Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Lulus Ujian Putri

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Siswa ayu lan aktris film sing kepengin banget, Dominika, ngimpi dadi bintang layar. Lan nalika bidadari teka, dheweke gelem nututi dheweke, pungkasane ana ing kerajaan naga. Dominika wis ndhelikake kabisan pinunjul, lan pageblug aneh teka ing kekaisaran lan negara tetanggan, minangka asil kang meh kabeh lanang wis petrified. Salah sawijining wakil pungkasan saka jinis sing luwih kuat, pangeran elf Oenomaus, bisa nundha pati amarga hadiah Dominika. Lan saiki dheweke kudu kerja bareng kanggo nemokake misteri pageblug sing ora bisa dingerteni lan mbabarake kekuwatan peteng.

  LULUS UJIAN PUTRI
  
  ANNOTASI
  Siswa ayu lan aktris film sing kepengin banget, Dominika, ngimpi dadi bintang layar. Lan nalika bidadari teka, dheweke gelem nututi dheweke, pungkasane ana ing kerajaan naga. Dominika wis ndhelikake kabisan pinunjul, lan pageblug aneh teka ing kekaisaran lan negara tetanggan, minangka asil kang meh kabeh lanang wis petrified. Salah sawijining wakil pungkasan saka jinis sing luwih kuat, pangeran elf Oenomaus, bisa nundha pati amarga hadiah Dominika. Lan saiki dheweke kudu kerja bareng kanggo nemokake misteri pageblug sing ora bisa dingerteni lan mbabarake kekuwatan peteng.
  PROLOG
  Bentenaken dening langka, kaendahan unik, Dominika Delfinova nampa salah siji saka peran utama ing blockbuster "Star Empress". Lan iki film karo budget ageng lan njanjeni bathi gedhe. Sadurunge iki, Dominika wis mbintangi sawetara film, nanging mung nampa dhuwit recehan. Kaendahane nggumunake, lan rambute dadi warna dandelion musim semi sing cerah banget, lan sawetara wong sing percaya yen dheweke bisa nindakake tanpa pewarna lan varnis. Nanging kaya ngono. Dominika minangka pirang madu alami kanthi proporsi sing cocog, lan uga kanthi otot sing diukir lan regangan sing apik.
  Senajan cah wadon ora melu ing seni bela dhiri, dheweke nari ing ballet. Lan dheweke duwe kacepetan, sih-rahmat, lan koordinasi gerakan sing apik.
  Dheweke bisa, umpamane, nuduhake awake dhewe ing film aksi. Kaya cah wadon sing katon angel ndhelikake prajurit-setan.
  Saiki dheweke nyopot sepatu lan seneng-seneng mlayu liwat taman, ngrasakake tickling sing nyenengake saka suket lan kerikil ing dalan kanthi tlapakane sing gundhul. Sikil dheweke sampurna lan seductive sing asring difoto tanpa alas kaki lan cedhak, sing ndadekake wong lanang seneng banget. Dominika bangga karo sikil sing ayu, lan nganggo rok cendhak nganti beku.
  Ing wektu iku, dumadakan ana prawan muncul ing ngarepe. Nom-noman banget, siji bisa ngomong, meh cah wadon. Dominika iku dhuwur, otot, anggun, lan pasuryan, senadyan mulus sampurna lan kulit velvety, ora katon kaya pasuryan saka cah wadon enom lan naif. Lan iki kaya bocah sekolah, sanajan dheweke wis sugih banget, lan dheweke duwe potongan-potongan kaca cilik sing digantung ing dheweke lan sumunar ing srengenge.
  Dominica malah panginten sing Mungkin iki perhiasan nyata.
  Cah wadon cap dheweke cilik, gundhul sikil. Lan tunas bindweed kanthi tunas abang lan ungu katon ing dalan sing berbatu.
  Dominika nyuling:
  - Apa trik! Apa sampeyan uga aktris film utawa pemain sirkus?
  Bocah wadon kasebut mangsuli kanthi bisik:
  - Aku nimfa! Ora ana wektu kanggo nerangake maneh, tindakake aku!
  Bocah wadon kasebut nyebarake tangane kanthi ora percaya:
  - Inggih, punika... Lelucon apik! Sapa jenengmu?
  Nimfa ngucap:
  - Marquise de Cassandra. Lan cukup ngobrol, saben wayahe ana ing jagad sampeyan mbutuhake energi magis sing gedhe banget!
  Lan dheweke kanthi kuwat, tanpa kekuwatan bocah cilik, nyekel tangan Dominika, kanthi kuat nyepelekake telapak tangane.
  Aktris film sing kuwat lan cekatan langsung nyadari yen ora ana gunane kanggo nolak genggeman kasebut.
  Bocah wadon kasebut, nggunakake jempol sikil sing cilik lan anggun, nguripake watu cincin ing driji indeks tangane sing bebas. Lan ing wektu sing padha, Dominika rumangsa kaya tiba ing sumur. Lan iku banget penake, koyo unik.
  Banjur kabeh kapenuhan cahya padhang sing nggumunake, sing katon nembus saben sel awak bocah wadon sing kuwat, atletis, lan ayu banget.
  . BAB 1.
  Kaki telanjang Dominika ngrasakake permukaan panas ing ngisor dheweke, lan iki minangka kesan pertama dheweke. Ana kelip-kelip ing ngarepku, kaya-kaya aku wis buta dening lampu kilat sing kuat, kaya kilat ing kamera. Lan cah wadon ora langsung bisa ndeleng ngendi dheweke wis rampung.
  Swara alus saka bidadari keprungu:
  - Aja wedi! Saiki bakal liwati lan sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh.
  Dominika ngangguk-ngangguk. Kaki telanjang wiwit krasa panas. Ing ngisor tlapak sikil sing gundhul ana sing kobong, kaya wedhi ing Sahara ing wayah awan. Dominika seneng mlayu tanpa alas. Utamane nalika aku wis biasa nalika tes layar.
  Nalika dheweke isih bocah wadon, dheweke ditawani dadi pejabat intelijen partisan.
  Mesthine, nalika perang, bocah-bocah wadon mlaku tanpa alas kaki ing mangsa panas, amarga sepatu kudu dijaga, lan cukup aneh, yen sampeyan mlaku-mlaku suwe, malah luwih gampang.
  Lan ing pungkasan dheweke nuntun dheweke kanggo nyumerepi dheweke, tanpa alas ing salju. Iki minangka gaya Zoya Kosmodemyanskaya, mung Dominika sing pirang lan luwih ayu, lan dheweke nduweni pesona alam. Lan nalika dheweke mesem lan ngetokake untune putih, kaya-kaya digawe saka mutiara alam, dheweke ngilangi atap saka engsele.
  Lan ing kene soles diobong, lan panas wae. Ing Moskow anget ing Mei, nanging sampeyan ora bisa ngarani panas.
  Lan ing kene, kaya ing Arab ing wayah awan. Ing kana malah luwih panas. Dheweke tau syuting film ing Emirates, lan dheweke kudu mlaku tanpa alas kaki ing pasir. Lumrahe, ing wayah esuk, nalika wedhi rada adhem ing wayah wengi, nanging isih panas, dheweke malah ngolesi sikile karo Vaseline supaya luwih gampang.
  Nanging bocah-bocah lokal mlaku-mlaku tanpa alas kaki, paling ora ing antarane wong miskin, lan ngguyu, nuduhake untu cilik, tanpa ngalami rasa ora nyaman.
  Pancen, mripate kelip-kelip mandheg, lan Dominika weruh dheweke ana ing alun-alun kutha. Cobblestones ing sangisore sikil kaendahan iku oranye lan ungu. Lan omah-omah ing sakubenge dhuwur, apik banget, kaya ing tengah St. Mung ing kene bangunane luwih dhuwur lan luwih sregep, warni, sugih, mewah lan rumit.
  Lan ana akeh godhong emas, sing mesthi nyenengake mripat. Lan ana akeh bocah-bocah wadon ayu ing lurung-lurung. Dheweke, sumunar tanpa alas kaki, anggun, tanned, sikil otot, wiwit ngubengi Dominika lan marquise-nymph sing glamor.
  Bocah-bocah wadon kabeh, tanpa kecuali, ayu, enom, tanpa alas kaki, nanging nganggo perhiasan. Sawetara duwe perhiasan liyane karo watu larang regane, liyane duwe kurang. Akeh bocah-bocah wadon mung nganggo klambi putih sing cendhak.
  Iki sing biasane katon kaya budak nalika nggawe film babagan jaman kuna, ujare Dominika.
  Nanging , ora kabeh bocah wadon padha manungsa. Sawetara duwe kuping kaya lynx, liyane duwe irung elang. Sawetara bocah-bocah wadon luwih cilik, kaya Marquise de Cassandra, mung bocah-bocah wadon, nanging dheweke mlayu lan pindhah tanpa ndemek trotoar kanthi sikil cilik.
  Kerajaan kabeh bocah-bocah wadon sing, ora wedi karo trotoar panas, mamerake tumit sing gundhul lan jambon.
  Lan padha ngubengi Dominika lan marquise karo dering, lan mesem, chattering quietly.
  Bocah-bocah wadon emanated mambu banget penake enom, awak otot
  saka jinis adil, dicampur karo wangi larang.
  Sawetara uga duwe gaman ing tangane. Utamane, busur, busur silang sing bentuke elegan, pedhang, pedang, keris lan panah panah.
  Iku banget ngeling-eling ekstra kanggo syuting film fantasi; malah nggumunake yen dheweke bisa nglumpukake pirang-pirang wong ayu sing tanpa cacat, curvy, atletik ing sak panggonan.
  Umume bocah-bocah wadon meh wuda, mung dodo lan pinggul sing ditutupi perhiasan sing digawe saka watu larang.
  Kira-kira belasan bocah-bocah wadon nganggo tunik andhap asor tumungkul, nyekel kendi omben-omben lan nampan emas macem-macem panganan lan woh-wohan.
  Dominika ngomel bingung:
  - Kowe njaluk apa saka aku? - Lan dheweke nambah sethitik liyane manteb ing ati. "Yen sampeyan duwe wektu, aku bakal gelem tampil ing ekstra sampeyan, mung mbayar aku kanthi apik."
  Nymph marquise mangsuli karo mesem:
  - Ketoke sampeyan mikir iki film? Ora, iki Kekaisaran Elf- Naga !
  Dominique cekikikan lan mlumpat. Tumitku kobong tanpa ampun. Dheweke guncang manik-manik kringet. Inggih, panas. Kaya ing ara-ara samun Arab. Pancen nggumunake carane wong ayu mlaku tanpa alas kaki, lan kulite ora kupas saka srengenge.
  Endi dheweke? Temenan ora ing Rusia ...
  Dominica nglirik ing langit lan whistled. Langite kuning, mendhung langka warnane oranye, lan ana pirang-pirang lampu bebarengan ... Ora aneh yen panas banget. Kajaba iku, luminaries dadi hiasan ing wangun, karo curls utawa sungu ...
  Dominika rumangsa lara. Kaya, iki carane wong dadi edan. Praupane ayu bengkong lan pucet.
  Dheweke staggered, nanging loro wadon elf karo kuping ndhukung dheweke. Perwakilan saka jinis adil parted, lan ayu ing putih, tunics translucent nggawa dheweke prau karo ngombe ing wuda, supaya ayu lan otot awak saka bocah-bocah wadon. Lan padha diwutahake anggur zamrud ing mangkok emas.
  Dominika ngombe kanthi rakus. Lan dheweke rumangsa yen anggur kasebut pancen manis lan enak, energi, kekuwatan, lan semangat langsung mili liwat urat.
  Lan cah wadon sing wis telanjang kaki ora diobong banget, utawa luwih, dheweke ngrasakake anget sing nyenengake, lan suhu sekitar dadi becik, kaya ing ngimpi.
  Dominique kaget lan ngguncang sirahe sing wernane godhong emas, karo bengok-bengok:
  - Hello sleepwalkers!
  Banjur bocah wadon kasebut kanthi cepet mbenerake awake dhewe:
  - Aku seneng ketemu sedulurku, utawa luwih, sadulur ing pikiran!
  Bocah-bocah wadon padha tepuk tangan. Lan padha nyanyi ing paduan suara:
  - Kita pengin sampeyan seneng,
  Sampeyan pangarep-arep kita, pracaya kula ...
  Path menyang jagad liyane -
  Lawang dibukak!
  Marquise de Cassandra manthuk:
  - Ya, sampeyan kudu nulungi kita. Lan bakal ana ganjaran gedhe kanggo iki.
  Dominica ngangkat pundhake otot lan takon kanthi kaget:
  - Lan carane aku bisa mbantu sampeyan?
  Bocah wadon nimfa mau arep matur, nalika keprungu swaraning slompret lan suwarane swiwi. Kabeh wakil saka jinis adil padha sujud lan mbungkuk ing pakurmatan.
  Marquise uga nudge Dominika:
  - Sujud uga.
  Aktris cah wadon takon kanthi kaget:
  - Kanggo apa?
  Bocah wadon nimfa ngelak:
  - Putri Naga ketemu sampeyan. Naga nguwasani kekaisaran kita. Ayo, ing dhengkul siji!
  Dominika mutusake supaya ora ngilangi rasa bangga. Sanajan dheweke wedi yen trotoar panas bakal ngobong dhengkul sing gundhul, disamak nganti tembaga cahya. Nanging kulit wis jelas dadi kuwat lan kurang sensitif. Cetha yen wong-wong ing kene ora nganggo alas ora amarga mlarat. Nanging kanggo alasan sing luwih serius sing isih kudu dijlentrehake.
  Banjur putri naga dhewe katon. Kéwan sing endhasé telu, warnané padhang banget, kaya kupu-kupu. Gedhe, kaya pejuang sing apik, nanging ora medeni, utawa ora medeni yen dheweke.
  Sirah kasebut katon cilik, lan makutha cilik nanging padhang padhang.
  Nalika naga wadon mabur, bocah-bocah wadon ing sangisore swiwine ngganti warna kulit dadi lilac, banjur dadi zamrud. Iki wis dadi ayu.
  Dominika kaya-kaya terpesona. Iki pisanan dheweke weruh naga nyata ing kasunyatan. Ya, ing film, mesthi, dheweke nggawe naga sing apik nggunakake grafis komputer. Nanging naga iki nyata, ayu banget lan anggun.
  Sirah, sing ana ing tengah, takon, swarane nyenengake:
  - Aku seneng banget ndeleng sampeyan, tamu saka planet Bumi!
  Dominika mesem lan mangsuli:
  - Lan aku seneng banget ndeleng sampeyan uga!
  Putri Naga manthuk lan nerusake, sirah ing sisih tengen wis ngomong:
  - Kita ngajak sampeyan amarga ing vena sampeyan mili getih sing siji, aku ora ngerti sapa, sing manggon ing kono, aku ora ngerti ngendi!
  Dominika Delfinova nggosok sikile sing gundhul lan sikile sing liyane lan ngomong kanthi bingung:
  - Kayane, aku ora ngerti!
  Kepala putri naga ing sisih kiwa mangsuli kanthi nada yakin:
  - Lan kita dhewe ora ngerti iki. Nanging ing kasus apa wae, kita duwe masalah sing nggegirisi sing kaya wong sing klelep, nyekeli jerami!
  Dominica nyetak sikile sing telanjang, sing nggodha banget lan nyanyi:
  - Tahan aku, jerami, tahan aku,
  Nalika ana limalas titik ngubengi badai ...
  Nyuwek mungsuh sing duwe elf,
  Nasib wis mbuwang aku kaya iki ing urip!
  Bocah-bocah wadon saka kabeh loreng keplok tangan bebarengan, lan iku apik banget lan kelangan.
  Kepala pusat ngandika maneh:
  - Dadi, kita duwe pageblug aneh. Perwakilan saka jinis kuwat, dadi elves, manungsa, trolls, hobbit, drakula, gnomes lan liyane sing manggon ing alam semesta kita, kanggo alasan sing ora dingerteni wiwit nguripake kanggo watu lan crumble bebarengan. Ing negara kita, kajaba orc lan gnome, ana rolas kaping luwih sithik lanang tinimbang wadon, lan saiki wis meh ilang! Mesthi, iki tragedi!
  Dominika cekikikan lan ngomong:
  - Iki apik banget! Yen ora, ora ana cara metu saka wong-wong sing wulu lan ala! Lan sing paling penting, wong sing luwih elek, sing botak lan gundhul, keriput, luwih akeh dheweke clings karo sampeyan.
  Salah sawijining elf mbantah:
  - Ora ana pot-bellied, wrinkled lan elf gundul! Dheweke ora duwe jenggot utawa kumis.
  Dominica kandha,
  " Apamaneh, luwih larang yen melu bocah-bocah iki!" Dheweke uga ora ngidini dalan. Aku kesel banget karo penggemar iki. Lan sampeyan, matur nuwun Gusti, ora duwe wong lanang sing napsu, kringet, lan ala, lan sampeyan bisa ngaso lan santai.
  Telu endhas naga padha gludhug bebarengan:
  - Donya tanpa lanang bakal mati! Dibandhingake karo wong-wong ing planet Bumi, kita urip suwe banget, utamane naga. Ya, iku mboseni tanpa wong, lan ora ana harmoni ing alam semesta tanpa jinis kuwat.
  Bocah-bocah wadon padha surak-surak persetujuan. Sing siji muni:
  - Kabeh wong lanang kita ayu! Biyen , ewonan taun kepungkur, wong-wong saka bangsa manungsa duwe rambut, botak, kisut, weteng, nanging saiki kabeh enom, ayu, curvy lan mambu sing nyenengake, kaya elf!
  Dominika ngguyu lan nglirik ... Banjur dheweke mangsuli:
  - OK! Mungkin sawetara sasi aku bakal kangen karo wong lanang. Aku mung ora ngerti carane aku bisa bantuan sampeyan?
  Sirah tengen sang putri naga mangsuli:
  - Jujur, kita ora ngerti iki dhewe. Nanging sampeyan duwe getih makhluk saka alam semesta liyane, ing ngendi kabeh pedunung ora duwe rong jinis, kaya sing ana ing Bumi, nanging telu. Lan mbok menawa iki bakal mbantu kita njaluk lanang bali!
  Dominica guncang dhéwé lan nyathet:
  - Makhluk triseksual ? Ya, aku maca fiksi ilmiah, iki bisa ditindakake kanthi teoritis!
  Prawan nimfa mengangguk:
  - Ya! Ing pageblug ora kena wong-wong mau. Nanging sapa sing bakal njamin yen infeksi ora bakal katon sing bakal ngilangi jinis sing adil? Lan bisa uga luwih elek! Lan sanajan tanpa jinis sing luwih kuat, yen agresor nyerang alam semesta kita, mula kita ora bakal duwe kesempatan kanggo nglawan.
  Aktris cah wadon manthuk:
  - OK! Aku simpati karo sampeyan. Miturut cara, iki bisa teka ing Bumi?
  Sirah kiwa sang duchess naga dikonfirmasi:
  - Ya! Bisa uga. Dadi aja mikir yen dheweke njaluk bantuan. Sampeyan duwe adhine, lan dheweke uga tumindak ing film. Apa sampeyan pengin bocah iki dadi watu lan dadi bledug?
  Dominica nesu-nesu nyepak sikile sing telanjang lan ngomong kanthi jengkel:
  - Sampeyan ngerti akeh babagan aku!
  Prawan nimfa mangsuli:
  - Kadhangkala kita seneng nonton film saka planet sampeyan. Bisa diundhuh langsung saka Internet, sing ora mbutuhake biaya energi gaib sing gedhe. Mulané awaké déwé uga weruh kowé. Lan fairies dhuwur felt aura unik, lan padha weruh sadulurmu, uga duwe Piece saka sing, Aku ora ngerti sapa!
  Dominika bisik-bisik lan ngguyu:
  - Aku ngerti manawa kabeh sing ora mungkin bisa ditindakake! Nanging , luwih becik aku sinau ing absen!
  Marquise de Cassandra nyathet:
  - Persis, iki sing kudu dilakoni. Sinau, sinau lan sinau maneh!
  Murid wadon kasebut ngomel ora seneng:
  - Apa maneh iki?
  Sanalika, telu kepala saka duchess naga ngandika sinkron lan harmonious ing swara sing nyenengake:
  - Sampeyan ora ngerti apa-apa babagan sihir lan sihir! Lan sampeyan kudu duwe kawruh ekstensif lan dhasar kanggo mbantu kita. Sawise sampeyan lulus saka Imperial Dragon Academy of Dularis , sampeyan bakal duwe kakuwasan sadurunge dingerteni sing bakal ngidini sampeyan kanggo nyandhang makutha saka putri sorceress. Lan mung ing kasus iki sampeyan bakal bisa, utawa luwih, sampeyan bakal entuk paling sethithik kasempatan kanggo bali wakil saka jinis kuwat saka jagading wong mati.
  Dominic nyusup lan ngomong:
  - Oh, sing aku ora seneng yaiku sinau!
  Pancen, dheweke seneng nari, mlumpat, lan akting ing film. Aku malah tresna banget. Nanging sinau dheweke angel. Dheweke malah ndhaptar ing departemen sing dibayar supaya dheweke bisa entuk diploma kanthi luwih sithik. Pancen, cara iki luwih gampang.
  Dominika ora bakal mlebu akademi yen ora modis tanpa pendidikan sing luwih dhuwur. Kajaba iku, malah billionaires ora bakal omah-omah karo cah wadon tanpa diploma.
  Nanging kanggo omah-omah karo oligarki, minangka sugih sabisa lan, ing wektu sing padha, luwih lawas, lara lan rampung pikun. Banjur nyingkirake, dadi randha miliarder lan urip kanggo kesenengan sampeyan dhewe.
  Lan nulis naskah film dhewe. Dheweke malah duwe ide. Lan dheweke ana ing peran utama. Kaya Kaisar Palpatine , utawa luwih, roh peteng dheweke pindhah menyang bocah wadon klon lan wiwit nggawe kekaisaran anyar kanthi penaklukan.
  Ya, apik tenan ! Nanging, peran utama dheweke ora ala, lan mambu kaya dhuwit gedhe. Nanging ... Saiki, dheweke wis dadi hit . Lan dheweke kudu nindakake apa sing paling disenengi - sinau!
  Dominica takon kanthi swara tremor:
  - Apa yen aku nolak?
  Bocah-bocah wadon ing sakubenge padha rame-rame ora seneng. Sing siji bengok-bengok:
  - Tembak dheweke ing tumit!
  Telung Kepala Putri Naga mangsuli:
  - Kita ora duwe hak moral kanggo meksa sampeyan. Nanging, kanggo ngekstrak sampeyan saka planet Bumi, akeh energi magis sing larang dibutuhake. Lan bali, yen sampeyan pengin bali, mbayar lelampahan kene, anggur larang sing sampeyan ngombe, lan tiket bali.
  Dominika ngucap:
  - Iku ora adil kanggo ngisi kula kanggo soko aku ora pengin apa! Aku dipindhah marang karsaku!
  Kepala tengah naga wadon mangsuli:
  - Sampeyan kita, mbok menawa, salah siji saka kasempatan pungkasan! Bener, sampeyan isih bisa nyoba karo kakangmu, nanging dheweke isih lanang, nanging wong lanang, lan dheweke uga bisa ambruk dadi bledug.
  Dominique njerit ngamuk:
  - Aja ndemek sedulurku! Iku dudu urusane!
  Putri Naga takon insinuatingly:
  -Apa kowe gelem sinau dadi putri? Mbayangno apa kesempatan sing bakal sampeyan duwe. Sampeyan ora bakal tuwa, sampeyan bakal urip pirang-pirang ewu taun, lan bisa uga luwih akeh yen sampeyan entuk sihir sing luwih maju lan dadi dewa sing abadi. Lan sampeyan bakal duwe subyek lan kerajaan sampeyan dhewe!
  Dominica ambegan abot lan ngandika nyuwun:
  - Ayo kula mikir sethitik.
  Prawan marquise dikonfirmasi:
  - Ya, supaya dheweke mikir babagan iki. Dheweke kudu luwih ngerti jagad kita. Ayo dheweke adaptasi lan dadi sadar. Lan dheweke bakal nggawe keputusan sing bener.
  Putri Naga manthuk-manthuk kanthi telu kepala:
  - Ayo dheweke mlaku-mlaku ngubengi kutha. Iku gedhe lan nggantheng. Tampilake dheweke, Cassandra, lan sampeyan bocah-bocah wadon menehi dalan. Aja ngganggu!
  Jinis adil pisah. Marquise nymph njupuk soko sing katon kaya pizza saka tray lan nyerahke Dominika:
  - Kene, mangan! Sampeyan bakal dadi kuwat.
  A cah wadon nganggo tunik diwutahake anggur, wis jambon, menyang goblet emas saka kendi platinum . Dominika ngati-ati njupuk pizza. Ternyata banget sedhep, lan cah wadon wiwit mangan, luwih yakin, lan sakabeheng karo anggur, dadi manis lan gondho.
  Sawise iku, swasana Dominika mundhak banget. Lan dheweke nyanyi:
  Hadiah saka guru,
  Dheweke nglampahi wektu karo aku ...
  Dheweke ngajari aku ora ana gunane ...
  Banjur bocah wadon mahasiswa ora nemokake sajak sing cocok, lan apa sing sumunar ing sirahe sing ayu katon banget vulgar lan ora pantes.
  Padha tumuju mati bebarengan, lan nymph mimpin dheweke dening lengen. Sanajan dheweke luwih saka sirah sing luwih cendhek lan luwih tipis tinimbang Dominika sing kuwat lan dhuwur lan otot.
  Bocah-bocah wadon loro kasebut nyepak sikile sing telanjang lan obah kanthi kacepetan gazelles enom.
  Omah-omah ing sakiwa tengene padha mewah banget . Ora ana kutha ing Bumi sing apik banget. Ana uga kembang sing thukul ing kene, gedhe banget, padhang lan wangi. Kabèh bab kutha iki ayu lan glamor.
  Lan akeh bocah wadon. Banget luxuriously disandangi , utawa, ing nalisir, liyane andhap asor, lan sawetara bocah-bocah wadon sakabeheng ing lurung-lurung. Nanging kabeh wong enom, seger, ayu lan tanpa alas kaki.
  Dominika takon kanthi kaget:
  - Yagene dheweke ora nganggo sepatu, utawa paling ora nganggo sandal jepit?
  Marquise de Cassandra mangsuli karo mesem:
  - Iki keajaiban planet iki. Iku mbantu kita njaga pemuda sing langgeng, sihir, lan driji sikil kita uga bisa digunakake ing perang!
  Artis cah wadon ngguyu lan ngandika:
  - Iki apik tenan! Umume, nalika aku isih cilik, aku isin mlaku tanpa alas, amarga aku percaya yen iki minangka tandha kemiskinan banget. Nanging banjur aku wis digunakake kanggo film. Menapa malih, iku perlu kanggo soles dadi sethitik rougher nalika aku main adhine Spartacus ing kanak-kanak, utawa macem-macem jinis partisans. Aku seneng. Nanging yen sampeyan mlaku-mlaku ing Moskow tanpa alas kaki, sampeyan bakal disalahake minangka wong sing lara mental, lan ana akeh infeksi lan rereget ing lurung-lurung!
  Prawan nimfa mengangguk:
  - Ya - sing dingerteni! Kajaba iku, mlaku tanpa sepatu luwih lincah, amarga kulit prajurit luwih kuwat tinimbang sepatu bot sing paling larang, lan elastis, fleksibel lan diisi sihir!
  Padha pindhah ing. Sampeyan bisa ndeleng sepira dhuwure, kaya menara menara TV Ostankino, jet banyu mancur. Supaya padha njupuk mati, nalisir hukum fisika. Lan jet dhewe sing multicolored. Apik tenan iki.
  Lan apa kraton ing saubengé? Carane mewah kabeh ing kene. Lan statute sparkles ora mung karo emas, nanging uga karo sawetara padhang, oranye logam dingerteni ing Bumi.
  Dominika nyathet:
  - Kutha sampeyan kaya dongeng. Lan bocah-bocah wadon iku apik banget, kaya swarga nyata, lan dudu sing diciptakake, kaya kita!
  Cassandra cekikikan lan takon:
  - Apa sampeyan mikir yen swarga sampeyan digawe?
  Artis cah wadon mangsuli kanthi logis:
  - Amarga dheweke duwe gambaran sing bertentangan. Siji agama ngomong siji, liyane ngomong liyane, lan katelu ngandika ngelawan!
  Marquise nymph manthuk:
  - Ya, aku ngerti! Aku ndeleng Internet sampeyan. Luwih gampang tinimbang lelungan menyang Bumi. Iku dadi luwih prasaja sing malah elves prasaja, trolls lan wong bisa menek menyang lan nonton film. Kanthi kabeh kamulyane jagad gaib, sayangé, kita ora duwe teknologi canggih kaya wong ing Bumi. Sampeyan amatir ing sihir, nanging pangembangan teknologi kita beku!
  Dominika takon kanthi kaget:
  - Kenapa sampeyan beku teknologi?
  Nimfa, ngedhunake swarane, mangsuli:
  - Iku dudu kita. Iki minangka naga. Dheweke katon ora pengin ngrusak kekuwatane. Sanajan, mesthi, ngidini kita urip kanthi normal, lan kanggo sawetara malah mewah, nanging ... Ayo ora ngomong babagan iki!
  Lan maneh ana ngaso. Kemewahan watara, mesthi, super. Kabeh apik banget, kayata dekorasi, patung, omah lan candhi.
  Ya, candhi, mesthi, macem-macem banget. Ora kaya biasane ing Bumi ing podho tartamtu. Lan padha temen beda ing gaya, werna, lan wangun . Lan mesthi, ayu. Iki minangka tokoh, lan kubah, lan poligon, prisma lan liya-liyane.
  Lan akeh candhi duwe kubah kanthi bentuk kuncup kembang sing paling apik.
  Dominica nyawang pasangane lan takon:
  - Sampeyan katon kaya bocah sekolah ... Nanging pira umur sampeyan?
  Cassandra mangsuli karo mesem:
  - Wong duwe paribasan iki: ora umum takon wanita babagan umure!
  Artis cah wadon nyimpulake:
  - Mbokmenawa akeh.
  Prawan nimfa mengangguk:
  - Mungkin! Nanging kita urip luwih suwe tinimbang elf, troll, wong, lan malah saka gnome lan vampir. Amarga kita duwe getih para dewa ing kita, kita dadi sederek getih karo dheweke. Liyane duwe hubungan sing luwih ora langsung karo abadi .
  Dominika ngucap:
  - Kita kabeh putra lan putri Gusti Allah. Luwih.
  Cassandra ngeklik jempol sikile.
  Banjur tongkat sihir katon ing tangane nymph. Dheweke bisik lirih:
  - Wis naga vena nang. Iki minangka artefak sing kuat banget, larang lan langka. Nanging ana uga kekuatan gedhe ing. Nuduhake pengaruhe?
  Dominica ngandika:
  - Aku nonton seri babagan bocah lanang sing nganggo tongkat sihir. Nanging ana bocah lanang kuru , rambute ireng lan kaca tingal. Ora kaya kakangku - nggantheng, otot karo rambut pirang. Miturut cara, aku uga main prajurit lan penyihir!
  Cassandra dikonfirmasi:
  - Aku ngerti sedulurmu. Ya, dheweke pancen nggantheng banget, bocah sing ora biasa. Lan ora kaya sampeyan, juara dunia karate ing antarane bocah-bocah.
  Dominika nyengir menghina:
  - Senajan iku lanang, iku lanang! Nanging kanggo wong lanang, gelut lan gelut iku perkara sing umum.
  Prawan nimfa mangsuli:
  - Kita duwe rolas kaping luwih sithik wong lanang saka wanita saka bangsa utama kekaisaran: wong, elf, troll, hobbit lan vampir. Dadi jinis adil uga kudu perang. Kosok baline, ing antarane orc lan gnome ana rolas kaping luwih lanang tinimbang wadon. Dadi malah dadi luwih gampang kanggo kita tinimbang sadurunge. Orc lan aku terus-terusan perang, lan padha munggah kaya kodhok kanggo cramp, saiki meh ora ana sing bisa perang. Senajan wadon lan orc, jujur, ora banget. Nanging gnome luwih apik , katon kaya hobbit wadon. Gnome dhewe wis tuwa, dadi abu-abu, jenggot dawa, nanging nganti mati dheweke cepet lan lincah, lan sanajan keriput, kabeh untune tetep. Lan yen untu dicopot, bakal tuwuh maneh!
  Dominica manthuk:
  - Wah! Sampeyan kaya hiu. Nanging aku nate takon, yen manungsa katitahake kanthi citra lan citrane Gusti Allah, mula untune kok ringkih. Lan imam muttered kaya, daging wis burdened dosa. Miturut cara, nalika untu kakangku dicopot, tuwuh maneh kanthi harfiah sajrone sedina. Aku malah pengin nggawa dheweke menyang dhokter. Banjur aku ganti pikiran, dheweke bakal sinau bocah kaya tikus ing laboratorium!
  Cassandra manthuk.
  - Iku bener! Sampeyan pinter. Nanging sampeyan ora seneng sinau.
  Bocah wadon iku manthuk kanthi kuat:
  - Ya! Iku mboseni. Lan kita uga duwe ... Ya , aku ora ngerti, nalika sampeyan lungguh ing meja sampeyan lara, lan sampeyan pengin mlayu lan mlumpat!
  Bocah wadon nimfa nyanyi:
  - Ya, bocah-bocah wadon, ngerti yen kabeh wong ora seneng cram ,
  Muga-muga aku bisa mlayu tanpa alas ing embun!
  Lan saperangan nggantheng ngguyu. Kene padha pindhah luwih. Dominika weruh yen ora ana mobil kaya ing Bumi. Nanging ana unicorn sing ayu banget. Kaya sing digambar ing anime . Lan jaran prasaja mung apik banget. Lan nalika kreta kesusu, katon kaya dongeng.
  Sawetara bocah wadon mabur kaya manuk. Bener , arang banget, ing kene sampeyan bisa ndeleng manawa ora kabeh tukang sihir maju. Ora ana gubug pengemis. Kosok baline, kutha iki kabeh kaya kraton sing padhet, utawa omah sing katon kaya kebon sing ana banyu mancur lan kebon. Lan carane gedhe iku katon.
  Sejatine, Dominika main game - tukang. Ana akeh sing bisa dibangun ing kono. Lan pancen, kanggo mbangun kutha sing kabeh iku kaya dongeng babagan swarga. Ing kene kedadeyan sing padha.
  Dominika nyathet:
  - Lan padha ngomong yen swarga ing Bumi ora bisa? Iki apa kabeh agama ing Bumi ngandika!
  Cassandra nerangake:
  - Kajaba komunisme. Siji-sijine agama sing janji swarga ing Bumi. Lan iki logis. Sapa sing kudu pracaya ing swarga, ora malah sawise pati, nanging ing umum, sawise mburi donya, kang umume Madness!
  Aktris cah wadon setuju:
  - Ya, aku ora seneng doktrin mburi donya! Iku luwih apik kanggo mbangun swarga dhewe, lan ora ing balung!
  Marquise nymph ngucap:
  - Aja ngupayakake swarga ing swarga, nanging urip lan nggawe rasa seneng dhewe. Lan dadi pinter.
  Dominika ngandika filosofis:
  - Sampeyan ngerti, piye wae, nalika mung ana bocah wadon, sampeyan rumangsa ana sing ilang. Senajan wong lanang arang ayu malah ing film. Kajaba iku, akeh bocah lanang sing lucu, lan nalika umur patang puluh, nyoba golek wong sing ora duwe weteng lan dagu dobel.
  Cassandra ngguyu lan mangsuli:
  - Sampeyan pinter. Aku ora duwe tembung. Luwih tepate, ora akeh banget ... Nanging ora mung pasuryan sing ayu lan tokoh sing langsing sing penting kanggo wong lanang. Women malah ing Bumi Nilai soko liyane saka data external ing wong!
  Dominica manthuk:
  - Ya, persis! Lan uga dhuwit. Nalika dompet nyenyet, kerut, botak lan weteng ora katon.
  Nymph nyatet:
  - Kita ora duwe masalah karo katon wong. Magic permeates kabeh online kene. Lan wong lanang dadi nom-noman kanthi pasuryan sing ayu banget, malah ora nyenengake yen jenggot lan kumis wong ilang. Amarga iki, elf mung bisa dibedakake kanthi bentuk kuping. Lan iki ... Inggih , wanita wis biasa. Nanging jenggot uga nduweni daya tarik tartamtu. Aku ora setuju karo bocah-bocah wadon sing nganggep jenggot minangka ala.
  Dominic cekikikan lan mangsuli:
  - Jenggot duwe pujian lan pakurmatan, nanging kucing uga duwe kumis!
  Cassandra ngobahake tongkat sihir ... Lan ing tangane wong wadon ayu , kue sing ayu katon ing wangun topi cocked Napoleon, kanthi mawar, poppies lan kupu-kupu sing digawe saka krim multi-warna.
  Marquise nimfa nyuwara kanthi swara sing paling lembut:
  - Coba, enak banget, lan gratis tanpa kubis!
  Dominica takon, dumadakan mikir:
  - Apa yen sampeyan isih ngisi ragad?
  The marquise-nymph nyanyi:
  - Sampeyan kudu mbayar kabeh, pracaya kula,
  Dadi kita mbukak lawang kanggo sukses!
  . BAB 2.
  Lan Cassandra waved dheweke tongkat maneh, stream cahya mabur metu saka tip sawijining, lan loro kursi katon kaya padha digawe saka kristal, lan meja cilik elegan.
  Marquise-nymph nyaranake:
  - Ayo mangan lungguh, kaya wong budaya! Mungkin sampeyan uga pengin anggur?
  Dominika kanthi logis nyathet:
  - Yen sampeyan ngombe akeh anggur, sampeyan bisa dadi bisu. Lan aku kudu njaga sirah sing cetha lan seger!
  Cassandra menggelengkan kepalanya negatif.
  - Aja wedi! Ora ana gram alkohol ing anggur kita. Iku mung nggawa keuntungan. Lan iki minangka salah sawijining sebab kenapa wong ing jagad iki urip nganti sewu taun tanpa tuwa. Lan kanthi sihir sing kuwat lan maju sampeyan bisa tahan luwih suwe.
  Aktris cah wadon manthuk:
  - Banjur pour iku!
  Nymph ngeculake balok saka pucuk tongkat kasebut, bisik-bisik soko ... Lan goblets digawe saka logam oranye padhang katon, ing endi ana sing kuning lan umpluk cipratan.
  Dominica nyathet, nyedhot cangkir saka goblet dheweke:
  - Anggur sing nyenengake lan aromatik, nggawe cangkeme seger ...Lan saka apa?
  Cassandra mangsuli kanthi kasar:
  "Nalika sampeyan sinau ing Akademi Kaisar Naga, sampeyan bakal ngerti!"
  Bocah wadon mau takon:
  -Endi kaisar naga dhewe?
  Nimfa mangsuli karo ngguyu:
  - Dheweke uga ilang. Saiki Permaisuri Caroline ana ing panggonane. Dragons duwe kira-kira witjaksono jumlah wadon lan lanang, kaya manungsa. Ing babagan iki, sampeyan duwe persamaan.
  Dominica ngandika:
  - Napa Ratu ora nampa aku pribadi?
  Cassandra nyengir:
  - Inggih, sampeyan duwe conceit! Putri wis cukup. Iku bakal perlu, lan Caroline gedhe dhéwé bakal nampa.
  Bocah wadon nyanyi:
  - Wong ngurmati Ratu,
  Kabeh lanang ing pekarangan padha tresna!
  Nanging aku wani banget
  Aku milih billionaire!
  Nymph marquise mangsuli karo mesem:
  - Apa sampeyan mikir milyaran worth manggon karo wong sing ora ditresnani? Apa babagan lemak weteng, bintik gundul, keriput lan ambu ora enak?!
  Dominika grusa-grusu:
  ngrusak uripku lan bocah-bocah wadon liyane ! Utawa aku bakal strangle wong karo mane sandi ing amben!
  Cassandra cekikikan lan nyathet:
  - Aku bakal ndalang iku guyon. Sampeyan kudu dadi perwujudan saka apik.
  Aktris cah wadon kanthi logis ujar:
  - Pahlawan sing cocog nggawe masarakat pengin muntah !
  Nimfa ora mangsuli, nanging kanthi bantuan sendok platinum dheweke mangan kue lan ngombe anggur aromatik. Dominika uga mutusake kanggo nikmati panganan saiki. Kajaba iku, mlaku-mlaku ing hawa seger nggawe napsu.
  Dheweke kelingan tembakan kasebut. Ing tartamtu, nalika padha diputer partisans anak. Ing kono, contone, ing wiwitane bocah-bocah lanang lan wadon padha cukup panganan sadurunge perang. Lan nalika perang ing pendhudhukan padha kudu tuwuh lancip. Kanggo nindakake iki, dianjurake kanggo mbukak luwih akeh lan mangan kurang. Sing pisanan diwujudake, amarga akeh njupuk sing difilmake karo bocah-bocah sing mlaku, nanging sing nomer loro luwih angel. Aktor film enom nyerang stan, tuku panganan kanggo awake dhewe.
  Banjur padha dilarang nginep ing hotel, lan dikunci ing kamar sing kapisah karo bar, sing katon kaya sel umum sing gedhe.
  Dominika ora keluwen, dheweke ora pengin kaendahane nandhang kekurangan gizi, lan mesthi dheweke pancen garing, ora plump, lan nari uga njaga otot lan awak kanthi apik.
  Nanging wong lanang, mesthi, nandhang sangsara amarga pesawat iki diowahi dadi pakunjaran anak. Lan uga ana episode karo tahanan. A saperangan saka lanang malah cukur rambute, sing mbokmenawa wis ora perlu.
  Ya, uripe aktor film ora gampang.
  Contone, babagan pemberontakan Spartacus. Rombongan lanang kabeh padha nyambut gawe tanpa alas mung nganggo loincloth ing tambang. Kajaba iku, luwih saka siji njupuk dibutuhake. Coba mlaku nganggo tlapak sikil ing watu-watu sing landhep ing tambang. Ing kene sikile bocah-bocah lanang wiwit getihen lan sikile wiwit retak. Lan pancen padha teles kringet lan gumeter amarga kesel.
  Ing film iki, karakter utama malah Spartacus , budak, sing, kanthi cara, ngusulake gagasan pemberontakan marang gladiator sing rada sukses lan sugih sing nampa kamardikan.
  Dominika pisanan main adhine Spartacus nalika isih cilik, lan dheweke uga kudu nglampahi wektu karo bocah-bocah ing tambang minangka paukuman.
  Dadi dheweke uga ngerti apa kerikil sing landhep lan keranjang reruntuhan sing abot.
  Lan sampeyan pancene nyeret dheweke munggah lan munggah. Iku banget kesel, nanging nambah stamina.
  Dominika mbintangi macem-macem film. Sawise malah ing peran kabin boy Jim ing sawetara versi "Treasure Island" sing adoh saka canon. Ing kana, sanajan dadi juru masak, dudu Silver sing nganggo sikil siji , nanging wanita rambut abang, keponakan Morgan.
  Iki, mesthi, kelangan. Dominika dhéwé ana ing peran lanang, kang malah wanted kanggo Cut rambute. Nanging pungkasane dheweke ngrampungake masalah kasebut kanthi bantuan rambut palsu.
  Ya, peran iki, bisa uga ujar, sukses saka sudut pandang game. Nanging film kasebut ora entuk popularitas ngluwihi kanon. Pranyata ana jinis sampah neraka.
  Asring klasik sing ora miturut kanon ditemoni kanthi permusuhan.
  Nimfa marquise ngganggu pangeling-eling Dominika:
  - Kowe ngerti. Awake dhewe wis lungguh ing kene. Apa ora wektu kanggo mencet dalan?!
  Bocah wadon kasebut ngangkat bahu lan nyathet:
  - Sampeyan bisa mlaku-mlaku. Aku isih duwe akeh energi.
  Cassandra ngacungake tongkate, lan kue sing setengah dipangan, lan piring karo anggur, lan liya-liyane ilang.
  Dominika ngucap:
  - Kaya ing dongeng!
  Marquise nyengir:
  - Ora! Iki dudu dongeng, nanging kasunyatan sing magis.
  Lan loro wakil saka jinis padha splashed ing dalan. Swasana Dominika dadi seneng banget ! Dheweke mesem amba. Lan dheweke malah nyanyi:
  Dalan, dalan, katon kaya kanca,
  Surat rantai digawe saka baja faceted ...
  Lan pedhang kasebut landhep banget - baja damask sing sombong,
  Ya, bakal ana kahanan serius ing perang!
  Banjur Cassandra weruh kanthi serius, mandheg:
  - Kowe ngerti! Ujian mlebu serius bakal nunggu sampeyan ing akademi. Mungkin kanggo ahli sihir turun temurun, bakal katon gampang, nanging sampeyan ora ngerti babagan sihir.
  Dominika ngguyu kanthi ora cocog lan mbantah:
  - Ora! Ing film, aku wis ndeleng karya sihir kaping pirang-pirang. Lan pracaya kula, aku ngerti soko!
  Marquise nymph, ngedhunake swarane, bisik:
  - Aku bakal menehi tongkat sihirku! Dheweke kuwat banget, kanthi urat naga. Coba gunakake, contone, kanggo conjure ... Inggih, kembang lali-aku-ora!
  Aktris cah wadon katon maneh. Ing sakubenge, cedhak omah lan ing dalan dhewe, ana amben kembang kanthi kembang sing paling cerah, kaya watu larang regane. Tunas sing nggumunake uga thukul ing wit-witan. Kajaba iku, sawetara kembang uga duwe godhong sing maneka warna lan warna. Lan malah ana curls aneh.
  Dominica ngangkat pundhake ora sipit lan mangsuli kanthi serius:
  - Apa kita kudu sawetara jenis lali-aku-ora? Wis akeh macem-macem kembang ing kene, luwih gedhe lan luwih ayu.
  Cassandra mesem ironis:
  - Lan apa sing dikarepake?
  Aktris cah wadon kanthi tegas nyatakake:
  - Iku luwih apik kanggo conjure soko luwih terkenal lan migunani! - Dominika nyetak tumit sing telanjang, nyebabake ubin-ubin warna-warna kasebut clink kaya es sing pecah. Penyihir sing kepengin banget nambahake: "Contone, luwih becik nggawe inten sing ukurane kaya klapa!" Iki luwih migunani lan praktis.
  Marquise nyawang dheweke curiga lan takon:
  - Apa sampeyan pengin menyang Bumi? Apa sing ora kita senengi?
  Dominica nyathet kanthi ironis:
  - Babagan jagad sampeyan, kita bisa ujar sing padha karo Ostap Bender babagan sifat Kaukasus - apik banget - imajinasi wong bodho!
  Cassandra nyengir lan ngomong:
  - Lan sampeyan pinter, nanging kesed! Sampeyan ora duwe fanatisme cukup kanggo pindhah menyang target kaya buldoser jet, tanpa mandheg!
  Aktris cah wadon nggawe pasuryan, nyathet:
  - Ora ana jet bulldozer. Paling ora ing Bumi!
  Marquise nimfa mengangguk setuju:
  - Sampeyan bisa uga ora duwe. Nanging ana balapan sing kanthi teknologi malah luwih maju tinimbang manungsa. Nanging, nyedhaki wong-wong mau luwih angel tinimbang nyedhaki Bumi.
  Dominique grimis nalika takon:
  - Ya? Bisa padha mabur antarane lintang?
  Cassandra mangsuli kanthi yakin:
  - Padha bisa! Ing asas, kita bisa nindakake iki kanthi bantuan sihir.
  Aktris cah wadon nyanyi:
  Mesthi wae angel diprediksi
  Apa sing nunggu ing donya sing apik iki ...
  Kita bakal mabur ing awan -
  Numpak pesawat lintang!
  Lan cah wadon decisively nyatakake, nggawe pasuryan menacing:
  - Menehi kula tongkat sihir! Lan aku bakal nggawe berlian ukuran semangka sing apik!
  Cassandra pengin ngomong apa-apa. Nanging keprungu swara swiwi. Naga liyane mabur. Paling kamungkinan, uga wadon. Dheweke meh nyekel stream banyu mancur, sing dijupuk dhuwur menyang langit saka tutuk griffin, ditutupi rwaning emas lan rubi.
  Raksasa sirah telu iku luwih ayu tinimbang medeni.
  Marquise nimfa sujud. Dominique mung geleng-geleng sirahe.
  Naga wadon ndharat ing ngarepe. Swara sing apik banget lan cetha keprungu kanggo monster gedhe:
  - Apa sampeyan munafik sing wis disebut mesias?
  Dominika mangsuli kanthi eseman:
  - Aku ora pengin dadi mesias!
  Naga wadon kaget:
  - Lan kenapa?
  Aktris cah wadon mangsuli kanthi jujur:
  - Amarga mesias biasane pungkasane disalib!
  Makhluk sing swiwine goyang-goyang swiwine. Dheweke duwe sing gedhe, padha karo kelelawar, mung ana telung warna: abang, kuning lan ijo. Ora perlu ngomong, iku kombinasi sing apik.
  Naga wadon muni:
  - Lan sampeyan bisa ndeleng saka donya sing pesulap sing scammers lengkap lan crooks?
  Dominika ngguyu lan mangsuli, nuduhake untune sing putih banget lan mengkilat:
  - Mungkin kaya ngono. Senajan, ana sawetara nabi. Kaya mbah Vanga. Mung sakperangan alesan ramalan dheweke kayektenan, minangka aturan, retroactively.
  Marquise-nymph nyathet:
  - Malah penyihir lan tukang sihir tingkat dhuwur banget ndeleng masa depan kanthi samar-samar. Lan malah para Dewa sing paling dhuwur ora bakal menehi jaminan apa sing bakal kelakon sajrone satus taun. Lan malah luwih, ing ewu lan yuta!
  Naga wadon nyorot cahya cahya lan ngucap:
  - Ya ... supaya ana prediktor nyata ing planet iki. Malah ketegangan hypernoosphere sampeyan beda banget karo kita. Sanadyan, mulane sampeyan tetep orisinalitas lan ora dadi budak!
  Dominika sepisan maneh ngguyu kanthi bungah lan nyathet:
  - Dadi budakmu? Malah lucu. Selawase enom, selawase tanpa alas kaki.
  Cassandra manthuk lan menehi saran:
  - Tampilake countess naga apa sampeyan bisa nindakake. Coba, paling ora kanthi bantuan tongkat sihir, kanggo nggawe paling sethithik sak tetes banyu.
  Aktris cah wadon snorted menghina:
  - Siji tetes banyu? Ya, iki ora serius. Mungkin luwih apik yen langsung entuk tong emas.
  Countess Naga nyaranake:
  - Ayo dheweke nindakake sihir kaya sing dikarepake. Menehi tongkat lan weruh yen dheweke ngelingi paling ora siji mantra kanthi bener.
  Cassandra cekikikan lan nyengir:
  - Ya, katon apik banget ! Delengen wae. Tongkat sihir banget kuat, lan sampeyan bisa nyebabake karusakan ing kutha, makhluk urip, lan sampeyan dhewe.
  Dominika manggut-manggut:
  - Aku ora bodho kaya sing sampeyan pikirake!
  Countess Naga nyaranake:
  - Ayo menehi dheweke sing luwih aman lan kurang kuat. Yen ora, dheweke uga bakal nggawe bolongan ing aku.
  Cassandra sang:
  Kanggo diwujudake ing sihir,
  Kita butuh bakat...
  Luwih becik sampeyan nggawe
  Inten gedhe!
  Lan cah wadon nimfa ngeklik driji sikil. Dering platinum sing katon cilik katon. Cassandra diuncalake nganggo sikile, lan artefak gaib kasebut ana ing jejere pasuryan Dominika.
  Marquise ngucap:
  - Sampeyan bisa njupuk dering iki. Selehake ing driji indeks. Lan nyoba kanggo njaluk soko banter. Piandel kasebut ora kuwat, nanging kerjane mung. Iku ora cukup kanggo inten ukuran klapa, nanging, contone, ukuran kacang cukup!
  Aktris cah wadon nyekel cincin ing tangane. Nanging tinimbang driji indeks, dheweke sijine ing driji tengah lan, mesem sarkastik, takon:
  - Apa yen sampeyan nyoba kaya iki? Apa sing bakal kelakon?
  Cassandra uga nyengir sinis:
  - OK, coba!
  Dominika ngucap:
  - Panggang tumit marquise nganggo geni!
  Geni murub ing sangisore sikil Dominika . Tlapak sikile kobong banget, dheweke njerit lan wiwit mlayu. Pancen, geni ora kuwat. Nanging kita ora bisa adoh . Cah wedok iku kabungkus ing buntut dawa saka Countess naga.
  Swara feminin sing nyenengake keprungu saka reptil sing kuwat:
  - Wah! Sampeyan mung teka ing donya kita, lan sampeyan pengin nglumpuhake nimfa, sederek saka Dewa paling dhuwur? Apa kowé ngerti nèk kowé bakal dikongkon dadi budhak nang kuburan? Lan sampeyan bakal bisa ing kono rampung wuda, ing ranté lan nampa pecut lan teken, mangan roti lan banyu. Lan sampeyan uga kudu turu dirantai lan ing watu. Lan sampeyan ora bakal ngerti apa-apa kajaba kerja keras lan pecut. Utamane saiki , nalika budak lanang wis kasebar, bocah wadon sing dhuwur lan otot kaya sampeyan ora bakal natoni kita ing tambang!
  Dominika ngguyu karo tembung kasebut. Dheweke tau main Cleopatra ing film murah. Kanggo ngirit dhuwit, lukisan kasebut judhulé "Cleopatra in Captivity of Augustus." Tegese, iku uga ora kanon. Cleopatra ora nglalu lan dicekel.
  Inggih, dheweke dikirim menyang tambang. Lan ing kana dheweke mlaku-mlaku setengah wuda lan tanpa alas. Lan mlaku-mlaku ing watu landhep ing tambang kanthi tlapak sikil cukup nglarani. Inggih, nggawa beban uga. Perlu kringet budak iku nyata, lan pasuryane dadi nyata, ora pura-pura kesel.
  Nanging, mesthi, iku mung film, lan cukup murah. Lan padha ngalahake dheweke nganggo pecut, sing uga ora nyata. Nanging isih lara . _ Senajan getih, mesthi, palsu.
  Umumé, film kasebut murah, lan kajaba tambang karo bocah-bocah wadon setengah telanjang, meh ora ana sing ditampilake. Petungan kasebut ketoke kanggo narik kawigaten wong lanang sing kuwatir babagan seksual. Uga, lan uga, kabeh wong ngerti jeneng kasebut - Cleopatra! Lan iki bisa digunakake kanggo tuku
  Dominika ambegan jero, lan apa jenis kotoran sing kadhangkala disiram para bintang film?
  Marquise nymph ngucap:
  - Aja sedhih, mas, kita butuh sampeyan. Kita ora bakal nyerahake sampeyan marang sapa wae.
  Countess Naga nggero:
  - Ayo dheweke nyoba latihan maneh sadurunge ujian. Inggih, ayo nyoba kanggo conjure soko!
  Dominica ngusap dering kasebut lan ujar:
  - Aku pengin es krim coklat!
  Cah wadon njupuk lan froze ing tension.
  Lan campuran es remuk lan coklat plops menyang. Akibaté, Dominika reged saka sirah nganti jempol, lan malah digores.
  Countess naga ngguyu banget nganti jet banyu mancur goyang lan kembang goyang.
  Marquise nimfa kanthi tenang ngandika:
  - Ora apa-apa! Kosok baline, dheweke duwe kabisan sing apik, dheweke ngasilake es krim lan coklat kanthi artefak kasebut, sing umume ora kuat banget!
  Dominika didilat coklat saka pipine lan ngidoni frustasi, rengek:
  - Dheweke pait!
  Cassandra ngguyu lan ngandika:
  - Lan coklat iku pait. Apa sampeyan ora ngerti iki?!
  Aktris cah wadon nggero:
  - Lan ing kene, ing Bumi lan ing Rusia, manis !
  Marquise manthuk:
  - Aku ngerti! Kita uga ngerti carane nggawe coklat manis. Nanging saiki sampeyan kudu marem karo apa sing sampeyan duwe. Luwih tepate, sampeyan ora nemtokake jinis coklat sing dikarepake. Lan umume, luwih becik sampeyan mung pesen es krim. Yen kedadeyan sampeyan, contone, kanggo adus emas, sampeyan bakal nggebug nduwur sirah luwih hard.
  Dominica kanthi wicaksana nyathet:
  - Urip ing ayunan lengkap, lan kabeh iku liwat sirah!
  Countess Naga nyaranake:
  "Tinimbang omong kosong, sing ora bakal nulungi dheweke nalika dheweke mlebu akademi naga, luwih becik dheweke nyoba nggawe berlian sing cilik banget." Biasane, iki bisa ditindakake kanggo wong sing duwe kabisan magis sing dhuwur.
  Cassandra nanggapi:
  - Ora! Iki minangka dalan sing jelas banget. Sampeyan kudu tumindak luwih subtly.
  Dominika mendesis kanthi bingung:
  - Aku teles lan reged, mung pitik panggang. Apa sampeyan bisa ndandani iki?
  Marquise nymph manthuk:
  - Mesthi, kaendahan kita!
  Lan dheweke nggawe wolung karo tongkat sihir dheweke. Iku sumunar karo cahya biru. Lan saiki bocah wadon saka Bumi dadi resik lan rapi maneh, lan meh kabeh goresan ilang. Kajaba siji ing pipi tengen.
  Nanging Domika ora weruh awake dhewe, lan ora nggatekake.
  Countess Naga nguwuh:
  - Dadi, dear ... Aku weruh sampeyan ngerti soko? Dadi, cah wadon ayu saka planet teknologi akeh?
  Kanggo nanggepi, Dominique nyanyi:
  Nanging kok,
  Ora mungkin urip kanthi pikiran!
  Yagene, urip ora mulang apa-apa!
  Nanging kok! Nanging kok!
  Lan dheweke ngguyu, amarga lagu iki, dileksanakake dening Boyarsky , cocok lan ayu. Nanging swarane malaékat mung njalari ngguyu.
  Cassandra mendesis, mripate sumunar:
  - Sampeyan ora bisa ditolak rasa humor. Nanging sampeyan tau serius?
  Dominika mrengut. Dheweke kelingan carane dheweke main bocah wadon sing entuk biji sing ora apik ing sekolah. Lan ora ana cara dheweke bisa menehi pasuryan upset. Kosok baline, aku malah kepengen ngethok untu. Inggih, sing dingerteni ... Dheweke duwe kakehan angin ing sirahe. Contone, sawetara wong lanang mung bakal ngetokake untu ing wong akeh, lan iku kabeh perane!
  Lan Dominika pengin main ... Putri, mesthi.
  Countess Naga banjur menehi saran:
  - Ayo dheweke nari kanggo kita luwih apik. Sampeyan ndeleng yen ing film dheweke nari banget .
  Sing pungkasan bener. Dominika bisa nari. Dheweke malah pengin njupuk dheweke kanggo peran Esmeralda. Menapa malih, miturut kanon, misale jek dheweke ora malah Gypsy. Lan kenapa ora pirang sing nggumunake main peran iki?
  Nanging adaptasi film klasik, lan malah manca, uga nyebabake masalah tartamtu. Mulane, dheweke dipun damel film ing peran beda, nanging uga nari.
  Ya, dheweke, mesthi, seneng nari lan ngerti carane nari. Nanging, dheweke njupuk lan ngomong:
  - Gulung gagang!
  Nimfa marquise squeak:
  - Apa maneh?
  Dominika mangsuli kanthi logis:
  - Malah gipsi ing pasar ora nari gratis. Dadi aku butuh tas emas sing akeh banget. Apa ora cetha?
  Countess Naga nggero:
  - Apa wong nakal ! Nyatane, papan sing paling apik yaiku ing tambang. Ing kono dheweke bakal ngembangake toleransi lan bisa digunakake kanggo manut. Kanggo iki, dheweke kudu digedhekake kanthi cara sing kasar!
  Dumadakan ana cah wadon mlayu marani dheweke. Ing tampilan, dheweke katon kaya bocah manungsa sing umure ora luwih saka sepuluh taun. Nanging ing wektu sing padha, dheweke nganggo perhiasan sing larang regane, kaya ing toko perhiasan. Kaki gundhul, cilik, bocah cilik katon ora pantes lan konyol ing kemewahan kasebut.
  Bocah wadon kasebut mriksa:
  - Aku bisa tuku budhak iki saka sampeyan. Sampeyan pengin pira!?
  Cassandra mangsuli kanthi yakin:
  - Prawan iki ora didol! Lan nalika dheweke dudu abdi. Nanging, mbok menawa dheweke ora bakal bebas suwe banget.
  Dominika ngucap:
  - Ora sopan banget yen bocah cilik tuku budak kanggo awake dhewe!
  Marquise-nymph kanthi yakin mangsuli:
  - Iki dudu bocah, nanging hobbit wadon! Lan hobbit katon kaya bocah manungsa ...
  Bocah wadon kasebut ngidak-idak sikile kanthi nesu lan ngucap:
  - Aku baroness! Lan iki tegese abdi sampeyan kudu sujud ing aku.
  Dominika squeak agresif:
  - Opo wae ! Aku bakal, aku bakal sujud kanggo anak!
  Nanggepi, baroness hobbit nyentak tangan tengen dheweke. Kilat mabur metu lan disabetake aktris cah wadon ing sikil gundhul. Nanggepi, Dominic stung bengok-bengok soko. Lan kue gedhe sing kandel ditutupi krim tiba ing bocah wadon tukang sihir sing wani. Dheweke malah kalah sikile, lan kaendahan cilik kasebut tiba ing trotoar. Nanging dheweke langsung mlumpat, kabeh diolesi ing biskuit, susu kental lan tempel coklat. Baroness hobbit goyangake sikil kiwa, gundhul, cilik, ing driji sikil loro sing muni karo watu larang regane.
  Lan kabeh gelombang tsunami gaib mabur metu. Dominic diuncalake rong puluh meter. Sawise iku, bocah wadon mau tiba. Begjanipun, wis nari wiwit awal kanak-kanak lan akting ing film, dheweke wis kaping pirang-pirang tiba saka dhuwur beda lan nindakake stunts akrobat.
  Mulane, Dominika nglumpukake awake dhewe ing musim gugur kaya kucing lan ndharat cukup sukses. Kajaba yen sikile bocah wadon, sing wis gosong dening sihir tempur, ngalami lara banget nalika kena kontak karo ubin warna sing nutupi wilayah kasebut. Wong wedok iku bengok-bengok.
  Lan Countess naga mbungkus buntute sing dawa kaya pinus ngubengi baroness sorceress lan hissed:
  - Mungkasi gelut! Yen ora, sampeyan bakal ditahan! Yen sampeyan pengin perang, ana papan latihan khusus ing ngendi sihir lan duel liyane dianakake!
  Dominika tweeted:
  - Ya, persis tandhing! Mung tanpa gaman - tangan lan sikil!
  Baroness Hobbit nyengir ngremehake:
  - Perang karo budak! Jujur, iki medeni kanggo aku ! Luwih becik ngirim dheweke menyang tambang. Ajar sihir marang wong bodho kuwi mbebayani banget.
  Marquise-nymph setuju karo nada serius:
  - Aku uga wiwit mikir. Ya, bocah wadon iki duwe hadiah khusus kanggo nggawe bencana lan nyebabake konflik.
  Aktris cah wadon mbantah:
  - Aku ora menyang sapa wae dhisik! Minangka liyane ... Kanthi saben kegagalan, ngerti carane nglawan, yen ora, sampeyan ora bakal bisa sukses.
  Countess naga ngeculake bocah wadon nakal, sing katon kaya bocah cilik, nanging pancen bisa mabur kabeh resimen tank.
  Buntut rada diwarnai karo krim, susu kental, coklat, lan biskuit. Kue kasebut gedhe banget, lan digawe kanthi jelas saka ati. Iku malah tega sing padha nyuwil tinimbang mangan. Countess naga njepret driji lan paws, lan stream kristal banyu mancur sakabeheng liwat dheweke, ngumbah adoh rereget.
  Cassandra manthuk.
  - Kebersihan minangka kunci kesehatan! Order dhisik!
  Baroness Hobbit nggosok sikil siji sing cilik, sawo, lan apik banget. Kanggo sawetara detik dheweke sumunar kaya bolam lampu. Lan kabeh keluwihan kuliner sing wis akeh smeared cah wadon tukang sihir ilang. Lan perhiasan mewah sumorot kanthi semangat anyar. Dheweke, ing kasunyatan, dadi banget kaya putri sing Dominika felt tenderness.
  Dheweke uga duwe kesempatan kanggo main putri putri ing salah sawijining dongeng. Ing kana dheweke kudu pisah nganggo sandhangan mewah lan sepatu sing larang regane lan dadi abdi penyihir. Nganggo klambi lan mlaku nganggo sepatu kayu. Lan ing bantalan kuwi luwih elek tinimbang mung tanpa alas kaki. Dheweke malah wiwit mbujuk sutradara yen bisa uga luwih apik kanggo nggawe film tanpa sepatu. Sawise kabeh, sikil telanjang cah wadon ing rags bakal nandheske mlarat lan owah-owahan ing status saka putri dadi abdi de facto luwih kuwat.
  Nanging direktur cetha duwe gagasan dhewe. Pungkasane, nalika uwal saka menara pati, dheweke pungkasane nyingkirake sepatu lan saham, banjur ora nganggo sikil, ngrasakake rasa seneng sing sejati. Nanging saiki, sikile sing gundhul padha gosong, lan malah katon blisters cilik, sing loro nglarani lan njijiki!
  Baroness hobbit ngluwihi telapak tangan cilik, lembut lan ing wektu sing padha disamak, kanggo dheweke, salaman tangan Dominika karo kekuatan bocah lan chirping:
  - Oke, tentrem! Jenengku Laska. Lan aja mikir, wong, yen aku iki bocah wadon sing ora mbebayani, orc, goblin, spora Koshchei, kabeh padha entuk akeh !
  Dominika takon kanthi kaget:
  - Pira umurmu, bocah?
  Weasel mesem lan mangsuli:
  - Antarane wakil saka jinis sing padha ora umum takon babagan umur! Satemene aku nyawang, umurmu semono.
  Aktris cah wadon ngguyu lan ngandika:
  - Sampeyan umur sepuluh taun! Ora maneh!
  Countess Naga nggero:
  - Ya, dheweke wis luwih saka telung atus. Kang, Nanging, ora Matter. Ing donya kita, kabeh wanita enom lan ayu. Tetep karo kita cah, sampeyan bakal dadi ratu!
  Dominika nanggapi kanthi kutipan sing misuwur:
  Yen tentara suci ngandika,
  Buang Rus', manggon ing swarga ...
  Aku bakal ngomong: "Ora perlu swarga,"
  Wenehi tanah kelairanku!
  . BAB 3.
  Marquise lan Baroness padha tepuk tangan lan mbengok bebarengan:
  - Bravo! Apa sampeyan nggawe dhewe iki?!
  Dominika geleng-geleng kepala emas kanthi negatif:
  - Ora. Dudu aku. Wong liya, aku ora ngelingi penulis!
  Cassandra nyengir:
  - Aneh, sampeyan duwe memori sing apik banget!
  Aktris cah wadon mangsuli kanthi jujur:
  - Aku kakehan mikir bab aku saka liyane. Iku luwih apik supaya wong-wong mau ngerti luwih akeh babagan aku tinimbang aku ngerti babagan wong liya. Aku uga kadhangkala nyipta, lan ora luwih elek tinimbang Pushkin.
  Countess naga kasebut nuduhake untune sing padhang lan cemlorot kaya berlian ing cangkeme amba lan ngandika kanthi serius:
  - Mungkin sampeyan bisa nyanyi soko komposisi sampeyan dhewe?
  Dominica ngandika pleadingly, nggosok sikile sing gosong:
  - Ora ana pitakonan! Mung menehi kula paling siji duwit receh emas. Lan aku bakal nindakake kabeh lagu hit kanggo sampeyan. Lan nyanyi kanggo apa-apa? Ora dihormati! Lan trivially, unprofitable!
  Marquise-nymph mrengut, lan tongkat sihir dheweke sumunar ing tangane, dheweke duwe tekad kanggo ngukum bocah wadon sing ora sopan sing wani mbantah naga kasebut.
  Countess naga kasebut ngucapake konsiliasi:
  - Menehi dheweke duwit receh perak. Ayo dheweke nyanyi saka ati.
  Dominika mesem, untune, sampurna banget, sumunar kaya puncak gunung es ing srengenge sing padhang ing wayah awan. Lan dheweke squeaked:
  - Dhuwit ing ngarep!
  Weasel mbuwang dhuwit recehan lan cooed:
  - Kene, nyekel!
  Sing cah wadon mbuwang sikile munggah lan ngatur kanggo nyekel Piece babak perak karo dheweke gundhul driji. Banjur dheweke pindhah menyang telapak tangane. Aku nyawang duwit receh. Ora ana apa-apa, salaka iku anyar babar blas, ing sisih siji ana naga sing endhas pitu, lan ing cakare ana scepter lan gada. Lan ing sisih liya , cah wadon ayu sing rambute kriting banget. Lan iku apik banget.
  Dominika ora bisa nolak godaan kanggo nyoba koin lan mangsuli kanthi eseman:
  - Iki apik banget. Barang kelangan.
  Si musang mendesis:
  - Saiki, sing! Ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake!
  Countess Naga nambahake:
  - Lan sampeyan kudu sing banter, lan nindakake ballad luwih utawa kurang dawa, awit kita mbayar!
  Aktris cah wadon mengangguk setuju:
  - Ya, aku ngerti! Sampeyan ora bisa nyanyi kaya ...
  Banjur asosiasi kasebut ora kedadeyan karo dheweke. Inggih, kanggo ngomong nightingale ora sakabehe bener utawa cocok. Nanging liyane, dudu sing!
  Cah wadon nimfa ngidak-idak sikile:
  - Ayo miwiti!
  Dominika wiwit nyanyi kanthi swara sing cetha lan alus;
  Aku dadi aktris misuwur
  Syuting, sumpah, musik, bal ...
  Dheweke wiwit nari kanthi ngamuk lan liar,
  Kaya pawujudan saka Iblis!
  
