Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Univers Vs Universe1

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Forestil dig menneskehedens fjerne fremtid. Alle lande og folk: skal blive forenet for at overleve og erobre rummet. Kun et land som Rusland er i stand til at påtage sig et sådant ansvar. Men menneskeheden er forenet: forude er rumudvidelse og nye stjernekrige - som udkæmpes ved hjælp af supervåben og magi. I sidste ende er hele universet erobret af Storrusland. Men der er parallelle universer. I det tilstødende imperium, Hellige Rusland: også underlagt stof og rum. Det så ud til, at to næsten helt identiske formationer af parallelle universer skulle være venner og sameksistere fredeligt. Men på grund af en absurd ulykke, eller rettere sagt en nøje læst provokation af tredjestyrker, udbrød der en interuniversal krig mellem broderfolk. Alle tror, at han har ret, og fjenden startede først. De hellige russere dræber de store russere, mennesker og de mest forskelligartede allierede af menneskeheden kæmper - ufattelige racer: den vildeste fantasi kan ikke beskrive dem. Det er ikke for ingenting, at de mest forfærdelige og grusomme krige er brodermordskrige. Galskaben vokser, volden eskalerer, kvintillioner af ofre for både mennesker og indbyggere i de erobrede verdener. Der bruges magi, såvel som tidligere hidtil usete teknologier, og så videre i flere blodige århundreder. Forskere skaber mere og mere avancerede metoder til ødelæggelse, livet i universerne er under total trussel. Hvem vil stoppe galskaben og redde menneskeheden? Ikke en konge, ikke en Gud og ikke en helt. Ikke en oppumpet specialstyrkesoldat, som en tegneseriestjerne, der dræber hundredvis af fjender (dette sker kun i eventyr), og ikke en supervidenskabsmand, der ved, hvordan han ikke har revet jordens livmoder med næsen. Og almindelige mennesker fra vores tid, ja, måske ikke helt enkelt!

  UNIVERS VS UNIVERSE1
  BOG ET:
  VANVITTIG GALDSVID!
  PROLOG
  Forestil dig menneskehedens fjerne fremtid. Alle lande og folk: skal blive forenet for at overleve og erobre rummet. Kun et land som Rusland er i stand til at påtage sig et sådant ansvar. Men menneskeheden er forenet: forude er rumudvidelse og nye stjernekrige - som udkæmpes ved hjælp af supervåben og magi. I sidste ende er hele universet erobret af Storrusland. Men der er parallelle universer. I det tilstødende imperium, Hellige Rusland: også underlagt stof og rum. Det så ud til, at to næsten helt identiske formationer af parallelle universer skulle være venner og sameksistere fredeligt. Men på grund af en absurd ulykke, eller rettere sagt en nøje læst provokation af tredjestyrker, udbrød der en interuniversal krig mellem broderfolk. Alle tror, at han har ret, og fjenden startede først. De hellige russere dræber de store russere, mennesker og de mest forskelligartede allierede af menneskeheden kæmper - ufattelige racer: den vildeste fantasi kan ikke beskrive dem. Det er ikke for ingenting, at de mest forfærdelige og grusomme krige er brodermordskrige. Galskaben vokser, volden eskalerer, kvintillioner af ofre for både mennesker og indbyggere i de erobrede verdener. Der bruges magi, såvel som tidligere hidtil usete teknologier, og så videre i flere blodige århundreder. Forskere skaber mere og mere avancerede metoder til ødelæggelse, livet i universerne er under total trussel. Hvem vil stoppe galskaben og redde menneskeheden? Ikke en konge, ikke en Gud og ikke en helt. Ikke en oppumpet specialstyrkesoldat, som en tegneseriestjerne, der dræber hundredvis af fjender (dette sker kun i eventyr), og ikke en supervidenskabsmand, der ved, hvordan han ikke har revet jordens livmoder med næsen. Og almindelige mennesker fra vores tid, ja, måske ikke helt enkelt!
  Jeg har en personlig opfordring til forlagene: vurder ideen og om værket som helhed passer til dig. Hvad angår kvaliteten af teksten, hvis du grundlæggende godkender romanen, så betaler jeg pengene, og en professionel redaktør vil pudse den! Og hvis ikke, hvorfor så spilde tid og penge, bare vær sikker på at skrive.
  Universet rystede i kamp,
  Og stjernerne-tårerne vandede fløjlet!
  Krigen brænder - helvede er en ond lidenskab,
  Og Djævelen vil ødelægge Rusland!
  
  Lad fædrelandet være en kæmpe,
  Der er utallige galakser!
  Herren spredte et dække over Rusland,
  Vi er heldige at bo i et stort land!
  
  Dette er en frygtelig kamp - rummet koger,
  Vi vil bekræfte herligheden med det hellige sværd!
  Vraget af rumskibe - bunker af lig,
  Vi vil besejre Ruslands modstandere!
  
  Og vakuumet er plettet med blod,
  Når alt kommer til alt, er modstanderen stærk - presset er grusomt!
  Men vi vil beskytte freden på vores oprindelige jord,
  Jesus er jo med os - den højeste Gud!
  
  Fædrelandet lider - det er udløbet,
  Kristi tålmodighed er folkets styrke!
  Et knust hjerte er skrøbeligt glas,
  Kun viljen til at leve kan hjælpe os!
  
  Åh mit fædreland - jeg elsker dig,
  Og i universet er der ingen smukkere end dig!
  Rusland vil ikke blive frataget sin rubel,
  Der vil være fred og lykke for alle generationer!
  . KAPITEL nr. 1.
  Vladimir Kashalotov, der sygnede hen af spændingen, der nådesløst rev sit kød i stykker, fløj under en lang sort tunnel, der lugtede af koldt blåt. Han blev forfulgt af kampterminatorer - klasse PI - 1.000.000. Anklaget for kampmagi og multi-klasse hyperplasma stræber de efter at finde en person, der dykkede ned i tykkelsen af den nærmeste asteroide. Vladimirs tetraplan eller enkeltsædede jagerfly blev skudt ned. Før dette stødte de bevingede riddere (ak, og på den anden side er russiske brødre: menneskehedens største tragedie, to universer, der ubarmhjertigt ødelægger hinanden) næsten kolliderede; det smukke ansigt af en pigepilot blinkede på hologrammet. Endnu ikke hærdet af krig, turde den unge kriger ikke skyde på stjerneskønhedens tetralet. Og hun fortrød det ikke, hun ramte den med en kvarklaser, som et resultat af hvilken maskinen smuldrede til små perler, der funklede i et vakuum, som efter et par øjeblikke blev sorte og udsendte regnbuebølger og slukkede anti-tyngdekraften felt: en matrix, der fuldstændig neutraliserede tetralettens inerti.
  Takket være udkastningssystemet lykkedes det at virke. Hvorefter han ved hjælp af en kinespatial motor i en kampdragt dykkede ned i en hoppende super-speed asteroide-stang bestående af varianter af hyperplasma. Sikke et djævelsk svært hop, hyperstrømsudladninger løb gennem min krop - som om en rødglødende nål var blevet sat ind i hver celle. Vladimir gav mentalt ordren, og strålingen fra minigeneratoren slukkede den næsten uudholdelige smerte. Quasar (fremragende)! Han er inde! Asteroidens overflade er så stærk, at det er svært at sprænge den selv med en Thermocreon-bombe. Med hensyn til robotterne fik de ordre om at tage den unge mand i live - formentlig til afhøring. Og dette... Selvfølgelig vil de ikke slå og torturere som i middelalderen, men ved hjælp af nanoteknologi vil sjælen blive vendt vrangen ud i en sådan grad, at det ikke vil virke som nok for nogen. Måske er det bedre at hænge på stativet end at gennemgå cybertortur - en effekt på bevidstheden. Vladimir, som er en junior bachelor i magiske videnskaber, det vil sige indtil videre kun det andet af tolv trin (det første trin er en mini-padawan), skabte en bioplasmatisk dobbelt for sig selv. En skygge skilte sig fra det flyvende legeme og gik ind i en sidetunnel, der stak ud til højre for korridoren. Småstenene på overfladen af de snoede korridorer virkede som små djæveldyrs rovdyr, flerfarvede øjne. De blev ved med at slukke og tænde, det virkede som om underverdenens dæmoner blinkede (og sagde - din virksomhed er vakuum (bad) fyr!) Vladimir udsendte et par holografiske camouflager ved at bruge effekten af semi-reflekteret rum. Dette burde kaste robotterne væk fra deres duft, distrahere dem og købe dem tid. Og så, hvem ved, måske vil militær lykke smile til Storrusland.
  En armada af fjender - rumskibe fra Svyatorossia: hundredtusinder, mange millioner af skibe af forskellige klasser rykkede frem fra tre sider og forsøgte at stramme grebet mellem systemerne i den gule ræv og den røde krokodille. Det var en grænsezone mellem to universer, hvor rumskibe mistede fart og monstrøse hypervåben mistede deres destruktivitet. En slags underrum, hvor langt de fleste rumkampe for nylig har fundet sted, og ve enhver, der lader fjenden bryde igennem i den almindelige del af universet, ødelæggelsen vil være umådelig!
  Svyatorossias hær blev kommanderet af Konstantin Rokossovsky: en af Anden Verdenskrigs mest fremragende befalingsmænd. Han opnåede særlig berømmelse på slagmarkerne: ved Stalingrad og i Hviderusland. Under hans kommando var omkring to hundrede og halvtreds millioner rumskibe, tre og en halv trillion levende soldater af forskellige racer og omkring syvogfirs billioner kamprobotter. Imponerende styrker, med nogle skibe på størrelse med en anstændig asteroide: bevæbnet med tusindvis af kanoner og udsender af alle typer. Spørgsmålet opstår: hvad har den berømte helt fra den store patriotiske krig at gøre med det kosmiske slag, der behersker universelle imperier? Mest direkte, efter at videnskaben havde fastslået, at der er en Hypernoosfære, hvorpå alle intelligente væseners tanker, følelser og handlinger er registreret, begyndte de at studere den. På et uforståeligt superniveau blev alle de afdødes personligheder opdaget gemt som filer på en computer. De var som frosset mellem dimensioner og rum, hvilende i en slags kurv af superabsolut information. Men enhver fil kan gendannes ved at fjerne den fra papirkurven og derefter aktiveres den. Til dette formål blev en speciel tragt-støvsuger opfundet. Den smalleste del bestod af nul og en tiendedel af en dimension. Så steg det til nul to tiendedele, nul tre! Således gradvist at nå tolv-dimensionelle rum, gradvist opladning med multi-hyperplasma energi. Sjælefilen blev suget ud af underrummet med nul dimensioner og tid. Så blev hun overført til en bærer, en specielt modelleret krop, og der skete et mirakel! Menneskehedens langvarige drøm om at genoplive de døde er blevet til virkelighed. Rigtige personligheder vendte tilbage fra den faktiske ikke-eksistens og fik fornyet kød, forbedret ved bioteknik, svarende til en engels. Det ser ud til, at Job var den første, der sagde for næsten fire tusinde år siden: men min forløser lever, jeg tror på Jehova, du vil genoprette mit fordærvede kød, og jeg vil se Gud med mine egne øjne. Så i forskellige religioner - blev dette gentaget tusindvis af gange. Nu har videnskaben realiseret endnu en ældgammel drøm. Men selvom denne opstandelsesproces er meget arbejdskrævende og dyr, er det meget lettere at finde sjælefilen for en fremragende person i nuldimensionen af hypernoosfærens underrum, den indeholder meget store følelsesmæssige og mentale ladninger. Derfor er det indtil videre kun de bedste af de bedste, store og betydningsfulde mennesker fra fortiden, der er blevet genopstået og genopstår. Nå, Konstantin Rokossovsky hører uden tvivl til dem. Vi lærte lidt ved at downloade information om moderne krige til vores hjerner, og vi kan allerede kommandere en af det hellige Ruslands mange hære.
  En meget karismatisk personlighed kæmper også mod Rokossovsky: Alexander den Store. Geni mod geni! Stål mod flamme! En virkelig unik passage af stjernekamp!
  Supermarshal Rokossovsky henvendte sig til alfgeneralens hologram:
  - Phoenix, udførte du den skrå fejemanøvre?
  - Nej, kammerat supermarskal. Fjenden ser ud til at have aktiveret en strategisk reserve. Derudover mærker jeg indflydelsen fra magtfulde tryllekunstnere.
  Og faktisk voksede den storladne stjernekamp. Vakuumets fløjlsbløde sorthed blev delt i hele rummet: fyrværkeri af blændende, flerfarvede glimt. Men er selv den mest avancerede pyroteknik i stand til at afspejle mindst en milliontedel af en sådan storslåethed? Utallige stjerner spredt i diamant, rubin, topas, smaragd, safir, agat og andre lyse guirlander, forbløffende fantasien. Men selv de dæmpede på baggrund af eksplosioner og stråling fra de udbrudte skibe. Hver type laser, stråling, raket klar til at eksplodere, rumgraver har sin egen farve og unikke nuance. Det menneskelige sprog er for fattigt til at beskrive i al sin herlighed den kosmiske kamp, noget der er storladent, dødbringende og på samme tid fantastisk! Hvad kan vi sammenligne millioner af rumskibe og milliarder af glimt med, undtagen havet, hvor hver dråbe funkler blændende som en diamant? Samtidig er han i konstant bevægelse, tilsyneladende kaotisk, men i virkeligheden styret af en ubønhørlig vilje.
  Rokossovsky befaler:
  - Indsæt tunge ultra-slagskibe, prøv at udføre "sledgehammer"-manøvren!
  Kæmpe skibe fra to hundrede til fem hundrede kilometer i diameter: normalt ligner fladtrykte hvaler, besat med stammer, gafler og kunstfærdigt formede antenner, bevægede sig langs omkredsen. Her frigav en af giganterne en hyperplasmisk skamplet. I form af et ottetal dækkede det skadelige stof krydseren. Han forsøgte at forlade, men hyperplasmaet var hurtigere og gennemborede matrixbeskyttelsen, og det halve rumfelt ramte siden af krydseren. Pansringen, lavet af en superlegering, der er enogtyve millioner gange stærkere end titanium, gav efter. Flere roterende tårne blev smeltet, skytterne fordampede sammen med deres robottjenere. Relativt smertefri død, da hyperplasma på det ottende niveau spredes med en hastighed på hundrede milliarder gange højere end lyset, hvilket betyder, at smerteimpulsen ikke når at nå hjernen. Og den udødelige fil-sjæl skynder sig ind i armene på hypernoosfæren, som falder i søvn: venter på opvågnen. Krydseren brænder med lyse farver, flammen bliver ikke kun drevet af ilten inde i rumskibet, men også af mikrostof spredt i et vakuum. En slags støvpartikler, der bor i den negative eller nul dimension, temperaturen af sekstillioner af grader involverer deres forbrændingsproces. Det er svært at slukke en sådan hyperbrand; mange store og små rumskibe er opslugt af brande og fortsætter med at kæmpe stædigt.
  En enorm kvasar brænder i nærheden, Rokossovskys hær forsøger at presse fjenden tættere på den. Alexander den Store på en højhastighedsfregat kæmper midt i den. Han kontrollerer personligt både rumskibet og dirigerer det ind i dets tykke del og hele slagets umådelige rum. Sende kommandoer til forskellige punkter. Nu lod fjenden sig rive med af omringningen, ønsket om at skabe et fantastisk Stalingrad og blottede højre flanke. Intuitionen fortæller mig, at det nu er tid til at slå til. Hvor mange gange, med langt færre tropper, vandt den store helt Alexander afgørende sejre. Han kunne lide den moderne verden, dens ufattelige skala, hastighed, teknologi, det universelle HyperInternet, supervåben af ukendte former. Så han sender en superraket mod fjenden, en ladning af termofaracer, partiklerne, som creoner er lavet af, og fra dem til gengæld preoner og derefter kvarker. Missilet er lille, det er maskeret af flere gravi-hologrammer: så fjenden ikke har tid til at opsnappe det med en kvarklaser eller hyper-emitter! Samtidig brænder ministråler igennem det semi-rumlige stof. Modstanderens grand destroyer kaster ligesom en erfaren bokser også sin fejekrog. Mange torpedoer passerede langs siden af fregatten, nogle af dem detonerede og spredte sig ud i en hel græsplæne af flammende blomster. Det er frygtelig smukt, men i det fjerne eksploderede en ultra-dreadnought, en ufattelig masse med en diameter på halvandet tusinde kilometer.
  Supernovaen udsendte brændende tentakler, der brændte et par dusin mindre rumskibe og spredte flere tusinde flere i forskellige retninger. To brigantiner stødte sammen, et andet blink, mindre, men ikke mindre farverigt. Generelt er udsigten mest vidunderlig - super fedt, Alexander glæder sig; da den store ødelægger, knust af den hyperplasmiske "næve", smuldrede i vildt cirkulerende fragmenter:
  - Sådan slog slaverne! Ære vil ikke falme!
  Elephantcat - (en blanding af en elefant og en kat) bemærkede:
  - De hellige russere har indført en stærk reserve på højre flanke, og samtidig truer de med et gennembrud bagud.
  Macedonsky smilede uvenligt:
  - De glider bogstaveligt talt langs kanten af kvasaren. Hvorfor udfører vi seglslagsteknikken? Rokossovsky er en tidligere kommunist og synes at elske dette symbol.
  Tigrochep - en hybrid af en skildpadde og en tiger svarede:
  "Han er også slået med en forhammer og derefter slået i hovedet."
  I takt med hans ord eksploderede en tung termofaraceous raket i nærheden, rumskibet vendte, og lyset gik ud i et par sekunder, kun væggene afgav luminescens, pink og blå. Elefantkatten mjauede:
  - Sikke et outfit!
  Alexander rettede:
  - Mere som en "quirky" - Armageddon! - Han rakte hånden frem, og der dukkede øjeblikkeligt et glas smaragdvin op i den. Glasset sang:
  - Som altid eller...
  - Tilsæt peber! Med blodet af en mega drage!
  - Jeg adlyder, o store!
  Alexander den Store forsøgte at kigge ind i de mange hologrammer for at bestemme, hvor kampmassen af rumskibe skulle styrte ned. Fjenden forsøgte at skabe endnu en kedel. Rokossovsky huskede sin første store succes ved Stalingrad, hvordan den massive omringning af tyske tropper viste sig at være et nederlag for fjenden. Men dette er ikke Cannes, Alexander den Store selv, som er en mester i hurtig manøvre, forsøger at skabe en dobbeltfælde. Meget afhænger af, hvem der har den sidste reserve på lager.
  Svyatorossiya superdreadnought løb ind i gravitations-neutrino netværk, nogle af dens missiler blev reflekteret og blev viklet ind i det halve rumfelt. Flere missilkrydsere faldt ned i slikkerummet og begyndte langsomt at smelte, som en slikkepind på tungen. Det var en ejendommelig form, rumopløsende stof; det samme skete med rumskibet som sukker i vand. Sandt nok varede et sådant felt, ødelagt af andre modstrålinger, ikke længe, selv efter standarderne for rumkamp, hvor nanosekunder tæller. I sådan en kamp, en udveksling af slag, der er en milliard gange hurtigere end en kamp mellem professionelle boksere, er mangfoldigheden af midler uforståelig! Det er noget, du ikke engang kan finde analoger i det fattige, moderne sprog! Alt er Hyper-Super! Men slikkerummet gengivet af specielle typer raketter og varianter af hyperplasma og anti-rumlige impulser korroderede strukturen som rust; begge armadaer låst i dødelig kamp!
  Rokossovskys hær havde en vis numerisk overlegenhed og rykkede derfor frem. Små enkeltsædede jagerfly kontrolleret af mennesker, flere titusinder af milliarder af dem, er mest sårbare over for at slikke plads. Drenge og piger dør i millioner.
  General Clara Medovaya, leder det syvende korps af rumskibe. En meget smuk, imponerende pige, der ikke ser ældre ud end tyve - ung og frisk, hun har deltaget i kampe i tre hundrede år. Hun ser, at fjenden viste sig at være meget stærkere, end de havde forventet. Det betyder, at det er nødvendigt at vinde tid, så der kan komme forstærkninger. I begge Rusland er der ingen civile blandt folket. Alle tjener i hæren, selv de mindste børn, og mareridtet om skrøbelig alderdom forbliver i den mørke middelalder. Selv i cybernetiske inkubatorer bestemmes embryonerne, hvem der har de mest fremragende evner, ved at justere generne ved hjælp af cyberprogrammer. Klala gik ind i den kæmpende hær, der er også en økonomisk hær, hvor alle de andre mennesker tjener. Der er også en religiøs eller magisk front.
  Børn er børnesoldater, op til fjorten cyklusser (en betinget periode, der ikke har noget med det jordiske år at gøre), de gennemgår træning og specialtræning, hvorefter de genetisk mest egnede til krig ender i kamphæren, eller rettere, først i rumtræning. Før de blev kastet i kamp, blev drenge og piger, og derefter unge mænd og kvinder, intensivt trænet i al slags militær visdom. Hele befolkningen, der tæller mange kvintillioner af individer, havde krigsfærdigheder (og grundige). Ingen vidste, hvor mange potentielle militærpersoner der var, undtagen kejseren og to eller tre fortrolige. (nøjagtig befolkning: ekstrem vigtig militær hemmelighed). Begge imperier var tilnærmelsesvis lige i styrke, krigen fortsatte med varierende succes, ligesom udsvingene fra en surfbølge pressede de lidt, og vandt derefter tilbage. Der er ikke en eneste kvark tilbage i de hylende universer, ikke en eneste impuls i rummet, der ikke har haft tid til at blive mættet med had eller lidelse, tusinde cyklusser af smerte og tårer, grænseløs vold. Højlydte sejre og de mest brutale reaktioner, titaniske bestræbelser på at flytte vægten af, hvad der allerede virkede som en endeløs krig! Alle ydede deres bedste, men i det hele taget blev der holdt en dynamisk balance.
  Clara Honey, generalen for galaksen, gav ordrer, hendes kampkorps brugte en skiveformation: med bølgede kanter. Han bevægede sig langsomt mod stjernehoben for at undgå at blive omringet. På små asteroider blev ladninger indsat i batterier specielt spundet op i henhold til hyperbolen. De bevægede sig i hurtige spring, sprang ud på de mest uventede steder og banede sig vej gennem de mekaniske børster med pels. En af dem er kommanderet af den modige kaptajn Artur Melnikov. Han er en af de unge befalingsmænd, han er kun seksten cykler. En ret høj dreng med et rundt ansigt, den lyshårede kaptajn hørte det karakteristiske knirken af instrumenter, gnister og små tal løb langs indersiden af hjelmen.
  Den unge mand hviskede:
  - Det ser ud til, at vi var dækket af anti-stråling. Under disse forhold har vi kun én ting tilbage!
  En høj kommando lyder:
  - Tag alle jeres cyberhjelme af! Sigt manuelt!
  Hans første assistent, Svetlana Bronevaya, sagde tvivlsomt:
  "Så vil den hyperplasmatiske computer ikke hjælpe os, når vi peger!"
  - Og han generer kun os alligevel! Kan du ikke se, at alle programmer er fejlbehæftede!
  Pigen blinkede flere gange, sagde vagthundeprogrammet: en viral fare af anden grad.
  - Det er alvorligt! Lad os kæmpe som i gamle dage!
  Arthur tænkte (Svetlana er, skønt ældre end ham, lige så naiv som en lille pige). Temperamentsfuld forelsket. Dog har drengen stadig en kæreste fra kampskolen: hans første og stærkeste kærlighed. Men at være tro mod din partner er ikke moderigtigt og endda skadeligt. Det er tilrådeligt at skifte seksuelle partnere oftere, så der er gensidig berigelse af bioplasmaet og subnoosfæren omkring hvert individ. Derudover, efter at have udvekslet energi og superpartikler, interagerer drenge og piger, der har fælles seksuelle partnere, meget bedre på slagmarken. Det kan ses, at efter sex har de noget til fælles med hinanden, det er ikke for ingenting, at skriften siger, at mand og kone vil være ét kød. Men i fremtiden blev religion naturligvis helt anderledes! Hele menneskeheden, både mænd og kvinder: som én organisme!
  Nu er der håb for videnskabelig udødelighed, når videnskabsmænd genopliver de døde. Under disse forhold blev Bibelen og legenderne afskrevet i arkiverne og tilskrevet de gamles epos. Men selvom der ikke er nogen panisk frygt for døden, er det stadig ønskeligt at redde dit liv for at kæmpe for dit hjemlands fremtid. Selvfølgelig er det moralsk svært at dræbe folk som dig selv, og endda russere. Op til et vist punkt: begge parallelle universer udviklede sig næsten identisk, det blev endda kaldt spejleffekten. Desuden betragtede hvert imperium sig selv som det primære, og fjenden var en oprørsk refleksion.
  Artyom og Svetlana klemte hinandens hænder, de andre fyre og piger (der var lidt flere kvinder født i kuvøse end mænd, samme andel var i hæren.) blinkede til hinanden. De sigtede batterierne og åbnede orkanild mod både, enkeltsædede jetfly, jagerfly, brigantiner, destroyere, torpedobåde og andre små fartøjer.
  Det generelle træningsniveau for de krigere, der blev trænet til krig, selv når de svævede som embryoner i en slags næringsmedium, var meget højt. Men de kom ikke altid fra mange revner og vakuumkollapser. Som svar udførte fjenden sin nådesløse ild. En strøm af hyperplasma, der brændte gennem den svækkede matrixbeskyttelse og det halve rumfelt, gennemborede rustningen. Så efter at have modstået revnen faldt en flerfarvet strøm af ultra-ild på det skydende par. Den unge mand brændte med det samme, pigens arm forsvandt op til hendes skulder, hendes ben op til knæet, hendes torso op til ribbenene. Skønheden skreg og strakte sig tilbage. kommanderede Svetlana.
  - Aktiver cyberregenerering.
  Pigens krop (som andres) havde ikke været protein i lang tid. Dette er specielt kød med hyperplasmiske indeslutninger, mens menneskerne selv er drevet af superenergi. Så kødet, efter at være blevet såret, begyndte langsomt at vokse. Relativt langsomt er selve processen synlig for det blotte øje, hastigheden af vævsvækst er 0,8 centimeter i sekundet. Men den voldsomme kamp var meget kortvarig, pansret blev brændt flere steder. To kanoner fordampede, seks soldater døde, en ung mand blev halvt forbrændt, og en pige mistede midlertidigt sin hovedbund og fingre. Mirakuløst lykkedes det os at undgå detonation af granater. Dog svarer fyrene. Arthur selv tog et hurtigt skud og slog et tresædet angrebsfly ud. Svetlana, hendes tunge forlænget, slikkede fyren på læberne.
  - Megaquasar!
  - Lad os få et hyperannihilation (superdestruktivt) plasmaudbrud!
  To tetrafly blev skudt ned af andre kanoner, og tre skydetårne blev skudt ned på destroyeren. Men det var i det øjeblik, missilkrydseren rettede sine kanoner mod dem. Den unge mand mærkede dødens ånde i sit ansigt, den onde gamle kvinde med en le truede, og kaptajn Arthur gav ordren.
  - Fleksibelt tilbagetog!
  Batteriet skyndte sig tilbage, men var lidt forsinket. Det så ud til, at vakuumet gjorde ondt af smerte, og en hyperplasmisk hvirvel fejede igennem. Et frygteligt slag fra en tyngdekraftsbølge fangede batteriet. Fem kanoner og tolv besætningsmedlemmer på én gang viste sig at være fuldstændig fordampet. Arthur og de andre blev kastet tilbage af gravitationsbølgen. Kaptajnen fløj hen og slog hovedet på Svetlanas mavemuskler. Og det her er hårdt:
  - Wow, du er et sort hul! - Den unge mand mumlede.
  Store revner løb gennem pansret. De skærer som kløfter gennem metallets lilla overflade, mere end en million gange stærkere end titanium. Hvilken kolossal kraft er skjult i hyperplasma, i stand til at bevæge stjerner og slukke kvasarer. Men dette er kun den sjette, syvende og så videre tilstand af materien. Et helt hav af hyperplasma kan opnås fra ethvert molekyle. Teoretisk set (dette er endnu ikke tilgængeligt for mennesker), vil en elementær partikel reproducere hele universet. Eller ødelægge! Disse er de kvasi-guddommelige evner af hyperplasma.
  Batteriet glider langs det fleksible kollaps, soldaten presses ned af den svækkede inertikraft. Så udløses fjederen, og batteriet åbner igen kun ild på et andet sted i rummet.
  Arthur befaler:
  - Slå med en smal stråle, skift pistolerne til nåletilstand.
  Da computerne er slukket, skal dette gøres manuelt. Reguler tilførslen af hyperplasma ved hjælp af tromlen. Men at gøre sådan noget er ikke engang let; det, der redder os, er, at træningsprogrammet også sørger for denne force majeure. Drenge og piger håndterer dette problem i automatisk tilstand. Arthur tager sigte på en missilbåd og skyder med et let forspring. Det tyndeste knirk af det ødelagte vakuum høres, båden rives i stykker. At dømme efter eksplosionens kraft sker ammunitionsdetonationen. Lyspletten ødelægger bilen. Tetraflyet blev også ødelagt; pigen lavede et præcist skud.
  Vingerne flyver af hver for sig, og samtidig snurrer den flammende hale i vakuumet.
  Fjenden brigantin modtager yderligere skade, men reagerer med massive salver. En strøm trænger gennem revnen, kaster pigen til side og afslører gyldne bryster med skarlagenrøde brystvorter.
  Artem hviner:
  - Du kan se, hvor fedt det er! Chernodyrno!
  Svetlana slog fyren på knæet:
  - Bliv ved! Hæv din ridders mace højere!
  Den dråbeformede brigantin strittede med salver. Ryggede dugdråber af hyperplasma blev sprøjtet gennem hele kamprummet.
  Arthur fløjtede:
  - Udfald!
  En fregat dukkede op fra siden, og i det samme eksploderede nabobatteriet. Det ser ud til, at fyrene var uheldige; de faldt over en tung raket eller et Vibro-felt, der pulveriserede det mest holdbare metal.
  Den unge mand forsøgte at dreje platformen for at overleve sådan et angreb. Men modstanderne er også professionelle af høj klasse, der er uddannet fra næsten samme skole.
  Tempropreon-kanonen blev ødelagt. Den blev delt op i en bunke funklende dele. Pigen og drengen, der serverede pistolen, blev kastet tilbage, som om de blev ramt med et bat. De styrtede ind i rustningen, let fladtrykte, gysende med deres elastiske kroppe.
  Arthur følte en kold fornemmelse i mavehulen. Tætheden af fjendens plasmaudbrud intensiveredes, og det så ud til, at friske styrker var blevet trukket ind i kampen. For eksempel er selve ultraslagskibet på størrelse med en anstændig asteroide, og formen af en massiv dolk, besat med emittere, udsendte et helt rigt mønster af hyperplasmiske jetfly. Et bøjet stof, snoet i form af en hybrid af en rededukke og en harmonika, faldt på krydseren i det store Rusland. Andre strømme af udslettelse knuste fire dråbeformede artilleriplatforme.
  Artyom forsøgte igen at udføre en modmanøvre, men på grund af alvorlige skader blev batteriets hastighed sat ned.
  Svetlana selv blev alvorligt såret og mistede sin arm:
  - Det gør dog ondt! - Hun sagde. - Det er ærgerligt, at jeg har ødelagt sådan en makeup!
  Hendes ven sagde sarkastisk:
  - At miste et andet sted, selv i tilfælde af regenerering, skaber problemer med orgasme.
  Pigen truede i spøg:
  - Denne vulgære ting, jeg sender dig i retten.
  Artem sagde patetisk:
  - Lad os dø med værdighed! Kammerater i våben!
  Den unge mand havde det meget svært. Nu var batteriet bogstaveligt talt på kanten af en dolk. Perronen delte sig, de unge piger skreg.
  - Obsessiv trussel af første grad.
  Niveauet af energipumpning faldt hurtigt. Kanonerne mistede næsten fuldstændig evnen til at skyde. Arthur trak i tromlen, en super plasmaboble fløj ud af løbet, glitrende med alle regnbuens farver, den sprang ikke langt fra pistolen.
  - Zilch! Ladningen er opbrugt! - Arthur mumlede. - Der er kun én ting tilbage!
  En russisk kriger dør modigt,
  At dø for fædrelandet er en ære!
  Skæbnens sværd funkler over ham som en stråle,
  Det eneste, der er tilbage, er at ramme rambukken - læs bønnen på et øjeblik!
  Efter manuelt at have aktiveret den tvungne acceleration, nødsupermatrixen, kastede han kun fremad ved hjælp af en hyperfotonstråle. Her er det, afhængigt af dit held med målet, næsten umuligt at sigte. Medmindre du bruger en tryllekunstners færdigheder (her har alle eksoteriske evner, men niveauet er forskelligt; ved hjælp af computere har de lært at regulere genetik for at øge evnerne i meget begrænset skala). Til sidst klemte den unge mand sin hånd til sin ven og trak hende hen til sig. Læberne havde ikke tid til at smelte sammen i et kys; som et resultat af ramningen af det store slagskib forsvandt den unge mand, pigen og et dusin andre unge individer i et hyperplasmisk glimt. Selve slagskibet mistede to roterende tårne og bremsede sin ubønhørlige bevægelse.
  Kaptajn af første rang Andrei Lisovsky svor:
  - Gode fyre er tilintetgørende. Ikke mere vakuum end mit!
  Hans stedfortræder, Klara Novik, protesterede:
  - Hvorfor fyre, måske er der piger der. Der er trods alt flere kvinder i hæren end mænd. Store bryster - skyder godt!
  - Men ikke blandt de øverste kommandolag.
  - Det vil jeg ikke sige, medmindre vi tager fortidens herskere og militære ledere oprejst fra de døde! - Sagde den ni-stjernede betjent.
  (Pigen tænkte på, hvad der ville ske, hvis Malyuta Skuratov blev genoplivet), for i dette tilfælde ville hendes affære med generalkvartermesteren være fyldt med straf. Hvorfor? Fyren stjæler, vil købe en planet med slaver og overføre til de økonomiske tropper. Desuden solgte han endda fiki crack til de underudviklede satellitstater. Generelt er universet meget stort med sekstillioner af stjerner og planeter, hvoraf mange aldrig har set mennesker. Sandt nok er næsten alle mere eller mindre udviklede civilisationer blevet erobret af Rusland, men der er forskellige ukontrollerbare små ting, en slags kosmomafia. Nogle generaler har ikke noget imod at drage fordel af dette. Sandt nok, med det nuværende højeste niveau af teknologi er det muligt at kontrollere ethvert skridt og tanker hos et menneske, men... Korrupte embedsmænd er også nødvendige for at løse visse problemer. De engelske konger, og selv de russiske zarer, som Ivan den Forfærdelige, foragtede trods alt ikke at ty til privates tjenester - naturlige pirater.
  Så til en vis grad får mafiaen lov til at fungere i en afkortet form: for tiden, for tiden! Dette forstyrrer overhovedet ikke krigen.
  Og nu, hvor tusindvis af truende rumskibe eksploderer hvert sekund, og millioner af mennesker dør, er der nogen, der tæller overskuddet.
  Konstantin Rokossovsky ser, hvordan hans hær gradvist klemmer fjendens position i en skruestik, på trods af alle fjendens dygtige manøvrer. Men indtil videre lider begge sider omtrent lige store tab, og der er ikke dannet en eneste kedel. Dette er dog svært med en sådan mobilitet af rumskibe. Tanker opstår, hvorfor tøver troldmænd? På et andet niveau er en storslået magisk kamp ved at udfolde sig. I den må det paranormale flys kræfter kæmpe i tilintetgørelsens frygtindgydende omfavnelse.
  Marshal Ver-Var foreslog Rokossovsky en hybrid af en orne og en frø.
  "Jeg tror, det er på tide at bringe hovedreservatet i aktion, og sende det i en dyb bypass af hovedlinjerne." Så vil han befinde sig præcis i ryggen på den rastløse Alexander. Et kraftigt slag bagud vil følge, som vil fuldende fjendens nederlag.
  Starfleet Hypermarshal Rokossovsky var skeptisk:
  - At bringe hovedreserven i kamp, når det er uvist, hvad fjenden har gang i, og hvad han råder over, er mildest talt et hasardspil!
  Elverpigen, også marskal, sagde:
  - Hvis der er en revne i fjendens dæmning, skal den destrueres hurtigst muligt. Ellers bliver den forseglet. Vi må under ingen omstændigheder gå glip af vores chance. Det er nødvendigt at give ordre om at rykke op i reserven med det samme, før forstærkninger nærmer sig fjenden.
  Rokossovsky rynkede panden, men han har virkelig en stor fordel i øjeblikket, og det er meget muligt at gå glip af hans vinderchancer. Hypermarskalen meddelte:
  - Flyt strejkestyrken frem og send den ad rute 98-79-32. Det er min ordre at foregribe på denne måde.
  Ver-Var foreslog endda:
  -Lad os gruppere en enhed på højre flanke, så har vi en stor kedel, inden fjenden vender om.
  Rokossovsky råbte:
  - Kast hjælpeenheder i kamp! Fuldfør flankeringsmanøvren.
  Elf bemærkede:
  - Du kan sende en ordre mentalt! Telepatisk bølge! Råb ikke!
  Rokossovsky var flov:
  - Undskyld, det har været en vane siden krigen.
  Reserven blev kommanderet af Super Marshal Masha Podzemnaya. En smuk pige, relativt ung til en så høj stilling, med brændende hår og et brændende blik, hun indsatte en magtfuld reserve på halvtreds millioner rumskibe og halvanden milliard tetraplanjagere. På denne dag fejrede Masha sit nøjagtige halvtreds års jubilæum - efter standarderne for en moderne civilisation, der ikke kender alderdom: praktisk talt barndommen. På et tidspunkt var denne pige en af de udvalgte millioner. Hyperelektronik udvalgte hvert år fem hundrede tusinde af de mest genetisk begavede drenge og fem hundrede tusinde af de bedste piger. Fra barndommen blev de specielt trænet, trænet og ladet med energi. Fra de var to år, tog de eksamen på flere niveauer tre gange om året; fra de var ti år, tog de eksamenerne fire gange om året, fra de var seksogtyve år gamle. Som 33-årig blev kun én ud af en million kejser af det hellige Rusland. I Great Russia, et lignende system, er begge parallelle universer næsten fuldstændig ens! Kejseren dannede hovedkvarteret for den øverste overkommando, som omfattede de seks mest begavede repræsentanter fra den udvalgte million og seks frie medlemmer, som blev sat til magten af kejseren selv. Det kunne både være dem, der udmærkede sig i kampe, og fortidens genopstandne befalingsmænd.
  Masha foretrak imidlertid blot at kommandere og angribe og risikere sit liv i processen. Pigen, som en meget begavet kommandant, udelukkede ikke, at der ventede hende et baghold forude. Små spejdere, nogle mikron-størrelser, blev sprøjtet gennem tunnelerne og gravitationsafløbene. De ledte efter den mindste sprække i rummet, sonderede vakuumfelterne for at forhindre fjenden i at gemme sig bag camouflagefelterne eller flygte mellem tiderne. Især ved hjælp af technomagic kan du flytte et rumskib, eller endda en hel eskadron, en tusindedel af et sekund ind i fortiden, og den mest avancerede spion vil ikke opdage det, og så når armadaen springer ud. Sandt nok, i dette tilfælde kan eskadrillen blive forrådt af tilstedeværelsen af magi i rummet. Der er også mulighed for at gå ind i et-dimensionelt eller endda minusrum, men selv dette kan detekteres. Her vil fjenden ikke blive reddet selv ved brøkmålinger.
  Rumskibe bevæger sig i en diamantform, de mest kraftfulde og beskyttede i spidsen, lettere ved kanterne. Lidt foran ligger en sky af tetrafly, de udfører også en rekognosceringsfunktion. Nogle rumskibe adskiller sig fra russiske dråbeformede. Disse er fartøjer af allierede, forskellige racer, normalt mere tilbagestående end jordboere. Her kan formene på skibene være meget flotte, i form af forskellige cheesecakes, kringler, egern, kaniner og fisk. Nogle bruger rumskibe i form af dolke, monstrøst forvrængede torturinstrumenter eller omvendt primitivt børnelegetøj. Sandt nok er våbnene ikke svage, for det meste russiske. Hvert rumskib har sit eget emblem; nogle rumvæsener foretrækker kranier og krydsede knogler, hybridvæsner. Nu sløres bølgen af skibe og bliver næsten usynlig. De tændte for camouflage, de fremmede galakters fartøjer forsøger at gemme sig under dække af russiske rumskibe. Udadtil ligner det sten indlejret i syre; de opløses langsomt og efterlader en sky.
  Masha under jorden vidste, at et angreb bagfra ikke ville være en overraskelse for hendes erfarne modstander, ikke desto mindre forstod hun, at Alexander den Store var lidenskabelig og måtte drage fordel af dette. Nu faldt hendes tropper over det første stærke punkt. Det skal dækkes med én slurk. En ekstrem tæthed af ild faldt på fjenden.
  Orc-kommandøren for batteriet formåede at reagere med kun én salve og døde de modiges død.
  - Til stor Ruslands ære! - Orken råbte. Pigen - Kablis (en blanding af en orne og en ræv) formåede at springe ud ved hjælp af redningsmodulet, men hun blev overhalet og fladtrykt af tyngdebølgens tunger.
  Hvorefter reservearmadaen strakte sig lidt ud som en slange. Modstanden fra miljøet steg, i det interuniverselle rums vakuum blinkede fragmenter af fraktioneret dimensioner. Masha forstod, at dette ville skabe problemer i tilfælde af et baghold, og beordrede, at hastigheden skulle reduceres en smule, så rekognosceringen havde tid til at behandle alle data og analysere vakuumets tilstand. De mest lumske fælder er trods alt magiske! De er de sværeste at opdage, for jo stærkere troldmanden er, jo bedre forklæder han sig.
  Dværg DJ foreslog med en lyp:
  - Vær ikke forsigtig. Vi vil savne øjeblikket, fjenden vil trække sig tilbage eller modtage forstærkninger. En langsom strejke er ensbetydende med en miss!
  Masha protesterede resolut:
  - En kommandørs forsigtighed er som en finger i en knytnæve, et integreret element, men det kan ikke erstatte resten! Så se om det er overflødigt.
  Faktisk virkede en af de magiske fælder. Et dusin rumskibe, inklusive et slagskib, ændrede deres parametre og frøs som glas. Hvorefter de smuldrede under påvirkning af friktion.
  - Magik-miner! - udbrød Masha med alarm. - Og du bad os gå ligeud!
  Nissen svarede trist:
  - Tab er uundgåelige i krig! Fordi der er et dusin rumskibe, er det meningsløst at nulstille den tid, der kræves for et kast!
  - Selvfølgelig, hvad er døden for flere millioner soldater! - Krigeren var indigneret.
  - Men milliarder vil dø! De vil uundgåeligt dø og er allerede døde under slaget. Så lad os komme tættere på!
  Masha sammenlignede argumenterne og traf øjeblikkeligt en beslutning (hun havde det fleksible sind som en jomfru af fremskridt).
  - Jeg giver ordre til at accelerere kraftigt!
  Armadaen grupperede sig, yderligere motorer blev tændt, reaktorerne udsendte teratons af energi, men miljøets aktive modstand bremsede bevægelsen.
  Masha så, at konturerne af skibene rystede af hidtil uset spænding, hyperlegeringen vibrerede, var ved at blive flad. Pigen beordrede:
  - Frigiv stråling i syvoghalvfjerds områder, du skal blødgøre vakuumet og opdele fragmenterne af buede dimensioner.
  De enorme rumskibe så ud til at være indhyllet i dis, adskillige emittere skød og forsøgte at knuse alle rummets bøjninger og spændinger.
  I midten af slaget eksploderede tusindvis af skibe hvert sekund, og en masse snavs fyldte alle tilgange til stjernerne. Nu kolliderede to enorme ultra-dreadnoughts og begyndte at falde ned på smaragdstjernen. Kæmpe tusinde kilometer lange dråbeformede blokke faldt til overfladen, prominenserne steg med det samme og fangede halvtreds tetraletter med deres brændende kronblade.
  Rokossovsky bemærkede med tilfredshed:
  - Fjendens modstand falder! Mest sandsynligt tænker han allerede på at undgå fuldstændig ødelæggelse. I dette tilfælde, lyt til min ordre!
  Hypermarskalen meddelte:
  - Masha! Accelerer så meget som muligt og gå bagud! Du skal slå bokseren i baghovedet.
  Pigen svarede:
  - Jeg gør alt, hvad jeg kan!
  For at bekræfte hendes ord faldt to dusin rumskibe over en magisk fælde. Lidt over en halv million soldater blev til klæbrig fløde og konfekture, der stivner i et vakuum.
  - Ser du, fjenden har meget dygtigt mineet alle tilgangene!
  - Vi led ikke sådanne tab! Lad os sætte farten op! Klem alle dine reserver ud, jeg giver dig yderligere tredive multisekunder til at nå startpunktet.
  Tredive multisekunder er lidt mere end treogtres almindelige sekunder. Masha svor, at hun ikke ville tillade hende at komme for sent.
  Alexander den Store snoede sig med sin hær som en boa-konstriktor. Han har lige modtaget en besked: der kommer forstærkninger. Derudover følte han, at de kom bagtil. Der var kun to muligheder tilbage. Enten et hurtigt tilbagetog for at redde hæren, eller splitte tropperne, hvilket ligner mere selvmord. Den erfarne kommandant, efter at have sammenlignet mulighederne, valgte den første: i det interuniverselle rum var der ingen befolkede systemer eller industrielle faciliteter, hvilket betyder, at han kunne trække sig tilbage uden at ofre noget. Hvad hedder det så smukt: tilbagetog.
  Alexander den Store befalede tydeligt og sendte en telepatisk impuls:
  - Jeg annoncerer en flytning!
  Enorme masser af rumskibe og mobile stationer, bøjede i komplekse spiraler, begyndte at bevæge sig væk meget hurtigere. Et endeløst hav af blink og lys begyndte at blande sig mod Ræveporten. Alexander selv kæmpede, i modsætning til råd fra eksperter, midt i det og satte sit liv på spil. Han sendte personligt en hyperpuls fra den centrale kanon og arbejdede efter princippet om en rumøvelse. Hyperpulsen bider sig ind i halvrumsfeltet, bryder igennem matrixbeskyttelsen af forskellige strålinger og trænger ind i panser. Et lille skib vil flyve fra hinanden, et stort vil modtage et imponerende hul. Ulempen ved våbnet er den utilstrækkelige skudhastighed, og også det faktum, at selve impulsen er let at slå ned, hvis den er målrettet.
  Derfor er det nemmere at sende det i en lige linje, men det kræver dygtig sigtning. Her begyndte Alexander at skyde selv. Dette kan have været en fejl, da han manglede den genetiske hukommelse til at affyre forskellige våben. Men af en eller anden grund svigtede krigerens dyriske instinkt ham ikke. Slagene var hyppige, kun højhastighedsfregattens kanon var ikke kraftig nok. Men ingen når at komme ind i det makedonske rumskib. Han ser ud til at være under en trylleformular - men hvorfor ser det ud til, at det er sådan! Flere hundrede troldmænd, inklusive elvere og firibider (væsner, der lever inde i stjernerne), talte til fregatten og ændrede sandsynlighedsteorien så meget, at ikke engang det smarteste missil kunne ramme.
  Men han er stadig nødt til at trække sig tilbage, langsomt bakke mod Ræveporten.
  Vladimir Kashalotov fik flere alvorlige skader efter at have passeret gennem utallige farer i asteroidens labyrinter. Til sidst fløj han op til overfladen. Den stakkels unge mand så, at hans hær allerede var langt væk, det hellige Rusland var rykket betydeligt frem og knuste formationerne af Alexander den Store. Nu var der kun én ting tilbage at gøre, at trække sig tilbage til vores egen i håb om, at sådan en lille kampenhed ikke ville blive bemærket i slagets uro.
  Krigeren var stadig meget ung: kun fjorten cyklusser, men han kendte naturligvis alle camouflageteknikker og principperne for overlevelse under fjendens bagerste forhold. Først og fremmest kan du prøve at knytte dig til fjendens soldater. De er næsten ens, det samme russiske sprog, de samme overvejende slaviske ansigter, med blond hår. Men mikrochips placeret i kroppen vil straks give det væk. Hver fighter indeholder flere millioner bittesmå - mindre end en tusindedel mikron, bestående af individuelle computermolekyler. Nej, det vil ikke være muligt at infiltrere, spioner i forhold med total elektronisering er specielt uddannet ved hjælp af de mest komplekse programmer.
  Drengen besluttede, at det måske var bedre bare at ligge lavt? Hvilket træk! Men der er en bedre idé. Han vil prøve det, måske vil det virke?
  . KAPITEL nr. 2.
  Mirabela Snehvide var en ekstremt begavet pige. Det er ikke for ingenting, at computeranalytikere næsten øjeblikkeligt fra cyber-livmoderen udvalgte hende som en af de udvalgte millioner. Selvfølgelig, selvom der ikke er en særlig stor chance for at blive en stor leder - kejseren af Svyatorossia. Ifølge den uudtalte regel: en dreng regerer i en periode, og så regerer en pige altid. Efter pigen, drengen igen. Sådan er det for evigt. Kvinde og mand, der er forskellige af natur, tillader ikke det russiske imperium at kaste sig ud i sumpen af bureaukratisk rutine og forhindre menneskeheden i at miste sin dynamik: ønsket om magt og fremskridt. En særlig million blev tildelt hvert år, selvom der ikke er behov for at erstatte kejseren, fordi der er et stort antal embedsmænd af lavere rang, såsom satraper af metagalakser eller galakser. Imidlertid er der milliarder af galakser i universet, og som regel modtager udvalgte "millionærer" højere positioner. De klarer sig også godt i den aktive hær. Mirabelas alder var ikke helt egnet til en kejserinde: (normalt sker dette en gang hvert treogtredive år), men hun kunne i fremtiden regne med de højeste poster i det universelle, næsten endeløse imperium. Hvordan gik det til, at hun blev udelukket fra den valgte million? Og den hurtige fremgang i din karriere gik i stå? I et kybernetisk imperium har de ledere, der kontrollerer superstærk elektronik, enorm magt. Især dem, der overvåger den udvalgte million, de er til gengæld kontrolleret af forskellige efterretningstjenester. Man kan forestille sig, hvilken enorm magt afdelingerne Kærlighed og Liv, Ære og Rettigheder, Throneforsvar, elektronisk kontrol og andre har.
  Der er i alt tolv efterretningstjenester, hver af dem kontrollerer den anden. I denne situation er sund konkurrence mellem afdelingerne godt for sagen! Kamp er som lys for øjnene, det kan være trættende, men ve mennesket, hvis det forsvinder helt! Samtidig er der en aktiv kamp mod hackere. Generelt er HyperInternettet blevet for farligt på grund af forskellige virtuelle krige. Der er også hackere-sabotører og dem, der er forbundet med den lokale mafia og rumvæsener, der drømmer om at gøre en ende på menneskehedens hegemoni. Der er en nådesløs kamp mod hackere, som overvåges af særlige personer og kraftfulde sikkerhedsprogrammer. Selve HyperInternettet (det fungerer i multi-kinesis rum, hvor alle dimensioner er som sløjfer i stof, energi og stof forsvinder og øjeblikkeligt bliver smidt ud milliarder af parsecs input. Hastigheden af informationsoverførsel nærmer sig uendelig, men stof bliver semi-fysisk Selv tiden i en del af objektet bremses, i en anden accelererer den, i den tredje skynder den baglæns! Men det er endnu værre med dimensioner. Når hovedet er firedimensionalt, er brystet tidimensionalt, armene er tyve dimensioner, og benene er alle hundrede, og selv med en brøkdel går den menneskelige struktur i opløsning på et splitsekund efter fordelen ved multikinesis, såvel som rumskibe. Men måske fra tid til anden vil ikke kun information eller magiske strømme være i stand til at bevæger sig i den) nu og da bliver de ryddet, men fjenden smider som regel sabotageprogrammer, vira, boa-konstriktorer, orme, drager, klatter og andre typer ind, der gør arbejdet med al kommunikation og kommunikation lige så vanskeligt som muligt. Systemerne er naturligvis ikke lukkede, de bevæger sig og kontrollerer konstant. Men hvis medarbejderen også er en troldmand, så er det måske risikoen værd. Abram Khinshtein, en af de udvalgte millioner, der kontrollerer eksamenerne og derudover en magtfuld troldmand, ønskede, at den blonde Mirabela, dengang stadig var et udadtil blidt barn, skulle opfylde sin anmodning.
  Faktum er, at pigen havde en fænomenal evne til at styre en computer, det var noget som elektronisk hypnose og telepati. Det var, som om hun var blevet beslægtet med det kosmiske oversind. Så hvorfor ikke drage fordel af dette? Især for at give den maksimale score til visse drengeansøgere, som du kan få et betydeligt beløb for fra virksomheder. Eller download en del af pengene fra en elektronisk fil. Eller prøv at sælge flere dusin planeter til et skalfirma. Kun alt dette overvåges af elektronik, som du ikke kan overtale, men af og til kan du snyde. Det sværeste er at omgå softwareblokkene for de særlige tjenester, der er millioner af forskellige beskyttelsesniveauer. Men pigen kunne overbevise elektronikken så meget, at de mest kraftfulde vagthundeprogrammer ville slippe kælenavnet igennem. Et ejendommeligt og stadig dårligt forstået fænomen. Derudover kunne pigen endnu ikke fuldt ud kontrollere sine evner; de manifesterede sig ved en vis hældning af stjernerne, da galakserne var arrangeret i en uforståelig kompleks sammensætning. Abram Khinshtein, udspekuleret, lumsk og dygtig, formåede, med hjælp fra sine fremmede medskyldige, at simulere cyberduplikationer, der skulle bedrage hyperplasmiske supermægtige computere. Nu, for at udføre fidusen og erstatte datablokken, er der kun tilbage midlertidigt at sætte de generelle programmer, der er designet til at imødegå spionhackere, i dvale. Derudover skulle pigen snydes, da det er klart, at hun ikke bevidst ville gå med til sådan en fidus. Lige hvordan man gør dette, for Mirabela Snehvide er på trods af sin spæde alder en af de udvalgte millioner.
  Men det jødiske sind er snedigt for ondskab! Mirabela er for venlig, vi skal lægge pres på den! Her har du ikke engang ondt af din egen datter. Det faktum, at hans pige kan dø, tæller ikke. De vil tjene mere i inkubatorer.
  Mirabela havde netop afsluttet forhindringsbanen. Hendes yndefulde bare fødder plaskede på det flydende helium. De lyserøde hæle plages fuldstændig af smerteimpulser og udslettelsesstråler. Pigen så omkring syv eller otte år gammel ud, med gyldent krøllet hår, der minder lidt om lille Gerda, efter at have været igennem mange ultraholografiske monstre og pseudo-robotter, blev hun brutalt såret. Sandt nok blev den sarte hud genoprettet lige foran vores øjne, og benene, blå af den frygtelige kulde, fik en lyserød farvetone. Da pigen så Abram flyve, smilede han:
  - Hvad vil du fortælle mig? Hvor mange point har jeg bestået testen?
  Abram svarede:
  - At dømme efter antallet af hits på dig, er det stadig langt fra hundrede.
  Pigen sukkede:
  - Ak, jeg er uperfekt som kriger, så tak for din ærlighed. Men hvorfor ser du så trist ud?
  Abram sagde med prangende bitterhed:
  - Kan du huske min datter Sima?
  - Ja, en meget interessant pige!
  - Og desuden er hun ikke lydig.
  Mirabela svarede venligt:
  - Et barn kan desværre ikke opføre sig perfekt. Måske prøvede jeg noget forbudt?
  Abraham fældede en tåre:
  - Hvis bare det var! Du ved, mens hun gik gennem HyperInternettet, besluttede hun at trænge ind i dataene om forberedelsen af den valgte million, hvilket er strengt forbudt.
  - Ja, vores data er hemmelige! - Den udvalgte pige bekræftede.
  - Og så fandt min pige sig selv fanget af vagthundeprogrammer. Hun kunne til enhver tid blive udtrukket og retsforfulgt som spion.
  - Så småt?
  - Du ved, spionage har ingen alder. Hun vil blive frataget sin personlige matrix og sendt til stenbruddene, hvor hun vil arbejde som en slave i århundreder.
  - Wow!
  "Som en uagtsom far, der forsømte at passe sin søn, vil jeg også blive straffet." Jeg er dog ligeglad, jeg kan ikke leve med at vide, at min elskede datter, en børnesoldat, vil tjene i fængselshæren.
  Mirabela så på Abram, der som en dygtig skuespiller skildrede sorgen så naturligt, at pigen følte sig utryg:
  - Jeg vil hjælpe dig! - sagde Mirabela i en sympatisk tone.
  Abram svarede:
  - Nej! Ingen kan hjælpe mig!
  Mirabela svarede med dårligt skjult begejstring:
  - Jeg føler, at galakserne er ved at gå ind i en slags krystalgitter. Det betyder, at jeg kan lægge vagtprogrammerne i dvale og få din datter ud.
  Abram foregav tøven:
  - Men det er strengt forbudt for dig, hvis du bliver fanget, bliver du taget ud af den valgte million, eller endda sendt til stenbruddene.
  Pigen sagde strengt:
  - Jeg er ligeglad! Jeg vil hjælpe Sima. Følg mig, du vil se, hvordan jeg gør det.
  Abram sagde med et åndedrag:
  - Din adel er en kejserinde værdig.
  - En mand værdig! - Rettede Mirabela.
  Pigen tog afsted med Abram. Den snedige specialist arbejdede med alle sporingsenheder på forhånd og betragtede sig selv som sikker. Pigen og den lumske voksne tog hjelme på og kastede sig ud i en kompleks elektronisk verden fyldt med information.
  Mirabela følte sig som en gudinde blandt mange dimensioner og sfærer. Det forekom hende, at hun fløj ad en bred motorvej, og forskellige virtuelle programmer susede rundt. Nogle harmløse ligner køer, egern, tulipaner - en blanding af elefanter og tulipaner og andre skønheder.
  Tværtimod var der skræmmende: formidable og farlige ulve, tigre, drager og sådanne monstre, at den mest ivrige horrorinstruktør ville gå amok af frygt. Der er også hybridtyper: en blanding af kaktus og tiger, kartoffel og kamel, banan og rokker, blæksprutte og fluesvamp. Pigen er dog ikke bange, hun har oplevet noget andet i kampsparring. Bogstaveligt talt fra den dag, deres inkubator dukkede op, blev babyer lært at kæmpe (mere præcist, dræbe) såvel som andre videnskaber. Hver dag slås børn med hinanden eller med forskellige våben eller nøgne, og ofte parres drenge med piger. De kender ikke medlidenhed, og alligevel beholdt pigen et skin af ømhed i sin sjæl. Mirabela flyver forbi visionerne og bliver konfronteret med de formidable mega-netværks vagthundeprogrammer. De ligner enorme pindsvinsløver og hajvagthunde. Den virtuelle virkelighed giver dem et skræmmende udseende. Abram stopper:
  - Ser du dem?
  Mirabela svarer roligt:
  - De er fuldstændig harmløse!
  - Det ville jeg ikke sige!
  Pigen flyver op til de gigantiske tornede løver. Han vifter med hånden til dem:
  - Mine kære, hvordan har du det med at være varetægtsfængslet?
  Som svar høres et imødekommende brøl:
  - Vi lytter til dig pige!
  Mirabela fortsatte i en blid tone:
  -I er så søde dyr. Du bærer en svær vagt, du er konstant på vagt. Det må være utrolig svært for dig?
  Vagtløverne og hundene svarer:
  - Vanskeligheder skræmmer os ikke!
  Mirabela var enig:
  - Det er sandt, men vil du virkelig ikke kaste dig ud i søvnens lyse, rene verden? For at finde ud af, hvad barndomsdrømme er, hvordan det er at løbe gennem en lys eng, når din sjæl er i ro!
  Watchdog-programmerne purrede tilfredse:
  - Måske har du ret, pige.
  Mirabela lavede flere afleveringer med hænderne. De formidable rovdyr begyndte så småt at falde i søvn. De lagde deres voldelige hoveder på deres knæ, og rovdyr-programmers lavtimbre snorken blev hørt.
  De massive monstre blev stille, da pigen sagde:
  - Nu er vejen klar! Du kan befri din datter!
  Abram, der skjulte sin modbydelige glæde, svarede:
  - Og det gør jeg nu. Slap af og kig ikke.
  Pigen vendte sig spidst væk, og Abram begyndte sit ødelæggende arbejde. Han downloadede hurtigt de nødvendige oplysninger og overførte midler. Trillioner af rubler flød ind i hans lommer. Alt så ud til at gå strålende, gyldne strømme åbnede sig.
  Så pludselig var HyperInternettet dækket af uigennemtrængeligt mørke. Abram begyndte at ryste, han svor vredt:
  - Hvad er det for et vakuum-djævelskab!
  Rummet svajede, og Abram og Mirabela befandt sig i et gråt rum fyldt med robotter med mange fangarme.
  - Du er anholdt af regeringens hackere! - Meddelte en tordnende stemme.
  Abram hylede:
  - Det er en fejl! Jeg blev narret!
  - Der er ingen fejl her! Du er den største forbryder!
  Den modbydelige bedrager skreg:
  - Det hele er Mirabelas skyld! Hun opfordrede mig til at begå en forbrydelse!
  - Vi ved alle, hvem der fik hvem! Og du vil svare for loven! Og pigen viste, at hun har farlige evner.
  Mirabelle blev grebet om håndleddene, og hendes arme blev ekspert snoet. Pigen sparkede sine bare fødder, som blev ramt meget smertefuldt med en gravio-neutrino pisk. Det gjorde så ondt, at Mirabela mistede pusten. Pigen blev igen hårdere ramt, så hun huggede tænder. De lyserøde hæle var let hævede og blå, og der kom et par dråber blod. Det tredje slag førte et støn fra pigens læber, hendes lyse hår funklede og rejste sig. Flere slag fulgte, pigens hæle røg. Mirabela skreg:
  - Det hele er min skyld. Lad være med at torturere Abram.
  Slagene holdt op med at komme, og der hørtes en munter kvindestemme:
  - Vi vil afhøre Abram igen. Og du er en ædel pige, du ser, hvordan du forsvarer denne slyngel. Vi sender dig til en celle og afgør derefter din skæbne. Denne type er ude for ægte tortur.
  Abram begyndte at tale med en yderst modbydelig lille stemme:
  - Nej, lad være! Denne komet djævel bedragede mig!
  En øredøvende stemme afbrød:
  - Kør ikke hyperplasma, vi har alt skrevet ned! Og hvad vi ikke ved, vil du fortælle os, når specialisterne tager over for dig. Hvad angår pigen, vil hun højst sandsynligt stå over for en offentlig pisk og udelukkelse fra den udvalgte million. Men hvis hun viser naivitet, mens hun forsvarer en farlig kriminel, vil hun blive straffet hårdere.
  En tåre fløj ud af pigens øjne. Hun indså, at nu var alt, hendes fremtid, ude af afløbet. Så det betyder farvel til hendes karriere, og hun vil blive overført til stenbruddene. Særlige minirobotter i kroppen skaber konstant smerte i kroppen på fængselshærens fanger. Når du arbejder hurtigt, er smerten svagere, hvis du sætter farten lidt ned, bliver den utroligt stærkere. Og ingen underholdning, ingen mulighed for at blive høj i en kort søvn, kontinuerligt arbejde og pine. En anden udsigt er spanking. Pigen er ikke bange for smerte, den er en velkendt ledsager i al hendes sparring og træning, men hun er bange for ydmygelse. Drenge og piger vil se hende blive tortureret, og de vil sikkert endda grine. Og det er så skamfuldt og skræmmende!
  Mirabela bed sig i læben for at undgå at græde. Hun besluttede, at hun måtte udholde torturen i stilhed.
  Pigen blev ført til det lokale fængsel. De smed mig ind i en trang celle, hvor der ikke var seng, ingen stole, bare bare vægge. Mirabela følte selv, at der kom en stærk varme fra gulvet, som brændte hendes bare, mejslede ben, og fra toppen var det tværtimod frøs, hvilket fik hendes muskuløse bare skuldre, der var over hendes alder, til at ryste. Selve opholdet i cellen var ingen ringe pine. Det er rigtigt, at det mærkeligt nok var en trøst for pigen; jo mere de straffer hende nu, jo mere mildhed vil de vise senere!
  Pigen takkede videnskaben for, at hun ikke var skabt af det samme ufuldkomne proteinvæv. Så ville hendes ben smuldre til aske, og hendes krop ville fryse. Og så er følelsen kun stærk, varme og brændende børns fødder på en menneskelig biorobot. Mirabela er tvunget til at danse for at mindske smertens sværhedsgrad. Hun sprang, slog hovedet i cellens loft, stod på tæerne og snurrede. Varmen og kulden tog til, og det var meget smertefuldt for det begavede barn. Pigen forstod imidlertid, at en barsk barndom var berettiget: der var en krig i gang, og enhver børnesoldat skal være forberedt på alvorlige prøvelser. Når alt kommer til alt, selv de, der er tildelt de økonomiske tropper eller arbejderhære, har ikke barndom, de gennemgår kamptræning. Hvert barns liv i begge imperier begynder med det faktum, at det er dækket af en gravitationsbølge og skinnet med ultralyd, derefter gennemboret af en hyperstrømpuls. At lære denne verden at kende begynder med svær smerte! Dette bør hærde den lille og forberede ham i tilfælde af tilfangetagelse (der er mange forskellige lammende strålinger, og selvmord er kun berettiget, hvis du kan tage fjendtlige soldater eller i værste fald kamprobotter med dig). I fangenskab kunne hjernen slukkes og blive til en marionetslave. Der var dog forræderi og afhopper. Specialtjenesterne jagede derefter efter dem og forsøgte at straffe forræderne.
  Alle udholdt smerte fra barndommen, selv kejseren! En almægtig hersker med absolut magt gik fra tid til anden gennem forhindringsbaner og oplevede den samme lidelse som ethvert emne. Særlige typer hyperplasma og ultra-hyper-superstrøm blev endda opfundet, hvilket skulle øge smerten. (Hyperstrøm er en udvikling af almindelig elektricitet, den indeholder umådelig mere energi end almindelig strøm, hastigheden er milliarder af gange højere end lys, spænding skabes i mange dimensioner på én gang, både integral og fraktioneret! Jamen, brugsmulighederne er begrænsede kun af menneskelig og ikke kun menneskelig fantasi.) At lide blev betragtet som stor tapperhed, og de, der var bange for smerte, blev anset for at være ringere. De blev ikke dræbt, men fik simpelthen deres personlighedsmatricer omprogrammeret. Generelt var supercivilisationen mærkelig: Dødsstraffen betragtes som umenneskelig, og tortur, selv for små børn, er almindelig og endda obligatorisk. Man troede, at enhver person skal opleve ulidelig lidelse, der styrker sjæl og krop!
  Mirabela brugte specielle teknikker til at distrahere sig fra smerten og på en eller anden måde lokalisere den. Dette hjalp, men i meget begrænset omfang. Derudover plagede de mini-computere, der var inde i pigen, hende mere og mere. De elastiske knogler var snoet, pigen var bogstaveligt talt skæv.
  Mirabela vristede sig så desperat og gnidsede tænder, at selv farvede pletter gled foran hendes øjne. Hun følte, at hun var i et brændende og iskolde helvede. Det var simpelthen skræmmende, kødstykker faldt af og voksede ud igen.
  Pigen sang endda med ømme læber:
  Mit hjemland - der er ingen stærkere kærlighed,
  At kæmpe for dig er tapperhed og ære!
  Det er nødvendigt at udgyde et hav af blod for en drøm,
  Besejr fjenden - rekruttering tæller ikke!
  
  Min Rus er hellig - i hjerternes flamme,
  Jeg kan ikke begribe landets skønhed!
  Kæmp for hende - bring enden tættere på,
  Helvedes ond horde - sjofel forfængelighed!
  
  Jeg er klar til at give mit liv for Fædrelandet,
  Vis os vejen til hele universet, Rus'!
  Hvis hun har brug for det, vil vi lide,
  Angreb i fuld højde og vær ikke bange i kamp!
  
  Jeg spurgte Gud, hvor jeg skulle finde skæbnen,
  Stjernerne på himlen blændede af glimt!
  Og Herren sagde - Jeg forstår dig ikke,
  Mit svar er enkelt - tjen Rusland for evigt!
  Det blev endda lidt nemmere! Hun vil aldrig, uanset hvilken pine, forråde Svyatorossia. Og smerten er trods alt fortjent, den skal endda straffes hårdere, så andre ikke føler det samme.
  Selvom tiden syntes at gå pinefuldt langsomt, var der i virkeligheden kun gået en time og tredive jordiske minutter. Men når du bliver tortureret, virker det som en evighed.
  Pigen blev samlet op af et kraftfelt og slæbt udenfor. Hun blev sendt for at blive offentligt pisket. Mirabelle skammede sig meget og ikke fordi hun var nøgen, i et udviklet imperium var der intet skammeligt i kropslig nøgenhed; under sparring med drengene kæmpede de helt nøgne uden nogen obskøne tanker. Og sex i den teknotroniske verden er slet ikke det samme, som det var i oldtiden. Er det muligt at sammenligne en klub og en brintbombe? Mirabela var kun flov over skyldfølelsen over, at hun blev arresteret. Derudover bliver hun nødt til at skille sig af med disse fyre, og det ser ud til at være for evigt. Børn fra den udvalgte million, som regel meget smukke, kom til deres straf halvnøgne i kun shorts. På grund af de udviklede muskler kan du ikke umiddelbart se, hvem der er en dreng, og hvilken der er en pige. Sandt nok går piger i røde shorts, og drenge bærer blå. Korte klipninger, passive ansigter. De er så veltrænede, at da Mirabela dukkede op med hænderne i håndjern bag sig, hørtes der ikke engang en rumlen. De smukke ansigter frøs som idoler, og kun et par drenge tillod sig at smile lidt. Lidt - dette betyder en smule hævning af kanterne af den skarlagenrøde mund.
  Mirabela smilede tilbage til dem. Selvom det var tydeligt, at stilladset allerede var klar, og at kamprobotter-torturerne tog truende stillinger.
  Stien til stilladset virkede smerteligt lang for pigen, hendes ben, som havde oplevet mange lidelser, gik langsomt langs metalgulvet. Mirabela havde svært ved at holde sig tilbage for ikke at græde. En af pigerne stak tungen ud og gemte den straks. Mærkeligt nok havde Mirabelle det bedre efter det, hun udstødte et grin.
  Som svar blev hun samlet op og smidt til stilladset. Pigen blev løftet op i luften og klemt fast under et kraftfelt. Kommandørens stemme lød:
  - Da vores elev, Mirabela Snehvide, tillod sine evner at blive brugt til kriminelle formål, udviste overdreven blødhed og mangel på forudseenhed, er hun idømt offentlig straf og bortvisning fra den udvalgte million. Hvad vil du sige som svar?
  Pigen sagde med besvær med at holde tårerne tilbage:
  - Jeg begik en fejl! Så jeg vil svare for hende med al strenghed for loven!
  - Start! - Sagde den usynlige kvinde.
  Pigen blev ramt af smertestråling. Så intens, at den straks oplyste kroppen, helt ned til ribben og indre organer. Alle så Mirabelas skelet og desintegrerende indre organer. Pigen oplevede så alvorlige smerter, som tidligere virkede uforståelige for hende. Aldrig før havde sådanne rædsler ramt alle dele af kroppen. Mirabela spyttede blod ud og hylede skarpt:
  - Åh-åh-åh-åh!
  Der lød et fløjt blandt drengene. Nogen råbte:
  - Tøs!
  I det øjeblik gik en bølge hen over gulvet og ramte børnenes bare fødder smertefuldt.
  Ultrastrømmen ramte smerteligt mine bare hæle. Generelt er det under sådanne afstraffelser kutyme, at eleverne også oplever smerte. Dette gør offentlig tæsk meget mere lærerigt.
  Fyrene krympede, men forblev tavse. Mirabelas tortur fortsatte. Hendes lille krop blev ved med at skifte farve, og hendes bevidsthed viste forskellige skræmmende scener. Pigen rystede i ny og næ, Mirabelle formåede med en stor viljeanstrengelse at slukke skriget, der hele tiden brød ud. De fortsatte med at slå hende og skinnede gennem hver eneste elementære partikel i hendes krop. Pigen led frygteligt, på et tidspunkt overskred smerten alle grænser og hun skreg igen.
  Det kraftige chok fra hyperstrømmen ramte også de observerende elever. Nogle af dem skreg ad dette, det var meget smertefuldt.
  I mellemtiden begyndte Mirabels at blive tortureret på en særlig måde. Hendes krop blev ved med at bryde ind i separate molekyler og derefter samle sig selv igen. Det så ud til, at det spredte sig i fotoner og derefter blev genoprettet igen. Hallen var ved at kollapse fra en flerløbskanon, under påvirkning af udslettelsesgranater blev det mere og mere smertefuldt. Hver celle i organismen, omend ikke en proteincelle, men en levende, gik i opløsning i dens bestanddele - mindre end kvarker, og derefter, ved kraften af supermatrixen, var det som en genfødsel. Her er lidelsen sådan, at den er umulig at begribe og forestille sig. Monstrøs cybertortur, brutal grusomhed.
  Bevidsthed, der befandt sig i et hav af smerte, ønskede ikke at gå ud. Tværtimod gik tiden langsommere, hvilket gjorde alting endnu mere smertefuldt. Dette fortsatte i ret lang tid, hvert sekund var fyldt med pine som Solen med fotoner! Eleverne fra den udvalgte million blev også pisket med forskellige stråler og strålinger for bedre at kunne mærke andres skyld. Fyrene skreg, rystede, men stod stille: smerte er en velsignelse, en styrkelse af viljen, grundlaget for sejren! Den næste fase af torturen var at rulle liget ind i et rør og køre det gennem en ring af ild. Dette er også en ekstra akkord i tortursymfonien. Mirabelles knogler blev brækket nu og da, og derefter smertefuldt strikket sammen. Drengen, der vovede at grine, fik sine arme og ben skåret af og derefter sat på igen. Hvorefter en holografisk tiger dukkede op, som fortærede kød, dette er en utrolig rædsel, tænderskæren. Heldigvis for Mirabela er kejserinden selv (herskeren er i stand til, med sin hyperplasmatiske hjerne, at opfatte millioner af projektioner og artshologrammer på samme tid! Hvilket betyder, uden at miste kontrollen over universet med en lille del af sin bevidsthed, give en telepatisk kommando!) forbarmede sig over pigen og beordrede:
  - Nok! Ellers vil pigen miste sin unikke varme fra lidelse. Vi må takke den Almægtige for, at i det mindste nogen har medfølelse!
  Denne sætning passede ind i en impuls, der tog to nanosekunder. Efter afslutningen af cyberpiskningen blev Mirabela, der var faldet i en bedøvet tilstand og havde mistet sit menneskelige udseende, sendt til et rehabiliteringscenter for at få tjekket sin psyke. Så hendes unikke evner blev sikkert blokeret, og pigen selv blev indrulleret som børnesoldat i de regulære tropper. Nu skulle hun forfølge en vanskelig militær karriere og sone sin skyld med blod!
  Men før det, gennemgå omfattende uddannelse. Der var dog ikke den store forskel, bortset fra at hovedet ikke var så proppet med viden som den udvalgte millions. Selvom de gennemførte yderligere klasser med pigen, tilsyneladende under hensyntagen til hendes ekstreme genetiske talent. Pigen udviklede sig og gik gennem en kompleks videnskab, selvom hun ikke rigtig kunne lide selve kampprocessen, trænede hun med kold entusiasme.
  År gik, og nu er hun en ung pige, på fjorten cyklusser, der ligner en atletisk bygget gudinde. Fjorten cyklusser er myndighedsalderen, fuld modenhed. Generelt er det i teorien muligt at fremskynde væksten i en sådan grad, at alle kæmpere vil være voksne i form om et år, men der er endnu ikke et sådant behov. Mere tid betyder bedre forberedelse!
  Mirabela deltager som menig i sit første slag. Hun kæmpede på et tetrafly, men dækkede den bagerste kommunikation. Enten forsøgte de at tage sig af hende i håb om at bruge hendes unikke evner mere effektivt, eller også stolede de ikke særligt på hende, men indtil videre havde pigen ikke formået at dræbe en eneste fjendtlig soldat.
  Krigen gav hende blandede følelser, på den ene side, som en tidligere børnesoldat, der havde gennemgået mange virtuelle kampe, ville hun naturligvis kæmpe for ægte. Men dræb på den anden side drenge og piger som hende. Et fuldstændig logisk spørgsmål - hvorfor!
  Lermontov skrev også om den kaukasiske krig med tjetjenerne:
  De russiske vidder er enorme,
  Der er plads nok til alle under den blå himmel!
  Hvorfor drysse bjergene med dit blod,
  Åh mand - hvorfor slås du?
  Her talte vi faktisk om en krig mellem muslimske tjetjenere og russisk-ortodokse kristne. I dette tilfælde er russerne kernenationen, og de andre folkeslag på jorden, forenet i en enkelt familie, har tydeligvis mistet forstanden og udrydder simpelthen hinanden i en total interuniversal krig! Hvad angår religion, er Bibelen, Koranen, Talmud og andre bøger klassificeret som gammel folklore. I den nye religion indtog mennesket en central plads. Man mener, at han efter den Almægtiges vilje skal blive en rigtig Gud. Og selvfølgelig er slaverne specielt udvalgt af Gud. Ifølge traditionen beholdt religionen sit tidligere navn Ortodoksi, men essensen blev anderledes. Folk tjener belønninger i himlen med deres intelligens og personlige fortjenester til Rusland. Belønningen bestemmes af personen selv og først og fremmest af kejseren. Men kejseren er ikke Gud, men hver enkelts ældre bror eller søster, og han kan lovligt fjernes (hvilket ikke er sket endnu).
  Mennesket som Guds enbårne søn: står over andre racer og folkeslag. De nærmeste racer anses dog for at være elvere og hobbitter. Den sidste race fik sit navn på grund af dens lighed med berømte væsner fra det gamle menneskeepos. Det er sandt, at nogle kalder dem anioner, idet de tror, at skabelsen af den store russiske science fiction-forfatter Rybachenko ligner meget mere end englænderen Tolkiens hobbitter. Denne art vokser i den modsatte retning, fra gamle mennesker til børn. Det er sandt, at anhobbitterne (et kompromisnavn) for nylig opnåede udødelighed og fryser på niveau med ti-årige børn. Udadtil er de søde, meget lig mennesker, men ikke så monstrøst muskuløse som moderne krigere. Tværtimod ligner de de børn, der var i oldtiden. Der er meget få voksne og gamle anhobbitter; i oldtiden var langt de fleste af dem børn. Disse evige børn levede i midten af galaksen i et varmt klima og løb normalt barfodet, hvilket måske er grunden til, at de begyndte at blive forbundet med hobbitter. Med hensyn til teknotronisme er de ikke særlig udviklede, de formåede ikke at skabe et stort rumimperium, men i magi... er de ekstremt stærke. Elvere, til gengæld også ringere end mennesker inden for teknologi, havde mange magiske skoler. Desuden var der en hel række krige mellem dem og folk. Og ingen ved, hvordan det endte, hvis elverne var forenede. Men efter at have mistet mange billioner af individer, resignerede elverne sig i rollen som menneskets yngre partner. Desuden fik selv elvere nogle gange lov til at kommandere folk og besætte stillinger i den russiske hær.
  Mirabela var lige tilfældigvis under kommando af en elverofficer.
  Ikke så voldsomt muskuløs som de jordiske drenge kunne hun straks godt lide den glamourøse og meget yndefulde alf. I betragtning af supercivilisationens frie moral er det ikke overraskende, at de elskede. Og elverne er meget opfindsomme i denne sag, de har en hel eroskultur, der går mange millioner år tilbage (elvernes civilisation er uforlignelig ældre end den jordiske). Dette var vidunderligt for hende, men alven (hvis kød ikke er så holdbart som menneskers) blev alvorligt knust, og hendes sarte hud blev brændt af bioplasmatisk energi. Og han begyndte at undgå kontakt med den magtfulde skønhed. Derfor havde de et ambivalent forhold: de vil have det, og de injicerer det. Generelt kan du kun elske med menneskelige krigere på bestemte tidspunkter under særlige Eros lære. Resten af tiden regulerede specielle computere tilførslen af hormoner i den hyperplasmatiske krop for at lindre spænding. Drengene er selvfølgelig smukke, de er gode at arbejde med, og de er alle forskellige (under øvelser skifter de normalt partner - dette er endda obligatorisk ifølge militære regler, der skal gøres for at berige og gøre bionosfæren for drenge og piger stærkere !), men stadig med en nisse, og også en magtfuld tryllekunstner kan ikke sammenlignes. Generelt er der i magi som sådan meget, der er irrationelt og ikke kan forklares med logik. Især kan selv højt udviklet bioteknik ikke (håber jeg indtil videre) gøre alle magisk begavede på det genetiske niveau.
  På tærsklen til slaget gennemgik pigen og drengene en fire-timers undervisning i kærlighed. Der var megen glæde, men ingen træthed. Der var en udveksling af hyperplasma og høje energier, der var i stand til at oplyse en millionærby i oldtiden. Hvorefter de tilfredse og muntre kæmpere blev fordelt blandt tetraletter.
  En elverofficer ved navn Cyruss (hendes første sande og ulykkelige kærlighed), før pigen steg op på sin bevingede "hest", nærmede sig hende.
  - Jeg kender Mirabel: dette er din første kamp, og du vil virkelig gerne lugte hyperplasmaet!
  Pigen svarede begejstret:
  - Sikkert! Selvom det ikke er for selve kampens skyld, men for at tjene Fædrelandet.
  Vi vil give vores sjæl og hjerte,
  Vi er vort hellige fædreland!
  Vi vil stå og vinde,
  Og vi vil ikke fortryde vores liv!
  Mirabelle sang med en dejlig stemme.
  - Det er godt! - Sagde nissen og smilede charmerende. - Men jeg læste de hemmelige instruktioner fra Institut for Kærlighed og Ømhed, du skal passe på dit liv. Hvorfor hemmeligt, men myndighederne ved bedre.
  Mirabela rystede: på trods af navnet Kærlighed og Ømhed blev denne afdeling betragtet som den mest forfærdelige af de tolv særlige tjenester, der kontrollerer livet i det store imperium. Hvad hvis de igen vil udsætte hende for den mest sofistikerede tortur? Hvem ønsker at opleve pine? Eller vil de depersonalisere? Slette individualitet fra sjælen?
  Pigen sagde med skælvende stemme:
  -Er du utilfreds med mig?
  Tsiruss gentog med en ringende stemme:
  - Jeg ved ingenting! Der er sikkert ikke noget galt med dig! Helt ren pige, kvasarpatriot!
  Mirabelas strålekaster sagde med en stemme lige så flimrende som en nattergals trille:
  - Storslået sejrsjomfru! Jeg tror, vores succes er uundgåelig. Du vil udslette sekstillioner fjender! - Et hologram blinkede i form af en dreng, der viftede med hånden, og i hans hænder en tyve-tøndet emitter.
  Mirabela rystede med fingeren af våbnet.
  - Jeg tisser! Men jeg kan gøre det anderledes! Viser ild i al sin herlighed! De siger: hylet springer gennem rummet! At vinde, anderledes end alle andre!
  Alfen bemærkede i en koldere tone:
  - Under alle omstændigheder vil du vogte bagenden! Indtil videre har du fået sådanne instruktioner. Vi får se, hvad der sker næste gang!
  Svyatorossias hær under kommando af Rokossovsky, ved at bruge sin numeriske overlegenhed, gik i offensiven. Mere end én million rumskibe og mange milliarder soldater er allerede blevet udslettet i plasmakværnen. Selv stjernernes funklende ansigter virkede som rovgrin, når man så på dem gennem rummet og vakuum, vansiret af hektiske glimt af destruktiv energi. Ja, vakuum er ikke tomhed, det har en kompleks struktur og kan endda opleve følelser og følelser, herunder smerte. Der er ingen tomhed i universet, der er kun forskellige former for stof, hvoraf de fleste stadig er utilgængelige for menneskelig forståelse! Tropperne under kommando af Alexander den Store forsøgte at udføre kunstige manøvrer, men kunne ikke undgå at trække sig tilbage. De kunne kun bakke væk for at undgå "kedlen". Rokossovsky overvejede allerede yderligere planer, hvis det lykkedes dem at bryde ind i nabogalaksen beboet af de store russere. Hvad skal man så gøre? Ødelæg og ødelægge så mange planeter som muligt, eller prøv at skabe et brohoved. I 1941 var Sovjetunionen Wehrmacht overlegen, både i antal og i kvaliteten af kampvogne. Overlegenheden i kampvogne og luftfart var firedobbelt, og i artilleri to en halv gang. Ganske vist har tyskerne omkring tredive procent mere infanteri, men dette er midlertidigt, før sovjetterne annoncerede mobilisering. Under krigens indledende fase, i de fleste kampe, havde sovjetiske tropper en numerisk overlegenhed. Men desværre skete det sådan, at de trak sig tilbage til Moskva, og det er uvist, om de ville have holdt det, hvis ikke for "General Moroz." Kamperfaring har vist, at i tilfælde af stædig modstand er det nødvendigt ikke at lade sig drage ind i langvarige kampe med stærke forsvar, men at lave flankerende manøvrer. Det ser ud til, at Alexander den Store er ganske i stand til at tænke som en forsigtig kommandant. Når du ser, at fjenden er i alarmberedskab, skal du udføre, som det smukt hedder, omplacering. Rokossovsky selv forstår. at fjenden ikke kan trække sig tilbage i det uendelige. Ellers vil Svyatorossias hær bryde ind i det operationelle rum og udføre en total massakre i de galakser, der kontrolleres af fjenden. Det betyder, at fjenden vil stoppe på et tidspunkt og forsøge at bygge et "pindsvin". Generelt er Rokossovsky tilfreds; han var i stand til korrekt at udnytte den numeriske overlegenhed ved at forsøge at omslutte Makedonsky fra flankerne.
  Masha Podzemnaya var trods alt sit hastværk lidt forsinket; hendes tropper faldt over en anden hastigt bygget dynamisk forsvarslinje.
  I dette slag gennemførte Marshal of Great Russia Diana Johnson, som en værdig elev af Alexander den Store, en desperat modangrebsmanøvre. Som et resultat af det hektiske angreb ramte flere missilkrydsere ultra-dreadnoughten, hvilket resulterede i ødelæggelsen af køretøjet med dets tre hundrede og femogfirs millioner besætning. Detonationen var monstrøs, som om en lille kvasar var eksploderet, glimtet fra en billion brintbomber, hyperplasmiske fangarme fejede flere tusinde rumskibe væk. Som et resultat døde gnome-marskalen, kommandør for reserveudlændinge.
  Kampen udfoldede sig med ny rasende kraft. Det virkede som om frygtelige dæmoner susede gennem rummet, både skræmmende og smukke på samme tid, i deres vidunderlige farvespil. Hvert sekund brister titusindvis af grandiose fyrværkere på én gang og taber funklende fragmenter af utrolig konfetti. Den dyrebare dug af stjernefragmenter fødte et surrealistisk billede på baggrund af slaget; det er umuligt at beskrive sådan noget. endda et geni af avantgarden.
  Ak, Mirabela kunne ikke observere denne skønhed. Hun havde kun en meget kedelig patrulje. Men så lagde pigen mærke til en skygge, den blev fremhævet af en neutrino-radar. Det ser ud som om en infanterist i en camouflagedragt forsøger at komme tættere på robotterne.
  Emnets udklædning er ikke dårlig, men pigen har en ultramoderne kampdragt, hun ser fyrens bevægelser. Hvorfor en fyr? Hun ved det ikke med sikkerhed, måske fortæller hendes intuition hende dette. Pigen tændte sin matrix-forklædning og rykkede efter den unge mand. Heldigvis skaber vakuumet ikke turbulens, hvilket betyder, at dets bevægelse ikke er synlig. Sandt nok kan det påvises i tilfælde af biofeltturbulens. Mirabela mente, at de mindste bevægelser i et vakuum forårsager forstyrrelser på mange felter, der gennemsyrer rummet.
  Drengen stod i baghold og planlagde tilsyneladende at "klemme" robotten. En stråle fløj ud af hans pistol, ikke en kamp, men blot en impuls, der sendte en cybervirus. Dette er interessant for Mirabelle, fordi enhver robot har softwarebeskyttelse mod virus. Du kan ikke lasso en cyborg så let. Her skal du vælge det rigtige system: det eneste spørgsmål er hvilket? Det er bedst at meje fjendens hær ned under kommandanten. Men dette er et meget delikat arbejde, og enhver fejl kan være fatal. Når alt kommer til alt, skal du modellere en individuel matrix og kaldesignal, og det er lige så svært som at bruge en mejsel til at skære et fingeraftryk i gips. Men drengen Mirabela føler, at drengen er meget ung og ikke er fortabt. En af robotterne sendte et signal og fløj ud af den generelle række.
  - Sikke en snedig en! Nå, jeg tager ham til fange! - sagde pigen til sig selv.
  Hun fløj lydløst op bagfra og var ved at tænde en næsten uhåndgribelig, lammende stråle, der kunne slukke bevidstheden. Det er dog for nemt, og du vil bare tale med fangen. Mirabela ændrede rækkevidden og regnede med at slukke for krop og elektronik i kampdragten. Drengen frøs pludselig og rettede sig op. Kraftgrebet vendte ham mod Mirabelle.
  Pigen smilede. Ja, sikke en smuk, ung, næsten dreng, kun høj som alle speederne, men med et rundt, barnligt ansigt. Selvfølgelig, attraktiv og sød, noget naiv. Øjnene er blå, og der er forvirring i dem. Den unge kriger sagde ømt:
  - Nå, fik du papirmassebilledet?
  Vladimir Kashalotov (det var ham), hæst (tonen i hans stemme var forvrænget af begejstring) sagde:
  - Ak, du viste sig at være stærkere!
  Mirabela blottede sine tænder rovdyrt:
  "Du dræbte vores soldater, og nu er du selv blevet et offer." Nu venter tortur og straf på dig.
  En lille krusning gik hen over Kashalotovs ansigt. Han vidste, hvad smerte var, men han forstod, at den kunne gøres total og kontinuerlig:
  - Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke tog nogen af dine fightere med! Dette er et virkelig stort sort hul-støvsuger!
  Mirabela svarede roligt:
  - Altså en nybegynder fighter?
  - Ja, det er min første kamp!
  Pigen blev pludselig blød og sukkede tungt:
  - Jeg havde ikke modet til at fange en kylling i nettet - en foton er ikke hundrede impulser værd! Hvis bare du var en af de udvalgte millioner.
  Vladimir sagde og antog dyb sorg:
  - Jeg var blandt de udvalgte millioner, jeg havde en chance for at blive skæbnedommeren!
  Mirabela blev straks forsigtig:
  - Og hvad skete der med dig!
  Drengen svarede med et åndedrag:
  - Hvem ødelægger en mand? Kvinde! Hvem ødelægger en dreng er en pige! Så jeg ville hjælpe en lille pige, og for dette brød jeg loven. Når man vælger mellem lov og samvittighed, vil en ærlig person foretrække, for ikke at sige mere sikker!
  Mirabela sukkede endnu tungere, hendes kinder glødede af mikrostråling:
  - I den forbindelse har du ret!
  Drengen fortsatte med entusiasme:
  "Jeg valgte min samvittighed, hvorefter jeg blev udsat for grusom og sofistikeret tortur, offentlig tortur og bortvist fra den udvalgte million. I stedet for en strålende karriere er jeg tvunget til at leve af en elendig tilværelse i straffetropperne. Ære til den Almægtige, at jeg ikke endte i fængselshæren.
  Mirabelas tre små hjerter bankede vildt, pigen følte noget nært og kært i denne dreng.
  Hun tilsluttede hjelmen og kyssede den unge mand dybt på hans saftige, sunde læber og oplevede intens nydelse. Jeg havde svært ved at rive mig løs. Kashalotov sagde med et åndedrag:
  - Det ser ud til, at dette er mit sidste kys i mit liv!
  Mirabela rystede på hovedet.
  - Nej! Min kære "quasarik", du vil ikke blive fanget. Jeg vil ikke lade dig dø langsomt i ultraradioaktive stenbrud. Du vil leve!
  Pigen tændte for modstråling og forsøgte at genoplive drengens krop og rustning. Han skjulte dygtigt sin glæde og spurgte:
  - Min kære stjerne! Du bliver trods alt straffet for dette!
  Pigen svarede allerede roligt:
  - Bare rolig! Her, i det interuniverselle rum, er de fysiske love sådan, at øjeblikkelig signaltransmission ikke forekommer, og cyberoptagelse er en bagatel, som om jeg ved et tilfælde ville inficere den med en babydrage.
  Vladimir nikkede indforstået:
  - Det her er genialt! Simpelthen kvasar!
  - Nej, det er ikke svært for mig! Men hvordan har du tænkt dig at komme til dine folk?
  Drengen svarede lynhurtigt:
  - Som før, i robottens mave. Snart, om et minut, vil denne brigade blive smidt ind i frontlinjen, det lykkedes mig at indsamle denne information. Så vil Vladimir klamre sig til sit folk.
  - Vladimir! Det betyder den, der ejer verden! Mit navn er Mirabela! Jeg var også ligesom dig en af de udvalgte millioner.
  Vladimir vågnede op:
  - Store! Jeg fandt to beslægtede ånder, men indtil videre vil jeg gøre følgende! Jeg går ind i robotten, du prøver at give mig et forspring.
  - Bare rolig! Flyv til Fox Gate, jeg tror, du vil være i stand til at holde ud i den nødvendige tid.
  - Jeg elsker dig! - Her var den unge kriger næsten ikke uoprigtig; skønhed og naivitet er så fængslende!
  - Også mig!
  Da han befandt sig i robottens mave (for at frigøre plads, måtte han smide ammunitionen), skyndte Vladimir, behændigt kontrollerende, efter sin egen. Han var sprængfyldt af glæde, hvis bare han kunne flygte fra det frygtindgydende fangenskab, som er værre end døden. Sandt nok var han lidt flov over, at han havde bedraget pigen så skamløst. Spermhvaler blev aldrig inkluderet i den valgte million, da de kun var en kriger og en almindelig soldat. Han ville endda gribe øjeblikket og skyde den naive pige. Men det ville være for ondt. Han har virkelig ikke dræbt en eneste person endnu, medmindre man tæller robotterne med, selvfølgelig. Men hvorfor ikke stille og roligt vælge dit første offer? Ja, hans modstandere er russere som ham selv, men hvad kan du gøre? Krig er krig. Desuden har fjendtlighed i mere end tusind år trængt ind sammen med hyperplasmaet i computer-livmoderen. De er kun et spejlbillede af dit virkelige univers, Kain løftede sin økse over Abel! Alexander den Stores hær suspenderede sit tilbagetog, og slaget begyndte med fornyet kraft. Vladimir tog sigte på en intetanende fjende (han havde sin egen robot bagerst) tetraplan. Et skud på den mest sårbare hale, som er minimalt dækket af et beskyttende felt. Eksplosionen og beretningen om den første person, der blev ødelagt af drengen, er åben!
  . KAPITEL nr. 3.
  Yanka Svetlov og Marinka Chernushka blev født samme dag. Det var godt, fordi det gav dem mulighed for at fejre deres fødselsdag sammen. Drengen og pigen er tolv år, endnu et år, og de bliver teenagere, det vil sige næsten voksne. Og nu er det sidste år af deres barndom kommet.
  Marinka Chernushka, på trods af sit efternavn: brændende rødhåret, høj, mere end et hoved højere end Yankee: en acceleratorpige. Ligesom Yanka studerer hun på en cirkusskole; stærk, muskuløs, ligner en moden pige. Hun har allerede erfaring med at optræde i arenaen; hun spillede Tutti i parodien på Three Fat Men. Sandt nok så Svetlov komisk ud i rollen som arving, men han spillede rollen fremragende med hensyn til teknik! Nu er den unge cirkusartist stolt. Hun sminkede sig som en voksen med øreringe og et fancy ur. Yanka er mere beskeden, han spiste kager med fyrene, drak Coca-Cola, tabte, og gik nu ud med sin ven for at snakke om sit mangeårige venskab. Marinka holder som en sand speeder en flaske øl i hånden og en pakke cigaretter i lommen. "Kemel".
  - Vil du ikke koge det? Bliv "højtflyvende" (sofistikeret)! "Pigen spurgte med et ondsindet grin og rystede på hovedet. Hendes voluminøse hår trængte ikke til touch-up, så det var som en flamme.
  Yanka rystede hurtigt på hovedet:
  - Hvad snakker du om! Dette er en ubrugelig proces med at forgifte kroppen. Generelt lider næsten alle organer af alkohol, især leveren og maven.
  Marinka svarede grinende:
  - Det hele er noget pjat! Hvis politikerne lyver, og det er lettere at finde en tør sten på havbunden end en ærlig politiker, hvem kan så garantere, at lægerne taler sandt?
  Yanka bemærkede ganske logisk:
  - Politikere lyver selvfølgelig! Læger også, især når de bliver bedraget til deres fordel, men øjnene fortæller sandheden. Er det ikke nok, at du selv har set fulde alkoholikere, der har mistet alt menneskeligt udseende? Beruselse er en stor tragedie for det russiske folk. Og ikke kun russere, husk hvordan hele stammer af stolte indianere - frygtløse krigere - døde ud på grund af ildvand . Engang ejede de hele kontinentet, men nu står de tilbage med elendige enklaver.
  Marinka, der fortsatte med at grine, knurrede i en næsten præstelig bas:
  - De siger, at lidt øl er godt for dig! Generelt skal du ikke foregive at være en lærer, det er bedre at gå på dine hænder og fjolle rundt!
  - Vi er næsten voksne, og i morgen har vi test! Vi kan surfe lidt mere på internettet og så sove.
  - Jeg vil ikke sove! Lad os gå på kasinoet i stedet for. Du ved, de åbnede sådan et smart etablissement på Arbat - fantastisk!
  Yanka sukkede tungt:
  - Børn er ikke tilladt der!
  Marinka viftede henkastet med sin stærke hånd:
  - Hvorfor hvis de lukker dig ind sammen med dine forældre! Jeg kan se, hvor stor og moden hun ser ud, og selv i sej makeup kan jeg give din mor!
  - Hvad hvis de beder om et pas? - Drengen var stadig på sin vagt.
  - Jeg har en xiva! - Marinka foldede dokumentet ud. - Du kan se, hvor dygtigt mine venner tegnede.
  Yanka var glad:
  - Og jeg har personligt ikke noget imod at bryde penge på kasinoet og købe mig en ny, cool tricked-out computer! Det lykkedes mig at tjene nogle penge ved at vaske biler.
  Marinka grimaserede:
  - Vask biler! Fi! Jeg foretrækker personligt at spekulere i valutaer og mærker, det er meget mere rentabelt.
  - Nå, hvem, hvad skal man studere!
  - Nå, lad os gå! Lad os hive en masse penge ind!
  Yanka, der så smart ud, bemærkede:
  - Jeg fandt på et system, hvor du aldrig vil tabe!
  Marinka blev endnu mere animeret:
  - Hvordan er det?
  - Du tager en dollar og lægger den i roulette: hvor du kan vælge mellem to farver på rød.
  - Og du taber!
  - Så udtager du to dollars mere og satser på rødt igen!
  - Og du taber igen!
  - Så udtager du yderligere fire dollars og satser på rødt igen!
  Pigen grimaserede:
  - Alle på rødt og på rødt! Er du kommunist?
  - Nej, det er sådan et system!
  - Nå, okay, du taber for tredje gang!
  "Så satser du otte dollars på rødt igen."
  - OG...
  - Hvad og! Sandsynligheden for, at hvid dukker op for fjerde gang i træk, er for lav. Hvilket betyder, at du endelig vinder otte dollars og får én tilbage.
  Marinka fnyste:
  - Og så starter du forfra! Kun ved at ændre farven og sænke kursen igen til en dollar! Ja, jeg har læst om dette system på internettet. Dette er ikke den slags spil: hvad der er kært for et varmt hjerte, der er ingen spænding og store gevinster, og det er synd for den spildte tid. Nej, det er det ikke, jeg er kommet op med et meget rigtigt, pålideligt system, der vil give dig mulighed for at vinde en formue!
  Drengen rystede på hovedet:
  - fløjter! Du vil gerne vise dig frem!
  - Ja, jeg er flov over at fløjte med min sidemand! Uden løgn! Kom så, jeg skal vise dig!
  Yanka sænkede tonen og spurgte:
  - Måske kan du vise mig lige nu?
  Pigen svarede hurtigt:
  - Nix! Det bliver for nemt! Kom og få en drink med mig!
  Drengen tog sin frakke på, det var efterår og det var allerede koldt udenfor. Yank blev, som det sømmer sig for en dreng på hans alder, tiltrukket af alt mystisk. Desuden havde han kun set kasinoet på tv.
  Det var allerede mørkt, men i Moskva var det så mørkt som dagen. Øjnene blev blændet af de mange reklameplakater og diverse pyroteknik.
  Pigen foreslog muntert:
  - Jeg ringer til en mobiltaxa, og vi kører med stil!
  - Er det det værd? Moskva om natten er så smukt!
  Marinka sagde irriteret:
  - Det er ikke nogen stor glæde at vandre rundt om natten om efteråret. Desuden, du ved, nogle gange i mørket er der frygtelige banditter. De er som piranhafisk, der spiser knoglerne fra dumme børn som dig!
  - Hvad med politiet?
  - At tage vejafgifter! Og generelt kan du ikke tildele en politimand til hver dreng!
  Yanka blev alvorligt fornærmet:
  - Og jeg ser dig, pige! Nej sir, ærværdige matrone!
  Marinka rystede med fingeren:
  - Han vil blæse hovedet ned i asfalten! Selvfølgelig tager jeg en taxa! Vær ikke bange, jeg fjerner selv bashleyen! Generelt tjener jeg gode penge ved at downloade abstracts.
  - Jeg forsøgte også at gøre det her, men konkurrencen er for meget!
  - Du skal kunne rekruttere kunder, primært blandt gymnasieelever.
  Marinkas mobiltelefon er meget fancy med et udtrækkeligt widescreen-videokamera, som nogle gange viser ting, der er pinlige at tænke på. Pigen tog en cigar mellem tænderne, som skinnede fra den specielle lak, og tog et træk:
  - Du ved, SD-chef Schellenberg elskede at ryge Kemel.
  - Som desværre ikke blev skudt! Det er interessant, at han skriver i sine erindringer, at Muller er en sovjetisk spion.
  - A! Bedstefar Muller? Det kan meget vel være sådan. - Pigen ramte kantstenen med støvlens lange hæl. Yanka følte sig meget lille og nåede ikke engang sin vens bryst. "Men han arbejdede højst sandsynligt for to efterretningstjenester på én gang."
  - Klog gammel mand! Dobbelt så mange penge, og det gør ingen forskel, hvilken fronts soldater vil fange dig!
  Yanka gned sin lyserøde kind:
  - Soldater kan gøre dig færdig! Hvordan vil han bevise over for den menige, lamslået af kanonaden med en blodig bajonet, at han er hans kammerat?
  Marinka grinede:
  - For at gøre dette skal du blive omskåret! Så snart han tager bukserne af, vil den russiske soldat straks forstå, at han er en februar måned og et offer for nazismen!
  Yanka bemærkede:
  - Hvad hvis han er antisemit! Hvor sang bedstefar Vysotsky! Min bedstefar var lammet, en tidligere skadedyrslæge, jeg har: antisemit på antisemit!
  - Åh! Og du lytter til så gamle ting! Vysotsky er godt for forfædre, ikke for drenge!
  Nå, stop med at fantasere, lad os få en bil!
  En luksuriøs Mercedes privat taxa kørte hen til dem! Marinka satte sig imponerende ned i kabinen.
  - Nå, lille fugl, sæt dig ned!
  Bombeføreren spurgte:
  - Dette er din klient!?
  - I hvilken forstand?
  - Du er en prostitueret!
  Marinka blottede sine tænder frygteligt:
  - Hvor vover du at fornærme en adelig dame! Jeg er grevinde af Tobolsk, og dette er min søn, Viscount De Bragelonne.
  - Jeg sætter pris på din sans for humor. Hvor til?
  - Til kasinoet, "Royal Happiness"!
  Chaufføren nikkede:
  - Jeg får dig der på ingen tid!
  Bilen lettede jævnt, og stille musik begyndte at spille. Marina spurgte:
  - Måske tænder vi Bilan.
  Chaufføren bemærkede:
  - Er du ikke flov over, at nogle indflydelsesrige mennesker spreder rygter om, at han er homoseksuel!
  - Mere som grøn, som en hundrede dollarseddel! - Marinka blæste en røgring i baghovedet på føreren.
  - Og du er en kvinde i juice! Fedt outfit! Hvad med Bori Moiseev! - sagde taxachaufføren legende.
  - Moiseeva! Fra ordet Moses! Februar er halvfems procent blå. Det er ikke for ingenting, at udtrykket: Sodomas synd kom fra Det Gamle Testamente skrevet af jøderne. - sagde Marinka strengt.
  - Du ved, jeg er halv februar!
  - Så halvblåt! Gay dreng! Gay dreng! Masser af mærkelige venner! Vær ikke genert! Gay dreng! - Hun sang med en primadonnas stemme, men med meget gennemsnitlig hørelse, Marinka.
  Chaufføren ignorerede sådanne hån og bemærkede kun:
  - Er der homoseksuelle piger?
  - Kun Lesbo! Men der er mange af dem! - svarede Marinka.
  Dette kasino var det bedste i Moskva. Kæmpe, ligner Vinterpaladset med rige dekorationer. Selve bygningen blev bygget i Borroco-stil! Der var en paramilitær vagt ved indgangen med tyske hyrder og engelske bulldogs.
  Vladimir følte endda noget akavet, da han så på de høje vagter klædt i hvidt og sort. Marinka var dog slet ikke flov, idet hun afslappet viste træet.
  - Denne dreng er min søn, han drikker med mig!
  - Bøde! Kun børn kan ikke satse mere end ti konventionelle enheder ad gangen og indtager alkohol på bekostning af virksomheden!
  Marinka rystede vredt i håret:
  - Ja, han vil hellere hænge sig end at drikke.
  - Jamen, det er vidunderligt! I mellemtiden kan du købe et helt sæt chips.
  Vladimir havde en ret beskeden sum på tre hundrede dollars i lommen, men Marinka havde fem tusinde, hvilket ikke er dårligt for en pige, hvis forældre er langt fra millionærer.
  Artem misundte hende straks:
  - Du er en rig lille "Pinocchio"!
  Pigen buldrede, hendes kinder tykt dækket af pudder og rødbrun:
  - Hvad troede du! Naivt barn! Lev hele dit liv med at holde fast i din mors nederdel!
  Drengen rystede kraftigt på hovedet:
  - Selvfølgelig ikke! Du skal selv tjene penge!
  - Det er det! Din egen øre er mere værd end en andens øre! Nå, okay, hvilke chips vil du tage for dig selv?
  - De billigste pap!
  Marinka fnisede:
  - Hvilke koster en dollar hver?
  - Ja! Jeg prøver mit system!
  - Se bare, du som ung skal ikke have mere end ti!
  Indersiden af kasinoet var luksuriøst med mange spejle, forgyldning og kopier af malerier af berømte mestre. Noget der ligner Eremitagen kun meget mere storslået.
  Der var også "enarmede banditter" og forskellige snedige, rigt dekorerede rouletter. Især en af de malede haner med en hale overstrøet med blankt glas snurrede og pegede med næbbet på cellerne med tal. Du kunne også vælge mellem påfuglens halefjer, som ville rotere og skifte farver. Der var også elektroniske roulette-skærme, hvor alt blev mikset og flyttet af computeren. Masser af andre ting! Men det, der tiltrak sig mest opmærksomhed, var den traditionelle roulette med en roterende top og et gyldent håndtag i form af et kranie.
  Marinka gik hen imod hende og raslede med sine sølvchips:
  - Nå, som en baby! Du kan se, jeg er klar til at spille! Måske du også kan prøve det!
  - Jeg følger et lille og mit eget system! - svarede Vladimir.
  Drengen begyndte at placere væddemål. Start med en chip, gå til rødt!
  Han var heldig, han vandt med det samme! Hvorefter han skiftede farver og satsede på sort, med den samme ene dollar. De bragte ham fortabelser, Vladimir tog et par slurke. Jeg så mig omkring. Kasinoet havde alt - undtagen uret! Drengen blev tvunget til at aflevere sit eget ved indgangen, det er reglerne. Derudover skulle jeg give mine mobiltelefoner til vagterne. Dette blev tilsyneladende gjort, så kunderne ikke kendte tiden og spildte al deres formue. Drengen blev tvunget til at navigere meget cirka.
  Først var han heldig, så tabte han pludselig en dollar, to dollars, fire, otte. Nu skulle de satse seksten, hvilket allerede var forbudt efter reglerne. Croupierens assistent, en rødlig fyr, blinkede og vendte sig væk, som om han sagde: gør, som du vil!
  Vladimir satsede igen seksten på rødt og vandt en dollar tilbage. Han tørrede sveden af panden og bad om en Coca-Cola med is.
  Efterhånden blev drengen overvældet af begejstring! Det er virkelig kedeligt at vinde én dollar tilbage, når alle omkring dig satser tusinder, titusinder.
  En sej dreng i en frakke, for eksempel, på trods af alle forbuddene, havde guldchips på tusinde dollars hver, lavede stejle væddemål, skiftende sejre med tab. Men tilsyneladende var han heldig, så snart var der en hel pose guldchips og platinchips dukkede op - ti tusindedele.
  Vladimir, der kiggede på ham, begyndte at satse mere på individuelle numre. Især ud af seksogtredive er han treogtredive - Jesu Kristi alder, idet han sætter hundrede. Bolden fløj langsommere, landede først ved niogtyve og sprang derefter igen ved treogtredive! - Wow, drengen havde tre et halvt tusinde dollars. For et barn på tolv år: en formue, kan du købe en smart bærbar computer. Men djævelen hvisker dig i øret: Din fars bil er for gammel, vind penge og køb en ny Mercedes-Benz af den nyeste model. Du ved, hvordan du har det efter dette, dine klassekammerater vil være jaloux.
  - Hvad skal man satse på? - spurgte drengen sig selv.
  - Gud elsker treenighed! Sats på tre!
  Vladimir gjorde det i spænding og satsede alle jetonerne. Hans blå øjne brændte.
  Bolden snurrede, og for hvert hop bankede drengens hjerte hurtigere. Men så satte han farten ned og faldt... med tre!
  - Jeg vandt! Drengen råbte. Og i det øjeblik faldt bolden af og rykkede til fem.
  En ondsindet stemme summede i mit hoved:
  - Gud er ikke et fjols! Elsker en nikkel!
  Kun drengen, der havde spildt alle sine penge, kunne næsten ikke holde tårerne tilbage, men hans begejstring var endnu ikke lagt sig. Hvad hvis du beder en ven om at låne chips og så vinder det hele tilbage med renter? Det er trods alt et kasino, her sker mirakler.
  For Marinka gik det dog heller ikke godt. Da Vladimir løb hen til hende, havde pigen lige spildt sit sidste tusinde. Hun var fuldstændig fortvivlet.
  - Hvad er dette! - Pigen slog næverne i vejret. Croupiererne lod som om, der ikke skete noget.
  - Tilsyneladende skæbne! - svarede Yanka med fingeret ro. - Galimo! GOP stop!
  - Hvad er mit yndlingssystem? - Pigen knugede hænderne.
  - Ethvert system er primært baseret på held! - bemærkede Artem filosofisk. - Blind formue - du kan ikke vinde hele tiden. At tjene penge på et kasino er anderledes end at bære vand i en si, at vandet fra en si hælder under dine fødder, og i et kasino er du hjernevasket!
  - Jeg ville sælge min sjæl til Djævelen, hvis jeg kunne vinde hele tiden! - råbte Marinka i hendes hjerter.
  I det øjeblik svømmede alt for børnenes øjne, og de befandt sig et sted højt, med bjergtoppe og lilla sne spredt under dem.
  En mand på omkring 35 i sort frakke og hvidt slips dukkede op lige foran børnene. Han havde et usædvanligt gennemtrængende blik og et blegt, tyndt ansigt. Da han så på de to tolvårige teenagere, smilede han kærligt, men hans øjne forblev kolde, som om de skinnede af stål.
  - Hvem af jer ville sælge jeres sjæl til Djævelen?!
  Marinka svarede:
  -JEG! Og du er Satan!
  Manden smilede endnu bredere.
  - Nej! Jeg er Arphaon, en af Lucifers stedfortrædere. Jeg har specialiseret mig i gambling.
  - Wow! - sagde Marinka. "Jeg troede, at dæmoner ikke eksisterede."
  - Og Gud?! - Det hvide slips af "herren" med billedet af Dracula begyndte at kaste en blodig farve.
  - Og præsterne opfandt dette; at tjene penge! - Marinka svarede hurtigt og sikkert.
  - Logisk! Men da der er skygge, så er der lys! Også selvom det ikke er, hvad Bibelen siger.
  Yanka tog risikoen med at bryde tavsheden:
  - Og hvad vil du have af os?
  Dæmonen virkede fornærmet:
  - Ikke mig! Men det ser ud til, at du ville have noget fra os. Især denne charmerende pige, der så dygtigt foregiver at ligne en voksen.
  Marinka var flov, en rødme viste sig på hendes kinder:
  - Så du har brug for min sjæl?
  Arfaon smilede foragtende:
  - Din?
  - Min!
  Dæmonen svarede med overdreven mildhed:
  - Selvfølgelig ikke! Der er et uoverskueligt antal sjæle, som frivilligt eller med magt er kommet under vores kontrol, lad os sige, milliarder af milliarder i alle verdener! Blandt dem er kanoniserede helgener, paver og ortodokse patriarker. Hvad er sjælen for os: en slags promiskuøs pige, som alligevel ender hos os om et par årtier. Og endda give hende en værdifuld gave til gengæld.
  Marinka blev fornærmet, sådan et slag mod hendes stolthed:
  - Så min sjæl er intet værd!
  - Hvis du bare sætter den på en interuniversal auktion, så vil der være masser af sådan noget der. - Arfaon blinkede med sine tynde hugtænder.
  Pigen fnyste af irritation:
  - Hvorfor ringede de så til os?
  Arfaon fløj op, vinger dukkede op bag hans ryg:
  - Sig mig, kan du lide at spille?
  - Sikkert! - Marinka var glad.
  - Og lav et væddemål?!
  - Af sig selv! Hvem elsker ikke dette!
  - Så vi dæmoner kan også godt lide at have det sjovt. Så vi tilbyder dig følgende væddemål. Hvis du vinder, vil du modtage en værdifuld gave: Hvis du vinder et gambling spil, hvis du taber, vil du gå ad helvede til. Men det er ikke skræmmende, som du tror, de steger ikke nogen med ild, men det er heller ikke særlig behageligt, især for dem med svagt sind.
  Marinka blev endnu mere animeret:
  - Hvilken slags væddemål?
  Dæmonen vendte sig om på sin akse og sagde:
  - Vi vil overføre dig til et andet univers, til en verden omtrent på niveau med din tidlige middelalder. Hvis det lykkes dig at overleve og opnå en høj position, vil vi returnere dig tilbage, men hvis du dør, ender du i det lokale helvede, og din skæbne vil blive afgjort af Satan fra et andet univers.
  -Hvad hvis jeg bliver en dronning? - sagde pigen legende.
  - Så får du en uvurderlig gave! Tænk over det! - Dæmonens hugtænder blev større og funklede klart.
  - Hvad er der at tænke på! Jeg er enig! Selvfølgelig tager jeg risikoen!
  Yanka greb ind:
  - Jeg vil ikke bare forlade min ven! Jeg flyver med hende! Desuden ville sådan en gave heller ikke skade mig.
  Arphaon voksede i størrelse, hans vinger begyndte at flimre som en perlemorskal i solen.
  - Og vil du have det? Så meget bedre! Drenge har en tendens til at tilføje dynamik til denne proces.
  Marinka bemærkede forsigtigt:
  - Og får vi gaven, så spiller vi mod hinanden!
  Dæmonen rystede strengt på hovedet:
  - Men det er noget, man ikke skal gøre. Spild af tid. I mellemtiden, bekræft igen - er du klar til at blive testet?
  - Tusind gange ja! - sagde drengen og pigen i kor.
  - Så lad os gå!
  Inden de skyndte sig ud i ukendte rum, tog Yanka og Marinka et sidste kig på kasinoet. En dreng i frakke, der havde spildt et bjerg af guld- og platinchips, skreg hysterisk. Han blev ført ud af vagterne fra etableringen af illusorisk lykke.
  - Endnu en klient til Satan! - bemærkede Yanka trist.
  - Sørg for, at vi ikke ender i helvede! - spåede Marinka og rystede i sit skoldede hår.
  Drengen og pigen blev fanget af en hvirvelvind, og et øjeblik efter befandt de sig blandt stjernerne. Hvor er det hele smukt, det umådelige antal forskellige armaturer, den fabelagtige pragt. Yanka og Marinka så med alle deres øjne, ude af stand til at se væk, det var simpelthen et mirakel: et utal af blændende funklende juveler lavet af fantastisk smukt materiale! Ikke en eneste mest slående sammenligning i menneskeligt sprog kan udtrykke endnu en tusindedel af en sådan storslåethed.
  - Ikke en eneste speciel effekt af en amerikansk blockbuster kan måle sig med dette. - Drengen lagde mærke til det. En virkelig utrolig ting!
  Pigen bemærkede legende:
  - Jeg har mødt flere fantastiske mirakler! For eksempel, da den gyldne kænguru urinerede, dukkede galakser op fra vandløbene!
  - Hvorfor taler du! Kør ikke i snestormen!
  Yanka lukkede øjnene. Mange farverige planeter, vidunderlige former og entiteter svævede over ham. Så pludselig forsvandt alt, og drengen og pigen befandt sig på græsset.
  En strøm af frisk luft ramte mit ansigt, mine fødder rørte jævnt jorden. Yanka gned sine øjne overrasket:
  - Det skete! - Han sagde gysende.
  Marinka bemærkede skeptisk (sikke en dårlig pige):
  - Er du sikker på, at dette ikke er vores verden?!
  Drengen pegede fingeren op:
  - Se på himlen!
  Pigen løftede hovedet. Der brændte faktisk tre lys over dem på én gang, grønt, blåt, rødt. Selve himlen var orange, alt så grotesk og storslået ud. I nærheden voksede ægte jungletræer, der ligner dem på Jorden i troperne og på samme tid mærkbart anderledes. Selve løvet virkede lysere med en overvejende lilla nuance. Selve vejret var trods de tre "sole" ikke specielt varmt, hvilket mindede om den solrige begyndelsen af september.
  Marinka klikkede med tungen og bemærkede:
  - Det er mærkeligt, at planterne er tropiske, men det er køligere, end det burde være i troperne.
  - Måske er det den lokale vinter! - foreslog Yanka. - Om vinteren i det nordlige Indien: dette er cirka klimaet.
  Pigen var enig:
  - Måske! Ellers havde jeg været nødt til at bekymre mig. Og temperaturen er behagelig, det ser ud til, at vi har valgt et sted med et godt klima. For at være ærlig: Jeg kan ikke lide frost og dyb sne, hvor du falder op til nakken. Sidste vinter gjorde mig næsten færdig.
  - Du er en russisk tøs og burde ikke være kold!
  - Jeg har en blanding af afrikansk blod, kan du ikke se, hvor mørk jeg er! - sagde Marinka legende.
  Den brændende rødhårede pige var virkelig meget solbrændt, og solbrunen forblev overraskende vedvarende på hende.
  Yanka, en lyshåret dreng med helt regelmæssige ansigtstræk, som fra en plakat af Hitler Jugent, var hans sommerbrune næsten falmet, var flov:
  - Nå, okay, du er min kære Marinka. Det nytter ikke at bagtale vores vinter.
  Pigen bankede drengen på skulderen:
  - Dette vil være en lektion for dig. Lad os i mellemtiden tænke på, hvor vi skal hen?
  Yanka kløede sig i baghovedet:
  - Væk fra skoven ser det ud til, at det her slet ikke er et jomfrueligt sted. Lad os gå ud på stien, så ud på vejen og mod folket.
  Marinka tog en cigaret frem (hun har en dårlig vane) og tog et træk.
  - Lad os gå i fuld fart!
  De to bevægede sig i, hvad der forekom dem at være en lige linje. Pigen smilede muntert og bemærkede:
  - Hvis vi befinder os i den tidlige middelalder eller antikken, før med vores viden, vil det ikke være svært at tage en ledende position i samfundet!
  Yanka, med viden om sagen, indvendte:
  - Det virker kun ved første øjekast. I virkeligheden formoder vi, at vi forstår computere og fumler rundt i programmer, men hvad giver det os egentlig? Selv den mest geniale videnskabsmand kan ikke forvandle en computer til en økse.
  Marinka grinede:
  - Ja, elektronik er ikke dit element. Og om trivielt krudt. Ved at gøre det kan du erobre hele verden.
  - Ved du overhovedet, hvordan de laver det?
  - Elementære! Svovl, kul, salpeter!
  - Hvad er proportionerne, udover hvad kul er, ved de, men om svovl... Det fås ikke alle steder.
  Marinka bemærkede:
  - Måske kan vi finde på noget mere værd! For eksempel en armbrøst!
  - Ved du overhovedet, hvordan man designer!
  - Jeg kopierede abstrakter om middelalderen, og jeg ved en masse! Og generelt skal du læse science fiction. Tror du, at der er skrevet få bøger om, at et moderne menneske befinder sig i middelalderen, og derfor rykker han som regel hurtigt op ad karrierestigen.
  Drengen sagde trist:
  - Det her er fantastisk. Der er endda sådan en separat varme: et historisk eventyr! Men heltene der var enten meget heldige, eller også var de specialstyrker, og vi er simple børn. Hvad kan vi gøre i denne grusomme verden?
  - Jamen, de er slet ikke almindelige børn! For eksempel kan vi gøre sådan noget! - Pigen gik på hænderne og rykkede i sine store, muskuløse ben, klædt i højhælede sko.
  - Så vi burde organisere vores egen stand og vise forestillinger. - Yanka kneb øjnene sammen.
  - Hvilket ikke er den værste idé. Slange Gorynych, slange Gorynych, slange Gorynych en hooligan! Han bragede ind i vores landsby og startede en stand! - Marinka sang og trak i sine smedede hæle.
  Yanka gik også på sine hænder og gjorde det endnu mere behændigt end Marinka. Så sagde han trist:
  - Ved det ikke! Kan du huske hvordan i Kir Bulychevs romaner. Alice og Pasha endte på en middelalderplanet og gik også på deres hænder, men hvor meget opnåede de? Er kaninbrødrene blevet konger?
  - Kir Bulychev skrev til børnehavealderen, og vi er voksne. Selvom, for at være ærlig, for et simpelt barn at opnå en høj position i middelalderen ... det husker jeg ærlig talt ikke! Efter min mening er drengen aldrig blevet en konge før. Selvom hvad mente dæmonen med høj position? Det hele er tåget!
  Yanka blev pludselig forskrækket:
  - Wow, se hvor stor larven er, tre meter lang! Kunne du tænke dig at tage en tur på den i en time?
  Marinka rystede på hovedet:
  - Hvad snakker du om! Hun er giftig!
  Drengen lavede et ansigt:
  - Selvom det vaskes, er det meget giftigt! Vær ikke bange pige!
  Marinka gøede vredt:
  - Hold kæft, møgunge! Der kan være tigre her! Eller endda dinosaurer, fordi dette er en anden verden! Generelt tillykke: du og jeg er de første mennesker, der befinder os i et andet univers!
  -Er du sikker?
  - fløj Gagarin til Mars? - Pigen grinte sarkastisk.
  Yanka grinede:
  - Selvfølgelig ikke, men...
  - Hvad, men!
  "Måske er vi ikke de første, som dæmoner spiller sådanne spil med. Hvorfor tror du, at sådan en strid ikke kunne være startet med andre mennesker?
  Marinka snurrede i hælene og svarede legende:
  - Teoretisk muligt! Det er muligt, at andre oligarker deltog i Satans spil. En sådan kolossal kapital skabes trods alt inden for bogstaveligt talt et par måneder.
  - Ja! - Yanka nikkede. - Tag for eksempel at spille på børsen. Hvis du beder Lucifer om et særligt fremsynstalent, kan du få mere end en million udbytte. Ja, en million, mange milliarder!
  Marinka bankede med hælene på småstenene og kurrede:
  - Her taler du sandt!
  Drengen slikkede sig om læberne, som om han havde en kugle dyr is foran sig. Han sagde lidenskabeligt:
  - Så jeg ledte på internettet om den berømte standard i 1998. Dollaren steg seks gange på ti dage. Så på to uger faldt den seks gange, hvorefter den steg fire gange. De, der gættede rigtigt hans adfærd, tjente fjorten tusinde procent af nettooverskuddet på en måned. Du kan ikke engang tjene så meget på narkotikahandel! - Med luften af en lærd mand, sagde Yanka.
  Pigen tog bladet med fingrene. Hun rev den af, mærkede den bløde, ru overflade med håndfladen, på den anden side var den glat og kold.
  - Ja, evighed i helvede: hvornår kommer der mere, men der skal penge til nu!
  - For slet ikke at tale om udsigten til, at synderen vokser op til helvede! Jeg misunder ikke ateister; der er ingen til at stå op for dem.
  Yanka stak sin fod mod stenen, som pludselig sprang og knirkede med en tynd stemme. Så dukkede et dusin ben op, og han løb hurtigt op på stammen af et fjernt træ, der lignede en gran.
  - Jeg spekulerer på, hvilken familie han er? - spurgte Yanka sig selv.
  - Grise artiodactyler! - sagde Marinka spøgende. - Men hvad angår ateisterne, så har de måske ret, så er du sikker på, at dette er djævelen, Satans stedfortræder?
  - Det sagde han selv! Og åbenbart ikke en person, folk har ikke udviklet teknologien til at overføre fyrene til verdener med tre sole!
  - Det her er bestemt ikke en person! Men hvem kan garantere, at dette ikke er en repræsentant for en super-civilisation, der griner af menneskelig overtro blot udgiver sig for at være en dæmon! - Marinka hævede tonefaldet.
  - Ligner han en dæmon? - Drengen blinkede med øjnene.
  - Det er det! Superløbet har det så sjovt. - udbrød pigen.
  - Hvilken fuldstændig logisk antagelse! - Yanka indvilligede villigt. - Hvem af os ville ikke blive en djævel! Nogle gange drømmer jeg i mine drømme, at jeg er en dæmon! Du begynder at hoppe over hovedet og skrige! Og så vifter du med hånden, og et palads dukker op på himlen. Vidunderligt og fedt!
  Marinka viste bukken med fingrene og lyttede:
  - Det føles som om, nogen holder øje med os!
  Yanka blev forsigtig:
  - Det kan meget vel være, men se, vejen er i nærheden! Der er kun en lille smule tilbage!
  Pigen var henrykt, da hun rettede sine ufruelige brede skuldre:
  - Ja, jeg ser det også! Nu vil al denne usikkerhed slutte. Måske kan vi erklære os selv for guder!
  Drengen snøftede hånligt, rystede på hovedet, knyttede næverne:
  - Det er banalt! En alien fra fremtiden forestiller sig at være en gud, selvom dette er en ret almindelig Hollywood-trope. For eksempel forsøgte de at dræbe en med et spyd. Men du skal stadig være en komplet idiot for at købe dig til en simpel ringbrynjeskjorte. Jeg tror ikke, folk her er så tilbagestående.
  - Er de mennesker? Måske nogle krabber. - Pigen fnisede.
  - Eller makakaber? Det tror jeg ikke, selvom alt er muligt!
  Pigen satte farten op, og så kom de ud på den brostensbelagte vej. Yanka fløjtede:
  - I hvert fald en form for civilisation!
  - Måske er dette til det bedre! Faktisk læste jeg bogen. Der kom en luftbåren faldskærmssoldat ind i Neros palads, og hvordan kunne han affyre et RPG mod ham. Alle faldt på knæ og troede, det var Jupiter. - Marinka slog hænderne op.
  - Hysterisk morsom!
  - Så han regerede i stedet for Nero, grundlagde sit eget dynasti og drog på kampagner. En ret sjov actionfilm. Så hvorfor skræmmer vi ikke den lokale konge væk?
  Yanka protesterede:
  - Har vi RPG'er?
  - Der er ikke engang en mobiltelefon! Bastarderne tog det væk fra indgangen til kasinoet. jeg præsenterer; hvor bekymrede mine forældre er for mig.
  - Min vil også være bekymret, men... Hvis det her er et andet univers, så går tiden måske anderledes her!
  - Det er bare ikke klart hurtigere eller langsommere. Måske når vi vender tilbage, vil der gå århundreder, og vi vil ikke genkende vores planet. - foreslog Yanka.
  Marinka var enig:
  - Det er muligt, at dæmoner eller en super race lever længe. Måske endda næsten evige, ligesom os, mennesker med vores egen sjæl. Og hvis der går meget tid... Det er endda interessant, hvordan verden vil ændre sig!
  Yanka sukkede tungt:
  - Menneskeheden har ganske anstændige chancer for at dø i katastrofer. Det er muligt, at folk vil ødelægge sig selv.
  Marinka bemærkede roligt:
  - Ja, menneskeheden er langt fra enhed. Det samlede antal uafhængige stater er steget fire en halv gange siden begyndelsen af det tyvende århundrede. Separatisme og nationalisme vokser. Det må siges, at den moderne russiske regering opfører sig kortsigtet. I stedet for at inkludere Ossetien og Abkhasien i dets sammensætning og foretage annektering, anerkendte de deres uafhængighed. Hvorfor beder du om at opmuntre til separatisme? At vi har få egne separatister, primært i de nordkaukasiske republikker. Der er flere og flere religiøse ekstremister, og det er ikke godt at starte en brand i en andens hus, når ens eget ulmer.
  Yanka var enig:
  - Abkhasien og Sydossetien ville faktisk gerne blive en del af Rusland. Hvorfor ikke imødekomme disse folks ønsker? Derudover er det helt naturligt for Rusland at vokse i bredden. Først vil Rusland erobre Jorden, og derefter hele universet. Jeg læste en forfatter på internettet, han er en fantastisk fyr, han skriver direkte:
  Slaverne skal erobre verden,
  Men med hjertet, ikke med atomkrig!
  For at give et eksempel på stort, broderligt venskab,
  Og bliv et uovervindeligt land!
  Og de nuværende herskere i Rusland opfører sig som små beskidte tricks og spiser kun de petrodollars, der er strømmet ind i landet!
  Marinka pompøst, klemte næver, der ikke var barnlige, bemærkede:
  - Efter at have vundet mange penge, kunne jeg selv blive Ruslands præsident. Og spred alle!
  - Ved du, hvad dine politiske modstandere ville kalde dig?
  - Hvordan?
  - Rødhåret tøs!
  - Få ville have overlevet efter dette! - Marinka knyttede næverne så hårdt, at der kom lilla årer på hendes hænder. "Jeg er en ond pige, mit våben, dette er en ordre."
  - Hvad er meningen, uden nogen udsmykning! - Tjattede rundt, sagde Yanka på rim.
  Vejen var brolagt med småsten, der knagede under fødderne. Så lagde Marinka mærke til et usædvanligt dyr. Han lignede en fed krokodille, der stod på bagbenene. Pigen hviskede:
  - Jeg læste noget lignende i en biologilærebog. Dette er muligvis en Alosaurus.
  - Tænk ikke! Sørg for, at du ikke viser dig at være en kødæder.
  Som for at tilbagevise drengens ord bed udyret en tyk bregnegren og tyggede den.
  - Nej, det ser ud til, at han er en planteæder! - Det indså Yanka.
  Pigen forblev tavs. Hun kiggede bare rundt, skelede og flagrede med øjenlågene.
  - Der kan også være tyrannosaurer her! De siger, at de når hastigheder på op til fyrre til halvtreds kilometer i timen.
  - Men de tabte stadig til pattedyr og primater, altså til os! - Yanka var munter. - Lad os holde os væk fra ham. Sådan et udyr kan endda brække knogler.
  - Og jeg vil gerne klappe ham! - sagde Marinka. Pigen bevægede sig hen imod dinosauren. Eksemplaret var ret stort, næsten fem meter. Marinka så ud til at tage en stor risiko.
  "Krokodillen" reagerede dog roligt på pigens udseende. Han tyggede bladene og knurrede. Marinka strøg dyrets skal.
  - Hvor er du stor! Bare et monster. En vidunderlig skabelse af naturen. Eller den lokale Gud, jeg spekulerer bare på, hvordan han er.
  Skallen føltes som knogle, overfladen var poleret. Pigen nød at stryge og røre ved hende. Marinka slog et par en gang. Dinosauren knurrede pludselig og vendte sig om og begyndte at gå væk. På trods af den tunge vægt larmede de fire bagben og to forben bemærkelsesværdigt lidt. Pigen blev overrasket:
  - Ja, det er en mærkelig fyr! Jeg spekulerer på, hvad han var bange for?
  Pigen gik ud på vejen igen, Yanka gik ved siden af hende. Drengen pegede med fingeren.
  - Nu skal vi se folk.
  - Er du sikker?
  - Et hundrede procent!
  Drengen og pigen passerede bakken og sprang ud på motorvejen. Og faktisk dukkede en karavane op foran dem. Flere dusin krigere kørte omkring halvtreds mennesker, såvel som dyr, der ligner pansrede kameler. Yanka sprang ud og råbte:
  - Hej indfødte!
  Marinka viste sig at være smartere:
  - Se på folkene.
  De var nemlig stillet op i en kolonne, bundet med hænderne til en stang, og de fleste af dem var kvinder og børn. Halvnøgne, spor af piske er synlige på deres magre kroppe. Yanka bemærkede:
  - Det er slaver!
  - Det er det, vi løber!
  Det lader til, at de også blev bemærket; flere ryttere på store, tæt dækkede hunde med seks hunde skyndte sig efter dem. Marinka tog føringen, men Yanka tøvede.
  - Vent, måske kan vi forhandle med dem.
  - Far vild din idiot!
  Yanka skyndte sig, studerede på en cirkusskole, han havde god fysisk træning. Men store sadlede hunde løb ikke værre end førsteklasses heste. Drengen følte fuldstændig hjælpeløshed foran deres kraftige poter. Tilsyneladende havde disse fyre anstændig erfaring med at fange løbske slaver. En fløjte høres, og løkken på lassoen er viklet om drengens hals. Yanka rystede og faldt, næsten ved at miste bevidstheden fra det smertefulde chok. Marinka fortsatte i mellemtiden med at løbe. De var ved at indhente hende, det så ud til at bare lidt mere og løkken ville knække hendes stærke hals.
  Pludselig hørtes en bulder, et mærkeligt brøl, meget lig en løves. Det ser ud til, at han skræmte hundene, de stoppede pludselig og frøs.
  Rytternes leder, med sort skæg og turban, bandede af velbehag:
  - Hvad er du blevet!
  - Dette er en stor shamans stemme, du skal ikke blande dig.
  - Denne rødhårede pige er et for værdifuldt bytte. En hvalp er ikke nok for mig.
  Yanka rystede og blev trukket mod lederen. Han løftede drengen i brystet og kiggede på ham:
  - Det ser ud til at være en fremmed. Forstår du vores tæve?
  Det forekom for Yanka, at en mand, der lignede en araber, talte russisk. Købmanden slog drengen i ansigtet, hans kind blev lilla:
  - Ja! Slå mig ikke!
  - Tag dit tøj af! Kom nu!
  . KAPITEL nr. 4
  Vladimir Kashalotov følte spænding og samtidig tilfredshed: et nul til hans fordel. Den unge mand lavede en kovending og stak stille en anden tetralet i ryggen. Det er ikke let at komme ind, kampkøretøjerne galopperer som hestehove i galop. Men han blev trænet, selv da han var et embryo, der modnede i livmoderen på inkubator-computeren. Fra undfangelsesøjeblikket begyndte træningen i søvn, afbrudt af smerteimpulser, i en særlig, kosmisk krig. Og stadig var der misser, da tetralets baner, blottet for inerti, var fuldstændig uforudsigelige. Den unge mand skød yderligere tre ned, forsvundet to gange. Impulserne skærer igennem vakuumet. Samtidig valgte Vladimir øjeblikket, så han ikke kunne optages af cybernetiske overvågningssystemer, hvilket gav et komplet overblik over rummet omkring tetraletterne.
  - Matrixen absorberer fotoner! - Sagde drengen filosofisk.
  Alexander den Stores hær blev ved med at blive skubbet tilbage uden at opgive forsøg på at omringe den fra flankerne. Rokossovsky spredte flere og flere tropper og forsøgte at strække den enorme armada over flere parsecs. Tætheden af troppeformationer faldt, og den individuelle dygtigheds rolle steg. Her viste begge sider sig værdige og demonstrerede kunstflyvning og manøvrekunst. Men tabene var kolossale; mere end en million rumskibe var allerede brændt i udslettelsesbrænderens grådige fakkel. Alexander den Store tabte slaget, med en numerisk overlegenhed og omtrent lige teknologi var han på fjendens side. Det eneste, der var tilbage, var at trække sig tilbage og undgå omringning. Vladimir lyttede via grav-link til kommandoerne givet til robotterne. De lød ubegrænset optimisme, en tørst efter hurtig sejr. Fregatten af Alexander den Store modtog flere skader, og dens hastighed faldt. Vladimir følte sig rasende, hans land tabte, han havde brug for at ødelægge så mange fjender som muligt. Det vil sige, at han har et valg om at vinde eller dø. Selvom det er indlysende, at ødelæggelsen af flere tetraletter; vil næsten ikke ændre noget, men dette er næsten den enestående heltemod hos individer, der formes til en strøm, der knuser enhver forhindring. Den unge mand huskede hurtigt, hvad der blev boret i ham under adskillige træningssessioner. Du skal undgå at blive bemærket og blive i de generelle rækker af robotter. Det er meget sværere at komme ind på denne måde, men sandsynligheden for eksponering er meget lavere. Men på den anden side, har han ret til at sidde ude i dette kritiske øjeblik? En soldat skal jo: sørge for at bevare liv, punkt to: udrydde så mange fjender som muligt. I tilfælde af modsigelse er det traditionen at træffe et valg til fordel for den anden løsning. Det er amerikanerne fra gamle dage: de tænker mere på at redde deres eget skind. Det er derfor, Yankees tabte, og desuden er deres propaganda svag. Hun manglede helhed og rummelighed. Hvis vi husker Jordens gamle historie: i de tider, hvor menneskeheden var lænket til en planet. En frygtelig opdelt verden, det var nødvendigt at samle alle nationer og folk i en enkelt knytnæve. Flere imperier gjorde krav på det. Først og fremmest USA, Kina, Det Islamiske Samfund. Verden var ved at blive multipolar og bogstaveligt talt ved at blive revet fra hinanden, antallet af uafhængige stater voksede, de små nationers separatisme var ved at blive en besættelse. Fælles hjem Jorden brændte, menneskeheden var bogstaveligt talt ved at falde i afgrunden! I tidligere tider var der magtfulde herskere, der ønskede at forene menneskeheden. Dette er først og fremmest Alexander den Store, en af de mest fremragende befalingsmænd gennem alle tider og folk. Han var uovervindelig, men forsynet ville give ham et for kort liv. Og så han havde betydelige chancer, han byggede et internationalt imperium, der bragte høj hellensk kultur til Asien. Selv Kartago og det antikke Rom sendte stor hyldest til makedoneren, den mest fremragende slave i oldtiden! Før Alexander opnåede Store Persien under flere konger (især Kyros) alvorlige erobringer, fra Indien til Egypten, men doktrinen: der er én hersker for hele verden, han var den første til at fremsætte! I Rom gjorde Julius Cæsar krav på rollen som verdenshersker, men hans liv var ikke langt nok. Efter Cæsar var der blandt kejserne ikke stærke nok befalingsmænd. Den guddommelige Augustin var syg og fysisk svag, den karismatiske Nero var generelt forfærdelig. De mest berømte herskere, Diolectanus og Konstantin, kæmpede mere for at bevare status quo uden at tænke på seriøse erobringer. Der var andre generaler efter Roms fald. Af disse er de mest fremtrædende personligheder: Djengis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Djengis Khan var meget succesfuld. Han erobrede næsten hele Kina, Afghanistan, Khorezm, og avancerede afdelinger nåede det gamle Rusland. Han havde udmærkede chancer for at vinde; ingen kunne modstå de stadigt voksende tropper fra denne snedige og dygtige kommandant. Men selv hans ret lange liv efter middelalderens standarder var ikke nok til verdens erobring. Djengis Khan grundlagde et dynasti, men der var ingen så stor som ham, der var i stand til at forene alle nomaderne. Ligesom Tamerlane. Sejr efter sejr, et enormt imperium og en splittelse, ødelæggelsen af Timurat, skænderi mellem sønner og børnebørn. Og der var ingen værdig efterfølger. Napoleon og Hitler, efter at have erobret Europa, brækkede ryggen mod Rusland. Desværre formåede Rusland ikke selv at opnå verdensherredømme. En virkelig stor hersker var Stalin, som forvandlede et analfabet land, der gik i bastsko, til en mægtig industrimagt. Selv på tærsklen til krigen lykkedes det ham at skabe en stærk kampvognshær og en stor flyflåde. Sandt nok, selv om det var fire gange overlegent i kampvogne og luftfart, var USSR underlegne i forhold til tyskerne i den samlede hærmobilitet. Og den tyske riffel var meget mere præcis. Det spillede en kæmpe rolle her: hvem ville ramme først. Havde russerne indledt et forebyggende angreb, ville sejren være vundet meget hurtigere. Og så var der en del fejl begået af den sovjetiske kommando. De blev undersøgt i detaljer i moderne, universelle akademier og blev undervist i, hvordan man undgår sådanne fejlberegninger. Men krig er krig, især rumkrig, hvor fejlberegninger og tab er uundgåelige. Vladimir var heldig indtil videre; han formåede at udslette fire kampkøretøjer uden at tiltrække sig selv opmærksomhed.
  - Der bliver birkegrød til dig! Eller rettere hyperplasmisk!
  Flyvende robotter spyttede dødelige hoteller ud, de forsøgte at omgå asteroiden og blev mødt med salve af specielle kanoner. Nogle af kanonerne var uden løb og så ud til at være blandet med belægningen af asteroiden. Her skulle Vladimir passe på. Han begyndte at bevæge sig længere væk fra kanten og bevægede sig væk fra udslettelsesstrejkerne. Her skal du bevare synkroniteten for ikke at kollidere med dine kollegaer, og samtidig skyde. Robotter er bare robotter, de er ikke klar over, at de bliver brugt som et menneskeligt skjold. Den unge mand forsøgte at slå på en sådan måde, at plasmaet blev udbrudt ved bevægelse. Det vil sige, det gik i en bue, buet ikke kun opad, men også til siden. Ud over tetralets begyndte Vladimir at vælge dristigere mål for sig selv. Især en gravitationsmagnetisk båd. Du kan også skyde den ned, hvis du er heldig.
  Men så kom hans held til en ende. Kraftfeltet på det større mål modstod slaget, og overvågningssystemet beregnede, at salven blev affyret fra de flyvende robotter. Båden vendte straks rundt, og der blev sendt et signal midt mellem kampvognene:
  - Hvorfor trængte fjenden gennem din barriere?
  Robotterne svarede:
  - Ingen tilfælde af indtrængen opdaget!
  - I dette tilfælde skal du rense overfladen af asteroiden, trænge ind i revnerne.
  En gruppe robotter styrtede ind i kraterne, der slog ind i overfladen. I denne situation måtte Vladimir vende om og bevæge sig bagved de andre biler. Sandt nok havde dette en fordel, du kan ødelægge robotter ved at bruge korridorernes bøjninger.
  Nå, en maskine er ikke en person, men den koster også penge og bruges som en kampenhed. På et tidspunkt oplevede civilisationen en farlig opstand af maskiner, som næsten ødelagde menneskeheden. Imperiet blev kun reddet af det faktum, at dets hersker var et rigtigt geni og også en troldmand, lederen af Magternes Løve. Denne første russiske kejser i moderne tid formåede at forene Jorden og skabe et perfekt system. Først var det et udvalgt tusind, men hvorfor en videnskabeligt dannet million? Han forudså oprøret af kunstig intelligens. Computeren er blevet for kraftig. Men det lykkedes dem at inficere hovedoprøreren, det hyperintelligente system, med en særlig, særligt farlig virus såsom en drage.
  En ny type større anti-cybervåben: hjalp med at dæmpe optøjet, men flere millioner mennesker blev dræbt, såvel som mange milliarder computere, permanent deaktiveret. Hvorefter der blev indført en række restriktioner i udviklingen af elektronik, især bør en robot under ingen omstændigheder være opmærksom på sig selv. Derudover blev en ideel lasso opfundet for de mest avancerede modeller - religion. Nu er robotter blevet troende, og derfor lydige over for mennesker. Tidligere var religion folkets opium, men nu er det blevet et humant stof for den voksende styrke i det menneskeskabte sind. Robotternes kampegenskaber og evnen til kreativ tænkning er faldet, men de er blevet meget sikrere for menneskeheden. Så det er ikke synd at drage fordel af dette. Desuden har mennesket selv adopteret meget fra maskinen. For eksempel hjerner: efter at de var fyldt med hyperplasma, begyndte de at tænke meget hurtigere. Hyperplasmiske partikler bevæger sig trods alt millioner og milliarder af gange hurtigere end fotoner og virker i mange dimensioner. Dette åbner op for virkelig fantastiske muligheder.
  Asteroidens labyrinter er så mystiske, at hver korridor er noget fantastisk. Et spil af ædelsten spredt på væggene, nogle af dem ligner forskellige blændende ansigter af dæmoner. Det så ud til, at ånder boede i disse fangehuller. Dette var dog delvist tilfældet, særlige æteriske livsformer, der var i stand til at bevæge sig mellem stjerner. Der var en legende om, at disse var håbløse synderes sjæle, der blev kastet ind i interuniverselle rum. Så de er dømt til at vandre for evigt!
  Vladimir tog sigte på bilen. Jeg justerede den omhyggeligt og skød i midten. I den bagerste del af de halvrumsdimensioner, der omgiver robotterne, er der et særligt led, der kan indsættes med en relativt svag udledning og bryde igennem forsvaret og ødelægge maskinen. I dette tilfælde vil ødelæggelsen være lokal, og andre robotter vil ikke bemærke noget.
  Automatisk øvet bevægelse, præcist skud og lige i øjnene!
  - Du skal se - hvilken fornøjelse! Ram robotten med det samme - næsten uden at sigte! - Den unge mand fløj lidt mere. Her er endnu en "droid", den svæver smukt som i filmen "Star Wars", den skal også gennembores med matrixbeskyttelse. En kort puls kan dog også bruges til at ramme nogen i panden, men intensiteten skal være højere.
  Mens den unge mand var på jagt, gik slaget ind i sin højeste klimaksfase. Rokossovsky kastede sin sidste reserve i kamp; han håbede at stramme løkken om halsen på den makedonske hær. Det var et slag med en slev, med det formål at samle ærter spredt på en tallerken og ødelægge dem med koncentrerede salver. Derudover havde fjenden ikke tid til at trække sig længere tilbage; bag dem var de befolkede områder i Storrusland. Alexander den Store hviskede:
  - Det kritiske øjeblik er kommet! Men bliv ikke afskrækket, vendepunktet er nær.
  
