Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Blondi Pahaa Jumalarta Kalia Vastan

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Tavallinen, vaikkakin hyvin kaunis blondi opiskelija Elizaveta Shchukina joutuu yllättäen valituksi ja siepatuksi nykymaailmasta. Ja hän löytää itsensä pahan jumalattaren Kalin valtakunnasta. Siellä opiskelijatyttö on vangittu. Mutta he auttavat häntä pakenemaan hirviömäisen jumalattaren mustasta palatsista. Ja Elizabeth tapaa tonttuprinssin, ja häntä odottavat uudet, erittäin mielenkiintoiset seikkailut.

  BLONDI PAHAA JUMALARTA KALIA VASTAN
  HUOMAUTUS
  Tavallinen, vaikkakin hyvin kaunis blondi opiskelija Elizaveta Shchukina joutuu yllättäen valituksi ja siepatuksi nykymaailmasta. Ja hän löytää itsensä pahan jumalattaren Kalin valtakunnasta. Siellä opiskelijatyttö on vangittu. Mutta he auttavat häntä pakenemaan hirviömäisen jumalattaren mustasta palatsista. Ja Elizabeth tapaa tonttuprinssin, ja häntä odottavat uudet, erittäin mielenkiintoiset seikkailut.
  PROLOGI
  Elizaveta latasi kurssityönsä Internetistä ja oli siihen tyytyväinen. Tyttö opiskeli ilman suurta innostusta, koska hän oli erittäin kaunis. Ja hänen hiuksensa ovat niin kirkkaat, kimaltelevat, kuin kirkkojen kupolit auringossa, ja hänen vartalonsa, ja hänen kasvonsa ja ihonsa, kaikki on yksinkertaisesti täydellistä.
  Ja tietenkään tällaisella ulkonäöllä rahan ansaitseminen ei ole ongelma. Etenkin, vaikka vain annat itsesi kuvata eri aikakauslehtiä varten. No, eikä vain sitä.
  Elizaveta rakasti myös käydä Moskovan Taiteilijoiden kujalla poseeraamassa muotokuvissa kohtuullista korvausta vastaan. Joskus hän jopa teki luonnoksia itse.
  Mutta tapahtui, että esimerkiksi taiteilija Narcissus pyysi kymmenentuhatta ruplaa kastaakseen tytön paljaat jalan maaliin ja jättääkseen tyylikkään jäljen.
  Elizabeth teki tämän kolme kertaa: punaisena, keltaisena ja sinisenä ansaitaen kolmekymmentä tuhatta ruplaa niin yksinkertaisella tavalla. Totta, sitten maali piti pestä pois asetonilla, mikä ei ole niin miellyttävää.
  Kyllä, hän on erittäin kaunis tyttö. Ja hänet on jo kuvattu useita kertoja, vaikkakin pienissä rooleissa.
  Nyt hän kävelee Moskovassa korkokengissä ja miettii, lähteäkö taas Taiteilijakujalle vai pitääkö hauskaa huvipuistossa. Kaikki ei ole kiinni rahasta.
  Sinun on elettävä itsellesi, ja pidä hauskaa ollessasi nuori. Älä kuitenkaan unohda suojella neitsyyttäsi. Älä anna sitä ensimmäiselle tapaamallesi henkilölle. Parasta olisi löytää itsellesi 80-vuotias miljardööri-aviomies. Ja tämä vaihtoehto vaikutti optimaaliselta. Jotta hän voi jäädä rikkaaksi leskeksi.
  Ja sitten elä omaksi iloksesi, uskoen miehesi yrityksen johtajalle.
  Tyttö lauloi:
  Jos haluat olla rikas,
  Jos haluat olla onnellinen...
  Älä sitten synny kytyrekäiseksi,
  Ja synny niin kauniina!
  Yhtäkkiä tytön viereen pysähtyi ylellinen Cadillac. Ja sieltä hän katsoi ulos ... Ei , ei vanhan miehen pää, vaan kaunis nuori mies smaragdeilla täytetyssä turbaanissa. Hän oli erittäin komea ja niin nuori ja raikas.
  Hän sanoi hymyillen:
  - Prinsessani, haluaisitko kyydin kanssani Moskovan kalleimpaan ravintolaan?
  Elizabeth nyökkäsi vastaukseksi, välähti helmihampaitaan ja sirutti:
  - Mielihyvin! Niin komea !
  Nuori mies välähti suurista timanteista tehtyjä sormuksia käsiinsä ja vastasi:
  - Olen myös erittäin rikas, ja tämä on sinulle tärkeämpää.
  Blondi tyttö nyökkäsi ja vastasi:
  Jos haluat olla rikas,
  Jos haluat olla onnellinen...
  Anna minulle timantteja
  Meidän kallis kuningas!
  Ja hän hyppäsi Cadillacin luo, lehtikulta peitettynä. Ja hän hyppäsi hiljaa avautuvaan oveen.
  Lumoava nuori mies halasi häntä ja suuteli häntä herkullisesti huulille. Elisabetin pää alkoi pyöriä, ja hän näki turbaanin alta työntyvän ulos ilveksen kaltaisia korvia ihmisten sijasta .
  Mutta kauniilla blondilla ei ollut aikaa yllättyä. Pää alkoi pyöriä enemmän, ja tajunta lumoavassa päässä sammui.
  . LUKU nro 1.
  Elisabetilla oli näkö puolitajuisessa tilassa. Tyttö haaveili...
  On kuin hän lentäisi taivaan poikki istuen valtavalla perhosella, jolla on kimaltelevat siivet kaikissa sateenkaaren väreissä.
  Ja hänen ympärillään on pörröisiä, värikkäitä pilviä. Tyttö lepää niveljalkaisen hyönteisen selkää vasten jalat korkokengissä.
  Vaalea tyttö pitää taikasauvaa oikeassa kädessään ja laulaa tietysti vitsinä:
  Pyydän teitä olemaan yllättymättä
  Jos nyt on nyrkkeily, eikä sumo!
  Jos on, jos on, jos on nyrkkeilyä eikä sumoa!
  Lohikäärme lensi pilvestä häntä kohti. Ei liian iso , suunnilleen albatrossin kokoinen ja kolme pientä päätä. Ja tämä eläin sirkutti odottamattoman ohuella äänellä:
  -Oletko kiltti, täti?
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Kyllä , kiltti!
  Lohikäärmevauva huusi:
  - Haluan jäätelöä.
  Blondi tyttö kysyi hymyillen:
  - Millaista jäätelöä?
  Kolmipäinen pieni hirviö kurkuteli:
  - Omenapiirakkajärjestyksessä!
  Elizabeth otti sen ja pudistaen taikasauvaansa kuiskahti:
  - Kolme pakkausta suklaajäätelöä!
  Ja lohikäärmeen päälle putosi jäätelöhiutaleita ja ruskeaa massaa. Pieni hirviö nuoli hänen kieltään ja sirutti:
  - Todella maukasta, täti!
  Blondi tyttö nauroi. Ja kaunis lohikäärme nuoli pois herkullisen ja makean aineen.
  Elizabeth heilutti sauvaansa uudelleen, ja herkullinen tomaatti kermalla osui suloiseen hirviöön . Ja hän siveli lohikäärmettä.
  Hänen viereensä ilmestyi teini-ikäinen tyttö. Hän oli paljain jaloin, mutta yllään ylellinen tunika ja jalokivikorut.
  Tytöllä on myös taikasauva käsissään. Hän väänteli sitä, ja kerma ja suklaa katosivat. Pieni lohikäärme sanoi loukkaantuneena:
  - Miksi olette tätejä, eikö niin?
  Tyttö kumarsi ja vastasi:
  - Olen kreivitär-nymfi Drachma. Ja kuka sinä olet?
  Blondi vastasi luottavaisesti:
  - Elizaveta Shchukina. Opiskelija ja malli.
  Molemmat kaunokaiset vilkuttivat toisiaan. Ja nymfi, jonka paljaissa jaloissa kimaltelivat arvokkaat sormukset, huomautti:
  - Näytät enemmän prinsessalta.
  Itse asiassa Elizabeth käyttää niin monia erilaisia koristeita ja kimaltelevia jalokiviä.
  Blondi vastasi:
  - Sinäkin ... Voi voi, miksi niin jalo ihminen on paljain jaloin?
  Drachma vastasi hymyillen:
  - Olen nymfi - luonnon korkeimpien jumalien sukulainen. Noituuden aikana, kun kenkiä ei ole, on paljon mukavampaa käyttää paljaita varpaita.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Se on selvää! Olet todella kaunis, mutta ovatko hiuksesi luonnolliset vai värjätty?
  Paljasjalkainen nymfityttö kikatti, pudisti seitsemänvärisiä hiuksiaan ja vastasi:
  - Kyllä ja ei! Tämä ei ole maalia, ja samalla seitsemän väriä symboloivat, että olen erittäin korkeatasoinen noita!
  Ja kaunotar napsautti paljaita varpaitaan, ja hyvän tankin kokoinen kakku ilmestyi. Samaan aikaan se oli niin runsaasti koristeltu kerman kukilla, eri sävyissä, ja se tuoksui erittäin herkulliselta. Kakku näytti erittäin täyteläiseltä.
  Elizabeth totesi suloisesti hymyillen:
  - Jos syömme yhden näistä, vatsamme räjähtää.
  Drachma nyökkäsi ja vastasi:
  - Antaisimme tämän kakun nälkäisille lapsille!
  Ja nymfityttö pudisti taikasauvaansa. Ja he, kaksi kaunottaret, löysivät itsensä lähellä melko suurta kota kananjaloilla. Nainen, joka näytti noin kolmekymppiseltä, pitkät, punaiset hiukset, leijui hänen vieressään. Hän oli laastissa, toisessa kädessä oli ylellinen luuta kullatulla kahvalla ja toisessa vasemmassa myös taikasauva.
  Lapset, 10-14-vuotiaat, työskentelivät pellolla hänen edessään. Kaverit olivat repeytyneissä rievuissa, paljain jaloin ja laihoina. He viljelivät peltoa, kuokkasivat, vetivät aurat ja kantoivat paareja.
  Hyvin rumat karhut haarnoissa ja saappaissa piiskasivat heitä kypärät päässään.
  Ja silloin tällöin ruoskat vihelsi.
  Elizabeth huusi:
  - Kuinka kehtaat kohdella lapsia noin!
  Ja blondi tyttö teki kahdeksan taikasauvallaan. Ja suklaata, makeisia, sokeroituja hedelmiä, rakeita, tikkuja ja jäätelöpakkauksia putosivat panssaroidut örkit. He ripottelivat pörröisiä karhuja ja jopa kaatui.
  Ja paljain jaloin nälkäiset lapset hyökkäsivät sellaisen rikkauden nähdessään ruokaa vastaan.
  Örkit yrittivät pysäyttää heidät ja heiluttivat ruoskia ja mailoja. Baba Yaga löi ilmaan luudallaan. Aalto nousi ja se oli kuin tsunami. Elizabeth ja hänen perhonensa heitettiin, ja pieni lohikäärme kehrättiin.
  Nymfi Drachma pyöritteli taikasauvaansa. Ja pyörre tyyntyi, aallot putosivat.
  Laihoja, puolialastomia, kovasta työstä uupuneita lapset työnsivät suuhunsa makeisia ja muita ruokia. Orkkivalvojat yrittivät lyödä heitä heilutellen piiskaansa.
  Elizabeth heilutti taikasauvaansa uudelleen. Ja kermakakut lensivät kohti karvaisia ja haisevia örkkejä. Nymfi lisäsi myös napsauttamalla paljaita varpaitaan, jotka oli koristeltu artefaktisormuksilla. Ja seurauksena energiavirta leimahti. Ja örkkien iho syttyi tuleen, ja heidän panssarinsa alkoivat sulaa.
  Baba Yaga, melko kaunis ja punatukkainen nainen, huusi, paljastaen hampaat ja työnsi näyttäviä tiikerihampaita suustaan:
  - Miksi vaivaudut, Drachma? Olemme pitkään jakaneet vaikutusalueemme!
  Elizabeth huusi:
  -Pidät lapsia! Ja tätä ei voi sietää!
  Baba Yaga mutisi aggressiivisesti:
  - Kuka muu tämä on ? Ja miksi sekaannut jonkun muun asioihin?
  Blondi tyttö hymyili ja vastasi:
  - Kuka olen? Tämän voi sanoa laululla!
  Drachma nyökkäsi:
  - Kyllä, uusi ystäväni on hyvin musikaalinen! Ehkä kuuntelet häntä?
  Puolisulaissa haarniskassa olevat örkit vääntyivät, huusivat ja ulvoivat. Oli selvää, että heillä oli kova kipu.
  Baba Yaga naurahti. Ilmeisesti hän ei sääli karvaisia kumppaneitaan ollenkaan. Ja hän murisi:
  - Laula kukka, älä häpeä!
  Elizabeth otti sen ja lauloi tunteella ja innolla:
  En ole kyllästynyt siihen ollenkaan
  Juo, mene ulos, rakastu miehiin !
  Ja rohkeasti tappaa fasistit,
  Voin kilpailla Adolfin kanssa!
  Voin kilpailla Adolfin kanssa!
  
  Luonnollinen blondi,
  Ja et tarvitse kuminauhaa rakkaudessa!
  Puolet maailmaa on kanssani,
  Luonnollinen blondi!
  
  Taas löin fasistit rohkeasti,
  Teen uusia ennätyksiä!
  Ja murskaan vihollisen asian takia,
  Voin murskata kaikkien kasvot !
  Voin murskata kaikkien kasvot !
  
  Luonnollinen blondi,
  En tarvitse kuminauhaa rakkaudessa!
  Puolet maailmaa on jalkojeni juurella,
  Luonnollinen blondi!
  
  Kukapa ei usko kylmeyteeni,
  Tulee vähän tytön kantapäätä...
  Tiedä, että pelkuruus on tyhmyyttä,
  Kaadan Krautit!
  Kaadan Krautit!
  
  Luonnollinen blondi,
  En tarvitse kuminauhaa rakkaudessa,
  Mieheni vapisee kanssani,
  Luonnollinen blondi!
  
  Haluatko tulla viileämmäksi kuin Fuhrer?
  Ja potki fasistien perseeseen...
  Älä säästä luoteja Krautteihin,
  Pelaa Penelopea!
  
  No, taistelu on veristä,
  poltan loppuun...
  Kaikki ei ole maineen vuoksi
  Tässä piilee mysteeri ja ratkaisu!
  Tässä piilee mysteeri ja ratkaisu!
  