  Sikilku kuwat banget
  Padha nglawan hopak sing ngamuk ...
  We are kaya bocah-bocah wadon kelangan
  Ayo pindhah sing sneaky langsung!
  
  Nanging aku nemokake dhewe ing jagad, sampeyan ngerti, khusus,
  Ing endi naga mrentah kaya raja ...
  Pesenan ana anyar banget,
  Paling ora nyuwek klambi!
  Aku kudu dadi budhak tanpa alas kaki
  Njaluk pecut ing mburi ...
  Awan ing ndhuwur kita biru,
  Panggonan kasebut ora nyenengake ing Bumi!
  
  Ing kene ana kurcaci sing marani aku,
  Lan dheweke nyekel pecut ing tangane ...
  Bocah putih mlayu mlayu-
  Babu iku barefoot, sing duwe jelas pelit!
  
  Gnome ngguyu, ndemek untune nganggo paw,
  Kaya cah wadon karo artikel, stallion ...
  Dadi beruang ngoyak nganggo sikil pengkor -
  Iki bakal dadi pungkasan saka botak kurcaci!
  
  Nanging aku didol menyang tambang,
  Ora ana papan sing katon ing harem ...
  Lan padha menehi kula pecut kuwat kanggo nguber,
  Amarga cah wadon mangan akeh!
  
  Ing kene gnome nuntun aku ing tali,
  Pesona cah wadon pancen luar biasa ...
  Swarane budhak iku cetha banget,
  Nanging ing pungkasan ana mung nul!
  
  Aku meh wuda lan barefoot
  Aku kerja ing tambang kaya kuldi ...
  Ibu, aku ngomong, sayangku,
  Carane bodho ternyata!
  
  Aku cah wadon sing bisa
  Aku tikel pecahan ing sirahku ...
  Lan saiki ing siji, nimbang, rok,
  Aku ing budak alam bébas!
  
  Suwe-suwe aku nandhang gnome,
  Aku nampa pecut ing mburi ...
  Dheweke ngalahake aku kanggo bisnis lan ora kanggo bisnis,
  Dheweke janji arep mangan aku mengko!
  
  Nanging abdi-abdi kang tanpa alas padha mbalela,
  linggis ing tumindak, palu,
  Lan saiki, nimbang unsur sampeyan ,
  Kanggo gnome karo botak Aku wis mati !
  
  Nah, wong-wong jahat kuwi dipatèni,
  Kita duwe korban sing nggegirisi ...
  Nanging, percayalah, kita mbebasake awake dhewe -
  Bocah-bocah wadon nuduhake kelas ndhuwur!
  
  Lan saiki kita duwe tentara gedhe,
  Wong lanang uga arep perang karo kita ...
  Kita ngrusak tameng kaya papan,
  Panguwasa ala bakal kaput!
  
  Banjur perbudakan neraka bakal ilang,
  Wong lanang iku lurusake pundhake...
  Lan kita bakal mungkasi panguwasa, kesel karo mungsuh,
  Bakal ana abad rasa seneng lan kemajuan!
  
  Banjur bakal ana tentrem ing saindenging jagad,
  Wong, lintang gedhe ...
  Kita bakal mabur ing udhara lintang, sampeyan ngerti,
  Ayo impen wong dadi kenyataan!
  Bocah wadon kasebut mungkasi kanthi nada dhuwur, kanthi swarane nggegirisi kaya lonceng perak.
  Prawan nimfa keplok-keplok tangane. Sawetara elf lan troll lan sawetara wong uga ngrungokake lagu Dominika. Lan padha mbuwang dhuwit recehan: salaka lan tembaga.
  Aktris cah wadon tunduk. Lan dheweke njupuk saka kothak. Dheweke njupuk sawetara dhuwit recehan karo tangane, lan sawetara karo driji sikil. Lan iku pemandangan apik banget.
  Ya, dheweke duwe sikil sing seductive lan chiseled. Lan carane ayu lan nyengsemaken dheweke ing dhéwé. Lha, primadona liyane endi yen dibandhingake karo dheweke? Apa dheweke bakal wani tampil ing panggung tanpa alas? Utawa nganggo rok cendhak?
  Countess Naga nyathet:
  - Iki penyanyi! Ora, dheweke kalebu ing akademi. Lan mung ing akademi, ing fakultas sing dheweke dhewe milih.
  Dominic cekikikan lan nyanyi:
  Kita bocah-bocah wadon bakal dadi hakim dhewe,
  Lan yen sampeyan kudu milih, lan pilihan iku angel ...
  Kita milih setelan kayu,
  Amarga bangsa kita mung duwe pakurmatan!
  Si musang tweeted:
  - Sampeyan duwe swara ... Mung malaekat tingkat dhuwur!
  Dominika mesem lan mbuwang salah siji dhuwit recehan sing luwih dhuwur kanthi sikil sing telanjang, banjur mbengkongake lan nyekel nganggo ilat. Lan banjur wiwit njerit. Saka kontak karo idu, logam oranye langsung dadi panas lan ngobong cangkeme ayu.
  Bocah wadon mau wiwit ngidoni lan nggresah. Lan kepinginan kanggo nyanyi dumadakan nguap.
  Prawan nimfa goyangake dering, lan panas ing cangkeme Dominika langsung ilang. Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Wah! Saiki aku ngerti kepiye dadi naga sing ambegan geni!
  Weasel ngandika karo mesem:
  - Luwih telat tinimbang ora nate,
  Cah wadon wis sawetara taun gedhe ahead!
  Countess Naga nyathet:
  "Kita duwe struktur cangkeme lan tenggorokan sing beda karo manungsa, lan geni ora murub. Dadi aja kuwatir babagan kita.
  Penonton sing wis padha ngumpul isih ribut lan nuntut, keplok-keplok:
  - Apa liyane, sampeyan olèh!
  Dominika tweeted:
  - Yen sampeyan nulis dhuwit recehan, aku bakal nindakake!
  Nanggepi, gangguan lan jaminan:
  - Ya mesthi! Sugeng rawuh.
  Lan ing sangisore sikil bocah wadon sing telanjang, otot, disamak lan anggun, sing dicekel nganggo sih-rahmat sing ora bisa ditiru, dhuwit recehan emas, perak, oranye, tembaga, lan platinum mabur.
  Dominika dadi ceria saka iki, ngrasakake semangat, lan wiwit nyanyi kanthi semangat;
  Badai lan angin topan ora dadi penghalang kanggo pasangan kita,
  Putri saka Fatherland, sing mekar kaya semak mawar.
  Sapa sing ora ngerti perang durung mangan bubur gedang,
  Gusti Yésus Juruwilujeng mimpin kita menyang perang!
  
  Kita wis biasa perang sanajan ing samodra badai,
  Saben wong kaya chip overboard.
  Aku pracaya kita bakal nyuwek monsters Horde ing perang,
  Kehormatan kita ora bisa dibuwang nganggo palu lan palu!
  
  Pedhang kasebut digawe panas ing tempa, ing geni sing panas banget,
  Blades sing diasah minangka bellow sing angel banget!
  Dadi prajurit sing ora wedi; kanthi ati sing kuwat,
  Yen ana pati, banjur mandheg, aja mlayu!
  
  Ya , perang, mesthi, ora pesta karo madu manis,
  Sawise kabeh, ana luh, lan getih mili kendel.
  Serigala nguwuh terus-terusan lan bruwang nggero ,
  Lan supaya jotosan ing bali ing mripat, ora alis!
  
  Ana tumbak sing bisa nembus mail chain,
  Ana tameng sing ora bisa ditembus tumpukan!
  Nanging aja dadi pengecut, aja nganti setan nggawe pasuryan ,
  Supaya ora dadi kaya game ing jaring!
  
  Percayalah, solusi sing sumringah bakal teka,
  Kanggo saben wong ana ganjaran sing ora bisa ditemokake luwih dhuwur!
  Kanggo pikiran kriminal, aku pracaya, dendam bakal teka,
  Ora ana gagah liya kajaba dalan sing angel!
  Dadi Dominica nyanyi, lan wong akeh padha keplok-keplok kanthi semangat. Sanajan kabeh wong wadon, ora ana wong lanang ing jagad iki. Utawa, meh tanpa jinis kuwat.
  Sawisé iku, Countess naga goyang-goyang buntut lan nyathet:
  - Ya, aku kudu lunga! Aku metu saka dalan!
  Nymph njupuk dhuwit recehan kanthi sikil kosong lan menehi saran:
  - Ayo priksa. Aku bakal uncalan, lan sampeyan ngomong - sirah utawa buntut ! Coba tebak, dhuwit recehan sampeyan, ora, sampeyan menehi dhuwit maneh!
  Countess Naga nggero karo ngguyu lan mangsuli:
  - Aku ngerti trik sampeyan! Dadi luwih becik ora mbuwang wektu utawa sirah!
  Dominika nyengir lan nyathet:
  - Sirah dudu kuping, sampeyan bisa nyuwek topi, sampeyan ora bisa njahit maneh!
  Si musang muni lan nyanyi:
  -Kuping ing ndhuwur sirah iku kuping!
  Kuping ing ndhuwur sirah - pasien ing rumah sakit jiwa !
  Countess Naga mabur ing awang-awang. Lan dheweke ora menehi komentar babagan apa sing ditembangake dening cah wadon nymph. Lan iki, kudu dicathet, pancen keren banget.
  Dominika wiwit cepet-cepet ngumpulake dhuwit recehan nganggo tangan lan sikile. Lan dheweke nindakake kanthi cepet.
  Weasel ngandika, ngeruk rambute nganggo tongkat sihir:
  - Dhuwit, mesthi, iku penting. Nanging sing luwih penting yaiku mantra, artefak, jimat, medali, jimat, lsp. Yen ora, sampeyan ora bakal bisa urip mewah lan mewah !
  Dominika sarujuk:
  - Dhuwit ora bisa tuku kesehatan, pracaya kula,
  Dhuwit ora bisa tuku katresnan lan kamulyan ...
  Dadi ojo dumeh kaya kewan
  Ngerti yen sampeyan ora bakal ngedol tanah air kanggo entuk bathi!
  Lan cah wadon, kanthi tlapak sikile, napuk dhuwit recehan ungu. Banjur sikile sing gundhul dumadakan dadi sikil bebek.
  Dominique njerit wedi:
  - Apa sih iki!
  Nymph marquise mangsuli karo mesem:
  - Iki minangka logam gaib khusus, mung bisa digunakake nalika kontak karo kulit wong sing duwe dewa Olympian ing kulawargane!
  Lan Laska nguwuh kanthi bungah:
  - Wah! Sampeyan duwe jinis getih ing sampeyan. Dadi kita ora salah.
  Dominika ngucap:
  - Nanging iki ugliness! Yen bisa, copot paw. Lan menehi kula sikil normal maneh.
  Nimfa menggelengkan kepalanya:
  - Ora! Sampeyan kudu wis nindakake iki dhewe.
  Bocah wadon sing dicekel:
  - Carane iki bisa?
  Weasel nyaranake:
  - Bayangake ing pikiran sampeyan kaya apa sikil sampeyan, klik jempol lan driji telunjuk tangan tengen, lan sampeyan kudu sukses!
  Dominic njupuk lan ngenalaken. Banjur teka klik.
  Lan tinimbang sikil gagak, sikil katon ing boot felt lan karo ski. Lan dadi luwih ora nyaman nalika ski clattered ing cobblestones.
  Nymph nyengir lan nyanyi:
  - Guru gratis,
  Buang-buang waktu karo kowe...
  Aku nandhang sangsara apa-apa karo cah wadon,
  Pesulap paling trampil!
  Dominika nesu:
  - Aku dudu dukun. Lan aku isih mung sinau. Nanging dalan kanggo kawruh ora gampang banget ... Ya , menyang film!
  Weasel mengangguk setuju:
  - Ya, ing bioskop, mbok menawa malah luwih. Lan iki, mesthi, masalah gedhe kita.
  Para pamirsa wiwit nglumpuk maneh: katon lucu. Luwih tepate, ana kabeh jinis bocah wadon ing kene. Lan matur nuwun kanggo iku. Aktris wadon nyoba mikir maneh lan ngowahi sikile. Nanging wektu iki ana sing katon ing trek lan kanthi radar, sanajan cilik.
  Dominica nyanyi tanpa kelangan optimisme:
  Aku njaluk sampeyan ora kaget
  Yen sihir kelakon ...
  Yen kedadeyan, yen kedadeyan,
  Yen sihir kelakon!
  Nimfa mesem maneh lan nyathet:
  - Ya, supaya nganggo swara sampeyan, sampeyan uga kudu duwe kemampuan kanggo nggunakake sihir!
  Banjur ana bocah wadon hobbit mlayu nyedhaki dheweke lan menehi saran, nggulung tongkat sihir dheweke:
  - Ayo dadi luwih apik! Lan ngerti, aku duwe setengah ewu taun latihan!
  Weasel mbantah:
  - Ora! Ayo dheweke nindakake dhewe!
  Dominika tweeted:
  Aku wis ilang pikiranku, aku wis ilang pikiranku,
  Aku bakal nindakake dhewe, aku bakal nindakake dhewe!
  Lan cah wadon maneh whispered soko sarujuk. Banjur sikile, ing wangun tank karo radar, pungkasanipun maleh anggun, mantan wangun. Lan pranyata kaya-kaya digawe miturut pesenan.
  Dominica ngadeg lan ngobahake driji. Swasana dheweke dadi ceria, lan dheweke nyanyi:
  Kita bocah-bocah wadon sing paling kuat ing donya,
  Lan, percayalah, sampeyan ora bakal nemokake kaendahan sing luwih keren ...
  Kita bakal rendhem mungsuh kita ing jamban ,
  Lan ing salawas-lawase bakal katon umur rong puluh taun!
  Sawise iku, kaendahane, dheweke bakal ngguyu lan ngguyu, nuduhake untune sing gedhe lan mengkilat.
  Dominika wiwit nari, sikile gundhul diangkat dhuwur ing udhara. Lan dheweke nyanyi:
  Aku tukang sihir sing keren banget
  Yen aku ngidak sikilku, bakal ambruk ...
  Aku seneng mlumpat tanpa alas kaki
  Coba iku becik nyata!
  Iki lagu dheweke - mung apik lan keren!
  Senajan, ing tangan liyane, iku arang banget prasaja lan uncomplicated. Ya, cah wadon kuwi supaya sampeyan ora bosen.
  Bocah wadon hobbit nyathet:
  - Sinau cepet banget!
  Lan dheweke goyangake sikil, sing dihiasi ing ankles karo gelang studded karo watu larang regane, lan ing saben driji karo dering.
  Dheweke katon kaya bocah cilik, nanging yen dideleng saka jumlah watu, utamane ing bagian ngisor, dheweke minangka penyihir sing dhuwur.
  Weasel manthuk marang bocah wadon:
  - Aku weruh sampeyan nang endi wae. Apa sampeyan, kanthi kasempatan, Putri Alsou ?
  Hobbit wadon manthuk:
  - Ya , kaya ngono! Nanging sampeyan ngerti, Marquis, karo bocah wadon saka planet Bumi iki, sampeyan ora bakal duwe alangan!
  Weasel setuju:
  - Bener! Nanging ora mungkin yen ora. Alas, iki minangka jagad sing ora bisa ditindakake tanpa masalah lan petualangan.
  Dominic cepet-cepet nambah:
  -Urip tanpa petualangan lan eksploitasi pancen mboseni. Iku kaya sup tanpa mrico!
  Putri Alsou sarujuk:
  - Pancen bener! Sing kanggo wong jahat. Salah siji saka wong-wong mau ngeculake wabah sing mateni jinis sing luwih kuwat.
  Dominika nyanyi kanthi desahan:
  Sampeyan ora bisa urip tanpa wanita, iku bener,
  Nanging tanpa wong, uga ora ana kabungahan ...
  Ternyata ngono, ala banget,
  Yen ora ana sing duwe kuwat!
  Weasel setuju:
  - Mungkin! Nanging ing kene, kaya sing dikandhakake, iku pedhang sing nganggo ujung loro. Ing tangan siji, ora ana jinis sing luwih kuat, nanging ing sisih liyane ...
  Hobbit wadon kanthi cepet mbantah:
  - Ora! Bad saka kabeh sisih. Dadi ora perlu omong kosong. Wong lanang uga dibutuhake.
  Dominica mangsuli:
  - Lanang ing kéwan. Kanggo wong sing cerdas, ana sing beda.
  Weasel ngguyu lan mangsuli:
  - Ya, kanggo wong, mesthi. Lan aku ora bisa nemu apa-apa kanggo ngomong.
  Saperangan manuk dara, kanthi wulu oranye lan cucuk emas, mabur ngliwati dheweke. Manuk kasebut menarik banget. Cukup apik banget ing tangan siji. Nanging ing sisih liya , ana uga kekurangan rasa.
  Dominika diganti:
  - Kenapa cucuk merpati dilapisi emas?
  Weasel nerangake:
  - Ora ana wong sing dilapisi emas! Iki amarga padha pecked strawberries karo topaz.
  Aktris cah wadon mumet:
  - Apa? Kanthi topaz?
  Bocah wadon hobbit manthuk:
  - Ya, ana strawberries kuwi! Apa, sampeyan ora ngerti?
  Weasel ngandika:
  - Kepiye dheweke ngerti? Dheweke ana ing jagad kita bubar.
  Telu wakil saka jinis adil nyepetake jangkah. Lan sing gundhul, tumit jambon flashed.
  Omah-omah katon ing sakubenge , dhuwur, kaya jambon, ungu, zamrud latihan munggah. Lan katon banget futuristik. Malah ana sawetara pesawat ing langit. Luwih tepate, kreta sing digawe saka emas lan dihiasi inten, ditarik dening enem swiwi, jaran putih salju, kesusu.
  Cah telu padha nyembah rada sujud. Nanging ketoke, wong mulya ora duwe wektu kanggo ayu, lan triumvirate ngetutake luwih.
  Ana hippodrome ing ngarep, katon kaya stadion gedhe. Iku cetha panggonan balapan jaran.
  Marquise-nymph nyaranake:
  - Kita kudu mriksa apa murid kita duwe kanugrahan clairvoyance. Mula, kita bakal melu balapan.
  Ing saubengé hippodrome ana pager bolong dhuwur sing digawe saka logam perak lan oranye, dihiasi mutiara lan sawetara watu biru lan ungu, uga kaca sing kaya kaca Ceko . Lan katon ayu banget.
  Lan ing lawang mlebu ana rong banyu mancur ing sisih pinggir, sing mbuwang jet warna-warni saka pasangan sing apik banget: - elf sing ngrangkul bocah elf.
  Ya, kabeh katon ayu banget. Lan ing lawang mlebu ana penjaga bocah-bocah wadon. Uga ayu banget lan ing cahya, waja perak.
  Kabeh katon apik banget. Ana akeh wakil saka jinis adil ing sekitar.
  Dominika kelingan film babagan Kepulauan Gulag lan kemah wanita. Kabeh wong wadon sing ana ing kono, kaya-kaya dipilih, enom, ayu, lan nganggo jubah sing nggawe sikil sing apik banget. Inggih, wiwit musim panas ing Siberia anget lan malah, mbok menawa, panas, bocah-bocah wadon padha barefoot. Sing nggawe film kasebut misuwur banget ing antarane wong lanang. Lan Dominika main anggota Komsomol pemberontak sing ngatur kabeh pambrontakan bocah-bocah wadon. Lan ayu malah dicekel gaman, lan njupuk kabeh resimen NKVD ing perang, lan bisa menang.
  Film kasebut, mesthi, dadi keren. Lan prajurit tanpa alas kaki, glamor lan ayu katon super.
  Dominika, kanthi cara kasebut, mesthine main peran sepupu Fandera, sing ngatur kerusuhan tahanan, nanging film kasebut bisa uga dilarang. Lan dheweke mung digawe mahasiswa banget lan anggota Komsomol.
  Dominica sujud marang cah wadon saka pengawal. Dumadakan, saka ngisor bumi, kaya jack metu saka kothak tembakau, naga mlumpat metu. Cilik , rada gedhe tinimbang albatross, kanthi endhas telu.
  Dheweke mabur nyedhaki bocah-bocah wadon, lan swara muni:
  - Wangsulana sedulurku!
  Marquise nimfa mangsuli karo ngguyu:
  - Iki mokal, Belka.
  Ing wangsulan, prawan naga, sing sisikipun sumilak ing tigang srengéngé kanthi warna-warna pelangi, lan swiwine apik banget, nganti ripples ing mripat, wiwit nggero.
  - Aku pengin sedulur! Aku pengin sedulur! Dhèwèké nang ngendi!
  Bocah wadon hobbit ngucap:
  - Ya, awake dhewe sibuk mikir kepiye carane mbalekake wong lanang marang awake dhewe. Lan ora perlu capricious.
  Prawan naga, apa sing bisa dijupuk saka cub, tenang lan chirped, mlumpat menyang Dominika:
  - Aku ngerti sampeyan bisa! Sampeyan sing dipilih!
  Bocah wadon sing nggegirisi nyengir lan nyanyi kanggo nanggepi:
  - Kabeh mokal, percaya marang aku, bisa,
  Nanging nyedhaki masalah iki angel banget ...
  Nanging, yen sampeyan ketegangan otak nalika muter,
  Aku bisa dadi prawan Jedi sing ayu !
  Bocah wadon naga kasebut surak-surak lan ngucap:
  Pikiranmu ora seukuran driji,
  Genius, sampeyan ngerti, ing Bumi ...
  Lan cah lanang ayu ngenteni aku,
  Ing jaran nduwurke tumpukan!
  Dominika rumangsa lucu lan cekikikan:
  - Naga ing jaran? Iki sing katon!
  Marquise ngandika:
  - Apa, sampeyan ora ngerti konsep alegori !?
  Aktris cah wadon ngguyu lan nyathet:
  Kita bisa mati ing ngendi wae
  Malah ing sunset amber ...
  Umumé, kita urip kanthi bebas,
  Ya, gratis!
  Figuratively ngandika!
  Cah wadon naga ngetokake lampu saka cangkeme, kaya korek, lan nyeluk:
  - Iki lagu sing apik banget. Nanging , aku pengin tamu ayu saka Bumi sing ora dingerteni kanggo nindakake liyane menarik.
  Dominica ngangkat bahu lan nyathet:
  - Aku ngerti sing swara saya knocks mudhun dhuwit recehan ora Samsaya Awon saka nunchucks ngalahake metu sheaves gandum. Nanging, aku kudu nyaring swaraku maneh! Lan kanggo apa? Ngendi mbuwang dhuwit ing kene?
  Marquise mbantah:
  - Sepisanan, sampeyan bakal nang dhuwit ing salah siji saka jaran ing hippodrome lan nyoba kanggo nambah ibukutha. Lan kapindho, bocah wadon iki ora mung naga wadon cilik, nanging uga putri. Dheweke bakal menehi dering dheweke, sing ngemot kekuwatan gaib kolosal. Lan iki , pracaya kula, iku worth nyoba lan singing bener!
  Dominica manthuk sirahe padhang ing gulu kuwat lan ngandika:
  - Ing kasus iki, aku weruh ana soko kanggo nyoba kanggo! Menapa malih, sampeyan bisa nolak bocah!
  Bocah wadon naga ngucap:
  - Aku dudu bocah babar pisan. Aku putri lan aku bisa nindakake iki! Aku bakal mabur menyang planet sampeyan. Lan ibukutha sampeyan bakal dakobong.
  Dominika snorted ancaman:
  - Lan kita duwe pertahanan udara kanggo wong kaya sampeyan! Apa sampeyan ngomong iki, galak?
  Bocah wadon naga mau ngucap:
  - Sampeyan bakal dikirim menyang quarry. Sampeyan bakal nyambut gawe kanthi wuda lan dirantai ing sangisore pecut para pengawas orc.
  Bocah wadon hobbit manthuk:
  - Ya, dheweke bisa nindakake! Kajaba iku, sampeyan manungsa. Lan wong kita ... Dheweke dianggep minangka tingkat sing luwih murah, amarga akeh alasan.
  Si musang muni:
  - Dadi luwih becik sampeyan nyanyi! Masyarakat wis kumpul ing kene, lan kita uga bakal entuk dhuwit.
  Nyatane, ana swara ing wong akeh saka macem-macem wakil saka jinis padha, lan keplok lan seru krungu:
  - Sing, kembang cilik, aja isin!
  Inggih, mbah, ayo main musik!
  Kita pengin ngrungokake trill saka manuk cendrawasih!
  Dominika desahan banget lan wiwit nyanyi;
  Pesisir ing Elfa jembar , curam,
  Ombake kecemplung karo sinare gilap...
  Elfia dadi tanah airku,
  Nightingale kang trill sings kanggo kita song apik!
  
  Ing prau amba, aku lan sayangku mlaku,
  Zlata Val ngeculake braids.
  Apike aku lan kekasihku bisa bebarengan,
  Sayange yen ora nyekel baya nganggo pancing.
  
  Ora, ora banyu, rustling astern,
  Iku alam sing menehi kita sampanye.
  Tanah iki kaya ibu sing daktresnani,
  Kemurahan bumi nganggo busana kraton!
  
  Tetes kaya mutiara ing sangisore sinar rembulan
  Kecipratan kaya grombolan tawon kanthi swiwi perak...
  Virgo, sampeyan kaya malaekat sing ngimpi kanggo aku,
  Kanthi pasuryan kesucian - Madonna paling murni!
  
  Ambune madu, lan rambute sutra,
  Lambene mencolot kaya satin.
  Aku percaya wektu sing ditunggu-tunggu wis teka,
  Dongeng bakal dadi nyata!
  
  Lambe kita padha ketut ing ecstasy,
  Manise kuwi ora ana tembung maneh .
  Percayaa, sampeyan pancen ayu sing ora karuan,
  Kathah bakal mutusake, uncalan duwit receh sing luwih dhuwur!
  
  Iki ambungan siji-sijine,
  Sighs lan ngguyu saka bungahe badai kita.
  Kasucene nyawa bakal dilestarekake dening kerub,
  Sing dipilih bakal mbuwang dhaptar dosa menyang guci.
  
  Ora, ngerti, ana sing luwih ayu tinimbang sampeyan ing bumi,
  Passion kobong kaya geni padhang ing atiku!
  Kita bakal manggon ing negara sing paling apik,
  Ayo mbukak jendhela lan lawang menyang angkasa!
  Iki carane ayu nyanyi lagu sing apik banget. Lan bocah-bocah wadon saka kabeh garis keplok tangan kanggo dheweke. Lan ing wektu sing padha mbuwang dhuwit recehan, kalebu emas. Lan iku apik banget .
  Cah wadon hobbit goyangake tongkat sihir, lan dhuwit wiwit mbentuk tumpukan kapisah dhewe. Lan kolom kabeh dhuwit recehan warna-warni tuwuh.
  Prawan naga mau uga keplok-keplok tangane, banjur ngetokake geni sing padhang saka telung sirahe. Sawise dheweke ngandika capriciously:
  - Iki, mesthi, apik, nanging ora cukup! Aku uga butuh sampeyan nyanyi kanggo aku!
  Dominika mrengut lan takon:
  - Apa ora kakehan?
  Marquise ndhelikake dheweke:
  - Apa sampeyan pengin njaluk dering sing larang regane mung siji lagu? Nah, sampeyan kurang ajar ! Nduweni kalbu, amarga artefak iku aji.
  Bocah wadon hobbit ngucap:
  - Saben item duwe rega dhewe. Lan biasane, kanggo artefak terkenal, sampeyan kudu nepaki telung wishes, utawa nyedhiyani telung layanan. Iki aturan. Lan sampeyan dhewe ngerti sebabe!
  Penonton saka macem-macem bocah-bocah wadon keplok tangan lan cap sikil sing telanjang, lan arang banget nganggo sepatu:
  Ayo, nyanyi maneh!
  Kita pengin lagu!
  Iku bakal kelangan banget !
  Nindakake roman!
  Kita bakal mbayar sampeyan kanthi apik!
  Weasel manthuk marang Dominika:
  - Inggih, aja rusak! Ayo, nyanyi!
  Lan ayu ayu guncang dheweke padhang, mane padhang. Dheweke cap dheweke gundhul, otot sikil lan sang, karo gedhe koyo lan expression;
  kita , bebener kita
  Isine mawa iman!
  Lan ora sesuk, lan ora sesuk,
  Lan dina iki nyimpen Fatherland!
  
  Kita ngurmati Elf kita ,
  Sawise kabeh, dheweke kabeh jagad, ngerti jagad iki!
  Panji abang Tanah Air kita,
  Lan ora ana abang sing luwih cerah!
  
  Pelopor salut dudu dhadha,
  Tandhane yaiku gendéra Tanah Air!
  Kita nglawan mungsuh kanthi trampil,
  Ngluhurake prestasi ing ayat!
  
  Ngerti yen mung ana siji iman ing planet iki,
  Iman ing dear , elfinisme suci!
  Supaya bocah-bocah seneng ngguyu,
  Orcism bisa njeblug ing jurang !
  
  Saben ksatria mung bocah cilik,
  Ing suket lan kali tanpa alas...
  Nanging saiki dheweke duwe winch ing tangane,
  Dashingly flattens logam karo palu!
  
  Ana sing ngasah senapan mesin nganggo mesin,
  Nah, ana sing nembak saka pundhak!
  Spanduk abang mabur kaya gendera abang,
  Kita ngalahake mungsuh ala tanpa guyon!
  
  Leluhur kita kanthi kendel njupuk Orklin ,
  Lha, piye karo kita? Kita lagi menyang Mars!
  Kita iki wong, dudu kera ing cabang,
  mungsuh nempuh mripate!
  
  Nanging kita uga ngerti carane seneng-seneng,
  Ngalahake drum, muter trompet!
  Bocah-bocah sing lucu banget,
  Lan rating papat lan lima!
  
  Ujian perang paling angel -
  Ora liwat iki kaya mati!
  Nanging ing pati kita duwe spanduk karo obor,
  Tempa tembaga elf ora bisa tiba!
  Cah wadon nyanyi kanthi apik lan trampil lan, ing wektu sing padha, nari, lan sikile dadi seductive. Sayange ora ana wong lanang sing bisa ngurmati kaendahane. Lan cah wadon wis ing tingkat kolosal, lan jawata nuduhake dheweke meksa kolosal lan ambience.
  Lan sawetara atus bocah-bocah wadon wis padha ngumpul, lan padha nggawe rame. Padha mbuwang dhuwit, lan padha duwe mambu banget kuwat saka enom, seger, awak wadon lan larang wangi lan wangi. Ana akeh sing nggawe sirah sampeyan muter ing kene.
  Sawetara dhuwit recehan padha Keramik, lan ana malah saperangan saka kayu-kayuan dhuwit recehan , kang gedhe. Nanging dhuwit kertas biasa kanggo planet Bumi ora katon. Lan iki piye wae ora biasa kanggo Dominika. Kadhangkala pikirane njedhul ing pikiran sampeyan babagan carane wong galak ing kene. Kepiye babagan kertu elektronik kanggo pambayaran? Ya, iki pancen apik banget kanggo tingkat pangembangan iki.
  Dadi wong mbuwang jajan setengah-dipangan karo krim ing sikil telanjang saka penyanyi cah wadon.
  Cah wadon hobbit nabrak kue nganggo kilat saka tongkate. Lan langsung ambruk.
  Kaendahan cilik nyathet:
  - Aja ngono maneh! Mung dhuwit!
  Si musang nyanyi:
  - Nggawe dhuwit! Nggawe dhuwit!
  Lali kebosanan, kesed...
  Nggawe dhuwit! Nggawe dhuwit!
  Yen perlu, paling sethithik sedina muput!
  Prawan naga iku ngoyak swiwine lan ngucap:
  - Nah, iki layanan kapindho! Nanging kanggo entuk cincin artefak , sampeyan uga butuh sing nomer telu!
  Dominica ngembungake pipine lan ngandika kanthi nada yakin:
  - Yen sampeyan pengin, aku bakal seneng nyanyi maneh! Jujur, aku seneng nyanyi.
  Penonton kira-kira sewu wanita, wakil saka jinis sing padha, nggero lan ngetok-ngetok meh kabeh sikile sing telanjang, anggun, cah wadon:
  - Nyanyi maneh! Nyanyi maneh!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Prawan naga mbantah, kanthi swarane:
  - Ora! Menehi dering kuwi mung kanggo songs! Ing kene dheweke kudu nindakake sing luwih larang lan, ing wektu sing padha, angel.
  Ana ngaso tegang. Luwih saka sewu bocah-bocah wadon saka macem-macem ras beku ing nunggu.
  Dumadakan ana bocah lanang. Mung wakil saka jinis kuwat antarane wong-wong mau. Dhèwèké saka bangsa manungsa, mung nganggo kathok cendhak, otot lan karo account babu ing Pundhak, kang katon watara rolas taun lan cetha wis diantemi luwih saka sepisan. Mlaku-mlaku, tumit sing bledug lan bocah-bocah sumunar nyedhaki bocah wadon naga, dheweke sumungkem lan njerit:
  - Ayo padha mbebasake aku! Wangsulana posisiku!
  Bocah wadon naga manthuk lan konfirmasi:
  - Mekaten! Bocahe bakal bebas yen sampeyan bisa ngowahi dheweke dadi elf!
  Dominica nyebarake tangane:
  - Nanging iki mokal!
  Marquise-nymph nyaranake:
  - Anak budhak iki bubar dadi putra mahkota saka kekaisaran gedhe, jenenge Oenomaus. Lan saiki, dheweke dadi bocah saka bangsa manungsa lan dadi abdi kanggo nyingkiri pageblug setan. Nggawe dheweke dadi pangeran elf maneh, banjur bisa uga kita bisa nyekel benang saka kusut kabeh!
  . BAB 4.
  Putri hobbit dikonfirmasi:
  - Iki kasempatan sampeyan, Dominic. Lan kita uga. Sing lanang meh ilang kabeh. Lan siji iki, sanadyan ora petrified, ilang judhul lan posisi, lan malah awak, dadi abdi manungsa.
  Bocah lanang iku manthuk-manthuk, sirahe mancung :
  - Dheweke ngalahake aku saben dina supaya aku ora dadi watu! Kanggo sawetara alesan, iku babu sing dicambuk sing paling tahan kanggo epidemi!
  Dominica nyebar tangane lan mangsuli:
  - Ya, aku ora ngerti carane disenchant wong! Lan yen pangeran uga bocah?
  Budak budhak nggeguyu.
  - Ora, aku wis cukup diwasa! Nanging nalika wiwit dadi watu, nimfa weasel nggunakake sihir khusus. Aku dadi batur enom lan dipecuti. Iki menehi kula sawetara sasi, sanajan nglarani, nanging urip. Nanging cepet utawa mengko, iki bakal mungkasi. Menapa malih, padha kudu ngalahake kula hard, lan saben dina aku kudu, utawa nindakake watu abot, utawa muter wheel!
  Prawan nimfa mengangguk:
  - Ya! Iki minangka siji-sijine cara kanggo nundha efek saka pageblug watu. Ing tambang-tambang kasebut isih ana batur lanang sing isih padha makarya. Nanging iki mung wakil saka jinis kuwat sing isih. Banjur ana uga sing malih dadi watu banjur ambruk dadi lebu.
  Dominika nyuling:
  - Iki elek! Bencana universal! Lan supaya bisa urip lan dadi abdi!
  Bocah lanang sing nganggo kathok cendhak ireng sing digawe kabeh sandhangane, lan wiry, karo otot ramping ing kulit sing katon tipis amarga kurang lemak, nyanyi:
  - Ya, aku iki pangeran, lan mung abdi, nanging apa,
  Ayo para bangsawan nelpon aku ...
  Sepira adohe, adoh saka aku,
  Bocah lanang sing sikile rusak!
  Bocah wadon naga nglirik karo nglirik:
  - Dadi, nggawe dheweke dadi pangeran elf maneh, banjur sampeyan bisa entuk cincin sihir naga sing terkenal iki!
  Dominica nyebarake tangane:
  - Inggih, sampeyan peduli, aku ora duwe pangerten dhasar babagan sihir, lan sampeyan njaluk iki! Sing, mbok menawa, sampeyan dhewe ora bakal nindakake!
  Marquise nimfa ngendika karo ngguyu:
  - Mungkin kita uga ora bisa nindakake iki ... Apa sampeyan ngomong?
  Prawan naga ngandika:
  "Dheweke wis suwe banget." Lan akademi naga bakal ditutup rauh. Dadi, luwih dhisik dheweke lulus ujian sing mabuk, lan banjur nyoba ngganggu pangeran bocah kasebut.
  Dominika manthuk-manthuk.
  - Inggih, iki carane, ing prinsip, sampeyan bisa ...
  Marquise nymph ngangkat jimat sing digantung ing gulu. Lan dheweke digosok nganggo tangane lan wiwit ngucap, kaya mantra. Bocah wadon naga mau muni, nuduhake untune:
  - Iki minangka tes serius kanggo dheweke ... Apa dheweke bisa mindhah tanpa akeh karusakan yen nggunakake mantra ultra!
  Dominika pengin njaluk klarifikasi babagan apa tegese mantra ultra, nanging nymph-marquise nyathet sikile sing telanjang, dihiasi dering, lan bocah wadon kasebut kejiret ing angin puyuh. Kaya-kaya ana raksasa sing nyekel dheweke ing tangane lan digawa.
  Aktris cah wadon mumet:
  - Apa kabisat!
  Lan padha, bebarengan karo nymph-marquise, ketemu piyambak ing lawang menyang kraton. Iku kaya Pertapaan ing St Petersburg, mung luwih dhuwur, telung puluh jubin karo langit-langit dhuwur. Lan uga, luwih gembur lan ayu saka Winter misuwur.
  Dominika nyebarake sikile, nyengkuyung sisihane nganggo ajiné lan nguwuh:
  - Wah !
  Nimfa dikonfirmasi karo mesem:
  - Ya, iki bangunan ayu saka Dragon Academy.
  Ing ngarep lawang mlebu, ana banyu mancur sing bentuke naga sirahe pitung cipratan emas lan sawetara logam oranye padhang sing ora dingerteni ing bumi. Lan saka saben cangkeme mili banyu mili menyang langit, sumunar kaya inten ing sinar saka sawetara luminaries hiasan.
  Dominika nyathet:
  - Apik banget carane dhuwur jet mabur!
  Marquise-nymph mangsuli laconically:
  - Technomagic!
  Saben endhas naga duwe mripat sing digawe saka watu larang regane, lan warna sing beda-beda. Iku katon banget sehat , sugih lan gurih.
  Ana uga gang-gang sing apik kanthi kembang sing apik banget, sing dibedakake karo macem-macem wujud lan jinis tunas. Kaki telanjang bocah-bocah wadon mlaku ing sadawane dalan sing mulus, pola sing cerah kanthi keanggunan lan keanggunan sing ora bisa digambarake. Beda umur, nanging kabeh ayu, akeh sing nganggo perhiasan sing larang regane.
  Ing kene biasane ana elf, nanging ana uga bocah-bocah wadon manungsa, troll wadon lan hobbit. Bocah-bocah wadon pungkasan ora bisa dibedakake karo manungsa. Minangka, kanthi cara, yaiku nymphs lan dryads. Apa amarga padha nganggo dering ing driji sikil sing cilik lan anggun?
  Nanging bocah-bocah wadon manungsa uga bisa nindakake iki.
  Dominika, murid sing cukup dhuwur, katon gedhe banget lan diwasa dibandhingake karo siswa wadon. Lan iki isin banget dheweke.
  Bocah wadon kasebut takon marang bidadari:
  - Aku katon kaya pameran museum ing kene!
  Marquise takon karo mesem:
  - Apa sampeyan ndeleng film babagan Harry Potter?
  Dominic cekikikan lan mangsuli:
  - Ya, mesthi, aku nonton. Lan dheweke malah nyoba nggawe remake film iki. Lha terus piye?
  Nimfa ngendika:
  - Ana lanang lan wadon ana. Lan ing kene, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana bocah lanang, lan iki ngganggu harmoni!
  Dominika nyathet:
  - Harry Potter uga bocah, lan luwih gampang kanggo dheweke. Nanging dadi diwasa ing antarane bocah-bocah. Iku luwih elek tinimbang tetep taun kapindho!
  Marquise kepengin ngomong apa-apa nalika ana bocah wadon tanpa alas kaki, nanging kanthi bros berlian ing rambute, mlayu nyedhaki dheweke. Dheweke mesem banget lan ngucap:
  - Apa sampeyan sing dipilih?
  Dominika mesem lan mangsuli:
  -Ya!
  Bocah wadon mau ngguyu lan nyathet:
  - Nanging sampeyan mbokmenawa ora ngerti carane nindakake akeh! Contone, sampeyan bisa nggawe ramuan sing ora katon?
  Aktris cah wadon mangsuli karo desahan:
  - Sayange ora. Piye cara kerjane?
  Bocah wadon sing nganggo bros berlian lan rambute wungu lan oranye ngguyu. Lan dheweke njupuk botol saka kanthong klambi. Aku nguripake plug. Dheweke njupuk sip lan ... ilang.
  Dominica kelip-kelip mripate safir bingung. Banjur aku krasa jiwit entheng ing irung. Banjur padha narik rambute. Sesanti Dominika sing nyenengake nyumurupi sikil telanjang bocah wadon sing ora katon ing ubin warna-warni lan ngetokake bintik-bintik cilik saka bledug lan bulu saka wit lan kembang. Cah wadon jerked banget deftly lan, karo sikil gundhul, nyekeli cah wadon nakal enom dening kuping.
  Dheweke njerit. Lan Dominica bisa ndeleng dheweke. Bocah wadon dadi transparan, kaya hantu utawa hologram. Lan dheweke njerit kanthi swara wedi:
  - Lara! Ayo kula lunga, lik!
  Nymph marquise ngucap:
  - Pinter, ya! Aku wis mikir sampeyan ora bisa nindakake apa-apa!
  Dominica nyanyi kanggo nanggepi:
  Yen sampeyan lara, aku bakal teka
  Aku bakal nyebar lara nganggo tanganku ...
  Aku bisa nindakake kabeh, aku bisa nindakake kabeh,
  Atiku dudu watu!
  Bocah-bocah wadon sing nyedhaki dheweke ngguyu. Senadyan dekorasi, cetha yen gaune cukup ketat lan gaya seragam, sanajan mewah. Sanadyan ing babagan liya ana rasa maneka warna. Sawetara bocah-bocah wadon duwe anting-anting ing kupinge, dene liyane ora. Lan sawetara, utamane bocah-bocah wadon hobbit, nggawe cincin emas nganggo watu ing irunge.
  Dheweke nindakake iki, utamane, kanggo mbedakake awake dhewe saka bocah-bocah manungsa, sing padha banget. Dryads uga seneng dering ing irung lan kuping. Kratoning bocah-bocah wadon sing ayu, wiwit umur pitu nganti remaja. Nanging, ing antarane elf, diwasa lan remaja meh ora beda ing penampilan, kaya ing antarane hobbit, troll, nymphs, lan dryads. Nanging Dominika katon kaya wong diwasa lan bocah wadon sing ayu banget, kanthi pasuryan ekspresif saka putri sejati. Mungkin banget tanned.
  Ya, dheweke malah ngencengi kulit nalika dheweke dadi salah sawijining wanita bangsawan ing Abad Pertengahan. Nalika iku, rai sawo mateng dianggep minangka tandha lair kurang.
  Miturut cara, ora mung kulit ing pasuryan padha entheng, nanging uga ing sikil. Ana episode nalika dheweke dituntun tanpa alas kaki lan nganggo rags menyang scaffold.
  Malah ana lagu:
  Wektu kanggo nebus wis meh kene
  Ratu dituntun tanpa alas kaki menyang scaffold!
  Tinimbang perhiasan, dheweke nganggo gombal,
  Gulu angsa dadi korbane para algojo!
  Ya, iku katon banget lucu lan malah, ing cara dhewe, piye wae serem . Sawise cahya, dheweke kudu tumindak minangka Ratu Semiramis. Lan ing syuting kasebut, dheweke meh ora direkam tanpa alas kaki. Ya, iku peran sing menarik. Nanging ketoke direktur ora seneng dheweke. Banget ayu lan madu pirang. Lan kanggo peran Semiramis dheweke luwih milih wanita sing luwih tuwa kanthi rambut ireng. Lan Dominika kudu dadi abdi. Lan dheweke malah dicap nganggo wesi panas. Lan padha groped kula, cukup roughly, dening wong.
  Ya, lan ana pemandangan ing rak. Mesthi, pecut digawe saka umpluk, lan nalika mecut sampeyan ora lara. Nanging kabeh padha, nalika sampeyan digantung lan dipecut , iku ora nyenengake.
  Murid-murid wadon padha ngrubung. Banjur guru dryad muncul. Dheweke nganggo klambi abang lan gaya sing beda.
  Dheweke mlaku menyang Dominika lan cooed:
  -Apa sampeyan anyar?
  Aktris cilik kasebut ngangkat bahu:
  - Aku ora bakal ngomong sing!
  Bu guru geleng-geleng kepala. Ing irung ana cincin sing digawe saka logam oranye lan watu belang. Dheweke uga katon kaya bocah enom lan ora nganggo alas kaki. Kajaba iku, ana dering ing saben jempol sikil. Lan iki wis tingkat sing cukup dhuwur saka ilmu sihir.
  Marquise nymph nyathet:
  - Dheweke minangka murid sing bisa, lan dheweke duwe bakat!
  Guru dryad mbuwang krikil cilik menyang kothak warna lan dhawuh:
  - Gawe sing anyar supaya bisa mabur menyang telapak tangan!
  Dominica ngandika:
  - Telekinesis, utawa apa?
  Kanggo nanggepi, bocah-bocah wadon ngguyu. Bu guru mbengok:
  - Bubar! Kok padha rame-rame!
  Ana grumbulan lan swara ora marem. Nanging bocah-bocah wadon ora mbantah, nanging wiwit alon-alon bubar. Nanging ing wektu sing padha, looking menyang cah anyar.
  Bu guru manggut-manggut:
  - Inggih, ayo, supaya watu mabur menyang telapak tangan!
  Dominika, krasa kaya wong gemblung , njerit:
  - Fly menyang telapak tanganku!
  Watu ora obah. Banjur bocah wadon kasebut njerit kanthi nesu:
  - Fly to me, cepet!
  Banjur ana kerikil ambruk lan, kaya meteorit, nabrak cah wadon ing bathuk. Pukulan kasebut apik, gumpalan sing prayoga langsung abuh, lan Dominika dhewe ambruk.
  Sawetara bocah-bocah wadon sing ora duwe wektu kanggo ninggalake, lan sing liyane sing nguripake watara, bledosan ngguyu bebarengan. Lan ngguyu iki kaya muni lonceng salaka atusan.
  Marquise nymph nyebar tangane lan nyathet:
  - Ana kabisan, lan apa liyane! Ing tembung prasaja, angkat watu tanpa mantra. Ora saben nimfa utawa dryad pemula bisa nindakake iki.
  Bu guru sarujuk:
  - Ya, dheweke bisa! Nanging uga mbebayani. Iki cukup bisa ora mung mbalekake wong lanang, nanging uga mateni wong wadon. Iki daya alam bébas!
  Marquise ngandika:
  - Prawan iki inten sing butuh polishing!
  Dominika ngadeg lan mlumpat ngadeg. Sirahe pecah lan ana bengkak ing bathuk.
  Cah wadon bengok-bengok:
  - Lan sapa sing kudu dakpateni saiki?
  Pak guru mangsuli kanthi murka:
  - Aku dhewe! Sampeyan bisa banget uga jotosan otak metu. Iku apik aku ora marang sampeyan jotosan munggah rock!
  Dominica ngguyu lan mangsuli:
  - Ya, ing kasus iki bakal ana Hiroshima nyata!
  Mentor dryad takon kanthi kaget:
  - Apa Hiroshima?
  Aktris cah wadon ngangkat pundhake, sing ora kuwat, lan mangsuli kanthi yakin:
  - Iki kutha sing ditibakake bom atom, minangka asil saka sèket ewu wong mati lan satus ewu tatu!
  Bu guru nyeluk:
  - Wah! Wah bom!
  Salah siji murid wadon squeak:
  - Bulik iki banjir!
  Lan liyane ditambahake:
  - Nguripake violets menyang kuping!
  Marquise nymph mbantah:
  - Aku wis menyang Bumi luwih saka sapisan, lan menek Internet kaping pirang-pirang, lan aku ngerti Hiroshima - iku bener. Lan iki nggegirisi, malah luwih akeh wong sing tiwas lan mati amarga radiasi.
  Salah sawijining bocah wadon ngucap:
  - Apa radiasi?
  Dominika ngomel, cepet-cepet mangsuli:
  - Nalika méga elektron pisah saka inti atom lan dadi terionisasi, radiasi dumadi. Nukleus gundhul saka atom numpes ikatan antarmolekul, lan break iki nimbulaké karusakan abot kanggo awak, loro manungsa lan, aku, elf.
  Bocah-bocah wadon padha cekikikan amarga wedi. Salah siji sing luwih cilik muni:
  - Ibu, aku wedi karo radiasi!
  Nymph-marquise, alias Laska, ngguyu lan mangsuli:
  - Aja wedi! Dheweke ora bakal nggawa sampeyan ing kene !
  Dominica kanthi wicaksana nyathet:
  - Kita diserang dening radiasi,
  Lan saiki golek papan perlindungan ing endi ...
  Lan ing kene sampeyan duwe organisasi -
  Delengen, dheweke nggebug aku ing gulu!
  Sawisé iku cah wadon njupuk lan miwiti nari. Lan bocah-bocah wadon liyane wiwit nari.
  Pak guru nyentak drijine . Singsot katon ing cangkeme. Lan carane trill nightingale bakal mili. Bocah-bocah wadon liyane langsung njupuk lan beku . Mentor liyane muncul nganggo gaun ireng sing ketat lan menehi prentah:
  - Langkah demi langkah!
  Cewek-cewek itu langsung berbaris tinggi. Lan padha wiwit mlaku, ngukur langkah lan mulet tlapakane sing gundhul, kaya prajurit. Lan dheweke nindakake kaya-kaya wis kenal karo dheweke, kaya pengawal presiden.
  Guru nganggo busana ireng, dihiasi safir, zamrud lan sawetara watu warna sing isih ora dingerteni ing planet Bumi, dhawuh:
  - Saiki, sing!
  Bocah-bocah wadon, nyetak sikil sing gundhul, samak, cilik lan anggun, takon bebarengan:
  - Apa sing arep nyanyi?!
  Mentor mangsuli kanthi nada dingin:
  - Babagan apa sing bakal ditembangake dening bocah-bocah yen ora kena penyakit pageblug!
  Lan bocah-bocah wadon-murid nyanyi ing paduan suara lan kanthi ekspresi gedhe;
  Lintang-lintang padha sumunar ing petenge wengi,
  Lan sumorot rembulan perak!
  Si ayu nglirik mripate sing lucu,
  Kita tunangan karo dheweke ing salawas-lawase!
  
  Sunset layung iku surem,
  Nanging esuke padhang bakal metu!
  Lan angin dadi riang, rame,
  Sail kapal wis abuh!
  
  Jiwaku watu sing abot,
  Tes pejuang ngenteni!
  Lan supaya spanduk mabur ing ndhuwur sirah,
  Ayo kabeh nganti pungkasan!
  
  Ati ora bakal kebacut lumut ,
  Mabur cepet saka garudha!
  Sanadyan getihe godhok, karo mabur gagah,
  Aku bakal mabur kaya panah!
  
  Willow sujud marang aku,
  Gusti Ingkang Maha Kuwaos mirsani!
  Sanajan sampeyan pancen ora sopan,
  Aku bakal nambah kekuatan kanggo sampeyan ing perang!
  
  Sawise kabeh, sampeyan kanthi tulus ngladeni Tanah Air,
  Nanging daging lemes, roh lara!
  Sampeyan ora bakal getun, aku ngerti urip
  Aja nganti aku dadi sungu wedhus lanang!
  
  Ingsun bakal nyucikake dosa-dosa kang wus kapungkur,
  Ayo sing kedaden ing kepungkur lunga!
  Sampeyan ndeleng, woh pir wis mateng ing taman,
  Sketsa kasebut bakal nggambarake pesawat kasebut!
  
  Ngabdi marang Tanah Air kanthi sekuat tenaga,
  Lali yen ana tentrem ing donya!
  Supaya ora ngobong kebon,
  Muga-muga kabeh wong urip kanthi becik karo sampeyan!
  
  Iki aku mung mangsuli:
  Dhuh Yehuwah, kawula badhe ndhudhuk bumi!
  Supaya bocah-bocah padha ngguyu bungah,
  Supaya sampeyan ora kudu rukun karo wong dhewe!
  
  Sawise kabeh, apik iku gumantung ing kita,
  Saben uwong mutusake - pilihan iku dhewe!
  Lan saka sampeyan benang kuwasa,
  Sampeyan nyekel alam semesta ing ajiné!
  
  Kita uga bakal nyekel sampeyan,
  Sawise kabeh, Motherland ora bisa ditemokake luwih suci!
  Nalika njupuk, driji dadi mati rasa banget,
  Lan kita durung umur rong puluh!
  
  Kamenangan iku woh sing ora bisa digayuh;
  Kanggo wong sing ringkih, pengecut, utawa bodho!
  Nanging para prajurit bisa ngatasi kabeh puncak,
  Kita bakal njupuk bobot gedhe banget iki ing navel!
  Sawisé iku padha ilang menyang kraton mewah saka akademi naga.
  Lan mentor ireng katon kanthi teliti ing Dominika lan weruh:
  - Sampeyan ayu banget. Mligi kanggo manungsa sing ora sampurna. Iku apik tenan!
  Dominica nyanyi kanthi semangat kanggo nanggepi:
  Aku kesempurnaan dhewe
  Aku kesempurnaan dhewe
  Saka eseman nganti patrap,
  Ndhuwur kabeh pujian!
  Oh, apa kabungahan
  Ngerti yen aku iki sampurna
  Ngerti yen aku iki sampurna
  Ngerti yen aku ideal!
  Guru nganggo klambi ireng nyawang bocah wadon kasebut kanthi tegas lan nyathet:
  - Dheweke duwe andhap asor apik tenan! Apa darling!
  Nimfa musang nyaranake:
  - Mungkin kita kudu tickle dheweke tumit karo teken?
  Guru ngangkat pundhake lan mangsuli kanthi ora yakin:
  - Ora idea ala! Nanging luwih becik nggawa dheweke menyang master naga. Ayo ndeleng apa dheweke bisa lulus ujian mlebu!?
  Marquise nyathet kanthi eseman:
  - Ujian mlebu? Iki dudu ide sing paling bodho, nanging bisa diadopsi ing kursus sing sepisanan, sing bakal gampang banget!
  Guru mbantah kanthi nada keras:
  - Lan sijine wong gedhe iki karo bocah-bocah wadon pitung taun? Ya, dheweke bakal nggodha dheweke lan jiwitake dheweke. Ya, lan dheweke dhewe bisa njupuk wong lan mateni. Ora, iki dudu pendekatan bisnis! Bocah-bocah wadon sing luwih tuwa butuh dheweke, lan iki kudu nuduhake bakat sing dhuwur!
  Weasel mengangguk:
  - Muni logis!
  Dominica nggeleng sirahe, sing katon kaya dandelion Mei:
  - Aja ngganggu aku karo bocah-bocah wadon cilik.
  Bu guru manthuk:
  "Banjur njupuk ujian karo Lady Dragon Master." Ing kasus iki, sampeyan bakal nampa kursus elit. Sampeyan malah bakal manggon ing kapisah, kamar becik, karo saucer salaka lan pouring apel.
  Aktris cah wadon takon kanthi kaget:
  - Piye, nganggo piring perak?
  Mentor nerangake:
  - Kaya sampeyan duwe televisi ing Bumi. Mung ana sawetara program kanggo saiki. Dadi apa? Sampeyan duwe teknologi, kita duwe sihir. Nanging ing kene sampeyan bisa ndeleng liwat saucer, yen sampeyan duwe skill gaib nyata, apa mengkono.
  Dominica takon insinuatingly:
  - Apa sampeyan bisa ndeleng Bumi?
  Bu guru manthuk-manthuk:
  - Lan Bumi bisa ... Kajaba, mesthine, sampeyan minangka pesulap sing maju banget. Aku uga njelajah Internet - penemuan manungsa sing keren. Lan aku kudu ngomong, sampeyan pancene ngerti carane njupuk. Lan padha teka munggah karo jaringan menarik. Malah nggumunake yen listrik sing prasaja tanpa sihir bisa nindakake iki!
  Dominica ngangkat bahu lan mangsuli:
  - Ya, iki kaget aku dhewe! Apa sampeyan ora nindakake iki kanggo awake dhewe?
  Lajêng mangsuli sang prameswari:
  - Kemajuan ilmiah minangka perkara sing mbebayani. Yen bom kita wiwit njeblug maneh, lan ora sing prasaja, nanging sing nuklir ! Kanthi cara iki, ora ana sing bakal ditinggal urip, lan radiasi gaib luwih elek tinimbang radiasi normal!
  Dominika nyuling:
  - Iki padha ! Mengkono.
  Murid-murid wadon padha mbengok:
  - Kita ora butuh wong kaya ngono , dheweke bibi sing ala!
  Mentor kanthi nada es dhawuh:
  - Tindakake aku!
  Lan dheweke pindhah. Dheweke duwe sandal khusus ing sikile sing mbukak driji sikil ing ngarep lan ngidini dheweke mantra nganggo cincin. Mentor dhewe uga katon enom - ora kerut, pasuryan tanpa cacat. Nanging struktur dheweke katon, dudu garis alus sing muncul saka bocah enom, nanging wanita diwasa kanthi klasik lan, bisa uga diarani, fitur aristokrat. Lan katon hard banget.
  Dominika panginten dheweke duwe sawetara jinis judhul. Lan mbok menawa ora cilik.
  Dheweke ngetutake dheweke, lan nimfa marquise mlumpat ing jejere dheweke lan ngucapake untune:
  - Sampeyan kuwi ratu banget. Nanging benjolan ing bathuk sampeyan wis mari, sampeyan cepet pulih!
  Dominika nyathet karo ngguyu:
  Strength expander lan dumbbells,
  Pikiran sing sehat ing awak sing sehat!
  Dadi dheweke ngliwati banyu mancur lan pitung jet sing njeblug nganti satus meter ing awang-awang , nggumunake kaendahan sing nggumunake. Sabanjure yaiku gapura, ing lawange pemanah wadon, lan waja emas.
  Dheweke disambut karo bocah wadon anyar kanthi manthuk-manthuk lan ngetok-ngetok sikile sing gundhul.
  Dominika nyathet:
  -Girls duwe telung kuwalitas apik. Siji, dheweke ayu, lan sing nomer loro, dheweke ...
  Lan banjur jawaban ora teka ing pikiran. Lan ing kene dheweke ana ing gedung akademi naga. Ana kemewahan kuwi kene, sampeyan malah ora bisa mbandhingaké karo Peterhof. Saliyane emas lan platinum, isih ana akeh logam beda sing ora ana analog ing planet Bumi. Lan uga, akeh watu larang regane saka pola paling Komplek lan ayu, diantrekake karo ornamen, anggun, iridescent kembang tunas. Ana uga macem-macem potret ing tembok. Biasane elf lan elf. Nanging ana makhluk liyane. Nanging meh kabeh pasuryan lan tokoh enom lan misuwur. Wong enom asring pose telanjang dada. Lan padha banget padha karo patung Yunani kuna lan Roma. Ana akeh barang ing kene ... Lan uga ana banyu mancur metu saka sudhut, sing uga katon ayu lan enak.
  Cermin karo bingkai oranye lan emas, dibingkai nganggo berlian lan topaz, uga katon. Kang dhewe katon cukup prayoga lan uga nyenengake kanggo mripat.
  Dominika seneng ngerti yen benjolan watu dheweke meh ilang. Lan dheweke maneh ayu lan rambute emas . Lan cah wadon kaya ngono ...
  Rambute padhang banget nganti sawetara wong sing percaya yen dheweke ora dicelup. Nanging iki warna alami dheweke. Lan cocog karo dheweke banget karo tan tembaga saka pasuryan enom.
  Dheweke iku cah wadon getih bangsawan, lan mlumpat munggah saka wektu kanggo wektu kaya kethek.
  Lan akademi dhewe luwih adhem tinimbang Istana Versailles. Dadi nyoba nyedhaki dheweke.
  Dominica njupuk lan nyanyi:
  Kubah kraton nggodha kita,
  Merdika ora bakal diganti!
  Merdika ora bakal diganti!
  Lan driji sikil sing gundhul njupuk kerikil berlian saka lantai lan diuncalake luwih dhuwur. Iku miber liwat, nanging nimfa njepret dheweke driji, lan inten rampung ing dheweke mbukak palm.
  Dominika nyathet:
  - Sampeyan nindakake kanthi pinter!
  Weasel muni:
  Luwih lincah tinimbang monyet
  Luwih kuat tinimbang sapi ...
  Lan rasa mambu iku kaya asu,
  Lan mripate kaya manuk garudha!
  Mentor nyathet kanthi nada tegas:
  - Saiki kita mudhun .
  Dominika gagap:
  - Utawa mungkin luwih apik, sebaliknya, munggah?
  Dheweke geleng-geleng kepala:
  - Ana stadion lemah ing ngisor. Ing kana sampeyan bakal nuduhake katrampilan sampeyan yen sampeyan pengin mlebu elit!
  Aktris cah wadon wedi takon:
  - Apa yen aku ora lulus ujian?
  Pak guru ngendika kanthi keras:
  - Banjur sampeyan bakal dadi abdi. Sampeyan wis main budak ing film lan ngerti apa iku?
  Dominica ngguyu lan mangsuli:
  - Dina iki cah wadon iku budak wuda,
  Lan sesuk mung dewi kelangan!
  Lan dheweke, nyatane, wiwit seneng-seneng lan tanpa kesulitan.
  Banjur padha wiwit mudhun ing undhak-undhakan marmer. Lan iku kaya mudhun menyang neraka.
  Dominica eling carane dheweke main penyihir ing film. Dheweke diangkat ing ranté, karo tangane diikat ing langit-langit. Lan pancen lara. Lan tightens vena. Awake sing kulite samak lan otot ketutup kringet amarga lara lan tegang. Lan banjur chain dirilis. Lan dheweke ngrasa lega sedhela lan cepet-cepet mudhun. Lan ana ketegangan ing lantai.
  Lan Dominika njerit amarga nyeri ing sendi lan pundhake. Ya, sampeyan kudu ngrasakake.
  Nimfa, weruh yen praupane bocah wadon iku grimis , nyathet:
  - Sampeyan ora kudu dadi abdi. Sampeyan bisa uga dadi mahasiswa ing grup junior.
  Dominika cekikikan lan nyathet, nyanyi, moyoki awake dhewe, bocah wadon diwasa, lan aktris:
  Kelas siji, kelas siji,
  Dina iki liburanmu...
  Iku wektu sing apik lan nyenengake,
  Temu pisanan karo sekolah!
  Laska nyathet:
  - Ora lucu! Sampeyan ora tau ngimpi babagan kemampuan kita ing sihir!
  Dominika nanggapi kanthi agresif:
  - Apa sampeyan wis ngimpi babagan prestasi teknologi? Siji bom hidrogen bakal mateni kabeh sihir sampeyan.
  Mentor ireng nyathet:
  - Ora perlu gumunggung . Iki ora cocog!
  Dominica mangsuli:
  - Iki ora bragging, nanging statement saka kasunyatan. Bom hidrogen kanthi daya satus megaton bisa ngrusak kabeh urip ing radius satus kilometer. Bisa mbayangno apa iki?
  Nymph dikonfirmasi:
  - Dheweke ora ngapusi! Wong pancen duwe senjata sing bisa ngrusak. Lan sing paling penting, ana uga misil sing bisa ngirim menyang target.
  Pak guru ngguyu karo untune:
  - Sayange yen pageblug ing manungsa ora mengaruhi Bumi. Wong lanang agresif kaya sampeyan ora pantes urip!
  Dominika ora mbantah, manthuk:
  - Kadhangkala aku uga mikir yen kaya ngono.
  Nymph nyatet:
  - Wong uga beda. Aja mikir yen dheweke kabeh ala. Senajan, kang wong luwih akeh, ala utawa apik, sampeyan ora bisa ngomong tengen ing kawitan marketing!
  Dominica nyathet kanthi eseman sing katon sedhih:
  - Yen sampeyan nonton televisi tengah, banjur, mbok menawa, ana liyane ala . Utawa malah banget ala!
  Nymph dikonfirmasi:
  - Iki xenophobia! Nalika gething wis saya kuat marang kabeh sing ora kaya sampeyan. Nanging iki ora kudu dijupuk minangka conto.
  Dominika nyathet:
  - Oke, ayo ora ngomong babagan politik. Tujuanku kanggo nylametake kabeh wakil saka jinis sing luwih kuat ing planet iki ... Yaiku , ing alam semesta sampeyan. Lan iki luwih saka planet!
  Weasel mangsuli kanthi sopan:
  - Iki dudu planet, malah gedhe, nanging dudu alam semesta. Iku soko antarane planet gedhe banget lan alam semesta. Nanging aku luwih seneng ora mlebu ing suket ...
  Mentor ngguncang kuping khas dheweke, sing metu saka ngisor rambute, lan ngandika:
  - Ing kasus apa wae, ora mung kita, nanging ana akademi naga lan non-naga liyane sing nggoleki cara kanggo nylametake wong lanang, lan yen bisa, bali.
  Dominika ngucap:
  - Wong sing klelep nyekel sedotan! Lan iku pancene bata ...
  Marquise nymph nyaranake:
  - Mungkin sampeyan kudu nyanyi luwih apik, turunane cukup dawa!
  Aktris cah wadon manthuk:
  - Ya, aku setuju , malah luwih adhem tinimbang ing subway!
  Dominika nodded sirahe, kang sparkly karo rwaning emas, lan nyanyi:
  Ora ana umur utawa dhuwur ing perang,
  Dheweke nggawe bocah wadon lan lanang padha!
  Sing ora pengin kabungahan ing kasepen,
  Sapa sing pengin mabur luwih dhuwur!
  
