Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

SÖÖda Printsessi Eksam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kaunis üliõpilane ja pürgiv filminäitleja Dominika unistab saada ekraanitäheks. Ja kui nümf tema juurde tuli, järgnes ta talle meeleldi, sattudes draakoni kuningriiki. Dominica on varjanud silmapaistvaid võimeid ning impeeriumi ja naaberriikidesse on saabunud kummaline katk, mille tagajärjel on peaaegu kõik isased kivistunud. Üks viimaseid tugevama soo esindajaid, päkapikkprints Oenomaus, suutis tänu Dominica kingitusele oma surma edasi lükata. Ja nüüd peavad nad tegema koostööd, et paljastada arusaamatu katku müsteerium ja paljastada tumedad jõud.

  SÖÖDA PRINTSESSI EKSAM
  
  MÄRKUS
  Kaunis üliõpilane ja pürgiv filminäitleja Dominika unistab saada ekraanitäheks. Ja kui nümf tema juurde tuli, järgnes ta talle meeleldi, sattudes draakoni kuningriiki. Dominica on varjanud silmapaistvaid võimeid ning impeeriumi ja naaberriikidesse on saabunud kummaline katk, mille tagajärjel on peaaegu kõik isased kivistunud. Üks viimaseid tugevama soo esindajaid, päkapikkprints Oenomaus, suutis tänu Dominica kingitusele oma surma edasi lükata. Ja nüüd peavad nad tegema koostööd, et paljastada arusaamatu katku müsteerium ja paljastada tumedad jõud.
  PROLOOG
  Oma haruldase ja ainulaadse ilu poolest silma paistnud Dominika Delfinova sai kassahiti "Tähekeisrinna" ühe peaosa. Ja see on tohutu eelarvega film, mis tõotab tohutut kasumit. Enne seda oli Dominica juba mänginud paljudes filmides, kuid sai vaid sente. Tema ilu oli vapustav ja ta juuksed olid väga säravat kevadist võilillevärvi ning vähesed uskusid, et ta saab ilma värvide ja lakita hakkama. Aga nii see oli. Dominika oli loomulik, ideaalsete proportsioonidega mesiblond, samuti vormitud lihaste ja suurepärase venitusega.
  Kuigi tüdruk ei tegelenud võitluskunstidega, tantsis ta balletis. Ja tal oli kiirus, graatsilisus ja suurepärane liigutuste koordineerimine.
  Ta võiks end näiteks märulifilmides hästi näidata. Nagu tüdruk, kelle ingellik välimus peidab endas sõdalast-kuradit.
  Nüüd võttis ta kingad jalast ja jooksis rõõmsalt läbi pargi, tundes palja tallaga teeraja mõnusat kõditamist rohust ja kivikestest. Tema jalad olid nii täiuslikud ja võrgutavad, et neid pildistati sageli paljajalu ja lähivaates, mis eriti rõõmustas mehi. Dominica oli uhke oma kaunite jalgade üle ja kandis kuni külmadeni lühikest seelikut.
  Sel hetkel ilmus ootamatult tema ette tüdruk. Väga noor, võiks öelda, peaaegu tüdruk. Dominica oli pikk, lihaseline, graatsiline ja tema nägu, vaatamata laitmatule siledale ja sametisele nahale, ei tundunud noore naiivse tüdruku näona. Ja see on nagu koolitüdruk, kuigi ta on üsna rikkalikult riietatud ja tal ripuvad need väikesed klaasikillud, mis säravad päikese käes.
  Dominica arvas isegi, et äkki on need päris ehted.
  Tüdruk trampis oma väikest paljast jalga. Ja kivisele teerajale ilmusid sarlakate ja lillade pungadega köiterohi võrsed.
  Dominica vilistas:
  - Milline trikk! Kas olete ka filminäitleja või tsirkuseartist?
  Tüdruk vastas sosinal:
  - Ma olen nümf! Enam pole aega seletada, järgi mind!
  Tüdruk ajas umbusklikult käed laiali:
  - Noh, see on... Hea nali! Mis su nimi on?
  Nümf kilkas:
  - Markiis de Cassandra. Ja piisavalt juttu, iga sinu maailmas olemise hetk nõuab kolossaalset maagilist energiat!
  Ja ta haaras kindlalt, sugugi mitte lapseliku jõuga Dominica käest, pigistades võimsalt tema peopesa.
  Tugev ja osav filminäitleja sai kohe aru, et sellisele haardele on kasutu vastu panna.
  Tüdruk, kasutades oma väikese graatsilise jala paljaid varbaid, keeras sõrmuse kivi vaba käe nimetissõrmele. Ja samal hetkel tundis Dominika, nagu kukuks ta kaevu. Ja see oli väga meeldiv, kordumatu tunne.
  Siis täitus kõike silmipimestavalt ereda valgusega, mis näis läbistavat tugeva, sportliku, kordumatult kauni tüdruku iga keharakku.
  . PEATÜKK nr 1.
  Dominika paljad jalad tundsid kuuma pinda enda all ja see oli tema esimene mulje. Silme ees oli värelus, nagu oleksin võimsate välkude poolt pimestatud, nagu välklamp kaameras. Ja tüdruk ei näinud kohe, kuhu ta sattus.
  Kuuldus nümfi õrn hääl:
  - Ära karda! Nüüd läheb see mööda ja sa saad kõike näha.
  Dominica võpatas ja pilgutas silmi. Tema paljad jalad hakkasid kuumaks minema. Paljaste, tütarlapselike taldade all põles midagi, nagu keskpäeval Sahara liiv. Dominikale meeldis paljajalu joosta. Eriti kui ekraanitestide käigus harjusin.
  Kui ta oli tüdruk, pakuti talle partisanide luureohvitseri rolli.
  Muidugi käisid sõja ajal tüdrukud suviti paljajalu, kuna jalanõude eest tuleks hoolt kanda ja kummalisel kombel on pikalt kõndides isegi lihtsam.
  Ja lõpuks viisid nad ta paljajalu lume alla poos. See on Zoya Kosmodemyanskaya stiilis, ainult Dominika on blond ja palju ilusam ning tal on loomulik võlu. Ja kui ta naeratab ja paljastab oma valged hambad, justkui looduslikest pärlitest, eemaldab ta katuse täielikult hingedelt.
  Ja siin tallad põlevad ja see on kuidagi kuum. Moskvas oli mais soe, aga kuumaks seda nimetada ei saanud.
  Ja siin on see nagu kuskil Araabias keskpäeval. Seal on veel palavam. Kunagi filmis ta Emiraatides filmi ja pidi paljajalu liival kõndima. Loomulikult määriti hommikul, kui liiv oli öö jooksul veidi jahtunud, aga palav oli, isegi jalgu määriti vaseliiniga, et kergem oleks.
  Kuid kohalikud lapsed jooksevad paljajalu ringi, vähemalt vaeste seas, ja naeravad, näidates oma väikseid hambaid, ilma ebamugavust kogemata.
  Tõepoolest, tema silmade virvendus lakkas ja Dominica nägi, et ta on linnaväljakul. Munakivid kaunitari jalge all olid oranžid ja lillad. Ja ümberringi on majad kõrged, väga ilusad, justkui Peterburi kesklinnas, kus on säilinud muinasaeg. Ainult siin on hooned kõrgemad ja veelgi elavamad, värvikamad, rikkalikud, luksuslikud ja viimistletud.
  Ja seal on palju lehtkulda, mis kahtlemata rõõmustab silma. Ja tänavatel on palju ilusaid tüdrukuid. Nad, paljajalu välkuvad, graatsilised, päevitunud, lihaselised jalad, hakkasid Dominicat ja tema glamuurset markiis-nümfi ümbritsema.
  Tüdrukud olid eranditult kõik ilusad, noored, paljajalu, kuid kandsid ehteid. Mõnel on vääriskividega ehteid rohkem, teisel vähem. Mitmel tüdrukul olid seljas ainult valged lühikesed tuunikad.
  Sellised nägid tavaliselt välja orjad, kui nad iidsetest aegadest filme tegid, märkis Dominika.
  Kuid mitte kõik tüdrukud polnud inimesed. Mõnel on kõrvad nagu ilvesel, teistel kotka ninad. Mitmed tüdrukud olid väiksemad, nagu markiis de Cassandra, lihtsalt tüdrukud, kuid nad tõusid õhku ja liikusid ilma oma väikeste jalgadega sillutist puudutamata.
  Terve tüdrukute kuningriik, kes ei karda kuuma tänavasillutist, uhkeldavad oma paljaste roosade kontsadega.
  Ja nad piirasid Dominicat ja markiisi sõrmusega ning naeratasid vaikselt lobisedes.
  Tüdrukutest õhkus väga meeldivat noorte lihaseliste kehade lõhna
  õiglasest soost, segatuna kallite parfüümidega.
  Mõnel olid käes ka relvad. Eelkõige vibud, elegantse kujuga ambid, mõõgad, mõõgad, pistodad ja noolevärinad.
  See meenutas väga fantaasiafilmi filmimise lisasid; isegi üllatav, et neil õnnestus ühte kohta koondada nii palju veatuid, kurvikaid, sportlikke kaunitare.
  Enamik tüdrukuid olid peaaegu alasti, ainult nende rinnad ja puusad olid kaetud vääriskividest ehetega.
  Kümmekond tagasihoidlikes tuunikatega tüdrukut põlvitas, käes plaatinasädelevad joogikannud ja kuldsed kandikud erinevate toiduainete ja puuviljadega.
  Dominika pomises segaduses:
  - Mida sa minust tahad? - Ja lisas ta veidi enesekindlamalt. "Kui teil on aega, olen valmis teie lisades esinema, maksa mulle lihtsalt hästi."
  Nümfmarkiis vastas naeratades:
  - Ilmselt arvate, et see on film? Ei, see on päkapiku- draakoni impeerium !
  Dominique itsitas ja hüppas. Mu kontsad põlesid halastamatult. Ta raputas higihelmed maha. Noh, see on kuum. Täpselt nagu Araabia kõrbes. See on hämmastav, kuidas kaunitarid kõnnivad siin paljajalu ja nende nahk ei kooru päikesest.
  Kus ta on? Ilmselgelt mitte Venemaal...
  Dominica heitis pilgu taevasse ja vilistas. Taevas oli kollane, haruldased pilved oranžid ja korraga põles mitu tuld ... Pole ime, et nii palav oli. Pealegi on valgustid nii ehitud kujuga, lokkide või sarvedega...
  Dominika tundis, et hakkab haigeks jääma. Nii lähevad inimesed hulluks. Tema ilus nägu väändus ja muutus kahvatuks.
  Ta koperdas, kuid kaks kõrvadega päkapikutüdrukut toetasid teda. Õiglase soo esindajad läksid lahku ja valgetes poolläbipaistvates tuunikates kaunitarid tõid talle anumad joogiga tüdrukute alasti, nii kaunite ja lihaseliste kehade peale. Ja nad valasid smaragdveini kuldsetesse kaussidesse.
  Dominika jõi ahnelt. Ja ta tundis, et vein oli ebatavaliselt magus ja maitsev; tema soontes voolas koheselt energiat, jõudu ja särtsu.
  Ja tüdruku niigi paljad jalad ei põlenud nii palju või pigem tundsid nad meeldivat soojust ja temperatuur muutus ümber ideaalseks, nagu unenäos.
  Dominique tõusis ja raputas oma lehekullast pead, hüüdes:
  - Tere, uneskõndijad!
  Siis parandas tüdruk end kiiresti:
  - Mul on hea meel kohtuda oma vendadega või õigemini õdedega silmas pidades!
  Tüdrukud plaksutasid käsi. Ja nad laulsid kooris:
  - Soovime teile õnne,
  Sa oled meie lootus, usu mind...
  Teed teistesse maailmadesse -
  Uks avati!
  Marquise de Cassandra noogutas:
  - Jah, sa pead meid aitama. Ja selle eest saab tohutu tasu.
  Dominica kehitas lihaseid õlgu ja küsis üllatunult:
  - Ja kuidas ma saan sind aidata?
  Nümfitüdruk tahtis midagi öelda, kui kostis trompeti häält ja tiibade häält. Kõik õiglase soo arvukad esindajad põlvitasid korraga ja kummardasid lugupidavalt.
  Markiis tõukas ka Dominique'i:
  - Kummarda ka.
  Tüdruknäitleja küsis üllatunult:
  - Milleks?
  Nümfitüdruk kilkas:
  - Dragon Duchess kohtub sinuga. Draakonid valitsevad meie impeeriumi. Tule, ühel põlvel!
  Dominica otsustas oma uhkust mitte murda. Kuigi ta kartis, et kuum sillutis põletab ta palja, heledaks pronksiks pargitud põlve. Kuid nahk on selgelt muutunud tugevamaks ja vähem tundlikuks. On selge, et siin käiakse paljajalu mitte vaesuse pärast. Aga tõsisematel põhjustel, mis vajavad veel selgitamist.
  Siis ilmus välja draakonhertsoginna ise. Kolme peaga metsaline, väga erksavärviline, nagu liblikas. Suur, nagu hea võitleja, kuid üldse mitte hirmutav või mitte hirmutav, kui see on tema.
  Pead tundusid suhteliselt väikesed ja neil sädelesid väikesed, kuid heledad kroonid.
  Kui emane draakon mööda lendas, muutsid tüdrukud tema tiibade all oma nahavärvi lillaks ja seejärel smaragdiks. See on muutunud ilusaks.
  Dominica oli justkui lummatud. See oli esimene kord, kui ta nägi tõelist draakonit tegelikkuses. Jah, filmides teevad nad muidugi arvutigraafikat kasutades häid draakoneid. Aga see draakon on tõeline, väga ilus ja graatsiline.
  Pea, kes oli keskel, küsis, tema hääl oli väga meeldiv:
  - Mul on väga hea meel teid näha, meie külaline planeedilt Maa!
  Dominica naeratas ja vastas:
  - Ja mul on ka väga hea meel teid näha!
  Draakonhertsoginna noogutas ja jätkas, pea paremal pool juba rääkis:
  - Me kutsusime teid, sest teie soontes voolab selle inimese veri, ma ei tea, kes, kes seal elab, ma ei tea, kus!
  Dominika Delfinova hõõrus ühte oma paljast, meislitud jalga teise vastu ja ütles segaduses:
  - See on nagu, ma ei saanud aru!
  Vasakpoolse draakonihertsoginna pea vastas enesekindlal toonil:
  - Ja me ise ei saa sellest aru. Aga igal juhul on meil nii kohutav probleem, et oleme nagu uppujad, õlgedest kinni hoides!
  Dominica trampis oma palja, väga võrgutava jalaga ja laulis:
  - Hoia mind, põhk, hoia mind,
  Kui tormi ümber on viisteist punkti...
  Rebi laiali vaenlased, kes päkapikkudel on,
  Saatus on mind elus niimoodi loopinud!
  Igasuguse triibuga tüdrukud lõid käsi kokku ja see oli nii armas ja lahe.
  Keskpea rääkis uuesti:
  - Niisiis, meil on kummaline katk. Tugevama soo esindajad, olgu selleks siis päkapikud, inimesed, trollid, hobid, vampiirid, päkapikud ja teised meie universumis elavad, hakkasid teadmata põhjustel kiviks muutuma ja korraga murenema. Meie maal oli isaseid, peale orkide ja päkapikkude, kaksteist korda vähem kui emaseid ja nüüdseks on nad peaaegu täielikult kadunud! Muidugi, see on tragöödia!
  Dominika itsitas ja pahvatas:
  - See on nii imeline! Muidu pole nendest karvastest vastikutest meestest pääsu! Ja mis kõige tähtsam, mida koledam on mees, kes on kõht ja kiilas pea, kortsud, seda rohkem ta sinu külge klammerdub.
  Üks päkapikkudest vaidles vastu:
  - Kõhulisi, kortsus ja kiilaspäkapikke pole olemas! Neil pole isegi habet ega vuntsid.
  Dominica märkis:
  " Lisaks on nende noortega tegelemine kallim!" Nad ei luba ka läbipääsu. Ma olen nendest fännidest nii väsinud. Ja teil, jumal tänatud, pole neid iharaid, higiseid, vastikuid isaseid ja saate puhata ja lõõgastuda.
  Kõik kolm draakonipead müristasid korraga:
  - Maailm ilma meesteta on hukule määratud! Võrreldes planeedi Maa inimestega, elame me väga kaua, eriti draakonid. Jah, ilma meesteta on igav ja ilma tugevama soota pole universumis harmooniat.
  Tüdrukud tegid heakskiitvat häält. Üks pomises:
  - Kõik meie mehed on ilusad! Kunagi , tuhandeid aastaid tagasi, olid inimkonna meestel juuksed, kiilased laigud, kortsud, kõhud, kuid nüüd on nad kõik noored, ilusad, kurvilised ja lõhnavad meeldivalt nagu päkapikud!
  Dominika naeris ja pilgutas ... Siis ta vastas:
  - OKEI! Võib-olla paari kuu pärast hakkan mehi igatsema. Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas ma saan teid aidata?
  Draakoni hertsoginna parem pea vastas:
  - Ausalt öeldes me ise seda ei tea. Kuid teil on olendi veri teisest universumist, kus kõigil elanikel pole mitte kahte sugu, nagu meil Maal, vaid kolm. Ja võib-olla aitab see meil oma isased tagasi saada!
  Dominica raputas end ja märkis:
  - Triseksuaalsed olendid? Jah, ma loen ulmet, see on teoreetiliselt võimalik!
  Nümfitüdruk noogutas:
  - Jah! Katk neid ei puudutanud. Aga kes garanteerib, et ei ilmu nakkust, mis õiglast sugu niidab? Ja see võib olla veelgi hullem! Ja isegi ilma tugevama soo esindajateta, kui agressor tungib meie universumisse, pole meil võimalust tagasi võidelda.
  Tüdruknäitleja noogutas:
  - OKEI! Tunnen sulle kaasa. Muide, kas see võib Maale tulla?
  Draakoni hertsoginna vasak pea kinnitas:
  - Jah! Täiesti võimalik. Nii et ärge arvake, et nad paluvad teilt teenet. Teil on noorem vend ja ta mängib ka filmides. Kas sa tahad, et see poiss muutuks kiviks ja mureneks tolmuks?
  Dominica trampis vihaselt oma palja jalaga ja ütles nördinult:
  - Sa tead minust palju!
  Nümfitüdruk vastas:
  - Meile meeldib mõnikord vaadata filme teie planeedilt. Selle saab alla laadida otse Internetist, mis ei nõua suuri maagilise energia kulutusi. Sellepärast nägime ka sind. Ja kõrged haldjad tundsid teie ainulaadset aurat ja nad nägid teie venda, tal on ka tükk sellest, ma ei tea, kes!
  Dominica vilistas ja hõikas:
  - Ma tean kindlalt, et kõik, mis on võimatu, on võimalik! Siiski oleks parem , kui ma õpiksin tagaselja!
  Marquise de Cassandra märkis:
  - Just, see on see, mida sa pead tegema. Õpi, õpi ja veelkord õpi!
  Üliõpilastüdruk pomises rahulolematult:
  - Milleks see veel on?
  Kohe rääkisid draakonhertsoginna kolm pead sünkroonselt ja harmooniliselt oma meeldiva häälega:
  - Sa ei tea maagiast ja nõidusest midagi! Ja teil peavad meie abistamiseks olema laialdased ja põhiteadmised. Kui olete Dularise Imperial Dragon Academy lõpetanud , on teil senitundmatud jõud, mis võimaldavad teil kanda nõiaprintsessi krooni. Ja ainult sel juhul saate või pigem saate vähemalt väikese võimaluse tugevama soo esindajad allilmast tagasi tuua.
  Dominic vilistas ja märkis:
  - Oh, mis mulle ei meeldi, on õppimine!
  Tõepoolest, ta armastas tantsida, hüpata ja filmides näitleda. Ma isegi armastasin seda väga. Kuid õpingud olid talle rasked. Ta astus end isegi tasulisesse osakonda, et saaks vähema vaevaga diplomi kätte saada. Tõepoolest, nii on see lihtsam.
  Dominica poleks üldse akadeemiasse astunud, kui see poleks moes ilma kõrghariduseta. Pealegi ei abiellu isegi miljardärid diplomita tüdrukuga.
  Aga abielluda oligarhiga, võimalikult rikka ja samal ajal soovitavalt vana, haige ja täiesti seniilse. Seejärel vabanege sellest, saage miljardärist leseks ja elage oma rõõmuks.
  Ja kirjutage ise filmistsenaariume. Tal oli isegi idee. Ja ta on peaosas. Nagu keiser Palpatine või õigemini, kolis tema tume vaim kloonitüdrukuks ja asus vallutustega looma uut impeeriumi.
  Jah, see on suurepärane ! Tema peaosas polnud aga igatahes halb ja see lõhnas suure raha järele. Aga ... Nüüd on temast saanud hitt . Ja ta peab tegema seda, mida ta kõige vähem armastab - õppima!
  Dominica küsis väriseval häälel:
  - Mis siis, kui ma keeldun?
  Tüdrukud ümberringi tegid rahulolematusest lärmi. Üks hüüdis:
  - Tulista teda kandadele!
  Draakoni hertsoginna kolm pead vastasid:
  - Meil pole moraalset õigust sind sundida. Kuid selleks, et teid planeedilt Maa välja tõmmata, oli vaja palju kallist maagilist energiat. Ja tagasi, kui tahad tagasi tulla, maksa siia sõit, kallis vein, mida jõid, ja tagasisõidupilet.
  Dominica kilkas:
  - Pole aus võtta minult tasu millegi eest, mida ma teha ei tahtnud! Mind liigutati vastu tahtmist!
  Naise draakoni keskne pea vastas:
  - Sa oled meie võib-olla üks meie viimaseid võimalusi! Tõsi, vennaga saab ikka proovida, aga ta on ikkagi poiss ja sellegipoolest mees ja ka tema võib tolmuks pudeneda.
  Dominique karjus raevukalt:
  - Ära puuduta mu venda! See pole tema asi!
  Draakoni hertsoginna küsis vihjavalt:
  -Kas olete nõus printsessiks õppima? Kujutage ette, millised võimalused teil on. Te ei vanane, elate mitu tuhat aastat ja võib-olla isegi rohkem, kui omandate veelgi arenenuma maagia ja muutute surematuks jumalaks. Ja teil on alamad ja oma kuningriik!
  Dominica hingas raskelt ja ütles paluvalt:
  - Las ma mõtlen natuke.
  Markiisitüdruk kinnitas:
  - Jah, las ta mõtleb selle üle. Ta peab meie maailma paremini tundma õppima. Las ta kohaneb ja tuleb mõistusele. Ja ta teeb õige otsuse.
  Draakonhertsoginna noogutas jaatavalt kõigi kolme peaga:
  - Las ta jalutab mööda linna. See on suur ja uhke. Näidake talle välja, Cassandra, ja teie, tüdrukud, annate talle teed. Ära sekku!
  Õiglane sugu läks lahku. Nümfmarkiis võttis kandikult midagi, mis nägi välja nagu pitsa, ja ulatas selle Dominikale:
  - Siin, söö! Sa saad tugevamaks.
  Tüdruk tuunikas valas plaatinakannust kuldsesse pokaali juba roosat veini . Dominika näksis ettevaatlikult pitsat. See osutus äärmiselt maitsvaks ja tüdruk hakkas palju enesekindlamalt sööma ja loputas seda nii magusa ja aromaatse veiniga.
  Pärast seda tõusis Dominica tuju järsult. Ja ta laulis:
  Õpetajate kingitus,
  Nad veetsid minuga aega...
  Nad õpetasid mind asjata...
  Ja siis ei leidnud tudengineiu sobivat riimi ning see, mis tema ilusas peas vilksatas, nägi väga labane ja kohatu välja.
  Nad suundusid koos ja nümf juhtis teda käest kinni. Kuigi ta oli rohkem kui pea lühem ja kõhnem kui tugev ja pikk ja nii lihaseline Dominika.
  Mõlemad tüdrukud trampisid paljajalu ja liikusid noorte gasellide kiirusel.
  Majad ümberringi olid väga luksuslikud . Ükski linn Maal pole kunagi olnud nii suurepärane. Siin kasvasid ka lilled, nii tohutud, säravad ja lõhnavad. Kõik selles linnas oli ilus ja glamuurne.
  Ja palju tüdrukuid. Väga luksuslikult riides või, vastupidi, tagasihoidlikumalt ja mõned tüdrukud pesid tänavaid. Aga kõik on noored, värsked, ilusad ja paljajalu.
  Dominica küsis üllatunult:
  - Miks nad ei kanna kingi või vähemalt plätusid?
  Marquise de Cassandra vastas naeratades:
  - See on selle planeedi maagia. See aitab meil säilitada igavest noorust, teha maagiat ja meie paljaid varbaid saab kasutada ka lahingus!
  Tüdrukkunstnik naeris ja märkis:
  - See on armas! Üldiselt, kui ma olin väga väike, oli mul piinlik paljajalu kõndida, sest ma arvasin, et see on märk äärmisest vaesusest. Aga siis harjusin filmidega ära. Pealegi oli vaja, et tallad oleksid veidi karmimad, kui mängisin lapsepõlves Spartacuse õde või erinevaid partisane. Mulle meeldis. Kui aga paljajalu Moskvas ringi käid, peetakse sind ekslikult vaimuhaigeks ning tänavatel on liiga palju nakkust ja mustust!
  Nümfitüdruk noogutas:
  - Jah - see on arusaadav! Lisaks on ilma jalatsiteta jooksmine palju väledam, kuna sõdalase nahk on palju tugevam kui kõige kallimate saabaste tallad ning see on elastne, painduv ja maagiliselt laetud!
  Nad liikusid edasi. Näete, kui kõrgele, nagu Ostankino teletorni tornikiiv, purskkaevu joad tormavad. Nii et nad tõusevad õhku, vastupidiselt füüsikaseadustele. Ja joad ise on mitmevärvilised. Kui ilus see on.
  Ja millised paleed on ümberringi? Kui luksuslik siin kõik on. Ja statuut ei sädele mitte ainult kullast, vaid ka mõnest eredast oranžist metallist, mida Maal ei tunta.
  Dominica märkis:
  - Teie linn on nagu muinasjutt. Ja tüdrukud on suurepärased, nagu tõeline paradiis, ja mitte väljamõeldud, nagu meie oma!
  Cassandra itsitas ja küsis:
  - Miks sa arvad, et sinu paradiis on välja mõeldud?
  Tüdrukkunstnik vastas üsna loogiliselt:
  - Sest tal on vastuolulised kirjeldused. Üks religioon ütleb üht, teine midagi muud ja kolmas vastupidist!
  Nümfmarkiis noogutas:
  - Jah, ma tean! Vaatasin teie Internetti. See on lihtsam kui Maale reisimine. See on nii lihtsam, et isegi lihtsad päkapikud, trollid ja inimesed saavad sinna ronida ja filmi vaadata. Kogu maagilise maailma hiilguse juures pole meil kahjuks nii arenenud tehnoloogiaid kui Maa inimestel. Olete maagia amatöörid, kuid meie tehnoloogia areng on külmunud!
  Dominica küsis üllatunult:
  - Miks te tehnoloogia külmutasite?
  Häält langetades vastas nümf:
  - See pole meie. Need on draakonid. Ilmselt ei taha nad oma võimu õõnestada. Kuigi loomulikult võimaldavad need meil elada normaalselt ja mõnel isegi luksuslikult, aga ... Ärme sellest räägime!
  Ja jälle tekkis paus. Luksus ümberringi on muidugi super. Kõik on nii ilus, sellised kaunistused, kujud, majad ja templid.
  Jah, templid on muidugi väga mitmekesised. Teatud sarnasustes mitte nagu tavaliselt Maal. Ja need on stiili, värvi ja kuju poolest täiesti erinevad . Ja muidugi ilus. Siin on figuurid ja kuplid ja hulknurgad, prismad ja nii edasi.
  Ja paljudel templitel on kuplid kõige ilusamate lillede pungade kujul.
  Dominica vaatas oma elukaaslast ja küsis temalt:
  - Sa näed välja nagu koolitüdruk ... Aga kui vana sa tegelikult oled?
  Cassandra vastas naeratades:
  - Inimestel on selline ütlus: daamilt pole kombeks tema vanust küsida!
  Tüdrukkunstnik lõpetas:
  - Ilmselt palju.
  Nümfitüdruk noogutas:
  - Võib olla! Kuid me elame kauem kui päkapikud, trollid, inimesed ja isegi päkapikud ja vampiirid. Kuna meis on jumalate veri, oleme nendega veresugulased. Ülejäänutel on surematutega kaudsem seos .
  Dominica pomises:
  - Me kõik oleme Jumala pojad ja tütred. Mõnevõrra.
  Cassandra klõpsutas paljaid varbaid.
  Ja siis ilmus nümfi kätte võlukepp. Ta sosistas vaikselt:
  - Selle sees on draakoni veen. See on väga võimas artefakt, kallis ja haruldane. Kuid selles on ka suur jõud. Näita teile mõju?
  Dominica pahvatas:
  - Vaatasin sarja võlukepiga poisist. Aga seal on kõhn poiss , tumedate juuste ja prillidega. Mitte nagu mu vend - ilus, lihaseline, blondide juustega. Muide, ma mängisin ka nii sõdalast kui võlurit!
  Cassandra kinnitas:
  - Ma tean su venda. Jah, ta on väga ilus, ebatavaline poiss. Ja erinevalt sinust, laste seas karate maailmameister .
  Dominika norskas põlglikult:
  - Kuigi ta on poiss, on ta mees! Aga meeste jaoks on kaklemine ja kaklemine tavaline asi.
  Nümfitüdruk vastas:
  - Meil on impeeriumi peamistest rahvastest mehi kaksteist korda vähem kui naisi: inimesi, päkapikud, trollid, hobid ja vampiirid. Nii et ka õiglane sugu peab võitlema. Vastupidi, orkide ja päkapikkude seas on isaseid kaksteist korda rohkem kui emaseid. Seega läks meil isegi kuidagi lihtsamaks kui varem. Mina ja orkid võitlesime pidevalt ja nad ronisid nagu kärnkonn krampi , nüüd pole peaaegu kellegagi võidelda. Kuigi emaseid ja orke, ausalt öeldes mitte eriti. Kuid päkapikud on paremad , nad näevad rohkem välja nagu naishobitid. Käpikud ise vananevad, lähevad halliks, kasvatavad pikka habet, kuid kuni surmani on nad kiired ja väledad ning hoolimata kortsudest säilitavad nad kõik hambad. Ja kui hammas välja lüüa, kasvab see tagasi!
  Dominica noogutas:
  - Vau! Olete nagu haid. Aga ma kunagi küsisin, et kui inimene on loodud Jumala näo ja sarnasuse järgi, siis miks on ta hambad nii nõrgad. Ja preester pomises midagi sellist, et liha on patuga koormatud. Muide, kui mu vennal hammas välja lõi, kasvas see sõna otseses mõttes päevaga tagasi. Tahtsin ta isegi arsti juurde viia. Ja siis mõtlesin ümber, nad uurivad last nagu rott laboris!
  Cassandra noogutas.
  - See on õige! Sa oled nutikas. Aga sulle ei meeldi õppida.
  Tüdruk noogutas jõuliselt:
  - Jah! See on igav. Ja meil on ka ... No ma ei tea, kui sa istud oma laua taga, siis selg valutab ja sa tahad joosta ja hüpata!
  Nümfitüdruk laulis:
  - Jah, tüdrukud, teadke, et kõigile ei meeldi tuupida ,
  Soovin, et saaksin paljajalu läbi kaste joosta!
  Ja uhke paar naeris. Siin lähevad nad kaugemale. Dominica märkas, et Maal pole selliseid autosid. Aga seal on väga ilusad ükssarved. Nagu need, mida nad animes joonistavad . Ja lihtsad hobused on lihtsalt armsad. Ja kui vanker kihutab, näeb see välja nagu muinasjutt.
  Mõned tüdrukud lendavad nagu linnud. Tõsi , see on haruldane, siin näete, et kõik mustkunstnikud pole edasijõudnud. Kerjuste majakesi pole. Vastupidi, kogu linn on nagu soliidsed paleed või majad, mis näevad välja nagu purskkaevude ja aedadega valdused . Ja kui suurepärane see välja näeb.
  Põhimõtteliselt mängis Dominika mängu - ehitaja. Seal saab palju ehitada. Ja tõepoolest, ehitada linn selliseks, et kogu asi oleks nagu muinasjutt paradiisist. Siin sai sama asi tõeks.
  Dominica märkis:
  - Ja nad ütlevad, et taevas Maal pole võimalik? Seda räägivad kõik Maa religioonid!
  Cassandra selgitas:
  - Välja arvatud kommunism. Ainus religioon, mis lubab taevast Maal. Ja see on loogiline. Kes peab taevasse uskuma, isegi mitte pärast surma, vaid üldiselt pärast maailma lõppu, mis üldiselt on hullus!
  Tüdruknäitleja nõustus:
  - Jah, mulle ei meeldi maailmalõpu õpetus! Parem on taevast ise ehitada, mitte luudele!
  Nümfmarkiis säutsus:
  -Ära püüdle paradiisi poole taevas, vaid pigem ela ja loo oma õnn. Ja ole tark.
  Dominica märkis filosoofiliselt:
  - Teate, millegipärast tunnete, et kui ümberringi on ainult tüdrukud, on midagi puudu. Kuigi mehed on harva ilusad isegi filmides. Samuti on enamik poisse armsad ja neljakümnendaks eluaastaks proovige leida meest, kellel pole kõht ja topeltlõug.
  Cassandra naeris ja vastas:
  - Sa oled nutikas. Mul pole sõnu. Täpsemalt, mitte väga ... Aga isase puhul pole oluline ainult ilus nägu ja sihvakas figuur. Naised isegi Maal hindavad mehes midagi muud kui välised andmed!
  Dominica noogutas:
  - No jah, täpselt! Ja ka raha. Kui rahakott on kitsas, pole kortsud, kiilaspäisus ja kõht nii märgatavad.
  Nümf märkis:
  - Meil pole meeste välimusega probleeme. Maagia tungib siin kogu õhku. Ja isastest said väga ilusate nägudega noored mehed, isegi ebameeldiv on, et isegi inimeste habe ja vuntsid kadusid. Seetõttu saab nende päkapikke eristada ainult nende kõrvade kuju järgi. Ja see ... No naised on sellega harjunud. Kuid habemel on ka teatud võlu. Ma ei nõustu nende tüdrukutega, kes peavad habet inetuks.
  Dominic itsitas ja vastas:
  - Habemel on kiitus ja au, aga kassil on ka vuntsid!
  Cassandra vehkis võlukepiga ... Ja kauni naise kätte ilmus Napoleoni kübarakujuline kaunis kook mitmevärvilisest kreemist valmistatud rooside, moonide ja liblikatega.
  Nümfmarkiis säutsus oma kõige õrnema häälega:
  - Proovige, see on väga maitsev ja ilma kapsata tasuta!
  küsis Dominica, mõeldes äkki:
  - Mis siis, kui sa ikka võtad minult tasu?
  Markiis-nümf laulis:
  - Sa pead kõige eest maksma, usu mind,
  Seega avame ukse edule!
  . PEATÜKK nr 2.
  Ja Cassandra vehkis uuesti oma võlukepiga, selle otsast lendas välja valguse voog ja ilmusid kaks tooli, mis nägid välja nagu oleksid kristallist, ja väike elegantne laud.
  Markiis-nümf soovitas:
  - Sööme istudes, nagu kultuuriinimesed! Võib-olla tahaksid ka veini?
  Dominica märkis loogiliselt:
  - Kui jood palju veini, võid muutuda tummaks. Ja ma peaksin hoidma selget ja värsket pead!
  Cassandra raputas eitavalt pead.
  - Ära karda! Meie veinis pole grammigi alkoholi. See toob ainult kasu. Ja see on üks põhjusi, miks inimesed meie maailmas elavad kuni tuhat aastat vananemata. Tugeva ja arenenud maagiaga saate kesta palju kauem.
  Tüdruknäitleja noogutas:
  - Siis vala see!
  Nümf vabastas oma võlukepi otsast kiire, sosistades midagi ... Ja ilmusid ereoranžist metallist pokaalid, mille sisse pritsis midagi kollast ja mullidega.
  Dominica märkis oma pokaalist veidi lonksu võttes:
  - Väga meeldiv ja aromaatne vein, teeb suus nii värske tunde ...Ja millest see tehtud on?
  Cassandra vastas karmilt:
  "Kui sa õpid Draakoni keisri akadeemias, saate sellest teada!"
  Tüdruk küsis:
  - Kus on draakoni keiser ise?
  Nümf vastas ohates:
  - Ta kadus ka. Nüüd on tema asemel keisrinna Caroline. Draakonitel on sarnaselt inimestega ligikaudu võrdne arv naisi ja mehi. Selles osas on teil sarnasusi.
  Dominica pahvatas:
  - Miks keisrinna mind isiklikult vastu ei võtnud?
  Cassandra kilkas:
  - Noh, sul on edevus! Hertsoginnast piisab. See on vajalik ja suur Caroline ise nõustub sellega.
  Tüdruk laulis:
  - Inimesed imetlesid kuningannat,
  Kõik õuepoisid armusid!
  Aga ma olin väga julge
  Ma valisin miljardäri!
  Nümfmarkiis vastas naeratades:
  - Kas arvate, et miljardid on väärt koos elamist armastamata inimesega? Aga kõhurasv, kiilased laigud, kortsud ja halb lõhn?!
  Dominika urises agressiivselt:
  rikuks minu ja teiste tüdrukute elusid ! Või kägistan ta voodis oma lakaga!
  Cassandra itsitas ja märkis:
  - Ma teesklen, et see on nali. Sinust peab saama hea kehastus.
  Tüdruknäitleja märkis loogiliselt:
  - Ideaalsed kangelased panevad avalikkuse oksendama !
  Nümf ei vastanud, kuid plaatina lusika abil sõi ta kooki ja rüüpas aromaatset veini. Dominika otsustas ka praegu toitu nautida. Pealegi tekitab jalutuskäik värskes õhus isu.
  Ta mäletas tulistamist. Eelkõige siis, kui nad mängisid lapspartisane. Seal näiteks olid poisid ja tüdrukud enne sõda päris hästi toidetud. Ja okupatsioonisõja ajal pidid nad kõhnuma. Selleks soovitati rohkem joosta ja vähem süüa. Esimene sai igatahes teoks, kuna paljud võtted on filmitud jooksvate lastega, aga teine on raskem. Noored filminäitlejad ründasid kioske, ostes endale süüa.
  Siis keelati neil hotellis ööbida ja lukustati eraldi trellidega tuppa, mis nägi välja nagu suur ühine kamber.
  Dominika ei nälginud, nad ei tahtnud, et ta kaunitar kannataks alatoitumise käes ja igatahes on ta loomult üsna kuiv, üldse mitte lihav ning tantsimine hoiab ka lihased ja keha heas vormis.
  Kuid poisid said muidugi kannatada, sest komplekt muudeti lastevanglaks. Ja oli ka episoode vangidega. Paar poissi ajasid isegi oma pead, mis võis olla ebavajalik.
  Jah, filminäitleja elu pole kerge.
  Näiteks Spartacuse ülestõusu kohta. Terve salk poisse töötas karjäärides paljajalu ainult niues. Samuti oli vaja rohkem kui üks võte. Proovige kõndida palja tallaga kaevanduste teravatel kividel. Siin hakkasid poiste paljad jalad verd jooksma ja jalad pragunema. Ja nad olid tõepoolest higist märjad ja värisesid väsimusest.
  Selles filmis oli peategelane ühtlane Spartacus , orjapoiss, kes muide pakkus vabaduse saanud üsna edukale ja rikkale gladiaatorile välja idee ülestõusust.
  Dominica mängis lapsepõlves esimest korda Spartacuse õde ja ta pidi karistuseks ka poistega karjääris aega veetma.
  Nii et ta teadis ka, mis on teravad kivikesed ja raske killustikukorv.
  Ja sa tõmbad teda tõesti üles ja üles. See on väga kurnav, kuid suurendab teie vastupidavust.
  Dominica mängis erinevates filmides. Kunagi isegi kajutipoiss Jimi rollis mõnes kaanonist kaugel olevas "Aarete saare" versioonis. Seal polnud isegi koka rollis mitte ühejalgne Silver , vaid punajuukseline naine, Morgani õetütar.
  See on muidugi lahe. Dominica ise oli poisi rollis, mille pärast taheti isegi juukseid lõigata. Siis aga lahendasid nad probleemi lõpuks paruka abil.
  Jah, see tema roll, võiks öelda, oli mängu seisukohalt edukas. Kuid film ise ei saavutanud populaarsust väljaspool kaanonit. See osutus mingiks põrgulikuks prügiks.
  Sageli suhtutakse klassikutesse, mis ei vasta kaanonile, vaenulikult.
  Markiis-nümf katkestas Dominica mälestused:
  - Sa tead. Oleme siin mõnda aega istunud. Kas poleks aeg teele asuda?!
  Tüdruk kehitas õlgu ja märkis:
  - Sa võid jalutama minna. Mul on veel palju energiat.
  Cassandra vehkis võlukepiga ja pooleldi söödud kook ja nõud veiniga jne kadusid.
  Dominica pomises:
  - Täpselt nagu muinasjutus!
  Markiis kilkas:
  - Ei! See pole muinasjutt, vaid maagiline reaalsus.
  Ja kaks ilusa soo esindajat sulistasid mööda teed. Dominica tuju muutus täiesti rõõmsaks ! Ta naeratas laialt. Ja ta isegi laulis:
  Tee, tee näeb välja nagu sõber,
  Lihvitud terasest kettpost...
  Ja mõõk on väga terav - damaski teras,
  Jah, lahingus tuleb tõsine olukord!
  Siis märkas Cassandra tõsise pilguga peatudes:
  - Sa tead! Akadeemias ootavad teid tõsised sisseastumiskatsed. Võib-olla tunduvad need pärilike võlurite jaoks lihtsad, kuid teil pole maagiast aimugi.
  Dominika naeris kohatult ja vaidles vastu:
  - Ei! Filmides olen mitu korda maagiat tööd näinud. Ja uskuge mind, ma tean midagi!
  Nümfmarkiis sosistas häält langetades:
  - Ma annan sulle oma võlukepi! Ta on väga tugev, draakoni soonega. Proovige seda kasutada näiteks selleks, et välja võluda ... Noh, unustamatu lill!
  Tüdruknäitleja vaatas tagasi. Ümberringi, majade lähedal ja tänaval endal on lillepeenrad kõige säravamate õitega, nagu suured vääriskivid. Puudele kasvasid ka silmipimestavad pungad. Pealegi olid mõnel lillel ka erinevat värvi ja tooni lehed. Ja seal olid isegi imelikud lokid.
  Dominica kehitas talle sugugi mitte kitsaid õlgu ja vastas üsna tõsiselt:
  - Miks me vajame mingit unustajat? Siin on juba palju erinevaid lilli, palju suuremaid ja ilusamaid.
  Cassandra naeratas irooniliselt:
  - Ja mida sa tahad?
  Tüdruknäitleja ütles otsustavalt:
  - Parem on välja võluda midagi palju väärtuslikumat ja kasulikumat! - Dominica trampis oma paljast kannast, pannes värvilised plaadid kõlisema nagu purunev jääpurikas. Püüdlik nõid lisas: "Näiteks oleks palju parem luua kookospähkli suurune teemant!" See on palju kasulikum ja praktilisem.
  Markiis vaatas teda kahtlustavalt ja küsis:
  - Kas sa tahad Maale minna? Mis meile ei meeldi?
  Dominica märkis irooniliselt:
  - Teie maailma kohta võime öelda sama, mida Ostap Bender ütles Kaukaasia looduse kohta - see on liiga ilus - idioodi kujutlusvõime!
  Cassandra naeratas ja märkis:
  - Ja sa oled tark, kuid laisk! Sul ei ole piisavalt fanatismi, et minna oma eesmärgi poole nagu reaktiivbuldooser, ilma peatumata!
  Tüdruknäitleja tegi näo, märkides:
  - Reaktiivbuldoosereid pole. Vähemalt Maal!
  Nümfmarkiis noogutas nõustuvalt:
  - Sul ei pruugi olla. Kuid on rasse, mis on tehnoloogiliselt veelgi arenenumad kui inimkond. Nendeni jõudmine on aga veelgi keerulisem kui Maale jõudmine.
  Dominique tegi grimassi, kui küsis:
  - Jah? Kas nad saavad lennata tähtede vahel?
  Cassandra vastas enesekindlalt:
  - Nad saavad! Põhimõtteliselt saame seda teha maagia abil.
  Tüdruknäitleja laulis:
  Muidugi on seda raske ennustada
  Mis ootab ees selles imelises maailmas...
  Me lendame pilvedes -
  Staarlennuki pardale minek!
  Ja tüdruk teatas otsustavalt, tehes ähvardava näo:
  - Anna mulle võlukepp! Ja ma teen hea arbuusi suuruse teemanti!
  Cassandra tahtis midagi öelda. Kuid tiibade kahinat oli kuulda. Teine draakon lendas. Suure tõenäosusega ka emane. Ta oleks peaaegu püüdnud purskkaevu oja, mis paiskus lehtede kulla ja rubiinidega kaetud grifooni suust kõrgele taevasse.
  Kolmepäine koletis oli pigem ilus kui hirmus.
  Nümfmarkiis kummardus. Dominique raputas lihtsalt kergelt pead.
  Emane draakon maandus nende ette. Nii suure koletise kohta kõlas väga meeldiv ja selge hääl:
  - Kas sa oled see silmakirjatseja, keda juba messiaks kutsutakse?
  Dominica vastas süütu naeratusega:
  - Mulle ei meeldiks messias olla!
  Naisdraakon oli üllatunud:
  - Ja miks see on nii?
  Tüdruknäitleja vastas ausalt:
  - Sest messiad lüüakse tavaliselt risti!
  Tiivuline olend raputas tiibu. Tal on nahkhiirtele sarnased suured, ainult kolmes värvitoonis: punane, kollane ja roheline. Ütlematagi selge, et see on ilus kombinatsioon.
  Emane draakon siristas:
  - Ja te näete sellest maailmast, kus mustkunstnikud on täielikud petturid ja kelmid?
  Dominika naeris ja vastas, näidates oma väga valgeid läikivaid hambaid:
  - Võib-olla on see nii. Kuigi oli ka prohveteid. Nagu vanaema Vanga. Ainult mingil põhjusel läksid tema ennustused tõeks, reeglina tagasiulatuvalt.
  Markiis-nümf märkis:
  - Isegi väga kõrgel tasemel nõiad ja mustkunstnikud näevad tulevikku äärmiselt ebamääraselt. Ja isegi kõrgeimad jumalad ei anna garantiid, mis juhtub saja aasta pärast. Ja veelgi enam, tuhandes ja miljonis!
  Naisdraakon vilgutas valgust ja säutsus:
  - Jah... et sellel planeedil oleks tõelisi ennustajaid. Isegi teie hüpernoosfääri pinge on meie omast täiesti erinev. Kuigi võib-olla säilitasite seetõttu oma originaalsuse ega saanud meie orjadeks!
  Dominica naeris taas rõõmsalt ja märkis:
  - Sinu ori olla? See on isegi naljakas. Igavesti noor, igavesti paljajalu.
  Cassandra noogutas ja soovitas:
  - Näidake draakonkrahvinnale, mida saate teha. Proovige vähemalt võlukepi abil vähemalt üks tilk vett langeda.
  Tüdruknäitleja nurrus põlglikult:
  - Üks tilk vett? Jah, see pole üldse tõsine. Võib-olla on parem kohe kullatünn hankida.
  Draakonkrahvinna soovitas:
  - Las ta teeb maagiat, nagu ta tahab. Andke talle võlukepp ja veenduge, et ta mäletaks vähemalt ühte loitsu õigesti.
  Cassandra itsitas ja kilkas:
  - Jah, see näeb hea välja ! Lihtsalt vaata. Võlukepp on liiga võimas ja võite kahjustada linna, elusolendeid ja iseennast.
  Dominica urises:
  - Ma ei ole nii loll , kui sa arvad!
  Draakonkrahvinna soovitas:
  - Anname talle siis midagi kahjutumat ja vähem võimsamat. Muidu teeb ta mulle ka augu sisse.
  Cassandra laulis:
  Ilmuda maagias,
  Me vajame talente...
  Parem on teil luua
  Suured teemandid!
  Ja nümfitüdruk klõpsutas paljaid varbaid. Ilmus väikese välimusega plaatinast sõrmus. Cassandra viskas seda jalaga ja maagiline artefakt sattus otse Dominica näo kõrvale.
  Markiis säutsus:
  - Sa vőid selle sõrmuse vőtta. Asetage see nimetissõrmele. Ja proovige midagi valjult soovida. Maagia selles pole tugev, kuid see toimib lihtsalt. Kookospähkli suurusest teemandist ei piisa, vaid piisab näiteks herne suurusest!
  Tüdruknäitleja püüdis sõrmuse enda kätte. Kuid nimetissõrme asemel pani ta selle keskmisele sõrmele ja küsis sarkastiliselt naeratades:
  - Mis siis, kui sa niimoodi prooviksid? Mis siis saab?
  Cassandra irvitas ka sarkastiliselt:
  - Olgu, proovi!
  Dominica kilkas:
  - Rösti tulega markiisi kontsad!
  Leek lõõmas Dominica paljaste jalgade all . Paljas tald põles tõsiselt, ta karjus ja hakkas jooksma. Tõepoolest, tuli pole nõrk. Kuid meil ei õnnestunud kaugele jõuda . Tüdruk oli mähitud ümber draakonkrahvinna pika saba.
  Vägeva roomaja suust kostis mõnus naiselik hääl:
  - Vau! Tulite just meie maailma ja tahate sandiks teha nümfi, kõrgeimate jumalate sugulase? Kas sa tead, et selle eest saadetakse sind orjaks karjääri? Ja te töötate seal täiesti alasti, kettides ja saate piitsasid ja keppe, sööte leiba ja vett. Ja magama tuleb ka aheldatuna ja kividel. Ja te ei tea midagi peale raske töö ja piitsa. Eriti nüüd , kui meesorjad on laiali läinud, ei tee sinusugune pikk ja lihaseline tüdruk meile kaevandustes haiget!
  Dominica võpatas nende sõnade peale. Kunagi mängis ta väikese eelarvega filmis Kleopatrat. Raha säästmiseks kandis maal pealkirja "Cleopatra Augustuse vangistuses". See tähendab, et see pole ka kaanon. Cleopatra ei sooritanud enesetappu ja ta võeti kinni.
  Noh, ta saadeti kaevandustesse. Ja seal ta kõndis poolalasti ja paljajalu. Ja palja tallaga kaevanduses teravatel kividel kõndimine on päris valus. No kandke ka koormat. See oli vajalik, et orja higi oleks tõeline ja tema nägu oleks tõeline, mitte teesklema , et on kurnatud.
  Kuid loomulikult on see lihtsalt film ja seejuures üsna odav. Ja nad peksid teda piitsaga, mis oli samuti ebareaalne. Aga valus on ikka . Kuigi veri oli muidugi võlts.
  Üldiselt oli film odav ja peale poolpaljaste tüdrukutega karjääride praktiliselt midagi muud ei näidatud. Arvestus oli ilmselt selleks, et meelitada ligi seksuaalselt murelikke mehi. Noh, ja kõik teavad nime - Cleopatra! Ja seda saab kasutada ostmiseks
  Dominika hingas sügavalt ja millistes väljaheidetes filmistaarid vahel suplevad?
  Nümfmarkiis säutsus:
  - Ära ole kurb, kallis, me vajame sind. Me ei anna sind kellelegi üle.
  Draakonkrahvinna möirgas:
  - Las ta proovib enne eksamit uuesti harjutada. Noh, proovime midagi välja võluda!
  Dominica hõõrus sõrmust ja ütles:
  - Ma tahan šokolaadijäätist!
  Tüdruk võttis selle ja tardus pingest.
  Ja sellele pudeneb purustatud jää ja šokolaadi segu. Seetõttu oli Dominica pealaest jalatallani määrdunud ja isegi kriimustatud.
  Draakonkrahvinna naeris nii, et purskkaevu joad värisesid ja lilled värisesid.
  Nümfmarkiis märkis rahulikult:
  - Kõik on korras! Vastupidi, tal on suurepärased võimed, ta reprodutseeris nii palju jäätist ja šokolaadi sellise artefaktiga, mis üldiselt ei ole väga võimas!
  Dominika lakkus šokolaadi põskedelt ja sülitas pettunult virisedes:
  - Ta on kibe!
  Cassandra naeris ja märkis:
  - Ja šokolaad on mõru. Kas sa ei teadnud seda?!
  Tüdruknäitleja möirgas:
  - Ja siin, Maal ja Venemaal, on see armas !
  Markiis noogutas:
  - Ma tean! Samuti teame, kuidas teha magusat šokolaadi. Kuid praegu peate olema rahul sellega, mis teil on. Täpsemalt, te ei täpsustanud, millist šokolaadi te konkreetselt soovite. Ja üldiselt on hea, et tellisite ainult jäätist. Kui sul tuleks pähe näiteks kullavanni minna, lööksid sa vastu pead palju kõvemini.
  Dominica märkis vaimukalt:
  - Elu on täies hoos ja kõik on üle pea!
  Draakonkrahvinna soovitas:
  "Lõmaluse asemel, mis teda draakoniakadeemiasse astudes ei aita, on parem lasta tal proovida luua tõeliselt väike teemant." Tavaliselt on see võimalik neile, kellel on kaasasündinud maagiliste võimete tase kõrge.
  Cassandra vastas:
  - Ei! See on liiga ilmne tee. Peaksite tegutsema palju peenemalt.
  Dominika susises kapriisselt:
  - Olen märg ja määrdunud, just grillkana. Kas saate seda parandada?
  Nümfmarkiis noogutas:
  - Muidugi, meie kaunitar!
  Ja ta tegi oma võlukepiga kaheksa. See vilkus sinise tulega. Ja nüüd sai tüdruk Maalt jälle puhtaks ja korralikuks ning peaaegu kõik kriimud kadusid. Välja arvatud üks paremal põsel.
  Kuid Domika ei näinud ennast ega pööranud tähelepanu.
  Draakonkrahvinna susises:
  - Ja nii, mu kallis... ma näen, et sa saad millestki aru? Niisiis, ilus tüdruk kasvavate tehnoloogiate planeedilt?
  Vastuseks laulis Dominique:
  Aga miks,
  Oma mõistuse järgi elada on võimatu!
  Miks, elu ei õpeta meile midagi!
  Aga miks! Aga miks!
  Ja ta naeris, sest see laul, mille esitas Boyarsky , oli sobiv ja ilus. Kuid tema ingellik hääl tekitas vaid naeruhoo.
  Cassandra susises, silmad vilkusid:
  - Sulle ei saa keelata huumorimeelt. Aga kas sa oled kunagi tõsine?
  Dominica kortsutas kulmu. Ta mäletas, kuidas ta mängis tüdrukut, kes sai koolis halva hinde. Ja ta ei saanud kuidagi oma näole ärritunud ilmet anda. Vastupidi, ma tahtsin isegi hambaid paljastada. Noh, see on arusaadav ... Tal on liiga palju tuult peas. Näiteks paljastavad mõned kutid rahva hulgas lihtsalt hambaid ja see on kogu nende roll !
  Ja Dominica tahtis mängida... Printsessid muidugi.
  Seejärel soovitas draakonkrahvinna:
  - Las ta tantsib meile paremini. Sa nägid filmides, et ta tantsib väga hästi .
  See viimane on tõsi. Dominica oskas tantsida. Nad tahtsid teda isegi Esmeralda rolli võtta. Veelgi enam, kaanoni järgi tundub, et ta pole isegi mustlane. Ja miks mitte pimestav blondiin seda rolli mängida?
  Kuid klassika ja isegi välismaise filmi kohandamine tekitab teatud probleeme. Seetõttu filmiti teda erinevas rollis, aga ka tantsimas.
  Jah, ta muidugi armastas tantsida ja teadis, kuidas tantsida. Sellegipoolest võttis ta selle ja ütles:
  - Kulla käepide!
  Markiis nümf kilkas:
  - Mida veel?
  Dominica vastas loogiliselt:
  - Isegi mustlased turul ei tantsi tasuta. Nii et mul on vaja kopsakat kulda. Kas pole selge?
  Draakonkrahvinna möirgas:
  - Milline julm mees ! Tegelikult on selle parim koht karjäärides. Seal arendab ta samal ajal vastupidavust ja harjub sõnakuulelikkusega. Selleks tuleb teda karmilt kasvatada!
  Järsku jooksis nende juurde tüdruk. Välimuselt tundus ta olevat kõige rohkem kümneaastane inimlaps. Kuid samal ajal kandis ta hinnalisi ehteid, justkui juveelipoes. Paljad, väikesed, lapselikud jalad tundusid sellises luksuses sobimatud ja naeruväärsed.
  Tüdruk kontrollis:
  - Ma võin selle orja sinult osta. Palju sa selle eest tahad!?
  Cassandra vastas enesekindlalt:
  - Seda tüdrukut ei müüda! Ja kuigi ta pole ori. Võib-olla ei saa ta aga kauaks vabaks.
  Dominica pomises:
  - Kui ebamoraalne on, kui väike laps ostab endale orje!
  Markiis-nümf vastas enesekindlalt:
  - See pole laps, vaid naishobbit! Ja hobid näevad välja nagu inimlapsed...
  Tüdruk trampis oma väikest jalga vihaselt ja säutsus:
  - Ma olen paruness! Ja see tähendab, et teie ori on kohustatud minu ees kummardama.
  Dominica kilkas agressiivselt:
  - Pole hullu ! Ma teen, ma kummardan lapsele!
  Vastuseks tõmbles hobiparuness paremat kätt. Välk lendas välja ja lõi tüdrukut näitlejanna paljastele jalgadele. Vastuseks hüüdis nõelatud Dominic midagi. Ja suur paksult kreemiga kaetud tort kukkus julgele nõiatüdrukule peale. Ta löödi isegi jalust maha ja väike kaunitar kukkus kõnniteele. Kuid ta hüppas kohe püsti, kõik oli biskviidi, kondenspiima ja šokolaadipastaga määritud. Hobitiparuness raputas oma vasakut, paljast väikest jalga, mille kahel varbal särasid vääriskividega sõrmused.
  Ja välja lendas terve maagiline tsunamilaine. Dominic visati paarkümmend meetrit üles. Pärast seda kukkus tüdruk pikali. Varasest lapsepõlvest saati tantsides ja filmides näitledes oli ta õnneks juba palju kordi erinevatelt kõrgustelt kukkunud ja akrobaatilisi trikke sooritanud.
  Seetõttu koondas Dominika end sügisel nagu kass ja maandus üsna edukalt. Välja arvatud see, et tüdruku jalad, mis olid juba lahingumaagiast kõrbenud, kogesid tugevat valu, kui nad puutusid kokku ala katvate värviliste plaatidega. Tüdruk karjus.
  Ja draakonkrahvinna mässis oma pika männilaadse saba nõiaparunessi ümber ja susis:
  - Lõpetage võitlus! Muidu te mõlemad arreteeritakse! Kui soovite võidelda, on spetsiaalsed treeningväljakud, kus peetakse maagia ja muid duelle!
  Dominica säutsus:
  - Jah, täpselt duell! Ainult ilma relvadeta - käte ja jalgadeta!
  Hobiti paruness norskas põlglikult:
  - Võitle orjaga! Ausalt öeldes on see minu jaoks hirmutav ! Parem oleks ta tegelikult kaevandustesse saata . Sellisele lollile maagiat õpetada on väga ohtlik.
  Markiis-nümf nõustus tõsisel toonil:
  - Ka mina hakkan nii arvama. Jah, sellel tüdrukul on eriline anne katastroofi tekitamiseks ja konfliktide tekitamiseks.
  Tüdruknäitleja vaidles vastu:
  - Ma ei lähe esimesena kellegi juurde! Mis puutub muusse ... Iga ebaõnnestumise korral teadke, kuidas tagasi võidelda, vastasel juhul ei näe te edu.
  Draakonkrahvinna lasi valla ulaka tüdruku, kes nägi välja nagu laps, kuid oli tõesti võimeline terve rügemendi tanke lendu panema.
  Saba oli kergelt määrdunud koore, kondenspiima, šokolaadimäärde ja biskviidiga. Tort oli tohutu ja selgelt südamest tehtud. On isegi kahju, et nad selle söömise asemel lõhkusid. Draakonkrahvinna napsas sõrmi ja käppasid ning purskkaevu kristallvoog uhtus ta üle, uhtes mustuse minema.
  Cassandra noogutas.
  - Puhtus on tervise võti! Telli kõigepealt!
  Hobitiparuness hõõrus üht oma väikest, pargitud graatsilist jalga teise vastu. Paar sekundit süttis ta nagu lambipirn. Ja kõik kulinaarsed liialdused, mis nõiatüdrukut tugevalt olid määrinud, kadusid. Ja luksuslikud ehted särasid uue jõuga. Ta muutus tegelikult nii printsessi moodi, et Dominika tundis hellust.
  Tal oli ka võimalus ühes muinasjutus printsessitüdrukut mängida. Seal pidi ta lahku minema luksuslike riiete ja hinnaliste jalanõudega ning saama nõiateenriks. Kandke kaltse ja kõndige puidust kingades. Ja sellistes padjandites on see palju hullem kui lihtsalt paljajalu. Ta hakkas isegi režissööri veenma, et võib-olla oleks parem filmida ilma kingadeta. Tüdruku paljad jalad kaltsukas oleks ju palju tugevamalt rõhutanud vaesust ja printsessi staatuse muutumist de facto orjaks.
  Aga lavastajal olid selgelt omad ideed. Lõpuks vabanes ta surmatornist põgenedes lõpuks kingadest ja varudest ning oli siis paljajalu, tundes tõelist õndsust. Nüüd aga olid tal paljad jalad kõrbenud ja tekkisid isegi väikesed villid, mis oli nii valus kui ka vastik!
  Hobitiparuness sirutas talle oma väikese, õrna ja samal ajal pruunistunud peopesa, surudes Dominica kätt lapseliku jõuga ja säutsates:
  - Olgu, rahu! Minu nimi on Laska. Ja ära arva, mees, et ma olen kahjutu tüdruk, orkid, goblinid, Koštšei eosed, nad kõik said minust palju kasu !
  Dominica küsis üllatunult:
  - Kui vana sa oled, laps?
  Nirk naeratas ja vastas:
  - Õiglase soo esindajate seas pole kombeks vanuse kohta küsida! Niipalju kui ma vaatan, nii palju sa mulle annad.
  Tüdruknäitleja naeris ja märkis:
  - Sa oled kümneaastane! Mitte rohkem!
  Draakonkrahvinna möirgas:
  - Jah, ta on juba üle kolmesaja. Mis aga ei oma tähtsust. Meie maailmas on kõik emased noored ja ilusad. Jää meiega, tüdruk, sinust saab meie kuninganna!
  Dominica vastas kuulsa kuppelega:
  Kui püha armee ütleb,
  Viska Venemaa minema, ela paradiisis...
  Ma ütlen: "Taevast pole vaja,"
  Anna mulle mu kodumaa!
  . PEATÜKK nr 3.
  Markiis ja paruness plaksutasid käsi ja hüüdsid üksmeelselt:
  - Braavo! Kas sa mõtlesid selle ise välja?!
  Dominica raputas oma kuldset pead negatiivselt:
  - Ei. Mitte mina. Keegi teine, ma ei mäleta autorit!
  Cassandra tegi grimassi:
  - Kummaline, teil on suurepärane mälu!
  Tüdruknäitleja vastas ausalt:
  - Ma mõtlen liiga palju iseendale kui teistele. Parem on anda neile minust rohkem teada kui mina teistest . Vahel komponeerin ka ja mitte halvemini kui Puškin.
  Draakonkrahvinna paljastas oma laias suus säravad, sädelevad hambad nagu teemandid ja ütles tõsiselt:
  - Võib-olla saate laulda midagi omaloomingut?
  Dominica ütles paluvalt, hõõrudes oma kõrbenud jalgu:
  - Pole küsimust! Lihtsalt anna mulle vähemalt üks kuldmünt. Ja ma esitan teile terve hittlaulu. Ja laulda asjata? Austamatu! Ja triviaalselt kahjumlik!
  Markiis-nümf kortsutas kulmu ja tema võlukepp välkus ähvardavalt käes, ta oli otsustanud karistada jultunud tüdrukut, kes julges draakonile vastu rääkida.
  Draakonkrahvinna susises leplikult:
  - Anna talle hõbemünt. Las ta laulab südamest.
  Dominica naeratas, tema hambad, nii täiuslikud, sädelesid nagu jäised mäetipud keskpäevase ereda päikese käes. Ja ta kilkas:
  - Raha ette!
  Nirk viskas talle mündi ja kostis:
  - Siin, võta kinni!
  Tüdruk viskas jala püsti ja tal õnnestus paljaste sõrmedega hõbedane ümmargune tükk kinni püüda. Siis kandis ta selle peopesale. Vaatasin münti. See ei olnud midagi, hõbe oli täiesti uus, ühel pool oli seitsme peaga draakon, kelle käppades hoidis ta skeptrit ja nuia. Ja teisalt ilus tüdruk väga lopsakate lokkis juustega. Ja see on armas.
  Dominika ei suutnud vastu panna kiusatusele münti proovida ja vastas naeratades:
  - See on armas. Lahedad asjad.
  Nirk susises:
  - Nüüd laula! Vaatame, mida saate teha!
  Draakoni krahvinna lisas:
  - Ja sa pead kõvasti laulma ja esitama enam-vähem pikka ballaadi, kuna me maksime!
  Tüdruknäitleja noogutas nõustuvalt:
  - Jah, ma saan sellest aru! Sa ei saa laulda nagu...
  Ja siis ei tulnud talle seos pähe. Öelda ööbiku kohta pole päris õige ega asjakohane. Aga midagi muud, mitte päris seda!
  Nümfitüdruk trampis oma palja jalaga:
  - Alustame!
  Dominica hakkas laulma oma selge ja õrna häälega;
  Ma olin kuulus näitleja
  Filmimine, vandumine, muusika, pallid...
  Ta hakkas raevukalt ja metsikult tantsima,
  Nagu saatana kehastus!
  