  Luonnollinen blondi,
  En tarvitse kuminauhaa rakkaudessa!
  Ja minulla on teräksinen selkä,
  Luonnollinen blondi!
  Luonnollinen blondi!
  Baba Yaga nauroi. Hän pudisti taikasauvaansa. Puoliksi palaneet örkit rauhoittuivat. Sadevirrat kaatui heidän päälleen. Lapset istuivat alas.
  Valtava kakku leijui avojaloin poikien ja tyttöjen joukkuetta kohti.
  Nymfi luki loitsun. Ja jättiläinen torus hajosi palasiksi. Ja jokaisen lapsen eteen ilmestyi kultainen lautanen, veitsi ja haarukka.
  Baba Yaga käski:
  - Annan teille kaikille luvan levätä ja syödä!
  Lapset nyökkäsivät enimmäkseen kirkkain päin ja alkoivat syödä.
  Elizabeth kysyi hämmästyneenä:
  -Missä näiden onnettomien poikien vanhemmat ovat?
  Baba Yaga vastasi hymyillen:
  - Nämä eivät todellakaan ole lapsia. Nämä ovat aikuisten sieluja, kuoleman jälkeen he saivat lasten ruumiit ja lähetettiin maailmaamme uudelleenkoulutukseen. Ja sinun täytyy myöntää, että toimintaterapia oli paljon inhimillisempää!
  Elizabeth katsoi ympärilleen. Ympärillä kasvoi reheviä, ylellisiä kukkia sisältäviä puita ja miellyttävä tuoksu levisi läpi. Ja jopa Baba Yagan linna näytti erittäin kutsuvalta.
  Tyttö nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tämä ei näytä helvetiltä!
  Drachma huomautti:
  - Taivas ja helvetti ihmisten primitiivisessä ymmärryksessä ei ole olemassa. On olemassa rinnakkaisia ja monivektorimaailmoja , joilla on omat ominaisuutensa ja parametrinsa. Ja täällä näillä lapsilla on mahdollisuus saada paras paikka auringossa!
  Baba Yaga nyökkäsi ja huomautti:
  - Kyllä, se, joka oli elämänsä aikana hyvä hyvissä teoissa, voi tulla kuninkaaksi tai prinssiksi rinnakkaismaailmassa, ruumiillisen kuorensa kuoleman jälkeen! Joten universumissa kaikki on suhteellista. Minäkin olin kuningatar edellisessä elämässä.
  Nymfi kreivitär nyökkäsi:
  "Aluksi hän inkarnoitui orjatytöksi ja työskenteli viljelmillä. Mutta sitten hänet myytiin opiskelijaksi velholle, ja hän nousi tässä maailmassa Baba Yagan tasolle. Ja tämä ei ole ollenkaan heikko ura!
  Elizabeth vihelsi ja huomautti:
  - Vau! Kuka minä sitten olen?
  Drachma huusi:
  Hauras värillinen terälehti,
  Olet vasta matkan alussa...
  Vaikka maailma ympärillä on julma,
  Sinun on vain mentävä eteenpäin!
  Yksi pojista shortseissa ja revittyneessä T-paidassa välkkyvänä paljaana, ruskettuneena ja naarmuuntuneena säärissä, saatuaan kakun valmiiksi, juoksi lähemmäksi kolmea ilmassa leijuvaa tätiä ja siristi:
  - Minä, markiisi de Sade! Kuuluisa henkilö.
  Baba Yaga huusi uhkaavasti:
  - Ilmeisesti haluat lyödä markiisia kepillä hänen paljain kantapäällään?
  Poika kumarsi ja vastasi hymyillen:
  "Olen ollut orja nyt pari vuosisataa." Miksi he eivät ota minua armeijaan? Voin olla sekä squire että rumpali. Muuten, ollakseni rehellinen, olen tulossa tyhmemmäksi töistä!
  Drachma huomautti:
  - Ehkä meidän pitäisi itse asiassa antaa hänelle mahdollisuus. Esimerkiksi mennä töihin?
  Baba Yaga huomautti:
  - Jos joku ottaa sen! Tiedätkö, täällä voi olla toisin. Markiisille tarjottiin jollain tapaa toimia virkailijan apulaisena, kuten koulutettu henkilö menneessä elämässä. Näin hän keksi sen. Sen jälkeen he hakkasivat poikaa kepeillä paljain kantapäihin. Ja kuinka hän huusi.
  Nuori markiisi, joka näytti noin 12-vuotiaalta, huomautti:
  "En ole käyttänyt kenkiä yli kahteen sataan vuoteen." Ja pohjani ovat kovat kuin kamelin sorkat. Ja joskus täytetyt kovettumat alkavat kutittaa . Ja sitten tikut kantapäässäsi eivät satuta niin paljon!
  Elizabeth nauroi ja huomautti:
  - Viehättävä. Joten oletko yli kahdensadan vuoden jälkeen edelleenkin ollut lapsi?
  Poika nyökkäsi:
  - Vain ulkoisesti! Kehomme ei muutu ollessamme orjia. Jos liityn armeijaan, kasvan siellä jo, vaikkakin hitaasti. Mutta täällä vain vaatteet kuluvat töistä, ja meille annetaan uudet viiden vuoden välein . Ja kengät ... Täällä on jopa neljä aurinkoa - se on erittäin lämmin. Usein työskentelen jopa ilman T-paitaa, se on paljon mukavampaa!
  Baba Yaga huomautti:
  - Markiisi de Sade on yksinkertaisesti ihana! Ehkä minä kutitan hänen kantapäänsä strutsin höyhenellä, ja hän kertoo minulle sadun.
  Poika, joka oli aikoinaan arvostettu aatelismies ja pahamaineinen kirjailija, huomautti:
  Kirjoitan joskus hyvin
  Joskus se osoittautuu hölynpölyksi!
  Kaikki tässä maailmassa heittelee,
  Ja todellakin se on vain tyhjää turhamaisuutta!
  Elizabeth nyökkäsi ja kysyi:
  - Ehkä haluat ison suklaaramkin?
  Poika vastasi vakavasti:
  - Haluaisin ison mukin hyvää espanjalaista viiniä tai jamaikalaista rommia!
  Baba Yaga nauroi ja huomautti:
  - Lapset eivät saa juoda alkoholia!
  Markiisipoika vastusti:
  - En ole lapsi! Ja armeijassa on osa luolaa.
  Drachma huomautti, pudistaen sauvaansa rennosti:
  - Kokeile parempaa karkkia liköörin kanssa!
  Ja nuoren orjan käsiin ilmestyi suklaatynnyreitä. Poika puri ne pois ja lauloi:
  Rakkaus ja kuolema, hyvä ja paha,
  Se mikä on pyhää ja mikä syntistä, ei ole tarkoitettu ymmärrettäväksi!
  Rakkaus ja kuolema, hyvä ja paha,
  Emme voi kuolla, on vain yksi olemassaolo!
  Tyttö juoksi heidän luokseen ja välkkyi paljaita, pieniä, pyöreitä korkokenkiään. Hän oli vaaleatukkainen ja erittäin suloinen. Hän kumarsi ja sirutti:
  - Olen Lady Winter! Tunnetaan rouvani. Ja haluan myös ylennyksen.
  Tytöllä oli yllään lyhyt, repeytynyt tunika, jossa oli suuria reikiä. Hänen pienet jalkansa olivat sirot, mutta hänen jalkansa olivat jo kiimainen ja kovettunut. Voidaan nähdä, että hän on kyntänyt yli vuosisadan.
  Elizabeth hymyili ja vastasi:
  - Onko näin? Mutta se on parempi kuin olla vanha nainen.
  Tyttö huomautti:
  - Minut teloitettiin 26-vuotiaana, enkä ollut vanha nainen. Markiisi de Sade kuoli seitsemänkymmentäneljävuotiaana, joten ainakin hän eli!
  Poika shortseissa nyökkäsi, painoi kiven ruohoon paljain jaloin ja lauloi:
  Vaikka he sanovat, että vuosia ei voi palauttaa,
  Ja on kuin kroppa olisi vain rappeutunut...
  Aloitamme matkamme uuteen maailmaan,
  Ja kehittelemme uutta ideaa!
  Ja markiisipoika repäisi nuhjuisen T-paitansa ja osoitti kaakeloitua vatsaansa. Lihaksikas poika näytti paljon komeammalta ilman paitaa. Shortseissa, vaikkakin revittynä , hän näytti nuorelta urheilijalta.
  Ja hän alkoi tanssia esitellen muotoiltuja lihaksiaan käsivarsissaan ja jaloissaan.
  Sitten markiisipoika poimi paljain varpaillaan kiven ja heitti sen korkeammalle. Sitten hän nappasi sen näppärästi jalkallaan ja heitti taas kaksi kiviä. Ja hän otti heidät jälleen kiinni.
  Elizabeth huudahti:
  - Ihanaa! Kuinka hienolta näyttää !
  Pieni lohikäärme lensi pojan luo. Hän nuoli pyöreää, kovettunutta kantapäätään ja sirutti:
  - Veli?
  Poika pyyhki paljaat jalkapohjansa nurmikkoon ja mutisi vihaisesti:
  - Sisar!
  Pieni lohikäärme huusi:
  - Ystäväni!
  Drachma nauroi ja lauloi:
  Jostain syystä lapset on kahlittu kuin ketju,
  Olla jonkun tarvitsema vaikeina aikoina...
  Älä läikytä vettä, kaikki ympärillä vitsailevat,
  Tätä tarkoittaa todellinen, uskollinen ystävä!
  Pieni lohikäärme näki palan kakkua, ryntäsi sen luo ja alkoi nuolla pehmeää, makeaa massaa kolmella kielellä.
  Tyttö-milady huusi:
  - Viehättävä eläin. Haluaisin sellaisen koiran!
  Elizabeth huudahti:
  - Miksi Anna de Bayle myrkytti Constancen ? Bonacieux ?
  Tyttö astui liköörikaramelliin paljain jaloin. Hän murskasi sen, huokaisi ja vastasi:
  - Kateuden takia. Rakastin Dartagnania kovasti !
  Baba Yaga virnisti:
  "Siksi tämä surkea tyttö saa piiskaa joka perjantai." Hän tappoi viattoman sielun.
  Elizabeth kysyi hymyillen:
  - Entä muihin rikoksiin?
  Tässä Drachma puhui:
  Bekingenin herttua oli melkoinen paskiainen. Kyllä, ja hän palveli kotimaataan Ranskaa. Ajattelen kuitenkin ottaa hänet opiskelijaksi!
  Tyttö-milady huusi:
  - Totta kai ota. Koska olen kyllästynyt siirtämään typerästi kuokaa istutusalueella, kantamaan paareja tai kantamaan satoa. Louhoksilla on vaihtelua. Olen ollut täällä melkein neljä vuosisataa. Olen surullinen !
  Elizabeth vihelsi ja huomautti:
  - Kyllä, se on paljon. Jopa USA:ssa elinkautiseen vankeuteen tuomittu voidaan armahtaa kahdenkymmenen vuoden vankilassa!
  Baba Yaga huomautti:
  "Hän olisi jo aikoja sitten siirretty orjasta armeijaan tai noitaksi tai jopa tyttöpapittareksi, mutta Miladylla on liikaa mainetta. He pelkäävät opettaa hänelle taikuutta - hän on petollinen tyttö!
  Markiisi de Sade, tuo leikkisä poika, nyökkäsi:
  - Satunnaisia esityksiä ja viihdettä lukuun ottamatta toimintaterapiasta tulee tylsää . Todellakin, louhoksissa voit ainakin kasvattaa lihaksiasi.
  Baba Yaga nyökkäsi:
  - Otan sen huomioon! Joten menet louhoksille!
  Markiisipoika huudahti:
  - Laita minut myyntiin! Joku varmasti ostaa minut huutokaupasta.
  Drachma nauroi ja huomautti:
  - Vau! Hän itse, entinen aateliston arvoinen mies, haluaa tulla myydyksi, kuin jokin!
  Markiisi de Sade lauloi:
  Sydämemme vaatii muutosta
  Silmämme kaipaavat muutosta...
  Sydämissämme ja kyynelissämme,
  Ja suonten pulssi...
  Muutos, me odotamme muutosta!
  Ja orjalapsi polki paljain jaloin. Tämä on todella elävä poika.
  Pieni lohikäärme sirkutti matkimalla:
  -Muutoksia, odotamme muutoksia!
  Ja hän pyöri kuin kehrä, matelija on erittäin söpö ja söpö.
  Elizabeth huomautti:
  - Ja hän on erittäin suloinen pieni lohikäärme.
  Drakma halusi sanoa jotain, kun taivaalle ilmestyi valopiste. Joku lensi heitä kohti.
  Nymfityttö sirkutti:
  - Tämä on suurenmoista ! Ilmeisesti merenneitoperhonen kilpailee.
  Blondi tyttö yllättyi:
  - Miten menee, merenneitoperhonen?
  Baba Yaga vastasi nauraen:
  - Tämä on silloin, kun olet sekä merenneito että perhonen samanaikaisesti. Mikä yllättää sinut?
  Elizabeth kohautti olkiaan ja huomautti:
  - En ole koskaan kuullut niin upeista olennoista!
  Punatukkainen noitanainen vastasi:
  - Silloin näet sen itse. Hän voi elää veden alla ja lentää ilmassa! Ja se on hienoa .
  Todellakin, tyttö ilmestyi hopeisella hännällä ja siivellä, joka kimalteli neljässä auringossa kirkkaammin ja kauniimmin kuin lehtikulta.
  Nymfi sirkutti:
  - Paronitar de Dashing, tervehdin teitä!
  Merenneitoperhonen naurahti ja vastasi:
  - Ja tervehdin sinua, kreivitär! Olkoon valoa maailmassa.
  Markiisipoika huusi:
  - Ehkä voit ostaa minut? Haluan vierailla meren valtakunnassa.
  Merenneitoperhonen lauloi:
  Sinisessä meressä, valkoisessa vaahdossa,
  Missä hurrikaanit raivoavat...
  Missä meri huojuu ja laivat tärisevät!
  Nymfi ja Baba Yaga ottivat sen ja lauloivat:
  Laivat uppoavat pohjaan ankkureineen ja purjeineen,
  Ja sitten kultaiset arkut ovat sinun,
  Kultaiset arkut!
  Laivat makaavat rikki
  Arkut ovat auki...
  Smaragdit ja rubiinit virtaavat kuin sade...
  Jos haluat olla rikas,
  Jos haluat olla onnellinen,
  Pysy kanssamme poika
  Sinusta tulee kuninkaamme!
  Sinusta tulee kuninkaamme!
  Milady tyttö virnisti. Hän puraisi kakkua, otti sen innostuneena ja lauloi:
  Ihmiset ihailivat kuningatarta
  Kaikki pihan pojat rakastuivat...
  Hänen kanssaan olin näkymätön varjo,
  Rakkauden sijaan opin kärsivällisyyttä!
  Merenneitoperhonen pudisti siipiään, ja kultaiset sävyt alkoivat loistaa auringonsäteistä. Ja tyttö osoittautui upeaksi.
  Paronitar de Likhaya pudisti taikasauvaansa, ja Elizabethin käteen ilmestyi kukkakimppu.
  Blondi tyttö nauroi ja vastasi:
  - Tämä on erittäin kaunis kukkakimppu!
  Ja hän vilkutti kumppaneilleen. Markiisipoika otti sen ja pyörähti ympäriinsä kuin toppi. Ja hänen paljas jalkansa pyöri ilmassa. Ja niin poika otti ja nappasi hopeisen sudenkorennon siivestä. Ja sitten hän sai pienen kipinän osuman kantapäähän ja huusi.
  Baba Yaga hampaat paljastaen huomautti:
  - Älä ole kiusaaja, pikkutyttö !
  Markiisi de Sade loukkaantui:
  - Olenko se minä, pikkuinen ? Kyllä, näin tämän...
  Ja taas salama iskee pojan paljaisiin pohjiin.
  Ja hän huusi. Ja se on hauskaa.
  Merenneitoperhonen naurahti ja huomautti:
  - Vauva on vain hurmaava.
  Elizabeth huomautti:
  - 12-vuotias, tämä ei ole vauva. Tämä on melkein aikuinen poika. Ja jos ajattelee, että hän on jo kolmesataa vuotta vanha, niin tämä on jo...
  Markiisi de Sade huusi:
  - Nuori vanha mies!
  Ja hän vilkutti kollegoilleen.
  Toinen poika juoksi heidän luokseen. Hän hymyili ja vastasi surullisesti:
  - Täytän pian viisituhatta vuotta. Mutta olen edelleen orjapoika, ja minulle on määrätty henkilökohtainen kielto. Olin täällä, kun Baba Yaga ei vielä syntynyt.
  Punahiuksinen nainen vastasi:
  - Tämä on entinen faarao Cheops. Yli kaksisataaviisikymmentätuhatta orjaa kuoli pyramidin rakentamisen vuoksi. Siksi häntä ei vapauteta orjuudesta.
  Poika nyökkäsi. Hänellä oli lyhyt miehistön leikkaus, ja entisellä faaraolla itsellään oli yllään vain uimahousut. Olkapäähän oli poltettu orjamerkki, ja iho oli musta, kuin afrikkalaisella. Tämä on todella odottamatonta. Ja hiukset päinvastoin ovat vaaleat, samoin kuin kulmakarvat. Poika oli komea, röyhkeä, lihaksikas ja ulkoisesti iloinen.
  Elizabeth kysyi huokaisten:
  - Millaista on olla orja lähes viisituhatta vuotta?
  Faraopoika vastasi:
  - En oikeastaan, mutta olen tottunut siihen. Lisäksi meillä on sekä viihdettä että viikonloppuja. Orjilla on omat oikeutensa. - Noin kolmetoistavuotias nuori poika huomautti. - Ja hienointa on pojan terve kroppa. Et ole ollenkaan väsynyt. Iloinen koko ajan . Ja kun työskentelet ja kaivaat maahan, luot jotain!
  Baba Yaga nyökkäsi:
  - Kyllä, joskus fantasiat todella pelastavat sinut! Ja se on hauskaa ja siistiä! Esimerkiksi...
  Markiisipoika naurahti ja huomautti:
  - Kyllä se on oikein! Fantasioita, tämä on hienoa ! Voit kirjoittaa jotain tällaista.
  Molemmat pojat ottivat sen ja löivät nyrkkejä. Jopa kipinöitä putosi rystysistä.
  He vilkuttivat toisilleen ja lauloivat:
  Joka oli orjuuden pimeydessä, ota miekka,
  Kunnia ja vapaus ovat käsissäsi!
  Anna rohkeuden virrata täydessä vauhdissa - kutsu on veressä,
  Unohda epäilykset, alhainen, alhainen pelko!
  
  Älä ole orja, nöyryytettynä tomussa,
  Mahtava kotka, joka kohoaa korkeuksiin !
  Kutsu jumalat veriseen taisteluun,
  Taistele valotahdosta loppuun asti!
  
  Eikä soturin terä vapise,
  Haavoittunut taistelija putosi voihkien!
  Anna ikuisuuden nukkua, seppeleen palakoon pimeydessä,
  Terveisiä taivaasta mahtavan uhkaavan ukkosen kanssa!
  Tytöt hymyilivät. Milady huomautti nokkelasti:
  - Vapaus on taivas!
  Ja hän löi paljas, siro jalkansa.
  Tämä on tyttö, joka oli paronitar, kreivitär ja herran vaimo.
  Näin he puhuivat.
  Merenneitoperhonen otti sen ja siristi:
  - Löydät omasi, muista, olet ikuisesti nuori, ja se on hienoa !
  Tyttö-milady nyökkäsi ja huusi:
  - Kyllä, on hienoa , kun sinulla on ikuinen nuoruus. Jo lapsena vanhuus pelotti minua, ja pelkäsin muuttuvani vanhaksi ja rappeutuneeksi.
  Toinen tyttö, joka juoksi heidän luokseen, nyökkäsi:
  - Kyllä tiedän! Kun aloin muuttua vanhaksi naiseksi, minulla oli tästä paljon komplekseja . Vaikka olin kuningatar ja minulla oli kaikki. Mutta tämäkään ei auttanut, edes parhaat lääkärit ja jopa kreivi de Calliostro itse !
  Milady nyökkäsi:
  - Tämä on entinen Venäjän tsaaritari Katariina II. Hän oli kerran suuri hallitsija ja pukeutui ylellisiin asuihin, mutta nyt hän juoksee paljain jaloin ja repeytyneessä tunikassa.
  Tyttökuningatar huomautti:
  - Mutta nyt olen nuori ja terve! Ja se on paljon arvoista.
  Markiisi de Sade nyökkäsi:
  - Kyllä, tietysti, se kannattaa. Osaan arvostaa sitä.
  Poika faarao nyökkäsi:
  - Kuten Salomo sanoi: - Nuori pentu on parempi kuin vanha leijona!
  Ja kaikki neljä lasta: kaksi poikaa ja kaksi huomattavan ikäistä tyttöä, lauloivat:
  Ihmiskunta on suuressa surussa,
  Luultavasti kaikki ajattelevat häntä!
  Kyyneleitä vuodatettiin tämän meren yli,
  Ihmisen pelko palaa tulella!
  
  Vuodet ryömivät vuoden toisensa jälkeen asuntovaunussa,
  Isoäiti hieroo hennaa poskilleen!
  Ja jotain tapahtui neiton hoikkaalle vartalolle ,
  En ymmärrä mistä ryppyjä tulee!
  
  Miksi luonnon kruunu on kirkas?
  Koneiden luojan täytyy yhtäkkiä kuihtua!
  Hän, joka valjasti tuulen voiman kärryyn,
  Hän ei pysty selviytymään ikääntymisen pahuudesta !
  
  Kauneudesta tulee friikki
  Ja sankari kuihtuu silmiemme edessä!
  Onko nyt huono sää,
  Ja yöllä minua kiusaa villi pelko!
  
  Mutta en usko, että pelastusta ei ole,
  Ihminen voi riidellä Jumalan kanssa!
  Jotta ystävällisestä perheestä tulee ikuinen,
  Joten tie kulkee ylämäkeen helposti ja jyrkästi!
  
  Vanhoilla naisilla ei ole enää ryppyjä,
  Annetaan vanhuus vetäytyä häpeässä!
  Ja mies, edistyksen voimakas poika,
  Hän katsoo elämän huippua kirkkain silmin!
  
  Ja kauneutta tulee olemaan loputonta
  Päivät virtaavat kuin joki täydessä virrassa!
  Ihmisen hyvyys tulee näkyviin
  Loppujen lopuksi sydämestä tulee puhdas ja jalo!
  
  Usko, uusi ilo tulee,
  Vuosien saatossa viisaus lisääntyy!
  Loppujen lopuksi jää ei laskeudu nuoreen kehoon,
  Kuin koulupoika, joka haluaa opiskella viidelle!
  
  Merkki on korkeampi, tule, etsi sitä,
  Teet kokeen uudelleen vähintään sata kertaa!
  Ja voit syödä pääsiäiskakkuja hunajalla,
  No, ryhdy nyt vanhaksi tytöksi!
  Ja koko joukkue purskahti nauruun.
  Baba Yaga huomautti synkästi:
  - Olet todella vihainen. Ehkä lähettää sinut töihin? Toimintaterapia on paras lääke syntisille.
  Perhonen merenneito huomautti:
  - En ole henkilö. Ja tämä on meille merenneitoperhosten ulottumattomissa. Elämme todella kauan ilman ikääntymistä. Ja sitten siirrymme toiseen maailmaan.
  Ja lapset huudahtivat yhteen ääneen:
  - Uusille rajoille ja paratiisiin!
  Pari ratsumiestä ilmestyi kaukaa. Toinen oli oranssin hevosen selässä, toinen sinisen hevosen selässä. He lähestyivät nopeasti. Se oli pariskunta - poika ja tyttö. Erittäin kaunis. Tytöllä oli yllään lyhyt mekko ja paljain jaloin, koristeltu koruilla. Nuori mies oli pukeutunut ylelliseen pukuun ja kimalteleviin saappaisiin.
  Molemmat olivat pukeutuneita, miekat käsissään ja jouset selässään. Ja se näytti upealta.
  Ja heidän takanaan koko joukko tyttöjä puhui. He olivat lyhyissä, kirkkaissa tunikoissa, kantoivat miekkaa ja kilpiä. Myös kaunokaiset olivat paljain jaloin. Ja sormukset loistivat heidän varpaissaan. Eriväriset hiukset leijuivat tuulessa.
  Ja heidän korvansa ovat kuin ilvekset. Kaunis, mutta korvat eivät ole ihmisen.
  Baba Yaga kumarsi:
  - Tervehdys, prinssi Dolgorukov ja hänen ensimmäinen vaimonsa. Olet juuri ajoissa.
  Nuori tonttu kumarsi ja vastasi:
  - Kyllä, se on siistiä . Täällä kanssasi on uusi ja erittäin kaunis tyttö. Onko hän kuollut?
  Nymfi de Drachma huomautti:
  - Ei! Ja yleensä ihmiset saavat lasten ruumiit kuoleman jälkeen. Ja tässä hän on aikuinen! "Tyttö napsauttaa paljaita varpaitaan ja sirutti. "Ilmeisesti hänen elinaikanaan hänet kuljetettiin seuraavaan maailmaan."
  Nuori prinssi nyökkäsi ja vastasi:
  - Haluan suudella hänen jalkaansa!
  Elizabeth mutisi hämmentyneenä:
  - Jalkani?
  De Dolgorukov nyökkäsi:
  - Kyllä, sinun , oi blondi jumalatar!
  Markiisipoika huudahti:
  - Mikä ilo!
  Tyttökuningatar huomautti nauraen :
  - Kyllä , tämä on todella siistiä! Kun olin nuori, jalkojani suuteltiin mielellään. Ja kun tulin vanhemmaksi, miehet inhosivat tätä!
  Elizabeth ojensi alaraajaansa korkokengissä ja siristi:
  - Voit kokeilla.
  Nuori prinssi mutisi:
  - Ota kenkäsi pois!
  Faraopoika huomautti:
  - Egyptissä tytöt ovat koko ajan paljain jaloin. Ja kun he käyttivät sandaaleja, varsinkin korkokenkiä, se näytti erittäin seksikkäältä!
  Blondi tyttö huusi:
  - Kyllä, ehkä ensi kerralla otan kenkäni pois. Ja niin, suutele kantapäätä!
  Nuori prinssi halusi sanoa jotain, kun valtava lohikäärme ilmestyi taivaalle. Hänellä oli kaksitoista päätä ja hän oli niin kirkas ja värikäs.
  Pieni lohikäärme piristyi ja sirkutti:
  - Äiti!
  Markiisipoika lauloi:
  Anna äidin tulla, anna äidin tulla,
  Äitini löytää minut ehdottomasti...
  Loppujen lopuksi tätä ei tapahdu maailmassa,
  Kadotkoon lapset!
  Loppujen lopuksi tätä ei tapahdu maailmassa,
  Kadotkoon lapset!
  Valtava naaraslohikäärme ukkosi:
  - Näen pienen poikani leikkivän kanssasi. No, sinä Drakma olet hyvä tyttö, ja uskon, että pidät vauvasta huolta!
  Nymfikreivitär naurahti ja lauloi:
  Lapsen ajatukset ovat kuin lumi
  Kevyet kimaltelevat kirkkaasti...
  Ainakin joskus, ikään kuin se olisi syntiä,
  erittäin ilkeitä !
  Ystävällinen nauru kuului. Ja se näytti todella hauskalta ja ylelliseltä.
  Jalolapset olivat hyvin iloisia ja hyppäsivät ylös ja alas.
  Baba Yaga huusi aggressiivisesti:
  - Siinä se, pikkuiset! Lopeta hauskanpito. Nyt ryhdytään hommiin!
  Drachma nyökkäsi:
  - Kyllä , lapset! Sovita syntisi toimintaterapialla! Työ, onnellisuus ja arvokas paikka elämässä tulevat sinulle!
  Baba Yaga karjui ja jopa iski salamalla :
  - Paikoissa!
  Lapset alkoivat juosta. Ja heidän paljaat, pyöreät kantapäänsä välähtivät. Ne olivat vaaleanpunaisia ja kauniita.
  Elizabeth totesi vihaisella katseella:
  - Miksi pakotat heidät töihin? Ehkä taikuuden avulla voit tehdä kaiken sellaisen?
  Baba Yaga karjui:
  - Syntiä on rangaistava! Sellainen on Korkeimman Jumalan Pojan, pahan Chernobogin isän, tahto!
  Vaalea tyttö huusi peloissaan:
  - Miksi tarvitset pahaa?
  Nymfityttö vastasi:
  - Valinnanvapaus. Eikä vain tämä.
  Nuori prinssi nyökkäsi:
  - Kyllä täsmälleen! Ilman roistoja ei ole sankareita. Kuten sanotaan, tarvitset sekä pippuria että sokeria!
  Baba Yaga nyökkäsi ja lauloi tunteella ja ilmeellä:
  Jos maailmankaikkeudessa on ongelmia,
  Se ei tapahdu hinnalla millä hyvänsä...
  Et halua enää muutosta
  Mies ei tiedä mitä haluaa!
  
  Ja siellä on Tšernobog, jolla on mahtava voima,
  Suurella on universaali voima ...
  Hän antaa sen miehelle suoraan otsaan,
  Jotta ihmisrodusta ei tule täysin villiä!
  
  Kyllä, Kaikkivaltias Rotu loi Hänet,
  Jotta ihmisillä olisi syytä kehittyä...
  Niin että ihminen haluaa kaiken kerralla,
  Ja ihmiset oppivat taistelemaan kovasti!
  
  Kuten soturi voittaa pahuuden,
  Se sauva, joka on luotu ihmisen hyödyksi...
  Ja hän vuodatti hyvyyttä sieluille ja ruumiille,
  Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia taistelemaan!
  