  Kita chop, tembak lan motong,
  Kanggo kita ana iman - layanan kanggo Motherland!
  Mesthi, luwih becik dadi pedhang,
  Kanggo menang perang kanthi tegas!
  
  Apa maneh sing luwih penting kanggo bojo kita?
  Mesthi, njupuk ora mung ing amben!
  Sampeyan bojo elang, dudu manuk pipit melas,
  Upaya supaya omah kita ora kobong!
  
  Iki perang sengit, kita ndeleng bakal teka,
  Gerombolan berlayar, massa ora bisa diitung!
  Nanging para pandhe wesi nggawe tameng sing kuwat,
  Gemuruh lan swara ala ora bakal medeni kita!
  
  Lan kita kumpul bebarengan, legiun,
  Tumbak dicekel kenceng ing tangane wong sing kuwat!
  Dadi mungsuh paling ora juara ing karusakan,
  Kuburan ngenteni, dudu medali ing pusar!
  
  Kita tabrakan , nanging bocah-bocah wadon mambu,
  Pedhang ing tangan sumunar kaya kilat!
  Bocah-bocah wadon sing kuwat, katon angel,
  Kanggo meri malah lintang Jedi !
  
  dipikirake para orc, makhluk , raja ?
  Nanging saiki "beruang" mlaku!
  Kita minangka prajurit suci Rus',
  Sembarang fighter, cah wadon, utawa lanang!
  
  Kita nundhung lan ora nggawa tawanan,
  Wong mardika aja nganti gawé batur sing ora seneng!
  We urusan karo gagak shaggy,
  Kepentingan tanah air luwih dhuwur tinimbang kepentingan pribadi!
  Ya, lagu kasebut ora lemes lan swarane prajurit apik banget.
  Keturunan wis rampung, lan saiki telu bocah wadon saka macem-macem spesies: mentor elf, nymph marquise lan drop-in manungsa, ketemu ing wilayah stadion lemah gedhe, ora rodok olo ing ukuran kanggo Luzhniki, lan malah unggul.
  Iku wis akeh macem-macem piranti, langit-langit dhuwur lan stands kanggo atusan ewu penonton, lan kursi bordir karo beludru, mutiara, emas, utawa malah kanggo tamu paling larang karo inten lan watu liyane.
  Ing wektu sing padha , meh kosong. Bener, ing tengah ana Grand Master dhewe lan kepala akademi, Putri Naga saka Montserrat.
  Wong wadon sing ayu banget karo kepala pitu, dicet ing kabeh werna pelangi. Lan katon apik banget, mung apik tenan, utamane yen sampeyan ndeleng ing kasunyatan lan ora ing film.
  Dominika nyanyi metu saka panggonan:
  Langit sing dhuwur, jarak sing adoh,
  Ngrungokake tembang bab wani Akmale ...
  Iku naga ala, kang ngluwari bumi,
  Lan ksatria iki ninggalake cahya langit!
  Lagu-lagune dilagune maneh...
  Ing kene, Putri Naga saka Montserrat nyelani kanthi swara sing ngganggu, kaya trompet ing Yerikho:
  - Sampeyan , aku weruh, iku cah wadon banget impudent, karo ilat sing bisa gampang curled menyang loop dawa sak gulu manungsa.
  Dominika mangsuli kanthi eseman:
  - Aku ora maksud kanggo nyinggung sampeyan. Mung aku pancen seneng nembang. Lan Akmal mung bocah dongeng, tokoh film saka film bocah-bocah. Aja nganggep serius banget!
  Naga wadon endhas pitu, kira-kira ukurane pesawat serangan loro-seater apik , ngguyu lan nyatet, karo kabeh pitu saka sirahe ngandika ing wektu sing padha, kaya-kaya padha mbentuk siji kabèh, senadyan otak beda:
  - Lan sampeyan pinter lan wani, lan ing wektu sing padha, akal. Apa sampeyan bisa nindakake apa wae ing sihir?
  Dominica nyanyi lagu komik kanggo nanggepi:
  Hadiah saka guru,
  Dheweke nglampahi wektu karo aku ...
  Dheweke nandhang sangsara karo aku kanggo apa-apa -
  Pesulap paling trampil!
  
  Guru wicaksana
  Aku ora ngrungokake ...
  Kabeh sing ora ditakoni marang aku
  Aku iki piye wae!
  . BAB 5.
  Budak budhak lan mantan pangeran Oenomaus maneh ditugasake kanggo ngowahi roda sing abot. Ana bocah, kira-kira umur sewelas utawa rolas taun, kesel banget lan ngaso ing watu landhep, lagi nggiling gandum. Loro elf wadon disabetake, ing interval kira-kira padha, ing gundhul lanang, otot bali. Piye wae, eksistensi budak iki nyedhiyakake reprieve saka dadi watu. Nanging budak lanang sing isih enom ora kena ngaso lan kudu digebugi kanthi kasar lan kanthi kuat.
  Lan sateruse nganti batur tukon, kesel banget, keturon. Lan sakwisé kuwi, ditangèkké manèh, dipakani supaya ora mati keluwen lan nduwé kekuwatan kanggo nyambut gawé. Lan padha sabuk maneh.
  Iki menehi urip, nanging mung sing lara banget. Kayane, kaya neraka sajrone urip, kajaba awak enom lan sehat lan pikirane ana ing sirah lan eling. Nanging iki ndadekake malah ngremehake lan nglarani. Kanggo ngilangi rasa lara lan kesel sethithik, mantan pangeran lan saiki budak Oenomaus nggunakake imajinasi;
  A kru bajak laut ing perang naga scours mega kanggo nggoleki memangsan. A nggantheng, Oenomaus elf enom otot ing setelan pinter, boots sing cemlorot karo varnish abang, lan karo inten spurs kontrol monster telung sirahe. Lan liyane saka tim kasusun saka bocah-bocah wadon apik tenan. Padha otot, tanned, barefoot, lan kabeh sandhangane minangka kalung saka watu larang regane ing dhadha lan pinggul. Lan saben wong, mesthi, mung model fashion kanthi rambut sing cerah. Padha dipasang naga sing rada cilik lan mung siji sirah.
  Inggih, mesthi, iku wong, jinis kuwat, lan tim kang dumadi saka wakil saka jinis adil. Lan dheweke ora butuh wong liya.
  Dadi mung kapten lanang sing duwe sepatu, lan para bawahan sing nyenengake bisa nindakake samubarang kanthi sikil sing gundhul lan anggun ing perang sing ora bisa dicritakake ing dongeng utawa digambarake nganggo pena! Wong ayu bisa mbuwang bahan peledak kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake, lan mbuwang keris, bumerang, utawa jarum beracun.
  Oenomaus, pangeran enom, nyanyi kanthi bungah lan bungah:
  Wong sugih mesthi ngguyu,
  Goyangake mamonmu, wetengmu kebak!
  Lan nasib kita mati kanthi lara,
  Pati ngawasi kabeh wong, wong wadon tuwa nganggo arit!
  
  Lan kita pengin mlaku ing suket,
  Sawise kabeh, kita isih, ateges, mung bocah-bocah!
  Nanging bocah lanang bakal ngrasakake perbudakan kaping pindho,
  Ora ana kamardikan ing pakunjaran ing planet iki!
  
  Kita kudu berjuang, iki wis takdir,
  Mateni kanca yen sampeyan kudu mateni sedulur!
  Ora ana gunane ndedonga marang Kang Maha Kuwasa,
  Kanggo dosane batur sapa sing nanggung piala?
  
  Ana getih ing arena lan rereget ing guo,
  Tikus-tikus njiwit sikilku!
  Pangeran srakah nggodha karo sikile bantheng,
  Dheweke kudu diusir dhewe!
  
  Kanggo urip, sampeyan kudu mateni,
  Sampeyan nandhang sangsara loro ing nyawa lan ing awak fana!
  Para priyayi padha mangan mayat mlarat,
  Bau sing mati, sing isih ana mung stroke kapur!
  
  Nanging kabeh padha, semangat karsa ora bisa rusak,
  Tanah kelairan urip ing pikirane bocah lanang!
  Tentara bakal teka menyang Elves langgeng kanthi penyalahgunaan,
  Kita bakal mbuwang wong sugih amarga tumindake !
  
  Banjur kanthong dhuwit bakal goyang ,
   Sing squeezed jus metu saka Fatherland!
  Kanggo menang, kita butuh pikiran sing padhang,
  Lan yen sampeyan pengecut, malah para Dewa ora duwe daya!
  
  Iki ayunan pedhang, sirahe mabur,
  Algojo dumadakan dadi korban!
  Carane setan dumadakan oncat saka cauldron,
  Dadi nesu diusir saka ati sing gedhe!
  
  Ora usah dipikir, elf cahya iku ringkih,
  Bangsa kita wis ora sujud marang sapa waé!
  wong anyar saka neraka ,
  Lan kita cukup seneng ngombe teh saka saucer!
  Lagu sing apik banget, lan tim naga sing apik banget. Dadi nglayang ing tangan tengen, prawan elf rambute abang tembaga sing fluttering ing angin kaya spanduk proletar nguwuh:
  - Wektu kanggo serius, oh pangeran bajak laut udara!
  Enomai manthuk karo mesem:
  - Mesthi! Iki kanggo apa kita lair!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi paduan suara, bebarengan, mumbul lan muter kanthi awak sing kuwat, digawe saka otot sing dikembangake:
  Kita miskin, kita bajak laut miskin,
  Ngapunten sanget...
  Kita sijine kendi ing langit kanggo karavel,
  Nanging amarga padha ora nanem moralitas ing kita!
  Lan para prajurit nyanyi kanthi bungah lan bungah sing luwih gedhe, lan swarane kaya trills nightingale lengkap:
  Bajak laut ora butuh ilmu
  Lan jelas kok...
  Kita duwe sikil lan tangan,
  Nanging kita ora butuh sirah!
  Ing wektu iki, ana bocah wadon sing rambute kuning-ungu njerit:
  - Prayoga ayo maju! Ing sisih tengen ana galleon udara kabeh!
  Bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara:
  Eh ma , liwat segara, eh ma , naga ing mriksa,
  Eh Mbak , ndelok kekayaan sing luar biasa...
  Kita ora peduli karo hukum, kita nggawe tatanan anyar,
  Mati banget lan bodho ing pedhang!
  Pangeran Oenomaus dhawuh:
  - Ya cah, yen wis ditakdirake kanggo ngrampog, banjur bakal ngrampok!
  Banjur kabeh naga kesusu nyerang. Padha cepet-cepet menyang tujuane.
  Galleon punika kapal gedhe lan ayu. Senadyan bobot abot lan sarat karo macem-macem barang, amarga sihir, iku ngambang lancar ing atmosfer. Lan angin nyebul layar galleon iki.
  Enomai nyathet yen layar kapal kasebut duwe pola sing padhang lan apik banget. Lan iki, ayo ngomong, keren banget . Utamane nalika srengenge munggah.
  Saka galleon padha weruh kumpul bajak laut sing ngontrol naga sing dilatih. Lan tim wiwit repot babagan iki. Ing kono uga, mayoritas bocah-bocah wadon ayu ing tunik lan budak lanang. Dheweke mung nganggo celana renang, mung sawetara budak enom sing duwe gelang emas lan perak ing tungkak lan bangkekan.
  Bocah-bocah wadon prajurit dihias luwih mewah. Nanging uga tanpa alas kaki, kaya bocah lanang sing umur rolas nganti patbelas taun, otot, ayu, nanging nganggo merek budak ing dhadha lan pundhake.
  Mung siji prawan prajurit sing duwe sepatu bot elegan ing sikile. Ketoke dheweke sing paling penting ing kene lan kapten. Pirang ayu kaya rambute sing katon kaya disiram bubuk emas.
  Lan apa pasuryan cute dheweke. Lan awak ditutupi waja sing dibuwang ing platina, safir, zamrud, topaz, rubi, agate lan inten. Kajaba iku, watu-watu larang regane disusun kanthi hiasan sing apik banget saka warna sing paling apik. Ana mawar, tulip, kembang jagung, lali-aku-ora, mimosa, peonies lan liya-liyane.
  Ing waja mewah dheweke, kabeh kembang beda-beda, lan ora ana sing bola-bali.
  Pangeran bajak laut Oenomaus ngrasakake perasaan sing padhang ing awake dhewe lan ngucap:
  - Ya, apa pancene bisa lumpuh lan mateni kaendahan kasebut! Aku ora bisa nanggung dosa kaya ngono ing jiwaku.
  Pasangan sing rambute abang murub ngandika:
  - Nanging mulane kita bajak laut! Sawise kabeh...ora mungkin bajak laut tanpa dosa.
  Sing liyane ngomong karo mesem:
  Ya, pancen angel mateni wong sing ditresnani,
  Sawise kabeh, elf , pracaya kula, lair kanggo rasa seneng ...
  Nanging yen sampeyan bajak laut, agul-agul iku ibu,
  Tanpa getih, udan lan cuaca ala sing langgeng!
  Si abang uga nyathet:
  - Iki bocah-bocah wadon lan lanang sing ayu, mesthine, nanging dudu elf kita, nanging saka balapan wong! Delengen, gedhe , ing wangun kupinge.
  Oenomai kaget:
  - Apa wong ayu lan enom?
  Prajurit geni manthuk:
  - Mekaten! Kanthi bantuan sihir, dheweke nampa pemuda sing langgeng. Lan saiki bocah-bocah iki macet ing awal remaja.
  Saiki dheweke bakal tansah enom lan manut.
  Pangeran enom nyanyi:
  Kabeh elf, wong ing planet,
  kudu tansah dadi kanca...
  Anak kudu tansah ngguyu.
  Lan manggon ing donya tentrem!
  Bocah-bocah kudu ngguyu
  Bocah-bocah kudu ngguyu
  Bocah-bocah kudu ngguyu -
  Lan manggon ing donya tentrem!
  Elf pirang nyaranake:
  - Ana pilihan! Pejuang sing paling apik saka sisihe lan sing paling apik utawa paling apik saka pihak kita bakal perang. Yen menang, dheweke nuduhake rampasan karo kita, lan yen kalah, prajurit sing kalah dadi . dadi batur utawa mayit!
  Oenomaus nyathet:
  - Iki logis! Aku siap perang!
  Bocah-bocah wadon ing naga ngubengi galleon. Dheweke luwih cepet; kapal sing gedhe banget ora bisa uwal saka kumpul sing lincah.
  Nanging galleon duwe bedhil. Lan padha wiwit ngarahake, lan wicks malah wiwit ngrokok.
  Oenomaus ngandika kanthi swara gumuruh:
  - Aku ngusulake tandhing! Miturut adat bajak laut. Siji pejuang saka sisih sampeyan, lan siji saka kita. Sampeyan bakal menehi setengah saka kargo kanggo pemenang. Lan yen kalah , lakoni apa sing dikarepake karo sing kalah. Kita ora bakal ngganggu sampeyan.
  Kapten cah wadon nganggo waja larang regane karo kembang mangsuli:
  - Apik! Kita nampa tantangan iki! Aku bakal perang! Lan sampeyan nyalonake sapa sing dikarepake!
  Pangeran Elf Oenomaus ujar kanthi tegas:
  - Aku mung wakil saka jinis kuwat antarane sampeyan. Dadi aku kudu berjuang!
  Asisten rambut abang ngandika agresif:
  - Aku ora dadi pejuang! Aku arep perang!
  Lan dheweke goyangake sikile tanpa alas kaki, elegan, lincah banget, sing mobile, kaya awak kobra.
  Prajurit enom mbantah:
  - Kita kapten, kita bakal perang!
  Bocah wadon nganggo armor sing larang regane manthuk lan kandha karo mesem:
  - Marquise de Diana, ing layanan sampeyan!
  Elf enom mangsuli kanthi yakin:
  - Pangeran Oenomaus! Siap perang!
  Lan banget cekatan prajurit enom mlumpat menyang dek lan nggambar pedhang sing dawa lan lancip.
  Lady de Diana uga narik ladinge lan takon karo mesem:
  - Napa pangeran dumadakan dadi bajak laut sing ngelak?
  Oenomaus mangsuli kanthi tegas:
  - Iku crita dawa. Nanging aku dudu bajak laut sing ngelak getih, nanging bangsawan! Lan sing ndadekake prabédan.
  Marquise mangsuli karo mesem:
  - Aku ora bakal matèni sampeyan, sampeyan bakal dadi abdi pribadi lan tawanan. Aku bakal nggawe sampeyan dilat tlapak sikilku nganggo ilat lan kanthi mangkono menehi kesenengan!
  Oenomaus ngguyu lan mangsuli:
  ora bakal mateni sampeyan ! Lan malah apik kanggo ngethok sikil kasebut nganggo ilat. Nanging sanajan sampeyan prajurit serius, sampeyan ora bakal ngenteni kekalahanku!
  Diana mesem luwih amba , karo untune gedhe, lan mangsuli:
  - Ayo ndeleng! Ora mung aku, nanging uga bocah-bocah wadon liyane sing bakal nunggangi sampeyan. Lan kita bakal nyiksa sampeyan lan ngalahake sampeyan nganti mati. Ayo ndeleng carane eseman ing kasus iki!
  Pangéran bajak laut nanggapi:
  Ojo nyerah, ojo nyerah, ojo nyerah
  Ing perang karo monster ngimpi elek, aja isin ...
  Senyum, eseman, eseman -
  Ngerti yen kabeh katon apik lan apik !
  Marquise manthuk karo katon seneng banget:
  - Sampeyan wong enom ceria! Sampeyan bakal nggawe jester gedhe. Bisa uga aku bakal menehi sampeyan menyang ratu. Lan bakal nyenengake!
  Oenomaus mangsuli kanthi duka:
  - Cukup omong kosong. Ayo gelut!
  Bocah wadon nganggo armor mlumpat saka lantai baterei lan nyerang pasangane. Oenomaus ketemu dheweke, parried jotosan, lan malah nanggapi, meh ngethok kuping kaendahan. Dheweke mlumpat maneh lan nyathet kanthi eseman panther:
  - Lan sampeyan ora ala. Aku panginten sampeyan pangeran kaya aku iki biarawati!
  Cah wadon kuwi dudu elf, duwe kuping manungsa. Nanging Oenomaus minangka elf. Wong lan elf duwe anak umum - setengah keturunan . Nanging biasane diarani bajingan . Lan dheweke ora seneng karo wong loro.
  Prawan marquise nyerang maneh. Dheweke nindakake kombinasi kompleks kanthi pedhang. Lan agul-agul dheweke kelip-kelip, mlumpat, lan muter maneh, kaya swiwi pabrik ing angin topan. Lan dheweke nyerang.
  Pangeran, sing ora tanpa alesan pewaris kekaisaran ageng, menehi jotosan kuwat ing dhadhane. Lan pierced waja. Getih malah muncrat. Lan cetha yen bocah wadon kasebut tatu.
  Dheweke mundur lan ngucap:
  - Bocah monster sing mbebayani!
  Edmond mangsuli kanthi mesem:
  "Aku bisa uga monster, nanging aku adoh saka bocah lanang!"
  Diana ngguyu lan nyerang maneh. Senajan getih abang netes saka dheweke. Lan dheweke nyebar ing dek.
  Ratu rambut abang nyathet:
  - Aku bakal langsung ngethok sirahe! Aku ora bakal narik bagpipes.
  Kapten Marquise ngucap:
  - Lan aku bisa menehi sampeyan kesempatan kuwi!
  Oenomaus nanggapi kanthi nyerang prajurit kasebut kanthi pedhang lan ngethok tendone. Dheweke ngeculake senjata saka tangan tengen, nanging langsung njupuk ing sisih kiwa. Lan dheweke mringis karnivora, kaya-kaya dheweke dadi nyonya kahanan ing pertunjukan iki.
  Wong enom nyathet:
  - Sampeyan cah wadon sing wani! Nanging banjur sampeyan cilaka. Luwih becik nyerah!
  Diana mangsuli:
  - Kita bakal mati, nanging ora bakal nyerah!
  Prajurit bajak laut rambut abang ngucap:
  Sampeyan kudu ngormati kita, wedi kita,
  Eksploitasi bajak laut wanita ora ana pungkasane ...
  Elf cahya tansah ngerti carane perang,
  Lan planet edan babagan kita!
  Lan ngguyu nanggepi, supaya iridescent lan muni. Kabeh katon apik banget lan kanthi rasa.
  Lan Diana nyerang maneh. Dheweke tumindak nganggo tangan kiwa ora luwih ala tinimbang karo tangan tengen. Lan iku cukup ayu, obahe anggun kuwi . Kajaba iku, kapten marquise njupuk sepatu bot, lan sikile sing cilik lan anggun dadi gundhul. Lan iki nambahake ketangkasane.
  Oenomaus nyathet:
  - Lan barefoot cocok kanggo sampeyan, dear kaendahan!
  Diana ngguyu:
  - Sampeyan bakal ngambung tumit sing gundhul!
  Perang kasebut agresif banget. Marquise nyerang kanthi nesu lan ngacungake senjatane kaya-kaya penggemar wanita. Lan iki dadi banget ayu. Banjur tip kasebut ngeruk Oenomaus ing sadawane pipi elf sing mulus, tanpa rambut, lan rosy.
  Wong enom nyathet:
  - Sampeyan apik!
  Diana ngangguk:
  - Ya, aku kelangan! Lan maneh ayunan lan corak.
  Bajak laut rambut abang mbengok:
  - Kenek dheweke! Pateni dheweke!
  Oenomaus mangsuli karo mesem:
  - Apa bab dhawuhe Kang Maha Kuwasa - aja mateni?
  Bocah wadon geni mangsuli:
  - Secara harfiah - aja nglakoni pembunuhan ala!
  Pangeran bajak laut ngucap:
  - Dadi, apa bisa nindakake pembunuhan sing apik?
  Bocah wadon rambut abang kasebut dikonfirmasi:
  - Iku ora malah bisa, nanging perlu!
  Sauntara kuwi, kapten bocah wadon sing tatu nyoba nyerang maneh, lan tumindak kanthi apik. Lan dheweke ngeruk Oenomaia ing lengen lan pundhak.
  Diana ngangguk:
  - Sampeyan bakal aran ala! Aku bakal matèni kowé, kirik!
  Oenomaus nyanyi kanggo nanggepi, parrying serangan;
  Kita ngerti kamulyan abadi ing perang,
  Ora ngerti wedi, chop wani!
  Muga-muga pedhang mbantu kita ing prestasi gedhe,
  Ngalahake mungsuh - ora ana sing penting!
  
  Kita lelayaran ing segara, tanpa mangu-mangu,
  A bajak laut lan badai, angin topan ora alangan!
  Kenangan bakal tetep ana ing ati para generasi,
  Mungsuh wis dikalahake - iku kabeh ganjaran!
  
  Kaendahan bakal menehi katresnan kanthi semangat,
  Lan sesuk algojo ngenteni scaffold!
  Nyambungake urip sampeyan karo filibuster mbebayani,
  Fortune mbuwang dadu kanthi cara sing aneh!
  Lan ing tembung pungkasan, pangeran bajak laut ngethok tangane bocah wadon marquise kanthi pedhang, lan senjata kasebut tiba saka tangane sing pucet.
  Diana mesem lan mlumpat, ngarahake tumit telanjang ing dagu Oenomai. Lan bocah wadon kasebut mlaku-mlaku kanthi santai. Wong nom-noman mau banjur ngangkat dheweke banjur diuncalake. Diana ambruk ing dek lan kaget. Dheweke pancene nyoba kanggo mlumpat munggah, nanging tip saka driji sikil boot kenek dheweke ing Uwang, lan cah wadon rampung metu saka jotosan kuat.
  Oenomaus ngangkat tangané lan nguwuh:
  - Kamenangan!
  A gemuruh liwat kru wadon lan lanang tanpa alas kaki. Lan para wadyabala karo para bature padha tumungkul.
  Prajurit rambut abang nyathet:
  - Piye wae ternyata gampang banget! Aku panginten iku bakal luwih angel.
  Oenomaus ngucap:
  - Turkey panginten lan rampung ing sup!
  Bocah wadon kasebut ngguyu lan nyathet karo ngguyu:
  Aja mikir elf
  Bakal teka wektu, sampeyan bakal ngerti dhewe ...
  Padha singsot kaya peluru ing pedalemanira,
  Lan cah wadon mlayu menyang perang kanthi tanpa alas !
  Si abang ngusulake:
  - Ayo padha ngalahake budak lanang ing tumit sing gundhul nganggo teken. Aku padha bakal tresna!
  Oenomaus nglirik lan ngandika:
  - Apa sampeyan mikir dheweke bakal seneng? Senadyan tlapak sikil lanang sing kasar mbokmenawa ora sensitif marang rasa nyeri saka teken.
  Bajak laut rambut abang nyathet:
  - Sing utama yaiku kita seneng! Perampok kaya kita seneng banget nyiksa bocah lanang sing ayu!
  Bocah wadon ayu nganggo tunik sing pinter lan perhiasan ing bangkekan lan tungkak dheweke coo:
  - Aku siyap, minangka asisten marquise, kanggo nerusake perang! Lan ngirim setengah liyane saka rampasan!
  Bajak laut geni muni:
  - Dheweke iku mine! Aku bakal perang karo dheweke! Iki cetha.
  Enomai manthuk-manthuk:
  - Logika! Iku ora kabeh kanggo kula kanggo njupuk adoh piyambak. Sanajan aku sing paling penting kanggo sampeyan.
  Prajurit rambut abang mbantah:
  - Ora ana pangareping antarane padha. Lan aku ngusulake perang tanpa senjata.
  Prajurit nganggo tunik nyathet:
  - Tanpa senjata? Apa sampeyan ora wedi, elf?
  Bajak laut geni mangsuli kanthi tegas:
  - Aja menyang alas kanggo wedi asu ajag!
  Bocah wadon nganggo tunik, pirang madu sing nyenengake iki, takon kanthi nada sing lembut:
  - Ayo wong enom nengsemake sing kanggo kita. Aku mikir ana sing lirik, lan bocah-bocah wadon liyane bakal ndhukung aku.
  Para ayu ing loro-lorone padha muni bebarengan:
  - Sugeng rawuh! Kita pengin lagu sampeyan ing ndhuwur paru-paru kita!
  Oenomaus nyanyi kanthi eseman:
  Aku kelingan carane saiki, pasuryan padhang sumringah,
  Pandangane nusuk atiku kaya keris!
  Aku kobong ing aliran angin geni,
  Sampeyan mung meneng wae nanggepi!
  
  Swaramu, endah lan resik,
  Aku pracaya ing grojogan tanpa wates saka caresses Panjenengan!
  Aku ora butuh urip sing sengit tanpa sampeyan,
  Lan saiki sinar sing langgeng bakal madhangi aku!
  
  Sampeyan dewi katresnan tanpa wates,
  Samodra kebak cahya sing nggumunake!
  Pecah belenggu es, guyon,
  Aku ora bakal weruh esuke tanpa sampeyan!
  
  Pasuryanmu sumunar kaya srengenge ing ndhuwur,
  Ora ana tokoh sing luwih ayu ing jagad iki!
  Rasa karep nutupi kaya angin topan,
  Dadi karo sampeyan ing salawas-lawase iku rasa seneng!
  
  Lara ing nyawaku kaya badai,
  Lan geni ing dhadhaku murub tanpa ampun!
  Aku tresna sampeyan, sampeyan katon bangga ing bali,
  Es dadi pecahan ngrusak atimu!
  
  Ing antarane cahya ing samodra lintang tanpa wates,
  Aku lan kowe njedhul ing langit kaya manuk garudha!
  Lan lambemu, gumebyar karo rubi,
  soko tenderly lan passionately!
  Lan keplok-keplok kuwi sing ayu-ayu mung keselak bungah. Nanging ing wektu iku salah siji saka bocah-bocah wadon mbengok:
  - Loro fregat tempur teka ing kene!
  Oenomaus nyathet kanthi nyengir sedih:
  - Inggih, iki persis sing dikarepake? Apa sampeyan butuh gelut sing menarik? Dadi sampeyan bakal entuk!
  Si abrit matur kanthi nesu:
  - Padha disebut wong! Cruisers karo prajurit. Lan saiki sampeyan ora bakal bisa lolos kanthi mung pukulan ing tumit sing kosong!
  Bocah wadon sing ndeleng teropong nyathet:
  - Ana orc ing kapal. Lan iki tegese tes serius nunggu kita.
  Oenomaus kanthi logis nyathet:
  - Nanging kita bisa mateni mungsuh kita tanpa ngrusak kalbu. Nalika sampeyan ndemek prajurit ayu, atimu bener-bener getihen!
  Cah wadon rambut ijo ngendika:
  - Naga kita luwih cepet tinimbang frigat. Kita bisa uga duwe wektu kanggo ninggalake!
  Pangeran bajak laut ngandika kanthi tegas:
  - Ing kamus kita ora ana tembung uwal!
  Lan bocah-bocah wadon bajak laut nyanyi kanthi nesu, siap kanggo perang urip-utawa-mati;
  Kita urip ing donya sing kebak perpisahan, sedih ...
  Apa sing kudu ditindakake prajurit nalika kesepian ?
  Para Dewa, kanthi bener, kanthi kejam mutusake kanggo kita -
  Wong iki dadi abu-abu candhi!
  
  Jagad raya iki kejam banget kanggo tresna,
  Eluh perpisahan mili ing cascade ...
  Karep ilang tanpa tilas, kaya ngimpi,
  Lan urip dadi kaya watu tanpa empuk!
  
  Ing ara-ara samun beku, lan es kobong amarga panas,
  Sepira rentengan teyeng ngliputi atiku!
  Lan udan pamisahan kaya pecahan ing atap -
  Kanthong kosong, mung tembaga sing isih ana!
  
  Nanging iman ing prestasi pejuang menehi inspirasi,
  Gusti Allah Kang Mahakwasa, sampeyan ngerti, wis sumpah!
  Lan bakal kaya godhong ing Mei sing anget kanggo kita,
  Nalika kita sprout, kita ketemu esuke!
  
  Apa sampeyan pengin nggawe planet luwih seneng?
  Supaya saben kita nyanyi kanthi mulya kaya nightingale?
  Banjur madu sing paling manis dadi panen saka wit linden -
  Ing jiwa raksasa, ayo mungkasi goroh !
  
  Ora perlu ngapusi Gusti, percayalah,
  Dheweke ndeleng sapa sing dadi pengecut lan boor !
  Menehi makna saka Gusti kanggo kurban,
  Ora wonder iku ngandika, Aku bakal males sampeyan wong!
  
  kejiret kita online ,
  Ora ana sing ngerti ing ngendi pembunuhan kasebut rampung.
  Yudas digantung ing aspen bosok -
  Lan kanggo wong-wong sing pracaya - makutha laurel!
  
  Sembarang wong bisa dadi luwih apik
  Pilihan kita sadar - ngupayakake Kristus.
  Nanging kadhangkala ana genangan getih,
  Paling ora ana janji - aku bakal teka!
  
  Duh jagad, sepira kekerasan sing sampeyan lakoni,
  Kaya-kaya ora bisa urip kanthi tentrem !
  Bojone nangisi peti mati prajurit,
  Carane tipis benang rapuh urip!
  
  Mbuwang getih dudu panggilan kita -
  Aku pengin tresna, kanggo menehi Fatherland swarga!
  Yagene paukuman iki kanggo kita kabeh?
  Wangsulan: Kabeh kasugihanmu wenehana marang wong miskin!
  
  Ora mungkin tuku kawilujengan kanggo dhuwit,
  Amarga ora ana rega emas kanggo Gusti Allah!
  Lan ing pasamuwan sampeyan sujud ing dina Minggu,
  Dadi swiwi kaya manuk garudha!
  
  Lan bakal teka wektune - Kratoning Allah bakal teka,
  pepeteng ala lan predatory bakal mungkasi!
  Spiritual bakal sirna, perbudakan terkutuk,
  Lan negara bakal dadi ing Greatness saka Happiness!
  Sawise lagu kasebut inspirasi, bocah-bocah wadon-bajak laut ing naga njupuk lan pindhah menyang badai fregat gedhe, sing kebak orc - bruwang mambu lan wulu.
  Ana luwih sithik bocah-bocah wadon tinimbang makhluk sing ora sopan, nanging dheweke luwih lincah lan lincah.
  Banjur bocah-bocah wadon sing ana ing kapal dagang uga melu perang ing sisihe para perompak. Lan uga budak-budak lanang padha kesusu mbongkar gaman. Iki minangka kesatuan sing nyenengake wong lan elf nglawan mungsuh sejarah sing langgeng - para orc.
  Oenomaus uga melu perang. Nom-noman kasebut ngayunake pedhang loro bebarengan, mlaku ing gilingan, ngethok sirahe para Orc. Dheweke perang karo ngamuk singa.
  Lan ing jejere dheweke ana rambut abang . Tumit telanjang bocah wadon kasebut kena ing orc ing dagu lan patah rahang. Banjur orc ambruk, lan sungune kena ing weteng. Lan iku perang hard-perang.
  Oenomaus gelut kanthi gagah. Ing kene dheweke nyekel kupu nganggo pedhang, kaya kipas angin, lan ngethok sirah sing muter kaya kubis.
  Pangeran mudha nembang kanthi semangat, nuduhake kaelokan kaprawiran:
  Yen ajimu kuwat -
  Iki tegese sampeyan bakal dadi sing pertama ing urip!
  Banjur kanca iku dudu wong miskin,
  Dheweke duwe jantung emas lan saraf baja!
  
  Nanging sing luwih penting, percaya, iku pikiran sing kuwat,
  Amarga pejuang elf luwih keren tinimbang kewan .
  Yen urip mumet,
  Banjur ngguyu sing nyenengake bakal nggawe sampeyan tresna!
  
  Tambahan otomatis, ngerti, kekuatan kanggo ajiné,
  Amarga kebak kawruh, Know-How!
  Nanging coba wenehake kekuwatan menyang tangane wong bodho ,
  Banjur sampeyan mung bakal nandhang lara minangka ganjaran!
  
  Ana wektu nalika padha mburu karo klub,
  Busur, panah panah ing kulit kandel ...
  Nanging padha nggawe chervonets ngendi dhuwit menyang,
  Lan gampang banget kanggo mlumpat menyang galaksi!
  
  Senajan pendidikan apik -
  Nanging uga menarik kanggo njupuk wani ...
  Lan padha karo bayonet, iku bakal dadi pahat,
  Lan kita ngladeni Tanah Air kanthi jujur.
  
  Nanging panganiaya ala minangka salib sing abot,
  Medan perang kita kebak getih...
  Apa sebabé Gusti Allah sing Mahakwasa wungu manèh sakwisé nandhang sangsara?
  Supados pakumpulan militèr para prajurit saged dipunkiyataken!
  
  Eluhe prawan tiba - kanca sing ditresnani tiba,
  Ibu ndedonga kanthi nggresah, njerit ing ndhuwur paru-paru ...
  Ing njaba jendhela beku, lan perapian wis metu,
  Iki ana wong enom nggantheng sing dikubur ing lemah!
  
  Duh, nasibe kejam, nasibe ala,
  Prawan Maria , ing ngendi sipat becikmu?
  Wong lanang mau arep tunangan luwih cepet,
  Lan saiki angin nyebul bledug ing ngisor wit pinus!
  
  Urip bakal teka seneng - bakal apik,
  Pai apel bakal dadi wiji poppy madu ...
  Mungsuh monster dadi bledug lan bubuk,
  Ayo luck bener ngliwati ambang!
  
  Kabeh wis rampung ing Elf, lan uncalan ing Fars,
  Ayo padha klumpukne garland kebak lintang menyang ajiné!
  Lan halo wong lanang, mung kelas ndhuwur,
  Lan ghoul elek dibuwang menyang geni !
  
  Senapan mesin wis dadi akrab - peluru sing ditibakake ing aliran,
  Lan mungsuh wis kesel, sing dikarepake nol!
  Yen menang, sampeyan bakal dadi sugih,
  Sapa sing miwiti geni bakal mlarat!
  Iki minangka lagu lan perang gedhe, kanthi ayunan pedhang sing tajem lan lincah. Lan pukulan kasebut ngetutake sirah, kaya ing aspal. Lan akeh orc sing wis dipateni. Lan budak lanang ing perang. Ora ana sing katon luwih tuwa tinimbang patbelas, nanging kabeh padha otot. Awake sing kuru-kuru saka budak sing atos amarga kerja keras. Lan tumit sing kasar lan kales terus-terusan nabrak dagu para orc, mecah rahang.
  Kapten cah wadon dadi sadar. Lan dheweke lungguh. Tangane loro-lorone tatu parah - tendon dipotong. Ya, iki ora fatal, kanthi bantuan ramuan sihir lan sihir, karusakan bisa dipulihake. Nanging iki bakal njupuk paling sethithik saperangan jam. Ing sawetoro wektu, dheweke ora bisa perang.
  Lan ora ana sing bisa nulungi - kabeh bocah-bocah wadon lan bocah-bocah padha perang, lan padha perang kanthi nesu. Iki minangka perang sing brutal.
  Diana obah, untunge sikile gundhul lan relatif utuh. Lan kanthi driji sing lincah kaya kethek, kapten bocah wadon kasebut wiwit nggoleki kit pertolongan pertama. Ana ramuan sing nambani tatu, lan sing abot banget, lan balm universal. Kajaba iku, kenapa ora melu perang sawise mbungkus awak lan dilumuri nganggo balm lan ramuan?
  Kanthi sikil kosong sampeyan bisa mbuwang obyek sing kuat lan beracun. Lan sing bakal dadi kelangan lan ngrusak.
  Diana tumindak kanthi yakin. Lan sikile dadi gundhul lan lincah. Dheweke nganggo sepatu bot kanthi wegah, mung kanggo nandheske statuse. Ing donya sing ana pirang-pirang luminaries lan musim panas sing langgeng, sepatu ora dibutuhake supaya sikilmu ora krasa kadhemen, nanging kanggo kaendahan, lan kanggo nandheske yen sampeyan dudu budak utawa budak. Lan iki logis ...
  Ing kene salah sawijining bocah lanang, uga tanpa alas kaki, nyemplungake jarum sing landhep menyang irunge orc. Lan dheweke, sawise nampa bagean saka racun, froze lan langsung mati.
  Budak budhak mau nyanyi kanthi semangat, lan bocah-bocah batur liyane melu, padha manungsa lan nyanyi kaya manungsa:
  Saiki, yen ana masalah ing alam semesta,
  Iku ora kelakon ing sembarang biaya ...
  Sampeyan ora pengin owah-owahan maneh
  Wong lanang ora ngerti apa sing dikarepake!
  
  Lan ana Chernobog kanthi kekuwatan gedhe,
  Sing Agung nduweni kekuwatan universal ...
  Dèkné diwènèhké marang wong lanang ing bathuké,
  Supaya bangsa manungsa ora dadi babar blas!
  
  Ya, Bangsa Kang Mahakwasa nitahake Panjenengane,
  Supaya wong duwe alasan kanggo berkembang ...
  Dadi wong kepengin kabeh bebarengan,
  Lan wong sinau kanggo perang hard!
  
  Minangka prajurit nelukake piala,
  Rod sing digawe kanggo entuk manfaat kanggo manungsa ...
  Lan dheweke ngetokaké kabecikan kanggo jiwa lan raga,
  Ora kasep kanggo sinau perang!
  
  Apa sing dikarepake Gusti Allah sing Mahakuwasa?
  Supaya dheweke ora wani nggawa Elf menyang dhengkul ...
  Supaya nasib ala ora ngatur,
  Supaya atusan generasi berkembang!
  
  Ya, Chernobog minangka insentif kanggo wong,
  Supaya ora kesed, ora stagnasi ...
  Muga-muga sampeyan dadi orksista pecah dadi pecah-pecah,
  Lumaku watara Orklin ing tatanan grapyak!
  
  Dadi aja kesasar yen angel,
  Yen ana masalah ing Tanah Air ...
  Rod bakal nindakake kanthi apik lan gampang,
  Mung kanggo nggawe wong pindhah!
  
  Lan Chernobog mung kakangmu,
  Senajan dheweke tegas , dheweke tresna sampeyan tanpa wates ...
  Sampeyan bakal entuk skor paling gedhe
  Nalika sampeyan bakal ngawula Elf ing salawas-lawase!
  Para Orc nandhang kapitunan gedhe, padha ditebang dening bocah-bocah wadon lan lanang. Lan malah Diana, karo tangan kebungkus, mlebu perang. Lan driji sikil sing gundhul mbuwang lading silet sing nempuh gulu orc lan ngethok arterie. Lan kabeh jinis tenggorokan lan liya-liyane. Lan katon banget nyengsemaken.
  Banjur sikil Diana sing gundhul mbuwang kacang polong kanthi suket luh. Lan langsung rolas orc, dipimpin dening jenderal, dibuwang lan mabur ing sisih pinggir fregat. Iki pancene karusakan kolosal lan pati saka bruwang coklat lan ala.
  Oenomaus ngandika karo mesem:
  - Kita padha getih: sampeyan lan kula! bener?
  Diana mangsuli kanthi mesem:
  - Nalika kita nyawiji, kita ora bisa dikalahake! Manungsa lan elf iku daya, lan muni bangga banget!
  Bocah-bocah wadon nambah tekanan. Orc sing isih urip, nggunakake parasut mentah, wiwit mlumpat mudhun, ngleyang saka fregat bersayap. Sawetara parasut, amarga bobote abot, nyuwek, lan bruwang gedhe tiba kaya watu, nanging ora kaya watu, dheweke njerit lan ngipat-ipati reged banget!
  Diana tweeted:
  Ora gampang dadi wanita sing apik,
  Kabecikan ora gumantung ing dhuwur!
  Oenomaus nindakake gilingan liyane kanthi pedhang sing landhep lan dawa, lan ngethok sirahe kapten bruwang gedhe. Dheweke nggulung ing dek kaya tong minyak, getih sing cipratan. Lan pangeran enom nyanyi:
  Getih mili maneh kaya kali,
  Lawanmu cukup keras...
  Nanging aja wedi marang Iblis,
  Lan bali monster menyang pepeteng!
  . BAB 6.
  Putri naga sirah pitu lan, ing wektu sing padha, Grand Master saka Akademi Sihir, hissed lan takon:
  - Apa sampeyan bisa munggah ing dhuwur saka wong diwasa lan nyumerepi ing udhara paling sethithik sak menit?
  Dominica ngguyu lan mangsuli:
  Aku bisa, nanging aku bisa nindakake iku beda
  Mlayu tanpa alas kaki liwat embun...
  Bocah wadon mlumpat kaya kodhok -
  Iki tegese beda saka wong liya!
  Cangkeme sang putri naga mbukak, lan geni murub metu saka iku. Geni liwat lan ngobong bocah wadon ayu banget painfully ing gundhul, jambon, tlapak sikil karo kurva anggun saka tumit.
  Lan Dominic njerit, nanging langsung clenched dheweke rahang tightly. Lan dhadhane njedhul banget. Kenek apik, malah blisters langsung abuh. Kaya-kaya para inkuisitor kuna wis nyiksa dheweke.
  Bocah wadon mau nguwuh:
  Lancelot lan King Arthur kanggo sampeyan !
  Putri Naga nggero:
  Sapa maneh kowe wani ngancam aku?
  Nymph marquise mangsuli:
  - Iki minangka pahlawan saka folklor manungsa. Padha pancen aman kanggo sampeyan, Grace!
  Naga wadon nggero:
  - OK! Saiki sampeyan duwe tugas praktis, waras sikil sing diobong. Iki migunani banget ing laku, lan bakal migunani luwih saka sapisan ing urip.
  Dominica, mesem kanthi kuat, nyanyi:
  - Lan siji, loro, telu, lan lima!
  Aku ora bakal bosen ngulang ...
  Ngomong bab sing padha
  Iku cukup kanggo muddy banyu kanggo sampeyan!
  Grand Master Naga nyathet:
  - Lan dheweke iku cah wadon cheeky. Mungkin ora mung nggoreng tumit, nanging uga ngrusak driji sikil?
  Marquise nymph ngandika:
  - We kudu sabar, oh duchess. Mbok menawa cah wadon iki mung kasempatan kanggo nyimpen jinis kuwat. Lan nggawa bali wong!
  Naga wadon nggero:
  - Iki bodho! Wong sing klelep njupuk jerami, lan sampeyan nyekel tumit wadon manungsa . Dheweke ora nuduhake kabisan khusus.
  Marquise nymph mbantah:
  "Dheweke bisa ngangkat watu kanthi pesenan tanpa sihir utawa mantra, lan regane akeh!"
  Putri saka Montserrat ngguyu lan mangsuli:
  - Ya, dheweke misuwur lara bathuk. Bener, saiki ora ana jejak. Lan iki ora khas kanggo wong.
  Weasel dikonfirmasi:
  - Langsung ketok yen dheweke khusus lan dipilih! Lan mbutuhake pendekatan khusus, tulus lan subtle.
  Putri Naga manthuk kanthi sirah pitu bebarengan:
  - Ya, pendekatan sing tulus lan khusus ... Mungkin aku kudu dilat tumit nganggo ilat, minangka tandha pakurmatan!
  Dominica merengut lan mangsuli kanthi yakin:
  - Ora, luwih becik ora nganggo ilat! - Lan dheweke nambahake, kanthi ora sengaja nggawe raine luwih manis. - Senajan ilat iku temtu bagéan paling kuwat saka awak. Dheweke bisa ngobahake mayuta-yuta tentara!
  Marquise nymph nyaranake:
  - Menehi dheweke tugas prasaja. Contone, supaya dheweke nggawe kucing teka menyang dheweke lan purr, lan banjur bali!
  Ing kene, troll wadon sing sadurunge meneng nganggo gaun ungu, kanthi tongkat sihir ing tangane, mbantah:
  - Ora! Kita ora bakal ngidini dheweke nyiksa anak kucing. Luwih becik nglawan aku nganggo tongkat sihir. Iki bakal dadi ujian sing serius lan tes sing efektif!
  Lan dheweke cap tumit sandal, studded karo safir lan berlian ungu lan lilac.
  Putri Naga mangsuli:
  "Pancen angel banget kanggo bocah wadon anyar kanggo gelut karo master Akademi Naga." Iku angel perang karo sampeyan, malah iki Highly pengalaman lan pengalamane Laska!
  Troll wadon ngguyu lan nyathet:
  - Utamane! Sawise iki, malah Koschey the Immortal ora bakal wedi karo dheweke!
  Dominika banjur ngomong:
  - Apa, sampeyan duwe Koschey the Immortal?
  Putri Naga manthuk:
  - Mesthi, ana, Nanging, iku adoh saka tanah adoh ing kerajaan adoh. Nanging ana trik kotor sing ala iki !
  Bocah wadon hit kasebut nyathet karo mesem:
  - Utawa mungkin dheweke nyebabake pageblug? Kanggo mateni kabeh lanang lan nangkep wadon sampeyan!
  Putri Naga mangsuli:
  - Susah! We duwe sepuluh kaping luwih wadon saka lanang. Lan ing antarane para orc lan goblin sing mbentuk tentara Koshchei the Immortal, sebaliknya, ana sepuluh kaping luwih lanang tinimbang wadon, lan luwih gedhe lan kuwat. Yagene dheweke kudu nyirnakake rakyat lan tentarane dhewe!
  Dominika nyathet:
  - Nanging pageblug ora mengaruhi Koshchei piyambak?
  Troll wadon manthuk:
  - Ya, ora ana sihir tempur sing bisa ditindakake. Ora njupuk senjata. Malah bom hidrogen sampeyan ora bisa numpes. Kuwi pokoke!
  Bocah wadon hit kasebut nyathet:
  - Nanging mbokmenawa wis pati ing endhog, ing tip saka jarum!
  Putri Naga mangsuli kanthi swara gumuruh:
  - Iku ora sing prasaja! Yen gampang banget nemokake pati Koshchei, mula dheweke ora bakal urip suwe. Dadi, umure wis pirang-pirang abad ...
  Marquise nymph mangsuli dheweke:
  - Sampeyan wong isih mlumpat ing wit, nanging dheweke wis duwe daya dhewe lan lungguh ing dhampar. Coba pikirake apa jenis entitas iki!
  Dominica njupuk lan nyanyi:
  Monyet nggawe pasuryan
  Lan padha lungguh ing cabang ...
  Isih sembrono
  Ana leluhur kita!
  Troll wadon ngendika:
  - Koshchei, mesthi, uga dicurigai. Lan nalika pageblug wiwit, dheweke mesthi dadi sing pertama dicurigai. Iki, kanthi cara, kepala sumbu piala. Kaya naga lanang sing endhas satus , naga sing paling gedhe, kaisar kaisar lan sing jahat. Nanging monster iki uga petrified lan crumbled. Nanging Koschey bakal paling ora! Kajaba iku, dheweke uga curiga raja Jin, Iblis ... Jin iku roh, lan ora bisa petrify.
  Nanging jin piye wae ndhelik. Lan kaya-kaya wis ilang!
  Dominica nyanyi kanggo nanggepi:
  Jin kasebut nyembur, ora, percaya, bocah-bocah wadon duwe kekuwatan,
  Lan ilang...
  Banjur naga kasebut mbantah kaendahan kasebut ,
  Mlayu, mangga!
  Marquise de Lasca ngendika:
  - Ana jin becik lan ala. Dheweke kuwat, nanging kemampuane diwatesi. Nanging sacara teoritis, yen salah siji saka lanang utawa wadon njaluk marang Kaisar Iblis Iblis kanggo numpes bangsa lanang, lan bisa nemokake ring saka Mahakuwasa sing bakal menehi daya liwat pasukan paling gedhe ing alam semesta kita, banjur bisa nimbulaké iki!
  Dominica manthuk:
  - Iki wis soko! Kita kudu golek Ring of Omnipotence. Banjur kita bakal ndandani kabeh.
  Naga wadon ngguyu, lan swarane kaya gludhug. Banjur dheweke mangsuli:
  - The One Ring angel banget kanggo nggoleki. Awit iku menehi daya liwat wilayah iso dibandhingke kanggo kabeh galaksi. Kajaba iku, yen ing jagad raya sampeyan meh kosong amarga susunan lintang sing langka, mula ing kene dadi wilayah sing didunungi dening triliunan makhluk cerdas lan akeh kerajaan. Lan ketoke, durung ana sing nemokake dheweke, amarga durung ana kaisar ing jagad dongeng kita!
  Dominika cekikikan lan takon:
  - Apa sampeyan duwe Gusti Allah?
  The Marquise-nymph mangsuli:
  - Apa ana Gusti Allah sing Maha Agung, sing nitahake ing kabeh jagad, utawa ora ana, durung ana sing ngerti. Malah Koschey sing Abadi. Nanging ana dewa sing pangkate luwih murah. Nanging wong-wong kuwi ora ana gunane, lan luwih becik ditinggal. Umumé, tembung Gusti iku akèh makna. Dadi jin sing paling dhuwur iku padha karo kekuwatane para dewa.
  Troll wadon ngendika:
  - Kita uga duwe agama, nanging ora ana gunane. Minangka sampeyan, kanthi cara. Saiki, nalika ana coronavirus , pasamuwan-pasamuwan pancen kosong, lan pandonga mbantu wong liya, utawa dupa nglindhungi saka virus. Lha wong-wong kok padha goblok, ngira yen tumungkul lan tumungkul bisa njaluk balesan!
  Dominika nanggapi kanthi agresif:
  - Nanging aku ora pracaya marang Gusti Allah utawa dewa! Lan aku ora peduli babagan iki. Nanging aku ora pracaya ing elves sadurunge, lan dianggep minangka dongeng lan penemuan manungsa. - Cah wadon tamparan tlapakane gundhul ing slab watu lan terus. - Lan saiki aku weruh yen ana elf, naga, trolls, nymphs, supaya apa ora pracaya marang Gusti Allah lan malaekat? Kajaba iku, akeh milyar wong pracaya marang Kang Mahakwasa, lan meh mung bocah cilik, lan ora kabeh, kanthi serius percaya ing naga lan elf.
  Marquise Laska ngguyu:
  - Aku ngerti! Bocah wadon iki, nalika isih cilik, nonton kartun babagan Dunno lan, nyatane, wiwit golek tongkat sihir ing pekarangan. Lan dheweke mriksa saben ranting. Lan bocah-bocah liyane ngguyu dheweke. Nyatane, sanajan ing umur dini, umume wong ngerti yen tongkat sihir minangka dongeng!
  Dominika nyathet:
  - Nanging ing jagad sampeyan ana tongkat sihir!
  Troll wadon manthuk:
  - Mesthi ana! Lan supaya bisa urip, sampeyan kudu sinau carane nggunakake !
  Naga wadon nggero:
  - Saiki! Menehi dheweke tongkat sihir, kita bakal weruh apa sing bisa ditindakake dening bocah wadon iki, sing cetha banget lan kandel!
  Dominica nyanyi:
  Aku njaluk sampeyan ora kaget
  Yen sihir kelakon!
  Yen kedadeyan, yen sihir kedadeyan!
  Laska nyathet:
  - Inggih, apa ora dheweke apik banget? Dukun kuwi!
  Troll wadon njupuk tongkat sihir dheweke luwih kuwat ing tangan tengen lan waved. Lan kilat disabetake Dominika. Nanging cah wadon-aktris bisa mlumpat ing wayahe pungkasan, lan jotosan ora kejawab. Kothak marmer ing mburiku ilang lan wiwit ngrokok.
  Putri Naga ngandika:
  - Ati-ati, Cobra! Sampeyan bakal ngrusak kabeh lapisan!
  Weasel ngguyu lan nyathet:
  - Iki cara tongkat sihir!
  Troll wadon Cobra nyanyi kanggo nanggepi:
  - Ibu jahat, caraku gampang,
  Aku ora seneng narik buntut kucing!
  Dominica nggereng nanggepi:
  Ana ngimpi elek ing muridku,
  Siji lompat - siji hit!
  Putri Naga nyelani:
  - Deleng, lepuh dheweke wis ilang! Ing wong, karusakan ora ilang kanthi cepet. Apa cah wadon !
  Marquise nymph dikonfirmasi:
  - Mekaten! Aku ora salah babagan. Regenerasi arang banget ing kekuwatane, sanajan kanggo tukang sihir, lan ora diobati kanthi sihir.
  Dominika nglirik lan demonstratif ngadeg ing tangane. Lan sikil telanjang dheweke sumunar ing udhara kaya bilah baling-baling. Lan cah wadon njupuk lan nyanyi kanthi antusias, kanthi swara perak:
  We tempered karsane ing perang,
  Sadulur, padha perang kanggo Fatherland.
  Katon kaya elfinisme saka kadohan,
  Prajurit Elf wis mlebu Orklin!
  
  Para leluhur kita nggawe pedhang,
  Banjur bedhil kasebut tumindak ...
  Wit birch mbukak cabang,
  Bocah-bocah wadon lagi nggawe kue!
  
  sukses ing perang apa wae ,
  Dheweke ngerti carane njupuk samubarang karo pikirane.
  Kadang neraka murni ngobong.
  Nanging kita bakal ngalahake mungsuh !
  
  Elf nglindhungi bumi,
  Menehi papan perlindungan kanggo wong sing ora nganggo alas lan wuda.
  Kita rampung perang ing Mei,
  Kekalahan ngamuk nunggu Orkmacht!
  
  Lan sawise construction lan sowing,
  Sawah wis mekar lan gandum ing tumpukan.
  Sampeyan pahlawan, bocah-bocah wadon, mbah kakung,
  Ana pembekuan lan salju ing trenches!
  
  Saka tanah air kita sing gagah prakosa,
  Njupuk gandhewo jero.
  Spanduk elfinisme mabur,
  Lan spanduk Fuhrer kanggo scrapping!
  
  Abad-abad bakal ngliwati kita Lintang,
  Empire minangka swarm galaksi.
  Ora tau telat kanggo lair
  Lan ngubur mungsuh ing papan!
  