  Mens de to armadaer kæmpede med rasende raseri, udfoldede en magisk kamp sig på et andet underniveau af multi-rum.
  Troldmænd af forskellige racer, men forenet af det store Ruslands fælles kommando og det modstridende Hellige Rusland, indledte deres eget slag. Hovedvæddemålet blev lavet på fantomkæmpere. De magiske krigere i det hellige Rusland blev støbt i en specifik smaragdgrønlig nuance, og krigerne i det store Rusland var safirblå.
  Begge enorme hære vendte sig mod hinanden. Fantomer blev dannet af mini-stof, det vil sige, hvad man kan kalde betinget materiale bestående af magisk energi. Desuden blev en del af energien genereret af hyperplasma-reaktorer af forskellige typer. En slags blanding af magi og vidunderlig teknologi. Det er virkelig usædvanligt, at den mindste kriger er mindst hundrede kilometer høj. Kæmpe hære, titusindvis af soldater med mange heroiske krigere. Og her er de vigtigste helte: den gigantiske Ilya Muromets fra det store Ruslands side og Svyatopolk fra siden af Svyatorossia. Begge kæmper er tusinde kilometer høje og rider på storslåede sorte heste. Klædt i skinnende rustning, strålende og storslået, på skjoldene er ædelsten i form af blomster. Magiens kreationer opfører sig helt naturligt, Ilya Muromets henvendte sig til Dobrynya Nikitich.
  - Nå, Dobrynyas fjender er totalt mørke. Man kan ikke bare tage dem med magt. Måske sætter vi et bagholdsangreb op.
  - Så det er præcis, hvad de forventer af os. Svyatopolk er en erfaren kommandør. Han har sandsynligvis bemærket den menneskeskabte skov, hvor vores bagholdstropper var placeret.
  Dobrynya svarede i en tordnende baryton:
  - Måske det, men der er én nuance. Han forventer formentlig at dræbe bagholdsregimentet.
  - Måske!
  - Og han vil sende tropper på en omvej rundt i bakkerne. Her vil beregningen være baseret på overraskelse. Bakkerne er trods alt stejle og næsten utilgængelige.
  Alyosha Popovich bemærkede med en ringende stemme (han er rødmosset og skægløs, med sarte træk som en piges):
  - Sådan en taktik er mulig, men... Vejen er for svær, derudover kan troldmændene bestille for at undgå sådan en risiko.
  Dobrynya pustede sit bryst ud og indvendte:
  - Troldmænd giver deres skabelse større uafhængighed i valget af mål. Dette er skik i alle krige og kampe, sådan har det altid været, og jeg håber, det bliver denne gang! Derudover må vi ikke glemme krigens dialektik.
  - Og hvor har du hentet sådanne ord? - Ilya Muromets var overrasket.
  - Det er det her program, de har lagt i mig. En slags kursus af dovne murmeldyr og magiske gophers. - Dobrynya jokede akavet. "Vi vil være klar til dette for en sikkerheds skyld." Jeg har allerede beordret, at skråningen skal overstrøes med skarpe stjerner; det vil være meget vanskeligt for fjenden at bestige den.
  Ilya Muromets var enig:
  - Det her bliver meget godt!
  Alyosha Popovich spurgte:
  - Efter skik skal de to stærkeste helte kæmpe, men ikke hovedbefalingsmændene.
  Dobrynya foreslog:
  - I dette tilfælde bliver det enten Baldak eller Grobogor. Jeg synes, jeg skal bekæmpe ham. Baldak er stærkere end Grobogor, men Grobogor er mere adræt.
  Alyosha Popovich protesterede:
  - Bedre mig! Mere snedig! I moderne kampsport er list mere effektiv end rå magt.
  Dobrynya afviste:
  - Hvis vi vinder ved hjælp af ondskab, så vil sådan en sejr være værdiløs. Vi skal overvinde fjenden: på en ædel måde.
  Alyosha fløjtede og rystede med sine gyldne krøller:
  - Er ikke en kommandørs hovedegenskaber: list, ondskab, bedrag! Husk trods alt, hvad Suvorov sagde: mod fordobler styrke, bedrag firdobles!
  - Det var ikke Suvorov, der talte, men den kinesiske kommandant Tsen Ju! Så lad være med at forveksle tegnebøger med bastsko. - Ilya Muromets afbrød. - Og den unge helt Igor Pastukhov vil kæmpe. Han er meget stærk med sværd. Jeg giver dig ordre til at kommandere flankerne. Og nok snak, vi skal handle meget mere solidt. Nu er spørgsmålet? Vi angriber eller venter på fjenden.
  Dobrynya Nikitich foreslog:
  - Den bedste taktik er modkamp!
  - Hvad! Lad os ordne dette!
  Ilya Muromets råbte:
  - Her er han vores fighter!
  Igor Pastukhov gik til fods, han var iført almindelig stålrustning. En kæmpestor, men velskåret fyr. Men hans modstander var heller ikke svag. En strøm af gul røg steg op fra det fortryllede græs, og et monster dukkede op. Ingen ringere end slangen Tugarin, produktet af troldes og fauners magi.
  Tugarin Zmey var meget fed og to hoveder højere end Pastukhov. Selv hans hest var speciel - trehovedet.
  Alyosha Popovich blev deprimeret:
  - Ja, de skabte et monster på vores hoveder!
  Dobrynya svarede:
  - Det er okay, da han er tyk, betyder det, at han ikke er særlig mobil!
  Pastukhov vendte sit unge, stadig skægløse ansigt med kun et tyndt overskæg mod dem og blinkede:
  - Bare rolig, brødre! Jeg vil ikke fejle!
  Ilya Muromets sagde med en buldrende bas:
  - Nå, trolde, de har væltet så mange monstre ud! Der er intet liv for dem!
  Pastukhov bøjede sig for sin modpart: lad os kæmpe som en ridder!
  Slangen Tugarin grinede tværtimod vredt og viste imponerende tænder. De var usædvanligt store, men samtidig grønne og skæve!
  Han åbnede munden og brød i flammer:
  - Der vil være bagels til dig!
  Begge hære blev hurtigt indsat. Der er bueskytter forude, nogle med tunge armbrøster, andre med lette, men hurtigtskydende slynger! Store buer er særligt farlige, de rammer på en alvorlig afstand og er i stand til at slå riddere ned. Bueskytterne er anderledes klædt: nogle er halvnøgne, muskuløse, mens andre tværtimod bærer rigt tøj; de er en slags elite. Ligesom de forskellige riddere, bølger standarderne bogstaveligt talt. De største er tykt pansrede, nogle ligner bogstaveligt talt kampvogne. Nogle jagerfly har fire, seks og endda otte arme. Der er forskellige monstre af alle typer. Tugarin the Snake har også otte arme, og de er meget lange, de snurrer som fangarme af en blæksprutte.
  Nogle af kæmperne sidder på mammutter med tårne og pile, andre på kameler, men de mest forfærdelige er dem på dinosaurer. Hvad kan man sige om sådan et udyr som en dinosaur? Dette er et rigtigt monster, fuld af styrke og kraft, uhyggeligt, men sødt.
  Der er mange dinosaurer, af forskellige typer og typer. De største når en højde på ti tusinde kilometer, hvilket betragtes som størrelsen af Venus. Nogle er mindre, men stadig ikke mindre end en magisk elefant - den er omtrent på størrelse med Månen. Det er ikke let at besejre en dinosaur; ud over den naturlige tykke hud har nogle yderligere menneskeskabt rustning syet på dem.
  Der er også kongelige dinosaurer med forgyldt rustning.
  Svyatogor, Grobogor, Baldak, også i den rigeste rustning, kun de ædelstene, der er dannet til tegninger, ikke af planter, men af dyr, de diskuterer også strategien for det kommende slag.
  Den fede Baldak foreslog:
  - Vi har en lille fordel i antallet. Det betyder, at for at bruge det, skal du kaste al din styrke i kamp på én gang. Dæk fjenden med en halvmåne og klem den som en kartoffel i din knytnæve.
  Grobogor, kraftig i kroppen, men med et tyndt ansigt, spidse ansigtstræk, en kroget næse, rystede på hovedet:
  - Nej, det er det ikke! Tværtimod skal du udnytte det faktum, at fjenden er svag og have en stærk reserve ved hånden gennem hele slaget. I det afgørende øjeblik vil vi kaste ham i kamp og knække den forhadte modstander.
  Baldak var indigneret:
  - Har du en fordel at vente?
  - Kan du huske lignelsen om halmen, der knækkede kamelens ryg? - spurgte Grobogor. - Fik du moralen?
  - Ikke et korrekt eksempel! Halmen brækkede rygraden, fordi kamelen tidligere havde været belastet med en tung byrde. - sagde Baldak.
  - Så vores hær vil blive trukket i kamp med sådan en last, og så et kraftigt slag fra reserven. En udmattet helt er svagere end et frisk barn! - sagde Grobogor. - Ja, generelt spiller man for eksempel kort!
  - Hukommelsen siger, at jeg spillede.
  - Så den, der har et ekstra es tilbage, vinder. Er det ikke?
  Baldak nikkede modvilligt:
  - Det er kun, når man spiller fjols, og så kun i en bestemt situation. Virkelig krig kræver konkret tænkning. Der kan ikke være nogen udskiftninger eller snedige uklarheder her!
  Grobogor svarede:
  - Hvad siger jeg med en anden tanke? Generelt er dine tanker ret mærkelige, man kan tro, at du ikke tænker på noget.
  Baldak protesterede:
  - Nej, jeg tænker bare! Og en snedig plan modnes i mit hoved. Fjenden er jo heller ikke et fjols, vel?
  - Den, der tror, at hans modstander er et fjols, forbliver oftest en fjols! - Grobogor var enig.
  Baldak vendte sine garderobelignende skuldre endnu bredere:
  - Så det synes jeg! Vores fjende vil forsøge at trække kampen ud, så magikerne har tid til at fremtrylle yderligere forstærkninger og udligne styrkerne. Det er logisk at være enig!
  Grobogor nikkede skarpt med en truende tryne:
  - Ingen indvendinger!
  - Han er i en skov med buede dimensioner, de vil holde et bagholdsregiment. Når fjenden trækker sig fingeren tilbage eller under vores frygtindgydende pres, vil vi give fjenden et alvorligt slag. - Baldak hostede. - Åh! Jeg lavede en reservation, det er ikke os, men fjenden vil slå os på grund af bagholdet . Dette er en typisk taktik for Ilya Muromets hær, ville du ikke vide det!
  Grobogor blev tvunget til at acceptere:
  - Ja, et slag på grund af et baghold er i deres blod!
  - Så hvorfor går vi ikke uden om bagholdet. Vi laver en U-vending, svinger over bakken og befinder os ved deres bagholdsregiment bagerst. Enig i at dette er en klog taktik.
  Vi vil slå til i skoven og underminere fjendens svage styrker.
  Svyatopolk, der havde været tavs indtil landsbyen, bemærkede:
  - Lyder rimeligt! Jeg tænkte selv over dette Baldak.
  Grobogor rynkede panden:
  - Og hvis fjenden forventer netop dette af os. Derudover er bakkerne, eller rettere sagt bakkerne, ret stejle, jeg er ikke sikker på, at dinosaurerne vil bestige dem.
  Svyatopolk grinte:
  - De kommer ind, bare rolig! Vores troldmænd tog sig af dette. Og generelt er din frygt for naiv. Fjenden ved det ikke. hvordan vores heste er skoet, og hvad vi sætter på dinosaurernes poter.
  Baldak svarede:
  - Her er de! Teknologiens mirakler!
  Grobogor svarede:
  - Mit hjerte føler, at det ikke er rigtigt, men hvis du tror det!
  Svyatopolk viftede med sit sværd:
  - Jeg foretrækker risiko!
  Baldak gentog gestus:
  - Og også mig!
  Pastukhov og Tugarin slanger blev tætte. Ifølge skik havde hver af dem kun ét sværd, så fordelen i antallet af hænder ikke påvirkede for meget.
  Dog var Tugarins sværd cirka dobbelt så langt og meget bredere.
  De skal kæmpe til fods efter kutyme, så udfaldet af kampen ikke afhænger af hesten. Sikke en ret klog beslutning, lad der ske færre ulykker, for på et dyr kan du altid bakke.
  Baldak foreslog Tugarin:
  - Når du fægter, så skift hænder oftere, prøv at udmatte din modstander.
  Slangen Tugarin knurrede og frigjorde mangefarvede flammer fra hans mund:
  - Jeg knuser ham med min krop!
  Stående i frontlinjen fnisede krigerpigerne. De syntes åbenbart, det var sjovt:
  - En mand vil voldtage en mand!
  Ilya Muromets råbte til Pastukhov:
  - Du har et hoved på skuldrene! Jeg håber, du finder ud af, hvordan du kæmper for at vinde!
  Pastukhov svarede med værdighed:
  - Hænderne er moderen, hovedet er faderen - sammen vil de ikke efterlade sejren en forældreløs!
  Slangen Tugarin spyttede ild som svar, men den kloge unge mand undgik hurtigt:
  - Måske er det bedre, hvis du harker op, så det kommer tilbage?
  Slangen Tugarin knurrede noget, ikke så meget truende som modbydeligt.
  Et hundrede og halvtreds bugler lød på én gang, trommerne slog, og duellen begyndte.
  Tugarin Zmey, viftede med sit sværd, skyndte sig frem. Igor Pastukhov undgik det første slag og parerede det andet angreb. Tugarin gøede:
  - Ung mand! Våd bag ørerne!
  - Bedre mælk end gødning! - Pastukhov svarede med værdighed.
  Tugarin forsøgte at nå sin modstander med foden. Men den viste sig at være for tyk og kort.
  Pastukhov udnyttede denne fejl og snublede ham. Det eneste, der reddede Tugarin fra at falde, var, at han havde fire ben.
  - Hvalp! - Han gøede og fik straks et slag i maven. Ja, så stærkt, at en af panserpladerne bøjede, giftigt brunt blod dryppede ud.
  Pastukhov bemærkede og udtalte en aforisme:
  - Enhver, der foragter hæren, bliver nødt til hurtigt at stikke af!
  Tugarin svingede hårdere og mistede næsten balancen. Sværdet rørte næsten ikke hyrdens hoved. Han svarede dog mere præcist og efterlod sin modstander et ar på kinden. Blodet, der kom ud denne gang, var beskidt lilla.
  - Ja, jeg kan se, du har noget galde.
  Tugarin lavede endnu et angreb:
  - Du får, hvad du fortjener, snottet!
  - Og denne fortjeneste vil være sejr!
  Ikke desto mindre var det ikke let at besejre Tugarin Slangen; på trods af hans størrelse var han ret hurtig. Dette skabte nogle problemer for Pastukhov. Desuden fik det unge fantom selv flere skrammer. En af dem skar hendes højre øjenbryn, og som et resultat begyndte hendes øje at se værre.
  - Nogle gange er endda slyngler heldige! - Sagde Pastukhov.
  Tugarin Zmey trak en dolk fra sit bælte og forberedte sig på at kaste den mod fyren.
  Den unge mand udførte et uventet træk og skar et af de otte lemmer af med et skarpt slag. Dolken faldt og eksploderede, klæbrige fragmenter sprøjtede i alle retninger.
  En af dem endte under Tugarins øje. Han forsøgte at smide ham af, men den unge mand, der udnyttede fjendens øjeblikkelige distraktion, skar hånden af med sværdet.
  - Bastard! - Tugarin forbandede.
  Pastukhov trak på skuldrene:
  - Som det er!
  Fantommonsteret formåede at gribe sværdet med sin næste pote, men dets bevægelser blev gradvist mere og mere træge på grund af tab af blod. Pastukhov, der så dette, øgede presset.
  Slaget blev overvåget af tre ærkemagere fra begge sider. På siden af Svyatorossia var disse en trold, en faun og hovedkoordinatoren for en person, i dette tilfælde pigen Natasha. En slags suveræn heks. Generelt er evnen til at udføre hekseri blandt kvinder cirka dobbelt så almindelig som blandt mænd. Dette er et fænomen inden for kvindelig fysiologi. Derfor er det ikke overraskende, at hendes modstander også var pigen Oksana, der repræsenterede Great Russia. Hendes assistenter var to suveræne tryllekunstnere: en alf og en nisse. Dette var forskellen mellem de to heksekunstneriske hære.
  Trolden foreslog Natasha:
  - Lad mig gribe ind i kampen og hjælpe slangen Tugarin.
  Pigen protesterede:
  - Det bliver ikke efter reglerne. Hvis vi bliver afsløret, vil der være en fuldstændig skam for os og det store imperium.
  Trolden knibede listigt og bemærkede:
  - Jeg vil sørge for, at Svyatorossias prestige ikke lider!
  - Og hvor? - Magikerpigen blev overrasket.
  - Skjult indflydelse! Når list slår fingerfærdighed og tapperhed. Vi snyder, så ingen vil gætte, og hvis de gætter, vil de ikke bevise det!
  Natasha kiggede på hologrammet: Tugarin slangen så ud til at tabe håbløst, og hans fald var et spørgsmål om tid.
  - OKAY! Jeg er enig! Bare pas på ikke at blive fanget!
  - Nu vil jeg trænge ind i den beskyttende linje, og vores ven Tugarin vil modtage et nyt våben.
  Trolden forvandlede sig øjeblikkeligt til et lille insekt, som skyndte sig mod jagerne med en fotons hastighed.
  Tugarin Zmey trak sig tilbage og trak sig langsomt tilbage. Hans modstander, der følte, at afslutningen var nær, øgede hans pres. Pludselig knækkede den unge mands sværd pludselig, spidsen af fjendens skat begyndte at gløde af ild. Slaget brændte fyrens skulder og skar næsten hans arm af. Igor sprang tilbage og mumlede:
  - Djævelskab!
  Tugarin grinte:
  - Du er færdig, morel!
  Endnu et skarpt sving, Tugarin tog endda fart, sværdet blev forlænget, klumper af jord (lavet af ministof) skød op i luften, og græsset brød i brand.
  Pastukhov forsvandt et øjeblik. Der kom et nyt slag og et lyst glimt, og røgen væltede ud. Et sekund senere forsvandt skyerne, og den enorme Tugarin blev skåret i to.
  Pastukhov klappede i hænderne:
  - Den unge mand kneppede krigeren, den vanære ende er kommet!
  - Super! - udbrød Ilya Muromets glædeligt.
  Dobrynya krydsede sig selv:
  - Stærke Rus'!
  Alyosha Popovich indsatte upassende:
  - Er de ikke Rus?
  Heltene gøede i kor som svar:
  - Nej, det er fremmede! Rolig ned Alyoshenka!
  Slaget endte ikke til fordel for Svyatorossiya-hæren. En rumlen lød gennem rækken af grønlige soldater.
  Svyatopolk bemærkede:
  - Dårligt tegn!
  Grobogor protesterede:
  - Det har næsten ingen betydning for sejrsstatistikken! Her behøver vi kun at frygte os selv.
  Baldak udtalte:
  - Jeg vil personligt føre højre flanke i kamp!
  Svyatopolk var enig:
  - Dette vil være det stærkeste træk! Bare pas på, Baldak, og undgå at kæmpe med denne herlige kriger. Når alt kommer til alt, hvis de slår dig ned, vil det være ensbetydende med at miste din højre arm!
  - Jeg lægger ham selv! Hvor vores ikke forsvandt!
  Den magiske hær af Svyatorossia gik i offensiven. Bueskytterne rykkede først. Amazon-piger med næsten bare bryster, karminer, der ragede ud fra udskæringerne i deres ringbrynje, men iført hjelme og visir begyndte de at bombardere fjendens skytter med pile. De reagerede aktivt.
  En af pigerne faldt, ramt i brystet af en pil. Hendes krop krampede og faldt fra hinanden. Den anden pige så ud til kun at være blevet såret. Ansigtet var forvrænget af en grimase af smerte.
  Andre jagerfly faldt også, men i starten var tabene ikke specielt store, tilsyneladende på grund af afstanden kunne pilene ikke altid trænge ind i pansret.
  Svyatopolk bemærkede:
  - Lad os dog klynke!
  Baldak skyndte sig allerede mod sit folk, han råbte, mens han galopperede:
  - Nu forlader jeg vagten, det bliver sjovt!
  Grobogor foreslog:
  - Jeg vil straks flytte til venstre flanke, vi vil kommunikere ved hjælp af skaller og velcro.
  Svyatopolk var enig:
  - Jamen, min plads er i centrum!
  Ilya Muromets sad heller ikke stille, han foreslog:
  - Okay så! Nu er vores plads hos tropperne.
  Dobrynya Nikitich var enig:
  - Jeg vil kæmpe mod Baldak!
  Alyosha Popovich skar spidsen af sit overskæg af med et sværd:
  - Det ser ud til, at jeg har fået Grobogor. Jeg synes, dette er den bedste mulighed!
  Ilya Muromets hviskede en bøn og krydsede sig:
  - Nå, ved gud, kammerater!
  - Amen! - Alyosha Popovich og Dobrynya Nikitich svarede i kor.
  - Vi vil føre samtalen ved hjælp af åkander og åkander. Informer hinanden om alt, skjul ikke sandheden!
  Krigerne bukkede og ansporede deres sorte heste og red af sted.
  Ilya Muromets fortsatte med at forblive på den høje grund, han forstod, at nogen skulle overvåge slaget! Du kan kun påtage dig funktionen som en almindelig soldat på et kritisk tidspunkt, hvor personlig indgriben kan vende slagets gang. Forsigtighed er modsætningen til fejhed!
  Infanteristerne lukkede rækker og uden at være opmærksomme på pilehaglerne bevægede de sig mod de store russeres positioner. De kvindelige infanterisoldater handlede særligt modigt. Viftende med deres sværd skyndte de sig modigt ind i kampens tykke.
  Rækken af det lette infanteri blev blandet sammen, pigerne delte sig i små grupper og kæmpede desperat. De fleste af skønhederne kæmpede barfodet, men med glitrende guldknæbeskyttere. Kvindelige soldater, ikke mindre end mænd (hvis du kun tæller mennesker, men der var også fantastiske kreationer), kunne hver blive en dekoration af podiet, lette panserplader skjulte ikke, men understregede snarere de mest forførende dele af pigens krop .
  Baldak, brølende øredøvende, beordrede:
  - Lad nu det tunge infanteri gå i kamp!
  De enorme mænd brugte en falanksformation. Det var her, de første ti krigere bar spyd foran sig og skabte et gigantisk pindsvin. Ulempen ved denne formation var imidlertid, at falanksen brød på ujævnt terræn og kunne punktere sine egne soldater.
  Dobrynya Nikitich beordrede roligt:
  - Omplacering! To hundrede skridt tilbage!
  Bag de store russiske fantomsoldater lå fældede stubbe og kampesten samt slebne pæle. De passerede dem og tvang falanksen til at bevæge sig gennem en slags forhindringsbane. Baldak bandede vredt:
  - Du kan se, at denne klang allerede løber! Kom nu, slå hurtigere på trommerne, lad os rulle sejrsrullen.
  Trommerne slog meget hårdere, skuddene begyndte at slå oftere. På nogle måder mindede det om den udmattende rytme af kabysser, der skynder sig til færgen, når roerne er tvunget til at spytte blod op!
  Falanksen accelererede, men dens dannelse blev, som man kunne forvente, forstyrret. Soldaterne styrtede ind i sprækkerne med et jublende skrig.
  Baldak, da han så sådan en drejning, råbte:
  - Kast beredne riddere, elefanter og dinosaurer i kamp med det samme.
  Svyatogor protesterede:
  - Er det ikke for tidligt! På fjendens side er det kun infanteri, der kæmper indtil videre!
  Baldak gøede:
  - Nej, helt rigtigt! Lad os prøve at komme ham foran. Når hagen er hævet, skal du slå den!
  Falanksekæmperne kastede deres spyd og brugte deres sværd. Heldigvis havde alle en skattekiste bundet til bæltet. Men lykke i kamp er en omskiftelig ting. Et par sekunders forsinkelse førte til mange hundrede soldaters død. Nu er kampen gået ind i den fase, hvor modstanderen kaster sine trumfkort på bordet.
  Slaget fra beredne riddere er forfærdeligt. Selv når lavinen strittende med stål styrtede hen ad var den skræmmende. Flere dusin katapulter formåede at skyde og ramte fjenden med et hagl af sten og slebne stålkugler, men dette gjorde kun de farende soldater vrede.
  Dobrynya Nikitich, der indså, at hans tropper ikke kunne modstå et sådant pres, gav ordren:
  - Nå, falke! Frem!
  Det store Ruslands kavaleriarmada bevægede sig mod mødet. Den halvmaterielle jord skabt af magi rystede. Støv steg. Insekter fløj op, inklusive små myg, de landede på hjelme og blev skudt ned under flugten. Nogle af repræsentanterne for leddyr eksploderede simpelthen og blinkede som små stjerner.
  Dobrynya Nikitich kiggede på billedet af slaget. Baldaks kavaleri knuste mange af sine egne infanterister. Dobrynyas ryttere kom til gengæld ind fra flankerne og handlede mere forsigtigt.
  Kavaleristerne stødte sammen, og en alvorlig kamp begyndte. Begge sider kæmpede med stor styrke og tapperhed. Ridderens Egglots flag er faldet! Den berømte kriger fik selv flere sår og faldt i fortvivlelse i en sådan grad, at han huggede to af sine væbnere ned.
  - En grube, så en grøft! - Baldak forbandede. - Kast endnu et hold i kamp, vi vil prøve at fastholde fjenden. Skub fjenden ud over kanten!
  Det store russiske infanteri handlede mere harmonisk, kæmperne brugte specielle kroge og le mod heste og ryttere. Mens de hellige russeres fodsoldater var mere forvirrede under fødderne. Sandt nok viste krigerpigerne ekstraordinært mod. En af dem, en stor barmfagre, sprang med en sådan kraft og slog sin bare fod i hjelmen, at den heftige ridder tordnede af sin kamel. Men alle de store russere handlede mere effektivt. For eksempel brugte de korte nåle på støvler og forsøgte at ramme dem i maven. Og alligevel havde de hellige russere en numerisk overlegenhed på deres side. De mistede tusindvis af ryttere, kæmpede og skubbede fjenden tilbage.
  I kampen på venstre flanke deltog kosakkerne aktivt. Med tern, i hatte og burka blandede de næsten med det samme formationen. Nu kunne hver af dem vise deres tapperhed.
  Her mødtes to modige kosakker Vasilko og Danillo. Man er født fri, vild. Den anden ville heller ikke have noget imod at være den første! Og selvom begge er skabt af magi, gemmer menneskeskabt hukommelse minder om barndommen, om vilje, om drømmen om et bedre liv.
  Og de kæmper ikke for livet, men for døden.
  Vasilka råbte:
  - Hvad taler du om, Basurman!
  - Du er selv en vantro! Jeg er en russisk-ortodoks person! - Danillo protesterede.
  - Nej, du er min fjende! - Vasilka vendte sig om og udførte en dobbelt vifteteknik og ramte fjenden under armen. Han lænede sig tilbage, men blev fanget af sin silkeskjorte, som blev rød af blod.
  - Hvilken bastard! Ødelagt sådan noget tøj! - Danillo opfostrede sin hest. Han sparkede Vasilka af sadlen med sine hove. Kosaken faldt, men sprang straks op, stadig lamslået, mens han svingede sin sabel. Danillo bragte sin sabel ned over ham og flækkede hans kranium med et mægtigt slag.
  - Undskyld kosak! Men vi er trange i det samme univers!
  Fighteren troede, at han havde vundet, men i det øjeblik fik han en sabel på baghovedet. Efter det frygtelige slag blev hans hoved dunkelt, og kosakken vendte sig med de sidste kræfter om og fangede gerningsmanden med bladet. Et øjeblik senere blev alt i hans hoved overskyet af en blodig tåge. Et andet liv, omend ikke virkeligt, men ikke mindre virkeligt, kastede sig ind i glemslens mørke.
  Pigerne kæmpede med ikke mindre voldsomhed. Den mægtige, guldhårede grevinde Margarita stod ansigt til ansigt med den sorthårede prinsesse Olga. Begge skønheder glødede af hektisk, pigeagtigt raseri. Under Margarita var der en snehvid enhjørning, dens gyldne hove sparkede gnister af. Olgas kronhjort var heller ikke ringere i skønhed og ynde.
  Pigerne stødte sammen med en sådan kraft, at de faldt af deres heste. Margarita svor:
  - Nå, du er tyk.
  Olga svarede:
  - Jeg hører fra Koshchei.
  Krigerne kæmpede til fods og tog deres marokkanske stenstøvler af. Deres lyserøde hæle og solbrune muskuløse ankler bevægede deres kroppe let med uforlignelig ynde. Så Olga gengav et behændigt angreb og skar den forgyldte stålplade, der dækkede Margaritas fulde bryster, ned. Bryster så lyse som rosenknopper blev blotlagt. Grevinden udbrød:
  - Wow, lesbisk!
  Og hun forblev ikke i gæld, flåede gerningsmandens ringbrynje op og afslørede den unge prinsesses muskuløse og forførende torso. Olga smed resterne af sit tøj, og Margarita fulgte hendes eksempel. Nu kæmpede pigerne nøgne, i deres særlige skønhed: krigergudinder. De storslåede kroppe var dækket af ar, og så skar et lynnedslag fra bladet Olgas bryst af. Som svar plantede pigen sin fod i pressen på sin uforskammede modstander. Hun bøjede sig ned, og et nådesløst sværd skar krigerens smukke hoved af, med hår, der var en formue værd. Men Olga nød kun sin sejr et kort øjeblik; en skarp pil gennemborede hendes overlevende brystkasse og nåede hendes modige, lidenskabelige hjerte.
  Sådan døde heltene fra magiske kampe!
  Grobogor handlede mere fornuftigt: han forsøgte at lede efter sårbare pletter i fjendens formation og gennembore huden med en spids.
  Alyosha Popovich var også snedig og havde ikke travlt med at kaste reserver i kamp. Han huskede reglen: en kommandør kontrollerer kun de tropper, som han ikke kastede i kamp.
  Du har næsten ingen kontrol over, hvad de kæmper mod. Medmindre du kan beordre dem til at flygte!
  Baldak var ikke kendt for sin tålmodighed. I et forsøg på at fremskynde krisen beordrede han:
  - Kast straks dinosaurer og mammutter i kamp. Det er tid til at brække ikke kun fjendens rygrad, men også hans kranium.
  Når dinosaurer, så store som planeter, skynder sig forbi, er de en monstrøs rædsel. Fantasien er magtesløs til at beskrive storheden ved scenen, når flere tusinde af disse kæmper flyver hovedkulds på én gang. Dette er et majestætisk panorama, når hvælvingerne ryster, og træerne er klar til at begynde at danse.
  Skallen bundet til Baldaks øre knirkede, Svyatopolks stemme spurgte:
  - Er det ikke for tidligt?
  Baldak svarede vredt:
  - Nej, helt rigtigt! Jeg håber, jeg kan komme foran min feje og svage modstander!
  . KAPITEL nr. 5
  Dobrynya Nikitich, der så bevægelsen af hæren af monstre, sagde:
  - Jamen, vi skal åbenbart også slå til!
  Ilya Muromets rådede:
  - Flyt din reserve fra midten, så dinosaurerne passerer diagonalt og udfører et sweep. Dette vil være et meget stærkt slag i ansigtet, og du vil redde dine tropper.
  - Det ser ud til, at vi ikke har noget andet valg!
  Kasten med den nye reserve gik ikke helt glat, det var ikke muligt at undgå tab blandt vores eget infanteri. Men kampen blev meget hårdere og mere farverig. Især når dinosaurerne kæmpede mod hinanden.
  Her er to enorme tyrannosaurer, flettet sammen i en bold og begyndte at bide hinanden i halen. Revet kød fløj i forskellige retninger. Det, der fulgte, var et kast af streptosaurus mod diplodocus. Et rasende bid i nakken, et ubeskriveligt skrig af fortvivlelse. Det gigantiske udyr svarede med et haleslag og væltede et dusin ryttere sammen med deres heste. Ilden blussede op, og maven på diplodocus blev revet op. Gigantiske tarme væltede ud. De bevægede sig som kolossale orme. Ryttere på heste og kameler blev viklet ind i dem. Selv den mægtige mammut blev fanget og vendte sig om på ryggen og sparkede med sine tykke ben.
  Dinosaurer døde, men flere fantomkrigere døde. Her er den berømte ridder af det hellige Ruslands hær, grev Dudko, som blev trampet ned af en gigantisk rovfugl. Det hele så meget modbydeligt og latterligt ud. Nogle dinosaurer havde le knyttet til sig; de afskar fremmede og deres egne soldater som med en barbermaskine. Og hvor mange heste der blev dræbt, et monstrøst syn.
  Svyatopolk spurgte Baldak:
  - Nå, hvad skal vi gøre nu?
  Han svarede selvsikkert:
  - Hovedreserven er reddet. Jeg giver ordre, efter at have foretaget en dyb rundkørselsmanøvre, at flytte tropperne til bakkerne. Der vil virksomhedens skæbne blive afgjort.
  - Måske kampe? - Rettede den episke helt.
  - Muligvis kampe! Lad os lave et krogkast!
  - Nå, gå videre! Må forsynet hjælpe os!
  Dinosaurer, mennesker, nisser, soldater af alle striber og typer kæmpede med rasende vildskab. De hellige russere formåede at rykke lidt frem langs den yderste flanke og klemme de store russeres positioner. Dobrynya Nikitich kastede en lille reserveafdeling af tyrannosaurer i kamp. De blev kobenet, der understøttede dæmningsblokken , hvilket gjorde det muligt at modstå det stigende pres. Tyrannosaurerne skar afsatsen af og dræbte en del ryttere.
  Baldak svor, men han havde ikke flere reserver: hovedstyrkerne blev sendt rundt.
  Grobogor var også nervøs, han var træt af at være snu, og han kastede også dinosaurer i kamp.
  Men han gjorde det med en lille løsrivelse. Så reagerede Alyosha Popovich uventet. Han kastede ind i kampen, straks alle kræfterne bestående af mammutter og dinosaurer. Samtidigt opførte tropperne meget snedigt og galopperede i ly af den tåge, som elverne fremkaldte. Som et resultat var slaget meget kraftigt. Mange fjendtlige ryttere og infanteri døde på stedet. Alle tilnærmelser var fyldt med nedtrampede lig. Grobogor håbede, at fjenden, ligesom han, da han var udspekuleret, kun ville sende en lille del af reserven, som følge af hvilket han begrænsede sig til halve mål. Som et resultat gik initiativet over på de store russeres side.
  Grobogor indså ikke umiddelbart, at fjenden havde en fordel i slaget, og hans lille hold af dinosaurer trak sig tilbage, og kavaleriet kunne ikke modstå sådanne monstre. Tabene voksede hurtigt, soldater blev dræbt i tusindvis.
  Alyosha krydsede sig og lagde sin hånd på korset med relikvier:
  - Det ser ud til, at Kristus hjælper os! Men stol på Gud og tag ikke selv fejl! Nu kan du spare på din energi.
  Pastukhov kæmpede også; den mægtige unge mand var, som man kunne forvente, på det varmeste sted. Han smed sit skjold og huggede med to sværd på én gang. Samtidig så det ud, som om den unge mand legede.
  Grobogor råbte:
  - Kom nu, bring denne fyr til mig!
  Adskillige garder skilte sig fra den imponerende eskorte, den forsigtige kommandant. De blev ledet af ridderen Viscount de Guiche. En stærk og snedig kriger tog han med sig en speciel enhed, en blanding af en armbrøst og en lasso.
  - Jeg tager Pastukhov med på en snor. Bare en ting jeg ville vide? Hvad bliver belønningen?
  Grobogor smed posen, de Guiche fangede den på flugt:
  - Min generøsitet vil simpelthen være blændende!
  - Betragt ham som død!
  - Nej, bedre i live! Det er ikke ham, de synger om: bedre død end levende, hård kriger - blå!
  Viscounten lo og ansporede den tre-hornede kamel, hestens pukler rystede. Grobogor kommanderede:
  - Kast alle reserver i kamp! Lad dinosaurerne bryde linjen! Alyosha er trods alt bare en gag!
  Med de sidste ord kunne man føle ærgrelse: de må være blevet overlistet! Og hvem er Grobogora selv!
  Nedslaget fra den næste lavine af dinosaurer gjorde det muligt for fronten at stabilisere sig, men vildskaben fra dette blev kun stærkere. Her viste det sig at det enorme hoved af Krasosaurus var skåret af. Den enorme mund knugede krampagtigt og løsnede kæberne. Her blev en af rytterne grebet af tungen, han blev trukket ind i den levende underverden, hugtænderne lukkede. Skår af blodige knogler fløj ud under tænderne. Et af de blodige stykker ramte pigens ansigt. Skønheden smilede rovdyr:
  - Mænd spreder sig allerede, uden grund.
  Selv dræbte dinosaurer kæmpede på grund af deres organismes primitivitet i nogen tid og brugte frygtelige hugtænder og kløer. Alyosha Popovich med et lille, men godt sammentømret hold: fra tid til anden skar han ind i rækkerne. Han forårsagede nogle ødelæggelser i fjendens rækker og kørte tilbage. De halvnøgne piger rødmede og var flov, mens de kiggede på den smukke mand.
  - Du kan ikke fange os! Du slipper kvasaren! - Den snedige unge mand sang. - Det er ikke for ingenting, at sønnen af en ortodoks præst blev en legende, et symbol på opfindsomhed.
  I mellemtiden brød de Guiches afdeling igennem til Pastukhov. Viscounten sang på en sørgelig måde:
  - Jeg betaler dig fuldt ud, hyrde! Og dette vil overraske dig dødelige! Regning vil komme, og det vil komme hurtigt! De låser dig inde i en vognkiste!
  Pastukhov hørte Viscountens pralende ord gennem klirren af sværd, de såredes støn og dinosaurernes brøl.
  - En vognkiste er noget nyt! Måske er det en vognformet kiste!
  De Guiche rejste en hybrid lasso og armbrøst. Han sigtede behændigt mod målet og forsøgte at fange Pastukhov. Han var dog i alarmberedskab, og da lassoen fløj, dykkede han som en flyder. Lassoen viklet om halsen på en af de grønne hærkrigere. Efter et alvorligt smertefuldt chok mistede jageren bevidstheden.
  - For fanden, jeg savnede! - Viscounten skabt af magi spyttede helt naturligt.
  - Det er det samme som altid! - råbte Pastukhov, og på sin hvide enhjørning galopperede han simpelthen mod de Guiche. To krigere skyndte sig at afskære ham. Svinge af sværd. De afskårne hoveder rullede væk, det ene menneske og det andet hornede.
  Viscounten nåede kun at sige:
  - Kom nu! Annihilator!
  Hvordan hans hoved var adskilt fra hans krop.
  Pastukhov svarede:
  - Et hoved uden sjæl er som en hund med sjæl!
  Fem ryttere skyndte sig på den unge mand på én gang. Han dræbte en af dem med det samme og væltede den anden af hesten.
  - Jamen, hvor er I mange! Lad os skynde os ud i poolen!
  Rytterne virkede lidt forvirrede, wow, fjenden var stærk.
  Pastukhov huggede to mere og sang:
  Et bål med den klareste flamme,
  Min kærlighed brænder!
  Selvom fjenden er snedig og listig,
  Men han bliver knust!
  
  Lad den vilde, gale skurk
  Det brænder og hærger regionen!
  Kærlighed i sjælen er som en nattergal;
  Skynd dig, flyv, gå til det!
  
  Og Holy Rus vil vinde,
  Der er ingen anden skæbne!
  Ridderen vil rejse et stærkt skjold,
  Kære Fædreland!
  
  Og han vil forblive trofast,
  Helligt lys til Rusland!
  Russisk rustning er pålidelig,
  Lad os redde vores familie fra problemer!
  Den unge mand sang og huggede uden at stoppe. Hans slag lignede bevægelsen af maestroens fingre på tangenterne på et klaver. Kun berøringer knock-out ikke musik, men strømme af blod. Men de "grønne" krigere kæmpede meget godt og demonstrerede ikke mindre tapperhed og vilje til at vinde. Nisser var ikke ringere end mennesker, elvere var fremragende bueskytter og gik ikke tabt i hånd-til-hånd kamp. Der var storslåede kampe med en demonstration af et virtuost niveau.
  Grobogor samlede således de bedste krigere i en knytnæve og slog modslag; han var ikke en kujon, men tværtimod en storslået sværdkæmper og kæmper.
  - Jeg vinder! Vi kan ikke tabe!
  Dobrynya Nikitich på sin flanke overvågede nøje fjendens bevægelser. Det lykkedes Baldaks magtfulde reserve at nå bakkerne midt i en hed kamp. Der var en del dinosaurer i reserve; kraftfulde monstre, ved hjælp af magiske hestesko, begyndte at klatre op ad en næsten lodret skråning. Reserven blev kommanderet af den menneskeskabte ridder Lancelot. Bagholdsregimentet fra Storrusland blev ledet af Mikula. Han fortalte Dobrynya:
  - Okay, djævlerne kommer!
  Dobrynya svarede:
  - Hvordan er stjernerne spredt?
  - Alt er selvfølgelig i fuld gang!
  - Når de kommer helt til tops, bør du hælde olie på dem, forestil dig, hvad der vil ske, hvis dinosaurerne falder af.
  Mikula grinte:
  - Og olien sammen med harpiksen kan antændes!
  - Sikke en fuldstændig fornuftig idé! Selvom det er grusomt!
  - I krig går tapperhed hånd i hånd med nådesløshed! De er som brudeparret i en sejrrig forening! - Mikula fløjtede. - Vi vil kæmpe hårdt, vi vil kæmpe hårdt! Og ikke kun øje for øje!
  Dinosaurerne blev ved med at klatre og klatre. Da de snublede over stjernerne, snublede monstrene og hestene, der galopperede bag dem, og nogle faldt, men den største lavine fortsatte med at rykke frem. Dinosaurerne klikkede med deres kæber, og pile regnede ned over dem og forårsagede stort set ingen skade på monstrene, men dræbte mennesker og mindre individer. De faldt til bunden, rullende. Bueskytterne på den anden side reagerede voldsomt, men da de skød nedefra, var ilden ikke så effektiv. Ligesom skimmelsvamp dækker en kampesten, så skrævede tropperne fra Svyatorossia bakken. Det øverste punkt er ved at blive krydset.
  Mikula kommanderede:
  - Det er tid! Lad os flyve!
  Olie blandet med harpiks hældes ud. Når de først var i den, gled dinosaurernes ben i deres fortryllede hove. Ridder Lancelot var dog ikke vild, men befalede:
  - Fremadrettede kæmpere! Saryn på kitchka!
  Men sådan "tapperhed" gjorde mere skade end gavn. Der var en frygtelig forelskelse: Dinosaurerne vendte om og gennemborede hinanden. Men knivene fastgjort til kanterne var særligt farlige. De skærer let kødet af monstre og mindre krigere. Lancelot befandt sig selv i centrum af forelskelsen. Han blev nådesløst klemt, hvilket fratog ham muligheden for at kommandere hæren. Da Mikula så, at et kritisk øjeblik var ankommet, kommanderede han:
  - Lad os angribe! Lad os give dem en purulent respirator!
  Et slag af friske styrker vippede vægten til fordel for den magiske hær i Storrusland.
  Bagholdsregimenterne omgik enten bakkerne på forhånd eller angreb fra oven. Under alle omstændigheder var overmagten på den side af hæren, der kæmpede på en organiseret måde, i modsætning til en, der var grebet af panik, som forstærkedes endnu mere, da olien blev sat i brand.
  Mikula fløjtede:
  - Lad os oversvømme badehuset på denne måde - lad os rejse Vanka-Vstanka!
  Lancelot var lamslået, og den reserve, der var tilbage uden kommando, døde simpelthen.
  Baldak kunne ikke sende forstærkninger, da alle hans tropper blev fastklemt af en frontalkamp.
  Mikula så alt dette meget godt, for at fremskynde nederlaget og inspirere tropperne, skar han personligt ind i fjendens rækker og svingede en tveægget økse.
  - Jeg vil rive jer alle i stykker! I vil kende jeres idioter!
  Baldak råbte:
  - Ja, I bliver alle sammen forbandet! Nu vil dragerne deltage i kampen!
  Faktisk begyndte en kamp med drager i de ekstreme højder. Så snart hun gik på lige fod, delte de bevingede væsner sig i mange flokke.
  Mikula svingede sin økse af rasende spænding, men glemte samtidig ikke at give de nødvendige ordrer. Kommandøren handlede om passion og entusiasme.
  En mand ved siden af ham blev løftet op på spyd, men det øgede kun bitterheden.
  Efterhånden fik de store russere overtaget, med hvert sving med sværdet og spydstødet nye tusinder af ofre.
  Baldak råbte:
  - Du er Lancelot: bare bolde i munden! Du gør sådan en idiot! Nå, hvad skal jeg gøre med dig! Jeg hænger dig, ikke bedre end den fjerde!
  Reservatet forsvandt, og nogle af fantomkrigerne tog uden tøven flugten. Selv de modige krigerpiger blinkede barfodet, mange med blodplettede hæle. Nå, vi må indrømme, at det var et rimeligt skridt, men når dinosaurerne skyndte sig, tordnede og trampede deres egne, var det... Kort sagt en sand udslettelsessang og knogler. Lancelot døde, hans sidste ord var:
  - Det kunne jeg have forudset!
  Fantomerne havde dog et sæt følelser, der stort set faldt sammen med levende væsener. Derfor, da de vidste, hvad frygt er, tog de en panisk flyvning, nogle piger smed deres rustning, mens de gik, for at gøre det lettere at løbe. Deres nøgne kroppe, skinnende af sved, på trods af al den erotiske appel, kunne især deres luksuriøse hofter, med muskler, der rullede under solbrændt hud, ikke indgyde sympati i hjerterne.
  Forfølgelsen var brutal, alle bakkerne og tilgangene til dem viste sig at være tykt plettet med blod, strøet som et felt af pulver med lig. Klovene sad fast i den blodige gylle. De samme halvnøgne piger fra det store Rusland hvinede af glæde og forsøgte også at tabe sig overskydende. Hvor er det fantastisk, nøgne krigere, skinnende af sved og plettet af blod, deres muskler bøjer sig, deres ben danser, mens de løber!
  Mikula, der ikke var opmærksom på de pigeagtige charme, befalede:
  - Kør dem mod midten! Der vil vi knuse de små darlings. Selv et stædigt æsel adlyder pisken!
  Bevægelsen blev mere og mere rettet og hurtig. Ved at udnytte det faktum, at den mest magtfulde reserve blev ødelagt, angreb Mikula på ordre fra Dobrynya Nikitich fjenden i flanken og bagved. Og selvom slaget ikke var pludseligt, var hærenes chok stort.
  Baldak, da han så, at situationen var ved at blive kritisk, skyndte han sig i kamp sammen med en lille afdeling af soldater:
  - Kun vinden er voldsom, det regner i mine øjne! Jeg ser en storm rase over verden! - Bogatyr Baldak kom i formation, men en del af hans hold blev væltet af flygtende kavalerister og dinosaurer. Hvis du sætter ild til sådan et monster, vil han faktisk løbe. Og alligevel blinker kun kløerne og skærer den blodvåde overflade!
  Baldak manøvrerede enhjørningen og formåede på en eller anden måde at gøre modstand, men det lykkedes dem at knuse ham et par gange. Han ville kun én ting: at bekæmpe Dobrynya Nikitich. Desuden fik han forberedt en ubehagelig overraskelse til fjenden.
  Dobrynya, der indså, at kommandanten må være et eksempel for soldaterne, skyndte sig ind i slagets midte. Selv er han naturligvis en dygtig og stærk kriger, med fremragende beherskelse af skattekisten.
  - Kom nu, gutter! Vores hjerter vil ikke vakle i kampen! Lad os stå for det store Ruslands ære og ære.
  Baldak svarede:
  - Må Sacred Rus vinde!
  Helten Foma, der kæmpede ved Baldaks højre hånd, tilføjede:
  -Kæmp for hende og vær ikke bange!
  Begge sider demonstrerede det højeste kamptryk. Sandt nok var det meste af Svyatorossias hær allerede flygtet, men vagten udførte mirakler af mod.
  Baldak krydsede sig, han så Dobrynya Nikitich og begyndte at komme tættere på ham. Venstre hånd famlede efter to brændende gaver doneret af troldmændene.
  - Nu skal jeg stege dig, Dobrynyushka!
  Nikitich besejrede to krigere, han lagde også mærke til Baldak. Nu skulle de to heroiske befalingsmænd beslutte sig: hvem skulle få laurbærene!
  Baldak råbte:
  - Nå, vinder af slangen, vil du have noget semulje?
  Dobrynya svarede:
  - Sådanne barnlige udtryk klæder ikke en herlig kriger!
  Baldak grinte:
  - Vil du ikke have det her?
  Han kastede en brændende gave, der kunne stege en hel mammut. Dobrynya hoppede på enhjørningen, "gaven" ramte den tilbagetrukne mastodont og flåede straks udyret.
  - Du har en ordentlig fluesmækker! - Dobrynya bemærkede.
  - Du er en klog djævel! - sagde Baldak irriteret og kastede den anden gave.
  Men i kasteøjeblikket blev han skubbet, hans hånd kom på afveje, og den magiske "granat" eksploderede næsten ved siden af ham. Biobålet brændte helten, smeltede hans rustning og stegte hans mægtige kød.
  - Hvilken bastard! - Baldak forbandede. Selvom det i det store og hele var hans egen skyld, at han brugte forbudte våben.
  Dobrynya, efter at have væltet fire jagerfly (en nisse med en revet åben mave, sammenbidte tænderne i smerte ved en bakke overgroet med græs) og stak den femte modstander med sin egen dolk, brød igennem til Baldak.
  - Jamen, hvilken helt! Selvom du ikke ønsker det, tilbyder jeg det! Skal vi kæmpe en mod en?
  Baldak kvækkede:
  - Selvfølgelig skal vi!
  Begge riddere kom sammen, slog deres sværd, og gnister fløj.
  Dobrynya foreslog:
  - Måske ville det være bedre, hvis udfaldet af krigen blev afgjort ved en duel mellem befalingsmænd?
  Baldak snappede:
  - Du har for tyndtarm til det her!
  Dobrynya satte det mest oprigtige smil på hans ansigt:
  - Synes du det?!
  - Ja, sjakalen og du får den på hovedet!
  Baldak skyndte sig at angribe, men hans sivede side gav stærke smerter og forhindrede ham i at bevæge sig:
  - Jeg river dig i stykker!
  Dobrynya slog angrebet tilbage og begyndte at angribe fra højre, da det var sådan, fjenden blev alvorligt såret.
  Ingen stor katastrofe vil ramme planeten,
  Og forgæves kastede fjenden sine styrker ind i felttoget!
  Vi vil være i stand til at besejre fjenden i en herlig kamp,
  Mørket vil gå i opløsning til støv - lysets tid kommer!
  Dobrynya sang og lavede endnu et rasende angreb og skar hans højre arm af.
  Baldak tabte sit sværd og spyttede på Dobrynya og råbte:
  - Sir, du...
  Dobrynyas skat skar Baldaks hoved af. Hun fløj ti skridt væk og blev samlet op af en kriger. Det døende hoved nåede at sige:
  - Jeg forbander dig! - Og så smuldrede det i små, flammende fragmenter.
  Dobrynya svarede:
  - For hvad? Det var en fair kamp!
  Efter lederens død vendte højre flanke af Svyatorossiya-hæren til masseflugt. Nu var der ingen stopper for dem. Den levende lavine begyndte at bevæge sig, det magiske stenfald steg. Dobrynya fremsatte en anmodning til Ilya Muromets.
  - Måske er det på tide at knuse midten og venstre flanke.
  Ilya Muromets svarede:
  - Ram i midten! Giv et hurtigere slag, en del af styrkerne gik bagud, og lad dem samtidig forfølge de flygtende, de vil ikke tillade dem at vende tilbage til tjeneste.
  Dobrynya svarede:
  "Jeg overlader forfølgelsen til Mikula, og jeg vil slå til i midten." Jeg vil lede det dødelige angreb.
  - Lad dinosaurerne først styrte ind i fjendens formation. De skal ligesom kampvogne knuse kavaleriet uden at skade deres egne!
  Svyatogor så, at en del af fjendens styrker angreb midten fra flanken, men han havde ingen reserver. Den mægtige ridder vendte sig mod magikerne.
  - Kære Natasha, vi regnede forkert, og nu skubber fjenden vores tropper tilbage. Der var en trussel om indkapsling bagfra og fra flanken. Venligst skat, send forstærkninger! Ellers går vi i stykker!
  Troldkvinden Natasha svarede:
  - Nej! Nu er alle vores styrker kastet ud i kamp i det øvre underrum! Fjendens tryllekunstnere gik i offensiven, og vi udveksler slag med dem. En position med dynamisk ligevægt er opstået. Hvis selv en lille del af kræfterne samtidig rettes mod dig, så taber vi.
  Svyatogor stønnede:
  - Hvad skal vi så gøre?
  - Jeg kan give råd!
  Håbet dukkede op i Svyatogors stemme:
  - Hvilken?
  Natasha lo:
  - Du havde en numerisk overlegenhed, gjorde du ikke?
  - Ja, fantastisk! - knurrede helten
  - Så vend de flygtende regimenter tilbage ved hjælp af modets horn.
  Svyatogor svarede:
  - Jeg vil forsøge!
  Pigen tilføjede:
  - Han er et mirakel, han gør soldater dobbelt så stærke. Bare se omhyggeligt, så fjenden ikke bruger sin egen overraskelse som svar!
  - Jeg følger op!
  Den mægtige helt tog et horn fra hans barm og forsøgte at blæse i det. I det øjeblik fløj en lillebitte flue ind i indgangshullet . Svyatogor bemærkede ikke dette og blæste med al sin magt. Et monstrøst brøl blev hørt, som om tusindvis af trommer slog. Titusindvis af kanoner begyndte at skyde på samme tid.
  Helgenen gøede:
  - Dette er verdens undergang! Min hær vinder styrke!
  Så pludselig hørtes Grobogors stemme i skallen:
  - Svyatoslav, kan du høre mig?
  - Ja sikkert!
  - Hvor er det skræmmende!
  - Brølet af helvedes kanoner! Nu vil vores tropper vende tilbage og sætte fjenden på flugt!
  Grobogors stemme blegnede:
  - Ved det ikke! Af en eller anden grund er der en frygtelig rædsel i min sjæl.
  - Det gør fjenden også!
  - Og en eller anden monstrøs svaghed!
  Grobogor hvinede med en tynd stemme:
  - Åh gud!
  - Hvad er der galt!
  - Mine soldater løber! Og de smider deres våben!
  Svyatogor bemærkede selv, at hæren trak sig tilbage langs hele fronten. Som en bølge af sand knuser tropperne i det store Rusland den virtuelle hær. Nøgne piger falder, beder om nåde, binder endda deres egne hænder og sparker deres bare, forsvarsløse ben. Svyatogor blæste igen. Hornets summen blev svagere. Kampen eskalerede til et fuldstændigt slag. Soldaterne faldt, pigerne overgav sig, brugte deres eget lange hår som lænker og bandt dem, så deres bare fødder, dækket af støv og blod, blev presset mod deres eget ansigt eller baghovedet. Selv de mægtige dinosaurer blev kastet rundt som legetøj, alt styrtede ud i kaos.
  Svyatogor så, hvor hurtigt katastrofen voksede. Dette var ikke længere et tilbagetog; selv flyvning var en for svag sammenligning. Der var en fuldstændig udryddelse af den gale horde - en formidabel hær for blot få minutter siden. Kommandøren vendte sig i panik mod den øverste kriger.
  - Kære Natasha!
  En utilfreds stemme afbrød ham:
  - Hvad ellers!
  - Vores tropper flygter!
  Pigen gøede skinger og snurrede sine gyldne fletninger som vingerne på en mølle:
  - Hvordan løber alle?!
  - Uden undtagelse er det kun mig og mit følge, der står stille, og det er kun omkring ti personer.
  Natasha skreg, hendes fletninger blev til propelblade:
  - Du er en idiot! Mistede det magiske horn, den magiske hærs sidste håb! Dumme fjols! Chernodyrnik!
  Svyatopolk mumlede sløvt:
  - Ikke rigtig! Jeg blæste ind i det med al min magt! Og brølet, mens du står, er fuldstændigt!
  Natasha er nu meget roligere og svarede:
  - Ja jeg hørte det! De magiske bølger er ankommet! Men det er slet ikke sandt, tonaliteten er fremmed!
  Svyatopolk tog en dyb indånding:
  - Jeg blev ikke informeret om, hvordan jeg skulle blæse korrekt! Måske har jeg overdrevet det! Skulle jeg have handlet intelligent?
  Natasha protesterede:
  - Det er lige meget, hvordan du blæste! Tilsyneladende kom en besværgelse, der ændrede polariteten, ind i hornet, som et resultat af, at krigerne blev svagere og mistede modet. For fanden Oksana, på grund af din dumhed lykkedes det hende at overliste mig.
  Svyatopolk argumenterede:
  - Nej, det er min punktering! Jeg så en flue flyve ind i hornet, men tillagde den ingen betydning. Hun var for lille!
  Natasha fnyste:
  - Ja, lille! På størrelse med en tetralet! Elven kunne godt have lagt en omvendt besværgelse i det. Og i det hele taget var det forgæves, at jeg blandede mig med troldene, i alle krigene mellem dem og elverne gik den endelige sejr før eller siden til elverne. Kun pacifismen og venligheden i denne glamourøse race forhindrede troldene i at blive fuldstændig udryddet. Samt nippe vores imperium i opløbet.
  Svyatopolk bemærkede legende og sang (måske for at skjule sin fortvivlelse):
  - Trolde er slet ikke vores slægtninge! De foretrækker Satan! Og jeg vil fortælle dig mine følelser uden at gemme mig! Du kan ikke tage en kone fra en trold!
  Natasha lo:
  - Godt klaret! Du er et af de fantomer, der vil lave vittigheder selv på galgen. Men nu forstår du, hvad der er tilbage for dig?
  Svyatopolk klikkede med tungen:
  - Selvfølgelig, og desværre, er det for tydeligt, der ikke giver mulighed for en dobbelttolkning.
  - Så dø med ære!
  Svyatopolk korsede sig:
  "Det irriterer mig, at ordet ære er glemt, og at der til ære er bagvaskelse bag din ryg!" Dog ikke af os og ikke i vores tid! Lad os ikke vanære det russiske land! Frem mine herlige ridderkrigere!
  Et dusin udvalgte helte gøede i kor:
  - For Ære og Fædreland!
  Ilya Muromets og hans følge gik også ind i kampen: det var ikke passende for en kommandør at sidde ude på et så afgørende tidspunkt.
  En stor tragedie af modige hjerter, to store hære, kun én kan overleve, selvom begge fortjener at leve!
  Den ene er født først, den anden er født først: som Vysotsky sang: der er fire førstefødte på afstand, hver af dem tror, at han er en fighter! Alle tror, at de er mindst trætte, alle vil gerne stå på en høj piedestal!
  Ilya Muromets, der ansporede sin sorte hest af al sin magt, overhalede knap de tilbagegående modstandere. De fleste af fjendens dinosaurer døde simpelthen af stor overspænding. De gispede og faldt og rullede rundt i vilde kramper.
  Alyosha Popovich, der galopperede langs højre flanke, bemærkede:
  - Tilsyneladende har disse lyde en særlig destruktiv kraft. Se hvordan dyrene var chokerede.
  Ilya Muromets huggede som et maskingevær. Det var for nemt, ingen modstand, ikke engang et ønske om at forsvare mig selv. En forbindelse med den fjerne krig i Irak kom til at tænke på, da araberne flygtede i frygt fra amerikanske kampvogne. De blev simpelthen skudt. Så var der en lignende krig med den halvanden milliard Xitai. Russiske videnskabsmænd opfandt et nyt våben baseret på princippet om gravitationel ultralyd; det spredte sig kumulativt, og selv underjordiske bunkers, der var i stand til at modstå et atomangreb, kunne ikke redde det. Mange millioner af smaløjede horder flygtede i panik. De havde hverken kræfter eller lyst til at stoppe op og skyde tilbage! Atomvåben blev neutraliseret med speciel stråling fra ultralette neutroner, som ændrede de fysiske egenskaber af radioaktive elementer. Nu er omkring en million soldater og dinosaurer fra den virtuelle hær blevet til en inaktiv masse, der kun er i stand til at løbe væk eller ødelægge sig selv.
  Kun et dusin fantomer, ledet af Svyatopolk, bevarede deres mod i dette vanvittige kaos.
  Alyosha Popovich var overrasket:
  - Det er mærkeligt, at panik ikke havde nogen effekt på vores tropper og denne håndfuld fjender!
  Ilya Muromets udtrykte sin mening:
  - Måske skyldes det, at de er markeret med en grønlig farvetone. Der synes at være en blanding af en vis magi her.
  Alyosha udtalte:
  - Skal vi tage disse levende?
  - Kun Svyatopolk.
  Et dusin helte, to af dem magtfulde krigere, kæmpede som titaner, Svyatopolk væltede to eller tre ryttere med et slag, lig faldt omkring dem, lig hobede sig op, og en hel høj blev gradvist dannet. Men slaget fra de mægtige dinosaurer brød straks riddernes modstand. Før døden var pigerne helt nøgne, deres kroppe er for overbelastede med muskler og massive til at kalde titanpigerne smukke og harmoniske, men deres bryster er som yverne på den mest fuldblodsbøffel med opadvendte brystvorter i form af nellikeknopper. Krigerne kæmpede med værdighed, strømme af skarlagenrødt blod fra adskillige snit farvede deres mørke chokoladehud med en let lilla nuance. Mens hjerterne bankede, løftede kraftfulde hænder sværd, en af pigerne, der havde mistet sin højre hånd, huggede med sin venstre og smilede trods smerten og blottede sine store, jævne tænder, hvidere end sne. Alle undtagen Svyatopolk blev skånselsløst hugget op og trampet. Heltepigen med lysegrønt, krøllet hår var den sidste, der faldt, og hendes afhuggede hoved udbrød:
  - Slava Ros...
  De karminrøde læber blev blege og frosne. Og hovedkommandøren selv blev alvorligt såret.
  Han væltede sin hest, rejste sig tungt og råbte til Ilya Muromets, der red op:
  - Du er en mand!
  Ilya svarede roligt:
  - Selvfølgelig en mand!
  - Så kæmp mig en mod en! - Svyatopolk råbte af sine sidste kræfter.
  Ilya Muromets rystede på hovedet:
  - Nej, det vil ikke være rigtigt!
  - Hvorfor en kujon!
  Den episke helt rystede på hovedet og stod på en tyrehals og indvendte:
  - Du er såret og kan ikke kæmpe! Det her vil være et komplet tæsk! Desuden har jeg ikke tid.
  - Undskyld!
  - Nå, okay, tag den! - Ilya Muromets kastede sin hest, hævede sit sværd højt, for et stærkt slag.
  Svyatopolk forventede dette og formåede at komme foran krigeren med et desperat kast. Klingen styrtede direkte ned i maven på den mægtige helt. Ilya stønnede, da han faldt af sin hest. Svyatopolk skyndte sig at afslutte, men et dusin rødglødende pile med diamantspidser gennemborede ham straks. Kommandøren faldt blødende.
  Soldater løb op til Ilya Muromets, Alyosha Popovich hoppede af sin hest og lagde øret til hans bryst. Han udbrød glad:
  - Han er stadig i live! Glæd dig russerne!
  Ilya åbnede sine øjne:
  - Jeg kom til skade!
  Alyosha trøstede:
  - Jeg er sikker på, at det ikke er fatalt! Du har et godt helbred. Vi vil kæmpe på jorden, i himlen og i buldermørke!
  Muromets smilede svagt:
  "Jeg er ikke en fighter i de næste par timer." Jeg udnævner dig til øverstkommanderende. Siden vi vandt, skal du og hæren flytte til et andet niveau og hjælpe vores tropper i rumkampen. Dette er opgave nummer et. Jeg føler, at de har det svært.
  Alyosha svarede:
  - Jeg vil ligesom andre krigere opfylde min pligt til det sidste. Hvor og hvordan vil du angribe dine fjender?
  - Oksana vil fortælle dig. Hun vil gengive portalen, men nu sover jeg! - Ilya Muromets lukkede øjnene.
  Alyosha lagde endnu en gang øret til hans bryst. Pulsen var svag men stabil, han sprang hurtigt op og råbte:
  - Lad os fortsætte jagten! Lad os klippe alle de onde ånder ud!
  En af krigerne sang:
  - Og til venstre er vores hær og til højre er vores hær! Det er godt for os at kæmpe, når vi er fulde!
  Alyosha slog ham på læberne:
  - Hvad er det for vores? En fjende er en fjende: uanset hudfarve og slået ansigt!
  Forfølgelsen: på trods af al dens frygtindgydende charme, strømme af spildt blod, afhuggede kroppe, mange tusinde dyr, der kæmpede i ulidelig smerte, blev det næsten rutine. Da de magiske tropper i det hellige Rusland blev alvorligt svækket af omvendt magi, blev det meget lettere at indhente dem. Udryddelsen havde karakter af en klipning, hæren smeltede som smør i en stegepande. Kun piger, heldigvis havde de alle sammen langt og voluminøst hår, hvilket betyder, at de strikkede sig selv og skånede dem. Alyosha Popovich kontaktede Oksana.
  - Øverste troldkvinde, vi vandt!
  Pigen, uden at skjule sin glæde, svarede:
  - Det ved jeg allerede!
  - Hvad er dine yderligere instruktioner?
  - Vi kan ikke åbne portalen endnu. Fjenden er for stærk. Så fortsæt først. Snart vil du bryde igennem til mini-stof- og trans-rum-generatorerne. Bryd alle antennerne, så vil fjendens energi tørre op. Troldmændenes beføjelser vil blive undermineret, og vi vil være i stand til at skabe en overgangsportal. I mellemtiden får vores det virkelig i rumkampen.
  Alyosha svarede:
  - Jeg forstår ordren, og den vil blive udført.
  - Hvor er Ilya Muromets?
  - Hårdt såret!
  - Krig kan ikke udføres uden ofre! Hvis vi vinder, kan vi muligvis forlænge hans liv. Sæt nu fart, brug en speciel bøn.
  - Noget som et mantra.
  - Og du kender hende!
  Alyosha Popovich begyndte at læse en bøn, han udøste bogstaveligt talt forskellige tilsyneladende meningsløse lyde.
  Sendes gennem kommandoforstærkeren:
  - Kom nu, gentag efter mig. Hvad jeg siger, siger du også.
  Selvom effekten af mantraet ikke var så signifikant, var forfølgelsen vellykket. Hæren, eller rettere dens rester, blev trampet ned: de sidste soldater blev dræbt. Og de nøgne fanger vred deres ben og hoveder med håret, og for større sikkerhed pressede de deres næser med fingrene for hurtigt at kaste sig i dyb søvn. Løbet fortsatte, sletten gav efter for foden, grønt græs, rødt sand. Alyosha Popovich beordrede, ikke crowd, form i separate kohorter.
  Et syn viste sig for ham og en befaling:
  - Slå den usynlige port med dit sværd. I dette tilfælde vil du bryde igennem til generatorerne.
  Alyosha, på en storslået seksbenet hest, formåede at flygte og løb foran hele hæren. Og alle flere af de hurtigste kæmpere kom foran ham og styrtede ind i en gennemsigtig mur. De hylede, mens de faldt, bankede på næsen og fik blå mærker. Den anden hær havde heller ikke tid til at bremse. Mange soldater døde, et par dusin dinosaurer brækkede deres knogler, og resten var knap i stand til at stoppe. Alyosha Popovich sprang op og så døren flimre. Den var vag og meget lille, og mindede om døren til en vidunderlig have i eventyret om Alice, men han følte straks, at han måtte slå den.
  Han råbte et hektisk mantra, Alyosha huggede:
  - Sejr venter, sejr venter dem, der vil bryde lænkerne!
  Barrieren begyndte at skælve og begyndte gradvist at smuldre. Affald fløj væk fra den, så rystede noget, og den gennemsigtige rustning gik til sidst i opløsning. Alyosha Popovich kastede en dolk for endelig at sikre sig dette.
  - Vejen er fri! Hop efter mig!
  Den unge kommandant sprang over, og Pastukhov og andre kavalerister skyndte sig efter ham.
  Dobrynya Nikitich spurgte:
  - Hvorfor hjælper vi ikke vores egne?
  - Det er ikke muligt endnu, vi skal ødelægge de antenner, der omgiver megareaktorerne.
  "Så har vi ikke meget tilbage."
  Forude var en dal tæt oversået med antenner. Nogle antenner var enorme, ti tusinde kilometer store, stak ud som fyrretræer, mens andre tværtimod var små, som rørkrat.
  - Ødelæg dem! Efterlad ikke metal på metal!
  Den samlede slagtning er begyndt. Et par hundrede soldater fik dog kraftige stød fra hyperstrøm. De faldt og vred sig i voldsomme kramper. Alyosha befalede:
  - Tag tørklæder af eller bind nogle andre klude på hænderne og hug.
  Dinosaurer stødte også ind i antenner, væltede dem, og samtidig hvinede fra påvirkningerne. Der var simpelthen en skræmmende larm. Masser af mennesker ødelagde den stålglimtende skov.
  Corona-udladninger sprang gennem luften i ny og næ, og lynet slog ned. Antallet af ofre var dog lille, for det meste var den morderiske energi opadgående.
  Pastukhov fik et par slag fra magisk elektricitet, men det gjorde ham kun mere vred.
  - Jeg er hyrde, og Kristus sammenlignede sig selv med en hyrde! Så jeg vil vogte dig i dødsskyggens dal!
  Antenner, selv de største, faldt. Efterhånden blev sletten fyldt med mange metalfragmenter. Det er lettere at ødelægge antenner end mennesker: de er ubevægelige og kæmper ikke tilbage.
  Da den sidste antenne kollapsede, ændrede farven på himlen over hæren sig og blev kulsort! Natashas selvsikre stemme lød i Alyoshas ører:
  - Du er vores dreng nu! Det lykkedes at fuldføre opgaven. Nu er vi fremme, genopbygg hæren, snart åbner vi portalen.
  Alyosha råbte:
  - Det skal vi gøre så hurtigt som muligt! Vores drenge og piger dør!
  Faktisk blev Alexander den Stores hær værre og værre! Hun blev presset af overlegne kræfter, og tabene tog til. Store rumskibe blev splittet fra hinanden, små brændte som fluer i fakler, og der var ingen steder at trække sig længere tilbage. Hans assistenter, især nissen, foreslog:
  - Måske kan vi forlade det interuniverselle rum. På den anden side vil fæstningsplaneter hjælpe os. De vil forsinke fjenden!
  Alexander afviste vredt et sådant forslag:
  - I intet tilfælde! I dette tilfælde vil der være så mange unødvendige tab, især fra civilbefolkningen (hvis det kan siges om økonomiske tropper). Vi vil vente på forstærkninger eller dø og prøve at bortføre så mange fjender som muligt.
  "I dette tilfælde kan vi kun bede!" sagde alfen.
  . KAPITEL nr. 6.
  Yanka rystede af frygt, hans tænder klaprede. Pludselig er det frygtelige pædofile, der vil voldtage ham. Desuden ligner de arabere, og arabere udnytter ofte drenge seksuelt, som de kaldes - bacha!
  - Vær venlig ikke at torturere mig!
  Købmanden slog Yank i ansigtet, drengen vaklede, hans kind hævet. Der var en larm i mit hoved.
  - Kom hurtigt, hvalp, eller jeg beordrer dig til at blive flået.
  Købmandens assistent gøede:
  - Det var det, Ahmed. Fjern og drys med salt.
  Yanka tog automatisk sin sweater af. Han havde en T-shirt med et billede af en tegneseriefigur: en sort kappe.
  Ahmed grinede:
  - Rigt tøj, og hvilken slags monster er afbildet på det.
  Drengen stammede, knap hørbart:
  - Sort kappe!
  - Hvem kan ikke høre!
  Yanka råbte med knust stemme:
  - Sort kappe!
  - Hvem er det?
  Drengen snusede:
  - Disney tegneseriehelt.
  Ahmed lænede sig tilbage:
  - Er du en troldmand? Eller er dette navnet på dit imperium?
  Drengen var alvorligt bange:
  - Det er sådan et land!
  - Langt væk!
  - Ja, langt væk!
  Ahmed tog sin turban af og kløede sig i hovedet:
  - Jeg kender ikke denne! Du kan faktisk se ufatteligt fjerne lande; vores verden er meget stor. Tag din kappe af, den tilhører mig nu.
  Drengen tog det frygtsomt af, han besluttede ikke at skændes. Ahmed pegede finger mod drengens bare mave. Drengens mavemuskler var skulptureret med tydelige stænger, som dem i en chokoladebar. Mens han studerede på cirkusskolen, havde Yanka meget gode muskler; træning fra den tidlige barndom gjorde hans krop smidig og hans muskler elastiske. Ahmed var tilfreds:
  - Stærk slave, du er tilsyneladende fra fremmede krigeres kaste, kun stadig lille og fej.
  Yanka sænkede øjnene og sukkede:
  - Jeg er faktisk ikke en kriger!
  - WHO?
  - Noget som en skuespiller!
  - Ja! Det er så interessant! Men jeg har ikke tid til at lytte til dine sange. Tag nu støvlerne af.
  Yanka rettede ham lidt dristigere:
  - Sneakers!
  - Er det, hvad det er?
  - Sådan hedder vores sko!
  Ahmed løftede sin pisk:
  - Tør du ikke forelæse mig! Bare skyd!
  Yanka tog dem modvilligt af; de var næsten nye og skinnende. For at undgå at blive snavset tog han også sokkerne af.
  Ahmed var glad.
  - Bøde! Du bliver en lydig slave! Skoene er smukke og vil sælge. Tag nu bukserne af!
  Den sidste sætning forårsagede frygt hos drengen, hvad nu hvis de virkelig svigtede ham?
  Mine hænder begyndte at ryste. I det øjeblik hørtes et smæk, og pisken brændte smerteligt hans bare skulder.
  - Mine ordrer udføres straks slave!
  Yanka, der stønnede af smerte, tog hurtigt sine bukser af og efterlod ham kun i sine sportsshorts. Ahmed nærmede sig ham og begyndte uden ceremoniel at mærke ham. Ru fingre gik langs benene, æltede brystet, klemte biceps, slavehandleren kiggede ind i munden.
  - Tænderne er alle intakte! Ikke et eneste sted! Derfor var der stærke knogler.
  Så fik han mig til at løfte mine ben og mærke mine fødder:
  - Nej, du er tydeligvis ikke født som slave, hvilket betyder, at du er af stor værdi. - Ahmed snusede til drengen. Duften af en ren, muskuløs krop vækkede dyriske instinkter, men købmanden var vant til at beherske sig. Generelt så produktet attraktivt ud. Ahmed trak smerteligt i drengens blonde, tykke hår og sagde:
  - Blonde drenge er meget sjældne. Jeg får et pænt beløb for det. Slut dig til ham med de andre slaver.
  Yanka var ved at række ud efter sit tøj, da en pisk ramte ham smertefuldt på hans fingre, og en rød stribe svulmede på bagsiden af hans hånd:
  - Hvor er slaven nu? - Akhmed samlede sit tøj, og hans assistent kastede et lændeklæde til Yanka. "Slavedrengen vil ikke komme til skade igen."
  Yanka skreg:
  - Så hvad laver jeg! Nu vil jeg gå rundt nøgen, barfodet?
  - Ja, din ubetydelige slave, ellers bliver du spiddet! Tag ham nu til de andre slaver.
  Yanka blev uden ceremoniel ført væk som en lille hund. Barnets bare fødder trådte på revnede plader, tæret af naturlige elementer, og hans bare fødder kildede lidt. Den kølige brise indhyllede kroppen behageligt, drengen huskede Artek, da han efter et løb på ti kilometer stod på toppen af Bjørnebjerget. Også maven, brystet, armene, benene blev kærtegnet af havvinden med et rigt sæt forskellige lugte. Fløjten afbrød minderne. En kuglepen faldt ud af hans jeanslomme, og assistenten rakte den til Ahmed. Han kiggede skævt på hende:
  - Sikke en meget smuk ting! - sagde købmanden og så nøjere på hende og vendte sig om. Så fløjtede han. - Wow! Der var en tegning, nu er der en anden! Hvad er det?
  En assistent med stribede perler på en tyrehals tegnede en cirkel med hånden:
  - Hellig! Hellig! Hekseri!
  Yanka så sig omkring og sagde stille:
  - Der er ingen magi her!
  Købmanden lavede en utålmodig gestus:
  - Bring ham tættere på!
  Drengen blev trukket groft, Yanka faldt næsten, og hans nakke gjorde ondt.
  - Så du siger, at der ikke er nogen magi.
  Drengen svarede hurtigt:
  - Selvfølgelig ikke! Dette er kun vores mestres kunst.
  - Håndværkerkunst?
  - Ja! O herre! - Yanka bøjede sig refleksivt og fangede piskens bevægelse.
  - Ok så! Du kan gå! Vi er allerede kommet for sent. Fastgør den til søjlen. Ved rastepladsen vil jeg udspørge drengen i detaljer.
  Yanka var bundet med hænderne til en tyk, groft høvlet stang; ved siden af ham var omkring et dusin drenge, på samme alder eller lidt ældre eller yngre end ham. Drengene var halvnøgne, kun iført lændeklæder, tynde med udstående ribben. Huden var meget mørk, solbrændt af tre sole, men der var ingen sorte. Drengene lignede arabere med sort hår, selvom nogle var lidt lysere brune og mere som kaukasiere. Generelt smilede de søde fyre til Yanka, og kun i blikket på en af dem læste drengen fjendtlighed. Børnens bare fødder var sorte, forslåede og hårdhændede, det var tydeligt, at de var nået langt. Yanka rystede og tænkte, hvilken slags bydreng ville han være, der gik i dagevis på en støvet, stenet vej. Drengen, der stod på siden med bundne hænder, var næsten sort, men hans hår var lysebrunt - det ville ryste. Han løftede sin højre bare fod, Yanka vendte sin venstre fod som svar og satte sin fod til sin fod. Drengene så derfor ud til at give hinanden hånd. Yanka bemærkede, at drengens sål var hård, som et gedehorn. Drengen spurgte stille:
  - Jeg er Ali, hvem er du?
  Den nyslåede unge slave svarede lidt højere:
  - Jeg er Yanka.
  Pisken brændte min ryg. Drengen skreg, men bed sig i læben; han ville ikke gøre sig forlegen over for de andre drenge.
  - Tal ikke! - Opsynsmanden råbte.
  Yanka bukkede automatisk. Generelt, hvor hurtigt slavevaner udvikles.
  De blev ført, rebet blev stramt: de måtte øge tempoet. Drengene gik i tavshed, kun Ali, der kiggede tilbage for at se, om tilsynsmanden kiggede i deres retning, sagde stille hvisken:
  - Du skal være udlænding!
  Yanka tænkte sig om et par sekunder og svarede:
  - Ja, en udlænding!
  - Det forstod jeg straks på dit tøj! Derudover, når du taler, er der en mærkelig følelse, som om to personer siger ordene på én gang.
  - Måske er det accenten!
  Ali foreslog:
  -Er du fra krigerkasten?
  - Desværre ikke!
  - Jeg har allerede hørt det her! Men at være en kriger er meget mere interessant end at rådne på plantager eller i stenbrud.
  Yanka rystede:
  - Ja, jeg forestiller mig, at det må være hårdt!
  Ali bemærkede:
  "Jeg er en stærk og robust fyr, og hvis jeg bliver tvunget til at mine en sten på overfladen, kan jeg leve længe." Men under jorden, især i sølvminer, kan du ikke holde mere end to år.
  - Hvorfor?
  - Luften er så forgiftet med svovl.
  Yanka huskede historietimen:
  - Men der er også kabysser.
  - Ja, og det er forfærdeligt, men det truer os ikke endnu.
  - Hvorfor har imperiet ikke et hav?
  - Der er et hav, men vi er for små, slavesæderne og årerne er designet til voksne mænd eller kvinder.
  Yanka blev stille. Han spekulerede på, hvad der ventede ham nu. Djævelen er snedig, den mægtige dæmon har kastet ham tilbage til slaveriets tider. Nu går han næsten nøgen, ved siden af de svedige, uvaskede drenge, hans ryg er øm af vipperne, og det ser ud til, at han stadig er en lille smule. For ikke længe siden var han ikke værre end de fleste russiske skolebørn, næsten en fremragende elev, den bedste fighter i klassen. Sandt nok er de ikke rige, de er en almindelig, gennemsnitlig familie, men generelt var der nok af alt. Og nu, efter Djævelens vilje, er han i en fremmed verden, hvor der ikke er fjernsyn, computere, radioer, båndoptagere eller endda en tandbørste. Generelt lyver science fiction-romaner. Enhver moderne person i oldtiden ville have følt sig ekstremt utilpas. Hvis bare science fiction-forfatterne selv var blevet sendt til tider, der ikke var så fjerne, ville de være døde hurtigt! Ellers vil en moderne mand dukke op, og lad os tærske alle. Og på samme tid, sådan naivitet, i specialstyrkerne lærer de dig ikke, hvordan man svinger et sværd, men i en eller anden bog lader en KGB-oberst hugge alle ned. En slags monster. Generelt er heltene i de fleste romaner FSB-officerer. Der er en stereotype, at hvis man er FSB-officer, så skal man være en supermand. Nå, Yankees far er sibirer og kaptajn for specialtjenesterne. Fysisk ret stærk, men da min søn er akrobat, vil det ikke fungere i hans arme. Derudover slog Yanka ham allerede i skak i en alder af seks. Så er FSB-mændene sådanne supermennesker? Nej, de er også individer af den menneskelige race, de er på en eller anden måde trænede, de har visse færdigheder, specifik viden, men der er ikke noget overmenneskeligt. Og at tro, at hver af dem kan blive en konge? Hans mor er i øvrigt cirkusgymnast, hun løber 100 meter hurtigere end sin far, og kan klare de døde splitter, som hans far ikke kan. Men siden barndommen har Yanka selv været kendetegnet ved stor fleksibilitet og ret hurtigt mestret en sådan øvelse. Men det hjælper ikke meget i en kamp. Et barn, der knap er fyldt tolv, kan ikke slå femogtyve voksne og tilsyneladende garvede krigere ud. Der er mindst én ting at forholde sig til. Han læste virkelig om klonridderne, disse var kæmpere skabt af en skør teenageprofessor. Synkretismen af forskellige dyrs og planters kvaliteter gav anledning til en legering af hidtil uset kraft. Her er alt mere plausibelt, for det er ikke mennesker, men kunstige kreationer.
  Boy Ali spurgte:
  - Hvad tænker du på?
  - Om din skæbne!
  Drengen grinte:
  - Du er lyshåret og meget smuk, din skæbne vil være meget mere misundelsesværdig end vores.
  Yanka blev overrasket:
  - Og hvorfor det!?
  - Højst sandsynligt bliver du solgt til et harem.
  - Til en kvinde? - sagde Yanka håbefuldt.
  Ali rystede på hovedet:
  - Det er hvis du er for heldig. Oftest ender søde drenge, især med så sparsom hårfarve, med fordærvede mænd. Desuden er det uheldigt for de ældre.
  - Hvorfor er det her for gamle mennesker?! - Drengen spærrede øjnene op.
  - Med alderen svækkes tiltrækningen til kvinder åbenbart.
  Yanka var enig:
  - Gråt hår i skægget, djævel i ribben!
  - Godt sagt! - Drengen sagde lidt højere, end han burde have gjort. Straf fulgte straks. Svøben brændte drengen, næsten væltede ham af fødderne, og en svulst svulmede op på hans ryg.
  - Slå ham ikke! - Yanka satte ind. Og straks modtog han sin portion, selvfølgelig gjorde det ondt, men er dette ikke begyndelsen på plagen.
  En landsby dukkede op forude. Spidsen af klokketårnet og den fremspringende cirkel. Marker dukkede op på siderne, lilla aks, meget større end på jorden. Du kan også se plantager med noget, der ligner figner, samt krat af kikærter. Fignerne er dog meget store, ligesom vandmeloner, og kikærterne er som birketræer.
  - Rige lande! - sagde Yanka. - Jeg ville personligt ikke have noget imod at få noget mad.
  Den samme dreng, der så på, hvæsede uvenligt:
  - Hold din mund bredere! Dette er ikke for os! En slave skal kende sin plads.
  Ali protesterede:
  - Vores sted, det vil ikke gå nogen vegne fra os. Men at forsøge at opnå noget bedre er på ingen måde en synd.
  Drengen forblev tavs, men hans strikkede øjenbryn viste, at han ikke var glad. Kun dette er hvad, mestre eller kammerater.
  Ali bemærkede:
  - Sadat er altid utilfreds med noget! Vi bør ikke forværre vores situation med gensidige skænderier og bebrejdelser.
  Sadat fnyste:
  - En slave kan ikke blive fri!
  Ali var uenig:
  - Nogle gange var der modsatte eksempler.
  Yanka spurgte:
  "Jeg vil personligt ikke være en hore og ydmyge mig selv foran sheikherne."
  Sadat fnyste:
  - Det her er virkelig dumt. Livet i et harem er meget nemt. Fantastisk mad, gode vine, blød seng. Og vigtigst af alt, intet arbejde.
  - Men du ved, hvad det koster! - Yanka fordrejede sit ansigt. - Nej, sådan en skæbne ønsker jeg ikke mig selv.
  - Men hvorfor!
  - Fordi jeg er en mand!
  Opsynsmændene slog skravlingsdrengene med en pisk i ribbenene. Yanka blev pisket tre gange meget smertefuldt. Tanken blinkede endda igennem, om det var muligt at leve sådan. Det er ikke bedre at begå selvmord, hvis muligheden byder sig. Men i dette tilfælde vil han gå til helvede, og den lokale Satan vil brænde ham med evig ild. Evigheden i en andens helvede, underverdenen i et andet univers, hvad kunne være mere forfærdeligt.
  Sadat rykkede i skulderen, hans hud var skåret op. Drengen slikkede blodet med tungen og bevægede sig hurtigere, rebet strammede sig. Men han mistede ikke gejsten:
  - Hvis du havde hjerner, ville du forstå alle fordelene.
  - Fordelen ved at være en fagmand?
  - Nogle drenge, endnu klogere, arvede ejendom, da de voksede op og selv blev sheiker. Men tåberne, tværtimod, endte dårligt, døde på plantager og stenbrud. - Sidstnævnte var lidt højere. Opsynsmanden svingede med hånden, men slog ikke til. Han mumlede:
  - Hvad kan denne fremtidige sheik gøre? Pisken vil dog danse på ryggen.
  Landsbyen, som slavesøjlen gik ind i, var tiggerisk, hytter som hytter. Vejen er beskidt, Yanka trådte næsten på en komøg. Og her er køerne selv, diamantformede horn, fem på én gang, ret fede. Og på bagsiden er der vinger. Det er dog tvivlsomt, om de er i stand til at løfte en sådan vægt. Indbyggerne er for det meste ikke klædt meget bedre end slaverne, kun de voksne går i træsko og nogle farverige klude.
  Kun ét hus er lavet af sten og ser rigere ud, såvel som den lokale kirke. Den ligner en lille kirke og er også lavet af sten. Landsbyen er dog ikke lille, der er mange huse, de allestedsnærværende drenge fløjter og peger på slaverne. Men de smider ikke noget ud.
  Ali bemærkede:
  - Mange af dem kan også blive slaver når som helst. Alle bønderne er i gæld og sulter på trods af det rige land. Børn sælges til slaveri; der er langt flere slaver i vores store land end frie. Se nu, vores rækker vokser.
  Præsten med sølvtrekanten bragte faktisk omkring et dusin stærke, halvnøgne drenge og seks teenagepiger frem. Han forhandlede ikke længe med slaveejeren. Efter at have modtaget en tynd pose guld, overrakte han slaverne. Lavet af stål til at binde.
  Ahmed stoppede pludselig, hans opmærksomhed blev tiltrukket af en pige: barfodet i en let, men ren tunika, hun var velbygget og med et smukt ansigt.
  - Jeg vil have denne slave.
  Præsten var forvirret:
  - Dette er landsbyens ældstes datter!
  - Og at han ikke har nogen gæld?
  Præsten glædede sig:
  - Hvorfor er der! Der er mangel i statskassen i hans landsby!
  - Hvad! For dette tager jeg hans datter. Sådan en pige er ikke for landsbyen.
  Præsten var enig:
  - Hendes plads er i haremmet!
  - Eller på en plantage! - sagde Ahmed vredt. - Efter min mening er dette mere end passende for hende!
  Præsten protesterede:
  "Hun arbejder allerede hårdt på plantagen hele tiden." Se hvor hårde hendes hænder er.
  - Her bliver han en slave! Tag hende!
  En lasso blev straks kastet over pigen. Hun modstod svagt. Købmanden nærmede sig hende og rørte ved hendes bryst med hånden. Brystvorterne hævede straks, pigen rykkede tilbage.
  - Hvor sender du slaven hen? Eller vil du have piske? Ved du ikke, slavepiger skal ikke trække sig væk, når deres herre famler efter dem.
  Pigen svarede frygtsomt:
  - Jeg er ikke en slave. Født fri!
  - Men en tigger, og det er næsten det samme. Du er allerede blevet solgt til slaveri, og alt du skal gøre er at affinde dig med det. Og hvis du er venlig mod mig, vil det ikke være for helvedes at være på en kæde.
  Pigen løftede sit stolte hoved:
  - Jeg genkender ikke mig selv som en slave!
  - Det er sådan det er! Kom nu, gå til posten og klæd hende af!
  Pigens tunika blev revet af, hvilket blottede hendes fristende kød. Yanka vendte sig refleksivt væk, men de andre drenge så måbende ud. Skønheden så sund og ret muskuløs ud. Hendes hænder blev bundet, og hendes ben blev placeret i klemmer.
  Akhmed tog selv pisken i sine hænder, svingede den, men slog ikke:
  - Nå, slave, du beder mig om tilgivelse!
  - Nej! Aldrig? Og jeg er ikke en slave!
  Ahmed grinte:
  - Jeg kan se, du er en stædig tæve! Få det!
  Pisken fløjtede, og et kraftigt slag faldt på pigens ryg. Ahmed var fysisk stærk og havde erfaring med at tæmme genstridige slaver og grusomme laster. Huden blev dog ikke skåret, han tog sig af det for nu. Pigen sukkede, men holdt et skrig tilbage.
  - Jamen, har slaven accepteret det?
  - Jeg er ikke en slave!
  - Stædighed er et tegn på dumhed! Få mere! - Ahmed begyndte at slå pigen. For hvert slag slog han hårdere. Huden på min ryg sprang, så revnede tremmerne mine armhuler op. Slagene fik sår til at skære sig, og blodet flød. Ahmeds slag gik lavere og lavere. Pigens nøgne balder blev lilla, og hendes kød var blottet. Det næste slag landede på hendes ankler, så slog købmanden ind i pigens støvede fødder. Den uheldige kvinde så ikke på de stærke slag, skreg ikke, efter det sidste klik svajede hendes hoved og faldt. Ahmed råbte:
  - Tag den af og smid den i vognen. Vi tager pigen og sætter hende på auktion. Huden heler hurtigt.
  De hældte en spand vand på pigen og bar hende hen til vognen. Slaverne fik en lille lerskål med noget, der ligner bønner blandet med agurker og tomater, samt brød.
  De fik ikke skeer, men de fik lov til at skylle deres hænder med vand. Hvorefter Yanka prøvede fremmed mad for første gang. Det smagte ikke dårligt. Ganske saftig og behagelig, dyrket under tre sole. Ganske vist gav en ejendommelig smag, som rig honning, og friskheden af tyggegummiet en vis specificitet til maden, men det var dejligt. Sandt nok er portionen efter så lang en rejse tydeligvis ikke nok. Heldigvis har Yanka ikke gået så meget igennem endnu, og han har fået nok. Men jeg ville gerne sove. De flyttede jo sent om aftenen, og drengen var ikke en ugle. Efter at have spist begyndte mine øjenlåg at hænge sammen. Drengen satte sig ned og begyndte at bøje ryggen og valgte et sted for ikke at røre ved pisset.
  De råbte groft til ham, og pisken faldt igen på hans bare, barnlige skuldre. Drengen sprang op og blev bundet igen. Slaverne blev drevet videre, det ser ud til, at overgangen ikke forventedes at være tæt på.
  Ali hviskede til Yanka:
  - Ikke noget! Når købmanden selv bliver træt, giver han os en pause.
  - Jeg ville ønske jeg kunne!
  Nu gik de på groft grus. Drengens bare fødder oplevede meget større ubehag, de begyndte at klø smertefuldt og brænde. For at distrahere sig selv startede Artem en samtale med Ali. Det forekom ham, at denne dreng var klog og kvik i sine år.
  - Hvad er navnet på dette rige?
  Ali svarede:
  - Dette er ikke et kongerige, men et sultanat.
  - Hvilken stor forskel!
  - Fortæl mig det ikke! Vores stat er stor og stærk. Forskellige konger og shaher er bange for Sultan Babatur.
  Yanka smilede ironisk:
  - Babatura siger du?
  - Babatur den sjette, eller som de kalder ham den Blodige.
  Den nyslåede slave sukkede:
  - Ja, det her er en repræsentant for et stærkt dynasti.
  Ali sænkede stemmen og så tilbage på tilsynsmanden.
  - Han dræbte sin ældre bror Ramses 2 og ødelagde hele sin familie. Så blev deres hoveder sat på spil. Der er rygter om, at kun den spæde arving til tronen overlevede, selvom andre siger, at han simpelthen blev brændt i en ild.
  Yanka accepterede uden videre:
  - Forfærdelig historie!
  - Det bliver ikke mørkere! Men her er sagen, min ven Yanka. Hvis ejeren tager risikoen for at foretage en stor overgang til hovedstaden, så er der en chance for, at sultanens høje eunuch vil købe dig.
  Yanka blev dyster:
  - Dette vil ikke ske!
  - Hvad vil du gøre! Og generelt er det at være medhustru ikke den værste skæbne i verden, selvom...
  - Hvad dog!
  - De siger, at sultanen elsker at torturere små drenge. Han er meget opfindsom, de siger, at han selv byggede en torturmaskine.
  Yanka rystede:
  - Hvordan kan du vide, at!
  - Hvordan kan jeg forklare dig det? Ser du, sultanen elsker at demonstrere sine talenter som bøddel for ministre, vesirer, adelige såvel som for sit store kvindelige harem. Så spredte de ordet og forskellige rygter spredte sig blandt folket. De er ofte den bedste spion.
  Yanka var enig:
  - Ja, det er sagtens muligt! Jeg læste en bog i tre bind om Pugachevs opstand, og der var et rygte om zaren, der nåede hovedstaden to uger før den officielle rapport. Generelt var populære rygter bedre end nogen intelligens.
  Sadat kom ind i samtalen:
  - Hvis du vil overleve, så vær forsigtig med magthaverne.
  Yanka rystede på hovedet og bemærkede:
  - En slaves liv er ikke liv, men man vil heller ikke skille sig af med det.
  Drengen så sig omkring, en blid brise blæste, fuglene sang, og lydene var rige, rige. Noget fra en drossel, en nattergal, en oriole. Men der er også overjordiske fortryllende lyde. Dette får din sjæl til at føle sig meget bedre, selv dine forslåede fødder gør ikke så ondt, og du føler dig mindre træt. Kroppen er trænet og vil modstå overgangen, og benene vil vænne sig til det, du skal bare overvinde dig selv. Generelt er det tid til at tænke på fremtiden.
  En strøm af tanker flød. Her er udsigterne stadig uklare. Rent instinktivt, som en hundrede procent mand, skræmmer rollen som en konkubine ham. Enhver, der tror, at børn ikke ved noget om voksenlivet, er dumme. Formelt set må han ikke se pornografi, men faktisk er det svært at finde et skolebarn, der ikke har set det. En anden ting er, at han ikke er interesseret i dette endnu. Men som fjortenårig, blot to år senere, bliver dette selvfølgelig hans yndlingsbeskæftigelse. Du kan ikke argumentere med naturen, det er ikke engang klart, hvad myndighederne tænker, når de indfører restriktioner for teenagere. Dette er trods alt en kamp mod et naturligt, grundlæggende instinkt, og derfor ubrugeligt, dømt til at besejre. Ingen har trods alt formået at besejre naturen, før eller siden tog det sit præg. Og forbuddene førte kun til traumer i teenagepsyken og diverse overgreb, især fra politiets side. Lovene i Rusland og andre lande er så ufuldkomne. Teenageren er næsten voksen og er det mest ulykkelige og fortabte medlem af samfundet. Han kan ikke deltage i valg. Mens en klinisk imbecil kan. Selvom nogle teenagere allerede i en alder af sytten er ved at skrive doktorafhandlinger. Og generelt er det moderne barn meget smart, udviklet og bruger en computer: fordi dette er uden for en professors magt. At betragte ham som uværdig til at stemme er ikke rimeligt. Historien kender mange eksempler: da teenagere regerede en hel stat med værdighed. For eksempel beordrede Ivan den Forfærdelige, i en alder af tolv, mordet på regenten Shuisky, hvilket tvang de adelige til at regne med sig selv. Men dette var endda før den berygtede acceleration og internettets boom, da Yanka kunne finde ud af alt. Kopier ethvert essay, læs hvordan atombomben virker, historien om det antikke Rom og markisen de Sade. Så hvorfor kan et vidunderbarn ikke stemme, men en alkoholiseret hjemløs har ret? Yankees havde deres egen version: børn er som regel mere oppositionelle end voksne, og de har et meget større ønske om forandring. Det betyder, at det ikke er en fordel for myndighederne, at et barn stemmer.
  Børn elsker mere frihed og vil stemme enten demokrat eller nationalist. Yanka kløede sin bare hæl med håndfladen, som var rå fra det grove grus, og det blev lettere. I en alder af tolv er et moderne barn, hvis det ikke er en idiot, allerede ved at lægge grunden til politisk tænkning og verdenssyn. Så han tænker også; Hvilket system er bedre for Rusland, kapitalistisk eller socialistisk regeringssystem: demokrati eller diktatur! Her er det selvfølgelig svært at komme frem til en entydig konklusion. Hvert system har sine egne fordele og ulemper. Den planlagte, socialistiske økonomi gjorde det muligt for Sovjetunionen at opnå stor succes. Industrialiseringen blev gennemført og en magtfuld sværindustri blev skabt. I 1941 havde USSR den største tankflåde, flest fly og kanoner. Det er rigtigt, at flåden, transport-, let- og fødevareindustrien sakket bagud. Folk levede ikke særlig godt, men ingen sultede, landbruget udviklede sig gradvist. Bønderne vænnede sig til at dyrke jorden kollektivt, og det bar frugt; store kollektive gårde gjorde fuld brug af videnskabens resultater og den nyeste teknologi. Især i efterkrigstiden, hvor priserne i tolv år (!) faldt hvert år. På tærsklen til krigen var sovjetiske kampvogne og artilleri de bedste i verden. Med hensyn til luftfart er de nyeste fly omtrent på niveau med tyskerne, de forældede er meget svagere, men den samlede overlegenhed er firedobbelt! Men Katyusha havde ingen lige. Det er sandt, at tyskerne overhalede dem i missiler, radioer og jetfly: den første dukkede op i 1939. Generelt var niveauet af tysk videnskab usædvanligt højt, på trods af flugten fra alle februar-forskerne. Dette beviser endnu en gang, at februar-folket ikke har særligt talent, og Einstein ville have været en ikke-entitet uden sin russiske kone, som opfandt relativitetsteorien. Yanka kunne ikke lide Einstein, men ikke fordi han var en februar, men af en anden grund. Det var Einstein , der fik USA til at påtage sig udviklingen af et så dyrt og tvivlsomt projekt som atombomben. Hvis ikke amerikanerne, ville et sådant forfærdeligt våben være blevet skabt meget senere og muligvis i USSR. Under alle omstændigheder forhindrede atombomben i hænderne på USA Stalins og alle kommunisters elskede drøm i at blive realiseret: at forene hele menneskeheden under det røde banner. Som det står skrevet i den første sovjetiske forfatning: USSR vil udvide sig, indtil det omfatter den sidste republik af planeten Jorden.
  Og hvad er sandt! Menneskeheden skal forenes!
  Ali spurgte Iancu og afbrød strømmen af logiske tanker:
  - Hvad tænker du på?
  Drengen svarede straks:
  - Om statsstrukturen!
  - Ja, du er en filosof!
  - Til en vis grad, ja!
  - Du ved, nogle gange vil jeg også gerne drømme. Hvad skal man for eksempel gøre, når man bliver konge! Eller sultanen!
  - Og hvad ville du gøre?!
  - Jeg ville give jord til enhver bonde og reducere skatterne. Jeg ville tillade repræsentanter for forskellige klasser at gifte sig.
  Yanka bemærkede:
  - De ville have dræbt dig!
  - Men folket komponerede legendesange. Som i sin tid om Ataman Akmal. Han var en sjælden person. Kun Shella kan nogensinde matche hans berømmelse.
  Yanka spurgte:
  -Hvem er Shella?
  - Den berømte røver! Røver de rige og giver penge til de fattige. De siger, hun er meget stærk og smuk.
  -Måske! Det er ligesom vores Kotovsky og engelske Robin Hood.
  - Hvem er de?
  - Ædle røvere. De lavede endda en film om dem!
  Ali blinkede med øjnene:
  - Hvad er biograf?!
  Yanka tøvede, prøv at forklare dette til en middelalderlig dreng. Men det barnlige sind er kvikt:
  - Det er som en drøm! Ser du drømme?
  - Ja, selvfølgelig kan jeg se! De har det så godt!
  - Så det her er som en drøm, kun du ser det i virkeligheden. Og de viser heroiske episoder fra store menneskers liv.
  Drengen gned siden mod stangen og blæste og blæste det lange brune hår væk, der kom ind i øjnene:
  - Er det det her troldmænd gør?
  - Nej, mestre!
  - Kan ikke være! Jeg hørte, at der er troldmænd, der fremtryller vidunderlige visioner. Kun få af dem er tilbage nu.
  Yanka protesterede:
  - Det ligner virkelig magi, men det er faktisk videnskab! Ved du, hvad videnskab er?
  - Jeg tror, jeg hørte ham et sted! Jeg kan ikke huske hvor!
  Yanka lo:
  - Du hører mere!
  Igen overskred drengen den påkrævede grænse med en ringende stemme og fik et kraftigt slag, pisken omringede hans ryg og brændte hans mave. Yanka gispede, snublede, men rejste sig straks:
  - Undskyld.
  En tåre trillede ufrivilligt ned fra hans øjne. Det blev endnu sværere at gå. Ali forsøgte at muntre sin kammerat op:
  - Smelt ikke! Forestil dig, at pisken er en mors ømme hånd!
  Yanka rystede på hovedet:
  - Det gør det endnu sværere for mig!
  - Intet svært skal gøres bekendt, alt velkendt skal gøres nemt!
  - Ved det ikke! Det er umuligt at vænne sig til smerten!
  - Man kan vænne sig til alt. Jeg vil dog gerne vide, hvad videnskab er. Der er noget magisk gemt i dette ord.
  Yanka smilede, smerten blev svagere:
  - OM! Denne ting er sejere end nogen magi!
  Ali løftede øjenbrynene:
  - Virkelig!
  - Ja! Du er et klogt barn. Fortæl mig: kan nogen være en troldmand eller tryllekunstner?
  Ali svarede:
  - Nej, det her kræver visse medfødte evner. Selvom de siger, at enhver kan lære at lave lidt magi. Der er en legende om, at en bonde tryllede guld til sig selv hver dag.
  - Et gammelt eventyr!
  - Men klogt!
  Yanka fortsatte:
  - Videnskab er sådan noget, der er højere end noget hekseri. Enhver af de mest kraftfulde magi og på samme tid tilgængelig for alle!
  Ali bemærkede:
  - Fantastiske! Men du ejer det ikke?
  - Det er derfor, du besluttede det!
  Drengen rystede på hovedet:
  - Fordi du vandrer sammen med os, lænket som en slave. Eller rettere, du er en slave! Hvis du havde en sådan magt, ville du så tillade dig at blive mobbet? Hvis du kunne, ville du have revet dine plageånder i stykker for længe siden.
  - Til dette har du brug for teknologi!
  - Kampteknik!
  Yanka tøvede:
  - Nå, hvordan kan jeg forklare det for dig? Håndværkere laver forskellige mekaniske enheder. Lavet af metal, træ, sten, og de giver en fordel.
  Ali kløede barnets næse på rebet:
  - Jeg har aldrig set noget lignende! Hvordan kan dette bruges til at vinde en krig?
  - Selvfølgelig kan du!
  - Så ved jeg det ikke!
  Drengen tav, og Yanka tav. I princippet er en tank i middelalderens forhold et stærkt våben, men du kan ikke gøre det så nemt. Selv klonridderne var ude af stand til at bygge en maskine, og dette på trods af deres overmenneskelige evner. Og hvad kan han gøre: en simpel dreng. Men hvis Yanka ikke var en fremragende studerende, var det ikke på grund af manglende evner, men på grund af utilstrækkelig udholdenhed. Men en tank er så kompliceret, at du har brug for en hel industri, en række forskellige industrier og videnskabsmænd. Måske noget enklere, som et maskingevær. En voldsom pilotulykke ødelagde en hel hær i kong Arthurs gårdhave. For eksempel husker han et diagram af et luftværnsmaskingevær tegnet på internettet. Men kan sådan et våben bygges i en smedje? Skær den, bid den! Det ser ud til, at det er det, de sagde i oldtiden. Skal jeg læse multiplikationstabellen for dem? Også en interessant idé! De vil grine!
  Mens mit hoved er helt tomt. Han er i en despotisk verden, opdelt i slaver og deres herrer - vagtposter og fanger. Byg et absolut monarki. Yanka begyndte med sit barnlige, men på ingen måde primitive sind at finde ud af, at ræsonnement om et abstrakt emne var distraherende: smerter i brækkede fødder, overanstrengte ben, kløende slidsår.
  Her er hvad der er bedre: monarki, diktatur, demokrati. Så han læste en berømt forfatter, en tidligere FSB-oberst. Han var en ivrig beundrer af monarkiet. Han kom med interessante argumenter, men som det altid sker med en forudindtaget person, sagde han ikke meget. For eksempel har monarker i europæiske lande ren nominel magt, regerer ikke, men er blot dekorationer. Det var ikke kong George, der vandt Anden Verdenskrig, men premierminister Churchill. Eller rettere, England vandt under ledelse af premierminister Churchill. Men mærkeligt nok tabte de konservative i 1945 parlamentsvalget. Befolkningen var ikke taknemmelig, selvom Storbritanniens økonomiske situation forbedredes i løbet af denne tid. Det er dog ikke alt, der er godt i Europa, stagnation er indtrådt, fødselsraten falder, og emigranter går amok. Eksempler på absolutte monarkier som Saudi-Arabien er ikke imponerende. Kun sheiker og eliten lever godt der. Folket er undertrykt og i en tilstand af obskurantisme, den egentlige middelalder. Landet har barbariske love, tortur, korporlig afstraffelse, og der er ingen objektiv retssag. Enorme midler tjent fra petrodollars bliver simpelthen spildt. I olieeksporterende lande er der praktisk talt ingen industri, ingen videntunge virksomheder, befolkningen er for det meste analfabeter, og internettet er forbudt. Hvad er godt ved denne styreform? Generelt, hvis vi tager historien om USA, hvor en præsidentiel styreform har eksisteret i mere end to hundrede år. Aldrig i dette land har der været en åbenlyst svag leder. Valgsystemet filtrerede politikere, og en komplet idiot kunne ikke komme til magten. Du skal i det mindste have talegaven, og en person uden intelligens vil næppe være i stand til at udtale flere sætninger sammenhængende. Traditionelt er der ved primærvalg flere stærke og indflydelsesrige politikere, trin til tronen! Det er derfor, Amerika er en stormagt. Og hvis vi tager Ruslands historie. Der var selvfølgelig store konger, men så mange blev styret af svage. Hvis vi tager Romanov-dynastiet, så var kun Peter den Store en stor konge. Han blev klart anerkendt som stor, trods ekstrem grusomhed, langvarige tunge krige, mærkelige skikke og vaner, druk og udskejelser. Peter den Store fjernede klokker fra kirker, organiserede konkurrencer for at se, hvem der kunne drikke mest, og led af epilepsi. Selvfølgelig var der succeser under ham, han formåede at vinde adgang til Østersøen, fabrikker blev bygget i Ural, og hæren blev styrket. Men til hvilken høj pris er dette opnået? Allerede Peters ældste søn var åndssvag, uudviklet og underlagt præsternes reaktionære indflydelse. I sidste ende endte han dårligt og døde under tortur. Generelt var de andre Romanovs ikke kendetegnet ved stor intelligens eller militære lederevner, mange af dem havde dårligt helbred, og ingen af kongerne i dette dynasti levede i en respektabel alder. Faktum er, at der ikke var nogen langlever blandt Romanov-familien. Andre konger: som nogle anså for store, andre ikke: disse er Katarina den Anden og Alexander den Anden. Under Katarina den Anden: Rusland opnåede betydelige erobringer, men dronningen selv besad ikke gaven til militær ledelse. Rusland var simpelthen heldig, at der i denne historiske periode opstod en hel galakse af store befalingsmænd. Hvad angår ledelsens kunst, var det kontroversielt...
  . KAPITEL nr. 7.
  - Det eneste, vi kan gøre, er at bede! - sagde den smukke nisse med et tungt suk.
  - Og til alle guderne på én gang! - Foreslået med ironi gennem dårligt skjult panik, Alexander.
  Svyatorossias hærs koblinger blev ubønhørligt komprimeret. Hyperplasma-omfavnelser forsøgte at komprimere den mægtige hær tættere. Millioner og atter millioner af rumskibe fandt deres ødelæggelse. Ofte heroisk, og nogle gange latterligt. De døde i håb om at blive genopstået med tiden.
  Konstantin Rokossovsky glædede sig:
  - Det ser ud til, at det er lykkedes os at danne en stor kedel. Dette vil gå over i historien; ligesom rummet Cannes.
  Krigerpigen svarede lidenskabeligt:
  - Ja, det her er meget større og større!
  - Vi får endnu et Stalingrad! - Rokossovsky lavede en gestus, et funklende glas dukkede op i luften. Vin sprøjtede i det, det kybernetiske glas producerede et hologram og sang:
  - Tre tankskibe drak tre hundrede hver, og drak så hundrede hver!
  - Men efterretninger rapporterede præcist! Den tyske bastard gik til angreb! Lad os holde landet ubesmittet! Lad os forsvare det hellige Stalingrad! - Rokossovsky sang.
  Væsken i glasset skiftede farve og blev lyserød. Hologrammet over glasset blev til en smuk nøgen pige, som rystede sine fulde bryster med rubin brystvorter.
  - Skat, jeg var meget ked af det, jeg åbnede vejen til stjernerne! Svævende højere end bjergørnen! Et symbol på russisk herlig magt! De helliges relikvier skyder! Raketten rev kvasaren til støv! - Den nøgne hologrampige dansede og drejede hofter og talje. Det var så sexet, og de karminrøde læber spillede forførende.
  Rokossovsky følte i sin nye, ikke-aldrende krop en bølge af begær. Det her er kyllingen.
  - Det ville være rart at have en kaskade af piger her!
  Et dusin af de mest virkelige skønheder på én gang, halvdelen af dem alfer materialiserede sig foran hypermarskalen.
  - Vi er til din gode service!
  Rokossovsky knurrede:
  - Dette er forbløffende! Bliv nøgen og dans foran mig.
  Pigerne begyndte langsomt at klæde sig af og lod som om de var en striptease. Det så åndssvagt ud. Den tidligere marskal fra den store patriotiske krig havde ikke tid til at blive overrasket over, hvor sexede og djævelsk smukke moderne kvinder er.
  - Skønheder, skønheder, skønheder i kabareten! Du er skabt til at skabe tiltrækning! Og der er ingen smukkere i hele jorden, du giver hjerne-lim behandling! - Hypermarskalen sang og rakte hænderne frem til dem.
  Pigerne sang som svar:
  - Åh Rokossovsky, du er vores helt! Der er melankoli og smerte i dine øjne! Nå, smukke mand, smil! Stig op til himlen som en falk!
  Rokossovsky løftede sine hænder og hylede og brød rimet:
  - Åh! Jeg er fantastisk - super! Jeg knuser Sashka, idioten!
  Et dusin piger var helt nøgne. De dansede og spændte deres naturlige muskler. Kvindelige elvere var lidt tyndere og mere yndefulde. Og hvilke ben, ankler, lår, muskuløse, frodige, de har så meget styrke, seksualitet, dyriskhed og samtidig intellektuel erotik. Rokossovsky blev bogstaveligt talt vild, skyndte sig til den nærmeste pige og begyndte at kysse hendes rubinvorter. Og hans hænder æltede brysterne af to andre charmerende piger. Hvordan sådanne berøringer tænder og ophidser, hviner pigerne af fryd. Hypermarskalen bliver mere og mere begejstret, det er som om han er i himlen! Pludselig bliver drømmene og toppen af lyksalighed afbrudt af computerens rasende stemme:
  "Der er en hidtil uset forstyrrelse af energi i vores bagdel. Åbning af en portal og frigivelse af fantomer.
  - Hvad?! - Rokossovskys ansigt forvrænget. - Hvem står bag os!
  - Hær af kloner! - Computeren jokede.
  - Noget!
  - Fantomer bliver frigivet fra underrummet.
  Rokossovsky blev bleg: han vidste, at fantomer, på trods af at de ikke er helt materielle, har stor slående kraft. Hvad er ministof Det er en vis tilstand af vakuum, energier og forskellige felter af stjernemagi. Mini-stoffets særlige blandede natur giver den en enorm destruktiv kraft. Det betyder, at de fuldstændig kan ødelægge en betydelig del af rumarmadaen. Den erfarne marskal forstod, hvordan det var, når stærke fjendtlige tropper dukkede op i din bagdel. Det er ikke for ingenting, at erfaringerne fra Anden Verdenskrig viste effektiviteten af at underbyde strejker.
  Hvad skal man gøre i dette tilfælde! Der er ingen reserver tilbage.
  Hypermarskalen befalede:
  - Vi omgrupperer tropper. Forlader vi et svagt dækning, vil vi angribe fantomernes hær med al vores magt.
  - Vi adlyder, kammerat hypermarskal! - De andre marskaller og generaler annoncerede i kor.
  - Så angribe! Jeg tænder for computerens selektive tilstand. Lad det elektroniske sind selv prioritere!
  Efter ordren blev tropperne delt op. Omkring tre fjerdedele bevægede sig mod fantomerne, mens resten blokerede for dækning.
  Rokossovsky var på det syvende niveau i underverdenen. I tilfælde af nederlag ventede ham alvorlig smerte og degradering. Generelt var holdningen til de nyopstandne ret liberal. De blev ikke udsat for systematiske smerteforanstaltninger, som andet kommandopersonale og almindelige soldater. Men i tilfælde af nederlag vil reglerne være de samme for alle. Sandt nok er der et ordsprog: for én slået, to ikke slået, de giver. Dette er ret fair: det giver nogle chancer for at forblive i eliten. Men hvorfor nederlag? Tropper bagved betyder ikke nederlag! På et tidspunkt, da slaget rasede i Ukraine, i august-september 1941, var sovjetiske tropper tyskerne overlegne, både med hensyn til mandskab og udstyr. Men på grund af kommandoens fejl og de sovjetiske troppers lave moral blev den millionstærke hær omringet. Selv efter dette var udfaldet af slaget ikke indlysende, da tråden, der skar de sovjetiske tropper, var for tynd. Men de overlegne sovjetiske tropper modstod ekstremt svagt; mere end seks hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer blev taget til fange. For ikke at nævne massen af talrige afhoppere og desertører. Generelt ville det være en synd at tabe at have en firedobbelt overlegenhed over Wehrmacht i kampvogne og fly. Hvad angår de kvalitative egenskaber, havde 1800 T-34 og KV-1, KV-2 kampvognene ikke sammenlignelige modstandere i patsval (dette er det generelle navn for de tyske kampvognsstyrker). Ganske vist havde fjenden en midlertidig overlegenhed i infanteri, men efter en uges generel mobilisering var USSR-hæren cirka dobbelt så stor som Tyskland. Sovjetiske tropper vidste næppe, hvordan de skulle forsvare sig. Både kommandoen og menige blev lært at slå fjenden på hans territorium. Selv i charteret fra 1939 blev der skrevet: Hvis fjenden tvinger os til krig, vil vores hær blive den mest offensive i verden. Der var rygter om, at Stalin forberedte et angreb på Tyskland. Under alle omstændigheder forberedte de sig på en offensiv krig. Han er hundrede procent Rokossovsky, han ved stadig ikke, om deres herre, den store Stalin, forberedte en strejke på Tyskland i 1941. Han er en meget hemmelighedsfuld type og forblev det selv efter sin opstandelse fra de døde. Da han blev spurgt direkte om dette, svarede lederen, der kom tilbage fra de døde, følgende:
  - Var krig uundgåelig?
  - Og hvad synes du?! - Rokossovsky følte sig frygtsom i nærværelse af den genoplivede og foryngede leder.
  Stalin sagde langsomt med en behagelig georgisk accent:
  - Når man kender Hitlers karakter, hans aggressive antikommunisme, besættelsen af angrebet på østen, er det klart, at krig ikke kan undgås. Det eneste spørgsmål, der er tilbage, er hvornår? Behovet for at vælge det rigtige øjeblik er ekstremt vigtigt. Hverken før eller siden er dette nøglen til succes.
  - Højre! - sagde marskal Rokossovsky så og fortsatte med ildhu. - Men jeg vil gerne udtrykke mine egne tanker. Hvis vi havde slået til i slutningen af maj - begyndelsen af juni 1940, ville vi have vundet en hurtig sejr. Så skulle vi ikke miste otteogtyve en halv million mennesker. Tabene af elleve en halv million soldater og officerer blev officielt anerkendt. Men dette er ikke fuldstændige data, for det første tages der ikke hensyn til tabene af partisaner, NKVD-tropper, militser, militærbyggere, medicinsk personale og andre ting. Derudover blev de, der døde af sår, talt med, hvis de døde inden for tre dage efter at være blevet såret, mens den accepterede periode i vestlige lande er et år. Plus yderligere seks millioner savnede, hvoraf langt de fleste er døde. Krigen var forfærdelig.
  Stalin rystede trist på hovedet og begyndte at fylde sin pibe:
  "Helt ærligt, jeg fortryder, at jeg ikke slog til tidligere." Hvert offer i denne store krig er et ar på mit hjerte. Men der var to grunde til, at jeg ikke åbnede en anden front dengang. For det første er det for modbydeligt at angribe Hitler, som de indgik en ti-årig pagt med. Som regel tager jeg internationale traktater alvorligt.
  Rokossovsky protesterede:
  - Vi havde også en neutralitetsaftale med Japan, og vi åbnede en anden front og besejrede ret hurtigt den opgående sols land.
  Stalin, der skævede og lod som om han var enig:
  - Højre! Men i dette tilfælde risikerede vi at miste Kina fra vores indflydelsessfære. Forestil dig, hvad der ville ske, hvis det pro-amerikanske styre Chiang Kashi kom til magten. I dette tilfælde ville en stat med en befolkning på otte hundrede millioner blive trukket ind i den amerikanske kredsløb. I dette tilfælde kunne USA's generaler, der havde en atombombe, lancere et atomangreb på os, og kinesiske tropper ville fastholde vores styrker i Fjernøsten. Og så, da det lykkedes os at installere den pro-stalinistiske Mao Zedong i Kina, blev de østlige grænser beskyttet. Lidt af; Den kinesiske hær kæmpede godt i Korea. Store amerikanske tab afskrækkede NATO fra at føre en forebyggende krig. Men tre hundrede atombomber kastet af USA kunne have dræbt over tyve millioner sovjetiske borgere og lemlæstet ikke mindre. Det ville også være en katastrofe. Ak, et risikabelt skridt.
  Rokossovsky skubbede den flyvende, flydende krystalrobot væk fra ham:
  - Men mundingen af den tyske kampvogn, efter at have brækket rygraden i Frankrig og Storbritannien, begravede sig uundgåeligt i ryggen på os.
  Stalin smilede og førte hånden over sit tykke, sorte overskæg:
  - Det er rigtigt, der er ikke noget at indvende! Men USSR-hæren var endnu ikke klar til store militære operationer. Jeg gennemførte et oprustningsprogram og reformerede også tropperne under hensyntagen til erfaringerne fra krigen med Finland. Vi er enige om, at krigen med finnerne, som slet ingen kampvogne havde, viste vores hærs utilstrækkelige træningsniveau. Derudover oplevede tropperne en akut mangel på officerer; få 76,2 mm kaliber granater blev affyret; der var ikke nok piloter, chauffører og biler.
  Rokossovsky protesterede:
  - I enhver hær, når som helst, er der altid noget, der mangler. Så marskalen havde ikke engang penge nok til mig, før jeg fik løn. Vi skal huske, at fjenden også mangler udstyr og mandskab. Især fra det attende til det fireogtredive år havde tyskerne ikke almen værnepligt, og hæren talte kun hundrede tusinde soldater. Så tyskerne var begrænset af Versailles-traktaten.
  - Jeg ved det! - Stalin slap en ring af røg op i luften.
  Ruslands første marskal af polsk oprindelse fortsatte:
  - Så der var akut mangel på officerer i den tyske hær. Adolf Hitler skrev endda, eller rettere sagde under bordsamtaler: det var nødvendigt at danne tropper udelukkende fra officerer og forkorte tjenesteperioden: at drive så mange mennesker som muligt gennem træningsprogrammet. Derudover ville det være muligt at øge politistyrken betydeligt og forbedre deres kamptræning. Især kunne værnepligtige også gøre tjeneste i politienheder for at skabe en mere magtfuld base under opbygningen af de væbnede styrker.
  - Udspekuleret udyr! - Stalin rullede med tigerøjne.
  - Så tyskerne nåede heller ikke frem til en alvorlig krig i forhold til deres kampeffektivitet. Deres tropper var for det meste rå. "Selvfølgelig," konkluderede Rokossovsky.
  Stalin kneb øjnene sammen:
  - Men Frankrig og England blev hurtigt besejret. Generelt forventede jeg, at krigen i Vesten ville trække ud og trak ikke tropper op til grænsen til Det Tredje Rige på forhånd: af frygt for at skræmme tyskerne. Nå, ingen forventede, at de fire magters overlegne styrker kun ville holde ud i halvanden måned.
  - Dette er, hvis man tager den aktive fase af fjendtlighederne i betragtning!
  - Det er det, ikke krigens formelle varighed. Alene tyskerne fangede cirka fire millioner krigsfanger. Så brugte de dem som arbejdskraft, hvilket gjorde det muligt for fjenden at øge størrelsen af hæren til syv millioner to hundrede tusinde mennesker.
  - Hvilket gjorde deres hær endnu mere løs og reducerede dens kampegenskaber. Jo større boblen er, jo tyndere er dens vægge.
  - Voksende imperier er som en sæbeboble, kun med egoistisk ledelse! - Stalin protesterede. - Et omsorgsfuldt imperium er som at vokse knogler, der vokser sig stærkere, efterhånden som de vokser!
  - Rimeligt sagt, men det gælder ikke for Det Tredje Rige!
  - Men det gælder os! Det sovjetiske system er bedre end det kapitalistiske og vestlige demokrati. Dens styrke er totalitarisme.
  - Hvordan kan du lide det politiske system i begge Rusland?
  - Fantastiske! Alle mennesker bor i barakker og har rang. Barnet, mens det stadig ligger i computerens livmoder, udsættes for total bearbejdning. Alle tjener i hæren, alle er i erhvervslivet. Og uddannelse er smerte! Selv de højeste embedsmænd gennemgår cybernetisk behandling. Jeg kan godt lide dette hypertotalitære system. Desværre er der ikke fuldstændig kontrol over tanker, selvom teknologien tillader dette!
  - Det skyldes, at biorobotter ikke kan lave gode soldater. I krig har du brug for initiativ og en vis selvstændighed i tænkningen, frihed i handling. - sagde Rokossovsky filosofisk.
  - Ja! Robotter er ikke bedre end mennesker. Jeg må sige, at jeg på et tidspunkt var skeptisk over for kybernetik. Følte en potentiel trussel mod menneskeheden. Han gav det op til organernes ihærdige hænder.
  Rokossovsky forsøgte at returnere samtalen til dens tidligere forløb:
  - Kybernetik er selvfølgelig godt, men alligevel, er det ikke en fejl, at vi ikke ramte Hitler i 1940?
  Stalin svarede:
  - Det kan være en fejl, men koncentrationen af tropper kan skræmme Hitler og tvinge ham til at opgive offensiven i Vesten. Generelt kunne Storbritannien og Tyskland når som helst slutte fred. Det var præcis det, jeg frygtede, men nu ser jeg, at jeg tog fejl. Der var dog fordele ved Frankrigs nederlag.
  - Hvilken?
  - Talrige kolonier i Frankrig og Storbritannien kunne gøre oprør og falde ind i USSR's indflydelsessfære. Hvor kapitalismen forlader, kommer socialismen. Det ville være særligt godt, hvis de erobrede Storbritanniens fastland. Sådanne muligheder for kommunismen.
  Rokossovsky var enig:
  - Sandsynligvis! Kolonier af besejrede imperier kan blive vores fagforeningsrepublikker. Men hvad er så planerne efter Frankrigs nederlag? Det kan tage året 1941, hvor tropper begyndte at ankomme til grænsen.
  Stalin bemærkede:
  - Jeg fik oplysninger om, at tyskerne forberedte en krig med USSR. Men de var så modstridende. Især rapporterede efterretninger, at Hitler, efter at have besejret England, ville angribe USSR.
  - Det var sådan!
  - Prøv at besejre Storbritannien, når det har så stor overlegenhed til søs. Især til store overfladeskibe. De vil sænke alle tyske transporter. Teoretisk set kunne tyskerne opnå overlegenhed i forhold til Storbritannien inden for luftfart, men til dette måtte de mobilisere militærindustrien.
  - Tyskland opførte sig useriøst.
  - Men ikke mig! Især i det fyrretyvende år blev arbejdsdagen forlænget, og der blev indført strafansvar for forsinkelser. Der blev aktivt øvet overarbejde . Produktionen af våben steg. Hvem kunne være i tvivl om, at vi forberedte os. Da vi vidste, at en kamp med fascismen var uundgåelig, mobiliserede vi alt, hvad vi kunne. Naturligvis uden at erklære krigslov, men i hemmelighed at indkalde tropper.
  - Og alligevel var de ikke klar!
  - Hvordan skal man sige det! Faktum er, at der i fascisternes handlinger var mange elementer af direkte bluff. Efterretningstjenesten rapporterede, at åbningen af fjendtligheder ville blive forudgået af et ultimatum. Det, tyskerne ønsker, er at opnå forbedrede vilkår for forsyningen af råvarer. Især leje af oliebrønde i Aserbajdsjan, sænkning af fødevarepriser mv. Og til dette opbygger han sin styrke. Derudover rapporterede efterretninger, at tyskerne holdt store styrker i Frankrig og forberedte Operation Sea Lion.
  - Der var sådan en misinformation.
  - Derudover transmitterede efterretninger upræcise oplysninger om de tyske væbnede styrker. De blev overvurderet omkring to gange. På grund af dette blev der skabt indtryk af, at nazisterne ikke overførte alle deres styrker. Det vil sige mindre end halvdelen, hvilket betyder, at krig med Tyskland ikke er uundgåelig. Hitler vil ikke angribe ved at koncentrere en mindre del af hæren. Jeg troede, det var et typisk bluff. Derudover kunne den modbydelige og snedige Hitler holde sine tropper på vagt over for vores angreb.
  Som de siger, tror en tyv ikke på en ærlig mand.
  - Men du ville ikke angribe Tyskland!
  - For en sikkerheds skyld trak jeg tropperne op, men spørgsmålet om, hvordan og hvornår man skulle slå til, forblev åbent. Vores hær var stadig på dannelsesstadiet. Divisionerne var bemandet efter fredstids love. Derudover forberedte tyskerne sig ikke på vinterkrigen. Især var der mangel på vintertøj, kun SS-tropperne havde det, smøremidlet i tyske maskingeværer og kanoner frøs i kulden. Desuden frøs benzin fra kul til ni minusgrader. Tysk teknologi, kampvogne med smalle spor, flyvemaskiner med knækkende motorer. Alt dette er en konsekvens af uforberedthed til vinteren. Tja, tyskerne tilpassede sig ikke vinteren, selvom det var muligt at ændre nogle ting i teknologien, er der et særligt frostbestandigt smøremiddel. Nå, vores tropper er vant til at leve og kæmpe under hårde frostforhold. Og krigen med finnerne lærte mig meget. Tyskerne viste sig at være tåber i denne henseende.
  Rokossovsky udtrykte sin version:
  - Måske skyldes det overtro!
  Stalin lo:
  - Du har et interessant argument. Ja, Adolf Hitler regnede virkelig med sin okkulte hær og hans aftale med kulden. Han troede, at hans troldmænd, astrologer og tryllekunstnere ville gøre vinteren tør og varm, så ville den nazistiske hær nå Ural. Under alle omstændigheder regnede Hitler seriøst med Satans hjælp. Men i dette tilfælde ønskede han åbenbart ikke at hjælpe.
  - Eller måske greb Gud ind?
  - Og det er ikke udelukket! Efter krigen holdt jeg op med at forfølge kirken. Det har nok hjulpet os! Selvom jeg har et ejendommeligt syn på religion. Jeg tror, at menneskers tro i sig selv skabte den kraft, der kaldes Gud. - Stalin gned sit overskæg. - I hvert fald var den hårde frost og efterårstøen mere gavnlig for os end for tyskerne. Hvis nazisterne havde været mere forberedte på krig, ville udfaldet af slaget om Moskva have været tvivlsomt.
  Rokossovsky spurgte ikke desto mindre:
  - Men skulle du angribe Hitler?
  Stalin rystede på hovedet:
  - Erfaringerne fra Anden Verdenskrig viste, at angreb normalt er stærkere end forsvar. Hitlers afgørende offensiv mod Frankrig, italienernes nederlag i Afrika, Romels gengældelses-hook-knockout. Jeg må sige en virkelig stor kommandør. Kun en meget dygtig kommandør kan slå et slag mod de britiske tropper, der kun har ti kampvogne og halvtreds lastbiler camoufleret som en kampvogn. Fjenden oversteg ham ti gange. Jeg tror, at hvis Romel havde mere styrke og magt over hæren, ville han have erobret hele Afrika.
  - Romel er en stærk kommandør, men han behøvede desværre ikke at kæmpe på østfronten. Jeg synes, denne feltmarskal burde slås.
  - Af dig?
  - Måske! Det var trods alt mig, der kommanderede sejrsparade, og Zhukov var vært for den. Det er en stor tillid til mig.
  - Hvordan skal man sige det! Jeg tror, at Vasilevsky var i det mindste ikke værre. Jeg kunne især godt lide, hvor hurtigt og med relativt få tab han besejrede Japan. Men soldaterne i Land of the Rising Sun kæmpede som heroiske tigre. De er meget vedholdende og giver aldrig op.
  - Aldrig?
  - Sjældent sammenlignet med vores tropper. Tænk bare, næsten seks millioner fanger under hele krigen. Og to hele hære af afhoppere. Da Vlasov blev anholdt, blev han ramt så hårdt i ribbenene, at retssagen måtte lukkes, han kunne ikke bevæge sig. Generelt er Vlasov en komplet idiot. Gå til nazisternes side,
  efter at Wehrmacht blev besejret nær Moskva, og USA gik ind i krigen med Det Tredje Rige. Vi kunne have besejret nazisterne meget tidligere, hvis vi ikke havde spredt vores styrker, og hvis vores uheldige generaler havde lært at kæmpe hurtigere. Den sovjetiske militærvidenskab var trods alt beriget med blod.
  - Såningen af sejr skal vandes med blod og befrugtes med lig! - sagde Rokossovsky.
  - Dette er, hvis befalingsmændene er helt middelmådige! Men det russiske folk er rigt på talent. Mainstein er dog ikke engang en dårlig kommandant. Jeg ville være glad for at have ham på mit hold!
  - Og jeg hørte, at han er ved at blive genopstået og mobiliseret ind i den aktive hær!
  - Hvor mange divisioner har Svyatorossia?
  - Ved det ikke! Dette er en militær hemmelighed!
  - Selv for dig!
  - Selv for mig! Kun kejseren, eller rettere kejserinden, ved det.
  Stalin bemærkede:
  - Et dårligt land drevet af kvinder.
  Rokossovsky opsummerede den filosofiske konklusion:
  - Det er endnu værre, når de slet ikke styrer det!
  Alle disse tanker blinkede gennem hypermarskalens hyperplasmatiske hjerne på et øjeblik. Millioner af Svyatorossiya rumskibe angreb hæren af fantomer. De bevægede sig med fantastisk fart. Her ramte den førende ridder missilkrydseren med sit spyd. Spidsen gennemborede og splittede derefter skibet. Elverbueskytten affyrede en pil, og andre gaver fløj efter hende. Deres hastighed oversteg lysets hastighed mange gange. Den ultra-dreadnought, der havde modtaget flere dusin hits, brød i brand. Flammerne var af mange farver og nuancer, det var magi, der brændte. Forestil dig magisk ild, den kræver ingen ilt og forbruger materiale millioner af gange stærkere end titanium. Det hele er fantastisk smukt. Alyosha Popovich beordrede skydning på afstand, pilene skyndte sig hurtigere end missiler, som svar åbnede stjerneflåden ild fra alle kanoner, sendere og løfteraketter. De mest kraftfulde termiske creson-raketter eksploderede og ophidsede den mini-stof, som fantomerne var sammensat af. Teoretisk set kan et næsten udødelig fantom ødelægges med en stor koncentration af superenergi. Men at gøre dette er ikke særlig let.
  Alyosha Popovich befalede Dobrynya Nikitich og Mikula:
  - Vifter ud! Lad vores tropper manøvrere og omringe fjenderne fra flankerne.
  Dobrynya foreslog:
  - Eller måske bare dele fjenden i to?
  Alyosha protesterede:
  - Det er ikke det værd! I dette tilfælde bliver vi nødt til at kæmpe på to fronter. Og vi vil ikke bare splitte fjenden, men danne en klassisk taske.
  Dobrynya bemærkede:
  "Fjenden ser ud til at forsøge at gøre præcis det mod os."
  Mikula foreslog:
  - Lad os bruge en kombineret taktik, slå med en konveks linse, og i midten er der en "rose". En sådan konstruktion vil være meget effektiv.
  Alyosha var enig:
  - Så lad os prøve at bore det. Pastukhov vil lede angrebet i midten.
  Pastukhov svarede:
  - Der er en kommandør!
  Rokossovsky søgte dog selv at indhylle fjenden fra flankerne. Han forstod bedre end nogen anden, hvad en kamp i en kedel var. Samtidig nærmede begge hære sig ubønhørligt hinanden.
  Alyosha Popovich besluttede, at den optimale taktik var en kombination af beskydning og skæring.
  Pastukhov tog føringen som altid. Den unge mand huggede to slagskibe ned med kraftige slag af sine sværd, de smuldrede i flammende fragmenter. Sandt nok blev helten selv brændt af en hyperplasmisk pisk. Raketter og udsender var særligt farlige; slikke plads. De dannede hele huller i rustningen og påførte frygtelige, nogle gange dødelige sår.
  I kamp ved siden af Pastukhov drejede ridderen Ivanhoe sin økse, skar behændigt en stor ødelægger ned, og hans hest trampede et dusin missilbåde. Den unge mand smadrede derefter tre krydsere med et behændigt sving. Pastukhov angreb det enorme ultra-slagskib. Det var for svært straks at fælde sådan en kæmpe. Sværdslag når ikke umiddelbart målet. De skar gennem rustningen, skar tårnene af. Men det enorme rumskib skyder tilbage og forårsager smerte for Pastukhov. Ivanhoe siger:
  - Ram reaktoren. Slå ham med dit sværd.
  Pastukhov handler på samme måde. Hyperreaktoren eksploderede, det enorme rumskib så ud til at være dækket af funklende fjer. Den unge fantomhelt vaklede tilbage, flere panserplader smeltede og brændte hesten.
  - Bastarden snapper!
  Ivanhoe dækker med et skjold, et termo-Creon-missil rammer midten, en hjernerystelse opstår, den stållignende overflade er let brændt. Flere helte, der kæmpede ved siden af dem, fik alvorlige skader, nogle smuldrede endda.
  Halvnøgne gigantiske fantompiger brugte økser og sværd, der delte sig i fem klinger. Grevinde de Vallon, med de lange, fingernemme tæer på sine bare fødder, greb krydseren i stævnen og knuste halvtreds geværløb på én gang. Den guldhårede pige, skabt af magi, blev ramt i foden af en thermopreon-raket, som øjeblikkeligt fordampede halvdelen af hendes ben. Grevinden blev næsten gal af smerte; hendes veninde blev slået i brystet, hvilket fik stykker af magisk kød til at flyve i forskellige retninger. Og Sir Bishop blev ramt med en sådan kraft, at skjoldet smuldrede, og et stort hul dukkede op i hans bryst.
  Tabene fra Svyatorossiya-flåden var også enorme. Især når dinosaurer kom ind i kampen. Disse kæmper fremstod kun klodsede af udseende, men i virkeligheden var de en formidabel kraft. De knuste og rev strukturer fra hinanden og forsøgte at vælge større rumskibe. Skibe af alle slags skød mod dem, men de kunne ikke vælte så store kadavere på størrelse med en mellemstor planet. Det eneste, der kunne gøres, var at undgå dinosaurens uundgåelige nederlag. Det er faktisk næsten umuligt at stoppe sådan et monster, men rumskibene forsøger at manøvrere og bevæger sig væk fra giganterne.
  Alyosha Popovich befaler:
  - Prøv at komme tættere på dem. Træk de avancerede regimenter ind på dinosaurerne. Del op i små flokke og kæmp tæt, fratag dem manøvre, skær dem fræk ned!
  Krigerne delte sig op i grupper: det ville være meget mere effektivt at ødelægge rumskibe på denne måde. Pastukhov og Ivanhoe faldt på krydserne, der snurrede rundt om dem, begge helte blev alvorligt såret, men deres bevægelser forblev hurtige.
  Og pigerne knuste dem ikke kun med sværd, men samlede behændigt rumskibene op med benene og smed dem væk fra hinanden. Det var noget fra fodhåndbold, hælene reflekterede fra mange sole, huden på de bare, pigeagtige såler legede med alle regnbuens farver, selvom den blev brændt af hyperplasmiske eksplosioner af ødelagte skibe.
  Krigerne skreg endda af smerte, kronblade af superild, flammende flammer, der kærtegnede deres langmodige ben.
  Millioner af krigere i rumskibe blev kastet fra side til side. Femstjernet general Maxim Igolkin, der beundrede glimtet fra de skinnende knæ, ankler og fødder fra de dejlige piger og forsøgte at blive på plads i sin krydser, som blev samlet op af den mest fredfyldte prinsesse Elizabeths nøgne ben. :
  - Skønhed kan ikke dræbes - skønheden i sig selv er dødbringende!
  To krigere, som i en gigantisk ballet, kastede deres prægtige ben op, placerede krydseren mellem dem og klemte den med det samme. Metallet er millioner af gange stærkere end titanium, brister som et æg under sporene af en tank. En død værdig til beskrivelse i guldalderens digte!
  Rokossovsky så, at magisk kraft kolliderede med nanoteknologi, og indtil videre er den ved at vinde overhånd!
  Han beordrede:
  - Skift skibene til affyringstilstanden med maksimal intensitet og øg manøvrehastigheden. Du bør under ingen omstændigheder give fjenden en chance for et vellykket modangreb.
  Elverpigen rettede:
  - The Phantoms of Great Russia angriber os og bevæger sig fremad, så højst sandsynligt kan vi tale om vores modangreb.
  Selvom pigen var en marskal, gjorde sådanne udtalelser hypermarskalen rasende: det viser sig, at æggene lærer kyllingen, og kvinden lærer manden.
  Rokossovsky råbte:
  - Hold kæft! Jeg sender dig i en ultra-dreadnought for at opsnappe dinosaurerne og med succes skyde dem. Når alt kommer til alt, har du sådan en styrke og seriøst potentiale. Især det kvindelige sind, barnet af en let og kærlig race.
  Elf bemærkede:
  - Vi er millioner af år ældre end mennesker. Selv aben, som mennesket kom fra, samlede ikke en sten op, men vi strejfede rundt i rummets vidder og skabte mesterværker.
  Rokossovsky, der drejede hovedet som et udhus i vinden, bemærkede:
  - Pointen er i nuet! Der er ingen mere ynkelig nation end en, hvis succeser ligger i en fjern fortid! Der er ikke noget mere ophøjet imperium end det, der lever i nuet, og som bliver stærkere hvert år!
  Alfen rystede i håret:
  - I russere har traditionelt forsømt jeres forfædre. Din stamtavle var ikke på en præmie!
  Rokossovsky protesterede:
  - Jeg er ikke russer, men polak! Mine forfædre var simple bønder, men ikke desto mindre er jeg stolt af dem!
  - Det kan du være stolt af!
  - Desuden flyder kosakblod i mig! Og på min mors side gik mine fjerne forfædre for at storme Jerusalem. - Sagde Rokossovsky.
  Elf bemærkede:
  - Og mine forfædre kæmpede i rummet længe før grundlæggelsen af Jerusalem. Generelt er det ikke respektabelt at diskutere vores forfædre i et kritisk øjeblik af slaget.
  Rokossovsky gøede:
  - Følg ordren!
  De talte i meget høj hastighed, og derfor ændrede billedet af slaget sig stort set ikke under dialogen. Men hæren af fantomer spyede strømme af dødbringende energi. Hun pressede på og forsøgte at knuse alle barrierer; stråler af energi, både ødelagte rumskibe og ramte fantomer, spredt i rummet. Ud over buer, ben og fembladede sværd brugte pigerne piske med ottekantede stjerner vævet ind i halen. De var især gode til at ødelægge mindre skibe. I mellemtiden lancerede den store russiske hær en modoffensiv. Hun forsøgte at smadre sine fjender og samtidig redde ansigt - du kan ikke give alle laurbærrene af sejre til fantomer.
  Alexander den Store, der energisk gav ordrer, bevarede uforstyrlig ro, sejrens nærhed gjorde den store kommandant endnu mere forsigtig:
  - Brug brødrene til dannelse af tulipanknopper. Fjendens kæber er svækket, og der er kun tilbage at give dem et godt skub, og tænderne vil flyve.
  Troldkvinde Oksana sendte en hologramtransmission: hendes billede af en storslået pige dukkede op foran kommandanten:
  - Den Alexander, du er min konge!
  Makedoneren, spøgende rimende, svarede:
  -Du spillede din rolle godt!
  - Jeg opfyldte dit indfald!
  - Nu får du førstepræmien!
  - Jeg er enig! Du Alexander er vores styrke! Alexander er vores banner! Alexander er altid med os!
  Makedonsk rystede med fingeren:
  - Overdriv ikke mine fortjenester, diva! De er selvfølgelig fantastiske, men ikke nok til at holde hænderne i bøn.
  Oksana svarede hurtigt:
  - Nu om det vigtigste! Vi skal forhindre fjenden i at flygte fra kedlen. Fremkomsten af vores tropper bag fjendens linjer er en chance for at gribe initiativet på det taktiske niveau.
  Alexander den Store var enig:
  - Og ikke en lille chance!
  Oksana skelede og sang:
  Aber laver ansigter
  Og de sidder på en gren!
  Stadig useriøst...
  -Var vores forfædre! - Alexander fnisede færdig. - Selvom du ved, skønhed, var min far guden Amon selv, såvel som Zeus.
  Oksana følte sig sjov:
  - Så du har to fædre på én gang!
  - To store guder!
  - Hvordan lavede de dig på samme tid?
  Alexander selv forstod det absurde i en sådan udtalelse, men kunne ikke modstå en anden perle:
  - Alt er umuligt, det ved jeg med sikkerhed!
  Guderne behøver ikke at svede for at gøre noget akut!
  Men de er udødelige, i gudernes magt!
  At skabe børn til konger uden at lave "horn"!
  Oksana udtalte:
  - Du skal sprede "rosen" kronbladene så bredt som muligt! Og tag fat i din modstanders strube. Du forstår åbenbart selv vigtigheden af øjeblikket!
  - Amons og Zeus' søn forstår alt!
  - Så handling, fighter!
  Alexander den Store sendte en telepatisk impuls for at kontrollere sine talrige tropper.
  Og pigen justerede også angrebet af fantomerne. Samtidig begyndte magikerne at kæmpe indbyrdes.
  Generelt, når troldmænd kæmper, er dette skuespil ikke for sarte sjæle. Og samtidig er det imponerende. Og hvis millioner af rumskibe på den ene side, hundredtusindvis af gigantiske ryttere og dinosaurer på den anden side begynder at kæmpe, så er sådan en kamp en fornøjelse at se.
  Kampen udfolder sig i al sin umådelige raseri. På den ene side angriber hurtige heste, de flyver, op og ned og suser til siderne. Dinosaurer slår med vingerne, spytter med tænderne, sparker med hovene og griber med poterne. Pigerne fremskynder svingningen af deres piske, rustningen slår sig under deres slag og blusser op som benzin fra en flint. Pastukhov og Ivanhoe brød igennem til flagskibet, som marskal Zaratuska befandt sig på.
  Elverpigen beordrede brugen af biologiske projektiler. Fantomrytteren, der blev fanget under deres angreb, blev snoet. Han krympede og blev til et almindeligt vissent ahornblad.
  Ivanhoe og Pastukhov formåede at undvige nederlag og slog rustningen med deres sværd. Et stærkt brøl nåede Zaratuska. Pigen trak et smukt ansigt frem:
  - Med sværd på rumskibet! Hvad kunne være mere absurd!
  Den menneskelige ungdom svarede:
  - Hvad kan du gøre! Det er trods alt kraftfulde fantomer! Magiens frygtelige kraft! Det er næsten umuligt at modstå dem.
  - Så vil vi manøvrere, skifte til et nyt kontrolprogram, "Chaotic Chaos"!
  Ivanhoe, da han så, at plasmaudbruddet blev intensiveret, og rumskibet vendte om, sendte en boomerang. Den fløj over og afskar en del af fjendens rustning og sønderrev også seks kampskydetårne på én gang.
  - Her er en sekstant! - Sagde den berømte unge ridder, bragt tilbage til livet ved magi. Et tidligere blokeret program for kampe med rumskibe begyndte at vågne i hans hjerne. Generelt gennemgik hvert fantom et ydre usynligt, men klart optaget i hukommelsen, træningsprogram. Og nu forstod Ivanhoe, at det var nødvendigt at fratage det enorme, skildpadde-lignende rumskib dets manøvredygtighed.
  Pastukhov, der havde fået flere sår, kunne næsten ikke blive i sadlen. Ikke desto mindre forlod modet ikke denne fyr.
  - Lad os bare ramme halen. Disse rumskibe er standard, og deres motorer er placeret på samme måde.
  Ivanhoe bemærkede:
  - Det er svært at komme tæt på! Se, hvordan han manøvrerer!
  - Og du ramte den med en boomerang!
  - Der er stor risiko for at mangle!
  - Det er ok! Han vil vende tilbage til dig, og du vil prøve igen!
  Ivanhoe trak sig lidt tilbage fra det frygtelige rumskib på størrelse med Månen og affyrede sin boomerang:
  - Hvis du lider i lang tid! Få noget!
  - Og hvis det ikke lykkes!
  - Lad os prøve igen!
  Boomerangen skar kanten af halen af og vendte tilbage. Generelt er mini-stof, på trods af det tilsyneladende fravær af forbindelsesled, svejset sammen af magi, ret holdbart.
  Under Ivanhoe kollapsede hesten og dematerialiserede praktisk talt. Han modtog for mange hits fra våben af forskellige kaliber. Pastukhov kæmpede i mellemtiden med krydserne, hvilket var meget lettere. Her var næsten hvert eneste slag dødeligt. Men prøv at klare tetralets. De er så små, ligesom myg, og der er mange af dem. Ivanhoe stoppede den rytterløse græshoppe og hoppede på den!
  - Helte skynder sig ud af jagten! Den fremmede brød ind og vil ikke indhente det! - Den unge mand sang. - Vi mangler bare at høre et eventyr!
  En virkelig legendarisk kriger, der bruger en boomerang til at angribe en enorm maskine dækket af mange felter og en matrix. Der var femoghalvtreds millioner krigere i dette rumskib og næsten en milliard krigere. Repræsentanter for næsten hundrede og tyve racer og arter kæmpede i den. Forestil dig sådan en gigantisk, næsten uforståelig Noas Ark til eftertanke og opfattelse. Ultramoderne, inklusive livsformer fra forskellige galakser.
  Og han bliver angrebet af en såret fantomrytter, på en hvid hest, også i sår.
  Et sådant billede er værdig til Raphael eller Picassos børste. Fang øjeblikket: når en kriger kaster sin boomerang.
  - Jeg er spændt, som en dreng, som en punker! Slå den, ellers er du død! - Jeg sang for at hjælpe Ivanhoe med at koncentrere sig bedre.
  Og inde i rumskibet er der også levende væsener, som gerne vil leve! Få børn og byg byer. Her er tre søde mink-lignende væsner med grisehoveder, der forbereder sig på at lande som en landgangsstyrke. De har netop gennemført et kamptræningskursus og deler deres indtryk, mens de slapper af.
  Den første gris, Hay, udtrykte sig på en ejendommelig måde:
  - Du ved, på min ranch opdrættede jeg honningbærende guldsmede, de græssede på klokke- og lindeplantager. Men mafiaen beordrede, at afgrøderne skulle erstattes med popping ærter, et af de mest magtfulde stoffer. På den ene side er det meget mere rentabelt, men på den anden side fik jeg problemer med loven.
  Den anden gris, svinekød, var enig:
  - Ja! Disse myndigheder i Sviatorossiya overvåger distributionen af stoffer. Minirobotter og spejdere er særligt aktive. Blandt dem, siger de, er meget små på størrelse med et molekyle dukket op; ved hjælp af energien fra stjernefotoner bevæger de sig aktivt gennem rummet.
  Den tredje yngste gris, skinke, bemærkede:
  - Ved det ikke! Moderne russisk, som vi blev tvunget til at lære i skolen, er meget vanskeligt. Udviklingshistorien siger, at det oprindeligt kun havde seks tilfælde, men nu har det fireogtyve.
  Flæsk grinte:
  - Sikke et skoleliv! Hvor er testen hver dag! Tilføjelse, division! Fotonudbrud!
  Hej grinte.
  - Og for mig, da jeg gik i skole, var det sværeste fag hyperfysik. Især når det var nødvendigt at udpege de givne parametre for hyperplasmaet. Selvom metoderne til at bringe stof til en hyperplasmisk tilstand er meget interessante. Moderne teknologier gør det muligt at placere en termo-preon-reaktor i en lighter.
  Skinke bemærkede:
  "Det ville ikke være noget, hvis de ikke blev udsat for smertefuld behandling for den mindste forseelse." Det forekommer mig, at hver vene lider!
  - Smerte er grundlaget for magt og velstand! - Hay lagde mærke til det. Lær at bære det og nyd det.
  - Det er monstrøst og unaturligt! - Skinke begyndte.
  I det øjeblik var der en høj torden, og molekyler og fotoner faldt fra væggene. Alt var fyldt med blodig farve.
  - Det ser ud til at være et hit! - Sergent Pork knurrede.
  . KAPITEL nr. 8.
  Vladimir Kashalotov døde næsten, da tropperne i Storrusland gik i offensiven. Nu forsøgte kamprobotterne at ændre formation. De brugte "syl"-formationen. Vladimir blev tvunget til at trække sig tilbage på samme måde. Drengen handlede dog roligt. Som altid med en iskold ro, indgydt af opslidende træning.
  - Ro til sejr er som at hærde for stål! - sagde drengen til sig selv. Vladimir tog sigte på tetralet igen, men ændrede mening om at skyde. Det var for nemt for ham at blive bemærket. Den unge mand krydsede sig mentalt og begyndte at udføre en jævn tilbagetrækningsmanøvre. Han havde gjort dette mange gange før, under streng træning i en række forskellige miljøer.
  Så skyllede en bølge af glæde ind over ham: det kan ikke nægtes, at kampens mønster er ved at ændre sig. Lige nu rykkede Svyatorossias hær frem og truede med at presse den ind i en kedel, og nu er dens hovedstyrker blevet trukket bagud. Magiske fantomer, magiske våben, dukkede op der. Som det blev sunget i en gammel børnesang:
  - Det bliver jeg nødt til, jeg kommer tilbage uden voksne! Jeg skal rundt i hele landet! Jeg skal på julemandens skole, hvor de underviser i magi!
  Nu er drømmen om lyse, meget progressive kommunister gået i opfyldelse:
  Århundreder vil gå, og en æra vil komme,
  I hvilken der ikke vil være nogen lidelse og løgne!
  Kæmp for dette indtil dit sidste åndedrag,
  Tjen dit fædreland fra hjertet!
  