  Mitä Kaikkivaltias Jumala haluaa?
  Että he eivät uskalla kaataa tonttua polvilleen...
  Jotta paha kohtalo ei hallitse,
  Joten sadat sukupolvet kehittyvät!
  
  Kyllä, Chernobog on kannustin ihmisille,
  Jotta ei ole laiskuutta, ei pysähtymistä...
  Joten murskaat fasistin paloiksi ,
  Kävele Orklinin ympärillä ystävällisessä kokoonpanossa!
  
  Joten älä eksy, jos se on vaikeaa,
  Jos isänmaata kohtaa ongelmia...
  Rod tekee sen kauniisti ja helposti,
  Vain saada ihmiset liikkumaan!
  
  Ja Chernobog on vain vanhempi veljesi,
  Vaikka hän on tiukka , hän rakastaa sinua loputtomasti...
  Saavutat suurimmat pisteet
  Kun palvelet tonttua ikuisesti!
  Orjalapset taputtavat näitä sanoja taputtamalla käsiään.
  Sen jälkeen Baba Yaga nuoli huuliaan ja kysyi:
  - Ymmärrätkö nyt?
  Elizabeth kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Kyllä, sitä on mahdotonta ymmärtää!
  Nuori prinssi nyökkäsi ja sanoi:
  - Anna minun suudella jalkaasi!
  Blondi tyttö kikatti ja lauloi:
  Ja rakastan poikia
  Tapan heidät paljaalla jalallani!
  Tarvittaessa lyön sinua kovasti,
  Joku ylitti rajan!
  Tämän jälkeen blondi riisui kenkänsä. Hänen siro jalkansa paljastui, ja hänen harmoniset ja viipaloidut sormensa näkyivät.
  Ja nuori tonttu otti ja suuteli herkullisesti Elizabethia ensin sääriin, sitten vaaleanpunaiseen kantapäähän ja sanoi:
  - Eläköön naisten kauneus!
  Baba Yaga totesi happamalla ilmeellä:
  - Kyllä, se on hauskaa. Mutta etkö halua ottaa häntä vaimoksesi, prinssi?
  Dolgorukov vastasi innolla:
  - Voin vain haaveilla tästä! Oletko samaa mieltä?
  Elizabeth nauroi ja sirutti:
  - Mikä on tilasi?
  Tonttuprinssi hymyili ja vastasi:
  - Ja sinä olet liikenainen. Näen käytännönläheisen.
  Drachma huomautti:
  - On liian aikaista puhua tästä. Tässä maailmassa teillä molemmilla on suuri ja mielenkiintoinen tehtävä. Joten mene siihen!
  Naaraslohikäärme ja lohikäärmevauva lensivät taivaalle. Muut lapset työskentelivät, ja örkkivalvojat kehottivat heitä jälleen. Näytti siltä, ettei mikään maailmassa ollut muuttunut.
  Elizabeth näki, että nuori prinssi antoi myös käskyn. Tonttuperheen soturitytöt asettuivat riviin. Ja heidän paljaat, ruskettuneet, sirot jalkansa vapisivat.
  Blondi tyttö oli kyllästynyt ja huomautti huokaisten:
  Kaikki menee ohi, sekä suru että ilo,
  Kaikki menee ohi, niin maailma toimii...
  Kaikki menee ohi, sinun täytyy vain uskoa,
  Se rakkaus ei mene ohi, ei!
  Ja sitten tonttutytöt kääntyivät ympäri. Ja sitten prinssi ja prinsessa laukkasivat. Vain hopeiset kaviot kimaltelivat. Ja tyttö oli erittäin kaunis, mutta hän erottui korvistaan, jotka olivat erittäin siroja ja ihastuttavia.
  Baba Yaga huomautti:
  - Söisin vain sellaisen sulhanen!
  Drachma nyökkäsi:
  - Prinssi on hyvä ja todella rikas. Mutta hän ei pitänyt siitä, että et ollut kiinnostunut ensisijaisesti hänestä, vaan hänen rahoistaan!
  Elizabeth totesi surullisin silmin:
  - Onnea ei voi rakentaa ilman rahaa! Samalla tavalla, vaikka henkinen on ensisijaista, se ei ole minkään arvoista ilman aineellista.
  Nymfi kreivitär nyökkäsi:
  - Vaikka ruumis ilman sielua ei ole ruumis, kuinka heikko onkaan sielu ilman ruumista!
  Baba Yaga huomautti:
  - Kyllä, vaikea mutta mielenkiintoinen kohtalo odottaa tätä tyttöä.
  Elizabeth lauloi raivoissaan:
  Mutta kohtaloa ei pidä murskata,
  Ja taistelussa on ulospääsyä!
  . LUKU nro 2.
  Tyttö heräsi unestaan. Ja heti tunsin kylmiä kiviä selässäni. Ja kun hän avasi silmänsä, ympärillä oli vankityrmän hämärä. Elizabeth ravisti itseään ja tunsi teräspannan kaulassaan, joka rajoitti häntä. Myös tytön käsissä ja paljaissa jaloissa oli kahleita . Vaatteiden sijaan hänellä oli nyt yllään raidallinen viitta, jonka rinnassa oli numero. Ja hänen vieressään kahleissa oli toinen tyttö. Ja hän vaikutti hirveän tutulta seitsemänvärisestä hiustyylistään paljain jaloin.
  Kyllä, tämä on Drachma, vain ilman amuletteja ja koruja, lyhyessä raidallisessa vankilan mekossa ja myös numerolla brodeerattu rinnassa. Ja hänen niskansa, jalkansa ja kätensä ovat jäykkiä. Ilman jalokiviä hänen paljaat jalkansa näyttävät lapsellisilta ja puolustuskyvyttömiltä.
  Elizabeth vihelsi:
  - Vau! - Blondi tyttö koputti ketjujaan.
  Drachma näyttää seitsemänväristä hiustyyliään lukuun ottamatta erittäin kauniilta teinitytöltä. Tässä raidallisessa mekossa hän on kuin japanilainen sankaritar anime Hän näyttää viattomalta ja hämmentyneeltä.
  Blondi tyttö huusi:
  - Hei! Ehkä voimme tavata?
  Nymfi katsoi häntä, mutta ei ilmeisesti tunnistanut häntä, ja sirutti kielellä, joka näytti idiootille venäjäksi:
  - Hei! Oletko ihminen?
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Kyllä, olen ihminen. Ja sinä ilmeisesti olet nymfi?
  Drachma vahvisti:
  - Kyllä, olen kreivitär! Ja mitä?
  Blondi tyttö huomautti:
  - Unohda koko juttu. Ehkä tiedät kuka kidnappasi meidät ja miksi?
  Nymfityttö vastasi huokaisten:
  "Pahan jumalattaren Kalin palvelijat sieppasivat meidät. Jos olet kiinnostunut tästä.
  Elizabeth vapisi ja huomautti:
  - Tarkoitatko pahan jumalatarta Kalia? Hindulaisuudesta?
  Drachma vastasi:
  - Ei! Tämä ei todellakaan ole hindulaisuutta. Tämä on universumimme todellisuus. Ja sinä olet ilmeisesti jalo henkilö, koska sinut sijoitettiin selliin, jonka lattia oli peitetty erityisellä metallilla, joka neutraloi kaiken taikuuden.
  Blondi tyttö kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Kuten näyttää siltä, kehoon inkarnoitunut paholainen sanoi, ehkä isoisoäitisi kuningatar olisi hyvin yllättynyt nähdessään isolapsentyttärensä Moskovassa!
  Nymfityttö nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, tapahtuu, että istut vankityrmässä, mutta myös tässä tapauksessa on myös iloa, erityisesti mielenkiintoinen sellukatveri!
  Elizabeth hieroi paljas jalkaansa ja huomautti:
  - Ei näytä olevan kylmä, mutta jalkani alkavat kylmetä.
  Drachma nyökkäsi hymyillen:
  - Sinulla ei ilmeisesti ole tapaa kävellä paljain jaloin. Ja tämä puhuu joko jalosta alkuperästä tai maailmasi ei liian leudosta ilmastosta!
  Blondi tyttö vastasi huokaisten:
  - Kyllä, ilmasto ei miellytä meitä. Lisäksi viime aikoina ei ole ollut normaalia talvea - sohjoa ja räntäsadetta. Se on jopa inhottavaa!
  Nymfityttö nappasi kutisevan hyönteisen siron, pienen jalkansa paljain varpain ja heitti sen niin taitavasti, että se kaatui kärpäsen, joka halusi laskeutua Elizabethin poskelle.
  Blondi tyttö huudahti hämmästyneenä:
  - Vau! Kuinka taitavasti teit sen.
  Drachma huomautti:
  - Hieno kokemus, harjoitus ja taikuutta! Kuinka kaunis voit olla?
  Elizabeth vastasi huokaisten:
  - Valitettavasti en voi tehdä sitä. Tarkemmin sanottuna en ole yrittänyt saada hyönteisiä kiinni jaloillani.
  Nymfityttö nauroi ja vastasi:
  Jos kärsit pitkään, jotain selviää,
  Sinä tyttö läpäisee kokeen, usko minua, A:lla,
  Ja jos se ei toimi, yritä uudelleen!
  Vaalea tyttö kysyi arasti:
  - Oletko yrittänyt katkaista ketjuja?
  Drachma vastasi syvään huokaisten:
  - Tietysti yritin, mutta heillä on erityistä taikuutta. Vaikka sisälläni on jumalallista voimaa, en voi polttaa metallia läpi, sulattaa sitä ja repiä sitä osiin!
  Elizabeth otti ketjun käsiinsä ja yritti hieroa lenkkiä toista vasten. Hän luki jostain kiinni jäämisestä kirjasta , että näin tytöt pääsivät eroon kahleista. Totta, se vei aika paljon aikaa. Ja on myös tapa sahaa läpi teräslinkki hiuksilla.
  Nymfityttö virnisti:
  - Taitavasti - teräs terästä vastaan!
  Blondi tyttö naurahti ja vastasi:
  - Kärsivällisyyttä ja vähän vaivaa!
  Ja tyttö otti sen ja kokeili sitä hiuksillaan. Mutta jälkimmäinen näytti ehkä jopa hauskalta. Nymfityttö haisi erittäin hyvältä. Ikään kuin se ei olisi ihmisruumis, vaan kokonainen kukkapenkki ylellisiä ja reheviä kukkia.
  Eliza Veta alkoi taas hieroa linkkiä linkkiä vastaan. Myös hänen kumppaninsa alkoi tehdä tätä, mutta ei käsillään, vaan paljain varpaillaan. Ja se oli sekä kaunista että viehättävää. Yleensä Drachma oli erittäin kaunis tyttö ja jotenkin erityinen, ei aivan inhimillinen, mutta samalla miellyttävä ja houkutteleva.
  Elizabeth huomasi, että hän todella halusi puhua pidätettynä:
  - Maailmassamme saattaa olla pientä taikuutta, mutta tekniikka on erittäin kehittynyttä. On jopa ohjuksia, joissa on lämpöydinvarauksia, ja yksi niistä pystyy muuttamaan suuren ja tiheästi asutun kaupungin syväksi radioaktiiviseksi kraatteriksi.
  Drachma rypisti mustia kulmakarvojaan ja kysyi:
  - Haluatko pelotella meitä?
  Blondi tyttö pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Puhun vain omasta maailmastani. Meillä on planeetta Maa, ja sillä on yli kaksisataa maata.
  Nymfityttö nauroi ja huomautti:
  - Yli kaksisataa maata yhdellä planeetalla? Mitä olette, villit? Miten tämä voi olla, näennäisesti normaalista ihmisrodusta!
  Elizabeth kohautti olkiaan ja alkoi hieroa voimakkaammin huomauttaen:
  - En tiedä itse. Mutta ihmiset todella käyttäytyvät kuin villit. Sodat, uskonnolliset kiistat, terrori-iskut ja sairaudet ja paljon muuta - maan päällä ei ole taivasta!
  Drachma vastasi huokaisten pudistaen seitsemänväristä päätään:
  - Missä taivas on? Maailmassamme oli vielä enemmän tai vähemmän, kunnes pahan jumalatar Kalin demonit hyökkäsivät. Sen jälkeen kaikesta tuli paljon pelottavampaa kuin ennen!
  Blondi tyttö huomautti:
  - Ja meillä on tarpeeksi ongelmia maan päällä jopa ilman Kalia. Näytti siltä, että tiede kehittyi ja ihmisistä tuli yhä älykkäämpiä. Tämä tarkoittaa, että sodat, konfliktit ja taistelut jäävät menneisyyteen. Mutta ei, jotenkin se pahenee entisestään. Tieteen kehittyessä ei myöskään ole vähemmän uskonnollisia fanaatikkoja. "Elizabeth taputti siroa, paljas jalkaansa, mikä sai ketjun jylisemään, ja jatkoi. - Tästä syystä ihmiset ovat todella tyhmiä ja käyttävät pienistä asioista pistooleja, veitsiä, messinkiryssiä ja jopa ydinkärkiä!
  Nymfityttö nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä tiedän! Olen elänyt maailmassa yli vuosisadan ja nähnyt paljon. Edistys ja tiede eivät todellakaan aina kulje käsi kädessä moraalin ja humanismin kanssa. Ja tieteen kehitys ei ole ihmelääke, aivan kuten taikuutta. On olemassa erittäin edistyneitä velhoja ja veljiä, mutta he ovat niin pahoja, että olet yksinkertaisesti hämmästynyt. Entä oppineet miehet? Heidän joukossaan on niin paljon hulluja, joita mielisairaala itkee!
  Elizabeth , joka jatkoi ketjun yhden lenkin hieromista toista vasten piristääkseen itsensä, huomautti:
  - Mutta on myös myönteisiä puolia. On esimerkiksi älypuhelimia, kannettavia tietokoneita ja tietokonepelejä, jotka tekevät sielusta hauskempaa. No, ei vain sielu, vaan myös ruumis.
  Nymfityttö kysyi uteliaana ja myös hieroen yhtä ketjun lenkkiä toista vasten:
  - Mitä älypuhelimet ja kannettavat tietokoneet ovat?
  Blondi tyttö epäröi eikä vastannut heti:
  - Näethän, nämä ovat laitteita, joiden kautta voit välittää tietoa etäältä ja näyttää erilaisia kuvia ja kuvia liikkeessä.
  Drachma virnisti:
  - Ovatko nämä jotain maagisia esineitä?
  Elizabeth vahvisti:
  - Kyllä, jotain sellaista! Mutta ne eivät sisällä taikuutta, vaan mikropiirejä ja erilaisia ihmistieteen saavutuksia.
  Nymfityttö nyökkäsi ja välähti tietävästi:
  - Kyllä, kuulin, että on maailmoja, joissa taikuuden sijaan on korkea teknologia. Mutta tämä ei ole täysin käytännöllistä.
  Blondi tyttö kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Kuinka voin sanoa sen! Voimme vastaanottaa tietoa Internetin kautta, katsella elokuvia ja tehdä paljon muuta. Tässä on vain paljon mahdollisuuksia.
  Drakma aikoi sanoa jotain muuta, kun kuului ääni. Ja tytöt lopettivat ketjujen sahaamisen ja istuivat alas.
  Panssaroidut ovet avautuivat. Poja ilmestyi yllään vain mustat uimahousut ja niissä oli numero. Hän näytti noin kolmetoistavuotiaalta, laihalta, mutta karkealta ja ruskettuneelta. Hän löi paljaita jalkojaan ja asetti naisvankien eteen vesikannun, leivän ja kulhon puuroa.
  Elizabeth kysyi häneltä:
  - Kuka sinä olet?
  Poika vastasi ytimekkäästi:
  - Olen orja!
  Ja paljain korkokengät välähtäen, orjapoika käveli pois. Blondi tyttö huomautti:
  - Ja onko täällä orjuutta?
  Drachma nyökkäsi seitsemänväristä päätään:
  - Kyllä, valitettavasti on. Mitä , eikö sinulla ole sitä?
  Elizabeth vastasi luottavaisesti:
  - Virallisesti, ei! Orjuus on kielletty lähes kaikissa maailman maissa. Mutta tietysti se on maan alla myös maassamme.
  Nymfityttö totesi luottavaisesti:
  - Ja täällä se on laillistettu. Kuten todellakin kidutusta. Ja saatat joutua kokemaan sen itse.
  Blondi tyttö vapisi. Kuvitellen, että häntä vedettiin alasti telineeseen ja kaksi pitkää teloittajaa hakkasi häntä kaikin voimin piikkilangalla, kuumalla langalla. Teloittajien vartalot ovat alasti vyötäröä myöten ja kiiltävät hiesta, vatsalihakset ovat laatoilla vuorattu ja heiluvat kuin meren aalto.
  Ja Elizabeth nuoli huuliaan.
  Drachma kysyi hymyillen:
  - Näytät ajattelevan poikia? Näen kuinka silmät loistivat himokkaasti!
  Blondi oli nolostunut ja punastui. Hän itse asiassa tunsi hieman häpeää eroottisia fantasioitaan. Varsinkin sadomasokistinen .
  Ja hän vastasi rohkeasti:
  Ja rakastan poikia
  Laitan ne yhteen...
  Pubiin viivalla,
  Tuon sinut mukaani!
  Sen jälkeen tytöt vaikenivat. He hieroivat ketjujaan ja kuului hiljainen, yksitoikkoinen ääni.
  Hämmentääkseen itsensä Elizabeth alkoi ajatella jotain mielenkiintoista.
  Esimerkiksi, mitä olisi tapahtunut , jos Aleksanteri Kolmas ei olisi kärsinyt kuninkaallisen junan törmäyksessä rautateillä lähellä Harkovia. Vahva ja arvovaltainen monarkki jatkaa hallitustaan. Tsaari-Venäjä tietysti jatkaa laajentumistaan. Tässä tapauksessa Kiinaan. Ja keisari Aleksanterin aikana Kaukoidän rautatien rakentaminen alkoi suunnitelmilla sekä Vladivostokille että Port Arthurille. Aluksi se oli, kuten Nikolai II:n aikana, vain parempi, koska peläten pelottavaa tsaari Aleksanteria he varastivat vähemmän.
  Entä sota Japanin kanssa? Aleksanteri Kolmas päätti, miksi välttää sotaa? Tsaari-Venäjän väkiluku kasvoi nopeasti. Kuolleisuus väheni, myös lasten keskuudessa, rokotukset otettiin käyttöön, antibiootteja valmistettiin yhä enemmän ja vähemmän ihmisiä kuoli vilustumiseen ja syntyvyys pysyi erittäin korkeana. Ja tsaari-Venäjää uhkasi ylikansoitus. Joten miksi sääliä miehiä? Naiset vielä synnyttävät ! Ja Aleksanteri halusi myös sotilaallista kunniaa. Lempinimi rauhantekijä ei riitä. Aleksanteri Suureksi tuleminen on sitä, mitä hallitsija todella haluaa. Kun sota Japanin kanssa alkoi, Aleksanteri Kolmas oli jo lähes viisikymmentäyhdeksänvuotias ja tietysti vanhuudessaan hän halusi esitellä sotilaallisia tekojaan ja tyydyttää huomattavia tavoitteitaan.
  Lyhyesti sanottuna tsaari ei tehnyt myönnytyksiä Japanille. Ja sota alkoi. Ei aivan kuten Nikolai II:n kanssa .
  Tyynenmeren laivuetta komensi amiraali Makarov, ja Venäjän laivasto oli valmiustilassa. Ja Baltian laivue rakennettiin aikaisemmin, ja Port Arthur oli paremmin linnoitettu, ja myös jotkut muut kaupungit. Ja jo ensimmäisinä päivinä japanilaiset alkoivat kärsiä raskaita tappioita.
  Elizabeth ja Drachma, soturityttö ja nymfityttö, löysivät itsensä Varyag-risteilijällä, jota vastaan oli neljätoista japanilaista alusta: kuusi risteilijää ja kahdeksan taistelulaivaa. Mutta risteilijä Varyag astui luottavaisesti taisteluun.
  Ja hänen koko tiiminsä koostuu tytöistä, joita komentavat Elizabeth ja Drachma.
  Täällä tytöt juoksevat kannella, ja heidän paljaat pohjansa välkkyvät, vaaleanpunaiset, pyöreät, paljaat kantapäät kimaltelevat. Ja soturit käyttävät räjähdysmäisesti kuuden tuuman aseita. Ja he tukevat paljaita, lihaksikkaita jalkojaan laivan panssaria vasten. He avaavat tulen. Ja samaan aikaan Varyag liikkuu niin, että japanilaiset kuoret lentävät ohi.
  On hienoa, kun miehistö koostuu vain tytöistä. Lisäksi he ovat kaikki kunnossa ja lihaksikkaita. Lihakset ovat erittäin näkyvät, ja ainoa asia, jota käytän, on bikinit. Ja nämä ovat ohuita pikkuhousuja ja kapeita kangasnauhoja rinnassa. Mutta tyttöjen lihakset ovat täysin näkyvissä, mukaan lukien heidän vatsalihakset, kuten suklaapatukan lihakset.
  Tytöt täällä ovat erittäin kauniita - aivan super. Ja he edelleen nauravat ja näyttävät suuria hampaitaan, kuin suden.
  Drakma, tämä kreivitär-nymfi, napsautti paljaita varpaitaan, ja taikasauva ilmestyi hänen käteensä. Noitatyttö ravisteli sitä ja lähetti maagisen energian pulsarin kohti japanilaisen laivueen suurta risteilijää. Ja todellakin, olin todella tyytyväinen. Nousevan auringon maan laiva sinkoutui ylös, ja se alkoi hajota palasiksi. Ja metalli muuttui makeaksi kermaksi ja levisi meren pinnalle.
  Elizabeth vilkutti kumppanilleen ja sirkutti, napsautti paljaita, siroja jalkojaan ja päästi irti tappavan voiman pulsarin:
  - Olen vahvin nainen! Ja japanilaiset eivät ole heikkoja.
  Ja hävittäjä kärsi pulsaristaan. Jopa sen puoli paloi läpi. Ja hän joi melkoisen määrän vettä. Ja kallistui ja alkoi vajota.
  Tytöt hyppäsivät ylös ja nykivät paljaita, lihaksikkaita, vahvoja jalkojaan, karjuivat:
  Kunnia! Kunnia Venäjälle!
  Kauneudet ryntäävät eteenpäin!
  Naisten jaot bikineissä -
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Ja tyttöjen paljaat kantapäät osuivat panssaroituun kanteen. Ja tämä näyttää erittäin eroottiselta ja houkuttelevalta.
  No, Varyagin miehistö koostuu vain reilun sukupuolen edustajista - jokaisen miehen unelma.
  Ja Drachma taas otti ja pudisti taikasauvaansa. Hänen paljaissa, siroissa jaloissaan tai pikemminkin varpaissaan kimalsivat arvokkaat sormukset kirkkaimmista kivistä. Ja se näytti erittäin siistiltä .
  Ja samaan aikaan tulipulsarit lensivät ulos taikasauvasta ja tytön paljaiden jalkojen sormuksista. Niiden koko kasvoi lennon aikana. Ja niistä tuli pari jämäkkää kakkua, joissa oli kermaa, ruusuja, perhosia ja muita koristeita. Ja niin he ottivat sen ja törmäsivät japanilaiseen risteilijään ja hävittäjään. He hyökkäsivät heidän kimppuunsa voimalla.
  Ja molemmat laivat voideltiin makealla ja tuoksulla, upotettiin kekseihin ja kermaan. Sen jälkeen ne alkoivat vajota, ja heidän panssarinsa kirjaimellisesti hajosi, syöpyi ja hajosi.
  Ja risteilijä yhdessä hävittäjän kanssa suli ja suli. Ja japanilaiset merimiehet muuttuivat suklaaksi, makeisiksi ja tikkariksi aivan silmiemme edessä. Ja se näytti hienolta .
  Elizabeth huomautti:
  - Tämä on kulinaarista taikuutta!
  Drakma korjattu:
  - Makeiset! Siellä oli pahoja merimiehiä, ja nyt on hienoja herkkuja.
  Japanilaisten oli todellakin kohdattava vahvoja ja lumoavia taistelijoita.
  Ja nyt Elizabeth napsautti ruskettuneiden ja erittäin viettelevien jalkojensa paljaita varpaita. Ja sitten hänen paljaasta, pyöreästä kantapäästään lensi juustokakku. Se oli aluksi pieni, mutta kasvoi lennon aikana. Ja se on jo kasvanut kuin todellinen matkustajakone. Ja kuinka se kestää ja rampaa risteilijän. Ja hän kääntyi hunajassa ja kondensoidussa maidossa liotetun jättimäisen juustokakun voimakkaasta työnnöstä . Ja silmiemme edessä siitä alkoi muodostua suuri, herkullinen vaniljakastikekakku. Ja hänestä levisi erittäin voimakas ja hyytävä haju.
  Ja japanilaisista merimiehistä tuli suuria rusinoita tai kermasta tehtyjä unikonpäitä tai suklaatynnyreitä, joiden sisällä roiskui viinaa. Ja se on vain upeaa.
  Elizabeth twiittasi:
  - Nämä ovat niin herkullisia herkkuja! Oikeita sarjakuvia !
  Drakman kreivitär-nymfi nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Opit nopeasti.
  Sen jälkeen hän laittoi siroisten jalkojensa paljaat varpaat suuhunsa ja vihelsi.
  Siirapin aalto ja jotain herkullista geysiriä nousi. Ja tämä aalto, kuten tsunami, kaatoi japanilaisen risteilijän. Ja sen tilalle ilmestyi erittäin rikas kakku keskiaikaisen karavellin muodossa kermapurjeilla. Ja taas kaikki on niin maalattua. Ja millaisia suklaa- ja muita makeisten täytteitä on olemassa?
  Ja japanilaisista merimiehistä tuli taas karkkeja, mukaan lukien grillattua lihaa. Ja myös peitetty suklaakuorilla ja paljon kaikkea rikasta ja maukasta, täynnä elämää ja tuoksua.
  Elizabeth huusi. Ja leikatusta, tyttömäisestä jalastaan hän vapautui tulisen kiihkeän energiavirran. Ja jotain sanoinkuvaamatonta, hyvin paksua, tahmeaa alkoi ryntää ulos. Ja pari japanilaista tuhoajaa jäätyi vadelmahilloon ja suklaahyytelöön. Sen jälkeen niistä tuli aivan silmiemme edessä toinen makeisten mestariteos, ja merimiehistä ja merimiehistä tuli hyvin iloisia, kermaisia koristeita.
  Drachma vilkutti kumppanilleen:
  - Ei paha! Valmistimme niin monia herkullisia asioita .
  Elizabeth nauroi ja sirutti:
  Ah, dieetti, älä syö sitä tai tuota,
  Ja anna jalkojesi koskaan väsyä kävelyyn...
  Voi, ruokavalio, tulen hulluksi tähän,
  Kuppikakut eivät lihota, ja ne saavat sinut laulamaan lauluja!
  Nymfityttö huomautti:
  - Mitä meiltä puuttuu?
  Blondi terminaattori mutisi:
  - Aivan, mitä?
  Drakma siristi:
  - Jäätelö! Tässä on mitä muuta tarvitset.
  Elizabeth huusi:
  - Tekee jotain, mikä on täysin väärin
  Se on makeampaa kuin jäätelö!
  Ja molemmat velhotytöt pitivät kädestä. Sen jälkeen he ojensivat paljaat, lihaksikkaat, ruskettuneet jalkansa, ristiin ne ja paljain sormin ottivat ja vapauttivat maagisen hyperplasman virtoja. Se lensi ja osui eloonjääneisiin japanilaisiin laivoihin kuin aalto. Yksi, kaksi, kolme ... Ja nyt samurai-astioiden sijasta ilmestyi lasit, joissa oli kaikenlaista jäätelöä upeilla ja makeilla täytteillä. Ja japanilaiset merimiehet muuttuivat mansikoista, kirsikoista, banaaniviipaleista ja mangoista. Ja nousevan auringon maan neljästätoista laivasta tuli kaikenlaisia erittäin maukkaita ja herkullisia asioita.
  Ja siellä oli jäätelöä, piparkakkuja, kakkuja, leivonnaisia, karkkeja, suklaata, juustokakkuja ja tikkuja. Niin monia herkullisia asioita.
  Elizabeth katsoi tätä omaisuutta ja huomautti:
  - Mitä, pitäisikö tämän kaiken hävitä?
  Drachma nyökkäsi:
  - Ei tietenkään!
  Blondi tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Kuka tarvitsee tätä merellä?
  Nymfikreivitär ehdotti:
  - Siirretään se ja annetaan lapsille.
  Elizabeth nauroi ja lauloi:
  Kaikki ihmiset suurella planeetalla,
  Aina pitää olla ystäviä...
  Lasten pitäisi aina nauraa
  Ja elää rauhallisessa maailmassa...
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Drachma nyökkäsi sateenkaarenväristä päätään hyväksyvästi:
  - Kyllä lasten pitäisi nauraa ja elää rauhallisessa maailmassa! Nyt viedään eteenpäin ja annetaan nuorille lahja!
  Vaalea tyttö pyöräytti silmiään ja kysyi epäuskoisena:
  - Voimmeko me? Täällä on niin paljon, kuinka voit kerätä niin monia herkullisia herkkuja ja tällaista makeisvarallisuutta?
  Nymfikreivitär vastasi:
  - Pystymme tekemään tämän ilman epäilystäkään. Olen varma siitä. Sillä välin meidän täytyy laulaa jotain, jotta voimme ladata energiaa.
  Elena nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Laula? No, se on meidän ilomme!
  Ja molemmat tytöt ottivat sen ja lauloivat innostuneesti ja energisesti:
  Hiuksesi ovat lumenvalkoiset,
  Kultainen satiini iho!
  Intohimoni palaa rajattomasti,
  Nuorekas into ei ole haihtunut ollenkaan!
  
