Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Blond Kurja Jumalanna Kali Vastu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tavaline, kuigi väga ilus blond tudeng Elizaveta Shchukina leiab end ootamatult valitud ja kaasaegsest maailmast röövituna. Ja ta leiab end kurja jumalanna Kali kuningriigist. Seal vangistatakse tudeng. Kuid need aitavad tal põgeneda koletu jumalanna mustast paleest. Ja Elizabeth kohtub päkapikuprintsiga ning teda ootavad ees uued väga huvitavad seiklused.

  BLOND KURJA JUMALANNA KALI VASTU
  MÄRKUS
  Tavaline, kuigi väga ilus blond tudeng Elizaveta Shchukina leiab end ootamatult valitud ja kaasaegsest maailmast röövituna. Ja ta leiab end kurja jumalanna Kali kuningriigist. Seal vangistatakse tudeng. Kuid need aitavad tal põgeneda koletu jumalanna mustast paleest. Ja Elizabeth kohtub päkapikuprintsiga ning teda ootavad ees uued väga huvitavad seiklused.
  PROLOOG
  Elizaveta laadis oma kursusetöö Internetist alla ja jäi sellega rahule. Tüdruk õppis ilma suurema entusiasmita, kuna ta oli väga ilus. Ja ta juuksed on nii säravad, sädelevad, nagu kirikute kuplid päikese käes, ja kuju, nägu ja nahk, kõik on lihtsalt täiuslik.
  Ja loomulikult pole sellise välimusega raha teenimine probleem. Eelkõige kasvõi lihtsalt lasta end erinevate ajakirjade jaoks pildistada. No ja mitte ainult.
  Elizaveta armastas ka Moskvas Kunstnike alleel käia ja mõistliku tasu eest portreede jaoks poseerida. Mõnikord tegi ta isegi visandeid ise.
  Kuid juhtus, et näiteks kunstnik Narcissus küsis kümme tuhat rubla, et kasta tüdruku paljajalu värvi ja jätta talle elegantne jälg.
  Elizabeth tegi seda kolm korda: punase, kollase ja sinisega, teenides nii lihtsal viisil kolmkümmend tuhat rubla. Tõsi, siis tuli värv maha pesta atsetooniga, mis pole nii meeldiv.
  Jah, ta on ülimalt ilus tüdruk. Ja teda on juba mitu korda filmitud, ehkki väiksemates rollides.
  Nüüd trampib ta kõrgete kontsadega Moskvas ringi ja mõtleb, kas minna uuesti Kunstnike alleele või lõbutseda lõbustuspargis. Kõik ei sõltu rahast.
  Peate elama iseendale ja kui olete noor, lõbutsege. Kuigi ärge unustage oma neitsilikkust kaitsta. Ärge andke seda esimesele inimesele, kellega kohtute. Parim oleks leida endale kaheksakümnendates eluaastates miljardärist abikaasa. Ja see variant tundus optimaalne. Et ta saaks rikkaks leseks jääda.
  Ja siis elage oma rõõmuks, usaldades oma mehe ettevõtte juhile.
  Tüdruk laulis:
  Kui tahad olla rikas,
  Kui tahad olla õnnelik...
  Ära siis sünni küürakas,
  Ja sündige nii ilusana!
  Järsku peatus tüdruku kõrval luksuslik Cadillac. Ja sealt vaatas ta välja ... Ei , mitte vana mehe pea, vaid ilus noormees smaragdidega täis turbanis. Ta oli väga ilus ja nii noor ja värske.
  Ta ütles naeratades:
  - Mu printsess, kas sa tahaksid minuga Moskva kõige kallimasse restorani sõita?
  Elizabeth noogutas vastuseks, välgutas pärlmutterhambaid ja siristas:
  - Hea meelega! Nii nägus !
  Noormees välgatas kätele suurtest teemantidest valmistatud sõrmuseid ja vastas:
  - Ma olen ka väga rikas ja see on teie jaoks olulisem.
  Blond tüdruk noogutas ja vastas:
  Kui tahad olla rikas,
  Kui tahad olla õnnelik...
  Anna mulle teemante
  Meie kallis kuningas!
  Ja ta hüppas lehtkullaga kaetud Cadillaci juurde. Ja ta hüppas vaikselt avatud uksest sisse.
  Glamuurne noormees kallistas teda ja suudles teda maitsvalt huultele. Elizabethi pea hakkas ringi käima ja ta nägi oma turbani alt välja ilvese-sarnaseid kõrvu, mitte inimese kõrvu .
  Kuid kaunil blondiinil polnud aega üllatuda. Pea hakkas rohkem ringi käima ja teadvus glamuurses peas lülitus välja.
  . PEATÜKK nr 1.
  Elizabethil oli nägemus poolteadvuses. Tüdruk unistas...
  Tundub, nagu lendaks ta üle taeva, istuks tohutul liblikal, kelle tiivad sädelevad kõigis vikerkaarevärvides.
  Ja tema ümber on kohevad värvilised pilved. Tüdruk toetub kõrge kontsaga kingades jalad lülijalgse putuka seljale.
  Blond neiu hoiab paremas käes võlukeppi ja laulab muidugi naljaviluks:
  Ma palun teil mitte olla üllatunud
  Kui nüüd on poks, mitte sumo!
  Kui on, kui on, kui on poks ja mitte sumo!
  Pilvest lendas tema poole draakon. Mitte liiga suur , umbes albatrossi suurune ja kolme väikese peaga. Ja see loom siristas ootamatult peenikese häälega:
  - Kas sa oled lahke, tädi?
  Elizabeth noogutas:
  - Jah , lahke!
  Draakonipoeg virises:
  - Ma tahan jäätist.
  Blond tüdruk küsis naeratades:
  - Millist jäätist?
  Väike kolmepäine koletis urises:
  - Õunapiruka järjekorras!
  Elizabeth võttis selle kätte ja võlukeppi raputades kostis:
  - Kolm pakki šokolaadijäätist!
  Ja draakoni peale langesid jäätisehelbed ja pruun mass. Väike koletis lakkus keelt ja siristas:
  - Väga maitsev, tädi!
  Blond tüdruk naeris. Ja imeilus draakon lakkus maha maitsva ja magusa ainese.
  Elizabeth vehkis uuesti võlukepiga ja maitsev koorega tomat tabas armsat koletist . Ja ta määris draakonit.
  Tema kõrvale ilmus teismeline tüdruk. Ta oli paljajalu, kuid kandis luksuslikku tuunikat ja vääriskividest ehteid.
  Tüdrukul on käes ka võlukepp. Ta keerutas seda ning koor ja šokolaad kadusid. Väike draakon ütles solvunult:
  - Miks te olete tädid, eks?
  Tüdruk kummardus ja vastas:
  - Olen krahvinna-nümf Drachma. Ja kes sina oled?
  Blond vastas enesekindlalt:
  - Elizaveta Shchukina. Üliõpilane ja moemudel.
  Mõlemad kaunitarid pilgutasid teineteisele silma. Ja nümf, kelle paljasjalgadel sädelesid hinnalised sõrmused, märkis:
  - Sa näed rohkem välja nagu printsess.
  Tegelikult kannab Elizabeth nii palju erinevaid kaunistusi ja sädelevaid kalliskive.
  Blond vastas:
  - Sina ka ... Oh issand, miks on nii üllas inimene paljajalu?
  Drachma vastas naeratades:
  - Olen nümf - kõrgeimate loodusjumalate sugulane. Nõiduse ajal, kui kingi pole, on palju mugavam kasutada paljaid varbaid.
  Elizabeth noogutas:
  - See on selge! Sa oled väga ilus, aga kas su juuksed on loomulikud või värvitud?
  Paljajalu nümfitüdruk itsitas, raputas oma seitsmevärvilisi juukseid ja vastas:
  - Jah ja ei! See pole värv ja samas sümboliseerivad seitse värvi, et olen väga kõrgel tasemel nõid!
  Ja kaunitar klõpsutas paljaid varbaid, ja tekkiski korraliku paagi suurune tort. Samal ajal oli see nii rikkalikult kaunistatud kreemikate lilledega, erinevates toonides ja see lõhnas väga isuäratavalt. Kook nägi väga rikkalik välja.
  Elizabeth märkis armsa naeratusega:
  - Kui me ühe neist sööme, läheb meie kõht lõhki.
  Drachma noogutas ja vastas:
  - Kingiksime selle koogi näljastele lastele!
  Ja nümfitüdruk raputas oma võlukeppi. Ja nad, kaks kaunitari, sattusid üsna suure kanakoibade onni lähedale. Tema kõrval hõljus umbes kolmekümneaastane ja pikkade punaste juustega naine. Ta oli uhmris, ühes käes oli luksuslik kullatud varrega luud ja teises vasakus ka võlukepp.
  Tema ees töötasid põllul lapsed, vanuses kümme kuni neliteist aastat. Tüübid olid rebenenud kaltsudes, paljajalu ja kõhnad. Nad harisid põldu, kõplasid, tõmbasid adrasid ja tassisid kanderaami.
  Neid virutasid väga koledad soomusrüüs ja saabastes karud, kiivrid peas.
  Ja iga natukese aja tagant piitsad vilistasid.
  Elizabeth hüüdis:
  - Kuidas sa julged lastega niimoodi käituda!
  Ja blond tüdruk tegi oma võlukepiga kaheksa. Ja soomusrüüs orkide peale langesid šokolaadid, maiustused, suhkrustatud puuviljad, dražeed, pulgakommid ja jäätisepakid. Nad puistasid karvutuid karusid ja kukkusid isegi alla.
  Ja paljajalu näljased lapsed ründasid seda rikkust nähes toitu.
  Orkid püüdsid neid peatada ning lehvitasid piitsa ja nuiadega. Baba Yaga lõi oma luuaga õhku. Laine tõusis ja see oli nagu tsunami. Elizabethi ja tema liblikat visati ning väikest draakonit keerutati.
  Nümf Drachma keerutas oma võlukeppi. Ja keeristorm vaibus, lained langesid.
  Õhukesed, poolpaljad, raskest tööst kurnatud lapsed toppisid suhu maiustusi ja muid toite. Orki ülevaatajad püüdsid piitsasid kõigutades neid lüüa.
  Elizabeth vehkis uuesti võlukepiga. Ja kreemikoogid lendasid karvaste ja haisvate orkide poole. Samuti lisas nümf, klõpsates oma paljaid varbaid, mis on kaunistatud artefaktsõrmustega. Ja selle tulemusena puhkes energiavoog. Ja orkide nahk süttis põlema ja nende soomused hakkasid sulama.
  Üsna kaunis ja punajuukseline naine Baba Yaga urgitses, paljastas hambad ja ajas suust välja muljetavaldavad tiigrihambad:
  - Miks sa vaeva näed, Drachma? Oleme oma mõjusfäärid ammu ära jaganud!
  Elizabeth kilkas:
  -Sa naljatad laste üle! Ja seda ei saa taluda!
  Baba Yaga pomises agressiivselt:
  - Kes see veel on ? Ja miks sa sekkud kellegi teise ärisse?
  Blond tüdruk naeratas ja vastas:
  - Kes ma olen? Seda saab öelda lauluga!
  Drachma noogutas:
  - Jah, mu uus sõber on väga musikaalne! Äkki kuulad teda?
  Poolsulanud soomusrüüs orkid väänlesid, karjusid ja ulgusid. Oli selge, et neil oli väga valus.
  Baba Yaga itsitas. Ilmselt ei tunne ta oma karvastest partneritest üldse kahju. Ja ta urises:
  - Laula lille, ära häbene!
  Elizabeth võttis selle kätte ning laulis tundega ja entusiastlikult:
  Ma pole sellest üldse väsinud
  Jooge, minge välja, armuge poistesse !
  Ja tapke julgelt fašistid,
  Ma võin Adolfiga võistelda!
  Ma võin Adolfiga võistelda!
  
  Naturaalne blond,
  Ja armastuses pole kummipaela vaja!
  Pool maailma on minuga,
  Naturaalne blond!
  
  Jälle peksin julgelt fašiste,
  Püstan uusi rekordeid!
  Ja ma purustan vaenlase eesmärgi nimel,
  Ma võin kõigi näod purustada !
  Ma võin kõigi näod purustada !
  
  Naturaalne blond,
  Ma ei vaja armastuses kummiku!
  Pool maailma on mu jalge ees,
  Naturaalne blond!
  
  Kes ei usu mu lahedusse,
  Tuleb natuke tüdrukute kontsa...
  Tea, et argus on rumalus,
  Ma löön Krautsid maha!
  Ma löön Krautsid maha!
  
  Naturaalne blond,
  Ma ei vaja armastuses kummipaela,
  Mu mees väriseb koos minuga,
  Naturaalne blond!
  
  Kas soovite saada lahedamaks kui Fuhrer?
  Ja löö fašistide tagumikku...
  Ärge säästke krautide kallal kuule,
  Mängi Penelopet!
  
  Noh, lahing on verine,
  Ma põlen läbi...
  Kõik pole kuulsuse pärast
  Siin peitubki mõistatus ja lahendus!
  Siin peitubki mõistatus ja lahendus!
  
  Naturaalne blond,
  Ma ei vaja armastuses kummiku!
  Ja mul on terasest selg,
  Naturaalne blond!
  Naturaalne blond!
  Baba Yaga naeris. Ta raputas oma võlukeppi. Poolpõlenud orkid rahunesid. Vihmajoad sadas neile peale. Lapsed istusid.
  Poiste ja tüdrukute paljajalu meeskonna poole ujus tohutu tort.
  Nümf luges loitsu. Ja hiiglaslik torus jagunes tükkideks. Ja iga lapse ette ilmus kuldne taldrik, nuga ja kahvel.
  Baba Yaga käskis:
  - Ma annan teile kõigile loa puhata ja süüa!
  Lapsed noogutasid, enamasti heleda peaga, ja asusid sööma.
  Elizabeth küsis üllatunult:
  -Kus on nende õnnetute poiste vanemad?
  Baba Yaga vastas naeratades:
  - Need pole tegelikult lapsed. Need on täiskasvanute hinged, pärast surma said nad laste kehad ja saadeti meie maailma ümber kasvatama. Ja peate tunnistama, et tegevusteraapia oli palju inimlikum!
  Elizabeth vaatas ringi. Ümberringi kasvasid lopsakate luksuslike õitega puud, millest hõljus mõnus aroom. Ja isegi Baba Yaga loss nägi väga tervitatav välja.
  Tüdruk noogutas nõustuvalt:
  - See ei näe põrgu moodi välja!
  Drachma märkis:
  - Taevast ja põrgut inimeste primitiivses arusaamas ei eksisteeri. On paralleelseid ja mitmevektorilisi maailmu, millel on oma omadused ja parameetrid. Ja siin on neil lastel võimalus saada parim koht päikese käes!
  Baba Yaga noogutas ja märkis:
  - Jah, kes oli oma elu jooksul suur heategudega, võib saada paralleelmaailmas kuningaks või printsiks, pärast oma kehalise kesta surma! Nii et universumis on kõik suhteline. Ka mina olin eelmises elus kuninganna.
  Nümfkrahvinna noogutas:
  "Alguses kehastus ta orjatüdrukuks ja töötas istandustel. Kuid siis müüdi ta õpilasena nõiale ja tõusis selles maailmas Baba Yaga tasemele. Ja see pole üldse nõrk karjäär!
  Elizabeth vilistas ja märkis:
  - Vau! kes ma siis olen?
  Drachma kostis:
  Habras värviline kroonleht,
  Oled alles teekonna alguses...
  Kuigi ümbritsev maailm on julm,
  Tuleb lihtsalt edasi minna!
  Üks poistest lühikeste pükste ja katkise T-särgiga, paljalt vilksatav, pargitud ja kriimustatud säärtega, tordi valmis saanud, jooksis kolmele õhus hõljuvale tädile lähemale ja siristas:
  - Mina, markii de Sade! Kuulus inimene.
  Baba Yaga koogutas ähvardavalt:
  - Ilmselt tahad markii paljaste kandadega lüüa?
  Poiss kummardus ja vastas naeratades:
  "Olen nüüd paar sajandit ori olnud." Miks nad mind sõjaväkke ei võta? Ma võin olla nii squire kui trummar. Muidu, ausalt öeldes, muutun ma töölt lollimaks!
  Drachma märkis:
  - Võib-olla peaksime andma talle võimaluse. Näiteks tööle minna?
  Baba Yaga märkis:
  - Kui keegi võtab! Tead, siin võib olla teisiti. Markiile pakuti kuidagi olla, nagu haritud inimene eelmises elus, olla ametniku abi. Nii ta selle välja mõtles. Pärast seda peksid nad poissi kurikatega tema paljastele kandadele. Ja kuidas ta karjus.
  Noor markii, kes nägi välja umbes kaheteistkümneaastane, märkis:
  "Ma pole kingi kandnud üle kahesaja aasta." Ja mu tallad on kõvad nagu kaameli kabjad. Ja mõnikord hakkavad täidisega kallused sügelema . Ja siis ei tee pulgad kandadele nii palju haiget!
  Elizabeth naeris ja märkis:
  - Võluv. Kas olete siis enam kui kahesaja aasta pärast ikkagi lapseks jäänud?
  Poiss noogutas:
  - Ainult väliselt! Meie keha ei muutu, kui oleme orjad. Kui lähen sõjaväkke, siis ma kasvan seal juba, kuigi aeglaselt. Kuid siin kuluvad tööst ainult riided ja iga viie aasta tagant antakse meile uued . Ja kingad ... Siin on koguni neli päikest - see on väga soe. Sageli töötan isegi ilma T-särgita, see on palju meeldivam!
  Baba Yaga märkis:
  - Markii de Sade on lihtsalt veetlev! Võib-olla kõditan ta kontsi jaanalinnusulega ja ta räägib mulle muinasjuttu.
  Poiss, kes oli kunagi tituleeritud aadlik ja kurikuulus kirjanik, märkis:
  Ma kirjutan vahel hästi
  Mõnikord osutub see jaburaks!
  Kõik siin maailmas on kõikuv,
  Ja see on tõesti tühi edevus!
  Elizabeth noogutas ja küsis:
  - Äkki tahad suurt šokolaadikommi?
  Poiss vastas tõsiselt:
  - Eelistaksin suurt kruusi head Hispaania veini või Jamaica rummi!
  Baba Yaga naeris ja märkis:
  - Lapsed ei tohi alkoholi juua!
  Markiipoiss vaidles vastu:
  - Ma ei ole laps! Ja sõjaväes on osa grotist.
  Drachma märkis oma võlukeppi raputades:
  - Proovi paremaid komme likööriga!
  Ja noore orja kätte ilmusid šokolaaditünnid. Poiss hammustas need ära ja laulis:
  Armastus ja surm, hea ja kuri,
  Mis on püha ja mis patune, pole määratud mõistmisele!
  Armastus ja surm, hea ja kuri,
  Me ei saa surra, on ainult üks olemasolu!
  Tüdruk jooksis nende juurde, välgutades oma paljaid, väikeseid ümaraid kontsi. Ta oli heledajuukseline ja väga armas. Ta kummardus ja säutsus:
  - Mina olen leedi Winter! Tuntud mu leedina. Ja ma tahan ka edutamist.
  Tüdrukul oli seljas lühike, rebenenud suurte aukudega tuunika. Tema väikesed jalad olid graatsilised, kuid jalad olid juba sarvised ja jämedad. On näha, et ta on kündnud rohkem kui ühe sajandi.
  Elizabeth naeratas ja vastas:
  - Kas tõesti? Kuid see on parem kui vanaproua.
  Tüdruk märkis:
  - Mind hukati kahekümne kuueaastaselt ja ma polnud vana naine. Markii de Sade suri seitsmekümne nelja aastaselt, nii et vähemalt ta elas!
  Lühikeste pükstega poiss noogutas, surus palja jalaga kivi muru sisse ja laulis:
  Kuigi nad ütlevad, et aastaid ei saa tagasi anda,
  Ja tundub, et keha on lihtsalt lagunenud ...
  Alustame oma teekonda uues maailmas,
  Ja me teeme uue idee!
  Ja markiipoiss rebis oma räbala T-särgi seljast ja osutas plaaditud kõhule. Musklis poiss nägi ilma särgita palju nägusam välja. Lühikestes pükstes, kuigi ka rebenenud , nägi ta välja nagu noor sportlane.
  Ja ta hakkas tantsima, näidates oma käte ja jalgade vormitud lihaseid.
  Siis korjas markiipoiss paljaste varvastega kivikese ja viskas kõrgemale. Siis püüdis ta selle osavalt jalaga kinni ja viskas jälle kaks kivikest. Ja ta püüdis nad uuesti kinni.
  Elizabeth hüüdis:
  - Armas! Kui suurepärane see välja näeb !
  Väike draakon lendas poisi juurde. Ta lakkus oma ümarat, kalgistunud kontsa ja siristas:
  - Vend?
  Poiss pühkis oma paljad tallad murule ja pomises vihaselt:
  - Õde!
  Väike draakon kilkas:
  - Minu sõber!
  Drachma itsitas ja laulis:
  Millegipärast on lapsed aheldatud nagu kett,
  Et olla kellelegi rasketel aegadel vajalik...
  Ärge valage vett, kõik ümberringi teevad nalja,
  Seda tähendab tõeline, ustav sõber!
  Väike draakon nägi koogitükki, tormas selle juurde ja hakkas pehmet magusat massi kolme keelega lakkuma.
  Tüdruk-mileedi kilkas:
  - Võluv loom. Tahaks endale sellist koera!
  Elizabeth pahvatas:
  - Miks sa Anna de Bayle mürgitasid Constance'i ? Bonacieux ?
  Neiu astus palja jalaga liköörikommidele peale. Ta purustas selle, oigas ja vastas:
  - Armukadeduse tõttu. Mulle väga meeldis Dartagnan !
  Baba Yaga naeratas:
  "Seetõttu saab see närune tüdruk igal reedel peksa." Ta tappis süütu hinge.
  Elizabeth küsis naeratades:
  - Ja muude kuritegude eest?
  Siin rääkis Drachma:
  Bekingeni hertsog oli päris pätt. Jah, ja ta teenis oma kodumaad Prantsusmaad. Kuid ma mõtlen ta oma õpilaseks võtta!
  Tüdruk-mileedi kostis:
  - Muidugi võta. Sest ma olen väsinud istanduses motika rumalalt liigutamisest või kanderaami tassimisest või saagi tassimisest. Karjäärides on vaheldust. Olen siin olnud peaaegu neli sajandit. Ma olen kurb !
  Elizabeth vilistas ja märkis:
  - Jah, seda on palju. Isegi USA-s võib eluks ajaks vangi mõistetud inimene pärast paarikümneaastast vanglakaristust armu saada!
  Baba Yaga märkis:
  "Ta oleks juba ammu orjast sõjaväkke või nõiaks või isegi preestrinnaks üle viidud, kuid Miladyl on liiga palju kuulsust. Nad kardavad talle maagiat õpetada - ta on reeturlik tüdruk!
  Markii de Sade, see vallatu poiss, noogutas:
  - Peale juhuslike esinemiste ja meelelahutuse muutub tegevusteraapia igavaks . Tõepoolest, karjäärides saate vähemalt oma lihaseid üles ehitada.
  Baba Yaga noogutas:
  - Ma arvestan sellega! Nii et sa lähed karjääridesse!
  Markiipoiss hüüdis:
  - Palun pange mind müüki! Keegi ostab mind kindlasti oksjonilt.
  Drachma naeris ja märkis:
  - Vau! Ta ise, endine tituleeritud aadlik, tahab maha müüa, nagu mingi asi!
  Markii de Sade laulis:
  Meie süda nõuab muutust
  Meie silmad nõuavad muutust...
  Meie südames ja pisarates,
  Ja veenide pulsatsioonid...
  Muuda, me ootame muutust!
  Ja orjalaps trampis paljaid jalgu. See on tõesti elav poiss.
  Väike draakon säutsus, imiteerides:
  -Muudatused, ootame muudatusi!
  Ja ta keerles ringi nagu vurr, roomaja on väga armas ja nunnu.
  Elizabeth märkis:
  - Ja ta on väga armas väike draakon.
  Drahma tahtis midagi öelda, kui taevasse ilmus helendav punkt. Keegi lendas nende poole.
  Nümfitüdruk siristas:
  - See on hea ! Ilmselt kihutab merineitsi liblikas.
  Blond tüdruk oli üllatunud:
  - Kuidas on, merineitsi liblikas?
  Baba Yaga vastas naerdes:
  - See on siis, kui sa oled korraga nii merineitsi kui ka liblikas. Mis sind üllatab?
  Elizabeth kehitas õlgu ja märkis:
  - Ma pole kunagi kuulnud nii vapustavatest olenditest!
  Punajuukseline nõid vastas:
  - See on siis, kui sa näed seda ise. Ta suudab elada vee all ja lennata läbi õhu! Ja see on suurepärane .
  Tõepoolest, ilmus hõbedase saba ja tiibadega tüdruk, kes sädeles neljas päikeses heledamana ja kaunimana kui kuldleht.
  Nümf siristas:
  - Paruness de Dashing, tervitan teid!
  Merineitsi liblikas itsitas ja vastas:
  - Ja ma tervitan teid, krahvinna! Olgu maailmas valgus.
  Markiipoiss vingus:
  - Äkki saad mind osta? Ma tahan külastada mereriiki.
  Merineitsi liblikas laulis:
  Sinises meres, valges vahus,
  Kus möllavad orkaanid...
  Kus meri õõtsub ja laevad värisevad!
  Nümf ja Baba Yaga võtsid selle ja laulsid:
  Laevad vajuvad põhja ankrute ja purjedega,
  Ja siis saavad kuldsed rinnad sinu omaks,
  Kuldsed rinnad!
  Laevad lebavad katki
  Rinnad on lahti...
  Smaragdid ja rubiinid voolavad nagu vihm...
  Kui tahad olla rikas,
  Kui tahad olla õnnelik,
  Jää meiega, poiss
  Sinust saab meie kuningas!
  Sinust saab meie kuningas!
  Milady tüdruk irvitas. Ta hammustas kooki, võttis selle entusiastlikult ja laulis:
  Inimesed imetlesid kuningannat
  Kõik õuepoisid armusid...
  Temaga koos olin ma nähtamatu vari,
  Armastuse asemel õppisin kannatlikkust!
  Merineitsi liblikas raputas tiibu ja kuldsed varjundid hakkasid päikesekiirtest sädelema. Ja tüdruk osutus imeilusaks.
  Paruness de Likhaya raputas oma võlukeppi ja Elizabethi kätte ilmus lillekimp.
  Blond tüdruk naeris ja vastas:
  - See on väga ilus lillekimp!
  Ja ta pilgutas oma partneritele silma. Markiipoiss võttis selle ja keerles nagu topp ringi. Ja ta paljas jalg keerles õhus. Ja nii poiss võttis ja püüdis hõbedase kiili tiiva külge. Ja siis sai ta väikese sädemega vastu kontsa ja karjus.
  Baba Yaga märkis hambaid paljastades:
  - Ära ole kiusaja, väike tüdruk !
  Markii de Sade oli solvunud:
  - Kas see olen mina, pisike ? Jah, ma nägin seda...
  Ja jälle lööb välk tomboy poisi paljaid taldu.
  Ja ta karjus. Ja see on naljakas.
  Merineitsi liblikas itsitas ja märkis:
  - Laps on lihtsalt võluv.
  Elizabeth märkis:
  - Kaksteist aastat vana, see pole beebi. See on peaaegu täiskasvanud poiss. Ja kui mõelda, et ta on juba kolmsada aastat vana, siis see on juba...
  Markii de Sade kilkas:
  - Noor vanamees!
  Ja ta pilgutas oma kolleegidele silma.
  Teine poiss jooksis nende juurde. Ta naeratas ja vastas kurval pilgul:
  - Ma saan varsti viis tuhat aastat vanaks. Kuid ma olen endiselt orjapoiss ja mulle on kehtestatud isiklik keeld. Ma olin siin, kui Baba Yaga polnud veel sündinud.
  Punaste juustega naine vastas:
  - See on endine vaarao Cheops. Püramiidi ehitamise tõttu suri üle kahesaja viiekümne tuhande orja. Seetõttu ei vabastata teda orjusest.
  Poiss noogutas. Tal oli lühike meeskonnalõik ja endine vaarao ise kandis ainult ujumispükse. Õla sisse põles orjamärk ja nahk oli must, nagu aafriklasel. See on tõesti ootamatu. Ja juuksed, vastupidi, on heledad, nagu ka kulmud. Poiss oli ilus, vintske, lihaseline ja väliselt rõõmsameelne.
  Elizabeth küsis ohates:
  - Mis tunne on olla peaaegu viis tuhat aastat ori?
  Vaaraopoiss vastas:
  - Mitte päris, aga ma olen sellega harjunud. Lisaks on meil nii meelelahutust kui ka nädalavahetusi. Orjadel on oma õigused. - märkis umbes kolmeteistkümneaastane noor poiss . - Ja kõige lahedam on poisi terve keha. Sa ei tunne end üldse väsinuna. Rõõmsameelne kogu aeg . Ja kui teed tööd ja kaevad maasse, siis lood midagi!
  Baba Yaga noogutas:
  - Jah, mõnikord päästavad fantaasiad teid tõesti! Ja see on lõbus ja lahe! Näiteks...
  Markiipoiss itsitas ja märkis:
  - Jah see on õige! Fantaasiad, see on suurepärane ! Võite kirjutada midagi sellist.
  Mõlemad poisid võtsid selle kätte ja lõid rusikaid. Särtsudest kukkus isegi sädemeid.
  Nad pilgutasid üksteisele ja laulsid:
  Kes oli orjuse pimeduses, võtke mõõk,
  Au ja vabadus on teie kätes!
  Laske julgusel täies hoos voolata - kutse on veres,
  Unustage kahtlused, madal, alatu hirm!
  
  Ära ole ori, alandatud tolmu sees,
  Võimas kotkas, kes tõuseb kõrgustesse !
  Kutsuge jumalad verisesse lahingusse,
  Võitle valgustahte eest lõpuni!
  
  Ja sõdalase tera ei värise,
  Haavatud võitleja langes ohates!
  Lase igavik magada, las pärg põleb pimeduses,
  Tervitused taevast võimsa ähvardava äikesega!
  Tüdrukud naeratasid. Milady märkis vaimukalt:
  - Vabadus on taevas!
  Ja ta trampis oma paljast graatsilist jalga.
  See on tüdruk, kes oli paruness, krahvinna ja isanda naine.
  Nii nad rääkisid.
  Merineitsi liblikas võttis selle ja säutsus:
  - Leiate oma, pange tähele, olete igavesti noor ja see on suurepärane !
  Tüdruk-mileedi noogutas ja kostis:
  - Jah, see on suurepärane , kui teil on igavene noorus. Juba lapsena hirmutas vanadus mind ja ma kartsin vanaks ja kõledaks muutuda.
  Teine tüdruk, kes nende juurde jooksis, noogutas:
  - Jah, ma tean! Kui hakkasin muutuma vanaks naiseks, oli mul sellega seoses palju komplekse . Kuigi ma olin kuninganna ja mul oli kõik olemas. Kuid isegi see ei aidanud, isegi parimad arstid ja isegi krahv de Calliostro ise !
  Milady noogutas:
  - See on endine Vene tsaarinna Katariina II. Ta oli kunagi suurepärane valitseja ja kandis luksuslikke rõivaid, kuid nüüd jookseb ta ringi paljajalu ja rebenenud tuunikas.
  Tüdrukukuninganna märkis:
  - Aga nüüd olen noor ja terve! Ja see on palju väärt.
  Markii de Sade noogutas:
  - Jah, muidugi, see on seda väärt. Ma oskan seda hinnata.
  Vaaraopoiss noogutas:
  - Nagu Saalomon ütles: - Noor kutsikas on parem kui vana lõvi!
  Ja kõik neli last: kaks poissi ja kaks märkimisväärses eas tüdrukut laulsid:
  Inimkond on suures kurbuses,
  Tõenäoliselt mõtlevad kõik temast!
  Selle mere kohal valati pisaraid,
  Inimese hirm põleb tulega!
  
  Aastad roomavad aasta järel karavanis,
  Vanaema hõõrub põskedele hennat!
  Ja neiu saleda figuuriga juhtus midagi,
  Ma ei saa aru, kust kortsud tulevad!
  
  Miks on looduse kroon särav?
  Masinate looja peab äkki närbuma!
  See, kes tuule jõu kärusse rakendas,
  Ta ei suuda vananemise kurjusega toime tulla!
  
  Kaunitarst saab veidrik
  Ja kangelane närbub meie silme all!
  Igasugune halb ilm praegu,
  Ja öösiti piinab mind metsik hirm!
  
  Kuid ma ei usu, et päästet pole,
  Inimene võib Jumalaga vaielda!
  Nii et sõbralik perekond muutub igaveseks,
  Et tee läheks ülesmäge kergelt ja järsult!
  
  Vanadel naistel pole enam kortse,
  Paneme vanaduse häbist taganema!
  Ja mees, progressi võimas poeg,
  Ta vaatab elu tippu särasilmselt!
  
  Ja seal saab olema lõputu ilu
  Päevad voolavad nagu jõgi täies voolus!
  Ilmub inimlik lahkus
  Lõppude lõpuks saab süda puhtaks ja õilsaks!
  
  Uskuge, tuleb uus nauding,
  Aastatega tarkus täieneb!
  Lõppude lõpuks ei setti jää noores kehas,
  Nagu koolipoiss, kes tahab viie eest õppida!
  
  Märk on kõrgem, tule, otsi seda,
  Eksamit kordate vähemalt sada korda!
  Ja lihavõttekooke saab süüa meega,
  No saa nüüd vanatüdrukuks!
  Ja kogu meeskond puhkes naerma.
  Baba Yaga märkis süngelt:
  - Sa said tõesti vihaseks. Äkki saadaks su tööle? Tegevusteraapia on patustele parim ravim.
  Liblikas merineitsi märkis:
  - Ma ei ole inimene. Ja see on meile, merineitsi liblikatele, kättesaamatu. Me elame väga kaua ilma vananemiseta. Ja siis liigume teise maailma.
  Ja lapsed hüüdsid üksmeelselt:
  - Uute piiride ja paradiisi jaoks!
  Kaugelt paistis paar ratsanikku. Üks oli oranžil, teine sinisel hobusel. Nad lähenesid kiiresti. See oli paar - poiss ja tüdruk. Väga ilus. Tüdrukul oli seljas lühike kleit ja paljajalu, ehetega ehitud. Noormees oli luksuslikus ülikonnas ja sädelevates saabastes.
  Mõlemad olid riietatud, mõõgad käes ja vibud seljas. Ja see nägi suurepärane välja.
  Ja nende taga rääkis terve salk tüdrukuid. Nad olid lühikestes heledates tuunikates, kandsid mõõka ja kilpi. Kaunitarid olid ka paljajalu. Ja sõrmused särasid nende varvastel. Tuules lehvisid eri värvi juuksed.
  Ja nende kõrvad on nagu ilvesed. Ilus, aga kõrvad pole inimese omad.
  Baba Yaga kummardus:
  - Tervitused, prints Dolgorukov ja tema esimene naine. Oled just õigel ajal.
  Noor päkapikk kummardus ja vastas:
  - Jah, see on lahe . Siin on sinuga uus ja väga ilus tüdruk. Kas ta on surnud?
  Nymph de Drachma märkis:
  - Ei! Ja tavaliselt saavad inimesed pärast surma laste laibad. Ja siin ta on täiskasvanu! "Tüdruk klõpsutas paljaid varbaid ja siristas. "Ilmselt transporditi ta eluajal järgmisse maailma."
  Noor prints noogutas ja vastas:
  - Ma tahan ta jalga suudelda!
  Elizabeth pomises segaduses:
  - Mu jalg?
  De Dolgorukov noogutas:
  - Jah, sinu oma , oo blond jumalanna!
  Markiipoiss hüüdis:
  - Milline rõõm!
  Tüdrukukuninganna märkis naerdes :
  - Jah , see on tõesti lahe! Kui ma noor olin, suudleti mu jalgu meelsasti. Ja kui ma vanemaks sain, hakkas meestel see vastik!
  Elizabeth sirutas kõrge kontsaga kingas oma alajäseme ja siristas:
  - Võid proovida.
  Noor prints pomises:
  - Võtke kinga jalast!
  Vaaraopoiss märkis:
  - Egiptuses on tüdrukud kogu aeg paljajalu. Ja kui nad kandsid sandaale, eriti kõrgeid kontsi, nägi see väga seksikas välja!
  Blond tüdruk kilkas:
  - Jah, võib-olla järgmine kord võtan kinga jalast. Ja nii, suudle kanda!
  Noor prints tahtis midagi öelda, kui taevasse ilmus tohutu draakon. Tal oli kaksteist pead ja ta oli nii särav ja värviline.
  Väike draakon ärkas ja säutsus:
  - Ema!
  Markiipoiss laulis:
  Las ema tuleb, las ema tuleb,
  Las mu ema mind kindlasti leiab...
  Lõppude lõpuks ei juhtu seda maailmas,
  Las lapsed kaovad!
  Lõppude lõpuks ei juhtu seda maailmas,
  Las lapsed kaovad!
  Suur naisdraakon müristas:
  - Ma näen, et mu väike poeg mängib sinuga. Noh, sa Drachma oled hea tüdruk ja ma arvan, et sa hoolitsed lapse eest!
  Nümfkrahvinna itsitas ja laulis:
  Lapse mõtted on nagu lumi
  Heledad sädelevad eredalt...
  Vähemalt mõnikord, nagu oleks see patt,
  väga vastikud !
  Kõlas sõbralik naer. Ja see nägi tõesti äärmiselt lõbus ja ekstravagantne välja.
  Aadlilapsed olid väga rõõmsad ja hüppasid üles-alla.
  Baba Yaga karjus agressiivselt:
  - See on kõik, väikesed! Lõpetage lõbutsemine. Nüüd asume tööle!
  Drachma noogutas:
  - Jah , lapsed! Lunasta oma patud tegevusteraapiaga! Töö ja õnn ning vääriline koht elus jõuavad teieni!
  Baba Yaga möirgas ja lõi isegi välguga:
  - Kohati!
  Lapsed hakkasid jooksma. Ja nende paljad ümarad kontsad välkusid. Need olid roosad ja ilusad.
  Elizabeth märkis vihase pilguga:
  - Miks sa sunnid neid tööle? Ehk saab maagia abil kõike niimoodi teha?
  Baba Yaga möirgas:
  - Patt tuleb karistada! Selline on Kõigekõrgema Jumala Poja, kurjuse Tšernobogi isa tahe!
  Blond tüdruk kilkas hirmunult:
  - Miks sa kurjust vajad?
  Nümfitüdruk vastas:
  - Omada valikuvabadust. Ja mitte ainult seda.
  Noor prints noogutas:
  - Jah täpselt! Ilma kaabakateta pole kangelasi. Nagu öeldakse, vaja on nii pipart kui suhkrut!
  Baba Yaga noogutas ja laulis tundega ja ilmega:
  Nüüd, kui universumis on probleeme,
  See ei juhtu iga hinna eest...
  Sa ei taha enam muutusi
  Mees ei tea, mida ta tahab!
  
  Ja seal on võimsa jõuga Tšernobog,
  Suurel on universaalne jõud ...
  Ta annab selle mehele otse otsaesisele,
  Et inimsugu päris metsikuks ei läheks!
  
  Jah, kõikvõimas rass lõi ta,
  Et inimestel oleks põhjust areneda...
  Nii et inimene tahab kõike korraga,
  Ja inimesed õppisid kõvasti võitlema!
  
  Nagu sõdalane võidab kurjuse,
  See Rod on loodud inimese hüvanguks...
  Ja ta valas headust hingede ja kehade jaoks,
  Kunagi pole hilja õppida võitlema!
  
  Mida Kõigeväeline Jumal tahab?
  Et nad ei julgeks päkapikku põlvili suruda...
  Nii et kuri saatus ei valitseks,
  Et areneks sadu põlvkondi!
  
  Jah, Tšernobog on inimestele stiimul,
  Et poleks laiskust, stagnatsiooni...
  Nii et sa purustad fašisti kildudeks ,
  Jalutage sõbralikus koosseisus Orklinis ringi!
  
  Nii et ärge eksige, kui see on raske,
  Kui hädad tabavad Isamaad...
  Rod teeb seda ilusti ja lihtsalt,
  Lihtsalt selleks, et inimesed liiguksid!
  
  Ja Tšernobog on lihtsalt teie vanem vend,
  Kuigi ta on range , armastab ta sind lõputult...
  Sa saavutad suurima skoori
  Kui teenite päkapikke igavesti!
  Orjalapsed plaksutasid nende sõnade peale käsi plaksutades.
  Pärast seda lakkus Baba Yaga huuli ja küsis:
  - Nüüd saate aru?
  Elizabeth kehitas õlgu ja vastas:
  - Jah, seda on võimatu mõista!
  Noor prints noogutas ja ütles:
  - Las ma suudlen su jalga!
  Blond tüdruk itsitas ja laulis:
  Ja ma armastan poisse
  Ma tapan nad palja jalaga!
  Kui vaja, löön sind kõvasti,
  Keegi astus üle piiri!
  Pärast seda võttis blondiin kinga jalast. Tema graatsiline jalg oli paljastatud ning tema harmoonilised ja meislitud sõrmed olid näha.
  Ja noor päkapikk võttis ja suudles Elizabethit maitsvalt, kõigepealt säärele, seejärel roosale kontsale ja ütles:
  - Elagu naiste kaunitar!
  Baba Yaga märkis hapu pilguga:
  - Jah, see on naljakas. Aga kas sa ei taha teda oma naiseks võtta, prints?
  Dolgorukov vastas mõnuga:
  - Ma võin sellest ainult unistada! Kas sa nõustud?
  Elizabeth naeris ja säutsus:
  - Mis on teie seisund?
  Päkapikkprints naeratas ja vastas:
  - Ja sa oled ärinaine. Ma näen praktilist.
  Drachma märkis:
  - Teil on liiga vara sellest rääkida. Selles maailmas on teil mõlemal suur ja huvitav missioon. Nii et lase käia!
  Emane draakon ja draakonipoeg lendasid taevasse. Teised lapsed töötasid ja orkide ülevaatajad õhutasid neid uuesti. Tundus, et maailmas pole midagi muutunud.
  Elizabeth nägi, et noor prints andis ka käsu. Rivistusid sõdalased päkapikuperest. Ja nende paljad, pargitud, graatsilised jalad värisesid.
  Blond tüdruk tundis igavust ja märkis ohates:
  Kõik möödub, nii kurbus kui rõõm,
  Kõik läheb mööda, nii maailm toimib...
  Kõik läheb mööda, sa pead lihtsalt uskuma,
  See armastus ei lähe üle, ei!
  Ja siis pöördusid päkapikutüdrukud ümber. Ja siis hüppasid prints ja printsess minema. Ainult hõbedased kabjad sädelesid. Ja tüdruk oli väga ilus, kuid teda eristasid kõrvad, mis olid väga graatsilised ja veetlevad.
  Baba Yaga märkis:
  - Ma lihtsalt sööks sellise peigmehe ära!
  Drachma noogutas:
  - Prints on hea ja tõesti väga rikas. Kuid talle ei meeldinud, et teid huvitas mitte tema ise, vaid tema raha!
  Elizabeth märkis kurval pilgul:
  - Ilma rahata ei saa õnne luua! Samamoodi, kuigi vaimne on esmane, pole see ilma materiaalseta midagi väärt.
  Nümfkrahvinna noogutas:
  - Kuigi keha ilma hingeta pole keha, kui nõrk on hing ilma kehata!
  Baba Yaga märkis:
  - Jah, seda tüdrukut ootab raske, kuid huvitav saatus.
  Elizabeth laulis raevukalt:
  Kuid te ei tohiks saatuse pärast nutta,
  Ja võitluses on väljapääsud!
  . PEATÜKK nr 2.
  Tüdruk ärkas unest. Ja kohe tundsin seljal külmi kive. Ja kui ta silmad avas, oli ümberringi vangikongi hämarus. Elizabeth raputas end ja tundis oma kaelal teraskraed, mis teda piiras. Ka tüdruku kätel ja paljastel jalgadel olid köidikud. Riiete asemel oli tal nüüd seljas triibuline rüü, mille rinnal oli number. Ja tema kõrval kettides oli teine tüdruk. Ja ta tundus oma seitsmevärvilise soenguga, paljajalu, kohutavalt tuttav.
  Jah, see on Drachma, ainult ilma amulettide ja eheteta, lühikeses triibulises vanglakleidis ja ka rinnale tikitud numbriga. Ja tema kael, jalad ja käed on jäigad. Ilma vääriskivideta tunduvad tema paljad jalad lapsikud ja kaitsetud.
  Elizabeth vilistas:
  - Vau! - Blond tüdruk kõksutas oma kette.
  Drachma, välja arvatud tema seitsmevärviline soeng, näeb välja nagu väga ilus teismeline tüdruk. Selles triibulises kleidis on ta nagu Jaapani kangelanna anime Ta näeb välja süütu ja segaduses.
  Blond tüdruk kostis:
  - Tere! Äkki saame kokku?
  Nümf vaatas teda, kuid ilmselt ei tundnud teda ära ja säutsus keeles, mis idioodile tundus vene keeles:
  - Tere! Kas sa oled inimene?
  Elizabeth noogutas:
  - Jah, ma olen inimene. Ja ilmselt olete nümf?
  Drachma kinnitas:
  - Jah, ma olen krahvinna! Ja mida?
  Blond tüdruk märkis:
  - Ära pane tähele. Ehk tead, kes meid röövis ja miks?
  Nümfitüdruk vastas ohates:
  "Kurja jumalanna Kali teenijad röövisid meid. Kui olete sellest huvitatud.
  Elizabeth värises ja märkis:
  - Kas sa mõtled kurja jumalanna Kali? Hinduismist?
  Drachma vastas:
  - Ei! See pole tegelikult hinduism. See on meie universumi reaalsus. Ja ilmselt olete üllas inimene, kuna teid paigutati kambrisse, mille põrand oli kaetud spetsiaalse metalliga, mis neutraliseerib igasuguse maagia.
  Blond tüdruk kehitas õlgu ja vastas:
  - Nagu näib, ütles kehasse kehastunud kurat, et võib-olla oleks teie vanavanaema, kuninganna väga üllatunud, nähes Moskvas oma lapselapselast!
  Nümfitüdruk naeris ja vastas:
  - Jah, juhtub, et istud koopas, kuid isegi sel juhul on rõõm, eriti huvitav kambrikaaslane!
  Elizabeth hõõrus oma paljast jalga ja märkis:
  - Tundub, et külm ei ole, aga jalad hakkavad külmetama.
  Drachma noogutas naeratades:
  - Ilmselt pole teil harjumust paljajalu kõndida. Ja see räägib kas õilsast päritolust või teie maailma mitte liiga pehmest kliimast!
  Blond tüdruk vastas ohates:
  - Jah, kliima meile ei meeldi. Pealegi pole viimasel ajal tavalist talve olnud - lörtsi ja lörtsi. See on isegi vastik!
  Nümfitüdruk püüdis sügeleva putuka oma graatsilise väikese jala paljaste varvastega kinni ja viskas seda nii osavalt, et lõi maha kärbse, kes tahtis Elizabethi põsele maanduda.
  Blond tüdruk hüüatas üllatunult:
  - Vau! Kui targalt sa seda tegid.
  Drachma märkis:
  - Suurepärane kogemus, praktika ja maagia! Kui ilus sa saad olla?
  Elizabeth vastas ohates:
  - Kahjuks ma ei saa seda teha. Täpsemalt pole ma püüdnud putukaid jalgadega püüda.
  Nümfitüdruk naeris ja vastas:
  Kui kaua kannatad, saab midagi korda,
  Sa tüdruk läbid eksami A-ga, usu mind,
  Ja kui see ei õnnestu, proovige uuesti!
  Blond tüdruk küsis arglikult:
  - Kas olete proovinud kette lõigata?
  Drachma vastas sügava ohkega:
  - Muidugi ma proovisin, kuid nad on laetud erilise maagiaga. Kuigi minu sees on jumalik jõud, ei saa ma metallist läbi põletada, seda sulatada ja lahti rebida!
  Elizabeth võttis keti enda kätte ja püüdis üht lüli teise vastu hõõruda. Ta luges ühest vahelejäämise raamatust , et nii vabanesid tüdrukud köidikutest. Tõsi, see võttis päris palju aega. Ja on ka võimalus terasest lülist läbi saagida.
  Nümfitüdruk naeratas:
  - Osavalt - teras terase vastu!
  Blond tüdruk itsitas ja vastas:
  - Kannatlikkust ja natuke vaeva!
  Ja tüdruk võttis selle ja proovis seda oma juustega. Kuid viimane nägi võib-olla isegi naljakas välja. Nümfitüdruk lõhnas väga mõnusalt. Justkui polekski tegu inimkehaga, vaid terve lillepeenraga luksuslikke ja lopsakaid lilli.
  Eliza Veta hakkas jälle linki lingi vastu hõõruma. Ka tema elukaaslane hakkas seda tegema, kuid mitte kätega, vaid paljaste varvastega. Ja see oli ühtaegu ilus ja atraktiivne. Üldiselt oli Drachma väga ilus tüdruk ja kuidagi eriline, mitte päris inimlik, kuid samas meeldiv ja atraktiivne.
  Elizabeth märkas, et ta tahtis vahi all viibides väga rääkida:
  - Meie maailmas võib olla veidi maagiat, kuid tehnoloogia on väga arenenud. On isegi termotuumalaengutega rakette ja üks neist on võimeline muutma suure ja tihedalt asustatud linna sügavaks radioaktiivseks kraatriks.
  Drachma kortsutas oma musti kulme ja küsis:
  - Kas sa tahad meid hirmutada?
  Blond tüdruk raputas eitavalt pead:
  - Ei! Ma räägin lihtsalt oma maailmast. Meil on planeet Maa ja sellel on rohkem kui kakssada riiki.
  Nümfitüdruk naeris ja märkis:
  - Rohkem kui kakssada riiki ühel planeedil? Mis te olete, metslased? Kuidas saab see olla, näiliselt tavalisest inimrassist!
  Elizabeth kehitas õlgu ja hakkas jõulisemalt hõõruma, märkides:
  - Ma ise ei tea. Aga inimesed käituvad tõesti nagu metslased. Sõjad, usuvaidlused, terrorirünnakud ja haigused ning palju muud - Maal pole taevast!
  Drachma vastas ohates, raputades oma seitsmevärvilist pead:
  - Kus on taevas? Meie maailmas oli ikka enam-vähem aega, kuni kurjuse jumalanna Kali deemonid tungisid. Pärast seda muutus kõik palju hirmutavamaks kui varem!
  Blond tüdruk märkis:
  - Ja meil on Maal piisavalt probleeme isegi ilma Kalita. Tundus, et teadus areneb ja inimesed muutusid järjest intelligentsemaks. See tähendab, et sõjad, konfliktid ja kaklused jäävad minevikku. Aga ei, kuidagi läheb veel hullemaks. Ja teaduse arenguga ei jää vähemaks ka usufanaatikuid. "Elizabeth trampis oma graatsilise palja jalaga, põhjustades ketti kõlisema, ja jätkas. - See on tõesti põhjus, miks inimesed muutuvad rumalaks ja kasutavad pisiasjade pärast püstoleid, nuge, messingist sõrmenukke ja isegi tuumalõhkepäid!
  Nümfitüdruk noogutas nõustuvalt:
  - Jah, ma tean! Olen elanud maailmas üle sajandi ja näinud palju. Tõepoolest, progress ja teadus ei käi alati käsikäes moraali ja humanismiga. Ja teaduse areng pole imerohi, nagu maagiagi. On väga arenenud nõidu ja nõidu, kuid nad on nii kurjad, et sa lihtsalt imestad. Aga õppinud mehed? Nende hulgas on nii palju hullusid, kelle järele vaimuhaigla nutab!
  Elizabeth , jätkates ühe keti lüli teise vastu hõõrumist, et enda tuju tõsta, märkis:
  - Kuid on ka positiivseid külgi. Näiteks on olemas nutitelefonid, sülearvutid ja arvutimängud, mis teevad hinge lõbusamaks. Noh, mitte ainult hing, vaid ka keha.
  Nümfitüdruk küsis uudishimulikult ja ühtlasi üht keti lüli teise vastu hõõrudes:
  - Mis on nutitelefonid ja sülearvutid?
  Blond neiu kõhkles ega vastanud kohe:
  - Noh, näete, need on seadmed, mille kaudu saate edastada teavet distantsilt ja näidata erinevaid pilte ja pilte liikumises.
  Drachma naeratas:
  - Kas need on mingid maagilised esemed?
  Elizabeth kinnitas:
  - Jah, midagi sellist! Kuid need ei sisalda maagiat, vaid mikroskeeme ja erinevaid inimteaduse saavutusi.
  Nümfitüdruk noogutas ja pilgutas teadvalt:
  - Jah, ma kuulsin, et on maailmu, kus maagia asemel on kõrgtehnoloogia. Kuid see pole täiesti praktiline.
  Blond tüdruk kehitas õlgu ja vastas:
  - Kuidas ma saan seda öelda! Saame saada teavet Interneti kaudu, vaadata filme ja teha palju muud. Siin on lihtsalt palju võimalusi.
  Drachma tahtis midagi muud öelda, kui kostis müra. Ja tüdrukud lõpetasid kettide saagimise ja istusid maha.
  Soomusuksed avanesid. Ilmus poiss, kellel olid seljas ainult mustad ujumispüksid ja number. Ta nägi välja umbes kolmeteistkümne aastane, kõhn, kuid karm ja päevitunud. Paljaste jalgadega laksutades asetas ta naisvangide ette veekannu, leiva ja kausi pudruga.
  Elizabeth küsis temalt:
  - Kes sa oled?
  Poiss vastas lühidalt:
  - Ma olen ori!
  Ja paljaste kontsadega läks orjapoiss minema. Blond tüdruk märkis:
  - Ja siin on orjus?
  Drachma noogutas oma seitsmevärvilist pead:
  - Jah, kahjuks on. Mida , sul pole seda?
  Elizabeth vastas enesekindlalt:
  - Ametlikult, ei! Orjus on keelatud peaaegu kõigis maailma riikides. Aga loomulikult eksisteerib see ka meie riigis maa all.
  Nümfitüdruk teatas enesekindlalt:
  - Ja siin on see legaliseeritud. Nagu ka piinamine. Ja võib-olla peate seda ise kogema.
  Blond tüdruk värises. Kujutades ette, et teda tõmmati paljaks nagile ja kaks pikka timukat peksid teda kõigest jõust kuuma ja okastraadiga. Timukate kehad on vööni alasti ja higist sädelevad, reljeefsed kõhulihased on vooderdatud plaatidega ja õõtsuvad nagu merelaine.
  Ja Elizabeth lakkus oma huuli.
  Drachma küsis naeratades:
  - Tundub, et sa mõtled poistele? Ma näen, kuidas silmad iharalt särasid!
  Blondiin oli kimbatuses ja punastas. Ta tundis oma erootiliste fantaasiate pärast tegelikult pisut häbi. Eriti sadomasohhistlikku laadi .
  Ja ta vastas julgelt:
  Ja ma armastan poisse
  Panen need kokku...
  Mööda joont pubisse,
  Ma viin su endaga kaasa!
  Pärast seda jäid tüdrukud vait. Nad hõõrusid oma kette ja kuuldus vaikne monotoonne heli.
  Elizabeth hakkas tähelepanu hajutamiseks mõtlema millegi huvitava peale.
  Näiteks mis oleks juhtunud, kui Aleksander Kolmas poleks saanud kannatada Harkovi lähistel raudteel toimunud kuningliku rongi allakukkumisel. Tugev ja autoriteetne monarh jätkab oma valitsemist. Loomulikult jätkab Tsaari-Venemaa oma laienemist. Antud juhul Hiinasse. Ja just keiser Aleksandri ajal algas Kaug-Ida raudtee ehitamine nii Vladivostoki kui ka Port Arturi plaanidega. Alguses oli see, nagu Nikolai II ajal, ainult parem, sest hirmuäratava tsaari Aleksandri kartuses varastati vähem.
  Aga sõda Jaapaniga? Aleksander Kolmas otsustas, miks sõda vältida? Tsaari-Venemaa rahvaarv kasvas kiiresti. Suremus vähenes, sh laste seas hakati vaktsineerima, toodeti järjest rohkem antibiootikume ja vähem inimesi suri külmetushaigustesse ning sündimus püsis väga kõrge. Ja Tsaari-Venemaa ähvardas ülerahvastatus. Miks siis meestest kahju? Naised ikka sünnitavad ! Ja Aleksander tahtis ka sõjalist au. Hüüdnimest rahusobitaja ei piisa. Aleksander Suureks saamine on see, mida monarh tegelikult tahab. Kui sõda Jaapaniga algas, oli Aleksander Kolmas juba peaaegu viiskümmend üheksa aastat vana ja loomulikult tahtis ta kõrges eas näidata oma sõjalisi vägitükke ja rahuldada oma märkimisväärseid ambitsioone.
  Ühesõnaga, tsaar ei teinud Jaapanile järeleandmisi. Ja sõda algas. Täpselt mitte nagu Nikolai II puhul .
  Vaikse ookeani eskadrilli juhtis admiral Makarov ja Vene laevastik oli valmisolekus. Ja Balti eskadrill ehitati varem ja Port Arthur oli paremini kindlustatud ja mõned teised linnad ka. Ja juba esimestel päevadel hakkasid jaapanlased kandma suuri kaotusi.
  Elizabeth ja Drachma, sõjatüdruk ja nümftüdruk, sattusid ristlejale Varyag, mille vastu oli neliteist Jaapani laeva: kuus ristlejat ja kaheksa lahingulaeva. Kuid ristleja Varyag astus enesekindlalt lahingusse.
  Ja kogu tema meeskond koosneb tüdrukutest, keda juhivad Elizabeth ja Drachma.
  Siin jooksevad tüdrukud mööda tekki ja paljad tallad vilksatavad, roosad ümarad paljad kontsad sätendavad. Ja sõdalased panevad tormakalt kasutusele kuuetollised relvad. Ja nad toetavad oma paljaid lihaseid jalgu vastu laeva soomust. Nad avavad tule. Ja samal ajal manööverdab Varyag nii, et Jaapani kestad lendavad mööda.
  See on suurepärane, kui meeskond koosneb ainult tüdrukutest. Lisaks on nad kõik vormis ja lihaselised. Lihased on väga silmapaistvad ja ainus asi, mida ma kannan, on bikiinid. Ja need on õhukesed aluspüksid ja kitsad riideribad rinnal. Kuid tüdrukute lihased on suurepäraselt nähtavad, sealhulgas nende kõhulihased, nagu šokolaaditahvli lihased.
  Tüdrukud on siin väga ilusad - lihtsalt super. Ja ikka naeravad ja näitavad oma suuri hambaid, nagu hundil.
  Drahma, see krahvinna-nümf, klõpsutas oma paljaid varbaid ja tema kätte ilmus võlukepp. Nõiatüdruk raputas seda ja saatis maagilise energia pulsari Jaapani eskadrilli suure ristleja poole. Ja tõesti, ma olin igati rahul. Tõusva päikese maa laev paiskus üles ja see hakkas tükkideks lagunema. Ja metall muutus magusaks kreemiks ja levis üle merepinna.
  Elizabeth pilgutas oma elukaaslasele silma ja säutsus, klõpsutas oma paljaid graatsilisi jalgu ja vabastas surmava jõu pulsari:
  - Ma olen kõige tugevam naine! Ja jaapanlased ei jää nõrgaks.
  Ja hävitaja kannatas tema pulsari käes. Isegi selle külg põles läbi. Ja ta jõi korraliku koguse vett. Ja kreenis ja hakkas vajuma.
  Tüdrukud hüppasid püsti ja tõmblesid oma paljaid, lihaseid, tugevaid jalgu, möirgasid:
  Au! Au Venemaale!
  Kaunitarid tormavad edasi!
  Bikiinides naiste jaotus -
  Tervitused vene rahvale!
  Ja tüdrukute paljad kontsad tabasid soomustekki. Ja see näeb välja väga erootiline ja atraktiivne.
  Noh, Varyagi meeskond koosneb ainult õiglase soo esindajatest - iga mehe unistus.
  Ja Drachma võttis jälle ja raputas oma võlukepi. Tema paljastel graatsilistel jalgadel või õigemini varvastel sädelesid kõige säravamate kividega hinnalised sõrmused. Ja see nägi väga lahe välja .
  Ja samal ajal lendasid võlukepist ja tüdruku paljaste jalgade rõngastest välja tulepulsarid. Nende suurus suurenes lennu ajal. Ja neist sai paar kopsakat torti kreemi, rooside, liblikate ja muude kaunistustega. Ja nii nad võtsid selle ja kukkusid Jaapani ristlejale ja hävitajale otsa. Nad ründasid neid jõuga.
  Ja mõlemad laevad olid määritud magusa ja lõhnaga, kastetud biskviiti ja kreemi. Pärast seda hakkasid nad vajuma ja nende soomus sõna otseses mõttes lahustunud, korrodeerunud ja lahustunud.
  Ja ristleja koos hävitajaga sulas ja sulas. Ja Jaapani meremehed muutusid otse meie silme all šokolaadideks, maiustusteks ja pulgakommideks. Ja see nägi suurepärane välja .
  Elizabeth märkis:
  - See on kulinaarne maagia!
  Drahma parandatud:
  - Maiustused! Olid kurjad meremehed ja nüüd on suurepärased maiuspalad.
  Jaapanlased pidid tõepoolest rinda pistma tugevate ja glamuursete võitlejatega.
  Ja nüüd klõpsas Elizabeth oma päevitunud ja väga võrgutavate jalgade paljaid varbaid. Ja siis lendas tema paljast ümarast kannast välja juustukook. Algul oli see väike, kuid kasvas lennu ajal suuremaks. Ja see on juba kasvanud nagu tõeline reisilennuk. Ja kuidas see võtab ja rammib ristlejat. Ja ta pöördus mee ja kondenspiimaga immutatud hiiglasliku juustukoogi võimsast tõukest ümber . Ja meie silme all hakkas sellest saama suur maitsev vanillikastekook. Ja temast õhkus väga tugevat ja segavat lõhna.
  Ja Jaapani meremehed muutusid suurteks rosinateks või koorest moonipeadeks või šokolaaditünnideks, mille sees pritsis likööri. Ja see on lihtsalt imeline.
  Elizabeth säutsus:
  - Need on nii maitsvad maiuspalad! Tõelised karikatuurid !
  Drahma krahvinna-nümf noogutas tunnustavalt:
  - Sa õpid kiiresti.
  Pärast seda pistis ta oma graatsiliste jalgade paljad varbad suhu ja vilistas.
  Tõusis siirupilaine ja millegi maitsva geiser. Ja see laine, nagu tsunami, paiskas Jaapani ristleja ümber. Ja selle asemele ilmus väga rikkalik kook kreemipurjedega keskaegse karavelli kujul. Ja jälle on kõik nii maalitud. Ja mis šokolaadi- ja muud kondiitritäidised on olemas?
  Ja Jaapani meremeestest said jälle kommid, sealhulgas grill-liha. Ja ka šokolaadikoorikutega kaetud ja palju kõike rikkalikku ja maitsvat, täis elu ja aroomi.
  Elizabeth kilkas. Ja oma meislitud, tütarlapselikust jalast vabastas ta tulise meeletu energiavoo. Ja välja hakkas tormama midagi kirjeldamatut, väga paksu, kleepuvat. Ja paar Jaapani hävitajat külmusid vaarikamoosi ja šokolaaditarretise sisse. Pärast seda sai neist otse meie silme all järjekordne maiustuste meistriteos ning meremehed ja meremehed muutusid väga rõõmsateks kreemjateks kaunistusteks.
  Drachma pilgutas oma partnerile silma:
  - Pole paha! Valmistasime nii palju maitsvaid asju .
  Elizabeth naeris ja säutsus:
  Ah, dieet, ära söö seda ega teist,
  Ja jalad ei väsi kõndimisest kunagi ...
  Oh, dieet, ma lähen sellega hulluks,
  Tassikoogid ei tee paksuks ja need panevad laule laulma!
  Nümfitüdruk märkis:
  - Millest meil puudu on?
  Blond terminaator pomises:
  - Täpselt, mida?
  Drahma säutsus:
  - Jäätis! Siin on, mida veel vajate.
  Elizabeth kilkas:
  - Tehes midagi, mis on täiesti vale
  See on magusam kui isegi jäätis!
  Ja mõlemad nõiatüdrukud hoidsid käest kinni. Pärast seda sirutasid nad välja oma paljad, lihaselised, päevitunud jalad, ristasid need ning paljaste sõrmedega võtsid ja vabastasid maagilise hüperplasma ojad. See lendas ja tabas ellujäänud Jaapani laevu nagu laine. Üks, kaks, kolm ... Ja nüüd ilmusid samurai anumate asemel klaasid igasuguste imeliste ja magusate täidistega jäätistega. Ja Jaapani meremeestest said maasikad, kirsid, banaaniviilud ja mangod. Ja tõusva päikese maa neljateistkümnest laevast sai igasuguseid väga maitsvaid ja isuäratavaid asju.
  Ja seal oli jäätist, piparkooke, kooke, saiakesi, komme, šokolaad, juustukoogid ja pulgakommid. Nii palju maitsvaid asju.
  Elizabeth vaatas seda rikkust ja märkis:
  - Mis siis, kas see kõik peaks kaduma?
  Drachma noogutas:
  - Muidugi mitte!
  Blond tüdruk küsis üllatunult:
  - Kellele seda merel vaja on?
  Nümfkrahvinna soovitas:
  - Liigutame selle ja anname lastele.
  Elizabeth naeris ja laulis:
  Kõik inimesed suurel planeedil,
  peaksid alati sõbrad olema...
  Lapsed peaksid alati naerma
  Ja elada rahulikus maailmas...
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma
  Lapsed peaksid naerma
  Ja elage rahulikus maailmas!
  Drachma noogutas oma vikerkaarevärvilist pead nõustuvalt:
  - Jah, lapsed peaksid naerma ja elama rahulikus maailmas! Nüüd võtame asja edasi ja teeme noortele kingituse!
  Blond tüdruk pööritas silmi ja küsis umbusklikult:
  - Kas me saame? Siin on nii palju, kuidas saate koguda nii palju maitsvaid maiustusi ja sellist maiustuste rikkust?
  Nümfkrahvinna vastas:
  - Me saame seda ilma igasuguse kahtluseta teha. Olen selles kindel. Vahepeal on vaja midagi laulda, et energiat laadida.
  Elena noogutas nõustuvalt:
  - laulda? Noh, see on meie rõõm!
  Ja mõlemad tüdrukud võtsid selle vastu ning laulsid entusiastlikult ja energiaga:
  Su juuksed on lumivalged,
  Kuldne satiinnahk!
  Mu kirg põleb piiritult,
  Nooruslik õhin pole sugugi tuhmunud!
  
  Mu tüdruk, sa oled ilus,
  Paljajalu liival!
  Sina ja mina oleme nii õnnelikud
  Ma ei saa ilma sinuta elada!
  
  Ja vastuseks ütleb kaunitar mulle:
  Poiss, sa oled korralik peigmees!
  Usu mind, sa meeldid mulle ka väga,
  Armastuse vaim ei ole närbunud!
  
  Aga elu on reeturlik asi,
  Raha valitseb maailma, usu mind!
  Ja mamon on paks , see on peamine,
  Inimene on inimesele metsaline!
  
  ütlesin vastuseks, silmi varjamata;
  Ma tean, et vaesus on meie kuri kaaslane!
  Oleme teiega paljajalu ,
  Nagu James Smithi lugu!
  
  Kuid armastusel pole piire
  Selles pole takistusi ega piire!
  Nagu Püha Issand meid käskis,
  Ja õnnistatud heledate nägude ikoonid!
  
  Nii et abiellugem,
  Lapsed kasvavad õnnelikult üles!
  Ja siis meie elu pöördub,
  Maailma kõige laiemal teel!
  
  Neiu sai kohe külmaks,
  Minu silmadesse ilmus jää!
  Õilsas kirg on vaibunud,
  Ja tema näojoontes on kibedust!
  
  Ei, ma ei jää trampiks
  Ja ma omandan, teate, palee!
  Ja sulle, näljane poiss,
  Ainult kõhna lehmaga kroon!
  
  Noh, ma tülitsesin oma armastatuga,
  Mõtlesin, et mine leinast silmusesse!
  Sa pead kaotama nii palju südametunnistust
  Kui jääd saastale vahele , tapan su ära!
  
  Aga sõda läks õnneks,
  Kohe vabatahtlikuna rindele!
  Kuigi tee on nõeltega torgitud,
  Hakkasin mannami arvu üles kirjutama!
  
  Nii et see on lahing, lahing,
  Kurat, me oleme lahingus ja armunud!
  Ja sõda hakkab lõppema,
  Kontol kasvavad nullid laiemaks!
  
  Aga siis juhtus tragöödia,
  Mööda lendas eksinud kuri mürsk!
  Ma ei tahtnud seda, uskuge mind,
  Aga doomino kukkus järjest!
  
  Siin hõljub mu hing taevas,
  Neiu seisab haual!
  Ja kristallsilmad nutavad,
  Ta vaatab alla, kannatades!
  
  -Lõpuks sain aru, loll
  Inimeste kurjus kasvab rahas!
  Primitiivne elu on tasuta,
  Noh, nüüd valitseb hirm!
  
  Taevas pole mulle andestust,
  Maailma kuristikku, ma lähen kloostrisse!
  Laulge laule iga päev,
  Jeesus Isa on minu teejuht!
  
  Nii et ma võtsin selle ja võtsin kingad jalast,
  Paljajalu läbi lumehangede kõndimine!
  Ja ülistades varemetes Kristust,
  Laulab valjult laule Jumalast!
  Tüdrukud laulsid seda suure innuga. Näib, et isegi maagilises maailmas teavad nad Jeesust Kristust ja tunnustavad seda kui Issandat ja Jumalat ja Päästjat.
  See on tõesti väga lahe ja lahe.
  Pärast mida olid kaunitarid ilmselt piisavalt energiaga laetud. Elizabethi paremasse kätte ilmus ka võlukepp. Ja mõlemad nõiatüdrukud võtsid ja ristasid oma võlukepid ja paljad, peitlitud jalad, rõngad varvaste küljes. Ja nad möirgasid:
  - Abra , Mop, Kadabra !
  Ja nad jäid koos lugematu hulga toiduga tuulde kätte. Ja enne, kui tüdrukud jõudsid mõistusele tulla, leidsid nad end mingist erilisest kohast. Ümberringi olid madalad kivid. Ja nende heaks töötas lugematu hulk lapsi.
  Seal oli nii seitsme- kuni neljateistaastaseid poisse kui tüdrukuid. Nad töötasid poolalasti ja paljajalu. Hakiti kive, pandi killustikku kanderaamidele, laaditi kärusid, töötati labidate ja raudkangidega. Lapsed olid poolalasti, nende paljad jalad olid maha löödud, kriimustatud, kõik kaetud marrastuste ja sinikatega.
  Laste kehad on peenikesed, aga karmid. Nad on higist läikivad, tolmused, kurnatud.
  Mõne poisi pea aetakse kiilaks ja margid põlevad õlgadesse. See tähendab, et nad püüdsid põgeneda. Ja ketid ripuvad ka nende käte ja jalgade küljes, suurendades piina.
  Ja mõnel tüdrukul on ka ketid ja ka kaubamärgid. Tõsi, vähemalt nad ei lõika juukseid kiilaks.
  Ja ümberringi on piitsadega ülevaatajad ja need pole inimesed. Nende keha näib tõesti olevat nagu inimestel, ainult paks ja massiivne, kuid nende pead on nagu röövsigadel.
  Ja peksid lapsi metsiku raevu ja meeletusega, nii et orjalaste nahk lõhkeb ja veri voolab.
  Elizabeth möirgas:
  - Need pätid ! Me peame poisid ja tüdrukud vabastama!
  Drachma noogutas jõuliselt pead:
  - Olen sellega nõus ! Aga me vajame abi!
  Blond sõdalane küsis üllatunult:
  - Mis abi veel?
  Nümfkrahvinna vastas:
  - Moraalne ja maagiline abi.
  Tüdruk klõpsutas paljaid varbaid ja kasvas, nagu oleks keegi filmikaadrit suurendanud. Pärast seda hüüdis ta müriseva häälega:
  - Kallid lapsorjad! Kui tahad vabaks saada, siis laula! Ja laulge Jumalast, Issandast ja Päästjast Jeesusest Kristusest.
  Elizabeth kinnitas, klõpsates ka oma paljaid varbaid:
  - Laul ja imelised hääled, tee päästmiseni!
  Lapsorjad, pööramata tähelepanu piitsade lõksumisele ja ülevaatajate humanoidkultide ähvardavale hüüdmisele , võtsid kätte ja laulsid oma selge häälega, nagu ööbiku trill:
  Oleme oma õnnetu isamaa lapsed,
  Vanemad tegid pattu ja karistus on meie peal!
  Ja nii et suur Lunastaja päästab kõik kurbustest,
  Peame pöörama oma südamed kohe Jumala poole!
  