  Mu jalad on nii tugevad
  Nad võitlesid raevuka hopakiga ...
  Me oleme nii lahedad tüdrukud
  Teeme hiiliva kohe ära!
  
  Kuid ma leidsin end maailmast, mis on eriline,
  Kus draakonid valitsevad nagu kuningad...
  Sealne tellimus on väga uus,
  Rebi vähemalt särk ära!
  Minust pidi saama paljajalu ori
  Piitsa selga saamine...
  Pilved meie kohal on sinised,
  Koht on Maal ebameeldiv!
  
  Siin tuleb minu juurde karm kääbus,
  Ja ta hoiab käes piitsa...
  Valgepäine poiss jooksis mööda -
  Ori on paljajalu, peremees ilmselt ihne!
  
  Päkapikk naerab, puudutab käpaga hambaid,
  Nagu tüdruk artikliga , täkk...
  Nii et karu närib seda lampjalaga -
  Sellega saab päkapiku kiilaspäisus läbi!
  
  Aga nad müüsid mind kaevandustesse,
  Haaremis polnud nähtavaid kohti...
  Ja nad andsid mulle jälitamiseks tugeva piitsa,
  Sest tüdruk sööb palju!
  
  Siin juhib päkapikk mind köiel,
  Tüdruku võlud on täiesti hämmastavad ...
  Orja hääl on väga selge,
  Kuid lõpuks on ainult nullid!
  
  Olen peaaegu alasti ja paljajalu
  Ma töötan kaevandustes nagu see eesel...
  Ema, ma ütlen, mu kallis,
  Kui rumal see välja tuli!
  
  Olin võimekas tüdruk
  Korrutasin oma peas murde...
  Ja nüüd ühes, mõelge sellele, seelik,
  Olen metsikus orjuses!
  
  Kaua-kaua kannatasin päkapiku vastu,
  Sain piitsa selga...
  Nad peksid mind äri, mitte äri pärast,
  Nad lubasid mind hiljem toita!
  
  Kuid paljajalu orjad mässasid,
  Vargad töös, vasarad,
  Ja nüüd pidage seda oma elemendiks ,
  Kiilaspäisusega päkapikule ma olen surnud !
  
  Noh, need kurjad tapeti,
  Meil oli kohutavaid ohvreid...
  Kuid uskuge mind, me vabastasime end -
  Tüdrukud näitasid tippklassi!
  
  Ja nüüd on meil suur armee,
  Ka poisid lähevad meiega lahingusse...
  Me purustame kilpe nagu lauad,
  Kurjad valitsejad saavad tühjaks!
  
  Ja siis kaob põrgu orjus,
  Mees ajab õlad sirgu...
  Ja me teeme vaenlastest tüdinenud isandusele lõpu,
  Saabub sajand õnne ja edusamme!
  
  Ja siis saabub rahu kogu maailmas,
  Mees, suurepärane täht...
  Me lendame täheõhus, teate,
  Las inimeste unistused täituvad!
  Tüdruk lõpetas kõrge noodiga, tema hääl säras nagu hõbedased kellad.
  Nümfitüdruk plaksutas käsi. Dominica laulu kuulasid ka mitmed päkapikud ja trollid ning paar inimest. Ja nad viskasid tema münte: nii hõbedat kui pronksi.
  Tüdruknäitleja kummardus. Ja ta korjas need plaatidelt üles. Ta võttis osa münte kätega ja osa paljaste varvastega. Ja see oli ilus vaatepilt.
  Jah, tal on nii võrgutavad ja peitlitud jalad. Ja kui ilus ja muljetavaldav ta iseendas on. Noh, kus on teised primadonnad temaga võrreldes? Kas nad julgevad paljajalu laval esineda? Või lühikese seelikuga?
  Draakonkrahvinna märkis:
  - See on laulja! Ei, ta kuulub akadeemiasse. Ja ainult akadeemias, teaduskonnas, mille ta ise valib.
  Dominic itsitas ja laulis:
  Meie , tüdrukud, oleme iseenda kohtunikud,
  Ja kui sa pead valima ja valik on raske...
  Valime puidust ülikonnad,
  Sest meie rahval on ainult au!
  Nirk säutsus Twitteris:
  - Sul on hääl... Lihtsalt kõrgetasemeline ingel!
  Dominica naeratas ja viskas palja jalaga ühe mündi kõrgemale ning kummardus seejärel ja püüdis selle keelega kinni. Ja siis hakkas ta karjuma. Kokkupuutel süljega kuumenes oranž metall koheselt ja põletas kaunitari suu.
  Tüdruk hakkas sülitama ja oigama. Ja tema soov laulda haihtus järsku.
  Nümfitüdruk raputas oma sõrmust ja Dominica suust kadus kuumus kohe. Tüdruk kostis:
  - Vau! Nüüd ma saan aru, mis tunne on olla tuldpurskav draakon!
  Nirk märkis naeratades:
  - Parem hilja kui mitte kunagi,
  Tüdrukul on ees toredad aastad!
  Draakonkrahvinna märkis:
  "Meil on suu ja kõri ehitus teistsugune kui inimestel ning leek ei põle üldse. Nii et ärge meie pärast muretsege.
  Ümberringi kogunenud publik lärmas ja nõudis endiselt käsi plaksutades:
  - Tehke midagi muud, olete teretulnud!
  Dominica säutsus:
  - Kui kritseldate münte, teen seda!
  Vastuseks müra ja kinnitused:
  - Jah, muidugi! Tere tulemast.
  Ja tüdruku paljaste, lihaseliste, pargitud ja graatsiliste jalgade all, mida ta jäljendamatu graatsiliselt sõrmitses, lendasid kuld-, hõbe-, oranž-, pronks- ja plaatinamündid.
  Dominika muutus sellest rõõmsaks, tundis entusiasmi ja hakkas innukalt laulma;
  Tormid ja orkaanid pole meie paarile takistuseks,
  Isamaa tütred, kes õitsevad nagu roosipõõsad.
  Kes sõda pole tundnud, pole hirsiputru söönud,
  Jumal Päästja Jeesus juhib meid lahingusse!
  
  Oleme harjunud võitlema isegi tormises ookeanis,
  Iga inimene on nagu laast üle parda.
  Ma usun, et me rebime lahingus Hordi koletised tükkideks,
  Meie au ei saa noki ja haamriga maha lüüa!
  
  Mõõka kuumutati sepikojas, väga kuumas põrgus,
  Teritatud terad on väga sitked lõõtsad!
  Ole kartmatu sõdur; tugeva, karastatud südamega,
  Kui on surm, siis seisa paigal, ära jookse!
  
  Jah , sõda pole muidugi pidu magusa meega,
  Lõppude lõpuks on sellel pisarad ja veri voolab paksult.
  Hunt ulgub kaua ja karu metsiku mürinaga ,
  Ja vastutasuks löök olgu silma, mitte kulmu!
  
  Seal on oda, mis võib kettposti läbistada,
  On kilpe, millest hunnik läbi ei pääse!
  Aga ära ole argpüks, ära lase kuraditel nägusid teha ,
  Et mitte muutuda nagu mäng võrgus!
  
  Uskuge mind, tuleb särav lahendus,
  Igaühe jaoks on tasu, mida kõrgemalt ei leia!
  Usun, et kuritegeliku mõtte eest tuleb kättemaks,
  Pole muud vaprust kui raske tee!
  Nii laulis Dominica ja kirju rahvas aplodeeris talle suure entusiasmiga. Isegi kui nad kõik on naised, pole siin maailmas mehi. Või peaaegu ilma tugevama soota.
  Pärast seda raputas draakonkrahvinna saba ja märkis:
  - Noh, ma pean minema! Ma lähen teelt välja!
  Nümf võttis mündi palja jalaga üles ja soovitas:
  - Kontrollime. Ma viskan ja sina ütled - pead või sabad ! Arva ära, münt on sinu, ei, sa anna mulle mündi tagasi!
  Draakonkrahvinna möirgas naerdes ja vastas:
  - Ma tean su trikke! Seega on parem mitte oma aega ega pead raisata!
  Dominika naeratas ja märkis:
  - Pea ei ole kõrvad, võite selle mütsilt maha rebida, te ei saa seda tagasi õmmelda!
  Nirk siristas ja laulis:
  -Peapealsed kõrvad on kõrvad!
  Kõrvad peas - patsient vaimuhaiglasse !
  Draakonkrahvinna lendas õhku. Ja ta ei kommenteerinud, mida nümfitüdruk laulis. Ja see, tuleb märkida, on äärmiselt lahe.
  Dominica hakkas kähku ja paljaste jalgadega münte koguma. Ja ta tegi seda kiires tempos.
  Nirk märkis võlukepiga juukseid kratsides:
  - Raha on muidugi oluline. Kuid veelgi olulisemad on loitsud, esemed, talismanid, medaljonid, amuletid jne. Vastasel juhul ei saa te luksuslikku ja luksuslikku elu elada !
  Dominica nõustus:
  - Raha eest ei saa tervist osta, uskuge mind,
  Armastust ja au raha eest ei saa...
  Nii et ärge tülitsege nagu loom
  Tea, et sa ei müü oma kodumaad kasumi pärast!
  Ja neiu, palja tallaga, lööb lillat münti. Ja siis muutus ta paljas jalg ootamatult silmapilguga pardi jalaks.
  Dominique karjus hirmunult:
  - Mis kuramus see on!
  Nümfmarkiis vastas naeratades:
  - See on eriline maagiline metall, mis töötab ainult siis, kui see puutub kokku inimese nahaga, kelle perekonnas on Olümpia jumalad!
  Ja Laska hüüdis rõõmsalt:
  - Vau! Sinu sees on selline veri. Nii et me ei eksinud.
  Dominica pomises:
  - Aga see on inetus! Kui saate, eemaldage käpp. Ja anna mulle jälle normaalne jalg.
  Nümf raputas pead:
  - Ei! Peaksite seda juba ise tegema.
  Lõksu jäänud tüdruk kilkas:
  - Kuidas on see võimalik?
  Nirk soovitas:
  - Kujutage oma mõtetes ette, milline teie jalg välja näeks, klõpsake parema käe pöidla ja nimetissõrmega ning see peakski õnnestuma!
  Dominic võttis selle ja tutvustas seda. Siis tuli klõps.
  Ja varesejala asemele ilmus jalg viltsaabas ja suusaga. Ja veelgi ebamugavamaks muutus see, kui suusk munakividel kolksatas.
  Nümf irvitas ja laulis:
  - tasuta õpetajad,
  Sinuga raisatud aeg...
  Ma kannatasin tüdrukuga asjata,
  Kõige osavam mustkunstnik!
  Dominica oli solvunud:
  - Ma ei ole nõid. Ja ma alles õpin. Kuid tee teadmisteni pole kunagi liiga lihtne ... Jah, kinno!
  Nirk noogutas nõustuvalt:
  - Jah, kinos, võib-olla isegi rohkem. Ja see on muidugi meie suur probleem.
  Publik hakkas taas ümberringi kogunema: see oli naljakas vaatepilt. Täpsemalt on siin igasuguseid tüdrukuid. Ja aitäh selle eest. Tüdruknäitleja proovis uuesti mõelda ja oma jalga muuta. Kuid seekord ilmus midagi radadele ja radariga, kuigi väike.
  Dominica laulis optimismi kaotamata:
  Ma palun teil mitte olla üllatunud
  Kui maagia juhtub...
  Kui juhtub, kui juhtub,
  Kui maagia juhtub!
  Nümf naeratas vastu ja märkis:
  - Jah, häälega kaasas käimiseks peaks sul olema ka oskus kasutada maagiat!
  Siis jooksis nende juurde hobitüdruk, kes soovitas võlukeppi keerutades:
  - Teeme seda paremini! Ja tea, mul on pool tuhat aastat praktikat!
  Nirk vaidles vastu:
  - Ei! Las ta teeb seda ise!
  Dominica säutsus:
  Ma olen mõistuse kaotanud, ma olen mõistuse kaotanud,
  Ma teen seda ise, ma teen seda ise!
  Ja tüdruk sosistas jälle midagi heakskiitvat. Ja siis sai tema jalg, radariga tanki kujul, lõpuks tagasi oma graatsilise endise kuju. Ja tuli välja, nagu oleks see eritellimusel tehtud.
  Dominica tõusis püsti ja liigutas sõrmi. Tema tuju muutus rõõmsaks ja ta laulis:
  Meie, tüdrukud, oleme maailma tugevaimad,
  Ja uskuge mind, lahedamaid iludusi te ei leia...
  Me leotame oma vaenlasi tõesti tualetis ,
  Ja ta näeb igavesti välja kahekümneaastane!
  Pärast seda, kaunitar, naerab ja naerab, näidates oma suuri ja läikivaid hambaid.
  Dominika hakkas tantsima, paljad jalad kõrgele õhku tõstetud. Ja ta laulis:
  Ma olen väga lahe nõid
  Kui ma oma jalga trampin, tuleb kokkuvarisemine ...
  Mulle meeldis paljajalu hüpata
  Pea seda tõeliseks ideaaliks!
  See on tema laul - lihtsalt suurepärane ja lahe!
  Kuigi teisest küljest on see äärmiselt lihtne ja lihtne. Jah, tüdruk on selline, et teil ei hakka igav.
  Hobititüdruk märkis:
  - Õpib väga kiiresti!
  Ja ta raputas oma jalgu, mille pahkluude juures olid kaunistatud vääriskividega naastud käevõrud ja iga sõrmega sõrmus.
  Ta näeb välja nagu laps, kuid kivide arvu järgi otsustades, eriti alajäsemetel, on ta kõrgel kohal olev nõid.
  Nirk noogutas tüdrukule:
  - Ma nägin sind kuskil. Kas sa oled juhuslikult printsess Alsou ?
  Naishobbit noogutas:
  - Jah , nii see on! Aga tead, markii, selle tüdrukuga planeedilt Maa pole sul probleeme!
  Weasel nõustus:
  - Õige! Aga teisiti on võimatu. Paraku on see maailm, mis ei saa ilma probleemide ja seiklusteta läbi.
  Dominic kiirustas lisama:
  -Elu ilma seikluste ja vägitegudeta on liiga igav. See on nagu supp ilma piprata!
  Printsess Alsou nõustus:
  - Jah see on õige! Selleks on kurikaelad. Üks neist vallandas katku, mis tapab tugevama soo esindajad.
  Dominica laulis ohates:
  Sa ei saa elada ilma naisteta, see on tõsi,
  Aga ilma meesteta pole ka rõõmu...
  Nii läks, see oli väga halb,
  Kui tugevat omanikku pole!
  Weasel nõustus:
  - Võib olla! Kuid siin, nagu öeldakse, on see kahe teraga mõõk. Ühest küljest pole tugevamat sugu, aga teisalt...
  Naishobbit vaidles kiiresti vastu:
  - Ei! Halb igast küljest. Seega pole vaja lolli juttu ajada. Vaja on ka isaseid.
  Dominica vastas:
  - Isased loomadel. Intelligentsete inimeste jaoks on midagi teisiti.
  Nirk naeris ja vastas:
  - Jah, muidugi meestele. Ja ma ei leidnud midagi öelda.
  Nendest lendas mööda mitu tuvist, oranžide sulgede ja kullatud nokaga. Linnud olid väga huvitavad. Ühest küljest lihtsalt armas. Aga teisest küljest oli neis ka maitsepuudust.
  Dominica asendas:
  - Miks kulda tuvide nokad?
  Weasel selgitas:
  - Keegi pole kullatud! Seda seetõttu, et nad nokkisid maasikaid topaasiga.
  Tüdruknäitleja pomises:
  - Mida? Topaasiga?
  Hobititüdruk noogutas:
  - Jah, selliseid maasikaid on! Mida, sa ei teadnud?
  Nirk märkis:
  - Kuidas ta teaks? Ta on meie maailmas üsna hiljuti.
  Kolm ilusa soo esindajat kiirendasid tempot. Ja nende paljad roosad kontsad välkusid.
  Ümberringi tekkisid majad , kõrged, mis meenutasid roosasid, lillasid ja smaragdist puure. Ja see nägi välja äärmiselt futuristlik. Taevas olid isegi mõned lennukid. Täpsemalt kihutas mööda kullast ja briljantidega naastritega vanker, mida vedas kuus tiivulist lumivalget hobust.
  Kõik kolm tüdrukut tegid kerge kummarduse. Kuid ilmselt polnud aadlikul inimesel aega kaunitaride jaoks ja triumviraat järgnes kaugemale.
  Ees ootas hipodroom, see nägi välja nagu hiigelsuur staadion. See oli selgelt hobuste võiduajamise koht.
  Markiis-nümf soovitas:
  - Peame kontrollima, kas meie õpilasel on selgeltnägemise anne. Seetõttu osaleme võistlustel.
  Hipodroomi ümber oli kõrge hõbedast ja oranžist metallist võrkaed, mis oli täis pärlite ja siniste ja lillade kividega, aga ka Tšehhi klaasi meenutav klaas . Ja see nägi väga ilus välja.
  Ja sissepääsu juures oli külgedel kaks purskkaevu, mis paiskasid kullatud kaunitelt paaridelt välja mitmevärvilised joad: - päkapikk, kes kallistas päkapikupoissi.
  Jah, kõik nägi väga ilus välja. Ja sissepääsu juures on tüdrukute valvur. Samuti väga ilus ja kerge, hõbedase turvisega.
  Kõik näeb nii imeline välja. Ümberringi on nii palju õiglase soo esindajaid.
  Dominikale meenus film Gulagi saarestikust ja naistelaagrist. Kõik naised seal olid justkui suvaliselt noored, ilusad ja kandsid rüüd, mis jättis nende suurepärased jalad täiesti paljastatud. Noh, kuna suvi Siberis on soe ja isegi ehk kuum, olid tüdrukud paljajalu. Mis tegi filmi meeste seas väga populaarseks. Ja Dominica mängis mässulist komsomoli liiget, kes korraldas terve tüdrukute ülestõusu. Ja kaunitarid haarasid isegi relvad ja võtsid lahingus vastu terve NKVD rügemendi ning suutsid selle võita.
  Film tuli muidugi lahe. Ja paljajalu glamuursed kaunid sõdalased nägid lihtsalt super välja.
  Dominika, muide, pidi algselt mängima vangide mässu korraldanud Fandera nõbu rolli, kuid sellise filmi oleks võinud ära keelata. Ja temast tehti lihtsalt suurepärane õpilane ja komsomoli liige.
  Dominica kummardus valvuri tüdruku poole. Järsku hüppas otse Maa alt välja draakon, nagu tungraua huuletubakast. Väike , veidi suurem kui albatross, kolme peaga.
  Ta lendas tüdrukute juurde ja kostis hääl:
  - Anna mulle mu vend tagasi!
  Nümfmarkiis vastas ohates:
  - See on võimatu, Belka.
  Vastuseks hakkas draakonitüdruk, kelle soomused särasid kolmes päikeses kõigis vikerkaarevärvides ja kelle tiivad olid nii ilusad, et lainesid silmis.
  - Ma tahan venda! Ma tahan venda! Kus ta on!
  Hobititüdruk kostis:
  - Jah, me ise oleme hõivatud mõtlemisega, kuidas oma mehed meile tagasi saata. Ja pole vaja kapriisne olla.
  Draakonitüdruk, mida sa poisilt võtta, rahunes ja säutsus, hüppas üles Dominica poole:
  - Ma tean, et sa suudad! Sina oled väljavalitu!
  Löönud tüdruk irvitas ja laulis vastuseks:
  - Kõik võimatu, uskuge mind, on võimalik,
  Kuid sellele probleemile lähenemine on väga raske ...
  Kui aga mängides aju pingutate,
  Minust võib saada ilus Jedi tüdruk !
  Draakonitüdruk rõõmustas ja säutsus vastuseks:
  Sinu mõistus ei ole sõrme suurune,
  Geenius, tead, Maal...
  Ja mind ootab ilus poiss,
  Käänulisel hobusel!
  Dominika tundis end naljakalt ja itsitas:
  - Draakon hobuse seljas? See näeb välja selline!
  Markiis märkis:
  - Mis, sa ei tea allegooria mõistet !?
  Tüdruknäitleja naeris ja märkis:
  Me võime surra igal pool
  Isegi merevaigu päikeseloojangul...
  Üldiselt elame vabalt,
  Jah, tasuta!
  Piltlikult öeldes!
  Draakonitüdruk lasi suust tuled, see meenutas välgumihklit, ja kilkas:
  - See on ilus laul. Küll aga soovin , et kaunis külaline tundmatult maalt esitaks midagi muud huvitavat.
  Dominica kehitas õlgu ja märkis:
  - Ma tean, et mu hääl lööb münte maha mitte halvemini kui nunchuckid , kes löövad välja viljavihre. Pean aga jälle häält kurnama! Ja milleks? Kuhu siin raha kulutada?
  Markiis vaidles vastu:
  - Esiteks panustate oma raha ühele hipodroomil olevale hobusele ja proovite oma kapitali suurendada. Ja teiseks, see tüdruk pole lihtsalt väike naisdraakon, vaid ka printsess. Ta kingib sulle oma sõrmuse, mis sisaldab kolossaalset maagilist jõudu. Ja selleks , uskuge mind, tasub proovida ja korralikult laulda!
  Dominica noogutas heleda peaga tugevale kaelale ja märkis:
  - Sel juhul ma näen, et on, mida proovida! Pealegi, kuidas saate lapsest keelduda!
  Draakonitüdruk säutsus:
  - Ma pole üldse laps. Ma olen printsess ja saan sellega hakkama! Ma lendan teie planeedile. Ja ma põletan teie kapitali.
  Dominica norskas ähvardavalt:
  - Ja meil on õhutõrje teiesugustele inimestele! Mida sa selle peale ütled, metslane?
  Draakonitüdruk pomises:
  - Teid saadetakse karjääridesse. Te töötate alasti ja kettides orkide ülevaatajate piitsade löökide all.
  Hobititüdruk noogutas:
  - Jah, ta saab hakkama! Pealegi olete inimene. Ja meie inimesed... Neid peetakse madalama tasemega inimesteks, seda mitmel põhjusel.
  Nirk kilkas:
  - Nii et sa parem laula! Publik on siia juba kogunenud ja me teenime ka raha.
  Tegelikult tekkis erinevate õiglase soo esindajate hulgas kära ning kostis plaksutamist ja hüüatust:
  - Laula, lilleke, ära häbene!
  Noh, mees, hakkame muusikat mängima!
  Tahame kuulata paradiisilinnu trillis!
  Dominica ohkas raskelt ja hakkas laulma;
  Elfa kallas on avar , järsk,
  Lained pritsivad klaasitud säraga...
  Elfiast sai mu kodumaa,
  Ööbiku trill laulab meile imelist laulu!
  
  Laias paadis, mu kallis ja mina purjetame,
  Zlata Val lasi punutised alla.
  Kui hea on minul ja mu kallimal koos olla,
  Kahju, kui krokodilli õngega ei taba.
  
  Ei, mitte vesi, kahisev ahter,
  Loodus on see, mis meile šampanjat annab.
  See maa on mulle nagu kallis ema,
  Maa suuremeelsus kuninglikus riietuses!
  
  Kukub nagu pärlid kuukiire alla
  Pritsib nagu hõbedase tiivaga mesilasparv...
  Neitsi, sa oled mulle nagu ingel, kellel on unistus,
  Süütuse näoga - kõige puhtam Madonna!
  
  Lõhn on mesi ja juuksed on siidised,
  Huuled läksid laiali nagu satiin.
  Usun, et kauaoodatud hetk on saabunud,
  Muinasjutud saavad tõeliseks!
  
  Meie huuled puudutasid ekstaasis,
  Magus on selline , et sõnu pole enam .
  Usu mind, sa oled ebamaine ilu,
  Loos otsustab, viska münt kõrgemale!
  
  Siin on suudlused üksteise järel,
  Ohked ja naer meie tormisest rõõmust.
  Hinge pühadust hoiab keerub,
  Väljavalitu viskab pattude nimekirja urni.
  
  Ei, tea, maa peal on ilusam kui sina,
  Kirg põleb kui särav tuli mu südames!
  Me elame parimas riigis,
  Avame aknad ja uksed kosmosesse!
  Nii laulis kaunitar uhke laulu. Ja igat masti tüdrukud plaksutasid talle käsi. Ja samal ajal viskasid nad münte, sealhulgas kuldseid. Ja see on suurepärane .
  Hobititüdruk raputas oma võlukeppi ja raha hakkas iseenesest moodustama omaette hunnikut. Ja kasvas terve sammas mitmevärvilisi münte.
  Draakonitüdruk plaksutas ka käsi ja lasi seejärel oma kolmest peast eredad leegid välja. Selle peale ütles ta kapriisselt:
  - See on muidugi hea, kuid mitte piisav! Ma tahan, et sa ka mulle laulaksid!
  Dominica kortsutas kulmu ja küsis:
  - Kas seda pole liiga palju?
  Markiis vaikis teda:
  - Kas soovite saada nii väärtuslikku sõrmust ainult ühe laulu eest? No sa oled jultunud ! Hoidke südametunnistust, sest artefakt on väärtuslik.
  Hobititüdruk säutsus:
  - Igal kaubal on oma hind. Ja tavaliselt peate väärtusliku artefakti jaoks täitma kolm soovi või pakkuma kolm teenust. Need on reeglid. Ja sa ise mõistad, miks!
  Publik assortii tüdrukutest plaksutas käsi ja trampis paljaid jalgu ning väga harva ka kingadega:
  Tule, laula veel!
  Me tahame laule!
  See saab olema väga lahe !
  Esitage romantikat!
  Maksame teile hästi!
  Nirk noogutas Dominikale:
  - Noh, ära lagune! Tule, laula!
  Ja kaunis kaunitar raputas oma säravat, säravat lakki. Ta trampis oma paljaid lihaseid jalgu ja laulis suurepärase tunde ja ilmega;
  Meie tõde, meie tõde
  Koosneb usu kandmisest!
  Ja mitte homme ega homme,
  Ja täna päästa Isamaa!
  
  Austame oma päkapikke ,
  Lõppude lõpuks on ta kogu maailm, tea maailma!
  Meie isamaa helepunane lipp,
  Ja heledamat punast pole olemas!
  
  Pioneer tervitab mitte rinnapartii,
  Tema märk on isamaa lipp!
  Võitlesime vastasega osavalt,
  Ülistavad saavutused salmis!
  
  Tea, et planeedil on ainult üks usk,
  Usk sisse kallis , püha elfinism!
  Nii et õnnelikud lapsed naeravad,
  ortsism saaks kuristikku purskuda !
  
  Iga rüütel oli alles laps,
  Paljajalu murul ja ojadel...
  Aga nüüd on tal vints käes,
  Tasandab metalli haamriga hoogsalt!
  
  Keegi teritab masinatega kuulipildujat,
  No keegi tulistab õlast!
  Punane lipp lehvib helepunane lipp,
  Võitsime kurjad vaenlased ilma naljata!
  
  Meie esivanemad võtsid julgelt Orklini ,
  Noh, aga meiega? Oleme teel Marsile!
  Oleme inimesed, mitte makaagid oksal,
  Vastase rusikas tabab talle otse silma!
  
  Kuid me teame ka, kuidas lõbutseda,
  Lööge trummi, mängige trompetit!
  Väga armsad laste näod,
  Ja hinnangud neli ja viis!
  
  Kõige raskem lahingueksam -
  Selle mitte läbi elamine on nagu suremine!
  Kuid surmas on meil tõrvikuga lipp,
  Päkapiku vasksepik ei saa kukkuda!
  Tüdruk laulis nii kaunilt ja osavalt ning samal ajal tantsis ja ta jalad olid nii võrgutavad. Kahju ainult, et läheduses polnud ühtegi meest, kes tema ilu hindaks. Ja tüdrukul on see kolossaalsel tasemel ning sõdalane näitab oma kolossaalset survet ja õhkkonda.
  Ja juba on kogunenud mitusada tüdrukut, kes lärmavad. Nad loobivad raha ja neil on väga tugev noorte, värskete naiste kehade ja kallite parfüümide lõhn. Siin on palju, mis paneb pea ringi käima.
  Mõned mündid olid keraamilised ja oli isegi paar puidust münti , mis oli suurepärane. Aga tavalist paberraha planeedile Maa pole kuidagi näha. Ja see on Dominica jaoks kuidagi ebatavaline. Mõnikord vilksavad peast läbi mõtted, kui metsikud nad siin on. Kuidas on lood elektrooniliste maksekaartidega? Noh, see on selle arengutaseme jaoks täiesti fantastiline.
  Nii viskas keegi pooleldi söödud kreemiga koogi ühe lauljanna paljaste jalgade alla.
  Hobititüdruk lõi oma võlukepiga välguga kooki. Ja see lagunes koheselt.
  Väike kaunitar märkis:
  - Ära tee seda enam! Ainult raha!
  Nirk laulis:
  - Raha teenida! Raha teenida!
  Unustades igavuse, laiskuse...
  Raha teenida! Raha teenida!
  Vajadusel vähemalt terve päeva!
  Draakonitüdruk raputas tiibu ja siristas:
  - Noh, see on teine teenus! Artefakti sõrmuse saamiseks vajate aga ka kolmandat!
  Dominica ajas põsed punni ja ütles enesekindlal toonil:
  - Kui soovite, laulan teile hea meelega uuesti! Kui aus olla, siis mulle meeldib laulda.
  Umbes tuhandepealine naisterahvas, õiglase soo esindaja, möirgas ja trampis peaaegu täielikult oma paljaid, graatsilisi, tütarlapselikke jalgu:
  - Laula uuesti! Laula uuesti!
  Braavo, encore! Braavo, encore!
  Draakonitüdruk vaidles häält tõstes vastu:
  - Ei! Kingi selline sõrmus ainult laulude pärast! Siin peab ta tegema midagi väärtuslikumat ja samal ajal rasket.
  Tekkis pingeline paus. Rohkem kui tuhat erinevat rassi tüdrukut tardus ootusärevuses.
  Järsku ilmus välja poiss. Ainus tugevama soo esindaja nende seas. Ta oli inimsoost, jalas ainult lühikesed püksid, lihaseline ja orjamärk õlal, nägi välja umbes kaheteistkümneaastane ja oli selgelt rohkem kui korra peksa saanud. Joostes üles, tolmused lapselikud kontsad draakonitüdruku poole vilksatanud, langes ta põlvili ja vingus:
  - Las nad vabastavad mind! Andke mulle mu positsioon tagasi!
  Draakonitüdruk noogutas ja kinnitas:
  - See on kõik! Poiss saab vabaks, kui saad temast päkapiku teha!
  Dominica laiutas käed:
  - Aga see on võimatu!
  Markiis-nümf soovitas:
  - See orjalaps oli hiljuti hiiglasliku impeeriumi kroonprints, nimega Oenomaus. Ja nüüd sai temast inimkonna poiss ja ori, et vältida kuradi katku. Tee temast jälle päkapikuprints ja siis ehk saame kogu sasipuntra niidist kinni haarata!
  . PEATÜKK nr 4.
  Hobitprintsess kinnitas:
  - See on sinu võimalus, Dominic. Ja meie oma ka. Peaaegu kõik isased kadusid. Ja see, kuigi mitte kivistunud, kaotas oma tiitli ja positsiooni ning isegi keha, saades inimorjaks.
  Poiss noogutas kergelt kärbitud pead:
  - Nad peksid mind iga päev, et ma kiviks ei muutuks! Millegipärast on epideemiale kõige vastupidavamad orjad, keda piitsutatakse!
  Dominica laiutas käed ja vastas:
  - Jah, mul pole õrna aimugi, kuidas teda meelehärmi teha! Ja et prints oli ka laps?
  Orjapoiss raputas pead.
  - Ei, ma olin üsna täiskasvanu! Kuid kui see kiviks hakkas muutuma, kasutas nirknümf erilist maagiat. Minust sai noor ori ja mind piitsutati. See andis mulle mitu kuud, ehkki valusalt, kuid elu. Kuid varem või hiljem see lõpeb. Pealegi peavad nad mind kõvasti peksma ja ma pean iga päev või raskeid kive tassima või ratast keerutama!
  Nümfitüdruk noogutas:
  - Jah! Ainult nii saab kivikatku mõju kuidagi edasi lükata. Kaevandustes on endiselt inimsoost orjapoisse, kes pole veel kivistunud ja töötavad. Kuid need on ainsad tugevama soo esindajad, kes on jäänud. Ja siis muutuvad mõned neist ka kiviks ja murenevad siis tolmuks.
  Dominica vilistas:
  - See on kohutav! Universaalne katastroof! Ja selleks, et elada ja saada orjaks!
  Poiss, jalas mustad lühikesed püksid, millest kõik ta riided koosnesid, ja karm, nahaalused kõhnad lihased, mis tundusid rasvapuuduse tõttu kõhnad, laulis:
  - Jah, ma olen prints ja ainult ori, aga mis
  Las aadlikud kutsuvad mind nii...
  Kui kaugel, kaugel nad minust on,
  Katkise jalaketiga poiss!
  Draakonitüdruk siristas pilgutades:
  - Tehke temast uuesti päkapikkprints ja siis saate selle väärtusliku draakonimaagia sõrmuse!
  Dominica laiutas käed:
  - No, kurat, mul pole maagiast elementaarseid teadmisi ja sa nõuad seda! Mida te võib-olla ise ei tee!
  Nümfmarkiis märkis ohates:
  - Võib-olla ei saa me ka seda teha ... Mida sa ütled?
  Draakonitüdruk ütles:
  "Ta on pikka aega jalul olnud." Ja draakoniakadeemia suletakse varsti. Laske tal siis esmalt sooritada joovastavad eksamid ja seejärel proovige poissprintsi lummada.
  Dominica noogutas nõustuvalt.
  - Noh, põhimõtteliselt saate nii...
  Nümfmarkiis tõstis oma kaela ümber rippuva talismani. Ja ta hõõrus seda peopesadega ja hakkas nagu loitsu midagi pomisema. Draakonitüdruk siristas hambaid näidates:
  - See on tema jaoks tõsine proovikivi ... Kas ta suudab ultraloitsu kasutades ilma suuremate vigastusteta liikuda!
  Dominica tahtis saada selgust , mida ultraloits tähendab, kuid nümf-markiis trampis oma sõrmustega kaunistatud paljajalu ja tüdruk jäi tuulekeerisesse. Tundus, nagu oleks mingi hiiglane ta enda kätte võtnud ja kandnud.
  Tüdruknäitleja pomises:
  - Milline hüpe!
  Ja nii nad koos nümf-markiisiga leidsid end palee sissepääsu juures . See meenutas Peterburi Ermitaaži, ainult et oli kõrgem, kolmkümmend korrust kõrge laega. Ja ka lopsakam ja ilusam kui kuulus Talv.
  Dominica sirutas jalad laiali, toetas rusikatega külgi ja hüüdis:
  - Vau !
  Nümf kinnitas naeratades:
  - Jah, see on ilus Draakoniakadeemia hoone.
  Sissepääsu ees seitsmepealise draakoni kujuline purskkaev sädeles kullast ja mõnest maa peal tundmatust ereoranžist metallist. Ja igast suust sööstis taevasse veejuga, mis sädeles nagu teemandid mitmete ehitud valgustite kiirtes.
  Dominica märkis:
  - See on imeline, kui kõrgele joad lendavad!
  Markiis-nümf vastas lakooniliselt:
  - Tehnomaagia!
  Igal draakonipeal olid vääriskividest ja erinevat värvi silmad. See nägi välja äärmiselt tervislik , rikkalik ja maitsekas.
  Seal on ka kenad alleed suurepäraste lilledega, mida eristavad mitmesuguse kuju ja tüüpi pungad. Tüdrukute paljad jalad kõndisid kirjeldamatu elegantsi ja graatsilisusega mööda radade siledaid erksamustriga plaate. Nad olid erinevas vanuses, kuid kõik olid ilusad, paljud kandsid hinnalisi ehteid.
  Siin olid valdavalt päkapikud, aga oli ka inimtüdrukuid, naistrolle ja hobiteid. Viimaseid tüdrukuid ei saa inimestest eristada . Nagu muide ka nümfid ja driaadid. Kas sellepärast, et nad kannavad rõngaid oma väikeste ja graatsiliste jalgade paljastel varvastel?
  Kuid ka inimtüdrukud saavad sellega hakkama.
  Parajalt pikk õpilane Dominika nägi naisüliõpilastega võrreldes liiga suur ja küps välja. Ja see tegi talle väga häbi.
  Tüdruk küsis nümfilt:
  - Ma näen siin välja nagu muuseumieksponaat!
  Markiis küsis naeratades:
  -Kas olete näinud filmi Harry Potterist?
  Dominic itsitas ja vastas:
  - Jah, muidugi, ma vaatasin seda. Ja nad proovisid isegi sellest filmist uusversiooni teha. No mis siis?
  Nümf märkis:
  - Seal oli poisse ja tüdrukuid. Ja siin, nagu näete, pole poisse ja see rikub harmooniat!
  Dominica märkis:
  - Harry Potter oli samuti laps ja tema jaoks oli see lihtsam. Aga olla täiskasvanud laste seas. See on hullem, kui jääda teiseks aastaks!
  Markiis tahtis midagi öelda, kui nende juurde jooksis paljajalu tüdruk, kelle juustes oli teemantsõlg. Ta naeratas väga armsalt ja kostis:
  - Kas sina oled valitud?
  Dominica naeratas ja vastas:
  - Jah!
  Tüdruk naeris ja märkis:
  - Aga sa ilmselt ei tea, kuidas palju teha! Näiteks, kas saate teha nähtamatuse jooki?
  Tüdruknäitleja vastas ohates:
  - Kahjuks ei. Kuidas see töötab?
  Teemantprossi ning lillade ja oranžide kirjude juustega neiu noogutas pead. Ja ta võttis kleiditaskust pudeli välja. Keerasin pistikut. Ta võttis lonksu ja... kadus.
  Dominica pilgutas segaduses safiirsilmi. Ja siis tundsin oma ninal kerget pigistust. Siis nad tõmbasid ta juustest. Dominica terav nägemus nägi, kuidas nähtamatu tüdruku paljad jalad astusid mitmevärvilistele plaatidele ning tõstsid puudelt ja lilledelt pisikesi tolmu- ja ebemeid. Tüdruk jõnksutas väga osavalt ja haaras palja jalaga noorel ulakal tüdrukul kõrvast.
  Ta karjus. Ja Dominica sai teda näha. Tüdruk muutus läbipaistvaks, nagu kummitus või hologramm. Ja ta karjus hirmunud häälega:
  - haiget! Lase mul minna, tädi!
  Markiis-nümf hüüdis:
  - Kavalalt, jah! Ma juba arvasin, et sa ei saa midagi teha!
  Dominica laulis vastuseks:
  Kui jääd haigeks, siis ma tulen
  Ma levitan valu kätega ...
  Ma suudan kõike, ma suudan kõike,
  Mu süda pole kivi!
  Neile lähenenud tüdrukud naersid. Hoolimata kaunistustest oli näha, et nende kleidid olid üsna ranged ja ühtse, ehkki luksusliku stiiliga. Kuigi muus osas oli tunda mitmekesisust. Mõnel tüdrukul olid kõrvarõngad kõrvas, teistel aga mitte. Ja mõned, eriti hobitüdrukud, pistsid oma ninasse kuldsõrmuseid kividega.
  Nad tegid seda eelkõige selleks, et eristuda inimlastest, kes olid liiga sarnased. Dryaadid armastasid ka rõngaid ninas ja kõrvas. Kaunis tüdrukute kuningriik seitsmeaastastest teismelisteni. Kuid päkapikkude seas ei erine täiskasvanueas ja noorukieas praktiliselt midagi, nagu hobititel, trollidel, nümfidel ja driaadidel. Dominica näeb aga välja nagu täiskasvanud ja väga ilus tüdruk, tõelise printsessi ilmeka näoga. Võib-olla liiga päevitunud.
  Jah, nad isegi kergendasid ta nahka, kui ta mängis üht keskaja üllast daami. Siis peeti pruunistunud nägu madala sünnimärgiks.
  Muide, mitte ainult näonahk ei muutunud heledamaks, vaid ka jalgadel. Oli episood, kui ta viidi paljajalu ja kaltsudes tellingu juurde.
  Seal oli isegi laul:
  Lunastuse aeg on peaaegu käes
  Kuninganna juhatatakse paljajalu tellingu juurde!
  Ehete asemel kannab ta kaltse,
  Luige kael on timukate ohver!
  Jah, see tundus äärmiselt naljakas ja isegi omal moel kuidagi jube . Pärast valgustamist pidi ta mängima kuninganna Semiramise rollis. Ja nendel filmimistel ei filmitud teda praktiliselt paljajalu. Jah, see oli huvitav roll. Kuid ilmselt ei meeldinud ta direktorile. Liiga ilus ja mesine blond. Ja Semiramise rolli jaoks eelistasid nad vanemat mustade juustega naist. Ja Dominica pidi saama orjaks. Ja teda märgistati isegi kuuma triikrauaga. Ja nad käperdasid mind, üsna jämedalt, meeste poolt.
  Jah, ja riiulil oli stseen. Muidugi oli piits vahust ja kui sellega sind piitsutatakse, pole valus. Kuid samas on see ebameeldiv , kui sa pood ja sind piitsutatakse .
  Tütarõpilased tunglesid koos. Siis ilmus driaadi õpetaja. Tal oli seljas helepunane kleit ja teistsugune stiil.
  Ta kõndis Dominica juurde ja kostis:
  -Kas sa oled uus?
  Lapsnäitleja kehitas õlgu:
  - Ma ei ütleks seda!
  Õpetaja raputas pead. Tema ninas oli oranžist metallist ja triibulise kiviga sõrmus. Samuti näeb ta välja nagu teismeline tüdruk ja on paljajalu. Lisaks on igal paljal varbal rõngas. Ja see on juba üsna kõrge nõiduse tase.
  Nümfmarkiis märkis:
  - Ta on võimekas õpilane ja tal on annet!
  Driaadiõpetaja viskas värvilisele plaadile väikese kivikese ja käskis:
  - Tehke uus, et see teie peopessa lendaks!
  Dominica pahvatas:
  - Telekinees või mis?
  Vastuseks tüdrukud naersid. Õpetaja hüüdis:
  - Hajuma! Miks nad on koos!
  Kostis rahulolematut nurinat ja lärmi. Kuid tüdrukud ei vaidlenud, vaid hakkasid aeglaselt laiali minema. Kuid samal ajal uue tüdruku poole vaadates.
  Õpetaja pomises:
  - No tule, käsku kivi sulle peopessa lennata!
  Dominika, tundes end täieliku lollina , hüüatas:
  - Lenda mu peopessa!
  Kivi ei liikunud. Siis karjus tüdruk raevust:
  - Lenda minu juurde, ruttu!
  Ja siis kukkus kivike ja lõi nagu meteoriit tüdrukule otsaesist. Löök oli hea, kohe korralik punn paisus ja Dominika ise jäi teadvusetu.
  Mitu tüdrukut, kellel polnud aega lahkuda, ja need teised, kes ümber pöörasid, puhkesid korraga naerma. Ja see naer meenutas sadade hõbekellade helinat.
  Nümfmarkiis laiutas käsi ja märkis:
  - Võimed on olemas ja veel missugused! Lihtsamalt öeldes tõstke kivi ilma loitsudeta. Isegi iga algaja nümf või driad ei suuda seda teha.
  Õpetaja nõustus:
  - Jah, ta on võimeline! Aga ka ohtlik. See on üsna võimeline mitte ainult mehi meile tagasi tooma, vaid ka emaseid tapma. See on metsik jõud!
  Markiis märkis:
  - See tüdruk on teemant, mis vajab lihvimist!
  Dominika tõusis püsti ja kargas püsti. Ta pea lõhenes ja otsmikul oli paistetus.
  Tüdruk hüüdis:
  - Ja keda ma peaksin nüüd tapma?
  Õpetaja vastas vihaselt:
  - Mina ise! Sa võid väga hästi oma ajud välja lüüa. See on hea, et ma ei käskinud teil kivi õhku lasta!
  Dominica naeris ja vastas:
  - Jah, sel juhul oleks tõeline Hiroshima!
  Driaadi mentor küsis üllatunult:
  - Mis on Hiroshima?
  Tüdruknäitleja kehitas õlgu, mis polnud nõrgad, ja vastas enesekindlalt:
  - See on linn, kuhu visati aatomipomm, mille tagajärjel suri viiskümmend tuhat inimest ja sada tuhat sai vigastada!
  Õpetaja vilistas:
  - Vau! Vau pomm!
  Üks tüdrukutest piiksas:
  - See tädi ujutab!
  Ja teine lisas:
  - Muudab kannikesed teie kõrvadeks!
  Nümfmarkiis vaidles vastu:
  - Olen käinud Maal rohkem kui korra ja roninud nende Internetis mitu korda ning ma tean Hiroshimat - see on tõsi. Ja see on kohutav ja seal suri veelgi rohkem inimesi ja suri kiirguse tõttu.
  Üks tüdrukutest kilkas:
  - Mis on kiirgus?
  Dominika pomises ja vastas kähku:
  - Kui aatomi tuumast murdub lahti elektronpilv ja see ioniseerub, tekib kiirgus. Aatomi paljas tuum hävitab molekulidevahelised sidemed ja need katkestused põhjustavad nii inimese kui ka, ma arvan, päkapiku kehale tõsiseid kahjustusi.
  Tüdrukud kilkasid vastuseks hirmunult. Üks väiksematest siristas:
  - Ema, ma kardan kiirgust!
  Nümf-markiis ehk Laska naeris ja vastas:
  - Ära karda! Ta ei too sind siia !
  Dominica märkis vaimukalt:
  - Meid ründas kiirgus,
  Ja kust nüüd peavarju leida...
  Ja siin on teil organisatsioon -
  Vaata, nad löövad mulle kaela!
  Pärast seda võttis tüdruk selle ja hakkas tantsima. Ja teised tüdrukud hakkasid tantsima.
  Õpetaja pigistas sõrmi . Tema suhu ilmus vile. Ja kuidas ööbikutrill voolama hakkab. Teised tüdrukud võtsid selle korraga ja tardusid . Teine mentor ilmus ranges mustas kleidis ja andis käsu:
  - Samm sammu haaval!
  Tüdrukud seadsid end hetkega kõrgustesse ritta. Ja nad hakkasid marssima, mõõtes oma samme ja sirutades oma paljaste jalgade taldu nagu sõdurid. Ja nad tegid seda nii, nagu oleks marss neile tuttav, nagu presidendivalvur.
  Mustas kleidis, safiiride, smaragdide ja mõne planeedil Maa veel tundmatute külmavärviliste kividega kaunistatud kleidis õpetaja käskis:
  - Nüüd laula!
  Tüdrukud, trampides oma paljaid, pargitud, väikseid ja graatsilisi jalgu, küsisid ühest suust:
  - Millest laulda?!
  Mentor vastas külmades toonides:
  - Sellest, millest poisid laulaksid, kui neid poleks tabanud põrgulik katk!
  Ja tüdrukud-õpilased laulsid kooris ja suurepärase ilmega;
  Tähed säravad ööpimeduses ,
  Ja hõbedase kuu sära!
  Kaunitar kortsutab oma armsaid silmi,
  Oleme temaga igavesti kihlatud!
  
  Karmiinpunane päikeseloojang oli sünge,
  Aga helge koit puhkeb!
  Ja tuul muutus rõõmsaks, lärmakaks,
  Laeva puri on paisunud!
  
  Mu hing on raske kivi,
  Võitleja katsed ootavad!
  Ja las lipp lendab pea kohal,
  Lähme lõpuni!
  
  Süda ei kasva samblasse ,
  Kotkapoja kiire lend!
  Kuigi veri keeb hoogsa lennuga,
  Ma lendan nagu nool!
  
  Pajud kummardusid mulle,
  Kõigeväeline Jumal pööras oma pilgu!
  Kuigi sa oled täiesti tagasihoidlik,
  Lisan teile lahingus jõudu!
  
  Lõppude lõpuks teenite ausalt isamaad,
  Aga liha on nõrk, vaim on haige!
  Sa ei kahetse seda, ma tean elu
  Ära lase mul muutuda jäärasarveks!
  
  Ma pesen ära möödunud päevade patud,
  Las see, mis juhtus minevikus, läheb mööda!
  Näete, aias valmivad pirnid,
  Sketš joonistab tasapinna välja!
  
  Teenindage kogu oma jõuga isamaad,
  Unustage, et maailmas on rahu!
  Et mitte metsasalusid põlema panna,
  Las kõik elagu teiega hästi!
  
  Sellele vastasin lihtsalt:
  Issand, ma kaevan maa!
  Nii et lapsed naeraksid õnnest,
  Et te ei peaks oma inimesi lepitama!
  
  Lõppude lõpuks sõltub hea meist,
  Igaüks otsustab - valik on tema enda!
  Ja sinult kõikvõimsad niidid,
  Sa hoiad universumit rusikas!
  
  Hoiame ka sinust kinni,
  Ega isamaad ju pühamat leida!
  Pildistamise ajal muutusid mu sõrmed väga tuimaks,
  Ja me pole veel isegi kakskümmend!
  
  Võit on kättesaamatu vili;
  Neile, kes on nõrgad, argpüksid või rumalad!
  Kuid sõdurid saavad kõigi tippudega hakkama,
  Võtame selle liigse raskuse naba peale!
  Pärast seda kadusid nad draakoniakadeemia luksuslikku paleesse.
  mustas mentor vaatas hoolikalt Dominicat ja märkas:
  - Sa oled väga ilus. Eriti ebatäiusliku inimkonna jaoks. See on hämmastav!
  Dominica laulis vastuseks entusiastlikult:
  Ma olen täiuslikkus ise
  Ma olen täiuslikkus ise
  Naeratusest žestini,
  Eelkõige kiitus!
  Oh, milline õndsus
  Tea, et ma olen täiuslik
  Tea, et ma olen täiuslik
  Tea, et ma olen ideaalne!
  Mustas kleidis õpetaja vaatas tüdrukule karmilt otsa ja märkis:
  - Tal on hämmastav tagasihoidlikkus! Milline kallis!
  Nirk nümf soovitas:
  - Äkki peaksime tema kontsi keppidega kõditama?
  Õpetaja kehitas õlgu ja vastas mitte liiga enesekindlalt:
  - Pole paha mõte! Kuid parem on viia ta draakonimeistri juurde. Vaatame, kas ta saab sisseastumiseksami läbi!?
  Markiis märkis naeratades:
  - Sisseastumiseksamid? See pole just kõige rumalam idee, kuid selle saab omaks võtta juba esimesel kursusel, kus see on triviaalselt lihtne!
  Õpetaja vaidles karmi tooniga vastu:
  - Ja panna see suur mees seitsmeaastaste tüdrukute juurde? Jah, nad kiusavad teda ja näpistavad teda. Jah, ja ta ise võib kellegi võtta ja tappa. Ei, see pole üldse äriline lähenemine! Vanemad tüdrukud vajavad teda ja selleks peab ta üles näitama kõrget talenti!
  Nirk noogutas:
  - Kõlab loogiliselt!
  Dominica raputas pead, mis nägi välja nagu maikuu võilill:
  - Ära tülita mind väikeste tüdrukutega.
  Õpetaja noogutas:
  "Siis tehke eksamid Lady Dragon Masteriga." Sel juhul võetakse sind eliitkursusele. Elad isegi omaette kenas toas, kus on hõbedane taldrik ja kallav õun.
  Tüdruknäitleja küsis üllatunult:
  - Kuidas on, hõbedase taldrikuga?
  Mentor selgitas:
  - See on nagu televisioon Maal. Ainult praegu võib programme olla vähem. Mis siis? Teil on tehnoloogia, meil on maagia. Siin aga näed läbi alustassi, kui sul on tõeline maagiline oskus, mis toimub.
  Dominica küsis vihjavalt:
  - Kas sa näed Maad?
  Õpetaja noogutas nõustuvalt:
  - Ja Maa võib olla ... Kui te pole muidugi väga arenenud mustkunstnik. Ka mina surfasin internetis - lahe inimese leiutis. Ja ma pean ütlema, et sa tõesti tead, kuidas tulistada. Ja nad leidsid huvitava võrgustiku. On isegi üllatav, et lihtne elekter ilma igasuguse maagiata on selleks võimeline!
  Dominica kehitas õlgu ja vastas:
  - Jah, see üllatab mind ennast! Miks sa ei tee seda enda jaoks?
  Siis vastas nümfmarkiis:
  - Teaduse areng on ohtlik asi. Kui meie pommid hakkavad uuesti plahvatama ja mitte lihtsad, vaid tuumapommid ! Nii ei jää keegi ellu ja maagiline kiirgus on hullem kui tavaline kiirgus!
  Dominica vilistas:
  - Siin nad on ! Juhtub.
  Tüdrukud karjusid:
  - Me ei vaja kedagi sellist , ta on kuri tädi!
  Jäistes toonides mentor käskis:
  - Järgne mulle!
  Ja ta liikus. Tal olid jalas spetsiaalsed sandaalid, mis jätsid ta varbad eest lahti ja võimaldasid tal sõrmustega loitsu teha. Mentor ise näeb samuti noor välja - ei ainsatki kortsu, veatu nägu. Kuid tema struktuur on näha, mitte teismelise pehmed esilekerkivad jooned, vaid täiskasvanud naise klassikaliste ja võib isegi öelda, et aristokraatlike joontega. Ja välimus on nii raske.
  Dominika arvas, et tal on mingi tiitel. Ja võib-olla mitte väike.
  Ta järgnes talle ja markiis-nümf hüppas tema kõrvale ja siristas hambaid paljastades:
  - Sa oled nii suurepärane kuninganna. Aga muhk laubal on juba paranenud, paraned kiiresti!
  Dominika märkis naerdes:
  Tugevuse laiendaja ja hantlid,
  Terves kehas terve vaim!
  Nii möödusid nad purskkaevust ja seitsmest reaktiivlennukist, mis purskasid saja meetri kõrgusele õhku , imetledes imelist ilu. Järgmine on värav, naisvibulaskja sissepääsu juures ja kullatud soomus.
  Nad tervitasid uut tüdrukut noogutuste ja paljaste meislitud jalgade trampimisega.
  Dominica märkis:
  -Tüdrukutel on kolm head omadust. Üks, et nad on ilusad ja teine, et nad...
  Ja siis ei tulnud vastus pähe. Ja siin nad on draakoniakadeemia hoones. Siin on selline luksus, et seda ei saa Peterhofiga võrreldagi. Lisaks kullale ja plaatinale on veel palju erinevaid metalle, millel pole planeedil Maa analooge. Ja ka arvukalt kõige keerukamate ja kaunimate mustritega vääriskive, mis on vooderdatud kaunistustega, graatsilised sillerdavad õienupud. Seintel on ka palju erinevaid portreesid. Peamiselt päkapikud ja päkapikud. Kuid on ka teisi olendeid. Kuid peaaegu kõik näod ja figuurid on noored ja silmapaistvad. Noormehed poseerivad sageli palja rinnaga. Ja need on väga sarnased Vana-Kreeka ja Rooma kujudega. Siin on palju asju ... Ja nurga tagant tulevad välja ka purskkaevud, mis näevad samuti ilusad ja maitsekad välja.
  Samuti on näha oranžide ja kuldsete raamidega peeglid, mis on raamitud teemantide ja topaasidega. Mis iseenesest näeb päris korralik välja ja pakub ka silmailu.
  Dominikal oli hea meel tõdeda, et tema kivimuhk oli praktiliselt kadunud. Ja ta on jälle ilus ja kullakarvaline . Ja selline tüdruk...
  Tema juuksed on nii säravad, et vähesed inimesed usuvad, et ta pole värvitud. Kuid see on tema loomulik värv. Ja see sobib talle väga hästi tema noore näo pronkspruuniks.
  Ta on õilsat verd tüdruk ja hüppab aeg-ajalt püsti nagu ahv.
  Ja akadeemia ise on lahedam kui Versailles' palee. Nii et proovige talle lähedaseks saada.
  Dominica võttis selle ja laulis:
  Paleede võlvid on meie jaoks ahvatlevad,
  Vabadust ei asendata kunagi!
  Vabadust ei asendata kunagi!
  Ja ta paljad varbad tõstsid põrandalt teemantkivi ja viskasid selle kõrgemale. See lendas mööda, kuid nümf lõi sõrmi ja teemant sattus tema lahtisesse peopessa.
  Dominica märkis:
  - Sa tegid seda nutikalt!
  Nirk siristas:
  Väledam kui makaak
  Kõvam kui härg...
  Ja haistmismeel on nagu koeral,
  Ja silm on nagu kotkal!
  Mentor märkis karmi tooniga:
  - Nüüd läheme alla .
  Dominica kogeles:
  - Või äkki on parem, vastupidi, tõusta?
  Ta raputas pead:
  - All on maa-alune staadion. Seal näitad oma oskusi, kui soovid eliiti pääseda!
  Tüdruknäitleja küsis arglikult:
  - Mis saab, kui ma ei soorita eksameid?
  Õpetaja ütles karmilt:
  - Ja siis saab sinust ori. Olete filmides orje mänginud ja teate, mis see on?
  Dominica naeris ja vastas:
  - Täna on tüdruk alasti ori,
  Ja homme on lihtsalt lahe jumalanna!
  Ja tegelikult hakkas tal lõbus ja ilma raskusteta.
  Ja nii nad hakkasid marmortrepist alla minema. Ja see oli nagu põrgusse laskumine.
  Dominica mäletas, kuidas ta filmis nõida mängis. Ta tõsteti keti otsa, käed olid lae külge seotud. Ja see tegi tõesti haiget. Ja see pingutab veenid. Tüdruku päevitunud lihaselist keha katab valust ja pingest tekkinud higi. Ja siis vabastatakse kett. Ja ta tunneb hetkeks kergendust ja tormab alla. Ja seal põrandal on pinge.
  Ja Dominica karjub põrgulikust valust liigestes ja õlgades. Jah, sa pead seda tundma.
  Nähes, et tüdruku nägu oli grimassis , märkis nümf:
  - Sa ei pea olema ori. Sinust võib hästi saada noorema rühma õpilane.
  Dominika itsitas ja märkis, lauldes, mõnitades ennast, täiskasvanud tüdrukut ja näitlejannat:
  Esimene klass, esimene klass,
  Täna on teie puhkus...
  See on imeline ja lõbus aeg,
  Esimene kohtumine kooliga!
  Laska märkis:
  - Pole naljakas! Teie, inimesed, pole kunagi unistanud meie võimetest maagia vallas!
  Dominica vastas agressiivselt:
  - Kas olete kunagi unistanud meie tehnoloogilistest saavutustest? Üks vesinikupomm sulgeb kogu teie maagia.
  Mustanahaline mentor märkis:
  - Pole vaja kiidelda . See ei sobi!
  Dominica vastas:
  - See ei ole praalimine, vaid faktide väljaütlemine. Saja megatonnise võimsusega vesinikupomm on võimeline hävitama kogu elu saja kilomeetri raadiuses. Kas te kujutate ette, mis see on?
  Nümf kinnitas:
  - Ta ei valeta! Inimestel on tegelikult sellised fantastiliselt hävitavad relvad. Ja mis kõige tähtsam, on ka rakette, mis suudavad selle sihtmärgini toimetada.
  Õpetaja pomises läbi hammaste:
  - Kahju, et meeste katk Maad ei mõjutanud. Sinusugused agressiivsed isased ei vääri elamist!
  Dominica ei vaielnud, noogutas:
  - Vahel ma mõtlen ka, et see on nii.
  Nümf märkis:
  - Ka inimesed on erinevad. Ärge arvake, et nad kõik on halvad. Kuigi, kumba inimesi on rohkem, kas halbu või häid, ei saa te esmapilgul täpselt aru!
  Dominica märkis naeratusega, mis nägi väga kurb välja:
  - Kui vaatate kesktelevisiooni, siis võib-olla on halbu rohkem . Või isegi väga halbu!
  Nümf kinnitas:
  - See on ksenofoobia! Kui viha intensiivistub kõige vastu, mis pole sinu moodi. Kuid seda ei tohiks eeskujuks võtta.
  Dominica märkis:
  - Olgu, ärme räägi poliitikast. Minu eesmärk on päästa kõik tugevama soo esindajad planeedil ... See tähendab teie universumis. Ja see on midagi enamat kui planeet!
  Nirk vastas viisakalt:
  - See pole planeet, isegi mitte suur, kuid see pole ka universum. See on midagi väga suure planeedi ja universumi vahepealset. Aga ma pigem ei laskuks umbrohusse...
  Mentor raputas talle iseloomulikke kõrvu, mis ta juuste alt välja tulid, ja ütles:
  - Igal juhul mitte ainult meie, vaid on ka teisi draakonite ja mittedraakonite akadeemiaid, kes otsivad võimalusi isaste päästmiseks ja võimalusel nende tagastamiseks.
  Dominica kilkas:
  - Uppuja hoiab õlgedest kinni! Ja see on tõesti telliskivi ...
  Nümfmarkiis soovitas:
  - Võib-olla peaksite paremini laulma, laskumine on üsna pikk!
  Tüdruknäitleja noogutas:
  - Jah, olen nõus , see on isegi lahedam kui metroos!
  Ja Dominica noogutas lehekullast sädelevat pead ja laulis:
  Sõjas pole vanust ega pikkust,
  Ta teeb tüdrukud ja poisid võrdseks!
  Need, kes ei taha vaikuses õndsust,
  Kes tahab veel kõrgemale lennata!
  