  Nanging aku yakin pikiran bakal tentrem,
  Lan wong iku kaya ibu kanggo saben wong,
  Ing kene kulawarga kuna berkembang maju,
  Sinar Kamulyan - Rahmat!
  Lan cah wadon sings apik banget, iku penyanyi kelas donya apik banget. Utawa quasi-worldly - sing luwih lucu.
  Putri Naga nggero:
  - Apik banget! Utawa mung njupuk lan nindakake ...
  Troll wadon Cobra kluruk:
  - Iku wektu kanggo perang karo tongkat sihir! Lan tanpa kuku kethul! Kita bakal nglawan mungsuh nganti pungkasan!
  Marquise nimfa nyeluk:
  - Aja bodho! Apa dheweke mungsuh sampeyan. Iki bisa dadi kasempatan pungkasan kanggo nyimpen lan ngasilake jinis sing luwih kuat!
  Dominika ngucap kanthi nesu:
  - Menehi kula tongkat sihir lan aku bakal ngalahake dicampur saka mungsuh. Aku Harry Potter ing rok, lan ora sawetara Dunno!
  Putri Naga ngucap:
  - Geng apa iki?
  Weasel nerangake:
  - Karakter saka dongeng manungsa lan crita rakyat Harry Potter minangka bocah lanang sing sinau ing akademi sihir, lan Dunno minangka kartun komik .
  Cobra mesam-mesem lan ngocok tongkate. A pulsar mabur metu lan kenek ing ngendi aktris film cah wadon ngadeg. Lan dheweke, Dominika, mlumpat maneh kanthi cepet, sumunar tumit jambon, sing meh ora ana bledug. Lan geni njupuk dheweke tunggal lan entheng didilat.
  Wong wedok iku bengok-bengok:
  - Oh , sampeyan sesat !
  Lan dheweke ngacungake tangane. Lan dumadakan tongkat sihir sing dicekel nimfa ing tangane cepet-cepet menyang telapak tangan kanthi kekuwatan sing nggegirisi.
  Lan Dominic nyekel dheweke kenceng, kaya kethek sing lincah. Sawise iku, dheweke ngetokake pulsar kanggo nanggepi.
  Aktris cah wadon ora bisik mantra, ora coo, dheweke mung waved artefak gaib. Lan gumpalan geni kasebut mabur nyedhaki Cobra. Dheweke ora ngarep-arep iki lan dibuwang. Sandale, gaya setengah sepatu sing mung nutupi tumit, goyang munggah. Lan cetha yen troll wanita kasebut tatu parah. Lan dheweke moaned protractedly. Lan dheweke wiwit murub maneh saka tongkat sihir dheweke.
  Lan pulsar padha buyar kaya udan es padha tiba saka langit. Pancen ana ijol-ijolan pukulan.
  Luwih tepate, siji hard hit lan seri jotosan miring ora kejawab target.
  Pulsar ugi nabrak putri naga. Dheweke nanggapi karo njupuk lan snarling karo geni saka tutuk. Lan cahya dheweke ora mbebayani, malah kejiret nymph marquise.
  Dheweke uga goyangake tongkat sihir lan nggero:
  - Cukup bocah-bocah! Sampeyan pancene wis ngliwati kabeh watesan.
  Nanging cah wadon loro iku ora mikir kanggo tenang. Dominika, ngrasakake kekuwatan setan ing awake dhewe, disabetake nganggo tongkat sihir lan mbuwang pulsar siji-sijine. Lan bal dheweke kena ing sikil master troll wadon lan ngobong sandal.
  Dheweke njerit kanthi nesu:
  - Pitik manungsa!
  Marquise nymph mbantah:
  - Ora! Iku paling kamungkinan lady hawk, utawa ing paling layangan!
  Dominika kenek maneh , lan wektu iki gelombang tsunami geni frantic dheweke tenan disabetake kaya klub digawe saka geni.
  Lan troll wadon Cobra bakal nggero lan ngeculake sihir tanpa watesan. Nanging sanalika kolom geni mbuwang dheweke munggah, iku secara harfiah scorches dheweke sugih lan kenek dheweke tengen dodo.
  Ambegan troll wadon kepepet. Lan Dominika njupuk luwih lan nambah pulsar pembunuh ing sirah. Lan kaya sledgehammer nggebug otakku.
  Kobra nggero lan pungkasane mati. Sikil sing gundhul diobong lan blistered. Cah wadon sing irung aquiline dibuwang lan digebugi.
  Putri Naga ngucap kanthi bungah:
  - Wah! Sampeyan ngluwihi kabeh pangarepan! Terus terang, aku ora mikir sampeyan bisa nindakake kaya ngono - ngalahake Cobra dhewe!
  Marquise nymph manthuk:
  - Dheweke dadi pangarep-arep utama lan meh mung! Lan dheweke bisa uga kabenerake. Delengen apa sing ditindakake dening kaendahan sing dicet iki !
  Pancen, Dominika njupuk lan goyangake sikile sing telanjang lan anggun, lan "wedhus" sing nganggo kain moroko dumadakan bledug lan mlayu. Kaya-kaya dheweke wis dadi urip lan mobile. Lan ayo kang tenan mlumpat munggah lan flirt.
  Putri Naga ngguyu ngguyu, guncang pitung sirahe lan ngandika:
  - Wah! Kepiye carane dheweke nindakake?
  Dominica ngangkat bahu lan ngucap:
  Jujur, aku ora ngerti
  Kabeh dicampur ing tengah panas ...
  Aku meh ora tau maca mantra.
  Aku ora muter karo roh angin ing kabeh!
  Nanging, aku tansah kangen sampeyan, Pak,
  Njupuk cah wadon karo sampeyan!
  Putri naga nggero:
  - Dominika ditampa! Lan ing tampilan saka bakat khusus kang enrolls ing departemen elit saka Dragon Academy. Ngendi dheweke ora mung kudu mbayar kanggo sinau, nanging, sebaliknya, bakal dibayar beasiswa sing tambah!
  Dominika mlumpat luwih dhuwur, muter lan nyanyi:
  Ora ana Dominika sing luwih apik
  Dheweke minangka warna bumi ...
  Srengenge munggah ing planet,
  Lan ing saubengé ana nul!
  Nymph marquise takon karo mesem manis:
  - Apa aku bakal entuk iki?
  Ana ngaso... Dominika celathu :
  - Sampeyan kudu golek lanang nggantheng!
  Putri Naga ngguyu lan mangsuli:
  - Nanging , murid anyar iki jelas mumet amarga bangga banget! Mulane, aku nemtokke penance - kanggo ngucapake satus winged aphorisms. Lan nindakaken langsung!
  Dominica manthuk karo mesem:
  - Mangga! Iku ora kanggo apa-apa aku tumindak ing film, lan aku duwe memori banget!
  Putri Naga ngucap:
  - Ayo cepet! Aku uga duwe watesan wektu!
  Dominika ambegan jero lan nulis kanthi kacepetan senapan mesin:
  Ora ana sing butuh kuping kuldi sing wis mati, nanging pangrungu saka rubah sing urip minangka hadiah kanggo wong sing ora butuh kuldi kanggo nggayuh tujuane!
  Sawise sampeyan nyelehake sepatu ing pikiran sampeyan, sampeyan bakal tetep tanpa alas kaki ing salawas-lawase!
  Perang iku hawa kanggo paru-paru, nanging mung dicampur karo gas binar!
  Yen mungsuh ora pengin nyerah lan ora ngerti carane kalah, kita bakal meksa dheweke nyopot sandhangane lan ngajari carane menang!
  Wong ala seneng ilmu ireng, wong apik dudu manungsa seneng sihir putih!
  Matèni ing perang iku angel ing proses, njijiki ing pemahaman, nanging carane gedhe iku ing pungkasan! Iki tegese perang nggawa kesehatan kanggo nyawa, hardening kanggo awak, lan ngresiki dompet!
  Kadhangkala perang banget ngiseni dompet, lan kanthi proporsi langsung karo kepenuhan getih sing diwutahake, lan kekosongan jantung sing rusak!
  Utang kanggo Tanah Air diganjar kanthi pengabdian tanpa pamrih!
  Perang nguji sing pinter, nguatake sing kuwat, nglipur wong bodho ! -
  Dadi bahan guyonan ora nyenengake, nggawe wong liya nangis ora bosen!
  Panguwasa sing apik , kaya madu manis, bakal didilat dhisik, banjur diidoni !
  Lan panguwasa ala, kaya wormwood, pisanan bakal flattened lan banjur trampled ing!
  Ya, emas iku alus, nanging bisa gampang digunakake kanggo nggawe tameng sing ora bisa ditembus!
  Kualitas mesthi ngluwihi kuantitas - sanajan bubur gandum mutiara ora dadi alangan kanggo kapak!
  Ala iku kebak kekuatan nalika kabecikan weakened dening wedi!
  A guyon apik, sendok apik kanggo nedha bengi, lan bantuan ing perlu!
  Sampeyan bisa njaluk begja sapisan utawa kaping pindho - tanpa skill, luck ilang!
  Sapa wae sing dudu Leo Tolstoy minangka tramp sastra!
  Sampeyan ora kudu lair Tolstoy dadi bajingan sastra!
  Ayo ngombe kanggo duwe bojo luwih saka alasan kanggo isin ing divorce!
  Nafsu wis numpes wong luwih akeh tinimbang karep wong wadon!
  Mripat akurat, tangan miring, mungsuh ora miss - myopic!
  Filsafat ora ndawakake umur, nanging ndadekake hiasan, mulet pecahan!
  Komandan menang kanthi katrampilan, tukang jagal kanthi nomer, jenius kanthi seni, tukang ngapusi kanthi ngapusi!
  Mula ayo padha ngombé, supaya pangarep-arep ora mati, lan mung wong-wong sing ora urip nganti mati!
  Pangarep-arep mati pungkasan ... Lan sing pisanan yaiku sing ora mbenerake!
  Ing perang, logika minangka konsep sing relatif, kaya coklat; sadurunge sampeyan duwe wektu kanggo ngujo bar, dheweke wis ana ing cangkeme; sadurunge sampeyan duwe wektu kanggo ngulu, dheweke metu miring!
  Sukses kadhangkala mambu, prestasi mambu kaya mayit, nanging rasa seneng ora bisa mambu!
  Gusti Allah ana ing permukaan kabeh, lan Iblis ana ing rincian!
  Diantemi ora nyenengake malah kanggo masokis!
  Sing Gusti Allah ora ngerti mung pitakonan sing ora bisa dijawab!
  Monyet luwih apik tinimbang manungsa amarga mung bisa dadi kewan kanthi harfiah!
  Khotbah sing ora nuntun marang kabecikan iku ibarat dalan sing tumuju kapak!
  Mbangun doktrin apa wae ing teks Injil padha karo sinau mekanika kuantum saka dongeng saka Brothers Grimm!
  Iku angel dadi Gusti Allah, nanging tetep setan babar blas unbearable!
  Pikiran quadruples kekuatan sanajan jumlah mungsuh tikel!
  Urip iku kompromi lengkap, ora karo wong, nanging karo alam!
  Bathuk awujud lonceng , tegese suku kata keren!
  kanggo wong bodho , hukum alam ora diwènèhaké kanggo genius!
  Basa diwènèhaké marang wong pinter kanggo ndhelikaké pikiran bab sing bodho lan tanpa teges!
  Sapa sing ndeleng lucu ing sedih bakal tragis buta saka bungah serius!
  - Cepet-cepet tanpa kesusu! Entuk A saka piwulangan kanthi ngrampungake tumindak sing kompleks!
  Pemenang ora diadili ... Senajan, kadhangkala padha diadili!
  - Bodho manungsa minangka sekutu dewa sing musuhan karo manungsa!
  Wong ing kandhang iku wong, nanging babi malah ing kraton ora bakal munggah luwih dhuwur tinimbang celeng!
  Ana rong perkara sing ora ana watese: alam semesta lan kapinteran manungsa, nanging sing pertama relatif, lan sing nomer loro mutlak!
  Apa Rusia ora seneng nyopir cepet, lan penerbangan cepet !
  - Saben uwong ora pengin menyang neraka, nanging mung sawetara sing bisa ngrasakake kepinginan kanggo kesempatan setan!
  Nanging tanpa mbanyoni kanthi luh, sampeyan ora bisa ngasilake panen kabungahan, lan tanpa irigasi, banjur laurel sukses ora bakal tuwuh!
  Gusti Allah ana ing saben bab, utawa ing lumahing sawijining, lan Iblis ana ing anané samubarang, utawa ing telenging saka kekurangan materi!
  Sapa sing njupuk wektu kanggo ngati-ati bakal nylametake kalanggengan ing panguburane!
  Kasepen iku emas, tembung iku salaka, nanging akeh banget sing diwutahake saka cangkeme wong wadon, malah inten dadi kusam!
  Kasepen iku emas lan panyimpenan dawa saka aliran eloquent ora bakal teyeng!
  Lan emas ilang regane yen dikubur ing lemah!
  Kadhangkala, kanthi meneng wae, sampeyan bakal ngisi dompet kanthi emas luwih akeh tinimbang kanthi banter njaluk selebaran!
  Perang ora mboseni, bisa dadi rutin, nanging mung nganti tembakan pertama!
  Peacetime cenderung bola-bali, lan mung perang sing tansah individu!
  Ing perang, kaya ing catur, sampeyan ora bisa blunder, nanging bedane ana ing tekanan wektu sing tetep!
  Perang minangka masalah sing langgeng sanajan sadurunge langkah pisanan!
  Ing catur, gerakane digawe kanthi giliran, nanging ing perang, padha ganti!
  Perang kaya catur, mung tanpa aturan lan ing wektu nyata!
  Ing perang ana lack langgeng wektu, nalika tentrem mrentah, ana kekurangan fun!
  Bab sing paling menarik ing perang yaiku kabeh tansah serius, lan mung nyerah kanggo seneng-seneng !
  Sampeyan bisa nyerah kanthi palsu, nanging, sayang , sampeyan mung bisa nyerah kanthi nyata!
  Kerja keras latihan mbayar kanthi gampang pertempuran! Sing ora kesed bakal dadi pahlawan!
  Ora kasep kanggo sinau, kajaba sampeyan wis mati!
  Malah wong mati duwe kasempatan kanggo mbales, kajaba iku atheis!
  Dadi atheis tegese mandheg dadi abadi!
  Dheweke mikir nganggo sirah, nanging tumindak kanthi weteng!
  Ala ora manggon ing ati, nanging ing weteng!
  Ati iku egois mung saka wektu kanggo wektu, nanging weteng tansah!
  Weteng minangka bagian awak sing paling nggegirisi, nanging sing ndadekake kita bisa kerja!
  Tanpa ati ora ana manungsa, tanpa weteng ora ana srakah manungsa!
  Padha nglipur ati lan nyenengake weteng!
  Aku ora peduli carane biaya mobil, sing utama yaiku prestise Tanah Air ora ana regane!
  Yen Gusti Yesus urip ing jantung, banjur Iblis manggon ing weteng!
  Weteng kosong ngajak sampeyan ngisi dompet!
  Sirah kothong isi dompetmu!
  Weteng gedhe dudu tandha wong gedhe, nanging nuduhake kekuwatan sing sithik!
  Weteng kosong ngiseni nyawa karo pait!
  Weteng sing paling abot yaiku sing kekosongan asale saka sirah tanpa otak!
  Wong wadon dipakani sikile kaya asu ajag, mung nganggo sepatu dhuwur!
  Ing mangsa ngarep, akeh janji gunung emas, nanging rasa seneng isih cedhak!
  Urip ora kaya kertu, sampeyan kudu tansah menehi kabeh kanggo sukses !
  Sawijining gol kaya suar, sampeyan ngupayakake, nanging nalika sampeyan tekan, sampeyan bakal weruh manawa masalah mung tambah!
  Rokok minangka pembunuh paling efektif , utamane marang pelanggan! Rokok iku kaya bedhil bisu, nanging bisa mateni sanajan ana ing tangan amatir!
  Rokok minangka penembak jitu sing paling dipercaya, mesthi mateni!
  Rokok rasane pait, nanging luwih narik tinimbang permen!
  Rokok iku koyo wong wedok elek , tapi perpisahan iku luwih lara!
  Rokok, ora kaya granat, yen dibuwang, umure luwih dawa!
  Ing perang, dalan sing paling cendhak kanggo tujuan kasebut yaiku maneuver bunder, lan bebener sing murni minangka penipuan sing ala!
  Manuver bundaran minangka cara paling apik kanggo nyepetake dalan menyang tujuan sampeyan!
  Urip iku abang, nanging godhonge getih abang!
  Ing perang, urip ilang regane, nanging entuk makna!
  Perang , kaya pengantin lanang, rentan kanggo ngiyanati, nanging ora ngidini kanggo linger!
  Perang iku wong wadon nafsu mangan awak lanang!
  Kabeh umur kena perang, kaya katresnan, nanging dudu hiburan sing nyenengake !
  Perang, kaya courtesan, larang lan bisa diganti, nanging tansah ninggalake memori heroik!
  Perang ora kaya ngimpi; sampeyan ora bisa nindakake tanpa emosi sing kuwat!
  Donya iki mboseni lan santai, perang menarik lan nyenengake!
  Perang, getih lan kringet iki, fertilizes bibit sing nglairake wani!
  Ora ketompo carane menarik proses perang, kabeh wong pengin pungkasan!
  Perang ora buku, sampeyan ora bisa mbanting ditutup, sampeyan ora bisa ndhelikake ing ngisor bantal, sampeyan bisa uga reged!
  Perang iku agama: iku mbutuhake fanatisme, disiplin, mituhu unquestioning, nanging dewa-dewa tansah mati!
  Ing perang, kaya ing casino, resiko dhuwur, nanging winnings short-urip!
  Prajurit kasebut mati, kamulyan dilalekake, piala rusak, lan mung alasan kanggo miwiti pembantaian anyar sing ora bisa dicopot!
  Kita ngremehake wong sing mateni wong, kajaba yen dheweke dadi prajurit ing ngarep, lan aku ngremehake maling yen dheweke dadi perampok ing medan perang, tikel loro!
  Prajurit, iki ksatria sing waja duwe keberanian lan kamulyan! Jendral Baron, kang makutha iku prudence lan Intelligence!
  Prajurit muni bangga, pribadi muni nderogatory!
  Sing pertama ing serangan bisa mati, nanging sing pungkasan ora bakal tetep ana ing memori!
  Iku luwih apik kanggo dadi pisanan ing nuduhake rampasan saka ing nyerang!
  Perang, kaya wong wadon, mung nyelehake wong tanpa rusak!
  Wong wadon, ora kaya perang, ora cepet-cepet mateni wong lanang!
  Perang, ora kaya wanita, ora tau marem karo jumlah wong sing ditugasake!
  Perang minangka wanita sing paling ora kepenak, wong lanang ora bakal cukup kanggo dheweke, lan dheweke ora bakal nolak wong wadon!
  Wanita ora seneng gelut, nanging kepinginan kanggo mateni wong lanang ora luwih ala tinimbang peluru!
  Malah peluru cilik bisa mateni wong lanang, wong wadon sing gedhe atine bisa nggawe dheweke seneng!
  Atine gedhe asring ndadékaké kanggo kepentingan dhiri cilik!
  Perang ora duwe pasuryan wong wadon, nanging getihen wong luwih saka bojo!
  Perang ora nggawa kabungahan, nanging nyukupi naluri agresif!
  Bungah ing perang, mayit mungsuh mung rega!
  Perang iku plowing sawah: dibuahi karo mayit, disiram getih, nanging menang!
  Kamenangan dipupuk ing mayit lan getih , nanging metokake woh kanthi kamulyan!
  Perang iku kaya kembang mangan wong, padhang, karnivora lan ambune ora enak!
  Perang minangka ibune kemajuan lan ibu tiri saka kesed!
  Lan ing perang, nyawa prajurit ora larang regane, lan jenderal malah rugi!
  Yen sampeyan pengin tentrem, nuwuhake rasa wedi, yen sampeyan pengin perang, ngguyu!
  Ngguyu ora dosa yen sampeyan ora ngguyu ing urusan militer!
  Perang kaya sirkus, mung sing menang ngguyu pungkasan!
  Ing perang, kaya ing sirkus, mung pembunuh sing licik lan serius!
  Manunggal ing sangisore rezim sing keras luwih becik tinimbang kekacauan lan kecerobohan ing sangisore rezim sing alus!
  Pati iku konvensi, nistha iku mutlak !
  Ora preduli sepira gedhene raja, dheweke bakal menyang kuburan, kaya wong sing mburu!
  Politisi mesthi ngapusi, mung dheweke mati!
  Keabadian iku nyata, nanging pati iku khayalan!
  Raja bisa nindakake kabeh, nanging ora siji, ora ana raja sing bisa uwal saka kuburan menyang bumi!
  Saben uwong kepengin urip kanthi apik, nanging mung sawetara sing mati kanthi kamulyan!
  Pati janji alangan, kajaba sparkles karo sinar prestasi!
  Urip tanpa hiburan iku katresnan tanpa hobi!
  Luwih becik yen ana katresnan, luwih ala yen ana getihen!
  Jinis kaya obor, nanging ngisi ulang luwih akeh!
  Sampeyan bisa urip tanpa jinis, nanging sampeyan ora bisa ngasilake!
  Sing luwih panas katresnan, sing luwih kuwat mili getih!
  Wong pengin katresnan, kewan pengin jinis, lan jenius pengin wahyu!
  Malah babi kawin, estetis seneng!
  Jinis uga mbutuhake moderat, luwih apik!
  Ora ana watesan ing katresnan, ing tembung jinis cukup!
  Luwih gampang ing geni yen ana geni ing atimu!
  Luwih becik diobong ing geni tinimbang dadi nyawane Kain!
  Perang iku jinis kelompok: akeh moaning lan njerit, nanging ora bakal ana getih sing akeh malah saka sewu prawan!
  Jinis kaya perang, nanging ora dawa lan rutin!
  Gelut iku koyo pacaran, tapi ngerang-erang ora diundang!
  Jinis iku apik, mesthi, nanging watuk getih iku ala!
  Perang iku angel, nanging asor luwih abot tinimbang beban militer!
  Yen sampeyan pengin urip, sinau kanggo berjuang, yen sampeyan pengin urip, sinau kanggo menang!
  Ing perang, kabeh cara apik, kajaba pitik!
  Saben uwong bisa perang, nanging mung sing pantes bisa menang!
  Perang dudu papan kanggo mikir, kebak kegilaan gedhe!
  Iku luwih apik kanggo perang tinimbang kanggo perdagangan Fatherland!
  Perang ora permen, nanging ngiseni sampeyan karo bungah nalika ngulu!
  Perang ora bakal rampung, mung gemuruh meriam sing suda!
  Cannonade bisa ambruk, tong minyak bisa pecah, nanging perang ora bakal mandheg!
  Ing perang, sing paling menarik yaiku ora bisa ditebak, perang sing nyata!
  Yagene rega mudhun ing sangisore Stalin amarga mungsuhe rakyat dipateni!
  Iku luwih apik kanggo undressed kanggo dhuwit saka ora nganggo sepatu kanggo apa-apa!
  Luwih becik tanpa alas kaki tinimbang nganggo sepatu!
  Perang iku kaya sirkus, mung tinimbang ngguyu ana nangis, lan arena ukuran planet!
  Aku pengin tentrem, dadi perang, aku pengin perang, dadi kapitulasi!
  Perang, kanggo sawetara ombone, iku ibu, nglairake paseduluran nyata!
  Perang iku ala, nanging nglairake kanca sing apik!
  Lengen dawa apik yen pikiran ora short-circuited!
  Kekuwatan menang, lan mung pikiran praktis sing menehi hadiah kamenangan!
  Kekuwatan lan kapinteran, kaya bojo lan bojo, nglairake kamenangan mung pasangan!
  Wong, ora kaya piramida, duwe dhukungan sing ora rata ing ketahanan!
  Piramida wis papat sudhut, nanging lumahing warata menehi stabilitas!
  Pati sing apik iku luwih apik tinimbang urip sing ala !
  Iku apik kanggo dadi Gusti Allah ing alam bébas, nanging ala dadi setan ing zona!
  Srengenge surup setengah dina, nanging kamulyan tetep nganti pirang-pirang abad!
  Fame iku short-urip, kajaba kanggo kabeh liyane!
  Urip selawase, sinau selawase, nanging aja sinau maneh!
  Kamulyan bisa dadi padhang banget, luwih padhang tinimbang emas, nanging luwih suwe saya suwe!
  Kamulyan iku kaya srengenge, nanging ora surup ing wayah wengi!
  Ora gampang dadi terkenal, sanajan kanthi usaha, nanging kesed gampang nyebabake nistha!
  Fame iku kaya geni, nyenengake kanggo mripat, nanging kanggo njaluk iku, sampeyan kudu ngobong wong!
  Iku apik kanggo ing kamulyan, iku ala kanggo diubengi dening laler sing cling kanggo kawentar!
  . BAB 7.
  Sawise tangi, bocah lanang pangeran Oenomaus maneh dirantai menyang setir. Sadurunge iki, dheweke diidini ngumbah awake ing aliran sing adhem lan nyikat untu. Banjur sarapan sing sederhana.
  Lan terus obah ing gerakan pancet lan awak anak, supaya sampeyan ora shackled dening pageblug watu. Kuwi nasib angel saka wong Agustus lan pewaris kekaisaran elf gedhe.
  Siji-sijine cara kanggo urip yaiku dadi budak enom lan kerja keras. Iki nyedhiyakake perlindungan sementara saka petrifikasi. Ana sawetara kesempatan ing kene kanggo ndawakake eksistensi sampeyan, nanging cukup ora nyenengake lan nglarani.
  Nanging, bocah kasebut, muter setir, nggunakake imajinasi sing sugih kanggo nyemplungake awake dhewe ing jagad khayalan lan nylametake eksistensi tanpa seneng ing panangkaran sukarela-wajib.
  Bocah kabin mabur ing naga cilik, sirah telu. Dheweke kepengin nggoleki ing negara sing ora dingerteni, durung ngerti apa, nanging apa sing bisa digawa bali menyang jinis sing luwih kuat lan mungkasi punah lan petrifikasi wong.
  Naga punika ugi taksih alit, ingkang umuripun dereng pinten-pinten taun, namung ngagem kathok cendhak lan tas ransel ingkang gadhah prang, lan gandhewa, pedhang kalih saha keris ing sabukipun .
  Oenomaus mabur ing jarane. Lan ing jejere dheweke lungguh cah wadon Margarita ing naga cilik. Dheweke mung nganggo tunik, disamak, lan ing driji sikil dheweke ana cincin sihir. Dheweke makili gelut hit saka donya manungsa.
  Bocah wadon iku ora prasaja. Ing Bumi, dheweke dadi pejabat partisan lan intelijen nalika Perang Patriotik Agung. Lan sawise dheweke mati, dheweke pindhah menyang jagad sihir lan sihir. Lan dheweke wis ana ing kono luwih saka sangang puluh telu taun. Dheweke lulus saka Akademi Naga lan nguwasani ilmu sihir sing kuat. Nanging dheweke katon padha karo nalika wong Jerman nggantung dheweke. Kanggo sawetara alesan ora tuwuh, lan iki upsets Margarita. Suwene sampeyan bisa dadi anak sing langgeng?
  Bener, Oenomaus ujar manawa dheweke dadi pangeran elf diwasa, nanging dadi budak budak. Lan uga, mula dheweke kesel babagan iki. Senadyan ora, dadi bocah iku ora ala, nanging nalika sampeyan uga dadi budak ...
  Nanging saiki wis ana ing donya liyane, ora muter rodha abdi, nanging mabur ing naga. Lan karo dheweke ana cah wadon partisan Margarita, sing dipimpin tanpa alas kaki liwat salju kanggo eksekusi. Lan sadurunge dheweke uga nyiksa aku. Dheweke ngethok mburine nganggo kawat barbed lan ngobong tlapakane pahlawan wanita enom ing geni.
  Padha ditutupi blisters, lan nalika sampeyan mlaku ing salju kadhemen, iku meh penake, amarga gatel nglarani ing sikil scorched subsides. Lan ing gulu pionir ana plakat - "Aku partisan." Nalika padha nyumerepi, meh ora lara, iku mung njijiki kanggo katon ing pasuryan seneng Krauts lan policemen. Inggih, wedi, yen neraka nunggu dheweke, kaya pionir lan atheis sing semangat? Ing ngendi dheweke bakal nggoreng ora mung tumit, nanging kabeh awak, ing salawas-lawase.
  Nanging, kenapa dheweke percaya omong kosong kaya ngono? Senajan, iku tega kanggo mati lan pindhah menyang lalen, wis urip sethitik.
  Nanging nalika jerat ing gulu alus dheweke tightened, cah wadon tangi ing naga. Lan ing jejere dheweke ana bidadari sing ayu banget kaya bidadari. Lan Margarita ngira yen swarga isih ana. Kuwi swarga khusus kanggo pahlawan perintis lan ateis.
  Nanging nyatane, ing donya gaib ana apik lan ala, lan masalah. Dheweke cepet waras saka ngethok lan Burns nggunakake sihir. Lan cah wadon mlebu Akademi Naga, ing kelas paling enom. Nanging dheweke bakat, bisa lan cepet sinau.
  Lan dheweke nguwasani katrampilan magis sing kuwat. Mulane, senadyan katon bocah cilik, dheweke lunga karo Pangeran Oenomaus ing misi khusus - kanggo nemokake soko sing bakal mbantu nylametake jinis sing luwih kuat. Sawise kabeh, donya tanpa wong ora duwe harmoni lan kapentingan. Lan jinis sing padha bosen lan ora kepenak.
  Margarita, nalika mabur, ngandika:
  - Kadang aku mikir, wong bakal bali, lan banjur apa? Sapa sing butuh bocah wadon? Aku pengin aku bisa tuwuh lan dadi diwasa!
  Oenomaus mangsuli kanthi nada yakin:
  - Yen sihir bisa nggawa urip maneh kanggo wong, mula bisa nggawe sampeyan diwasa. Cukup aja lali yen elf lan nymphs lan dryads ora umur, lan iki minangka sifat alami. Nanging wanita manungsa, ora. Piandel sing kuat dibutuhake kanggo nyegah dheweke dadi wanita tuwa sing ala, ora becik lan bongkok. Lan dadi wong wadon tuwa sing elek luwih elek tinimbang dadi cah ayu. Ora kanggo sebutno penyakit saka tuwa sing nyerang wong. Sampeyan ora duwe sihir serius ing Bumi, lan sampeyan mbokmenawa wis weruh dhewe carane njijiki lan njijiki umur tuwa, utamané kanggo wanita.
  Margarita geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ora, aku ora pengin dadi wong wadon tuwa! Luwih becik dadi batur enom tinimbang dadi ratu tuwa!
  Pangeran lanang ngguyu lan nyathet:
  - Sampeyan bakal selawase enom, ing salawas-lawase barefoot!
  Bocah wadon mau ngguyu lan ngomong:
  - Aku iki prawan kutha sadurunge perang. Ing Leningrad, ora sopan mlaku tanpa alas kaki, lan iklim ing kono ora anget banget. Mulane, ing desa aku kaya isin tramping . Mung nalika pendhudhukan, nalika sandal bocah-bocah padha sobek lan angel banget kanggo njaluk sepatu ukuran cilik, aku sinau kanggo nindakake kaya iki. Lan sampeyan ngerti, ing dina pisanan iku nglarani lan kadhemen, utamané yen sampeyan ora obah, nanging banjur wis digunakake lan malah nyenengake. Kajaba iku, ing Ukraina mangsa panas banget anget lan alus.
  Pangeran lanang manthuk:
  - Ya! Aku ngerti. Nanging deleng sapa sing mabur!
  Pancen , ana wong wadon nganggo stupa emas katon ing ngarepe. Ora, dudu Baba Yaga, nanging kaendahan pirang sing luar biasa, sanajan nganggo dandanan sing akeh banget. Lan sparkles karo untu mutiara. Lan tinimbang sapu, dheweke duwe pembersih vakum listrik sing modern. Ya, iki crita sing nyenengake.
  Dheweke ngambung bocah-bocah lan nyanyi:
  Kebak chanterelles, bajing,
  Aku bakal nyimpen sawetara jam ...
  Sawise kabeh, lanang lan wadon
  Sawise kabeh, lanang lan wadon ...
  Aku pancene, tenan, tresna banget!
  Margarita manthuk-manthuk minangka wangsulan lan nyathet:
  - Ya, iki modernitas. Stupa lawas kanthi cara anyar!
  Pirang nganggo penyedot debu ketoke krungu iki lan, nolèh, nggero frustasi:
  - Ngendi sampeyan entuk ide yen stupa wis tuwa? Ya, sampeyan dhewe, yen sampeyan tetep ing Bumi, mesthi wis dadi wong wadon tuwa! Lan ala banget , yen ora ana ing peti mati!
  Margarita sarujuk karo ngguyu:
  - Pancen bener! Mbokmenawa balung-balung mau wis kumambang ana ing kuburan, utawa dheweke bakal dadi elek banget nganti njijiki.
  Oenomaus ngandika:
  - Manungsa iku titah sing ora duwe Gusti Allah. Padha sangsoro saka apa duwe elves - muda langgeng! Lan jinis sing kuwat uga kudu nyukur jenggot. Bocah-bocah ngomong yen iku banget nglarani lan ora nyenengake!
  Pirang karo vacuum cleaner njupuk lan goyangake. Lan gelembung warna-warni mabur menyang bocah-bocah sing lungguh ing naga enom.
  Nanggepi, wong lanang nyebul saka naga, lan umpluk miber bali, ing nanggepi pirang guncang dheweke tongkat. Lan kabeh wiwit muter.
  Gelembung wiwit muter ing tarian bunder, kaya tatu. Lan pancen apik tenan .
  Bocah wadon kasebut nyathet:
  - Sampeyan dudu Baba Yaga - sikil balung,
  Lan pirang kelangan iku setengah saka rasa seneng!
  Prajurit sing nganggo vacuum cleaner ngandika kanthi nesu:
  Bocah-bocah padha bodho kaya macet
  Sampeyan ditarik menyang jaring ...
  Aku bakal ngemot sampeyan menyang kuali,
  Aku bakal ngobong geni kanggo sampeyan!
  Lan nanggepi ana ngguyu ceria lan bungah. Iki pancen wanita - kanthi kelangan.
  Bocah-bocah padha muter naga lan mlumpat menyang Baba Yaga. Bocah wadon njupuk slingshot saka tas ransel lan cooed:
  - Apa sampeyan pengin nampa?
  Pirang ngguyu lan nabrak tukang sihir perintis nganggo pulsar. Dheweke dodged ing dheweke naga. Lan nanggepi uga bakal nggawe tandha salib karo slingshot, lan carane bakal kick sampeyan .
  Lan web geni entangled Baba Yaga enom. Dadi dheweke ketemu dhéwé disambungake ing.
  Bocah lanang Oenomai nyathet:
  - Ya, ngakoni, bocah-bocah sing sampeyan nyulik?
  Bocah wadon partisan manthuk:
  - Bener! Kita ngerti sampeyan duwe moncong kaya meriam!
  Pirang Yaga nggereng, muter:
  - Ya, aku bakal njupuk sampeyan lan ...
  Tanpa ngandika, ayu goyang lan nyoba kanggo break net. Nanging pahlawan perintis nyabrang slingshot lan nembak ing Yagina kanthi energi sihir lan omens. Carane pirang wiwit goyang lan writhe. Lan cah wadon nyanyi:
  Kita padha inspirasi ing wektu sing angel,
  Wis nggawe kekarepan luwih kuwat tinimbang baja ...
  Ngirim donya saka pageblug -
  Dear kanca Stalin!
  
  Ing pirang-pirang gambar sing dakukur,
  Ing alam semesta tanpa wates ...
  Sampeyan mbukak dalan sing bener kanggo kita,
  Mbokmenawa nuduhake!
  
  Aku nggunakake kejut
  Sihir saka Solcenism ...
  Mangkene jadwale:
  Sing kuk fasisme bakal tiba!
  Bocah elf kasebut nyathet:
  - Ketoke dheweke pancen wong sing keren, Stalin! Nanging dheweke, mbokmenawa, kaya kabeh wong ing Bumi, uga wis tuwa.
  Bocah wadon kasebut uga nembak Baba Yaga ing modifikasi enom lan ngucap:
  Lenin manggon ing atiku,
  Supaya kita ora ngerti sedih ...
  Lawang menyang angkasa dibukak -
  Lintang-lintang sumunar ing ndhuwur kita!
  Blonde Yaga nyuwun:
  - Cukup! Ayo kula lunga, njaluk, aku bakal nindakake apa wae!
  Margarita tweeted:
  - Mbebasake bocah-bocah sing dicekel! Banjur mbok menawa kita bakal ngapura sampeyan. Pira sing wis sampeyan nyedhot menyang vakum sampeyan?
  Si pirang ngucap:
  - Aku bakal nglilani sampeyan metu! Cukup aja masang sihir salib marang aku!
  Wong wedok noleh. Jaring geni karo madam modis turu. Lan dheweke muter-muter . Margarita ngelingake:
  - Ayo kabeh bocah lunga, tanpa ngapusi!
  Si pirang kanthi tenanan njamin:
  - Aku menehi tembung!
  Lan nguripake vacuum cleaner. Bayangan pucet bocah-bocah wiwit mlumpat metu saka kono. Tembus, kaya hantu. Nanging Margarita ngacungake tongkat sihir, lan bayangan kasebut dadi lanang lan wadon. Ana kaping telu luwih saka sing terakhir. Nanging kabeh padha , Oenomai seneng:
  - Ing donya iki paling ana jinis kuwat. Lan meh kabeh wong lanang kita wis mati!
  Margarita kandha karo mesem sumringah:
  - Ora teka! Lan matur nuwun marang para dewa!
  Salah sawijining bocah lanang, tanpa alas kaki, nanging nganggo camisole sing mewah, sanajan robek, mabur menyang Oenomaia lan ngenalake awake dhewe:
  - Viscount de Lafer! Wah, njijiki banget yen ana ing njero vakum. Lan asu iki uga narik sepatuku sing digawe saka kulit naga asli.
  Margarita gumuyu karo nyengir:
  - Ayo, bali sing dicolong menyang Viscount !
  Yaga pirang ngucap:
  - Aku ora bisa!
  Oenomaus uga njupuk tongkat sihire lan, goyang-goyang, nggero:
  - Lan kenapa?
  Penyihir ayu gurgled :
  - Aku didol! Padha banget bergengsi. Siji pangeran mbayar setengah karung emas kanggo wong-wong mau!
  Margarita ngucap:
  - Inggih, putih ... Kanggo iki kita bakal njupuk boots saka sampeyan. Padha uga digawe saka kulit naga, lan malah kulit macan.
  Pirang Yaga ngendika:
  - Dheweke bakal gedhe banget kanggo bocah kasebut. Lan bakal isin yen penyihir pangkatku katon tanpa alas.
  Margarita ngguyu lan mangsuli:
  "Aku uga dudu penyihir sing lemah, nanging aku ora nganggo alas kaki, sanajan ing jagad sing adhem." Lan sampeyan wanita kuwi. Lan aku bakal nyetel ukuran bocah lanang!
  Pangeran Oenomaus nggero:
  - Lan sumpah yen sampeyan ora bakal nyulik bocah-bocah. Yen ora, sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang pengadilan para Dewa.
  Baba Yaga sing enom gagap:
  - Aku ora nindakake apa-apa ala kanggo wong-wong mau. Iku mung energi anak sing ngidini kula kanggo tetep enom lan ayu ing salawas-lawase. Dadi, padha urip.
  Margarita nggereng banget:
  - Sampeyan bakal nemokake cara liya kanggo rejuvenate. Bener, wektu kanggo mulang sampeyan pelajaran.
  Lan cah wadon muttered mantra. Lan carane dheweke ngeculake energi pulsar saka driji sikil lan saka pucuk tongkat sihir.
  Lan padha kenek pirang. Dumadakan shriveled lan suda ing ukuran. Saiki ing ngarepe, tinimbang bocah wadon sing dhuwur, ana bocah wadon sing wedi ora luwih saka sepuluh taun, nganggo kuncir lan kaki telanjang. Dheweke bisik:
  - Ora perlu! Aku bakal apik! Aja tabrak aku!
  Margarita duwe sepatu bot ing tangane. Dheweke ngacungake tangane, lan dheweke ngambang menyang bocah lanang tanpa alas kaki Viscount, sing bebarengan karo bocah-bocah liyane sing dibebasake, mlaku-mlaku kaya tanpa bobot ing udhara.
  Bocah lanang saka kulawarga bangsawan nganggo sepatu bot lan nyanyi:
  Ana akeh bebaya ing saubengé bocah lanang,
  Kadhangkala jagad iki sumunar kaya watu sing adhem ...
  Nanging, bocah lanang kita tangi saka sofa,
  Amarga dheweke iku pejuang bangsawan, percaya!
  Prawan Yaga dadi tenang lan ngucap:
  - Apa sampeyan ora arep mecut aku?
  Margarita ngandika tegas:
  - Yen sampeyan ora tumindak keterlaluan, banjur kenapa sampeyan kudu disebat?
  Cah wadon pirang kicau, lan luh mlayu ing pipine sing jambon:
  "Saiki aku isih bocah, lan penyihir liyane ora bakal ngajeni aku!"
  Salah sawijining bocah wadon sing dibebasake nyatakake:
  - Kita uga bocah, lan kita ora nangis babagan iki!
  Bocah-bocah lanang lan wadon padha ngguyu.
  Margarita nyathet:
  - Sampeyan mesthi luwe! Mungkin kita bisa mudhun lan mangan ing kono?
  Bocah-bocah padha rame. Viscount nyawang mudhun lan ujar:
  - Ing ngisor kita ana kastil raksasa, lan dheweke ora luwih apik tinimbang Baba Yaga. Dadi...
  Oenomaus ngandika:
  - Lan raksasa uga duwe anak ing panangkaran. Kita kudu nulungi wong-wong mau.
  Margarita mesem lan menehi saran marang bocah wadon Yaga:
  - Mungkin kita bisa njupuk bocah-bocah lan nylametake saka raksasa? Tumindak becik, lan sampeyan bakal ditampa kanggo sinau ing akademi dongeng. Ing kana sampeyan bakal sinau tumindak becik!
  Gadis penyihir nyanyi:
  Sing mbantu wong
  Dheweke mbuwang wektu ...
  Tumindak becik -
  Sampeyan ora bisa dadi misuwur!
  Margarita mbantah:
  Kelopak kembang iku rapuh,
  Yen wis suwe dicopot...
  Senajan jagad iki kejam,
  Aku pengin tumindak apik!
  
  Tumindak becik marang manungsa
  Tumindak becik...
  Lan bakal mekar kaya kembang,
  Kembang biru ing cahya!
  Pangeran lanang kasebut nyathet kanthi nada sing luwih serius:
  - Lan sampeyan nyoba nindakake kabecikan lan nglawan ala, lan aku yakin sampeyan bakal seneng!
  Bocah wadon Yaga ngangkat tangane lan ujar:
  - Inggih, aku bakal nyoba. Kabeh padha, ora ana cara bali menyang penyihir jahat - dheweke bakal ngguyu lan jiwit sampeyan ! Aku bakal nglatih maneh minangka peri sing apik!
  Margarita mesem lan nyanyi:
  Saben wong sing duwe kapinteran ing donya,
  Mesti tansah dadi kanca...
  Supaya ora kedadeyan kaya ing galeri shooting -
  Game cerdas ora dadi!
  Pangeran lanang ngucap:
  - Inggih, ayo padha mudhun menyang raksasa!
  A gerombolan bocah-bocah, meh kabeh tanpa alas kaki lan ragged, lancip lan pucet, nanging sregep lan bungah, mlayu metu saka langit.
  Margarita lan Oenomai nurunake naga, lan Yaga, sing dadi bocah wadon, ing mortir. Lan pembersih vakum tetep karo dheweke, sanajan katon gedhe banget kanggo tangan bocah.
  Iki tim sing mudhun menyang lemah. Ora ana apa-apa ing kastil raksasa raksasa kasebut kanthi menara kanthi tengkorak gedhe . Nanging lawang mlebu dikontrol dening balung, ditambah karo regu orc.
  Bocah-bocah wis ndharat. Padha siap perang. Prawan Yaga menet tombol vakum luwih resik lan pedang, pedhang, tumbak, daggers lan malah sawetara bedhil mesin tiba metu saka iku. Weruh bocah-bocah padha bingung, dheweke nerangake:
  - Aku nyekel karo vacuum cleaner. Iku luwih apik tinimbang sapu. Lan kabeh koleksi senjata ing.
  Margarita goyangake tongkat sihir lan sikile sing telanjang, nanging dihiasi nganggo cincin sihir, lan cooed:
  - Saiki aku bakal ngucapake mantra sing bakal menehi senjata sampeyan kekuwatan khusus lan ajaib.
  Lan cah wadon tukang sihir ngandika:
  - Abra , kabra , codabra ! - Lan aliran energi metu saka tongkat sihir lan dering sihir. Lan senjata sing diwenehake Baba Yaga marang bocah-bocah wiwit sumunar.
  Oenomai, minangka pejuang sing luwih berpengalaman, njupuk senapan mesin sing cendhak lan entheng sing ngetokake jarum tipis. Bocah lanang iku didilat lambene lan nyanyi:
  - Apik kudu nganggo bedhil mesin,
  Pukulan kaya baja ngamuk ...
  Getih kuwi ora mili kaya grojogan,
  Lan swarga mrentah ing jagad raya!
  Bocah-bocah padha mbengok bebarengan karo ngangkat bedhil:
  Algojo iku licik lan kejem,
  Wong-wong wis dipasang ing tembok ...
  Nanging aku percaya, sprout badai kita,
  Nanging aku percaya, aliran surya -
  Mbusak pepeteng guo pakunjaran!
  Dadi detasemen bocah-bocah, bersenjata karo arsenal gaib, cepet-cepet nyerang. Tumit sing cilik lan gundhul lanang lan bocah-bocah wadon luwih akeh. Dheweke ora wedi karo monster, sanajan kabeh resimen Orc sing wulu, mambu , lan njijiki nyedhaki dheweke .
  Oenomai, mabur ing naga, mbukak mungsuh saka bedhil mesin. Jarum cilik nusuk awak orc sing wulu, banjur ana keajaiban: dheweke dadi coklat gedhe lan roti madu.
  Margarita uga nendhang mungsuh, nggunakake driji sikil lan cincin sihir. Dadi para Orc kanthi pedhang, sing diserang, langsung dadi kabeh limo iku éca, kalebu Candies dijamin ing coklat lan karo susu manuk kang nang. Iki pancen enak. Lan cheesecakes, lan donat karo wiji poppy lan kayu manis.
  Lan tongkat sihir wanita partisan ombak lan nggawe barang sing apik banget.
  Dadi bocah-bocah padha melu perang karo para orc. Kaping pisanan, Viscount. Sandhangane, sawise bocahe nganggo sepatu bot, dadi anyar, kaya anyar. Lan perang ora mung karo pedhang ing tangan tengen, nanging uga nyekel pedhang ing sisih kiwa.
  Lan saka tutul agul-agul, transformasi apik banget dumadi. Saiki, tinimbang orc, pai ukuran sing apik banget karo kismis katon. Lan saka jeblugan pedhang katon cheesecake coklat. Lan wong lanang liyane ing perang.
  Ana bocah wadon, sing katon saka negara sing luwih maju, ngaso ing suket lan nulis saka bedhil mesin. Sing nyebabake macem-macem transformasi dongeng. Lan metu saka orc teka gedhe, diiseni sosis, lan banjur Turkey karo gravy. Lan apa suguhan sedhep liyane ora katon.
  Lan cupcakes klapa wangi sing muncul saka tutul lading. Lan es krim sing apik banget.
  Prawan partisan Margarita wiwit nyanyi ing ekstasi perang;
  Kita minangka pionir, anak-anak komunisme,
  Sapa sing pengin ngunggahake negara ...
  Hitler bakal mangsuli kanthi sengit amarga nesu,
  Kita bakal remuk, pracaya kula, Iblis!
  
  Kita padha sumpah ing ngarsane Gusti Allah,
  Lan Lenin menehi ati marang wong enom ...
  Oh, aja ngadili para pionir kanthi kasar,
  Ida Sang Hyang Widi Wasa paring kawisesan sane lianan!
  
  Kita lunga menyang ngarep wong tanpa alas kaki,
  Padha arep perang, ngreksa tanah kelairan ...
  Bocah lanang lan wadon sing nganggo sabit iku kanggo kita,
  Lan kasetyan kita waja kuwat!
  
  Peperangan rame ing cedhak Moskow,
  Tangki kobong, aspal leleh...
  Kita bakal weruh komunisme, aku pracaya, kita wis menehi,
  Lan sampeyan bisa njupuk fasis nganggo pedhang!
  
  Aja pracaya marang aku, wong, Hitler ora omnipotent,
  Sanajan ide Fuhrer urip ing ...
  Lan kita nyerang para fasis kanthi keras,
  Ayo dadi lelungan gedhe!
  
  Kita ora bakal wedi marang mungsuh saka Rus',
  Kita tresna USSR asli kita ...
  Sampeyan dudu ksatria kanthi jiwa badut,
  Ayo dadi conto kanggo Kratoning Allah!
  
  Hitler ora ngerti, dheweke bakal diantemi,
  Sanadyan kuwasane neraka ngamuk ing dheweke ...
  Lan Krauts parasit teka,
  Kang bakal ngisi tentrem karo geni!
  
  Keagungan Rusia yaiku menang kanthi muter,
  Sanajan ana akeh karya gedhe ing mburi iki ...
  Kamenangan bakal teka, aku percaya, ing Mei sing subur,
  Lan Fuhrer bakal rampung kaput!
  
  Iki iman kita, kekuwatan komunisme,
  Ayo USSR makmur ing salawas-lawase ...
  Kita bakal ngremuk, sampeyan ngerti, kuk fasisme,
  Iki carane Rusia wis dadi tentara!
  
  Ing Stalingrad, Fritz digebugi,
  Dheweke ngerti tinju kita sing kuat ...
  Lan kita menehi hadiah sing apik,
  Lan padha menehi diktator nikel!
  
  Negaraku, Rusia sing ayu,
  Ing kono, ing Arktik, wit apel mekar ...
  Svarog lan Stalin, sampeyan ngerti, Mesias,
  Nazi mlayu saka pejuang Rusia!
  
  Semono uga alam semesta,
  Nalika komunisme sumunar ing ndhuwur dheweke ...
  Lan cobaan bakal kanggo mbangun,
  Flight mung munggah lan ora liya mudhun!
  
  We njupuk Winter karo nangis abang alam bébas,
  Padha ngrusak balung mburi Pengawal Putih ...
  Mungsuh saka komunisme Rusia diantemi,
  Kita isih duwe piala kanggo nedha awan!
  
  Kita nyekel Stalin kanthi rapet,
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki ing es apa wae ...
  Sampeyan wis dadi, pracaya kula, wong sing kuwat,
  Lan perintis wis berkembang dadi ksatria!
  
  Ora, Rusia ora bakal rusak,
  Lenin abadi nuduhake dalan ...
  Kita ora wedi karo geni sing nggilap,
  Lan Rusia ora bisa nyingkiri komunisme!
  
  
  Ing jeneng ibu kita Rusia,
  Ayo gabungke ati dadi siji karangan bunga...
  Hore, bocah-bocah wadon padha mbengok banter,
  A ngimpi gedhe bakal kayektenan!
  
  Ya, iman kita tansah karo leluhur kita,
  Lan yen sampeyan bisa ngluwihi leluhur sampeyan ...
  Ing salawas-lawase kita bakal nindakake kanthi apik,
  Sanajan dheweke katon ora luwih saka rong puluh!
  
  Percayalah, kita cinta tanah air kita.
  Kita pengin kebahagiaan langgeng ...
  Lucifer, pracaya kula, ora bakal numpes kita,
  Musim panas bakal teka - kadhemen bakal ilang!
  
  Kabeh bakal mekar banget ing Rusia,
  Kayane masalah wis ilang saka jagad iki ...
  Jaman, aku percaya, komunisme bakal teka,
  Kasugihan lan kabungahan bakal langgeng!
  
  Ilmu bakal urip maneh wong sing tiwas ing peperangan,
  Wong enom bakal langgeng ...
  Lan manungsa iku kaya Kang Mahakwasa,
  Wong jahat bakal ilang, aku ngerti, menyang kalanggengan!
  
  Ing cendhak, kabungahan sumunar kanggo kabeh wong ing alam semesta,
  Kabeh wong ing jagad iki kaya siji kulawarga ...
  Bocah-bocah ngguyu lan dolanan ing swarga,
  Sampeyan bakal tresna kula karo lagu!
  Dadi dheweke nyanyi, lan bocah-bocah ngowahi orc dadi barang sing enak lan nyenengake kanthi gaman gaib. Nanging sanajan cah wadon penyihir ngeculake energi saka vakum, kaca tingal karo iwak, lawuh lan swans karo kerak éca wiwit katon , menyang kang Orc merciless nguripake. Lan iku ayu banget.
  Ing kene, komandan orc goblin, sing wis kena pengaruh sihir sing apik, dadi kue wangi sing subur, ditutupi mawar, kembang jagung krim lan woh-wohan manisan.
  Lan akeh macem-macem barang sing enak nglairake senjata gaib ing tangane bocah sing ora salah.
  Nanging balung uga mlebu perang sawise para Orc. Gedhe lan medeni. Padha pindhah kaya kayu. Bocah-bocah padha nyerang nganggo pedhang lan pedang lan mbuwang keris. Lan Oenomai saka naga lan cah wadon mlaku murub machine-gun bledosan ing skeletons.
  Margarita uga nggunakake sihir lan nuduhake untune mutiara. Lan dheweke nindakake mukjijat konkrit. Lan sihir dheweke ngowahi balung dadi gelas anggur emas sing kebak es krim warna-warni lan kue sing dihias kanthi apik.
  Lan saka pukulan saka pedhang lanang, kalebu Viscount de Lafer, kabeh limo sedhep lan appetizing iku muncul. Lan gondho kuwi nyebar ing saindhenging kastil. Mung keajaiban mukjijat.
  Saka salah sawijining balung sing gedhe, ana gunungan kue. Lan kue iki sparkled karo kabeh werna pelangi saka macem-macem krim.
  Ya, ana barang-barang sing enak lan nyenengake ing kene. Sawetara balung ireng sing mbebayani dadi lollipop sing ukurane kolosal.
  Lan bocah-bocah sing keluwen ora bisa nolak nyoba panganan sing enak. Margarita ngunekake gong lan nguwuh:
  Weteng iku mungsuh utama kita,
  Padha mbuwang kita, pracaya kula, menyang tumindak ala ...
  Nalika bocah lanang ndeleng pai,
  Dheweke di-push kanggo nyolong weteng!
  
  Dadi bayi aja kesusu
  Wektu bakal teka, lan sampeyan isih bakal mangan ...
  Lan aja gawe dosa ing ngarsaning Allah, heh,
  Yen ora, sampeyan bakal dadi firebrands!
  Oenomaus nerangake marang bocah-bocah:
  - Nganti raksasa kanibal dikalahake, mangan panganan mbebayani. Penjahat utama kudu dilebokake!
  Keprungu swara sora sing banter, mula katon wewayangan gedhe, nutupi separo sawah, isine jajanan lan pasugatan maneka warna. Banjur raksasa sungu dhewe. Iku wis tutuk saka paus sperma lan clawed kaki. Lan dhuwur banget sing luwih dhuwur tinimbang kastil sing wis ageng kanthi menara lan balung.
  Bocah-bocah padha njerit-njerit wedi, preman kanibal mau langsung tambah gedhe.
  Margarita ngandika karo mesem:
  - Aja wedi! Dheweke gedhe mung yen sampeyan wedi karo dheweke!
  Oenomaus nguwuh kanthi nesu:
  Sampeyan bisa uga ora pengecut, nanging sampeyan wong bodho, lan kita wis ndeleng pemandangan!
  Gadis penyihir Yaga ngucap:
  - Dear ogre,
  Apa sampeyan pengin manisan sing enak ...
  Utawa sihir pukulan,
  Sampeyan bakal entuk gratis maneh!
  Margarita bengok-bengok:
  - Anak-anak, bengok-bengok bebarengan: kita ora wedi karo sampeyan! Wis, ayo padha kumpul.
  Nanging wong-wong lanang iku angel kumpul ing ngarepe wong-wong sawah kuwi . Bocah wadon mau banjur mlayu, tumite bunder cilik. Viscount de Lafer lan sawetara bocah lanang sing luwih wani wiwit nahan dheweke. Cetha yen wong lanang padha pucet amarga wedi. Lan banjur Margarita nyanyi, menehi keberanian, lagu perang saka perang;
  Kita bocah-bocah wadon saka negara USSR,
  Sing dadi obor kanggo kabeh jagad ...
  Ayo kita nuduhake, sampeyan ngerti, conto keagungan,
  Ing ngisor iki tembang macapat kaprawiran!
  
  Bocah-bocah wadon lair ing sangisore gendera abang ,
  Lan tanpa alas kaki, dheweke mlayu ing es ...
  Anak wadon lan anak lanang padha perang kanggo Rus',
  Kadhangkala putri menehi wong mawar!
  
  Bakal ana gendera abang ing jagad raya,
  Sumorot banget, kaya obor-obor ...
  Sawise kabeh, sampeyan ngerti, heroik, kita duwe ayunan,
  Lan spanduk kita cemlorot kaya abang!
  
  Aja percaya, fasis sing dikutuk ora bakal liwat,
  Lan semangat Rusia ora bakal ilang ...
  Kamenangan bakal mbukak akun tanpa wates,
  Ayo ngucapake salam kanggo sapa wae!
  
  Rusia minangka negara sing apik banget,
  Sampeyan menehi komunisme kanggo wong-wong ...
  kanugrahan saking Gusti ,
  Kanggo Tanah Air, kanggo rasa seneng lan kamardikan!
  
  Mungsuh ora bakal bisa ngalahake Fatherland,
  Lan ora ketompo carane kejem lan insidious dheweke ...
  Beruang Rusia sing ora bisa dikalahake,
  Prajurit Rusia banget mulya amarga kamenangane!
  
  Negara Soviet sing ayu,
  Bocah-bocah wadon ing kono bangga yen dheweke ayu ...
  Dheweke diparingake marang kita kanthi lair ing salawas-lawase,
  Lan supaya anggota Komsomol padha adil!
  
  Kita perang ing pinggiran Moskow,
  Badai salju, salju, lan bocah-bocah wadon tanpa alas...
  Kita ora bakal nyerahake Tanah Air kita marang Iblis,
  sanajan sabit kita bisa nembak kanthi akurat!
  
  Dadi ing nesu, bocah-bocah wadon sregep perang,
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke mbuwang paket bledosan ...
  Fasis, dheweke katon keren,
  Nyatane, mung Kain jahat!
  
  Mungsuh ora bisa ngalahake bocah-bocah wadon,
  Dheweke lair ing sangisore lintang kaya ngono ...
  Monster sing ora bisa dikalahake yaiku beruang,
  Sing nggawe Tanah Air dadi bojone!
  
  We bocah-bocah wadon Rusia apik,
  Kita ora wedi torture lan Frost ...
  Lan kita bakal ngusir, percaya marang aku, serangan gerombolan ala,
  Mungsuh bakal edan saka dosis!
  
  Dheweke bisa nyurung mungsuh saka Moskow,
  Sanajan dheweke kebak kekuwatan gedhe ...
  Kita bocah-bocah wadon bangga karo awake dhewe,
  Mungsuh kabeh bakal ilang menyang kuburane!
  
  Aja pracaya, mungsuh ora bisa ngalahake Rus',
  Amarga saben ksatria asale saka popok ...
  Pamburu kasebut katon dadi dolanan,
  Lan mungsuh isih mung bocah!
  
  Nanging roh Rusia, gedhe, pracaya roh,
  Sampeyan ngerti, ana kekuwatan sing didhelikake ...
  Mungsuh bakal remuk babar pisan,
  Sawise kabeh, ksatria ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Buang keraguanmu , bocah-bocah wadon ,
  We are sing paling wani, sampeyan ngerti, ing donya ...
  Ayo padha numpes gerombolan Iblis menyang neraka,
  Ayo rendhem kabeh mungsuh ing jamban!
  
  Perang suci bakal mungkasi
  Katentreman lan esuk bakal teka ing planet iki ...
  Dheweke selawase karo srengenge, sampeyan ngerti, diwenehi,
  Muga-muga musim panas bakal murub ing salawas-lawase!
  
  Lan komunisme langgeng ing kamulyan,
  Lan Lenin lan Stalin gedhe karo kita ...
  Ing bioskop getih mung saiki fasisme,
  Lan kekarepan kita, pracaya marang aku, luwih kuwat tinimbang baja!
  
  Rusiaku mrentah nganti pirang-pirang abad,
  Lan menehi kabungahan kanggo kabeh jagad ...
  Sampeyan butuh kekuatan tinju baja,
  Lan wani, nanging kanthi cara sing cukup!
  Ing wiwitan, Margarita piyambak nyanyi, nanging banjur Enomai, cah wadon Yaga, Viscount de Lafer lan bocah-bocah liyane njupuk lagu kasebut. Lan iki wis dadi paduan suara sing kuwat lan lengkap, saka ngendi kabeh guncang. Lan ageng, raksasa nyata wiwit nyuda ukurane. Dheweke ora katon kelangan lan menacing maneh. Lan sungu dadi cilik, lan cakar dadi cilik. Wah...
  Bocah wadon Yaga nyanyi karo ngguyu:
  Apik apik, apik, sampeyan bisa bangga karo dheweke -
  Pitu ora wedi karo siji!
  Bocah-bocah padha mbengok bebarengan, ngidak-idak sikile:
  Kita ora wedi karo sampeyan ogre,
  Sampeyan bakal diidak-idak ing sikile bocah ...
  Sanadyan kita durung cukup umur prajurit,
  Kita tau ana ing sangisore Baba Yaga !
  Iki bocah-bocah, ayu banget ing jiwa lan pasuryan. Lan padha perang kaya raksasa. Senajan saiki buta kanibal kudu rampung mati moral. Lan bocah-bocah wiwit nari.
  Lan cah wadon Yaga njupuk vakum luwih resik lan nuding ing preman, lan wiwit mutter soko.
  Salah siji saka lanang didilat lollipop gedhe ing wangun cockerel , kang malih dadi balung, lan cah wadon njupuk cokotan saka es krim.
  Bocah-bocah ngancem raksasa kasebut:
  - Sampeyan uga bakal kelakon!
  Lan dheweke secara harfiah guncang. Dheweke luwih nyusut. Lan kaca tingal emas karo es krim ing kabeh werna saka pelangi wiwit cemlorot malah luwih padhang lan ayu.
  Pahlawan perintis Margarita maneh nyanyi kanthi nesu, lagu patriotik saka perang, lan bocah-bocah liyane ngucap:
  Aku melu Komsomol nalika main,
  Cewek mimpi indah...
  Aku panginten donya bakal langgeng Mei,
  Saben dina iku lair saka spring!
  
  Nanging sakperangan alesan iku ora bisa metu,
  Piye wae, aku ora bisa jatuh cinta ...
  Inggih, matur kula, wong lanang, ing sih kawula,
  Urip iku dayung sing kuwat banget!
  
  Dumadakan perang dumadakan gludhug,
  Lan angin topan pati cepet-cepet ...
  Lan bocah-bocah wadon duwe awak sing kuwat,
  Sampeyan bisa nyelehake dhewe ing serangan bebarengan!
  
  Percayaa, aku ora pengin nyerah,
  Berjuang kanggo Tanah Air nganti pungkasan ...
  Kita nggawa granat ing tas ransel sing kuwat,
  Stalin ngganti bapakne ing ati!
  
  prajurit gedhe saka Rusia.
  Kita bisa njaga perdamaian lan ketertiban ...
  Lintang-lintang ing langit nyirami beludru,
  Lan pamburu dadi game!
  
  Aku, bocah wadon tanpa alas, gelut
  Kebak godaan lan katresnan...
  Aku ngerti, bakal ana papan ing swarga iki,
  Sampeyan ora bisa mbangun rasa seneng ing getih!
  
  Prajurit Agung Tanah Air,
  Kita bakal perang kanthi kuat ing cedhak Moskow ...
  Lan banjur ngimpi ing komunisme,
  Marang jagading jagad karo Iblis!
  
  Wong Rusia sing wani,
  Sing padha berjuang kanthi jujur nganti pungkasan ...
  nembak nganggo bedhil mesin,
  Yen sampeyan butuh makutha emas!
  
  Ora ana peluru sing bisa nyegah kita
  Gusti Yesus, Gusti ingkang Maha Agung, sampun wungu...
  Dina-dina naga predator wis rampung,
  Dadi luwih padhang saka langit!
  
  Aku tresna sampeyan, dear Lada,
  Dewa Svarog sing paling dhuwur bakal ana ing kamulyan ...
  Kita kudu perang kanggo Rusia,
  Gusti Putih paling apik karo kita!
  
  Aja nggawa wong Rusia menyang dhengkul,
  Daging kita, pracaya kula, ora bisa dibendung ...
  Stalin lan Lenin agung karo kita,
  Sampeyan uga kudu lulus ujian iki!
  
  Lara Tanah Air uga ana ing ati kita,
  Kita percaya marang kaluhurane ...
  Kita cepet mbukak lawang menyang ruang angkasa,
  Bakal dadi urip sing manis banget!
  
  Kita cah wadon ayu tanpa alas kaki ,
  Kita mlaku kanthi cepet liwat salju salju ...
  Kita ora butuh vodka pahit iki,
  Kerub iku ngebarake swiwine!
  
  Kita bocah-bocah wadon bakal ngadeg kanggo Fatherland,
  Lan kita bakal mangsuli Krauts ala, ora,
  Kain neraka bakal ditumpes,
  Lan salam kanggo Kristus Juru Slamet!
  
  Bakal ana jaman - ora bisa luwih apik,
  Wong mati bakal tangi ing salawas-lawase...
  Jagad raya bakal dadi swarga sejati,
  Impen saben wong bakal kelakon!
  Margarita rada sedhih - umure wis luwih saka satus taun, lan dheweke isih bocah wadon. Lan mbok menawa dheweke bakal tetep bocah ing salawas-lawase.
  Nanging bocah-bocah liyane padha bungah lan seneng karo lagu iki.
  Lan raksasa kanibal sing nggegirisi dadi luwih cilik, lan katon luwih kaya goblin sing wedi tinimbang monster.
  Potongan es krim lan kue mabur menyang dheweke. Bocah-bocah padha ngguyu lan njemplak ilate. Iki katon lucu banget. Lan wong lanang ceria terus nggawe pasuryan.
  Bocah wadon Yaga natap lambene lan ngucap:
  Bocah-bocah kudu ngguyu
  Bocah-bocah kudu ngguyu -
  Lan carane pahlawan urip!
  Lan carane pahlawan urip!
  Lan Baba Yaga nuding panyedot vakum ing orc lan goblin liyane sing mlumpat metu saka kastil. Lan Enomai lan bocah wadon mau wiwit nembak dheweke nganggo bedhil mesin. Lan padha nindakake iku gedhe . Lan maneh ana kaca tingal karo es krim padhang, raisin rolls, roti krim, corn flakes, permen kapas lan liyane . Kabeh mambu apik lan katon banget appetizing.
  Lan bocah-bocah prajurit ngguyu lan nuduhake untune sing landhep, putih, kaya anak asu ajag.
  Carane apik tenan lan unik tumindak iki katon.
  Lan Margarita nyerang orc lan balung kanthi kilat, nerusake transformasi sing apik banget.
  Sawise iku, bocah wadon perintis maneh nyanyi lagu patriotik lan luhur, lan bocah-bocah liyane ing paduan suara ngangkat lagu sing nyenengake lan nyenengake:
  Iblis ora bakal ngalahake kita,
  Tanah airku, sing paling ayu ing donya,
  Negara sing apik iki misuwur ...
  Wong diwasa lan bocah-bocah bakal seneng!
  
  Kembang bakung ing lebak kareben mekar megah ana ing kono,
  Lan kerub muter himne sing apik ...
  The Fuhrer bakal kaput,
  Rusia ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Anggota Komsomol mlaku tanpa alas kaki,
  Dheweke injak-injak salju kanthi tumit sing telanjang ...
  Hitler sampeyan katon mung keren
  Aku bakal mlayu sampeyan karo tank!
  
  Apa kita bisa ngalahake Nazi?
  Kaya biasane, kita tanpa alas kaki, bocah-bocah wadon ...
  Ksatria kita sing paling nggegirisi yaiku beruang,
  Dheweke bakal mateni kabeh wong nganggo bedhil mesin!
  
  Ora, kita bocah-bocah wadon wis apik banget,
  Kita secara harfiah nyuwek kabeh mungsuh ...
  Cakar, untu, ajiné kita ...
  Kita bakal mbangun papan ing swarga sing apik banget!
  
  Aku percaya bakal ana komunisme sing keren,
  Negara saran, pracaya kula, mekar ing ...
  Lan Nazisme sing ala bakal ilang,
  Kawula pitados bilih tumindak Paduka badhe kaluhuraken!
  
  Wilayah kasebut bakal mekar kanthi liar, aku percaya,
  Saka kamenangan kita bali menyang kamenangan ...
  Nikolai ngalahake Jepang,
  Samurai bakal mangsuli meanness!
  
  Kita ora bakal ngidini awake dhewe miring,
  Ayo kita numpes mungsuh kita kanthi siji pukulan ...
  Ayo pemburu dadi game,
  Iku ora kanggo apa-apa sing kita ulig ing Wehrmacht!
  
  
  Percayaa, ora gampang nyerah,
  Rusia tansah ngerti carane perang ...
  ngasah bayonet kita nganggo baja,
  Fuhrer bakal dadi gambar badut!
  
  Beginilah negaraku,
  Akordion Rusia main ing ...
  Kabeh bangsa iku kulawarga sing ramah,
  Abel sing menang, dudu Kain!
  