   Oo kallis Suur Issand Jeesus,
  Ma armastan sind, ole austatud Päästja!
  Suurt teenides pole poiss argpüks,
  Me usume, et kiusaja hukkub Sheolis !
  
  Nii et lapsed läksid Hajjile,
  Tee on raske, aga vaim on ülev!
  Las Kristus Võitja olla teie unistustes,
  Ja seda , kes kurja loob, alandatakse igavesti!
  
  Peame paastu ja kõnnime kaua,
  Ja mu paljad jalad juba veritsevad!
  Kuid meie planeet on Kõigevägevama kodu,
  Ja sumedad ööd tunduvad helged!
  
  Muidugi naerab rikas mees vastu,
  Ta ütleb: taevariik on kimäär!
  Kuid Cherub saadab tervitused,
  Ja üleolev isand lõpeb Gehennas!
  
  Kuid me andestame oma palves kõigile,
  Igal ikoonil on püha nimi!
  Las inimesed muutuvad südamelt veidi lahkemaks,
  Las kurikaelad muutuvad vaimult teistsuguseks!
  
  Miks me läheme, kannatades teel nii palju,
  Miks süütutele lastele seda vaja on?
  Me tahame siseneda Jumala linna, kus Ta elas,
  Kus Kristus jooksis läbi tühjade koerte!
  
  Ja mis kõige tähtsam, nähes, et usk on tugev,
  Tormiline õel langes põlvili!
  Tee päästmiseni on raske ja pikk,
  Kuid pole laiskust kriminaalsemat kuritegu!
  
  Püha Jeesus, ei tahtnud meie pärast leina,
  Tema mõtted on helged, täis rahu!
  Lõppude lõpuks pole ta nagu iidsed jumalad,
  Moto, ära tee inimesest iidolit!
  
  Aga kuidas meie maailm on julm,
  See põrgu valitseb allilma!
  Milline rõõm, õndsus vaid tunniks,
  Et Aabel suri ja troonil on kuri Kain?!
  
  Issand vastab: see on inimeste tahe,
  Milline valik neil on, et oma ligimest hullemaks teha!
  Et peamine valitseja, julm kaabakas,
  Et peamine iidol on põhimõteteta Juudas!
  
  Aga te olete elulapsed, puhta hingega,
  Kõndisime sadu kilomeetreid üle kivide ja ohakate!
  Tahad valitseda koos suure Kristusega,
  Et kiusaja ussi sohu ei viiks!
  
  Usu, et Päästja vägi on sinu peal,
  Ta valas välja armu, parandades väikeste haavad!
  Las meeleparanduse kuumus hinges ei kustu,
  Olgu nad riigi Ustava Jumala peres!
  Pärast seda võtsid mõlemad tüdrukud oma paljad, päevitunud, lihaselised jalad ja võlukepid kokku ning lasid valla maagilise energia ja sõnade voo.
  Ja maiuspalad hakkasid ülevalt alla kukkuma. Ja arvukad ülevaatajad kahejalgsete metssigade seast hakkasid koogiks ehk jäätisega kuldseteks klaasideks muutuma. Ja noorte orjade käte ja jalgade ahelaid hakati hajutama mitmevärvilisteks ja maitsvateks dražeedeks. Ja see oli väga ilus.
  Orjalapsed vabastasid end köidikutest ning viskasid rõõmsalt käed ja paljad jalad püsti. Pärast seda hakkasid nad aplodeerima. Nad plaksutasid suure entusiasmi ja energiaga.
  Ja alles pärast seda võtsid nad vastu arvukad kondiitriimed, mis neile taevast laskusid. Muidugi olid lapsorjad näljased, kõhnad, kurnatud raskest tööst karjäärides.
  Aga samal ajal nad nüüd naersid ja näitasid hambaid. Ja neil oli väga lõbus. Ja kettidest lahti saanud kuttide rõõm oli täies hoos...
  Nii maitsvaid asju pole nad vist oma elus näinud ja seda sellistes kogustes.
  Nii poisid kui tüdrukud hoidsid käest kinni ja hüppasid üles-alla. Ja rõõmus laulsid nad suure tunde ja ilmega:
  Elfiast kõrgemat impeeriumi pole,
  Püha maa, imeline maa!
  Tahame muuta maailma õnnelikumaks kohaks,
  Issand on teile lõputult antud!
  
  Su kased on nagu sädelevad pärlid,
  Ja sügiseste paplite kuld!
  Me saame kõigist rikkamaks, uskuge seda,
  Vaatame oma laste kuulsusrikast teed!
  
  Saabub suure rõõmu aeg,
  Millal teadus surnud üles äratab?
  Siiski peame ületama riffid,
  Isekus on ju julm parasiit!
  
  Ühtsust pole, inimesed on lahkhelis ,
  Sõda on käimas - me ei tea lõppu!
   Verine higi katab silmalauge,
  Okkapõõsa kroon!
  
  elavate inimeste saatus ,
  Kannatage, tulistage ja tapa lähedasi!
  Pilved läksid karmiinpunaseks,
  Armee on allilmast välja aetud!
  
  Aga mis see on - see on vältimatu,
  Seaduse avastas kaabakas Charles Darwin !
  Et elavatel on ainult üks lootus,
  Edu saavutamiseks piina kõike ja haara sellest kinni!
  
  Selline inimliku egoismi irve,
  Mitte ühiskonnale, vaid ainult iseenda teenimiseks!
  Sellest tekkis orksismi kultus,
  Ja nüüd pole au ega hinge!
  
  Aga meie püha Jumal Jeesus on meie eestkostja,
  Ta ütles, et saate oma patust võitu!
  Nii käskis Issand, õpetaja,
  Las omakasupüüdmatus olla teie tütar!
  
  Kuid ärge unustage,
  Teeni päkapikke, vend, kogu oma jõuga!
  Isamaa pojad pole enam jänesed,
  Ja pistrik pole närune varblane!
  
  Õigeusu Isamaa lipu all
  Me juhime rügemendi sõdureid rünnakule!
  Olgu edu särav, kuulsusrikas,
  Murrame paljaste kihvade rea!
  
  Noh, kui lahingu tolm settib,
   Elustame varemetest oma põlise Elfi!
  Ja see on sõdurite südame soov,
  Loome kõik koos õnneliku maailma!
  Lastelaul oli täis entusiasmi ja armastust ning särtsu ja tahtmist võidelda, aga ka ehitada.
  Ilmus ilus tüdruk kleidis, justkui tähtedest kootud, ja ta kihutas lumivalgel ükssarvikul. Ja käes hoidis ta lokkidega kaetud võlukeppi. Ja tüdruk siristas oma armsa häälega:
  - Ma olen haldjas Malvina! Ma hoolitsen teie eest, lapsed, et te oleksite õnnelikud ja keegi teile iket kaela ei paneks!
  Drachma noogutas Elizabethile:
  - Noh, meil on aeg minna! Oleme siin oma missiooniosa täitnud. Nüüd on aeg lõpetada T laevastik .
  Blond vaidles vastu:
  - Nüüd, pärast seda, kui jaapanlased kaotasid rünnakul kakskümmend hävitajat ja meiega lahingus veel neliteist laeva, on Vene eskadrill nüüd tugevam. Miks siis mitte lasta admiral Makarovil end tõestada? Samal ajal katsetada imekarpe lahingus nende originaalkorkidega?
  Nümfitüdruk naeratas ja noogutas:
  - Jah, Makarovilt ei tohiks ära võtta kuulsust ja võimalust seista Ušakovi ja Nahhimoviga samal tasemel. Aga lahingust peab osa võtma ka meie ristleja "Varyag" koos paljasjalgsete tüdrukute meeskonnaga.
  Elizabeth noogutas selle peale:
  - Hea meelega!
  Ja tüdrukud tormasid omade juurde , et kiiresti Jaapani laevastikuga võidelda.
  Tõepoolest, admiral Makarov viis eskadrilli merele. Ta määrati eelnevalt juhtima tugevat tsaari Aleksander III. Ja loomulikult õpetas vilunud mereväeülem eskadrillile manööverdamist. Ja iseendale truult tormas ta lahingusse mitte suurimal, vaid kiireimal laeval, ristlejal Comet.
  Ja osav admiral Makarov eeldas, et T. ei väldi lahingut. Tõepoolest, samurai au nõudis, et ta võtaks vastu venelaste väljakutse. Ja mine välja vaenlasega kohtuma.
  Mõlemad eskadrillid lähenesid lahingurivistuses. Ja nagu arvata oli, toimub nende vahel suurtükivõitlus. Togo valmistus Frederick Teise stiilis lineaarseks taktikaks. Admiral Makarov käitus aga teisiti.
  Ta ründas oma laevadega T lipulaeva. Ja kohe koondasid kõik seitse eskadrilli lahingulaeva mõrvarliku tule Mikasale .
  Sel hetkel astus lahingusse ka ristleja Varyag. Ja selles on agressiivne ja ilus paljajalu bikiinides tüdrukute meeskond. Ja nad jooksevad, askeldavad, lohistavad tööriistu ja sädelevad, paljad, ümarad, graatsilise jalakõverusega, kontsad.
  Elizabeth ja Drachma annavad tüdrukutele käsklusi. Nad ei ole sugugi vastu oma maagilise jõu kasutamisele Jaapani laevastiku vastu, kuid nad ei tohiks admiral Makarovilt au ilma jätta.
  Nõiatüdrukud sihivad aga isiklikult kaheksatollist püssi ja tulistavad surmava mürsu. Ta lendab mööda kõverat trajektoori ja tabab samurairistlejat suure täpsusega. See tungib läbi soomuse ja plahvatab otse laskemoonalaos. Need plahvatavad ja toimub plahvatus. Tekib kolossaalne hävitus.
  Ja tõusva päikese maa ristleja läks pooleks ja hakkas uppuma.
  sai suuri kahjustusi ka eskadrilli lahingulaev Mikaso . Ja Jaapani laevastiku suurim laev lahvatas leekidesse ja hakkas uppuma. Ja see oli tappev vaatepilt.
  Admiral Makarov laulis isegi naljaga pooleks:
  Ja nii ta jõi töö ajal,
  Ja ta lõi leitnanti ...
  Tundes veeres tsunami,
  Ja nendes vetes ta uppus!
  Elizabeth ja Drachma saatsid veel ühe tapva mürsu ja see tabas teist, veidi suuremat soomustatud ristlejat, mis jäi eskadrilli lahingulaevale veidi alla. Ja jälle läks külg katki ja see sattus lattu, kus shimosa hoiti. Ja nii võimas plahvatus, et isegi nii suur laev läheb laiali. Ja jälle hüppavad Jaapani meremehed vette ja upuvad. Ja paljusid kisub ka keeris suurest vajuvast metallimassist minema.
  Nõiatüdrukud seisavad oma paljaste, väga hüpnotiseerivate jalgadega ja suunavad uuesti relva. Ja leekidesse haaratud Jaapani lahingulaev " Mikaso " vajub ja vajub koos oma admiral Togoga põhja . Selles loos ei saa legendaarne mereväe komandör kuulsaks ja suureks. Kuid võib-olla on Togo Jaapani ajaloo parim admiral. Teise maailmasõja ajal ei olnud Tõusva Päikese maal enam sellisel tasemel mereväe komandöri.
  Ja see muidugi mõjutas vaenutegevuse kulgu.
  Ja tüdrukud uputasid ühe lasuga eskadrilli lahingulaeva. Sel ajal oli see klassifikatsiooni suurim laevatüüp. Lahingulaevad pole veel ilmunud.
  Elena kostis:
  - See on tõesti lahing, mida me vajame.
  Drachma märkis:
  - Aga inimesed surevad ka.
  Blond terminaator võttis selle ja laulis:
  Inimesed surevad metalli pärast
  Metalli jaoks!
  Inimesed surevad metalli pärast
  Metalli jaoks!
  Saatan valitseb seal öömaja
  See on seal moes!
  Ja seitse Vene eskadrilli lahingulaeva koondasid tule teisele Jaapani laevale. Seega toimus totaalne peksmine. Ja kõik toimis lendavate mürskude ja surmavate relvade energiaga.
  Elizabeth ja Drachma uputasid veel paar laeva, misjärel, olles kaotanud oma admirali ja kandnud märkimisväärseid kaotusi, otsustasid jaapanlased, et neil on parem põgeneda.
  Pärast seda lõppes organiseeritud vastupanu. Ja siis muutus kõik vaenlase jälitamiseks.
  Tüdrukud-madrused ristlejal "Varyag" tulistasid, tulistasid surmava jõuga mürske ja nende alasti, oliiviõli, sile, puhas nahk, lihaselised jalad välkusid. Ja see oli vaatemäng - lihtsalt armas.
  Elizabeth märkis:
  - Meil on glamuurne meeskond. Läheme edasi pardale.
  Drachma kinnitas naeratades:
  - Jah, nii glamuurne kui ka samal ajal võitluslik !
  Tüdrukud on tegelikult oma paljaste, meislitud, võrgutavate jalgade, kõrgete rindade, peenikese vöökoha ja luksuslike puusadega väga tublid. Ja samal ajal katavad neid napilt bikiinid, väga seksikad ja ilmekad. Ja nende lihased on sellise ilu, harmoonia ja sümmeetriaga, et nad sõna otseses mõttes lummavad mehi.
  Ja nende roosad paljad kontsad vilguvad ja tald on väga graatsiliselt kaardus ja tundub hüpnotiseeriv ning tugevam sugu läheb lihtsalt hulluks .
  Ja millist isuäratavat ja meeldivat lõhna tüdrukud lõhnavad. Ta on nagu jumalate toit, ainulaadne ja hullumeelne, sütitab kujutlusvõimet!
  Ja nii uputavad tüdrukud veel ühe Jaapani eskadrilli lahingulaeva.
  Ta ei saa Varyagist eemale.
  Elizabeth märkis huuli lakkudes:
  Laevad lebavad katki
  Rinnad on lahti...
  Smaragdid ja rubiinid voolavad nagu vihm...
  Drachma kordas entusiastlikult:
  Kui tahad olla rikas,
  Kui tahad olla õnnelik,
  Jää meiega, tüdruk
  Anname jaapanlastele kõva löögi!
  Võitsime samuraid kõvasti!
  Ja nii. Tõepoolest, kõik T eskadrilli suured laevad on juba uputatud. Ja nüüd pole vaenlasel enam võimalust. Ja viimased laevad hukkuvad jälitamise ajal.
  Ja Varyagi tüdrukud läksid täiesti hulluks. Ilmselt tahavad nad väga mehi. Nad on temperamentsed naised. Ja isegi väga agressiivne.
  Ja samal ajal nii ilus ja atraktiivne.
  Ja nende lihased päevitunud naha all veerevad nagu elavhõbedapallid.
  Kuidas saavad jaapanlased sellistele inimestele vastu panna? Tüdrukud peksavad ja hävitavad neid probleemideta.
  Need on tüdrukud, kellel on väga suured ja elegantse kujuga tagumik, mida õhukesed aluspüksid vaevu katavad. Tugevama soo esindajad lähevad sellest hulluks.
  Drachma itsitas, võttis selle ja vabastas võlukepist pulsari.
  Viimane Jaapani ristleja muutus peaaegu koheselt tohutuks, lõhnavaks koogiks. Ja paljud meremehed tekil kandsid kondiitrikaunistusi, isegi väga heledaid ja koore, kondenspiima, mee ja muude hõrgutistega maalitud .
  Elizabeth kostis:
  - Super!
  Ja klõpsates sisse oma graatsiliste, pargitud ja väga võrgutavate jalgade paljaste varvastega muutis ta Jaapani hävitaja millekski väga isuäratavaks, mis meenutas tohutut kooki, täidetud šokolaadikreemiga ja täis maasikaid.
  Nõiatüdrukud laulsid kooris:
  Nende taga on Gascony ,
  Tähistame edu...
  Jaapan on hea riik
  Aga Elfia on parim!
  Ja pärast samaaegset paljaste jalgade varvaste klõpsamist ja võlukeppide raputamist muutusid samurailaevastiku viimased laevad kullast, plaatinast ja hõbedast veiniklaasideks koos mitmevärvilise jäätisemäega. Ja meremeestest said eksootilised marjad ehk viiludeks lõigatud puuviljad!
  . PEATÜKK nr 3
  Elizabethile ja Drachmale toodi veel üks ports tagasihoidlikku toitu. Seekord toimetas neile leiba, putru ja piima kaunis orjatüdruk. Ta oli peaaegu alasti, õhukesed aluspüksid ja pael tema elastsel võrgutavatel rindadel, mis vaevu nibusid kattis. Tüdrukul oli kolm punutist, kõik kolm erinevat värvi, ja tema õlal oli põletatud lootoseõie kujuline liim. Noore orja paljad jalad kõndisid hääletult ja ta ise ei lausunud sõnagi. Hüvastijätuks laskus ta ootamatult põlvili ja suudles Elizabethi esmalt parema ja seejärel vasaku jala tallale.
  Blond tüdruk küsis üllatunult:
  - Miks see muidu on?
  Noor ja kaunis ori ei vastanud ning lahkus samuti vaikselt, roosasid puhtakspestud kontsi välgutades.
  Drachma märkis:
  - Ilmselt peavad nad sind üllaseks inimeseks. Nad hakkasid meid isegi paremini toitma. Noh, võib-olla on midagi lõbusat ees.
  Puder oli tõepoolest võiga ja see sisaldas rasvast liha ning piim oli soe ja värske.
  Pärast söömist ja joomist tundis Elizabeth end raskena. Noh, see juhtub tavaliselt pärast söömist. Ta safiirsilmad sulgusid ja ta jäi magama.
  Ja ta unistas millestki sellisest...
  Elizabeth laulis epaulettidega sõjaväevormis inimeste meeskonna ees ja pealegi olid ohvitserid väga noored kuueteistkümne kuni kahekümne aasta vanused ning ta esitas kogu luuletuse suure entusiastlikult:
  Ma rändan väsinult läbi universumi,
  Temas on nii palju julmust ja kurjust!
  Kuid ma palun Issandalt ainult üht,
  oma lähedaste maailma !
  
  Sõda, teadmata erinevust , tuli minu juurde,
  Ta kattis mind oma halastamatu tiivaga!
  Mõõk on teritatud tuppe tundmata,
  Siin pistis kuri draakon oma koonu sisse!
  
  Kuid Preisi rüütel, võimas kangelane,
  Ta ei saa seda murda, see on täielik põrgu!
  Ta ütles varastele: teie südametunnistus ei ole vargus,
  Kuna ausus on meie päralt, siis tea, et lootust on!
  
  Varas ehmus, ta näeb kohutavat mõõka,
  Seaduserikkumise eest ootab karm kättemaks!
  Me võime põleda ahnusest korraga,
  Ja kõrge tasu isamaale!
  
  Need, kes pole armastanud, ei tea neid piinu,
  Mis toob teistsuguse lahenduse!
  Kuid meie tuli, uskuge mind, ei kustunud,
  Meid on piisavalt, kui oleme kahekesi koos!
  
  Muidugi on loendus, karm Jumal tuleb,
  Ta on nõrk ja pelglik ega ole üldse kaitsemees!
  See on selline hinde, mis inimestele anti,
  elavate armee on puruks löödud!
  Aga inimene on nagu idu,
  Kui ta usub, siis tead, et ta ei tuhmu!
  Progressi võrse, teate, pole kuivanud,
  Me näeme taevas ruumi!
  
  Mida me siin maailmas vajame, vajame edu,
  Selline on inimkonna olemus!
  Rõõmsameelne, noor naer on kuulda,
  Ja uus kultuur kasvab!
  
  Konservatiivsus on meie julm timukas,
  Mõte inimestest on aheldatud nagu kivi!
  Aga kui see on raske, siis sõdur ära nuta,
  Uskuge mind, me oleme streigivad sõdalased!
  
  Kauaoodatud võit on saabunud,
  Ja kes veel kahtleks!
  Mõte on mees, terav nõel,
  Kes on kangelane, see pole klouni näidend!
  
  Usun, et planeet leiab õnne,
  Meist saab, ma tean, kõik armsad ja ilusad!
  Ja viha maksab meile õiglase arve,
  Neid täidetakse heldelt maisipõllu ogadega!
  
  Me ei tunne rahu, see on meie osa,
  Kui julm on evolutsioon!
   Universumis on piiramatu kaos ,
  olend selles on üksildane!
  
  Loodame parimat
  Et oleks õnne ja hirm kaoks!
  Ja kõik pojad saavad nagu perekond,
  Ja me kirjeldame uut teed salmis!
  Mundris ja mundris noormehed aplodeerisid:
  - Suurepärane, nagu Puškin või Lermontov. Samas on näha armastust oma riigi vastu.
  Elizabeth langetas tagasihoidlikult silmad:
  - Olen lihtsalt suurte luuletajate õpilane. Üldiselt on see vaid osa minu kutsumusest.
  Tema partner, seitsmevärvilise soenguga Drachma nümf, nõustus:
  - Jah, sul on palju õppida. Vahepeal sööme-joome.
  Nad sõid aeglaselt ja nagu kombeks, puudutasid nad poliitikat, arutledes tulevaste sõdade väljavaadete üle.
  Paremal istuv noor valvur oli väga intelligentsest perekonnast pärit aadlik.
  Ta märkas:
  - Kui palju inimesi, peamiselt vange, hukkus CSA-s, luues kõige hävitavamad relvad kogu inimkonna ajaloos. Inimesi kiiritati, nahk koorus maha, juuksed langesid välja ja vastutasuks said nad ainult peksu ja ersatsileiba.
  Stalinlik režiim on ebainimlik, kunagise vabama ja demokraatlikuma võimu asemel on sellest saanud kurjuse impeerium.
  Drachma noogutas:
  - Kommunismi ideede elluviimiseks läänepoolkera kõige vabadust armastavas riigis ei saa ilma terrorita hakkama. Meenutagem, milleni Hitleri totalitarism Saksamaa viis. Suure kultuuriga rahvas on muutunud röövlikarjaks.
  Noormees vaidles vastu:
  -Hitler on muidugi antisemiit, aga tema all ei olnud sellist terrorit nagu Ameerika kommunistlikes osariikides. Ja juutidelt võeti õigused, samas kui KSA-s vabadust praktiliselt ei jäänud. Eelkõige õitsevad denonsseerimised ja piinamine. Vangide arvu plaanid ja hukkamiste nimekirjad saadetakse linnadele. Juhtub, et ühe päevaga lastakse maha terve diviisi jagu inimesi. Kriminaalvastutus on kehtestatud alates viiendast eluaastast. Kas Saksamaal juhtus midagi sarnast?
  Krahvinna-nümf Drachma mäletas, et Hitler polnud selles universumis veel nii palju veriseid tegusid korda saatnud kui aastal . nende . Lõppude lõpuks viisid natsid pärast Nõukogude Liidu ründamist läbi massiterrori, sealhulgas juutide vastu. Siin alistati Saksamaa liiga kiiresti ja piirilahingud jäid lühiajaliseks. Fašism ei näidanud oma irve kogu oma hiilguses. Mis puutub kommunismi, siis juhtus midagi metsikut, peaaegu kujuteldamatut : Stalinist sai maailma rikkaima võimu juht. Nüüd on maailm muutunud teistsuguseks. Ja sellega tuli arvestada.
  Elizabeth märkis:
  - Võib-olla on see USA karistus selle eest, et nad otsisid eneseületamist ega teinud midagi teiste inimeste nälgivate ja vaesunud rahvaste heaks. Piibel, apostel Johannese ilmutus , räägib kahe sarvega metsalisest, kes tuleb välja Maast. See on valeprohvet, kes räägib nagu draakon, allutades maailma metsalisele. Tõenäoliselt räägime USA-st. Kunagised loomad tulid välja merest, sümboliseerides riike ja rahvaid või õigemini nende kuhjumist ning maa tähendab hõredalt asustatud territooriumi.
  Drachma küsis:
  - Metsaline, kas see on kommunism?
  - moonutatud arusaam kommunismist ilma kristliku moraalita. Katse ehitada taevast ilma Jumalata on määratud läbikukkumisele. Õnn ilma Jumalata on nagu armastus ilma südameta! - Elizabeth lõpetas.
  Noor valvur märkis:
  - See on väga õige märkus. Kristus on lahkuse eeskuju. Inimeste huvides elas ta läbi talumatuid piinu, võttes vastu teise ristisurma.
  Drachma küsis:
  - Kuidas oleks teisega?
  - Isast eraldatuse kogemine. Kolmainsuse jagunemine. Ta koges kõiki meie patte, sealhulgas kõige alatumaid ja kohutavaid. See oli koletu. - ütles noormees.
  - Sel ajal vaatasid teda inglid ja langemata maailmade esindajad, kes ei järginud Saatanat ja jäid Jumalale ustavaks. Võiduhümn kõlas ristide vahel, millel kannatas kõige looja.
  - Mitte langenud maailmad! Ilmselt pole te päris õigeusklik? - küsis Drachma.
  - Venemaa põhiseadus tagab südametunnistuse vabaduse. Mu vanemad olid õigeusklikud, kuid hiljem avastasin uue seitsmenda päeva adventkiriku. Nad õpetasid mulle, kuidas pühakirjade põhjal õigesti uskuda. Eelkõige ei eita isegi õigeusu preestrid, et algselt pidasid kristlased ainult hingamispäeva ja neil polnud ikoone.
  Elizabeth noogutas:
  - See on judaismi pärand. Teda iseloomustab hirm mis tahes kujutise või maali tegemise ees. Seetõttu pole juutide seas praktiliselt ühtegi kunstnikku. Kuid Uues Testamendis pole ikoonide keelustamist.
  Drachma vastas:
  - Kuidas öelda, teine käsk jääb alles. Ärge tehke endast iidolit.
  Elizabeth märkis:
  - Seega pole ikoonid ebajumalad, vaid ainult vahendajad inimese ja Kristuse vahel.
  Drachma märkis:
  - Pühakirjas öeldakse: - Meil on üks Jumal, üks ja üks vahemees Jumala ja inimeste vahel: inimene Jeesus Kristus.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - See ei tähenda midagi. Jumal on ka üks kohtunik, kuid samal ajal öeldakse: "Pühad mõistavad kohut maailma üle." Seega ei pea kõike Piiblis sõna-sõnalt võtma.
  Blond tüdruk kilkas:
  - Aga pühakutel on puhtalt nõuandev hääl. Lisaks tähendab sõna kohtunik ainult uurimiskohut.
  Drachma katkestas vestluse:
  - Ma ei taha kuulata teoloogilist skolastikat. Räägime millestki olmelisemast . Ja üldse, kui räägitakse, eriti pattudest, siis isu kaob kohe ära.
  Elizabeth noogutas:
  - Ma tunnen end ka patusena. Ta tappis nii palju inimesi. Õudus.
  Drahma lehvitas:
  - Ma ütlesin, et Piiblis tähendab käsk "sa ei tohi tappa": "sa ei tohi sooritada kurja mõrva."
  Ja tapmine isamaa nimel on hea. Eriti kui kodumaa on püha. Mitte ükski riik maailmas ei julgenud end pühaks nimetada, välja arvatud Venemaa. Kas see pole mitte Jumala valitud meie riigi näitaja ?
  Elizabeth märkis irooniliselt:
  - Ja seda ütleb ateist.
  Nümfkrahvinna vastas loogiliselt:
  - Ma ei usu Piibli Jumalasse ja eriti sellesse, et juudid on Jumala rahvas, kuid pole kahtlust, et Venemaal on eriline eesmärk. Mis puutub usku, siis see on minu arvamus. Kunagi oli meiega sarnane tsivilisatsioon. Ta alustas kivikirveste ja puidust vibudega. Kuid möödusid aastad, aastatuhanded ja ilmusid esimesed autod. Algul kohmakas ja tülikas, siis aina kiirem, ruumi läbi lõikav. Ja muidugi arvuti, mis tahes rahva abiline intelligentsuses, tsivilisatsiooni jaoks kõige olulisemas asjas, mõtteprotsessides. Muidugi
  Biotehnoloogia tõttu muutusid ka olendid ise. Nad muutusid kiiremaks, targemaks, hea reaktsiooniga ja mitte nii aeglaseks kui varem. Kõik oli muutumas paremuse poole. Olendid on välja töötanud võimsad relvad, mis suudavad meteoriite ja asteroide alla tulistada. Õppisime valitsema ilma, ennetama looduskatastroofe, lendama ja teleporteeruma. Ja mis kõige tähtsam, nad lõid täheimpeeriumi. Mis levis üle terve galaktika, seejärel paljudeks galaktikateks, kattes universumi.
  Elizabeth ütles:
  - See kõlab kaunilt. Kas neil oli usku?
  Drachma jätkas:
  - Nii nagu Maal, oli palju religioone, kuid need surid järk-järgult välja. Need asendusid järk-järgult usaldusega mõistuse jõu vastu. Lõpuks avastasid teadlased miljonite planeetide jõudu kasutades olemasolu ja õppisid ainet looma. See oli grandioosne läbimurre universumis. Nüüd hakkas mõistus looma oma universumeid. Tohutu ja väga tõeline. Nii sündis meie universum. See on üsna loogiline! - ütles krahvinna-nümf.
  Noormees vaatas talle otsa, silmad särasid:
  - See on nii ebatavaline! No ma olen üllatunud. Teiste universumite loomine.
  - Viimane on täiesti võimalik. - ütles nümfitüdruk. - Selleks peate lihtsalt aatomi struktuuri laiendama. Eelkõige on mõõtmed suhteline mõiste; näiteks kui kolmemõõtmeline kuubik muudetakse neljamõõtmeliseks, suureneb selle maht kaheksa korda. Sama kehtib ka aatomi kohta, kuue mõõtmega on see viissada kakskümmend kaks korda suurem kui kolm mõõdet. Üheksa mõõtmega on see juba viissada kakskümmend kaks korda viissada kakskümmend kaks. Ja nii edasi. Miljoniga mitmekordsete mõõtmete korral oleks üks aatom suurem kui galaktika. Siis tuleb see viia tagasi kolmemõõtmelisse olekusse ja nüüd on meil galaktika jaoks juba asi. Seda on keerulisem struktureerida, aga ma arvan, et meie järeltulijad saavad sellest aru.
  Romaanis "Jumala kiusatus" lahendas selle probleemi multi-hüperplasma arvuti. Selle kiirus oli muljetavaldav.
  - Mis on arvuti? - küsis noormees.
  - Elektrooniline masin. Esimene täisväärtuslik arvuti loodi NSV Liidus. Tõsi, see ilmus USA-s varem ja prototüüp loodi Natsi-Saksamaal. Ta arvutas isegi välja, kui kaua kulub kõigi juutide füüsilise eksistentsi lõpetamiseks Euroopas. See juhtus meie maailmas, teie maailmas , võib-olla polnud natsidel aega. Üldiselt on Jumala valitud rahva vihkamine alatu patoloogia. - Lõpetas mu sõbra Elizabethi jaoks.
  Noormees noogutas:
  - Kaasaegsel Venemaal on juudid ka piiratud. Eelkõige need, kes õigeusku ei aktsepteeri. Pean ütlema, et mind hoiatati ka: kui sa saad adventistiks, visatakse sind sõjaväest välja. Rahvale sellised evangeelsed sektid ei meeldi ja valitud võimud arvestavad sellega. See on muidugi halb, kuid kõik mäletavad, kui palju juute oli bolševike seas, arvestades partei keskkomitee enamust. Sel põhjusel talutakse judaismi vaevaliselt. Mõnikord, eriti sees Väike Venemaa provints, toimub pogromme.
  Tüdrukud hüüdsid üksmeelselt:
  - Pogrommid!?
  - Jah, ja politsei pigistab silmad kinni!
  Drahma paljastas hambad:
  - Nii oli tsaariajal ja nii on ka nüüd. Juudid peavad assimileeruma. Kuigi ma olen ateist, arvan, et üksainus usk polegi nii halb. Ainult ta ei tohiks olla nii patsifistlik kui kristlane.
  Noor ohvitser kinnitas:
  - Ja see juba toimub. Eelkõige võttis katedraal vastu resolutsiooni, et lahinguväljal langenud sõduri kõik patud kantakse maha ja tema hing, olles katsumusest vältinud, lendab otse taevasse. Lisaks kannab iga vägitegu ja riigiauhind teatud arvu patte maha. Mida suurem on vägitegu, seda suurem, teatud järeleandmisi tehakse vigastuse korral, süü lepitamine verega. Pühakute nimekiri täienes: nende hulka kuulusid Suvorov, Brusilov, Ušakov, Makarov, Nahhimov, Kutuzov jt. Tsaaride hulgas olid Aleksander Teine, Peeter Suur, Ivan Julm, vürstid Dmitri Donskoi, Vassili Kolmas, Ivan Kolmas ja paljud teised. Selle peamiseks kriteeriumiks on kodumaa teenimine. Seega olen kindel, et Žukov, kes pole eriti usklik inimene, kanoniseeritakse.
  Elizabeth ütles:
  - Ja mida! Ta oli selle ära teeninud! Üldiselt nõuab kristlik usk hea kaitsmiseks mitte ainult risti, vaid ka mõõka.
  Drachma kinnitas:
  - Mõõgaga religioon pole rahva jaoks oopium, kirurgi skalpell, mis tervendab hingi!
  Parem tappa üks kaabakas kui leinata sadat õiglast!
  Elizabeth polnud päris nõus:
  - Kõige ohtlikum relv on õelate käes olev piibel! Liigne vägivald võib muuta headuse kontseptsiooni.
  Seni vaikiv valvur märkis:
  - Selliste võluvate tüdrukute seltsis on tore kõigest rääkida. Aga religioonist rääkimine on liiga väsitav. Võib-olla saame rääkida millestki tsiviilsemast. Kuidas teile eriti meeldis film "Tahte triumf"? Meie vapper armee alistas Saksamaa. Tegelikult ma lugesin Mein Kapfi .
  -Kas sa fašistlikku kirjandust lugeda oskad? - Elizabeth oli üllatunud. - Lõppude lõpuks on see äärmuslus.
  Ohvitser vastas enesekindlalt:
  - Aga miks! Lõppude lõpuks on moes lugeda Napoleoni memuaare ja Hitler on Bismarckiga peaaegu võrdne isiksus. Ta taastas depressioonis hävitatud Saksa majanduse, annekteeris vabatahtlikult Austria ja Sudeedimaa ning saavutas Tšehhoslovakkia patrooni. Ja pange tähele, erinevalt Napoleonist ilma sõjata. Ja sakslased hakkasid tema alluvuses paremini elama. Tööpuudus kadus, iga sakslane võis laenuga auto osta, makstes vaid viis marka kuus. Tasuta ekskursioonid Atlandi ookeanis ja Aafrikas. See tähendab, et Kolmas Reich oli tõusmas, muutudes jõukaks võimuks. Aga ta tuli meile kallale ja sai jõhkralt peksa. Näib, et see poleks saanud juhtuda ilma Stalini provokatsioonideta. Igal juhul on hea, et sakslastel polnud aega aatomipommi luua, vastasel juhul oleks katastroof puhkenud palju varem.
  - Kuid Stalin, kellest sai USA liider, sai sellega hakkama! Ta lasi Venemaa pihta aatomirusika. - vastas Elizabeth. - Ja loomulikult maksab ta selle eest! Tema tapmisest ei piisa, vaid ta tuleks raudpuuris mööda Moskva tänavaid transportida. Ja jätke see rahva lõbustamiseks loomaaeda, ahvide lasteaeda.
  Drachma noogutas:
  - Nii nagu ma ei austanud Stalinit oma maailmas, selles universumis, on ta lihtsalt riigivaenulik koletis.
  Noormehed, olles rüüpanud veidi šampanjat ja söönud luige jala, kaldusid tüdrukute poole.
  - Räägi meile oma maailmast. Miks ta nii arusaamatu ja salapärane on?
  Elizabeth noogutas.
  - See on pikk lugu!
  - Oleme aadlikud ja meil pole kombeks kiiresti süüa.
  Blond tüdruk kinnitas:
  - Ma räägin sulle siis lühidalt. Bolševikud võitsid meie kodusõja. See juhtus võib-olla seetõttu, et Koltšak ei andnud õigel ajal määrust maa talupoegadele igaveseks kasutamiseks üleandmise kohta. Tema tagalas algasid talupoegade ülestõusud . Siin tegi ka admiral vea, sõbraliku kokkuleppe saavutamise asemel tõmbas ta oma väed mässu mahasurumiseks välja, paljastades eelkõige lõunatiiva. See on koht, kus punased tabasid. Pärast seda initsiatiiv kadus. Pärast seda jätkus sõda vahelduva eduga veel mitu aastat, kuid üldiselt oli eelis punastel. Kaotanud Poola, Soome ning Ukraina ja Valgevene läänepiirkonnad, säilitasid võimu bolševikud.
  - Õudne! Antikristus on vallutanud peaaegu kuuendiku planeedist. - ütles pikk noor valvur.
  - Jah, see juhtus! Tõsi, Lenin polnud loll , ta tutvustas NEP-i ja suutis majanduse osaliselt taastada.
  - Lenin ei olnud kunagi loll . Kõrgeima järgu demagoog. - katkestas noormees. - Ma lugesin tema teoseid, see on üsna loogiline. Muide, stiilis ja argumentatsioonis on teatav sarnasus Hitleriga.
  - Jah , ainult üks hävitas Saksamaa ja teine lõi elujõulise riigi. - ütles Elizabeth. - Ainult ilma jumalata. Lenin ei elanud meie universumis kaua. Talle anti spetsiaalne ravim, mis kutsub esile insuldi, nii et tema surm sarnanes loomulikule . Kahtlustatavate hulgas on peamiselt Stalin ja tema lähikond.
  Ohvitser kinnitas:
  - Salakaval tüüp. Ilmselt jäi ta sinu juurde.
  Blond kinnitas:
  - Jah! Kuigi pean ütlema, et see on silmapaistva mõistusega inimene. Võiks isegi öelda geniaalne.
  - Geniaalsus ja kaabakas on kokkusobimatud asjad! - noormees märkas.
  Elizabeth noogutas säravat pead:
  - Puškin arvas nii, kuid enamik suuri valitsejaid oli julmad. Seesama Žukov ei seisnud koos vaenlasega tseremoonial.
  Ohvitser ei nõustunud sellega täielikult:
  - Aga ta austas inimõigusi. Kui Goering tabati, kutsus ta selle ässa ja nad jõid koos klaasi viina. Žukov avaldas talle austust kui sõdalast ja sõdurit. Üldiselt oli Hermann Göring Venemaaga sõja vastu. Nüüd elab ta Sotši linnas ja õpetab lennukoolis. Tuleb märkida, et just Saksamaal ilmusid maailma esimesed reaktiivhävitajad. Räägi mulle lähemalt, Elizabeth.
  Blond jätkas:
  - Pärast Lenini surma polnud mitu aastat ühtegi juhti. Trotski, Zinovjevi, Kamenevi, Buhharini, Rõkovi ja Stalini vahel oli võitlus. Viimane , kasutades ära vastaste erimeelsusi, lõhkus selle osadeks. Saanud võimule, alustas ta industrialiseerimist ja kollektiviseerimist. Ta valas palju verd, tappis uskumatult palju hingi, kuid suutis luua kolhoosid ja võimsa sõjatööstuse.
  - Meil on ka võimas sõjatööstus ja puudub verevool. - noormees märkas.
  - Siin ei olnud kõik sujuv. Eelkõige nurjati paljud industrialiseerimise plaanid. - Elizabeth märkas. - Aga üldiselt oli 1941. aastal NSV Liit sõjaks valmis, aga Kolmas Reich mitte. Hitler oli aeglane majanduse üleviimisel sõjalisele alusele.
  Ohvitser nõustus:
  - Jah, ja selles sõjas, mis meil on, ei olnud Saksamaa sõjaks valmis. Eelkõige varusid sakslased laskemoona vaid poolteist kuud ja pomme kümme päeva.
  Elizabeth jätkas lugu:
  "Kuid juhtkonna valearvestuste ja rünnaku üllatuse tõttu suutsid sakslased tungida sügavamale meie territooriumile. Neil õnnestus isegi tungida Moskvasse, selle äärelinna, põletada Krasnaja Poljana eeslinn ja langevarjurid pildistasid isegi Kremli.
  Noormees vastas umbusklikult:
  - Moskva enda poole? Raske uskuda. Kuigi bolševikud tegid sõjaväele muidugi parajalt kahju.
  Blond nõustus:
  - Ja sa oled läbinägelik. Tõepoolest, Stalin niitis maha peaaegu kogu komandopersonali, tulistades kuueteistkümnest ringkonnaülemast viisteist maha.
  Noor ohvitser möirgas:
  - Vau! Milline idioot! Gruusia loll ! KSAs pole aga asjad sugugi parem. Kogu eelnev kompositsioon on jahvatatud. Ja üldiselt on jänkid keskpärased sõdurid.
  - Ma ei ütleks seda! Neil on palju puudusi, kuid nad õpivad kiiresti. Eelkõige võideldes võimsa Jaapani armeega, suutsid nad olukorra kiiresti ümber pöörata. Üldiselt oli nende hulgas üsna palju kangelasi, kavalaid sabotööre. Ameerika moodustati kõigist maailma rahvastest. Siin oli paljude geenide ristumine, sealhulgas vene omad. Nii et see on elujõuline ruum.
  - Elizabeth märkas.
  Teine noormees urises:
  - No ma ei tea! Ja milliseid sõdu nad teie maailmas võitsid?
  Blond tüdruk hakkas rääkima:
  - Näiteks Iraagi vastu 1991. aastal. - Pooleteise kuuga võideti enam kui miljonipealine armee viie ja poole tuhande tankiga. Ameeriklased ise kaotasid õnnetusi arvesse võttes vaid kakssada hukkunut.
  Poissleitnant vilistas:
  - Vau! Isegi Žukov ei unistanud sellisest edust. Kuidas see teie maailmas juhtus?
  Elizabeth andis välja:
  - Lennunduse ja mehitamata rakettide aktiivne kasutamine.
  Noormees märkis:
  Dua doktriini !
  Blond tüdruk noogutas:
  - Jah! Neile meeldib pommitada ja hirmutada.
  Poiss ohvitser naeris:
  - Täpselt nagu siin maailmas! Totaalne terrorism.
  Drachma märkis:
  - Pärast USA alistamist saab Venemaast ainus suurriik maailmas. Sel juhul on inimkond ühendatud. Mis on kindlasti hea. Lõpuks saame alustada ruumi laiendamist.
  Elizabeth kissitas silmi:
  - Kas sa ei karda Issanda karistust?
  Noor sõdalane värises:
  - Mida sa silmas pead?
  Blond tüdruk susises:
  - Kui kõik rahvad ja rahvad kummardavad metsalist, algavad Jumala kohtuotsused. Sellest on kirjutatud Püha Johannese ilmutuses .
  Drachma vastas:
  - Kõik, mida John kirjutas, on üsna teaduslikult seletatav.
  - Kuidas see on? - Elizabeth ei saanud aru.
  Nümfkrahvinna selgitas:
  - Näiteks meteoriidi langemine, koirohutähed. Mis teeb vee kibedaks. Meteoriidid ja asteroidid on Maale alati langenud. Ja kuna lõppkuupäeva ei täpsustata, siis varem või hiljem peab kukkumine toimuma. Kui inimesed muidugi ei loo relva, mis asteroidi põletab. Eelkõige hävitamispomm .
  Oleme välja töötanud viise antiaine valmistamiseks. Kas olete sellest kuulnud ?
  Noormees noogutas:
  - Ma lugesin Beljajevit. See on vene ulme liider. Jah, antiaine peaks sama kaalu juures tootma tuhat korda rohkem energiat kui vesinikupomm. Pealegi peab antiainel olema negatiivne gravitatsioon. Nii et raketisüsteemid ei ole ülekoormatud. Põhimõtteliselt oleks selline relv KSA-le hea vastus.
  - Seda ei saa Maal kasutada. Liiga hävitav , kuid täpselt ruumis. Pealegi on see erinevalt vesinikupommist puhas ja me laseme asteroidi probleemideta õhku. See mureneb footoniteks, jätmata isegi tolmu. - ütles Drachma. - Üldiselt ei lähe Johannese ennustused tõeks, kui inimkond arendab teadust. Eelkõige on põhimõtteliselt võimalik mis tahes hukkamine, kuid kaitset saab taasesitada. Eelkõige päästavad uued tehnoloogiad meid päikesesoojuse ja globaalse soojenemise eest. Maailmamerre on võimalik süvendada nii, et maad ei ujutaks üle.
  Leitnant küsis üllatunult:
  - Kuidas süvendada? Ekskavaator?
  Nümfkrahvinna vaidles vastu:
  - Ei, seeria kontrollitud, puhast hävitamist ja subatomaarseid plahvatusi. Tehke seda aeglaselt, järk-järgult, et katastroofi ei juhtuks. Kui ookeani kaevikud langevad aeglaselt, näiteks tolli päevas, ei põhjusta see tsunamit ega kolossaalset vrakki. Vastupidi, planeet muutub soojemaks ja elamiseks soodsamaks. Samuti muutub õhuringlus. Külmad hoovused liiguvad vastavalt inimeste soovile poolustelt ekvaatorile ja soojad ekvaatorilt poolustele. Kogu planeedi kliima muutub Kanaari saarte omaks ja maismaa pindala isegi suureneb. Planeet muutub paradiisiks, nagu Piibel ennustab, ainult teaduse jõul. Ja võib-olla tõmbame tulevikus Maad Päikese poole ja vastupidi, lükkame Veenuse eemale.
  Elizabeth raputas lumivalget pead, mida oli kergelt puistatud lehtedega:
  - Need on muinasjutud!
  Tark Drachma vaidles naeratades vastu:
  - Aga miks! Võtke keegi, kes elas kakssada aastat tagasi, ja tooge ta meie maailma. Ta oleks lihtsalt imede rohkusest rabatud. Sama lennuk, auto, allveelaev, raadioteleskoop, televiisor. Ja eriti robotid, arvutid, internet, hologrammid. Kõik see on ime, mis ületab muinasjutte. Piibel ei osanud selliseid arenguid ette näha; kas see räägib arvutitest või Internetist?
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Midagi sarnast on siis, kui Saatan näitas Kristusele silmapilkselt kõiki riike, kuningriike ja nende hiilgust! See oli lahedam kui Internet.
  Nümfkrahvinna naeris:
  - Kuidas saate seda ühe silmapilguga näidata?
  Blond säutsus:
  - See on ime! Midagi, mida inimesed üritavad korrata.
  Drahma võttis selle ja vastas naerdes:
  - Kas sa ei arva, et see pole tõsine vestlus? Internet on reaalsus ja me näeme seda ning Piiblis kirjas on Scheherizade'i lugude autentsus .
  Elizabeth märkis kirglikult, surudes jalga elegantsesse saapasse:
  "Inimesed ei sureks muinasjuttude pärast." Inimesed läksid surma selle pärast, mida te nimetate muinasjuttudeks. Nad löödi risti, tapeti ja nad uskusid. Kui apostlitel poleks elavaid tõendeid Kristuse ülestõusmisest, ei läheks keegi kimääri pärast surma. Pettureid ja märtreid on igasuguseid.
  Noormees kinnitas:
  - Ta räägib veenvalt.
  Drachma ei nõustunud.
  - Ja islamis lähevad nad ka surma, kuigi neil pole Kristuse tunnistust. Jah, isegi kommunistid ja fanaatikud surid, kannatasid piinamise all ja lõppesid heldete lubadustega. Nii et see pole veel näitaja. Fanatismi olemus on keeruline, kuid isegi mina, veendunud ateist, lähen isamaa pärast igasugusele piinamisele. Miks, ma ise ei tea.
  - Isegi taevasse uskumata? - küsis noormees.
  Nümfitüdruk turtsatas ja vastas:
  -Võite uskuda ateistlikku surematust, mille on andnud kauge tuleviku hüperteadus .
  Elizabeth raputas pead:
  - Puhas fantaasia!
  Drachma hüüdis:
  - Sama öeldi lennuki, Kuule lendamise, kloonimise kohta, kuni see sai reaalsuseks. Isegi sina ja mina oleme fantaasia, katseklaasis sündinud ja ülivõimetega tüdrukud .
  Blond tüdruk pomises:
  - Aga see ei tähenda veel midagi!
  Nümfitüdruk ütles:
  - Ma arvan, jah! Välja arvatud see, et edasiminekuvõimalused on lõputud.
  Elizabeth säutsus vastuseks:
  - Aga näiteks paljusid haigusi ikka ei ravita. Sama AIDS või Ebolla viirus , Siberi katk, linnugripp.
  Drachma vastas hambaid paljastades:
  - Sa mõtled katku, mis pühkis välja veerandi inimkonnast. Kuid enne olid ka pandeemiad, katk, rõuged, tappes sadu miljoneid inimesi, kuid nad said lüüa. Need hirmuäratavad viirused jäetakse samuti unustusehõlma. See on lihtsalt aja küsimus ja mitte eriti pikk. Muide, AIDS, Ebolla ja mõned muud ebameeldivad asjad meie kehas ei arene . - ütles krahvinna-nümf. - Rääkimata sellest, et kõige surmavam haigus, vanadus, ei pruugi meie keha puudutada.
  Elizabeth näris lihatükki. Ta pilgutas silmi. Kogusin oma mõtted rusikasse.
  - Isegi progress saab areneda ainult sellepärast, et see on Jumalale meelepärane. Mis puutub kosmoselendu, siis teate seda ennustust ise.
  Drachma naeratas.
  - See on tõenäoliselt iidne metafoor. Kui pesa on kujundlik väljend, siis tähtede vahel, miks peaks seda sõna-sõnalt võtma.
  Elizabeth noogutas:
  - Üldiselt kõlab see loogiliselt.
  Selleks ajaks olid poisid enamuse luigest juba lõpetanud ja asusid magustoidule.
  - Kas sa tead, mida ma sulle ütlen? - vastas noormees. - Sinu mõtted on üsna mõistlikud ja originaalsed. Kuid küsimus on selles, kuidas me võidame praeguse sõja?
  Drachma naeratas laialt, tema suured pärlmutterhambad sädelesid:
  - Hetkel on meie väed saanud strateegilise algatuse. Kolmsada tuhat hukkunut ning mitte vähem haavatuid ja sandistatuid muudab jõuvahekorda oluliselt. Rääkimata sellest, et vaenlane kaotas märkimisväärse koguse kütust. Mis iseenesest on tõsine laks. Samuti tuleb märkida, et liiga paljud inimesed on kommunistidega rahulolematud. Nii et Prantsusmaal ringi liikudes toetab meid kohalik elanikkond. Nii et võit on vältimatu.
  - Siis joome selle juurde! - soovitas noormees.
  Kuuekesi kõlistasid klaase. Üldiselt nägi kõik üsna idülliline välja. Drachma avaldas oma arvamust.
  - Mul on mõned ideed, kuidas suurendada meie vägede lahingupotentsiaali ja kiirendada haavade paranemist.
  Elizabeth küsis:
  - Millised helged mõtted?
  Nümfkrahvinna vastas:
  - Kogu mõju. Ühelt poolt süstite nõelu teatud kehapunktidesse, stimuleerides närvilõpmeid ja lihaskiude.
  Blond vastas:
  - See on ammu tuntud tehnika. Nõelravi on praktiseeritud tuhandeid aastaid.
  Drahma välja antud:
  - Õige! Kuid samal ajal ei ole see alati üsna tõhus.
  Elizabeth kilkas:
  - Sa pead teadma punkte! Neid on umbes poolteist tuhat.
  Nümfkrahvinna lisas:
  - Mitte ainult. Kasulik on lisada nõelale väike kogus kasulikke mineraale ja ürte, samuti valgust elektrilahendusi . Vool on madalpinge ja sellel on kohutav mõju.
  Blond tüdruk märkis:
  - Sellist tehnikat on vaja katsetada.
  - Jah, FSB-s tundub, et nad ei õpetanud meile midagi sellist.
  - Õpetasime, aga kõik eraldi. Kompleksne mõju puudub.
  - See on märkimisväärne puudus.
  Tüdrukud vaatasid üksteisele otsa. Noormees küsis:
  - Kuidas see toimib?
  Sõdalased vastasid ühehäälselt:
  - Väga tõhus! Peate lihtsalt metoodikat üksikasjalikult kirjeldama. Vene armee lahingutõhusus tõuseb kordades.
  Üks noormeestest kilkas:
  - Vau!
  Drachma lisas:
  - Ja mitte ainult, suureneb füüsiline jõud, reaktsioon, haare.
  Noor ohvitser ütles:
  - See avaldab vaenlastele muljet.
  Nümfkrahvinna kilkas:
  - Ja meie ka! Kõigepealt üllata ennast. Üldiselt on meil veel aega, kutid lõpetame söömise ja katsetame enda peal uut võimendussüsteemi.
  - Lisaks õpetan teile meditatsiooni, see tugevdab teie laskeoskusi. - ütles Elizabeth.
  Tüdrukud sõid magustoidu peaaegu silmapilkselt ära. Drachma õhutas aeglaseid poisse edasi.
  - Miks sa sõõrikuga nii kaua askeldad?
  Noormehed nurisesid :
  - Jah, tekkisid probleemid.
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - See juhtub, kuid me lahendame need kiiresti.
  Noormehed puhkesid naerma, kõige pikem neist ütles:
  - Sellegipoolest oleme aadlikud. Peab kinni pidama toidutarbimise kultuurist.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Mis siis, kui see on juba kaklus? Ja iga sekund loeb. Tundub, et sa oled üsna arg.
  Drachma lisas:
  - Need, kes söövad, elavad kaua!
  - Noh, see on veel üks viis seda öelda! - noormees vaidles vastu. - Toitu tuleb põhjalikult närida.
  - Mitte kodumaa kahjuks. - ütles Elizabeth. - Pealegi suudab meie kõht isegi puukoort seedida.
  - Jah, sinuga on see lihtsalt hirmutav! - ütlesid poisid naljaga pooleks.
  Kui toit valmis, soovitasid tüdrukud koos duši all käia.
  - Enne treeningut peavad kehad olema puhtad ja hingavad.
  Loomulikult olid nad nõus. Ainult usklikul mehel oli piinlik:
  - Lõppude lõpuks oleme me alasti!
  Drachma ütles enesekindlalt:
  - Mis siis! Alastus on loomulik ja seega mitte kuritegelik.
  Noormees märkis:
  - Ja sa oled ka alasti.
  Drachma ütles enesekindlalt:
  - Kas iidsel Venemaal ei pesenud mehed ja naised koos vannides? Selles pole midagi taunimisväärset .
  Noormehed kilkasid:
  - Lihtsalt ära võrguta meid.
  - Tegeleme puhta teadusega. Mitte lootusetuse pärast, vaid au ja kodumaa pärast. - ütles Elizabeth.
  Kindrali hotelli sees olev dušš nägi muljetavaldav, poolvääriskividega kullatud. Kõige tähtsam aare oli aga tüdrukud ise, nii erilised ja õhulised. Nende välimus võrgutas ja lummas, tekitas põletikku ja värises samal ajal. Noored käitusid aga vaoshoitult, kuigi Drachma ise hõõrus kuttide selga ja palus neil seda endale teha. Elizabeth lubas tüübil ka oma imelisi, kuid kõvasid jalgu pesulapiga nühkida. Ta nõustus rõõmsalt.
  Pärast pesemist ja kuivatamist suundusid poisid jõusaali. Neil olid jalas ainult aluspüksid. Tüdrukud istutasid nad toolile, võtsid nõelad välja ja hakkasid küpsetama, hõõrudes neid õlide ja alkoholiga.
  - Esmalt näitame teie maksimaalseid tulemusi! - soovitas Elizabeth.
  Noormehed kilkasid:
  - Milleks!
  - Tahame teada, kui tõhus on meie meetod. - Drachma ütles. - See on väga tähtis. Lisaks on läheduses lasketiir, seega tasub end seal proovile panna. Kas sa nõustud?
  Noormees noogutas:
  - Me tulistame väga hästi!
  - Noh, see oleneb millistest standarditest. - Elizabeth märkas. - Meie eesmärk on teha sinust tõelised ässad .
  Noormehed siristasid:
  - Aga mitte nagu Goering.
  - Kindlasti! Ta on liiga paks ja sa oled nii sale. - Tüdruk lakkus keelega suunurka.
  - Kas me peaksime riidesse panema? - küsis adventist.
  - Ei! Ei ole seda väärt. Peame nägema iga teie lihase liikumist, kuidas väikseim veen lööb. - ütles Elizabeth. - See on teadus ja kehaline treening , mitte rüvetamine.
  - Teaduse huvides oleme valmis vastu pidama! - Poisid nõustusid.
  Drachma suudles innukalt neist kõige armsamat huultele. Ta punastas ja oli piinlik:
  - No miks seda teha!
  Sõdalane-nümf vastas enesekindlalt:
  - Ei midagi, ma olen auastmelt vanem! Nii et vastutus langeb mulle.
  Poisid hakkasid soojendama. Nad tegid kükke, lamades surumist, surnud tõsteid, kõhulihaseid, biitsepsit, lõksu ja palju muud. Üldiselt näitasid poisid CMS-i tulemusi, mis pole sugugi halb, eriti kui arvestada, et nad pole dopingust teadlikud. Kummalisel kombel saavutas esikoha neist kõige väiksem, kes tunneb kaasa seitsmenda päeva adventistidele, jõudes spordimeistrile väga lähedale.
  - Sa pole paha! - Drachma ütles.
  Noor ohvitser vastas:
  -Seda sellepärast, et ma treenin pidevalt ega söö liha. Ainult kala, köögiviljad, puuviljad. Üldiselt on seitsmenda päeva adventistid kirik, mis keelab sealiha ja muude Piibliga keelatud toitude tarbimise.
  - Aga Peetri nägemus? - küsis Elizabeth.
  Leitnant vastas:
  - Nii et lõppude lõpuks räägime paganatest . Õigeuskliku juudi jaoks on paganatele jutlustamine nagu mittekoššertoidu söömine. Vastik ja vastik, kas pole?
  Midagi sarnast juhtus Hesekieliga , kui Issand pakkus talle sõnnikust valmistatud kooke süüa. Või Johniga, kui ta neelas mõru raamatu, aga see ei olnud käsk raamatuid süüa. See tähendab mõju metafoorilist vormi.
  - Huvitav esitus? - Elizabeth märkas.
  Noormees jätkas:
  öeldakse Johannese ilmutuses, et Babülonist sai varjupaik erinevatele ebapuhtatele ja alatutele lindudele, ebapuhtatele ja alatutele loomadele.
  Blond terminaator küsis:
  - Kõlab loogiliselt! Kas on muid argumente?
  Religioosne sõdalane vastas:
  - Jesaja viimases peatükis öeldakse Kristuse teise tulemise kontekstis, et need, kes söövad sigu, hiiri ja muid jäledusi, hukkuvad. Nii et see on üsna tõsine hoiatus.
  Drachma märkis:
  - Paulus ütles oma kirjas roomlastele, et igaühe jaoks on roojane see, mida ta peab ebapuhtaks.
  Noormees vastas:
  - See on ebajumalatele ohverdamise kontekstis . Ja üldiselt ei saa Piibel iseendale vastuollu minna.
  Elizabeth säutsus:
  - Kuidas öelda! Lõppude lõpuks muutusid kõik ohvrid pärast Kristuse surma jäledaks ja apostel Paulus tõi ohvri.
  Leitnant vastas:
  - See oli lihtsalt sümbol.
  Drahma katkestas nad:
  - Ärge laske end segada. Nüüd tulistada!
  Ka poisid tulistasid mitte halvasti, kuigi nad ei jätnud erilist muljet. Ja kui sihtmärgid liikusid, osutus asi palju hullemaks.
  - Lahingus, kui vaenlane jookseb, võib teil tekkida tõsiseid probleeme. - ütles Elizabeth.
  - Ja sa ise näitad, kuidas see vajalik on! - ütles kõrgeim valvur.
  Elizabeth naeratas. Olles valinud kaugeima sihtmärgi, lülitas ta sisse maksimaalse kiiruse. Seejärel avas ta sundrežiimil tule.
  Ta jooksis palja tallaga üle marmorplaatide ja siristas:
  - Vaata nüüd.
  Kui sihtmärk neile lähenes, lõid kuulid Buratino näost välja.
  - Noh, kuidas?
  Noormehed kiljusid:
  - Vau, sa isegi ei sihtinud ja su sõber?
  - Ma suudan veelgi paremini! - Drachma lülitas sihtmärgi sisse ja laadis klipi maha. Juhtkingitused lihtsalt klõpsasid. Lõpuks ilmus tahvel, millel oli kiri:
  - Kuul on loll , tääk on suurepärane!
  Nümfkrahvinna kilkas:
  - Noh, kuidas?
  Noormehed hüüdsid:
  - Klass! Jõu ja tehnika mudel.
  Teine valvur küsis:
  - Miks sa ei tulista otse esikümnesse?
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  - Saab! Aga see on üsna igav ja rutiinne.
  - On selge, mõnikord tüdime monotoonsest teenindusest. - ütles noormees.
  - Kas ma võin teile näidata meie jõuvõimet? - küsis Elizabeth.
  Noored sõdalased hüüdsid:
  - Pole tarvis! Me usume sind. Teame, et tulemused on hämmastavad.
  Elizabeth virutas noormehele kergelt nina:
  - Olgu siis! Seda parem. Nüüd alustame teie töötlemisega.
  Tüdruk hakkas valutunde väljalülitamiseks oma nägu masseerima. Siis, kui noormees tardus, torkas naine ettevaatlikult nõela tema paremasse ninasõõrmesse.
  - See on mõju asjale D yu ! - Ta ütles.
  Tüdruk töötas väga hoolikalt, otsustades alguses piirduda kahekümne punktiga, otsaesist jalatallani. Noormehed ei tundnud peaaegu üldse valu. Elizabeth töötas läheduses. Ta torkas veidi teisiti kui Drachma. Tehti omamoodi eksperiment. Samal ajal määrisid tüdrukud nõelu erinevate mineraalidega. Samal ajal silitasid nad poisse hellitavalt. Oli selge, et poisid olid seksist ülimalt elevil. Lühike süst munandikotti leevendas meeletut pinget.
  - Palun! - Drachma ütles. - Nüüd voolu mõju, proovin valida kõige vastuvõetavama pinge.
  Noormeestel oli ilmselt tore. Nad isegi naeratasid. Tüdrukud säästsid neid, kasutades kaugeltki mitte kõige tugevamat pinget.
  Näete, kuidas vormitud lihased tõmblesid; mõju muutus sügavamaks ja nahk muutus rasvavabaks. Üldiselt nägi see suurepärane välja, poisid õitsesid sõna otseses mõttes.
  Elizabeth silitas noormehe rinda ja ütles:
  - Ma suurendan mõju. Tunned end nagu valgel hobusel.
  Drachma silitas ka lihaselisi puhtaks pestud kehasid. Vaevalt suutis ta end tagasi hoida, et mitte oma meeletu kirg välja lasta .
  Siin katkestas Elizabeth teda:
  - Seanss võtab liiga kaua aega ja meie aeg on kallis.
  Tüdrukud lõpetasid ravi ja tõmbasid teravate liigutustega nõelad välja.
  Drachma plaksutas käsi:
  - Nüüd alustame näitajate mõõtmist.
  Noormehed hüppasid püsti, nägid üsna rõõmsad välja:
  - Oleme valmis!
  - Siis alustame. Alguses jõuharjutused.
  Poisid hakkasid kangiga kükke tegema. Tõepoolest, tulemused kasvasid kolmekümne kilogrammi võrra, lamades surumises kahekümne viie ja jõutõmbes koguni viiskümmend.
  - Nii hoiate oma kaubamärki üsna enesekindlalt. - ütles Elizabeth.
  Pärast venituse kontrollimist istusid tüdrukud veidi põrgatades õlgadele. Muutused paremuse poole olid samuti märgatavad. Plastilisus on suurenenud.
  Drachma märkis:
  - See on suurepärane, poisid.
  Elizabeth soovitas:
  - Äkki katsetada neid laskmises?
  Nümfkrahvinna pahvatas:
  -See peaks!
  Tüdrukud tegidki seda, meid kordamööda juhatades. Esialgu osutusid tulemused ootamatult veelgi hullemaks, poisid olid liiga mures. Eksperiment on ju tegelikult riskantne, kuidas see muidu lõppeda saab. Kuid siis harjusime ära, saime maitse ja hakkasime palju kiiremini liikuma ja tulistama. Tabamusprotsent kasvas järsult ning liikuvate sihtmärkide osas oli edasiminek eriti märgatav.
  Elizabeth ütles:
  - Armas! Näib, et oleme õigel teel.
  Drachma lisas:
  - Vastasel juhul peaksime valima teistsuguse kombinatsiooni. Üldiselt suurendab nõelte ja mineraalidega vool oluliselt mõju. Saate seda kasutada isegi haiguste raviks. Mis sa arvad, Elizabeth?
  Blond sõdalane, trampides oma paljaid jalgu, säutsus:
  - Pole just kõige hullem mõte!
  Drahma, painutades kõhulihaseid, haukus :
  - Me proovime seda ise.
  Tüdrukud pistsid naljaga pooleks nõelu üksteisele puhastesse laubadesse.
  . PEATÜKK nr 4
  Mispeale nad naeratasid rõõmsalt.
  - Leevendab suurepäraselt väsimust! - Drachma märkas. - Kuigi meil pole midagi tulistada.
  Elizabeth kinnitas:
  "Tundub, et need poisid said tulemusi." Paneme metoodika kiiresti kirja ja jagame vägedele laiali.
  Nümfkrahvinna vastas enesekindlalt:
  - Teeme seda ainult vähemate punktidega peas, eriti silmade ja aju läheduses. Nii et võite ka sõdureid vigastada.
  Blond sõdalane noogutas:
  - Kindlasti jah! Selline oht on olemas.
  - Eriti kui seda ei tee õrnad naiskäed. - Märkasin mõne sekundi pärast, et nümf vaikis, Elizabeth.
  Drahma säutsus:
  - Ja nüüd on meil aeg jagada oma teadmisi keskuses.
  Poisid näisid olevat pettunud; sisimas tahtsid nad füüsilist armastust. Kuid Drachma mõistis, et selles endiselt üsna konservatiivses riigis oleks hoora maine tippu tõusmisel suureks takistuseks. Seetõttu jäi seks vaid tema unistustesse. Noh, selles unenäos on Elizabeth kui tõeline usklik ( tegelikkuses on ta pigem agnostik kui kristlane, kuigi talle meeldib laulda Jeesusest Kristusest!) on harjunud end piirama.
  Tüdrukud jätsid auto maha ja otsustasid jooksma minna. Nad kihutasid väga kiiresti, mitte palju kiiremini kui võidusõiduauto. Ja olles imetsoonist võetud artefaktid selga pannud, tormasid nad palju kiiremini kui varem.
  - Tsoon, tsoon on hooaja eesmärk, etapp järgneb etapile! - ütles Elizabeth.
  Nende paljaste päevitunud jalgade välku oli peaaegu võimatu jälgida. Tüdrukud võtsid kingad jalast, et neid raskel teel päästa. Veelgi enam, nii kiire jooksmine kulutab selle ära.
  Rohelised puud, mis hingavad varasuvist värskust, selle vaenuliku ja samas sõbraliku maailma lõhnavat õhku. Üleval on näha lendav lennuk. See on pühitud tiibade ja lennukikahuritega ründelennuk. Lisaks on näha suitsusammas, kuskil põleb mets. Tüdrukud hingavad kergelt, kuid siis märkavad eesoleval teel kahtlast liikumist. Suurenda kiirust.
  - Tundub, et seal varitseb sabotaažirühm . - Drachma ütleb.
  - Ma näen ja kuulen seda. Tundub, et vaenlane on millestki tuulest kinni saanud, kui ta kuludest hoolimata viskab siia piirkonda diversante. - Elizabeth märkas.
  Nümfkrahvinna kilkas:
  - See on kahtlemata.
  Sabotaažiüksuse komandör kolonelleitnant Harry Griffind , suur pruun mees, oli väga hädas. Pealegi valis ta selleks selgelt vale koha, sipelgapesa kõrval. Kurjadele putukatele ei avaldanud erilist muljet asjaolu, et ameeriklast autasustati Lenini ja Stalini ordeniga ning ta torkas ohvitseri tundlikust kohast läbi. Ta karjus roppusi, vaoshoitust üles näidanud. Tema alluv kapten George Cruz hakkas sipelgaid tallata.
  Mõlemad vandusid ropult. Ainult leitnant List oli tema näo järgi otsustades poolevereline ja märkis:
  - Nii saame varitsuse murda!
  Roor vastuseks:
  - Aga kedagi pole veel!
  Ja siis kostab susisemine:
  - Kindral on maruvihane, öeldakse, et Suur Juht ise käskis kakskümmend viis ülemjuhatuse liiget sabotaaži eest maha lasta.
  Hirmust kiljudes:
  - Tal on tõesti terasest haare. Jah, ja see sobib neile!
  Nurisemine vastuseks:
  - Ja meie ülesanne on välja selgitada ja luure teha.
  Afroameeriklane vandus uuesti, tõmbas püksid jalga ja kinnitas mõõgavöö.
  - Ma parem uurin. Nüüd kuula mu käsku. Niipea kui vaenlane ilmub, tulistage granaadiheitjatest.
  - Me kuuletume, seltsimees!
  Ja jälle kuldi jõed:
  - Vaata mind! Ma lasen munad!
  Ja labane:
  - Jah, härra! Juht, seltsimees!
  Tüdrukud jooksid läbi metsa, püüdes varitsuses lebanud seltskonna selja taha pääseda. Põhimõtteliselt oli nende relvade ja "soomuste" esemetega võimalik rünnata pea ees, kuid see on kahjulik. Nii et see on liiga riskantne juhuks, kui kivid kaotavad oma imelised jõud.
  Drachma rääkis sellest:
  - Teine universum ei ole etteaimatav.
  Elizabeth kinnitas:
  - Siin oleme mõlemad sarnased. Seega tegutseme kõigi sõjakunsti reeglite järgi.
  Tugeva võitleja jaoks on mets liitlane. Ja kuigi langevarjureid oli sadakond, oli selge, et see üksus polnud hästi ette valmistatud. Paljud suitsetasid, teised rüüpasid kolbidest viskit. CSA armees õitses denonsseerimine . Siin jõudis kõik absurdini. Kui ülem solvas sõdurit, kirjutas ta denonsseerimise, peaaegu vastupandamatu argumendi. Paljud sõjaväelased olid ise seksotid ja neid kardeti nagu tuld. No mis distsipliin see olla saab, tõukad sõdureid veidi ja nad sõimavad sind, nagu oleksid spioon või sabotöör. Kummalisel kombel ei muutnud repressioonide ja spioonimaania hooratas armeed sugugi ületamatuks falangiks, vaid ainult vähendas väljaõppe taset.
  Elizabeth küsis Drahmalt:
  - Võib-olla saame neid praadida lihtsatest "obolenskitest"?
  Ta vastas:
  - Täiesti loogiline! See tõstab meie koolituse taset.
  Tüdrukud läksid kaugusesse, võtsid sihikule silmi kissitades. Nüüd on oluline järjekord jaotada nii, et iga klipi nelikümmend kaheksa ringi võtaks võimalikult palju sõdureid. Siin mängib rolli ka hajutatuse tase. Nüüd on klipi nägemisaeg täpselt kuus sekundit. Tüdrukud tardusid ja keskendusid, sihtisid oma relvi, püüdes siseneda "kaskaadi" lahinguseisundisse. Nad mõtlesid selle ise välja, kui aeg aeglustub ja teie isiklik kiirus suureneb ning saate eemaldada võimalikult palju sõdureid. Iga kuuli tajutakse eraldi nagu fragmenti.
  - Me tulistame sõrme tõusul. - hoiatas Drachma. Tüdrukud kõhklesid paar sekundit ja avasid tule.
  Nüüd on vaenlane saanud "norskamise". Kümneid sõdureid raiuti maha, nii neid, kes seisid, kui ka neid, kes kohmakalt varitsesid. Paljud aga istusid, mis tegi ülesande lihtsamaks.
  Laske kuuldes reageeris vaenlane hilja. Mõned võpatasid, teised andsid tule tagasi. Igal juhul niitsid tüdrukud pärast klipi tühjaks saamist üle poole vaenlasest maha.
  Drachma käskis:
  - Ja nüüd F-1 granaadid.
  Vaenlane püüdis omasid visata . Kuid siin tal väga hästi ei õnnestunud. Tüdruk tulistas lennult granaate. Nad lõid kahe käega. Selle tulemusena tabasid killud neid, kes neid viskavad .
  - Aidake meid, aidake! - hüüdis seitsmevärviline drahma pilkavalt inglise keeles.
  Elizabeth, kes töötas nii kätega kui ka oma võrgutavate jalgade paljaste varvastega, märkis:
  - Tulista granaadi lennult alla, suurepärane taktika.
  Peagi jäid ellu vaid vähesed ja ainult haavatud sõdurid. Tüdrukud jooksid nende juurde. Nende hulgas oli ootamatult kolonelleitnant Harry Griffind . Kummalisel kombel ta haises, kuid tema keha leidis reservi, et ennast suureks jamaks teha.
  - Ma alistun! - Ta pomises. - Stalin on häbi!
  - Tuttav laul. - ütles Elizabeth.
  - Ärge kandke haisu enda peale! - Drahma tulistas ta jalgu, murdes sõrmenukkid. - Nüüd sa ei lähe kuhugi.
  Harry pomises:
  - vene keel hoorad ! - Ja minestas .
  - See on kõik, me oleme selle mehega praeguseks läbi. Kutsume meeskonna ja nad seotakse kinni. Ja ülejäänu ühendame ise. - ütles Elizabeth.
  Tüdrukud tegid töö asjatundlikult ja kiiresti. Nad sidusid ta kinni ja tõid kolonelleitnandi mõistusele. Hirmust ta rääkis neile, mida ta teadis. Selgub, et maandunud on veel kolm dessantgruppi ja staabis on spioon kindralmajorist mitte madalama auastmega.
  Tüdrukud salvestasid tema tunnistuse magnetofonile ja jätsid ta maha, üks grupp oli teel ja nad varitsusid linna lähedal ning ülejäänutega tegelevad eriüksused. Jälle võis näha nende alasti tütarlapselikke kontsi aina kiiremini vilkumas .
  Taevasse lõi äike ja sadas vihmapiisku. Drachma aeglustas tempot veidi ja kuulas:
  - See lõhnab sügise järele, kuigi suvi alles algab.
  Elizabeth noogutas:
  - Jah! Vihmajoad on nii soojad, et mõnus on paljajalu läbi lombi sulistada.
  Nümfitüdruk siristas:
  " Sinu ja minu jalad võivad kõik maailma mehed hulluks ajada." Sa nägid, kuidas ta meid vaatas.
  Blond sõdalane, kes patsutas oma paljast roosat kontsa lompi, kostis:
  - Ausalt öeldes, kenad noormehed, suutsin ma vaevalt soovi maha suruda.
  "Ateistina oli mul palju raskem midagi sellist teha." - Ütles Drachma ( millegipärast sai temast unenäos ateist, kuigi tegelikult oli ta paganlike jumalate sugulane!). - Kõige rohkem meeldivad mulle siiski intellektuaalsed mehed. Eelkõige need, kes peavad lugu klassikast. Jah, Elizabeth, kui tahad olla edukas, ei pea sa kirjutama mitte ainult isamaalisi luuletusi. Ja siis hakkab Venemaa ühest sõnast kõrvus helisema.
  Blond sõdalane vaidles vastu:
  - Noh, ärge arvake, et ma olen nii kitsas spetsialist. Siin on näiteks luuletused sügisest.
  Drahma säutsus:
  - Ma tahan kuulda, kuidas nad kõlavad.
  Elizabeth laulis oma imelise, väga tugeva häälega, mis võib anda koefitsiendi igale ooperilauljale, isegi suurepäraste lauljate seas .
   Kõikide kuningate kadedaks riietatud ,
  Karmiinpunane, kuld, lehed rubiinides!
  Nagu hõljuvad õhtuliblikad,
  Ja tuulte hääl, keerubide organid!
  