  Me tükeldame, tulistame ja lõikame,
  Meie jaoks on usk - teenimine isamaale!
  Muidugi on parem mõõgana teenida,
  Et võita lahing otsustavalt!
  
  Mis on veel meie naiste jaoks tähtsam?
  Muidugi võtke seda mitte ainult voodis!
  Sa oled kotka abikaasa, mitte haletsusväärne varblane,
  Püüdke hoida meie maju põlemast!
  
  See on äge lahing, me näeme, et see tuleb,
  Hord seilab, masse ei jõua kokku lugeda!
  Kuid sepad sepistasid tugeva kilbi,
  Möirgamine ja kurjad häälitsused meid ei hirmuta!
  
  Ja me kogunesime koos, leegion,
  Odasid hoitakse tugevalt vägevate käes!
  Ole vaenlane vähemalt hävitamise meister,
  Hauad ootavad, mitte medalid naba juures!
  
  Põrkusime kokku , aga tüdrukud haisesid,
  Mõõgad kätes sädelevad nagu välk!
  Nii tugevad tüdrukud, karm välimus,
  Isegi staaride kadedaks Jedi !
  
  arvasid orkid, olendid , kuningad ?
  Nüüd aga jooksevad "karud"!
  Oleme Venemaa pühad sõdalased,
  Iga võitleja, tüdruk või mees!
  
  Me ajame nad minema ega võta vange,
  Vabad inimesed ei tohiks toota õnnetuid orje!
  Tegelesime karvas varesega,
  Isamaa huvid on kõrgemad kui erahuvid!
  Jah, laul pole nõrk ja sõdalase hääl on imeline.
  Laskumine viidi lõpule ja nüüd sattusid kolm erinevat liiki tüdrukut: päkapiku mentor, markiisnümf ja inimesest sisseastuja suure maa-aluse staadioni territooriumilt, mis ei jää oma suuruselt alla Lužnikile ja võib-olla isegi parem.
  Sellel oli palju igasuguseid seadmeid, kõrge lagi ja tribüünid sadadele tuhandetele pealtvaatajatele ning sameti, pärlite, kullaga või isegi kõige kallimatele külalistele teemantide ja muude kividega tikitud toolid.
  Samal ajal oli see peaaegu tühi. Tõsi, keskmes oli suurmeister ise ja akadeemia juht draakonhertsoginna de Montserrat.
  Väga ilus seitsme peaga emane, maalitud kõigis vikerkaarevärvides. Ja see näeb nii ilus välja, lihtsalt hämmastav, eriti kui näete seda tegelikkuses, mitte filmis.
  Dominica laulis kohatult:
  Kõrge taevas, kauged vahemaad,
  Kuulake laulu julgetest Akmale ...
  Ta on kuri draakon, ta päästis maa,
  Ja see rüütel jättis taevavalguse!
  Taas lauldakse laule...
  Siin katkestas draakonhertsoginna de Montserrat ähvardava häälega, nagu Jeeriko trompetid:
  - Sa , ma näen, oled väga jultunud tüdruk, keelega, mis võib kergesti kõverduda pikaks aasaks ümber su inimese kaela.
  Dominica vastas süütu naeratusega:
  - Ma ei tahtnud sind solvata. Asi on selles, et mulle väga meeldib laulda. Ja Akmal on lihtsalt muinasjutupoiss, filmitegelane lastefilmist. Ärge võtke seda liiga tõsiselt!
  Seitsmepäine emane draakon, umbes sama suur hea kaheistmeline ründelennuk, naeris ja märkis, kõik seitse tema pead rääkisid korraga, justkui moodustaksid nad ühtse terviku, vaatamata erinevale ajule:
  - Ja sa oled vaimukas ja julge ning samal ajal leidlik. Kas saate vähemalt maagias midagi teha?
  Dominica laulis vastuseks koomilise laulu:
  Õpetajate kingitus,
  Nad veetsid minuga aega...
  Ta kannatas minuga asjata -
  Kõige osavam mustkunstnik!
  
  Targad õpetajad
  Ma kuulasin tähelepanelikult ...
  Kõik, mida minult ei küsitud
  Sain kuidagi hakkama!
  . PEATÜKK nr 5.
  Orjapoiss ja endine prints Oenomaus määrati taas rasket ratast keerama. Umbes üheteistkümne-kaheteistaastane laps, kes oli väsinud ja puhkas paljajalu teravatel kividel, jahvatas vilja. Kaks päkapikutüdrukut lõid umbes võrdsete vahedega poisi palja lihaselise selja. Kuidagi andis see orjaeksistents leevendust kiviks muutumisest. Kuid noortel orjapoistel ei tohiks lasta puhata ning neid tuleks karmilt ja üsna jõuliselt lüüa.
  Ja nii edasi, kuni päris kurnatud orjapoiss magama jääb. Ja pärast seda kasvatatakse ta uuesti üles, toidetakse, et ta nälga ei sureks ja tal oleks jõudu tööd teha. Ja nad kasutavad uuesti.
  See annab elu, kuid ainult väga valusa. Nagu, nagu põrgu elu jooksul, ainult et keha on noor ja terve ning mõtted peas ja teadvus selge. Kuid see muudab selle veelgi alandavamaks ja valusamaks. Et meelt valust ja väsimusest veidi eemale viia, kasutas endine prints ja nüüdne orjapoiss Oenomaus oma kujutlusvõimet;
  Lahingudraakonitel asuv piraatide meeskond uurib saaki otsides pilvi. Nägus, lihaseline noor päkapikk Oenomaus nutikas ülikonnas, helepunase lakiga sädelevates saabastes ja teemantkannusega kontrollib oma kolmepealist koletist. Ja ülejäänud meeskond koosneb hämmastavatest tüdrukutest. Nad on lihaselised, pargitud, paljajalu ning kõik nende riided on vääriskividest kaelakeed rinnal ja puusadel. Ja kõik on muidugi lihtsalt heledate juustega moemudelid. Nad paigaldasid draakonid, mis olid veidi väiksemad ja millel oli ainult üks pea.
  No muidugi, ta on mees, tugevama soo esindaja ja tema meeskond koosneb õiglase soo esindajatest. Ja ta ei vaja teisi mehi.
  Nii et kingad on ainult meeskaptenil ja tema veetlevad alluvad saavad lahingus oma paljaste graatsiliste jalgadega teha asju, mida ei saa muinasjutus öelda ega pastakaga kirjeldada! Kaunitarid suudavad visata surmava jõuga lõhkeaineid ning visata pistoda, bumerangi või mürginõela.
  Noor prints Oenomaus laulis mõnuga ja rõõmuga:
  Rikas mees muidugi naerab,
  Raputa mammonat, kõht täis!
  Ja meie saatus on surra valuga,
  Surm valvab kõiki, vikatiga vana naine!
  
  Ja me tahame murule joosta,
  Oleme ju sisuliselt ikkagi ainult lapsed!
  Kuid poiss tunneb end topeltorjana,
  Üheski planeedi vanglas pole vabadust!
  
  Me peame võitlema, see on saatus,
  Tapa seltsimees, kui pead tapma venda!
  Pole mõtet kõigevägevama poole palvetada,
  Kelle pattude eest maksavad orjad kättemaksu?
  
  Areenil on verd ja vangikongis mustust,
  Rotid hammustasid mu paljaid jalgu!
  Ahne prints kiusab oma härjajalaga,
  Ta tuleks ise minema saata!
  
  Et ellu jääda, pead tapma,
  Sa kannatad nii hinges kui ka surelikus kehas!
  Aadlikud söövad pidu vaesuse surnukehadega,
  Hais suri, jäi vaid kriidilöök!
  
  Kuid siiski ei saa tahtevaimu murda,
  Isamaa elab poisi mõtetes!
  Igaveste päkapikkude juurde tuleb armee väärkohtlemisega,
  Me viskame rikkad maha nende tegude eest !
  
  Siis hakkab rahakott värisema ,
   Kes Isamaast mahlad välja pigistas!
  Võitmiseks vajame helget meelt,
  Ja kui sa oled argpüks, on isegi jumalad jõuetud!
  
  Siin on mõõga hoop, pea lendas ära,
  Timukas muutus ootamatult ohvriks!
  Kuidas kurat ootamatult katlast põgenes,
  Nii et viha on suurest südamest välja aetud!
  
  Pole vaja mõelda, valguse päkapikud on nõrgad,
  Meie inimesed pole kummardanud kellegi ees!
  põrgust tulijat ,
  Ja oleme lahked alustassist teed jooma!
  Ilus laul ja tema draakonite meeskond on suurepärane. Nii hõljus paremal käel vaskpunaste juustega päkapikutüdruk, kes lehvis tuules nagu proletaarse lipukiri:
  - On aeg tõsiselt võtta, oh õhupiraatide prints !
  Enomai noogutas naeratades:
  - Kindlasti! Selleks me sündisime!
  Tüdrukud laulsid kooris, üksmeelselt, põrgatades ja mängides oma tugeva, arenenud lihastest kujundatud kehaga:
  Oleme vaesed, oleme vaesed piraadid,
  Meil on väga-väga kahju...
  Me panime taevasse karavellite jaoks purgid,
  Aga sellepärast, et nad ei sisendanud meisse moraali!
  Ja sõdalased laulsid veelgi lõbusamalt ja õhinal ning nende hääled olid nagu täidlased ööbikutrillid:
  Piraadid ei vaja teadust
  Ja on selge, miks...
  Meil on jalad ja käed,
  Kuid me ei vaja oma pead!
  Sel hetkel vilistas kollakasvioletsete juustega tüdruk kirevalt:
  - Saak edasi! Paremal kursil on terve õhugalon!
  Tüdrukud laulsid kooris:
  Eh ema , üle ookeani, eh ema , draakonid kontrolli all,
  Eh ema , vaata üle vapustav rikkus...
  Me ei hooli seadustest, me loome uut korda,
  Surra nõrgana ja rumalana mõõkade all!
  Prints Oenomaus käskis:
  - Noh, tüdrukud, kui meile on määratud röövida, siis me röövime!
  Ja siis tormas terve kari draakoneid ründama. Nad tormasid oma eesmärgi poole.
  Galleon oli suur ja ilus laev. Vaatamata suurele kaalule ja mitmesuguste kaupadega koormatud hõljus see tänu maagiale sujuvalt atmosfääris. Ja tuul puhus selle galeoni purjed.
  Enomai märkis, et laeva purjed olid väga heledate ja ilusate mustritega. Ja see, ütleme, on väga lahe . Eriti kui ilmus tõusev päike.
  Galleonist märkasid nad piraatide karja, kes kontrollisid treenitud draakoneid. Ja meeskond hakkas selle pärast pahandama. Ka selles on enamuses kaunid tuunikatega tüdrukud ja orjapoisid. Nad olid ainult ujumispükstes, ainult paaril noorel orjal olid pahkluudel ja randmetel kuldsed ja hõbedased käevõrud sädelemas.
  Sõdalastest tüdrukud olid uhkemalt kaunistatud. Aga ka paljajalu, nagu kaheteist-neljateistaastased poisid, lihaselised, ilusad, aga orjamärgid rinnal ja õlgadel.
  Ainult ühel sõdalasel tüdrukul olid jalas elegantsed saapad. Ilmselt on ta siin kõige tähtsam ja kapten. Selline ilus blond juustega, mis nägid välja nagu oleks kuldse pulbriga üle puistatud.
  Ja kui armas nägu tal on. Ja keha on kaetud soomustega, mis on valatud plaatinast, safiiridest, smaragdidest, topaasidest, rubiinidest, ahhaatidest ja teemantidest. Veelgi enam, vääriskivid on paigutatud kõige ilusamate värvidega imekaunisse ornamenti. Siin on roose, tulpe, rukkililli, unustajaid, mimoose, pojenge ja palju muud.
  Tema luksuslikul raudrüül on kõik lilled erinevad ja ükski ei kordu.
  Piraadiprints Oenomaus tundis endas eredate tunnete tulva ja kostis:
  - No kas tõesti on võimalik sellist ilu sandistada ja tappa! Ma ei suuda sellist pattu oma hingele kanda.
  Tulipunase juustega partner märkis:
  - Aga sellepärast me olemegi piraadid! Lõppude lõpuks... ilma patuta on võimatu piraatida.
  Teine märkis naeratades:
  Jah, lähedasi on raske tõeliselt tappa,
  Lõppude lõpuks, päkapikk , uskuge mind, sündis õnneks...
  Aga kui sa oled piraat, on tera ema,
  Ilma vere, vihma ja igavese halva ilmata!
  Punapea märkis ka:
  - Need on muidugi ilusad tüdrukud ja poisid, kuid nad pole meie päkapikud, vaid inimeste rassist! Vaata, suurepärane , nende kõrvade kuju.
  Oenomai oli üllatunud:
  - Kas inimesed on nii ilusad ja noored?
  Tulesõdalane noogutas:
  - See on kõik! Maagia abil said nad igavese nooruse. Ja nüüd on need poisid oma varases teismeeas kinni.
  Nad on nüüd alati noored ja allaheitlikud.
  Noor prints laulis:
  Kõik päkapikud, inimesed planeedil,
  peaksid alati sõbrad olema...
  Lapsed peaksid alati naerma.
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma -
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Blond päkapikk soovitas:
  - Võimalus on olemas! Võitlevad oma poole parim võitleja ja meie poole parim või parim. Võidu korral jagavad nad saaki meiega ja kaotuse korral saab kaotajaks sõdalane . kas ori või laip!
  Oenomaus märkis:
  - See on loogiline! Olen valmis võitlema!
  Tüdrukud draakonitel ümbritsesid galeoni. Nad on kiiremad; massiivne laev lihtsalt ei pääsenud väleda karja eest.
  Kuid galeonil olid relvad. Ja nad hakkasid neid juhtima ja taht hakkas isegi suitsema.
  Oenomaus ütles kõueval häälel:
  - Ma teen duelli ettepaneku! Õhupiraatide kombe kohaselt. Üks võitleja teie poolelt ja üks meie oma. Pool oma lastist annate võitjale. Ja lüüasaamise korral tehke kaotajaga , mida tahate . Me ei sega teid.
  Lilledega hinnalises turvises tüdrukkapten vastas:
  - Suurepärane! Võtame selle väljakutse vastu! ma võitlen! Ja sina nimetad keda tahad!
  Päkapikkprints Oenomaus teatas otsustavalt:
  - Olen teie seas ainus tugevama soo esindaja. Nii et ma pean võitlema!
  Punajuukseline assistent ütles agressiivselt:
  - Ma pole halvem võitleja! Ma tahan võidelda!
  Ja ta raputas oma paljajalu, elegantset, väga väledat jalga, mis on liikuv nagu kobra keha.
  Noor sõdalane vaidles vastu:
  - Oleme kaptenid, me võitleme!
  Hinnalises turvises neiu noogutas ja ütles naeratades:
  - Marquise de Diana, teie teenistuses!
  Noor päkapikk vastas enesekindlalt:
  - Prints Oenomaus! Lahinguks valmis!
  Ja väga osavalt hüppas noor sõdalane tekile ja tõmbas oma pika õhukese mõõga.
  Leedi de Diana tõmbas samuti tera ja küsis naeratades:
  - Miks sai printsist järsku verejanuline piraat?
  Oenomaus vastas sellele otsustavalt:
  - See on pikk lugu. Aga ma pole verejanuline piraat, vaid üllas! Ja see muudab.
  Markiis vastas naeratades:
  - Ma ei tapa sind, sa oled mu isiklik ori ja vang. Ma panen sind oma keelega mu paljaid jalataldu lakkuma ja sellega mulle naudingut pakkuma!
  Oenomaus naeris ja vastas:
  Ma ei tapa sind ka ! Ja selliseid jalgu on isegi mõnus keelega kõditada. Kuid kuigi sa oled tõsine sõdalane, ei oota sa mu lüüasaamist!
  Diana naeratas laiemalt , suurte hammastega ja vastas:
  - Vaatame! Mitte ainult mina, vaid ka teised tüdrukud ei vii sind vangi. Ja me piiname teid ja peksame teid surnuks. Vaatame, kuidas sa sel juhul naeratad!
  Piraatprints laulis vastuseks:
  Ära anna alla, ära anna alla, ära anna alla
  Võitluses õudusunenäo koletisega ärge olge arg...
  Naerata, naerata, naerata -
  Tea, et kõik näeb hea välja ja korras !
  Markiis noogutas väga rahuloleval pilgul:
  - Sa oled rõõmsameelne noormees! Sinust saaks suurepärane naljamees. Võib-olla annan su isegi kuningannale. Ja see saab olema naljakas!
  Oenomaus vastas vihaselt:
  - Aitab tühisest lobamisest. Kakleme!
  Soomuses tüdruk hüppas patarei põrandalt alla ja ründas oma kolleegi. Oenomaus kohtus temaga, tõrjus löögid ja isegi vastas, lõikas kaunitaril peaaegu kõrva ära. Ta hüppas tagasi ja märkis pantrinaeratusega:
  - Ja sa pole halb. Ma arvasin, et sa oled prints nagu minagi nunn!
  Tüdruk aga pole päkapikk, tal on inimkõrv. Kuid Oenomaus on päkapikk. Inimestel ja päkapikkudel on ühised lapsed - pooleverelised . Aga tavaliselt kutsutakse neid pätideks . Ja neile ei meeldi tegelikult mõlemad.
  Markiisitüdruk ründas uuesti. Ta viis läbi keerulisi kombinatsioone mõõkadega. Ja tema tera väreles, hüppas vahele ja pöörles uuesti nagu veski tiivad orkaanis. Ja ta ründas.
  Prints, kes ei olnud ilma põhjuseta tohutu impeeriumi pärija, andis talle tugeva hoobi rinnale. Ja ta läbistas soomuse. Isegi verd pritsis. Ja oli selge, et tüdruk sai haavata.
  Ta astus tagasi ja sosistas:
  - Ohtlik koletispoiss!
  Edmond vastas alandava naeratusega:
  "Ma võin olla koletis, aga ma pole poisist kaugel!"
  Diana naeris ja ründas uuesti. Kuigi temast tilkus helepunast verd. Ja ta levis üle teki.
  Punajuukseline kuninganna märkis:
  - Ma oleksin tal kohe pea maha raiunud! Mina torupilli ei tõmbaks.
  Markiis-kapten susises:
  - Ja ma võin teile sellise võimaluse anda!
  Oenomaus vastas mõõgaga sõdalase käe alla löömisega ja tema kõõluse läbilõikamisega. Ta kukkus relva paremast käest, kuid võttis selle kohe üles vasakust käest. Ja ta irvitas lihasöövalt, nagu oleks ta selles jõuproovis olukorra armuke.
  Noormees märkis:
  - Sa oled julge tüdruk! Aga siis saad haiget. Parem loobu!
  Diana hüüdis:
  - Me sureme, kuid me ei anna alla!
  Punajuukseline piraadisõdalane säutsus:
  Peate meid austama, kartma meid,
  Naispiraatide vägiteod on lõputud...
  Valguse päkapikud teadsid alati, kuidas võidelda,
  Ja planeet on meie järele hull!
  Ja vastuseks naer, nii sillerdav ja helisev. Kõik tundus nii lahe ja tundega.
  Ja Diana ründas uuesti. Ta ei käitunud vasaku käega mitte halvemini kui paremaga. Ja see oli päris ilus, sellised graatsilised liigutused. Lisaks võttis markiis-kapten saapad jalast ja tema väikesed graatsilised jalad muutusid paljaks. Ja see lisas tema osavust.
  Oenomaus märkis:
  - Ja sulle sobib paljajalu, kallis kaunitar!
  Diana sosistas:
  - Sa suudled mu paljaid kontsi!
  Võitlus oli väga agressiivne. Markiis ründas metsiku raevuga ja vehkis relvaga, nagu oleks see daami fänn. Ja see osutus ülimalt ilusaks. Ja siis kriimustas ots Oenomaust mööda päkapiku siledat, karvutut ja roosakat põske.
  Noormees märkis:
  - Sa oled hea!
  Diana noogutas:
  - Jah, ma olen lahe! Ja jälle kiik ja väänamine.
  Punajuukseline piraat karjus:
  - Löö teda! Tapa ta!
  Oenomaus vastas naeratades:
  - Aga Kõigevägevama käsk - ära tapa?
  Tuletõrjetüdruk vastas :
  - Sõna otseses mõttes - ärge sooritage kurja mõrva!
  Piraatprints pomises:
  - Niisiis, kas on võimalik sooritada hea mõrv?
  Punajuukseline tüdruk kinnitas:
  - See pole isegi võimalik, kuid see on vajalik!
  Vahepeal üritas haavatud tüdrukkapten uuesti rünnata ja tegutses väga hästi. Ja ta kriimustas Oenomaiat kätt ja õla.
  Diana möirgas:
  - Sa tunned end halvasti! Ma tapan su, kutsikas!
  Oenomaus laulis vastuseks, pareerides rünnakud;
  Me teame lahingutes surematut hiilgust,
  Hirmu tundmata, hakkige julgelt!
  Aidaku mõõk meid suurte saavutuste juures,
  Võita vaenlane - muul pole tähtsust!
  
  Me purjetame merel, tundmata mingeid kahtlusi,
  Piraat ja torm, orkaan pole takistuseks!
  Mälestus jääb põlvkondade südamesse,
  Vaenlane on võidetud - see on kogu tasu!
  
  Ilu kingib sulle kirglikult armastust,
  Ja homme ootab timukas tellinguid!
  Oma elu sidumine filibusteriga on ohtlik,
  Fortuuna viskab täringuid kapriissel viisil!
  Ja viimase sõna peale lõi piraadiprints oma mõõgaga markiisitüdruku käe pihta ja relv kukkus tema kahvatust käest.
  Diana naeratas ja hüppas, sihtides palja kannaga Oenomai lõuale. Ja tüdruk kõndis juhuslikult ringi. Noormees tõstis ta üles ja viskas siis pikali. Diana kukkus tekile ja jäi uimaseks. Ta üritas tõesti püsti hüpata, kuid saapa varba ots tabas teda lõuga ja neiu minestas võimsast löögist täielikult.
  Oenomaus tõstis käed üles ja hüüdis:
  - Võit!
  Tüdrukutest ja paljajalu poistest koosnevast meeskonnast käis läbi mürin. Ja sõdalased oma orjapoistega laskusid trotslikult põlvili.
  Punajuukseline sõdalane märkis:
  - Kuidagi väga lihtsaks osutus! Arvasin, et see on keerulisem.
  Oenomaus pomises:
  - Kalkun mõtles ja sattus supi sisse!
  Tüdruk naeris ja märkis naerdes:
  Ära mõtle halvustavalt päkapikkudele
  Küll tuleb aeg, saate ise aru...
  Nad vilistavad nagu kuulid su templi pihta,
  Ja tüdruk jookseb lahingusse täiesti paljajalu !
  Punapea soovitas:
  - Lööme orjapoisid nende paljaste kontsadega kaikatega. Ma arvan, et neile meeldib see!
  Oenomaus pilgutas silma ja märkis:
  - Kas sa arvad, et see neile meeldib? Kuigi poiste karedad tallad pole vist pulgast tuleneva valu suhtes nii tundlikud.
  Punajuukseline piraat märkis:
  - Peaasi, et meile meeldib! Meiesugustel röövlitel on väga meeldiv ilusaid poisse piinata!
  Kaunis neiu nutikas tuunikas ja ehetega randmetel ja pahkluudel kakutas:
  - Olen valmis markiisi assistendina võitlust jätkama! Ja tooge teine pool saagist!
  Tulepiraat urises:
  - Ta on minu! Ma võitlen temaga! See on selge.
  Enomai noogutas nõustuvalt:
  - Loogiline! See pole minu jaoks üksi ära võtmine. Isegi kui ma olen sinu jaoks kõige tähtsam.
  Punajuukseline sõdalane vaidles vastu:
  - Võrdsete seas pole pealikku. Ja ma teen ettepaneku võidelda ilma relvadeta.
  Tuunikas sõdalane märkis:
  - Ilma relvadeta? Kas sa ei karda, päkapikk?
  Tulepiraat vastas otsustavalt:
  - Ära mine metsa hunte kartma!
  Tüdruk tuunikas, see veetlev mesiblond, küsis õrnal toonil:
  - Las võluv noormees laulab meile. Ma arvan, et midagi lüürilist ja teised tüdrukud toetavad mind.
  Kahepoolsed kaunitarid säutsusid üksmeelselt:
  - Tere tulemast! Soovime, et teie laulud oleksid täiel rinnal!
  Oenomaus laulis naeratades:
  Ma mäletan, kuidas nüüd, säravalt särav nägu,
  Pilk läbistas mu südame nagu pistoda!
  Ma põlesin tulise tuule voogudes,
  Sa lihtsalt vaikisid vastuseks!
  
  Sinu hääl, kui ilus ja puhas see on,
  Ma usun teie paituste lõputusse kose!
  Ma ei vaja vihkavat elu ilma sinuta,
  Ja nüüd valgustab mind igavene kiir!
  
  Sa oled piiritu armastuse jumalanna,
  Ookean täis imelist valgust!
  Lõhkuge jää köidikud naljaga pooleks,
  Ma ei näe koitu ilma sinuta!
  
  Su nägu särab nagu päike ülal,
  Universumis pole enam ilusaid kujusid!
  Kire tunne katab nagu orkaan,
  Igavesti teiega koos olemine on õnn!
  
  Valu mu hinges möllab nagu torm,
  Ja tuli mu rinnus põleb halastamatult!
  Ma armastan sind, sa vaatad vastutasuks uhkelt,
  Jää kildudeks murrab su südame!
  
  Tulede vahel piiritu tähelises ookeanis,
  Sina ja mina tõusime taevas nagu kotkad!
  Ja su huuled, mis sädelevad rubiinidest,
  midagi õrnalt ja kirglikult!
  Ja aplaus on selline, et kaunitarid lihtsalt lämbuvad vaimustusest. Kuid sel hetkel hüüdis üks tüdrukutest:
  - Siia tulevad kaks lahingufregatti!
  Oenomaus märkis kurva muigega:
  - Kas see on täpselt see, mida sa tahtsid? Kas vajasite huvitavat võitlust? Nii et sa saad selle!
  Punapea märkis vihaselt:
  - Nad kutsusid neid! Ristlejad sõduritega. Ja nüüd ei pääse te vaid löökidest oma paljaste kandadele!
  Tüdruk, kes vaatas läbi binokli, märkis:
  - Laevadel on orke. Ja see tähendab, et meid ootab tõsine test.
  Oenomaus märkis loogiliselt:
  - Aga me saame tappa oma vaenlasi ilma südametunnistust kahjustamata. Kui puudutate kauneid sõdalasi, veritseb teie süda sõna otseses mõttes!
  Roheliste juustega tüdruk märkis:
  - Meie draakonid on kiiremad kui fregatid. Meil võib olla aega lahkuda!
  Piraatprints ütles otsustavalt:
  - Meie sõnastikus pole sellist sõna nagu põgenemine!
  Ja piraaditüdrukud laulsid raevust, olles valmis elu-surma lahinguks;
  Me elame maailmas, mis on täis eraldatust, kurbust...
  Mida peaks sõdur tegema, kui ta on üksildane ?
  Jumalad otsustasid meie eest õigesti, julmalt -
  See tüüp muudab oma templid halliks!
  
  Universum on armastamise suhtes nii julm,
  Eralduspisarad voolasid kaskaadina...
  Kaastunne kadus jäljetult, nagu unenägu,
  Ja elu muutus nagu kivi ilma pehmuseta!
  
  Kõrbes on külm ja jää põleb kuumusest,
  Kuidas roostes kett mu südant ümbritseb!
  Ja eraldumise vihm peksab nagu murded katusel -
  Taskud tühjad, ainult vask alles!
  
  Kuid usk võitleja saavutusse inspireerib,
  Kõikvõimas Jumal, teate, on andnud kindla tõotuse!
  Ja see on meie jaoks nagu lehed soojas mais,
  Kui võrsume, kohtume koiduga!
  
  Kas soovite muuta planeedi õnnelikumaks?
  Et igaüks meist laulaks hiilgavalt nagu ööbik?
  Siis sai kõige magusam mesi pärnapuu saagiks -
  Tehkem hiiglaste hinges lõpp valedele !
  
  Pole vaja Jumalat petta, uskuge mind,
  Ta näeb täpselt läbi, kes meist on argpüks ja põngerjas !
  Andke ohvrile Issanda tähendus,
  Pole ime, et see ütleb: ma maksan teile, inimesed!
  
  tabas meid võrgus ,
  Keegi ei tea, millega tapmised lõppevad.
  Juudas ripub mäda haaval -
  Ja neile, kes uskusid - loorberikroon!
  
  Iga inimene võib paremaks saada
  Meie valik on teadlik - Kristuse poole püüdlemine.
  Kuid mõnikord on seal verelombid,
  Vähemalt on lubadus - varsti tulen!
  
  Oh maailm, kui palju vägivalda sul on,
  Nagu me ei saaks rahulikult elada !
  Naine ohkas sõduri kirstu üle,
  Kui õhuke on elu habras niit!
  
  Vere valamine pole meie kutsumus -
  Ma tahan armastada, kinkida Isamaale paradiisi!
  Miks on see karistus meile kõigile?
  Vastus: anna kogu oma varandus vaestele!
  
  Päästmist on raha eest võimatu osta,
  Sest kullal pole Jumala jaoks hinda!
  Ja kirikus kummardate pühapäeval,
  Et saada tiivuliseks nagu kotkad!
  
  Ja aeg tuleb - Jumala Kuningriik tuleb,
  Kuri ja röövellik pimedus saab otsa!
  Vaimne tahe hukkub, neetud orjus,
  Ja riik saab Õnne Suureks!
  Pärast sellist inspireerivat laulu võtsid tüdrukud-piraadid draakonitel ja läksid tormama suuri fregatte, mis olid täis orke - haisvaid ja karvaseid karusid.
  Tüdrukuid oli vähem kui vastikuid olendeid, kuid nad olid palju väledamad ja osavamad.
  Ja siis astusid mereröövlite poolel lahingusse ka need tüdrukud, kes kaubalaeval olid. Ja ka orjapoisid tormasid relvi lahti võtma. See on nii liigutav inimeste ja päkapikkude ühtsus nende igaveste ajalooliste vaenlaste - orkide - vastu.
  Lahingusse astus ka Oenomaus. Noormees õõtsutas korraga kahte mõõka, ajas veskit käima, raius maha orkide pead. Ta võitles lõvi raevuga.
  Ja tema kõrval on punapea . Tüdruku paljas kand tabas orki lõuga ja murdis lõualuu. Ja siis kukkus ork maha ja ta sarved tabasid teda kõhtu. Ja see oli raske lahing.
  Oenomaus võitleb vapralt. Siin vehib ta mõõkadega liblikat nagu lehvikut ja lõikab ära pead, mis veerevad nagu kapsas.
  Noor prints laulis entusiastlikult, näidates kangelaslikkuse imesid:
  Kui su rusikas on tugev -
  See tähendab, et olete elus esimene!
  Ja siis pole seltsimees vaene mees,
  Tal on kuldne süda ja terasest närvid!
  
  Kuid mis veelgi olulisem, uskuge seda, see on tugev mõistus,
  Sest päkapikuvõitleja on lahedam kui loom .
  Kui sa oled elus sünge,
  Siis teeb rõõmsameelne naer sind armastatuks!
  
  Automaatne täiendus, tead, jõudu rusikasse,
  Sest see on täis teadmisi, oskusteavet!
  Aga proovi anda võim lolli kätesse ,
  Siis saate preemiaks ainult valu!
  
  Oli aeg, kui nad käisid nuiaga jahil,
  Vibu, noolevärin vastu paksu nahka...
  Aga nad tegid tšervonetsid sinna, kus senti läks,
  Ja galaktikasse on väga lihtne hüpata!
  
  Kuigi haridus on hea -
  Aga julgust võtta on ka huvitav...
  Ja täägiga võrdselt saab sellest peitel,
  Ja me teenime emamaad väga ausalt.
  
  Kuid kuri vägivald on raske rist,
  Meie lahinguväli on täis verd...
  Miks tõusis Kõigeväeline Jumal pärast kannatusi uuesti üles?
  Et sõdurite sõjalist kogunemist saaks tugevdada!
  
  Neiu pisarad langevad - tema armastatud sõber on langenud,
  Ema palvetab oigates, karjudes täiest kõrist...
  Akende taga on külm ja kamin on kustunud,
  Siin on maa alla maetud nägus noormees!
  
  Oh julm saatus, milline kuri saatus,
  Neitsi Maarja , kus on sinu hea loomus?
  Mees tahtis varem kihlatud saada,
  Ja nüüd puhub tuul mändide all tolmu!
  
  Elu tuleb õnnelik - see on hea,
  Õunapirukast saab mee-mooniseemne...
  Koletisvastane muutub tolmuks ja pulbriks,
  Tõeline õnn ületagu läve!
  
  Kõik tehakse Elfi peal ja vise on Farsil,
  Kogume tähti täis vaniku rusikasse!
  Ja tere poisid, lihtsalt tippklass,
  Ja õudne tont visati tulle !
  
  Kuulipilduja on juba tuttavaks saanud - kuulid valgub ojana,
  Ja vaenlane oli kurnatud, see, mida ta tahtis, oli null!
  Kui võidad, saad rikkaks,
  Kes iganes tule süütas, jääb vaesusesse!
  See on laul ja suur võitlus, väga teravate ja väledate mõõkadega. Ja löögid järgnevad pähe, justkui asfaldile. Ja palju orke on juba tapetud. Ja orjapoisid lahingus. Ükski neist ei näe välja vanem kui neliteist, kuid nad on kõik lihaselised. Orjapoiste lahja keha teeb kõva töö kõvaks. Ja karedad, jämedad kontsad tabasid pidevalt orkide lõuga, murdes nende lõuad.
  Tüdrukkapten tuli mõistusele. Ja ta istus maha. Tema mõlemad käed said tõsiselt vigastada - kõõlused olid läbi lõigatud. Noh, see pole surmav, maagia ja nõiajookide abil saab kahjustusi taastada. Kuid selleks kulub vähemalt paar tundi. Vahepeal ta ei saa tülitseda.
  Ja keegi ei aita - kõik tüdrukud ja poisid on lahingus ja võitlevad metsiku raevuga. See on nii jõhker võitlus.
  Diana liikus, õnneks olid tal jalad paljad ja suhteliselt terved. Ja nobedate sõrmedega nagu ahvil hakkas kaptentüdruk esmaabikomplekti otsima. On jook, mis parandab haavu, ja väga raskeid, ja universaalne palsam. Pealegi, miks mitte astuda lahingusse pärast jäsemete mähkimist ja palsami ja joogiga määrimist?
  Paljaste jalgadega saab visata väga võimsaid ja mürgiseid esemeid. Ja see oleks nii lahe ja hävitav.
  Diana käitus enesekindlalt. Ja ta jalad on nii paljad ja väledad. Ta kandis saapaid vastumeelselt, ainult selleks, et rõhutada oma staatust. Maailmas, kus on mitu valgustit ja igavene suvi, pole jalanõusid vaja selleks, et jalad ei külmetaks, vaid ilu pärast ja rõhutamaks, et sa pole ei ori ega ori. Ja see on loogiline...
  Siin viskas üks poistest, samuti paljajalu, orkile terava nõela ninasse. Ja ta, olles saanud osa mürki, külmus ja suri koheselt.
  Orjapoiss laulis entusiastlikult ja teised orjapoisid ühinesid, nad olid inimesed ja laulsid nagu inimesed:
  Nüüd, kui universumis on probleeme,
  See ei juhtu iga hinna eest...
  Sa ei taha enam muutusi
  Mees ei tea, mida ta tahab!
  
  Ja seal on võimsa jõuga Tšernobog,
  Suurel on universaalne jõud ...
  Ta annab selle mehele otse otsaesisele,
  Et inimsugu päris metsikuks ei läheks!
  
  Jah, kõikvõimas rass lõi ta,
  Et inimestel oleks põhjust areneda...
  Nii et inimene tahab kõike korraga,
  Ja inimesed õppisid kõvasti võitlema!
  
  Nagu sõdalane võidab kurjuse,
  See Rod on loodud inimese hüvanguks...
  Ja ta valas headust hingedele ja kehadele,
  Kunagi pole hilja õppida võitlema!
  
  Mida Kõigeväeline Jumal tahab?
  Et nad ei julgeks päkapikku põlvili suruda...
  Nii et kuri saatus ei valitseks,
  Et areneks sadu põlvkondi!
  
  Jah, Tšernobog on inimestele stiimul,
  Et poleks laiskust, stagnatsiooni...
  Olgu sa orksista kildudeks murda,
  Jalutage sõbralikus koosseisus ringi Orklinis!
  
  Nii et ärge eksige, kui see on raske,
  Kui hädad tabavad Isamaad...
  Rod teeb seda ilusti ja lihtsalt,
  Lihtsalt selleks, et inimesed liiguksid!
  
  Ja Tšernobog on lihtsalt teie vanem vend,
  Kuigi ta on range , armastab ta sind lõputult...
  Sa saavutad suurima skoori
  Kui teenite päkapikke igavesti!
  Orkid kandsid suuri kaotusi, neid lõikasid maha nii tüdrukud kui poisid. Ja isegi Diana, käed mähitud, astus lahingusse. Ja nende paljad varbad viskasid žiletiteri, mis tabasid orkide kaela ja lõikasid läbi nende artereid. Ja igasugused kurgud jms. Ja see nägi väga muljetavaldav välja.
  Ja siis viskas Diana paljas jalg hernest pressitud pisarrohuga. Ja kohe visati kümmekond orki kindrali juhtimisel püsti ja lendasid üle fregati külje. See on tõeliselt kolossaalne pruun- ja koledate karude hävitamine ja surm.
  Oenomaus ütles naeratades:
  - Me oleme sama verd: sina ja mina! eks?
  Diana vastas sõbralikult naeratades:
  - Kui oleme ühtsed, oleme võitmatud! Inimene ja päkapikk on jõud ja see kõlab väga uhkelt!
  Tüdrukud suurendasid survet. Ellujäänud orkid hakkasid toores langevarju kasutades alla hüppama, libisedes tiibadega fregattidelt. Mõned langevarjud oma suure raskuse tõttu rebenesid ja suured karud kukkusid kividena alla, kuid erinevalt munakividest karjusid ja kirusid nad väga räpaselt!
  Diana säutsus:
  Ei ole kerge olla hea naine,
  Lahkus ei sõltu pikkusest!
  Oenomaus teostas oma teravate ja pikkade mõõkadega veel ühe veski ning raius maha suure karu kapteni pea. Ta veeres üle teki nagu tünn, pritsides verd. Ja noor prints laulis:
  Veri voolas taas nagu jõgi,
  Su vastane on päris kõva...
  Aga ära karda saatanat,
  Ja vii koletis pimedusse tagasi!
  . PEATÜKK nr 6.
  Seitsmepäine draakonhertsoginna ja samal ajal ka Võluakadeemia suurmeister susises ja küsis:
  - Kas suudate tõusta täiskasvanud mehe kõrgusele ja vähemalt minuti õhus rippuda?
  Dominica naeris ja vastas:
  Saan, aga saan ka teisiti
  Jookse paljajalu läbi kaste...
  Tüdruk hüppab nagu konn -
  See tähendab midagi muud kui kõik teised!
  Draakoni hertsoginna suu avanes ja sellest lõõmas tuli. Leek läks läbi ja põletas kauni neiu väga valusalt tema palja, roosa, graatsilise kannakõverikuga jalataldadel.
  Ja Dominic karjus, kuid surus kohe lõua tugevalt kokku. Ja ta rind tõmbus tugevasti. See tabas hästi, isegi villid läksid kohe paiste. Tundus, nagu oleksid muistsed inkvisiitorid teda piinanud.
  Tüdruk urises:
  Teie jaoks on veel Lancelot ja kuningas Arthur !
  Draakoni hertsoginna möirgas:
  Kes see veel on , kellega sa julged mind ähvardada?
  Nümfmarkiis vastas:
  - Need on kangelased inimeste folkloorist. Need on teie jaoks täiesti ohutud, teie armuke!
  Naisdraakon möirgas:
  - OKEI! Nüüd on teil praktiline ülesanne, ravige oma põlenud jalgu. See on praktikas väga kasulik ja sellest tuleb kasu rohkem kui üks kord elus.
  Jõuliselt naeratav Dominica laulis:
  - Ja üks, kaks, kolm ja viis!
  Ma ei väsi kordamast...
  Rääkides sama asja
  Sellest piisab, et su veed sogastada!
  Suurmeister Dragon märkis:
  - Ja ta on jube tüdruk. Võib-olla mitte ainult praadida ta kontsi, vaid ka murda ta varbaid?
  Nümfmarkiis märkis:
  - Peame olema kannatlikud, oh hertsoginna. Võib-olla on see tüdruk meie ainus võimalus tugevama soo esindajaid päästa. Ja tooge mehed tagasi!
  Naine draakon möirgas:
  - See on rumal! Uppuja haarab õlekõrrest ja sina inimtüdruku paljast kannast . Ta ei näidanud erilisi võimeid.
  Nümfmarkiis vaidles vastu:
  "Ta suutis ilma maagia ja loitsudeta oma käsuga kivi tõsta ja see on palju väärt!"
  Montserrati hertsoginna naeris ja vastas:
  - Jah, ta tegi oma otsaesise kuulsaks. Tõsi, nüüd pole jälgegi. Ja see pole inimestele tüüpiline.
  Nirk kinnitas:
  - On kohe näha, et ta on eriline ja valitud! Ja see nõuab erilist, siirast ja peent lähenemist.
  Draakonhertsoginna noogutas seitsme peaga korraga:
  - Jah, siiras ja eriline lähenemine... Võib-olla peaksin suure austuse märgiks ta kontsi keelega lakkuma!
  Dominica võpatas ja vastas enesekindlalt:
  - Ei, parem ära kasuta keelt! - Ja lisas, muutes oma näo ootamatult palju armsamaks. - Kuigi keel on kahtlemata kõige tugevam kehaosa. Ta on võimeline liigutama miljoneid armeed!
  Nümfmarkiis soovitas:
  - Anna talle lihtne ülesanne. Näiteks lase tal lasta kassil enda juurde tulla ja nurruda ning siis tagasi minna!
  Siin vaidles varem vait lillas kleidis naistroll, võlukepp käes:
  - Ei! Me ei lase tal kassipoega piinata. Parem on võidelda minuga võlukeppidega. Sellest saab tõeliselt tõsine eksam ja tõhus test!
  Ja ta tembeldas oma sandaalide kanna, mis oli täis safiiride ning lillade ja lillade teemantidega.
  Draakoni hertsoginna vastas:
  "Algajale tüdrukule on liiga raske Draakoniakadeemia meistriga võidelda." Teiega oli raske võidelda, isegi see suurte kogemustega ja staažikas Laska!
  Naissoost troll naeris ja märkis:
  - Eriti! Pärast seda ei karda teda isegi Koschey Surematu!
  Siis pahvatas Dominika:
  - Mida, kas teil on Surematu Koschey?
  Draakonhertsoginna noogutas:
  - Muidugi on, aga ta on kaugel kaugetest maadest kauges kuningriigis. Kuid seal on see alatu räpane trikk !
  Löönud tüdruk märkis naeratades:
  - Või äkki põhjustas ta katku? Et tappa kõik isased ja püüda oma emased kinni!
  Draakoni hertsoginna vastas:
  - Vaevalt! Meil on emaseid kümme korda rohkem kui isaseid. Ja surematu Koshchei armee moodustavate orkide ja goblinide seas on mehi kümme korda rohkem kui emaseid ning nad on palju suuremad ja tugevamad. Miks ta peaks hävitama oma alamad ja armee!
  Dominica märkis:
  - Aga katk ei mõjuta Koštšeid ennast?
  Naissoost troll noogutas:
  - Jah, tema peal ei tööta ükski võitlusmaagia. Ei võta relvi. Isegi teie vesinikupomm ei suuda seda hävitada. Selline on olemus!
  Löönud tüdruk märkis:
  - Aga tal on ilmselt surm munas, nõela otsas!
  Draakonhertsoginna vastas kõueval häälel:
  - See pole nii lihtne! Kui Koštšei surma oleks nii lihtne leida, poleks ta ammu elus olnud. Ja nii, see on nii palju sajandeid vana, et...
  Nümfmarkiis vastas tema eest:
  - Teie, inimesed, hüppasite veel puude otsas, aga tal oli juba oma jõud ja ta istus troonil. Mõelge, mis üksus see on!
  Dominica võttis selle ja laulis:
  Ahvid teevad nägusid
  Ja nad istuvad oksal...
  Ikka kergemeelne
  Seal olid meie esivanemad!
  Naissoost troll märkis:
  - Muidugi kahtlustatakse ka Koštšeid. Ja kui katk algas, sai ta loomulikult esimesena kahtluse alla. See on teatud mõttes kurjuse telje pea. Nagu sajapäine isane draakon, suurim draakon, keisrite keiser ja kuri. Kuid ka see koletis kivistus ja murenes. Aga Koschey annaks vähemalt kurja! Pealegi kahtlustasid nad ka džinnide kuningat Iblist... Džinnid on vaimud ja nad ei saa kivistuda.
  Aga džinnid peitsid end kuidagi. Ja nad olid justkui kadunud!
  Dominica laulis vastuseks:
  Džinn pahvatas: ei, uskuge mind, tüdrukutel on jõudu,
  Ja kadus...
  Ja siis draakon vaidles kaunitarile vastu ,
  Jookse, palun!
  Markiis de Lasca märkis:
  - On nii häid kui kurje džinne. Nad on tugevad, kuid nende võimalused on piiratud. Kuid teoreetiliselt, kui üks meestest või emastest paluks džinnikeiser Iblisel meessoost rassi hävitada ja suutis leida kõikvõimsuse rõnga, mis annaks võimu selle meie universumi suurima jõu üle, võiks ta selle põhjustada!
  Dominica noogutas:
  - See on juba midagi! Peame leidma kõikvõimsuse rõnga. Ja siis teeme kõik korda.
  Emane draakon naeris ja ta hääl oli nagu äike. Ja siis ta vastas:
  - Ühte sõrmust on väga raske leida. Kuna see annab võimu territooriumi üle, mis on võrreldav kogu galaktikaga. Veelgi enam, kui teie universumis on galaktika tähtede haruldase paigutuse tõttu peaaegu tühi, siis siin on see territoorium, kus elavad triljonid intelligentsed olendid ja paljud kuningriigid. Ja ilmselt pole keegi teda veel leidnud, kuna meie muinasjutulises universumis polnud keisrit!
  Dominika itsitas ja küsis:
  - Kas teil on jumal?
  Markiis-nümf vastas:
  - Kas selline Ülim Jumal, Looja kõigis universumites on olemas või pole Teda olemas, ei tea tegelikult veel keegi. Isegi Koschey Surematu. Kuid on madalama astme jumalaid. Aga need on sellised, et neist on vähe kasu ja parem on eemale hoida. Üldiselt on sõnal jumal palju tähendusi. Nii et kõrgeimad džinnid on jõu poolest jumalatega üsna võrdsed.
  Naissoost troll märkis:
  - Meil on ka religioonid, kuid neist on vähe kasu. Nagu muide ka sinu oma. Nüüd, kui oli koroonaviirus , olid kirikud tõesti tühjad ja palved aitasid kedagi või viiruk kaitses teda viiruste eest. Miks te, inimesed, nii kergeusklikud olete, kui arvate, et põlvitades ja kummardades saate midagi vastu paluda!
  Dominica vastas agressiivselt:
  - Aga ma ei usu jumalasse ega jumalatesse üldse! Ja ma ei hooli sellest. Kuid ma ei uskunud varem päkapikkudesse ja pidasin neid muinasjutuks ja inimeste väljamõeldisteks. - Tüdruk lõi oma palja talla vastu kiviplaati ja jätkas. - Ja nüüd ma näen, et seal on päkapikud, draakonid, trollid, nümfid, miks siis mitte uskuda jumalasse ja inglitesse? Veelgi enam, paljud miljardid inimesed usuvad Kõigevägevamasse ja peaaegu eranditult väikesed lapsed ja mitte kõik neist usuvad tõsiselt draakonitesse ja päkapikkudesse.
  Marquise Laska naeris:
  - Ma tean! See tüdruk, kui ta oli väike, vaatas multikat Dunnost ja hakkas tegelikult õuest võlukeppi otsima. Ja ta kontrollis iga oksa. Ja teised lapsed naersid tema üle. Tegelikult mõistab enamik inimesi juba varases eas, et võlukepid on muinasjutud!
  Dominica märkis:
  - Aga teie maailmas on võlukepid!
  Naissoost troll noogutas:
  - Muidugi on! Ja selleks, et ellu jääda, peate õppima, kuidas neid kasutada !
  Naine draakon möirgas:
  - Praegu! Andke talle võluvits, vaatame, milleks see üliterav ja julge keelega neiu võimeline on!
  Dominica laulis:
  Ma palun teil mitte olla üllatunud
  Kui maagia juhtub!
  Kui juhtub, kui juhtub maagia!
  Laska märkis:
  - Noh, kas ta pole armas? Selline nõid!
  Naistroll võttis oma võlukepi tugevamalt paremasse kätte ja vehkis sellega. Ja välk tabas Dominicat. Kuid tüdruk-näitleja suutis viimasel hetkel maha hüpata ja löök läks mööda. Marmorplaat mu taga sulas ja hakkas suitsema.
  Draakoni hertsoginna hüüdis:
  - Ole ettevaatlik, Cobra! Te kahjustate kogu kattekihti!
  Nirk naeris ja märkis:
  - See on võlukepi meetod!
  Naissoost troll Cobra laulis vastuseks:
  - Kuri ema, minu meetod on lihtne,
  Mulle ei meeldi kassil sabast tõmmata!
  Dominica urises vastuseks:
  Minu õpilastes on õudusunenägu,
  Üks hüpe - üks tabamus!
  Draakonhertsoginna katkestas:
  -Vaata, tema villid on juba kadunud! Inimestel kahjustused nii kiiresti ei kao. Milline tüdruk !
  Nümfmarkiis kinnitas:
  - See on kõik! Ma ei eksinud selles. Uuenemine on jõuliselt haruldane, isegi nõidade jaoks, ja seda ei ravitud maagiaga.
  Dominika pilgutas silma ja tõusis demonstratiivselt kätele. Ja ta paljad jalad vilkusid õhus nagu propelleri labad. Ja tüdruk võttis selle ja laulis entusiastlikult oma hõbedasel häälel:
  Me karastasime oma tahet lahingutes,
  Vend, nad võitlesid Isamaa eest.
  Kaugelt paistis elfinism,
  Elfi sõdur on sisenenud Orklini!
  
  Meie esivanemad sepistasid mõõku,
  Ja siis läksid relvad tööle...
  Kased avavad oma oksad,
  Tüdrukud küpsetavad pirukaid!
  
  on edukas igas lahingus ,
  Ta teab, kuidas asju mõistusega võtta.
  Mõnikord põleb puhas põrgu.
  Aga me alistame vastase !
  
  Elf kaitseb Maad,
  Annab peavarju neile, kes on paljajalu ja alasti.
  Lõpetasime lahingu mais,
  Orkmachti ootas raevukas lüüasaamine!
  
  Ja pärast ehitamist ja külvamist,
  Põllud õitsevad ja rukis on virnades.
  Olete kangelased, tüdrukud, vanaisad,
  Kaevikutes oli pakane ja lumi!
  
  Meie vapralt isamaalt,
  Tehke sügav kummardus.
  Elfinismi lipud lendavad,
  Ja füüreri bännerid on lammutamiseks!
  
  Sajandid mööduvad meie all, tähed,
  Impeerium on galaktikate sülem.
  Kunagi pole hilja sündida
  Ja matta vaenlane kosmosesse!
  
