la fino de la kreado,
  Por ke la eterna fajro en via amokoro ne estingu!
  
  Kiu scias, kie malamika kuglo haltigos soldaton,
  Sed tamen, en batalo, morto estas pli bona ol putraj malsanoj!
  Kaj se vi mortos, tiam via amiko disbatos la kontraŭulon ,
  Li ne toleros, ĉar nudpiedaj knabinoj estas pelataj en kaptitecon!
  
  Ho, la rusa sorto, milito kaj fajro post milito,
  Por tiuj, kiuj volas ferii, ne estas loko por ili, vi scias, en la paradizo!
  Ĉi tie la infera Sam eniris en konspiron kun Satano,
  Minacas: - Mi faligos la atomon kaj rompos la hajlon!
  
  Sed ankaŭ estos protekto kontraŭ misiloj,
  Kaj atombombo ne povas detrui Moskvon...
  Ni povas uzi tankojn por akiri la paraziton,
  Kaj enuigaj kantoj pri la falintoj malĝojigas vin!
  
  Vendu por centono, ne rusa parto,
  Post ĉio, ĉiu el ni estas granda militisto!
  Ne kredu, ke Dio jam metis nin en la rolon,
  Fakte, vi decidas kiom malvarmeta estas la hurlado!
  
  Estis malsukcesoj, estis malvenkoj,
  Okazis kiel leporoj retiriĝantaj de teruraj lupoj!
  Sed se milito komenciĝos, ni estos tie denove,
  Frakasu la brutalan armeon de monstroj en infera ritmo!
  