  Kõige luksuslikum rahu on sügisel avar,
  Puud, pühade kirikute kuplid!
  Igasugune peitlitud nikerdustega oks,
  Kastepiiskade pärlid ja hindamatud kivid!
  
  Lomp oli kaetud õhukese hõbedaga,
  Sädemed sädelevad hobuse kapjade alt!
  Te kohtlete üksteist sõbralikult,
  Elagu õnnelikult selge taeva all!
  
  Ereda päikese käes, mu kleit lahti,
  Kased ja paplid tantsivad armastuse valssi!
  Oleme kurvad päevade pärast, mis on kuristikku vajunud,
  Hoidke mälestusi kohtumistest minuga!
  
  Talv tuleb, noorus selles on igavene,
  Mitte hallid juuksed - teemandid juustes!
  Kogume kõik oma sõbrad puhkuseks kokku,
  Ja väljendagem unistust hoogsate salmidega!
  Drachma, nagu alati, väljendas rahulolematust:
  - Kuidagi liiga vanamoodne. Väljendid nagu hääl, kuld ja teie lemmikkerubid. Sa oled liiga religioosne.
  Elizabeth purustas paljaste varvastega hammustava sääse ja kostis:
  - Elame teokraatlikus õigeusu riigis, kus on säilinud pealkirjad ja paljud iidsed fraasid. Vaata, kuidas lastele meeldib.
  Maantee ääres seistes, uudishimulikult kolonne jälgides, aplodeerisid erinevat tüüpi poisid, paljajalu kuni üsna kultuurselt riietatud. Keegi hüüdis:
  - Beethoven seelikus.
  Üks poiss lisas:
  - Ja paljaste kontsadega!
  Lauldes võtsid tüdrukud tempot maha ja neid oli täitsa võimalik näha. Esimese asjana jäid silma lahingulipuna lehvivad juuksed. Kuldne Elizabeth ja nagu drahmi seitsmevärviline leek.
  - Nad jooksevad Bremenit põlema panema! - karjus üks heledajuukseline poiss.
  Drachma hüppas silmapilkselt tema juurde, poiss oli just kaklema ära pööranud.
  Ta hüüdis ähvardavalt:
  - Mis su nimi on, tarkus?
  Poiss kostis:
  - Friedrich või lihtsalt sõbralikult, Rich .
  Seitsmevärviline tüdruk siristas:
  - Kas sa tahaksid Ameerika šokolaadi?
  Poiss raputas pead:
  - Mitte tegelikult, nad ütlevad, et see on lihtsalt ersatz.
  Nümfkrahvinna naeris:
  - Ei, loomulik , Ladina-Ameerika on endiselt CSA kontrolli all. Seega on nad üsna võimelised, eriti maandumisel, väärtuslikku toodet tootma.
  - Anna siis! - vastas poiss.
  Drahma torkas kümnerublasesse kupüüri pakitud šokolaaditahvli. Poiss naeratas:
  - See on raha kõigile. - Ta ütles. Paljaste pargitud jalgu välgutades jooksis ta omade juurde .
  Lapse T-särk oli veel uus, nägi välja terve ja hoolitsetud, sõda alles algas ja lastel polnud aega selle raskusi tunda. Ja poistele meeldib paljajalu joosta, eriti sellises kuumuses. Tõenäoliselt aga Venemaa territooriumil ja Saksamaa on üks suurriigi provintse, tuleks sõjaväekaardid juba kasutusele võtta. Tavaliselt võtavad lapsed seda kõige raskemini, sest nende vanuses tahavad nad kogu aeg süüa. Kuid erinevalt NSV Liidust kolhoosisüsteemiga, kus isegi jõukal Brežnevi ajal ei jätkunud toitu, on tänapäeva Venemaa toidust üle kubisev. Tugev omanik ja põllumees toidab riiki paremini kui sunnil ja raske tööga. Elizabeth arvas, et asjaolu, et riik oli valdavalt religioosne, mõjutas kliimat soodsalt. Peab ütlema, et tänapäeva Venemaal ei erine suurem osa õigeusu kristlasi ateistidest: nad joovad, vannuvad, suitsetavad, petavad, teevad aborte ja on vangis. Ja regulaarselt , vähemalt kord nädalas, kirikus käimine on paljude jaoks fantastiline. Kui ametnik jääb ilma mõjuva põhjuseta pühapäevase jumalateenistuse vahele, ei tohiks ta siin liiga kauaks ametisse jääda. Jumala seadus on koolides kohustuslik. Kaasa arvatud moslemid.
  See on tugev käik, religioosne assimilatsioon, kui inimesed hakkavad mõistma, mis on neile parim. Elizabeth luges omal ajal Piiblit ülendavate protestantide kirjandust. Kuid südamega armastas ta õigeusu traditsiooni rohkem, mõtlemata sellele, kas see on Piibliga vastuolus või mitte. Pühakirja kirjutasid peaaegu täielikult juudid ja suurem osa traditsioonist on slaavi-kreeka keel. Parem oleks kirjutada meie oma venekeelne piibel, muutes Kristuse slaavlaste jõu, jõu ja väljavalitu sümboliks. Muidu tulevad Vana Testamenti lugedes lihtsalt külmavärinad peale: juudid on jumala rahvas! Slaavlased on Jumala rahvas ja au Kõigevägevamale, kuigi selles universumis on nad ühinenud üheks riigiks. Ja nende maailmas on suhted Venemaa ja vennaliku Ukraina vahel hullemad kui USAga.
  Nüüd on nad taas pöörase kiiruse üles võtnud, kuid see ei sega mind mõtlemast. Kui teile on määratud naasta oma maailma, kuidas tagastada Ukraina? Siin peate tegutsema targalt, ilma ebaviisakuseta. Peamine on loota noortele ausatele poliitikutele, mitte kurjategijatele. Üldiselt on Venemaal uue eliidi moodustamine äärmiselt oluline. Mitte saast oligarhid ega parteibossid nagu NLKP, vaid tõeline jõud, mis on võimeline riiki edasi viima. Uus eliit ei pea teenima iseennast, vaid suurt impeeriumi ja selle võimsaid inimesi. Sama kehtib ka selle riigi kohta, kuidas vältida suure impeeriumi kokkuvarisemist. Venemaa peamiseks tunnuseks valgekaartlastest saadik on monarhia asemel valitav valitsus. Koltšak osutus tugevaks ja ettenägelikuks valitsejaks, kes tugines võimsale presidendivõimule. Presidendi suured jõud võimaldasid ühendada rahvust ja riiki, võita lõbustus ja seadusetus . Pole asjata , et USA-d iseloomustas kogu demokraatiale vaatamata suur presidendivõim. Kuid Suurbritannia, kus monarhia muutus puhtalt nominaalseks ja peaminister sõltus liigselt oma parteist, kaotas oma positsiooni maailmariigina. Mõelda vaid, selle territoorium on tänapäeva ajaloos vähenenud sada viiskümmend korda.
  Selles universumis, mis on muutunud ka kommunistlikuks, on Suurbritannia lagunenud ning linnades valitseb segadus ja kaos. Just Foggy Albioni poole peavad nad suunduma.
  Kuidas see sealsete inimeste jaoks on?
  Taevas oli endiselt kuulda müra ja ilmus luurelennuk. Maalitud, et see sobiks taevaga läbipaistvate tiibadega, puhus see udu. Kuid selliste tüdrukute teravate silmade jaoks pole see probleem. Tüdrukud tõstsid hüppepüssid ja tulistasid üksmeelselt palli. Kaks kuuli on kergelt soomustatud skaudile isegi liiga palju. Ta kaldus ja hakkas kukkuma.
  - Nõrk raudrüü! - ütles Elizabeth.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Eriti kui lööd vastu klaasi.
  - Selline auto aga ei tohiks palju kaaluda. See on nagu monolennuk, mitte rohkem kui kaheksasada kilogrammi. - Tüdruk küsis Drachmalt:
  - Kas arvate, et piloot jääb ellu?
  Seitsmevärviline tüdruk vastas mitte liiga enesekindlalt:
  - Vaevalt! Oleme kõik selle seaded sassi ajanud.
  Elizabeth vastas vaimukalt:
  - Seda parem, vähem vangistuse piina.
  Jooksmine tõstis tüdrukute tuju ja nad tormasid ühe hingetõmbega keskmesse.
  Ainus viivitus oli vajalik varitsuse likvideerimiseks. Tüdrukud jooksid varitsusest ringi, kuulsid summutatud läbirääkimisi.
  Langevarjurite ülem, erivägede major Bob Dowell , kriimustas närviliselt nina. See oli halb enne, mis tähendab, et saate nikli.
  Siin ta möirgas:
  - Shafranik, mis need tüübid on, kuidas sipelgad roomavad?
  - Jah, need on lapsed, kes sõidavad jalgratastega, söör. - vastas mulatist prantslane.
  Järgnes hüüatus:
  - Avame tule!
  Mulatt märkis loogiliselt:
  - Nii ebaolulisel eesmärgil varitsus avada?
  Mundris loom nurises:
  - Aga nad on nii kerged. Lihtsalt puhtad kuradid. Laskem neid nalja pärast niisama maha.
  Shafranik märkis:
  - Selline sihtmärk pole eriti huvitav.
  Natuke vastus:
  - Võib-olla, aga võrgutav.
  Sunnitud urisemine:
  - Meil on vaja lillat Mercedest kahe valge tibuga.
  Täpsustav küsimus:
  - Kahe tibuga?
  Rõõmustav hüüatus:
  - Vene tüdrukud!
  Ja labane ütlus:
  - Kaks, nii vähe! Tervele firmale. Nad surevad, kui nad meid teenivad.
  Jälle labane ja sündsusetu väljend:
  - Need võivad olla mõlemas otsas.
  Naeratage vastuseks:
  - See näeb naljakas välja.
  Ja jälle metssea nurin inna ajal:
  - Ja üks asi on see praktiline!
  - Mis puudutab viimast, siis ma ei kahtle. - Major lakkus huuli. - Tõenäoliselt on sellega seotud mingid psühholoogilised meetmed.
  - Ei saanud aru? - Shafranik oli üllatunud.
  Ohvitser möirgas:
  - Ilmselt, nagu venelased ütlevad, pole te kapsapeaga sõber?
  Shafranik ei saanud asjast päris hästi aru:
  - Ma ei ole taimetoitlane, kuid ma pole üldse selle vastu , et kapsast kasutatakse lisandina, näiteks kana kõrvale.
  Ohvitser urises:
  - Kas sa topid dollareid? Paned need kalkunisse.
  Shafranik kratsis oma pead:
  - Milleks see, komandör?
  - Ma ei saanud vene slängist aru. Kapsas on meie dollarid või taalad ja kapsas on pea. - major selgitas.
  Naeratage vastuseks:
  - Ja pea! Milline kõnepruuk !
  Ohvitser karjus:
  - Nii see välja kukkus. Olgu, kas sa saad juua liitri vene viina?
  Shafranik hakkas kartma:
  - Vene viina? Jah, see on elav surm.
  Major muigas ja võttis välja liitrise klaaspudeli. Mitu langevarjurit vaatas neid silmi pilgutades:
  - Vau, milline pomm!
  Bob Dowell kaalus seda käes ja soovitas:
  - Sul on valida. Sa kas jood seda kurgust või lööd pähe.
  Vastuseks ehmunud krigisemine:
  - Kas on mingi vahepealne variant?
  Järgneb urisemine:
  - Võtke lihtsalt püksid jalast ja istuge pudelile. Lühidalt , vali.
  Ohates kõlab hukule määratud hääl :
  - Olgu, ma viin selle sisse. Olen juba ammu tahtnud seda proovida. Vene viin, mis mürk .
  Vastuseks pahatahtlik nokamine:
  - Kõige metsikum asi.
  Drachma ja Elizabeth kuulsid seda vestlust, nende kõrvad on väga teravad, pluss esemete mõju. Vahepeal roomasid nad taha. Elizabeth küsis üllatunult:
  - Nad istuvad varitsuses ja teevad nii idiootse kihlveo!
  Nümfkrahvinna siristas:
  - Mida sa teha saad! See on Ameerika kultuuri tase, mida korrutab kriminaalne bolševism.
  - Kommunism on helge idee, kuid enamasti viiakse see ellu pimedas! - Elizabeth märkas.
  - Heade ideedega halvad inimesed valavad palju rohkem verd kui halvad inimesed, kellel on halvad plaanid! - lõpetas Drachma.
  - See on valik hukkamise ja köie vahel. Eelistan teostust! - Elizabeth välgatas safiirsilmi. Nad liikusid vaikselt nagu ninjad ning sabotaažis ja varitsustes polnud neile võrdset.
  Vahepeal korgis kapten Shafranik pudeli lahti ja võttis kurgust lonksu.
  - Kallis ! - pomises langevarjur.
  Viin nirises, voolates mulatist prantslase laiale kurku.
  Ta isegi röögatas mõnuga.
  - Milline siga! - ütles Elizabeth. - Kummalisel kombel tahan ma isegi nad kõik tappa.
  Drachma naeratas:
  - Ja söö sealiha!
  Blond tüdruk märkis:
  - Seitsmenda päeva adventistide sõnades on mõistuspärane tera. Siga on kõndiv prügimägi. Aga juudi jaoks ei ole see koššer, see pole toit ja Piibel on kirjutatud eelkõige selleks, et juudid sellest aru saaksid.
  Paljajalu nümfkrahvinna siristas:
  - Olgu, vaata, kas Ameerika kommunistlik sõdalane saab tavalise vene joodikuga hakkama.
  Olles ületanud umbes poole pudelist, värises Shafranik äkki ja, lastes pudeli käest lahti, hakkas röhitsema . Bob Dowell lõi teda rusikaga selga.
  - Noh , sa nõrk!
  Ta oksendas. Nägu on moonutatud .
  Bob naeris.
  - Noh, nüüd testime teie kapsapea tugevust. Kui tugev ta on vene pudelile vastu seista?
  Rühkinud Shafranik tõmbas vaevu hinge ja pigistas välja:
  - Ma lõhkusin telliseid pähe.
  Hulgu vastuseks:
  - Nii et sa purustad ka pudeli. Võtke see oma kätte.
  Shafranik üritas seda võtta, kuid viskas selle peaaegu kohe maha.
  - Noh, sa oled, nagu öeldakse, kits! Või õigemini jäär! - Võtke see ja hoidke seda tugevalt, nagu prostituudi munad.
  Kapten ohkas:
  - Ma olen hull!
  Laialt kõikudes lõi ta pähe, kostis helinat, pudel jäi terveks.
  - Venelastel on kõik tammepuust, pole asjata, et Venemaa sümboliks on tamm.
  Vastuseks tüütu röögatus:
  - Tamm, see on tõenäoliselt teie pea sisu. Mis, sa ei taha ennast korralikult lüüa. Argpüks, kardab valu!
  ehmunud krigin:
  - Mitte mingil juhul, seltsimees major! Valu on hea!
  Ja jälle mürin, mis meenutab haavatud mammutit:
  - Kui langete au- ja õiguste ministeeriumi kätte, saate teada, mis on valu: kaks elektroodi tagumikul , üks keelele. Anna mulle pudel.
  Shafranik tõmbas arglikult välja:
  - Ära tapa mind!
  Bob Dowell haaras naisest kahe käega ja tegi oma keha abil täishoo, lõi teda pähe. Pudel purunes kildudeks. Shafranik karjus heade roppustega:
  - Tuhat kuradit auku alla!
  Murtud peast kallas verd, killud lõikasid sellest läbi.
  Drachma suutis vaevalt naeru tagasi hoida.
  - See on nii naljakas!
  Elizabeth oli tõsine:
  - Ta kas ei tea, kuidas lüüa, või andis ta sellise löögi tahtlikult, et rohkem valu tekitada. Igal juhul näitab see Ameerika Punaarmee taset.
  Krahvinna-nümf nõustus:
  - Reeglina mitte kõrge .
  Tüdrukud irvitasid ja sihtisid relvi. Vahepeal ohkas Shafranik ja pühkis vere ära. On selge, et ta, olles poolvereline , mängib majori alluvuses narri rolli.
  Ja kiljub nagu naine:
  - No miks nii ebaviisakas!
  Ja jälle mürin vastuseks:
  - Jää vait! Vaata, naine sõidab jalgrattaga. Ma võtan ta ühe lasuga maha, lasen ta jala liha maha. Siis viime ta kogu seltskonnaga ära.
  Paluv krigistamine :
  - Kas ma saan selle kätte?!
  Ja kisa on ka agressiivne ja järsk:
  - Nii nõrga peaga usalda naist...
  Vastus on labane :
  - Peaasi, mis on jalgade vahel.
  Major karjus:
  "Siis pange oma väärikus pudelisse või ma panen selle sulle suhu."
  - Brr! - Kapten vilistas! - Sa ei saa seda nii teha.
  Seltskond tõstis varitsusest pead. Elizabeth hakkas palvet lugema, püüdes keskenduda. Drachma oli ka vait, masseeris kergelt kaela, kahe käega laskmine on liiga raske, vaja on täpset koordinatsiooni. Tüdrukud, kummalgi käes kuulipilduja, avasid tule neljast torust.
  - Võtke see, kommunistlikud fašistid. - sosistasid kaunitarid .
  Kuulid lõikasid maha mitukümmend võitlejat. Nad vaatasid täiesti teises suunas, püüdes rahuldada oma loomalikke instinkte. Aga nagu ikka juhtub nendega, kes on võla unustanud, järgneb kättemaks.
  - Käib hundijaht, aga me tapame lolle ! - ütles Drachma.
  Olles suurema osa dessandist maha niitnud, hakkasid tüdrukud ellujäänuid tulistama . Nende jaoks piisas keha väikseima osakese nägemisest ja sinna laengu sisestamisest.
  - Nagu näete, on see palju lihtsam! - ütles Elizabeth.
  Ja siis üritati granaate alla tulistada. Kuid kahesaja meetri kaugusel liblikaid maha lasknud ja kärbseid märgistanud tüdrukute jaoks pole see nii kohutav sihtmärk. Ainuke asi on see, et peate korraga liiga palju sihtmärke alla laskma.
  - Püha Jumal halasta nende hingedele. - sosistasid Elizabethi huuled. - Nende patune tee maa peal katkes. Seda parem, vähem põrgulikku piina.
  Drahma, tulistades ilma suurema sentimentaalsuseta, märkis:
  - Vaenlane on vaenlane ja ta tuleb hävitada.
  Elizabeth, hõõrudes oma päevitunud võrgutavate jalgade paljast talda, küsis:
  - Halastamatu?
  Nümfkrahvinna pahvatas:
  - Jah!
  - Ma ei saa seda teha! Kui ma tapan, siis ma kahetsen seda kindlasti, selline inimene ma olen. "Pärlpisar jooksis skaudil mööda põski alla.
  - Teie hüpe on äikesetorm ja teie sõnad on löök! Ainult pisar tähtedelt hindab Jumala kingitust! - Drachma laulis.
  Elizabeth tulistas korraga alla viis granaati, põhjustades nende plahvatuse. Plahvatatute hulgas oli nõelakujulisi, levi ei ulatunud kahesaja meetrini, kuid hävingu tihedus oli palju suurem. Kui nõel tabab, siis see pöörleb ja rebib kude, põhjustades kohutavaid vigastusi. Nüüd katsetasid langevarjurid seda enda peal. Need, kes kohe ära ei surnud, kannatasid kohutavalt. Eriti kui see silma satub, lööb see selle tegelikult välja, sandistades.
  - Hästi hästi! - kuulutas Elizabeth, purustades paljaste varvastega vastiku prussaka.- Tundub, et vaenlase äratuskellad on vaikinud.
  Drahma kinnitas enesekindlal toonil:
  - Jah kallis! Surmaorganite poolt vaigistatud.
  Major jäi ellu, kuid Shafranik leidis kerge surma. Tüdrukud jooksid ägava ohvitseri juurde. Drachma astus palja kannaga Bob Dowelli voodiga jalale .
  Nümfkrahvinna urises:
  - Noh , ütle, mida sa tead! Muidu läheb jamaks!
  Ja vastuseks haavatud põrsa kriiksatus:
  - Ma tean kõike! Ma räägin sulle kõik!
  Siin peate esitama õiged küsimused. Valige soovitud komplekt. Samal ajal tehke vaenlasele mitu stimuleerivat süsti, mis on määritud lahusega, et ta rääkima hakkaks. Major teadis aga üllatavalt vähe ja tüdrukud peatasid sülitades füüsilise mõjutamise.
  - Küsitlege lolli , uhmris vett, piinake, piitsutage eeslit! - ütles Drachma.
  - Sa oled siin, mu sõber! - Elizabeth nõustus. - Nii et teeme midagi kasulikumat.
  Tüdrukud jooksid nii kiiresti kui suutsid, kompenseerimaks kulutatud aega, välgutades oma paljaid peeglilaadseid taldu palja kanna graatsilise kumerusega.
  Ainult lähenemisel võtsid nad veidi hoogu maha, et keegi valvuritest hirmust tulistama ei hakkaks.
  Tüdrukud võeti rõõmuga vastu ning nad kiirustasid oma teadmisi jagama. Nagu akadeemik Kurtšatov neile teatas, oli esimene arvutikiip juba kokku pandud ja transistoridega arvuti juba valmis.
   - Hämmastav! - Ta ütles väga ilusa seitsmevärvilise drahma. - Ma näen, et sa ei raiska aega.
  - Muidugi! - Kurtšatov ulatas tüdrukule sigari. Ta lükkas tagasi:
  - Suitsetamine ahendab aju veresooni, mis tähendab, et see kahjustab mõtteprotsesse.
  Ta urises:
  - Vastupidi, see aitab mind.
  Drachma vaidlustas energiliselt, smaragdisilmades:
  - See on illusioon ja enesehüpnoos, mis on inspireeritud narkootikumist nikotiinist. Soovitan teile järgmist. Elektroteraapia seansid, nõelravi, koos kemikaalidega. See peaks teid konkreetselt aitama. See parandab mitte ainult teie, vaid ka teie õpilaste mõtlemisprotsesse.
  Ohvitser küsis:
  - Mis, kas teil on juba meetodid?
  Drachma vastas enesekindlalt:
  - Mõned asjad on plaanis, kuid praegu on see alles algus. Tulevikus suureneb uuringute maht veelgi. Loome uusi meetodeid, sest praegu oleme alles tee alguses. Üldiselt on inimkeha varusid täis. Inimene kasutab ära vaid sajatuhandiku aju võimetest, füüsilistest aga üks kuni kaks protsenti. Isegi meie, Terminaatori tüdrukud, pole kaugel oma võimete sajaprotsendiline kasutamine .
  Vastuseks imestushüüd:
  - Vau, see avab laialdasi väljavaateid!
  Üks väga suur ja uhke tüdruk hõõrus oma palja jala vastu teist ja säutsus:
  - Te isegi ei kujuta ette, mida! Lihtsalt mõtle. Õigemini, ära mõtle, vaid tegutse!
  Professorid lugesid innukalt , mida kaunitarid kirjutasid , neid hämmastas selliste näiliselt noorte olendite sügavus ja täpsus.
  - Geniaalne! - ütles Abrikosov. - Kas teie kehad töötavad sada protsenti?
  - Kahjuks ei! Kuid me suurendame oma potentsiaali. - Drachma ütles. - Jumal voolis inimese savist, kuid see pole põhjus potiks jääda.
  Abrikosov julgustas:
  - Väga vaimukas! Aga üldiselt. - Ta langetas häält. - Kuigi see pole meie impeeriumis aktsepteeritud, ei usu ma jumalasse.
  Nümfkrahvinna siristas:
  - Vastastikuselt! Ja mu sõber on religioonist kinnisideeks. Veelgi enam , ta hakkas kalduma adventismi poole .
  - Ära valeta Drahma! - Elizabeth plahvatas. - Ma pole seda kunagi öelnud.
  
  Nümfkrahvinna ütles:
  - Aga ma arvasin! See pole aga midagi. Mul on ideid, kuidas ühendada AM-200 granaadi suur levik ja nõelakujuliste Ameerika modifikatsioonide hävitamise tihedus.
  Professor küsis:
  - See on keeruline?
  - Ei, see on üsna lihtne. Tootmisliine pole vaja vahetada. - ütles suurejooneline Drachma oma päevitunud lihaselistel jalgadel põrgatades.
  Elizabeth ei jäänud võlgu:
  - Ja mul on ideid, kuidas suurendada Obolensky ründerelvpüssi kuuli algkiirust, suurendades sihtimist , ja võtta rikkumise eest soomusrüüd.
  Professor pomises:
  - Noh, see pole ka halb. Kas muutused on olulised?
  Blond terminaator pahvatas:
  - Minimaalne!
  Loogiline vastus:
  - Siis pole see liiga kallis.
  - Samuti on võimalusi dünamiidi plahvatusjõu oluliseks suurendamiseks. Väiksed lisandid. - Tüdrukud alustasid.
  - Uued viisid terase legeerimiseks ja soomuse tugevdamiseks. Tuleviku tehnoloogiad. - ütles Elizabeth.
  Tüdrukud andsid professoritele tööd teha. Nende pea mäletas kõike peensusteni, kuid kui isegi tavaliste inimeste seas on nähtusi, mis ei unusta midagi ja jätavad teabe kiiresti meelde, siis geneetiliselt täiustatud on selleks veelgi võimelised.
  Abrikosov märkis:
  - Treenisin oma mälu pikka aega. Üldjuhul on inimene, eriti hüpnoosi all, võimeline mäletama kõike, isegi kõhus olles. Või pärast spetsiaalsete harjutuste komplekti, kuid ma ei jõudnud sellistesse kõrgustesse. Tundub, et olete kaugele jõudnud.
  - Nad aitasid meid! Üldiselt on FSB kogunud tohutult intellektuaalset potentsiaali. Eriüksuslaste ja teadlaste koolitamiseks on erinevaid meetodeid, samuti on välja töötatud farmakoloogia. Nad on võimelised uuendama mitte ainult keha, vaid ka vaimu. - ütles Drachma.
  Abrikosov märkis midagi oma märkmikusse. Elizabeth märkis:
  - Minu ajal panid sa selle lihtsalt arvutisse.
  Professor ohkas:
  - See on liiga mahukas.
  - Minu ajal mahuks kellakorpusesse terve elektroonilise ešeloni võimsus.
  - Elizabeth näitas oma käel olevat arvutikäevõru. Ja ta klõpsutas paljaid varbaid.
  Drachma kinnitas:
  - Varsti saad ka need . Meie aitame. Kas saate mikroskeemidest aru?
  Professor vastas ohates:
  - Me proovime! Midagi sellist pole lihtne tootmisse panna. Tõenäoliselt võttis teie maailmas selleni jõudmine kaua aega!
  Elizabeth vastas paatosega:
  - Õige! Ja ausalt öeldes töötasid enamuse tehnoloogiast välja ameeriklased. Tõsi, meiegi oleme viimastel aastatel kasvanud, suuresti tänu naftadollaritele.
  Drachma kiirustas lisama ja tema nobedate jalgade paljad varbad tegid tõelisi imesid:
  -Teadlased on lõpetanud välismaal jooksmise. Meid arendati aga siis, kui riik oli veel suhteliselt vaene. Kuid oli isamaalisi teadlasi, kes ei kartnud raskusi.
  Abrikosov küsis uudishimulikult:
  - Kes see täpselt oli?
  - See teave oli meie eest varjatud. Põhjus on teadmata. - ütles Drachma. "Kuid võib juhtuda, et siinne saladus on liiga oluline, et seda isegi meile usaldada."
  Professor noogutas oma veidi hallikarva pead:
  - Noh, okei tüdrukud, leiutage ja julgege! Kas vajate katseteks inimmaterjali?
  - Ei takista. - ütles Elizabeth.
  Tüdrukud kirjutasid väga kiiresti, mitte ainult käte, vaid ka jalgadega ning kahe tunni jooksul jagasid nad tehnoloogiaid ja tehnikaid. Üldiselt märkis nutikas drahma:
  - Kummaline, et kõiki neid arendusi kasutatakse nii loiult , sealhulgas meie kodumaal. Võime ju kogu oma armee taset oluliselt tõsta. Ja see ei teeks haiget, kui inimesed intellektuaalselt kasvaksid. - Nümfitüdruk tõstis jala ja keerutas oma nobedaid paljaid sõrmi lakitud küüntega oma oimu juures. Muidu usuvad paljud õpilased, et Battle on Ice on Venemaa - Kanada matš.
  - Kanada! Nüüd on see USA provints. Õnnetud inimesed, vähemalt pool elanikkonnast, õigemini kuuskümmend protsenti, istuvad koonduslaagrites. - ütles professor Abrikosov. - Kuid teie maailmas on see tõenäoliselt täiesti tsiviliseeritud riik.
  - Ja päris rikas! Olümpial õnnestus meid isegi kõrvale lükata. - Elizabeth klõpsas keelt. - Aga see on sellepärast, et ametnikud varastasid liiga palju. Kriisi ajal hakkasid vargused veelgi sagenema. Kuigi ma olen kristlane, usun ma, et riigiametnikud, kes varastavad, tuleks torgata.
  Ja neiu klõpsutas uuesti, seekord paljaste varvastega, nii kõvasti, et sääsk kukkus surnult alla.
  - Hea mõte, kuigi hirmust üksi ei piisa! - Professor märkas. Eelkõige peab ametnik olema hästi hoolitsetud, siis pole vaja varastada.
  Drachma jätkas kirjutamist kätega ja, mis samuti avaldas muljet, oma graatsiliste jalgadega, väledad, nagu ahvi käpad:
  - Ma tean uusimaid hüpnoositehnikaid.
  - See on teaduslik nähtus, kuid see nõuab teatud annet. - ütles Abrikosov. - Aga teie psüühika on liiga stabiilne, et tüdrukuid transsi viia. Soovitan siiski enesehüpnoosi, see äratab sinus lisavõimeid.
  - Suurepärane idee, proovime seda kindlasti järgi. - ütles Elizabeth. - Meie võimed kasvavad.
  Tüdrukud pidid selgitama mõningaid detaile, nii mikroskeeme kui ka lennukitehnikat. Eelkõige, mis on ultrareaktiivmootorid , lisandite proportsioonid soomustes. Kuidas dünaamiline kaitse töötab ja palju muud. Kurat peitub detailides, kuna ulmekirjanikud püüdsid kunagi kirjeldada ajamasina tööpõhimõtteid, samas vaikides olulisematest detailidest. Võib meenutada ka marksismi teooriat, kus, mis kõige tähtsam, ei olnud välja toodud tööjõu avangardi eliidi valimise kriteeriumi. Lenin kirjutas viiskümmend viis köidet, kuid vaikis peamisest. Stalin käitus kohmakalt, kuigi üldiselt seadis ta endale õiged ülesanded. Üldiselt on turumajandus end ammendanud, plaanimajandus on palju tõhusam. Teine maailmasõda tõestas seda, kuigi mitte täielikult. Needsamad ameeriklased valmistasid ligi kolm korda rohkem lennukeid kui NSV Liit ja ka kallimaid. Kuid USA-l on endiselt mitu korda vähem laskemoona tankides, kui arvestada iseliikuvaid püssi , samas kui NSV Liidul on suurtükiväe ja miinipildujate osas eelis, kuid kuulipildujaid umbes poole vähem.
  Drachma joonistas diagrammi:
  - Selliseid monoplaane saab valmistada vahtpolüstüreenist. Odav ja juhitav lihtsa juhtkangiga. Väga progressiivne juhtimissüsteem, tänu sellele saavad lennukid ja tankid täiendavat efektiivsust. Eelkõige reageerimiskiirus, ei pea kangi tõmbama, piisab vaid nupu vajutamisest. Olete selle juba õppinud.
  Professor noogutas jõuliselt:
  - Jah, see tundub progressiivne.
  - Lisaks sai Hruštšovi unistus polaarjoonel maisi kasvatamisest reaalsuseks pärast hülgegeeni siirdamist maisitõlvikusse. Ma tean selle valemit ja seda, kuidas seda sünteesitakse. "Drahma viskas oma nobedate jalgade paljaste sõrmedega, päevitamisest särav säärte nahk närimiskummi suhu, tema jaoks oli kahekordselt meeldiv särada oma intelligentsusega ja samal ajal tunda midagi elastset. ja keelega magus.
  - Kas see pole inimkehale ohtlik? - küsis professor.
  Seekord vastas Elizabeth:
  - Ei! Lisaks viidi maisi sea geen, mis pani selle kiiremini kasvama ja sisaldama rohkem toitaineid .
  Kiire taibuga õppinud abikaasa Abrikosov küsis:
  - Kuidas on lood viljakuse rotigeeniga?
  Blond tüdruk märkis:
  - Sel juhul on jaaniussikad paremad. See on tõhusam. Üldiselt on geenide segunemine suur edasiminek. Mõtlesin isegi enda kallal töötamisele.
  Professor oli kergelt üllatunud:
  - Kas on midagi konkreetset parandada? Sa oled juba täiuslikkus. Eriti väliselt!
  Elizabeth selgitas:
  - Muutke valgu struktuuri ennast. Meil on ebatavaline valk, modifitseeritud, kuid siiski üsna haavatav struktuur.
  Abrikosov tõusis püsti :
  - Hästi tehtud tüdrukud. Kas saate mind noorendada?
  Blond tüdruk noogutas nõustuvalt.
  - Teoreetiliselt on see teaduse jaoks täiesti võimalik.
  - Teadus-igavus ei saa kaunistada Iljitši kiilaspäisust! - Drachma ütles naljana, nõukogudevastane ütlus .
  Professor oli üllatunud:
  - Lenin?
  Nümfkrahvinna siristas naeratades:
  - Jah, nad nimetasid isegi Petrogradi tema auks. Seal on isegi rämps.
  Lenin kirjutab hauast, ärge helistage Leningradi, selle ehitas Peeter Suur, mitte mina, kiilakas pätt !
  Elizabeth lisas:
  - Isegi Piibel ütleb Lenini kohta: - Ja kiilas hull ütleb, et jumalat pole olemas.
  Ja siis mõtles blondiin, et äkki me räägime kellestki teisest, aga ka kiilakast ja verisest!
  Tüdrukud lõdvestusid veidi ja hakkasid tantsima, kuid idülli katkestas ootamatu kõne.
  - Marssal Vasilevski tahab teiega rääkida.
  Elizabeth ja Drachma noogutasid:
  - Me saame hakkama! Arvan, et oleme sind piisavalt hõivatud hoidnud?
  Abrikosov kinnitas:
  - Üle mõistuse. Pead pekslevad. Nii targad tüdrukud. Eriti meeldis mulle loomageenide siirdamine taimedesse. On võimalik, et geneetilised vead võivad tekkida inimesel endal.
  - Me kohandame kõike. - Drachma tegi ilmeka žesti. - Loodus on kõver, aga inimese mõistus on sirgendaja!
  - See on Jumala vastu! - Elizabeth nägi ähvardav välja.
  Nümfkrahvinna vaidles loogiliselt vastu:
  - See on rumaluse vastu! Kuid nagu ma juba ütlesin, on meie olemasolu tõsiasi Jumala vastu. Progressil on võime inimest ülendada, mis tähendab tema lähendamist Kõigevägevamale!
  Blond tüdruk täpsustas:
  - Sa võtad seda liiga sõna-sõnalt.
  Abrikosov õhutas neid:
  - Pole hea sundida end auastme vanemat kaua ootama. Ma kingin teile uusima kuuesaja Mercedese.
  - Pole vaja, me jookseme koju. - ütles Elizabeth.
  Professor oli üllatunud:
  -Kas sa suudad autost mööduda?
  Drachma laulis vastuseks mänguliselt:
  - Noh, miks, miks, miks,
  Kas foorituli oli roheline?
  Kõik sellepärast, sellepärast, sellepärast,
  Milline armuke ta oli!
  Kiiruse ajastul, elektroonilised tuled,
  Ta lülitas end ise sisse,
  Minu kuumima armastuse nimel,
  Roheline tuli paistab!
  Ja mõlemad tüdrukud trampisid oma paljaid, graatsilisi, lihaselisi jalgu ja laulsid:
  Ja kõik jooksevad, jooksevad, jooksevad, jooksevad,
  Ja see särab!
  Ja kõik jooksevad, jooksevad, jooksevad, jooksevad,
  Ja ta põleb!
  Ja sõdalased lõid üksteist paljaste kontsadega ja sellest sadas sõna otseses mõttes alla sädemeid kõigis vikerkaarevärvides.
  Drachma ütles kiiresti:
  Ausus on valikuline mõiste, petmine on universaalne!
  Mille poolest erineb male poliitikast?
  Males on mäng võrdne, kuid poliitikas on võimudel alati edumaa!
  Males on mängu lõpus ajasurve, poliitikas aga alati!
  Males on ohvrid vabatahtlikud, poliitikas aga alati sunnitud!
  Males paigutatakse nupud ükshaaval ümber, poliitikas aga siis, kui võimud tahavad!
  Males ei saa käike tagasi võtta, poliitikas tehakse seda igal sammul!
  Ebaühtlustest ümbritsetud joonlaud on nagu kivi kehvas raamis, selle väärtus langeb ja paratamatult tuhmub.
  Trooni, erinevalt voodist, jagavad ainult nõrgad !
  . PEATÜKK nr 5.
  Kurjuse jumalanna Kali tohutu palee oli täis arvukalt mees- ja naisorje ning sõdalasi. Orjad olid reeglina väga ilusad, noored, kurvikad ja nende riietus sõltus nende staatusest. Enamik tüdrukuid on paljajalu ning nende rind ja puusad on vaevu õhukeste kangaribadega kaetud. Kuid kõrgema staatusega orjad kannavad kätel ja pahkluudel ehteid, sõlgi, kõrvarõngaid, helmeid ja käevõrusid. Ja jalas on pärlitega kaunistatud sandaalid ning kõige õilsamatel orjadel on isegi juveelidega kaetud ja kõrgete kontsadega kingad.
  Nad meenutavad isegi õilsaid inimesi. Tavaliselt on päkapikkude või naissoost trollide hulgast pärit orjadel kõrge staatus. Päkapikud erinevad inimestest vaid kõrvade kuju poolest, nad on ilusad nagu ilvestel, emastel trollidel on aga suuremad kotkakujulised ninad. Ja nende figuuride ja muude asjadega ei saa neid lihaselistest inimtüdrukutest eristada.
  Ja inimtüdrukud on peaaegu kõik madalama staatusega, paljaste roosade kontsadega, peaaegu alasti, aga ka väga ilusad, noored, värsked ja lihaselised.
  Hiiglaslikus palees on ligikaudu kümme korda rohkem naisorje kui meesorje. Ja viimased, need on kaheteistkümne kuni viieteistkümneaastased teismelised, kes kannavad ainult ujumispükse ja on paljajalu. Nad on ka ilusad , lihaselised, kindlate lihaste ja kõhulihaste ning armsate nägudega, kenasti pügatud juustega, tavaliselt heledates toonides.
  Poiste hulgas on vaid üksikud kõrgema staatusega. Nad kannavad lühikesi pükse, helmeid ja ehteid ning neil on kividega sandaalid. Ja need on ka trollide ja päkapikkude esindajad.
  Lisaks nendele ilusatele mees- ja naisorjadele on seal ka valvurid. Metssigade peadega jõhkrad, orkid, kes näevad palju karu moodi välja, ainult koledamad. Peaaegu kolmemeetrised goblinid, kellel on suured kõrvad nagu tiivuliste hiirte tiivad. Siin on ka vibudega päkapikusõdalased ja ambidega kaunid naistrolle. Ja kõige ohtlikumad võitlejad: punases soomuses vampiirid - jumalanna Kali valvur.
  Veelgi enam, vampiirid, nii isased kui ka naised, kannavad spetsiaalselt disainitud ambreid ja mõõku, mille otsas on konksud.
  Kurjuse jumalanna ise istub kuldsel troonil, mis on täis teemante ja muid ehteid.
  Väliselt võib teda ilusaks nimetada. Ainult lihased on väga arenenud ja naise jaoks liiga massiivsed. Ja suust ulatuvad välja üsna pikad ja teravad kihvad. Jah, jumalanna jätab mulje. Ja tema peas särab kroon, nagu tähtedest kootud kroon.
  Tema ümber on mitu ilusat tüdrukut ja paar orjapoissi, kes lehvitavad fänne.
  Mängib ka muusika. Ja etendused toimuvad suure ja samal ajal kohutava jumalanna meelelahutuseks.
  õhukeste kangaribadega kaetud päkapikutüdruk võitleb kahe ujumispükstes poisi vastu. Noorukid üritavad teda rünnata. Tüdruk tõrjub nende rünnakud, hoides mõlema käega mõõka.
  Võitlejatel on juba haavad kehal ja verd tilgub.
  Jumalanna teeb žesti. Alates Tuli puhkeb plaatide all ja põletab nii tüdrukute kui poiste paljaid jalgu. Nad karjuvad tahtmatult.
  Naer on kuulda.
  Jumalanna pöördub tema kõrval istuva trollikuninga poole. See on hermeliini riietatud ja ehetega riputatud noormees.
  - Kas arvate, et teie armee on valmis päkapikkude kuningriiki vallutama?
  Ta vastas naeratades:
  - Meie armee on alati valmis, oo suurim. Aga probleem on selles, et ka päkapikud on selleks valmis. Nagu siin öeldakse...
  Kali katkestas trollide kuninga:
  - Meil pole kasu tühjast jutust! Ma saan aru, kuidas jõud on alati võrdsed, ja sa tahad minult abi paluda.
  Trollikuningas noogutas:
  - Jah, oh suurepärane. Ja ma olen valmis kullas maksma.
  Jumalanna naeris. Tema naer oli ühest küljest helisev ja ilus, justkui sajast hõbekellast, teisalt aga hirmutav. Selge see, et ka ähvardav troll värises.
  Ja kurjuse kehastus vastas:
  - Milleks mul kulda vaja on? Mul on sellest metallist mäed. Kas saate mulle midagi kasulikumat anda?
  Vastuseks oli kuulda piiksumist:
  - Nagu te tellite, teie Majesteet!
  Jumalanna Kali noogutas:
  - Kui alistate päkapikud, saadate kümme tuhat selle rassi orja ja tuhat orja. Kõrged jumalad käitusid targalt, kui nad meie maailmas lõid, et inimeste, trollide ja päkapikkude seas on õiglase soo esindajaid kümme korda rohkem kui tugevaid.
  Trollikuningas noogutas naeratades:
  - Jah, jumalad käitusid targalt. Pole midagi ilusamat kui igavesti noor neiu. Meie, trollid ja päkapikud, ei vanane!
  Jumalanna Kali möirgas:
  - Aga inimesed vananevad, kui me neid oma orjadeks ei tee. Paljusid naisi hirmutab väljavaade muutuda koledateks, küürakateks, kortsusteks vanamuttideks niivõrd, et nad lähevad vabatahtlikult orjusse ja nõustuvad moonimärgiga. Nüüdseks on nad küll vabaduse kaotanud, kuid on juba mitu sajandit noored, terved ja elurõõmsad. Aga et naisest saaks vana naine, on see suur lein, see ei saa olla halvem!
  Kaks ujumispükstes poissi hakkasid jumalanna jalgu veelgi energilisemalt masseerima. Need olid ka inimesed orjade hulgast. Ilusad, väga lihaselised teismelised. Peaaegu alasti, kuid randmetel ja pahkluudel on kullast ja plaatinast käevõrud, mis on kaunistatud kividega.
  Samuti said nad võimaluse elada mitu sajandit, jäädes habemeta noorteks, terveteks, tugevateks ja rõõmsateks. Tõsi, see ei tähenda, et see oleks vabatahtlik.
  Kuid ikkagi on ilusate naiste kehasid palju parem masseerida. Ja mitte ainult Kali, vaid ka päkapikud ja naissoost trollid või isegi nümfid, kui näiteks karjäärides töötada.
  Trollikuningas kinnitas:
  - Teie käsutuses on nii mees- kui naisorjad, oh armuke!
  Kali lisas:
  - Ja loomulikult saadate lisaks veel kakskümmend viis vankrit , mis on koormatud kulla ja vääriskividega. Kõige eest tuleb maksta!
  Ja kurjuse jumalanna võttis ja haaras orjapoisil paljaste varvastega ninast kinni. Ta karjus valust. Aga loomulikult säutsus ta Twitteris:
  - Aitäh, proua!
  Kali käskis:
  "Piitsa poissi kohe." Pealegi riputage ta nagisse. See lõbustab meid.
  Tõepoolest, õhku paistis nagi. Ja kaks päkapikutüdrukut, kes olid vaevu kaetud vääriskivide niitidega, tirisid poisi hukkamisele. Teismeline oli, võib öelda, väga kena, täiusliku lihase definitsiooniga kehaga, kuid eriti tore oli kedagi sellist piitsutada.
  Samas saab lisaks nüpeldamisele ka muul viisil end välja keerata. Gladiaatoritüdruk võitleb mõõkhambulise karu vastu. Täpsemalt isegi kaks tüdrukut. Ühel on võrk ja kolmhark ning teine mõõga ja pistodaga. Ja kaunis päkapikk peksab poolalasti orjapoissi piitsaga. Ta vehib sellega ja kena teismelise vintskele pargitud kehale langeb löök. Ja higi- ja verepiisad lendavad eri suundades.
  See on saade. Ja ilusat poissi piitsutatakse ja tüdrukud võitlevad peaaegu tonni kaaluva eksootilise metsalisega ja et mitte öelda, et see kohmakas. Tüdrukud on aga päkapikud, kes on tavainimestest kiiremad ja tugevamad. Ja väga kogenud. Ja nad hüppavad väga osavalt, põiklevad kõrvale , kui karu neile peale hüppab, ja torkavad mõõga või kolmharuga.
  Tüdrukud on väga ilusad ja peaaegu alasti, väga võrgutavad.
  Ja orjapoiss piitsutatakse halastamatult. Kuid jumalanna Kali jaoks sellest ei piisa ja ta annab käsu:
  - Rösti selle poisi kontsad!
  Trollitüdruk tõi teismelisele tõrviku paljaste jalgade ette. Ja ta võtab selle vastu ja ulutab. See on valus, kui tuli lakub su paljaid kontsi.
  Ja see lõhnab väga mõnusalt, nagu lambaliha röstitud. See on imetlusväärne.
  Kurjuse jumalanna Kali naeratab , ta on väga rahul.
  Orjapoiste hulgas on aga üks eriline. Ta on paljajalu ja ujumispükstes, kuid peas on tal kellukestega müts. See poiss mängib naljamehe rolli. Ta näeb välja nagu kaheteistkümneaastane, kuid tegelikult on ta nii vana, et loeb tuhandeid aastaid. Isegi jumalanna Kali ise peab mõnikord temaga nõu ja mõnikord piitsutab ta seda poissi isiklikult või põletab isegi tema paljaid kontsi. Kuid sellel poisil paranevad mõne minuti pärast kõik haavad jäljetult. Ja tal oli nii palju seiklusi, et ta ei suutnud muinasjuttu rääkida ega neid pastakaga kirjeldada.
  See on üks asi, mis sõna otseses mõttes välgatab väga lihaselise ja tugeva poisi safiirsilmade ees.
  SATO komando staap ja Arnold Schwarzkoff said üha rohkem teavet lahingutegevuse arengu kohta. Mitmed juhtivad Tööliste ja Talupoegade Punaarmee komandörid reetsid oma juhi ja bolševike idee, käskides oma armeedel relvad maha panna.
  Ekraina lääneosas tervitasid kohalikud elanikud SATO vägesid kui vabastajaid ja püüdsid lõpetada bolševike diktatuuri. See erutas neid ja pani neid uuteks edusammudeks.
  Arvutikeskus sai uut infot. Kolmemõõtmeline projektsioon näitas Ekrainat terve rea kaartide kujul, mitmevärvilisi ja värvilisi. Põhimonitor ise näitab kõigi üksuste detailset asukohta, isikkoosseisu, relvastuse arvu, tehnilisi omadusi, sh materjali kulumist, aga ka sõdurite tervist.
  Järgmisena analüüsis arvuti enda kaotusi ja vaenlase kahjusid. Seni oli jõudude vahekord valdavalt SATO kasuks. Pealegi kasvas Vladimir Staljevitši vastu suunatud reetmiste arv . Ükski riik maailmas, välja arvatud tunnustamata Islamiriik, ei toetanud Nõukogude bolševike Uus- Grossia Vabariiki . Kremlis jäi suhtumine külmaks ja salaja vaenulikuks ning meedia võrdles Leninstalit isa Makhnoga.
  Ja üldiselt tundus idee võimust ilma raha ja era- ja isikliku varata liiga eksootiline, et eliit seda aktsepteeriks.
  Oma osa võtsid ka ebaõnnestumised esimestes kokkupõrgetes Satovi armeega. Vaenlane on tugev ja arvutab oma käike elektrooniliselt ning satelliitseire võimaldas näha rindejoont ja kõiki liikumisi nii päeval kui öösel. Ja saavutusvõimalused kahanesid kiiresti.
  Kuid näiteks poiss Vladimir Terkin ( nii oli praeguse naljapoisi nimi ühel missioonil!) oli hoopis teisel arvamusel. Poiss sõitis tõukerattaga Tigrovi juurde. Fanderiidid on selles linnas juba valitsenud ja esimesed kolonnid Satovi sõjaväest on saabunud. Toimus omamoodi endiste alade tagasivallutamine.
   Skaudipoiss mõistis, et tema noor vanus ei aita kohalike politseinike valvsust vaigistada. Punaarmees on palju poisterügemente ja võib-olla on nad palju visad ja bolševismile pühendunumad kui romantilise meeleolu kaotanud täiskasvanud kauplejad.
  Tõepoolest, kui olete laps , on raha teie jaoks midagi peaaegu abstraktset. Kuid täiskasvanud kohtlevad neid aupaklikult, sageli isegi kallimalt kui elu, eriti kellegi teise oma. Vladimirit paelus romantika, soov ehitada üles maailm, milles ei domineeriks merkantiilsed huvid, alatus ja vägivald. Soov saavutada midagi olulisemat kui olla lihtsalt palgaline töötaja või ahne, lihasööja vereimeja. Ja kuigi skaudipoiss on alles üksteist ja kuu aja pärast saab ta kaheteistkümneaastaseks, on tal imelapse võimed. Ja tema pärisnimi ja perekonnanimi on liiga tuntud , et neid avalikult mainida .
  Ja nii, Terkini ilus tuntud kuvand, on ta kõnekas ja meeldejääv. Nii et las poiss mängib sarnase modelli rolli.
  Üldiselt on inimene kuri olend. Millegipärast tormasid paljud diviisiülemad SATO raisakotkaste esimestel õhulöökidel kapituleeruma või omasid reetma, saades dollaripahmakaid. Kuid igal juhul kannab Punaarmee praegu suuri kaotusi ja taandub. Sellistes tingimustes pakub sissisõda kõige tõhusamaid meetodeid.
  Ainult Lääne- Ekrainas on raske leida kohalikke jõude, kes toetaksid rahvahuve ja bolševike intifadat. Aga kui sa vaatad, siis leiad maa-aluse. Nõukogude ajal sõdisid ju partisanid aladel, mis nõukogude korra jaoks lootusetuna tundusid.
  Vassili peitis oma rolleri puu alla ning pani selga moekad riided ja tossud. Paljajalu linna minna ei saa - see äratab kahtlust, eriti kuna on veel märts ja üsna külm. Punaarmee poisid põlgavad trotslikult jalanõusid ning püüavad käia ja joosta paljajalu seni, kuni terved on.
  Aga üldiselt , kui temperatuur on üle nulli, siis ilma kingadeta, teatud harjumusega, saab joosta ilma piiranguteta. Lumes on see muidugi keerulisem, kuid staažikas noor sõdalane on üsna võimeline mitu tundi vastu pidama.
  Vladimir oli hästi karastunud, lisaks õpetas isa talle salajasi meetodeid, mis parandavad vereringet, nii et jalad ja muud jäsemed praktiliselt ei külmuks. Peate lihtsalt teatud punktid nõeltega torkima või võtma mõned ürdid. Muide, keskajal tegid paljud poisid tugevate pakastega ilma igasuguste keeruliste trikkideta ega köhinudki, joostes poolalasti läbi lumehangede. Ja nende külmast sinakad kontsad ei tundnud muud talda kui looduslikud, kuni hakkas tekkima habe.
  Vladimir isegi arvas, et ehk tasuks roller võtta, aga... Auto oli tema enda koostatud, mitte seeriatootmine. Võib tekkida asjatuid kahtlusi, kust ta selle sai ja miks. Lisaks on tõukeratas tõeliselt eriline ja kokkupandav, kompaktne ning suudab kiirendada kahesaja kolmekümne kilomeetrini tunnis ja isegi põrgatada. Ei, selline masin on liiga märgatav.
  Lisaks tahtsin jalutada ja kuulata, millest inimesed mõtlevad.
   Kogu oma romantilisusest hoolimata on ta väga tark poiss ja ta imestab, miks pika dollari kummitus on nii visa ja ahvatlev.
  Kas tõesti on muid, huvitavamaid väärtusi? Kuigi lõppude lõpuks rõõmustab inimene kõige rõõmsamalt oma olemust ja mammonat.
   Poiss kõndis, vilistades ameeriklasele, julgele marssile. Nii et ei mingit kahtlust. Olles üsna suur poiss, nägi ta välja oma eluaastatest vanem ja võis kergesti sobida teismeliseks kohalikust läänemeelsest noorteorganisatsioonist.
  Tal oli isegi sobiv käepael, millel oli ussipea. See tähendab, Ophiuchus!
  Kuidas ta nii ilus välja nägi! Poolkarbisoeng ja blondid juuksed, saab endale plakati tellida - Hitlerjugent !
  Ees, katkisel maateel, laulab mingi vana naine . Ta lohistab tohutut seljakotti , mis tundub, et see purustab ta. Huvitav, mida vanaproua sinna lisas? Võib-olla tirib ta Tiigrite linna müügiks midagi söödavat? Tuleb külastada ja teha luuret.
  Viimane lause osutus nii absurdseks, et poiss itsitas tahes-tahtmata ja kiirendas sammu. Moekates tossudes ei ole jalad kuumad ja see on ebameeldiv. Kuigi loomulikult näeb ta niimoodi rikkam välja . Ja siis, kui nende salk sisenes Sloveeniasse, mis polnud sugugi vaene, vaatasid nad kaastunde ja hirmuga paljajalu toompoiste salgu. Nagu oleksid nad hullud või täiesti vaesunud. Ja poisid tegid kiirel sammul, nii et lumehang krudises. Nad irvitasid, pööramata tähelepanu oma lumehangest pärit punastele kontsadele ja sinistele varvastele. Ja vaadates nende karmi pilke ja tugevalt kokku surutud rusikaid, valmis naerma, väänasid nad hirmust suud ja vaatasid hirmunult kõrvale.
  Aga see vanaema tundub olevat täiesti kurnatud. Vladimir võpatas, miks moonutab vanus naisi nii metsikult. Tüdrukud on ju ilusad ja vanemad daamid muutuvad jubedaks.
  See on nagu kortsus nahk, küürud või midagi sellist, mis ei ole esteetiliselt meeldiv. Ja kuhu Jumal sel juhul vaatab? Miks talle selline täielik inetus meeldib? Aga esteetikatunnetus?!
  Noh, okei, tuleb aeg ja nad lahendavad selle Jumalaga, panevad ta vastutama kogu inimkonna mõnitamise eest. Seniks aidake vanaprouat, tema pole süüdi, et temast nii kole inimene sai.
  Vladimir hüppas vanaema juurde ja küsis viisakal toonil ukraina keeles:
  - Ma näen, et teil on raske, kas ma saan aidata?
  Vana naine põrkas poisist tagasi ja susises vihaselt:
  - Ära julge suud lahti teha , veidrik! Sa arvad, et ma ei tea, et sa kiigutasid mu griini.
  Vanaema hakkas keppi vehkima ja tema ületäitunud seljakott avanes. Vladimir tundis juba kaugelt tugevat värvilõhna ja nüüd läksid ta silmad pärani. Närtsinud kapsa lehed, kohmakalt roheliseks värvitud, torkasid mahukast seljakotist välja. Ja mingi idioot maalis selle mäda koha ära. Seljakott ise oli plekkidega kaetud ning vastik ja lärmakas vanaema kergelt plekiline.
  Vanaproua üritas poisile nuiaga pähe lüüa, kuid too põikas kergelt kõrvale ja katkestas järjekordse hoo.
  Ja vanaema karjub täiest kõrist:
  - Oh, nad röövivad mind! Kurjategija üritab rohelisi ära napsata ! Hei, kaitse mu kapsast!
  Terkin märkis irooniliselt:
  - See on alati nii! - Ja skaudipoiss laulis. - Kes inimesi aitab, see raiskab oma aega! Head teod ei saa kuulsaks!
  Ja vana naine nägi tegelikult välja nagu Shapoklyak, ainult et ta oli veelgi imelisem ja vastikum, isegi küüruga. Nii võttis ta seljakoti, surus selle rinnale nii palju, et tema küürus nina sattus värviliste kapsaroheliste vahele ja karjus, kuigi mitte liiga selgelt:
  - Oh, te olete mu rahad ! Bask taala ! Kaitse bandiitide, kohutavate moskvalaste eest!
  Vladimir tundis end ootamatult nagu Stirlitz, kes on läbikukkumise äärel. Poiss kahanes refleksiivselt ja näitas näpuga ussipeaga sidemele ning ekrainakeelseid sõnu inglise keelega kunstiliselt vaheldudes ütles :
  - Oleme organisatsioon, mis kaitseb vanemaid inimesi üle kogu maailma! Ja meie oleme need, kes neid aitavad, maju ehitavad ja šokolaadivõiga saia kingivad!
  Vanaema rahunes veidi ja küsis sosinal:
  - Kas sa oled juhuslikult ameeriklane?
  Vladimir, sirutades huuli kõige armsamas naeratuses, kinnitas inglise keeles:
  - Jah, muidugi, sada protsenti ! - Ja nähes kohe, et vanaema, maailma kõige levinumas keeles, ei koo lakku, lisas ta ekraina keeles. - Olen Ameerika teismeline ja skaut!
  Vanaproua rahunes lõpuks maha ja küsis paremal toonil:
  - Ja kui palju villasid ja Mercedeseid saan oma rohelistega osta?
  Skaudipoiss, mõistes, et hullude inimestega on parem mitte vaielda, vastas rahulikult:
  - Palju! Nii palju!
  Kuid vanaema oli järjekindel ja küsis musklilt ja targalt poisilt ka pärast tema eluaastaid:
  - Kui palju see on?
  Terkin vastas tõsisel toonil:
  - Noh, Mercedesel on erinevad modifikatsioonid. Mida uuem ja luksuslikum bränd, seda rohkem see maksab, mis tähendab, et vajab rohkem rohelust!
  Raskelt hingav vana naine pani seljakoti maha ja ohkas, osutades värvilisele kapsale:
  - Siin pole vähem kui kuuskümmend kilogrammi! Ma kardan, et suren , kui linna nii palju rohelust toon!
  Vladimir oli valmis valjult naerma, kuid nähes, kui ärritunud vastik vanaproua nägu oli, vastas ta:
  - Miks sa pead seda kaasas kandma? Otsige mootorrattur ja teid sõidutatakse tuule ja mugavusega Tigrovi!
  Küürus vanaema ohkas raskelt ja põrises järsku raskesti mõistetava mustriga:
  - Oh , sa oled mu lapselaps... Kutsusin traktoristi Fjodori enda juurde koju. Niisiis küsis ta Heroodeselt, miks ma mädakapsast rumalalt värviga määrisin. Nii et ma seletan talle, lollile , et kapsas ja roheline on maailma kõrgeimad väärtused! Saate osta kõike nii roheliste, Mercedeste kui paleede jaoks!
   Terkin, kes andeka spioonina teadis, kuidas mõista tähendust ja mõista kõige sõnastamatumat ja keelelisemat pomisemist, soovitas kavalalt:
  - Kas traktorist lubas teid tasuta külla toimetada ?
  Nägu väänanud vana naine lehvitas vihaselt:
  - Peaaegu nii! Lihtsalt mitte tasuta, hoidke tasku laiemalt , vaid liitri pudru eest ! Noh, ma saatsin ta lolliga !
  Poiss ei suutnud seda taluda ja naeris kõvasti. Tõepoolest, see osutus naljakaks. Vanaema kuulis ilmselt piisavalt, et roheline ja kapsas on kõrgeimad väärtused, kuid huumorit mõistmata võttis ta slängi liiga sõna-sõnalt. Ahjaa, kuna kevadeks oli see köögivili kollaseks tõmbunud, värvis ettevõtlik vanaema selle rohelise värviga.
  Kui sellele lisada, siis pärast seda, kui Tigrovis põletati avalikult kõik pangatähed, mida neil polnud aega sularahas peita , tekkis märkimisväärne puudujääk, siis on selge, miks dollar omandas kõrgeima väärtuse.
  Vana naine oli vahepeal otsekohene:
  - Noh, enne oleksin helistanud Interneti kaudu takso, kuid bolševikud keerasid kuradivõrgu väljapressimiseks kõik telegraafipostid. Ja isegi lihtne telefon ei piiksu ! Oh, ma olen õnnetu, istun siin ja toitun ainult kuulujuttudest. Tahtsin Borisovi juurde minna, aga tema hobune viidi Punaarmee vajadusteks ära. Orekil oli nii lahe ja ilus Mercedes, nii et bolševikud tegid selle haamriga maatasa. Nagu, see on liiga luksuslik ja mitte proletaarse auto! Nii et nad, antikristused, rikkusid kõik ära. Sellepärast pidin rohelise kapsa ise turule tirima!
  Vladimir pidas vajalikuks vanaema lobisemist katkestada. Kuigi ma sattusin sellise vanaprouaga kokku, nutab trellidega psühhiaatriahaigla teda ahnelt taga !
  - Teie rohelised ei ole loomulikud, proua...
  Vanaema ärritus kohe:
  - Mis siis?
  Skautpoiss, kellel oli raskusi rinnast välja pääsenud sarve tagasi hoidmisega, selgitas:
  - Ja see, et... Teid võib maalitud haljastuse eest kohtu alla anda!
  Vanaproua ehmus ja muutus lillaka näoga, tema kõhnad jalad mingites karvakingades hakkasid sassi minema, kui vanaema tagasi astus. Ja sinised huuled pomisesid:
  - Milleks? Mille eest mind vastutama hakatakse?
  Terkin vastas loogiliselt:
  - Sa ei kanna looduslikku, vaid närbunud kapsast. Niisiis, proovite müüa odava värviga võltsrohelist! Ja see on võltsimine!
  Ja skaudipoiss tegi endale jubedad silmad.
  Vana naine hakkas kogelema ja pobisema:
  - Ära pea mind vastutama. Värv on endiselt väga värske ja loomulik. Tema lapselaps tõi selle!
  Vladimir oli ära kantud, ta tundis end tõelise Ostap Benderina :
  - Seega anname ka oma lapselapse kohtu ette kaasosaluse eest võltsitud pangatähtede valmistamisel. Teile tuleb perekondlik vangla .
  Vanaema reageeris ootamatult, viskas seljakoti ja jooksis kiiresti minema, hüüdes:
  - See pole minu! See pole üldse minu oma! See pole isegi minu oma!
  Värviga määrdunud seljakott jäi teele lebama. Paar teismelist poissi vaatasid etendust suu lahti. Kapsas ei lõhnanud mitte ainult kõige odavama mürgise rohelise värvi, vaid ka mädaniku järgi. Nii et mul ei olnud vähimatki soovi kaalukat rämpsu kokku korjata ja selga panna.
  Pealegi aja raiskamine hullumeelse vanaproua peale. Kuid kohalike teismeliste metsik naer ei suutnud tähelepanu äratada. Poisid olid umbes neljateistkümneaastased ja osutusid Vladimirist pikemaks ja palju paksemaks. Kuigi võitluskunstis hästi treenitud Terkin ei kartnud neid muidugi sugugi. Laske neil lihtsalt oma pead sisse pista!
  Kuid nad tundusid olevat täiesti rõõmsad! Paksem röögatas:
  - Noh, sa lõid ta maha! Täpselt nagu Kogan!
  Terkin hüppas vastuseks ja keerutas plaadimängijat õhus. Pärast seda, maandudes, terminaatori naeratusega vastas ta:
  - Kas see suur edasimüüja saab midagi sellist teha?
  Noorukid naeratasid haukudes vastu :
  - Pole jube nali ! Tulge meiega aega veetma !
  Terkinil tekkis huvi lihtsalt hängimise vastu kaaslastega arutada nendega aktuaalseid probleeme. Kuigi teisest küljest ei käitu ta kuigi hästi, papagois ta kirjaoskamatut vanamutti ega karistanud kurja!
  Selle magusa kapsa idee andja vanaemale nägu oleks tore rohelise värviga seebitada.
  Vladimir tundis aga küüraka vanaema vastu vastikust ja soovitas seetõttu:
  - Noh, läheme korralikult ümber! See saab olema väga lahe soojendus!
   Mopeediga poisid suundusid linna. Vladimir istus kõige kõhnema poisi taha ja vilistas teist viisi. Meeleolu oli aga tühine ja tunned end täieliku pättina .
  Tigrovi sissepääsu juures olid satovlased juba oma kontrollpunkti üles seadnud ja kontrollisid dokumente. Tekkis väike autode järjekord. Poisid kaotasid kohe kogu oma eputamise ja paks mees märkis kurvalt:
  - Meil pole ühtegi dokumenti kaasas. Nad saadavad su vanglasse !
  Terkin ütles ülemeelikult:
  - Seda parem! Siis ma korraldan neile vangikongis Maidani!
  Siis möirgasid paar noort fanderovilast:
  - Me ujutame Moskva verega üle ja jõuame Uuralitesse!
  Seejärel pöördusid mopeedid ilmselt ümbersõidu otsimisel. Terkinil oli suur kiusatus noorele saastale korralikult peksa anda , kuid praegu oli parem end mitte paljastada. Mõtted läksid teises suunas.
  Tõepoolest, selgus, et USA asus Teises maailmasõjas NSV Liidu poolele, provotseerides sellega Jaapani enda vastu sõtta. Mis oleks saanud teistsuguse jõudude vahekorra korral?
  Kui Ameerika, mis on sellise riigi jaoks ilmselt palju loomulikum, ühineks Hitleriga?
  Sel juhul on sõja esimestel kuudel ebatõenäoline, et ajalugu oleks tegelikust kõrvale kaldunud. Noh, vähemalt oluliselt. Tõenäoliselt aitaks USA Kolmandat Reichi kõige rohkem majanduslikult ja pommirünnakutega. Muidugi võib Jaapani astumine sõtta Kaug-Idas tekitada teatud probleeme. Siis oleksid Nõukogude diviisid sõjas samuraidega aheldatud ega oleks saanud Moskva kaitsmisest osa võtta.
  Tõenäoliselt pole see aga nii hirmutav, kui esmapilgul tundub. Oktoobri lõpus peatasid Nõukogude väed Saksa pealetungi, vaatamata sellele, et Kaug-Ida väed polnud veel saabunud ning põhijõud piirati ümber ja hävitati. Tuleb märkida, et Nõukogude vägedel oli teatud ohutusvaru ja ilmselt oleks nad suutnud pealinna hoida ka raskemates tingimustes. Kuigi on võimalik, et sel juhul poleks Punaarmeel vastupealetungiks piisavalt jõudu olnud.
   Näis , et poisid leidsid haavatava koha; teed valvas kohalik rahvuslaste haru. Terkini uutest sõpradest veidi vanemad teismelised seisid valves. Nad tervitasid oma mopeedi kiljumise ja karjumisega.
  Vanem kitsehabe räsitud:
  - Mis laps see on? Äkki nad tulid kaklema?
  Vladimir Terkin pahvatas vihaselt:
  - Kujutage ette , jah!
  Juht käskis:
  - Sel juhul astuge mopeedilt maha ! Peame turu eest vastutama!
  Skautpoiss hüppas kiiresti maha ja võttis kohe seisukoha. Talle tundus, et nüüd on temast saanud Bruce L- i kehastus oma lapselikus, kuid mitte vähem ohtlikus versioonis!
  - Noh, lähme välja ja mõõdame oma jõudu!
  Juht aga ei hakanud ise võitlema, vaid noogutas küljele:
  - Deemon, tegele temaga!
  Saltos ümber pöörates hüppas välja kimonos poiss. Ilmselt ka võitleja , kes kasvatati üles nagu spartalane , paljajalu jaheda ilmaga ja kiiresti. Vladimirist veidi vanem ja pikem, aga ka veel väga noor sõdalane, musta vööga.
  Skaudipoisil oli veidi piinlik. Ta arvas, et peab järgmise kotiga hakkama saama ja seega tema vastu tõeline professionaal, osav ja mitte mingi ülespumpatud lollide lihaste mägi.
  Vladimir mõistis "deemoni" liigutuste põhjal, et tegemist on väga tugeva vastasega, ja võttis igaks juhuks jalga tossud, mis takistasid tal maapinda tunnetada.
  Nii suudab ta paremini tabada väleda vaenlase iga liigutust.
  Mõlemad poisid seisid teineteise vastas ja kummardasid. Teised noored fanderovlased piirasid neid ringis, jättes duelliks vaba ala.
  Võitlus algas ilma signaalita, Vladimiri vastane ründas vastast järsult kehas. Skaudipoiss asetas klotsi ja tundis löögi märkimisväärset jõudu. Isegi mu täistopitud sõrmenukk surises. Ei, see on tõesti must vöö ja silmapaistev võitleja ning tema alistamiseks peaksite kogu oma jõu koguma.
  Deemon läks rünnakule, kuid Tyorkin , samuti üsna kogenud, pareeris osaliselt ja taandus osaliselt vaenlase eest, püüdes lööke mitte mööda lasta.
  Ümberringi olev võitlejate hulk hüüdis valjult:
  - See on see, see on kõik! Tapa blond!
  - Ta on argpüks! Tapa ta!
  Vladimir tundis vastuseks raevu ja alustas vasturünnakut. Vaenlase rusikas käis juhuslikult mööda tema paremat põsesarna, kuid Terkin tabas ka vastast rindu, sundides teda võpatama ja taganema.
  Löök tabas vastutulevat liiklust, Vladimiri sõrmenukid jäid paljale, päevitunud lihaselisele rinnale.
  Deemon vaatas esimest korda vastasele austusega otsa ja pomises:
  - Ja sa pole üldse halb!
  Terkin, pannes dünaamilise ploki, vastas:
  - Ja veelgi ohtlikum, kui arvate!
  Deemon läks taas rünnakule. Ta püüdis anda rohkem lööke oma paljaste poisilike jalgadega, Vladimir pani mitu korda polsterdatud säärega klotse ja itsitas, püüdes vastast varjata. Kuid tal jäi see äkki käest ja vastas kohe.
  Mõlemal poisil tekkis võitluse edenedes rohkem sinikaid, marrastusi ja muhke. Mõned löögid läksid, muide, profivõitluses nii nagu peab. Kuid kõikuvad kaalud ei saanud ühes või teises suunas kallutada.
  Terkin püüdis vaenlast kavalusega haarata, kuid elukutseline meister polnud sugugi lihtne ja lõi lõksud ise. Ja iga uus rünnak möödus möödaminnes või arenes näos sinikateks. Skautpoiss aga tagastas saadud huviga . Ja ta ründas uuesti! Vastuseks puuduvad valusad toksad .
  Mõlemal poisil oli ninaluumurd ja nad hingasid raskelt. Võitlus muutus üha enam gladiaatorite võitluseks või maadlejate lahinguks . Üha sagedamini astusid poisid trümmi ja üritasid üksteist maadlustehnikatega raputada. Nad lõid pead, kuid kumbki ei andnud teisele järele. See karm duell oli võistlus võrdsete ja kangekaelsete vahel.
  Tasapisi ei hakanud väsima mitte ainult noored võitlejad, vaid ka neid ümbritsev rahvahulk. Liikumised ja löögid muutusid üha loiumaks. Nii tõstis deemon raskelt hingates Terkini õlgadele ja viskas ta maha. Kuid karateka jalad andsid järele ja ta kukkus, mattes pea skaudipoisi tugeva surve alla . Vladimir kasutas kohe konkurendi eksimust ära ja haaras jalgadega kindlalt "deemoni" tugevast kaelast "lukku".
  See on õhuklapi hoidja ja seejuures väga tõhus. Vaenlane üritas vastuseks teda pigistada või isegi mehe kõige tundlikumat kohta pigistada, kuid surve kaelalülidele osutus nii tugevaks, et "deemoni" käed kallistasid automaatselt teda kägistava poisi põlvi .
  Terkin suurendas survet, ühendades keha jalgadega ja tugevdades kaela kangi. Ta võitles meeleheitlikult vastu. Tema ilus, kuigi sinikatega nägu hakkas võtma kirsivärvi ja nägemine muutus äärmiselt häguseks.
  Vladimir sosistas:
  - Koputage peopesaga, et loobute!
  "Deemon" tahtis vastata eitavalt, kuid tema kitsendatud kurgust kostis ainult nurinat. Näib, et ta oli täielikult purustatud. Selline tehnika võis üldiselt saatuslikuks saada ja sõjas pidi Vladimir tapma täiskasvanuid ja sugugi mitte väikseid mehi. Nii et karatepoiss oli asjata jonnakas. Kuigi Terkinil on kahju oma eakaaslase, peaaegu samaealise tapmisest, on see siiski vaenlane - fanderiit. Kuid vaenlasi ei säästa!
  "Deemon" muutus näost siniseks ja vaikis. Vassili lõdvendas haaret. Tema vastane oli veel elus, kuid veel veidi teadvuseta ja isegi tema treenitud selgroolülid olid murdunud. Terkin oli aga samuti kurnatud ega suutnud äärmisest väsimusest üles tõusta. Poiss lamas seal ja hingas raskelt, jalg puudega vastase seljal. Võitlus polnud veel lõppenud. Kuigi võitluse reeglites ei olnud eelnevalt kokku lepitud, hüüdis vanim fanderiitidest:
  - Tule, registreeri maadluse vabakõne võit !
  Vassili võttis jõu kokku ja tõukas meeleheitliku pingutusega vastase pekstud paljaste jalgadega. See keeras alles poolel teel ümber. Pidin uuesti hinge tõmbama ja uuesti tõukama, et karatepoiss lõpuks selili lamaks. Pärast seda paned jala rinnale ja ootad, kuni kohtunik sulle aeglaselt läheneb. Või teismeline, kes valib kohtuniku rolli. Siis ta võtab selle ja loeb maha.
   Poiss , kellel on kasakate eeslukk peas, koputab aeglaselt ja valjult. Vassili tunneb end kannatamatuna. Miks tekkis minu peas assotsiatsioon käguhäälega? Siis aga ripub Zaporožje kasaka moodi värvitud küüntega käsi õhus ja hakkab kukkuma. Ja äkki, kolmandal löögil, tõmbles karatepoiss loiult ja viskas Vassili palja jala rinnalt.
  poiste ja noormeeste ridades kostis mürin. Selgus, et naljakas vaatemäng jätkub. Ärrituse tunne aitas Terkinil end kokku võtta ja ta lõi meeleheitlikult jalaga vastu lõugu oma kalgese, palja ümara kannaga.
  Ta nõjatus tagasi ja jäi taas vaikseks, lebades selili. Ja nüüd on tal raske üles tõusta . Ka Vladimir, olles oma järelejäänud jõu löögile pannud, ei pääsenud vaenlasele lähedale.
  Midagi meenutas Chelubey ja Peresveti duelli , kus mõlemad sõdalased: tatar ja venelane hukkusid meeleheitlikus kokkupõrkes odadega.
  Tõsi, Peresvet jäi ikkagi sadulasse ja Chelubey lendas välja. Nii võitis Vene armee kolossaalsete kaotuste hinnaga mongoli-tatarlasi. Ja see võimaldas karmist ikkest lahti saada .
  Nüüd aga tuli end kokku võtta ja keskenduda ning seda meetrit roomata. Tänu sellele, et ma ei saa, ja läbi äärmise väsimuse.
  Fonbassil 3014. aasta aprillist raskeimates lahingutes , raske füüsiline pingutus võõras. Ja miks ta on nii lõdvestunud ja loid? Ei, me ütlesime fašistidele, et meie rahvas ei talu, kui Gruusia lõhnavat leiba kutsutakse sõnaks ford!
  Vladimir pahvis rinna välja ja tõmbles järsult, lähenedes vastasele. Tal õnnestus end ümber keerata ja seekord peopesa kriimustatud kilplihastele panna.
  Amatööride lekkekohtunik lähenes neile uuesti. Ta seisis mõnda aega, otsustamatult ja hakkas siis jälle väga aeglaselt lugema ja plaksutama nii kõvasti kui võimalik noore sõdalase kõrva lähedal.
  Ta tõmbles ikka veel kolmandal plaksutamisel ja hoidmine ei olnud kaitstud . Kuid käsi ei volditud ja kohtunik, vaadates pealikule otsa, hakkas uuesti lugema.
  Aga ka veel aeglasemalt kui varem. Karatepoiss tõmbles jälle.
  Vladimir üritas rusikaga vastase templisse torgata, kuid väsinud ja nõrgenenud käsi libises vaid vastase higisest peast. Terkin leidis end kõhuli ja hingas taas raskelt. Siis hakkas ta käte abiga tõusma.
  Pealik sekkus duelli ootamatult, öeldes leppimisena:
  - Olgu, see on viik! - Ja ta sirutas oma laia peopesa Terkinile . - Olete näidanud end tugeva sõdalasena ja väärite meie jõugus väärilist kohta!
  Terkin vastas sellele väsinud ilmega ja tal oli raskusi jalul püsimisega:
  - Sinuga veidi aega veetes , ma isiklikult ei pahanda , aga... Tulevikus ootame ja vaatame!
  Vladimir rääkis ettevaatlikult, kuna tundis, et ta ei saa tõsiseks võitluseks. Aga kui öelda kohe ei, on oht saada tõsine latikas.
  Kuigi üldiselt võis Terkin eksami sooritamiseks arvestada. Ta võitles karates tõelise musta vööga ja tegelikult võitis. Sest ta jäi jalule ja vastane oli endiselt pikali. Isegi kui see on ametlik võit, mida ei registreerita ootel. Aga kes veel on tema vanuses selliseks võitluseks võimeline?
  Vladimir tundis soovi süüa ja see on märk uuest jõust. Paar tüdrukut tormasid "deemoni" juurde ja hakkasid karatepoisi sinist nägu hõõruma.
   Võitlus osutus loomulikult edukaks ja kõik lahkusid õnnelikena. Tooge Tyorkinile klaas selget vedelikku . Skaudipoiss oli nii väsinud, et ahmis kogu auto sisu ühe sõõmuga alla ja alles siis, kui oli selle viimase tilgani kurnanud, taipas järsku, et see on viin.
  Kakssada viiskümmend grammi alkoholi on surmavalt väsinud lapse jaoks palju ja doosi vastu pidamata poiss langes tõelisesse sügavasse alkoholijoobes nokauti.
  Nahkjakkides ja tätoveeringutega tüdrukud võtsid ta kätest ja jalgadest üles ning viisid telki. Ja teised fanderiidid vilistasid ja karjusid.
  Terkin langes raskesse ja samal ajal väga lõbusasse unistusse.
  Üldiselt, nagu sageli juhtub, kukute pannilt tulle!
  Ja nüüd on ta väga lihaseline poiss, kellel on väga sügavad lihased lapseliku, kuid meenutab valatud terasest keha. Ja ta on paljuks võimeline.
  Terkin poleks muidugi kunagi leppinud kurjuse jumalanna Kali saatusega, kui ta poleks täitnud armastusjumalanna Lada eriülesannet. Ja praegu pidi ta leppima naljamehe rolliga selle põrgujumala juures.
  Siin on üks orjapoiss, keda piinati surnuks. Pärast piitsa peksti tema naissoost trollid ja päkapikud kuuma traadiga. Ja siis murdsid nad kuumast punaseks näpitsatega kõik ribid. Kui julm ja metsik see on.
  Mõlemad päkapikutüdrukud, olles saanud mitu kerget haava, lõpetasid ka mõõkhammaskaru, lõpetades sellega lahingu. Ja surnuks piinatud aluspükstes orjatüdruk korjati konksuga ribist kinni ja tiriti metsloomadele õgima.
  Vladimir ohkas, nagu alati, valitses julmus ja vägivald.
  Gladiaatoritüdrukud on läinud. Pärast neid hakkasid poisid omavahel kaklema. Viis meest olid punastes ujumispükstes ja veel viis mustades. Kaheteist-kolmeteistaastastel poistel muid riideid polnud. Nad olid relvastatud mõõkade ja pistodadega. Ja kümme noort gladiaatorit võitlesid lahingus.
  Kohe voolas veri välja ja päevitunud lihaselistele kehadele tekkisid haavad.
  Kõige tipuks hakkasid orjatüdrukud poiste paljaste jalge alla hõbelabidatega pronkskorvidest kuuma sütt viskama. Noorte gladiaatorite jalad põlesid ja nad karjusid.
  Jumalanna Kali irvitas, talle meeldis väga poisse piinata ja neid piinata ning nende üle mõnitada. Ja see pani ta tõeliselt käima. Tegelikult on poisid vanuses, mil habe veel ei kasva, väga ilusad ja nende nahk on nii sile, õrn ja seda on nii mõnus põlema panna või piitsaga lõigata või näpitsaga pigistada , või torgake see nõelaga läbi. Ja kui väikemees oma heliseva häälega valust karjub, on see nii magus heli ja aroom, mida pole võimalik muinasjutus ära rääkida ega pastakaga kirjeldada.
  Kellegi teise valu on nii magus. Eriti kui piinad ilusat, nägusat, lihaselist ja tervet poissi. Ja pole paha ka tüdrukut piinata. Kuid emasel on alati meeldivam piinata isegi väikest isast.
  Nüüd aga raiuvad ja tapavad poisid üksteist, just nii nagu Kurjuse jumalanna Kalile meeldib.
  Ja kui väikese mehe paljas tald söetükil seisab. Õrnas eas on poiste jalad graatsilise kujuga ja mitte nii karedad kui täiskasvanud meestel ning nahk on sile, puhas ja ei ole kaetud vastikute karvadega.
  Seetõttu meeldib Kalile väga armsaid poisse piinata, see on palju esteetilisem ja nauditavam.
  Kuid näete, et lahing on üsna põgus. Poistele ei antud isegi kilpe, mis võimaldaksid lahingut pikendada. Ja nüüd on võitja jalul, järel on vaid üks punastes ujumispükstes poiss. Ja siis on ta nii haavatud, et tema lihasel kehal pole eluruumi.
  Jumalanna Kali käskis:
  - Ma annan võitjale elu - lõpetage ülejäänu!
  Orjatüdrukud hakkasid lüüa saanud poiste paljaste jalgade ette tõrvikuid tooma. Need, kes jäid liikumatuks, haarati konksudega ribidest kinni ja lohistati loomaaeda toitma. Ja need, kes karjusid, lõpetasid päkapikuvibudega või naistrollid ambpoltidega. Jah, see on jõhker jõukatsumine.
  Leegid limpsisid surmavalt haavatud orjapoiste jämedaid taldu, kuid need olid enne lahingut pestud.
  Kurja jumalanna armust kingiti ainsale elavale poisile šokolaadikook ja õnnetu gladiaatorilaps näksis seda. Ja ma tundsin end paremini ning kummardasin külaliste ja põrgu keisrinna ees.
  Pärast seda läks ta üsna kindla kõnniga koju.
  Jumalanna Kali märkis:
  Nii rahutu on maailm,
  Saatus on selline halastamatu seadus...
  Poiste jaoks pole elul väärtust,
  Ja need lastakse lihtsalt pastakasse!
  Pärast mida järjekordne duell ... Seekord võitleb kolme mõõgaga päkapikutüdruk kahe inimpoisi vastu. Umbes kümne- või üheteistaastastele poistele anti relvaks puupulgad. Ujumispükstes ja kõhnades näevad nad välja nagu ohvrid. Päkapikutüdruk on väga lihaseline, ilus ja väle. Ta juuksed nagu olümpiatule leek lehvivad tuules. Kuigi orjapoisse on vaid kolm, ei tundu nende võimalused olulised. Täpsemalt on neid kolm ühe tüdruku vastu. Kuid on selge, et ta on kogenud ja tugev. Ta viskas paljaste varvastega kivikese ja püüdis selle kinni. Seejärel purustas ta selle, pigistades oma alajäsemete sõrmi, näidates üles kolossaalset jõudu.
  Jumalanna Kali märkis:
  "Kas teie vastased pole liiga nõrgad, Artemis?"
  Tüdruk, päkapiku kohta üsna pikk, noogutas nõustuvalt:
  - Jah, poisid on väikesed. Need on alles lapsed ja kõhnad. Võib-olla oleks õigem vähemalt teismelisi minu vastu näägutada?
  Põrgu keisrinna itsitas ja vastas müriseva häälega:
  - See on teile ikkagi lihtne soojendus. Võite need lihtsalt võtta ja head trenni teha! Ja siis, Artemis, peate oma eluga riskides pidama tõsise lahingu!
  Päkapikutüdruk kummardus ja vastas:
  - Ja see võitlus juhtub, ma olen kindel!
  Kõlas signaal ja poisid puhusid sarve. Ja lahing algas. Kolm poissi, vehkides keppe ja välgutades oma väikseid paljaid kontsi, tormasid päkapikule kallale. Ta juhtis veskit oma mõõkadega ja poisid lendasid jalust. Tõsi, nad hüppasid kohe püsti. Tüdruk lõi ühele gladiaatoripoisile palja kannaga jalaga rindu, lüües ta uuesti pikali. Veelgi enam, jättes tema paljale, pargitud ja kondisele rinnale sinika.
  Publik plaksutas...
  Terkin sosistas:
  - See pole tõesti mäng reeglite järgi!
  Päkapikutüdruk jätkas galoppimist. Ta tegi salto ja kõndis kätel. Siis haarasid tema paljad varbad poisi ninast ja viskasid ta ettepoole, pannes ta vastu värvilisi plaate pliskama.
  Artemis laulis:
  - Kosmiline sfäär ja Luciferi mahhinatsioonid!
  Jumalanna Kali möirgas:
  - Ära mäleta Luciferit!
  Tõepoolest, ta on tema konkurent. Ja liigisisene võitlus on võib-olla kõige jõhkram ja halastamatum. Ja päkapikutüdruk keerles edasi ja nagu oleks ta looklev topp. Ja samal ajal ei kiirustanud ta poisse maha raiuma. Mängis publikule. Ta tegutses nii energia kui ka teatud osavusega.
  Artemis isegi laulis:
  Kui kaugel teises universumis on meie kodumaa,
  Kus ööbik puhtalt ja hellalt triilib!
  Sealne tasandik külgneb mäega!
  Ja taevast langeb lumivalget kohevust!
  