  Ora suwe USSR bakal dadi kamulyan ,
  Senadyan mungsuh kita kejem lan khianat ...
  Kita bakal menehi conto kanggo wani,
  Semangat Rusia bakal dimuliakake ing perang!
  Ing ukara pungkasan, bocah wadon pionir njupuk lan ngeculake kilat saka tongkat sihir, lan pulsar saka driji sikil telanjang kanthi cincin sihir lan watu. Pungkasane dheweke nutupi raksasa sing wis nyusut kaya keong. Sing siji ditutupi dening cahya murub. Banjur sumunar maneh. Orcs lan balung pungkasane wis malih dadi macem-macem delicacies sing apik banget. Dadi enak lan digoreng, saka macem-macem jinis ham, iwak lan geese, nganti kue, kue, karamel lan gelas es krim.
  Bocah-bocah padha bungah-bungah lan mlumpat-mlumpat. Padha katon seneng banget lan bungah.
  Ing kene, ing panggonan raksasa kanibal sing kuwat lan angel, cahya kasebut ilang. Ana bocah lanang kurus rambut putih nganggo kathok cendhak, kira-kira umur pitung taun. Anak sing ora mbebayani lan manis tinimbang monster sing nggegirisi. Dhèwèké nglirik-lirik mripaté lan ngucap:
  - Aja kenek aku!
  Margarita mbengok:
  - Aja wedi! Kita ora bakal ndemek sampeyan. Saiki sampeyan bisa miwiti urip saka awal lan pindhah menyang sekolah!
  Bocah lanang lan mantan kanibal rengek:
  Apa jenis urip sekolah iki?
  Tes endi saben dina ...
  Tambahan, divisi,
  Tabel perkalian!
  Bèntèng raksasa kanibal diowahi ing ngarep mata. Tinimbang tengkorak, kembang kaendahan sing apik banget mekar ing kubah. Lan kubah-kubah kasebut padhang nganggo emas. Lan kabeh dadi apik banget, gemerlap, mencorong, tembok kastil ditutupi kembang. Lan tinimbang getih, banyu mancur wiwit mili inten, lan mega ilang, lan papat srengenge padha sumunar.
  Lan bocah-bocah sing dibebasake wiwit mlayu metu saka kastil kanthi ngguyu bungah. Kurus, kusut, tanpa alas kaki, nanging padha seneng.
  Lanang lan bocah-bocah wadon pounced ing ngruwat éca, lan tong minyak koktail lan jus katon tengen saka ngisor suket.
  Yaga cah wadon mabur menyang mantan raksasa kanibal ing mortir lan nyerahke es krim lanang. Dheweke nguntal lan mesem:
  - Enak!
  Lan tambah wedi:
  - Ngapunten, anak-anak! Aku isin yen aku mangan sampeyan. Iki njijiki tenan!
  Akeh bocah sing padha mlayu metu. Kalebu sing dipangan sadurunge dening kanibal. Bocah lanang sing ora mbebayani iku batted mripate lan malah nyanyi;
  Lho, dudu keajaiban, dudu dongeng,
  Kabeh wis dadi, pracaya kula, apik banget!
  Ora, luwih becik nindakake kabecikan kanggo kita -
  Lan ala bakal ilang dadi langgeng!
  Ya , iku kamenangan. Bener, salah sawijining bocah lanang, kanthi awak sing otot banget lan nganggo celana pendek, katon ing permukaan reflektif lan merengut:
  - Endi dhuwurku heroik?
  Oenomaus takon:
  - Lan sampeyan sapa?
  Bocah lanang kanthi otot sing cetha mangsuli:
  - Nikitich.
  Praupane sing isih bocah dadi peteng, banjur ngucap:
  - Aku dadi pahlawan sing apik, lan saiki aku mung bocah lanang tanpa alas kaki, sapa sing butuh aku kaya ngono?
  Mantan kanibal ngomong:
  - Ayo menyang sekolah bebarengan!
  Dobrynya nggero amarga nesu, nyepak sikile sing isih enom banget nganti watu kasebut pecah:
  - Inggih, kanggo neraka karo sekolah! Aku panginten aku wis kesel !
  Margarita mangsuli karo ngguyu:
  - Aku ngerti!
  Bocah Dobrynya nggero:
  - Apa sampeyan ngerti! Saiki bojoku bakal ninggal aku! Sapa sing butuh aku bocah sniveling !
  Oenomaus mangsuli karo mesem:
  - Sing paling penting ing urip yaiku nyawa. Ukuran ora masalah!
  Dobrynya mbantah:
  - Ora! Kowe ora ngerti bojoku. Sawise dheweke ngobahake tumit dadi hard nganti dheweke ngalahake untu singsot perampok nightingale! Dheweke ketat, lan kenapa dheweke butuh bocah sing ora duwe kumis ! - Lan bocah lanang maneh disabetake kanthi sikil tanpa alas kaki, bocah cilik, nanging kuwat, kaya sledgehammer, saengga watu kasebut pecah dadi pecahan cilik. Lan pahlawan enom bengok-bengok. - Nggawe kula diwasa enggal!
  Oenomaus mangsuli karo ngguyu:
  - Sayange, kita ora bisa nindakake iki, ta?
  Margarita mangsuli:
  - Saiki, kita pancene ora bisa, nanging yen sampeyan lelungan karo kita kanggo tujuan gedhe, banjur kita bisa teka karo soko!
  Bocah Dobrynya takon kanthi ancaman:
  - Apa tujuanmu?
  Oenomaus mangsuli kanthi yakin:
  - Kanggo nylametake jinis sing luwih kuat ing skala jagad saka pati. Ana pageblug ing alam semesta kita, lan uga bisa tekan sampeyan!
  Margarita manthuk-manthuk:
  - Ya, Dobrynya, gabung karo kita. Sampeyan isih duwe kekuwatan heroik, lan sampeyan bakal migunani banget kanggo kita!
  Bocah titan kasebut, sanajan katon ora luwih tuwa utawa luwih dhuwur tinimbang Oenomai, bocah lanang umur rolas taun , nanging dheweke duwe kekuwatan fisik sing luar biasa. Dadi dheweke nyempitake kerikil nganggo driji sing kosong lan kanthi harfiah njupuk lan diremuk, sawise dheweke ujar kanthi eseman:
  - Lan aku isih oke! Oke, aku arep karo kowe. Bakal medeni kanggo bali menyang bojoku nganti aku gedhe !
  Margarita, kanthi eseman kaya dongeng, mangsuli:
  - A kaputusan banget wicaksana!
  Lan dheweke ngeklik driji sikil. Sing katelu, bayi naga nengsemake katon.
  Bocah wadon kasebut nerangake:
  - Sampeyan ngirim ora lumaku kaya pengemis karo tas!
  . BAB 8.
  Dominika kesel banget nalika transisi lan lulus ujian. Mula prawan-prawan sing ayu-ayu padha dikumbah ing adus lan padusan emas. Banjur dheweke dilebokake ing amben alus lan anget ing kamar sing kapisah lan mewah kanggo siswa elit lan siswa wadon. Dominika ambruk ing ngimpi aneh, kepinginan pungkasan dheweke yaiku karo Pangeran Oenomaus , sing dheweke ngrasakake simpati lan simpati gedhe.
  Lan sanalika dheweke dirangkul dening dewa Morpheus, dheweke
  Dominika ujug-ujug krasa yen raine ana angin, lan dheweke lungguh ing punggung sing lunyu lan sisik. Lan mendhung ngubengi.
  Lan cah wadon noleh lan weruh lanang nggantheng, otot, kang langsung dikenali. Ya, Pangeran Oenomaus, sing dadi budak enom. Lan saiki dheweke nunggang naga cilik kepala telu. Ana bocah wadon mabur ing sisih tengen. Dheweke uga ayu banget lan manis, rambute abang emas. Dheweke katon ora luwih tuwa tinimbang Oenomaus. Lan ing sisih kiwa ana bocah lanang. Uga rambut alus , nggantheng lan otot banget, kanthi pasuryan ekspresif. Klompok bocah-bocah sing nganggo tas ransel lan gaman. Lan cah wadon uga duwe dering ing driji sikil lan tangan.
  Naga ngrasa bobot ekstra lan wiwit ngepak swiwine luwih kerep supaya ora ambruk.
  Margarita cah wadon goyang-goyang tongkat sihir lan nggero:
  - Kowe sapa? Saka ngendi asale?
  Nanging, Oenomaus ngakoni Dominika lan ngandika kanthi yakin:
  - Iki sing dipilih saka planet Bumi. Dheweke kudu nylametake jinis sing luwih kuat ing alam semesta kita, miturut ramalan.
  Margarita cah wadon nyengir:
  - Saka planet bumi? Apa sampeyan ngalami Perang Patriotik Agung?
  Dominika kanthi yakin dikonfirmasi:
  - Ya, iku!
  Pahlawan perintis takon kanthi insinuating:
  - Lan nalika iku liwati?
  Bocah wadon sing dipukul, ora kurang percaya diri, mangsuli:
  - Saka rong puluh loro Juni patang puluh siji nganti sanga Mei patang puluh lima, mesthi, kita menang!
  Margarita mangsuli karo mesem:
  - Aku ngerti yen kita menang! Yen ora, kita ora bakal ngomong karo sampeyan. Tegese kita sebangsane, mung kasebar liwat wektu. Apik banget kanggo ketemu wong saka planet asalmu, lan luwih-luwih saka negaramu!
  Dominica mangsuli karo desahan:
  - Nalika Perang Patriotik Agung rampung, simbahku durung lair. Iki crita dawa kanggo kita!
  Margarita uga kandha karo desahan:
  - Lan aku ora manggon kanggo ndeleng completion sawijining. Aku digantung ing Januari '44. Nanging aku pracaya marang kamenangan kita. Kiev wis mardika, lan Stalingrad lan Kursk Bulge gludhug. Sayange mati nalika sampeyan mung rolas , tanpa gabung karo Komsomol.
  Dominika kaget:
  - Yen sampeyan wis mati, banjur kok isih wadon?
  Margarita ngangkat bahu:
  - Aku ora ngerti. Meh satus taun wis liwati wiwit mati, lan aku tetep bocah. Nanging ana uga plus: Aku ora tuwa ing kabeh, lan ora ana siji Isi ing untu!
  Dominic cekikikan lan nyathet:
  - Ya, tuwa iku ala banget, mung njijiki!
  Lan aktris film ayu wiwit nyanyi;
  Manungsa banget susah,
  Mbokmenawa saben wong mikir babagan dheweke!
  Eluh iki tumetes ing segara iki,
  Wedi wong murub karo geni!
  
  Taun-taun nyusup ing kafilah,
  Eyang ngusap pipine inai!
  Lan ana sing kedadeyan karo bocah wadon sing langsing,
  Aku ora ngerti saka ngendi asale kerut!
  
  Yagene makutha alam padhang?
  Sing nggawe mesin kudu tiba-tiba garing!
  Ingkang ngginakaken dayaning angin ing kreta,
  Dheweke ora bisa ngatasi piala saka tuwa!
  
  A ayu dadi freak
  Lan pahlawan wis layu sadurunge mripat kita!
  Cuaca sing ora becik saiki,
  Lan ing wayah wengi aku disiksa dening wedi alam bébas!
  
  Nanging aku ora ngandel yen ora ana kawilujengan,
  Wong bisa mbantah karo Gusti Allah!
  Supaya kulawarga sing rukun dadi langgeng,
  Supaya dalan munggah gunung kanthi gampang lan curam!
  
  Wong wadon tuwa ora bakal keriput maneh,
  Ayo wong tuwa mundur kanthi isin!
  Lan manungsa, putrane kemajuan sing kuat,
  Dheweke ndeleng pucuking urip kanthi mripat sing padhang!
  
  Lan bakal ana kaendahan tanpa wates
  Dina bakal mili kaya kali sing mili!
  Kabecikan manungsa bakal katon
  Sawise kabeh, ati bakal dadi resik lan mulya!
  
  Percaya, kesenengan anyar bakal teka,
  Swara taun, kawicaksanan bakal nambah!
  Sawise kabeh, es ora dumunung ing awak enom,
  Kaya bocah sekolah sing sregep sinau lima!
  
  Tandhane luwih dhuwur, ayo goleki,
  Sampeyan bakal njupuk maneh ujian paling atus kaping!
  Lan sampeyan bisa mangan roti Paskah karo madu,
  Nah, saiki dadi prawan tuwa!
  Carane ayu Dominika nyanyi, primadona nyata. Lan lagu-lagune padha kebak bodi lan iridescent, kaya trill saka nightingale.
  Enomai manthuk-manthuk:
  - Sampeyan ora bisa mbantah iki !
  Boy Dobrynya ngendika:
  - Umur tuwa iku ala. Nanging aku entuk apel rejuvenating kanggo aku lan bojoku . Yen sampeyan mangan sethithik, sampeyan ora bakal tuwa lan ora bakal dadi bocah. Banjur siji penyihir bodho gorged dhéwé ing apples kuwi. Dheweke iku wong wadon tuwa, nanging pungkasane ing potty. Dadi sampeyan kudu ngerti moderat ing kabeh, lan elinga yen kabeh umur manut katresnan.
  Enomai dumadakan nyathet:
  - Naga saya ambegan abot! Iku angel kanggo dheweke nggawa wong loro, utamane amarga Dominika dudu bocah cilik, nanging bocah wadon sing gedhe banget lan otot. Dheweke butuh flyer anyar!
  Margarita ngandika kanthi yakin, ngeklik driji sikile:
  - Bakal ana flyer!
  Naga cilik endhas telu pisanan katon ing udhara. Nanging cah wadon partisan ngirim sinar energi menyang dheweke, lan naga iki wiwit tuwuh.
  Dominika kaget:
  - Iki sihir ing tumindak. Iki pisanan aku weruh naga digedhekake.
  Margarita mangsuli karo mesem:
  - Naga dudu wong, luwih gampang mundhakaken!
  Kéwan mau dadi ukurané rada gedhé tinimbang naga telu liyané. Lan sworo seru liyane saka driji, wektu iki tangan, lan Dominika ketemu dhéwé ing saddle nyaman!
  Bocah wadon perintis manthuk:
  - Sampeyan ndeleng carane prasaja iku! Saiki sampeyan duwe naga dhewe. Padha bungah-bungaha iki!
  Bocah wadon sing nggegirisi kasebut ujar karo ngguyu:
  - Iki, mesthi, apik banget , nanging apa gunane menek tembok kanthi bungah?
  Margarita ngguyu lan mangsuli:
  - Apa sampeyan ora ngimpi naga dhewe?
  Dominika ngucap kanthi jujur:
  - Aku ngimpi helikopter dhewe. Nanging dheweke ora duwe wektu kanggo entuk dhuwit kanggo dheweke. Dadi ora ana sing kudu seneng banget!
  Enomai nyathet karo mesem:
  - Nanging aku ngimpi saka naga pribadi.
  Dobrynya dikonfirmasi:
  - Naga pribadi keren! Nanging, jaran heroikku uga bisa mabur yen aku nggunakake sihir. Nanging kanggo mantra khusus, tukang sihir kudu dibayar kanthi emas. Lan naga iku free.
  Margarita nambahake:
  - Naga uga apik amarga bisa mangan banyu piyambak. Inggih, nambah suket sethitik kanggo iku, lan bakal apik. Dheweke bakal ambegan geni.
  Dominica takon, penasaran:
  - Apa sampeyan pancene nglawan Jerman?
  Margarita mangsuli kanthi jujur:
  - Aku ora tenanan perang. Aku kerja luwih akeh ing intelijen lan komunikasi. Aku mlaku liwat desa lan antarane alas. Nah, sapa wae sing duwe tas pengemis lan ora nganggo alas saka mangsa nganti mangsa bakal curiga. Bener, dheweke nandur bahan peledak ing Nazi kaping pindho. Ya, dheweke mung nembak nalika njupuk aku. Dheweke nembak maneh nganti peluru pungkasan. Dheweke dicekel. Inggih, kula nyiksa kula, sanadyan kesusu, lan kesusu nggantung kula, awit Tentara Abang lagi maju menyang arah kasebut. Yen ora, dheweke bisa nyiksa dheweke luwih suwe.
  Siji-sijine aku nggawe polisi loro maneh ngantuk lan dipasrahake menyang partisan. Ya, aku ora bakal nggawe, nanging mesthi ana akeh petualangan.
  Dominica takon karo mesem:
  - Apa sampeyan duwe pesenan?
  Margarita mangsuli karo ngguyu:
  - Ora! Mung medali "Kanggo Wani", aku dianggep cilik banget kanggo dianugerahi apa wae sing serius. Ya, aku ora ngerti yen dheweke dianugerahi sacara anumerta lan kepiye ...
  Oenomaus ngandika:
  - Ing umur rolas taun, wis ora ala kanggo bocah wadon sing duwe penghargaan militer! Dakkandhani, kepiye sampeyan?
  Bocah wadon perintis manthuk:
  - Ya, ngomong, komunisme wis dibangun lan perang wis rampung?
  Dominika ambegan lan mangsuli kanthi yakin:
  - Ora! Malah dadi luwih elek ing babagan perang. Nanging aku ora pengin ngomong babagan iki. Nanging wong-wong wis dadi luwih elek.
  Bocah Dobrynya nyaranake:
  - Ayo luwih apik ngomong babagan prestasi gaib. Yen ora, sampeyan saiki bakal miwiti ngomong babagan tank ...
  Margarita mrengut:
  - Apa sampeyan ngerti babagan tank?
  Dobrynya mangsuli:
  - Aku ana ing donya liyane dikembangaké, lan ana monsters logam iki. Padha njupuk banter lan mbebayani banget. Iku njijiki kanggo ngelingi wong-wong mau.
  Bocah wadon partisan nyengir lan ngomong:
  - Aku pour wedhi menyang tank gas tank Tiger. Lan dheweke mandheg. Iya mangkono. Lan dheweke nggunakake awl kanggo nusuk roda mobil Nazi. Aku cah cilik, lan luwih gampang kanggo nindakake iki.
  Dominic cekikikan lan nyathet:
  - Inggih rampung! Sampeyan pahlawan perintis. Kita kudu nggawe film babagan sampeyan lan nulis buku babagan sampeyan.
  Margarita manthuk:
  - Aku ngerti, ana sawetara - "Red Devils", contone. Umumé, aku ora mung ora pracaya marang Gusti Allah, nanging kadhangkala aku nindakake samubarang sing saiki aku isin!
  Enomai kandha karo mesem:
  - Mengkono. Kadhangkala para dewa ora tumindak apik. Nanging ing kasus apa wae, sampeyan saiki dadi tukang sihir sing duwe bakat, lan sampeyan kudu ...
  Dheweke ora rampung. Kethek-kethek mabur ana ing ngarepe. Padha adoh, nanging sesanti ngengkel lanang elf lan cah wadon tukang sihir weruh sing primata winged iki nyeret paling rolas anak ing net. Bocah-bocah lanang lan wadon sing apes padha suffocate lan nandhang sangsara banget ing penerbangan, nalika dibuwang, lan awak bocah-bocah dipotong dening bolong baja jaring.
  Dominika uga weruh iki lan mbengok:
  - Kita kudu mbebasake wong lanang!
  Dobrynya manthuk lan ngunus pedhang karo nangis:
  - Kita bakal wani perang,
  Kanggo Rus Suci -
  Kita perang nganggo pedhang,
  Aku ora ngedol!
  Dominica nyathet, nuduhake untune:
  - Iku, mesthi, menarik banget kanggo bantuan anak. Nanging apa kita duwe cukup kekuatan? Aku maca dongeng babagan kethek mabur, lan dheweke katon kuwat banget!
  Margarita manthuk-manthuk sarujuk lan nyanyi:
  Prajurit pepeteng mesthi kuwat,
  Kejahatan nguwasani jagad tanpa ngerti nomer ...
  Nanging kanggo kowé, para putrané Iblis-
  Aja ngrusak kuwasane Kristus!
  Dobrynya ngandika:
  - Kita duwe mungsuh sing beda. Lan kasunyatan sing padha kuwat, minangka aturan, ora mungkasi kita!
  Lan kuartet karo naga kesusu sawise kethek mabur. Ana mung rolas peduli - telulas wong. Lan kira-kira jumlah bocah sing ditawan. Lan iki bebener atos perang.
  Margarita cepet-cepet maju lan, nyedhaki kethek mabur, bengok-bengok:
  - Ayo bocah-bocah lunga, monsters!
  Pimpinan kethek kasebut nyesel:
  - Ayo lunga, cah, yen ora, kita uga bakal ngempet sampeyan.
  Margarita mangsuli kanthi kendel:
  - Ora! Sampeyan nglilani dheweke lunga, utawa sampeyan kudu nglawan kita!
  Kethek-kethek padha nguwuh-uwuh, ndudohake untune taring:
  - Ora tau!
  Wong papat tetep nyekel jaring karo bocah-bocah, lan liyane mlayu menyang detasemen cilik penyelamat enom.
  Dominica goyangake ajiné lan saber katon ing tangané.
  Margarita takon:
  - Apa sampeyan ngerti carane pager?
  Dominika mangsuli kanthi yakin:
  - Ana konsep! Dheweke tumindak ing film.
  Bocah wadon partisan ngucap:
  - Iki bakal migunani kanggo sampeyan.
  Aktris cah wadon nyanyi:
  Wis wayahe sampeyan ngayunake pedhang,
  Wis wayahe cepet-cepet...
  Iki wektu kanggo sampeyan ngayunake pedhang -
  Apa yen teka ing Handy!
  Tulis ing notebook sampeyan -
  Ing saben kaca!
  Wis wayahe sampeyan ngayunake pedhang,
  Wis wayahe sampeyan ngayunake pedhang,
  Wis wayahe sampeyan ngayunake pedhang!
  Sakwise kuwi wong papat ngguyu. Lan kethek mabur nyoba nyerang. Padha obah kaya layangan nyerang manuk pipit.
  Margarita nggebug pimpinan kethek mabur nganggo tongkat sihir lan cincin sihir ing sikile. Lan kenek banget. Pimpinan
  kasebut kaget, lan sirahe langsung dadi kue klapa sing enak banget. Lan paws kethek mabur twitched histeris. Kethek-kethek mabur liyane padha siswit-siwit wedi.
  Salah siji saka wong-wong mau cepet-cepet nyedhaki papat, nanging bocah Dobrynya nggebug bathuk dheweke kanthi tumit sing gundhul, supaya kethek, sawise entuk jotosan sing kuat, malik.
  Dominica ngayunake pedhang lan ngethok sungu kethek mabur, sawise dheweke nyanyi:
  Kita ing alas ing tanah kethek alas,
  Kita perang karo sing sayap ing langit ...
  Hunting kanggo gobble munggah pisang mateng -
  Gantung sapa sing nyolong bocah saka wit!
  Oenomaus uga nggebug kethek, wektu iki ing swiwine, lan ngucap:
  Aku ksatria cahya, ing dhengkulmu galak,
  Aku bakal nyapu adoh mungsuh saka Fatherland saka lumahing bumi!
  Lan dheweke nggawe angka wolu nganggo pedhang. Sawise iku, bocah lanang kasebut kanthi cepet ngindari primata sing tatu. Lan nalika naga kasebut murub, kethek sing wuta njerit. Ing wektu sing padha ana mambu kobong.
  Pejuang papat banjur nyerang. Kethek nyoba nglawan serangan balik. Naga kasebut nyerang dheweke nganggo jet geni sing secara harfiah ngobong swiwine primata. Lan mambu goreng.
  Margarita cah wadon njupuk lan ngeculake aliran sihir. Lan kethek sabanjure duwe donat coklat tinimbang sirah.
  Dobrynya nyekel siji kethek ing swiwine nganggo driji sikil sing gundhul lan diuncalake menyang manuk liyane. Banjur ana tabrakan karo kembang api.
  The Titan Boy nyanyi:
  - Sampeyan ngerti, aku duwe kekuatan sumringah,
  Kekancan karo dheweke kaya dolanan baya!
  Banjur bocah wadon Dominic ngethok swiwine kethek nganggo pedhange. Dheweke miring lan ngeculake banyu mancur getih ungu. Sawise iku, dheweke nabrak pasangane.
  Dominica nyepak salah sawijining makhluk bersayap ing rahang kanthi tumit telanjang lan ngucap:
  Nah, oke, makhluk kasebut keturon ing serbuk gergaji,
  Oke, dheweke nendhang aku ing rahang ...
  Oke, dheweke nyeret aku ing tandu -
  Ngomong matur nuwun kanggo urip !
  Lan cah wadon nggebug monyet liyane ing sirah karo pedhang. Sawise iku, makhluk kasebut wiwit mlayu. Ing wektu sing padha, papat primata swiwi nyoba njupuk tawanan, bocah-bocah sing kejiret ing jaring.
  Margarita murub balok sihir marang wong-wong mau, kethek dadi kabeh dadi pai kayu manis karo frosting.
  Sisane mlayu bengok-bengok, ngeculke jaring. Lan bocah-bocah sing ditawan wiwit tiba.
  Margarita mbengok:
  - Tahan jaring, ayo, luwih kuwat.
  Lan dheweke swooped mudhun ing naga. Telung pejuang liyane kesusu sawise dheweke.
  Bocah Dobrynya nyanyi:
  Oh, bocah cilik, ing ngendi sampeyan mabur?
  Duh cah cilik, kesusu endi...
  Kebak kethek wulune, aku ngerti,
  Dheweke nyekel sampeyan saka macem-macem negara!
  Lan bocah-pahlawan kasebut ngangkat jaring nganggo driji sikil sing gundhul. Nanging, dadi wong sing nganggo celana pendek duwe kaluwihan. Ora sopan kanggo wong diwasa mlaku tanpa sepatu bot, nanging kanggo bocah lanang iku alamiah, lan dheweke bisa nggunakake sikil sing kuwat ing tumindak.
  Wong papat padha alon-alon jaring sing tiba lan wiwit mudhun kanthi lancar.
  Dominica nyathet kanthi eseman:
  - Aku ora pengin sampeyan dadi anak yatim piatu,
  Aku ora pengin sampeyan dina susah ...
  Ayo planet dadi swarga padhang,
  Muga-muga Gusti sing suci nglindhungi bocah-bocah!
  Wong lanang padha goresan lan tattered, meh kabeh barefoot, kajaba siji cah wadon ing elegan lan, mbok menawa, sugih lan sepatu mewah bordir karo zamrud lan rubi.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Ati-ati, tim penyelamat yaiku bapakku, Adipati, lan aku wis duwe gelar Baroness!
  Dominica mangsuli karo ngguyu:
  Raja bisa nindakake apa wae
  Raja bisa nindakake apa wae ...
  Nanging asring pecah
  Kadang padha lungguh!
  Nikah kanggo katresnan
  Nikah kanggo cinta...
  Lemah kanggo sampeyan, sapa wae
  Sampeyan dudu Gusti Allah, raja!
  Sapa wae sing lemah kanggo sampeyan -
  Sampeyan dudu Gusti Allah, raja!
  Tim kasebut kanthi ati-ati ndharat bocah-bocah. Lan dheweke unraveled web. Bocah-bocah - lanang lan wadon - ngrasakake kamardikan. Lan tumit bunder padha sumunar nalika nyoba mlayu.
  Nanging Margarita mungkasi wong-wong mau kanthi bengok-bengok:
  -Kowe arep menyang endi? Kepiye carane matur nuwun?
  Bocah-bocah padha mandheg. Prawan baroness manthuk:
  - Bener, sampeyan nylametake aku saka panangkaran. Aku pasrahna marang bapakku, lan ganjaran sing dhuwur bakal nunggu kowe. Lan supaya liyane teka ing kono dhewe - padha ngemis lan barefoot.
  Ana bocah lanang saka antarane para tahanan mbantah:
  - Bapakku cacahe! Lan aku barefoot amarga aku kejiret nalika latihan mlayu!
  Margarita takon: "Yagene dheweke nyekel sampeyan?"
  Bocah Viscount ngangkat pundhake; dheweke duwe awak sing telanjang, otot, samak, kurus, lan mung ekspresif, sanajan bocah cilik, sing ngiyanati jenise.
  Prawan Barokah mangsuli:
  - Dheweke pengin nggawa kita menyang Skelenton . Iki minangka penyihir sing kuat sing ana hubungane karo Koshchei the Immortal!
  Margarita natap lambene lan ngomong:
  - Skelenton , penyihir ala lan master unsur, duwe artefak macan ireng. Mbok menawa iki bakal mbantu nylametake jinis sing luwih kuat.
  Pangeran Oenomaus nyathet:
  - Kajaba iku, perlu mbebasake bocah-bocah tawanan liyane sing ditawan dening tukang sihir ngipi elek. Yen ora bakal ana cilaka gedhe kanggo alam semesta.
  Dominica takon, ora yakin banget:
  - Apa iki ora bakal ngganggu kita saka tujuan utama?
  Margarita mbantah:
  - Kosok baline! Yen sampeyan nglumpukake kabeh rolas artefak, sampeyan bisa entuk kekuwatane Gusti Kang Maha Kuwasa. Lan iki bakal nylametake ora mung jinis sing luwih kuat, nanging uga nggawe akeh perkara sing apik.
  Bocah Dobrynya nguwuh:
  - Iki apik tenan! Banjur kita bakal bisa nindakake apa sing ora diimpiake dening pahlawan liyane!
  Dominika nyanyi kanthi bungah:
  Donya kita iki tanpa welas asih, kejem, khianat,
  Getih wong mili kaya banyu udan...
  Nanging wong iku pinter, misuwur amarga kemajuane -
  Ngatasi alangan nalika muter!
  
  Ancaman ngimpi sing ora kaetung
  Nasib iku kejam, sedih lan lucu ...
  Kita netesake luh aneh ing keraguan -
  Delengen langit kanthi melankolis sing ora wajar !
  
  Lan supaya iku perlu kanggo ngeculaké
  Ing perang ngamuk, getih manungsa ...
  Pecah benang urip nganggo pedhang, panah,
  Kita ora bakal ngiyanati katresnan ing salawas-lawase!
  Margarita ngangguk-ngangguk:
  - Sampeyan nyanyi Dominic kanthi apik, lan tembung sing wicaksana ndemek nyawa! Nanging iki ora cukup...
  Aktris cah wadon nyanyi:
  Iku dadi entheng banget
  Aku nylametake Tanah Air...
  Aku pancen begja -
  Mung iki ora cukup!
  Mung, mung, mung -
  Iki ora cukup!
  Bocah Viscount kuwi ngidak-idak sikile sing telanjang nganti tetes embun-embun mabur saka suket jeruk lan nggereng:
  - Stop singing! Ayo menyang Skelentom lan kita bakal nyuwek-nyuwek!
  Margarita kandha karo ngguyu:
  - Iku dawa banget kanggo lumaku. Sampeyan kudu mabur ing naga, utawa diangkut nganggo medali!
  Oenomaus takon karo mesem:
  - Apa sampeyan duwe medali? Dadi nggawa kita liwat!
  Cah wadon partisan mangsuli karo desahan:
  - Perlu diisi ulang supaya bisa ngeterake kabeh tim. Ayo mangan saiki. Bocah-bocah mesthi luwe.
  Prawan baroness manthuk-manthuk sirahe, anting-anting berlian jingling:
  - Ya, iki pancen kudu ditindakake. Ana geni ing wetengku!
  Bocah lanang viscount nyathet:
  - Weteng kebak budheg ing perang!
  Bocah-bocah liyane, umume bocah-bocah wadon, padha njerit bebarengan:
  Kita arep mangan
  Mbukak lawang luwih amba
  Yen ora, kita bakal mangan juru masak ...
  Tukang masak bakal duwe cemilan,
  Lan ayo ngombé marang petugas,
  Kita bakal numpes kabeh kamar panedhaan
  Lan kita bakal nyuwil piring!
  Margarita goyang-goyang tongkat sihire. Lan meja katon karo sawetara pasugatan lan jajan ing.
  Bocah wadon mau nyanyi kanthi bungah:
  Bocah-bocah wis nglumpukake kanggo sampeyan,
  Kita dudu sampah -
  Lan suguhan keren,
  Ora mung bubur karo gedang!
  Dominica manthuk lan nyathet:
  - Nanging wisuh tangan dhisik!
  Bocah-bocah padha mlayu menyang kali. Mung cah wadon baron sing tetep ngadeg. Aktris cah wadon nggero:
  - Apa sampeyan butuh undhangan khusus?
  Baroness enom muni:
  - Lan aku kesel njaluk tangan lan sikilku teles karo plebeians!
  Dominika mangsuli kanthi tegas:
  - Banjur aku ora ngidini sampeyan menyang meja!
  Prawan agung ngandika:
  - Apa sampeyan arep nuduhake kula, cah wadon tanpa alas ? Ya, aku bakal dhawuh supaya sampeyan disebat.
  Dominika ngadeg lan ngangkat ajiné:
  - Lan sapa sing bakal dhawuh?
  Baron noleh mburi. Dominika dhuwur lan otot, lan kain mung nutupi dhadha lan pupu. Lan cetha yen bal otot muter ing kulit sing disamak, lan ana kothak abs ing weteng. Prawan heroik kaya ngono bisa nabrak sampeyan.
  Nanging, Margarita ngendika kanthi nada conciliatory:
  - Ayo kabeh wis wisuh tangan kita. Lan yen sampeyan, Dominika, wis diwasa, sampeyan kudu menehi conto kanggo kita. Mula ayo padha adus bareng-bareng.
  Lan dheweke tumuju menyang kali. Lan karo dheweke ana prawan Baroness lan Dominika. Banyu panas dening papat srengenge, alus lan anget, supaya wisuh dadi kesenengan. Bocah-bocah malah padha nglangi ing kali. Lan padha wiwit cipratan banyu ing saben liyane.
  Dominika uga cipratan kaya bocah cilik lan nyanyi:
  Banyu, banyu, banyu adhem,
  Iku ora tanpa alesan sing tumpah saka ember!
  Lan ing sakubenge ana alam sing apik banget. Kembang-kembang mewah sing maneka warna tuwuh ing wit-witan sing subur. Lan kelopak kembang kasebut duwe warna lan warna sing beda-beda. Bayangake kuncup sing padhang kanthi kabeh warna pelangi lan bersinar ing sinar papat srengenge.
  Iki pancen ayu banget. Lan kupu-kupu sing ukurane albatrosses mabur, lan swiwine duwe pola obah, kaya cipratan ombak segara. Lan gerakan apik banget dumadi.
  Dominica nyanyi:
  Swiwine kupu kuwi
  Padha apik banget ...
  Bocahe ilang tentrem,
  Lan ngandika saka ati ...
  Viscount enom, splashing, ngandika:
  - Ya, ayu kabeh ...
  Ing kasunyatan, akeh wit-witan sing katon kaya buntut manuk merak. Lan ing ndhuwur, saliyane kupu-kupu, capung platinum uga ngobahake swiwine. Lan ing alas keprungu swara manuk sing apik banget. Dheweke pancen apik tenan lan apik banget karo swarane, mula sampeyan kaget banget.
  Dominika tweeted:
  sampeyan krungu manuk ireng nyanyi?
  Nightingales lan orioles sing gagah ...
  Lan kadhangkala kuldi, kuldi bray kaya ngono,
  Bocah-bocah wadon padha mlaku tanpa alas!
  Ya, pancen, iki katon lucu banget.
  Sawise adus, bocah-bocah padha menyang meja. Lan swasana ati dadi utama, lan padha nyanyi kanthi bungah;
  Peri apik menehi kita
  Akeh dolanan, macem-macem ...
  Kita lair kanthi kekuwatan gedhe,
  Kaya manuk lan kewan!
  
  Bocah-bocah padha dolanan kanthi eseman,
  Kabungahan gedhe wis teka ing jagad iki ...
  Kita bisa teka ing nyoba pisanan -
  Malah ing kuk sing dadi mad, kuldi!
  
  Kita mlayu tanpa alas kaki liwat tetes embun,
  Ana akeh ide sing apik banget ing jagad iki ...
  Anak-anak netesake luh mutiara,
  Pracayaa, jiwamu bakal luwih ceria!
  
  Koshchei sing jahat nyerang kita,
  Baba Yaga kesusu ing mortir...
  Padha ganas mecut cah wadon tanpa alas nganggo pecut,
  Lan kali banjir bank-bank!
  
  Nanging kita ora bakal flinch, lanang lan wadon,
  Kita bakal perang kaya titan ...
  Lan swara kita bakal cetha banget,
  Kaya terompet pionir, drum!
  
  Orc ora dadi alangan kanggo kita,
  Troll sing edan ora bakal wedi sampeyan ...
  Bakal ana ganjaran gedhe kanggo keberanian,
  Yen bocah ora nol ing penyalahgunaan!
  
  Apa ula Gorynych kanggo bocah lanang sing wani,
  Ora ana alangan kanggo kita, kita sregep nglawan ala ...
  Kita menehi dheweke akeh bumps,
  Lan kita ngunci dheweke langsung menyang kandhang!
  
  Yen goblin ala murub saka meriam,
  Banjur kita bakal mangsuli dheweke karo buckshot ...
  Stop smeing snot sampeyan guys ,
  Ayo padha ngalahake Iblis sapisan!
  
  Kanggo perang getih, suci lan bener,
  Wong wadon sing wani, lanang mlaku ...
  Kita bakal mrentah kekuwatan suci,
  Ayo kaput naga ala!
  
  Ora ana pesisir sing luwih seneng kanggo wong sing ditresnani,
  Ayo golek iwak kabeh...
  Kanggo Elfia sing gedhe lan glamor,
  Bocah lanang bakal mbuktekake yen dheweke keren banget!
  
  Ayo nggawe donya dadi ayu
  Supaya kembang saka swarga tuwuh ing kono ...
  Sanadyan kita kadang perang mbebayani,
  Sawise kabeh, impen bakal kelakon ing cahya!
  
  Ora, kita ora bakal dadi mungsuh,
  Ayo wong wadon, lanang maju ...
  Kita bakal ngidak-idak tentara kafir ing sikil kita,
  Kita bakal ngetokake invoice kanggo pemenang!
  
  Pracayaa, bakal ana musim panas sing langgeng ing jagad iki,
  Masa kecil kita ga bakalan berlalu...
  Eksploitasi para ksatria pancen ditembangake,
  Lan pindhah ing kampanye menang!
  
  Nah, nalika kita ngalahake kabeh Orks,
  Peperangan bakal dipungkasi kanthi kamenangan sing mulya ...
  Bakal apik banget ing jiwaku sing resik,
  Kita ngangkat pedhang, tameng sing kuwat!
  lagu nakal lan lungguh ing meja. Dheweke wiwit seneng mangan bebek goreng, panggang, lan iwak karo lawuh.
  Dominika gabung karo dheweke. Dheweke ngethok irisan nganggo piso lan nyathet:
  - Daging sing apik banget!
  Margarita manthuk:
  - Lha, kepiye carane aku bisa nggawe sihir? Setuju, iku ora bisa dibedakake saka sing nyata!
  Prawan Baroness nyathet:
  - Ya , daging sing apik banget, nanging kepiye iwak?
  Lan aku nyoba sepotong. Pancen, panganan iki apik banget. Bocah-bocah padha mangan lan nyritakake kanthi bungah:
  - Apa jenis masakan, apa jenis masakan,
  Aku pengin aku bisa njupuk kabeh karo kula ...
  Sayange yen meja ora asring kaya iki -
  Padha mung dipakani kanggo rojo pati!
  Salah sawijining bocah wadon sing ora nganggo alas kaki takon:
  - Apa aku bisa njaluk sawetara permen coklat?
  Margarita ngguyu lan ngacungake tongkate. Gantung ing wit sing gedhene kaya buntut merak, kerucut kasebut langsung mlayu menyang meja lan diowahi dadi bar sing apik, kewan lan iwak, ditutupi coklat lan isi sing apik banget.
  Bocah-bocah padha ngguyu seneng:
  - Carane gedhe iki , lan uga, kita pengin es krim!
  Ing wayahe, sawetara tikus gedhe kanthi wulu abang mlumpat metu saka ngisor suket jeruk lan nyoba nyerang bocah-bocah. Padha squealed wedi, saben clurut ukuran asu ajag apik. Margarita disabetake karo kilat saka tongkat sihir lan cincin sihir ing sikile sing kosong. Lan Dominika uga nggunakake tongkat sihir kanggo ngeculake pulsar.
  Gelas anggur emas katon karo es krim sing sugih lan subur sing diselehake ing wangun kembang sing nggumunake. Kajaba iku, karo strawberries, ara, strawberries alam bébas lan woh wohan beri apik banget liyane.
  Dominika muttered lan nyathet, nuding menyang kaca anggur paling gedhe, kang pranyata ora mung emas, nanging studded karo berlian. Lan es krim ing kono katon kaya ornamen sing apik banget, ditata ing kabeh warna pelangi. Lan katon ayu banget.
  Margarita nyathet:
  -Sampeyan duwe tongkat sihir sing digawe saka urat jantung naga - iki arang banget. Endi sampeyan entuk?
  Dominica mangsuli kanthi jujur:
  - Ing perang! Lan iki bener lan wani!
  Oenomaus nyanyi kanthi bungah:
  Bilai wong kang perang,
  Karo prawan ayu ing perang ...
  Yen mungsuh ngamuk -
  Aku bakal mateni bajingan! Aku bakal mateni bajingan!
  Bocah Dobrynya nggereng:
  - Apa sampeyan, cah , kok nyanyi kaya ngono? Kita kudu nyanyi: karo bocah lanang sing kuwat ing perang! Luwih tepate, sanajan karo wong sing kuat ing perang. We are mung lanang ing katon, nanging kanggo taun kita wis lanang!
  Oenomaus ngguyu lan nyathet:
  Kita tetep anak ing salawas-lawase,
  Mung taun ganti!
  Dominika ngguyu lan ngandika:
  - Ing kene kita bakal duwe jagad dongeng lan transformasi.
  Sawise iku, dheweke wiwit mangan es krim sulap. Iku ngrasakake mung gedhe. Iki carane apik banget ternyata. Lan rasa manis lan lembut es krim nyebar ing ilat bocah wadon kasebut.
  Bocah Dobrynya, sawise iwak lan daging, uga kanthi seneng menehi penghargaan marang es krim. Iki tenan barang, enak .
  Bocah-bocah nyoba mangan kanthi cara sing katon sopan lan ora slurp. Ya, es krim tikus karnivora pancen apik banget.
  Dominica nyathet kanthi eseman sing sumringah:
  Apik banget yen bisa nggawe sihir,
  Lan ngowahi tikus jahat dadi es krim ...
  Kita entuk limang sing padhet -
  Nindakake apa wae sing ora kudu ditindakake!
  Lan maneh cekikikan bocah-bocah nanggapi. Lan squeak puas ...
  Ana swara ing langit. Nang endi wae saka pinggir ana naga gedhe mabur. Saka kadohan katon cilik lan ora medeni, sanajan sirahe pitu. Lan iku jenis monster ing cara aman.
  Bocah-bocah padha ngguyu lan padha nglirik. Iki pancen nyenengake. Lan padha clap palm ing palm.
  Sing ana muni.
  Dominika njupuk lan mbuwang bumerang nganggo driji sikil. Dheweke mabur lan ngethok bump kasebut, lan nalika musim gugur kaendahan kasebut kena energi saka tongkat sihir. Kue gedhe katon ing wangun topi Napoleon, dihiasi karo poppies, mawar lan kembang jagung.
  Bocah-bocah wis padha mangan lan menehi hadiah kanthi semangat sing moderat.
  Bocah lanang viscount ngandika:
  -Kue apik banget, nanging sampeyan kudu tetep moderat ...
  Dominika cekikikan lan nyathet, nyanyi:
  Tukang masak kanggo ulang tahunku,
  Aku nulis ucapan selamat kanggo kue ...
  Lan prasasti warna krim -
  Iku wektu kanggo pindhah menyang kutha San Remo!
  Sawise iku, bocah wadon kasebut njupuk lan ngluncurake bumerang maneh. Lan dheweke mabur liwat, lunged, lan muter. Lan bocah wadon kasebut nyekel dheweke maneh kanthi sikil gundhul lan nyanyi:
  Aja ngremehake kue
  Bakal teka wektu sampeyan uga bakal mati ...
  Gingerbread wissot kaya peluru ing candhi,
  Kanthi diet sampeyan pancene bakal meneng dhewe!
  Prawan baroness ngulu kanthi angel sepotong kue kanthi topi cocked, didilat lambene lan nyathet:
  - Enak! Nanging ora pas maneh.
  Bocah lanang viscount nyathet:
  - Ora bakal suwe dadi lemu.
  Dominica nyanyi kanthi eseman lan guyon:
  Kanggo sendok ibu , kanggo sendok bapak,
  Lan kanggo mbah ladle ...
  Lan ing sisih amben!
  Lare-lare wau sasampunipun dhahar, lare-lare ambruk ing suket jingga ingkang empuk, irungipun ngiyup. Untunge ora ana nyamuk utawa serangga predator ing kene. Sing mabur gedhe lan ora cokotan, lan meh ora ana masalah.
  Dominika takon marang Margarita, bocah wadon perintis mau uga nguap lan cepet-cepet nutupi cangkeme nganggo telapak tangan:
  -Apa sampeyan arep turu utawa?
  Srikandi partisan mangsuli:
  Apa, cah wadon ora bisa turu ing penyalahgunaan lan kuatir?
  Nang endi wae wong tunangan lagi mlaku-mlaku ing dalan alas...
  Dheweke ngumbara liwat suket mint lan ora ngerti apa-apa,
  Lan guyon lan dolanan takdir!
  Bocah heroik Dobrynya wis nyuwil-nyuwil irunge.
  Ya, bocah-bocah wis akeh petualangan.
  Dominika nyanyi kanthi guyon:
  Kita turu tanpa alangan,
  Bener, ya...
  Nanging banjur, kanthi angel,
  Kita tangi mengko!
  . BAB 9.
  Dominika tangi lan metu saka impen gaib sing nggawa dheweke menyang jagad sing paralel. Sawise iku, bocah wadon kasebut adus lan adus nganggo piranti emas. Aku gosok untu lan banjur sarapan.
  Ing kana dheweke ketemu karo bocah-bocah wadon lan bocah-bocah wadon saka kelas elit liyane. Padha salaman lan katon sopan. Ana uga elf, troll wadon, hobbit wadon sing katon kaya bocah-bocah wadon, nymphs, dryads, bocah-bocah wadon manungsa, sanajan ana sawetara. Perusahaan sing ayu padha kumpul.
  Bocah-bocah wadon nganggo busana lan perhiasan sing elegan, nanging tanpa alas kaki, supaya luwih trep kanggo nggunakake sikil nalika ilmu sihir. Lan ing kelas elit pendidikan rada beda - padha ngrungokake ceramah saka manuk hantu kanthi cepet-geni, lan nindakake macem-macem tugas. Punika pitados bilih cah wadon wis ngerti dhasar.
  Dominika ngrampungake sawetara tugas ing kene. Dheweke njupuk saka tongkat sihir lan nggawe transformasi. Banjur dheweke bisik-bisik mantra. Sawetara kombinasi tembung sing rumit diwaca kanggo dheweke, lan Dominika mbaleni maneh.
  Dadi aktris film, cah wadon wis memori fenomenal, wiwit ing set dheweke kudu ngucapake akeh dialog.
  Lan aku ngelingi kabeh kanthi sampurna. Nanging iki kabeh kembang, sing utama, mesthi, yaiku nggoleki artefak kanggo nylametake jinis sing luwih kuat.
  Dadi Dominika lungguh ing posisi lotus, gabung karo sikil sing kuwat lan otot lan lurusake punggung. Lan maneh dheweke terjun menyang alam semesta paralel, ing ngendi tim kasebut golek cara kanggo nylametake jinis sing luwih kuat.
  Lan pas wektune. Amarga ing kono goblin lan rampog nightingale padha njerit-njerit. Wong jahat loro iki wis nyebar jaring ajaib kanggo nutupi tim tanpa alas sing turu.
  Margarita uga turu, lan dheweke ngimpi ...
  Cah wadon nampa tugas njeblug jembatan. Dadi dheweke lunga tanpa alas kaki, nganggo klambi katun robek lan nganggo tas beggarly, ing pengintaian. Iki musim gugur lan cuaca ora apik. Ana Frost ing wayah wengi, lan suket ditutupi karo Frost, kang kaki gundhul cah wadon ninggalake cilik, footprints anggun. Iku banget lembab lan adhem, karo udan campur salju.
  Jari-jari cilik saka partisan barefoot dadi biru saka kadhemen lan dampness. Nanging dheweke wani mlaku maju, malah nambah kacepetan.
  Lan ing wektu sing padha dheweke nyanyi;
  Udan nyebar pecahan lintang ing langit,
  Dheweke wis nyiapake saham sing diasah kanggo fasisme!
  Tangki Macan mung sampah - pasar loak sing reged ,
  Wehrmacht ngenteni kekalahan sing nesu!
  Wehrmacht ngenteni kekalahan sing nesu!
  
  Kanca kita Stalin, pimpinan, minangka kekuwatan jutaan,
  Dheweke duwe ajiné granit, senapan mesin ing tangané!
  Kita bakal bisa ngalahake tentara Sodom,
  Kekuwatan kita monolit, untunge ing Bumi!
  Kekuwatan kita monolit, untunge ing Bumi!
  
  Pesta kita ora ana sing luwih penting,
  Carane nylametake rakyat, kabecikan Tanah Air!
  Goebbels kesurupan, menyang neraka karo omong kosong,
  Lan bakal ana kamenangan, pracaya kula, senadyan kabeh setan!
  Lan bakal ana kamenangan, pracaya kula, senadyan kabeh setan!
  
  Kaendahan Rusia, sampeyan ngerti, misuwur amarga kekuwatane,
  Dheweke duwe braid coklat abot!
  Lan ing perang karo fasis, para pemuda bakal misuwur,
  Negara Cahya bakal urip, tangi!
  Negara Cahya bakal urip, tangi!
  
  Aja nganti Hitler nusuk irung menyang Rusia,
  Wong mustachio mikir dheweke iku Gusti Allah kelangan!
  Kita bakal mlaku ing dalan Berlin,
  Ora, wong sing resik jiwane ora bakal dadi budhak!
  Ora, wong sing resik jiwane ora bakal dadi budhak!
  
  Spanduk kita abang, warna getih ngamuk,
  Srengenge wis sumunar ing Reichstag!
  Ora ana hadiah sing luwih murah kanggo anak-anak sing ditresnani,
  Yen atine wani lan wedi remuk!
  Yen atine wani lan wedi remuk!
  Margarita banjur mlayu, hawa adhem nyenyet tumit sing gundhul, menyang jembatan. Ana kawat berduri ing saubengé lan ana menara bedhil mesin.
  Jerman ngombe moonshine lan ngrokok geni. Margarita mlayu nyedhaki dheweke. Prawan cilik sing miskin lan pirang katon ora medeni kanggo Kraut. Menapa malih, ing dampness lan kadhemen kaya mengkono, meh ora ana wong, kajaba pengemis pungkasan, wani pindhah tanpa alas kaki.
  Lan cah wadon wiwit nyanyi lagu sing ora mbebayani lan nyenengake:
  Aku bocah yatim piatu
  Aku mlaku tanpa alas ing salju ing kadhemen ...
  Nanging swarane cah wadon iku cetha banget,
  Dheweke bakal ngusir frost kaya kanthi paksa!
  
  Perang njupuk ibuku nganggo bom,
  Rama, mesthi, ditimbali menyang ngarep ...
  Sedulur sing rambut kriting beku amarga adhem,
  Mbakyu wis ana ing scaffold!
  
  Aku luwe, aku nyuwil roti,
  Lan sikilku sing cilik abang amarga es...
  Aku ngendi asu tramp mangan
  Senajan cah wadon iku cute lan ayu!
  
  Aku bisa ngandhani kabeh wong kanthi kendel lan wani,
  Sing, mesthi, perang bakal dikutuk ...
  Ora masalah apa sing kita perjuangake,
  Iblis monster sing kudu disalahake kanggo iki!
  
  Oh, sikile bocah wadon nandhang lara,
  Lan padha lara banget ing kadhemen iki ...
  Muga-muga ana esuke ing Mei sing anget,
  Muga-muga elang sing sumringah mabur!
  
  Kita pengin nggawe negara kita luwih ayu,
  Nanging keluwen, kadhemen, badai salju lan badai salju ...
  Sampeyan arep menyang ngendi, Rusia apes?
  Nasib sing angel banget!
  
  Aku cah wadon, mung bocah,
  Aku bisa ngalami akeh ...
  Aku kerja meh saka buaian,
  Aku mung sinau papat utawa lima!
  
  Yagene sedhih iki teka ing aku?
  Kejam nasibe patah hati...
  Pracayaa, piala kuwi wis tiba,
  Apa sing katon mung sethithik lan pungkasane!
  
  Nanging cah wadon ing sangisore kuk ora break,
  Dheweke bisa siap-siap lan mlaku-mlaku ...
  Dheweke bocah, adoh saka tuwa,
  Lan dheweke seneng stomping tanpa alas kaki!
  
  Tapak-tapake bocah wadon iku anggun,
  Raphael nggawe gambar ing dheweke ...
  Lan aku percaya yen bocah cilik bakal seneng,
  Gusti bakal mirsani anak-anake, pracaya marang Aku!
  
  Mulane aku nyanyi lagu
  Kanggo kamulyaning Allah, Gusti Kristus ...
  Aku percaya yen planet iki bakal dadi swarga
  Lan aku bakal ketemu bapakku, percaya!
  
  Banjur bakal teka wektune lan bakal tangi maneh,
  Sapa sing tilar donya, sapa sing lara lan sapa sing lara.
  Lan bakal ana rasa seneng ing umur tuwa lan kanak-kanak,
  Amarga Gusti Yesus wanted!
  
  Ya, aku bakal sujud ing ngarsane Gusti Allah,
  Aku bakal netepi masmur iki ing kabegjan pepadhang...
  Ing jeneng kabeh generasi mangsa,
  Monsters kriminal bakal dikalahake!
  
  Banjur cah wadon bakal ing rasa seneng langgeng,
  Lan kabeh warga Ibu Bumi ...
  Cuaca sing ala bakal ilang,
  Wong kita ora bakal rusak!
  
  Dheweke nyabrang awake dhewe, sumungkem ing dhengkul,
  Ngambung salib perak...
  Dheweke wis nindakake sethithik kanggo Gusti Allah, ketoke
  Gusti Yesus tumurun saka swarga kanggo kita!
  
  Mugi-mugi kita sedaya badhe kepanggih kaliyan ingkang Maha Kuwaos,
  Ing tangane sing ayu lan tresna ...
  Ayo pikiran kita mabur luwih dhuwur
  Lan kekuwatane ana ing tinju sing kuwat lan bocah cilik!
  
  Lan saiki aku maca pandonga,
  Dheweke kandha, Gusti, ampuni aku ...
  Saiki kita ing pedestal karo dheweke,
  Lan Kristus lan aku, pracaya marang Aku, ing dalan kita!
  
  Lan kita bakal bebarengan karo Panjenengane menyang swarga,
  Lan udan emas bakal tiba ing kana ...
  Pangéran bakal nduduhké sipat loman,
  Lan bakal ngirim mungsuh langsung gumeter!
  
  Akhire, ana kebahagiaan ing donya,
  Kita wis ngenteni munculé Kristus ...
  Kita mabur kaya malaekat menyang pesta ing awang-awang,
  Katresnan saka Gusti iku padhang lan murni!
  Sawise lagu kasebut, Nazi dadi emosional lan ngidini bocah wadon sing malang kasebut dadi panas lan menehi teh panas. Margarita ngrancang kanthi tenang nandur bahan peledak sing nyamar dadi roti ing tas ing ngisor rel, nanging ora duwe wektu - dheweke tangi.
  Nightingale begal lan goblin iku cedhak banget. Goblin duweni benjolan tinimbang irung, pasuryane rada ala lan taring dawa. Dhèwèké uga rada dhuwur, watara telung meter. Ora kaget dheweke nyeret jaring. Lan Nightingale minangka wong sing lemu, kemerahan kanthi pipi hamster, untu ngarep sing protruding lan nganggo seragam mewah kanthi medali. Inggih, ditambah kumis, khas Prusia.
  Weruh serangan kaget ora bisa, Nightingale the Robber sijine rong driji ing tutuk lan nyoba kanggo singsot.
  Dominika menehi tendhangan roundhouse karo tumit gundhul. Lan begal nggero ing pain. Lan dheweke malah muntahake getih.
  Goblin ngayunke stike. Bocah pahlawan Dobrynya mlumpat lan nyekel rambute goblin, tiba ing punggung lan mbuwang dheweke. Goblin nabrak tanduran kaya kaktus karo kembang lan melolong budheg. Lan gumuruhe kaya kuldi alas.
  Margarita nyengir. Nightingale nyoba kanggo singsot maneh nalika Dominika nggebug dheweke ing dagu karo dheweke dhengkul. Lan dheweke wheezed.
  Bocah heroik Dobrynya nyanyi:
  Goblin takon kita,
  Kowe camo kowe teka ?
  Menuju kutha-
  Kita duwe prekara sing kudu ditindakake!
  Goblin nyoba nyerang maneh karo klub. Bocah pahlawan ngindhari pukulan lan mbuwang wong gedhe maneh, amarga Dobrynya ora duwe kekuwatan bocah. Lan kabeh katon kaya.
  Goblin mbentang maneh. Lan dheweke wungu luwih alon. Bocah-bocah padha tangi lan wiwit mbuwang kerucut emas menyang setan rawa. Wong-wong mau digebugi lan nggero. Lan kedutan.
  Margarita goyang-goyang tongkat sihire. Lan cones wiwit dadi roti, lan padha secara harfiah smeared goblin karo krim, nyebabake dheweke twitch kaya loach ing wajan.
  Lan Dobrynya Nikitich ngangkat Nightingale the Robber menyang tangane lan diuncalake menyang wit pinus sing abot karo kerucut perak. Saka jotosan kasebut, Nightingale bakal nabrak lan goyangake, meksa dheweke nyerahake hantu, utawa luwih, muntahake getih.
  Bocah Dobrynya nyanyi:
  - Nightingale the Robber, sampeyan wong jahat,
  Lan kenek sampeyan ing pasuryan luwih hard ...
  Sampeyan wis mati saiki, bajingan ,
  Matèni kowé uga, whistler!
  Banjur njupuk lan nggebug karo ajiné minangka hard minangka bisa ing sirah. Nightingale the Robber wis muni ing kuping. Lan Dominika nuding tongkat indeks ing goblin, lan carane dheweke nggawe mantra rumit kanggo transformasi. Lan bakal nggawe pasukan mateni sing ana cascades energi.
  Banjur ... Ana wong lanang wulu dhuwur telung meter, lan saiki ing panggonane ana meja sing diisi kabeh panganan sing sugih banget lan manisan sing apik banget. Lan ambu-ambu kaya ngono saka pawon sing apik banget iki.
  Dominika tweeted:
  - Iki minangka transformasi lan mukjijat mukjijat,
  Kita ndeleng mung swarga ing kabeh swarga ...
  sing sumringah ing endi wae ,
  Muga-muga Gusti Kang Mahakwasa wungu maneh!
  Nyatane, ing meja lay emas lan oranye, apik banget, nampan logam sparkling karo roti, karo krim saka Welasan werna lan mbandingake, uga panganan liyane apik banget, lan overflows gondho, kabeh paling éca.
  Lan carane apik banget donat padha, strewn karo wêdakakêna apik. Ora ana nambah utawa nyuda maneh ing kene. Lan kaca tingal splashed karo koktail saka macem-macem jus, karo fillings apik sing kaget karo aromas lan desain manis karo glaze. Lan apa jenis tunas ana?
  Margarita mesem bingung lan nguwuh kaget:
  - Sampeyan nguripake setan! Inggih, boten ! Sampeyan kudu bisa nindakake kaya iki!
  Dominika, bingung, takon:
  - Apa angel?
  Bocah wadon partisan mangsuli:
  - Ya, meh ora bisa! Lan sampeyan bisa nindakake kaya iki.
  Sauntara kuwi, rampog nightingale nyoba kanggo singsot maneh. Lan dheweke puffed metu kang amba, pipi hamster-like. Nanging bocah-pahlawan, sanalika njupuk, bakal ngisi karo bocah-bocah, nanging bisa mati, kaya palu, ajiné. Lan whistler, kanthi cara, ngalahake luwih saka sepisan, katon kaya untu emas sing dibuwang.
  Lan dheweke mabur kuwalik. Dheweke plopped mudhun lan mulet metu kaya wong wis kalah metu. Nanging banjur mlumpat munggah, sijine driji ing tutuk maneh lan nyebul. Nanging tinimbang singsot, kabeh sing metu mung hiss pathetic. Lan lucu banget. Bocah-bocah padha ngguyu. Nightingale the Robber kluruk:
  "Aku bakal nguntal sampeyan kanthi cepet, aku bakal nguntal sampeyan, aku bakal nguntal sampeyan, aku ora bakal duwe welas asih!"
  Kanggo nanggepi, Dobrynya, bocah heroik iki, nyepak dagu Nightingale kanthi tumit sing gundhul. Lan untune mabur maneh. Sambil nguncalake tangane, kepala begal banjur ndlosor.
  Dobrynya nggero:
  Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang, lan sapa sing bakal ditemokake ing perang,
  Kita ora bakal guyon karo, kita bakal mateni gadfly!
  Kita bakal mateni sampeyan kaya gadfly!
  Dominika nuding tongkat sihir dheweke menyang Nightingale the Robber sing dikalahake. Margarita nyathet:
  - Apa sampeyan pengin ngowahi dheweke uga?
  Aktris cah wadon manthuk:
  - Ayo ana sing paling migunani!
  Bocah wadon partisan nyanyi:
  Bocahe dibelenggu jadwal wesi,
  Lan aku mangan mung siji sing sehat ...
  Amarga beban sing abot, dumadakan ana serangan,
  Lan ternyata dadi jenius cyber kanthi kekuwatan kolosal!
  Banjur Dominica muter, nggawe tokoh rumit wolung karo tongkat sihir dheweke.
  Lan saiki, ing panggonan Robber Nightingale, kabeh gunung permen, dragees lan bagean es krim muncul.
  Keprungu ngguyu riang, bocah-bocah padha mlumpat saka suket. Padha cute, nanging tipis, ragged, lan tradisional barefoot. Lan kanthi srakah banget, dheweke ngetutake panganan kasebut, sing dadi Robber Nightingale lan Swamp Goblin. Margarita wissot nganggo drijine lan bengok-bengok:
  - Stop, lanang lan wadon! Ngerti kowe, kowe luwe sawise dicekel wong jahat iki, nanging wisuh tangan dhisik.
  Lan carane dheweke bakal ngeculake kilat saka tongkat sihir. Bocah-bocah mau kudu mlayu menyang kali, tumit biru padha sumunar. Nyatane, ora sopan mangan panganan kanthi tangan sing reged.
  Dominika takon:
  - Apa iki, tawanan lan tawanan Nightingale lan Goblin?
  Margarita ngangguk-ngangguk:
  - Ya persis! Kita mbebasake wong-wong mau. Luwih tepate, sampeyan sing mbebasake aku. Lan iki keren banget .
  Ana luwih saka satus bocah, lanang lan wadon. Kaya biasane, ana wakil saka jinis adil kaping telu tinimbang jinis sing luwih kuwat.
  Dominika takon kanthi kaget:
  - Ing kene kabeh katon ora luwih saka rolas taun. Apa, perampok iki ora mateni wong diwasa?
  Margarita nerangake:
  - Ora, mesthi, dheweke uga mateni wong diwasa. Mung sawise mardika, wong diwasa nampa awak bocah. Minangka, contone, karo Dobrynya Nikitich. Lan karo aku, aku isih katon kaya bocah wadon.
  Aktris cah wadon nyathet:
  - Bocah-bocah sing langgeng, kaya ing dongeng, apik banget ! Lan sampeyan malah bisa ngomong - kelangan!
  Margarita cekikikan, ndudohake untune:
  - Ya, iki minangka jagad sing apik banget sing kabeh apik banget . Nanging ana akeh bebaya ing kene. Utamane, ana wong sing luwih mbebayani tinimbang goblin lan Nightingale the Robber.
  Dominika takon kanthi bisik:
  - Sapa, contone?
  Cah wadon partisan ngandika lirih:
  - Wong wadon tuwa Shapoklyak!
  Aktris cah wadon tweeted:
  Inggih, nggih, eyang ingkang dados pangrèhipun!
  Kekancan karo dheweke kaya dolanan baya!
  Lan cah wadon njupuk lan mbuwang conthong karo dheweke gundhul driji sikil. Iku kena capung. Serangga kasebut njeblug, nyebar menyang confetti.
  Margarita nyathet, nggelengake sirahe karo ikal emas:
  - Ora becik mateni makhluk urip!
  Dominika nyathet:
  - Nanging iku mung serangga!
  Margarita sang nanggapi:
  - Sampeyan ngidoni idu menyang angin,
  Aja ngrusak serangga utawa semut ...
  Aja ngrusak cabang ing alas -
  Kabeh urip ing Bumi iku siji kulawarga!
  Aktris cah wadon kicau, nuduhake untu:
  - Aku, sampeyan, dheweke, dheweke - bebarengan kabeh negara,
  Bebarengan kulawarga loropaken!
  Ing tembung kita, satus ewu aku!
  Bocah-bocah padha adus ing kali. Lan saiki padha mlayu menyang pangan, bungah lan mengilap.
  Dominica lan Margarita bisik-bisik mantra bebarengan, lan meja dadi luwih dawa. Saiki wis ana papan sing cukup kanggo kabeh wong linggih.
  Bocah-bocah padha njagong, padha lungguh lan nyanyi kanthi swara sing cetha:
  Taplak meja nyebar kaya salju
  Lan barang-barang kasebut diselehake ...
  Anak-anak kabeh bakal sukses,
  Lan panggang saka Cheburashka!
  Sawisé iku, padha wiwit mangan. Ing kene akeh bocah-bocah sing ayu-ayu, senajan kesel keluwen lan kekurangan.
  Dominika lan Margarita, amarga padha dipangan, tanpa mikir kaping pindho, wiwit nari. Lan ayo stomp sikilmu sing gundhul, dipahat, disamak.
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi swara sing sumringah;
  Aku lair ing negara antariksa
  Ing ngendi kabeh cah wadon padha gelut banget ...
  Iblis ora bisa ngalahake Fatherland,
  Kanggo kamulyan ibu kita Rusia!
  
  Kita bakal bisa mbela Rus suci',
  Lan ora ketompo carane kejem lan insidious mungsuh iku ...
  Kita bakal ngalahake mungsuh kita kanthi keras,
  Lan roh Rusia kanthi pedhang bakal diluhurake!
  
  Rusia, iki tanah airku,
  Kudus lan kosmis bumi ...
  Kabeh bangsa iku siji kulawarga,
  Lan cah wadon ing salawas-lawase enom!
  
  Kita bakal mbela Tanah Air kita ing perang,
  Ora ana kesempatan kanggo mungsuh sing ala ...
  Ndhuwur kita ana kerub swiwi emas.
  Ayo menehi hadiah kanggo prajurit Rusia!
  
  Ing Rusia kabeh apik, apik,
  Lan kekarepan kita bakal luwih kuwat tinimbang baja ...
  Anak lanang duwe dayung sing kuwat ing tangane,
  Lan kanca Stalin mrentah ing kana!
  
  Wong tresna tanah airku,
  Kita bakal nggawe luwih ayu ing salawas-lawase ...
  Tanah Air ora bakal dicolong kanggo rubel,
  Lan Gusti Allah Svarog punika mesias gedhe !
  
  Muga-muga tanah airku mulya,
  mungsuh ing perang ...
  Lada Ibuning Allah ingkang kula tresnani,
  Ayo mungsuh saka Rusia njaluk comeuppance sing!
  
  Yen perlu, kita bisa ngwutahake getih mungsuh,
  Rusia ora bisa digawa menyang dhengkul ...
  Pamburu bakal cepet dadi game,
  Lan pimpinan gedhe, Lenin, bakal bebarengan karo kita!
  
  Kita bakal nelukake jembaré angkasa,
  Kita bakal menehi kabungahan, kabungahan kanggo kabeh jagad ...
  Moscow malah luwih dhuwur tinimbang Roma dhewe,
  Kanthi kekuwatan sing ora owah ing perang!
  
  Nalika perang teka ing negara kita padhang,
  Kita bakal nuduhake Fuhrer karakter kuat kita ...
  Rusia bakal nampa ragad loman,
  Kita luwih dhuwur tinimbang srengenge lan luwih ayu tinimbang wit-witan!
  
  Pracayaa, Rus ora bakal rusak,
  Horde ora bakal nggawa kita dhengkul ...
  Perang kanggo Tanah Air lan aja wedi,
  Rusia ora ngerti kekirangan lan kesed!
  