  Tyttäreni, olet kaunis,
  Paljain jaloin hiekalla!
  Sinä ja minä olemme niin onnellisia
  En voi elää ilman sinua!
  
  Ja vastauksena kaunotar sanoo minulle:
  Poika, olet kunnollinen sulhanen!
  Usko minua, minäkin pidän sinusta kovasti,
  Rakkauden henki ei ole kuihtunut!
  
  Mutta elämä on kavala asia,
  Raha hallitsee maailmaa, usko minua!
  Ja mamon on lihava , se on pääasia,
  Ihminen on ihmiselle peto!
  
  Sanoin vastauksena piilottamatta silmiäni;
  Tiedän, että köyhyys on paha kumppanimme!
  Olemme kanssasi avojaloin ,
  Kuin James Smithin tarina!
  
  Mutta rakkaus ei tunne rajoja
  Siinä ei ole esteitä tai rajoja!
  Kuten Pyhä Herra on meitä käskenyt,
  Ja siunattujen valokasvojen kuvakkeet!
  
  Mennään siis naimisiin,
  Lapset kasvavat onnellisina!
  Ja sitten elämämme kääntyy,
  Maailman leveimmällä tiellä!
  
  Piika tuli heti kylmäksi,
  Silmiini ilmestyi jää!
  Jalo intohimo on laantunut,
  Ja hänen piirteissään on katkeruutta!
  
  Ei, en jää kulkuriksi
  Ja minä hankin, tiedätkö, palatsin!
  Ja sinulle, nälkäinen poika,
  Vain laihalla lehmällä kruunu!
  
  No, riitelin rakkaani kanssa,
  Ajattelin, menkää silmukaan surusta!
  Sinun täytyy menettää niin paljon omatuntoa
  Jos jäät roskan kiinni , tapan sinut!
  
  Mutta onneksi sota syttyi,
  Tule heti vapaaehtoiseksi eturintamaan!
  Vaikka tie on neuloilla pistetty,
  Aloin kirjoittaa mannamien määrää!
  
  Joten tämä on taistelu, taistelu,
  Vittu, olemme taistelussa ja rakastuneet!
  Ja sota lähenee loppuaan,
  Tilin nollat ovat kasvamassa!
  
  Mutta sitten tapahtui tragedia,
  Hajallaan oleva, paha ammus lensi ohi!
  En halunnut tätä, usko minua,
  Mutta dominot putosivat peräkkäin!
  
  Täällä sieluni leijuu taivaalla,
  Neito seisoo haudalla!
  Ja kristallisilmät itkevät,
  Hän katsoo alas, kärsien!
  
  - Lopulta tajusin, tyhmä
  Ihmisten pahuus kasvaa rahassa!
  Alkukantainen elämä on ilmaista,
  No, nyt on pelko vallassa!
  
  Minulle ei ole anteeksiantoa taivaassa,
  Maailman kuiluun, minä menen luostariin!
  Laula lauluja joka päivä,
  Jeesus Isä on oppaani!
  
  Joten otin sen ja riisuin kenkäni,
  Paljain jaloin kävelemässä lumikuitujen läpi!
  Ja ylistäen Kristusta raunioina,
  Laulaa ääneen lauluja Jumalasta!
  Tytöt lauloivat sen suurella innolla. Näyttää siltä, että jopa maagisessa maailmassa he tuntevat ja tunnustavat Jeesuksen Kristuksen Herraksi ja Jumalaksi ja Vapahtajaksi.
  Tämä on todella siistiä ja siistiä.
  Sen jälkeen ilmeisesti kaunottaret latautuivat riittävästi energialla. Elisabetin oikeaan käteen ilmestyi myös taikasauva. Ja molemmat velhotytöt ottivat ja ristiin taikasauvansa ja paljaat, taltatut jalkansa renkailla varpaissaan. Ja he huusivat:
  - Abra , Moppi, Kadabra !
  Ja ne, sekä lukematon määrä ruokaa, joutuivat pyörremyrskyyn. Ja ennen kuin tytöt ehtivät tulla järkiinsä, he löysivät itsensä jostain erityisestä paikasta. Ympärillä oli matalia kiviä. Ja lukemattomat joukot lapsia työskentelivät heidän hyväkseen.
  Mukana oli sekä poikia että tyttöjä 7-14-vuotiaista. He työskentelivät puolialasti ja paljain jaloin. He pilkkoivat kiviä, laittoivat kivimurskaa paareille, lastasivat vaunuja, työskentelivät lapioilla ja sorkkaraudoilla. Lapset olivat puolialastomia, heidän paljaat jalkansa olivat kaatuneet, naarmuuntuneet, kaikki peittyneet hankauksiin ja mustelmiin.
  Lasten vartalo on ohut, mutta karkea. Ne kiiltävät hiesta, pölyisivät ja uupuvat.
  Joidenkin poikien päät leikataan kaljuiksi ja merkkejä poltetaan hartioilleen. Tämä tarkoittaa, että he yrittivät paeta. Ja ketjut roikkuvat myös käsissä ja jaloissa, mikä lisää piinaa.
  Ja joillain tytöillä on myös ketjuja ja myös brändejä. Totta, he eivät ainakaan leikkaa hiuksiaan kaljuiksi.
  Ja ympärillä on valvojia piiskalla, eivätkä nämä ole ihmisiä. Heidän ruumiinsa todella näyttävät olevan ihmisten kaltaisia, vain paksuja ja massiivisia, mutta heidän päänsä ovat kuin petovillisian.
  Ja he hakkasivat lapsia villillä raivoilla ja kiihkeillä, niin että orjalasten iho halkeaa ja verta vuotaa.
  Elizabeth karjui:
  - Ne paskiaiset ! Meidän on vapautettava pojat ja tytöt!
  Drachma nyökkäsi päätään voimakkaasti:
  - Olen samaa mieltä tämän kanssa ! Mutta tarvitsemme apua!
  Blondi soturi kysyi hämmästyneenä:
  - Mitä muuta apua?
  Nymfikreivitär vastasi:
  - Moraalinen ja maaginen apu.
  Tyttö napsautti paljaita varpaitaan ja kasvoi kokoon, ikään kuin joku olisi suurentanut elokuvakehystä. Sen jälkeen hän huusi jylisevällä äänellä:
  - Rakkaat lapsiorjat! Jos haluat tulla vapaaksi, laula! Ja laulakaa Jumalasta, Herrasta ja Vapahtajasta Jeesuksesta Kristuksesta.
  Elizabeth vahvisti myös napsauttamalla paljaita varpaitaan:
  - Laulu ja upeat äänet, tie pelastukseen!
  Lapsiorjat, jotka eivät kiinnittäneet huomiota ruoskien räjähtämiseen ja valvojien humanoidisten villisian uhkaaviin huutoihin , tarttuivat ja lauloivat kirkkailla äänillään, kuin satakielen trilli:
  Olemme onnettoman isänmaamme lapsia,
  Vanhemmat tekivät syntiä, ja rangaistus on meillä!
  Ja jotta suuri Lunastaja pelastaa kaikki murheilta,
  Meidän on nyt käännettävä sydämemme Jumalan puoleen!
  
   Oi rakas suuri Herra Jeesus,
  Rakastan sinua, ole kirkastettu Vapahtaja!
  Palvelessaan Suurta poika ei ole pelkuri,
  Uskomme, että kiusaaja hukkuu Sheoliin !
  
  Joten lapset menivät Hajjille,
  Tie on kova, mutta henki on ylevä!
  Olkoon Kristus Voittaja unelmissasi,
  Ja se , joka luo pahan , nöyryytetään ikuisesti!
  
  Pidämme paastoa ja kävelemme pitkään,
  Ja paljain jaloin vuotaa jo verta!
  Mutta planeettamme on Kaikkivaltiaan koti,
  Ja synkät yöt näyttävät kirkkailta!
  
  Tietysti rikas mies nauraa takaisin,
  Hän sanoo: taivasten valtakunta on kimeeri!
  Mutta Kerub lähettää terveisiä,
  Ja ylimielinen herrallisuus päättyy Gehennaan!
  
  Mutta me annamme anteeksi kaikille rukouksessamme,
  Jokaisella kuvakkeella on pyhä nimi!
  Anna ihmisten tulla sydämeltään vähän ystävällisempiä,
  Anna roistoista tulla erilaisia henkisesti!
  
  Miksi menemme, kärsien niin paljon matkalla,
  Miksi viattomat lapset tarvitsevat tätä?
  Haluamme päästä Jumalan kaupunkiin, jossa Hän asui,
  Missä Kristus juoksi tyhjien koirien läpi!
  
  Ja mikä tärkeintä, uskon olevan vahva,
  Röyhkeä jumalaton kaatui polvilleen!
  Tie pelastukseen on vaikea ja pitkä,
  Mutta ei ole laiskuutta rikollisempaa rikosta!
  
  Pyhä Jeesus, ei halunnut surua meille,
  Hänen ajatuksensa ovat kirkkaita, täynnä rauhaa!
  Loppujen lopuksi hän ei ole kuin muinaiset jumalat,
  Motto: älä tee ihmisestä idolia!
  
  Mutta miksi maailmamme on julma,
  Tuo helvetti hallitsee alamaailmaa!
  Mikä ilo, autuus vain tunnin ajan,
  Että Abel kuoli ja paha Kain on valtaistuimella?!
  
  Herra vastaa: se on ihmisten tahto,
  Mikä valinta heillä onkaan tehdä lähimmäistään huonompi!
  Että päähallitsija, julma konna,
  Että tärkein epäjumala on periaatteeton Juudas!
  
  Mutta te olette elämän lapsia, joilla on puhdas sielu,
  Kävelimme satoja kilometrejä kivien ja ohdakkeiden yli!
  Haluat hallita suuren Kristuksen kanssa,
  Että houkuttelija ei johda käärmettä suoon!
  
  Usko, että Vapahtajan voima on päälläsi,
  Hän vuodatti armoa ja paransi pienten haavat!
  Älkää antako sielun parannuksen lämpö haihtua,
  Olkoot he maan uskollisen Jumalan perheessä!
  Sen jälkeen molemmat tytöt ottivat ja ristiin jälleen paljaat, ruskettuneet, lihaksikkaat jalkansa ja taikasauvansa yhteen ja päästivät taikaenergian ja sanojen virran.
  Ja herkkuja alkoi pudota ylhäältä. Ja lukuisat valvojat kaksijalkaisten villisian joukosta alkoivat muuttua kakuiksi tai kultalasiksi jäätelöllä. Ja nuorten orjien käsien ja jalkojen ketjut alkoivat hajota monivärisiksi ja herkullisiksi rakeiksi. Ja se oli erittäin kaunista.
  Orjalapset vapautuivat kahleistaan ja nostivat iloisesti kätensä ja paljaat jalkansa ylös. Sen jälkeen he alkoivat taputtaa. He taputtivat suurella innolla ja energialla.
  Ja vasta sen jälkeen he ottivat ja hyökkäsivät niihin lukuisiin makeisihmeisiin, jotka laskeutuivat heille taivaasta. Lapsiorjat olivat tietysti nälkäisiä, laihtuneet, uupuneita kovasta työstä louhoksissa.
  Mutta samaan aikaan he nauroivat ja näyttivät hampaitaan. Ja heillä oli todella hauskaa. Ja ketjuista eroon pääseneiden kaverien ilo oli täydessä vauhdissa...
  He eivät ole luultavasti koskaan nähneet niin maukkaita asioita elämässään ja niin paljon.
  Sekä pojat että tytöt pitivät kädestä ja hyppäsivät ylös ja alas. Ja ilossa he lauloivat suurella tunteella ja ilmeellä:
  Ei ole olemassa Elfiaa korkeampaa valtakuntaa,
  Pyhä maa, ihana maa!
  Haluamme tehdä maailmasta onnellisemman paikan,
  Olet loputtomasti Herran antama!
  
  Koivusi ovat kuin helmet kimaltelevat,
  Ja syksyn poppelien kultaa!
  Meistä tulee muita rikkaampia, usko se,
  Katsotaanpa lastemme loistoisaa polkua!
  
  Suuren ilon aika tulee,
  Milloin tiede herättää kuolleet henkiin?
  Meidän on kuitenkin voitettava riutat,
  Loppujen lopuksi itsekkyys on julma loinen!
  
  Ei ole yhtenäisyyttä, ihmiset ovat ristiriidassa ,
  Sota on käynnissä - emme tiedä loppua!
   Verinen hiki peittää silmäluomet,
  Piikkipensaan kruunu!
  
  elävien kohtalo ,
  Kärsi, ammu ja tapa läheisiäsi!
  Pilvet loistivat punaisena,
  Armeija on karkotettu alamaailmasta!
  
  Mutta mitä se on - se on väistämätöntä,
  Lain löysi Charles Darwin, roisto !
  Että elävillä on vain yksi toivo,
  Menestyäksesi kiusaa kaikkea ja tartu siihen!
  
  Sellainen inhimillisen itsekkyyden virne,
  Ei yhteiskunnalle, vaan vain palvelemaan itseäsi!
  Tästä syntyi orkslaisuuden kultti,
  Ja nyt ei ole kunniaa, ei sielua!
  
  Mutta pyhä Jumalamme Jeesus on suojelijamme,
  Hän sanoi, että voit voittaa syntisi!
  Niin, Herra opettaja käski:
  Olkoon epäitsekkyys tyttäresi!
  
  Mutta älä unohda,
  Palvele tonttuja, veli, kaikella voimallasi!
  Isänmaan pojat eivät ole enää jäniksiä,
  Ja haukka ei ole surkea varpunen!
  
  Ortodoksisen isänmaan lipun alla,
  Ohjaamme rykmentin sotilaita hyökkäykseen!
  Olkoon menestys säteilevä, loistava,
  Murretaan rivi paljastuneita hampaat!
  