  Og så vil magien blive tilgængelig,
  Enhver baby, men ingen alderdom!
  Og jeg bruger ikke mine kræfter kriminelt,
  Med sejr, helte - hej til fædrelandet!
  Ja, nu er han virkelig noget som en troldmand, men hans liv er ikke let. Der er næsten ingen fritid, alt er travlt med totale forberedelser til krig. Dette er allerede blevet givet. Ja, noget lignende skete i oldtiden, ser det ud til i Sparta. Også der blev børn brutalt trænet og tævet. Sandt nok ikke fra barndommen, og nanoteknologi blev ikke brugt i tortur. Men der er mange ligheder, sofistikerede metoder til forberedelse og træning. Det er rigtigt, at drenge og piger har enorm teoretisk viden, som om de var indlejret i en computers harddisk. Han kender historien om alle krige: hvad menneskeheden har ført i tusinder af år. Herunder dem udført af den sumeriske civilisation og det gamle Egypten. De første militære formationer, krigsvogne, typer af gamle våben. Det antikke Rom havde en særlig rig historie med krige. Der er hundredvis af forskellige befalingsmænd, forskellige tricks, deres forfædres strategier, brugen af teknikker i kampe. Kampfærdigheder spillede også en særlig rolle, især virtuel vognkørsel (Vladimir kunne virkelig godt lide sidstnævnte). Generelt ville det ikke være dårligt at vende tilbage til oldtiden, uanset hvor stor en mand han dengang ville være blevet. Ave Sperm Whale!!! Særlig interessant: det ville være at kæmpe med Hitler. Med moderne våben kunne han have spredt hele Wehrmacht på egen hånd, og hvorfor ikke se cool ud!
  Den unge mand så, at det store Ruslands hær igen var tæt på fjenden, rumskibsafdelingerne var endda delvist blandede. Dette var hans chance.
  - Jeg slipper dig ikke så let!
  Tetraplanet blev let ødelagt, det ser ud til at der var en fyr i det. Tja, piger er meget sværere at dræbe. Selvom de var specielt psykologisk forberedte på, at krig ikke har nogen alder eller køn. Fjenden er fjenden og skal dræbes. Det er nødvendigt at glemme medlidenhed og medfølelse.
  - En isnende kulde kommer fra krig, det er ikke slemt, hvis det fryser dit hjerte, det er ikke slemt, hvis det fryser din hjerne! - Deres mentor sagde engang.
  Stjernekamp, hvad bærer det... Her er brigantinerne fra Svyatorossia, der udfører en kompleks manøvre. De nærmer sig og kommer til en skarp vinkel. De affyrer en salve. Vakuumet smuldrede, som om en brosten havde ramt et spejl. Hvert fragment indeholder et nedskudt rumskib og en smeltet krydser, destroyer, slagskib.
  Robotterne fra Svyatorossia kolliderede med robotterne i Det Store Rusland. En duel af elektroniske titaner, her kom det endda til hånd-til-hånd kamp mellem elektroniske monstre.
  Maskinerne kolliderede, mange tentakler knækkede, hyperplasmatiske udbrud ramte næsten helt blankt. Denne gang var den numeriske overlegenhed på siden af det store Ruslands robotter. De pressede igennem og prøvede at dele stillingen og få mest muligt ud af deres fordel. De største robotter, på størrelse med skyskrabere, manøvrerede med ballerinaernes ynde. De kom sammen og divergerede derefter og testede styrken af deres eget forsvar. En af maskinerne rykkede, så en fontæne af hyperplasma blev kastet opad. To tetraletter, der ved et uheld faldt i, blev simpelthen slikket af den hektiske varme med en brændende tunge. Flere massive maskiner eksploderede. Det virkede som om Armageddon var ankommet, hvor farverigt og voldsomt alt var.
  Vladimir forsøgte at undgå brændende kontakt med sine egne. Hvis han ved et tilfælde havde dræbt en soldat fra sin hær, så ville han ikke alene være blevet udsat for den strengeste straf, men han ville ikke have tilgivet sig selv for det. Det er sådan en dumhed. På et tidspunkt brugte tyskerne under Anden Verdenskrig ofte et trick: de klædte sig i sovjetiske militæruniformer (heldigvis lykkedes det dem at fange en masse erobrede uniformer) og rapporterede derefter, at disse tropper forlod omringningen. Ofte, især i begyndelsen: det havde en effekt, og så åbnede det sovjetiske artilleri endda ild på egen hånd. Men senere blev det obligatorisk at kræve adgangskoder og bruge digitale koder. Hvis tyskerne i begyndelsen af den store patriotiske krig kæmpede bedre end russerne, var kommandoen med hoved og skuldre over (det må med beklagelse indrømmes) og takket være general Moroz, der reddede Moskva, så lærte den Røde Hær en masse senere. Efter at have betalt millioner af liv, har den sovjetiske militærkunst mærkbart beriget sig selv. For at militær ledelse kan modnes, skal soldaternes blod vande slagmarkerne rigeligt! Sovjetiske befalingsmænd lærte især vigtigheden af artilleriild. Da sovjetisk bombefly ikke var stærk nok (bombefly er dyre), var hovedfokus på kanoner med stor kaliber. Det skal også bemærkes, at Hitler i høj grad hjalp de sovjetiske generaler her. Med krav om, at deres soldater skulle kæmpe fanatisk og ikke tage et skridt tilbage, adlød nazisterne den snæversynede Fuhrer: de koncentrerede deres hovedstyrker om den første forsvarslinje, hvorfor tropperne var stimlet sammen, deres tab var meget store. Oplevelsen af Første Verdenskrig, hvor tyskerne byggede en anden og tredje forsvarslinje, endnu stærkere end den første, blev fuldstændig ignoreret! Dette var især tydeligt under Vistula-Oder operationen. Tyskland producerede i 1944 næsten 1.900 kampvogne og selvkørende kanoner om måneden. I begyndelsen af 1945: der var over otte tusinde kampvogne og selvkørende kanoner på østfronten. Det virkede som en masse magt. Men tolv kampvognsdivisioner af Wehrmacht blev trukket tæt på frontlinjen og kom under angreb fra sovjetisk artilleri. Resultatet: efter at have brudt igennem forsvarets frontlinje rullede de sovjetiske tropper ned som en bjergskred. Hvis det ikke var for Zhukovs fejhed og Stalins ekstreme travlhed (forberedelse og afholdelse af Jalta-konferencen), ville Berlin være blevet taget tilbage i februar. Generelt er Zhukovs rolle i krigen ikke klar; han vandt normalt med stort blod og lavede mange fejl: især i den indledende fase af krigen. Men tilsammen var hans store erfaring med at lede tropper, især under de vanskeligste forhold, af stor værdi. Til sidst Stalin; Det var ham, der blev betroet at være vært for sejrsparade. Stalin selv var højt respekteret og værdsat i det store russiske imperium. Ja, han var en diktator, men Rusland har stadig et militærdiktatur. Ja, meget grusom, undertrykkende hele nationer, men denne grusomhed var berettiget, da den forfulgte høje mål. Stalin ønskede lykke for hele menneskeheden, og dette kan ikke opnås uden at udgyde blod. I de dage levede folk halvtreds, tres, højst halvfjerds år. Så hvad hvis en af dem dør et par årtier tidligere? Naturen er grusom, hvilket betyder, at mennesker har ret til at være grusomme, især hvis menneskets ultimative mål er at blive lig med guderne. Nu, han er Vladimir, ville han ikke være en gud for en mand fra oldtiden? Tak til den store leder, der forenede og reddede menneskeheden. Han gjorde, hvad Stalin undlod at gøre.
  Den unge mand valgte sit næste mål. Det var et stort rumkabys. Det er utvivlsomt umådeligt sværere at få det ned: end tetralet og drengen besluttede at ty til list. Her var beregningen baseret på fældens primitivitet.
  - Dette er en robot i Argo-klassen, der taler!
  Fra den store kabys svarede de ham:
  - Vi lytter!
  - Jeg har lige fået en eksperimentel "mappe" med plads, men jeg har ikke nok energi til at lancere den. Kan du hjælpe mig?
  Kommandøren for den store kabys sagde med utålmodighed i stemmen:
  - Og hvor?
  - Fastgør en hyperplasmastråle fra reaktoren til mig. Så vil våbnet være helt klar og sat i drift.
  - Vi har gode forbindelser.
  Beregningen var baseret på det faktum, at den store reaktor i den store kabys ville stå uden dækning i dokøjeblikket. I dette tilfælde: det vil være muligt at slå ham fra den mest magtfulde kanon. Ganske vist var der en betydelig risiko for død, både fra detonationen af generatoren og ilden fra de mange kanoner i den store kabys.
  Rumskibet er ret stort, med en besætning på to et halvt tusinde soldater, robotter ikke medregnet. Du kan risikere dit liv for en sådan præmie. Selv hvis du dør i fjorten cyklusser, bliver du en helt. Og ikke kun vil du få ære, så vil helten helt sikkert genopstå. Der er et dekret fra kejserne om, at alle mennesker i fremtiden skal genopstå. Men denne proces vil finde sted afhængigt af den værdi, som hver af dem repræsenterer. Jo flere bedrifter, jo hurtigere vil de genopstå. Det har intet til fælles med pacifistisk kristendom. De rammer dig på højre kind - drej til venstre, elsk din fjende: hvordan kan du finde på noget mere dumt!
  Men både ortodokse og katolikker, og mange protestanter i dette tilfælde blev styret af princippet: højre hånd ved ikke, hvad venstre gør! Hvor meget blod blev udgydt af tjenerne i den mest humane og venlige religion. Hvordan implementerede inkvisitoren princippet: elsk din fjende?! Ja, præster i middelalderen sendte en kvinde på bålet, bare fordi hun var smukkere end den gennemsnitlige standard. En sund kvindekrop blev anset for at være fra Djævelen!!! Den nye ortodoksi er ikke hyklerisk; Bibelen er forblevet for historien, ligesom det meste af traditionen. Den første kejser af verdensrusland: skrev sin egen hellige skrift og opfandt sin egen religion. Hoveddogmet i den er: tjen Rusland med al din styrke, al din styrke, hele dit sind. Og hvis dette svarer til dit fædrelands interesser, så kan du give ethvert offer, enhver vold, enhver list. Mål retfærdiggør midlet!
  Hvor var det retfærdigt! Bibelen er faktisk forbudt. Han forstår ikke selv, hvorfor russerne troede på bogen skrevet af februar-folket! Russisk mand: blev slave af Fidovs lære! Dette er bare en skam! De folk, der tilbad Bibelen, degenererede og fornedrede i sidste ende; der er intet sundt eller smart i kristendommen. En korrekt religion skal hylde magtkulten! Det er ikke for ingenting, at islam har opnået en sådan succes. Selvom Koranen også er en grundlæggende pacifistisk bog, da den er skrevet under stærk indflydelse fra kristne. Ingen sand religion: i stand til at forene en nation, bør ikke være tandløs.
  Vladimir undertrykte sin begejstring med sin sædvanlige viljeanstrengelse og forberedte sig på at skyde mod reaktoren. Citater fra den første kejser dukkede op i mit hoved:
  - Medlidenhed er som rust, medfølelse er som shashel - rens dit hjerte for dette og dæk det med rustning: nådesløshed, raseri, vrede!
  Guldord! Men noget lille, som en lille dråbe falder på hjertet! Det er næsten umærkeligt, men samtidig ubehageligt. Dræb to og et halvt tusind på én gang, fyre, piger, de samme russere, eller mere præcist, som dig selv! (Selvfølgelig kender han ikke det nøjagtige antal mandskab, men en paranormal følelse fortæller ham). Det er så svært. Generelt er begrebet russisk betinget. Etnisk russere: udgør ikke et flertal i det store russiske imperium, men de fleste andre folkeslag og racer, inklusive sorte, kalder sig russere. Men på grund af forskellige epidemier og krige var der få sorte og gule tilbage på jorden, og den slaviske etniske gruppe blev dominerende. Næsten alle mennesker er smukke, voksne er høje, men også meget høje. Musklerne er fremtrædende, men som regel ikke massive, huden er kobber eller bronze, hos kvinder er den mørkegylden. For en uvant humanoid: folk virker måske for ens, men det er de ikke. Hver enkelt er god og individuel på sin egen måde. Fælles er kun en kaserneånd, der hjemsøger alle fra fødsel til død! Men en person kan nu leve næsten for evigt; alderdommen forbliver et mareridt fra fortiden. Hun er unaturlig. Det vansirer især kvinder forfærdeligt, de bliver så ulækre, at de får lyst til at kaste op.
  - Har den forbandede alderdom virkelig vanhelliget sådanne træk? (Jeg tror Shakespeares ord.)
  Religiøse ledere vidste om menneskers evige ønske: at bevare ungdommen for evigt. Og de udnyttede frygten for døden. Alle disse eventyr om himlen og helvede (moderne videnskab har fastslået, at disse virkelig er eventyr - ren fiktion!), har i sidste ende til formål at udvinde flere penge fra folk. Jo længere en person lever, jo flere synder har han, men oldtidens kirkeledere søgte at udvide deres eksistens på jorden så meget som muligt. De gik til enhver ondskab og tricks for dette. Det vil sige, at kirkefædrenes ord var i strid med gerninger og konkret livspraksis!
  Alle disse tanker blinkede som et hektisk kalejdoskop i Vladimirs hyperplasmiske hjerne. Den unge mand tøvede tydeligvis, om han skulle trykke eller ej! Reparationskommandoen frøs fast i min hjerne. Og risikoen for eventuel opdagelse, især af en scanner, af, at robotten havde en sabotør indeni, voksede.
  Tankerne blinkede som et lyn! Eventyr om himlen, hvor sande troende eller kristne går hen, gælder ikke længere. Men der er håb om, at dit hjemland vil bringe dig tilbage til livet. Ikke engang det mest avancerede, moderne våben kan ødelægge en person. Så troen på sjælens udødelighed er ikke så illusorisk. Kroppen er dødelig, men sjælen er det ikke endnu! Faktum er, at personligheden transporteres ind i et rum, hvor der ikke er dimension, top, længde, bredde. Det vil sige en personlighed: som om sekstillioner af gange bliver mindre end Creon eller endda Fretosol, hvis mikropartikler under fusionsprocessen gør bomber mange quadrillioner gange stærkere end brint. Desuden udvikles der nu våben, der er kvintillioner gange stærkere med samme vægt end termonukleare. Men selv et sådant våben kan ikke ødelægge en person foldet ind i nuldimensionen. Sandt nok er det meget svært at udpakke en personlig fil, men teknologien udvikler sig, og tiden er ikke langt ude, hvor denne vil blive sat på en massestream. Og du kan genoplive absolut alle. Forresten, jo mere berømt en person er, jo lettere er det at trække ham ud af glemslen. Biohyperplasmas energi hjælper her!
  Men selv døde fjender: efter at vi har erobret Sviatorossiya, kan vi udvinde dem og gøre dem til slaver. Den sparetanke gjorde en ende på al tøven.
  - Jeg siger ikke farvel til dig, men farvel!
  Vladimir udløste en koncentreret stråle og trak sig automatisk tilbage. Superreaktoren blev straks kastet ind i en hektisk tornado af hyperplasma!
  Den unge mand blev ramt af en tyngdekraftsbølge, så meget at hans knogler bøjede og hans hjerne blev flad. Robotten blev svedet af de brændende kronblade, og den smuldrede som et korthus.
  Den brændte Vladimir fløj ud af vraget, han befandt sig straks åben og sårbar. Men heldigvis for den unge mand brød tropperne i det store Rusland allerede igennem, rykkede hurtigt frem og bombarderede fjenden med destruktive elementer af enhver art.
  Den unge mand kunne i princippet, takket være det specielle design af hans krop, være i et vakuum i nogen tid og flyve. Men her talte vi om grundlæggende overlevelse. Det bedste er at holde sig til affaldet og forsøge at smelte sammen med det, hvilket gør det yderst usandsynligt, at det bliver bemærket.
  Vladimir gjorde netop det:
  - Tænkning gør os kujoner - hensynsløshed gør os til lig!
  Generelt siger instruktionerne, hvis du kan overleve, så overleve. Livet i krig er som et sværd i en knytnæve - du kan ikke tabe det, men du kan ikke gemme det bag din ryg! Og der er utallige mængder af affald af alle slags. Vores egne rumskibe er allerede synlige. Den unge mand valgte et fragment, der var ujævnt og ikke specielt varmt - hvem ønsker at blive brændt. Han lagde sig på den og smeltede sammen med overfladen. Nu var der kun tilbage at bede om, at de talrige scanningsenheder ikke ved et uheld ville opdage det.
  Dårlige tanker kom ind i mit hoved: du dræbte to et halvt tusinde fyre og flere titusindvis af robotter. Selvom sidstnævnte har kunstig intelligens, er deres intelligens meget betinget. Hav ikke ondt af dem! Hvad kan vi sige om Svyatorossias soldater? Hver af dem tror inderligt på sejr. De ligner hinanden på mange måder - spejluniverser. Sandt nok, jo længere krigen varer, jo større er forskellene i små detaljer. Og krig er en proces, der ligner forbrænding, kun blod er det ideelle brændstof, og ildslukkeren er sejr!
  Er det muligt at vinde? Tanken i sig selv er oprørende, en soldat bør ikke tvivle på det. Som den første kejser sagde: mit land tager måske fejl, men dette er mit land!
  Selvfølgelig skal han tro på sejren, især når han ser, hvordan den vindes: hans første kamp i sit liv. Og det går virkelig mod sejr. Det er rigtigt, at adskillige billioner soldater deltager i det: den gennemsnitlige person kender ikke det nøjagtige antal, men dette er kun en episode, et lille udsnit af den interuniverselle kamp. Mange figurer er hemmelige, inklusive det nøjagtige antal stjerner i det store Rusland-kontrollerede univers. Et sted fragmentarisk ved han, at deres antal er mere end to hundrede seksbillioner, men hvor meget mere er ukendt. Planeterne er til gengæld omkring ti gange mindre, og kun én ud af tusind er egnet til liv. Sandt nok, for nylig er mange planeter med barske forhold ved at slå sig ned. I princippet er krigen mellem to universer: den er ikke for plads og ressourcer. Der findes allerede teknologier, der endda gør det muligt at skabe andre planeter ved at udvinde stof fra stjerner. Måske er tiden ikke langt, hvor mennesker, ligesom de almægtige guder, vil lære at skabe universer og udvide rummet. Nå, der er stadig masser af plads til alle, intelligent liv er et ret sjældent fænomen, og der er kun et par hundrede i hele universet. (Måske omkring tusind?) civilisationer, der har mestret rumflyvning! Så der synes ikke at være nogen mening i at føre krig mellem brødre mod brødre. Samtidig lærer de, at det var det hellige Rusland, der forræderisk angreb dem. Hvad lærer de i Svyatorossiya? Måske det samme! Sådan er situationen her: begge sider slår hinanden i stykker og betragter oprigtigt sig selv, men der er stadig intet resultat.
  De fleste drenge og piger tænker ikke over dette! Vladimir havde lidt fritid og studerede historien om planeten Jorden og ikke kun hvad der er relateret til krigen. Dette kan gøres gennem det intergalaktiske HyperInternet: i dets multi-kinesis rum: du kan endda finde superfiler af civilisationer, der eksisterede før Solen blev tændt! (Det er sandt, det er ikke lykkedes ham endnu!) Han vidste, at folk ikke altid boede og blev opdraget i barakker. Selvom du på den anden side ikke ved noget andet og vænner dig til det fra barndommen, så er dette lykke. Vladimir elskede hæren, men den strenge livsstil, den totale regulering og mangel på fritid tyngede ham. Derudover træning og metoder til kamptræning: for rutine. Jeg vil have mere! Og så vold, vold og mere vold! Der er for meget grusomhed, at selv tre hjerter (og folk har tre, omend små) begynder at sørge.
  - Hvorfor ødelægge, når du kan skabe og skabe! - sagde drengen til sig selv. - Men på den anden side, forestil dig livet uden krig...
  Når du dræber, føler du noget som et buzz! En vis form for speciel orgasme (hvis jeg kan sige det). Det er spændende, og samtidig lettere kvalmende, som om du laver en beskidt forretning. Generelt er holdningen til mord ikke entydig. I bødlens berømte notater skriver Samson, at ikke kun han, men også hans kolleger gav ingen fornøjelse at torturere deres ofre, og for at tage livet af en person var de nødt til at bryde sig selv. Men Marquis de Sade viser "mennesker", der havde den største glæde ved at torturere deres ofre. Når du forårsager lidelse til en anden, giver det ubeskrivelig glæde.
  Generelt er det at fjolle med andres smerte et erotisk element af tortur! Vladimir var interesseret i dette, så han tænkte: Hvis nogle mennesker får glæde af at forårsage lidelse for andre, så er det ikke muligt at have det sjovt selv, når man bliver tortureret. Generelt umiddelbart efter skabelsen af en børnesoldats krop - når han stadig er en baby eller rettere et foster, er den allerførste ting, der huskes, den uudholdelige smerte og strømme af hyperstrøm, der gennemborer nerveenderne. Lignende bearbejdning og første indtryk: når du realiserer dig selv som individ. Noget lignende skete i Afghanistan, da et barn blev født: de skød over øret. Men i det moderne, kosmiske Rusland er smertebehandling blevet bragt til perfektion. Så hvorfor ikke føle en summen i stedet for smerte! Hvem vil ikke have det! Streng spartansk uddannelse skulle gøre nationen stærk og imperiet evigt! Men Sparta, på trods af lovenes strenghed, blev også forringet over tid! På tidspunktet for Alexander den Stores erobring havde riget (som i øvrigt ikke blev et kæmpe imperium) mistet sin tidligere magt, og Rom gjorde det endelig færdigt. Det ser ud til, at den første verdenskejser beundrede Sparta, enhver person burde være en kriger! Dette princip blev udført religiøst! Genetisk udvælgelse er meget streng; embryoner og æg forbedres af elektronik; i princippet kan en idiot ikke blive født! (Medmindre overvågningselektronikken er inficeret med en cybervirus). Men i betragtning af massen af overflødige systemer, er dette højst usandsynligt!
  Den unge mand iagttog slagets fremskridt og holdt udsenderen i våben. Svyatorossias tetraletter kæmpede, mens de trak sig tilbage. Her var en chance. Du kan slå en fjende ud med en lommesender. Dette er meget svært at gøre, forestil dig at skyde et jagerfly ned med en pistol under Anden Verdenskrig. Men teoretisk er dette muligt. Her er en klassisk komiker fra oldtiden: Rambo skød helikoptere ned med en bue!
  - Lille dreng - fandt et maskingevær! Der bor ingen i landsbyen længere! Den lille dreng fik raketten! Jeg gav Bush en røv i røven!
  Vi huskede de gamle ting. Generelt er han allerede voksen, voksen. Det er generelt dumt: at i oldtiden, eller rettere i atomalderen, blev teenagere begrænset på alle mulige måder: dette er ikke tilladt, det er ikke tilladt! Som et resultat degenererede nationen, børn blev infantile, ikke tilpasset voksenlivet, eller tværtimod aggressive svineri.
  Her kan selv børnesoldater kæmpe! Han kan godt blive officer eller general! Men det sidste du tænker på er priser! Det er ikke det, der skal tiltrække en soldat. Spørgsmålet er, hvordan man slår et tetraplan ud?
  Du skal ramme nøjagtigt generatorens haleled med en kort stråle. Matrixforsvar: har sine svage punkter, ligesom det halve rumfelt. Hvad skal man gøre, hvis det er umuligt at beregne dette punkt på forhånd. Her har du brug for enten en meget avanceret bioscanner, eller du kan beregne den ved hjælp af magi, og du vil ikke gå glip af: når bilen suser med en voldsom fart, uden at vide hvad inerti er!
  Drengen forsøgte at åbne sit ottende øje ved hjælp af magiske færdigheder. Dette er den berygtede otte-øje teknik, en slags magi. Brugsvejledning? Der er forskellige teknikker, koncentrationer, meditationer. Vladimir krydsede sig og forbandt dermed chakraerne. Dette burde hjælpe. Vi skal rense vores bevidsthed og gøre den gennemsigtig og klar!
  Fædrelandet er et helligt sakramente,
  Den ortodokse tros magt og styrke!
  Lad os forsvare russisk enhed,
  Vores folk vil være herlige for evigt!
  Vladimir kastede sig ind i en paranormal trance og, praktisk talt uden at sigte, skød han med et blik! Kroppen reagerede af sig selv, energien ramte - tetraletten eksploderede.
  - Der er endnu et punkt til min fordel! - hviskede den unge mand. - Hvor behændigt jeg slog, bare en tyr.
  Drengen skød igen og ramte! Denne gang uden koncentration var visionen fuldendt.
  - Jeg tror på min skæbne!
  Vladimir så kampen: i mange farver og områder på én gang. Det var så lyst, farverigt, vakuumet gav en sølvskinnende fornemmelse, det så ud som om ædelsten var spredt ud over hele rummet, uforlignelig lysere end deres naturlige modstykker. Det lyder som en vidunderlig melodi!
  Den unge mand sang:
  Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Der er ingen smukkere end hende i hele universet!
  Klem ridderens strålekaster fastere,
  Dø, for Gud har givet Rusland!
  Vladimir skød igen. Tetraletten svulmede og eksploderede i fragmenter, som et modent kirsebær, der brast.
  - Hvilken smuk ting! Jeg ville ønske, jeg kunne dræbe brigantinen!
  Efter ødelæggelsen af den fjerde tetralet; den unge mand følte sig knust: desuden forsvandt synet pludselig. Med en hastighed, der knap kunne mærkes af Vladimirs forbedrede syn, cirklede Tetralets og skød mod hinanden. De adskilte sig i skygge. Sviatorossiya har en gul glans, Great Russia har en lilla glans. Og de er ens i form, i form af strømlinede rovdyr, næsepartier af biler, chokerende med deres ondskab. Det våben du har brug for!
  Kampen bevæger sig hurtigt, saltomortaler af tetraletterne blottet for inerti er ubeskrivelige, et par gange kom det til ramning. Alt dette så monstrøst ud. Vladimir huskede gamle film om den store patriotiske krig og den tredje verdenskrig. På trods af alle forskellene i våben og hastighed, forblev noget til fælles i luftkampe. Nemlig ønsket om at gå bagud, et forsøg på at kæmpe i par og tre. Generelt ændrer teknologien sig, men kamptaktikken forbliver næsten den samme. Vladimir skød flere gange, men opnåede ingen resultater, inspirationens kinetiske ild forsvandt.
  - En genial kommandant adskiller sig fra en genial komponist ved, at hans mesterværker altid får dig til at fælde tårer!
  Drengen var ked af det, men blev straks glad, for hans hær rykkede frem. Det betyder, at alt ikke er tabt.
  - Menig Vladimir Kashalotov er i kontakt! - Den unge mand vendte sig mod sine venner.
  - Vi hører dig! - De svarede ham. - Kaptajn Petukhova taler.
  "Jeg er lige kommet ud fra fjendens bagende, jeg hænger på et stykke affald. Tillad mig at slutte mig til dig ved at fremhæve en ekstra tetralet.
  Pigen svarede muntert:
  - Og det bliver det! Jeg har allerede sendt en anmodning til distributionscenteret!
  Vladimir huskede i 1941, at der ikke var nok piloter i den sovjetiske luftflåde. Dette var utvivlsomt en stor ulempe, og der var fuldstændig mangel på erfarent, veluddannet personale. Trods alt, under krigen i Finland, var der praktisk talt ingen luftkampe på grund af Suomi-luftfartens svaghed. Og under den spanske krig sendte Stalin ti gange færre piloter ind i helvede end Hitler. Desuden transplanterede han halvdelen af dem og skød dem. Så med hensyn til kvalitet var Luftwaffe de sovjetiske tropper overlegen. Tyskerne havde nogle gode esser. Tre hundrede af de bedste af dem ødelagde fireogtyve tusinde sovjetiske fly. Men dette kunne ikke redde Wehrmacht fra nederlag! Der har været paritet i moderne krigsførelse lige fra begyndelsen. Mange piloter havde erfaring i rumkampe med forskellige racer, både humanoide og ikke-humanoide. Disse kampe berigede krigskunsten og hævede niveauet for strategisk planlægning til hidtil usete højder. Begge imperier var militariseret og havde en kasernebaseret regeringsstruktur. Dette var alt sammen almindeligt, ligheden mellem store stater. Naturligvis kunne ingen derfor om tusind år besejre nogen! En slags endeløs krig! Han er en ung mand, juridisk voksen, nu bare en dødsmaskine! Passer det ham?! De fleste fyre og piger kendte ikke noget andet liv, men Vladimir tænkte nogle gange over det.
  Hvad er nu mord? På HyperInternettet kan du stadig finde teksterne fra den gamle Bibel, en bog som ingen tror på. Den indeholder det velkendte sjette bud - du må ikke dræbe! Men samtidig: Gud Jahve gav selv, i strid med sine instruktioner, befaling om at udrydde amalekerne uden undtagelse. Og ikke kun voksne krigere, men også kvinder, børn og endda husdyr. Selv efter den antikke verdens standarder var dette overdrevent grusomt. Ikke desto mindre begik jøderne på Guds ordre(!) en sådan etnisk udrensning!
  For ikke at tale om, at Jahve - den almægtige Gud befalede Abraham at lægge sin egen søn på alteret og dræbe ham! Også i strid med budet - dræb ikke! Det vil sige, at der også er modsigelser i Bibelen. Men menneskehedens moral var ved at ændre sig, og Jesus Kristus prædikede allerede princippet - elsk din fjende! De rammer dig på højre kind - drej til venstre! De første kristne var pacifister. De gik lydigt i døden, som får, og døde med smil på læberne. Men så blev den kristne kirke middelalderens hovedbøddel. Katolikker var især grusomme. Mange millioner mennesker blev dræbt og brutalt tortureret. Sådan viste det sig, at den mest humane og pacifistiske lære udgød mest blod. Sandt nok, tiden gik, der var en reformation. Protestanter dræbte katolikker, katolikker dræbte protestanter. I Rusland forfulgte de ortodokse skismatikere og gammeltroende og brændte hele landsbyer af dem ud. Bødderne gjorde deres bedste! Men tiden flød, og i modsætning til en strøm, der stadigt accelererede, pressede oplysningen gradvist obskurantismen ud. Mange protestantiske kirker dukkede op, hvor ånden af forsoning og tilgivelse igen blev genoplivet. Efterhånden, først i Tyskland (under Frederik den Store), og derefter i andre lande, begyndte tortur at blive afskaffet. I Rusland var Peter den Tredje den første til at afskaffe tortur. Kongen er venlig, progressiv, men svag. Katarina den Anden introducerede igen tortur og tortur, dog for almindelige mennesker. Men de adelige blev også tortureret i hendes nærvær. Især prinsesse Tarakanova, pigen blev tortureret så meget, at hun døde på stativet. Formelt blev tortur afskaffet af Alexander den Første, men i praksis blev denne lov dårligt overholdt. Alexander II afskaffede korporlig afstraffelse i hæren. I Frankrig, tortur: formelt forbudt under revolutionen. Gradvist, i hele den progressive del af verden, kom jeg til den overbevisning, at tortur og piskning ikke er en metode. Men der var også tilbageslag. Under revolutionen og borgerkrigen vendte tortur og masseskyderier af uskyldige tilbage. Under Stalin blev metoder til fysisk indflydelse brugt meget aktivt i politiske processer. Det er mærkeligt, at en skurk-bandit, der brutalt dræbte flere mennesker, ikke blev tortureret - han var en kriminel, men en pioner, der fortalte en politisk vittighed, kunne blive sat gennem "møllestenen". Tortur kom til Europa med Hitler. Hitler fordømte dog selv tortur i sine bordsamtaler, men i praksis brugte SS den meget bredt og gjorde ingen undtagelser selv for børn. Der var dog ingen hemmelighed om, hvordan pionererne blev tortureret, men oplysninger om, hvorvidt den Røde Hærs soldater torturerede Hitler Jugent-krigerne, var forbudt i lang tid. Faktisk blev tortur af tilfangetagne tyskere brugt i den sovjetiske hær, men de foretrak at tie om det, men tyskerne talte fuldt ud om deres grusomheder. Nu er det blevet mere ærligt, Vladimir selv blev undervist i forskellige metoder til fysisk og psykosomatisk påvirkning for at tvinge fjenden til at give information. Selvom moderne teknologier gør det muligt blot at afskrive det fra den hyperplasmatiske hjerne, kan minicomputere i en fanges krop slette det. Dette kaldes hjernedræning. Det vil sige, at der undervises i tortur, selv om dens fordele er begrænsede. Men på fjendens side: mange meget mere tilbagestående racer kæmper. Så de skal tortureres. Nogle gange kan sådan en indfødt ved mere end en anden general. Hver type kræver sin egen torturmetode: især metoden med blødt strøg, som nogle gange er mere effektiv end stød med hyperstrøm eller udsættelse for ultrastråling.
  Vladimir, der huskede historien, vidste, at efter Anden Verdenskrig blev dødsstraffen snart afskaffet i Europa. I 1996 indførte Rusland også et moratorium for dødsdomme. Kun i islamiske lande: love om korporlig afstraffelse og tortur var i kraft i lang tid. Historien bevæger sig dog i en spiral. I Rusland, under den tjetjenske krig, blev både militante og dem, der var mistænkt for at have forbindelser med militante, tortureret. Og selvfølgelig kunne de ikke undgå, at uskyldige mennesker kom til skade. I begyndelsen af det enogtyvende århundrede udviklede der sig et mærkeligt magtsystem i Rusland. Det kunne ikke kaldes et totalitært diktatur, men det var langt fra demokrati. Noget mellem anarki og despoti. Mens oliepriserne forblev høje, virkede dette system i det mindste, men da depressionen begyndte, og alle bekvemme olie- og gasfelter tørrede ud... Opløsning og katastrofe begyndte, brød en borgerkrig ud. I mellemtiden besatte Kina stille og roligt hele Fjernøsten...
  - Her er din tetralet! - sagde pigen. - Du kan flyve og kæmpe på den. Vi vinder jo.
  Vladimir udtalte:
  - Jeg tror, vores sag er retfærdig!
  - Quasarno privat!
  Drengen lettede og gik ind i tetraplanstrukturen. Generelt var der flere typer af sådanne maskiner. I dette tilfælde var det "Box" - 12, en af de mest magtfulde modeller med hensyn til bevæbning.
  - Fantastisk bil! - udbrød Vladimir.
  Pigen råbte:
  -Er du uddannet til at betjene det ved hjælp af et fotokamera?
  Den unge mand knipsede kort:
  - Sikkert!
  - Så lad os kæmpe!
  Her er han igen i kamptetralet. Fornemmelserne er de mest behagelige, især når du styrer ved hjælp af telepati.
  Drengen sang:
  Og når vores kejser kalder til hellig kamp!
  Vi går til angreb, én familie i kamp!
  Jeg angriber modstanderen og letter hurtigt med en pil!
  Jeg ved, at jeg vil blive en helt og en herlig en!
  Box-12 styres telepatisk og har en ekstra kanon. Den affyrer et dimensions-korroderende projektil. I dette tilfælde bliver rumskibet, når det bliver ramt, så at sige uhåndgribeligt. Det er også et meget sejt våben, at se hvordan konturerne knækker og kroppe smuldrer. Sandt nok er dette projektil, eller mere præcist, en energistråle, relativt let at neutralisere med en impuls af et vist område, men...
  - Du kan altid bedrage fjenden! - sagde Vladimir til sig selv.
  En kanon, der skyder en sag "korroderer" er også styret af en mental orden. Dette er praktisk, især da hjernen er disciplineret som en dygtig soldat. I selve bilen lå drengen, han havde mulighed for at observere næsten hele slagmarken. Nu kan du se, hvordan fantomer kæmper, slaget om en middelalderhær i rummet er super!
  Vladimir kigger uden at stoppe: wow! Rumskibe og mod ryttere og dinosaurer.
  Der er dinosaurer i mange verdener, og det har også været muligt at klone adskillige repræsentanter for den ældste fauna på Jorden. Forskellige typer, nogle op til femogtredive meter lange, er blevet bragt til live igen. Men i andre verdener var der meget mere fantastiske dyr. Enorme sammensætninger af flydende metaller, syrer og ofte alkalier. Der var dinosaurer af semi-transistorer, katoder, ren ultraelektricitet. Og hybrider med planter, herunder frugter, herunder archradioaktiv flora. Men overordnet set dominerede livsformen protein. Mærkeligt nok var der noget i evolutionen på forskellige verdener, der stimulerede produktionen af protein.
  Selvom udyrene lavet af silicium eller lithium var imponerende. Det er interessant, hvad fantomdinosaurer er lavet af. Nogle af dem ligner jordiske livsformer, andre er forskellige fra dem. Og krigerpigerne, hver fem hundrede kilometer eller mere høje, er helt super smarte! På grund af de mange ar og forbrændinger på deres halvnøgne kroppe virker de endnu mere sexede, forførende og... skræmmende!
  Pigen råber muntert:
  - Jamen, helten vil kæmpe!
  - Lad os formere os! - foreslog Vladimir i spøg.
  Pigen grinede:
  - Med sådan en herlig kriger som dig, er jeg klar!
  Rumskibe fra Svyatorossia, ledet af modige soldater, kæmper heroisk. Fantomernes hær bliver også tyndere, selvom den påfører frygtelige tab. Det hele ser så storladent ud, at det at overveje kampen forvirrer dine tanker og forhindrer dig i at koncentrere dig om fjenden. Generelt er enhver kamp fyldt med en vis fare, især når det bliver en rutinesag. Men hvordan kan du kede dig, når du ser sådanne skønheder, hvis udgydte blod, som de letteste perler, flagrer gennem rummet?
  Vladimir fløjtede:
  - Vi er tiltrukket af frigørelse, som ikke er en kamp, igen en sensation!
  Pigen, der bevarede en legende tone, svarede:
  - Ikke en jomfru engel, men en djævel! Jeg plager mennesker - som en vild løvinde! Hver gang jeg går ud, går jeg dristigt i kamp!
  - Semiramis! En af de første kvindelige krigere, kæmp og vind - skønhed! Jeg kan godt lide din ambition! - Rhythm boy svarede mig.
  Vladimir smed sin bil op og skiftede til venstre. Det var en bestemt, brudt zigzag, mod en farlig fjende. (Et træk ved menneskelignende menneskers tankegang er, at de reagerer meget mere stramt på unaturlige bevægelser, med linjer brudt med skarpe vinkler).
  Hans modstander var ikke et menneske. Shaklis-løbets emblem blinkede på notesbogen. Altså en blanding af en ræv og en sjakal. Ret farlige typer, men for selvsikre. Vladimir tog dette i betragtning, mens han spindede i vejret:
  - Kom så, små! Al dansen er slut!
  Pigen støttede ham:
  - Send dem i graven med musik!
  - Dø brødre! - sang Vladimir og kastede sig i vædderen. Han vidste, at Shakliserne var feje, og det ville ikke falde dem ind at dø eller tage en vædder.
  Og så viste det sig, at tetraflyet undvigede, og Vladimir, som havde forventet dette på forhånd, lavede en vifte og plantede en ladning ind i jageren. Drengen så et glimt af energi tegne en knap mærkbar streg i vakuumet:
  - Tag det!
  Pigen tog op:
  - Giv os et tip!
  Vladimir lo:
  - Der vil også være kaffe til dig! Der vil være kakao og te! Lad os skynde os til graven! Quasarik er død!
  Pigen svarede:
  - Vælg dit næste mål.
  Ved siden af ham var en kammerat lige blevet skudt ned. En simpel fyr, du kun kan have ondt af. Ak, i krig er døden en velkendt følgesvend.
  Vladimir skød et par gange i panden, bare for at lindre spændingen. Han vidste, at det var umuligt at ramme fjenden på denne måde, men fjenden skød konstant i håb om at ramme et dødpunkt. Og sådanne taktikker bragte ofte succes.
  Pastukhov og Ivanhoe borede sammen med deres krigere et hul i fjendens rækker. Viscountesse Maria kom ind med pigerne fra højre flanke, bevægede sig diagonalt og accelererede kraftigt. Krigerne modtog kraft fra forstærkerbesværgelser. De brød rækkerne og så, at panikken var under opsejling i Svyatorossias rækker. Alt dette er dog mere end et betinget koncept.
  Ivanhoe kæmpede stædigt med slagskibet. Han knipsede desperat og sendte anklager mod den allerede sårede jagerfly. Takket være Pastukhov kom den unge mand, der havde mestret krydseren, til undsætning, skar på hjælpeenheden og splittede den gigantiske bil.
  - Jamen, hvor holder du det! - Han spurgte sin partner.
  - Sikkert! Der er ikke andet tilbage til os! - svarede Ivanhoe.
  Pastukhov kiggede ind i kampens ende:
  - Det ville være rart at ødelægge kommandanten!
  - Hovedkommandøren Rokossovsky?
  - Det er det!
  Ivanhoe, der plaskede af blodig sved (han blev også fanget, en del af det lyse hår på hans hoved var brændt.) sukkede:
  - Ved det ikke! Er dette ægte? Hvor skal man lede efter det?
  - Mest sandsynligt, på det største flagskib ultra-dreadnought. Normalt er chefen på det mest beskyttede skib.
  - Ikke nødvendigt! Fordi sådanne fartøjer er de mest sårbare. Det kan være bedre at se på den hurtigste.
  - Rokossovsky-marskalen er fra fortiden, og de er normalt konservative.
  - Alexander den Store er også fra fortiden, men er han på det kraftigste rumskib eller det modsatte?
  Pastukhov rystede på hovedet:
  - Det var en anden tid dengang!
  - Og folkene er de samme!
  - Nogle er ikke engang mennesker!
  - Under alle omstændigheder skal vi ødelægge det største skib.
  Viscountesse Maria bekræftede:
  - Flagskibet i eskadrillen - det skal fotoniseres (gennemblødes)!
  Flagskibet ultra-dreadnought var større end planeten Jorden. Omtrent femten tusinde kilometer i diameter, med en besætning på fem og en halv milliard soldater og et hundrede og syvogtres milliarder robotter. Dette er bestemt styrke. Selv fantomkrigerne virkede meget små på hans baggrund.
  Pastukhov bemærkede:
  - Nej, du kan ikke tage denne fyr med et sværd. Du skal ramle dinosaurer.
  Ivanhoe, der kastede dråber af blod væk, spurgte:
  - Hvordan passer vi dem?
  - Vi er nødt til at kontakte Alyosha Popovich!
  Pastukhov havde en speciel velcro, og han henvendte sig til den fungerende kommandant.
  - Alyosha! Hør, vi har problemer! Du ser flagskibets hovedmonster.
  - Teen er ikke blind!
  - Så vi kan ikke ødelægge ham! Det er tid til at sende dinosaurer til undsætning!
  Alyosha svarede straks:
  - Det er muligt, men først vil vi klare tilgangene til hovedflagskibet. Dette bliver vores opgave nummer et.
  - I dette tilfælde vil vi forsøge at hjælpe.
  I mellemtiden styrtede hovedflagskibet i Svyatorossia ind i slagets midte, og dets kraftigste kanoner knuste fantomerne.
  . KAPITEL nr. 9.
  Hvorfor var Catherine II's regeringstid kontroversiel? Potem-landsbyerne blev et almindeligt udtryk, og korruption og bestikkelse blomstrede. Og livegne blev fuldstændig frataget deres rettigheder. De blev solgt som det sidste husdyr, og lovene, som allerede var liberale over for livegneejere, blev ikke respekteret. Derudover tillod Catherines dekret om ædel frihed godsejere at undgå offentlig tjeneste, hvilket i fremtiden førte til nedbrydning af eliten. Det var ikke for ingenting, at da Pugachev gjorde oprør, blev han støttet ikke kun af kosakkerne, men også af en betydelig del af folket og endda nogle officerer. Hvis Emelyan Ivanovich havde været en mere talentfuld kommandør, hvis han straks havde taget Orenburg i besiddelse, men havde tabt seks måneder i en ubrugelig belejring, ville han have haft en glimrende chance for at erobre tronen. Folket elskede Pugachev, som kaldte sig selv Peter den Tredje. Den tidligere Don Kosaks hær var international. Pugachev selv førte en meget snedig politik og lovede meget til alle, endda noget, der var umuligt at opfylde! Især lykkedes det ham at bestikke bashkirerne, kirgiserne, tatarerne, kalmykerne og andre folk, der bekender sig til islam. Emelyan Pugachev, der er ortodokse, deltog i alle muslimske helligdage og viste derved statsmandskab. Ja, hvis landets og folkets interesser kræver at vi bøjer os for Allah, så må vi bøje os! Hovedet vil ikke falde af. Hvad angår Yanks personlige mening, troede han indtil for nylig, at der ikke er nogen Gud. Dette forekom ham mere logisk. Sandt nok, da han så dæmonen, der kastede ham ind i et andet univers, indså han, at der sandsynligvis var en Skaber. Men selv efter dette er det ikke nødvendigt at tro på Bibelen og Koranen. Især hvad kunne Yanka ikke lide ved Bibelen? Forskellige modsætninger, samt det faktum, at hebræerne er Guds folk! Nå, hvordan kan du tro, at februar-folket blev udvalgt af Gud! Det er jo absurd, bullshit. Dette folk er mindst egnet til rollen som Guds Udvalgte. Trods alt er Febreys kun interesserede i profit! Begreber som pligt, medfølelse, barmhjertighed, uselviskhed, ære, selvopofrelse, adel og andre er abstrakte for dem! Kun profit, egoisme og personligt velbefindende er karakteristisk for denne nation. Og hvem vil tro, at Jesus er februar? Han har en rent russisk, ædel og åben karakter. Og der er for mange modsætninger i Jesu genealogi, som angiveligt kommer fra Abraham og kong David. Tag for eksempel Lukasevangeliet og sammenlign genealogien med Det Gamle Testamente. Dette er allerede blevet diskuteret af lærde ateister! Men at tro på Gud betyder ikke at tro på Bibelen. Nå, og at betragte Nicholas II som en helgen... I det store og hele er læren i Det Nye Testamente pacifistisk, det er indlysende. Og kristendommens forskellige militære ordener modsiger Kristi lære. Ateisme har dog et jernbeklædt argument - der er mange religioner i verden! Ideer om Gud er forskellige. Men hvis den Almægtige virkelig eksisterede, ville han så tolerere sådanne uoverensstemmelser? Lad os tage kongen som eksempel: hvis der var falske ideer om kongen, ville herskeren så ikke gribe ind og beordre, at hans undersåtter tilbede ham i ånd og sandhed. Derudover lærer Bibelen, at den Almægtige overhovedet er ligeglad med, hvordan skabelsen repræsenterer ham.
  Jesus sagde:
  - Gå hen og prædik, gør alle folkeslag til disciple! At døbe dem i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn! Og her er modsætninger synlige.
  Han fortsatte med at gå, solen skinnede, og et sjovt lille dyr løb over vejen. De skød på hende med en bue. Sandt nok var buerne ikke afbalancerede nok. En pil, malet i farven som en ravnevinge, fløj forbi.
  Ali hviskede:
  - Mizira! Så smuk, hvis hun krydser vejen, betyder det forandring.
  - Nemlig!
  -Folketegn!
  Yanka var glad:
  - Hvis det her vedrører os, så håber jeg på det bedre. Hvad kunne være værre end en slaves skæbne! Giv mig forandring!
  Ali bemærkede dystert:
  - Bliv en død mand! Skift også! Måske er dette en klar chance for os. En gammel mand fortalte mig, at efter døden kommer uskyldige børn i himlen. Der er ingen tæsk, masser af mad og underholdning.
  Yanka sukkede tungt:
  - Det gælder ikke mig. Desværre, hvis jeg dør, bliver jeg sendt til det lokale helvede. Det var, hvad dæmonen fortalte mig.
  Ali spurgte overrasket:
  - Så du ham i en drøm?
  - Ikke i virkeligheden, og ikke alene, men sammen med en ven.
  - Hvis ja, så er det muligt! Præster er også forskellige i hvert imperium. Det er rigtigt, at der er Ordenen for den "vrede Gud", den ser ud til at stå over alle andre præster og kontrolleres af en superstormester, men ikke alle konger og sultaner anerkender den.
  Vladimir var enig:
  - Og sådan en despoti ville jeg ikke genkende!
  - Dæmoner og engle kæmper konstant mod hinanden om sjæle og samtidig vinder ondskaben ofte. "Ali gned sin bare hæl på en flad sten, og trak derefter stilken ud med tæerne. Drengen kastede behændigt et græsstrå og fangede det i munden. Han tyggede tyggegummiet, mens han stadig smilede.
  Yanka forsøgte at gentage sin teknik. Han var ret behændig, men drengens trange tæer og trætte, bare fødder var svære at adlyde. Det var dog ikke muligt at bryde den i første forsøg. Nu var der kun tilbage at smide flokken på farten. Akrobatdrengen havde en lignende færdighed, et tå mod næsekast. Men det gjaldt plastikbolde, men her er der et bundt, der ikke har et bestemt tyngdepunkt og ikke let glider gennem luften. Drengen kastede den op og landede på hans bryst. Han bøjede sig ned og begyndte at samle op med albuerne. Tilsynsmandens pisk brændte smerteligt hans bare skulder og fangede hans bryst. Drengen tabte græsset og skreg:
  - Gøre ondt!
  Tilsynsmanden sagde truende:
  - Hvorfor ville du spise igen! Se hvor muskuløs, slaven burde være tynd. Sig tak, fordi du lod mig tale stille.
  - Tak skal du have.
  Tårerne flød fra hans øjne, det var især smertefuldt, fordi slaget krydsede det tidligere karmosinrøde ar. Der kom et par dråber blod ud. En af glasdråberne væltede ned på det grå grus.
  Yanka rystede: han forsøgte at distrahere sig selv fra smerten og så på det omkringliggende landskab.
  Skoven mindede meget om en tropisk jungle. Kun træerne havde en lidt større nuance af lilla og orange, og der var flere blomster og forskellige frugter på grenene. Drengen slikkede sig om læberne: frugterne var anderledes, nogle lignede jordiske, andre havde bølget skind, eksotiske, lignede knopper. Men generelt er skoven som en skov, på grund af overfloden af meget lyse og farverige blomster, såvel som sommerfugle, kan man forveksle det med paradis.
  - Her er smukt!
  Drengen, der gik til højre, bemærkede:
  - Ja, det er smukt.
  Ali fortsatte:
  - Nu er den bedste tid på året, om sommeren er det meget varmt og alt falmer. Det afhænger dog af sæsonen. Det regner ret ofte.
  Vladimir så sig omkring igen og snusede hans næsebor: duften af blomster, frugter og skove overdøvede den ubehagelige lugt af sved og drengenes trætte, længe uvaskede kroppe. Han bemærkede, at hans hud begyndte at blive mørkere, det så ud til, at de tre sole gav mere ultraviolet stråling, men strålingen var blød, kun spor af pisken gjorde ondt.
  Vladimir udtalte:
  - Helvedes liv i paradis!
  Den dystre Sadat sagde bevidst:
  - Jeg kan se, du levede i en meget koldere verden og ikke så rig på vegetation som vores.
  Yanka nikkede skarpt:
  - Ak! Sandt nok er vores verden, eller rettere i det land, hvor jeg bor, ikke som kun at have et lændeklæde på om vinteren, men om sommeren er det ikke værre end nu. Sandt nok, nogle gange er der brande og overdreven varme.
  Sadat grinte:
  - Her ser du!
  - Men vi har computere og skønne spil.
  Sadat spurgte overrasket:
  - Hvad er det! Også gerne i en drøm?
  - Næsten! Endnu bedre! Det er trods alt svært at kontrollere drømme; du har kun lige "drømt", at du er en sultan, og det er allerede en dolk i halsen. Eller, oftere end ikke, vågnede han op.
  Ali bemærkede:
  - Jeg har ofte mareridt i søvne. Især hvis du er blevet tæsk før, er det en tæsk eller endnu værre, en dagdrøm.
  Vladimir vendte sig om og så på Alis ryg. Hun var faktisk dækket af ar, omend svag og knap mærkbar, bortset fra friske ar.
  - Helbredt godt på dig!
  Ali rystede på hovedet:
  - Det er en speciel salve. Slaver smøres med det, inden de sælges, for at få deres hud til at skinne og fremstå glattere og friskere. Jeg var allerede blevet solgt flere gange og pisket mange gange, og en gang blev mine hæle brændt med et varmt strygejern.
  Vladimir rystede:
  - Og hvor?
  Ali blev bleg, en krampe gik over hans ansigt fra minderne, og med besvær pressede han sig ud:
  - Forestil dig, hvor smertefuldt det er. Meget mere smertefuldt, end når de bare piskes. Sådan et mareridt.
  Yanka sagde med luften fra en ekspert:
  - Der er mange nerveender på hælene, så selv når de bliver ru bevarer de følsomheden.
  Drengen rystede på hovedet:
  - Jeg kan se, du er meget lærd.
  Yanka sagde stolt:
  - Hvis jeg ikke er en fremragende studerende, er det kun, fordi jeg hader at proppe. Den, der propper, er altid en svækkelse og en forræder.
  -Du siger for mange ukendte ord. Proppet, fremragende studerende, proppet.
  Sadat bemærkede:
  - Proppe, fra ordet bison eller tænder! Det er dem, der næser gennem deres tænder, men den fremragende studerende er anderledes end ordet.
  Yanka nikkede:
  - Du har fat i pointen. Drengen så sig forskrækket omkring og forventede et slag, men det så ud til, at opsynsmanden selv lyttede til deres ord.
  Ali spurgte:
  - Det ser ud til, at du gik i skole?
  - Er du ikke?
  - Jeg ved ikke engang, hvordan man læser, og jeg tæller til hundrede! Eller rettere sagt op til tusind!
  Sadat tilføjede:
  - Men jeg kan! Han studerede til præst og er nu solgt til slaveri. Eller rettere sagt, de udleverede mig for forseelse.
  Yanka var fyldt med nysgerrighed:
  - Hvilken forseelse?
  Sadat rykkede skarpt med hovedet:
  - Jeg vil ikke sige noget om det. Måske senere, hvis vi bliver venner, vil jeg fortælle dig om mine synder. Du er ikke en præst for at tilstå mig!
  En af drengene jokede:
  - Han spionerede på, hvordan nøgne piger vaskede sig.
  Sadat rystede på hovedet:
  - Jeg har virkelig brug for det her! Desuden danser præstinderne nøgne på alle helligdage og kæmper nogle gange som gladiatorer. Jeg har set kampe som denne, det er meget spændende.
  Yanka sagde drømmende:
  - Jeg ville ønske, jeg kunne se sådan en kamp!
  - Måske ses du igen! Nogle gange bliver elskede slaver taget til sådan et skue. Hvorfor har du ikke set gladiatorkampe?
  - Kun i film!
  - I en drøm?
  - Ikke i biografen! Men de er ikke rigtige der! En slags illusion.
  - Så de dræber ikke nogen der?
  - Sikkert! Kunstneren bliver ikke klippet med vilje.
  - Så kedeligt! Jeg kan personligt godt lide, når kvinder slås. Det er så imponerende og vidunderligt. Især hvis brysterne er skåret af.
  Yanka rystede:
  - Sig ikke grimme ting!
  Sadat grinte:
  - Jeg kan ikke engang fortælle dig så meget! Jeg ved alt, især om kærlighed mellem en mand og en kvinde. Det blev vi undervist i i templet.
  Den blondehårede Yanka så nærmere på Sadat. Drengen var ret bredskuldret, muskuløs og højere end ham. Han er formentlig allerede fjorten år gammel, og i denne alder kan libido være meget stormfuld. Det er ikke for ingenting, at folk i det gamle Rusland blev gift i en alder af fjorten, og det var endda før acceleration. Her ligner den etniske gruppe den østlige, hvor alt modnes hurtigere. Så drenge kan drømme om kvindelig hengivenhed. Forresten er Sadats hår ikke sort eller brunt, men rødt. Dette tyder på, at han er et snedigt udyr. Folk som ham er ret farlige, men som regel undgår de åbne slagsmål.
  Vladimir udtalte:
  - Enhver mand ved, hvad han ved! Lad os synge noget bedre.
  -Er du skør, eller kan du lide, når pisken løber ned ad ryggen på dig? - Ali var overrasket.
  Tilsynsmanden gabede og sagde:
  - Hvad skal du synge? Bare vær stille! Jeg vil ikke have ejeren til at høre. Hos os er han uforudsigelig, han kan grine, eller han kan flå ham levende. Og jeg keder mig så meget.
  Ali foreslog:
  - Her går du, Yanka, syng om dit fædreland.
  - Noget patriotisk?
  - Og helt sikkert din! Jeg vil gerne vide, om du kan komponere, for nogle gange er sang den eneste trøst i slaveriet!
  Sadat bekræftede:
  - Det er en god ide!
  Drengen sang med en stille, men behagelig og klar stemme:
  Her på kanten af universet husker jeg;
  Marker, enge, din Jords vidde!
  At være slave er en meget ond skæbne,
  Jeg beder til, at Herren velsigne mig!
  
  Jeg lavede en skødesløs skitse i sandet,
  Det skylles væk af en stormende bølge!
  Og jeg forestiller mig snehvidt hår,
  Jeg vil elskes sammen med dig!
  
  Vi er kæmpere, vi måler jorden med vores skridt,
  Vi skal ride på toppen af bjergene!
  Modstandere med grønne turbaner,
  Og Andreys blik følger os!
  
  Og vi stormer klipperne - et hav af blod,
  Stolte ørne kredser desværre!
  Men vi vil fjerne sorgen fra vores hjemland,
  Og der vil være lande, alle erobrede!
  
  Vi kan være sammen - en lydig kone for dig,
  Og jeg er din mand - en fighter, en flot kosak!
  Vi mærker sjælens fremgang - luftig,
  Lad modstanderen flyve!
  
  Vi bor sammen - tiden er fløjet afsted,
  Der er gået en del lange, stormfulde år!
  Men kroppen er stadig elastisk, stærk,
  Jeg er ung, ikke en rådden gammel mand!
  
  Jeg er glad for at møde dig skønhed i fred,
  Vi lever i et gavmildt, glædeligt land!
  Åh, hvor er dit billede rent og lyst,
  Jeg bliver ved med at drømme og synge om dig!
  
  Og min søn skal pakkes til rejsen,
  Han vil også kæmpe og kæmpe!
  Lad os bede til Gud før kampen,
  Bare græd ikke - dumme mor!
  
  Det er trods alt tapperhed at kæmpe for Rusland,
  Lad os gå til angreb - ikke skåne liv!
  Så græsset blomstrer under den blå himmel,
  God fornøjelse under solen med en krans, barn!
  Drengen var så inspireret, at han sang højere end forventet. Ejeren så sig omkring, og opsynsmanden, som om han var kommet til fornuft, bragte pisken ned på slaverne. Hans to assistenter brugte også en pisk. Yanka skreg af ulidelig smerte, huden blev skåret, drengen faldt. Både Ali og Sadat fik det.
  Købmanden råbte pludselig:
  - Nok! Drengen har en god stemme. Åh, det ser ud til, at det kan være til noget. Og der er ingen grund til at ødelægge varerne, de bevæger sig knap alligevel.
  Tilsynsmændene holdt op med at slå drengene. Karavanen standsede et minut, og de unge slaver fik lov til at komme til fornuft. De gav endda Yank en kolbe med lugtende væske.
  Drengen gættede vinen. Ganske sødt og behageligt i smagen, det gav mig styrke, smerten sløvede lidt, og tårerne tørrede op.
  - Nå, gå drenge! Slå dem ikke uden grund.
  Opsynsmændene nikkede: Karavanen flyttede sig.
  Yanka krympede, for første gang trængte alkohol ind i barnets krop og blev mere munter. Du føler ikke længere ydmygelsen ved at være halvnøgen og bundet op i en kolonne af slagne drenge. Selv den brændende fornemmelse i mine bare fødder blev svagere, som om jeg bare gik på varmt sand. Og at købmanden kunne lide hans stemme og at dømme efter de andre drenges ansigter. Han kan endda blive sanger, og når han vender tilbage fra denne verden, hvorfor så ikke deltage i Junior Eurovision. Dette kræver dog træk og en vis portion held. Ligesom Alla Pugacheva - hendes stemme er bestemt god, men ikke så unik, der er mange kvinder, der ikke er mindre vokale end hende, men hun alene blev en stor primadonna. Yanka drømte om at optræde i film; med sit udseende kunne han meget vel spille en drengehelt. En smuk, blond, blåøjet dreng med en klar, krystallinsk stemme og en skulptureret, muskuløs figur - med en god instruktør er han sikker på at blive en stjerne. Nogle børn er slet ikke smukke, men er blevet stjerner. For eksempel blev Kolya Gerasimov i "Gæst fra fremtiden" ikke spillet af drengen Apollo eller filmen "Tom Sawyer" i tre afsnit, men af en slags fregnet knægt! Og han kunne blive en stor stjerne, have honorarer på mange millioner dollars som bedstefar Schwartz eller Stallone. Og der er det ikke langt fra præsidentstolen. Efter alt, den berømte terminator Arnie: lad ham, forfatningen: for længe siden blev præsident for USA. Hvorfor for eksempel ikke lave et actioneventyr? Drengen befinder sig i middelalderen, bliver først slave og vinder derefter kronen. Generelt var der bøger, hvor drenge befandt sig i middelalderen, men af en eller anden grund voksede ingen af dem op til at blive en konge og en stor erobrer. På en eller anden måde er forfatterne flov over at gøre drengen til en stor helt. I bedste fald erobrer han kun riget, når han bliver voksen. Det er ærlig talt en skam. Tja, hvorfor er en dreng værre end en voksen, især i vores tid, når ethvert barn ved hjælp af internettet kan blive klogere end en professor. Den virkelige revolution inden for uddannelse er computeren, den giver dig mulighed for øjeblikkeligt at se en enorm mængde information. For eksempel læste han i Samizdat en forfatter, hvis børn er meget sejere end voksne! Wow! Rigtig læsning! Men hvorfor skriver han ikke selv filmmanuskriptet? Han prøvede allerede at tegne et børnespil og sendte det til et firma. Spillet blev rippet, og royalties blev ikke betalt. Det er okay, han vil gøre noget andet igen. Generelt er alle disse forretningsmænd og oligarker sande parasitter. Er en markedsøkonomi virkelig så effektiv? Tag historien om Anden Verdenskrig. Selv under Første Verdenskrig var Tyskland nummer to i verden med hensyn til industriproduktionsindeks, og i nogle henseender først. Og efter nederlaget i Første Verdenskrig led det næsten ingen skade; de allierede tropper kom aldrig ind på dets territorium. (Medmindre selvfølgelig, hvis man ikke regner Frankrigs forsøg på at besætte Ruhr, samt annekteringen af Alsace og Lorraine). Derefter genoprettede Hitler industriproduktionen, ramt af depressionen, og oversteg endda langt tidligere niveauer. Da besatte Tyskland, med få tab af menneskeliv, næsten hele Europa. Rige lande som Frankrig, Belgien, Danmark, Holland, Norge, Luxembourg, Tjekkoslovakiet og andre blev gjort til slaver. Det skal siges, at Polen, Jugoslavien og Grækenland ikke var fattige. Italien, det olierige Rumænien, Ungarn, Finland, Slovenien, Kroatien og forskellige fremmedlegioner kæmpede mod USSR. Spanien sendte den blå division og et stort antal frivillige. Blandt lejetropperne var der også svenskere, portugisere, schweizere, der tæller hele Europa undtagen Storbritannien. Hele det tætbefolkede og højtudviklede kapitalistiske Europa!
  Og hvad er resultatet! USSR vandt, og gennem næsten hele krigen: Vi producerede mere militært udstyr end Hitler og hans satellitter. USSR alene viste sig at være stærkere end hele Europa. Det er rigtigt, at den vestlige presse, især under den kolde krig, forsøgte at skyde skylden på Lend-Lease-leverancerne. Men i virkeligheden udgjorde leverancerne under Lend-Lease kun fire procent af USSR's bruttonationalprodukt. Sandt nok, i senere tider, især under perestrojka, blev disse data omstridt. Især kiggede drengen gennem en stor encyklopædi af tanks på internettet. Det viste sig, at den amerikanske Chevron slet ikke er en by, dens panser er ti millimeter tykkere end T-34'erens, og er lavet af sejt stål. Derudover har Chevron meget bedre optik, og tanken er også udstyret med en hydraulisk stabilisator. Sidstnævnte øger effektiviteten af skydning under bevægelse markant. Disse dukkede først op i USSR i halvtredserne . Det er sandt, at Chevron-pistolen var lidt ringere med hensyn til gennemtrængende kraft i forhold til T-34, men forskellen var ikke stor. Først havde T-34 en fordel i fart, men så indhentede amerikanerne det, og sporene var endnu bedre. Og alligevel kunne sovjetiske tankbesætninger ikke rigtig lide Chevron. Han havde høje krav til kvaliteten af benzin. Og dette er et stort problem for sovjetiske kampvogne. Derudover havde tanken en høj silhuet. Sandt nok er det sidste ikke så skræmmende; en kortere bil vendte lettere rundt. Generelt er begge køretøjer omtrent lige i kamp, og den kraftigere Pershing-tank er endnu bedre end T-34. Men efter udseendet af T-54-tanken gik kvalitetsfordelen endelig over til sovjetterne.
  Men i produktionen af ammunition og våben havde USSR ingen side. Det var netop overmagten i artilleriet, der gjorde det muligt at gennemføre en hurtig offensiv mod Wehrmachts veludviklede ingeniørbefæstninger. Selve sejren i en sådan krig siger endnu en gang: socialisme er ikke værre end kapitalisme og endnu bedre. Når alt kommer til alt, tabte hele det kapitalistiske Europa til ét sovjetland! Og vækstraten under Stalin var stor. Mens der var en stærk leder ved magten, der piskede apparatet op, udviklede landet sig hurtigt. Så blev magten grebet af ikke-enheder. Som ikke er værdige selv til at drive et kollektivt landbrug. Socialismen var uheldig med sine ledere; de forkerte kadrer var ved roret. Der var ingen rationel styrke og vilje! De led især hårdt under Gorbatjov. Denne leder ville måske godt have, men det viste sig at være ondt og imperiets sammenbrud. Men er det kun hans skyld? Efter at have modtaget frihed besluttede mange trods alt, at dette var eftergivenhed. Og hvorfor ønskede republikkerne pludselig at skilles fra en enkelt familie? Det var jo ikke folkets ønske, men kun ønsket fra en del af den korrupte nationale elite om at stjæle uden frygt for straf fra midten. Folket som helhed ønskede at leve i et sovjetisk land, under socialismen, og ikke løsrive sig.
  Faktisk fandt et militærkup sted i nationale regioner. Gorbatjov optrådte ikke kun passivt, men forrådte også sine nærmeste kampfæller. I stedet for at styrke sin magt, kastede han den for Jeltsins fødder. Det er utroligt, hvem Gorby er! Fjolle eller CIA-agent. Men ville et fjols blive generalsekretær, især da ingen erklærede Gorbatjov som en efterfølger? Han kom til magten gennem snedige intriger og spil bag kulisserne. Dette er ikke Chedvedev, som ikke engang førte en valgkamp; Futin slæbte ham ind i præsidentstolen med en lasso. Gorbatjov viste sig som en dygtig intrigant, ligesom Stalin. Ja, og han lyttede til Gorbatjovs optagelser på internettet, han taler flydende og intelligent og er en god taler. Og hvilken demagog. Og generelt var der en form for "karisma" i ham; du lytter og begynder at tro. Hvad angår kampen mod alkoholisme, vil han skrive under med begge hænder. Selvom han nu, efter et par slurke vin, har det så godt. Men hvor mange mennesker blev dræbt af denne affald. Gorbatjov er uden tvivl den mest mystiske af alle ledere. Selvfølgelig kunne han have været en CIA-agent, efter at være blevet rekrutteret, mens han stadig fungerede som sekretær for den regionale komité, eller endda tidligere. Men KGB har mange højtstående beboere i forskellige amerikanske strukturer. Nå, det er usandsynligt, at en så stor spionfigur ville blive lukket ind i statsoverhovedets stol. Var al intelligens ikke gået i stå? På den anden side lykkedes det ikke KGB at neutralisere Jeltsin under kuppet, selvom det var værd at sende en snigskytte eller forgifte ham. Der er trods alt giftstoffer, der ikke kan påvises under analyse, og efter Jeltsins to hjerteanfald var ingen overrasket, hvis han døde af det tredje! Og hvorfor smide nogen ud fra en bro: hvis du bare kan injicere nogen eller inficere dem med en slags virus. Mest sandsynligt var alle forsøgene på Jeltsins liv bullshit for at hæve hans vurdering, og direktøren sad i det amerikanske Hvide Hus. Drengen bøjede sig ned og kløede sig i panden, som var blevet skåret over af pisken. Ja, selv voksne kan ikke forstå politik her, meget mindre et barn. Alle disse mærkelige fænomener og formskiftere. Og det nuværende uforståelige regime, hvor der er to konger på én gang, og et system af mærkelig kapitalisme. Men du kan leve, det er sværere at finde et alternativ. For at regeringen skal ændre sig, skal oppositionen også ændre sig. Men hovedmodstanderne, Zhelezovsky og Ryuganov, har ledet deres partier i mere end tyve år. Vælgerne, eller rettere sagt folket, er frygtelig trætte af dem. Der er stagnation og krise i oppositionen med nye navne. Kommunisterne er særligt svage i denne henseende - de har en tradition: hvis de er generalsekretæren, så vil de ikke føre dem frem med fødderne først! Selv i Kina indså de fejlen ved et sådant ledelsessystem, og de forbød ham at være statsoverhoved i mere end to valgperioder på fem år hver! Der er dog en anden yderlighed af springspring med herskere, som det var tilfældet i det gamle Rom, hvor kejsere blev skiftet næsten hvert år. Eller under Jeltsin: da regeringen blev afsat hver tredje måned. På den ene side for at opfylde programmet: Herskeren skal regere i lang nok tid, på den anden side skal stagnation undgås. Her skal valg og folks kultur spille en vigtig rolle. I vestlige lande forekommer personalerotation som regel ret ofte. At det ene parti regerer for lang tid i træk... Det tillader folket ikke, selvom alt går godt! På et tidspunkt fik selv Margaret Thatcher en tur på trods af fremragende økonomiske præstationer. I det store SNG er demokrati og magtskifte ikke overalt. I Ukraine har der for eksempel været fire præsidenter, og oppositionskandidater har vundet tre gange. Sandt nok er oppositionen også betinget - alle tre var premierministre. Og i de baltiske stater ændrede de regerende koalitioner sig, og i Georgien, Armenien og i første omgang i Aserbajdsjan. Men i Centralasien, kun i Kirgisistan, skete der et lederskifte, og det var et resultat af revolution. Og så hersker despoti overalt. I det store og hele er der ikke noget demokrati. Også i Rusland er alt ikke klart. Hvis oppositionen vandt i valget til statsdumaen, vandt de aldrig præsidentvalget. Jeltsin er ikke en opposition; i 1991 var han allerede leder af Den Russiske Føderation, der stod i spidsen for Det Øverste Råd. Men i 1999 overtog myndighederne kontrollen med statsdumaen og besidder den stadig. Det vil sige, at man endnu ikke kan sige, at der er en udskiftning af eliter. Men historien om det uafhængige Rusland er for kort, og ændringer er ganske mulige i fremtiden. Sandt nok går tendensen stadig i retning af kvælning. Folk blev frataget retten til at vælge guvernører og stedfortrædere i enkeltmandskredse, præsidentens valgperiode blev forlænget, og folkeafstemningsrettighederne blev begrænset. Og der er mindre og mindre frihed, fjernsynet er under kontrol. Hvad lavede de med NTV? På den anden side, er det overhovedet muligt at regere Rusland demokratisk? Spørgsmålet er meget alvorligt, hvis diktatur er mere effektivt end demokrati, så må vi gå til enden. Chedvedev er inkonsekvent, du kan ikke forstå, hvad han vil, han forsøger at sidde på to stole. Især tildelte han Gorbatjov Sankt Andreas Ordenen den Førstekaldede. Det vil sige, at han flirter med demokraterne, men tværtimod indfører han restriktioner. Han lover liberalisering, men taler om at bringe tingene i orden. Denne leder har ikke en klar strategi, han har ingen kerne. Han vil glæde både din og vores. Især vedtagelsen af loven om politi. En slags bevægelse mod Vesten, selv navnet politi, er lånt meget fra amerikanske love. Og på samme tid, ikke længe før dette, et skridt fra Vesten: begrænsning af nævningeting. Det ser ud til, at Chedvedev ønskede at afskaffe syv procent-barrieren, men ikke turde. Det skulle øge antallet af fester, men loven nåede det aldrig. Der er meget forvirring, du kan ikke forstå, hvem præsidenten er: en liberal, en konservativ, en statistiker, en vesterlænding, en demokrat... Alt dette eksisterer sammen i én person, og er frygtelig forvirret. Andre politikker er dog ikke defineret. Zhelezovsky er især kontroversiel. Det er også umuligt at forstå, om han er venstre eller højre! Kan ofte modsige sig selv i én tale. Men han skrev så mange bøger: mere end fem hundrede! Vidunderlig! Selvom du ikke skal jagte kvantitet. Hitler udgav kun en af sine bøger, Mein Kaif, og formåede at blive populær og komme til magten. Drengen følte, at hans hoved begyndte at gøre ondt, helt voksne tanker om politik var meget trættende.
  To af de tre sole havde allerede nærmet sig kanten af horisonten, skyer dukkede op på himlen, og det blev køligere.
  Yanka spurgte stille og roligt Ali:
  - Har du nætter?
  Drengen svarede:
  - Sikkert! Men ikke for meget mørkere.
  - Bliver det koldt om natten?
  - Omtrent det samme som nu! Bare rolig!
  - Selvfølgelig er det okay at gå, men at sove nøgen uden et tæppe...
  - Jeg tror, de vil tænde bål og efterlade os bundet, så ingen slipper ud.
  Yanka rystede på hovedet:
  - Rimelig forholdsregel.
  Sadat støttede:
  - Lad være med at drive! Der er ingen risiko for at fryse her. Her i vores kirke er der en kælder, og det er så koldt, at det simpelthen er fantastisk!
  Ali spurgte:
  - Hvilken magi er der?
  - Speciel jord, så det fryser. Vi blev sat der som straf. For mig er et smæk bedre end at fryse som denne. - Sadat rystede, hans brede skuldre blev smallere et øjeblik.
  Yanka bemærkede:
  - I den menneskelige krop: der er en nerve, der opfatter varme, tre reagerer på kulde.
  - Hvad er en nerve? - spurgte Sadat.
  - Det er, hvad de føler! For eksempel smerte.
  - Så er det bedre ikke at have nerver!
  - I dette tilfælde vil glæde blive utilgængelig for dig. Du vil holde op med at nyde mad og andre glæder i livet.
  - Inklusiv kvinder, nej, det behøver vi ikke! - Sadat forsøgte at vifte med hånden, men kunne ikke bryde rebet.
  Pludselig stoppede cikadernes kvidren, og der blev hørt en knurren. Rytterne tøjlede lidt deres heste.
  Træerne skiltes, og dyret kom langsomt ud på vejen. Den var større end en elefant og lignede en sabeltiger, kun med grønne striber på en orange baggrund. Pelsen er meget frodig, og på hovedet er skallen fliseagtig som en brontosaurus. stødtænderne er meget lange, mere end to meter, selvom de ikke er specielt skarpe. Tigeren har tre øjne, han ser med en trussel. Kraften bobler op i udyrets brede bryst, og du kan også høre dets sultne mave knurre. Krigerne grupperede sig straks og strittede med spyd. Tigeren så forventningsfuldt ud, han ville åbenbart have noget. Købmanden sagde:
  - Din-Sher vil gerne spise! Han kræver menneskekød. Lad os give ham noget af ringe værdi, især dette, han er allerede knap i live.
  To krigere skilte sig fra hovedmessen og sprang op til den udmattede gamle mand. Han blev virkelig svag og kunne næsten ikke stå på benene. Han blev slæbt hen mod den sabeltandede tiger.
  Dyrets brede ryg buede: tre haler, en af dem med en kvast, krøllet til en kugle. Her fnisede Yanka ufrivilligt, da det i høj grad mindede ham om tegneserien: "The Secret of the Third Planet." Dette udyr mindede lidt om en rottetiger! Generelt skrev Kir Bulychev ganske interessant; få moderne forfattere er værdige til at tage en plads ved siden af ham. Sandt nok kunne Yanka ikke lide Strugatskys på grund af hans tunge præsentationsstil.
  Der er så meget ynde og elegance i dette udyr - en sabeltanded tiger, du kan se, hvordan musklerne ruller under den tykke hud. Sådan et monster er i stand til at vælte et helt hold. Den gamle mand modstod svagt, han var ved at blive kvalt i hænderne på sine plageånder.
  Vagterne smed offeret foran den gigantiske tiger. De var bange for at komme tæt på.
  Den gamle mand faldt på knæ, og pludselig fløj en tynd og kløvet tunge som en slange ud af uhyrets mund. Han greb sin bedstefar i taljen og trak ham ind i munden. Det mægtige udyr havde flere rækker af tænder og begyndte kraftigt at slibe sit bytte. Knusningen af knogler blev hørt, blod dryppede fra læberne.
  Yanka havde det pludselig dårligt, hans ben blev svage. Den skarpe lugt af alkohol eller noget lignende alkohol fik ham til fornuft, og drengen åbnede øjnene.
  - Sikke en svækkelse, du besvimede hurtigt! - Sagde opsynsmanden.
  Yanka rejste sig ustabilt, tigeren var allerede gået. Kun få brune blodpletter var tilbage.
  Drengen spurgte:
  - Dette er alt?
  - Ja! Dette er kannibalen Din-Sher. Han spiser mennesker, fordi der er en dæmon inde i ham, og ikke på grund af sult. Skovene er fulde af vildt.
  - Der er sådan nogle perverse. Tigre i mange eventyr er kannibaler. Især Mowgli var sådan en pervers, så de flåede ham.
  - Er Mowgli en pervers? - spurgte Sadat.
  - Nej, det var navnet på den, der flåede tigeren!
  Tilsynsmanden råbte:
  - Gå hurtigere, du skal gå til patruljen, det vil være praktisk at overnatte der.
  Slaverne øgede ufrivilligt deres tempo. Yanka mærkede, hvor smertefuldt hans krop gjorde ondt og hans bundne hænder var ømme. Det er svært, eller synes det ham, eller dagen her er længere end på Jorden. Han vil gerne sove mere og mere, gaber han. Det grove grus på vejen får drengens bare fødder til at brænde og klø, og han halter. Yanka forsøgte at komme ud til siden og gå på det frodige græs, så det ikke ville gøre så ondt. De andre drenge, hvis bare, hårdhændede fødder syntes aldrig at have brugt sko, grinede bare, men bevægede sig stadig. Men et sving med pisken og et par skarpe slag tvang ham til at vende tilbage. Drengen måtte udstå en ny langsom tortur for at distrahere sig selv, spurgte han Ali.
  - Er du født slave eller fri!
  - Jeg er ikke født i fangenskab, jeg blev solgt for seks år siden for gæld. Først skulle jeg arbejde på markerne, men så blev jeg sendt til stenbruddene for forseelse. Da jeg stadig var lille, samlede jeg bare sten op og bar dem. De gav os meget dårlig mad og slog os ofte. Flere drenge på min alder er døde. Vi arbejdede meget, men jeg vænnede mig til det. Så voksede jeg op og blev stærkere, men minen tørrede ind, og jeg blev solgt.
  - Intet held!
  - Hvorfor! Omvendt! Jeg arbejdede på overfladen, åndede frisk luft, i minen blev slaverne hurtigt dækket af sår og døde. Og så nu er jeg hærdet af livet, og jeg er ikke bange for noget.
  På trods af hans tynde var Alis krop meget senet, og trods den lange tur så drengen ikke træt ud. Men hårdt arbejde styrker dig fra den tidlige barndom.
  Yanka sagde:
  - En slave fra fødslen, han forstår ikke helt ydmygelse.
  Så kom en anden dreng med kulsort hår ind i samtalen:
  - Jeg er slaves søn og barnebarn! Fra den tidlige barndom var jeg tvunget til at samle aks og piske dem. Men for at være ærlig, så gav jeg ikke op for at blive fri.
  - Og hvad ville du gøre? - Spurgte Ali.
  - Blev gift! Bygget et hus! Man ved aldrig!
  Yanka bemærkede:
  - Kun en fri person kan lave seriøse planer. Jeg ved det ikke, men jeg håber, vi finder frihed med tiden!
  - Hvis en slave er lydig mod sin herre, så forbliver han slave i den næste verden, kun han bliver behandlet godt. - sagde drengen.
  Ali protesterede:
  - Ingen ved, hvordan det bliver! Generelt vil jeg ikke tale om den anden verden; det er bedre, hvis Yanka fortæller os om sin verden. Kæmper dine folk?
  Yanka rystede:
  - Ja, selvfølgelig slås de! Men mit land udkæmpede en alvorlig krig for næsten halvfjerds år siden. Så var der en storstilet krig med en meget stærk fjende, og vi tabte næsten. Men herefter var der kun tale om lokale konflikter. Afghanistan, Tjetjenien, men for det meste kæmpede de med partisaner. Efter Anden Verdenskrig erklærede USSR og Rusland ikke formelt krig mod andre lande. Der var kun mindre træfninger. USA kæmpede oftere, med varierende succes. I princippet tabte Amerika ikke krigen i Vietnam, men efter at have lidt alvorlige tab, blev det under pres fra den offentlige mening tvunget til at forlade. Ligesom USSR i Afghanistan. De fleste af de store slag blev vundet, men det var ikke muligt at besejre partisanerne, og det var nødvendigt at forlade landet for at undgå yderligere udgifter og tab. Nå, den første tjetjenske krig var den mærkeligste og mest absurde i hele historien om de krige, som vores land førte. Jeg ønsker ikke at tale om det. Desværre blev ingen skudt for Ruslands skammelige nederlag!
  Ali bemærkede:
  - Er dit land Rusland?
  - Ja!
  - Er hun stor?
  - Meget stor! Den største i areal i verden!
  - Men hun tabte de sidste to krige!
  - Nej! Mest sandsynligt formåede hun ikke at vinde. Derudover tog vi for anden gang hævn i Tjetjenien. Sandt nok er partiskheden stadig ikke forbi, men indtil videre holder vi det under kontrol.
  Sadat bemærkede dystert:
  - Alle krige kan ikke vindes! Hvis en uovervindelig kommandant blev fundet, ville hele planeten være i hans hænder.
  Yanka svarede let:
  - I Jordens historie var der uovervindelige befalingsmænd, men som regel havde de ikke nok liv. Den menneskelige alder er ikke lang, og en værdig efterfølger er svær at finde. Hvilken højrøstet nonentitet Nikita Khrusjtjov var sammenlignet med Josef Stalin. Nå, der er fuldstændig mangel på personale blandt kongerne. Men af lederne af den sovjetiske periode var der kun tre stærke og kompetente individer: Lenin, Stalin, Andropov. Desuden regerede Lenin og Andropov ikke længe, da de havde helbredsproblemer. Og resten nåede ikke niveauet for kollektiv landbrugsdrift!
  Hvad angår det nuværende ledelsessystem, har vi sådan set to medstyrere. De ser ikke ud til at være tåber, men de har ikke et klart mål og ved ikke, hvad de vil! Det ser ud til, at disse fyre ikke har besluttet, om de vil bygge et demokratisk samfund eller et totalitært diktatur. Men sådan et halvhjertet system er ustabilt. Normalt er moderat autoritarisme kortvarig, og nationen må vælge noget mere konkret! Og der er ikke to ledere. En nations leder er som Gud - der er kun Én!
  Ali protesterede:
  - Der er mange guder!
  Sadat sagde filosofisk:
  - Generelt har vi polyteisme, men der var en bevægelse, der fremmede ideen om en enkelt skaber. Sandt nok, vi har ikke hørt noget om dem i lang tid! Generelt, hvad tror du på?
  Yanka tøvede lidt og svarede:
  - Ind i menneskets sind og styrke!
  - Hvordan er det?
  - At menneskeheden før eller siden vil løse sine problemer og finde lykken.
  Sadat, der skelede med sorte, snedige øjne, spurgte:
  - Eller mere præcist?
  - Det, vi tidligere kun kunne opnå i drømme eller eventyr, bliver virkelighed! - Yanka himlede med øjnene. - Vær som guderne.
  Sadat rystede på hovedet:
  - Det er bare drømme!
  - Hvordan skal man sige det! - Yanka rettede på skuldrene. - For eksempel var der et magisk tæppe, rigtige fly dukkede op. Selvsamlet dug, enorme grøntsager og frugter - fødevaresynthesizere og genetiske teknologier. Know-it-all hat, underkop med et æble - computere og internettet. Vandrestøvler - biler og motorcykler. Flyvninger til månen beskrevet i eventyr blev også realiseret. Nå, de magiske midler til ødelæggelse blev mere end overgået af atom- og i endnu højere grad brintbomben!
  Sadat rynkede panden:
  - Mange uforståelige ord!
  Ali spurgte:
  - Har du foryngende ferskner!?
  - Dem, der genopretter ungdommen?
  - Ja præcis!
  Yanka sukkede:
  - Vi har ikke lært endnu! Men i de næste hundrede, højst to hundrede år, vil problemet med aldring blive løst. Alle vil blive evigt unge og sunde!
  Sadat svarede:
  - Vent til det sker! Og at en brintbombe er en kraftig besværgelse?
  Yanka smilede legende:
  - Hun er i stand til på et øjeblik at ødelægge alt levende på en afstand, som rytteren kan ride på en dag!
  Sadat rystede på hovedet:
  - Ja, I lyver alle sammen! Hvis dit land havde sådanne våben, ville du erobre hele planeten.
  Yanka svarede og rynkede på panden:
  - Du ser to store problemer her. For det første, hvad er våben: Ikke kun vores land har dem, og de kan kæmpe tilbage mod os.
  - Og den anden? - Sadat satte endda farten op for at være tættere på Yanka.
  . KAPITEL nr. 10
  Konstantin Rokossovsky indså, at et kritisk øjeblik var kommet og bragte flagskibet ind i kampen, som han tidligere havde brugt meget omhyggeligt. Selvfølgelig; femten tusinde kilometer i diameter: dette er ingen spøg for et rumfartøj. Dette er et rigtigt kunstværk, der er kvadrillioner af russiske rubler værd. For ikke at nævne de fem en halv milliard besætningsmedlemmer - det er hele planetens befolkning. Nu skal vi feje disse forbandede fantomer væk, så de ikke ødelægger hele hæren.
  Hypermarskalen selv var på en mere manøvredygtig missilkrydser. Naturligvis undgik hans rumskib kamp, ikke på grund af fejhed, men fordi kommandantens død havde en katastrofal effekt på hele hæren.
  Marshal Elf foreslog:
  - Lad os gennemføre en generel tilbagetrækning af vores hær, bygge et citadelsystem.
  Konstantin afviste:
  - Under forhold med omringning betyder tilbagetrækning at pådrage sig store tab. Derudover vil vi på denne måde give fjenden store brohoveder.
  - Så hvad skal jeg gøre?
  - Vi er nødt til at ødelægge den øverstkommanderende for fantomhæren. I dette tilfælde håber jeg, at det smuldrer.
  Marshall protesterede:
  - Der vil altid være en suppleant. Trods alt, selv i tilfælde af din død, er dubbing leveret. Som din protektor Stalin sagde: Der er ingen uerstattelige mennesker!
  Rokossovsky, der udsender lyn fra sit øje, bemærkede:
  - Der er sådan noget, men det er ikke altid sørget for det i middelalderhæren. Generelt: du behøver ikke stå stille. Vi vil angribe.
  Et enormt rumskib kaldet "Fædreland": med sine supertunge kanoner brændte det bogstaveligt talt hele rummet ud. Det var noget monstrøst, hyperplasmisk, fuldstændig utænkeligt.
  Alyosha Popovich samlede hastigt en knytnæve af dinosaurer. Det var meget vanskeligt at gøre dette under forhold, hvor tropperne var strakt ud og kæmpede langs en bred front. Den udadtil unge kommandant undlod dog ikke at bruge list. Han beordrede et signal, ved hjælp af hvilket fantomdinosaurerne kaldes til at blive fodret. Det havde en effekt. Sandt nok råbte bueskytterpigerne ikke højt for ikke at betage alle monstrene. Deres kammeraters nøgne hud: halvnøgne krigersværdkæmpere, glitrede allerede af spænding, hvor intens kampen var. Og så blev de to hundrede største udvalgt.
  I modsætning til alle fysikkens love trampede dinosaurerne gennem vakuumet med et frygteligt brøl, let støvede, små fragmenter af reflekterede lysbølger og magisk hyperplasma.
  Og de ledede angrebet og adlød kommandantens ordre, Pastukhov selv, hans hjelm var knækket, og hans hår var sammenfiltret med blod. Afdelingen ledet af ridderen var forfærdelige, modbydelige ansigter, monstrøse munde, buede, ofte knækkede hugtænder. Mange pigge, klinger, nåle, proptrækkere, bumser på skallerne, disse kreationer af magiens underverden, så ud til at være rettet som tanks mundinger.
  Et rullende horn lød (tyngdekraftsbølger spredte sig gennem vakuumet), og en lavine stormede mod fjenden. En enorm masse af monstre styrtede mod flagskibet "Fædrelandet".
  Dinosaurerne skreg vredt og forsøgte at feje alt og alle væk!
  Det gigantiske flagskib mødte dem med alle ødelæggelsesvåben. En kontinuerlig, mega-kaskade af beskydning begyndte. Det var, som om der blev skudt huller i vakuumet, og hektiske strømme af energi strømmede ud af dem.
  Alyosha Popovich kommanderede:
  - Optag maksimal hastighed og stop ikke.
  Treffene forårsagede smerte hos fantomdinosaurerne. Der blev dannet dybe kratere i deres kroppe, såvel som flænger, der kunne have huset det gamle New York. Nogle af monstrene smuldrede simpelthen efter adskillige nederlag. Men det var ikke muligt at stoppe strømmen, tværtimod blev den mere og mere kraftfuld og turbulent. Flagskibet "Otchizna" forsøgte at vende tilbage, men det blev overhalet af en levende lavine af fantomer. Efter at have angrebet rumskibet som en flok hunde på en bjørn, begyndte dinosaurerne at rive det fra hinanden. Det gigantiske skib affyrede emittere af alle typer næsten ligefrem, men det hjalp ikke meget. Forskellige monstre, af så utænkelige typer, at selv hjerner oversvømmet med hyperplasma koger, de rev hans rustning, tårne, støtter, antenner af. Rumskibet var simpelthen ved at dø, og det krævede meget mod at se på det.
  Rokossovsky kommanderede i et forsøg på at skjule sin panik:
  - Alle sammen, kom til undsætning!
  Marshal Elf rettede:
  - Alle kan ikke, tropperne er begrænset af kampe!
  - Så alle dem, der har fri.
  Svyatorossiya-hærens rumskibe skyndte sig frem. Tusindvis af skibe kastede millioner af dødelige budbringere på én gang. Alyosha Popovich satte også alle reserver i aktion.
  - Vi bør under ingen omstændigheder tillade vores fjender manøvrefrihed. Slå hårdere, bland rækkerne! - Den unge kommandant råbte til sine underordnede. - Kom tættere på, lad os ikke bruge superkraftige missiler.
  Faktisk var det sidste våben det mest ødelæggende og farlige for fantomer. Derfor forsøgte de som en rigtig bokser at bryde i nærkontakt, hvor de kunne bombardere fjenden med en række slag og pålægge stiklinger med sværd. Nogle fantomkrigere brugte deres nøgne, yndefulde knæ (det er utroligt, hvordan en så slående effekt kan have så sexede dele af en piges krop!) Det enorme rumskib "Fatherland" drev langsomt, bakkede væk og forsøgte at afværge fjendens hårde pres . Og de kastede det efter ham, dinosaurerne brugte deres stødtænder og hugtænder, knuste tårnene, fladede sektorerne, knuste skillevæggene. Det gigantiske skib var ved at dø, men fantommonstrene betalte også dyrt for midlertidige succeser.
  Alyosha Popovich ser; at fjenden gik helt ud, krydsede sine to lange sværd og sammen med en lille afdeling udvalgte fjender galopperede mod fjenden.
  Selvom hans hold skyndte sig i et vakuum, slog gnister fra under hovene, rystede tomrummet.
  Alyosha befalede:
  - Saryn på kitchkaen!
  Dobrynya Nikitich, der risikerede sit liv, havde kæmpet på højre flanke i lang tid. Hans ryttere pressede rumskibene spredt ud over rummet tilbage, men de led selv tab. Det var især smertefuldt at se på de frygtelige sår, der blev påført pigerne af de forskellige udslettelsesinstrumenter!
  Alyosha Popovich hackede væk med ungdommelig lidenskab. Han forstod, at kastet kunne være det fald, der knækkede dæmningen. Og hans krigere er et perfekt match, smukke mænd og skønheder, en halv pige med gyldne fletninger. Rustningen er broderet med guld og ædelsten. Og de kæmper tappert. En af de unge mænd faldt, ramt af missiler, en anden hest fik sine ben slået af, men tæskede i smerte og rakte ud med munden mod rumskibene. Den faldne rytter kæmpede til gengæld til fods. Den smukke piges hoved blev revet af, hendes gyldne hår blinkede klart, og krigerens ansigt var forvrænget af en grimase af smerte. En anden kvindelig soldats ben blev sprængt af, pigen begyndte at brøle i tre vandløb, og en kraftig termo-creson raket - svarende til en quadrillion bomber kastet på Hiroshima - landede lige i hendes følsomme mund, med satinlæber. Quadrillion (milliard millioner) Hiroshima tordnede i en piges mund på én gang: et hyperquasar, seksuelt eventyr!
  Kæmperne forsøgte at dræbe rytterne én efter én, som igen grupperede dem sammen.
  Endelig lykkedes det en af de største dinosaurer at nå reaktoren til flagskibet ultra-dreadnought. Der skete noget forfærdeligt her. Alyosha Popovich havde knap tid til at kommandere:
  - Alle sammen, træd til side!
  Men det var allerede for sent. Den eksploderede med monstrøs kraft, og en rigtig kvasar blussede op og absorberede hundredvis af fantomer og tusindvis af rumskibe. Helvedes supernova; en rov, brændende piranha slugte plads.
  Krydseren, hvorfra hypermarskalen udøvede kommandoen, rystede brutalt.
  Rokossovsky rejste sig, rystede støvet af den smuldrende ultraplastik og bandede. Han lagde hånden til panden og skelede
  - Fædrelandet er gået til grunde!
  - Og fem en halv milliard soldater, sammen med hende! - Sagde elver-marskalen. - Eller rettere sagt endnu mere!
  Nissen foreslog:
  - Er det ikke tid til at spille en pensionist?
  Hypermarskalen rynkede panden:
  - Døden af et så stort rumskib som Fædrelandet vil ødelægge hele forsvaret. Eller rettere sagt, det bringer splid i vores hær. Vi bliver tilsyneladende nødt til at trække os tilbage. Selvom nej, vil tilbagetog i dette tilfælde blive en generel flyvning. Vi skal kæmpe standhaftigt, indædt og fanatisk.
  - Hvordan er Wehrmacht-enhederne? - Elvermarskalen drillede.
  - Han, der vandt, kæmpede bedre! - svarede Rokossovsky. - Men fanatisme reddede ikke nazisterne!
  - Og vi bliver måske ikke reddet!
  Rokossovsky kommanderede på trods af øjeblikkets tragedie i spøg:
  - En, to, tre - tør rampelyset af!
  Alfemarskalen foreslog:
  - Lad os dele hæren i tyve dele og skynde os i alle retninger!
  - Og hvad vil det give?
  - Fantomerne vil skilles! Og når fingrene spreder sig, er det nemmere at knække fingrene! - Frydet (lyst lille hoved), sagde elver-marskalen.
  Rokossovsky, der frigav en lysstråle fra sit næsebor (udledning af det hyperplasmiske miljø i den fornyede hjerne), sagde:
  - Nå, lad os prøve at sprede fjendens styrker! I denne tilstand vil det være sværere for dem at kæmpe!
  Hypermarskalen gav kommandoer med en rykkende telepatisk impuls og udnævnte holdkommandører.
  På dette tidspunkt var mere end halvdelen af det hellige Ruslands rumskibe blevet dræbt. Samtidig blev fantomernes hær kraftigt reduceret. Tropperne i Storrusland blev brutalt voldsramte. Alexander den Store, der så fjendens manøvre: befalet!
  - Tildel straks en stærk reserve i bagenden! Vi vil slå fjenderne stykke for stykke!
  Magiker Oksana fortalte ham:
  - Vores sejr er kun et spørgsmål om tid! Bare lad være med at lave ballade!
  Slaget bevægede sig ind i en ny fase, hvor initiativet helt tilhørte Storrusland. Alyosha Popovich forsøgte at koordinere sine troppers handlinger, men slaget fandt sted spontant. Sandt nok gjorde de nuancer, der blev kastet af silhuetterne, det muligt at undgå at skyde på hinanden. Men i tætte kampe fik selv vores egne folk det nogle gange. Alyosha Popovich mistede selv den ene arm, han havde smerter, men en assistent bandagede lemmen.
  - Hvorfor, Hannibal var enøjet, og jeg er enarmet!
  Marquise Angelica opmuntrede (hendes rustning smuldrede fuldstændig under slagene fra den skadelige stråling. Kun en kort nederdel dækkede knap nok de luksuriøse hofter på en muskuløs, forførende kriger, på trods af sårene).
  - Tab af en hånd; bare et stort tab - tab af sind - uopretteligt!
  - Tryllekunstnerne laver en anden! - svarede Alyosha og rystede på hovedet. "Du kan ikke knække mig så let!" Vi udfører et hurtigt angreb. Bare for at finde ud af hovedkommandøren. Hvor er denne forbandede Rokossovsky?
  Oksana udtalte:
  - At dømme efter overfloden af information og forskellige tyngdekraftaflytninger, er han i den gruppe af rumskibe. Nu vil du se hende i brunt lys.
  Alyosha Popovich forsøgte at samle sine soldater, han håbede at undertrykke kommandanten. Rytterne samledes, dinosaurerne ankom. Her er en af de tyve afdelinger af Svyatorossia, der kom under angreb fra reserven af Alexander den Store. Han blev hurtigt knust. Det ser ud til, at taktikken med separat kamp ikke retfærdiggjorde sig selv. Men som Capablanca sagde: i en dårlig position er alle træk dårlige!
  Konstantin Rokossovsky gav en anden ordre:
  - Omgrupper nu!
  Som om separate tentakler blev komprimeret, begyndte separate grupper at konvergere til et enkelt system. Sådan manøvrering tillod os at vinde tid, men kunne ikke vende situationen.
  Vladimir Kashalotov kæmpede som alle andre: febrilsk med fanatisme. Han troede aldrig, at han kunne dø. Eller rettere sagt, han havde allerede set døden i øjnene så mange gange, at intet kunne skræmme ham! Kampen var ved at blive vundet, trætheden var allerede ved at indfinde sig, og ønsket var, at dette skulle ende så hurtigt som muligt.
  Så han gik i kamp med sin ven Erolok, de manøvrerede et stykke tid, skød tilbage og skiltes så ad.
  Vladimir Kashalotov skød flere gange, men på grund af akkumuleret psykologisk træthed, primært, var han ude af stand til at ramme. Fjenden var også ekstremt udmattet. Generelt er det umuligt at sammenligne det "virtuelle" med en rigtig kamp. Alligevel, under træning, uanset hvor smertefuldt det er, bliver du ikke dræbt, men i kamp kan du dø når som helst. Det betyder at blive ubrugelig for fædrelandet.
  Mange rumskibe blev beskadiget, de fleste skibe mistede tårne, hele sektorer og rum. Alene flere titusinder af enkeltsædede tetrafly blev skudt ned.
  Den unge mand tændte for hologrammet og forsøgte at forbinde med sine partnere. Et smukt pigeansigt dukkede op. Pigen spurgte Vladimir:
  - Hvorfor er du så ked af det?
  - Jeg er fuldstændig overvældet! I dag er grænsen for ødelagte fjender åbenbart udtømt.
  Pigen svarede:
  - Vær ikke urolig! Skyd de stakkels! Eller har du ondt af dem?
  - Det er ikke fordi, det er synd, men det er på en eller anden måde skræmmende! - svarede Vladimir. - Fornemmelse af bitterhed på læberne!
  - Lad os kæmpe sammen i denne sag! Bare forestil dig: mig og dig; ét firma!
  Drengen sang med:
  - Dig og mig; ét firma!
  Pigens stemme blev meget højere:
  - Hvert hav af charme!
  - Du og jeg!
  - Vort Fædrelands Ære er hellig! Vi vil ødelægge alle fjenderne!
  - Jeg er ikke imod et grynt! Jeg vil spise tærter!
  Fyren og pigen lo; hvorefter skønheden med en syvfarvet frisure (regnbuens farve er meget moderigtig) foreslog:
  - Lad os angribe i par, vi kan gøre det bedre!
  - Parret med! Hvilket betyder, at du er i brand!
  Krigeren slikkede sig om læberne:
  - Kvasar! Lad ikke billedet falde sammen!
  At kæmpe sammen er altid sjovere: Vladimir var enig i digtet fra den gamle digter:
  Det er slemt, når en person er alene
  Og man kan ikke blive en helt alene!
  Enhver trofast er hans herre,
  Og endda svage, hvis der er to!
  De gik ind i slaget, og først gik alt godt, den ene efter den anden skød de tre tetrafly ned. De gjorde det smukt, endda yndefuldt og yndefuldt. Vladimir følte sig inspireret af digter-kæmperen. Men så skete der noget, som næsten var uundgåeligt i sådan en krig. Hans partner blev ramt af mini-preon anklager. Der var sådan et glimt, som om en nål havde gennemboret rummet, og et øjeblik dukkede en lys dråbe blod op. Så tørrede en fugtig vakuumklud den nådesløst af. Den største tragedie i en ung fighters korte liv! En smuk pige, som drengen formåede at blive venner med og endda hengav sig til erotiske fantasier: de slog ham ned som en flue! Så meget, at hun ikke engang havde tid til at skubbe ud.
  Vladimir ville virkelig skrige og græde. Han havde svært ved at undertrykke det i sig selv, men følelserne brød ud.
  - Krig vær forbandet! Hun er en dårlig dame og en tæve!
  Den unge mand gik i desperation endda til at ramle. At ende som Nestert. Den første til at bære vædderen ud. Et rasende angreb fulgte. Men fjenden så ud til at have svagere nerver. Endnu en gang var skæbnen på Vladimirs side. Fjenden afveg og blev skudt ned. En sådan succes beroligede fyren noget.
  - Og jeg troede, det ville være sort hul!
  Svyatorossiya-flåden var hårdt presset, den var tydeligvis døende, det så ud til, at der ikke ville være noget håb om frelse.
  Konstantin Rokossovsky knækkede med fingrene: en tyveløbet strålepistol materialiserede sig foran ham:
  - Hvad beordrer du, kommandant! - Våbnet sang!
  - Vær klar til at opløse din krop når som helst!
  - Jeg adlyder! Selvom jeg må advare dig i dette tilfælde, vil du miste evnen til at udøve kommando!
  - Jeg er ligeglad mere!
  - Hvad med ansvar?
  - Ansvar? - Rokossovsky tænkte: - Jeg ved det ikke! Kun et mirakel kan redde os, og der er ingen mirakler i universet!
  Alfemarskalen bemærkede:
  - I det interuniverselle rum: nogle gange er der fænomener, der er svære at forklare. De kan ikke kaldes andet end universets mirakel. Du har sikkert hørt om disse?
  - Jeg hørte! Men det er naivt at regne med dette!
  - Hvem ved! Vi elvere er meget følsomme over for paranormale påvirkninger og forskellige katastrofer. Jeg føler, at der er noget på vej mod os!
  Rokossovsky rystede på hovedet:
  - Det er muligt, bare en illusion!
  - Nej, se! Den er her allerede!
  I det øjeblik skete der virkelig noget ekstraordinært! Skyderiet døde øjeblikkeligt, og en ukendt styrke samlede rumskibene og fantomerne op. Da de adlød en ukendt impuls, skyndte skibene og spøgelserne i forskellige retninger. Det var uforklarligt, som om det var uforståeligt, den gigantiske Baba Yaga viftede med sin kost og spredte de kæmpende armadaer i forskellige retninger. Dette blev gjort hurtigt, lyset blev pludselig dæmpet, men samtidig var trykket fra bevægelsen lille.
  Vladimir følte også, hvordan han blev samlet op, som en lidenskabelig kvindelig omfavnelse. Det lugtede endda af den dyreste parfume. Den unge mand mumlede endda:
  - Her er en lafa!
  Og så blev det mørkt! Det er meget mørkt, du kan ikke engang se den sædvanlige glød for alle metaller. Ikke en eneste foton, andre typer bølger forsvandt også. Fremtidens menneskelige øje giver os mulighed for at skelne mellem de længste og ultrakorte bølger, infrarød og ultraviolet stråling, gammabølger og mikro-gammabølger samt forskellige typer af, hvad hyperplasma afgiver. Sandt nok, især intensitet, er øjet endnu ikke almægtigt, men en speciel enhed er indbygget i det.
  Og så fuldstændig tomhed. Vladimir hviskede:
  "Måske er det sådan her helvede ser ud!" Selvom hvad der kan forstås er død og død i hyperplasma.
  Samtidig blev kroppen så let og luftig! Vladimir havde det meget bedre, trætheden forsvandt, og hans sjæl blev mere munter.
  - Det her er noget særligt! Måske flyver jeg til himlen, for fantastiske kæmpere! Selvom jeg er værdig til at blive kaldt stor?
  Pludselig, i det absolutte mørke, dukkede en glød op, så usædvanlig, ulig noget andet! Mest af alt lignede et sådant nuancespil gammastråling, men her så det ud til, at der var bølger med kortere rækkevidde. Vladimir huskede hyperfysik, da supersvage interaktioner blev opdaget. De gjorde det muligt at lave brøkmål, når de ikke var tredimensionelle, men for eksempel to og en halv. Og det giver yderligere muligheder. Og i materiens bevægelse og ødelæggelse sammen med rummets opløsning. Tag for eksempel: princippet om et beskyttende halvrumsfelt - hvis det ikke var for den specielle stråling, der brænder gennem dimensioner, kan du opnå fuldstændig usårlighed. Generelt er moderne fysik slet ikke, hvad den var på et tidspunkt, hvor menneskeheden var begrænset til én planet. Meget kompleks og mangefacetteret. Hvad falder sådan en glød ind under? Hvad er specielt ved det?
  - Det er engleild! - hviskede Vladimir. - Tilsyneladende er himlen allerede tæt på.
  I mellemtiden blev det varmere, og andre farver og nuancer dukkede op i strålingen.
  Den smertende smerte i mine tindinger forsvandt, og jeg lugtede violer.
  - Og det er meget bedre! Det er som en hyperstrøm i hovedet! Krammerne blev svagere, bevægelsen stoppede.
  En stemme blev hørt, eller rettere en transformeret telepatisk impuls fra Alexander den Store:
  - Alle sammen, skift vognbane!
  Vladimir forsøgte at kontrollere tetraplanet. Boksebilen ser ud til at være i bedøvelse. Ude af stand til at bevæge sig. Kroppen bevæger sig, men fighteren gør det ikke.
  Det ser ud til, at andre rumskibe kun er i stand til at drive i et vakuum. Millioner af skibe af alle typer frøs. Det blev overraskende stille. Vladimir fløj ud af tetraplanet: i det mindste kunne han bevæge sig.
  Alexander den Store erklærede:
  - Kampen er forbi! På trods af fjendens overvældende numeriske overlegenhed, vandt vi!
  Soldaterne udbrød enstemmigt og glædeligt:
  - Ære til det store Rusland!
  - Kejserens vilje sejrer!
  Mærkeligt nok var de fleste af reparationsrobotterne operationelle. Bevægelige metalaggregater sidder fast omkring de mest beskadigede rumskibe. Restaureringsprocessen er begyndt.
  Alexander den Store begyndte ved hjælp af kraftfuld elektronik at opsummere resultaterne; computere installeret på alle punkter gjorde det muligt at beregne tab med nøjagtigheden af en person eller enkeltperson. Det viste sig, at de var ret store.
  Det store Ruslands hær mistede uigenkaldeligt syv hundrede og femogtyve milliarder, tre hundrede og fireoghalvfjerds millioner, enoghalvfems tusinde, fire hundrede og seksten levende individer, både mennesker og allierede racer. Derudover: elleve billioner, seks hundrede syvogtredive milliarder, otte hundrede og treogtyve millioner, fire hundrede femogfyrre tusinde, et hundrede og seksogfyrre robotter og cybernetiske mekanismer. Og også syvoghalvtreds millioner, tre hundrede treogtres tusinde, to hundrede og sytten rumskibe af forskellige typer, ikke medregnet tetraplaner.
  - Dog meget! - Sagde Alexander den Store. - Vi led betydelig skade! Hvornår begyndte vi at tælle sår? Tæl dine kammerater!
  Alfemarskalen bemærkede:
  - Og det tæller ikke fantomer. Mange af disse fyre blev også udslettet!
  Oldtidens store hærfører sagde glad:
  - Men mange flere fjender faldt!
  Fjendens uoprettelige tab beløb sig til: billioner otte hundrede og fireoghalvtreds milliarder, seks hundrede treogtredive millioner, to hundrede femogfyrre tusinde, ni hundrede og atten levende individer - mennesker og deres allierede. Niogfyrre billioner, fem hundrede nitten milliarder, to hundrede seksoghalvtreds tusinde, et hundrede syvogfyrre robotter og cybernetiske mekanismer. Og også et hundrede og treogfyrre millioner, fire hundrede treogtres tusinde og syv hundrede og syvogfirs stjerneskibe, tetralet ikke medregnet.
  Alexander den Store rapporterede:
  - Og oddsene ser ud til at være i vores favør!
  Elvermarskalen grinede og svarede:
  - Ja, tak til fantomernes hær, ellers havde vi tabt. Og så var tabsprocenten meget værre.
  Alexander den Store bemærkede:
  - Det værste forhold er tabet af tetraletter. Vi mistede omkring niogtredive milliarder, fjenden syvogtres! Cirka halvanden gang!
  Elfermarskalen forklarede:
  - Det skyldes, at små skibe led færre tab af fantomernes kampvirkninger. Nå, træningen af vores tropper og våben er omtrent den samme!
  - Men befalingsmændene er anderledes! - Macedonsky mumlede.
  Alfen rystede på hovedet:
  - Rokossovsky er en fremragende strateg! På et tidspunkt foreslog han at angribe tyskerne med kampvogne gennem Polesies uigennemtrængelige sump.
  - Hvilket mirakel! Jeg forsøger hele tiden at ramme fjenden uventet. Husk mit jag gennem ørkenen. Eller en rundkørselsmanøvre mod kong Darius, med adgang til bagenden!
  - Jeg ved det! Men en tank, især i oldtiden, er ikke en hest. Du kan ikke trække ham op så let!
  Alexander rystede foragtende på hovedet:
  - Jeg kommanderede min hær uafhængigt, og Rokossovsky var Stalins seks. Selv hans polakker kunne ikke lide hans landsmænd, og de tvang ham til at trække sig fra posten som forsvarsminister.
  Alfemarskalen grimasserede:
  - Utaknemmelige dyr! Dette var dog ikke et initiativ fra det polske folk, men fra individuelle pro-vestlige kredse, der blev støttet af CIA og andre terrororganisationer.
  - Måske! Khrusjtjov var en svækkelse og kunne ikke genoprette orden i sin egen lejr. - Alexander den Store rystede på hovedet, hans manke af kobberhår bevægede sig truende.
  Alfemarskalen foreslog:
  - Lad os først belønne de værdige!
  - Det vil kejseren og computeren gøre, som altid, jeg har kun ret til at rådgive!
  Det er faktisk reglerne, objektiv elektronik afgør, hvem der er værdig, og hvem der ikke er værdig. Især cyberoptagelse giver enhver mulighed for at kunne beskrive deres bedrifter i detaljer. På et tidspunkt forårsagede visse bedrifter i den store patriotiske krig en masse kontroverser. Senere blev mange af dem anerkendt som langt ude. Der er stadig mange debatter i gang. Faktisk dræbte pioneren Golikov otteoghalvfjerds fascister i kamp. (Og under et rigtigt slag under Anden Verdenskrig er det umuligt at tælle antallet af dræbte. Du er ikke den eneste, der skyder, og selvom en tysker faldt, blev han ikke nødvendigvis dræbt! Måske har han bare lagt sig ned!) . De skændtes også om Panfilovs mænd, om der var et slag eller ej, hvor mange kampvogne der gik tabt. Fascistiske helte rejser også tvivl. For eksempel slugte en angrebspilot fem hundrede og fireogtredive sovjetiske kampvogne, for hvilke han blev tildelt et jernkors med diamanter og gyldne egeblade. Og også en hel samling af priser! Det er på en eller anden måde svært at tro på dette, og på det faktum , at du kan ødelægge hundrede og fireogfyrre tanke med en simpel tank. Også utroligt! Man kan også skændes om den sorte "djævel", der ødelagde fire hundrede sovjetiske og fem amerikanske fly! Det vil sige, nogle stillede spørgsmålstegn ved sovjetiske bedrifter, andre fascistiske bedrifter.
  Under alle omstændigheder burde Vladimir Kashalotov være blevet tilstrækkeligt belønnet. Som tak for det vundne slag blev der afholdt banket, hvorefter præmiering skulle finde sted.
  Normalt spiser soldater ikke, de lever af hyperplasmisk energi eller superstrøm.
  Nu samledes de overlevende soldater i særlige paladser, eller rettere haller. Om og de burde være dyrebare - kybernetiske tabeller! De mest udsøgte udvalg! Vladimir Kashalotov måtte spise mad for første gang i sit liv. Han havde aldrig spist før! Generelt er det sådan en usædvanlig ting at spise! Find ud af, hvad mad er! Han læste meget om dette, prøvede endda at tygge træ (eg, ahorngran og gud ved hvad ellers!): det sidste kunne han dog ikke lide. Faktisk: hvad er rart, din mund er fuld af lort, og røgen strømmer ud af dine ører. Frisk!
  Hallen, hvor soldaterne samledes, var enorm og kunne rumme en million mennesker. Hver soldat har et separat bord. Da Kashalotov satte sig ved et lignende bord, dukkede et farverigt hologram op (en hybrid af en pige og en ananas med tre bryster: den ene brystvorte er guld, den anden er rubin, den tredje er safir):
  - Vi er glade for at byde dig velkommen, stjernesoldat! Du ser ud til at savne normal mad?
  Vladimir svarede flovt:
  - For at være ærlig ved jeg ikke engang, hvad det er! Hvorfor spise alligevel! Det er jo unaturligt! Vi er ikke dumme primater!
  Pigen blinkede med sine bare ben:
  - At mærke fornøjelsen! Nyd god mad og vin! Når alt kommer til alt, indrøm det, er du nysgerrig?
  Vladimir Kashalotov var enig:
  - Ja! Endnu mere! Det er første gang at opleve sådan en proces! Hvor utroligt! Især hvis vi spiser maden i fællesskab.
  - Så nyd det! - Hologrammet svarede, hybriden af en ananas og en pige begyndte at lege med flerfarvede brystvorter. Økser i form af farverige fugle funklede i hendes hænder.
  På Vladimirs højre hånd: sad en høj og meget smuk pige. Generelt er alle pigerne i denne verden fejlfri, men denne er på en eller anden måde særlig lys. Den har så meget gnistre og charme. Den unge soldat rakte sin hånd til hende:
  - Vladimir!
  - Elfaraya! - svarede krigerpigen grinende (nå, hendes tænder, en rigtig skat). - Det er meget rart at møde dig, desuden har jeg hørt, at du udmærkede dig i den sidste kamp! Ung helt!
  - Vi er alle helte! - sagde Vladimir. - Både dig og mig! Alle, der overlevede, er en helte, og alle, der faldt, er tvillinger!
  Elfaraya, der legede med sine øjenvipper, var enig:
  - Sikkert! Jeg har også udmærket mig i denne kamp, og jeg har en chance for at blive officer. Så godt som dig.
  - I dette tilfælde vil vi have levende mennesker under vores kommando, og det er et stort ansvar! Ikke kun risikerer du dit eget liv, men også en andens!
  - Det er rigtigt, dreng! Du ved det ikke engang! Hvis du skruer op, taber du! Der var støv og en bump! - Elfarai jokede på rim.
  - Hvordan adskilte du dig?
  - Jeg ramte ved et uheld en krydser! Overrasker det dig? "Pigen blomstrede over det hele af glæde."
  - I intet tilfælde! Jeg selv ødelagde en grand destroyer ved at bruge et meget simpelt, næsten barnligt trick!
  - Børns? - Farven på krigerens øjenbryn ændrede sig.
  - Nå, måske har deres enkelthed købt dem! Og hvordan har du det? - Den unge mand gned sig på kinden.
  - Jeg så en mulighed for at skyde ned og skyde ned! Alt blev fanget i en cyberoptagelse, ellers ville de ikke tro os! - Elfaraya sænkede endda stemmen til en hvisken.
  - Folk tror ofte ikke på gode ting! Selvom det nu er et spørgsmål om teknologi, ikke tro. - Vladimir trak på skuldrene.
  Musikken begyndte at spille, og midt på stadion dansede nøgne piger og drenge. Så munter og erotisk. Samtidig rørende og divergerende. Akrobatiske øvelser blev mere og mere komplekse og omstændelige. Pigerne sparkede med bare ben, sprang højt, lavede flere saltomortaler og snurrede. Det var så spændende og smukt. Kropper flettet sammen og optrevles!
  Vladimir klappede i hænderne:
  - Dejligt! Jeg elsker at se på nøgne piger!
  Elfaraya svarede og sang melodisk:
  - Og jeg gutter! Hvis fyrene i hele universet besluttede med det samme at dræbe alle de uudviklede mennesker! Det blev varmt af sådan en ballade, og drømme gik i opfyldelse!
  Vladimir følte sig endda sjov:
  - Og hvem ved ikke! Hvorfor blinker han! Nå, okay pige, måske får vi en chance for at lære hinanden bedre at kende!
  Dansen sluttede, og til sidst begyndte hovedfesten. Mange krigere skulle smage mad for første gang!
  Der trampede, og en gigantisk dinosaur kravlede ind i midten af stadion. Tribunerne rystede af hans fodtramp. Det var en art af trypinolasaurus. En kæmpe hundrede meter lang. Pludselig stoppede monsteret: det frøs, og dets krop begyndte at splitte sig i stykker. De spredte sig som en mosaik. Pludselig var der i stedet for monsteret et andet væsen, der ligner en blåhval med finner. Og brikkerne faldt glat ned på de talende plader. De sang:
  - Du skal spise parasitten! God appetit alle sammen!
  Den unge mand så, at kødet røg, lugten var meget fristende. Sauce blev hældt ovenpå, og et glas materialiserede sig i hans hånd, med sort vin sprøjtende i. Glasset, der funklede klarere end en diamant, begyndte at glitre af alle regnbuens farver og ringede så:
  - Bunden i vejret! Til ære for det store Rusland!
  Artyom tog en forsigtig slurk. Vinen var syrlig, med syrlighed og behagelig at smage. Alkohol føltes ikke, og måske var der ingen! Men noget, der forårsagede en lille eufori, begyndte at få mit hoved til at snurre.
  Elfaraya foreslog:
  - Du skal have en snack!
  Den unge mand tog en bid af det saftige kød. Hans følsomme tunge var bogstaveligt talt begejstret af glæde. Ja, det er kød, det er første gang han spiser det. Det er sandt, at tanken flød gennem mit hoved, er det naturligt eller måske syntetisk. Men betyder det noget? Når alt kommer til alt, selv på niveau med elementære partikler, er det umuligt at finde forskelle, men nu kan alt syntetiseres! Et komplet sæt af fornemmelser, du sluger forsigtigt kødet, og det går ned i halsen og derefter ned i spiserøret. At fylde din mave med noget så usædvanligt, som en følelse af behagelig tyngde.
  Elfaraya sagde med en fløjlsblød stemme:
  - Lad os prøve det næste stykke kød, spise det sammen?
  - Men som?
  - Lad os flette tunger sammen! - Pigen foreslog. - Det vil være en meget mere vidunderlig følelse end at gøre alt alene!
  Vladimir var enig:
  - Lad os køre kvasaren ind i det sorte hul!
  - Det bliver fantastisk! Hyperquasar! (Det bliver ikke bedre)
  Når tungerne flettes sammen, er det virkelig meget behageligt, de omslutter hinanden og gnider. Der flyver gnister mellem dem. Og selve kødet, når det opvarmes og oplades, får sådan en fabelagtig smag. Drengen stønnede af glæde.
  . KAPITEL nr. 11
  Mirabel Snehvide, der oplevede en fuldstændig forståelig, endda ulidelig skælven, ventede på straf. Efter nederlaget blev hun varetægtsfængslet. Anklagen var alvorlig, hun lod en fjende slippe væk, selvom det bare var en dreng. Og under krigstidsforhold kan dette have tre typer af straf: livsvarigt fængsel i anti-tropper, depersonalisering eller udslettelse! Sandt nok blev sidstnævnte brugt ekstremt sjældent, da den fuldstændige ødelæggelse af en levende, omend ikke-protein, krop er irrationel. Mirabela så lige frem. Hun var lænket af kraftfeltet og kunne ikke engang bevæge sig. Det eneste, der var tilbage, var at vente i en hjælpeløs tilstand på sin skæbne.
  Kraftfeltet begyndte at bevæge sig, robotterne rykkede ind. En følelsesløs stemme meddelte:
  - For en forbrydelse mod det økumeniske hellige Rusland, nationen, hæren og kejseren: vi dømmer dig til evigt fængsel i underverdenen. - Robotten blinkede hævngerrigt med sine ti øjne: - Det er det, pige, dit liv endte uhyggeligt! Men du er så ung.
  Der kom tårer fra Mirabelas øjne:
  - Jeg kan i hvert fald sige farvel til mine venner, kammerater.
  - Nej! - Sagde robotten. - Vi ønsker ikke, at de skal have ubehagelige associationer, samt minder og medlidenhed med dig!
  Mirabela stønnede tungt:
  - Og dit sidste ønske?
  - For kriminelle findes det ikke! Den onde burde hellere gå til underverdenen. Jo før dette slutter for dig, jo bedre!
  Mirabelle blev samlet op, og robotterne slæbte pigerne hen ad en lang korridor. Gradvist steg deres hastighed. Pludselig stod de foran en gennemsigtig væg. Mirabela var helt nøgen, og mange drenge og piger i køen kiggede på hende. Fordømmelsen var synlig i deres blikke, men nogle viste også sympati. Men Mirabela kunne ikke engang vifte med hånden til dem. Til sidst befandt de sig i et rum: malet karmosinrødt. Her blev der som regel fuldbyrdet domme. Og det betød, at frygtelig smerte var tættere på end nogensinde.
  Mirabela forventede at komme ind i en slags tempel, men i stedet blev hun ført ind i et rum, der ligner et laboratorium. Der var mange computere og et hav af hologrammer, der flimrede. Her var cyborgerne klædt i en slags camouflage og for eksempel på gaden kunne de forveksles med en bunke affald. Og så gav robotterne pigen en ret uhøflig indsprøjtning i hovedet.
  - Hvad er det til? - spurgte Mirabela
  - Nu vil du kaste dig ud i et mareridt. Og du vil forblive der for evigt. - Den elektroniske sadist nynnede. Så tændte en stråle, og mange små robotter kom ind i hendes krop. Mirabela mærkede, at dørene til laboratoriet begyndte at sløre, og cyborgens ansigt, der funklede af vrede, faldt igennem som et sort hul, og alt omkring blev mørkt. Pigen mærkede sig selv dykke ned, som om hun var faldet i blækharpiks, hendes øjne begyndte endda at æde væk. En mærkelig tykkelse pressede på dem, der mindede lidt om det radioaktive kviksølv, som Mirabela flød på, men det var meget mere forfærdeligt, og kødet blev fladtrykt. Så havde hun det virkelig forfærdeligt, og pludselig nu ville hun aldrig se stjernerne, bødderne havde fået magten over den anden verden. Presset vokser, bliver simpelthen uudholdeligt i sin vildledende blødhed og monstrøse vedholdenhed. En slibende lyd høres, en lyd som en hund, der kradser på et afløb, kun meget højere, den bider i dine ører og vrider dem. Den varme ramrod bider sig ind i membranerne, der er en fornemmelse af blod og hældende tjære på tungen. Så ulækkert og stinkende, stinkende med den mest komplekse kombination af afføring af skabninger fra forskellige universer. Så kommer en mund frem fra mørket med tænder, der funkler som lavaen fra en vulkan på en kæmpe planet. Mirabela havde aldrig set et så ulækkert ansigt af et monster, karakterer fra gyserfilm eller aliens fra universet; på baggrund af det var de kun en patetisk parodi på et mareridt. Så dukkede andre op: endnu mere forfærdelige kæber, nogle var lige så store som Everest, og andre var små og lignede meget vrede hunde. Så de tog fat i hendes kød med deres skæve gifttænder. I hele sit ikke så lange, men begivenhedsrige liv havde Mirabela aldrig oplevet en sådan smerte. Det vigtigste er, at det var umuligt at finde en analog til sensationerne. Dette er en brændende flamme og ætsende syre, der samtidig fryser is og en sløv skæresav. Og også samtidig hyperstrømstød, som forårsager udledninger, ultra-strålingsbestråling og hvem ved hvad!
  Og de blev ved med at plage hende, man kunne se kød blive revet ud af hendes hænder, knogler blottede og tarme komme ud som fra en oprevet mave. Onde væsner gnaver dem og vrider dem om deres tænder. Mirabela stønner, tårerne flyder fra hendes øjne. Fortvivlet stønner hun:
  - Herre, hvorfor? Jeg har jo ikke dræbt nogen i mit liv, jeg har ikke forrådt nogen! Jeg havde kun ondt af drengen, fordi det lader til, at jeg for første gang i hele mit liv blev forelsket i ham! Kærlighed er galskab!
  Man kan høre et fnis og af det virker det som om varme nåle gennemborer trommehinden, som samtidig udvider sig og absorberer alt og alle! Min hjerne koger. Hyperplasma begynder at bryde voldsomt ud i hver neuron i pigens hjerne. Til sidst dukker en gigantisk mund op, frygtelig og modbydelig i sin grimme disharmoni, og den sluger hende helt. Indersiden rives af som følge af at falde ned i sådan en tragt. Mirabela ser en flamme rase i hendes hals, den bryder i syv hundrede og syvoghalvfjerds kronblade, helt forskellige i farve og nuance.
  - Dette er den legendariske ild i underverdenen. - hviskede Mirabela, huden på hendes hænder voksede sammen, dækket af grimme ar. Hun forsøger at bremse sin flyvning, men det nytter ikke, han kan ikke engang bevæge sig en millimeter. Her bliver hendes unge, djævelsk smukke krop, som er blevet elsket, berørt af en flammende strøm. Han slikker pigens blottede brystvorte. Kun udadtil virker en sådan berøring kærlig og fortryllende i sin seksualitet. Hun havde aldrig oplevet noget lignende, hendes øjne blev mørke, så sprang genskin, det forekom hende, at et udbrud begyndte i hendes mund, og hendes mave gjorde oprør, og hun blev angrebet med atomvåben, eller rettere termokvark- eller termokreonvåben. Hvor varm denne flamme var, store sår dukkede op på bar hud, knogler blev mørkere og revnede, hvilket forårsagede lidelse. Brystvorterne blev ved med at blive slikket, flammen rørte den rene, glatte livmoder som en piges. Hvorefter det gennemborede så meget, at pigen gik i hysteri. Hver brystvorte var rødglødende, ilden rejste gennem maven, skar abs med hyperplasma af lidelse, brændte tarmene ud. Så meget, at de forkullede fragmenter faldt ud og opløstes i det skræmmende mørke.
  "Nej, det vil jeg ikke, det behøver jeg ikke," sagde hun. Lad mig gå. Jeg vil ikke gøre dette igen! - Mirabela følte sig virkelig ikke som en kriger, men som en lille pige fanget i en røverhule.
  Hver ildfarve er et særligt, unikt smertemønster. Lidelse kan gives forskellige nuancer, deres mangfoldighed er fantastisk, selv Marquis de Sade tænkte ikke på de længder, som opfindsomheden hos indbyggerne i underverdenen kunne nå. Pigens følsomme hæle var dækket af vabler, de sprængtes, hævede og sprængtes igen. Hendes hår brændte, og pigen havde ikke kun smerter, men var også ekstremt irriteret over, at hun blev frataget en sådan dekoration. Mit hoved blev bogstaveligt talt svedet af en hypernuklear eksplosion, hver hårrod syntes at være begravet i et hul, der var fyldt med metal smeltet til milliarder af grader.
  - Men djævle, du kan møde. - Torturistens usædvanligt væmmelige stemme knirker ulækkert. - Dine venner for evigt!
  Deres udseende er dog forfærdeligt, men det er især ubehageligt at se på deres stikkende mund, som vagt ligner en blanding af hajer og krokodiller med en hybrid af brændenælde og sorttorn. Men hornene, selv om de var uendeligt ulækre, beroligede mig underligt nok. Mirabela, for at distrahere sig selv fra den gennemtrængende smerte, begyndte at huske folklore, hvor disse søde små sjove små djævle, nogle gange skræmmende, nogle gange sjove og naive, nogle gange hjælper og nogle gange skader mennesker. Særligt mindeværdig er fortællingen om "paven og hans arbejder Balda." Det er ganske muligt at håndtere sådanne "mennesker". Og her ved de kun, at stikke med højgafler, hugge med tredobbelte sværd, indsætte semi-vakuum "knusningsanordninger" og megaplasmastråling med gravio-nukleonraketter.
  - Hvorfor lyttede du, en syndig sjæl, en sorthulsforræder, ikke til dine befalingsmænd? - Djævelens horn voksede, blev til en slags næb og prikkede i skårene.
  Når knogler brækkes på hovedet, gør det så ondt, at det ikke kan beskrives med ord. Men samtidig blev hendes bevidsthed ikke sløret, hvis Mirabela havde været i almindeligt menneskekød, ville hun sandsynligvis være død af chok. Og så hun mærkede en hård berøring på sin hjerne, så begyndte monsteret at drikke hjernerne. En uforståelig fornemmelse, som at trække i vener, kun følsomheden er meget stærkere. Og dæmonen blev ved med at drikke og frigav syre. Han gjorde det langsomt, som om han anstrengte sig. En anden dæmon begyndte at bore sine negle og drev skarpe nåle under dem. Pigen forsøgte at flytte sine bare fødder væk, men flammerne brændte hendes ømme hæle mere og mere. Det så ud til, at orkestret satte farten op i en helvedes march. Et orkester ledet af en dirigent, der er lige så pervers, som han er vellystig!
  Mirabela skriger, hendes forførende pigemund åbner sig af sig selv.
  - Nej, tag ikke billeder af mig!
  De griber hende om tungen med en varm, vildt tandet pincet og trækker, langsomt river den væk fra hendes mund.
  Der er også smerter, men lidt anderledes, og der er ikke længere skrig, kun hulken og hyl.
  Ulækre orme begyndte at kravle under neglene på barfodets yndefulde tæer, pigelige ben og arme, som straks blev til strømme af flammende syre. Djævlerne fortsætter med at vise sig, efter neglene, de begyndte at brække knoerne, og de gør det langsomt og nyder lidelsen.
  - Sådan får den hjerneløse "vakuumnippel" sin portion hyperplasmisk grød med krydret fra en superdimensionel ultralaser. - Man hviner: sandsynligvis seniordæmonen.
  Mirabela havde allerede nået en tilstand af sindssyge; hun blev oversvømmet af en ulidelig bølge, eller rettere et hav af pine. Men djævlerne trækker sig ikke tilbage, de er allerede begyndt at trække perletænder ud, hvilket ubarmhjertigt skader skønheden. De knuste tænder, der var værdige til en gammel gudinde, og borede dem derefter og gennemborede spidsen i tyggegummiet. Samtidig gik selve spidsen i opløsning til bittesmå tråde, der snurrede som propellen på en beskadiget helikopter.
  - Hvordan kan man falde til sådan en grusomhed, har de virkelig ikke en mor? - tænkte Mirabela. - Hvem fødte dig, en kvinde eller en hyæne! Tilsyneladende efter at have læst hendes desperate tanker, skreg djævlerne med stemmerne fra en flok gribbesjakaler forbundet med en yngel af hugorme.
  - Der er ingen mor - far er Satan!
  Så fandt de nyt mel frem, varmede boret op og savede de sidste tænder af med en bizart lemlæstet fræser. Dernæst kom turen til knoglerne. De blev knækket med en rød, funklende tang med høj temperatur. Hver jomfru ribben individuelt. Den glødende tang snoede pigens rubin brystvorter, rev hendes sarte ører af og trak hår for hår ud. En brændende hyperflamme blev bragt til pigens langmodige, bare hæle, og hver gang var temperaturen højere og højere! Farverne på den ukendte ild ændrede sig, og nogle gange blev varmen erstattet af en endnu mere smertefuld kulde. Huden røg, knoglerne brændte. Det så ud til, at tre hjerter var ved at briste, eksplodere som en sekstillion bomber.
  Så mærkede Mirabela pludselig, at hendes yndefulde tunge var vokset, og kunne igen sige noget:
  - Forbarm dig for Kristi skyld.
  Pludselig dukkede en bøn fyldt med fortvivlelse op, som en bikube. Som svar kastede dæmonerne højgafler ind i krigeren, rev pigens bryster af og knuste på en ny måde, brækkede hendes næsebor, stak hendes magisk smukke øjne ud!
  - Du er en synder, mere ubetydelig end en foton i en kvasar, og du burde vide, at Kristus er en opfindelse af patetiske mennesker. De sande guder er én ud af to personer: gode og onde, og de skabte hele universet, såvel som mennesker, i deres eget billede og lighed. Og I er syndere og læser skabninger, I skal være slaver af de højeste magter, udføre enhver ordre og lide den mest modbydelige ydmygelse. Du er en ubetydelig slave, du troede ikke på vores eksistens, og nu oplever du det hele på din egen hud.
  - Nu tror jeg!
  - Forsinket! Du har intet håb og ingen chance!
  Mirabelle blev ved med at blive plaget, hun blev brækket flere gange i træk, brændt, så blev hun genoprettet på en ufattelig måde. Så blev krigeren ødelagt på en ny måde. Så blev djævlerne tilsyneladende selv trætte af det og løftede ham op i luften og bar ham gennem underverdenen.
  - Se, hvordan de ulydige bliver straffet.
  Mirabela så nøgne piger korsfæstet på kors. Deres engang smukke kroppe var frygteligt lemlæstet, blod dryppede fra dem. Store grise kastede kors, nogle gange faldt ofrene, og vildsvin kastede sig over dem og rev kvindekødet i stykker. Hvordan disse uheldige skabninger led, nogle af deres kinder blev nådesløst mærket, og tårer blandet med sved og blod flød ned. Der var desperation i hans øjne. De syntes at tigge: vi er uskyldige, forbarm dig over os. Vi er nedtrampede ofre for ulykkelig og lidenskabelig kærlighed.
  - Hvorfor bliver disse uheldige mennesker straffet?
  Dæmonen ramte pigen med et rødglødende koben med takkede kanter på hælene med al sin magt, en anden djævel brækkede pigens knæ og udtalte i en grat:
  - Forskellige småting. En var uforskammet over for kommandanten, en anden brød et dyrt tetraplan, den tredje nægtede at have sex med en fyr under særlige øvelser, den fjerde trak sig tilbage. Det vil sige, at for at komme hertil behøver du ikke at være en stor synder eller en direkte forræder, relativt små forseelser er nok.
  - Og deres monstrøse pine vil ingen ende tage?
  - Og det er op til den almægtige Gud og kejserinden at bestemme. Hvis Hendes Majestæt udsteder et dekret om benådning, kan de blive overført til et andet mindre smertefuldt sted.
  - Til himlen!? - En lille skygge af håb blinkede i Mirabelas stemme, knust af smerte.
  - Der er ingen himmel for jer forrædere. Der er simpelthen steder, hvor du ikke bliver slået og pint hvert sekund, og hvor du kan fortsætte med at tjene dine befalingsmænd efter døden.
  - Hvad venter folk, hvis forbrydelser er mere alvorlige? - Krigeren blev nærmest kvalt af begejstring.
  - Vi vil også vise dig det her.
  Djævelen stak hans øjne med en surrealistisk højgaffel, æblerne brast, væsken væltede ud, og Mirabela gik på tværs, sorten, skræmmende i sin håbløshed, faldt over hende. Så, efter et par sekunder, genvandt hun evnen til at se, selvom hvert blink forårsagede en uudholdelig kløe. De fløj igen og endnu flere modbydelige skabninger fløj ud for at møde dem. Mirabela så nøje på dem. Udseendet er egentlig ingenting: et bar, hårløst og skurret kranium; øjne, der brænder af infernalsk lys; en kort, som en afskåret næse med et sort hul i midten. Og det måske mest modbydelige er fraværet af en underkæbe, i stedet for hvilken otte tykke fangarme i form af en djævelstjerne hænger og bevæger sig. Så han pressede sig tæt på Mirabelle, satte tænderne ind i satinpigens læber (skatten af øm kærlighed) og gav sit berømte kys. Så begyndte hans klohænder at brække kvinders knogler. Mirabela stønnede af akut smerte i hendes albuer, hendes led var knust, monsteret begyndte at vikle sener om hendes kløer. Samtidig gik udledninger gennem kroppen, noget værre end den kraftigste hyperstrøm. Så kom alt pludselig sig, men smerten varede ved.
  - Så, antik tøs, måske drikker vi for at lære hinanden at kende.
  Uhyret stukket af Mirabela rakte uhyret sin hånd til koppen, og den fyldtes øjeblikkeligt med vin. Obrazina stak hende i ansigtet.
  -Drikke! - Monsteret gøede i stemmen fra den kolde legemliggørelse af rædsel.
  Og da Mirabela ikke ønskede at adlyde, greb to dæmoner hende i hovedet, klemte hendes kinder og åbnede hendes mund. En frygtelig bitter væske strømmede ned i pigens hals. Mirabela rømmede sig og slugte krampagtigt:
  - Lad os gå til bunds! Bunden i vejret! Lad os tilføje en håndfuld intelligens til kålhovedet! - Djævlerne hjalp og nynnede hånende. Da den uheldige pige slugte hele forsyningen, hævede hendes mave pludselig. Det boblede og brændte indeni.
  - Den skæve tæve blev gravid! Nu vil du føde et barn af underverdenen!
  Så fortsatte væsken med at udvide sig, indtil maven og de stærke pigelige mavemuskler bristede.
  - Sådan bliver det med enhver vakuumsynder og synder!
  Mirabela blev revet i stykker, hendes hoved blev løftet, og hendes fodbold begyndte at blive spillet. Det er ekstremt stødende, når de ydmyger dig, slår dig med deres hove, køllelignende haler og kaster dig rundt. Nogle af fødderne var smurt ind med noget langt mere ulækkert end gødning eller endda afføring fra dyrene i affaldsverdenerne. Der kom spildevand ind i hendes læber, og pigen kastede brutalt op. Og hvis det rammer stolpen, så er det helt offside. Mit hoved ringer, mine tænder flyver ud igen og igen, men så lukker de sig igen. Det ser ud til Mirabelle, at denne sjov vil vare evigt, mere end en måned, frygteligt græs begyndte at vokse, stilkene ridsede det afskårne hoved og klatrede ind i næseborene. Samtidig lo djævle vanvittigt, tissede pigens ansigt med en uforståelig stank og greb hende i håret. De vred og kastede sig, men det stoppede de også, tilsyneladende blev dæmonerne trætte af det. De tog hende, pressede hendes lemlæstede hoved og begyndte at sy hende med en stump og modbydeligt rusten nål til hendes torturerede krop.
  Så forsvandt alt, pigen og hendes plageånder fandt sig selv stående foran en affaldsgrav.
  - Du er tidligere medlem af den udvalgte million, og det burde være dig bekendt.
  Denne lugt af intergalaktisk "skrald" kan ikke forveksles med noget, kun koncentrationen er overdreven, næsen vender opad, og et rødglødende bor bider rasende ind i næseborene og trænger ind til hjernen!
  Man kunne se skovlus, orme, behårede biller og klæbrige larver svømme og sværme.
  Fanger kravlede desperat lige i gruberne; mænd og kvinder. De lignede skeletter dækket af faste sårskorper, og deres sår osede af pus.
  - Wow, forfærdeligt! Mirabela vendte sig om, hendes hoved begyndte at snurre smertefuldt (en hidtil ukendt fornemmelse). - Hvorfor gør disse fyre det her?
  "De troede, de var oprørere, hvilket lyder stolt, men i virkeligheden var de bare patetiske forrædere." Nu er deres stolthed blevet ydmyget. Du kan se, hvad der sker med dem, der ikke ønsker at anerkende chefernes og militære reguleringers dominans over sig selv. Nu gnaver ormene i deres knogler, og det vil fortsætte for evigt, for kejserinden bryder sig ikke om stolte mennesker, især så humane typer som din tæve!
  - Hvor er fortidens største forbrydere, for eksempel Hitler?
  - Og det er det, du vil vide? Han er en kriminel fra en fjern fortid! Der er opfundet en særlig straf for ham, sådan at det er umuligt at forestille sig! Det er sådan noget: noget du ubetydelig prostitueret ikke skal vide. Men hvis tortur ikke er nok for dig, vil vi tilføje mere for dig.
  Pigen blev ramt på sine bare ben, og så blev der ført særlige pigtrådsknuder mellem tæerne på hendes bare fødder. Tråden blev varm og forårsagede yderligere lidelse. Så greb de pigen med fire kroge, to ribben, de to andre ved hendes ben og strakte skønheden, indtil hendes knogler var helt knust.
  Dæmonen sagde pralende:
  - Vi har mange forskellige former for tortur. Mange torturister fra antikken, såvel som afdøde rumvæsener, deler generøst deres utænkelige opfindelser! Vil du gå til kassen?
  - Nej!
  - Du får det alligevel!
  En frygtelig mand dukkede op, et ansigt dækket af vorter, et rødt skæg i totter, rådne tænder, en stinkende mund.
  - Det her er Malyuta Skuratov. Nu vil han tage sig af dig.
  En bizar æske dukkede op, den lignede en spilledåse. Udvendigt ganske smukt med kongelige våbenskjolde. Pigen forsøgte at gøre modstand, men styrken efterlod hendes engang stærke krop. Forræderisk svaghed, endnu mere ydmygende end smerte! Dæmonerne samlede Mirabelle op og smed hende indenfor.
  Musikken begyndte at spille, piggene gravede sig ind i hans hofter, ankler og nakke. Hamrene slog på hovedet, og tandhjulene begyndte at knække fingre, arme og ben. Samtidig åbnede pigens mund sig og varm væske hældte ud på hendes tunge. Ikke bare varme, men også en vederstyggelighed, som kogende pus. Mirabela hylede, hendes mave brændt af ild, underverdenens mangefarvede flammer. Musikken spillede, nogle gange øgede tempoet, nogle gange satte farten ned. Dette fortsatte, indtil alt, der var tilbage af kroppen, var et blodigt rod blandet med varmt metal. Så slog de den med hammere og lavede en hestesko. En bizar form for et ukendt monster, ikke en hest: skræmmende avantgarde. Som derefter blev smeltet og afkølet i flydende helium. Rædsel: efter ilden ind i den iskolde varme. Pigen, overmættet af negative følelser, havde svært ved at komme til fornuft:
  - Nå, hvordan? Synes godt om! Lid, skønhed! Dette er opfindelsen af Malyuta og Beria! Hvad med at prøve formanden for Fader Müller selv, lederen af Gestapo!
  - Ligesom mestrene er det, det er tjenerne også. - bemærkede Mirabel filosofisk. Tilsyneladende af ro var vanskelig for hende.
  - Du bør også følge Malyuta Skuratovs eksempel. Han var meget oberiøs og høflig over for sine nye ejere. Men du kan åbenbart ikke vente med at finde ud af, hvad der skete med resten af folket, så det viser vi dig. Men først, for at pacificere din stolthed, vil vi kaste dig ud i et modbydeligt mareridt.
  Mirabelle blev bundet op med glatte slanger og tornede larver, hægtet og dyppet i affaldsgyllen. Næsten øjeblikkeligt faldt orme og andre vederstyggeligheder på pigens purulente sår. De gnavede den desperate kriger så aktivt, at der få minutter senere kun var ét skelet tilbage af Mirabela. Så, da de var gået, "brækkede de op" det ildelugtende opkast: kødet var vokset overraskende hurtigt, de fortsatte igen med at fortære pigens krop. Men dette er ikke det mest modbydelige, men når de (af forskellige størrelser, former og typer - det eneste almindelige er et frygteligt indtryk, en fuldstændig mangel på æstetik og harmoni i de kroppe, der legemliggør sygdom og forfald) kravlede i sårene, kløen var uudholdelig. Det var så brutalt, det kløede som helvede, ikke kun væsnerne løb rundt, men også milliarder af bakterier. Efter et stykke tid begyndte Mirabela selv at rive disse sår fra hinanden og revne arterier og vener. Så snart hun ikke blev skør, kunne hendes sind godt tage skade.
  - Okay, gør det færdigt, ellers ser du, den bastard-luder er i lyksalighed. Kom nu tøs, kom på arbejde!
  Mirabelle blev samlet op, et reb blev kastet om hendes hals og hun blev slæbt. Pigtrådsløkken kvalte hende nådesløst, og hendes plagede lunger manglede luft. Og min ryg blev plaget af vipper. Hver pisk, et værdiløst torturkunstværk, har så mange forskellige indeslutninger i sig: forårsager smerte:
  - At hunden klemmer halsbåndet. Der er ingen grund til at være stædig.
  Mirabela befandt sig i ørkenen, hvor hun så frygteligt visne mennesker, mange af dem især kvinder, som ikke kunne undgå at forårsage frygtelig sorg. Her er fem meget unge fyre, praktisk talt børn, der slæber en sten på halvtreds tons. Dette bør ikke ske i henhold til alle fysiske love; djævelen, der sidder på stigbøjlen, slår dem med en neutronpisk og udsender lille, øjenædende lyn (det lys kan være grimt) pisk. Du kan se den umenneskelige spænding i hver muskel, venerne er klar til at briste, de tynde knogler revner. Sveden drypper fra de magre, slaviske, brutalt torturerede kroppe, og når den først rammer sandet, begynder den at ryge.
  - Det her er ikke et kors for dig at hvile på. Arbejd hårdt, og du er selv en hore. Venlighed er strafbart. En blød karakter er for hård en jord til at gro frøene til succes! - Dæmonen fastgør den til blokken. Klap på den bare, pjaltede skulder:
  - Her vil du have en fremragende stimulans.
  Nu skulle Mirabelle arbejde. Pigen blev tævet nådesløst, kørt videre, og hun blev tvunget til at bære en ulidelig byrde. Her oplevede den alt for påvirkelige kriger en anden grad af lidelse, og det fyldte hendes hjerte, som aldrig havde kunnet hærde. Det vigtigste: det var en fuldstændig meningsløshed i det udførte arbejde; deres mandlige og kvindelige slaver blev tvunget til at bære blokkene i en cirkel og derefter løfte dem til toppen og derefter stige ned. Og så videre løbende. Derudover hældte djævlerne aktivt varme kul, søm og knust glas, endda knuste diamanter under hendes fødder (udlevering værdig til sultaner), brændte, blodige spor af bare, pigelige fødder slæbt efter Mirabela. Hun så ud til at falde utallige gange, men så tvang neutronpiskens slag pigen til at rejse sig. Fra berøringen af en strøm af elementarpartikler og forskellige dødelige udstrålinger af kvarkniveauet, ramte en spasme, det var så smertefuldt, at det tvang mig til at bevæge mig igennem, jeg kunne ikke. Spændingen af grænseløs lidelse, selv under hensyntagen til den sædvanlige belastning af vild træning, havde pigen endnu ikke behøvet at trække en belastning, der oversteg Cheops-pyramidens størrelse og masse.
  - Nå, som en arbejdende abe. - spurgte dæmonen og grinede endnu mere ulækkert (selvom det ser ud til, at værre er umuligt). "Dette er stadig bare blomster, meget værre pine venter dig forude." Vil du især opleve dualitet?
  - Hvordan er det? - spurgte Mirabela med en lidende stemme og modtog straks en pisk, der rystede hele pigens krop, tortureret til det yderste, på ryggen.
  Dæmonen klukkede ondt:
  - At lide i flere former på én gang. Vi deler dig op i flere dele, og du vil modtage en meget mere mangfoldig række af fornemmelser.
  - Nej, sådan en glæde vil jeg ikke have!
  - Hvem vil spørge dig? "Dæmonen tog noget som en strålekaster frem, pegede på Mirabelle og trykkede på aftrækkeren.
  Det næste øjeblik følte pigen, at hun havde to kroppe. Den ene trak stadig et tungt læs, og den anden hang på korset. I begge tilfælde: den absolutte fuldstændighed af fornemmelser blev bevaret.
  Mirabela mærkede sine hænder naglet til hende, hendes krop blev tung, da enorme stenblokke blev bundet til hendes fødder. For slet ikke at blive kvalt blev hun tvunget til at trække sig op. Selv korset sank af vægten, det stærke træ revnede, splinter gravede ind i tilbageskæringen. Krigeren havde en tornet krans på hovedet. Det gravede frygteligt ind i kraniet og øgede lidelsen. Hvert åndedrag blev ledsaget af smertefulde spasmer. Pterodactyls tog fat i pigens lange hår og truede med at rive hendes hovedbund af. Mit hår blev trukket i forskellige retninger, mit hoved rystede som småsten i en ranglen. Og samtidig fortsatte hun med at anstrenge sig og slæbte den ulidelige kampesten. Desuden gik ørkenens overflade mere og mere opad. Det er svært at sige, hvad der forårsager stor lidelse, men når det lægges oven på hinanden, viser det sig at være sådan en "fest" af kødet.
  - Jamen, hvordan kan du lide det? - De spurgte pigen på samme tid, to djævle.
  Mirabela rystede negativt på hovedet.
  - Men vi kan intensivere torturen, kom nu, skat, tre aspekter på én gang. Og du var i den udvalgte million, derfor har du brug for noget mere sofistikeret og teknogent.
  Før Mirabela nåede at blinke med et øje, blev hans krop presset ind i en plade. Så mærkede pigen vægten af rumskibet på sig selv. Alle tarme blev klemt, knogler revnede, flere ribben sprængte. Så lød startsignalet, og dyserne blussede op, plasmaet opvarmet til mange milliarder grader brændte kødet. Når det bliver så varmt, er følelsen af uudholdelig varme sådan, at den gennemborede hver celle, brændende, den mindste partikel af kroppen, der led. Det mægtige rumskib brød væk, fløj op, og et øjeblik blev det lettere, men så snart Mirabela havde tid til at trække vejret, eksploderede skibet, og affald faldt på pigen.
  - Bravo! sagde dæmonen og klappede i hænderne. - Det kaldes evig start.
  Så dukkede rumskibet op igen, trinene brændte igen, supervarm ild, så lettede og faldt igen. Følelsen af usædvanlighed overskyggede et øjeblik de tidligere inkarnationer af helvede. Så begyndte Mirabela at opfatte igen, alt på samme tid.
  - Skal jeg tilføje en fjerde eller er det nok?
  - Selvfølgelig er det nok! - Mirabelas psyke har allerede nået sin grænse fra pine.
  - Nej, du bliver ikke skør, det ville mindske din lidelse. Du har godt kød, en følsom pigekrop, men vi er i stand til at ændre dens parametre og flytte dit kød til enhver anden form. Vil du eksperimentere?!
  - Lad mig gå, tak! - Mirabelles torturerede former hviskede. Hvert molekyle gjorde ondt, hvert fortrængt, vildt forpint atom i kroppen.
  - Jamen, det gør jeg ikke! Det er ikke nok for dig. Hvem ville jeg gøre dig til? Jeg tror, det er en meteorit.
  Mirabelle blev kastet op i luften. Hun forblev sig selv og følte sig samtidig som en stenblok. Kaotisk, hoppende fra side til side, bevægede hun sig i et vakuum. Og her var lidelsen uudholdelig. Mange stjerner brændte pigemeteoritten med en række forskellige stråler, fra simple til røntgenstråler og neutroner. Men alfa- og gammastråling var især smertefuldt. Dele af hendes krop enten varmede op eller tværtimod kølede ned. Overfladen revnede, hele stykker faldt af, og samtidig havde pigen det koldt i et dødt, luftløst rum, og hendes lunger så ud til at briste af iltmangel. Mirabela led udelt og blev til sten, hun mistede ikke en tøddel af følsomhed. Nogle gange faldt små fragmenter fra andre meteorer ind i den, eller den stødte på skarpe fragmenter af satellitter: kunstige og. naturlig. Og dette medførte også ulidelige lidelser.
  - Åh Gud, red mig fra disse galninger, hvad er deres vilde fantasi kommet til. Nå, virkelig, de hornede "onde ånder": de kunne have tænkt på sådan noget.
  Og djævlerne fortsatte med at lave ansigter og konkurrerede om, hvem der ville forårsage mest afsky. Tillader dig at fordøje, firdoble plagen.
  Her begyndte meteoritlegemet at blive tiltrukket af den gigantiske planet. Mirabelle følte sig bange, men hun kunne ikke engang bevæge sig; selvom hendes kød følte alt, var det fuldstændig hjælpeløst. Mirabellen fløj ind i atmosfærens tætte lag, dens overflade smeltede, så begyndte kroppen at fordampe, den brændte simpelthen op i atmosfæren. Dette blev et yderligere incitament, den niende bølge, i lærens ocean. Endelig blev ildkuglen fuldstændig tilintetgjort, og Mirabelle dukkede straks op i rummet. Torturkarrusellen fortsatte, hestene begyndte at galoppere.
  - Fire typer tortur på samme tid er ikke nok. Det er derfor, du, prostitueret, ikke prøver noget på den femte.
  - Plads igen? - spurgte en anden dæmon.
  -Nej, historisk! - Hvordan kan du lide fascisterne, min ven? - Smilende viste djævelen tre rækker skæve og eroderede tænder. Og den anden dæmons fangarme voksede i størrelse; enderne skærpes.
  - Jeg hader dem!
  - Og du skal blive forelsket. For det første, hvordan har du det med februar?
  - Helt normale, meget dygtige og venlige mennesker. - Gennem en bølge af smerte på flere niveauer, sagde Mirabela. "Selvom du skal holde øjnene åbne med dem." Jeg blev bedraget af især februar. Nej, ikke skat! Men stjerner har også pletter!
  - Du vil være en god foder. Eller rettere, en lille fidenko.
  Et øjeblik senere følte Mirabela sig som en dreng på omkring otte eller ni år gammel. Han var helt nøgen, og ved siden af ham stod de samme nøgne drenge. De fik klippet håret, det var koldt og kedeligt, rundt omkring var kasernens grå vægge, pigtråd og hunde, der gøede.
  Maskinen var meget dum, de trak hårklumper ud, men endnu mere forfærdeligt var den ildevarslende hvisken.
  - Nu tager de os til krematoriet.
  Da plagen med håret var overstået, stillede de onde fascister i sorte uniformer og med kranie- og korsknogleremblem, slående, dem op. Mirabela lagde mærke til, hvor tynde børnene var, hver knogle af drengen, der gik foran ham, var synlig, hans ryg var forvandlet til et kontinuerligt blåt mærke med ar og fordybninger. De blev taget udenfor, det sneede, barnets bare fødder var brændt på den hvide overflade, lidt tonet med frossent blod. En pisk gik gennem rækkerne, et bidende slag faldt på balderne, knap dækket med hud, på den reinkarnerede Mirabelle.
  - Hold fødderne, Fidovs skabninger.
  Det var tydeligt, at børnene prøvede af al deres magt, og jeg kunne se røde bare hæle på række. Mirabelas mave er tom, sulten gnaver i hendes tarme, syre kvæler hendes mave. Hyrdehunde løber gøende hen til dem, de virker gale, deres mund skummer. En af dem er den mest rasende og bider næsten Mirabelas magre ben. En pige i en drengekrop er skræmmende, men de børn, der slår sig løs, bliver drevet tilbage på linie med skarpe bajonetter. Til sidst føres de ind i en bygning, der udsender en stærk stank. Mirabela og de andre børn var helt kolde og blev blå. I starten oplevede hun en salig fornemmelse, da hun gik med brækkede, halvfrosne ben på det varme stålgulv. Så begyndte det at blive varmt, og Mirabela dansede hopak. Hendes læber hviskede en jødisk bøn.
  - Forbarm dig over Jahve. Giv liv til drengen! Eller rettere en pige! Smid nazisterne i Sheol! Midt i det!
  Brændingen af børnenes fødder blev stærkere, mange børn var allerede begyndt at skrige og græde, og lugten af brændende kød blev uudholdelig.
  Der var mange drenge, de var presset tæt sammen, Mirabela mærkede berøringen af magre, overvægtige, svedige kroppe. Skarpe skulderblade prikkede hende i det knoglede bryst. Varm tjære faldt på hendes barberede hoved, og Mirabela skreg. SS-mændenes latter, der ligner et grynt, blev hørt, så lød et signal. Gulvet begyndte at vippe. Børnene, der stod på kanten, gled langsomt men sikkert ind i Gehenna. Fyrene klyngede sig til hinanden, forsøgte at få fat i det glatte varme gulv, men alt var forgæves. Selv på trods af al den lidelse, hun har oplevet, banker Mirabelas hjerte som et maskingevær.
  Nu er det hans tur til at glide ind i underverdenen. Flammen opsluger ham, og en uforlignelig smerte følger, huden brænder hurtigt, og ilden slikker knoglerne i vellysten henrykkelse. Mirabela oplever hvert sekund for sig, så når den sidste knogle er forfaldet, finder hun sig selv tilbage i aktion. Skrækhistorien gentager sig igen og igen.
  - Så du er allerede nået til femte etape. - Djævelen blander sig. - Men det er ikke nok for dig, du skal øge dit momentum.
  Mirabelas øjne udtrykte intet, hun var så overvældet af følelser, at hun ikke kunne tale. En dæmon med et blottet, degenereret kranium foreslog.
  - Siden vi er vendt tilbage til menneskehedens historie, så gentager vi måske episoden med tyskerne igen.
  Hvad foretrækker du; fly eller tank?
  Djævelen medskyldig gryntede.
  - Selvfølgelig flyet; det er meget mere dynamisk.
  - Hvilken slags kød vil vi give hende?
  -Piger er de bedste, mænd er så ulækre.
  Endnu en gang har landskabet ændret sig. Mirabela følte, at hun fløj i et fly, et kort øjebliks frihed, og så blev hun skudt ned og faldt. I allersidste øjeblik inden styrtet lykkes det piloten at springe ud af faldskærmen, men så snart stropperne blev strammet, kom der et slag og øjeblikkeligt tab af bevidsthed. De greb Mirabelle i armene og sprøjtede vand i hendes ansigt; brutale ansigter, hagekors og SS-emblemet - to lyn - var synlige rundt omkring. Hendes tøj er revet af, og pigen ser med rædsel: to forvoksede kvindebryster. Der var noget uhåndgribeligt skræmmende over dem. Bryster knuses, klemmes, trækkes. Så begynder de at rive sværdbæltet af. Mirabela rykker desperat og sparker med benene. De slog hende i hovedet med en riffelkolbe, så river de hendes trusser af og rækker ind i hendes private dele med snavsede hænder. Mirabela brøler som en tøs, en andens kvindekrop påvirker sindet. Hun ved, hvad der er ved at ske, og skælver i forventning om det.
  - Sikke en hore, natheksen blev fanget, drik nu ydmygelsens bæger for dine faldne kammerater.
  Mirabela mærkede en skarp pæl i hendes lyske. De begyndte febrilsk at voldtage hende. Samtidig havde to mænd Mirabelle på én gang. Det var ikke så meget smertefuldt: hvor ydmygende, hendes tidligere medlem af den udvalgte million var "spændt" som den sidste prostituerede. En mand afløste en anden, overraskende nok, men sex, i stedet for glæde, bragte pigen fuldstændig lidelse. Der var mange, mange voldtægtsmænd, og alt inde i hende blev revet i stykker og fyldte hende med giftigt, ildelugtende frø. Mirabela troede, at det hele ville ende, men nazisterne fandt en anden pine.
  - Hun er pilot, så lad hende flyve!
  Mirabels åre blev skåret over, derefter blev senen trukket ud med en pincet og bundet til flyet.
  - Nå, her er en minx. Tag afsted på dit fly, vi ønsker dig en fabelagtig oplevelse.
  Fighteren lettede, Mirabelle blev rykket og revet af overfladen, kun buskens grene blev pisket på det nøgne, solbrune kvindeben. Den værste smerte, da venerne begyndte at komme ud, var forude. Det så ud til, at den unge kriger allerede havde oplevet alt, og der var ikke noget, der overraskede hende, men nej, senerne er strakte ud og blod sprøjter fra øjnene.
  Flyet udførte piruetter, lavede slides, ruller og sløjfer. Alt dette rystede og smed kroppen. Mirabela brølede, og samtidig blev de andre pigelige inkarnationer pint. Så begyndte jageren at falde skarpt ned, og Mirabela styrtede i jorden, så blev hun trukket langs tornene og dyppet i en stinkende sump. Alt dette fik mig til at opfatte lidelse: lidt anderledes. Det så ud til, at flyet aldrig ville løbe tør for benzin. Men efter at have fløjet i, hvad der føles som timer, brænder det hurtigt ud, og alt gentager sig igen.
  Djævelen sang endda med en rå, hjerneskrabende stemme:
  Grusom, røde konge af helvede,
  Der er en stor eskorte omkring ham!
  Og hvor god er du ikke PR,
  Effekten er stik modsat!
  