  Lõppude lõpuks on kõigi rõõm päeva värvides,
  Nähes silma paitavat rukkilille!
  Lõppude lõpuks on iga Elfaslav meie sugulane,
  Issand tasus Elfi ja tegi temast paradiisi!
  
  Kirikukuplite kupli kohal,
  Päkapiku rist sädeleb üle kõige!
  See pole aeg lõbutsemiseks, rüütel,
  Ma ei näe piisavalt tegevust!
  
  Miks on meie päkapiku vaim,
  Hädas tuleb lihtsalt ärgata!
  Kui rahulik vaim on kustunud,
  Kurjus õitseb laiskuses ja joobes!
  
  Ja me peame tugevdama oma usku,
  Ja palvetage palavalt Issanda poole!
  Tee kõvasti tööd ja ära joo
  Nad jälgivad iga püha nägu!
  
  Paratamatult kappavad aastad,
  Nad asusid raevuka galopiga teele!
  Ja aeg niriseb nagu laine,
  Hetke sadas metsikult!
  
  Sa oled päkapiku kangelane,
  Pidage meeles, et teie saatus on võidelda!
  Vallutage universumi avarus,
  Tooge usku vendlusesse kõigisse olenditesse!
  
  Ja mis pimeduses liigub,
  Nagu murtud tarna hääl!
  Elfas on meid miljardeid,
  üksi siin maailmas !
  
  Tuleme teise universumisse,
  Kõik küsisid meilt mõistlikult!
  Piiramatud maailmad on kutsumus,
  Teeni oma armastust - Elfia!
  Hüppanud päkapikutüdruk lõi poisse tapjajalgadega kuklasse. Ja nad kukkusid ja minestasid. Orjatüdrukud võtsid tõrvikud ja viisid need poiste taldadele. Ja nad tulid karjudes mõistusele. Hirmunult ringi vaadates hüppasid nad püsti.
  Oli näha, et poistel oli valus. Kuigi nende paljad tallad on muutunud karedaks, on nad endiselt elus ja kaunite orjade kasutatavate tõrvikute leegid on väga kuumad.
  Artemis küsis Kalilt:
  - Äkki saame nende elud päästa?
  Kuri jumalus naeris ja vastas:
  - OKEI! Andke neile tuhat ripsmet! Kui nad ellu jäävad, siis kui nahk on terve, võitlevad nad uuesti gladiaatoriringis. Ja kui nad seda ei talu, siis ...
  Orjatüdrukud ründasid orjapoisse ja sidusid nad karistuspostide külge. Ja sambad tulid välja suures trooniruumis, mehhanismi abil otse plaatide alt.
  Ja õnnetud poisid, kes juba varasest lapsepõlvest teadsid ainult peksmist ja rasket tööd, olid kinnitatud spetsiaalsete laste köidikute külge.
  Jumalanna Kali susises:
  - Aga teie jaoks ei oota Artemis nüüd mitte kerget, vaid rasket lahingut!
  Päkapikutüdruk kummardus ja laulis:
  Me läheme julgelt lahingusse,
  Maailma asja nimel...
  Me võidame kõik vaenlased,
  Võitluses selle eest!
  . PEATÜKK nr 6
  Pärast tormist unenägu ärkas Elizabeth vanglas. Ja ta muutus veelgi kurvemaks. Lisaks valutas mu selg pärast kiviplaadil lamamist kõvasti ja neiu magas päris kaua.
  Drachma pilgutas oma partnerile naeratades silma ja küsis:
  - Snila , midagi võitlust?
  Elizabeth itsitas ja vastas:
  - Isegi väga võitluslik!
  Haldjakrahvinna märkis:
  - Kuid tegelikkus on palju kurvem ja alatu !
  Blond tüdruk noogutas ja laulis:
  Kuri neetud reaalsus
  See võib sind hulluks ajada...
  Kogu tohutu aatomi jõud,
  Saatan sõitis Maa sisse!
  Pärast seda avanes koopasse uks kriginaga . Paljajalu kõhn poiss kinkis kaunitele vangidele kannu piima, putru ja vormileiva. Elizabeth küsis:
  - Mis su nimi on?
  Poiss ei vastanud ja kõndis kähku minema, välgutades oma kontsi, millel olid värskete villide jäljed. Paistis, et orjapoisi paljad jalad kõrvetasid.
  Tüdruk näksis. Pärast seda hakkasid nad oma kette uuesti saagima, üks lüli teise vastu. Töö läks väga aeglaselt.
  Elizabeth noogutas ja sukeldus taas oma fantastilisse ja uskumatusse unne;
  See on huvitav küsimus; siin võime olla siirad.
  - Noh, esemete abil saame hakkama. Ja üksinda edestame kõiki olümpiavõitjaid. Kuigi kes teab, nende mõju võib lõppeda. - Drachma ohkas.
  Professor küsis kahtlevalt:
  - Aga kas ei selguks, et esemed kulutavad sagedasest kasutamisest energiat?
  - Ma ei usu. - ütles Elizabeth. - Jah, ja paljaste, noorte jalgadega jooksmine on kasulik. Lõppude lõpuks oleme me tüdrukud. Ja see on palju turvalisem joosta kui autoga.
  Abrikosov vaidles vastu:
  - Marssali julgeolek ei pruugi sellest nii aru saada. Pealegi on see liiga märgatav, kui te mööda kiirustate. Ja marssal tahtis, et kohtumine oleks salajane.
  Drachma noogutas:
  - Ta veenis meid. Tõepoolest, meie rassid tekitavad liiga palju tarbetuid kuulujutte ja vaenlane ei maga.
  Elizabeth soovitas naeratades:
  - Võime tormata läbi metsa, siis ei pane meid keegi tähele!
  Nümfkrahvinna raputas oma seitsmevärvilist pead:
  - See on ka väga raske. Oksad murduvad. Ja igatahes, miks mitte sõita.
  Blond tüdruk trampis vihaselt oma paljast, meislitud, väga võrgutavat jalga ja urises:
  - Kuuesajandal Mercedesel on see otsustatud!
  Terminaatoritüdrukud suundusid väljapääsu poole. Päev tundus hästi minevat.
  Õhtusöögile hakkas aga juba lähenema. Kaunitarid näksisid jalutades.
  Veel üks üllatus ootas neid suures autos, mis oli palju suurem kui tavaline Mercedes . Endine zombiohvitser Dmitri Polevoy naasis. Kui nad minema sõitsid, esitas noormees küsimusi:
  - Noh, kas sa igatsed mind? - Ta küsis.
  Elizabeth möirgas:
  - Pole aega olla igav ja haige!
  Noor sõdalane nõudis:
  - Teil on peaerialade õlapaelad. Ilmselt on ohvitseri auastmes palju kasvu.
  Drachma märkis karmilt:
  - Jah, me ei ole nii neitsid, et aeglustaks! Kuidas olete edenenud?
  Leitnant puhitas uhkusega rinda:
  - Nad lubasid mulle kapteni anda! Head võimalused edutamiseks. Ärge unustage, see on meie minevik. Las see olla hiilgav, kuid siiski minevik. Ja seetõttu suudame tulevikust palju rohkem saavutada. Teistsugune teadmiste hulk, kaasaegsemad treeningmeetodid. Lisaks teenisin ma Alpha Pioneeris endas ja see on näitaja.
  - Muidugi! - Drahmat näris uudishimu. - Milline maailm sulle kõige rohkem meeldib? Meie oma või see? Noor leitnant vastas enesekindlalt:
  - Arvestades, et see maailm sai hakkama ilma seitsekümmend aastat kestnud bolševike võimuta, on riik saavutanud rohkem. Üldiselt on Venemaa siin suur jõud ja mitte napp föderatsioon nagu meil.
  Elizabeth võttis selle ja kilkas:
  - Jah, ja meie riik pole väike.
  Noor sõdalane ja endine zombi vastas enesekindlalt:
  - Aga inimesi on rohkem! Stalinil ja kommunistlikul võimul oli elanikkonnale üldiselt negatiivne mõju. Ja siin on kasv kolm protsenti aastas, kas pole näitaja?
  Drahma võttis selle ja irvitas:
  - Demograafilisest vaatenurgast on kõik hästi. Aga praktiline?
  Ja nümfitüdruk trampis oma palja jalaga.
  Leitnant vastas enesekindlalt:
  - Sama! Ausalt öeldes meeldib mulle Žukov palju rohkem kui praegune president. Georgi Konstantinovitš on staažikas väejuht ja meie juht on professori ja juudi naise poeg! Keegi ei karda teda.
  Elizabeth noogutas:
  - Nad peaksid presidenti kartma!
  Drachma lisas:
  - Ja see nõuab jõu demonstreerimist. Üldiselt oli Stalin suurepärane türann, kuigi väliselt polnud ta kohutav. Füüsiliselt ei olnud ta ka eriti tugev, kuid ta oli oma tahtega üle jõu käiv.
  Dmitri nõustus:
  - Ma austasin alati Stalinit, kuid selles maailmas osutus ta nii jõhkraks. Üldiselt teenisid mu esivanemad politseis ja mu vanavanaisa lasti maha. Aga ma ei ole Stalini peale solvunud.
  Dmitri pühkis oma roosalt põselt pisara ja lisas. -
  See on tasu uue maailma eest, vältimatu.
  Nümfitüdruk möirgas:
  - Sul võib õigus olla, aga nüüd tuleb see Gruusia maniakk peatada. Kas sa tead juhuslikult, mis on grusiinide nõrgim koht?
  - Stalin on oma isa poolt venelane, nii et ta ühendab erinevaid võimeid. - Elizabeth märkas. - Tegelikult pakun välja järgmise variandi. Infiltreeruge Washingtoni ja lööge seal maha suur kurjategija.
  - See on väga keeruline! - alustas drahma - Mäletan, et sakslased plaanisid Stalinile mõrvakatset, aga see juht ei usaldanud kedagi. Keegi ei teadnud, millisesse autosse ta istub, mis ruumis ta on. Isegi turvamees oli hirmul. Näiteks üks ihukaitsjatest liikus hääletult. Stalin otsustas, et suudab ta paljaste kätega kägistada. Ja turvamehel oli see raske!
  Blond terminaator märkis:
  - Vau! Paljud eriüksused on selleks võimelised. Seega võite kahtlustada iga eriväljaõppe läbinud võitlejat .
  Nümfkrahvinna kinnitas hambaid paljastades:
  - Nii et ta leidis selles tüübis viga. Vaatas mulle silma. Mulle ei meeldinud midagi ja käskisin ta arreteerida. Noh, loomulikult toimus vandenõu, piinamine ja hukkamine! Enne kuuli kuklasse saamist hüüdis valvur: "Elagu Stalin!"
  - Näete, milline pühendunud inimene ta on peo eesmärgile. - Elizabeth naeratas kurvalt.
  Drachma ei saanud oma sõpra solvata:
  - Ja teie, kristlased, olete täpselt samasugused.
  Blond terminaator punnis põsed välja:
  - Miks?
  - Jumal ei kaitse sind. Surmanuhtlus, piinamine, sugulaste ja sõprade surm. Ja sina palveta, ülista Teda. Mõelge näiteks sellele, kui mitu korda elus tavalised inimesed valu kannatavad. Noh, vanadus on kõige aeglasem ja metsikum piinamine, mida võite ette kujutada. Me mõistame seda puhtalt teoreetiliselt, kuid inimese loomise ja vananemisega pani Jumal toime maailma suurima julmuse. Kõik muu, nälg, viirused, epideemiad, maavärinad, looduskatastroofid, on vaid tühiasi vanusega seotud muutuste taustal kehas. Isegi see kohutav koroonaviirus ! - Drachma silmad särasid.
  Dmitri Polevoy toetas teda:
  - Jumal käitub halvemini kui Stalin. Ta viib suures osas läbi sunnitud repressioone rahulolematu vähemuse vastu ja jumal tegi kõik surelikuks ja aastate jooksul isegi inetuteks ja mandunud, eriti naised, kes on sellised nõiad ja kardavad inimesed . Ja mis kõige tähtsam, on võimatu leida inimest, kes poleks tundnud enda või kellegi teise füüsilist või moraalset valu.
  Drachma lisas:
  - Täpselt nii saate seda oma lastele teha. Määratud koletutele piinadele. Patt on isegi last lüüa, aga siin on selline kummaline fanatism, miski, mis kõrgemale meelele hästi ei sobi.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Armastav vanem kasvatab oma lapsi, sealhulgas karistuse kaudu.
  Drachma oli skeptiline:
  - Me näeme karistust ja mitte proportsionaalset, vaid kus on haridus. Juba fakt, et kristlikke konfessioone ehk sekte on kolm tuhat, räägib sellest, kui hooletusse jäetud on haridus ja kasvatus. Lisaks ei tohiks vanemad lasta oma lapsi nende eest peita. Miks Jumal ei ilmuta end oma järglastele? Kus on loogika?
  Elizabeth tahtis vastata, nagu preestrid tavaliselt teevad: nad ütlevad, et patuste jaoks on Jumala avastamine samaväärne surmaga, kuid ta ei teinud seda. See ei kõla veenvalt, kas vanemate kohalolek ei peaks lisama lastele enesekindlust ja julgust, neid kaitsma, mitte tapma. Isegi kui lapsed ei ole sõnakuulelikud, kui tore on neil toetuda vastu suure ja võimsa vanema põlve. Tunda tugeva käe puudutust juustel, kuulata isiklikult Suure Isa, mitte vahendajate kasvatust, kes on eostunult hullemad kui patused ise. Lõppude lõpuks on enamik õigeusu preestreid sama patused kui maailm, kellele nad jutlustavad. Protestantid on selles osas rangemad, kuid nad on ka pühadest kaugel. Seetõttu otsustas Elizabeth vestluse teemat muuta. Ta püüdis palja jalaga lendu lennanud kärbse kinni, tahtis seda purustada, kuid arvas, et pole hea tappa elusolend, isegi sellist, nagu kärbses, kes kannab nakkust ja mikroobe, ja lasta tal minna.
  Selle peale ütles tüdruk:
  - Issand on suur ja tark, kui ta ennast ei ilmuta, tähendab see, et teie jaoks on patused inimesed arusaamatud põhjused. Räägime hoopis relvadest. Eelkõige sarnaneb Obolensky paljuski Kalašnikovi omaga, kuid on veidi väiksema kaliibriga, veidi kõrgema algtulekiirusega ja sarnase pikkusega.
  - Ja miks? - küsis Drachma.
  Blond tüdruk märkis:
  - Kanal on sujuvam ja lõhkeainete liigutamisel on lisakiirendi. See tähendab, et see on veidi parem kui varajased Kalashi mudelid ja peaaegu sama hea kui hilisemad.
  Krahvinna-nümf võttis selle ja märkis:
  - Soovitasin ühendada nende kasulikud omadused. - Elizabeth vaatas vedrul rippuvat prismat. - Pean silmas "Kalashnikov" ja "Abakan", samuti M-16, luues silmapaistva vintpüssi. - Ja mul õnnestus midagi. Üldiselt on Vene armee asunud kuulipildujate tulekiiruse tõstmise teele, mis juhul, kui tegemist on suure sõjaga, tekivad lihtsalt katastroofilised tarneprobleemid .
  Elizabeth katkestas teda:
  "Kuid te ei suuda mõelda midagi paremat kui annihilatsiooniimpulsslaser." Võib-olla gravilaseriga.
  - Mis see on? - Drachma oli üllatunud.
  Lumivalgete juustega kaunitar, kergelt kullapulbriga üle puistatud, vastas:
  - Sõjalise mõtte oskusteave! Kujutage ette, footoni energia on kümne kuni neljakümnenda astme võrra suurem kui gravitatsioon. Kui tõlkida väärtusteks, mis on inimestele vastuvõetavamad, siis kümme sekstiljonit kvintiljonit korda kui gravitatsiooniline olemus. Ja samal ajal tungib gravitatsioon kõikjale , see hoiab koos kogu universumit ja mustades aukudes on footonid selle vastu jõuetud. Mis siis, kui kombineerite need mõlemad konstandid, suureneb kiire kiirus valgusega võrreldes umbes kümnelt kuni viiesaja triljoni korrani . Ja jõud... Kas te kujutate ette, millise koletu surve tekitab graviolazer tavalisele objektile. Aatomitevahelised sidemed on allutatud uskumatule gravitatsioonilisele mõjule ja tähelaeva soomus lihtsalt praguneb. Isegi suhteliselt väikese püstoliga on võimalik hävitada kõige võimsamad laevad, nii õhus kui ka meres. Lisaks pole välistatud selektiivne säritamine laia valgusvihuga, lõikades kolossaalse jõuga terveid tähearmaad.
  Drachma katkestas Elizabethi.
  -Te räägite nii, nagu me juba peame kosmosesõdu.
  Blond tüdruk vastas:
  - Ma usun, et sõda kosmoses on vältimatu.
  Nümfkrahvinna naeratas skeptiliselt:
  - Kuidas see Piibliga kokku sobib?
  Elizabeth ütles armsa naeratusega:
  - Teoloog Johannese ilmutus räägib suurest kosmilisest lahingust. Võib-olla on need pildid tulevastest tähelahingutest. Täpselt siis, kui kolmandik tähtedest läks pimedaks, see tähendab, et need jäid kuradi jõuga vangi.
  Drachma, mängides oma paljaste lihaseliste vasikatega, märkis:
  - Kui te seda nii tõlgendate, siis olen nõus. Tulevad tähesõjad, selline on inimese olemus ja mitte ainult tema. Üldiselt tahaks teisi maailmu külastada, muidu on siin natuke igav.
  Dmitri Polevoy vaatas teed. Läheduses oli kraater ja puu oli kukkunud sõiduteele, blokeerides tee. Soomustatud Mercedes peatus.
  Leitnant hüüdis:
  - Tundub, et oleme saabunud!
  Elizabeth kissitas silmi:
  - Ma näen kahte snaiprit varitsuses. Õigemini kolm!
  Drachma märkis:
  - See on ka üks üksikuid sabotööre. Veelgi enam, puu kaevandati, et see plahvataks, kui keegi tahab seda eemaldada.
  Dmitri küsis:
  - Mida sa siis tegema hakkad?
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Me tapame kaks snaiprit. Me võtame ühe vangi ja desarmeerime miini.
  Noormees kinnitas:
  - Suurepärane mõte.
  Elizabeth võttis selle ja täpsustas:
  - Kaks pole piisavalt professionaalsed, optilised sihikud annavad sära ja kolmas on varjus, ilmselt spetsialist.
  Drachma kinnitas:
  - Nii et me võtame ta vangi.
  Tüdrukud hüppasid pai kiirusel soomusautost välja, tulistades samal ajal otsekohe. Nad suutsid oma kolleege lüüa enne, kui nad reageerisid. Kaunitarid roomasid väga kiiresti läbi põõsaste, nagu maod, püüdes kolmandat haarata. Ta osutus targaks ega tulistanud peaaegu tabamatut sihtmärki. Peidetud.
  Kuid Dmitri otsustas välja hüpata ja suri peaaegu, teda päästis vaid see, et Elizabeth oli vaenlasest sajandiksekundi võrra ees, tabades vintpüssi, lükates sihiku maha.
  Siis viskas ta palja jalaga klaasitüki, lõigates sääse kaheks osaks ja ütles:
  - Ma tulistan täpselt! Tagaselja andmine!
  Tüdrukud kiirustasid. Langevarjur otsustas põgeneda, ta hakkas tagasi roomama, kuid tüdrukud jõudsid temast mööda. Pealegi, samal ajal. Üks haaras tal jalgadest, teine kõrist.
  - Noh, kus! - Drachma irvitas. - Kas sa tahad oma kurku kõditada?
  Vang oli ilmselt pooleldi Aasia, pooleldi eurooplane, üsna meeldivate näojoontega.
  - Sa oled nii ilus! - Ta ütles. - Mul on hea meel, et nii veetlevad tüdrukud mind kinni püüdsid.
  - Meil pole ka selle vastu , et sinuga lõbutseda, mees. - Drachma virutas talle nina. - Ma tõesti ei pahanda, aga mul pole aega. Tule meiega autosse ja räägi meile, mida tead. Tundub, et olete vanemleitnant.
  Ta pomises:
  - Jah, suurepärane.
  - Kas ma pole ilus? - Elizabeth oli nördinud.
  Ohvitser kogeles:
  - Sa pole halvem! Ma armastan blonde.
  Pärlijuustega sõdalane punnis :
  - Millest ma ilma olen jäänud?
  Vang vingus:
  - Ausalt?
  Elizabeth pahvatas:
  - Jah!
  Ohvitser ohkas:
  - Liiga pargitud, šokolaad. Nii maitsev siiski.
  Nümfkrahvinna pomises:
  puuri õpetama !
  Elizabeth lõi peopesaga tema laubale.
  Drachma võttis oma õlgadele oma kolleegi ja jooksis. Väga kiire on, tüdrukud hüppasid autosse. Elizabeth tegi miini desarmeerimisel väikese pausi ja viskas männi kõrvale. Siis murdis ta palja kanna löögiga üsna jämeda tüve nagu tiku.
  - Nüüd oleme sellega lõpetanud.
  Mercedes sõitis välja, lõigates läbi õhu. Elizabeth uuris relva. Püss oli ebatavaline, hingedel, see tähendab, et sellega sai tulistada kattest, koon kõver. Korralik optika koos öövaatlusseadmega. Ilmselt suurepärane pidurdusjõud. Ja kuulid on erilised, sulelised, valmistatud paljudest metallikihtidest. Muidugi on need kohutavalt kallid, kuid nad on võimelised läbistama peaaegu iga soomusvesti. Põhimõtteliselt võiksid nad proovida ka auto soomusklaasi. Tõsi, täiuslik toonimine sundis meid pimesi tulistama.
  - Väga hea relv! - Elizabeth märkas.
  Drachma kinnitas:
  - Jah, ilmselt kallis ja Ameerika sõjaväes pole neid palju.
  Blond terminaator vastas:
  - Peame välja selgitama, kas see oli spetsiaalselt meie jaoks mõeldud jaht.
  Nümfkrahvinna võttis selle ja märkis:
  - Ma ei välista midagi sellist!
  Elizabeth noogutas:
  - Kontrollimine ei tee paha!
  Drachma otsustas vangi üle kuulata. Samal ajal süstis naine talle mitu nõela pähe, lülitades välja mõned ajusagarad, luues aruandlustsooni.
  Elizabeth haigutas:
  - Zombide ülekuulamine on üsna igav.
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Pole midagi, ma uurin midagi.
  Drachmal õnnestus midagi teada saada. Tõsi, peaasi, et leitnant ei paistnud teadvat, kas punajänkide komando teadis nende olemasolust. Kuigi ta ütles, et CSA armees liiguvad jutud, et kosmosetulnukad aitavad venelasi.
  Kuulda oli urisevat häält:
  - Au- ja õiguste ministeerium lokkab! Arreteeriti palju ohvitsere, sealhulgas minu vahetu ülemus. Samuti liiguvad kuuldused Venemaa teadlaste väljatöötatud uutest relvadest.
  Drachma pomises:
  - Millised on andmed armee kütusevarude kohta?
  Nuriseb ka vastuseks:
  - Äärmiselt vastuoluline. Aga ma tean, et osa tanke, eriti üliraske IS-7, lohistati härgadega.
  Elizabeth küsis:
  - Mis tüüpi tank on IS-7?
  Ta vastas meelsasti:
  - Seitsme torn , kaal kolmsada viiskümmend tonni, kaheksa kahurit ja kuusteist kuulipildujat.
  Drachma hüüdis:
  - Vau, ratastel aku!
  Pomiseb ka vastuseks:
  - Räägitakse, et venelasi hirmutab ainuüksi tema nägemine.
  Elizabeth märkis loogiliselt:
  - Aga ükski sild ei pea vastu.
  Zombisõdalane pahvatas:
  - See on vee all!
  Drachma märkis rahuloleva pilguga:
  - Noh, see annab mõned võimalused.
  Ohvitser ütles palju kasulikku. Eelkõige asjaolu, et vaenlane hülgas mitu maandumisrühma, ja asjaolu, et jänkid tahavad kaotustest hoolimata siiski vasturünnakut alustada, kuigi seekord kindlustatud Zidrigi liini küljelt .
  Nümfitüdruk küsis:
  - Kas see on mõistlik? Võib-olla on see valeinformatsioon. Tugevdatud riba ründamine on enesetapp.
  Elizabeth märkis loogiliselt:
  - See on Stalinile omane. Ja paisuüksused tulevad tagant ja lasevad selga neid, kes ei jookse piisavalt kiiresti vaenlase poole.
  Drachma sai teada, et leitnant on pooleldi jaapanlane, pooleldi prantslane ega armasta kommunistlikku ideoloogiat väga. Elu Prantsusmaal on muutunud hullemaks, eriti valge nahaga inimeste jaoks. Inimesed vangistati vähimagi denonsseerimise korral ja sageli ilma denonsseerimiseta; piisas, kui olla represseeritute sugulane. Laagreid ei olnud piisavalt ning nende jaoks kohandati staadionid ja teisaldatavad keskused. Piinamine ja metsik hirm õitsesid.
  Kuuldakse anuvat heli:
  - Paljud tajuvad Vene armee saabumist vabanemisena. Ja siis viskavad paljud Prantsuse üksused oma relvad maha.
  Drachma küsis vihjavalt:
  - Kuidas on teie toiduvarud?
  Ohvitser vastas kähedalt:
  - Nälg! Leib kaartidel. Kõik on rangelt piiratud.
  Nümfkrahvinna hüüdis vihaselt:
  - Selleni nad on rahva viinud!
  Tüdrukud oleksid võinud kaua hädaldada, kui Hamburgi hooned nende ette ilmusid. Neid ootasid sissepääsu juures kontrollpunkti sõdurid. Nad kontrollisid dokumente ja lasid meid läbi. Tüdrukuid nad näha ei näinud, kuna nad olid end juhi nõudmisel toonitud klaasidega katnud.
  Drachma ütles apelleerimata:
  - Neil pole põhjust sind näha.
  Turvalisus on tihe. Isegi raske tank sajakolmekümnemillimeetrise kaliibriga püssiga paistab.
  - See purustab IS-7. - ütles Elizabeth.
  Nümfkrahvinna lisas:
  - Kui torne on palju, siis on probleeme broneerimisega.
  Tüdrukud märkasid, et linnas on purustus. Seda pommitati hiljuti. Mõned hooned suitsesid endiselt. Põlengus osalesid erinevad meeskonnad, paljud neist koosnesid teismelistest. Vaatamata jahedusele oli osa lapsi paljajalu ja lühikeste pükstega.
  Elizabeth märkis:
  - Siin on hästi korraldatud!
  - Olge ettevaatlik, seal võivad olla miinid. - hoiatas Dmitri Polevoy.
  - Mis me oleme, pätid, kellel pole õrna aimugi? - oli Drachma nördinud. "Me ise teame, mis on mis, kuid juba on teada, et vaenlane võib laiali ajada, kes teab mida."
  Elizabeth karjus:
  - Vaata!
  Väike tüdruk sirutas käe armsa kaelkirjaku kujulise mahajäetud mänguasja poole. Sel hetkel plahvatas midagi pahaaimamatu lapse käes. Srapnell lõikas läbi ühe tüdruku ja haavas raskelt kaht läheduses siplenud umbes seitsmeaastast poissi ning tabas vaevalt üle kuueteistkümneaastast tüdrukut.
  - Need pätid ! - karjus Elizabeth. "Ainult deemonitest vaevatud olendid saavad seda väikeste lastega teha."
  Drachma märkis:
  - Sellist mänguasja on rohkem kui üks. - Tüdrukud tulistasid tagurpidi , kui ninaga blondijuukseline poiss sirutas karu järele. Näib, et tal õnnestus detonaator maha tulistada, laps ei osutus argpüksiks , silitas käega kuuli all kannatavat karu.
  - Sa oled tubli, mu metsaline! - ütles poiss ja, nagu tüdrukutele tundus, pilgutas silma.
  Elizabeth kummardus Mercedesest välja ja karjus müriseva, spetsiaalselt treenitud häälega:
  - Lapsed, ärge puudutage võõraid mänguasju. Täiskasvanud, hoidke oma lastel silma peal.
  Vastuseks kostis heakskiitvat kära ja hoiatushüüdeid. Politsei jooksis püüniseid üle vaatamas minema. Elizabeth puhkes nutma:
  "Ma ei andesta endale kunagi seda, et tüdruk suri." No kuidas sa saad sellise kaosega välja tulla ?
  - Nad ütlevad, et natsid tegid seda! - ütles Drachma vihaselt hambaid irvitades . - Kuigi sellel pole praktilist mõtet. Lõppude lõpuks, selleks ajaks, kui tapetud lapsed suureks saavad, saab sõda läbi.
  - Aga kui laps jääb sandiks, siis on see sõdivale riigile suureks koormaks. Mõelge ise, kui palju hooldus ja kargud maksavad. - Elizabeth märkas ja ohkas.
  Nümfkrahvinna nõustus:
  - Jah, selles on ratsionaalne tera. Mäletan, et meile õpetati, et mõnikord on parem haavata kui tappa, eriti kui luud murda. See tõmbab ka osa meeskonnast tähelepanu jälitamiselt kõrvale. Sama haavatu tuleb haiglasse evakueerida.
  Blond terminaator nõustus:
  - See on aritmeetika. Ta vigastas kuut, kaksteist inimest kanti kanderaamidel.
  Drachma, elavdades, märkis:
  - Jah! Kuid see on tüüpiline praegustele sõdadele. Tulevaste kosmosekonfliktide jaoks kasutatakse spetsiaalseid meditsiinilisi kapsleid, mida juhivad arvutid. Lisaks toimub haavatute paranemine väga kiiresti, nii et kiiremini antakse käsk: tapa!
  Elizabeth nõustus:
  - Jah, suure tõenäosusega edasiminek ainult karastab tegelasi. See tõestab kuradi olemasolu. Ja kui on pimedus, siis on ka valgus!
  Nümfkrahvinna itsitas ja märkis:
  - Või kõige tõenäolisemalt halastamatu evolutsiooniteooria. Muide, kui evolutsioonile ei allu mitte ainult kehad, vaid ka bioplasma, siis miks mitte ilmuda surematu hing. Muide, teil pole veel olnud aega selle noormehega vaielda. Adventistid ju ei usu hinge surematusse.
  Blond sõdalane irvitas:
  - Ja täiesti asjata! Tean näiteid, kui hing lahkus kehast ja rändas läbi maailma. Need faktid on kindlaks tehtud ja tõestatud teadusega, registreeritud FSB laborites. Siin pole enam midagi katta.
  Drachma märkis loogiliselt:
  - Kuidas öelda! Võib-olla pole see hing, mida kogudus silmas peab.
  Elizabeth ei vaidlenud vastu:
  - Võib olla! Lisaks on igal kirikul hauatagusest elust veidi erinev ettekujutus.
  Auto põrkas napilt teisega kokku , juht jõudis vaevu ära pöörata.
  - Milline värdjas ! - Juht sõimas läbi hammaste.
  Drachma ei pidanud seda vastu, ta hüppas kõndides välja ja möödus jultunud mehest paari hüppega . Nagu selgus, sõitis kindral ise. See ei takistanud tüdrukul ust sõrmega lahti murdmast ja tugevat laksu näkku andmast. Kõige tipuks haises silmapaistev autojuht suitsu järele. Ta karjus:
  - Võtke lits!
  Adjutandid tõmblesid ja vajusid. Drachma peatas auto ja tiris kindrali kuklast välja.
  - Tundub, et sa oled täiesti unustanud, kuidas viisakas olla. Tule, suudle mu jalgu!
  Tüdruk ulatas talle oma palja, pargitud jala, mis oli kaetud kiirest jooksmisest tekkinud kerge tolmukattega.
  - Persse! - Kindral vandus. Ja siis oigas ta talumatust liigesevalust. Drachma teadis, mida ta teeb.
  Seitsmevärvilise soenguga tüdruk möirgas:
  - Noh, nüüd sa suudled mind! Või muutute invaliidiks.
  Kindral kähises:
  - Will!
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Lase siis!
  Sellised ilusad, laitmatu kujuga jalad nagu Drachma tüdrukul, on mehele isegi meeldivad suudelda. See pole nagu tugeva valu talumine. Ta andis endast parima.
  - Iga sõrm eraldi, käsnadega. Ja nüüd konts! - Ta käskis.
  Elizabeth lähenes talle:
  - Kas tasub teda niimoodi alandada? Lõppude lõpuks on see kindral!
  Seitsmevärvilise soenguga tüdruk karjus:
  - Esiteks on ta mees, mis tähendab, et ta peab oma tegude eest vastutama. Ja üldiselt laske Lizonkal end ka suudelda.
  Kindral tardus ja Drachma väänas randme välja:
  - Ole nüüd.
  Bürokraat pidi kummarduma Elizabethi paljaste jalgade ette, kuigi need olid üsna puhtad, kuid lombis pestud. Need olid soojad, meeldivad puudutamisel, ainult veidi karmid. Vaatamata paljudele löökidele ja treeningul löödi sõrmi kõvaduse andmiseks haamriga, on need meislitud nagu printsessil. Kindral suudles isegi liigse innuga.
  Poisid tema ümber vilistasid, kõigil oli lõbus vaadata, kuidas väärikas end alandas.
  - Piisav! - Drachma ütles. "See on meiega hea, pealegi pole teie suu eriti puhas." Võid minna.
  Pärast seda loputasid tüdrukud lombis demonstratiivselt jalgu. Istusime maha ja sõitsime kiirustamata ja mugavalt tagasi.
  Noor ohvitser küsis:
  kindralleitnandi isikus teinud endast surmavaenlase ?
  - Ei ma ei arva nii. Kindralleitnant ei ole viimane lind, aga ta pole ka kotkas. - Drachma märkas.
  - Ükskõik kui palju hane söödad, vuti ei upu! - Elizabeth nõustus. - Eriti kui oleme kaks! Ja igaüks neist on väärt tervet armeed.
  - Ei tea! Kuid enne tähtsat ülesannet on parem mitte saba maha jätta. - Dmitri märkas. - Eriti kindralid.
  Linn oli suur, tegelikult miljonär. Mõned kaasaegsed hooned olid sama suured kui pilvelõhkujad. Tänavatel ei liigu eriti palju autosid, ilmselt esiosa läheduse tõttu. Sõdurid pole ka liiga värvikad, enamik on rindel, valmistudes pealetungiks. Valitsuse kvartal on mõõdukalt luksuslik, täis iidseid hooneid. Ilmselt asub peakorter kuskil siin.
  Juhile anti raadio teel käsk:
  - Tulge maa alla!
  Garaažiuks avanes ja auto sõitis alla.
  Ennast poolpimeduses leides ütles Elizabeth:
  "Millegipärast üritavad kõik peakorterid end sügavamale peita , kuigi pinnal on manööverdusvõime palju parem.
  Nümfitüdruk täpsustas:
  - Mis plaani järgi?
  Blond sõdalane vastas:
  - Kuidas Saddam Hussein seda tegi: lahustumine tsiviilelanikkonna hulgas ja samal ajal kaitse juhtimine.
  - See oli tugev poliitiline samm. - Drachma märkas.
  Tüdrukud panid kiiresti kingad jalga, väljusid autost ja suundusid koridori. See läks sujuvalt alla ja keerdus kergelt spiraalselt. Väliselt nägi see välja nagu metroojaam, salapärased kandelinad, loomade ja deemonite maskid. Kõik tundus väga huvitav, justkui valitseks inimsööja koopas salapärane hämarus.
  Elizabeth märkis:
  - Siin on pilte rüütlivõitlustest. Päris ilus, eriti kui sõdalased oma odad korraga lõhuvad.
  Drachma nõustus:
  - Saksa rüütlid on üsna tugevad poisid. Nende hulgas oli üsna palju kangelasi, kuigi üldiselt peeti slaavlasi tugevamaks.
  Blond terminaator märkis:
  - Vaata, kui raske soomus on, selle kaasaskandmiseks on vaja palju tervist.
  Nümfkrahvinna kostis:
  - Nõustun, Lizonka. Mitte liiga vähe! Kuid see ei paranda osavust lahingus.
  Elizabeth märkis:
  - Omal ajal peksti Saksa rüütleid Peipsil ja Grunwaldi lahingus .
  Drachma naeratas ja vastas:
  - Ma tean! Kaotuste osas oli aga lahkarvamusi, kogu ordu koosseisus ei olnud viissada rüütlit ja mitte rohkem kui kakssada. Kuid tuleb öelda, et kampaania alustamine Venemaa vastu ajal, mil Euroopa allutati Batu invasioonile, on täielik hullumeelsus.
  Tüdrukutest jooksis mööda lambakoer, nuusutas neid ja liputas saba. Põhjus oli selles, et tüdrukutel polnud peaaegu mingit lõhna. Lisalõhn reedab sind kui sabotööri ja sabotaaži on veelgi keerulisem toime panna. Tüdrukud, tugevate jalgadega vaikselt sammunud, möödusid, austades koera vaid juhusliku peanoogutusega. Valvurid tervitasid neid.
  - Siin! Marssal ootab teid seal!
  - Väed ootavad korraldusi ja marssal ootab meid! See on universaalne tasakaal. - Drachma ütles.
  Elizabeth lisas:
  - Nagu kõrb, mis ootab vihma!
  Nad kõndisid viiskümmend meetrit mööda koridori, tervitasid valvureid ja sisenesid lõpuks marssali avarasse, kuid lihtsasse kabinetti. Peeter Suur hobuse seljas ja mõõgaga, mille käepide oli kaetud teemantidega, Suvorov teleskoobiga ja marssal Žukov lennuki juhtelementidel vaatas seinalt. Fosforilisandiga õlis portreed mitte kõige hullematest kunstnikest, see säras kontorihämaruses. Ise üsna rõõmsameelne, oma vanusest noorema välimusega Vasilevski tervitas tüdrukuid naeratades.
  Kuulsa komandöri hääl oli pehme ja selles olid patroneerivad noodid:
  - Kuid te ei raiska aega! Ja sa edendad vene teadust ja said keele kätte!
  Elizabeth tegi ilmeka žesti:
  - Kuidas muidu. Kodumaa, see on meile ja kõigile liiga tähtis. Me ei saanud teisiti.
  Vasilevski kinnitas:
  - Muidugi! - Kaks ettevõtet niideti maha. See on hämmastav, kuidas saate nii tulistada.
  Drachma ütles:
  - Noh, muidugi mitte kohe, kuid aja jooksul võivad paljud selle tasemeni jõuda. Ma arvan isegi, et väga paljud. Me vajame tehnikaid. Lisaks pole me ise oma piirini jõudnud. Ikka väga noored tüdrukud.
  Marssal kinnitas ohates:
  - Ma tean! Üldiselt pole see lihtne otsus, kuid nad ütlesid, et Stalin oli valmistanud kohutava relva, laeva tuhande megatonnise vesinikupommiga.
  Elizabeth noogutas oma kuldse peaga:
  - Jah! Tal on selline asi.
  Komandör märkis:
  - Suurepärane või õigemini traagiline. Meil on teid siin väga vaja, kuid ma ei tea, kes suudab sellist ülesannet paremini täita kui teie.
  Drachma hüüdis:
  - Kas sa tahad, et me pommi üles leiaksime ja kahjutuks teeme?
  Vasilevski kinnitas:
  - See on kõik! Püüdke lennult.
  - See oli meile ilmne, kui kutsusite ime - tüdrukud enda juurde. - ütles krahvinna-nümf.
  - Kindlasti! Sel juhul räägime Euroopa ja Venemaa Euroopa osa saatusest. - ütles marssal.
  Elizabeth kostis:
  - Viimane on meile juba selge. Asume asja kallale. Kõigepealt peame jõudma Inglismaale.
  Marshall noogutas:
  - Kasutame teie transportimiseks eksperimentaalset kõrgluurelennukit. Loodan, et saate haruldases keskkonnas hüppega hästi hakkama või on parem laskuda?
  - Kuni kahekümne kilomeetrini pole probleeme. Kui see on kõrgem, võite hakata tundma pearinglust. - ütles Elizabeth.
  Vasilevski näis olevat rahul:
  - Noh, kui jah , siis imeline. Üldiselt on teie keha omaduste uurimine ainulaadne. Jah, kui sa jõuad vaenlase juurde ja sind piinatakse? Näiteks kas nad põletavad kuuma elektripliidiga palja talla?
  - Me tunneme valu, kuid oleme üsna võimelised seda lokaliseerima! - teatas Drachma täieliku enesekindlusega. - Meid ei lahutata!
  Marssal ütles kahtlevalt:
  - Ja surmahirm?
  Elizabeth ütles samuti väga enesekindlalt:
  - Mind isiklikult see ei hirmuta. Hinge ei saa vangistada ega orjastada!
  Elizabeth ütles paatosega:
  - Ja mina ka! Kuigi see pole religiooni, vaid kättemaksu küsimus!
  Kuulus komandör noogutas:
  - Noh, ma usun sind. Millise varjus te tungite vaenlase vägede asukohta?
  Elizabeth ütles aeglaselt:
  - See sõltub konkreetsest olukorrast. Iga kord on midagi uut ja improvisatsiooni.
  - Rutiin on intelligentsuses hävitav. - lisas drahma.
  Venemaa kangelane küsis rahuloleval pilgul:
  - Nii et see on suurepärane! Kas vajad meiki?
  - Haarame midagi. - ütles Drachma. - Üldiselt arvan, et esialgu peate võtma mustanahaliste tüdrukute välimuse.
  Marssal Vasilevski suutis vaevalt naeru tagasi hoida:
  - Kas sa tahad saada mustanahaliseks naiseks?
  Nümfkrahvinna pahvis :
  - Jah! Ja miks see sind üllatab?
  Komandör märkis:
  - Üldse mitte, kuigi see on nii eksootiline.
  -Kas olete "Onu Tomi majakest" lugenud? - küsis Drachma.
  - Jah! - Marssal vastas. - Suurepärane teos, näitab üsna peenelt erinevate tegelaste kogemusi, lõhet peremeeste ja orjade vahel. Tavaliste inimeste ja laste kannatused.
  Elizabeth vastas rõõmuga:
  - Õige! Kuid kujutage ette, aafriklased on pikka aega olnud rõhutud rahvas, orjade järeltulijad ja nüüd on nad saanud vabaduse. Ja mitte ainult vabadus, vaid tegelikult rohkem õigusi kui valgetel. Formaalselt on CSA-l rasside vahel võrdsed õigused, kuid tegelikult usaldatakse afroameeriklastele kõik juhtivad positsioonid.
  Marshall märkis:
  - Mustanahalised ei ole idioodid, nagu mõned inimesed arvavad. See on vanim inimrass Maal ja tal on üsna head võimed. Eelkõige õpib meil Moskvas palju mustanahalisi.
  Drachma vastas:
  - Jah, ma ei pea neid lollideks , kuid mis tahes muu rass tekitab tugevaid kahtlusi. Lisaks, ma märkasin, üritab Stalin naisi juhtivatele kohtadele tõsta. See oli omane ka nõukogude ajal, kui ülemnõukogu presiidiumis istus suur hulk lüpsjaid ja kudujaid.
  Vasilevski kinnitas:
  - Jah, CSA saadikute hulgas on palju mustanahalisi naisi. Neid leidub ka sõjaväelaste seas. Tõsi, punased jänkid kaitsevad naisi ega lase neid asjadesse, kuid koonduslaagrite ülevaatajate hulgas on neid palju. Jah, ja luures.
  - Nii et me mängime mustanahaliste naiste rolli, kõik tehakse selgelt. - Ütles Drachma - Sina, Lizonka, ma loodan, et sa ei vea meid alt?
  - Mitte mingil juhul! - ütles blond tüdruk.
  -Kuidas sa meiega ühendust hoiad? - küsis marssal.
  Drachma vastas enesekindlalt:
  - Meil on miniatuursed saatjad. Oleme tootnud spetsiaalsed plaadid, mis võimaldavad meil signaale pealt kuulata isegi kaasaegset ebatäiuslikku tehnoloogiat kasutades.
  Vasilevski ütles naeratades:
  - See on hea! Ma näen, et olete kõigele mõelnud.
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Kindlasti! Pole asjata, et me oleme lahedad tüdrukud, me pole harjunud kõrval seisma!
  Marssal ütles külmemal toonil:
  - Hästi! Lihtsalt proovige seda teha minimaalse ajaga. Oleme väga mures kommunistliku Hiina pärast. Kui nii tugev riik avab teise rinde, on meil väga halb aeg. Igal juhul muutub pealetung Alaskal võimatuks, mis tähendab, et sõda venib. Vaenlane suudab välja töötada ballistilised raketid, millest erinevalt lennundusest pole pääsu. Linnade surm tuumaorkaanis.
  - Kogu operatsiooni jaoks eraldame kolm päeva, maksimaalselt viis. - ütles Elizabeth tõrjuval toonil. "Kui me seda ei tee, lõikame ühe oma sõrmedest maha."
  - Kuule, see on jama! - ütles marssal. - moonutada selliseid imelisi käsi nagu haldjatel.
  Blond tüdruk vastas naeratades:
  - Kuidas öelda! Yakuza näide! Samuti ärge muretsege, teie sõrmed kasvavad tagasi sama hästi kui varem .
  Komandör vaidles vastu, lüües rusikaga vastu lauda:
  - Igatahes, see pole asja mõte!
  - Lizonkal on omapärane huumorimeel. - katkestas Drachma. - See viitab pretensioonikatele väljenditele. Tegelikult arvan, et kolmest päevast piisab. Oleme ju intelligentsuses suured ässad-terminaatorid.
  Vasilevski hüüdis:
  - Siis tegutse energiliselt!
  Nümfkrahvinna hüüdis:
  - Uskuge mind, teie unistus ülemaailmsest õitsengust on täitumisele nii lähedal kui kunagi varem.
  Elizabeth küsis pisut arglikult:
  - Enne teele asumist tahaksin saada preestri õnnistuse. Parim Metropolitanilt.
  Marssal kortsutas kulmu:
  - Teie missioon on püha ja ma ei tahaks initsiatiivide ringi suurendada .
  Blond pobises ebakindlalt:
  - Aga õigeusu preester ei anna teda ära.
  Vasilevski ütles külmemal toonil:
  - Kuidas öelda! Korraga õnnistasid paljud preestrid Batu-khaani - ja Stalin ise õppis seminaris. "Kuid kuulsa komandöri toon leebus. - Noh, okei, metropoliit Aleksei peaks külastama Hamburgi, võib-olla on ta juba saabunud suure õigeusu kiriku pühitsemisele. Hea mees, ta on meiega pikka aega koostööd teinud, tulihingeline antikommunist, ta kurvastas Stalini. Ta õnnistab sind sinu püha töö eest.
  Drahma lehvitas:
  - Ma ei vaja seda! Ma ei usu. Veendunud ateist.
  Ja nümfitüdruk ( kes oli une pealt unustanud, et ta on paganlike jumalate sugulane!) trampis vihaselt jalga, võrgutav täiuslikkuse ja joonte harmoonia poolest.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Sellest pole kahju. Ainult kasu.
  Drachma ütles:
  - Ära lihtsalt räägi sellest, mida sa meile määrasid. Väljaspool kahju. Ja kes teab, need preestrid, apostel reetis Kristuse enda vaid kolmekümne hõbetüki eest. Ja kui nad meile varanduse pakuvad, annavad nad ka meid üle.
  Vasilevski ütles rahulikult:
  - Keegi peale minu ja Žukovi ei tea teie missiooni üksikasju. Kõik teised on vaid esinejad. Ja nad juhendasid meid, nad täidavad selle. Kaasa arvatud piloot, kes teid ära viskab. Mis puutub õnnistusse, siis ma ei saa teile anda rohkem kui tund. Aeg on liiga piiratud. Ja on soovitav, et mõlemad selle saaksid.
  - Olen, olin ja jään alati veendunud ateistiks! - ütles Drachma karmil toonil.
  Marssal vastas muigega:
  - Teate, tänapäeva Venemaal on ateism karjääri lõpp. Kuigi ausalt öeldes kahtlen ka õigeusklikus.
  - Kas te ei lõpetanud seminari? - küsis Elizabeth. - Lugesin teie elulugu ja memuaare.
  Vasilevski kinnitas häält tõstes:
  - Jah, ma lõpetasin! Kuid ta tegi seda tsiviilkarjääri, mitte liigse religioossuse pärast. Üldiselt oli 20. sajandi alguses noorte seas moes Darwini evolutsiooniteooria ja ateism. Seda peeti vabaduse vaimule vastavaks üsna kaasaegseks.
  Blond tüdruk märkis:
  - Ja see viis revolutsioonini!
  Marssal kinnitas loogiliselt:
  - Jah, see pole praegu moes. Kuigi evolutsiooniteooriat õpetatakse siin-seal. Paljud preestrid järgivad seda. Samuti on olemas rebenemise ja ühendamise teooria. Kreatsionistidel on igal juhul probleeme maakera kihtidega. Siin on aga juba selline džungel käimas, et seda on raske mõtestada.
  - Ilma pudelita! - Drachma naljatas.
  Marssal hüüdis, tema nägu säras naeratusest:
  - Metropoliit Aleksei on juba saabunud. Nii et Lizonka minge tema juurde ja teie Drachma, et mitte aega raisata, kirjutage avastuste ja arengute teemal midagi muud. Peaasi, et ärge jätke üksikasju vahele, teadlased arvavad selle välja.
  Elizabeth kuulas telefonis Metropolitani häält. See oli meeldiv bass, preestri jõud oli tunda.
  - Olgu, ma viin läbi pühitsemistseremoonia. - Ta ütles. - Aga miks nii kiire?
  - Sõjaline saladus! - vastas marssal Vasilevski tõsiselt.
  Metropolitan vastas pehmelt:
  - Kui jah, siis ma ei julge vastu vaielda.
  Elizabeth kummardus.
  - Ma lähen!
  Komandör ütles rahulikult:
  - Nad saadavad sind.
  Teda saatis eriüksuslane . Nad kihutasid nagu hurtakoerad; loomulikult säästis Elizabeth oma kolleegi. Ta oli aga spordimeister ja tal oli raskusi kinnipidamisega. Nad sõitsid kiiresti kiriku juurde ja Elizaveta istus ise rooli. Vastutulevaid autosid oli vähe ja tüdruk murdis peaaegu pedaali ära. Ta avaldas talle nii palju survet. Tempel oli suur, kuid üks kuplitest sai õhurünnaku tagajärjel kannatada.
  Tõsi, mitte palju, sest tõenäoliselt oli see monteeritud pomm, mis riputatakse hävitaja tiiva külge. Elizabeth lõi kolm korda risti ja sosistas palve "Meie isa".
  Siis suundus ta templisse.
  Teenindust polnud ja ta oli üksi. Metropoliit ei tervitanud teda lahke pilguga.
  Muidugi imekaunis, seksuaalsust hingav tüdruk, sõjaväevormis, ebatavaliselt erksa juuksevärviga. Ta näis alandlik, kuid samal ajal naeratas kogu suu laiusest, milles särasid suured pärlhambad. Õigemini, ka kõige puhtamad pärlid ei saa nii särada. Issand oli segaduses:
  - Mu väike laps, mida sa tahad?
  Mesiblond tüdruk kummardus ja säutsus:
  - Pühitse mind, isa, õnnista mind ärakasutamise eest kodumaa nimel.
  - Noh, see on hea palve. - Metropolitan uuris majori õlarihmasid; Elizabeth varjas korraldust tagasihoidlikult. -Kas teid on saatnud marssal Vasilevski ise?
  Lihas ingel vastas alandlikult:
  - Jah, härra.
  Kiriku vürst ütles pehmel toonil:
  - Noh, olgu, lasku põlvili ja palveta. Ma viin tseremoonia läbi.
  . PEATÜKK nr 7.
  Elizabeth sulges pooleldi silmad; kirikus valitses salapärane hämarus. Metropoliit luges palveid ja piserdas püha vett. Tüdruk kuulas neid ja tundis elevust. Talle tundus, et mägede liigutamine ja taeva sulatamine on täiesti võimalik. Kui mõtted on suunatud Kristusele ja kodumaale.
  - Issand, anna meile jõudu võita! - sosistas ta põlvitades ja tema paljad, puhtad ümarad kontsad särasid nagu peegel küünalde leegis.
  Blond säutsus vaevu kuuldavalt:
  Andku Issand teile edu,
  Üks kõigile venelastele!
  Me võidame oma vaenlasi
  Rohkem sõnu raiskamata!
  Ta huuled sosistasid. Kõlas äratus. Sireenid ulgusid, mis tähendas, et linna toimus järjekordne haarang. Pühitsemistseremoonia ei ole liiga pikk ja Metropolitan kiirustas selle lõpetamisega.
  "Issand, ma kuulsin teie palvet ja tüdruk saab raskes sõjalises ülesandes edukas." - lõpetas Vladyka äikese, mahlase bassiga.
  Sel hetkel kukkus peaaegu läheduses alla pomm. Õigeusu kiriku kuplid värisesid ja mitmed ikoonid langesid. Elizabeth hüppas püsti.
  Ja ta hüüdis valjult:
  - Vabandust isa. On aeg purustada oma vaenlased.
  Metropolitan oli üllatunud:
  - Kuidas sa seda teed, laps?
  - Kuulipildujast!
  Tõepoolest, Elizabeth märkas sissepääsu juures kuulipildujaga soomustransportööri, mis valvas templit.
  Üldiselt mõistis Elizabeth, et lihtne kuulipilduja ei pruugi suure strateegilise pommitajaga hakkama saada. Eriti sellised nagu "Lendav kindlus", eriti lennukiga "LIS" - 6. LIS - tähendab lendavat Jossif Stalinit. Kuid õhutõrje raskekuulipilduja on üsna võimekas, kui see tabab väga täpselt. Soomuse ühenduskohtades, klaasis, kere ots, rataste all. Siin on igal juhul suur võimalus.
  Nad tulistasid pommitajate pihta. Mõnikord tabasid, mõnikord läksid mööda. Kuid üldiselt oli see õhutõrje vanaisa. Moodsaid raketisüsteeme polnud. Nii pidi Elizabeth tulistama, tuginedes tagasilöögile ja oma fenomenaalsele intuitsioonile.
  - Et õigesti tabada, peab kuul olema mu südames! Või õigemini täielik katkematu terviku tunne. - sosistas Elizabeth.
  Ja tüdruk toetus oma sitkete jalgadega, nagu paavianikäpad, kindlalt kõnniteeplaatidele.
  Üllataval kombel tal see õnnestus. Esimeste sekunditega tulistati alla kaks FOX-5 . Järgmine oli "LIS" - 4. Raskem oli tugevalt soomustatud "LIS" - 6. See lennuk oli hästi kaitstud, kuid liigse kaalu tõttu kaotas manööverdusvõime. Elizabeth aga tabas rikošeti põhimõtet kasutades düüsi.
  - On üks! - Ta ütles, kui ta suitsu nägi.
  Ta pöördus ümber ja tõukas uuesti:
  - On teine!
  Kuulid põhjustasid detonatsiooni, halvades reaktsioonisegus olevad mootorid.
   - Ja kolmas! - Elizabeth rõõmustas. Lennuk hakkas kõrgust kaotama ja kokku kukkuma. Viimane purunemine lülitas välja kõik neli mootorit. Samal ajal värisesid tüdruku sõrmed pingest. "LIS" 6 - kaalus üle seitsmekümne tonni ja võis kanda kuni kakskümmend tonni pommikoormust. Just selliselt lennukilt visati Ruhri piirkonnale vesinikupomm.
  Tüdruk võttis sihikule teise sama klassi lennuki. Õigemini, ta ei sihtinud, vaid tabas kapriisist. Seekord hävis "FOX" - 6 veelgi kiiremini. Järgmine oli FIS - 5 ja siis kaks FIS -4 ja oktoobripommitaja - 7. Oli ka neid, mis tulistati alla õhutõrjerelvadest. Üldiselt on uskumatult raske alla tulistada, isegi kui arvestada, et kuulipilduja on 17 mm, sest lennukid on kõrgel ja kihutavad uskumatu kiirusega.
  Tüdruk tabas veel kolme autot, kui teised tagurdasid, laskeulatusest väljas.
  - Noh, kommid said aru ! - Elizabeth võttis selle kokku. - Siiski, milline loll Drachma oli, ta jäi sellisest meelelahutusest ilma. Nad ütlevad seda õigesti , ärge koonerdage palve ja kohtlemisega.
  Siin maailmas juhtus järgmine: kuna Stalin põgenes USA-s pagulusest ja juba seal, suure depressiooni ajal, korraldas revolutsiooni, täpsemalt relvastatud mässu ja tuli võimule, siis ei olnud ta enam NSV Liidus. Ja valged kaardiväelased võitsid kodusõja ja väga kiiresti. Kuid Žukov ja Vasilevski tegid oma karjääri kodanlikul Venemaal.
  See seletab, miks USA-s on kommunistlik režiim väga verine ja repressiivne, Venemaal aga kodanlik, ehkki autoritaarne demokraatia.
  Tüdruk suundus kirikusse. Metropoliit üritas püha kindralsimo Suvorovi ikooni tagasi riputada. Elizabethi nähes ütles ta:
  "Kas sa ei kartnud, mu tütar?"
  Blond sõdalane vastas enesekindlalt:
  - Ei! Pigem on see isegi meeldiv. Barbarite tapmine, kes hävitavad templeid Jumala heaks.
  Piiskop Aleksei märkis:
  - See on õige, mu tütar! Te loote lunastuse.
  Kuldsete juustega kaunitar noogutas:
  - Proovin!
  Metropolitan ütles rõhutatult pehmelt:
  - Mind hoiatati, teil on liiga vähe aega. Nii et ma ei saa vastata rohkem kui paarile küsimusele.
  Elizabeth, kes ei suutnud vastu panna, pahvatas:
  - Isa, kes on seitsmenda päeva adventistid?
  Issand pigistas silmad:
  - Ketserid ja sektandid!
  Blond sõdalane ütles paluvalt:
  - Kuid nad ennustasid tulevikku täpselt. Eriti minu maailmas ja ka sinu maailmas.
  Metropolitan kortsutas kulmu:
  - Ilmselt mõtlete Ellen White'i?
  Elizabeth noogutas ja ütles kirglikult:
  - Isegi kui see on tema oma! Eelkõige ennustas ta maavärinaid ja looduskatastroofe. Kui USA oli veel väikeriik, siis suurriigi tulevik ja saatuslik roll inimkonnale. Tal oli palju imelisi asju, sealhulgas ennustusi televisiooni ja Interneti kohta.
  Vladyka Aleksei noogutas:
  - Muidugi oli ta tugev prohvet, kuid Saatan võib ka tulevikku ennustada. Pidage meeles paljusid tarku, sealhulgas ida tarku, või gurusid või isegi Nostradamust - mitte piibliprohvetit. Ja Ellen White ei tunnustanud paljusid õigeusu kaanoneid ja ikoone.
  - Piibel ei tunnista ka reliikviate ja ikoonide kummardamist. Selle paganluse, isegi vaskmao kujutise, käskis Jumal hävitada, kui sellest sai jumalateenistuse eeskuju. - ütles Elizabeth.
  Metropolitani hääl muutus karmimaks:
  - Oh, jah, sa valisid protestantliku ketserluse, ma arvan, et lugesid baptisti kirjandust ikoonide ja säilmete vastu.
  Blond tüdruk ütles kirglikult:
  - Ma lugesin kõike! Ma tean kõiki religioone. Ma loen väga kiiresti, suudan ühe minutiga neelata raamatu, mille suurus on "Kolm musketäri" ja "Kakskümmend aastat hiljem " !
  Vladyka Aleksei noogutas:
  - See on teie teadmiste probleem. Jah, võib-olla pole need ikoonid Piibli järgi, kuid praktika ja imed kinnitavad tõde ja vajadust neid kummardada. Üldiselt, mu tütar, sul on kiire ja kui sa ülesande täitnud, räägime kõigest üksikasjalikult ja üksikasjalikult. Teie vanuses on major väga soliidne auaste ja nii tähtsa missiooni täitmiseks olete vähemalt kolonel ja Püha Andrease Esmakutsutud ordeniga.
  Blond tüdruk kummardas ja jooksis peaaegu templist välja. Ta nägi, et Metropolitan polnud temaga rahul. Elizabethi see aga eriti ei häirinud. Ta oli palju rohkem rahul, et kuulipildujad näitasid end võimsa relvana isegi õhujõu vastu. Nüüd pidime tagasi minema, et lennata rindejoonele.
  Valgusti õhtune päikeseloojang selles universumis meenutas tüdrukule väga tema maailma. See oli ilus, tundus, et mu hinges õitsesid unustajad. Ja kiired virvendavad kui mõõgad, valades verd. Sel hetkel mõtled, et elu on hea ja milleks seda neetud sõda vaja on? Kas Stalinile maast ei piisa? Üldiselt pidas Venemaa suurema osa oma sõdadest teisena; see ei olnud see, mida ta tahtis, vaid oli sunnitud. Siiski tuli ka võite. Periood alates tuhat kuussada kaheksateist kuni tuhat kaheksasada viiskümmend kolm. Veerand aastatuhande jooksul ei ole Venemaa kaotanud rohkem kui ühte sõda ja ainult aeg-ajalt on kaotatud üksikuid lahinguid. Ja mis kõige tähtsam, millised sõjad võideti. Nad võitsid Napoleoni, Frederick Suurt ja peaaegu kõiki maailma rahvaid, välja arvatud Inglismaa. Üldiselt on see riik, kuhu te lendate. Ainus impeerium, mille vastu Venemaa pole kunagi sõda võitnud. Kuigi üldiselt otseseid sõjalisi konflikte USA-ga ei olnud, vaid kaudsed. Üldiselt tuleb aga tunnistada, et venelased kaotasid külma sõja.
  - Jah, nüüd ootab meid ees otsustav kättemaks. - ütles Elizabeth ja kiirendas autot lõpuni.
  Ta võttis jälle kingad jalast. Tema paljad, ideaalsed, korrapärase kujuga jalad vajutasid väga osavalt nii pedaale kui ka hoobasid.
  Pärast Drachmaga kohtumist ei unustanud Elizabeth rääkida õhurünnakust ja lennukitest, mille ta alla tulistas.
  Blond terminaator ütles kirglikult:
  - Sa oled palju kaotanud! See on tunne, mis tekib kuulipildujast tulistades. Tulistad alla vaenlase sõidukeid, mis tunduvad haavamatud. "FOX" -6, see on väärtus.
  Drachma nõustus:
  - Muidugi, see on suurepärane . Sellepärast loodi kuulipildujad, tapmiseks. See on nii võitlusunistuse eesmärk kui ka kujundus. Üldiselt, tüdruk, uut tüüpi relvadest rääkides tõin ma oma kodumaale palju rohkem kui sina. Lõppude lõpuks tean ma palju.
  Elizabeth vastas enesekindlalt:
  - Ma pole vähem! Aga gravio laser!? Olümpia jumalate relvad?
  - Suurepärane! Kasutame seda ka oma pühal eesmärgil. - ütles Drachma lõbusalt.
  Kaks ohvitseri lähenesid tüdrukutele:
  - Peame teid saatma maa-alusele lennuväljale.
  Elizabeth vastas rõõmsalt:
  - Viimane idee pole halb! Võitleme nagu kotkad, alistame hordi vägevuse!
  - Järgne meile. - Ohvitserid ütlesid.
  Tüdrukud liikusid mööda koridore , astudes vaikselt alasti, päevitunud sitkete varvastega nagu gepardil. Nad liikusid selgelt vastupidises suunas. Siin oli metroojaam. Tüdrukud keerasid end kikivarvul ja astusid väikesesse elegantsesse vankrisse. Pärast seda tormas ta.
  Teel avasid Elizabeth ja Drachma neile üle antud meigiga diplomaadi. Nüüd tuli tüdrukutel lihtsalt meikida. Kuid nad teevad seda alles pärast maandumist. Te ei tohiks anda tarbetut teavet isegi piloodile.
  - Hakkame Negritosteks ! - ütles vikerkaarevärviliste juustega rõõmsameelne nümf, Drachma irvitades.
  - Me olime juba mustanahalised. Nüüd vaatame, mis tunne on saada naiseks. - ütles Elizabeth.
  Tunnel läks mõnda aega alla ja hakkas siis üles tõusma. Elizabethile meenus üks fantastiline lugu. Selles liikusid rändurid allapoole, kuni leidsid end allmaailma. See oli päris lõbus ja võib-olla natuke hirmutav, erinevate piinamiste ja piinadega patustele. Kuni lõpuks üks tark mees selle kõik hävitas sõnadega: "Ma ei usu sellesse!" Üldiselt on paljud kirjanikud välja mõelnud, et põrgut pole olemas, aga taevas on olemas! Naiivne idee. Lisaks võivad kaabakad ja maniakid õigete elu talumatuks muuta. Täpsemalt, tema ja Drachma, kas selliseid tüdrukuid saab Virysse lubada ? Samas, miks mitte, nad on üsna tasakaalukad ja ehk lahked. Ja igal juhul ei löö nad kedagi ilma põhjuseta. Ainult mõnikord tekivad põhjused liiga lihtsalt ja lihtsalt. Nagu näiteks üks gangster tulistas meest lihtsalt sellepärast, et too kogemata aevastas.
  Elizabeth esitas aga Drachmale küsimuse:
  - Kui ma esimest korda Moskva metrood nägin, oli see suurejooneline vaatepilt. See jättis üsna mulje, eriti vanemad jaamad . Aga sina?
  Nümfkrahvinna noogutas:
  - Sama! Eriti Stalini ajal kaunistatud keskjaamad. Kuid Moskva-2 maa-alune linn ise on üsna sünge ja range. See avaldab muljet rohkem oma suuruse kui katte ilu ja elegantsiga.
  Blond tüdruk küsis:
  - Kuidas on lood kohaliku metrooga?
  - Lihtsalt tunnel, kus patuseid lastakse alla. See on nende hingele üsna raske. - Drachma suudles Elizabethi huultele ja sosistas:
  - Tead , keha tahab kiindumust.
  Blond tüdruk isegi tõmbles:
  - Me ei ole lesbid.
  Nümfkrahvinna kostis:
  - Ei, aga nad on hullult ilusad ! Tee nagu tahad ja ma suudlen ohvitseri.
  Pärast neid sõnu tundis Elizabeth nüüd kogu kehas kuumust. Ta, kes ei suutnud oma impulssi ohjeldada, kummardus ohvitseri poole ja suudles teda ahnelt, sosistades:
  - Silita mu rinda!
  Drachma tegi sama, ohvitserid olid välja valitud, veri ja piim, üllas tõug oli selgelt tunda. Jah, ja parfüüm, kuigi see on mehelik, on ikkagi nii põnev. Paistes rinnanibudel on meeldiv tunda käte ja eriti huulte puudutust. Tüdrukud isegi oigavad elevusest veidi. Ohvitserid olid ka sisse lülitatud, sellised naised on lihtsalt vastupandamatud. Igaüks neist on Aphrodite kehastus, kirglik ja raevukas.
  Tüdrukul ja poistel aga ei lastud korralikult mõnuleda. Vanker jõudis kohale. Elizabeth ja Drachma panid kohe riidesse, jättes piinlikud ohvitserid vankrisse. Nad seadsid end kiiresti korda.
  Kaunitarid hüüdsid kooris:
  - Lõdvestuge poisid, meil on teiega lõbus!
  Tüdrukud olid elevil ja naersid rõõmsalt. Kuid kehad põlesid, nad tahtsid kiindumust ja kaunitarid hakkasid isegi tantsima. Nende metsikud hüpped ehmatasid valvureid.
  Läks veidi lihtsamaks ja paljajalu välkuvad kaunitarid, roosad kontsad graatsilise tallakõverusega, hüppasid luurelennukisse. See masin nägi välja nagu paberist valmistatud laste mänguasi. Selliseid lennukeid valmistavad tavaliselt koolilapsed. Tõsi, Elizabeth ja Drachma ei käinud kunagi koolis. Nende jaoks oli see nagu olümpiavõitja küpsetamine "sõubasseinis".
  Igal juhul oli see nende mälestus unenäos. Ja unenägudes ilmub sageli mälestus eelmistest unenägudest, mis ununes tegelikkuses ja tegelikkuses, kuid see võib uuesti esile kerkida Morpheuse käte vahel. Ja siis oled juba veidi teistsugune inimene.
  Eelkõige tunnevad täiskasvanud end mõnikord taas lastena ja mäletavad isegi lapsepõlvest juba unustatud detaile. Ja nad usuvad unehetkel, et nad on tõesti noored ja väikesed.
  Lühidalt öeldes muutis Elizabeth unes oma mälu ja mõtles alternatiivselt minevikule. Nii nagu Demiurgi jumalate lapselapsest nümfist Drahmast sai ühtäkki veendunud ateist ja materialist!
  Siit tulevad vapustavad ja fantastilised mälestused.
  Kord aga külastasid nad kooli; peagi kogunes Elizabethi lähedale rahvahulk, tüdruk luges jutlusi. Drahma süttis aktiivselt ja hakkas isegi käskima. Üldiselt näitasid tüdrukud oma "parimat" külge.
  Luurelennukis käitusid tüdrukud aga üsna korrektselt. Istusime tagaistmetele, panime esemed selga ja lõpuks startisime.
  Liugväravad avanesid nagu imekala-vaala suu ja kohal vilkusid tähed.
  "Ilus!" ütles Elizabeth. - Me lendame kõrgelt! Hõljudes tähtede kohal vabalt ja lihtsalt!
  Lennuk tõusis kõrgusele, lendas peaaegu vertikaalselt, ühendades endas reaktiivhelikopteri ja hävitaja omadused. Hamburgis praktiliselt polnud tulesid, oma osa mängis ka pimendus.
  Stratosfääri lävele lähenedes läks külmemaks. Lennuk lendas väga kõrgel. Et mitte kokku kukkuda, kasutas see spetsiaalset hapnikuvaba fluori sisaldavat kütust. See võimaldas meil läheneda kolmekümnele kilomeetrile.
  Elizabeth märkis:
  - Meie maailmas töötasid USA ja Venemaa välja spetsiaalsed kosmoselennukid. Võimeline lendama evakuatsioonikiirusel vaakumis ja seejärel tabama kõrge kaarega.
  - Ma tean! Ta andis selles küsimuses isegi nõu. Üldiselt on Venemaa teadlastel nõrkus selles, et nad jätavad relvast mõned pisiasjad vahele, muutes suurepärase mudeli keskpäraseks , nagu näiteks hüperhelirakett Kinzhal, kus nad jätsid mõne puudutuse vahele. - ütles Drachma. - Pealegi on purjutamine üsna tavaline. See ahendab teadvust ja selle tulemusena jääb arengutes paljust puudu. Just seetõttu võidavad Ameerika relvad sageli sõdu.
  Blond sõdalane märkis vihaselt:
  - Stalini aegade pärand. Meenutagem, kui palju puudusi oli Nõukogude tankidel ja lennukitel. Selle tulemusena suured kaotused ja peaaegu kaotatud sõda. Muide, kommunistlik süsteem CSA-s peaks viima ka selleni, et punaste ameeriklaste relvadel on palju puudusi.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Muidugi toob see kaasa lüüasaamise sõjas.
  Elizabeth küsis hambaid paljastades:
  - Aga kuidas on lood meie kvaliteediga vendadega?
  Drachma kehitas õlgu:
  - Ei tea! Siiski edendab kapitalism kvaliteeti suuremal määral kui sotsialism. Nii et kõik on võimalik. Iraagi sõja ajal näitasid Sadami armee kasutuses olnud Nõukogude raketid Scud kehva kvaliteediga, läksid enamasti sihtmärgist mööda ega jõudnud. Nõukogude süsteem aitas kaasa lagunemisele ja mentaliteedi muutustele.
  Blond tüdruk märkis ohates:
  - Jah, Venemaa on muutunud taas kapitalistlikuks, kuid mineviku pärandil on negatiivne mõju. Ja kui Stalini ajal võitlesid nad kaupade kvaliteedi eest, kasutades sabotaaži. Siis kadus tema järeltulijate ajal hirm ja piitsa kaotanud inimesed läksid laiali. Seega on tehnikaga tõsiseid probleeme.
  Tüdrukud jäid vait, liigutades vaid paljaid varbaid ja armsaid jalgu. Nüüd oli lennuk kõrgel, kuid tüdrukute terav kuulmine tuvastas rinde kahurist teatud tüüpi relvi. Seal olid katjušad ja nende lapsed, midagi Gradi taolist. Tõsi, selles armees kutsuti neid "vürstideks". Samuti tulistasid õhutõrjekahurid ja esimesed pind-õhk raketid. Kuid ka väga hirmuäratav relv, millel polnud arvuteid, oli suunatud kuumusele. See aga nende luurajat ei ähvardanud. Omal ajal, enne revolutsiooni, püstitasid Vene lennukid kiiruse, kandevõime ja relvastuse maailmarekordeid. Maailma esimene kahemootoriline lennuk, maailma esimene neljamootoriline lennuk. Peab ütlema, et kuigi universaalset keskharidust Tsaari-Venemaal polnud, olid uksed tippu avatud madalamate ühiskonnakihtide andekamatele esindajatele. Eelkõige sai isegi talutöölise poeg, kui tal oli võimalus, erinevate fondide kaudu tasuta haridust. Kommunistide ajal olid asjad teisiti. Viimane keskpärasus tiriti läbi kümne klassi. Siis said akadeemilised kraadid sageli keskpärasused .
  Üldiselt oli Andropov helge pea. Ta asus korda taastama, korruptsiooni vastu võitlema ja teadlaste ridu puhastama. Uurimisinstituudis muutusid kontrollid sagedamaks ja teadlased hakkasid saama stiimuleid. KGB peasekretär ja esimees mõistsid, et muutused on vajalikud ja ka seda, et nõukogude rahvas pole demokraatiaks küpsenud. Andropov pakkus parimaks Hiina versiooni. Aeglane evolutsiooniline kasv turule, säilitades samal ajal võimsa tööstuspotentsiaali. See idee oli ehk kõige mõistlikum, eriti arvestades Venemaa mentaliteeti, rahva ja mis kõige tähtsam - eliidi suutmatust hinnata demokraatia võlusid. Kui Andropov oleks kauem elanud või varem võimule tulnud, oleks ehk Nõukogude Liit ellu jäänud. Gorbatšov alustas demokratiseerumist ja majanduskriisi tingimustes, naftahinna langus, distsipliini ja alkoholist saadava sissetuleku vähenemine tõi kaasa katastroofi. Riiklik hädaolukordade komitee oli viimane katse impeeriumi päästa. Toimkonnal ei suutnud võimu säilitada tahte puudumine ja tugev, otsustav juht.
  Drachma märkis:
  - Riiklik hädaolukordade komitee on kamp kretiine , kes pole võimelised sõjaväelist riigipööret läbi viima. Kui ma oleksin asepresident, siis ennekõike tapaksin Jeltsini ja tema saatjaskonna. Seda teeks eriüksuste meeskond. Ja Gorbatšovile oleks tehtud süst, et ta halvaks.
  Elizabeth, surudes käed tugevalt kokku, vastas otsustavalt:
  - Ja see oleks parem!
  Nümfkrahvinna ütles põski punnitades:
  - Kui mina oleksin reeglid, oleks see parem! Üldiselt tagavad ühtsuse kõige paremini raudkett ja terasest käerauad. Lisaks on vaja täielikku järelevalvet propaganda üle, et kontrollida mõistust sõna otseses mõttes hällist alates.
  Elizabeth nõustus:
  - Propaganda on suur jõud. Kuid pean ütlema, et Stalini-järgsel ajal lonkas ta märgatavalt. Lisaks olid jutud Leninist nii naiivsed, rumalad ja lapsikud, et keegi ei nimetaks neid veenvateks. Kõige tähtsam oli puudu: juhi suurus!
  - Ma ei näe ka muinasjuttudes Kristusest ülevust. Eriti kui teda piitsutati ja peksti. - Drachma kiusas.
  Blond sõdalane vaidles resoluutselt vastu:
  -Sa ei mõista tõelist suurust. Mil määral armastas Jeesus Jumal-Poeg maailma, et ta läks inimeste pärast kohutava alanduse, julma surmani. Pange tähele, et universumi looja, kes seda oma võimuga hoiab - valitsejate kuningas ja valitsejate Issand - on end alandanud.
  - Tule nüüd, Lizonka! Kõikvõimas universumi looja langes risti või võib-olla isegi palgi alla. - Drachma näitab oma pikka roosat liikuvat keelt.
  - Ära teota! - Elizabeth näitas rusikat. - Ta muutus täiesti inimese sarnaseks, oma valu ja nõrkustega. Üldiselt ma ei taha sinuga pühast rääkida, pärleid ei visata sigade ette.
  Nümfkrahvinna hüüdis karmilt:
  "Ma ei taha ka teiega arutada, see teeb mind uniseks ja järgmine öö meid ees ootab tormine."
  Blond terminaator noogutas pead:
  - Ikka oleks! Võib-olla ei pea me üldse magama.
  Drachma ütles:
  - Seetõttu pakun teile Lizonkat. Lihtsalt laulame.
  Sõdalane ärkas:
  - See on hea mõte! Kas laulame duetti?
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Muidugi, aga kuidas muidu!
  Tüdrukud köhisid ja Elizabeth hakkas laulma, komponeerides samal ajal, ning Drachma järgnes talle ühehäälselt imelise häälega:
  Ma annan oma kodumaale Venemaale,
  Püha armastuse inspiratsioon!
  Pisarad voolavad ojana,
  Issand täidab meile palve!
  