  No, kun taistelun pöly laskeutuu,
   Herätämme alkuperäisen tonttumme henkiin raunioista!
  Ja tämä on sotilaiden sydämen toive,
  Luodaan kaikki yhdessä autuas maailma!
  Lastenlaulu oli täynnä innostusta ja rakkautta ja tarmoa ja halua taistella, mutta myös rakentaa.
  Kaunis tyttö ilmestyi mekossa, ikään kuin tähdistä kudotussa mekossa, ja hän kilpaili lumivalkoisella yksisarvisella. Ja käsissään hän piti taikasauvaa, joka oli peitetty kiharoilla. Ja tyttö sirkutti suloisella äänellään:
  - Olen keiju Malvina! Minä hoidan teistä lapset, jotta olette onnellisia eikä kukaan laita ikettänne kaulaanne!
  Drachma nyökkäsi Elizabethille:
  - No, meidän on aika mennä! Olemme saaneet osamme tehtävästä valmiiksi täällä. Nyt on aika lopettaa T :n laivasto .
  Blondi vastusti:
  - Nyt, kun japanilaiset menettivät kaksikymmentä hävittäjää hyökkäyksessä ja neljätoista muuta alusta taistelussa kanssamme, venäläinen laivue on nyt vahvempi. Joten miksi ei antaisi amiraali Makarovin todistaa itseään? Testaa samalla ihmekuoret taistelussa niiden alkuperäisillä korkilla?
  Nymfityttö hymyili ja nyökkäsi:
  - Kyllä, Makarovilta ei pidä riistää mainetta ja mahdollisuutta olla samalla tasolla Ushakovin ja Nakhimovin kanssa. Mutta meidän risteilijämme "Varyag" paljasjalkaisten tyttöjen miehistöineen on myös osallistuttava taisteluun.
  Elizabeth nyökkäsi tälle:
  - Mielihyvin!
  Ja tytöt ryntäsivät omiensa luo taistellakseen nopeasti Japanin laivastoa vastaan.
  Todellakin, amiraali Makarov johti laivueen merelle. Hänet nimitettiin komentamaan vahvaa tsaari Aleksanteri III:ta etukäteen. Ja tietysti taitava laivaston komentaja opetti laivueelle ohjailun. Ja uskollisena itselleen, hän ryntäsi taisteluun ei suurimmalla, vaan nopeimmalla aluksella, risteilijällä Comet.
  Ja taitava amiraali Makarov oletti, ettei T. välttyisi taistelusta. Todellakin, samurain kunnia vaati, että hän hyväksyisi venäläisten haasteen. Ja mene ulos tapaamaan vihollista.
  Molemmat laivueet lähestyivät taistelukokoonpanossa. Ja kuten odotettiin, heidän välillään olisi tykistön kaksintaistelu. Togo valmistautui lineaariseen taktiikkaan Frederick Toisen tyyliin. Mutta amiraali Makarov toimi toisin.
  Hän hyökkäsi T :n lippulaivaan laivoillaan. Ja heti kaikki seitsemän lentueen taistelulaivaa keskittivät murhanhimoisen tulensa Mikasaan .
  Tällä hetkellä myös risteilijä Varyag astui taisteluun. Ja siinä on aggressiivinen ja kaunis joukkue paljasjalkaisia tyttöjä bikineissä. Ja he juoksevat, meteli, raahaavat työkaluja ja kimaltelevat, paljaina, pyöreinä, siro jalkakäyrä, kantapäät.
  Elizabeth ja Drachma antavat käskyjä tytöille. He eivät ollenkaan vastusta maagisen voimansa käyttämistä Japanin laivastoa vastaan, mutta heidän ei pitäisi riistää amiraali Makarovia kunniaa.
  Noitatytöt kuitenkin tähtäävät henkilökohtaisesti kahdeksan tuuman aseeseen ja ampuvat tappavan ammuksen. Hän lentää kaarevaa lentorataa pitkin ja osuu samurai-risteilijään suurella tarkkuudella. Se läpäisee panssarin ja räjähtää aivan ammusvarastossa. Ne räjähtävät ja tapahtuu räjähdys. Aiheuttaa valtavaa tuhoa.
  Ja Nousevan auringon maan risteilijä halkesi puoliksi ja alkoi uppoaa.
  Mikaso sai raskaita vaurioita . Ja Japanin laivaston suurin alus syttyi tuleen ja alkoi uppoaa. Ja se oli tappava näky.
  Amiraali Makarov jopa lauloi vitsillä:
  Ja niin hän joi töissä,
  Ja hän löi luutnanttia ...
  Tsunami vyöryi tunteeseen,
  Ja näissä vesissä hän hukkui!
  Elizabeth ja Drachma lähettivät toisen tappokuoren, ja se osui toiseen, hieman suurempaan panssaroituun risteilijään, joka oli hieman huonompi kuin lentueen taistelulaiva. Ja taas sivu katkesi, ja se päätyi varastoon, jossa shimosaa säilytettiin. Ja niin voimakas räjähdys, että jopa niin suuri alus hajoaa. Ja taas japanilaiset merimiehet hyppäävät veteen ja hukkuvat. Ja monia myös raahaa pyörre pois suuresta, uppoavasta metallimassasta.
  Noitatytöt seisovat paljain, hyvin lumoavilla jaloillaan ja osoittavat asetta uudelleen. Ja japanilainen taistelulaiva " Mikaso ", liekkien nielaisemassa, uppoaa ja uppoaa pohjaan yhdessä amiraalinsa Togon kanssa . Tässä tarinassa legendaarisesta laivaston komentajasta ei tule kuuluisaa ja mahtavaa. Mutta ehkä juuri Togo on Japanin historian paras amiraali. Toisen maailmansodan aikana Nousevan auringon maalla ei enää ollut tämän tason laivaston komentajaa.
  Ja tämä tietysti vaikutti vihollisuuksien kulkuun.
  Ja tytöt upottivat laivueen taistelulaivan yhdellä laukauksella. Tuolloin se oli luokituksen suurin alustyyppi. Taistelulaivoja ei ole vielä ilmestynyt.
  Elena huusi:
  - Tämä on todella se taistelu, jota tarvitsemme.
  Drachma huomautti:
  - Mutta myös ihmisiä kuolee.
  Blondi terminaattori otti sen ja lauloi:
  Ihmisiä kuolee metallille
  Metallia varten!
  Ihmisiä kuolee metallille
  Metallia varten!
  Saatana hallitsee yötä siellä
  Siellä on muotia!
  Ja seitsemän venäläisen laivueen taistelulaivaa keskitti tulen toiseen japanilaiseen alukseen. Täydellistä pahoinpitelyä siis tapahtui. Ja kaikki toimi suurella energialla lentävistä kuorista ja tappavista aseista.
  Elizabeth ja Drachma upposivat vielä pari alusta, minkä jälkeen amiraalinsa menetettyään ja merkittäviä tappioita japanilaiset päättivät, että heidän oli parempi paeta.
  Tämän jälkeen järjestäytynyt vastarinta loppui. Ja sitten kaikki muuttui vihollisen tavoittelemiseksi.
  Tytöt merimiehet risteilijällä "Varyag" ampuivat, ampuivat kuoria tappavalla voimalla, ja heidän paljas, oliivinvihreä, sileä, puhdas iho, lihaksikkaat jalat välähtivät. Ja se oli spektaakkeli - yksinkertaisesti ihana.
  Elizabeth huomautti:
  - Meillä on lumoava miehistö. Menemme eteenpäin kyytiin.
  Drachma vahvisti hymyillen:
  - Kyllä, sekä lumoava että samalla taistelullinen !
  Itse asiassa tytöt ovat paljain, taltattuin, viettelevillä jaloillaan, korkealla rinnallaan, ohuella vyötäröllään ja ylellisillä lantiollaan erittäin hyviä. Ja samaan aikaan niitä tuskin peittävät bikinit, erittäin seksikäs ja ilmeikäs. Ja heidän lihaksensa ovat niin kauniita, harmonisia ja symmetrisiä, että ne kirjaimellisesti kiehtovat miehiä.
  Ja heidän vaaleanpunaiset, paljaat kantapäänsä välkkyvät, ja pohja on erittäin kauniisti kaareva, ja se näyttää lumoavalta, ja vahvempi sukupuoli tulee yksinkertaisesti hulluksi .
  Ja mikä herkullinen ja miellyttävä tuoksu tytöt haisevat. Hän on kuin jumalten ruoka, ainutlaatuinen ja raivostuttava, sytyttää mielikuvituksen!
  Ja niin tytöt upottavat toisen japanilaisen laivueen taistelulaivan.
  Hän ei pääse pakoon Varyagista.
  Elizabeth totesi nuoleen huuliaan:
  Laivat makaavat rikki
  Arkut ovat auki...
  Smaragdit ja rubiinit virtaavat kuin sade...
  Drachma toisti innostuneena:
  Jos haluat olla rikas,
  Jos haluat olla onnellinen,
  Pysy kanssamme, tyttö
  Lyömme japanilaisiin kovasti!
  Voitimme samurai kovaa!
  Ja niin. Todellakin, kaikki T :n laivueen suuret alukset on jo upotettu. Ja nyt vihollisella ei ole enää mahdollisuuksia. Ja viimeiset alukset menehtyvät takaa-ajon aikana.
  Ja Varyagin tytöt tulivat täysin hulluiksi. Ilmeisesti he todella haluavat miehiä. He ovat temperamenttisia naisia. Ja jopa erittäin aggressiivinen.
  Ja samalla niin kaunis ja viehättävä.
  Ja heidän lihaksensa ruskettuneen ihon alla pyörivät kuin elohopeapallot.
  Kuinka japanilaiset voivat vastustaa sellaisia ihmisiä? Tytöt puidaavat ja tuhoavat heidät ilman ongelmia.
  Näillä tytöillä on erittäin suuret ja tyylikkään muotoiset peput, joita ohuet pikkuhousut tuskin peittävät. Vahvemman sukupuolen edustajat ovat hulluina tästä.
  Drachma kikatti, otti sen ja vapautti pulsarin taikasauvastaan.
  Viimeinen japanilainen risteilijä muuttui melkein välittömästi valtavaksi, tuoksuvaksi kakuksi. Ja monet kannella olevat merimiehet olivat pukeutuneet makeiskoristeisiin, jopa erittäin kirkkaisiin ja jotka oli maalattu kermalla, kondensoidulla maidolla, hunajalla ja muilla herkuilla .
  Elizabeth kuiskasi:
  - Hienoa!
  Ja klikkaa sisään siro, ruskettunut, erittäin viettelevien jalkojensa paljain varpain hän muutti japanilaisesta hävittäjästä jotain hyvin herkullista, joka muistutti valtavaa kakkua, täynnä suklaakermaa ja täynnä mansikoita.
  Noitatytöt lauloivat kuorossa:
  Niiden takana on Gascony ,
  Juhlitaan menestystä...
  Japani on hyvä maa
  Mutta Elfia on paras!
  Ja samanaikaisen paljain jalkojen varpaiden napsautuksen ja taikasauvojen täristämisen jälkeen samurailaivaston viimeiset alukset muuttuivat kulta-, platina- ja hopeaviinilaseiksi, joissa oli vuori moniväristä jäätelöä. Ja merimiehistä tuli eksoottisia marjoja tai siivuiksi leikattuja hedelmiä!
  . LUKU nro 3
  Toinen annos vaatimatonta ruokaa tuotiin Elizabethille ja Drachmalle. Tällä kertaa leivän, puuron ja maidon toimitti heille kaunis orjatyttö. Hän oli melkein alasti, ohuet pikkuhousut ja nauha joustavissa, viettelevissä rinnoissaan, joka tuskin peitti nännejä. Tytöllä oli kolme punosta, kaikki kolme eriväristä, ja hänen olkapäällään oli palanut lootuksenkukan muotoista liimaa. Nuoren orjan paljaat jalat kävelivät hiljaa, eikä hän itse sanonut sanaakaan. Hyvästiäkseen hän yllättäen polvistui ja suuteli Elizabethia paljaalle pohjalle, ensin hänen oikeaan ja sitten vasempaan jalkaansa.
  Blondi tyttö kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi tämä muuten on?
  Nuori ja kaunis orja ei vastannut, ja myös hiljaa, vilkuttamalla vaaleanpunaisia, puhtaasti pestyjä korkokenkiään, lähti.
  Drachma huomautti:
  - Ilmeisesti he pitävät sinua jaloina henkilöinä. He jopa ruokkivat meitä paremmin. No, ehkä jotain kivaa on edessä.
  Puuro oli todellakin voin kanssa, ja se sisälsi rasvaista lihaa, ja maito oli lämmintä ja tuoretta.
  Syötyään ja juotuaan Elizabeth tunsi itsensä raskaaksi. No, tämä tapahtuu yleensä syömisen jälkeen. Hänen safiirisilmät sulkeutuivat ja hän nukahti.
  Ja hän haaveili jostain sellaisesta...
  Elisabet lauloi sotilasunivormussa epauleteilla varustettujen ihmisten ryhmän edessä, ja lisäksi upseerit olivat hyvin nuoria kuudestatoista kahteenkymmeneen vuotiaita, ja hän esitti koko runon suurella innolla:
  Kuljen universumin halki väsyneenä,
  Hänessä on niin paljon julmuutta ja pahaa!
  Mutta minä pyydän Herralta vain yhtä asiaa,
  Suojellaksesi läheistesi maailmaa !
  
  Sota, tietämättä eroa , tuli minulle,
  Hän peitti minut armottomalla siipillään!
  Miekka on teroitettu, tuppea tuntematta,
  Täällä paha lohikäärme pisti kuononsa sisään!
  
  Mutta Preussin ritari, voimakas sankari,
  Hän ei voi rikkoa sitä, se on täyttä helvettiä!
  Hän sanoi varkaille: teidän omatuntonne ei ole varas,
  Koska rehellisyys on meidän, tiedä, että toivoa on!
  
  Varas pelästyi, hän näkee kauhean miekan,
  Laittomuudesta seuraa ankara rangaistus!
  Voimme palata ahneudesta heti,
  Ja korkea palkinto isänmaalle!
  
  Ne, jotka eivät ole rakastaneet, eivät tiedä näitä piinaa,
  Mikä tuo toisenlaisen ratkaisun!
  Mutta tulemme, usko minua, ei sammunut,
  Meitä riittää, jos olemme kaksi yhdessä!
  
  Lähtölaskenta tietysti, tiukka Jumala on tulossa,
  Hän on heikko ja arka eikä ole ollenkaan puolustus!
  Sellaiset pisteet ihmisille annettiin,
  elävien armeija on murskattu palasiksi!
  Mutta ihminen on kuin verso,
  Kun hän uskoo, tiedät, ettei hän haalistu!
  Edistyksen verso ei ole kuivunut,
  Näemme tilaa taivaalla!
  
  Mitä tarvitsemme tässä maailmassa, tarvitsemme menestystä,
  Sellainen on ihmiskunnan luonne!
  Iloinen, nuori nauru kuuluu,
  Ja uusi kulttuuri kasvaa!
  
  Konservatiivisuus on julma teloittajamme,
  Ajatus ihmisistä on sidottu kuin kivi!
  Mutta jos se on vaikeaa, sotilas älä itke,
  Usko minua, meistä tulee lakossa olevia sotureita!
  
  Kauan odotettu voitto on tullut,
  Ja kuka muu epäili sitä!
  Ajatus on mies, terävä neula,
  Se, joka on sankari, ei ole pelleen näytelmä!
  
  Uskon, että planeetta löytää onnen,
  Meistä tulee, tiedän, kaikki suloisia ja kauniita!
  Ja viha maksaa meille oikeudenmukaisen laskun,
  Ne täytetään runsaasti maissipellolla!
  
  Emme tunne rauhaa, se on meidän osamme,
  Kuinka julmaa evoluutio onkaan!
   Maailmankaikkeudessa on rajaton kaaos ,
  olento siinä on yksinäinen!
  