  En frygtelig dæmon hilser dig,
  Fire horn, favne lange!
  Det er ikke derfor, Jesus opstod
  For at den, der er blevet fængslet ved retten, kan komme ind i himlen!
  
  Du var en stolt pige
  Indgik den bemærkelsesværdige million!
  Nu er ejeren Satan,
  Og plagene er uendelige - legio!
  
  Sikke et sæt - du finder alt her,
  Der er stativ, nåle og bål!
  Når du bliver tortureret, vil du synge højt,
  Gud har udstrakt vredens højre hånd!
  
  Der er mere moderne pinsler,
  Et fly og en tank står til din tjeneste!
  Vi tramper, vi ønsker ære,
  I helvede er der orden - ikke kaos!
  
  Du var blød af venlighed,
  Nu er livet i lort for dette!
  Du behøver ikke at være et helligt får
  Der er ikke plads til de sagtmodige på Jorden!
  
  Enhver tåbe vil forstå moral
  Vejen til succes er vold, ondskab!
  Ordren er givet - at tage på vandretur,
  Der er en krig i gang - du er heldig!
  
  En pacifist kan ikke overleve
  Uden sværd er du trods alt fuldstændig svag!
  Fascisten blev knust i sandet,
  Og der er ikke flere problemer med ham!
  
  Og du er en skønhed - det er problemet,
  Jeg besluttede mig for at græde - det er alt!
  Dette er kærlighedens pris
  Alt andet er støv - løgn!
  
  Nå, åben nu dine øjne,
  I helvede brænder kødet og stønner!
  Raser i kroppen: en storm, et tordenvejr,
  Og du kan ikke overvinde smerten!
  
  Og hvad værre er, hvad er al frygten,
  Der kommer ingen ende - aldrig!
  Vil ikke redde: hverken Gud, Allah,
  En række tortur venter!
  Mærkeligt nok genoplivede disse ord hende i stedet for at afslutte Mirabela. Hun var meget følsom over for klodset rim.
  - Du djævel talte i poesi. Så alt er ikke godt med dine horn! - Krigeren blinkede endda med alle hendes øjne i de torturerede kroppe.
  - Og jeg ser kvasarer for dig! Jeg besluttede at tage den ved at ride i stedet for at vaske den. Jeg værdsætter den charmerende sans for humor, hvor skal hendes vakuumprostituerede nu tildeles den syvende form for tortur? Måske ind i en hypernuklear reaktor?
  Dæmonen bevægede sine knudrede fangarme.
  - Syv er et helligt tal, og det skal være noget storladent. Og sådan at lidelsen flyder over mål.
  - Så tilbyder jeg en mulighed - en supernova, den vil æde tøsen indefra.
  - Fantastisk! Lyt til Mirabel - må du blive grå! Du får den særlige ære at opleve, hvad vi kun tilbyder til de mest berygtede kriminelle og oprørsledere. Frygt og omvend dig, Herrens fjende!
  Så begyndte Mirabelas øjne at snurre, og hun befandt sig i centrum af en kontinuerlig multi-milliard-dollar flamme, nu opløstes hele hendes krop i den, og krigeren følte den frygtindgydende varme med hvert molekyle, hver vibrerende kvark, hver nukleon af hendes krop, som var blevet utrolig gigantisk. Hvad hun følte, da hun styrtede ned i helvede, var kun den svage pludren fra en baby sammenlignet med stemmen fra en rasende ærkeengel. Dette overskyggede alle andre former for pine. Pigens hjerne så ud til at svulme op, samtidig med at de fornemmede quintillioner af kubikkilometer varmt plasma og, hvad der er endnu værre end hyperplasma, processen med at fusionere kvarker og preoner (de partikler, der udgør kvarker). Nu forstod hun, hvad en ægte smertefornemmelse er, som ikke har nogen analoger i hele universet. Og alligevel, selv dette var ikke grænsen, lidelsens intensitet var stigende - kvasarstjernen oplevede en genfødsel. Hvad er en kvasar-supernovaeksplosion - hundrede milliarder kvintillioner brintbomber: faldt på ét sted. Men ikke en eneste psyke kan fordøje alt på én gang. Mirabela rystede, en dvale satte sig i hendes hjerne, den sidste inkarnation afsluttede hende.
  Torturrobotten kiggede på hendes hjælpeløse, men stadig lækre krop, computeren sagde:
  - Cyber-underverdenen gjorde hende færdig.
  - Nå, vi bliver nødt til at returnere den lille mand.
  Mirabela kom til fornuft: alle syv hypostaser af det ufattelige universelle pineimperium, baseret på de mest moderne teknologier, gik ud, djævle buldrede vredt.
  - Du er heldig mand. Kejserinden selv stod op for dig, torturen er forbi, men hvis du kommer til os igen, vil det være det samme, men tusind gange stærkere og mere opfindsomt, og vigtigst af alt, i uendelige milliarder af år. Mød nu den elektroniske Hyper Angel of Hell!
  Et sløret billede dukkede op foran Mirabela, som på én gang legemliggjorde med koncentrationen af alt forfærdeligt, sygt, dødbringende: det hele var så ulækkert, at krigeren huskede: kun et dusin proptrækker-buede horn, revne vorter og frygteligt betændte sår. Så gennemborede en skarp finger pigen; Hvis det ikke var i cyber-underverdenen, ville hun være død med det samme af sådan en operation, da neglen gik i opløsning til milliarder af nåle, der brændte kroppen. Mirabelle blev gennemboret fra sin balder til baghovedet. Hun blev båret opad, en brændende flamme rasede igen omkring hende, munden glimtede, og til sidst skar en lysstråle gennem hendes øjne.
  - Mens vakuumforræderen er fri. Vi ses snart! - Sagde Helvedes Hyperangel. Mirabela besvimede igen, da bevidstheden vendte tilbage til hendes hoved, sagde en blid kvindestemme.
  - Ja, hun er chokeret. Dette er en overdreven straf for en person. Desuden en meget dygtig kriger!
  - Du har som altid ret, hypermarskal! Men domstolen ved bedre, hvordan man skal håndtere forrædere! - Robottorturatoren rystede den nøgne skønhed. - Mens du er fri, indtil videre.
  Pigen var i chok og blinkede ofte, hendes ansigt blev blåt, øjnene i hendes ansigt sank.
  Marshal Maria Rattlesnake forsøgte så godt hun kunne at trøste pigen, et vinglas med smaragdsaft dukkede op i hendes hænder:
  - Drik, min skønhed! Jeg håber, at dette vil hjælpe dig til at komme til fornuft.
  Mirabela drak og havde det meget bedre. Den lyserøde farve vendte tilbage til ansigtet. Pigen spurgte:
  - Hvad skal der ske med mig nu! Er der virkelig kun smerter tilbage for mig? Og smerten er uendelig...
  Et billede af en anden charmerende skønhed i en luksuriøs rumdragt dukkede op foran pigen. Dette var ultra-hyper-marskalen fra afdelingen "Tender Love", Anastasia Streletsova, kendt og skræmmende for alle imperiets undersåtter (måske undtagen kejseren). Udadtil lignede hun en meget smuk og lys, imponerende pige, fuld af charme og lidenskab. Faktisk var Streletsova meget kærlig, hun elskede at elske med flere mænd eller aliens af enhver art på samme tid. Samtidig var hun kendetegnet ved stor, simpelthen fantastisk opfindsomhed til at påføre smerte.
  Ikke desto mindre er det ikke det, der interesserede hende i øjeblikket:
  - Du ved, du begik en alvorlig forbrydelse og blev idømt livsvarigt fængsel med ophold i anti-tropperne! Det betyder, at du altid vil opleve stærke smerter og aldrig en eneste gang vil du have mulighed for at nyde, slappe af eller trække vejret. Du har ingen ret til selv at falde i søvn, ingen underholdning, og da du ikke bliver gammel, kan dette vare i lange, smertefulde årtusinder. Normalt bliver folk som dig ikke vist barmhjertighed!
  - Og efter krigens sejrrige afslutning?! - Med frygtsom og pålidelig, spurgte Mirabela.
  Hypermarskalen, der grinede med tænder, der funklede som hyperplasma, der blev udstødt af en strålekaster, svarede:
  - I sådan et tilfælde har du selvfølgelig en chance, men højst sandsynligt vil de blive benådet. som var fængslet før dig, min kære. I almindelighed skal du ikke regne med kejserens eller kejserindens nåde!
  Pigen bøjede hovedet, en perlefarvet tåre trillede ned af hendes yndefulde næse:
  - Og stadig elsker jeg mit Fædreland!
  Anastasia Streletsova smilede endnu bredere:
  - Vi ved det! Du er oprigtig og pligttro! Derfor giver vi dig efter den største kejserindes vilje en chance for at tjene fædrelandet! Er du klar til at løfte en vigtig opgave?
  Mirabela nikkede inderligt, hun havde ikke den mentale styrke til at skjule sin glæde:
  - Ja sikkert! Jeg vil tjene mit fædreland hver dag og time, som en modig kriger og en trofast soldat.
  Anastasia sænkede sin stemmes klang noget teatralsk:
  . KAPITEL nr. 12.
  Yanka fortsatte hviskende:
  - Det andet problem er, at en brintbombe producerer stærk stråling, der dræber alt levende!
  Sadat skelede og spurgte:
  - Er stråling som gift?
  - Nej! Meget mere skræmmende! - Yanka himlede med øjnene for at være overbevisende. - Det er noget, der kan få selv den vildeste fantasi til at gyse. Usynlig, farveløs og lugtfri, men dødbringende selv for kakerlakker!
  - Underverdenens magi?! "Drengenes tørrede, brune kroppe begyndte at skælve med det samme, og der var ægte rædsel i deres øjne.
  - Nej! Videnskab hinsides magi. Fysik sat i menneskehedens tjeneste. - Yanka ville sprede sine arme, men det fibrøse reb, der holdt dem sammen, forhindrede ham.
  Ali bemærkede:
  - Videnskab er kedeligt! Jeg ved det ikke, men hvor meget gav hun os?! Hvad betyder ordet videnskab overhovedet?
  Yanka trak på skuldrene:
  -Du er stadig på et meget tidligt stadie i civilisationens udvikling. Derudover blander forskellige ordener og religioner sig.
  Sadat var enig:
  - Repræsentanter for "Angry God"-ordenen tror, at alle videnskabsmænd tjener Satan og brænder dem. På et tidspunkt jagtede de hekse, men efter at antallet af smukke piger faldt betydeligt, havde konger, sultaner og konger svært ved at overtale dem til at stoppe forargelsen. Og nu er sandheden, at tortur ikke er ualmindeligt, især for slaver. Men i princippet er det muligt at leve.
  Kvindelige slaver blev faktisk ofte pisket. De var en speciel bred pisk, for ikke at skære huden, selv mænd fik det. De skånede slet ikke de voksne fyre.
  - Bortset fra den fatale, hvor I ikke alle lever, lever I ikke, fordi I ikke kan kalde det liv! - Yanka sang.
  Pisken fløjtede, men slaget faldt ikke på det langmodige barns krop. Tilsynsmanden så ud til kun at ville skræmme drengen. Selv blev han ved med at lægge hånden for øret og forrådte nysgerrigheden.
  - Stil din snak! - Han mumlede.
  Sadat spurgte:
  - Ved du, hvordan man skriver?
  - Sikkert!
  -Kan du beskrive, hvordan en brintbombe er lavet?
  - I princippet kan jeg det, jeg læser det på internettet, men jeg kender ikke alle detaljerne. Og generelt er det så svært, at det ikke er for ingenting, at de fleste lande i verden ønsker at blive atommagter, men de kan ikke gøre det. Selv for eksempel Indien, et land rigt på naturressourcer med en befolkning på mere end en milliard, tog femten år at skabe en atom- og brintbombe. Så du og din plov: du får ikke sådan et våben så let. Derudover skal du kende en masse tekniske detaljer. En brintbombe er et sæt komplekse elementer og unikke materialer. Det kræver Plutonium og Uran - 235. Og i det hele taget en verden, hvor sultaner hersker og slaveri hersker; Det er bestemt for tidligt at mestre sådanne våben.
  Ali bemærkede:
  - Vores monark med en sådan magt ødelagde sandsynligvis hele planeten! Nej, du bør ikke drille en tiger med en kvindes bryster.
  Sadat var enig:
  "Måske er sådanne våben faktisk for hårde for de lokale herskere."
  Yanka jokede:
  - Sikke et svinehorn! Og æslets tænder!
  - Dette er en nøjagtig sammenligning! - Ali var enig. - Du skal ikke risikere det, men hvordan kommer du ind i din verden?
  - Ved det ikke! Måske kan dæmonerne overføres! Selvom onde kræfter er onde af den grund, for ikke at være velvillige over for sådanne ikke-entiteter som mennesker. Men hvordan har vi selv det med kakerlakker?
  Sadat rynkede sin solbrune pande og spurgte:
  - Er disse væsner som katte?
  - Ingen insekter!
  - Jeg elsker personligt sommerfugle!
  Yanka rystede på hovedet:
  - Sommerfugle er gode, men der er også myg, samt andre væsner, der stikker og plager mennesker.
  Sadat trak på skuldrene og bemærkede:
  - Dem har vi ikke i vores land. Men de siger i nord, der er sådanne modbydelige, stikkende insekter! Men hvad nu hvis vores ridser fra vipperne også blev tygget af leddyr? Det ville være forfærdeligt!
  Yanka takkede endnu en gang den Almægtige for, at der i det mindste ikke er nogen elendighed i denne verden. Han huskede sin tur til Norden, hvordan myg næsten spiste ham. Det er ikke engang klart, hvorfor Gud skabte sådan en vederstyggelighed, tilsyneladende for at irritere folk igen. Junglen er også fuld af alle mulige modbydelige ting og andet affald. Sandt nok har Yanka aldrig været hos dem, han har kun set dem på tv og internettet. Det ser dog ud til, at der også er steder på denne planet: hvor alle former for vederstyggelighed hersker.
  Drengen rystede på hovedet og skubbede sit blonde hår tilbage fra panden med albuen (hans hænder var bundet). Generelt, hvorfor er der ingen lykke på Jorden. Det er enten koldt eller varmt, du skal læse længe og kedeligt i skolen, og om vinteren sner det ofte. Det er meget svært at garve, og citrusfrugter giver dig allergi. Dette er verden! Hvordan lever gamle mennesker? Generelt er det et mareridt, livet er intet andet end tortur. Yanka spekulerede på, om de ville formå at opfinde eliksiren for evig ungdom i løbet af hans levetid? Eller en form for anti-aging stråling?
  Det er der stadig håb for! Jeg ville ikke lide og stønne, som gamle mennesker gør.
  Generelt set fra et menneskeligt synspunkt er Gud meget grusom, hvis han tillod sådanne lidelser for milliarder af mennesker. Men ældningsprocessen: den hensynsløse Jahve tillod det ikke kun, men stimulerede det selv. Som det blev sagt efter syndfloden: Lad deres dage være hundrede og tyve år! Langt de fleste mennesker lever dog ikke for at nå denne alder! Selv hundredeårige mennesker er sjældne; mange er allerede affældige bedstefædre på tres år. Generelt er sådan hån af en person overdreven! Nå, det kan du ikke gøre mod dine egne børn! Det er trods alt sofistikeret, fordærvet sadisme, at langsomt dræbe sit eget barn og endda gøre det til en grim person. Og hvordan er Gud efter dette, skaberen af alle ting! Som en tidlig dreng tænkte Yanka meget over, analyserede og dragede konklusioner. Hans første uafhængige drengeagtige konklusion er, at der ikke er nogen Gud! Universet er styret af den hensynsløse, blinde lov om evolution og naturlig udvælgelse.
  Sandt nok så han dæmoner, der kastede ham og hans kæreste ud i et andet univers. Ved første øjekast beviser dette Guds eksistens. Når alt kommer til alt, hvis der er djævle, så er der engle. Hvis der er lys, så er der mørke! Ved første øjekast er dette et aksiom.
  - Men det var der ikke! - sagde Yanka til sig selv. Han stampede med fødderne et par gange, så blodet ville løbe væk, og den ulidelige kløe i barnets forslåede, bare fødder ville blive svagere.
  Faktisk kunne evolutionen i princippet give anledning til supervæsener som dæmoner og engle. Mens han læste, har en berømt forfatter udviklingen af hyperplasma! Faktisk en gradvis overgang fra simpel til kompleks, en stigning i entropi.
  En slags styrkelse af sindet og dets modifikation efterhånden som fremskridt udvikler sig! Hvorfor for eksempel vakuumet, stjernernes energi, pulsarernes pulser, forskellige sprækker mellem verdener og parallelle universer, ikke giver anledning til supervæsener på et andet niveau! Det er jo i princippet meget muligt. Hvis du tror på teorien om den spontane generation af liv, hvorfor så ikke tro på hypotesen om den spontane generation af dæmoner, dæmoner og muligvis engle. Især, ifølge folkloren fra det gamle Rusland, skabte Gud og Djævelen Jorden sammen. De gamle russere troede, at Djævelen er evig, ligesom Gud.
  Mændene bad ofte til både Kristus og Satan! Der var endda et gammelt ordsprog: Bed til Gud og bøj dig for Djævelen! Så tilstedeværelsen af dæmoner: det er på ingen måde et faktum, at der er en omsorgsfuld skaber.
  En anden mulighed er også mulig. Hvor fik han den idé, at det var dæmoner? Måske er det her repræsentanter for en eller anden supercivilisation, der har det sjovt på denne måde... Som små børn på en spillekonsol: på størrelse med universet!
  - Og hvad? Det kan meget vel være! - sagde Yanka til sig selv.
  Hvis du tænker over det - det er logisk; forestil dig en supercivilisation! Alle materielle behov er opfyldt, evigt liv, udødelighed er blevet en realitet, der er intet ønske om at erobre andre verdener og forvandle universet til kræft! Det er trods alt ikke alle arter, der er heldige: de kan lide at dominere andre. Ellers ville universet være blevet ødelagt for længe siden i frygtelige krige. Forestil dig en duel mellem to eller flere supercivilisationer! En krig, der bruger sådanne typer våben: at fysiske love er konventioner, de ændres som computerspilprogrammer...
  Hvordan kan du have det sjovt, hvis ikke ved at lege med andre aliens? På en eller anden måde kan folk godt lide at lege med katte, hunde, rotter. Den samme kat har det sjovt med at lege med en mus, hvilket indikerer udviklet intelligens. Er Yanka blevet en slags mus?
  En supercivilisation kastede ham ind i et andet univers! For hende er det et stykke kage! Eller måske har jeg ikke engang opgivet det! Måske er det faktisk ligesom i filmen "The Matrix", det er i en slags virtual reality. Selv smag kan trods alt formidles af elektronik. Dette leder tankerne hen på den godmodige Schwartz i filmen Total Recall. Ja, amerikanerne ved, hvordan man filmer, de har mange gode ideer. Og tegnefilmene er bare fantastiske, især dem fra Disney. Han elsker amerikanske tegnefilm, de har et meget intenst plot, aktivt og farverigt manuskript. Der er ingen grund til at tælle overhovedet; at der bor fjols i USA. Amerika består af de bedste hoveder fra hele verden. Og Hollywood er noget! Sandheden, som amerikanske science fiction-forfattere skriver, er ikke vigtig. For eksempel Stephen King, filmatiseringerne er ikke dårlige, men præsentationen af teksterne er svag. De interessante ideer i sig selv er spoleret af den tunge, tyktflydende præsentation. Der er ingen amerikanere, der er bedre at se end at læse. Her er filmen: Night Watch er så lort! Det er dog heller ikke interessant at læse den!
  Hvis Armageddon's Rainbow blev lavet til en film, ville det være fantastisk! Sådan et fedt stykke. Og kampene er bare super, hektisk dynamik og noget nyt hver gang! Dette er frigørelse for dig - hvad er ikke en kamp, igen en sensation!
  Det blev mørkere og mørkere: denne verdens tusmørke nærmede sig. Natten forventedes dog at blive sommerlig, varm!
  Ali spurgte Iancu:
  - Har du dit eget hus?
  - Ja sikkert! Eller rettere sagt en lejlighed! - Drengen svarede hurtigt.
  - Er han stor?
  - Ikke godt! Jeg vil gerne have meget mere! - sagde Yanka med beklagelse. - Lejligheden er toværelses, og jeg har også en lillesøster.
  - Ikke for meget! Palæerne er trange. Hvis du bliver en medhustru, kan du bo i et harem, i en blød seng. Ellers bliver du nødt til at overnatte i en slavebarak. Hvilket betyder at være lænket for natten.
  Sadat svarede:
  - Kæder er dyre, og derfor lænker de ikke alle! Kun de farligste slaver, os drenge, vil ikke være det!
  Yanka bemærkede med et suk:
  - Lille trøst!
  - Men stadig bedre end i kæder. Tro mig, det er uhyggeligt. - Sadat trak på skuldrene. - Jeg sad for eksempel på en kæde, i lænker, og jeg ved, hvad det er. Især hvis din ryg bliver snoet i processen.
  - Hvordan er det?
  - Når hovedet bringes til fødderne, og armene er snoede. Og de kan gøre det i denne form; forlade en uge.
  Yanka rystede på hovedet:
  - Det er forfærdeligt!
  - Sikkert! Det er svært at forestille sig sådan noget, hvis du ikke selv har oplevet det! - Sadat spyttede til siden. - Men generelt foreslår jeg følgende: opfør dig stille og roligt, uden at udsætte din ryg for nye piskeslag.
  Yanka var enig:
  - Det her er det bedste! Kun eksponeringen vil være midlertidig.
  Yanka tilføjede:
  - Måske tier vi stille!
  Til sidst kom de til et tårn med en tre meter lang palisade. Slaverne blev bragt indenfor og fik lov til at nærme sig åen. De bundne hænder blev befriet, sikke en fornøjelse det var at flytte dem igen. Rebet efterlod mærker og blå mærker, og det var svært at bøje fingrene.
  Yanka skyllede gerne munden og afkølede sine ømme fødder i køligt vand. Jeg vaskede mine armhuler. De andre drenge skyllede også af; teenagere er normalt mere rene end voksne. Hvorefter slaverne ikke blev fodret særlig godt. Da regionen var tropisk, og frugter voksede hele året rundt, dannede de hovedkosten. Generelt tilfredsstillede planteføde hende ikke; Yanka ville virkelig gerne have kød, men at bede om det ville risikere endnu en tæsk. Hvorefter slaverne blev taget i seng; natten forventedes ikke at blive særlig lang.
  Slaverne faldt i søvn på grenene, der var intet tæppe, selvom det var lidt køligt, og drengene skyndte sig at begrave sig i løvet. Yanka kunne dog ikke sove. Sider og ryg blev skåret af pisken, og det var smertefuldt at ligge på dem. Trætte ben gjorde ondt, brækkede såler revnede, blod kom ud, og generelt følte drengen sig knust. Nu er han en slave! Ubetydeligt væsen! Bare en orm. Og skal du virkelig udholde tæsk, en anstrengt krop og en tom mave hele livet? Hvordan kan du leve sådan og lide for evigt?
  På den anden side, skulle vi ikke prøve at flygte? Men hvor? Desuden har jeg bare ikke kræfter til at lave noget i dag! Mine muskler strejker, mine læg gør særligt ondt, og mine håndled er gnavet af rebet. Derudover vil han formentlig blive fanget, og sagen vil ikke begrænse sig til blot at smække. Ikke engang en elementær plan: hvor man skal gemme sig, hvordan man overlever i en andens univers som en løbsk slave... Det er bedre at vænne sig til det, se nærmere og gribe det rigtige øjeblik.
  Tankerne i drengens hoved blev fuldstændig forvirrede, og han faldt i en bundløs, blækagtig afgrund. Trætheden var så stor, at Yanka praktisk talt ikke drømte, kun nogle gange dukkede der revne billeder af noget skræmmende op, men han reagerede ikke.
  De vækkede slaverne tidligt, en bøjle lød, og en pisk slog deres bare ben:
  - Vågn op, din tøsestamme! - Tilsynsmændene råbte.
  Søvnen var forholdsvis kort og genoprettede ikke min styrke fuldt ud. Drengene og andre slaver blev drevet til åen for at vaske sig. Lige så skødesløst som om de var dyr, blev en let vegetarisk morgenmad hældt i deres baljer (og de gav dem også lidt opmuntring, så de ville spise hurtigere) og den næste formation. En ny overgang var forude.
  Ali spurgte:
  - Hvordan sov du?
  - Mine sider gjorde ondt, men jeg havde sådan en hvile, selvom det ikke var nok!
  - Hvad, drømte du?
  - Jeg kan ikke huske! Jeg er for træt til at drømme!
  - Og jeg drømte, at jeg var en kriger, der red på en hest og fældede alle fjenderne. Og selv sultanen belønnede mig med en gylden kæde.
  Sadat afbrød:
  - Lige præcis kæden! Slave symbol!
  - Men den er gylden! Og hun havde også en stor smaragd på! Det er på størrelse med min knytnæve! - sagde drengen med et vrid i sin hårde hånd.
  - Det er alle drømme! Vi har en svær dag foran os! Vi bliver nødt til at bestige bjerget.
  - Uanset hvordan vi udholder det. - sagde Yanka.
  - Lad os se! Det vil tilsyneladende ikke være sødt for dig, og det vil vi heller ikke.
  Kolonnen gik videre. Vejen frem var lang og meget vanskelig.
  Yanka gik sammen med alle andre og haltede let, børnenes ben var brækket. Sandt nok regnede det på vejen om natten, og gåturen blev lidt lettere! Hvor er det dejligt at plaske gennem bare fødder, gennem varme vandpytter og mærke bølgernes bevægelse. Drengen tænkte på at blive en filibuster. Jagter, slagsmål, boardinger! Romantik!
  Husk tiden med Morgan, Flint, Captain Blood. Hollywood er især interessant her, med forskellige spektakulære optagelser.
  Pirater! Selve ordet betyder: lykkejæger! I denne verden: han havde aldrig set en pistol før. Hvorfor vil de kæmpe med kun sabler, sværd, sværd! Så det er endnu bedre uden primitive pistoler, der blokerer dine ører.
  Som de siger: hvor er din sorte pistol?
  På det store vognhus!
  Vil du have vodka og cigaretter?
  To pakker specifikt!
  Yanka spurgte, hvordan han troede, at Sadat var klogere:
  -Er der pirater på din planet?
  Han svarede vredt:
  - Det er god nok! Sandt nok er der langt herfra til havet, men alt der vrimler med sådan godhed.
  - Har piraterne våben?
  - Våben?
  - Skydevåben!
  - Ligesom i din verden! Nej hvad, nej det nej! - Sadat rystede på hovedet for at være sikker. - Det her er ikke opfundet endnu!
  - Så som i oldtiden, ét sværd til hoften og ind i kamp!
  - Ja, det ser sådan ud! Nå, jeg tror, du forstår dette!
  Yanka spurgte:
  - Kunne du tænke dig at blive pirat selv?
  - Hvordan skal man sige det! Dette var ikke min barndomsdrøm, men stadig bedre end at rådne som slave. Der er dog mulighed for at komme på kabysserne. Det er meget svært for en slave der, men med held... - Sadat rykkede ufrivilligt, spændte sine hårdtarbejdende muskler i et par sekunder og forsøgte at bryde rebet.
  - Jeg læste om det! - Yanka pustede ud og grimasserede hans ansigt; Jeg knuste min højre storetå på en ru sten.
  - Jeg har lige læst det! Åh! Selvom du ved: ikke alle slaver har en chance for at blive en pirat, selvom de er behændige og stærke. - Sadat krøllede sine læber til et rør.
  - Hvorfor?
  - De fleste pirater er ikke mennesker!
  Yanka fløjtede:
  - Er det rigtigt? Ikke engang mennesker!
  - Det er det! Væsner som store brune frø-lilje-hybrider. De er fremragende svømmere og kan holde sig under vand i lang tid. Denne art hovedsageligt pirater! Og han opfører sig meget grusomt. Især udsætter de nødvendigvis alle fanger for tortur, og ikke for at finde ud af denne eller hin information eller for at have det sjovt. De finder ud af dit niveau af mod, om du er værdig til at blive kaldt en mand. Men kvinder bliver også tortureret. Kan du holde det ud uden at skrige? Sjældent er der nogen, der overlever dem. Engang var der slet ikke liv fra pirater, de havde udelt herredømme over havene. Men for nylig tvang herskerne, forenet (hvilket er sjældent), dem til at give plads.
  - Den såkaldte universelle solidaritet! - sagde Yanka glad.
  - Noget i den stil! Af de andre arter er det kun elvere der behandler mennesker venligt, selvom de som lejesoldater er i stand til at dræbe godt!
  - Jeg har aldrig set en nisse før!
  - På vores planet er de sjældne! Men de mødes helt sikkert i hovedstaden. Du skal dog være forsigtig, især med mænd, de er meget grådige til søde drenge. Og de tolererer ikke afslag!
  - Det tager jeg hensyn til! - Yanka rystede, selvom svedperler dækkede hans krop, og han følte en kuldegysning.
  - Men hvis du ender i alfens harem, vil du leve lykkeligt til deres dages ende. Elvere behandler slaver godt og vil ikke slå dig for hver lille ting. Der er dog flere elvere end mænd, og de elsker også drenge.
  - Selvom det er svagt, er det en trøst! Men du kan overleve. Og det er meget mere behageligt med en kvinde!" Yanka var enig.
  - Først senere: når skægget begynder at vokse (alfer hader det), kan de sælge det til en person eller en dværg, og det er virkelig slemt. Jeg har kun set en nisse én gang, og jeg kan sige, at det er typer ude af denne verden. Det er rigtigt, at der ikke er nogen bosættelser af nisser i vores verden, og hvilken information de har, er anderledes og nogle gange modstridende.
  - Hvor selvmodsigende?
  - Du vil ikke forstå! Uanset om de er gode eller onde! En nisse er ikke en person og opfører sig ikke som et menneske. Rygtet siger, at de er kannibaler og elsker frisk kvindekød. Desuden bliver pigerne kogt levende i kogende vand, og inden da bliver de pisket med utroligt varmt græs for at gøre kødet mere velsmagende.
  - Hvilke rædsler! - svarede Yanka og rystede på hovedet. "En kvinde er trods alt et genstand for stolthed og generel tilbedelse."
  - Ak, det er reglerne! Og du kan ikke komme væk fra det. Du kan ikke kræve menneskelighed og venlighed fra ikke-mennesker!
  Yanka trak på skuldrene:
  - Man kan ikke kræve menneskelighed, men jeg tror, det er muligt at kræve grundlæggende sympati!
  - Lad offeret tale om dette emne med bøddelen. "Sadat kastede en sten op med sin fod, og rakte så efter sin næse med tommelfingeren. - Jeg er villig til at satse fem klik på, at du ikke kan gøre det her. - Drengen skiftede pludselig emne.
  - Nej hvorfor, det kan jeg! - Yanka rørte på samme måde ved hans næse med sin bare fod og efterlod en blodig stribe på den.
  Sadat fløjtede:
  - Jamen, du er en hammer! Vores fyr! Nå, okay, ved rastepladsen kan du slå mig i stykker. Min pande er stærk, den vil holde ud!
  - Jeg tror på det! Men hvis du vil, kan jeg sagtens tilgive dig!
  - Nej! Gæld skal betales! Jeg ville ikke tilgive dig!
  - OKAY! For fanden, sådan en lille ting!
  Vejen gik op ad bakke, og det blev meget vanskeligere at gå. Desuden var selve stien ikke længere lavet af groft grus, men af skarpe bjergsten. Nu blev hvert skridt for Yankee en sand tortur, hans bare fødder blev nådesløst svedet. Andre drenge oplevede også ubehag, men de keratiniserede, altid barfodede børns fødder kunne holde til belastningen, hård hud var ikke bange for vejen. Voksne slaver bar ru sko. Så det var det sværeste for Yanka, som endnu ikke var vant til sådan en "ekstrem". Han følte; Det var som at gå gennem en bambuslund på mine hæle. Fødderne, der blev banket mod skarpe sten, blødte mere og mere, bloddråber satte sig. Ali lagde mærke til dette:
  - Du er en forbandet bror! Det er umiddelbart tydeligt, at du ikke havde for vane at gå barfodet. Sådan holder du ikke længe!
  Med besvær med at holde sine støn tilbage mumlede Yanka:
  - Ak! Det er bare, at jeg bor i hovedstaden, og kun sigøjnerbørn går barfodet rundt! Hvis jeg går barfodet ned ad gaden, kan jeg få en bøde! Selvom nej, jeg er stadig mindreårig.
  Sadat nikkede:
  - Jeg forstår det! Vi har børn af adelige adelige: selv derhjemme forsøger de at bære sandaler for ikke at ligne barfodede slaver. Det er fordomme. Og hvis du så ender i slaveri, bliver det meget svært. Jeg kan dog se, at du har en trænet krop. Måske kan du fortælle os noget interessant. Du er virkelig ikke en kriger og ikke en ædel fyr!
  Yanka, krympende af smerte, svarede:
  - Jeg læser på en cirkusskole. Det betyder, at han skal være behændig og stærk.
  - Hvad er et cirkus?
  - Et meget interessant skue. Dens hovedformål er at underholde mennesker. Giv dem et smil og et godt humør!
  Sadat var enig:
  - Og hvad? Dette er forbløffende! Godt humør! Okay, hvad har du ellers? Kan du for eksempel flyve?
  Yanka smilede smerteligt:
  - Ja sikkert! I denne henseende er vi esser! For eksempel er der fly, der kan laste op til fem hundrede mennesker på én gang. Flyt dem derefter med en hastighed, der er tredive gange hurtigere end den hurtigste hest.
  - Wow! Selvom der i vores eventyr også er sådanne friske heste! Icehand og Mahmud galopperer. Mahmuds turban faldt af. Han råber: stop, lad os vende om og tage den op. Han svarede ham:
  - Mens du skreg, var der allerede fløjet fem hundrede miles forbi. Og nu er der alle tusind.
  - Hvor meget er en mile? - spurgte Yanka.
  - Cirka halvandet tusinde af mine skridt! - svarede Sadat. - Generelt ikke ret meget!
  - Det betyder mere end tusinde kilometer! Om et halvt minut! En interessant fortælling. Ja, vi har ikke sådanne fly endnu, men vi har en raket. Dem, der flyver til andre planeter, kan nå omtrent denne hastighed. - Jeg lagde mærke til Yanka. - Men generelt er det ikke ethvert eventyr, der kan følges, og det gælder især for science fiction. Menneskelige fantasier er virkelig ubegrænsede!
  Sadat var enig:
  - Typisk en tyrann: grænseløse ambitioner og begrænset sind! Dette er dog også typisk for almindelige mennesker.
  Den gamle Yanka, der trådte så hendes sårede fødder stod på mindre skarpe sten, mumlede:
  - Ærlighed er et selektivt begreb! Universelt bedrag! Men i dette tilfælde lyver jeg ikke.
  Ali spurgte hviskende (selvom tilsynsmanden denne gang viste overraskende nedladenhed):
  - Så du kan rejse til andre verdener?
  Yanka rystede på hovedet:
  - Desværre ikke! Folk nåede kun at besøge én måne. Selv flyvninger til Mars: indtil videre ren science fiction. Generelt forløber udforskningen af rummet meget langsomt, for ikke at nævne den hurtige udvikling af computere. Men folk tramper stadig på deres planet.
  Sadat sagde filosofisk:
  - Det er fordi, man har mange stater og folk. Planeten skal have én ejer. Kun i dette tilfælde er fremskridt muligt, og prisen er ligegyldig.
  Yanka var enig:
  - Der var helte, der ville forene menneskeheden, men noget stoppede dem altid. Enten et kort liv, eller stærke modstandere. Derudover blev de stores trone alt for ofte erstattet af ubetydelighed. Det må siges, at der i demokratiske lande opstod problemer med ledere. For eksempel havde George W. Bush et ekstremt lavt intelligensniveau og dårlig hukommelse. Nå, det faktum, at Amerika er sunket til det punkt, hvor man vælger en sort mand som præsident, er en total skændsel. For sådan et land, lav sådan en "stik-stang"! Generelt folkevalg: dette er heller ikke den bedste måde at vælge magt på. Selvom det måske er bedre end et monarki.
  Sadat rapporterede:
  - I den vrede guds orden er superstormesteren også valgt af kardinalrådet. Faktisk før var alle vigtige monarker ærkekardinaler, men nu har alt ændret sig.
  - I hvilken forstand?
  - Konger vil herske, og ikke være dukker af orden. Det er dog helt naturligt, hvem vil være under nogen! Jeg kender dog ikke detaljerne og intriger! Måske bliver det sådan, eller måske bliver det anderledes! "Sadat trådte med sin ru hæl på en skarp sten og haltede, og hans tykke hud var tydeligt gennemboret.
  Yanka stønnede tungt. Stigningen blev stejlere, og stenene blev skarpere. Drengen havde virkelige smerter, som om han brændte med et varmt strygejern. Han forsøgte flere gange at tale med sine kammerater, men det kunne ikke længere bringe lettelse.
  Torturen blev mere alvorlig, sporene blev blodige. Til sidst kunne drengen ikke holde det ud og faldt på knæ. En pisk faldt på hans ryg. Yanka kunne kun hulke:
  - Hav barmhjertighed! Hav barmhjertighed!
  En købmand henvendte sig til dem:
  - Hvad er det for en lyd!
  Tilsynsmanden vendte sig:
  - Ser du, den store Ahmed, denne tomboy, vil ikke længere!
  Slaveejeren spurgte med en rævs fingerede kærtegn, der vinkede en hane:
  - Hvorfor går du ikke, kære barn?
  Yanka stønnede gennem tårer:
  "Jeg har helt mistet mine ben og kan ikke gå, især på så skarpe sten!"
  Ahmed smilede:
  - Okay min dreng! Hvis du ikke kan gå, vil de simpelthen spidde dig eller skære dit hoved af.
  Yanka ønskede virkelig at leve, han forsøgte desperat at overbevise købmanden om hans nytte:
  - Læg mig i vognen! Så, når mine ben heler, går jeg igen! Det gavner jo dig!
  - Hvordan? - Spurgte Ahmed.
  - Du kan sælge mig på markedet! Og så viser det sig: du fodrede mig for ingenting! - sagde drengen hulkende.
  - Hvor stor er din indkomst? Hvad kan du ellers gøre udover at blive solgt til et eller andet harem?
  Yanka, der følte en bølge af inspiration, sagde:
  - Jeg kan spil, min herre! Og meget interessant! Hvis du tillader mig, vil jeg skære figurer ud til dig med en kniv: til et meget interessant spil. Det er æret som en særlig kunst af mange af de klogeste mennesker i vores land.
  Akhmed nærmede sig, han lugtede af tung sved, af en fed, men kraftfuld krop:
  - Du taler om spil! Generelt kender jeg kun et spil, når de kaster terninger. Men hvis du ikke lyver, og jeg kan lide spillet, kan jeg redde dit liv. - Købmanden klappede drengens hår. "Det er ærgerligt at miste sådan en smuk mand." OKAY. vi vil give dig værktøjerne. Lad Gertrude se på dine ben.
  Ianku blev løsnet og ført hen til vognen. En kvinde på omkring tredive, med sort hår og et ansigt af thai-typen, henvendte sig til ham. Hun vaskede meget omhyggeligt, næsten uden at forårsage smerte, Yankees blodige fødder. Drengens forslåede fødder, som endnu ikke havde nået at hærde, viste et ynkeligt syn. Hvordan de blev brudt, skåret op, ikke et eneste levende sted. Skarpe sten forvandlede sålen til mos. Kvinden rystede på hovedet.
  - Wow, hvor blev du skåret op skat! Bare uhyggeligt! Nå, hvad skal jeg gøre med dig!
  Yanka svarede:
  - Hvad skal man gøre! Behandle!
  - Nå, okay, jeg skal smøre dig!
  Kvinden så ud til at forstå medicin; hendes hænder var overraskende lette. Hun smurte forsigtigt den ødelagte overflade og derefter drengens ankler og lægge.
  Yanka følte, hvor behagelig berøringen af en kvindes krop var for ham. Det var noget ubeskriveligt, sublimt, især når hun masserede knoglen og det udslåede knæ.
  - Tænd for maven, jeg behandler din ryg.
  Drengen adlød. Blide hænder rørte ved hans ryg og begyndte at gnide salven ind i arrene og sårene forårsaget af pisken. Det var så godt, at kraften vendte tilbage til kroppen. Smerterne aftog. Til sidst sluttede Gertrude og gav hende ryg og skuldre en god æltning.
  - Jamen, hvordan havde du ikke ondt? - spurgte hun med en blid stemme.
  - Nej! Ikke det mindste! - Svarede drengen, der kom til live. - Jeg er tværtimod på toppen af lyksaligheden. Jeg føler mig stærk.
  - I dette tilfælde er du fantastisk! Meget god dreng! - sagde Gertrude smilende med sine dejlige tænder. - Generelt forguder jeg folk som dig! Blondt hår er så romantisk! Jeg elsker alt lyst og rent!
  - Det er godt! - udbrød Yanka. - Selvom det ikke skader at træne lidt!
  Ahmed råbte:
  - Undlad at distrahere bachaen fra sagen. Lad det virke!
  Gertrud lænede sig frem og kyssede drengen på læberne. Yanka blev næsten kvalt over, hvor lidenskabeligt kysset fra en voksen kvinde var. Kan ikke sammenlignes med pigers frygtsomme bryster. En kvindes læber er som honning, du vil bare drikke dem. Gertrud trak sig med besvær og strøg drengen over hovedet.
  - Rolig, skat!
  Yanka tog en dyb indånding, begejstringen gik langsomt over. Der er så meget orientalsk passion i denne kvinde. Noget særligt, der gnister.
  Drengen tog primitive værktøjer op og begyndte at skære figurer ud. Han besluttede at lære denne verden det ældste jordiske spil skak. Selvom dette spil ved første øjekast, sammenlignet med moderne elektroniske strategier, virker primitivt, er det ikke sådan! Skakspilsalgoritmen er meget kompleks; snesevis af teoribind og mange hundrede bøger er blevet skrevet. Spillet er vidunderligt, rigt, intellektuelt. Napoleon, Tamerlane, Ivan den Forfærdelige, Peter den Store, Joseph Stalin, Adolf Hitler, Churchill og Roosevelt elskede at spille den. Generelt et vidunderligt spil, der udvikler logik og intelligens. Som for de fleste moderne militærøkonomiske strategier er deres taktik ekstremt enkel. Fang brønde så hurtigt som muligt, udvikle infanteri og kast dem mod fjenden. Generelt kan mange kampe vindes blot ved at stemple barakker med infanteri. Og ingen beregning. Du kan satse tusindvis af virtuelle soldater meningsløst, men stadig vinde mod computeren. Tag for eksempel det gamle spil Cossacks. Også i den kan du blot overøse fjenden med lig ved at bruge de billigste tropper. Mere komplekse er dog kampagnerne og missionerne. Der har fjenden allerede et forhåndsforberedt forsvar og infanteri i dette tilfælde, du sætter det bare på slagmarkerne. Eller endnu køligere, hvis antallet af tropper er strengt begrænset! Men stadig, hvad angår sværhedsgrad, kan det ikke sammenlignes med skak. Det er endnu mere specielt: Hvis du spiller mod en computer, er kun en, selv mindre, fejl nok til at tabe spillet eller falde ind under en ubønhørlig strategisk klemme. På et tidspunkt læste Yanka "Krig og fred" af Leo Tolstoj. I de dage var skakteori endnu ikke udviklet, og selv science fiction-forfattere skrev ikke om computere! Derfor kunne Leo Tolstoy argumentere for, at et skakspil består af kontinuerlige fejl (og her havde han stort set ret). Kun vi bemærker de fejl, som fjenden udnyttede. Når det kommer til at spille med en computer, er maskinen i stand til at udnytte den mindste unøjagtighed. I 1997 blev Garry Kasparov den første verdensmester, der blæste en seriøs kamp til computeren efter en hård kamp. Hvis selv en verdensmester med en rekordkarakter taber, hvad kan vi så sige om en almindelig skakspiller. Desuden er niveauet af elektroniske monstre i løbet af denne tid blevet endnu højere, kun ydeevnen fordobles hvert tredje og et halvt år!
  Yanka tænkte og skar på samme tid. Han havde ikke travlt, figurerne skulle blive glatte, så du kan lege med dem og beundre dem. Drengen var lykkeligt kreativ og prøvede ikke at falde i søvn.
  Hvad kan du sige om Garry Kasparov? En unik person, der kender otte fremmedsprog, var ifølge sociologiske undersøgelser inkluderet i de hundrede mest fremragende genier i hele menneskehedens historie (Forresten, Vladimir Futin, som mange fremhæver som en unik intellektuel, var ikke inkluderet i den udvalgte hundrede).
  Så Garry Kasparov udfordrede ham. Konfrontationen er begyndt! Hvordan adskiller skak sig fra politik? I skak er spillet lige, men i politik har myndighederne altid et forspring! I skak er der tidspres i slutningen af spillet, men i politik er der altid! I skak er ofre frivillige, men i politik er de altid tvunget!
  I skak omarrangeres brikkerne en efter en, men i politik er myndighederne, når de vil!
  Garry Kasparov var ikke registreret som præsidentkandidat, de kastede mudder efter ham og fik ikke lov i luften. Det vil sige, de lod mig ikke lave et træk! Du kan naturligvis ikke vinde et spil, hvor du er forbudt at spille. På den anden side, hvis Futin havde været klogere, ville han have givet en værdig stilling til en af de mest begavede mennesker i Rusland. For at være ærlig er de fleste russiske embedsmænd trods alt bare grå nonentities. Og der er færre og færre dygtige mennesker på præsidentens hold. Generelt er personaleproblemet endnu ikke løst. Men der er masser af dygtige mennesker. Den samme Vladimir Zhelezovsky kunne blive en vidunderlig udenrigs- eller indenrigsminister! Og de får ikke adgang til magten. Selvom det ser ud til, at Napoleon sagde: en stor hersker omgivet af ikke-enheder, som en sten i en elendig ramme, vil værdien falde og uundgåeligt falme!
  Generelt bør Ruslands interesser være højere end personlige ambitioner. Det er ikke dem, der behager herskeren, der skal stige til tops, men de mest værdige. Måske er det endda for det bedste, at der nu sådan set er to konger i Rusland. Når de træffer en beslutning, vil de argumentere og argumentere, hvilket betyder, at sandsynligheden for fejl vil være lavere. Selvom erfaring viser, at duetter og triumvirater normalt er kortvarige. Hvis vi husker historien om det moderne Rusland, da Chernoordas begyndte at hævde rollen som en ligestillet med præsidenten, blev han fjernet. Eller det kortvarige samarbejde mellem Elkin og Krimakov. Og selv med Futin ville Elkin ikke have været i stand til at komme sammen, hvis han var blevet ved magten længere. I tidligere perioder af historien faldt alliancerne mellem Bresjnev - Kosygin, Beria - Malenkov, Lenin - Trotskij fra hinanden! Tronen er normalt for lille til to, endsige tre! Da Stolypin blev de facto medhersker sammen med zar Nicholas, blev han hurtigt dræbt. Og ikke uden det hemmelige politis viden og måske Nicholas II selv.
  Så hvor længe duetten varer er uvist! Måske ender det i alvorlig fjendtlighed - et opgør, eller i 2012 tager Futin præsidentposten tilbage.
  Generelt er tronen, i modsætning til sengen, kun delt af svage!
  Efterhånden som vi klatrede, blev det mere og mere køligere, det mærkes især når man ligger ned. Drengen svøbte sig ind i en ræve-lignende hud. Hans nye venner gik ret langt, og du kunne ikke tale med dem. Generelt stødte vi på nogle gode fyre, nysgerrige. Fra sin egen erfaring vidste Yanka, at en nykommer ofte har det svært, folk prøver at teste ham eller endda støde ham. Men moderne børn kæmper meget sjældnere end for ti eller femten år siden - deres generelle intellektuelle niveau er steget mærkbart. Nu har næsten enhver teenager grundlæggende viden på mange områder. Selv inden for områder som flyfremstilling eller den kemiske industri. Ikke som den gamle, analfabeter i forhold til dem. Intelligens tager over! Derudover er moderne teenagere meget mere høflige og taktfulde end den forrige generation. Hvad kan man sige om voksne, især generationer; firserne-halvfemserne: marginaliseret og dum!
  Generelt spiller elektroniske læringsværktøjer en stor rolle; på et tidspunkt tillod de Japan at rejse sig. Hvis Land of the Rising Sun ikke er specielt stærkt nu, skyldes det, at elektronikken har spredt sig over hele verden. Konkurrence, især da japerne ikke er specielt opfindsomme. Selv tyskerne er meget klogere og mere ressourcestærke i denne henseende.
  Dette udgør potentielt en trussel mod menneskeheden. Når alt kommer til alt, kan en robot, der er stærkere end en person, ved at realisere sig selv som en selvforsynende person nægte at adlyde. Der er skrevet mange bøger om dette, der er lavet film, startende med opfinderen af termen robotten Capek, og slutter med tv-serien "Terminator". Schwartz er simpelthen uimodståelig! Men ingen af de seriøse videnskabsmænd og eksperter tvivler på, at maskiner er ganske i stand til at gøre oprør. Ikke desto mindre fortsætter elektronikken med at forbedre sig. Dette er især farligt, når der er mange lande og intet enkelt imperium. Det er en skam, at Stalin ikke havde tid til at realisere sin drøm om verdensherredømme. USSR's verdensimperium ville for længst have løst alle menneskehedens problemer, og rumudvidelsen ville være begyndt. Så ville stjernekrigene beskrevet i science fiction blive til virkelighed. Det er en skam, hvorfor sendte dæmonerne ham til fortiden og ikke fremtiden? Nå, han er ganske i stand til noget kosmisk.
  Yanka skar næsten sin pegefinger af i frustration. Blodet begyndte at strømme. Tanken kom i tankerne om man skulle male figurerne røde. For eksempel hvid mod rød. Generelt er der et vist paradoks ved et skakspil. Hvid symboliserer trods alt godhed, lys, renhed, og sort symboliserer mørke, rædsel, afgrunden. Men ikke desto mindre angriber de hvide først! Selvom sorte ville se mere passende ud i rollen som en aggressor! Hvilket paradoks! På den anden side: Burde han ikke ændre reglerne? Lad sort gå først i dette spil. Aggressoren, som det sømmer sig den mørke side af kraften. Desuden, hvis Stalin havde angrebet Tyskland, hvordan ville historien så blive fortalt nu? En hurtig sejr blev vundet, eller krigen trak ud eller blev værre. Her er meningerne fra eksperter og forskere forskellige. Nogle mener, at dette var en chance for verdensherredømme, mens andre mener, at det førte til det sovjetiske imperiums død. Men i betragtning af, at de sovjetiske tropper var veltrænede til at kæmpe på fremmed territorium, og at tyskerne ikke var tilstrækkeligt forberedte til forsvar. (Den kortsigtede tyske generalstab overvejede ikke engang, hvad de skulle gøre i tilfælde af et overraskelsesangreb fra USSR). Men det er meget dumt at glemme forsvaret, når man forbereder sig på et angreb. Meget af de store bokseres fænomenale succes: Klitschko-brødrene skyldes deres fremragende forsvar. Det vil sige noget, som deres modstandere, især sorte, ofte forsømmer. Dette er dog et gensidigt problem for begge hære. Men i den indledende fase af krigen var Wehrmacht mere universel, og dens tropper var bedre forberedt til forsvar end de sovjetiske.
  Akhmed kørte hen til vognen og afbrød sine ikke-barnlige tanker:
  - Nå, hvordan skrider arbejdet frem?
  - Ja Hr!
  - Hvis jeg ikke kan lide spillet, vil jeg piske dig. Og det gør meget ondt!
  - Jeg prøver, sir.
  - Jamen se! Stop snart!
  Faktisk dukkede en bjerglandsby op forude. Det havde en vis beskyttelse, især en gravet grøft og en jordvold. Generelt levede bjergbestigerne ikke dårligt, i hvert fald var der meget flere stenhuse. Templet midt i landsbyen var en slags tempel med en skarp kuppel og lignelse af en trehovedet ørn på toppen af hovedet.
  I centrum af landsbyen kæmpede flere piger i lændeklæder og bare bryster hårdt.
  . KAPITEL nr. 13
  At spise mad sammen med en blændende skønhed er en speciel chic. Føler duften af kød og en stærk, sund kvinde!
  Elfaraya trak sig væk og rørte derefter sine rigelige bryster til den unge mands mund.
  - Sug det min dreng!
  Vladimir greb grådigt om brystet, hans tunge kærtegnede hendes faste kød. Det er vidunderligt, hvor godt det føles at være ved siden af en pige, med en jordbærvorte i munden. Sådan føler du dig som en rigtig mand - macho! Og det faktum, at andre ser dette, er ikke pinligt, sex er for længst holdt op med at være noget skamfuldt - kun homoseksualitet er forbudt. Alt andet er tilladt! Og den moralske frihed er vidunderlig!
  - Du kender Elfarai, jeg beundrer dig! Måske vil vi efter festen bede om at få lov til at tjene i én enhed.
  Pigen svarede legende:
  - Det er en vidunderlig idé. Jeg vil spørge mine overordnede om dette.
  Vladimir strøg hendes elastiske bryster med håndfladen og vendte igen sin opmærksomhed mod scenen. Nye stykker kød fløj, og vin funklede i bægre, en ny farve og duft.
  Vladimir Kashalotov sænkede grådigt indholdet af glasset. Vinen flød ned i halsen på mig og varmede mig behageligt. Hyperplasma skinnede i drengens øjne:
  - Det er magt!
  - Supermagt! - svarede Elfaraya. - Nå, skat, vil du have noget andet varmt?
  Den unge mand svarede legende:
  - Og at denne vin vækker passion. Måske prøver vi noget kød!
  Hun begyndte igen at fortære ham sammen, det var som et parringsritual. Hannen og hunnen var meget aggressive, og udstrålede samtidig kærlighed.
  Smagen af dette stykke var helt usædvanlig, noget at elske og nyde.
  Elfaraya foreslog:
  - Måske kan vi stå på hovedet?
  - Hvordan er det?
  - Nå, hovedet ned!
  - Lad os! Det her bliver sjovt!
  Drengen gjorde netop det ved at vende om med pigen. Så steg de endda lidt over overfladen. Vladimir foreslog:
  - Lad os spille lidt strategi! Jeg vil gerne sammenligne mit forstand med dig!
  Elfaraya, der skyder lyn fra hendes kalejdoskopisk skiftende farve øjne, foreslog:
  - Lad dette være en militær-økonomisk kamp - om universel herredømme!
  - Lad det være sådan! - Sagde den unge mand!
  De begyndte at spille, intelligens mod intelligens! Imens dukkede den ene ret efter den anden op, vinen i bægre blev skiftet. Festen var for hele verden. Efter kødet slugte de en række frugter fra forskellige galakser. Hvad manglede her? Deres overflod var simpelthen fantastisk. Nogle af frugterne var levende, rørte og sang sange. Det hele er meget sjovt, musik spiller, der sker noget underligt.
  Især grøntsager og frugter spiller en rigtig kamp. Desuden vedholdende og meget storstilet. Hvorefter de "dræbte" simpelthen bliver spist af militærpersonalet. Det hele ser meget grotesk ud! Især når en blanding af et løg og en græshoppe tager kommandoen, og modstanden er en blanding af et hindbær og et egern. Og også sådanne grøntsager og frugter, at de ikke engang kan finde analoger i menneskeligt landbrug.
  Vladimir og Elfaraya klappede og hang der og rystede på benene.
  Den unge mand fortrød og sagde:
  - Sådan skønhed, det er endda ærgerligt at spise det!
  Pigen svarede legende:
  - Der er ikke noget mere behageligt end at fortære den store, varme aroma af passionsværdighed fra en ægte macho!
  - Og spis noget frugt!
  Faktisk stormede grøntsager og frugter fæstningen, som blev forsvaret af insekter.
  Insekterne blev kommanderet af en stribet bille, malet i ternede mønstre som et skakbræt. Hans krøllede horn bevægede sig nervøst og stak ud af de borede huller i hans sølvhjelm. Et væsen, der lignede en gulgrøn blok med storslåede ballerinaben, hoppede i nærheden. Hun prøvede at give en ordre med sin ringende stemme:
  - Nå, lad os få insekterne ud.
  Modig musik begyndte at spille. Smukke gåsehud med gyldne skjolde og panser løb ud af porten, der var rykket fra hinanden.
  Samtidig blev der hentet frugt og grønt til fæstningen, under dække af hylder. De blev kommanderet af en ægte Senor Tomat. Så stor som en tank, med fire hænder, der holder en økse i hver. Og næsen er så lang som en gulerod. Og her er selve gulerødderne. Gulerødder marcherer, mens de synger med:
  - En to tre fire fem! Kaninen kom ud for at skyde gråænder!
  Larverne styrtede mod ham, og slagtningen begyndte. Spydet gennemborede tomatens mave, saft sprøjtet ud. Grøntsagerne flyttede tilbage, men citronerne skyndte sig i kamp. En hel hær af citroner.
  Hjælpen er ankommet!
  Vladimir rystede på hovedet:
  - Det her er skrald! Generelt er sådanne kampe uden regler mere interessante med mennesker. Og her, hvilket pjat er grøntsager og frugter mod insekter!
  Elfaraya me hårfarve (gør det til en viljebestræbelse) bemærkede:
  - En slags folklore, men kun lidt dumt! Jeg kan heller ikke lide dette sludder!
  - Faktisk ville jeg have noget andet! En slags melodrama, alle disse kampe gør mig syg. Eller noget filosofisk!
  - Homer for eksempel? - foreslog Elfaraya.
  - Eller Cæsar, måske endda Nero. Generelt er Nero en ret interessant person, en skuespiller-kejser. Romantisk natur!
  - Wow! generer det dig ikke, at han dræbte kristne?
  - På det seneste har mange videnskabsmænd sået tvivl om den kristne tradition. Er det ikke sådan, min drøm? Og kristen pacifisme ødelagde det uovervindelige imperium!
  Elfaraya forfalskede et gab:
  - Hvor ville det være dejligt at opfinde en tidsmaskine. I dette tilfælde: vi ville lære mange hemmeligheder fra antikken.
  Vladimir tog et par slurke:
  - Ja! For eksempel hvem der var den sande hjerne bag mordet på Cæsar. Generelt vil jeg gerne hjælpe Spartak. De siger, at han var ædel.
  - Og nogle mennesker tror, at han bare er en bandit! Her er ingen enhed! For eksempel er Stenka Razins vurderinger modstridende.
  - Razin var progressiv, og det ville have været bedre for Rusland, hvis han havde vundet! Jeg har personligt meget respekt for Stepan Timofeevich! Selve hans idé, at afslutte livegenskab, gøre alle mennesker frie kosakker og indføre almindelig valgret, er meget progressiv. Stepan ønskede at afslutte fattigdom, tortur og give folk mulighed for at arbejde for sig selv og ikke for mesteren. - sagde Vladimir varmt. - Er det dårligt!?
  Elfaraya kløede sig i håret:
  - Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner! Stenka mente det virkelig godt, men det viste sig: kun flere titusindvis af yderligere lig. Stepan selv endte dårligt!
  - Men han beholdt sin værdighed under tortur! Alle kan vinde, men ikke mange kan tabe med værdighed! - Vladimir sagde det lidt teatralsk.
  - Måske har du ret i dette! Men det er stadig bedre at være i live end død! - Elfaraya klemte glasset med hånden og forvandlede det til en terning. - Eller tror du andet!
  - En død helt er bedre end en levende kujon! - sagde Vladimir med patos.
  - Sandsynligvis! Men livet skal også værdsættes! Du ved, denne dumme grøntsagskamp har også sin egen charme.
  Med et kraftigt slag fra citronreservatet blev fjenden drevet tilbage til tårnet. Insekterne trak sig tilbage, led tab og faldt. Flere potter med en brændbar blanding eksploderede, og græshopperne trak sig tilbage, flammende og kvidrende. Vingerne brændte særligt godt. De pillede af og fløj i hver sin retning.
  Men som svar ramte tunge sten grøntsagerne. En brosten ramte en citron, væltede den, og saften sprøjtede ud. En anden grøntsag blev sømmet sammen med peberfrugten, de knækkede gulerødder vred sig i dødskampe. Nogle af stenene var spidse, de faldt ned i agurkerne og pressede saltlagen ud. De varme dråber af saltlage brændte, stegte grøntsagerne og fik frugterne til at briste.
  Insektkommandøren gav ordrer og knirkede højt:
  - Lad os slå dem! Kom i nærkamp! Græshopper, brug dine neglefiler og gennembor skrællen.
  Den enorme vandmelon hvinede som svar:
  - Squash leddyrene! Lad os blive strammere, kaste pile!
  Agurkerne snappede aktivt og smed alle mulige ting.
  Kampen så sjov ud, men ikke særlig køn. Lækre lig spredt i alle retninger, som så endte på soldaternes borde i form af forskellige retter. At se en tegneseriekamp er en fornøjelse for krigere, der lige har overlevet en rigtig massakre.
  - Fremragende frikassé! - sagde Elfaraya. - Ser godt ud kombineret med kød!
  Vladimir tyggede et stykke, kødet gled ned i spiserøret, det smagte meget skarpere. Den unge mand kløede sig på næsetippen.
  - Alt er relativt!
  - Hvad kan du sammenligne, for du spiser for første gang i dit korte liv!
  - Uden ingenting! Men hvis du ser på det fra et andet synspunkt, så fører det at spise mad til fækal udslettelse.
  - Altså det, man i oldtiden kaldte et toilet!
  - Hvorfor et toilet! Hvad betyder ordet sortering? - spurgte Vladimir.
  - Nej! Mere som ordet sort! For eksempel afføring i første klasse!
  - Eller den anden er lort!
  Krigeren brød ud i gråd, hendes latter er så vidunderlig - det løfter dit humør:
  - Og jeg kan se: du kender det gamle menneskesprog! Alt i alt er dette prisværdigt!
  Vladimir himlede med øjnene:
  - Og genialt! Du ved, pige, hvilken rig palet af tanker de gamle lagde i deres tale.
  Elfaraya indvendte blidt:
  - Palette er et kunstnerisk udtryk! Jeg tror, at en mere passende definition er: gamma!
  - Måske! Men generelt, i den moderne verden, hvor robotter tegner, er kunsten degenereret. Det er en anden sag i fortiden, i oldtiden, hvor den samme Leonardo Davinci ikke kun malede, men også opfandt.
  Pigen rystede sine brændende krøller, bogstavelig talt varme udgik fra dem:
  - Leonardo Davinci, stadig betragtet som den bedste kunstner nogensinde! Højre?
  Vladimir tænkte sig lidt om (et flygtigt blik på scenen, den øverstkommanderende bille vendte sig om og svømmede i saften), svarede:
  - Genialitet kan ikke måles med en lineal, eller endda med en superlaser og hyperscanner. Det er svært at sige, hvem der er den bedste, når der er en galakse af genier!
  Elfaraya var uenig:
  - Ikke sikkert på den måde! Blandt komponister betragtes Beethoven som den bedste, blandt science fiction-forfattere, Jules Verne, som grundlæggeren af science fiction. Blandt russiske digtere er Pushkin en anerkendt autoritet! Og forfatterne Leo Tolstoj!
  Vladimir bemærkede mildt indvendende:
  - Af science fiction-forfatterne: den bedste er Oleg Rybachenko, han fandt på så mange typer våben, at dit hoved snurrer. Og han beskriver kampene så farverigt, som om han var født og opvokset i vor tid!
  - Er han allerede genopstået?
  - Ved det ikke! De rapporterede ikke til mig!
  - Jules Verne er helt sikkert genopstået, de siger, at han gik med i projektet: en tidsmaskine!
  - Wow! Det er sagtens muligt! Jules Verne, han var klogere end mange videnskabsmænd i det tyvende og enogtyvende århundrede. Det var fuldstændig logisk at tro, at fremtiden skulle tilhøre biler, der kører på el. Sandt nok, i det enogtyvende århundrede dukkede hans egen Jules Verne op - Oleg Rybachenko, der opfandt hyperplasma - grundlaget for moderne motorer og beskrev de grundlæggende principper for dens produktion!
  - Det var virkelig et geni!
  - Og det mærkelige er, at de ligesom Jules Verne ikke ønskede at udgive ham med det samme! Generelt undervurderer samtidige ofte ægte genier! Og de hæver middelmådigheden!
  - Ja, det sker! Som Figaro sagde - at gå klogt videre! Den slaviske middelmådighed hersker i toppen!
  - Jamen, ikke helt sådan! Ellers ville vi ikke have erobret universet! Og her kom først og fremmest videnskaben os til hjælp!
  Vladimir bemærkede filosofisk:
  - Paradoksalt nok var det menneskets fysiske svaghed, der tillod det at blive som Gud! Selvom en abe havde længere arme, ville han aldrig tage en pind op!
  Elfaraya smilede og blinkede med sine tænder, der blev lysere end diamanter:
  - Og hvad! Det er også sandhed! Menneskelige laster flytter fremskridt og bringer os tættere på almagt! Kujonen opfandt rustningen, den dovne - hjulet, den svage - kranen, den frådser - afføringsmidler, den ambitiøse - flyvemaskinen, den kedelige - biografen, den nysgerrige - internettet, sadisten - dynamoen! Bag enhver stor opdagelse ligger en last! Grundlidenskaber har højnet teknologi!
  Vladimir tørrede sig over panden:
  - Ja! En meget original bemærkning! Generelt er dette et helt frisk blik på verden!
  - Synd ikke Adam, han og hans efterkommere adskilte sig kun fra trækdyr i deres evne til at tale! - sagde Elfaraya selvsikkert. - Eller har jeg ikke ret!
  - Du taler sandt, men det har intet med sagen at gøre! Generelt har fremskridt gjort os stærke! Dette kan ikke benægtes, men samtidig er vi holdt op med at være mennesker! Og nu - kun soldater!
  Elfaraya korrigeret med patos:
  - Store soldater!
  - Så vær det! Jeg vil have mere glæde og mindre smerte. Ellers oplever du konstant lidelse, det er så udmattende! Det er som at løbe rundt om dagen med en kvasar på ryggen, eller måske med et sort hul i maven!
  Elfaraya fnisede og rystede på hovedet.
  - Og jeg kan godt lide smerte! Der er noget så attraktivt ved hende! Som i et sort hul! Du kan ikke engang forstå dette!
  - Det vil jeg ikke, jeg vil skrige vildt! Kan du lide smerte?
  - Ja! Og det er derfor, det er stærke signaler langs nervecellerne, hvilket betyder, at de genererer spænding i hjernens hyperplasmiske stof. Og det er altid rart! - Pigen slikkede sig om læberne, hun havde to lækre tunger på én gang.
  - Du er åbenbart ikke af denne verden! - Vladimir var overrasket.
  Pigen tog en bid af bakken og skød hendes øjne igen:
  - Men hvorfor! Du skal bare overføre det stærke signal om smerte til nydelseszonen. Selv i oldtiden elskede mange mennesker det og vidste, hvordan man forvandler smerte til en vild spænding!
  Vladimir var glad:
  - Jeg ved! Deres navne var masochister!
  Elfaraya nikkede:
  - Det er det! Masochister! Almindelige mennesker nød at køre på stativet, men det kan du ikke!
  - Nyder du smerten? Fedt nok! Hyperplasma! - udbrød drengen.
  - Jeg ved narren, at uden dig vil jeg have det dårligt! Og ingen vil dele din lidelse! Lad os svømme blandt bølgerne, grænseløs last! Slukker i orgasme-øjeblikket: puls, vejrtrækning! - Hun sang og legede med Elfarais stærke og erotiske bryster.
  Vladimir kunne virkelig godt lide denne sang, han begyndte endda at danse:
  - Dine ben er som et hjul, som en top!
  - Rolig, fjols! Jeg kan se, det er meget udskridet!
  - Jeg er et dumt fjols! - Vladimir fløj op og vendte en halv snes gange og snurrede rundt om sin akse.
  Elfaraya tog afsted med ham, og parret begyndte at danse. De andre soldater tog tilsyneladende dette som en given kommando og dannede en slags runddans, eller rettere mange kæder af runddans.
  Elfaraya foreslog:
  - Måske kan vi udveksle energi!
  - Det her er en type hyperfucking!
  - Det er det!
  Drenge og piger begyndte at skyde på hinanden med stråler af energi, specielle typer biostrøm. Det blev kaldt hyperfucking! Alt så ganske anstændigt ud, dog skyndte soldaterne simpelthen efter hinanden, fabelagtigt fyrværkeri blinkede i luften.
  Alt så simpelthen smart ud, helt betagende!
  Pigerne og drengene blev gradvist nøgne og yderligere hyper-fucking blev til et orgie.
  Her kan ingen mængde fantasi beskrive, hvad de lavede, millioner af nøgne og meget smukke fyre og piger, der løber rundt i rummet på én gang. Den vellystige virkelighed vil formørke selv den rigeste fantasi! Kort sagt, fyrene havde det rigtig sjovt.
  Efter feriens afslutning begyndte det vigtigste - uddelingen af priser.
  Kæmperne stillede sig op i en kæmpe hal. Vladimir så noget frygtsomt på det udadvendte spejlede gulv. Den var lavet af hyperdiamant, i modsætning til almindelig diamant havde den en valens på 1024 og en million gange hårdere. Det funklede også meget, måske to hundrede gange stærkere.
  Den unge mand blev tildelt Udslettelsesordenen - anden grad, hvilket er et ret højt insignium. og tildelt rang af midlertidig en-stjernet viceofficer. Dette betød en betydelig lønstigning, og efter kommandantens skøn kunne han enten forblive menig eller modtage kommandoen over et dusin soldater. Og dette er ikke en ny fyr, men en slags magt! Normalt blev ordenens anden grad tildelt sammen med den tredje og fjerde, hvilket i sig selv er ganske hæderligt. Elfaraya modtog et lignende sæt priser og et lilla hjerte! Så følte Vladimir sig irriteret: Pigen var gået forbi ham. Men misundelse er ikke en værdig følelse: soldater, og nu næsten officerer, er brødre i ånden. Det mest holdbare metal, blødere end plasticine - uden at hærde med et brændende hjerte og iskold ro!
  Ordrerne blev personligt hængt af en anden meget charmerende pige: femstjernet general Lyudmila Karpovna!
  Blandt befalingsmænd, herunder generelt niveau: piger er endnu mere almindelige end drenge, dette er den generelle andel, der er karakteristisk for en verden, hvor kvinder er flertallet. Sandheden er ikke overvældende. Hun smilede til alle og blinkede endda til Vladimir.
  - Sikke en sød, jeg kan godt lide ordren!
  Drengen udbrød:
  - Oh yeah! Quasar! Selvom tanken forfølger mig, om jeg fortjener det!
  Den evigt unge general udbrød:
  - Selvfølgelig fortjente han det! Belønningen er især værdifuld, at du udmærkede dig selv i det første slag!
  Hvis dette er begyndelsen, hvad vil så være enden!
  - Jeg håber, den vinder!
  - Håb dør sidst!
  Vladimir var meget smigret. Starten på min karriere overgik mine vildeste forventninger. Og hvis du tænker på, at der ikke er nogen alderdom, og der er ingen trussel om pensionering, hvem ved så, om det ikke vil åbne vejen for marskaller eller endnu højere. Det er bare ærgerligt, at han ikke bliver kejser - det er de få udvalgtes lod! Men at være ansvarlig for hele universet er for meget af en byrde. Hvad skal du holde universet på dine skuldre! Magt er ikke altid en glæde; der er så mange problemer, der skal løses, og en række problemer, der dukker op som et stik i boksen, kvadrillioner af verdener, hvoraf mange aldrig er blevet rørt af mennesker. Nietzsche skrev korrekt: ikke en eneste, selv den mest perfekte psyke kan klare den belastning, som Gud oplever. Hvordan er det at høre hvert sekund: milliarder af bønner og milliarder af forbandelser, når du får skylden for, at computeren fryser og din bedstemors død, for din kones utroskab og fordøjelsesbesvær. Når to hære samtidig beder om én sejr, hævder en million mennesker den eneste gevinst. Det er svært at være Gud og gøre alle glade på én gang! Det er sandt, at mennesket har fået fornuft, og der er etableret naturlovene, der lader fremskridt udvikle sig grænseløst, til de mest uforståelige tinder. Generelt, bortset fra krig, lever en person godt; teknologi gør det muligt at realisere næsten alle drømme og behov. Hvis du vil have et palads, vær venlig, robotslaver, så mange du vil. Når du bevæger dig af sig selv, flyver du uden et fly: evig ungdom, gratis mad, en flyvende bil for alle. Nå, sex på alle niveauer og ingen problemer med orgasme eller styrke. Og underholdningsindustrien er så skør, som du kan forestille dig med din fantasi: teknologien tillader alt! Nå, hvad mere har en person brug for! Men virkeligheden? Skæbne: at tilbringe hele dit liv i kasernen, opleve smerte, i konstant træning: er det virkelig lykke! Og hvad forhindrer os i at slutte fred! Krige ender dog altid i fred, kun nogle gange er der erobringer. Men hvorfor har de brug for et andet univers, hvis de fleste af planeterne i deres ikke er blevet udforsket! Oprørske tanker fløj gennem Vladimirs hoved. Han forsøgte at jage dem væk - frygteligt kætteri!
  Da belønningsceremonien var overstået, blev soldaterne og officererne ført til deres rumskibe. Og det første var endnu en træning. Velkendt, rutinepræget, men med nye elementer under forberedelse. Her var Vladimir uventet heldig: Elfaraya, der elskede ham så højt, blev hans partner.
  Den ti-stjernede officer forklarede dem:
  - Du markerede dig selv i den forrige kamp, så vi vil gerne forstå dine evner fuldt ud. Måske bliver du overført til SS - super specialstyrker!
  Vladimir bemærkede:
  -Der er begrænsninger, som genetik pålægger os!
  - Krigshistorien viser, at enhver person kan overgå de evner, der ligger i naturen!
  Soldaterne tog deres hjelme på, og verden omkring dem ændrede sig med det samme, monstrøse hologrammer begyndte at bevæge sig.
  Vladimir, selv om han forstod, at det var påstået, følte en vis frygtsomhed. Han vidste, at det at overvinde en forhindringsbane var typisk for en vilkårlig træning, mere eller mindre seriøs hær.
  Elfaraya hviskede til ham:
  - Vær ikke bange, partner! Det er bare magisk elektronik.
  - Hvor fik du den idé, at jeg var frygtsom! - Vladimir Kashalotov var modig, men hans tænder slog forræderisk.
  - Dette er en speciel stråling, den indgyder frygt i os! Det er, som om vi har glemt, at vi ikke er grønne begyndere, men garvede krigere! Partneren strøg forsigtigt den unge mands bryst. Øjnene brændte.
  - Jeg kæmpede kun en dag, men jeg trænede hele mit liv!
  . Til at begynde med fik de ud af alle våben kun en lille solid laserdolk.
  Han så ikke engang særlig alvorlig ud. Sandheden var let og kunne udvides lidt. Den første fjende lignede en tornet snegl med et næb, der stak ud af sin skal. Den indledende sti var langs en roterende overflade, der nogle steder var glat. Derfor afveg Vladimir fra fjendens angreb og faldt næsten. Hans ven ramte billen, skar den i to dele, stykkerne faldt af.
  - Arbejd med dolken! - råbte Elfaraya. "De er ikke så skræmmende, som de gerne vil se ud."
  - Jeg lagde mærke til det! - Sagde Vladimir. - Selvom der sker noget mærkeligt med kroppen. Det er, som om nerveenderne var frosset!
  - Du skal se, hit! Det er hele "optøningen"!
  Virtuelle monstre, nogle ligner mennesker, andre med mange tentakler, angreb dem. Denne gang var Vladimir i alarmberedskab. Modangrebet rystede den nærmeste fjende. Den næste han dræbte var en hermafroditmand. Jeg har slet ikke ondt af sådan en freak. Men ligheden med en blæksprutte med sværd tog næsten hovedet af den.
  Efter at være blevet grebet af sværdet, begyndte min krop at gøre ondt og smerte.
  - Det er ulækkert, han gjorde mig ondt! - Vladimir forbandede. - Jeg syntes ikke, jeg var så klodset.
  -Har du nogensinde kæmpet med virtuelle monstre? - Spurgte Elfaraya.
  - Med en ananas abe! Hun jagtede mig, og jeg døde næsten. Selvom der er nogle excentrikere, der siger, at alle aber er venlige og elsker mennesker, fordi de er dens brødre.
  - Vores modstandere er hverken gode eller onde. De er ligeglade, ligesom havet, som pirater sejler på.
  - Mere som et vakuum. Havet er varmt og blidt. - Den unge mand blev ramt af en blanding af banan og tiger, med raketter i stedet for hugtænder, som hoppede på ham. - Jeg fik et sort hul på hovedet på disse forhindringsbaner. Det er rigtigt, at der sker noget slemt med kroppen nu.
  - For at være ærlig, så er jeg også bange!
  Fyren og pigen fortsatte med at bevæge sig. I starten var monstrene ikke specielt hurtige, hvilket gjorde opgaven nemmere. Vladimir og Elfaraya var dog lettere påvirket af udledningerne. Det blev værre, fordi monstrene begyndte at spytte ild. Vladimirs mave brændte, og han følte virkelig smerte.
  - Det giver mig lyst til at vende mit indvolde! - Han sagde.
  - Og det er ikke nemmere for mig! - Pigen pegede på sit højre bare bryst. Blodet dryppede fra hende. De spyttede på Vladimir, der susede rundt, den unge mand var for sent og ramte hans skulder og brækkede tydeligt hans knogler. Og når et almindeligt menneskes knogler er brækket, gør det så ondt, at man kan dø af chok. Selvom Kashalotov ikke var en almindelig person, følte han sig malplaceret i øjeblikket. Han følte særlige, ekstremt skadelige bølger, der lammede hans evner.
  - Jeg har det dårligt! - Vladimir besvimede. Pigen gned hans ansigt med en professionel bevægelse.
  - Dyk ikke ned i et sort hul, min kære ridder. Bevidstheden vendte tilbage, men sammen med det smerte. Vladimir stønnede, svaghed kvalte ham:
  - Jeg vil ikke gå mere.
  - Bliv ikke våd! Der er en førstehjælpskasse her.
  Faktisk var forhindringsbanen som et computerspil. Der er yderligere liv, og det afgørende er den energi, der forårsager øjeblikkelig regenerering. Ja, det var svært, men fyrene lærte.
  - Det vigtigste er ikke at trække sig tilbage og ikke give op! - sagde Elfaraya. Hun var heller ikke tryg, lavede fejl i ny og næ og fik smertefulde slag. Så vænnede parret sig til det og begyndte at handle meget mere harmonisk. I næste etape skulle de hoppe på svampe, der svævede i luften, undvige flyvende knive og kravle over pigtråd. Kampen blev mere og mere streng, og modstanderne bevægede sig hurtigere og hurtigere. Sandt nok blev det muligt at bruge erobrede våben, også virtuelle, men i deres egenskaber ligner de rigtige dødsbærere.
  Vladimir har især prøvet en multi-barrel vibrothrower! Det skabte små sprækker i rummet. Ganske vist smuldrede den efter tre skud, men mejede flere rækker af modstandere ned.
  "Ikke dårligt!" sagde den unge mand.
  - Prøv at få en boble plasma launcher! - Det rådede Elfaraya - Det vil være meget mere effektivt.
  - Nå, det er heller ikke nogen dårlig idé. Og hvor han?
  - Det her er så lille en pibe, at den minder om et pionerhorn. Blæs ind i det, og du vil se den hurtige flyvning af en hyperplasmisk kaskade.
  Den unge mand undgik med nød og næppe salven, kravlede lidt langs den afhuggede overflade og blev fanget af smedjen. Skud.
  Bobler regnede ned i en snoet linje, hoppede forsigtigt, og de væsner, de ramte, eksploderede.
  - Hvad! Det er ikke dårligt! - sagde Elfaraya. - Bare slå den lavere, så der flyver færre bobler ind i himlen.
  - Jeg gør mit bedste!
  - Prøv og bliv ikke overrasket!
  Pigen samlede også et stærkt våben op og brugte det og demonstrerede ubøjelig kraft.
  Kampen blev mere og mere interessant. Her kæmper de på en planet, hvor vand først vælter i en strøm under deres fødder, og derefter flyder frygteligt glat flydende helium, og der affyres kraftige lasere fra oven og nede, udslettelsesgranater eksploderer.
  Vladimir skød tilbage med begge hænder på én gang og dansede endda en kringle.
  Han blev fanget flere gange, idet han skar hans venstre ben af. Takket være min partner hjalp hun mig med at komme til den livreddende førstehjælpskasse. Benet er vokset.
  - Du er sej Elfaraya.
  Krigeren fnyste foragtende:
  - Og du er en svækkelse, Vladimir. Babyer udholde sådanne vilde smerter, og du stønnede!
  Den unge mand var ikke sig selv, noget generede ham:
  - I øjeblikket opfatter jeg alt meget mere akut!
  Efter at have lagt endnu en række monstre ned, smilede Elfaraya og sagde:
  - Vær alligevel tålmodig!
  Drengen sukkede, det blev utroligt svært at tale:
  - Det skal du, jeg er en mand!
  - Det er lige præcis manden! - Et øjeblik var deres læber forbundet. Vladimir følte den honningsøde sødme af en ung kvindes kys.
  - Gudinde!
  - Lucifer! - svarede jomfruen.
  De trådte derefter ind i en evigt skiftende atmosfære med kraftig vind. Enten blæser det forfra, eller tværtimod presser det sig ind i ryggen. Og fjenderne ændrer sig konstant, nogle gange flyver de som hvepse, nogle gange kravler de som giftige slanger. Men du kommer hele tiden for at kæmpe, hopper fra den ene platform til den anden og griber endda kunstige fluer og firben ved benene og flyver ud af fælderne med deres hjælp. Nogle eksemplarer: især hybrider af sommerfugle og blomster: fantastisk smukke. Og blandingen af guldsmede og tulipan er funklende, med alle regnbuens farver med en sindsoprivende lugt... Quasar! Bare munde klikker bagfra som elektroniske musefælder, meterlange tænder gnister med lyn. Der er også større hugtænder på fem meter og endda ti meter. Det lykkedes Vladimir at smutte forbi dem. Et af monstrene: en hybrid af en tank og en skorpion, eksploderede med et brøl og spredte brændende slik:
  - Vi bliver ikke fotograferet! De fanger ikke kvarker! - Den tapre kriger sang.
  Endnu en gang får den unge mand skade fra udslettelsesglimt. Og nu er pigen endnu værre, hendes ben blev revet af igen. Men hun hopper behændigt på det ene lem uden at tænke på tilbagetog. Der er dog ingen steder at tage hen.
  - Vi har én måde, enten overleve eller dø! - sagde Elfaraya med noget banal patos.
  Den unge mand bekræftede:
  - Og kun sammen! Et sort hul er lysere, når det er i den iskolde æter: et par brændende hjerter lyser!
  På bekostning af utrolige anstrengelser og umenneskelige spændinger lykkedes det dem at komme igennem dette, selvom der ikke var noget opholdsrum tilbage på deres kroppe.
  Næste etape er ørkenen: med brutalt sugende grønt sand er det umuligt at stå stille et sekund, dine ben sidder fast, og du skal stadig skyde og stikke. Her kæmper maskerede militante, nogle i rustning, mod dem. Der er forskellige typer jagerfly, der er både mennesker og hybrider af en skorpion med en kaktus, en bug og en skruenøgle! Tyngdekraftsfly flyver, hvorfra du ikke kan gemme dig eller undslippe, laserstråler vil sprede sandet. Når det rammer kroppen: helvedes smerte, syntes indmaden at blive presset ud med en rulle og fyldt med varm olie. Tetraletterne dykker, kaster bomber i form af modbydelige kranier med mange brændende øjenhuler og spyr stråler af rasende stråler i deres tørst efter ødelæggelse!
  Vladimir er dog ikke tabt. Han udfører en slags dans, der passerer mellem vandløbene.
  Elfaraya drillede endda:
  - Russisk whist: vinger svæver ved siden af dig!
  Vladimir hentede:
  - Kommandør, vores regimenter er opstillet!
  Sammen slog den unge mand og pigen med en saks ved hjælp af "vandfaldsstråle"-teknikken og lagde fjenderne ned i frodige bundter. Så mange forskellige skabninger splittes, knustes eller brød i flammer. Dette er en fantastisk grotesk - ikke uden komedie, især når tetraletten i form af en drage og en økse blev til en faldende strøm af gyldne og turkisfarvede larver, når de blev ramt:
  - Når du skyder, står på tæerne, bliver din mobilitet større. - Tilskyndet af Elfaraya
  Vladimir bemærkede automatisk:
  - Mindre stabilitet.
  - Hvordan skal man sige, dynamik er altid stærkere end statik!
  For at bekræfte hendes ord skar pigen ned med en bjælke en brusende struktur, der ligner en dåse med tønder. Den brød i stykker og faldt og fløj i stykker. Allerede under flugten blev stykkerne af det besejrede mål til en flok lilla hybrider: humlebier og chimpanser. Disse mærkelige væsner kæmpede med hinanden: hvert øjeblik blev de mindre og mindre og opløstes i atmosfæren af en virtuel kamp:
  - Nå, hvordan? kvasar? - spurgte hun og strikkede Elfarais øjenbryn.
  - Meget fedt, det vigtigste er anstændigt! - Vladimir lagde mærke til det. - Det er rart at bo blandt lasere og plasma! Og hør planeten eksplodere!
  Pigen grinede:
  - Og oplev orgasmer i kamp med mig! Og gå en tur og boltre dig af hjertens lyst! Det, jeg sætter pris på, er en sans for humor hos mænd.
  Vladimir Kashalotov ødelagde legende den næste gave. Det lignede en træstamme dækket med stål. Den eksploderede ikke med det samme; flere sigtelser var påkrævet. Til gengæld afbrød strålerne, der brød ud fra de kløede kroge, kaskelothvalens hånd.
  - Dette er rummets afgrund! - Han råbte ærgerligt. - Vi skal tænke på sådan noget.
  Elfaraya udbrød som hånende:
  - Hvad snakker du om?
  - Slå mig i ansigtet med en mursten. - Den ene hånd virker ikke. - bemærkede Vladimir. - Åh, hvor er mit superkød!
  - Bare rolig, der vil snart komme flere, regenererende livskroppe.
  Det viste sig, at hun ikke tog fejl. Men medicinen var ikke nok, hånden kom sig, men talrige sår og smerter var tilbage.
  Den næste fase er et vulkanudbrud, du skal skynde dig til toppen med utrolig fart og skyde mod fjendens cyborgs. Og cyborgerne er simpelthen uanstændigt prætentiøse: hybrider af gamle Hollywood-terminatorer og moderne kreationer af kosmisk evolution: ultra-dioaktive tankosaurer. Vladimir Kashalotov (hvilket normalt ikke er typisk for ham) var allerede dødeligt træt, monstrene og det omgivende fjendtlige miljø flimrede for øjnene af ham, og der var ingen ende i sigte på alt dette. Elfaraya begyndte også at falde og halte:
  - Min dreng, hvor er det svært for dig!
  Spermhvaler, svimlende, svarede:
  - Og jeg kan se, du glider i sammenbrud!
  - Jeg har ikke haft sådan en træning i lang tid. Generelt er vi et fredeligt imperium, og vi kommer ikke til at angribe nogen, eller rettere sagt, vi havde ikke til hensigt at gøre det, men hver enkelt går gennem vejen til militær træning. Det er trods alt ikke en joke: Der har været en krig i mere end tusind år! Så du krydser dig selv, for en sikkerheds skyld! Jeg tilbragte syv år på overfladen af en neutronstjerne!
  - Wow, syv år er meget!
  - Nå, for det første lever vi nu næsten på ubestemt tid, og for det andet er det ganske behageligt på en neutronstjerne, en komplet industri af fornøjelse og underholdning. Det er et glædeligt tidsfordriv. Tyngdekraften er neutraliseret! Er du kvasar dreng?
  - Indtil videre er der ingen særlig superglæde! - Læg mærke til, udmattede Vladimir.
  - De presser dig bevidst, så du i det mindste forstår noget om hærtjeneste. Har I ingen træning, eller er I bare svage? - spurgte Elfaraya uden at holde op med at skyde febrilsk mod monstrene.
  Vladimir, der skød tilbage og nogle gange huggede (sidstnævnte er endnu sværere), og han fik knap vejret, sagde:
  - Og der var engang i fortiden: hvor den russiske hær var fuldstændig professionel. Frivillige tjener i det for penge, og de blev rekrutteret fra forskellige lande.
  - Det vil sige lejesoldater! - Elfaraya opsummerede det. - Men de er ikke pålidelige og kan gå over på siden af den, der betaler mere.
  Vladimir, efter at have fældet en anden grim soldat i form af en vortedyr guldsmede, sukkede trist:
  - Sådan noget er ikke udelukket. Men alligevel er flertallet af lejesoldater russiske statsborgere. Det betyder, at de ikke vil forråde deres fædreland. Og de forrådte dig ikke!
  Krigeren pegede strålepistolen med sine bare fødder og knust: en krydsning mellem en makak og en kiwi:
  - Og i tilfælde af en storkrig tidligere var der problemer med værnepligten.
  Drengen, der børstede tre hoveder af en hybrid af slangen Gorynych og kaktusfluesvampe (de prikkede ham meget smertefuldt i biceps med stikkende nåle), plaprede?
  - De kunne og opstod! Men Rusland vandt stadig alle krigene! NATO blev besejret, Kina blev besejret, og selv sådan et monster som USA underkastede sig.
  Pigen lavede dumme øjne og skød fra senderen ved hjælp af tungen:
  - Har de en værnepligtig hær?
  Den unge mand protesterede og rensede hybrid trehjulet cykel og blæksprutte:
  - Nej! Også civil ansat. Dette er hendes styrke og svaghed. Men de fjendtlige tropper er veltrænede, især besejrede USA halvanden million irakere og mistede mindre end to hundrede soldater. Enig, en imponerende succes.
  - Det er rigtigt, ikke dårligt! - Elfaraya plantede en ladning ind i en jager, der knuste en stor fejl, der havde slugt en selvkørende pistol. Han blev sprængt i stykker. - Men vi havde tabsprocenter i vores favør: meget stejlere.
  - Jamen, det kommer an på det teknologiske niveau! - Drengen slikkede strømmen af blod, der flød fra hans afskårne pande.
  - Det kommer selvfølgelig an på! Enhver opdagelse i den militære sfære bringer sejrsøjeblikket tættere på!
  Elfaraya begyndte at synge, hendes stemme vækkede nye uhæmmede kræfter:
  Rusland: du er mit fødeland,
  Jeg vil være trofast, hengiven altid!
  Sommeren brænder, iskold,
  Strømmen er kølig, vandet flyder!
  
  Min udvalgte er hvidere end sne, kridt,
  Hun bragte vin til sine gennemsigtige læber!
  Og ånden er stærk, men kroppen er så magtesløs,
  At lide af sår, det er dømt!
  
  Der er ingen fred i den kosmiske æter,
  Kampen brøler, og du kan ikke se ordene!
  Der sker galskab over hele verden,
  Og uskyldigt blod udgydes igen!
  
  Templer afslører os med klangligt ringetone,
  Og vinden så ud til at fryse, folkemængdernes brøl stilnede!
  Og den førstefødte blev født med mit støn,
  Jeg vil dedikere et frygtsomt vers til eftertiden!
  
  Og sønnen skal tjene sit fædreland,
  Besejr alle fjender med et stålsværd!
  Og Rus' flag vil ikke synke slapt,
  Vi vil besejre alle modstandere i kamp!
  