  Kredu min, ni ne ludas pro milito,
  Ni ne havas alian vokon ol esti afablaj amikoj!
  Ni estas frataj homoj, ne Habel kaj Kain,
  Por ni birdo estas kanto, kaj ne dika ludo!
  . EPILOGO
  Post kiam Dominiko ekbrilis sian spritecon, la infanoj kriis kaj aplaŭdis la manojn dum longa tempo. Jes, estas bonega , vi povas diri, ke ŝi sukcesis - aspergante aforismojn kaj zumante al si.
  Post tio, Margarita kaj Dominiko anoncis festenon por la tuta mondo, por ke estu amuzo kaj ĝojo en la animo.
  Ili svingis siajn magiajn vergojn, kaj luksaj tabloj aperis, dense ŝarĝitaj per manĝaĵo . Ĉio ĉi tie estis luksa kaj tre riĉa.
  Tiaj mirindaj pladoj kaj multaj kukoj, kukaĵoj, benkoj, bretzeloj, muffins kaj riĉe ornamitaj kukoj. Estas neeble diri en fabelo, nek priskribi ĝin per plumo.
  Kaj ĉio estas tiel apetitiga kaj aroma, ke ĝi estas laŭvorte unika en sia sofistikeco kaj beleco.
  Margarita ĉirpetis:
  Ĉion plej bonan, la plej bonan por infanoj,
  Sur nia gaja planedo...
  Vivu la suno kaj vento,
  Konsideru la feojn respondecaj pri ĉio!
  Kaj ŝi ekdancis. Kaj Dominiko sekvis ŝin, kaj pluraj aliaj knabinoj kun ili. Ĝi iris bonege .
  Margarita logike notis:
  - Ĉio estos en ordo, ĉio estos en ordo, se ni ne fuŝas !
  Kaj la partizanino prenis kaj liberigis alian artfajraĵon el sia magia vergo. Kaj ĝi estis kiel fontano de diamantoj fluanta en tre ŝtorma rivereto.
  Dominiko notis:
  - Beleco, beleco.
  Ĝi pafas kiel fontano el baleno!
  Poste estis tempo por distro. Pluraj el la plej grandaj knaboj, proksimume dekkvarjaraj kaj tre muskolaj, metis molajn gantojn sur la manojn kaj komencis batali inter si.
  Ili batis per siaj manoj kaj nudaj piedoj, ridetante kaj ridante.
  Dobrynya notis kun rido:
  - Ja ili havas ekipaĵojn de kolektiva bieno!
  Princo Oenomaus kapjesis:
  - Ili ne estas trejnitaj en luktosporto !
  La knabo Dobrynya siblis, saltante en la improvizitan ringon:
  - Permesu al mi iri!
  Kaj du batalantaj muskolaj adoleskantoj koliziis unu kun la alia. La knaboj ekridis kaj atakis Dobrynya. Estis malmuntado kaj svingado de brakoj kaj kruroj.
  Dobrynya lerte disiĝis kaj flankenpuŝis ilin. Tiam li kaptis unu el la knaboj je la nazo per siaj nudaj piedfingroj . Li hurlis pro sovaĝa doloro. Kaj la heroa knabo denove, sen iu ajn ceremonio, ĵetis lin kaj devigis lin renversiĝi.
  La infanoj ĉirkaŭe ridis kaj aplaŭdis la manojn. Kaj Dobrynya samtempe kunpuŝis kvar knabojn kaj lerte envolvis ilin en tablotukon.
  Post tio, la ridado fariĝis tute surda. Same kiel la aplaŭdo de la infanoj. Efektive, ĝi aspektis tre mojosa .
  Dobrynya sprite rimarkis:
  - Kiu kuraĝis manĝi ĝin!
  Dominika ankaŭ eniris la ringon. Ŝi ankaŭ faris luktosporton. Post ĉio, agi en filmoj ne estas ŝerco. Ŝi montris sin kiel Supergirl kaj batalis kun superfiulo . Ambaŭ knabinoj tiam marteladis unu la alian por dekduo da prenoj. Kaj tio estas bonega . Eĉ iliaj kontuzoj estis realaj.
  Nun forta, muskolforta adoleskanto de ĉirkaŭ dek kvar jaroj en naĝkalsono venis kontraŭ Dominiko. Kaj li provis ataki la knabinon. Dominiko respondis per preciza bato de sia nuda kalkano al la suna plekso, kaj la knabo falis kaj komencis tordiĝi.
  Dominiko ĉirpetis:
  -Vi ne estas knabo , vi ne estas knabo,
  Nereala...
  Vi ne estas knabo , vi ne estas knabo -
  Putra skatolo!
  batis Dominiko sur la muskola dorso per sia tuta forto . La knabino kriegis kaj piedbatis lin reen. Li evitis kaj kuregis al Dominika kaj provis kontraŭbatali ŝin. La adoleskanto estis forta kaj hardita pro laborego sur konstruejo. Kaj Dominika devis streĉi ĉiujn siajn fortojn por ne fali. Sed ŝi elglitis kaj poste ĵetis la fortan knabon super ŝin. Li falis, frakasante en pladon kun sturgo. Kaj la knabo tre malpuriĝis.