  Toivomme parasta
  Että tulee onnea ja pelko katoaa!
  Ja kaikista pojista tulee kuin perhe,
  Ja kuvailemme uutta polkua jakeessa!
  Nuoret miehet univormussa ja univormussa taputtavat:
  - Hienoa, kuten Pushkin tai Lermontov. Samalla näkyy rakkaus maatamme kohtaan.
  Elizabeth laski vaatimattomasti silmänsä alas:
  - Olen vain suurten runoilijoiden oppilas. Kaiken kaikkiaan tämä on vain osa kutsumustani.
  Hänen kumppaninsa, nymfi, jolla on seitsemänvärinen hiustyyli Drachma, oli samaa mieltä:
  - Kyllä, sinulla on paljon opittavaa. Sillä välin syödään ja juodaan.
  He söivät hitaasti, ja kuten on tapana, he käsittelivät politiikkaa ja keskustelivat tulevien sotien näkymistä.
  Oikealla istuva nuori vartija oli erittäin älykkäästä perheestä kotoisin oleva aatelismies.
  Hän huomasi:
  - Kuinka monta ihmistä, enimmäkseen vankeja, menehtyi CSA:ssa luoden tuhoisimpia aseita koko ihmiskunnan historiassa. Ihmisiä säteilytettiin, heidän ihonsa kuoriutui, heidän hiuksensa putosivat, ja vastineeksi he saivat vain lyöntejä ja ersatz-leipää.
  Stalinistinen hallinto on epäinhimillinen; entisen vapaimman ja demokraattisimman vallan sijaan siitä on tullut pahan valtakunta.
  Drachma nyökkäsi:
  - Kommunismin ideoiden toteuttamiseksi läntisen pallonpuoliskon eniten vapautta rakastavassa maassa ei tule toimeen ilman kauhua. Muistakaamme, mihin Hitlerin totalitarismi toi Saksan. Suuren kulttuurin kansakunta on muuttunut ryöstäjälaumaksi.
  Nuori mies vastusti:
  -Hitler on tietysti antisemiitti, mutta hänen alaisuudessaan ei ollut sellaista terroria kuin Amerikan kommunistisissa valtioissa. Ja juutalaisilta riistettiin heidän oikeutensa, kun taas KSA:ssa ei käytännössä ollut enää vapautta. Erityisesti tuomitseminen ja kidutus kukoistavat. Vankien lukumäärää koskevat suunnitelmat ja teloituslistat lähetetään kaupungeille. Tapahtuu, että yhdessä päivässä ammutaan koko divisioonan verran ihmisiä. Rikosoikeudellinen vastuu on otettu käyttöön viiden vuoden iästä alkaen. Onko Saksassa tapahtunut vastaavaa?
  Kreivitär-nymfi Drachma muisti, että Hitler ei ollut tässä universumissa vielä kyennyt tekemään niin monta veristä tekoa kuin heidän . Loppujen lopuksi pohjimmiltaan natsit toteuttivat joukkoterroria, myös juutalaisia vastaan, Neuvostoliittoon kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen. Täällä Saksa lyötiin liian nopeasti, ja rajataistelut jäivät lyhytaikaisiksi. Fasismi ei kyennyt näyttämään virneään kaikessa loistossaan. Mitä tulee kommunismiin, tapahtui jotain villiä, melkein käsittämätöntä : Stalinista tuli maailman rikkaimman vallan pää. Nyt maailma on muuttunut erilaiseksi. Ja tämä piti ottaa huomioon.
  Elizabeth huomautti:
  - Ehkä tämä on rangaistus Yhdysvalloille siitä, että he pyrkivät ylistämään itseään eivätkä tehneet mitään muiden ihmisten nälkää näkeville ja köyhille kansoille. Raamattu, apostoli Johanneksen ilmestys, puhuu pedosta, jolla on kaksisarvi, kuten karitsa, joka tulee maasta. Tämä on väärä profeetta, joka puhuu kuin lohikäärme alistaen maailman pedolle. Todennäköisesti puhumme Yhdysvalloista. Entiset eläimet tulivat merestä symboloimaan maita ja kansoja tai pikemminkin niiden kerääntymistä, ja maa tarkoittaa harvaan asuttua aluetta.
  Drachma kysyi:
  - Peto, onko tämä kommunismia?
  - Vääristynyt käsitys kommunismista ilman kristillistä moraalia. Taivaan rakentaminen ilman Jumalaa on tuomittu epäonnistumaan. Onni ilman Jumalaa on kuin rakkaus ilman sydäntä! - Elizabeth lopetti.
  Nuori vartija huomautti:
  - Tämä on erittäin oikea huomautus. Kristus on esimerkki ystävällisyydestä. Ihmisten vuoksi hän kävi läpi sietämätöntä piinaa ja hyväksyi toisen kuoleman ristillä.
  Drachma kysyi:
  - Entä toinen?
  - Isästä eron kokeminen. Kolminaisuuden jako. Hän koki kaikki syntimme, myös kaikkein kamalimmat ja kauheimmat. Se oli hirveää. - sanoi nuori mies.
  - Tällä hetkellä enkelit ja langetamattomien maailmojen edustajat, jotka eivät seuranneet Saatanaa ja pysyivät uskollisina Jumalalle, katsoivat häntä. Voiton hymni soi ristien joukossa, joilla kaiken luoja kärsi.
  - Ei langenneita maailmoja! Et ilmeisesti ole täysin ortodoksinen? - Drachma kysyi.
  - Venäjän perustuslaki takaa omantunnonvapauden. Vanhempani olivat ortodokseja, mutta myöhemmin löysin uuden Seitsemännen Päivän Adventistikirkon. He opettivat minulle kuinka uskoa oikein pyhien kirjoitusten perusteella. Erityisesti ortodoksiset papit eivät kiellä sitä, että alun perin kristityt viettivät vain sapattia ja heillä ei ollut ikoneja.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Tämä on juutalaisuuden perintöä. Hänelle on ominaista pelko minkä tahansa kuvan tai maalauksen tekemisestä . Siksi juutalaisten joukossa ei käytännössä ole taiteilijoita. Mutta Uudessa testamentissa ei ole ikoneja kiellettyä.
  Drachma vastasi:
  - Kuinka sen sanoisi, toinen käsky jää. Älä tee itsestäsi idolia.
  Elizabeth huomautti:
  - Ikonit eivät siis ole epäjumalia, vaan vain välittäjiä ihmisen ja Kristuksen välillä.
  Drachma huomautti:
  - Raamatussa sanotaan: - Meillä on yksi Jumala, yksi ja yksi välimies Jumalan ja ihmisten välillä: ihminen Jeesus Kristus.
  Elizabeth vastusti:
  - Tämä ei tarkoita mitään. Jumala on myös yksi tuomari, mutta samalla sanotaan: "Pyhät tuomitsevat maailman." Joten kaikkea Raamatussa ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti.
  Blondi tyttö huusi:
  - Mutta pyhillä on puhtaasti neuvoa-antava ääni. Lisäksi sana tuomari tarkoittaa vain tutkintatuomioistuinta.
  Drachma keskeytti keskustelun:
  - En halua kuunnella teologista skolastiikkaa. Puhutaanpa jostain arkipäiväisemmästä . Ja yleensä, kun he puhuvat, etenkin synneistä, ruokahalu katoaa välittömästi.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Tunnen itseni myös syntiseksi. Hän tappoi niin monia ihmisiä. Kauhu.
  Drakma heilautti sen:
  - Sanoin, että Raamatussa käsky "älä tapa" tarkoittaa: "älä tee pahaa murhaa".
  Ja tappaminen isänmaan nimessä on hyvä asia. Varsinkin jos kotimaasi on pyhä. Yksikään maa maailmassa ei uskaltanut kutsua itseään pyhäksi, paitsi Venäjä. Eikö tämä ole merkki siitä, että Jumala on valinnut maamme?
  Elizabeth huomautti ironisesti:
  - Ja tämän sanoo ateisti.
  Nymfikreivitär vastasi loogisesti:
  - En usko raamatulliseen Jumalaan ja varsinkaan siihen, että juutalaiset ovat Jumalan kansaa, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että Venäjällä on erityinen tarkoitus. Mitä tulee uskoon, tämä on minun mielipiteeni. Olipa kerran samanlainen sivilisaatio kuin meillä. Hän aloitti kivikirveillä ja puisilla jousilla. Mutta vuosia kului, vuosituhansia, ja ensimmäiset autot ilmestyivät. Aluksi kömpelö ja kömpelö, sitten yhä nopeampi, tilan halki. Ja tietysti tietokone, minkä tahansa kansan apulainen älykkyydessä, sivilisaation kannalta tärkeimmässä asiassa, ajatusprosesseissa. Tietysti
  Myös itse olennot muuttuivat biotekniikan ansiosta. Heistä tuli nopeampia, älykkäämpiä hyvien reaktioiden ansiosta, eivätkä enää niin hitaita kuin ennen. Kaikki oli muuttumassa parempaan suuntaan. Olennot ovat kehittäneet tehokkaita aseita, jotka pystyvät ampumaan alas meteoriitteja ja asteroideja. Opimme hallitsemaan säätä, estämään luonnonkatastrofeja, lentämään ja teleporttamaan. Ja mikä tärkeintä, he loivat tähtiimperiumin. Joka levisi koko galaksiin ja sitten moniin galakseihin peittäen maailmankaikkeuden.
  Elizabeth sanoi:
  - Kuulostaa kauniilta. Oliko heillä uskoa?
  Drachma jatkoi:
  - Kuten maan päällä, uskontoja oli monia, mutta ne kuolivat vähitellen. Niiden tilalle tuli vähitellen luottamus mielen voimaan. Lopulta tiedemiehet, käyttämällä miljoonien planeettojen voimaa, löysivät olemassaolon ja oppivat luomaan ainetta. Tämä oli mahtava läpimurto universumissa. Nyt mieli alkoi luoda omia universumiaan. Valtava ja hyvin todellinen. Näin universumimme syntyi. Tämä on aivan loogista! - Kreivitär-nymfi sanoi.
  Nuori mies katsoi häntä, hänen silmänsä kimaltelevat:
  - Se on niin epätavallista! No, olen hämmästynyt. Muiden universumien luominen.
  - Jälkimmäinen on täysin mahdollista. - sanoi nymfityttö. - Tätä varten sinun tarvitsee vain laajentaa atomin rakennetta. Erityisesti mitat ovat suhteellinen käsite; esimerkiksi jos kolmiulotteinen kuutio tehdään neliulotteiseksi, sen tilavuus kasvaa kahdeksan kertaa. Sama pätee atomiin, kuudella ulottuvuudella se on viisisataakaksikymmentäkaksi kertaa suurempi kuin kolme ulottuvuutta. Yhdeksällä ulottuvuudella tämä on jo viisisataakaksikymmentäkaksi kertaa viisisataakaksikymmentäkaksi. Ja niin edelleen. Jos mittasuhteet ovat miljoonan kerrannaiset, yksi atomi olisi suurempi kuin galaksi. Sitten se on saatettava takaisin kolmiulotteiseen tilaan, ja nyt meillä on jo asia galaksille. Sen jäsentäminen on vaikeampaa, mutta uskon, että jälkeläisemme ymmärtävät sen.
  Romaanissa "Jumalan kiusaus" tämä ongelma ratkaistiin monihyperplasmatietokoneella. Sen nopeus oli vaikuttava.
  - Mikä on tietokone? - kysyi nuori mies.
  - Elektroninen kone. Ensimmäinen täysimittainen tietokone luotiin Neuvostoliitossa. Totta, se ilmestyi Yhdysvalloissa aiemmin, ja prototyyppi luotiin natsi-Saksassa. Hän jopa laski, kuinka kauan kestäisi kaikkien juutalaisten fyysisen olemassaolon lopettaminen Euroopassa. Tämä tapahtui meidän maailmassamme, sinun maailmassasi , ehkä natseilla ei ollut aikaa. Yleisesti ottaen on alhaista patologiaa vihata Jumalan valittua kansaa. - Lopetin ystävälleni Elizabethille.
  Nuori mies nyökkäsi:
  - Nyky-Venäjällä myös juutalaisia rajoitetaan. Erityisesti ne, jotka eivät hyväksy ortodoksisuutta. Minun on sanottava, että minua myös varoitettiin: jos sinusta tulee adventisti, sinut potkitaan pois armeijasta. Kansa ei pidä sellaisista evankelisista lahkoista, ja valitut viranomaiset ottavat tämän huomioon. Tämä on tietysti huono asia, mutta kaikki muistavat kuinka monta juutalaista bolshevikkien joukossa oli, katsovat puolueen keskuskomitean enemmistön. Tästä syystä juutalaisuutta siedetään vaikeasti. Joskus, varsinkin sisällä Pieni Venäjän maakunta, pogromeja tapahtuu.
  Tytöt huudahtivat yhteen ääneen:
  - Pogromit!?
  - Kyllä, ja poliisi sulkee silmänsä!
  Drakma paljasti hampaansa:
  - Niin oli tsaariaikana ja niin tulee olemaan nytkin. Juutalaisten pitää sulautua. Vaikka olen ateisti, uskon, että yksittäinen usko ei ole niin paha. Vain hänen ei pitäisi olla yhtä pasifisti kuin kristitty.
  Nuori upseeri vahvisti:
  - Ja tämä on jo tapahtumassa. Erityisesti katedraali hyväksyi päätöslauselman, että kaikki taistelukentällä kaatuneen sotilaan synnit kirjataan pois, ja hänen sielunsa, välttyessään koettelemuksesta, lentää suoraan taivaaseen. Lisäksi jokainen saavutus ja valtionpalkinto kirjaa pois tietyn määrän syntejä. Mitä suurempi saavutus, sitä suurempi, tiettyjä myönnytyksiä annetaan vamman sattuessa, syyllisyyden sovittaminen verellä. Pyhien luettelo laajeni: he sisälsivät Suvorov, Brusilov, Ushakov, Makarov, Nakhimov, Kutuzov ja muut. Tsaarien joukossa olivat Aleksanteri Toinen, Pietari Suuri, Ivan Julma, Prinssit Dmitri Donskoy, Vasily Kolmas, Ivan Kolmas ja monet muut. Pääkriteeri tälle on isänmaan palvelu. Olen siis varma, että Žukov, joka ei ole erityisen uskonnollinen henkilö, pyhitetään.
  Elizabeth sanoi:
  - Ja mitä! Hän ansaitsi sen! Yleisesti ottaen kristillinen usko vaatii paitsi ristin myös miekan puolustamaan sitä, mikä on hyvää.
  Drachma vahvisti:
  -Uskonto miekalla ei ole oopiumia kansalle, kirurgin skalpelli, joka parantaa sieluja!
  On parempi tappaa yksi roisto kuin surra sataa vanhurskasta!
  Elizabeth ei ollut aivan samaa mieltä:
  - Vaarallisin ase on Raamattu jumalattomien käsissä! Liiallinen väkivalta voi muuttaa käsitteen hyvästä.
  Tähän asti hiljainen vartija huomautti:
  - On mukavaa puhua kaikesta tällaisten viehättävien tyttöjen seurassa. Mutta uskonnosta puhuminen on liian väsyttävää. Ehkä voimme puhua jostain sivistyneemmästä. Mitä erityisesti pidit elokuvasta "Tahdon voitto"? Upea armeijamme voitti Saksan. Itse asiassa luin Mein Kapfia .
  - Osaatko lukea fasistista kirjallisuutta? - Elizabeth hämmästyi. - Tämä on loppujen lopuksi ääriliikkeitä.
  Virkailija vastasi luottavaisesti:
  - Mutta miksi! Loppujen lopuksi on muodikasta lukea Napoleonin muistelmia, ja Hitler on lähes samanlainen persoona kuin Bismarck. Hän ennallisti laman tuhoaman Saksan talouden, liitti vapaaehtoisesti Itävallan ja Sudeetit ja saavutti Tšekkoslovakian suojeluksessa. Ja huomaa, toisin kuin Napoleon, ilman sotaa. Ja saksalaiset alkoivat elää paremmin hänen alaisuudessaan. Työttömyys katosi, jokainen saksalainen saattoi ostaa auton luotolla maksaen vain viisi markkaa kuukaudessa. Ilmaiset matkat Atlantin valtamerelle ja Afrikkaan. Eli Kolmas valtakunta oli nousussa ja muuttui vauraaksi vallaksi. Mutta hän tuli meihin ja hänet pahoinpideltiin. Näyttää siltä, että tämä ei olisi voinut tapahtua ilman Stalinin provokaatioita. Joka tapauksessa on hyvä, että saksalaisilla ei ollut aikaa luoda atomipommia, muuten katastrofi olisi puhjennut paljon aikaisemmin.
  - Mutta Stalin, josta tuli USA:n johtaja, onnistui siinä! Hän vapautti atominyrkin Venäjää vastaan. - Elizabeth vastasi. - Ja tietysti hän maksaa siitä! Ei riitä, että tappaa hänet, mutta hänet tulisi kuljettaa Moskovan katuja pitkin rautahäkissä. Ja jätä se eläintarhaan, apinoiden lastentarhaan yleisön huvittamiseksi.
  Drachma nyökkäsi:
  - Aivan kuten en kunnioittanut Stalinia maailmassani, tässä universumissa, hän on yksinkertaisesti maalle vihamielinen hirviö.
  Nuoret miehet siemailtuaan vähän samppanjaa ja syötyään joutsenen jalkaa nojasivat tyttöjen puoleen.
  - Kerro meille maailmastasi. Miksi hän on niin käsittämätön ja salaperäinen?
  Elizabeth nyökkäsi.
  - Se on pitkä tarina!
  - Olemme aatelisia, eikä meillä ole tapana syödä nopeasti.
  Blondi tyttö vahvisti:
  - Kerron sitten lyhyesti. Bolshevikit voittivat sisällissotamme. Tämä tapahtui ehkä siksi, että Kolchak ei antanut ajoissa asetusta maiden siirrosta talonpojille ikuiseen käyttöön. Hänen takanaan alkoivat talonpoikaiskapinat . Tässäkin amiraali teki virheen: sen sijaan, että pääsisi sovinnolliseen sopimukseen, hän veti joukkonsa tukahduttaakseen kapinan, paljastaen erityisesti eteläsiiven. Tässä punaiset iskivät. Sen jälkeen aloite menetettiin. Tämän jälkeen sota jatkui vielä useita vuosia vaihtelevalla menestyksellä, mutta yleisesti ottaen punaisilla oli etu. Menetettyään Puolan, Suomen sekä läntiset Ukrainan ja Valko-Venäjän bolshevikit säilyttivät vallan.
  - Kamalaa! Antikristus on valloittanut lähes kuudesosan planeettasta. - sanoi pitkä nuori vartija.
  - Kyllä, se tapahtui! Totta, Lenin ei ollut hullu , hän esitteli NEP:n ja onnistui osittain palauttamaan talouden.
  - Lenin ei ole koskaan ollut typerys . Korkeimman luokan demagogi. - Nuori mies keskeytti. - Luen hänen teoksiaan, se on varsin loogista. Muuten, tyylissä ja argumentaatiossa on tietty samankaltaisuus Hitlerin kanssa.
  - Kyllä , vain yksi tuhosi Saksan ja toinen loi elinkelpoisen valtion. - Elizabeth totesi. - Vain ilman Jumalaa. Lenin ei elänyt kauan universumissamme. Hänelle annettiin erityistä lääkettä, joka provosoi aivohalvauksen, joten hänen kuolemansa oli samanlainen kuin luonnollinen. Epäiltyjen joukossa ennen kaikkea Stalin ja hänen lähipiirinsä.
  Virkailija vahvisti:
  - Salakavala kaveri. Hän ilmeisesti jäi luoksesi.
  Blondi vahvisti:
  - Joo! Vaikka minun on sanottava, että tämä on erinomaisen mielen henkilö. Voisi jopa sanoa, että nero.
  - Nerous ja roisto ovat yhteensopimattomia asioita! - Nuori mies huomasi.
  Elizabeth nyökkäsi kirkkaana päätään:
  - Pushkin ajatteli niin, mutta useimmat suuret hallitsijat olivat julmia. Sama Zhukov ei seisonut seremoniassa vihollisen kanssa.
  Virkailija ei ollut täysin samaa mieltä:
  - Mutta hän kunnioitti ihmisoikeuksia. Kun Goering vangittiin, hän kutsui tämän ässän, ja he joivat yhdessä lasillisen vodkaa. Zhukov kunnioitti häntä soturina ja sotilaana. Yleisesti ottaen Hermann Göring vastusti sotaa Venäjän kanssa. Nyt hän asuu Sotšin kaupungissa ja opettaa lentokoulussa. On huomattava, että maailman ensimmäiset suihkuhävittäjät ilmestyivät Saksassa. Kerro lisää, Elizabeth.
  Blondi jatkoi:
  - Leninin kuoleman jälkeen ei ollut yhtä johtajaa useisiin vuosiin. Trotskin, Zinovjevin, Kamenevin, Bukharinin, Rykovin ja Stalinin välillä käytiin taistelu. Jälkimmäinen , hyödyntäen vastustajiensa välisiä eroja, hajotti sen osiin. Valtaan tullessaan hän aloitti teollistumisen ja kollektivisoinnin. Hän vuodatti paljon verta, tappoi uskomattoman määrän sieluja, mutta onnistui luomaan kolhooseja ja voimakkaan sotateollisuuden.
  - Meillä on myös vahva sotateollisuus, eikä verenkiertoa ole. - Nuori mies huomasi.
  - Täällä ei kaikki ollut sujuvaa. Erityisesti monet teollistumista koskevat suunnitelmat epäonnistuivat. - Elizabeth huomasi. - Mutta yleisesti ottaen vuonna 1941 Neuvostoliitto oli valmis sotaan, mutta Kolmas valtakunta ei. Hitler oli hidas siirtämään taloutta sodan pohjalle.
  Virkailija suostui:
  - Kyllä, ja tässä sodassa, jossa meillä on, Saksa ei ollut valmis sotaan. Erityisesti saksalaiset varastoivat ammuksia vain puolitoista kuukautta ja pommeja kymmenen päivää.
  Elizabeth jatkoi tarinaa:
  "Mutta johdon virhearvioinnin ja hyökkäyksen yllätyksen vuoksi saksalaiset onnistuivat tunkeutumaan syvemmälle alueellemme. He jopa onnistuivat murtautumaan Moskovaan, sen laitamille, polttamaan Krasnaja Poljanan esikaupungin, ja laskuvarjomiehet jopa valokuvasivat Kremlin.
  Nuori mies vastasi epäuskoisena:
  - Itse Moskovaa kohti? Vaikea uskoa. Vaikka bolshevikit tietysti tekivät melkoisen määrän vahinkoa armeijalle.
  Blondi suostui:
  - Ja olet oivaltava. Todellakin, Stalin niitti lähes koko komentohenkilökunnan ja ampui viisitoista piirin kuudestatoista komentajasta.
  Nuori upseeri karjui:
  - Vau! Mikä idiootti! Georgian typerys ! Asiat eivät kuitenkaan ole paremmin KSA:ssa. Kaikki edellinen sävellys on hiottu. Ja yleensäkin jenkit ovat keskinkertaisia sotilaita.
  - En sanoisi niin! Heillä on monia puutteita, mutta he oppivat nopeasti. Erityisesti taistelemalla mahtavan Japanin armeijan kanssa he pystyivät nopeasti kääntämään tilanteen. Yleensä heidän joukossaan oli melko vähän sankareita, ovelia sabotoijia. Amerikka muodostettiin kaikista maailman kansoista. Täällä tapahtui monien geenien risteytys, mukaan lukien venäläiset. Se on siis käyttökelpoinen tila.
  - Elizabeth huomasi.
  Toinen nuori mies huusi:
  - No en tiedä! Ja mitä sotia he voittivat maailmassasi?
  Blondi tyttö alkoi puhua:
  - Esimerkiksi Irakia vastaan vuonna 1991. - Puolentoista kuukaudessa yli miljoonan armeija viidellä ja puolella tuhannella panssarivaunulla voitettiin. Amerikkalaiset itse menettivät onnettomuudet huomioon ottaen vain kaksisataa ihmistä kuoli.
  Poikaluutnantti vihelsi:
  - Vau! Jopa Zhukov ei koskaan haaveillut sellaisesta menestyksestä. Miten tämä tapahtui sinun maailmassasi?
  Elizabeth julkaisi:
  - Ilmailun ja miehittämättömien ohjusten aktiivinen käyttö.
  Nuori mies huomautti:
  - Amerikkalaiset pitävät parempana marsalkka Duan oppia !
  Blondi tyttö nyökkäsi:
  - Joo! He rakastavat pommittaa ja pelotella.
  Poika upseeri nauroi:
  - Aivan kuten tässä maailmassa! Totaalinen terrorismi.
  Drachma huomautti:
  - USA:n voitettuaan Venäjästä tulee maailman ainoa supervalta. Tässä tapauksessa ihmiskunta on yhtenäinen. Mikä on ehdottomasti hyvä asia. Voimme vihdoin aloittaa tilan laajentamisen.
  Elizabeth siristi silmiään:
  - Etkö pelkää Herran rangaistusta?
  Nuori soturi vapisi:
  - Mitä tarkoitat?
  Blondi tyttö sihisi:
  - Kun kaikki kansat ja kansat palvovat petoa, Jumalan tuomiot alkavat. Tästä on kirjoitettu Pyhän Johanneksen ilmestyskirjassa .
  Drachma vastasi:
  - Kaikki, mitä John kirjoitti, voidaan selittää varsin tieteellisesti.
  - Miten on, että? - Elizabeth ei ymmärtänyt.
  Nymfikreivitär selitti:
  - Esimerkiksi meteoriitin putoaminen, koiruohon tähdet. Mikä tekee vedestä katkeraa. Meteoriitit ja asteroidit ovat aina pudonneet maan päälle. Ja koska lopetuspäivää ei ole määritelty, ennemmin tai myöhemmin syksyn on tapahduttava. Elleivät ihmiset tietenkään luo asetta, joka polttaa asteroidin. Erityisesti tuhopommi .
  Olemme kehittäneet tapoja tehdä antimateriaa. Oletko kuullut tästä ?
  Nuori mies nyökkäsi:
  - Luin Beljajevia. Tämä on venäläisen tieteiskirjallisuuden johtaja. Kyllä, antiaineen pitäisi tuottaa tuhat kertaa enemmän energiaa kuin vetypommi samalla painolla. Lisäksi antimateriaalilla täytyy olla negatiivinen painovoima. Joten ohjusjärjestelmät eivät ylikuormiteta. Periaatteessa tällainen ase olisi hyvä vastaus KSA:lle.
  - Sitä ei voi käyttää maan päällä. Liian tuhoisa , mutta juuri sopivasti avaruudessa. Lisäksi se on puhdas, toisin kuin vetypommi, ja räjäyttämme asteroidin ilman ongelmia. Se murenee fotoneiksi jättämättä edes pölyä. - sanoi Drachma. - Yleisesti ottaen Johanneksen ennustukset eivät toteudu, jos ihmiskunta kehittää tiedettä. Erityisesti mikä tahansa teloitus on periaatteessa mahdollinen, mutta puolustus voidaan toistaa. Erityisesti uudet teknologiat säästävät meidät auringon lämmöltä ja ilmaston lämpenemiseltä. Maailman valtameriä on mahdollista syventää niin, ettei maa tulvi.
  Luutnantti kysyi hämmästyneenä:
  - Miten syventää? Kaivinkone?
  Nymfikreivitär vastusti:
  - Ei, sarja kontrolloituja, puhdasta tuhoa ja subatomisia räjähdyksiä. Tee se hitaasti, vähitellen, jotta katastrofi ei tapahdu. Jos valtameren juoksuhaudat putoavat hitaasti, vaikka tuuma päivässä, se ei aiheuta tsunamia tai valtavaa hylkyä. Päinvastoin, planeetta tulee lämpimämmäksi ja suotuisammaksi elää. Myös ilmankierto muuttuu. Kylmät virrat siirtyvät, kuten ihmiset haluavat, navoilta päiväntasaajalle ja lämpimät virtaukset päiväntasaajalta navoille. Koko planeetan ilmasto muuttuu Kanariansaarten kaltaiseksi ja maa-ala jopa kasvaa. Planeetasta tulee paratiisi, kuten Raamatussa ennustetaan, vain tieteen voimalla. Ja tulevaisuudessa ehkä vedämme Maata kohti aurinkoa, ja päinvastoin, työnnämme Venuksen pois.
  Elizabeth pudisti lumivalkoista päätään, joka oli ripoteltu kevyesti lehtikullalla:
  - Nämä ovat satuja!
  Taitava Drachma vastusti hymyillen:
  - Mutta miksi! Ota joku, joka eli kaksisataa vuotta sitten ja tuo hänet maailmaamme. Hän yksinkertaisesti hukkuisi ihmeiden runsaudesta. Sama kone, auto, sukellusvene, radioteleskooppi, televisio. Ja erityisesti robotit, tietokoneet, Internet, hologrammit. Kaikki tämä on ihme, ylittää sadut. Raamattu ei voinut ennakoida tällaista kehitystä; puhuuko se tietokoneista vai Internetistä?
  Elizabeth vastusti:
  - Jotain samanlaista on, kun Saatana näytti Kristukselle silmänräpäyksessä kaikki maat, valtakunnat ja niiden loiston! Se oli siistimpää kuin Internet.
  Nymfikreivitär nauroi:
  - Kuinka voit näyttää sen silmänräpäyksessä?
  Blondi viskui:
  - Tämä on ihme! Jotain, mitä ihmiset yrittävät toistaa.
  Drakma otti sen ja vastasi nauraen:
  - Eikö tämä ole mielestäsi vakava keskustelu? Internet on todellisuutta, ja me näemme sen, ja se, mikä on kirjoitettu Raamattuun, on aitoutta kuin Scheherizade -tarinoita .
  Elizabeth totesi intohimoisesti ja lyö jalkaansa tyylikkäässä saappaassa:
  "Ihmiset eivät kuolisi satuille." Ihmiset kuolivat satuiksi kutsuttujen tarinoiden takia. Heidät ristiinnaulittiin, tapettiin ja he uskoivat. Jos apostoleilla ei olisi elävää näyttöä Kristuksen ylösnousemuksesta, kukaan ei kuolisi kimeerin vuoksi. Petoksia ja marttyyreja on kaikenlaisia.
  Nuori mies vahvisti:
  - Hän puhuu vakuuttavasti.
  Drachma ei suostunut.
  - Ja islamissa he menevät myös kuolemaan, vaikka heillä ei ole Kristuksen todistusta. Kyllä, jopa kommunistit ja fanaatikot kuolivat, kärsivät kidutuksesta ja päätyivät anteliaisiin lupauksiin. Tämä ei siis ole vielä indikaattori. Fanatismin luonne on monimutkainen, mutta minäkin, vakuuttunut ateisti, lähden mihin tahansa kidutukseen isänmaan vuoksi. Miksi, en tiedä itse.
  - Uskomatta edes taivaaseen? - kysyi nuori mies.