  Kuid ma usun, et meel on rahulik,
  Ja inimene on kõigile nagu ema,
  Siin õitseb iidne perekond,
  Hiilguse sära - armu!
  Ja neiu laulab väga ilusti, ta on nii imeline maailmatasemel laulja. Või peaaegu maailma - mis on veelgi naljakam.
  Draakoni hertsoginna möirgas:
  - Imeline! Või äkki lihtsalt võta ja tee...
  Naissoost troll Cobra krooksus:
  - On aeg võidelda võlukeppidega! Ja ilma nüride küünteta! Võitleme vaenlasega lõpuni!
  Nümfmarkiis kilkas:
  - Ära ole rumal! Milline vaenlane ta sulle on. See võib olla meie viimane võimalus tugevam sugu päästa ja tagasi tuua!
  Dominica pomises raevukalt:
  - Anna mulle võlukepp ja ma löön segu oma vastase maha. Ma olen seelikuga Harry Potter, mitte mingi Dunno!
  Draakonhertsoginna pomises:
  - Mis kamp see on?
  Weasel selgitas:
  - Inimmuinasjuttude tegelased ja rahvaluule Harry Potter on poiss, kes õppis mustkunstiakadeemias ja Dunno on koomiks .
  Cobra irvitas ja raputas võlukeppi. Pulsar lendas välja ja tabas kohta, kus seisis tüdrukute filminäitleja. Ja tema, Dominika, hüppas väga osavalt tagasi, välgutades oma roosasid kontsi, mis olid praktiliselt tolmuvabad. Ja leegid võtsid ta talla ja lakkusid seda kergelt.
  Tüdruk hüüdis:
  - Oh sa pervert !
  Ja ta viipas käega. Ja äkki tormas võlukepp, mida nümf käes hoidis, kohutava jõuga tema peopessa.
  Ja Dominic haaras temast kõvasti kinni, nagu väledast ahvist. Pärast seda tulistas ta vastuseks pulsari.
  Tüdruknäitlejanna ei sosistanud ühtegi loitsu, ei koperdanud, ta lihtsalt lehvitas maagilise artefaktiga. Ja tuline tromb lendas Cobra poole. Ta ei oodanud seda ja ta kukutati maha. Tema poolkingade stiilis sandaalid, mis katsid ainult kontsa, värisesid ülespoole. Ja oli selge, et naistroll sai tõsiselt vigastada. Ja ta oigas pikalt. Ja ta hakkas oma võlukepist tagasi tulistama.
  Ja pulsarid pudenesid laiali, nagu langeks taevast rahet. Tõesti toimus löögivahetus.
  Täpsemalt läks üks kõva löök ja rida viltu lööke sihtmärgist mööda.
  Pulsar tabas ka draakonhertsoginnat. Ta vastas, võttes selle ja urisedes tulega suust. Ja tema valgus ei olnud kahjutu, see püüdis isegi markiisi nümfi kinni.
  Ta raputas ka oma võlukeppi ja möirgas:
  - Aitab lapsi! Olete tõesti juba ületanud kõik piirid.
  Kuid mõlemad tüdrukud ei mõelnud isegi rahunemisele. Dominika, tundes endas deemonlikku jõudu, lõi oma võlukepiga ja viskas pulsareid teise järel. Ja tema pallid tabasid naistrollimeistri jalgu ja põletasid tema sandaalid.
  Ta karjus raevust:
  - Inimkana!
  Nümfmarkiis vaidles vastu:
  - Ei! Tõenäoliselt on see daamkull või vähemalt tuulelohe!
  Dominica tabas uuesti ja seekord tabas tema meeletu tule tsunamilaine tõesti nagu leegist tehtud nuia.
  Ja naissoost troll Cobra möirgab ja vabastab maagia piiranguteta. Kuid niipea, kui tulesammas ta üles viskab, kõrvetab see sõna otseses mõttes ta kleidi ja lööb vastu rinda.
  Naistrollil jäi hing kinni. Ja Dominica viis asja edasi ja lisas pähe tapjapulsari. Ja see oli nagu kelk tabas mu aju.
  Kobra möirgas ja lõpuks minestas. Tema paljad jalad olid põlenud ja villid. Aquiline ninaga tüdrukut lauldi ja peksti.
  Draakonhertsoginna hüüdis rõõmsalt:
  - Vau! Ületasite kõik ootused! Ausalt öeldes ei uskunud ma, et saate sellist asja teha - lööge Cobra ise välja!
  Nümfmarkiis noogutas:
  - Ta on meie peamine ja peaaegu ainus lootus! Ja ta võib olla õigustatud. Vaata, mida see maalitud kaunitar teeb!
  Tõepoolest, Dominika võttis selle kätte ja raputas oma paljast graatsilist jalga ning marokopolsterdatud "kits" äkitselt bleeris ja kippus ringi. Tundus, nagu oleks ta muutunud tõeliselt elavaks ja liikuvaks. Ja hüppame tõesti püsti ja flirtime.
  Draakonhertsoginna puhkes naerma, raputas oma seitset pead ja märkis:
  - Vau! Kuidas ta seda teeb?
  Dominica kehitas õlgu ja säutsus:
  Kui aus olla, siis ma ei tea
  Keskpäevases kuumuses läks kõik segamini...
  Ma ei loe peaaegu kunagi loitse.
  Ma ei mängi tuulevaimuga üldse!
  Selle asemel igatsen sind alati, söör,
  Võtke tüdruk kaasa!
  Draakoni hertsoginna möirgas:
  - Dominica nõustus! Ja oma erilist annet silmas pidades registreerub ta Draakoniakadeemia eliitosakonda. Kus ta mitte ainult ei pea oma õpingute eest maksma, vaid, vastupidi, makstakse suuremat stipendiumi!
  Dominica hüppas kõrgemale, keerles ringi ja laulis:
  Paremat Dominicat pole olemas
  Ta on Maa värv...
  Päike tõuseb üle planeedi,
  Ja ümberringi on nullid!
  Nümfmarkiis küsis armsa naeratusega:
  - Mida ma selle eest saan?
  Tekkis paus... Dominica pahvatas :
  - Sa pead leidma ilusa poisi!
  Draakoni hertsoginna naeris ja vastas:
  - Uus õpilane oli aga tugevast uhkusest selgelt uimane ! Seetõttu kehtestan patukahetsuse - hääldada sada tiivulist aforismi. Ja tee seda kohe!
  Dominica noogutas naeratades:
  - Palun! Pole asjata, et ma mängisin filmides ja mul on suurepärane mälu!
  Draakonhertsoginna pomises:
  - Tule kiirelt! Mul on ka ajalimiit!
  Dominika hingas sügavalt sisse ja kritseldas kuulipildujakiirusel:
  Surnud eesli kõrvu pole kellelegi vaja, kuid elava rebase kuulmine on kingitus neile, kes oma eesmärkide saavutamiseks eesleid ei vaja!
  Kui paned kingad pähe, jääd igavesti paljajalu!
  Sõda on õhk kopsudele, kuid ainult segatuna binaarse gaasiga!
  Kui vaenlane ei taha alla anda ega tea, kuidas kaotada, sunnime teda riided seljast võtma ja õpetame võitma!
  Halvad inimesed armastavad musta maagiat, head mitteinimesed armastavad valget maagiat!
  Sõjas tapmine on protsessis raske, tajumisel vastik, aga kui vahva see lõpuks on! See tähendab, et sõda toob hinge tervise, kehale karastamise ja rahakoti puhastamise!
  Mõnikord täidab sõda suuresti rahakotte ja seda otseselt võrdeliselt valatud vere täiusega ja rikutud südame tühjumisega!
  Võlg Isamaa ees tasub ennastsalgava pühendumisega!
  Sõda paneb targad proovile, teeb tugevamaks, lõbustab lolle ! -
  Naerualuseks olemine pole lõbus, teiste nutma ajamine pole igav!
  Hea joonlaud , nagu magus mesi, limpsitakse kõigepealt, siis sülitatakse välja !
  Ja kuri valitseja, nagu koirohi, tehakse esmalt maatasa ja siis tallatakse edasi!
  Jah, kuld on pehme, kuid seda saab hõlpsasti kasutada läbitungimatu kilbi sepistamiseks!
  Kvaliteet ületab alati kvantiteedi - ka pärl-odrapudru ookean pole kirvele takistuseks!
  Kurjus on jõudu täis, kui headust nõrgestab hirm!
  Nali on hea, lusikas sobib õhtusöögiks ja abi hädas!
  Õnne võib tulla üks või kaks korda - ilma oskusteta õnn kaob!
  Kes pole Lev Tolstoi, on kirjanduslik tramp!
  Sa ei pea olema sündinud Tolstoiks, et olla kirjanduse imetaja!
  Joogem, et meil oleks rohkem naisi kui põhjust lahutuse pärast punastada!
  Iha on hävitanud rohkem mehi kui naiste kaastunne!
  Täpne silm, viltused käed, vaenlane pole preili - lühinägelik!
  Filosoofia ei pikenda eluiga, vaid teeb selle ehtivaks, sirutades killud välja!
  Ülem võidab oskusega, lihunik numbritega, geenius kunstiga, teeskleja pettusega!
  Nii et joome, et lootus ei sureks ja sureks ainult need, kes seda ei ela!
  Lootus sureb viimasena ... Ja esimesed on need, kes seda ei õigusta!
  Sõjas on loogika suhteline mõiste, nagu šokolaad; enne kui jõuad tahvleid imetleda, on need juba suus, enne kui jõuad alla neelata, tulevad need külili välja!
  Edu vahel haiseb, saavutused haisevad laiba järele, aga õnn ei saa haiseda!
  Jumal on iga asja pinnal ja kurat on selle detailides!
  Peksa saamine on ebameeldiv isegi masohhistile!
  See, mida Jumal ei tea, on lihtsalt küsimus, millele ta ei osanud vastata!
  Ahv on inimesest parem selle poolest, et ta saab olla loom ainult sõna otseses mõttes!
  Jutlus, mis ei vii heale, on nagu tee, mis viib kirve juurde!
  Mis tahes doktriinide ehitamine evangeeliumi tekstidele on sama, mis vendade Grimmide muinasjuttudest kvantmehaanika uurimine!
  Jumal olla on raske, kuid kuradiks jäämine on täiesti väljakannatamatu!
  Mõistus neljakordistab jõudu isegi siis, kui vaenlaste arv kahekordistub!
  Elu on täielik kompromiss mitte inimestega, vaid loodusega!
  Otsmik on kellukesekujuline , mis tähendab, et silp on lahe!
  lollidele kirjutatud , loodusseadused pole geeniustele ette kirjutatud!
  Keel on antud nutikatele , et varjata mõtteid rumalate ja mõttetute asjade kohta!
  See, kes näeb kurvas nalja, jääb tõsisest rõõmust traagiliselt pimedaks!
  - Kiirustage kiirustamata - kiirustage kiirustamata! Hankige tunnist A, lahendades keeruka tegevuse!
  Võitjate üle kohut ei mõisteta ... Kuigi mõnikord hinnatakse ka neid!
  - Inimlik rumalus on inimeste suhtes vaenulike jumalate liitlane!
  Mees laudas on mees, aga siga isegi palees ei tõuse kuldist kõrgemale!
  On kaks lõpmatut asja: universum ja inimese leidlikkus, kuid esimene on suhteline ja teine absoluutne!
  Millisele venelasele ei meeldi kiire sõit ja paganama kiire lend!
  - Kõik ei taha põrgusse sattuda, kuid vaid vähesed saavad maitsta iha kuradi võimaluse järele!
  Kuid ilma pisaratega kastmata ei saa te rõõmusaaki lõigata ja ilma kastmiseta ei kasva edu loorberid!
  Jumal on igas asjas või selle pinnal ja Kurat on asjade puudumises või materiaalse puuduse sügavuses!
  Kes võtab aega olla ettevaatlik, päästab oma matustel igaviku!
  Vaikus on kuldne, sõna hõbe, aga naise suust valatakse nii palju välja, et isegi teemandid muutuvad tuhmiks!
  Vaikus on kuldne ja kõnekate ojade pikk talletamine ei roosteta!
  Ja kuld kaotab oma väärtuse, kui see vaikselt maasse maetakse!
  Mõnikord täidate vaikides oma rahakoti rohkem kullaga kui valjuhäälselt jaotusmaterjali kerjades!
  Sõda pole kunagi igav, see võib olla rutiinne, kuid ainult esimese lasuni!
  Rahuaeg kipub korduma ja ainult lahing on alati individuaalne!
  Sõjas, nagu ka males, eksida ei saa, aga vahe on pidevas ajasurves!
  Sõda on igavene häda juba enne esimest käiku!
  Males tehakse käike kordamööda, sõjas aga kordamööda!
  Sõda on nagu male, ainult ilma reegliteta ja reaalajas!
  Sõjas on igavene ajapuudus, kui valitseb rahu, napib lõbu!
  Sõjas on kõige huvitavam see, et kõik on alati tõsine ja see on ainult näitamiseks, et see on kapitulatsioon!
  Võite teeseldavalt alla anda, kuid kahjuks saate loobuda ainult päriselt!
  Treeningu raske töö tasub end võitluse lihtsusega! Kes pole laisk, sellest saab kangelane!
  Õppida pole kunagi hilja, kui just surnud pole!
  Isegi surnul on võimalus kätte maksta, välja arvatud juhul, kui ta on ateist!
  Ateistiks saamine tähendab surematuks olemise lõpetamist!
  Nad mõtlevad peaga, aga tegutsevad kõhuga!
  Kurjus ei ela mitte südametes, vaid kõhus!
  Süda on isekas ainult aeg-ajalt, kõht aga alati!
  Magu on keha kõige kohutavam osa, kuid see motiveerib meid töötama!
  Ilma südameta pole inimest, ilma kõhuta pole inimlikku ahnust!
  Need lohutavad südant ja rahustavad kõhtu!
  Mind ei huvita, kui palju auto maksab, peaasi, et kodumaa prestiižil pole hinda!
  Kui Jeesus elab südames, siis Saatan elab kõhus!
  Tühi kõht julgustab rahakotti täitma!
  Tühi pea teeb rahakoti tühjaks!
  Suur kõht ei ole märk suurest inimesest, küll aga viitab vähesele tahtejõule!
  Tühi kõht täidab hinge kibedusega!
  Kõige raskem kõht on see, mille tühjus tuleb ajuta peast !
  Naist toidavad jalad nagu hunti, ainult kõrgetel kontsadel!
  Tulevikus lubavad paljud kullamägesid, kuid õnn on ikka veel ukse ees!
  Elu pole nagu kaardid, edu nimel tuleb alati endast kõik anda !
  Eesmärk on nagu majakas, selle poole püüdled, aga selleni jõudes näed, et probleemid on ainult sagenenud!
  Sigaret on kõige tõhusam tapja , eriti kliendi vastu! Sigaret on nagu hääletu püss, kuid isegi amatööri käes on see surmav!
  Sigaret on kõige usaldusväärsem snaiper, see tapab alati!
  Sigaret maitseb kibe, aga tõmbab ligi rohkem kui kommid!
  Sigaret on nagu paha tüdruk , kuid sellest lahkuminek on palju valusam!
  Sigaret, erinevalt granaadist, pikendab visates eluiga!
  Sõjas on lühim tee eesmärgini ringmanööver ja puhas tõde on alatu pettus!
  Ringteel manööver on kindlaim viis eesmärgini jõudmise teed lühendada!
  Elu on punane, aga lahkub helepunase verega!
  Sõjas kaotab elu oma väärtuse, kuid omandab tähenduse!
  Sõda , nagu peigmees, on vastuvõtlik reetmisele, kuid ei lase sellel viibida!
  Sõda on ihar naine, kes õgib meeste kehasid!
  Igas vanuses sõda, nagu armastuski, kannatab, kuid see pole meeldiv ajaviide !
  Sõda, nagu kurtisaan, on kallis ja muutlik, kuid jätab alati kangelasliku mälestuse!
  Sõda pole nagu unenägu, ilma tugevate emotsioonideta ei saa hakkama!
  Maailm on igav ja lõõgastav, sõda on huvitav ja põnev!
  Sõda, see veri ja higi, viljastab seemikud, mis sünnitavad julgust!
  Ükskõik kui huvitav sõjaprotsess ka poleks, kõik tahavad lõppu!
  Sõda ei ole raamat, te ei saa seda kinni lüüa, te ei saa seda oma padja alla peita, võite ka selle lihtsalt ära määrida!
  Sõda on religioon: see nõuab fanatismi, distsipliini, vaieldamatut kuulekust, kuid selle jumalad on alati surelikud!
  Sõjas, nagu kasiinos, on risk suur, kuid võidud on lühiajalised!
  Sõdur on surelik, au on unustatud, trofeed kuluvad ja ainult põhjused uue veresauna alustamiseks on kõrvaldamatud!
  Me põlgame mõrvarit, välja arvatud juhul, kui ta on sõdur rindel; me põlgame varas, kui ta on marodöör lahinguväljal, kahekordselt!
  Sõdur, see on rüütel, kelle soomusrüüs on julgust ja au! Kindral Baron, kelle krooniks on mõistlikkus ja intelligentsus!
  Sõdur kõlab uhkelt, reamees halvustavalt!
  Rünnakul esimene võib surra, aga viimane ei jää mällu!
  Parem olla esimene saagi jagamises kui ründamises!
  Sõda, nagu naine, paneb ainult mehed maha ilma murdumata!
  Naine, erinevalt sõjast, ei kiirusta meest surmaga!
  Sõda, erinevalt naistest, ei ole kunagi rahul määratud meeste arvuga!
  Sõda on kõige täitmatum naine, tal ei saa kunagi piisavalt mehi ja ta ei keeldu naisest!
  Naistele ei meeldi tülitseda, kuid tung meest tappa pole kuulist palju hullem!
  Ka väike kuul võib mehe tappa, suure südamega naine võib ta õnnelikuks teha!
  Suur süda viib sageli vähese omakasuni!
  Sõjal ei ole naise nägu, kuid see veritseb meestel paremini kui naisel!
  Sõda ei paku rõõmu, küll aga rahuldab agressiivseid instinkte!
  Rõõm sõjast, vaenlaste surnukehad on ainult hinnas!
  Sõda on põllu kündmine: seda viljastatakse surnukehadega, joodetakse verega, kuid see väljub võidukalt!
  Võidu kasvatatakse surnukehade ja verega , kuid see kannab vilja auhiilgusega!
  Sõda on nagu inimsööja lill, särav, lihasööja ja halva lõhnaga!
  Sõda on progressi ema ja laiskuse kasuema!
  Ja sõjas pole sõduri elu väärtuslik ja kindralid on isegi kahju!
  Kui tahad rahu, sisenda hirmu; kui tahad sõda, sisenda naeru!
  Naer ei ole patt, kui te pole sõjaväeasjades naerualuseks!
  Sõda on nagu tsirkus, ainult võitja naerab viimast!
  Sõjas, nagu tsirkuses, ainult salakaval, tõsine tapja!
  Ühtsus karmi režiimi all on parem kui kaos ja lohakus pehme režiimi all!
  Surm on kokkulepe, häbitunne on absoluutne !
  Ükskõik kui suur kuningas ka poleks, läheb ta hauda, nagu jahimees!
  Poliitik valetab alati, ainult et ta sureb päriselt!
  Surematus on tõeline, kuid surm on illusoorne!
  Kuningad võivad kõike, aga mitte üks, mitte üks kuningas ei pääse hauast maa peale!
  Kõik tahavad ilusti elada, aga ainult vähesed surevad väärikalt!
  Surm tõotab probleeme, kui see just saavutuste kiirtega ei sädele!
  Elu ilma meelelahutuseta on armastus ilma hobideta!
  Hea, kui on armastus, hullem, kui on verd!
  Seks on nagu tõrvik, kuid täitmine maksab rohkem!
  Saate elada ilma seksita, kuid te ei saa paljuneda!
  Mida kuumem on armastus, seda tugevam veri voolab!
  Inimesed tahavad armastust, loomad seksi ja geeniused tahavad ilmutusi!
  Isegi sead paarituvad, esteedid armastavad seda!
  Ka seks nõuab mõõdukust, mida rohkem, seda parem!
  Armastuses pole piire, seksis piisab sõnadest!
  Tule all on kergem, kui su südames on leek!
  Parem on leekides põleda kui saada Kaini hingeks!
  Sõda on grupiseksiks: palju oigamist ja karjumist, kuid isegi tuhandest neitsist ei tule nii palju verd!
  Seks on nagu sõda, kuid mitte nii pikk ja rutiinne!
  Kaklemine on nagu armatsemine, aga oigamist ei soodustata!
  Seks on muidugi hea, aga vere väljaköhimine on halb!
  Sõda on raske, kuid alandus kaalub rohkem kui mis tahes sõjaline koorem!
  Kui tahad elada, õpi võitlema, kui tahad ellu jääda, õpi võitma!
  Sõjas on kõik vahendid head, välja arvatud väljasuremine!
  Võidelda võivad kõik, aga võita saavad ainult väärikad!
  Sõda pole mõtlemise koht, see on täis suurt hullust!
  Parem sõdida kui Isamaad kaubelda!
  Sõda ei ole kommid, kuid see täidab sind rõõmuga, kui sa selle alla neelad!
  Lahing ei lõpe kunagi, vaibub ainult kahurimürin!
  Kanonaad võib vaibuda, tünn võib lõhkeda, kuid võitlus ei lõpe kunagi!
  Sõjas on kõige huvitavam ettearvamatus, võitlus tõelise eest!
  Miks Stalini ajal hinnad langesid, sest rahvavaenlased tapeti!
  Parem on olla raha pärast lahti riietatud kui mitte millegi pärast!
  Paljajalu on sõna otseses mõttes toredam kui piltlikult öeldes kingad jalas!
  Sõda on nagu tsirkus, ainult naeru asemel on pisarad ja areen on planeedi suurune!
  Ma tahan rahu, see osutub sõjaks, ma tahan sõda, see osutub kapitulatsiooniks!
  Sõda on mingil määral ema, sünnitab tõelise vendluse!
  Sõda on kurjast, aga sünnitab häid kaaslasi!
  Pikad käed on head, kui mõistus pole lühises!
  Jõud võidab ja ainult praktiline mõistus annab võidu kingitusi!
  Jõud ja mõistus, nagu mees ja naine, sünnitavad võidu ainult paarikaupa!
  Inimesel, erinevalt püramiidist, on vastupidavuse osas mittetasane tugi!
  Püramiidil on neli nurka, kuid tasane pind annab stabiilsuse!
  Hea surm on parem kui nõme elu!
  Looduses on hea olla Jumal, aga tsoonis on halb olla kurat!
  Päike loojub poole päeva pärast, kuid hiilgus püsib sajandeid!
  Kuulsus on lühiajaline, välja arvatud kõik muu!
  Elage igavesti, õppige igavesti, kuid ärge uuesti õppige!
  Hiilgus võib olla väga särav, heledam kui kuld, kuid aja jooksul tuhmub rohkem!
  Hiilgus on nagu päike, kuid see ei looju öösel!
  Kuulsaks saada pole kerge, isegi pingutades, kuid laiskus viib kergesti häbisse!
  Kuulsus on nagu tuli, silmale meeldiv, aga selle saamiseks tuleb kedagi ära põletada!
  Hea on olla hiilguses , halb on olla ümbritsetud kärbestega, kes klammerduvad kuulsuse külge!
  . PEATÜKK nr 7.
  Pärast ärkamist on poissprints Oenomaus taas ratta külge aheldatud. Enne seda lasti tal end jahedas joas pesta ja hambaid pesta. Ja siis tagasihoidlik hommikusöök.
  Ja jätkake liikumist pidevas liikumises ja lapse kehas, et teid kivikatk ei aheldaks. Selline on augustiinimese ja suure päkapikuimpeeriumi pärija raske saatus.
  Ainus viis ellu jääda on olla noor ori ja teha kõvasti tööd. See tagab ajutise kaitse kivistumise eest. Siin on mõned võimalused oma eksistentsi pikendamiseks, kuid see on üsna ebamugav ja valus.
  Ratast keerlev poiss kasutab aga oma rikkalikku kujutlusvõimet, et sukelduda kujuteldavasse maailma ja valgustada oma rõõmutut eksistentsi vabatahtlikus-kohustuslikus vangistuses.
  Väikesel kolmepealisel draakonil lendab kajutipoiss. Ta tahab leida tundmatus riigis, teadmata veel mida, kuid mida ta suudab tugevama soo esindajatele tagasi tuua ning peatada meeste väljasuremise ja kivistumise.
  Ka draakon on alles laps ja poisil on vähe aastat vana ning tal on seljas vaid lühikesed püksid ja seljakott koos lahinguarsenaliga ning vööl vibu, kaks mõõka ja paar pistoda.
  Oenomaus lendab oma hobuse seljas. Ja tema kõrval istub tüdruk Margarita väikese draakoni seljas. Tal on seljas ainult tuunika, pargitud ja paljastel varvastel on maagiaga sõrmused. Ta esindab võitlust hitt inimeste maailmast.
  Tüdruk pole lihtne. Maal oli ta Suure Isamaasõja ajal partisan ja luureohvitser. Ja pärast surma kolis ta maagia ja maagia maailma. Ja ta on selles olnud rohkem kui üheksakümmend kolm aastat. Ta on lõpetanud Draakoniakadeemia ja omandanud võimsa nõiakunsti. Kuid ta näeb välja samasugune nagu siis, kui sakslased ta üles poosid. Mingil põhjusel see ei kasva ja see häirib Margaritat. Kui kaua saate olla igavene laps?
  Tõsi, Oenomaus ütleb, et ta ise oli täiskasvanud päkapikkprints, aga temast sai orjapoiss. Ja ka sellepärast on ta sellest ärritunud. Kuigi ei, laps olemine polegi nii hull, aga kui oled ka ori...
  Nüüd aga on ta juba teises maailmas, ta ei keeruta orjaratast, vaid lendab draakoni seljas. Ja temaga koos oli partisanitüdruk Margarita, kes viidi paljajalu läbi lume hukkamisele. Ja enne seda nad ka piinasid mind. Nad lõikasid ta okastraadiga selga ja röstisid noore kangelanna tallad tulel.
  Need on kaetud villidega ja kui astud külmale lumele, on see peaaegu meeldiv, kuna kõrbenud jalgade valulik sügelus taandub. Ja pioneeri kaelal oli tahvel - "Ma olen partisan." Kui nad ripuvad, pole valus, vaid vastik on vaadata krautide ja politseinike rõõmsaid nägusid . Noh, hirm, mis siis, kui põrgu ootab teda ees nagu pioneer ja tulihingeline ateist? Kus nad praadivad mitte ainult teie kontsad, vaid kogu keha igaveseks.
  Kuigi, miks ta sellistesse jamadesse usub? Kuigi on kahju surra ja unustuse hõlma vajuda, olles nii vähe elanud.
  Aga kui silmus tema õrnal kaelal tõmbus pingule, ärkas neiu draakoni seljas. Ja tema kõrval oli ilus nümf nagu ingel. Ja Margarita arvas, et taevas on ikka olemas. Selline eriline paradiis pioneerikangelastele ja ateistidele.
  Kuid tegelikult on maagilises maailmas hea ja kuri ning selle probleemid. Ta paranes maagia abil kiiresti oma lõikehaavadest ja põletustest. Ja tüdruk astus Draakoni akadeemiasse, noorimasse klassi. Kuid ta oli andekas, võimekas ja kiire õppija.
  Ja ta omandas tugevad maagilised oskused. Seetõttu läks ta vaatamata lapselikule välimusele koos prints Oenomausega erilisele missioonile - leida midagi, mis aitaks päästa tugevamat sugu. Lõppude lõpuks on maailmas ilma meesteta harmoonia ja huvi. Ja õiglane sugu on selles igav ja ebamugav.
  Margarita märkis lennates:
  - Mõnikord ma mõtlen, et mehed tulevad tagasi ja mis siis saab? Kellele on vaja väikest tüdrukut? Kuidas ma soovin, et saaksin suureks ja täiskasvanuks saada!
  Oenomaus vastas enesekindlal toonil:
  -Kui maagia võib meestele elu tagasi tuua, siis on võimalik, et see muudab teid täiskasvanuks. Lihtsalt ärge unustage, et päkapikud, nümfid ja driaadid ei vanane ning see on nende loomulik omadus. Aga inimnaised, ei. Tugevat maagiat on vaja selleks, et nad ei muutuks koledateks, vastikuteks ja küürakateks vanamuttideks. Ja olla inetu vana naine on palju hullem kui olla ilus tüdruk. Rääkimata vanaduse haigustest, mis inimesi ründavad. Teil pole Maal tõsist maagiat ja olete ilmselt ise näinud, kui vastik ja vastik on vanadus, eriti naiste jaoks.
  Margarita raputas eitavalt pead:
  - Ei, ma ei taha olla vana naine! Parem olla noor ori kui vana kuninganna!
  Poissprints naeratas ja märkis:
  - Sa jääd igavesti nooreks, igavesti paljajalu!
  Tüdruk naeris ja ütles:
  - Olin enne sõda linnatüdruk. Leningradis oli kuidagi sündsusetu paljajalu käia ja sealne kliima polnud eriti soe. Seetõttu oli mul külas kuidagi piinlik trampida . Alles okupatsiooni ajal, kui laste sandaalid olid rebenenud ja väikseid kingi oli väga raske saada, õppisin midagi sellist tegema. Ja tead, esimestel päevadel on valus ja külm, eriti kui sa ei liiguta, aga siis harjud ära ja see on isegi meeldiv. Pealegi on Ukrainas suvi väga soe ja õrn.
  Poissprints noogutas:
  - Jah! ma saan aru. Aga vaata, kes lendab!
  Tõepoolest , nende ette ilmus kullatud stuupas daam. Ei, mitte Baba Yaga, vaid suurejooneline blond kaunitar, kuigi liiga palju meigiga. Ja särab pärlihammastega. Ja luuda asemel on tal täiesti moodne elektriline tolmuimeja. Jah, see on lõbus lugu.
  Ta puhus lastele musi ja laulis:
  Täis kukeseeni, oravaid,
  Hoian moosi alles...
  Lõppude lõpuks, poisid ja tüdrukud
  Lõppude lõpuks, poisid ja tüdrukud ...
  Ma tõesti, tõesti, väga armastan seda!
  Margarita noogutas vastuseks ja märkis:
  - Jah, see on modernsus. Vana stuupa uutmoodi!
  Ilmselt kuulis seda tolmuimejaga blondiin ja möirgas ümber pöörates pettunult:
  - Kust sa said idee, et stuupa on vana? Jah, sina ise, kui jääksid oma Maale, oleksid juba vana naine! Ja väga kole , kui mitte kirstus!
  Margarita nõustus ohates:
  - Jah see on õige! Tõenäoliselt oleksid luud hauas vedelema jäänud või oleks ta nii koledaks muutunud, et seda oli vastik vaadata.
  Oenomaus märkis:
  -Inimesed on olendid, kes on Jumalast ilma jäänud. Nad on ilma jäänud sellest, mis päkapikkudel on - igavesest noorusest! Ja ka tugevama soo esindajad peavad oma habet ära ajama. Poisid ütlevad, et see on väga valus ja ebameeldiv!
  Tolmuimejaga blondiin võttis selle ja raputas. Ja noorte draakonitel istunud laste poole lendasid mitmevärvilised mullid.
  Vastuseks puhusid poisid oma draakonitest ja mullid lendasid tagasi, vastuseks blondiin raputas oma võlukeppi. Ja kõik hakkas keerlema.
  Mullid hakkasid keerlema ümmarguse tantsuna, justkui keritud. Ja see oli suurepärane .
  Tüdruk märkis:
  - Sa pole Baba Yaga - luu jalg,
  Ja lahe blond on pool õnne!
  Tolmuimejaga sõdalane märkis raevukalt:
  Lapsed on rumalad nagu liiklusummikud
  Sind tõmmatakse võrku...
  Ma laen su katlasse,
  Süütan sulle tule!
  Ja vastuseks on selline rõõmsameelne ja rõõmus naer. See on tõeline naine - suurepärase lahedaga.
  Lapsed keerlesid oma draakonitel ja hüppasid Baba Yaga juurde. Tüdruk võttis seljakotist kada ja kostis:
  - Kas soovite seda saada?
  Blondiin naeris ja lõi pioneerinõia oma pulsariga. Ta põikas oma draakoni eest. Ja vastuseks teeb ta ka kadaga ristimärgi ja kuidas ta sind jalaga lööb .
  Ja tuline võrk mässis noore Baba Yaga. Nii leidis ta, et ta on sellest kinni seotud.
  Poiss Oenomai märkis:
  - Noh, tunnista seda, kelle lastest sa röövisid?
  Partisanitüdruk noogutas:
  - Õige! Teame, et sul on kahurilaadne koon!
  Blond Yaga urises keerledes:
  - Jah, ma võtan sind vastu ja...
  Rääkimata kaunitar värises ja üritas võrku murda. Kuid pioneerikangelanna ületas kada ja tulistas Yaginat maagia ja ennete energiaga. Kuidas blondiin värisema ja väänlema hakkas. Ja tüdruk laulis:
  Saime inspiratsiooni rasketel aegadel,
  Olles teinud tahte terasest tugevamaks...
  Päästnud maailma katkust -
  Kallis seltsimees Stalin!
  
  Paljudel piltidel, mida ma mõõtsin,
  Lõputus universumis...
  Sa avasid meile õige tee,
  Ilmselt viitab sellele!
  
  Ma kasutasin šokki
  Soltsenismi maagia...
  Siin on ajakava:
  Et fašismi ike langeb!
  Päkapikupoiss märkis:
  - Ilmselt oli ta lahe mees, Stalin! Kuid ilmselt, nagu kõik inimesed Maal, vananes ka tema.
  Tüdruk tulistas ka noores modifikatsioonis Baba Yaga pihta ja säutsus:
  Lenin elab mu südames,
  Et me kurbust ei tunneks...
  Avati uks kosmosesse -
  Tähed särasid meie kohal!
  Blond Yaga anus:
  - Piisav! Laske mul minna, nõudke seda, ma teen kõike!
  Margarita säutsus:
  - Vabastage tabatud lapsed! Siis ehk anname sulle andeks. Kui palju neist olete oma tolmuimejasse imenud?
  Blond pomises:
  - Ma lasen su välja! Lihtsalt ärge heitke mulle ristimaagiat!
  Tüdruk pöördus ümber. Tuline võrk moeka prouaga magas. Ja ta keerles ringi . Margarita hoiatas:
  - Laske kõik lapsed ilma pettuseta minna!
  Blond kinnitas pühalikult:
  - Ma annan oma sõna!
  Ja lülitas tolmuimeja sisse. Sellest hakkasid välja hüppama laste kahvatud varjud. Läbipaistev, nagu kummitused. Kuid Margarita vehkis võlukepiga ja need varjud muutusid poisteks ja tüdrukuteks. Viimaseid oli kolm korda rohkem. Kuid siiski oli Oenomai õnnelik:
  - Siin maailmas on vähemalt tugevam sugu. Ja peaaegu kõik meie mehed on välja surnud!
  Margarita märkis särava naeratusega:
  - See ei jõudnud kohale! Ja jumal tänatud!
  Üks poistest lendas paljajalu, kuid luksuslikus, ehkki räsitud kamisoolis Oenomaiasse ja tutvustas end:
  - Vikont de Lafer! Vau, kui vastik on olla tolmuimeja sees. Ja see lits tõmbas ka mu ehtsast draakoni nahast saapad jalast.
  Margarita pomises muigega:
  - Tulge, viige varastatud vikontile tagasi !
  Blond Yaga ümises:
  - Ma ei saa!
  Oenomaus võttis välja ka oma võlukepi ja möirgas seda raputades:
  - Ja miks see on nii?
  Kaunis nõid urises :
  - Ma müüsin nad maha! Nad olid väga prestiižsed. Üks prints maksis nende eest pool kotti kulda!
  Margarita pomises:
  - Noh, valge ... Selle eest võtame sinult saapad ära. Need on valmistatud ka draakoni nahast ja isegi tiigri nahast.
  Blond Yaga märkis:
  - Need on poisi jaoks liiga suured. Ja oleks häbiväärne, kui minu auastmega nõid ilmuks paljajalu.
  Margarita naeris ja vastas:
  "Ma pole ka nõrk nõid, kuid olen kogu aeg paljajalu, isegi külmas maailmas." Ja sa oled selline naine. Ja ma kohandan poisi suurust!
  Prints Oenomaus möirgas:
  - Ja vanduge, et te ei röövi lapsi. Muidu viime teid jumalate kohtusse.
  Noor Baba Yaga kogeles:
  - Ma ei tee neile midagi halba. See on lihtsalt laste energia, mis võimaldab mul jääda igavesti nooreks ja ilusaks. Ja nii, nad on elus.
  Margarita urises ägedalt:
  - Leiad teise viisi noorendamiseks. Tegelikult on aeg teile õppetund anda.
  Ja tüdruk pomises loitsu. Ja kuidas ta vabastas pulsarenergia voogusid paljastest varvastest ja võlukepi otsast.
  Ja nad tabasid blondiini. See tõmbus järsku kokku ja vähenes. Nüüd oli nende ees pika tüdruku asemel mitte vanem kui kümneaastane hirmunud tüdruk, patside ja paljaste jalgadega. Ta sosistas:
  - Pole tarvis! mul läheb hästi! Ära peksa mind!
  Margarital olid saapad käes. Ta vehkis peopesaga ja nad hõljusid paljajalu poisi Viscounti poole, kes koos teiste vabanenud lastega kõndis justkui kaaluta läbi õhu.
  Aadlisuguvõsast pärit poiss pani saapad jalga ja laulis:
  Poisi ümber on palju ohte,
  Vahel maailm virvendab nagu külm kivi...
  poiss tõusis aga diivanilt püsti,
  Sest ta on üllas võitleja, uskuge mind!
  Yaga tüdruk rahunes ja pomises:
  - Kas sa ei hakka mulle piitsutama?
  Margarita ütles karmilt:
  - Kui te ei käitu ennekuulmatult, siis miks peaks teid piitsutama?
  Blond tüdruk siristas ja pisar jooksis mööda tema roosat põski:
  "Ma olen praegu laps ja teised nõiad ei austa mind!"
  Üks vabastatud tüdrukutest ütles:
  - Ka meie oleme lapsed ja me ei nuta selle pärast!
  Poisid ja tüdrukud naersid.
  Margarita märkis:
  - Sa oled vist näljane! Äkki läheme alla ja sööme seal midagi?
  Lapsed lärmasid. Vikont vaatas maha ja märkis:
  - Meie all on hiiglase loss ja ta pole parem kui Baba Yaga. Nii...
  Oenomaus hüüdis:
  - Ja hiiglasel on ka vangistuses lapsed. Peame neid aitama.
  Margarita naeratas ja soovitas tüdrukule Yagale:
  - Võib-olla saame lapsed kokku võtta ja päästa nad hiiglase käest? Tehke heategu ja teid võetakse haldjaakadeemiasse õppima. Seal õpid tegema häid tegusid!
  Nõiatüdruk laulis:
  Kes aitab inimesi
  Ta raiskab oma aega...
  Heateod -
  Sa ei saa kuulsaks!
  Margarita vaidles vastu:
  Lille kroonleht on habras,
  Kui see oleks ammu ära rebitud...
  Kuigi ümbritsev maailm on julm,
  Ma tahan head teha!
  
  Tee inimestele head
  Tee häid tegusid...
  Ja nad õitsevad nagu lilled,
  Sinised lilled valguses!
  Poissprints märkis tõsisemal toonil:
  - Ja proovite teha head ja võidelda kurjaga ning ma usun, et see teile meeldib!
  Tüdruk Yaga surus rusikad kokku ja ütles:
  - No ma proovin. Siiski pole kurjade nõidade juurde tagasiteed - nad naeravad ja näpistavad teid ! Ma koolitan ümber heaks haldjaks!
  Margarita naeratas ja laulis:
  Kõik, kellel on maailmas mõistust,
  Peab alati sõbrad olema...
  Et see ei juhtuks nagu laskegaleriis -
  Arukas mäng ei saanud!
  Poissprints säutsus:
  - Noh, lähme alla hiiglase juurde!
  Taevast tormas välja hord lapsi, kes olid peaaegu üleni paljajalu ja räsitud, kõhnad ja kahvatud, kuid energilised ja elevil.
  Margarita ja Oenomai laskusid draakonitele ning Yaga, kellest sai tüdruk, uhmrile. Ja tolmuimeja jäi talle, kuigi see tundus laste käte jaoks liiga suur.
  See on meeskond, kes laskus maapinnale. Hiiglase tohutul lossil, mille tornidest paistavad välja suured pealuud, pole midagi . Kuid sissepääsu kontrollivad luustikud, pluss terve salk orke.
  Lapsed on maandunud. Nad olid valmis võitlema. Yaga neiu vajutas tolmuimeja nuppu ja sealt kukkusid välja mõõgad, mõõgad, odad, pistodad ja isegi paar kuulipildujat. Laste segaduses pilku nähes selgitas ta:
  - Haarasin selle oma tolmuimejaga. See on palju parem kui luud. Ja selles terve kollektsioon relvi.
  Margarita raputas oma võlukeppi ja paljaid jalgu, kuid kaunistatud võlusõrmustega, ning kostis:
  - Nüüd ma loitsin, mis annab teie relvale erilise, imelise jõu.
  Ja nõiatüdruk ütles:
  - Abra , kabra , codabra ! - Ja tema võlukepist ja võlusõrmustest lendasid välja energiavood. Ja relv, mille Baba Yaga lastele andis, hakkas hõõguma.
  Oenomai kui kogenum võitleja võttis kätte lühikese kerge kuulipilduja, mis tulistas õhukesi nõelu. Poiss lakkus oma mahlaseid huuli ja laulis:
  - Hea peaks olema kuulipildujaga,
  Löö nagu raevukas teras...
  See veri ei voolanud nagu kosk,
  Ja universumis valitses paradiis!
  Lapsed hüüdsid üksmeelselt püssi tõstes:
  Timukas on kaval ja julm,
  Rahvas on seina äärde püsti pandud...
  Aga ma usun, meie tormine võrs,
  Kuid ma usun, et päikesevoog -
  Hajuta vangla koopasse pimedus!
  Ja nii tormas maagilise arsenaliga relvastatud lastesalk ründama. Vilkusid poiste ja veelgi arvukamate tüdrukute väikesed paljad kontsad. Nad ei kartnud koletisi, kuigi neile lähenes terve rügement karvaseid, haisvaid ja vastikuid orke .
  Draakonil lennanud Oenomai avas kuulipildujast vaenlase pihta tule. Väikesed nõelad torkasid orkide karvastesse kehadesse ja siis juhtus ime: neist said suured šokolaaditahvlid ja meekuklid.
  Margarita lõi ka vaenlast jalaga, kasutades oma paljaid varbaid ja nende peal võlusõrmuseid. Ja nii muutusid rünnaku alla sattunud mõõkadega orkid kohe sisse igasugu maitsvaid asju, sh šokolaadiga kaetud kommid, mille sees on linnupiim. See on tõeliselt maitsev. Ja juustukoogid ja sõõrikud mooniseemnete ja kaneeliga.
  Ja partisanitüdruku võlukepp lainetab ja loob vapustavaid asju.
  Ja nii astusid lapsed lahingusse orkidega. Esiteks vikont. Tema riided muutusid pärast seda, kui poiss saapad jalga oli pannud, uhiuueks, justkui uhiuueks. Ja ta ei võidelnud mitte ainult mõõgaga paremas käes, vaid hoidis mõõka ka vasakus käes.
  Ja tera puudutusest toimusid vapustavad muutused. Nüüd ilmus orki asemel muljetavaldava suurusega pirukas rosinatega. Ja mõõgalöögist ilmus šokolaadi-juustukook. Ja teised mehed lahingus.
  Üks tüdruk, ilmselt arenenumast riigist, puhkas paljajalu murul ja kritseldas kuulipildujast. Millest tekivad mitmesugused muinasjutulised teisendused. Ja orkist tuli välja suur täidetud vorst ja seejärel kalkun kastmega. Ja mida muud maitsvat ei ilmunud.
  Ja terade puudutusest tekkinud lõhnavad kookoskoogid. Ja suurepärane jäätis ka.
  Partisanitüdruk Margarita hakkas lahinguekstaasis laulma;
  Oleme pioneerid, kommunismi lapsed,
  Kes tahavad riiki tõsta...
  Hitler vastab oma viha eest ägedalt,
  Me purustame, usu mind, saatan!
  
  Andsime Jumala ees vande,
  Ja Lenin andis oma südame noortele ...
  Oh, ärge mõistke pioneeride üle karmi kohut,
  Kõigevägevam andis neile jõudu juurde!
  
  Me läksime esiküljele paljajalu, poisid,
  Nad tahtsid võidelda, hoides oma kodumaad...
  Nii vikatitega poisid kui tüdrukud on meie jaoks,
  Ja meie lojaalsus on tugev soomus!
  
  Moskva lähedal käisid lahingud,
  Mahutid põlesid, asfalt sulas...
  Me näeme kommunismi, ma usun, et me oleme andnud,
  Ja fašisti saab laiamõõgaga välja võtta!
  
  Ärge uskuge mind, inimesed, Hitler ei ole kõikvõimas,
  Kuigi füüreri idee elab edasi ...
  Ja me lõime fašiste kõvasti,
  Lähme oma suurele teekonnale!
  
  Me ei karda Venemaa vaenlasi,
  Me armastame oma kodumaist NSVLi...
  Sa ei ole klouni hingega rüütel,
  Olgem eeskujuks Jumala riigile!
  
  Hitler ei tea, ta saab kõvasti peksa,
  Kuigi põrgu vägi möllab tema sees...
  Ja parasiitkrautid tulevad,
  Mis täidab rahu tulega!
  
  Venelaste suursugusus on võita mängides,
  Kuigi selle taga on tohutult palju tööd...
  Usun, et võit tuleb lopsakas mais,
  Ja füürer saab täiesti tühjaks!
  
  See on meie usk, kommunismi jõud,
  Las NSVL õitseb igavesti ...
  Me purustame, teate, fašismi ikke,
  Nii on Venemaast saanud armee!
  
  Stalingradis peksti Fritzid,
  Nad tundsid ära meie tugeva rusika...
  Ja me jagasime lahedaid kingitusi,
  Ja nad andsid diktaatorile nikli!
  
  Minu riik, ilus Venemaa,
  Selles, Arktikas, õitsevad õunapuud...
  Svarog ja Stalin on, teate, Messias,
  Natsid põgenevad Vene võitlejate eest!
  
  Nii ilus on universum,
  Kui kommunism särab tema kohal...
  Ja katsumused on harimiseks,
  Lenda ainult üles ja mitte sekundit alla!
  
  Võtsime talve metsiku punase nutuga,
  Nad murdsid valge kaardiväe selgroo...
  Kommunismi Venemaa vaenlased on pekstud,
  Meil on veel lõunaks karikad!
  
  Hoidsime Stalinit väga kõvasti,
  Tüdrukud paljajalu igas pakases...
  Uskuge mind, sinust on saanud tugev inimene,
  Ja pioneerist on saanud rüütel!
  
  Ei, Venemaa ei purune kunagi,
  Surematu Lenin näitab teed...
  Me ei karda läikivaid leeke,
  Ja venelased ei saa kommunismist ära pöörata!
  
  
  Meie emakese Venemaa nimel,
  Ühendame südamed üheks pärjaks...
  Hurraa, tüdrukud karjusid valjult,
  Suur unistus saab teoks!
  
  Jah, meie usk on olla alati koos oma isadega,
  Ja kui suudad oma esivanemaid ületada...
  Oleme igavesti vapralt hästi tehtud,
  Kuigi ta näeb välja mitte rohkem kui kakskümmend!
  
  Uskuge mind, me armastame oma kodumaad,
  Me tahame igavesti õnne ...
  Lucifer, usu mind, ei hävita meid,
  Suvi tuleb - külm kaob!
  
  Venemaal õitseb kõik suurepäraselt,
  Tundub, nagu oleks häda maailmast kadunud...
  Usun, et kommunismi ajastu tuleb,
  Rikkus ja rõõm jäävad igaveseks!
  
  Teadus äratab ellu lahingutes hukkunud,
  Inimestel on igavesti noorus...
  Ja inimene on nagu Kõigevägevam,
  Kaabakas kaob, ma tean, igavikku!
  
  Lühidalt, õnn paistab kõigile universumis ,
  Kõik maailma inimesed on nagu üks perekond...
  Lapsed naeravad ja mängivad taevas,
  Sa armastad mind lauluga!
  Nii ta laulis ja lapsed muutsid maagiliste relvadega orkid millekski ebatavaliselt maitsvaks ja isuäratavaks. Kuid isegi siis, kui nõiatüdruk tolmuimejast energiat vabastas, hakkasid ilmuma kalaklaasid, lisandid ja maitsva koorikuga luiged , milleks halastamatud orkid muutusid. Ja see oli väga ilus.
  Siin muutus gobliniorki komandör, sattunud hea maagia löögi alla, lopsakaks lõhnavaks koogiks, mis oli kaetud rooside, kreemikate rukkilillede ja suhkrustatud puuviljadega.
  Ja nii paljud erinevad maitsvad asjad sünnitasid süütute laste käes maagilisi relvi.
  Kuid ka luustikud astusid lahingusse pärast orke. Tohutu ja hirmutav. Nad liikusid nagu puit. Lapsed ründasid neid mõõkade ja mõõkadega ning loopisid pistodasid. Ja Oenomai draakonist ja jalgsi tüdruk tulistasid kuulipildujast luukerede pihta.
  Margarita kasutas ka maagiat ja näitas oma pärlhambaid. Ja ta tegi konkreetseid imesid. Ja tema maagia muutis skeletid kuldseteks veiniklaasideks, mis olid täis värvilist jäätist ja rikkalikult kaunistatud kooke.
  Ja poiste, sealhulgas vikont de Laferi mõõkade löökidest tekkis igasuguseid maitsvaid ja isuäratavaid asju. Ja selline aroom levis üle kogu lossi. Lihtsalt imede ime.
  Ühest tohutust skeletist kerkis välja terve mägi kooke. Ja need koogid sädelesid erinevatest kreemidest kõigis vikerkaarevärvides.
  Jah, siin olid sellised maitsvad, väga isuäratavad asjad. Mõnest ähvardavast mustast skeletist said kolossaalses suuruses pulgakommid.
  Ja näljased lapsed ei suutnud vastu panna maitsvate hõrgutiste proovimisele. Margarita puhus gongi ja hüüdis:
  Kõhud on meie peamised vaenlased,
  Uskuge mind, nad panevad meid kurjadesse tegudesse...
  Kui poiss näeb pirukaid,
  Teda surutakse alatult kõhtu varastama!
  
  Nii et laps, ärge kiirustage
  Aeg tuleb ja sa sööd ikka...
  Ja ära tee pattu Jumala ees, kallis,
  Vastasel juhul muutute tulemärgiks!
  Oenomaus selgitas lastele:
  - Kuni kannibalihiiglast pole võidetud, on toidu söömine ohtlik. Peamine kaabakas tuleb maha panna!
  Oli kuulda valju trampimist ja alguses ilmus hiiglaslik vari, mis kattis poole põllust, mis oli täidetud kõikvõimalike kookide ja roogadega. Ja siis sarviline hiiglane ise. Sellel oli kašelotti suu ja küünistega jalad. Ja nii kõrge, et see on kõrgem kui niigi tohutu tornide ja skelettidega loss.
  Lapsed kiljusid hirmust ja kannibali pätt kasvas koheselt.
  Margarita ütles naeratades:
  - Ära karda! Ta on suur ainult siis, kui sa teda kardad!
  Oenomaus hüüdis raevukalt:
  Sa ei pruugi olla argpüks, aga sa oled loll ja me oleme vaatamisväärsusi näinud!
  Nõiatüdruk Yaga säutsus:
  - Kallis, kallis ogre,
  Tahad maitsvaid maiustusi...
  Või löögi maagia,
  Saate selle jälle tasuta!
  Margarita hüüdis:
  - Lapsed, hüüake ühest suust: me ei karda teid! Noh, saame kokku.
  hirmuhirmutise ees kokku võtta . Tüdruk hakkas põgenema, tema väikesed ümarad kontsad. Julgem vikont de Lafer ja paar poissi hakkasid neid tagasi hoidma. Oli selge, et poisid olid hirmust kahvatud. Ja siis laulis Margarita, et julgust anda, võitluslaulu sõjast;
  Oleme tüdrukud NSV Liidu riigist,
  Mis on tõrvik kogu maailmale...
  Näidakem näidet ülevusest,
  Siin on kangelastegusid lauldud!
  
  Tüdrukud sündisid punase lipu all ,
  Ja paljajalu tormavad nad läbi pakase...
  Tütred ja pojad võitlevad Rusi eest,
  Mõnikord kingib pruut mehele roosi!
  
  Universumi kohal on punane lipp,
  Sära nii eredalt, nagu tõrviku leek...
  Lõppude lõpuks, teate, kangelaslik, meil on kiiks,
  Ja meie bänner sädeleb nagu punane!
  
  Ärge uskuge, neetud fašist ei lähe mööda,
  Ja vene vaim ei kustu kunagi ...
  Võidud avavad lõputu konto,
  Ütleme tere ja tere kõigile!
  
  Venemaa on imeline riik,
  Sa andsid kommunismi rahvastele...
  Jumalalt igavesti heldelt antud ,
  Isamaa eest, õnne ja vabaduse eest!
  
  Vaenlane ei suuda Isamaad võita,
  Ja ükskõik kui julm ja salakaval ta ka polnud...
  Meie võitmatu vene karu,
  Vene sõdur on oma võidu pärast nii hiilgav!
  
  Ilus nõukogude riik,
  Tüdrukud selles on uhked, et nad on ilusad...
  Ta on meile sünniga kaasa antud igaveseks,
  Ja olgem komsomolilased õiglased!
  
  Me võitleme Moskva äärelinnas,
  Tuisk, lumehanged ja tüdrukud on paljajalu...
  Me ei anna oma Isamaad saatana kätte,
  isegi meie vikatid lasevad täpselt!
  
  Nii et raevus on tüdrukud innukad võitlema,
  Ja palja kannaga viskavad nad plahvatuspaki ...
  Fašist, ta näeb lihtsalt lahe välja,
  Tegelikult lihtsalt kuri Kain!
  
  Vaenlased ei saa tüdrukuid võita,
  Nad on sündinud sellise tähe all...
  Meie võitmatu koletis on karu,
  Kes tegi kodumaa oma naiseks!
  
  Meie, vene tüdrukud, oleme head,
  Me ei karda piinamist ja külma...
  Ja me tõrjume, uskuge mind, kurja hordi rünnaku,
  Vaenlane läheb annusest hulluks!
  
  Nad suutsid vaenlase Moskvast eemale tõrjuda,
  Kuigi ta on täis tohutut jõudu...
  Meie, tüdrukud, oleme enda üle nii uhked,
  Vastased kaovad kõik oma hauda!
  
  Ärge uskuge, vaenlased ei saa Venemaad võita,
  Kuna iga rüütel pärineb mähkmetest...
  Jahimees on ilmselt muutunud ulukiks,
  Ja vastane on alles laps!
  
  Aga vene vaim, suur, usu vaimu,
  Teate, selles on peidetud jõud ...
  Vaenlane purustatakse täielikult,
  Lõppude lõpuks on rüütlid lahingus võitmatud!
  
  Heitke oma kahtlused kõrvale , tüdrukud ,
  Me oleme ju maailma julgemad...
  Heitkem saatana hordid põrgusse,
  Leotagem kõik vastased tualetis!
  
  Püha sõda saab läbi
  Rahu ja hommik saabub planeedile...
  Ta on igavesti päikesega, tead, antud,
  Leegitsegu suvi igavesti!
  
  Ja hiilguses igavene kommunism ,
  Ja Lenin ja suur Stalin on meiega...
  Verises kinos on alles nüüd fašism,
  Ja meie tahe, uskuge mind, on tugevam kui teras!
  
  Minu Venemaa valitseb sajandeid,
  Ja andis õnne kogu universumile ...
  Teil on vaja terasest rusika tugevust,
  Ja julge, aga mõistlikul viisil!
  Alguses laulis Margarita üksi, kuid siis võtsid laulu ette Enomai, tüdruk Yaga, vikont de Lafer ja teised lapsed. Ja see oli juba tugev täishäälne koor, millest kõik värises. Ja tohutu, tõeline hiiglane hakkas kahanema. Ta ei näinud enam nii lahe ja ähvardav välja. Ja sarved muutusid väiksemaks ja küünised muutusid väiksemaks. Vau...
  Tüdruk Yaga laulis naerdes:
  Hästi tehtud, hästi tehtud, võite tema üle uhke olla -
  Seitse ei karda üht!
  Lapsed hüüdsid üksmeelselt paljaste jalgadega trampides:
  Me ei karda sind, ogre,
  Sind tallatakse lapse jalge alla...
  Kuigi me pole piisavalt vanad sõdalased,
  Kunagi olime Baba Yaga all !
  Need on lapsed, nii ilusad nii hingelt kui näost. Ja nad võitlevad nagu hiiglased. Kuigi nüüd tuleks kannibalihiiglane moraalselt ära lõpetada. Ja lapsed hakkasid tantsima.
  Ja tüdruk Yaga võttis tolmuimeja ja suunas selle pätile ning hakkas midagi pomisema.
  Üks poistest lakkus suurt kukekujulist pulgakommi , millest sai luukere, ja tüdruk näksis jäätist.
  Lapsed ähvardasid hiiglast:
  - See juhtub ka sinuga!
  Ja ta sõna otseses mõttes raputas. Ta kahanes veelgi. Ja kuldsed klaasid jäätisega kõigis vikerkaarevärvides hakkasid veelgi säravamalt ja kaunimalt sädelema.
  Pioneerikangelanna Margarita laulis taas raevukalt isamaalist sõjalaulu ja ülejäänud lapsed koorisid:
  Astusin komsomoli mängides,
  Ilusate unistuste tüdruk...
  Ma arvasin, et maailm on igavene mai,
  Iga päev on kevade sünd!
  
  Kuid millegipärast see ei õnnestunud,
  Millegipärast ei saa ma armuda ...
  Noh, öelge mulle, poisid, minu armust,
  Elu on väga tugev aer!
  
  Äkitselt müristas sõda,
  Ja surmaorkaan tormas...
  Ja mu tüdrukutel on tugev keha,
  Saate end korraga rünnaku alla panna!
  
  Uskuge mind, ma ei taha alla anda,
  Võitle Isamaa eest lõpuni...
  Me kanname granaate tugevas seljakotis,
  Stalin asendas isa südametes!
  
  Venemaa suured sõdalased.
  Me saame kaitsta rahu ja korda...
  Taevatähed kastsid sametit,
  Ja jahimees muutus ulukiks!
  
  Mina, paljajalu tüdruk, võitlen
  Täis kiusatust ja armastust...
  Ma tean, et selles paradiisis on koht,
  Sa ei saa ehitada õnne verele!
  
  Isamaa suured sõdalased,
  Me võitleme kindlalt Moskva lähedal...
  Ja siis unistus kommunismi ajal,
  Saatanaga allilma vastu!
  
  Vaprad vene poisid,
  Et nad võitlevad ausalt lõpuni...
  tulistavad kuulipildujaga,
  Kui vajate kuldkrooni!
  
  Isegi kuul ei suuda meid peatada
  Jeesus, suur Jumal, on üles tõusnud...
  Röövelliku draakoni päevad on möödas,
  Taevast läks veelgi heledamaks!
  
  Ma armastan sind, kallis Lada,
  Kõrgeim jumal Svarog saab hiilguses ...
  Peame võitlema Venemaa eest,
  Parim valge jumal on meiega!
  
  Ära aja venelasi põlvili,
  Meie liha, uskuge mind, ei saa ohjeldada...
  Stalin ja suur Lenin on meiega,
  Peate ka selle eksami sooritama!
  
  Isamaa valu on ka meie südames,
  Me usume tema suursugususse...
  Avame kiiresti ukse kosmosesse,
  See saab olema väga armas elu!
  
  Oleme paljajalu ilusad tüdrukud ,
  Me jookseme nii reipalt läbi lumehangede...
  Me ei vaja seda kibedat viina,
  Kerub sirutab tiivad!
  
  Meie, tüdrukud, seisame Isamaa eest,
  Ja me vastame kurjale Krautsile, ei,
  Põrgulik Kain hävitatakse,
  Ja tere Päästja Kristusele!
  
  Tuleb ajastu - see ei saaks olla parem,
  Surnud tõusevad igavesti...
  Universumist saab tõeline paradiis,
  Igaühe unistus saab teoks!
  Margarita tundis end veidi kurvalt - ta on juba rohkem kui sada aastat vana ja ta on endiselt tüdruk. Ja võib-olla jääb ta igavesti lapseks.
  Ülejäänud lapsed aga rõõmustasid ja olid selle laulu üle rõõmsad.
  Ja hirmuäratav kannibalhiiglane muutus oma kasvult veelgi väiksemaks ja sarnanes rohkem hirmunud goblini kui koletisega.
  Talle lendasid jäätise- ja koogitükid. Lapsed naersid ja ajasid keele välja. See tundus väga koomiline. Ja rõõmsad tüübid jätkasid nägude tegemist.
  Tüdruk Yaga laksutas huuli ja säutsus:
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma -
  Ja kuidas kangelased elavad!
  Ja kuidas kangelased elavad!
  Ja Baba Yaga suunas tolmuimeja teistele orkidele ja goblinidele, kes lossist välja hüppasid. Ja Enomai ja tüdruk hakkasid nende pihta kuulipildujatest tulistama. Ja nad tegid seda suurepäraselt . Ja jälle olid klaasid särava jäätisega, rosinarullid, kreemikoogid, maisihelbed, suhkruvatt ja palju muud . Kõik lõhnas nii hästi ja nägi äärmiselt isuäratav välja.
  Ja sõdalased lapsed naersid ja näitasid oma teravaid valgeid hambaid, nagu hundikutsikatel.
  Kui hämmastav ja ainulaadne see tegevus välja nägi.
  Ja Margarita tabas orke ja luukere välguga, jätkates nende imelist muutumist.
  Pärast seda laulis pioneeritüdruk taas isamaalist ja ülevat laulu ning ülejäänud lapsed kooris võtsid vastu tema ülemeeliku ja rõõmsa laulu:
  Saatan ei alista meid
  Mu kodumaa, maailma ilusaim,
  Ilus maa on kuulus...
  Täiskasvanud ja lapsed tunnevad sellest rõõmu!
  
  Las maikellukesed õitsevad selles suurepäraselt,
  Ja keerubid mängivad korralikku hümni...
  Fuhrer on kapitaalne,
  Venelased on lahingutes võitmatud!
  
  Komsomoli liikmed jooksevad paljajalu,
  Nad trampivad paljaste kontsadega lund...
  Hitler, sa näed lihtsalt lahe välja
  Ma jooksen su tankiga üle!
  
  Kas suudame natsid võita?
  Nagu ikka, oleme paljajalu, tüdrukud...
  Meie kõige hirmuäratavam rüütel on karu,
  Ta tapab kõik kuulipildujaga!
  
  Ei, meie, tüdrukud, oleme juba väga lahedad,
  Rebime sõna otseses mõttes kõik vaenlased laiali...
  Meie küünised, hambad, rusikad...
  Ehitame koha imelisse paradiisi!
  
  Usun, et tuleb lahe kommunism,
  Uskuge mind, nõuandemaa õitseb selles ...
  Ja kurb natsism kaob,
  Usun, et teie tegudele austatakse!
  
  Usun, et piirkond õitseb metsikult,
  Võidust oleme tagasi võidu juurde...
  Nikolai alistas jaapanlased,
  Samurai vastab alatuse eest!
  
  Me ei lase end kallutada,
  Purustame oma vaenlased ühe hoobiga...
  Las jahimees muutub ulukiks,
  Ega ilmaasjata purustasime Wehrmachti!
  
  
  Uskuge mind, meil pole lihtne alla anda,
  Venelased on alati teadnud, kuidas võidelda...
  Teritasime oma täägid terasega ,
  Fuhrerist saab klouni kuvand!
  
  Selline on mu kodumaa,
  Selles mängib vene akordion...
  Kõik rahvad on sõbralik perekond,
  Aabel võidab, mitte Kain!
  