  Fædreland og klipper og egetræer,
  Og børnenes latter, trillen af en nattergal i skoven!
  De kæmpede for fædrelandet ikke for herlighedens skyld,
  Og så du og jeg kan leve i lykke!
  Da hun var færdig, dukkede en hel hær af lig op foran dem. Det lignede en smuldret kødsalat, fra produkter genereret af Picassos fantasi: efter at hans hjerner blev oversvømmet af et hav af hyperplasma. Pigen spurgte, mens hun næsten ikke fik vejret:
  - Er du enig med mig, Vladimir?
  - Jeg elsker mit Fædreland, ikke mindre end dig. - Tro mig Elfiada.
  Krigeren rettede og væltede en hybrid af en myg og en flodhest:
  - Jeg er ikke Elfiada, men Elfaraya.
  - Undskyld, jeg talte forkert. - Frygtelig træthed. - Den unge mand svajede. - I en serie var det navnet på den kvasi-gudinde, der skabte et dusin enorme universer, og derefter frivilligt gav afkald på alle fordele og blev solgt til slaveri!
  - Det er strålingstryk. Det er faktisk ikke så slemt. - Krigeren viste to tunger. - Slave og gudinde, de rimer så superstjerne!
  Og dette niveau er efterladt. Selvom der blev udgydt meget blod.
  Og da virtuelle sten, groft hugget i form af gamle guder, på næste trin begyndte at falde på fyren og pigen, afsluttede et par tunge slag næsten dem begge. Vladimirs knogler mistede deres tidligere elasticitet; de brækkede og forårsagede uudholdelig smerte. Elfaraya var også ekstremt udmattet og holdt fast med ekstrem indsats.
  - Du lyver! Du kan ikke bryde det russiske folks vilje!
  Vladimir, der mistede styrke, kvækkede:
  - Umenneskeligt mod adskiller vores nation fra andre nationer!
  Drengen og pigen opmuntrede hinanden. De tænkte ikke engang på at give op eller bryde sammen.
  - Vores vilje er i vores næve! - Vladimir afbrød.
  Elfaraya tilføjede:
  - Vilje er pegefingeren, der holder aftrækkeren til strålekasteren - dens svaghed er selvmorderisk!
  Til sidst, til sidst, ventede et par unge kæmpere på hånd-til-hånd kamp, det mest forfærdelige monster var forberedt til sidst. Uhyret kan ses på afstand, hvisker Elfaraya.
  "Det er bedst for os at optræde i par." Parere sammen angrebene - dette produkt af den virtuelle underverden.
  Vladimir var enig:
  - Først da har vi en chance.
  Det, dette utrolige monster blev skabt af flydende metaller blandet med multiplasma, med gravio-nukleonsværd i hænderne. Hvert lem er skræmmende på sin egen måde: et er dækket af vorter, et andet med sår, et tredje med torne, et fjerde med splinter, et femte med knækkede diamanter osv. Disse "arbejdende hænder" blinker med utrolig hastighed, angrebet kommer samtidigt fra toppen, siden og bunden. Og ikke i tredimensionelt rum, men i atten dimensioner på én gang! Det betyder hundredvis af samtidigt modsatte og på samme tid lignende angrebsplaner. Du når knap at kæmpe tilbage, og selvom det lykkes dig at skære hånden af, vokser der straks en ny.
  - Handl i par!
  - Forbandet foton!
  Fyren og pigen skyder og prøver at komme ind i koncentrationen af alle de multi-vektor dimensioner, der styrer multiplasmaen. Det lykkes dem ved at fange rosen af atten-dimensionelt rum. Man kan se metallet sprede sig i alle retninger: tusindvis af kviksølvlignende kugler.
  Elfaraya råber:
  - Kvasaren er overfotoniseret! Hyperplasma!
  Men monsteret, som en Fønix-fugl, kommer pludselig til live og bliver genoprettet...
  . KAPITEL nr. 14.
  Mirabela blev spændt, hun følte, at de ville fortælle hende noget meget vigtigt, måske epokegørende! Anastasia Streletsova fortsatte endnu mere blødt og insinuerende (og hendes øjne var som en boa-konstriktor):
  - Ved din pige, at der er rigtig mange universer?
  Mirabela svarede frygtsomt:
  - Ja! Hver baby ved dette!
  Anastasia nikkede:
  - Men du ved, at det stadig er meget svært at bevæge sig mellem universer, med undtagelse af spejlverdener!
  Mirabela var enig med sorg i stemmen:
  - Jeg læste en lignende teori! Det er, som om vores to universer reflekteres i hinanden som et spejl, og derfor brød krigen ud!
  Anastasia bekræftede muntert:
  - Og det er sandt! Men andre verdener afspejles noget anderledes, og jo flere de er, jo større er forskellene!
  - Logisk! - sagde Mirabel ud.
  - Og der er universer, der er fuldstændig styret efter fysiske love, der er uforståelige for os. Dem, som vi ved om, at livet er muligt dér, er kun teoretiske! Forstår du det, Mirabela? - Anastasia blinkede med sit højre øje.
  Pigen nikkede:
  - Så vidt jeg forstår, er det universet, du vil sende mig til?
  - Det er præcis fotobjælken! - Anastasia var glad. - Du skal derhen!
  Mirabela løftede sin stærke skulder: en ny opgave i en anden verden! Dette er bedre end at blive plaget af anti-tropper i mange århundreder! Desuden er dette en mulighed for at få den længe ventede frihed! Når du ikke bliver kørt hver dag og time ad adskillige baner, hvilket tvinger dig til at overvinde forhindringer og opleve smerte! Det er endda skræmmende, hvad nu hvis ultra-hyper-marskalen ændrer mening og beordrer hende til at blive udleveret til torturerne?
  - Jeg er klar til at udføre enhver opgave i moderlandet - Det hellige Rusland! "Hun råbte af entusiasme.
  Anastasia rystede på hovedet:
  - Du ved absolut ikke, hvordan du holder på hemmeligheder og undertrykker dine følelser! Det er umiddelbart tydeligt, hvor glad du var, pige!
  Mirabela sænkede tonen:
  - Ville du ikke være glad, når der i stedet for vild tortur venter dig en interessant opgave? Enhver her ville lette på en hvid pulsar!
  Hypermarskalen aftalte roligt:
  - Selvfølgelig er det her bedre end anti-tropper, men tro mig, det er heller ikke hyperekstase! Så pige: lær at undertrykke dine følelser, hvis du vil overleve!
  Mirabela skiftede til en forretningsmæssig tone:
  - Hvad skal jeg gøre?
  - Generelt er opgaven både kompleks og enkel! Jeg vil forklare essensen for dig. Dette er en ekstraordinær hemmelighed. I en af asteroiderne lykkedes det os at finde en ultra-hyperplasma-chip, der tilhører en utrolig gammel civilisation. Der er endda en version af, at hun er involveret i skabelsen af vores og parallelle universer!
  Mirabela var oprigtigt overrasket:
  - Wow! Dette er magt!
  - Så her er det! Vi kæmpede i lang tid for at tyde det, indtil en af elvertroldmændene helt tilfældigt læste besværgelsen. Kort sagt, vi har fået adgang til det mest kraftfulde våben, kontrol over tid.
  Pigen udbrød:
  - Hyperplasma! Så tidsmaskinen er en realitet!
  - Og ikke bare en maskine, men en hel portal, teoretiske beregninger viser, at det med dens hjælp er muligt at sende hele fjendens univers ind i fortiden, ind i kødet indtil det øjeblik, hvor hele universet eksisterede i form af én hyper- tæt komprimeret partikel!
  - Megaquasar! - hviskede Mirabela. "Sådan et våben kan afslutte krig for evigt!" Eller rettere sagt, med alle krigene!
  Anastasia blottede sine tænder, hendes store tænder skærpede:
  - Ja, kære, eksperimenter har bekræftet dette! Men det skete så, at denne chip pludselig forsvandt, sammen med den blev alle optegnelser om eksperimentet tilintetgjort. Ser du, det hårde arbejde i flere år er gået i vasken. Og vigtigst af alt, muligheden for at vinde krigen blev forpasset, uden det mindste skud!
  - Sort hul i mit hoved! Hyperkollaps i næsen! - Mirabela sukkede. - Hvad kan jeg gøre?
  - Tilbage står en besked sandsynligvis udstedt af hyperchippen selv. Den rapporterede, at artefakten var flyttet til Big Loop-universet, og kun dem, i hvis hjerter lever barmhjertighed og medfølelse, kunne returnere den tilbage! - Hypermarskalen så utvetydigt på pigen.
  Mirabela, flov, svarede:
  - Jeg er ikke den slags! Jeg blev tilskyndet af mental svaghed til at redde drengen fra fangenskab. Anser mig ikke for dydig!
  - Det er dejligt, at du har en kritisk holdning til dig selv! Det betyder, at jeg ikke tog fejl af dig! - Den udspekulerede Anastasia var endnu mere henrykt.
  - Ved det ikke! Sådan et ansvar, men hvorfor mig! Af de mange billioner af mennesker, er der ikke mere milde og barmhjertige?
  - Ja, de forekommer, især i anti-tropper! Trods opdragelse og genetisk selektion, i ét tilfælde ud af en billion: Der vil helt sikkert være et pacifistisk svineri. Det skyldes tilsyneladende, at krig er den tungeste byrde for psyken og kroppen! Nogle gange føler jeg endda et vakuum (hårdt)!
  Mirabela viste stædighed:
  - Så trods alt: hvorfor mig?
  Anastasia overvandt et øjebliks tøven og svarede:
  - Faktum er, at Big Loop-universet har fået sit navn, fordi det har en kvælende effekt på vores agenter. Efter at være faldet under stråling, der stadig er uforståelig og endnu ikke opdaget af vores videnskabsmænd, mister de alle deres evner og dør ret hurtigt.
  Mirabelas humør faldt:
  - Så det betyder?
  Ultra-Hyper-Marshal fortsatte:
  - I bedste fald bliver du et simpelt menneske, i værste fald dør du helt. Dette er et aksiom. Desuden fungerer vores berømte teknologi og computere ikke i dette univers.
  - Er der ingen teknologi der overhovedet?
  - Hvorfor, på nogle planeter er der! Det er ikke så tæt et univers, selvom der ikke findes et så universelt imperium som vores! Generelt ved vi lidt om dette univers. Den er ikke spejlvendt, men den er også meget stor, og der er ikke færre stjerner i den end i vores. Så det vil være utroligt svært at finde en hyperchip!
  Pigen stønnede desperat:
  - Uden teknologi, i en fjendtlig verden, i en simpel proteinkrop, er jeg dømt.
  Anastasia trak på sine kraftige skuldre, hvilket på ingen måde svækkede hendes seksuelle tiltrækningskraft:
  - Ved det ikke! Vi har ikke nøjagtige oplysninger om, hvorvidt dine kampfærdigheder stadig er der. Men du ved, hvordan du ikke kun skyder, men også skærer med sværd.
  - Ja, jeg ejer alle typer våben lavet af solid - ultrastabil hyperplasma! - Pigen svarede som en automat. - Så jeg kan kæmpe! Selvom jeg, for at være ærlig, ikke rigtig kan lide at forårsage smerte for andre.
  Anastasia forlængede sin negl og frigjorde en flamme under den, og bemærkede:
  - Hvis Fædrelandets interesser kræver det, så skal der forvoldes smerte! Selvom der virkelig ikke er nogen glæde i det her! På en eller anden måde inspirerer Marquis de Sade mig ikke til heltegerninger. Selvom nogle fagfolk elsker selve processen! Husk Mirabel, du skal overleve for enhver pris. Meget afhænger af dig.
  Pigen spurgte frygtsomt:
  - Vil jeg have assistenter?
  Anastasia smilede venligt:
  - Måske gør de det! Nogle af vores agenter overlevede formentlig, men kan endnu ikke komme i kontakt. Så håber på den bedste pige. I mellemtiden skal du tilsyneladende arbejde alene, medmindre selvfølgelig du eller vi finder på noget! Du kan forresten væde din nakke efter det kybernetiske helvede!
  Mirabela gentog gestus, et glas juice dukkede op foran hende, og beholderen sang:
  - Har du brug for en forfriskning, så forfris dig med det samme! Du er stærkere end en dragefugl, som et fotonprojektil til højderne!
  Pigen svarede ikke, men tog et par slurke og følte sig behagelig. Hun ønskede pludselig at spise, et mærkeligt ønske om væsner: der lever af hyperplasma og dets manifestationer, men måske er instinktet i generne i dvale.
  - Måske kan du endelig give mig en snack? - Sagde krigerjomfruen med håb.
  Anastasia spurgte med et omsorgsfuldt blik:
  - Vil du spise?
  Mirabela svarede overrasket over sit eget mod:
  - Så vidt jeg forstår, vil det i universet, hvor din ydmyge tjener ender, ikke længere være muligt at fodre med hyperplasma. Så jeg skal vænne mig til, at for at kunne spise, så giver alt, hvad der er, kalorier!
  Anastasia var enig med synlig iver:
  - Det lyder logisk! Træn, men vid, at mad kræver mådehold. Hvis du spiser for meget, vil dine kampegenskaber falde.
  - Jeg mestrede information om gammel medicin! Selvfølgelig vil jeg kontrollere min appetit. Fede grise er dårlige kæmpere!
  - Nå, det er godt, hvis du forstår! - Anastasia knækkede med fingrene, og en bakke med mad dukkede op foran Mirabela; Hologrammet sagde med klar stemme:
  - Naturlig mad, et hundrede og femogtredive typer kød, to hundrede og otteogtyve grøntsager og tre hundrede og femoghalvtreds frugter, fire hundrede og fyrre oste, fem hundrede og halvfjerds svampe. Du kan ikke undgå at blive fristet af Ulra Pizza!
  En kniv og gaffel dukkede op i Mirabelas hænder, de funklede, foret med flerfarvede sten. Hologrammer adskilte sig fra bestikket og så ud som tegneseriemusketerer med hjelme fra Anden Verdenskrig på hovedet.
  - Spis hjerteligt, Deres majestæt! - De sang. - Vores store prinsesse, lodning uden udskejelser!
  Mirabela begyndte forsigtigt at skære stykkerne af. Hun spiste langsomt og tyggede det første stykke i munden grundigt. Pigen ønskede bedre at opleve smagen af ultra-pizza og nyde den. Hun skal jo på en mission, hvorfra der er så lille chance for at vende tilbage. Men er chancerne for at overleve virkelig så store i denne brutale, i det væsentlige brodermorderiske krig, hvis mere end halvdelen af Rokossovskys hær blev udslettet i det foregående slag. Det er som at skræmme efter helvede - underverdenen.
  Hvad kan vi sige om pizza! Naturlig smag, kan ikke forveksles med noget. Dette er poesi, en hymne til madlavning! Hvis en kok kan sammenlignes med en komponist, så var det Tjajkovskij eller Mozart. Mirabela nød mad som sex, hendes mave oplevede som en orgasme!
  Da de første indtryk gik forbi, fandt pigen igen talens kraft:
  - Hvordan kan jeg lede efter en hyperchip? Han er jo nok ikke særlig stor?
  Hypermarskalen tændte for hologrammet, og en flimrende kugle på størrelse med en valnød dukkede op foran dem.
  - Her er han! Som du kan se, er den virkelig lille. Du kan endda bære den på din finger, hvis du laver en ring.
  Mirabela tog en dyb indånding.
  - Og hvordan kan jeg finde ham! Det er lettere at erobre galaksen nøgen end at finde sådan en artefakt i det enorme univers.
  Anastasia knyttede sin yndefulde næve:
  - Højre! Men hyperchippen indeholder enorme energireserver. Det er virkelig svært at opdage med instrumenter, men du bør mærke det, i hvert fald hvis du kommer tæt på det!
  Mirabela rystede på hovedet.
  - Universet er stort, vi mangler stadig at kunne komme tættere på!
  Ultra-hyper-marskalen, den charmerende bøddel af et næsten grænseløst imperium, forklarede med en barnepiges tålmodighed i et hjem for defekte børn:
  - Og her er der en besked! Hyperchippen lovede, at den ville sende drikkepenge til en værdig person. Kun sandt, hvis han opfører sig korrekt!
  - Wow! Dette er en chance! - Mirabel var henrykt, hendes øjne skinnede.
  - Du forstod mig perfekt, men nu, spis! Din krop giver dig stadig mulighed for at spise hele pizzaen, uden problemer!
  Den unge kriger foreslog:
  - Måske vil du også være med?
  Anastasia rystede på hovedet, hendes hår, vidunderligt i sin vilde seksualitet, begyndte at hvirvle og blæste en brise over sin samtalepartner:
  - Jeg vil ikke forkæle mig selv! Generelt burde jeg være et eksempel på afholdenhed og askese for mine underordnede og dem, der skal uddannes!
  - Og jeg?
  - De dødsdømte nægtes ikke noget! - sagde ultra-hyper-marskalen halvt i spøg, halvt alvorligt. - Du forstår dog selvfølgelig, at jeg ønsker dig held og lykke. Og ikke kun mig, men også hele det store imperium.
  - Det er klart, at dette vil give os mulighed for at afslutte krigen med sejr! Tidsstyring giver dig sådanne muligheder! - Mirabela hostede, nærmest kvælende på sin ultra-pizza. - Men det er for grusomt!
  Anastasia blev straks forsigtig, hendes øjne lyste klarere, hendes klang blev dybere:
  - Hvad er grusomt?
  Mirabela sagde med jævn stemme, selvom det ikke var let for hende:
  - Ødelæg hele universet, selv uden at dræbe nogen!
  Ultra-hyper-marskalen blødgjorde straks sin stemme og bemærkede:
  - Ødelæg det med det samme! Måske kan vi finde på en mere human måde at neutralisere fjenden på. Eller du tror ikke på kejserindens visdom.
  Mirabela skyndte sig at sige:
  - Selvfølgelig tror jeg! Måske vil endda fjenden kapitulere: efter at have lært, at vi har sådanne våben!
  - Under hvilke forhold vil han kapitulere? Dette er ikke helt klart! - Hypermarskalen kløede hende i panden med neglen. - Hvis du ser på det, hvad kan vi så få fra fjenden! Vi har ikke brug for guld, vi har heller ikke brug for slaver! Eller de vil give afkald på deres egen stat! - Hypermarskalen nippede til noget te.
  - Vi kan inkludere dem i vores imperium, de vil være det samme militær, som vi er, og deres kejserinde bliver vores stedfortræder! - foreslog Mirabela.
  - Det lyder sjovt! Men jeg ved ikke, om dette er ægte, men generelt er det ikke op til mig at bestemme, men til kejserinden. Det er i øvrigt muligt, at hvis damen har et friminut, vil hun læse en appel til dig. Generelt er det en stor ære for et sandkorn ud af kvadrillioner, eller endda kvintillioner af mennesker, at have en samtale med den største hersker.
  Mirabela var frygtsomt enig:
  - Ja, ære! Vil vores nederlag i går ikke have en negativ indvirkning på hele krigens gang?
  Anastasia snappede groft:
  - Nej! Dette er kun en lille brøkdel af en procentdel af det samlede antal af vores styrker. Jeg tror ikke, det vil påvirke hele krigens forløb væsentligt. Nogle gange vandt vi, nogle gange vandt vi. Hundredvis af kampe af denne skala finder sted hver dag. Universet er meget stort, og vi klarer stadig udgifterne. Og fødselsraten i kuvøse er høj.
  Pigen sagde mere frimodigt:
  - Måske skal vi sprede os mere aktivt i hele universet, bygge nye fabrikker, producere inkubatorer?
  Ultra-hyper-marskalen smilede surt:
  - Alt dette bliver gjort, desuden, glem ikke, at imperiet er fyldt med forskellige racer, vi prøver ikke at provokere dem til at gøre oprør! Du forstår, hvad det betyder!
  - Betydelig spredning af kræfter! - svarede Mirabel mekanisk.
  Anastasia godkendt:
  - Det er det! På et tidspunkt svigtede fascisterne, fordi de begik grusomheder i de besatte områder. Hvis befolkningen først ikke havde særlig lyst til at slutte sig til partisanerne, så blev folkekrigen senere en alvorlig faktor. Helt ærligt, hvis ikke for partisanerne, kunne krigen have varet endnu et år eller to og krævet mere end en million liv.
  Mirabela var enig:
  - Jeg har en meget hurtig evne til at opfatte information; på HyperInternettet forstod jeg alt! Selvom, for at være ærlig, så virker mange ting ekstremt kontroversielle for mig. For eksempel er partisanernes og især pionerernes bedrifter på en eller anden måde utrolige!
  Anastasia sagde filosofisk, ikke det mindste vred, med et tydeligt mønster:
  - Vi har ikke en tidsmaskine til at tjekke alt! Det er muligt, at mange bedrifter var overdrevet. USSR var et totalitært land, og det er meget muligt, at sandheden blev forskønnet. Men faktum er indiskutabelt: de sovjetiske tropper viste massiv heroisme og lærte at kæmpe. Og den militære ledelses kunst blev konstant forbedret! Den sovjetiske hær rykkede trods alt frem uden overvældende numerisk overlegenhed. For eksempel havde nazisterne i efteråret 42 6 millioner 200 tusind soldater, og vi har 6 millioner 600 tusind. Det vil sige næsten lige store styrker, og hvis vi tager de kvalitative karakteristika, så er de tyske tropper meget stærkere end os i træning og kamperfaring. Andelen af rekrutter i de sovjetiske tropper var meget højere end i de fascistiske. Derudover var den tyske riffel den sovjetiske overlegen med hensyn til at sigte og var lettere. Desuden havde nazisterne en overvældende fordel i troppemobilitet. I kampvogne var forholdet lidt bedre, men de nyeste T-4'ere var i deres kampkvaliteter ikke længere ringere end vores T-34, og besætningerne på tyske kampvogne havde meget mere erfaring og fremragende optik og træning! Så de tyske generaler lyver meget, når de hævder, at USSR havde en syvdobbelt overlegenhed i styrker. Dette kunne slet ikke være sket. Tysklands befolkning er firs millioner, plus Østrig, Sudeter-tyskerne, diasporaer i europæiske lande, i alt over hundrede millioner. Allierede tæller ikke med. Og USSR havde ifølge officielle data 194 millioner indbyggere, og nogle opdaterede skøn havde 7 millioner færre, så folketællingsdataene blev pustet op efter Stalins ordre. Plus de tyske allierede, det er omkring hundrede millioner, Italien alene er 48 millioner, kolonierne ikke medregnet. Plus befolkningen i besatte lande, fremmede SS-legioner, slavearbejdere! Så allerede i 1941 havde USSR ikke en fordel. Og i efteråret 1942 var fjendens menneskelige ressourcer næsten dobbelt så store som Ruslands. Så efteråret 42 er næsten sidste chance for at ændre krigens gang. Desuden søgte USA og England aktivt efter en måde at indgå en separatfred med Tyskland på. Vi hang på kanten af en afgrund, og Japan trak tropper op til de østlige grænser!
  Mirabela udtrykte roligt sin mening:
  - Jeg tror, at hovedskylden for tyskernes nederlag ligger hos Hitler. Hvis han havde omgrupperet sine tropper nær Stalingrad, ville han måske have været i stand til at afværge angrebet af sovjetiske tropper, især da fjendens numeriske overlegenhed var lille. Ja, og lignende oplysninger kom fra tysk efterretningstjeneste. Det er umuligt i det skjulte at transportere et så stort antal tropper over den nøgne steppe. Desuden var vi nødt til at overvinde to store floder, Volga og Don.
  Anastasia, med et knapt mærkbart vink, var enig:
  - Hitler blev svigtet af sin trang til det okkulte. Han stolede mere på sine astrologer end professionelle generaler. De inspirerede ham til at tage Stalingrad for enhver pris. Så ender krigen sejrrigt. Så de tyske tropper stimlede sammen nær Stalingrad. Og ingen advarsler havde nogen effekt på Hitler! Tilsyneladende var Adolf for revet med af mystik. Og selv i 1941 nær Moskva, hvis nazisterne havde været bedre forberedt til vinteren, vides det ikke, hvordan tingene ville være endt. Og så regnede Führeren med en aftale med kulden. Mystikere fra Thule Society overbeviste Hitler om, at de ved hjælp af højere ånder ville gøre den russiske vinter tør og varm. Og han troede dem og nægtede at forberede sig.
  Mirabela nikkede hurtigt:
  - Idiot! Du kan ikke sige noget! Derudover begik Hitler en anden stor fejl: i stedet for hurtigt at trække tropper tilbage til vinterkvarteret, Orel-Rzhev-linjen, beordrede han: ikke et skridt tilbage, kæmpe stædigt og fanatisk! Dette dræbte mange titusinder af tyskere, som frøs ihjel i skyttegravene. Tyskerne var alvorligt svækket! Heldigvis for os!
  - Fjendens dumhed kan ikke erstatte dine egne færdigheder! - Ultra-hyper-marskalen, ude af stand til at modstå, tog en bid af ultra-pizzaen. - Ja, det er en smag, ikke dårligt, men næste gang vil du have os til at forkæle dig med en mere luksuriøs hyper-pizza med en million kødsorter?
  Pigen var glad:
  - Selvfølgelig vil jeg! Hvad med en milliard?
  Anastasia sagde tilfældigt:
  - Kan! Hvis du får en hyperchip, laver vi en specielt til dig! Generelt vil vi arrangere et rigtigt show, en fest på bjerget. Måske etablerer vi endda en orden til din ære.
  Mirabela var flov, hendes ansigt blev lidt lyserødt:
  - Faktisk er det ikke sædvanligt at tildele ordrer til ære for helte fra moderne krig. Der er en uskreven regel, som begge sider af Den Store Krig overholder. Kun gamle helte er tilladt!
  - Vi gør en undtagelse for dig, da dette virkelig er en unik service til imperiet! Generelt vil det, som kejserinden har forberedt til heltinden, være en overraskelse! Der er ingen grund til at hengive sig til drømme! En lang og grusom kamp venter forude, ikke for livet, men for døden! Men hvorfor tale floskler? - Hypermarskalen smilede bredt, selvom hendes øjne forblev tigerlignende. - Personligt forekommer dit ansigt på medaljen for mig meget mere attraktivt end Kutuzovs eller Zhukovs slappe ansigt. Generelt er det måske derfor, de besluttede ikke at stemple ordrer med portrætter af moderne krigere, fordi de er for smukke, ikke et eneste grimt ansigt! På deres baggrund ser de gamle helte kedelige ud - ikke æstetisk tiltalende.
  Mirabela rettede sit krøllede hår med et vakuum (sorg) i stemmen og sagde:
  - Sikke en skam, at der blandt det gamle Ruslands kommandanter, i hvert fald de store, ikke var en eneste kvinde. For eksempel var det ikke dårligt at have en kvindelig marskal under den store patriotiske krig. Så ville sejren være vundet meget tidligere!
  Anastasia protesterede ikke:
  - Måske under den store patriotiske krig: mange fejl blev begået. Det var virkelig muligt at vinde tidligere. Især et middelmådigt nederlag i slaget ved Smolensk, et nederlag, der var overlegent i Ukraine, fejlberegninger under forårskampagnen i 1942. For ikke at nævne: hvilke muligheder gik glip af i februar-marts '43! Generelt har du sikkert studeret erfaringerne fra Anden Verdenskrig og begge siders fejl.
  - Jeg studerede! Da enhver menig kan stige til niveauet som den højest rangerende kommandør og komme ind i det øverste militærråd , blev vi undervist i det grundlæggende i taktik og strategi. - Pigen blinkede og slog et støvkorn af en revnet madskorpe med sin øjenvippe. - Zhukov er ærlig talt ikke en helt tilstrækkelig kommandant. Han vandt sejre med stort blod, han handlede for ligefremt! Det blev endda kaldt den "blodige hersker"!
  Ultra-hyper-marskalen hævede sin tone:
  - Hvem ved, hvordan man vinder uden ofre?! Vi har ikke lært at kæmpe sådan endnu. Sejre uden tab opnås kun i eventyr eller dårlig fiktion. Hvad angår ligefremhed, er flankerende manøvrer typiske for alle krige, især mekaniserede. Zhukov brugte naturligvis lignende taktik i utilstrækkeligt omfang, men vandt stadig mange sejre. Han var især vellykket i sin strålende operation: stormen af Berlin! På to uger lykkedes det os at besejre en gruppe på en million to hundrede tusinde soldater, der besatte en uindtagelig forsvarslinje! Mange vestlige eksperter var forbløffede over denne succes. Og tabene er ligegyldige, under alle omstændigheder kunne de ikke undgås! Generelt, hvorfor blev vi trukket ind i sådan en tæt historie! Lad os bedre diskutere dine planer, efter at vi er kommet ind i et andet univers!
  Mirabela var forvirret:
  - Hvad kan jeg gøre! Jeg var ikke uddannet til at være en professionel spion, selvom jeg bestemt kender grundlæggende intelligensteknikker!
  Anastasia opmuntrede:
  - Her synes jeg, man skal handle på et indfald! Uden nøjagtig beregning! Vi ved ikke engang, hvilken verden du ender i i starten. Det er muligt, at du bliver smidt ind i et sort hul eller på en radioaktiv kirkegård. Civilisationen kan være både frygtelig tilbagestående og perverst overudviklet! Så vær forberedt på hvad som helst! Vi kan til gengæld kun ønske dig held og lykke!
  - Hvorfor vil de ikke tage mig med på et rumskib? - spurgte pigen.
  - Nej! Det kan vi ikke gøre endnu! Du vil blive kastet gennem en portal, cirka til universets centrum. Det er det eneste, jeg kan fortælle dig. Vi er ikke i stand til at opretholde nogen kommunikation! - Anastasia udåndede.
  - Hvordan vender jeg tilbage? Eller er der ingen tilbagevenden? - Mirabelas ansigt strakte sig ud og blev bleg.
  Lederen af afdelingen for kærlighed og ømhed svarede, som om det var en selvfølge:
  - På det punkt, hvor de taber dig, vil der være en nødudgang. Han er ganske i stand til at bringe din krop tilbage sammen med hyperchippen. Dette er vores seneste opfindelse, så du vil have lidt tid til at finde artefakten.
  - Tiden er den mest objektive dommer - den giver ordet til alle og afslører beviser! - sagde Mirabela og blev mærkbart glad. - Men i det her tilfælde skal man handle uden en plan.
  - Hvad kan du planlægge? Enhver kamp er uforudsigelig! Dette er et krigsaksiom! - Anastasia er allerede begyndt at irritere, pigen er uudholdelig i sin dumhed.
  - Improvisation er et aksiom for sejr! Skabelonen er nederlagssætningen! - Mirabel udtrykte sig med en aforisme. - Men vil de i det mindste give mig et våben?
  - Vi vil bevæbne dig med de dyreste og mest moderne våben. Du har flere typer beskyttelse, eller rettere treogtredive, som hyper-super-soldater, men jeg ved ikke, om dette vil hjælpe! Vi er endnu ikke almægtige, og hvert nyt univers er et naturmysterium! Jeg tror dog, at du ikke er en af dem, der skyder først og derefter råber hænder i vejret!
  - Højre! Men hvis det allerede er fastslået, at vores teknologi er magtesløs i dette univers, hvorfor så spilde ressourcer på mine våben. Når alt kommer til alt, i krig er hver rubel værdifuld. Jeg klarer mig på en eller anden måde, måske får jeg nogle erobrede våben!
  Anastasia slugte en hybrid af en græshoppe og en avocado og skyllede blodet af en tomatkobra ned. Stemmen blev meget højere:
  - Hvad! Det er også godt, at du bekymrer dig om vores budget. Men vi mangler ikke materielle ressourcer, og vi ved ikke præcis, hvad der sker med våbnene. Måske vil du være heldig, og våbnet vil overleve. Derudover, hvis du ender på en planet, der er uegnet til liv, er dette det eneste, der kan beskytte dig. Især hvis du ender på overfladen af en stjerne!
  Mirabela svarede med falsk frygt:
  - Rædsel vil forbrænde mig!
  - Bare ikke i forsvar på GSS-niveau! Alt bliver superstjerne! - Anastasia klappede let sin samtalepartner på skulderen.
  Mirabela færdiggjorde sin pizza og forblev tavs. På den ene side var hun smigret over, at de tog sig af hende, men på den anden side havde hun stadig visse dårlige følelser. Er dette ikke en sofistikeret metode til dødsstraf? Men hvad kan vi sige om døden? Dette er en slags mysterium - ingen fornuftig person tror på eventyr om himlen og helvede! Men der er stadig nogle teorier; de udelukker ikke reinkarnation af sjæle efter livets afslutning. Måske endda med at flytte til et andet univers? Der er en teori om multiple spejling, og rigtig mange parallelle verdener med et parret arrangement af universer! Samt forskellige skyggedimensioner og underrum. Generelt viste universet sig at være meget mere komplekst, end man troede i oldtiden! Men jeg havde ikke rigtig lyst til at gå ind i sådan en jungle. Fysik er blevet meget multi-level, men bestemt mulighederne for stof og dets anvendelse er blevet udvidet. Så mange forskellige manifestationer af hyperplasma dukkede op. Opdagelsen af materiens sjette tilstand: forårsagede en reel revolution inden for videnskab og teknologi! Nu er de vildeste fantasier blevet mulige. Flyvninger ud i rummet, mellem galakser, løsning af energi- og fødevareproblemer. Nye typer hyperplasmer blev gradvist opdaget og skabt, herunder bioteknologi, der begyndte at bruge dem i konstruktionen af menneskekroppe.
  Det gjorde folk udødelige! Samtidig blev de mest kraftfulde og varierede våben skabt, som var med til at erobre universet. Den største effekt kommer af at bruge hyperplasma i magi. Kombinationen af superteknologier, specielle superreaktorer og magi er blevet en kæmpe kraft. Magien forblev dog irrationel! Ingen har været i stand til fuldt ud at optrevle dens natur! Hvorfor har nogle evnen til at udføre magi, mens andre, på trods af alle anstrengelser fra bioingeniørarbejde, ikke gør det!
  Mirabela vidste selv, hvordan man kaster magi, men hun blev frataget denne mulighed! Alle medlemmer af den udvalgte million har magi, men ved hjælp af speciel stråling kan disse evner dæmpes. Skulle vi ikke bede ultra-hyper-marskalen om at give hende i det mindste en del af sin magiske kraft tilbage?
  - Min opgave er meget vigtig! Jeg vil gerne i det mindste kunne gøre noget, hvis mine våben viser sig at være ubrugelige. - spurgte pigen. - Trods alt er magi en god hjælp!
  Anastasia svarede med dårligt skjult irritation:
  - Det gjorde vi allerede, da du var i den virtuelle underverden, vi foretog fuld behandling.
  - Hvorfor mærker jeg det så ikke? - Pigen blev overrasket.
  - Magiske evner vil dukke op efter nogen tid! - Lederen af Institut for Kærlighed og Ømhed afskåret.
  -Hvor mange?
  - Forskellige mennesker har forskellige måder! Der er ingen grund til at haste for meget. Anti-strålingen, som de forenklede dig med, var for stærk til straks at neutralisere alle konsekvenserne. Så rolig pige!
  Mirabela sukkede tungt:
  - Kan jeg dø uden at demonstrere alle mine evner?
  Den ultra-hyper-marskal lænede sig tilbage i sin stol og frigjorde en bunke af farverige gnister bag hendes mund:
  - Man kan blive udslettet ved fronten. Generelt foretrækker nogle kujoner at leve og lide i anti-tropper end at dø for det hellige fædreland. Selvom jeg ikke tror du er en af de mennesker. Og evner kan manifestere sig på to uger, en måned, et år! Det er forskelligt for alle her. Drenge kommer sig som regel hurtigere end piger! Hvorfor er der så mange teorier, du vil ikke være interesseret i at lytte til dem!
  Mirabela var uventet enig:
  - Helt ærligt, jeg vil gerne sendes før!
  Anastasia kaldte en hybrid af en diamantsommerfugl og en guldfisk med en telepatisk impuls og begyndte at slikke den med tre af sine tunger. En tunge er rød, en anden er lilla, den tredje er gul. Stemmen forblev ikke desto mindre forståelig og blev endda tydeligere:
  "Hyperreaktoren bliver nu opladet; for at overføre dig skal du bruge energi, en måneds ration af en hel industriel planet." The Big Loop er et meget svært univers at nå. Så pige, du koster os meget. Jeg ved det ikke: hvordan bliver du straffet, hvis du fejler?
  - Fejl er stadig død! - Mirabela vinkede den afslappet af.
  Anastasia sagde og ændrede sin nøgle til en lav, fyldig bas:
  - Ja, men der er mulighed for at trække dig ud. Især er der nu en debat: om Adolf Hitler skal fjernes fra underrummet for straks at dømme og straffe eller vente til krigens afslutning.
  - Hvorfor ikke nu? - Mirabela slikkede blandingen af saft og fedt fra fingrene, en luksuriøs ret (hun spiste faktisk næsten for første gang)
  - Hitler blev forbandet af for mange mennesker, og det er meget svært at udtrække hans personlighedsfil fra den negative dimension! Energiforbruget er højt, men du ved, at under en krig er der ingen ekstra ressourcer! "Ultra-hyper-marskalen bed hovedet af den bevingede fisk og tyggede det straks op.
  - Det er forståeligt, men når krigen er forbi, hvad vil der ske med ham! - Mirabela var endda overrasket, at slikke fingre er næsten mere behageligt end at spise selve pizzaen.
  - Folkeretten vil afgøre! De vil snarere blive sendt for evigt til underverdenen, som den du for nylig har nydt! - Anastasia afbrød det onde.
  - Brr! Er det ikke for grusomt? - Pigen følte sig pludselig kastet ind i et vakuum.
  - Kender du ikke historien, hvor meget slavisk blod blev udgydt på grund af Hitlers skyld! Han skal straffes meget hårdt, retfærdigt. - Ultramarskalen slugte tilsyneladende resterne af fiskesommerfuglen i raseri. Et stykke af vingen faldt på gulvet og fordampede på én gang.
  Mirabela bemærkede roligt:
  - Jeg læste Hitler, inklusive lidet kendte værker! Jeg tror ikke, at han er en komplet galning eller en komplet slyngel!
  Anastasia virkede overrasket:
  - Hvorfor?
  Mirabela begyndte hurtigt at forklare (ikke alle har en sådan bevidsthed, dette undervises ikke i akademier), generelt virkede deres samtale kun lang, men faktisk tog det ikke mere end tre sekunder.
  - Han er slet ikke imod kultur. Tværtimod krævede han udvikling af videnskab, skoler, teatre og fremme af anstændige og dygtige mennesker til toppen. Hitler ønskede at indgyde en arisk, ren kultur, at indgyde disciplin og nøjagtighed i andre folkeslag! Derudover drømte Hitler slet ikke om verdensherredømme, han ville have et stort imperium, med visse grænser. Og han havde ingen planer om fuldstændig ødelæggelse af slaverne! Tværtimod mente Adolf, at under tysk kontrol ville russere og andre folkeslag leve bedre end under Stalin. Derudover fandt fascisterne den optimale balance mellem kapitalisme og socialisme. Især tyske arbejdere nød omfattende privilegier, mens kapitalister var betydeligt begrænset i deres indkomst. Generelt er der nu i vores imperium ingen privat ejendomsret til produktionsmidlerne. Alle fabrikker er imperiale, og soldater fra økonomiske hære tjener i dem. Men giver det ikke anledning til bureaukratisering?
  Anastasia afbrød
  - Nej, dumt! Hyperplasma-computere er engageret i planlægning, bureaukratisk arbejde er ekstremt rationaliseret! Hele økonomien styres ganske klart af cheferne. Det var under sovjettiden, at der opstod problemer på grund af uudviklet elektronik. Hvis ikke for Gorbatjovs og Jeltsins svaghed, eller rettere sagt forræderiet, ville vores sovjetiske imperium være blevet det rigeste i verden! Men under Stalin var der høj produktionsdynamik på trods af manglen på elektronik! Forresten talte jeg med Stalin. Genetiske undersøgelser har vist, at han er russer på sin fars side, søn af en polarforsker og adelsmand Przhevalsky! For sin tid en ekstremt begavet mand, klogere end næsten alle hans militære ledere. Hvis alle vores befalingsmænd var som ham, ville krigen med Tyskland ikke vare mere end seks måneder. Selv i tilfælde af et overraskelsesangreb! Hvor mange sejre er vi gået glip af!
  - Hvorfor fortryde det? - sagde Mirabel og sænkede blikket. - Er det muligt at rette det?
  - Ved hjælp af en super tidsmaskine er alt muligt! Du er en pige, jeg kan se: du forstår det ikke rigtigt.
  - Jeg forstår! Hvis nazisterne var blevet besejret tidligere og med mindre blodsudgydelser, så havde der været en chance for at besejre USA og erobre hele verden! I dette tilfælde begyndte stjernernes ekspansion meget tidligere, og i krigen med Storrusland ville vi have haft et forspring! - Er det rigtigt? - Mirabela var glad for at vise sin lærdom frem!
  Hypermarskalen bed de skarpe ender af sin gaffel af (det knirkede) og indvilligede:
  - Ja, betydeligt, og vi kunne vinde hurtigt! Men givet vores spejlbillede er det muligt, at historiens gang også har ændret sig for dem. Der er generelt mange forskellige alternativer her. Hvis Djengis Khan var blevet dræbt i sin ungdom, ville der ikke have været nogen Batu-invasion! På den anden side var det tidligere Kievan Rus fragmenteret, og det er uvist, hvornår en prins, der er i stand til at forene det, dukker op. Husk, hvor voldsomt: Efter Sovjetunionens sammenbrud stødte Ukraine og Rusland sammen.
  - Men så forenede de sig! - Mirabela indsat
  - Efter en svær krig!
  - Krig er menneskets naturlige tilstand!
  - Sikkert! Men det er slemt, når hun går mellem brødre! - Anastasia dækkede sine øjne med sin håndflade.
  - Se, hvem der taler! - Mirabela var indigneret.
  Ultra-Hyper-Marshal afbrød:
  - Det sagde jeg! Men generelt, tror du, er jeg glad for at vide, at de samme russiske drenge og piger dør i kampe, ligesom jeg! Det gør ondt at slå din lillesøster!
  Pigen blev vred:
  - Hele vores krig er fuld af slag! Det minder mig om selvtortur på en eller anden måde! Og vigtigst af alt, meningsløst.
  Anastasia var ved at svare, da hele rummet var fyldt med et smertefuldt blændende rødt lys, og bravourmusik begyndte at lyde!
  - Opmærksomhed! Kejserinden er i kontakt! - Ultra-hyper-marskalen mumlede tørt.
  Et majestætisk hologram dukkede op foran dem. Kejserinden var iført en rumdragt, der lignede en ridderrustning. Hovedet er dækket af en hjelm: ansigtet og håret er ikke synligt! Figuren er atletisk, men i en rumdragt kan du ikke se, om det er en mand eller kvinde! Generelt har ingen af de blotte dødelige set den nuværende kejsers ansigt. Portrætter og videobilleder blev ikke oprettet. Selv herskerens sande navn var en omhyggeligt bevogtet hemmelighed, med undtagelse af en snæver kreds af udvalgte mennesker. Hvorfor så alvorlige restriktioner? Svaret er elementært! Således at fjenden under krigen ikke ville være i stand til at bruge magi eller hypertechnomagi, der kunne påvirke kejserens beslutninger. Når alt kommer til alt, er selv den nøjagtige dato for oprettelse (fødsel) af en leder absolut fortrolig, fordi du ved hjælp af et horoskop kan beregne karaktertræk for at kontrollere, forudse bevægelser eller forårsage skade. Ifølge rygter var kejserinden fabelagtig charmerende, men når alle kvinder er evigt unge og smukke, er dette ikke så slående. Mirabela er også smuk, hun ser omkring tyve år gammel ud, og hun er ganske i stand til at vinde Mrs. Universe-konkurrencen.
  Kejserinden talte med en meget lav, tordnende (som om et kor sang på én gang) bas (elektronikken havde tydeligvis ændret hendes stemme).
  - Jeg er glad for at hilse på mine ydmyge tjenere!
  - Ære til det største hellige Rusland! Må kejserens vilje blive opfyldt! - Begge krigere råbte og rakte hænderne i en salut.
  Damen svarede høfligt:
  - Og ære være jer, ydmyge krigere! Når alt kommer til alt, hviler hele universet på mennesker som dig! Jeg håber ikke du behøver at forklare endnu en gang vigtigheden af opgaven?
  Mirabela nikkede:
  - Det er, som om hele universet var hængt på mig!
  Hologrammet blev større, rustningen funklede:
  - Quasarno (fremragende) privat! Nu har du noget mere at forklare! Vi vil ikke fuldstændig ødelægge Storrusland. Selvom de hyler, er de broderlige mennesker! Men hvis du er for sent, og din mission, eller måske endda vores andre agenters, mislykkes, så vil vi bruge de nyeste, mest magtfulde våben mod fjenden. Dens principper er ekstremt hemmelige, men ødelæggelseskraften er sådan, at det er muligt at ødelægge superhobe af galakser. Fjenden gennemfører også parallelle udviklinger; snart vil han have et lignende våben klar. I dette tilfælde vil hovedrollen blive spillet af, hvem der slår først. Så der er ikke lang tid tilbage!
  Mirabela blev frygtelig bleg og sprang fra hendes læber:
  - Jeg skynder mig!
  Kejserinden beroligede, hendes stemme blev blidere:
  - Skynd dig - skynd dig ikke! Supervåbnet er endnu ikke klar, og fjenden gør med hjælp fra sine spioner og sabotører sit bedste for at bremse arbejdet. Vi er heller ikke i gæld! Der udveksles slag! Krig er som boksning, kun efter en knockout - du giver ikke hånd!
  - Midler!
  - Skynd dig ikke for meget, og pas på dit liv, pige! Du er så venlig, din menneskelighedskvotient er ude af hitlisterne! - Kejserinden vendte sig om på sin akse, hendes rustning funklede som hundrede stjerner.
  Ultra-Hyper-Marshal spurgte frygtsomt:
  - Skal jeg give hende et våben?
  - Sikkert! Alt er med den nyeste teknologi! Generelt har vi endda en vis overproduktion af våben; snarere har vi ikke nok folk.
  Anastasia bukkede:
  - Ultrastjerne! Jeg tør ikke tilbageholde dig længere, den største af de største!
  Kejserinden blev fornærmet; en lunefuld tone hørtes i hendes stemme:
  - Kan du ikke lide at kommunikere med kejseren! Det er trods alt også en større præstation, at være tæt på lederen! Hvor er ørnene deprimerede! Hvad siger I?
  - Selvfølgelig er det en stor fornøjelse at kommunikere med dig! - Sagde Mirabela. "Det er som at lytte til vidunderlig musik, melodiernes spil." Selvom en sådan sammenligning er for bleg til at beskrive, hvor forbløffede vi er over din intelligens!
  Universets hersker ændrede sin tone, hendes stemme blev meget mere feminin:
  - Der er en skjult hån i dine ord, men jeg kan godt lide, at du ikke er bange for mig. Fejhed er den største fejl ved en soldat. Manglen på intelligens kan stadig kompenseres af en computer, men ingen teknologi kan erstatte mod! "Kejserinden udløste tredobbelt lyn, luften funklede, som om snefnug funklede, Mirabela mærkede varmen.
  - Ja, jeg er enig, åh store dame! Selvom, for at være ærlig, en smart kujon nogle gange bringer mere fordel for imperiet end en modig tåbe!
  Kejserinden bemærkede sarkastisk:
  - Du har ret! I betragtning af at døde mennesker ikke kan kæmpe! En død soldat er altid en dårlig soldat! - Den mægtige kejserinde tordnede faktisk allerede. - Du ved, du er ikke bange for at skændes med nogen, der kan sende en hel billion eller endda en kvadrillion mennesker som dig til evig pine i underverdenen. Dette tyder på, at pigen er i stand til at afvige fra tankemønsteret. Ak, de fleste af vores soldater: kun et værktøj, som artiklen sørger for.
  Mirabela sagde sagte:
  - De er smarte, veluddannede og meget lærde! Der er ingen grund til at sige dårlige ting om mine kammerater. De har alle gennemgået en god skole!
  - Krig er en god skole, men hvis du laver en fejl, vil du ikke være i stand til at tage eksamenerne igen! - Kejserinden stod på hovedet og lænede sig op ad en guirlande, der udsendte polygam stråling. - Generelt er der ingen tåber i vores hær! Dette er et seriøst træningssystem med genetisk selektion. Kort sagt, mit lille foto, fortæl mig, er jeg smuk?!
  Mirabela kunne ikke lade være med at lave en vittighed:
  - Rigtig meget, især i rustning, de funkler så meget, det er bare hyggeligt at se på! Noget som en gammel grill!
  Kejserinden forblev rolig og virkede endda glad:
  - Det er godt, at du tænker fantasifuldt. Det er meget værre, når folk ikke kan sætte to ord sammen, især i nærvær af magt! Nå, okay, smuk og blid, der er ikke tid til at have en diskussion med dig. Selvom for eksempel fortæl mig: hvad der altid mangler, og hvad gør mig syg hele tiden!
  - Strøm! - svarede Mirabelle hurtigt.
  Damen blev overrasket, en grøn bølge løb gennem dragten:
  - Wow! Men i kasernen lærte de dig ikke dette! Hvordan gættede du?
  - Ved fradragsmetoden! - svarede pigen.
  - Hvordan er det? Kan du præcisere!? - Kejserinden reproducerede med sin finger: et magisk fantom, i form af en hybrid af en mælkebøtte og en krabbe, med et sværd i hænderne.
  Uberørt svarede Mirabela:
  - Der mangler altid magt, men ansvar gør dig syg! Dette er et aksiom! Generelt er det så svært at holde universet på dine skuldre!
  En hybrid af en mælkebøtte og en krabbe kæmpede med den pludselig opståede blanding af en ræv og et pindsvin; udover sværdet blev der brugt adskillige flere instrumenter, tilsyneladende mere musikalske end kamp:
  - Hvis man rationelt fordeler ansvaret, så er alt ikke så svært. Statens mekanisme er fejlrettet til perfektion. Dette er en slags vandfald, på trods af al den tilsyneladende hurtighed, et fuldstændig stabilt system. - Kejserinden bemærkede og sendte en pulsar fra hendes øje (det eksploderede straks lydløst):
  - At sammenligne strømsystemet med et springvand, når åen skyder opad, er meget mere passende! - protesterede Mirabela og undrede sig over sit eget mod.
  - Pigen skændes charmerende med mig. Det er ligesom i eventyret om Frostbitten Alice! Hun var så uforskammet over for dronningen, at hun indmurede hende i tyk is! - Den anden magiske pulsar var endnu større og lysere end den første og i form af skarpe vinkler.
  - Hvorfor ikke fast brint!?
  "Jeg ville ikke gøre hende til en naturlig blondine!" - Et fantom af en hybrid af en nøgen pige og en usædvanlig lys fluesvamp blinkede forbi.
  Mirabela kunne ikke lade være med at fnise:
  - De siger, at blondiner tænker meget originalt!
  The Mistress of the Universe oplyste et dusin mere magiske projektioner på én gang:
  - Som dum som en blondine! Men dit hår er naturligvis en blanding af perler og guld! Hyperquasar! Jeg håber, vi ses igen! Jeg kunne virkelig godt lide dig! - Det gigantiske hologram blinkede som en komet og forsvandt sammen med fantomerne.
  Mirabela bukkede og hviskede:
  - Det er mærkeligt, universets hersker ligner et fjols!
  Ultra-hyper-marskalen viftede med hånden:
  - Hun taler bare med en sans for humor, men generelt, hvis du var i kejserens sko, ville du forstå hvorfor! Så kunne jeg sætte pris på en simpel menneskelig joke.
  - Jeg bebrejder hende ikke! Når der er så mange problemer, har man virkelig lyst til at fjolle.
  Anastasia sendte en telepatisk impuls, de svarede hende:
  - Det er på tide, når vi kommer til indgangen til portalen, vil alt være klar!
  - Endelig! At vente på noget ukendt er altid smertefuldt! Nerverne smelter! - sagde Mirabela desperat.
  Begge piger (selv om en af dem allerede havde overskredet fire hundrede cyklusser), ledsaget af et dusin kamprobotter, skræmmende med halvtreds forskellige våben, gik til den anden ende af planetsystemet. De blev ledsaget af en deling af tetraletter.
  . KAPITEL nr. 15.
  Slaverne stirrede på de halvnøgne piger og modtog straks piske:
  - Se ikke! Din stamme er ikke tilladt!
  Slaverne måtte indhente det. Mærkeligt nok var holdningen til drengene mere liberal. De fik lov til at komme tættere på og se på pigerne med entusiasme. Svedende nøgne kroppe glimtede, de fyldige, let ridsede bryster af smukke piger rystede.
  Overkøbmanden Ahmed gabede:
  - Nej, det er det ikke! Bare kvindebrydning, der var det bedre med sværd. Ring til den ældste.
  - Han kommer allerede!
  Landsbyens leder dukkede faktisk op. Han var i en toga og havde et langt gråt skæg, hans rynkede ansigt var næsten sort. Træsko klikkede på stenene.
  - Hilsen Ahmed! Skal du overnatte eller skal du bare forbi?
  Slavehandleren gøede:
  - Vi er på vej! Hør, giv mig et lille show, det er kedeligt! Jeg støder ikke på nogen røvere, og min hånd savner sværdet.
  Den gamle mand nikkede med hovedet:
  - Vil du kæmpe dig selv eller lade vores folk vinke:!
  Ahmed kiggede mellem sine ringefingre og besluttede:
  - Ja, det er bedre at gøre det selv! At dræbe en anden er sjovere end bare at se nogen dø.
  Den ældste blev inspireret:
  - Så der bliver ingen nåde! Kun indtil døden!
  Slavehandleren grinte:
  - Det er lige præcis Pilon. Eller tror du, jeg har fået nok, det vil kun gøre ondt!
  Den ældste kløede sig i skægget:
  - Du skal betale for det her! Unge piger koster fra to hundrede til halvtreds sølvhjelme, desværre er der en enorm efterspørgsel efter slaver! Men mænd er billigere, fra hundrede til tredive, og drenge vil endda gå for tyve!
  Ahmed afbrød:
  - Så er det bedre at være en dreng! Der skal spares penge.
  Pilon var glad:
  - Dit valg, drengene koster næsten ingenting, desuden er der mange af dem, og det er svært at fodre dem. Lad os nu kaste lod.
  Ahmed grinte.
  - Kun hurtigere, jeg er ikke vant til at vente i lang tid.
  Efter at have udvalgt drenge over ti år fra de fattigste familier beordrede Pilon dem at trække sugerør. Den, der har den korteste, bør kæmpe. Drengene opførte sig generelt som forventet i deres alder, støjende men dristigt. Ingen var udspekuleret; sværdkampen må have virket som en sjov leg for dem. Vinderen var en ret muskuløs, mørkhudet dreng på omkring fjorten år. De lagde et let sværd i hans hænder, og der faldt olie på hans hoved. Børnene begyndte at kappes med hinanden for at give råd. Ahmed valgte et længere og tungere sværd og grinede. Han var en god sværdkæmper og var mere end sikker på at vinde over en dreng, der, hvis han havde nogen erfaring, kun kæmpede med stokke. Men hvis drengen kan noget mere, så vil Ahmed kun være glad for det og have mere interessant sjov.
  Slaverne fik en saftig frugt, der lignede en kost, kun skindet var ru og tyndere, det var nemt at fjerne. Smagen er meget sødere, noget som orange, men af højere kvalitet. Yanka takkede mentalt dæmonerne: at de sendte ham til en verden så varm som feriestedet Sochi, hvor han ikke behøvede at sulte, og der var ingen frygtelige myg. Tilsyneladende havde tilstedeværelsen af flere sole en gavnlig effekt på flora og fauna. Yanka kiggede og sympatiserede samtidig med teenageren, der måtte kæmpe med købmanden. Kan han modstå sådan en kolos, næsten to meter høj og ikke fornærmet af fart og reaktion? Det er sandt i Hollywood-film: Som regel vinder de små kæmpere oftere. Som regel en negativ karakter: meget højere og vejer mere end en positiv. En slags filmindustritradition! Men livet er meget hårdere end Hollywood, og købmanden er ikke sådan et fjols, at han kæmper uden at være sikker på sin egen absolutte overlegenhed.
  Nogle af landsbyens beboere, for det meste børn, der var fri for arbejde, samledes for at beundre det sjældne skue. Det er ikke en kamp eller en knytnævekamp, det er en kamp til døden! Ikke desto mindre satsede børnene som regel på en lille ting, biller, hjemmelavet legetøj eller let fysisk afstraffelse, lussinger, et spark i numsen, at hoppe fra et træ eller bare et slag i ansigtet. Teenageslaver, der intet havde, satsede også på klem, klik og andre småting. Da Yanka sad på en vogn, var der ingen, der væddede med ham, og han ønskede ikke at nærme sig drengene.
  Han troede ikke på en simpel landsbydrengs sejr over en dygtig voksen fighter, og han ønskede ikke at satse på den grusomme Akhmed.
  Hornet lød, og kampen begyndte. Akhmed vejede mindst et hundrede og tredive kilo, det vil sige tre gange mere end drengen, der i sine fjorten år var næsten standardstørrelsen.
  Købmanden brokkede sig:
  - Sikke en lille sjakal, du vil have stål i ribbenene.
  Drengen svarede med værdighed og mod:
  - Under din!
  Akhmed gøede og forsøgte at slå ham med sin støvle, men drengen formåede at parere og endda slå hans ben. Hvis drengen havde et skarpere sværd, ville såret have været alvorligt. Købmanden forbandede:
  - Slavemøg!
  - Fed mave! - Drengen svarede.
  Akhmed slog til, men drengen hoppede behændigt væk. Den lille, fleksible krop var mobil, bortset fra når man kun havde et lændeklæde på, var den meget nem at flytte.
  Ahmed var imidlertid en erfaren fighter; han bevægede sig langsomt, rimeligvis troende på, at hvalpen ikke ville forlade ham. Drengen valgte den eneste rigtige taktik: konstant tilbagetog.
  Det mindede om en fed kat, der jagtede en kvik mus.
  Akhmed satte sit sværd frem, skubbede let af med tæerne på sine støvler og holdt øje med sine modstandere.
  - Lille sjakal, du klynker og er fej.
  Drengen svarede:
  - Hvorfor rumler du og puster på trommen!
  Ahmed bevægede sig lidt hurtigere, og hans klinge formåede at rive drengens bryst op. På trods af det dryppende blod var det dog kun en skramme.
  - Du skar som en pige!
  Ahmed slog i raseri med en sådan kraft, at drengen næsten tabte sit sværd, faldt, men sprang hurtigt op.
  - Du når ikke!
  Yank havde associationer i hovedet til den berømte film Pinocchio, hvor den store Karabas også løb efter en lille mand. I filmen endte alt godt, skægget blev klemt, Karabas blev overhældt med kogler. Her havde Yankees alvorlige problemer, blæren, efter en kande meget behagelig juice, gjorde pludselig oprør, men jeg ville virkelig ikke gå glip af kampens skue. Når alt kommer til alt, når de kæmper med sværd, kan alt ende på et øjeblik.
  - Jeg er ikke lille, jeg kan holde det ud!
  Ahmed fortsatte med at rykke frem, drengen, der var træt af at stikke af, forsøgte at angribe, svingende. Han var hurtig og adræt, som det sømmer sig for en teenager, der fra den tidlige barndom arbejdede og løb meget fysisk, uden at kende til sådanne plager som at sidde ved et skrivebord! . Men de fejende bevægelser afslørede en fuldstændig mangel på fægteskole. Drengen vinkede simpelthen og slog, forsøgte at ramme, uden noget system eller grundlæggende teknikker. Hvis han havde en erfaren mentor og mindst et par års træning, ville Ahmed ligge med revet mave op. Men ak, sådan en mulighed har tiggerdrengen ikke!
  Købmanden havde flere muligheder ved at udnytte drengens lidenskab til at gennembore hans bryst eller endda skære hans hoved af. Men han havde ikke travlt; den uforskammede hvalps lette død var ikke en del af hans planer.
  - Sikke en lort! Du bliver ved med at rykke og gø! Se nu: hvordan hugger rigtige krigere!
  - Tosse! - Drengene råbte og fik et kraftigt slag på skulderen. Sværdet blev straks tungt, og drengen vaklede.
  - Jamen, hvem er en freak! - Enden på Ahmeds sværd blev blodig.
  - Dig!
  - Så få mere! - Ahmed angreb dygtigt. Drengens hænder svækkedes, og efter endnu et angreb blev han såret i armen og tabte sit sværd.
  Drengene skreg. Teenageslaven forsøgte at stikke af, men to spyd pressede sig ind i hans bryst:
  - Hvor er sjakalkalven!
  Ahmed sprang op og slog drengen i hovedet med det flade sværd:
  - Nå, jeg er faldet til ro!
  Yanka gispede, da drengen faldt, det så ud til, at han var blevet dræbt. Da han så, at drengens hoved var intakt, fik han et glimt af håb om, at købmanden måske ville efterlade den unge gladiator bevidstløs, og så ville han komme til fornuft.
  Men tilsyneladende var barmhjertighed ikke en del af Ahmeds natur.
  - Nå, kilde ham!
  En kriger fra købmandens afdeling tog et på forhånd forberedt spyd ud af ilden. Han nærmede sig den ubevægelige krop.
  - Nå, kom nu, hvad er du værd!
  Krigeren nikkede, rakte sit spyd frem, og det varme jern brændte drengens bare hæl.
  Drengen skreg af akut smerte og forsøgte at hoppe op. Ahmed slog ham i ansigtet:
  - Hvor er sjakalkalven!
  Drengen faldt, og soldaterne greb ham i arme og ben. Ahmed tog spydet i sine egne hænder og brændte med fornøjelse teenagerens anden hæl med den varme spids. Han hylede og forsøgte at flygte. Resten af drengene blev stille, men så uden at stoppe. De var selv bange for at blive tortureret, men det var så interessant at se på en jævnaldrendes pine. Det er ikke for ingenting, at så mange mennesker altid samles til dødsstraf eller pisk.
  - Jamen, hvorfor klør du! Det er meget fint! Er det ikke! - Ahmed lagde spidsen under drengens arm. Det lugtede som stegt kød. Spidsen afkølede dog hurtigt. Krigeren rakte købmanden en fakkel. Han bragte ilden til det mørke hår på drengens hoved, og det begyndte at forkulle.
  Her kunne den ældste ikke længere holde det ud:
  - Nok!
  - Hvad er nok?! - Ahmed gøede.
  - Vi blev enige om, at du simpelthen ville dræbe ham, men vi havde ingen aftale om tortur!
  - Åh, sådan er det! Du har fem sølvhjelme mere på for sjov. - Købmanden kastede penge til Pilon. Han greb grådigt fat i dem og mumlede:
  - Måske ti?
  - Du vil for meget! Selvom her er hvad... - En tanke fløj gennem Akhmeds hoved. - Jeg tager denne slave med mig. Han vil være min piske dreng. Så snart noget begynder at klø, eller jeg er i dårligt humør, vil jeg slippe mit raseri løs på det. Forstår du?
  Den ældste svarede ydmygt:
  - Generelt er jeg ligeglad med, om du slår ham ihjel, eller om han bliver din! Og penge er aldrig overflødige! Forresten, drengens navn er Muk, symbolsk betyder det, at han blev født til pine!
  - Lad os lave mel, godt mel! - Ahmed blev glad og slikkede sig om læberne. - Godt, bind ham til resten af drengene.
  Yanka, for ikke at se torturen, hoppede af vognen. Hans ben var endnu ikke helet helt, og han svøbte dem ind i klude. Det gjorde lidt ondt at gå, men smerten var allerede blevet bekendt. Lidelse er slaveriets datter, og den allerførste og stærkeste!
  Da han hørte, at Muk blev taget væk, vidste han ikke, om han skulle være glad eller ked af det. Når alt kommer til alt, er det ikke bedre at være genstand for langsom tortur end at dø med det samme. Især hvis der i dette univers efter døden ikke kun er inferno!
  Når du aflaster din blære, bliver din sjæl lettere, og du føler dig meget mere munter. Nå, det er bedre at tie for nu, ellers bliver du selv nødt til at stønne under tortur!
  Karavanen bevægede sig igen: de udhvilede slaver gik gladere. Kun Muk havde det svært, hans hæle var dækket af store vabler, og han måtte gå på tæerne. Drengen holdt dog fast og forsøgte endda at smile på trods af sine sår. Yanka følte straks respekt for ham. Generelt har mod altid været værdsat. På et tidspunkt, da de var i skole, var der et essay om et gratis historisk emne: han skrev flere ark om Stenka Razin. Desuden understregede han med stor respekt, at Stepan ikke smed sig ud, selv når han blev henrettet ved kvartering. Han jokede til det sidste, smilede og accepterede den smertefulde død som et behageligt eventyr. Læreren kunne virkelig ikke lide hans essay.
  - Stenka Razin er bare en bandit! - Hun råbte.
  - Folk ville ikke bare følge en bandit. Skriver folk sange om slyngler? Stenka Razin ønskede at gøre en simpel bonde og håndværker: en værdig person. Du er en tidligere slave - en fri kosak, ikke et kvæg! Det er jo sandt, at Razin afskaffede klasseuligheden og beordrede alle til at blive udlignet en til en! Kun en virkelig fri person kan skabe noget og skabe skønhed. Selvom der var livegne kunstnere og digtere! Og under den mørke middelalder skabte de mesterværker. Men vilje er vilje! I USSR gav Gorbatjov folk frihed, mulighed for at se på nøgne kvinder, læse Hitler, skælde ud på festen, se gode Hollywood-film og, hvad der er særligt rart: tegnefilm. Alligevel producerer USA indtil videre bedre blockbusters end i Rusland. Dette er en kendsgerning, og ikke kun med hensyn til specielle effekter. Hollywood-film har på en eller anden måde mere intense og uforudsigelige plots, mere farverige og varierede kampe og noget andet undvigende, der adskiller de fleste russiske. Måske er dette mere venlighed, trods blodet! Men i sovjettiden var der gode børnefilm. Yanka kunne især lide krigsfilm, hvor seje børn som ham tæsker voksne fascister, hvide vagter og borgerskab! Hvor er det interessant og sjovt! I USA er der også film med børnehelte, men på en eller anden måde er der færre af dem, og der mangler noget. Måske er ideen patriotisk. Er det muligt at huske mindst én amerikansk film om Anden Verdenskrig, hvor børn smadrer og dræber pakker af tyskere? Eller endda om Abraham Lincolns borgerkrig. Mark Twain er uden tvivl en stor forfatter, inklusive en børneforfatter, men han udviklede aldrig billedet af en børnekriger. Arkady Gaidar: gjorde noget i denne retning, men ikke nok. Måske hvis han ikke var død i '41, ville billedet af en børnekriger være blevet videreudviklet. Kun én russisk forfatter formåede virkelig at afsløre billedet af en børnekriger! Yanka læste det på internettet. Vidunderligt og meget fedt! Det er kun mærkeligt, at de ikke udgiver sådan en fascinerende fyr! Selvom det stadig kan udgives. De ønskede ikke at udgive Mesteren og Margarita, men så blev romanen den bedste og mest populære af alle science fiction-værker. Det blev endda studeret i skolen som en klasseopgave. Imidlertid læste Yanka Mesteren og Margarita for første gang, da han var fem år gammel. Romanen gjorde et stærkt indtryk på barnet. Det er dog naturligt: et sådant værk er for mystisk til sin tid. Dengang, i førkrigs Sovjetrusland, var ateismen mere aggressiv end nogensinde. Størrelsen af samfundet af militante ateister: oversteg ti millioner mennesker; hvis en kommunist deltog i en gudstjeneste, blev han øjeblikkeligt smidt ud af partiet, hvilket automatisk førte til arrestation! Og her er den store Satan selv: går rundt i Moskva og bestemmer menneskers skæbne. Og den berygtede NKVD er absolut magtesløs over for Woland og hans tjenere! Sikkert. et stort slag i ansigtet på det sovjetiske regime. Derudover vises moskovitterne selv, indbyggere i hovedstaden, en eksemplarisk sovjetstat, som grådige, stolte, egeninteresserede, blottet for hårdt arbejde og grundlæggende anstændighed. Men dette er ikke billedet af den sovjetiske mand, som Agitprop skulpturerede. Politiet er hjælpeløst, cheferne er fulde, samfundet er uden samvittighed og grådigt! Og dette er i hovedstaden under Stalins klog ledelse.
  Selvfølgelig blødgjorde Bulgakov nogle ting. Især viste han det psykiatriske hospital som en eksemplarisk institution, hvor hver patient ligger i et separat rum med bruser, og ordensbetjentene er høflige, mange af dem charmerende kvinder. Faktisk er et sindssygehospital en frygtelig institution, det er værre end et fængsel. Frygtelig snavs og stank, overfyldte celler, spændetrøjer, grusomme og sadistiske ordensmænd! Mad: endnu værre end i fængslet, da rationerne bliver stjålet af alle og enhver. Virksomheden er også værre, der er masser af voldelige kriminelle og galninger, og endda tåber, idioter, skizofrene. Det skal siges, at de fleste fængsler lever efter følgende begreber: intet kaos, cellerne er pæne, fangerne selv holder renligheden, de er endda udstyret med gyngestole, du kan installere et tv, og hvis du har pengene, så lav europæisk kvalitet reparationer. Det er meget værre på et sindssygehospital, fordi et fjols kan tisse eller gå i seng, og I lugter ham alle sammen. Desuden i fængslet: de sprøjter dig ikke med psykofarmaka, men på det psykiatriske hospital? Forskelligt affald, hvorfra det er meget slemt, alt gør ondt, der sker en reel abstinens, som for en komplet stofmisbruger. Og det er meget sundhedsskadeligt, hjertet, leveren og nyrerne lider, og bogstaveligt talt alt! Nej, det er virkelig bedre at komme i fængsel! Bulgakov beskriver ikke fængslet, men skildrede sindssygehospitalet i rosenrøde toner. Hvorfor gjorde han dette? Sandsynligvis ikke kun fordi han var bange for censur, men mente, at den sovjetiske regering var meget venligere, mere human og lysere, end den i virkeligheden var. Alle ønsker at tro på det bedste; mange sovjetiske forfattere troede på kommunismen og mildnede livets negative manifestationer. Eller tror du, at Gaidar ikke vidste, hvad kollektivisering var? Jeg vidste det, men jeg var bange! Men: bortset fra de udskejelser, der blev begået, var selve ideen om kollektivisering korrekt, og de fleste af bønderne støttede den. De troede på det bedste og elskede Stalin. Jeg spekulerer på, hvordan Bulgakov selv behandlede Stalin? Efter alt reddede Stalin ham fra NKVD's brutale repressalier og tillod endda Bulgakovs skuespil at blive filmet i teatre. . Men der er så mange dygtige forfattere, der blev skudt eller rådnet i lejre. Generelt, hvis du tog Mesteren og Margarita fra Bulgakov, ville ingen kende ham nu (bortset fra en snæver kreds af specialister). Hvis du kun efterlod ham Mesteren og Margarita, så ville alle vide det!
  Hver forfatter har dog sine egne mesterværker, som: The Three Musketeers of Dumas (og det vil sige fakta, de hjalp ham med at skrive dem), eller Conan Doyles Sherlock Holmes. Det er sværere at identificere en førende roman fra den produktive Jules Verne, men det er højst sandsynligt Twenty Thousand Leagues Under the Sea, da den oftest blev filmatiseret. På den anden side, efter at Jackie Chan medvirkede i blockbusteren "Around the Light in Eighty Days", blev dette arbejde måske lederen ved billetkontoret. Det er bedre ikke at røre moderne forfattere; der er ikke en eneste kæmpe blandt dem. Derudover er originale ideer for det meste udtømte, og næsten enhver forfatter kan beskyldes for plagiat. En anden sag var det i slutningen af det nittende - i begyndelsen af det tyvende århundrede, hvor frisk jomfruelig litteraturjord blev slået op. Ja, der var kæmper dengang, men nu bliver de knust, og kun én passer mere eller mindre til definitionen af stor!
  En guldsmede, så stor som en trane, fløj over Yanka. En af bueskytterne skød mod hende og ramte hende. Drengen var opmærksom; skytten sigtede praktisk talt ikke. Et hurtigt skud indikerer god træning og meget erfaring. Det betyder, at dette skal tages i betragtning, hvis han beslutter sig for at stikke af. Men hvor?
  Ahmed piskede sin hest op og red op og råbte:
  - Jamen, er spillet klar?
  - Jeg gør det om en time, sir! - udbrød Yanka.
  - Så se, min kære! Hvis du ikke kan klare det, vil jeg piske dig så hårdt, at... - Købmanden blev ikke færdig. Da han havde nærmet sig Muk, slog han drengen med en piskepisk.
  - Sikke en lille sjakal, min krop klør! - Og igen slaget.
  Yanka tænkte, hvorfor skulle han ikke klø, hvis denne fyr aldrig vasker sig? Selv på afstand kan man mærke, hvordan det stinker. Det stinker som bastard. Slavedrenge er endnu meget renere.
  Det er ulækkert at se på, men at stå frem og gribe ind betyder at blive ramt selv. Åh, hvor er det let at falde i henrettelse: tie stille, tie stille, tie stille!
  Heldigvis løb en fluffy orne foran, og dette distraherede sadisten. Muk trak vejret med besvær, men græd ikke. Ansigtet blev let blegt, den afskårne hud: tynde strømme af blod flød ned. Købmanden havde en speciel pisk med stålstjerner: den rev skind og kød.
  Yanka mente, at det stadig var godt at bo i et civiliseret land, hvor børn ikke blev pisket for bagateller. I tsartiden var stangen naturligvis almindelig. Sandt nok, med tiden slog de mindre og mindre! Børn under sovjetisk styre var en privilegeret klasse, de var medlidende, smæk var forbudt i skolerne. Sandheden under Stalin: de begyndte at behandle folk meget strengere. De brugte endda tortur, men så kom liberaliseringen igen. Måske endda det modsatte, der er ingen disciplin i skolen, fuldstændig uansvarlighed. Men når du selv bliver pisket, har du på en eller anden måde ikke rigtig lyst til at udsætte andre for pisk. Det er ikke for ingenting, at de mest overbeviste pacifister er dem, der kæmpede og så deres kammeraters død!
  Jeg spekulerer på, hvad en af eventyrbøgerne ville have gjort i hans sted. Ville du udfordre Ahmed til en kamp?
  Det betyder, at du selv dør. Eller som i et eventyr: I et kritisk øjeblik dukker en stor troldkvinde eller kriger op. Den rigtige kamp begynder, hvor din modstander allerede er en patetisk orm.
  Livet er meget mere kompliceret. Det, der sker med ham, er trods alt ikke en blockbuster. Og han er ikke i stand til at sprede vagterne alene eller stikke lederen. Så du skal tie og holde ud. Nu, hvis du husker analogierne, hvad gjorde visse helte så i middelalderen. En jeg husker behandlede, udførte operationer og alt fungerede vidunderligt for ham. En anden gik ind i den kongelige tjeneste og gjorde karriere, den tredje blev pirat, den fjerde ...
  Det er dog voksne. Det er sværere med børn! Først og fremmest: du skal foregive at være en repræsentant for en adelig familie. Ak, han tabte første runde! Bøjet til niveauet af en slave! En anden måde er at bruge moderne viden.
  Nå, han prøver allerede at gøre noget her. Der er nogle ret ordentlige skaksæt, der er ved at være klar, og udover det kan han opfinde mange flere spil. Generelt, hvis du er en fri person, kan du blive rig af dette. Sandt nok afhænger meget af held her, hvis skak er populært i vores verden, hvorfor skulle det så ikke være det: der er noget super over det. Det er rigtigt, at det ikke er dårligt at få monopol på produktionen af skak, ellers vil overskuddet falde. Du kan også prøve det med kosmetik, her forkæler kvinder sig måske ikke med dette. Men selv her skal du være en fri person. Og det er bedre at skjule dine evner for nu. Generelt, oftere i fortiden, handlede helte fra historiske eventyr med rå kraft. Her er specialstyrkernes magt og reelle kapacitet naturligvis stærkt overdrevet. Er der ikke mange tilfælde, hvor udvalgte krigere bliver slået af simple gadehooligans? Anstændig! Så det er naivt at tro, at én specialstyrkesoldat kan dræbe hundrede trænede krigere med sværd. Yanka var klar til at satse på, at en veltrænet og erfaren gammel romersk gladiator kunne dræbe næsten ethvert medlem af Alpha-specialgruppen med sværd. Og specialstyrkernes supermagt er en slags propaganda-kliche. Superman kompleks! Selvom dette bare er en almindelig proteinkrop, og ofte drukket af det! Det skal også bemærkes, at kamp bliver kedeligt! Hvad kan du ellers komme i tanke om? En automatisk maskine bare sådan, du kan ikke opfinde den, det er sart arbejde. Ja, selvfølgelig, en enklere kanon: du kan lave og producere krudt. Men hvad vil dette give? En uhørt krig vil begynde, strømme af blod vil blive udgydt. Og han vil stadig forblive på kæden. Jeg huskede Gullivers eventyr, hvordan han tilbød giganternes konge at producere krudt, men monarken nægtede. Hvilken klog beslutning! Derudover er der udover krudt en masse andre farlige sprængstoffer. Brr! Det er ikke en god idé at starte et våbenkapløb. Det er ærgerligt, at han for eksempel ikke har den evige ungdoms eliksir, mens hans tids folk ikke selv ved, hvordan de skal gøre det. Måske producere musikinstrumenter? Åh, det er en idé, men få først frihed!
  Der er to måder her: løbe væk eller karry favorisere med ejeren. Den første vej er fristende, men risikabel, den anden er tværtimod ikke særlig ønskværdig, men mere realistisk og sikker. Meget afhænger dog af personen. Hvis Ahmed overhovedet har en fnug af samvittighed?
  Svamperegn begyndte at falde. Solen fortsatte med at skinne. Her var Yanka den første til at se en lokal regnbue. Det var meget rigere, lysere, mere forskelligartet end jordisk. Det samlede antal nuancer, der var tilgængelige, var utroligt stort.
  Selv de slaver, der så hende, beundrede hende mere end én gang. Drengene forsøgte at grine og fik en pisk på ryggen.
  Yanka spurgte vagten:
  - Hvad er utrolig smukt her, når det regner?
  Lejesoldaten svarede:
  - Hvad rager det mig? Dette gør ikke min pung tungere! Bare Gud Fazzara spiller!
  - WHO?
  - Fazzara eller Fazh! Guddom af lille lys. Så useriøst og ret svagt!
  Yanka bemærkede:
  - Hvem kan du bedst lide?
  Lejesoldaten svarede med entusiasme:
  - Selvfølgelig Gore! Han er en meget magtfuld gud! Patron af krigere! Der er også en ægte Setter, men han elsker virkelig blodige ofre! For at vinde skal du dræbe for mange slaver! Og slaver er værdi og rigdom!
  Yanka var enig:
  - En person af højeste værdi!
  - Manden er en tøser! Hvor meget forstår din lille fyr ikke! En patetisk lille mand.
  - Og sultanen?
  Lejesoldaten viftede med spyd:
  - Hold kæft, stakkel, ellers bliver vi alle spiddet!
  Yanka udbrød med fingeret frygt:
  - Selvfølgelig tier jeg, åh stor en!
  - Hvem er fantastisk?
  - Selvfølgelig dig!
  Lejesoldaten indtog en stolt holdning:
  - Jeg er den største i verden.
  Købmanden råbte til lejesoldaten:
  - Hvad du sagde?
  Han krympede straks:
  - Jeg lavede sjov, ejer.
  - Jeg forstår, hvad du mener! - Akhmed sprang op til lejesoldaten og piskede ham baghånd med sin pisk. Han fløj af hesten af frygt. Han styrtede ned og rejste støv, men sprang straks op:
  - Jeg forstår alt, mester!
  - Forstået?
  - Ja! Ned til mindste detalje!
  - Nå, sæt dig ned, før jeg binder dig til udyret.
  Lejesoldaten klatrede op med lidt besvær, mens han stønnede og tilsyneladende slog hans nyrer af. Yanka havde svært ved at holde latteren tilbage: han havde ikke nok til at skabe endnu en fjende.
  Ahmed kørte hen til drengen:
  - Nå, hvordan er spillet klar?
  - Jeg klipper den sidste figur ud!
  - Okay, dette fjols morede mig, jeg er stadig venlig og tilgiver dig!
  Yanka svarede med synlig ydmyghed:
  - Tak hr!
  Ahmed var tilfreds med dette, men han sagde strengt:
  - Kald mig ikke specielt foran alle, mester. Dette er en appel til sultanen. Kald mig mester, eller endnu bedre, mister.
  - Jeg forstår det, sir!
  - Det er vidunderligt! Når jeg ankommer næste gang, skulle spillet være klar!
  - Jeg vil forsøge!
  Drengen kom tilbage på arbejde: I øjeblikket var han interesseret i, om han ville blive den lokale mester i spillet eller ej. Skak havde sine giganter, for eksempel Greco, Philidor, Morphy, Capablanca, Fischer, Kasparov. Nu malede skakspillere og stormestre. Den mest absolutte mester er computeren. Eller mere præcist, en skakrobot! Andre store mestre: var forud for deres tid på en eller anden måde. For eksempel var Greco den første til at introducere begrebet offerkombination, Philidor af rollen som bønder og positionsspil, Morphy af åbningsudvikling, Steinitz-forsvar, Lasker-psykologi. Hver af dem var en rigtig person! Det interessante er, at næsten alle mestrene var grænseoverskridende, revolutionære. Inklusiv den sidste store mester: Garry Kasparov. Yanka så næsten alle kampene: Garry Kasparov. Det, der var imponerende ved ham, var hans viden om åbninger, hans skarpe kombinationssyn, hans ihærdighed i kampen om initiativet og hans manglende frygt for sine partnere. Kasparov tildelte sine modstandere en række knusende slag! Det ser ud til, at han gav dronningen væk - du kan ikke løbe væk fra skakmat ! Nå, for helvede med teksterne. Alligevel har Yankees en solid førsterang og erfaring med at besejre kraftfulde computerprogrammer.
  Til sidst skæres den sidste hest ud. Fu-fu! Du kan lægge dig til ro, dine arme er trætte!
  Yanka lagde ikke mærke til, hvordan han faldt i søvn og tabte sit tempo. Desuden: de havde allerede krydset højdedraget og steget ned i dalen, hvor det var varmere. Yanka drømte om en hestekamp. Ganske vist har nogle af hestene snegleformet skaller, ligesom de lokale heste.
  Yanka kæmper: han har en masse styrke, han er stor og moden. Han tager ned den ene efter den anden. Bryder igennem til hovedhelten, der bærer hertugens krone. Drengen laver et skarpt sving og slår. Fjendens sværd knækkede, spidsen faldt under hovene. Yanka rammer igen...
  I dette øjeblik brænder alvorlig smerte ham. Drengen skriger og åbner øjnene. Løkken "skoldede" ham endnu en gang.
  - Hvordan sov falken?
  Yanka ville sende plageånden væk eller endda slå ham i ansigtet, men han svarede udadtil ydmygt:
  - Meget god mester!
  - Så det er fantastisk! Er spillet klar?
  Drengen nikkede:
  - Ja, det eneste der er tilbage er at male det!
  - Så hvad sker der! Mal det! - Ahmed rykkede i læben af utålmodighed.
  - Bøde! Er der sort/hvid maling?
  - Giv ham! Den ene er kulbaseret, den anden er kridt! - Slavehandleren fløjtede gennem luften med sin pisk, men ramte ham ikke.
  Yanka fik en pensel, og drengen begyndte at male. Det er nemt at male figurerne, men at sætte selve brættet i firkanter, så de er jævne... Jeg var nødt til at pille: ved at bruge forskellige kviste og kroge som enheder. Ikke uden besvær afsluttede Yanka jobbet. Og nu vil han gå over i historien som den første opfinder af skak, medmindre selvfølgelig Ahmed: hans opdagelse er ikke stjålet. Selvom der for eksempel var den store slavefilosof Aesop, som blev mere berømt end de fleste gamle konger og moderne præsidenter!
  Firkanterne viste sig ikke særlig jævne, men det vil gøre det. Yanka beundrede hans arbejde: han så ikke ud til at bemærke sit talent som håndværker, men behovet tvang ham. Når en person er presset af livet, viser han ofte opfindelser og tidligere skjulte evner. Her er de først: skak i dette univers. Det ville også være rart at lave et ur. Nå, det er også en god idé, du kan for alvor blive rig med ure! Hvis mekanismen for dem med fjedre er for kompliceret og kræver stor dygtighed, så er solceller, som er meget enklere, ret tilgængelige i middelalderen. Bare tier stille om dette indtil videre. Drengen ordnede brikkerne og huskede, at i middelalderen var den mest mobile brik ikke dronningen, men biskoppen. Han blev oftere kaldt en nar eller en løber. Biskop er et senere navn, ligesom tårnet blev kaldt: tur eller kanon! I middelalderen gik hun kun til to marker. Dronning eller biskop for én. Men nu er det bedre straks at indføre moderne regler, ellers bliver han ikke en lokal mester. Ellers skal du tilpasse dig de nye regler, og teorien i dette tilfælde vil være anderledes. Hvilket andet spil på planeten Jorden har så mange hundrede bøger om teori og analyse af spil? Ja, selvfølgelig modtager professionelle boksere store honorarer, rigere end skakspillere, selvom for eksempel Fischer tjente millioner i sin tid, men skønhed og æstetik er uforlignelig. Fischer sammenlignede dog ofte skak med boksning. Yanka skulle deltage i kontaktsparring, men han kunne ikke lide boksning. På grund af hans reaktion og hurtighed vandt drengen endda en skolekonkurrence (på point, vovede ikke at slå med fuld kraft), men nægtede at engagere sig i denne sport professionelt. I skolen havde han kræfter nok til at slå gerningsmanden i ansigtet, men Yanka havde et godt hjerte; han havde ikke den mindste lyst til at ramme de svage, selv "snuseren". Sandt nok, nu fortrød han dybt, at han opgav en bokse- og endnu bedre en kickboxing-karriere (hvor de også sparker). Det er dog usandsynligt, at en tolv-årig dreng, selvom han var verdensmester blandt børn, vil klare sig med femogtyve erfarne og bevæbnede krigere. Men ejeren Ahmed: hvis én mod én, gjorde han det nok. Han har fremragende udstrækning, fleksible led og gode evner til kampsport. Det er bare, at han mangler karakter. Det er på en eller anden måde svært at slå en person i ansigtet og forårsage smerte. Men i middelalderen kan du ikke være for human, de vil æde dig op, du skal dyrke hugtænder!
  Yanka snusede til den hvide dronning og tog den på sin tunge. Nej, det er ikke rent kridt, det er noget plantebaseret og mere velsmagende. Drengen lavede det første træk ved at flytte den sorte bonde. Yanka besluttede, at sort ville tage det første skridt, lade de mørke kræfter blive aggressoren!
  Som for at bekræfte sådanne tanker blæste aftenen, og de store frodige palmer nikkede. Drengen viftede med hånden til dem. Ahmed bemærkede denne gestus og sprang op til Yanka.
  - Hvordan malede du det?
  - Ja Hr! Her er de sorte og hvide!
  Ahmed steg af sneglehesten, satte sig på vognen og løftede forsigtigt brættet.
  - Ikke noget! Ser smukt ud! Bare hvordan man spiller det!
  Yanka begyndte at forklare:
  - Du skal flytte figurerne én efter én!
  - Hvorfor skiftes! Det er bedre at skynde sig ind med det samme, i massevis!
  Yanka protesterede modigt:
  - Nej, der bliver kaos, men spillet skal skabe harmoni!
  - Sådan... Harmoni! - Slavehandleren trak et fedt, skægget ansigt frem.
  - Det vigtigste i det er selvfølgelig hovedet, dette spil giver dig mulighed for tydeligst at demonstrere en kommandørs evner. - sagde Yanka fornuftigt.
  Ahmed kløede sig i hovedet:
  - Kommandør! Wow! Nogle gange forekommer det mig, at den bedste kommandør er mig! Især hvis du har brug for at kommandere gyldne skaller!
  Yanka svarede hurtigt:
  - Træning skader aldrig, især da dette er en fair kamp, der begynder på lige vilkår!
  - Er du ærlig? Og i krig kan du ikke være ærlig. - Ahmed drejede ringen på sin behårede hånd.
  - Hvis du lærer at vinde ærligt, så har du ingen lige i bedrag!
  Ahmed var enig:
  - Nå, okay, lad os prøve at spille: igen og igen!
  - Hver gren af hæren bevæger sig på sin egen måde... - begyndte Yanka.
  Ahmed rystede på hovedet:
  - Det er for svært!
  - Nej, det er spændende! Tro mig! - sagde drengen med entusiasme. - Det er trods alt det samme i en rigtig krig, er ryttere lig med infanteri?
  Købmanden kløede sig på næsen:
  - Det er faktisk rigtigt! Okay, lad os forklare reglerne.
  Yanka tog en bonde:
  - Dette er en infanterist, under det første træk kan han hoppe enten en eller to celler.
  - Interessant!
  - Men i andet træk kan han kun flytte én firkant!
  - Hvorfor? - Ahmed lænede sig lavere, stanken fra ham blev stærkere.
  - Fordi infanteriet bliver træt under overgangen! - Yanka bevægede sig lidt væk fra den stinkende rigmand.
  - Og hvis du flytter den til siden!
  - Han kan kun fange endnu en brik diagonalt, men han selv bevæger sig kun ligeud! - Drengen pegede på tavlen med sin finger for at overbevise ham.
  - Hvorfor?
  - Når en infanterist svinger et sværd, skærer han jo også i siden!
  Ahmed var nysgerrig:
  - Hvorfor ikke direkte?
  - Skjoldet er i vejen for ham! - Jeg fandt Yanka.
  Købmanden klappede drengens sneblonde hår:
  - Jamen, du er en lille snu! Der er flere af dem end nogen anden, men de er de svageste!
  - Ikke sikkert på den måde! Hvis bonden når den sidste linje, kan den forvandles til en hvilken som helst brik! - Yanka løftede sin hånd op.
  - Som enhver anden gang? - Ahmed så ud til at være uenig i dette.
  - Karrierevækst, for særlige meritter!
  - Er det rigtigt? Og endda sultanen?
  - Nej! Sultan san er arvelig!
  Ahmed faldt til ro:
  - Så jeg er enig, det her er meget mere retfærdigt! Fortæl mig hvad tallene er.
  - Dette er et tårn, det bliver drevet af vinden, og det kan flytte otte felter på én gang: i en lige linje.
  - Hvorfor i en lige linje?
  - Sådan blæser vinden! Tårnet styres af elementerne og kommandøren, og generelt er det en meget stærk og mobil brik.
  Ahmed rystede på hovedet.
  - Ja, den ser ud til at være rigtig stærk! Hvad har du ellers! Det er den, det er, og jeg kender raceren.
  - Ja, en hest, han hopper med bogstavet G. Det er det! - Drengen viste det til bestyrelsen og smilede.
  - Det er sjovt! Nemlig! - Ahmed grinede.
  - Hop som en græshoppe! - Yanka smilede endnu bredere. Hans tænder er noget større, end de burde være for en dreng på hans alder, men de er helt lige - hvidere end kridt.
  - Nå, okay, hvem er det? - fortsatte Ahmed.
  - Det her er en elefant!
  - Elefant! Ikke meget ens!
  Yanka blev fundet med det samme:
  - I vores verden: det er elefanter!
  - Hvilken vederstyggelighed, din verden er ubetydelig og grim. - Ahmed slog drengen på næsen. - Jeg ville ønske, du havde sådan en kuffert. Okay, hvordan går han?
  Drengen forklarede tålmodigt:
  - Skråt, egentlig i hele brættets længde!
  - Og hvorfor er det skråt?
  - For tung vægt vipper til siden! - Yanka følte sig som en lærer, der forklarede strukturen af en atombombe til en førsteklasses.
  - Åh, det er meget interessant! Og hvilken figur dette er!
  Drengen pustede sine kinder:
  - Dette er den stærkeste figur, dronningen eller overvesiren. Han kan gå til højre, til venstre og diagonalt.
  - Hvorfor er det sådan?
  - Den øverste vesir er oftest hovedkommandøren, og i mange lande: han regerer faktisk landet. Når alt kommer til alt, er den anden ofte mere opmærksom på at styre staten end den første! - Yanka nikkede og flyttede dronningen hen over firkanterne. - Selyavi! Sej fyr!
  Ahmed justerede sin turban:
  - Hvad er logisk! Men dette ved jeg allerede - sultanen selv!
  - Ja! Han går i alle retninger, men kun én firkant.
  - Hvorfor er den så svag? - Der var skuffelse i slavehandlerens stemme.
  - Faktum er, at sultanens magtbyrde er for stor til, at han kan vise smidighed, i øvrigt på et felttog, han har brug for at bære et helt harem med sig! - Yanka sang. - Du kan ikke leve i verden uden kvinder! De rummer majsolen - som digteren sagde!
  Akhmed lo uanstændigt højt, selv hestene vigede:
  - Vittig! Meget vittig! Nå, nu kender jeg reglerne: måske kan vi spille?
  Yanka smilede:
  - Jamen, hvorfor ikke spille! Sort går først!
  - Så bliver min sort! - Akhmed flyttede afgørende den ekstreme bonde. Efter at have foretaget flytningen, som i annotationen er skrevet a7-a5.
  - Hvorfor spillede du sådan?
  - Jeg begynder at bevæge mig rundt på flankerne! - Den arrogante rigmand kvækkede hånligt.
  - Okay, så lad det være? - Yanka svarede E2-E4.
  Spillet er begyndt. Ahmed kendte selvfølgelig ikke teorien og stillede simpelthen bønderne op. Naturligvis endte sagen: med en hurtig forbandelse.
  - Hvad er dette?
  - Kongen er ødelagt: det betyder, at hele hæren overgiver sig, det er reglerne. - Yanka spredte sine hænder, mørklagt af en frisk solbrun farve.
  - Kan vesiren ikke tage kommandoen? - Spurgte Ahmed.
  - Nej! - Strategist-drengen afskåret.
  - Hvorfor? - Slavehandleren løftede sin pisk.
  - Fordi: han vil ikke have sultanen til at dø. Kongen kan jo ikke slås, forsvar ham til det sidste: hans undersåtters hellige pligt! - sagde den kloge slave inderligt.
  - Sjælden hengivenhed! Jeg kan lide dette spil! Næste gang: du kan ikke slå mig! Jeg... - Pisken fløjtede i luften.
  - Jeg parrer mig! Når en monark bliver taget til fange, kaldes det skakmat! - Drengens bare skuldre rystede, han ville undgå sådan et "kærtegn".
  - Sjovt navn! Så kom nu, hvis jeg vinder, får du ti hot shots på ryggen! - Ahmed blottede sine tænder uvenligt.
  - Hvad hvis jeg? - Yanka var glad for, at pisken med de stikkende stjerner i det næste minut ikke ville stryge ham.
  - Du vil blive behandlet med kød til aftensmaden. For en slave: kød er en meget stor delikatesse! - Ahmed blev blød.
  - Det kommer! Jeg er også interesseret!
  Drengen arrangerede brikkerne og et nyt spil begyndte.
  . KAPITEL nr. 16.
  Vladimir og Elfaraya kredsede om det udødelige monster. De var allerede udmattede, og fjenden fortsatte med at presse på dem. Som en hydra: i stedet for at et hoved blev skåret af, voksede to! Prøv at vinde!
  Den unge mand, der havde fået endnu et snit, og hans stemme brød af utrolig spænding, foreslog:
  - Der skal altid være en måde: besejr fjenden! Det er derfor, dette er en forhindringsbane, nogen vil helt sikkert bestå den og vinde laurbær!
  Pigen svarede forpustet:
  - Selvfølgelig: der er en måde at vinde på! Hvad fortæller erfaringen dig?
  Vladimir hviskede og faldt bloddråber:
  - Dette monster er en robot! Du skal finde hans kontrolpanel og slukke det! Quasar i hyperfraktionelle dimensioner: kan drukne i et fingerbøl.
  Elfaraya følte håb:
  - Og hvor er han?
  - Ikke for langt, men ikke på det mest oplagte sted! - svarede Vladimir og mistede sine sidste kræfter fra sine sår!
  Elfaraya var kun lidt friskere end ham:
  - Lad mig dække dig, og du leder efter dette berygtede kontrolpanel!
  - Jeg vil gøre et forsøg! - Den unge mands højre øje: han så ikke længere noget, og det venstre var overskyet af lyserød tåge, og den unge fighter blev guidet rent intuitivt.
  Det virtuelle monster angreb pigen med ufattelig kraft og forårsagede hende adskillige sår. Elfaraya trak sig frygtsomt tilbage med et imponerende sår i hendes skulder. Pigens ben, eller rettere sagt det eneste overlevende ben, rystede, men det lykkedes hende at skære et af monsterets lemmer af!
  - Nej, så let tager du mig ikke! - Krigeren spyttede en slået tand ud og sigtede mod rækkerne af øjne af superdyret.
  Monsteret spindede:
  - Underverdenens flammer venter på dig!
  Elfaraya parerede slagene, men missede et stik i benet. Støvlen faldt fra hinanden og afslørede et yndefuldt, muskuløst ben. Fingrene blev brændt af det hyperplasmatiske flow.
  - Her er et sort hul! - svarede pigen - det er det du gør ved mig - mit supermonster-antihelt! Men det er slet ikke nemt for mig at sy en freak, nul, nul, syv!
  Monsterets arme blev forlænget, og han forsøgte at nå Vladimir. Den unge mand sparkede, men blev alvorligt ramt i siden. Blodet flød igen og efterlod pletter på den ujævne overflade. Vladimir, der overvandt smerten, lavede en saltomortale, gik på sine hænder og udførte derefter endnu et udfald.
  - Jeg skal vise dig Kuzkas mor! Chernodyrnik! - Drengen huggede i muren og forsøgte at ramme højere.
  Monsteret fortsatte med at vokse i størrelse og iværksatte et angreb på to fronter.
  Elfaraya snurrede og hoppede og brændte hendes bare ben, og hendes andet lem voksede pludselig tilbage. Den smukke pige oplevede stærk, men langvarig pine. Hun hoppede og sparkede til det elektroniske væsen med sin bare fod, men blev straks slået tilbage og mistede tre fingre og sårede sin fod.
  Elfaraya skreg:
  - Anti-verdenens rædsel!
  Monsteret skændte sarkastisk:
  - I hyper-underverdenen: sådan vil du ikke synge!
  Pigen blev tvunget til at trække sig tilbage. Det blev mere og mere vanskeligt for hende. Vladimir fik det også, efter endnu et angreb skar det virtuelle monster fyrens ben af ved knæet.
  Drengen stønnede:
  - Åh, det er uudholdeligt!
  - Vær stærk og saml din vilje! - Elfaraya rådede. Sværdbladet ramte skønheden i brystet og skar hendes brystvorte af. Pigen lavede et baglæns og blinkede med sine bare, blodige hæle. Så bandede hun vredt:
  - Sådan kærtegner du kvinder!
  Det elektroniske væsen svarede:
  - Jeg vil bare nusse og kramme de grimme piger! Jeg vil brække deres fingre og rive dem i små stykker!
  "Jeg vil hakke dig i strimler og strække gederne!" råbte Elfaraya. Pigen fik det som et hammerslag. Et ben brækkede, og et spjæt stykke fløj af.
  Vladimir mistede sin hånd, de skar den simpelthen af ved hjælp af en ventilator:
  - Her er en dildo! - Den unge mand svor. - Du vil trampe mig!
  Monsteret svor voldsomt:
  - Det bliver hårdt for dig - vakuumkvarker!
  -Du tager fejl, din kadaver!
  Det var meget svært for drengen, hans ben gav efter. Der var ingen styrke til at holde fast længere, men Vladimir kæmpede. Han parerede endnu et angreb, afskar fjendens lem, men det voksede straks, endda svært at fatte øjeblikket!
  Væsenet hylede:
  - Hvilken smerte!
  - Så så! "Drengen spyttede en håndfuld tænder ud, hans kindben var skåret over.
  - Det bliver endnu værre!
  Et angreb fulgte på pigen, hun trak sig tilbage og afskar behændigt fjenden. Han spyttede giftigt brunt blod, men blev endnu mere forfærdeligt:
  - Hvilken skønhed! Du får det for en krone!
  - Du vil løbe ind i en stærk soldats knytnæve! - Pigen svarede med værdighed.
  Det næste slag skar hendes hånd af. Elfaraya gav efter og blev smidt tilbage. Hun blødte. Vladimir modtog en anden "gave"; hans knæ blev skåret. Den unge mand stønnede og forsøgte at undvige, men spidsen gennemborede det sted, hvor almindelige mennesker har deres højre nyre.
  Vladimir ramte lemmen, han lykkedes kun lidt: det blev skåret, kødet lavet af flydende metal blev meget stærkere. Drengen trak sig tilbage og forsøgte at parere, men et dusin knive, såvel som dolke, fløj på ham på én gang. En af dem gennemborede fyrens hjerte, Vladimir vaklede og begyndte at falde om.
  Elfarai's desperate indsats reddede ham fra øjeblikkelig død. Den unge mand fik ny skade og blev næsten skåret i to, og pigen mistede sit andet bryst, og hendes hjerte blev gennemboret. Elfaraya var dækket af blod, hendes smukke hud skallede af. Pigen hvæsede:
  - Jeg er ved at miste min skønhed!
  Uhyret, uden at skjule sine kødædende følelser, brølede:
  - Det er som om huden af en alligator vil blive fjernet fra dig!
  Den døende pige mistede ikke sin humor, hun svarede straks:
  - Med kraften fra terminatoren vil ansigtet blive slået!
  Igen et desperat udfald, kun et forkrøblet ben var tilbage. Hvor var det svært for pigen.
  Vladimir fik endnu et slag i hjertet. Det er godt, at han har tre af dem, ellers øjeblikkelig død. Men tabet af to ud af tre motorer får den til at svækkes betydeligt. Drengens bevidsthed var sløret, det ene overlevende ben kunne ikke støtte hans krop.
  Monsteret hylede:
  - Jeg stikker dig! - Og han skyndte sig mod pigen. Hans uanstændige mund sagde:
  - Ved du hvordan i gamle dage: de voldtog så livskraftige piger som dig?
  - Og det vil jeg ikke vide! - Elfaraya kæmpede tilbage, med en flues fortvivlelse i et tykt spind.
  - Men det skal du!
  Punger på pigen: bladet skar skønheden i halve. I en sidste dødbringende indsats kastede Vladimir sit sværd og ramte en due, der flimrede på himlen; fuglen var lille og så harmløs, men et øjeblik så det ud for den unge mand, at et orange syn var dukket op foran ham.
  Monsteret var ved at knuse pigens hoved, frøs og begyndte pludselig at smuldre. Hans monstrøse kød spredte sig som pingpongbolde. De blev mindre og mindre, spredte, hoppende. Elfaraya, der bøvsende blod, råbte:
  - Du gjorde det trods alt!
  - Ja jeg gjorde det! - drengen rykkede i kramper, han havde ubeskrivelige smerter. ---Den endelige sejr venter os.
  Den sidste sætning var allerede malplaceret, men den så meget udtryksfuld ud. Den unge mand og pigen slog deres blodige hænder sammen og kravlede. De dækkede meter efter meter, som med en nøgen mave på knust glas. Med heroiske anstrengelser lykkedes det os endelig at overvinde barrieren. Billedet flimrede, og lyset blev mørkt. Den unge mand og pigen besvimede et øjeblik, hvorefter de kom til fornuft, frosset i biokammeret. Udadtil var de ganske intakte, men de hang på et kraftfelt.
  Den ti-stjernede officer med to vikarer så interesseret på drengens og pigens nøgne kroppe:
  - I er vidunderlige kæmpere! Alligevel formåede de at klare det sidste monster, hvilket normalt kun en ud af en million formåede at gøre!
  Vladimir og Elfaraya gøede:
  - Vi forsøgte at opfylde vores pligt over for det hellige moderland.
  - Dette er prisværdigt, men normalt ikke nok til at overvinde alle forhindringer! Er det ikke?
  Elfaraya svarede hurtigt:
  - Ja! Loyalitet alene er ikke nok til at tjene landet, men dets fravær kan ikke erstattes af noget!
  - Ja præcis! Hvordan gættede du Vladimir: at det var duen, der skulle skydes ned? Han var så harmløs!
  Den unge mand rynkede på panden og svarede:
  - Svært at sige! Måske intuition! Det forekom mig, at jeg så en fugl gennem det orange syn, og så reagerede kroppen af sig selv. Måske dødsoverfølsomhed.
  Den ti-stjernede officer var enig:
  - Højre! Det er ret mærkeligt at høre, men jeg vil huske det! Forresten: Ti-stjernet general Dmitry Zubrov vil gerne besøge dig.
  Den nye kommandant dukkede op foran parret. Han var i en ceremoniel uniform med luksuriøse skulderstropper og smilede lyst:
  - Faktisk tager du fejl, jeg er marskal nu!
  Dmitry havde en slank, atletisk figur og lignede en glamourøs ung mand. Som alle andre, en smuk, magasin-værdig playboy, smilede han og så ikke helt seriøs ud. På grund af manglen på et overskæg og skæg (en unødvendig atavisme blev elimineret på det genetiske niveau), virkede marskalen næsten en teenager, især når han ikke rynkede panden eller skelede øjnene.
  - Det, at det lykkedes dig, Vova, at finde nøglen og ødelægge monsterets kontrolpanel, karakteriserer fighteren fra den bedste side. Desuden: du har ikke en standard måde at tænke på.
  - Er det godt eller skidt!
  - Alt efter hvor hengiven du er til imperiet.
  Vladimir svarede beskedent:
  - Min hengivenhed overskrider ikke fornuftens grænser! Jeg siger ikke, at der ikke er nogen, der er mere loyal end mig!
  Marskalken sagde forstående:
  - Alle er loyale! Jeg ved! Selvom ordet hengiven og hengiven er synonyme!
  - Det er et ordspil! - sagde Elfaraya med et smart blik.
  - Sjovt ordspil! - Dmitry var enig. - Kort sagt, jeg kom ikke til dig for at finde ud af, hvis humor er mere kvasar. Du skal fuldføre: en bestemt opgave.
  Elfaraya jokede:
  - Jeg håber, det hænger sammen med elskov?
  - Næsten! - Marskal Dmitry var henrykt. - Du har sikkert hørt, at i visse dele af universet bevæger tiden sig, nogle gange hurtigere, nogle gange langsommere: end hos os, og nogle gange endda helt modsat!
  Elfaraya bekræftede let:
  - Ja, der er sådan et fænomen!
  - Så det her skaber visse problemer med udviklingen af dette rum. Der er ingen flugt, det er et faktum! - Marshall spredte sine hænder.
  Vladimir bemærkede:
  - Men vores efterretningsofficerer bekæmper dette effektivt?
  - Selvfølgelig kæmper de! Og samtidig ret aktiv! - Marskalken knækkede let med fingrene, et hologram af stjernehimlen dukkede op. - En ret stor stat: vores satellit, ejet af elverne, blev angrebet af onde kistevæsner. Kister er en type vildtrolde, de er altid på kant med dem. Din opgave er at forhindre en borgerkrig: som har opslugt den enorme planet Furosan i en rovbrand.
  Elfaraya bemærkede tvivlsomt:
  - Det er bestemt en interessant opgave, men ville det ikke være nemmere at sende flere missilkrydsere dertil?
  Marskalken rystede skarpt på hovedet:
  - Nej, det er ikke nemmere! Vi ønsker ikke for åbenlys indblanding fra vores imperium til at vende alle slags trolde imod os. Det er nødvendigt at udføre en mikrokirurgisk operation.
  Vladimir nikkede:
  - Det er klart!
  Dmitry begyndte tålmodigt at forklare:
  - Land på planeten, selvom den er stor, er dens tyngdekraft omtrent lig med Jordens. Find lederen af raiders, han kalder sig selv Generalissimo Dodge, fange ham eller eliminer ham. Det er selvfølgelig bedre at fange ham og derefter tvinge ham til at handle i hans egne interesser.
  Elfaraya var enig:
  "Det er simpelthen bedre at fange det og derefter tvinge det til at afslutte borgerkrigen."
  - Det er lige præcis pigen. Det er hvad du skal gøre. Jeg håber du kan klare sådan en opgave. - Marshall knipsede med fingrene.
  - Sikkert! - Et par krigere gøede med det samme. - Ultrastjerne!
  - Bare en forklædning: du skal acceptere elverne; Storrusland bør ikke være involveret i denne sag.
  Drengen og pigen nikkede sammen:
  - Det er vi enige i!
  - Skift dit navn! Nå, du Elfaraya har allerede et navn som en nisse, du skal ikke ændres for meget, er du ikke enig? - Dmitry rakte pegefingeren på sin højre hånd.
  - Altså ja? Mindre risiko for utilsigtet fejl!
  - Og Vladimir vil blive omdøbt til Vlarad! Et smukt nissenavn. På denne måde kan du have det sjovt!
  - Så jeg er Vlarad!
  - Ja - Vlarad, og ikke en mand, men en alf. I denne del af universet flyder tiden hurtigere, og når du fuldfører opgaven, skulle der ikke ske noget væsentligt på fronterne!
  Pigen og drengen løftede hænderne i en hilsen:
  - Vi forstår!
  - Så flyv på elverskibet. Dette er din chance! Skal smutte forbi ubemærket!
  Elfaraya sang:
  Fædreland: du er solen og foråret,
  Vi svæver i luftløst rum!
  Du kan ikke bygge en by af sand,
  Hvis med hjertet: ufølsom og sjælløs!
  
  Elvere er vores forelskede brødre,
  Blid, men fejlfri i kamp!
  Computeren viste nuller i projektionen,
  Robotter er også mennesker!
  
  Rumskibet flyver hurtigt,
  Overgangen i verdenerne er et lille skridt, en gåtur!
  Lad os give universet et frisk udseende,
  Føler ekstase af hele mit følsomme hjerte!
  
  Og krig er bestemt godt,
  Uden det er der ingen smag, ingen sødme i verden!
  Hvis modstanderen kom for at ødelægge,
  Lad os gøre det til noget som et skydegalleri!
  
  Født til brølet af onde raketter,
  Termokvarker river rummet fra hinanden!
  Hvis den russiske ånd bliver berørt af en horde,
  Så lad os forberede en stang i bassinet!
  
  Men du skal kæmpe - det er en pligt,
  Og en der kræver dedikation!
  Den urene stak sit hoved på tærsklen,
  Modtag forandring fra ridderen til panden!
  
  Det er derfor, du har brug for en sløjfe, det er ikke en bagatel,
  Og superlaseren er en million gange bedre!
  Hundrede galakser knust som en nikkel,
  Stol ikke på en heldig pause!
  
  Jeg tror, vi vil leve for at se sejren,
  Og vi vil være forenet med Rusland!
  Ære blev bekræftet af sværdet,
  Folket har ingen grænser for deres styrke!
  Krigeren sang i en særlig rækkevidde: det vil sige, ordene blev også udbrudt i form af ultralyd, og hele sangen blev gennemført på halvandet sekund.
  Marskalken fløjtede:
  - Ultrastjerne! Absolut kollaps!
  Vlarad er ikke opmærksom. spurgt:
  - Får vi de mest moderne våben?
  Dmitry bandt sin aflange pegefinger i en knude og bekræftede:
  - Af hvad der kan skaffes gennem smugleri, ja! Men du bør ikke bruge standardvåben fra den russiske hær.
  Den unge mand protesterede:
  - Standardvåben: kan også fås gennem smugling!
  Marskalken, der viste tålmodighed og lavede endnu en knude, svarede:
  - Det er selvfølgelig i princippet muligt, hvis vores specialtjenester tillader det, men det er som regel forældede modeller. Derudover bruges nedlagte, men kampklare våben. Så glem alt om de nyeste modeller. Og der er ingen grund til at flagre med ørerne og køre tungen over hyperspatiale ultrastrenge!
  Elfaraya godkendte det endda:
  - Og hvad? Det er endnu mere interessant på denne måde. Og det faktum, at ultramoderne teknologi ikke havde tid til at starte kampen, og fjenden var allerede udslettet!
  Vlarad var endda glad, hans øjne funklende:
  - Det er endda mærkbart! Især i vores univers, i det interuniverselle rum, er våben ikke så ødelæggende.
  Marskalen frigav et hologram fra hans negl, en charmerende hybrid af en sommerfugl og en sexet, halvnøgen pige:
  - Hvordan skal man sige, i denne del af universet er hyperplasmiske våben også meget svagere. Dette er enklere, det er sværere at ødelægge dig, og jo tungere fjenden har en meget bedre chance for at overleve. - Marskalken strakte håndfladen ud, fingeren snoet til knuder rettede sig øjeblikkeligt ud og fik en normal længde. Håndfladen blev lilla med gule pletter, og et vinglas udskåret med krøller og funklende lysere end diamanter dukkede op på det. Dmitry slugte dets indhold i ét hug, han kunne tilsyneladende godt lide drinken, flere flerfarvede bobler fløj ud bag hans mund. Omkring det kæmpende par: en flotille af kamphologramme dukkede pludselig op. Rumskibene var, selvom de var små, meget skræmmende.
  - Sådan vil vi gøre det! - Elfaraya råbte i militær ekstase: krigeren med det samme, skød fra en lakeret søm, med kollapsimpulser, halvtreds virtuelle skibe.. - Hvorfor nu er der stadig et par sekstillioner af os tilbage, og hver enkelt kender ingen frygt! Quasar! Giv ordren!
  Marskalken nikkede bifaldende og advarede:
  - Det er bedre, at dine elverpartnere ikke ved, at I er mennesker! Man ved aldrig, en af dem kan vise sig at være en spion, eller bare en chatterbox. Vi har allerede ændret formen på øjne og ører under regenereringsperioden. Med hensyn til historien, foregive at være meget unge mennesker, der har gennemgået specialtræning i den russiske børnebarak siden barndommen. Det betyder, at de ikke kender mange af elvernes skikke og specifikke begreber.
  Vlarad virkede fornærmet:
  - Noget om dette løb, vores vigtigste allierede, er kendt. Vi gennemgik et ret omfattende træningsprogram.
  Dmitry afbrød:
  - Det er måske ikke nok! Derudover er det ikke så nemt at ændre sin egen adfærd. Risikoen for fiasko er for stor.
  Elfaraya smilede og bemærkede:
  - Vi løser opgaven under alle omstændigheder! Hvad blev aldrig født, blev ikke født og vil aldrig blive født? En kommandør, der er i stand til at erobre Rusland!
  Marskallen slap den gennemsigtige bolle fra sin håndflade, den svulmede pludselig op, brast og en frodig snebold faldt ovenpå:
  - Hyperquasar! Ærlige ord! Du forstår opgaven, begynd nu at implementere den. Bare vær ikke dum. Robotter vil ledsage dig. Vent dog! Som et farvel skal din gruppe opleve virkningerne af hyperstrøm. For ikke at løbe tør!
  Kraftige cyborgs blev ramt af lynet, de voksede som et flerfarvet net. Ligene af det kæmpende par blev oplyst hele vejen igennem, selv huden faldt af, ribbenene stak ud, og dele af skelettet var bøjet. Nogle af knoglerne revnede og brændte som tændstikker, flammen var død og samtidig meget lys og brændte nerverne ud. Vlarad og Elfaraya stønnede, men holdt deres skrig tilbage.
  Pigen smilede endda:
  - Nå, det tænder mig! Som en gangbang med et dusin fyre!
  Marskalen, tilfreds, strakte pludselig halsen ud som en giraf, fangede målet og bed hovedet af robotraketten med sine funklende tænder, flere millioner gange hårdere end titanium. Efter at have slugt sagde han:
  - Hvad kan du gøre nu? Jeg tror ikke, du vil tage et billede (du vil gøre dig selv til grin)!
  Den unge mand og pigen, ledsaget af robotter, bevægede sig væk fra hallen. Opgaven var yderst klar, og den skulle de to vikarer kun udføre. De gik ombord på en speedbåd og gik hurtigt mod kosmodromen.
  Elfaraya fnisede:
  - Da Dmitry bed en del af robotten af med sine tænder, blev jeg sindssyg! Skøn fyr!
  Vlarad bemærkede:
  - Marskalken så ud til at ville fortælle os noget mere med sine fagter end med ord. Især robotter: de beder baseret på den ternære kode, men det sidste Amen er normalt ledsaget af frigivelsen, omend i mikroskopiske doser, af hyperplasma!
  Krigeren slikkede drengens næse med to tunger:
  - Det er godt, at klostre ikke er tilladt for robotter!
  Vlarad protesterede:
  - Nej, der er kybernetiske munke! De har endda en slags militante nano-rum-ordrer!
  Kosmodromet så ud til at hænge i tomrummet, højt over overfladen. Et sted på siderne svævede bygninger af solide geometriske former. Det jordiske imperium tolererede ikke overdreven prætentiøsitet, alt blev målt, det så endda ud til, at bygningerne marcherede søjler. Kun én bygning var i form af seks tuyere-skildpadde hybrider stablet oven på hinanden. Det største individ er ved bunden; når det bevæger sig til toppen, falder dets størrelse, og dets lysstyrke øges.
  Elfaraya fnisede:
  - Det ligner et repræsentationskontor for nisserne! Abyss-vakuum buffoons!
  På selve kosmodromen stod rumskibene i ordnede rækker, som var de stillet op med en lineal. Nissernes godstransport lignede en rosenknop, der var begyndt at blomstre. De var smukke og yndefulde, kronbladene havde halvtreds farver og nuancer. I modsætning til de barske jordboere var elverne meget glade for luksus og prangende glamour, lyse farver.
  Elfaraya og Vlarad var klædt i standard: meget lyse, nationale elverdragter. Hendes hår var krøllet og farvet, og hun havde øreringe i ørerne. Dette var også almindeligt blandt mænd af den glamourøse race. Vlarad mærkede vægten af øreringene for første gang, han følte sig enorm og oppustet. På en eller anden måde endda: ikke helt en mand. Indvendigt lignede elverskibet mere en kongelig lystyacht end et kommercielt fragtskib. Alt var så elegant, frodigt, luksuriøst, med en masse blomster og kunstige ædelsten. Faktisk var hver sten konstrueret i en hyperplasmisk cyberreaktor uforlignelig: lysere og smukkere end en naturlig perle. Elfaraya var som en ægte kvinde i beundring.
  - Megaquasar! Hvor unikt og vidunderligt!
  Vlarad bemærkede dystert:
  - Vi kan ikke lide unødvendig luksus. Derudover er nisserne for forkælede og oplever ligesom os ikke konstante smerter og voldsom forhærdning - grusom specialtræning!
  Elfaraya slikkede småstenene med sine tunger og blomstrede:
  - Hvilken hyper-universel smag og aroma!
  Og her er elverne selv, meget lig moderne mennesker, især når du ikke kan se deres yndefulde ører, som blomster fra Edens have, med frodige frisurer og rigeligt malet med kosmetik. Så som regel elskede elvere, både mænd og kvinder, at klæde sig ud. Dette gav deres skønhed et ekstravagant look. Der er cirka tre færre mandlige elvere end kvinder, og i udseende er de skægløse, malet med bløde frisurer og kan ikke skelnes. Som jordboere ser elvere unge ud, men deres øjne er ikke menneskelige: helt barnlige, naive og venlige. Vlarad mente, at han også lignede en pige. Blandt mennesker fik mænd stadig deres hår klippet kort og havde forskelle i påklædning. Selvom ved at se på ansigtet: nogle gange er det virkelig svært at skelne en hun fra en han. Det er rigtigt, at langt de fleste menneskelige kvinder har større bryster og bredere hofter. Elvere har meget det samme, selvom de normalt er tyndere og mere skrøbelige end jordboer. Kommandøren af rumskibet var en pige med en ti-farvet frisure. Hun modtog en advarsel: at soldater, der havde gennemgået specialtræning, ankom om bord.
  Hun fløj op og kyssede Elfaraya og Vlarad. Den unge mand rystede: lugten af den rige blanding af dyre parfume var for stærk, og pigens ansigt var meget farverigt malet; elverne elskede at lave farvetegninger på kroppen. Kaptajnens assistent fløj hen til dem, at dømme efter hans skikkelse, sandsynligvis en mand eller en teenagepige. Han udløste en sky af polygonale, flerfarvede bobler bag sin mund og skyllede et par af dem. Der var dog ingen sprøjt: det duftede af mynte og en kompleks række behagelige dufte!
  - Jeg er Chrizzly! To-stjernet officer!
  Vlarad smilede og rakte hånden frem:
  - Vlarad, midlertidig viceofficer!
  Alfen tog sin hånd i håndfladen og rakte den ud til hans lyske!
  - Nærmere hjertet! - Og det samme gjorde han med sin slanke hånd.
  Vlarad vidste, at blandt elverne betragtes berøring af kønsorganerne ikke som en fornærmelse, tværtimod er det som det højeste tegn på respekt, men han var lidt flov, det viste sig på en eller anden måde vulgært og grimt.
  Rumskibskaptajnen svarede:
  - Jeg er Astarte! Fuld af respekt for SS-soldaterne. Vi flyver til Furosan, hvilket betyder, at vi skal krydse en ugunstig zone.
  Elfaraya svarede højt:
  - Nå, selvfølgelig krydser vi! Hvor vores ikke forsvandt!
  Astarte rettede:
  - Der er ingen grund til at forsvinde! Dette er menneskelig slang!
  Pigen svarede med værdighed:
  - Det er svært at være sammen med en magnet og ikke blive magnetiseret.
  Astarte nikkede, rejste sig lidt op i luften og rystede på hofterne. Hendes støvler funklede.
  - Vi har taget meget i kultur fra folk. Se på mig, ordenen af helten fra den interuniverselle krig, Peter Haubitzeren. Se hvor smuk han er.
  Peter Howitza var i farver og dekorationer. Elverne etablerede den menneskelige orden, men dekorerede den på deres egen måde. Han så dog ret godt ud.
  Elfaraya skelede og bemærkede:
  - Han er en sød.
  - I løbet af tolv cykler kom han i front to kvasi-år før tidsplanen. Der blev han berømt for at fange en general! - Jeg lagde mærke til, at Astarte legede med sin torso. Generelt kan du ikke sige noget - en helt. Døde ved at sprænge flagskibet i luften - en helts død!
  - Og livet! - Vlarad (Vladimir) gøede. - Men den, der ikke forstår at værdsætte livet, vil ikke kunne møde døden med værdighed!
  Astarte var enig:
  - Det er rigtigt, kibalchish dreng! Er det det, de kalder dig i det menneskelige imperium?
  - Ikke rigtig! Børn kaldes børnesoldater! - Vlarad protesterede.
  - Det ved jeg godt, men jeg mener noget helt andet. Også modig og vedholdende! - Pigen er færdig med at spinde. - Lad os have det sjovt, vi har mange spil, især kollektive. Jeg tror, du er træt af vedvarende krige?
  Elfaraya nikkede:
  - Til helvede! Konstant slå og dræbe er blevet en rutine. Især under disse sorte hul-øvelser!
  Astarte foreslog:
  - Hvad hvis vi bygger en by! Eller ej, jeg foreslår dig det næste spil. Hver alf får en planet.
  - Bøde!
  - Vild planet! Din opgave er at bygge en civilisation! - Pigen blinkede.
  Vlarad slog sine hænder:
  - På et sekund! Og så angribe naboverdenen!
  Astarte rystede på hovedet:
  - Nej! Det er ikke det, vi mener! I princippet har vi ikke brug for sådan noget. Den, der opnår en højere levestandard, vil vinde. Der vil blive givet point for dette. Grundlæggende håber jeg, at alt er klart for dig.
  Elfaraya sagde grinende:
  - Vi vil besejre jer alle! Forresten, hvornår starter vi?
  - Vi er allerede begyndt! - Alfen hvinede.
  - Hvorfor mærkede jeg ikke noget!? - Den russiske kriger var overrasket.
  Astartes ansigt blev snedigt:
  - Dette er vores store hemmelighed! Folk kan ikke være vores race overlegne i alt. Vi skal også have knowhow! Især i betragtning af min civilisations oldtid!
  Vlarad huskede:
  - Og jeg tror, jeg ved, at accelerationen i fragtskibe er langsommere end hos mennesker. Derfor er der ingen fornemmelser.
  Chrizzly sagde fornærmet:
  - Vi har en af de nyeste reaktorer installeret, vi købte den på udsalg!
  Elfaraya brød ud i gråd:
  - Den nyeste reaktor er til salg! Hvad kunne være mere latterligt og dumt.
  Chrysley svarede:
  - På anti-markedet kan du købe absolut alt! Du ved simpelthen ikke, du tror på propaganda, på menneskelige efterretningstjenesters almagt.
  Elfaraya udtalte forsonende:
  - Sandsynligvis afskrevet fra et beskadiget rumskib?
  - Det er det! Du kan ikke besejre to ting: grådighed og dumhed, selvom fraværet af den første ofte kombineres med sidstnævnte! - Chrizzly jokede. - Vil du have en fejl?
  Vlarad spurgte:
  - Er det hallucinationer?
  - Ja sådan, men så spændende! Simpelthen fantastisk! - Astarte pustede sine kinder ud, med vulgære erotiske tegninger, som to vandmeloner.
  - Misbrug ikke fejl! Det er fyldt! - Vlarad rystede på fingeren (han læste, at elvere elsker sådan en gestus).
  - Prøv det, og du vil straks forstå, at intet er bedre end dette! Undtagen sex! - Chrizzly åbnede munden og bevægede indbydende sin lange, todelte lyserøde tunge.
  Elfaraya kyssede Chrizzly ømt:
  - Nå, jeg gider ikke med dig!
  - Nej, jeg vil have kærlighed med Vlarad.
  Den unge kriger grimaserede vredt:
  - Unipolær sex er en perversion!
  Chrizzly klynkede:
  - Sådan er det med mennesker! Eller du glemte din race, mens du boede med mennesker. Det er helt naturligt for os. Tværtimod: det er ikke svært at forføre en kvinde, men at promovere en mand (mænd er i mindretal), dette er hyper-chic!
  Vlarad protesterede:
  - Kærlighed mellem en han og en hun er naturlig, da den giver afkom! Naturen dikterer, at en forelsket partner skal være af det modsatte køn!
  Chrizzly gav et interessant eksempel, der demonstrerede bevidsthed:
  - I oldtiden var folk helt anderledes. De havde ægteskabets institution, hvor en kvinde blev tvunget til kun at elske én mand, og en mand blev tvunget til at elske en kvinde. De, der overtrådte denne dumme lov, stod over for dødsstraf. Du studerede oldtidens menneskers historie!
  Vlarad accepterede modvilligt:
  - Ja, det var dumhed! Mænd blev frataget muligheden for at vælge og sammenligne, kvinder spildt væk fra monotoni! Men nu, tværtimod, er hyppige ændringer af partnere en ære - alle mennesker er en familie: hver kvinde er en kone, hver mand er en mand!
  - Altså det, vi nisser kom til for millioner af år siden. - Chrizzly var glad. - Jeg tror, at folk efter krigen vil begynde at se mere fornuftigt på biseksualitet!
  Elfaraya klappede nissen på skulderen:
  - Og du ved, jeg er heller ikke imod bisex!
  Astarte, grinende (hver tand havde sin egen unikke nuance), sagde:
  - Som du ønsker! Vil du have spil, vil du have sex, nu vil du have meget mere sjov i dit liv. Har du i øvrigt prøvet hyperstrømstød?
  - Ja! - Den unge mand og pigen svarede i kor.
  - Og hvor?
  Elfaraya jokede:
  - Ligesom sex kommer kun orgasmen ud et andet sted!
  Nisserne lo, deres ansigter lyste op af smil. Chrizzly viftede med hænderne, og i hver hånd var der en ispose i form af en hybrid af en pyramide og en aster:
  - Venligst, et naturprodukt!
  Vlarad spurgte:
  - Hvad er det?
  - Erofiro, en slags is!
  Den unge mand rørte forsigtigt ved den med tungen og mærkede den søde og samtidig sure frugtkød. Elfaraya slikkede kærligt sin andel:
  - Og hvad, det er meget charmerende! Og uforlignelig! Simpelthen vidunderligt! Jeg spiser hvad som helst!
  Vlarad spurgte:
  - Og det er formentlig fra gravitationsmælk.
  Chrizzly besluttede at spille under simpletonen:
  - Hvilken mælk! Hvad er det!
  Elfaraya rystede med fingeren:
  - Ingen grund til at opføre sig som et fjols! Som om du ikke ved, hvad mælk er, er det opnået fra mange dyr, såvel som kvasarstråler!
  Chrizzly nynnede:
  - Men jeg ved det ikke! Jeg er en lille dreng. Spis hellere is, det er en meget hæderlig godbid.
  Vlarad havde aldrig spist is før, han havde ikke mulighed for at prøve det til festen og viste derfor entusiasme. Retten var flerfarvet og flerlagsrig, der var bær og svampe indeni. Elfaraya spiste også med fornøjelse, men fortsatte alligevel med at snakke:
  - Vil du vide, at folk er ret interessante skabninger i kommunikation, men kedelige. De er tiltrukket af alle mulige bedrifter. De elsker at tale om krig, men deres sjæle kræver noget andet.
  Astarte foreslog:
  - Hvad med handel! Det er også en interessant aktivitet, du flyver rundt i forskellige verdener, inklusive baglæns. Du ved, mange aboriginer, der tager os for guder, giver deres rigdom som et offer. Generelt mødte folk også os nisser. I de ikke-så-fjerne tider, hvor menneskeheden brugte stenøkser og faldt ned for et glimt af ild. Og ikke kun os, et par andre racer besøgte jorden.
  Elfaraya slikkede en negl og spurgte:
  - Vil du sige, at det er her, mange religioner kommer fra?
  - Hvorfor ikke! Og også eventyr! Menneskeheden er meget heldig, at Durrij-løbet blev besejret af os. Ellers ville menneskeheden falde i alvorligt slaveri. I det land, som folk kaldte Egypten, tvang durrigerne opførelsen af store pyramider.
  - Var det dem? - Krigeren blev oprigtigt overrasket, næsten ved at blive kvalt af sin is.
  - Ja, med sådanne frygtelige dyrehoveder! - Pigen grinte. - Men hvad taler jeg om! Elverne reddede mennesker, der var en rumkamp, selv i solsystemet blev planeten sprængt i luften.
  - Planeten, som folk kalder Phaeton. - Mindede mig om Elfaraya.
  - Højre! Du tænker! Generelt er mennesker præget af arrogance og mangel på taknemmelighed. Vi elvere elskede mennesker som vores yngre brødre, især deres kvinder og børn. Mænd med skæg: fik de fleste af os til at føle os grimme!
  Chrysley var uenig:
  - Dronning Maffgo, tog sig en hel snes skæggede elskere.
  - Sig ikke vulgariteter! - Astarte afbrød.
  - Dette er et historisk faktum! - Alfen steg op i luften.
  - Det er stadig vulgært! "Kaptajnen forlængede endda hendes hals med en halv meter af indignation.
  - Jamen, hvorfor er der allerede nu kvinder, der elsker for eksempel nisser, orker og sejere væsner. Ja, ikke kun kvinder, men også mænd! Derudover passede Maffgo mandlige slaver, hvilket tvang folk til at dyrke længere skæg. En af mændene fik endda forlænget sit liv ved magi med tre hundrede år, og hans skæg blev lige så langt som en dinosaurs hale.
  Elfaraya lo:
  - Det er sjovt!
  Vlarad sagde pompøst:
  - Ære og ære til skægget, men katten har også overskæg! Dette taler dog kun om bredden af elverens sjæl!
  Den unge mand færdiggjorde sin portion is og spurgte:
  - Men hvad er det lavet af, hvis det er naturligt!
  Astarte (hendes hals vendte tilbage til normal størrelse) svarede:
  - Dette er en asteroide svampeskal.
  - Hvad?
  - En blanding af en svamp og en skal, der lever på en asteroide! I stand til selv at flyve, vil du være enig i, at det simpelthen er smart! - Pigen sprang endda af glæde. - Kan du forestille dig noget lignende!
  - Der er forskellige væsner i universet! Det er mærkeligt, at det smager så godt. - Vlarad slikkede sin tryllestav igen.
  Elfaraya snusede:
  - Hvorfor sådan en syrlig lugt!
  Astarte svarede:
  - Det skyldes, at det ikke bare er en svampeskal, men dens larve. Den er specielt imprægneret med mineraler. Snart vil du mærke det.
  - Hvordan? - spurgte Vlarad.
  - Da det er din første gang, vil hallucinationer begynde. Vær ikke bange, de vil være behagelige: for at starte summen: sæt dig ned i stolene.
  For Vlarad (Vladimir) begyndte alt at sløre for hans øjne. Han skyndte sig at lægge sig ned, og et øjeblik efter blev han kastet ud i et mareridt.
  Vladimir følte en voldsom kulde og rysten i sine ben. Han så sammenkrøllede træer dækket af frost. Og mig selv som udefra. Han så sig selv hænge i galgen, kvalt i en løkke. En frygtelig løkke klemte fyrens hals, det forårsagede store lidelser. Det værste var hjælpeløsheden og den frygtelige svaghed i kroppen. Han kunne ikke engang bevæge sig, som om han var død. Der var ingen måde at bevæge min finger på. Den unge mand forsøgte at rykke, men hans krop adlød ikke. Det blev virkelig skræmmende på grund af min magtesløshed. Vladimir sov aldrig, han vidste ikke, hvad en drøm eller en hallucination var og var simpelthen i chok.
  Så så han en landsby, en simpel kirke, falmet med tiden. Boliger, der ligner gamle huse fra gamle internetkrøniker. Hvidhovede, barfodede børn løb rundt i gårdene. De løb langsomt efter moderne standarder og spillede tilsyneladende noget. Pigerne hoppede på et ben, drengene kæmpede med stokke og så ud til at skyde fra maskingeværer. At dømme efter det iturevne tøj er landsbyen fattig, tilsyneladende fra kollektive landbrugstider: midten af det tyvende århundrede. Hvorfor besluttede han dette: der var ingen sorte blandt børnene, dette er tydeligvis ikke Amerika, den ortodokse kirke. Ja, og det ser ud til, at et par drenge har falmede stjerner på deres afskallede Budenovkas. Der er mange børn, men der er næsten ingen voksne i sigte. Det her er mærkeligt...
  Så hørte Vladimir brølet af motorer, og støvsøjler dukkede op i det fjerne. Drengene var ikke opmærksomme, pigerne virkede endda glade. Pludselig dukkede en kolonne af lastbiler og pansrede mandskabsvogne op, med et dusin motorcyklister, der kørte foran. Nogle af dem er grågrønne og bærer tunge hjelme. På trods af smerten mente Vladimir, at det ikke var en god idé at bære sådan en hjelm. Det trætter trods alt hovedet og den relativt svage nakke på en person i proteinkød, hvilket betyder, at det reducerer målet med at skyde. Det er trods alt svært at sigte, når din nakke er spændt og dit hoved gør ondt. Det er så meget desto sværere at kæmpe i den varme sommer; sveden drøner bogstaveligt talt dine øjne. Sandt nok er det allerede efterår, gule blade og snavsede vandpytter er synlige. Det er åbenbart ikke særlig koldt endnu, børnene er let klædt på, meget pjaltede og tynde.
  Kolonnen kørte tættere på, drengene løb hen til soldaterne. De begyndte at bevæge fingrene over munden, som om de tog et sug.
  Vladimir forbandede:
  - Det er tomboyene! De vil ryge! Men cigaretter er giftige, især for børns kroppe.
  Soldaterne begynder at smile, deres læber strækker sig, men deres øjne er kolde og hårde. Deres emblem er to lyn og et rødt flag med et hagekors.
  - Dette er SS! Udvalgte tropper. Frygten sneg sig ind i Vladimirs sjæl, selvfølgelig ikke for ham selv. SS havde bare et dårligt ry. Men i modsætning til propagandastereotyper var størstedelen af SS-enhederne blot vagter af den nazistiske hær. Udvalgte tropper, de bedste soldater. Mange af dem opførte sig ædelt, kæmpede modigt og blev respekteret. Men der var særlige straffeenheder, der ikke skånede nogen! Der var dog håb om, at de tynde blonde drenge og piger ikke ville fremprovokere aggression. SS-mændene elsker trods alt blond hår og blå øjne.
  Men der er noget, der ikke kan lide i deres synspunkter. Måske gav partisanerne kvæget et lys...
  - Foer! - Kommandoen følger. SS-mændene snuppede straks deres maskingeværer, så korte og hurtige skydende. Køerne dækker børnene. Kuglerne trænger lige igennem kroppen og river indersiden fra hinanden. Børnene løber væk, deres beskidte hæle blinker. Den støvede vej er fyldt med lig, talrige små strømme af blod flød. Pigen med oprevet mave strakte sine små arme ud og skreg hjerteskærende. En dreng fik benet brækket, men som en ægte mand holdt han sine støn tilbage og kravlede væk.
  Fascisterne var dog slet ikke flove. Hjerterne kendte ingen medlidenhed! De skyndte sig at jagte børnene. De skød mod vinduerne, SS-mændene kastede særlige brandbomber mod husene.
  Sårede børn blev trampet under støvler og afsluttet med bajonetter. En flammekaster var fastgjort til den pansrede mandskabsvogn. Flammerne ramte husene, væltede hegn, træer brændte, modne æbler brast.
  Vladimir ønskede at beskytte landsbyen, men kunne ikke bevæge sig. Kroppen er som i iskolde titanium-lænker.
  - Utrolig grusomhed!
  Men hvis du husker den nådesløse krig, som de fører. Når alt kommer til alt, når de bryder ind i fjendens univers, ødelægger de alt. Der er jo ingen civile i en moderne krig. Også her argumenterer fascisterne: i dag en dreng, i morgen en partisan. Og under den store patriotiske krig forårsagede børnehelte en masse problemer for nazisterne. Dette retfærdiggør dog ikke de nazistiske fanatikere! Kun afskum kan række en hånd op til børn, der rækker ud efter dig med deres små hænder, hårdhændede af hårdt arbejde. Desuden, for hvert dræbt barn: Der er ti hævnere, og krigen bliver virkelig landsdækkende.
  Landsbyen brænder, nazisterne fangede kvinden, rev hendes tøj af og begyndte at voldtage hende. Der foregår en monstrøs rædsel, den fangede drengs mave blev skåret op, og tarmene begyndte at blive viklet om en bajonet. Barnet var ved at blive kvalt, han kunne ikke længere skrige. En pige på omkring fem blev revet i to. Spædbørn blev kastet ind i ilden eller spiddet på bajonetter.
  En præst med et kors løb ud for at møde nazisterne. SS-mændene slog ham i ansigtet med en riffelkolbe, tog korset væk, greb præsten i armene og satte ild til hans skæg. Samtidig vred de store mænd hænderne på kultministeren. Korset blev opvarmet i ild og lagt på præstens bryst. Det var umuligt at se ordene, men det var åbenbart præstens forbandelser. Til sidst, af smertechokket, mistede præsten bevidstheden og blev kastet i ilden. Samtidig skar sadisterne i uniform pigens tæer af. Andre bødler skar ørene af på de drenge, der stadig var i live. Alt så forfærdeligt ud, som i en film af en psykisk syg instruktør.
  Vladimir rykkede og kunne stadig ikke hoppe ud af løkken.
  . KAPITEL nr. 17
  Mirabela og Streletsova fløj, deres hastighed var mange gange højere end lysets hastighed. Dynger af stjerner i bizarre konstellationer, komplekse sammensætninger i form af hieroglyffer. Det så ud til, at stjernerne ville formidle en form for budskab eller måske ønske held og lykke. Nogle armaturer blinkede i ny og næ, og dobbelte eller tredobbelte stjerner skabte en unik blomsterstand af farver og stråling, som fryder øjet. Pigernes fart steg endnu mere, stjernerne flimrede som dråber af blind regn. En glød dukkede op foran, som om et vakuum brændte. Mirabela vidste, at dette var effekten af lysaberration, da fotoner slået ned af en materiel krop samlede sig, og alt forude begyndte at flamme rasende. Mirabelas øjne så hundredvis af rækkevidder på én gang! Det er umuligt for en simpel person at forestille sig, hvor vidunderligt rummet var og udsigten: der var mange millioner forskellige nuancer, de blev lagt oven på hinanden og blandet!
  Pigen så på dette og sagde filosofisk:
  - Hvad tror du, kammerat hypermarskal, sådan skønhed kunne være opstået gennem evolutionen, eller den blev skabt af den Højeste Ånd!
  Hypermarskal Streletsova svarede med en krystallinsk stemme:
  - Mener du med den almægtige Gud?
  - Det er det! - udbrød Mirabelle.
  - I gamle dage var der mange forskellige overbevisninger. Så dukkede troen på den Almægtige Skaber eller endda Skaberne op. Selvom for eksempel de gamle grækere havde ideer om, at alt selv var dannet ud fra kaos. Generelt må jeg fortælle dig, at det er en misforståelse, at monoteismen blev opfundet af jøderne. Mærkeligt nok findes den første omtale af en enkelt skaber blandt afrikanske folk. Især det gamle imperium Nitr.
  - Er det ikke i Hyperborea? Det store og ældste imperium, som russerne stammer fra? - Mirabela forsøgte med sin håndflade at fange stjernebilledet af stjerner, der flagrede som en sommerfugl.
  - Nej! Hyperboreanere troede på udviklingen af kaos! - sagde Streletsova strengt.
  Mirabela var uenig:
  - Der var flere forskellige overbevisninger. Herunder den første monoteisme i menneskehedens historie. Det vil sige tro: at en personlig Gud skabte universet!
  Den blide bøddel blæste og forårsagede en let hvirvelvind blandt stjerneguirlanderne (effekten af aberration og forvrængning af rummet)
  - Ikke sikkert på den måde! Monoteister var kun en lille sekt. I Nitr-imperiet var dette den dominerende lære.
  - Men der troede de: at hovedguden skabte andre guder.
  Streletsova strøg Mirabels kind med sin finger:
  - Det kom senere! Men generelt var det jødiske udtryk gud - eller el, ikke monopoliseret af Jahve eller Jehova. Især engle og dommere, og endda Satan, blev kaldt guder - Elohim. Der var også tegn på polyteisme, der var endda en profeti om mennesker - de blev nærmest som guder, altså engle!
  Mirabela var glad:
  - Og jeg er næsten en engel! Jeg kan rejse mellem stjerner uden et rumskib. Men hvad angår hastighed, er tetraplan stadig hurtigere, men i fremtiden, når teknologien udvikler sig endnu hurtigere, vil hastigheden stige. Vi er trods alt stadig en meget ung civilisation!
  Ultra-hyper-marskalen strøg meget blidt pigens hår:
  - Sikkert! Din udødelige krop kan leve meget længere end hele menneskehedens historie.
  Mirabela spindede, udladninger af multielektricitet (multi-sektorbevægelse af subnukleoner) passerede gennem hendes hoved, og de, i modsætning til hyperstrøm, er ret behagelige.
  - Og alligevel, kunne en så kompleks mekanisme som vores univers kun være frugten af blind og grusom evolution?
  Ultra-hyper-marskalen tiltrak sig opmærksomhed:
  - Tja, næsten alle videnskabsmænd tror, at selve evolutionen finder sted. Vi har endda observeret evolution i praksis på mange milliarder af verdener.
  Pigen udbrød:
  - Ja, vi så! Selvom ingen endnu har formået at fange det øjeblik, hvor organisk stof dukkede op fra uorganisk stof.
  Anastasia Streletsova korrigerede forsigtigt:
  - Ikke ligefrem, der er registreret en række mellemliggende processer. Især blev det observeret, hvordan hermafroditter blev to og tre hule. Eller udviklingen af silicium, lithium, kalium og endda svovl. Eller et andet spørgsmål: hvis Gud skabte Adam og Eva i sit billede og lignelse, i hvis lignelse blev der så skabt skabninger, der åndede fluor, for eksempel?
  - Åh, det er en interessant måde at stille spørgsmålet på. Men generelt er evolutionsteorien så altædende, at den prædikes af næsten alle seriøse civilisationer, at det er overraskende, at man først tænkte på den i det nittende århundrede: Charles Darwin eller måske Lamarck.
  Ultra-hyper-marskalen var uenig:
  - Det faktum, at evolution eksisterer, var mistænkt af grækerne, egypterne og endda hyperboreanerne. Der er mange beviser om dette. Tag for eksempel uddannelse i Sparta, et typisk forsøg på at regulere evolutionen og lede den! Når kvinder blev tvunget til at løfte vægte, løbe med byrder i bjergene, svømme og hærde sig: for at de skulle være stærke og føde stærke børn. Det gjorde vi i øvrigt også.
  - Dette er allerede en proces med rettet udvikling.
  - Selvfølgelig er det målrettet, men det er ikke mindre effektivt! Fremskridt og bioteknologi er komponenterne i succes. Men hvis vi kan observere teknisk evolution, hvorfor så ikke biologisk evolution. - Streletsova kærtegnede blidt pigens hals.
  Mirabela trak sig lidt tilbage og bemærkede:
  - Videnskabelig og teknologisk evolution er styret af fornuften, men biologisk evolution er styret af blinde tilfældigheder!
  Den blide bøddel forlængede hendes arme, hun havde pludselig seks af dem på én gang:
  - Ikke sikkert på den måde! Der er en hypernoosfære, den indeholder uforståelige mængder af information, der gør det muligt at programmere mange processer, herunder den spontane generering af liv.
  - Hvordan opstod det? "Pigen mærkede, at hendes bryster blev strøget.
  - Også som følge af evolutionen! Hvordan kan jeg forklare dig dette? Her er Hyperverset: er det i sig selv uendeligt? - Anastasia sagde det sidste ord lidt højere.
  - Ja sikkert! Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan hendes ende vil se ud! - udbrød Mirabela, strømme af nanopartikler kildede hendes næsebor.
  - Det er rigtigt, det er uforståeligt for sindet! Så der er ingen periode, ingen restriktioner, ingen ende på tingene! Absolut fraværende!
  Mirabela nikkede:
  - Ja, det er indlysende! Det er bare, at vi ikke har opdaget alle universerne endnu.
  Anastasia fortsatte, hendes morgenfruer blev til kronblade:
  - Vær så god! Forestil dig nu: at der udover hyperuniversets uendelighed i rummet også er uendelighed i tiden!
  Den unge kriger var enig:
  - Altså evig materie, der eksisterer i det uendelige som en absolut materie! Det er præcis, hvad du mente!
  Streletsova var glad:
  - Jeg kan se, du har mestret dine lektioner godt, modige pige!
  Mirabela sagde som en skolepige, der har mestret faget godt:
  - Du kan virkelig forestille dig materiens evige eksistens som et absolut aksiom! Men en person med en filosofisk tankegang vil kræve beviser for, hvordan materien opstod.
  - Leder du efter årsagen?
  - Det er det!
  Streletsova bemærkede sarkastisk:
  - Så hvis grundårsagen er Gud, hvad blev så grundårsagen til de første årsager! Når alt kommer til alt, hvis alt har en første årsag, så skal det være hos den Almægtige!
  Mirabela bemærkede:
  - Religion kræver, at vi tager dette for givet! Eller, som et aksiom, er Gud før-evig, og der er ingen grund til at lede efter den grundlæggende årsag.
  - Men hvorfor ikke tage det for givet, at materien er evig og altid har eksisteret, også et aksiom! Når alt kommer til alt, kræver det at erkende eksistensen af en evigt eksisterende almægtig Gud meget mere irrationel tænkning end at tro på materiens rumlige og tidsmæssige uendelighed. - Streletsova pegede straks med femogtyve udvoksede fingre på stjernerne. - Du ser stjerner, vi ser stof, og for os eksisterer det altid! Men ingen har nogensinde set Gud! Selv Bibelen skriver om dette!
  Pigen løftede sit højre øjenbryn:
  - Og profeten Daniel påstod, at han så Gud Fader.
  Ultra-Hyper-Marshal udbrød:
  - Ærkekvasar! Dette er et ret svært dilemma. Hvis den Almægtige skabte os, så burde han ikke have overladt os til skæbnens nåde. Børn skal opdrages! Det betyder at give dem en åbenbaring om dig selv!
  - Gennem Bibelen? - Mirabela blinkede:
  - Selv gennem Bibelen! Men Overmindet er interesseret i at blive forstået rigtigt! Hvordan kan Gud modsige sig selv? Når alt kommer til alt, forsøger selv ufuldkomne mennesker, når de vedtager love, at sikre, at de ikke modsiger hinanden og at minimere tvetydighed. Så dette skaber smuthuller for skurke og fører til mange overgreb. Derudover underminerer den mindste fejl i den bibelske åbenbaring troen på selve åbenbaringen, og du ved selv, hvor mange sådanne fejl, der har været. Og de betalte rigeligt for dem i blod! - Ved de sidste ord fra lederen af Institut for Kærlighed og Ømhed rystede milliarder af synlige lyskilder.
  Mirabela var enig:
  - Sikkert! Tag for eksempel treenighedslæren. I modsætning til denne lære sagde Jesus Kristus til den unge mand: hvorfor kalder du mig god, ved du ikke; at kun Én(!) Gud i himlen er god!
  Antallet af arme af ultra-hyper-marskalen er vokset til et dusin (intet overnaturligt - kroppen er imprægneret med magisk hyperplasma, hvilket ændrer strukturen af stof og rum).
  - Og ikke kun! Jesus sagde: at Faderen er større end jeg, at de kan kende dig, den eneste sande Gud, og Jesus Kristus, som du har udsendt. Du kan huske, at Paulus skrev: Kristus er Guds Hoved, og Lukas kaldte Jesus for Guds tjener. Generelt blev det faktum, at der ikke er nogen klar lære om treenigheden i Bibelen, også anerkendt af kirkelige myndigheder. Det er ikke for ingenting, at der er blevet udgydt så meget blod på grund af dette dogme. For eksempel blev hele lande ødelagt som følge af de arianske krige. Mange tusinde kættere blev brændt, fordi de ikke troede på treenigheden. Selv Lev Nikolaevich Tolstoy blev udelukket fra kirken på grund af hans uvilje til at anerkende et sådant dogme.
  - Et vigtigt dogme! - Mirabela forsøgte at hæve stemmen.
  Hypermarskalen spredte sine arme vidt fra hinanden med næsten hundrede arme:
  - Og dog uden et klart bibelsk grundlag. Men sørgede den Almægtige ikke for, at en så vigtig lære - troens grundlag - ikke forblev klart formuleret?
  - Det lyder ret logisk! - Mirabela rystede sit gyldne hår.
  Antallet af fingre på hvert lem af Anastasia steg eksponentielt:
  - Og det er ikke den eneste unøjagtighed i Bibelen. Lad os huske, hvordan Jesus i Markusevangeliet blandede ypperstepræstens navn sammen, såvel som forskellene mellem bibelforfatterne om det nøjagtige tidspunkt for Kristi korsfæstelse, eller hvem der var fader til Zakarias. Ja og meget mere! Her kunne du skrive en hel bog i flere bind, som opremser de talrige fejl i Bibelen. - Streletsova krydsede tusinde fingre, hundredvis af hænder. - Eller også har du en anden mening.
  Mirabela kløede sig i næseryggen med sin finger:
  - Det er ikke nødvendigt for den Almægtige at give Guds åbenbaring. Derudover: forestil dig strukturen af stjerner fra kaos...
  Anastasia afbrød:
  - Synes du, at Bibelen er mere logisk? Som der står skrevet der, på den første dag skabte Gud himlen, og først på den fjerde dag solen og stjernerne! Og det er mens videnskabsmænd længe har fastslået, at universet er milliarder af år gammelt! Generelt taler dette endnu en gang om jødernes naive idé om stjernernes natur. De troede nok, at stjernerne var små, og det var meget nemmere at skabe dem end en stor jord.
  - Sandsynligvis! - Mirabel fnisede. - En stjerne faldt ned fra himlen - en lysende krystal! Jeg vil synge dig en sang om min kære Stalin!
  Anastasia ændrede formen på sine hænder og forvandlede dem til spande:
  - Eller striden om Noas syndflod. Faktisk, ti tusind år før Kristi fødsel faldt flere store meteoritter til jorden. De fremkaldte katastrofer, der blev legendariske. Nogle science fiction-forfattere fremlagde endda den version, at det var Månen, der kolliderede med jorden. Forresten kolliderede Månen virkelig med Jorden, men meget tidligere og på grund af dette uddøde dinosaurerne!
  Mirabela protesterede straks:
  "Hun kolliderede ikke, men blev fanget af tyngdekraften." Hvis sammenstødet havde været en kendsgerning, var jordboerne ikke kommet så let af sted. Mest sandsynligt ville livet på Jorden være blevet ødelagt. Men på den anden side, hvordan Månen glædede forfædrene.
  - Sig det til japanerne. De ville sætte pris på det! - Hypermarskalen blottede sine tænder. - Forresten, et interessant løb, vi behøvede næsten ikke at kæmpe med dem, de blev hurtigt allierede. Men generelt set, specifikt, kunne spørgsmål om uendelig mængde i uendelig tid godt give anledning til grænseløst og mangedoblet intelligent liv, er det ikke sådan!
  Mirabela kløede sig i toppen af hovedet:
  - Faktisk, ja, men der er én nuance! Hvis stof eksisterer i uendelig lang tid, og dets mængde er uendelig, hvor er supercivilisationerne så?
  - Er vi ikke en supercivilisation?
  - Jamen så, Hyper-supercivilisation! "Pigen snurrede som en top.
  Ultra-hyper-marskalen ledede straks sin afdeling:
  - Nu skal du have en hyperchip: den tilhører en mere højtudviklet civilisation end vores! Det vil sige, at din opgave er svaret på dit spørgsmål! Eller tror du, det er en stenøkse.
  - Måske endda en pilespids! - Mirabela kneb øjnene sammen.
  - Jamen, du kan stille spørgsmålet sådan!
  - Okay, jeg er enig! I princippet kan en anden supercivilisation godt eksistere eller endda skabe et imperium på et fundamentalt andet niveau. Udelukker jeg overhovedet noget?
  Ultra-hyper-marskalen modificerede sine lemmer igen, de blev som lænker:
  - Hvad præcist?
  - Det faktum, at en super-civilisation, eller rettere sagt en hyper-super-civilisation, skabte vores univers. Videnskaben har jo allerede bevist, at det er muligt at skabe stof ud fra energi.
  Streletsova ringede som hendes klokkekæder:
  - Højre! Teoretisk rigtigt! Men alligevel tager Bibelen fejl; Gud har en begyndelse, enten ved evolution eller ved skabelse!
  Mirabela kastede noget, der ligner en pille, i munden, tyggede den... hendes tunge så ud til at være dyppet i flydende helium:
  - I Det Gamle Testamente var Gud meget grusom. Og han var ekstremt nationalistisk og satte ét folk over resten. Især Egypten blev pint, og som der står skrevet, gå til Farao, og jeg vil forhærde hans hjerte for at vise Guds herlighed.
  Anastasia forvandlede en del af kæderne til sølvstrenge:
  - At plage et helt land for at vise ære på denne måde er ret mærkeligt! Dette minder om etnisk udrensning, de værste metoder til folkedrab.
  - Men vi kan også være grusomme i krig! - udbrød pigen.
  - Vi sker, men vi lærer dig ikke at elske dine fjender! Vi lærer dig ikke, de slår dig, vend din venstre kind på din højre kind! Lad os ikke være hyklere! Der er forskel! Derudover er vi tvunget til at bruge vold af grusomme omstændigheder, og Gud er Absolut almægtig, og han har altid et valg! - Anastasia begyndte at lege med sine modificerede hænder og smed brændende vingede kakerlakker ud.
  - Ligesom hos os! - Den unge kriger rødmede.
  - Hvad vi kan gøre!
  - Overgiv dig! - Mirabela råbte højt med hysteri i stemmen. - Kejseren kan jo bestille det.
  - Og tror du, hæren vil acceptere overgivelse? - Bevingede væddere begyndte at blive til tusindbenede tigre.
  - Ved det ikke! Alle er vant til strengt at adlyde myndighederne!
  - Men ikke sådan en ordre, i øvrigt er der det øverste råd! Han er i stand til at kontrollere forskellige skadelige tendenser! Eller i tilfælde af, at fjenden formåede at påvirke kejseren på den ene eller anden måde.
  Mirabela nærmest stønnede:
  - Hvad! Det kan trods alt ikke udelukkes, at selv en kejser kan undertrykkes ved hjælp af meget stærk magi!
  - Og hvis dette accepteres - ordren om at overgive sig, vil det være: at kejseren eller kejserinden er under fjendens kontrol og hypermagi! Så lyst alene er ikke nok! - Anastasia erstattede kæderne med vinstokke.
  - Hvad med at starte fredsforhandlinger? Erklær våbenhvile! - At miste håbet, udåndede Mirabela.
  - Det er muligt! Men hver side mistænker den anden for et beskidt trick. Der var sådan en bitterhed her!
  - Selv boksere har pauser mellem runderne. De ældgamle proteinboksere! - Pigen rettede.
  - Hvad kan du tage fra primitive tider!
  Pigerne tav, hvem af de tænkende mennesker har ikke tænkt på krigens meningsløshed. Hvorfor udgyde blod, dræbe brødre, men det skete, at...
  Ultra-Hyper-Marshal sagde bestemt:
  - Så mange kvadrillioner, eller mere præcist, allerede mange kvintillioner russere, er døde, at resten kun kan være tilfredse med sejren! Og kun sejr! Hvis kejseren går med til at slutte fred, vil spørgsmålet opstå: hvorfor gjorde de ikke dette flere århundreder tidligere? Hvorfor ødelagde de så mange milliarder af verdener og ødelagde alt, hvad der eksisterer? Nå, hvordan kan vi leve under disse forhold?Er det muligt at afskrive alt og give hånd? Du er for naiv pige! Du kan ikke omfavne uhyrligheden og lade krigen være uafsluttet.
  - Er det virkelig så mørkt? - Mirabela sank.
  - Det mener fjenden også! Han kan bruge våbenhvilen til at skabe nye, forfærdelige våben, som vi ikke vil have nogen beskyttelse imod. - Lemmerne er vinstokke, de er blevet tykkere.
  - Så dårligt?!
  - Ja! Præcis sort hul!
  - Og der er ikke noget alternativ til fuldstændig udslettelse?
  Røde flammer løb gennem Anastasias mange hænder:
  - Hvis vi tager historiske eksempler, så varede krigen ikke altid, før fjenden var fuldstændig ødelagt. Nogle gange var sagen begrænset til delvise anneksioner og godtgørelser. Hvis Hitler havde været klogere, ville han måske have været i stand til at redde en del af sit imperium og sit eget elendige liv.
  Mirabela rystede dråberne af tårer af sig, der ufrivilligt var dukket op:
  - Historien giver ikke et klart svar på, om Hitler havde et valg. De siger, at Stalin tilbød Führer fred. Men der er ingen dokumenter tilbage i arkiverne. Af indlysende grunde ønskede de ikke at reklamere for dette.
  - Men vi er ikke oldtidens Tyskland og USSR. Russere og tyskere kæmpede i mange århundreder. På et tidspunkt fordrev slaverne tyskerne, så i middelalderen fordrev Tyskland slaverne. Eller rettere sagt, det var en blanding af stammer, inklusive frankere og...
  Mirabela fangede dråbeperlerne frosset i et vakuum og holdt dem i knytnæven og begyndte at ryste dem som en rangle:
  - Vi har også kæmpet i århundreder! Og tyskerne og slaverne er folkeslag tæt på genetisk type. Selv ansigterne ligner hinanden! Generelt er dette ikke et spørgsmål om blod eller religion. Der er mindre forskel mellem katolikker og ortodokse kristne end mellem buddhisme og hinduisme... Men sidstnævnte kæmpede næsten aldrig, og kristne...
  Streletsova skar pludselig af og voksede i størrelse:
  - Nå, okay pige, denne samtale er for det meste frugtesløs. Vi vil hælde fra tom til tom og drive fotonen hen over feltet, men vi finder ikke en vej ud. Generelt er du en modig pige, du er ikke bange for at falde i helvede ved din tunge.
  Mirabela trak sig væk fra lyset:
  - For at være ærlig er jeg bange, men frygten er allerede brændt ud. Desuden, efter at kejserinden selv har talt til mig, er det på en eller anden måde svært at tro, at du ville risikere at forstyrre missionen. Ellers bliver du selv sendt til ultra-underverdenen.
  - Du ved, vær ikke for selvsikker. Du kan trods alt altid finde smuthuller, især i vores afdeling. Men jeg skal være ærlig, krig er for længst holdt op med at være en hobby for mig. Det er blevet til en tung byrde, rutinearbejde, men på den anden side, hvis det ender, vil jeg mærke et absolut tomrum i mit hjerte. Mister den vigtigste mening med livet. - Anastasia talte med oprigtig entusiasme.
  - Folk i oldtiden: betragtede ikke krig som meningen med livet. Især under humanismens begyndelse. Så dukkede der lære op om, at du skal skåne og elske alt levende!
  Mirabela var allerede begyndt at blive træt og mærkede den stigende spænding på forskellige felter:
  - Ingen religion lærer meningsløs grusomhed, men alle folkeslag bærer et sværd. Og åbenhjertige pacifister er mere tilbøjelige til at blive fundet som en undtagelse! For eksempel var der blandt de tidlige kristne rigtig mange pacifister, som religiøst fulgte Kristi lære. Men på samme tid var der allerede i de dage tolke: dem, der begik vilkårlige repressalier mod syndere. Men i de første århundreder var dette af enestående karakter, men fra det fjerde århundrede: vold blev almindelig praksis. Især kejser Konstantin beordrede et kors, der skulle tegnes på alle skjolde. Og dette gav hans hær sejr. Så det kristne kors blev et symbol på militær tapperhed. Kors blev uddelt i mange hære, herunder i tsarrusland. Så blev korsene afskaffet på grund af formel kommunistisk ateisme. Måske ikke engang helt formelt, selvom korset er et gammelt slavisk symbol.
  Anastasia reducerede lidt flammestrømmen og gøede:
  - Som hagekorset! Det er malet af neandertalere! Den ældste anordning til at frembringe ild, og især ild under istiden, er livet. Generelt er forbuddet mod hagekorset, som var absurd i mange lande, fordi dette ældste runetegn i menneskehedens historie symboliserer skabelsens kræfter. Det er det samme som at forbyde at tegne et hjerte!
  Mirabela var enig:
  - Ja det er rigtigt! Korsfæstelsen er ikke forbudt med den begrundelse, at korsfarerne og forskellige inkvisitorer under dens skærm begik mange forbrydelser. I øjeblikket bærer mange russiske specialstyrker dette runetegn, et gammelt slavisk symbol!
  Anastasia øgede fart, og hendes hoved antog også form som en delfin med to næser i stedet for næsebor:
  - Det er rigtigt, vi skal respektere vores forfædres hukommelse: at de kæmpede under hagekorset, det være sig under Hyperborea eller de slaviske kampagner; i Alexander den Stores uovervindelige hær! Den russiske prins Yarodar skar personligt hovedet af Crassus, da han forsøgte at gå dybere ind i de slaviske lande. Det Parthiske Rige var trods alt en biflod, en vasal af det gamle Rus'. Russerne gav verden skrift: da egypterne og skomagerne ikke engang vidste, hvad en hakke var!
  Mirabela fløj væk og lavede flere drejninger og udsendte lyse bøjler omkring hende. Ultra-Hyper-Marshal blussede pludselig op og genvandt sit naturlige udseende og størrelse. Så tjekkede hun ruten og så på sættet af hologrammer:
  - Du ved, søde, vi nærmer os allerede! - Anastasia, efter at være blevet meget smuk, gjorde sine øjne begærligt.
  - Så det er kvasar!
  - Sig til Mirabela, kan du synge? - Leder af afdelingen for kærlighed og ømhed, viste sine hugtænder.
  - Næsten enhver pige kan synge! - Pigen så ikke ud til at forstå:
  - Hvad med at skrive digte?
  - Selv en primitiv robot kan gøre dette! - Mirabela rystede på hovedet i vejret.
  - Ok så! Syng noget farvel. Ikke i moderne stil, men sådan her! Som om! - Anastasias hår faldt fra hinanden i et dusin fletninger, hvor spidserne af dolke stak ud.
  - Hvordan! - Mirabela var slet ikke flov,
  - Hundrede udslettelse i din barm! Kan du lave noget poetisk oldtid?
  Mirabela blev overrasket:
  - Hvorfor er det ellers det her?
  - Forstår ikke? "Ultra-hyper-marskalen ændrede hendes ansigt, det blev enormt, og teleskoper stak ud af hendes øjenhuler.
  - Nej! - Pigen afskåret.
  Anastasias hoved er vokset til størrelsen af en havbåd:
  -Du skal måske leve i en primitiv verden! Uden gravitationskameraer og computere. Jeg er interesseret i at vide, om du kan vænne dig til billedet af en vild. Enig i at dette er ekstremt vigtigt!
  Mirabela trak på skuldrene og forsøgte at sidde på hende: en multikvanteflue (et ultralevende væsen, der normalt lever i stjernernes dybder og bevæger sig i fireogtyve dimensioner, ikke medregnet brøkdele):
  - Jamen, hvis man nærmer sig det fra dette synspunkt!
  Ultra-Hyper-Marshal fløjtede:
  - Det er det! De fleste agenter kan ikke uden særlig uddannelse tilpasse sig de særlige forhold i middelalderen. Du har ikke tid til at tilpasse dig, så du skal gøre alt på farten!
  Mirabela rynkede panden og bemærkede:
  - Jeg har ikke en bestemt poetisk gave, og den er ikke nødvendig for at styre landet. Så det bliver: bare en rimende jævn optagelse!
  Anastasias fletninger nåede flere kilometer i længden.
  - Så vær det! Men jeg håber, at dette vil gøre indtryk på de indfødte, hvis de ikke er helt primitive!
  Mirabela hylede:
  - At lande på en primitiv planet er ensbetydende med fiasko! Du har måske ikke nok energi til at komme ud.
  - Det bekymrer mig også, som jeg allerede har sagt, sker der noget slemt med vores våben, men alle, stop med at snakke, syng! - Anastasia forvandlede sine hænder til enorme vinger.
  Mirabela begyndte at synge med sin dejlige stemme:
  Kuppelen funkler, du er ikke bare en bygning,
  Afviste rasende århundreders stormløb!
  Vores militære arbejde, vores ånde er tabt,
  Og brystet er blodigt af de rabiate klinger!
  