  Kaj la ceteraj infanoj sovaĝe ridis kaj faris vizaĝojn. Ĉi tio vere aspektis bonega .
  La knabo eksaltis, sed ricevis fortan piedbaton
  aktorino knabinoj en la mentono, li estis trafita per sia tibio en la venonta movado, kaj la muskola knabo falis.
  Dominiko kantis agreseme:
  Li insida atendas viktimon en la minejo,
  Montrante radaron al la ĉielo...
  Unu eraro - hazarda ekflugo,
  Kaj bato estas neevitebla!
  Ĉi tio ja estas karateknabino. Do ŝi turnis sin kaj piedbatis alian knabon en la nazo per sia nuda kalkano. Li falis kaj liberigis sangofonton el sia flaranto . Sed li tuj eksaltis. Kaj denove en batalon. Kaj Dominika stumblas lin, devigante lin fali. Ĉi tio estas vere virino.
  Dobrynya kapjesis aprobe:
  - Daŭrigu ĝin! Nu, vi estas bonega knabino !
  Jen alia forta knabo, kiu forflugis de la bato de Dominiko.
  Ĉi tie komenciĝis la konflikto. La knabino ĵetis alian adoleskanton super ŝi kaj pepis:
  Knabinoj de alta socio,
  Mi vere volas bati la ulon!
  Post tio, la knabino denove kunpuŝis la knabojn, donante al ili kontuzojn kaj batojn. Kaj ĝi aspektis ege amuza kaj amuza.
  terenbatante la knabojn :
  - Vi estas nia knabino ! Tre varma kaj batalema!
  Dominiko kapjesis kaj pepis:
  La knabina batalanto havas varman sangon,
  La blinda hordo atakas nin!
  Ŝi flustris sorĉojn, kaj vera pluvo de kremo, kondensita lakto kaj mielo verŝis malsupren sur la knabojn de supre.
  Kaj denove la ĝoja ridado de infanoj. Ĉio turniĝas kaj okazas tiel malvarmeta kaj agreseme. Kaj estas amuzaj momentoj en ĉi tiu agreso.
  La knaba princo Oenomaus estas, kompreneble, ankaŭ en la ludo. Kiel iu povas administri sen ĝi? Kaj la juna militisto tre lerte ĵetas sur sin knabon, kiu aspektas pli kaj pli granda. Kaj denove entuziasmaj ekkrioj. Jes, ĉi tio estas vere batalo, kiun oni bezonas.
  Enomai svingis la manon, kaj la knabo falis sur amason da kremkovritaj kukoj. Kaj ili krevis kaj disiĝis tiel amuzaj kaj kun ĝojo. Kaj tiaj estis la aromoj de la magia kuirejo.
  Dobrynya notis kun suspiro:
  - Estas domaĝe malŝpari tian manĝaĵon!
  Dominiko ridis kaj respondis:
  - Tio estas en ordo! Mi faros pli da magio!
  La Fenikso-knabo kantis:
  Ie en la arbaro estas sorĉistoj,
  Ili kudras kaftanon por Satano...
  Rokoj estis ĵetitaj ĉirkaŭen,
  Nia fabela lando!
  Post tio, li amikiĝis kun Dobrynya. La du heroaj knaboj unue komencis svingi la pugnojn, provante bati unu la alian en la vizaĝon . Ili ŝarĝis ĝin hazarde kelkajn fojojn, kaj kontuziĝoj aperis. Tiam la knabbatalantoj prenis ĝin kaj batis la fruntojn. Do fajreroj ekflugis el miaj okuloj.
  Ili puŝis unu la alian, frapis kapojn kaj poste komencis batali. Kaj la batalo estis tre obstina. La kavalirknaboj baraktis, dispremante unu la alian kaj premante unu la alian.
  Tiam ili denove komencis frapi kapojn, kiuj aspektis pli stultaj ol malvarmetaj kaj minacaj. Kaj tio agis tiel, ke ĝi venigis la infanspektantojn en surdigan ridon.
  Dominiko prenis la plumon en la manojn kaj komencis tikli la nudajn kalkanojn de la knaboj. Dobrynya kaj Fenikso komencis ridi, ĝi vere estas tiel tikla kaj malvarmeta , ke vi ne povos ĉesi ridi.
  Margarita rimarkis kun primadona rideto:
  - Jes, vi estas bonega knabino. Nur majstra distristo. Kion alian vi povas fari?
  Dominiko grumblis:
  - Jes, ĝenerale, mi povas fari absolute ĉion. Kaj vi vidos ĉi tion pli ol unu fojon!