  Varsti on NSVL hiilguses ,
  Kuigi meie vaenlane on julm ja reeturlik...
  Näitame vapruse eeskuju,
  Vene vaim saab au lahingutes!
  Viimase fraasi peale võttis pioneeritüdruk oma võlukepist välgu ja vabastas võlurõngaste ja kividega paljastest varvastest pulsarid. Nad katsid lõpuks tigu kahanenud hiiglase. See oli täielikult kaetud tulise säraga. Siis vilkus uuesti. Orkid ja luustikud on lõpuks moondunud kõikvõimalikeks imelisteks hõrgutisteks. Nii maitsev ja praetud, alates erinevat tüüpi sinkidest, täidetud kaladest ja hanedest, lõpetades kookide, küpsetiste, karamellide ja jäätiseklaasidega.
  Lapsed rõõmustasid ja hüppasid üles-alla. Nad nägid välja väga rahulolevad ja rõõmsad.
  Siin, kohutava ja sitke kannibalhiiglase asemel, valgus hajus. Ilmus umbes seitsmeaastane kõhn heledajuukseline lühikestes pükstes poiss. Selline kahjutu ja armas laps hirmuäratava koletise asemel. Ta pilgutas silmi ja vingus:
  - Ära löö mind!
  Margarita hüüdis:
  - Ära karda! Me ei puutu sind. Nüüd saate alustada oma elu nullist ja minna kooli!
  Poiss ja endine kannibal virisesid:
  Mis koolielu see selline on?
  iga päev test ...
  Lisamine, jagamine,
  Korrutustabel!
  Kannibali hiiglase loss muutus otse meie silme all. Pealuude asemel õitsesid kuplitel muinasjutulise iluga lilled. Ja kuplid ise sädelesid kullast. Ja kõik muutus nii suurejooneliseks, sädelevaks, silmipimestavaks, lossi seinad olid kaetud lilledega. Ja vere asemel hakkasid purskkaevud teemantvoogudega voolama ja pilved hajusid ning korraga paistis neli päikest.
  Ja vabanenud lapsed hakkasid rõõmsa naeru saatel lossist välja jooksma. Kõhnunud, räbaldunud, paljajalu olid nad sellest hoolimata õnnelikud.
  Poisid ja tüdrukud sööstasid maitsvaid maiustusi ning otse muru alt ilmusid kokteili- ja mahlavaalid .
  Tüdruk Yaga lendas uhmris endise kannibalhiiglase juurde ja ulatas poisile jäätise. Ta neelas selle alla ja naeratas:
  - Maitsev!
  Ja ta lisas kartlikult:
  - Andke andeks, lapsed! Mul on häbi, et ma su ära sõin. Kui vastik see on!
  Üha rohkem lapsi sai otsa. Kaasa arvatud need, mida kannibal varem ära söödi . Kahjutu poiss lõi silmi ja isegi laulis;
  Noh, kas see pole ime, kas see pole muinasjutt,
  Kõik on muutunud nii, uskuge mind, imeline!
  Ei, parem on teha meile head -
  Ja kurjus kaob ajatusse!
  Jah , see oli võit. Tõsi, üks väga lihaselise torsoga ja lühikeste pükstega poistest vaatas helkurpinda ja vingus:
  - Kuhu kadus mu kangelaslik kõrgus?
  Oenomaus küsis:
  - Ja kes sina oled?
  Väga selgelt väljendunud lihastega poiss vastas:
  - Nikitich.
  Ja ta lapselik nägu tumenes ja ta pomises:
  - Ma olin suur kangelane ja nüüd olen lihtsalt lühikeste pükstega paljajalu poiss , kellele mind niimoodi vaja on?
  Endine kannibal pahvatas:
  - Lähme koos kooli!
  Dobrynya möirgas vihast, lüües oma paljast poisilikku jalga nii kõvasti, et kivi lõhenes:
  - Noh, kuradile kooli! Arvasin, et olen väsinud !
  Margarita vastas ohates:
  - Ma saan sellest aru!
  Poiss Dobrynya möirgas:
  - Mida sa aru saad! Nüüd jätab mu naine mu maha! Kellele mind nii nuusutavat last vaja on !
  Oenomaus vastas naeratades:
  -Kõige tähtsam elus on hing. Suurus ei loe!
  Dobrynya vaidles vastu:
  - Ei! Sa ei tunne mu naist. Kord liigutas ta oma kanda nii kõvasti, et lõi ööbikuröövli vihiseva hamba välja! Ta on range ja milleks ta vajab vuntsideta poissi ! - Ja poiss lõi jälle paljajalu, lapseliku, kuid tugeva jalaga nagu kelk, nii et munakivi purunes väikesteks kildudeks. Ja noor kangelane karjus. - Tehke minust ruttu täiskasvanu!
  Oenomaus vastas ohates:
  - Kahjuks me ei saa seda teha, eks?
  Margarita vastas:
  - Praegu me tõesti ei saa, aga kui lähete meiega suurel eesmärgil reisile, siis võime midagi välja mõelda!
  Poiss Dobrynya küsis ähvardavalt:
  - Mis on teie eesmärk?
  Oenomaus vastas enesekindlalt:
  - Päästa tugevam sugu universumi skaalal surmast. Meie universumis on katk ja see võib ka teieni jõuda!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Jah, Dobrynya, liitu meiega. Sinu kangelaslik jõud on endiselt alles ja sa oled meile väga kasulik!
  Titaanpoiss, kuigi välimuselt polnud ta vanem ega pikem kui umbes kaheteistkümneaastane poiss Oenomai , oli tal tohutu füüsiline jõud. Nii et ta pigistas kivikest paljaste sõrmedega ja sõna otseses mõttes võttis selle ja purustas, misjärel märkis naeratades:
  - Ja minuga on ikka kõik korras! Olgu, ma lähen sinuga. On hirmutav naasta oma naise juurde, kuni ma suureks saan !
  Margarita vastas haldja naeratusega:
  - Väga tark otsus!
  Ja ta klõpsutas paljaid varbaid. Ilmus kolmas, imearmas draakonipoeg.
  Tüdruk selgitas:
  - Sa ei tohiks kõndida nagu kerjus kotiga!
  . PEATÜKK nr 8.
  Dominika oli ülemineku ja eksamite sooritamise ajal väga kurnatud. Seetõttu pesti tema kauneid piigasid kuldses vannis ja duši all. Ja siis panid nad ta pehmesse sooja voodisse eliitüliõpilastele ja naisüliõpilastele eraldi luksuslikku tuppa. Dominica langes kummalisse unenäkku, tema viimane soov oli olla koos prints Oenomausega , kelle vastu ta tundis suurt kaastunnet ja kaastunnet.
  Ja niipea, kui jumal Morpheus ta omaks võttis, ta
  Dominica tundis järsku, et tuul puhub talle näkku, ja ta istus libedal, ketendaval seljal. Ja pilved vilguvad ümberringi.
  Ja tüdruk pöördus ja nägi ilusat lihaselist poissi, kelle ta kohe ära tundis. Jah, see oli prints Oenomaus, kellest sai noor ori. Ja nüüd ratsutab ta väikese kolmepealise draakoni seljas. Temast paremale lendab tüdruk. Ta on ka väga ilus ja armas, kuldpunaste juustega. Ta ei näe välja Oenomausest vanem. Ja vasakul pool on poiss. Samuti heledajuukseline , nägus ja väga lihaseline, ilmeka näoga. Selline seltskond lapsi seljakottide ja relvadega. Ja tüdrukul on ka sõrmused varvastes ja kätes.
  Draakon tundis lisaraskust ja hakkas sagedamini tiibu lehvitama, et mitte kokku kukkuda.
  Tüdruk Margarita raputas võlukeppi ja möirgas:
  - Kes sa oled? Kust see tuli?
  Oenomaus tundis aga Dominica ära ja ütles enesekindlal toonil:
  - See on valitud planeedilt Maa. Prohvetiennustuse kohaselt peab ta päästma meie universumi tugevama soo esindajad.
  Tüdruk Margarita naeratas:
  - Planeedilt Maa? Kas kogesite Suurt Isamaasõda?
  Dominica kinnitas enesekindlalt:
  - Jah see oli!
  Pioneerikangelanna küsis vihjavalt:
  - Ja millal see möödus?
  Löönud tüdruk vastas mitte vähem enesekindlalt:
  - Kahekümne teisest juunist nelikümmend üks kuni üheksanda maini nelikümmend viis, noh, muidugi, me võitsime!
  Margarita vastas naeratades:
  - Ma tean, et võitsime! Muidu me teiega ei räägiks. See tähendab, et oleme kaasmaalased, aja jooksul lihtsalt laiali. Kui tore on kohtuda kellegagi oma koduplaneedilt ja veelgi enam oma riigist!
  Dominica vastas ohates:
  - Kui Suur Isamaasõda lõppes, polnud mu vanaisa veel sündinud. See on meie jaoks pikk lugu!
  Margarita märkis ka ohates:
  - Ja ma ei elanud selle valmimiseni. Mind poodi 44. aasta jaanuaris. Aga ma uskusin meie võitu. Kiiev oli juba vabastatud ning Stalingrad ja Kurski kühm müristasid. Kahju on surra, kui oled alles kaheteistkümneaastane , ilma komsomoliga liitumata.
  Dominica oli üllatunud:
  - Kui sa nii kaua aega tagasi surid, siis miks on see ikkagi tüdruk?
  Margarita kehitas õlgu:
  - Ma ei tea seda. Minu surmast on möödas peaaegu sada aastat ja ma jään lapseks. Kuid sellel on ka pluss: ma ei vanane üldse ja mu hammastes pole ühtegi täidist!
  Dominic itsitas ja märkis:
  - Jah, vanadus on väga halb, lihtsalt vastik!
  Ja kaunis filminäitleja hakkas laulma;
  Inimkond on suures kurbuses,
  Tõenäoliselt mõtlevad kõik temast!
  Selle mere kohal valati pisaraid,
  Inimese hirm põleb tulega!
  
  Aastad roomavad aasta järel karavanis,
  Vanaema hõõrub põskedele hennat!
  Ja neiu saleda figuuriga juhtus midagi,
  Ma ei saa aru, kust kortsud tulevad!
  
  Miks on looduse kroon särav?
  Masinate looja peab äkki närbuma!
  See, kes tuule jõu kärusse rakendas,
  Ta ei suuda vananemise kurjusega toime tulla!
  
  Kaunitarst saab veidrik
  Ja kangelane närbub meie silme all!
  Igasugune halb ilm praegu,
  Ja öösiti piinab mind metsik hirm!
  
  Kuid ma ei usu, et päästet pole,
  Inimene võib Jumalaga vaielda!
  Nii et sõbralik perekond muutub igaveseks,
  Et tee läheks ülesmäge kergelt ja järsult!
  
  Vanadel naistel pole enam kortse,
  Paneme vanaduse häbist taganema!
  Ja mees, progressi võimas poeg,
  Ta vaatab elu tippu särasilmselt!
  
  Ja seal saab olema lõputu ilu
  Päevad voolavad täisvooluna!
  Ilmub inimlik lahkus
  Lõppude lõpuks saab süda puhtaks ja õilsaks!
  
  Usu, tuleb uus nauding,
  Aastatega tarkus täieneb!
  Lõppude lõpuks ei setti jää noores kehas,
  Nagu koolipoiss, kes tahab viie eest õppida!
  
  Märk on kõrgem, tule, otsi seda,
  Eksamit kordate vähemalt sada korda!
  Ja lihavõttekooke saab süüa meega,
  No saa nüüd vanatüdrukuks!
  Kui kaunilt laulis Dominika, tõeline primadonna. Ja tema laulud olid täidlased ja sillerdavad, nagu ööbiku trill.
  Enomai noogutas nõustuvalt:
  - Sellele ei saa vastu vaielda !
  Poiss Dobrynya märkis:
  - Vanadus on halb. Aga noorendavaid õunu sain endale ja naisele . Kui sa neid natuke sööd, siis sa ei vanane ega muutu lapseks. Ja siis üks loll nõid ahmis selliseid õunu. Ta oli vana naine, aga sattus potile. Seega peaksite teadma mõõdukust kõiges ja pidage meeles, et armastusele alluvad kõik vanused.
  Enomai märkis äkki:
  - Mu draakon hingab raskelt! Tal on raske kahte inimest kanda, eriti kuna Dominica pole laps, vaid väga suur ja lihaseline tüdruk. Ta vajab uut flaierit!
  Margarita ütles enesekindlalt paljaid varbaid klõpsates:
  - Tuleb flaier!
  Esmakordselt ilmus õhku väike kolmepealine draakon. Kuid partisanitüdruk saatis temasse energiakiire ja see draakon hakkas kasvama.
  Dominica oli üllatunud:
  - See on maagia tegevuses. See on esimene kord, kui näen draakoneid kasvatamas.
  Margarita vastas naeratades:
  - Draakonid pole inimesed, neid on lihtsam kasvatada!
  Metsaline kasvas veidi suuremaks kui ülejäänud kolm draakonit. Ja veel üks näppude plõks, seekord kätest, ja Dominika leidis end mugavast sadulast!
  Pioneeritüdruk noogutas:
  - Näete, kui lihtne see on! Nüüd on teil oma draakon. Rõõmustage selle üle!
  Löönud tüdruk märkis naerdes:
  - See on muidugi suurepärane , aga mis mõtet on rõõmuga mööda seina ronida?
  Margarita naeris ja vastas:
  - Kas te pole unistanud oma draakonist?
  Dominica pomises ausalt:
  - Unistasin oma helikopterist. Kuid tal polnud aega tema jaoks raha teenida. Seega pole millegi üle erilist rõõmu tunda!
  Enomai märkis naeratades:
  - Aga ma unistasin isiklikust draakonist.
  Dobrynya kinnitas:
  - Isiklik draakon on lahe! Mu kangelashobune võiks aga ka maagiat kasutades üles lennata. Kuid eriliste loitsude eest tuleb nõidadele maksta kullas. Ja draakon on vaba.
  Margarita lisas:
  - Draakon on hea ka seetõttu, et suudab toituda ainult veest. Noh, lisage sellele veidi umbrohtu ja see on suurepärane. Ta hingab tuld.
  Dominica küsis uudishimulikult:
  - Kas sa tõesti võitlesid sakslastega?
  Margarita vastas ausalt:
  - Ma ei tülitsenud. Töötasin rohkem luure ja side alal. Jalutasin läbi külade ja metsade vahel. Eks kahtlustab igaüks, kel kerjus kott ja talv talv paljajalu. Tõsi, ta pani paar korda natsidele lõhkeaineid. Noh, ta tulistas ainult siis, kui nad mind võtsid. Ta tulistas kuni viimase kuulini. Ta võeti kinni. Noh, nad piinasid mind, ehkki kiirustades, ja kiirustasid mind üles pooma, kuna Punaarmee just siis selles suunas edasi tungis. Muidu oleksid nad võinud teda kauem piinata.
  Ükskord tegin veel kaks politseinikku uniseks ja andsin nad partisanidele üle. No ma ei hakka asju välja mõtlema, aga seiklusi oli muidugi palju.
  Dominica küsis naeratades:
  - Kas teil oli korraldusi?
  Margarita vastas ohates:
  - Ei! Ainult medali "Julguse eest", mind peeti liiga väikeseks, et mulle midagi tõsist autasustada. No ma ei tea, kas neid autasustati postuumselt ja kuidas...
  Oenomaus märkis:
  - Kaheteistkümneaastaselt pole juba paha, kui tüdrukul on sõjaline autasu! Ütle mulle, kuidas sinuga on?
  Pioneeritüdruk noogutas:
  - Noh, jah, ütle mulle, kommunism on üles ehitatud ja sõjad on läbi?
  Dominica ohkas ja vastas enesekindlalt:
  - Ei! Sõdade mõttes läks veelgi hullemaks. Aga ma ei taha sellest rääkida. Kuid inimesed on muutunud veelgi hullemaks.
  Poiss Dobrynya soovitas:
  - Räägime parem maagilistest saavutustest. Muidu hakkad nüüd tankidest rääkima...
  Margarita kortsutas kulmu:
  - Mida sa tankidest tead?
  Dobrynya vastas:
  - Ma olin arenenumas maailmas ja seal olid need metallist koletised. Nad tulistavad valjult ja on väga ohtlikud. Vastik on neid meenutada.
  Partisanitüdruk irvitas ja märkis:
  - Valasin liiva Tigri paagi bensiinipaaki. Ja ta jäi seisma. See oli nii. Ja ta kasutas täppi natside autode rataste läbistamiseks . Olen väike tüdruk ja mul oli seda lihtsam teha.
  Dominic itsitas ja märkis:
  - Hästi tehtud! Oled pioneerkangelanna. Peame sinust filme tegema ja sinust raamatuid kirjutama.
  Margarita noogutas:
  - Ma tean, neid on - näiteks "Punased kuradid". Üldiselt ma mitte ainult ei uskunud jumalasse, vaid tegin mõnikord asju, mida nüüd häbenen!
  Enomai märkis naeratades:
  - Juhtub. Mõnikord ei käitu jumalad väga hästi. Kuid igal juhul olete nüüd väga andekas nõid ja peaksite...
  Ta ei lõpetanud. Nende ette ilmus lendavate ahvide kari. Nad olid kaugel, kuid päkapikupoisi ja nõiatüdruku terav nägemus nägi, et need tiivulised primaadid tirisid võrgus vähemalt kümmekond last. Nii õnnetud poisid kui tüdrukud lämbuvad ja kannatavad lennu ajal kõvasti, kui nad üles viskavad, ning laste kehad lõikavad võrgu terasvõrgud läbi.
  Ka Dominica nägi seda ja hüüdis:
  - Me peame poisid vabastama!
  Dobrynya noogutas ja tõmbas mõõga hüüdes välja:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Püha Venemaa jaoks -
  Me võitleme mõõgaga,
  Ma ei müü!
  Dominica märkis hambaid paljastades:
  - Muidugi on väga huvitav lapsi aidata. Aga kas meil on piisavalt jõudu? Lugesin muinasjuttu lendavatest ahvidest ja nad tunduvad olevat väga tugevad!
  Margarita noogutas nõustuvalt ja laulis:
  Pimeduse sõdalased on kindlasti tugevad,
  Kurjus valitseb maailma, numbrit teadmata...
  Aga teile, saatana pojad -
  Ärge murdke Kristuse väge!
  Dobrynya märkis:
  - Meil olid erinevad vastased. Ja see, et nad on tugevad, reeglina meid ei takistanud!
  Ja draakonitega nelik tormas lendavatele ahvidele järele. Neid oli lihtsalt kuradi tosin - kolmteist. Ja umbes sama palju vangistuses lapsi. Ja see on lahingu karm tõde.
  Margarita tormas edasi ja lendavatele ahvidele lähenedes hüüdis:
  - Laske lapsed minna, koletised!
  Ahvide juht susises:
  - Mine minema, tüdruk, muidu me mähkame sind ka.
  Margarita vastas vapralt:
  - Ei! Sa lased neil minna, muidu pead meiega võitlema!
  Ahvid ulgusid kihvad hambaid paljastades:
  - Mitte kunagi!
  Neli neist jäid lastega võrku hoidma ja ülejäänud tormasid noorte päästjate väikese salga poole.
  Dominica raputas rusikaid ja tema kätte ilmus mõõk.
  Margarita küsis:
  - Kas sa tead, kuidas tarastada?
  Dominica vastas enesekindlalt:
  - On olemas kontseptsioon! Ta mängis filmides.
  Partisanitüdruk kostis:
  - See on teile kasulik.
  Tüdruknäitleja laulis:
  Sul on aeg mõõka vehkida,
  On aeg kiirustada...
  Sul on aeg mõõgaga vehkida -
  Mis siis, kui see kasuks tuleb!
  Kirjutage see oma märkmikusse -
  Igal lehel!
  Sul on aeg mõõka vehkida,
  Sul on aeg mõõka vehkida,
  Sul on aeg mõõka vehkida!
  Mispeale neli naersid. Ja lendavad ahvid üritasid rünnata. Nad liikusid nagu tuulelohed, kes ründasid varblasi.
  Margarita tabas lendavate ahvide juhti võlukepi ja võlusõrmustega paljastes jalgades. Ja see tabas väga kõvasti.
  Juht sai šoki ja peast sai kohe väga maitsev kookoskook. Ja lendava ahvi käpad tõmblesid hüsteeriliselt. Teised lendavad ahvid vilistasid hirmunult.
  Üks neist sööstis nelja poole, kuid poiss Dobrynya lõi talle palja kannaga otsaette, nii et tugeva löögi saanud ahv pöördus ümber.
  Dominica õõtsutas mõõka ja lõikas lendava ahvi sarve, misjärel ta laulis:
  Oleme metsikute ahvide maal džunglis,
  Me võitleme tiivulistega taevas...
  Jaht, et ahmida küps banaan -
  Poogu see, kes varastab lapsed puu otsa!
  Oenomaus tabas ka ahvi, seekord tiival, ja susises:
  Olen valguse rüütel, teie põlvili metslased,
  Ma pühin ära Isamaa vaenlased maa pealt!
  Ja ta tegi mõõkadega kuju kaheksa. Pärast seda põikas poiss haavatud primaadi eest osavalt kõrvale. Ja kui draakon põlema puhkes, karjus pimestatud ahv. Samal ajal oli tunda põlemise lõhna.
  Neli võitlejat asusid pealetungile. Ahvid püüdsid vasturünnakut teha. Draakonid tabasid neid tulejugadega, mis sõna otseses mõttes süütasid primaatide tiivad. Ja see lõhnas prae järgi.
  Tüdruk Margarita võttis ja vabastas võluvood. Ja järgmisel ahvil oli pea asemel šokolaadisõõrik.
  Dobrynya haaras ühel ahvil paljaste varvastega tiivast ja viskas selle teisele linnule. Ja siis toimus kokkupõrge sädemetega.
  Titaanipoiss laulis:
  - Tead, mul on säravat jõudu,
  Temaga sõber olla on nagu krokodilliga mängimine!
  Ja siis lõikas Dominicu tüdruk mõõgaga ahvi tiiba. Ta kaldus ja vabastas purpurpunase vere purskkaevu. Pärast seda põrkas ta oma partneriga kokku.
  Dominica lõi ühele tiivulisele palja kannaga jalaga vastu lõualuu ja säutsus:
  Noh, okei, olend jäi saepuru sisse magama,
  Olgu, nad lõid mulle jalaga vastu lõualuu...
  Olgu, nad tirisid mind kanderaamil -
  Ütle aitäh, et oled elus !
  Ja tüdruk lõi mõõgaga teisele ahvile pähe. Pärast seda hakkasid olendid põgenema. Samal ajal püüdsid neli tiivulist primaati ära viia vange, võrku mässitud lapsi.
  Margarita tulistas nende pihta võlukiire, ahv muutus üleni glasuuriga kaneelipirukaks.
  Ülejäänud jooksid karjudes minema, vabastades võrgu. Ja vangistatud lapsed hakkasid langema.
  Margarita hüüdis:
  - Hoia võrku, tule, tugevam.
  Ja ta põrutas draakoni kallale. Kolm teist võitlejat tormasid talle järele.
  Dobrynya poiss laulis:
  Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sa lendad?
  Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sul kiire on...
  Täis karvaseid ahve, ma tean,
  Nad püüavad teid erinevatest riikidest!
  Ja poiss-kangelane korjas paljaste varvastega võrgu üles. Ometi on lühikestes pükstes mehel omad eelised. Täiskasvanu jaoks on sündsusetu ilma saabasteta kõndida, poisi jaoks aga loomulik ning ta saab oma tugevaid jalgu tegevuses kasutada.
  Kõik neli pidurdasid langevat võrku ja hakkasid sujuvalt laskuma.
  Dominica märkis naeratades:
  - Ma ei soovi teile orvu osa,
  Ma ei soovi teile raskeid päevi ...
  Las planeet saab helgeks paradiisiks,
  Püha Issand kaitsegu lapsi!
  Poisid olid kriimustatud ja räbaldunud, peaaegu kõik paljajalu, välja arvatud üks tüdruk elegantses ja võib-olla luksuslikus kleidis ning smaragdide ja rubiinidega tikitud kingades.
  Tüdruk siristas:
  - Olge ettevaatlik, päästemeeskond on mu isa, hertsog, ja ma kannan juba parunessi tiitlit!
  Dominica vastas naerdes:
  Kuningad võivad kõike teha
  Kuningad võivad kõike teha...
  Kuid sageli purunes
  Mõnikord nad istuvad!
  Abiellu armastuse pärast
  Abiellu armastusest...
  Nõrk teie jaoks, keegi
  Sa ei ole Jumal, kuningas!
  Igaüks on sinu jaoks nõrk -
  Sa ei ole Jumal, kuningas!
  Meeskond maandus lapsed ettevaatlikult. Ja ta harutas veebi lahti. Lapsed - poisid ja tüdrukud - tundsid vabadust. Ja nende ümarad kontsad välkusid, kui nad üritasid joosta.
  Kuid Margarita peatas nad ähvardava hüüdega:
  - Kuhu te lähete? Kuidas oleks aitäh ütlemisega?
  Lapsed jäid seisma. Paruness tüdruk noogutas:
  - See on õige, sa päästsid mind vangistusest. Andke mind mu isa kätte ja teid ootab kõrge tasu. Ja las ülejäänud tulevad ise kohale - nad on kerjused ja paljajalu.
  Poiss vangide hulgast vaidles vastu:
  - Mu isa on krahv! Ja ma olen paljajalu, sest mind püüti treeningjooksul kinni!
  Margarita küsis: "Miks nad sind kinni püüdsid?"
  Vikontipoiss kehitas õlgu; tal oli paljas, lihaseline torso, pargitud, karm ja ainult tema ilmekas, ehkki lapselik nägu reetis tema tõugu.
  Paruness tüdruk vastas:
  - Nad tahtsid meid Skelentoni viia . See on võimas võlur, kes on Surematu Koštšei kauge sugulane!
  Margarita laksutas huuli ja märkis:
  - Skelentonil , kurjal võluril ja elementide meistril, on musta tiigri artefakt. Võib-olla aitab see tugevamat sugu päästa.
  Poissprints Oenomaus märkis:
  - Lisaks on vaja vabastada teised vangistuses olevad lapsed, keda painaja nõid kinni hoiab. Vastasel juhul on universumile suur kahju .
  Dominica küsis mitte liiga enesekindlalt:
  - Kas see ei tõmba meid põhieesmärgilt kõrvale?
  Margarita vaidles vastu:
  - Vastupidi! Kui kogute kõik kaksteist artefakti, võite saada Kõigeväelise Jumala väe. Ja see võimaldab päästa mitte ainult tugevama soo esindajaid, vaid luua palju muid häid asju.
  Poiss Dobrynya hüüdis:
  - See on hämmastav! Siis saame teha midagi, millest teised kangelased pole unistanudki!
  Dominika laulis rõõmust:
  Meie maailm on halastamatu, julm, reetlik,
  Inimeste veri voolab tormise ojana...
  Kuid mees on tark, kuulus oma edusammude poolest -
  Ületage mängimise ajal takistused!
  
  Lugematud painajalikud ähvardused
  Saatus on julm, kurb ja naljakas...
  Valasime kahtledes kummalisi pisaraid -
  Vaata taevasse ebamaise melanhoolsusega !
  
  Ja olgu vaja heita
  Raevukas lahingus inimveri...
  Katkesta elulõng mõõga, noolega,
  Me ei reeda armastust igavesti!
  Margarita noogutas oma kuldset pead:
  - Sa laulad Dominicut hästi ja mõistlikud sõnad puudutavad hinge! Kuid sellest ei piisa...
  Tüdruknäitleja laulis:
  See muutus väga kergeks
  Ma päästsin isamaa...
  Mul tõesti vedas -
  Ainult sellest ei piisa!
  Ainult, ainult, ainult -
  Sellest ei piisa!
  Vikontipoiss trampis oma palja jalaga nii kõvasti, et kastepiisad lendasid oranžilt murult maha ja urisesid:
  - Lõpeta laulmine! Lähme Skelentomisse ja me rebime ta tükkideks!
  Margarita märkis ohates:
  - Liiga pikk on kõndida. Peate kas lendama draakonitel või teid transporditakse medaljoniga!
  Oenomaus küsis naeratades:
  - Kas teil on medaljon? Nii et viige meid edasi!
  Partisanitüdruk vastas ohates:
  - Kogu meeskonna transportimiseks tuleb seda laadida. Sööme praegu. Lapsed on ilmselt näljased.
  Paruness tüdruk noogutas pead, tema teemantkõrvarõngad kõlisesid:
  - Jah, just seda tuleks teha. Mu kõhus on tuli!
  Poiss vikont märkis:
  - Täis kõht on lahingus kurt!
  Ülejäänud lapsed, peamiselt tüdrukud, kiljusid üksmeelselt:
  Me tahame süüa
  Avage uksed laiemalt
  Muidu sööme koka ära...
  Kokad saavad suupisteid,
  Ja joome korrakaitsjatele,
  Me hävitame kogu söögitoa
  Ja me lõhume nõud!
  Margarita raputas oma võlukeppi. Ja ilmus laud, millel oli mitu rooga ja kook.
  Tüdruk laulis rõõmuga:
  Lapsed on teie jaoks kogunud,
  Me ei ole üldse sissekanded -
  Ja lahedaid maiustusi,
  Mitte ainult puder hirsiga!
  Dominica noogutas ja märkis:
  - Aga enne pese käsi!
  Lapsed tormasid oja äärde. Ainult parunessi tüdruk jäi püsti. Tüdruknäitleja möirgas:
  - Kas vajate spetsiaalset kutset?
  Noor paruness pomises:
  - Ja ma olen väsinud plebeidega käte ja jalgade märjaks saamisest!
  Dominica vastas karmilt:
  - Siis ma ei luba sind lauda!
  Väärikas tüdruk ütles:
  - Kas sa näitad mulle, paljajalu tüdruk ? Jah, ma käsin sind piitsutada.
  Dominika tõusis püsti ja surus rusikad kokku:
  - Ja keda sa tellid?
  Paruness vaatas tagasi. Dominica oli pikk ja lihaseline ning kangas kattis ainult tema rindu ja reied. Ja oli selge, et pargitud naha all veeresid lihaspallid ja kõhul olid kõhulihased. Selline kangelaslik tüdruk võib sind tabada.
  Margarita ütles aga leplikul toonil:
  - Peseme kõik juba käsi. Ja kui sina, Dominica, oled täiskasvanud, siis peaksid olema meile eeskujuks. Nii et peseme kõik koos.
  Ja ta suundus oja poole. Ja temaga on parunessi tüdruk ja Dominica. Vett soojendas neli päikest, õrn ja soe, nii et pesemine oli nauding. Lapsed isegi ujusid ojas. Ja nad hakkasid üksteisele vett pritsima.
  Dominika sulistas ka nagu väike tüdruk ja laulis:
  Vesi, vesi, külm vesi,
  Mitte ilmaasjata ei voolanud see ämbrist maha!
  Ja ümberringi oli nii imeline loodus. Lopsakatel puudel kasvasid erineva kujuga luksuslikud lilled. Ja nende lillede kroonlehtedel on erinevad värvid ja toonid. Kujutage vaid ette pungad, mis sädelevad kõigis vikerkaarevärvides ja säravad nelja päikese kiirtes.
  See on tõesti imeline ilu. Ja albatrossi suurused liblikad lendavad ja nende tiibadel on liikuvad mustrid, nagu merelainete loksumine. Ja toimub imeline liikumine.
  Dominica laulis:
  Selle liblika tiivad
  Need olid nii head...
  Poiss kaotas rahu,
  Ja ta ütles südamest...
  Noor vikont märkis pritsides:
  - Jah, ümberringi on ilus...
  Tegelikult nägid paljud puud välja nagu paabulindude ehtega sabad. Ja nende kohal liigutasid tiibu lisaks liblikatele ka plaatinakiilid. Ja metsas oli kuulda uhkete lindude trille. Nad on oma häälega nii hämmastavad ja imelised, et sa oled lihtsalt üllatunud.
  Dominica säutsus:
  olete kuulnud musträstaste laulu?
  Ööbikud ja oriolid tormavad...
  Ja mõnikord eeselid, eeslid lõugavad niimoodi,
  Tüdrukud jooksevad paljajalu!
  Jah, tõesti, see tundus väga naljakas.
  Pärast vannitamist suundusid lapsed laua äärde. Ja nende tuju muutus suureks ja nad laulsid rõõmust;
  Hea haldjas andis meile
  Palju erinevaid mänguasju...
  Me sündisime tohutu jõuga,
  Nagu linnud ja loomad!
  
  Lapsed mängivad naeratuse valguses,
  Suur rõõm on tulnud maailma...
  Esimesel katsel jõuame kohale -
  Isegi ikkes, mis hulluks läks, eesel!
  
  Kihutame paljajalu läbi kastepiiskade,
  Maailmas on nii palju imelisi ideid...
  Lastel langevad pärlpisarad,
  Uskuge mind, teie hing muutub rõõmsamaks!
  
  Kurjad Koštšeid ründavad meid,
  Baba Yaga tormab uhmris...
  Nad piitsutavad tigedalt piitsaga paljajalu tüdrukut,
  Ja jõgi ujutab kaldad üle!
  
  Kuid me ei võpata, poisid ja tüdrukud,
  Me võitleme nagu titaan...
  Ja meie hääl on nii selge,
  Nagu teerajaja, trumm!
  
  Noh, orkid pole meile takistuseks,
  Hullunud troll sind ei hirmuta...
  Vapruse eest saab suur tasu,
  Kui laps ei ole väärkohtlemises null!
  
  Mis on madu Gorynych julgetele poistele,
  Meie jaoks pole takistust, oleme innukad kurjusega võitlema...
  Anname talle hunniku muhke,
  Ja me lukustame ta otse lauta!
  
  Kui kuri goblin tulistab kahurist,
  Siis vastame talle buckshotiga...
  Lõpetage oma tattide määrimine, poisid ,
  Võitkem saatan üks kord!
  
  Verisesse lahingusse, püha ja õige,
  Vaprad tüdrukud, poisid jooksevad...
  Me valitseme püha võimu,
  Lõime kurja draakoni!
  
  Meie kallite inimeste jaoks pole rõõmsamaid kaldaid,
  Püüame terve tiigi kalu...
  Suurepärase, glamuurse Elfia nimel,
  Poiss tõestab, et ta on väga lahe!
  
  Teeme maailma nii ilusaks
  Nii et selles kasvavad paradiisi lilled ...
  Kuigi me vahel kakleme ohtlikult,
  Lõppude lõpuks saavad unistused teoks valguses!
  
  Ei, me ei jää kunagi vaenlaste alla,
  Ütleme nii, et tüdrukud, poisid, jätkake...
  Tallame uskmatu armee jalge alla,
  Võitjale väljastame arve!
  
  Uskuge mind, maailmas tuleb igavene suvi,
  Meie lapsepõlv ei möödu kunagi...
  Rüütlite vägiteod lauldakse tõeliselt,
  Ja minge võidukale kampaaniale!
  
  Noh, kui alistame kõik orkid,
  Lahing lõpeb hiilgava võiduga...
  See saab olema imeline mu puhtas hinges,
  Me tõstame mõõga, tugeva kilbi!
  Lapsed laulsid vallatu laulu ja istusid laua taha. Nad hakkasid nautima praepartide, prae ja kala söömist koos lisanditega.
  Dominica ühines nendega. Ta lõikas noaga viilu ja märkis:
  - Suurepärane liha!
  Margarita noogutas:
  - Noh, kuidas ma maagiat teen? Nõus, seda ei saa tegelikust eristada!
  Paruness tüdruk märkis:
  - Jah , suurepärane liha, aga kuidas on lood kalaga?
  Ja proovisin tükki. Tõepoolest, toit oli imeline. Lapsed sõid ja märkisid rõõmuga:
  - Milliseid roogasid, milliseid roogasid,
  Soovin, et saaksin kõik endaga kaasa võtta...
  Kahju, et laud ei ole sageli selline -
  Neid söödetakse lihtsalt tapmiseks!
  Üks paljajalu kerjustüdruk küsis:
  - Kas ma saan mõned šokolaadikommid?
  Margarita naeris ja vehkis võlukepiga. Paabulinnu saba suuruse puu küljes rippudes tormasid käbid kohe lauale ja muutusid kauniteks, looma- ja kalakujulisteks batoonideks, kaetud šokolaadiga ja imelise täidisega.
  Lapsed siristasid rahulolevalt:
  - Kui suurepärane see on ja me tahame jäätist!
  Sel hetkel hüppasid oranži rohu alt välja mitu suurt punakaspunase karvaga rotti, kes üritasid lapsi rünnata. Nad kiljusid hirmust, iga rott oli hea hundi suurune. Margarita lõi neid välguga oma võlukepi ja paljaste jalgade võlurõngastega. Dominica kasutas oma võlukeppi ka pulsari vabastamiseks.
  Kuldsed veiniklaasid ilmusid rikkaliku, lopsaka jäätisega, mis oli asetatud imeliste lillede kujule. Pealegi maasikate, viigimarjade, metsmaasikate ja muude uhkete marjadega.
  pomises ja märkis Dominika, osutades suurimale veiniklaasile, mis osutus mitte ainult kullaks, vaid ka teemantidega. Ja jäätis selles nägi välja nagu imekaunis ornament, mis oli laotatud kõigis vikerkaarevärvides. Ja kui ilus see välja nägi.
  Margarita märkis:
  -Teil on võlukepp, mis on tehtud draakoni südameveenist - see on väga haruldane. Kust sa selle said?
  Dominica vastas ausalt:
  - Lahingus! Ja see on tõsi ja julge!
  Oenomaus laulis mõnuga:
  Häda sellele, kes võitleb,
  Kauni neiuga lahingus...
  Kui vaenlane on raevukas -
  Ma tapan päti! Ma tapan päti!
  Poiss Dobrynya urises:
  - Mis sa oled, tüdruk , miks sa nii laulad? Peame laulma: koos tugeva poisiga lahingus! Täpsemalt isegi võimsa mehega lahingus. Oleme välimuselt ainult poisid, aga aastaid oleme olnud mehed!
  Oenomaus naeris ja märkis:
  Jääme lasteks igavesti,
  Ainult aastad muutuvad!
  Dominika naeris ja märkis:
  - Siin on meil muinasjutumaailm ja ümberkujundamine.
  Pärast seda hakkas ta oma väljamõeldud jäätist sööma. See maitses lihtsalt suurepäraselt. Nii uhke see osutus. Ja jäätise magus, õrn maitse levis üle tüdruku keele.
  Ka poiss Dobrynya avaldas pärast kala ja liha hea meelega jäätisele austust. See on tõesti asi, nami .
  Lapsed püüdsid süüa tsiviliseeritult ja mitte lörtsida. Jah, lihasööja rotijäätis on imeline asi.
  Dominica märkis särava naeratusega:
  Kui hea on maagiat teha,
  Ja muuda kurjast rotist jäätiseks...
  Saame kindla viie -
  Teeme midagi, mida üldse ei peaks tegema!
  Ja vastuseks jälle laste itsitamine. Ja rahulolev kriuks...
  Taevas oli müra. Kusagilt servast lendas tohutu draakon. Eemalt tundus ta oma seitsmest peast hoolimata väike ja mitte hirmutav. Ja see oli kahjutul viisil koletis.
  Lapsed naersid ja hakkasid üksteisele silma pilgutama. See on tõesti lõbus. Ja nad plaksutavad peopesa vastu.
  Et on helin.
  Dominika võttis selle ja viskas bumerangi paljaste varvastega. Ta lendas üle ja lõikas muhu ära ning kukkumise ajal tabas kaunitar seda võluvitsa energiaga. Ilmus suur Napoleoni kübarakujuline tort, mis oli täis mooni, rooside ja rukkililledega.
  Lapsed olid juba hästi toidetud ja võtsid kingitust vastu mõõduka entusiasmiga.
  Poiss vikont ütles:
  - Koogid on väga head, kuid siiski tuleks jälgida mõõdukust...
  Dominika itsitas ja märkis, lauldes:
  kokk minu sünnipäevaks,
  Kirjutasin tordi puhul õnnitlused...
  Ja koorest värvitud kiri -
  On aeg minna San Remo linna!
  Pärast seda võttis tüdruk selle kätte ja lasi bumerangi uuesti välja. Ja ta lendas üle, sööstis ja keerles. Ja tüdruk püüdis ta uuesti palja jalaga kinni ja laulis:
  Ära vaata kooki halvustavalt
  Tuleb aeg, mil ka sina sured ...
  Piparkoogid vilistab nagu kuul templis,
  Dieediga paned end päriselt katki!
  Parunessi tüdruk neelas vaevaliselt kübaraga koogitükki, lakkus huuli ja märkis:
  - Maitsev! Aga see ei sobi enam.
  Poiss vikont märkis:
  - Paksuks saamine ei võta kaua aega.
  Dominica laulis naeratades ja naljatades:
  Emme lusika jaoks , issi lusika jaoks,
  Ja vanaemale kulp ...
  Ja voodi kõrvale!
  Tõepoolest, lapsed muutusid pärast söömist raskeks ja kukkusid ninaga nuusutades pehmele oranžile murule. Õnneks polnud siin röövsääski ega putukaid. Need, mis lendasid, olid suured ja ei hammustanud ning nendega probleeme praktiliselt polnud.
  Dominica küsis Margaritalt, ka pioneeritüdruk haigutas ja kattis kiiresti peopesaga suu:
  - Kas sa lähed magama või?
  Partisanide kangelanna vastas:
  Mis, tüdruk ei saa kuritarvitamise ja ärevuse käes magada?
  Kuskil eksleb kihlatu mööda metsateed...
  Ta rändab läbi mündirohu ega tea midagi,
  Ja neetud saatuse naljad ja näidendid!
  Kangelaspoiss Dobrynya nuusutas juba läbi nina.
  Jah, lastel on olnud palju seiklusi.
  Dominika laulis naljaga pooleks:
  Me jääme raskusteta magama,
  See on tõsi, jah...
  Aga millise raskusega
  Ärkame hiljem!
  . PEATÜKK nr 9.
  Dominica ärkas üles ja tuli välja maagilisest unenäost, mis viis ta paralleelmaailma. Pärast seda pesi neiu end ja käis kuldse aparaadiga duši all. Pesin hambad ja läksin hommikust sööma.
  Seal kohtusid temaga teised tüdrukud ja tüdrukud eliitklassist. Nad surusid kätt ja nägid viisakad välja. Oli ka päkapikud, naistrolle, tüdrukute moodi naishobbite, nümfe, driaadi, inimtüdrukuid, kuigi neid oli vähe. Ilus seltskond kogunes.
  Tüdrukud olid elegantsetes kleitides ja ehetes, kuid paljajalu, et nõiduse ajal oleks mugavam jalgu kasutada. Ja eliitklassis oli õpetus mõnevõrra erinev - kuulati kiirtulega öökulli loenguid ja tehti mitmesuguseid ülesandeid. Usuti, et tüdruk teadis juba põhitõdesid.
  Dominica täitis siin mitmeid ülesandeid. Ta tulistas võlukepist ja tegi muudatusi. Ja siis ta sosistas loitse. Talle loeti ette mitu keerulist sõnakombinatsiooni ja Dominika kordas neid.
  Olles filminäitleja, oli tüdrukul fenomenaalne mälu, kuna võtteplatsil pidi ta hääldama palju dialooge.
  Ja ma mäletasin kõike suurepäraselt. Kuid need on kõik lilled, peamine on muidugi esemete otsimine tugevama soo päästmiseks.
  Ja nii istus Dominika lootoseasendisse, ühendades oma tugevad lihaselised jalad ja ajades selja sirgu. Ja jälle sukeldus ta paralleeluniversumisse, kus nende meeskond otsis võimalust tugevama soo päästmiseks.
  Ja just õigel ajal. Sest just seal hiilisid kikivarvul ligi goblin ja röövelööbik. Need kaks kurjategijat on magava paljajalu meeskonna katmiseks juba võluvõrgu laotanud.
  Margarita magas ka ja nägi und...
  Tüdruk sai ülesande sild õhku lasta. Nii läks ta paljajalu, rebenenud puuvillases kleidis ja kerjuskotiga luurele. On sügis ja ilm ei ole eriti hea. Öösel oli pakane ja muru kattis härmatis, millele tüdruku paljad jalad jätsid väikesed graatsilised jäljed. Oli väga niiske ja külm, vihm segas lumega.
  Paljajalu partisani väikesed varbad muutusid külmast ja niiskusest siniseks. Kuid ta kõndis julgelt edasi, isegi kiirendades.
  Ja samal ajal ta laulis;
  Vihm puistas taevasse tähekilde,
  Nad on fašismi jaoks terava panuse ette valmistanud!
  Tiger tankid on lihtsalt prügi - räpane kirbuturg ,
  Wehrmachti ootab raevukas lüüasaamine!
  Wehrmachti ootab raevukas lüüasaamine!
  
  Meie seltsimees Stalin, juht, on miljonite tugevus,
  Tal on graniidist rusikas, käes kuulipilduja!
  Me suudame võita Soodomast pärit armee,
  Meie tugevus on monoliit, õnneks Maal!
  Meie tugevus on monoliit, õnneks Maal!
  
  Meie parteil pole midagi tähtsamat teha,
  Kuidas päästa rahvast, kodumaa hüve!
  Goebbels valdas, põrgusse jama,
  Ja võit tuleb, uskuge mind, kõigist kuraditest hoolimata!
  Ja võit tuleb, uskuge mind, kõigist kuraditest hoolimata!
  
  Vene kaunitar, teate, on kuulus oma jõu poolest,
  Tal on raske pruun palmik!
  Ja lahingutes fašistidega saavad noored kuulsaks,
  Valgusriik ärkab ellu, tõuseb üles!
  Valgusriik ärkab ellu, tõuseb üles!
  
  Ärge laske Hitleril oma nina venelastesse pista,
  Vuntsitud tüüp arvab, et ta on lahe jumal!
  Marsime mööda Berliini tänavat,
  Ei, see, kes on hingelt puhas, ei saa orjaks!
  Ei, see, kes on hingelt puhas, ei saa orjaks!
  
  Meie lipp on punane, raevuka vere värv,
  Päike paistab juba Reichstagile!
  Meie kallitele lastele pole suuremeelsemat kingitust,
  Kui süda on julge ja hirm muserdatud!
  Kui süda on julge ja hirm muserdatud!
  Nii jooksis Margarita, külm paljaid kontsi hammustas, sillale. Ümberringi on okastraat ja kuulipildujatornid.
  Sakslased joovad kuupaistet ja suitsetavad tuld. Margarita jooksis nende juurde. Vaene blond väike tüdruk ei tundu Krautidele hirmutav. Pealegi ei julgeks sellises niiskuses ja külmas keegi peale viimaste kerjuste paljajalu minna.
  Ja tüdruk hakkas neile laulma kahjutut ja rõõmsat laulu:
  Ma olen vaene väike orb
  Ma jooksen külmaga paljajalu läbi lume...
  Kuid tüdruku hääl on väga selge,
  Ta ajab pakase välja nagu jõuga!
  
  Sõda võttis mu ema pommi,
  Isa kutsuti muidugi rindele...
  Lokkis juustega vend on külmast tardunud,
  Vanem õde on tellingutel!
  
  Näljane, ma närin leivakoort,
  Ja mu väikesed jalad on pakasest punased...
  Olen seal, kus trampkoer einestas
  Kuigi tüdruk on armas ja ilus!
  
  Võin kõigile julgelt ja julgelt öelda,
  Muidugi, see sõda olgu neetud...
  Pole tähtis, mille nimel me võitleme,
  Selles on süüdi koletis Saatan!
  
  Oh, tüdruku jalad kannatavad,
  Ja nad valutavad selle külmaga palju ...
  Ma soovin, et soojal maikuus oleks varsti koit,
  Las särav pistrik lendab!
  
  Tahame oma kodumaad ilusamaks muuta,
  Aga nälg, külm, tuisk ja tuisk...
  Kuhu sa lähed, õnnetu Venemaa?
  Nii raske saatus!
  
  Ma olen tüdruk, alles laps,
  Mul õnnestus kogeda palju...
  Ma töötasin peaaegu hällist,
  Õppisin ainult neljaks-viieks!
  
  Miks see lein mulle tuli?
  Murtud südamete julm saatus...
  Uskuge mind, selline kurjus on langenud,
  Tundub, et ainult natuke ja see on lõpp!
  
  Kuid ikke all olev tüdruk ei murdunud,
  Ta jõudis end valmis seada ja ta kõnnib...
  Ta on laps, kaugel vanast,
  Ja ta naudib paljajalu trampimist!
  
  Väikese tüdruku jalajäljed on graatsilised,
  Raphael tegi neile joonised ...
  Ja ma usun, et pisike on õnnelik,
  Issand näeb oma lapsi, uskuge mind!
  
  Sellepärast ma laulan seda laulu
  Jumala, Issanda Kristuse auks...
  Usun, et planeedist saab paradiis
  Ja ma kohtun oma isaga, uskuge mind!
  
  Siis tuleb aeg ja nad tõusevad uuesti,
  Kes suri, kes suri ja kes oli haige...
  Ja vanaduses ja lapsepõlves on õnne,
  Sest Jeesus tahtis seda!
  
  Jah, ma põlvitan Jumala ees,
  Ma täidan selle psalmi valguse õnnes...
  Kõigi tulevaste põlvede nimel,
  Kuritegelikud koletised saavad lüüa!
  
  Siis on tüdruk igaveses õnnes,
  Ja kõik emakese Maa rahvad...
  Täiesti halb ilm hajub,
  Meie inimesed ei jää katki!
  
  Ta lõi risti ette, laskus põlvili,
  Suudles hõberisti...
  Ilmselt on ta Jumala heaks vähe teinud
  Jeesus tuli meie pärast taevast alla!
  
  Varsti oleme kõik Kõigevägevamaga,
  Tema ilusas, armastavas käes...
  Las meie mõtted lendavad kõrgemale
  Ja jõud peitub lapselikus tugevas rusikas!
  
  Ja nüüd loen palvet,
  Ta ütles: Issand, anna mulle andeks...
  Nüüd oleme temaga pjedestaalil,
  Ja mina ja Kristus, uskuge mind, oleme teel!
  
  Ja me läheme käsikäes Temaga taevasse,
  Ja seal sajab kuldset vihma...
  Issand näitab oma heldet iseloomu,
  Ja see saadab vastase otse värisema!
  
  Lõpuks ometi on maailmas õnn,
  Oleme oodanud Kristuse ilmumist...
  Lendame nagu inglid õhus pidusöögile,
  Issanda armastus on särav ja puhas!
  Pärast sellist laulu muutusid natsid emotsionaalseks ja lasid õnnetu neiu sisse soojendama ja andsid talle kuuma teed. Margarita plaanis vaikselt leivapätsiks maskeeritud lõhkekeha oma kotti siini alla istutada, kuid tal polnud aega - ta ärkas üles.
  Ööbik, röövel ja goblin olid väga lähedased. Goblinil oli nina asemel muhk, üsna vastik nägu ja pikad kihvad. Ta on ka üsna pikk, umbes kolm meetrit. Pole ime, et ta võrku tiris. Ning Nightingale oli hamstripõskede, väljaulatuvate esihammastega ja luksuslikus medalivormis vormiriietuses paks, punakas mees. No pluss preislastele omaselt vuntsid.
  Nähes, et üllatusrünnak ei õnnestunud, pistis Röövel Ööbik kaks sõrme suhu ja üritas vilistada.
  Dominika andis talle palja kannaga ringilöögi. Ja röövel möirgab valust. Ja ta sülitas isegi verd välja.
  Goblin õõtsutas nuia. Kangelaspoiss Dobrynya hüppas püsti ja haaras goblinil juustest, kukkus selili ja viskas ta üle enda. Goblin kukkus taime otsa nagu lilledega kaktus ja ulgus kõrvulukustavalt. Ja tema möirgamine oli nagu metsiku eesli möirgamine.
  Margarita naeratas. Ööbik üritas uuesti vilistada, kui Dominika teda põlvega vastu lõuga lõi. Ja ta vilistas.
  Kangelaspoiss Dobrynya laulis:
  Goblin küsis meilt:
  Sa kamu kas sa tuled ?
  Suundus linna -
  Meil on asju teha!
  Goblin üritas nuiaga uuesti rünnata. Kangelaspoiss põikas löögist kõrvale ja viskas suure mehe jälle enda peale, sest Dobrynjal pole lapse jõudu. Ja tundub, et kõik läheb korda.
  Goblin sirutas end uuesti välja. Ja ta tõusis aeglasemalt. Lapsed ärkasid üles ja hakkasid sookurat kuldsete käbidega loopima. Nad lõid teda ja panid ta möirgama. Ja tõmblema.
  Margarita raputas oma võlukeppi. Ja käbid hakkasid muutuma kookideks ja määrisid goblini sõna otseses mõttes kreemiga, pannes ta tõmblema nagu pätt pannil.
  Ja Dobrynya Nikitich tõstis Röövli Ööbiku oma väljasirutatud käte vahele ja viskas ta raskele hõbedaste käbidega männile. Löögi tõttu kukub ööbik kokku ja väriseb, sundides teda kummitusest loobuma või õigemini verd välja sülitama.
  Dobrynya poiss laulis:
  - Röövel ööbik, sa oled kaabakas,
  Ja lõi sind tugevamini näkku ...
  Sa oled nüüd surnud, sa kaabakas ,
  Tapa ka sind, vilemees!
  Ja siis ta võtab selle ja lööb rusikaga nii kõvasti vastu pead kui saab. Röövli ööbiku kõrvus heliseb. Ja Dominica suunas oma nimetiskepiga goblinile ja sellele, kuidas ta muutmiseks keeruka loitsu tegi. Ja see muudab selle surmavaks jõuks, milles on energiakaskaadid.
  Ja siis ... Seal oli pikk kolmemeetrine karvane tüüp ja nüüd oli tema asemel laud, mis oli täis kõikvõimalikke väga rikkalikke toite ja imelisi maiustusi. Ja sellised aroomid levisid sellest imelisest köögist.
  Dominica säutsus:
  - Need on muutused ja imede imed,
  Me näeme kõiges taevases lihtsalt paradiisi...
  Selline särav ilu kõikjal ,
  Tõusku üles kõigeväeline Issand!
  Tegelikult lebasid laual kuldsed ja oranžid imekaunid sädelevad metallkandikud kookidega, kümnete eri värvi ja tooni kreemidega, aga ka muud väga imelised toidud ja aromaatsed ülevoolamised, kõik kõige maitsvamad .
  Ja kui uhked olid sõõrikud imelise pulbriga üle puistatud. Siin pole enam liitmist ega lahutamist. Ja klaasid, mis on pritsitud mitmesugustest mahladest valmistatud kokteilidega, imeliste täidistega, mis šokeerisid aroomidega ja magusa kujundusega glasuuriga. Ja mis pungad seal olid?
  Margarita naeratas segaduses ja hüüdis üllatunult:
  - Sa pöörasid kuradi! Noh, pole midagi ! Midagi sellist peab oskama teha!
  Dominica küsis hämmeldunult:
  - Kas see on raske?
  Partisanitüdruk vastas:
  - Jah, peaaegu võimatu! Ja sa suutsid midagi sellist teha.
  Vahepeal üritas röövelööbik uuesti vilistada. Ja ta paisutas oma laiad hamstrilaadsed põsed välja. Kuid poiss-kangelane, niipea kui ta selle võtab, laeb selle oma lapsiku, kuid surmava, nagu kelgu rusikaga. Ja vilemees, muide, lööb rohkem kui korra välja, see näeb välja nagu välja löödud, valatud kuldhammas.
  Ja ta lendas tagurpidi. Ta vajus pikali ja sirutas end välja, nagu oleks ta välja löödud. Siis aga kargas püsti, pistis uuesti sõrmed suhu ja puhus. Kuid vile asemel kostis välja vaid haletsusväärne susisemine. Ja see on väga naljakas. Lapsed naersid. Röövel ööbik krooksus:
  "Ma neelan su hetkega alla, ma neelan su alla, ma neelan su alla, ma ei halasta!"
  Dobrynya, see kangelaslik poiss, lõi vastuseks palja kannaga Ööbiku lõuga. Ja hambad lendasid jälle. Käed välja visates nõjatus pearöövel tagasi.
  Dobrynya möirgas:
  Ja kelle leiame lahingus ja kelle leiame lahingus,
  Me ei tee sellega nalja, tapame kärbse!
  Me tapame su nagu kärbse!
  Dominica suunas oma võlukepi võidetud Röövli Ööbiku poole. Margarita märkis:
  - Kas sa tahad ka teda muuta?
  Tüdruknäitleja noogutas:
  - Olgu vähemalt midagi kasulikku!
  Partisanitüdruk laulis:
  Poissi aheldas raudne ajakava,
  Ja ma sõin ainult ühte tervislikku...
  Suure koormuse tõttu tekkis ootamatult rünnak,
  Ja see osutus kolossaalse jõuga kübergeeniuseks!
  Ja siis Dominica keerles, tehes oma võlukepiga keeruka kaheksa kuju.
  Ja nüüd ilmus Röövliööbiku asemele terve mägi maiustusi, dražeed ja jäätiseportsjoneid.
  Kõlas rõõmsameelne naer ja lapsed hakkasid rohust välja hüppama. Nad olid armsad, kuid kõhnad, räbalad ja traditsiooniliselt paljajalu. Ja suure ahnusega sööstsid nad maiuse kallale, milleks muutusid Röövelööbik ja Rabakurn. Margarita vilistas sõrmedega ja hüüdis:
  - Lõpetage, poisid ja tüdrukud! Ma mõistan sind, sa oled näljane pärast seda, kui sind need kurikaelad tabasid, aga pese enne käsi.
  Ja kuidas ta laseb välgu võlukepi küljest lahti. Poisid pidid oja äärde jooksma, sinised kontsad vilkumas. Tegelikult on ebaviisakas süüa määrdunud kätega.
  Dominica küsis:
  - Mis need on, Ööbiku ja Goblini vangid ja vangid?
  Margarita noogutas säravat pead:
  - Jah täpselt! Me vabastasime nad. Täpsemalt, sina vabastasid mu. Ja see on väga lahe .
  Lapsi, poisse ja tüdrukuid oli üle saja. Nagu tavaliselt, on õiglase soo esindajaid kolm korda rohkem kui tugevama soo esindajaid.
  Dominica küsis üllatunult:
  - Siin ei näe nad kõik välja rohkem kui kaksteist aastat vanad. Mis, need röövlid ei tapnud täiskasvanuid?
  Margarita selgitas:
  - Ei, muidugi, nad tapavad ka täiskasvanuid. Alles pärast vabanemist saavad täiskasvanud laste kehad. Nagu see oli näiteks Dobrynya Nikitichiga. Ja ka minuga nägin ma endiselt välja nagu tüdruk.
  Tüdruknäitleja märkis:
  - Igavene lapsepõlv, nagu muinasjutus, on suurepärane ! Ja võib isegi öelda - lahe!
  Margarita siristas hambaid paljastades:
  - Jah, need on imelised maailmad, milles kõik on väga lahe . Kuid siin on palju ohte. Eelkõige on inimesi, kes on palju ohtlikumad kui goblin ja Röövel Ööbik.
  Dominica küsis sosinal:
  - Kes näiteks?
  Partisanitüdruk ütles vaikselt:
  - Vana naine Shapoklyak!
  Tüdruknäitleja säutsus:
  Hästi tehtud, hästi tehtud, vanaema on juht!
  Temaga sõber olla on nagu krokodilliga mängimine!
  Ja tüdruk võttis selle ja viskas paljaste varvastega käbi. See tabas kiili. Putukas plahvatas ja paiskus konfettideks.
  Margarita märkis kuldsete lokkidega pead raputades:
  - Elusolendeid pole hea tappa!
  Dominica märkis:
  - Aga see on lihtsalt putukas!
  Margarita laulis vastuseks:
  - sülitad oma sülje tuulde,
  Ärge purustage putukat ega sipelgat...
  Ära murra isegi metsas oksa -
  Kogu elu Maal on üks perekond!
  Tüdruknäitleja siristas hambaid paljastades:
  - Mina, sina, tema, tema - koos kogu riik,
  Koos sõbralik pere!
  Sõnaga meie, sada tuhat mina!
  Lapsed pesid end ojas. Ja nüüd jooksid nad rõõmsalt ja säravana toidu juurde .
  Dominica ja Margarita sosistasid koos ja laud muutus pikemaks. Nüüd oli ruumi kõigile maha istumiseks.
  Paljaste jalgadega tõmblevad lapsed istusid maha ja laulsid kooris oma selge häälega:
  Laudlina laiutab nagu lumi
  Ja maiuspalad pandi...
  Kõik lapsed saavad edukaks,
  Ja praad Cheburashkast!
  Pärast seda hakkasid nad sööma. Siin on nii palju ilusaid lapsi, isegi kui nad on näljast ja puudusest kurnatud.
  Dominica ja Margarita, kuna nad olid hästi toidetud, hakkasid kaks korda mõtlemata tantsima. Ja trampigem su paljaid, peitlitud, pargitud jalgu.
  Tüdrukud laulsid oma särava häälega;
  Olen sündinud kosmoseriigis
  Kus kõik tüdrukud väga tülitsevad...
  Saatan ei saa Isamaad võita,
  Meie ema Venemaa auks!
  
  Me suudame kaitsta püha Venemaad,
  Ja ükskõik kui julm ja salakaval vaenlane ka poleks...
  Võidame oma vastaseid kõvasti,
  Ja mõõgaga vene vaim saab ülistuse!
  
  Venemaa, see on minu kodumaa,
  Püha ja kosmiliselt maise...
  Kõik rahvad on üks perekond,
  Ja tüdruk on igavesti noor!
  
  Me kaitseme oma kodumaad lahingutes,
  Kurjal vastasel pole ainsatki võimalust ...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub.
  Teeme kingituse Vene sõdurile!
  
  Venemaal on kõik hästi, hästi,
  Ja meie tahe on tugevam kui teras...
  Poisil on käes tugev aer,
  Ja seal valitseb seltsimees Stalin!
  
  Inimesed armastavad mu kodumaad,
  Teeme selle igavesti ilusamaks...
  Isamaad ei varastata rubla eest,
  Ja jumal Svarog on suur messias!
  
  Olgu mu kodumaa ülistatud,
  vastase lahingus ...
  Lada Jumalaema on mulle kallis,
  Las Venemaa vaenlased saavad oma võidu!
  
  Vajadusel saame valada vaenlase verd,
  Venemaad ei saa põlvili suruda...
  Jahimees muutub peagi ulukiks,
  Ja suur juht Lenin on meiega!
  
  Me vallutame kosmose avaruste,
  Anname õnne, rõõmu kogu universumile...
  Moskva on isegi kõrgemal kui Rooma ise,
  Oma muutumatu jõuga lahingus!
  
  Kui sõda tuleb meie helgele maale,
  Näitame füürerile oma võimsat iseloomu...
  Venelane saab helde tasu,
  Oleme kõrgemal kui päike ja ilusamad kui puud!
  
  Uskuge mind, Venemaa ei ole varemetes,
  Hord ei pane meid põlvili...
  Võitle oma kodumaa eest ja ära karda,
  Venelane ei tunne nõrkust ja laiskust!
  
  Meie kallis riik tõuseb taas,
  Näitab kogu universumile oma jõudu...
  Ja saatan hävitatakse
  Isamaa vaenlane variseb hauda!
  Nii hakkasidki tüdrukud paljajalu hüpates ja kuradi kombel ringi vurama ja topeltsaltosid hüppama.
  Need on siin ilusad ja agressiivsed tüdrukud . Ja kuidas nad kiljuvad, hüppavad püsti.
  No okei, lapsed söövad ja laulavad ka midagi oma. Ja nad teevad seda väga positiivselt. Need on nende laulud. Ja nad keerlevad ringi nagu vurr.
  Tippklassi tüdrukud.
  Siis aga ilmus taevasse väga suur liblikas, nagu tõeline draakon. Ja tema tiivad olid nii suured, et sädelesid nagu vääriskividega kaetud kuld. Ja see nägi nii hämmastav ja ilus välja. Need olid tõepoolest, ausalt öeldes, nii suured liblikad, nagu dinosaurused.
  Dominica märkis naeratades:
  - Te ei näe siin imet. Hämmastav!
  Margarita naeris ja vastas:
  - Jah, need on tõepoolest lülijalgsed, mis hämmastavad. Kuid see pole kõige üllatavam. Seal on palju muid väga lahedaid asju.
  Dominica laulis:
  Aga ei raamat ega muuseum,
  Nad ei asenda meie sõpru!
  Ja võlukepi tüdruk laseb tala välja. Ja ilmusid uued kokteiliklaasid. Ja lapsed ründasid neid.
  Nii tuli kõik suurepäraselt välja . Ja minu peas mängib lihtsalt mingi muusika.
  Ja kuidas ei saa Dominic ja Margarita laulda;
  Kaunitarid ründavad paljajalu,
  Nad jooksevad, nii toredad tüdrukud...
  Kui teil on vaja Fritzi rusikaga lüüa,
  Või löövad nad ta kuulipildujaga maha!
  