  Det er umuligt i krig, vi kan undgå deltagelse,
  Selvom vi kæmper i mange lange år!
  Vi ønsker med måde - bare fred, lykke,
  Og for at sætte et godt spor i livet!
  
  Det hellige kloster venter på ridderen,
  Bare led ikke efter døden med et sværd!
  Og herskeren skal skrive det i livets bog,
  Du vil modtage kærlighed og nåde!
  
  Nej, det vil jeg ikke, at være fange er en grav,
  Han løftede sit spyd, slog hårdt, stod!
  Kvinderne græd, røgen røg fra røgelsen,
  Helgenen fra ikonet tabte sine tårer!
  
  Vandløb hældte levende vand ud,
  Og du kan høre hjerternes spændte bank!
  Smid dine sorger væk som forfald,
  Døden er kun begyndelsen, slet ikke slutningen!
  
  Udfaldet er sejrrigt, vores ridder vil se,
  Og fjendens nar vil smide hætten af!
  Vil finde ødelæggelse for dem, der hader,
  Et hav af tårer og pine venter på taberne!
  
  Heltenes vej er ikke storslåede grave,
  Og alt det der skete, hvor vil drømmen passere!
  Ingen grund til at lytte til eventyr,
  Sådan udtrykkes ære ikke!
  
  Og vores sjæle rådnede ikke som kroppe,
  Herren rejste dem op og gik i kamp igen!
  Jorden brænder, støvskyer har rejst sig,
  Fædreland jeg vil altid være med dig!
  - Nok! - Mirabela Streletsova afbrød. - Du har en god sans for rim, afmålt stavelse. I oldtiden ville talent utvivlsomt være fundet. Så pigen kan overveje, at hun bestod testen. Ja, godt: det verbale rim forekom kun to gange!
  Mirabela var indigneret:
  - Godt! Som om Pushkin eller Lermontov ikke havde noget verbalt rim.
  - Alle havde det, men set ud fra en problemfri optagelse var det en alvorlig fejlberegning. Generelt har du igen temaet krig. Måske ville det være bedre at komponere noget let og lyrisk! - Den voksne Anastasias vinger blev hvide:
  - Uanset hvad der gør ondt, det er det, han taler om! Når hele dit liv er enten krig eller forberedelse til krig, er det på en eller anden måde svært at tænke på noget andet.
  Ultra-hyper-marskalen var enig:
  - Jeg forstår det, men en spejder burde have et bredere udsyn! Det er trods alt ikke alle nationer, der har et militaristisk styresystem. Du skal handle anderledes afhængigt af omstændighederne!
  - Der er ingen grund til at forklare mig de almindelige sandheder! - Mirabela blev endda fornærmet. "Jeg var en af de udvalgte millioner."
  - Åh ja! Jeg glemte det! Se hvor utæt hukommelsen er! - Streletsova lod som om hun klovnede rundt, hendes vinger fik pludselig kløer "Der er sandkorn i mit hoved, ja, ja, ja!" Kvarker er kraftfulde sandkorn, Khan til alle!
  Mirabelle rystede bare på hovedet.
  - Ikke for vittig for en ultra-hyper-marskal!
  - Men det er sjovt! Støvsug i maven! Jeg kan se du er en ret seriøs pige! Allerede skiltes med barndommen!
  - Åh barndom, barndom, hvor har du travlt, hele din barndom, barndom står du under arme! Hvis du vil hoppe, er her en barriere, men hvis du vil svømme, er her et plasmabrud! - Mirabela begyndte at synge. - Jeg vil, jeg vil, jeg vil igen, overøse fjender med en strøm af plasma! Spræng en planet i luften, smelt en stjerne! Send bastarderne ud i et vakuum, ind i...!
  Streletsova afbrød og viste en kilometer lang tunge med en treforkformet spids:
  - Du har en fremragende sans for humor! Nå, du kan glæde dig! Her er planeten, hvor portalen er placeret!
  Pigens tunge forlængede betydeligt, og urskiver voksede i enderne af treforken.
  Portalplaneten så meget imponerende ud. Især nogle bygninger var en blanding af syv ananas og pindsvin stablet oven på hinanden. Andre var i form af en hybrid af store kirsebær og cigaretter med en diamantformet overflade! Og nogle i form af en kombination af krokodille og fersken. Mirabela spærrede øjnene op af overraskelse.
  - Hundrede abyssal tons i min røv! Hvor quasar og garno!
  Anastasia Streletsova blev igen en almindelig, atletisk pige:
  - Det her er en landsby af elvere og egern, en blanding af hvalros og egern. Enig, de har en særlig sans for æstetik.
  - Og jeg kan godt lide det, jeg er træt af alle de her lige linjer. Ellers har vi ikke byer, men barakker!
  Anastasia gøede:
  - Byen skal være en kaserne! Med håndjern!
  - Jeg så bygninger i form af en hybrid af håndjern og selvkørende våben. Meget smuk! - sagde Mirabela.
  - Du ville nok sige - æstetisk tiltalende! - Ultra-hyper-marskalen blinkede med sine negle.
  - Og praktisk! Du kan lænke robotten med det samme!
  - Det er ikke svært at lænke en robot og blive genfødt på et sindssygehospital! Det er ikke svært at lænke en robot, siger jeg jer børn! Og den elektroniske notesbog, siden er beskidt! - Ultra-Hyper-Marshal afsluttede brat: - Velkommen til portalen!
  Mirabela spurgte frygtsomt:
  - Hvorfor ændrede du konstant din krops form og parametre under flyvningen?
  Anastasia svarede nedladende:
  - Ser du, det er en fundamentalt ny type kød. Jeg testede det under ekstreme forhold med plads og hurtig flyvning. Ingen undtagen kejserinden har en sådan krop endnu, og den skal kontrolleres, før soldaterne i vores hær erhverver sig sådan en.
  - Hvad med prisen!
  Streletsova gryntede:
  - Mens processen med at skabe et sådant kød er uhyrligt arbejdskrævende!
  De gik ind i en bygning, der hang i luften i form af et ottekantet prisme.
  Den var enorm, gennemskinnelig og gav refleksioner!
  Mirabela spurgte:
  - Og hvad? Det er her?
  - Ja, lige her! Lad os springe ind.
  Mirabela befandt sig i midten af kuglen. Hun mærkede varme og prikken i hele kroppen. Det var tydeligt, at enorme energimasser passerede her. Det næste øjeblik dukkede flere forskellige typer våben op i pigens hænder og skuldre. Der var udsendere af forskellig kaliber, der forvrængede rummet, brød stof, brød forbindelser mellem mikropartikler. De mest kraftfulde typer af ødelæggelse, rullende ned dimensioner. Pigen i kampdragten var så skræmmende, at enhver Hollywood-terminator ville virke som en harmløs killing i sammenligning.
  - Wow! For mange forskellige våben! Jeg virker lidt klodset og klodset!
  Anastasia tog form af en skildpadde med en gennemsigtig mave, under hvilken et timeglas løb:
  - Bare rolig, elektronikken ordner det. Supersoldater kan klare sig, hvilket betyder, at du også kan tøjle din hest. Nu vil krigeren dykke ned i den bundløse afgrund! Måske vil du sige noget farvel?
  Mirabela kløede toppen af sit hjelmdækkede hoved:
  - Tro mig, det ville være meget interessant for mig! Men hvad er meningen med at holde prætentiøse taler? Tal for millionte gang om hengivenhed til fædrelandet, det hellige Rusland!
  Skildpadden blev straks til en krabbe med en engels ansigt, og timeglasset blev fra timeglas til solur:
  - Du har faktisk ret! Ingen! Handlinger siger mere end ord! Kun ting, du gør, er ikke de mest plausible. Du har ikke dræbt nogen endnu, bortset fra forskellige virtuelle monstre. Men du har brug for psykologisk hærdning for ikke at dykke til bunden af underverdenen og opløses i din egen magtesløshed. Er det ikke rigtigt pige! Har spørgsmål!
  Mirabela tøvede:
  - Ved det ikke! Dræbe en person? Det her er noget så transcendentalt! Hvis han er ægte og levende! Der er trods alt forskel! Men hvis Fædrelandet beordrer, vil jeg gøre alt!
  Streletsova var skeptisk, men fremtvang et smil:
  - Ved det ikke! Men kejserinden tror på dig! Så det tror jeg også på! Jeg ønsker dig at udslette alle det hellige Ruslands fjender!
  Mirabela mumlede utålmodigt:
  - Nå, måske kan vi endelig begynde at overføre! Ventetiden er smertefuld, som at blive kvalt af tyngdekraftsløkker!
  Efter at have forvandlet sig til en hurtig mink hoppede Anastasia på fire haler:
  - Ja! Stop med at avle hyperplasma! Lad os starte nu! Kun jeg er en pige, jeg vil give dig et godt råd: luk øjnene!
  Mirabela protesterede:
  - Jeg vil se næsten al strålingen, selv gennem mine øjenlåg! Det er bedre ikke at gøre dig selv til en idiot og en kujon!
  - Det er rigtigt, at du ikke er en kujon! Fem, fire, tre, to, en - start!
  Pigen åbnede sine øjne endnu bredere, strømme af skarpt lys strømmede ind over hende. Først var det lys lilla, det var koldt og forårsagede en ufrivillig gys. Så blev det erstattet af kornblomstblå blæsende sved, så blegblå! Alt glitrede, sød musik spillede, farven blødt flød ind i smaragdgrøn. Mirabela sagde beundring:
  - Hvilken skønhed! Jeg har set en masse stråling, men det er første gang så rige farver!
  Til sidst blev smaragdfarven erstattet af gyldengul. Det matchede Mirabelas hårfarve meget godt, men det brændte ikke længe; den næste emission blev orange. En farve, der symboliserer forandring og noget nyt! Behagelig for øjet og meget lys, men samtidig kærtegnende. Til sidst blev Mirabelle overvældet af en blodrød bølge. Det så ud til, at hun oversvømmede pigen med alt, hvad der eksisterede, hver celle.
  Mirabela huskede underverdenen og rystede:
  - Det er blodets farve.
  Orange, gul, grøn dukkede op igen, alt gik i en anden rækkefølge! Pludselig blandede al strålingen sig og blev til en kontinuerlig hyperplasmisk glød.
  Mirabela blinkede, hun blev kastet op og båret væk med en utrolig fart. Så forsvandt kødet, kun vanvittigt brusende stjerner var synlige. Pigen kastede sig ud i den brændende strøm, mærkede varmen, det forekom hende, at flere skaller gled af, og hendes personlighed blev opdelt i mange dele. Kroppen trængte gennem den rumlige afgrund, forsvandt derefter og dukkede så op igen! Men der var ingen smerte, kun følelsen af, at du var i stjernerne, og stjernerne var i dig! Så begyndte opfattelsen at smuldre, bevidstheden, overlæsset med mange indtryk, faldt i en håbløs afgrund, der giver sød fred!
  
  Mirabela kom til fornuft: hun mærkede tornene på ryggen. Det var ikke særlig behageligt, men der var noget hidtil ukendt i skæret af smerte. Det er, som om det ikke er hende selv. Pigen forsøgte at åbne øjnene. Forsøget medførte et anfald af smerte og svie i øjenlågene. Jeg var nødt til at gøre en indsats.
  Da øjenlågene åbnede sig, skinnede lys ind i mine øjne!
  - Nå, intet, det er meget bedre end at blive blind! - sagde pigen til sig selv. - Nogen sagde, at det at føle smerte er et sikkert tegn på, at du stadig er i live!
  Mirabela drejede nakken, hendes knogler knuste blidt:
  - Smerten i kroppen taler dog ikke om livet, men om, at døden langsomt tager et menneske! Selvfølgelig ikke i mit univers!
  Pigen rejste sig, følelsen af konstant lethed i kroppen forsvandt, hendes bare, pigelige fødder hvilede på tornene. Mirabela bemærkede, at hun var helt nøgen, kun tykt hår dækkede hendes skuldre i en gylden bølge. Det var ret indelukket, normalt følte pigen sig ikke varm eller kold, bortset fra meget høje eller ekstremt lave temperaturer, men i dette tilfælde var der virkelig meget fugt i luften og over fyrre grader i skyggen. Pigen tog et par skridt og forlod tornene. Hun følte en ubehagelig prikkende fornemmelse, som overraskede Mirabelle.
  - Wow! Det lader til, at jeg ikke er blevet for stærk. Der skete noget slemt, tæt på katastrofe!
  Faktisk var pigen meget uheldig at miste alle sine våben og befinde sig nøgen i den tropiske jungle. Derudover blev kødet fremmed, adskillige mikro-computere, der cirkulerede i hele kroppen, forsvandt. Det er så usædvanligt, at det er som om du ikke hører til. Mirabela gik op til træet og forsøgte at bøje grenen. Pigen følte elasticitet og blev tvunget til at gøre en indsats. Hendes biceps spændte, og årerne skilte sig ud. Mirabela bøjede benet og bøjede sine muskler. Hendes krop forblev trænet, elastisk, stærk, men på samme tid var den som mennesker i oldtiden - protein! Det vil sige, at hun er stærk nok til en almindelig person, men i forhold til sine tidligere evner er hun svækket flere tusinde gange! Pigen forsøgte at knække det tykke træ, men det lykkedes ikke; hendes fingre rev kun barken. En dråbe sved trillede ned fra hendes fyldige, elastiske bryst og faldt ned på et grønt blad og spredte sig. Generelt følte pigen sig ikke helt komfortabel, hendes tidligere selvtillid gik tabt.
  - Jeg er nøgen! - Sagde skønheden. - Det her har sin egen charme.
  Pigen forsøgte at løbe: hendes hastighed var selvfølgelig ikke sammenlignelig med den i hendes tidligere krop, men ganske anstændig. Så klatrede hun op i en lilla palme og blev lidt ridset. En skarp kvist gravede sig ind i hans bare hæl, og hans højre tå var lettere forslået.
  - Brr! Og blive beskadiget af det! - Pigen fnyste foragtende. - Hvordan levede vores forfædre generelt i så svage kroppe? Det må have været hårdt for dem!
  Aben mistede sin pung fra lommen, og politiet fandt ud af det - han lagde ham på potten!
  Og gryden er varm - aben græder!
  Pigen plukkede frugten, den lignede en tyk plettet banan og snusede den:
  - Jeg ved ikke, om jeg kan spise det! Der er ingen analysator, og næseborene er ikke så følsomme som før. Mirabela pillede forsigtigt toppen af ved hjælp af en knækket gren og hendes negle, hvilket afslørede det saftige kød. Hun åbnede munden og strøg forsigtigt med tungen. En gang, to gange, tre gange!
  - Ved det ikke! Jeg har ikke prøvet noget. Det kan være giftigt, eller det kan være sikkert. Der er i hvert fald ingen giftige stoffer, som jeg kender til! Sandt nok, dette er et andet univers, der kan være specifikke giftstoffer, helt andre formler, der er ukendte for os. Der er dog en nem måde at kontrollere, om lokale dyr spiser det. Eller i værste fald insekter!
  Mirabela hængte frugten og kom ned fra træet. Jeg ville fjolle, kasernen var trods alt bag os. Pigen stod på hænderne og gik på dem. Det stribede insekt sad på hendes bare hæl og kildede hende behageligt!
  - Frihed! Og friheden kommer som bekendt nøgen! - Mirabela nød oprigtigt livet. - Hvis du er din egen chef, så er du ikke sådan en jomfru!
  Pigen vendte sig igen og mærkede det grønne græs med blå pletter under sålen. Kiggede på himlen:
  - Wow, fem lyskilder på én gang, en munter verden! Det er fantastisk, at det er så varmt, og samtidig dejligt!
  Mirabelas hud var solbrun og gylden chokolade. Pigen så meget appetitlig ud, hun virkede som en rigtig dronning af junglen. Se på frugten, den er dækket af ret store insekter - fantastisk, det betyder, at du kan spise den!
  - Alt, der ikke er giftigt, er spiseligt! Mennesket er det mest altædende væsen i universet! - Mirabela plukkede flere frugter. For første gang i sin nye krop spiste hun planteføde. På trods af følelsen af sult nød pigen hver spire og plukkede flere bær, der var store nok til at passe hendes knytnæve. De smagte lige så godt som jordbær, eller endnu bedre. Mirabela var simpelthen vild af glæde, det forekom hende, at hun var i himlen og udførte en hellig handling. Det var som om violer blomstrede i min mund, en unik række af følelser ramte min tunge.
  - Og hvem sagde, at livet er smukt! Det havde han selvfølgelig meget ret i! Pigen fløjtede af lykke. Efter at have spist ville hun pludselig sove, hun havde ikke sovet hele sit liv, og desuden slapper masser af sød mad hende af! Mirabela valgte et sted, hvor bløde, men enorme burre voksede og lagde sig. Hvor er det dejligt at ligge sådan på ryggen og mærke de lette vindstød af en frisk brise. Noget som en blå lagune, mange sådanne film er blevet lavet, inklusive rumfilm. Pigen lå på ryggen og prøvede at tænke på noget behageligt. Det ville være rart stadig at have en fyr i nærheden. Så muskuløs, stærk, smuk, at han lå på hendes højre hånd, lagde sin håndflade på brystet, æltede sine brystvorter...
  Lyksalighed! Det er fantastisk at blive kærtegnet!
  Pigen lagde ikke mærke til, hvordan hun faldt i søvn. For første gang i mit liv faldt jeg i søvn. Hun drømte, at hun langsomt svævede på et varmt hav, med lys og gnistre rundt omkring. Pludselig foran ser hun et pjusket skib. Nej, ikke moderne, men middelalderlig med master og sejl. Pigen ser på ham med beundring, men det er mærkeligt, hvorfor sømændene har så forvrængede ansigter, og de bøvler så meget. De ligner insekter i en gennemsigtig krukke, når børn leger med dem!
  Men der ser ud til at være en løsning, et andet fartøj suser bagfra, det ser ud til at være en brigantine. Selvom det endda er lidt mindre i størrelse end det flygtende skib, er der meget flere mennesker på det. Forfølgerne er klædt meget farverigt på, mens de hviner og hyler og vifter med sablerne. Blandt piraterne er der ikke kun mennesker, men også flere typer med piranhaansigter og finner på siderne. Et sort truende flag med et rovdyr, der klamrer sig til knoglen, flyver over brigantinen.
  - Wow, pirater fra oldtidens film! - sagde Mirabela glad. - Så der bliver noget interessant.
  Faktisk affyrede korsarerne deres kanoner; de skød i en høj bue og forsøgte at vælte masterne. Det er dog meget svært at ramme fra en gammel kanon, og endda mens du bevæger dig. Selv i senere tider brugte Ushakov taktikken med at bringe sine skibe tættere på fjenden. Så steg fyringseffektiviteten markant plus ønsket om først at sænke flagskibet. Og hvis du er rigtig heldig, kan du beskadige masten, eller hvis skytten er en slags genialt es. I dette tilfælde var piratskibet mere manøvredygtigt og lettere, afstanden blev lidt reduceret, og så kom heldet piraterne til hjælp; den centrale mast blev skudt ned. Skibene nærmede sig hurtigt lidt mere og siderne ramte hinanden. Fribytterne kastede krogen, den levende masse var klar til at hældes om bord på ethvert tidspunkt.
  Mirabela følte pludselig en frygtelig smerte i lysken og vågnede skrigende!
  . KAPITEL nr. 18.
  Uden at kende teorien, og for gambling, var Ahmed for let bytte for en stærk førsteklasses spiller, som dog spiller i det mindste i kraft af sit CMS. Desuden var Yanka sikker: Hvis han var gået tilbage til middelalderen, eller endda i Morphys tid, kunne han godt være blevet, måske midlertidigt, en mester. Fjenden forstod ikke de grundlæggende principper i spillet, han arrangerede simpelthen bønder og brikker smukt (for hans forståelse). Drengen havde dog ikke travlt; at bande for hurtigt ville ydmyge ejeren. Så efter at have fiflet rundt for at vise sig og ødelagt de fleste brikker og alle bønderne, afsluttede han kongen ved at lave en passeret bonde.
  - Endnu en skakmat til dig! - sagde drengen.
  Ahmed bandede og blandede stykkerne:
  - Et spil mere i tilfælde af nederlag, halvtreds piskeslag!
  - Hvad hvis jeg vinder?
  - Du vil stå tilbage med en hel ryg!
  Den tredje kamp trak lidt ud, Ahmed tænkte længe over hvert træk og angreb ikke. Men passiv taktik, især i skak, hjælper lidt. Faktisk har angriberen i dette tilfælde mere manøvrerum og er foran fjenden med at indsætte styrke. Yanka ofrede endda sin dronning i begejstring. Ahmed, efter at have tøvet, accepterede ofringen, og efter syv træk modtog han den rigtige skakmat i midten af brættet. Efter at have tabt slog ejeren drengen i næsen i frustration. Yanka forventede noget som dette: han mildnede slaget, intet blod flød, men det var stadig ret smertefuldt. Akhmed bandede voldsomt og pegede på vognen:
  - Du er åbenbart venlig med Gud Setter! Du vinder hele tiden: med noget utænkeligt hekseri!
  Drengen svarede beskedent:
  - Den bedste troldmand er logik!
  Ahmed rystede med sin pisk:
  - Du vil tale med mig! Lad os lege lidt mere! Hvis du taber, vil du miste to hundrede piskeslag.
  Yanka rystede uden at spøge:
  - Jeg kan ikke tåle så meget, du mister en værdifuld slave!
  - Jeg slår dig selv! Så der bliver kun pine!
  De placerede brikkerne og et nyt spil begyndte. Men det var allerede mørkt, og slaverne var udmattede; tiden til et stop var inde. Yanka byggede en triviel fælde i et par træk; han ville sove. Ejeren, der ikke vidste, hvordan man korrekt tæller mulighederne, faldt simpelthen ind i det!
  Det fjerde nederlag i træk blev Ahmeds ansigt forvrænget. Men denne gang: han bandede ikke eller slog. Med et grin sagde han:
  - Nå, okay, du får dit stykke kød.
  Yanka var glad:
  - Det er den rigtige beslutning!
  Efter at have vasket sine hænder spiste drengen adskilt fra alle andre. Kødet smagte som svinekød, men var mindre fedtet og mere saftigt, behageligt og velsmagende. I kombination med grøntsager og frugter gjorde det et godt indtryk, maden var ikke værre, måske endda bedre end derhjemme. Generelt i Moskva er produkter af høj kvalitet meget dyre; de fleste indbyggere i hovedstaden spiser tilfældigt forskellige halvfabrikata. Måske er det derfor, der er så mange sygdomme og så mange skøre mennesker. Alt her er naturligt og friskt! På grund af de tre armaturer og fraværet af vinter er det muligt at høste flere høster om året. Miljøet er sundt, og det kan være derfor, der er så mange stærke børn. Naturen er ikke forurenet af civilisationen. Generelt var Yanka meget glad for Jules Verne; hans forbrændingsmotor blev kasseret til fordel for en elbil. Men mærkeligt nok: Selv praktiske amerikanere introducerede ikke sådanne maskiner i masseproduktion. Selvom fordelene, især de miljømæssige, er indlysende, er effektiviteten af en elmotor tæt på 99 procent mod 30-40 i benzin- og gasmotorer. Derudover fører forbrændingsmotorer til, at atmosfæren bliver overbelastet med kuldioxid, som forårsager drivhuseffekten. Hvorfor det modbydelige, det trækker civilisationen ned! Ikke kun mængden af kuldioxid, men også vanddamp i luften stiger, hvilket øger temperaturen på planeten. Samtidig smelter isen i Arktis og Antarktis, hvilket betyder, at den overflade, der reflekterer solens stråler, forsvinder. Som følge heraf stiger temperaturen endnu mere. Antallet af brande og kuldioxid stiger. Hver ekstra grad øger vanddampindholdet, hvilket hæver temperaturen endnu mere. Det vil sige, at det bliver varmere og varmere! Som et resultat vil temperaturen på Jorden blive sådan, at liv vil være umuligt.
  Drengen rystede over, hvor dumme folk er, når de graver deres egen grav. Og først og fremmest er monopolerne, oligarkerne og oliebaronerne skyld i dette; de profiterer på handel med energiressourcer, ødelægger naturen og menneskeheden. Således ødelægger en fed pengepung folk. Den tyndeste samvittighed er velnærede punge! I finansverdenen: Arkimedes" lov gælder også, profit fortrænger ærlighed og medfølelse!
  Dette er grunden til, at kommunisme, på trods af alle dens udskejelser: er en progressiv lære. Ganske vist var han hæmmet af voksesmerter og alvorlige problemer med ledere. Måske kun Lenin: han var ganske tilstrækkelig. Uddannet, effektiv til sygdomspunktet, energisk, med udviklet intuition, ret sej og ved samtidig, hvornår man skal stoppe! Forskellen mellem Lenin og Stalin understreges bedst af denne anekdote:
  - Hvorfor bruger Stalin støvler, og Lenin går i støvler?
  - Vladimir Iljitj valgte vejen, og denne fyr med overskæg blev ved med at skynde sig videre!
  Hvis Stalin i udenrigspolitikken var forsigtig, så var det inde i landet det fremherskende ønske at springe over afgrunden i to trin! Stalin forfulgte sit mål uden hensyn til ofrene, og ofte medførte hans undertrykkelser kun skade. Især hvorfor skyde videnskabsmænd? Hvis der overhovedet er mistanke om loyalitet, så isoler ham i en sharashka og skab arbejdsforhold bag tremmer. De begyndte at gøre dette, men ikke med det samme, og mange intelligente mennesker blev skudt eller døde under de vanskeligste forhold i koncentrationslejre. Stalins anden største fejl var ikke at ramme Hitler først. I dette tilfælde ville krigen være afsluttet meget tidligere, og der ville have været færre ofre. Derudover ville hele Europa og i fremtiden Storbritannien og USA komme under USSR's kontrol. Sandt nok var det sværere at knuse USA. Det enorme økonomiske potentiale, placering i udlandet og den mulige hurtige skabelse af en atombombe gjorde invasionen vanskelig. I 1941 var USSR-flåden stadig relativt svag. Og de særlige forhold ved skibsbygning er sådan, at det krævede meget flere penge og tid at indhente og overhale USA i denne sag end for eksempel tankbygning. Når alt kommer til alt koster en stor krydser så meget som 3,5 tusinde T-34-tanke. Ubåde er lidt billigere, men stadig anstændige. Sandt nok ville USSR, der stolede på ressourcerne på hele den østlige halvkugle, før eller siden knuse USA. Sandt nok forblev truslen om gengældelse til sovjetiske byer fra brugen af atomvåben. Heldigvis vil USA først have ballistiske missiler i slutningen af halvtredserne, og strategiske bombefly kan blive ødelagt af jet- og jagerfly. Men alligevel ville nogle fly bryde igennem afspærringen, og det ville være forfærdeligt. Generelt ville det være bedre, hvis atomvåben slet ikke blev skabt eller kun blev opfundet i USSR. I dette tilfælde er det muligt for Sovjetrusland at være verdens hersker. Hvad er meget bedre end det nuværende verdensomspændende kaos, terrorisme, forskellige mareridtsagtige trusler fra isdannelse, stegning eller en meteorit, der falder!
  Generelt er der mere end ét land i verden: Der er intet ægte demokrati, og for menneskeheden er det meget bedre at have én tyrann end tusind. Uanset hvad Stalin var, bragte han orden i USSR, vandt krigen mod hele Europa og sikrede en meget højere levestandard for folket end i zartiden. Selv Churchill sagde: Stalin tog Rusland med en plov, men efterlod det med en brintbombe! Kommunistisk styre er under alle omstændigheder bedre end oligarkisk styre. Læs bare nogle sovjetiske science fiction-forfattere - er det virkelig slemt under kommunismen? Eller især hyperkommunisme! Yanka drømte lidt mere og begyndte at snuse.
  Drengen drømte om noget så frygteligt fantastisk og utroligt! Men det var næsten umuligt at huske drømmen! Men pludselig syntes noget at vende, og drengen begyndte at opfatte meget tydeligt:
  Tit, hundredtusindvis af rumskibe af en fjendtlig race stillede op i nærheden af et gennemsigtigt, overskyet fly, der ryger med mælkeagtig pink tåge med grønne pletter.
  Yanka så pludselig skabninger med et ekstraordinært udseende. De lignede koteletter, pølser, frikadeller, det vil sige kødprodukter. Som det ofte sker i en drøm, så drengen mange billeder på én gang og opfattede dem klart og samtidigt!
  Deres rumskibe var mærkeligt formet, lidt mærkeligt formet og lignede frygtelige rundstykker, forskellige koteletter og pølser, lidt fladtrykt af tykkelsen af vandet og tykt besat med pigkanoner. De svømmede fra forskellige retninger og forsøgte at bryde gennem omkredsen, bestående af specielt tilpassede asteroider. Ud over de almindelige enheder i Meat Empire (det var det, de kaldte sig selv, Yanka vidste det bare), var der lejesoldaterpirater til stede her. Deres skibe var kendetegnet ved deres prætentiøse former, som regel skræmmende, og nogle rumskibe så mærkelige og absurde ud, som komøg. De fik dog tildelt en birolle. Det mest formidable våben var det nyligt frigivne flagskibsslagskib, Meat Empire-flådens stolthed og skønhed. Den fire hundrede kilometer lange ubåd ligner en tærte-tærte pisket med fløde og har et uhyggeligt indtryk af vilkårlighed. Ingen vidste endnu, det var en hemmelighed: selv for koteletgeneraler, at de forberedte sig på at teste et nyt supervåben. Kun Marshal Choke, et ret stort eksemplar af en fed kotelet, var udmærket klar over det forestående eksperiment. Det skinnende fad spredte alle sine tolv ben. Hans stemme mindede om summen af en hel sværm:
  - Krydret slik er bare en degenereret gren på evolutionens træ. Jeg befaler, at de accelererende emittere af hyperplasmaet, thermopreon-rektor skal tændes. O nye våben, en termopreon-pumpet superlaser, du vil vise fjenden hans plads på refektoriets bord.
  -Ja, din absolutte frådseri. Vi vil forbrænde og brune fjenden, uanset hvor stærk han er.
  Generalen gøede og trak den tykke kødfulde krop af pølsen ind i en snor. "Det er bare ærgerligt, at du ikke kan spise slik, de er giftige."
  -Men du kan spise pølser. De har så mørt og vidunderligt protein. Jeg bestiller special dåsemad fra deres sidegren, der vokser på planeten Solace the Stomach.
  Marskalkotelet-kødgreven slikkede sine fyldige læber med sin lange tunge.
  -Vi har millioner af rumskibe her. Og vi er stærkere end alle andre. Vores kraft er i stand til at pulverisere galakser. Nu vil vi demonstrere noget, der ikke har sin side i universet. - Da han tabte fedtet, blev koteletten tavs, kvalt af glæde, og gennem gravioscanneren så han på hele den utallige flok af skibe, en uovervindelig armada, der allerede havde formået at indsnuse plasmaet.
  På den modsatte side stod en fem hundrede og halvtreds kilometer asteroidefæstning. Indbygget i dens mave var kraftige hyperplasmakanoner, tyngdekraft-tunnel-emittere, multi-kvark-pumpede lasere, vakuumfælder, rum-til-rum missiler og modladninger.
  Og alt dette er dækket af et stationært kraftfelt. Asteroiden blev betragtet som uindtagelig: sømmet for det intergalaktiske forsvar. I tilfælde af et gennembrud af den befæstede linje truede de fjendtlige hære med at gå bagud.
  I en lille afstand svævede andre mægtige rumskibe af slikkepinde og slik, klar til at møde fjenden med superplasma og hypertitanium. Denne magt blev kommanderet af en marskal og på samme tid en hertug, Sweet-Burp slik.
  -En snavset bølge af koteletter og pølser vil styrte mod titaniummolen i den store og søde race af slik-super-raket.
  Forførende gave: afbildet med seks fleksible fingre, som en figen. Han valgte at søge tilflugt på det mest beskyttede sted - midten af asteroiden.
  Marshal Choke, han var i et kampchok. Synet af rækken af asteroider forårsagede et rasende gnistre i alle ti rosiner placeret på maven. Hans rumskib nærmede sig gradvist kampafstand. Med 3D-projektionen i hænderne lavede han en U-vending. Det gigantiske flagskib snurrede rundt om sin akse, som om det ikke havde nogen masse. Mindre kar gentog ritualet. Kun piratskibe fulgte ikke trop. En af dem, den største, lignede snarere en knudret død hybrid af en eg og en skorpion, rystede og ramte med laser- og hyperplasmasalver - indtil videre harmløs på grund af den store afstand til målet.
  Yanka fløjtede:
  - Wow! Hvilken film! Sejere end Star Wars!
  Hvis vi alle står imod Yankees,
  Vi vil knuse den nordlige alliance!
  NATO tomahawks vil ikke hjælpe,
  Fordi Gud vil belønne det onde!
  Ikke desto mindre begyndte skyderiet. Individuelle rumskibe begyndte at udveksle salver.
  Flere dusin skibe af koteletter og pølser styrtede frem, og de begyndte at bombardere med foton-accelererede missiler. Choke, vendte sin fedtede finger og fremsatte en anmodning.
  -Fjenden kan allerede nås.
  -Ja! Kommandør grub! - Computeren svarede lidenskabsløst.
  - Nå, så tag det. Vi sender bue-laserens stråle i den mest fejende bølge.
  Fra det nyeste flagskibsslagskib spredte lysstråler sig ud, på afstand så det ud til, at dette var en flerdobbelt accelereret optagelse af en brosten, der faldt i vandet. Hvor hurtigt: ti tusind gange hurtigere end lysets hastighed blinkede hyperplasmaet. Omkring hundrede rumskibe med titusindvis af soldater om bord blev pludselig til varme gasskyer og hvirvelvinde af tørt kosmisk støv.
  -Skakmat! - Kvæle, blottede sine tynde og lange tænder som nelliker. - Dette kaldes en fladlaser. Nu vil vi forberede noget varmere til fjenden. Vi skal have tusindvis flere snot og fedtstriber tættere på asteroiden.
  -Du kan ramme ham fra denne afstand. Superlaseren har næsten perfekt parallelitet, hvilket betyder, at den ikke forsvinder.
  The Great Choke knurrede endda af spænding.
  -Så er opgørets time for slikene allerede kommet. Dem, der fylder deres maver med slik - det oversalter deres hjerner! - Og han trak i fjernbetjeningen med sine flipperhænder.
  Reaktorerne blev startet, alle stængerne rejste sig. Omkring hver af tønderne begyndte spindelvæv at vokse, der røg med en kirsebærviolet tåge, der skar lige igennem tomheden.
  På få brøkdele af et sekund krydsede revnerne fra fire kilder sig og samlede sig på denne side af rummet til en kraftig stråle, styrtede ind i vakuumet og ramte den sorte væg som en hyperplasmisk forhammer. Kraften af fotoner accelereret til ultra-hastigheder brød straks gennem sammenbruddet af nioghalvfems dimensioner. Hun rev rumlige strukturer ned og lemlæstede marker. Disen brændte kraftigere end en supernova: med en temperatur på mange kvintillioner af grader. Naturligvis kan mere end én stjerne bygget ved simpel termonuklear fusion ikke lyse så varmt og klart. De involverede kræfter her er fire størrelsesordener mere magtfulde.
  Kraftfeltet og matrixbeskyttelsen af fæstningsasteroiden kunne ikke modstå trykket fra en sådan vild energi og brast simpelthen. Fragmenter af forskellige beskyttende stoffer sprøjtes øjeblikkeligt som stænk af kogende vand på soloverfladen! Derefter gennemborede frygtindgydende vandløb midten og trængte lige igennem panserblokken.
  - Skær den i stykker. "Kvæle," kommanderede han computeren. - Sprøjt den søde ret i skår.
  Den supertætte stråle fortsatte med at makulere og brænde. Og snart, på stedet for det uindtagelige rumcitadel, var der kun en bunke varmt affald tilbage. Resterne af fæstningen snoede og snoede sig i spiraler. To hundrede og femoghalvtreds millioner slik og en milliard, tre hundrede og halvtreds millioner kamprobotter fandt deres død her, normalt hurtig og smertefri, men ikke mindre forfærdelig for det. Marshal Duke Sweet-Burg døde også.
  - Sort kæbe i røven! - Råbte, kvæle. - Vi gjorde det! Tænd ild mod naboer.
  Efter at have brugt så meget energi, tog det noget tid at genstarte. I dette øjeblik angreb utallige rumskibe perimeteren og sigtede mod bruddet. En hård kamp brød ud, hundredtusindvis af skibe smeltede sammen i dødens omfavnelse. Fra overfloden af brud så det ud til, at vakuumet kogte og delte sig i revner. Kanonerne ødelagde tårne og gennemborede skroget på forskellige skibe. Individuelle rumskibe, fanget i krydsilden, eksploderede simpelthen; små kraftfelter kunne ikke modstå det kombinerede tryk. De stationære fæstninger ydede alvorlig modstand; hver af dem havde mere end tusind tunge kanoner, spyttede stykker af superplasma ud med superluminale hastigheder og missiler inden for fotonacceleration. Det var forfærdelige salver, der slog angribernes rækker ned.
  Dødsmaskinen begyndte at bevæge sig igen og udløste en hyperplasmastråle på nærliggende asteroider. To hundrede og halvtreds kilometer blokke spredt som isstykker fra stødet af en stålpind. Denne taktik var meget effektiv, slik begyndte at gå i panik, og nogle af deres skibe spredte sig i frygt, som sommerfugle, der fløj på en fakkel. De andre kæmpede desperat. Desuden blev reserver bragt i kamp, den vanvittige kamp voksede.
  Grand General of Candy Eat-and-prutte var koldblodig, trak reserver op på forhånd og var overbevist om, at han ville være i stand til at afvise angrebet fra koteletter og deres allierede. Men kødprodukter er meget snedige og var i stand til at præsentere en overraskelse. Vores egne eksperter var ikke klar til opgaven og hævdede, at det var umuligt at skabe en laser af en sådan kraft, men faktisk viste det sig, at fjenden var den første til at bruge en farlig nyhed. Nu foreslog instinkt og intuition kun to udveje: enten hurtigt at flygte eller gå ind i nærkamp, blande rækkerne. I dette tilfælde ville den lange pisk af superlaseren risikere at slå sin egen ned.
  Eat-and-prutte, som ikke ofte blev set blandt de højeste kredse af korrupte kommandoer, var modig. Og han tog en beslutning - at kæmpe til døden! Kommandoen fulgte, og armadaen kom bevægende, der mindede om kraften fra en gigantisk vred tiger. Flere millioner skibe med milliarder af jagerfly er flettet sammen i et helvedes virvar. Det så ud til, at rummet var skævt, og vakuumet var revnet, og utallige revner blev fyldt med plasma. De klareste blink, der frigjorde en umådelig mængde energi, lignede gigantiske blomster, der øjeblikkeligt blomstrede i rummet, med rovdyr, levende kronblade, der grådigt rakte ud til rumskibene. Slagskibe, krydsere, charkoshes, laserdestroyere, missilfartøjer, aerobonusser, laserbåde, tunge, mellemstore, lette jagere og meget mere. Alt dette blev ødelagt hvert sekund af titusinder, spredt i fragmenter eller stærkt opvarmet plasmamagma.
  Eat-and-prutte valgte en mobil mega-cruiser til sig selv. Den var let at kommandere fra den, og dens høje hastighed og fremragende manøvredygtighed gjorde det muligt at kæmpe med succes. I forventning om, at efterhånden som slaget skred frem, ville nogle af fjendens rumskibe forsøge at lande tropper på planeterne Biscuit, Pastila og Chokolade, og han beordrede overfladen til at blive udvundet med tilintetgørelsesminer lavet af eksplosiv bagning. Alligevel er de næsten øde, og de få indfødte er ikke til at spare.
  To og et halvt tusinde luftbårne angrebstransporter, under dække af flere titusindvis af skibe, inklusive "meromater" og "neutroner", trængte ind i dem. Planeterne var dårligt beskyttet. Sektoren er praktisk talt åben. Undervejs på ruten skød eskadrillen kun mod små satellitter. Derudover var de heldige, undervejs stødte de på sjettemoduler med brændstof og ammunition - ikke alt blev evakueret.
  Derudover havde de tyvende generaler en negativ indflydelse; de gemte nogle af de stjålne ting i disse verdener. At vide dette: koteletter, pølser og pølser gennemførte en massiv landing. Med tre millioner udvalgte soldater på hver planet er landingsstederne som regel ikke svære at forudsige: en flad, næsten spejllignende ørken. Så snart de rovarmadas placerede sig, eksploderede de med det samme. Et frygteligt brøl, skrig, hvin, rykkende lemmer af halvbrændte larver. Udslettelse og samtidig rige glimt, hver afhængig af stoftypen fra ti tusinde til halvtreds tusinde, er stærkere end termonukleare. Afgifterne er relativt billige og enkle. Her lavede koteletterne en fejl og sendte ikke scanningshold foran.
  Storgeneral Eat-and-prutte så det dog ikke - langt væk. Al hans opmærksomhed var fokuseret på flagskibet. Kampen blussede mere og mere op, og som Eat-and-prutte forventede, blev superlaseren midlertidigt tavs, efter at have ødelagt flere stationære fæstninger. Flåden opdelte i adskillige separate grupper, som hver uafhængigt, uden hjælp fra den øverste kommando, valgte kamptaktik. Under disse forhold blev alt bestemt af numerisk overlegenhed, og han var på siden af koteletterne. Storgeneralen forstod, at de ikke kunne holde ud længe og satte sig selv hovedmålet: at ødelægge flagskibet. For at gøre dette sammensatte han en gruppe chok-rumskibe og kom tættere og tættere på. Den vigtigste styrke ved sådan et gigantisk skib er dets kraftfelt. Den kan kun brydes igennem eller svækkes af en konsolideret strejke på et tidspunkt.
  Det så ud til, at skæbnen favoriserede dem; en anden rumlig krumning opstod i vakuumet, og en strøm af meteorer dukkede op ud af ingenting. Den var meget tyk og gjorde det svært at sigte og skyde. I modkørende trafik styrtede den besynderlige sværm ind i flagskibet.
  Fra sammenstødet rystede den beskyttende skærm, vibrerede og udsendte en funklende dis. Efter at have styrtet tættere på affyrede megakrydseren ladninger fra alle plasmakanoner, sprængte den med missiler og lasere. Reaktionssalven var meget stærkere; den formåede endda at beskadige stævnen og afskære vingen på det uheldige skib.
  "Megaquasar" Choke, knurrede.
  -Ødelægge. Brænd denne alien. Af alle våben.
  Den næste salve var dog ikke så ødelæggende. Kometer og meteoritter mildnede slaget.
  Men andre skibe trak op. Chokkets kraft var denne gang stærkere. Efter at have knust feltet, allerede svækket af store blokke, lavede ladningerne et imponerende hul.
  -Nu er det tid til at kaste termo-preon-bomben. - Gav ordre om at spise dig selv og prutte.
  Normalt er et sådant missil ikke helt effektivt, på grund af modmissiler eller anti-stråling, men i dette tilfælde, når en del af flagskibets slagskibs evner var lammet, kunne det virke. Naturligvis skabte meteoritter også problemer for mindre rumskibe, men de led stadig ikke så meget som denne hulk.
  -Stråling til det maksimale! Han råbte med høj stemme: "Get-and-prut."
  Tre raketter, accelereret af fotoner, fløj ind i åbningen. Den truende kæmpe rystede og formåede at tage imod to "gaver". Men så eksploderede den tredje ladning let fra siden og udvidede kun det imponerende hul.
  - Tusind kvasarer ned i afløbet! "Gat-and-prutten brølede og blinkede med lyn i frustration." - Mislykkes sådan et angreb. - Så faldt han til ro, alt var ikke tabt, kommanderede han tyngdekraftsenderen. - Angreb flagskibet med al din magt, sigt efter hullet.
  Ordren viste sig at være praktisk. Det ekstraordinære angreb og angreb var en stor succes. Og selvom fire rumskibe blev ødelagt af returild, blev kløften udvidet.
  Hvorefter en af thermopreon-raketterne fløj ind i hyperreaktoren. Processen med præon-fusion er milliarder af gange stærkere end termonuklear. En sådan kraftig eksplosion forbrændte det straks og spredte skibets struktur til hyperplasma. Tyngdebølgen og fotonerne accelererede til superluminal hastighed forvandlede den til en fordærvet gas. Blækspruttens fangarme, opvarmet til kvintillioner grader, opslugte stykker af stof og brændte nærliggende skibe.
  Megakrydseren Eat-and-Fart formåede knap at springe til en forholdsvis sikker afstand, fra den frygtelige lighed med en supernova. Ikke desto mindre smeltede den og vendte flere gange, kastede den langt væk og knuste en række skillevægge. Kanonerne var stærkt beskadigede, de fleste af dem var ude af drift. Efter at have mistet det meste af sit kamppotentiale blev rumskibet et let bytte for fjenden. At indse dette og ikke ville dø forgæves - mod er ikke hensynsløshed Spis dig selv en prut og bestil et tilbagetog. Ressourcestærkt manøvrerende megakrydseren, undgik fælder og tang, trak den sig tilbage og forsøgte at komme under beskyttelsen af sine skibe. Og alligevel blev han nærmest smækket, sikkert blokeret, omringet som en ræv i et hul. Skibets få kanoner reagerede trægt på det barbariske bombardement. Kraftfeltet gik galt, mere som en revet paraply end et pålideligt skjold. Det er ikke underligt, at rumskibet hurtigt eksploderede og faldt i fragmenter.
  Eat-and-prutte nåede med nød og næppe at undslippe på en lille båd. Dette redningsskib var praktisk talt usynligt, en række bølger skabte interferens i dets opfattelse, så selv gravitationsradarer kun registrerede slørede pletter. Modet har sine grænser, og Grand General Sweetie ønskede at overleve. Desuden er hovedopgaven fuldført, og med en firedobbelt, og nu måske femdobbelt overlegenhed af fjenden, er udfaldet af slaget givet på forhånd, og det bedste, der kan gøres, er at trække sig tilbage de resterende tropper. Allerede da man forlod skibet, gav Eat-and-Fart ordren: systematisk at trække sig tilbage mod Tsar's Dish-systemet for at modtage støtte til det planetariske forsvar. Dette gav os mulighed for at vinde tid og bringe yderligere kræfter til dette område.
  Marshal Eat, eat, swallow, har allerede modtaget et signal om, at store fjendtlige styrker kan skære hans bagparti ned. Han tøvede dog ret længe, da han frygtede et frontalangreb. Pas på ikke at svække forsvarslinjen. Desuden lancerede fjenden et afledningsangreb og ødelagde flere tusinde skibe. Sådan et skridt skræmte den allerede feje baron. Spis, spis, syng, han var korrupt, bundet pladask i korruption - en umoralsk type. Og han er snu på sin egen måde, men samtidig har han endnu ikke haft tid til at sælge sig selv helhjertet til clizimerne. Men der er allerede sket nogle fremskridt hen imod dette. Cutlets vidste, hvordan de skulle finde forrædere og hyrede nogle af hans følge. Især lavede møntfræsergeneralen regelmæssigt rapporter, der rapporterede både antallet af tropper og hans kommandos umiddelbare planer. Kødprodukter blev betalt generøst; i krig bliver den smarte rig, den modige kommer foran, og fjolset bliver skudt. Forrædere er dog ikke kun smarte, men heller ikke fjerne mennesker. Når alt kommer til alt, bliver de før eller siden fanget af kontraspionage eller forrådt af deres egne arbejdsgivere. Årsagen til, at han blev unødvendig, eller han blev degraderet, eller endda skudt. Men de forsøgte ikke at tale om dette, tværtimod forsøgte de at behage de betalte spioner på enhver mulig måde.
  Det lette overfald blev slået tilbage, og nu var der ikke længere nogen undskyldning for forsinkelse. Han huskede kejserens ordre om at undgå omringelse for enhver pris og efter at have modtaget endnu en tyngdekraftsforsendelse med en anmodning eller rettere en bøn om hjælp, Spis, spis, synk, gav han ordren.
  - Lad os optræde. Længe leve kejseren!
  Armadaen rejste dog meget sent, det var allerede for sent. I mellemtiden fortsatte fjendens overlegne masser deres endeløse fremrykning.
  Royal Dish-systemet var et af de mest befæstede i galaksen. Den centrale planet var enorm og tæt befolket - omkring to hundrede og halvfjerds milliarder. Alle tilgange til det var tilstoppet med målsøgende cyberminer, såvel som fire dusin naturlige satellitter. Hver satellit er tæt besat med plasma- og hyperplasmakanoner samt missiler. Derudover snurrede flere planeter, hvorpå der var bosættelser og baser. Der var alvorlige kampe forude. Eat-and-prutte vidste, hvor han trak sig tilbage, og lavementerne var for revet med til at stoppe. Tværtimod klatrede de som kampvogne og skånede hverken sig selv eller deres liv. Rumpirater var særligt aktive og fornemmede lugten af noget stegt, onde stjernefilibusters klatrede som kakerlakker for at sylte - det var meget fristende at plyndre tætbefolkede verdener. Og nu blusser kampen, som var begyndt at falme, op med et nyt utroligt raseri over, at det overhovedet ser ud til, at stjernerne ryster. Det lykkedes Grand General Eat-and-fart at flytte til en let krydser. Derfra fortsatte han med at lede slaget. Klizims første forsøg på at bryde totalforsvaret på farten blev ikke kronet med succes. Massakren sad fast i udkanten af planeten Pastila. De omkringliggende planeter rystede af eksplosionerne. En af satellitterne modtog så mange frygtelige hits, at den delte sig; udefra kunne det se ud til, at det var et æg, der sprængte, så hurtigt var dets ødelæggelse.
  Choke formåede at overleve i allersidste øjeblik og efterlod flagskibet på en redningsmodulbåd. Nu udstrålede den onde kotelet, der plaskede med fedt, trusler, især da dens hud var alvorligt svedet af stråling.
  - Tag ingen fanger. Kvæl alt, ødelægge det, brænd det, spred det i fotoner.
  -Det vil blive opfyldt: din stjerneoverlegenhed! - Generaler af lavere rang røg appetitligt og slingrende forfærdeligt gav de ordrer. Det var meget svært at komme til Pastila; for hvert lille skridt skulle du betale med tusinder, titusinder af rumskibe. Den ubønhørlige lavine nærmede sig dog.
  - Klem dem sådan her. Tryk hårdere, ikke meget mere og slutningen af kvasaren! - Marshal Duke var skandaløs. - Placer ikke for mange skibe, når du angriber satellitter - slå til på lang afstand. Det er mere forsigtigt. Åh, djævelens miner! Udslettelse af kalorier!
  Minerne kom faktisk ud, næsten usynlige, de dukkede op fra rummet og ramponerede rumskibene. Nogle blev ødelagt på stedet, andre fik tværtimod kun skader. Mange eksplosive enheder var udstyret med en pulsblæser, der var i stand til at brænde gennem kraftfelter, omend i meget kort tid, hvilket forårsagede frygtelig skade. Store tab, kotelettens flåde blev blødt tør, selv piraterne begyndte at vise tegn på bekymring. Hvis der er så store tab på tilgangene, hvor meget skal der så tabes på planeten selv. Kvælning holdt dog pludselig op med at rase og udspy fedtede opkast. En god idé kom til hans hoved, generøst opblødt i sauce.
  -Hvad hvis vi bruger et andet mere kraftfuldt våben mod søde slik? - Koteletten fnisede. - Vi har det trods alt, det er også en meget effektiv opladning.
  Hvad Choke troede, var intet andet end et "hyper-tændrør". Dette nye våben udsendte specielle superneutroner med en billion gange kortere bølgelængde end gammastråling. En sådan ladnings eksplosive kraft er ikke stor, men hyperstrålingen er millioner af gange stærkere end normalt. Og den gennemtrængende kraft er kolossal - bølgerne, der steger alle levende ting, er ingen spøg, de er i stand til at brænde gennem planeten. Den største ulempe ved enheden er, at den ikke kan eksplodere i det ydre rum. På grund af dets designfunktioner var denne udførelsesform af usynlig død kun egnet til brug på planeter, og selv da ikke på dem alle. Men i dette tilfælde var Gluttony-verdenen passende. Denne forfærdelige enhed ødelagde to tredjedele af denne verdens befolkning. Det er godt, at lavementer kun havde én sådan ladning.
  Og selvom det er et meget godt våben, dræber du mandskab, men alt udstyr og materielle aktiver forbliver. Det er bare ærgerligt, at det stadig er for dyrt. For at skabe shbarro-bølger kræves der en stor mængde hojaramah, og dette er det sjældneste element i universet. Men de har endnu ikke lært, hvordan man syntetiserer det kunstigt.
  - Overraskelse nummer to! Choke var meget tilfreds, han driblede endda noget ketchup på sig selv lavet af en hybrid af et drageæg og en agurketomat. - Oprydning af planeten med en schebarro-kam! Jeg arrangerer en kiste med en taske!
  Ud over slik levede eskimoer i dette himmelske rige: gennemskinnelige portioner af is, der bor på landet. De arbejdede for Sladkoezhkostan, mens de levede ganske anstændigt. At erobre dem var lige så let som at beskyde pærer, et par salver og portioner is løftede deres søde, klæbrige poter til toppen. Hvorefter aboriginerne fik lov til at beholde en væsentlig del af deres autonomi. Nu modtog dette løb "hyperplasmagrød til morgenmad" sammen med slik. Strålingen gjorde dem blå, beskidt lilla og rødbrune. Mange var dækket af pletter og vred sig i ulidelige smerter. De, der døde med det samme, kan siges at være heldige - de blev sorte og klistrede deres sukkersøde svømmefødder sammen, mens andres smerte varede mange timer. Talrige robotter blev også beskadiget - både kamp- og industrirobotter, især da nogle af dem ikke var helt invaliderede, men gik amok, kastede sig over de få overlevende eller kæmpede med hinanden. Billedet var virkelig skræmmende.
  Yanka knugede sine hænder, drejede fingeren mod hans tinding og brød ud fra hans barnlige læber:
  - Hvilket barbari! Fantasien om en voldelig skizo, der har forkælet sig med heroin.
  Hvorefter drengen kiggede endnu mere forsigtigt ind i kampen. Billedets absurditet øgede kun dets tiltrækningskraft.
  Det lammende slag slog det meste af forsvaret ud, og koteletterne greb endelig initiativet. Kun på et vist antal satellitter: den desperate kamp fortsatte, injektionerne solgte deres liv dyrt. De havde dog kun højst en halv time tilbage.
  -Hvor er denne forbandede Spis-Spis-Svale, så han selv kan blive fortæret og brækket ud. - Han svor: Spis dig selv og prut. "Jeg har allerede bedt ham om hjælp så mange gange, men intet svar, nej hej." Et sort hul under hans svøb!
  Hjælpen kom virkelig for sent. Og yderligere forstærkninger nærmede sig koteletterne overfor.
  Kvæle og fortsatte med at klø, forbrændingerne brændte nådesløst. Efter en kort tanke besluttede han at tage et helbredende bad uden at vente på slutningen af stjernekampen. Marshal Fat-skål (en meget appetitlig rulle) beordrede den til at blive fyldt med en regenererende opløsning og kastede hovedkulds ned i den lilla-sølv-karminrøde væske. Det var meget behageligt, flængerne prikkede, smerten aftog. Koteletten vred sig, sprøjtede smaragdskum og bevægede poterne. Så lænede marskalen sig ud og fortsatte med at give ordre:
  -Kom ind fra venstre, tre hundrede tusinde rumskibe på højre flanke og i nederste hjørne. Sådan her. Skub ham nu bagfra. Brug en spiral bypass. Cirkulær dykning. Lad os nu koncentrere os.
  Regeringsrumskibe adlød ham uden tvivl, men piraterne handlede så godt de kunne. De var primært interesserede i planeten Pastila. Mange af dem begyndte at lande tropper i denne langmodige verden. Den himmelske luft lugtede af saccharin og fructosegas, og derfor var det kun muligt at røve i rumdragter. Den ioniserede atmosfære producerede svag stråling, der hurtigt mistede sin styrke og var praktisk talt uskadelig for levende ting. Men det efterlod samtidig en bitter smag i munden, og jeg ville spytte. Trofævinen, der ofte er en væske, der er uforenelig med kroppen, hældte dog ned i halsen. Proteintyper værdsatte især alkohol, men dem, der spiste kød, foragtede det ikke. Nogle vine var blandt andet krydret med så eksotisk "dope", at det forvrængede sindet eller logiske molekyler hos dem, der ikke havde hjerner.
  Nogle af de svagere korsarer faldt døde om. De blev derefter strippet af deres egne medskyldige, og nogle gange stille og roligt skåret med laserblade. Det vil sige, at kaos herskede for fuld kraft. Bygningerne overlevede for det meste, og derfor florerede plyndringerne. Snart deltog statslige besætninger også i pogromen. Alle ville have fat i mere. Det var dog ikke slut endnu. Meget sent, men kræfterne fra Eat, Eat, Gnaw er ankommet. Den ambitiøse adelsmand gravede i lang tid, men fik alligevel taget sig sammen. Et sekunds forsinkelse i kampen fører til evig skam! Men i dette tilfælde viste rigtig mange rumskibe, i form af de mest luksuriøse og farverige kulinariske produkter, sig at være et guillotineblad, der kollapsede på en nøgen hals. Kommandøren fløjtede, da han så på ham, især til børn:
  - Her er jeg! Nu giver jeg alle et bælte!
  Og øjeblikket, som det viste sig, var heldigt for ham; de fleste af skibene stimlede sammen og ødelagde Pastila. Som følge heraf havde slikmarskalen overraskelse og en meget bedre position på sin side.
  Nu fulgte kanonaden et helt andet scenarie. Koteletterne blev presset til overfladen af en en million, to hundrede og femogtyve tusind kilometer planet. Mange pirater, især dåsekød, har allerede drukket sig i en sådan grad, at deres rumskibe forbliver, og selv med kraftfelterne slået fra, gør det dem til et let mål at stå på planeten. De blev skudt fra kredsløb. Filibusterne reagerede trægt. Mere seriøs modstand blev kun ydet af koteletternes regeringsstyrker.
  Drengen var meget interesseret i, hvad der nu ville ske, men et hårdt skub i ribbenene vækkede til sidst barnet.
  - Rejs dig, se, du ligger! Det er tid til at tage på vandretur.
  Yanka sprang op og følte sig irriteret. Derudover fik han ikke nok søvn, men for et moderne skolebarn (som er vant til at surfe på internettet om natten) er dette en almindelig tilstand.
  - Jeg er klar til at gå, hvor end de bestiller.
  Akhmed kørte op (godt, det lugtede, især når vinden blæste fra hans retning, og han var iført en beskidt pels) og blottede groft sine tænder:
  - En af hestene døde, og jeg besluttede, at I var drenge: Som den yngste og friskeste ville I trække vognen.
  Yanka løftede øjenbrynene og blev overrasket:
  - Man kan ikke købe en ny sneglehest på stationen.
  Købmanden blinkede med øjnene:
  - Selvfølgelig kan du det, men jeg vil ikke have det! Så bliv involveret. Du vil gå med alle andre!
  Drengene blev samlet med piske og bundet til en vogn. Da de så, at Yanka tøvede, piskede de ham med et piskeslag. Smerten bragte drengen tilbage til den triste virkelighed; hans hud blev revet i stykker igen. Jeg var nødt til at adlyde, og en bred råskindsrem blev bundet til mit bryst. På nogle måder mindede det om en anordning til pramvogne, kun mere grov. Drengene blev stillet op og pisket. Slaget fangede Yankees hals, og han skyndte sig straks. Hvorefter de unge slaver med støn og skrig rykkede frem. Det sværeste var at flytte vognen, men så begyndte den at bevæge sig, og det blev meget nemmere. Bæltet trak lidt i kroppen, men det var tåleligt. Grus knasede under mine bare fødder. Det ser ud til, at de i denne verden forstod urter, eller medicinsk flora havde mere udtalte medicinske egenskaber, og for ikke længe siden helede de brutalt knækkede fødder fuldstændigt. De var allerede blevet lidt mere ru, og det gjorde ikke så ondt, og stenene var for det meste runde og ikke skarpe som før. Efterhånden gik drømmen forbi, Yanka bevægede sig og prøvede ikke at træde i hælene på den forreste dreng. Ali hviskede til ham:
  - Er du hos os igen nu?
  - Gør det dig glad? "Drengen forsøgte at flytte bæltet, så det ville gnide mindre på hans muskuløse bryst.
  - Egentlig ikke, men vi kan i det mindste snakke om noget interessant. Du er jo fra en anden verden. - Den unge slave rystede med sit lange, kulsorte hår.
  - Ja! Jeg kan fortælle dig noget! Hvad er du interesseret i.
  Sadat spurgte:
  - Hvilke krige vandt dit land?
  Yanka var mærkeligt nok flov:
  - Hvordan skal man sige? Hele Ruslands historie er kontinuerlige krige. Som folkevisen siger: vi red, vi red, det tog os lang tid! Vejen fra problemer, til problemer, fra krig, til krig! Fra krig til krig!
  Hvis vi taler om krige, så skal vi vælge den vigtigste.
  - Hvilken var den allerførste? - Mærkeligt nok var Sadats røde hår ret pænt. Før overfarten fik drengene lov til at skylle let i åen: spor af tæsk blev tydeligere synlige på deres spændte, hårde kroppe.
  Yanka slikkede sine læber, de var ikke blevet fodret siden morgen, og der var en ubehagelig tomhed i hans mave:
  - Svært at sige! Først hed vores stat Kievan Rus. Den første store prins var ifølge den officielle historie Rurik. Han grundlagde et stort kongedynasti. Sandt nok bestrider nogle videnskabsmænd hans forrang; der var store fyrster før Rurik, for eksempel Oleg eller endda den gamle Kiy. Generelt var der mange forskellige krige. De allerførste forblev ikke engang i krønikerne. Men den første almindeligt anerkendte store erobrer var Svyatoslav. Under ham erobrede Kievan Rus næsten dobbelt så meget territorium som det selv havde. Prinsen var en stor strateg, der aktivt brugte kavaleri, udflankerede manøvrer og byggede mure. Dette er en type falanks, når ti rækker af spyd stikker meget tykkere ud end pindsvinets rygsøjler. Svyatoslav forbedrede formationen, især slyngerne kastede skaller gennem bagsiden af formationen. Normalt advarede den første af de store fyrster fjenden på forhånd om hans felttog og gav en besked: Jeg kommer imod dig! Jeg vendte aldrig ryggen til fjenden!
  Sadat rystede på hovedet og bemærkede:
  - At advare fjenden om et felttog er ekstremt hensynsløst. Du kan miste overraskelsesmomentet!
  Yanka svarede ivrigt (tilsynsmændene så ud til at have modtaget en instruktion om ikke at blande sig i det vidunderlige barns vidunderlige taler, måske vil han udstøde noget nyttigt?).
  - Sikkert! Men Svyatoslav foretrak åben kamp frem for lang vandring over steppen. Det er bedre at besejre fjenden på én gang end at jage efter hver bande.
  Sadat var enig:
  - Det er i princippet muligt! Jeg kan huske, at vores mentor fangede store kirsebærhumlebier og spredte honning på en tallerken.
  - Kirsebærhumlebier?
  -Deres frugtkød betragtes som en delikatesse! Sjældne planteinsekter! Så fortæl mig videre: Svyatoslav udvidede dit imperium kraftigt?
  Yanka sukkede:
  - Stærkt, men desværre ikke så længe. Efter at have erobret Bulgarien og besejret tropperne i Byzans, tøvede han og fangede ikke Konstantinopel med det samme. Så var der en krig med Pechenegerne, Byzans tog afsted. Ved at rekruttere lejesoldater til guld opnåede den byzantinske Cæsar en fordel i styrkerne. Efter flere blodige kampe blev Svyatoslav tvunget til at indrømme. I det sidste slag var prinsen tæt på sejren, men der opstod en støvstorm, der blindede hans tropper. Han beholdt dog det meste af hæren. Da han vendte tilbage, faldt Svyatoslav og en lille afdeling i et Pecheneg-baghold.
  Sadat trak remmen strammere, så den ville gnide mindre, og spurgte:
  - Død?
  Den unge mand stønnede med et suk:
  - Ja, han døde! Og Pecheneg Khan lavede et krat fra Svyatoslavs kranium. For at være ærlig er dette en trist afslutning for en stor kommandør.
  Ali tilføjede:
  - Ja, det sker tit!
  Yanka fortsatte:
  - Det viste sig at være meget svært at beholde det vundne. Kun Tmutarakan var et lille fyrstedømme: det var muligt at bevare det som en del af Kievan Rus. Resten gik tabt.
  Sadat spurgte:
  - Hvorfor havde prinsen ingen sønner?
  Drengen nikkede:
  - Selvfølgelig var de det! De kæmpede om tronen. Der var en brutal borgerkrig, mange tusinde russere døde. Prins Vladimir, med tilnavnet Solen, vandt. Han dræbte sine brødre med ekstrem grusomhed. Samtidig blev han mærkeligt nok kanoniseret og kaldt en helgen.
  - Anerkendt som en helgen! - Sadat grinte. - Normalt er den hersker, der er allerhelligst, den, der har skåret flest hoveder af.
  - I dette tilfælde er den ortodokse kirke ikke retfærdig over for Peter den Store og Ivan den Forfærdelige. De var delvist udgydt blod: de var ganske velegnede til rollen som helgener. - Yanka rystede indigneret på hovedet. "Der er dog uenighed om dette. De vil endda kanonisere Stalin. Han er også en kriger.
  - Hvad skete der så? - spurgte drengene i kor.
  Yanka fortsatte, forbløffet over tilsynsmændenes tålmodighed:
  - Vladimir introducerede kristendommen til Rus', foretog ikke kampagner uden for imperiet, og i slutningen af sit liv forsøgte han at regere retfærdigt. Så efter hans død var der igen en krig mellem brødrene med massakrer. Til sidst vandt Yaroslav, med tilnavnet den kloge. Efter en række blodige kampe lykkedes det ham at besejre pechenegerne. Yaroslav den Vise regerede i lang tid og var en af de ældste, hvis ikke den ældste, storhertug på det tidspunkt, hvor han døde. Efter ham begyndte nedgangen for Kievan Rus. Små fyrstedømmer begyndte at opnå mere og mere selvstændighed. Kun under Monomakh var der en delvis genoplivning. Hans hær besejrede polovtserne. Men selv Monomakh var ikke i stand til at forene alle fyrstedømmerne.
  Sadat blev interesseret:
  - Hvordan besejrede Monomakh polovtserne?
  - Først udmattede han dem med aktivt forsvar, og gik derefter til en afgørende offensiv!
  Ali ville spørge om noget, men slag fra pisken faldt på drengene og tvang dem til at trække vognen hurtigere. Akhmed viftede vredt med hånden: stop med at være liberal! Yanka snurrede rundt: pisken brændte hans ribben, tynde ar fra tidligere slag, kløede lidt. En skarp sten kom ind i hans bare hæl, drengen stønnede, hans fod blev ridset, og det blev sværere at gå.
  Når du går med tung læs og i højt tempo, er der ikke tid til at snakke, især da vejen igen gik op ad bakke. Yanka var endda glad for, at han næsten ikke havde noget tøj på; vinden blæste behageligt hen over hans stærke, nøgne krop, hvilket fik ham til at føle sig meget bedre. Drengen troede , at i hans verden skal indbyggere i udviklingslande arbejde hårdt, især rickshawtrækkere.
  Og at leve uden arbejde betyder at vegetere!
  Sadat spurgte Iancu, hans stemme rystede af spænding:
  -Hvem efterfulgte Monomakh?
  - Der var et skænderi mellem hans sønner igen. Dette varede for længe. - Yanka blev stille og trak vejret. - Generelt vidnede alle disse brodermordskrige om fyrsternes voksende forfængelighed.
  - Hvorfor er dit imperium så bedre end andres? - Sadat fnyste foragtende.
  - Måske fordi der næsten ikke var slaver i den. På en eller anden måde lykkedes det os at springe denne periode af historien over.
  - Men nu er du selv en slave! - indskød Sadat sarkastisk.
  - Det er ikke personen, der pryder titlen, men titlen på personen! - Eller rettere modsat! - Yanka rettede sig selv. Drengen ville slet ikke tale, og det var så hårdt, men på den anden side distraherede snakken ham fra belastningen.
  - I dit land, som andre steder, var der krig mellem slægtninge om tronen. Alt i alt en normal situation! - Sagde Sadat og pressede hårdt på.
  Yanka rystede på hovedet:
  - Ikke for civiliserede folk. Men det er så detaljer. Så blev det endnu værre, nye, frygtelige fjender dukkede op.
  - Når du er svag, dukker der altid fjender op! - Ali bemærkede, at den unge slaves mave sank af spænding. "Det er sådan blandt os drenge, at de, der er svage, får flere slag."
  - Ligesom en svag stat! Og vi fik en fuld lussing i ansigtet og manchetterne. - Yanka spyttede og forsøgte at udjævne sin vejrtrækning. Han vidste af erfaring, at det snart ville blive lettere.
  Sadat hviskede:
  - Jeg tror!
  Yanka fortsatte med at sige forpustet:
  - Det skete sådan, at det mongolske imperium opstod langt i østen. Det omfattede dog ikke kun mongoler, men forskellige nomader af alle striber. Djengis Khan forenede dem. Også en stor hersker. Generelt er der megen debat om, hvem han er; der er endda en version af, at han er den russiske prins Vladimir. Under alle omstændigheder er Djengis Khans liv som et eventyr. Som dreng blev han taget til fange og blev slave og flygtede derefter til Kina. Han havde mange eventyr, inklusive de mest utrolige. I sidste ende lykkedes det ham at forene adskillige stammer. Den sidste fjende, den mongolske Khan, blev forrådt af sine egne tjenere.
  - Og modtog en belønning! - spurgte Ali og grimasserede.
  - Hvis man kan kalde det en belønning, var deres ryg brækket! - Yanka fnisede.
  Sadat rystede på hovedet:
  - Jamen, det er dumt at knække ryggen på dem, der gjorde dig en tjeneste. Efter dette vil du ikke forråde nogen.
  "Han ønskede ikke, at dette skulle blive en fristelse for hans krigere." - forklarede Yanka.
  - Men forgæves! At opmuntre forrædere i fjendens lejr er som at dyrke hvede, hvorfra sejrens brød er bagt! - Den tidligere novice kom med en aforisme.
  - Forræderiets brød er altid giftigt, og fordi det er bagt af ukrudtskorn! - Yanka parerede glat. "Selv nazisterne stolede ikke på dem." Selvom de brugte tjenesterne i den femte kolonne til fulde!
  - Interessant! Og Djengis Khan angreb Kievan Rus? - spurgte han og tabte sveddråber fra Sadats ansigt.
  - Ja og nej! - Yanka lavede et snedigt ansigt.
  - Hvorfor? Enten ja eller nej! - Sadat mistede besindelsen.
  Drengen sukkede og fortsatte i en vaklende tone:
  - Djengis Khan erobrede de mongolske stammer og angreb Kina. Eller rettere sagt, det nordkinesiske Qing-imperium. Selvom kineserne havde en numerisk overlegenhed og magtfulde fæstningsmure, på grund af fejlberegninger af kommandoen, samt bestikkelse af en række kommandanter, blev de besejret. Beijing faldt som følge af et natlig overfald. Den kinesiske kejser blev bundet med sine fødder til træer og revet i stykker! Desuden rev de det langsomt, og før det lettede soldaterne sig over for den tidligere hersker!
  Ali mumlede:
  - Hvilke ulækre ting!
  - Mongolerne begik ofte grusomme handlinger. Hvis en kriger ud af ti flygtede, så blev hele ti henrettet. Hvis en kriger blev fanget og ikke løsladt, så blev alle ti dræbt. - Yanka sagde dette i en bifaldende tone.
  - Hvad hvis alle ti løb? - spurgte drengene.
  - Så henrettede de hundrede!
  Sadat bemærkede:
  - Så der bliver ikke noget tilbage af hæren! Derudover, hvis hele hæren tager flugten, og de ønsker at henrette ham efter det, vil soldaterne gøre oprør og selv håndtere en sådan bøddel.
  Yanka var virkelig forvirret, for mongolerne var ikke helt uovervindelige, nogle gange blev de sat på flugt. Og hvad gjorde du i sådanne tilfælde? Han huskede dog Sparta. Der var også en lov gældende: alle flygtninge skulle henrettes! Men da Empedrion besejrede deres hær, og den spartanske konge blev dræbt i slaget, besluttede de at gøre følgende. Vi ærer helligt loven fra næste dag, men lad nu loven sove. Når alt kommer til alt, kan du virkelig ikke henrette alle!
  - Jeg tror i dette tilfælde, at deres skæbne blev afgjort af kommandanten. Måske var sagen begrænset til en simpel tæsk. - Yanka gjorde antagelser.
  - Nå nå! Sådan vægelsindede ledere er! - Sadat jokede med ironi.
  - På et tidspunkt udstedte Zhukov en ordre: at alle pårørende til dem, der overgiver sig, vil blive skudt! - Yanka slikkede sine læber, som var blevet salte af sved.
  - Og hvad?
  - Ingen blev skudt på denne ordre! Men effekten var skræmmende: den hjalp med at overleve nær Leningrad. "Drengen sårede sin storetå på en sten igen.
  - Så skræmme altid, og du vil vinde! Men hvad skete der ved siden af Djengis Khan?
  - Efter at have erobret halvdelen af Kina besluttede han, at det var på tide at bevæge sig længere mod Vesten. Som han udtrykte det indtil det sidste hav. Næste på vej var Khorezm. Det magtfulde islamiske imperium. - Yanka bevægede næsten ikke bæltet, som gned hans bryst.
  Sadat var nysgerrig:
  - Hvad betyder islamisk?
  - Islam regerede der!
  - Det er interessant! Hvad er islam!
  Yanka, skinnende af sved, trak på skuldrene:
  - Bogstaveligt oversat som underkastelse! Muslimer tror, at universet blev skabt af én almægtig Allah! Og så er faktum, at der er absolut prædestination. Allah er almægtig, og de, der beder til ham fem gange om dagen, hjælper de fattige, udfører Hajj til Mekka, holder ramadanen, spiser ikke uren mad, deltager i religiøse krige, tager til Jiga eller himlen. Og resten af de vantro er dømt: at lide for evigt i helvede!
  . KAPITEL nr. 19.
  Vladimir var absolut hjælpeløs, og denne hjælpeløshed deprimerede ham. Hvordan kan du hænge der som et fugleskræmsel! Det var ikke for ingenting, at galgen blev betragtet, om end ikke den mest smertefulde, men den mest skammelige henrettelse. Det eneste, der var værre end hende, var at blive spiddet! De siger, at dette blev praktiseret i SS, især mod kvinder.
  Og her er bekræftelsen af ordene. Nazisten trak en pind ud af hegnet og begyndte at slibe den. Andre SS-mænd slæbte en halvnøgen ung kvinde. Med bare fødder af en kvinde på omkring femogtyve stak nazisterne ind i ilden. Den uheldige kvinde skreg, ikke med sin egen stemme.
  - Ah-ah-ah-ah! Intet behov!!! Kære I!!!
  Haupmann, smilende af fornøjelse, svarede:
  - Nej! Nødvendig! Til ære for det store Tyskland, vi vil såre dig!
  SS-manden tog et mærke fra bålet og placerede det på den unge kvindes bare bryst. Hun fortsatte med at skrige og rykke som en martyr i en stegepande!
  Fascisten fortsatte med at skyde, indtil pigen mistede bevidstheden. En anden meget ung bondekone var helt nøgen og spiddet.
  Skuespillet af en middelalderlig henrettelse, når en stærk pige desperat modsætter sig sine plageånder, er på samme tid modbydeligt og attraktivt. At se et ungt, næsten barnligt, pigeansigt snoet af smerte, ridset og forslået, er meget glædeligt for tyske sadister. Hendes støvede, bare ben dingler fra side til side. SS-mændene mærker dem og brækker fingrene af dem. Pigen synker dybere og dybere, begynder at kvæles, skrigene bliver stillere og mere stille! Nazisterne tager pigen i anklerne og løfter hende lidt op, så hun ikke dør hurtigt.
  I mellemtiden løfter SS-manden en dreng op, der er bundet til sit ben. Kast løkken på det andet ben og lav et stræk. Drengen har store smerter, han skriger, men bødderne er nådesløse. Så en af dem tager en kæde og begynder at vride drengens hoved. Drengens ansigt bliver rødt af ulidelig lidelse. Drengen udstøder et smertefuldt støn og bøvser blod. En anden piges ben blev brækket af en nazist, og han trampede på murbrokkerne med sine støvler. Vladimir forsøgte igen at befri sig selv, han satte al sin vilje i sin indsats. Rebet gav endelig efter og knækkede. Den unge mand faldt bagover af al sin kraft. I dette øjeblik gravede en skarpt skærpet pæl ind i Vladimirs anus. Den unge mand følte sig så ydmyget og fornærmet, at han udstødte et utroligt brøl, forsøgte at hoppe af, tre hjerter bankede på én gang, og hans blodtryk sprang. Vladimir rykkede endnu en gang, pælen gik endnu dybere, passerede gennem tyktarmen og trængte ind i maven. Den unge kriger sparkede til drek og pustede skarpt ud:
  - Ja, jeg ved godt, at det er noget sludder! Dette kan ikke ske i virkeligheden. Dette er fuldstændig absurd.
  Staven reagerede ved at skubbe lidt mere frem og gennemborede hans lunger. I mellemtiden begyndte nazisterne at save pigen over etagerne med en rusten sav, mens de lavede obskøne vittigheder og slog hendes krop.
  Med en enorm indsats greb Vladimir staven med benene og forsøgte at rejse sig, varm sved strømmede fra ham i en strøm, selvom det i hans superkrop ser ud til, at han ikke burde svede! Jorden snurrede for hans øjne, ridderen hviskede en blanding af forbandelser og bønner. Alle huse i landsbyen var allerede i brand, og en lille kirke stod i brand. Pludselig blev en granat på 37 mm affyret fra en lille kile. Det ser ud som om tyskeren var et es, Satans gave landede lige i korset. De overlevende beboere døde i smerte. Pludselig blev Vladimir slået smertefuldt i hovedet af en flammende ildsjæl; den dannede en imponerende klump, der svirrede hans hår. Den unge mand løftede sine hænder, de adlød ham ikke, som fremmede, de hang som piske. Vladimir svarede med et støn:
  - Sådan forråder din egen krop dig!
  En anden stråle, stor som en asteroide, faldt på den unge mands hoved. Et monstrøst slag, et brøl, der presser trommehinderne ud og Vladimir... Jeg vågnede.
  Den unge kriger var tilbage i hallen og blinkede hurtigt. Besudlede elvere vandrede i nærheden.
  Astarte klappede den unge mand på kinden:
  - Jeg kan se, at det ikke var nok hyggelige ting for dig? Sikke et forpint ansigt du har.
  Den unge kriger mumlede:
  - Arkivvakuum! (Det kan ikke blive værre).
  Den kvindelige elver slikkede den unge mands pande med sin lange tunge:
  - Chokeret!
  - Ikke det ord! Et mareridt i en galakse af brændenælderotter, en tegneserie for børn, sammenlignet med hvad jeg måtte udstå! - sagde Vladimir irriteret.
  Kommandøren rystede på hovedet:
  - Måske har stoffet, i stedet for at skabe eufori, vækket negative følelser. Hvad kan du gøre, superkemi.
  - Hvem ved hvilke formler? Noget helt ekstraordinært? - spurgte Vladimir og drejede sin følelsesløse hals.
  - Brugen af subquark, corona-udladninger, dette har en særlig effekt på enhver hjerne. "Men hvis du vil, kan vi give dig en meget mere bekvem og behagelig måde at bruge din tid på." Vil ikke spille virtuelt!
  Vladimir grinte:
  - Bare noget hårdt, militær! Jeg er blevet plaget af syner, og jeg tørster efter blod! Dette er min egen skyld,
  Stop med at klynke fejt!
  Tag maskingeværet i dine hænder,
  Og fælde dom!
  Den unge mand sang dette med utilsløret vrede.
  Astarte var enig:
  - Lad os alle have det sjovt. Til en forandring foreslår jeg at føre kampe på niveau med atomalderteknologi.
  - Hvorfor er det her endnu mere interessant!
  - Vi nåede et lignende niveau for mere end ti millioner år siden. For os er dette gammel historie. - Astarte blinkede sarkastisk, hendes højre øje lyste op som den gamle sol.
  - Men stadig mere interessant: end riddere med rustninger og katapulter med brosten? - Vlarad knyttede næverne.
  - Katapulter er en senere opfindelse, men vi nisser bryder os i modsætning til mennesker ikke om at have tunge rustninger på. Ja, de er til lidt nytte. En god elverbueskytte vil gennembore enhver rustning med sin skarpeste pil.
  - Selv smedet af dværge! - Vlarad troede ikke på det.
  - Der er forskellige typer nisser! - tilføjede Astarte. - Den bedste rustning i krig er en stærk karakter, et stærkt sind!
  Chrizzly elf officer er lige kommet ud af ekstrem eufori. Hans rødmossede, pigeagtige ansigt var ophidset og smilende:
  Svævede over den uheldige planet!
  Hyperplasma kogende mørke!
  Jeg slår dig i hovedet med åget!
  Oplys dit hoved!
  Vladimir (Vlarad) sang og bevarede en legende stemning:
  En elverkæmper er ikke en egetræsbonde!
  Nogle gange ender han i hvert fald i et galehus!
  Forvandler onde fjender til ildsjæle!
  Med dit fleksible, intelligente sind!
  Begge drenge klappede i hænderne. De opførte sig som små børn. Chrizzly begyndte at kaste bobler igen og satte en gigantisk krans på hovedet. Vlarad var endda overrasket over, hvordan han formåede at vokse så meget og øjeblikkeligt dukkede op fra tomrummet.
  Den unge alf forsøgte at knytte en lignende frodig "flerfarve" til Vladimir. Den unge mand lod dette gøres. Kransen gik forbi hovedet og satte sig fast på skuldrene. Vladimir snurrede rundt, og symbolet på den triumferende smuldrede til konfetti, der funklede som oplyste ædelsten.
  - Wow! - Den midlertidige vicebetjent grinede. - Rigtig stjerneregn! Gad vide hvordan det smager.
  Chrizzly tog en bid af kransen.
  - Og hvad? Det er ikke engang dårligt! Nå, værre end gravity chokolade! Jeg vil Vladik, jeg vil elske dig, give dig chokolade hver dag!
  Vladimir rystede på fingeren:
  "Du ved ikke, hvilken ond skæbne har bestemt for os!" Og dette er givet, uselvisk mandligt venskab! Kun jeg kan ikke respektere Pindarerne af den grund, at man ikke kan udsætte sin ryg for en anden, der blev kaldt en mand!
  Elfaraya slog Chrizzly på næsen.
  - Nej, min dreng! Jeg vil ikke give det til dig! Han er min kæreste!
  - Konstans i sex er lige så sundhedsskadelig som monotoni i mad! - Jeg lagde mærke til, at Chrizzly knirkede.
  - Jeg er enig, og jeg gider ikke underholde dig, min lille fugl. Nå, kom til mig! - Pigen bevægede sine tunger, og gjorde det utroligt forførende!
  Chrizzly rystede på hovedet.
  - Du ved, jeg har sex med en kvinde næsten hver time! Det er allerede kedeligt! Du er selvfølgelig en smuk kvinde, men din ven, som aldrig har været i seng med en mand, er meget mere forførende!
  - Han ved ikke, hvordan man gør det, jeg mesterligt præsterer! - Elfaraya kurrede.
  - Så jeg lærer ham det! Det er endnu mere interessant på denne måde! Det er godt, at drengen er fuldstændig uskyldig! - Chrizzly legede med sine fyldige, malede læber.
  - Uskyld i sex er som en tom tegnebog, den får dig til at bruge din hjerne, men den fratager dig mæthed! - Elfaraya lagde mærke til og grimasserede. - Hvis du forstår, hvad vi taler om!
  - At jeg er en "hel mand"?
  Astarte viftede afvisende med hånden:
  - Nej! Der vil ikke være sex i øjeblikket! Lad os først øve os lidt virtuelt. Vi vil flyve gennem en farlig sektor; et sammenstød med rumpirater er muligt. Hvordan kan vi bekæmpe dem, hvis vi ikke er forberedt nok?
  Chrizzly blev fornærmet:
  - Hvor har du det fra? Vi har erfaring med rigtige kampe.
  Astarte blinkede med øjnene:
  - Hvad, dække kommunikation. Derudover er hånd-til-hånd kampteknikker ikke tilstrækkeligt udviklede!
  - Hvad skal det her? - Chrizzly klynkede.
  - Ikke endnu! Lad os arbejde på det, der er vores svageste led, nemlig landsætningen af tropper på planetens overflade. Det er muligt, at vi snart bliver nødt til at se dette i øjnene. - Den kvindelige kommandant knyttede næverne.
  Vladimir huskede opgaven og nikkede:
  - Sikkert! Måske er dette det vigtigste!
  - Vi laver verbal omskæring, poterne op og ombord! - Astarte viftede med fingrene.
  Nisserne tog til gymnastiksalen. Elfaraya, der lettede og flagrede som en sommerfugl, hviskede i Chrizzlys øre:
  - Du forstår ikke, hvad du giver op!
  - Jeg nægter ikke! Vent et øjeblik! - Den unge nisse virkede ikke glad.
  I den virtuelle hal stod nisser og et forelsket par i særligt skitserede cirkler. Hvorefter strømme af lys, der ligner et vandfald, strømmede ned over dem! Vladimir lukkede ufrivilligt sine øjne, han blev oplyst hele vejen igennem. Generelt var lysstyrken og mætningen for høj. Den unge mand tænkte: hvor meget energi skal de bruge på det her. Alligevel er nisser ikke en helt rationel race. Hvor mange forskellige udskejelser har de: en trang til luksus og prangende pragt.
  Fangegruppen befandt sig inde i landingstransporten. De begyndte hurtigt at løbe væk og indtage deres pladser.
  Vladimir undersøgte sig selv: han så noget latterlig ud. Selv Elfaraya lo:
  - Hvad har du! Ønsker du at kompensere for den utilstrækkelige længde af din værdighed?
  - Nå, du er en frække! - Den unge mand følte, at den enorme pistol gned hans ankler og forhindrede ham i at løbe. Derudover var den enorme kropsrustning noget begrænsende, de tykke titaniumplader gjorde det svært at bøje, og våbenet ophængt i bæltet lignede en løkke.
  - For fanden middelalderen!
  - Det er atomalderens våben! - sagde hun og lavede et surt ansigt på Elfarai. Pigen selv lignede også et fugleskræmsel, iført snavset plettet camouflage og en hjelm på hovedet.
  Vladimir justerede pistolen til sin højre hånd og kontrollerede affyringen. Mm-ja, det er for stramt, og rekylen vil også forstyrre sigte.
  Vladimir greb et våben, tilsyneladende tønden af dem, som elverne bekæmpede i oldtiden, og affyrede med et blik. Rekylen ramte håndfladen, kuglen ramte nær midten af målet.
  - Ja, hans forsyn er også skudt ned! - sagde Vladimir med ærgrelse.
  Et holografisk billede dukkede op, spurgte Astarte:
  - Nå, hvordan kan du lide vores "alligator"!
  - Beskidt våben! Og absolut ikke praktisk! - Vladimir lavede et ansigt.
  - Hvordan siges det, at det bryder igennem panser smedet af dværge. Men bare rolig, måske finder vi med tiden noget bedre! - Astarte grinede.
  - Hvad tid! Dette er virtuelt! Dette er en engangskamp, som altid! Og alt er ikke helt ægte! - Drengen rynkede panden
  - Men smerten er virkelig! - Den kvindelige elver førte sin tunge over de forførende læber.
  - Heri efterligner du kun mennesker!
  - Hans forreste sigte er lidt slået ned, så øv dig lidt! Så kommer du til mig!
  Vladimir affyrede et par testskud mere og bemærkede den lave kvalitet af pistolen og manglen på et elektronisk sigte. Hvorefter han og hans ven gik ud på gangen.
  Selvom designet var virtuelt, var det tilsyneladende programmeret på en ødelagt computer. Hvor var gangene forvirrende, og på gulvet hist og her lå der skrald, tomme flasker og nogle mærkelige tynde gummibånd. Elfaraya fnisede. Vladimir spurgte:
  - Hey hvad laver du?
  - Ved du, hvad gummibånd er? - Pigen forlængede neglen på sin pegefinger.
  - Højst sandsynligt elvertyggegummi!
  - Ja, nej, I tager dem på ét sted! - bladrede Elfaraya.
  - Virkelig!
  - Eller rettere sagt, de bar det i oldtiden! Det ville i øvrigt være rart at prøve dette! - Pigen pillede ved gummibåndet, som voksede op til to meter og blev til et fleksibelt søm.
  - Jeg synes ikke, det er en god idé! Smid infektionen ud.
  Den unge mand, der gik gennem skibet, bemærkede, at elverkampgrupperne ikke bevægede sig så tydeligt som jordboerne. Og deres camouflage er rød, gul og orange. Brr! Er dette logisk, ingen forklædning. Næsten alle alfer ryster deres øreringe og griner med deres malede læber og polerede tænder. Vladimir mente, at hvis det kom til en alvorlig kamp, ville en sådan glamourøs hær næppe være i stand til noget.
  Næsten tæt på døren mødte Vladimir Chrizzly. Den biseksuelle alf tog så meget rustning på, at han lignede en kampvogn fra Første Verdenskrig. Desuden blev der lavet inskriptioner på den i elvernes elegante sprog. Indholdet indikerede dog, at ejeren af rustningen tydeligvis led af seksuel angst og et mindreværdskompleks. I den ene hånd holdt alfen en hornhjelm, i den anden en mærkelig bandura, der lignede en flammekaster.
  - Du og jeg er i samme hold! - sagde Chrizzly glad. - Åh, og vi vil kæmpe, vi vil udhule alle!
  - Ikke den bedste idé! - Vlarad rystede på hovedet.
  - Hvorfor! For det meste! Jeg vil være bagerst! - Chrizzlys ansigt er blevet ret sødt.
  - Biseksuel bagtil! Ingen stor glæde! - Vlarad begyndte at finde ud af, hvor det ville være bedre at flytte perverten.
  - Slap af! Kærlighed accepterer ikke vold! - Stemmen blev ulækkert gran.
  - Tænk ikke engang over det! Folk lærte mig godt! - Det eneste, der afholdt den unge mand fra øjeblikkelig fysisk påvirkning, var det faktum, at militært broderskab er et helligt begreb!
  - Nå, jeg løb! Hvem er med mig: han er en helt! Enhver uden mig er et elendigt svin! - Chrizzly viftede med poten, og på trods af sit omfangsrige udseende forsvandt han overraskende hurtigt rundt i svinget.
  Vladimir rystede på hovedet:
  - Denne fyr irriterer mig!
  Elfaraya udtalte:
  - Det tænder mig!
  I stedet for at svare kiggede Vladimir ind. Astarte var i camouflage, men de lyse gyldne rubin brystvorter på hendes fulde bryster, store nok til en nisse, var blotlagte.
  - Godt? Ikke din egen, ikke en fremmed! Sidste helt!
  - Jeg er faktisk klar til en kamp! Men med sådanne våben vil du ikke kæmpe meget. Det er et "skræmsel"! "Vlarad slog sin fod ind i væggen i frustration, og der blev hørt en høj ringende lyd fra sammenstødet.
  - Måske virkelig, giv sådan et avanceret maskingevær. Bare undskyld mig dreng, du skal kunne bruge alle typer våben. Din kommando advarede mig: en fighters evner afsløres mere fuldt ud med svage våben! - Kaptajnen kastede et par dolke i vejret.
  - Nå, vi skal åbenbart vende!
  Astarte kunne næsten ikke holde sin latter tilbage:
  - OKAY! Gå min kære!
  Vladimir greb Alligatoren og pegede den mod kommandantens bryst:
  - Vil du opleve smerte?
  Pigen løftede ikke et øjenbryn:
  - Hvorfor bevæger du dig ret hurtigt! Lad mig hjælpe dig! - Astarte tog en nød fra bordet og sagde. - Kan du slå ham på flugt: som vores forfædre gjorde?
  - Og ramme sværere mål! - mumlede Vlarad irriteret.
  - Men ikke fra "Alligator"!
  Pigen smed nødden. Vladimir affyrede: kuglen savnede knap granaten og gennemborede skillevæggen. Astarte rystede på hovedet:
  - Nej, jeg kan se, at du ikke er en super-nisse! Vores folk blev fanget!
  - Affyringen er stram, løbet er bøjet, kuglen er stor! Med en sådan præcision: Du kan kun ramme den intuitivt! - Den unge mand snusede til løbet af en stor pistol.
  -Du har ingen intuition!
  - Nå, ikke med denne type våben! - Vladimir udløste en kroning af vrede fra hans øjne. - Jeg mestrede ultramoderne systemer for at vænne mig til dette: det tager tid.
  Astarte ramte en dummy i form af en tobenet krokodille med sin finger: Den åbnede munden, og en kort dobbeltløbet maskingevær sprang ud af den. Pigen fangede ham med sin håndflade:
  - Nå, fra din! Jeg håber du kan klare det bedre?
  Vlarad var glad:
  - Vi havde kurser i krigsførelse med ældgamle maskingeværer. I tilfælde af at du skal kæmpe i sektorer, hvor hyperplasma og plasma er blevet neutraliseret. Mellem universerne og i selve universet ved du: forskellige naturlove.
  - Det er elementært! Men tjek først. - Pigen smed maskingeværet. Vladimir fangede den midt i flyvningen, snurrede den rundt som en top og tog sikkerheden af. Våbnet var let med en blød aftrækker.
  - Jeg er klar!
  Pigen er som en tryllekunstner: et andet øjeblik var hendes håndflade tom, og nu var der en bunke nødder på den:
  - Smukt!
  - Ja meget flot! Du har fremragende reflekser. - Den unge mand beundrede elveren, sammenlignet med menneskehunner var hun som en appelsin versus et æble.
  - Skyd nu! - Pigen kastede skarpt op omkring halvtreds nødder.
  Vladimir gav en tur. Han tog øjeblikkeligt fat i nøddernes bevægelser. Det er ikke så svært, fordi hastigheden er relativt lav, gaverne fra det fremmede egern falder, kun båret væk af tyngdekraften. Og for at beregne accelerationen: du kan bruge en hyperplasmisk hjernecomputer.
  Astarte fløjtede:
  - Bravo! Du er et rigtigt nisse-es! Du vil blive belønnet for dette! - Pigen sprang op og kyssede Vladimir på læberne. Han lænede sig frem for at møde hende. Pludselig trak Astarte sig: - lidt senere! Kæmp nu! - Kommandøren droppede forsyningerne.
  Vladimir samlede flere blade op, stoppede dem i sine lommer, nu følte han sig som en fuld efter tømmermænd! Da han gik, åbnede han døren med et spark og sprang ud som en vind fra våde hænder.
  Allerede da han faldt ned til det nederste niveau, stødte Vladimir på en gedekræft! Denne fyr viftede med kløerne og rystede i skægget:
  - Åh!
  - Psyko! - Den unge mand fnyste foragtende.
  Cancer Goat sagde:
  - Du har en sej dronning! Lån det et øjeblik!
  I stedet for at svare sparkede Elfaraya ham i kæben. Gedekræften vendte sig og sparkede med sine skæve støvler.
  Hvorefter den unge mand og pigen gik ned gennem elevatoren ind i transport nummer tre. Nisserne var der allerede, de stod i maleriske positurer og tyggede. På samme tid havde piger og drenge stadig deres hår permanentet.
  Elfaraya rystede på hovedet:
  - Nå nå! Her er billederne!
  Vladimir svarede filosofisk:
  - Privat, hærpersonale, kvaliteten er lig med en chefs, minus tjenestens længde!
  - Præcis bemærkning! - Elfaraya nærmede sig piloten. -Er du klar til overførslen?
  - Som en foton for stråling! - Der var et klart svar.
  - Så lad os begynde! Det er forfærdeligt så langsomt tiden går i virtual reality!
  Piloten knirkede, som om det var hans skyld:
  - Det kan jeg ikke, kommandant fremskynde ham!
  