  Dobrynya kaj Fenikso disiĝis. Ili ŝvitis kaj iliaj skulptitaj torsoj brilis kvazaŭ ili estus verŝitaj per olivoleo.
  Margarita rimarkis kun suspiro:
  - Ni havas venkon, sed ni ne estas pli proksimaj al la celo savi la pli fortan sekson. La flava rato apartenas al nia malamiko Bastinda, kiu malaperis al neniu scias kie. Kaj ni verŝis la fabojn. Nu, ne vane, sed tamen sen la rezulto, pri kiu ni kalkulis!
  Dominiko kantis responde:
  La vivo ne estas facila
  Kaj la vojoj ne kondukas rekte...
  Ĉio venas tro malfrue
  Ĉio foriris tro frue!
  Iom post iom pli trankviliĝis la humoro de la liberigitaj infanoj. Kaj la bataloj, eĉ humuraj, estingiĝis, kaj la muziko fariĝis malpli laŭta.
  Kaj tiam subite aŭdiĝis bruo. La alarmkorno eksonis.
  La knaboj kaj knabinoj tuj elsaltis de siaj seĝoj kaj hardis per glavoj kaj lancoj. Ili estis pretaj por batalo.
  Drakoj aperis sur la ĉielo. Ili estis trikapoj, sepkapoj kaj dekdukapoj . Kaj estis sufiĉe multe da ili, kaj grandgrandaj reptilioj. Nature, ju pli da kapoj, des pli granda estas la grandeco. Kaj inter ili estis la konata sorĉistino Bastinda, kiu ŝajnis malgranda sur la fono de la drakoj.
  Dominiko fajfis kaj notis:
  - Ŭaŭ! Ŝajnas, ke ĝi ankoraŭ ne finiĝis!
  Margarita kantis responde:
  Mi falas kun mia brusto, kaptante plumbon,
  La tero estas plena de truoj, kiel basto...
  Sed mi scias, ke ĉi tio ankoraŭ ne estas la fino -
  La fino estas nur la komenco!
  Estis ĉirkaŭ kvindek mil infanoj de militistoj - ĉi tio estas tuta armeo, estis ne pli ol ducent drakoj. Tial la junaj militistoj ne forkuris. Ili estis pretaj batali kaj doni sian vivon kare, kaj eble eĉ venki!
  Ambaŭ flankoj estas batalemaj kaj deciditaj.
  La plej granda dekdukapa drako tondris:
  - Ne timu! Ni ne batalos kun infanoj! Ni estas por paco kaj justeco!
  Dominiko kriis:
  - Kial do vi venis ĉi tien?
  Jen Bastinda muĝis, agreseme rikanante:
  - Mi scias, ke via ĉefa celo estis akiri la artefakton Flava Rato, kaj ne liberigi la infansklavojn!
  Margarita obĵetis:
  - Ĝi ne enmiksiĝas! Ĉiukaze, ni ne volis forlasi niajn infanojn kaj ni neniam faros!
  Ĉiuj dek du kapoj de la drako diris samtempe:
  "Ni aprezas vian noblecon!" Sed Bastinda invitas vin ludi. Se vi venkos, li donos al vi la flavan raton, se li faros, tiam viaj kvar fariĝos ĝiaj sklavoj por ĉiam.
  La sorĉistino Bastinda kapjesis:
  - Jes! Jen ĝi! Nu, infanoj, estas tro da tumulto kun ili. Viaj kvar estos multe pli utilaj en sklaveco!
  Dominiko rimarkis kun rideto:
  - Ni povas ludi ludon. Nur lasu, en kazo de perdo, la sorĉistino Bastinda ne nur donu al ni sian artefakton de Flava Rato, sed ankaŭ fariĝu nia sklavo.
  Margarita konfirmis, frapante sian nudan piedon:
  - Jen ĝi! Ĝuste ĉi tio ni bezonas! Estus juste, se Bastinda ankaŭ riskus sian liberecon!
  La Dekdukapa diris:
  - Estu tiel! La artefakto kaj la libereco de la sorĉistino, kontraŭ la libereco de kvar signifaj individuoj - justa!
  La sorĉistino Bastinda kapjesis kun nigraj haroj:
  - Bone, tiel estu! Mi ĉiam gajnas ĉi tiun ludon ĉiukaze. Kaj eĉ scio pri magio ne helpos ilin!
  La dekdukapa drako muĝis:
  - Ĉu vi promesas, ke vi plenumos viajn promesojn okaze de malvenko?
  Ĉiuj kvin unuvoĉe ekkriis:
  - Ni donas!
  La sorĉistino Bastinda prenis tabulon kun kvadratoj el sia dorsosako kaj diris:
  - Do ni komencu!
  Kaj ŝi malfaldis la tabulon; figuroj tuj aperis sur ĝi. Ĝi estis iom rememoriga pri tradicia ŝako, nur la kvadratoj estis ne du, sed tri koloroj: blanka, nigra kaj griza. Kaj ni havis multe pli da figuroj. Estas pafaco, pafarkistoj kaj oficiro, generalo, marŝalo, balisto, ĉaro kaj io alia.