  Tüdrukud ei saa endale lubada kahelda
  Nad matavad natsid surnuks...
  Ja nad löövad ta tugevalt jalast maha,
  Ja kuskil uluvad hundid kiskjalikult!
  
  Venemaa, see on sõdurite jaoks mõeldud sõna,
  Kui, uskuge mind, see ei lähe lahedamaks...
  Kuigi mõnikord on olukord nukker,
  Kus võidutseb kuri must Kain!
  
  Ärge uskuge, komsomoli liikmed ei põgene,
  Ja kui nad jooksevad, siis ainult ründamiseks...
  Ja kõik natsid tapetakse korraga,
  Ja füürer tõstetakse tükeldamisele!
  
  Venemaa, see on minu kodumaa,
  Ta on särav, lihtsalt ilus...
  Kes on argpüks, pole väärt isegi rubla,
  Ja teate, sõdalasega vaidlemine on ohtlik!
  
  Kuid tea, et me alistame fašistid,
  Kurjus ei valitse troonil...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja jumal Svarog suursugususega kroonis!
  
  Kes on argpüks, uskuge mind, see on nõrk ori,
  Tema saatus on üks - taluda solvanguid...
  Täna oled sa mehaanik, homme oled sa töödejuhataja,
  Ja sina ise saad teiste inimeste selga lüüa!
  
  Tüdrukutel on jõudu, lihtsalt vulkaan,
  Mõnikord lammutab ta võimsalt mägesid...
  Sõda möllab kurja orkaaniga,
  Ja surm ausalt öeldes niidab inimkonna maha!
  
  Ma ütlen teile ausalt, rüütlid,
  Oleme tugevad, kui meie, venelased, oleme ühtsed...
  Vajad kahvli ja noaga näksimist,
  Oleme lahingutes võitmatud rüütlid!
  
  Mis on meie usk Issandasse Kristusesse,
  Kuigi me austame ka Ladat...
  Seltsimees Stalin on nagu meie isa,
  Ja seal saab olema kommunismi paradiisipaik!
  
  See, kes oli kunagi surnud, äratatakse üles
  Ja me saame ilusamaks ja targemaks...
  Ja mees on muidugi väga uhke,
  Kuigi vahel ta ajab lolli juttu!
  
  Armastuses on meie isamaa nagu täht,
  Uskuge mind, see ei kustu kunagi...
  Suur unistus saab teoks
  Kogu universumis valitseb rahu ja õnn!
  
  Ma armastan Mariat, austan Ladat pühalikult,
  Svarog on ilus ja Perun on suurepärane ...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit,
  Ikoonide pühad näod on mulle kallid!
  
  Millal tuleb tõeline paradiis?
  Uskuge mind, kõik teie lootused saavad sellega teoks...
  Andke oma süda oma kodumaale,
  Kõik saab korda, tugevam kui varem!
  Pärast mida lõpuks sõid vabastatud lapsed. Seejärel moodustati neist üksus. Rohkem kui sada poissi ja tüdrukut.
  Ja nad asusid marssile. Dobrynya märkis armsa naeratusega:
  - Nad võitlevad, ma olen kindel!
  Ja kangelaspoiss hüppas draakoni peale.
  Oenomaus märkis:
  - Selline irdumine liigub liiga aeglaselt. Liigume draakonitel palju kiiremini. Ja siin peaksite ka teadma, millal peatuda.
  Lapsed ehitati. Vaid üks paruness oli korralikult ja isegi luksuslikult riides. Ülejäänud nägid välja nagu kerjused, noored ragamuffinid . Palju osavam on aga liikuda paljajalu.
  Dominica märkis:
  - Kui parunessi tüdruk kõnnib, lammutatakse ja lagunevad tema hinnalised kingad. Võib-olla peaksite olema paljajalu nagu kõik teised?
  Paruness vastas:
  - Sa ei jõua ära oodata! Parem saada mind mu isa, hertsogi juurde, ta annab sulle tasu ega tee sulle haiget!
  Margarita noogutas Dominicale:
  -Sul on nii maagiline loomulik jõud. Nii et tule, võtame koos ja saadame kiirgavad laengud ning viskame tüdruku isalossi!
  Tüdruknäitleja märkis:
  - Aga preemia?
  Margarita naeris ja märkis:
  - Noh, nad annavad sulle rahakoti kulda, nii et kas seda on tõesti palju? Veelgi enam, mina oskan tavalistest puudest ja käbidest kulda võluda ja teie ka!
  Dominica vilistas:
  - Vau! Et saaksime endale hertsogkonna osta!
  Partisanitüdruk vaidles vastu:
  - See on keelatud! Maagilist kulda on keelatud ringlusse lasta, muidu oleks seda rohkem kui rauda. Saate aru, hinnalise mündi inflatsioon!
  Dominica märkis:
  - Kas see on nagu insener Garini hüperboloidis?
  Margarita noogutas:
  - Midagi sellist. Lugesin seda raamatut väiksena. Jah, siis kukkus kullastandard kokku ja see oli hirmutav .
  Enomai märkis naeratades:
  - Aga siiski, äkki kasvatada paruness? Et ta nii vastik ei oleks!
  Dobrynya noogutas naeratades:
  - Jah, me teeme seda kohe,
  Anname talle midagi lahedat!
  Paruness trampis taas kannaga murule ja möirgas:
  - Vii mind isa juurde! Või lasen teid kõik hukata!
  Lapsed naersid ühehäälselt.
  Äkki ilmus muru alt välja mütsiga päkapikk. Ta oli selgelt veel väga noor, ilma habemeta. Aga võluvits käes.
  Väike hääl ütles:
  - Siis kuulen ma kapriisse tüdruku häält. Võib-olla on aeg teda harida?
  Paruness möirgas:
  - Lihtsalt proovi, näkk !
  Ja ta püüdis päkapikke oma kinga jalaga liigutada. Ta raputas oma võlukeppi. Vanarahva kapriisne tüdruk ja poiss kadusid.
  Dominica hüüdis:
  - Vau!
  Margarita noogutas:
  - See on pöialpoiss. Maagiaga kingitud päkapiku eritüüp. Nüüd viis ta kapriisse tüdruku üles kasvatama. Ja paruness peab ilmselt õppima kultuuri, viisakust ja kohusetundlikku tööd.
  Enomai märkis naeratades:
  - Ja ma tahtsin teda peksa anda! Ja nii, koorem on teie õlgadelt maha.
  Dobrynya soovitas:
  - Kas sa lähed Skeletoni? Nii et võib-olla on aeg teele asuda.
  Margarita märkis:
  - Natuke lähemal on kurja nõia Bastinda loss, kellele kuulub veel üks kaheteistkümnest artefakt - kollane rott. Seda oleksime pidanud jäädvustama.
  Pealegi on meil juba väike armee, rohkem kui sada meest. Nende hulgas on kangelane Phoenix Falcon. Ta on ka poiss, kuid suure jõuga.
  Dobrynya märkis:
  - Ma tean Phoenixit. Kuidas ta tabati?
  Partisanitüdruk vastas:
  - Kavalusega, nagu sina. Aga nüüd on meil armee ja me ründame Bastinda paleed!
  Dominika mängis kõhulihastega kõhuli. Siis võttis ta selle ja purustas paljaste varvastega murul lebava pähkli. Ta viskas selle tuuma, püüdis selle suhu, näris seda oma tugevate hammastega ja kostis:
  - Kas minna rünnakule? No mulle meeldib see idee. Kuigi Bastinda nimi meenutab mulle üht lastemuinasjuttu. Kas see pole mitte see, kes end kunagi ei pese?
  Margarita raputas pead:
  - Ma tean ka seda muinasjuttu. Ei, see on veidi teistsugune nõid. Tal on terve rottide armee. No ja ka palgasõdurite orkid. Artefa CT koos rotiga annab tohutu jõu näriliste üle, nii et...
  Partisanitüdruk käskis:
  - Lapsed! Murra okkad välja lähedalasuvatest hõbekuuskedest, neid näed varsti, kui metsatuka sisse astume. Sellest saab korralik relv.
  Poisid vastasid:
  - Me teeme kõik, meie päästja!
  Ja meeskond marssis. Kuigi tüdrukuid oli kolm korda rohkem kui poisse, oskasid nemadki marssida. Ja nad tõmbasid oma jalgade varbad üles. Samal ajal mängis muusika.
  Salk liikus marssile. Siin haigutasid osad poisid peale söömist tugevalt, aga tüdrukud hakkasid isetehtud paabulinnulehtedest trumme lööma ja tuju läks rõõmsamaks.
  Lapsed trampisid formatsioonis. Dominica arvas, et see oli nagu filmis Malchish-Kibalchishist . Oli ka poisse, kes marssisid paljajalu. Kuid millegipärast polnud nõukogude filmis tüdrukuid. Ja see on isegi kummaline, kuna punase režiimi ajal nõudsid nad pidevalt sugude võrdsust.
  Ja tüdrukuid on siin nii palju ja nad on nagu looduslikult sündinud sõdalased marsil - osalt inimesed, osalt päkapikuperest, nagu nende ilvesekõrvadest näha. Noh, mingi matriarhaat.
  Lapsed marssisid ja samal ajal hakkasid nad laulma, justkui ilma selleta:
  Elfia on meie tark riik,
  Messia kuninga võimu all...
  Selle andis meile igaveseks Jumal,
  Et meie elu oleks õnnelikum!
  
  Olgu hea Oenomaus au sees,
  Kes alistas Isamaa vaenlased...
  Sa võitled tema eest ja julged,
  Ja varsti hakkame elama soltsenismi all !
  
  Paljajalu tüdrukud jooksevad
  Nad tahavad vaenlasega võidelda...
  Ja see Orkler pole nii lahe,
  Pigem on ta lihtsalt klouni kujutis!
  
  Suurepärane lõputu riik
  Milles , teate, põlvkondade tahe...
  Kuigi Saatana teenijad sepitsevad,
  Kuid tuline geenius on meiega!
  
  Usun, et meie survet ei saa ohjeldada,
  Muidugi teeme oma vaenlased maatasa...
  Sa kirjutad selle oma märkmikusse, väike poiss,
  Kui imeline on inimestel Oenomause all elada !
  
  Teeme Isamaa ilusamaks kui keegi teine,
  Taevas tuleb sel eluajal...
  Tähistame oma metsikut edu
  Ja varsti elame elfinismi all!
  
  Ei, uskuge mind, meid, orkisiste, ei saa murda,
  Kuigi vaenlane on tugev ja väga kaval...
  Aga eksamid sooritame A-ga,
  Olgu Oenomause all hea !
  
  Tsaari hiilgav suurus, uskuge mind,
  Sinu kroon täis teemante...
  Ja teate, äge metsaline purustatakse,
  Katk ka taandub, uskuge, pidalitõbi!
  
  Ei, Elfia jaoks on teil vaja ka Elfrog ,
  Sõbrad, ärge reetke oma jumalaid...
  Suur ja kuulsusrikas on kõikvõimas perekond,
  Ära näita oma nõrkusi!
  
  Ilus Lada on jumalate sepikoda,
  Uskuge mind, ta sünnitas armastuse...
  Ärge raisake inimesi lihtsalt tarbetute sõnadega,
  Avas piiritu ülevuse!
  
  Sa ei saa tagasi hoida Elfrogi noolt ,
  Ta läbistab iga vastase ...
  Lihtsalt ära soovi rumalusi,
  Päkapiku sõduri kilp katab!
  
  Elfia, see on kahtlemata jõud,
  Ta suudab mägesid liigutada...
  Kuigi mõnikord kannatab liha väga,
  Me suudame kõik takistused tagasi lükata!
  
  Peagi kerkib kuulsusrikas päkapikkude maailm ,
  Mis tallab universumi...
  Jumala keerub sirutab oma tiivad,
  Ja seal saab olema, uskuge mind, loomisest...
  
  Jumalanna Lada on kuulsusrikas, uskuge mind,
  Ta kinkis armastust kõigile oma poegadele...
  Ja nüüd saab temast tugev rüütel,
  Ja lööme vastasele kõvasti vastu nina!
  
  Sa oled Fiev , nagu päkapikkude pealinn ,
  Uskuge mind, uhkete Druusia linnade ema...
  Lööme vastase pihta ,
  Me oleme rüütlid, uskuge mind, me ei ole argpüksid!
  
  Minu püha kodumaa eest,
  Me võitleme väga kõvasti...
  Päkapikult ei röövita rubla,
  Valguspäkapikud ju teadsid alati, kuidas võidelda!
  
  Seal on ilusad tüdrukud, usu mind,
  Et nad tormavad külmaga väga tormakalt...
  Metsloom Fuhrer rebitakse laiali,
  Kasvatame ilusa, tead küll, roosi!
  
  Ei, me ei talu kunagi viha ,
  Tõstkem üles päikesepaisteline päkapikk...
  Suur unistus saab teoks
  Selle taeva all on särav sinine!
  
  Elfrog tuleb ja äratab surnuid,
  Aga me peame selle taaselustama, et elu lahe oleks...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Kristus on surematu ja Juudas on põrgus!
  
  Teenige Oenomaid ustavalt,
  Ja palun ärge mässake kuningate vastu...
  Olgu päkapikkude pojad hiilguses ,
  Elfia, see pole koht kaardil!
  
  Varsti vallutame universumi,
  Olgu võim elu ja surma üle...
  Igast, kes elab, saab keerub,
  See mees on nagu Jumal, usu seda!
  . PEATÜKK nr 10.
  Dominica naasis oma akadeemia klassiruumi, lõpetades oma sessiooni lootoseasendis. Nüüd hakkas ta taas uurima mitmesuguseid loitsusid, erinevat tüüpi ja erinevat tüüpi loitse. Ja ta tegi seda suure valmisolekuga.
  Pärast seda läksin õhtust sööma. Tema kõrval oli tüdruk Fiesta. Nad sõid koos kalmaari kastmes ja pesti maha piima ja tomatimahla seguga. Pärast seda muutus kõik suureks.
  Pärast õhtusööki piirdus Dominica võlukeppide abil Fiestaga. Ja ta viskas peale suure kreemiga tordi , määrides teda pealaest jalatallani.
  Ta tunnistas lüüasaamist ja kinkis talle igast paljajalast sõrmuse. Ja nüüd on Dominica relvastatud veelgi tugevamalt ja surmavamalt .
  Pärast seda läksid mõlemad tüdrukud duši alla ja läksid oma tuppa.
  Dominica istus toas voodile, pani jalad lootosekujuliselt kokku ja viis oma füüsilise ja vaimse olemuse taas vaimse maailma teisele tasandile.
  Nüüd hõljuvad nad draakonitel ja nende all marsib salk lapsi.
  Juhatas kaks poissi: vikont ja kangelane Phoenix Falcon. Mõlemad poisid on ilusad poisid, väga silmapaistvate lihastega ja ainult lühikestes pükstes. Tugevad, ütleme, poisid. Ja nad marsivad, möödudes kolonnist.
  Lapsed püüavad liikuda nii kiiresti kui võimalik ja aeg-ajalt hakkavad nad jooksma. Ja see näeb välja nagu säravate, armsate peadega inglite armee. Ja nad on endiselt relvastamata, välja arvatud isetehtud kurikad.
  Siis aga astusid nad männikusse . Mitu hunti urises, kuid Phoenix viskas neile palja jalaga raske koonuse ja see murdis sõna otseses mõttes kiskja kolju.
  Ta kukkus ümber ja teised hundid hakkasid minema. Ja lapsed hakkasid käbisid ja oksi välja sorteerima.
  Margarita märkis:
  "Mäletan, et kord lavastas terve partisanilapsi tõsise lahingu. Ja Saksa pataljon põgenes. Ja lapsed jooksid neile järele ja lõid neid kadakatega .
  Dominica nõustus:
  - Kada, see on surmav jõud!
  Lapsed sõdalased hakkasid tegelikult kadasid ehitama. Ja tehke midagi nagu vibud.
  Margarita võttis selle ja märkis naeratades:
  - Meie relv on kõige täiuslikum, kui see maagiaga minema aetakse.
  Dominika siristas hambaid paljastades:
  - Eriti kui ma selle lisan!
  Pärast seda, kui lapsed end relvastasid, võtsid mõlemad tugevad nõiad oma võlukepid kätte.
  Margarita kostis:
  - Me võlume üheskoos!
  Dominica kinnitas:
  - Täpselt!
  Mõlemad tüdrukud kogusid oma võlukeppide energiat ja käivitasid selle oma kolossaalse jõuga. Ja siis kaunitarid võtsid ja lasid oma paljastest varvastest läbi lasterühma energiajoad käima. Ja siis juhtus ime ja tuhanded fotoblitsid või nagu miniatuurne supernoova plahvatasid leekidesse.
  Margarita ja Dominica hakkasid loitse lugema ja laulma:
  Oleme tüdrukud, sisenedes panteoni,
  Nad andsid vande olla ustavad isamaale...
  Nii et orkiste ootab raevukas lüüasaamine,
  Noh, kuidas oleks, kui päkapikud elavad päikese käes !
  
  Nymphin meiega nagu metall,
  Valmistatud pronksist, mis on tugevam kui ükski teras...
  Unistasin maailma tagurpidi pööramisest,
  Nagu suur geenius Gralin pärandas!
  
  Muudame isamaa lahedamaks,
  Ja me tõstame Isamaa tähtedest kõrgemale...
  Olgu päkapikutüdrukutega edu ,
  Kuigi meie väikesed jalad on täiesti paljad !
  
  Orkshist ründas mu kodumaad,
  Samurai trollid tulevad idast...
  Ma armastan Solcesust ja Gralinit ,
  Ja ma usun, et me rebime vastase tükkideks !
  
  Elfrog meiega ,
  Mille soltsenism naljatamisi ehitab...
  Kõige tugevam universumis on kuulsusrikas perekond,
  See lisab meile teadvust ja tahet!
  
  Usun, et me ei anna kunagi alla,
  Isamaad ei saa põlvili suruda...
  Seltsimees Gralin on särav täht,
  Ja meie õpetaja on tark geenius Drenin !
  
  Me teeme oma isamaa,
  Ilusam ja säravam siin planeedil...
  Ja teate, seal on tapjarelv,
  Laske täiskasvanutel ja lastel lõbutseda!
  
  Põle päkapikk , ära põle oma südames,
  Sa oled kõigi päkapikumõõkade patroon...
  Ma usun, et ehitame varsti tugeva paradiisi,
  Solcesus tuleb, püha missioon!
  
  Ärge usaldage Orkleri jõugu , sõbrad,
  Et ta võidab kergesti ja ähvardavalt...
  Oleme kõik üks perekond -
  Ja uskuge mind, pole veel hilja oma kodumaad armastada!
  
  Kõigeväeline Issand kaitseb meid kõiki,
  Tõstab seitsmevärvilise lipu üle maa...
  Ja kuri kiskja muutub mänguks,
  Ka Saatanaga saame hakkama!
  
  Ma armastan Suurt Isamaad,
  Kogu universumis pole sind ilusamat,
  Me ei müü Elfiat rubla eest,
  Ehitame universumis rahu ja õnne!
  
  Meie kodumaa nimel unistus,
  Suur päkapikk tõuseb...
  Kõik muu on lihtsalt edevus
  Ja uus messias on meiega!
  
  Oh Lada, mu kõikvõimas,
  Kingite valguspäkapikkudele armastust ja rahu ...
  Pöördun teie poole, palun teid,
  Ja vajadusel löö välguga!
  
  Ælfria , Jumalaema Taevane,
  Andis Solcesuse universumile ...
  Sinu pärast on suur Jumal tõusnud,
  Inimesed pole päriselt oma maitset kaotanud!
  
  Pange tähele, päkapikud on sellised,
  Haldjajumalad on väga austatud...
  Oleme suured isamaa pojad,
  Ja tütred võidavad alati maailma!
  
  Sõbrad, me peame palvetama kodumaa poole,
  Perun, Yarilo ja Elfrog vägev ...
  Meist saavad väga tugevad abikaasad,
  Ja me puhume ära isegi pilved taevas!
  
  Nüüd on vaenlane juba Elfskvast tagasi tõrjutud ,
  Sa tegid keskkonnakaitsjatele palju haiget...
  Oleme ustavad Solcesusele ja Gralinile ,
  Ja tanke koos relvadega saab olema palju!
  
  Ei, vaenlane ei saa päkapikke ohjeldada,
  Kuna meie sõdalased on kõikvõimsad...
  Eksamid sooritatud, ainult viis,
  Et iga poiss oleks väga tugev!
  
  Soltsegrad saab olema kuulsusrikas ,
  Ja me hoiame teda rünnaku eest...
  Rüütlite võidukas rivistus tuleb,
  Kuigi veri voolab kontrollimatu joana!
  
  Tüdrukud paljajalu külmas,
  Nad jooksevad, kontsad vilguvad...
  Ja nad löövad orke rusikaga,
  Ebaseltskondlik Kain tehakse tasaseks!
  
  Kõik saab korda, inimesed teavad,
  Avastame kosmoses tähtkujusid...
  Lõppude lõpuks on patt vapruses kahelda,
  Ja Jumala troonile tuleb mees!
  
  Varsti äratame surnud teadusega üles,
  Võime saada nooremaks ja ilusamaks...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Minu kaunile Päkapiku emale!
  Nii tüdrukud laulsid ja kogu lastearmee avastas end säravates raudrüüdes ja tugevate, isegi külmade relvadega.
  Pärast seda viidi lõpule poiste ja tüdrukute ümberrelvastumine. Ja nad olid valmis tõsiseks võitluseks.
  Dominica ja Margarita kiirgasid välja jõukiiri, mis viisid laiaulatuslike muutusteni. Ja nüüd oligi lastearmee valmis.
  Ja nii asus ta lahingumarsile.
  Dobrynya märkis väga rahuloleva pilguga:
  - Me võidame jälle! Ja see on meie olemus.
  Ees roomas hea Saksa Tiger tanki suurune kilpkonn. Tal oli teemantkest, õigemini sädelev, nagu oleks kaetud vääriskividega. Väga armas loom.
  Margarita märkis vaimukalt:
  - Sellise kestaga võib kilpkonn ise saada ambitsioonika jahimehe ohvriks!
  Dominica noogutas ja laulis:
  Killud on head
  Kuulipilduja vastu, paraku , ei midagi!
  Kuid tema laul osutus mitte eriti mõistlikuks ja kohatuks.
  Sõdalased lapsed kõndisid kilpkonna ümber. Üks poistest tahtis teda tulistada, kuid sõdurtüdruk pani käe poisi õlale ja kilkas:
  - Pole tarvis!
  Teine tüdruk märkis:
  - Selleks on meeskond!
  Need on tõeliselt võitlevad lapsed, kes tahavad võidelda.
  Dominika märkis naerdes:
  Ja vasakul on meie armee ja paremal on meie armee,
  näkku lüüa !
  Sõdalased olid väga heas tujus . Ja tundub, et nad on valmis asuma väga pikale teekonnale. Ja nende tuju tõesti ei kustu.
  Margarita märkis naeratades:
  - Jah, ma pean ütlema, et meil on ikka vedanud.
  Dominica küsis naeratades:
  - Kui vedas?
  Partisanitüdruk vastas enesekindlalt:
  - Asjaolu, et Suur Isamaasõda kestis vähem kui neli aastat. Tegelikkuses oleksid sakslased võinud oma võimsal kaitseliinil palju kauem vastu panna!
  Tüdruknäitleja noogutas:
  - Olen sellega nõus. Sellel teemal on isegi mõned alternatiivsed lood. Kuid igal juhul oleme võimelised looma ime. Mis puutub sakslastesse, siis olles aru saanud, et sõda on juba kaotatud, ei tahtnud nad üldse vastu hakata. Ja nii nad tegutsesid oma pragmaatilisel viisil!
  Margarita märkis:
  - Siin on üks mitte eriti edukas sõiduk - see on Tiger, liiga raske ja halvasti kaitstud ühenduskohaga torni ja kere vahel. Peate tunnistama, et see paak pole eriti hea. Liiga raske ja vananenud, isegi soomus ei asu ratsionaalsetel nõlvadel. Ja käigukasti mootorist eraldi asetamine on suur viga.
  Dominica noogutas nõustuvalt.
  - Sellele ei saa vastu vaielda ! Muidugi on see viga! Kuid teisest küljest ei tee vigu ainult surnud ja ainult siis, kui nad on pärit teisest elust. Ja ma arvan, et ta on. Vähemalt sinu jaoks!
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Jah, seal on kindlasti surmajärgne elu! Ja ma olin selles isiklikult veendunud. Ja kui selles universumis olen määratud hukkuma, siis teises midagi jätkub!
  Tüdruknäitleja noogutas:
  - Nagu lõputu arvutimäng, millel on lugematu arv erinevaid tasemeid!
  Partisanitüdruk kinnitas:
  - Nojah! Midagi sellist ja see, pean ütlema, on väga lahe ! Ja siin saate rõõmustada rohkem kui üks või kaks korda.
  Kangelaspoiss Dobrynya laulis:
  - On aeg, on aeg, rõõmustagem,
  Minu eluajal...
  Ilu ja karika juurde, õnnetera.
  Hüvasti, hüvasti, kõikumine, suled kiivritel,
  Sosistame saatusele rohkem kui korra!
  Sosistame saatusele rohkem kui korra!
  Ma rebin vaenlase laiali! Ma rebin vaenlase laiali! Ma rebin vaenlase laiali!
  Ja kuuldus laste kõlav naer. Väikese armee ette ilmus suur dinosaurus . Tõsi, ta ei näinud liiga ähvardav välja, kuid ta oli suur. Ja tema keha on suur, kuid pea on vastupidi väike, pluss pikk saba. Ja peal on ka sõrmenuki uimed.
  Dominica hüüdis:
  - See on metsaline - suurepärane !
  Margarita noogutas nõustuvalt:
  - Tugev loom! Aga ära muretse. Kui me seda ei puuduta, siis see meid ei puuduta!
  Ja partisanitüdruk käskis:
  - Noored sõdalased - ärge tulistage ja ärge mürage!
  Lapsed jäid vaikseks. Ja nad üritasid kõndida paljajalu ilma mürata.
  Dominica märkis:
  - Mis siis, kui dinosaurus on kurt?
  Margarita naeratas ja tahtis midagi öelda. Järsku kostis mürinat ja murduvate okste lõhenemist. Ilmus seitsmekorruselise maja suurune loom, tohutu suuga, nagu piklik kašelott. See on tõesti suur jõhkrus. Ja kihvad on umbes viis meetrit pikad.
  Dinosaurus, kes seisis paigal ja vaatas uudishimulikult lasterühma, nägi kohutavat koletist ja tormas minema. Ja tegelikult oli ta justkui kannustatud. Selle mõõkhambulise türannosauruse taolise hiiglasega võitlemine on kallim.
  Dominica ja Margarita tõstsid oma võlukepid. Partisanitüdruk tulistas esimesena. Ja tema pulga otsast lendab välja mõrvarlik pulsar. Ja ta lööb koletise suhu. Ja ta on päris kõrbenud. Kuid vastuseks kostis veelgi kohutavam ja kõrvulukustavam mürin.
  Dominica võttis selle kätte ja vastuseks lõi ta seda kõigest jõust, tegutsedes jõuga, justkui lööks mõrvarlikku hunnikut ja siristaks :
  Dinosaurused, võib-olla olete siin, mitte Aafrikas,
  Äkki närid hommikusöögiks heina,
  Dinosaurused,...
  Ja tüdruk saatis oma osa maagiat hiiglasele. Ja nad võtsid ta kihvad hambad ja kui need said pihta, muutusid need ilusateks roosadeks pungadeks.
  Dominica laulis:
  Tahtsin triikrauda teha
  Elevant ilmus äkki...
  Tiivad nagu mesilane -
  Lilled kõrvade asemel!
  Margarita puhkes naerma ja tabas teda jälle hävitava ja hävitava pulsariga. Kuid lastearmee hakkas koletist nooltega üle külvama. Ja tema soomusrüü hakkas mullitama .
  Dominika võttis ja vabastas maagia nii oma paljastest jalgadest kui ka võlukepist. Ja see töötas siin hästi.
  Tundus, nagu oleks miski maagiline selle võtnud ja end kolossaalse hävitava jõuga laadinud.
  Margarita võttis selle kätte ja siristas safiirsilmadega pilgutades:
  - Vau!
  Tyrannosaurus kukkus kokku ja selle asemele ilmus tohutu ja lai laud, mis oli paksult täis toitu. Ja siin oli see juba nii luksuslik ja enneolematu, kordumatu. Ja sellised silmipimestavad hõrgutised.
  Dominica laulis:
  See osutus maitsvaks
  Ja aroom on palju magusam kui mesi...
  Me ei võida nullist,
  Ja meie loodus õitseb!
  Margarita kinnitas naeratades hambaid paljastades:
  - Jah, see õitseb! Ja see on suurepärane!
  Pärast seda lisas partisanitüdruk:
  - Ja sa tead, kuidas maagiat teha. Pean ütlema, et see on hämmastav ! Muutke nii suur suurus maitsvaks maiuspalaks . Need ei ole orkid ega goblinid - nendega on lihtsam!
  Dominica noogutas ja laulis:
  - Kõik võimatu on võimalik, tean kindlalt,
  Ja õppige maagiat tegema, täiesti in absentia!
  Ja löö oma jalga väga tugevale terasele,
  Ja lõika koletist terava teritajaga!
  Margarita itsitas ja märkis naeratades, et ta sädeleb pärlitest:
  - Jah, sa laulad nii liigutavalt, et sa ei leia vigu! Super!
  Dominica nõustus:
  - Ma olen suurepärane super - maailmast lahedam võitleja!
  Ja kuidas ta võtab ja pööritab silmadega, et need on nii safiir ja nagu tähed.
  Toidulaud kutsus lapsi sõdalasi ja mõned neist hakkasid sellele lähenema ning võtma šokolaadi ja mitmesuguste kreemide sisse kastetud sõõrikuid ja kooke. Veelgi parem, haara jäätist. See on täiesti suurepärane.
  Margarita puhus sarve ja möirgas:
  - Te ei pea liiga palju sööma ,
  Pole vaja kõigil kodanlusse tormata...
  Ja kirjutage endale märkmik,
  Liikuvus tuleb ikka kasuks!
  Dominica märkis armsa naeratusega:
  - Jah, see osutus tõesti suurepäraseks!
  Ja ta pilgutas oma rukkilillesiniste silmadega.
  Margarita märkis:
  - Dinosauruste liha pole eriti maitsev ja veel vähem lihasööjatele. Aga hobust süüa...
  Dobrynya möirgas:
  - Ma ei lase sul hobust süüa!
  Ja poiss-kangelane laulis:
  Sivka-burka, prohvetlik kaurka,
  Seisa minu ees
  Nagu leht enne muru!
  Sivka-burka, prohvetlik kaurka,
  Väga-väga vajalik
  Sinuga kohtuda!
  Oenomaus võttis selle ja hüppas draakonilt maha. Ta tahtis väga proovida, milliseks toiduks dinosaurus on muutunud. Tõenäoliselt on see midagi võluvat. Ja poiss-prints võttis šokolaadiga koogi ja viskas selle suhu.
  Ja ta hakkas hoogsalt närima, see oli kreemjas ja magus. See on nii maitsev.
  Lapsed virisesid üksmeelselt:
  - Noh, las ma proovin! Ärge olge kurjad tädid!
  Margarita naeratas süütult:
  - Minu nimi on tädi? See on naljakas!
  Ja partisanitüdruk karjus:
  - Ma annan sulle kümme minutit süüa! Süüa võib, aga mõõdukalt!
  Dominica küsis naeratades:
  -Kas sa pidid sõja ajal nälga jääma?
  Margarita noogutas oma kuldset, kevadise võilillevärvi pead:
  - Jah, kuidas! Ja see oli äärmiselt kurnav!
  Tüdruk hakkas oma selge häälega laulma, et rõhutada olukorra traagikat.
  Lauldes hüppas neiu isegi draakoni otsast alla. Ja ta hakkas paljaste jalgadega oranžil murul tantsima.
  Ja ta hääl oli nii sillerdav ja särav:
  Oleme komsomoli liikmed, unistuste tüdrukud,
  Selle kauni riigi inimeste tulevikust...
  Kui oleme truud Maale ja planeedile,
  Ja me võidame selle ohtliku lahingu!
  
  Siis vaieldakse iga äri üle,
  Noores südames põleb ägedalt tuli...
  Tüdrukud, see on lihtsalt ilus
  Avame ukse avaruse avarustesse!
  
  Igaüks, kes on mees, on hiiglane
  Teadus, ma tean, annab talle võimu...
  Uskuge mind, meie kõne on alati sama,
  Nii et Aabel valitseb ja Kain on vangistuses!
  
  Ma tahan, et küpseks rikkalik saak,
  Et planeet õitseks...
  Et saaks tulla ilus, imeline paradiis,
  Ja sõprus oli tugevam kui metall!
  
  Me vallutame kosmose,
  Tüdrukud jooksevad paljajalu läbi lompide...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Tuisk ja külm meid ei hirmuta!
  
  Uskuge mind, meie vaenlased ei saa meid võita,
  Terasest närvid ja leek südames...
  Ja vaimu tugevus, nagu sa oled karu,
  Me tõstame lipu üles, ma tean!
  
  Kes armastab kõige säravamaid tüdrukuid,
  Ta on ilus nii hingelt kui pildilt...
  Valmistage ette võimas kuulipilduja,
  Kuigi teie vastane on ohtlik!
  
  Ma tean, et me võidame kindlasti,
  Oleme igavesti ühendatud oma kodumaaga...
  Lõppude lõpuks on meie ees terve tähemaailm,
  Las inimesest saab tugev olend!
  
  Isamaa valgus ilma selle majesteetlike piirideta -
  Rubiintähed süttivad pea kohal.
  Venemaa kattis end surematu hiilgusega -
  Võimas kangelane, drayman, võidab!
  
  Pihlaka rubiin smaragdi lehtedes -
  Safiir sädeleb põllul , rukkilill...
  Saadan oma mõtted sulle, Venemaa -
  Kahepäine kotkas tõuseb lauludega lendu!
  
  Kastepiiskades on pärlid lumehelbeteemandid,
  Suurel kodumaal on kõik hästi!
  Maa on rasv, sellel on veenid nagu suled,
  Lumekuhjad on värske tuulega minema pühitud!
  
  Ühes Venemaa piirkonnas on jääd, hülged,
  IN sõber , kaamelid on kõrbe kuld.
  Siin on soe, kui lumetormid möllavad,
  Sest me hoiame Jumalat oma südames!
  
  Arbuusid, melonid ja banaanid kasvavad,
  Ja kuskil suvel sõidad uiskudel...
  No kust maailmas selliseid riike leida?
  Kus rahvad nii tugevad rusikas on!
  
  Venemaal on relvade saavutus ülendatud,
  Selles on inimene oma saatuse Looja!
  Võime hästi võidelda ,
  Et Venemaale ei tuleks hädade tulva!
  
  Meie naised on ilusad, kõik teavad
  Ja pole olemas tugevamaid mehi, kellel oleks julgust!
  Isamaa, sa oled paradiisi kehastus -
  Üks suveräänne Jumal on peremees!
  
  Õigeusu ikoonid kiidetakse heaks,
  Kampaania, mille sõdur teele paneb...
  Tuleme koju helde saagiga,
  Ilma lööki vahele jätmata löövad vibukütid oma vaenlasi maha!
  
  Kingime rahu ja õnne kogu universumile,
  Ja koos Jumalaga äratame surnuid üles!
  Meie rikkumatu kodumaa auks -
  Kindlasti võidame , ma tean!
  Dominika võttis ka tema laulud üles. Ja nad tantsisid seda kõike koos ning nende alasti, päevitunud, tugevad jalad olid liikumises ja tantsimas.
  Siis puhus Margarita sarve:
  - Tuled kustu! See on kõik, söögiaeg on läbi.
  Sõdalased lapsed lahkusid lauast vastumeelselt. Tegelikult, kuidas sa ei saa seda ahmida ? Kui erinevaid kreeme on sõna otseses mõttes kümneid. Ja see on ülimalt maitsev. Ja nende jäätiste, küpsetiste, kookide, kringlite ja muude maitsvate ja isuäratavate asjade lõhnad on nii põnevad ja ahvatlevad.
  Dominica haukus :
  - Ära söö üle ! Harjuta mõõdukust!
  Margarita säutsus:
  - Tea kõik, et inimene ei ole siga! Ja süüa tuleb väga targalt.
  Kangelaspoiss Dobrynya, kes ise oli just kümmekond kooki söönud ja end mitmevärvilise kreemiga kokku määrinud, pomises:
  - See kõik on hämmastav! Kuid peate teadma, millal lõpetada. Süüa on hea, aga ülesöömine on halb.
  Poissprints Oenomaus nõustus:
  - Teie peamine vaenlane on teie kõht. Kuid kui nad ütlevad - andke oma õhtusöök vaenlasele, ei tähenda see seda sõna-sõnalt!
  Dobrynya märkis naeratades:
  - Aga pärast rasket päeva või lahinguid või treeningut peaksite hästi sööma! Muidu pole jõudu.
  Dominica noogutas naeratades ja ütles:
  - Mina isiklikult eelistan õhtusöögiks valku piimas lahustada ja juua. See on rahuldustpakkuv ja öösel lihased kasvavad ega põle. Noh, kodujuust kalaga õhtusöögiks on väga tervislik. Sportlaste organism vajab valke.
  Lapssõdalased ehitati kuidagi üles. Ja nad hakkasid taas marssima kurja nõia Bastinda lossi. Maastik ümberringi oli jätkuvalt lopsakas. Mida kaugemale aga läks paljaste tolmuste kontsadega uhkeldav väike noor armee, seda enam loodus meie silme all närtsis.
  Nad lähenesid rottide kuningriigile ja need on väga hävitavad omanikud.
  Enda rõõmustamiseks hakkasid sõdalased laulma ja energilisemalt jalgu trampima:
  Elfia õitseb nagu põõsas kuningate all,
  See on lõputu ja ilusam kui universum...
  Võit avas piiramatu konto,
  Meie usk äratatakse üles Rodnoverys !
  
  Isamaa suurus, uskuge, on
  Tõusegu tema kallis süda kõrgemale...
  Nii et universumi õnn peitub selles
  Et Elfia oleks tugeva katusega!
  
  Pange tähele, et meie päkapikk lendab edasi,
  Ja lõikab rinnaga laineid...
  Aga me peame, me tuleme vastupidi,
  Ja neid tuleb teisigi, uskuge mind, kohtunikud!
  
  Meie kodumaal saab olema suur maailm,
  Mis leegitseb eredas valguses...
  Ja ennekõike on Elfrog hinge iidol,
  Mis muudab talve suveks!
  
  Jah, ma tean, see on meie jaoks raske,
  Kuid te teenite Oenomaid ustavalt ...
  Paat sai pihta, aer läks katki,
  Ja kuskil haugub metsik koer ähvardavalt!
  
  Ei, me ei anna päkapikke vastasele ,
  Meie mõõgad on teraga, uskuge mind, teravamad...
  Seisame ja võidame taas
  Ja ärge rääkige rumalat, deemonid!
  
  Siin me koguneme paraadiks,
  Universumis pole ilusamat püha riiki...
  Uskuge mind, me saadame oma vaenlased koos põrgusse,
  Ja me ehitame ise paradiisi, teate, isegi!
  
  Keegi ei saa meid peatada
  Oleme päkapikkude suured rüütlid...
  Selline võim, võitmatu armee,
  Ja teeme kogu planeedi õnnelikumaks!
  
  Näidakem end maailmale ilus,
  Tõstame seitsmevärvilise lipu planeedi kohale...
  Ja me oleme õnnelikud, uskuge mind, kõikjal,
  Lauldakse ju kangelastegusid!
  
  Pange tähele, et päkapiku rahu on igal pool ülimuslik,
  Ja see laieneb pidevalt ...
  Ja inimesed on maa peal õnnelikud,
  Sest Isamaa pärast pole häbi!
  
  Kui tuleb suur Solcesus ,
  Meie universumis ei tule pimedust...
  Ja kui inimene ja päkapikk pole argpüksid,
  Tema saatus on päikesetõus ja looming!
  See on laul, mis puudutab hinge! Mõnus ja suurepärane laul.
  Kuigi maastik ümberringi on muutunud palju hullemaks - roopalised puud, raiutud muru, kõik on muljutud ja kaetud rotikäppade jälgedega.
  Margarita märkis:
  - Jah, ärge oodake neilt rottidelt midagi head! Ja ümberringi on nullid.
  Nii särava ja värske naeratusega märkis Dominica hambaid paljastades:
  - Seda oli muidugi oodata! Kõik on muutunud liiga jaburaks . Aga mida sa ikka rotilt võtta - välja arvatud väljaheitest väetis!
  Ja mõlemad tüdrukud puhkesid naerma. Pärast seda suurendas kogu lasterühm paljajalu sammu. Kaks sõdalast tormasid ette ja õõtsusid mõõku nagu tuuleveskid.
  kangelaspoisid kahelt poolt esimese, tubli buldogi suuruse roti . See oli tõsine lahing.
  Lapsed tõstsid veelgi tempot ja hakkasid sõna otseses mõttes jooksma. Ja siis ilmus ette suur trobikond rotte. Vanim neist oli tubli pulli mõõtu. Tüdruknäitleja Dominika ratsutas lahingusse draakonil. Ja ta oli valmis võitlema, kuid tema esimene löök võlukepist tabas vanemat rotti.
  Ja see süttis ja muutus suureks aukudega valitud juustu ringiks. Ja temast õhkus nii isuäratavat lõhna, et rotid tõmbasid lastepataljoni rünnakust eemale ja ründasid oma endist juhti, kes oli muutunud nii isuäratavaks hiirte jaoks kõige peenema delikatessi aroomiga.
  See osutus üllatuseks.
  Margarita märkis:
  - Sinu võimed kasvavad iga tunniga! Ja see, pean ütlema, on väga lahe !
  Dominica noogutas oma kuldset pead:
  - Ma suudan palju! Ja see on minu suur kreedo! Ja kui ma alustan, ei peata mind miski.
  Ja tüdruk võttis selle ja lõi maagilise välguga teist salka. Ja toimusid täiendavad muutused.
  Mitmekümnest rotist said suured triibulised arbuusid, mis nägid väga isuäratavad välja.
  Sõdalased lapsed laulsid kooris:
  Melonid, arbuusid, nisukuklid,
  Helde, jõukas maa...
  Elfiburgis troonil -
  Isa kuningas Oenomai!
  Ja nii võitlesid lapsed-sõdalased lõpuks rottidega ja raiugem nad segamatult maha. Ja sõdalased õõtsutavad energiliselt mõõku . Ja tüdrukud hakkasid vibudest tulistama . Mõned neist olid päkapikud ja nad olid laskmises väga osavad. See oli tõesti tõeline võitlus.
  Ja veel mitmed rotirühmad lähevad lahingusse. Nad voolavad nagu sügav jõgi.
  Dominica märkis:
  - Kui räägime millestki halvast ja kurjast, on tunne, et piiri pole!
  Margarita laulis naeratades, mis aga oli kurb:
  Pimeduse sõdalased on tõeliselt tugevad,
  Kurjus valitseb maailma, numbrit teadmata...
  Aga teie olete saatana pojad,
  Ärge murdke Kristuse väge!
  Dobrynya, hüppas draakonilt, hakkas rotte maha raiuma. Ta tegi seda kahe mõõgaga korraga ja poisi kiirete liigutuste tõttu tundus, et kohviveski töötab. Siit algas hävitamine.
  Lahingusse astus ka Oenomaus. Poiss haaras ühel rotil varvastega sabast kinni ja viskas teise vastu luud murdes. Siis ta laulis:
  - Minu suur jõud on suur,
  Ja ma ei alistu kunagi oma vaenlastele...
  Poisi rusikalöögist,
  Kuri rott lendab häbisse!
  Tõepoolest, poissprints näitab end lahingus väga sitke võitlejana.
  Dobrynya on ka võimas, lihaseline, kuigi kasutas poisilikke jalgu ja mõõku unustamata . Ja ta hakkas ilmutama silmapaistvat kuritarvitamise taset. Kui karm ja verine see kõik oli.
  Poiss osutus väga agressiivseks ja võitluslikuks, nagu ka teised noore armee võitlejad.
  Ja poisi paljas kand läbistab rottide pealuud otse läbi.
  See on tapja ja samal ajal on poisi huulil naeratus .
  Dominica kasutab oma maagilist jõudu järgmisteks muutusteks. Ja ta on äärmiselt aktiivne.
  Sõdalane hüppab püsti ja keerleb ringi. Ja nüüd lendab tema võlukepist taas energiavoog. Ja tabab orki.
  Puljas pruun karu muutub kohe šokolaadiseks vahukommiks. Kui suurepärane see on ?
  Margarita küsis naeratades:
  -Kas sa oskad halvaad teha?
  Dominica noogutas oma kuldset pead:
  - Muidugi ma saan! Ja see saab olema imeline!
  Ja neiu vabastas maagilisi laenguid nii kätest kui ka paljastest varvastest. Leegid tabasid orkide meeskonda. Ja terve jõgi mett voolas... Mesi oli kollakasoranž ja pritsis nagu surf.
  Margarita vastas naerdes:
  - Tead, see pole päris see, mida sa vajad!
  Dominica noogutas nõustuvalt.
  - Tõsi, mitte päris halvaa, aga ka üsna magus!
  Partisanitüdruk märkis:
  - Halva oli enne sõda haruldus. Kuid nad sõid mett isegi okupatsiooni ajal.
  lõi jälle jalaga , seekord rottide pihta, ja laulis:
  Parim kingitus on muidugi mesi,
  Poiss saab sellest muidugi aru...
  Isegi natuke - teelusikatäis,
  See on juba hea, rääkimata tervest potist!
  Margarita lõi ka jalaga, algul võlukepiga ja siis paljaste varvastega, jätkates:
  Aga kallis, see on väga kummaline asi,
  Iga asi kas on olemas või ei ole...
  Aga kallis, ma lihtsalt ei saa aru, mis on saladus,
  Kui see on olemas, siis on see kohe kadunud!
  Aga kui sa selle ära sööd, siis pole enam hädasid!
  Dominica võttis selle ja keerutas draakoni seljas ringi. Tema naeratus muutus nii kurjakuulutavaks ja samal ajal rõõmsaks. Tüdruk tundis enda sees kolossaalset jõudu. Ja siis tuli tema võlukepist välja laine. Ja korraga said paarist tuhandest rotist maitsvad kotletid kastmes. Ja veel üks võlukepi laine ja rotid muutusid kalaroogadeks.
  Pealegi oli nende lisand luksuslik, banaanide, ananasside ja muude väga maitsvate puuviljadega. Ja kõik on nii hämmastavalt maitsev ja imeline.
  Dominica laulis:
  Lisandid on imelised
  Tüdrukud on võluvad...
  Ja neli valgustit säravad,
  Löö orkile näkku!
  Margarita märkis vaimukalt:
  - Hea kokk teeb orkidest ja rottidest karbonaad ja seejuures söödavaid!
  Poiss Dobrynya võttis ja viskas raske munakiviga goblini otsaette. Ta torkas oma koljust otse läbi ja laulis:
  - Kui sa oled selline veidrik ,
  ma löön sind...
  Noh, mis siis, kui sa oled plikapea,
  Siis on aktiivne plaan valmis!
  . PEATÜKK nr 11.
  Dominika Dolfinova vend muutis oma nime. Ja nüüd nimetas ta end väga lahedaks - Caligulaks. Kas siis kurikuulsa keisri auks või jäljendades Dunnost rääkivas multikas ühe eesli nime.
  Ja nüüd otsustas kakluspoiss Caligula Dolphins, et tal on vaja minna oma õde otsima. Aga kust otsida tema kadunud inimest?
  Ja poiss pöördus ühe kuulsa maagia raamatu poole. Muidugi ei usaldanud ta igasuguseid selgeltnägijaid ja nõidu.
  Aga miks mitte proovida ka ise transsi minna. Pealegi pole ta isa inimene ja tal võivad olla omad maagilised võimed ja täiesti erakordsel tasemel.
  Poiss Caligula võttis delfiinid ja istus lootose asendis diivanile. Ja püüdis keskenduda. Noor filminäitleja ajas jalad risti ja ajas selja sirgu. Ja nii sukeldus poiss millessegi täiesti pöörasesse ja värvilisse, püüdes leida Dominicat.
  Teatrietenduse suurejoonelisust on raske kirjeldada. Kui eelkõige võitlesid päkapikud, orkid, goblinid... Kostüümietendus paljude igast rahvusest tüdrukutega ja erineva alastusega. Vaatepilt on oma originaalsuses kaunis ja muljetavaldav, eriti kui tüdrukud paljajalu kas kuumal liival või lumehangedel loksuvad.
  Nad ründavad, lüües mõõkade ja odadega erinevat tüüpi tankide soomust. Ja metallist koletised vastavad kuumade leegiheitjate joadega. Leegi temperatuur on madal ja karjuvad tüdrukud on vaid kergelt põlenud ja karjuvad südantlõhestavalt. Ja orkid möirgavad veelgi valjemini ja nende otsmik paugutab , põmm, põmm - mitmevärvilised konfetid murenevad löökidest.
  Ja ülevalt tormavad kaunistatud biplaanid, jättes endast maha uhkete rongide vanikud erinevate ilukaskaadidega.
  Kõige hullumeelsem, mis võib isegi katuse hingedest õhku lasta, on see, et fantaasiamaailm on segatud tõeliste ajalooliste tegelastega, kuigi kaugest minevikust.
  Stalin märkis sedapuhku ootamatult, loobudes tarbetust salatsemisest:
  - Luftwaffe on saavutanud lennunduses kõige arenenumad kõrgused. Isegi kui mitte
  Kui arvestada diskosid , siis TA-700 pommitaja, mis on võimeline kandma kuni viiskümmend tonni pomme, jättis tõsise mulje.
  Hitler irvitas:
  - Kuid 3200-millimeetrise kaliibriga püstoli ja kahesaja tonni rakettlaengutega " Superkoletis " on endiselt ületamatu sõjakunstiteos.
  Stalin pakkus seejärel toosti:
  - Joogem siis sellest, et suu nõuab igasugust kunsti peale sõjakunsti!
  Kõigi aegade ja rahvaste suur juht maitses mõnuga enne Jeesuse Kristuse sündi pitseeritud veini ja maailma füürer jõi üheksakümnekümnest puuviljast mahla. Mõlemad diktaatorid vaatasid monitoril, kuidas üles lendava raketi jälg selgelt üle taeva lõikas. Kuidas kuulda vene tüdruku rõõmsat häält:
  - Orbiidile sisenemine õnnestus.
  Ja äikeseline aplaus kõigilt tribüünidelt - see on tehtud! Inimene on lõpuks kosmoses ja seda tegid Maa suurimate rasside esindajad - venelased ja sakslased.
  Kogu taevas horisondist silmapiirini oli maalitud tuhandete vikerkaarevärvide ja miljonite varjunditega ilutulestiku sähvatustega, kui näis, et üle öise ruumi tindi levis vapustav napalm. Samal ajal muutusid üksikud leegitsevad supernoovad selgeteks pealdisteks - loosungiteks. Nagu: "Emamaa ja kosmos", "Edasi tähtedele", "Maa rahvaste liit"!
  See on tõesti mingi hullumeelsus. Tekkis justkui ülikosmiline ja fantastiline esitus. Mingi alternatiivajalugu, kus ei olnud sõda Kolmanda Reichi ja NSVL vahel ja see osutus väga lahedaks . Kuid nüüd ei näe see pehmelt öeldes väga hea välja.
  Ta peab leidma oma vanema õe. Ja see on poisi põhiülesanne, kes oli juba mitmes filmis mänginud ja oli väga nägus ja lihaseline, plaaditaolise lihasreljeefiga.
  Ja uus nimi Caligula oleks pidanud palju tähelepanu äratama.
  Poiss jätkas mediteerimist. Ja järsku nägin tüdrukut, ilusat nagu ingel ja lokkis juustega lehekullast. Ta ulatas poisile käe ja ütles naeratades:
  - Meil on teiega koos täita mitmeid olulisi missioone!
  Poiss Caligula küsis naeratades:
  - Ja siis ma leian oma õe, kes kadus kuhugi tundmatusse?
  Tüdruk raputas oma kuldseid juukseid ja vastas enesekindlalt:
  - Jah, see on võimalik. Kuid teie õde täidab nüüd rasket messiat - päästa kõik tugevama soo esindajad, kelle kohal ripub hävimisoht. Ja see on nii raske.
  Caligula Dolphins küsis:
  - Mis su nimi on ja kes sa oled?
  Tüdruk vastas armsa naeratusega:
  - Olen Margarita Koršunova, natside poolt üles pootud partisanitüdruk, kes on nüüd uues maailmas ellu äratatud. Ja see on minu saatus, teenida headust ja päästa inimesi.
  Poissnäitleja noogutas:
  - Ma mõistan sind väga. Niisiis, kas ootame mõnda lõbusat missiooni? Umbes nagu filmides, aga päriselt?
  Margarita noogutas:
  - Jah, nagu päriselt! Kuid meil on sellised võimalused, mida me ei peaks kartma.
  Delfiinide Caligulal ja pioneerpartisanil Margarital polnud aega vapustava vaatemängu üle arutleda ja vastu võtta ning nad sisenesid tõesti uude maailma ja lahingutransi seisundis!
  Margarita märkis:
  - Meil on nüüd terve armee. Ja saate aru, milline vastutus on teil ja minul!
  Caligula vastas enesekindlalt:
  - Muidugi mõistan! Ja ma loodan osutuda vääriliseks komandöriks.
  Ja poiss keerutas oma teravat mõõka.
  Võtsime kiirelt näksi ja tormasime vägesid ehitama. Nad oleks pidanud võimalikult kiiresti Itaaliasse minema ja paavstiriigi suled põlema panema.
  Sõjavägi asus Viinist teele trummide löögi ja suurte trompetimängu saatel. Jalavägi polnud veel jõudnud läheneda ja ratsavägi siples ringi. Paljud ratsanikud erinevatest riikidest, kes sisenesid Tsaari-Vene impeeriumi. See võimaldas jalamaid kümnete tuhandete kabjadega tallata. Tormavad kasakad ja kerge tatari ratsavägi tormavad edasi. Järgmine samm on Poola aadelkonna rikkalikult kaunistatud üksused. No elegantsed härrasmehed nägid välja, nagu oleksid nad kuninglikule paraadile kogunenud. Pealegi tahavad kõik oma riietuse hiilguses, alates kiivrist kuni rakmeteni, teist edestada. Seal on ka soomusrüüs Saksa rüütlid. Soomus on läikima poleeritud, kullatud või hõbedane. On ka erivormiga rootslasi ja soomlasi. Ratsutatud janitšarid ja spaagid, araabia ratsavägi.
  Ja palju rahvaste bännereid ja lipumaste ekvaatorist Põhja-Jäämereni. Ja kui palju trofeed ... Need on vallutatud jõud.
  Ja siit tulevad austerlased ja koos nendega sakslased. Läksime matkale vabatahtlikult. Ka Itaalia rüüstamise idee on suur kiusatus. Loodus on seal helde ja raha on palju! Nagu muud head, mida labidatega kokku saab.
  Caligula the Tomboy laulis:
  Meie armee on tugev
  Ta kaitseb maailma...
  Noh, mis siis, kui on sõda,
  See pole meie pool!
  Ja poiss trampis palja jalaga lompi. Muidugi olid tal jalas ainult lühikesed püksid, sest ta liikus lahingutransis nii kiiresti, et riided jäid ainult teele ja rebenesid.
  Margarita küsis oma sõbralt ja hävitajalt:
  - Või äkki hakkate tegelikult laulma? Pealegi on see täpselt sinu oma!
  Näitlejapoiss noogutas naeratusega, mis oli nagu hundikutsikas:
  - Mis sa arvad, ma ei saa?
  Ja delfiinide Caligula hakkas laulma;
  Oh, see maailm, sa oled nii kurb,
  Lihtsalt pisarate meri - ookean...
  Kus on hinge keskpäevane astraaltee,
  Surnud ulgumine unistas Eedeni jõudmisest!
  
  See sisaldab südamejääd, külmunud koorikuid,
  Ja kadedate kirgede põletav kuumus.
  Kui kalk, kes on lihalt isegi noor,
  Kurb ööbik mängib leinas!
  
  Nagu puutäi lima, rutiini vaim,
  Ja haua lagunemine muredest.
  Aga me saame hakkama, kui oleme ühtsed
  Viige inimesed mülkast välja!
  
  Hajutada universumi alatust,
  Needuste kustutamine on kohutav märk .
  Me ei saa kanda kannatuste ohjasid,
  Las kurat muutub tolmuks!
  
  Planeet heidab kiiresti oma ahelad maha,
  Orbiidilt see aga ei lahku.
  TO Suhtugem üksteisesse ausalt
  Siis tõuseb rahvas!
  
  Sa võid tõusta kartmata,
  Ära sunni teisi inimesi...
  Et pätt rasvaga ei ujuks,
  Et meie ema vanaks ei jääks!
  
  Joome selle eest natuke,
  Vein, mis on magusam kui mesilaste mesi!
  Olgu tegelikkuses probleeme ,
  Kuid arvete tund ei ole saabunud!
  