  Fem landingstransporter adskilt fra fartøjet. Skibet vuggede kraftigt, det blev straks lettere og øgede farten lidt.
  Elvernes køretøjer så også luksuriøse og elegante ud, men deres form var ikke strømlinet nok. Der blev brugt rangerende, ret primitive jetmotorer. Ikke desto mindre erfarne piloter (flere århundreder gamle hver): de kendte deres forretning, "Chrysanthemums"-3, som elverne kaldte deres køretøjer, stillede op i en kæde.
  Det skete så, at Vladimir, Elfaraya og Khrisli sammen med andre krigere befandt sig i spidsen for angrebet. Efter at have styrtet ned i planetens atmosfære, begyndte skibet at varme skroget op, og der blev hørt en rumlen.
  Chrizzly fløjtede:
  - Her er en tøser! Ved du overhovedet, hvor vi lander?
  - Kommandøren ved det! - Elfarai blev afbrudt.
  De indkommende luftstrømme kastede køretøjet fra side til side, hvilket fik dets vægge til at slibe. Efterhånden som de varmede op i den stadig tættere atmosfære, tog brølet til, det så ud til, at de var inde i en kæmpe tromme, som kæmpen slog mere og kraftigere.
  Chrizzly råbte:
  - Det er faktisk utrolig uhøflighed! Så ryst de højfødte elvere.
  - I en rigtig krig sker det ikke! Jeg har allerede været til sådanne acceleratorer, at de er frø. Du burde gå gennem menneskelig skole!" Elfaraya bemærkede.
  - Jeg vil ikke! Hvad er skole - det er to karakterer! Jeg kan ikke undgå hovedpinen! - Alfen rejste sit maskingevær for at overbevise.
  - Har du et femcifret ratingsystem?
  - Nej, tyvecifret, men ingen sætter det under to!
  - Ja, tilsyneladende er I nisser, I har forvekslet uddannelsesprocessen med sex. - Elfaraya rystede indbydende på hofterne.
  - Den mest fornøjelige læringsproces er sex! Og vigtigst af alt, ingen vil nægte at gentage det! - Nissen gøede.
  - Sex er det eneste emne, hvor alle stræber efter at sætte flere indsatser!
  Elfaraya tilføjede.
  - Fællesskabet mellem sex og studier er, at et C er bedre end et D!
  I mellemtiden faldt en række landgangsfartøjer lavt nok ned og kom ind i det skyfri rum på planetens overflade forberedt til erobring. Sigtbarheden var ikke særlig god, det var for støvet, vi skulle tænde en primitiv radar. Som et resultat var orienteringen ligegyldig, og selve støvet, gult og skinnende, forårsagede irritation.
  - Lyt til det første es! Modul tre kalder på dig! - Walkie-talkien talte med en behagelig feminin, men noget hæs stemme.
  - Jeg lytter til dig tredje! - Elfaraya svarede.
  - Radaren har netop registreret bevægelser af skibe i syd.
  Chrizzly mumlede:
  - Det ligner en fælde!
  Elfaraya sagde beslutsomt:
  - Det kan være hvad som helst, men der kan ikke være tale om at indskrænke offensiven. - Pigens næve knyttede.
  - OBS, tredje modul, fortsæt på samme kursus! - rapporterede piloten. - Eller kontakt Astarte.
  - Har allerede kontaktet os og bedt os om at holde køen! - De knirkede i den anden ende.
  - Bliv ved!
  Vladimir bemærkede:
  - Vi skal ned, fjenden er under os!
  Elfaraya bestilte:
  - Lad os dykke! Ind i selve afgrunden!
  Den ikke særlig lydige "Chrysanthemum" gik ned og overvandt atmosfærens modstand. Højdemåleren bippede ynkeligt, han så ret ynkelig ud.
  Radaren fangede endelig kontrolpunktet og gav et signal! Næsten med det samme dukkede et grønt mærke op på den støvede skærm. Astartes stemme, lidt forvrænget af senderen, blev hørt:
  - Tænd for skydepuden!
  Små lys begyndte at flimre, og omkring en tredjedel af dem var døde!
  Chrizzly, rystende nervøst, forklarede:
  - Sådan tjekker de status på startmålene!
  - Fattige! - Elfaraya krøllede sine læber til et rør.
  Drivmotorerne svirrede, og missilstyrene kravlede ud under de åbne døre.
  Krysantemum strittede med atten missiler, men kun tretten advarselslamper på panelet tændte. Vladimir forbandede:
  - Det er åbenlys dårlig forvaltning!
  Chrizzly svarede grædende:
  - Jah! Dette er meget muligt i krig, især hvis udstyret er gammelt!
  Elfaraya kommanderede:
  - Ram troppekoncentrationer med missiler. I tilfælde af at vi tydeligt kan ses!
  Chrizzly kiggede gennem styresystemet.
  - Vi rammer kasernen. De er store og har mange soldater. Hvad angår hegnet, er det lavet af råt murværk og kan væltes med en slagram.
  Elfaraya rystede på hovedet:
  -Er du skør? Kroppen mod væggen!
  - Dette er ikke nissers værk, vi slår igennem! Sådan drikker du, lad os bryde igennem! - Chrizzly undgik endda.
  - Så tag en risiko, hvis du er sådan en greyhound!
  Elverne stillede sig op i en geometrisk perfekt linje: nu lignede de rigtige soldater. Selv øjnene blev ikke barnlige, men strenge, gennemtrængende, som pionerheltene fra gamle sovjetiske film.
  - Du er i hvert fald i stand til noget! - Vladimir var glad. Den unge mand mente, at nisserne trods alt ikke var sådanne suttere: forkælede, ja, men ikke kujoner.
  Elfaraya kiggede selv ind i den stærke optik og skubbede uden ceremoniel Chrizzly væk. Et kompleks af bygninger i en blå dal svævede langsomt mod landgangsfartøjet.
  - Sigtbarheden er overskyet! - Elfaraya forsøgte uden held at øge skarpheden. "Og glasset er ikke blevet tørret af i lang tid."
  - Hvem vil tørre dem? Robotter eller hvad? - Chrizzly knækkede. - Men alt er synligt, som det er. Vi vil åbne ild på kasernen fra en afstand af tre tusinde zherrs, resten af fartøjerne vil følge dit eksempel.
  - Det vil vi gøre!
  - Derudover bør vi i det virtuelle spil erobre værdifulde trofæer. De opbevares normalt i midten af basen. - Alfen gned sit øre med en blank lakeret negl.
  Elfaraya bemærkede:
  - Dette rum ligner en gammel generatorstation. Wow, disse antenner er så skæve!
  Chrizzly tegnede automatisk et kort og pegede med sin finger:
  - Der er trofæer der!
  Bygningerne var dog allerede synlige med det blotte øje, de kom tættere på. Det var allerede muligt at se tårne beklædt med panserplader.
  - Der er toogtredive af dem, afstandene mellem tårnene er de samme! - Elfaraya begyndte at bøje fingrene.
  Vladimir hviskede:
  - Svær nød at knække!
  Alven, knurrende (som om den var kølig), bemærkede:
  - Da afstandene er de samme, betyder det, at vi skal bekæmpe troldene. I oldtiden kæmpede vi ofte med dem. Derudover elsker trolde kasernestil.
  - Med virtuelle trolde! - Rettet Elfarai.
  Styringssystemet producerede de første tal - dette var afstanden til de udvalgte mål. Chrizzly fløjtede:
  - Nu begynder det!
  Vladimir rørte ved maskingeværet, nej, det var et ret svagt våben. Selvom en moderne person er helt nøgen, vil hans hud med hyperplasmiske indeslutninger ikke blive gennemboret af en blykugle. Selvom nej, dette våben har en kerne lavet af et meget hårdere og tungere sub-radioaktivt metal. Det vil dog stadig ikke bryde igennem. Sandt nok, i virtual reality sætter computeren, ligesom en kybernetisk matrix, kroppens parametre. Så de kan tage ham ned, selv med primitive våben. Hvilket dog ikke er helt fair.
  Chrizzly trommede hysterisk med fingrene, knappen var rød, så elverblod ligner menneskeblod, lys skarlagen. Elverens pupiller blev indsnævret, han lignede lidt en lille hugorm, der sad i baghold. Tiden går meget langsomt for en hyperplasmisk hjerne, især når du venter. Dette er fysiologien bag hyperkvanteudveksling. Interessant nok blev der observeret klynger af meget sjældent hyperplasma mellem universet, især ved krydsene mellem antiverdener. Men oprindeligt var der en teori om, at hyperplasma, som den sjette tilstand af stof, ikke forekommer i en fri form i naturen. Men forskning har vist, at på nogle niveauer kan næsten alle stoffer passere ind i den sjette eller syvende tilstand af stof. Der var forskellige udviklinger af alle slags videnskabsmænd: den ottende tilstand af stof dukkede op, såvel som mange varianter af hyperplasma. Især begyndte man at bygge menneskeligt væv af det. Måske er tiden ikke langt væk, når en person, selv uden teknologi, bliver til et dødbringende våben, der er i stand til at ændre parametrene for stjerner og planeter. Generelt, selv i gammel science fiction, blev der lavet forskellige antagelser om fremtidens mand. For eksempel var Efremov beskeden og øgede den forventede levetid i et kommunistisk samfund til kun 200 år. Derudover begrænsede han befolkningen. Det er mærkeligt, men selv efter at folk begyndte at erobre galakser, steg den forventede levetid ikke væsentligt, og som kommunist og ateist troede Efremov ikke på en udødelig sjæl. Generelt dykkede han ind i fremtiden i to tusinde år, hvilket er meget, men generelt er udsigten mellemlang sigt.Mærkeligt, men de fleste science fiction-forfattere, især udenlandske, malede ikke fremtiden for optimistisk. Generelt er en eller anden form for mode gået mod dystopier: i perioden med en delt verden. De maler fremtiden i mørke farver. Der var dog allerede dengang lyse hoveder, som forstod, at fremtiden tilhørte en samlet regering. Blandt dem var en stor kæmpe, der formørkede Jules Verne, som forudså mange opdagelser - især hyperplasma. Nogle af de ting, han opfandt, eksisterer stadig kun i projekter. For eksempel skabelsen af nye universer! Nu siger videnskabsmænd, at dette i princippet er muligt, men det er endnu ikke blevet til noget! Men fremskridt udvikler sig, og det menneskelige sind er unikt. Det er blevet bevist, at menneskets oprindelse fra abe er en myte! Faktisk er aber en slags beslægtet, men degenereret gren. Faktisk fødte Hypernoosfæren menneskelige anliggender. Den menneskelige hjerne var ikke oprindeligt lavet af protein, og i modsætning til en simpel primat havde den menneskelige hjerne 999 dimensioner! Det betyder, at mennesker teoretisk set er i stand til på én gang at opfatte en stor variation af informationsstrømme fra forskellige universer. Rummet har ingen grænser, stof har ingen barrierer, udvikling af begrænsninger! På samme måde begyndte mennesket, for ikke at stå stille, at udvikle sin hjerne. Videnskaben har bragt den tidligere vilde med en stenøkse tættere på en guds niveau. Mens sandheden ikke er almægtig, men meget stærk! Nu er det vigtigste for menneskeheden at overleve og øge dens evner. Den udslettede type har jo ikke mere indflydelse end en brise på en sten. Sandt nok, selv efter døden af særligt store mennesker, forbliver resterende felter i stand til at påvirke den materielle verden. Tja, hvorfor for eksempel nogle gange bønner havde en effekt. Fordi enhver tanke sætter sit aftryk på informationsfeltet. Og når der er for mange tanker og følelser, opstår der forstyrrelser i hypernoosfæren, som påvirker den materielle verden. Derfor satte millioner eller endda milliarder af menneskers oprigtige tro på Kristus, på Buddha, på Muhammed sit præg på noosfæren. Troen bærer information og er derfor på en eller anden måde materiel. Og milliarders tro er så meget energi i forskellige dimensioner og niveauer, at den faktisk kan flytte bjerge. Desværre vidste folk ikke, hvordan de skulle kontrollere denne energi: hvis du er heldig, vil personen blive helbredt, kuglen vil ikke ramme, flyet vil ikke styrte ned. Men det kan også være omvendt, den negative virkning af forbandelser og nogle gange alt for følelsesladede bønner. Hypernoosfæren er også stærk: næsten som den almægtige Gud, men den genkender bare ikke sig selv som en person. Dette er en slags utalligt antal spor og aftryk af forskellige personligheder! Så alle religioner har magt, de kan påvirke livet, og jo mere magtfulde de er, jo flere tilhængere har de og jo mere fanatisk er troen! Men på samme tid har ikke en eneste en sand idé om Gud. Det vil sige, det er bedre at ære Gud og bede til ham, og det er ikke skadeligt at krydse sig selv, kun sandheden, ikke åbenbaret for nogen religion! Så alle har ret og forkert! Ateistiske kommunister kan også have indflydelse på verden omkring dem, og efterhånden som deres antal vokser, bliver den mere og mere magtfuld! Hypernoosfæren er altædende, den kan dræbe og genopstå! Måske i denne forstand er sand tro tæt på det absolutte, og den, der respekterer alle religioner på én gang, er den klogeste person. Det er ikke for ingenting, at den nye ortodoksi blev synkretisme med den kejserlige dominerende. Men i bund og grund er det nærmest ateisme, med en tro på fornuftens almagt. Generelt overlevede oldtidens ortodoksi fuldstændigt sig selv i begyndelsen af det tyvende århundrede og kunne ikke stoppe den ateistiske revolution. Konservatisme og modvilje mod at ændre noget, selvom verden ændrer sig, er enhver religions svaghed! Verdenssyn og tro skal også gennemgå evolution, men ortodoksien forblev på middelalderens niveau for længe. Tak til den første store hersker, der forenede menneskeheden og resolut reformerede ortodoksien! Det er muligt, at uden den ville menneskeheden gå til grunde!
  En salve på atten missiler rystede Chrysanthemums skrog, og to grupper af raketter, der efterlod brune haler, skyndte sig mod deres mål. Transporten skiftede noget kraftigt til højre, motorerne kvælede af spænding, skroget sitrede.
  Chrizzly råbte:
  - Skyd, brødre! Ram gulvet!
  Missilerne nåede for det meste deres mål, men tre, der havde tabt kursen, formåede endda at flyve forbi basen. Kasernebygningerne var kantede, malet snavset grå, med kranier, der stak ud på spidserne. Væggene kollapsede og en brand startede. Men når man ser med det blotte øje, er opfattelsen, som om det er legetøj til børn, eller en sandet by, der bliver knust af en brændende dreng.
  Vagterne var allerede kommet til fornuft, og automatiske kanoner af lille kaliber ramte de nærgående transporter fra alle tårnene.
  Hver femte runde var et sporstof, udslagene buede malerisk og lignede festligt fyrværkeri. Chrizzly hoppede selv op til rattet og begyndte at dreje det, piloten trak det tilbage. Transporten snurrede, Elfaraya smed Chrizzly væk, hvilket viste hende betydelig styrke. Piloten rettede på en eller anden måde bilen op. Sporene nærmede sig, og køretøjet gjorde et klodset forsøg på at undslippe de rovprojektiler. Men her var han hæmmet af begrænset manøvredygtighed.
  Og blandt bygningerne fortsatte raketterne med at eksplodere. Eksplosionen væltede tanken, dens smeltede spor fortsatte med at dreje af inerti, to selvkørende kanoner blev revet fra hinanden, men nogle af missilerne fløj uden for komplekset. Chrizzly viste figen.
  - Den, der savner, vil Astarte håndtere det humant!
  Elfaraya fnisede:
  - Det lyder tvetydigt!
  - Når en hyperstrøm passerer gennem penis, vil du forstå, hvorfor et halvt kilo buzz er det værd! - Chrizzly klynkede, grinende.
  - Ja, det ved jeg! Prøvede det mange gange! - Pigen spindede som en kat, af behagelige minder.
  - Men ikke mig! Bedre end bare et blowjob!
  - Fedt! - Vladimir (Vlarad) forsøgte at slå Chrizzly i røven. Nissen slap fra det første slag, men faldt i frugtkødet ved det andet.
  - Wow, kvasarripper! - Alven bandede.
  Jo lavere krysantemumerne kom ned, jo tættere blev den automatiske kanonild. Allerede fem gange havde kæmpernes ører opfanget ubehagelige lyde - som små meteoritter, der bankede på gravitationsmetal . For nu holdt skroget stand, men efterhånden som skibene steg ned, steg antiluftskyts ilds ødelæggende kraft.
  Astarte bestilte:
  - Hit tårnene!
  Adskillige missiler blev affyret, men da de var "antidiluviane" inden for teknologi, blev de frataget et målsøgningssystem. Kun tre ramte maskingeværtårnene og ødelagde skydepladserne. Man kunne se dele af ødelagte kroppe flyve væk som konfetti fra fyrværkeri.
  Chrizzly pegede finger og bemærkede:
  - Hvad sagde jeg! Det er trolde! Fuldstændig cretins!
  Ilden fra de overlevende stillinger forstærkedes endnu mere, raseriet tog til.
  Piloten forsøgte at bakke, men pedalerne satte sig fast. Bilen begyndte dog at sænke farten. Flere nisser faldt af fødderne, den ene styrtede ind i væggen så hårdt, at den knuste hans hjelm.
  - Åh! Jeg kommer til at have en stor bump! - Han klynkede.
  Hastigheden var stadig for høj til en ram, og for ikke at komme til skade trykkede Elfaraya på håndtaget og slap faldskærmen. Luftmodstanden sænkede tempoet.
  Da Chrizzly så betonvæggen fare mod skibet, skreg Chrizzly som et fjols:
  - Polundra! Alle hænder på dækket!
  - Idiot! - svarede Elfaraya.
  Flere elverpiger stak hovedet frem og så gennem koøjerne, at barrieren var meget tæt på, og de hvinede som grise, der blev slagtet. Det forekom dog for Vladimir, at disse højst sandsynligt var skrigene fra en kraftig kvindelig orgasme.
  Der skete et kraftigt sammenstød, hvorefter køretøjet gled på landingsskivene. Trådhegnets afrevne stolper sprang efter ham, og så kom der et endnu kraftigere slag. Transporten ramte bygningens mur.
  Pigerne faldt ned, vendte sig og drejede med benene. Den mest malede pige stønnede af tårer:
  - Mit stakkels ben er brækket!
  Vladimir faldt også, men sprang straks op. Hans hoved var ikke såret. Men Chrizzly var i chok, hjelmen fløj af hovedet på ham, og der var en hævelse på hans pande, og blodet dryppede.
  Elfaraya spurgte ham:
  - Hvordan har du det?
  Alfen viftede desperat med hænderne:
  - Vær stille! Foton i din mave!
  - Nå, vær forsigtig!
  Piloten så ud til at have lidt mest, hans bryst var knust, og en strøm af skarlagenrødt blod strømmede ud af hans mund. Men takket være elvernes fænomenale vitalitet var han stadig i stand til at gå, selvom han ikke var egnet til kamp.
  Vladimir hjalp pigerne med at rejse sig. Trods chokket fik de mindre skader, blå mærker og skrammer.
  - Nå, piger, det er tid til at kæmpe.
  Chrizzly klynkede:
  - Kun med dig!
  - Og du skal væk, gummibøf!
  Med besvær med at åbne døren forlod ni elvere landingstransporten og befandt sig direkte under tårnet. En hurtigskydende pistol skød fra oven, trolden var tilsyneladende for revet med af luftkampen. Det brændende spor brændte, og våbenhylstre regnede ned som hagl. En af elverpigerne mistede sin støvle og trådte på en rygende skal med sin lækre bare fod og skreg.
  . KAPITEL nr. 20
  Mirabela sprang op og ramte mekanisk det ømme sted. Hendes fingre prikkede, og hun opdagede en stor myre, der havde bidt hende i maven.
  - Den anti-materiale type, han er i stand til at indføre infektion i kødet. - Pigen knurrede.
  Den følsomme livmoder begyndte at klø meget, for at lindre lidelsen løb pigen til en kølig strøm og sank ned i den. Det ser ud til at være blevet lidt nemmere.
  - Det er de grimme ting, der stadig findes i det her univers, og jeg syntes, det var fredeligt.
  Mens hun løb trådte pigen på en brændenælde med sin bare fod og den lyserøde sål, som ikke havde nået at stivne, kløede også. Mirabela, der sad i åen, tænkte: hun befandt sig helt nøgen, uden våben eller computere. Dette er dårligt, da den kvindelige kriger var hundrede procent datter af en supercivilisation, havde ingen anelse om, hvad der kunne gøres under betingelserne i et primitivt system. Sandhed: hun havde enorm viden, inklusive mange verdeners historie. I dette tilfælde skal du have en form for våben. Hendes krop blev trods alt ligesom gamle menneskers, hvilket betyder meget svagere og hjælpeløs. Svaghed gjorde aben til en mand, men den mægtige elefant er dum; hvis denne art havde eksisteret i mindst en billion år, ville den næppe have været i stand til at udvikle sig ordentligt. På et tidspunkt var planeten Jorden truet af faldet af en ret stor asteroide. Han kunne afslutte den menneskelige civilisation med det samme. Men takket være den store hersker smadrede den første udslettelsesraket asteroiden til fotoner. Hvis du vælger de rigtige ingredienser, udsender antistof næsten ingen stråling, og det er et stort plus, fordi du ikke kan skide på din planet. Men hvis fremskridtet havde udviklet sig lidt langsommere, ville menneskeheden have lidt dinosaurernes skæbne. Generelt var det mest delikate arbejde USA's blodløse underordning. Denne magt var ret højt udviklet, og amerikanerne var især gode til at lave blockbusters. Filmindustrien var på højeste niveau, især for den tid. Strålende skuespillere Jackie, Schwartz, DeCaprio, Stallone og mange andre viste fremtidens verden og strålende fantasi. I de dage, især med fremkomsten af computergrafik, var de i stand til at skabe overbevisende, farverige illusioner.
  Tag for eksempel "Star Wars" eller "Babylon" - de blev filmet så naturligt. Den virkelige ekspansion i rummet begyndte efter menneskehedens forening. Den første, omend ret primitive, civilisation blev stødt på nær stjernen Sirius. Den fjerde planet var varmere end Jorden, men ganske egnet til liv.
  Øgleprimater levede på huleniveau. De havde dog allerede stenøkser, men manglede bue og pile. Religionens begyndelse dukkede også op. Dyrkelsen af flere grundstoffer, hvortil korn og jordknolde, nogle gange dyrekroppe, blev ofret. Der var relativt få aboriginer, og så udslettede de vira og baciller, som jordboerne indførte, næsten alle af dem. For at genoplive denne art måtte vi endda ty til kloning.
  Pigen førte hænderne gennem vandet og vaskede sig under armene. Strømmen føltes dejlig og sikker.
  I princippet udkæmpede jordboerne deres første rumkrig med en fluor-åndende civilisation. De var de første til at angribe russerne, og en brutal krig begyndte. I starten var kampene på lige fod, men siden forbedrede folk ved hjælp af magi og elvere deres teknologi og indledte en afgørende offensiv.
  Næsten alle fluorvæsner blev dræbt, og resterne blev drevet i koncentrationslejre. Hvis jordboerne havde tabt, ville deres skæbne ikke have været bedre. Fluor er et meget aktivt element, det mest aktive der findes på Jorden, det gav racen ekstrem aggressivitet. Så var der selvfølgelig flere krige, ødelæggelse af planeter, erobring af civilisationer. De ødelagde endda adskillige galakser. Men alt i alt var alt dette en taber: på baggrund af en storslået kamp mellem de to russere. I moderne biograf er der naturligvis blevet dækket adskillige rumkampe. Der blev optaget film og tv-serier. Specialeffekter har udviklet sig til niveauet af højeste realisme, men alligevel fandt den gamle biograf sine beundrere. Og charmen ved de ældgamle stjerner i Hollywood og Mosfilm, deres uudslettede herlighed.
  Moderne filmhelte dukkede dog også op. Især Vitaly Tok, der spillede Lev Eraskander. Denne evige ungdom deltog i kampene i den interuniverselle krig og optrådte i film. Sandt nok gjorde fraværet af gamle mennesker i det russiske imperium plottene noget monotont. Men computergrafik gjorde det muligt at kompensere for alt; især kunne de lave et andet ansigt selv i oldtiden. Nå, fremskridt har udviklet sig, men biografen er ikke særlig god! Der er dog dukket en helt materiel op - virtual reality. Det blev næsten udelukkende brugt til at forberede sig til krig. I science fiction, især i atomalderen, er virtual reality blevet moderne. Men på samme tid forblev metoderne til dens drift primitive. Jeg ville ønske, at vi kunne tilpasse hyperplasma til noget nyttigt og ikke bare lede efter en anden måde at ødelægge alt levende på. Det er sjovt og tragisk: for eksempel begyndte en tidligere kejserinde at opleve depression efter at have forladt posten som statsoverhoved. Så de lavede hende til en virtuel maskine, så hun kunne fortsætte med at kæmpe og styre universet. Tidligere ledere er dog nogle gange tilfredse med kommandostillinger i imperiet. Du kan ikke kommandere og styre alle levende ting hele tiden. Du kan dog reproducere ethvert "virtuelt" spil, inklusive det, hvor kejseren besejrer sin modstander med kraften fra Det Store, Hellige Rusland og begynder at erobre andre universer. Og det faktum, at hun endda så adskillige science fiction-film, hvor andre universer er erobret: Det ser imponerende ud.
  Især er der teorien om en harmonika eller et sæt kort fra et næsten uendeligt antal andre parallelle verdener. Dette er i sig selv ret interessant.
  Og hvorfor skal de være parallelle? Universer, der tidligere ikke var set med andre fysiske love, kan moduleres. Eller erobre, især med en civilisation, der ikke består af andet end møg, det ville være sjovt! Hvorfor går vi i krig med afføring?
  Pigen lo og sprøjtede vand. Hendes små ben bølgede en bølge, hendes energiske, unge blod krævede bevægelse. Mirabela sprang op og klatrede op af vandet. Først og fremmest begyndte hun at lede efter en stærk stok og en skarp sten. Det er ikke svært at finde en pind, men det vigtigste er, at den er stærk, og det var præcis det, vi havde problemer med. Men at finde en skarp sten var kun muligt på kysten. Hvis den er rund, betyder det ikke noget: du kan dele den op. Flere gange så pigen sjove dyr, en blanding af krabber og aber. De hoppede fra træ til træ. Men til sidst blev et ret stort rovdyr fanget. Et dyr, der lignede en lilla los, skyndte sig mod pigen. Mirabela sprang til siden og ramte losen med en stok. Så hun knurrede og hoppede igen.
  Den unge kriger huskede alle de kampteknikker, der var blevet boret ind i hende siden barndommen. Det er bare, at kroppen ikke lyttede særlig godt. Selvom den var ret stærk og muskuløs. Ikke desto mindre gik det bare, pigelige ben, i stedet for at skære ind i halsen, langs dyrets ribben. Lossen hylede og reagerede ved at klø pigen på låret. Men Mirabela kastede behændigt stokken lige ind i øjet og gav straks et ujævnt slag i panden.
  Når du slår med håndfladen i en speciel vinkel og en vis rumlig rækkevidde: selv et lille slag kan forårsage hjernerystelse.
  Lossen rykkede og sank, pigen befandt sig oven på hende.
  - Ikke dårligt! Og pelsen er blød! Du kan dække din nøgenhed med det.
  Mirabelle slæbte losen mod kysten. Først var det let at bære et 80 kg slagtekrop, men så følte pigen sig træt.
  - Og hvor er min gamle krop, uden at kende træthed, i stand til at trække et gammelt tog eller skib. Nu er jeg en af de uheldige mennesker. Og hvor er jeg ked af det her. - Mirabela fingerede (eller ikke helt fingerede) tårer.
  Hun gik i land og stod straks på det orange sand og brændte sine bare fødder. Selvom smerte er almindelig, ville pigen i dette tilfælde undgå det. Hun svøbte sine ben ind i bløde burre og bandt dem med græs, så det var meget nemmere at gå.
  Der var masser af sten på kysten, også glas. Ret hurtigt lavede pigen sig en kniv. Den var lavet af glas og var ret skarp. Men at flå uden erfaring var ikke så let. Jeg måtte fifle rundt, og Mirabel var smurt ind med blod. Da pigen kastede sig ud i vandet, varm som frisk mælk, dukkede der næsten straks hajer op, tiltrukket af duften af blod.
  De lignede dem på jorden, dækkede med fliser, stærkt fladtrykte og brede, og tænderne var delt i skæve og lige.
  - Hvilken monstrøsitet! "Pigen havde knap tid til at springe op af vandet; et af disse væsner fløj hen over hende og faldt på det varme sand. Da han befandt sig i et vandløst rum, gispede hajen efter vejret og slog desperat sine finner og sparkede skyer af sand op.
  Mirabela fløjtede:
  - Ja, et rovdyr! Hvilken slags losseplads kom du ud af?
  Hajen fortsatte med at tæske, men aftog gradvist. Hun hyggede sig åbenbart heller ikke i den varme stegepande. Der kom adskillige dråber grønt blod ud af væsenets mund. Det frøs, kun en let damp indikerede, at fugten var ved at fordampe.
  Mirabela lagde et lændeklæde om hendes hofter og efterlod huden på hendes bryst og skuldre. Jeg gik lidt rundt og tog den så af. Nøgenhed er ikke en last, men nøgen i denne varme er meget mere behagelig. Alligevel er fire sole ikke én. Pigen kedede sig pludselig, lagde tunge sten på hendes skuldre og tog en løbetur og trænede sin nye krop. Så begyndte hun at løfte sten og slå på træerne med fødder, knæ, hænder, albuer og hoved. Hun forsøgte at styrke sine ledbånd og lavede flængerne, hængende mellem stenene. Ledbåndene adlød godt, men smerterne kunne stadig mærkes, tilsyneladende manglede den nye krop udvikling.
  Pigen lavede mavebøjninger tre hundrede gange med vægte, gik derefter på hænderne og lavede en saltomortale. Hvorefter Mirabela begyndte at bearbejde teknikkerne. Hun opdagede, at hendes lemmer ikke var polstret nok til at kæmpe med succes. Efter en række slag mod træer blev mine skinneben, albuer, pande og toppen af mit hoved meget hævede. Jeg var nødt til at dyppe dem i vand for at gøre det nemmere. Derudover var krusene på mine ben revet i stykker. Pigen besluttede: lad hendes bare fødder vænne sig til det, i dette tilfælde vil hun være stærkere og mere hærdet, hvis foden bliver grovere. Efter at have pumpet sin krop grundigt besluttede Mirabela:
  - Hvis vi følger Robinsons eksempel og bygger et hus, vil det her ikke passe mig, jeg kan ikke bruge så meget tid. Du skal lave dig selv en pirog og sejle væk herfra så hurtigt som muligt.
  Ikke før sagt end gjort! Pigen byggede en stenøkse ved at binde vinstokke og begyndte at lede efter et passende træ. Skelettet var ret stort, cirka halvtreds kvadratkilometer. Der var råvarer nok, og arbejdet skræmte ikke pigen.
  Mirabela byggede fem økser for en sikkerheds skyld, og hun tog ikke fejl. Arbejdet viste sig at være rystende, nu og da var det nødvendigt at hugge hårde sten ned og hugge bark op. Pigen bøvlede i lang tid, men virkede utrættelig. Dagene på denne planet var lange, og natten var for kort. Dryppende af sved og forfriskede sig selv med frugt flere gange, pigen hakkede og huggede. Til sidst faldt træet sammen, og Mirabela sank udmattet ned i den bløde børste. Hun ville virkelig gerne sove. Hun havde aldrig sovet før, men nu skulle hun kæmpe mod denne hensynsløse følelse. Og mine ben ryster også.
  - Bare der ikke var nogen myrer! - sagde pigen med et støn. For en sikkerheds skyld, efter at have undersøgt alle tilgange og sikret sig, at det var sikkert, gabte hun.
  - Hvad! Hej hej! - Pigens øjne lukkede straks.
  Hendes drøm var som altid storladen (selvom selvfølgelig: som altid er dette en allegori om at opleve noget, man ikke ved altid er storladent!), den forestillede sig en storstilet rumkamp.
  Det hellige Rusland forberedte sig på et afgørende slag. På fjendens side: fordelen er stadig for stor, hvilket betyder, at enhver nuance vil spille en rolle. Fjenden har aldrig haft så mange styrker i ét område, derfor skulle hver pige og fyr være en del af modstandsmekanismen.
  I stjernernes kredsløb, der indrammer Diamantporten (selve navnet blinkede i Mirabelas hukommelse), blev forsvaret forbedret, alt snurrede som bistader om foråret.
  Et almindeligt syn for en kriger faldt i dvale, det forekom hende endda, at hun allerede havde set dette et sted.
  Orbitaldokkerne arbejdede i fuld kraft, de væltede alt, hvad de kunne, fra omfangsrige artilleristationer til miniminer. Missilplatforme blev også indsat, tryllekunstnere susede rundt om dem, hviskede besværgelser og forheksede torpedoerne.
  Drikken blev brygget i specielle runde ovne proppet med elektronik, som fløj gennem luften. For at øge virkningen af magi brugte elvere og andre skabninger specielle dragter med hyperplasmisk acceleration. Samtidig blev rumforvrængende emittere bragt ind, de skulle være baghold nær båndet af stationære asteroider. Troldmænd fra forskellige dele af universet svævede også rundt om emitterne, men mest elvere. De hjalp ingeniørpersonale med at øge deres indflydelse og vedhæfte et camouflagefelt, hvilket styrkede forsvaret i dybden.
  De hellige russere forsøgte samtidig at give deres forsvar elasticitet, så linjerne ikke knækkede ved første berøring. Til dette blev der brugt specielle underrumskollapser, som i det rigtige øjeblik kunne flytte en stor gruppe.
  Det midlertidige hovedkvarter var placeret på planeten "Kærlighed", det indtog den mest bekvemme position i systemet. Derudover bestod selve planeten af et så stærkt og elastisk materiale, at den ikke burde være kollapset selv under et termisk bombardement. Det blev placeret på rumskibets bevægelige platform og kunne bevæge sig når som helst; desuden var det dækket af et felt af revet rum, som forhindrede det i straks at blive ødelagt og også i at lytte til kommandoer.
  Selve byen, hvorunder hovedkvarteret for det meste lå, gik dybt ned i jorden. Der kom dog signaler fra ham. Hovedkvarterets rumskib fortsatte med at bevæge sig, i hvilket tilfælde det kunne kastes ind i nulfasen.
  Hypermarshal Georgy Konstantinovich Zhukov var til stede i det, mange kommandanter sendte hologrammer i deres sted. De udviklede forskellige planer for at imødegå flådens enorme klo på millioner af verdener. Det var nødvendigt at svække og bryde fjenden af.
  Georgy Konstantinovich Zhukov diskuterede virkningen, da et billede dukkede op foran ham, og en munter dreng i et plettet jakkesæt voksede ud af gulvet.
  - Er du den knusende? Fantastisk akademiker, jeg havde ikke forventet dig!
  Drengen, der strålede med et venligt smil, svarede:
  - Dette er min magiske foton-dobbelt! Dette er dog det samme som mig selv. En videnskabsmand skal personligt kommandere tropper og ikke bare opfinde nye våben. I betragtning af de særlige forhold ved Star Wars, foreslår jeg følgende taktik. Vi er som en tæt komprimeret fjeder. "Den akademiske dreng spyttede tyggegummiet ud, det pustede op som en boble, tog en tyngdekraft-vakuumemitter ud og tjekkede strømmen. - Presset vil i starten være minimalt, for derefter at blive stigende! Prøv at klemme vand, du vil se, at det er en lignende proces!
  - Hvis du klemmer for hårdt, vil der opstå en spontan proces med fusion af brintkerner: der vil være en bombe! Georgy Zhukov svarede som en elev, der havde lært en lektion udenad. Natasjas stærke, men blide feminine hånd lå på hans skød. En smuk pige levede i verden i mere end otte hundrede år, og sammenlignet med drengen (selvom kun med et barns udseende) følte hun sig for gammel. Men Zhukov, hvis tindinger blev berørt med gråt hår (marskalen ønskede ikke at påtage sig "standarden for imperiet" udseendet af en seksten-årig dreng), var meget mere egnet til hende.
  - Jeg ved det! Men analogien med en fjeder er for banal. Vi er ved at udvikle et ultra-half-space felt. Det kan ikke længere gennemtrænges af noget, absolut beskyttelse, hvis du bevæger dig i én retning. Det er som et cyber-sabeldragt, på den ene side er det mobilt, men på den anden side er det en uoverkommelig klippe. Også implementering af et halvrumsfelt i mindre skala.
  sagde Zhukov med et seriøst blik uden rigtig at forstå, hvad han talte om. Generaldommer Natasha Zhuravleva foreslog:
  - Vores beregning er baseret på, at hovedslaget vil opstå, når mobile rumskibe og planetariske forsvar kan interagere og dække hinanden. Der vil være en balance mellem kræfterne.
  - Super hockey! - Den akademiske dreng løftede sin håndflade og slog pigen på kinden. - Du har sart hud, hvilken creme bruger du?
  - "Petunia" videnskabens herre.
  - Hyperquasar! - Det knusende superbarn kiggede på stjernehimlens enorme volumetriske hologram. Jeg mentalt beregnede mine reserver.
  - Det ser ud til, at fjenden har samlet alt, hvad han kunne samle, der er mere end to en halv gange flere af dem end os. Man tæller ikke tryllekunstnerne med. Det bliver en meget svær kamp med alvorlige problemer. - Jeg så på, at Zhuravleva rullede sine kornblomstblå øjne. - Det bliver meget stramt!
  Zhukov svarede skarpt:
  - Under kampen om Moskva havde fjenden mere infanteri, hans tropper var af bedre kvalitet, betydelig overlegenhed i teknologi, og vi vandt!
  - Fordi fjenden ikke var klar til vinteren! - Akademikeren afbrød ham.
  -Vejrforholdene påvirker begge hære lige meget. Det er rigtigt, at Rusland er mere vant til et barsk klima. - Zhukov vaklede.
  Akademikeren rapporterede glad:
  - Og i spørgsmål om technomagic forberedte jeg en ubehagelig overraskelse til fjenden. Sandt nok kan det ikke anvendes med det samme; milliarder skal først dø, og rummet skal fyldes med smerte og lidelse.
  - Mærkelig magi? - sagde Natasha. - At nære sig mord og andre menneskers pine!
  - Det er et ekstremt tilfælde! Jeg arbejdede i lang tid og skabte en hyperakkumulator af ondskab og ødelæggelse. Men i krig er alle midler gode. Især hvis fjenden er usædvanlig stærk. At fjenden har så stor en fordel og er vores skyld, fritager jeg mig ikke for personligt ansvar. Som lærd mand og strateg burde han have vist flere diplomatiske evner og ikke tillade, at der blev skabt en koalition mod ham selv. Og selvfølgelig oprettede han sit imperium.
  Zhukov rystede på hovedet:
  - Et barn beskæftiget med diplomati er noget sludder! Forhandlinger og intriger bør væves af erfarne mænd.
  - Jeg har haft et barnesind i flere århundreder, og det er det, der giver mig mulighed for at gøre opdagelser! - Drengen viste en tredobbelt tunge. - Et barn har trods alt et unikt syn på verden!
  Natasha Zhuravleva spurgte pigen Maria Smetanikova, der fører tilsyn med langdistancerekognoscering:
  - Hvorfor lykkedes det os ikke at splitte fjendens koalition? Dette kriminelle imperium i Storrusland?
  Hun svarede automatisk:
  - For mange fælles interesser stævnede, derudover dukkede vores beboere dumt op flere gange. Det føles som om nogen magtfuld har givet dem ind. Modstanden mod stærk magi er åbenlys.
  Den akademiske dreng var skeptisk:
  - Magisk modvirkning, den mest almindelige måde at unddrage sig ansvar. Hekseri er lidt skylden. Men dette vil ikke redde dig fra straf. Derfor vil du løbe gennem en forhindringsbane med øget sværhedsgrad.
  Enig!
  - Ja Herre! Mindst tusind gange!
  - Tro ikke, at du slap så billigt, næste gang vil jeg beordre dig til at udsætte dig selv for hyper-anti-stråling, noget der aktiverer alle negative minder og fobier i hjernen og blokerer for positive. I dette tilfælde, lille skat, vil du vide, at der er noget værre end helvede og cyber-underverden!
  Maria Smetanikova råbte:
  - Der er ikke noget værre helvede end at tabe en kamp! Den værste smerte er, når dit hjemland lider! Tortur af kroppen er en bagatel - tortur af sjælen er forfærdelig!
  Georgy Zhukov afskar brat:
  - Jeg kan ikke lide patos. Jeg har brug for bare fakta og information. Lad os tage et kig på det. Under krigen hjalp det mig ofte.
  Talrige hologrammer af forskellige rumsystemer blev overlejret på hinanden. Gennem elektronik, teknologiske teams, talrige efterretningstjenester samt hemmelige agenter indlejret i hovedkvarterets kød. Alle disse data blev sigtet gennem computere og præsenteret sammen med billeder. Flerfarvede billeder fyldte felterne, og den hyperplasmatiske processor udsendte kommandoer, der anbefalede optimal forsvarstaktik!
  Drengen bemærkede filosofisk:
  - Det mest interessante teater er teatret for militære operationer, men entréen er uoverkommelig høj!
  Natasha tilføjede:
  - Men i teatret for militære operationer er tårer altid ægte, og hver handling er en lektion for livet!
  - En lektie, som de svage springer over, men de stærke ser frem til.
  Computeren sendte en besked:
  - Tolv tusinde fem hundrede og tyve krydsere af PIR-klassen ankom fra verdener i det store russiske univers, såvel som en million, to hundrede tusinde tre hundrede fregatter, fem hundrede tusinde kompover, tre millioner tre hundrede fyrre tusinde brigantiner, seks tusinde slagskibe, fire tusinde slagskibe.
  Zhukov afbrød:
  - Er du snart færdig med nudisme? Ni hundrede og fireogfyrre rumskibe, hver med toogtyve tusinde stormtropper. Derudover ankom adskillige (millioner!) landende skibe med pirater og lejesoldater ombord på den næste flyvning. Blandt dem er den legendariske rum-dreadnought "Ferocious Annihilation".
  Zhukov afbrød:
  - Wow! Dette er bare en fantastisk mammut; den kan passe til en kvart milliard rumskibe på én gang.
  Maria bemærkede:
  - Men omkostningerne til sådanne skibe er enorme, alene udbuddet er sådan, at man går i stykker. Takket være den hvide engel og sabotører som hans helte udjævnede de fjenden i det mindste en smule.
  - Det øger uden tvivl vores chancer.
  Emperor of Space Science: fortsatte med at peere, og hologrammer af giganternes flagskibs ultra-slagskibe blev fremhævet. Rumskibene er meget kraftfulde, dråbeformede, besat med kanoner, som hver især er lidt mindre i størrelse end Everest. Der er femoghalvtreds af disse monstre, der er også bare ultra-slagskibe, også enorme. Og flagskibet, fem tusind, fire hundrede femogfirs kilometer langt, inspirerer til frygt og respekt. Et stort monster med en besætning på flere milliarder soldater og flere titusinder af robotter.
  Tag for eksempel flagskibet med det mærkelige navn "Mouse". En fuldstændig moderne maskine med emittere i en række forskellige områder. En tyngdekraft-vakuumpistol er i stand til at slå en planet eller endda en stjerne ud af kredsløb. Det komprimerer plads og knuser mange skibe. Et stærkt våben, dog ikke hurtigt nok. Men den største ulempe ved et sådant rumskib er dets ekstreme omkostninger. Og han er klodset og ude af stand til at bevæge sig ubemærket.
  Zhukov giver instruktioner:
  - Og alligevel kan den også ødelægges! Vi har specielle missiler, specifikt mod sådanne giganter.
  Computeren meddelte:
  - Der er lige sket en kaotisk kodeændring.
  Drengen videnskabsmand blinkede:
  - Smart opfundet, på den ene side er det kaos, og ikke bare ordnet, men kaotisk i forandring. Selv hvis vi inkluderer vores ordning i aflytning, vil de kun se en række brændende linjer. Og kommunikationssystemet kan ikke ødelægges af en virus; der er flere duplikationer.
  - Og hvis selve computeren går galt, og der er mange koder...
  - Dobbeltkoden vil virke! Nej, alt er beregnet her! Selve duplikeringssystemet duplikeres mange gange. - Den akademiske drengs øjne funklede. - Men du forsøgte ikke at bryde fjendens koder ved at smutte en babydrage ind i ordningen.
  Maria svarede:
  - Der er én know-how, der giver dig mulighed for at downloade information uden at komme ind i systemet. Hvis du vil, vil jeg præsentere dig for ham.
  Den akademiske dreng vinkede det af:
  - Så jeg fandt selv på det. Dette er en bioplasmaanalysator. Med dens hjælp kan du læse på afstand af tanke. Og endda finde ud af, hvad du tænkte tidligere. - Drengen grinte - Kun en snæversynet person kan tro, at opdagelser ikke kan gøres i barndommen. Den samme Newton var stadig en skoledreng, da et æble faldt på hans hoved, og jeg levede i objektiv tid i fem hundrede og halvtreds år! Men han beholdt opfattelsen af barndommen.
  Pigerne smilede:
  - Heltemod har ingen alder! Ung vin er mere opkvikkende!
  Videnskabens kejser tændte et hologram med en hvid engel. En inogalakt bestående af ren hyperplasma, lejet fra et andet univers. Meget erfaren, faktisk på samme alder, men også med et barns virkelighedsopfattelse. (De, der er klogere og ældre, vil ikke blande sig i sådan et eventyr) viste en omfangsrig optagelse af slaget. Samtidig gik flere farvede orme, der indikerer campingvogne, ud på den holografiske projektion. En flamme brændte på dem, som fra en fakkel. Gned knusende håndtagene.
  - Ved mit dekret tildeler jeg titlen som tostjernet general til den hvide engel. Hvorfor ser du ud Georgiy, jeg har sådan ret!
  Zhukov svarede:
  - Ja, det gider jeg ikke!
  Akademikeren ændrede sin farve til blændende blå:
  - Og sådan må det være. Det forekommer mig, at denne hyperdreng snart vil blive marskal. Generelt er vi nødt til mere aktivt at fremme repræsentanter fra andre verdener til lederstillinger!
  Natasha var enig:
  - Forudsat at de er i stand! Men vores fyre ved også, hvordan man kommanderer!
  - For mennesker er krig mere naturligt på det genetiske plan. Dette er iboende i naturen. Indbyggerne i andre verdener er ikke i den grad gennemsyret af den militaristiske ånd.
  Akademikeren kiggede sidelæns på sikkerhedsrobotten. Mærkeligt nok kunne spionen have været i kybernetikkens rækker. Der er et velkendt tilfælde, hvor en robot i hovedkvarteret blev udskiftet, og den downloadede information og videregav den til rumpirater. Lækagen blev ikke opdaget med det samme, da der var mistanke om levende individer. Hvorefter kybernetik begyndte at gennemgå yderligere test.
  Under samtalen hørte og modtog de andre piger kun den information, de havde brug for til deres arbejde. Ingen kendte det fulde billede undtagen den akademiske dreng og den berømte hypermarskal Zhukov!
  Generelt er et minimum af viden og omhyggelig opsyn, når du bemærker de mest nysgerrige, en garanti mod spionage. Georgy Zhukov besluttede selv at kontrollere alle befalingsmænd med en mega-bioscanner.
  - Et oprør begyndte på planeten White Primorye på det store Ruslands territorium. - Computeren meldte. Oprørerne ødelagde flere barakker og erobrede halvdelen af hovedstaden. Der er kampe og mange civile tab. Data bliver bekræftet!
  Maria udtalte:
  - Det er ikke uden vores deltagelse. Nogle af de lokale ledere blev vundet over på deres side og lovede at give kontrol over planeten. Generelt er rekognoscering på et løfte som på en stol. Desuden er det vigtigt at præsentere alt på en sådan måde, at de tror på os. Og oftest tror de på smiger. Især hvis du sammenligner en eller anden dum indfødt konge med Gud!
  - Jo lavere et menneskes moral, jo højere vil han stige! Måske vil dette distrahere et par store russiske rumskibe! - Akademisk dreng: han var ikke så optimistisk. Men piger, vil du have noget mælk fra egernet? Disse vingede egern er på størrelse med en bøffel og har horn som elg. Lækker smag, og afgræsses på særlige enge med milliarder af forskellige plantearter.
  - Lad os tage en slurk af dit stipendium. Mælk er godt for børn! - Zhukov drillede.
  Den akademiske dreng rynkede panden, Crushing, næsten lige med Skaberens intelligens, kunne ikke lide, da han blev mindet om, at han bare var et barn - omend udadtil. Robottjenere i form af charmerende piger: de bragte dampende mælk fra bier. Det kom også med en pænt skåret frugt "kage" med spiselig diamantcreme. Drengen fik en snack med fornøjelse, pigerne spiste med ham. Zhukov spurgte:
  - Giv mig bedre dadelvin og naturkød.
  Maria svarede:
  - Vi har alt for smagen af en stor kommandør!
  - Og at Mirabela Snehvide også vil kæmpe? - Spurgte Georgy Zhukov.
  Ved disse ord rystede Mirabela, indtil da havde hun set sin drøm som fra sidelinjen. Nå, hvad kan du tage fra visionen! Og så viser det sig, at de kender hende!
  - Sikkert! - Natasha svarede. "Hun og hendes venner er simpelthen dekorationen af enhver rumkamp." Han har sine egne meget usædvanlige evner. .
  Den akademiske dreng foreslog:
  - Giv hende den mest moderne, nyeste tetralet. Lad det løbe ind! Med dens hjælp vil du være i stand til bedre at forstå mulighederne i moderne teknologi.
  - Ikke en dårlig idé, Deres Majestæt, men Mirabela er ikke erfaren nok, og hvis hun tester den nyeste model, kan pigen få problemer.
  - Forskellen i kontrol er ikke særlig stor, den samme telepati, bare forstærket af magi. Jeg er sikker på, hun kan klare det!
  Maria udtalte:
  - Mirabela har en meget mobil hjerne og lærer hurtigt. Generelt ville jeg være stolt af sådan en datter. Uden at gennemgå en særlig genetisk selektion, lykkedes det hende ikke at indtaste den herskende million. At modtage så vigtig en opgave fra kejserinden selv... Uden tvivl et kæmpe talent.
  Georgy Zhukov bemærkede:
  - Talent bliver kun et geni, hvis det multipliceres med kolossalt hårdt arbejde! Men overordnet set stoler jeg på denne gamle dame! (Den bedste sovjetiske marskal kaldte bevidst den meget yngre Mirabela for en gammel kvinde for at understrege forskellen i status.) - Efter slaget vil jeg belønne hende og i det mindste gøre hende til kaptajn.
  Maria kommenterede:
  - Der er risiko for, at barnet dør. Måske er det bedre at sende ham bagud. Trods alt er masseofre under sådan en krig uundgåelige, og hvem vil udføre opgaven i dette tilfælde?
  Georgy Konstantinovich Zhukov rystede på hovedet:
  - Det er usandsynligt, at han selv vil gå med til det her. Harry er usædvanlig modig. Lad os nu arrangere en omstrukturering. Ifølge de uskrevne ridderregler skulle kampen i øvrigt begynde med to enkeltsædede tetrafly. Alle vil vælge deres nummer et es. For mit vedkommende foreslår jeg at gøre Sværdbæreren Ruslan til hovedkæmperen, det ville være et stærkt træk!
  Natasha indvendte blidt:
  - Han er stadig en dreng, han er kun fjorten år.
  - Er jeg en pige? Når alt kommer til alt, er dette virkelig det bedste es i vores flåde, han dræbte magtfulde krigere og krigere! - Zhukov spredte fingrene bredt. "Eller du tvivler på min evne til at forudsige udfaldet af kampen." Jeg tog Berlin på en uge, Anden Verdenskrigs mest magtfulde fæstning!
  Natasha udtrykte sin mening:
  - Det er bedre at sende en mere erfaren soldat. Ellers får vi problemer. Pludselig et eller andet uventet trick.
  Hypermarskal Zhukov protesterede:
  - Ruslan er meget klog. Min intuition siger i hvert fald, at jeg skal satse på ham.
  Den akademiske dreng støttede Zhukov:
  - Ja, og analysen af bioplasma viser, at han burde være en vinder. Jeg har allerede placeret min indsats.
  Supermarshal Natasha blev tvunget til at acceptere:
  - Vi har ikke noget imod den slags argumenter.
  Den akademiske dreng færdig med sin mælk, glasset blev til en langbenet piges skikkelse og bukkede.
  - Tak for din omtanke! - Den menneskeskabte pige begyndte at synge, kastede sine tynde ben op, og hologrammer lyste op ovenover, inklusive robotkunstnere og cirkusartister. Et almindeligt glas sat på et helt show. Pigerne og den høje dame beundrede i kort tid:
  - Kom igang med at arbejde! - Kejseren beordrede.
  
  I mellemtiden øvede Maria Snehvide (i drømme er sådanne øjeblikkelige transformationer) sammen med sine venner endnu en manøvre. Maria og den unge elvertroldmand (en krøllet, gyldenhåret dreng, der lignede en engel) handlede sammen i et par. De fik to specielle tetraletter tilpasset til bevægelse i negativ minus en tredjedel plads. Kæmperne blev kaldt "Tsunami" - 9. Derudover blev deres telepatiske kontrol, eller rettere dens effektivitet: stærkt forbedret af magi.
  Pigen blev hurtigt overbevist om dette. Så jeg prøvede at vende om, lavede et kast og kom med det samme ud af systemet. Den mere erfarne elvertroldmand Tserrik overhalede hende og advarede:
  - Husk dine timer, discipliner din tænkning, nu vil vi gå ind i en tilstand af kamptrance, tænkningen vil indsnævres og udvides på samme tid. Yderligere sektioner af den hyperplasmatiske hjerne vil blive forbundet. Forestil dig, hvad der vil ske, hvis alle hyper- og ultrafotoner begynder at arbejde.
  - Filer vil overophedes! - svarede Mirabel.
  - Hvis du tænker på en outsider, for eksempel en hot fyr, så ja! Lad os nu fortsætte vores studier! Det er i øvrigt ikke første gang, jeg har advaret dig: Flyt ikke dine øjenbryn eller rynke panden, det er kun i vejen.
  - Åh ja! Jeg blev revet med! Det er bare sådan, at nogle gange forekommer det mig, at kroppen er blevet et almindeligt protein - Pigen rykkede, på trods af den behagelige form på tetralets liggestol, ville han smerteligt rulle om på ryggen.
  - Gentag manøvren!
  Stjerner blinkede for pigens øjne. Trafikken omkring Mirabela: på en mærkelig måde blev farten langsommere. Ordene, som sædvanligvis udtales af Tserrik i en tungedrejning, virkede langsomme, og selve stemmen var meget lav, trækkende. Selvom elvertroldmanden begyndte at tale endnu hurtigere, blev selv den hurtige flyvning af tetralet til et jævnt glid.
  - Du er i trance! - Tserrik forklarede hendes tilstand. - Bliv ikke overrasket over noget, men lær at udnytte nye muligheder. Se, hologrammer blinker i rummet. Disse er træningsmodeller til rumkamp. Så min pige, begynd at angribe.
  Mirabela gjorde netop det. Indtil videre var det en træning, men en meget vital og realistisk. Pigen kæmpede ikke kun, men nød det - hun var chokeret over selve kampens proces.
  Det var en slags palet af udslettelse. Mirabela svævede og blev høj. Og hologrammerne helt realistisk spredt i fragmenter.
  Tserrik kæmpede ved siden af ham. Troldmanden fik et par hits, men Mirabel fik tværtimod ikke en ridse.
  Tserrik sang gennem et smil:
  - Glade nybegyndere i denne varme kamp! Brug ikke bare briller!
  "Jeg har erfaring med ihærdigt forsvar, for det var ikke for ingenting, at jeg var blandt de udvalgte af en million, og du, som de fleste alfer, er for følelsesladet og mister derfor kontrollen over dig selv under kampen."
  Mirabela indsatte tetralet og dræbte en anden "myg". Hun begyndte endda at synge:
  - Vi er i krig i universet! Lad os ikke se på dødsstrålen! Glædelig januar eller juli! Lad os give skabningerne lidt varme!
  Natasha forhandlede i mellemtiden med sin ven. Pigen, der kom til slagmarken, kom ind i et usædvanligt rod og befandt sig i en stjålet taxa. Også en meget interessant binding. Tyven blev fanget, og skønheden blev midlertidigt tilbageholdt. Alt ville have været fint, men som et resultat brækkede min ven tre negle. Det er en stor tragedie for en kvinde, så meget brølende og stønnende. Et andet problem var, at faunen Loke var forsvundet et sted. Dette er allerede et problem, hvad nu hvis han virkelig er en spion. Han forsvandt som en vampyr på et barselshospital. Efter øvelsen kom Mirabela midlertidigt ud af sin trance og begyndte at dreje hovedet, ja, han havde ikke mistet noget.
  Jeg huskede en af blockbusterne, også en optakt til en rumkamp, soldaterne husker fortiden, er ekstremt ærlige over for hinanden. Jeg ved det ikke, Mirabela havde ikke lyst til at udgyde sin sjæl til nogen. Selvom hun på den anden side ikke har noget imod det, ville hun være glad for at se sine venner fra den udvalgte million igen. Ikke bare for at se, men for at tale, for at fortælle indtryk om krigen og livet. Det er mærkeligt, at jeg aldrig ville have troet, at der var gået så lidt tid siden min træning med den herskende elite. Hvor mange begivenheder der har ramt hende i de seneste dage, nogle er nok til et dusin liv. Det ville være rart at føde et barn, men hendes søn burde allerede vokse op i en kuvøse. Det er en interessant ting, når børn i stedet for livmoderen bliver skåret ud af en computer, de bliver så elektroniske. Specielt, fedt! Og så gå og slid med din mave, stakkels kvinder fra oldtiden, hvor smertefuldt det er at mærke, hvordan en levende krop bevæger sig inde i dig. Brr! Og min mave gør det svært at kæmpe, en gravid kvinde er ikke en kriger! Er Mirabela i øvrigt sikker på at få en søn? - I det hellige Ruslands verden er livet godt, og på grund af krigen er det samtidig svært.
  Træt af disse tanker! Mirabela fløj ud af tetraplanet, snurrede rundt og tænkte på, hvor mange galninger og galninger der var rundt omkring! Hvad end der ikke er en kvinde eller en mand, er en dødsmaskine! Men vold og krig er attraktivt djævelsk. Hvilke gode fyre! Her kan hun igen ikke se på deres skønhed ligegyldigt. Jeg vil fordybe mig i muskuløst, maskulint kød. Hovedet brænder, vellystige drømme brænder med en monstrøs flamme. Pigen er i syner igen!
  Det store Rusland har kæmpet og forberedt sig på krig i årtier og endda århundreder. Tropper begyndte at samle sig for et knusende slag siden slutningen af året. Det samlede antal af forskellige typer rumskibe har nået mere end ti milliarder. Nå, der var over hundrede og tres milliarder små rumskibe. Mange billioner af mandskab, og endnu flere robotter af de mest utænkelige designs. For første gang i tusinder af års krig samledes så mange skibe på ét sted i metagalaksen. Flagskibene kunne endda forveksles med en separat planet. Hele denne gruppe, uden fortilfælde i antal, absorberede ressourcer som en gigantisk svamp. Fra forskellige galakser, der strækker sig over mange tusinde og millioner af parsecs, flød endeløse strømme af forsyningsskibskonvojer.
  Kejserinderne beordrede: selv om dette ikke er helt ridderligt, at bruge den ældgamle taktik med gennemborende raid-tilbagetrækning, sabotageangreb på kommunikation bagfra. På et tidspunkt ødelagde en sådan taktik Napoleons og Hitlers enorme, veltrænede hære. Samtidig var det nødvendigt at tage højde for, at lokalbefolkningen som regel blev undertrykt af myndighederne i de store russiske imperier eller af røvere og rov herskere i meget mere primitive verdener. Samtidig var der med magtændringer forbundet håb om det bedste. Det er heller ikke en synd at udnytte dette, især hvis fjenden vil ankomme ubemærket. Taktik af ulveflokke, undgå kampe med store styrker, men hemmeligt stikkende, bryder logikken i store strategier. Den hvide engel delte sin hær i flere dele og begyndte at slå til mod mindre campingvogne. Da fjenden gentagne gange styrkede deres dækning, besluttede en frivillig fra et andet univers sig for endnu mere vovet taktik. Hans plan var at angribe den brune anti-globalistiske sfære, som indeholdt gruppens vigtigste forsyningslagre, en enorm reserve. Som altid beordrede den driftige White Angel de to piger til at tyde adgangskoden, selvom den var noget forældet, og ankomme lovligt, under dække af endnu en forstærkning fra de primitive allieredes verdener. Til dette formål blev rumskibenes form ændret lidt, og der blev anvendt camouflage. Den hvide engel selv gjorde sig op til at ligne en lille vulkan, i symbiose med en stub! Han var flydende i to titusinder af sprog fra verdener i flere universer; det var ikke svært at lære dem: bølge- og kemiske effekter på hjernen og total udenadslære. Generelt er den hvide engel i stand til at huske absolut alt uden nanoteknologi, det eneste problem er at huske.
  Hans assistent blandt folket, Malvina, sørgede selv for, at pigerne og drengene skiftede uniform og opførte sig naturligt, for senere ville bedraget blive afsløret, jo større chancerne for succes var. De fleste racer i universet ligner menneskers form, så det er ikke svært at give den ønskede form, og kendskab til andre sprog er inkluderet i træningsprogrammet for piger og drenge blandet med hyperplasma næsten fra barndommen. Det vil sige, næsten alt er blevet behandlet og sørget for!
  Den hvide engel scannede dog billederne af alle strejkeflådens rumskibe og tjekkede dem mod kartoteket - fjenden skulle ikke have mistanke om, at noget var galt.
  Elf Udar-rokki besluttede også at posere som en tryllekunstner fra en lidet kendt planet. I starten ville hun endda blive en trold, men det er en stor risiko, trolde er for forskellige fra elvere. De kan fornemme sådan en åbenlys falsk, hvis ikke af kødet, så af den bioplasmatiske aura.
  Den hvide engel var enig i hendes argumenter:
  - Generelt hader jeg trolde, de stinker. Et par lignende væsner besøgte oldtidens Jord og viste sig at være meget negative. Siden da har det været nemmere at finde en tør sten i bunden. end en venlig og ren trold.
  Udar-rocky svarede:
  - Venlighed er et relativt begreb. Alle anser det for godt, hvis det gælder specifikt for ham. Og altruisme er ikke specielt på mode. Du giver mig, siger jeg dig: en slags vare-penge-forhold. Sandt nok, der er typer...
  Den hvide engel afbrød alfen:
  - Kort sagt, selve princippet er klart for dig. Og nu til den anti-globalistiske sfære.
  En frivillig fra et andet univers følte, at han red på en hvid drage. Slagøksen under hans kommando bevægede sig selvsikkert mod målet. En slags stålhandske i fløjl, der er i stand til at knække en kæbe, men fængslende med sin blødhed.
  Den hvide engel strøg lavastrømmene på hans hoved og mærkede, hvordan de kildede hans håndflade. Det er behageligt og samtidig noget helt ekstraordinært, en vulkan går i udbrud på dit hoved.
  - Hvem udgiver sig for at være en slange, og jeg foregiver at være et grandiost udbrud!
  Malvina kneb øjnene sammen og sagde som svar og strakte læberne:
  - Du er ikke bare en vulkan, men for mig, men for mig er du som en helgen! Jeg spyttede brændende napalm ud, men til dig laver jeg borscht med korn!
  Den hvide engel brød ud i latter og viste store gnister, der fløj ud over deres størrelse, det tordnede som Krakatoa.
  Latter og grin, men på vejen stødte de på den første rumpatrulje. Omkring tusind rumskibe, inklusive tre ultra-slagskibe, på størrelse med en anstændig planet. Den hvide engel optrådte med uforskammethed og skubbede uhøjtideligt skibene til side. Men hans assistent nulstillede tilfældigt adgangskoden, og en repræsentant for et andet univers sagde med nasal stemme:
  - Tør du ikke bremse Storkejseren. Ellers vil jeg give dig sådan et opgør, at du kaster hovene bag hovedet. Jeg har hundrede milliarder rumskibe under hyperplasma.
  Det var et typisk bluff, men den hvide engel vidste, hvad han lavede. Normalt elskede alle disse konger af planetarisk betydning at bluffe, overdrive deres styrke og skrue op for næsen. Derudover har uforskammethed en tendens til at vække mindre mistænksomhed. Ja, hvis du ikke har rettigheder, hvorfor skulle du så genere det? Der er en stereotype, at en spion normalt er stille. De blev sluppet igennem, og den hvide engel skævede trodsigt sin kæbe:
  - Orden i stjernetropperne!
  Undervejs passerede de otte yderligere afspærringer. Hver gang kom den hvide engel med en anden joke, indtil de fløj op til den anti-globalistiske sfære.
  Her blev de mødt af en barriere på flere titusindvis af store skibe og hundredtusindvis af små jagerfly. Samt stationer med hyperplasma kanoner. Den hvide engel tøvede et øjeblik, for hvis der skete noget, ville de ikke kunne komme ud. Men den snedige alien-superkæmper kom med en noget naiv plan, men fængslende i sin enkelthed. Det besluttede han, lad fjenden selv hjælpe ham. Hvorfor kæmpe med overlegne kræfter (og forstærkninger vil ankomme meget hurtigt), hvis du kan gøre det omhyggeligt med en kunstners berøring.
  Efter at have kontaktet kommandanten for hypersfære-fæstningen, portrætterede den hvide engel en glad enfoldig.
  Marshal-guvernør Hegg de Nnodd har lige lavet en god handel: Han formåede at sælge en del værdiløse genanvendelige genstande, idet han videregav det som værdifulde mineraler, såvel som reservedele til tetrafly og mega-grabs. Reservedelene var også defekte. Nu var det nødvendigt at fjerne enderne i vandet. Den første tanke var den enkleste: at komme til enighed med rumpiraterne. Lad dem ødelægge unødvendig og endda farlig last. Men her opstod der problemer, da stjernefilibusteren (den, der tidligere behandlede sådanne ordrer) blev hyret for en masse penge til at udføre sabotageaktioner bag i Sviatorossiya. En anden type løb ind i et jagthold fra Storrusland og blev efterladt uden skibe. Så foreslog den store sekretær: en porøs majroe med ben og et smalt hoved med tyggede blade (hjernen var placeret i maven):
  - Lad campingvognen blive suget ind af et vandrende sort hul. Der er bare sådanne grimme ting langs ruten, hvor skibene vil passere.
  Hegg kvækkede tvivlsomt:
  - Og du tror, at piloterne er så tomme, at de ikke vil bemærke rummets krumning.
  - Navigationsinstrumenter vil blive beskadiget, og troldetroldmanden vil skabe kaos på rumskibsholdet. De vil flyve ind på egen hånd. Forresten vil dette ikke engang være et mord; rumskibene vil for altid falde mod midten af hullet. - Der hørtes et knirken, med et hvæsen.
  - Nå, majroer, dine ideer er enklere end en dampet majroe! - Sagde Hegg som et ordspil.
  - Det er det, vi gør. Hvorfor håber jeg, at tryllekunstneren er pålidelig?
  - Selve farven. Han fandt os selv!
  - Så gør det!
  Efter sådan en let fidus, hvor billioner skulle tynge lommerne, var stemningen positiv. Den hvide engel indså straks, at hans modpart havde snydt smart og nu gned sig i hænderne.
  - Storkejser de Shcha-schava, herskeren over de universelle verdener, bragte dig sejr.
  Hegg vågnede straks op og hoppede endda ud af stolen.
  - Hvilken sejr!
  - Nå, vi har specielle magiske artefakter, hvis den kombineres med ammunition, vil den eksplosive kraft stige hundrede gange.
  "Hundrede?" spurgte Hegg.
  - Som minimum, og hvis der er flere artefakter, så så mange som to hundrede. Svyatorossias hær vil smuldre til præoner!
  Hegg bed tænderne sammen og blottede tænderne.
  - I dette tilfælde skal vi skynde os. Indtil snedige konkurrenter kom foran. Ellers vil den russiske hypermarskal Alexander Suvorov tage æren for al succesen. Han har allerede samlet kræfter mod Zyukov!
  - Selvfølgelig vil han, vi skal agere lige så hurtigt som en tyngdebølge, mine vasaller og robotter er klar til at smadre alt ind i varehuse. Jeg overvejer at holde det til femten fuhhots.
  Hegg var overrasket:
  - Så hurtig?
  - Har lige modtaget ordningen, og mine fag er uddannet! En lille smule forkert, for stor værdighed og til kvasaren!
  Kommandanten gryntede over denne vittighed:
  - Ja jeg er enig! Dette er den bedste måde at blive forældre på.
  - Så forsinkelse stjæler laurbær, hastværk bringer succes!
  - Jeg forstår ikke, hvorfor vi har brug for laurbær, måske er de ultra-plutonium, men tak alligevel.
  - Og straks fri adgang til lagrene for vores folk.
  Nu var det vigtigste, at pigerne arbejdede præcist og ikke svigtede os. Soldaterne fra Svyatorossia-hæren gennemgik en genhør på et virtuelt simulationsprogram, men i det afgørende øjeblik kunne deres nerver simpelthen knække.
  Den hvide engel opførte sig uforskammet og råbte meget ad rumvæsnerne. Dette skulle berolige de russiske krigere; fjenden er ikke skræmmende, da han lader sig råbe ad. Indtil videre har alt været fint. Ganske vist forsøgte en af inogalakterne at plage, men den uforskammede kriger skød ham med en lammer og tvang ham til at stønne og rykke. Smerten var skræmmende, og resten af den brogede flok gav efter og erkendte fordelen ved den uforskammede lille fyr. Så var alt simpelt
  Ud over den humoristiske actionfilm tillod pigerne sig endda at boltre sig, plante sprængstoffer og detonatorer. Generelt mente Mirabela, at den korrumperende indflydelse fra de primitive verdener også påvirkede her. I Svyatorossia virkede sådan en simpel fidus ikke; der var ingen gentagelser og ingen øjeblikkelig meddelelse i de trufne beslutninger. Og sandsynligvis også Storrusland, jordboere er ikke suckere. Og så finder sådan en åbenhjertig babysnak sted. Minder mig om direkte nonsens! Så en ged ville tjene penge, og i stedet for penge greb han en granat. Nu var jeg nødt til at gå. Nå det er simpelt!
  - Nu vil vi flyve og teste vores slagkraft på disse ludere! - sagde den hvide engel. "Du vil se, hvor stærke vi er, en demonstration af ødelæggelse."
  Hegg var enig:
  - Dette er den bedste måde! Vis alle din ekstraordinære kraft.
  Kommandanten spekulerede allerede på, hvor meget han kunne tjene ved at sælge forbedrede våben. På samme tid besluttede han at kaste, som Hegg troede, den uklare storkejser.
  Lad især de hellige russere ødelægge det. Vi må advare dem om, at de er under angreb.
  Selvom der ikke er nogen demonstration af våben, vil det ikke være lige så overbevisende. Nå, han vil ikke arrangere noget for dem! Der vil være noget trick, der vil være!
  Flåden under kommando af den hvide engel afgik hurtigt. Han stødte ikke på nogen forhindringer, og alfen Impact-Rocky bemærkede endda:
  - Nej, det her er på en eller anden måde ikke engang Hollywood. Ødelæg hovedforsyningscentret uden at affyre et skud!
  - Dette er militær ledelses kunst for at undgå unødvendige risici. En rigtig kirurg er en, der er i stand til at udføre en kompleks operation ubemærket!
  Deres hold var væsentligt adskilt fra fjendens armada, da detonatorerne gik i gang. En enorm hypersfære blev opslugt af en hyperplasmisk orkan. Det blev til et kontinuerligt brændende skær, hvor titusinder af fjendtlige soldater øjeblikkeligt brændte.
  Udar-rocky hviskede:
  - Du er en klog dreng, men samtidig hensynsløs. Ødelæg så mange fjender på én gang!
  - Og redde livet for vores drenge og piger! Du ville ikke have, at det skulle være din søster eller kæreste, der blev dræbt i deres sted. - Den hvide engel tog en mini-thermopreon slikbombe frem og slikkede den lækkert med tungen, og kastede den så ind i munden på ham - Eller måske hans blod, det er ikke så ked af det!
  - Hvorfor, dumme dreng, jeg har ondt af alle. Du tror, at fjenden ikke har nogen sjæl, eller at børn af dræbte soldater ikke græder. Du vil begynde at føle empati med alle, dit hjerte vil smerte. De vil dog ikke tale om dette, ellers vil de begynde at sige, at Impact Rocky er ved at blive gammel, og på grund af dette er hun blevet alt for sentimental.
  "Det ser ud til, at vi bliver forfulgt af store masser af skibe." Du bliver nødt til at sætte farten op!
  - Bordet er malet og dækket af aske! Et militærrumskib er ikke en ged! - Pigen sang.
  Det er ikke nemt at forbedre, når du allerede bevæger dig ret godt. Men et vist forspring i tiden spiller en rolle. Derudover var Svyatorossias rumskibe lidt overlegne fjenden i mobilitet. En patrulje af rumskibe sprang ud over linjen. Der var 57 af dem. Den hvide engel beordrede:
  - Skyd ikke, lad ham komme nærmere, og så dækker vi jer alle på én gang som en irriterende flue.
  Fjenden havde heller ikke travlt med at åbne ild for at dræbe og blev "serveret" på én gang, i én salve, uden selv at miste fart.
  - Nej, bokseren er den, der slår, og den, der slår ned!
  Og alligevel pressede fjenden fra flankerne. Jeg måtte rykke og snappe og udføre indviklede manøvrer. Og lide tab på samme tid. Her var hovedstyrkerne fra Svyatorossiya-flåden imidlertid allerede tæt på. De modangreb selvsikkert fjenden. Kampen er begyndt. Et dusin slagskibe af primitive verdener splittes øjeblikkeligt fra hinanden og smuldrede til støv. Sammenstødet viste sig dog at blive overraskende kort. Hæren af Storrusslands allierede rykkede simpelthen tilbage og frigjorde stillingen. Den hvide engel vil endda have en grund til at sige:
  "Vi behøvede ikke at slås, de slog os med en kost, det er ærgerligt, men for meget støv steg, jeg ville nyse."
  Mirabel nysede faktisk, vendte sig om og vågnede med det samme. En stor guldsmede kildede hendes næsebor med sine antenner, og en sommerfugl strøg hendes forslåede, bare hæl med sine vinger.
  - Jamen, jeg drømte om noget sludder! Skal arbejde mere! Wow, selv i mine drømme drømmer jeg om en massakre, når jeg endelig kan nyde livet.
  Pigen tændte et bål, for dette lavede han noget som en bue og begyndte at snurre stokken. Ilden opslugte hurtigt grenene og relativt tørre tornede grene. Pigen begyndte at brænde bunden og huskede vilde teknikker til kagen. Flere gange brændte hun sine bare ben, flammerne fra ilden og varmen fra de fire sole kombineret i et smerteligt lidenskabeligt stof: at få pigen til at svede meget. Mirabela tog en dukkert i åen flere gange. Derudover gav røgen smerter i øjnene, kroppen blev sort af at brænde. Pigen nysede flere gange. Arbejdet trak ud i mere end en halv snes timer. Pigen var meget sulten, og det sædvanlige tropiske regnskyl kom. Vandstrømme slukkede ilden og skyllede næsten Mirabellen væk med varme vandløb. Skønheden var dog endda glad; hendes chokoladekrop blev ren igen.
  - Nej, det ser ud til, at kagen skal bruge flere dage.
  Regnen varede omkring tyve minutter og efterlod små vandløb. Pigen plaskede gennem vandpytterne og gik mod kysten. Hun ville pludselig prøve den lokale fisk. Der var ikke den mindste lyst til at tænde bålet igen. En let brise blæste, træerne syntes at nikke imødekommende til pigen. Stemningen er løftet. Den helt nøgne skønhed med et stenspyd føltes som en lokal dronning. Nå, lad hajerne prøve at komme tæt på hende, de får et stærkt slag! Derudover ser hajer ud til at reagere på blod; de lugter det på lang afstand. Og slår man den så hurtigt med et spyd, så kan man sagtens fange fisken og bære den ud. Men hvordan spiser man det? Rå eller stegt? Også et meget interessant valg.
  Pigen nærmede sig kysten, efter regnen var sandet endnu ikke varmet op, og hendes bare fødder føltes lyksalighed og en behagelig kildren. Mirabela rakede sandet med fingrene, det lignede skaller, ja, du kan også spise dem. Der er sikkert også østers her. Det er mærkeligt, hvorfor de tidligere agenter døde, det ser ud til, at dette univers ikke er så ondt. Der er ingen problemer med mad, og resten ordner sig. Pigen nærmede sig vandkanten, da hun pludselig stoppede. Ud af øjenkrogen, knap synlig over horisonten, bemærkede Mirabela, at et skib nærmede sig kysten. Og planeten er større end Jorden, cirka dobbelt så stor, hvis man tæller i diameter, vurderede hunnen Robinson med øjet. Pigen sprøjtede sit havben og fortsatte med at kigge. Ikke moderne, selvfølgelig med sejl, og ikke specielt store. Altså en præ-industriel brigantine, men ret elegant. På trods af afstanden tillod Mirabelas skarpe syn hende hurtigt at tælle pistolerne.
  - Et skib, det betyder, at der er en civilisation her. Det eneste dårlige er, at det ikke er kosmogent!
  Pigen ramte vandet med sit spyd, en lille sølvfisk blev gennemboret. Mirabela rørte forsigtigt ved det:
  - De siger, at råt kød er sundere, vi spiser det først, og så beslutter vi, hvad vi skal gøre. Mest sandsynligt ønsker skibet at genopbygge sine forsyninger af ferskvand og måske frugt, så jeg har ikke tid, jeg er endnu ikke under pres!
  . KAPITEL nr. 21
  Sadat bøjede sin trætte ryg og indvilligede:
  - Hvor er det praktisk! Selvom opdelingen i himmel og helvede hersker i næsten alle trosretninger! Himlen er dyrisk lediggang, når der ikke er noget at stræbe efter, så læg dig bare med maven oppe og nyd. Der er ingen grund til at tale om helvede, vi er allerede i helvede.
  Yanka, der også lider, bemærkede:
  - Nå, ikke helt! De samme mongoler troede, at efter døden fortsatte de døde deres karriere som krigere. Under ledelse af krigsguden Sulde erobres andre afdøde ånders stater. Det vil sige, at der så at sige var en parallel til at erobre vores verden med de levende, og også erobre en anden verden med de døde! En slags ånd finder ikke hvile og fortsætter med at forbedre sig og vokse sin karriere.
  Ali var glad:
  - Og det er endnu bedre! Du kan endda dø som slave og blive en kriger i den næste verden. Det er trods alt bedre end velnæret lediggang.
  I dette øjeblik gik den allestedsnærværende pisk igen over drengenes ryg. De øgede ufrivilligt deres tempo, bevægede deres langmodige ben over gruset og tav et stykke tid og fik vejret igen.
  Sadat, efter at have fået vejret, bemærkede:
  - Velnæret lediggang er ikke så slemt, især når man er slave, der bliver slået med en pisk. Du spekulerer endda på, om døden virkelig er så slem.
  Yanka grimaserede og sagde:
  - Faktisk tror mange mennesker, at døden simpelthen er ikke-eksistens! Selvom for eksempel næsten alle nationer tror på eksistensen af en udødelig sjæl. Og generelt, tag vores fly i drømme, hvor kommer de fra?
  Ali udtrykte en tanke:
  - At huske, hvordan vores sjæle svævede over overfladen! Eller....
  Sadat foreslog:
  - Han er erindringen om vores åndelige tilstand eller eksistens, før inkarnation i kødet. Desuden ved jeg, at der var store guruer, hvis sjæle kunne forlade deres kroppe. De flyttede til andre verdener. På en eller anden måde iagttog jeg selv mit kød udefra, efter at præsten gav mig en krystalkugle at se på.
  Yanka blev interesseret:
  - Og hvad så du?
  Den novice dreng rystede ufrivilligt:
  "Jeg var endda bange for at se på mig selv, hvor bleg jeg var blevet." Så gik min ånd gennem væggen og kom tilbage.
  Yanka, svimlende, var enig:
  - Sådan noget er der bestemt! På et tidspunkt hjalp Papus Nicholas den Anden med at fremkalde Alexander den Tredies ånd. Han rådede kongen til at være stærk og sej for at undgå yderligere problemer. Papus sagde i øvrigt, at så længe han er i live, er der ikke noget, der truer monarkiet. Denne tryllekunstner døde i 1917 i februar. Ifølge rygter holdt Lenin og Stalin også seancer. Det ser ud til, at selv Lenins ånd forudsagde Stalin i 1941, at han ville vinde krigen med Tyskland.
  Sadat foreslog i fuld alvor:
  -Lad os sige, hvis en af os dør, så lad ham komme til den anden i en drøm og sige: der er et liv efter døden, og det er godt der!
  Yanka smilede ufrivilligt, selv vognen han trak virkede ikke så tung:
  - Ja, selvfølgelig er der sjæle! Kun få små sekter benægter dette. Men det er ikke nødvendigvis godt i den næste verden. Nogen sammenlignede livet før døden med en bullpen, livet efter døden med en zone. Normalt har nogen det dårligt i bullpen og bliver ikke genopstået i zonen! Så slaven behøver kun at blive fri på Jorden!
  - Jorden? - Drengene blev overraskede sammen.
  - Hvad er din planets navn!? - Yanka rettede sig selv.
  - Gradodar!
  - Så det er i Gradodar!
  Drengene blev stille, stigningen blev endnu stejlere, og de var forpustede. Desuden var selve vejen nu endnu mere stenet, og man stødte oftere og oftere på skarpe genstande. Yanka troede, at ulegemlig eksistens har sin egen charme, der er ingen sådan tyngdekraft. Stærke, men stadig meget barnlige ben begynder at gøre ondt. Drengen skal styrke sig, han skal være en mand, samtidig skærer hans muskuløse skulder bæltet mere og mere, du skal justere remmen fra tid til anden.
  Drengen tabte dråber af tung sved og bøjede sig. Han klatrede stædigt og forsøgte at distrahere sig fra den voksende, smertefulde kløe i hans trætte muskler. Drengens nøgne, brændende fødder gravede sig simpelthen ind i det stikkende betræk, og årer og årer bulede på hans hurtigt mørkere ankler.
  Når læreren under en historietime talte om slavernes, især børns, svære skæbne, blev dette ikke særlig godt modtaget. Så det er en abstraktion, da der i Afrika og i Østen stadig er børneslaver, nogle steder officielle(!). Ja, i øst, selv i Rusland, var de der indtil for nylig, og måske er de nu. Også i Amerika lever mange mennesker på en måde, der ikke er bedre end slaveri, især sorte og latinoer. Tja, brugen af børnearbejde på fabrikker, fabrikker, gårde og miner er almindelig og ofte legaliseret. Oftest er det frivilligt, amerikanerne er arbejdsnarkomaner og endda snottede afkom af millionærer; tøv ikke med at vaske biler eller feje gaderne. Generelt er USA bestemt en fjende af Rusland, men en fjende, der er værdig til respekt. For eksempel kunne Peter den Store ikke lide, at europæere, især briterne og tyskerne, forudså, at Rusland i fremtiden ville kæmpe med dem! Men han studerede med disse folk med vanvid, giftede sig med en tysk kvinde og omgav sig med fremmede. Peter var ikke stolt, og arbejdede personligt med et fly og en økse. Selvfølgelig var han grusom, han torturerede endda personligt oprørerne, men ellers var det umuligt at rejse Rusland. Den bedste måde at opildne en doven tyr på er trods alt med en pisk. Det russiske folk er stærkt, men de mangler ambitioner og bulldog-greb. Zar Peter besad begge dele, men han manglede selvdisciplin: han drak for meget, røg og utugt. Orgierne underminerede kongens helbred, og der blev ikke fundet nogen ligeværdig efterfølger. Det evige problem med monarkier er, at sønnen af en hård, viljestærk far alt for ofte arver sin mors bløde, lydige natur. En hersker er som en pilespids - hvis han er blid, vil han føre landet til en blindgyde! Kun sejhed kræver også intelligens. Især Nicholas den første - Palkin havde nok sejhed, men der var mangel på intelligens. Stalin havde begge dele, en fremragende tænker og statsmand. Desværre bagtalt af hans efterfølgere, især af sådanne ikke-enheder som Gorbatjov og Khrusjtjov. Ak, hans navn blev aldrig ordentligt værdsat under forfølgelsen af Stalin: kun få rejste sig. Selvom vi ikke havde været for hans grusomhed, ville vi have været nødt til at leve under Hitler. Hvad skete der egentlig i denne sag? Führeren planlagde ikke en grossist udryddelse af slaverne, men opfattede dem som et andenrangs folk. Han mente, at firs procent slaver kunne fortyskes, men han mente, at der skulle være streng underordning af den overlegne race! Derudover var han bekymret for deres fertilitet. Generelt er det ikke en god ting at være andenrangsborger. Hitler var som en rabiat nationalist: han satte tyskerne over alle andre, hvilket betyder, at russerne var et par skridt lavere. Derudover ønskede Fuhrer at sænke slavernes kulturelle niveau, hvilket også var meget dårligt. Tja, tyskerne bekæmpede partisanerne hårdt og brændte landsbyer sammen med deres indbyggere. Nej, under sovjetisk styre var det meget bedre. Derudover var USSR efter Anden Verdenskrig det eneste land i verden, hvor priserne faldt fra år til år. Generelt er der en myte om, at under Stalin kun den militære industri blev udviklet, mens civile industrier stagnerede. Men sådan er det ikke, der er også statistik, der kan læses på internettet. Ikke kun kampvogne og kanoner, der var røde sovjetiske ledere! For eksempel steg produktionen af dåsemad fra 1928 til 1950 syv gange, og pølser med fem og en halv gange, æbler med tre gange og cykler med tooghalvfjerds gange!
  Højdevinklen blev mindre, og drengene følte lettelse. Sadat trak vejret og kvælede i luften og spurgte:
  - At Djengis Khan erobrede Khorezm?!
  Yanka mumlede anstrengt:
  - Ja! Erobret! Desuden overgav en række byer Bukhara, Samarkand og andre sig uden kamp. Djengis Khan lovede liv og befrielse fra tyrannen Shah.
  - Og han bedragede mig! - Den snedige Sadat gættede.
  Drengen rystede på sit svedige, lyse hoved:
  - Højre! Han dræbte alle mændene og drev kvinderne og børnene i slaveri. Ellers ville hans kavalerihær simpelthen dø ud i ørkenen. Khorezm faldt, Shahen forsvandt. Hundredtusindvis af mennesker blev dræbt. Trist historie, modbydelig krig. Djengis Khan holdt normalt ikke sit ord og havde ikke travlt med at vise barmhjertighed!
  - Ingen har travlt med at vise barmhjertighed! Det ville være dumt at skåne dine fjender. - Sadat godkendt.
  - Enkelte byer gjorde dog stædigt modstand, især i Irans territorium, som er en del af Khorezm. Ifølge legenden skar Genghis Khan personligt hjertet ud af shahens barnebarn. - Yanka lænede sig over og trak i remmen med tænderne og mærkede saltet.
  - Og så? - Ali blandede sig i samtalen.
  Drengen ville sprede sine hænder, men de var bundet fast:
  - Shahens søn, Geral ed-Din, kæmpede med Djengis Khan i lang tid, opnåede nogle gange private succeser, besejrede endda den mongolske satraps fyrre tusinde stærke hær, men til sidst afsluttede han også sin livet på en pæl. Djengis Khan sendte en del af sine tropper længere mod vest. De passerede nord for Bagdad-kalifatet og gik ind i Georgien og Armenien. Georgierne havde ikke en eneste hersker, prinserne forrådte hinanden. Under slaget ramte selv en af prinserne sine brødre i ryggen. De blev hurtigt behandlet, og atombombeskytterne brød hurtigt ryggen på deres allierede. Bagefter steg mongolerne ned til Terek-floden, plyndrede nabolandsbyer, gik langs Kuban og nåede den tidligere russiske fæstning Tmutarakan.
  Drengen hostede, havde svært ved at få vejret, at bære en byrde og tale på samme tid var for svært. Men da han næsten var teenager, forsøgte han at skjule den smerte og svaghed, som normalt er karakteristisk for drenge.
  Sadat, der heller ikke var en svækkelse, spurgte:
  - Hvad er det næste?
  Yanka rystede sveden af sig og fortsatte historien og forsøgte at tale med en jævn stemme:
  - Mongolerne stormede ikke selve fæstningen. De foreslog, at kommandanten, en repræsentant for den europæiske Hanse, blot købte de slaver, der blev fanget under felttoget.
  Han var enig! Nogle af tatarerne kom under dække af slaver ind i den store og rige by. De angreb pludselig vagterne, åbnede portene og en hær af asiater styrtede indenfor.
  - Det er interessant! - De unge slavers øjne lyste op.
  - Efter at have voldtaget kvinderne og dræbt alle mændene - kommandanten blev hængt på hovedet og sten blev bundet til hans hænder, forlod mongolerne denne by med rigt bytte. Forstærkninger ankom fra Djengis Khan, som på dette tidspunkt havde erobret hele Khorezm. Tatarerne rykkede mod Kipchaks, bedre kendt som Cumans.
  - Du bør i det mindste tegne et kort til os, ellers forstår du ikke, hvordan det skete! "Skarpt," sagde Sadat.
  - Hvad sker der sådan?! - Yanka var indigneret.
  Ali irettesatte sin ven:
  - Intet behov! Hvad bekymrer vi os om hans land? Måske gør det endda ondt for ham at huske det.
  Yanka var enig:
  - Det gør bestemt ondt at huske slaget på Kalka! Som et stort land tabte Rusland ikke ofte, men da det skete, var det virkelig en tragedie.
  Sadat sagde filosofisk:
  - Men hvis der slet ikke var nogen nederlag, ville dit land have erobret hele verden, og alle krige ville være endt?
  - Det ville være vidunderligt! - Yanka trak i rebene.
  - Ikke godt! Der var ingen steder at stræbe efter!
  Yanka protesterede heftigt:
  - Og plads! Vi ville begynde at udvide til andre verdener! Selvfølgelig ville det i første omgang ikke betale sig selv, men over tid ville teknologien udvikle sig, og erobringen af nye lande ville blive en prioritet.
  - Jo da? - Sadat kneb øjnene sammen.
  Yanka glemte sin træthed for et stykke tid:
  - Ja! På et tidspunkt, da Christopher Columbus opdagede Amerika, var mange også i tvivl om, hvorvidt de nye lande ville bringe profit, for de lå meget afsides, og de skulle sejle i flere måneder, og så intet, de mestrede dem. På et tidspunkt var der tåber i Rusland, der solgte Alaska og gav Hawaii-øerne gratis væk. Idioterne tæt på kongen mente også, at disse rum ikke betalte for sig selv. Og amerikanerne tog dem og mestrede dem. Alene guld for milliarder blev pumpet ud, for ikke at nævne olie, gas, malm, bauxit og så videre. Den største værdi er jord, og den skal beskyttes og øges. Rus' har altid samlet lande omkring sig, og at give afkald på i det mindste en del af sit territorium er ensbetydende med at skære din finger af, eller en del af dit hjerte.
  - Ja, det er rimeligt! - Sadat var enig. - Men alligevel vil du fortælle os om slaget på Kalka. Er det ikke?
  Yanka sukkede:
  - Jamen selvfølgelig! På højdepunktet af slaget forrådte polovtserne kalmykerne og forlod dem! Mongolerne bestak kommandanterne. Efter at have dræbt Kalmykerne, indhentede de Polovtsianerne, og efter at have besejret dem, tog de alt det guld tilbage, der var blevet brugt til bestikkelse. De begik forfærdelige grusomheder mod fangen og rev hans hud levende af. Polovtserne var bange for en ny stærk fjende og henvendte sig til de russiske fyrster for at få hjælp. Gårsdagens fjender ønskede pludselig at blive allierede.
  - Det er ikke ualmindeligt!
  - Fire prinser tog på et felttog, deres styrker var ikke små, omkring halvtreds tusinde krigere, plus yderligere halvtreds tusinde fra polovtserne. Der var omkring to færre mongol-tatarer. Det så ud til, at udfaldet af kampen var klart.
  - En dobbelt fordel er meget! - indsatte Ali.
  En tåre trillede ufrivilligt ud af Yankees højre øje:
  - Men her svigtede inkonsekvensen i prinsernes handlinger os. Prinsen af Suzdal slog uden varsel de andre til først, blev omringet og blev dræbt af tatarerne. Prinsen af Kiev tog tværtimod stilling i en befæstet lejr og gik aldrig i kamp. De to andre galiciske og suzdalske fyrster var først i stand til at skubbe mongol-tatarerne tilbage, men polovtserne kunne ikke modstå; deres rækker blev knust, og en lavine skyllede simpelthen de russiske tropper væk. Selv i det kritiske øjeblik kom Kiev-prinsen ikke sine døende allierede til hjælp. Han tænkte åbenbart: så meget desto bedre, jeg bliver den vigtigste prins i Rus', al magt vil overgå til mig, hvis de andre prinser dør og deres arv svækkes!
  Sadat, der forsøgte at slå en splint ud i sin hårdhændede hæl, bemærkede:
  - Og det tænker alle! Også selvom folket står sammen. Dette har længe været kutymen, din egen skjorte er tættere på kroppen!
  Yanka holdt en pause, samlede sine kræfter og sagde så forpustet:
  - Men det skulle du ikke have troet! Vi skal respektere og værdsætte det dyrebare russiske blod. Derudover skal du huske. Indtil videre er det ikke et problem, men et halvt problem. Mongolerne ankom i små tal, og de skal besejres for at lære en lektie. I dette tilfælde ville ingen vove at vove sig ind i Rus'. Det er tilrådeligt at dræbe alle helt, så ingen fortæller om landene i øst, og hvis det mislykkes, så indgyd i det mindste frygt for russiske våben. Kiev-prinsen var dog langt fra disse tanker, han ville kun ophøje sig selv.
  - Men han forblev i live! - Drengene pludrede i kor.
  Yanka rystede energisk på hovedet som en ung hest:
  - Men nej! Efter at have besejret de andre prinser og polovtserne angreb mongolerne prinsens lejr. Han havde stadig næsten tredive tusinde krigere. Alle angreb fra mongolerne blev slået tilbage, de led tab. Så foreslog nomadernes leder, Subudai. Lad russerne overgive deres våben og gå i fred på deres æresord. Selvfølgelig skulle man ikke have troet denne sjakals tilbud, men Kiev-prinsen, som aldrig selv holdt sit ord, viste sig pludselig at være så godtroende.
  - Måske var han forhekset? - Ali udtrykte sin mening.
  - Jeg udelukker det ikke! I østen, i modsætning til i Vesten, blev troldmænd og tryllekunstnere ikke forfulgt, hvilket betyder, at de kunne få større magt. "Yanka ønskede pludselig lidenskabeligt selv at blive tryllekunstner og smække kamppulsarerne mod opsynsmændene, og så falde i det ømme græs og slappe af i sin udmattede krop.
  - Prinsen blev bedraget! - Sadat klukkede hysterisk.
  - Ja, efter at hæren havde lagt våbnene ned og forladt krisecentret, blev de straks angrebet. Ubevæbnede russiske soldater kæmpede, så godt de kunne, ved at bruge næver og tænder, kaste jord, men næsten alle blev dræbt. Prinsen selv og hans nærmeste medarbejdere blev placeret under bænke, og siddende på dem fejrede de en fest. Og så døde prinsen og blev langsomt knust. En ydmygende og smertefuld død. Grav ikke et hul for en anden...
  - Du kommer selv derhen! - Sadat tilføjede jævnt. - Dette er allerede blevet et stabilt koncept! Men du tabte lovligt.
  Yanka rystede på hovedet, pisken stak ham igen og brændte hans hud. Drengen trak vejret lidt, det blev lettere:
  - Jeg synes ikke, det er så lovligt. Til tider besejrede russerne betydelige overlegne styrker. For eksempel skar Monomakh utallige horder af polovtsere ned. Sandt nok betragter moderne kronikører det som en overdrivelse: at tredive tusinde af hans krigere besejrede en halv million.
  - En halv million! - Det er fem hundrede tusinde! - Ali var overrasket.
  Sadat fnyste:
  - Ja, en overdrivelse! Tredive tusind kan ikke slå fem hundrede! En nød vil ikke knække en brosten.
  Den unge fortæller slugte, hans hals var allerede ved at tørre op og fortsatte med at væve sin tale:
  "Måske er det på grund af tidens gang umuligt at verificere, men det er ikke så vigtigt. Efter sejren raidede Subudai Ryazan-landene. Hans hær nærmede sig Ryazan, men kunne ikke tage den, hvorefter den rullede tilbage. Nogle af soldaterne flyttede til det bulgarske rige, men blev besejret. Djengis Khan vendte selv tilbage til Mongoliet og besluttede at erobre resten af Kina. Hans krigere, efter at have vundet så mange sejre, betragtede sig selv som uovervindelige. Kinesiske opfindelser, katapulter og krudt blev brugt i kampe. I en alder af tooghalvfjerds døde Djengis Khan. Han døde som han drømte under belejringen af en af fæstningerne. Hans mellemste søn arvede tronen
  Udegei, der blev kejser af alle mongolerne. Jochis ældste, mest voldelige og aggressive søn blev dræbt og brækkede ryggen; hans søn gik over i historien som Batu Khan.
  Yanka tog en pause igen, han spurgte sig selv mentalt: hvornår slutter stigningen endelig, og det bliver lidt lettere. Hans bare fødder brænder, fra bjergenes skarpe småsten, som om han bliver tortureret på stativet. Generelt, hvordan er livet for en slave, en elendig tilværelse, der ligner helvede. Her husker man ufrivilligt skolen. At sidde i klassen er kedeligt; det er meget mere interessant at løbe eller surfe på det endeløse internet. Mine yndlingstimer er idræt og tegning, og måske også historie. Og her! Der er frodig vegetation omkring, frisk luft blandet med stærk drengesved. Mærkeligt nok, da vi besteg bjergene, blev det endda varmere, temperaturen var allerede i trediverne, hvilket forstærkede plagene. Jeg er desperat tørstig, men min mave er allerede tom. Småstenene under dine fødder er blå, en ret mærkelig farve; vær forsigtig, når du placerer dine plagede fødder, så du ikke træder på for skarpe.
  Sadat greb ind:
  - Hvad skete der derefter i dit imperiums historie?
  Yanka fortsatte modvilligt, det var smertefuldt at sluge med tør hals:
  - Batu Khan og hans brødre tog landene vest for stenbæltet i besiddelse, det vil sige Ural. Kipchaks eller Cumans underkastede sig mongolerne. Efter at have samlet en enorm kavalerihær på fire hundrede tusinde flyttede Batu til Ryazan. Kievan Rus var på det tidspunkt fragmenteret i mange fyrstedømmer. Fyrstendømmet Ryazan var det første på vejen til lavinen. Byen gjorde stædig modstand, men faldt efter et seks dages overfald. Næsten hele befolkningen blev ødelagt. Mongolerne kastede babyer i ilden, kastede sig over kvinder, skar deres bryster af og rev deres maver op. Samtidig blev alle nærliggende byer og landsbyer brændt. Invasionerne begyndte om vinteren, og det var svært at gemme sig i de kolde skove.
  Ali, nysgerrig, spurgte:
  - Hvad er vinter?
  - Det er, når det sner og er koldt. Har du nogensinde set sne? - Yanka følte sig pludselig overlegen.
  - Nej, jeg så det ikke! Vent dog et øjeblik! Det er højt i bjergene! Kun i de højeste bjerge! Toppene der er så hvide og kolde. Jeg har virkelig ikke selv set det, men rejsende fortalte mig om det. - Alis øjne lysnede.
  Yanka havde det også bedre, fik tilsyneladende en anden vind:
  - Det er godt, du forstår! Under alle omstændigheder er det indlysende, at vinteren snarere kom mongolerne til gode. Ganske vist forhindrede sneen hestene i at få mad, men selv her var russerne uheldige, dækket af snedriverne var ikke tykt nok. Ryazan-prinsen sendte budbringere til Suzdal, Vladimir, Kyiv, Chernigov, Novgorod og bad om hjælp. Men ingen af prinserne sendte en afdeling. Kun storhertugen af Vladimir-Suzdal sendte en lille afdeling med sin søn Vladimir til Moskva. Men dette var bare en dråbe i havet. Mongol-tatarerne tog Moskva med storm; på det tidspunkt var det kun en lille handelsby. Som de kaldte det - byen på syv høje. Det er svært at tro, at Ruslands hovedstad i fremtiden vil være der. Og så det blev erobret af angriberne. Det næste slag faldt på fyrstedømmet Suzdal. Uanset hvor meget de russiske soldater prøvede, kunne de ikke holde byerne. Generelt er dataene om kampene ekstremt modstridende. Det er kendt, at de mongolske horder passerede gennem Suzdal. Alle fyrsterne faldt i kamp. På Vyatka-floden blev prinsen af Suzdals hær besejret, og mongolerne bandt hans hoved til en hest. Dernæst lå stien til Novgorod. Novgorodianerne og prins Alexander, der senere fik tilnavnet Nevskij, hjalp ikke deres naboer. Novgorod, rig på varer, blev reddet af sumpene og det faktum, at ifølge legenden druknede den vigtigste shaman Kireney-Zadan i sumpene. Hvorefter de overtroiske mongoler vendte tilbage. På vejen blev flere byer plyndret, og Kozelsk gjorde modstand i syv uger. Mange titusinder af russiske mennesker døde, den østlige del af Rus' blev ødelagt.
  Drengen punkterede næsten sit ben på en meget skarp sten, som en slebet nål, efter at have formået at undvige i sidste øjeblik. Vejen var forfærdelig, selv de andre slavedrenge, der var mere forhærdede af flere års fangenskab, stønnede.
  Efter en pause og justeret vejrtrækningen fortsatte Yanka:
  - Hvorefter der var to års pause. Mongolerne samlede styrke og samlede tropper fra hele Asien. Til sidst, efter at have bragt hærens størrelse til mere end seks hundrede tusinde, skyndte de sig tropper til Kiev.
  Sadat, der viste naturlig nysgerrighed, spurgte:
  - hjalp Novgorod?
  Yanka trak igen bæltet tilbage med tænderne, den røde stribe på hans bryst blev dybere, og endda blå mærker dukkede op.
  - Nej! Selvom han generelt i det øjeblik var begrænset af kampen mod tyskerne og svenskerne. Imidlertid var Alexander Nevsky altid loyal over for mongolerne; det var ikke for ingenting, at han blev kaldt Batus søn. Kyiv gjorde modstand i to måneder, Mughalerne tabte i angrebene, omkring halvfems tusinde dræbt. Efter at have ødelagt byen, og den sidste kirke blev knust med en vædder, skyndte tatarerne sig mod vest. Daniil Galitskys hær kæmpede ikke mod mongolerne, men trak sig tilbage til stærke fæstninger. Tatarerne selv skyndte sig videre og besejrede den ungarske hær på hundrede tusinde. Sandt nok reddede kong Bela. Mongolernes hovedstyrker nærmede sig Wien, men den sydlige flanke blev slået af serberne og bulgarerne, og den nordlige flanke af tjekkerne. Og den øverste kagan af alle mongolerne døde, og urolighederne begyndte. Batu Khan vendte sine horder tilbage. Dette var hans sidste store kampagne. Hvorefter Batu slog sig ned på Volga, hvor han byggede hovedstaden og grundlagde Den Gyldne Horde. Hvorefter det mongolsk-tatariske åg begyndte. Det varede 240 år!
  Ali fløjtede:
  - Wow! Så meget tid til at være slaver!
  Drengen, næsten hulkende, sagde med smerte i stemmen:
  - Det er allerede sket! Det er prisen for, at russerne er splittede. Alexander Nevsky besejrede tyskerne ved Peipsi-søen og blev derefter prinsen af Kiev. Generelt er personligheden tvetydig. Da novgorodianerne nægtede at hylde, tog han byen med storm, dræbte og torturerede mange russiske mennesker. Han torturerede og henrettede endda sin egen søn. Ifølge legenden blev han forgiftet af tataren Khansha af jalousi. Generelt var det faktum, at Alexander Nevsky blev gjort til en helgen, en ekstremt kontroversiel handling, mange bestridte det. Kriterierne for kanonisering er dog i alle tilfælde meget kontroversielle! Hvorfor blev for eksempel Nicholas II kanoniseret, men det blev Peter den Store og Ivan den Forfærdelige ikke? Hvad er flådechefen fra?
  Ushakov er en helgen, men Suvorov og Kutuzov er det ikke!
  - Jeg kender dem ikke, så det kan jeg ikke sige med sikkerhed! - svarede Sadat og slikkede sveden fra sine mørke, udmagrede kinder. - Men det forekommer mig, at dette ikke kun afhænger af militær fortjeneste, men af magthavernes disposition.
  - Det er selvfølgelig også en del af det. - Yanka var enig.
  Vejen gik skarpt op ad bakke, og de krydsede passet. Tilsynsmændene piskede nådesløst både hestene og drengene. Yankees hoved summede af umenneskelig spænding. Bæltet gravede smerteligt ind i min i forvejen gnavede skulder, og vipperne rev mine sider op og svedvåd ryg. Drengen forsøgte med al sin magt, maven sank endda, det så ud til, at hans indre var ved at komme af. Nu stønnede og snusede drengene helt ud, bare udmattede, alt var så grusomt og uudholdeligt.
  Yanka rykkede et par gange mere og faldt næsten, men når du bevæger dig, svækkes overfladens modstand lidt. Hvert skridt var smertefuldt; skarpe, meget varme småsten gravede deres kløer ind i drengens bare fødder, men han fortsatte med at bevæge sig fremad.
  - Bliv en ridder! - Tørre læber hviskede.
  - Op med humøret! - Ali støttede ham.
  Jeg huskede Vysotskys sang: forlad samtalerne, fremad og opad, der! Det er trods alt vores bjerge, de vil hjælpe os! De vil hjælpe os!
  Pisken skærer i huden, et skrig slipper ud af halsen, næste slag er lavere på de bare, solbrune ben. Et par tårer fløj ud af mine øjne, og det var ikke længere muligt at holde mine støn tilbage. Yanka åbner munden, trækker vejret grådigt, belaster maven og benene. Ja, det er helt uudholdeligt, men han skal overleve og vinde. Jeg vil rigtig gerne falde og ikke rejse mig, så lad det være - uanset hvad der sker! Hvis de slår ham ihjel, så vil i det mindste al hans lidelse ende. Her gennem sløret dukker dæmonens muntre og samtidig frygtelige ansigt op foran Yanka igen.
  - Hvis du dør, vil den lokale Satan tage sig af din sjæl og finde en plads til den i underverdenen!
  Yanka gyser, som om han var blevet gennemboret af en elektrisk strøm og kaster sin krop fremad og flytter den uregerlige vogn! Bare lidt mere, en sidste indsats.
  Drengen er næsten ved at miste bevidstheden, og ser, at det øverste punkt er overvundet, og den fyldte vogn ruller ned. Yanka ryster på hovedet og sprøjter sved, rigeligt blandet med blod. Det ser ud til, at pisken kløede sig på kinden. Drengen har det meget bedre, hans hjerte banker som en tromme, han falder til ro.
  - Wow, rædsel!
  De andre drenge var også fuldstændig udmattede, men det er tydeligt, at efter milepælen lyste deres øjne op, og de blev friske op. Sadat spurgte endda:
  - Hvordan slap du af med det mongolsk-tatariske åg?
  Yanka, der rystede skruestikket af sig, der plagede hans muskler, fortsatte:
  - Der var flere forsøg, men de var uden held. Indtil endelig Dmitry Donskoy besejrede mongol-tatarerne på Kulikovo-feltet. Det var som at sige en slået kamp. Et hundrede tusinde russere samledes, og et hundrede og halvtreds kavaleri-tatarer og 20.000 genuesisk infanteri. Styrkebalancen var til fordel for fjenden, men Dmitry Donskoy kom med en snedig plan. Da han vidste, at mongolerne kan lide at levere deres hovedangreb på flankerne, forberedte han et stærkt bagholdsregiment i skoven. Derudover var hans tropper placeret mellem floderne Dubnyak og Smolka, hvilket ikke tillod fjenden fuldt ud at udnytte deres numeriske fordel. Prinsen satte en tredjedel af sin hær i reserve. Det lykkedes fjenden at knuse det førende regiment, men på højre flanke var russerne i stand til at styrke deres position. Forsvaret i midten bøjede også ind. Russerne holdt ud. Så smed Mamai alle sine reserver til venstre flanke. Tatarerne brød igennem forsvaret og begyndte at bryde igennem til overgangene. De troede, at de på denne måde ville ødelægge hele hæren. Prins Dmitrij Donskoy ventede, indtil vinden blæste i ryggen af de russiske tropper og skyndte sig at angribe. Når man bliver ramt i ryggen, er det altid uventet. Tatarerne blev besejret, og selvom to år senere brændte en anden khan Togtamysh Moskva, blev størrelsen af den skammelige hyldest reduceret betydeligt.
  Sadat bemærkede med en sofistikeret strateg:
  - Dmitry vandt, men hvis tatarerne havde ramt skoven!
  Yanka smilede overbærende:
  - Floden forhindrede dem i at slå til bagholdet; desuden er russiske bueskytter meget effektive i kampen mod ryttere! Når de ikke kan få fart, sidder de fast i skoven. Generelt er bagholdstaktik den mest effektive. Hundrede år senere, under Ivan den Tredje, kastede Rus endelig åget af sig!
  Ved at udnytte det faktum, at vognen var rykket lidt ud til kanten, gned den tidligere moskovit sin nådesløst ømme hæl på græsset. Han forsøgte at stoppe kløen. Alligevel er det uforlignelig nemmere at gå ned ad bakke.
  - Vi lytter! - Sadat nærmest råbte. Hans skuldre, sider og ryg var allerede så slået, at han ikke engang reagerede på piskens korte slag.
  De andre fyre nikkede:
  - Nå, lad os blive ved med at lyve!
  - Jeg lyver ikke, jeg siger den ærlige sandhed! - Yanka blev fornærmet.
  - Det er vores ordsprog! - forklarede Ali. - Vi siger løgn, men faktisk betyder det make up.
  Yanka nikkede:
  - Jeg forstår. Ivan tog magten fra sin far Vasily the Dark. Selvom han var blindet, styrede han med fast hånd. Ivan den Tredje begyndte at forene de fragmenterede fyrstedømmer. Et af de første skridt er kampen med Novgorod. Som en meget mere gammel by end Moskva, blev Novgorod kaldt den store mester. Den nådesløse kamp endte med et tungt nederlag for novgorodianerne, hvorefter de anerkendte Moskvas overherredømme over sig selv. I den kamp brugte Ivan for første gang musketter og kanoner i stor skala.
  Sadat afbrød:
  - Hvad er det her ellers?
  - Våben baseret på ildkamp. Krudt eksploderer og udstøder kanonkugler og kugler. Forfærdeligt våben! - Yanka løftede sin albue og stak den ind i hans hage.
  - Hvad er krudt? - Spurgte fyrene.
  Drengen kradsede vippemærket på kindbenet. Sådan ville jeg frigøre mine hænder og tage maskingeværet:
  - Dette er et gråt, nogle gange hvidt pulver, der eksploderer, når det antændes. Tidligere troede man, at det blev opfundet i Kina, men så blev versionen, at det første krudt blev skabt i det antikke Ruslands forfader, Hyperborea, mere moderigtigt. Det var sandt, at kineserne ikke var de første til at skabe artilleri, selv om de lavede et udseende af en kanon. Ellers ville de ikke være blevet erobret, først af mongolerne og derefter af manchuer, og så var Kina fragmenteret i flere århundreder, indtil det blev forenet af kommunisterne. Men dengang var musketterne for omfangsrige, tog lang tid at lade, havde lav nøjagtighed og høj rekyl. Men det frygtelige brøl, de lavede, havde en enorm effekt på tropperne og især hestene. De løb bare væk. I Tula organiserede prinsen produktionen af musketter og kanoner. Russerne kastede endelig åget af sig i 1480, selvom der ikke var noget større slag. Russerne blokerede tatarernes vej på Oka. Der var mindre træfninger, men tatarerne turde ikke deltage i et større slag. Hvorefter der opstod et skænderi mellem dem, og den øverste Khagan blev dræbt. Tatarerne var dog ikke alene. Litauiske tropper skyndte sig dem til hjælp. Storhertugdømmet Litauen blev enormt, og Midvong, der udnyttede svækkelsen af de russiske horder blodløse ved invasionen, erobrede en del af de slaviske lande. Så absorberede dette nyligt lille fyrstedømme næsten hele det moderne Ukraines territorium (undtagen Krim), Hviderusland, Smolensk og mange lande. Den lokale befolkning blev brutalt undertrykt af litvinerne! Ivan påførte fjenden flere nederlag, men det romerske pavedømme ønskede ikke at miste kontrollen over det officielt katolske Litauen. De brugte mange penge på at hyre et stort antal lejesoldater, for det meste tyskere. Stillet over for overlegne styrker blev Ivan tvunget til at gå i defensiven. Derudover begyndte angrebene på Krim-tatarerne. Under disse forhold besluttede Ivan Vasilyevich at tage et desperat skridt. Efter at have foretaget en hurtig overgang: han angreb den polsk-tyske hær. Angrebet fandt sted om natten, hvilket kom som en komplet overraskelse for prinsens modstandere. Mere end halvtreds tusinde fanger alene blev fanget. Hvorefter der blev sluttet fred. En del af det østlige Ukraine, Vyazma og hviderussiske Gomel, blev en del af Rusland. Sandt nok forblev Kiev og Smolensk hos Litauen. Ivan regerede i ret lang tid og døde i 1505 fra Kristi fødsel. Den ældste søn Vasily den Tredje, med tilnavnet Jernet, arvede tronen. På sin mors side kom han fra de byzantinske Cæsars familie. Sandt nok blev Byzans selv erobret af tyrkerne, eller som de også kaldte sig osmannerne. Vasily den Tredje belejrede Kazan og Smolensk flere gange. Det var ikke muligt at indtage Kazan; byen var godt befæstet; derudover var der alvorlige problemer med at forsyne hæren. Det er langt fra det nærmeste centrum, Nizhny Novgorod, og langs den tørre rute er forsyningskaravaner udsat for konstante angreb fra nomader. Slaget ved Smolensk var mere vellykket. Sandt nok endte belejringen i fiasko tre gange. Derefter beordrede prins Vasily en stigning i produktionen af ildvåben, primært tunge belejringsvåben. For at øge produktiviteten blev der truffet drakoniske foranstaltninger - tvangsslavearbejde, og skatterne blev hævet. Dette hjalp under den anden belejring. Smolensk blev udsat for ødelæggende bombardement i en uge: hvorefter garnisonen kapitulerede. Den russiske hær forsøgte at bygge videre på sin succes, men på grund af uenigheder blandt guvernørerne blev den besejret nær Orsha. Krigen endte med en skrøbelig fred, som et resultat af hvilken Rusland generobrede Smolensk og dækkede ruten til Moskva. I den østlige del af staten, mellem Nizhny Novgorod og Kazan, blev der bygget en by: i daglig tale kaldet Vasilievsk. Han skulle forbedre forsyningen af den russiske hær i tilfælde af gentagne kampagner mod Kazan. Zar Vasilij Jernet planlagde i fremtiden et nyt angreb på Kazan og et hurtigt angreb på Litauen! Det var nødvendigt at generobre de slaviske lande, der tidligere havde tilhørt Rusland. Men kongen havde nogle familieproblemer, hans tidligere kone viste sig at være ufrugtbar, og den nye fødte et barn for sent. Kongen selv døde i en alder af lidt over halvtreds. Selvfølgelig var han ikke gammel, og der var et barn på tronen, kun tre år gammel. Som følge heraf er tiden kommet til vikarer og uroligheder. - Yanka blev stille og gispede efter vejret, drengens muskuløse bryst strakte sig.
  Sadat var også enig her:
  - Når arvingen er ung, er det præcis det, der sker! Alle mulige modbydelige regenter omringede tronen som gribbe. Så vores retmæssige arving blev væltet...
  Straks blev drengen ramt med en stor pisk, og han sænkede straks stemmen:
  - Ham, der var den øverste vesir og ikke engang en slægtning til det store dynasti. De siger, at den lille dreng blev brændt i ovnen. Hvilken rædsel!
  Yanka forsøgte at nå græsset, en meget smertefuld blanding af sult og tørst:
  - Ivan den fjerde var heldig! Det lykkedes ham at overleve; i en alder af tretten blev den vigtigste vikar Shuisky dræbt på hans ordre. Som sytten år gammel blev Ivan, som allerede havde fået tilnavnet den grusomme, kronet og blev den første russiske zar. Sandt nok blev titlen som konge ikke anerkendt af udlændinge i lang tid. Zaren belejrede Kazan to gange og indtog det i 1552. Fire år senere blev Astrakhan Khanate også erobret. Hele den enorme Volga blev en russisk stat, og det nye russiske imperiums territorium blev næsten fordoblet. Dermed var truslen om razziaer fra øst elimineret. Sandheden forblev Krim-khanatet. I starten ønskede kongen også at erobre det, men det osmanniske rige var for stærkt. Derudover var det svært at forsyne tropper over steppen, for på det tidspunkt var der hverken tog eller biler.
  - Mekaniske produkter? - spurgte Sadat, mens han skelede skævt.
  - Sådan her! Selvom bilen, for at være ærlig, også er primitiv. Fremskridtets dummeste og grimmeste barn: det kan man forestille sig. Ildelugtende, ubelejlig, slugende benzin - en fuldstændig grimhed! - Yanka blinkede hurtigt.
  Ali foreslog frygtsomt:
  - Jeg ville ønske, jeg kunne se på ham!
  - Det er urealistisk endnu! - Yanka tørrede sveden af med sin flåede albue. - Zar Ivan den Forfærdelige besluttede, at det ville være nemmere og enklere at erobre Livland. Denne ridderorden var på dette tidspunkt svækket og forringet. Derudover konverterede mange riddere til lutherdommen, hvilket betyder, at Vatikanet ikke ville yde aktiv støtte. Før felttoget blev der lavet et stort antal kanoner. Krigen begyndte med succes; russiske tropper drog ud på et felttog i november og erobrede uventet hurtigt Narva og Yuryev. På seks måneder blev tredive byer og fæstninger indtaget. Men Polen, Litauen og lejede tyske lejetropper gik ind i krigen. Måske skulle zaren have indgået en aftale med Polen og Litauen og delt Livland. Derudover turde kongen ikke storme Revel eller Talin, hvilket gav korsfarerne tid til at styrke sig. En langvarig krig begyndte. Selvom russerne havde overlegenhed i brændende kampe, ophævede guvernørens, primært Kurbskys, forræderi alle militære succeser. Hæren, under zarens personlige ledelse, erobrede Polotsk, men var ude af stand til at bygge videre på dens succes. En udveksling af slag fulgte. Krigen trak ud. På et tidspunkt smilede militær lykke til russerne igen. I Polen, som på dette tidspunkt havde forenet sig med Litauen, døde kongen. Zar Ivan den Forfærdelige begyndte selv at gøre krav på tronen. Ifølge hans mor var han en polak fra den adelige Glinsky-familie, så han var ikke helt fremmed. Sandt nok var de polske herrer, der var vant til friheder, bange for udsigten til at være under så stærk og hård en monark. Især i 1664 forlod zaren Moskva og etablerede oprichnina. Som et resultat begyndte undertrykkelsen. De var især grusomme i Novgorod, hvor mange mennesker blev dræbt uden retssag eller efterforskning. Samtidig blev mange tortureret og spiddet. Men under angrebet af Krim-tatarerne i 1571 retfærdiggjorde oprichnina sig ikke; mange krigere med hundehoveder dukkede aldrig op til militærmønstringen. Et år senere blev tatarerne besejret, men dette fjernede ikke truslen fuldstændigt. Heldigvis begyndte en krig mellem Tyrkiet og Iran. Hun distraherede Krim-tatarerne i lang tid.
  Sadat, vedholdende som efterforsker, spurgte:
  - Sad zar Ivan på den polske trone?
  - Nej!
  - Så han er ikke for klog!
  Yanka trak på sine forslåede skuldre:
  - Der var mange grunde! Den polske konge blev udvalgt af sejmen blandt de mest ædle adelsmænd og herrer. Og de ville ikke have en fast hånd. Efter to år med interregnum besteg Henrik af Valois tronen. Han personligt var ikke dårlig med et sværd, men havde ry som en svag og ubeslutsom person, desuden modtagelig for Sodomas synd.
  - Hvad er det! - Jeg spurgte flere drenge på én gang.
  - Ifølge legenden bestod Sodoma og Gomorra udelukkende af syndere. Og udtrykket Sodomas synd er blevet et kendt ord - når mænd elsker mænd. - forklarede Yanka og grimasserede.
  Sadat rynkede panden:
  - Vores nuværende sultan elsker at torturere drenge. Han har et rigt arsenal af tortur. Han bliver bare skør, når han sårer dem. Dine chancer for at komme ind i et harem af en mindre ond type er dog hurtigt faldende.
  - Hvorfor? - Yanka mente, at et harem, især for en kvinde, var bedre end hans nuværende pine:
  - Købmanden vil ikke lade dig gå, se, han morer sig over dit spil nu og da. - Sadat pegede finger.
  Ahmed spillede faktisk skak med sin assistent, og da han også var en eg og politisk korrekt, vandt han som regel. Hvorefter han tog en ske frem og slog taberen i panden. Assistenten med betonpanden grinede kun som svar.
  - Det var det, han fandt sig selv en værdig partner! - svarede Yanka.
  - Sandsynligvis! Kæmpede Ivan med Henry Valois? "Det blev pokkers interessant for Sadat og de andre drenge."
  Yanka bemærkede ikke længere smerten i hans muskler, hans humør steg:
  - Nej! Intet fungerede her. Hans ældre bror Karl døde, eller rettere blev forgiftet, hvorefter Henry flygtede. Han gik over i historien som den sidste repræsentant for Valois-dynastiet: på den franske trone. Interregnum varede i yderligere to år. Dels på grund af Ivans stolthed: Den russiske zar fik ikke tronen. Tronen blev beslaglagt af Stefan Batory, guvernøren i Semigrad, som hyrede den tyrkiske sultan, men fra en tysk familie. Da han var en dygtig kommandant, besejrede han de forslåede og fuldstændig udmattede tropper fra Ivan den Forfærdelige. På dette tidspunkt var kongens helbred forværret. Stephens tropper belejrede nøglebyen i forsvaret og erobrede Polotsk. Samtidig gik den svenske hær i offensiven. Russiske tropper blev spredt og tvunget til at kæmpe på to fronter. Batory samlede en hær på hundrede tusinde og begyndte efter at have erobret flere byer at true Pskov. Men denne by er blevet grundigt befæstet. Flere opslidende overfald gav ikke fjenden en fordel. Belejringen trak ud, lejetropperne krævede betaling. Ivan den Forfærdelige sendte selv en ambassade til Vatikanet. Han forsøgte at få støtte fra paven, Guds "stedfortræder" på jorden. Men det var der ikke! Paven krævede, at katolicismen blev proklameret i Rus'. Til sidst afgjorde sværdet alt. Efter at have udmattet sig selv, accepterede Batory fredsbetingelser, der var ganske gunstige for Polen. Ivan afstod hele Livland og en russisk by til polakkerne. Men på højden af kampene om Pskov angreb en kosakbrigade ledet af Ermak det sibiriske khanat. Det blev styret af mongolernes arvinger. På trods af fjendens numeriske overlegenhed vandt Ermak og erobrede khanen. Ivan den Forfærdelige beordrede opførelsen af flere byer i Sibirien. Efter midlertidigt at have opgivet krigen i Vesten, begyndte zaren at tænke på hvorfor, ligesom den spanske konge, der proklamerede sloganet: fred til Europa, ekspansion i kolonierne, ikke at erobre de vilde lande i Sibirien og erobre Indien, Kina og andre lande. Kongen begyndte at samle kosakker og overrasket folk som forberedelse til felttoget. Samtidig lavede håndværkere nye våben, mere avancerede musketter, der ikke blev ladet fra løbet, men fra magasinet, og pistolens skudhastighed steg. Ivan ønskede selv at gifte sig med en engelsk prinsesse for at danne en alliance med Storbritannien mod svenskerne og få støtte under invasionen af Indien. Men døden afbrød kongens dristige tiltag. Der gik rygter om, at han var blevet forgiftet af sin egen kreds. Kongen havde dog været syg i lang tid, og hans død var forudsagt. Efter en så stærk suveræn blev tronen arvet af den mellemste søn Fedor. Han var åndssvag, viljesvag og from. Rusland blev kun reddet af det faktum, at han havde en stærk regent, Boris Godunov. Den ældste søn Ivan blev dræbt af sin far i et anfald af vrede.
  - Ivan den Forfærdelige er også skør! - Sadat spindede.
  Yanka argumenterede ikke:
  - Måske! Jeg læste et sted, at Ivan Vasilyevich led af kønssygdomme, blev behandlet ved at gnide kviksølv, hvilket fik hans krop til konstant at klø og forårsage hektiske angreb af vrede. De siger, at dette blev bekræftet under undersøgelsen af hans mumie. Ak, det er meget muligt! Ivan den Forfærdelige havde ni koner og en masse elskerinder. Der var rygter om, at der endda var mænd blandt dem, for eksempel Basmanov Jr. Kongen var overmættet med hormoner. Og alligevel en stor hersker, under hvem landets areal mere end fordobledes. Tværtimod er Ivan den Forfærdelige, trods al hans vildskab, en progressiv hersker over Rusland. Han etablerede et statsmonopol på vodka og pelse, afskaffede fodring, skabte en stærk Streltsy-hær, byggede mange byer og indførte en sanitetstjeneste for første gang i verden. Derudover genoplivede han den russiske militær- og handelsflåde og skabte nye grene af militæret. Zaren gjorde meget for genoplivningen af Rus, og dette kan ikke ignoreres. Og alle har mangler! Jeg kan huske, hvad en barbar sagde til Sokrates.
  - Det er vidunderligt og lige hvad konger gør!
  Sokrates svarede:
  - Blandt barbarerne, ja! Det er vidunderligt her - det er det, der er vidunderligt! Fair er kun det der er retfærdigt!
  Sadat bemærkede trist:
  - Men kongen kan korsfæste eller spidde enhver, der tvivler på hans retfærdighed!
  - Men det vil ikke bevise, at du har ret! - udbrød Yanka.
  - Højre! Men stadig! (Opsynsmændene ramte ryggen på begge chatterbox-drenge). Giver et forspring! Se fremad! - Sadat pegede med hånden, grædens vej begynder.
  Faktisk nåede en tung liglugt og stille støn Yankee. Stjerner med korsfæstede mennesker hang langs vejen. Deres ben var spredt fra hinanden i en split, og deres arme var ude til siderne. En meget smertefuld henrettelse! En person lider også af negle, der gennemborer hans arme og ben og spændte ledbånd. Også sult, tørst, insekter. Nogle mennesker sidder fast på indsatser. Dette er også en meget smertefuld henrettelse, men den er også mere flygtig, da personen bløder hurtigere ud. Nogle mennesker blev simpelthen spiddet på en krog, hvis spids stak ud fra ribbenene. Der blev henrettet omkring tre hundrede, hvoraf mindst hundrede var kvinder og omkring halvtreds børn, nogle endda yngre end Yankee. Drengen begyndte ufrivilligt at græde:
  - Hvad gjorde disse mennesker? - mumlede Yanka med skælvende stemme.
  Sadat rystede på hovedet og svarede:
  - Jeg synes ikke, det er noget alvorligt! For at korsfæste en slave er en simpel ordre fra ejeren nok. Derudover er der en "hellig" skik: hvis en slaveejer eller et medlem af hans familie bliver dræbt, så bliver alle slaver henrettet! Desuden skal henrettelsen være grusom, og der er ingen undtagelser for børn!
  - Det er klart! Og hvad venter mig i tilfælde af ulydighed? - Yanka rystede trods varmen.
  - Huden flosser eller værre! Hvis du forsøger at flygte, kan du blive straffet efter ejerens skøn, men hundrede piskeslag med en pisk er det obligatoriske minimum, du skal lide. Dette er loven! - Sadat førte sin albue langs halsen.
  - Hvad med at korsfæste? - Yanka forsøgte ikke at trække vejret, liglugten var frygtelig modbydelig.
  - Når som helst! Du behøver ikke engang en grund! Du er en slave, hvilket betyder, at du ikke kun ikke er en person, men værre end et dyr. "Sadat sparkede den ujævne træklods væk.
  - Vores land har selvfølgelig endda en artikel, der er værre: mishandling af dyr. Her står vi dårligere. - Yanka var i retfærdig vrede.
  En pige, iført en krog, stønnede:
  - Drik! Mindst en dråbe vand.
  Yanka skyndte sig hen til hende og straks faldt pisken på ham. Et af slagene ramte ham i ansigtet og skar hans næse op. Blodet flød ret rigeligt ud, drengen slikkede det af med tungen. Han var selv meget tørstig. Blod fra næsen er ikke den bedste ting at drikke, men til en udtørret hals, selv det virker som en fornøjelse.
  Ali hjalp ham med at tørre sig:
  - Vær forsigtig, spar dine kræfter!
  - Jeg vil forsøge! Men det er ikke op til mig.
  Drengene satte ufrivilligt farten op, som nyder at se sådan rædsel. Og under træstjernerne ligger der fragmenter af knogler. Der var så mange døde, en af drengene, der skærpede på en pæl, var ubevægelig, spidsen kom ud af skulderleddet, blodet var allerede ved at tørre op. Pludselig løftede han hovedet og blinkede.
  Sadat smilede unaturligt:
  - Det her er fyren! Døende, men stadig ikke ødelagt!
  Yanka tænkte, ville han selv have nok mod og viljestyrke til at blinke, når en pæl river dig fra hinanden indeni? Højst sandsynligt ikke, selvom han har lært at undertrykke sine skrig fra at blive ramt. Det vigtigste, når de slår dig, er at tænke, tænke og tænke igen!
  Ali, der bider tænder sammen, huskede:
  - Jeg så tre drenge: de blev også korsfæstet på stjernerne! Ejeren varmede tangen op og begyndte at brække ribbenene med dem. Da drengene mistede bevidstheden, gav han dem hvidløg til at lugte! Det hjalp! Drengene åbnede deres øjne, og igen knuste bødlen knoglerne. De stillede os op og tvang os til at se på. Så, da vores uheldige kammerater døde, spredte slaverne kullene. Ejeren beordrede os til at gå på dem og truede også med at korsfæste os. Vi brændte vores ben, vi led frygteligt, og hvert skridt blev derefter til tortur. Livet er for hårdt, når man er slave.
  Yanka gav ham hånden:
  - Jeg sværger, jeg vil gøre alt for, at slaveriet forsvinder på hele planeten! Lad det være sådan! Aldrig vil denne verdens børn græde!
  . KAPITEL nr. 22
  - Rolige! - Sagde Elfaraya højlydt hvisken. - Vær en modig kriger!
  Elverpigen blæste på sin bløde lyserøde fod, tilsyneladende havde hun ikke gennemgået den barske menneskeskole, hun lignede en prinsesse, der havde mistet sin glastøffel. Vladimir kastede en granat op. Den fløj ind i et bredt smuthul og eksploderede, som det så ud, ikke for højt; spredningen af fragmenter blev forhindret af betonvæggene. Men en persons fladtrykte hjelm fløj langt væk, styrtede ind i et hegn og blev viklet ind i pigtråden.
  Et sted til venstre skete der yderligere to eksplosioner, og så hørtes hyppig skydning fra automatvåben.
  - Det ser ud til, at landgangsstyrken er gået ind i slaget! - mumlede Elfaraya.
  - Ham burde vi også holde ud!
  Elfaraya kaldte pigen uden støvle:
  - Hvad hedder du!
  - Rofacola! - svarede pigen rødmende.
  - Tag to venner og prøv at komme over hegnet! - Elverpigen skyndte sig straks:
  - Vent, flyt omkring firs meter til højre.
  Pigen tog sin anden støvle af og blinkede med sine forførende bare hæle og hviskede:
  - De skal have et stort udslettelsesbad! - Skønheden trådte med sin bare fod på et stykke pigtråd, men satte ikke farten ned, på trods af at de ravgule bloddråber dukkede op.
  - Hun vil være til nytte! - Elfaraya opsummerede det.
  Der kom flere kugler fra venstre flanke. Der var en alvorlig kamp i gang der. Vladimir følte sig truet:
  - Lad os løbe frem, de kan dække os med morterild! - Den unge mand råbte. - Ja, skynd dig!
  Det var svært at høre i kakofonien, men alfer har perfekt tonehøjde. En lille gruppe af dem flygtede til et nyt sted, og ikke for ingenting. Tre miner styrtede ind i det sammenkrøllede køretøj og tvang jagerflyene til at kollapse på maven i jorden.
  Elfaraya råbte:
  - Lad os dele op og prøve at danne en højderyg. Jeg er på højre flanke, og du, Vladimir, er til venstre.
  Hendes ord blev afbrudt af en frygtelig eksplosion, hegn faldt, og en nabobygning splittes. Nisserne hvinende dækkede sig til med hænderne, en af pigerne blev ramt i hovedet af et granatsplinter og tav.
  - Her er den første, der blev dræbt! "Uden en skygge af fortrydelse," sagde Elfaraya.
  Umiddelbart efter eksplosionen fløj to truende udseende angrebsfly forbi i lav højde. De kastede endnu en bombe, og de eksploderede i nærheden og overøste soldaterne med en ny portion rygende jord.
  Chrizzly mumlede:
  - Hvilken drage af antiverden!
  Elfaraya var enig:
  - Deres opførsel er ulogisk! Hvis dette er sikkerhedsdækning, hvorfor bomber de så deres eget territorium!
  Elverpigen svarede straks:
  - Trolde hader alt levende!
  - Fjenden virker altid som en djævel fra helvede! - Elfaraya afbrød. - Faktisk er det nødvendigt...
  - Vi bryder igennem hegnet! Og så kommer alle andre til ham! - Vladimir begyndte at forklare.
  - Så lad os slange os igennem!
  Et par jagerfly, der ligner drager, med buede vinger og mundformede våben sprang ud af generatorstationens bygning. Disse kanoner affyrede stykker af smeltet metal. Mærkeligt nok viste luftmålet sig at være ét angrebsfly.
  - Hvilken slags æsler er det her? - Elfaraya var overrasket.
  Angrebsflyet affyrede en raket og begyndte at tage fart, mens det svajede fra side til side.
  Vladimir råbte:
  - Mist ikke initiativet, men generelt skal der være én chef!
  - Du er en mand, og du har bomber i hænderne! - Pigerne skreg. Så løb de og løb langs den rygende bil.
  Fra et sted på siden af bakkerne blev der hørt flere pistolskud efter hinanden, granaterne landede på venstre flanke, tættere på bygningen af operationelle tjenester.
  Elfaraya bemærkede:
  - Tilsyneladende deltager tredje styrker i kampen!
  Vladimir svarede filosofisk:
  - I krig er alt muligt!
  Elverpigen sang:
  - Alt umuligt er muligt for en soldat! Kravl forsigtigt til skyttegraven - riv granaten!
  Vladimir skød to trolde, der sprang ud bag muren med et præcist skud. De fløj af sted med hovedet gennemboret, og den velrettede unge mand ramte dem lige i øjet.
  - Dette er den bogstavelige opfyldelse af udtrykket: ikke i øjenbrynet, men i øjet! Træd på gassen, før den går ud!
  Chrizzly sagde hysterisk:
  - Det ser ud til, at vi er omringet!
  Vladimir knibede øjnene sammen; hovedstrukturen gav ham et vidt udsyn. Mindst et dusin smukke, strømlinede, tre-løbede tanke rullede mod sikkerhedskomplekset.
  - Og hvilken teknik! Sådan en havde vi bestemt ikke! Eller trængte de gennem en usynlig portal?
  Chrizzly foreslog:
  - Dette er et input til programmet af en sandsynlighedsfaktor! En slags kombination af en rigtig krig, hvor overraskelser opstår i ny og næ!
  - Fantastisk Chrizzly, ellers havde jeg ikke gættet! - sagde Elfaraya sarkastisk.
  Nærgående kampvogne affyrede maskingeværer mod jagerne. De knækkede, og eksplosioner blussede op. En af bilerne standsede, dens spor blev beskadiget.
  Elfaraya lavede en utålmodig gestus:
  - Kom Vladimir og I piger følg mig! Det nytter ikke at tælle fotonerne fra en ophidset kvasar!
  Et sted blev hegnet halvt revet ned af eksplosionen, og Vladimir og Elfarai sprang som de stærkeste over i farten og afsluttede fem trolde mere i farten. Den unge mand fortrød endda:
  - At bruge flere kugler på et mål er ikke rationelt!
  - Ved du ikke, at du skal trykke meget let, som om du spiller et mikroklaver! Ellers er dine hænder slebet til livets kerne!
  En lille afdeling slog fjenden ud af cellen og løb ind i muren. Hun svævede godt otte meter. Vladimir og Elfaraya samlede elverne op og kastede dem op. Chrizzly nægtede dog og klatrede op ad væggen på egen hånd.
  - Jeg er kildren! - Han forklarede.
  Hun begyndte at iagttage Elfarai mere behageligt og kiggede på venstre flanke. Der udfoldede den virkelige kamp sig mere og mere bredt og voldsomt.
  Flere og flere transporter med infanteri landede, de dukkede op bag skyerne og kastede bomber som regndråber. Flere og flere eskadriller af fly dukkede op på himlen. Luftfartsdueller blev stadig hårdere. Jagerflyet og angrebsflyet stødte sammen, et stærkt blink fulgte, og flyene spredte sig. Et af deres fragmenter faldt og rørte næsten Elfarais kind. Pigen viste sin knytnæve:
  - Elektroniske idioter!
  Vladimir skød fra et maskingevær mod de løbende skikkelser. Han slog roligt til, som en traktor, der såede kartofler. Troldenes akavede skikkelser faldt og frøs. Alt så komisk ud, som et legetøj.
  Tanks trak op og skød, mens de bevægede sig, og afdelinger af faldskærmstropper skød kontinuerligt og angreb fra alle retninger på én gang. Fjendens elastiske forsvar viste ikke desto mindre modstandskraft og afviste slag.
  Elfaraya så den barfodede Rofakola og hendes to allerede sårede venner kæmpe. En af pigerne vaklede af tab af blod, men de fortsatte med at finde vej:
  - Kloge piger! Meget modige piger! - Elfarai godkendt.
  - Så de dør, uden den store nytte! - Vladimir lagde mærke til det.
  Chrizzly knirkede:
  - Det er på tide, at vi flytter, hvis vi vil være i tide til uddelingen af medaljer!
  - God ide.
  Fem kæmpere sprang sammen i skyttegravsnicherne. Elverpigen blev overrasket, det så ud som om en kugle havde gennemboret hendes skulderled. Den blege skønhed sagde:
  - Det er ok! Vakuumet vil ikke briste!
  Elfaraya spurgte sympatisk:
  - Du kan gå!
  - Sikkert! - Pigen virkede munter.
  - Så følg mig!
  Nogle freaks styrtede hen imod dem, på trods af støvstøtterne var det muligt at se, at krigerne havde lange skæve næser, grå ansigter og sparsomme øjenbryn som en ravns plukkede vinge.
  Vladimir tog dem straks under våben:
  - Charmerende emner! Er det ikke!
  Grizzly mumlede:
  - Trolde! Helvedes djævel!
  Bygningen kollapsede med et brøl, og den selvkørende pistol, kastet op af eksplosionsbølgen, fløj opad på sine spor.
  Elfaraya kommanderede:
  - Ild fra alle tønder!
  Maskingeværerne begyndte at tale med det samme, fem byger krydsede hinanden i løbeflokken.
  Troldene faldt, nogle af dem dykkede ned i den rygende fane, de måtte rammes blindt, og nogle sprang ud i det fri.
  Nogle trolde var iført kropsrustninger, så de opførte sig tilsyneladende dristigt og regnede med usårlighed. Vladimir og Elfaraya vendte deres ild mod deres hoveder og vendte rasende i deres blade. De skød meget bedre end nisserne, men selve det faktum, at de skulle bruge tid på at lade om, virkede ikke til deres fordel! Nogle af troldene formåede at komme tættere på og afgive ild. Den stakkels pige fik en gave i nakken og ansigtet, og en anden i brystet. Skønheden tav, og den anden stønnede og vred sig. Grizzlyen modtog også et tangentielt sår, blev bleg, men til hans ære viste det ikke.
  Vladimir og Elfaraya, uden at stoppe ilden med den ene hånd, kastede granater med den anden. Massive fragmenter overvældede angriberne, og koordineret og præcis ild afsluttede dem.
  Der var mere end hundrede lig liggende på tilgangene og platformen; angrebet af de onde væsner blev fuldstændig overdøvet. Den overlevende trio sprang ud af dækslet og fjernede flere magasiner og fjernede bælterne fra de stinkende kroppe.
  Grimassende over den ubehagelige aroma sagde Elfaraya med tilfredshed:
  - Det ser ud til, at fjenden er besejret! Så nu skal vi hjælpe vores folk! Kun her vil du virkelig ikke forstå, hvor vores er.
  Chrizzly rystede på hovedet.
  - Nej, det er slet ikke det, vi skal!
  - Og hvad? - Vladimir var overrasket.
  - Han er trods alt en erfaren elektronikingeniør, i modsætning til dig!
  Elfaraya fnyste foragtende:
  - Nå, hvad så! Hvem kæmper bedre?
  - Du er bedre! Men jeg kender den eneste måde at vinde på! - Elveren smilede listigt til Poleninsky, mens han knibede øjnene sammen.
  - Og hvordan gør man det? - spurgte pigen.
  - Jeg har bedraget alle. Vi er på vej her til generatorstationen.
  Vladimir spyttede:
  - Du kan løbe ind i miner der!
  - Men hvis det lykkes, finder vi en fjernbetjening, der vil slukke for hele denne enorme virtuelle hær. Du kan ikke dræbe dem med maskingevær alene! - sagde nissen autoritativt.
  Elfaraya var enig:
  - Han er mere erfaren i sådanne "virtuelle spil" og holder kortene i hænderne.
  Chrizzly dukkede sig for at undgå at blive ramt af en vildfaren kugle eller omstrejfende granatsplinter, og løb mod den funklende betonkonstruktion. Vladimir og Elfaraya så på hinanden og fulgte efter ham. De løb hurtigt, men de lavede en fejl. En maskinpistol, der gemte sig i en hemmelig celle, udløste en rigtig blyregn.
  - Wow! - Elfaraya skreg, da hendes støvle fangede hende. - Er det bare endnu en seksuel tjeneste?
  Den heldige chrizzly gik rundt om redningshjørnet, men Vladimir var meget mindre heldig. Han viftede med hænderne og tabte maskingeværet, og en stor kugle ramte våbnets krop. Den unge mand frøs et par øjeblikke, en af gaverne ramte ham i maven og faldt med forsiden nedad. Det næste udbrud rev jorden op omkring ham, Vladimir rullede væk og gik lige gennem hans skulder. Generelt blev kroppen i det virtuelle spil fremmed, svag, ikke hurtig nok, den forrådte. Den unge mand vristede sig som en ranke, maskingeværskytten lavede en justering og ramlede igen maven og begge ben, såvel som brystet, og gennemborede hjertet. Vladimir blev reddet fra døden ved indgriben fra Elfarai. Pigen kastede en granat, hvilket fik maskingeværet til at lukke ned et øjeblik, og samlede Vladimir op.
  - Som altid redder jeg dig! Bryder alle love! - Pigen sang. "Så kastede hun sin afrevne støvle og kastede Vladimir ind i en sikker sektor med et desperat kast. I det øjeblik blev pigen selv ramt i skulderbladet, men hun var allerede ved at falde, og kuglen gennemborede hendes panser og kløede kun hendes ryg.
  Efter at have lavet en saltomortale gik pigen. Linjerne fortsatte med at følge hende. Blyvandfaldet flød som en strøm, og maskingeværskytten sparede ikke på ammunition. Splinter af beton faldt fra væggen, heldigvis var murværket stærkt nok til ikke at falde sammen på én gang. Ikke desto mindre lod han ikke pigen stikke hovedet frem.
  Elfaraya så sig omkring:
  - Hej Chrizzly, hvor er du?
  Svaret var dødsstille. Pigen ville kaste endnu en granat, men fandt den ikke i bæltet.
  - Jamen, jeg er en idiot! - Elfaraya svor.
  Sandt nok kom hjælpen, som det altid sker i krig, uventet. Tre elegant formede tanke rykkede frem fra venstre flanke. De spillede Elfarae i hænderne og begyndte at ødelægge maskingeværtårne.
  Pigen fløjtede:
  - Og de er ikke bange!
  Volleys af granater rev ned et tårn med fire flykanoner. Sandt nok var der flere buler tilbage på panserne på kampvognene, og den, der gik til højre, beskadigede banen, men på grund af tilstedeværelsen af flere uafhængige ruller blev hastigheden aftaget lidt.
  Vladimir bemærkede, at på trods af bevægelsen skød tankene ret præcist, hvilket betyder, at de højst sandsynligt var udstyret med en hydraulisk stabilisator. Luftværnskanoner var for små i kaliber til at trænge igennem rustning af høj kvalitet. Selvom tankene blev frataget dynamisk beskyttelse, var metallets styrke og holdbarhed høj, i det mindste ikke ringere end titanium.
  Maskingeværtårnene blev stille, og vejrtrækningen blev lettere og lettere.
  Det hemmelige våbens tur kom, en granat ramte maskingeværet og brændende affald fløj fra oven.
  Elfaraya hviskede:
  - Godt klaret!
  Pigen løb uden at spilde kostbar tid langs stationens endevæg. De uafkølede skalhylstre brændte hendes mejslede bare fødder (pigen tog også sin anden støvle af for at gøre den mere fingernem og se smuk ud). Da hun var nået til næste hjørne, faldt Elfaraya om på maven og kiggede forsigtigt ud i gården for at få et bedre kig på tilgangene.
  Der var stilhed midt i stormen på stationsgården. En vakkelvorn port stod på klem, og en enlig vagtpost stod krumbøjet.
  - Kun en! Jeg tager den ned om et sekund! - hviskede Elfaraya.
  Et velplejet blomsterbed med frodige blomster fangede øjet, det lyste det kedelige landskab op. En forladt læsser og et let, plettet monoplan svævede i nærheden.
  - Der er et evakueringsmiddel her! Der mangler kun en hvid pegasus med vinger! - Tænkte Elfaraya.
  Det pludselige brøl fra klingende larver fik hende til at vende sig om. Pigen frøs på plads, lamslået. En tung tank dukkede op rundt om hjørnet, hvor hun gemte sig for ilden som en bjørn. Den var meget større og så mere klodset ud end de maskiner, Elfaraya havde set før.
  - Og chaufføren ser ud til at have givet efter!
  Ja, tilsyneladende uden den store erfaring, rykkede han i rattet i ny og næ. Tankens spor gled med en frygtelig slibende lyd, smuldrende beton og kastede grønne gnister ud. Der var så mange som seks skud, maskingeværerne ikke medregnet, en monstrøs maskine. Elfarai havde en tilknytning til det tyske "Maus". Da det 188 tons tunge køretøj under kampene i Ungarn, uden frygt for granater (de hoppede af det som ærter), var en perle ved de sovjetiske troppers positioner. To sådanne gigantiske biler, der havde brugt benzin, endte i sovjetisk fangenskab. Derefter blev der på deres grundlag skabt kæmpe dybhavstanke, der var i stand til at krydse Den Engelske Kanal og rejse langs bunden af Stillehavet til Alaska. Der blev produceret 50 lignende monstre mere, men den snæversynede Khrusjtjov, der afløste Stalin, beordrede de gigantiske og meget dyre maskiner til at blive smeltet om. Generelt, selv før krigen, beordrede Stalin konstruktionen af verdens største tank, Kirov, der vejede tre hundrede og halvtreds tons, og en dieselmotor på 2.000 hestekræfter. Han bar så mange som otte kanoner og seksten maskingeværer. For den tid: simpelthen et mirakel af teknologi. Desværre er det at transportere kampvogne en alt for vanskelig opgave, og moderne krigsførelse kræver bred manøvre og høje bevægelseshastigheder af udstyr.
  Disse tanker blinkede refleksivt gennem Elfarais hoved. Pigen ville ikke slås og krøllede sig sammen som et firben. Hun var beskidt som et svin, men i øjeblikket reddede snavset hendes liv. Tiden gik meget langsomt. Generelt forbød Khrusjtjov produktionen af tanke tungere end halvtreds tons, og et lignende forbud i Rusland varede næsten 100 år! Er dette tilrådeligt? Erfaring foreslået: Det afhænger af, hvor krigen foregår. I Europa eller ørkenen har tunge kampvogne vist sig godt. Især standardvægten af en NATO-medlemstank er omkring 63 tons, med kraftig flerlags panser. I bjergene er det bedre at bruge lettere køretøjer. Især ubemandede fireløbede dværgtanke. I lang tid blev robotter betragtet som et universalmiddel for alle problemer, men heldigvis viste en række lokale optøjer af elektroniske maskiner: en computer bør under ingen omstændigheder genkende sig selv som et individ. Den biofysisk rettede udvikling af mennesker har gjort det muligt at reducere afhængigheden af robotter noget. Ellers ville talrige dystopier om udryddelsen af den menneskelige race med maskiner blive en realitet! Derudover påtog magien sig en del af det elektroniske ansvar. Hun hjalp med at vække tidligere sovende reserver af den menneskelige hjerne. Verden begyndte at ændre sig mod et homocentrisk univers.
  Til sidst drejede et tungt køretøj om hjørnet og affyrede blindt med sine kanoner. Næsepartierne var måske for lange, hvilket bremsede deres bevægelse. Det er ikke for ingenting, at amerikanerne i Ambrams brugte en kortere løb i oldtiden, da pistolen allerede skaber højt tryk. Dette gør det lettere at sigte, ellers er sådanne mundinger svære at flytte. Maskingeværer er meget farligere! Pigen holdt vejret og spekulerede på, om det ville gå over - det ville det ikke!
  Et skud lød øredøvende, og efter emblemet at dømme gik troldetoilettet ved indgangen til gårdspladsen i stykker. Fragmenter af plastikpaneler, stykker af isolering og frygteligt ildelugtende afføring blev spredt flere hundrede meter.
  - Bastardtoilettet var vådt! - hviskede Elfaraya. Og tanken gøede sine turbiner og kørte forbi bygningen og malede stenslag, let pudret med troldeafføring, til pulver. Krigerens følsomme næsebor led uudholdeligt, som om de var fyldt med en stank.
  Men Elfarai havde andre problemer; hun vurderede afstanden fra den brede larve til væggen.
  - Jeg kunne blive forfladiget, hvis selvfølgelig denne idiot rykker lidt til højre! Jeg er dog klog.
  Det rytmiske klik med tænder og knirken af links virkede som en begravelsesmarch. Elfaraya tvang sig selv til at smile, samtidig hørte hun bomber eksplodere, og ud af øjenkrogen så hun de nedskudte fly brænde, og så eksploderede et af dem med et frygtindgydende brøl, at dømme efter størrelsen på et strategisk bombefly. Eksplosionerne blev gentaget flere gange og detonerede det dødelige indhold af flyets mave. Kampen bevægede sig mod midten af basen, jeg spekulerer på, hvordan Rofakola har det, om hun er i live, eller om hun også døde. Smerten er trods alt så virkelig! Hun opfatter dette med det samme, mens hun ser metalmonsteret med seks tønder nærme sig. Generelt forsøgte sovjetiske og amerikanske designere under Anden Verdenskrig at placere to eller tre mundinger på et tårn. Men erfaringerne fra Anden Verdenskrig og talrige kampvognskampe viste den fuldstændige fiasko af sådanne strukturer. Siden da er det blevet næsten kanon, én kampvogn, én tårn, én tønde! Sandt nok begyndte mode for tårnløse kampvogne snart. Generelt kan det diskuteres, hvis mørtlen er multi-barrel, hvorfor så ikke en multi-barrel tank?
  Larvernes første led lå tæt på pigens bare fødder, og rullerne, opvarmet af lasten, rullede langsomt langs dem med titusindvis af tons jernmasse. Det varme metal brændte pigens bare hæle; normalt er hun ikke så følsom, men hendes kropsparametre ændrede sig ikke til hendes fordel. For eksempel kunne hun før blot smøre sig selv på væggen i et tyndt lag - det var stadig hyperplasmisk kød, men nu rørte de nådesløse larver hende. Maskinens varme ånde sved i ansigtet, sår og ridser på kroppen og slog ufrivilligt tårerne ud.
  Elfaraya blinkede, en perlefarvet tåre trillede ned. Stikket i øjnene aftog, men larven klemte storetåen på hans højre fod. Når sådan en vægt knuser knoglerne, er smerten utrolig, hvis krigeren ikke var så hærdet, ville hun utvivlsomt skrige, men hun gnidsede kun tænder.
  - Det er ulækkert! Men nu ved jeg, hvordan det er for en kvindes fødder i en spansk støvle! - Pigen viste figen.
  Tanken kørte et par meter mere og stoppede. Elfaraya besluttede at sukke og rejste sig forsigtigt op: det pansrede monster stod bagud, og der var ingen grund til at være bange.
  Til højre, ind i kampområdet, skyndte fire angrebsfly forbi. Uden at ville ses, for at blive på sidelinjen, åbnede skytterne af seks maskingeværer hektisk ild mod dem, og granathylstre regnede støjende ned.
  Lange, med sporstriber, rejste udbruddene for langt til at skade køretøjerne, men tæt nok til, at piloterne kunne få øje på tanken.
  Efter at have sprængt mål i kampområdet med granater og missiler lavede de fire en "død loop" og begyndte at nærme sig et nyt mål.
  Elfaraya smilede:
  - Endnu et rod i en lille galakse! Måske er det tid til at spille pensionist!
  Pigen snurrede igen, lavede en saltomortale, og med sine bare hæle skyndte hun sig hen til generatorstationens porte.
  Skønheden var hurtig og løb ind i trolden. Han nåede knap at hæve sit maskingevær, da han blev ramt i næsen med hovedet. Slaget ekkoede sløvt i Elfarais hoved, men freaken besvimede.
  Flere raketter eksploderede bagfra næsten samtidigt. At dømme efter brølet var det effektivt, en af de udskudte pistoler overhalede pigen, snurrede og næsten væltede hende væk fra fødderne. Hvorefter spidsen styrtede ind i væggen, mursten faldt ned. Flere små fragmenter skærer skønhedens bare ben.
  - Det er hooked igen! Hvor er jeg klodset!
  Pigen skyndte sig gennem den halvåbne port i fuld fart. Der var tre trolde inde, men Elfaraya skar dem af med et skud, hendes maskingevær altid klar.
  Stormtropperne buldrede lige over taget og begyndte at bevæge sig væk. Andre lyde blev dæmpet. Brummen fra snesevis af rotorer havde en beroligende effekt. Pigen dannede endda en forening med sin mors vuggevise. Hvilket hun dog aldrig lyttede til.
  - Kom ud af varmen!
  Elfaraya så sig omkring og så næsten øjeblikkeligt et rørformet kølesystem. Fire distributionsanordninger blev installeret direkte på ledningerne, som overvågede kølemidlets bevægelse.
  - Jamen, jeg er som et lille flaskefragment, der trængte ind i hjertet af en primitiv organisme. Er det ikke på tide at fyre op for de generatorer! Selvom mange af vores folk vil dø! - Pigen tøvede.
  I dette øjeblik lød en velkendt stemme:
  - Du overlevede stadig! Og du ser godt ud!
  Elfaraya vendte sig:
  - Og du er Chrizzly! Her er det undvigende spøgelse, hvor det lykkedes ham at gemme sig.
  - En god kriger er kun så god en spion, som den hjælper med at brodere og vinde! - svarede nissen.
  - Spionage er et godt smøremiddel til militærmaskinen, men brændstoffet er stadig den tapre ånd! - sagde Elfaraya med patos.
  Chrizzly strakte sin håndflade ud, og en lille flerfarvet terning passede på den:
  - Du ved hvad det er!
  - Jeg tror! Hvad vil hjælpe os med at vinde!
  Alven grinte:
  - Højre! Han er i stand til at deaktivere alle fjendens hære. Men kun hvis du genoplader den med en masse energi.
  Elfaraya var glad:
  - Så det er sagtens muligt at gøre dette, ødelægge kølesystemet og så eksploderer det! Jeg tror ikke værre end en atombombe!
  - Lidt svagere, men ganske nok til os!
  - Lad være med at tale, handle! - Pigen satte en ekstra klips ind i maskingeværet, tog et sidste kig på rækkerne af fredeligt fungerende installationer og trykkede på aftrækkeren. - Åh farvel "primitiver"!
  - Slå præcist i leddene, ellers ødelægger du det ikke! - Foreslog nissen.
  Gule lamper begyndte straks at blinke lige under loftet, og straks fyldte et dusin sirener og et dusin rangler stationens lydstyrke med lyden af de mørkeste Hades!
  Elfaraya og Chrizzly løb ud i gården og sprang straks ind i monoplanet. Han befandt sig med en jetmotor, men uden nøgle. Elfaraya var dog ikke rådvild, hun rykkede af panelet og tilsluttede ledningerne direkte!
  - Du kan se, hvor vores ikke forsvandt!
  Hangeglideren lettede, knirkede frygtsomt og begyndte at tage fart.
  Chrizzly spindede:
  - Det ser ud til, at vi gik glip af det!
  Elfaraya rystede på hovedet:
  - Nej, hurtigt! Se hvor mange kæmpere der er. Hvordan man håndterer dem, måske automatisk.
  Faktisk blev der affyret et udbrud af ild mod dem; kuglerne ramte næsten monoplanet.
  Chrizzly smilede og sagde:
  - Der er én universel måde!
  - Hvilken!?
  - Det her! - Nissen rev sin hvide skjorte af og stak den ud af vinduet.
  -Er du skør? - Elfaraya rystede sig og slog sin fladtrykte finger, hendes bare, pigelige fod på metalpedalen.
  - Dette er det ældste tegn på udsendinge!
  Faktisk holdt jagerflyene op med at skyde mod monoplanet. Han bevægede sig længere og længere væk. Pludselig frøs alt, jagerfly, angrebsfly, bombefly frøs i luften, talrige kampvogne stoppede. Det blev overraskende stille.
  Chrizzly sagde med farveløs stemme (det ser ud som om hans følelser brændte ud i en kødhakker):
  - Det er færdigt!
  Hvorefter lyset forsvandt.
  Efter sådan en virtuel begivenhed så alle elverne og endda Vladimir sammenknustede ud. Men hvis sådanne tests var velkendte for den russiske kriger, så havde elverne det tydeligvis dårligt. Uvant med stress og smerter kløede de sig. Astarte spurgte:
  - Nå, hvordan er dine indtryk?
  Nisserne tøvede. Kun Chrizzly gøede dristigt, og glimten vendte tilbage til hans øjne:
  - Fremragende!
  - Superquasarono! You Chrizzly viste den højeste klasse af kunstflyvning. Det lykkedes ham at overliste alle og komme igennem forsvaret. Med hensyn til de andre, bortset fra Elfarai, er hun utilfreds med deres handlinger. Faktisk døde I alle sammen eller var uarbejdsdygtige.
  Vladimir accepterede modvilligt:
  - Ja, jeg lavede en fejl!
  - Ikke det ord! Da du er en mand, nærede vi visse forhåbninger til dig, men vi var også meget skuffede. - Astarte viste et nul med fingrene.
  - Jeg er klar til at tage den virtuelle test igen! - Den unge mand gøede.
  - Intet behov! Du kan slappe af og endda have det sjovt, jeg er ikke en despot! - Pigen blottede sine forførende bryster, som var ret store for en nisse. - Hvad, Vladimir, har du et ønske om at elske med mig?
  Den unge mand følte en varme og spænding helt naturlig for en mand: I hans alder er enhver seksuel handling som en opdagelse! Efter at have lettet, suttede Vladimir på hendes bryster, den karmosinrøde, polerede brystvorte kom ind i hans mund. Hvor var det behageligt at mærke det med sin tunge, den kvindelige elvers bryster hævede og stivnede øjeblikkeligt.
  Pludselig skubbede en pige, der åndede lidenskab, ham væk:
  - Jeg har ændret mening! Lad os spise frokost først! Efter sådan en kamp arbejdede min appetit lidenskabeligt op!
  - Hyperplasmisk energi?! - spurgte Vladimir og slikkede sig om læberne.
  - Er vi tiggere, har vi ikke naturlig mad! Vi nisser elsker madens fornøjelser, hvilket ikke kan siges om de tørrede jordboere. Jeg ville ikke efterligne dem!
  Elfaraya blev fornærmet:
  - Sådan lærer du at kæmpe, så er du den første, der sætter dig ved fodertruget!
  Astarte lavede et forundret ansigt:
  - Ja, jeg glemte, du er allerede mæt! Hvordan er det menneskelige køkken?
  Elfaraya jokede:
  - Retterne er for krydrede! De er alt for saltede!
  spurgte Chrizzly og legede med hologrammet:
  - Bliver godbidden festlig!?
  - Selvfølgelig vil du have det rigtig sjovt!
  Alfen sprang og fløj lidt i luften:
  - Så er jeg til det!
  De glamourøse krigere fløj op i luften sammen, næsten alle var piger, lidt mere end hundrede i alt, og flere andre galakter. Mere præcist syv repræsentanter for andre verdener. Den ene ser ud til at være en flydende metalenhed med fire køn. Hans ører er som vingerne på en flagermus, og der er ni øjne, og et på maven, selve kroppen er en majroe med udstående toppe. Sjovt væsen.
  Elfaraya spurgte:
  - Og dette?
  - Det her er Chick-chirp! Vores hyttedreng! - Astarte forladt.
  - Dreng?
  - Ikke rigtig! Efter hans races standarder er han stadig et barn, men han er allerede mere end tyve tusinde år gammel!
  Chik-chirik, der indså, at de talte om ham, fløj op til gruppen. Dens ben-flipper bevægede sig i luften.
  - Måske vil du have mig til at vise dig et par tricks?
  Astarte svarede:
  - Intet behov! Vi er sultne! Du spiser ikke protein!
  - Jeg sluger radioaktive isotoper. Dette er også ret godt! Vi har forskellige molekylære strukturer! - Chik-chirik knirkede.
  - Jeg ved! Men da du strøg min klitoris og kildede mig med en underradioaktiv tunge, blev jeg tændt meget mere end af en mandlig elver. Forresten, kunne du også lide det? - Astarte purrede kærligt.
  -Du har en sød krop! Eller ej, som varm men kvasarisk lækker is.
  Pigen lavede et tegn, og nisserne tog fart. De svævede i luften, da værelset var rummeligt.
  Salen, hvor måltidet blev fejret, var mere luksuriøst end sultanens palads. Alt i den funklede som lyn, statuer og skulpturer lavet af kunstige, men dette gjorde dem endnu lysere, ædelsten. De blændende mosaikmalerier bevægede sig og så livagtige ud, og blomsterne var fantastiske! Vladimir så selvfølgelig mange forskellige farver i adskillige verdener, men elverne bragte genteknologi til perfektion gennem de millioner af år af deres civilisation!
  Elfaraya bemærkede:
  - Hvilken fabelagtig skønhed! Det er som om jeg er i himlen!
  Vladimir svarede uden at skjule sin foragt:
  "Det vil ikke tage lang tid, før en sådan luksus gør dig fed og glemmer, hvordan man kæmper!" Beskedenhed i hjemmet symboliserer selvfornægtelse, og renlighed symboliserer viljestyrke!
  Der var ikke noget bord i ordets almindeligt anerkendte betydning! Og hvorfor skulle han det? Men et frodigt tæppe, som om det var dækket af kostbart mos, bredte sig ud af sig selv, som i et eventyr. Pigerne gispede af glæde. De fleste af pigerne var næsten nøgne og frygtelig sexede. De nøgne kroppe er dækket af smukke, farverige tegninger, kampscener, erotiske og religiøse scener. Så vidt Vladimir vidste, godkendte elvernes religion, lige fra dens begyndelse, hyppige ændringer af seksuelle partnere og gruppesex. Samtidig elskede nisserne lige i tindingerne. Samtidig er løbet ret venligt, og kommer ofte andre arter til undsætning. Elvere er generøse fyre, der ikke afviser en tigger. Og hvis du har seksuelle problemer og ønsker sex, bør du spørge nissen, så trøster han dig gerne, selvom du langt fra er smuk.
  Chrizzlyen så også godt ud, dens krop dækket af muskelplader, malet med billeder af udsmykket flora og fauna, og hunnerne klyngede sig simpelthen til den.
  - OKAY! Bare ikke det hele på én gang! Du vil rive mig fra hinanden! - Den unge nisse tiggede.
  - Alt bliver fantastisk! Super! Super! - Skønhederne hvinede. De famlede og kløede på Chrizzly og masserede hans krop.
  Astarte kommanderede:
  - Lad os starte festen!
  Et brøl af glæde som svar:
  - Sikkert! Længe leve frådseri! - De glamourøse piger skreg.
  De forsøgte også at røre ved Vladimir, stryge ham og endda føle hans store menneskelige værdighed. Den unge mand følte stærk spænding, en bølge af energi, men samtidig en vis forlegenhed, naturligt for ungdommen. Kollektiv sex blandt mennesker er lovligt, og selv tværtimod er det ikke accepteret at unddrage sig det, militærpsykologen begynder straks at interessere sig. Men stadig mennesker i deres kollektive gruppekøn: de gør alting smukkere, især udveksler de energi, subnoosfære, bioplasma og parrer sig ikke bare. For russiske krigere er sex komplekse danse, med superfyrværkeri, der bærer information og kraft, udladninger. Der er en væsentlig forskel her - nisser elsker at kneppe på den gammeldags måde. Det er præcis det, der forvirrer den russiske viceofficer!
  I mellemtiden begyndte usædvanlig udtryksfuld musik at spille, og mange flerfarvede spotlights lyste op. Det mindede om kroningen af en monark: fra det enogtyvende århundrede. Forskellige blomster og dekorative grøntsager faldt ned fra oven - selvom de var hologrammer og forsvandt, da de nåede diamantgulvet. Så skiltes loftet og mærkelige dyr begyndte at flyve indenfor.
  Der var ananas-aber, en elefant-bananblanding, en skildpadde-kiwi-hybrid, en kaktusflodhest, en diamantskallet ræv, en gåse-vandmelonblanding og meget mere. Dybest set var disse skabelsen af bioengineering, den kunstige konstruktion af forskellige gener. Alle disse synkretiske dyr lavede lyde, der minder om børns latter. Men efter at have lyttet, var det muligt at fastslå, at hvert dyr synger sin egen unikke sang. Vladimir hang sine ører, følte fred og samtidig frygtelig sult.
  Astarte spurgte ham:
  - Nå, hvordan? Er du enig, det er første gang, du ser dette?!
  - Ikke rigtig! Noget lignende er allerede sket i virtuelle øvelser, kun vi har simpelthen dræbt sådanne smukke mænd! - Vlarad gøede.
  - Dræbt?
  - Eller tilintetgjort! Hvilket i bund og grund er det samme! Jeg tror dog ikke, at en virtuel kamp kan sammenlignes med et rigtigt mord. - Vicebetjenten forsøgte at komme væk fra kvinders grådige hænder og lidenskabelige kys, duftende pigers mund.
  Astarte bemærkede:
  - Og fornemmelserne er meget ens! Enig, vi har lært at gengive træningsprocessen, ikke værre end russerne!
  - Det er rigtigt! Smerten er meget virkelig! Så vi vil skyde disse små dyr, selvom vi har ondt af dem. - Vlarad udløste en lilla gnist fra sin pegefinger.
  - Nej, fjols, vi spiser dem! - Råbte elverkaptajnen.
  Talrige piger og de udlændinge, der sluttede sig til dem, skyndte sig til kunstværkerne. Som om de var bange, begyndte de at løbe væk. Det hele så ret sjovt ud. Næsten nøgne piger jagter forskellige væsner, der ligner værker af strålende abstrakte kunstnere, og de løber hurtigt væk. Dette er måske endnu mere interessant. Elfaraya selv skyndte sig efter dem. De var næsten helt nøgne, kun iført gennemsigtige trusser. Pigen så mere kødfuld og muskuløs ud end de kvindelige elvere. Hendes bryster var større og hofterne mere kurvede. Vævet af ståltråd, men meget yndefuldt, giver underben og fødder indtryk af vildledende ømhed. Vladimir skyndte sig efter hende. Han overhalede ham, greb ham i den lyserøde hæl, pigen slap fri og angreb blandingen af agurk og næsehorn. Han prøvede at vride sig ud, men Elfaraya rev et kraftigt stykke ud af kødet og kastede det ind i hendes mund:
  - Så lækkert! Hvorfor vil du ikke bide Vlarad sådan?
  - Og hvad? Jeg har selv stor fornøjelse. - Den unge mand øgede farten og løb ind i en blanding af en ræv og en rose. Dette smukke monster duftede af parfume. - Vladimir brækkede et stykke af kronbladet af og kastede det i munden på ham. Wow! Det var bagt is med en meget kontrastfuld chokoladesmag. Usædvanligt, men charmerende på samme tid!
  - Åh! Dette overgår alle forventninger! - Sagde drengen. - Faktisk sådan en fest for hele verden!
  Elfaraya foreslog:
  - Lad os fortsætte jagten!
  At jage sådanne dyr er en sand fornøjelse. Når du overhaler og forfølger sådan et væsen, med hektisk lidenskab. Vladimir prøvede blommetyren, jagtede ananasaben i lang tid og jagtede kamillealligatoren. Alt så ganske anstændigt ud, dyrene tabte stykker og brølede, men for Vladimir var det tydeligt, at dette ikke var et naturligt dyr, og dyrene blev simpelthen skabt af fødevarebiomasse med begrænset intelligens.
  Det forstod Elfaraya også; flere gange under flyvningen stødte pigerne sammen og strøg hinandens bryster. Til sidst fangede Vladimir en blanding af krysantemum og kobra og slugte hurtigt halen på denne slange. Også fantastisk.
  Astarte sprang op til den unge mand og kørte sine fingre over hans muskuløse skuldre:
  - Nå, hvordan? Jeg kan se, at du kan lide vores festshow!
  - Ja, nisser ved, hvordan man har det sjovt! "Den unge mand strålede simpelthen.
  - Og du, der er blandt mennesker, ser ud til at have formået at menneskeliggøre dig selv? - Elverkaptajnen strøg krigerens nøgne, kraftfulde skuldre med et dejligt omrids.
  - En lille! Du ved, hvis du ligger ved siden af en åben flaske parfume...
  - Jeg ved det, skat, men du kan ikke synge os en menneskesang for en forandring! - Divaen afbrød.
  Vladimir blinkede et par gange:
  - Det kan jeg i princippet! Men tro mig: det er ikke engang let!
  - Vær ikke genert! Du har en meget skinger stemme. Nå, ligesom en sirene, så gå videre og syng blomsten! - Astarte udløste en kaskade af syvfarvede gnister bag hendes mund.
  - Hvad vil du helt præcist? - Vlarad var forvirret.
  Astarte brækkede et stykke af jordbærgiraffen, spiste selv noget af det og kastede noget til Vladimir.
  - Nå, Vlarad, noget som de synger til deres kæreste og erklærer deres kærlighed! Jeg har længe drømt om at høre det her. Ellers er jeg træt af bare patriotiske sange!
  - Nå, du kan lytte!
  - Lad mig tænde for lyden!
  Astarte knækkede med fingrene, hendes negle funklede:
  - Igangsætte!
  Vladimir, først frygtsomt (hans stemme blev smertefuldt høj), begyndte derefter at synge mere og mere modigt:
  Jeg vil have skønhed med dig, jeg vil leve i lykke,
  Må Herren give dig lidt held!
  Og vandre rundt med min kæreste om aftenen,
  Bare rolig!
  