  Negara kita tercinta bakal bangkit maneh,
  Bakal nuduhake kekuwatane marang jagad kabeh ...
  Lan Iblis bakal ditumpes
  Mungsuh saka Fatherland bakal ambruk menyang kuburan!
  Mangkono uga bocah-bocah wadon sing mlumpat nganggo sikil telanjang lan muter kaya setan, wiwit nggero lan mlumpat kaping pindho.
  Iki bocah-bocah wadon ayu lan agresif kene . Lan carane padha squeal, jumping munggah.
  Nah, oke, bocah-bocah padha mangan lan uga nyanyi dhewe. Lan dheweke nindakake kanthi cara sing positif banget. Iki lagu-lagune. Lan padha muter mubeng kaya ndhuwur spinning.
  Bocah-bocah wadon kelas ndhuwur.
  Nanging banjur ana kupu sing gedhe banget katon ing langit, kaya naga nyata. Dene swiwine ageng banget, nganti padha sumunar kaya emas kang katumpuk watu larang. Lan katon apik tenan lan ayu. Iki pancen, terus terang, kupu-kupu sing gedhe banget, kaya dinosaurus.
  Dominica nyathet kanthi eseman:
  - Sampeyan ora bakal weruh mukjijat ing kene. apik tenan!
  Margarita ngguyu lan mangsuli:
  - Ya, iki pancen arthropoda sing nggumunake. Nanging iki dudu perkara sing paling nggumunake. Ana akeh liyane sing keren banget.
  Dominica nyanyi:
  Nanging dudu buku utawa museum,
  Dheweke ora bakal ngganti kanca kita!
  Lan cah wadon saka tongkat sihir bakal ngeculake balok. Lan kaca tingal cocktail anyar muncul. Lan bocah-bocah padha nyerang.
  Semono uga kabeh kedadeyan . Lan mung sawetara jinis musik sing diputer ing sirahku.
  Lan carane Dominic lan Margarita ora bisa nyanyi;
  Wong ayu nyerang tanpa alas kaki,
  Dheweke mlaku, bocah-bocah wadon sing apik banget ...
  Yen sampeyan kudu mencet Fritz nganggo ajiné,
  Utawa padha bakal slash wong karo bedhil mesin!
  
  Bocah-bocah wadon ora bisa mangu-mangu
  Dheweke bakal ngubur Nazi mati ...
  Lan bakal nyepak dheweke kanthi keras saka sikile,
  Lan nang endi wae asu ajag lolong karnivora!
  
  Rusia, iki tembung kanggo prajurit,
  Nalika, pracaya kula, iku ora dadi luwih adhem ...
  Sanadyan kadang kahanane surem,
  Where Kain ireng ala triumphs!
  
  Aja percaya, anggota Komsomol ora mlayu,
  Lan yen padha mlayu, banjur mung kanggo nyerang ...
  Lan kabeh Nazi bakal dipateni bebarengan,
  Lan Fuhrer bakal diunggahake menyang blok pemotongan!
  
  Rusia, iki tanah airku,
  Dheweke sumringah, mung ayu ...
  Sapa sing pengecut ora larang regane,
  Lan, sampeyan ngerti, padu karo prajurit iku mbebayani!
  
  Nanging ngerti yen kita bakal ngalahake para fasis,
  Kejahatan ora bakal mrentah ing dhampar...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Lan Gusti Allah Svarog karo agung ing makutha!
  
  Sapa sing pengecut, pracaya marang Aku, iku abdi kang ringkih,
  Nasibe mung siji - kanggo nandhang penghinaan ...
  Dina iki sampeyan dadi mekanik, sesuk sampeyan dadi mandor,
  Lan sampeyan dhewe bisa ngalahake mburi wong liya!
  
  Bocah-bocah wadon duwe kekuwatan, mung gunung geni,
  Kadhangkala dheweke ngrusak gunung kanthi kuat ...
  Perang lagi rame karo angin topan ala,
  Lan pati terus terang mows mudhun bangsa manungsa!
  
  Aku bakal ngandhani sampeyan kanthi jujur, para ksatria,
  Kita kuwat nalika kita Rusia bersatu ...
  Butuh cemilan karo garpu lan piso,
  Kita minangka ksatria sing ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Apa iman kita marang Gusti Kristus,
  Sanajan kita uga ngurmati Lada ...
  Kanca Stalin kaya bapak kita,
  Lan bakal ana panggonan komunisme swarga!
  
  Wong sing mauné mati bakal diuripké manèh
  Lan kita bakal dadi luwih ayu lan luwih wicaksana ...
  Lan wong, mesthi, bangga banget,
  Senadyan kadang dheweke ngomong omong kosong!
  
  Ing katresnan, Tanah Air kita kaya lintang,
  Percayaa, ora bakal metu ...
  Impen gedhe bakal kelakon
  Bakal ana tentrem lan rasa seneng ing saindenging jagad!
  
  Aku tresna marang Maria, aku ngurmati Lada kanthi suci,
  Svarog ayu lan Perun apik ...
  Aku tresna marang Gusti Yesus lan Stalin,
  Ikon pasuryan suci sing dak tresnani!
  
  Nalika bakal ana swarga nyata?
  Percayaa, kabeh pangarep-arepmu bakal kelakon ...
  Pasrahake atimu marang Tanah Air,
  Kabeh bakal apik, luwih kuwat tinimbang sadurunge!
  Sawise iku, pungkasane bocah-bocah sing dibebasake mangan. Dheweke banjur dibentuk dadi detasemen. Luwih saka satus lanang lan wadon.
  Lan padha budhal ing Maret. Dobrynya nyathet kanthi eseman manis:
  - Dheweke bakal perang, aku yakin!
  Lan bocah pahlawan mlumpat ing naga.
  Oenomaus nyathet:
  - Detasemen kasebut bakal alon banget. Kita pindhah luwih cepet ing naga. Lan ing kene sampeyan uga kudu ngerti kapan kudu mandheg.
  Bocah-bocah padha dibangun. Mung siji baroni sing sopan lan malah nganggo busana mewah. Liyane katon kaya pengemis, ragamuffin enom . Nanging, iku luwih dexterous kanggo mindhah barefoot.
  Dominika nyathet:
  - Yen cah wadon baron mlaku, sepatune sing larang regane bakal dibongkar lan ambruk. Mungkin sampeyan kudu barefoot kaya wong liya?
  Baroness mangsuli:
  - Sampeyan ora bisa ngenteni! Luwih becik aku dikirim menyang bapakku, Adipati, dheweke bakal menehi ganjaran lan ora bakal nglarani sampeyan!
  Margarita manthuk marang Dominika:
  -Sampeyan duwe daya alam gaib kuwi. Ayo, ayo padha njupuk lan ngirim biaya sumringah, lan uncalan cah wadon menyang kastil rama!
  Aktris cah wadon kasebut ujar:
  - Apa bab ganjaran?
  Margarita ngguyu lan ngandika:
  - Ya, dheweke bakal menehi dompet emas, dadi apa pancen akeh? Kajaba iku, aku bisa nggawe emas saka wit lan kerucut biasa, lan sampeyan uga bisa!
  Dominika nyuling:
  - Wah! Supaya awake dhewe bisa tuku dukedom!
  Bocah wadon partisan mbantah:
  - Dilarang! Emas ajaib dilarang dilebokake ing sirkulasi, yen ora ana sing luwih akeh tinimbang wesi. Sampeyan ngerti, inflasi saka koin larang regane!
  Dominika nyathet:
  - Apa iki kaya ing hyperboloid insinyur Garin?
  Margarita manthuk:
  - Mergo. Aku maca buku iki nalika isih cilik. Ya, banjur standar emas ambruk, lan medeni .
  Enomai nyathet karo mesem:
  - Nanging isih, Mungkin mundhakaken baroness a? Supaya dheweke ora dadi njijiki!
  Dobrynya manthuk karo mesem:
  - Ya, kita bakal nindakake iki bebarengan,
  Ayo menehi dheweke soko keren!
  Baroness nyetak tumit ing suket maneh lan nggero:
  - Nggawa aku menyang bapakku! Utawa aku bakal duwe sampeyan kabeh kaleksanan!
  Bocah-bocah padha ngguyu bebarengan.
  Dumadakan, gnome ing topi katon saka ngisor suket. Dheweke jelas isih enom banget, tanpa jenggot. Nanging karo tongkat sihir ing tangan.
  Swara cilik ngandika:
  - Banjur aku krungu swara saka cah wadon capricious. Mungkin iki wektu kanggo ngajari dheweke?
  Baroness nggero:
  - Coba wae, bajingan !
  Lan dheweke nyoba ngobahake gnome nganggo sikile sepatu. Dheweke goyangake tongkat sihire. Bocah wadon lan bocah lanang saka jaman kuna ilang.
  Dominika ngucap:
  - Wah!
  Margarita manthuk:
  - Iki bocah kerdil. Jinis gnome khusus sing diwenehi sihir. Saiki dheweke njupuk cah wadon capricious kanggo wungu. Lan baroness bakal ketoke kudu sinau budaya, sopan santun lan karya conscientiously.
  Enomai kandha karo mesem:
  - Lan aku wanted kanggo spank dheweke! Dadi, beban kasebut ora ana ing pundhakmu.
  Dobrynya nyaranake:
  - Apa sampeyan arep menyang Skeleton? Dadi mbok menawa iki wektu kanggo mencet dalan.
  Margarita nyathet:
  - A sethitik nyedhaki ana Bèntèng saka sorceress ala Bastinda, sing ndarbeni artefak liyane saka rolas - clurut kuning. Iki sing kudu kita tangkep.
  Kajaba iku, kita wis duwe tentara cilik, luwih saka satus wong lanang. Ing antarane yaiku pahlawan Phoenix Falcon. Dheweke uga lanang, nanging kanthi kekuwatan gedhe.
  Dobrynya nyathet:
  - Aku ngerti Phoenix. Kepiye carane dheweke kejiret?
  Bocah wadon partisan mangsuli:
  - Kanthi licik, kaya sampeyan. Nanging saiki kita duwe tentara, lan kita bakal nyerang kraton Bastinda!
  Dominika muter abs ing weteng. Banjur dheweke njupuk lan ulig kacang lying ing suket karo dheweke Bare driji sikil. Dheweke diuncalake kernel, dicekel ing cangkeme, dikunyah nganggo untu sing kuwat lan cooed:
  - Go kanggo serangan? Inggih, aku seneng gagasan iki. Kamangka, jeneng Bastinda ngelingi dongeng bocah-bocah. Apa dudu wong sing ora tau adus?
  Margarita geleng-geleng kepala:
  - Aku uga ngerti dongeng iki. Ora, iki penyihir sing rada beda. Dheweke duwe tentara tikus kabeh. Uga, lan uga orc bayaran. Artefa CT kanthi tikus menehi kekuwatan gedhe marang tikus, dadi ...
  Prawan partisan dhawuh:
  - Bocah-bocah! Mbusak jarum saka spruces perak sing cedhak, sampeyan bakal weruh nalika kita mlebu grove. Iki bisa nggawe senjata prayoga.
  Wong lanang mangsuli:
  - Kita bakal nindakake kabeh, Juruwilujeng!
  Lan tim kasebut mlaku. Sanajan ana bocah wadon kaping telu luwih akeh tinimbang bocah lanang, dheweke uga ngerti carane mlaku. Lan padha narik munggah driji sikil. Ing wektu sing padha, musik diputer.
  Detasemen pindhah ing pawai. Ing kene, sawise mangan, sawetara wong lanang nguap, nanging bocah-bocah wadon wiwit nabuh gendang krasan sing digawe saka godhong merak , lan swasana ati dadi luwih nyenengake.
  Bocah-bocah tramped ing tatanan. Dominika mikir kaya ing film babagan Malchish-Kibalchish . Ana uga wong lanang sing mlaku tanpa alas. Nanging sakperangan alesan ora ana bocah-bocah wadon ing film Soviet. Lan iki malah aneh, amarga ing regime Red padha terus-terusan mekso podo saka jinis.
  Lan ana akeh bocah-bocah wadon ing kene, lan padha kaya prajurit alami ing Maret - sebagian wong, sebagian saka kulawarga elf, kaya sing bisa dideleng saka kuping lynx. Inggih, jenis matriarki.
  Bocah-bocah padha mlaku, lan ing wektu sing padha, padha wiwit nyanyi, kaya-kaya tanpa iki:
  Elfia negara kita sing wicaksana,
  Ing pamrentahane Sang Prabu Mesias ...
  Iku wis diparingake marang kita ing salawas-lawase dening Gusti Allah,
  Kanggo nggawe urip kita luwih seneng!
  
  Muga-muga Oenomaus apik ing kamulyan,
  Sapa sing ngalahaké mungsuh Tanah Air...
  Sampeyan berjuang kanggo dheweke lan wani,
  Lan kita bakal miwiti urip ing Solcenism !
  
  Bocah-bocah wadon tanpa alas mlaku
  Dheweke pengin nglawan mungsuh ...
  Lan Orkler iki ora keren,
  Nanging, dheweke mung gambar badut!
  
  Negara gedhe tanpa wates
  Kang bakal, sampeyan ngerti, saka generasi ...
  Sanadyan para abdining Iblis padha ngrancang,
  Nanging genius genius bakal karo kita!
  
  Aku percaya yen tekanan kita ora bisa ditahan,
  Mesthi, kita bakal ngrusak mungsuh kita nganti lemah ...
  Sampeyan nulis ing notebook, bocah cilik,
  Apik banget yen wong urip ing Oenomaus !
  
  Kita bakal nggawe Fatherland luwih ayu tinimbang wong liya,
  Swarga bakal teka ing urip iki ...
  Ayo padha ngrameke sukses alam bébas kita
  Lan rauh kita bakal manggon ing elfinism!
  
  Ora, percayalah, kita Orkish ora bisa rusak,
  Senajan mungsuh kuwat lan licik banget ...
  Nanging kita bakal lulus ujian kanthi A,
  Muga-muga apik ing Oenomaus !
  
  Kamulyaning Tsar, pracaya marang aku,
  Kanthi makutha sing kebak berlian...
  Lan, sampeyan ngerti, kewan galak bakal remuk,
  Wewelak uga bakal surut, percayaa, lepra!
  
  Ora, kanggo Elfia sampeyan uga butuh Elfrog ,
  Kanca-kanca, aja ngkhianati Gusti ...
  Agung lan mulya iku kulawarga kang maha kuwasa,
  Aja nuduhake kelemahane!
  
  Lada ayu iku tempa para dewa,
  Pracayaa, dheweke nglairake katresnan ...
  Aja mbuwang wong mung tembung sing ora perlu,
  Mbukak kaluhuran tanpa wates!
  
  Sampeyan ora bisa nahan panah Elfrog ,
  Dheweke bakal nusuk mungsuh apa wae ...
  Aja mung pengin perkara sing bodho,
  Tameng prajurit elf bakal nutupi!
  
  Elfia, iki tanpa daya,
  Dheweke bisa mindhah gunung ...
  Senadyan kadhangkala daging nandhang sangsara,
  Kita bisa nolak kabeh alangan!
  
  elf sing mulya bakal enggal muncul ,
  Sing ngidak-idak jagad raya...
  Kerub Allah bakal ngebarake swiwine,
  Lan bakal ana bab, pracaya kula, saka Penciptaan ...
  
  Dewi Lada iku mulya, pracaya marang aku,
  Dheweke menehi katresnan marang kabeh putrane ...
  Lan saiki dheweke bakal dadi ksatria sing kuwat,
  Lan ayo nabrak mungsuh ing moncong!
  
  Sampeyan Fiev , kaya ibukutha kanggo elf ,
  Ibune, pracaya marang aku, kutha Drussian sing mulya ...
  Ayo nyerang mungsuh ,
  Kita ksatria, percayalah, kita ora pengecut!
  
  Kanggo tanah airku sing suci,
  Kita bakal berjuang banget ...
  Elf ora bakal dirampok rubel,
  Sawise kabeh, elf cahya tansah ngerti carane perang!
  
  Ana bocah-bocah wadon ayu, pracaya kula,
  Sing padha kesusu banget ing kadhemen ...
  Fuhrer, kewan galak, bakal ambruk,
  Kita bakal tuwuh sing ayu, sampeyan ngerti, mawar!
  
  Ora, kita ora bakal nahan nesu ,
  Ayo kita munggahake Elf sing sinar matahari ...
  Impen gedhe bakal kelakon
  Ing ngisor langit iki biru sumringah!
  
  Elfrog bakal teka lan nangekake wong mati,
  Nanging kita kudu urip maneh kanggo urip sing keren ...
  Kita bakal nelukake jembare jagad,
  Kristus iku langgeng, lan Yudas ana ing neraka!
  
  Ngladèni Oenomai kanthi setya,
  Lan mangga aja mbalela marang raja ...
  Muga-muga para putra elf ing kamulyan,
  Elfia, iki dudu papan ing peta!
  
  Kita bakal enggal nelukake jagad raya,
  Muga-muga ana kekuwatan kanggo urip lan pati ...
  Sapa wae sing urip bakal dadi kerub,
  Wong kuwi kaya Gusti Allah, percaya!
  . BAB 10.
  Dominika bali menyang kelas akademi dheweke, mungkasi sesi ing posisi lotus. Saiki dheweke maneh wiwit sinau macem-macem mantra, macem-macem wujud lan jinis. Lan dheweke nindakake iki kanthi kekarepan gedhe.
  Sawise iku, aku lunga nedha bengi. Ing jejere dheweke ana bocah wadon Fiesta. Dheweke mangan cumi-cumi ing saus bebarengan lan dikumbah nganggo campuran susu lan jus tomat. Sawise iku, kabeh dadi utama.
  Sawise nedha bengi, Dominika pager Fiesta nggunakake tongkat sihir. Lan dheweke mbuwang jajan gedhe karo krim ing dheweke , smearing dheweke saka sirah kanggo jempol.
  Dheweke ngakoni kekalahan lan menehi dheweke dering saka saben sikile. Lan saiki Dominika wis bersenjata malah luwih kuwat lan mati .
  Sakwise kuwi, cah loro kuwi adus terus menyang kamar.
  Ing kamar, Dominika lungguh ing amben, lempitan sikil ing wangun lotus, lan maneh dipindhah esensi fisik lan spiritual kanggo tingkat liyane saka donya mental.
  Saiki padha soaring ing naga, lan regu bocah-bocah mlaku ing ngisor.
  Dipimpin dening bocah lanang loro: Viscount lan pahlawan Phoenix Falcon. Loro-lorone lanang iku lanang nggantheng karo otot banget penting, lan mung kathok cendhak. Sing kuwat, ayo ngomong, wong lanang. Lan padha mlaku, nyusul kolom kasebut.
  Anak-anak nyoba mindhah kanthi cepet, lan saben-saben wiwit mlaku. Lan katon kaya tentara malaekat kanthi sirah sing cerah lan lucu. Lan dheweke isih ora bersenjata, kajaba baton krasan.
  Nanging banjur padha mlebu ing alas pinus. Saperangan asu ajag nggereng, nanging Phoenix mbuwang conthong abot ing wong-wong mau kanthi sikil gundhul, lan iku bener nyuwil tengkorak predator.
  Dheweke tiba, lan serigala liyane wiwit mlayu. Lan bocah-bocah wiwit ngurutake cones lan twigs.
  Margarita nyathet:
  "Aku kelingan yen kabeh detasemen bocah-bocah partisan nindakake perang serius. Lan batalion Jerman mlayu. Banjur bocah-bocah padha mlayu nututi lan nggebug nganggo sling .
  Dominika sarujuk:
  - Slingshot, iki pasukan mateni!
  Bocah-bocah prajurit, nyatane, wiwit nggawe slingshots. Lan nggawe kaya busur.
  Margarita njupuk lan nyathet karo eseman:
  - Senjata kita bakal paling sampurna yen diusir nganggo sihir.
  Dominika cekikikan, ndudohake untune:
  - Utamané yen aku nambah!
  Sawise bocah-bocah padha bersenjata, loro tukang sihir sing kuwat ngangkat tongkate.
  Margarita ngucap:
  - Kita conjure bebarengan!
  Dominika dikonfirmasi:
  - Persis!
  Bocah-bocah wadon loro kasebut nglumpukake energi tongkat sihir lan diluncurake kanthi kekuwatan kolosal. Banjur para ayu njupuk lan ngluncurake aliran energi saka driji sikil sing kosong liwat klompok bocah-bocah. Banjur ana keajaiban, lan ewonan photoblitzes , utawa, kaya miniatur supernova, bledosan ing geni.
  Margarita lan Dominika wiwit maca mantra lan ngucap:
  Kita cah wadon, mlebu pantheon,
  Dheweke sumpah sumpah bakal setya marang Tanah Air...
  Supaya kekalahan murka nunggu para Orkis,
  Inggih, kepiye para Elf urip ing srengenge !
  
  Nymphin karo kita , kaya logam,
  Digawe saka tembaga, sing luwih kuwat tinimbang baja ...
  Aku ngimpi ngowahi jagad,
  Minangka genius gedhe Gralin diwarisake!
  
  Kita bakal nggawe Fatherland luwih adhem,
  Lan kita bakal ngunggahake Tanah Air ing ndhuwur lintang ...
  Muga-muga sukses karo elf-girls ,
  Sanadyan sikil cilik kita padha gundhul !
  
  Orkshist nyerang tanah airku,
  Troll samurai teka saka wétan ...
  Aku tresna marang Solcesus lan Gralin ,
  Lan , aku percaya, kita bakal nyuwek mungsuh !
  
  Elfrog sing misuwur ana karo kita ,
  Sing Solcenism , kanthi guyon, bakal mbangun ...
  Sing paling kuat ing jagad iki yaiku Keluarga sing mulya,
  Iku bakal nambah eling lan bakal kanggo kita!
  
  Aku percaya kita ora bakal nyerah,
  Tanah Air ora bisa dipungkiri...
  Comrade Gralin minangka lintang sing padhang,
  Drenin sing jenius !
  
  Kita bakal nggawe Fatherland kita,
  Luwih ayu lan sumringah ing planet iki ...
  Lan sampeyan ngerti, bakal ana bedhil pembunuh,
  Ayo wong diwasa lan bocah-bocah seneng-seneng!
  
  Burn Elfrog , aja kobong ing atimu,
  Sampeyan pelindung kabeh pedhang Elf ...
  Kita bakal mbangun rauh, aku pracaya, swarga kuwat,
  Solcesus bakal teka, misi suci!
  
  Aja percaya karo geng Orkler , kanca,
  Dheweke bakal menang kanthi gampang lan menacingly ...
  Kita kabeh siji kulawarga -
  Lan pracaya kula, durung kasep kanggo tresna Motherland!
  
  Gusti Kang Maha Kuwasa njagi kita sedaya,
  Bakal ngibarake gendera pitung werna ing lemah ...
  Lan predator ala bakal dadi game,
  Kita uga isa ngadhepi Sétan!
  
  Aku tresna marang Tanah Air Agung,
  Ing jagad iki ora ana sing luwih ayu,
  Kita ora bakal ngedol Elfia kanggo ruble,
  Ayo mbangun katentreman lan rasa seneng ing jagad raya!
  
  Ing jeneng Motherland kita, ngimpi,
  Elf gedhe bakal munggah ...
  Kabeh liyane mung Vanity
  Lan mesias anyar bakal nunggil karo kita!
  
  Dhuh Lada, ingkang mahakuwasa,
  Sampeyan bakal menehi katresnan lan tentrem kanggo elf cahya ...
  Kawula nyuwun dhumateng panjenengan,
  Lan yen perlu, serangan karo kilat!
  
  Ælfria , Lady of Heaven,
  Menehi Solcesus kanggo Universe ...
  Kanggo marga saka kowe, Gusti Allah kang agung wus wungu,
  Wong pancene ora ilang rasa!
  
  Elinga, elf kaya iki,
  Dewa Elven sing dihormati banget ...
  Kita putra-putra pertiwi ingkang agung,
  Lan putri tansah menang donya!
  
  Kanca-kanca, kita kudu ndedonga marang Tanah Air,
  Perun, Yarilo lan Elfrog gagah perkasa ...
  Kita bakal dadi bojo sing kuwat,
  Lan kita bakal nyebul malah mega ing langit!
  
  Saiki mungsuh wis diusir saka Elfskva ,
  Sampeyan ngrusak lingkungan banget ...
  Kita setya marang Solcesus lan Gralin ,
  Lan bakal ana akeh tank karo bedhil!
  
  Ora, mungsuh ora bakal bisa mbendung elf,
  Awit prajurit kita iku maha kuasa...
  Lulus ujian, mung lima,
  Supaya saben bocah lanang bakal kuwat banget!
  
  Soltsegrad bakal mulya ,
  Lan kita bakal njaga dheweke saka serangan ...
  Kamenangan para ksatria bakal teka,
  Sanajan getih mili ing aliran sing ora bisa dikendhaleni!
  
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki ing kadhemen,
  Padha mlayu, tumit padha sumunar ...
  Lan bakal nggebug Orks nganggo ajiné,
  Kain sing ora bisa srawung bakal diratakake!
  
  Kabeh bakal apik, wong ngerti,
  Kita bakal nemokake rasi lintang ing antariksa ...
  Sawise kabeh, iku dosa kanggo mangu-mangu wani,
  Lan bakal ana wong ing dhampar Allah!
  
  Kita bakal nguripaké wong mati kanthi ilmu,
  Kita bisa dadi luwih enom lan luwih ayu ...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Kanggo ibu Elf sing ayu!
  Dadi bocah-bocah wadon padha nyanyi, lan kabeh tentara bocah-bocah padha ketemu ing waja sing mencorong lan kanthi senjata sing kuwat, malah kadhemen.
  Sawisé iku, rearmament saka lanang lan wadon rampung. Lan padha siap kanggo perang serius.
  Dominika lan Margarita ngetokake sinar kekuwatan sing nyebabake transformasi skala gedhe. Lan saiki tentara anak wis siyap.
  Lan banjur dheweke miwiti perang.
  Dobrynya nyathet kanthi katon seneng banget:
  - Kita bakal menang maneh! Lan iki inti kita.
  Kura-kura ukuran tank Tiger Jerman sing apik nyusup ing ngarep. Dheweke duwe cangkang berlian, utawa luwih cerah, kaya ditutupi watu larang regane. Kewan sing lucu banget.
  Margarita kanthi wicaksana nyathet:
  - Kanthi cangkang kaya ngono, penyu dhewe duwe risiko dadi korban pemburu sing ambisius!
  Dominica manthuk lan nyanyi:
  Shards apik
  Nglawan senapan mesin, sayangé , ora ana apa-apa!
  Nanging lagu dheweke dadi ora cukup, lan ora cocog.
  Bocah-bocah prajurit mlaku ngubengi penyu. Salah sawijining bocah lanang kepengin nembak dheweke, nanging prajurit wadon kasebut nyelehake tangane ing pundhake bocah lanang lan ngucap:
  - Ora perlu!
  Bocah wadon liyane ujar:
  - Sing apa tim kanggo!
  Iki pancen bocah-bocah gelut sing sregep perang.
  Dominika nyathet karo ngguyu:
  Lan ing sisih kiwa ana wadyabala kita, lan ing sisih tengen ana wadyabala kita,
  Iku apik kanggo doyo aku ing pasuryan karo kakehan ngombe !
  Para prajurit ing swasana apik banget . Lan katon kaya dheweke wis siyap kanggo miwiti lelungan sing dawa banget. Lan swasana ati pancen ora bakal ilang.
  Margarita kandha karo mesem:
  - Ya, aku kudu ngomong yen kita isih begja.
  Dominica takon karo mesem:
  - Carane begja?
  Bocah wadon partisan kanthi yakin mangsuli:
  - Kasunyatan bilih Perang Patriotik Agung langgeng kurang saka patang taun. Ing kasunyatan, Jerman bisa nolak luwih suwe ing garis pertahanan sing kuat!
  Aktris cah wadon manthuk:
  - Aku setuju karo iki. Malah ana sawetara crita alternatif babagan topik iki. Nanging ing kasus apa wae, kita bisa nggawe mukjijat. Dene Jerman, wis ngerti yen perang wis ilang, padha ora pengin nglawan. Lan kanthi mangkono dheweke tumindak kanthi cara pragmatis dhewe!
  Margarita nyathet:
  - Iki minangka salah sawijining kendaraan sing ora sukses - yaiku Tiger, abot banget, lan sambungan sing ora dilindhungi ing antarane menara lan awak. Tank iki, sampeyan kudu ngakoni, ora apik banget. Banget abot lan outdated, malah waja ora dumunung ing lereng nyoto. Lan nyeleh transmisi kapisah saka engine iku kesalahan gedhe.
  Dominika manthuk-manthuk.
  - Sampeyan ora bisa mbantah iki ! Mesthi iku salah! Nanging ing sisih liya, mung wong mati sing ora nggawe kesalahan, lan mung yen wong liya saka urip liyane. Lan aku mikir yen dheweke. Paling ora kanggo sampeyan!
  Margarita manthuk-manthuk:
  - Ya, mesthi ana akhirat! Lan aku pribadi yakin babagan iki. Lan yen ing alam semesta iki aku ditakdirake mati, banjur ing liyane, ana sing bakal terus!
  Aktris cah wadon manthuk:
  - Kaya game komputer telas karo nomer ora kaetung tingkat beda!
  Prawan partisan dikonfirmasi:
  - Inggih, inggih! Sing kaya ngono, lan iki, kudu dakkandhakake, pancen keren banget ! Lan ing kene sampeyan bisa bungah luwih saka sepisan utawa kaping pindho.
  Bocah pahlawan Dobrynya nyanyi:
  - Wis wayahe, wis wayahe, ayo padha bungah-bungah,
  Ing uripku...
  Kanggo kaendahan lan tuwung, lading begja.
  Bye, bye, swaying, wulu ing helm,
  Kita bakal bisik nasib luwih saka sepisan!
  Kita bakal bisik nasib luwih saka sepisan!
  Aku bakal nyuwek mungsuh! Aku bakal nyuwek mungsuh! Aku bakal nyuwek mungsuh!
  Lan keprungu guyu bocah-bocah. Dinosaurus gedhe katon ing ngarepe tentara cilik . Bener, dheweke ora katon banget mengancam, nanging dheweke gedhe. Lan awak gedhe, nanging sirahe, ing nalisir, cilik, plus buntut dawa. Lan ing ndhuwur uga ana sirip ros-rosan.
  Dominika ngucap:
  - Iki kewan - gedhe !
  Margarita manthuk-manthuk:
  - Kewan sing gedhe banget ! Nanging aja kuwatir. Yen kita ora ndemek, iku ora bakal ndemek kita!
  Lan prawan partisan dhawuh:
  - Prajurit enom - aja nembak lan aja rame!
  Bocah-bocah dadi meneng. Lan padha nyoba mlaku nganggo sikil tanpa gawe rame.
  Dominika nyathet:
  - Apa yen dinosaurus budheg?
  Margarita mesem lan arep ngomong apa-apa. Dumadakan ana gegeran lan remuk-remuk pang-pang. Kewan sing ukurane bangunan pitung lantai katon, kanthi cangkeme gedhe, kaya paus sperma sing elongated. Iki pancen brute gedhe . Lan taring dawane kira-kira limang meter.
  Dinosaurus, sing ngadeg lan katon penasaran ing klompok bocah-bocah, weruh monster elek lan kesusu mlayu. Lan kaya-kaya, nyatane, dheweke didorong. Luwih larang kanggo nglawan raksasa kaya tyrannosaurus sing duwe untu saber iki.
  Dominika lan Margarita ngangkat tongkat sihir. Cah wadon partisan dipecat dhisik. Lan saka pucuk teken dheweke, pulsar sing mateni bakal mabur. Lan dheweke bakal nabrak cangkeme monster. Lan dheweke bakal banget gosong. Nanging kanggo nanggepi ana nggero luwih elek lan deafening.
  Dominika njupuk lan nanggepi , dheweke nggebug karo kabeh kuwasane, tumindak kanthi daya, kaya ketukan tumpukan matèni lan, chirping:
  Dinosaurus, mbok menawa sampeyan ana ing kene, lan ora ing Afrika,
  Mungkin sampeyan nyiyapake suket kanggo sarapan,
  Dinosaurus, ...
  Lan cah wadon ngirim bagean sihir kanggo raksasa. Lan padha njupuk untune taring, lan nalika padha kenek, padha dadi ayu, tunas Jambon.
  Dominica nyanyi:
  Aku pengin nggawe wesi
  Gajah tiba-tiba muncul...
  Swiwi kaya tawon -
  Kembang tinimbang kuping!
  Margarita ngguyu lan, maneh, dheweke bakal nabrak dheweke kanthi pulsar sing ngrusak lan ngrusak. Nanging tentara anak wiwit siram monster karo panah. Lan waja skala wiwit gelembung .
  Dominika njupuk lan ngeculake sihir saka sikil telanjang lan tongkate. Lan kerjane apik ing kene.
  Kaya-kaya ana barang gaib sing njupuk lan ngisi daya sing ngrusak kolosal.
  Margarita njupuk lan ngucap, nglirik karo mripat safir:
  - Wah!
  Tyrannosaurus ambruk, lan ing panggonane katon meja gedhe lan amba, kandel karo panganan. Lan kene wis dadi mewah lan unprecedented, unik. Lan delicacies sing nggumunake.
  Dominica nyanyi:
  Iki ternyata enak
  Lan ambune luwih manis tinimbang madu ...
  Kita ora bakal menang saka nol,
  Lan alam kita bakal berkembang!
  Margarita ngonfirmasi karo mesem, nuduhake untune:
  - Ya, bakal mekar! Lan sing apik!
  Sawise iku, prawan partisan nambahake:
  - Lan sampeyan ngerti carane matak Piandel. Iki , aku kudu ngomong, apik tenan! Nguripake ukuran gedhe iki dadi panganan sing enak . Iki dudu orc utawa goblin - luwih gampang karo dheweke!
  Dominica manthuk lan nyanyi:
  - Kabeh mokal iku bisa, aku ngerti manawa,
  Lan sinau kanggo matak sihir, cukup ing absentia!
  Lan nyepak sikilmu ing baja sing kuwat banget,
  Lan motong monster kasebut kanthi rautan!
  Margarita cekikikan lan nyathet kanthi eseman yen dheweke cemlorot karo mutiara:
  - Ya, sampeyan nyanyi kanthi nyenengake supaya sampeyan ora nemokake kesalahan! Super!
  Dominika sarujuk:
  - Aku super gedhe - fighter adhem saka donya!
  Lan carane dheweke bakal njupuk lan muter karo mripate sing padha dadi safir lan kaya lintang.
  Meja karo panganan beckoned prajurit bocah, lan sawetara wong wiwit nyedhaki lan njupuk donat lan jajan, dicelupake ing coklat lan macem-macem krim. Luwih apik, njupuk sawetara es krim. Iki pancen apik tenan.
  Margarita ngunekake klakson lan nggero:
  - Sampeyan ora perlu mangan akeh ,
  Ora perlu sampeyan kabeh cepet-cepet menyang borjuis ...
  Lan nulis dhewe notebook,
  Mobilitas isih bakal migunani!
  Dominica nyathet kanthi eseman manis:
  - Ya, iku pancene ternyata apik!
  Lan dheweke nglirik karo mripat biru kembang jagung.
  Margarita nyathet:
  - Daging dinosaurus ora enak banget, lan malah kurang kanggo makhluk karnivora. Nanging kanggo mangan jaran ...
  Dobrynya nggero:
  - Aku ora bakal ngidini sampeyan mangan jaran!
  Lan bocah-pahlawan nyanyi:
  Sivka-burka, kaurka profetik,
  Ngadeg ing ngarepku
  Kaya godhong sadurunge suket!
  Sivka-burka, kaurka profetik,
  Banget, perlu banget
  Ketemu sampeyan!
  Oenomaus njupuk lan mlumpat saka naga. Dheweke pancen pengin nyoba apa jenis panganan dinosaurus. Paling kamungkinan, iku soko nengsemake. Lan putra-pangeran njupuk jajan karo coklat lan mbuwang menyang tutuk.
  Lan dheweke wiwit ngunyah kanthi kuat, iku krim lan manis. Enak banget.
  Bocah-bocah padha ngguyu bebarengan:
  - Inggih, mugi kula nyoba! Aja dadi bibi sing jahat!
  Margarita mesem polos:
  - Jenengku Tante? Iku lucu!
  Lan bocah wadon partisan bengok-bengok:
  - Aku bakal menehi sampeyan sepuluh menit kanggo mangan! Sampeyan bisa mangan, nanging kanthi moderat!
  Dominica takon karo mesem:
  - Apa sampeyan kudu luwe nalika perang?
  Margarita manthuk-manthuk sirahe emas, warnane kaya dandelion musim semi:
  - Ya, carane! Lan iku arang banget kesel!
  Bocah wadon kasebut wiwit nyanyi kanthi swara sing jelas kanggo nandheske tragedi kahanan kasebut.
  Nalika nyanyi, bocah wadon kasebut malah mlumpat saka naga. Lan dheweke wiwit nari ing suket oranye kanthi sikil kosong.
  Lan swarane dadi iridescent lan sumringah:
  Kita anggota Komsomol, bocah-bocah wadon impen,
  Babagan masa depane warga negara sing endah iki...
  Nalika kita setya marang Bumi lan planet,
  Lan kita menang perang mbebayani iki!
  
  Bisnis apa wae banjur dibantah,
  Geni murub banget ing ati sing enom ...
  Bocah-bocah wadon, iki mung ayu
  Ayo mbukak lawang kanggo jembaré angkasa!
  
  Sapa wae sing dadi wong raseksa
  Ilmu, aku ngerti, bakal menehi kekuwatan ...
  Pracayaa, telpon kita tansah padha,
  Supaya Habèl mréntah, lan Kain ditawan!
  
  Aku pengin panen sing melimpah,
  Supaya planet iki berkembang ...
  Supaya ana swarga sing apik lan apik banget,
  Lan kekancan luwih kuwat tinimbang logam!
  
  Kita bakal nelukake luar angkasa,
  Bocah-bocah wadon mlaku tanpa alas kaki liwat genangan ...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Badai salju lan kadhemen ora bakal medeni kita!
  
  Pracayaa, mungsuh kita ora bisa ngalahake kita,
  Saraf saka baja lan geni ing jantung ...
  Lan kekuatan roh, kaya sampeyan bruwang,
  Kita bakal ngunggahake spanduk, aku ngerti!
  
  Sapa sing tresna marang bocah-bocah wadon sing paling sumringah ,
  Dheweke ayu ing jiwa lan gambar ...
  Siapke bedhil mesin sing kuwat,
  Senajan mungsuhmu mbebayani!
  
  Aku ngerti kita mesthi bakal menang,
  Kita bakal tansah manunggal karo Tanah Air...
  Sawise kabeh, ana jagad lintang kabeh sadurunge kita,
  Ayo manungsa dadi makhluk sing kuwat!
  
  Cahya Tanah Air tanpa wates sing megah -
  Lintang-lintang Ruby murub ing ndhuwur.
  Rus' nutupi awake dhewe karo kamulyan abadi -
  Pahlawan sing kuwat, juru main drama, ngalahake!
  
  Rowan ruby ing godhong zamrud -
  Safir cemlorot ing sawah , kembang jagung...
  Aku ngirim pikiranku menyang sampeyan, Rusia -
  Elang sing duwe sirah kaping pindho mabur kanthi lagu!
  
  Ing tetes embun mutiara ana inten kepingan salju,
  Kabeh apik ing Motherland gedhe!
  Bumi iku lemu, duwe urat kaya wulu,
  Snowdrifts wis kesapu dening angin seger!
  
  Ing salah sawijining wilayah Rusia ana es, segel,
  ING kanca , unta iku emas ing ara-ara samun.
  Ing kene anget nalika badai salju gumuruh,
  Amarga kita tetep Gusti Allah ing ati kita!
  
  Semangka, melon lan gedhang tuwuh,
  Lan nang endi wae ing mangsa panas sampeyan balapan ing skates ...
  Nah, ing ngendi sampeyan bisa nemokake negara sing kaya ngono ing donya?
  Ing ngendi wong-wong sing kuwat banget ing ajiné!
  
  Ing Rusia, prestasi senjata diluhurake,
  Ing kono, manungsa minangka Pencipta nasibe dhewe!
  Kita bisa berjuang kanthi apik ,
  Supaya banjir masalah ora teka ing Rus'!
  
  Wanita kita ayu, kabeh wong ngerti
  Lan ora ana wong sing luwih kuwat kanthi wani!
  Fatherland, sampeyan minangka perwujudan saka swarga -
  Siji Gusti Allah sing Mahakuwasa yaiku Master of Family!
  
  Ikon Ortodoks bakal disetujoni,
  Kampanye sing ditindakake prajurit ...
  Kita bakal mulih karo rampasan sing akeh,
  Tanpa kalah, para pemanah nyerang mungsuhe!
  
  Sumangga kita paring katentreman saha kabagyan dhumateng jagad raya,
  Lan bebarengan karo Gusti Allah kita bakal nangekake wong mati!
  Kanggo kamulyan Tanah Air kita sing ora bisa rusak -
  Kita mesthi bakal menang, aku ngerti!
  Dominika uga ngangkat lagu-lagune. Lan padha nari kabeh bebarengan, lan sikil wuda, tanned, kuwat ing gerakan lan njoget.
  Margarita banjur ngunekake klakson:
  - Lampu mati! Wis, wayahe mangan wis rampung.
  Bocah-bocah satriya ora gelem ninggalake meja. Nyatane, kepiye sampeyan ora bisa ngobong ? Nalika ana secara harfiah Welasan macem-macem jinis krim. Lan iku arang banget éca. Lan ambune es krim, kue-kue, kue, pretzel, lan barang-barang liyane sing enak lan nyenengake banget lan nyenengake.
  Dominika ngucap :
  - Aja kakehan mangan ! Laku moderat!
  Margarita tweeted:
  - Ngerti kabeh wong sing dudu babi! Lan sampeyan kudu mangan kanthi wicaksana.
  Bocah heroik Dobrynya, sing mung mangan rolas roti lan ngolesi krim warna-warni, ngucap:
  - Iki kabeh apik tenan! Nanging sampeyan kudu ngerti kapan kudu mandheg. Mangan iku apik, nanging overeating iku ala.
  Pangeran Oenomaus sarujuk:
  - Mungsuh utama sampeyan yaiku weteng. Nanging nalika padha ngomong - menehi nedha bengi kanggo mungsuh, iki ora ateges njupuk iku secara harfiah!
  Dobrynya ngandika karo mesem:
  - Nanging sawise dina hard, utawa perang, utawa latihan, sampeyan kudu mangan apik! Yen ora, ora bakal ana kekuwatan.
  Dominica manthuk karo mesem lan ngandika:
  - Aku wong luwih seneng dissolve protein ing susu kanggo nedha bengi lan ngombe. Iku marem, lan ing wayah wengi otot tuwuh lan ora diobong. Inggih, keju cottage karo iwak kanggo nedha bengi iku sehat banget. Awak atlit butuh protein.
  Prajurit bocah dibangun piye wae. Lan maneh wiwit mangkat menyang puri Bastinda dukun ala. Lanskap ing sakubenge tetep subur. Nanging , sing luwih cilik, tentara enom, flaunting sawijining gundhul, bledug tumit, tindak, liyane alam withered tengen sadurunge kita mata.
  Wong-wong mau nyedhaki kerajaan tikus, lan iki minangka pemilik sing rusak banget.
  Kanggo nyenengake awake dhewe, para prajurit bocah-bocah wiwit nyanyi lan wiwit ngidak-idak sikile kanthi luwih semangat:
  Elfia mekar kaya grumbulan ing sangisore raja,
  Iku tanpa wates lan luwih ayu tinimbang alam semesta ...
  Kamenangan mbukak akun tanpa wates,
  Iman kita bakal ditangekake maneh ing Rodnovery !
  
  Keagungan Fatherland, pracaya iku
  Muga-muga atine sing ditresnani mundhak luwih dhuwur ...
  Supados kabegjan alam semesta dumunung ing
  Kanggo duwe Elfia karo gendheng kuwat!
  
  Elinga yen Elf kita mabur maju,
  Lan ngethok ombak nganggo dhadhane...
  Nanging kita kudu, kita bakal teka ing dalan liyane,
  Lan bakal ana liyane, pracaya kula, hakim!
  
  Tanah Air kita bakal duwe jagad gedhe,
  Sing sumunar karo cahya padhang...
  Lan ing ndhuwur kabeh Elfrog minangka brahala jiwa,
  Kang dadi mangsa dadi panas!
  
  Ya, aku ngerti, iku angel kanggo kita,
  Nanging sampeyan ngawula Oenomai kanthi setya ...
  Prau ketabrak, dayung pecah,
  Lan nang endi wae ana asu galak nguwak!
  
  Ora, kita ora bakal menehi Elf marang mungsuh ,
  Pedhang kita agul-agul, percaya, luwih landhep ...
  Kita bakal ngadeg lan menang maneh
  Lan aja ngomong omong kosong, dhemit!
  
  Ing kene kita kumpul kanggo parade,
  Ora ana negara suci sing luwih apik ing jagad iki ...
  Pracayaa, kita bakal ngirim mungsuh kita bebarengan menyang neraka,
  Lan kita bakal mbangun swarga dhewe, sampeyan ngerti, malah!
  
  Ora ana sing bisa nyegah kita
  Kita ksatria agung Elf...
  Kekuwatan kuwi, tentara sing ora bisa dikalahake,
  Lan ayo nggawe kabeh planet luwih seneng!
  
  Ayo nuduhake awake dhewe menyang jagad kanthi kaendahan,
  Ayo ngibarake gendera pitung warna ing planet iki ...
  Lan kita bakal seneng, percaya marang aku, ing endi wae,
  Sawise kabeh, tumindak heroik ditembangake!
  
  Wigati dimangerteni manawa perdamaian elf ana ing premium ing endi wae,
  Lan bakal terus berkembang ...
  Lan wong bakal seneng ing bumi,
  Amarga ora ana isin kanggo Fatherland!
  
  Solcesus gedhe teka ,
  Ora bakal ana pepeteng ing jagad iki ...
  Lan yen manungsa lan elf ora pengecut,
  Nasibe yaiku sunrise lan ciptaan!
  Iki tembang sing nyentuh jiwa! Lagu sing nyenengake lan apik banget.
  Senajan lanskap ing sakubenge wis dadi luwih elek - wit-witan sing rotted , suket sing disigar, kabeh wis remuk lan ditutupi jejak tikus.
  Margarita nyathet:
  - Ya, aja ngarep-arep sing apik saka tikus iki! Lan ing saubengé ana nul.
  Kanthi eseman sing sumringah lan seger, Dominica ngendika, kanthi untune:
  - Iki, mesthi, wis samesthine! Kabeh wis dadi omong kosong . Nanging apa sing bisa dijupuk saka tikus - kajaba pupuk saka feces!
  Lan cah wadon loro padha ngguyu. Sakwise kuwi rombongan bocah-bocah kabeh nambahi langkah tanpa alas. Bocah loro prajurit mlayu maju lan ngayunake pedhang kaya kincir angin.
  Lan tikus pisanan, ukuran bulldog sing apik, dicincang dening bocah-bocah heroik ing loro-lorone. Iki minangka perang sing serius.
  Bocah-bocah mundhak luwih cepet lan kanthi harfiah wiwit mlaku. Banjur ana grombolan tikus gedhe ing ngarep. Sing mbarep padha ukuran bantheng apik. Aktris wadon Dominika nitih perang ing naga. Lan dheweke wis siyap perang, nanging jotosan pisanan saka tongkat sihir kasebut nyerang tikus sing luwih tuwa.
  Lan dadi surem lan dadi bunder gedhe saka keju sing dipilih kanthi bolongan. Lan mambu appetizing kuwi emanated saka wong sing clurut padha ditampani saka serangan ing batalyon anak lan nyerang mantan pimpinan, sing wis dadi appetizing karo ambu saka delicacy paling kepileh kanggo clurut.
  Iki dadi kejutan.
  Margarita nyathet:
  - Kemampuan sampeyan tambah saben jam! Lan iki, kudu dakkandhakake, pancen keren banget !
  Dominica manthuk sirahe emas:
  - Aku bisa nindakake akeh! Lan iki kredo gedheku! Lan yen aku miwiti, mula ora ana sing bakal mandheg.
  Lan cah wadon njupuk lan nabrak regu liyane karo kilat gaib. Lan transformasi tambahan dumadi.
  Welasan tikus dadi gedhe, semangka belang sing katon nyenengake banget.
  Bocah-bocah prajurit padha nyanyi lagu:
  Melon, semangka, roti gandum,
  Tanah sing subur, makmur...
  Lan lenggah ing dhampar ing Elfiburg -
  Rama Prabu Oenomai!
  Banjur bocah-bocah-prajurit pungkasane perang karo tikus, lan ayo dicopot tanpa gangguan. Lan para prajurit ngayunake pedhang kanthi semangat . Lan bocah-bocah wadon wiwit njupuk saka busur. Sawetara wong elf, lan padha banget trampil ing shooting. Iki pancene perang nyata.
  Lan sawetara regu tikus liyane menyang perang. Padha mili kaya kali jero.
  Dominika nyathet:
  - Nalika kita ngomong babagan sing ala lan ala, ana perasaan sing ora ana watesan!
  Margarita nyanyi kanthi eseman, nanging sedhih:
  Prajurit pepeteng pancen kuwat,
  Kejahatan nguwasani jagad tanpa ngerti nomer ...
  Nanging kowe iku para putrane Iblis,
  Aja ngrusak kuwasane Kristus!
  Dobrynya, mlumpat saka naga, wiwit ngethok tikus. Dheweke nindakake iki kanthi pedhang loro bebarengan, lan amarga obahe bocah kasebut kanthi cepet, katon kaya gilingan kopi. Iki ngendi extermination wiwit.
  Oenomaus uga melu perang. Bocah mau nyekel buntut tikus siji nganggo driji sikil lan diuncalake ing sisih liyane, balunge patah. Banjur dheweke nyanyi:
  - Kekuwatanku sing gedhe banget,
  Lan aku ora bakal nyerah marang mungsuhku ...
  Saka pukulan ajiné lanang,
  Tikus ala bakal mabur isin!
  Pancen, pangeran lanang kasebut nuduhake awake dhewe dadi pejuang sing angel banget ing perang.
  Dobrynya uga kuat, otot, sanajan dheweke nggunakake sikil lanang lan, ora lali babagan pedhang . Lan dheweke wiwit nuduhake tingkat penyalahgunaan sing luar biasa. Carane angel lan getih iku kabeh.
  Bocah kasebut dadi agresif lan agresif, kaya para pejuang liyane saka tentara enom.
  Lan tumit telanjang bocah lanang iku nusuk tengkorak tikus.
  Iki pembunuh lan, ing wektu sing padha, ana eseman ing lambe bocah kasebut .
  Dominika nggunakake kekuwatan gaib kanggo transformasi sabanjure. Lan dheweke aktif banget.
  Prajurit mlumpat lan muter-muter. Lan saiki aliran energi mabur saka tongkat sihir dheweke maneh. Lan tekan orc.
  Beruang coklat sing shaggy langsung malih dadi marshmallow coklat. Sepira gedhene iki ?
  Margarita takon karo mesem:
  - Apa sampeyan bisa nggawe halva?
  Dominica manthuk sirahe emas:
  - Mesthi aku bisa! Lan bakal apik banget!
  Lan cah wadon ngeculake biaya gaib saka tangane lan saka driji sikil. Geni nyerang regu orc. Lan mili madu kabeh ... Madu iku kuning oranye lan cipratan kaya ombak.
  Margarita mangsuli karo ngguyu:
  - Sampeyan ngerti, iki ora cukup sing sampeyan butuhake!
  Dominika manthuk-manthuk.
  - Bener, ora cukup halva, nanging uga cukup manis!
  Prawan partisan nyathet:
  - Halva minangka langka sadurunge perang. Nanging padha mangan madu sanajan ing pendhudhukan.
  nendhang maneh , wektu iki ing tikus, lan nyanyi:
  Hadiah sing paling apik, mesthi, yaiku madu,
  Anak lanang, mesthi, bakal ngerti iki ...
  Malah sethithik - sendok teh,
  Iki wis apik, apa maneh pot kabeh!
  Margarita uga nyepak, pisanan nganggo tongkat sihir, banjur nganggo driji sikil, terus:
  Nanging mas, iki aneh banget,
  Kabeh barang ana utawa ora ana ...
  Nanging mas, aku mung ora ngerti rahasiane,
  Yen ana, banjur langsung ilang!
  Nanging yen sampeyan mangan, ora bakal ana alangan maneh!
  Dominika njupuk lan muter ing naga. Esem dheweke dadi serem, lan ing wektu sing padha, bungah. Bocah wadon kasebut ngrasakake kekuwatan gedhe ing awake dhewe. Banjur ombak metu saka tongkat sihir dheweke. Lan bebarengan saperangan ewu clurut dadi chops éca ing sauce. Lan siji gelombang maneh tongkat sihir, lan tikus dadi masakan iwak.
  Menapa malih, lawuhipun mewah, kanthi gedhang, nanas, lan woh-wohan ingkang enak sanget. Lan kabeh iku apik tenan sedhep lan apik banget.
  Dominica nyanyi:
  Lawuh apik banget
  Bocah-bocah wadon iku menawan...
  Lan papat luminary sumunar,
  Punch orc ing moncong!
  Margarita kanthi wicaksana nyathet:
  - A cook apik nggawe chops saka orcs lan clurut, lan apik ditonton ing!
  Bocah Dobrynya njupuk lan mbuwang watu gedhe ing bathuk goblin. Dheweke nusuk tengkorak lan nyanyi:
  - Yen sampeyan pancen aneh ,
  Aku bakal nyepak sampeyan ...
  Nah, yen sampeyan dadi blockhead,
  Banjur rencana aktif siap!
  . BAB 11.
  Sadulure Dominika Dolfinova ngganti jenenge. Lan saiki dheweke disebut piyambak banget kelangan - Caligula. Salah siji kanggo pakurmatan saka kaisar kesuwur, utawa niru jeneng salah siji saka kuldi ing kartun bab Dunno.
  Lan saiki bocah lanang gelut Caligula Dolphins mutusake yen dheweke kudu golek adhine. Nanging ing ngendi goleki wong sing ilang?
  Lan bocah lanang kasebut dadi salah sawijining buku terkenal babagan sihir. Dheweke, mesthi, ora ngandel kabeh jinis psikis lan tukang sihir.
  Nanging kok ora nyoba kanggo pindhah menyang trance dhewe. Menapa malih, rama ora manungsa, lan uga duwe kabisan gaib dhewe, lan tingkat rampung mirunggan.
  Caligula lanang njupuk Dolphins lan lungguh ing sofa ing posisi lotus. Lan nyoba kanggo konsentrasi. Aktor film enom nyabrang sikil lan straightened bali. Dadi bocah kasebut terjun menyang barang sing edan lan warni, nyoba golek Dominika.
  Keagungan pagelaran teater angel digambarake. Nalika, utamane, elf, orc, goblins perang ... A pertunjukan kostum karo akeh bocah-bocah wadon saka kabeh bangsa lan werna-werna derajat mudho. Tontonan kasebut apik banget lan nyengsemake ing orisinalitas, utamane nalika bocah-bocah wadon nyemprotake sikile ing pasir panas utawa ing salju.
  Dheweke nyerang kanthi nyerang nganggo pedhang lan tumbak ing waja saka macem-macem tank. Lan monsters logam nanggapi karo jet saka flamethrowers panas. Temperatur murub iku kurang lan bocah-bocah wadon, njerit-njerit, mung rada kobong, lan njerit-njerit kanthi ati. Lan orc nggero malah luwih banter, lan bathuke bang , bang, bang - confetti multi-warna crumbles saka jotosan.
  Lan biplanes sing dihias mlayu saka ndhuwur, ninggalake garlands saka sepur mewah kanthi macem-macem cascade kaendahan.
  Sing paling edan, lan iki malah bisa nyebul gendheng saka engsele, yaiku jagad fantasi dicampur karo tokoh sejarah sing nyata, sanajan saka jaman kepungkur.
  Stalin, ing kesempatan iki, kanthi ora sengaja, ninggalake rahasia sing ora perlu, ujar:
  - Luftwaffe wis tekan dhuwur paling majeng ing aviation. Malah yen ora
  Yen sampeyan ngetung diskotik , pengebom TA-700, sing bisa nggawa bom nganti sèket ton, nggawe kesan sing serius.
  Hitler ngguyu:
  - Nanging " Super Monster " kanthi bedhil kaliber 3200 mm, rong atus ton muatan roket, isih dadi karya seni militer sing ora bisa ditandingi.
  Stalin banjur ngusulake roti panggang:
  - Dadi ayo ngombe kasunyatan manawa cangkeme mbutuhake seni apa wae kajaba seni militer!
  Pimpinan gedhe ing kabeh wektu lan bangsa ngrasakake anggur sing disegel sadurunge lair saka Yesus Kristus, lan Fuhrer donya ngombe jus saka sangang puluh sepuluh woh-wohan. Loro-lorone diktator kasebut ndeleng carane jejak roket sing mabur munggah kanthi jelas ngethok langit ing monitor. Carane krungu swara ceria saka cah wadon Rusia:
  - Entri menyang orbit sukses.
  Lan keplok gemuruh saka kabeh stand - wis rampung! Manungsa pungkasane ana ing papan, lan iki ditindakake dening wakil saka balapan paling gedhe ing Bumi - Rusia lan Jerman.
  Langit kabeh saka cakrawala nganti cakrawala dicet nganggo ewonan kembang api saka kabeh warna pelangi lan jutaan warna, nalika katon, napalm sing apik banget nyebar ing tinta ruang wengi. Ing wektu sing padha , supernova sing murub dadi prasasti sing cetha - slogan. Kaya: "Motherland and Space", "Maju menyang Lintang", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Iki pancene jenis kegilaan. Kaya-kaya ana kinerja super-kosmik lan fantastis. Sawetara jinis sajarah alternatif, ing ngendi ora ana perang antarane Reich Katelu lan USSR, lan dadi kelangan banget . Nanging saiki iki ora katon apik banget, kanggo sijine iku entheng.
  Dheweke kudu golek adhine. Lan iki minangka tugas utama bocah lanang, sing wis mbintangi seri film, lan apik banget lan otot, kanthi relief otot sing kaya kothak.
  Lan jeneng anyar Caligula mesthine narik kawigaten.
  Bocahe nerusake semedi. Lan dumadakan aku weruh bocah wadon, ayu kaya bidadari, lan rambute kriting warna godhong emas. Dheweke ngulurake tangane marang bocah lanang kasebut lan ujar karo mesem:
  - Kita duwe sawetara misi penting kanggo ngrampungake karo sampeyan!
  Caligula takon karo mesem:
  - Banjur aku bisa nemokake adhine, sing ilang ing endi wae sing ora dingerteni?
  Bocah wadon iku ngelus-elus rambute emas lan mangsuli kanthi yakin:
  - Ya, iku bisa. Nanging adhine saiki ngrampungake mesias sing angel - kanggo nylametake kabeh wakil saka jinis sing luwih kuat, sing ana ancaman karusakan. Lan angel banget.
  Caligula Dolphins takon:
  -Sapa jenengmu, lan sapa sampeyan?
  Wong wedok kuwi mangsuli karo mesem manis:
  - Aku Margarita Korshunova, prawan partisan sing digantung dening Nazi, lan saiki ditangekake ing jagad anyar. Lan iki nasibku, kanggo ngawula kabecikan lan nylametake wong.
  Aktor lanang manthuk:
  - Aku ngerti sampeyan banget. Dadi, apa kita ana ing sawetara misi sing nyenengake? Kaya ing film, nanging nyatane?
  Margarita manthuk:
  - Ya, kaya nyata! Nanging kita duwe kesempatan sing ora kudu wedi.
  Caligula saka Dolphins lan partisan pionir Margarita ora duwe wektu kanggo ngrembug lan nampa tontonan apik, lan tenan mlebu ing donya anyar, lan ing negara perang trance!
  Margarita nyathet:
  - Saiki kita duwe tentara kabeh. Lan sampeyan ngerti apa tanggung jawab sampeyan lan aku!
  Caligula mangsuli kanthi yakin:
  - Mesthi aku ngerti! Lan muga-muga bisa dadi komandan sing pantes.
  Lan bocah iku nggulung pedhang sing landhep.
  Kita cepet-cepet cemilan lan kesusu mbangun pasukan. Padha kudune sanalika bisa menyang Italia lan ngobong wulu kepausan.
  Wadyabala budhal saka Wina tumuju tabuh gendhing lan trompèt gedhé. Prajurit infantri dèrèng wêkdal nyedhak lan wadya jaranan sami lumêbêt. Akeh penunggang kuda saka macem-macem negara sing mlebu ing Kakaisaran Rusia Tsarist. Iki ndadekake bisa ngidak-idak sikil kanthi puluhan ewu kuku. Cossacks sing gagah lan kavaleri Tatar sing entheng maju. Sabanjure, detasemen sing dihias kanthi apik saka priyayi Polandia. Inggih, para priyayi ingkang anggènipun anggènipun sami nglumpuk kangge pawai kraton. Kajaba iku, saben wong kepengin ngalahake wong liya kanthi kemegahan busanane, saka helm nganti sabuk. Ana uga ksatria Teutonik ing armor. Waja kasebut dipoles nganti cemlorot, emas utawa perak. Ana uga Swedia karo seragam khusus, lan Finns. Janissaries lan Spagi dipasang, kavaleri Arab.
  Lan akeh spanduk lan cagak gendera bangsa saka khatulistiwa menyang Samudra Arktik. Lan piala piala ... Iki minangka kekuwatan sing dikalahake.
  Lan kene teka Austria , lan karo wong Jerman. We sukarela kanggo mendaki. Kajaba iku, ide ngrampok Italia minangka godaan sing apik. Alam iku loman lan ana akeh dhuwit! Kaya barang-barang apik liyane sing bisa diklumpukake nganggo sekop.
  Caligula the Tomboy nyanyi:
  Tentara kita kuwat
  Dheweke nglindhungi jagad ...
  Lha yen ana perang,
  Iku ora ing sisih kita!
  Lan bocah lanang kasebut nyepak sikile ing genangan. Mesthine, dheweke mung nganggo kathok cendhak, amarga dheweke cepet-cepet obah ing kondisi kesurupan perang nganti sandhangane mung bisa nyetop lan nyuwek.
  Margarita takon marang kanca lan kancane sing nyirnakake:
  - Utawa mungkin sampeyan bakal nyanyi? Kajaba iku, iku persis sampeyan!
  Aktor lanang manthuk karo eseman sing kaya anak serigala:
  - Apa sampeyan mikir, aku ora bisa?
  Lan Caligula saka Dolphins wiwit sing;
  Duh, jagad iki, sampeyan sedih banget,
  Cukup segara luh - segara ...
  Ing endi dalan astral jiwa,
  Wong mati nguwuh-uwuh ngimpi tekan Eden!
  
  Isine es ati, kerak beku,
  Lan panas kobong saka karep meri.
  Sepira kendel, sing isih enom daginge,
  Nightingale sedih muter ing mourning!
  
  Kaya lendhut saka kutu kayu, semangat rutinitas,
  Lan bosok kuburan saka kuwatir.
  Nanging kita bisa yen kita manunggal
  Njaluk wong metu saka quagmire!
  
  Ngilangi kabecikaning jagad,
  Mbusak kutukan minangka tandha sing nggegirisi .
  Kita ora bisa nandhang sangsara,
  Ayo Sétan dadi bledug!
  
  Planet kasebut bakal cepet mbuwang ranté,
  Nanging, ora bakal ninggalake orbit.
  TO Ayo padha tumindak jujur
  Banjur wong bakal tangi!
  
  Sampeyan bisa munggah tanpa wedi,
  Ojo dorong wong liya...
  Supaya bajingan ora nglangi nganggo lemak,
  Supaya ibu kita ora tuwa!
  
  Kita bakal ngombe sethithik kanggo iki,
  Anggur sing luwih manis tinimbang madu tawon!
  Ayo ana alangan ing kasunyatan ,
  Nanging jam pitungan durung teka!
  