  Nymfityttö nyökkäsi ja vastasi:
  -Voit uskoa ateistiseen kuolemattomuuteen, jonka lahjana on kaukaisen tulevaisuuden hypertiede .
  Elizabeth pudisti päätään:
  - Puhdasta fantasiaa!
  Drachma huudahti:
  - Samaa sanottiin lentokoneesta, kuuhun lentämisestä, kloonauksesta, kunnes siitä tuli todellisuutta. Jopa sinä ja minä olemme fantasiaa, koeputkeen syntyneitä tyttöjä, joilla on supervoimia .
  Blondi tyttö mutisi:
  - Mutta tämä ei silti tarkoita mitään!
  Nymfityttö sanoi:
  - Kyllä luulisin! Paitsi, että mahdollisuudet edistymiseen ovat loputtomat.
  Elizabeth twiittasi vastauksena:
  - Mutta esimerkiksi monia sairauksia ei vieläkään hoideta. Sama AIDS tai Ebolla- virus , pernarutto, lintuinfluenssa.
  Drachma, paljastaen hampaat, vastasi:
  - Tarkoitat ruttoa, joka pyyhkäisi pois neljänneksen ihmiskunnasta. Mutta ennen oli myös pandemioita, ruttoa, isorokkoa, jotka tappoivat satoja miljoonia ihmisiä, mutta ne voitettiin. Nämä pelottavat virukset myös unohdetaan. Se on vain ajan kysymys , eikä kovin pitkä. Muuten, AIDS, Ebolla ja jotkut muut ikävät asiat eivät kehity kehossamme . - Kreivitär-nymfi sanoi. - Puhumattakaan siitä, että tappavin sairaus, vanhuus, ei ehkä kosketa kehoamme.
  Elizabeth pureskeli lihapalan. Hän räpytteli silmiään. Kokosin ajatukseni nyrkkiin.
  - Edistyskin voi kehittyä vain siksi, että se miellyttää Jumalaa. Mitä tulee avaruuteen, tiedät itse ennusteen.
  Drachma virnisti.
  - Tämä on todennäköisesti ikivanha metafora. Jos pesä on kuvaannollinen ilmaus, niin tähtien välissä, miksi se pitäisi ottaa kirjaimellisesti.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Yleisesti ottaen se kuulostaa loogiselta.
  Tähän mennessä pojat olivat jo saaneet valmiiksi suurimman osan joutsenesta ja aloittaneet jälkiruoan.
  - Tiedätkö mitä kerron sinulle? - Nuori mies vastasi. - Ajatuksesi ovat varsin järkeviä ja omaperäisiä. Mutta kysymys kuuluu, kuinka voimme voittaa nykyisen sodan?
  Drachma hymyili leveästi, hänen suuret helmiäishampaansa kimaltelevat:
  - Tällä hetkellä joukkomme ovat saaneet strategisen aloitteen. Kolmesataa tuhatta kuollutta ja yhtä paljon haavoittuneita ja silvottuja muuttaa merkittävästi voimatasapainoa. Puhumattakaan siitä, että vihollinen menetti huomattavan määrän polttoainetta. Mikä sinänsä on vakava isku naamaan. On myös huomattava, että liian monet ihmiset ovat tyytymättömiä kommunisteihin. Joten kun liikumme ympäri Ranskaa, paikallinen väestö tukee meitä. Voitto on siis väistämätön.
  - Sitten juodaan siihen! - Nuori mies ehdotti.
  Kuusi heistä kolisesi laseja. Kaiken kaikkiaan kaikki näytti varsin idylliseltä. Drachma ilmaisi mielipiteensä.
  - Minulla on ideoita joukkojemme taistelupotentiaalin lisäämiseksi ja haavojen paranemisen nopeuttamiseksi.
  Elizabeth kysyi:
  - Millaisia kirkkaita ajatuksia?
  Nymfikreivitär vastasi:
  - Kokonaisvaikutus. Toisaalta ruiskutat neuloja tiettyihin kehon kohtiin stimuloiden hermopäätteitä ja lihaskuituja.
  Blondi vastasi:
  - Tämä on tuttu tekniikka. Akupunktiota on harjoitettu tuhansia vuosia.
  Drakma myönnetty:
  - Oikein! Mutta samaan aikaan se ei ole aina aivan tehokasta.
  Elizabeth huusi:
  - Sinun täytyy tietää kohdat! Niitä on noin puolitoista tuhatta.
  Nymfikreivitär lisäsi:
  - Ei vain. On hyödyllistä lisätä neulaan pieni määrä hyödyllisiä mineraaleja ja yrttejä sekä altistaa valolle sähköpurkauksille . Virta on matalajännite, ja sillä on kauhea vaikutus.
  Blondi tyttö huomautti:
  - Tällaista tekniikkaa on testattava.
  - Kyllä, FSB:ssä näyttää siltä, että he eivät opettaneet meille mitään sellaista.
  - Opetimme, mutta kaikki erikseen. Ei monimutkaista vaikutusta.
  - Tämä on merkittävä haitta.
  Tytöt katsoivat toisiaan. Nuori mies kysyi:
  - Miten tämä toimii?
  Soturit vastasivat yhteen ääneen:
  - Todella tehokas! Sinun tarvitsee vain kuvata menetelmät yksityiskohtaisesti. Venäjän armeijan taistelutehokkuus kasvaa moninkertaiseksi.
  Yksi nuorista miehistä huusi:
  - Vau!
  Drachma lisäsi:
  - Eikä vain, fyysinen voima, reaktio, pito lisääntyvät.
  Nuori upseeri sanoi:
  - Tämä tekee vaikutuksen vihollisiin.
  Nymfikreivitär vinkuvasti:
  - Ja me myös! Ensinnäkin yllätä itsesi. Yleisesti ottaen meillä on vielä aikaa, lopetetaan syöminen ja testataan itselläsi uutta vahvistinjärjestelmää.
  - Lisäksi opetan sinulle meditaatiota, tämä vahvistaa ammuntakykyäsi. - Elizabeth totesi.
  Tytöt söivät jälkiruoan lähes välittömästi. Drachma kehotti hitaita tyyppejä jatkamaan.
  - No, miksi viukuttelet munkin kanssa niin kauan?
  Nuoret miehet ryyppäävät :
  - Kyllä, ongelmia tuli.
  Nymfikreivitär karjui:
  - Sitä tapahtuu, mutta ratkaisemme ne nopeasti.
  Nuoret miehet purskahtivat nauruun, pisin heistä sanoi:
  - Silti olemme aatelisia. On noudatettava ruokakulttuuria.
  Elizabeth vastusti:
  - Entä jos se on jo tappelu? Ja jokainen sekunti on tärkeä. Taidat olla aika arka.
  Drachma lisäsi:
  - Ne, jotka syövät kauan elävät lyhyesti!
  - No, se on toinen tapa sanoa se! - Nuori mies vastusti. - Ruoka tulee pureskella perusteellisesti.
  - Ei isänmaan vahingoksi. - Elizabeth totesi. - Lisäksi vatsamme pystyy sulattamaan jopa puun kuoren.
  - Kyllä, sinun kanssasi se on pelottavaa! - Kaverit sanoivat puoli-vitsillä.
  Kun ruoka oli valmis, tytöt ehdottivat yhdessä suihkua.
  - Ennen harjoittelua kehon tulee olla puhdas ja hengittävä.
  Luonnollisesti he olivat samaa mieltä. Vain uskova mies oli nolostunut:
  - Loppujen lopuksi olemme alasti!
  Drachma totesi luottavaisesti:
  - Mitä sitten! Alastomuus on luonnollista eikä siksi rikollista.
  Nuori mies huomautti:
  - Ja sinäkin olet alasti.
  Drachma totesi luottavaisesti:
  - Eivätkö miehet ja naiset peseytyneet yhdessä kylvyissä muinaisella Venäjällä? Tässä ei ole mitään moitittavaa .
  Nuoret miehet huusivat:
  - Älä vain viettele meitä.
  - Olemme mukana puhtaassa tieteessä. Ei irstailun vuoksi, vaan kunnian ja isänmaan vuoksi. - Elizabeth sanoi.
  Suihku kenraalin hotellin sisällä näytti vaikuttavalta, puolijalokiveillä kullattu. Mutta tärkein aarre oli tytöt itse, niin erityiset ja ilmavat. Heidän ulkonäkönsä vietteli ja lumoi, tulehtui ja vapisi samaan aikaan. Nuoret käyttäytyivät kuitenkin hillitysti, vaikka Drachma itse hieroi poikien selkää ja pyysi heitä tekemään sen hänelle. Elizabeth antoi miehelle myös hankaa upeita, mutta kovia jalkojaan pesulappulla. Hän suostui iloisesti.
  Pesun ja kuivauksen jälkeen kaverit suuntasivat kuntosalille. Heillä oli yllään vain pikkuhousut. Tytöt istuttivat heidät tuolille, ottivat neuloja esiin ja alkoivat tehdä ruokaa hieroen niitä öljyllä ja alkoholilla.
  - Näytetään ensin maksimituloksesi! - Elizabeth ehdotti.
  Nuoret miehet huusivat:
  - Minkä vuoksi!
  - Haluamme tietää, kuinka tehokas menetelmämme on. - Drachma sanoi. - Se on erittäin tärkeää. Lisäksi lähellä on ampumarata, joten siellä on hyvä kokeilla itseäsi. Oletko samaa mieltä?
  Nuori mies nyökkäsi:
  - Me ammumme erittäin hyvin!
  - No, se riippuu siitä, mitkä standardit. - Elizabeth huomasi. - Tavoitteemme on tehdä sinusta todellisia ässiä .
  Nuoret miehet sirkuvat:
  - Mutta ei kuten Goering.
  - Varmasti! Hän on liian lihava, ja sinä olet niin hoikka. - Tyttö nuoli suunsa nurkkaa kielellään.
  - Pitäisikö meidän pukeutua? - kysyi adventisti.
  - Ei! Ei ole sen arvoinen. Meidän täytyy nähdä jokaisen lihaksesi liike, kuinka pienin laskimo lyö. - Elizabeth sanoi. - Tämä on tiedettä ja fyysistä koulutusta , ei irstailua.
  - Tieteen vuoksi olemme valmiita kestämään! - Kaverit suostuivat.
  Drachma suuteli innokkaasti suloisinta huulille. Hän punastui ja nolostui:
  - No, miksi tehdä niin!
  Soturi-nymfi vastasi luottavaisesti:
  - Ei mitään, olen arvoltaan vanhempi! Joten vastuu lankeaa minulle.
  Pojat alkoivat lämmitellä. He tekivät kyykkyjä, penkkipunnerrustuksia, maastavetoja, vatsalihaksia, hauislihaksia, ansoja ja paljon muuta. Yleisesti ottaen kaverit näyttivät CMS-tuloksia, mikä ei ole ollenkaan huono, varsinkin kun otetaan huomioon, että he eivät ole tietoisia dopingista. Kummallista kyllä, pienin heistä, joka tuntee myötätuntoa seitsemännen päivän adventisteja kohtaan, sijoittui ensimmäiselle sijalle ja tuli hyvin lähelle urheilun mestaria.
  - Et ole huono! - Drachma sanoi.
  Nuori upseeri vastasi:
  - Tämä johtuu siitä, että treenaan jatkuvasti enkä syö lihaa. Vain kalaa, vihanneksia, hedelmiä. Yleensä seitsemännen päivän adventistit ovat kirkko, joka kieltää sianlihan ja muiden Raamatun kiellettyjen ruokien käytön.
  - Entä Pietarin visio? - Elizabeth kysyi.
  Luutnantti vastasi:
  - Puhumme siis pakanoista . Ortodoksiselle juutalaiselle saarnaaminen pakanoille on kuin syö ei-kosher-ruokaa. Inhottavaa ja inhottavaa, eikö?
  Jotain samanlaista tapahtui Hesekielille, kun Herra tarjosi hänelle syötävää lannasta tehtyjä kakkuja. Tai Johnin kanssa, kun hän nieli katkeran kirjan, mutta tämä ei ollut käsky syödä kirjoja. Eli metaforinen vaikutuksen muoto.
  - Mielenkiintoinen suoritus? - Elizabeth huomasi.
  Nuori mies jatkoi:
  Johanneksen Ilmestyskirjassa sanotaan, että Babylonista tuli turvasatama useille epäpuhtaille ja ilkeille linnuille, saastaisille ja ilkeille eläimille.
  Blondi terminaattori kysyi:
  - Kuulostaa loogiselta! Onko muita argumentteja?
  Uskonnollinen soturi vastasi:
  - Jesajan viimeisessä luvussa sanotaan Kristuksen toisen tulemisen yhteydessä, että ne, jotka syövät sikoja, hiiriä ja muita kauhistuksia, hukkuvat. Tämä on siis varsin vakava varoitus.
  Drachma huomautti:
  - Paavali sanoi kirjeessään roomalaisille, että jokaiselle se, mitä hän pitää epäpuhtaana, on epäpuhdasta.
  Nuori mies vastasi:
  - Tämä liittyy epäjumalille uhraamiseen . Ja yleensäkään Raamattu ei voi olla ristiriidassa itsensä kanssa.
  Elizabeth twiittasi:
  - Miten sanoa! Loppujen lopuksi Kristuksen kuoleman jälkeen kaikista uhreista tuli kauhistus, ja apostoli Paavali tarjosi uhrin.
  Luutnantti vastasi:
  - Se oli vain symboli.
  Drakma keskeytti heidät:
  - Älä häiritse. Nyt ammutaan!
  Kaverit eivät myöskään ampuneet huonosti, vaikka he eivät tehneet suurta vaikutusta. Ja kun kohteet liikkuivat, se osoittautui paljon huonommaksi.
  - Taistelussa, kun vihollinen juoksee, sinulla voi olla vakavia ongelmia. - Elizabeth sanoi.
  -Ja näytät itse, kuinka se on välttämätöntä! - sanoi vartijoista pisin.
  Elizabeth virnisti. Valittuaan kaukaisimman kohteen hän käynnisti maksiminopeuden. Sitten hän avasi tulen pakkotilassa.
  Hän juoksi paljaalla pohjallaan marmorilaattojen yli sirkuen:
  - Katso nyt.
  Kun kohde lähestyi heitä, luodit löivät Buratinon kasvoista.
  - No miten?
  Nuoret miehet huusivat:
  - Vau, et edes tavoitellut, ja ystäväsi?
  - Pystyn vielä parempaan! - Drachma käänsi kohteen päälle ja poisti leikkeen. Päälahjat napsahtivat juuri. Lopulta ilmestyi taulu, jossa oli teksti:
  - Luoti on tyhmä , pistin on hieno!
  Nymfi kreivitär vinkui:
  - No miten?
  Nuoret miehet huudahtivat:
  - Luokka! Voiman ja tekniikan malli.
  Toinen vartija kysyi:
  - Mikset ammu suoraan kymmenen parhaan joukkoon?
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Voi! Mutta se on aika tylsää ja rutiinia.
  - Se on selvää, joskus kyllästyy yksitoikkoiseen palveluun. - sanoi nuori mies.
  - Voinko näyttää voimakykymme? - Elizabeth kysyi.
  Nuoret soturit huusivat:
  - Ei tarvetta! Me uskomme sinua. Tiedämme, että tulokset ovat hämmästyttäviä.
  Elizabeth pyyhkäisi kevyesti nuoren miehen nenää:
  - Hyvä on! Sitä parempi. Aloitetaan nyt käsittelysi.
  Tyttö alkoi hieroa kasvojaan sammuttaakseen kivun tunteen. Sitten, kun nuori mies jäätyi, hän työnsi neulan varovasti hänen oikeaan sieraimeen.
  - Tämä on vaikutus asiaan D yu ! - Hän sanoi.
  Tyttö työskenteli erittäin huolellisesti, päättäessään aluksi rajoittua kahteenkymmeneen pisteeseen otsasta jalkaan. Nuoret miehet eivät tunteneet juuri lainkaan kipua. Elizabeth työskenteli lähellä. Hän pisti hieman eri tavalla kuin Drachma. Eräänlainen kokeilu tehtiin. Samaan aikaan tytöt voitelivat neuloja erilaisilla mineraaleilla. Samaan aikaan he silitivät hellästi kavereita. Oli selvää, että kaverit olivat erittäin innoissaan seksistä. Lyhyt injektio kivespussiin lievitti kiihkeää jännitystä.
  - Ole hyvä! - Drachma sanoi. - Nyt virran vaikutus, yritän valita hyväksyttävimmän jännitteen.
  Nuoret miehet viihtyivät ilmeisesti hyvin. He jopa hymyilivät. Tytöt säästivät heitä käyttämällä kaikkea muuta kuin voimakkainta jännitystä.
  Voit nähdä muotoiltujen lihasten nykivän; vaikutukset syvenevät ja iho muuttui rasvattomaksi. Kaiken kaikkiaan se näytti upealta, pojat kirjaimellisesti kukkivat.
  Elizabeth silitti nuoren miehen rintaa ja sanoi:
  - Lisään vaikutusta. Sinusta tuntuu kuin olisit valkoisella hevosella.
  Drakma silitti myös lihaksikkaita, puhtaasti pestyjä vartaloja. Hän tuskin pystyi hillitsemään itseään ollakseen purkamatta kiihkeää intohimoaan.
  Tässä Elizabeth keskeytti hänet:
  - Istunto kestää liian kauan, ja aikamme on arvokasta.
  Tytöt lopettivat hoidon ja vetivät neulat ulos terävin liikkein.
  Drakma taputti käsiään:
  - Aloitetaan nyt indikaattoreiden mittaaminen.
  Nuoret miehet hyppäsivät ylös, he näyttivät melko iloisilta:
  - Me olemme valmiina!
  - Aloitetaan sitten. Aluksi voimaharjoituksia.
  Kaverit alkoivat tehdä kyykkyjä tankoilla. Tulokset nousivat todellakin kolmekymmentä kiloa, penkkipunnerrassa 25 ja maasta vedossa jopa viisikymmentä.
  - Näin pidät brändistäsi varsin luottavaisena. - Elizabeth sanoi.
  Venytyksen tarkistamisen jälkeen tytöt istuivat hartioilleen pomppien hieman. Muutoksia parempaan oli myös havaittavissa. Plastisuus on lisääntynyt.
  Drachma huomautti:
  - Tämä on hienoa, kaverit.
  Elizabeth ehdotti:
  -Ehkä testata niitä ammunnassa?
  Nymfikreivitär purskahti:
  -Sen pitäisi!
  Tytöt tekivät juuri niin, vuorotellen johtaen meitä. Aluksi tulokset osoittautuivat yllättäen vieläkin huonommiksi, kaverit olivat liian huolissaan. Loppujen lopuksi kokeilu on riskialtis, kuinka muuten se voi päättyä. Mutta sitten totuimme siihen, maistimme sitä ja aloimme liikkua ja ampua paljon nopeammin. Osumien prosenttiosuus nousi jyrkästi, ja edistystä oli havaittavissa erityisesti liikkuvien kohteiden osalta.
  Elizabeth sanoi:
  - Ihanaa! Näyttää siltä, että olemme oikeilla jäljillä.
  Drachma lisäsi:
  - Muuten meidän täytyisi valita erilainen yhdistelmä. Yleensä virtaus neuloilla ja mineraaleilla parantaa huomattavasti vaikutusta. Voit käyttää sitä jopa sairauksien hoidossa. Mitä mieltä olet, Elizabeth?
  Vaalea soturi, taputellen paljaita jalkojaan, sirutti:
  - Ei huonoin idea!
  Drachma koukistaen vatsalihaksiaan haukkui :
  - Kokeillaan tätä itse.
  Tytöt pistivät leikkimielisesti neuloja toistensa puhtaaseen otsaan.
  . LUKU nro 4
  Sen jälkeen he virnistivät iloisesti.
  - Lievittää täydellisesti väsymystä! - Drakma huomasi. - Vaikka meillä ei ole mitään ammuttavaa.
  Elizabeth vahvisti:
  "Näyttää siltä, että nämä pojat ovat saaneet tuloksia." Kirjoitetaan nopeasti metodologia ylös ja jaetaan se joukkoille.
  Nymfikreivitär vastasi luottavaisesti:
  - Teemme tämän, vain vähemmän pisteitä päässä, erityisesti silmien ja aivojen lähellä. Voit siis vahingoittaa myös sotilaita.
  Blondi soturi nyökkäsi:
  - Ehdottomasti kyllä! Tällainen riski on olemassa.
  - Varsinkin jos sitä eivät tee lempeät naisten kädet. - Huomasin muutaman sekunnin kuluttua, että nymfi oli hiljaa, Elizabeth.
  Drakma siristi:
  - Ja nyt meidän on aika jakaa tietomme keskellä.
  Kaverit näyttivät olevan pettyneitä; syvällä sisimmässään he halusivat fyysistä rakkautta. Mutta Drachma ymmärsi, että tässä vielä melko konservatiivisessa maassa huoran maine olisi suuri este huipulle etenemiselle. Tämän vuoksi seksi jäi vain hänen unelmiinsa. No, tässä unessa Elisabet tosi uskovana ( todellisuudessa hän on enemmän agnostikko kuin kristitty, vaikka rakastaakin laulaa lauluja Jeesuksesta Kristuksesta!) on tottunut rajoittamaan itseään.
  Tytöt hylkäsivät auton ja päättivät lähteä lenkille. He kilpasivat erittäin nopeasti, eivät paljon kilpa-autoa nopeammin. Ja puettuaan päälleen ihmevyöhykkeeltä otetut esineet, he ryntäsivät paljon nopeammin kuin ennen.
  - Alue, vyöhyke on kauden tavoite, vaihe seuraa vaihetta! - Elizabeth sanoi.
  Oli lähes mahdotonta seurata heidän paljaiden, ruskettuneiden jalkojensa välähdystä. Tytöt riisuivat kenkänsä pelastaakseen heidät vaikealta tieltä. Lisäksi niin nopea juokseminen kuluttaa sitä.
  Vihreät puut hengittävät alkukesän tuoreutta, tämän vihamielisen ja samalla ystävällisen maailman tuoksuvaa ilmaa. Yläpuolella näkyy lentävä kone. Tämä on hyökkäyslentokone , jossa on pyyhkäisy siivet ja lentokoneen tykit. Lisäksi näkyy savupatsas, jossain metsä palaa. Tytöt hengittävät helposti, mutta sitten huomaavat tiellä epäilyttävää liikettä. Lisätä nopeutta.
  - Näyttää siltä, että siellä on sabotaasiryhmä väijytyksessä . - Drachma sanoo.
  - Näen ja kuulen sen. Näyttää siltä, että vihollinen on saanut tuulen jostain, jos hän kustannuksista riippumatta heittää sabotoijia tälle alueelle. - Elizabeth huomasi.
  Nymfi kreivitär vinkui:
  - Tämä on epäilemättä.
  Sabotaasiosaston komentaja everstiluutnantti Harry Griffind , iso ruskea kaveri, oli suuressa tarpeessa. Lisäksi hän valitsi tälle selvästi väärän paikan muurahaispesän vieressä. Pahat hyönteiset eivät olleet erityisen vaikuttuneita siitä, että amerikkalainen sai Leninin ja Stalinin ritarikunnan ja lävisti upseerin herkkään paikkaan. Hän huusi säädyttömiä sanoja osoittamatta hillintää. Hänen alaisensa, kapteeni George Cruz, alkoi tallata muurahaisia.
  Molemmat vannoivat likaisesti. Ainoastaan luutnantti List oli hänen kasvoistaan päätellen puoliverinen ja huomautti:
  - Näin voimme murtaa väijytyksen!
  Roar vastauksena:
  - Mutta ei ole vielä ketään!
  Ja sitten kuuluu suhina:
  - Kenraali on raivoissaan, he sanovat, että Suuri Johtaja itse määräsi kaksikymmentäviisi ylimmän johdon jäsentä ampumaan sabotaasin vuoksi.
  Kiljuu pelosta:
  - Hänellä on todella teräsote. Kyllä, ja se sopii heille!
  Kurina vastaukseksi:
  - Ja meidän tehtävämme on selvittää ja tiedustella.
  Afrikkalainen amerikkalainen vannoi jälleen, veti housunsa jalkaan ja kiinnitti miekkavyönsä.
  - Minun on parempi ottaa selvää. Kuuntele nyt käskyäni. Heti kun vihollinen ilmestyy, ammu kranaatinheittimistä.
  - Me tottelemme, toveri!
  Ja taas villisian joet:
  - Katso minua! Ammun munat!
  Ja röyhkeästi:
  - Kyllä herra! Johtaja, toveri!
  Tytöt juoksivat metsän läpi yrittäen päästä väijytysjoukon taakse. Periaatteessa heidän aseidensa ja "panssariesineiden" avulla oli mahdollista hyökätä suoraan, mutta tämä on haitallista. Joten se on liian riskialtista, jos kivet menettävät ihmevoimansa.
  Drachma puhui tästä:
  - Toinen universumi ei ole ennustettavissa.
  Elizabeth vahvisti:
  - Tässä olemme molemmat samanlaisia. Toimimme siis kaikkien sotataiteen sääntöjen mukaan.
  Vahvalle taistelijalle metsä on liittolainen. Ja vaikka laskuvarjosotilaita oli noin sata, oli selvää, että tämä yksikkö ei ollut hyvin valmistautunut. Monet tupakoivat, toiset siemailivat viskiä pulloista. CSA-armeijassa irtisanominen kukoisti . Tässä kaikki saavutti absurdin pisteen. Jos komentaja loukkasi sotilasta, hän kirjoitti irtisanoutumisen, melkein vastustamattoman väitteen. Monet sotilashenkilöt olivat itse seksotteja , ja heitä pelättiin kuin tulta. No, millaista kurinalaisuutta voi olla, työnnät sotilaita hieman, ja he moittivat sinua kuin olisit vakooja tai sabotööri. Kummallista kyllä, sorron ja vakoojamanian vauhtipyörä ei muuttanut armeijaa ylitsepääsemättömäksi falangiksi, vaan vain alensi koulutustasoa.
  Elizabeth kysyi Drahmalta:
  - Ehkä voimme paistaa ne yksinkertaisista "obolenskyistä"?
  Hän vastasi:
  - Aivan loogista! Tämä nostaa koulutustasoamme.
  Tytöt menivät kantamalle, tähtäsivät silmiään siristellen. Nyt on tärkeää jakaa jono niin, että jokaisen leikkeen neljäkymmentäkahdeksaan kierrosta vie mahdollisimman monta sotilasta. Hajautustasolla on myös tässä roolinsa. Nyt videon katseluaika on tasan kuusi sekuntia. Tytöt jäätyivät ja keskittyivät, suuntasivat aseitaan yrittäen päästä "kaskadi"-taistelutilaan. He keksivät tämän itse, kun aika hidastuu ja henkilökohtainen nopeus kasvaa, ja voit poistaa mahdollisimman monta sotilasta. Jokainen luoti havaitaan erikseen, kuin pala.
  - Ammumme sormen nousuun. - Drakma varoitti. Tytöt epäröivät muutaman sekunnin ja avasivat tulen.
  Nyt vihollinen on saanut "kuorsauksen". Kymmeniä sotilaita kaadettiin, sekä ne, jotka seisoivat että ne, jotka kömpelösti makasivat väijytyksessä. Monet kuitenkin istuivat, mikä helpotti tehtävää.
  Kuultuaan laukaukset vihollinen reagoi myöhään. Jotkut säväyttivät, toiset vastasivat tuleen. Joka tapauksessa leikkeen purkamisen jälkeen tytöt niittivät yli puolet vihollisesta.
  Drachma käski:
  - Ja nyt F-1-kranaatit.
  Vihollinen yritti heittää omansa . Mutta tässä hän ei onnistunut kovin hyvin. Tyttö ampui kranaatteja lennossa. He löivät molemmin käsin. Tämän seurauksena sirpaleet osuivat niitä heittäjiin .
  - Auta meitä, auta! - Seitsemänvärinen drakma huusi pilkallisesti englanniksi.
  Elizabeth, joka työskenteli molemmilla käsillään ja viettelevien jalkojensa paljailla varpailla, huomautti:
  - Ammu kranaatti alas lennossa, erinomainen taktiikka.
  Pian vain muutama ja vain haavoittuneita sotilaita jäi eloon. Tytöt juoksivat heidän luokseen. Heidän joukossaan oli yllättäen everstiluutnantti Harry Griffind . Hän haisi, omituista kyllä, hänen ruumiinsa löysi varaosia itsensä paskaksi.
  - Minä antaudun! - Hän mutisi. - Stalin on paska!
  -Tuttu biisi. - Elizabeth sanoi.
  - Älä kanna hajua itsellesi! - Drakma ampui hänen jalkoihinsa murtaen hänen rystynsä. - Nyt et mene minnekään.
  Harry mutisi:
  - Venäjän kieli huorat ! - Ja pyörtyi .
  - Siinä kaikki, olemme lopettaneet tämän tyypin kanssa. Kutsumme joukkueen ja heidät sidotaan. Ja loput yhdistämme itse. - Elizabeth sanoi.
  Tytöt tekivät työn ammattitaidolla ja nopeasti. He sidoivat hänet ja toivat everstiluutnantin järkiinsä. Pelosta hän kertoi heille, mitä tiesi. Osoittautuu, että kolme muuta maihinnousuryhmää on laskeutunut, ja päämajassa on vakooja, jonka arvo on vähintään kenraalimajuri.
  Tytöt nauhoittivat hänen todistuksensa nauhurille ja jättivät hänet, yksi ryhmistä oli matkalla, ja he joutuivat väijytykseen lähellä kaupunkia, ja erikoisjoukot hoitaisivat loput. Taas saattoi nähdä heidän alastomien tyttömäisten kantapäänsä vilkkuvan yhä nopeammin .
  Ukkonen iski taivaalle ja sadepisarat satoivat. Drachma hidasti hieman tempoa ja kuunteli:
  - Syksyltä tuoksuu, vaikka kesä on vasta alkamassa.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Joo! Sadevirrat ovat niin lämpimiä, että on mukava roiskua lätäkössä paljain jaloin.
  Nymfityttö sirkutti:
  " Sinä ja minun jalkani voivat saada kaikki maailman miehet hulluksi." Näit kuinka hän katsoi meitä.
  Vaalea soturi löi paljaan, vaaleanpunaisen kantapäänsä lätäköön, huusi:
  - Ollakseni rehellinen, komeat nuoret miehet, tuskin pystyin tukahduttamaan halua.
  "Ateistina minun oli paljon vaikeampaa tehdä jotain tällaista." - Sanoi Drachma ( jostain syystä hänestä tuli unessa ateisti, vaikka todellisuudessa hän oli pakanajumalien sukulainen!). - Pidän kuitenkin eniten älyllisistä miehistä. Erityisesti ne, jotka kunnioittavat klassikoita. Kyllä, Elizabeth, jos haluat menestyä, sinun ei tarvitse kirjoittaa vain isänmaallisia runoja. Ja sitten yhdestä sanasta Venäjä alkaa soimaan korvissani.
  Blondi soturi vastusti:
  - No, älä luule, että olen niin kapea asiantuntija. Tässä on esimerkiksi runoja syksystä.
  Drakma siristi:
  - Haluan kuulla miltä ne kuulostavat.
  Elisabet lauloi upealla, erittäin vahvalla äänellään, joka saattoi antaa mahdollisuuden kenelle tahansa oopperalaulajalle, jopa suurimpien joukossa .
   Pukeutunut kaikkien kuninkaiden kateudelle,
  Crimson, kulta, lehdet rubiineissa!
  Kuten iltaperhoset kohoavat,
  Ja tuulten ääni, kerubien urut!
  