  Der er burre under dine fødder,
  Jeg plukkede en duftende blomst, gul og rød!
  Og dedikerede digte til hans elskede,
  Må hvert øjeblik med en drøm være vidunderligt!
  
  Der er skyer på himlen, en dråbe på håndfladen,
  Jeg kyssede dig - jeg kastede mig ud i varme!
  Vi kan ikke tåle denne passions ild,
  Jeg har lært at udholde lidelse og pine!
  
  Rundt i ørkenen - stilheden brænder,
  Den borer ind i tindingen og blæser taget af hængslerne!
  Men min due, du flyver til evigheden,
  Og jeg hører vingenes ballade på vinden!
  
  Ja, jeg ved det er sandt - det kan ikke returneres,
  Hvad er i Eden var med os før!
  Jeg pressede dit nøgne bryst til mit ansigt,
  Jeg har brug for vilje og stor styrke!
  
  Klippen over os er dyster og ugæstfri,
  Og vinden blæser, en ond bølge pisker!
  Hvirvelvinde laver sløjfer på himlen,
  Og en flok måger - en urolig horde!
  
  Og dit udseende ændrede sig og blev muntert,
  Vi slog hænderne sammen - triumf for myndighederne!
  Nej, jeg vil ikke bryde sorgen, jeg skal være ærlig,
  Vi er heldige at bo i et fantastisk land!
  
  Jeg kysser dig på munden - du er glad for at beundre,
  Og uanset hvad er samtalen meningsløs!
  Lad underslæderne dele byttet,
  De får en hård dom!
  
  Og det kedelige dårlige vejr aftager,
  En røgstråle maler horisonten!
  Og vi befandt os i brændende kraft,
  Jeg kunne ikke udtrykke tanken mere præcist!
  Astarte gabede demonstrativt med sin forførende mund:
  - Menneskesange er for kedelige. Dette er deres største ulempe. Vi nisser er så sjove!
  - Som klovne i et cirkus! - Vladimir er træt af det her. - Lad os danse hopak i stedet for.
  - Ikke sjovt! Det er synd at smile af dette! - Elverkaptajnen blinkede, tre øjne dukkede op på hendes baghoved, og uden at dreje hovedet så hun sig omkring. - Det ser ud til, at vi allerede er fyldt op.
  Elfaraya protesterede straks:
  - Du skal ikke afbryde et så glutineret måltid. Dette er simpelthen et mirakel i fjer! Fotonen er lille, men uden den vil du ikke overraske kvasaren!
  Fortæringen af dyr fortsatte, Vladimir og Elfaraya jagtede sammen en blanding af tyre- og chokoladeskumfiduser. Han sparkede tilbage og forsøgte at kroge de uforskammede forfølgere med sine horn. Fyren og pigen bevægede sig i forskellige retninger, så som to stormtropper: de dækkede kadaveret på én gang. Så hun plaskede igen, men blev sadlet og revet fra hinanden.
  - Og hvor vil du hen fra mig, min kære! - Sagde krigeren og fnisede.
  - Han vil sikkert pløje en mark overstrøet med slik? - foreslog Vladimir og fjollede rundt - Og sikke gode kager du får!
  Fyren og pigen spiste hele tyren, bare fantastisk; at deres maver ikke sprængtes. Selvom udyret ikke er i naturlig størrelse, er det stadig imponerende. Da det var færdigt med ham, fortsatte det unge par jagten. Andre piger forsøgte at røre Vladimir oftere og oftere. Den unge mand nød pigernes berøringer, han blev mere og mere begejstret og greb deres bare ben. De kvindelige elvere hvinede, skreg af glæde og forsøgte at sidde på hans hals. De duftede så stærkt af aromaerne fra tusindvis af de mest eksotiske parfumer. En af dem slog fyren med hovedet i maven flere gange. Det hele vendte Vladimir vildt, han skyndte sig mod pigen og bed hende i brystet. Hvor behageligt er det at mærke en kvindes brystvorte i munden, du er som et barn (dog blev Vladimir aldrig ammet), at en piges kød er dyrere end en rubin, du slikker det med tungen, og der er fantastisk, fornøjelse -giver udledninger. Sådan en vidunderlig smag. Pigen kilder ham tilbage, bløde, men stærke bevægelser. Hvorefter de uventet brød væk, Vladimir fangede en blanding af en spikelet og en kat.
  - Generelt siger alle, at kattekød er lækkert. Så vi prøver det. - Sagde den unge mand og spindede af fornøjelse.
  Elfaraya svarede:
  - Hvad hvis du prøver en rotte! Det bliver ikke fedt, men super fedt!
  -Men se: du ser en blanding af en rotte og et æble. Lad os tage fat i hende! Lad os sluge det sammen med knoglerne.
  Vladimir nikkede og skyndte sig efter rotten. Han fangede den i halen, dyret begyndte at hvine hjerteskærende og sparkede med poterne.
  - Jamen, hvor skal du hen, dumme! Jeg vil ikke gøre dig noget, jeg spiser det bare! - sagde Vladimir legende.
  - Sæt dig ikke på træstubben, spis ikke tærten! - Rotten knirkede.
  Elfaraya greb hende mere fast:
  - Nå, nej, min kære, du vil blive behandlet meget hårdere, end du fortjener. Vi flår dig.
  Rotten sang:
  - Pige, spis plads, fjollet, med knas og velbehag, jeg spiser dig!
  Elfaraya støttede sangen:
  - Du vil briste som en doughnut, med en atom flash - en prut uden problemer!
  Vladimir og pigen lukkede sig om musen og begyndte at rive den i stykker med tænderne. Jordboernes elastiske kæber voksede konstant i størrelse og fangede store stykker. Andre elvere, der observerede dette, begyndte også at reproducere krokodillernes mund. Alt så ekstremt grotesk ud og chokerede fantasien med dens ekstreme aplomb.
  Elfaraya sang:
  - Formentlig i det næste liv, når jeg bliver en tiger, spiser jeg en løve.
  Vladimir pegede finger:
  - Og her er løven, du ser den er blandet med en stor hindbær!
  Pigen sang med en endnu mere blød stemme:
  - Hindbær blomstrer mellem stjernerne, en kvasarfrugt svulmer på grenene! Parsec fødte rumskibe og slog et slag for universet!
  Den unge mand og pige var allerede syge af de forskellige typer kød, cremer og sovs; de var bare ved at blive vanvittige.
  - Det vil eksplodere! Åh, vi sprænger universet i luften! Og i små kvarker, vi deler dem op med pile! Vi vil rive og dræbe hundrede sekstillioner af forskellige levende væsner!
  Chrizzly kimede ind:
  - Glem din værdighed!
  - Nail det til posten! - Elfaraya sprang op til Chrizzly og tog fat i alfens næse med sine bare fødder. - Jamen, hvordan kan du lide det?
  - Du dufter så dejligt! Som i oldtidens sang: Åh, hvilke ben, de kan skære dig under lysken!
  Vær ikke bange, skat, vi får hyperfuck!
  Det sjove så ud til at vare evigt. Men selv nisserne er ved at få deres mæt, og efterhånden stilnede larmen. De dyrefrugter, der overlevede festen, fløj tilbage i revnen i loftet. Vladimir sagde filosofisk:
  - Dyreverdenen er opdelt i mad og spisere, den menneskelige verden adskiller sig kun i størrelsen af deres maver og tilstedeværelsen af toast!
  Elfaraya viste kun sine tænder som svar. De så ud til at være blevet meget længere og skarpere.
  Astarte, der var yderst tilfreds, spurgte:
  - Hvordan kunne I lide det, kammerater?
  Elfaraya afgav et flodhestsmil og svarede:
  - Lige den rigtige mængde underholdning! Det er ligesom i en tegneserie, maden er godt fortæret og synger sjovt på samme tid.
  Astarte smilede:
  - Og nu vil vi nisser elske. Hej Vlarad, vil du elske mig?
  Den unge kriger, strålende, svarede:
  - Sikkert! Endnu mere!
  Elverkaptajnen svirrede af begejstring og kurrede:
  - Så flyv til mig, min kære! Vi vil være tre på én gang, det burde imponere dig!
  Vladimir jokede:
  - Efter min mening er det bedst for en kvinde at være sammen med tre mænd på én gang. Eller endnu bedre, lav et ottetal.
  Astarte sukkede:
  - Vi har få mænd, men et lignende problem kan løses ved hjælp af robotter. Så skat, bliv ikke ked af det. Havde du sex under flyveturen?
  - Jeg studerede! - Vlarad ønskede ikke at virke som en nybegynder.
  - Så lad os komme i gang!
  Pigen kastede sig over Vladimir og deres kroppe flettet sammen i en bold. Samtidig fløj specielle flydende metal cyborgs ind i hallen. Pigerne selv angreb dem, eller rumvæsnerne. Larmen og larmet var utænkeligt, men så begyndte musikken at spille, og nissernes kroppe blev malet i forskellige farver. Bevægelserne blev velordnede og blev knap så vilde. Alle havde det godt, og Vladimir var simpelthen i ærefrygt og flagrede på kærlighedens vinger i et endeløst hav af lyksalighed.
  Men mens elverne hyggede sig, kom deres glamourøse rumskib ind i piratsektoren. Computeren vækkede piratobservatøren med et tyndt knirken.
  - I sektor 63-94-18 blev et enkelt mål påvist. Hun bevæger sig mod Gedeporten.
  - Vi skal melde os til kaptajnen. "Fyren, der lignede en blanding af en kat og en skildpadde, tændte hologrammet med skælvende hænder.
  . KAPITEL nr. 23.
  
  Det virkede som et simpelt måltid, rå fisk og østers, men for en person, der ikke havde spist alle fjorten cyklusser af at være børnesoldat og undergå brutale øvelser, var dette noget! Østerskød er let saltet, med en smag af jod. Det behøver ikke krydres. Pigen tygger kraftigt og sluger kødet. Maven bliver varmere, en behagelig fyldning vises. Mirabelle ønskede at bevæge sig, mad tilføjede energi, selvom dette nogle gange tværtimod fører til vægt. Pigen lavede flængerne, spredte sine ben, og hendes fantasi forestillede sig to smukke fyre, der masserede hendes ankler og fødder. Åh, det ville være så godt at mærke berøringen af varme, stærke kroppe. Hun har en voksen, absolut sund krop, som den skal være, uden den mindste fejl, og han vil have kærlighed! Men jeg spekulerer på, hvem der er på skibet? Da dette er et andet univers, kan der godt være monstre. Rigtige skræmmende monstre, der er i stand til at fortære en sød pige. Ikke engang efterlader frø, med stinkende mund.
  Hvordan er det generelt at leve omgivet af monstre? Eller overleve? Udsigten til at ende dit liv i et andet univers, uden håb om en ny fødsel, er ikke attraktivt! Pigen begyndte forsigtigt at nærme sig skibet og gemte sig bag træerne. Jeg spekulerer på, hvem det er? Simple handlende, krigsskibe eller pirater.
  Pigens syn var meget skarpt, selvom det var ret menneskeligt. Hun fik øje på flere sømænd. En af dem var et stribet væsen med hovedet af en rovkat. Dette fik straks Mirabela til at ryste. Hvis evolutionen tog en anden vej, så er det meget sværere for en primat at etablere kontakt med katterovdyr end med sine slægtninge. På den anden side kunne en pige forvente at blive en gudinde, men... Det er på en eller anden måde naivt, især da hun højst sandsynligt vil blive opfattet som en slags sjovt dyr.
  Brigantinen svajede. Her er resten af sømændene. Nå, de er klædt meget malerisk, mange er halvnøgne, muskuløse. Unge og ikke særlig unge, men de ser ud til at ligne mennesker. De ser bare skræmmende ud. Der er latterlige bandager på deres hoveder, deres næsepartier er voldsomme, mange af dem er rynkede og behårede. Tigre og nogle biller blinker blandt dem igen. Eller rettere væsner, som skorpioner. Nå, det er noget, der klart er internationalt. Kun kostumerne vækker en ubehagelig association. Altså ja! Det er typiske pirater. Sådan vises de i retrofilm. Åh-åh-åh-åh! Find dig selv på en øde ø, omgivet af havet og pirater. Hvis Mirabela havde været i sin tidligere krop, ville hun uden tøven have styrtet mod disse fribyttere. Hvorfor afbryde dem? Men efter at være blevet en simpel person, kæmpe med mindst hundrede sunde mænd? Nej, hun er ikke skør. Og generelt, hvad skal en nøgen kvinde gøre i nærværelse af mænd? At møde pirater lover ikke godt. Først gruppevoldtægt, så døden. Sandt nok er en mulighed mulig: salg til et harem. Det sidste er ikke så slemt. Men der er et par flere nuancer her. For det første, hvis der er haremer i denne verden, har de måske protestantisk moral, og hun kunne ende som slave på en plantage eller stenbrud? Dette er den første! For det andet, når der er så mange sultne mænd omkring en smuk kvinde, er det svært at undgå vold. Generelt, er det behageligt eller ej? I nogle romanske romaner led kvinder af dette, men i andre nød de det tværtimod! Det afhænger nok meget af kroppen, men hendes krop er elastisk...
  Mirabela så, at flere både, eller rettere tre, var skilt fra brigantinen. Det her blev meget mere interessant. Måske se piraterne? Det er også et stærkt træk, som at slå ham i panden med et rumskib. En pige fra det høje samfund, det er svært at undgå ensomhed, og de kalder dig ved dit mellemnavn, hvis du vil kneppe nogen!
  Mirabela slog sig selv på kinden med knytnæven: hvilke beskidte og vulgære tanker! Nej, det er bestemt ikke muligt.
  Bådene kom tættere og tættere på. Her fortøjede de glat til den orange sandbanke. Mirabela talte seksogtredive mennesker. Tre var dyr, to lignede pansrede oprejst gående skildpadder, og resten, selv om de var temmelig glubske i udseende, var mennesker. Pigen var ikke særlig overrasket over dette. I de fleste tilfælde havde evolutionen på andre planeter en tendens til at ligne mennesker. De samme elvere, den mest almindelige race i deres univers, kan ikke skelnes fra mennesker, især hvis deres ører er dækket. Hvem ved, måske er disse pirater elvere? Det er heller ikke så dårligt, at mennesker og elvere kunne krydse hinanden og producere frugtbart afkom.
  Banditterne begyndte at losse fra bådene; de havde tomme tønder, hvilket bekræftede deres ønske om at genopbygge ferskvandsforsyningerne. Flere af disse beholdere rullede på jorden og snurrede. Piraterne sprang ud af bådene og begyndte at trække dem til bunden af kysten. Så så Mirabela, at tre pirater var lænket. De blev uhøjtideligt skubbet ud af bådene og slæbt ind i skovens dyb.
  Pigen fløjtede:
  - Der er noget i det her! Nemlig dyrkelsen af brute force. Generelt kan piraterne have fanget adelige fanger og ønsker at modtage en løsesum for dem.
  Pigen overvågede nøje bevægelserne. Piraterne havde besværlige musketter, der dateres tilbage til omkring det sekstende århundrede, men deres vigtigste våben var sabler, kroge, økser og bredsværd. Tilgængelighed af musketter; Det fik mig til at sutte ubehageligt i maven. Hendes nye kød er sårbart, og hvis der kommer et stykke bly ind i hendes hoved, vil det være meget slemt. Og hendes personlighed vil forsvinde i en andens univers. Sandheden kan være i fremtiden, at hendes imperium vil erobre dette univers. Så vil hun genopstå! Men i dette tilfælde: hun vil blive sendt til underverdenen som en forbrydelse, der ikke har sonet for det. Lad det være virtuelt. Desuden havde hun kun set en lille del af torturen. I fremtiden kan tortur blive endnu mere brutal og sofistikeret. Når alt kommer til alt, hvis du kan torturere i syv former på én gang, hvem kan så garantere, at du ikke kan torturere i en million, eller endda en milliard! Det menneskelige sind er meget opfindsomt i tortur og får meget ofte glæde af selve processen. Mænd kan lide at torturere kvinder, kvinder kan lide at torturere. Dette er allerede blevet en fetich i generationer. Pigen bevægede sig lydløst, næsten på alle fire, så huskede hun pludselig processen med at lære at hoppe på vinstokke. Quasar! Hun kan glide og bevæge sig som junglens dronning, her er mange vinstokke!
  Og her kommer aberne. Søde små dyr i grøn eller lilla. De glider langs grenene, ligesom dem på jorden, kun de har mange haler, tre eller fire! Pigen smiler muntert og gør endda en næse af dem. Aberne imiterer, gentager hendes bevægelse. Sjove skabninger.
  Pigen plukker en orange banan med sine bare fødder og lykkes med at skrælle den uden at bruge hænderne. Aberne hviner af glæde. Mirabelle hygger sig og kaster skaller efter dem. Aberne kaster nødder som svar. Der bliver grinet - alle er meget festlige!
  Men fangerne ser ikke ud til at have det sjovt. De blev ført til en lille bakke og lænket til træerne. Seks pirater blev ved siden af ham, en med et udyrs ansigt. Hans to assistenter begyndte at tænde bål. En anden meget tæt, men kort, pirat medbragte en kasse med værktøj.
  Mirabela hviskede:
  - Det er tilsyneladende en slags enheder!
  Pigen svævede i toppen og kunne nu nøje undersøge fangerne.
  En af dem var en gammel mand med et stort skaldet hoved og et sparsomt gråt skæg. Øjnene virkede dog unge og levende. Et ansigt næsten sort af solbrændthed med mange små rynker. Mirabela havde set gamle mennesker før, kun i film. Selvfølgelig gør alderdom ingen smuk, og pigen oplevede noget chok og gys. Var folk virkelig sådan engang? Det er forfærdeligt, du kan ikke terrorisere mennesker på den måde - grusom natur. Mirabela tænkte, hvis hun bliver hængende i dette univers, vil hun så blive gammel? Er dette spørgsmålet om spørgsmål? Selvfølgelig ville jeg ikke ligne en rynket, krumbøjet gammel kvinde. Dette er måske over hendes styrke, sådan en udsigt kan gøre dig skør! Har forbandet alderdom vanhelliget sådanne træk!
  Den anden fange var tværtimod meget ung! Faktisk en teenagedreng: omkring fjorten eller femten år gammel. Langt blondt hår, chokolade, muskuløs nøgen torso, slab abs. Han lignede en ung Apollo, og da Mirabela så på ham, begyndte Mirabelas hjerte at banke hurtigere. Sandt nok er drengen kortere end hende, og endnu ikke moden nok, han ligner en soldat på sidste år. Det skal tages i betragtning, at de fleste pirater på ingen måde er smukke, selvom de er ret sunde. Jeg spekulerer på, hvem det er? Måske en hyttedreng! Normalt i piratromaner spiller hyttedrenge en vigtig rolle. Det er for eksempel sandt i Sabatini: der var ikke plads til en teenagehelt. Det var åbenbart ikke særlig moderigtigt i de dage!
  Den tredje deltager var grøn med et frøansigt. I stedet for ben havde han svømmefødder og hænder med kløer. Ja, en typisk frø fra tegnefilm til børn, lille af statur, måske endda mindre end en hyttedreng. Det er mærkeligt, han er måske en ædel person. En slags frøkonge. Hmm ja! Interessante optagelser indsamlet.
  Hovedpiraten med ansigtet af en tiger tog noget som en hammer frem og knurrede:
  - Steg nu hytteknægtens hæle!
  Drengen svarede uventet dristigt:
  - Jeg er ikke en kahytsknægt, men en kaptajn!
  Den stærke pirat sagde med dyb stemme:
  - Det er en skik blandt os lykkekrigere, at den, holdet vælger, er kaptajnen! Du forstod det ikke, Arcephalus!
  Drengen gav ikke op og forsøgte at knække stængerne, der binder ham. Kroppen svirrede af spænding:
  - Da min far var døende, svor I alle sammen at genkende mig som kaptajn!
  Den tigerhovedede pirat svarede begejstret:
  - Du skal bare være en hytteknægt. Våd bag ørerne! Du er en teenager, du tør påtvinge dig selv at være kaptajn!
  Den unge kaptajn: vred et foragtende smil:
  - Jeg kæmper ikke værre! Hvorfor, da jeg tilbød en fair duel til Blodsugeren, nægtede han fejt!
  Havrøveren skar en frisk kvist med blå blade ned med sin sabel:
  - Sværdkamp eller at skyde med musketter er for blindt! Enhver chance kan bringe dig ned, men ellers er du begrænset og er fuldstændig fornærmet over for os. Vi dræbte dig for længe siden, men for nu skal vi vide det; hvor din far gemte gross-kardinalens skatte. Det holder dig kun i live for nu. Hvis du fortæller os det, vil vi efterlade dig og dine venner på denne ø. Her er masser af mad, og du kommer til at leve længe, og hvis ikke, så er du gammel nok til at forestille dig alle konsekvenserne.
  Den gamle mand kvækkede:
  - Sig det ikke til ham! I dette tilfælde bliver vi dræbt med det samme!
  Tigerpiraten blottede sine tænder:
  - Hold kæft Dot! Hvis jeg var klogere, ville jeg slutte mig til ham. Du og denne lille frø er de eneste, der forblev trofaste mod suget, og derved underskrev din egen dødsdom.
  Dot svarede dystert:
  "Jeg er gammel, og jeg har alligevel ikke meget tilbage." Lad mig dø, men ingen vil sige, at Dot brød sit ord mindst én gang i sit liv!
  - Hvilke følelser! Kun din fjendes tårer kan tilføje mere guld til din pung!
  Piraten lavede en truende gestus:
  - Det er ikke for ingenting, at kvinders tårer sammenlignes med perler; de er værdifulde, fordi de kan veksles til penge! - Sagde drengen Arcephalus og viste uventet visdom. - så du tager fejl!
  Piratlederen dyppede et koben i ilden:
  - Du kommer til at fælde tårer nu! Eller fortæl mig, hvor skatten er. At vælge enten det glade liv som en vild eller den grusomme død.
  Arcephalus lo:
  - Jeg har kun ét valg, mellem en værdig død og en uværdig! Der er ingen grund for blodsugeren til at efterlade mig i live. Når alt kommer til alt, hvis jeg forlader øen, så vil jeg selvfølgelig hævne mig på ham, og han er en kujon. Mod er altid ædelt - fejhed skåner ingen!
  Tigeren gøede:
  - Så jeg sparer dig ikke! Nu vil du hyle af smerte! "Han greb det varme jern fra ilden.
  Den stærke pirat stoppede ham med en gestus:
  - Det er for tidligt at bruge ild! Først en simpel tæsk.
  Dyret knurrede utilfreds:
  - Okay, lad os udvide fornøjelsen!
  Efter at have taget tidligere forberedte stænger ud og fugtet dem med vand, begyndte piraterne at piske drengen.
  Arcephalus smilede noget anstrengt og ville med hele sit udseende vise, at han ikke havde smerter, selvom de stærke og muskuløse torturpirater kunne deres sag. Næsten med det samme skar de huden og blodet løb ud. Fyren, der dog kun skjulte smerten, sagde med en klingende stemme:
  - Men du er ret svag! Og du kan ikke slå ordentligt!
  Piraten med tigerhovedet slog drengen i benene med sin pisk, og skar derefter kinden over ansigtet:
  - Fortæl mig, hvor skattekortet er!
  Den unge mand rakte tungen ud:
  - I din elendige pels!
  Den stærke pirat kommanderede:
  - Nok! Lad os nu drysse salt i sårene!
  Hvidt pudder faldt ned på hans stribede ryg. Drengens øjne kneb sammen, smerte var synlig i dem, men hans mund fortsatte med at smile. Når endelig det blodgennemblødte lag dækkede det.
  Tiger Pirate spurgte:
  - Nå, nu vil du tale!
  Drengen råbte:
  - Jeg vil kun grine!
  - Se, dit udyr!
  Tigerpiraten tog et varmt strygejern frem, gik hen til drengen og satte det på sin bare, let støvede hæl. Drengen åbnede krampagtigt munden, gispede efter luft, men lukkede den så og strakte læberne med ekstrem anstrengelse til et smil.
  Den stærke pirat bemærkede som en omsorgsfuld lærer:
  - Tryk ikke det varme strygejern for meget på hælen. Hvis huden på fødderne er fuldstændig forbrændt, sløves smerten. Her har du brug for blide, som om kærtegnende bevægelser. Og det er ikke selve hælen, der er faldet, den er for ru, den bløde side af foden. Ligesom en blid pige.
  Tigerpiraten behandlede drengens højre fod. Han forsøgte at svide den jævnt. Han fik en glødende tang, som viklede rundt om drengens små fingre. Vi bøjede dem lidt og vendte dem. Arcephalus, på trods af lidelsen, flød sveden ned over hans ansigt, han var spændt, stønnede ikke engang, selvom tigerpiraten kendte sin virksomhed og ledte efter følsomme steder.
  Der var en brændende lugt i luften, lugten var delikat, kildede behageligt i næseborene. Mirabela var som om tryllebundet, normalt er lugten af brænding ubehagelig, men nu er den simpelthen lækker og kærtegner pigens følsomme næse, ikke som disse svedige mandlige kroppe af pirater.
  Efter højre ben begyndte torturisten at kaste magi på venstre. Selve torturprocessen var behagelig og spændende for ham, men det faktum, at offeret ikke engang skreg, var irriterende.
  Den kraftige pirat så, at drengen havde store smerter, og han kunne næsten ikke holde det ud, og han foreslog:
  - Fortæl mig, hvor skattekortet er. Så torturerer vi ikke. Også selvom døden er let. Chick-chick og du er i himlen. Og så vil vi torturere dig i lang tid.
  Drengen svarede skarpt, beslutsomhed synlig i hans øjne:
  - En indsats i munden, ikke en skat!
  Piratens stemme blev trods fornærmelsen endnu blødere. Han lignede en kærlig far, der forsøgte at tvinge sit elskede barn til at drikke bitter medicin:
  - Det er dumt at gøre modstand! Vi vil stadig finde ud af hemmeligheden, men du vil kun lide! Bare rolig, vi vil have forskellige måder at lemlæste dig på. Selvom du er stædig, vil vi ikke dræbe dig, men vi vil lamme dig ved at efterlade dig på øen.
  Drengen stak bare tungen ud:
  - Der er du!
  Mirabela hviskede:
  - Ridder! Bare Othello! Nej, Jeanne d'Arc!
  - Så bliver det endnu værre for dig! Hundehvalp! - Tonefaldet i filibusteren fra et andet univers blev meget skarpere.
  Pirate Tiger er færdig med sit venstre ben, nu er hele hans fod dækket af store vabler, hvilket er meget smertefuldt. Ganske vist vil vablerne aftage i løbet af et par dage, men det er så smertefuldt.
  Den stærke pirat bemærkede:
  - Sikke et godt arbejde!
  Tigerpiraten tog den rødglødende tang og tog drengens ribben op, begyndte at vride den og prøvede at knække den!
  Hans magtfulde assistent stoppede ham:
  - Det gør vi for ham lidt senere! Tortur burde være mere varieret. Især behandlede vi den nederste del af kroppen, og hvorfor nu ikke behandle den øverste del, for symmetri.
  Den assisterende torturist sagde med dyb stemme:
  - Vi har i øvrigt et lignende apparat! "Han tog en kæde med skarpe stålstjerner frem. - Lad os vikle det om hovedet...
  - Giv mig! - råbte tigerpiraten.
  Den stærke korsar protesterede:
  - Bedre mig! Det er hovedet, ikke benene! Hvis du klemmer det lidt, vil kraniet briste, og med sådanne skader vil han hurtigt dø. Det er vigtigt for os ikke at dræbe, men at finde ud af hemmeligheden!
  Tigeren brølede i frustration:
  - For helvede med disse skatte. Lad os røve vores egne! Hvilket mirakel dette er, dette uslebne guld!
  Lederen af filibusterne rystede på hovedet.
  - Der er ikke kun guld der! De siger, at han har en talisman af udødelighed!
  Tigerpiraten lo.
  - Udødelighedens talisman, hvorfor døde han så?
  - Han har ikke brug for en særlig sten endnu, der er seks af dem i talismanen, den syvende mangler! Kunne du tænke dig at blive udødelig?
  - Sikkert! Wow, hvor ville jeg ønske jeg var blevet helbredt! Jeg ville have et helt harem! Der er ikke tre hele harems! Det ville alt sammen være så generøst!
  Hovedpiraten stak sin sabel i jorden:
  - Nå, intet, der er ingen grund til at skynde sig! Det vigtigste er, at drengen ikke bliver skør. Hvis du torturerer ham på forskellige måder og i lang tid og giver ham en pause fra tortur, så vil han udgyde sine åbenbaringskilder.
  Arcephalus mumlede:
  - Jeg vil aldrig tilstå dig! Og få ikke dine forhåbninger op! Det er bedre at gøre sådanne skurke udødelige...
  - Hvor skal du hen?
  De viklede en kæde med tandhjul rundt om drengens hoved, sikrede det og begyndte at vride det. Den tykke pirat smilede listigt. Jernpiggene gravede smerteligt ind i kraniet og rev huden af. Samtidig forsøgte torturisten at ramme nerveenderne og komprimere arterierne.
  Arcephalus trak vejret tungt, sved blandet med blod dryppede fra hans pande, hans øjne skinnede. Piraten klemte enten sit hoved med kæden mere stramt, eller tværtimod svækkede trykket. Bevægelsen blev mere og mere rytmisk. Bødlens assistenter kogte et jernkrus og begyndte at hælde dampende vand på det blodige hoved. Arcephalus forsøgte at undvige, men det kogende vand brændte hans ømme, skægløse kinder.
  - Så hvor er kortet! Vi ved, at din far har tegnet det! Så sig op! Lad os sætte dig fri!
  Drengen spyttede plageånden i ansigtet. Han sprang tilbage og bandede med en tre-etagers uanstændighed og sprøjtede spyt:
  - Jeg knækker dig, hvalp! Du vil hyle!
  Den unge mand skreg med knust stemme:
  - det vil jeg ikke! Det er dig, der vil klynke og bede om nåde, når de hænger dig i galgen eller spiddet dig!
  Den stærke pirat slog drengen i ansigtet og faldt pludselig til ro:
  "Forvent ikke at blive så vred på mig, at jeg hurtigt gør dig færdig." Jeg har set sådanne modige mænd blive bevidst drillet i håb om, at de vil gå videre til ny tortur, og at kroppen ikke vil være i stand til at modstå det. Det tager de fejl af at tro! Selvfølgelig vil der være tortur, strengt efter tidsplanen, og du vil svare mig som en røv i tilståelse!
  - Du får det ikke! - Drengen knækkede.
  Tiger Pirate foreslog:
  - Lad os brække hans fingre, på vores hænder!
  - Det er tidligt! Det er for tidligt, jeg har ikke presset hovedet ud endnu.
  Piraten pressede kæden hårdere på hans hoved, og drengen blev pludselig slap og mistede bevidstheden.
  - Skit! Jeg overdrev det lidt! Lad ham hvile, så tager vi imod disse ørne.
  Den lille frø hvinede:
  - Ja, jeg ved ikke noget!
  Brølede tigerpiraten med en skræmmende stemme?
  - Fortæl mig, hvad du ved, ellers bager vi dine finner!
  - Jeg skal fortælle dig alt! - Frøen knirkede.
  - Fortæl mig, hvor kortet er!
  Den tobenede frø rykkede:
  - Ved det ikke!
  - Giv mig tangen! - Piraterne virkede endda glade for det nye offer.
  Den lille frø knirkede:
  - Nå, hvordan kan jeg vide det!
  - Hvordan skal man sige, denne sludder er din ven!
  - Eller rettere, jeg er hans tjener!
  - Du tjente også kaptajnen, hvilket betyder, at du kunne høre nogle ting, for eksempel brudstykker af sætninger, nogle hints! Det er så?
  - I princippet rigtigt, men...
  Den kraftige pirat tog tangen i sine hænder, og det varme jern rørte let ved frøens membran. Et tyndt hvin hørtes:
  - Åh, lad vær! Jeg skal fortælle dig alt!
  - Jeg brækker dit lem, hvis du snakker sludder!
  Den lille frø knirkede som en mus:
  - Jeg ved noget!
  - Hvad præcist?
  - Hvor kunne der være et kort?
  Den gamle mand hviskede:
  - Sig ikke!
  Den lille frø hvinede:
  - Hvad ville være bedre for os, hvis vi blev tortureret ihjel! Se på blæren på mine svømmefødder.
  - Så du foretrækker en hurtig død? - Den gamle mand sukkede.
  - Jamen, det tror jeg! Hvilken anden pirat kan, ligesom jeg, trække vejret under vandet og hente last fra havets bund. Som en nødvendig havulv vil de tage mig med i banden! Der er brug for folk som mig! - Der var stolthed i frøens stemme.
  Dot rystede bare på sit skaldede hoved:
  - Forfængelige drømme!
  Tigerpiraten gøede:
  - Hvis Tili ikke lyver, så vil vi skåne hans liv og acceptere ham tilbage i det maritime broderskab, som skik og brug foreskriver! Hans tjeneste kompenserer for forseelsen.
  Den tunge pirat bekræftede:
  - Lad det være sådan! Lad Tili leve, han vil stadig hjælpe os. Fortæl mig, hvor er kortet?
  - Det her er en ulveunge. - Den lille frø pegede på Arcephalus. - Han gemte den i en lerbeholder og smed den over bord. Jeg huskede kun én ting: dette er stedet, og jeg kan få et kort. Jeg er jo ikke bange for dybden.
  De fyldige og tigerpirater så på hinanden:
  - Det ser ud til, at han mener alvor! Eller han vil bare udsætte timen for sin død. Under alle omstændigheder bliver han varmet op!
  Tiger Pirate udtalte:
  - Selvfølgelig tror vi ikke på dig, men vi giver dig en chance! Så lille, at du tudse kan trække vejret!
  Den lille frø mumlede:
  - Du er meget venlig mod mig!
  Tigeren slog forfærdeligt tænderne:
  - Lav ikke ansigter! I tilfælde af bedrag, vil du dø sidst, men i sådanne fluer, at døden vil være udfrielse for dig!
  - Ak, alle vil gerne af med nogen! - Padden mumlede.
  - Hold kæft! Du vil vise os vejen! Nu løsner vi dig.
  De løsnede den lille frø efter at have bundet et reb om hans hals. Han begyndte at synge en sang med en let halten!
  Den, der ikke er en pirat, er en svækkelse!
  Hans næsebor er en skæv morkel!
  Pyrit Tiger brølede:
  - Ja, når de lukker din hals! Er allerede træt af idioten! Eller vil du gå til yardarmen, højere op til svalerne!
  - Hvem lovede, at jeg skulle dø sidst! - Tili knirkede.
  - Selvfølgelig er det mig!
  - Så jeg er rolig! Den grønne prins er en kriger! - Den lille frø sprang på stedet.
  - Hold kæft! Så længe jeg har det godt!
  Pigen sad på et forgrenet palme, han så ivrigt på billedet af tortur. Og hun kunne lide det. På en eller anden måde har billeder af tortur en særlig tænding, især hvis en smuk dreng bliver tortureret. Nu indså Mirabela, at noget skulle gøres. Pirater kan trods alt finde skatte og dræbe unødvendige vidner. Fire banditter stod stadig i nærheden af træerne. Det virker ikke af meget, men forstærkninger kan komme dem til hjælp. Det er endda en skam, at drengen er så modig, at han aldrig råbte, hvilket betyder, at støjen vil tiltrække opmærksomhed.
  Pigen steg lydløst ned fra palmetræet. Arcephalus kom til fornuft og vendte sit blege, blodige ansigt. sagde piratbøddelen med et giftigt grin.
  - Din ven Tili gik fra hinanden, og nu ved vi præcis, hvor skatten er! Så du led forgæves, din fjols!
  - Du lyver! - hviskede Arcephalus knap hørbart.
  - Hvor blev din ven af? Du kan se, de tog ham væk!
  Drengen så sig omkring, han var bange! Han bevægede sig, hans skuldre plaget af pisken rystede:
  - Du finder stadig ikke kortet!
  Piraterne fnisede modbydeligt:
  - Og det er egentlig ikke nødvendigt! Nu vil vi torturere dig, dit fjols, os selv. Hvad med udhulede øjne?
  - Dårlig joke! - Afskære ung mand.
  - Og her går vi!
  Mirabela samlede to tunge sten op og spændte dem i hænderne. En af piraterne gik lidt længere og tog en slurk fra en kande vin. Pigen smilede giftigt:
  - Intet tømmer dine lommer som et helt glas!
  Mirabela sprang som altid lydløst op til piraten og ramte halspulsåren med sin finger! Hun tog den tabte kande op og satte banditten på hans sted. Jeg var overrasket over, at kroppen syntes at huske nogle færdigheder. Så smed hun et stinkende pirat-tørklæde på og en jakke, der lugtede af grim sved (og hvordan har de det på i sådan en varme).
  Med en vaklende gang kom hun ud til sine kolleger og kvækkede:
  - Måske kan vi få en drink! Og så dem...
  Uden at sige et ord sparkede pigen en af piraterne i lysken, sænkede hovedet på en anden med en lerkrukke og slog kort, men skarpt den tredje i tindingen med knytnæven. Piraterne kollapsede, Mirabela blottede sine tænder:
  - Jamen, hvor jeg blæste dem væk!
  Drengen kiggede op, pigen rev sit tørklæde af og tog sin jakke af og fandt sig selv i sin fantastiske nøgenhed.
  - Du er en gudinde! - udbrød Arcephalus.
  - Måske! Eller endda sejere end gudinder! - Mirabela nikkede. - Jeg er en krigerpige.
  Arcephalus slugte hende med sine øjne. På trods af sin ungdom var den modige og tidligt modne søn af en piratkaptajn bestemt ikke en jomfru. Men dybest set var de korrupte, næsten frie ludere. De er gode, men ingen æstetisk nydelse. Desuden havde han aldrig set sådan et hår selv på billeder. Kroppen i sig selv er måske for muskuløs, men samtidig fleksibel og mobil. Enhver atlet vil misunde sådanne fremtrædende muskler. Brysterne er fyldige, høje, let opadvendte med karminrøde brystvorter, mavemusklerne er flisebelagte, venerne er synlige, og benene er blot muskelbundter. Samtidig er pigen fuld af erotisk kraft, krusninger af muskler løber langs hendes kraftige lår. O hvilken krop! Drengen blinkede og rystede besættelsen af sig med, hvor upassende hans tanker var for dette øjeblik.
  Mirabela åbnede i mellemtiden lænkerne. Hun gjorde det med en lang negl. Træningsprogrammet for kampoperationer i primitive verdener var ganske vist af sekundær karakter, men pigen huskede alle bevægelserne. Sjæklerne lukker og åbner sig på en ret primitiv måde, så de er ret dyre: Ingen ville ønske at efterlade dem på døde fanger. Efter at have befriet sig, tog drengen et par skridt, hans bare fødder var dækket af store blærer, men det bløde græs mildnede smerten, og generelt var Arcephalus ikke fremmed for dette. Drengens strenge far piskede ham ofte og piskede ofte hans bare hæle med en pisk, så han var vant til at løbe gennem smerte.
  Mirabela spurgte:
  - Du kan gå selv!
  - Jeg er en mand! - svarede drengen stolt. Da han tog dolken op, afsluttede han to forbløffede, men stadig levende pirater. Det gjorde den unge fighter med en helt velkendt gestus.
  - Det ser ud til, at du dræbte disse to! Men sådan afskum bør ikke forurene planeten Victoria.
  Mirabela, overrasket over den unge mands ro, spurgte:
  -Har du allerede dræbt folk?
  Den unge filibuster mumlede foragtende:
  - Sikkert! Selv kvinder! Disse to er den attende og nittende.
  Pigen rødmede:
  "Og det ser ud til, at det er første gang, jeg har dræbt en person." Hun slog mig i tindingen med knytnæven så hårdt hun kunne og det var døden, jeg skulle have slået ham lidt svagere. Ja, og det ramte helt sikkert halspulsåren, det havde været bedre at gå lidt på skrå.
  Arcephalus bemærkede:
  - Ja, måske havde det været bedre at torturere dem, om ikke andet på grund af hævnfølelsen. Disse idioter vil alligevel ikke give nogen værdifuld information.
  Mirabela protesterede:
  - Tortur kun for hævn: ikke særlig rart. Fysisk påvirkning: er enten uddannelsesmæssig eller lærerig!
  Drengen fnyste:
  - Så jeg vil opdrage dem!
  Bedstefar Dot sagde i en ret munter tone:
  - Vær ikke dum! Nu er vi tre! Der er niogtyve af vores modstandere på øen og hundrede flere på skibet! Det vil sige, hvis denne pige ikke er alene...
  Mirabela grimaserede:
  - Jeg er helt alene med dig! Alene!
  - Det her er slemt! - Dot kløede sit skaldede hoved. - Øen er ret stor, omgivet af bakker og jungle. I princippet kan du sidde ude. De vil aldrig lede efter os for evigt.
  Arcephalus slog sin knytnæve i træet i vrede:
  - Nej! Denne brigantine er mit retmæssige skib, og jeg vil ikke tillade sådanne skum som blodsugere at styre det. Jeg vil aldrig opgive min magt til nogen! Vi betalte en høj pris for det.
  Mirabela bemærkede:
  - Du er søn af den tidligere kaptajn!
  Arcepha nikkede:
  - Ja! Men vores magt er ikke arvelig. Blot ved at kende og respektere min far, og da de så, at jeg var en værdig fighter, lovede de at vælge mig som kaptajn. Men det skete så, at Blodsuger-tigerpiraten tog magten. Jeg blev bedøvet, lænket og tortureret. Han er en modbydelig højrehånd, og jeg formoder, at han er hovedmand!
  Mirabela foreslog:
  - Lad mig dræbe Bloodsucker, og du bliver kaptajn igen!
  - Nej! Jeg må selv slå ham ihjel! Men der er et åbenlyst problem med holdet. Nu er de bange for både Blodsugeren og mig.
  Punktum noteret:
  - Vi har fordelen af overraskelse.
  - Hvad med det her! - Drengen spredte sine hænder og demonstrerede to figner.
  Den gamle mand sagde med luften af en erfaren kriger:
  - Vi kan dræbe Gnus, styrmanden og to andre tigerpirater. Så vil resten af piraterne, efterladt uden ledere, vende tilbage under din kommando. Når alt kommer til alt, ved du, at de ikke rigtig kan lide den grusomme, grådige Blodsuger, og kun tigerpiraterne, der er af samme klan som ham, er loyale over for denne skabning.
  Mirabela var enig:
  - Lad os slå til, mens jernet er varmt! Hvorfor bliver lys rødt - på grund af fotonen, bag den løbske stjerne!
  Pigen undersøgte sine to assistenter. Gamle Prik var tør og knoglet, men han stod oprejst og bevægede sig ganske behændigt. Tilsyneladende er han ikke en af de korsarer, der misbruger vin og tobak. Og et energisk liv i frisk luft og med fysisk træning forlænger ungdommen. For at forstå, hvad den unge mand er værd, skal du bare se på hans figur. Selv dækket af blod og saltkorroderede, blåfarvede pissoogs er den storslået.
  Krigeren kommanderede:
  - Vask dig nu, unge ridder!
  Den unge mand mumlede utilfreds:
  - Jeg er ikke en kvinde til at tage bad!
  Doc protesterede:
  - Vi taler ikke om ømhed!
  Arcephalus styrtede ikke desto mindre ned i strømmen for at vaske blodet af. Desuden sved de sår, der var tæret af salt, for meget. Mirabela gned forsigtigt ryggen, fyrens muskler er stærke af natur og udviklet gennem fysisk træning, meget elastiske. Halsen er kraftig, men ser smuk ud. Pigen lænede sig op ad drengens ryg og gned sine straks hævede brystvorter mod den - hvor godt! Arcephalus var tilsyneladende også salig, men med en viljeanstrengelse smed han hendes hænder.
  - Det er ikke tid til, at vi skal sole os! Det er tid til at handle. De er ved at slå alarm!
  Efter at have samlet musketterne op, gik trioen mod afdelingen. Der blev hørt skud. Piraterne var på jagt efter vildt. Det ser ud til, at de lagde lighed med et lokalt næsehorn og to tyre. Jægerne blev kommanderet af en tigerpirat med et grønt tørklæde på hovedet. Han skar selvsikkert næsehornet med en skarp dolk, piraterne stegte kødstykker over bålet. Lugten mindede Mirabelle om hendes seneste tortur. Pigen ville affyre en musket, men da hun huskede den lave nøjagtighed af et sådant våben, lagde hun den til side. Skønheden gled langs grenene, kravlede tættere på og kastede dolken med kraft. Under øvelserne kastede de gentagne gange forskellige genstande, herunder hyperlaserdolke. Koldt stål er selvfølgelig heller ikke første gang. Du kan se, hvordan klingen skærer luften, og rammer dyret i halsen. Det er mærkeligt, men af en eller anden grund har Mirabelle slet ikke ondt af tigeren. Måske fordi han ligner et dyr for meget, eller måske på grund af de grusomheder, som piraterne netop har begået foran hendes øjne.
  - Farvel drenge!
  Piraterne var lige ved at demontere kadaverne, og nu så de, at deres leder var død. Sikke et vildt hvin det medførte!
  Arcephalus affyrede sin musket. Drengen så ud til at have erfaring, og et stykke bly ramte den lurvede pirat, med et modbydeligt ansigt, der var vansiret af et skævt ar, lige i brystet.
  - Sådan blev du forfremmet til "møgholder"! - hviskede den unge korsar.
  Den anden tigerpirat sprang ud i lysningen med et hyl, men Mirabela smed en af torturgenstandene, som hun tog ud af bøddelens kasse lige ved højre øje. Pigen ændrede sin plastikstemme til en ekstrem lav klangfarve (hun kunne gøre det), og hun råbte:
  - De, der forrådte og brød deres ed, vil møde gudernes straf!
  For at styrke sin stemme rullede pigen først et kobberlag (det blev brugt til sofistikeret tortur) sammen til et slags mundstykke. Derudover øgede palmer, der stak ud med gigantiske blade, også akustikken, især hvis de blev vendt lidt for større resonans.
  - Skælv, I uheldige!
  Nogle af piraterne faldt på knæ. Arcephalus skyndte sig ud til mødet og råbte for alvor:
  - Genkender du mig som din kaptajn?
  Piraternes øjne blev store! Drengens blonde hår blev rødt efter tortur, og hans krop var dækket af ar. En af dem svingede sin sabel, men Dot ramte ham i maven med et præcist skud (heldigvis var målet ikke langt væk).
  - Eller hvem der bestrider mine rettigheder, lad ham komme ud og bekæmpe mig med sabler!
  Der var ingen, der var villig til at lægge hovedet. Havrøverne bøjede deres hoveder i underkastelse. Drengen sejrede:
  - Kom til mig, mine brødre! Snart vil vi finde skattene og dele dem retfærdigt.
  Den yngste pirat, faktisk på samme alder som Arcephalus, råbte:
  - Ære til den nye kaptajn!
  Andre pirater sagde:
  - Ære til den nye kaptajn!
  - Det er det samme!
  Mirabela, der sprang fra træet og vred sig som en panter, hvæsede:
  - Hvem af jer vil slås med mig?
  Den højeste pirat skyndte sig hen til hende:
  - Ja, selvfølgelig er jeg det!
  Mirabela sprang hen mod ham og slog sin håndflade ind i toppen af hans hoved og timede slaget, så piraten ville besvime i præcis et minut. Og så meget, at du ikke engang kunne høre vejrtrækningen!
  Pigen råbte med tordnende stemme:
  - Se! Jeg dræbte ham, men hvis du vil leve, så lyt til mig. Han vil blive forrådt, jeg vil genoplive ham med et simpelt kys!
  Mirabela rystede på sine luksuriøse hofter, vendte korsaren og kyssede ham lidenskabeligt på læberne. Og så skete et "mirakel": sørøveren åbnede øjnene og kom øjeblikkeligt til live.
  Piraterne råbte entusiastisk:
  - Ære være dig, skovgudinde!
  - Afrogeta! 0 Kaptajn drengen fortalte dem.
  - Ære til dig Afrogeta! Helliget blive dit navn!
  Mirabela sagde med værdighed:
  - Kald mig bare Mirabelle! Er mit navn ikke vidunderligt!
  Piraterne var enige:
  - Virkelig guddommelig!
  Mirabela udtalte en aforisme:
  Med et tomt hoved kan du ikke fylde din pung!
  Med et koldt hjerte kan du ikke varme ilden!
  Pigen snurrede lidt rundt og lavede derefter en tredobbelt saltomortale, hvilket i høj grad overraskede piraterne, som ikke var vant til seværdighederne. De rullede bare deres onde øjne ud. Hendes fantastiske nøgne krop, hvad kunne være bedre end sådan storslåethed. For korsarer, der mangler kvinder, er dette bare super!
  Mirabela stoppede pludselig:
  - Nå, okay, hvis du fortjener det: måske vil jeg elske en af jer. Men selvfølgelig ikke for ingenting!
  Piraterne brølede i kor:
  - Ja, selvfølgelig fortjener vi det! Ellers kan det ikke være!
  Pigen grinte vredt og gøede:
  - Nu er det tid til at håndtere blodsugeren!
  - Og Gnus! - Tilføjet prik.
  Pigen huskede pludselig og skyndte sig at løbe til kysten:
  - Tili er i fare! Hurtigere!
  Mirabelas hastværk var ikke unødvendigt. Hendes nøgne ben, der glitrede i de smaragdblå hæle, blinkede som solstråler. Da hun løb i land, så hun, at Gnus og en tæt, nisselignende type sad i sluppen og piskede frøen. Pigen kastede sig i vandet. Selvfølgelig var der fare for at løbe ind i hajer, men Mirabela havde to dolke i hænderne og en fuldstændig mangel på frygt.
  - Hvad skal vi gøre med dig Tili? - spurgte Gnus grinende. - Skal jeg tage dine glatte svømmefødder tilbage og stege dem?
  Den lille frø skreg:
  - Intet behov! Jeg er venlig og blid, og meget god!
  Den stærke pirat sagde:
  - Jamen, det gør jeg ikke! Du er bare en bastard orm. Lad os dræbe ham og fodre ham til hajerne!
  Gnus rystede på hovedet:
  - Nej, det duer ikke! Det bliver for nemt. Hajer dræber hurtigt! Hellere langsom tortur, lad ham dø sidst!
  Tili, hulkende, kvækkede:
  - Lad os gøre det næste! Det var mørkt, jeg kunne have taget lidt fejl med det sted, hvor Arcephalus kastede kortet. Så tag ikke fat i mig, men giv mig en chance til!
  - Så du løber væk! Nej, det vil ikke virke! - Piraterne begyndte at slå deres offer endnu hårdere.
  Mirabelle i første omgang, skær overfladen af vandet uden problemer. Hajerne kom ikke tæt på hende. Men da båden allerede var i nærheden, forsøgte rovdyret at angribe pigen. Mirabel slog hende skarpt i munden med en dolk og sprang til siden. Den kraftige pirat så endelig pigen og reagerede med det samme. Musketten skød, men det lykkedes Mirabela at springe ud af skudlinjen.
  - Du er retarderet! - Hun råbte. To rasende gynger og pigen fløj op på båden. - Hvorfor er du blevet skør? Det bliver vådt!
  To garvede pirater var selvfølgelig ikke bange for en nøgen pige. De skyndte sig mod skønheden og forsøgte at rive hende i stykker eller skære hende over med sabler. Mirabela dykkede og rev Gnus' mave op fra brystet til tarmene. Piraten begyndte at krampe i et anfald af smertefuldt chok. Pigen skar hånden af den stærke pirat og sparkede ham i solar plexus. Han faldt og frigjorde en blodprop fra hans lunger.
  Mirabela smilede meget kærligt:
  - Nu er det orden!
  Gnus kvækkede:
  - Gør mig færdig!
  Mirabela rystede på hovedet.
  - Nej! Du elsker at torturere folk for meget, Arcephalus er stadig næsten et barn, og du nød at torturere ham. Så nu er du et udyr - en hundedød!
  Den kraftige pirat rakte ud efter musketten, Mirabela trådte på hans hånd med sin bare fod:
  -Hvor peger du med dine beskidte fingre?
  Dyren hylede:
  - Spar mig! Jeg vil belønne dig meget generøst! Du vil svømme i guld og gå i diamant hjemmesko!
  Mirabela lo:
  - Posul og afføring: kommer fra samme rod og kommer ud samme sted!
  Havrøveren begyndte at pludre:
  - Jeg er fra en gammel dværgefamilie. Jeg ved, hvor mine forfædres utallige skatte opbevares. Jeg kan give utallige rigdomme i bytte for liv!
  Krigeren kastede sin dolk op i luften med tæerne, og da den snurrede et par gange, greb hun den i fæstet:
  - Hvorfor piratkopierer du og lever ikke som en padishah, hvis du ved, hvor din families skatte opbevares?
  - Fordi Herrens veje er mystiske! - Banditten klirrede med kæben.
  Gnus brokkede sig:
  - Han lyver! Han er en nisse som jeg er Archpapa! Han kan have haft nisser eller homoseksuelle i sin familie, men selv ejer han ingen skatte!
  - Hvordan kan du vide, at! - Piraten lavede et ansigt. - Vil du i helvede med mig!
  Mirabela, i stedet for at svare, bandagede sin hånd:
  - Hvad! Det er bedre at komme i himlen alene end i helvede med dårligt selskab! Arcephalus vil afgøre din skæbne, men lev indtil videre! Og du ligger der og dør langsomt.
  Pigen roede årerne og styrede båden mod kysten. Tili bemærkede:
  - Hvorfor, du er sådan en smuk pige. Fortæl mig, hvor en sådan umenneskelig, uforståelig skønhed kom fra.
  Mirabela blinkede og blev overrasket:
  - Har du også begrebet person?!
  Tili nikkede:
  - Det er navnet på skabninger fra din slags! Vores art hedder lagi. Engang var vi mange, men nu er der kun få tilbage!
  - Hvorfor? - Mirabela kastede dolken igen.
  - Dette er højere magters vilje! - Frøen svarede straks.
  - Det plejer de at sige, når de skammer sig over at sige, jeg ved det ikke!
  Tili blinkede med øjnene:
  - Du er en meget klog pige. Dine muskler og bevægelser afslører en stærk og erfaren kriger.
  Mirabela, efter at have fanget dolken med fingrene (som om de var skåret ud af koraller med skinnende morgenfruer), svarede med et suk:
  - Kriger ja! Stærk? Indtil for nylig var jeg mange gange stærkere, end jeg er nu! Erfaren! Hvis du regner det som en lærerig oplevelse, så ja! Hvis du tæller rigtige kampe, så nej!
  Tili bemærkede med et åndedrag:
  - Du er beskeden! Dette er god kvalitet. Der er kun én ting ved dig, som jeg på en eller anden måde ikke forstår, det forvirrer mig!
  - Kun en? - Mirabela kløede lidt fingeren på bladet (til proteinkroppen, du skal stadig vænne dig til det)
  - Ja! Selvom ikke kun! Hvorfor er du helt nøgen! På en eller anden måde er det ikke kutyme, at piger går rundt helt nøgne! - Tili rundede hans mund.
  - Men i vores land betragtes dette ikke som en last! - Krigeren afbrød kort.
  - Du er tilsyneladende fra meget fjerne verdener! Det er derfor du siger det sådan! "Den lille frø vendte sig om og ændrede vinklen på sin krop, så hans bankede ryg ikke ville gøre så ondt.
  Mirabela rystede på hovedet.
  - Måske! Hvad ville du ellers vide, dreng?
  - Ingenting endnu! Jo længere næse, og jo skarpere tunge, jo kortere levetid, og jo dummere enden! - Tili viste, at hans guder heller ikke var berøvet veltalenhed.
  - Det er svært at være uenig: jo sjovere man drikker, jo mere trist er tømmermændene! - Pigen så, hvordan dværgens overlevende hånd klemte dolken. - Prøv ikke engang! - Et hårdt slag med kanten af håndfladen på armen. Klingen faldt ud.
  - Ja, jeg havde ingen dårlige tanker!
  Båden landede på kysten. Efter at have smidt Gnus ud for at dø, trak Mirabela den selverklærede nisse med sig. Pigen var i et legende humør og fløjtede noget! Den fyr, hun bar på, stank simpelthen og vejede omkring hundrede kilo, vi er nødt til på en eller anden måde at distrahere os selv. For at slippe af med den invaliderende byrde smed pigen ham af sig og tvang ham til at gå. Sandet var blevet varmet på dette tidspunkt og bagte skønhedens bare hæle. Mirabela tænkte dog ikke engang på at blive modløs eller ryste sig.
  Arcephalus og piraterne kom ud for at møde hende:
  - Nå, hvor er du sød, jeg ser dig med bytte!
  - Byttet har et tyrehoved! Som du kan se, gik jeg ikke galt denne gang! - Krigeren viste hendes svulmende biceps.
  - Nu er det tid til at angribe, vi vaskede nyt tøj, så tøv ikke med at tage tøj på for ikke at tiltrække opmærksomhed. - I en kærlig tone spurgte den unge mand.
  - I disse klude! - Mirabela rynkede panden.
  - For forretningens skyld! - Sagde Arcephalus. "Se på mig, selvom det gør meget ondt, så har jeg støvler på."
  Drengen var faktisk iført store, overdimensionerede støvler med sporer. I dem så han mere komisk ud end truende ud.
  Mirabela lavede onde øjne og mumlede og paraterede drengens stemme:
  "Jeg tror, det er på tide, at vi går tilbage og sparker vores fjenders røv."
  Piraterne klukkede. Mirabela tog en camisole på, men den så poset ud og klemte hendes skuldre og hofter. Det værste var med støvlerne, de nægtede stædigt at klatre på, pigen rev toppen af.
  Arcephalus spyttede i ærgrelse:
  - Så dumt er det!
  - Hvor har du set gudinder bære støvler? - Pigen svor.
  - Hvor har du set gudinder uden støvler! - sagde drengen tilbage. Så blev han gladere. - Okay, jeg hjælper dig.
  Drengen tog ganske behændigt krigerskoene på. Selvom hun tilbragte hele sit liv i kasernen, bar Mirabela aldrig støvler. Normalt fløj de kybernetiske sko mod hende af sig selv. Og så lide, lide. Pigen, der for første gang ikke havde elektroniske hyperplasmasko, følte ubehag. Mine fingre stak, mine knogler pressede mod mig, mine ankler blev klemt. Mirabela rynkede panden og bemærkede:
  - Hvorfor bruge sko i så varmt vejr!? Det her er så ubelejligt!
  - Du er ikke tigger eller hyttedreng, men min stedfortræder. Og fortsæt med udseendet.
  Kahytsdrengen, på samme alder som Arcephalus, var faktisk barfodet med solbleget hår. Drengen var dog ret glad for det, med sine bukser skåret ned til knæene, med en bar brun overkrop, i de fire sole, meget mere behagelig end i lædersko. Den unge kaptajn gav kommandoen, og piraterne gik ombord på bådene. Selvfølgelig var der en risiko for, at kaptajnen på brigantinen Bloodsucker ville gætte og skyde på dem, men Arcephalus regnede med den banale grådighed og selvtillid hos lederen af korsarerne. Generelt tog han ikke fejl, sang kunne høres fra dækket, tilsyneladende havde piraterne nået det aggressive stadium af delirium tremens. Idioter, tænkte Mirabela. Men hvad ville en pirat ellers gøre på en ankerplads? Og militærkuppet skal fejres.
  Vi lagde til kaj med brigantinen uden problemer. Arcephalus var en af de første, der rejste sig. Vagterne, der ikke forventede et angreb, kiggede kun beruset på drengen. De andre klatrende pirater udbrød muntert:
  - Hej Beams!
  - Hej, det er mig John!
  - Nå, slappede du af ved kysten?
  - Okay, men ikke nok!
  Og andre sjove bemærkninger. Mirabela klatrede op og gik mod Blodsugeren. Wow, hvor knirker hendes støvler ulækkert, måske er de lavet i det lokale Spanien, og det var derfra udtrykket kom - spansk støvle?
  Blodsugeren blev sammen med fire tigerpirater skåret i knogler. De spillede om guld og bandede beskidt. Mirabela var den første, der sprang op til dem og kastede en dolk med begge hænder! To havbanditter faldt skrigende ned.
  Blodsugeren sprang op:
  - Hvad er der sket? Lusket angreb!
  - Det er kun dig, der angriber snigende, din røv! - Drengen kaptajn råbte for alvor. "Jeg kom for at tage fra dig, hvad der er legitimt og tilhører mig."
  Blodsugeren lo utroligt modbydeligt:
  - Tag det med det samme!
  Mirabela sprang frem og rykkede med foden så hårdt, at hendes støvle fløj af og ramte Blodsugeren i det modbydelige ansigt. Han vaklede og faldt. Hans to medskyldige skyndte sig mod Mirabela. Krigeren greb to sværd på én gang: hun viftede behændigt med dem, mødte den ene med et slag i knæet, slog den anden med en sabel og tog hovedet af. Arcephalus fældede en af piraterne, der skyndte sig mod ham; han førte behændigt et våben. Et slagsmål brød straks ud om bord på brigantinen mellem tilhængere og modstandere af de to kaptajner. Da Mirabela så dette, råbte hun ind i den megafon, hun havde taget med.
  - Der er ingen grund til at lemlæste og dræbe hinanden! Lad os løse striden mellem to kaptajner i henhold til gammel skik!
  - Jeg er enig! - råbte Arcephalus helt i lungerne. - Vi vil kæmpe én mod én!
  Blodsugeren rejste sig og trak et sværd fra sit bælte:
  Piraterne frøs og slugte ham med deres øjne.
  - Jeg skal kæmpe med hvalpen!
  - Så du er en kujon, og en kujon skal ikke være en kaptajn! - Mirabel gøede helt op i lungerne. - Jeg slår dig ihjel nu! Som en demonstration huggede pigen mod tigerpiraten med sin sabel i et lynhurtigt hop. Hans hoved blev skåret i to. - Nå, nu forstår jeg, ikke?
  Piraterne brølede bifaldende:
  - Lad dem kæmpe efter kystbroderskabets ældgamle skik. Dette er, hvad den hellige lov befaler. Hvis du vil tage kaptajnens plads, så vind den i en duel.
  Blodsugeren spyttede blod:
  - Jamen, det er fedt! Jeg vil dræbe denne sludder, og så vil I alle genkende mig som høvdinge.
  - Selvfølgelig! - sagde Mirabela legende. - Selv mig!
  Piratlederen så på divaen:
  -Du er meget smuk og en storslået kriger. Denne burde tilhøre en stor voksen mand, ikke en hvalp. I fremtiden kunne vi erobre et helt imperium for os selv!
  - God idé, men jeg håber at kunne klare det her uden dig! - Mirabela hoppede let op på gårdarmen.
  Blodsugeren tog hvert sværd i sine hænder og vred dem behændigt i luften:
  - En født kriger.
  Mirabela sprang ned og hviskede til Arcephalus:
  - Tag støvlerne af, det er ekstremt vigtigt for dig at få en fordel i mobilitet. At fjenden er stor er mere et plus for dig end et minus.
  Drengen nikkede:
  - Okay, jeg forstår dig!
  Han tog sine støvler og bløde fodsvøber af, som han havde svøbt sine fødder med, for at smerterne ikke skulle være så voldsomme. Arcephalus krympede sig, rejste sig på tæerne og førte sit sværd gennem luften endnu en gang.
  - Nu skal vi kæmpe!
  Begge modstandere stod ansigt til ansigt. Blodsugeren var faktisk to hoveder højere og tre gange tungere end drengen. Hans tunge, guldsmedede støvler klaprede på dækket. Sværdene var længere og meget mere massive. Arcephalus skyndte sig mod sin fjende, drengen var rasende.
  Blodsugeren havde fremragende kommando over bladet, lidt under det hensynsløse tryk bakkede han tilbage, men efter at have modtaget et par skrammer gik han til offensiven og viftede med sværdene. Drengen, efter at have været udsat for slag, trak sig tilbage, og en dødelig duel begyndte. Blodsugeren forsøgte at tage det uden ceremonier, men drengen handlede meget tydeligt. Den var lettere, hvilket betød, at den var mere mobil og hurtigere. Arcephalus kombinerede aggressive angreb med godt forsvar, hvilket demonstrerede sin skole i fægtning.
  - Din hvalp dør ikke med det samme! Jeg vil skære årerne på dine ben og arme!
  Drengen lo og svarede:
  - Du vil åbenbart hænge dig i dem!
  - Få det, hvalp!
  Blodsugeren skyndte sig igen, og ved at lave svingninger fik han kun et nyt snit. Sandt nok led Arcephalus også en del skade. Drengen, trods sin unge alder, handlede nu forsigtigt. Han vekslede mellem udfald og sidespring og foretrak sidespring frem for parering. Det tager virkelig ikke lang tid at knække en sabel, og dine hænder bliver hurtigt trætte. Hans modstander var halvt fuld, og alkoholen, han drak, var slet ikke med til at øge udholdenheden. Ved første øjekast føler du dig ikke træt, men faktisk er det ubarmhjertigt.
  Blodsugerens bevægelser aftog, og drengen omgik behændigt sværdet: han huggede gennem venerne på sin højre arm. Nu flød blodet meget mere intenst.
  Blodsugeren brølede:
  - Du bliver spiddet, du bliver kneppet i alle huller! Hvorfor beordrede jeg, en idiot, dig ikke at blive vanæret!
  Arcephalus sparkede på knæet:
  - Dit sind er for perverteret. Jeg ved ikke, hvordan man kan blive så brutaliseret, at en mand kaster sig over en mand, som om han var sammen med en kvinde.
  - Det vil ske for dig!
  Arcephalus var også træt, og desuden havde han endnu ikke forladt torturen. Det var meget smertefuldt at hoppe på det opvarmede dæk i de fire sole med blærede fødder. Det er en god ting, at træ ikke brænder så meget som jern. Dette kan udmatte enhver.
  Men selv slyngler er nogle gange heldige! Drengen gled, og sværdet faldt oven på ham. Sablen knækkede, og bladet stak ret dybt ind i brystet. Blodsugeren knurrede:
  - Hvilken ubetydelig orm fik!
  Arcephalus sprang tilbage med besvær og rystede af smerte. Drengen gysende løb væk og efterlod en blodig stribe bag sig. Blodsugeren sprang og skar ryggen til skulderbladet.
  - Nu skal du dø!
  Drengen vaklede, tog et par skridt og faldt igen. Det lykkedes dog Mirabela at fange den luske gnisten i hans øjne (ellers ville hun have grebet ind). Blodsugeren svingede og skar og afsluttede hvalpen. I det øjeblik skiftede Arcephalus subtilt, og spidsen af hans sabel ramte ham lige i øjet.
  - Sådan her! Det, du ønskede, er, hvad du fik! - sagde drengen glad.
  Blodsugerens kadaver kollapsede ned på dækket, en fontæne af blod fossede fra dets gennemborede hoved. Mirabela sprang højt og vendte sig et par gange i luften og udbrød:
  - Og nu genkender du Arcephalus som din kaptajn!
  Et ukontrollabelt brøl fyldte brigantinen:
  - Ære til Arcephalus! Længe leve vores nye kaptajn.
  Havdyrene larmede. Mirabela hoppede højere og løb op til Arcephalus. Drengen var bleg og trak vejret tungt, det var tydeligt, at han var på nippet til at holde op.
  - Vær stærk! Fra dette øjeblik begynder vi et nyt liv! - Pigen samlede forsigtigt drengen op og bar ham til kahytten.
  . KAPITEL nr. 24.
  
  Drengene gik i tavshed i nogen tid. De var imponerede over, hvad de så. Så meget sorg og lidelse på ét sted. Men da vi bevægede os væk fra middelalderens Holocaust, svækkedes lugten af lig. Som altid nysgerrig spurgte Sadat Iancu:
  - Nå, hvad skete der så under zar Boris regeringstid.
  - Hvorfor tror du, at han er en konge? - Drengen, der kom i problemer, blev overrasket.
  - Jeg gættede det! - Sadat rystede på hovedet.
  Yanka smilede, som om afskummet var pillet af af træthed:
  - Faktisk, efter zar Fedors død, som ikke efterlod nogen mandlig efterkommer (han havde kun en datter), blev Boris Godunov den næste tsar. Han blev kronet ved et økumenisk koncil. Det skal siges, at fra et dynastisk synspunkt var dette ulovligt, da Boris ikke var fra Rurik-familien; faktisk gennemførte den fremtidige zar et paladskup. Godunov regerede dog godt, byggede flere skoler, begyndte at udvikle Ural, og under hungersnøden uddelte han brød gratis. Generelt forsøgte han at regere retfærdigt. Men ifølge rygter var den yngste søn af Ivan den Forfærdelige, angiveligt dræbt, Dmitry, i live.
  - Angiveligt dræbt eller myrdet? - spurgte Sadat og skelede.
  - Mest sandsynligt blev han faktisk dræbt, men tiden var længe siden. Nogle historikere siger, at prinsen var gemt i et kloster. Andre siger, at Grishka Otrepyev var en rigtig konge. Der er for mange rygter og modsigelser her. Helt ærligt, jeg ved ikke, hvem jeg skal tro på.
  Sadat bemærkede:
  - Historien er skrevet af vinderne!
  - Enig! Historien er skrevet i blod, kun når man redigerer den fortyndes med bias galde! - Yanka flyttede sit bælte igen, hans vid forlod ham ikke.
  - Hvad skete der så!?
  - Nå, rettere, der dukkede en mand op i Polen, som udgav sig for at være søn af Ivan den Forfærdelige. Polakkerne var glade for at skabe uro i Rusland og beslaglægge en del af territoriet i ro og mag. Bedrageren fik støtte fra paven og konverterede i hemmelighed til katolicismen. Svenskerne ville også have noget fra ham. Efter at have samlet en lille hær af kosakker og flygtende adelsmænd (blandt dem var endda prins Kurbskys søn), kom False Dmitry ind i det sydlige Rusland. En ny krig er begyndt. I begyndelsen vandt den større og bedre organiserede hær af Boris Godunov flere sejre, men den falske Dmitrys styrker voksede, og de adelige i de sydlige provinser gik over til hans side.
  Det er uvist, om bedrageren ville have været i stand til at tage over, men Boris Godunov døde pludselig. Ifølge rygter var han forgiftet. Boyarerne og først og fremmest prins Shuisky støttede bedrageren. Dmitry blev kronet til konge. Livet blev dog ikke lettere for folket. Falske Dmitry begyndte at forberede en krig med Tyrkiet, omgav sig med endnu større luksus og øgede skatterne. Derudover begyndte polakkerne at kræve Smolensk og nærliggende landområder som betaling. Da Dmitry arrangerede et bryllup med en adelig polsk kvinde, Maria Manishek, kom mange adelige til Moskva. De var larmende og uordnede. De oprørske boyarer ledet af Shiusky iscenesatte et kup. Dmitry blev dræbt, mange polakker blev dræbt. En ny konge regerede og gav hidtil uset magt til bojarerne.
  Sadat grimaserede:
  - Giv disse væsner frie tøjler! De vil skille hele landet fra hinanden stykke for stykke!
  Yanka var enig:
  - Sådan var det! Et oprør brød ud blandt adelsmanden Bolotnikov. Mange byfolk, bønder og adelsmænd sluttede sig til ham. Bolotnikov lovede at give frihed og jord, afskaffe ublu skatter og dele en del af bojarernes og fyrsternes utallige rigdomme. Hans hær belejrede Moskva. Shuisky kommanderede ret inkompetent, kongen blev besejret i slaget. Så tilkaldte han svenske og polske lejesoldater for at få hjælp. Pan Lisovskys hær skulle spille en særlig rolle. Boyarerne sov heller ikke og bestak noget af Bolotnikovs inderkreds, og især kosak-atamanen Timofey. Han sagde endda: frihed er let, men guld er tungere.
  Sadat fløjtede:
  - Guld er for tungt et metal - kæden smedet af det opvejer de lette drømme om frihed!
  Yanka bekræftede, mens han blandede sine brækkede fødder på stenene:
  - For slet ikke at tale om, at et despoti kan erstattes af et andet. Sandt nok mente Bolotnikov, at zaren skulle vælges af kosakkredsen, og alle Ruslands folk skulle blive frie. Hans ideer var generelt progressive, men der ville stadig være rige og fattige.
  Sadat svarede:
  - Hvordan ellers! Folk er ikke lige i deres evner, nogle er klogere, nogle er dummere, nogle er mere behændige, nogle er stærkere. Det ville være unaturligt at gøre alle lige. Når alt kommer til alt, er selv guderne ikke lige hinanden: der er højere og lavere, de adskiller sig i magt og rigdom. Selv de døde er ikke lige!
  Yanka tilføjede ufrivilligt et skridt (pisken knækkede igen på drengenes svedige, mørke ryg) og fortsatte:
  - Men under alle omstændigheder er Bolotnikovs ideer progressive, selvom hans efternavn Bolotnikov på en eller anden måde er ubehageligt, fra ordet sump! Brr! Forræderi ødelagde oprørslederen. Han blev besejret, ifølge rygter, han blev fanget eller forsvundet. Byen af våbensmede Tula var i nogen tid en højborg for oprørerne, men blev belejret og alvorligt ødelagt som følge af belejringen. Ved første øjekast styrkede Shiusky sig, men det var ikke tilfældet. En ny bedrager dukkede op med tilnavnet False Dmitry Two. Hvis den første hed Grishka Otrepiev, er den andens identitet ikke blevet fastslået. Sandt nok er der en version om, at dette er Matvey Verevkin. Men nogle forskere troede, at dette var den rigtige Tsarevich Dmitry, der led af epilepsi. Under alle omstændigheder anerkendte Maria Manishek ham som sin juridiske ægtefælle og fødte endda sin (i det mindste officielt) søn Ivan. Falske Dmitry modtog væbnet støtte fra polakkerne. Især Pan Lisovsky samlede tredive tusinde krigere og støttede den selvudråbte konge. Shuiskys hær blev besejret igen, mange boyarer løb over til bedragerens side. Almuen støttede også oprindeligt Dmitry. Det blev dog hurtigt klart for alle, der ikke var blinde, at den falske Dmitry kun var en polsk marionet. De adelige kaldte ham nedsættende: Tsarik! Så han havde ingen reel magt! Efter at have belejret Moskva, plyndrede den falske Dmitry og alle de nye ankomne afdelinger af adelen landet. Det var dog ikke muligt selv at tage den velbefæstede hovedstad.
  Rusland var ved at dø, polakkerne forberedte en direkte invasion. En hær under kommando af Sizumunga III belejrede Smolensk. Byen blev imidlertid befæstet over flere år, hvilket øgede højden af muren og grøften under Ivan den Forfærdeliges regeringstid. I sandhed var Smolensk uindtageligt, og polakkerne druknede i deres eget blod.
  Samtidig dukkede en ny ung og energisk kommandant Skopin-Shuisky op. Han var en fjern slægtning til kongen og kom også fra Rurik-slægten. Selvom han kun var toogtyve år gammel, viste han sig at være en meget dygtig kommandør.
  Han påførte polakkerne det første nederlag under det hellige treenighedsklosters mure. Efter at have besejret fjenden bevægede han sig mod Moskva. Pan Lisovsky, der havde dobbelt så mange tropper, kom ham i møde. Skopin-Shuisky lavede en hurtig overgang på trods af sneen og angreb pludselig mesterens lejr om natten. I en stædig kamp blev polakkerne besejret. Lisovskys hær var for broget, kosakkerne hyret for penge var ikke disciplinerede og huggede deres egne ned i mørket. Efter at have besejret Lisovsky foretog Skopin-Shuisky uden det mindste pusterum en tvungen march til Tushino. På dette tidspunkt var den falske Dmitrys magt svækket. Mange boyarer løb fra lejr til lejr, de blev endda kaldt Tushins changemakers.
  Ali grinte:
  - Meget sjovt!
  Sadat svarede:
  - Det er sjovt for dig, men det er stødende for mig! Det er lort for dig, men det er marmelade for mig!
  Yankee havde selv ondt i maven af dumhed:
  - Det er rigtigt, at krig er en af de mest komiske ting i universet, alene billetter til showet koster hele livet!
  Drengen blev brændt af pisken, men han fortsatte:
  - Krig er et cirkus, men showet ender altid i tårer! - tilføjede Yanka.
  Tilsynsmanden selv grinede:
  - Jamen, du giver det til mig! Okay, fortæl mig mere. Eller rettere, bliv ved med at lyve, jeg tror personligt ikke på dine eventyr!
  - Og dog er alt dette sandt! Fra komma til komma! - sagde drengen lidenskabeligt.
  - Fløjtende lille fugl! Vil du prøve pisken, jeg kan se, at du kan lide det, når de pisker dig! - Og det stinkende emnes ulækre grin.
  - Der er noget om det! Så du vil gerne vide, hvad der skete derefter!
  - Vi vil have! - Drengene råbte i kor.
  Og hvor kom styrken fra til at trække vognen og forklare, og tydeligt:
  -Den falske Dmitry blev slået, hans mangesidede hær var for lidt disciplineret, og zaren selv var ikke Gud ved hvilken slags kommandør. Sandt nok blev "Tushino-tyven" selv ikke fanget. Kosak-ataman Gritsian var tættest på bedrageren og forfulgte ham aktivt. Men False Dmitrys følge flåede poserne med guld og smykker op. Kosakkerne skyndte sig at samle byttet op, en forelskelse opstod, og det kom endda til at hugge. Det lykkedes den selvudråbte konge at flygte mod syd og fare vild i stepperne. Skopin-Shuisky planlagde selv et felttog til Smolensk for at besejre den polske hær. Men hans stærkt øgede popularitet bekymrede Shiusky meget, folket råbte direkte: lad vinderen af polakkerne og bedrageren være den nye konge. Datteren af Malyuta Skuratov tilføjede gift til Skopin-Shuisky, og i en alder af treogtyve døde den mægtige prinshelt. Hans død gav et stærkt slag for landets kampkapacitet. Zar Yuri Shuisky udnævnte sin bror Dmitry til den nye øverste guvernør. Han drog ud på et felttog med en stor hær. Det skal siges, at Skopin-Shuisky ikke kun dannede, kommanderede, men også trænede tropper. Han havde velforberedte enheder! Men Dmitry Shuiskys middelmådighed og dumhed bragte alt til intet! Hæren rykkede på egen hånd uden nogen rekognoscering.
  Sadat bemærkede:
  - De fleste af de nuværende konger tager på kampagner uden nogen rekognoscering!
  -Det er det! Dmitry forsømte sine forfædres strategi og faldt i en fælde, der var dygtigt sat af polakkerne. Desuden blev nogle af boyarerne bestukket og slået i ryggen. Næsten hele den russiske hær blev besejret. Sandt nok forsøgte Yuri Shuisky at få støtte fra den svenske konge. Han overdrog byen Karel til svenskerne og sendte flere vogne med guld. Han lovede at opgive Ivan-Gorod og andre lande op til Novgorod og Pskov. Men svenskerne blev kun uforskammede af sådanne indrømmelser; de begyndte snart deres egen intervention ved at sende tropper til Novgorod.
  Samtidig ankom polakkerne til Moskva. Utilfredsheden med zar Shuisky voksede blandt folket, hvilket False Dmitry Two forsøgte at udnytte!
  Sadat blottede sine tænder:
  - Bedragere er et tegn på svage konger!
  - Sikkert også lumsk! Bedrageren nærmede sig Moskva fra syd. Zaren sendte Ivan Shuisky imod ham og samlede nye tropper. Pan Lisovsky hjalp bedrageren. Ivan kommanderede sin rå hær meget inkompetent. Bedrageren nærmede sig feltet for sit nederlag fra syd. Et oprør organiseret af boyarerne brød ud i Moskva, Yuri Shuisky blev væltet og tonsurerede en munk.
  Ali snusede:
  - De gemmer sig alle i klostret.
  Drengen fortsatte:
  -Falske Dmitry troede, at nu ville han blive konge, men han blev dræbt næsten umiddelbart efter vælten af Shiusky. Polakkerne havde ikke brug for det; et nyt valgt eliteorgan, syv-boyarernes regime, regerede i Rusland. Han overgav Moskva til polakkerne. Tilsyneladende troede boyarerne, at de ville leve meget frit under Polen. Herrerne havde faktisk hidtil usete fordele, herunder retten til at henrette en tvungen slave!
  - Det har vi også! - sagde Sadat.
  - Men det gjorde vi ikke! - svarede Yanka. - I det gamle Rusland var der ingen sådan lov. Retten til at henrette tilhørte udelukkende staten. Mesteren kunne ikke bare tage livet af en slave på et indfald - det var en sag for retten.
  - I det mindste nogle fremskridt, og resten!
  - At slå er en boyars prærogativ!
  Ali tilføjede:
  - Ikke meget forskel! Du kan trods alt skrue dig selv ihjel!
  - Kan! Kun dette vil ikke være i overensstemmelse med loven! - fortsatte Yanka. Det resulterede i, at polakkerne fik fodfæste i Moskva.
  - Og du er kommet overens med det her?
  - Nej! I intet tilfælde! Den nationale befrielsesbevægelse begyndte i Nizhny Novgorod. Minin, en simpel bymandsældste, og prins Pozharsky begyndte at samle en milits for at befri det russiske land! De blev modarbejdet af store styrker, selv om adelens despoti spillede dem i hænderne. Det var muligt at drage fordel af undertrykkelsen af en række prinser, herunder prins Trubetskoy. Et afgørende slag fandt sted, hvor prins Pozharskys soldater var i stand til at besejre polakkerne. Den tolv tusinde armé af polakker blev besejret, og en del af hæren blev blokeret i Kreml. Efter fire måneders belejring overgav polakkerne i Kreml!
  Pozharsky blev Ruslands befrier. Men det var for svært for ham at blive konge. Boyarerne ønskede frihed og ekstra rettigheder. Ved rådet i 1613 var der aktive stridigheder om, hvem der skulle være konge. Det blev antaget, at Romanovs var mindst en sekundær, men stadig en gren af Rurik-familien. De blev rådets udvalgte. Boyarerne troede, at den unge zar Mikhail, seksten år gammel, ville være en svag og underdanig suveræn for Dumaen. Andre kandidater, herunder Shuisky og Trubetskoy, blev afvist. Polakkerne udtrykte utilfredshed og sendte deres tropper til Rusland. Samtidig belejrede svenskerne, der erobrede Novgorod, Pskov. Prins Pozharsky formåede, selvom det ikke var uden indsats, at besejre Pan Lisovsky. Trods den numeriske overlegenhed; polakkerne blev slået, nogle af lejetropperne forrådte ham. Efter at have besejret Lisovsky, foretog Pozharsky et hurtigt streg fra Smolensk. Men de formåede ikke at tage byen på farten. Krig er krig og lykke i den er foranderlig. Den romerske kirke tildelte nye penge, polakkerne, efter at have købt lejesoldater, gik i offensiven. Kampene fandt sted med varierende grad af succes. Den svenske konge Gustav Adolf belejrede Pskov, men undlod at tage den. Svenskerne opbrugte deres kræfter i overfaldene. Så lykkedes det Pozharsky, med et pludseligt tilbagespring, der kastede sin hær hen over sumpene, at generobre Novgorod. Samtidig blev han hjulpet af hjælp fra byens borgere, der havde lidt under svenskernes tyranni. Svenskerne blev slået, men beholdt Østersøkysten. Det var ikke muligt helt at fordrive polakkerne: Statens styrker var for udmattede. Især da russerne nærmede sig Smolensk, blev de drevet væk af kanonild. Optøjer brød ud nu og da inde i landet, og bojarerne vævede uden at føle en fast hånd den ene sammensværgelse efter den anden. Som et resultat blev der truffet en beslutning: at indgå en fred, der i det mindste var vanskelig, men yderst nødvendig for landet. Rusland mistede Smolensk, en del af Ukraines venstre bred, mange byer, men fik den længe ventede fred. Dette var en af de få krige, hvor vi ikke vandt land, men tabte det!
  Sadat fnyste:
  - Altså en af de få! Efter min mening er russerne ikke i første omgang!
  - Historie er en fantasyroman, hvor man kan skrive alt, som man vil. Tilbagetrækninger og tab er ganske mulige i det! - Yanka protesterede.
  - Hvad er en fantasyroman? - Spurgte Ali.
  - Eventyr eller legende! Forfatteren anstrenger sin fantasi, og historiens gang bliver anderledes - ikke det samme som i virkeligheden!
  Ali fløjtede:
  - Men det er interessant!
  Yanka sukkede.
  - Selvfølgelig er det interessant, men ikke særlig vigtigt! Især i mit land er det meget moderne at skrive forskellige "alternativer" i stil med, hvad der ville være sket, hvis der ikke havde været nogen revolution, eller hvis hvide havde vundet borgerkrigen. En sådan forfatter: han skrev endda en hel række af alternativ historie! Desuden trak han i, at dette slet ikke er supercivilisationens steppe. Folk slider rundt med dumhed og spilder energi på dumme ting.
  Sadat bemærkede:
  - Vi har også digtere og kronikører. De pynter ofte på historien for at behage magthaverne. Men at skrive meget, og endda noget, der ikke findes! Jeg ved det ikke, det kræver meget fantasi.
  Yanka rystede på hovedet:
  - Jeg er uheldig af en eller anden grund, ingen eventyr er planlagt!
  - Det, at vi mødtes, er også et eventyr. Ja, der er ingen kampe og kampe endnu, du reddede ikke prinsessen, men enig, du opdagede en masse nye ting for dig selv? - foreslog Sadat.
  - Sikkert! Nu ved jeg hvilken hest der er i vognen, især når de skubber dig med en pisk. - Drengen rørte ved sårene på ryggen, hans ben rystede.
  Ali opmuntrede:
  - Bare rolig, vi stopper snart!
  - Hvordan ville stoppet ikke lande os? - Yanka jokede. - Åh mine stakkels små ben, hvor led de længe. "Sålerne brændte virkelig voldsomt, de blev skåret op af sten, selvom der næsten ikke var noget blod."
  Faktisk kom en kolonne med slaver ind i landsbyen. De fleste huse var gule, tagene var stråtækte, kun templet så mere eller mindre anstændigt ud, samt et vagttårn med vagter.
  Slaverne fik lov til at hvile, Yanka lagde sig på en frodig busk og satte fødderne op. Blodet løb fra mine fødder, og jeg havde det bedre. Den anstrengte ryg hvilede, kun sårene på ryggen brændte. Det er så godt at ligge ned, det er rigtigt, hvordan hele din krop gør ondt, hver knogle, hver vene gør ondt. Det var rigtig hårdt arbejde, de små heste slæbte vognen i lang tid.
  Slaverne blev muntret op med en pisk og taget for at blive fodret; som altid var kosten vegetarisk, men grøntsager og frugter var ret høje i kalorier. De lod mig ikke blive fuld, jeg stillede bare min første sult.
  Slaverne fik dog lov til at ligge ned et stykke tid. To påfugle kæmpede i centrum af landsbyen, Ahmed beundrede dette skue i nogen tid. Så løb tre piger ud. Efter at have smidt deres tunikaer og blottet sig, begyndte de at danse en erotisk dans. Pigerne var helt rigtige - barmfagre og slanke, stærke af hårdt arbejde. Ahmed tog en pisk frem og begyndte uden tøven at piske skønhederne og sagde:
  - Her er du, sladdere!
  Yanka sprang op og ville løbe til Akhmed, men to vagter spærrede hans vej med spyd.
  - Hvor skal du hen, hvalp?
  - Slå ikke piger! - råbte Yanka.
  Ahmed vendte sig om og gik hen til drengen og piskede ham på hans bare ben. Et uvenligt smil lyste op på hans skæggede ansigt.
  - Du ville fortælle mig noget!
  - Hvorfor slår du piger! - Den trætte dreng knurrede.
  - Åh, du er interesseret i det her! Jeg skal være ærlig, jeg kan lide det! - Slavehandleren blottede sine beskidte, rådne tænder.
  - Jeg kan godt lide at såre folk! - Yanka var indigneret.
  - Ja! Det er en stor fornøjelse!
  Drengen drejede fingeren mod tindingen:
  - Sådan er du!
  - Hvilken? - Ahmed løftede sin pisk.
  - Smart! - udbrød Yanka med dårligt skjult ironi.
  Ahmed grinede:
  - Du morede mig! Generelt vil vi snart være i en storby, og du vil se en gladiatorkamp. Faktisk kunne de måske sælge dig til at blive gladiator?
  Yanka rystede:
  - Det er romantisk!
  Ahmed rystede skarpt på hovedet:
  - Nej, jeg tror, du vil give mig mere gavn. Derudover er slavedrenge de billigste og bruges ofte til løvekød i gladiatorkampe. Kun få kan overleve og blive berømte. Jeg sælger Muk som gladiator; i øvrigt er han tavs hele vejen.
  - Måske vil du og ham slås igen? - Yanka røg ud og fortrød det straks.
  - Nej! Jeg har fået nok! Lad ham kæmpe med stokke med en anden dreng.
  Muk fik en pind i hænderne og sendt for at slås med en dreng, der var lidt ældre end ham. Kampen var bestemt ikke til døden og ikke særlig interessant. Den mere adrætte Muk bedøvede sin modstander og stod med sin bare, støvede fod på brystet. Ejeren kastede en date til vinderen, som nemt fangede den på flugt. Ahmed brølede på toppen af sine lunger.
  "I drenge har styrke nok til ikke kun at trække en vogn, men også snakke." Så indtil videre vil jeg ikke købe en ny hest. Samtidig vil dine kroppe blive hærdet.
  Slavedrengene blev groft spændt til vognen og kørt afsted igen. Yanka var endnu ikke kommet sig, han haltede, skarpe, varme sten gravet ind i barnets bare fødder. Mærkeligt nok var den første halve time den sværeste, og ikke kun for ham, men også for de andre drenge. Så, som det ofte sker med raske børn, der ikke er alt for forkælede af komfort, åbnede en anden vind. Drengene begyndte at snakke igen.
  Sadat spurgte Yancu:
  - Og hvad skete der senere i dit lands historie.
  Det var hårdt for drengen, men når du taler, distraherer det fra smerten. Din tunge ser ud til at frembringe en ekstrem grad af træthed. Yanka fortsatte:
  - I midten af trediverne nåede befolkningen takket være den høje fødselsrate op på førkrigsniveauet, desuden var tiden for den indgåede fred på dette tidspunkt forbi. I de dage forsøgte lande at overholde traktater og bevare den ridderlige ære!
  - Jeg tror bare ikke på, at det altid er det! - sagde Sadat og krympede sig.
  Yanka var enig:
  - Ikke altid, selvfølgelig! Under de pavelige korstoger overtrådte ridderne og saracenerne, der var imod dem, konstant våbenhvilen. I Ivanhoes roman lavede narren endda en vittighed: hvordan disse våbenhviler har gjort mig gammel. Nu er jeg næsten hundrede og halvfjerds år gammel, når man tager tre våbenhviler på halvtreds i betragtning!
  Fyrene lo sammen, selv Muk indskød:
  - Løgne er olie til smøring af styregear!
  Sadat var overrasket:
  - Wow! Og du er Muk, en filosof!
  - Det har jeg faktisk ikke fundet på! Jeg hørte fra en pilgrim. - Den stærke ungdom var flov.
  - En god hukommelse er en positiv egenskab ved en slave! - Sadat drillede.
  - Eller mesteren! - svarede Muk.
  - Okay, slaven er langt fra herren. Lad Yanka fortælle hele historien om sit land.
  Yanka fortsatte:
  -Den russiske hær drog ud på et felttog. Allerede i begyndelsen stod hun over for problemer. Mikhail Pozharsky blev syg, og prins Cherkasov brækkede benet. Voivode Sheinin blev udnævnt til kommandør. Han blev berømt takket være det stædige forsvar af Smolensk. I hele tre år holdt han byen og kæmpede mod polakkernes langt overlegne styrker. Først da de belejrede blev alvorligt svækket af sult og pest, lykkedes det polakkerne at erobre den befæstede by. Under det sidste overfald lavede polakkerne omkring tusind stiger og brugte et røggardin, en ret ny opfindelse på det tidspunkt. De få forsvarere vil blive kvalt under det brutale pres. Sheinin blev, selv i de dage, ved en sjælden lejlighed, tortureret for sin stædighed. Han blev trods alt beordret til at overgive Smolensk af Boyar Dumaen selv. Nu skulle han returnere byen, som han så heroisk forsvarede. Smolensk var fremragende befæstet og havde en meget stærk garnison. Russerne blev tvunget til at begynde en belejring. Her skal det siges, at zar Mikhails svaghed i vilje og mangel på en fast hånd i høj grad skadede ham. Den russiske hær havde for få våben og ammunition til dem. Hvilket gjorde det svært at tage citadellet. Sandt nok var der et plus: den polske konge døde, og polakkerne kunne ikke samle en stor hær i fravær af kongen. Sheinin erobrede flere små byer nær Smolensk og besejrede en stærk afdeling af Hetman Khodorovsky. Men han modtog ikke forstærkninger, og Krim-tatarerne begyndte at angribe de sydlige regioner i Rusland, hvilket distraherede tropperne. Polakkerne valgte hastigt en ny konge og en stor hær gik Smolensk til undsætning. Sheinin ønskede at ophæve belejringen og bevæge sig for at møde fjenden, men tsaren, tilskyndet af bojarerne, beordrede at holde belejringen for enhver pris. Der udbrød hårde kampe, russerne kæmpede tappert, men der var mange flere polakker. Efter en række kampe blev russiske tropper omringet. Sheinin tog dem med til bakken og gravede ind der. Angrebet blev slået tilbage med store tab for polakkerne, men situationen forblev vanskelig.
  Drengen tog en dyb indånding, da hans ryg og ben gjorde ondt, og da de kom til målet. De er jo mennesker, ikke æsler!
  Ali klappede ham på skulderen:
  - Det varer ikke længe nu, vi er snart i byen, og der skal vi skilles. For at være ærlig, med stor beklagelse.
  En lille fugl, der lignede en due, sad på Mukus håndflade. Drengen rakte den til Yanka.
  - Lad hende blive et symbol på vores venskab, selv efter vi er gået fra hinanden.
  - Jeg håber, at det bliver og bliver for evigt! - Yanka strøg duen, hvorefter fuglen lettede. Han så hende gå. Fortsatte samtalen.
  at deltage i fjendtligheder i fire måneder . I betragtning af, at der var tre fjender mere, og fødevareforsyningerne var ved at løbe tør, var guvernør Sheinin enig. Hans hær vendte tilbage til vinterkvarteret. På dette tidspunkt havde Cherkesov og Pozharsky besejret Krim Khans hær. De flyttede en hær til undsætning af Belogorsk, som blev belejret af polakkerne. Der var et slag, mange soldater blev dræbt, men polakkerne blev tvunget til at trække sig tilbage. Efter flere mindre træfninger tilbød polakkerne fred. Rusland generobrede Belogorsk og flere små byer, men afgav midlertidigt besiddelsen af Smolensk. I 1642 angreb kosakkerne, rasende over de konstante razziaer, den tyrkiske fæstning Azov. Takket være det uhæmmede pres faldt fæstningsbyen. Som svar truede Türkiye, dengang en enorm og meget magtfuld stat, en bølge. Zaren beordrede et øverste råd, der skulle indkaldes, men der opstod alvorlige uenigheder blandt klasserne. Bønderne krævede jord og frihed, kosakkerne krævede brød og kontante lønninger. Azov-fæstningen blev returneret - ofrene var forgæves!
  Sadat gentog Cæsars berømte sætning:
  - At beholde det, du har vundet, er meget sværere end at erobre!
  Yanka blev overrasket (hvor universelle de stores tanker nogle gange er):
  - Sandsynligvis! Snart døde zar Michael, og hans plads blev overtaget af Alexei, som af hans samtidige fik tilnavnet den stilleste. Selvom Mikhail ikke nåede at gå over i historien som en stor suveræn, gjorde han måske ikke mindre for Rusland end sin søn Peter den Store. I 1948 brød et oprør ud i Ukraine under ledelse af Bohdan Khmelnitsky. Adelsmanden hånede åbent og frejdigt ukrainerne og lokale kosakker. Polakkernes appetit var simpelthen ublu, og samtidig var der undertrykkelse på religiøst grundlag. Især forfulgte de de ortodokse aktivt, lukkede kirker og omdøbte dem til katolske kirker. Generelt var der et ægte folkedrab på de østlige slaver.
  Sadat rystede en dråbe sved af sig og spurgte:
  - Hvad er folkedrab?
  - Når et helt folk er dømt til at uddø!
  - Forstået! Polakkerne er bastard mennesker.
  Yanka protesterede:
  - De er ligesom alle andre forskellige. Generelt er de et beslægtet slavisk folk, men systemet med ledelse og fuldstændig mangel på kontrol af herrerne, som kunne spidde en slave for den mindste forseelse og praktisk talt ikke betalte skat, opløste nationen. Sådan skete det!
  - Hundrede tyranner er værre end én despot! - Sadat lavede en aforisme.
  Yanka accepterede uden videre:
  - Sikkert! Under alle omstændigheder kunne ukrainerne ikke fordrage en sådan lovløshed. Bogdan Khmelnitsky har længe været tiltrukket af Rusland. Men på dette tidspunkt havde den unge zar startet en ny militærreform, dannelsen af soldaterregimenter, han havde brug for lidt tid. Derudover ville han måske tvinge Ukraine til at genforene sig med Rusland.
  Først var krigen vellykket for Bogdan Khmelnitsky. Han vandt flere sejre og tog Kyiv. Og han ødelagde endda næsten fuldstændig den polske hær og fangede næsten kongen. Polen blev tvunget til at anerkende uafhængigheden af en betydelig del af Ukraine. Måske endda det meste. Men Bohdan Khmelnitskys triumf varede ikke længe. Efter at have modtaget lån fra den romersk-katolske kirke samlede det polsk-litauiske Commonwealth nye regimenter. Derudover blev nogle af Bohdan Khmelnitskys følge bestukket. Den ukrainske hær begyndte at lide nederlag efter nederlag og tabte snart Kiev. Bogdan Khmelnitsky blev tvunget til direkte at fremsætte en anmodning om at inkludere Ukraine i Rusland. Måske ville han ikke rigtig dette, trods alt var der i Rusland livegenskab, høje skatter, folk blev solgt som kvæg. Zar Alexei forbød selv at bære tysk kjole og ryge tobak. I modsætning til Peter den Store, der var vesterlænding, var Alexey en sand patriot. Men samtidig var zaren ikke en godmodig person; under saltoprøret og efter det blev mange mennesker henrettet og pisket. Han var dog den første til at oprette en ny type hær og flytte regimenter til Ukraine og Smolensk. Tidligere fejl blev taget i betragtning, og efterladt et lille dække blev fæstningsbyen simpelthen blokeret. Tropperne rykkede videre og erobrede straks Polotsk og Vitebsk. Polsk modstand nær Borisov var mere stædig, men denne by faldt også. Den lokale befolkning tog imod den russiske hær som befriere. Polakkerne kaldte jo hånligt hviderussere for rednecks. Et stort slag fandt sted nær Minsk, to store hære stødte sammen.
  De russiske tropper var velorganiserede, den polske hær bestod hovedsageligt af lejesoldater. Nye lettere og hurtigere affyrende musketter, med forbedret dannelse af russiske tropper ved hjælp af mobile træbyer, bestemte fordelen. Den polske hær flygtede, Minsk blev erobret. En anden del af de russiske tropper rykkede frem i den sydlige del af Hviderusland. Efter at have erobret Gomel, bevægede de sig mod vest og krydsede Dnepr. Sandt nok var det ikke muligt at tage alle fæstningerne på én gang. Rechitsa-garnisonen, i stedet for at forsvare, kom ud for at mødes og blev besejret. Så blev Mozyr og Slutsk taget på nøjagtig samme måde. Vi skulle virkelig pille ved Slutsk, byen var godt befæstet. Men byfolkene selv, som var trætte af Radzivils despotiske magt, gjorde oprør og åbnede portene for de russiske tropper. Slutsk faldt, herrerne flygtede, folket støttede aktivt Rusland. Nå, i Ukraine blev polakkerne også slået, russerne brød igennem til Galicien og næsten erobrede Lvov. Voivode Dolgoruky erobrede uventet hurtigt Vilna, en by, som korsfarerne ikke kunne indtage i flere århundreder. Selvom de blev belejret tretten gange. Faldet af den tidligere hovedstad i Litauen forårsagede forvirring og vaklen i Commonwealth. Russerne er overalt. Baranovichi, Brest og Lyuban faldt, tropper fra nord erobrede Grodno. Faktisk nåede russerne, bortset fra det uopnåede Lvov, den gamle grænse til Kievan Rus. Russiske tropper nærmede sig Warszawa, polakkerne var endda klar til at slutte fred og returnerede deres tidligere land lige op til Neman. I dette tilfælde kunne Alexei Mikhailovich være blevet en stor suveræn. Men Hetman fra Ukraine Bohdan Khmelnytsky døde pludselig, og hans efterfølger viste sig at være en forræder. Desuden gik Sverige ind i krigen. Dengang var det et meget stærkt land, under Trediveårskrigen erhvervede det betydelige besiddelser i Europa. Gustav Adolf, der undlod at tage Pskov, viste sig som en meget stærk kommandør på de europæiske fronter. På dette tidspunkt var han allerede død, men han efterlod stærke efterfølgere. En krig begyndte mellem Rusland og Sverige, og Krim-tatarernes razziaer intensiveredes. Jeg skulle kæmpe på flere fronter på én gang. Russerne, efter at have drevet svenskerne tilbage, besatte flere kystbyer, forsøgte at belejre Riga, men på grund af den hjælp, fjenden modtog, var de ikke i stand til at erobre det til søs. Svenskerne bragte flere og flere styrker ind i kampen og tvang dem til at ophæve blokaden. Forfærdelige kampe rasede i Ukraine. Polakkerne, efter at have samlet styrker og lejesoldater, generobrede Grodno efter mange måneders blokade. Den forræderiske hetman blev besejret, men hans plads blev overtaget af ikke den bedste sjakal. Vatikanet æggede Krim Khan på alle mulige måder, katolikker frygtede ortodoksiens voksende indflydelse og Ruslands udvidelse. Selv briterne ydede bistand til Polen, de ønskede ikke at tillade Rusland til havene og det katolske Spanien. Gradvist trak russerne sig tilbage. Fjenden formåede at generobre Brest, Lyuban, Baranovichi! De russiske enheder ydede den mest stædige modstand i Slutsk; byen var under belejring i to år og faldt først, da fødevareforsyningerne løb fuldstændig op. I nord erobrede russiske tropper Yuryev, blokerede Narva, men det lykkedes igen ikke at indtage byen. Hetmanerne var snedige, de ville ikke have polakkerne eller de russiske zarer. Alt dette var frygteligt udmattende. Derudover var den hviderussiske bønder, som i første omgang hilste den russiske hær som brødre til befriere, skuffet. Trods alt forblev livegenskabet, den tidligere mester blev erstattet af en russisk mester, og skatterne steg. En bølge af optøjer fejede gennem selve Rus; et kobberoptøj brød ud i Moskva, som blev undertrykt med stort besvær. Kongen måtte endda give hånd til oprørslederen for at vinde tid og bringe forstærkninger til hovedstaden. I mellemtiden erobrede polakkerne Minsk og Vilna. De er allerede flyttet til linjen af Berezina-floden og truer Polotsk, Vitebsk og Orsha. Det så ud til, at et vendepunkt var ved at komme.
  Sadat smilede uvenligt:
  - Og Rusland er slået igen?
  Yanka rødmede endda af vrede:
  - Nej! Selvom den russiske hær ikke tog Narva, var den stadig i stand til at besejre den svenske hær. Hvorefter en ikke særlig profitabel fred blev underskrevet: Juryev og de nærliggende byer måtte afstås til Sverige, men store styrker blev frigivet. Russiske tropper indledte en modoffensiv og erobrede Shklov og besejrede polakkerne, da de nærmede sig Minsk.
  Krigen havde allerede trukket ud i flere år, begge sider var ekstremt udmattede. Der var også en række optøjer i Polen. Efter flere måneders forhandlinger blev freden underskrevet. Polen gav Rusland halvdelen af Ukraine, Smolensk og byerne nærmest. Russiske erobringer i Hviderusland blev returneret tilbage til det polsk-litauiske Commonwealth. Generelt endte krigen ganske vellykket for Rusland; det var muligt at returnere en del af de oprindelige russiske lande. Sandt nok forblev Hviderusland og det vestlige Ukraine under Polen; ikke alle de oprindelige lande, der tidligere tilhørte Kievan Rus, blev returneret under kontrol. Rusland fik et pusterum, men ikke længe. - Drengen blev stille, han gjorde alvorligt ondt i storetåen, da han ramte en brosten, og han havde brug for tid til at få vejret efter en tung belastning.
  De gik i femten minutter i stilhed, især da vejen gik op, og drengene bogstaveligt talt rystede af spænding. Desuden rækker pisken ud og torturerer bare rygge. Drengene var forpustede og faldt næsten sammen på klipperne. Så stoppede den kraftige stigning, og de genvandt talens magt.
  - Stepan Timofeevich Razin var en rolig kosak, høj, med brede skuldre og kendetegnet ved stor fysisk styrke. Han kæmpede tappert med Polen, reddede endda prins Dolgoruky på et tidspunkt og nægtede samtidig en legitim belønning.
  Hans bror Ivan nærede planer om at skabe en stor kosakstat, fra Bug til Yaitsk. Efter at have skændtes med Don ataman Kornil, trak han sine tropper tilbage og flyttede dem til Don. Men de kongelige tropper omringede ham i tide. Ivan blev arresteret og sendt til Moskva. Hvor han blev henrettet efter tortur. Naturligvis blev Stenka Razin meget vred på de tsaristiske myndigheder. Ikke desto mindre, mens Stenka tilbageholdt sin vrede, var ønsket om at hæve sig over kosakkerne stærkt. To år efter indgåelsen af fred med Polen annoncerede Stenka Razin en kampagne mod Azov. Men kosakkerne, som endnu ikke havde haft tid til at hvile sig fra den forrige krig, var tilbageholdende med at tage på et felttog til en mægtig fæstning. Derudover var den officielle ledelse af Don imod Stepans eventyr.
  Efter kun at have samlet to tusinde mennesker, nærmede Stenka sig Azov, men turde ikke storme fæstningen, hvis garnison var tre gange større end hans hær. Hans afdeling trak sig tilbage og flyttede til Volga for at beslaglægge karavaner. Men selv her var Stenka Razin uheldig; fremkomsten af et band på to tusinde gik ikke ubemærket hen. Købmændene ventede på det øjeblik, hvor streltsy-eskorten og de kongelige karavaner ankom med korn til Astrakhan-garnisonen. Mens Stepans bande ventede på dem, dræbte oprørslederen personligt adskillige kosakker.
  - To tusinde er for meget for en bande røvere. - Sadat lagde mærke til det. - Hvem lever af sådanne tal!
  Muk protesterede:
  - Det er en røver med skala. Her er tyvenes dronning, Shella, som normalt optræder i få tal, men så modigt. Engang kom hun endda ind i selve sultanens skatkammer og stjal et scepter. Der er en stor dusør på hendes hoved.
  Sadat fnyste:
  - Men de fanger hende alligevel ikke, hendes venner er meget loyale.
  Yanka bemærkede:
  - Hvorfor betragtes gul som forræderiets farve - det er farvet som guld!
  Det gyldne tip: den nemmeste måde at bryde igennem ærlighedens og adelens rustning!
  Sadat bemærkede:
  - Måske er Shella meget snu og mesterlig med et sværd. Der er legender om hende, en historiefortæller skrev endda et digt om den legendariske kriger.
  - Ville hun ikke vælte sultanen? - spurgte jeg Yanka, halvt i spøg.
  - Omstyrte sultanen? Hvad er det for! Han har en stor, simpelthen enorm hær, og Shells er kun en håndfuld røvere. Kræfterne er for ulige. Og livet som en fri røver er meget mere interessant end at sidde på tronen. Denne kvinde er meget kærlig og elsker afslappede forhold.
  - Det er typisk for røvere! - Yanka var enig. - Stepan var også en svælger, han sagde endda engang til sin kone: manden, der bærer den samme kaftan, er dårlig. Selvom Razin, for at være ærlig, ikke var grådig. Der er et kendt tilfælde, hvor han gav sin personlige hest til en fattig bonde. Ja, det var kosakkongen. Folks favorit. Da han fandt sig selv uden et valg, måtte han brødføde banden, han fangede kongens og købmændenes plove, slog delvist og delvist fangede bueskytterne. Det resulterede i, at han havde plove med små kanoner ved hånden. Stenka besluttede at sejle til Det Kaspiske Hav.
  På vejen skulle vi overvinde byen Tsaritsyn. Her kom flere af Stepans agenter ind i byen og lavede en aftale med kanonerne. De opførte en forestilling, Stepan Timofeevich fløjtede meget højt (kun han kunne gøre det), og pistolernes løb begyndte at ryge, de kunne ikke affyre et eneste skud. Så hans flåde sejlede forbi Tsaritsyn, kosakkerne lo og truede guvernøren. Siden da har rygterne spredt sig i hele Rus' om, at Stenka Razin er en troldmand, og forstår at forhekse kanoner, flyver til skyerne og ikke kan blive ramt af hverken en sabel eller en kugle! Efter at have omgået Astrakhan flyttede Stepan Timofeevich til Yaik-floden. Han håbede at skabe en støttebase der ved at erobre Yaitsk. Selve byen var godt befæstet, men Stenka Razin brugte et trick, der senere blev til lærebog.
  Sadat spurgte:
  - Hvilket trick?
  Yanka delte gerne:
  - Tredive kosakker klædt ud som munke, de fik lov at komme igennem, og de erobrede porten, og så bragede hele hæren ind. Der var en flygtig kamp, byen faldt! Her viste Stenka Razin sig ikke på sit bedste og beordrede henrettelse af alle fangne bueskytter. Sandt nok, en af dem havde næsten hacket Stenka Razin ihjel. Ganske vist fulgte barmhjertigheden uventet midt i henrettelsen, men der var stadig mange ofre. Stenka Razin har slået sig fast i byen. Den tsaristiske regering forsøgte at slå ham ud. To Streltsy-ordrer blev sendt og ti tusinde Nogais, ledet af Murza Selim, blev købt for penge. Stenka Razin, takket være rekognoscering, fandt ud af dette, førte halvandet tusinde kosakker til steppen og slog på højden af angrebet i bagenden. Fjenden blev slået, men Stepan forstod, at de ikke ville tillade ham at få fodfæste i byen længe. Kosakkerne forlod byen og drog på et felttog til oversøiske lande. Kosakkerne ødelagde mange byer og karavaner, og Stepans berømmelse tordnede over hele Rus' som en uovervindelig kommandør. Tilsyneladende foreslog de kloge rådgivere kongen: denne mand kunne være nyttig for en stor magt. Stepan blev tilbudt kongelig nåde og fik lov til at vende tilbage til Don. Sandt nok måtte han i Astrakhan aflevere våbnene. Men Stenka Razin, der udnyttede sin popularitet, startede næsten et oprør i Astrakhan, hans kosakker gik vilde. Guvernøren var kun alt for glad for at slippe af med en sådan byrde.
  Stepan med sine trofaste kammerater og store rigdom vendte tilbage til Don.
  I løbet af vinteren formåede han at danne en hær på fem tusinde. I foråret sluttede de øverste kosakker sig til ham. Efter at være kommet ned til Cherkassy blev Stenka Razin næsten enstemmigt valgt til den øverste kosakhøvding. Således gik en drøm i opfyldelse: at knuse hele Don under sig selv.
  - Godt klaret! Sej fyr! - udbrød Sadat. Opsynsmandens pisk fløjtede, men faldt ikke på den langmodige ryg.
  - Fedt, men han vidste ikke, hvordan han skulle stoppe det! - sagde Yanka og rystede trist på hovedet.
  - Hvem ved! - indsatte Ali.
  - Efter at have taget Don i besiddelse sendte Stenka ambassadører til zaren med et tilbud om at hjælpe med at organisere en kampagne mod Azov. Men hans udsendinge blev pisket og drevet ud. Den rasende Stepan, der forenede sig med den berømte røverhøvding Timofey Us, bevægede sig mod Tsaritsyn. Moskvas Streltsy-guvernør Lopatin blev sendt fra Volgas øvre del for at pacificere Stepan. Stenka forberedte dygtigt en fælde og ødelagde næsten fuldstændigt Moskva-hæren. Bueskytterne sendt fra Astrakhan gik over til oprørernes side. Stenkas agenter trængte ind i selve byen, som gjorde oprør til folket og bueskytterne. Byen blev indtaget næsten uden kamp, kun en lille afdeling af guvernørens bror iscenesatte en træfning. Byen faldt og en ny regering blev etableret i den. Her begik Stenka Razin en fejl - han tøvede for længe: at tage eller ikke at tage til Moskva. Det er indlysende, at den tsaristiske regering ikke kan acceptere tabet af så stor en mængde land og adgang til Det Kaspiske Hav. På den anden side er det svært at beslutte sig for en krig med et enormt imperium, hvis fortrop i øst allerede nærmede sig Stillehavet. Stenka regnede dog ikke uden grund med befolkningens støtte. Det blev meddelt, at zar Alexei Mikhailovich selv beordrede tæsk af bojarerne og godsejerne, og et forfalsket brev fra patriark Nikon blev også udarbejdet. Mens Stepan stod blandt hestene, begyndte han at falde; det er muligt, at de tsaristiske agenter bevidst indførte en infektion blandt dem. Tabet af heste svækkede i høj grad kosakkernes rækker, og en adelig milits på tres tusinde under kommando af Voivode Dolgoruky samledes i Moskva mod dem.
  Og dog, for nu, var heldet på Stepans side, som blev aktivt hjulpet af almindelige mennesker og bueskytter. Saratov blev taget uden kamp, og Samara åbnede portene efter den. Og kun Simbirsk skulle blive grænsen for dødbringende kampe med oprørerne. Stepan formåede dog at indtage byen og besejre de tropper, der blev sendt på en sortie. Sandt nok forblev fortet i byens centrum ubenyttet. Så lagde Stenka Razin med sine tropper i baghold guvernøren Bagryansky.
  Han var en ædel kriger, en helt fra krigen med Polen, som praktisk talt aldrig kendte nederlag.
  Stepan formåede at besejre ham, men guvernøren selv undslap og flygtede med resterne af sine tropper til Kazan. Stepan selv begik igen en fejl: i stedet for at forfølge guvernøren og flytte sin hær videre, belejrede han fængslet. Det var dumt, især da fortet stod på en bakke og ikke var stort af størrelse, hvilket gjorde det svært at storme. Mens Stenka Razin stod: de kongelige befalingsmænd samlede betydelige styrker. En kæmpestor, ledet af den samme Bagryansky, nærmede sig Simbirsk. Her begik Stepan en tredje fejl; på tærsklen til slaget besluttede han at storme fængslet. Ganske vist var han ikke i stand til at tage det, men han led store tab og trætte flere tusinde soldater.
  Kampen med den erfarne kommandør Bagryansky fortsatte med varierende grad af succes. På nogle måder lykkedes det den adelige guvernør at bedrage Stepana, på nogle måder overgik Bagryansky oprørslederen. Men i det afgørende øjeblik blev Stenka Razin alvorligt såret af en dragon, skåret i hovedet med en sabel. Oprørslederens fald ved slagets klimaks forudbestemte slagets udfald. Den sårede, bevidstløse Stepan blev taget væk, og hans hær, frataget sine ledere, red Stepans stedfortræder Naumov afsted sammen med den sårede høvding.
  Sadat bemærkede:
  - En hær uden en kommandør er som en krop uden et hjerte!
  Efter at have trukket vejret i et minut sagde Yanka:
  - Kommandantens hjerte er en brændende smedje, hans hoved er is, hans vilje er jern: alle sammen - sejrens knust stål! Oprøret fortsatte dog! Det dækkede et stort område, og Dolgoruky mødte stædig modstand. Det var ikke for ingenting, at der stod halvtreds vogne med bødler og præster bag hans vogn. Oprørerne blev behandlet grusomt, ikke kun hængt, men også indkvarteret og spiddet. Stepan selv tilbragte noget tid på Don. Efter at være kommet sig over sine sår planlagde Stenka en kampagne mod Tula. På denne måde var det muligt at bryde igennem til Moskva meget hurtigere, og derudover var det muligt at gå langs Don uden at støde på store byer. Men Stenka var uheldig; spionen informerede guvernørerne om Stepans planer, og de tog affære og besejrede løsrivelsen af hans nærmeste assistent Minaev. Stenka blev hurtigt selv et offer for forræderi. De rige kosakker, der frygtede uundgåelige repressalier, nærmede sig Don med store styrker fra den tsaristiske hær og fangede Stepan. Oprørslederen blev under en enorm eskorte ført til Moskva. Der blev han brutalt tortureret, men Razin overraskede bødderne med sit mod, brød ikke sammen og afslørede ikke, hvor hans skatte var gemt. Imidlertid uddelte han en masse bytte, der var fanget i udenlandske felttog, til fattige og tiggere. Folket elskede ham meget. Under henrettelsen var stilladset med Stepan omringet af en hel hær. De skar først hans arme og ben af, og først derefter hans hoved. Stenka nægtede dog at tilstå og sagde, at han kun angrede én ting: at han ikke helt havde bragt alle boyarernes onde ånder ud. En værdig mand, og han døde med værdighed. Oprørernes sidste højborg, Astrakhan: faldt et år senere. Selvom opstanden endte i fiasko, viste den stadig, hvad folket var i stand til. Under Lenin blev Stenka Razin kanoniseret som revolutionens helt.
  Muk sagde drømmende:
  - Jeg ved ikke, hvad en revolution er, men det lyder smukt.
  Yanka forklarede ganske enkelt:
  - Det her er et oprør, der endte med sejr. Hvis man siger det på en forenklet måde. Men i dette tilfælde skete det ikke.
  Drengen tav, og en ny pine begyndte: endnu en klatring op i bjergene. Det var noget i retning af tortur, det så ud til at musklerne var ved at rive, kroppen så ud til at være fyldt med bly og var følelsesløs, det var meget smertefuldt af mælkesyren der var dannet i musklerne, især i skuldrene. Det ser ud til, at musklerne er ved at briste, man åbner munden og trækker vejret dybt for at få det til at føles i det mindste lidt lettere.
  Yanka var glad for, at han i modsætning til de fleste af sine jævnaldrende havde gode, trænede muskler. At studere på cirkusskolen var ikke forgæves, han er ikke en tøs, han vil bestå testen. Drengene ser også ud til at være blevet hærdede, de er ikke husslaver, som det kan ses på deres tørre, muskuløse kroppe. De lider, men tier, de kan kun råbe. Generelt betragtes det i deres alder som en skam at vise, at du har ondt, fra en pisk eller et knytnæveslag. Så du udholder plagene. Hvor meget smerte han havde oplevet i løbet af de sidste tre dage! Nok mere end i hele mit tidligere liv.
  Tiden går meget langsomt, når du har ondt, er det forfærdeligt, og du har ikke vejret nok til at tale. Yanka huskede, at der var en litterær helt, der som dreng blev solgt til slaveri, og så blev han kørt rundt af et fugleskræmsel spændt til en vogn. Det er selvfølgelig meget svært, men han har udviklet sig fysisk. Derfor ikke tage dette som en slags træning. Omend ekstremt, men nyttigt. Måske forbereder de ham til de olympiske lege! Tænk på det som en sport, og det vil være meget nemmere for dig. Disse tanker fik Yanka til at føle sig sjov, og han lo. Opsynsmanden gav et ret trægt piskeslag med sin pisk og lo som svar.
  Ahmed kørte hen til dem og blev interesseret:
  - Hvad er så sjovt!
  Tilsynsmanden svarede:
  - Det er en dreng! Jeg grinede, ja, jeg syntes, det var sjovt.
  - Måske har du ret! En slags gøglere. Hvordan vil denne dreng reagere på det faktum, at jeg beordrer at drysse varme kul på hans mave!
  Yanka svarede spøgende:
  - I dette tilfælde kan jeg spise vildtet råt!
  Akhmed legede med pisken, slog drengenes bare ben flere gange, men rørte ikke Yanka.
  -Du er virkelig meget sjov. Det ville være ærgerligt, hvis huden på sådan en smuk og vittig dreng skulle trækkes op på en tromme. - Sadat lod som om han åbnede munden helt op og gabede. - Du ved, hvad jeg ønsker dig!
  - En slave skal ikke gætte, hvad herren vil have. Han skal følge hans ordre.
  Ahmed nikkede:
  - Højre! Du lærer hurtigt. Lyt nu til, hvad jeg vil. Jeg kunne godt lide din stemme, klar som en søsirene. Syng noget for os.
  - På flugt! - Drengen rystede på hovedet.
  - Okay, stop! Jeg forstår, det er svært.
  Karavanen standsede, og slaverne satte sig. Yanka lagde sig ned i et minut, rømmede sig og løftede cyklen med sine trætte, forslåede ben. Han snoede nakken.
  - Giv ham vin! - Bestil Ahmed.
  Tilsynsmanden spurgte:
  - Gammel?
  - Nej! Ren juice, ellers bliver slaven taget væk. Han skal stadig trække og trække vognen. Jeg vil gerne lære ham.
  Drengen slugte grådigt frisk drue-jordbær (hybrid) juice. Afskummet fra umenneskelig træthed og ydmygelse forsvandt. Han følte en bølge af kraft og inspiration. Yanka smilede og sang med sin høje operasangerstemme:
  Den russiske ridder vil slibe sit sværd,
  Helten vil ikke svækkes i kamp!
  Vi kæmper modigt i havet,
  Jeg tror, jeg vil åbne vejen til herlighed!
  
  Raid - en ond horde af mongoler,
  Byens landsbyer blev fejet væk!
  Menneskeblod flyder som vand,
  Men den russiske ånd er stærkere end metal!
  
  Slangen kravler og brænder med sit stik,
  Røg, stønne, intet synligt!
  Jeg vil beskytte dig jorden,
  Fra is til varme kyster!
  
  Min sjæl flyver til toppen
  Til ære for det hellige moderland!
  Vi vil vinde som før - nu,
  Lad ikke dit hjemland være under tommelfingeren!
  
  Regimenterne af Rus står klar til at dø,
  Vores soldater er som granitter!
  Vi mejer vore fjender, række for række,
  Alle pisterne er dækket af lig!
  
  Huse brænder som fakler,
  Elefanter brøler, de skynder sig i kamp!
  Russiske krigere vil erobre
  Ørkener, klipper, vandfald!
  
  Vi kan ikke erobres
  Verden kan ikke bringes i knæ!
  Rus' hær er uovervindelig,
  Lad det være generationernes ære!
  
  Ruslands skæbne venter på dig,
  Styr rummet for evigt!
  Jeg tror på lykke for evigt
  Bare lev ikke skødesløst!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"