  Banjur kita bakal mbangun swarga swarga,
  Kabeh bocah bakal seneng ing salawas-lawase.
  Kita mabur kaya panah menyang swarga,
  A ngimpi padhang kayektenan!
  Lagu kasebut rampung lan, pasangan sing gelut kasebut pindhah saka lanskap Alpen Italia menyang ...
  Kerang njeblug, lan bedhil sing luwih modern ditembakake. Punika Port Arthur, kutha legendaris. Iku tiba sing nandhani kemunduran Dinasti Romanov lan kabeh Autocracy minangka kabèh. Yen beteng iki wis ngadeg, mesthi ora bakal ana revolusi gedhe. Paling-paling wong-wong mau rada rame lan nyelehake palu lan arit. Nanging kekalahan ing kene sing nyebabake rantai acara sing nyebabake Revolusi Oktober Agung.
  Apa iki apik utawa ala? Acarane larang. Mayuta-yuta korban lan emigrants, nanging mengko, negara Ngartekno nyepetake pembangunan.
  Malah yen ing biaya dhuwur banget, populasi Rusia suda dening satus yuta wong.
  Kaya sing dikandhakake, getihen nambani pasien.
  Nanging saiki ana kasempatan, sawise dijupuk maneh Port Arthur, kanggo nguripake maneh sajarah lan tindakake baris unik. Nalika, contone, Romanovs nahan daya, lan malah ing versi autocratic. Iki, mesthi, fiksi ilmiah, nanging menarik. Dadi, tenan, apa sing nunggu Rusia yen versi tsarisme dilestarekake? Stagnasi, utawa kosok balene, kamenangan ?? Apa sistem monarki absolut bakal luwih efektif tinimbang demokrasi Barat? Pancen, hubungan antarane Rusia abad kaping 21 lan Kulon wis rusak banget. Sawise iku, dadi modis kanggo golek cara alternatif kanggo parlementerisme Kulon. Konsep kasebut muncul: demokrasi sing dikelola. Iki nalika resmi ana pemilu gratis, nanging nyatane asile wis ditemtokake sadurunge. Nanging wujud pamrentahan iki ora stabil, lan partai sing kuwasa, kanggo njaga jabatane, wis nyuda demokrasi liwat undang-undang. Banjur kabeh dadi diktator, oposisi wis ilang perwakilan ing parlemen.
  Lan banjur mekanisme nindhes lan teror dibukak, utawa, ing nalisir, ana revolusi, salah siji saka ndhuwur, minangka ing Gorbachev, utawa saka ngisor, kang uga kedaden luwih saka sapisan.
  Ing Rusia sajrone Autokrasi, kabeh luwih gampang. Raja nduweni kuwasa mutlak: nglakokake, ngapura, mrentah. Dheweke nduweni kakuwasan yudisial, eksekutif lan legislatif sing paling dhuwur. Ana Dewan Negara wong sing ditunjuk dening ratu, mung menehi saran, lan ana pejabat sing nindakake karsane ratu.
  Duma Negara mbatesi monarki absolutisme, nyingkirake kaisar saka hak nggawe undang-undang, lan, sebagian, ngontrol anggaran. Nanging sing paling penting, iku Duma sing dadi papan breeding lan viper kanggo macem-macem konspirasi. Iki negatif!
  Ing kasus apa wae, malah bocah wadon partisan ora nglawan ngewangi raja. Margarita takon marang Caligula sing preman:
  - Dadi pilihan wis jelas, ayo nyerang!
  Bocah Terminator mangsuli:
  - Ora ana pilihan liyane! Mesthi wae kita nyerang!
  Lan kekacauan pemotongan diwiwiti. Nyepetake kanthi bantuan kabisan magis ing enem atus kilometer saben jam, bocah-bocah kerub, meh ora nggatekake bledosan cangkang lan tembakan senapan mesin, bledosan ing rangking mungsuh. Begjanipun, cuaca uga apes, udan lan peteng. Kuropatkin durung ngirim wong ing serangan. Lan dheweke nindakake persiapan artileri. Beda karo kapercayan umum , jenderal lan mantan menteri pertahanan ora bodho. Kuropatkin nyoba ngurus para prajurit lan perang kanthi ilmiah. Iki sing nggawe dheweke mudhun. Indecision, slowness, kepinginan kanggo serangan kanggo manawa, tumindak miturut cithakan - sangsoro sukses perang karo Japanese wani. Mulane, ora perlu nyana serangan wani Suvorov kanggo nyekel Port Arthur ing pamindhahan. Sayange, Kuropatkin menang mung amarga sawise mati korps Nogi, Jepang, uga tanpa ngganti tatanan , munggah ing ngarep, nyerang langsung. Lan minangka asil, padha ngalahake metu rangking lan muter maneh.
  Nanging saiki Kuropatkin wis nyekel cangkang lan duweke dhewe.
  Iki tegese sampeyan bisa nindakake tembakan artileri sanajan sawetara dina, ngetung apa yen Jepang rusak. Lan iki senadyan kasunyatan sing Kaisar Nicholas menehi pesenan categorical kanggo langsung badai beteng lan mungkasi perang, kang ruinous kanggo treasury.
  Ing kene, mesthi, Kuropatkin ana ing antarane watu lan papan sing angel. Nanging Port Arthur minangka bèntèng sing kuat, lan saiki Jepang wis mapan ing kono - coba, njupuk!
  Nanging Margarita lan Caligula saka Dolphins, chopping karo pedhang lan uncalan driji sikil gundhul karo sikil anak-anake, nanging minangka lincah minangka baling-baling glathi, dipindhah bebarengan bastions, ngresiki wong saka prajurit. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti dhuwur sing dominan lan banjur bisa mbukak dalan kanggo pasukan sing nyerang.
  Nalika ngethok samurai, Margarita kanthi wicaksana kandha:
  - Biasane padha gelut kanggo kemajuan, nanging kita, ternyata, kaya perang kanggo mundur!
  Caligula lanang nyengir:
  - Apa tegese menawa benteng iki direbut maneh bakal nguatake posisi Autokrasi?
  Lan dheweke nindakake kabeh teknik kanthi pedhang. Mangkene pedhange digawa.
  Lan sikile lanang sing gundhul kasebut nyebabake pukulan sing nyebabake sirah, gulu, lan balung.
  Margarita, ndilat getih saka lambene sing akeh banget saka pukulan cepet karo tangan lan sikile, dikonfirmasi:
  - Paling ora kaya ngono! Sawise kabeh, jelas yen raja sing menang perang dadi populer. Paling ora kanggo sawetara wektu. Banjur kamenangan dilalekake, lan wong rata-rata, utawa wong umum, ditarik menyang rutinitas kerja banal. - Prawan partisan kanthi tendhangan siji , sawise ngalahake enem Jepang bebarengan, lan loro ditusuk dening bayonet dhewe saka push kuwat, dheweke nambah. - Mungkin iki mung reprieve sak wentoro!
  Lan maneh dheweke ngobahake tumit sing gundhul, ngalahake limang prajurit ing tanah srengenge munggah, kalebu telung perwira.
  Bocah lanang tanpa alas nganggo kathok cendhak, ngethok wong Jepang kaya kubis, Caligula kanthi logis ujar:
  - Sawise kamenangan, wutah ekonomi kanthi cepet bakal diwiwiti ing Rusia. Iki tegese wong bakal urip luwih apik, lan sentimen revolusioner bakal mudhun.
  Prajurit enom kasebut nendhang meriam kanthi cara nganti puluhan prajurit samurai mabur kuwalik . Terminator boy ditambahake. - Wong biasane ribut amarga keluwen!
  Margarita, nyuntak balung saka tengkorak sing dipenggal saka cangkeme, idu ngenani prajurit Jepang telu, mung sarujuk:
  - Bener iki ora bener! Ya, revolusi lan kerusuhan biasane didorong dening kahanan ekonomi sing saya tambah parah, nanging ... Sawise kabeh, Decembrist ora tumindak amarga mlarat dhewe.
  Prajurit Caligula, sawise nindakake gerakan kupu-kupu lan ngethok rolas kepala Jepang, banjur sarujuk:
  - Bener, ora amarga mlarat! - Prajurit enom ngethok sawetara gunner lan ditambahake. - Iku ora tansah migunani kanggo mikir karo weteng!
  Margarita mbenerake, terus ngethok kanthi brutal, supaya awak Jepang buyar:
  - Luwih tepate, mikir nganggo weteng ora ana gunane!
  Caligula tomboy ing kene sarujuk, chop samurai lan mbuwang sirahe helmeted ing arah beda, lan kanthi semangat banget:
  - Sampeyan satus persen bener! Ora ana sing mbantah!
  Prajurit lan partisan perintis nyata, lan uga, putri sing paling tenang, sawise nampa gelar iki kanggo layanan ing salah sawijining jagad gaib, ngucap:
  - Lan kita bakal mbusak lemak saka awake dhewe! Dadi - banzai !
  Tanpa rasa welas asih utawa mandheg, Caligula, nyuwil pedhang lan ngrusak Jepang nganggo sikile , malah nyanyi:
  Ora muspra aku dikirim menyang Rus',
  Nggawa sampeyan sih-rahmat!
  Ing cendhak! Ing cendhak!
  Ing cendhak - meneng!
  Lan sawise tembung kuwi getih mili luwih ganas. Mesthine, mesakake wong Jepang. Bangsa iki sregep nyambut gawe lan nggumunake, nanging wis tiba ing ngisor watu panggilingan lan saiki mandheg. Mung apa sing bakal kelakon - glepung utawa glepung, pitakonan pitakonan!
  Prawan partisan tanpa alas Margarita, ngirimake puluhan pukulan kanthi cepet lan cepet, nyebar mayit sing remuk, menyang benteng sabanjure, nyatakake, ngobahake sikile menyang samurai sabanjure ing rahang, lan kanthi aphorism sing nggumunake:
  -Perang minangka dhasar, setya kanthi pikiran sing luhur!
  Caligula, aktor lanang sing pindhah luwih cepet tinimbang pacare lan saka awak wuda kanthi otot otot, udan nyusup getih lan pecahan balung, terus:
  - Perang exhausts awak, nanging nyengkuyung roh!
  Margarita nggawe cascade saka somersaults, nglereni liwat Jepang, lan nyanyi frasa saka lagu hit saka seventies abad rong puloh:
  - Cheerfulness, sih lan plasticity! Umum , nguatake, nyengkuyung kanthi kuat, metu saka amben lan nindakake senam!
  Caligula Dolphins, kanthi jotosan saka sikil otot menyang groin, meksa kolonel Jepang mabur liwat udhara lan langsung ngalahake rong bedhil mesin sing ngadeg ing menara. Monsters mekanik ngidoni timbal, kanthi inersia, tiba, ngalahake dhewe , nyuda rangking. Bocah Terminator sujud:
  - Nuwun sewu, sipit , nanging aku pengin dadi sing pertama! Lan ora mung aku pengin, nanging aku bakal!
  Margarita, nuthuk menara liyane nganggo bedhil mesin digawe ing Amerika Serikat kanthi sikil kosong nalika mlumpat, kanthi logis ujar:
  - Ora ala dadi pisanan, mesthine, nanging ora kudu masak bal saka mburi!
  lanang-aktor , mbuwang projectile karo driji gundhul, shimosa dhuwur-mbledhos njeblug, nyebar samurai, ngandika:
  - Wong sing nggodhog bal wengi lan awan ora bakal dipangan urip!
  Margarita cekikikan lan mlumpat lan mbanting sikil telanjang menyang logam menara senapan mesin. Baja tahan karat kasebut bali maneh, lan para perwira Jepang mabur kuwalik, sikile sing booted. Pancen, padha katon kaya serangga.
  Margarita uga ngandika ing kene:
  - A tramp malah bisa sijine ing "boot" karo hak!
  Caligula hooligan, uga nuthuk bedhil nalika mlumpat lan nyebabake kabeh wong mabur, ujar:
  - "Boots" ora sijine sepatu ing wong sing ora duwe otak kanggo polishing shoes!
  Margarita nanggapi kanthi mbalik maneh lan ngethok kabeh pleton Jepang. Bocah wadon Terminator uga sumunar ing kene:
  - Anehe, ana akeh wong jujur ing ndhuwur, nanging ana sawetara sing bisa nindakake tanpa licik ing wutah karir!
  Caligula muter kaya tatu ing ndhuwur, nuthuk lan ngethok Jepang, lan cukup yakin:
  - A politikus muter adil minangka asring miner mudhun menyang tambang ing jas putih, lan motif padha: kanggo extract subsidi kanggo wisuh reputasi tarnished!
  Margarita mangsuli iki, goyang getih saka rambute:
  -A politisi, iku goroh ing urip lan lamis ing tumindak, nanging pati adil malah karo nakal iki!
  Bocah Terminator mecah bedhil Jepang, mecah balunge rong rolas prajurit Kekaisaran Matahari Terbit, lan mangsuli:
  - Pati iku jujur ing sing tansah teka, nanging sawenang-wenang ing milih wektu riko!
  Port Arthur minangka kutha gedhe, lan akeh garis pertahanan. Dadi, sayangé lan untung, para pejuang wis cukup wektu kanggo perang.
  Caligula, pejuang bocah lanang, nyuwek pejuang kanthi pedhang, malah mbuwang kacang pemusnahan kanthi sikil telanjang, nyuwek samurai, nyanyi:
  - Carane aku ora nyoba, carane aku ora usaha! Ora Matter yen ana wong kanggo perang!
  Margarita, nyingkirake prajurit liyane sing tiwas amarga diunekake bocah wadon partisan sing sumunar kaya kilat, ujar:
  - Lan kanggo sawetara ombone, kita dhewe njaluk perang. Sawise kabeh, ngakoni, Caligula, apa sampeyan pengin menyang Port Arthur?
  Terminator enom ngandika jujur:
  - Alamiah! Iki minangka kepinginan sing paling disenengi.
  Margarita, bocah wadon partisan, maneh ngethok wong Jepang kaya silet, cekikikan:
  - Inggih, inggih! Simpen Rusia saka kekalahan paling nyerang ing kabeh sejarah ewu taun perang negara kita!
  Boy Caligula ngethok rong lusin Jepang kanthi sawetara ayunan, mbenerake pasangane:
  - Asor paling nyerang, mbok menawa, nalika perang pisanan karo Chechnya.
  Margarita manthuk-manthuk sarujuk karo iki, malah nyepetake proses chopping:
  - Mesthi! Lawan sing kalah banget! Ana akeh banget Chechnya, lan malah setengah saka wong-wong mau perang kanggo kita.
  Caligula tomboy chuckled, nyoba kanggo njaluk ahead saka partner ing proses extermination:
  - Kepriye Moska barks ing gajah!
  Margarita kanthi wicaksana ngendika babagan iki, maneh ngetokake balung lan remukan getih saka rambute warna salju kanthi emas sing nyebar, terus nyirnakake wong Jepang sing wani sing ora gelem nyerah, kanthi intensitas sing tambah, kanthi tangan lan sikil:
  - Nalika tentara lan rakyat ora pengin perang, banjur keajaiban kasebut kedadeyan. Lan ing perang Chechen pisanan, lan ing perang Rusia-Jepang.
  Caligula saka Dolphins dipeksa, nalika mbasmi samurai, setuju:
  - Bener kowé! Wong Rusia, sayangé, ora gelem nglawan Jepang. - Lan pejuang enom, ninggalake kabeh perusahaan samurai kanthi kepala dipotong, nambah:
  - Nanging ing wong kita ana faktor ajaib, sing bakal ngidini kita menang perang sing ora populer. Malah simbolis yen ing perang tanpa raja ing sirah, bantuan kerub!
  Margarita, ngidoni getih saka lambene lan mbuwang jarum beracun nganggo tlapakane, nusuk wong Jepang nganti mati, ujar:
  - Nanging intervensi katelu saka pihak kita perlu!
  Caligula, bocah lanang, ninggalake layon liyane sing dipotong dadi pecahan, tanpa mangu-mangu, nanging takon:
  - Apa sampeyan yakin babagan iki?
  Prajurit enom, ngrampungake pemusnahan Jepang ing Port Arthur, dikonfirmasi kanthi desahan:
  - Ing segara, Togo kuwat banget. Lan apa jenis komandan, utawa luwih tepat komandan angkatan laut Rozhdestvensky, sayangé kabeh kondhang. Anak-anak bisa uga luwih apik babagan strategi nautical!
  Caligula, sing ngethok samurai tanpa welas asih, kepeksa setuju karo sing jelas :
  - Mesthi, karo wong kaya Rozhdestvensky, malah wis nampa pitung cruisers perang tambahan dibangun ing Argentina, lan ndandani kapal saka skuadron Pasifik pisanan wungu saka ngisor, ora bisa Count ing kamenangan. Utamane yen sampeyan ngelingi yen sèket siji kapal Rusia perang ing Tsushima, lan mung siji kapal perusak Jepang sing dicemplungake!
  Margarita, ing kasenengan, nyuwil laras bedhil, lan karo ayunan liyane saka pedhang papat Jepang, lan karo jarum landhep telung liyane, nambah:
  - Lan uga penting yen skuadron laksamana sing wani bisa dicegat sadurunge tekan ing pangkalan dening Togo sing angel dipahami lan karnivora . Ing babagan iki, posisi armada Rozhdestvensky banget angel.
  Caligula tomboy, ngluncurake sikile kaya kethek, cangkang liyane sing mateni Jepang kaya ranjau darat, nyenyuwun:
  Kaya wong Swedia cedhak Poltava,
  Rozhdestvensky ngalami masalah ...
  Dheweke katon gagah
  Ing kasunyatan, iku ngelawan!
  Prawan partisan, terus ngrusak mungsuh kanthi kekuwatan sing dilipat, lan ninggalake massa mayit, kanthi logis lan kanthi pitungan, nyathet:
  - Yen sampeyan ora ngalahake Jepang ing segara, banjur samurai wangkal bakal perang kanggo dangu, lan bandha makutha Rusia wis kosong, lan wong-wong ing pinggir. Kita kudu cepet mungkasi perang kanthi kamenangan sing nggumunake. Yen ora, bakal ana revolusi lan munculé parlemen sing bisa uga ora perlu lan malah mbebayani kanggo Rusia!
  Caligula, aktor-boy, elbowed jenderal Jepang lan digawe wong mabur menyang dhuwur, lan ing wektu sing padha ngalahake telung wong masked gagal nyoba kanggo masang peluncur bom primitif. Bocah Terminator ngandika:
  - Yen ana cukup wektu, arep menyang ngendi?
  Margarita, ngethok wong Jepang dadi serpihan lan kekacoan getih, nyathet kanthi weker sing katon:
  - Ana masalah ing kene. Saiki kita obah kaya iki saka benteng menyang benteng. Apa babagan segara?
  Tomboy Caligula ngguyu lan ngetokake cemlorot saka mripate sing kena ing gudang amunisi. Ana bledosan sing mbuwang kabeh batalion prajurit Jepang menyang udara.
  Aktor lanang mbengok liwat rame:
  - Biasa wae! Kanthi data kita, kita nglangi kanthi apik, kita ora bakal tenggelam nganggo pedhang. Dheweke bakal nglangi saka kapal perang menyang kapal perang, ngresiki dek!
  Margarita, pedhang, kaya silet landhep, ngethok akeh prajurit, wani, nanging tanpa akal, mesem nanggapi kanthi untu sing luwih landhep:
  - Sampeyan mesthi buta pikiran!
  Caligula saka Dolphins, ngethok Jepang kaya game komputer, mangsuli kanthi jujur:
  - Yen kita njupuk kacepetan mikir, banjur kita, nyatane, ora padha !
  Bocah wadon Terminator setuju karo iki, lan supaya bisa ngyakinake, dheweke mlaku liwat batalyon samurai kabeh.
  Lan dheweke ninggal jejak getih kanthi jejak sikil bocah wadon sing gundhul.
  Ing wektu sing padha, dheweke ujar:
  - Lan kacepetan awak, sing luwih penting!
  Bebarengan, lan cepet-cepet kanthi cepet, sampeyan kudu bisa njaga keseimbangan lan ora tiba. Caligula hooligan luwih utawa kurang sukses. Umumé, kanthi teoritis, otokrasi tanpa konstitusi mesthine ora ana ing Rusia ing salawas-lawase. Conto negara-negara Kulon karo parlemen kasebut banget nular. Ora ketompo yen oligarki pengin ngleksanani kekuwatane ora mung ing babagan ekonomi, nanging uga ing aspek politik. Saiki, dheweke luwih ramah karo otokrasi, lan kemungkinan kamenangan ing Samudra Pasifik lan ekspansi sabanjure menyang China bakal nguatake persahabatan iki nganti suwe. Miturut cara, perang Rusia-Jepang uga penting banget saka perspektif jangka panjang. Penciptaan Rusia Kuning lan kalebu ora mung Manchuria, nanging uga wilayah Cina liyane, bisa mimpin kanggo divisi final saka Kakaisaran Celestial. Tegese , raksasa Cina sing gagah prakosa ing abad kaping 21, sing ngaku dadi Superpower lan hegemoni global, ora bakal bisa urip minangka negara.
  Lan paling kamungkinan, tanpa Revolusi Oktober, ambruk saka sistem kolonial global ora bakal kelakon. Donya bakal luwih rasional lan luwih aman tinimbang ing abad kaping 21, nalika ana luwih saka rong atus negara ing planet cilik. Nanging, sawetara kekaisaran bakal muncul, bisa uga Rusia bakal dadi sing paling kuat, utawa paling akeh sing paling akeh.
  Ora angel banget kanggo ngramal apa sing bakal kelakon yen ana kamenangan nglawan Jepang. Paling kamungkinan , Jerman, sing tentara Rusia bakal dadi panguwasa gedhe, ora resiko kanggo ngumumake perang ing Rusia. Nanging mbok menawa dheweke pengin perang ing siji ngarep, ngenani Belgia lan Prancis.
  Nanging, Tsar Nicholas kaya sing bisa nyerang , kaya sing kedadeyan ing sejarah nyata, ing mburi. Inggih, paling ora supaya Jerman agresif ora bisa dadi kuwat banget.
  Banjur Perang Donya I maneh. Rusia bisa uga duwe divisi Cina lan Armada Pasifik sing kuat ing ngarep, sing bakal dadi plus, nanging ... Ing sajarah nyata, Jepang perang ing sisih Entente, ing alternatif sing padha, Land of the Rising Sun bisa uga nuduhake. kepinginan kanggo mbales. Banjur kita bakal entuk ngarep kapindho ing sisih wétan. Lan iki ora apik banget .
  Kajaba iku, siji ora bisa nyana penguatan pinunjul saka tentara Rusia, dibandhingake Sajarah Nyata. Sanajan, mesthi, pemulihan ekonomi kanthi cepet bisa diwiwiti luwih awal, ora ing taun 1909, nanging ing taun 1906, lan malah luwih curam. Sawise kabeh, kamenangan Rusia bisa nguatake iman para investor asing lan domestik ing rezim sing ngatur, lan pamrentahan ibukutha bakal luwih gedhe tinimbang ing kasunyatan.
  Iki bakal nambah dana kanggo tentara. Kajaba, mesthi, pamaréntah tsarist dadi banget manteb ing ati. Nalika, utamane, misale jek kita bakal ngalahake kabeh wong lan gulung menyang aspal. Ing asas, asil saka Perang Donya I, ing kasus iki, ora ketok. Lan bisa uga, supaya kabeh bisa dirampungake kanthi becik, kita kudu campur tangan kaping papat.
  Senajan kamungkinan sing ora bakal ana Perang Donya pisanan ing kabeh ora tilar ing asas. Ing kasus iki ... Wis angel ngomong carane acara luwih bakal berkembang. Pira suwene Tsar Nicholas II mrentah, lan sapa sing bakal ngganteni dheweke? Tsarevich Alexei mangu-mangu; dheweke ora bisa urip nganti diwasa. Sedulur Mikhail lan anak-anake? Iki lan opsi liyane bisa uga.
  Suwene bisa urip Nicholas II? Ora ana wong sing urip dawa ing antarane Romanov, nanging, umume, tsar sing ngombe sethithik lan ora ngrokok bisa urip suwe. Lan sanajan dheweke dikreditake kanthi lembut lan apikan, dheweke ora liberal. Dadi ora mungkin Kaisar menehi konstitusi tanpa tekanan sing ekstrim. Nanging, dalane Gusti ora bisa dingerteni. Kabeh bisa kedadeyan kanthi cara sing paling ora dikarepake. Lan asu ajag dadi cempé, lan cempé dadi asu ajag!
  Lan saiki dheweke dadi bocah sing ayu lan lucu - bocah lanang lan wadon, umure rada tender, ngresiki benteng sawise benteng lan benteng sawise benteng. Ing kene, contone, gunung utama kanthi jeneng Vysoka sing prasaja. Saka kene sampeyan bisa ndeleng kabeh pelabuhan kanthi kapal Rusia saka skuadron Pasifik pisanan sing didandani, uga alun-alun liyane lan nyedhaki kutha.
  Margarita, kanthi yakin ngethok pirang-pirang wong Jepang lan getihen, dhawuh:
  - Inggih, apa kita ngresiki uga?
  Caligula, bocah lanang pejuang, ngrampungake samurai pungkasan kanthi pedhang, mangsuli kanthi sarkastik:
  - Mesthi, kita bakal ngresiki lan ngresiki maneh!
  Lan saperangan kesusu menyang dhuwur ing kacepetan jet tempur. Kita kudu cepet-cepet. Ing sasi Maret, bengi ora suwe banget, lan ing wayah awan, sanajan kanthi kacepetan, ora mungkin bisa nyingkiri serangan saka pirang-pirang muskets, yaiku bedhil lan, sing paling penting, bedhil mesin. .
  Iku apik yen ora ana mesin otomatis. Lan piye wae luwih tenang. Srengenge njedhul ora kesusu kanggo nyingkirake pepeteng saka udan lan pedhut susu sing ngebaki kabeh.
  Ing wayah esuk frosty, lan kerak es crunches ing sikil calloused saka wong Terminator, sing, sanajan padha pengin, ora bakal sijine ing sepatu - bakal nyuwek. Lan sikile uga senjata ora luwih ala tinimbang tangan sing paling lincah. Kerak es crunches, nanging ora ngganggu ing kabeh karo mabur munggah menyang ndhuwur lan terus karusakan ana, kalebu layanan saka bedhil sewelas-inch.
  Apa gunane trunks kuwi? Nanging sampeyan ora bisa mencet Doel kaya wong-wong mau karo bedhil amba, nanging gampang banget kanggo ngresiki metu pengawal. Margarita, sawise mbuwang rolas Jepang menyang jurang karo siji turntable, padha nguwuh banget nalika tiba, ngandika:
  - Dadi pertandhingan ditindakake kanthi cara sing apik ...
  Caligula bocah terminator ngguyu, mbuwang rolas prajurit Jepang sing gagah prakosa menyang jurang lan ngandika kanthi seneng:
  - Malah dadi bosen ...
  Margarita ngelus-elus sirahe, nguncalake sirahe sing pedhot ing busur marang kancane:
  - Ora apa-apa. Malah luwih efektif. Utawa sampeyan pengin tandhing karo tukang sihir?
  daya super kang saiki , chewed kacang wesi kaya ula lan mangsuli:
  - Aku ora nolak , nanging ing abad rong puloh ana sethitik kasempatan kanggo kesandhung marang wong-wong mau !
  Margarita, ngethok rolas Jepang liyane kanggo daging robek, cekikikan:
  - Nanging deleng, ninja!
  Pancen, rong rolas pejuang topeng nganggo jubah ireng kesusu nyerang prajurit kasebut. Lan padha gegaman karo pedhang, loro ing saben tangan. Kanggo manungsa, ninja obah kanthi apik. Siji bisa ngrasakake persiapan sing luar biasa lan latihan galak wiwit cilik. Nanging ing kasunyatan, apa sing bisa dilawan karo kerub? Bedane kacepetan antarane abadi, bocah-bocah dipompa kanthi bantuan sihir, lan manungsa gedhe banget. Lan ninja, sanajan pejuang sing wis dilatih, isih dadi wong.
  Margarita ngethok loro mau bebarengan kanthi kincir angin sing cepet, lan sing nomer telu ngisi sing katelu kanthi sikil sing gundhul, cah wadon, elegan, nanging bisa mati ing pangkal paha, nganti dheweke mabur luwih saka seket meter lan nyuwek tiang gendera saka menara. Margarita nglawan lintang-lintang sing diuncalake marang dheweke lan, terus obah, ngethok telu maneh, lan mateni sing kaping papat kanthi mbuwang telung keris nganggo driji sikil. Ninja lolos saka loro, nanging katelu, mabur ing sadawane lintasan rusak, ndharat ing jantung.
  Caligula sing tomboy uga mlebu. Dheweke ngethok ninja kanthi warna ungu dadi setengah lan ngluncurake serangan sing luwih cepet sing nyebabake kepala wong sing nganggo topeng nyoba nyerang pasangane.
  Wong-wong sing ora katon ireng ora nyerah, nanging cepet banget dibandhingake karo bocah lanang lan bocah wadon kerub sing nyerang dheweke. Dheweke ora duwe kesempatan babar pisan.
  Margarita, ing gerakan sing ora bisa ditolak saka hantu sing cepet, malah nyanyi:
  - Sampeyan bakal rauh lali kula, sampeyan bakal pindhah menyang Sheol kaya udan teles! Malaekat liyane ngladeni kita, lan sampeyan bakal mlebu ing peti mati karo Dracula!
  Ninja kasebut tiba, dipotong, cipratan getih kaya semangka sing mateng ing ngisor golok. Lan padha ora mandheg nyerang. Nanging ... Kabeh telu likur pejuang gedhe tiba ing perang. Sawise iku, pasangan sing apik banget kasebut ngalih kanggo ngrampungake para abdi sing isih urip ing bedhil ...
  Kabut wis wiwit ilang, lan Srengenge wiwit sumorot luwih kuwat. Lan prajurit sing wani pindhah menyang garis pertahanan liyane. Serangan durung diwiwiti, lan kita kudu nglawan awake dhewe. Nanging, para pejuang durung krasa kesel banget, nanging mung pengin mangan. Inggih, kita miwiti mangan daging jaran mentah maneh. Inggih, ora ana wong, sawise kabeh.
  Bocah lanang Terminator Caligula, mbuwang jarum nganggo sikil telanjang, nusuk pirang-pirang wong Jepang, ujar:
  - Perbudakan sing paling angel yaiku dadi budak weteng - majikan ora duwe welas asih, ora preduli saka kekosongan utawa kepenuhan!
  Margarita sarujuk karo iki, terus ngethok samurai sing isih crawling, kaya walang sing ora kaetung, sing nyusup ing ombak. Ing antarané wong Jepang ana wong lanang sing isih enom banget, kira-kira umur nembelas utawa pitulas taun, lan ora nyenengake kanggo mateni. Pranyata panguwasa ing Tanah Srengéngé wis kerok kabeh cadangan kanggo perang. Nanging Kuropatkin, sing diidoni lan diidoni kabeh, isih tetep ngurusi prajurit, lan kalah luwih sithik tinimbang Jepang. Lan kanggo iki dheweke kudu diwenehi kredit. Lan mboko sithik unit Jepang perang metu luwih apik, lan seger, uga-dilatih pasukan teka saka bagéan Eropah saka Rusia. Kalebu resimen pengawal.
  Prawan partisan mikir yen ana kedadeyan sing padha ing Perang Dunia II. Jerman kuat maju lan entuk sukses nganti unit elit padha rampung, utawa meh rampung, kalah. Sawisé iku, padha ora bisa ngemot Tentara Abang.
  Bener, kudu dikandhakake yen unit personel Tentara Merah uga kalah. Lan iki, pancen, dadi masalah.
  Margarita cepet-cepet perang karo tembung:
  - Gusti Allah ora bakal nyerah, babi ora bakal mangan sampeyan, lan naga ala bakal ditahan!
  . BAB 12.
  Dominika bali menyang Akademi Naga mung sedhela. Dheweke maneh cepet sinau sawetara rolas mantra, lan sawetara tembung Komplek.
  Banjur telu bocah-bocah wadon: elf, hobbit lan troll wadon, main karo dheweke ing mbuwang watu sihir sing luwih dhuwur.
  Dominika ngalahake dheweke. Lan watu-watu mau padha sumunar banget lan gumebyar, kaya tetes ebun ing sinar papat cahya.
  Sawise iku, penyihir cah wadon menehi rong dering kanthi watu saka saben sikil, supaya prajurit bisa nguatake mantra kanggo tujuan sing apik: nylametake jinis sing luwih kuat.
  Saiki meh kabeh jempol sikil wadon aktris, kajaba driji cilik, duwe cincin sihir. Lan dheweke dadi luwih kuat ing sihir tinimbang sadurunge. Iki, nyatane, bocah wadon sing bisa ngrusak kutha lan mbangun kraton.
  Dadi dheweke cepet sinau satus mantra liyane, lan tinimbang ngaso, dheweke lungguh ing karpet wulu. Dheweke plunged menyang posisi lotus, lan meh langsung inti mental lan nyawa, lan awak pindho, ketemu piyambak ing Semesta podo karo, bebarengan karo tim gelut, sanajan njaba enom.
  Tentara bocah-bocah, dipimpin dening kuartet pejuang, terus nglawan gerombolan tikus ing negarane Bastinda tukang sihir sing jahat.
  Klompok pisanan rodents karnivora padha mati utawa ngalami transformasi.
  Banjur katon sawah-sawah ing ngendi bocah-bocah sing apes padha nyambut gawe. Dheweke diawasi dening pengawas tikus gedhe sing ukurane celeng. Dheweke nyekel pecut ing paws lan mecut lanang lan wadon setengah wuda.
  Dominika nesu:
  - Carane ala iku nalika anak nandhang sangsara!
  Lan ing nesu dheweke murub sawetara kilat bolts bebarengan ing clurut, lan padha dadi gedhe, coklat-ditutupi nenek.
  Bocah-bocah mau padha njerit-njerit kaget, banjur buru-buru marani panganan sing enak lan arum. Lan ayo nyuwek potongan kasebut.
  Dominika ngacungake tongkat sihir maneh, lan maneh nggawe transformasi, ngowahi tikus jahat dadi panganan sing enak, ngucap:
  Bocah-bocah, iki lintang ing langit,
  Kembange thukul ing sawah...
  Bakal ana kabungahan ing planet,
  Impen sing ayu bakal mekar!
  Margarita, sing uga melu transformasi, kanthi logis nyathet:
  - Sampeyan duwe anget lan kebecikan batin sing apik!
  Dumadakan, kaya jack-in-the-box, muncul tikus gedhe kaya dinosaurus. Dheweke mbukak tutuk lan njerit soko deafening.
  Bocah-bocah wadon loro iku tukang sihir, carane bakal ngeculake kilat lan pulsar marang dheweke, lan saka tongkat sihir, lan saka dering ing sikile. Lan aliran energi sing disambungake kena monster gedhe, dhuwure rong puluh lima meter. Dhèwèké ambruk, lan langsung nolèh weruh akèh macem-macem, sugih lan macem-macem pasugatan ing meja dawa. Lan ing kene, antara liya, ana gelas anggur emas kanthi macem-macem es krim.
  Bocah-bocah budhak wiwit mandheg kerja ing saubengé lan nyerang tikus sing disengiti, lan ngethok arit, cangkul, lan barang-barang pertanian liyané .
  Lan ana akeh nesu ing wong-wong mau. Bocah-bocah pemberontak malah wiwit nyanyi kanthi semangat;
  Sapa sing ana ing pepeteng perbudakan, njupuk pedhang ing tanganmu,
  Lan aja nganti ngisin-isini ...
  Mungsuhmu ora bakal mbangun dhasar ing getih,
  Sampeyan bakal menehi ukuman ora seneng marang dheweke!
  
  Bocahe digebugi pecut ala,
  Algojo nyiksa dheweke nganggo tikus jahat ...
  Nanging sing nyiksa ala bakal malih dadi mayit,
  Aja krungu bocah wadon nangis maneh!
  
  Aja dadi batur, diremehake ing lebu,
  Angkat sirahmu cepet...
  Lan bakal ana elfinisme ing kadohan,
  Aku Solntsus lan Spartak!
  
  Muga-muga jagad padhang ing jagad iki,
  Ing endi kebahagiaan bakal langgeng kanggo wong ...
  Lan bocah-bocah bakal padha nganakake pésta ing kono,
  Kraton iku dudu getih, ajiné!
  
  Bakal ana, kita pracaya, swarga ing kabeh alam semesta,
  Kita bakal nguwasani ruang ...
  Babagan iki, bocah prajurit, wani,
  Supaya ora ana ngipi elek lan isin ala ing kene!
  
  Ya, awaké déwé iki budhak, nggresah ing ranté ing kasangsaran,
  Lan pecut sing murub nyebul kita ing iga ...
  Nanging aku percaya yen kita bakal mateni kabeh tikus orc,
  Amarga pimpinan pemberontak iku keren banget!
  
  Ing jam iki bocah-bocah kabeh padha mbalela,
  Bocah-bocah wadon uga karo dheweke kanggo perkara sing padha ...
  Lan aku percaya yen dheweke bakal menehi solcenism,
  Kita bakal mbuwang rakit sing disengiti!
  
  Banjur, sampeyan ngerti, sungu kamenangan bakal muni,
  Lan anak bakal ngrembaka ing kamulyan ...
  Owah-owahan nunggu kita ing rasa seneng,
  Ujian, lulus kabeh kanthi nilai sing sampurna!
  
  Kita bakal entuk keajaiban kaya ngono, aku percaya,
  Sing bakal ana swarga nyata cahya ...
  Paling ora ana penyihir yaiku Yudas sing ala,
  Apa sing nyebabake bocah-bocah menyang kandhang!
  
  Ora ana papan kanggo kita batur ing jagading wong mati,
  Kita bisa ngusir setan saka celah ...
  Ing asmaning swarga, kang suci saka Gusti,
  Kanggo kabeh wong sing seneng-seneng gratis!
  
  Muga-muga tentrem ing saindenging jagad sublunary,
  Muga-muga kabagyan lan sinar matahari sing suci ...
  Kita nembak mungsuh kaya ing galeri shooting,
  Dadi mung munggah lan ora liya mudhun!
  
  Ya percaya, kekuwatan kita ora bakal garing,
  Dheweke bakal dadi dalan swarga menyang jagad raya ...
  Lan wadya-balane para pembrontak bakal nggerok banter ,
  Kanggo klelep tikus musuhan!
  
  Iki carane seneng, seneng,
  Suket tuwuh kaya mawar ing sakubenge...
  Tim lanang kita
  Sing katon mesthi elang gunung!
  
  Kamenangan bakal mesthi,
  Ayo mbangun, aku percaya, kanthi jujur kita Eden ...
  Kabeh rasa seneng, kabungahan ing planet apa wae,
  Lan sampeyan dudu redneck , nanging Pak!
  Iki, pancen, lagu kabangsan saka budak sing tangi sing ngremuk tikus lan orc.
  Kangge, Dominika lan Margarita ing naga, ahead saka tentara, fly munggah menyang kastil.
  Loro sorceresses, swift lan sparkling karo tongkat sihir lan dering karo jimat ing sikil telanjang. Kanthi dheweke nindakake transformasi sing apik banget. Lan ora ana sing salah yen saiki tikus swiwi liyane sing luwih mbebayani nyoba nyerang dheweke.
  Rodent aviation ora guyon. Nanging bocah-bocah wadon kasebut nyerang dheweke kanthi kekuwatan gaib lan mantra. Lan tinimbang monsters, permen kapas katon. Dadi manis lan wangi.
  Kajaba iku, sawetara kethek swiwi dadi strawberries. Kang dadi mateng lan shimmers karo rubies lan topaz.
  Lan sawetara kethek liyane kanthi swiwine dadi balon.
  Oenomai lan Dobrynya uga melu perang nglawan naga. Dheweke wiwit ngethok mitrane nganggo pedhang, sing relatif prasaja lan langsung. Inggih, lan naga piyambak, nalika padha njupuk lan murub geni. Lan wong-wong mau bakal ngobong swiwine tanpa getun utawa mangu-mangu.
  Oenomaus nyathet, nyuda mungsuh:
  - Iki, sampeyan ndeleng, bakal lucu banget lan keren!
  Dobrynya nyathet kanthi eseman:
  - Ya, iki ora bisa dilebokake ing tembung!
  Lan bocah pahlawan ngluncurake jarum sing cetha lan mateni mungsuh. Tikus kasebut nengenake mripate, banjur tabrakan karo tikus liyane. Iki ngendi kekacauan diwiwiti.
  Oenomaus nyanyi:
  Tikus kelangan banget
  Dheweke malah bisa ngobong oak ...
  Otakmu angel dideleng,
  Lan convolutions kaya thread!
  Dobrynya setuju karo iki:
  - Ya, tikus nggegirisi macem-macem barang sing ora becik!
  Margarita ngangguk. Dheweke eling carane lanang partisan Andreika dijupuk. Lan dheweke dikunci ing ruang paling ngisor sing adhem sing kebak tikus. Lan rodents nyakot sikil lanang sing gundhul, mati rasa saka kadhemen. Andreika nglawan tikus sewengi lan ora turu. Lan ing wayah esuk dheweke dijupuk kanggo interogasi, lan pisanan padha sprinkled uyah ing tatu ing sikil lanang A. Iku banget nglarani, lan Andreika wiwit njerit . Lan dheweke uga nggebug dheweke nganggo kawat duri.
  Nanging boy partisan ilang eling saka pain shock, nanging ora ngomong apa-apa.
  Margarita bisa ngatur uwal Andreika. Lan iki prestasi dheweke. Bocah kasebut bisa ngatasi rasa lara lan ninggalake sikil sing lumpuh lan digigit. Lan kanggo iku, kudos kanggo wong.
  Prawan partisan ngalahake tikus lan nyanyi kanthi semangat banget:
  Senjataku kaya kakang
  Tembak kanthi akurat banget, akurat ...
  Sawise kabeh, cah wadon duwe bedhil mesin ing isine weteng,
  Senajan kadang urip koyo kurungan!
  
  Aku cah wadon sing ora kuwat
  Serigala lan macan tutul ing siji tes ...
  Nanging tembung iku dudu manuk pipit,
  Nalika aku karo kekasihku, aku pracaya, bebarengan!
  
  Aku wis njupuk pass sing,
  Iran nyerang gunung ...
  Dheweke nelukake pirang-pirang negara,
  Ora, aku ora bisa lungguh kanthi tentrem ing sofa!
  
  Sampeyan mbokmenawa ora bakal ngerti iki,
  Apa tegese perang karo fanatik...
  Tulisen ing notebookmu,
  Lan sinau perang kanthi sopan, wong lanang!
  
  Ora ana tanah airku, percayalah, luwih wani,
  Dheweke bersinar kaya delima sing padhang ...
  Sanadyan ana yuta ranting setan,
  Kita isih bakal entuk papan ing swarga!
  
  Mugi Gusti ngayomi kula
  agung kita , ingkang Maha Kuwasa...
  Cah wadon nduweni daging sing kuat,
  Dheweke ngalahake cherry kanthi voli sing tepat!
  
  Ora ana sing bisa ngalahake aku
  Aku cah wadon sing jenenge legiun!
  Beruang uga sujud ing sikilku,
  Lan maple bakal menehi sampeyan emas!
  
  Frost, mlaku tanpa alas kaki liwat salju,
  Snowdrifts, sampeyan ngerti, aja medeni bocah wadon ...
  Aku bakal menehi mungsuhku cukuran gagah,
  Padha ngenali kula kaya greyhound!
  
  Aku lair ing awal musim semi,
  Dadi abang, kaya spanduk ...
  Watak asu greyhound banget , groovy,
  Lan geni panas murub ing atiku!
  
  Ya, sampeyan ora bisa nemokake bocah wadon sing luwih ayu,
  Dheweke bakal menehi kabeh katresnan sing akeh banget ...
  ora katon rong puluh,
  Nanging dheweke malah kenek banget!
  
  
  Mulane, sujud marang cah wadon,
  Lan ngambung sikile telanjang ...
  Ksatriya bakal mlumpat munggah kaya panah,
  Ora bakal angel kanggo ngatasi masalah kasebut!
  Cah wadon partisan nyanyi banget soulfully. Kabeh tikus mabur wis owah. Sawetara ing permen kapas, sawetara ing brondong, sawetara ing oatmeal, utawa gelembung sabun. Lan sawetara pahlawan lanang sing ora pati penting disusupi, utawa naga diobong nganggo geni. Iki pancen muffins lan roasts apik, meaty chops.
  Dobrynya njupuk lan dibukak jarum karo driji sikil, lan pierced kecoak winged, pinning menyang tembok watu. Lan ternyata dadi keren lan keren.
  Kecoa dumadakan murup lan kalung berlian sing apik banget katon ing panggonane.
  Dobrynya sang:
  Lan nalika aku weruh barbel,
  Ay, ay , ay!
  Bocah-bocah padha mlayu golek dhuwit,
  Aja nundha!
  Enomai sing lanang mangsuli:
  - Wah! Carane uga dadi metu. Iki permata.
  Dobrynya mrengut lan nggero:
  - Kita bisa nindakake kabeh, tuan-tuan, kita wis suwe nyebar, ing ngendi?
  Dominica chirped nanggepi, lan uga ngowahi rolas swiwi cockroaches sing fluttered metu saka menara ominous saka kastil menyang kabeh rasi lintang permata. Lan kepriye cemlorot lan gumebyar apik, kaya es ing papat luminaries ngirim metu sunbeams.
  Margarita nyathet karo ngguyu:
  - Aku pracaya sing apik triumphs liwat ala!
  Enomai nyathet karo mesem:
  - Good lan ala iku konsep relatif. Punika clurut, iku uga urip, lan kita chop munggah!
  Dobrynya ngandika:
  - Lan tetanduran? Sayur-sayuran lan woh-wohan padha uga urip, lan padha uga dipangan, lan iku tega!
  Dominika tweeted:
  - Mangkene kedadeyane, kaya ngono,
  Siji- sijine mangan siji liyane bebarengan!
  Prawan-aktris kanthi nggero njupuk lan ngeculake sihir saka sikile. Lan menara kanthi tengkorak tikus diowahi. Iku dadi emas, lan mawar sparkly karo rubies ing ndhuwur.
  Margarita nyathet kanthi wicaksana, ngetokake untune lan ngirim sinar mateni lan ngrusak saka driji sikile. Lan sihir kasebut makarya. Lan thrashed mateni lan ngrusak, sing langsung dadi kreatif lan berkembang.
  Orc lan goblin metu saka kastil maneh . Lan padha munggah ing gerombolan nyata . Sawetara bruwang shaggy padha nganggo waja baja. Lan iki waja banget mengilap, karo tumbak lan kapak.
  Dominica nyathet kanthi agresif, kanthi untune:
  - Saiki iki horde serem wis climbing ing . Inggih, kita bakal ketemu wong-wong mau karo bab sing bisa nyebabake?
  Margarita nyathet kanthi eseman ala:
  - Ya, mesthi kita bisa nindakake iki!
  Lan bocah-bocah wadon tukang sihir njupuk lan ngluncurake pulsar gaib ing orc lan goblin.
  Boy Dobrynya nyathet:
  - Iki ora ala, nanging kita kudu menehi anak warriors kesempatan kanggo perang.
  Lan, pancen, ewonan bocah-bocah pemberontak mlayu menyang kastil saka arah sing beda-beda. Akeh wong, utamane sing lanang, padha nganggo rante. Sawetara wong lanang nyambut gawe, mbangun monumen lan patung kanggo penyihir Bastinda . Sawetara patung tuwuh nganti satus meter, lan mung kastil raksasa sing dhuwure.
  Loro sing paling kuat, sanajan dudu bocah lanang sing paling gedhe, Viscount lan Phoenix, perang ing ngarep liyane, numpes rodents.
  Para Orc uga wiwit njupuk saka busur. Nanging para penyihir nyerang dheweke kanthi keras. Yen cukup gampang kanggo mateni tikus, sanajan dheweke lemu lan gedhe, iki nyebabake mobilitas. Banjur orc bakal dadi pejuang sing luwih kuat, lan goblin mung raksasa.
  Phoenix nyathet:
  - Aku perang karo Kartaus . Dadi pejuange luwih lincah!
  Pejuang viscount nyanyi:
  Aku seneng perang banget
  Perang kaya jago...
  Lan ing pertempuran tangan-tangan-tangan,
  Aku perang kanggo loro monster!
  Phoenix nyathet kanthi eseman:
  - Ya, jujur, iki apik tenan ! Nanging kita wis digunakake kanggo mateni monster kanthi ewonan.
  Dadi bocah-bocah pahlawan mateni goblin. Lan monsters liyane wis sebagian diowahi dadi macem-macem panganan lan permen. Nanging salah sawijining goblin ngasilake es krim kasebut ing gelas anggur sing diukir saka zamrud.
  Lan ing ndhuwur ana tumpukan es krim warna-warni, potongan coklat, woh-wohan manisan, strawberries, pistachio lan liya-liyane, nyenengake banget.
  Bocah-bocah prajurit bakal njerit kanthi bungah. Ya, iku pancene dadi banget sedhep lan mesmerizes mata.
  Margarita, penyihir wadon, sawise ngeculake gelombang karusakan lan penghancuran liyane, nggawe carte blanche sing agresif babagan ngowahi sing ala dadi sing nyenengake , lan ngetokake:
  - Ing sawetara cara, sihir luwih apik tinimbang proses alami, ta?
  Dominika sarujuk:
  - Ya, tanpa mangu, kita nggawe sing apik lan enak. Nanging kenging menapa wonten ing ngriki wonten ewonan batur tukon, lan sadaya wau lare-lare, boten wonten tiyang ingkang diwasa?
  Margarita mangsuli karo mesem:
  - Pengaruh sihir lokal. Iku cukup kuwat. Lan nyatane mung bocah cilik ing donya iki. Nanging aja kuwatir, hawa lokal mung ora bakal nggawe sampeyan dadi bocah wadon cilik.
  Dominika takon kanthi kaget:
  - Lan kenapa?
  Bocah wadon partisan mangsuli:
  - Lan babagan kepala kubis!
  Serangan saka orc lan goblin ala wiwit weakened. Sawetara wong tiwas dening prajurit bocah, lan sing paling akeh diowahi dening sihir sing kuat saka pasangan sing ayu. Iki pancen sihir, ngluwihi tongkat sing diduweni Dunno.
  Dominica nyathet, nyengir manis:
  Wektune perhitungan wis teka,
  Kita nabrak orc ing mripat ...
  Nanggepi dheweke dadi kaya pie,
  Lan dheweke njaluk waos!
  Lan tenan, ing Kabeh jinis suguhan sing enak diowahi dadi orc lan goblin.
  Lan prajurit bocah seneng karo iki. Lan tikus dibasmi tanpa masalah . Nanging saka pukulan, masakan enak wiwit katon maneh. Lan liyane éca lan luar biasa.
  Lan tikus kanthi cepet diowahi dadi barang sing migunani lan bisa dipangan.
  Margarita prawan partisan nguwuh:
  - Mungkin saiki kita bakal pindhah menyang kastil dhewe !?
  Aktris cah wadon kasebut ujar:
  "Lan ana penyergapan bisa ngenteni kita ing kana." Nanging, kita siyap kanggo iki!
  Margarita mringis lan mangsuli:
  - Aku dadi pionir, tegese aku tansah siyap!
  Saiki budak-budak bocah wis mlebu ing kastil. Kaki sing gundhul ngidak marmer ireng. Ing njero padha perang karo orc, goblin, lan tikus. Lan padha ditegor mudhun minangka yen padha duwe pemotong tinimbang pedhang. Iki ngendi pemotongan diwiwiti.
  Bocah-bocah lanang tarung nganggo pedhang utamane sengit. Lan bocah-bocah wadon luwih seneng njupuk nganggo busur. Untunge, Margarita bisa ngowahi arit lan pacul dadi busur sing nyata. Lan padha njupuk kabeh ngemas saka panah, piercing clurut.
  Dominica kanthi wicaksana nyathet:
  - Panah sing cetha saka dalan pembunuh, dadi keren, anak-anakku.
  Dumadakan penyihir Bastinda dhewe mabur metu saka menara. Dheweke katon kaya wong wadon umur telung puluh lima, lan muter kaya ndhuwur. Rambute ireng, kriting, lan dheweke dhewe nyekel rong tongkat sihir ing tangane sing nganggo sarung tangan.
  Penyihir iki mabur ing motor, lan ing dheweke sikil ana boots karo spurs.
  Bastinda njupuk lan nggero:
  - Aku ngormati kuwat
  Lan aku nyinggung wong sing lemah ...
  Aku jahat gedhe
  Lan kepiye sampeyan, tanpa alas kaki?
  Dominica tweeted kanggo nanggepi:
  Hukumku prasaja
  Aku ngalahake wong jahat ...
  Sapa kang ringkih, aku bakal nulungi,
  Aku ora bisa nindakake kanthi cara liya!
  Bastinda njupuk saka tongkat sihir, kaya-kaya dheweke nggebug Dominika nganggo pulsar. Dadi dheweke whistled nanggepi. Lan pulsars langsung dadi jajan lan tiba ing cah wadon-aktris, sak tenane smearing dheweke.
  Kanggo nanggepi, Dominika, kanthi nesu, ngeculake pulsar gedhe saka tongkat lan saka driji sikil.
  Mlayu liwat, nanging Bastinda bisa lolos lan ketaman metune ing kastil. Iku meh enggal murup lan wiwit ngowahi. Lan ing panggonan kraton ominous jumeneng kraton paling mewah - kabeh lan langsung.
  Bastinda nglirik marang dheweke, kedip-kedip mripate lan mlayu. Luwih tepate, mabur adoh. Lan buntut murub tetep konco dheweke.
  Dominica lan Margarita kesusu ngetutake dheweke. Loro sorceresses padha cetha ketinggalan ing kacepetan.
  Nanging, motor mabur luwih cepet tinimbang naga.
  Bocah-bocah wadon penyihir wiwit nembak Bastinda . Nanging saben-saben dheweke nyingkiri utawa nggawe pertahanan. Kajaba iku, sepedha motor kanthi cepet nambah jarak, nggawa dheweke metu saka jarak tembak kanthi sihir.
  Dominika nyathet:
  - Dheweke ilang negara, subyek lan daya. Dadi, kita ora butuh saiki!
  Margarita nyathet:
  "Yen dheweke nyolong lan njupuk artefak tikus kuning, banjur kamenangan kita ora ana gunane!"
  Aktris cah wadon, njepret driji sikil sing telanjang, sikil sing disamak, kanthi yakin nyatakake:
  - Nanging ewu bocah entuk kamardikan! Iki uga worth soko!
  Bocah wadon partisan setuju:
  - Bener! Ora wonder kita makarya.
  Pancen, tikus-tikus kasebut pungkasane malih lan dipateni, uga para orc lan goblin. Mangkono kamenangan utama menang.
  Akeh ewu bocah - lanang lan wadon - padha nglumpuk ing alun-alun lan ngucap, ngidak-idak sikile:
  - Kamulyan kanggo para pahlawan! Kamulyan kanggo para liberators! Mudhun karo perbudakan!
  Iki minangka kamenangan paling gedhe ing negara tikus. Lan ana akeh barang sing apik lan apik ing kene.
  Margarita ngomong dhisik. Dheweke, nari , bakal njupuk lan nyanyi, lan lagune yaiku lagu saka bocah wadon partisan:
  Kita, anak-anak mlarat lan elusan musim panas,
  Lair ing gubuk ing udan ...
  Ayo ngimpi cah wadon ditembangake,
  Kapan arep perang panas maneh!
  
  ora sengaja tekan Elxxik ,
  Lan Tanah Airku, Rus Suci ...
  Kanthi nasibku, pancen luar biasa,
  Aku berjuang kanggo rasa seneng lan tresna negara!
  
  Lan ora ana Tanah Air sing luwih ayu ing Rusia,
  Apa sampeyan kanggo nglawan , lan aja wedi ...
  Lan ora ana negara sing luwih seneng ing jagad iki,
  Sampeyan minangka obor cahyaning jagad raya, Rus'!
  
  Aku bakal ngliwati geni lan banyu kanggo sampeyan,
  Pionir wis biasa menang ...
  Kita bakal tansah nyenengake wong,
  Amarga kekuwatane tentara ora ana watesan!
  
  Ayo padha nyerang tanah air,
  Ing ngisor tangis sing kuat, hurray ngamuk ...
  Hitler bakal entuk bayaran nganti pungkasan,
  Kita bakal ngusir Nazi metu saka pekarangan!
  
  Tanah Airku penuh pahlawan,
  Lan Stalin minangka raksasa gedhe ...
  Para pionir mlaku ing tatanan,
  Kulawarga Kang Mahakuwasa, Gusti kita, O !
  
  Ing jeneng cahya lan urip apik,
  Kita bakal berjuang kanthi gagah, bocah-bocah ...
  Sawise kabeh, generasi bakal urip ing komunisme,
  Pracayaa, pangarep-arep ora bisa dicopot saka kita!
  
  Kita tresna tanah air kita, wong lanang,
  Kita pengin ngunggahake sampeyan ing ndhuwur awan ...
  Fasisme bakal nampa paukuman sing kuat,
  Saka perintis, garudha gagah berani!
  
  Kita bakal entuk, aku percaya, kita bakal menang,
  Senajan fasisme iku insidious lan kejem ...
  Simbah bakal bangga karo kita,
  Lan Svarog bakal nuntun sampeyan menyang perang!
  
  Kanggo kamulyan negara kita sing gagah prakosa,
  Gusti Kang Maha Kuwasa minggah ing kayu salib...
  Kita ora bakal getun urip kita kanggo Rusia,
  Ayo keprungu swara seru saka ing swarga!
  
  Perang kanggo kamulyan tanah air kita,
  Pejuang sing setia tresna marang dheweke ...
  Sampeyan anak asu ajag, dudu kelinci pengecut,
  Malah para satriya bangga banget!
  
  bisa njupuk rembulan saka kubah,
  Nyekel pike, lele gedhe ...
  Lenin agung wungu kanggo kamardikan,
  Kita bakal nggawa bangunan kanggo urip!
  
  Ing Jeneng Keluarga, mbangun piramida,
  Lan kapal sing bakal nyuwek kubah langit ...
  Lan Hitler , kanthi guyon, mateni para pejuang ,
  Kang Mahakuwasa seda lan wungu maneh kanggo kita!
  
  Sampeyan sayang, Lada nakal,
  Gusti Agung Putih lair saka sampeyan ...
  Lan kita kudu berjuang kanthi wani kanggo sampeyan,
  Muga-muga Gusti Allah nulungi kowé urip saklawasé!
  
  Tresna, ngurmati Gusti Yesus,
  Dheweke wong Rusia, karo kita ing salawas-lawase ...
  Wektu kanggo nyulam ornamen kanthi trampil,
  Muga-muga taun-taun kapenuhan kabungahan ing salawas-lawase!
  
  Agunging Rusia suciku,
  Bisa ngalahake mungsuh ...
  Sanadyan wong wadon padha nangis wedi,
  Kita bisa ngilangi naga!
  
  Kanggo kamulyan saka Motherland suci, pracaya kula,
  Ing asmane Gusti Allah Rusia Kristus ...
  Kita bakal mbangun pasamuwan-pasamuwan gedhe,
  Ayo mlaku nganti pungkasan!
  
  Katresnan, pracaya marang aku, ora ngerti tembung sing ora perlu,
  Ora ana bosen sing ora perlu kanggo katon ing ...
  Ayo Kain tilar donya ing jagading wong mati,
  Lan Abel bakal nyanyi lagune maneh!
  
  Ing kene kita ngubengi Berlin nganggo terompet,
  Suarane trompet kaya lonceng...
  Sampeyan luwih apik dadi prajurit sing andhap asor,
  Jeblugan sirah Nazi nganggo kapak!
  
  Kulawarga bakal urip maneh, percaya marang aku, wong mati enggal,
  Putih Gusti Allah bakal menehi saben katresnan
  Lan kita mutusake kanthi jelas,
  Apa bakal kalanggengan saka owah-owahan padhang!
  nari, ngethok sikile, kanthi riang lan semangat . Lan bocah-bocah liyane, mantan budak, nyanyi lan nari, nyoba munggah, utawa luwih, mlumpat luwih dhuwur.
  Dobrynya, minangka bocah sing kuwat , njupuk watu lan mbuwang luwih dhuwur. Miber munggah lan mbledhos, nyebar kaya kembang api dadi ewonan pecahan warna-warni.
  Bocah lanang viscount mbengok:
  - Iki pancen apik tenan!
  Dobrynya mbantah iki kanthi mbalangake watu kasebut maneh, lan Margarita disabetake kanthi kilat, njalari nyebar dadi pirang-pirang pecahan warna-warni lan nggumunake:
  - Ora! Iki minangka kasunyatan. Lan ora ana sing luwih dhuwur tinimbang kasunyatan iki!
  Bocah pahlawan Phoenix kanthi nesu, ngethok sikile nganti suket wiwit ngrokok, bengok-bengok:
  - Lokomotif kita mabur maju - mandheg ing komune!
  Kita ora duwe cara liya - bedhil sing kuwat!
  Lan cah wadon ing jejere dheweke uga bakal mlumpat munggah lan mudhun.
  Swasana ati padha positif, lan bungah ing ayunan lengkap.
  Dominica uga mutusake kanggo nuduhake dheweke pinter.
  Lan ayo nulis kabeh aliran saka aphorisms sing apik banget lan apik;
  Budak bisa dadi mardika, wong bodho bisa dadi pinter, wong miskin bisa dadi sugih, nanging yen sampeyan duwe wangkal kuldi, sampeyan bakal tansah dadi kuldi!
  Wong mlarat iku dudu wong sing ora duwe dhuwit, nanging wong sing sirahe kebak gergaji!
  Aja kepengin dadi raja yen sampeyan ora duwe otak!
  Malah Shah bakal dadi edan kaya kuldi!
  Raja punika, mesthi, singa, nanging ora tanpa fox-kaya resourcefulness, lan singa skinned!
  Aja grundel, nanging tetep meneng yen sampeyan durung ana ing panggonan singa, lan rubah durung menehi setelan!
  Politisi kaya rubah ing dongeng Krylov, nanging aja dadi gagak minangka pemilih!
  Yen sampeyan kaya stump, banjur bakal mbusak shavings saka sampeyan kanggo werna!
  Supados negari boten kenging dipun agem, kedah kuwat, kados bantheng!
  Penerbangan dibutuhake kanggo nggawe negara mabur!
  Politisi wis siyap janji rembulan, mung ora bakal mudhun!
  Sapa sing durung ngombe kesehatane bakal enom!
  Bantahan Oak tumindak ing tunggul!
  A politisi bakal gelem njupuk shavings mati yen sampeyan stump!
  Nanging manungsa duwe siji kaluwihan tinimbang kethek: kadhangkala dheweke paling sethithik rubah nyata!
  Politisi duwe ambisi singa, licik rubah, nanging cara dheweke pancen swinish!
  Yen politisi kakehan rubah, banjur dadi babi lengkap!
  Politisi sing licik rubah lan genggeman serigala bakal nggawe kebab saka pamilih!
  Lan luck mbutuhake gaweyan, mung kanthi kerja keras jaran sampeyan bisa mbuwang kerah pengajuan!
  Percaya ing sukses yen sampeyan ngalahake kabeh wong!
  Politisi bisa ngalahake rubah, nanging ora bisa ngapusi wektu ing salawas-lawase!
  Pamilih asring mabur kaya tawon menyang omongane politisi sing madu, nanging asring dheweke disengat!
  Politisi ngulu pemilih kaya python nguntal terwelu, narik lalat kaya vodka lan Velcro sing manis!
  Serigala ora bisa urip tanpa daging, lan politisi ora bisa urip tanpa ngapusi!
  Jaran sing paling cepet bakal nuruti wong sing pinter!
  Luwih gampang politisi ngowahi awake dhewe tinimbang janji sing bisa ditindakake!
  Kanggo sapa wae sing sampeyan pilih, sampeyan bakal ngurmati asil kanthi nggawe bisu!
  Dadi paling sethithik rubah akal yen sampeyan ora pengin dadi kuldi hackneyed!
  Aja ngandel marang politisi, kanggo para pamilih, dheweke mung ngudani keripik saka wit oak!
  Sapa sing ora bodho babar blas bakal ngowahi sariwit dadi sen abot!
  Ora ana sedulur ing politik, nanging bakal ana sing pengin nuduhake apa sing sampeyan duweni minangka sedulur!
  Ana akeh perkara sing ora becik ing urip, nanging sing paling ala yaiku nalika urip wis rampung!
  Yen sampeyan pengin nyedhaki Gusti Allah, pucuk kethek ing nyawa sampeyan ing salib!
  Manungsa asale, yen ora saka monyet, banjur, ing kasus apa wae, mandheg dadi monyet!
  Yen sampeyan duwe pikiran kethek, rubah bakal nguntal sampeyan kaya boa constrictor!
  Ora ana sing tanpa wates kajaba wektu sing dibutuhake para politisi kanggo ngetrapake apa sing dijanjekake!
  Yen sampeyan nguwuh akeh , sampeyan bakal merengek kaya asu sing diantemi!
  Aja percaya karo wong sing ngomong banter, lan geni abang bisa ngobong sampeyan!
  Malah Gusti Allah ora bisa out-argue wong wadon lan mundhakaken kethek kanggo tingkat budaya manungsa!
  Tanpa katresnan ora ana eseman, kajaba iku grin predatory saka politisi!
  Wis suwe banget ing awan, politisi tanpa swiwi mabur ing saluran!
  Jiwa cilik tansah nduweni ambisi raksasa!
  Jiwa cilik duweni kesombongan raksasa!
  Politisi minangka maling sing nulis hukum kanggo awake dhewe lan nganggep negara kasebut minangka wilayah zona!
  Politisi wis pitung ana minggu, nanging yen perlu kanggo nepaki janji , ana Yahudi teka!
  Manunggaling kawulo gusti, angger ora jodo karo politisi!
  A politisi kuwi makhluk sing pengin nggawe wedhus metu saka sampeyan nggunakake cara swinish!
  Cara politisi swinish ngowahi pamilih dadi chop!
  Ing panguwasa babi, urip ora tau lemu!
  Nggawe presiden babi banget lemak!
  Yen sampeyan pengin dadi presiden, entuk kesempatan!
  Penguasa sing nganggep pemilih dadi wedhus iku khas babi!
  Gusti Allah, iki ora mung omnipotence, nanging uga kekarepan kanggo pindhah menyang salib kanggo marga saka pepadhamu!
  Panguwasa kang lenggah ing dhampar suwe-suwe njalari negara dadi goyah!
  Pemimpin enom kaya jaran anyar, sing tuwa kaya kuda betina sing patah kuku!
  Kanggo nggayuh kaluhuran Ilahi, Iblis dhewe dadi politisi!
  A politisi iku Gusti Allah mung ing siji bab, ing teka munggah karo alesan ngapa janji pemilu padha dadi devilishly gagal!
  Politikus, kaya bir, mung kadhemen lan ing meja!
  Politisi iku manis karo pidato, nanging rasa pait saka dheweke ora kaya bir!
  Siji-sijine bebener sing metu saka cangkeme politisi yaiku nalika dheweke salah napsirake awake dhewe!
  Politisi, supaya dadi paling ora Ilahi, nyalib pemilih kanthi lengkap !
  Malah kekiyatan bruwang ora bakal nylametake yen pikiranmu gela!
  A rubah iku kewan sing bakal njupuk telung kulit saka singa!
  Politisi paling kuat nalika pamilihe ora kuwat!
  Mulane politisi metu madu supaya pemilih ora ngidoni babar pisan!
  Sing sirahe ana bledug gergaji bakal ketabrak banter!
  Oak iku raja wit, endhas oak ngowahi tunggul apa wae dadi subyek!
  Oak tahan kanggo rot, sirah oak kebak bledug!
  Yen sampeyan stump, banjur paling sampeyan duwe saham ing sirah !
  Sing ora dingerteni iku medeni, nanging sing dikenal kadhangkala nggawe sampeyan wedi!
  Kawruh nggawe kapercayan sanajan angel, ora ngerti , kebingungan sanajan gampang!
  Wong pengecut kuwi dudu wong sing wedi, nanging wong sing kesed kanggo ngolah keberanian!
  Wedi iku kekirangan, wani iku kekuwatan, nanging waspada marang wong bodho ing awak dhewe !
  Sapa wae sing ngidini awake dhewe dipimpin dening irung duwe risiko ilang ing antarane telung pine!
  Bodho telas nggawe sampeyan mlaku-mlaku ing bunderan, kanthi kapinteran sampeyan dibatalake!
  Ora Matter yen susu ing lambe durung garing, iku luwih elek yen ana callousness ing atimu!
  Roti basi sedekah, uyah pait tobat!
  Madu saka lambene politisi narik wong sing lambene durung garing susu!
  Politisi dudu maling hukum, dheweke maling sing nggawe undang-undang!
  Politikus njanjeni urip sing manis, ngetokake madu saka lambene, nanging sikile kelet, kaya laler!
  Politisi sing pinter ngomong ing dompet pemilih!
  Kok meneng ae mas merga dibayar!
  Apa sing paling gedhe ing donya? Gunung janji sing digawe politisi!
  Politisi kepengin dhuwit lan kekuwatan, dheweke siap nyuwek sapa wae!
  A politisi, pisanan kabeh, rubah, ora tansah padhang ing katon, nanging tansah wagging buntut!
  Politisi seneng ngisi dompet sampeyan mung janji kosong!
  A politisi mung jujur babagan siji bab nalika ngandika - kita, awit wis ora ana maneh dhewe!
  Apa luwih saka atom ing alam semesta? Pasuryan lan topeng politisi!
  Sing paling disenengi politisi yaiku milih kanthong pemilih!
  Politisi duwe pitung dina Jumuah seminggu, nanging ngrungokake pamilih mesthi dina libur!
  Sapa sing teka dhisik? Politikus, amarga padha nggawe kekacauan!
  Aja ngandel marang kadhemen politisi jago, mesthi nyanyi saka swarane wong liya, rubah!
  Yen politisi ngucapake tembung kaya nightingale, tegese rubah nggawe fonogram!
  Iku luwih kamungkinan sing kanker bakal singsot ing gunung saka politisi bakal nepaki janji tanpa isin!
  Politisi padha karo dongeng wengi, mung dheweke biasane nyuwek klien nalika awan!
  Kepiye politisi padha karo asu? Nalika dheweke akeh banget, dheweke mesthi jinak lan duwe pemilik!
  Wong-wong sing padha milih kanthi atine kerep dadi ati pemilih!
  Politisi kaya vodka, pemilih bakal ngrasakake ati sing gosong!
  Politisi nggawe otak sampeyan, kaya vodka, mung ora kaya dheweke sing kebak ambegan!
  Politisi seneng nggawe kabut kanthi tujuan transparan supaya sugih!
  Politisi duwe akeh janji, nanging luwih akeh alesan yen ora ditepati!
  Politisi iku rubah, nanging luwih asring werna abu-abu!
  Politisi kasebut mbusak cukur saka wit oak lan nuthuk acorns kaya babi!
  Yen politisi omong-omongan kaya gergaji, mesthi gawe tunggul pemilih!
  Politikus kuwi seneng ngomong bab Gusti Allah merga dhèwèké dhéwé kuwi Sétan!
  Politisi iku licik kaya Iblis, nanging malaekat nyebarake janji !
  Politisi seneng nyabrang, nanging tangane tansah nggayuh dompete!
  Kanthi menehi voting menyang politisi sing pinter, sampeyan duwe risiko batuk getih!
  Biasane wong milih antarane kucing ing poke, asu ajag ing sandhangan wedhus, lan rubah karo keju bosok!
  Yen politisi wis netepi janjine, deleng gunung, yen ana kanker sing nyusup!
  Luwih gampang nggantung kolobok tinimbang meksa politisi nepati janjine !
  Politisi kasebut konsisten ing siji perkara - golek keuntungan kanggo kanthonge dhewe!
  Politisi ngganti kanca-kancane kaya sarung tangan, mung iki ndadekake tangane dadi luwih reged!
  Politisi iku kewan sing nggawe kidang saka pamilih!
  Politikus, yen dudu asu ajag nganggo sandhangan wedhus, banjur wedhus lanang sing khas!
  Politisi sing dudu rubah yaiku wedhus lanang utawa kancil!
  Politisi bisa janji gunung, nanging sawise iku sampeyan mung mbusak reruntuhan!
  Aja cepet-cepet milih jago, dheweke bakal mati!
  Diktator, iki rubah ing dhampar singa sing dikubengi wedhus lanang!
  Yen sampeyan ora pengin dadi kidang, paling sethithik dadi rubah!
  Sing ora ngetung gagak menang pemilu!
  Sampeyan bisa milih kanthi ati, nanging sing menang bakal menang kanthi otak!
  