  Kristus laotas taevad,
  Ja vaimu jõuga lõi ta maailma!
  Imed nõrgematele ,
  Tema kätes on piiritud jõud!
  
  Õigeusu Venemaa on minuga,
  Võitle vapralt, kuulsusrikas sõdalane!
  Püüdke oma hingega Kõigevägevama poole,
  Olete väärt Kristust au vastu võtma !
  
  Saatus kortsutas kulmu - etteheide,
  Te teenisite oma isamaad hooletult!
  Kassid on nüüdsest peale kratsinud,
  Aga lootus võidab kurbust!
  
  Ja kodumaa sajandi südametes,
  Kuidas hetk mu silme ees välgatas!
  Ma laulan praegu oma hümni,
  Isamaa on meiega rahul!
  Kristusest rääkides kortsutas Drahma kulmu ja võpatas, kuid laulis sellest hoolimata kaasa. Tüdrukute hääled muutsid pidevalt rütmi, siis tardusid, siis, vastupidi, läksid põletikuliseks. Neile meeldis isegi iseennast kuulata, imetledes omaenda mõttelendu.
  Elizabeth katkestas ootamatult laulu:
  - Tead, ma näen liikumist otse meie all.
  Drachma nõustus:
  - Ma tunnen ka seda.
  Tüdrukud pöördusid piloodi poole.
  - Oleme rünnaku all.
  Ta vastas segaduses:
  - Mis siis! - Lennuki kaalu vähendamiseks on meil ainult üks kuulipilduja, kaal on minimaalne.
  - Siis peaksite seda tegema! - Drachma hüppas relva juurde ja võttis sihikule. - Vaenlane ei saa haiget!
  Nümfitüdruk avas tule. Kuulipilduja tabas pliikuulidega. Elizabeth märkas, kuidas vaenlase võitleja saba süttis.
  - Ja tal õnnestus siia saada. Nii ligipääsmatule kõrgusele. - Piloot märkas. - Kui sulle see ei meeldi.
  Drachma vastas:
  - Mul ei ole hallutsinatsioone.
  - Aga seal on kõveraid! - ütles Elizabeth naerdes.
  - Vaata kes räägib! - Drachma üritas oma sõbra ninale nipsutada, kuid ta haaras tal käest.
  Blondiin kilkas:
  - Ära lase lahti!
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Ära anna oma käppadele vaba voli!
  Tüdrukud võitlesid veidi rohkem, saades teada, kes on tugevam. Võitlus näitas jõudude ligikaudset võrdsust. Pärast rahunemist vaatasid sõbrad uuesti oma varustust, eriti artefakti helmeid.
  Elizabeth palvetas, veendes Kõigevägevamat:
  - Ärgu need teie tahtel loodud kivikesed meid alt vedasid pühas võitluses, mida peame kogu inimkonna hüvanguks. Ja ennekõike meie kodumaa pärast.
  Lennuk ületas Kanali ja laskus veidi alla. Piloot käskis:
  - Ja nüüd on sul valida. Kui oled oma varustuses kindel, siis võid kohe hüpata, kui ei, siis lähen veel madalamale.
  - Täiesti piisav! - ütles Elizabeth saapad jalga tõmmates, kuid nähes, et sõbranna kingi jalga ei pane, tõmbas ta need uuesti jalast, et vajadusel saaks paljaid varbaid kasutada. - Me jääme ellu!
  Drachma lisas:
  - Miks riskida? Siin võib olla kõrghävitajaid ja see pole tõsiasi, et meid alla ei lasta. Kuid hapnikunälg ei ole meie jaoks absoluutselt hirmutav, meie füsioloogia on peaaegu täiuslik!
  Piloot käskis:
  - Siis hüppa!
  Tüdrukud tõmbasid selga kerged seljakotid, mille langevarjud olid tavapärasest väiksemad.
  Nad tõukasid minema ja hüppasid välja. Esimene osa kukkumisest pidi toimuma vabalennu režiimis. Tüdrukud sattusid haruldasesse, jääkülma keskkonda. Tundus, et mu kopsud lõhkevad ja silmad veeresid peast välja. Ja silmus pigistas mu kaela. Tüdrukud püüdsid võimalikult vähe liikuda, tarbides vähem õhku. Seejärel proovisime hingata, tehes seda nagu mägisisalikud, kasutades bronhide ülemist osa.
  Kui atmosfäär muutus tihedamaks ja kukkumine aeglustus , ütles Drachma lämmatava häälega:
  "Ma ei teadnud, et vaakum võib nii valus olla."
  Elizabeth vastas üllatunult:
  - Kas nad ei kontrollinud teid vaakumkambris?
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Jah, selline asi oli. Kuid see on kuidagi kunstlik ja alguses ma isegi kartsin.
  Blond terminaator kinnitas:
  - Mina ka! Ma pole kunagi varem nii kõrgelt hüpanud. Ju siis kakskümmend viis kilomeetrit.
  Drachma ütles tahtliku hoolimatusega:
  - See pole midagi.
  Tüdrukud hakkasid aktiivsemalt liikuma, püüdes maanduda otse metsa. Nad ei kasutanud kunagi langevarju, uskudes ilmselt, et edukaks maandumiseks piisab lihtsast vihmamantlist. Elizabeth kilkas:
  - Üldiselt on langevari lihtsalt lisaraskus.
  Drachma pomises:
  - Matame selle niipea, kui maandume.
  Metsa maandumine oli konarlik, Elizabeth lõi palja jalaga vastu teravat oksa, kuid ei pööranud sellele tähelepanu.
  Blond hüüatas:
  - Pole hullu, skaut peab valu taluma.
  Drachma kinnitas:
  - Tolereerige, kuid ärge otsige seda meelega. Kuid teile, usklikele, on tüüpiline otsida raskeid katsumusi.
  
  Elizabeth vastas üsna loogiliselt:
  - Peate olema kõigeks valmis. Ja nüüd soovitan kamuflaaži vahetada. On aeg võtta alla rõhutud mustanahalise naise kingad.
  Tüdrukud panid end laitmatult meiki, muutes nahavärvi. Nüüd on neist saanud veetlevad mustanahalised naised, kes muudavad isegi oma silmavärvi.
  Viimane on aga saavutatav läbi tahtejõu, ilma kemikaalideta.
  Peale seda hakkasime läbi metsa jooksma. Tüdrukutel oli kiire. Siin nad tulid teele. Nüüd tuli transport hankida.
  "Eesjooneni on veel pikk tee ja ma ei usu, et nad on liiga valvsad." - Drachma ütles.
  Tee ei olnud eriti lai, aga sile. Taevas on pilvine, tüüpiline Briti ilm.
  Elizabeth märkis:
  - Huvitav on viibida Richard Lõvisüdame ja Sherlock Holmesi riigis. Maailma kõige edumeelsem ja paradoksaalsel kombel samal ajal konservatiivsem riik.
  Drachma ütles:
  - Suurbritannia on tohutu impeerium. Oma haripunktis oli see isegi suurem kui Vene impeerium. Üldiselt oli Venemaa kaasaegses ajaloos kõige võimsam Stalini viimastel aastatel ja Esimese maailmasõja eelõhtul.
  Elizabeth märkis loogiliselt:
  - Esimene maailmasõda kaotati tugeva valitsuse puudumise tõttu. Tsaar ei pea olema Stalin. Katariina Teine oli ka üsna leebe valitseja, kuid võitis kaks Türgi sõda ja jagas Poola. Meeskond ise muidugi oma rolli ei täitnud.
  Krahvinna-nümf nõustus:
  - Jah, Nicholas the Bloody jaoks meeskonnast ei piisanud. Catherine'il oli terve galaktika komandöre ja riigimehi, kuid Nikolasel oli ainult Stolypin ja ta tapeti.
  Blond sõdalane lisas:
  - Brusilov on tugev komandör. Kahju, et kõik kindralid sellised polnud. Eriti Kuropatkin. Kõige tipuks oli ta argpüks ja tal oli vähe arusaama tänapäevasest sõjapidamisest. Pärast lüüasaamist Jaapani vastu oleks Ivan Julm sellise komandöri löönud.
  Drachma märkis ratsionaalselt:
  - Žukov on alati olnud karm. Ta on 20. sajandi populaarseim poliitik. Kuigi nad ütlesid, et ta võitis suure verega.
  Paljaste jalgadega läbi lompide pritsiv Elizabeth pidas pritsmepurskkaeve üles tõstes vajalikuks selgitada:
  - Arvestades, et sakslased olid usaldusväärses, hästi arenenud kaitses, oli sellest siiski võimatu vähese verega läbi murda. Ja üldiselt on tagantjärele tark olla lihtne. Aga pange tähele, Berliini võimsaimast kaitsest läbi murdes sai Žukov sellega hakkama kahe nädalaga. Kas see pole saavutus?
  Nümfkrahvinna lakkus oma huuli:
  - Nõus! Ja kui rünnak oleks viibinud, oleksid kaotused veelgi suuremad.
  Blond sõdalane susises:
  - Kaabakad üritavad Žukovit laimata . Eelkõige kirjutas tema kohta laimu reetur ja spioon Suvorov- Rezun .
  Drahma möirgas:
  - Rezun ! Tuleme tagasi, teeme operatsiooni, röövime Rezuni Inglismaalt ja toimetame ta Venemaale. Ta veedab aega vanglas ja saab targemaks.
  Elizabeth sosistas:
  - Jah, ja selline saast sünnib. Näiteks me ei saa aru reeturitest. Mis viga on NSV Liidus KGB majoril .
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Ma arvan, et see on vastupidi.
  Blond spioon kinnitas:
  - Kindlasti! Elu Suurbritannias pole parem kui NSV Liidus.
  Drachma urises:
  - Ja isegi kui see on parem, pole see reeturite jaoks. Lõppude lõpuks ei meeldi sellised inimesed isegi omanikele, hoolimata kõigist nendest saadavatest eelistest.
  Tüdrukud vaatasid pimedusse. Kiirteel polnud eriti liiklust. Kedagi ei tulnud, tüdrukutel oli igav.
  Drachma küsis:
  - Noh, mida me teeme?
  - Otsime aktiivsema kiirtee. - soovitas Elizabeth.
  Tuul puhus ja puude varjud liikusid, kergelt kaldudes, justkui toetaksid seda ettepanekut.
  - Mida soovitaks Sherlock Holmes selles olukorras? - küsis Drachma naljaga pooleks.
  - Kasutage mahaarvamismeetodit! - vastas Elizabeth.
  Tüdrukud läksid kiirtee keskele ja nuusutasid. Muidugi panid nad jalanõud jalga, et mitte oma liiga graatsilisi tütarlapselikke jalgu eputada. Lõhna järgi otsustades möödus siit päeva jooksul autokolonn. Jalaväe lahingumasinad ja soomustransportöörid, paar autot ja rajajälgede järgi otsustades kergtank.
  - Jah, ka siin oli tõus. - ütles Drachma. - Heledate jälgede järgi otsustades kaalus tank nelikümmend kaks tonni ja sellel oli kolm roomikut. See on midagi konkreetset.
  - Mitte päris! Poolkeskmine tank, erinevalt Red Cromwellist, mis kaalub kuuskümmend seitse tonni ja millel on sada kakskümmend millimeetrit püstol, on relvastatud üheksakümne kaliibriga. - ütles Elizabeth. - Muide, selle tanki juht suitsetab Mobili ja on ka vasakukäeline.
  Nümfkrahvinna kahtles:
  - Viimane väide on vastuoluline.
  Blond skaut vaidles vastu:
  - Miks! Praegused tankid ei ole veel juhtkangidel, nii et harjumus olla aktiivsem tugevama käega mõjutab käigu kvaliteeti.
  - Jah, ma tahan ikka kangist tõmmata. - Drachma võttis oma Ameerika saapa otsaga sigaretikoni üles ja viskas selle suhu. - Uhh! See on vastik. Need sigaretid on lihtsalt šokeerivad.
  Elizabeth nõustus kohe:
  - Võib olla! Üldiselt on meie maailm jama täis , nii et ärge täitke oma suud sellega.
  Tüdrukud kõndisid mööda teed aeglaselt, siis aeglustasid. Nüüd leiavad nad end ristteel. Seal lähedal oli kontrollpunkt, nii et pidime selle ümber käima.
  Turvalisus ei olnud väga suur, paarkümmend inimest, aga ma ei tahtnud liiga palju lärmi teha.
  Tüdrukud ronisid päris kaugele. Ja hakati arutama edasist tegevusplaani.
  - Peame kolonni ründama. - soovitas Elizabeth.
  Drachma hakkas järsku vastu:
  - Liiga ebaviisakas ja verejanuline!
  Blond oli üllatunud:
  - Ja mida veel!? Ja mis ajast sai ateist patsifist?
  Rünnakut ignoreerides ütles nümfkrahvinna:
  - Soovitan teil hääletada!
  Elizabeth kilkas:
  - Kas sa ei karda hulkuvat kuuli?
  Drachma vaidles rahulikult vastu:
  - Nad ei julge tüdrukuid ja isegi mustanahalisi solvata.
  Blond skaut pomises tema hinge all:
  - Olgu, võtame riski!
  Olles end taskulambiga valgustanud ja juukseid põhjalikult sahmerdanud, jäid tüdrukud teele seisma. Nad tundsid end väga enesekindlalt.
  - Meie missioon saab täidetud! - ütles Elizabeth.
  Kummalisel kombel sõitsid mööda paar kolonni, mis ei pööranud hääletavatele mustanahalistele tüdrukutele üldse tähelepanu.
  Drahma läks isegi marru:
  - Mis need on, kõik eunuhhid?
  - Võib-olla on nad stressis! - ütles Elizabeth.
  Nümfkrahvinna kilkas:
  - Olgu, vaatame.
  Tüdrukud hakkasid ootama ja tekkis tuulevaikus. Kell oli juba kaks öösel, aeg, mil liiklus peatub.
  - Ta võib jalgsi linna poole kõndida. - soovitas Elizabeth.
  Drachma vastas kõhklevalt:
  - Rumal mõte! Seega on meil raske paika saada.
  Blond spioon esitas mõistlikke argumente:
  - Ja minu arvates on sellises tohutus linnas nagu London, vastupidi, lihtne eksida. Eriti meiesugused mustanahalised.
  - Kurat peidab end põrgus ja preester on koguduseliikme taskus! - Drachma naljatas.
  Elizabeth raputas etteheitvalt pead.
  "Su pea on vastikuid asju täis, sa oled tõesti kurat!"
  - Kuidas öelda. Kuradil on must karv - preestril on hing! - märkas Drachma.
  Blond vaidles vastu:
  - Kuid mitte kõigil pole suurepäraseid ingelliku hingega preestreid.
  Nümfkrahvinna vastas:
  - Erand ainult kinnitab reeglit.
  Tüdrukud maadlesid veidi sõrmedel, algul keskmise sõrmega, nimetissõrmega, seejärel risti -rist .
  Sõrmed läksid soojaks, kuid kasu ei õnnestunud tuvastada. Elizabeth soovitas malet mängida.
  - Meil on taskud , saame võidelda.
  Tüdrukud otsustasid mängida ja seadsid palad kokku. Elizabeth valis Sitsiilia kaitse mustaga. Mäng kujunes teravaks ja rünnakurohkeks, kuid lõpuks lõppes kõik katkenud, viigilise lõppmänguga.
  Drachma keeldus pikka aega viiki tunnistamast, püüdes leida midagi Karpovi või Carlesoni stiilis. Üldiselt iseloomustab seda tüdrukut soov iga hinna eest võita.
  Mängu katkestas uue konvoi ilmumine. Mõlemad kaunitarid lõpetasid mängu ja asusid hääletama.
  Järsku peatusid kaks veoautot ja sealt hüppasid välja eriüksuslased. Nad suunasid oma relvad Elizabethi ja Drachma poole.
  Kuuldi mürinat:
  - Kes nad on ja mida sa vajad?
  Tüdrukud vastasid ühehäälselt:
  - Oleme eriväeohvitserid Gili ja Mary, viisime läbi partisanidevastase operatsiooni ja jäime omadest veidi maha .
  Nende kajutist torkas välja eriüksuse koloneli epaulettides naisenägu.
  Kuulda oli uskmatu hääl:
  -Milliste partisanide vastu te võitlesite?
  - Hirmutavad pätid ! Levi rühmast. - ütles Elizabeth. "Ta ei teadnud muidugi kindlalt, kuid arvas, et Suurbritannias on tõenäoliselt selline rühmitus."
  Naispolkovnik möirgas:
  - Valge lõvi. See on tõsine! Hirmutavad poisid. Aga te näete värsked välja.
  - Miks peaksime meid peksma ? - Drachma vaidles vastu.
  Poolusest poolusse,
  Tugevamat armeed pole
  Me võitleme vihaga
  Inimeste õnne nimel!
  
  Ja Stalin on pistriku tiivad,
  Valgus annab lootust!
  Terasest haamri löök,
  Koit valgustab meid!
  
  Pimeduse kuri vägi,
  Usukilbist ei saa läbi tungida!
  Ameerika vaba,
  Me suudame kaitsta!
  Drachma ja Elizabeth laulsid koos. Nende imelised ooperihääled tundusid nagu orkester. Eriüksuslased tõusid püsti.
  Kaks naist kummardusid välja. Neid ei olnud rohkem kui kolmkümmend, mustad või pigem pruunid, USA-s, eriti New Yorgis, on mustad heledamad. Ja nad värvisid oma juuksed oranžiks.
  Kolonel ja kolonelleitnant on üsna kenad, kuigi lihavad, on selge, et nad on võimsad võitlejad. Peab ütlema, et ka Elizabeth ja Drachma tundusid oma laiade õlgade tõttu tugevad.
  Naisohvitserid urisesid:
  - Olgu, on selge , et olete meie oma. Kas teil on dokumente?
  - Kindlasti! - vastas Elizabeth, ulatades paberit.
  Drahma ka tõukejõu ksivu .
  - Kõik on täies hoos!
  Ta heitis korraks pilgu räbaldunud dokumentidele. Need olid ehtsad, surnud tüdrukutelt võetud ja veidi räbaldunud, et mitte kahtlust äratada.
  Rahul hääl ütles:
  - Noh, võite maha istuda, te olete tüüpilised ameeriklannad.
  Drachma viipas komandole sõrmega, lüües teda vastu põske.
  - Tubli poiss.
  Tüdrukud hüppasid kergelt autosse.
  See oli soomusauto, mille külgedel oli kaks kuulipildujat. Üsna mugav vahend jalaväe transportimiseks. Tüdrukud nurrusid mõnuga, kui tundsid oma kehal meeste käte puudutust. Sees oli nii mehi kui naisi. Nad ei kõhelnud üksteist paitamast.
  Elizabeth isegi vilistas midagi. Üldiselt on mustanahalistel eriline seksuaalsus. Need on eriüksused ja tugevatest puhtalt pestud kehadest tuleb spetsiifilist lõhna, nagu kassisööjate oma. See erutab ja tekitab soovi. Tüdruk üritab nende käsi eemale lükata, kuid poisid tajuvad seda ainult armumängu elemendina. Siin suudleb must mees teda ahnelt huultele, teise käed erutavad ta nibusid. Drahma tahab rohkem. Olles valinud suurema poisi , jäi ta tema juurde. Kõlavad meelelised oigamised.
  Kolonel katkestas nende suhtluse:
  - Mis see on, bordell? Kas enam ei kannata? Jõuame Londonisse ja puhkame seal. Lõbutseme .
  Elizabeth noogutab:
  - See on õige, siin on sündsusetu!
  Naispolkovnik urises:
  - Korralikkus on kodanlik mõiste!
  - Kindlasti! Kuid on ka proletaarset sündsust. - Elizabeth märkas. - Kommunisti moraalikoodeks.
  - Jah, selline asi on olemas. Kuid ridades olev naine ei tohiks keelduda väärilistest meestest. Eriti sõjakangelased. - Kolonel näitas oma rinnal kuldset tähte.
  - Noh, see on aus! - Elizabeth nõustus. - Aga valikuõigus kuulub ikkagi naisele.
  - Otsustan ise, millise mitmest kangelasest valida. - Drachma nõustus. - Või võib-olla isegi kolm korraga. See on minu jaoks lõbusam ja ükski poistest pole solvunud!
  Naispolkovnik pomises:
  - Teie, ma näen, olete ägedad tüdrukud, aga milline te olete lahingus! Üldiselt peab meie salk peatuma teel Londonisse ühes külas. Üks Valge Lõvi rühma komandöridest on seal, peate ta kaasa võtma.
  Elizabeth nõustus:
  - On ütlematagi selge!
  Drahma haukus :
  - Ma olen metsaline lahingus.
  Naispolkovnik ütles sügava häälega:
  - Tõenäoliselt kaklust ei tule. Kohalikud kommunistid aitasid meid.
  - Kohalikele jõududele toetumine on revolutsiooni edu, nagu ütles Lenin. - Elizabeth märkas. - See valmistab meile aga pettumuse.
  Must naine märkis:
  - Kuidas öelda. Peale lahingu on veel midagi nauditavat.
  Blond küsis:
  - Näiteks?
  Naispolkovnik lakkus täis huuli:
  - Sama piinamine.
  - Vau, see on intrigeeriv! - Drachma ütles.
  Ihane must naine ohkas:
  - Sa ei kuule veel midagi sellist. Teate, kui tore on kuulata naise ulgumist. Või oigab terve noormees.
  Nümfkrahvinna siristas:
  - Võime ette kujutada.
  Ja ta lakkus oma huuli, kujutades ette, kuidas ilusat, lihaselist blondide juuste ja julge lõuaga noormeest - nagu Apollot - piinatakse ja piinatakse.
  Ja mõlemad tüdrukud võtsid selle kätte ja laulsid kooris:
  Maailma sõdalased - komsomolivõitlejad,
  Võitleme Püha Isamaa au nimel...
  Sa ei saa Fuhrerist lahkuda - värdjas AWOL,
  Igavesti Venemaa oleme teiega!
  
  Püha lipp särab meie kohal,
  Ja suur Stalin, ta valgustas meile teed...
  Isamaa olgu meiega igavesti,
  Kristus inspireeris komsomoli seda saavutust saavutama!
  
  Igavene kodumaa, tugev, vaba...
  Rahvaste sõprus on toeks sajandeid ...
  Õiguslik võim, inimeste usk -
  Lihtne inimene seisab ju ühtsuse eest!
  
  Pole olemas Leninit, uskuge mind, maailmas on targem mees,
  Ja Stalin on suurepärane, ilus kotkas...
  Ja koos oma isadega saame tugevamaks,
  Punaste Rahvaste Liit on saavutanud suuruse!
  
  Me võitleme vapralt alatu fašismiga,
  lõigati pea maha, uskuge mind...
  Ja riigis luuakse rahu kommunismiga,
  Väga verejanuline metsaline on võidetud!
  
  Rahva nimel, komsomolivõitlejad,
  Nad jooksevad vapralt paljajalu läbi lume...
  Fašismi ei päästa kavalus, trikid,
  Vene jumal lööb ta rusikaga puruks!
  
  Kui me särades läbi Berliini kõnnime
  Tüdrukute saapad sädelevad päikese käes...
  Lipp põleb tulega üle kodumaa,
  Ja meie vaenlased ei saa meid kunagi maha tulistada!
  
  Uskuge meid, me jagame kodumaa kaheks kaldaks,
  Kingime lõputu armastuse ookeani -
  Suure, püha Ameerika lipu all,
  Sa oled vaenlaste rüütel, nagu Simson, rebi ta laiali!
  . PEATÜKK nr 8.
  Kurjuse jumalanna Kali palees jätkus lõbus ja samas kohutav meelelahutus.
  Seekord tuli Artemisel pidada palju tõsisem ja võitluslikum lahing. See ei ole nii, et kogenud päkapikk kukutab väikesed, poolpaljad ja paljajalu poisid.
  Jumalanna Kali säästis poisse praegu. Kuid ta käskis neid põhjalikult piitsutada. Et noored orjad ei lõdvestuks. Ja poisid tõmmati tagajalgadele, käed selja taha kinni. Ja kaunid orjatüdrukud lõid õnnetuid lapsorje pajuokstega. Ja see on valus ja sa võid selle surnuks keerata.
  Kuid päkapikk Artemise saatus oli võidelda millegi koletu vastu.
  Kurjuse jumalanna Kali pidas oma sõna.
  Ja areenile hüppas beebi Tyrannosaurus rex. Tema pikkus oli tubli neli meetrit, kuigi ta oli alles dinosauruste tõugu poiss. Ja täiskasvanud türannosaurus võib ulatuda tubli kahekümne meetrini.
  Jumalanna Kali pritsis käsi ja kostis:
  - Noh, Artemis? Võitle nüüd oma elu eest!
  Päkapikk, kes kandis ka markiisi tiitlit, kummardus ja vastas:
  -Kaks surma ei saa juhtuda, kuid isegi sina ei saa ühte vältida!
  Jumalanna Kali napsas oma paljad varbad ja gladiaatorite paari ümber tekkis kuppel. Et kui midagi juhtub , ei purustaks ega rebi türannosaurusepoeg ühtegi külalist.
  Kuppel oli läbipaistev ja lahing oli selgelt nähtav. Hiiglaslik ja agressiivne sisalik ründas kiiresti päkapikumarkiisi. Kuid kahe terava mõõgaga Artemis liikus hüppejoonelt ja suutis isegi türannosauruse nahka kriimustada. Tõsi, türannosauruse soomused on paksud ja te ei saa sellest kergesti läbi murda. Aga vähemalt jäi hele triip punakaspruunil taustal alles.
  Jumalanna Kali märkis:
  - Intriigid on olemas ja see huvitab mind kõige rohkem. Tule, võitle, ja metsaline muidugi ei säästa tüdrukut, kuid tüdruk ei säästa metsalist.
  Trollikuningas märkis:
  "On kahju, kui sureb nii kõrgetasemeline gladiaator nagu markiis Artemis!"
  Vastuseks kuri Jumal naeris ja vastas:
  - Ja nii kukub kaart! Aga igal juhul tuleb hea võitlus ja me mäletame seda uuesti.
  Tõepoolest, lahing oli väga huvitav. Dinosaurusepoeg ründas ning Artemis manööverdas ja põikas, tehes vastuseks oma mõõkadega peeneid kriimustusi. Tema, sõdalase kohta võib öelda, et ta on suurepärane. Ja nii kiiresti.
  Naljapoiss ja samal ajal luureohvitser Vladimir Terkin vaatasid seda suure entusiasmi ja üllatusega. Näib, et ta on alles kaheteistkümneaastane, kuid tegelikult on ta mitu tuhat aastat vana. Ja mida ta ei näinud?
  Aga antud juhul oli vaatemäng igati väärt ning neiu näitas väga huvitavaid saltosid, pöördeid, hüppeid ja hüppeid.
  Pole asjata, et päkapikk on täht gladiaatorite ja sõdalaste seas. Ja ta võitleb tipus. Ainult vaenlane Tyrannosaurus on liiga tugev. Palju lihtsam on võidelda lõvi või isegi ninasarvikuga. Ja see on tõsi, seal on koletis. Ja pikkus ja kaal ja väga vastupidav nahk, millest on väga raske läbi tungida.
  Ja teda on ülimalt raske võita. Aga vaatemäng on tipptasemel. Ja külalised on rahul. Ka orjapoisid ärkasid, nende laste silmad särasid rõõmust sellise vaatepildi üle.
  Terkin vaatas seda vaatepilti uudishimuga ja sukeldus samal ajal enese jaoks märkamatult mälestustesse omaenda vägitegudest.
  Skaudipoiss tundis end nagu eskalaatoril. Te langete aeglaselt või isegi mitte väga aeglaselt. Ja nii mullitab all vihase vulkaani raevukas leek. See põletab teid äärmiselt valusalt, nii et isegi teie nahk koorub maha ja sellest pole päästet.
  Ja eskalaatori liikumine kiireneb ning punased leegikeeled lakuvad juba ahnelt ja väga valusalt poisi paljaid karedaid kontsi. Talla paks nahk muutub punaseks ja kattub väikeste, lillade ja väga valusate villidega.
  Vladimir pingutab kogu oma jõu, ta ei taha sattuda lihasööja tulisesse Gehennasse. Kuid vastupidi, iga hingekiud püüab võimalikult kiiresti tippu murda ja seal kehtestada .... Kommunismi?
  Järsku jäätub eskalaator ja skaudipoisil avaneb võimalus nagu rakett üles tormata. Lõpuks jõuab ta tulisest Gehennast taevasse ja tundidesse!
  Tee tippu osutus lühemaks, kui Terkin arvas. Poiss hüppas pinnale ja sattus üllatavalt luksuslikesse kambritesse.
  Vaatamata oma noortele aastatele jõudis Vladimir Terkin külastada paljusid kohti, sealhulgas Ermitaaži ja Peterhofi, nii vapustavat rikkust polnud poiss kusagil näinud. See oli nii hämmastav vaatepilt, et ma ei suuda seda muinasjutus rääkida ega pastakaga kirjeldada.
  Kõik on täis vääriskividega, nii erksate värvide ja elegantse disainiga, et neile pole Maal võrdset ja sellist asja on raske isegi ette kujutada. Sellise suurejoonelisuse ettekujutamiseks peate olema nagu Leonardo Da Vinci või Raphael.
  Kuid kõige ilusam palees oli särava iluga tüdruk, kelle juuksed särasid eredamalt kui päike. Ta vaatas kõigis vikerkaarevärvides säravate silmadega poolalasti poissi ja lausus tuimal häälel:
  - Sa, ma näen, oled julge ja julge poiss! Meil on neid siin tõesti vaja !
  Vladimir segas ebakindlalt oma paljaid jalgu. Pärast leegist saadud põletushaavu jahutas hinnaline põrand meeldivalt paljaste taldade ville ja tekitas rõõmsaid assotsiatsioone. Skaudipoiss esitas ilmselge küsimuse:
  - Kus see siin on?
  Kaunitar vastas kõige süütuma näoilmega:
  - Nagu kus? Põrgus!
  Terkin vilistas ja laiutas käed:
  - Ka põrgus on nalja jaoks ruumi!
  Kirjutatud kuninganna säras veelgi eredamalt ja vastas tõsisel toonil:
  - Miks sa arvad, et põrgu on ainult piinamise koht? Tegelikult on põrgu alternatiivne taevas, kus kõik on tõeline, nagu Maal, ja sageli veelgi huvitavam ja parem!
  Vladimir naeratas, kaunitari nali nägi omal moel väga naljakas ja armas välja. Kuigi teisest küljest võib kõik universumis olla täiesti vastupidine, ka allilm. Sellepärast maalivad inimesed põrgut kogu aeg sama musta ja punase värviga? Tegelikult...
  Tüdruk, nähes, et poiss naerab, noogutas talle sõbralikult ja jätkas:
  - Siin, minu allilmas, on palju erinevaid, väga ilusaid kosmilisi maailmu. Kuid mõnes neist olendid mässasid ja keeldusid mind kui jumalust kummardamast.
  Vladimir soovitas raevukalt ja kunstitult:
  - Nii et saatke oma karistus neile! Sa saad hakkama - saatan!
  Pimestav kaunitar vaidles sellele loogiliselt vastu:
  - Teate, me oleme erinevate maailmade loojad, reeglina me avalikult loomingu asjadesse ei sekku. Nii et sina, poiss, pead palju ise ära tegema!
  Vladimir virutas laia naeratusega huuli:
  - Ja teate, see on armas!
  Enne kui poiss jõudis lõpetada, leidis ta end teisest kohast ja maailmast. Ülekanne toimus koheselt. Ja uus maailm osutus tõeliselt hämmastavaks. Nii tekkis julm silmatorke, mis sundis mind tahtmatult silmi sulgema.
  Nüüd on ta keset kosmoselahingut. Ühekohalise võitleja roolis on skaudipoiss, kelle ümber käib tõsine lahing. Mitusada lahingutähelaeva mõlemal poolel vahetavad hüperplasmaatilisi lende ja Terkinit ennast ründab tema vastane.
  Tema võitleja vastane on lame nagu rai ja läbipaistev. Ninasõõrmest-tüvedest lendavad välja värvijoad. Vladimiri auto pöörleb löögist välja. Õnneks kustutab hävitaja ees olev jõuväli kaskaadse ja kuuma löögi inertsi, kuid poisil õnnestus oma näol tunda troopilise kõrbe kuuma suudlust.
  Ta vastas vastutulistamisega. Pealegi töötas keha ise ja palju varem kui teadvus.
  Vaenlane sai oma osa otsaesisele ja hakkas välja vingerdama, püüdes selgelt Vladimiri selja taha saada.
  sattus piraajakala sarnane lahingulaev Tsarinat kolme Kaganate ristleja rünnaku alla. (Teave vastaste kohta ilmus telepaatilise impulsiga , mis läbistas skaudipoisi ajud!).
  See läks nii kuumaks, et rebis raske laeva kere küljest lahti pöörleva ründetorni ning purunenud ja sulanud soomuskillud hakkasid alla kukkuma.
  Atmosfääri ja vaakumi plahvatusohtlikus segus keerlesid kümmekond lahingurobotit ja mitmed inimtaolised kosmonaudivõitlejad. Õhk ise purskas välja ja hõõgus kuumalt, paiskades välja tõelisi tuletõrvikuid. Siin on üks tüdruk, kellel on juuste asemel lopsakad, sametised kroonlehed, ta siples õhukeselt ja tardus , muutudes küünlatükiks.
  Terkinil jäi sabast väljumisest peaaegu mööda, kuid instinktiivselt reageerides suutis ta saata enda kohale surmava hävitamise laengu.
  Ja isegi noor sõdalane pistis keele välja:
  - Hundid, need on jama! Kurjad nagu koerad!
  Pärast seda üritas poiss püsiva vaenlase rünnaku alt välja rabeleda. Vladimiri kogemuste puudumine kosmoselahingutes oli ilmne. Oli vaja teisiti tegutseda, aga kuidas... Igal juhul püüdis Terkin intuitiivselt vaenlast sihtmärgist kõrvale visata. Skaudipoiss mäletas, kuidas relvastatud täiskasvanud teda jälitasid alates 3014. aasta aprillist. Seejärel laadis ta lähima kiviga ja jooksis kuulide eest kõrvale.
  Siis ilmnes tõeline taktikaline oskus - tõmmata surma vuntsist ja jätta vana naine vikatiga ninaga.
  Ja nüüd ei saanud ta ikka veel püsivast vaenlasest lahti ja end lahti rebida, ehkki Vladimir näitas titaanlikke pingutusi ja kosmosehävitaja kokpitis muutus see üha lämbemaks.
  Siis otsustas Terkin kasutada teistsugust tehnikat, nimelt taktikalist pettust. Ja skaudipoiss pööras meeleheitlikult jäära imiteerides auto ümber. Arvestus põhines sellel, et vaenlane ehmub ja siis on kasutuselevõtu hetkel võimalik ta ära lõigata!
  Vladimiri peas kõlas laul:
  "Mõtlesin nagu täielikus deliiriumis, et lähen, olen haavadest väsinud!" Aga see, kes minu sees istub, on ilmselt otsustanud mind rammida!
  Saatis tapva hüperplasma voo,
  Ja see laeb teie templi kohutava pulsariga!
  Kuid sel hetkel näitas tema kolleeg üles julgust või ehk lootis ka, et vaenlane ei talu bluffi, ja keerutas jääraks.
  Järgnes kokkupõrge ja ülihele sähvatus ujutas üle kõik poisi keha molekulid ja kvantid. Ja sa leidsid end kuristikust, kus leegitsevad väikese, kuid kohutavalt põleva tähe sisikond!
  Terkin avas või õigemini avas raskustega oma silmalaud. Talle tundus, et ta nägi justkui tähistaevast, kuid nii heledat ja mitmevärvilist, et oli võimatu ette kujutada sellega võrdset. Ja taevas hüppavad suured ja silmipimestavalt säravad inglid mõõkadega. Veelgi enam, säravad tähed sädelevad mõõga otsas ja selle käepidemetel, söödes silmad ära.
  Üllatunult sulges noor sõdalane silmad ja avas need siis taas titaan Heraklese jõupingutustega. Jah, tõepoolest, ta näeb kummalist ebamaist päritolu tähistavat vaipa, mis on ülitihedalt täis väärtuslikke valgustite vanikuid. Kümned tuhanded eredaimad tähed pimestavad ja hämmastab kujutlusvõimet. Keha ise näis hõljuvat vaakumis, tundmata mingit tuge. Enneolematu vaatepilt šokeeris skaudipoissi sedavõrd, et ta kaotas paariks sekundiks teadvuse, eraldus reaalsusest.
  Kui mõtlemisvõime taas naasis, suutis ta juba oma emotsioone kontrollida. Tema all oli taas kõva pind, poisil oli kriimustatud ja muljutud jalgadel raske püsti seista.
  Vaatepilt, mis talle ette ilmus, ei olnud mõeldud nõrganärvilistele ega meestele, kelle tugevus ei olnud vähem kui titaan. Algul arvas skaut, et läheb hulluks. Majesteetlik linn, galaktika pealinn, - hääl piiksus mu kõrva, - Kaganaadi impeerium, ilmus kogu oma metsikuimas ja säravas hiilguses.
  Vladimir kordas mehaaniliselt Ostap Benderi fraasi:
  - Liiga šikk - idioodi kujutlusvõime!
  Luksuslikud mitmekilomeetrised pilvelõhkujad, hiiglaslikud templid paljude kuplite ja vääriskividega kaunistatud sümbolitega, kujuteldamatult hiiglaslikud kujud, aedade ja purskkaevude kaskaadid, helendavad seadmed, kolossaalsed stendid, mis mahuksid viiekümnele olümpiastaadionile ja palju muud. Näiteks vedelad metallkonstruktsioonid, mis muudavad kuju ja värvi vapustavate varjunditega! Kui lisada miljoneid erinevat tüüpi värvilisi ja ekstravagantseid lennukeid, siis 21. sajandi alguse üheteistkümneaastase poisi jaoks oli see üle igasuguse piiri.
  Isegi kui arvate, et see laps on tõeline imelaps!
  Ja ometi polnud hirmu. Tekkis äärmine elevus ja isegi kirjeldamatu rõõm, nähes sellist kujuteldamatult värvilist sära, mille on loonud intelligentsete olendite käed. Kõik selles suurlinnas osutus suurejooneliseks ja lummavaks. Taevas särasid mitmed päikesetähed. Erksaim topaastooniga roosakas-kollane on särav taevakeha, kaks rohelist, üks sinine ja kaks peaaegu nähtamatut kirss-safiiri, mis on sellises intensiivses valguses loomulik. Kuid vaatamata tugevale valgusele ei teinud see mu silmadele haiget ega olnud ka päris kurnavalt kuum. Temperatuur on väga meeldiv, puhub kerge jahe tuul.
  Terkin heitis pilgu lendavale olendile, mis sarnanes seitsmepealise kaelkirjakuga, millel on mitmevärvilised ja erineva kujuga laigud, ning vilistas. Olendi kõrvad, nagu liblika säravad tiivad, kõlasid vastuseks ööbiku trillis.
  Noor skaut rääkis:
  - Ja mida saab saatan luua? Sama mis Jumal, aga palju lõbusam!
  Skautpoiss kõndis juba palju rõõmsamalt, peaaegu galoppis,
  mööda seitsmevärvilist kõnniteed, mis on ääristatud lillede, kujude, mitmevärviliste vilkuvate tulede ja kristallpoleeritud plaatidega. Paljad tallad tundusid väga siledad, ühtlased ehk libedad, nagu jää, andes luminestseeruva, kuid õnneks mitte liiga kuuma pinna. Ja see tõstis tuju ja pani meid vilistama. Seitsmepealine kaelkirjak, kelle kõrvad olid nagu liblika tiivad, oli juba jõudnud õhku tõusta ja liikus seal oma krabikujuliste kabjadega.
  Mööda lendasid mitmed eksootilised linnud. Kujutage ette kilpkonna kest kehal ja sabad on nagu paabulinnud , kividega kaunimad ja heledamad kui teemandid.
  Vladimir vehkis peopesaga ja tema siristas:
  - Kes on rõõmus, naerab ja heli jõuab päikeseni! Kes otsib, see leiab alati!
  Kõik selles futuristlikus, tõeliselt kosmilises suurlinnas oli peegelsädelev ja silmipimestavalt uhke, isegi prügiveod tehti eksootiliste loomade, putukate, kalade ja lindude näol. Nad tegid suu lahti ja tänasid viisakalt, kui neile prügi visati. Kui Vassili minisõduri sulanud ja kõverdunud kinga jalast viskas, hüppas kõnniteelt välja röövlind, nagu oleks tegemist veepinnaga. Sellel oli kotka pea, kuid proportsionaalselt suure nokaga ja triibulise baklažaani keha, mida raamisid kolm rida lopsakaid kroonlehti. Iga rida erines võrsete värvi ja kuju poolest ning tiibadel oli isegi liigutatav värv, nagu videoklipil. Suleline ja samal ajal lilleline koristaja neelas meloodiliselt siristades alla kandmiskõlbmatuks muutunud kulunud kingad:
  Meil pole põhjust end kahtlustega piinata! Kogu universumis pole enam meeleheitel tüüpe! Tõelised mehed viskavad prügi - tapavad kellegi teise terast ! Vars tapab kellegi teise!
  Vladimir viipas segaduses käega "diivapüüdjale " ja ütles vaimukalt:
  -Inimese juures on kõige hämmastavam see, et teda ei üllata lummav, vaid hämmastab banaalne!
  Kummaline on aga see, et raskeveokite sõjaväejalatsid sulasid ja ta ise ei saanud tõsiseid põletushaavu, välja arvatud kerged põletushaavad. Riided ei paistnud siiski olevat liiga kahjustatud, kuigi luksuslik kombinesoon läks kaduma. Aga midagi on säilinud ja ta ei häbene niisama linnas ringi käia nutikas T-särgis ja lühikestes pükstes, palava ilmaga poisi jaoks tavalised riided.
  Kuigi Terkinil oli piinlik oma paljaste jalgade pärast, mis olid pealinnas, kus iga kuju, auto, purskkaev, kompositsioon, ülimalt kohatud, säras see või teine ehitis kõrvulukustavalt toretsevast luksusest. Nagu räsitud kerjus Peterburi valitsuskvartalis, punastad tahes-tahtmata, kui mõni üllas aadlik sulle läheneb.
   Jalakäijaid polnud parasjagu tänavatel palju, enamasti olid need lapsed, kes nägid välja inimese moodi. Kuna tegemist on metropoli ühe keskse sektoriga, asusid siia elama kuulsad Stalik-värvi päkapikud. Oli just periood, mil kummalise nime Kaganate all glamuurse impeeriumi minisõduritele anti lühikesed puhkused, et kogeda vähemalt natukenegi elu ilma kurnava harjutuseta, lasta neil tunda lapsepõlverõõme. Lisaks oli see lühike puhkuseperiood, võrreldes kasarmuperioodiga, omamoodi julgustuseks edule õppetöös ja lahinguväljaõppes.
  Kui teil on vähemalt natukenegi võimalust oma aega oma soovi järgi juhtida, on õnn! Just seetõttu andis vaatepilt kahjututest naeruvatest lastest, kellest paljud rõõmsalt mängides lausa õhku lendasid, saltot tegid, topina keerlesid, vabastades kaleidoskoopilisi hologramme, võlulinnale imeliselt idüllilise ilme.
  Terkin tahtis neile läheneda ja paar küsimust esitada, kuid kartis. Kartsin, et rahumeelsed kaunid poisid ja tüdrukud nagu lilledega päkapikud oma sädelevates kostüümides ei pruugi olla nii rahulikud, kui esmapilgul tundub. Pealegi pole see inimestele tavaliselt omane, isegi kroonlehtedega tüdrukud mängisid selgelt sõjamänge. Tõsi, näib, et lahti rullusid muinasjutulised ja anime-fantaasiatüübid , mitte inimese loodud lahingud. Üksikud holograafilised projektsioonid olid suured ja nii eredad, et reprodutseerisid detaile tõetruult. Mis näis , ja tegelikult, äkki tekkisid kuskilt õhust muinasjutulised lossid, kindlused ja majad, mis siis kadusid.
  Nähtust jahmunud skaut kõndis ja kõndis, jätkates linna uurimist. Millised vapustavad puud ja hiiglaslikud, kümnete ja sadade meetrite pikkused lilled, kristallrõdudel rippuvate purskkaevude ja lendavate loomadega, kes säravad päikese käes mitme muinasjutulise paletiga. Lillede kroonlehtedele ilmuvad pidevalt muutuvad liikuvad pildid, enamasti erinevate tulnukate võitluskunstid või retrostiilis lahingud.
  "Võib-olla on need jõuväljad!" mõtles skautpoiss oimusid hõõrudes, aju oli muljete rohkusest keema valmis. "Siin on mitu valgustit, selline valguse ja värvide mäng on meie planeedil reprodutseerimatu! nende vaimulooming võtab kummalisi vorme!
  Siin on üks seitsmel jalal rippuvatest kerakujulistest hoonetest, mis on ääristatud lehtedega, raamitud vääriskividega, millest igaüks on maalitud Stalik-värvipäkapikkude lipu värviga. Teine struktuur tehti seitsmeharulise tähe kujul ja seda pöörati aeglaselt ümber oma telje. Kolmandaks kukkus nende suust viis krokodilli, kelle sabad ristusid haakristi-viisnurga sarnaselt, ning hüperplasmaatilise pritsme ja plekkide purskkaevud. Iga selline plekk tekitas erilise ainulaadse sära.
  Teised hooned meenutasid uusaastapuid, tuliseid tõrvikuid ja tormisi mitmevärvilisi jugasid, stratosfääri suubuvaid hiiglaslikke ojasid. Mõned hiiglaslikud purskkaevud erinevate ekstragalaktiliste koletiste kujul vääriskivides paiskasid välja sulametalli ja kummalisi gaase, mida valgustasid laser- ja magolaserikiired .
  Luksusmajade alumised korrused olid täis värvikaid sisse- ja väljapääse, mille ekraanidel vilkusid nimed. Kummaline on see, et kõik nimed on täiesti selged: restoranid, poed, ilusalongid, laskegaleriid, igat taset ja tüüpi meelelahutuskeskused, erinevad teenused.
  See meenutas palju kordi suurendatud ja võrreldamatult luksuslikumat Moskva presidendi keskavenüüd. Terkin oli siis veel väga väike, mäletas ta ähmaselt ja nüüd neelas sõna otseses mõttes silmadega pimestavat keiserlikku hiilgust. Muidugi polnud paljudel asjadel siin maa peal analooge. Noh, milline inimdisainer paigutaks peaga allapoole suunatud tornid, kuplid ja basseinid värviliste olenditega, nagu merineitsid, paljude lillesabade ja kirjeldamatult hirmuäratavate koletistega. Nagu mõõkhambulised kašelottid või sarvilise mammuti ja ruuduhai hübriid! Seda on isegi hirmus vaadata, tundub, et kõik kukub pea peale ja neelab su tervelt alla.
  Üks päkapikutüdruk lendas temast üle, puudutades teda kergelt läikiva pika kontsaga kingaga. Terkin kõikus löögist kergelt, ta oli juba väsinud, kõndis mitu miili.
  - Sa pole ilmselt pikka aega söönud, tähesõdalane? - väike ingel helises nagu hõbedane kelluke.
  Kui liikuvaid jälgi oli, olid need ilmselgelt välja lülitatud. Ilmselt tundsid nad kauge tuleviku ultrametropolis liigset muret füüsilise vormi pärast. Pind muutus karedamaks kõvametalli naeludega. Maailm irvitas ja mu paljad jalad hakkasid sügelema ja sügelema.
  Mulle meenus isegi kuulsa kirjaniku ja poeedi Oleg Rybakovi kuulus aforism: "Trampude jaoks on kogu maailm okastega üle puistatud, mis meie saapase teadvuse tõttu tunduvad siledad!"
  tahtis väga süüa, sest tal oli tunne, nagu oleks ta mitu päeva näljane olnud, ainult et...
  Aga kes teab, kui kaua ta minestas .
  Tänav on täis värvilisi, kutsuvaid, väga võrgutava kujuga masinaid. Noore skaudi blondis peas hakkab domineerima üks mõte: "On aeg süüa!"
  Noor sõdalane-luure otsustab üsna loogiliselt:
  - Sul ei saa olla kahte surma, sa ei saa vältida ühte! Ja tühja kõhuga pole elu, hea on pikali kukkuda!
  Niipea, kui masinale lähenesid, ilmus kohe kolmemõõtmeline projektsioon ilusast seitsmevärvilisest tiibadega tüdrukust. Keeles, mis tundus vene keeles, ütles imeline nümf:
  - Mida tahab väike, kuid julge Universumi vallutaja?
  - Sööma! - Terkin ütles ausalt, poisi sinistes silmades oli näha näljast sära.
  - Teie teenistuses on saja viieteistkümne miljoni toote komplekt sajast tuhandest bioloogilisest ja keemilisest elemendist. - haldjas haldjas siristas, lisades tiibadele suurust ja heledust.
  - Siis Kremli jäätis, limonaad, mahl, kook ja šokolaad. - pobises rõõmus tomboy.
  - Mis tüüpi? Täpsustage oma tellimus! - Seal oli kaks liblikatüdrukut ja nad irvitasid ebaloomulikult suurelt.
  - Vahet pole, kui see on maitsev. - pomises Terkin segaduses.
  Vilgub sageli erutusest ja sirutab abitult käsi.
  - Kas see on võimalikult maitsev? Kas kõige populaarsema standardi järgi? - küsis õrn naiselik hääl vihjavalt. Ilmselt on küberneetiline teenija pidanud rohkem kui korra kokku puutuma klientidega, kes ei saa aru, mida nad tahavad.
  - Jah! - skaut Terkin kukkus kergendatult tülli.
  - Tõstke käed üles, vaadake otse. Või võta välja oma isikutunnistus, minisõdur. - ütlesid holograafilised nümfid kooris.
  Scout tõstis mõlemad käed. Vilkus ähmane kollane tuli, ilmselt oli see skannitud.
  - Teie isikut ei ole kartoteegis, teil pole isiklikku sõjaväekaarti, seega ei saa teid teenindada. - Kroonlehesoengutega tüdrukud siplesid ja muutusid kohe karmiinpunaseks, ristusid Varrede värvipäkapikkude keelava žestiga.
  Terkin kõndis kähku kuulipilduja juurest minema, kannad sõna otseses mõttes põlesid. See näib olevat tehnotrooniline identifitseerimiskommunism. Ainult see avastus ei tee mu pead kuidagi heledamaks, aga kõht on veel tühjem.
  Terkin istus tardunud, küürus ja lõua peopesadele toetades keerukale äärekivile. Mõtlesin... Tulevik oli kujutatud kõige tumedamates värvides. Ta on täiesti üksi teises galaktikas, ümbritsetud teispoolsetest olenditest , olenditest, kes on hullemad kui kõige röövellikumad metsloomad. Ja ükski päästmisidee ei tule pähe. Oliver Twistil oli Londonis parem, seal oli vähemalt selliseid inimesi nagu kodutu põgenik ise. Kuhu ta nüüd läheb? Kas ta peaks vanglas halastust lootma end alistuma? Seal nad vähemalt toidavad teid, kuigi nii alandaval viisil, läbi vooliku.
  Siin leidis Vladimir end tõesti Oliver Twisti asemel. Peenikesel ja näljasel poisil polnud enam jõudu kuhugi minna ning tema jalad murdusid Londoni teede munakividel ja jämedal kruusal halastamatult vereks.
  Samuti on külm, päike on pilvede taga peidus ja üle Londoni puhub põhjatuul. Ja sa oled lihtsalt kõhn laps ja sugugi mitte superinimene, kes tappis üheksa-aastaselt oma esimese täiskasvanud ohvri. Või ei, võib-olla pole ta ometigi Oliver Twist, vaid väärt mehe poeg ja on paljuks võimeline isegi võõrastes maailmades. Ja lõppude lõpuks on siin soe ja mitte nii hull.
  Poisi tõi tema mõtetest välja helisev hääl, mis Vladimirile tundus kuulus vene keelde.
  - Miks sa oled masenduses, footon? Ma näen, et sa lakud oma huuli. Tundub, et tahad Princeps -plasma kõhtu ajada?
  Võõras sädelevates riietes poiss ulatas naeratades käe. Kui inimlik see on! Värviline päkapiku nägu on ümmargune, lapsik, üldse mitte kuri, õige toitumise kohta peaks ta reklaamis esinema, aga pigistab peopesa liiga kõvasti kokku. Otsmik on kõrge, juuksed kolme värvi - oranž, roheline, lilla kroonlehtede kujul, laialt paiknevad sinised ja smaragdsed iirise silmad. Tõsi, pargitud, kõõlune käsi, justkui terasest, mis suudab luu murda. Vaevalt suutis Vladimir end tagasi hoida, näidamata, et tal oli suuri valusid, lapse peopesa oli nagu piinamiskruus.
  Skaudipoisi hääles oli tõsine ahastus:
  - Jah, ma olen näljane!
  - Olete ilmselt pärit kaugetest kolooniatest, põlesite kõvasti ja näete välja räsitud ja kummaline. - ütles noor lillepäkapikk veidi kaastundega hääles .
  Vladimir, teadmata, mida vastata, heitis endale segaduses pilgu. Riided olid tegelikult juba kohati hõõguma hakanud ning nahk oli punane ja koorunud. Kas kohalikust kiirgusest või hilinenud reaktsioonist plahvatusele. Terkin tundis kõhu sees jäist külmavärinat ja ütles väriseval häälel:
  - Ma arvasin ära, olin termilise laengu epitsentris.
  - Ma võtan toidu suurima kiirusega, siis ütlete mulle. - Poiss jooksis otsekui kiirelt minema, puudutamata saabastega puiestee osavalt kujundatud pinda.
  Miks Vladimir tundis usaldust selle agressiivse, ehkki kohutavalt ilusa rassi kutsika vastu, on raske seletada. Võib-olla võttis mu noorus ja stress oma osa. Tagasi, uus sõber viskas talle mitu roosat, mõnusalt lõhnavat punga. Noor skaut hakkas oma lugu rääkima, midagi tagasi hoidmata, kees, tahtis hinge välja valada.
  Lillepäkapikk kuulas tähelepanelikult. Ta oli sama pikk kui Terkin ja ilmselt veel noorem. Vestluse ajal mängis tema nägusal näol alati puhas naeratus. Tõsi, sõdalase rassi lapse hambad on juba väga suured, lumest valgemad ja mitmete valgustite kiired peegeldusid neilt nagu päikesekiired. Automaadist võetud toit osutus ülimaitsvaks, see stimuleeris retseptoreid üle ja tõmbas küllastumise asemel hoopis isu.
  Kui Vladimir lõpuks sõna võtnud ja vait jäi, ütlesid noor lillepäkapikk ja Steelik mõistlikult:
  - Jah, see näib olevat ime, kuid te ei jää siin ellu. Teid tuvastatakse kiiresti, eriti kuna iga päev toimub kõigi isiksuste arvutikontroll. Paar päeva tagasi oli väga lähedal selline " plasmaveski "; tähelaevad plahvatasid nagu superilutulestik . Isegi pinnalt oli näha, kuidas rebitud laevad taevast värvisid. Hea, et peamine " kampsun " läks üle joone.
  Lillepäkapikk osutas kesktähele Rifumuru .
  - Nüüd on kõik muutunud palju rangemaks, täielikuks kontrollirežiimiks. - Poiss näis murelik. - Jah, ja enne oli kontroll tõsine. Kindlasti on isegi see masin, nagu teisedki, seotud armastuse ja õigluse osakonnaga.
  - Nii et teie salapolitsei kutsutakse? - kelmikalt mängiv Vladimir irvitas naeratades, kui naljakalt kõlas rahvas armastuse mõiste, mille taustal olid fašistid lasteaia ulakad tüdrukud.
  - Jah, seal on mitu osakonda ja kõik räägivad armastusest. - Lillepäkapikk viis kulmud kokku ja tema pilk muutus karmiks. - See on nagu terve mõistuse mõnitamine. Isegi mu isa, neljanda järgu majanduskindral, kardab neid osakondi. Tule, lahku ruttu . Ma viin su sinna.
  Vladimir hakkas jooksma ja tema uus elukaaslane lendas kõrgemale ja haaras skaudipoisil kraest, õhutades:
  - Parim on peita end ööbaaris, see on täis igasugust prügi !
  Tundub, et see värviline päkapikupoiss teadis palju, sest kui ta Rubiku kuubiku taskust välja võttis ja seda keeras, ilmus keset teed hiigelsuur kala, kes vaatas oma tuhmide silmadega ja pilgutas üllatunult kuttidele silma. . Tõsi, kaheksa vääriskividest hambarida ei näinud sugugi kahjutud välja, kuid silmad olid nii lahked, nagu Vladimir Iljitš Leninil plakatil.
  Partner tõukas Vassili ja urises:
  - Hüppa mulle järele! Siis on sul palju lihtsam, kullake !
  Ja vastust küsimata tõmbas ta Terkini endaga kaasa....
  Nad sattusid tõelisse lugematute koridoride ja saalide labürinti. Tõeline, eriline veealune maailm, milles on palju imelist. Terkin tormas oma kolleegile järele.
  Koridorides sädeles erineva kuju ja koostisega lampide ja ornamentide polügaamia. Pealegi nägid nad väga värvilised välja nagu Moskva metroos ja võib-olla isegi ilusamad. Samal ajal liikusid poisid kiiresti. Terkin tundis end üsna jõuliselt ja tormas nii kiiresti kui suutis, kuid ei suutnud siiski partneritega sammu pidada. Keskkond nende ümber muutus pidevalt. Ilmusid kas suured kõrgete lagedega saalid või varisesid kokku puiesteed, mida mööda veeresid ülimalt viimistletud autod, ja samovaar roomikutel koos diplodookuse kammiga ei tundunud sugugi kõige viimistletum kunstiteos.
  Vaevalt jõudis Vladimir tagasi hüpata, tema jalg oli peaaegu muljutud. Kohe ilmus välja kaupmees, kes nägi välja nagu rosettninaga kärbseseen. Ta siristas hellalt:
  - Kas soovite osta moekaid lendavaid tosse?
   Skaudipoiss naeratas:
  kingadeta on lihtsam joosta !
  Lillepäkapikk kinnitas ootamatult:
  - Mul on tagavarapaar, aga las ta jookseb praegu minema , ta näeb rohkem välja nagu minu sulane!
  Vladimir oli solvunud ja hüüdis valjult:
  - Minust ei saa kunagi ori!
  Lillepäkapikk naeratas vastuseks ja hoiatas:
  - Sa ei astu siin sammugi ilma minuta. Ei mingit tüli!
  Poisid võtsid veidi hoogu maha ja jäid liikuvale kõnniteele seisma. Ta kandis neid nagu voolavat oja ja ka poisid trampisid jalgu. Kõrvalruumis töötasid pumpade kallal üsna maised läbipaistvates ujumispükstes poisid. Lillepäkapikk astus rajalt kõrvale ja osutas higistavatele, päevitunud poistele Vladimirile.
  - Näete, need on antropoidsed primaadid - täpselt samad, mis teie. Meie impeeriumis on nad orjad, nii et ärge olge liiga ülemeelik. - Värvilise päkapiku pilk näis Vladimirile ütlevat, et sa oled õnnetu tüüp. Sa oled varsti kokku kukkumas.
  Tegelikult nägid noored orjad kurnatud ning nende kehad olid mõõdukast toitumisest ja raskest tööst kuivad. Tõsi, kui lillepäkapikupoiss nende ette ilmus ja käega vehkis, hakkasid orjapoisid naeratama, näidates oma terveid hambaid. Ja siis laiutas ka Vladimir neile käega.
  Pärast seda seisid nad taas jooksulindil ja suurendasid tempot, lisades kiirust. Lillepäkapikk ütles üsna mõistlikult:
  - Kuna olete inimene, saate meie impeeriumis olla ainult orjana. - Püüdes kinni Vladimiri vihase pilgu, selgitas härrasmees alandlikult. - Aga orjad on erinevad. Mõnel neist on orjad ise või isegi närusorjad!
  Ja kindrali poeg näitas pika sõrmega kõrvalsaali. Seal töötasid juba alasti orjad. Tüdrukud erinesid üksteisest näojoonte või juuksevärvi poolest, kuid samas olid nad kõik eranditult ilusad ja noored. Orjus ja raske töö ei rikkunud sugugi nende figuuride proportsioone.
  Vladimir armus tahtmatult orjatüdrukutesse. Neid eristasid ilu ja elastne nahk, sportlikkus, kuid sugugi mitte lihavad. Planeedil Maa ei näe te sageli tüdrukute keha täiuslikkust ja sellises koguses. Ei mingit rasva , ei lõtvunud nahka, kõik on nii harmooniline ja täiuslik ning mis kõige tähtsam, siin on tuhandeid tüdrukuid.
  Terkin ütles entusiastlikult:
  - Nii palju ilu ühes kohas!
  Lillepäkapikk hoiatas poissi:
  - Sa ei ole väga hea! Mõned tüdrukud on siin viis tuhat aastat vanad.
  Terkin vastas automaatselt:
  - Vilistades!
   Valvur ilmus kuue jala ja peas mütsiga hai kujul, visiiri alt ulatusid välja uimed. Ülevaataja keerutas oma väikseid messingist sõrmenukke ja sellest lendas välja pimestav oja, mis tabas tüdrukute selga, jalgu ja rindu, pannes nad südantlõhestavalt kiljuma ja hüppama.
  Terkin ei suutnud seda enam taluda. Skaudipoiss ründas tiigrikutsika raevuga valvehaid. Ta tulistas hulljulge ründaja pihta, kuid Vladimiril õnnestus kõrvale põigelda ja maabarrakuudale kogu jõust sisikonda lüüa . Suur mees vilistas ja üritas poissi nelja käpa kiigutustega minema visata. Vastuseks tulistas Vladimir vaenlase lõua pihta, ehkki tema säär andis koha teravale valule, kuid ka vaenlase kitiinne kate purunes, põhjustades tal karmiinpunast verd.
  Terkin napsas, kui hai tasakaalu kaotas, ja lisas läheneval liigutusel templile põlve. Röövloom vaikis ja paljud tüdrukud hakkasid rõõmust hõiskama.
  Kõige rohkem rõõmustas aga lillepäkapikk, see rõõmsameelne poiss, kes patsutas tunnustavalt Vladimiri õlale:
  - Sa käitud väärikalt! Vapper ja lahe!
  Terkin ütles ootamatult tagasihoidlikult:
  - Tegelikult ma pole nii lahe, kui ma arvan. Praegu olen isegi natuke hirmul.
  Lillepäkapikk noogutas alandlikult:
  -Sa moonutasid just orja. Meie impeeriumis on kõigil kodanikel, välja arvatud värvipäkapikud , orja staatus. - Härrasmees muigas kirevalt. - Aga loomulikult on orjad ise erinevat auastet! Ja teie, kaunitarid, suudlete mu sõdalasest orja jalgu.
  Tüdrukud kummardasid ja lähenesid ükshaaval Terkinile. Poiss lasi neil hea meelega oma alajäsemeid suudelda. Nii tore on , kui sind kallavad põlvini musi nii kaunid orjatüdrukud, kes aga vaheldumisi vahetavad. Mis teeb selle veelgi nunnumaks ja veidi kõditavamaks.
  Vladimir ärkas selle peale, et tüdrukud teda tegelikult suudlesid. Tõsi, mitte nii ilusad kui unenäos ja tätoveeringutega näol, aga hästi ehitatud ja täielikult välja arenenud. Ja neid oli kuus, nad suudlesid mitte ainult jalgadele, vaid ka näole.
  Terkin tundis talumatult häbi ja samal ajal rääkis tema sees väike, kuid visa mees. Ja siis tormas kõik edasi Erose pöörases pantomiimis, kui ookeane raputavad maavärinad ja põhjas pursavad leegitsevad vulkaanid. Kõik on ühtaegu nii maapealne, füüsiline kui ka kosmiline.
  Pärast mitu tundi kestnud tornaadot minestas Vladimir uuesti ja naasis peaaegu kohe seeriaunenägu.
  Vahepeal suutis Artemis ikkagi vaenlasele sihipärase löögi anda ja türannosauruse aju läbistada. Ja piinades peksev, suurte ja kõverate küünistega plaati kriipiv tohutu loom tardus.
  Artemis kastis oma palja, tahutud jala punakaspruuni lompi, jättes maha mitu ilusat graatsilist jäljendit, ja hüüdis, tõstes mõlemad verised mõõgad:
  - Võit!
  Publik plaksutas...
  Jumalanna Kali, me peame talle au andma, võttis selle vastu ja tegi helde žesti. Ta napsas oma parema käe sõrmi. Ja Artemise peopesale ilmus kuldne sõrmus suure teemandiga, pähkli suurune.
  Jumalanna Kali ütles rõõmuga:
  - Võtke vastu minu helde kingitus, oo, mis väärib !
  Artemis kummardus tema poole. Ja siis saali. Pärast seda, lüües tõelise naisingli paljaste, graatsiliste, väga ilusate ja võrgutavate jalgadega, läks ta puhkama. Tema jaoks oli lahing võidetud.
  Ja ta kõndis uhkelt, kandes ainult aluspükse, kuna tema rinnahoidja oli pika lahingu ajal lõhkenud ja tema sarlakate rinnanibudega täisrinded olid paljas.
  Selline imeline, olgem ausad, gladiaatoritüdruk võitles koletise ja kohutava koletisega.
  Ja juba veidi unustatud prints astus saali, päkapikuvibude saatel. Seesama, kes võrgutas Elizabethi ja kaasas ta tormilisele seiklusele. See seiklus on aga seni piirdunud vangistuse ja väga eksootiliste, isegi huvitavate unenägudega.
  Päkapikkprints oli väga kena. Nagu kõigil päkapikutel, oli tal sile, karvadeta, punakas nägu, nagu kenal teismelisel, kuid julge lõuaga.
  Tema peas oli suurte smaragdidega kaunistatud turban.
  Ta võttis selle ja kummardus kurja jumalanna Kali ees. Ta noogutas talle naeratades tagasi ja kostis:
  - Tere, prints Suleiman! Ma arvan, et sa tõid mulle kingituse?
  Turbanis päkapikk vastas enesekindlalt:
  - Muidugi, oh jumalanna! Ja ma arvan, et jääte minu kingitusega rahule.
  Amburtüdrukud tõid Kalile rinnakorvi, milles oli midagi üsna rasket.
  Orjapoisid võtsid selle laeka päkapikkude käest ja tõid armukesele lähemale. Ja kaane avasid nad päris osavalt.
  Kuld ja hinnalised ehted sädelesid seal tegelikult.
  Jumalanna Kali ütles väliselt väga rahulolevana:
  - Väga hea kingitus. Noh, Suleiman, sa võid minu kõrvale istuda.
  Prints kummardus ja istus tegelikult suurele jumalannale lähemale.
  Nii ütles ta tiigri naeratusega:
  - Kuidas meie külalisel läheb?
  Päkapikkprints täpsustas:
  - Kas sa mõtled Elizabethi?
  Jumalanna Kali noogutas nõustuvalt:
  - See on täpselt tema!
  Suleiman ütles armsalt naeratades:
  - Ei midagi erilist! Ta istub vanglas krahvinna-nümf Drachmaga samas kambris. Ainus asi on see, et ta näeb uskumatuid ja metsikuid unenägusid.
  Jumalanna Kali ärkas:
  - Milliseid unenägusid veel?
  Päkapikkprints vastas enesekindlalt:
  - Erilisest maailmast, mida ei saa nimetada maagiliseks, pigem on see tehniline, ainult mitte kosmilisel, vaid pigem aatomi tasandil. Ehk siis, kui tuumarelvad on juba olemas, aga kosmosesse lende veel ei toimu.
  Jumalanna Kali kortsutas kulmu ja küsis:
  - Kas ta pole mitte Maa ajaloo 21. sajandist? Kas nad toodavad nutitelefone, kuid ei lenda kosmosesse?
  Suleiman naeratas ja vastas:
  - Nad üritavad lennata, kuid nõrgalt. Nad ei saa isegi Kuule ronida. Mis sa teha saad , primitiivne!
  Jumal märkis:
  - Aga nende arvutid on tipptasemel?
  Päkapikkprints noogutas:
  - Pole paha! Eriti meeldisid mulle iPhone'id . Kui neile maagiat lisada, siis ehk on sellest mingit tolku.
  Trollikuningas märkis:
  - Parem kui tehnomaagia ! See on siis, kui tehnoloogia ja maagia kombineeritakse hämmastavate efektide saamiseks.
  Suleiman kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma ei tea maagiast, kuid tehnoloogia pole meie seas eriti populaarne. Kuid tegelikult on ta unenäos maailmas, mis on elektroonika osas endiselt halvasti arenenud. Siiski on maailmu, kus inimesed lendavad tähtede vahel ja loovad isegi kosmoseimpeeriume. Ja see on ka vaieldamatu tegur!
  Jumalus Kali irvitas ja vastas, see erakordse iluga naine:
  - Muidugi on selline asi olemas! Ja tehnoloogiat ja maagiat ja maailmu, kus ehitatakse korraliku asteroidi suuruseid tähelaevu. Mis siis?
  Trollikuningas märkis:
  - Mulle meeldiks sellised tehnoloogiad. Näiteks loo aatomipomm ja viska see korraga tervele armeele!
  Suleiman urises:
  - Noh, jumal hoidku!
  Kurjuse jumalanna Kali itsitas hambaid paljastades:
  - Jah, see oleks palju lahedam. Kuigi me peame avaldama austust, et selline asi oleks äärmiselt julm. Kuigi ma olen julm!
  Ja siis ta käskis:
  - Teeme uue võitluse, me tahame lõbutseda!
  Publik toetas jumalannat, kes ei taha lõbutseda . Ja siis kõlab uuesti signaal. Seekord läks lahingusse kõige loomulikum kääbus. Ta pole pikk , umbes poolteist meetrit, kuid tal on õlad nagu kapis ja pikk habe. Ise soomusrüüs ja saabastes. Ilmselt on ta kogenud võitleja, käes on relv, paremal kirves ja vasakus pistoda. Ja välimus on nii enesekindel.
  Jumalanna Kali muigab ja märgib:
  - Tuleb verine lahing! Kääbus on sel juhul kuri ja erinevalt Artemisest ei halasta ta!
  Neli umbes kaheteist-kolmeteistaastast poissi jooksid teiselt poolt areenile välja. Orjade traditsiooni kohaselt kandsid nad ainult siniseid ujumispükse. Pargitud, paljajalu ja lahja. Poistel oli paremas käes mõõk ja vasakus kilp. Päris armsad orjad.
  Haldjahertsoginna, kes istub jumalanna Kali kõrval, märkis:
  - Kahju on armsaid poisse surma saata !
  Kurjuse keisrinna pomises:
  - Mesilasest on kahju, aga mesilane on jõulupuul!
  Siis lisas ta:
  - Kääbus võib ka surra - neid on neli ja nad on juba duellides võidelnud!
  Tõepoolest, orjapoisid hakkasid sosistama ja päkapikule, kes ei olnud neist pikem, külili vaatama ja neid oli ainult üks.
  Kali saatjaskond hakkas panuseid tegema. Nad olid päkapikke juba tegutsemas näinud. Sagedamini tappis ta lõvi või hundi ja paar korda poisse. Ja enamik panuseid tehti tema peale.
  Jumalanna Kali märkis:
  - Võitlus tuleb väga huvitav. Tule, lähme!
  Gong kõlab. Ja kääbus kõigutab kirvest ja tormab vaenlastele kallale. Ja poisid läksid laiali ja seisid poolringis. Ja ilmselt valmistusid poisid selliseks lahinguks. Nad nihkusid üsna osavalt, kui kääbus püüdis otselööki vältides kirvest õõtsuda. Ja kirves muudkui keerles.
  Päkapikk on muidugi füüsiliselt väga tugev ja vaatamata oma kohmakale välimusele kiire. Ja nii püüdis tema kirves ühe noore gladiaatori kinni , nii et kilp purunes löögist ja laps sai haavata.
  Siin hakkas naljapoiss tapale saadetud õnnetute poiste rõõmustamiseks laulma:
   Ma olen hitt ja miss, isegi kui ma olen veel poiss,
  Alati valmis võitlema orkidega...
  Kuigi mõnikord on õnn nagu loll,
  Aga noored aastad aitavad!
  