  Dominiko murmuris:
  - Jes, mi eĉ ne scias kiel ili marŝas! Ĉi tio estas maljusta!
  La sorĉistino Bastinda respondis ridetante:
  - Vi jam donis vian vorton kaj estas nenie por retiriĝi. Rifuzo ludi egalas al malvenko!
  Margarita kapjesis:
  - Mi konas ĉi tiun ludon! Kaj kiel ankaŭ la figuroj marŝas en ĝi! Do ni ludu!
  La sorĉistino Bastinda kapjesis:
  - Nu do! La ĉefa figuro ĉi tie estas la reĝo kaj ni ludos ĝis mato!
  La infanaj militistoj aplaŭdis la manojn. Margarita skuis sian magian vergon, kaj antaŭ ili aperis bildo de grandega tabulo kun tri specoj de ĉeloj. Kaj nun miloj da iamaj sklavoj povis tuj vidi ŝin.
  Margarita notis:
  - Antaŭ la milito mi venkis en ŝakludo kontraŭ Botvinnik mem, kvankam ne persone, sed en samtempa ludo. Sed je ok jaroj, venki la ĉampionon de Sovetunio estas bonega!
  La sorĉistino Bastinda murmuris:
  - Ĉi tio estas tute alia ludo! Ŝako eĉ ne estis proksima al ŝi!
  La partizanino kapjesis:
  - Mi scias! Ĝi estas pli komplika kaj estas pli da pecoj, sed mi povas ludi ĝin! Do ne pensu, ke ĝi estos facila por vi!
  La sorĉistino kun nigraj haroj kapjesis:
  - Miaj pecoj estas ruĝaj - ili komenciĝas unue!
  Kaj ŝi movis la ĵetilon antaŭen . Margarita respondis movante la pafarkiston. Tia malstreĉa ludo komenciĝis. Cent figuroj estis ĉiuflanke, kaj ĉiuj tri, krom la reĝoj. Estas unu el ili, kaj la ludo finiĝas kun mate. Nu, ĉi tio estas bela kaj logika.
  Bastinda ludis kaj rikanis. Sekvis la unuaj interŝanĝoj. Poste la manovroj de rapidaj pajacoj. Dominiko notis ke la pajaco moviĝas kiel reĝino en tradicia ŝako, sed trafas kiel kavaliro.
  Jes, ĝi estas interesa. La oficiro aspektas kiel episkopo, sed trafas kiel reĝo. Kaj la generalo moviĝas kiel frugilego, sed trafas kiel kavaliro. La marŝalo moviĝas kiel reĝino, sed nur trafas kiel frugilego. Kompreneble, la plej potencaj figuroj estas la grandveziroj, ili moviĝas kiel reĝino kaj kiel kavaliro, kaj ankaŭ trafas. Ekzistas, kompreneble, reĝinoj, kaj ili estas same kiel en regula ŝako. Pafarkistoj moviĝas kiel peonoj, sed ili pafas diagonale tri kvadratojn antaŭen, kaj ĵetis nur du. Ŝajnas ke ordinaraj infanteriistoj estas la plej malfortaj, sed ili povas, atinginte la lastan linion, turniĝi en ajnan pecon krom la reĝo.
  La ĉaro marŝas kiel ĉevalo, sed batas kiel elefanto. Jes, estas interese kiel ĝi rezultas. Ekzistas ankaŭ balisto - ĝi moviĝas kiel frugilego, sed trafas kiel reĝino. Frugoj, kavaliroj kaj episkopoj, kiel en ordinara ŝako. Sed estas ankaŭ unikorno. Li marŝas kiel reĝo, sed trafas kiel reĝino. Kaj reĝa unikorno. Li marŝas kiel elefanto, sed trafas kiel granda veziro, tio estas, kiel reĝino kaj kavaliro. Jes, ĉi tio ne estas ŝerca ludo. Kaj estas po tri figuroj. Kaj provu ion sen oscedi. Kaj nun, ŝajnas, ke Bastinda jam kaptis pli da teritorio kaj akiris materian avantaĝon.
  Estas klare, ŝi estas multe pli sperta ol Margarita.
  Dominiko memfide, aŭ prefere ironie, ĉifris:
  - Promenu la ĉevalon! Ĉevalo!
  Margarita svingis ŝin:
  - Ne intervenu! Kion necesas fari, mi faras!
  Kaj la partizanino decide movis sian figuron. Bastinda daŭre atakis. La batalo estis tre obstina kaj senkompata.
  Margarita, por reakiri iom da konfido kaj trankvilo kaj generi inspiron en la ludo, komencis kanti;
  Ĝi ŝaŭmas supren, levante la krutajn deklivojn,
  La ondo, la katenoj de glacio detruis la oceanon!
  La trabo tranĉis, la nuboj estis plenigitaj de plumbo,
  Kaj freŝa vento dispremis la nebulon!
  