  Siis ehitame taevase paradiisi,
  Kõik lapsed naudivad igavesti.
  Me lendame nagu nool taevasse lendu,
  Helge unistuse täitumine!
  Laul lõppes ja sellega koos liikus võitluspaar Itaalia Alpide maastikult ...
  Mürsud plahvatasid ja tulistasid palju kaasaegsemad relvad. Siin on Port Arthur, legendaarne linn. Just tema langemine tähistas Romanovite dünastia ja kogu autokraatia kui terviku allakäiku. Kui see kindlus oleks seisnud, poleks nii mastaapset revolutsiooni toimunud. Kõige rohkem tegid nad pisut lärmi ja panid sirbid ja vasarad maha. Kuid just siinne lüüasaamine viis sündmuste ahelani, mis põhjustas Suure Oktoobrirevolutsiooni.
  Kas see on hea või halb? Üritus on kallis. Miljonid ohvrid ja väljarändajad, kuid hiljem kiirendas riik oluliselt oma arengut.
  Isegi kui väga kõrge hinnaga, vähenes Venemaa rahvaarv saja miljoni inimese võrra.
  Nagu öeldakse, ravis verelaskmine patsiendi terveks.
  Kuid nüüd on Port Arturi tagasi vallutades võimalus ajalugu tagasi pöörata ja järgida ainulaadset joont. Kui näiteks Romanovid säilitavad võimu ja isegi autokraatlikus versioonis. See on muidugi ulme, aga huvitav. Nii et tõesti, mis ootab Venemaad ees, kui tsarismi versioon säilib?? Stagnatsioon, või vastupidi, võit?? Kas absoluutse monarhia süsteem muutub tõhusamaks kui lääne demokraatiad, viimane on juba moes. Kahekümne esimese sajandi Venemaa ja lääne suhted on tõepoolest oluliselt halvenenud. Pärast seda sai moes otsida alternatiive lääne parlamentarismile. Ilmus mõiste: juhitud demokraatia. See on siis, kui formaalselt on vabad valimised, kuid tegelikkuses on nende tulemused ette määratud. Kuid selline valitsemisvorm on ebastabiilne ja võimul olev erakond piirab oma positsiooni säilitamiseks juba demokraatiat seadusandlusega. Ja siis läheb kõik diktatuuri poole, opositsioon kaotab juba esindatuse parlamendis.
  Ja siis käivitatakse repressioonide ja terrori mehhanism või, vastupidi, toimub revolutsioon, kas ülalt, nagu Gorbatšovi ajal, või altpoolt, mida samuti juhtus rohkem kui üks kord.
  Autokraatia aegses Venemaal on kõik lihtsam. Kuningal on absoluutne võim: hukata, armu anda, käskida. Tal on kõrgeim kohtu-, täitev- ja seadusandlik võim. On olemas monarhi määratud isikutest koosnev Riiginõukogu, kes ainult nõustab teda, ja on ametnikke, kes täidavad kuninga tahet.
  Riigiduuma piiras absolutismi monarhiat, jättes keisrilt seaduste tegemise õiguse ja osaliselt kontrolli eelarve üle. Kuid mis kõige tähtsam, just duumast sai erinevate vandenõude kasvulava ja rästik . See on selle negatiivne!
  Igatahes polnud isegi partisanitüdruk kuninga abistamise vastu . Margarita küsis kiusaja Caligulalt:
  - Nii et valik on selge, asume ründama!
  Terminaatori poiss vastas:
  - Muud valikut pole! Muidugi ründame!
  Ja algas kaos. Olles maagiliste võimete abil kiirendanud kuussada kilomeetrit tunnis, tungisid keerubipoisid, kes peaaegu ei pööranud tähelepanu mürskude plahvatustele ja kuulipildujalaskudele, vaenlase ridadesse. Õnneks oli ka ilm õnnetu, vihm ja pimedus. Kuropatkin pole inimesi veel rünnakule saatnud. Ja ta viis läbi suurtükiväe ettevalmistusi. Vastupidiselt levinud arvamusele ei olnud kindral ja endine kaitseminister loll. Kuropatkin püüdis sõdurite eest hoolitseda ja teaduslikult võidelda. See oli see, mis ta alt vedas. Otsustamatus, aeglus, soov kindlalt lüüa, tegutsemine malli järgi - jätsid vaprate jaapanlastega lahingu edust ilma . Seetõttu polnud vaja oodata, et Suvorovi julged rünnakud Port Arturit liikvel olles tabaksid. Paraku võitis Kuropatkin ainult seetõttu, et pärast Nogi korpuse surma ronisid jaapanlased, samuti koosseisu muutmata , ette, rünnates ees. Ja selle tulemusena lõid nad oma read välja ja veeresid tagasi.
  Kuid nüüd on Kuropatkin püüdnud nii mürske kui ka enda oma.
  See tähendab, et saate suurtükiväe tulistada isegi mitu päeva, arvutades, mis juhtub siis, kui jaapanlased lagunevad. Ja seda hoolimata asjaolust, et keiser Nikolai andis kategoorilise korralduse kohe kindlus tormi lüüa ja riigikassa jaoks hävitav sõda lõpetada.
  Siin on Kuropatkin muidugi kivi ja kõva koha vahel. Aga Port Arthur on võimas kindlus ja nüüd, kus jaapanlased on end sisse seadnud - proovi, võta!
  Kuid delfiinide Margarita ja Caligula, hakkides mõõkadega ja visates oma laste jalgadega paljaid varbaid, kuid nobedad kui propelleri labad, liikusid mööda bastione, puhastades need sõduritest. Kõigepealt on vaja teada valitsevaid kõrgusi ja siis on võimalik avada tee rünnatavatele vägedele.
  Samuraid tükeldades märkis Margarita vaimukalt:
  - Tavaliselt võitlevad nad progressi nimel, aga meie, selgub, võitleme taandarengu nimel!
  Caligula poiss irvitas:
  - Kas sa tahad öelda, et selle kindluse tagasivõitmine tugevdab autokraatia positsiooni?
  Ja ta viis läbi terve rea tehnikaid mõõkadega. Nii kanti tema mõõku.
  Ja poisi paljad jalad andsid lööke , mis murdsid pead, kaela ja luid.
  Margarita, lakkudes huultelt verd, mis käte ja jalgade kiiretest löökidest ohtralt laiali paiskus, kinnitas:
  - Vähemalt isegi nii! On ju selge, et monarh, kes võidab sõdu, saab populaarseks. Vähemalt mõnda aega. Siis unustatakse võit ja tavainimene ehk tavainimesed tõmmatakse banaalsesse töörutiini. - Partisanitüdruk ühe jalahoobiga , kes oli korraga maha löönud kuus jaapanlast ja kaks sai tugevast tõukest läbi nende enda tääk, lisas ta. - Võib-olla on see lihtsalt ajutine ajavihje!
  Ja jälle liigutas ta oma paljast kontsa, alistades viis tõusva päikese maa sõdalast, sealhulgas kolm ohvitseri.
  Paljajalu lühikeste pükstega poiss, kes hakkis jaapanlasi nagu kapsast, märkis Caligula loogiliselt:
  - Pärast võitu algab Venemaal kiire majanduskasv. See tähendab, et inimesed elavad paremini ja revolutsioonilised meeleolud langevad.
  Noor sõdalane lõi kahurit jalaga nii , et kümmekond samuraisõdurit lendas tagurpidi . Terminaatoripoiss lisas. - Inimesed märatsevad tavaliselt nälja tõttu!
  Margarita, sülitades suust välja lõigatud kolju luu, mis tabas kolme Jaapani sõdurit, nõustus vaid osaliselt:
  - Tegelikult see pole tõsi! Jah, revolutsioone ja rahutusi kannustab tavaliselt halvenev majanduslik olukord, kuid ... Dekabristid ei hakanud ju tegutsema omaenda vaesuse tõttu.
  Sõjapoiss Caligula, olles sooritanud liblika liigutuse ja lõikanud maha kümmekond jaapanlase pead, nõustus siis:
  - See on õige, mitte vaesuse pärast! - Noor sõdalane lõikas maha terve peotäie relvi ja lisas. - Alati pole kasulik kõhuga mõelda!
  Margarita parandas, jätkates jõhkrat tükeldamist, nii et jaapanlaste jäsemed hajusid:
  - Täpsemalt, kõhuga mõtlemisest pole kunagi kasu!
  Caligula oli nõus, tükeldades samuraid ja heites nende kiivriga päid eri suundades ning suure innuga:
  - Sul on sada protsenti õigus! Pole midagi vastu panna!
  Sõdalane ja tõeline pioneerpartisan ning pealegi kõige rahulikum printsess, kes sai selle tiitli teenete eest ühes maagilises maailmas, urises:
  - Ja me eemaldame endalt rasva! Olgu nii - banzai !
  Kahetsemata ja peatumata Caligula, mõõkadega hakkides ja jaapani keelt jalgadega murdes , isegi laulis:
  Mitte asjata ei saadetud mind Venemaale,
  Tooge teile armu!
  Lühidalt! Lühidalt!
  Ühesõnaga - ole vait!
  Ja pärast selliseid sõnu voolas veri veelgi ägedamalt. Jaapanlastest on muidugi kahju. Rahvas on töökas ja imetlusväärne, kuid on veskikivi alla langenud ja nüüd jahvatab. Mis saab - jahu või jahu, küsimuste küsimus!
  Paljajalu partisanitüdruk Margarita, kes andis sekundiga kümneid lööke ja ronis hüppeliselt, puistas kortsunud laipu järgmisele bastionile, teatas, liigutades jalga lõualuus järgmisele samuraile ja üllatavalt tabava aforismiga:
  -Sõda on alatu asi, mis on sooritatud kõrgete mõtetega!
  Caligula, poissnäitleja, kes liikus isegi oma tüdruksõbrast veidi kiiremini ja kelle paljast lihaskividega torsost uhus vihm vere ja luukillud minema, jätkas:
  - Sõda kurnab keha, kuid turgutab vaimu!
  Margarita lõi saltode kaskaadi, lõigates läbi jaapanlasi, ja laulis fraasi 20. sajandi seitsmekümnendate hittlaulust:
  - Rõõmsus, graatsia ja plastilisus! Üldine , tugevdav, jõuliselt julgustav, tõuse voodist ja tee võimlemist!
  Caligula Dolphins sundis löögiga lihast jalalt kubemesse Jaapani koloneli lendama läbi õhu ja lükkas kohe maha kaks tornil seisnud kuulipildujat. Mehaanilised koletised sülitavad inertsist pliid, kukuvad, peksavad omasid , niidavad ridu. Terminaatori poiss kummardus:
  - Vabandust, kitsasilmne , aga ma tahtsin olla esimene! Ja ma mitte ainult ei tahtnud, vaid ma tahan!
  Margarita, kes hüpates palja jalaga USA-s valmistatud kuulipildujatega järjekordset torni alla lükkas, märkis loogiliselt:
  - Kindlasti pole halb olla esimene, kuid nad ei tohiks palle küpsetada tagant!
  Poiss-näitleja Caligula, visates paljaste sõrmedega mürsku, plahvatas plahvatusohtlik shimoos, hajutades samuraid, ütles:
  - See, kes ööd ja päevad palle keedab, ei lase end elusalt ära süüa!
  Margarita itsitas ja hüppas ning lõi palja jalaga vastu kuulipilduja torni metalli. Roostevaba teras vetrub tagasi ja Jaapani ohvitserid lendavad tagurpidi, saapadega jäsemed loivades. Tõesti, nad nägid välja nagu putukad.
  Margarita rääkis ka siin:
  - Tramp oskab isegi kontsaga "saapa" jalga panna!
  Huligaan Caligula, kes samuti hüppas püssi välja ja pani kõik minema lendama, märkis:
  - "Saapad" ärge pange kingi kellelegi, kellel pole ajusid kingade poleerimiseks!
  Margarita vastas, pöörates uuesti ümber ja lõikades maha terve rühma jaapanlasi. Terminaatori tüdruk säras ka siin:
  - Kummalisel kombel on tipus palju ausaid inimesi, kuid nende seas on vähe neid, kes saavad karjäärikasvus hakkama ilma petliku kavaluseta!
  Caligula keerles nagu kokkukeeratud topp, lüües jaapanlasi maha ja raiudes maha ning kinnitas mõistlikult:
  - Poliitik mängib ausalt sama sageli kui kaevur valges kitlis kaevandusse laskub ja motiiv on sama: toetusi välja kaevata, et rikutud mainet pesta!
  Margarita vastas sellele, raputades juustest verd:
  -Poliitik, ta on elus valetaja ja tegudes silmakirjatseja, kuid surm on õiglane isegi selle kelmiga!
  Terminaatori poiss purustas Jaapani relva, purustades kahekümne Tõusva Päikese impeeriumi sõduri luud ja vastas:
  - Surm on aus selle poolest, et ta tuleb alati, kuid on meelevaldne oma külastuse aja valikul!
  Port Arthur on suur linn ja sellel on palju kaitseliine. Nii et kahjuks ja õnneks on võitlejatel piisavalt aega võidelda.
  Võitlejapoiss Caligula, tükeldades võitlejaid mõõkadega, visates isegi palja jalaga hävitamisherne, rebis samurai laiali, laulis:
  - Kuidas ma ei proovinud, kuidas ma ei pingutanud! Pole tähtis, kas keegi oli seal võitlemas!
  Margarita, lõigates ära järjekordse sõdurite haudme, kes surid välguna välkuva partisanitüdruku löökide all, märkis:
  - Ja mingil määral palume me ise kaklust. Lõppude lõpuks tunnista seda, Caligula, kas sa tahtsid Port Arturisse minna?
  Noor terminaator ütles ausalt:
  - Loomulikult! See oli mu kirglikum soov.
  Margarita, partisanitüdruk, lõikas jälle jaapanlasi nagu habemenuga maha, itsitas:
  - Nojah! Päästke Venemaa meie riigi sõdade tuhandeaastase ajaloo kõige ründavamast lüüasaamisest!
  Poiss Caligula lõikas paari kiiksuga maha kaks tosinat jaapanlast, parandas elukaaslast:
  - Kõige solvavam lüüasaamine oli võib-olla esimese sõja ajal Tšetšeeniaga.
  Margarita noogutas sellega nõustuvalt, isegi kiirendades hakkimisprotsessi:
  - Kahtlemata! Vastane, kellele kaotasime, on liiga nõrk! Seda Tšetšeeniat oli nii palju ja isegi pooled neist võitlesid meie eest.
  Tomboy Caligula naeris, püüdes oma partnerist hävitamisprotsessis ette jõuda:
  - Kuidas Moska elevandi peale haugub!
  Margarita märkis seda mõistlikult, raputades taas oma juustest lumivärvi luud ja veriseid puru kullapuistaga, jätkates vaprate jaapanlaste hävitamist, kes ei tahtnud alistuda, üha intensiivsemalt käte ja jalgadega:
  - Kui armee ja rahvas ei taha sõdida, siis juhtub selliseid imesid. Ja esimeses Tšetšeenia sõjas ja Vene -Jaapani sõjas.
  Delfiinide Caligula on sunnitud samuraid hävitades nõustuma:
  - Sul on õigus! Kahjuks ei taha Venemaa inimesed jaapanlastega võidelda. - Ja noor võitleja, jättes terve samuraide seltskonna maha lõigatud peadega, lisas:
  - Kuid meie isikus on ilmnenud imeline tegur, mis võimaldab meil ebapopulaarse sõja võita. See on isegi sümboolne, et sõjas, kus kuningas pole peas, aitavad keerubid!
  Margarita, sülitades huultelt verd ja visates palja tallaga mürgiseid nõelu, läbistades jaapanlase surnuks, märkis:
  - Ja ometi on meiepoolne kolmas sekkumine vajalik!
  Caligula poiss, olles jätnud teise rea tükkideks lõigatud laipu, küsis selles erilist kahtlust siiski:
  - Oled sa selles kindel?
  Port Arturis jaapanlaste hävitamist lõpetav noor sõdalane kinnitas ohates:
  - Merel on Togo liiga tugev. Ja milline komandör, täpsemalt mereväe komandör Roždestvenski, on kahjuks liigagi hästi teada. Lapsed on merendusstrateegiates ilmselt isegi paremad!
  Caligula, kes halastamata samuraid raiub, on sunnitud leppima ilmselgega :
  - Muidugi ei saa sellise inimesega nagu Rozhdestvensky võidule loota isegi pärast seitsme Argentinas ehitatud täiendava lahinguristleja saamist ja esimese Vaikse ookeani põhjast tõstetud eskadrilli laevade remonti. Eriti kui mäletate, et Tsushimas võitles viiskümmend üks Vene laeva ja uputati ainult üks Jaapani hävitaja!
  Margarita murdis erutusest relvatoru ja lisas veel nelja jaapanlase mõõgahooguga ja veel kolme terava nõelaga:
  Togo võib vapra admirali eskadrilli enne baasi jõudmist vahele jätta . Sellega seoses on Rozhdestvensky laevastiku positsioon äärmiselt keeruline.
  Caligula, kes lendas oma jalgadega sama krapsakas kui ahvil, veel üks mürsk, mis tappis jaapanlasi nagu maamiinid, irvitas:
  Nagu rootslane Poltava lähedal,
  Roždestvenski sattus hätta...
  Ta näeb julge välja
  Tegelikult on see vastupidi!
  Partisanitüdruk, jätkates kahekordistunud jõuga vaenlase purustamist ja jättes maha massi laipu, märkis loogiliselt ja arvutuslikult:
  - Kui te Jaapanit merel ei alista, võitlevad kangekaelsed samurai pikka aega ja Venemaa krooni riigikassa on juba tühi ja inimesed on äärel. Peame lahingu kiiresti kõlava võiduga lõpetama. Vastasel juhul toimub revolutsioon ja Venemaa jaoks võib-olla mittevajaliku ja isegi kahjuliku parlamendi tekkimine!
  Näitlejapoiss Caligula lõi Jaapani kindrali vastu küünarnukid ja pani ta kõrgustesse lendama ning samal ajal kukutas kolm maskiga meest , kes üritasid edutult primitiivset pommiheitjat kasutusele võtta. Terminaatori poiss ütles:
  - Kui on piisavalt aega, siis kuhu nad lähevad?
  Margarita, tükeldades jaapanlasi kildudeks ja veriseks segaduseks, märkis märgatava ärevusega:
  - Siin on probleem. Nüüd liigume niimoodi kindlusest kindlusesse. Aga meri?
  Tomboy Caligula naeris ja lasi silmadest välja sädeme, mis tabas laskemoonaladu. Toimus plahvatus, mis paiskas õhku terve pataljoni Jaapani sõdureid.
  Poissnäitleja karjus üle mürina:
  - Ei midagi erilist! Oma andmetega ujume hästi, me ei upu mõõkadega. Ta ujub lahingulaevalt lahingulaevale, puhastades tekid!
  Margarita, kelle mõõgad nagu terav habemenuga lõikasid maha arvukalt julgeid, kuid mõttetult surevaid sõdureid, naeratas vastuseks veelgi eredamalt teravate hammastega:
  - Sa oled kindlasti mõttehiiglane!
  Caligula of the Dolphins, kes lõi jaapanlasi, nagu oleks see arvutimäng, vastas ausalt:
  - Kui võtame mõtlemise kiiruse, siis tegelikult pole meil võrdset !
  Terminaatori tüdruk nõustus sellega ja et olla veenev, kõndis ta läbi terve pataljoni samuraid.
  Ja ta jättis endast maha verise jälje, millel olid jäljed tüdruku paljastest, tahutud jalgadest.
  Samal ajal teatas ta:
  - Ja kehade kiirus, mis on palju olulisem!
  Üheskoos ja sellise kiirusega kihutades peate suutma säilitada tasakaalu ja mitte ümber kukkuda. Enam-vähem õnnestub huligaan Caligula. Üldiselt, teoreetiliselt rääkides, ei tohiks põhiseaduseta autokraatiat Venemaal igavesti eksisteerida. Lääneriikide näide oma parlamentidega on liiga nakkav. Rääkimata sellest, et oligarhid tahavad oma võimu teostada mitte ainult majanduslikus, vaid ka poliitilises aspektis. Praegu on nad autokraatiaga enam-vähem sõbralikud ning tõenäoline võit Vaiksel ookeanil ja sellele järgnev laienemine Hiinasse tugevdab seda sõprust veel pikaks ajaks. Muide, Venemaa-Jaapani sõda on väga oluline ka pikemas perspektiivis. Kollase Venemaa loomine ja mitte ainult Mandžuuria, vaid ka teiste Hiina piirkondade kaasamine võib viia Taevaimpeeriumi lõpliku jagunemiseni. See tähendab , et kahekümne esimesel sajandil asuv võimas Hiina koloss, mis väidab end olevat suurriik ja globaalne hegemoonia, ei saa riigina eksisteerida.
  Ja suure tõenäosusega ei toimu ilma Oktoobrirevolutsioonita globaalse koloniaalsüsteemi kokkuvarisemist. Maailm saab olema ratsionaalsem ja turvalisem kui kahekümne esimesel sajandil, mil väikesel planeedil on üle kahesaja osariigi. Selle asemel tekib mitu impeeriumit, võib-olla isegi Vene omast saab võimsaim või vähemalt kõige ulatuslikum.
  Polegi nii raske ette näha, mis saab Jaapani üle võidu korral. Tõenäoliselt ei riski Saksamaa , kelle jaoks Vene armeest saab suur autoriteet, Venemaale sõda kuulutada. Kuid võib-olla tahab ta sõda ühel rindel, mis tabab Belgiat ja Prantsusmaad.
  Tsaar Nikolai on aga selline, et ta võib rünnata , nagu pärisajaloos juhtus, tagalasse. Vähemalt selleks, et agressiivsed sakslased liiga tugevaks ei saaks.
  Siis jälle Esimene maailmasõda. Venemaal võivad eesotsas olla Hiina diviisid ja võimas Vaikse ookeani laevastik, mis tuleb plussiks, aga ... Päris ajaloos sõdis Jaapan Antanti poolel, samas alternatiivis võib näidata Tõusva Päikese maa kättemaksusoov. Ja siis saame idas teise rinde. Ja see pole eriti tore .
  Lisaks ei saa oodata Vene armee olulist tugevnemist, võrreldes Reaalajalooga. Kuigi loomulikult võis kiire majanduse taastumine alata varem, mitte 1909., vaid 1906. aastal, ja olla veelgi järsem. Venemaa võit võib ju tugevdada nii välis- kui ka kodumaiste investorite usku valitsevasse režiimi ning kapitali sissevool oleks tegelikust suurem.
  See omakorda suurendab sõjaväe rahastamist. Kui tsaarivõim muidugi liiga enesekindlaks ei osutu. Eelkõige siis, kui tundub, et alistame kõik ja veereme nad asfaldile. Põhimõtteliselt ei ole Esimese maailmasõja tulemus antud juhul sugugi ilmne. Ja võib-olla tulebki siis, et kõik hästi laheneks, sekkuma neljandat korda.
  Kuigi põhimõtteliselt pole välistatud ka võimalus, et Esimest maailmasõda üldse ei tule. Antud juhul ... Kuidas edasised sündmused arenevad, on juba raske öelda. Kui kaua valitseb tsaar Nikolai II ja kes saab tema järglaseks? Tsarevitš Aleksei kahtleb, ta ei pruugi elada täiskasvanuks. Vend Mihhail ja tema lapsed? Võimalikud on nii see kui ka muud variandid.
  Kui kaua võib Nikolai II elada? Romanovite hulgas polnud pikaealisi, kuid üldiselt võis tsaar, kes jõi vähe ja ei suitsetanud, päris kaua elada. Ja kuigi talle omistati õrnust ja südamlikkust, ei olnud ta liberaal. Seega on ebatõenäoline, et keiser annab põhiseaduse ilma äärmise surveta. Ent Issanda teed on uurimatud. Kõik võib juhtuda nii, nagu kõige vähem oodatakse. Ja hunt muutub talleks ja tall hundiks!
  Ja nüüd on nad väliselt nii ilusad ja armsad lapsed - poiss ja tüdruk, üsna õrnas eas, koristavad linnust linnuse ja bastioni järel. Siin on näiteks peamine mägi lihtsa nimega Vysoka. Siit on näha kogu sadam koos esimese Vaikse ookeani eskadrilli remonditavate Vene laevadega, aga ka muud väljakud ja linnale lähenemised.
  Margarita, raiudes enesekindlalt maha arvukad ja veritsevad jaapanlased, käsib:
  - Kas me koristame selle ka ära?
  Võitlejapoiss Caligula, lõpetades mõõkadega viimast samuraid, vastas sarkastiliselt:
  - Muidugi koristame ja koristame uuesti!
  Ja paar kihutas kõrgustesse hävitaja kiirusel. Peame kiirustama. Märtsikuus pole ööd nii pikad ja päeval on isegi nende kiiruse juures ebatõenäoline, et arvukate musketite, see tähendab vintpüsside ja mis kõige tähtsam, kuulipildujate tabamusi täielikult vältida. .
  Hea, et automaate pole. Ja kuidagi rahulikum. Tõusev päike ei kiirusta hajutama pimedust vihma ja kõike täitva piimja udu eest.
  Hommikul on pakane ja jääkoor krõbiseb Terminaatori kuttide jämedate jalgade all, kes isegi tahtmise korral kingi jalga ei paneks - rebeneks. Ja nende jalad on ka relvad, mis pole halvemad kui kõige väledamad käed. Jääkoor krõbiseb, kuid ei sega üldse tippu lendamist ja seal hävitamist, sealhulgas üheteistkümnetolliste relvade teenindamist.
  Mis kasu on sellistest kohvritest? Kuid te ei saa suurte relvadega selliseid sihtmärke tabada, kuid kaitsmeid on väga lihtne puhastada. Margarita, visanud ühe plaadimängijaga tosin jaapanlast kuristikku, ulgusid nad kukkudes kohutavalt ja ütlesid:
  - Nii et showdown toimub lahedal viisil ...
  Terminaatoripoiss Caligula naeratas, viskas tosin vaprat Jaapani sõdalast kuristikku ja märkis mõnuga:
  - Isegi igav hakkab...
  Margarita lehvitas sellega, heites mahalõigatud pea kaarega oma partneri poole:
  - Pole hullu. See on veelgi tõhusam. Või tahaksid duelli nõidadega?
  supervõimed tal nüüd on, näris raudube nagu madu ja vastas:
  - Ma ei keelduks , kuid kahekümnendal sajandil on vähe võimalusi nende otsa komistada !
  Margarita, tükeldades veel kümmekond jaapanlast rebitud liha jaoks, itsitas:
  - Aga vaata, ninja!
  Tõepoolest, kaks tosinat mustas rüüs maskides võitlejat tormasid sõdalast ründama. Ja nad on relvastatud mõõkadega, kaks mõlemas käes. Inimeste jaoks liikusid ninjad hästi. Juba varasest lapsepõlvest oli tunda erakordset ettevalmistust ja metsikut treeningut. Mida saab aga tegelikult keerubidele vastandada? Kiirusevahe surematute, maagia abil ülespumbatud laste ja inimeste vahel on liiga suur. Ja ninjad, kuigi hästi koolitatud võitlejad, on siiski inimesed.
  Margarita lõikas neist kaks korraga käreda tuuleveskiga maha ja lõi kolmanda oma palja, tütarlapseliku, elegantse, kuid surmava jalaga kubemesse nii, et too lendas üle viiekümne meetri üles ja rebis tornist lipumasti. Margarita võitles talle loobitud tähtedega ja jätkas liikumist, raius maha veel kolm ja tappis neljanda, visates varvastega kolm pistoda. Ninja pääses kahest eemale, kuid kolmas, mööda katkist trajektoori lennates, maandus otse südamesse.
  Võitlusesse astus ka toompoiss Caligula. Ta lõikas lilla äärisega ninja pooleks ja vallandas veelgi kiirema rünnaku, mis lõi peast maha nende maskides meeste pea, kes üritasid tema paare rünnata.
  Mustad nähtamatud mehed ei andnud alla, kuid olid liiga aeglased, võrreldes neid rünnanud poisi ja keerubitüdrukuga. Neil polnud üldse võimalust.
  Margarita laulis kiire kummituse vastupandamatus liigutuses isegi:
  - Sa unustad mind varsti, lähed Sheoli nagu märg vihm! Teised inglid teenivad meid ja sina lähed Draculaga kirstu!
  Ninja kukkus tükkideks raiutuna, pritsides verd nagu küpsed arbuusid kliki alla. Ja nad ei lõpetanud ründamist. Aga ... Kõik kakskümmend kolm suurt võitlejat langesid lahingus. Pärast seda asus suurepärane paar relvade juures ellujäänud teenijate lõpetamisele...
  Udu oli juba hakanud hajuma ja Päike hakkas tugevamalt paistma. Ja vaprad sõdalased liikusid teisele kaitseliinile. Rünnak polnud veel alanud ja me pidime ise võitlema. Võitlejad ei tundnud aga veel tõsist väsimust, vaid tahtsid lihtsalt süüa. No hakkasime jälle toorest hobuseliha sööma. Lõppude lõpuks pole inimesi.
  Terminaatoripoiss Caligula, visates palja jalaga nõela, läbistades sellega mitu jaapanlast, rääkis:
  - Kõige raskem orjus on olla mao ori - peremees on halastamatu, hoolimata tühjusest või täiusest!
  Margarita nõustus sellega, jätkates endiselt roomavate samuraide mahalõikamist nagu lugematu arv jaaniussi, kes laineliselt imbusid . Jaapanlaste seas oli väga noori, umbes kuueteist- või seitsmeteistkümneaastaseid poisse, ja neid oli nii ebameeldiv tappa. Ilmselt on Tõusva Päikese Maa võimud kõik oma varud sõjapidamiseks kokku kraapinud. Kuid Kuropatkin, kellele kõik sülitasid ja sülitasid, hoolitses ikkagi sõdurite eest ja kaotas palju vähem kui jaapanlased. Ja selle eest tuleks talle au anda. Ja järk-järgult võitlesid Jaapani üksused paremini ja Venemaa Euroopa osast saabusid värsked, hästi väljaõppinud jõud. Sealhulgas vahirügemendid.
  Partisanitüdruk arvas, et midagi sarnast juhtus Teises maailmasõjas. Suured sakslased edenesid ja saavutasid edu, kuni nende eliitüksused olid täielikult või peaaegu täielikult välja kukkunud. Pärast seda ei suutnud nad Punaarmeed ohjeldada.
  Tõsi, peab ütlema, et nokauti said ka Punaarmee staabiüksused. Ja see osutus tõepoolest probleemiks.
  Margarita tormas lahingusse sõnadega:
  - Jumal ei anna sind alla, siga ei söö sind ja kurjad draakonid võetakse kinni!
  . PEATÜKK nr 12.
  Dominica naasis Draakoniakadeemiasse vaid mõneks ajaks. Ta õppis jälle kiiresti mitukümmend loitsu ja mõned keerulised sõnad.
  Siis mängisid kolm tüdrukut: päkapikk, hobit ja naistroll, temaga võlukive kõrgemale viskamas.
  Dominica võitis neid. Ja kivid ise särasid väga eredalt ja sädelesid nagu kastepiisad nelja valgusti kiirtes.
  Pärast seda kinkisid tüdrukud nõiad talle kummastki jalast kaks kividega sõrmust, et sõdalane saaks oma loitsu tugevdada suure eesmärgi nimel: tugevama soo päästmine.
  Nüüd olid peaaegu kõigil näitlejanna paljaste jalgade varvastel, välja arvatud väike sõrm, võlurõngad. Ja ta muutus maagias veelgi võimsamaks kui varem. See on tegelikult tüdruk, kes suudab linna hävitada ja palee ehitada.
  Ja nii õppis ta kiiresti veel sada loitsu ja puhkamise asemel istus ta karvasele vaibale. Ta sukeldus lootoseasendisse ning peaaegu kohe tema vaimne olemus ja hing ning keha topelt leidsid end paralleeluniversumist koos võitleva meeskonnaga, kuigi väliselt noored.
  Lastearmee võitlejate kvarteti juhtimisel jätkas kurja nõia Bastinda riigis võitlust rottide hordidega .
  Esimesed lihasööjate näriliste rühmad hukkusid või muutusid läbi.
  Siis ilmusid välja põllud, kus töötasid õnnetud lapsorjad. Neid jälgisid korralike metssigade suurused suured rotiülevaatajad. Nad hoidsid piitsa käppades ja piitsutasid poolpaljaid poisse ja tüdrukuid.
  Dominica oli nördinud:
  - Kui halb on, kui lapsed kannatavad!
  Ja vihases tulistas ta mitu välgunoolt rottide pihta ja neist said suured šokolaadiga kaetud vanaemad.
  Lapsorjad kiljusid üllatunult ja tormasid siis sellise isuäratava ja lõhnava toidu juurde. Ja rebigem sellest tükid ära.
  Dominica vehkis uuesti võlukepiga ja tegi taas muudatusi, muutes õelad rotid maitsvateks roogadeks, tuuseldes:
  Lapsed, need on tähed taevas,
  Niitudel kasvavad lilled...
  Planeedil on rõõm,
  Kaunid unenäod lähevad õitsele!
  Margarita, kes oli samuti seotud muutustega, märkis loogiliselt:
  - Sinus on suur sisemine soojus ja lahkus!
  Järsku ilmus nagu jack-in-the-box välja hiiglaslik dinosauruse moodi rott. Ta avas suu ja karjus midagi kõrvulukustavat.
  Mõlemad tüdrukud on nõiad, kuidas nad lasevad tema pihta välku ja pulsareid ning võlukeppidest ja rõngastest paljaste jalgadega. Ja ühendatud energiavoog tabas tohutut, kahekümne viie meetri kõrgust koletist. Ta kukkus kokku ja pöördus kohe ümber, et näha pikal laual palju erinevaid, rikkalikke ja mitmekesiseid roogasid. Ja siin olid muu hulgas kuldsed veiniklaasid väga erinevate jäätistega.
  Orjalapsed hakkasid ümberringi töölt loobuma ja vihatud rotte ründama ning sirpide, kõplade ja muude põllumajanduslike esemetega tükeldama.
  Ja neis oli nii palju raevu. Mässulised poisid hakkasid isegi entusiastlikult laulma;
  Kes iganes on orjuse pimeduses , võtke mõõk oma kätesse,
  Ja ärge taluge alandatud häbi ...
  Su vaenlane ei ehita vundamenti verele,
  Sa langetad talle õnnetu lause!
  
  Poissi peksab kuri piits,
  Timukas piinab teda kurja rotiga...
  Kuid kuri piinaja muutub laibaks,
  Ärge kuulge enam tüdrukuid nutmas!
  
  Ära ole ori, alandatud tolmu sees,
  Tõstke pea kiiresti...
  Ja kauguses on elfinism,
  Ma armastan Solntsust ja Spartakit!
  
  Olgu universumis helge maailm,
  Milles jääb õnn inimestele igaveseks...
  Ja lapsed peavad seal rõõmsat pidu,
  See kuningriik ei ole verest, rusikatest!
  
  Usume, et kogu universumis on paradiis,
  Me valdame ruumi ...
  Selle kohta, sõdalane poiss, julge,
  Et siin ei oleks õudusunenägu ja kurja häbi!
  
  Jah, me oleme orjad, kes oigame rõhumise all ahelates,
  Ja põlev piits piitsutab meid ribidesse...
  Aga ma usun, et me tapame kõik ork-rotid,
  Sest mässuliste juht on väga lahe!
  
  Sel tunnil on kõik poisid mässanud,
  Ka tüdrukud on nendega sama asja pärast ...
  Ja ma usun, et nad annavad soltsenismi,
  Me viskame maha vihatud ikke!
  
  Siis kostab võidu sarv,
  Ja lapsed õitsevad hiilguses ...
  Muutused ootavad meid õnnes,
  Eksamid, kõik perfektsete hinnetega sooritatud!
  
  Usun, et me saavutame sellise ime,
  Et saab olema tõeline valguse paradiis...
  Vähemalt kuskil on nõid alatu Juudas,
  Mis ajab poisid lauta!
  
  Meile, orjadele, pole allilmas kohta,
  Me saame kuradid pragudest välja ajada...
  Paradiisi nimel, mis on Issanda püha,
  Kõigile vabadele rõõmsatele inimestele!
  
  Olgu rahu kogu alammaailmas,
  Olgu õnne ja püha päikest ...
  Me tulistame vaenlasi nagu laskegaleriis,
  Nii et ainult üles ja mitte sekundit alla!
  
  Jah, uskuge mind, meie jõud ei kuiva,
  Temast saab taevatee universumisse...
  Ja mässuliste armee haugub valjult ,
  Vaenulike rottide uputamiseks!
  
  See on kui rõõmus, õnnelik,
  Ümberringi kasvab rohi nagu roosid...
  Meie poiste meeskond
  Välimus on kindlasti mägikotka oma!
  
  Võit saab olema kindel,
  Ehitagem, ma usun, ausalt öeldes oleme Eeden...
  Kogu õnn, rõõm igal planeedil,
  Ja te pole punakael , vaid lugupeetud härra!
  See on tõepoolest hümn ärganud orjadest, kes purustavad rotte ja orke.
  Samal ajal lendavad Dominica ja Margarita draakonitel, sõjaväe ees, lossi.
  Kaks nõida, kes on kiired ja sädelevad võlukeppide ja talismanidega sõrmustega paljastes jalgades. Millega nad viivad läbi vapustavaid transformatsioone. Ja selles, et nüüd üritavad teised ohtlikumad tiivulised rotid neid rünnata, pole midagi halba.
  Näriliste lennundus pole naljaasi. Kuid tüdrukud tabasid neid oma maagiliste jõududega ja loitsivad. Ja koletiste asemel ilmub suhkruvatt. Nii magus ja lõhnav.
  Lisaks muutuvad osad tiivulised maasikateks. Mis on nii küps ja särab rubiinidest ja topaasist.
  Ja veel mõnest tiibadega ahvist said õhupallid.
  Oenomai ja Dobrynya astusid lahingusse ka draakonitega. Nad hakkasid oma kolleege mõõkadega maha raiuma, mis on suhteliselt lihtne ja arusaadav. No ja draakonid ise, kui nad võtavad ja tulega leegitsevad. Ja nad kõrvetavad tiivulised ilma kahetsuse ja kahtluseta.
  Oenomaus märkis vaenlast maha raiudes:
  - Näete, see saab olema väga naljakas ja lahe!
  Dobrynya märkis naeratades:
  - Jah, seda ei saa sõnadesse panna!
  Ja kangelaspoiss lasi vaenlase pihta väga terava ja surmava nõela. See tabas rotile otse silma ja põrkas kokku teise närilisega. Siit sai alguse kaos.
  Oenomaus laulis:
  Rotid on väga lahedad
  Nad võivad isegi tamme närida ...
  Sinu aju on raske näha,
  Ja keerdud on nagu niit!
  Dobrynya nõustus sellega:
  - Jah, rotid närivad igasuguseid vastikuid asju!
  Margarita pilgutas silma. Talle meenus, kuidas partisanipoiss Andreika tabati. Ja ta suleti külma keldrisse, mis oli täis rotte. Ja närilised hammustasid poisi paljaid jalgu, olles külmast tuimad. Andreika võitles terve öö rottidega ega maganud. Ja hommikul viidi ta ülekuulamisele ja esmalt puistati poisi A jalgade haavadele soola . See oli väga valus ja Andreika hakkas karjuma . Ja nad löödi teda ka okastraadiga.
  Kuid partisanipoiss kaotas valušokist teadvuse, kuid ei öelnud midagi.
  Margarita suutis Andreika põgenemise korraldada. Ja see oli tema saavutus. Poiss suutis valust jagu saada ja vigastatud, hammustatud jalgadel lahkuda. Ja selle eest au talle.
  Partisanitüdruk peksis rotte ja laulis suure entusiasmiga:
  Mu relv on nagu vanem vend
  Laseb väga täpselt, täpselt...
  Lõppude lõpuks on tüdrukul kuulipilduja kõhus,
  Kuigi mõnikord on elu nagu puur!
  
  Olen tüdruk, kes pole tugevam
  Hunt ja tiiger ühes katses...
  Kuid sõna pole varblane,
  Kui ma olen oma armastatuga, siis ma usun, et koos!
  
  Kumma pääsme ma juba võtsin,
  Iraan tungis mägedesse...
  Ta vallutas palju erinevaid riike,
  Ei, ma ei saa rahulikult diivani ääres istuda!
  
  Tõenäoliselt ei saa te sellest aru,
  Mida tähendab võidelda fanaatikutega...
  Kirjutage see oma märkmikusse,
  Ja õppige korralikult võitlema, kutt!
  
  Minu kodumaad pole olemas, usu mind, julgem,
  Ta sädeleb nagu hele rubiin...
  Kuigi on miljoneid kuradioksi,
  Me saavutame ikka koha taevas!
  
  Issand kaitsegu mind
  suur rüütel, Kõikvõimas...
  Tüdrukul on võimas liha,
  Ta lööb kirsi täpse löögiga maha!
  
  Keegi ei saa mind võita
  Ma olen tüdruk, kelle nimi on legions!
  Ka karu kummardub mu jalge ees,
  Ja vahtrad annavad sulle varsti kulla!
  
  Härmatis, jookseb paljajalu läbi lume,
  Lumekuhjad, tead, ära hirmuta tüdrukut...
  Ma teen oma vastasele hoogsa soengu,
  Nad tunnevad mind ära nagu hurt!
  
  Ma sündisin varakevadel,
  Nii punane, nagu oleks see bänner...
  Tegelane on väga hurt , vagur,
  Ja mu südames põleb kuum leek!
  
  Jah, te ei leidnud ilusamat tüdrukut,
  Ta kingib kõigile ohtralt armastust...
  ei näe isegi kahekümnene välja,
  Aga ta lööb isegi väga kõvasti!
  
  
  Seetõttu kummardage tüdruku ees,
  Ja suudle ta paljaid jalgu...
  Rüütel tormab üles nagu nool,
  Meil ei ole probleemi lahendamine keeruline!
  Partisanitüdruk laulis väga hingelt. Kõik lendavad rotid on muutunud. Mõned suhkruvatis, mõned popkornis, mõned kaerahelvestes või seebimullides. Ja mõned kangelaspoisid häkiti triviaalselt surnuks või draakonid põletasid nad tulega. Need olid tõepoolest muffinid ja praetud mõnusad lihavad karbonaad.
  Dobrynya võttis ja lasi varvastega nõela välja ning see läbistas tiivulise prussaka, kinnitades selle kiviseina külge. Ja see osutus nii lahedaks ja lahedaks.
  Prussakas süttis ootamatult ja selle asemele ilmus muljetavaldav teemantkee.
  Dobrynya laulis:
  Ja kui ma nägin barbelit,
  Ai, ai , ai!
  Poisid jooksid oma raha eest,
  Ärge lükake edasi!
  Poiss Enomai vastas:
  - Vau! Kui hästi see välja tuli. See on pärl.
  Dobrynya röögatas ja möirgas:
  - Me saame kõigega hakkama, härrased, me oleme juba pikka aega külvanud, kuhu?
  Dominica säutsus vastuseks ja muutis ka tosinast tiivulisest prussakast, mis lossi pahaendelisest tornist välja lehvisid, terveteks juveelide tähtkujudeks. Ja kuidas see imeliselt sädeleb ja sädeleb, nagu jääpurikad neljal päikesekiirt välja saatval valgustil.
  Margarita märkis naerdes:
  - Usun, et hea võidab kurja!
  Enomai märkis naeratades:
  -Hea ja kuri on suhtelised mõisted. Siin on rott, see on ka elus ja me tükeldame ta ära!
  Dobrynya märkis:
  - Ja taimed? Samad juur- ja puuviljad on ka elus ja neid ka süüakse ja sellest on kahju!
  Dominica säutsus:
  - Nii see juhtub, nii see juhtub,
  Kumbki neelab teise korraga!
  Möirganud tüdruk-näitleja võttis selle ja lasi maagia paljaste jalgade alt välja. Ja roti koljuga torn muudeti. See sai kullatud ja peal sädeles roos rubiinidest.
  Margarita märkis vaimukalt, paljastades hambad ja saates paljaste varvaste vahelt mõrvarlikke ja hävitavaid kiiri. Ja maagia töötas. Ja peksti mõrvarlik ja hävitav, mis muutus kohe loovaks ja õitsenguks.
  Taas voolasid lossist välja orkid ja goblinid . Ja nad ronisid tõelise hordina . Mõned tokerjas karud kandsid terasest soomust. Ja need on väga läikivad soomused, odade ja kirvestega.
  Dominica märkis hambaid paljastades agressiivselt:
  - Nüüd on see jube hord juba sisse ronimas . Kas me kohtume nendega millegi surmavaga?
  Margarita märkis pahatahtliku naeratusega:
  - Jah, loomulikult saame seda teha!
  Ja nõiatüdrukud võtsid ja lasid oma maagilised pulsarid orkide ja goblinide poole.
  Poiss Dobrynya märkis:
  - See pole halb, kuid me peame andma sõdalastele võimaluse võidelda .
  Ja tõepoolest, tuhanded mässulised lapsed jooksid lossi erinevatest suundadest. Paljudel neist, eriti poistel, olid ketid seljas. Mõned poisid töötasid, püstitades nõid Bastindale monumente ja skulptuure . Mõned kujud kasvasid kuni saja meetri kõrguseks ja nende kohal kõrgus vaid hiiglaslik loss.
  Kaks tugevamat, kuigi mitte kõige suuremat poissi, vikont ja Phoenix, võitlesid teistest ees, pannes närilisi maha.
  Orkid hakkasid omakorda ka vibudest tulistama. Kuid nõiad lõid neid kõvasti. Kui rotte oli suhteliselt lihtne tappa, kuigi nad olid paksud ja suured, mõjutas see nende liikuvust. Siis on orkid tugevamad võitlejad ja goblinid on lihtsalt hiiglased.
  Phoenix märkis:
  - Ma võitlesin Kartausega . Nii et tema võitlejad olid väledamad!
  Viskontvõitleja laulis:
  Ma armastan kohutavalt sõda
  Võitleb nagu kukk...
  Ja käsivõitluses,
  Ma võitlen kahe koletise eest!
  Phoenix märkis naeratades:
  - Jah, ausalt öeldes on see suurepärane ! Kuid me oleme harjunud tuhandete kaupa koletisi tapma.
  Ja nii tapsid kangelasepoisid goblini. Ja ülejäänud koletised olid juba osaliselt muudetud mitmesugused toidud ja maiustused. Kuid üks goblin tootis sellist jäätist smaragdist nikerdatud veiniklaasis.
  Ja peal on hunnikutes mitmevärvilist jäätist, šokolaaditükke, suhkrustatud puuvilju, maasikaid, pistaatsiapähkel ja nii edasi, väga isuäratav.
  Sõdalased lapsed karjuvad rõõmust. Jah, see tuli tõesti ülimalt maitsev ja lummab silmi.
  isuäratavaks muutmise suhtes agressiivse karte ja avaldas:
  - Mõnes mõttes on maagia parem kui loomulik protsess, eks?
  Dominica nõustus:
  - Jah, kahtlemata loome midagi ilusat ja maitsvat. Aga miks on siin tuhandeid orje ja nad kõik on lapsed ja täiskasvanuid pole silmapiiril?
  Margarita vastas naeratades:
  - Kohaliku maagia mõju. See on päris tugev. Ja tõepoolest, tuleb välja, et siin maailmas on ainult väikelapsed. Kuid ärge muretsege, ainult kohalik õhk ei muuda teid väikeseks tüdrukuks.
  Dominica küsis üllatunult:
  - Ja miks?
  Partisanitüdruk vastas:
  - Ja kapsapea kohta!
  Kurjade orkide ja goblinide pealetung hakkas nõrgenema. Mõned neist tapsid lapssõdalased ja enamik neist muudeti kauni paari tugeva maagia mõjul. See on tõeline maagia, mis varjutab Dunnol olnud võlukepi.
  Dominica märkis armsalt muiates:
  Arvestamise aeg on kätte jõudnud,
  Saime orkile silma...
  Vastuseks muutus ta nagu pirukas,
  Ja ta palus hammast!
  Ja tõepoolest, sisse Igasugused maitsvad maiuspalad muudetakse orkideks ja goblinideks.
  Ja lapssõdalastel on see hea meel. Ja rotid hävitatakse ilma probleemideta . Kuid nende löökidest hakkasid taas ilmuma maitsvad road. Ja muud maitsvat ja uskumatut.
  Ja rotid muudetakse kiiresti millekski kasulikuks ja söömiskõlblikuks.
  Partisanitüdruk Margarita hüüdis:
  - Võib-olla läheme nüüd lossi endasse!?
  Tüdruknäitleja märkis:
  "Ja seal võib meid ees oodata varitsus." Siiski oleme selleks valmis!
  Margarita naeratas ja vastas:
  - Olen pioneer, mis tähendab, et olen alati valmis!
  Nüüd on lapsorjad lossi sisse murdnud. Nende paljad jalad trampisid mustal marmoril. Toas võitlesid nad orkide, goblinide ja rottidega. Ja nad raiusid need maha, nagu oleks neil mõõkade asemel lõikurid. Siit algas lõikamine.
  Poisid võitlesid eriti ägedalt mõõkadega. Ja tüdrukud eelistasid tulistada vibudega. Õnneks suutis Margarita sirbid ja motikad ehtsateks vibudeks muuta. Ja nad tulistavad terveid noolepakke, läbistades rotte.
  Dominica märkis vaimukalt:
  - Tapjaraja teravad nooled, olge lahedad, mu lapsed.
  Järsku lendas tornist välja nõid Bastinda ise. Ta nägi välja nagu umbes kolmekümne viie aastane naine ja keerles ringi nagu topp. Tema juuksed on mustad, lokkis ja ta ise hoiab kinnastes kätes kaht võlukepi.
  Nõid lendas mootorrattaga ja tema jalas olid kannustega saapad.
  Bastinda võttis selle ja möirgas:
  - Ma austan tugevaid
  Ja ma solvan nõrgemaid...
  Ma olen suur kuri
  Aga sina, paljajalu?
  Dominica säutsus vastuseks:
  Minu seadus on lihtne
  Ma alistan need, kes on kurjad...
  Kes on nõrk, seda ma aitan,
  Ma ei saa teisiti!
  Bastinda võttis võlukeppidest, justkui lööks ta Dominicat pulsaridega. Nii et ta vilistas vastuseks. Ja pulsarid muutusid kohe kookideks ja kukkusid näitlejannale, määrides teda põhjalikult.
  Vastuseks vabastas Dominica raevukas oma võlukepi ja paljaste varvaste vahelt tohutu pulsari.
  See lendas mööda, kuid Bastinda suutis põgeneda ja teda tabas lossis voolus. See süttis peaaegu koheselt ja hakkas muutuma. Ja kurjakuulutava lossi asemele kerkis kõige luksuslikum palee - täielikult ja kohe.
  Bastinda heitis talle pilgu, pilgutas silmi ja jooksis minema. Täpsemalt lennata minema. Ja tuline saba jäi tema taha.
  Dominica ja Margarita tormasid talle järele. Mõlemad nõiad jäid kiiruses selgelt maha.
  Siiski on lendav mootorratas palju kiirem kui draakonid.
  Nõiatüdrukud hakkasid Bastinda pihta tulistama . Kuid aeg-ajalt ta hiilis kõrvale või asus kaitse alla. Pealegi suurendas mootorratas väga kiiresti vahemaad, viies ta võluväel lasketiirus välja.
  Dominica märkis:
  - Ta kaotas oma riigi, alamad ja võimu. Niisiis, me ei vaja seda praegu!
  Margarita märkis:
  "Kui ta varastas ja võttis ära kollase roti artefakti, on meie võit väärtusetu!"
  Tüdruknäitlejanna, napsates oma paljaste päevitunud jalgade varbaid, teatas enesekindlalt:
  - Kuid tuhanded lapsed said vabaduse! See on ka midagi väärt!
  Partisanitüdruk nõustus:
  - Õige! Pole ime, et me töötasime.
  Tõepoolest, rotid muutusid lõpuks ümber ja tapeti, nagu ka orkid ja goblinid. Nii saavutati suur võit.
  Paljud tuhanded lapsed - poisid ja tüdrukud - kogunesid väljakule ja skandeerisid, trampides oma paljaid jalgu:
  - Au kangelastele! Au vabastajatele! Alla orjuse!
  See oli suurim võit rottide riigis. Ja siin on nii palju vapustavat ja õhulist kraami.
  Margarita rääkis esimesena. Ta, tantsides , võttis selle ja laulis ning tema laul oli partisanitüdruku laul:
  Meie, vaesuse ja suve pai lapsed,
  Sündis majakeses vihma käes...
  Las lauldakse tüdruku unistust,
  Millal me jälle kuuma lahingusse läheme!
  
  Sattusin Elfxiki juhuslikult,
  Ja mu kodumaa, Püha Venemaa...
  Minu saatusega, täiesti erakordne,
  Ma võitlen kodumaa õnne ja armastuse eest!
  
  Ja pole enam ilusat Venemaa kodumaad,
  Kas olete selle poolt võitle selle vastu ja ära karda...
  Ja universumis pole õnnelikumat riiki,
  Sa oled universumi valguse tõrvik, Rus!
  
  Ma lähen sinu pärast läbi tule ja vee,
  Pioneerid on harjunud võitma...
  Oleme inimestele alati meeldivad,
  Sest armee jõud on piiritu!
  
  Lähme rünnakule isamaa eest,
  Võimsa, raevuka hurraa kisa all...
  Hitler saab oma tasu lõpuni,
  Ajame natsid õuest välja!
  
  Mu isamaa on kangelasi täis,
  Ja Stalin on suur hiiglane...
  Pioneerid marsivad formatsioonis,
  Kõikvõimas perekond, meie Issand, oh üks!
  
  Valguse ja hea elu nimel,
  Me võitleme vapralt, lapsed...
  Lõppude lõpuks elab põlvkond kommunismi all,
  Uskuge mind, lootust ei saa meilt ära võtta!
  
  Me armastame oma kodumaad, poisid,
  Tahame sind pilvedest kõrgemale tõsta...
  Fašism saab tugeva kättemaksu,
  Pioneeridelt, vapratelt kotkastelt!
  
  Me saavutame selle, ma usun, et me võidame varsti,
  Kuigi fašism on salakaval ja julm...
  Vanaisad on meie üle uhked,
  Ja Svarog viib teid lahingusse!
  
  Meie vapra Isamaa auks,
  Kõigeväeline Issand ise tõusis ristile...
  Me ei kahetse oma elu Venemaa pärast,
  Taevast kõlagu vali hääl!
  
  Võitle meie kodumaa au eest,
  Lojaalsed võitlejad armastavad teda ...
  Te olete hundipojad, mitte argpüksid jänesed,
  Isegi rüütlid on väga uhked!
  
  on võimalik kuu varahoidlast kätte saada,
  Püüdke haugi, suurt säga ...
  Suur Lenin tõusis vabaduse eest,
  Paneme hoone elama!
  
  Perekonna nimel ehitage püramiide,
  Ja laevad, mis rebivad taevavõlvi...
  Ja Hitler tapab naljatledes võitlejad ,
  Kõigeväeline suri ja tõusis üles meie eest!
  
  Sa oled kallis, vallatu Lada,
  Sinu poolt sündis suur valge jumal...
  Ja me peame teie eest vapralt võitlema,
  Aidaku Kõigevägevam sul elada igavesti!
  
  Armasta, austa Jumalat Jeesust,
  Ta on vene mees, meiega igavesti...
  On aeg ornament oskuslikult tikkida,
  Olgu aastad igavesti rõõmu täis!
  
  Minu püha Venemaa suurus,
  Võimeline alistama vastaseid ...
  Kuigi naised karjusid hirmust,
  Me saame draakoni murda!
  
  Püha kodumaa auks, uskuge mind,
  Vene jumala Kristuse nimel...
  Ehitame varsti suuri kirikuid,
  Kõnnime oma teed päris lõpuni!
  
  Armastus, usu mind, ei tea tarbetuid sõnu,
  Selles pole enam asjatut igavust näha...
  Las Kain hukkub allilmas,
  Ja Abel laulab jälle oma laulu!
  
  Siin me trampime mööda Berliini ringi,
  Trompet kõlab nagu kell...
  Ole parem sõdalane, väga tagasihoidlik,
  Lööge natsid kirvega pea maha !
  
  Perekond ärkab ellu, uskuge mind, surnud varsti,
  Valge Jumal annab teile iga armastuse
  Ja me otsustasime väga selgelt,
  Milline saab olema helgete muutuste igavik!
  tantsis pioneeritüdruk, paljajalu trampides, rõõmsalt ja entusiastlikult . Ja teised lapsed, endised orjad, laulsid ja tantsisid, püüdes tõusta või õigemini kõrgemale hüpata.
  Dobrynya, kes oli tugev poiss , võttis kivi ja viskas selle kõrgemale. See lendas üles ja plahvatas, hajudes nagu ilutulestik tuhandeteks mitmevärvilisteks kildudeks.
  Poiss vikont hüüdis:
  - See on tõeliselt fantastiline!
  Dobrynya vaidles sellele vastu, visates kivi uuesti ja Margarita lõi selle välguga, põhjustades selle laiali paljudeks mitmevärvilisteks ja silmipimestavalt sädelevateks kildudeks:
  - Ei! See on selline reaalsus. Ja pole midagi kõrgemat kui see reaalsus!
  Kangelaspoiss Phoenix karjus raevukalt, trampides paljaste jalgadega nii, et rohi hakkas suitsema, karjus:
  - Meie vedur lendab edasi - see peatub kommuunis!
  Meil pole muud võimalust - võimas püss!
  Ja ka tüdruk nende kõrval hüppab lihtsalt üles-alla.
  Nende meeleolu oli positiivne ja rõõm oli täies hoos.
  Dominica otsustas ka oma vaimukust veidi näidata.
  Ja kritseldagem välja terved vood teie suurepärastest, hästi praktiseeritud aforismidest;
  Ori võib saada vabaks, loll võib saada targaks, vaene võib saada rikkaks, aga kui sul on eesli kangekaelsus, siis jääd alati eesliks!
  Vaene pole see, kel raha pole, vaid see, kelle pea on saepuru täis!
  Ära pürgi kuningaks, kui sul pole ajusid!
  Isegi šahh on hull nagu eesel!
  Kuningas on muidugi lõvi, kuid mitte ilma rebase leidlikkuseta ja lõvid on nülitud!
  Ärge urisege, vaid pigem vaikige, kui te pole veel lõvi kohal ja rebane pole ülikonda andnud!
  Poliitik on nagu rebane Krylovi muinasjutus, aga ära ole valija vares!
  Kui sa oled nagu känd, siis nad eemaldavad sinult laastud juurteni!
  Et riik ei oleks ikke külge kinnitatud, peab ta olema tugev, nagu härg!
  Lennundust on vaja selleks, et riik lendaks!
  Poliitik on valmis kuud lubama, ainult et mitte tühjaks minna!
  Kes pole oma tervist joonud, see on igavesti noor!
  Tamme argumendid tegutsevad kännu pealt!
  Poliitik võtab sult hea meelega laastud maha, kui sa oled känd!
  Kuid inimesel on ahvide ees üks eelis: mõnikord on ta vähemalt natukene tõeline rebane!
  Poliitikul on lõvi ambitsioonid, rebase kavalus, kuid tema meetodid on täiesti sipukad!
  Kui poliitik on liiga rebane, siis saab temast täielik siga!
  Rebase kavalusega ja hundihaardega poliitik teeb valijatest kebabi!
  Ja õnn nõuab pingutust, ainult hobuse raske tööga saab alistumise kaelarihma seljast visata!
  Usu edusse, kui kavaldad kõik üle!
  Poliitik võib ka rebase üle kavaldada, kuid ta ei saa igavesti aega petta!
  Valija lendab sageli nagu mesilane poliitiku mesilase kõne peale, kuid sageli saab ta ise nõelata!
  Poliitik neelab valijaid alla nagu püüton küülikuid, tõmbab kärbseid ligi nagu viina ja magusat Velcrot!
  Hunt ei saa elada ilma lihata ja poliitik ei saa elada ilma pettuseta!
  Kiireim hobune kuuletub sellele, kes on hästi taiplik!
  Lihtsam on poliitikul end pahupidi keerata, kui lubada midagi, mida saab teha!
  Kelle poolt hääletate, austate tulemust vaikuseminutiga!
  Ole vähemalt natuke leidlik rebane, kui sa ei taha saada räsitud eesliks!
  Ärge usaldage poliitikuid, valijate jaoks on need lihtsalt liivapaber, mis tammepuudelt laastu eemaldab!
  Kes pole täielik loll , teeb kopikast kaaluka sendi!
  Poliitikas pole sugulasi, küll aga leidub neid, kes tahavad jagada seda, mis teil vendadena on!
  Elus on palju vastikuid asju, kuid kõige hullem on see, kui elu saab otsa!
  Kui tahad Jumalale lähemale jõuda, naeluta oma hinges olev ahv ristile!
  Inimene sai alguse, kui mitte ahvist, siis igal juhul lakkas olemast ahv!
  Kui sul on ahvi mõistus, siis neelab rebane sind nagu röövellik boakonstriktor!
  Miski pole lõpmatu, välja arvatud aeg, mis kulub poliitikutel lubaduste täitmiseks!
  Kui palju haugud , vingud nagu pekstud koer!
  Ärge usaldage kedagi, kes räägib valjult, ja punane tuli võib teid põletada!
  Isegi jumal ei suuda naist vastu vaielda ja ahvi inimkultuuri tasemele tõsta!
  Ilma armastuseta pole naeratust, kui see pole poliitiku röövellik irve!
  Liiga kaua pilvedes viibinud tiibadeta poliitik lendab kanalisatsiooni alla!
  Väikesel hingel on alati hiiglase ambitsioonid!
  Väikesel hingel on hiiglaslik edevus!
  Poliitik on varas, kes kirjutab endale seadusi ja peab riiki tsooniterritooriumiks!
  Poliitikul on nädalas seitse reedet, aga kui on vaja lubadus täita , tuleb juudilaupäev!
  Ühtsus on hea, kuni see ei paaritu poliitikuga!
  Poliitik on selline olend, kes tahab sinust sigarettide meetoditega lammast teha!
  Poliitikute vintsakad meetodid muudavad valijad karbonaadiks!
  Seavalitseja all pole elu kunagi paks!
  Sea presidendi tegemine on liiga rasvane!
  Kui tahad presidendiks saada, kasuta oma võimalust!
  Valitseja, kes peab valijaid lammasteks, on tüüpiline siga!
  Jumal, see pole ainult kõikvõimsus, vaid ka valmisolek minna ristile oma ligimese pärast!
  Valitseja, kes istub pikka aega troonil, põhjustab riigi langust!
  Noor juht on nagu värske hobune, vana on nagu mära katkiste kabjadega!
  Jumalikute kõrguste saavutamiseks on Saatan ise poliitik!
  Poliitik on jumal ainult ühes asjas, vabanduste leidmisel, miks tema valimislubadused nii kuradilikult luhtusid!
  Poliitik, nagu õlu, on ainult hea külmalt ja laual!
  Poliitik on oma sõnavõttudega magus, kuid nendest tulev mõrkjas järelmaitse pole sugugi õlle moodi!
  Ainus kord, kui poliitiku suust tuleb tõde välja, on see, kui ta ennast valesti tõlgendab!
  täiel rinnal selleks, et saada vähegi jumalikuks !
  Isegi karu jõud ei päästa sind, kui su mõistus on tekk!
  Rebane on selline loom, et võtab lõvilt kolm nahka!
  Poliitik on tugevaim, kui tema valija on meelest nõrk!
  Sellepärast tulebki poliitik meega välja, et valija üldse ei sülitaks!
  Kellel saepuru peas, saab nuiaga kõvasti pihta!
  Tamm on puude kuningas, tammepea muudab iga kännu teemaks!
  Tamm on mädanemiskindel, tamme pea on tolmu täis!
  Kui sa oled känd, siis on sul vähemalt panus peas !
  Tundmatu on hirmutav, aga teadu tekitab vahel lihtsalt hirmu!
  Teadmised loovad enesekindlust isegi siis, kui see on raske, teadmatus , segadus isegi siis, kui see on lihtne!
  Argpüks pole see, kes kardab, vaid see, kes on laisk julgust kasvatama!
  Hirm on nõrkus, julgus on tugevus, kuid hoiduge rumaluse eest endas !
  Kes laseb end ninapidi juhtida, riskib kolme männi vahele ära eksida!
  Lõputu rumalus paneb ringi käima, oma leidlikkuse nulliga!
  Pole tähtis, kui piim teie huultel pole kuivanud, hullem on see, kui teie südames on tundetus!
  Vana almusleib, meeleparanduse mõru sool!
  Mesi poliitiku huultelt tõmbab ligi neid, kelle huultel pole piima kuivanud!
  Poliitik ei ole seaduse varas, ta on varas, kes teeb seadusi!
  Poliitik lubab magusat elu, valab huulilt mett, aga käpad on kleepuvad, nagu kärbsel!
  Sõnakas poliitik libiseb valija rahakotti!
  Miks on vaikimine kuldne, sest selle eest makstakse!
  Mis on maailma suurim asi? Mägi poliitiku antud lubadusi!
  Poliitik tahab raha ja võimu, ta on valmis igaüht tükkideks rebima!
  Poliitik on ennekõike rebane, välimuselt mitte alati särav, aga alati saba liputav!
  Poliitik täidab hea meelega teie rahakoti lihtsalt tühjade lubadustega!
  Poliitik on aus vaid ühes asjas, kui ta ütleb - meie, kuna tal pole enam oma mina!
  Mida on universumis rohkem kui aatomid? Poliitikute näod ja maskid!
  Kõige meelsamini teeb poliitik valijate taskud välja!
  Poliitikul on nädalas seitse reedet, aga valijate kuulamine on tal alati vaba päev!
  Kes tuli esimesena? Poliitikud, sest nemad tekitasid kaose!
  Ärge uskuge kukepoliitikute jahedusse, nad laulavad alati kellegi teise, rebase, häälega!
  Kui poliitik puistab oma sõnu välja nagu ööbik, tähendab see, et rebane tegi talle fonogrammi!
  Tõenäolisem on, et vähk vilistab mäel, kui poliitik täidab oma lubaduse punastamata!
  Poliitik sarnaneb ööhaldjaga, ainult et tavaliselt rebib ta kliente päevasel ajal!
  Mille poolest sarnaneb poliitik koeraga? Kui ta palju murdub, on ta kindlasti talts ja tal on omanik!
  Need, kelle poolt südamega hääletatakse, satuvad sageli valijate maksa!
  Poliitik on nagu viin, valija tunneb maksaga, et see on kõrbenud!
  Poliitik keerab su aju välja nagu viina, ainult erinevalt temast on see sodi täis!
  Poliitik armastab luua udu läbipaistva eesmärgiga rikkaks saada!
  Poliitikul on palju lubadusi, aga veelgi rohkem vabandusi, kui neid ei täideta!
  Poliitik on rebane, aga sagedamini halli värvi!
  Poliitik eemaldab tammedelt laaste ja lööb tõrud maha nagu sea!
  Kui poliitik on jutukas nagu saag, siis teeb ta valijast kindlasti kännu!
  Poliitikule meeldib Jumalast rääkida, sest ta ise on saatan!
  Poliitik on kaval nagu kurat, aga lubaduste jagamisel ingel !
  Poliitik armastab risti teha, kuid käed ulatuvad alati rahakoti poole!
  Andes oma hääle sõnakale poliitikule, riskite vere köhimisega!
  Tavaliselt valivad inimesed kotis kasside, lambanahas huntide ja mädajuustuga rebase vahel!
  Kui poliitik on oma lubaduse täitnud, siis vaadake mäelt, kas sellel ei vilistab vähk!
  Lihtsam on kolobok üles riputada kui sundida poliitikut lubadust täitma !
  Poliitik on järjekindel vaid ühes - oma tasku hüvede otsimisel!
  Poliitik vahetab kaaslasi nagu kindaid, ainult see teeb ta käed veelgi räpasemaks!
  Poliitik on loom, kes valijast hirve teeb!
  Poliitik, kui mitte hunt lambanahas, siis tüüpiline jäär!
  Poliitik, kes pole rebane, on jäär või hirv!
  Poliitik võib lubada mägesid, aga pärast koristad ainult rusud!
  Ärge kiirustage kuke poolt hääletama, ta nokib teid surnuks!
  Diktaator, see on rebane lõvitroonil, keda ümbritsevad jäärad!
  Kui sa ei taha hirveks osutuda, ole ise vähemalt väike rebane!
  Valimised võidab see, kes vareseid asjata ei loe!
  Hääletada saab südamega, aga võitja võidab ajuga!
  