  Kus iganes oli vallatu laps,
  Saatus viis meid mõnikord Marsile...
  Isamaal on iga mähe sõdalane,
  Ja Karabas ei saa teda võrku kinni!
  
  Olen julge ja väga osav poiss,
  Ära anna raskustele järele, on moto...
  Täna lapsed, homme ohvitserid,
  Ehitame varsti laheda elfinismi !
  
  Elphias on palju suuri sõdalasi,
  Igaüks meist on võitleja ja teerajaja...
  Peatame metsikute orkide pealetungi,
  Näidakem maailmale eeskuju julgusest!
  
  Meie jaoks pole sõna - nõrkus ja väsimus,
  Lapsed-rüütlid on kõigeks võimelised...
  Ja seda ei tule, ma usun sellesse, vanadus,
  Kuigi vahel on nullid!
  
  Minust sai verises lahingus pioneer,
  Kõik metsikud loodused möödusid, raevukas orkaan...
  Ja Orki vastased hukkuvad,
  Me lööme füürerile!
  
  Ärge uskuge neid, kes on rebased ja räägivad,
  Tegelikult on jõledus kaval rebane...
  Täna, kallis, homme timukatega,
  Aga pioneeri südametunnistus on nii puhas!
  
  Usun, et tuleb aeg, mis on heledam kui valgus,
  Milles valitseb igavene elfinism...
  Rüütlite luuletustes lauldakse unenägu,
  Raevukas orksism on visatud kuristikku !
  
  Nii et inimesed, uskuge, ootab ees imeline saatus ,
  Me alistame päkapikud tõesti...
  Me hajutame, ma tean, me oleme pilved taevas,
  Sooritame eksami ausalt ja A-ga!
  
  Elfias on sõdalane ja sõimest pärit laps,
  Me ei ole tugevamad, meid ei leia lahedamad...
  Ja poisi hääl on väga helisev,
  Tea, et meie pioneer ei pöördu teelt kõrvale!
  
  Saavutage poisile suur saatus,
  Hakka demiurgiks ja tee head...
  Ikoonidel olevad näod on õnnistatud,
  Sa ei saa ehitada õnne verele!
  
  Me muutume kõrgemaks ja kõrgemaks kogu universumist,
  Elfia on võimas riik...
  Ja perekonna tugevus lahingus on muutumatu,
  Olge Orkler Saatan hävitatud!
  
  Varsti marsime mööda Orklinit,
  Ja ma olen igavesti pioneer ...
  Kuigi meist on saanud palju vanemad lapsed,
  Aga poolikut pole ikka vaja!
  
  Tahame teha oma kodumaa suureks,
  Saavutage hiilgus hiilgavatest sajanditest...
  Kõige kõrgemale tuhande näoga perekonnale,
  Lisab meie rusikatele jõudu!
  