  Mi estas kun vi sur marborda klifo,
  La ondado de la maro tiklas vian orelon!
  La batalanto ĉirkaŭbrakis ŝian kolon per milda mano,
  La sankta Sinjoro leviĝis en mia animo!
  
  La suproj de la neĝaj montoj estas orumitaj,
  Kaj perlaj papilioj sur la brusto!
  En la malproksimo, ŝipoj vagis sub velo,
  Vi ne povas rezigni pri via sonĝo kaj ekdormi!
  
  Mi montris vin, amata,
  Viaj radiantaj okuloj pro larmoj!
  Ja sen vi, eĉ la mondo ne sufiĉas por mi,
  Ŝtormoj kaj fulmotondroj bruas en la koro!
  
  Kune ni gustumos multe da gloro,
  Kaj veneno penetras ambicion!
  Eltiru vian glavon en la nomo de tiu potenco,
  ĝojas servi !
  Margarita perfekte kantis kaj, gajigita, lanĉis decidan atakon. La partizanino ne hezitis oferi, kaj iam la materia ekvilibro de fortoj ŝajnis por ŝi katastrofa. Sed jen kelkaj pli fortaj taktikaj frapoj kaj...
  Margarita diris kun senkulpa rideto:
  - Checkmate, sinjorino Bastinda!
  Ŝi palpebrumis sovaĝe kaj ĉirkaŭrigardis, rigardante flanken al la plej granda, dekdukapa drako. Ĝi estis la grandeco de grandklasa kursa aviadilo , la amplekso de ĉiu flugilo estis bonaj ducent metroj - ĉi tio estas monstro. Eble eĉ la fenomena magio de la elektita knabino-aktorino Dominiko ne povis venki tian giganton.
  La grandega drakgvidanto muĝis kun dek du kapoj samtempe:
  -Vi perdis kontraŭ Bastind. Do donu viajn gajnojn al la Flava Rato - valoran artefakton, kaj iru en sklavecon al viaj novaj mastroj!
  Bastinda suspiris kaj elprenis artefakton el sia dorsosako. Neatendite, ĝi estis nur la grandeco de kokoso, sed ĝi brilis per hela, flava lumo.
  La sorĉistino etendis ĝin kaj notis:
  - Li estas via. Kiel ĉio, kio estas mia, ĝi nun estas via!
  Margarita prenis la artefakton en siajn manojn kaj poste kaŝis ĝin en sia tornistro. Kaj ŝi notis:
  - Ĉi tio estas bona! Nu, kion vi kaj mi faru, Bastinda?
  Ekstere, ankoraŭ sufiĉe juna kaj alloga nigrulino respondis:
  - Mi povas fari multajn aferojn. Mi jam havas pli ol mil jarojn. Kaj kio se mi povas instrui al vi nekonatajn magiajn teknikojn. Nu, kaj ankaŭ estu la administranto de la regno. Mi havas multan sperton pri tio, kaj ne nur pri administrado de infanoj.
  Margarita levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  "Mi pensas, ke eble mi lasos vin, unue farinte ĵuron fari nur bonajn agojn."
  Dominiko murmuris:
  - Kaj se ŝi mensogas? Ni havas homojn, sciu. Eĉ la Korano diras, ke ĵuroj povas esti rompitaj en iuj kazoj.
  Kaj la knabino aktorino kantis:
  Kredu min, viaj servantoj sekiĝos,
  Vi estos perfidita, vi estos perfidita...
  Kaj tiuj, kiuj ĵuras en amo tiel,
  Nur rigardu, ili mortigos vin!
  Margarita obĵetis:
  "Estas kutime por niaj sorĉistoj konservi kaj siajn vortojn kaj siajn ĵurojn." Fariĝi ĵurrompinto signifas altigi eternan damnon kaj malestimon de ĉiuj. Do Bastinda aŭ plenumos sian ĵuron aŭ rifuzos preni ĝin. Do ŝi havas elekton inter sklaveco kaj rezigni malbonajn agojn por ĉiam!
  Sorĉistino kun nigraj haroj levis la ŝultrojn:
  - Estas io por pensi ĉi tie. Neniam faru malbonon, ĉi tio ankaŭ estas tre malfacila, kaj ne ĉiam agrabla!