  Poliitik on rebane, kes eelistab rohelist juustu, nagu dollari värvi, nende seast, kes varesed loevad!
  Naine ei ole labakinnas, niipea kui kindaid vahetad, muutud lämbetest seiklustest kindlasti kaabakaks!
  Geniaalsed poisid teevad palju rohkem avastusi kui keskpärased juhised!
  Nooruses on tuli südames, avastus peas ja tulemuseks on võit!
  Tee eduni ei ole alati sirge, kuid see ei talu alistuvat selga!
  Poliitik kummardub, et nina kõrgemale tõsta!
  Poliitik kummardab, et siis kummarduda valija kohale!
  Poliitik on valmis oma nina maasse kaevama, et oma vastutust valijate ees maha matta!
  Kõik võimatu on meie maailmas võimalik ja uskuge mind, elamine on väga raske, justkui võttegaleriis!
  Eesel kullakotiga suudab kindlusemüürist paremini läbi murda kui terasest jääraga mammut!
  Kuldse suuga poliitik muudab valijad kuldsete pakkumiskottidega eesliteks!
  Kes on tugevaim metsaline? Muidugi, kullakotiga koormatud eesel! Rebane armastab riigireetmise kollast värvi ja annetuste kuldmünte!
  Poliitikud lehvitavad sageli punaste lippudega müntide kollase värvuse nimel, mida nad punastamata valijate taskust võtavad!
  Meeldivate poliitikute kõnekad sõnavõtud valasid kibedaid pisaraid emadel, kelle pojad hukkusid verises tapatalgus!
  Kes kullamägesid lubab, see pole murtud vasest senti väärt!
  . PEATÜKK nr 13.
  Caligula Delfinovil on oma missioon. Peate iga hinna eest oma vanema õe leidma. Ja teid ennast transporditi vahepeal paralleelmaailma, kus lõite oma ainulaadsed ja samal ajal väga lahedad ja ainulaadsed missioonid.
  Margarita ja Caligula puudutasid oma paljaid ümaraid kontsi ja möirgasid:
  - saba saba haaval,
  Silm silma eest!
  mitte Barbos -
  Fantomas !
  Nüüd hajusid poisid eri suundades, et kiiresti lõpule viia tõusva päikese maa armee Port Arturi lähenemist hõlmavate auastmete lihvimine. Terminaatori lapsed liikusid nagu elektrivikatid läbi pehme rohu, hävitades halastamatult jaapanlasi.
  Kuropatkin kõhkles endiselt rünnaku alustamise käsuga, kuigi Kõrgele mäele paigaldas võitlev paar Trikoloori trikoloori , lapssõdalased värvisid lihtsalt suure papi ja see on nüüd päeva jooksul selgelt nähtav. Kuid endine kaitseminister kõhkles endiselt. Kuigi samal ajal polnud Kuropatkin argpüks. Sõjas 1877-1878 näitas ta üles erakordset julgust.
  Jah, ja tavaliste sõdurite elu parandamiseks tegi ta kaitseministrina palju ega jäänud vargusele vahele. Kuigi armee lahingutõhusus tema käe all eriti ei tõusnud. Kuid temas ei olnud Suvorovi sihikindlust ega isegi seikluslikkust. Aleksander Suvorov võitles väga julgelt, balansseerides pidevalt täieliku lüüasaamise äärel. Looduse antud intuitsioon ja fenomenaalne õnn võimaldasid aga ennustada vaenlase vastusamme, tema reaktsiooni ja võite võita. See on Tali stiilis, kes tegi ebaõigeid ohvreid, riskides lüüasaamisega, kuid enamikul juhtudel võitis ... Kuid maailma parimad maletajad nägid Talist läbi.
  Esimene, kes andis talle hakklihamasina ja lüüa, oli Mihhail Botvinnik. See tšempion teadis, kuidas programmeerida ja märkida vaenlase nõrgad kohad.
  Ja geniaalse Tali täht tuhmus.
  Tõenäoliselt oleks Suvorov, kui ta oleks kauem elanud ja juhtunuks Napoleoniga võitlema, peksa saanud. Kuid Türgi armee, kellega Aleksander Vassiljevitš võitles, oli kõigist vaatenurkadest liiga mahajäänud ja komandöre ei määratud ametisse nende juhiomaduste järgi.
  Ja sõja ajal prantslastega oli supelbasseinidel liiga noor käsk ja Vene karu armee liigne alahindamine.
  Kuropatkin seevastu kartis üldiselt rünnata, eelistades istuda kaitses. Arvutades on selge, et vaenlane purustab end redoubtide vastu. Just sellise komandöriga kaotati sõda.
  Ja tüdruk Margarita ja Caligula Dolphins sattusid tule alla... Neid päästis aga kiirus, kui surematud sõdalased tungisid bastionidesse ja juba lihvisid kõiki sees, peaaegu läbitungimatu nahk ja loomulikult võime peaaegu taastuda. koheselt.
  Dolfinov juunior , kes lõi maha järjekordse Jaapani kindrali, möirgas fraasi "Highlanderist", loopides paljaste jalgadega mürgiseid nõelu ja sülitades verd:
  - Ainult üks peaks jääma!
  Ja tema mõõgad, nagu välk, viivad läbi mõrvarliku ainulaadse veski. Täpsemalt sada lihvimistehnikat koos vaenlaste maharaiumisega paari pataljoni minutiga.
  Samurai kukkus löökide eest ja terminaatoripoisi paljad jalad jätsid maha terve mustri hüppeid ja looklevaid jälgi.
  Kaunis partisanitüdruk Margarita lasi järjekordset raudbetoonkindlust puhastades laskemoona õhku, mille tagajärjel lendas õhku tuhandeid võimsaid relvi. Poisskunstnik Caligula kordas oma sõpra järgides sarnast manöövrit.
  Margarita, visates oma palja tütarlapseliku jalaga granaati kaugele, kiitis heaks:
  - Sul läheb suurepäraselt, poiss !
  Võitmatu sõdalane, kes heitis suure kiirendusega ka mõrvarliku hävitamise kingituse, langetades samuraid, vastas:
  - Parem on õppida kui ümber õppida!
  Bastionide võimsad plahvatused ei jäänud Vene sõjaväe ridades märkamata. Kindralleitnant Zeleny teatas kindraladjutant Kuropatkinile:
  - Teie kõrgeausus. Meie andmetel on lahing vaenlase tsitadellis kestnud juba pikka aega ja isegi kindlasti on mitu bastioni plahvatanud!
  Kuropatkin vastas loiult:
  - Rahune, rahulik!
  Noh, täpselt nagu Carleson, kelle katus läks hingedest lahti. Kuigi olukord nõuab lihtsalt drastilisi meetmeid. Kindral Zeleny ja Kondratenko nõuavad:
  - Peame kohe streikima!
  Kuropatkin vaatas läbi prillide mõlemale kindralile otsa. Green on veel noor, kuid näeb välja isegi oma aastatest noorem, kiire, tormakas. Kondratenko on Port Arturi kangelase vend, samuti võimekate juhtide noorema põlvkonna esindajatest. Muidugi on sellised pistrikud innukad võitlema. Pealegi on kogu Venemaa keisri ja suverääni Nikolai II kategooriline käsk tsitadellilinna viivitamatult tormi lüüa. Ja pole aimugi, et kuninglik riigikassa ei suuda nii raske sõja koormale kaua vastu pidada.
  Kui sa aga fordit ei tunne, ära mine vette! Peame välja mõtlema, mis on mis ja kus kes ründab.
  Kuropatkin küsis Kondratenkolt:
  - Millised Jaapani üksused tulistasid?
  Kindral ütles selgelt:
  - Skaudid teatavad, et on ilmunud inglid - ilus noormees ja kuldsete juustega tüdruk, kes liiguvad uskumatu kiirusega ja kui nad maha lõigatakse, pole neid näha.
  Kuropatkin lõi meeletu sammuga kolm korda risti ja pomises:
  - Kas siis selgub, et need on jälle inglid?
  Kindral Zeleny surus kannaga põrandale:
  - Jah täpselt! Taevalik sada!
  Kuropatkin isegi vilistas:
  - Vau! Issand ei hülga Venemaad!
  Kondratenko ütles õpetlikult:
  - Peame kohe vaenlast ründama, feldmarssal! Või läheme ise rünnakule!
  Kuropatkin ütles lõdvalt:
  - Ei, härrased. annan korraldusi. Kuna Jumal otsustas meid aidata, siis on patt panna sõdureid hakklihamasinasse!
  Kondratenko märkis loogiliselt:
  - Isegi Iisraelis nõudis Kõigeväeline jumal, et ka juudid võitleksid ega võtaks kõike vastu asjata ja ilma võitluseta.
  feldmarssal , äraootamise taktika strateeg:
  - Aga apostel Paulus ütles, et Jumala teenimine ei nõua inimkäsi!
  Juba kindral Zeleny süttis:
  - Miks te siis, teie Ekstsellents, pidevalt risti teete, eriti kui läheduses plahvatavad mürsud!
  Kuropatkin hakkas juba vihaseks saama:
  - Aga sellepärast, et kõik toimub Jumala tahte järgi. Nii et teeme kõigepealt palveteenistuse. Kui olete jultunud, arreteeritakse teid mõlemad!
  Üldiselt tundus palveteenistuse pidamise idee huvitav. Las keerubid võtavad räpi kõigi eest.
  Kalapoiss Caligula ja partisanitüdruk Margarita on juba pisut väsinud ning suurem osa töödest on juba tehtud. Nii et miks mitte end meres värskendada ja Togo eskadrilli põhjalikult liivatada. Lõppude lõpuks suudab ta ka tuld avada, sealhulgas kaheteistkümnetollistest relvadest. Ja see on 306-millimeetrine kaliiber, mis võib ründavatele vägedele põhjustada märkimisväärseid kaotusi.
  Tõsi, jaapanlased peavad sel juhul tulistama peaaegu pimesi, üle harja. Ja nad saavad otsetulega lüüa alles siis, kui lahing liigub linna piiridesse.
  Peamine sihtmärk on neli lahingulaeva, mille pardal on 12-tollised kahurid.
  Partisanitüdruk, kes lõi jaapanlasi oma mõrvarimõõkadega maha ja raputas maha kinnijäänud luutükke, soovitas:
  - Äkki saame oma võimalusi veidi tasandada? T.-l on relvavõitluses paremus Roždestvenski eskadrillist ligikaudu 1,8:1. Nii võrdsustame veidi jõudude vahekorda.
  Delfiinide Caligula, kes lõikas maha viimast samuraid, küsis sõdalane Margarita käest:
  - Kas alustame lipulaevast?
  Partisanitüdruk , kes viskas paljaste varvastega kesta ja rebis laiali veel kümmekond jaapanlast, jättes alles vaid rebitud tükid, vaidles vastu:
  - Nad ei alga kõige maitsvamaga! Õnneks ei ole vaja eskadrilli otsida. Klõpsame läbi kaks esimest vöölast.
  Tomboy Caligula naeris, viskas palja kannaga granaadi, suunas oma verise mõõga Nutili laeva poole ja hüüdis rõõmsalt:
  - Ja see on minu!
  Margarita, olles taas jaapanlastele saatuslikuks löönud, soovitas oma partnerile:
  - Aga lebame pool tundi vees, et taastuda.
  Tõepoolest, puhata ei tee paha. Kuid Caligula Dolphins ei raisanud lühikese pausi ajal aega. Eelkõige saime kaaluda midagi huvitavat.
  Vandenõulased kogunesid keldrisse. Lae all olev elektrilamp heidab kurjakuulutavaid varje. Lenini kuulus kiilaspea särab tuhmilt karvas Koba kõrval , keda maailm tunneb paremini Stalinina, tollal korralikus mundris mereväeohvitser, samas kui vähetuntud räpane habemega leitnant Schmit Buhharin .
  Trotskist täiskohtumiseks ei piisa, kuid praegu on tema ja Lenin tülis. Ja nii kogunesidki mõjukamad bolševikud, kes olid valmis korraldama revolutsiooni või riigipööret, mida iganes, et lihtsalt võimule saada.
  Lenin võttis esimesena sõna:
  - On äärmiselt oluline , seltsimehed, iga hinna eest takistada autokraatia võitu ebaõiglases imperialistlikus sõjas Jaapaniga. Revolutsiooni põhjus nõuab seda!
  Arglik peksab vastuseks.
  Buhharin kinnitas peopesadega plaksutades ja veel noort nägu kaunistavat musta habet raputades:
  - Jah, me ei tohi anda autokraatiale vähimatki võimalust. See võib lõhnata riigireetmise järele, aga ma ütlen, Mikado on bolševike ja maailma kommunismi parim ja peamine liitlane!
  Koba Joseph pomises vihaselt:
  - Hästi öeldud! Kuigi see ei lõhna riigireetmise järele, on see juba riigireetmine ise!
  Lenin, kes kandis siis pseudonüümi Karpov, märkis muigega:
  - Ülemaailmse revolutsiooni nimel tuleb vahel ohvreid tuua. Sealhulgas ohverdades osa oma südametunnistusest ja oma hingest. - Uljanov korgist lahti keerates pead, pudel Saksa õlut. Kõnekoosseks tuleks kurku värskendada. Ta võttis paar lonksu ja jätkas. - Kas arvate, et mul endal on hea meel soovida oma riigile kurja ja lüüasaamist? Kuid olen aus, revolutsioon on võimalik ainult siis, kui autokraatia režiim on tõsiselt nõrgenenud. Ja mis võiks autokraatiat rohkem nõrgendada kui lüüasaamine sõjas?
  Koba noogutas nõustuvalt:
  - Mitte midagi... Mõnikord nõuab kõrgeim eesmärk ohvreid ja märkimisväärseid ohvreid!
  Lenin jätkas oma filosoofiat:
  - Niisiis, me ei arutle ateismi moraali ja filosoofia üle. See pole peamine. On selge, et meie tehtav töö viib kõigi riikide ja kogu maailma töötajate ja orjade vabastamiseni. Ja see, et kõik meie riigi ja teiste rahvaste kaotused saavad sajakordselt hüvitatud. - Uljanov tegi pausi ja lisas teisel toonil. - Ja milliseid konkreetseid samme saame astuda, et võita autokraatiat, mida inimesed ja meie vihkavad?
  Siin rääkis leitnant Schmid peenikese häälega:
  - Alustuseks arvan, et lasta Trans-Siberi raudtee mitmes kohas korraga õhku. Sellel oleks saatuslik mõju Mandžuuria tsaarivägede varustamisele.
  Koba irvitas nagu rebane:
  - Braavo , poiss edeneb! Ja ma mõtlesin mitme panga röövimisele, et õõnestada tsaari rubla kullastandardit.
  Uljanov raputas "imelise grusiini" poole karmilt nimetissõrme:
  - Ära ole ulakas! Väga huvitav ettepanek. Saate Kuropatkinat päris palju ära rikkuda.
  Schmid jätkas:
  - Üldiselt hõlmab minu plaan ülestõusu ülestõusmist kõigil Musta mere laevastiku laevadel. Siis läheb armee üle töörahva poolele ja autokraatia kukub korraga kokku!
  Koba naeris irooniliselt:
  - Jah, vähk vilistab mäel!
  - Koba , lõpeta! - Lenin haukus ja lisas. - Tõepoolest on vaja ette valmistada ja läbi viia ülestõus Mustal merel. Ja kui pekstud Kuropatkin Port Arturi eest põgeneb , muutub kogu armee mäss tõeliseks!
  Schmid kaotas kannatuse:
  - Jah, me teeme seda vaimus!
  Buhharin võttis sõna:
  - Meie arvukaim liitlane Maal on talupojad; kui nad üles tõusevad, suudavad nad kõik autokraatia jõud ohjeldada. Meil on vaja küladesse saata oma agitaatorid, kes nõuavad talupoegadele mitte ainult maad, vaid ka valdusi, kõike, mis mõisnikele kuulub!
  Koba katkestas irooniliselt:
  - Kaasa arvatud nende naised ja tütred!
  Buhharin naeris:
  - Ja see ka! See on sama lihtne kui Emelyan Pugatšov - pea raiutakse maha, latt riputatakse ning nende kaup võetakse endale ja jagatakse võrdselt! Ja maaomanike naised ja tütred on teie orjad!
  Uljanov kiitis selle üleskutse heaks:
  - Õige! Me riputame nad kõik üles! Kogu tee põhjapoolusele!
  Koba soovitas:
  - Peame nii palju kui võimalik röövlielementi aktiivselt kasutama. Eelkõige tõusevad kurjategijatest välja tugevaimad ja edukamad revolutsionäärid. Näiteks Kotovski pole kangelane? Kangelane! Ja isa Makhno pole halvem!
  Buhharin noogutas jõuliselt:
  - See on kõik! Me purustame nad kõik kuritegevusega !
  Uljanov lõi rusikaga vastu lauda:
  - Terror, terror ja veel kord revolutsiooniline terror!
  "Suurepärase neliku" edasist vestlust polnud võimalik jälgida. Olles ärganud, oli vaja liikuda võidustrateegia rakendamise praktilisele tasemele. Eelkõige puhastage meeskondadest lahingulaevad.
  Caligula ujus kiiresti oma väravani ja Margarita oma väravani. Poisid ronisid sõrmi ja varbaid kasutades koheselt oma ohvrilaevadele.
  Caligula ei tundnud enam pidureid, kui ta hakkas kõiki järjest hakkima. Laevale, sisuliselt lahingulaevaklassile, pole raske astuda. Kui sa pole muidugi midagi enamat kui inimene. Niisiis, jookse ja lõika. Ja sellise üleloomuliku kiirusega pole kellelgi võimalust sulle vastu seista.
  Noh, oma laste paljaste sõrmedega, kuid kiiremini kui gepardi jalgade käpad, visake mürgiseid nõelu. Ja see šokeerib ka jaapanlasi täielikult.
  Tõusva päikese maa võitlejad lamavad taas maha raiutuna ja terminaatoripaari plaan on lihtne. Jõuda laskemoonaruumi, seejärel lõhata laskemoon nii, et ka katlad oleksid kaetud. Pärast seda ei jää kahjustatud laeval muud üle, kui põhja minna.
  Caligula of the Dolphins, lõigates ja naelutades oma mõõgaga, tungis laskemoonavarule. No mis on tema jaoks üksikud kuulid, mille poiss lennates maha laseb või isegi vaenlasele tagasi viskab. Eriti hea on, kui lööd palja jalaga kohe peotäie padruneid meeletu ja surmava, surmava ja vastupandamatu jõuga vaenlasele .
  Nii et samurai tee Nikolai II kuninglikku impeeriumi oli blokeeritud.
  Ka tema füüsilise jõuga pole raske laskemoona trümmi viia nii, et lahingulaeva põhi õhku lastakse.
  Märtsipäikese käes köetud terastekk kõditab mõnusalt terminaatoripoisi paljaid elastseid taldu. Ja kopsakad suure plahvatusohtlikud shimoosiga täidetud kestad tõmbavad õlad alla. Hüppate alla, ignoreerides keerdtreppi, ja nüüd olete õiges kohas. Nüüd lüüakse vaheseinad puruks ja katlad plahvatavad, tehes sellised augud, et isegi see hiiglaslik asi ei jää ellu.
  See huvitav asi on Jaapani vöölane. Laev on ruumikas ja lai, tekid katab suure paksusega soomus. Ja pikad ja paksud kahuritorud, mis suudavad tabada paarkümmend kilomeetrit või isegi rohkem ... Tõsi, seda ei ehitanud jaapanlased, vaid britid. Kuid kuninglik laevastik on peaaegu täielikult oma toodang, millel on oma plussid ja miinused. Nii tegid britid lahingulaeva - üllase masina. Kahju, aga me peame ta põhja saatma...
  Toimus plahvatus ja puruneva teki metall tabas poisi paljaid lihaseid jalgu, paiskudes ta kõrgele pinnast kõrgemale. Pärast seda hüppas poiss vette ja ujus jõuliselt, püüdes mullivannist eemale pääseda. Selline koloss upub.
  Ja Margarita lahingulaev läks kaheks: töötas puhtalt ja sünkroonselt. Nüüd on aeg uputada kaks ellujäänud soomusristlejat.
  Laske põhja ka Togo , kes Vene laevastikule nii palju tüli tegi. Sellest saab õppetund kõigile neile, kes tulevad teie kodumaale, relvad käes.
  Delfiinide Caligula raputab jõuliselt käte ja jalgadega ookeanivett ning vilistab:
  - Jaapanlased saavad teid lüüa! See pole hullumaja mäng !
  Nagu eelmiselgi korral, lendab peaaegu ilma metalli ja soomust puudutamata tekile. Seal hakkad selliseid aeglaseid samuraid kapsaks hakkima. Tõenäoliselt on isegi vaigusse kinni jäänud ämblik sada korda väledam kui need tõusva päikese maa putukad. Nii et sa tormad läbi ja lõikad maha käed, jalad, pead ... Ja need lihtsalt rahunevad. Parimal juhul jõuab üks neist öelda:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula itsitab ja pöidlaga nende poole:
  - Banzai, ära julge!
  Ja paljaste varvastega viskab ta padruneid, läbistades samuraide otsaesise, suu ja kõri.
  Järgmisena korrake eelmist kombinatsiooni. Vahva Caligula sihtis vahelduseks aga kiiresti juba laetud kaheteisttollise püssi ja tulistas laengu lähimasse lahinguristlejasse. Löök osutus täpseks ning suure plahvatusohtlik Jaapani laeng tekitas tekil suure tulekahju.
  Noor sõdalane märkas, et kui Tõusva Päikese maa tööstustoode siseneb, tuleb sealt välja palju tuld ja suitsu. Mis teeb pildistamise muidugi lihtsamaks . Arvestades, et samuraid on Venemaaga pikka aega sõdinud, on nende lahingeskadrillil tõepoolest kvalitatiivne ülekaal.
  Tõsi, kui palju suudavad jaapanlased saavutada, kui nad kaotavad kõik oma suured laevad?
  Togo lipulaev annab hilinemisega märku lahkumisest. Kuid see pole tõesti kasulik lahendus . Hiiglaslik lahingulaev plahvatab ja kaks sekundit hiljem plahvatab ka Caligulat of the Dolphinsi laev. Lõpuks lõi ta kannaga jalaga Jaapani impeeriumi ohvitseri. Ja jälle viskas lööklaine mõlemad vaprad sõdalased välja...
  Võitlev tüdrukpartisan, kes on esimese auastme kaptenil peast puhunud, karjub täiest kõrist:
  - Merehokimatš: Venemaa vs Jaapan - skoor neli nulli!
  Tõepoolest, praegu pole Jaapanil teenistuses ühtegi lahingulaeva. Tõsi, lahinguklassi ristlejaid on endiselt koguni kaheksa. Ja on valida: kas uputada või mitte uputada?
  Caligula, olles mõõgaga tema poole tormavale haile püganud, otsustas loogiliselt:
  - Löö, kuni raud on kuum! See tähendab, et uputame nad ära!
  Margarita, lõigates teise merekiskja, nõustus selle otsusega:
  - Miks raisata aega pisiasjadele? Meie jaoks ei pruugi järgmist korda tulla!
  Poiss Caligula, visates padrunipesa jalaga otse haile silma, vaidles loogiliselt vastu:
  - Ma arvan, et saab! Jumal armastab kolmainsust!
  Aga ta ujus sellegipoolest. Nad võivad öösel tsitadelli kindlusesse naasta. See ei vii neid kuhugi. Ja kui Kuropatkin võtab kindluse ilma nende osaluseta, siis seda parem. Tõepoolest, nad ei saa kõike üksi teha. On isegi huvitav, mida järeltulijad ütlevad selle kummalise sõja kohta Jaapaniga? Nad peavad seda kuulsusrikkaks teoks või, vastupidi, kiidavad seda kui ainuüksi üleloomulike jõudude võitu!
  Kuid Caligula möödus kergesti oma järgmisest ohvrist - lahinguristlejast. Väliselt erinevad nad vöölastest mõnevõrra. Eelkõige on soomust pisut vähem ja kaheteisttolliste relvade asemel on kümnetollised, kuid jõudlus on palju parem. Kuid need on ka lineaarse klassi anumad. Ja siis on keskmised ja kerged ristlejad.
  Siinne noor sõdalane muutis veidi taktikat ja raius samurai-madrused maha ning naelutas mõne padruniga, mida ta oma paljaste poisikeste jalgadega viskas. Seejärel võttis ta ja lõhatas laskemoona nii, et lahinguristleja mattis oma nina vette ja läks põhja mitte kohe, vaid järk-järgult ümber pöörates.
  Võib-olla tahtis poissnäitleja Caligula sel viisil vähemalt osa meeskonnast surmast päästa. Tõepoolest, kuhu ta sai nii palju lõhkeainet panna... Margarita, tapnud suure massi samuraidest meremehi, kallutas oma ristleja pardale.
  Tüdruk tähistas uhkusega oma edu ja ka tema elukaaslane:
  - Skoor: kuus - null!
  Tomboy Caligula laulis suurest edust raevus ja rõõmus:
  - Ja samurai lendas terase ja tule surve all maapinnale!
  Uued mereohvrid ... Jah , tundub, et sellele kampaaniale asunud jaapanlased on sündinud õnnetu tähe all. Ja isegi kaheksa miljonit jumalat nende šinto religioonis ei aita neid.
  Poisslapselikule Caligulale tundub lahinguristleja papp, mis tuleb ära uputada. Ta otsustas proovida isegi veidi teist taktikat, nimelt tungida trümmi ja seal mõõkadega põhja lõigata. Lõppude lõpuks on tal ninjadelt ja nõidadelt püütud maagiline metall . See tähendab, et operatsioon peab toimuma.
  Ja nii ... Selgub, et lineaarraud lõhkeb... Selle tagamiseks on vaja kolm kambrit üle ujutada. Terminaatori poiss ütleb muigega:
  - Siin me oleme sellel laeval...
  Lahinguristleja mõõgalöökidega uputamiseks on teil tõesti vaja üliinimlikku jõudu ja erakordset kujutlusvõimet.
  Margarita eelistab palju lihtsamat lähenemist, väites, et kordamine on õppimise ema. Ja kui nii, siis ujutab plahvatus vaenlase üle.
  Sõdalasest jumalanna ja partisanitüdruk tõstab pöidla üles ja ütleb:
  - Kell on juba kaheksa!
  Poiss Caligula, ilma tseremooniata, raiudes maha arvukalt samuraid ja visates jalgadega surmavaid padruneid, hüüatab:
  - Aga see on lihtsalt veetlev!
  Alles on veel neli ohvrit... Nad tuleb kuidagi uputada, et see liiga tavaliseks ei muutuks. Mõtle välja midagi erilist, ainulaadset. Ja poisid käituvad sõnagi lausumata järgmiselt. Nimelt haaravad nad enda kätte juhttüürid ... Õnneks on laevad juba täistuuridel, mis tähendab, et nendega toime tulla pole nii raske. Ja nii, haarate juhttüürid ja lähete rammima... Lahingruiserid, laevad on uued, kuid Jaapani laevastikus on palju vananenud aluseid, millel pole võimalust sirgjoonelise rammi eest põgeneda.
  Mis siis, kui laevad ja isegi metallist valmistatud laevad merel suurel kiirusel kokku põrkuvad?
  Siis juhtub järgmine: kohutav mürin, soomuste lihvimine, mõlema laeva teraslehed lõhkevad. Kümned ja sajad moondunud kollaste nägudega meremehed tormavad mööda katkisi tekke, kitsad silmad otsmikust välja punnitavad ja väljalöödud hammastega suust lendavad verejoad.
  Ja Jaapani hävitajad kukuvad üle parda, langevad vahutavatesse voogudesse, mis neelavad nad korraga. Ja laevad hakkavad kiiresti uppuma, tõmmates sügavusse palju elusid.
  Margarita, jätkates ilma haletsuse ja tseremooniata meremeeste hävitamist, teatas naeratades:
  "Samuti on hea, et jaapanlased ei võta pardale naisi ja lapsi."
  Caligula, lahates talle peale roninud haid, nõustus sellega hõlpsalt:
  - Jah, amatsoonide kultus ei juurdunud samuraide seas. Tõsi, neil näib olevat naissoost ninjad!
  Noor sõdalane-jumalanna ja samal ajal partisanitüdruk tegid kokkuvõtte:
  - Kaksteist nulli meie kasuks ... Aga veel on jäänud kaks viimast päevaliiliat. Mida nendega teha?
  Caligula lõikas teise hai tükkideks ja soovitas lihtsalt:
  - Viime nad Dalniy sadamasse. See on nüüd Venemaa kontrolli all ja kaks suurepärast, nüüdisaegset ristlejat täiustavad oluliselt meie laevastikku!
  Margarita, purustades mõõkadega merede kiskjaid, nõustus sellega hõlpsalt:
  - Jah, ja see on parim lahendus!
  Kuigi jaapanlastel on paindumatute võitlejate maine, ületas kahe superingli raevukate löökide moraalne mõju meie kõige metsikumad ootused. Tõepoolest, kui peate võitlema mitte inimestega, vaid kõige tõelisemate jumalatega sarnaste olenditega ja võib-olla isegi demiurgidega, siis võib isegi Tõusva Päikese Maa võitlejatel julgusest puudu jääda.
  Seetõttu, pärast seda, kui Margarita ühel ristlejal ja Caligula teisel ristlejatest lõikas ära kõige innukamad ohvitserid ja lõi mõned neist jalaga, pidasid teised meremehed ja mehaanikud parimaks neile üliolenditele alluda . Ja mõlemad lahinguristlejad suundusid Dalniy sadamasse, mille jaapanlased pärast hiljutist lüüasaamist Vene armeele võitluseta loobusid.
  Caligula Dolfinov arvas, et lõppude lõpuks on löögijõu autoriteet autoriteet. Näiteks kui palju jaapanlasi tabas kohutav Nõukogude armee Khalkhin Goli lahingu ajal ? Nõukogude andmetel tagastati jaapanlastele 476 inimest, teistel hilisematel arvutustel umbes 200 ja vastastikuse vahetuse tulemusena vaid 88 inimest, see tähendab, et kodumaale pöördus tagasi nii vähe.
  See tähendab, et samurai näitas üles kindlust. Olles kaotanud nõukogude andmetel umbes kakskümmend tuhat inimest.
  Võrdluseks, Nõukogude armee kaotas Teise maailmasõja ajal peaaegu sama palju tapetuid ( vangistuses hukkunuid arvestamata) kui vange.
  Ja seda hoolimata asjaolust, et NKVD tegeles julmalt allaandjate perekondadega.
  Nii et Jaapani sõdurite vastupidavus ei ole liialdatud. Jaapanlased kaotasid Vene-Jaapani sõja ajal sõjavangides sada korda vähem sõdureid kui venelased!
  Kuid see on osaliselt tingitud sellest, et Vene armee ei võitnud ühtegi suurt lahingut. Ja ilma võitudeta pole vange.
  Juhtub aga, et pealetungival armeel on ka palju sõdureid vangi võetud.
  Sõjapoiss Caligula ütles Margaritale läbi primitiivse raadiosaatja:
  - Võib-olla heiskame siiski valge lipu, muidu uputavad nad meid?
  Margarita vaidles vastu:
  "Valge lipu all sõitmine on häbiväärne." Parem andke vene trikolooriga üle pea!
  Noor sõdalane laskis nõela terminaatoripoisi paljajalu, nobedasse jalga ja torganud järgmise samurai otsaesisele, märkis ta:
  - Ja minu arvates on ristiga Andrejevski edukam!
  Hindega neliteist nulli on mereväe mastid koos Jaapaniga valmis ja nüüd saab kinnivõetud laevu mitte ainult enda juurde viia , vaid ka laulda. Caligula of the Dolphins laulis oma võidulaulu täiel rinnal:
  Suured mered, ookeanid -
  Kündsime need trikoloori lipu all!
  Sõdurid vallutasid kõrguvad mäed,
  Kotkad möirgasid võidukalt!
  
  planeet tundis ära Vene sõdalased,
  Lööme vaenlasi mõõkade ja tääkidega!
  Suutsime poolelt maailmast fašismi ikke seljast heita,
  Lõpetasime oma marsi võiduga Berliinis!
  
  saabusid küüruga tankidel,
  Nad ähvardavad hävitada kõik Venemaa põllud!
  Kuid nad peksavad neetud veidrikuid kõvasti ,
  Et meie lapsed saaksid elada õnnelikult ilma ikketa!
  
  Oleme Isamaa lapsed, mis on kõrgem kui kõik teised maailmas,
  Sündisime, sõtkusime paljaste jalgadega kalikot!
  astus meie eest, saates meid lahingusse ,
  Ja Jumal tõi mai rõõmus õitsema!
  
  kõrgemast südamest pole osa ,
  Mis annab unistuse ja taassünni!
  Ava auline uks surematusele,
  Aga kui sa istud varitsuses, siis ole vait !
  
  Seal on hundid ja lambad, aga teie olete universumi karjased,
  Ja teie osa on tellimus järeltulevatele põlvedele edasi anda!
  Et viia asi loomise lõpuni,
  Et igavene tuli sinu armastuse südames ei kustuks!
  
  Kes teab, kus vaenlase kuul sõduri peatab,
  on lahingus parem surm kui mädahaigused!
  Ja kui sa sured, purustab su sõber vastase ,
  Ta ei talu seda, sest paljajalu tüdrukuid aetakse vangi!
  
  Oh, vene saatus, sõda ja tulekahju pärast sõda,
  Neile, kes tahavad puhkama minna, pole paradiisis kohta, teate!
  Siin sõlmis põrgulik Sam saatanaga vandenõu,
  Ähvardab: - Ma viin aatomi alla ja murran rahe!
  
  Kuid seal on ka kaitse rakettide eest,
  Ja tuumapomm ei suuda Moskvat hävitada...
  Võime parasiidi kättesaamiseks kasutada tanke,
  Ja igavad laulud langenutest teevad kurvaks!
  
  Müüa senti, mitte Venemaa aktsia eest,
  Lõppude lõpuks on igaüks meist suurepärane sõdalane!
  Ärge uskuge, et Jumal on meid sellesse rolli juba pannud,
  Tegelikult otsustate teie ise, kui lahe ulgumine on!
  
  Oli ebaõnnestumisi, oli kaotusi,
  See juhtus nagu jänesed, kes taandusid kohutavate huntide eest!
  Aga kui sõda algab, oleme jälle seal,
  Purusta jõhker koletiste armee põrgulikus rütmis!
  
  Uskuge mind, me ei mängi sõja pärast,
  Meil pole muud kutsumust kui olla toredad sõbrad!
  Oleme vennalikud inimesed, mitte Aabel ja Kain,
  Meie jaoks on lind laul, mitte rasvamäng!
  . EPILOOG
  Pärast seda, kui Dominica teravmeelsust välgatas, karjusid lapsed ja plaksutasid tükk aega käsi. Jah, see on suurepärane , võib öelda, et tal see õnnestus - puistas aforisme ja ümises omaette.
  Pärast seda kuulutasid Margarita ja Dominica välja pidusöögi kogu maailmale, et hinges oleks lõbus ja rõõm.
  Nad lehvitasid võlukeppidega ja ilmusid luksuslikud lauad, mis olid paksult toitu täis . Siin oli kõik luksuslik ja väga rikkalik.
  Sellised imelised road ja palju kooke, vanillikaste, sõõrikuid, kringleid, muffineid ja rikkalikult kaunistatud kooke. Muinasjutus ei saa seda öelda ega pastakaga kirjeldada.
  Ja kõik on nii isuäratav ja aromaatne, et see on sõna otseses mõttes ainulaadne oma keerukuse ja ilu poolest.
  Margarita säutsus:
  Kõike head, parimat lastele,
  Meie rõõmsal planeedil...
  Elagu päike ja tuul,
  Mõelge haldjatele, kes vastutavad kõige eest!
  Ja ta hakkas tantsima. Ja Dominica järgnes talle ja nendega koos mitmed teised tüdrukud. See läks suurepäraselt .
  Margarita märkis loogiliselt:
  - Kõik saab korda, kõik saab korda, kui me jama ei tee !
  Ja partisanitüdruk võttis ja lasi oma võlukepist veel ühe ilutulestiku. Ja see oli nagu teemantide purskkaev, mis voolas väga tormises ojas.
  Dominica märkis:
  - Ilu, ilu.
  See paiskub välja nagu purskkaev vaalast!
  Pärast oli aeg meelelahutuseks. Mitmed suuremad poisid, umbes neljateistkümneaastased ja väga lihaselised, panid kätele pehmed kindad ja hakkasid omavahel kaklema.
  Nad lõid käte ja paljaste jalgadega, naeratades ja naerdes.
  Dobrynya märkis muigega:
  - Lõppude lõpuks on neil kolhoositehnika!
  Prints Oenomaus noogutas:
  - Nad ei ole võitluskunstide alal treenitud !
  Poiss Dobrynya susises ja hüppas vaherõngasse:
  - Lase mul minna!
  Ja kaks kaklevat lihaselist teismelist põrkasid omavahel kokku. Poisid puhkesid naerma ja ründasid Dobrynyat. Toimus lahtivõtmine ning käte ja jalgade vehkimine.
  Dobrynya ajas nad osavalt laiali ja lükkas nad kõrvale. Siis haaras ta ühel poisil paljaste varvastega ninast kinni . Ta ulgus metsikust valust. Ja kangelaspoiss viskas jälle ilma igasuguse tseremooniata teda ja sundis teda ümber pöörama.
  Lapsed ümberringi naersid ja plaksutasid käsi. Ja Dobrynya lükkas neli poissi korraga kokku ja mässis nad osavalt laudlina.
  Pärast seda muutus naer täiesti kõrvulukustavaks. Täpselt nagu laste aplaus. Tõepoolest, see nägi väga lahe välja .
  Dobrynya märkis vaimukalt:
  - Kes julges, see sõi!
  Ringi astus ka Dominika. Ta tegeles ka võitluskunstidega. Filmides näitlemine pole ju naljaasi. Ta näitas end Supergirlina ja võitles superkurikaelaga . Mõlemad tüdrukud lõid seejärel üksteist kümmekond võtet. Ja see on suurepärane . Isegi nende verevalumid olid tõelised.
  Nüüd tuli Dominica vastu umbes neljateistkümneaastane tugev, lihaseline ujumispükstes teismeline. Ja ta püüdis tüdrukut rünnata. Dominica vastas täpse löögiga paljalt kannalt päikesepõimikusse ning poiss kukkus ja hakkas väänlema.
  Dominica säutsus:
  - Sa ei ole poiss , sa pole poiss,
  Pole päris...
  Sa ei ole poiss , sa ei ole poiss -
  Mäda kast!
  lõi Dominicale kõigest jõust lihaselist selga . Tüdruk karjus ja lõi teda tagasi. Ta põikas kõrvale ja tormas Dominikale kallale ning üritas temaga võidelda. Teismeline oli tugev ja raske tööga ehitusplatsil karastunud. Ja Dominika pidi kogu oma jõu pingutama, et mitte kukkuda. Kuid ta libises välja ja viskas tugeva poisi enda peale. Ta kukkus ja põrkas tuuraga vastu tassi. Ja poiss sai väga määrdunud.
  Ja ülejäänud lapsed naersid metsikult ja tegid nägusid. See nägi tõesti suurepärane välja .
  Poiss hüppas püsti, kuid sai tugeva löögi
  näitlejatüdrukute lõuga sai ta vastutuleval liigutusel löögi säärega ning lihaseline poiss kukkus ümber.
  Dominic laulis agressiivselt:
  Ta ootab kaevanduses salakavalalt ohvrit,
  Radari taevasse suunamine...
  Üks viga - juhuslik õhkutõus,
  Ja löök on vältimatu!
  See on tõepoolest karatetüdruk. Nii pöördus ta ümber ja lõi palja kannaga teisele poisile jalaga nina pihta. Ta kukkus ja vabastas oma nuusutajast vereallika . Kuid ta hüppas kohe püsti. Ja jälle lahingusse. Ja Dominika komistab teda, sundides teda kukkuma. See on tõesti naine.
  Dobrynya noogutas tunnustavalt:
  - Jätka samas vaimus! No sa oled lahe tüdruk !
  Siin on veel üks tugev poiss, kes lendas Dominica löögi eest minema.
  Siit algas jõuproov. Tüdruk viskas teise teismelise enda peale ja säutsus:
  Tüdrukud kõrgseltskonnast,
  Ma tõesti tahan kutti lüüa!
  Pärast seda lükkas tüdruk poisid uuesti kokku, tekitades neile sinikaid ja muhke. Ja see nägi äärmiselt naljakas ja naljakas välja.
  ka poisid maha :
  - Sa oled meie tüdruk ! Väga kuum ja võitluslik!
  Dominica noogutas ja säutsus:
  Tüdrukuvõitlejal on kuum veri,
  Pime hord ründab meid!
  Ta sosistas loitsu ja ülevalt kallas poistele tõeline koore-, kondenspiima- ja meevihm.
  Ja jälle laste rõõmus naer. Kõik pöörleb ja toimub nii lahedalt ja agressiivselt. Ja selles agressioonis on naljakaid hetki.
  Poissprints Oenomaus on loomulikult ka mängus. Kuidas saab keegi ilma selleta hakkama? Ja noor sõdalane viskab väga osavalt üle poisi, kes näeb välja vanem ja suurem. Ja jälle entusiastlikud hüüatused. Jah, see on tõesti vajalik võitlus.
  Enomai viipas käega ja poiss kukkus kreemiga kaetud kookide hunnikule. Ja nad lõhkesid ja hajusid nii naljakalt ja isukalt. Ja sellised olid maagilise köögi aroomid.
  Dobrynya märkis ohates:
  - Sellist toitu on kahju raisata!
  Dominic itsitas ja vastas:
  - See on ok! Ma teen rohkem maagiat!
  Phoenixi poiss laulis:
  Kuskil metsas on nõiad,
  Nad õmblevad saatanale kaftani...
  Ringi loobiti rahne,
  Meie vapustav riik!
  Pärast seda sai ta Dobrynyaga sõbraks. Kaks kangelaslikku poissi hakkasid kõigepealt rusikatega vehkima, püüdes teineteist näkku lüüa . Nad laadisid seda paar korda juhuslikult ja tekkisid sinikad. Siis võtsid poisid-võitlejad selle ja põrutasid oma otsaesist. Nii hakkasid mu silmist sädemeid lendama.
  Nad surusid üksteist, lõid pead ja hakkasid siis kaklema. Ja võitlus oli väga visa. Rüütlipoisid kaklesid, purustasid ja pigistasid üksteist.
  Siis hakkasid nad uuesti päid lööma, mis nägi välja pigem loll kui lahe ja ähvardav. Ja see toimis nii, et ajas lapsed-vaatajad kõrvulukustavasse naeru.
  Dominica võttis sule enda kätte ja hakkas poiste paljaid kontsi kõditama. Dobrynya ja Phoenix hakkasid naerma, see on tõesti nii kõdi ja lahe , et te ei suuda naermist lõpetada.
  Margarita märkis primadonna naeratusega:
  - Jah, sa oled lahe tüdruk. Lihtsalt meisterlik meelelahutaja. Mida sa veel teha saad?
  Dominica urises:
  - Jah, üldiselt saan teha absoluutselt kõike. Ja te näete seda rohkem kui üks kord!
  Dobrynya ja Phoenix läksid lahku. Nad higistasid ja nende vormitud torsod sätendasid, nagu oleks neid oliiviõliga üle niristatud.
  Margarita märkis ohates:
  - Meil on võit, kuid me ei ole lähemal eesmärgile päästa tugevam sugu. Kollane rott kuulub meie vaenlasele Bastindale, kes kadus ei tea kuhu. Ja valasime oad maha. No mitte asjata, aga ikkagi ilma tulemuseta, millele lootsime!
  Dominica laulis vastuseks:
  Elu ei ole kerge
  Ja teed ei vii otse...
  Kõik tuleb liiga hilja
  See kõik on liiga vara läinud!
  Tasapisi muutus vabanenud laste tuju rahulikumaks. Ja kaklused, isegi humoorikad, vaibusid ja muusika muutus nõrgemaks.
  Ja siis järsku kostis müra. Kõlas äratuspasun.
  Poisid ja tüdrukud hüppasid kohe oma istmetelt välja ning mõõkasid ja odasid. Nad olid võitluseks valmis.
  Taevasse ilmusid draakonid. Nad olid kolme-, seitsme- ja kaheteistpealised . Ja neid oli päris palju ja suurekasvulisi roomajaid. Loomulikult, mida rohkem pead, seda suurem on suurus. Ja nende hulgas oli tuttav nõid Bastinda, kes draakonite taustal tundus väike.
  Dominic vilistas ja märkis:
  - Vau! Tundub, et see pole veel läbi!
  Margarita laulis vastuseks:
  Ma kukun rinnaga, haarates plii,
  Maa on auke täis, nagu kast...
  Kuid ma tean, et see pole veel lõpp -
  Lõpp on alles algus!
  Sõdalaste lapsi oli umbes viiskümmend tuhat - see on terve armee, draakoneid ei olnud rohkem kui kakssada. Seetõttu noored sõdalased ei jooksnud. Nad olid valmis võitlema ja kallilt oma elu andma ning võib-olla isegi võitma!
  Mõlemad pooled on võitluslikud ja sihikindlad.
  Suurim kaheteistkümnepäine draakon müristas:
  - Ära karda! Lastega me kaklema ei hakka! Oleme rahu ja õigluse poolt!
  Dominica karjus:
  - Miks sa siis siia tulid?
  Siin möirgas Bastinda agressiivselt irvitades:
  - Ma tean, et teie peamine eesmärk oli saada Kollase Roti artefakt, mitte vabastada lapsorje!
  Margarita vaidles vastu:
  - See ei sega! Igal juhul ei tahtnud me oma lapsi maha jätta ja ei taha ka kunagi!
  Kõik kaksteist draakoni pead ütlesid korraga:
  "Me hindame teie õilsust!" Kuid Bastinda kutsub teid mängima. Kui sa võidad, annab ta sulle kollase roti, kui ta seda teeb, siis sinu neljast saavad igaveseks selle orjad.
  Nõid Bastinda noogutas:
  - Jah! See on kõik! No lapsed, nendega on liiga palju askeldamist. Sinu neljast on orjuses palju rohkem kasu!
  Dominica märkis naeratades:
  - Võime mängida. Laske kaotuse korral nõid Bastindal mitte ainult anda meile oma kollase roti artefakt, vaid saada ka meie orjaks.
  Margarita kinnitas paljajalu trampides:
  - See on kõik! See on täpselt see, mida me vajame! Oleks aus, kui ka Bastinda oma vabadusega riskiks!
  Kaheteistpealine ütles:
  - Las see olla nii! Artefakt ja nõia vabadus nelja olulise isiku vabaduse vastu - õiglane!
  Nõid Bastinda noogutas mustade juustega pead:
  - Olgu, olgu! Ma võidan selle mängu alati niikuinii. Ja isegi teadmised maagiast ei aita neid!
  Kaheteistkümnepäine draakon möirgas:
  - Kas lubate, et täidate kaotuse korral oma lubadused?
  Kõik viis hüüdsid üksmeelselt:
  - Me anname!
  Nõid Bastinda võttis seljakotist ruutudega tahvli ja ütles:
  - Siis alustame!
  Ja ta murdis tahvli lahti; sellele ilmusid kohe figuurid. Mõnevõrra meenutas see traditsioonilist malet, ainult ruudud ei olnud kahe-, vaid kolmevärvilised: valge, must ja hall. Ja meil oli palju rohkem figuure. Seal on naljamees, vibukütid ja ohvitser, kindral, marssal, ballista, vanker ja midagi muud.
  Dominica pomises:
  - Jah, ma isegi ei tea, kuidas nad kõnnivad! See on ebaõiglane!
  Nõid Bastinda vastas naeratades:
  - Oled juba oma sõna andnud ja taganeda pole kuhugi. Mängimast keeldumine võrdub lüüasaamisega!
  Margarita noogutas:
  - Ma tean seda mängu! Ja kuidas figuurid ka selles kõnnivad! Nii et mängime!
  Nõid Bastinda noogutas:
  - No siis! Siin on põhifiguur kuningas ja me mängime kuni matini!
  Lapssõdalased plaksutasid käsi. Margarita raputas oma võlukeppi ja nende ette ilmus pilt tohutust tahvlist, millel oli kolme tüüpi rakke. Ja nüüd võisid teda korraga näha tuhanded endised orjad.
  Margarita märkis:
  - Enne sõda võitsin malemängu Botvinniku enda vastu, kuigi mitte isiklikult, vaid simultaanmängus. Aga kaheksa-aastaselt on NSV Liidu meistrit alistada lahe!
  Nõid Bastinda pomises:
  - See on täiesti erinev mäng! Male polnud talle isegi lähedal!
  Partisanitüdruk noogutas:
  - Ma tean! See on keerulisem ja tükke on rohkem, aga ma saan seda mängida! Nii et ärge arvake, et see teile lihtne saab olema!
  Mustade juustega nõid noogutas:
  - Minu tükid on punased - need algavad esimesena!
  Ja ta liigutas lingu ette . Margarita vastas vibukütti liigutades. Selline rahulik mäng algas. Mõlemal küljel oli sada kuju ja kõik kolm, välja arvatud kuningad. Neid on üks ja mäng lõpeb mate-ga. No see on ilus ja loogiline.
  Bastinda mängis ja irvitas. Järgnesid esimesed vahetused. Siis kiirete naljameeste manöövrid. Dominica märkis, et naljamees liigub traditsioonilises males nagu kuninganna, kuid lööb nagu rüütel.
  Jah, see on huvitav. Ohvitser näeb välja nagu piiskop, aga lööb nagu kuningas. Ja kindral liigub nagu vanker, aga lööb nagu rüütel. Marssal liigub nagu kuninganna, aga ainult lööb nagu vanker. Kõige võimsamad tegelased on muidugi suurvesiirid, kes liiguvad nagu kuninganna ja nagu rüütel ning löövad ka. Muidugi on ka kuningannad ja need on täpselt nagu tavalises males. Amburid liiguvad nagu etturid, kuid nad lasevad diagonaalselt kolm ruutu ettepoole ja lingud vaid kaks. Tundub, et tavalised jalaväelased on kõige nõrgemad, kuid nad võivad viimasesse rivisse jõudes muutuda igaks tükiks peale kuninga.
  Vanker kõnnib nagu hobune, aga lööb nagu elevant. Jah, see on huvitav, kuidas see välja tuleb. On ka ballista - liigub nagu vanker, aga lööb nagu kuninganna. Vankrid, rüütlid ja piiskopid, nagu tavalises males. Kuid on ka ükssarvik. Ta kõnnib nagu kuningas, aga lööb nagu kuninganna. Ja kuninglik ükssarvik. Ta kõnnib nagu elevant, aga lööb nagu suurvisiir ehk nagu kuninganna ja rüütel. Jah, see pole naljamäng. Ja igaüks neist on kolm kujundit. Ja proovige midagi ilma haigutamiseta. Ja nüüd tundub, et Bastinda on juba vallutanud rohkem territooriumi ja saanud materiaalse eelise.
  On selge, et ta on palju kogenum kui Margarita.
  Dominica säutsus enesekindlalt või pigem irooniliselt:
  - Jalutage hobust! Hobune!
  Margarita viipas talle:
  - Ära sekku! Mida on vaja teha, ma teen!
  Ja partisanitüdruk liigutas otsustavalt oma figuuri. Bastinda jätkas rünnakut. Lahing oli väga kangekaelne ja halastamatu.
  Margarita, et taastada veidi enesekindlust ja meelerahu ning genereerida mängus inspiratsiooni, hakkas laulma;
  See vahutab ülespoole, tõstes järske nõlvu,
  Laine, jää köidikud hävitasid ookeani!
  Tala lõikas läbi, pilved täitusid pliiga,
  Ja värske tuul purustas udu!
  
  Olen sinuga ranniku kaljul,
  Mere lainetus kõditab kõrva!
  Võitleja kallistas õrna käega tema kaela,
  Püha Issand on tõusnud mu hinge!
  
  Lumemägede tipud on kullatud,
  Ja pärliliblikad rinnal!
  Kauguses rändasid laevad purjede all,
  Sa ei saa oma unistustest loobuda ja magama jääda!
  
  Ma osutasin sulle, kallis,
  Sinu pisaratest säravad silmad!
  Lõppude lõpuks, ilma sinuta ei piisa mulle isegi maailmast,
  Südames mürisevad tormid ja äikesetormid!
  
  Koos teiega maitseme palju hiilgust,
  Ja mürk tungib ambitsioonidesse!
  Tõmba oma mõõk selle jõu nimel,
  meel teenida !
  Margarita laulis suurepäraselt ja ergutatuna asus otsustavale rünnakule. Partisanitüdruk ei kõhelnud ohverdama ja mingil hetkel tundus materiaalne jõudude tasakaal tema jaoks katastroofiline. Kuid siin on veel mõned tugevamad taktikalised löögid ja...
  Margarita ütles süütu naeratusega:
  - Matk, proua Bastinda!
  Ta pilgutas metsikult silmi ja vaatas ringi, heites külgpilgu suurimale, kaheteistpealisele draakonile. See oli suurklassi lennuki suurune , iga tiiva siruulatus oli tubli kakssada meetrit - see on koletis. Võib-olla ei suutnud isegi valitud tüdruku-näitleja Dominica fenomenaalne maagia sellisest hiiglasest jagu saada.
  Tohutu draakonijuht möirgas kaheteistkümne peaga korraga:
  - Sa kaotasid Bastindile. Nii et andke oma võidud kollasele rotile - väärtuslikule artefaktile ja minge oma uute peremeeste orja!
  Bastinda ohkas ja võttis seljakotist välja artefakti. Ootamatult oli see vaid kookospähkli suurune, kuid hõõgus ereda kollase valgusega.
  Nõid sirutas selle välja ja märkis:
  - Ta on sinu oma. Nagu kõik, mis on minu oma, on see nüüd teie oma!
  Margarita võttis artefakti enda kätte ja peitis selle siis seljakotti. Ja ta märkis:
  - See on hea! Noh, mida sina ja mina peaksime tegema, Bastinda?
  Väliselt vastas veel üsna noor ja atraktiivne mustanahaline naine:
  - Ma saan teha palju asju. Olen juba üle tuhande aasta vana. Ja mis siis, kui ma saan sulle tundmatuid maagiatehnikaid õpetada. Noh, ja olge ka kuningriigi juht. Mul on selles valdkonnas palju kogemusi ja mitte ainult laste haldamisega.
  Margarita kehitas õlgu ja märkis:
  "Ma arvan, et võib-olla lasen sul minna, olles esmalt andnud vande teha ainult häid tegusid."
  Dominica pomises:
  - Mis siis, kui ta valetab? Meil on inimesi, teate. Isegi Koraan ütleb, et mõnel juhul võib vannet murda.
  Ja tüdruknäitleja laulis:
  Usu mind, su sulased kuivatavad end ära,
  Sind reedetakse, sind reedetakse...
  Ja need, kes niimoodi armastust vannuvad,
  Vaata vaid, nad tapavad su!
  Margarita vaidles vastu:
  "Meie nõiad peavad pidama nii oma sõnu kui ka vannet." Vanderikkujaks saamine tähendab kõigi igavese hukatuse ja põlguse saamist. Nii et Bastinda kas peab oma vannet või keeldub seda andmast. Seega on tal valida orjuse ja kurjadest tegudest igaveseks loobumise vahel!
  Nõid koos mustad juuksed kehitasid õlgu:
  - Siin on, mille üle mõelda. Ärge kunagi tehke kurja, see on ka väga raske ja mitte alati meeldiv!
  Dominica oli nördinud:
  - Miks sa meie eest otsustad, Margot? Ma mõtlen, et parem on, kui ta oleks meie ori. Maagiline ja igavene sulane on majapidamises üsna kasulik. Ta ei peaks olema teie ori, vaid meie ühine!
  Kangelaslik poiss Dobrynya kinnitas:
  - Jah see on õige! Me kõik neli riskisime oma vabadusega. Ja sa tahad teda üksi kamandada.
  Poissprints Oenomaus arvas:
  "Samuti arvan, et parem on tal minna lasta, andes vande teha ainult häid tegusid." Miks tirida endaga kaasa ori, kui kogute veel ühtteist artefakti? Ta on lihtsalt koorem!
  Dobrynya ja Dominica ütlesid ühel häälel:
  - Ei, ta on meie ori! Ja me ei lase tal minna!
  Draakoni juht märkis:
  - Sul on lõhe: kaks kahe vastu! Soovitan mündi visata. Kui see on pead, teeme nii, nagu Margarita tahab, kui see on saba , teeme nii, nagu Dominica tahab!
  Sõjamehelapsed hüüdsid üksmeelselt:
  - Õige! Õige! Õige! Loosi otsustab!
  Dominica pomises vihaselt:
  - Kes viskab mündi?
  Draakon müristas:
  - Mina!
  Ja siis viskas tema saba hõbedase ringi, mis lendas läbi õhu ja kukkus kivisele kõnniteele. Münt tabas ja ... see maandus oma servale...
  Hiiglaslik draakon naeris ja vastas:
  - Kui jah, siis võtan Bastinda oma teenijaks. Ja teile jääb tema artefakt, kollane rott, trofeena. Täpselt nagu tahtsid, muide!
  Dominica pomises:
  - Ja mootorratas. Ma tahan sellist flaierit.
  Hiiglaslik draakon susises:
  - Laula laulu! Ja meie, draakonid, hindame seda. Kui teile meeldib, on maagiline lendav mootorratas teie päralt. Ja kui mitte, siis ... Ka sinust saab meie ori!
  Dominica oli nördinud:
  - Nii et võite öelda, et teile ei meeldi ükski mu laul!
  Peadraakon teatas:
  - Kohut mõistame mitte ainult meie, vaid ka avalikkus, sealhulgas lapsed ja endised orjad!
  Dominica noogutas ohates.
  - Siis ma nõustun!
  Ja tüdruk hakkas laulma tundega ja ilmega;
   Riietatud nii, et kõik kuningad kadestaksid,
  Karmiinpunane, kuld, lehed rubiinides!
  Nagu hõljuvad õhtuliblikad,
  Ja tuulte hääl on keerubide organid!
  
  Kõige luksuslikum rahu on sügisel avar,
  Puud, pühade kirikute kuplid!
  Igasugune meislitud nikerdustega oks,
  Kastepiiskade pärlid ja hindamatud kivid!
  
  Lomp oli kaetud õhukese hõbedaga,
  Sädemed sädelevad hobuse kapjade alt!
  Te kohtlete üksteist sõbralikult,
  Elagu õnnelikult selge taeva all!
  
  Ereda päikese käes, mu kleit lahti,
  Kased ja paplid tantsivad armastuse valssi!
  Oleme kurvad päevade pärast, mis on kuristikku vajunud,
  Hoidke mälestusi kohtumistest minuga!
  
  Talv tuleb, noorus selles on igavene,
  Mitte hallid juuksed, teemandid juustes!
  Kogume kõik oma sõbrad puhkuseks kokku,
  Ja väljendagem unistust hoogsate salmidega!
  Tormilised aplausid ja hüüded "Braavo! Encore!", ujutasid kümned tuhanded kurgud üle terve väljaku. See oleks hiilgav tund, triumfi tund Dominicale, kes avastas oma primadonna ande!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"