  Lühidalt, me võitleme vapralt,
  Usun, et alistame orkshistid otsustavalt...
  Hoidsime oma südames tähtsat,
  Meie kohal on Perekond ja Jumala Kerub!
  Meie kohal on Perekond ja Jumala Kerub!
  . PEATÜKK nr 9.
  Blond tüdruk ärkas üles. Ja ketid kõlisesid, selg valutas lamamisest. Tõsi küll, visati veidi põhku, et kaunitaridele pehmem oleks.
  Kamber oli puhas, ilma rottideta, trellide vahelt oli isegi näha sooja, kuid värsket õhku puhumas.
  Drachma vastas naeratades:
  - Sa magasid, aga joo natuke piima. Nad hakkasid meid armastama!
  Seal oli tõesti kann värsket piima ja kooke. Tüdruk jõi natuke ja sõi vormileiba juustuga. Ja ta märkis:
  - Miks me siis siin istume? Võib-olla on aeg meid ülekuulamisele kutsuda?
  Nümfitüdruk märkis:
  - Sul on väga eredad unenäod. Ja jumalanna Kali saatjaskonna mustkunstnikud vaatavad neid.
  Elizabeth oli üllatunud:
  - Kuidas sa tead, et?
  Drachma vastas naeratades:
  - Nad tõmbasid Diamond Morphi üles . Ma tunnen tema kohalolekut. Ja selle abiga laadivad nad teie unistused alla, muutes selle filmi sarnaseks.
  Blond neiu laksutas paljaid jalgu ja kostis:
  - Vau! Ja see on lahe! Nad teevad mu unistustest filme! Ja see pakub mulle suurt rõõmu!
  Nümfkrahvinna noogutas:
  - Jah, see on teile rõõm, kuid ... On ebatõenäoline, et kurjuse jumalanna Kali teeb seda hea eesmärgi nimel. Kindlasti põhjustab see inimestele teatud kahju . Ja muidugi mitte ainult inimesed. Aga ka teistele elusolenditele.
  Elizabeth laulis karmilt:
  Kurjus on uhke oma jõu üle,
  Jumalanna Kali tõmbas mõõga välja...
  Aga blondi tüdrukuga olen ma keerub,
  Tema taga on Perekonna Jumala vägi!
  Ja ta jõi piima isukalt, näksides üsna värsket ja maitsvat kuklit juustu ja kaneeliga. Aga ilmselt oli piima sees midagi segamini.
  Blondi tüdruku safiirsilmad hakkasid vajuma ja ta kostis:
  - Mida kuradit!
  Drachma noogutas:
  - Jah, nad tahavad filmi uuesti mängida. Aga valus see igatahes ei ole.
  Elizabeth tahtis vastuseks midagi öelda, kuid ta silmad vajusid lõpuks kinni ja ta vajus sügavasse unne.
  Kuid unenäod olid tõesti väga eredad ja aistingud erinesid tegelikkusest vähe.
  Ninahääl urises:
  - Sa pead harjutama.
  - Et me ei sündinud eile ja partisane ei piinatud. "Elizabeth teeskles solvumist, tema must nägu tegi isegi grimasse, nagu oleks pantril hammas valutanud. - Füüsiline ja moraalne mõju, see on nii loomulik.
  Kaks soomusveokit sõitsid maateele. Autod värisesid ebatasasel pinnal sõites. Üldiselt enam nii mugav ei olnud. Üks võimsatest sõduritest proovis aeg-ajalt küünarnukiga Elizabethile toetuda. Tüdruk otsustas näidata oma iseloomu ja andis talle tugeva laksu.
  Ta lendas tugeva löögi eest minema. Tõsi, ta ei lülitunud välja. Vihasena tormas ta Elizabethi poole:
  - Sa saad selle tagumikku, lits! - Ta karjus täiest kõrist . Teised sõdurid naersid ja karjusid.
  - Kuhu, aga rohkemaks ei jätku! - Tüdruk lõi teda kobra kiirusega peopesa servaga kõri. Võitleja jäi lonkama, kukkudes ümber nagu kott. - Jah, sa pole poksija jaoks piisavalt paksunahaline.
  Kolonel vaatas kupeesse.
  - Mis see on? - küsis ta karmilt. Täpsemalt meenutas ta hääl näljase tiigri möirgamist.
  - Kasutame oma õigust valida! - vastas Elizabeth.
  Nüüd oli naispolkovniku möirgamine tunnustav:
  Haye välja ? Milline suurepärane tüdruk. Mitte iga sõdur pole selleks võimeline, sellel mehel on karates must vöö.
  - Ja rühm ajusid! - Blond tüdruk lõpetas.
  Roor vastuseks:
  - Mis grupp?
  Elizabeth pahvatas:
  - Puue!
  Naiskolonel lakkus täis huuli ja raputas topeltlõuga:
  - Noh, sa oled tark. Olgu, ma viin su ja su sõbra ülekuulamisele. See saab olema meelelahutuslik.
  Külla jõudis kaks soomusmasinat. Sõdurid hajusid äärelinnas laiali. Neid oli kuuskümmend, viiskümmend meest ja kümme naist. Lisaks veel kaks tüdrukut. Eriüksuslased liikusid üheskoos, kuid sellest hoolimata märkisid kogenud sõdalased Elizaveta ja Drakhma, et ettevalmistamisel esines valearvestusi. Ilmselt avaldasid mõju massirepressioonid sõjaväelaste seas. Kunagi, muide, ei võetud mustanahalisi rohelistesse barettidesse üldse vastu, aga nüüd on nad kõik mustanahalised. Stalini poliitika võtab omajagu. Langenud lehed kahisevad jalge all, taevas on endiselt must ja sünge, puudu on vaid huntide ulgumine. Kabel on näha, risti asemel on aga viieharuline täht, millel ripub suurem ülemine saba.
  Tüdrukud tahavad väga saapad jalast võtta ja paljajalu joosta, eriti palja tallaga on nii mõnus tunda pinnase karedust ja ebatasasust, kui iga konar, iga oks ja konar on tunda.
  Siin lähenevad nad majale, mis on tähistatud kollase kriidiga kirjutatud ristiga.
  Elizabeth sosistab:
  - Sümboolselt on kollane reetmise värv.
  Drachma vastas:
  - See on nagu muinasjutt Ali Babast ja neljakümnest vargast. Samasugune püssimeeste naiivsus. Kui rumal see on, kes niimoodi sihib?
  Koer putkas hakkab haukuma.
  - Siin on veel üks torke , kuradile selle äkilisusega. Nüüd on see täielik läbikukkumine.
  Umbes kümneaastane poiss ilmub lävele. Heledajuukseline, nagu enamik lapsi, kergelt päevitunud, ei muutu Briti päikese all pronksiks. Läbi kaltsude paistab õhuke keha. Ta jookseb, välgutades väikseid, paljajalu, maha löödud ja kriimustatud, koera juurde ja ütleb:
  - Tufi , kas siin on võõraid?
  - Tee kahjutuks, aga ära tapa! - Kolonel käsib.
  Eriüksuslased tormavad poisi poole. Laps karjub:
  - Ema! Abi eest! - Ja jookseb minema, välgutades paljaid, määrdunud kontsi.
  Nad tormavad talle järele, lasso lendab, haarates ta pahkluu endasse. Poiss kukub, tõmbleb, püüdes tulutult põgeneda.
  Kolonel jooksis tema juurde ja torkas teda jämedalt jalaga:
  - Ole vait, kutsikas. Kas hertsoginna on siin?
  Poiss raputas negatiivselt pead:
  - Nii see on! Sa valetad!
  Laps kilkas hirmunult:
  - Mitte mingil juhul, ei! Ma räägin tõtt!
  - Siia on joonistatud kollane rist. - Ütles kolonel. - Vaata siiski.
  Vana naine ilmus lävele. Ta nägu oli vastik ja kortsus, kuldhammas välkus. Ta ütles praksuval häälel:
  Valencia hertsoginna magab.
  Naispolkovnik urises:
  - Kas see on tugev?
  Kole vana reetur naine krooksus:
  - Ma segasin ta puiduleotisega.
  möirgas :
  - Seo poiss kinni ja me räägime temaga kohapeal.
  Sõdurid tungisid majja. Õhkkond selles oli lihtne, maalähedane. Aadliproua ise jäi magama ilma voodil lahti riietamata. Hertsoginna oli tavalises sõjaväelises kamuflaažis, kahvatu ja heledajuukseline Suurbritannia tütar.
  Ilu on eriline, nagu keskaegse printsessi oma, lõhnab erilise aristokraatia järele.
  Must kolonel paljastas hambad:
  - Ma armastan väga blonde. - Ja ta haaras oma musta käpaga hertsoginna lumivalgetest juustest.
  Tema partner kolonelleitnant märkis:
  - On liiga vara seda tõmmata. Ta on nagu palk. Peame Lumivalgekese mõistusele tooma.
  - Nõus! - Ütles kolonel.
  Ta võttis vööst välja väikese süstla ja ampulli. Ta avas selle sõrmelõksuga ja kühveldas kuubiku.
  - Nii käitume teisitimõtlejatega . - Ta ütles, rebis särgi varruka ja süstis selle veeni.
  Hertsoginna nägu muutus roosaks ja ta silmad avanesid.
  - Head ärkamist teile! - Kolonel lõi käega vastu põske, ta punastas kohe. - Noh, kuidas sa magasid, kaunitar ?
  Hertsoginna vaatas ringi. Tema ümber paistsid Ameerika eriüksuslaste eranditult mustad näod, kes vaatasid teda uudishimulikult nagu kummalist looma.
  Kolonel osutas relva:
  - Nüüd sa räägid meile kõik.
  - Las ta paljastab druiidide varjupaiga. - soovitas korrumpeerunud ja väga vastik vanaproua.
  Kolonel paljastas hambad:
  - See on kõik! Nad lõid põrandaaluse, mis on praegusele valitsusele ohtlik. Ja see tuleb kiiresti paljastada.
  Kolonelleitnant lisas:
  - Räägi, de Valenska , muidu teen sulle väga haiget.
  Hertsoginna punnitas huuli, heites neile põlgliku pilgu.
  - Ma ei räägi sulle midagi, punased jänkid.
  Naispolkovnik karjus:
  - Nii see on! Siis riieta ta lahti!
  Hertsoginna särk rebiti korraga seljast, eriüksuslaste võimsad käed rebisid tal vöö ära, tõmmates püksid jalast, paljastades sihvakad jalad. Saapad rebiti jalast, millele järgnes aluspesu. Võitlejad tundusid koorivat pähklit, kui kiired nende liigutused olid. Uhke hertsoginna, üks Suurbritannia silmapaistvamaid daame, leidis end alasti karmide mustanahaliste sõdurite ees, kes vaatasid teda ilmse huviga ja tegid soolaseid nalju.
  Kuulda oli kisa:
  - Vau, kui valge keha tal on!
  Metsik naer ja pilkavad sõnad:
  - Tundub, et ta kukkus lume alla!
  Jälle naer:
  - Ei, kriidiga!
  Ihaliku metssiga nurisemine:
  - Milline see nahk on, kui see kattub põletushaavadega?
  - Ja suu! Moonivärvi huuled justkui loodud meid teenima! - ütles suurim mustanahaline.
  Hertsoginna kasinus kannatas alasti printsessina madala sünniga meeste ees suuresti. Ta nägu muutus vihast ja häbist punaseks.
  Üllas tüdruk karjus:
  - Ei, anna mulle mu riided tagasi ja ära vaata mind nii!
  Kolonel pani oma ebanaiselikult karvase käe rinnale ja näpistas tema helepunast, küpse maasika värvi rinnanibu.
  - Ei, kui hea ta on ! Tead, ma võin tellida ja viiskümmend meest vägistavad sind mitmel viisil.
  - Sa ei julge seda teha. - sosistas üleni värisedes hertsoginna de Valenne .
  Julm naine urises:
  - Ja miks see on nii!
  Alasti ilus tüdruk krooksus:
  - See on vastuolus kommunistliku moraalikoodeksiga.
  Kolonel naeris ja tõmbas parema rinna nibust, märkides, kui metsikult hertsoginna süda peksleb. Siis jooksis ta küüntega kratsides käega üle kõhu ja vajus madalamale. Hertsoginna oli väänatud, kuid ta ei saanud midagi teha, kuna ta oli voodi külge seotud ning isegi pätid hoidsid teda kätest ja jalgadest.
  Naisohvitseri hääl oli vastik nagu liim:
  - Nagu nii! Kuninglikkust on tore alandada. Kas teate, kuidas Stalin Inglise kuninga surma käskis?
  Hertsoginna krooksus hirmunult:
  - Ma kuulsin ! See on Aasia barbar.
  Sõnu maitstes ütles naispolkovnik, mõnuga täidlasi huuli limpsates:
  - Jah, kuningas George'il oli põdrasarv tagumikku kinni jäänud ja sinna valati kuuma pliid. See salvestati isegi lindile ja näidati meile. Et kõik näeksid, kuidas meie hiilgavad organid murravad kangekaelseid ja uhkeid. Ükski auaste ei saa teid kaitsta "CHIPi" või "Au ja õiguste" karistusosakonna eest.
  Üllas tüdruk hüüdis:
  - Jah , suure tõenäosusega olete lihtsalt haletsusväärsed timukad. Tundes end tühiste inimestena, proovite tõusta teiste inimeste kannatuste arvelt.
  Kolonel naeratas:
  - See on armas kättemaks!
  Drachma märkis:
  - Maapiirkonna kellatorn on pilvelõhkujate seas tähtsusetu, kuid onnide seas majesteetlik!
  Ja siis lisas ta nägu irvitades:
  Ori, kes alandab kuningat, on jumal ühe tunni ja kurat igaviku!
  Kolonel pani käe tema õlale:
  - Hästi tehtud. Sa räägid väga hästi. Ma isegi mõtlen teile õiguse anda kangekaelsele hertsoginnale piitsa.
  Nümfkrahvinna vaidles vastu:
  - Ma arvan, et see pole seda väärt. Mu käsi on liiga raske. Sel juhul kaotab tema keha kiiresti tundlikkuse.
  - Olen sellega nõus. Esimesed kaksteist lööki on minu omad. - Kolonel võttis ta rinnast välja kummipiitsa .
  Drachma märkas, kui pinges ja mures Elizabeth oli, täis õiglast viha. Ta püüdis teda rahustada, sosistades talle kõrva:
  - Ole vaoshoitud.
  Ta vastas vaevukuuldaval häälel:
  - Ma ei saa. Naist piinatakse.
  Drachma rahustas loogiliselt:
  - Meil on rakendusülesanne. Mis on sellega võrreldes hertsoginna elu. Pealegi on see kellegi teise veri.
  Elizabeth jäi vait. Kolonel käskis:
  - Pöörake ümber!
  Pätid tegid just seda, pannes printsessi kõhuli. Piits vilistas, langedes siledale valgele seljale.
  - Üks kord! - käsutas kolonel endale. Ta lõi kõvasti ja osavalt, sirutades piitsasid. Hertsoginna, kes ei saanud end aidata, karjus, jättes seljale mitu triipu.
  - Kaks! Kolm! Neli! - Kolonel tabas peaaegu kõikumata, põhjustades valu, kuid vältides tõsiseid lõikehaavu. - Nüüd, nagu venelased armastavad öelda, kuuma vanni, luudaga.
  -Sa õppisid de Sade'i juures. - karjus hertsoginna de Valencia.
  Naisohvitser lakkus ta huuli ja noogutas:
  - Võib olla! Üks väheseid valgeid inimesi, kellest ma lugu pean.
  Kolonel jätkas tema selja piinamist, püüdes seda ühtlaselt katta tagumikust kuni õlgadeni. Tal see õnnestus, välja tuli vaid paar tilka verd.
  Mustakarvaline viks möirgas:
  - Noh, protseduuri esimene osa on lõppenud. Kas sa räägid? Räägi meile , kus druiidid end peidavad?
  - Ei, mitte kunagi! Sa võid mu elu võtta! - ütles hertsoginna.
  Naiskolonelleitnant soovitas:
  - Äkki puista tema marrastuste peale punast pipart? See paneb ta metsikult ulguma.
  Kolonel katkestas:
  - See ei ole seda väärt! Ta kaotab valusast šokist teadvuse. Võib olla pikaks ajaks lahti ühendatud.
  Sadistlik naine soovitas:
  - Siis praegune! See on üks puhtamaid piinamise vorme.
  - Noh, proovime, Brown ja Kim toovad elektroodid ja dünamo. - Ütles kolonel. - Tegelikult on see üks mu lemmikpiinamise liike.
  Sel ajal, kui nad hertsoginnaga askeldasid, kuulas vana naine, püüdes poolehoidu, üle seotud paljajalu poissi, kes oli okupatsiooni ajal juba kaalust alla võtnud.
  - Noh, kas sa tahad, et ma annan sulle mett? Ütle mulle, kus druiidid on. Siis saate punaste komandöridelt palju raha.
  Poiss sosistas:
  - Palun patsuta mulle pähe.
  - Ainult! Kindlasti! - Vana naine ulatas talle käe. Sel hetkel haaras väljamõeldud poiss röövelliku hundipoja hammastega tema sõrmest. Tal õnnestus tükk nahka hammustada.
  - Teenib sind õigesti, reetur. - Poiss ütles.
  Vana naine karjus, juhtides tähelepanu endale.
  Kolonel hüppas tema juurde!
  - Miks sa urised, vanamees ?
  Nõialik vanaema susises:
  - Jah, see kutsikas hammustab.
  Naiskolonelleitnant urises:
  - Nii et äkki poovad ta üles?
  Vanaproua tegi kavala näo:
  - See ei ole seda väärt! See poiss on druiidide sõnumitooja. Ta võib öelda, kus nad on.
  Naispolkovnik urises:
  - Kas tõesti? - Nii et teda tuleb üle kuulata.
  Poiss viidi välja ja asetati koloneli ette. Blond poiss oli hirmul, kuid püüdis oma väikseid kulme kududa julge näoilmega.
  Kolonel naeratas:
  - Kena poiss, kuid samal ajal meie vaenlane. Võib-olla saate meile kõik ise rääkida? Seejärel saate šokolaadikommi.
  Poiss raputas energiliselt oma blondi karpi kärbitud pead:
  - Ei!
  - Kas tõesti? Siis peame teda piitsaga pisut turgutama. - Kolonel noogutas sõduritele. Need rebisid lapsel kergesti ära räbalad kaltsud, paljastades tema peenikese selja koos väljaulatuvate teravate abaluudega.
  Naisohvitser möirgas:
  - Ilmselt ei luba nad siin head toitu.
  - Teie valitsemine viis rikkad inimesed vaesusesse. - vastas poiss. - Inimesed nälgivad.
  - Aga peo valgus soojendab. - Kolonel tõstis piitsa. - Siin palus hertsoginna:
  - Ära löö teda!
  Must naine möirgas:
  - Ah! Jah, sa oled armuline! Nii et sa räägid meile kõik.
  Kaunis tüdruk anus:
  - Ei! Parem löö mind.
  Naispolkovnik itsitas:
  - Meil on selleks alati aega.
  Kolonelleitnant märkis:
  - Poiss töötas druiidide sõnumitoojana. Vaata, kui katki ta jalad on.
  Tõepoolest, lapse paljad jalad olid kaetud marrastuste, verevalumite ja ohakatega. Oli selge, et ta oli jooksnud sadu kilomeetreid ja tema pahkluude veenid olid paistes, mis viitas suurele koormusele. Kolonelleitnant puudutas sõrmedega poisi jämedat jalga:
  - Raske , võib-olla kõnnib ta paljajalu isegi talvekülmaga.
  Kolonel märkis:
  "Nii et valu pole talle võõras." - Ja ta viis piitsa lapse õlgadele.
  Poiss värises, ta ümar nägu kortsus, kuid vaikis.
  - Teda on varemgi piitsutatud. - Kolonelleitnant märkas.
  Naispolkovnik urises:
  - Me mõtleme selle välja!
  Teine ripsmed. Ei mingit reaktsiooni. Nüüd abaluude vahele. Poiss vaid vaikis, ta hingas raskelt, langesid verepiisad.
  Kolonel andis kaksteist lööki ja peatus, ilmselt võttis poisi vastupidavus ta naudingutest ilma.
  - Ja ta on rauast, ta talub selliseid lööke.
  Kolonelleitnant märkis:
  - Valge proletaarlase värske terve veri.
  - Kas sa ei arva, et poisi nägu sarnaneb veidi hertsoginnaga? "Naiskolonel kaldus näo viltu.
  Naiskolonelleitnant vaidles loogiliselt vastu:
  - Mitte päris! See ainult tundub nii. Nad ei saa olla seotud. Blondid juuksed on Suurbritannias lihtsalt levinud.
  Must sadist itsitas:
  - Võimalik, aga see on ka kahtlane.
  Tema partner vastas üsna loogiliselt:
  - Ole nüüd! Aadlispoeg ei jookse paljajalu üle okaste. Igatahes on aeg alustada elektrilöögi piinamist.
  Kaks pikka komandot kandsid tuppa dünamo.
  - Noh, lõikamisprotsessor on saabunud. Noh, kellest me peaksime alustama? - küsis kolonelleitnant.
  - Parem koos hertsoginnaga. Ta karjub nii ilusti. - vastas lahe naispolkovnik.
  - Siis ühendame elektroodid. - ütles kuri naine.
  Kolonel võttis taskust suure tiku, süütas selle ja tõi poisile palja kanna. Väike leek limpsis lapse jalalaba pakitud kalluseid. Ta tõmbles, kuid hammustas huult ja hoidis oma karjeid tagasi; ta lõhnas kõrbenud liha järele.
  Naiskolonel irvitas:
  - Ei! See poiss pole kindlasti nii lihtne. Seetõttu kõigepealt hertsoginna.
  Pärast elektroodide ühendamist lülitasid naissoost timukad voolu sisse. Sädemed läbisid hertsoginna valget keha, ta kaardus ja naine lasi kuuldavale metsiku karje.
  Siin segasid teda kuulipildujalasud, kuulid läbistasid naispolkovniku ja kolonelleitnandi, pritsides teisi sõdureid.
  Drachma märkas silmanurgast, et Elizabeth tulistab. Sõdalane krahvinna ütles:
  - Ma ei suutnud seda ikka veel taluda.
  Elizabeth möirgas:
  - Miks, ma pean sellist piinamist taluma. Lõppude lõpuks on need lihtsalt allilma degeneraadid .
  - Nõus! - Drahma toetas teda omakorda, avades meeletu tule.
  Blond sõdalane laulis:
  - Ärge säästke neid, hävitage kurjad roomajad nagu kõrvitsad, põletage neid nagu prussakad!
  Pärast klippide tulistamist vältisid tüdrukud kuulide eest, laadisid uuesti ja ründasid ellujäänuid . Suurem osa eriüksuslasi oli avaras ruumis tunglenud ja neid oli palju raskem tappa. Vana reetur naine jooksis minema, kuid jooksis vastu oma elukaaslase tääknoa.
  - Nagu nii! - See värdjas sai selle oma inimeste käest . - võttis Drachma kokku ja sülitas nii, et tema sülg tegi prussaka tasaseks.
  Elizabeth lõpetas kaks viimast. Ühel neist õnnestus visata granaati ja neiu püüdis selle saapaga jalaga käigu pealt kinni, saates selle aknast välja.
  Blond terminaator pomises:
  - Ära tee inimestele haiget.
  Akna taga kostis vali müra ja kostis karjeid. Mõnel inimesel ei vedanud ja neid ei tapetud kohe, nüüd ootas piin.
  Olles lõpetanud majas umbes nelikümmend inimest või õigemini looma, hüppasid Elizabeth ja Drachma välja, et ülejäänud lõpetada. Samas ei põlganud tüdrukud pistodade kasutamist ja jalahoopi.
  Eelkõige tabas uskumatu hüppe teinud Drachma oma vastast kannaga nina pihta, lüües samal ajal tema luukoe ajju. Surm oli kohene. Elizabeth purustas põlvega lõualuu, purustades samal ajal oma Aadama õuna. Samal ajal õnnestus tal mitte verega määrida.
  Blond sõdalane ütles:
  - Sa oled nagu Krüsostomus, sa veritsesid surnuks.
  Tüdruk vältis joont, mis aga tema esemetega polnud hirmutav, ja rammis vaenlast ise tulega.
  Elizabeth kilkas:
  - Pane pätt järjekordselt välja.
  Drahma ei jäänud maha:
  - On aeg anda igaühele arve.
  Eriüksuslasi oli vähe ja nad olid segaduses, kuna olid kaotanud oma ülemad. Ellujäänute tapmine osutus tüütult lihtsaks . Mida tüdrukud ka tegid. Viimase viskas Drachma nii kõrgele, et teda torkas kõhus olev vaia.
  Nümfkrahvinna ütles:
  - Ma kohtlen sind nagu vampiiri! Palvetage, et tapir teid ei muserdaks !
  Tüdruk lasi mürgise naeru. Elizabeth lähenes talle:
  - Meie ümber pole elavatest sõduritest haisugi. Ainult värsked laibad lõhnavad.
  - Ja see sõdur on laip, lambanahast kasukas! - Drachma naljatas. - Noh, mida me nüüd teeme?
  Blond terminaator soovitas:
  - Vaatame oma vange.
  Elizabeth suundus maja poole, Drachma selja taga. Vana naine oli lävel suremas.
  Elizabeth kummardus tema poole:
  - Kas ma peaksin su eutanaasia tegema?
  Reetur vanaema ütles:
  - Ma ei tea, milline nats !
  Blond terminaator ütles:
  - Ilma piinarikka surmata!
  Kole vana naine vastas:
  - Hei! See! Ma elasin halvasti ja suren halvasti. Lõpetuseks ütlen, et just vampiirid, druiidide igavesed konkurendid, panid mind reetma.
  Elizabeth oli üllatunud:
  - Mis, kas vampiire on olemas?
  Reetur vanaema kinnitas vilistades:
  - Jah muidugi. Aga neid on vähe ja nad elavad salaja! Kui soovite ühega neist kohtuda, minge aadressile Trapmlilirov Street , number kakskümmend. Parool on "Rist ja haud".
  Vanaema nurrus ja vaikis, minestas.
  Blond terminaator märkis hämmeldunult:
  - Ta suri! See on just see, mida kohtumine vampiiriga võib meile anda.
  Drachma vastas:
  - Palju, Lizonka. Esiteks on vampiiride seas ilmselt uue punase režiimiga rahulolematust ja teiseks, kui nad on olemas, on see väärtuslik avastus.
  Uudishimulik Elizabeth küsis:
  - Kuidas siis teadus nende olemasolu eitab?
  Nümfkrahvinna kinnitas naeratades:
  - Vähemalt siiapoole! Siiski mitte kõik. Paljud mainekad teadlased on vereimejate olemasolus veendunud. Pealegi kirjutasid nad sellel teemal isegi väitekirju.
  Blond terminaator kostis:
  - Jah, ma tean sellest. Ma pidin isegi lugema Koštšei Surematu müüdi põhjendust.
  Drachma vastas naeratades, tema pärlmutterhambad sädelemas:
  - Mis iganes see ka poleks, me peame seda võimalust silmas.
  Tüdrukud jooksid majja.
  Poiss oli juba jõudnud köied läbi lõigata ja hertsoginna mõistusele toonud. Ta püüdis rebenenud särki selga tõmmata. Nähes Elizabethi ja Drachmat sisenemas, kattis ta end kähku, tema silmis süttisid murettekitavad tuled. Tüdrukud olid CSA Punaarmee vormis.
  Ja musta naha ja lokkis juustega meigis.
  Elizabeth ulatas käe:
  - Ära karda! - Ta ütles hellalt.
  - Ja mina ka! - Drachma kinnitas. - Hammustame ainult Suure Venemaa vaenlasi ja neid, kes tahavad meid maha lasta.
  Poiss naeratas.
  - Valencia, need on meie sõbrad! Nad tulid heade asjadega.
  Hertsoginna küsis:
  -Kas te olete Vene agendid?
  - Jah, võite meid uskuda! - ütles Elizabeth.
  Tüdruk raputas oma paljast valget jalga ja ütles üllatunult:
  - Aga samas must!
  - See on meie suur saladus. - Drachma vastas. - Põhimõtteliselt ei pea me kellelegi vastama.
  - Noh, ma olen sellega nõus. - Hertsoginna üritas tõusta, poiss toetas teda. Drachma märkas, et laps oli kõhn, kuid karm ja oma vanusest tugevam:
  - Kas sa oled druiid? - Ta küsis temalt.
  Poiss vastas:
  - Ma olen lihtsalt sõnumitooja Arthur. Tõsi, ta osales mõnes rituaalis. Ma tunnen jõudu.
  - Ja mida sa meist tunned? - küsis Elizabeth.
  Võimekas laps vastas enesekindlalt:
  - Et olete olendid teisest maailmast, kellel on ebatavaliselt tohutud võimed. Lisaks annavad need helmed, mis sul riiete all on, käegakatsutavat energiavoogu, luues sinu ümber välja.
  Drachma küsis kahtlevalt:
  - Jah, sa oled tõesti druiid, aga miks sa kõnnid kaltsukas?
  Poiss vastas kütkestava avameelsusega:
  - See on askeetlik haridus. See moodustab hinge ümber puhta aura, tugevdab keha ja pakub kaitset. Mida raskem on teie liha, seda suurem on teie vaim.
  Elizabeth kinnitas innukalt:
  - Siis ma saan aru! See on nagu India joogid, kes ronisid alasti mägede jäisele tippu, et pääseda ligi kõrgematele energiavormidele.
  - Jah, me õppisime joogapraktikat. - ütles poiss. - See on päris huvitav. Teiste rahvaste kogemus väärib uurimist, mitte tähelepanuta jätmist. Teil, venelastel, on ka nõiaorganisatsioonid. Õigeusu kiriku tagakiusamise tõttu on nad peidus, nii et ka religioonis pole kõik õnnelik.
  Drachma noogutas:
  - Tegelikult, kui ma poleks ateist, eelistaksin oma esivanemate usku: vana kiriku slaavi usku. Kristlus on orjade usk, kes muutis kõige võimsama ja vabama rahva lambakarjaks. Lõppude lõpuks kehtestati Venemaal pärisorjus just tänu õigeusule. Preester õpetas: Jumal pidas vastu ja käskis meid!
  Elizabeth, kes polnud päris enesekindel, ütles:
  - Keskajal tehti palju vigu, kuid praegu ei paista preestrid progressi vastu olevat.
  - Nad ei ole sõnade progressi vastu , kuid takistavad inimvõimete arengut . Inimkond kas saavutab kõikvõimsuse või kaob! Inimene on määratud kas elama jumalana või surema ussina! - nentis Drachma kahtlusevarjuta.
  - See on väga sarnane tõega. - nõustus Elizabeth mitte eriti rõõmsa pilguga. - Kuid ilma Jumalata on võimatu saada jumalaks!
  Drahma pahvatas, toetades rusikatega külgi:
  - Või äkki on see vastupidi!
  Poiss segas neid:
  - Meie, druiidid, tunneme Jumala ära, kuid usume, et Piibel oli valesti kirjutatud ja tõlgitud.
  - Noh, Arthur! - See ei ole tõlkimise küsimus. Lihtsalt ärge lihvige munakivi, see ei muutu pärliks. - Drachma ütles.
  Filosoofiliste omadustega laps pahvatas:
  - Sa räägid hästi. Punane. Ainult punaste kõnede pärast tuleb palju verd valama.
  - Ja ka helgeid ideid ja häid kavatsusi. - Drachma märkas.
  - Mida puhtam idee, seda rohkem mustust sellele teostuse käigus külge kleepub! - Poiss, mida Arthur märkas. - Ka teie, venelased, tahate ühendada kogu maailma rahvaste vennasperre.
  - Kuidas öelda! - Elizabeth kõhkles. - Formaalselt oli alles NSV Liidu ajal põhiseaduses kirjas, et Nõukogude Liidu moodustamise protsess viiakse lõpule viimase vabariigi kaasamisega. Ja tänapäeva Venemaal keelab isegi seadus otseselt maailmasõja eest võitlemise.
  Drachma märkis:
  - Venemaa on nagu Suurbritannia ja iga riik alati püüdnud laieneda. Ja ühtne inimkond ühise valitsuse valitsemise all on meie tulevik. Ja parem on, kui selles domineerivad Venemaa esindajad. Vähemalt meie jaoks. Muide, meie maailmas suudavad planeeti enam-vähem adekvaatselt hallata vaid kaks riiki: Venemaa ja USA.
  - Ja Hiina? - küsis Elizabeth.
  - Kommunistliku partei juhtimisel on see määratud degradatsioonile. Ja üldiselt moodustavad üheksakümmend protsenti Hiina majanduskasvust lääne investeeringud. Põhimõtteliselt on kommunistlik partei muutunud kodanlikuks! - ütles Drachma vihase häälega.
  Blond tüdruk ütles rahulikul toonil:
  - Usun, et kui Zjuganov oleks Venemaal võitnud, oleks majanduspoliitika tänapäevasest vähe erinenud .
  Nümfitüdruk kinnitas kergesti:
  - See oleks vasakpoolne, kuid see oleks sisuliselt sama kapitalism . Üldiselt ei vedanud vene kommunistidel oma juhtimist. Ainult noored energilised kaadrid suudavad kommunistliku partei päästa.
  Poiss ütles:
  - Teil pole vaja Vene Kommunistlikku Parteid. Siin on nad juba võimule tulnud, suurem osa elanikkonnast elab ratsioonikaartidel, normaalseid riideid pole võimalik osta. Ja paljud inimesed on unustanud, mis on liha. Näiteks proovisin seda ainult korra jõulude ajal.
  Elizabeth kilkas:
  - Ja kuidas?
  Noor druiid vastas:
  - Maitsev! Kuigi šokolaad on parem. Ühe plaadi õnnestus mul kuidagi varastada. Panin toime pandud vargusteo eest astraalse lepituse: kolmkümmend kolm piitsahoopi. Ta selg oli verega kaetud ja pärast piitsutamist tänas ta õpetajaid teaduse eest.
  Blond tüdruk säutsus:
  - Üldiselt on see hea. Olgu, poiss, tutvusta meile druiide.
  Poiss trampis oma palja, väikese, katkise jalaga ja vastas :
  - Mul pole selleks volitusi. Ma räägin sinust oma vendadele. Seejärel, kui nad seda vajalikuks peavad, võtavad nad teiega ühendust. Ma ei varja, et ka õigeusu haare on tihe, me tahaksime Suurbritannia, mitte Inglise provintsi iseseisvust.
  - Võib-olla tuleb Suurbritannias lihtsalt võimule venemeelne valitsus. - ütles Drachma. - Lisaks räägin Žukoviga, et ta nõrgestaks õigeusu kiriku mõju. See toob kaasa teaduse ja progressi liigse konserveerimise.
  Elizabeth märkis:
  - Pole selge, kas areng on aeglustunud.
  Nümfkrahvinna märkis:
  - See on peen protsess, kuid otsustage ise, kas kristluses on vajalikku elujõudu.
  Elizabeth märkis hambaid paljastades:
  - Kõik ateistlikud režiimid on kokku varisenud või, nagu Hiinas, toimub kristluse taaselustamise protsess. Üldiselt jäid õigeusklikud kommunistid vaid vaesunud Põhja-Koreasse ja isegi Fidel Castro kummardas paavsti ees. Kristlus ei ole meie universumis sugugi oma positsiooni kaotanud. Isegi kui see on mõnes kohas madalam, on see islamile, mitte ateismile. Tunnistage, kui palju 100% ateiste on?
  Drachma vastas sarkastiliselt:
  - Ma arvan, et rohkem kui 100% kristlased.
  Hertsoginna katkestas nad:
  - Ma olen katoliiklane! Tõsi, mitte fanaatiline. Tunnistan, et Rooma paavstkonnal oli palju patte ja vigu. Kuid samal ajal on katoliiklikud ja õigeusu kirikud õed. Venemaal on liiga suur surve neile, kes ei ole õigeusklikud . Kui katoliiklasi ja luterlasi nii palju ei ole, siis näiteks baptistid on peaaegu keelatud. Ma arvan, et siin peaks olema rohkem vabadust.
  Elizabeth noogutas:
  - Inglismaal põletati kunagi tuleriidal baptiste. Muide, isegi Venemaal ei patsutanud mulle pähe. Nüüd on moraal muutunud vabamaks. Kuid tegelikult ei saa kõik uskumused olla õiged. Kristus ise ütles: Üks usk, üks karjane, üks ristimine! Seetõttu püüame kõiki rahvaid mitmerahvuselises impeeriumis koondada ühe religiooni kaudu. Lõppkokkuvõttes peaks see tugevdama rahvuslikku harmooniat.
  Poiss vaidles vastu:
  - Sund hävitab armastuse, piitsa saab suudelda, kuid sellesse on lihtsam hambaid hammustada.
  - Sa räägid hästi, noor filosoof! Loodan, et kohtume veel, aga nüüd lähme Londonisse. Jah, ja ma hoiatan teid, me muudame oma identiteeti . - Drachma ütles.
  Poiss ulatas neile kastani:
  - Võta see! See on otsinguartefakt, selle abiga leiame teid vajadusel alati üles.
  Elizabeth naeratas:
  - Tundub lapsik, aga millegipärast usun seda.
  - Peate selle suhu võtma ja sosistama: - Vajad abi. - Ja me kuuleme! - ütles Arthur.
  - Hämmastav! Me teeme seda. Kuid küsimus on selles, et mis siis, kui jõuame liiga kaugele? - küsis Elizabeth.
  Paljajalu kena poiss vastas enesekindlalt:
  "Siis ma tulen üksi ja aitan."
  Drachma kahtles:
  - Jah, kuidas sa saad teda aidata! Me nägime sind nii abituna.
  Arthur vastas armsa naeratusega:
  -Teie õigus uskuda või mitte uskuda.
  - Siis me läksime ja kaotasime nii palju aega. - ütles Elizabeth.
  Tüdrukud läksid puhkusele, võtsid kolonelilt ja kolonelleitnandilt dokumendid ning liikusid praktiliselt vigastamata edasi. Nende plaan muutus veidi. Oli vaja võtta uus identiteet . Kolonel ja kolonelleitnant sobisid selleks suurepäraselt. Nende surnukehad valati bensiiniga üle ja pandi põlema. Jah, igaks juhuks. Teised surnukehad visati prügikasti. See on julm, aga vajalik. Legend, et toimus lahing partisanidega, ei sobinud. Liiga kahtlane, hukkus kuuskümmend inimest ja ainult kahel komandöril õnnestus ellu jääda. See lõhnas nagu tribunal.
  Tuleb teatada, et sõdurid kutsuti tagasi tähtsale missioonile. Paar päeva võiks see toimida, aga rohkem pole vaja.
  Drachma vastas vihaselt:
  - Tegelikult sattusime hätta , Elizabeth. Saime tõesti hätta ! Sa poleks tohtinud tulistada.
  Blond sõdalane vaidles vastu:
  - Miks? Päästsime kaks imelist inimest surmast ja fanatismist. Hertsoginna ja poiss, kes pole üldse nii lihtne. Lisaks tapeti kuuskümmend kaks mitte viimast CSA armee sõdalast. See on tõsine pluss!
  Nümfkrahvinna pomises:
  - Aga miinused?
  - Millised on puudused? Nüüd saame turvaliselt reisida kogu riigis. Lugege dokumente. Spetsiaalselt volitatud eriüksus "Commando". Nüüd on meil juurdepääs päris tippu. - Elizabeth kissitas silmi. "Kas te ei näe lihtsa pilguga kõiki meie eeliseid?"
  Drachma kratsis oma paksu mustaks tõmbunud juuste pead. Seejärel märkis ta üsna skeptiliselt :
  - Kokkupuute oht suureneb. Meie ei tea neist midagi, aga teised võivad teada.
  Blond sõdalane vastas enesekindlalt:
  - Kõik jänkid on umbes samad. Peate lihtsalt olema oma alluvate suhtes edev ja ülemuste ees serviilne.
  Nümfkrahvinna irvitas:
  - Võib-olla on sul õigus.
  Kolonel ja kolonelleitnant olid kehaehituselt ligikaudu võrdsed tüdrukutega. Kas nende perekonnanimi oli seltsimees Dietrich ja Zitrich? Naised olid tüdrukutest veidi paksemad, kuid see polnud probleem. Nägude muutmine pole põhimõtteliselt keeruline. Üldiselt võis nende kamuflaažikunstiga probleeme tekkida ainult siis, kui asendusobjekt oli väga kõrge või vastupidi liiga väike. Mis puudutab häält, siis isegi tavalised inimesed valdavad jäljendamise kunsti. Tüdrukud istusid autodesse ja sõitsid Londonisse.
   Kuna nad olid erinevates soomusmasinates , sõitsid nad vaikides, mingeid arutelusid alustamata. Üldiselt on kõige raskem panna alkohoolik oma pudelist ja usufanaatik oma vaadetest loobuma!
  Teel sattusid nad viis korda teetõketesse. Kolm läbisid viivitamatult, kahel sooviti dokumente nõuda, kuid saades teada, et kolonel Dietrich ja kolonelleitnant Zitrich lubati läbi.
  - Täitke oma kohust, poisid! - hüüdis Elizabeth.
  - Ära topi oma pead välja! Nad rebivad need ära, mida iganes sa sööd! - Drachma naljatas.
  "Jah, meie toiduga," alustas ohvitser. -
  Drahma ütles:
  - Mis, sa pole jootmisega rahul ?!
  Ta vastas kiiresti:
  - Ei, ma olen kõigega rahul, kiidetakse seltsimees Stalinit!
  Nümfkrahvinna möirgas:
  - Nii et ole vait!
  Kuues kontrollpunkt asus päris Briti pealinna sissepääsu juures. Thames voolas vasakule ja Corfe, kuulus kindlus, tõusis paremale. Sellest torkasid välja pikad õhutõrjekahurid. Neid sai kasutada nii tankide kui ka lennukite vastu.
  Seinad on paksud ja näivad olevat spetsiaalselt tihendatud. Üldiselt võimas tsitadell, mis katab Londonit. Elizabeth mäletas, et õhulahingu ajal Inglismaa pärast eraldab Hitler Korfu hävitamiseks nelisada lennukit. Aga linnamüürid jäid püsti. Tõsi, natsid põletasid Coventry linna. Hitler tutvustas pärast seda isegi fraasi: coventrify !
  Tüdrukutelt küsiti dokumente. Vaatasime valgust. Ja ilmselt tundsid nad selle ära ja puhkesid naeratama.
  - Proua Zitrich. - Ohvitser pöördus Elizabethi poole. - Kuidas läheb?
  Varjatud blondiin hüüdis:
  - Purustame partisanid ja muud kurjad vaimud . Partisanid on nõrgad, kuid sisevaenlane on tugevam. Võib-olla peaksin teid kontrollima?
  Ohvitser pöördus ära ja pomises:
  - Olen usaldusväärne!
  Tapjatüdruk läks hulluks:
  - Mis siis, kui panete elektroodid suhu? Kas sa siis tunnistad üles?
  Vastuseks ehmunud pobisemine:
  - Pole tarvis! Seltsimees Zitrich.
  Blond tüdruk oli jätkuvalt jultunud:
  - Ja sa kutsusid mind proua. See on täis karistust.
  Ohvitser sõna otseses mõttes lämbus hirmust:
  - Ma rääkisin valesti! Omamoodi pööre!
  - OKEI! Ole vait, ära ütle midagi, su südames on talv. - Elizabeth sõitis minema.
  Drachma osutus suhtlemisel vaoshoitumaks, raputas kergelt pead, kuid ei vastanud midagi:
  - Minu pass jääb mulle. - Ta ütles.
  Öine London oli peaaegu inimtühi. Tänavatel tiirutasid politseinikud buldogidega. Kehtis liikumiskeeld. Tüdrukud peatati mitu korda linnas endas. Kuni nad jõudsid Red Fist hotelli. Siin võiksime aeglustada. Majas endas oli ööpäev läbi avatud ohvitseride restoran.
  - Kas sa ei taha magada, seltsimees Zitrich? - küsis Drachma Elizabethilt pilkavalt .
  -See oleneb kellest, seltsimees Dietrich! - vastas blond terminaator. - Mitte palgiga.
  - Saate seda teha palgiga, kui see on suur. - ütles Drachma vulgaarse vihjega. - Ma ütlen teile, ilma seda au pidamata ja sõna võtmata, bordellid on meie au, meelitus, ööliblikad on nende kasuka ära söönud!
  Blond sõdalane märkis:
  - Millest sa räägid, Dietrich? - See tundub täielik jama.
  Nümfkrahvinna pomises:
  - Ära räägi Lizonkale! Täpselt nii, humoorikas.
  Elizabeth täpsustas:
  - Ja üsna tasane.
  Tüdrukud suundusid restorani. Nad tahtsid süüa, samal ajal kuulata purjus ohvitseride vestlusi. Isegi totalitaarse stalinistliku režiimi ajal tehti ohvitseridele mõningaid mööndusi. Eelkõige ei saanud neid restoranis rääkimise eest vahistada, välja arvatud juhul, kui tegemist oli otsese riigireetmisega. Nii et oli, mida õppida.
  Elizabeth kõndis peaaegu kuulmatult ja Drachma, vastupidi, trampis - noh, kaks kõrget ohvitseri ei saanud kõndida nii, nagu neile meeldis, nimelt paljajalu. Pidin leppima saapade kandmisega, mis polnud kaugeltki mugavad. Sissepääsu juures olid valvurid, kaks päris kõva põngerjat, kuid nad lasid tüdrukud pikema jututa läbi.
  - Tulge sisse, seltsimehed kolonelid. - Nad ütlesid.
  Sõdalased irvitasid oma musti nägusid:
  - Muidugi! Muidu on see täis!
  Restoranil olid lühtrid peal ja seinal rippus elevandinahk, mis andis ruumile omapärase ilme.
  Tüdrukud kõndisid leti juurde ja tellisid pitsa martini ning tüki rasvast sealiha. Ühest küljest võiks seda pidada kehva maitsega, aga punastele ameeriklastele meeldib süüa, niisama. Pealegi näib sealiha rõhutavat teie ateismi.
  Lõppude lõpuks peavad isegi paljud kristlased teda ebapuhtaks.
  Elizabeth jõi ainult lonksu martinist ja Drachma lasi loomulikult terve klaasi alla võpatamata. Kuid ohvitserid hakkasid vaiksemalt rääkima. Sõin pitsat.
  Põdraliha, vorsti, seente, tomatite, juustu maitse magusa alkoholiga oli harjumatu. Päris meeldiv. Katse jaoks määris Elizabeth sealihatükile šokolaadivõid. Üldiselt oli CSA-s puudus igasugustest kaupadest, eriti toidust, kuid Ameerika ohvitserid, eriti eliitüksused, tundusid elavat hoopis teises maailmas. Et nad saaksid uhkeldada , eriti kui neil oli raha. Noh, Drachmal ja Elizabethil oli piisavalt dollareid. Dietrich ja Zitrich ise olid rikkad ja nende ümber oli midagi. Drachma proovis õlisid ka rasvakihil ja märkis:
  - maitsev.
  Elizabeth kilkas:
  - Nii et söö ja joo!
  Ametnikud jätkasid vestlust. Arutasime sündmusi rindel ja partisanide rünnakuid.
  Viimane oli aga kõrvalteema:
  - Valge Lõvi rühmituse võitlejad lasid rongi õhku. Hukkus 30 sõdurit ja kuus ohvitseri. Vigastada sai üle saja.
  - Need pätid ! Meie inimesi pekstakse. - ütles majori mundris ohvitser. - Peame tutvustama pantvangide hukkamist. Igaühe meie kohta sada inglast.
  - Juba sisenenud! Viidi läbi hukkamised. Umbes viissada naist ja last põletati. - vastas teine. Nüüd antakse partisanidele karm vastulöök. Stalin ise ütles: "Kasutage terroristide ja bandiitide vastu kõiki meetodeid, isegi kõige karmimaid." Eelkõige peavad pered võtma vastutuse sisside eest.
  - Eile piinasime valgeid bandiite. Nad andsid meile oma kaasosalised.
  - Jah, meil on siiski vaja hukata tuttavaid ja teisi partisanidega seotud isikuid.
  Jututoon muutus vaiksemaks:
  "Meie väed idarindel kandsid suuri kaotusi. Venelased kasutasid meie vägede koondumise vastu aatomipomme. Sajad tuhanded tapetud ja haavatud.
  Vastuseks ehmunud nurin:
  - Jah, ma ise nägin põlenud ohvitsere transpordilennukitele maha laadimas. Paljud neist jäid lihtsalt pimedaks ja silmad jooksid verd. Kelle juuksed on välja tulnud?
  Ja loll urisemine:
  - Mis barbarid need venelased on! Neil kõnnivad otse mööda tänavaid karud.
  Ja veel üks hirmunud vilin:
  - Ja tiigrid räägivad ka.
  Järgmine hüüatus oli skeptilisem:
  - Nii külma ilmaga pole tiigreid.
  Üks ametnikest pani sõrme huultele ja ütles:
  - Ja neil on erilised mõõkhammastega koletised!
  . PEATÜKK nr 10
  Elizabeth suutis vaevalt naeru tagasi hoida:
  - Nad võivad su oma basaariga tappa.
  Drachma katkestas teda:
  - Kuulake tähelepanelikumalt, võib-olla leiate midagi väärtuslikku.
  - Kolonel ise ütles mulle, et Venemaa laborites ühendasid nad inimeste ja tiigrite genoomi. Nad osutusid kohutavateks sõdalasteks. Peaaegu haavamatu, võimeline kõrgele hüppama. Nad näevad välja nagu lõvilakadega naised. - alustas noor mulatist kapten.
  Major katkestas teda:
  - Need on kõik kuulujutud! Kuid ma kuulsin, et oleme tõsiselt ühendanud rottide, inimeste ja gorilla genoomi. See teeb selliseid võitlejaid; ükski kuul ei saa teid tappa, isegi kui tabate neid pähe. Hirmutavad mutandid. Just nemad annavad meile hiilgava võidu venelaste üle! Kõige võimsamad laevad on selleks juba valmis, nemad veavad lasteaeda.
  - Kas see pole väljamõeldis? - Kuuldi hääli.
  Ohvitser hüüdis:
  - Ei! Kõik on täpselt õige!
  Müra vaibus veidi. Tüdrukutele lähenes umbes neljakümneaastane kolonel. Ta sirutas käe.
  Kuuldus sügav hääl:
  - Ma näen, teie olete minu kolleegid. Mida sa teed?
  - Ei midagi, me sööme ja ei maga! - Drachma vastas naljaga pooleks.
  Kolonel soovitas viisakalt:
  - Kas sa ei taha minuga tantsida?
  Nümfkrahvinna kiljatas:
  - Esiteks, šampanja!
  - Kelner, anna meile Texase vahuveini! - karjus kolonel.
  Drachma pigistas silmi. Nende juurde jooksis heledas kleidis noor neiu ja ulatas kandiku valatud klaasidega.
  Kaunitar säutsus :
  - Palun härrased!
  - Vastastikuselt! - Kolonel näpistas väga noort olendit, kes nägi välja kõige rohkem kuusteist aastat vana, põhja. - Ole minuga, laula laulu! Stalin-Cola vahutama.
  Elizabeth ehmatas:
  - Jah, ja tellige meile Stalin-Colat ja viskit.
  Vanemohvitser naeratas hellitavalt:
  - Suurepärane! Sul on omapärane maitse.
  Stalin-Cola oli sinine vedelik, kergelt smaragdimaitsega. Midagi estragoni sarnast, ainult maitselt tugevam ja magusam. Võib-olla isegi liiga magus, isegi segane.
  Blond tüdruk pomises:
  - Jah, seda on liiga palju!
  Kolonel paljastas hambad:
  - Surrogaatsuhkruasendajaid on liiga palju. Ärge häbenege, lisage rohkem viskit ja saate kokteili.
  - Aitäh nõuande eest! - Drachma ütles.
  Tüdrukud jõid palju, kuid hoidsid värsket pead. Kuigi nad segasid erinevaid lollusi.
  Blond sõdalane ütles:
  - Jah, see on lihtsalt super!
  Siis hakkasid nad tantsima, kuid kolonelil oli jõehobu arm. Elizabeth ja Drachma lehvisid nagu liblikad. Võib-olla läksid nad isegi ära. Ootamatu fraas katkestas peaaegu nende tantsu.
  - Dietrich ja Zitrich, kus te nii hästi tantsima õppisite? - pomises au- ja õiguste ministeeriumi kapteni mundris tüüp.
  - Oh, tere mees! - küsis Drachma temalt. - Võib-olla tahaksid meiega liituda.
  Elizabethi peast vilksatas läbi habemega nõukogude nali.
  Müller küsib SS-kolonelilt:
  - Mis tunne on Stirlitzil elada aastaid võõral maal, võõra nime all, võõrkeelega? Tunnistage, kas te varjate elatise maksmise eest?
  Hääl kulisside taga:
  - Stirlitz pole kunagi varem ebaõnnestumisele nii lähedal olnud.
  Ja nüüd lollimäng ei toiminud .
  Vastamise asemel tõmbas turvatöötaja relva välja ja sihtis selle.
  - Noh, käed pea taga. Jalutage minuga ja toimub isikukontroll! - ütles kapten.
  - Või äkki sularaha! - Drachma viskas kaptenile nõela, see oli peaaegu nähtamatu, ja lõi teda otsaesisele. Tüdruk jooksis tema juurde, tõmbas nõela välja ja surus sõrme tema kaelale. Pärast seda kadus õnnetu spiooni mälestus täielikult ja päev hiljem pidi ta löögist surema.
  - Näete, tundub, et need lehmad ei teadnud kodanlikke tantse. - Ta sosistas vaevu kuuldavalt.
  - Jah! - Elizabeth ütles: - Valestart ja tango pole nende jaoks.
  - Seni on meie tulemused null, me pole midagi teada saanud. - Drachma rääkis huuli liigutamata, nii et väljastpoolt tundus, et tüdrukud lihtsalt naeratasid.
  Elizabeth märkis:
  - Kas sa tead, mida ma arvan!?
  Nümfkrahvinna ütles peaaegu vaikselt:
  - Räägi, hele väike pea!
  Blond tüdruk soovitas:
  - Peame üle kuulama Londoni või Briti au- ja õiguste osakonna juhatajat. Ta peaks kindlasti olema teadlik, et absurde ei tekiks. Teate, milleni tegevus võib viia ilma ühe koordinaatorita.
  Drachma ei vaidlenud vastu:
  - Ma saan aru! Aga me ei tea tema nime veel.
  Elizabeth kostis naeratades:
  - Uurime välja! Meie vahetu ülemus, seltsimees kindralleitnant Brumer. See peaks olema teadlik.
  Sõdalane-nümf nõustus:
  - Millal me tema juurde läheme? Kas praegu öösel?
  Kaunis blondiin ei vaielnud:
  - Miks mitte! Tavaliselt töötavad temasugused öö läbi Stalini stiilis ja kell viis, mis on alles suve koit, minnakse magama.
  Drachma märkis muigega:
  - Noh, see on loogiline!
  Elizabeth raputas tugevaid puusi, kehitas lihaseid õlgu ja soovitas otsustavalt:
  - Nii me sõime, jõime ja nüüd on aeg bossile külla minna.
  Nümfkrahvinna küsis vaevu kuuldavalt:
  - Kas mäletate hästi Zitrichi kõnnakut? Vaata, me võime tekitada tugevaid kahtlusi.
  Blond sõdalane rahustas:
  - Muidugi, me ei unusta midagi.
  Drachma kühveldas koloneli üles ja uinutas ta oma puudutusega magama ning istus ohvitseri toolile. Teised sõdurid rääkisid edasi.
  Üks neist ütles sügava häälega:
  - Kord püüdsime ühe laheda vene tibi kinni. Nii suur, kaks meetrit pikk.
  Kuulda oli uskmatuid hüüatusi:
  - Noh, sa kallad! Selliseid asju pole olemas !
  Vastuseks vaimukas itsitamine:
  - See on vene naine, tööhobune. Nii me siis kuuekesi temaga liitusime ja toppisime endale meelepäraselt vorstikesi.
  Kuuldi sarvi:
  - Nad lõid ta tagumikku !
  Järgmine on labane:
  - Kindlasti! Ta oli väga rahul!
  Ja jälle naerma:
  - Kas sa oled proovinud tiigriga vahekorda astuda !?
  Ja rahulolev naeratus:
  - Ma proovin seda kindlasti! Sellest saab kuken-huken !
  Ameeriklased, peamiselt mustanahalised, naersid. Elizabeth sosistas Drachmale:
  - Äkki tapad nad ära!? Mis puurid !
  Nümfkrahvinna vaidles loogiliselt vastu:
  - Miks särama? Pealegi on nad juba hukule määratud. Neid tappes paljastame ainult oma kaardid.
  Blond terminaator soovitas:
  - Saate seda teha pehmelt ja märkamatult, viies läbi streiki, mida meile FSB-s õpetati, lükates surma edasi.
  Varjatud nümf muutus uudishimulikuks:
  - Vau, see on huvitav ettepanek.
  Elizabeth ja Drachma lähenesid ohvitseridele.
  Nad hüüdsid peaaegu ühel häälel:
  - Noh, poisid, võib-olla tahate tõelisi naisi, mitte venelasi, kes kahvatuvad nagu surm.
  - Mida, te olete lahedad tibud. - Poiste silmad läksid särama.
  Elizabeth ja Drachma tulid ükshaaval üles ja kallistasid poisse kiiresti. Nad tegid seda kõigiga ja siis pöördusid ära. Blond tüdruk lülitas vaikselt raadiosaatja sisse ja see piiksus.
  - Tegelikult nad helistavad meile praegu.
  Valed mustad naised lahkusid segaduses poistest. Elizabeth säästis ainult ühte heledanahalist ohvitseri, ta oli liiga noor ja nägus. Nüüd ootasid poisid kahe päeva jooksul surma insuldi ja südameinfarkti tõttu. Nii viisid kaunitarid läbi õrna puhastuse. Selles imelises unenäos mängisid nad supervõitlejate rolli , kellel olid lihtsalt fantastilised oskused ja kes suutsid teha asju, mida iga riigi eliit-eriväed kadestaksid.
  - Noh, kõik läheb seni plaanipäraselt. - Drachma ütles.
  Elizabeth täpsustas:
  - Sa mõtled improvisatsiooni all.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Kindral Brumaire ootab meid ilmselt.
  Seal, kus asub au- ja õiguste ministeeriumi keskus , leidsid tüdrukud nende tapetud timukatelt jäädvustatud kaartidelt. Sealt teadsid nad oma otsese ülemuse nime. Kuid üldiselt andis kaart Londonist aimu, hoolimata mitte eriti keerulisest krüptimisest.
  - Linn ei ole liiga halvasti kaitstud. - ütles Elizabeth endale.
  Drachma kinnitas seda naeratades:
  - Selles näete umbes viiskümmend tuhat ameeriklast ja ligikaudu sama palju regulaararmee inglise sõdureid. Lisaks sada kolmkümmend viis tuhat politseinikku enam kui kolmandikust palgasõduritest.
  Blond luureohvitser märkis:
  - Linnas endas eemaldati see hävitamise korral. Noh, ta näeb päris hea välja.
  Restoranist lahkuvad tüdrukud matkisid kerget joovet, koperdasid ja flirtisid turvameestega. Pärast nad lõdvestusid ja kõndisid vetruva kõnnakuga.
  Alustuseks otsustasid nad, et polkovniku ametiauto sobib reisile paremini.
  Juht üritas vastu vaielda, kuid sai nõela kaela ja tardus. Drachma pani ta maha ja ütles talle aadressi.
  Laternad sähvisid uuesti, hoolimata sellest, et kommunistid oma korraga uhkustasid , paar lampi olid viltu ja ei põlenud. Tänavatel on palju punaseid ja muudetud sirbi ja vasaraga Briti lippe. Ja Stalini portreed on tohutud, on püstitatud tohutuid monumente. Üks neist asub Londoni kesklinnas, mitte vähem kui kakssada kakskümmend viis meetrit. Stalin osutab parema käe sõrmega itta ja hoiab vasakus käes granaadi.
  Drachma arvas:
  - Päris maitsetu tükk!
  Elizabeth nõustus:
  - Võib-olla oleks tulnud autor inimeste raha ülekandmise eest vangi panna. Selle monumendi jaoks saate ehitada lennukikandja või kaks lahingulaeva.
  Drahma, see muutus naljakaks:
  - Kes teab! Võib-olla ta juba istub.
  - Ameerika on nagu tohutu buss, üks pool istub, teine väriseb, kontroller on ainult üks, aga kõik ülejäänud on jänesed! - Elizabeth naljatas.
  - Ei, see on rohkem nagu laev tormis, pool on haige ja teine tormab ringi! - Drachma hõõrus kõrva. - Midagi sügeleb. Võib-olla on see ripsmetuššiga segatud meik?
  Blond spioon märkis:
  - Kvaliteet ei tundu olevat kõige hullem ja see ei tohiks vees maha jääda ja siin pole ripsmetušši.
  Tüdrukud sõitsid ümber monumendi ja sattusid ministeeriumi ehk, nagu varem nimetati, Au ja Õiguste Rahvakomissariaadi massiivse hoone lähedale.
  - See on siiski imelik! Miks nad Tornis elama ei asunud? - küsis Elizabeth.
  Drachma väljendas oma mõtteid:
  - Võib-olla selleks, et vältida ebameeldivaid assotsiatsioone. See on poliitiline vangla!
  Blond märkis kahtlevalt:
  - Kuid Venemaa valitsus ei kartnud Valgesse Majja elama asuda.
  Nümfkrahvinna kostis:
  - Võib-olla sellepärast see nii lihtsalt õhku lasti.
  Hoone oli madal ja läks kümmekond korrust maasse.
  Elizabeth ja Drachma libisesid autost välja. Viha näis inspireerivat neid vägitegudele. Ja nad tahtsid väga oma kingadest lahti saada ja tunda pinda oma paljaste elastsete taldadega, mis on nii osavamad kui ka igavese noore tüdruku jaoks väga meeldivad.
  Sissepääsu juures hoidsid tüdrukud end aga tahtejõuga tagasi, püüdes anda oma kõnnakutele Dietrichile ja Zitrichile omast laiskust.
  Neilt küsiti dokumente ja nad uurisid neid hoolikalt. Kuid ilmselt polnud Dietrich ja Zitrich uustulnukad ja nad tunti kohe ära.
  - Noh, kuidas jaht läks?! - nad küsisid sissepääsu juures. Rõõmsameelne major esitas küsimuse.
  - Suurepärane, saime suure mängu lasso. - Drachma vastas.
  Noormees pilgutas oma pruunide silmadega:
  - Jah, see on naljakas!
  Elizabeth katkestas:
  "Meil on kiireloomuline teave ja me peame kindral Brumaire'ile ette kandma."
  Drachma noogutas:
  - Väga oluline teave ja ma arvan, et parem oleks seda mitte lõputult edasi lükata.
  Ohvitser vastas:
  - Kindral on praegu hõivatud, aga me viime su tema juurde. Lisaks võib ta soovida sinuga ülekuulamise ajal rääkida.
  - See pole kõige hullem mõte. - Drachma nõustus.
  Elizabeth lisas:
  - Me ise armastame ja teame, kuidas piinata.
  Ohvitser pilgutas silma:
  - Teate, kõige keerulisem ja samal ajal meisterlikum asi on partneri lahutamine ilma füüsilise jõu meetodeid kasutamata.
  Drachma naeratas:
  - Ma võin panna iga mehe laulma ja naerma ilma toore jõu kasutamiseta. Võib-olla saan seda teie peal proovida?
  Ohvitser tegi nalja:
  - Ära, sa purustad mu! Astuge sisse!
  Tüdrukud sisenesid koridori. Põhimõtteliselt võetaks kaasaegses luureteenistuses neilt sõrmejäljed ja võrkkesta. Kuid siin valitses endiselt kiviaeg. Tüdrukud olid aga valmis oma peopesade kujundust muutma. Selleks tuleb oma ohvrite nahk maha lõigata, spetsiaalsesse lahusesse kasta ja need omapärased kindad kätele panna. Üldiselt tegid tüdrukud just seda, neil polnud siit poolt midagi karta . Kuid nad pole võrkkestale veel mõelnud.
  Aga milleks pidevalt kontrollida, keda nad juba teavad, ja neil on ka täiesti autentsed dokumendid.
  - Kas sa Stirlitzi mäletad? - ütles Elizabeth suud avamata. (Nende tundliku kuulmise jaoks piisab keelelisest artikulatsioonist) - Legendi järgi ei kukkunud ta taevast, vaid asendas väga reaalset inimest.
  Drachma, kelle teadmised planeedist Maa olid unenäos palju ulatuslikumaks muutunud, vastas kergesti:
  - Von Stirlitz! Jah, see on muidugi väljamõeldis, kuid seal oli tõeline prototüüp, mis, olles sada protsenti sakslane, värvati suure raha eest.
  Blond spioon vastas innukalt:
  - Parimad agendid on ikka need, kes töötavad ideoloogia heaks. Nad aitavad ennastsalgavalt ja tõhusalt.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Neid pole väga palju. Kuigi Suure Isamaasõja ajal uskusid miljonid inimesed kogu maailmas, sealhulgas natsi-Saksamaal, kommunismi.
  Elizabeth märkis naeratades:
  - Tänapäeva Venemaal on probleem. Kuidas potentsiaalset reeturit meelitada? Kui ainult raha pärast, siis nad on täielik saast , kes libisevad valet teavet.
  Tüdrukud läksid trepist alla. Koridorid olid eredalt valgustatud. Seintel olid plakatid. Töölisi on palju, paljud neist naised. Sajandi erinevates projektsioonides ja ehitusprojektides. Töölised on reeglina mehed ja mustanahalised, kolhoosnid, vastupidi, naised ja valged. Sõdureid on palju, nende hulgas on ligikaudu võrdselt valgeid ja mustanahalisi. Ja ka lapsed! Kummalisel kombel on enamik neist juba valged ja seejuures kerged.
  Drachma teeskles, et on nördinud.
  - Miks nad joonistavad nii palju kahvanägusid ?
  Ees kõndiv major vastas:
  - See on traditsioon. Usutakse, et uus põlvkond on vaba usulistest ja rahvuslikest eelarvamustest. Üldiselt on meil KSA-s põhiseaduses sätestatud õiguste võrdsus. Mis, see ei sobi sulle?
  - Meie rass on kommunismi peamine tugi! - ütles Elizabeth.
  - Kindral Brumaire on ka valge! - ütles ohvitser. - Ja mina olen Sambo!
  - Ja see tähendab judot! - Drachma naljatas.
  Tüdrukud peatusid metroo seitsmendal korrusel. Lükanduksed avanesid ja nad sattusid ruumi, mille sissepääsu juures seisis kümmekond inimest. Kõik väga suured poisid, kahe meetri pikkused ja kandiliste õlgadega. Kui nad kolonele nägid, tervitasid nad.
  - Tule sisse! proua.
  Tüdrukud läksid sisse.
  Tumedate prillidega ja konksu ninaga kindral Brumaire nägi välja rohkem jaapanlane kui eurooplane.
  Kindralmajor Vichy liugles tema kõrval. Seekord klassikaline must mees.
  Kummalisel kombel oli toas värske õhk ja lillelõhn.
  Elizabeth ja Drachma eeldasid, et kohtuvad vananenud õhu ja ägavate vangidega, kuid nad olid pisut segaduses. Kindral Brumaire püüdis milleski veenda noort tüdrukut, kes ei olnud vanem kui kuusteist.
  Väärikas kogeles:
  - Palun, printsess Diana, ole mõistlik. Kui mitte enda pärast, siis oma rahva pärast.
  Printsess pomises:
  - Mis mõttes!
  Brumaire urises:
  - Kui ütlete avalikult lahti mädanenud ja meie poolt sisuliselt hävitatud Windsori dünastiast ning liitute kommunistliku parteiga, siis ei päästa mitte ainult enda, vaid ka oma lähedaste elu.
  Tüdruk oli nördinud:
  - Hakka reeturiks?
  Kindral jätkas veenmist:
  - Ei, ole mõistlik. Päästke paljude elud ja vähendage selle nimel oma uhkust.
  Printsess oli nördinud:
  - Juudas uskus, et Kristuse reetmisega toob ta oma rahvale vabanemise. Kas pakute mulle midagi sarnast?
  Brumaire ja Vichy noogutasid üksmeelselt:
  - Me ei ärgita teid Jumalat reetma!
  Tüdruk hüüdis:
  - Kas kommunistiks saamine pole reetmine? Lõppude lõpuks viitab see a priori ateismile.
  Turvateenistuse kindral märkis omal moel loogiliselt:
  - Ei! Võid ametlikult saada kommunistiks, kuid sügaval südames jääge usklikuks. Lõppude lõpuks ei saa me veel mõtetesse vaadata.
  Printsess hüüdis:
  - Ja au Kõigevägevamale.
  Brumaire jätkas oma manitsusi:
  - Tegelikult pöörake tähelepanu. Me pole sind veel füüsiliselt piinanud. Nad ei surunud kuumi nõelu küünte alla, ei šokeerinud neid ega kastnud neid happesse. Kas teate üldse, millist valu te keevasse leelisesse sukeldudes kogete?
  Tüdruk, kes oli juba kahvatu, muutus nagu laip. Ta koperdas, kuid jäi kindlalt seisma. Huuled sosistasid endiselt kuuldavalt:
  - Kristuse nimel olen ma valmis vastu pidama!
  Vishy irvitas, tema silmad omandasid röövelliku ilme:
  - No siis! Enne kui hakkame teid piinama, piiname teisi. See on palju toredam. Kust me alustame, boss?
  - Ma arvan, et tüdrukult. Meil on sadu pantvange. - Kindral osutas hambaarstitoolile. "Me paneme ta siia ja puurime talle terveid hambaid, kuni ta teadvuse kaotab." Siis toome teise tüdruku või poisi ja naudime nende karjeid.
  - Sind sünnitas naine või hunt! - sosistas printsess.
  hüüatas Brumaire põski punnitades:
  - Oleme sündinud partei ja seltsimees Stalini poolt. Ja ta ütles, et on rumal ja vastutustundetu uskuda, et lapsepõlv kaitseb õiglase kättemaksu ja rahva õigluse eest!
  Pisarad veeresid printsessi põski alla. Ta ei saanud nõusolekut anda, kuid teiste piinamise vaatamine käis tal üle jõu.
  - Võib-olla las ma mõtlen. - Ta ütles, et aega võita.
  Vishy irvitas vastikult ja ütles ninahäälselt:
  - Sa võid mõelda, aga mitte liiga kaua. Nagu ütles seltsimees Stalin: "Sõjas on üks sekund väärt rohkem kui tuhat mürsku!"
  Ülekuulamise ajal lähenesid Elizabeth ja Drachma kaheksale valvesõdurile. Sellest tohututest ja treenitud lihatükkidest piisas täiesti nõrga, hapra tüdruku, peaaegu lapse valvamiseks ja relva all hoidmiseks. Aga kui kaks kena ameeriklannat hakkavad flirtima ja litsid mängides haaravad meestest nende väärikuse, hakkavad nad vastutasuks kaasa mängima. Ühesõnaga, tüdrukud halvasid nad närvikeskustele vajutades täielikult, seejärel vaatasid kaamerasse, mis ruumi filmis. Drachma ütles armsa pilguga:
  - Jah, me jagame selle nüüd ära! Lihtsalt käskige kaamera välja lülitada.
  - Milleks? - küsis kindralleitnant Brumer.
  - Mõni teave, mida me teame, pole parem isegi lähedastele sõpradele teada. - Drahma vaatas kõneka pilguga, justkui vihjates, ärge olge loll , teil on võimalus oma tasku isiklikult vooderdada.
  - Nii see on! - Tellimus: lülitage kaamera välja.
  Valvesõdurid seisid nagu tardunud ebajumalad ega äratanud erilist kahtlust.
  Elizabeth isegi silitas neid veidi!
  Drachma pöördus printsessitüdruku poole.
  Nümfkrahvinna ütles hellalt:
  - Rahune maha, kallis! Me ei piina sind. Aga kas te ei tea, et meie, kommunistid, tahame kõigile inimestele õnne? Et meie lastel oleks tasuta toit ja haridus ning edaspidi saavutaks teaduse abiga surematus.
  Tüdruk Diana vastas:
  - Ja selle eest te piinate lapsi!
  Drachma jätkas kirglikult:
  - See on sunnitud ohver. Kuid tulevikus äratatakse nad kõik kommunistliku teaduse jõul üles ja kasvatatakse ümber kommunismi, lahkuse ja õnne hüvanguks!
  Printsess vastas ohates:
  - Ainult Issand Jumal võib surnuid üles äratada.
  Nümfkrahvinna küsis naeratades:
  - Mis sa arvad, teadus on jõuetu?
  Diana vastas mitte liiga enesekindlalt:
  - Need on punased muinasjutud.
  Drachma ütles kirglikult:
  - Kunagi peeti lennukit, televiisorit ja eriti aatomipommi muinasjuttudeks, kuid kõik on muutunud reaalsuseks. Samuti ületavad kommunistlikud ideed teie kõige metsikumad unistused. Võite isegi ette kujutada, milline jõud meid ootab!
  Tüdruk vaatas teda hoolikamalt:
  - Ja sa oled tark! Kuid te arvate ikkagi, et taevast saab ehitada ka ilma Jumalata.
  Krahvinna-nümf vastas pateetiliselt:
  - Ainult inimene saab taevast ehitada. Ja kõik muu on tõesti muinasjutt headest võluritest ja heldetest jumalatest.
  Kindral Brumaire katkestas teda:
  - See kõik on huvitav, kuid ma arvan, et olete minu ülesande täitnud ja leidnud, kus druiidid end peidavad, ja mis kõige tähtsam, nende aarded.
  Elizabeth astus kindrali juurde ja sosistas talle kõrva, vajutades tema templile:
  - Nüüd annate Stalinile endale arve.
   Drachma tegi sama Vishyga ja ütles:
  - Nüüd olen Jossif Stalin!
  Elizabeth jätkas:
  - Ja ma olen au- ja õiguste ministeeriumi juht, Lavrenty Kissenger . Tüdrukud süstisid kindralitesse nõelu, lülitades nende tahte täielikult välja. Selle peale ütlesid nad karmil toonil:
  - Nüüd annate meile lõpparuande kõigi viimaste operatsioonide kohta.
  Brumaire muutus kahvatuks:
  - Ma ei ole paleest aarete varguses süüdi, Fritz Game andis mulle isiklikult loa.
  Stalin, silmitsi Drahmaga, liigutas kulmud ninasillani:
  - Kes see on, Fritz Game?
  Hirmust lämbunud kindral vastas:
  - Suurbritannia ja Põhja-Euroopa osakonna juhataja, armeekindral. Sa tunned teda, seltsimees Stalin.
  Stalini aktsenti imiteeriv nümfitüdruk ütles:
  - Ma tean kõike, aga kui juht küsib, tuleb vastata. Rääkige mulle, mida teate tuhande megatonnise lõhkepeaga superpommi transportimise plaanidest.
  Brumaire kähises:
  - Väga vähe, seltsimees Stalin. Ma isegi ei teadnud, kas seal on vesinikupomm. Nad just ütlesid mulle, et väga väärtuslik last peaks saabuma homme pärastlõunal Punase Aristoni salasadamasse. Miks on suur turvalisus?
  Drahma pressitud:
  - Nii et seal on pomm!?
  Jälle kindrali vilin:
  - Mul pole sellest aimugi, seltsimees Suur Stalin. Ainult Fritz Geim teab kõike, tal on kõik niidid ja seosed.
  Nümfitüdruk ütles enesekindlal toonil ja pehme kaukaasia aktsendiga, mis on iseloomulik Stalini häälele:
  - Nüüd helistage talle, öelge talle, et seal on nii salajane teave, et seda ei saa telefonidele usaldada, ja me läheme tema juurde.
  Brumaire pomises:
  - Hästi, seltsimees Stalin. - Kas ma peaksin ütlema, et sa tuled minuga?
  Drachma ütles otsustavalt:
  - Mitte mingil juhul! See peaks olema väike üllatus. Pealegi, kas pole mitte suur rõõm mind näha?
  Kindral urises:
  - Muidugi, seltsimees Stalin.
  Elizabeth esitas Vichylt rea muid küsimusi, sealhulgas Briti saarte sõjalise potentsiaali, uut tüüpi relvade kohta ja sai teavet.
  Blond tüdruk säutsus:
  - Jah, nad tahavad panna ka tuumarelvi allveelaevadele ja saata need Petrogradi. Tõsi, ta ei tea, millal ega nende täpset arvu!
  Drachma noogutas jõuliselt:
  - Anname sellest kindlasti oma sõpradele teada. Mida veel!
  Elizabeth teatas:
  - Paljud asjad, aga peamiselt Inglismaal. Eeldatakse aga, et venelased ei alusta Briti saartel maandumist enne, kui nad on grupiga Prantsusmaal hakkama saanud.
  Nümfitüdruk ütles:
  -Tundub, et nad pole oma võimaluste suhtes eriti optimistlikud?
  Blond spioon noogutas.
  - Õige! Kuid see suurendab ainult agressiooni ja tuumaterrorismi tõenäosust.
  Printsess lähenes neile:
  - Kes sa oled?
  Elizabeth ütles enesekindlalt:
  - Teie sõbrad, praegu päästame kui mitte kogu maailma, siis Euroopa.
  Diana täpsustas:
  -Kas te olete Vene agendid?
  Drachma ütles otsustavalt:
  - Me viime su siit välja, aga sa pead unustama, et sa meid nägid.
  Tüdruk kostis:
  - Nii säravad isiksused, see on võimatu!
  - Ära muretse, me aitame. - Elizabeth pani käe otsaesisele ja silitas Dianat. - Tunnete end sellest paremini ja kergemini. Nüüd järgite meid.
  Kindral Brumaire valis hädaabinumbri ja pomises:
  - ütleb au- ja õiguste ministeeriumi kindralleitnant Michael Brumer.
  Külm hääl vastas:
  - Sekretär kuulab!
  Kindral ütles enesekindlalt:
  - Mul on Fritz Geimi jaoks äärmiselt oluline ja salajane teave. Soovitav on see talle isiklikult üle anda ja näost näkku rääkida.
  Sekretär vastas:
  - Olgu, kindralleitnant, ma esitan armeekindralile palve.
  Brumaire pööras näo:
  - Näete, nad teavad ja hindavad mind.
  - Peaasi, et ma hindan sind! - Drachma ütles.
  Väärikas seisis tähelepanu all:
  - See on õige, seltsimees Stalin.
  Kostis klõps ja teiselt poolt kostis kähe baritoni hääl:
  - Fritz kuulab!
  Brumaire kogeles:
  - Seltsimees armee kindral. Mul on kiiresti vaja teiega kohtuda. See on nii oluline, et te ei saa telefone usaldada.
  Hääl teisel pool liini ei väljendanud entusiasmi:
  - Sa ei valeta, Mike? Kui sa mind asjata tülitasid, on sinu laul läbi. Sai aru?
  Kindral sumises:
  - Mis ma olen, mul pole õrna aimugi! - Vichy ja kaks tähtsat inimest on minuga.
  Fritz andis välja:
  - Olgu, nendega kohtutakse. Kohtume poole tunni pärast lõvikoopas.
  Brumaire oli selgelt rahul:
  - Suurepärane! Olen hetke pärast kohal.
  Drachma virutas talle nina ja ütles:
  - Haamer, nüüd kõnnime selle tüdrukuga koos. Kirjutage talle universaalne hädaabiluba linnast lahkumiseks ja andke talle auto koos juhiga.
  Kindral noogutas jõuliselt:
  - Hea meelega, seltsimees Stalin.
  Nad tulid välja viiekesi ja Diana oli riietatud mitte nagu vangivalvur, vaid nagu seltskonnadaam. Jah, mitte paljajalu kaltsukas neiu, vaid luksuslik kleit seljas ja kontsakingad ja isegi kividega ehted.
  Isegi kui tema välimus äratas mõnes kahtlust, ei julgenud keegi kahele kindralile vastuväiteid esitada.
  "Tulge sisse, suured seltsimehed." Sõdurid tervitasid.
  Elizabeth viis tüdruku auto juurde. Brumaire andis juhile käsu.
  - Viige see kohta, kus ta tellib.
  Ta klõpsas oma saabaste kontsadel:
  - Ma kuuletun, seltsimees kindral.
  Diana kummardus. Ta tundis end enesekindlalt, nagu oleks ta olukorra üle kontrolli all.
  Elizabeth noogutas tervitatavalt:
  - Hüvasti, Diana! Olge ettevaatlik, et mitte teist korda vahele jääda, jumalatele ei meeldi end korrata.
  Printsess täpsustas:
  - Ja inimesed ka!
   Tüdrukud koos lolliks läinud kindralitega liikusid hundipesa poole. Nad nägid välja nagu oleksid kõrged . Istusime spetsiaalsesse autosse, luksuslikku, soomustatud, paagi ja Cadillaci segu.
  Sellel oli kaheksa ratast ja need olid laiad nagu võidusõiduautol, mis andis sellele tohutu kiiruse ja hea manööverdusvõime. Nad sõitsid aga mitte eriti kiirustades. Driad esitas teel paar küsimust.
  -Kas plaanite keemiarelva kasutada?
  Brumaire vastas otsekohe:
  - Jah! See on ütlematagi selge. Kuna venelastel on head gaasimaskid, siis kasutame Coffin gas -3, mis on mitme mürgise aine ja õhus lendleva happe segu. Tungib nahka ja tekitab kohutavaid paise. Üldiselt kohutav aine, just vene barbarite vastu.
  Elizabeth märkis:
  - "Kirst" on sümboolne nimi.
  Vishu kinnitas:
  - Stalin ise mõtles selle välja. Või teadlased e- vangid. Neid piinatakse ja kannatuste vältimiseks mõtlevad nad välja leiutisi.
  Drachma itsitas:
  - Ideaalne süsteem.
  Brumaire jagas ilmutust:
  - Aga me tegime ettepaneku, et Vasilevski tuleks meie poole. Vastutasuks anname kogu Poola, aga ta keeldus.
  Nümfitüdruk pomises:
  "Tõenäoliselt mõistsin, et muidu ootab teda piinamine ja surm."
  Kindral kähises:
  - See on võimalik! Õigemini, see on, nagu venelased ütlevad, imikute töötlemine ja elussöödaga kalapüük. Ja kui sa selle kätte saad, võtad piitsa kätte.
  Elizabeth esitas oma küsimuse:
  - Ja bakterioloogilised relvad! Kas see on juba valmis?
  Vishu hakkas lämbunult ütlema:
  - Arendus käib! Siit leiti paljude batsillide eoseid. Ristame viiruseid ja baktereid, kiiritame neid erinevate isotoopidega, lisame neile kemikaale, orgaanilisi ja anorgaanilisi aineid. See tähendab, et midagi on juba olemas. Selliseid kohutavaid viirusi luuakse. Need põhjustavad keharakkude ja hemoglobiini lagunemist. Nad on viljakad ja püsivad keskkonnas pikka aega . Ja viimane arendus sai nimeks "Sojuz", selline koletu segu batsillidest ja viirustest. Võite hävitada kogu inimkonna. Pimeduses elamise asemel on aga parem surra valguses!
  - Mitte kirurgiline prožektor! - irvitas Drahma. Millal Sojuz saabub?
  Kindral kogeles:
  - See pole veel valmis, kuid arvan, et see käivitatakse väga varsti. Tõsi, see ultraviirus väljub kergesti kontrolli alt ning võitjaid ega kaotajaid ei pruugi enam olla!
  Blond tüdruk märkis:
  - Mõttetu relv!
  Brumaire märkis loogiliselt:
  - Kas vesinikupommil on mõtet? See on lihtsalt vahend inimkonna hävitamiseks. Julm vahend nagu nuia pähe.
  Tüdrukud kortsutasid kulmu, Elizabeth märkis:
  - Inimkond oleks pidanud alguses ühinema ja alles siis looma sellised hävitavad relvad.
  - Kommunismi ideed ühendavad sama kindlalt kui kunagi varem! - Kindral märkas. - Neil on rahvusvaheline olemus ja ateistlik komponent, mis eemaldab võrdselt kõik religioonid.
  Drachma nõustus:
  - Õige! Moslemist või juudist on lihtsam teha ateist kui kristlane. Vajadus kahelda kõigi jumalate olemasolus on omane inimese kõrgemale "minale".
  - See on sama, mis kahelda oma isa olemasolus. - Elizabeth märkas.
  Nümfkrahvinna vaidles üsna loogiliselt vastu:
  - Kui ta peidab end lapse eest ja jätab ta saatuse meelevalda, siis pole patt temas kahelda. Kui lapsed mängivad tikkude või vesinikupommidega ja isa näeb seda, aga ei taha teda isegi hoiatada, siis mis sellise isa kohta öelda.
  Blond terminaator ütles:
  - Võib-olla andis ta meile lihtsalt rohkem vabadust!
  Drachma ütles vaimukalt:
  - Ma ei ütleks, sest seal on ikka põrgulik piin. Üldiselt on laps tühi paberileht, kui ta määrdub, siis on reeglina süüdi täiskasvanud. Samamoodi on inimene Jumala laps, kes on saastanud oma puhta hinge, muutes süütu kurja allikaks. Kui mitte Jumal ise, siis tema kõige täiuslikum looming Lucifer. Kuid kas mitte Kõigevägevam ei vastuta Kurjuse Isa loomise eest? Lisaks, teades, kui nõrgad ja kiusatud on tema lapsed, pidi ta kaitsma neid halbade mõjude eest. See on ju täiesti loogiline reaktsioon lapsevanemate poolt, et vältida kontakti lapse ja kiusaja vahel. Isegi riik kehtestab multikatele plussid. Ja siin räägime kokkupuutest sellise pettusemeistriga nagu Saatan - täiuslikkuse pitser, tarkuse täius, ilu kroon!
  Elizabeth polnud selle vestlusega rahul. Tema loogiline ja samas peaaegu lapselik mõistus ei suutnud leida veenvuses võrreldavaid argumente. Kõige rumalam on see, et ta polnud lugenud tõsiseid teoloogilisi traktaate ega teadnud kiriku vastuväiteid nendele rünnakutele. Üldiselt oli tal varem piinlik, et hukkunuid oli rohkem kui päästetud inimesi. See peaks olema vastupidi. Lõppude lõpuks võimaldas Looja lõpmatu mõistus saatanat tema enda väljal üle mängida. Ja siin ilmnes paradoks: hingevõitluses võitis sageli Saatan! Ja see rikub loogikat. Jumal saab kaotada ainult meelega. Kuid kas Kõigevägevam tahab kaotada lahingu hingede pärast? Isegi Piibel ütleb, et Jumal tahab päästa kõiki!
  Drachma esitas kindralile veel paar küsimust ja nad lahkusid Londonist.
  Kõrvale jäi paar võimsat suurtükkidega kindlust, üks püssidest oli tõeliselt kuninglik, tuhandemillimeetrise kaliibriga. See tabas kuni kahesaja kilomeetri kauguselt, kuigi madala täpsusega. Elizabeth mäletas, et ka sakslastel oli sarnane "Dora", venelaste hüüdnimi Big Fedora ehk loll .
  See tulistas seitse tonni mürsku. See on kallis asi ja pole end täielikult õigustanud. Raske pommitaja on ilmselt parem. Kui venelased Dora vallutasid, käskis Beria Stalini käsul paljundada kahuri, mis oleks võimeline tulistama Briti saari ja USA territooriumi Uurali tagant. See on tõsiasi pärisloost. Tõsi, hiljem õnnestus sharashka teadlastel neid siiski veenda nii kalli projekti mõttetuses. Üks peamisi probleeme on lõhkeainete piiratud paisumiskiirus. Seetõttu pole isegi pikemast tünni pikkusest eriti abi. Ja täpsus on kehv. Raketti on palju lihtsam reguleerida. Reaalses ajaloos oli Stalin raketitehnoloogia suhtes skeptiline, võib-olla osaliselt Hitlerile vaatamata. Kui enne Suurt Isamaasõda armastas Stalin raskeid suuremõõtmelisi tanke ja Hitler, vastupidi, väikeseid, kuid nobedaid tanke, siis konflikti edenedes maitsed muutusid. Kui kolmekümne kaheksandal aastal klassifitseeriti seitseteist tonni kaaluv T-4 raskeks, siis neljakümne neljandal aastal kaalus T-5 "B" Royal Panther juba viiskümmend tonni ja seda peeti keskmiseks tankiks. Stalin keelas üle neljakümne seitsme tonni raskemate tankide tootmise . Tõsi, pärast sõda kaalus IS-4 kuuskümmend kaks tonni, ilmus suurepärase kaitsega tank.
  Elizabeth mõtles saatuse omapärasele eripärale. Stalin, kelle silmapaistev mõistus pidi teenima Venemaa hüvanguks ja kes tegi NSV Liidust võimsaima võimu maa peal, on nüüd vaenlane. Ja kommunism on kokku varisenud kõigis maailma riikides, punane kapitalism on Hiinas ja Põhja-Korea hingab hinge, Kuubal on õitsele löönud must turg ja prostitutsioon.
  Brr! Ometi ei saa sotsialism Ameerikas olla verisem kui NSV Liidus, kus kommunismi sotsiaalne baas on kitsam.
  Soomusauto sõitis üles kaljule. Metsaga kasvanud, seisis ta, nagu paistis, pime ja kõigi poolt hüljatuna. Küljel avanes uks ja sisse sõitis kindrali auto. Seal ootasid teda eriüksuslased. Nad nõudsid dokumente. Nad uurisid neid hoolikalt ja esitasid mitmeid küsimusi. Nad sundisid mind relvad üle andma, kuid jätsid helmed maha.
  Olles veendunud, et need on kindralid nende ees, kaasas kaks ohvitseri, kuid tuntud isiksused, lasti nad läbi.
  - Sa juhid meid!
  Fritzi pääsemiseks pidi ta valvuritega läbima mitu koridori. Siseviimistlus oli peaaegu keskaegne. Siin-seal rippusid vanad maalid ja nahad. Mitmed tööd olid märkimisväärse väärtusega.
  - Siin näib kogunevat parim looming. - Drachma ütles. - Siis nad viivad selle oma hoiupõrsasse.
  Elizabeth vastas ohates:
  - Isegi Žukov ilmus trofeed peidus, mida me saame öelda tavaliste jänkide kindralite kohta.
  Nad sisenesid spetsiaalsesse ruumi. Kümmekond sõdurit seisis külgedel ja Fritz ise istus paksu soomusklaasiga kaetud toolil. Sõjaväekindrali rahvus oli vastuoluline. Temas oli midagi indiaanlast, neegrit ja asiaatist. Nina on pikk, peaaegu aquiline, silmad on kavalad. Ta vaatas oma alluvaid kulmude alt.
  Kui aga tema pilk langes Elizabethile, mängis ta nooremat ja ilusamat mustanahalist naist, leebus ta.
  - Räägi lühidalt, mul on liiga vähe aega.
  Drahma algas esimesena:
  - Venelased said teada, et Suurbritanniasse on saabumas vesiniku superpomm.
   Mille eesmärk on hävitada ja nakatada Venemaa Euroopat.
  Fritz möirgas nagu haavatud härg:
  -Oled sa hull? See ei saa tõsi olla!
  - Kuidas öelda! - Elizabeth toetas oma sõpra. - Kuidas me siis seda teame?
  Asemarssal hüüdis:
  - See on kõik! Kuidas sa seda tead?
  Nümfkrahvinna kostis:
  - Druiidid! Nad valdavad iidset maagiat ja oskasid mõtteid distantsilt lugeda. Iga hetk võivad venelased sellest teada saada. Siis löövad nad pommilaeva.
  - Noh, see pole nii lihtne! See laev on võimeline nagu allveelaev põhja vajuma! - Fritz ütles. - Ma ei räägi sulle rohkem.
  Drahma urises:
  - Port Krasny Ariston on tugeva turvalisuse all.
  Fritz Heimi mustad silmad välgatasid:
  - Druiidid eksisid; laev ei tohiks üldse sellesse sadamasse jõuda. Üldiselt pole nad kõikvõimsad. Kas olete nende jälil?
  Elizabeth pahvatas:
  - Jah, seltsimees mäng!
  Asemarssal või õigemini armeekindral karjus:
  - Arreteerige nad kõik kohe!
  -Nad valdavad teleportatsiooni kunsti. - Drachma pahvatas ja raputas oma tugevaid lihaseid.
  Fritz möirgas:
  - Milline mõttetus!
  Elizabeth kummardus:
  - Eemaldage sõdurid ja lülitage videovalve välja. Tahame teile öelda midagi olulist.
  Fritz pingestus, tema näole kerkis kahtlus:
  - Kas sa pole see mitte?
  Blond tüdruk kostis:
  "Olen ametivõimude heaks töötanud kakskümmend aastat, kirjutasin oma esimese denonsseerimisavalduse kümneaastaselt ja saan aru, kui ohtlikud võivad lisatunnistajad olla."
  Fritz arvas, et siit pole nagunii lahkuda, mägi on valvureid täis. Lisaks on tal alati aega näiteks helinaga häiresignaali saata. Ja miks ta peaks kartma? Kindralid ja ohvitserid on argpüksid ja andsid sissepääsu juures relvad üle. Ja üldiselt on siin kõik meie omad, vaatame, mis tüdrukud räägivad.
  Järgnes võimas mürin:
  - Kogu videovalve on eemaldatud! Meiega on kõik lihtne. Ja konvoi on tasuta. Samm marss!
  Ruumidest lahkus 12 võitlejat. Nad liikusid mehaaniliselt ja olid nii koletult üles pumbatud, et tekitasid mõtteid tugevatest anaboolsetest steroididest.
  Drahma kaldus klaasi poole. Elizabeth astus tema juurde; ta ei raisanud aega. Peame leidma viisi, kuidas koheselt eraldada soomusklaasi adhesioonid, nii et see liiguks lahku, ja seejärel visata nõel. Üldiselt tuli siin kõike teha ülitäpse täpsusega, et mitte häiret tõsta. Fritzi jõhker mõrv võib põhjustada korrektsiooni laeva liikumises ja sel juhul tuleb kõik otsast peale alustada:
  Armeekindral pomises:
  - Räägi mulle salajast teavet!
  Drahma alustas vihjava häälega:
  - Druiidid teavad, kuhu on peidetud Suurbritannia kuningate reservfond.
  - Mida? - Fritzi silmad hüppasid välja. - See on hea .
  - Jah täpselt! Seal on tohutuid aardeid, mida on kogutud sajandite jooksul üle kogu maailma. Erinevatest riikidest: Indiast, Austraaliast, Kanadast, Pakistanist, Lõuna-Aafrikast ja Egiptusest. - ütles Drachma vihjavalt. - Vaaraode ja Napoleon Bonaparte, Türgi sultanite, Aafrika juhtide, Hiina jumalate aarded. Kujutlusvõime on jõuetu ette kujutada, kui palju riike ja rahvaid Inglismaa röövis.
  Fritz katkestas teda:
  - Jah, me teame seda. Seetõttu tõstis Stalin üles ülestõusu, et teha lõpp kolooniate ekspluateerimisele ja rüüstamisele. See on üldiselt suurepärane samm tema poolt kõigi riikide ja rahvaste võrdsustamiseks!
  (Vaesuses) - mõtles Elizabeth.
  Drachma karjus:
  - Ja nüüd saab need aarded uuesti ringlusse lasta. Seal on isegi iidne kuningas Arthuri kroon.
  Armeekindral oli üllatunud:
  - Kas Ümarlaua rüütlid pole muinasjutt!?
  - Ei! See on reaalsus! Tegime nii imelise avastuse. - ütles Drachma hingeldades. - Ja miks tänu sellisele lihtsale, lihtsale vahendile nagu elektrivool ja kuumad nõelad küünte all.
  Elizabeth vastas innukalt:
  - Liigeste venitamine ja väänamine pole samuti halb. Eriti kui seda teevad poisid. Õrnas eas on nad nii paindlikud ja liikuvad, et neid on mõnus piinata kehast kujukesi välja väänades. - Elizabeth rääkis, kuid ta käed töötasid.
  - Jah , poisse on ka tore piinata! - märkis Fritz. "Ma soovin, et saaksin neid praegu piinata, kuid pole aega." Tule, räägi lähemalt, kus aarded on peidetud.
  - Ja teie piinate koos meiega tüdrukuid. Kuumade tangidega on mõnus neil sõrmi murda!
  - Muidugi, nagu sa ütled! - Fritz väänas koonu .
  - Kummarduge, ma ei taha, et kaks kindralit seda kuulaksid:
  - Jah, ma korraldan neile iga hetk õnnetuse. - ähvardas Fritz. Minu selja taga see ei roosteta.
  - Mida! Ja suudleb sind huultele! Tundke kangelase huuli. - Drachma ütles.
  - Räägi kiiresti, siis ma annan sulle musi!
  - See on Šoti mägedes.
  - Jah, aadress, täpsemalt mitte kuskil!
  - Nende hulgas on mägi nimega lilla turja. Kuid miks me peaksime kannatama, pigem joonistan teile kaardi.
  Drachma hakkas midagi joonistama ja tegi seda teadlikult väikeses kirjas. Fritz askeldas kannatamatuse käes, ta jalad tantsisid isegi steppi.
  - Noh, kas sa ei saa kiiremini liikuda!
  - Väikseimgi ebatäpsus võib joonise ära visata. - Drachma vastas. - Teate, kui oluline on joonistamise juures iga detail.
  - Noh, okei, lihtsalt ära vii seda liiga kaugele!
  Drachma jätkas osutamist ja ütles:
  - Valmis!
  Fritz tormas joonise juurde ja sattus läbipaistva soomuseni. Pettunult vajutas ta kangile. Soomus läks lahti ja käsi haaras paberist. Siis töötasid tüdrukud tema kallal, halvates Fritzi koheselt.
  - Nii oleme teiega teinud! - ütles Elizabeth. - Noh, nüüd vastate meie küsimustele!
  - Küsi temalt, seltsimees Stalin! - ütles Brumaire, silmad pärani.
  Tüdrukud tegid talle mitu süsti õhukeste nõeltega pähe, alistades ta lõpuks.
  - Nüüd olete meie oma! Andke meile aruanne!
  Elizabeth pööritas silmi ja küsis:
  - Ütle mulle, millise laevaga peaks lasti saabuma tuhat megatonni vesinikupommi?
  - Täpsemalt on tuhat kakssada megatonni ja laeva kutsutakse lapselikult "Päikeseks".
  Drachma ohkas raskelt:
  - Nii naeravad nad unenäo üle!
  Fritz ümises:
  - Paraku, selline elu on!
  - Kuhu ta saabuma peaks?
  - Šotimaast põhja pool Red Harvardi sadamasse. See on päris tõsine palve. Sealt transporditakse ta Taani randa. Laev on võimeline vette sukelduma ja hõljuma nagu allveelaev. Lõppeesmärk on Petrograd. Plahvatus peaks hävitama Venemaa olulisemad tööstusrajatised Euroopa kesklinnas.
  - Noh, idee on üsna selge!
  - Jah, seltsimees Stalin. See on Kissingeri idee plahvatada superpomm ja põhjustada supertsunami !
  - See on väga huvitav idee! - Drachma märkas.
  Tüdrukud jätkasid küsimusi.
  - Mis on konvoi julgeolek?
  - Väga korralikud , kakskümmend allveelaeva, kümme laeva, millest seitse on hävitajad, kaks ristlejat ja üks lahingulaev. Terve eskadrill. Lisaks tiirutab sadakond hävitajat, kes varustavad lennukikandja eest.
  - Vau, see on üsna vähe jõudu.
  - Üldiselt plaaniti esialgu kasutada veelgi suuremat rühma, kuid siis leiti, et see võib tekitada vaenlase liigset tähelepanu . Seega otsustasime sellega piirduda.
  - Universaalne laev "Solnõško" läheb vee alla!
  . PEATÜKK nr 11
  Põrgu keisrinna ja kurjuse jumalanna Kali palees jätkus meelelahutus ja gladiaatorite võitlus.
  Kuna kuninglik naljamees Vladimir Terkin hakkas küsimata laulma, äratas ta sellega avalikkuse viha.
  Trollikuningas hüüdis:
  - Vaata , sa laulad! Vii ta ringi! Rõnga juurde!
  Jumalanna Kali noogutas nõustuvalt:
  - Jah, täpselt sõrmuseni! Las mu kallis naljamees võitleb ise päkapikuga. Ja piitsutage gladiaatoripoisse!
  Orjatüdrukud tormasid poiste poole, välgutades oma paljaid roosasid kontsi. Nad väänasid käsi ja tirisid kitsede juurde piitsutamiseks. Noored orjad pidasid nõrgalt vastu.
  Need seoti kõvasti kitsede külge kinni. Orjatüdrukud võtsid piitsad pihku ja hakkasid jõuga lööma teismeliste orjade alasti lihaselist selga. Orjapoisid surusid hambad kokku ja vaikisid, püüdes oma väärikust säilitada.
  Ja Vladimir Terkin läks päkapikule vastu. Ta nägi välja nagu umbes kaheteistkümneaastane poiss, kes kandis ainult ujumispükse ja võttis peast kellukestega mütsi.
  Saabastega päkapikk oli veidi pikem, aga see oli saabaste pärast ja ta oli ka lühike ja tema õlad olid lihtsalt plokk. Ta seisis poisi vastas.
  Vladimir vaatas ringi ja küsis:
  - Äkki saad mulle relva anda?
  Jumalanna Kali itsitas ja vastas:
  - Ei, mu loll! Seekord võitlete paljaste kätega! Sul ei ole relvi.
  Ujumispükstes poiss märkis:
  - Ja kes teid lõbustab, proua?
  Keisrinna Ada vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et teie vaim lõbustab mind mitte halvemini kui teie keha. Veelgi enam, ma tean, et teil pole lihtne hing!
  Päkapikk möirgas:
  - Anna talle mõõk! Mul on kõrini relvastamata lapse tapmisest!
  Jumalanna Kali irvitas ja vastas:
  - Anna talle ühe gladiaatoripoisi mõõk.
  Orjatüdruk jooksis üles ja surus ühe orjapoisi mõõga Vladimirile pihku.
  Noor sõdalane võttis relva kätte ja tundis end enesekindlalt.
  Jumalanna Kali käskis:
  - Nüüd teeme oma panused, härrased!
  Ja siis hakkasid igasugused kuningad ja printsid kihla vedama. Tehti mitmesuguseid panuseid.
  Päkapikk märkis muigega:
  - Vaene poiss! Noh, ma olen tapnud ka sinust nooremaid inimesi! Palvetage jumalate poole, kelle olemasolu näete!
  Vovka itsitas ja säutsus:
  Veda poiste jumalad on tugevad,
  Kuid need ei aita nõrgemaid ...
  Kui olete ustav targale jõule,
  Siis võitle au ja au eest!
  Jumalanna Kali noogutas agressiivselt oma heledate juuste ja raske krooniga pead:
  - Alusta!
  Kõlas traditsiooniline gong - signaal lahinguks. Päkapikk astus esimese sammu muigega. Siis nii tiheda keha jaoks ootamatult kiirenes see järsult. Ja tema kirves välgatas poisi pea kohal. Vovka põikas vaevumärgatava liigutusega kõrvale. Siis tabas tema mõõk päkapiku põske, jättes maha punase torke. Kirves sähvis uuesti, kuid poiss lahkus jälle probleemideta. Ja ta osutus väga väledaks.
  Publik möirgas tunnustavalt.
  Trollikuningas märkis rahuloleva naeratusega:
  - Ja ta on teie väga tark naljamees!
  Jumalanna Kali irvitas ja märkis:
  - Sellepärast on see minu nali!
  Kääbus püüdis uuesti rünnata, õõtsudes kirvest. Tema liigutused olid kiired, kuid naljamees oli palju kiirem. Siin tulistas lapse paljas kand päkapikule otse ninasse. Löögi tõttu hakkas isegi verd pritsima ja nahk voolama.
  Kääbusvõitleja lausus räpase needuse. Publiku seast kostis naeru ja kiljumist. Jah, see tundus kuidagi koomiline. Poiss hõljus päkapiku ümber, kuid ta ei saanud teda lüüa. Vladimir Terkin laulis:
  Surnud silm -
  Viltused käed...
  Sa saad selle suhu
  Lühinägelik!
  Ja tema mõõk tabas joodetud metalli, haavates kääbikku õlast. Ja ta õõtsutas uuesti kirvest ja lasi jälle mööda. Ots lendas mööda...
  Publik oli lihtsalt rõõmus. Ta tegi päris häält.
  Paar orjapoissi masseeris jõuliselt jumalanna Kali paljaid jalgu ja see sõdalane sõna otseses mõttes kaakas naudingust.
  Ja lahing jätkus. Kääbusvõitleja jätkas mõõga õõtsumist. Ja tehke agressiivseid kõikumisi. Ja tema relv lõi pidevalt õhku.
  Päkapikkprints ütles armsa naeratusega:
  - Jah, see on tõesti üheksa muutujaga võitlus.
  Elf-hertsoginna vaidles vastu:
  - Või rohkem nagu üheksa püsivat. Siin peksid nad päkapikke nagu esimese klassi laps!
  Trollikuningas noogutas nõustuvalt:
  - Jah, selline asi on olemas. Aga see on isegi suurepärane !
  Vladimir Terkin liikus tõesti palju kiiremini kui päkapikk. Ja ta nägi oma taustal kohmetu välja. Noor sõdalane tundis end täis entusiasmi. Ja Vovka, nagu talle see meeldis, võttis selle ja laulis suure entusiasmiga:
  Olen kaasaegne poiss,
  Minu jaoks on arvuti kõrgeim klass.
  Isegi kui meri paisub ägedalt,
  Fašistlik sigalas meid alla ei neela!
  
  Olen sõdalane, kellel on lihtsalt jultunud mähkmed,
  Ta istus potil ja tulistas laseriga...
  Seal on palju poisse ja tüdrukuid,
  Kellele Stalin on ideaalne!
  
  Ma võin teha kõike sobiva naljaga ,
  Sülearvuti, nii et löö neile vastu pead .
  Muudame maailma äärmiselt huvitavaks,
  Venelased on harjunud igal pool võitma!
  
  pooleks sattusin maailmasõtta lapsena ,
  Väga poisid meeleolukas sõjas...
  Ma võin fašistidest tüki teha,
  Lõppkokkuvõttes pole jõudeolek mulle üldse meeltmööda!
  
  Uskuge mind, poisi jaoks pole takistusi,
  Ta suudab Krautsid alistada...
  Varsti toimuvad Maal paraadid,
  Karu sai vihaseks ja möirgas!
  
  Ma olen nii lahe poiss ,
  Temast sai lahingute pioneer...
  Minu jaoks pole sõda liiga palju,
  Ja asjata karjus füürer roppusi!
  
  On talv, ma olen paljajalu külmas,
  Hambad paljastades jooksen kiiresti.
  Mu tüdrukul on punased punutised,
  Ja kõige surmavam kingitus vaenlasele!
  
  Lööge fašiste vapralt, poiss,
  Stalin käskis mind isiklikult sinna...
  Sõrm vajutab päästikule,
  hävitanud võimsa Tiigri !
  
  Mida Krautid tahtsid, seda nad said,
  Minust on poisid terve kirst .
  Poiss sõitis mitu hullu kilomeetrit,
  Lööb nats otse otsmikku!
  
  Uskuge mind, miski ei peata meid,
  Fašist ei võida kunagi.
  Isegi hull kuningas troonil
  Isegi kuri reetur-parasiit!
  
  Meie, poisid, oleme julged poisid,
  Ja me harjusime krautide alistamisega...
  Lõppude lõpuks on isegi eelkooliealised lapsed lahingus vaprad,
  Eksamid sooritame alati A-ga!
  
  Slaavlased ei talu alandust,
  Me kõik muutume mäeks Krautide vastu...
  Lõppude lõpuks põleb kättemaksuleek meie südames -
  Purustagem oma vaenlased teraskäega!
  
  Vene hõim on hiiglaste hõim,
  Oleme võimelised kurjad lahti rebima .
  Lõppude lõpuks on rahvas ja armee ühendatud ,
  Et anda fašistidele ajusid!
  
  Me ei saa lüüa
  No me ise oleme siis väärtusetud.
  Paluge oma naabrilt andestust -
  Tõuse põlvili, mu isamaa!
  
  Meil on rakette, lennukeid,
  Kuid Fritzi taga on võimas onu Sam.
  Tulevikus ehitame tähelaevu -
  Ja ehitagem julgelt arvutit!
  
  Meie jõudu ei saa lihtsalt mõõta,
  Ta on nagu raevukas vulkaan...
  Keegi külvab lagendikule hirssi,
  Noh, me tõstame orkaani!
  
  Maakeral pole kodumaast kõrgemat kohta,
  See tähendab, et kõik on sõdalased ja võitlejad.
  Lapsed naeravad rõõmust, õnnest,
  Lein ja kurbus kaovad - lõpp!
  