  Dominiko indignis:
  - Kial vi decidas por ni, Margot? Mi pensas, estas pli bone, ke ŝi estu nia sklavino. Magia kaj senjara servisto estos sufiĉe utila en la domanaro. Ŝi ne estu via sklavino, sed nia komuna!
  La heroa knabo Dobrynya konfirmis:
  - Jes tio pravas! Ni ĉiuj kvar riskis nian liberecon. Kaj vi volas ordoni al ŝi sola.
  La knaba princo Oenomaus opiniis:
  "Mi ankaŭ opinias, ke estas pli bone lasi ŝin foriri, ĵurante fari nur bonajn agojn." Kial, kolektante dek unu pliajn artefaktojn, trenas sklavon kune kun vi? Ŝi estas nur ŝarĝo!
  Dobrynya kaj Dominiko diris unuvoĉe:
  - Ne, ŝi estas nia sklavino! Kaj ni ne forlasos ŝin!
  La drakogvidanto rimarkis:
  - Vi havas disigon: du kontraŭ du! Mi proponas ĵeti moneron. Se ĝi estas kapoj, ni faros kiel volas Margarita, se ĝi estas vostoj , ni faros kiel Dominiko volas!
  La militinfanoj unuvoĉe kriis:
  - Prave! Ĝuste! Ĝuste! La loto decidos!
  Dominiko kolere murmuris:
  -Kiu ĵetos la moneron?
  La drako tondris:
  - Mi!
  Kaj tiam lia vosto ĵetis arĝentan rondon, kiu flugis tra la aero kaj falis sur la rokan pavimon. La monero trafis kaj ... Ĝi alteriĝis sur sian rando...
  La giganta drako ridis kaj respondis:
  - Se jes, tiam mi prenas Bastinda kiel servistinon. Kaj vi restas kun ŝia artefakto, la flava rato, kiel trofeo. Same kiel vi volis, cetere!
  Dominiko murmuris:
  - Kaj motorciklo. Mi volas flugfolion kiel ĉi tiu.
  La giganta drako siblis:
  - Kantu kanton! Kaj ni drakoj aprezos ĝin. Se vi ŝatas ĝin, la magia fluga motorciklo estos via. Kaj se ne, tiam ... Ankaŭ vi fariĝos nia sklavo!
  Dominiko indignis:
  - Do vi povas diri, ke vi ne ŝatas neniun el miaj kantoj!
  La kapo drako anoncis:
  - Ne nur ni juĝos, sed ankaŭ la publikon, inkluzive de infanoj kaj iamaj sklavoj!
  Dominiko kapjesis ĝemante.
  - Tiam mi konsentas!
  Kaj la knabino komencis kanti kun sento kaj esprimo;
   Vestita por esti la envio de ĉiuj reĝoj,
  Purpuraj, oro, folioj en rubenoj!
  Kiel vesperaj papilioj ŝvebas,
  Kaj la voĉo de la ventoj estas la organoj de keruboj!
  
  La plej luksa paco estas vasta en aŭtuno,
  Arboj, kupoloj de sanktaj preĝejoj!
  Ajna branĉeto kun ĉizitaj ĉizaĵoj,
  Rosgutaj perloj kaj netakseblaj ŝtonoj!
  
  La flako estis kovrita per maldika arĝento,
  Fajreroj brilas el sub la hufoj de la ĉevalo!
  Vi traktas unu la alian afable,
  Vi vivu feliĉe sub klara ĉielo!
  
  En la hela suno, kun mia vesto malfiksita,
  Betuloj kaj poploj dancas la valson de amo!
  Ni malĝojas pri la tagoj, kiuj enprofundiĝis en la abismon,
  Konservu la memorojn de renkontiĝoj kun mi!
  
  Venos vintro, juneco en ĝi estas eterna,
  Ne grizaj haroj, diamantoj en hararo!
  Ni kolektos ĉiujn niajn amikojn por la ferio,
  Kaj ni esprimu la revon per gajaj versoj!
  Ŝtorma aplaŭdo kaj krioj de "Bravo! Encore!", dekmiloj da gorĝoj inundis la tutan placon. Ĉi tio estus glora horo, horo de triumfo por Dominiko, kiu malkovris ŝian talenton kiel primadono!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"