  Politisi minangka rubah sing seneng keju ijo, kaya warna dolar, saka wong-wong sing ngetung gagak!
  Bojo iku dudu sarung tangan, pas sampeyan ganti sarung tangan, sampeyan mesthi bakal dadi scumbag saka petualangan sultry!
  Genius lanang nggawe panemuan luwih akeh tinimbang wong tuwa sing biasa-biasa wae !
  Ing muda ana geni ing jantung, panemuan ing sirah, lan asil iku kamenangan!
  Path kanggo sukses ora tansah lurus, nanging ora ngidinke mburi mbengkongaken ing pengajuan!
  Politisi mbengkongaken kanggo mundhakaken irung sing luwih dhuwur!
  Politisi mbungkuk banjur mbungkuk pemilih!
  Politisi wis siyap ngubur irunge menyang lemah kanggo ngubur tanggung jawabe marang pemilih!
  Kabeh mokal bisa ditindakake ing jagad iki, lan percaya, urip angel banget, kaya ing galeri shooting!
  Keledai sing nganggo tas emas luwih apik kanggo nembus tembok benteng tinimbang mamut sing nganggo wedhus baja!
  Politisi kanthi cangkeme emas ngowahi para pemilih dadi kuldi kanthi kanthong emas kurban!
  Sapa kewan sing paling kuat? Mesthi, kuldi dimuat karo tas emas! Rubah seneng warna kuning saka pengkhianatan lan dhuwit recehan emas!
  Para politisi asring ngibar-ibar gendera abang kanggo warna kuning dhuwit recehan sing dijupuk saka kanthong pamilih tanpa isin!
  Omongan-omongan politisi mellifluous ngetokaké luh pait saka ibu-ibu kang putra tiwas ing rojo pati getih!
  Sapa sing njanjeni gunung-gunung emas, ora ana regane tembaga sing rusak!
  . BAB 13.
  Caligula Delfinov duwe misi dhewe. Sampeyan kudu nggoleki adhine kanthi biaya apa wae. Lan sampeyan dhewe, sauntara, wis diangkut menyang donya podo, ngendi sampeyan nggawe dhewe unik lan, ing wektu sing padha, banget kelangan lan unik misi.
  Margarita lan Caligula ndemek tumit bunder sing gundhul lan nggero:
  - Buntut dening buntut,
  Mripat kanggo mripat!
  Ora Barbos -
  Fantomas !
  Saiki wong lanang buyar ing macem-macem arah supaya cepet ngrampungake mecah saka rangking nutupi nyedhaki Port Arthur, tentara saka Land of the Rising Sun. Bocah-bocah Terminator obah kaya sabit listrik liwat suket sing alus, tanpa welas mbesmi Jepang.
  Kuropatkin isih ragu-ragu karo prentah kanggo miwiti serangan, sanajan ing Gunung Dhuwur pasangan gelut dipasang Tricolor tricolor , prajurit bocah mung nglukis karton gedhe, lan saiki katon jelas ing wayah awan. Nanging mantan menteri pertahanan isih ragu-ragu. Sanajan , ing wektu sing padha, Kuropatkin ora pengecut. Sajrone perang 1877-1878 dheweke nuduhake keberanian sing luar biasa.
  Ya, lan kanggo ningkatake urip prajurit biasa, minangka Menteri Pertahanan, dheweke nindakake akeh, lan ora kejiret ing nyolong. Senajan efektifitas pertempuran tentara ora tambah akeh ing dheweke. Nanging dheweke ora duwe tekad Suvorov, utawa malah adventurism. Alexander Suvorov perang banget kendel, terus-terusan imbang ing brink saka kekalahan lengkap. Nanging, intuisi sing diwenehake dening alam lan luck fenomenal bisa kanggo prédhiksi langkah retaliatory mungsuh, reaksi lan menang kamenangan. Iki ing gaya Tal, sing digawe salah kurban, risking asor, nanging ing paling kasus menang ... Nanging pemain catur paling apik ing donya weruh liwat Tal.
  Sing pisanan sing menehi gilingan daging lan kalah yaiku Mikhail Botvinnik. Juara iki ngerti carane program lan menehi tandha kelemahane mungsuh.
  Lan lintang saka genius Tal dimmed.
  Mbokmenawa, Suvorov, yen wis urip maneh lan yen wis kelakon perang karo Napoleon, bakal diantemi. Nanging tentara Turki, karo kang Alexander Vasilyevich perang, banget mundur saka kabeh titik tampilan, lan komandhan ora diangkat miturut kuwalitas kepemimpinan.
  Lan nalika perang karo Prancis, blumbang paddling duweni prentah sing enom banget lan ngremehake tentara bruwang Rusia.
  Kuropatkin, ing sisih liya, umume wedi nyerang, luwih seneng lungguh ing pertahanan. Ngitung iku cetha sing mungsuh bakal crush piyambak marang redoubts. Kanthi komandhan kaya ngono, perang kasebut ilang.
  Lan cah wadon Margarita lan Caligula Dolphins teka ing geni ... Padha disimpen , Nanging, kanthi cepet, nalika prajurit abadi bledosan menyang bastions lan wis mecah everyone nang, kulit meh impenetrable lan , mesthi, kemampuan kanggo mbalekake meh enggal.
  Dolfinov Jr. , nglereni jenderal Jepang liyane, nguwuh-uwuh tembung saka "Highlander," nalika mbuwang jarum beracun nganggo sikil telanjang lan muntahake getih:
  - Mesthine mung ana siji!
  Lan pedhange, kaya kilat, nindakake gilingan unik sing mateni. Luwih tepate, satus mecah Techniques karo Cut mudhun mungsuh ing menit saka saperangan batalyon.
  Samurai ambruk saka jotosan, lan sikil telanjang bocah terminator ninggalake pola kabeh jumping lan nduwurke tumpukan trek.
  Margarita cah wadon partisan sing ayu, nalika ngresiki benteng beton sing dikuatake liyane, nyebul amunisi, nyebabake ewonan bedhil kuat mabur ing udara. Sawise kancane, artis lanang Caligula mbaleni maneuver sing padha.
  Margarita, mbuwang granat kanthi sikil telanjang, bocah wadon kanthi jarak sing adoh, disetujoni:
  - Sampeyan pancen apik, cah lanang !
  Prajurit sing ora bisa dikalahake, uga mbuwang hadiah pemusnahan kanthi cepet banget, ngethok samurai, mangsuli:
  - Luwih becik sinau tinimbang sinau maneh!
  bledosan kuat saka bastions ora pindhah unnoticed ing rangking saka tentara Rusia. Letnan Jenderal Zeleny nglaporake menyang Ajudan Jenderal Kuropatkin:
  - Paduka. Miturut data kita, perang wis raging ing benteng mungsuh kanggo dangu, lan malah, mesthi, sawetara benteng wis mbledhos!
  Kuropatkin mangsuli alon-alon:
  - Tenang, tenang wae!
  Inggih, kaya Carleson, sing gendhenge diunekake engsele. Senajan kahanan mung mbutuhake langkah drastis. Jendral Zeleny lan Kondratenko negesake:
  - Kita kudu langsung nyerang!
  Kuropatkin nyawang loro jenderal liwat kaca tingal. Ijo isih enom, nanging katon luwih enom tinimbang taun-taun, cepet, impetuous. Kondratenko minangka sedulur saka pahlawan Port Arthur, uga saka generasi mudha pimpinan sing bisa. Mesthine, falcon kaya ngono sregep perang. Kajaba iku, ana pesenan kategoris saka Kaisar lan Penguasa Kabeh Rus, Nicholas II, kanggo langsung nyerang kutha benteng. Lan ora ana otak yen kas kerajaan ora bakal bisa nahan beban perang sing angel banget.
  Nanging, yen sampeyan ora ngerti ford, aja menyang banyu! Kita kudu ngerti apa lan ing ngendi sing nyerang.
  Kuropatkin takon Kondratenko:
  - Unit Jepang apa sing njupuk?
  Jenderal kasebut kanthi jelas:
  - Pramuka nglaporake manawa malaekat wis muncul - wong enom sing ayu lan bocah wadon sing rambute emas, sing obah kanthi kacepetan sing luar biasa, lan nalika dipotong, dheweke ora bisa katon.
  Kuropatkin nyabrang kaping telu kanthi cepet lan ngucap:
  - Dadi dadi metu sing iki malaekat maneh?
  Jendral Zeleny nyetak tumit ing lantai:
  - Ya persis! Satus swarga!
  Kuropatkin malah njerit:
  - Wah! Gusti ora nilar Rusia!
  Kondratenko ngandika instructively:
  - Kita kudu langsung nyerang mungsuh, Field Marshal! Utawa awake dhewe bakal nyerang!
  Kuropatkin ngandika languidly:
  - Ora, tuan-tuan. Aku menehi pesenan. Amarga Gusti Allah mutusake kanggo nulungi kita, mula dadi dosa kanggo nyelehake prajurit menyang gilingan daging!
  Kondratenko kanthi logis nyathet:
  - Malah ing Israel, Gusti Allah Kang Mahakwasa nuntut supaya wong Yahudi uga perang, lan ora nampa kabeh kanggo apa-apa lan tanpa perang.
  Marshal lapangan saka rawa, ahli strategi taktik ngenteni lan ndeleng, mangsuli iki:
  - Nanging Rasul Paulus ngandika sing ngawula Gusti Allah ora mbutuhake tangan manungsa!
  Jendral Zeleny wis ngucap:
  - Punapa panjenengan dalem tansah nyabrang, langkung-langkung menawi kerang mbledhos ing sacedhake!
  Kuropatkin wis wiwit nesu:
  - Nanging amarga kabeh kelakon miturut karsane Gusti Allah. Mula ayo padha nindakake sembahyang rumiyin. Yen sampeyan ora sopan, sampeyan bakal dicekel!
  Sakabèhé, gagasan kanggo nganakake ibadah sholat katon menarik. Ayo kerub njupuk rap kanggo kabeh wong.
  Caligula tomboy lan prawan partisan Margarita wis rada kesel, lan akeh karya wis rampung. Dadi apa ora freshen munggah ing segara, lan sak tenane pasir skuadron Togo . Sawise kabeh, dheweke uga bisa mbukak geni, kalebu bedhil rolas inci. Lan iki minangka kaliber 306 milimeter, sing bisa nyebabake kerugian sing signifikan kanggo pasukan sing nyerang.
  Bener, wong Jepang, ing kasus iki, kudu murub meh kanthi wuta, ngliwati punggungan. Lan dheweke bakal bisa nyerang kanthi langsung mung nalika perang pindhah menyang wates kutha.
  Sasaran utama yaiku papat kapal perang kanthi bedhil rolas inci ing kapal.
  Bocah wadon partisan, ngethok wong Jepang nganggo pedhang sing mateni lan ngoyak-oyak keripik balung sing macet, nyaranake:
  - Mungkin kita bisa malah metu kasempatan sethitik? T. wis unggul ing pertempuran gun liwat skuadron Rozhdestvensky, kira-kira 1,8 kanggo 1. Kanthi cara iki kita bakal rada equalize imbangan pasukan.
  Caligula saka Dolphins, ngethok samurai pungkasan, takon marang prajurit Margarita:
  - Apa kita miwiti karo kapal penggedhe?
  Bocah wadon partisan , mbuwang cangkang nganggo driji sikile sing gundhul lan nyuwek-nyuwek luwih akeh wong Jepang, mung ninggalake potongan-potongan, mbantah:
  - Padha ora miwiti karo paling éca! Untunge, ora perlu golek skuadron. Ayo klik liwat loro armadillo pisanan.
  Caligula tomboy ngguyu, mbuwang granat kanthi tumit sing gundhul, nuding pedhang getih ing kapal Nutili , kanthi bungah nguwuh:
  - Lan siji iki mine!
  Margarita, sawise mateni wong Jepang maneh, menehi saran marang pasangane:
  - Nanging ayo padha ngapusi ing banyu kanggo setengah jam kanggo waras.
  Pancen, istirahat ora bakal lara. Nanging Caligula Dolphins ora mbuwang wektu sajrone ngaso singkat. Ing tartamtu, kita padha bisa nimbang soko menarik.
  Para konspirator padha kumpul ing ruang paling ngisor. Lampu listrik ing sangisore langit-langit nggawe bayangan sing ora nyenengake. Kepala gundul Lenin sing misuwur katon surem, ing jejere Koba shaggy , luwih dikenal ing donya minangka Stalin, banjur dadi perwira angkatan laut kanthi seragam rapi, dene Letnan Schmit sing kurang dikenal, kanthi jenggot dandy, Bukharin.
  Trotsky ora cukup kanggo rapat lengkap, nanging saiki dheweke lan Lenin lagi padu. Dadi, Bolsheviks paling pengaruh padha ngumpul, siap kanggo nganakake revolusi, utawa kudeta, apa wae, mung kanggo gain daya.
  Lenin njupuk lantai pisanan:
  - Penting banget , kanca-kanca, kanggo nyegah kamenangan Autokrasi ing perang imperialis sing ora adil karo Jepang kanthi biaya apa wae. Penyebab revolusi mbutuhake iki!
  Timid spanks nanggepi.
  Bukharin, tepuk tangan lan goyang-goyang jenggot ireng adorning pasuryan isih enom, dikonfirmasi:
  - Ya, kita kudu ora menehi otokrasi kasempatan slightest. Iki bisa uga mambu kaya pengkhianatan, nanging aku bakal ngomong, Mikado minangka sekutu paling apik lan utama saka Bolshevik lan komunisme donya!
  Koba Joseph ngomel nesu:
  - Inggih ngandika! Senajan iki ora mambu kaya khianat, iku wis khianat dhewe!
  Lenin, sing banjur nganggo jeneng samaran Karpov, ngandika karo nyengir:
  - Kanggo revolusi global, kadhangkala sampeyan kudu ngorbanake. Kalebu ngorbanake bagean saka kalbu lan nyawa sampeyan dhewe. - Ulyanov uncorked, unscrewing sirah, botol bir Jerman. Kanggo eloquence, sampeyan kudu refresh tenggorokan. Dheweke njupuk saperangan sips lan nerusake. - Apa sampeyan mikir yen aku dhewe seneng pengin ala lan ngalahake negaraku. Nanging, aku bakal terus terang, revolusi mung bisa ditindakake yen rezim Autokrasi saya ringkih. Lan apa sing bisa ngrusak Autokrasi luwih saka kekalahan ing perang?
  Koba manthuk-manthuk:
  - Ora ana apa-apa ... Kadhangkala tujuan paling dhuwur mbutuhake pengorbanan, lan pengorbanan sing akeh!
  Lenin nerusake filosofi:
  - Dadi, kita ora bakal ngrembug babagan moralitas lan filosofi ateisme. Iki dudu perkara utama. Cetha yen karya sing kita lakoni bakal mbebasake para buruh lan budhak ing kabeh negara lan ing saindenging jagad. Lan kasunyatan manawa kabeh kerugian negara kita lan wong liya bakal dibayari tikel satus. - Ulyanov ngaso lan ditambahake ing nada sing beda. - Lan langkah konkrit apa sing bisa ditindakake kanggo ngalahake Autokrasi sing disengiti dening rakyat lan kita?
  Ing kene Letnan Schmid ngandika kanthi swara tipis:
  - Aku mikir, kanggo wiwitan, kanggo njeblug Trans-Siberia Railway ing sawetara panggonan bebarengan. Iki bakal duwe pengaruh fatal ing pasokan pasukan tsarist ing Manchuria.
  Koba nyengir kaya rubah:
  - Bravo , bocah iki maju! Lan aku mikir babagan ngrampok sawetara bank kanggo ngrusak standar emas rubel Tsar.
  Ulyanov kanthi keras goyangake driji telunjuk marang "Georgia sing apik tenan":
  - Aja nakal! Proposal sing menarik banget . Sampeyan bisa ngrusak Kuropatkina.
  Schmid terus:
  - Umumé, rencanaku nglibatake pemberontakan ing kabeh kapal Armada Segara Ireng. Banjur tentara bakal pindhah menyang sisih wong kerja, lan Autocracy bakal ambruk sanalika!
  Koba ngguyu ironis:
  - Ya, kanker bakal singsot ing gunung!
  - Koba , mandeg! - Lenin barked lan nambah. - Pancen, perlu kanggo nyiapake lan nindakake pemberontakan ing Segara Ireng. Lan nalika Kuropatkin sing diantemi mlayu saka Port Arthur , pemberontakan ing saindhenging tentara bakal dadi nyata!
  Schmid ilang nesu:
  - Ya, kita bakal nindakake kanthi semangat!
  Bukharin njupuk lantai:
  - Sekutu kita sing paling akeh ing Bumi yaiku para petani; nalika padha tangi, dheweke bakal bisa ngrusak kabeh pasukan Autokrasi. Kita kudu ngirim agitators menyang desa-desa, nuntut supaya para petani ora mung diwenehi tanah, nanging uga estates, kabeh sing dadi kagungane sing duwe tanah!
  Koba nyelani kanthi ironis:
  - Kalebu garwa lan putri!
  Bukharin nyengir:
  - Lan iki uga! Gampang kaya Emelyan Pugachev - sirah bakal dipotong, bar bakal digantung, lan barang-barange bakal dijupuk dhewe lan dibagi merata! Lan garwa lan anak wadon kang duwe tanah iku baturmu!
  Ulyanov nyetujoni telpon iki:
  - Bener! Kita bakal nyumerepi kabeh! Kabeh cara menyang Kutub Lor!
  Koba nyaranake:
  - Kita kudu aktif nggunakake unsur perampok sabisa. Utamane , revolusioner sing paling kuat lan paling sukses muncul saka para penjahat. Contone, Kotovsky ora pahlawan? Pahlawan! Lan Rama Makhno ora luwih ala!
  Bukharin manthuk kanthi kuat:
  - Mekaten! Kita bakal ngremuk kabeh kanthi kriminalitas !
  Ulyanov mbanting ajiné ing meja:
  - Teror, teror lan teror revolusioner maneh!
  Iku ora bisa kanggo mirsani obrolan luwih saka "megah papat". Sawise tangi, sampeyan kudu pindhah menyang tingkat praktis kanggo ngetrapake strategi sing menang. Utamane, mbusak kapal perang saka tim.
  Caligula cepet-cepet nglangi menyang tujuane, lan Margarita menyang tujuane. Wong lanang, nggunakake driji lan driji sikil, langsung munggah menyang kapal korban.
  Caligula sing tomboy ora ngrasakake rem maneh, amarga dheweke wiwit ngethok saben wong. Ora angel numpak kapal, pokoke kelas kapal perang. Kajaba, mesthi, sampeyan luwih saka manungsa. Dadi, mlayu lan potong. Lan kanthi kacepetan supernatural, ora ana sing bisa nglawan sampeyan.
  Inggih, kanthi driji telanjang anak-anak sampeyan, nanging luwih cepet tinimbang paws sikil cheetah, mbuwang jarum beracun. Lan iki uga bakal kaget banget wong Jepang.
  Para pejuang Land of the Rising Sun maneh lagi ditebang , lan rencana pasangan terminator kasebut gampang. Tekan kompartemen amunisi, banjur njeblug amunisi kasebut supaya boiler uga ditutupi. Sawise iku, kapal sing rusak ora bakal duwe pilihan kajaba pindhah menyang ngisor.
  Caligula saka Dolphins, nglereni lan nailing karo pedhang, nyuwil liwat menyang sumber amunisi. Inggih, apa peluru individu kanggo wong, kang cah lanang shoots mudhun ing fly, utawa malah mbalang maneh ing mungsuh. Iku luwih apik yen, kanthi sikil kosong, sampeyan langsung ngrusak sawetara kartrid menyang mungsuh kanthi pasukan frantic lan matine, matine lan ora bisa ditolak.
  Supaya dalan samurai menyang kekaisaran kraton Nicholas II diblokir.
  Sampeyan uga ora angel nransfer amunisi menyang cekelan supaya ngisor kapal perang diunekake, uga kanthi kekuatan fisik.
  Dek baja, digawe panas ing srengenge Maret, pleasantly tickles sol elastis Bare saka boy terminator. Lan cangkang bledosan dhuwur sing akeh diisi karo shimosa narik mudhun pundhak. Sampeyan mlumpat mudhun, ora nggatekake tangga spiral, lan saiki sampeyan ana ing panggonan sing bener. Saiki sekat-sekat kasebut bakal dicemplungake lan boiler bakal njeblug, nggawe bolongan-bolongan sing gedhe banget iki ora bakal urip.
  Bab sing menarik iki yaiku armadillo Jepang. Kapal iku wiyar lan amba, kanthi kekandelan gedhe saka waja sing nutupi dek. Lan barel meriam sing dawa lan kandel, bisa nabrak sawetara puluhan kilometer, utawa luwih ... Bener, iki ora dibangun dening Jepang, nanging dening Inggris. Nanging armada kraton meh kabeh produksi dhewe, sing duwe pro lan kontra. Dadi Inggris nggawe kapal perang - mesin mulya. Sayange, nanging kudu dikirim menyang ngisor ...
  Ana bledosan, lan logam saka dek bejat disabetake gundhul lanang, otot sikil, mbuwang wong dhuwur ndhuwur lumahing. Sawisé iku, cah lanang plopped menyang banyu lan sregep swam, nyoba kanggo pindhah saka whirlpool. Kolosus kaya mengkono lagi klelep.
  Lan kapal perang Margarita pamisah: resik makarya lan synchronously. Saiki wektune kanggo nglelebke rong kapal penjelajah perang lapis baja sing isih urip.
  Ayo Togo , sing nyebabake akeh alangan kanggo armada Rusia, uga pindhah menyang ngisor. Iki bakal dadi piwulang kanggo kabeh wong sing teka ing tanah air sampeyan kanthi gaman ing tangane.
  Caligula saka Dolphins kanthi sregep nyusup banyu segara kanthi tangan lan sikil lan singsot:
  - Sampeyan bakal dikalahake dening Jepang! Iki dudu game madhouse !
  Kaya pungkasan , meh tanpa ndemek logam lan waja sampeyan mabur menyang dek. Ing kana sampeyan miwiti ngethok samurai sing alon dadi kubis. Mbokmenawa, malah laba-laba sing macet ing resin iku satus luwih lincah tinimbang serangga iki saka Tanah Srengenge Terbit. Dadi sampeyan cepet-cepet lan ngethok lengen, sikil, sirah ... Lan dheweke mung mapan. Paling apik, salah sijine bisa ngomong:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula cekikikan lan jempol irung marang dheweke:
  - Banzai, aja wani!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang kartrid, nusuk bathuk, cangkeme, lan tenggorokan samurai.
  Sabanjure, baleni kombinasi sadurunge. Nanging, kanggo owah-owahan, Caligula sing megah kanthi cepet ngarahake bedhil rolas inci sing wis dimuat lan nembakake muatan menyang kapal penjelajah perang sing paling cedhak. Pukulan kasebut akurat, lan muatan Jepang sing dhuwur banget nyebabake geni gedhe ing dek.
  Prajurit nom-noman kasebut nyumurupi manawa, nalika produk industri ing Tanah Srengenge Terbit mlebu, akeh geni lan asap sing metu. Sing, mesthi, nggawe shooting luwih gampang . Ngelingi yen samurai wis suwe perang karo Rusia, skuadron tempure pancen nduweni keunggulan kualitatif.
  Leres, pinten ingkang saged dipungayuh Jepang menawi kecalan kapal-kapalipun ingkang ageng?
  Kapal penggedhe Togo telat menehi tandha budhal. Nanging iki pancen dudu solusi sing migunani . Kapal perang gedhe mbledhos, lan rong detik sabanjure kapal sing nggawa Caligula of the Dolphins uga njeblug. Dheweke pungkasane nyepak perwira Kakaisaran Jepang kanthi tumit. Lan maneh loro prajurit sing wani dibuwang dening gelombang kejut ...
  A partisan prawan gelut, sawise diunekake sirah saka kapten pangkat pisanan, njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Pertandhingan hoki segara: Rusia vs Jepang - skor papat nol!
  Pancen, saiki Jepang ora duwe kapal perang siji-sijine. Bener, isih ana wolung kapal penjelajah kelas perang. Lan ana pilihan: kanggo drown wong utawa ora kanggo drown wong?
  Caligula, sawise ngethok hiu sing mlayu nyedhaki dheweke kanthi pedhang, mutusake kanthi logis:
  - Serangan nalika wesi panas! Sing, kita drown wong!
  Margarita, sawise ngethok predator segara liyane, setuju karo keputusan iki:
  - Apa mbuwang wektu ing trifles? Ora ana wektu sabanjure kanggo kita!
  Caligula tomboy, mbuwang kothak kartrid nganggo sikile, langsung menyang mripat hiu, kanthi logis mbantah:
  - Aku iku bakal! Gusti Allah tresna trinitas!
  Nanging dheweke malah nglangi. Dheweke bisa bali menyang benteng benteng ing wayah wengi. Iki ora bakal nggawa dheweke menyang ngendi wae. Lan yen Kuropatkin njupuk benteng tanpa partisipasi, banjur dadi luwih apik. Pancen, dheweke ora bisa nindakake kabeh dhewe. Malah menarik apa sing bakal dikandhakake para turunane babagan perang aneh karo Jepang iki? Dheweke bakal nganggep minangka tumindak sing mulya, utawa, sebaliknya, dheweke bakal boo amarga mung dimenangake dening pasukan gaib!
  Nanging Caligula gampang ngalahake korban sabanjure - cruiser perang. Externally, padha rada beda karo armadillo. Ing tartamtu, ana waja sethitik kurang, lan tinimbang bedhil rolas-inch ana sepuluh-inch, nanging kinerja luwih apik. Nanging iki uga prau saka kelas linear. Banjur ana kapal penjelajah medium lan entheng.
  Prajurit enom ing kene ngganti taktike lan ngethok para pelaut samurai lan nancepake sawetara karo kartrid sing dibuwang nganggo sikil lanang sing gundhul . Banjur, dheweke njupuk lan njeblug amunisi supaya kapal penjelajah perang ngubur irunge ing banyu lan kanthi mangkono pindhah menyang ngisor ora langsung, nanging mboko sithik ngowahi.
  Mungkin aktor lanang Caligula pengin nylametake paling ora bagean kru saka pati kanthi cara iki. Pancen, ing ngendi dheweke bisa nyelehake akeh bahan peledak ... Margarita, sawise mateni akeh pelaut samurai, ngiringake kapal penjelajah ing kapal.
  Bocah wadon kasebut kanthi bangga ngrayakake suksese, lan pasangane uga:
  - Skor: enem - nol!
  Caligula tomboy, kanthi nesu lan bungah, saka sukses gedhe, nyanyi:
  - Lan samurai mabur menyang lemah, ing tekanan baja lan geni!
  Korban laut anyar ... Ya , misale jek wong Jepang sing miwiti kampanye iki lair ing sangisore bintang sing ora beruntung. Lan malah wolung yuta dewa ing agama Shinto ora mbantu.
  Kanggo Caligula sing tomboy, kapal penjelajah perang katon kaya karton sing kudu dicemplungake. Dheweke malah mutusake kanggo nyoba taktik sing rada beda, yaiku, kanthi penetrating menyang ditahan lan nglereni ngisor ana karo pedhang. Sawise kabeh, dheweke duwe logam gaib sing dijupuk saka ninja lan tukang sihir. Iki tegese operasi kudu ditindakake.
  Lan supaya ... Pranyata metu sing wesi linear bursting ... Sampeyan perlu kanggo banjir telung kompartemen kanggo mesthekake yen. Bocah Terminator ngomong karo nyengir:
  - Ing kene kita ing kapal kasebut ...
  Kanggo nglelebke cruiser perang kanthi pukulan pedhang, sampeyan kudu duwe kekuwatan superhuman lan imajinasi sing luar biasa.
  Margarita luwih seneng pendekatan sing luwih prasaja, kanthi alesan yen pengulangan minangka ibu saka sinau. Lan yen mangkono, mungsuh bakal kebanjiran dening bledosan.
  Dewi prajurit lan prawan partisan ngangkat jempol lan ngandika:
  - Wis jam wolu!
  Bocah lanang Caligula, tanpa upacara, ngethok pirang-pirang samurai, lan mbuwang kartrid mateni nganggo sikile, ngucap:
  - Nanging iki mung nyenengake!
  Korbane isih ana papat maneh... Kudu klelep piye wae, ben ora biasa-biasa wae. Teka karo sing khusus, unik. Lan wong lanang, tanpa ngomong apa-apa, tumindak kaya ing ngisor iki. Yaiku, padha ngrebut rudders kontrol ... Begjanipun, kapal wis ing kacepetan lengkap, kang tegese iku ora dadi angel kanggo ngrampungake karo wong-wong mau. Dadi, sampeyan njupuk rudders kontrol lan pindhah menyang ram ... Battlecruisers, kapal anyar, nanging ana akeh prau lungse ing armada Jepang sing ora duwe kesempatan kanggo oncat saka ram garis lurus.
  Apa yen kapal, malah sing digawe saka logam, tabrakan ing kacepetan dhuwur ing segara?
  Banjur kedadeyan ing ngisor iki: gemuruh sing nggegirisi, mecah waja, lembaran baja loro-lorone bledosan. Puluhan lan atusan pelaut, kanthi rai kuning sing kleru, mlayu ing dek sing rusak, mripate sing sipit metu saka bathuk, lan ilining getih metu saka cangkeme kanthi untu sing rontok.
  Lan para pejuang Jepang tiba ing segara, tiba ing lepen berbusa sing langsung mangan. Lan kapal wiwit tenggelam kanthi cepet, nyeret akeh nyawa menyang jerone.
  Margarita, terus nyirnakake para pelaut tanpa rasa welas asih utawa upacara, nyatakake kanthi eseman:
  "Sampeyan uga apik yen Jepang ora nggawa wanita lan bocah-bocah ing kapal."
  Caligula, mbedakake hiu sing munggah ing dheweke, kanthi gampang setuju karo iki:
  - Ya, kultus Amazon ora ana ing antarane samurai. Bener, dheweke katon duwe ninja wadon!
  Dewi prajurit enom lan, ing wektu sing padha, prawan partisan nyimpulake:
  - Rolas nul kanggo kita ... Nanging isih ana rong daylilies pungkasan. Apa sing kudu dilakoni karo wong-wong mau?
  Caligula tomboy ngethok iwak hiu liyane lan mung menehi saran:
  - Ayo padha nggawa menyang pelabuhan Dalniy. Saiki ana ing kontrol Rusia, lan rong kapal penjelajah sing apik banget bakal nambah armada kita!
  Margarita, numpes predator ing segara kanthi pedhang, kanthi gampang setuju karo iki:
  - Ya, lan iki solusi sing paling apik!
  Senadyan Jepang duwe reputasi minangka pejuang sing ora sabar, efek moral saka pukulan murka saka rong malaekat super ngluwihi pangarepan kita. Pancen, yen sampeyan kudu perang ora karo wong, nanging karo jalmo padha dewa paling nyata, lan malah bisa demiurges, malah pejuang saka Land of the Rising Sun uga lack wani.
  Mulane, sawise Margarita ing cruiser siji, lan Caligula ing liyane, Cut mati perwira paling sregep, lan kicked sawetara saka wong-wong mau, pelaut lan mekanika liyane dianggep paling apik kanggo ngirim menyang super-makhluk iki . Lajêng sami pêrang majêng dhatêng ing plabuhan Dalniy, ingkang dipun pêjahi dening Jêpan, sasampunipun kalah, botên pêrang dhatêng wadya Ruslan.
  Caligula Dolfinov panginten sing, sawise kabeh, wewenang pasukan striking punika wewenang. Contone, nalika Perang Khalkhin Gol, pira wong Jepang sing dicekel tentara Soviet sing nggegirisi? Miturut data Sovyèt, 476 wong, miturut petungan liyane, kira-kira 200, lan minangka asil tukaran, mung 88 sing bali menyang Jepang, yaiku, mung sawetara sing bali menyang tanah air.
  Tegese, samurai nuduhake keteguhan. Duwe ilang, miturut data Soviet, bab rong puluh ewu wong matèni.
  Kanggo mbandhingake, tentara Sovyèt kalah meh kaya sing tiwas ( ora ngétung sing tiwas ing panangkaran) nalika Perang Donya II minangka tawanan.
  Lan iki senadyan kasunyatan sing NKVD brutal urusan karo kulawargané wong-wong sing nyerah.
  Dadi kakuwatane prajurit Jepang ora kaluwih-luwih. Sajrone Perang Rusia-Jepang, Jepang kalah satus luwih sithik prajurit minangka tawanan perang tinimbang Rusia!
  Nanging, iki sebagian amarga tentara Rusia ora menang ing perang gedhe. Lan tanpa kamenangan ora ana tawanan.
  Nanging, kedadeyan tentara maju uga akeh prajurit sing dicekel.
  lanang prajurit ngandika marang Margarita liwat walkie-talkie primitif:
  - Mungkin kita bakal ngunggahake gendera putih sawise kabeh, yen ora bakal klelep kita?
  Margarita mbantah:
  "Iku isin kanggo berlayar ing gendéra putih." Luwih becik menehi telung warna Rusia ing sirahmu!
  Prajurit nom-noman kasebut ngetokake jarum menyang sikil bocah lanang-terminator kasebut tanpa alas kaki, lincah, lan sawise nusuk samurai sabanjure ing bathuk, dheweke ujar:
  - Lan ing pendapatku, Andreevsky kanthi salib bakal luwih sukses!
  Kanthi skor patbelas nganti nol, mast angkatan laut karo Jepang wis rampung lan saiki sampeyan ora mung bisa njupuk kapal sing dijupuk dhewe, nanging uga nyanyi. Caligula saka Dolphins nyanyi lagu kamenangan ing ndhuwur paru-paru:
  Segara gedhe, segara -
  We plowed wong ing gendéra tricolor!
  Para prajurit nelukaké gunung-gunung kang dhuwur,
  Manuk garudha nggero kamenangan!
  
  Prajurit Rusia diakoni dening planet,
  Kita nyerang mungsuh nganggo pedhang lan bayonet!
  Kita bisa mbuwang rakit fasisme saka setengah jagad,
  Kita rampung Maret karo kamenangan ing Berlin!
  
  teka nganggo tank bongkok,
  Dheweke ngancam bakal numpes kabeh lapangan Rusia!
  Nanging dheweke ngalahake wong aneh sing dikutuk ,
  Supaya anak-anak kita bisa urip seneng tanpa kuk!
  
  Kita iki anak-anak saka Fatherland, sing luwih dhuwur tinimbang wong liya ing donya,
  Kita padha lair, kneading calico karo kaki gundhul!
  sampun paring syafaat kangge kita, ngutus kita perang ,
  Lan Gusti Allah nggawa Mei mekar kanthi bungah!
  
  Ora ana bagean saka pejuang lan ati sing luwih dhuwur ,
  Apa menehi ngimpi lan rebirth!
  Mbukak lawang mulya kanggo kalanggengan,
  Nanging yen sampeyan lungguh ing ambush, meneng !
  
  Ana asu ajag lan wedhus, nanging kowé padha pangon ing jagad,
  Lan bagean sampeyan kanggo ngirim pesenan kanggo anak-anak!
  Kanggo nindakake perkara kasebut nganti pungkasaning tumitah,
  Supaya geni langgeng ing atimu katresnan ora mati!
  
  Sapa sing ngerti ing ngendi peluru mungsuh bakal nyegah prajurit,
  Nanging isih, ing perang, pati luwih apik tinimbang penyakit bosok!
  Lan yen sampeyan mati, kancamu bakal ngalahake mungsuh ,
  Dheweke ora bakal ngidinke, amarga bocah-bocah wadon tanpa alas kaki dibuwang ing panangkaran!
  
  Oh, nasib Rusia, perang lan geni sawise perang,
  Kanggo sing pengin pindhah ing vacation, ora ana panggonan kanggo wong-wong mau, ngerti, ing swarga!
  Ing kene, Sam sing jahat mlebu konspirasi karo Iblis,
  Ancaman: - Aku bakal nurunake atom lan ngilangi udan es!
  
  Nanging uga bakal ana pangayoman marang misil,
  Lan bom nuklir ora bisa numpes Moscow ...
  Kita bisa nggunakake tank kanggo njaluk parasit,
  Lan lagu-lagu sing mboseni babagan sing tiba nggawe sampeyan sedhih!
  
  Adol kanggo sen, dudu bagean Rusia,
  Sawise kabeh, saben kita dadi prajurit gedhe!
  Aja ngandel yen Gusti Allah wis maringi kita peran,
  Nyatane, sampeyan mutusake carane kelangan lolongan!
  
  Ana sing gagal, ana sing kalah,
  Kedaden kaya hares mundur saka asu ajag elek!
  Nanging yen perang wiwit, kita bakal ana maneh,
  Smash tentara brutal monsters ing irama neraka!
  
  Pracayaa, kita ora main kanggo perang,
  Kita ora duwe panggilan liyane kajaba dadi kanca sing apik!
  Awaké déwé iki sedulur, dudu Habél lan Kain,
  Kanggo kita, manuk iku lagu, lan dudu game lemu!
  . EPILOG
  Sawise Dominika nyemburake kecerdasane, bocah-bocah padha njerit lan keplok tangan nganti suwe. Ya, iku apik banget , sampeyan bisa ngomong dheweke sukses - sprinkling aphorisms lan humming kanggo awake dhewe.
  Sawisé iku, Margarita lan Dominika ngumumake pesta kanggo kabeh donya, supaya ana rasa seneng lan bungah ing jiwa.
  Dheweke ngacungake tongkat sihir, lan meja-meja mewah katon, diisi panganan . Kabeh ing kene mewah lan sugih banget.
  Pasugatan sing apik banget lan akeh kue, pai custard, donat, pretzel, muffin lan kue sing dihiasi kanthi apik. Iku ora bisa ngomong ing dongeng, utawa kanggo njlèntrèhaké karo pena.
  Lan kabeh pancen nyenengake lan aromatik sing sejatine unik ing kecanggihan lan kaendahane.
  Margarita tweeted:
  Kabeh sing paling apik, sing paling apik kanggo bocah-bocah,
  Ing planet kita sing nyenengake ...
  Urip srengenge lan angin,
  Coba peri sing tanggung jawab kanggo kabeh!
  Lan dheweke wiwit nari. Lan Dominica ngetutake dheweke, lan sawetara bocah wadon liyane karo dheweke. Iku apik banget .
  Margarita kanthi logis nyathet:
  - Kabeh bakal apik, kabeh bakal apik yen kita ora kekacoan !
  Lan cah wadon partisan njupuk lan ngeculake kembang api liyane saka tongkat sihir dheweke. Lan kaya banyu mancur inten sing mili ing aliran sing banget badai.
  Dominika nyathet:
  - Kaendahan, kaendahan.
  Iku shoots metu kaya banyu mancur saka paus!
  Sakwise iku wektu kanggo hiburan. Sawetara bocah lanang paling gedhe, kira-kira patbelas taun lan otot banget, sijine sarung tangan alus ing tangan lan wiwit perang karo saben liyane.
  Padha disabetake karo tangan lan kaki gundhul, nalika mesem lan ngguyu.
  Dobrynya nyathet karo nyengir:
  - Sawise kabeh, padha duwe peralatan farm kolektif!
  Pangeran Oenomaus manthuk:
  - Dheweke ora dilatih ing seni bela dhiri !
  Bocah lanang Dobrynya ngece, mlumpat menyang ring darurat:
  - Ayo kula lunga!
  Lan loro tarung cah enom otot tabrakan karo saben liyane. Bocah-bocah padha ngguyu lan nyerang Dobrynya. Ana disassembly lan waving saka tangan lan sikil.
  Dobrynya deftly buyar lan di-push wong-wong mau aside. Banjur dheweke nyekel salah sijine bocah lanang ing irung nganggo driji sikil sing gundhul . Dheweke nguwuh kanthi rasa lara. Lan bocah pahlawan maneh, tanpa upacara apa wae, mbuwang dheweke lan meksa dheweke mundur.
  Bocah-bocah ing sakiwa tengene padha ngguyu lan keplok-keplok. Lan Dobrynya di-push papat lanang bebarengan lan deftly kebungkus ing taplak meja.
  Sawisé iku, ngguyu dadi budheg. Kaya keplok-keplok bocah-bocah. Pancen, katon apik banget .
  Dobrynya kanthi wicaksana ngendika:
  - Wong sing wani mangan!
  Dominika uga mlebu ring. Dheweke uga nindakake seni bela diri. Sawise kabeh, akting ing film ora guyon. Dheweke nuduhake awake minangka Supergirl lan perang karo supervillain . Bocah-bocah wadon loro mau banjur padha tumpeng nganti puluhan njupuk. Lan iku apik banget . Malah bruises padha nyata.
  Saiki sing kuwat, otot taruna bab patbelas ing swimming trunks teka munggah marang Dominika. Lan dheweke nyoba nyerang bocah wadon kasebut. Dominika nanggapi kanthi jotosan sing tepat saka tumit telanjang menyang plexus solar, lan bocah kasebut tiba lan wiwit writhe.
  Dominika tweeted:
  - Sampeyan dudu lanang , sampeyan dudu lanang,
  Ora nyata...
  Sampeyan dudu lanang , sampeyan dudu lanang -
  Kothak bosok!
  nggebug Dominika ing punggung otot kanthi sekuat tenaga . Wong wedok kuwi bengok-bengok lan mbalik. Dheweke ngindari lan mlayu menyang Dominika lan nyoba nglawan dheweke. Bocah enom iku kuwat lan atos amarga kerja keras ing situs konstruksi. Lan Dominika kudu ngetokake kabeh kekuwatane supaya ora tiba. Nanging dheweke metu lan banjur mbuwang bocah lanang sing kuwat . Dheweke tiba, nabrak piring karo sturgeon. Lan bocahe dadi reged banget.
  Dene bocah-bocah liyane padha ngguyu gumuyu lan gawe rai. Iki pancen katon apik banget .
  Bocah mau mlumpat, nanging ditampa tendhangan keras
  bocah-bocah wadon aktris ing dagu, dheweke kenek karo shin ing gerakan sing bakal teka, lan bocah lanang sing otot ambruk.
  Dominic nyanyi kanthi agresif:
  Dheweke insidiously nunggu korban ing tambang,
  Nuding radar menyang langit...
  Siji kesalahan - lepas landas sing ora disengaja,
  Lan jotosan ora bisa dihindari!
  Iki, pancen, cah karate. Dadi dheweke noleh lan nyepak irunge bocah lanang liyane nganggo tumit sing gundhul. Dhèwèké tiba lan ngetokké banyu mancur saka snifferé . Nanging dheweke langsung mlumpat. Lan maneh menyang perang. Lan Dominika lelungan, meksa dheweke tiba. Iki pancen wong wadon.
  Dobrynya manthuk-manthuk:
  - Dijogo! Nah, sampeyan cah wadon keren !
  Iki ana bocah lanang liyane sing kuwat sing mabur saka pukulan Dominika.
  Iki ngendi showdown diwiwiti. Bocah wadon kasebut mbuwang bocah enom liyane lan ngucap:
  Bocah-bocah wadon saka masyarakat dhuwur,
  Aku pancene pengin ngalahake wong!
  Sawisé iku, cah wadon maneh nyurung lanang bebarengan, menehi wong bruises lan bumps. Lan katon banget lucu lan lucu.
  ngalahake bocah-bocah :
  - Sampeyan prawan kita ! Panas banget lan gelut!
  Dominica manthuk lan celathu:
  Prawan pejuang getih panas,
  Gerombolan buta nyerang kita!
  Dheweke whispered disebutake, lan udan nyata saka krim, susu kental lan madu diwutahake mudhun ing lanang saka ndhuwur.
  Lan maneh ngguyu bungahe bocah-bocah. Kabeh muter lan kedadeyan kanthi kelangan lan agresif. Lan ana wektu lucu ing agresi iki.
  Pangeran Oenomaus, mesthi, uga ana ing game kasebut. Kepiye carane wong bisa ngatur tanpa iku? Lan prajurit enom banget deftly mbalang liwat awake lanang sing katon luwih tuwa lan luwih gedhe. Lan maneh exclamations antusias. Ya, iki pancen perjuangan sing dibutuhake.
  Enomai ngacungake tangane, lan bocahe tiba ing tumpukan roti sing dilapisi krim. Lan padha bledosan lan kasebar dadi lucu lan seneng. Lan kuwi aroma pawon gaib.
  Dobrynya nyathet kanthi desahan:
  - Iku isin kanggo sampah panganan kuwi!
  Dominic cekikikan lan mangsuli:
  - Ora apa-apa! Aku bakal nggawe sihir liyane!
  Bocah Phoenix nyanyi:
  Nang endi wae ing alas ana tukang sihir,
  Padha njahit kaftan kanggo Iblis ...
  Batu-batu dibuwang mubeng,
  Negara kita sing apik banget!
  Sawise iku, dheweke dadi kanca karo Dobrynya. Bocah lanang loro sing heroik kasebut pisanan wiwit ngacungake ajiné, nyoba nggebug pasuryane . Padha dimuat casually saperangan kaping, lan bruises katon. Banjur bocah-bocah lanang-pejuang njupuk lan nabrak bathuk. Dadi sparks wiwit mabur saka mripatku.
  Padha di-push saben liyane, butted sirah lan banjur wiwit perang. Lan perang kasebut bandel banget. Bocah-bocah ksatria padha grapyak, remuk-remuk lan rembug.
  Banjur padha miwiti butting kepala maneh, kang katon luwih bodho saka kelangan lan menacing. Lan iki tumindak kanthi cara sing ndadekake anak-penonton menyang ngguyu deafening.
  Dominica njupuk wulu ing dheweke tangan lan wiwit tickle lanang kang gundhul tumit. Dobrynya lan Phoenix wiwit ngguyu, pancen kesel lan kelangan sampeyan ora bisa mandheg ngguyu.
  Margarita nyathet kanthi eseman primadona:
  - Ya, sampeyan cah ayu. Mung master penghibur. Apa maneh sing bisa ditindakake?
  Dominika manggut-manggut:
  - Ya, ing umum, aku bisa nindakake kabeh. Lan sampeyan bakal weruh iki luwih saka sepisan!
  Dobrynya lan Phoenix dipisahake. Wong-wong padha kringet lan awak sing pahatan padha sumunar kaya disiram lenga zaitun.
  Margarita kandha karo ngguyu:
  - Kita duwe kamenangan, nanging kita ora nyedhaki tujuan kanggo nylametake jinis sing luwih kuat. Tikus kuning iku kagungane Bastinda mungsuh kita, sing ilang ora ana sing ngerti ing ngendi. Lan kita tumpahake kacang buncis. Inggih, ora muspra, nanging isih tanpa asil sing kita ngarepake!
  Dominica nyanyi kanggo nanggepi:
  Urip iku ora gampang
  Lan dalane ora lurus...
  Kabeh teka kasep
  Iku kabeh cepet banget!
  Mboko sithik, swasana ati bocah-bocah sing dibebasake dadi luwih tenang. Lan gelut, malah guyonan, mati, lan musik dadi kurang banter.
  Banjur dumadakan keprungu swara. Klakson weker muni.
  Bocah-bocah lanang lan wadon langsung mlumpat saka lenggahane lan nganggo pedhang lan tumbak. Padha siap perang.
  Naga katon ing langit. Padha endhas telu, endhas pitu, lan endhas rolas . Lan ana cukup akeh, lan reptil ukuran gedhe. Alami, luwih akeh kepala, luwih gedhe ukurane. Lan ing antarane ana penyihir akrab Bastinda, sing katon cilik ing latar mburi naga.
  Dominic wissot lan nyathet:
  - Wah! Kayane durung rampung!
  Margarita sang nanggapi:
  Aku tiba karo dhadha, nyekel timah,
  Bumi kebak bolongan, kaya bast ...
  Nanging aku ngerti iki dudu pungkasan -
  Pungkasane mung wiwitan!
  Ana kira-kira sèket ewu anak saka prajurit - iki tentara kabèh, ana ora luwih saka rong atus naga. Mula para prajurit enom ora mlayu. Dheweke siap perang lan menehi urip kanthi larang, lan bisa uga menang!
  Loro-lorone sing combative lan ditemtokake.
  Naga endhas rolas paling gedhe gludhug:
  - Aja wedi! Kita ora bakal gelut karo bocah-bocah! Kita kanggo tentrem lan kaadilan!
  Dominika mbengok:
  - Dadi apa sampeyan teka mrene?
  Ing kene Bastinda nggero, nyengir kanthi agresif:
  - Aku ngerti tujuan utama sampeyan entuk artefak Tikus Kuning, lan ora mbebasake budak-budak!
  Margarita mbantah:
  - Ora ngganggu! Ing kasus apa wae, kita ora pengin ninggalake anak-anak kita lan ora bakal!
  Kabeh rolas endhas naga kasebut bebarengan:
  "Kita ngajeni kamulyan!" Nanging Bastinda ngajak sampeyan main game. Yèn sira menang, sira awèhi tikus kuning, yèn iya, sira papat dadi baturira ing salawas-lawase.
  Si tukang sihir Bastinda manthuk:
  - Ya! Mekaten! Inggih, bocah-bocah, akeh banget karo dheweke. Papat sampeyan bakal luwih migunani ing perbudakan!
  Dominica nyathet kanthi eseman:
  - Kita bisa main game. Ayo, yen kalah, penyihir Bastinda ora mung menehi artefak Tikus Kuning, nanging uga dadi abdi kita.
  Margarita ngonfirmasi, ngepak sikile:
  - Mekaten! Iki persis sing kita butuhake! Iku bakal adil yen Bastinda uga resiko kamardikane!
  Kang Tuwan rolas ngandika:
  - Ayo dadi! Artefak lan kebebasan penyihir, nglawan kebebasan papat individu sing penting - adil!
  Bastinda tukang sihir manthuk-manthuk karo rambut ireng:
  - Oke, dadi! Aku tansah menang game iki tho. Lan malah kawruh sihir ora bakal mbantu!
  Naga endhas rolas nggero:
  - Apa sampeyan janji bakal netepi janji yen kalah?
  Wong lima padha nguwuh bebarengan:
  - We menehi!
  Bastinda tukang sihir njupuk papan karo kothak saka tas ransel lan ngandika:
  - Banjur ayo miwiti!
  Lan dheweke mbukak papan kasebut; tokoh kasebut langsung katon ing papan kasebut. Iku kaya catur tradisional, mung kothak ora loro, nanging telung werna: putih, ireng lan abu-abu. Lan kita duwe luwih akeh tokoh. Ana bajingan, pemanah lan perwira, jenderal, marshal, ballista, kreta lan liya-liyane.
  Dominika ngucap:
  - Ya, aku ora ngerti carane mlaku! Iki ora adil!
  Si tukang sihir Bastinda mangsuli karo mesem:
  - Sampeyan wis menehi tembung lan ora ana papan kanggo mundur. Nolak kanggo muter iku padha karo asor!
  Margarita manthuk:
  - Aku ngerti game iki! Lan carane tokoh lumaku ing! Dadi ayo main!
  Si tukang sihir Bastinda manthuk:
  - Inggih! Tokoh utama ing kene yaiku raja lan kita bakal main nganti checkmate!
  Prajurit bocah-bocah padha keplok-keplok. Margarita goyangake tongkat sihire, lan ing ngarepe katon gambar papan gedhe kanthi telung jinis sel. Lan saiki ewonan mantan budak bisa ndeleng dheweke bebarengan.
  Margarita nyathet:
  - Sadurunge perang, aku menang game catur marang Botvinnik piyambak, sanadyan ora ing wong, nanging ing game simultaneous. Nanging ing wolung taun, ngalahake juara USSR kelangan!
  Si tukang sihir Bastinda ngucap:
  - Iki game temen beda! Catur malah ora cedhak karo dheweke!
  Bocah wadon partisan manthuk:
  - Aku ngerti! Iku luwih rumit lan ana liyane bêsik, nanging aku bisa muter! Dadi aja mikir bakal gampang kanggo sampeyan!
  Penyihir sing rambute ireng manthuk:
  - Potonganku abang - padha diwiwiti dhisik!
  Lan dheweke mindhah slinger maju . Margarita nanggapi kanthi ngobahake pemanah. Game santai kaya ngono diwiwiti. Ana satus tokoh ing saben sisih, lan kabeh telu, kajaba para raja. Ana siji saka wong-wong mau, lan game ends karo mate. Inggih, iki ayu lan logis.
  Bastinda dolanan lan nyengir. Ijol-ijolan pisanan diterusake. Banjur maneuvers saka jesters cepet. Dominika nyathet yen jester gerakane kaya ratu ing catur tradisional, nanging cocog kaya ksatria.
  Ya, iku menarik. Perwira kasebut katon kaya uskup, nanging kaya raja. Lan umume gerakane kaya rook, nanging cocog kaya ksatria. Marshal gerakane kaya ratu, nanging mung nggebug kaya rook. Mesthine, tokoh sing paling kuat yaiku wazir agung, padha obah kaya ratu lan kaya ksatria, lan uga kenek. Ana, mesthi, ratu, lan padha kaya ing catur biasa. Pemanah pindhah kaya pawns, nanging njupuk diagonal telung kothak maju, lan slingers mung loro. Iku misale jek sing infantri biasa sing paling ringkih, nanging padha bisa, nalika tekan ing baris pungkasan, nguripake menyang sembarang Piece kajaba raja.
  Kreta lumakune kaya jaran, nanging kena kaya gajah. Ya, iku menarik carane dadi metu. Ana uga ballista - gerakane kaya rook, nanging cocog kaya ratu. Rooks, ksatria lan uskup, kaya ing catur biasa. Nanging ana uga unicorn. Lakune kaya ratu, nanging kaya ratu. Lan unicorn kraton. Lampahipun kados gajah, nanging kados wazir agung, inggih punika kados ratu lan satriya. Ya, iki dudu dolanan lelucon. Lan ana telung tokoh saben. Lan nyoba soko tanpa yawning. Lan saiki, kayane Bastinda wis ngrebut wilayah liyane lan entuk keuntungan materi.
  Cetha, dheweke luwih berpengalaman tinimbang Margarita.
  Dominika kanthi yakin, utawa luwih ironis, tweeted:
  - Mlaku jaran! Jaran!
  Margarita nyeluk dheweke:
  - Aja ngganggu! Apa sing kudu ditindakake, aku nindakake!
  Lan cah wadon partisan decisively dipindhah tokoh. Bastinda terus nyerang. Paprangan mau banget wangkal lan tanpa welas asih.
  Margarita, supaya bisa ngranggeh kapercayan sethitik lan kalem lan generate inspirasi ing game, wiwit sing;
  Iku umpluk munggah, mundhakaken lereng curam,
  Ombak, belenggu es ngrusak segara!
  Beam dipotong, mega kebak timbal,
  Lan angin seger numpes pedhut!
  
  Aku karo sampeyan ing tebing pesisir,
  Ombake segara nggegirisi kupingmu!
  Pejuang ngrangkul gulu karo tangan alus,
  Gusti kang suci wis wungu ing nyawaku!
  
  Pucuk-pucuk gunung salju dilapisi emas,
  Lan kupu-kupu mutiara ing dada!
  Ing kadohan, prau-prau padha mlaku ing ngisor layar,
  Sampeyan ora bisa nyerah ing ngimpi lan turu!
  
  Aku nuding sampeyan, kekasih,
  Mripatmu sumringah saka luh!
  Sawise kabeh, tanpa sampeyan, malah donya ora cukup kanggo kula,
  Prahara lan gludhug gumuruh ing ati!
  
  Bebarengan karo sampeyan bakal ngrasakake kamulyan akeh,
  Lan racun nembus ambisi!
  Tarik pedhangmu kanthi jeneng kekuwatan kasebut,
  seneng ngladeni !
  Margarita nyanyi kanthi sampurna lan, nyenengake, ngluncurake serangan sing nemtokake. Prawan partisan ora ragu-ragu kanggo kurban, lan ing sawetara titik imbangan materi saka pasukan ketoke catastrophic kanggo dheweke. Nanging ing kene ana sawetara serangan taktik sing luwih kuat lan ...
  Margarita ngandika karo mesem lugu:
  - Checkmate, Bu Bastinda!
  Dheweke blinked wildly lan katon watara, glaring miring ing paling gedhe, rolas sirah naga. Iku ukurane pesawat kelas grand , span saben swiwi apik rong atus meter - iki monster. Mbok menawa malah sihir fenomenal saka cah wadon-aktris Dominika sing dipilih ora bisa ngalahake raksasa kasebut.
  Pimpinan naga gedhe nggero karo rolas kepala bebarengan:
  -Sampeyan kalah Bastind. Dadi menehi winnings kanggo Tikus Kuning - artefak terkenal, lan pindhah menyang perbudakan kanggo master anyar!
  Bastinda ambegan lan njupuk artefak saka tas ransel. Ora dinyana, ukurane mung sak klapa, nanging mencorong cahya kuning sing padhang.
  Penyihir kasebut terus metu lan nyathet:
  - Dheweke duweke sampeyan. Kaya kabeh sing duweku, saiki dadi duwekmu!
  Margarita njupuk artefak ing tangane banjur ndhelikake ing tas ransel. Lan dheweke nyathet:
  - Iki apik! Lha, aku lan kowe kudu piye, Bastinda?
  Ing njaba, wong wadon ireng sing isih enom lan atraktif mangsuli:
  - Aku bisa nindakake akeh perkara. Aku wis umur luwih saka sewu taun. Lan yen aku bisa mulang sampeyan teknik sihir sing ora dingerteni. Uga, lan uga dadi manajer kerajaan. Aku duwe akeh pengalaman babagan iki, lan ora mung ngatur anak.
  Margarita ngangkat bahu lan nyathet:
  "Mungkin aku bakal nglilani sampeyan lunga, sawise sumpah luwih dhisik bakal nindakake tumindak sing apik."
  Dominika ngucap:
  - Apa yen dheweke ngapusi? Kita duwe wong, sampeyan ngerti. Malah Al Qur'an ujar manawa sumpah bisa dilanggar ing sawetara kasus.
  Lan aktris cah wadon nyanyi:
  Pracayaa, para abdi Paduka bakal garing,
  Sampeyan bakal dikhianati, sampeyan bakal dikhianati ...
  Lan wong sing sumpah tresna kaya iki,
  Delengen, dheweke bakal mateni sampeyan!
  Margarita mbantah:
  "Ana adat kanggo tukang sihir kita netepi tembung lan sumpahe." Dadi pelanggar sumpah tegese kena kutukan lan penghinaan sing langgeng saka saben wong. Dadi Bastinda bakal netepi sumpah utawa ora gelem nolak. Dadi dheweke duwe pilihan antarane perbudakan lan ninggal tumindak ala ing salawas-lawase!
  Penyihir karo rambute ireng ngangkat bahu:
  - Ana sing kudu dipikirake ing kene. Aja nglakoni piala, iki uga angel banget, lan ora mesthi nyenengake!
  Dominika nesu:
  - Kenapa sampeyan mutusake kanggo kita, Margot? Aku mikir, luwih becik dheweke dadi abdi kita. Abdi sing gaib lan awet umur bakal migunani banget ing kluwarga. Dheweke ora kudu dadi baturmu, nanging sing umum!
  Bocah heroik Dobrynya dikonfirmasi:
  - Pancen bener! Kabeh papat kita resiko kamardikan kita. Lan sampeyan pengin mrentah dheweke piyambak.
  Pangeran Oenomaus mratelakake panemume:
  "Aku uga mikir luwih becik nglilani dheweke lunga, sumpah mung nindakake tumindak sing apik." Yagene, nalika ngumpulake sawelas artefak liyane, nyeret abdi bebarengan karo sampeyan? Dheweke mung dadi beban!
  Dobrynya lan Dominika ngandika bebarengan:
  - Ora, dheweke abdi kita! Lan kita ora bakal nglilani dheweke lunga!
  Pemimpin naga ngandika:
  - Sampeyan duwe pamisah: loro marang loro! Aku suggest tos koin. Yen dadi kepala, kita bakal nindakake kaya sing dikarepake Margarita, yen buntut , kita bakal nindakake apa sing dikarepake Dominika!
  Bocah-bocah prajurit padha bengok-bengok:
  - Bener! Bener! Bener! Kathah bakal mutusake!
  Dominica ngomel kanthi nesu:
  -Sapa sing bakal mbuwang dhuwit recehan?
  Naga gumuruh:
  - Aku!
  Banjur buntute mbuwang bunder perak sing mabur ing udhara lan tiba ing trotoar watu. Dhuwit recehan kasebut kenek lan ... Iku ndharat ing pinggir ...
  Naga raksasa ngguyu lan mangsuli:
  - Yen mangkono, banjur aku njupuk Bastinda minangka pembantuku. Lan sampeyan ditinggal karo artefak dheweke, tikus kuning, minangka piala. Kaya sing dikarepake, kanthi cara!
  Dominika ngucap:
  - Lan motor. Aku pengin flyer kaya iki.
  Naga raksasa mendesis:
  - Nyanyi lagu! Lan kita naga bakal ngormati. Yen sampeyan seneng, motor mabur gaib bakal dadi duweke. Lan yen ora, banjur ... Sampeyan uga bakal dadi abdi kita!
  Dominika nesu:
  - Dadi sampeyan bisa ngomong yen sampeyan ora seneng karo lagu-laguku!
  Kepala naga ngumumake:
  - Ora mung kita bakal ngadili, nanging uga umum, kalebu anak lan mantan budak!
  Dominika manthuk-manthuk.
  - Banjur aku setuju!
  Lan cah wadon wiwit nyanyi kanthi perasaan lan ekspresi;
   Busana dadi meri kabeh raja,
  Layung, emas, godhong ing rubi!
  Kaya kupu-kupu ing wayah sore,
  Lan swarane angin iku organ kerub!
  
  Tentrem sing paling mewah yaiku jembar ing musim gugur,
  Wit, kubah gréja suci!
  Ranting apa wae kanthi ukiran pahat,
  Mutiara embun lan watu sing larang regane!
  
  Genangan kasebut ditutupi perak tipis,
  Sparks cemlorot saka ngisor hooves jaran!
  Sampeyan bisa nambani saben liyane,
  Muga-muga sampeyan bisa urip kanthi seneng ing langit sing cerah!
  
  Ing srengenge padhang, karo sandhanganku longgar,
  Birches lan poplars nari waltz katresnan!
  Kita sedhih babagan dina-dina sing wis tenggelam ing jurang,
  Tansah kenangan rapat karo aku!
  
  Mangsa bakal teka, muda ing kono iku langgeng,
  Ora rambut abu-abu, inten ing rambut!
  Kita bakal ngumpulake kabeh kanca kanggo liburan,
  Lan ayo ungkapake impen kasebut ing ayat sing gagah!
  Keplok lan bengok-bengok "Bravo! Encore!", tenggorokan puluhan ewu mbanjiri kabeh alun-alun. Iki bakal dadi jam sing mulya, jam kemenangan kanggo Dominika, sing nemokake bakat minangka primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"