  Ja kui me läbi Berliini kõnnime,
  Kõnniteed taga ajavad poisid sammuvad.
  Kerubid valgustavad meie teed,
  Igaüks on võlur, võimas mustkunstnik!
  Viimase sõna peale võttis Vladimir oma mõõga otsast kinni ja torkas selle päkapikule otse silma. Ja see osutus lahingu viimaseks lihviks. Kääbus kukkus surnult kokku ja jäi vait.
  Publik tardus hetkeks. Ja siis ta võttis selle ja puhkes äikeselise aplausi saatel. Tõesti, lahe oli. Selline paindumatu suhtumine osutus entusiasmiks.
  Trollikuningas märkis väga rahuloleva pilguga:
  - Noh, see osutus heaks võitluseks saatusliku tulemusega!
  Jumalanna Kali noogutas:
  - Hästi tehtud naljamees, ta ei valmistanud pettumust! Selleks luban tal mu kanda suudelda. Lisaks, kuna ta laulis ka hästi, ehkki millestki, millest ma päris aru ei saanud, annan talle mütsi eest plaatina kellukese. Ja ma loodan, et ta jääb rahule!
  Ja ta sirutas oma palja, päevitunud, lihaselise, graatsilise jala.
  Naljapoiss pidi põlvitama ja suudlema väga ilusa ja samal ajal verise naise paljast talda.
  Ta tegi seda, noh, selline on orja saatus. Pärast seda saadeti ta karmilt autoolile. Ja orjatüdruk ulatas talle tegelikult plaatinast kella.
  Vahepeal orgia jätkus. Täpsemalt oli publik juba liiga kaua istunud ja jumalanna Kali klõpsutas paljaid varbaid. Ümberringi tekkis karmiinpunane udu ja saatjaskond oli kaetud.
  Nad vajusid koos punase lootose unne. Ka Vladimir tundis endas mõningast raskust.
  Naljapoiss istus lootoseasendis ja sukeldus väga eredatesse mälestustesse oma ebatavaliselt veristest ja samal ajal põnevatest vägitegudest ühes oma paljudest missioonidest.
  Hologramm oli tohutu, kolmemõõtmeline; sellele ilmus ruum lugematute tähtede vanikutega, mis sädelesid hinnalises hajuvuses. Ja ühtlane rida voolujoonelisi Vene tähelaevu, merekiskjate kujul. Vaakum-aerodünaamika oli peaaegu optimaalne ja ometi oli iga laev omal moel suurepärane, rabades oma vormide elegantsiga.
  - rivistuge väljapääsuks. - kõlas arvuti karm naisehääl. Esimesena peaks maanduma ettevõte, kus asusid Vasilisa, Antonina ja Vladimir Terkin. Sõdurid rivistati, neile anti lahinguülikonnad , relvad, sealhulgas graviofotoni kiirendiga rünnakgranaadid ja hävitamisgranaadid, ning visati kapslisse. Need väikesed kivikesed olid omakorda peidetud dessantlaevadesse, mis pidid end maskeerima meteoriidiparveks.
  Otsustati maanduda planeedile Dzudduk . See tohutu vägedest küllastunud maailm jättis jubeda mulje, kuus tähte soojendasid korraga peamiselt kõrbetest koosnevat pinda ja oranžides džunglites võis näha vaid üksikuid oaase, kus kasvasid röövtaimed.
  - See planeet meenutab tõesti allilma. - ütles mõtlik tüdruk Antonina.
  - Nad ei lähe põrgust põrgusse. - Kummalisel kombel muutus Vladimir lahingu eelõhtul rõõmsaks. - Põrgu ja allilma erinevus seisneb selles, et esimene on alati teiega ja teise võib jätta!
  Lisaks džunglile loksusid allpool ka mered; kummalisel kombel nad nii kõrgel temperatuuril ei keenud, vaid, vastupidi, külmusid. Element zidigir oli vees paksult segunenud , kuumana põhjustas kristalliseerumise, kuid jahtudes sulas. Kuum jää oli samal ajal vastupidav ja väed said sellel kergesti liikuda.
  Shilo klassi dessantlaevad kukkusid üksteise järel Marsi ristleja sisemusest välja. Nad nägid tõesti välja nagu suured tulekerad. Gammaneutriino miinijahtijad möödusid ees , nad viskasid välja spetsiaalseid mürske, mis põhjustasid miinide plahvatuse kosmoses ja allkosmoses . Seega vabastasid nad tee " dessantkonnale ".
  - Sellel planeedil on liiga palju väärtuslikke mineraale, mida sõjaks vaja läheb, seetõttu on pommitamine võimatu. Peame selle tormiliselt vastu võtma. - Seda nad juhistes selgitasid. Peale inimeste pidid rünnakus osalema ka lahingrobotid, kuid kahuriliha oli odavam kui kallid küberneetilised süsteemid. Seetõttu pidid peaosa täitma sõdurid, kes võõrast maad ohtralt verega kastsid. Millest nad mõtlesid, võib-olla sellest, et paljude jaoks oli see viimane päev ja nende lähedastest, naisest, kui neil on, siis lastest. Mõned inimesed unistasid auastmetest ja auhindadest, kuid sellised inimesed on reeglina vähemuses.
  Kui dessantlaevad sisenesid väga tihedasse atmosfääri, tulistati nende pihta rakette ja laserkiired valgustasid taevast. Maskeering ei pruukinud Daraghsid petta või avasid nad igaks juhuks tule. Laev hakkas kiirust üles võtma, kiirendades nagu komeet, püüdes kiiresti pinnale jõuda. Tema kukkumine oli nii kiire, et ta pidi külmageneraatori sisse lülitama, vastasel juhul oleks plaat sulanud ja kõik sõdurid hukkunud. Tundus, et meteoriit lendas kuuma plasma tulekeras. Selline manööver oli väga riskantne, väikseimgi defekt maanduva sõiduki konstruktsioonis võib tappa kogu meeskonna. Tuli tugevnes, lähedal keerlesid hüperplasmaatilised keerised, seejärel püüdis üks neist kinni naaberlaeva, see plahvatas ja oli näha, kuidas sajad inimesed muutusid tuumatolmuks. Püüdurid üritasid nende poole õhku tõusta, kuid kõrguse tõustes oli juba hilja. Enne maandumist tulistasid minitähelaevad välja külmutavate rakettide lendu, vabastades jäälaine. Ookean sulas hetkega ja dessantlaevad vabastasid kapslid.
  Pidurdamist pehmendasid veidi algul antigravitatsiooniväljad ja seejärel vesi. Langevarjurid säilitasid hoolimata tugevast raputusest välise rahu, megamagnetilised klambrid hoidsid oma formatsiooni usaldusväärselt.
  ütles Vladimir Terkin kaalutletult läbi gravitatsioonisaatja .
  - Näete, saime läbi, meid ei tabanud ükski rakett.
  - Pealegi, me maandusime esimesena. - vastas Vasilisa halvasti varjatud uhkusega.
  Mõttekäigu katkestas mürisev hääl:
  - Kõik, minge välja, alustage rünnakut.
  Igas kapslis oli seltskond ja nagu ikka, olid ka klutsid . Üks sõdur ei saanud oma visiiri alla lasta, nii et ta visati lahtise näoga välja. Kõigepealt kukkus ta jäisesse vette, seejärel paiskus ta mürgisesse väävli atmosfääri.
  Ülejäänud sõdalased ja sõdalased lendasid vahejuhtumiteta kapslist välja. Kompaniiülem vanemleitnant Stanislav Lapot ei tundnud midagi, ta oli lahingus juba üsna kogenud ning kui ta oleks olnud veidi kavalam ja mitte ülemuste suhtes nii edev, oleks ta kandnud vähemalt ühe mehe õlarihmasid. kolonel. Ja nii jälgis ta nagu robot tulise arvutikäevõru abil aega, saatis laevapiloodile palve ja jälgis oma langevarjureid.
  Küll aga jõudis komandör silmanurgast ja osa teadvusest tähele panna, et Semeon Markov võttis enne maandumist kiiruga pahviks midagi vetikatest kangemat ning tema kõrval istunud Maksim Poltaranin peitis võlutud. kaugest Minotaurose galaktikast soomustatud plaadi all toodud amulett.
  Lapot ise hoidis kaelas väikest , juba üsna tuhmunud hõbedast risti, Jeesuse kuju oli juba mitme pika sajandi jooksul täielikult kustutatud.
  Sõdurid olid siin noored, mõnel oli vaevu vuntsid, tüdrukuid oli palju, üks värises närviliselt, teine palvetas ja ristis. Ja kolmas mees naeris tema üle.
  - Noh, sa oled obskurantist, ajad kätega kuradeid taga.
  Vastuseks ütles ta midagi pahatahtlikku :
  - Ja deemon on su juba minema ajanud! Vaata, kuidas see purki läheb!
  Sellesse valusalt pikasse eelseisva õuduse hetkesse mahub kogu tundmatuse piiril seisvate inimeste elu.
  Ainult see väike ahv Vladimir Terkin naerab rõõmsalt ja muigab , nagu ei läheks ta lahingusse, vaid puhkusele. No mis skautilt, kes on peaaegu laps, võtta. Ja need kaks õppinud noort tüdrukut , kes tema kõrval istusid, on tõsised, kardavad selgelt, kuigi nad ei näita seda välja. Pole hullu, et sõdalased on kõhnad, nurgelised, aga karmid, väga kiired, tõenäoliselt pole neil kuueteistkümne tsükli väljakutsumiseks miinimumnõudeid.
  Varem võeti neid kaheksateistkümneaastaselt, kuid mõni tark mees avastas, et varasemas eas õpivad sõdurid sõjalist kirjaoskust kiiremini ja paremini. Ja et kuueteistkümneaastaselt on nad veel lapsed, teenivad ka naised, on olemas spetsiaalsed naiskompaniid ja isegi diviisidega korpused, on nad isegi haletsusväärsemad kui poisid . Poisse on siin ikka kolm korda rohkem kui tüdrukuid.
  Laptya pidi juhtima naiste seltskonda, ei, naistega on läbisaamine isegi raskem kui meestega, kuigi nad võitlevad väärikalt, on nad kohutavalt kapriissed. Kui see oleks tema tahtmine, keelaks ta nagu vanasti naistel kakelda, see pole nende käte ja õlgade asi.
  Ülevalt kostis veel üks äike, plahvatas veel üks dessantlaev, Stanislav Lapot käskis ülimalt karmilt:
  "Kõik, ujuge jää all, ärge hüppage pinnale, me tuleme välja alles kalda lähedalt."
  Kapsel avanes nii, et kogu seltskond leidis end hetkega veest.
  Vladimir Terkin tundis end nagu aegluubis filmis, kõik tundus talle nii ebareaalne. Tundub, et Antonina ja Vasilisa ei tunne end paremini; kaunid tüdrukud muutusid närviliseks . Nad tundsid justkui väljastpoolt, nagu juhtuks see kõik mitte nende, vaid kellegi teisega. Nende süda peksis tugevalt üheskoos ja tundus, et nad oskavad teineteise mõtteid lugeda.
  - Hoia! - hüüdis skaut Vladimir nagu staažikas tähevaht. - Lahingu ajal moodustame lendava kolmiku ja katame seljad.
  Vee all liikusid sõdurid sujuvalt, seejärel võtsid painduvad lahinguülikonnad voolujoonelise kuju, footongravitatsioonimootorid lülitati täisvõimsusel sisse ja dessantkompanii tormas tormi.
  Komandöri hääl kõlas arusaamatult; ilmselt tekitasid veevoolud tugevat müra või võib-olla lülitasid daraghid sisse seadmed, mis tekitasid gravitatsioonihäireid .
  - Keskenduge gravitatsioonimajakale , ärge jääge maha ega riku oma hoiakut; kui teil on vaja tõusta, saadan täiendava signaali.
  - Sukelduma. - ütles Vladimir Terkin hambaid paljastades - See on nagu kapten Nemo oma.
  - See on väga iidne raamat. - Antonina ohkas. - Tore oleks lennata minevikku, kui Maa oli veel terve ja õitsev planeet. Mis pidi seal muinasjutuliselt ilus loodus olema, aga nüüdseks on kõik hävinud, alles on jäänud vaid kraatrid ja radioaktiivne kõrb.
  Siniste juustega kaunitar Vasilisa ütles raskelt ohates:
  - Nägin kord saadet, Maal on ikka veel nii kõrge kiirgustase, et ilma spetsiaalse ülikonnata on võimatu olla . Tõsi, nad lubavad planeedi taastada, tehnoloogiad on juba välja töötatud.
  - Noh, see on pärast sõda. Kõik see on liiga kallis ja sellise totaalse segaduse ajal loeb iga sent. - lõpetas Antonina oma mõtte.
  - Ärge olge kurvad, tüdrukud, me kõnnime ikka oma emakesel maal. Nii see saab olema, tüdrukud. - Naljatamisi, justkui ta ise oleks palju vanem, kiusas Vladimir oma partnereid.
  - Ees ootavad miinid. - käskis Lapot. - Lülitage Pyrrh-6 kiirgus sisse ja palvetage, et see aitaks.
  Pyrrhuse kiirgus häiris enamiku väikeste jalaväemiinide seadistusi minihävituslaengutega, kuid mitte kõigi ja mitte alati, nii et ka siin tuli loota õnnele.
  Kahel mehel nende seltskonnast ei vedanud, justkui ründasid röövpiraajad neid väikeste kanamunasuuruste laengutega ja lasid poisid õhku. Isegi eemalt oli šokki tunda.
  - Ainult kaks, mitte nii hullu, ootasin halvimat. - pomises Lapot.
  Kolm miini jälitasid Vladimirit korraga, kuid poiss tulistas kaks ja Vasilisa lõikas veel ühe maha; kuumadest kiirtest tekkisid kohe noolekujulised jäätükid.
   Sõdalane tüdruk needis:
  - Sa tõmbad endale probleeme.
  - Aga kõik õnnestus, olen ujumisest väsinud, lähen pigem lahingusse. - Vladimir Terkin raputas isegi kannatamatusest.
  Tüdruk jooksis käe servaga üle kõri:
  - Me tulistame, kuni oleme haiged.
  Grustira , Meffobloki , Tikikaka , Scatarra kõvematest ja vastupidavamatest elementidest .
  - Lähme pinnale! - karjus Lapot.
  Jäässe lendasid külmetavad granaadid, paks kõva pind oli näritud, siis hakkasid maod vingerdades välja hüppama langevarjurid.
  Vladimir Terkin oli üks esimesi, kes läbi murdis ja peaaegu kohe ootas neid plasmadušš. Poiss vastas kahe käega korraga tule avamisega. Silmanurgast õnnestus tal märgata, kuidas üks mitu tabamust saanud sõduritest lagunes, pea, käed ja osa rinnast lendasid tagasi ning jalad jäid maapinnale seisma.
   Vladimirit tabas hävitamisgranaat , gravitatsioonilaine lõi ta jalust maha, kuid poiss hüppas kohe püsti ja viskas oma laengu. Midagi karjus ja kaks Daraghit rebiti lahku. Seejärel sai Vladimir uuesti pihta, kuid ilmselt hea nurga all ning terminaatoripoiss suutis vastu panna.
  Ettevaatlikum, rästik seelikus, Antonina kummardus maapinnale, nad olid juba jäält lahkunud ja vaatasid ringi. Valgust oli palju, see oli talumatult hele, mitmevärviline ja tundus, et ujutas üle kogu pinna.
  Vene soomussõdurid tulistasid tugevalt daragade ja mitme suure roboti pihta, mis jooksid kolme suure angaari vahel.
  Oli selge, et Vene võitlejatel õnnestus saavutada taktikaline üllatus, vaenlase kaitse korraldati kiirustades, see tähendab väga halvasti. Vastutuli oli üsna kaootiline, kuid tark noormees, kes oli oma eluaastaid tark, sai aru, et Daragase tuimus möödub peagi ja siis tuleb tal rinda pista vahtrasarnaste jumalate karistava mõõgaga .
  Hea, et nad lähemale jõudsid ja seetõttu vaikib raske hüperplasma suurtükivägi, muidu oleks see nende jaoks olnud vene saun.
  Kapsel tõusis põlenud jää alt, kuumus oli selline, et võõrale veele tekkis hetkega võrk ja see tuli katki teha. Piloot avas tule kiir- ja nõelkuulipildujatest, hävitades arvukalt daraage. Üks robotitest purunes raskest hüperplasmaatilisest installatsioonist - ultrafotoonide tulesüsteemist. Kaks hävitamisraketti plahvatasid mürinaga ja rammisid osaliselt jõuvälja, kattes peaaegu parema mootori.
  Kogenud piloot lahkus kohe ründejoonelt. Mehaanilised koletised aga jätkasid tuld, Vene langevarjurite löök paiskus ülespoole ja plahvatuse epitsentrile lähemal seisjad veeresid mööda maad nagu herned, püüdes meeleheitlikult järele jõuda .
  Sellegipoolest olid ka noored võitlejad, kes polnud püssirohulõhna tundnud, hästi treenitud , võtsid osavalt tempo maha ja asusid kohe, olles leidnud loomuliku katte, positsioonidele.
  Üksteise järel kerkisid pinnale uued kapslid, mis mängisid ründelennukite rolli, hävitades maakatte ja kõik saabuvad dagid .
  Peagi sai üks neist tõsiseid vigastusi ja sinaka leegiga põledes oli sunnitud maha istuma.
  Antonina viskas uue granaadi ja suurendas tuld ning Vasilisa aitas granaadi tabamuse saanud sõduril püsti tõusta. Kummalisel kombel oli see üks sultani kolmest sõbrast, kuid noor võitleja ei pööranud sellele tähelepanu. Olles endale mõnuainet süstinud, tuli suur tüüp kiiresti mõistusele, sosistas.
  - Meie inimesed liiguvad edasi, on aeg edasi liikuda!
  Tõepoolest, vene sõdurid, tapnud eesmise dagside keti , liikusid edasi.
  Soomustatud kolosside taha varjunud, ründas vaenlast korraga kümme üksust. Kuigi nende kaotused olid suhteliselt väikesed, õnnestus neil vaenlane purustada ja mõnel pool tuli käsikäes võitluseks kolm esiangaari puhastada.
  Peagi olid lähima angaari lähenemised täielikult dessantväe kontrolli all . Üks sees sisaldas märkimisväärsel hulgal sõjavarustust, roboteid ja lendavaid tanke. Sisse tormanud Vene sõdurid viskasid liikujaid ja tulistada üritajaid hävitamisgranaate ning konstruktsiooni ventilatsiooniavadest voolas välja karmiinpunakasvioletset rasket väävli-hapniku suitsu.
  Angaarist üle saanud, tormasid langevarjurid baasi keskossa. Edule oli vaja tugineda, eriti kuna seekord ilmusid taas õhku vaenlase ründelennukid, mis võisid tõsiseid probleeme tekitada.
  gravitatsioonipadjal , juhul kui lahing venis, juhtis seda gravitatsiooniraadio abil vaid üks sõdur . Põhijõud peatusid põleva angaari ja veel puutumata angaari vahel. Vaenlane näis olevat toibunud Vene armee ootamatust veealusest manöövrist tekkinud segadusest ja avanud tugeva tule piki kahe angaarirea vahelist joont.
   Selle tulemusel leidsid end ära lõigatud Vladimir, Antonina, Vasilisa ja märkimisväärne osa salgast, kellel õnnestus jõuda kolmandasse laoreale. Sõdur surus pistoda tule maapinnale. Ainult hull Vladimir, justkui uskudes end loitsu all olevat, hüppas kuradina välja ja viskas granaadi. Võimas robot hävis ja selle pea lendas saja meetri kaugusele.
  Sõdurid itsitasid, olles sellisest julgusest üllatunud, kuid sel hetkel langesid neile raketid. See ei olnud enam naeruväärne, pidime häiriva kiirguse täisvõimsusel sisse lülitama ja eeldama, et relv tulistab pimesi. Kolmeteistkümnes kompanii võttis rünnaku peamise osa. Selle sõdureid tabasid pidevalt rakette, kuid need, kes kohe ei saanud surma, suutsid tõusta ja avada tule, kattes lähenemised.
  Stanislav Lapot mõistis, et sellistes tingimustes oli tema enda surm ja kogu ettevõtte hävimine aja küsimus ja äärmiselt lühike.
  "Peame kiiresti otsima väljapääsu, enne kui meid hävitatakse."
  - Ma tean, mida teha. - karjus Antonina gravitatsioonisaatjasse .
  Lapot, kellele need, tema arvates õed, imelapsed, tegelikult ei meeldinud, hüüdis pahameelt:
  - Kas see olete teie, professor? Ütle kiiresti, mida su õppinud ajud sulle ütlesid, muidu läheme kõik persse.
  Antonina saapad lendasid jalast ära baariumkesta plahvatuse tõttu . Tüdruku paljad jalad olid plahvatusest ja ekstreemsest temperatuurist punased, kaetud paljude lõikehaavadega. Tüdruk, hõõrudes oma rikutud jäsemeid, urises:
  - Peame angaari paksu seina õhku laskma ja kogu seltskond laskub sellesse.
  Lapot vastas sandaalile skeptilisel toonil:
  - Mis siis, kui seal on daraghid?
  Tüdruk, tilgutades taastavat lahust kannal paisunud villile, vingus:
  - Me tapame nad, looklevates koridorides ei saa nad enam pidevat pistoda tuld läbi viia ja meil on võimalus.
  Ülem, pehmendades oma tooni, nõustus:
  - Näib, et pakute tehingut, nii et me teeme seda.
  Olles paigutanud raske kumulatiivse hävitamispommi , tõmbusid kompanii sapöörid kaugusesse, lõhkeainet ei võinud olla piisavalt, kuna jõuväli vibreeris. Kuid sissepääsuni murdmine oli enesetapp.
  Kui plahvatus müristas, läks sein lahku ja ilmusid tohutu ruumi kontuurid. Täiustatud langevarjurid tulistasid hüperplasmaheitjast , mitu robotit plahvatas.
  "Viska granaadid!" käskis Lapot.
  Põrandal kastide virnade vahel hüppasid ja keerlesid lainegranaadid nagu tops, pimestades tehnikat ja destabiliseerides robotite tööd. Enamik sõidukeid polnud aga lahinguseisundis. Sõdurid liikusid nagu siilid udus, kuid suutsid sellegipoolest robotid välja lülitada. Ruum oli suitsu täis ja navigeerimiseks pidime sisse lülitama maatriksjuhise. Meie enda siluetid värvisid arvuti, vaenlased ja kõik, mis hingas ja liikus, kohe roheliseks, punaseks .
  Vladimir Terkin ronis osavalt sõrmi kasutades soomustatud kastide virnade otsa, nagu šimpans , ülevalt oli kõik suurepäraselt näha ja koordineeritud tuld oli võimalik teha.
  Ees roomab kuue plasmakahuriga koletis, tuleb ära arvata hetk, mil ta avab tule, avades veidi jõuvälja ja visata talle granaadi. Sajad sekundid otsustavad siin.
  Ja justkui kaitseks jumal süütut last või on poisil kõrgelt arenenud intuitsioon, kuid ta tabab kindlasti küberneetilist keskpunkti ja viieteistkümne meetri pikkune koloss laguneb tükkideks.
  Nüüd ei saa langevarjureid tagasi hoida, nad liiguvad nagu peksev jäär, purustades Daragasid ja roboteid.
  - Sa nägid, kuidas ma teda tabasin! - hüüab Vladimir. - Ma olen tõeline supersõdalane !
  Paljajalu, katkiste jalgadega , vastas tüdruk:
  - Hästi tehtud, meie väike sõber, aga praegu peame ellu jääma.
   Ebatavaliselt suur päev jooksis Antoninaga kohtuma ; ta sirutas vahtrapuust käed laiali, nagu tahaks teda haarata või võib-olla vangi võtta.
  Mõlemad tüdrukud tabasid teda kiirrelvadega, vaenlane lendas külili ja tema kuulipilduja hüppas gravito -titaanpõrandale. Kuna nad tulistasid lähedalt, löödi lahinguülikond läbi ja darag ei liikunud enam.
  Langevarjurid ja langevarjurid tungisid sissepääsuni.
  - Lase käia, nüüd saame hiirelõksust välja. - Suuline Lapot.
  "Ma arvan, et seal ootab meid varitsus, parem on lasta võitlejatel ringi minna." - soovitas Vasilisa.
  - Mina olen komandör ja otsustan. - nähvas Lapot.
  Kuid sel hetkel lõid jämedad laiad kiired ja neli Vene hävitajat lõigati kohe tükkideks, oli selge, et tööle olid pandud rasked laserkahurid, millel oli vähemalt megahävituspump.
  -Sa tahad, et meid kõiki hävitataks. Nii et tule ise kohale. - karjus paljasjalgne Antonina.
  - Olgu, lähme ringi. - nõustus Lapot vastumeelselt.
  Sõdurid hakkasid läbi virnade angaari teisele poole minema, lootes kas vaenlast petta või tema tagalasse minna.
  Siis katsus paljajalu ja katkise jalaga Antonina järele avariiväljapääsu salauksele.
  "See on koht, kus me kõik saame välja." Proovin küberkoodi murda.
  Meeleheitlikult vastu tulistades pomises Lapot:
  - Kiirusta, muidu jääme ummikusse .
  Darogi impeeriumi sõdurid tungisid juba uksest sisse , nad murdsid läbi, kuid vene sõdurid tabasid neid tulega ja sundisid neid verd lämbuma.
  Üks noormeestest karjus meeleheitlikult:
  - Kiiremini, kiiremini, järsku tõmbavad nad kahuri üles ja viskavad pommi.
  Vasilisa vastas rahulikult:
  - Daragad on ahned ja siin on liiga palju head kraami hoiustatud. Parem on mitte teda kätest suruda ja lasta neil Antoninat aidata.
  Asjad läksid nende kahe vahel palju kiiremini ja minut hiljem avanes uks.
  - See on palju parem. Nüüd lähme välja.
  Nende ees kohtasid sõdurid gravitatsioonitorni . Üles roninud, leidsid nad end raketimeeste tagaotsast, kes jätkasid tulistamist tühja kohta.
  Teine osa salgast ronis kastide abil naaberkatusele. Stanislav Lapot käskis:
  - Maksimaalne tulekahju tapmiseks.
  Nende all loksus terve meri, sajad vaenlase daragid. Püsti tõustes ja oma kiirte viskajaid sihtides langetasid sõdurid kogu oma viha vaenlase vastu.
  Vaenlane oli jahmunud ja masendunud; nad ei saanud kohe aru, kust tuli tuli, mistõttu nad intensiivistasid õhus pommitamist. Kummalisel kombel said robotid selle esimesena aru ja hakkasid hilinenult tulistama. Neid rünnati aga kolmelt poolt korraga ning lisaks kasutasid venelased laost tabatud raketiheitjaid Daraga .
  Nende kasutamise mõju osutus tugevaks, muuhulgas seetõttu, et Daragade jõuväljad polnud sellise intensiivsusega laskmiseks kohandatud, lisaks on alati raskem kaitsta oma relvade vastu.
  Eriti julgelt paistis silma Vladimir Terkin, poiss uskus enda haavamatusse .
  - Peida end, väike kurat! - karjus Antonina. Aga kus see on?
  - Vene sõdalane ei peaks surma kartma! - vastas meeleheitel lapssõdalane.
  Paljasjalgne saatan vastas loogiliselt:
  - Ainult pätid ei tohiks midagi karta, aga sõdur peab suutma ellu jääda.
  Vladimir kannatas:
  -Sõdur peab esiteks julge olema, aga sina ajad püksi.
  Tüdruk vastas karmilt:
  - Vaata, kui sa saad haiget, me ei kohtle sind.
  Terkin naeris ja ajas keele välja:
  - Nad võivad mind tappa, kuid minust ei saa invaliid; meditsiin on kaugele edasi astunud.
   Veel minut hiljem hukkus terve Daragase rügement ja maad kündnud sõdurid liikusid järgmisse angaari, kus läksid lihtsalt kaitsjate taha.
  Angaari sees oli mitu tanki, nii et pidime nende väljalöömisega nokitsema. Uus angaar hävis, sõdurid jooksid ühest kohast teise ja kuskil kosmoses käis sama äge lahing.
  Baasi teises sektoris, kus ei õnnestunud ületada tulejoont ja saada ühendust osa salgaga, taandusid kolm salka oma algsetele positsioonidele ja asusid ümber koonduma.
  Seejärel liikusid nad mööda järgmist angaaririda, eesmärgiga laod hävitada. Neid oleks tulnud aidata ning kiiresti üle jooksnud ja üksteist varjates tormasid langevarjurid appi. Kuid järsku tabas neid tiival suur Daragade brigaad ja Chemburi rassi palgasõdurid; need olid tõelised, kuni viie meetri kõrgused koletised, liikusid nad robotite saatel.
  - On isegi üllatav, et me varem sellist kolossi ei märganud. - ütles Vladimir Terkin.
  - Ilmselt hoiti neid varitsuses. - arutles Antonina.
  Nad tõusid ähvardavalt Daraghide ridadest kõrgemale ja, olles välja sirutanud pikki plasmakahuritorusid, tabasid üsna täpselt põgenevaid langevarjureid. Mürsud olid võimsad ja sõduri aurustamiseks piisas ühest tabamusest, kuigi tulikiirus oli kiirrelvadest nõrgem, kuid arvuti aitas neid sihtida.
  Vene väed lõigati kaheks, seejärel kolmeks ja üksteisest ära lõigatuna võitlesid ülemate vaenlase jõududega.
  kordas kompanii nr. Aga tõsiasi on see, et neid oli algusest peale palju rohkem ja nad suutsid kahju hüvitada, aga omadest äralõigatud venelased mitte .
  Kolmanda angaariliini olukord on muutunud täiesti kriitiliseks . Hukkunud sõdurite arv kasvas ja robotid tungisid koos Chemburidega tagalasse.
  Vladimir Terkin ei kaotanud ka sellistes karmides oludes südant, tal õnnestus granaadiga õhku laskdes tabada üks superrobotitest ning teised tüübid ei jäänud maha. Sel hetkel sai Stanislav Lapot raskelt haavata, hüperplasmamürsk tabas tema lahinguülikonda , rebis tal käe õlgadeni. Vanemleitnant kaotas valušokist teadvuse.
  Ja ainult asjaolu, et lahinguülikond suutis üksikuid osi õigel ajal kokku suruda, võimaldas meil vältida rõhu langusest tingitud surma.
   Üldiselt muutusid Daragad liiga julgeks ja jõudsid lähedale käsikäes võitlusse. Nad kasutasid tahketest mehaanilistest laseritest valmistatud tääke, mis on võimelised lahinguülikonda läbistama ja ründaja laiali rebima . Väliselt võitlesid mitte eriti suured poisid ja väike Vladimir Terkin väga osavalt ning teised sõdurid ei jäänud neile alla. Ja ometi võeti Daraghsid arvukalt, nende kaaslased langesid poiste kõrvale, löödi jalaga ja hävitati; vaevalt kolmandik seltskonnast jäi ellu.
  Sellises olukorras olevad robotid lõpetasid tulistamise, kartes lüüa oma sõdureid ja Chemburs tulistasid nii enda kui ka teiste pihta. Daragi komandör Nidurashkov sai sellise mõtlematu teo ohvriks . Vaher vihastas peale seda ja avas tule tagasi, peagi algas prügimägi. Seda ära kasutades läksid venelased pealetungile, võitlesid, mõistes raevukalt, et see on nende ainus võimalus ellu jääda. Daragad olid käsitsivõitluses vähem koolitatud ja pealegi pöörasid tähelepanu Chemburidele .
  Varsti oli kogu põld Daraga surnukehadega üle puistatud.
  - Robotid saab hävitada. - Komandöri surma ees võttis Antonina juhtimise enda kätte. - Jookse lähedale ja koonda oma sõbralik tuli ühele sõidukile. Kui lööte põhjapunkti kokku, ei jää ellu ükski koletis.
  - Ma olen esimene, kes teile seda näitab! - hüüdis Vladimir Terkin.
  Oma osa mängis kontsentreeritud tuli, üksteise järel ebaõnnestusid tapjarobotid. Üks neist suutis teda plasmaga lüüa, tabades peaaegu Terkinit, kuid õnnelik poiss jäi taas ellu.
  - Karabas Te ei saa Barabast kinni püüda ! - Ja ta lõi nina, visates samal ajal granaadi oma haavatavasse kõhtu.
  Kui Daragad lõpuks lüüa said, läksid salga jäänused allesjäänud vene üksusi ründavate põhijõudude selja taha.
  Veelgi võimsam Skeleton - Daragaste poolelt läks lahingusse 10 robotit, kes tegutsesid väljakujunenud skeemi järgi, tulistades suuri rakette, mis tõid kaasa hävingukaose, lõid välja suuri kraatreid, tulid siis lähemale, kasutades plasmakahureid ja sundisid. talaheitjad .
  - Vau, millised hiiglased. - märkis Vladimir . "Neid on raske hävitada isegi kontsentreeritud tulega."
  Põletatud paljaid jalgu löönud Antonina vaidles enesekindlalt vastu:
  - Ja ometi peame tegutsema selle skeemi järgi, kontsentreeritud tuli nõrgestab kaitset, sel ajal viskab keegi julge ja julge hunniku hävitamisgranaate kõhu alla.
  Terkin, nagu alati, on kõigist ees:
  - See olen mina.
  Sandaalitüdruk oli nördinud:
  - Miks sa?
  Vladimir Terkin märkis mõistlikult:
  - Olen kõige väiksem ja mul on lihtsam märkamatult sisse hiilida.
  Tüdruk urgitses poissi palja tallaga:
  - Siis tegutse.
  Vladimir Terkin, kasutades suuri kraatreid ja palju laipu, aga ka seda, et maapind põles, suutis tõesti märkamatult läbi pääseda. Kasutades ära hetke, mil jõuväli ülekoormusest sädemeid lõi, viskas ta terve hunniku. Hiiglaslikud "Iblise luustikud" plahvatasid, varisesid tükkideks, mõned, olles mitte täielikult hävinud, tardusid nagu koledad skulptuurid.
  Sellise operatsiooni puhul peab teil olema parajal määral oskusi hunniku täpseks viskamiseks ja ka ohutunnet. Alguses ei pööranud Daragas tähelepanu tõsiasjale, et hirmuäratavad hiiglased lagunevad, siis taipades, et midagi on valesti, hakkasid nad oma tagaosa tulistama. Vladimiri kaitseingel oli aga valvel, jätkas graviotitaanihiiglaste hävitamist . Kuid kolmeteistkümnes seltskond jätkas hõrenemist.
  Ja Daraghid saatsid lahingusse uusi abivägesid. Sel hetkel pöördus õnn Vladimir Terkinist ootamatult ära, poiss oli sellega mänginud ja riskinud liiga kaua. Roboti kiirganud hüperplasmaatilise nööri põletav nõel tabas vaprat poissi, tulistades tal jalast maha.
  Vladimir Terkin karjus, kuid valust üle saades heitis ta jõuga laengu, rünnates poissi , " Azaseli luustik " murenes nagu poollagunenud laip.
  Poiss, kes ei suutnud seda taluda, valas veriseid pisaraid:
  - Ma vigastasin. Olin vigane, mul pole jalga.
  - Ära heida Vovka meelt, kui me ellu jääme, annavad nad sulle uue jala ja päeva pärast jooksed jälle. Palvetage Jumala poole, et ta ellu jääks. - heatujuline Vasilisa rahunes.
  Igalt poolt, nagu ämblikud, daragad ja võitlusrobotid roomasid sisse, oli neid tuhandeid.
  Ellujäänud kolmikul polnud praktiliselt mingit ellujäämisvõimalust, vaenlase ülekaal oli liiga suur, kuid keegi ei mõelnud armu kerjamiseks alistumisele.
   Tüdrukud Antonina, Vasilisa ja skaudipoiss Vladimir Terkin võitlesid nagu termopüladesse lõksu jäänud spartalased. Kuid igaühele on selge, et sel hetkel, kui kuri surm kaevas oma tühjad silmakoopad, pole mingit võimalust seista vastu paljudele tuhandetele vaenlase poolt raevututele, kellest paljud on tohutud, kohutavad tulnukategalaktikad , kes kohutavalt oma relvi põrisesid. nägu, laulis Vladimir Terkin kiiruga kokku pandud viisi.
  Alatu valetaja, kes ütleb
  Isamaa on justkui tolm!
  Et kõiges on peamine jaht rublale,
  Ja sa pead saatuse vooluga kaasa minema!
  
  Kuid mitte selline Püha Venemaa riigi sõdur,
  Lõppude lõpuks on sõda tema jaoks tema peamine kutsumus!
  Kuninga käsk on lihtne: võitle ja ära karda,
  Jäine hingeõhk ei hirmuta surma!
  
  Ja ruum on see, mida inimene teab,
  Talle on antud lennata ja kosmost vallutada!
  Kõigepealt arglik algus, siis järsk jooks,
   IN saab olema miljonite galaktikate kuningriik !
  
  Peatada on võimatu, kuigi veri voolab nagu jõgi,
  Sõda inimeste vahel, halva hullusega!
  Ma tahan lõõgastuda, süüa aspic pirukat,
  Ja pikali heinte sisse armsa mesitaru alla!
  
  Kuid see, kus leiate õnne, pole taevas ega põrgu,
  See on alati teiega ja siiski kaugel!
  Sa otsid taevast valitud tähte,
  Et süda jääks pühasse sektsiooni!
  
  Aga seal on kodumaa ja päike ja kuu,
  Ta on nagu teie imeline silm, teie patroon!
  Ja kui vaja, siis rebige, isegi nabani,
  Oi kui peenikesed ja rebenenud on elulõngad!
  
  Venemaa igavesti, kõigi rahvaste jaoks oled sa,
  Nagu ookean, milles õnn loksub!
  Ilu suurus, jultumus ja unistused,
  Ja see armastuse tuli, mis ei kustu!
  Naljapoisi mälestused inspireerisid igavest last uutele vägitegudele. Ja ta lahkus vaikides saalist. Ja ta asus uut ülesannet täitma.
  Eelkõige tundis naljapoiss suurt huvi blondi tüdruku vastu, kelle päkapikkprints oli lõksu meelitanud. Huvitav aga, mis eesmärgil. Ja siis on vaja midagi ette võtta.
  Naljapoiss suundus kaks korda mõtlemata paljaid ümaraid kontsi välgutades vangla poole.
  Orki valvurid hüüdsid talle:
  - Kuhu sa lähed, pätt?
  Vladimir Terkin vastas mõõdetud toonil:
  "Põrgu suurim keisrinna käskis mul karistuseks serveerida toitu nagu tavalisel vanglaorjal."
  Turvatöötaja itsitas ja ütles nurisedes:
  - Seda parem! Tule ruttu, väike täi!
  Naljapoiss hakkas laulma, lauldes:
  Olen nagu jäämägi ookeanis
  Kõik hõljub täielikus udus...
  Ees ootavad suured lahingud
  Ka palved ei aita!
  . EPILOOG
  Elizabeth ärkas kõige huvitavamas kohas. Ja kui ta ärkas, raputas ta ketti kõlkudes.
  Drachma märkis magusa naeratusega:
  - Noh, sa magasid, kaunitar! Mul pole isegi kellegagi rääkida.
  Blond tüdruk vastas naeratades:
  - Nii et unista millestki! Kujutage ette värvilisi maale või eepilisi lahinguid.
  Nümfkrahvinna naeris ja märkis:
  - Noh, selles on midagi! Pidage meeles midagi eepilist.
  Oli kuulda luku ragistamist. Ja jälle avanesid kongi uksed. Ja ilmus orjapoiss. Tõsi, seekord on teisiti. Ka ainult ujumispükstes, kuid palju lihaselisemad , väga silmatorkavate lihastega, nagu valatud teras.
  Ta tõi neile piima, putru, kooke ja lisaks oli tal kott. Ja orjapoiss võttis võtmed välja. Tüdrukud ajasid silmad suureks.
  Vladimir Terkin pani nimetissõrme huultele ja susises:
  - Rahune maha! Sul on võimalus põgeneda!
  Pärast seda avas naljapoiss kiiresti kettide lukud ja sosistas:
  - Ärge jooge piima, see on segane!
  Ketid langesid ja Elizabeth hüppas rõõmsalt oma jäsemeid sirutades püsti. Ta oli nüüd suhteliselt vaba. Ja naljapoiss võttis kotist välja mitu sõrmust ja talismani ning sosistas:
  - Proua Drachma, siin on teie maagilised esemed. Nüüd sa enam nii abitu ei ole!
  Tüdruk pani osa sõrmuseid paljastele varvastele ja osa kätele, samuti talismani kaela. Pärast seda tundis ta endas hoogu ja laulis:
  Mu poiss, mu laps,
  Sel tunnil sa ei maga...
  Suure tundmatu riigi prints,
  Saatana teenijad ründavad!
  Vladimir Terkin ütles ohates:
  - Ja ta oli ka prints. Mul on pikk elulugu. Kuid teie parim valik on põgeneda, kui valvurid magavad. Ja soovitav on peita kindlas kohas.
  Nümfkrahvinna märkis:
  - Olen igas metsas, nagu kodus. Ma arvan, et Elizabeth ja mina saame end peita, kuid sellest muidugi ei piisa.
  Orjapoiss küsis naeratades:
  - Kas sa tahad võita kurja jumalanna Kali?
  Elizabeth itsitas ja vastas:
  - Just hiljuti oleksin öelnud, et siin pole aega paksuks, kui ma vaid saaksin elada! Aga unes tegin selliseid asju, et nüüd tunnen end hoopis teise inimesena. Miski minus muutus nagu Jeanne of Arc pärast jumalikke nägemusi! Süda nõuab kättemaksu, kättemaks nõuab ohverdamist!
  Vladimir Terkin noogutas ja võttis kotist välja üsna suure teemandi, mis peegeldus kõigis vikerkaarevärvides:
  - Nii genereeritakse teie unistus ja see salvestatakse spetsiaalsele maagilisele filmile. Ma arvan, et kurjuse jumalanna Kali tahab luua vesinikupommi, ühendades aatomituumade ja maagia jõudu. Ja see võib tekitada enneolematu võimsusega energiat. Mis on ümbritsevale maailmale äärmiselt ohtlik. Kurjus ja hea on suhtelised mõisted; jumalus Kali hakkas liiga palju nõudma. Nii et ta tuleb peatada!
  Nümfkrahvinna vastas tuliselt:
  "Kuid minu suurim soov on sellest vanglast võimalikult kiiresti lahkuda." Olen väsinud trellide taga olemisest!
  Naljapoiss noogutas:
  - Hästi! Ka mina pean koos sinuga põgenema. Kuri Kali ei andesta mulle seda, mida ma tegin. Aga kui midagi juhtub, on mul talle üllatus.
  Elizabeth pomises:
  - Seniks mine koopast välja!
  Mööda vilksatas kolm paari paljaid taldu, kahel tüdrukul ja ühel poisil. Nii tüdrukute kui ka poisi jalad olid ilusad, korrapärase kujuga, graatsilised ja tolm ei jäänud külge. Nüüd jooksevad nad juba mööda koridore. Poiss tegi väikese pausi ja avas teise kambri. Seal olid kaks ilusat paljajalu valgetes kaltsudes päkapikku.
  Naljapoiss vabastas tüdrukud kiiresti nende kettidest. Ja nüüd peksas viis paari paljaid jalgu. Vange oli teisigi, kuid poiss hoiatas:
  - Draakon võtab ainult viis. Ja ilma temata on meil liiga vähe võimalusi lahkuda .
  Elizabeth küsis üllatunult:
  - Draakon?
  Vovka Terkin noogutas:
  - Muidugi! Vastasel juhul oleks meil liiga vähe võimalusi põgeneda ; Kalil on teisi draakoneid, keda saab meid jälitama saata. Kuid see on liiga kiire.
  Drachma nõustus:
  - Ärgem olgem valivad! Peaksime end tõesti säästma, küll tuleb aeg ja me tuleme tagasi!
  Valvurid tõepoolest magasid. Ja neli tüdrukut ja poiss tormasid mööda uinuvatest laevadest, goblinidest, trollidest ja isegi vibudega päkapikkudest. Pärast seda sõitis meeskond edasi.
  Ja tõepoolest, linnuse laial müüril oli kollakaspunane draakon. See oli väikese suurusega ja sellel oli ainult kolm pead. Nii et viiekesel oli sellele päris raske ära mahtuda.
  Vovka säutsus:
  - Kroonnümfi metsa! Nad ei vii meid sinna!
  Draakon noogutas nõustuvalt:
  - Kui Elizabeth on valituks osutunud, siis ma toon kindlasti tema ja sind temaga kaasa!
  Naljapoiss noogutas:
  - Saate seda kontrollida, vaadates hüpnoosijumala teemanti. Ta on tõesti paljuks võimeline. Ja nüüd, tüdrukud, saate vaadata oma unistuse jätkumist!
  Elizabeth oli üllatunud ja küsis silmi pilgutades:
  - Kuidas on see teie enda unistuse jätk?
  Vovka kinnitas:
  - Lennu ajal näete! Seniks aga alustame!
  Draakon tõusis õhku, praktiliselt ilma tiibu lehvitamata. Tüdrukud ja poiss haarasid käte ja paljaste jalgadega tugevalt kaalust kinni. Pärast seda hakkas elav kolmepealine masin hoogu üles võtma.
  Kui draakon tasandas, võttis naljamees välja hüpnoosijumala teemandi ja asetas selle Elizabethi ette, öeldes:
  - Nüüd saame kõik mõtiskleda teie imelise unenäo üle!
  Blond noogutas:
  - See on lahe !
  Ja avalikkuse ette ilmus kolmemõõtmeline värviline hologramm ning hakati näitama tõelist filmi;
  Ülekuulatav aukandja pomises:
  - Ei, läbi! - Vee all oleks tema kiirus liiga väike. Me oleksime aega raisanud.
  Tüdruk, kes oli maskeerunud mustaks naiseks, jätkas ülekuulamist:
  - Ma näen, aga millised on laeva kontuurid?
  Armeekindral pomises:
  - Veidi piklik hävitaja, ainult küljed on ümarad ja voolujoonelised. Seal on midagi allveelaevast.
  Elizabeth, kes oli kolonelleitnandi vormis, kilkas:
  - Tore, anna meile marsruut.
  - See võib igal hetkel muutuda. Ma tean ainult teatud punkte, nagu Red Harvard.
  - Nimetage teisi samamoodi. - ütles Drachma, riietatud mustanahaliseks naispolkovnikuks.
  Väärikas naeratas:
  - Bresti sadam on Taanis, kuid ta ei lähe sinna. See läheb vee all ringi.
  - Suurepärane, see on juba midagi! Tule, jätka torkimist! - ütles nümfitüdruk. - Ja tema valged suured hambad, nagu hundil, sädelesid kurjakuulutavalt.
  - Ma annan teile kogu teabe.
  - Mida sa veel väärtuslikku tead?
  Armeekindral pobises :
  - Ilmunud on uued sõdurid, segu rottidest, ahvidest ja inimestest. Nad tegelevad sabotaažiga vaenlase liinide taga. Võimsad võitlejad ja väga vastupidavad. Nad ei sure isegi siis, kui aju hävib.
  - Noh, see on loogiline. Miks on sõduril ajusid vaja? - ütles Drachma. - Võib-olla, et AWOLile paremini mõelda.
  Väärikas pomises:
  - Varsti õpivad uued sõdurid paljunema. Neist saab uus inimkond, kes on võimeline üles ehitama sotsialismi ja kommunismi.
  Nümfkrahvinna itsitas:
  - See saab olema imeline. Rotiparadiis, see on kõik, mis inimestele üle jääb.
  Närvilõpmetele avaldatavast mõjust joovastanuna nägi armeekindral:
  - Sa tead paremini, seltsimees Stalin.
  Drahma rangelt käskis:
  - Avage meile seif komando vahetute strateegiliste plaanidega.
  Fritz kuuletus:
  - Ma kuuletun, seltsimees Stalin.
  Seif asus mitte Stalini, vaid poolpalja merineitsi maali taga. Ilmselt tehti arvestus, et keegi seda ära ei kisu.
  Elizabeth ja Drachma skaneerisid vaimselt kogu teabe, õnneks mälu lubab, aga ka kõigi elanike nimed. Nende hulgas oli isegi mitu kindralit, sealhulgas Vasilevski lähikondlasi ja staabiülem, samuti rahandusministri asetäitja ja maailma kommunismivastase võitluse komitee aseesimees.
  Üldiselt tegid skaudid suurepärast tööd. Samuti oli võimalik välja selgitada, et Stalin survestas aktiivselt Hiina juhtkonda, püüdes seda Venemaa vastu tegutsema sundida. Ja Hiina on võim! Nagu selgus, lubas suurriigi juht lõpliku vastuse anda kolme päeva jooksul. Seega olid tähtajad pingelised. Hiinas on mobilisatsioonist juba välja kuulutatud ja lähetamiseks valmistub kolmekümnemiljoniline armee. Tõsi, sellel on vähe tanke ja lennukeid ning isegi need on aegunud . Hiinlaste juht tahab aga Stalinilt saada vähemalt kaks tuhat uusimat IS-klassi tanki ja kümmekond aatomipommi.
  Elizabeth pomises:
  - Jah, nende käed riisuvad.
  Armeekindral kinnitas:
  - Stalin lubas varustada. Ainult Hiinat ta eriti ei usalda. Ta nimetas juhti redisiks: väljast punane, seest valge.
  Drachma ütles muigega:
  "Tal poleks ilmselt midagi selle vastu, et teda hukataks."
  Fritz naeratas:
  - Kõik võimatu on võimalik! CHIP-i puhul on see võimalik.
  Elizabeth säutsus:
  - Millises staadiumis on koletissõdurite areng?
  Armeekindral pomises segaduses:
  - Ei tea! On teada, et kiiritamisel kasutati koobaltit, raadiumi ja plutooniumi. Erinevad isotoobid, sealhulgas need, mis on ekstraheeritud meteoriitidest. Nii et sellest selgus midagi tõeliselt hirmutavat. Tõsi, nad ütlevad, et need võitlejad on ajuvabad ja nende kontrollimiseks kasutatakse "lutikaid".
  - Aga nad ei hülga! - lõpetas Drachma.
  Fritz ütles aruandluspiirkonnas:
  - Lisaks on loodud kontaktid vampiiridega. Siin on ka huvitavaid väljavaateid.
  Nümftüdruk oli üllatunud:
  - Vampiiridega?
  Armeekindral kinnitas:
  - Nad on kolm korda tugevamad kui tavaline inimene ja väga visad. Lõika selline käsi ära, see kasvab tagasi. Ainult nemad kardavad päikest, aga näevad pimedas nagu kassid, kui mitte paremini, ja mõned oskavad isegi lennata.
  Drachma soovis selgitust:
  - Aga küüslauk? Või hõbedast.
  Fritz vastas ausalt:
  - Neile ei meeldi hõbe, see põletab neid, küüslauk põhjustab põletusi.
  Elizabeth küsis:
  - Aga krutsifiks või püha vesi?
  Väärikas ütles välja:
  - Kasutu!
  Blond tüdruk küsis segaduses:
  - Miks?
  Armeekindral urises nagu geiser:
  - Nende jaoks on rist lihtsalt puu- või metallitükk. Ja legendi järgi tegutses krutsifiks ainult püha inimese käes.
  Drachma märkis:
  - Meil pole ühtegi pühakut, ainult üks terminaator-nunn. Tõsi, ma ei tea, kas see läheb arvesse või vastupidi.
  Fritz pilgutas silmi:
  - Suur Stalin keelas kloostrid. Nüüd on tema peamiseks loosungiks rohkem lapsi, olge viljakad, paljunege. Kõik, nii valged kui mustad. Valged proletaarlased ja kolhoosnikud. Igavene au olgu Stalinile!
  Elizabeth vastas naerdes:
  - Ma arvan, et teda ei unustata kunagi! Särav karismaatiline isiksus. Ta on just jõudnud oma julmuses hullumeelsuse piirini!
  Rõõmust lämbunult ütles kõrgeauline:
  - Vampiirid lubasid Stalini oma ridadesse vastu võtta, mis tähendab, et juht saab elada peaaegu tuhat aastat. Kujutage ette, suurepärane juht ja ka vampiir.
  Drachma naeratas:
  - Stalin vampiir või kummitus, see on naljakas. Ja väga lahe. Aga kuidas saab päike ilma päikeseta elada?
  Armeekindral ütles enesekindlalt:
  - Teadlased töötavad välja valemi, mis kaitseb Stalinit küüslaugu, hõbeda ja isegi päikesevalguse eest.
  Elizabeth ütles hambaid paljastades:
  - Aga seal on ka haavapuu vaia! See, kus Dracula oma päevad lõpetas. Juudas poos end haavapuu külge.
  Fritz pomises:
  - Me mõtleme sellele õigel ajal.
  Elizabeth esitas veel paar küsimust. Ta naeratas hellitavalt, kuid suutis vaevu tagasi hoida vastast kägistamast. Lõpuks ammendasid tüdrukud oma küsimused, üks viimaseid oli teade oskusteabest. Selgus, et oli loodud uus relv. Nagu portaal. Tõsi, pole selge, millest me räägime, kuid see on väga kaval ja eriline.
  Drachma püüdis selgitada, kuid Fritz ise ei teadnud midagi. Põhimõtteliselt on ta salapolitsei juht, aga mitte teadlane.
  Liiga kaua ei saa välja lülitada, eriti kuna peamine on juba teada. Nüüd on peamine asi Fritzi mälu kustutada ja alibi luua, et poleks erilisi probleeme. Tüdrukud lülitasid sõjaväekindralile sisse järgmise programmi.
  Neile on usaldatud eriti oluline ülesanne ja neile on antud tohutud volitused. Sealhulgas sadamate kontrollimine.
  See on esimene. Teiseks määrati tüdrukutele erinumbrid. Neist said CSA eriagendid ja suured jõud võisid neile kuuletuda. Ja mis kõige tähtsam, neile tehti ülesandeks leida druiidide lahingumaagia ja nad pidid seda laevadelt otsima.
  Üldiselt said tüdrukud peamise selgeks ja said nüüd Ühendkuningriigis ilma probleemideta ringi liikuda.
  Koos kindralitega lahkusid nad hundikoopast. Fritz suudles nende käsi hüvastijätuks:
  - Need on nii pehmed ja kõvad. - Ta ütles.
  - Ja pealegi on nad surmavad ! - ütles Drachma.
  Tüdrukud istusid kindrali autosse, neil olid hädaabivolitustega paberid, sealhulgas õigus võtta kontrolli mis tahes varustuse üle.
  Elizabeth märkis rõõmuga, et teine käik vaenlase positsioonidele oli edukas.
  Blond sõdalane küsis:
  - Nüüd Drahmachka , mida me teeme!?
  Nümfkrahvinna vastas:
  - Tungime laeva ja neutraliseerime selle sisu. See on kõige loogilisem.
  Elizabeth kinnitas:
  - Jah, muidugi, see on täpselt see, mida me teeme.
  Tüdrukud muutusid mõtlikuks. Vesinikupomm nõuab suures koguses neuteeeriumi ja deuteeriumi, kahe- ja kolmeaatomilist vesinikku, samuti mitut tuumalaengut. Ja kui arvate, et pomm on hiiglaslik, siis istutatakse neid erinevatest külgedest. Teine probleem on see, kuidas pääseda Solnõško laevale?
  Siin võib olla erinevaid ideid. Lihtsaim viis seda teha on objekt legaalselt üle vaadata, justkui maagiavastast kaitset kontrollida. Nad olid juba jõudnud Fritz Geimilt sellise dokumendi ära napsata.
  - Seega on seaduslik tee kõige lihtsam ja kiirem. - Drachma võttis selle kokku.
  Elizabeth isegi kahtles:
  - Kas see pole liiga lihtne? Me pole viimasel ajal isegi tulistanud.
  Nümfkrahvinna märkis:
  - Tähendab, viimasel õhtul. Kuid selles seisnebki luurekunst: kõige keerulisema operatsiooni läbiviimine ilma kadudeta, eelistatavalt isegi ilma tulistamiseta. Võite õnnitleda meie õpetajaid, meil on suurepärane koolitus.
  Blond terminaator märkis:
  - See tähendab , et oleme palju tööd teinud.
  Drahma urises:
  - Jah, ja meil on veel natuke aega jäänud, läheme hotelli ja magame pool tundi.
  Elizabeth nõustus:
  - Ees on veel raske töö.
  Oli juba koit, kui tüdrukud voodisse jõudsid. Teel pakkus uksehoidja neile paar tüdrukut ja kutti ööseks, kuid nad keeldusid.
  - Meil on veel palju jooksmist teha! Vahepeal puhka.
  Tüdrukud magasid peaaegu hääletult samas toas. Harjumus ja oskused aitasid neil kohe ja ilma unenägudeta magama jääda. Nii oli muidugi parem. Tüdrukud magasid terve tunni ja hüppasid voodist välja, rõõmsad ja rõõmsad. Nad hakkasid tegema harjutusi, kummardudes ja painutades kogu tee. Üldiselt soojendasime end üsna palju, kõndisime kätel ja isegi hüppasime.
  - Oleme põhjamaa võimsad sõdalased! - Nad laulsid.
  Tüdrukud keerlesid mõnda aega, käisid duši all ja läksid siis õue. Nüüd oli neil midagi muud teha. Eelkõige hankige oma täiustatud relvad. Kui peate tõsiselt võitlema.
  - Oleme rahumeelsed inimesed, kuid meie soomusrong läks igal kiirusel rünnakule! Laadige rünnakule, ärge jätke kahtlust! - ütles Drachma.
  - Jäta kahtlus! - Elizabeth tõstis üles.
  Tüdrukud kõndisid reipalt, märgistades oma samme naelsaabastega. Liikumiskeeld on läbi. Inimesed ilmusid tänavale. Nad kõndisid formatsioonis, mõõtes oma samme. Proovin kõndida rangelt mööda joont. Ainult lapsed, enamasti paljajalu ja räsitud, olid veidi vabamad . Ent Elizabeth ja Drachma märkasid peagi marssivate pioneeride rivi. Need, kes ees kõndisid, poisid ja tüdrukud, olid valgetes vormides, punastes lipsudes ja peaaegu uutes kingades. Nende taga kolonnis olid uustulnukad, samuti punaste lipsudega, kuid räbalais ja paljajalu. Sellest hoolimata tervitasid nad ohvitsere üksmeelselt, püüdes end võimalikult sirgu ajada.
  Tüdrukud seisid varvastel, püüdes näida pikemana. Elizabeth lehvitas neile valgete hammastega naeratades.
  Pärast seda läksid tüdrukud oma maandumisalale ettevalmistatud kuulipildujaid haarama. "The Destroyers " võis igavleda ja ootas oma kasutust.
  Päevane London tundus rõõmsam ja helgem kui öine. Sa võisid isegi muusikat kuulda ja mõni kindral mängis Buckinghami palees pulma. Üldiselt tundsid Red Yankees end hästi, kõlas Marseillaise, rahvusvaheline muusika ning segu räpist ja klassikalisest muusikast. Tüdrukud tulid minutiks sisse ja rüüpasid noorte tervise nimel klaasi šampanjat.
  - Loodan, et elame ühes õnnelikus maailmas. - Drachma ütles.
  Tüdrukud lahkusid pulmast kerge südamega. Kindral abiellus endast rohkem kui poole noorema daamiga. Ja seda on juba liiga palju.
  Drachma märkis:
  - Millegipärast eelistavad mehed reeglina noori naisi. Selline tendents on olemas.
  Elizabeth avaldas oma versiooni:
  - Võib-olla tahavad nad ise noorendada? Lõppude lõpuks, kui lebate roosidega ümbritsetuna, hakkate ise lõhnama ja noorte neidude kehad on magusad.
  Nümfkrahvinna kostis:
  - Nõus! Varsti teeb teadus vanadusele lõpu ja siis avaneb uus maailm. Hea , noor ja ebatavaline oma säras.
  - Loodan! - ütles Elizabeth. - Kui inimesed muidugi ennast ei hävita.
  Drahma siristas naeratades:
  - Viimane on üsna tõenäoline! Nagu ka võimalus loodusõnnetustes hukkuda.
  London, kus Stalini ja aeg-ajalt Lenini portreed, aga ka teised riigijuhid, nägi liiga eksootiline välja. Ja ümberringi on nii palju punaseid lippe ja üha rohkem heisatakse.
  Kontrollpunktides lasti tüdrukud üldmandaati nähes viivitamatult läbi. Vastupidi, nad isegi tervitasid.
  Lõpuks jäi suurlinn selja taha. Sissepääsu juures paistis aga üsna eksootiline monument. Ühest küljest näeb see välja nagu tank ja teisalt on torni asemel Stalini pea, kes hoiab suus suurt piipu. Jah, monument ise pole väike, kolmkümmend kaheksa meetrit kõrge.
  - Missugune sürrealism? - küsis Elizabeth.
  - See on ilmselt punane postmodernism. - Drachma märkas. - Eksootiline stiil, kuid huvitav.
  Blondiin ütles:
  - Juhti kiusatakse!
  - Aga Stalin ise ilmselt ei näinud end sellisena! - Drahma tundis end õnnelikuna. "Kuigi eesli keha sobiks talle paremini kui tank."
  Tüdrukud naersid:
  - Või võib-olla, vastupidi, Stalini keha ja eesli pea.
  Pärast Londonist lahkumist lasid kaunitarid keeled lahti:
  "Me sõitsime sellest linnast läbi, kuid ei rääkinud ikkagi vampiiridega."
  Drahma kriuksus:
  - Võib-olla peame ikkagi.
  Elizabeth soovitas:
  - Huvitav, kas Sherlock Holmes jahtis vampiire?
  Krahvinna tüdruk siristas:
  - Mõnes hilisemas postmodernistlikus romaanis jahtis ta. Oli isegi variant, kus Sherlock ja Watson tungisid kosmosesse. See on nii huvitav.
  Blond sõdalane pomises:
  - Noh, võib-olla kohtume nendega.
  Drachma oli üllatunud:
  - Kuidas see on?
  Elizabeth vastas enesekindlalt:
  - Kord teises universumis. Liikudes veidi kaugemale minevikku. Siis saate kuulsa detektiiviga piipu suitsetada.
  Nümfkrahvinna itsitas:
  - See oleks kõige meeldivam viis kopsude mürgitamiseks, kuid valgustage oma pead ja südant.
  Blond säutsus:
  - Sherlock Holmes on Conan Doyle'i leiutatud tegelane. Nii tegi ka professor Challenger. Sa oled temast lugenud.
  Drachma näitas oma teadmisi:
  - Kunstiliselt särav isiksus. Seda filmiti isegi Hollywoodis.
  Kuldsete juustega sõdalane märkis:
  - Ühel päeval teevad nad meist filme. Hea ingel Elizabeth ja kuri kurat Drachma. Tundub, et me mõlemad täiendame üksteist ja tasakaalustame üksteist.
  Nümfkrahvinna ütles:
  - Nagu jumal ja kurat!
  Blond terminaator jätkas:
  - Kindlasti! Kui Luciferit poleks ja maailm eksisteeriks ilma patuta, poleks Kõigevägevamal kedagi, kellega võidelda. Kujutage ette, kui raske on superintelligentsil ilma eesmärgita ja konkurentideta. Kuigi kõikvõimsaid jumalaid võib olla lõpmatu arv, kontrollib igaüks neist lihtsalt oma universumit.
  Drahma võttis selle ja selgitas:
  - Conan Doyle oli ateist ja näitas sellegipoolest, kui habras inimene on. Pidage meeles, et kord hüperkosmoseväljas kadus kogu elu Maal peaaegu.
  - Aga midagi sellist on täiesti võimalik! - Elizabeth märkas.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Jah, see on võimalik! Kuigi tõenäosus kõverasse ruumi kukkuda pole nii suur.
  Blond tüdruk märkis:
  - See, mis meiega toimub, ei jää ulmekirjandusest välja. Välja arvatud see, et KSA president Stalin näeb liiga eksootiline välja.
  Drachma märkis:
  - Kes teab, see on huvitav filosoofia. Kas kommunism võib mõnele inimesele õnne tuua?
  Elizabeth väljendas mõtet:
  - On arvamus, et halvad inimesed asusid ellu viima häid ideid.
  Nümfkrahvinna märkis:
  - Kust ma saan teisi? Lisaks polnud näiteks Dzeržinski nii halastamatu timukas. Tal oli lahke süda ja raske oli surmaotsusele alla kirjutada; ta isegi rebis oma südame ja suri neljakümne kaheksa aastaselt.
  Blond sõdalane märkis:
  - Nad ütlevad, et Hitler oli Remi eemaldamisel väga mures.
  Drachma kinnitas:
  - Täiesti võimalik. Hitler oli üldiselt närvis. Soovin, et saaksin ta kinni püüda. Rääkige temaga, milline inimene ta on. Miks ta nii väga juute vihkas?
  Elizabeth kostis:
  - Juudid on väga targad, andekad inimesed. Nad ütlevad, et isegi Kalašnikovi ründerelvi loojate hulgas oli kaksteist juuti ja ainult üks venelane, Kalašnikov ise. Sellepärast ta oli kõrgendatud.
  Nümfitüdruk ütles kurvalt:
  "Me oleme oma maailmas surnud; ma kahtlen, et meie olemasolu kunagi salastatuks muudetakse." Kui just Venemaa ei saavuta absoluutset hegemooniat.
  Blond spioon kilkas:
  - Ja see on samuti oluline.
  Tüdrukud viskasid suhu kohalikku nätsu. Kvaliteet oli üsna vastuvõetav, looduslikke tooteid oli piisavalt.
  Elizabeth kostis:
  - Huvitaval kombel armastas Hitler, nagu teate, apelsine; ilmselt toimetati need talle Aafrikast allveelaevadel.
  Drachma susises:
  - Ühele füürerile saab anda laua. Aga näiteks sõime sealiha šokolaadivõi ja moosiga. Ja see on suurepärane .
  Blond sõdalane märkis loogiliselt:
  - Sellest võib inimesel tekkida seedehäired.
  Tüdrukud peatati kontrollpunktis nõudsid nad dokumente. Hädaolukorra mandaat on võrdne Tšingis-khaani kuldse tiigripaisiga . Nad tõusid püsti ja pomisesid:
  - Minge, seltsimehed kolonelid. Pidage lihtsalt meeles, et kaugemale minna pole ohutu, partisanid teevad nalja.
  Elizabeth paljastas hambad:
  - Ja te arvate, et me ei tea, kuidas tulistada! SWAT ohvitserid!
  Vastuseks ehmunud krigisemine:
  - Ei ma ei arva nii!
  - Igatahes, vaata! - Drahma viskas õhku viiesendise mündi, suure vasest. Ta tulistas püstolist käest. Siis püüdis ta selle lennult kinni ja näitas auku täpselt keskel.
  - Noh, kuidas?
  Ohvitser sumises:
  - Imeline löök! Olen seda näinud ainult kauboidest rääkivates filmides. Ainult Stalin laseb paremini.
  Nümfkrahvinna urises:
  - No jah, Stalin on väljaspool konkurentsi.
  Blond spioon ütles:
  - Oleme valmis lahingusse tormama. Nii et vaadake, mis partisanidega juhtub.
  Tüdrukud surusid kätt ja läksid edasi.
  Elizabeth märkis:
  - Üldiselt on hea, et Suurbritannias on partisane, vaatamata terrorile ei astunud britid despotismi alla.
  Drachma ütles:
  - Üldiselt vallutati Suurbritannia tuhat aastat tagasi. Normannid William Vallutaja juhtimisel alistasid anglosaksid. Ja pärast seda ei vallutanud keegi Suurbritanniat.
  Blond luureohvitser märkis:
  - Kõik see on väga huvitav. Kuid Stalin purustas ka Suurbritannia, muutes selle punakaspruuniks.
  Nümfkrahvinna kilkas:
  - Pole naljakas!
  Soomusauto sõitis aeglaselt. Pea kohal lendas suur helikopter, mitte reaktiivlennuk, pigem aeglaselt.
  - Ümberringi pole kedagi. - ütles Elizabeth.
  - Partisanid ründavad päeval harva. Lisaks ei ole KSA armee veel piisavalt varustatud öövaatlusseadmetega.
  Mööda lendas veel paar helikopterit. Suur, aga väga kohmakas.
  Elizabeth märkas teist helikopterit. Ta oli üksi ja erinevalt eelmistest kolleegidest tulistati tapmiseks.
  Drachma küsis:
  - Ja kus ta tulistab?
  Blond spioon märkis:
  - Ma arvan, et see on laste pärast, et nad läksid välja seeni ja marju korjama.
  Elizabeth tulistas hüppepüssist plahvatusohtliku kuuliga. Hiiglaslik helikopter, mis oli umbes kaks korda suurem kui MI-24, süttis põlema ja hakkas kokku varisema.
  - Minu selja taha tuli Junkers, kuid see hakkas suitsema, propellerid ulgusid tüütult, neil pole hauale riste vaja, tiibadel olevad ristid sobivad! - Elizabeth laulis.
  Drahma oli rõõmsameelne:
  - Ma ju lasin selle maha!
  Helikopter plahvatas, purunedes kildudeks.
  - Löök on nokaut!
  Tüdruk nõjatus tagasi ja raputas pead:
  - Äkki veel üks lask?
  Tüdrukud sõitsid veidi. Ilmus veel kaks helikopterit, mis pöördusid tagasi.
  - Nüüd võtame need korraga ära.
  Tüdrukud võtsid korraga sihikule ja sihtisid püssi. Ja nad lasid lendu ja kostis mürinat.
  Elizabeth kilkas:
  - See on Krakatoa vulkaan! Miniatuurselt!
  Drachma ulgus:
  - See on võimas löök.
  Kaks helikopterit muutusid koordineerimata, jättes endast maha pikad pruunid suitsusabad. Aeglaselt kaotasid nad kiirust ja ka plahvatasid, ilmselt ulatus laialivalguv bensiin laskemoonakoormani.
  - Noh, siin me läheme! Ratas alates... või äkki! - ütles Drachma veidi labaselt.
  Elizabeth ütles karmilt:
  - Sa väljendad end liiga karmilt. Tsiviliseerimata, seltsimees kolonel.
  Nümfkrahvinna märkis:
  - Mat, see on vene folkloori lahutamatu osa. Väga oluline osa rahvuskultuurist.
  - Olen sellega nõus. - Elizabeth noogutas pead. Tõsi, enamik sõimu tuli mongoli-tatarlastelt.
  Tüdrukud sõitsid edasi; neil polnud vajadust vaenlase vägede täiendavaks koondamiseks.
  Absoluutne mälu võimaldas maandumiskoha täpselt välja arvutada. Tüdrukud keerasid maateele.
  - Nii et meist said partisanid! - Elizabeth märkas.
  - Tõenäoliselt isegi mobiilsed hävitajad. - ütles Drachma. - Taktika: tabas ja taganes kohe.
  Jõudsime tiheda võsa tihnikuni ja peitsime auto ära. Siis hakkasid nad jooksma. See oli isegi kiirem kui autoga sõitmine.
  Elizabeth märkis:
  - Kui kõik inimesed on nagu meie, siis milleks meil üldse autosid vaja on?
  Drachma vaidles filosoofiliselt vastu:
  - Uute töökohtade pakkumiseks. Üldiselt töötute osakaal kasvab ja selle vastu tuleb võidelda.
  Blond spioon tuletas meelde:
  - Kommunistide ajal ei olnud tööpuudust. Vastupidi, töökohti oli pidevalt vaja.
  Nümfkrahvinna ütles kirglikult:
  - See annab ka sotsialismi eelise. Praegu ei ole nii, et sa ei saa tööd, vaid sirutad hüvitiste peale jalga. Kas nii suure raha ja naftadollarite juures on tõesti võimatu inimestele õnne pakkuda? NSV Liidu ajal tööpuudust ei olnud, kuigi naftahinnad olid oluliselt madalamad.
  Elizabeth täpsustas:
  - NSV Liidu ajal lahjendati tööpuudust nagu betooni keefiriga, enamik trudovikuid töötas nii palju kui suutis.
  Drachma naeris:
  - Poolel teel, see pole midagi, paljud on kümnendik.
  Blond luureohvitser märkis:
  - Kuid Stalini ajal tõmmati inimestelt kõik veenid välja. Nii et nad töötavad pidevalt kõvasti.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Tuhandete aastate kogemus näitab, et orjatöö, kuigi kõige odavam, ei ole kõige tõhusam.
  Elizabeth sosistas:
  - Muidugi töötab ori ilma vähimagi soovita, niipea kui ülevaataja ära pöördub, töötab ta kohe aeglasemalt. Ja üldiselt püüab ta pilku kõrvale vaadata.
  Drachma täpsustas:
  - Ja ma olen endiselt valmis mässu alustama. Nad ütlevad, et mõned rahvad leiutasid tehnikaid. Eelkõige valmistati kalade ja kilpkonnade mürgist ravimeid, mis sulistasid teatud ajuosad, muutes inimesed zombideks.
  Blond spioon lisas:
  - Või mankurdid! Samuti öeldakse, et inimest saab geneetiliselt muuta, muutes ta kuulekamaks.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - Üsna reaalselt tehti sarnast tööd isegi Hitleri ajal.
  Elizabeth soovitas:
  - Eugeenika nõukogu loomine poleks üldse halb. Et abielud sõlmitaks nii, et oleks optimaalne geenide kombinatsioon. Sel juhul muutuksid meie inimesed teistsuguseks, terveks, targaks, tugevaks.
  Jumalate rassist pärit kaunitar kilkas:
  - Need muutuvad sellisteks, ainult valik ei tohiks olla pime, loomalik, vaid puhtalt teaduslik.
  Blondiin ütles:
  - Mis tunne on ilma meieta?
  - Ka meie võtame sellest osa. - Drachma ütles.
  Tüdrukud jooksid ja rääkisid. Nende ette ilmus tamm. Õõnes, kuhu nad oma asju peitsid, oli peaaegu nähtamatu, ükskõik kui hoolikalt luurajad selle kinni müürisid.
  - Noh, nüüd saame end relvastada.
  Tüdrukud vaatasid sisse, Destroyer -2 kuulipildujad andsid kohe oma hääle, Drachmale kuuluv ütles:
  - Kui päevitunud sa oled, tüdruk. Must sobib sulle, aga punased juuksed on palju ilusamad.
  Elizabeth vastas:
  - Silmagurmaan, kuidas suhtute afroameeriklastesse üldiselt ?
  Nümfkrahvinna vastas külmalt:
  - Kuidas jõuda potentsiaalse sihtmärgini. Nahavärv ega rass ei oma tähtsust.
  - Ja te olete tegelikult diplomaat.
  Elizabeth küsis enda kuulipilduja käest.
  - Miks sa oled vaikne?
  Relva arvutiprogramm andis iroonilise sissekande:
  - Pole hea vestelda. Millegipärast kõnnivad inimesed maa peal jalgu trampides, mis on nii rumal kui ka kohutavalt kole.
  Blondiin kilkas:
  - Aga mu jalad?
  Arvutikiip vastas:
  - Sinu oma, üsna esteetiliselt meeldiv! Äkki mängime pasjanssi? Mida sa isiklikult eelistad, rohelisi või fänne?
  - Kolm mõõka! Meil pole aga aega mängida , mu jutukad kolleegid, me peame natuke tulistama!
  Välja antud miniarvutid:
  - Superkassetid või standardkaliiber?
  Elizabeth kinnitas:
  - Erinevad viisid. Lõppude lõpuks olete kohandatud sundtuld juhtima, olenemata kaliibri suurusest.
  Tuleviku elektroonika vastas:
  - Üldiselt jah! Samal ajal lülitage muusika sisse. Kellega tahate, kuidas oleks Michael Jacksoniga kosmosehiti pildiga?
  - Oh, see on huvitav! Kolmemõõtmelises projektsioonis.
  Kahe masina kohal vilkusid väikesed hologrammid, mis näitasid suurejoonelist impeeriumide lahingut. Ja sellel taustal laulsid Michael ja Madonna. Üldiselt tundus, et teda kiusati, Madonna jäi Jacksoni vahele ja ta muutus leinast mustaks.
  - Jah, see on väga naljakas! - ütles Elizabeth. Aga meil pole aega seda lastetsirkust vaadata.
  Drachma lisas:
  Hüpermalet saame mängida ainult liikvel olles , see treenib meid.
  - Ainult kiirtempos. - Ta soovitas kuulipildujat.
  - See on minema pühitud! - Drachma nõustus.
  Hüpermale oli käigupõhise tähestrateegia eriliik. Erinevat tüüpi tähelaevad liikusid mööda suurt neljasaja ruuduga lauda. Sada kuju püüdsid üksteist hävitada. Mõne omadused paranesid põllu vastasserva jõudmisel. Lisaks oli selles mängus võimalik osta iga kümne käigu järel täiendavaid tähelaevu. Üldiselt on mäng huvitav, kuid pikk. Ja välgutempo on täielik enesetapp. Kuid lisaks hävitamisele oli veel üks eesmärk: matt! See oli seotud malega ja tekitas lisahuvi.
  Tüdrukud kõndisid aeglaselt ja Drachma sai liikvel olles mängida. Miniatuurne protsessor, mis on võimeline kiirendama paljude terahertsini , põrises pinge all, võideldes geneetiliselt täiustatud inimajuga.
  Drachmal oli aga napilt aega otsuse langetamiseks. Ta sõitis autoga kaklusest eemale vastu puud. Tugev löök jättis tema näkku paar kriimu.
  - Oeh, kui tähelepanelik ma olen, hüpermale võlub mind!
  Elizabeth säutsus:
  - Aga lihtsalt male, kas see pole halb!
  Drachma uhkustas:
  - Ma võitsin neis Kasparova!
  Blondiin kilkas:
  - Sa oled nii enesekindel! Harry on juba vana.
  Nümfkrahvinna susises:
  - Ananda võitis! Ja Carleson!
  Elizabeth täpsustas:
  - Samaaegse mängu seansi ajal.
  Drahma võttis selle ja ütles :
  - Isegi nii. Aga väga enesekindlalt, talle võimalust andmata. Kui aga tegemist on üldmatšiga, alistan ta, ärge kartke. Ma võitsin arvuteid ELO 3000-ga. See on kõrgem kui Anand ja Garik Kasparov ja isegi Carleson.
  Blond luureohvitser märkis:
  -Arvuti on vaid looming inimese kätes. Kas olend võib olla kõrgem kui tema looja?
  Nümfkrahvinna susises:
  - See on väga raske küsimus. Inimeste maailmameistrid alistasid ju arvutid. Kuigi selles programmis pole kõik täiuslik. Sa oled üheksa käiguga matt.
  Kuulipilduja "Hävitaja" oli solvunud:
  - Me näeme. Ostan prootoni lahingulaeva.
  Drachma vastas enesekindlalt:
  - Sellest pole kasu, mu poiss. Teil lihtsalt pole aega teda eesliinile tõmmata.
  Miniarvuti ei nõustunud:
  - Või võib-olla, vastupidi, kvant muutub kvantiks!
  - Mitte päris! Näete, kui hilja ta on. - ütles Drachma otsustavalt.
  Tüdruk tegi veel paar liigutust. Vaenlane nurises ja alistus. Pärast seda laulis ta:
  - Noh, sa oled tiiger, su hüpe on äikesetorm ja su sõnad on löök, ainult minu pisar hindab Jumala kingitust.
  Drachma klõpsutas masinat sõrmega helkurile.
  - Sa oled lahe mees.
  Elizabeth katkestas teda:
  - Tead, ma kuulen tulistamist paremalt. Helide kombinatsiooni järgi otsustades puhastavad nad seal mässajaid, ilmselt karistusvägesid!
  Nümfkrahvinna ütles:
  - Vau! Nagu ikka, leiab siga mustuse.
  Blond terminaator märkis:
  "See, mida nad siit leidsid, ei olnud mustus, vaid veri."
  Jumalate sugulane küsis:
  - Mida ma peaksin sel juhul tegema?
  Elizabeth sosistas:
  - Noh, mis sa arvad, Drachma, mida õiglus meilt nõuab?
  - Muidugi, et aidata mässajaid. Nende vastu on visatud kõrgemad jõud ja nende koletu surve tuleb tõrjuda.
  Drachma pomises rõõmsalt:
  - Nüüd võtame teie hinge hea veresaunaga ära!
  Tüdrukud jooksid oma saatuse poole. Samal ajal ei unustanud nad selga panna kamuflaažirüüd. Drachma ja Elizabeth tormasid väga kiiresti ning et saapaid mitte rebida, jooksid nad paljajalu. Kuid must meik hakkas kiiresti jooksmisest ja muru puudutamisest murenema, paljastades kuldse oliivivärvi naha. Mis aga polegi nii hirmutav. Joostes tegid tüdrukud puujuurtele, männikäbidele ja okstele haiget jalgadele. See aga nende kiireid viskeid ei pidurdanud.
  Kaunitarid lendasid puu otsa, vaatasid ülevalt ringi ja raputasid kuulipildujaid.
  - Me meenutame Redskinsi ! - ütles Elizabeth.
  Drahma, rõõmust lämbumas, pobises:
  - Teate, mis tunne on tunda end tiigrina, see on parem kui kuninganna.
  Tüdrukud läksid alla, nad püüdsid tormata kiiresti, kuid samas ettevaatlikult, et mitte tekitada asjatut müra. Vaenlane lähenes, kostis sõjahääli ja mootorimürinat, kuid lasud jäid üksikuteks. Põlemise lõhn, sealhulgas laipade ja elava inimliha lõhn, muutus üha tugevamaks.
  Sõdalane ütles ühel häälel:
  - See on üsna lahe, see näeb välja nagu hea armee pühkimine.
  Tüdrukud lähenesid veelgi, ronisid kõrge papli otsa ja nende pilgule avanes lagend. Metsa servas paistis väike külake. Majad põlesid.
  Kuid see pole peamine. Nad viisid majadest välja tsiviilisikuid, enamasti korralikud vanad telliskivihooned. Peamiselt naised, lapsed, vanad inimesed. Nad aeti hunnikusse. Ääremaal paistis viis võllapuud, nende küljes rippusid kaks naist, kaks teismelist ja üks preestri moodi vanamees. Veel kolm inimest löödi risti risttalaga postidele ja tagurpidi. Pealegi oli üks neist alles laps. Külarahvast tõugati püssipäradega, peksti, mõnda lasti jalga. Üldiselt oli olukord barbaarne.
  Elizabeth ütles:
  - Ja see on lahing partisanidega!
  Toetatud drahma:
  - Sellise režiimi korral oleksin ise partisanide juurde läinud.
  Kaks teismelist jäid konksu külge ja neid hakati üles tõstma, kiikudes, püüdes rohkem valu tekitada. Teised õnnetud aeti samal ajal lauta. Läheduses olid bensiinipurgid.
  Elizabeth sosistas:
  - Nad on nagu natsikoletised.
  Drachma kinnitas:
  - Mitte parem. Tõsi, Inglismaa näib olevat tsiviliseeritud riik, kuid on saanud kuulsaks ka massiliste julmuste poolest.
  Blondiin kilkas:
  - Millal?
  Nümfkrahvinna vastas:
  - Näiteks buuride sõda. Sel juhul kasutati piinamist. Ameeriklased, eriti sõjas indiaanlastega, ei säästnud aga kedagi. Nad lõhkusid naisi ja lapsi.
  Elizabeth möirgas:
  - Aitab rääkimisest! Hakkame ründama! Sina oled paremal, mina vasakul!
  Drachma märkis:
  - Siin on neli tanki!
  - Seda parem, jäädvustame nad.
  Tüdrukud tormasid tankide juurde. Kaks neist olid suured IS-7, ilma aktiivse soomukita, kuid selgelt kvaliteetsed. Mitte iga granaat ei võta selliseid bandureid. Ülejäänud kaks on veidi väiksemad , peale nende on veel kümmekond soomustransportööri.
  Elizabeth puhkes isegi naerma:
  - Me neutraliseerime selle seaduslikult.
  Tüdrukud panid saapad jalga ja võtsid hoogu maha!
  Kui sõdurid neile lähenesid, osutasid nad oma mandaatidele.
  - Erakorraline kontroll, kolonel? - Nad ütlesid.
  Komandör tõusis püsti:
  - Kõik toimub vastavalt komissariaadi üldplaanile.
  Drahma nurrus:
  - Suurepärane! Nüüd heidame pilgu paakide sisemusse. Minu arust on tornid kergelt kinni .
  Sõdurid avasid abivalmilt luugid:
  - Vaata, meiega on kõik hästi.
  Tüdrukud hüppasid autodesse. Meeskonnas oli seitse liiget. Kuid selliste vaprate sõdalaste jaoks nagu need tüdrukud pole see probleem. Vaikselt, ilma asjatu mürata patsutas Elizaveta juhi õlale.
  - Noh, kuidas sa näed, sõber?
  Ta lihtsalt kukkus kokku. Tüdruk itsitas, lüües kahte neist korraga templitesse. Siis lõpetas ta ülejäänu. Neljal meeskonnaliikmel oli aega vaid küsida:
  - Mis see on, test?
  - Jah! Autogeensed treeningmeetodid. - ütles Elizabeth.
  Drachma lõpetas need kolm, kasutades suudlusmeetodit. Ülejäänutega oli lihtsam, aga tegin vahelduseks ühe:
  - Kuigi see on ebaviisakas, on selline surm julgem.
  Sõnagi lausumata lõid tüdrukud tankide tünnid tasa. Muide , nende jaoks viidi laadimine läbi rihmameetodil. Seega pole vaja mürske tulistada. Kuid nad pole veel juhtkangidele mõelnud. Ja see on keeruline asi. Tüdrukutel oli aga juba viiekümnendatest pärit tankide juhtimise kogemus, eriti T-54, T-55. Mõnes araabia riigis kasutati neid endiselt. Ja naisluureohvitsere koolitati, sealhulgas instruktoriks, näiteks Iraagis, Süürias, Liibüas, Iraanis. Igaks juhuks.
  Siin katkes hämmastava ja vapustava unenäo ülekanne. Kollane-punane draakon märkis:
  - Nüüd lendame hüpermaagilisse kaitsevälja, mis takistab jumalanna Kali vägedel sisenemast territooriumile, kus elavad nümfid ja driaadid. See tähendab, et selle ületamiseks vajame ka tõhustatud kaitset!
  Drachma noogutas oma partneritele ja poisile:
  - Ära muretse! See on meie jaoks väike probleem. Talisman saab sellega hakkama. Ma vajan sinult vaid maagilist abi.
  Vovka Terkin noogutas:
  - Ma tean! Me peame laulma. See on parim valik.
  Nümfkrahvinna kinnitas:
  - See on kõik, laula! Lihtsalt midagi ilusat ja lüürilist.
  Naljakas poiss hakkas laulma ja ülejäänud tüdrukud ühinesid:
  Universum oli tükkideks rebitud
  Tähed on tuhmunud, katastroof-surm!
  Nad nutavad ja oigavad põrgulike kauguste piinades,
  Ja neile, kes ellu jäid: lihtsalt kahju on taluda!
  
  Nagu Jumal, kes valitseb kõiki seadusi,
  Südametunnistuse unustamine ja au tagasilükkamine!
  Tulnukas rass loob uut maailma,
  Ta saatis meile väljakutse - halvad uudised!
  
  Venemaa armee ,
  Ta võitles vapralt ja vallutas kosmose!
  Kuid seekord on vastane kõikvõimas,
  Mängib oma koletu lugu!
  
  Ta hakib nii aega kui ruumi,
  Võimeline kvasari väikese sõrmega maha lööma!
  Olgu Jumala vägi, aga hinges on pettus,
  Halastamatu löök!
  
  Kosmos voolab aeglaselt pisaraid,
  Komeedid laulavad kurba leina!
  Oo kodumaa, püha kõigile inimestele,
   Tallatud , kust nüüd peavarju leida!
  
  Kuid ma ei usu, et kurjus pole kõikvõimas,
  Ja aeg tuleb, Rus sünnib uuesti!
  Meie piirkond õitseb veelgi tihedamalt,
  Ma võitlen vapralt selle hea eest!
  
  Muidugi pole edu ainult jõuga,
  Aga usk, tarkus ja armastus on meiega!
  Ja et õnnerong ei lahkuks,
  Mõistus peaks tabama silma, mitte kulmu!
  
  Usun, et poiss kohtub tüdrukuga,
  Leek põleb su suus nagu ahi...
  Olen oma meelest täiskasvanu, isegi liiga palju
  Tuli võib, teate, armastust sütitada!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"