  Ylellisin rauha on avaraa syksyllä,
  Puut, pyhien kirkkojen kupolit!
  Mikä tahansa oksa, jossa on kaiverrettuja kaiverruksia,
  Kastepisaran helmiä ja korvaamattomia kiviä!
  
  Lätäkkö oli peitetty ohuella hopealla,
  Kipinät kimaltelee hevosen kavioiden alta!
  Kohtelette toisianne ystävällisesti,
  Eläköön onnellisesti kirkkaan taivaan alla!
  
  Kirkkaassa auringossa, mekkoni löysänä,
  Koivut ja poppelit tanssivat rakkauden valssia!
  Olemme surullisia päivistä, jotka ovat vaipuneet kuiluun,
  Säilytä tapaamisten muistot kanssani!
  
  Talvi tulee, nuoruus siinä on ikuista,
  Ei harmaita hiuksia - timantteja hiuksissa!
  Kokoamme kaikki ystävämme lomalle,
  Ja ilmaistaan unelma rajuissa säkeissä!
  Drachma, kuten aina, ilmaisi tyytymättömyytensä:
  - Jotenkin liian vanhanaikainen. Ilmaisut, kuten ääni, kulta ja suosikkikerubit. Olet liian ahdistunut uskonnollisesti.
  Elizabeth murskasi purevan hyttysen paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Elämme teokraattisessa ortodoksisessa maassa, jossa on säilynyt nimikkeitä ja monia muinaisia lauseita. Katso kuinka lapset pitävät siitä.
  Valtatien varrella seisomassa, uteliaana pylväitä katsellessa, erityyppisiä poikia paljain jaloin melko kulttuurisesti pukeutuneisiin taputtivat. Joku huusi:
  - Beethoven hameessa.
  Yksi poika lisäsi:
  - Ja paljain korkokengät!
  Laulaessaan tytöt hidastivat tempoa, ja heidät oli täysin mahdollista nähdä. Ensimmäinen asia, joka erottui, oli taistelulippuna leijuva hius. Kultainen Elisabet ja kuin Drakman seitsemänvärinen liekki.
  - He juoksevat sytyttämään Bremeniä! - Yksi vaaleatukkaisista pojista huusi.
  Drakma hyppäsi hänen luokseen silmänräpäyksessä, poika oli juuri kääntynyt pois taistelemaan.
  Hän huusi uhkaavasti:
  - Mikä sinun nimesi on, viisaus?
  Poika huusi:
  - Friedrich, tai vain ystävällisesti, Rich .
  Seitsenvärinen tyttö sirkutti:
  - Haluaisitko amerikkalaista suklaata?
  Poika pudisti päätään:
  - Ei oikeastaan, he sanovat, että se on vain ersatzia.
  Nymfikreivitär nauroi:
  - Ei, luonnollista , Latinalainen Amerikka on edelleen CSA:n hallinnassa. Joten he pystyvät varsinkin maihinnousua varten tuottamaan arvokasta tuotetta.
  - Anna sitten! - Poika vastasi.
  Drakma työnsi kymmenen ruplan seteliin käärittyä suklaapatukkaa. Poika hymyili:
  - Tämä on rahaa kaikille. - Hän sanoi. Vilkutti paljain ruskettuneita jalkojaan, hän juoksi omiensa luo .
  Lapsen T-paita oli vielä uusi, näytti terveeltä ja hyvin hoidetulta, sota oli vasta alkamassa, eivätkä lapset ehtineet tuntea sen vaikeuksia. Ja pojat rakastavat juosta paljain jaloin, varsinkin tässä helteessä. Kuitenkin luultavasti Venäjän alueella ja Saksa on yksi suurvallan maakunnista, sotilaskortit pitäisi jo ottaa käyttöön. Yleensä lapset ottavat tämän vaikeimmin, koska iässään he haluavat syödä koko ajan. Toisin kuin Neuvostoliitossa, kolhoosijärjestelmässä, jossa ei ollut tarpeeksi ruokaa edes vauraana Brežnev-aikoina, nykyaikainen Venäjä on täynnä ruokaa. Vahva omistaja ja maanviljelijä ruokkii maata paremmin kuin pakon alla ja kovalla työllä. Elizabeth ajatteli, että sillä tosiasialla, että maa oli pääosin uskonnollinen, oli suotuisa vaikutus ilmastoon. On sanottava, että nyky-Venäjällä suurin osa ortodoksisista kristityistä eroaa vähän ateisteista: he juovat, kiroilevat, tupakoivat, huijaavat, tekevät abortteja ja ovat vankilassa. Ja kirkossa käyminen säännöllisesti , vähintään kerran viikossa, on monille fantastista. Täällä, jos virkamies jättää sunnuntain jumalanpalveluksen ilman pätevää syytä, hänen ei tule olla virassa liian kauan. Jumalan laki on pakollinen kouluissa. Muslimit mukaan lukien.
  Tämä on vahva liike, uskonnollinen assimilaatio, kun ihmiset alkavat ymmärtää, mikä on heille parasta. Elizabeth luki aikoinaan protestanttien kirjallisuutta, jotka ylistävät Raamattua. Mutta sydämellään hän rakasti ortodoksista perinnettä enemmän miettimättä, oliko se ristiriidassa Raamatun kanssa vai ei. Pyhät kirjoitukset olivat lähes kokonaan juutalaisten kirjoittamia, ja suurin osa perinteestä on slaavilais-kreikkalaista. Olisi parempi kirjoittaa oma venäläinen Raamattumme ja tehdä Kristuksesta slaavien voiman, voiman ja valinnan symboli. Muuten, kun luet Vanhaa testamenttia, tulee vain väreet: Juutalaiset ovat Jumalan kansaa! Slaavit ovat Jumalan kansaa, ja kunnia Kaikkivaltialle, vaikka he ovat tässä universumissa yhdistyneet yhdeksi valtioksi. Ja heidän maailmassaan Venäjän ja veljellisen Ukrainan suhteet ovat huonommat kuin Yhdysvaltojen kanssa.
  Nyt ne ovat taas nousseet hulluun vauhtiin, mutta se ei estä minua ajattelemasta. Jos sinun on määrä palata maailmaasi, kuinka palauttaa Ukraina? Täällä sinun on toimittava viisaasti, ilman töykeyttä. Tärkeintä on luottaa nuoriin, rehellisiin poliitikkoihin, ei rikollisiin. Yleisesti ottaen on erittäin tärkeää muodostaa uusi eliitti Venäjälle. Ei roska-oligarkeja tai puoluepomoja, kuten NLKP, vaan todellinen voima, joka pystyy edistämään maata. Uuden eliitin ei tule palvella itseään, vaan suurta valtakuntaa ja sen mahtavaa kansaa. Sama koskee tätä maata, kuinka välttää suuren imperiumin romahtaminen. Venäjän pääpiirre valkokaartista lähtien on valittava hallitus monarkian sijaan. Kolchak osoittautui vahvaksi ja kaukonäköiseksi hallitsijaksi, joka luotti vahvaan presidenttivaltaan. Presidentin suurvallat mahdollistivat kansan ja valtion yhdistämisen, ilon ja laittomuuden voittamisen . Ei ole turhaa , että Yhdysvalloilla oli kaikesta demokratiastaan huolimatta suuri presidenttivalta. Mutta Iso-Britannia, jossa monarkiasta tuli puhtaasti nimellinen ja pääministeri oli liian riippuvainen omasta puolueestaan, menetti asemansa maailmanvaltana. Ajatelkaapa, sen alue nykyhistoriassa on pienentynyt sataviisikymmentä kertaa.
  Tässä maailmankaikkeudessa, josta on tullut myös kommunistinen, Iso-Britannia on hajonnut, ja kaupungit ovat myllerryksessä ja kaaoksessa. Heidän on suunnattava nimenomaan Foggy Albioniin.
  Millaista siellä oleville ihmisille on?
  Taivaalla kuului edelleen ääntä, ja tiedustelukone ilmestyi. Se oli maalattu vastaamaan taivasta läpikuultavilla siiveillä, ja se puhalsi sumua. Tällaisten tyttöjen teräville silmille tämä ei kuitenkaan ole ongelma . Tytöt nostivat hyppykiväärensä ja ampuivat yksimielisen lentopallon. Kaksi luotia on jopa liikaa kevyesti panssaroidulle tiedustelijalle. Hän kallistui ja alkoi pudota.
  - Heikko panssari! - Elizabeth sanoi.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Varsinkin jos osut lasiin.
  - Sellaisen auton ei pitäisi kuitenkaan painaa paljoa. Se on kuin yksitaso, ei enempää kuin kahdeksansataa kiloa. - Tyttö kysyi Drachmalta:
  - Luuletko, että lentäjä selviää?
  Seitsenvärinen tyttö vastasi ei liian itsevarmasti:
  - Tuskin! Olemme sotkeneet sen kaikki asetukset.
  Elizabeth vastasi nokkelasti:
  - Sen parempi, vähemmän vankeuden piinaa.
  Lenkkeily kohotti tyttöjen mielialaa ja he ryntäsivät keskelle yhdellä hengityksellä.
  Ainoa viive vaadittiin väijytyksen selvittämiseksi. Tytöt juoksivat ympäri väijytystä; he kuulivat vaimeita neuvotteluja.
  Laskuvarjojoukkojen komentaja, erikoisjoukkojen majuri Bob Dowell raapi hermostuneena nenänsä. Tämä oli huono merkki, mikä tarkoittaa, että saat nikkelin.
  Tässä hän huusi:
  - Shafranik, mitä nämä tyypit ovat, miten muurahaiset ryömivät?
  - Kyllä, nämä ovat polkupyörällä ajavia lapsia, sir. - vastasi mulatti ranskalainen.
  Siitä seurasi huuto:
  - Avataan tuli!
  Mulatti huomautti loogisesti:
  - Niin merkityksettömästä tarkoituksesta avata väijytys?
  Univormussa oleva eläin murahti:
  - Mutta ne ovat niin kevyitä. Pelkkiä paholaisia. Ammutaanpa heidät niin huvin vuoksi.
  Shafranik huomautti:
  - Tällainen tavoite ei ole erityisen kiinnostava.
  Snide vastaus:
  - Ehkä, mutta viettelevää.
  Pakotettu murina:
  - Tarvitsemme violetin Mercedesin, jossa on kaksi valkoista poikasta.
  Selvennys kysymys:
  - Kahden poikasen kanssa?
  Ilahduttava huuto:
  - Venäjän tytöt!
  Ja mautonta sanonta:
  - Kaksi, niin vähän! Koko firmalle. He kuolevat, jos he palvelevat meitä.
  Jälleen mautonta ja sopimatonta ilmaisua:
  - Meillä voi olla niitä molemmissa päissä.
  Hymyile vastaukseksi:
  - Näyttää hauskalta.
  Ja taas villisian murina kiiman aikana:
  - Ja ensinnäkin se on käytännöllistä!
  - Mitä tulee jälkimmäiseen, minulla ei ole epäilystäkään. - Majuri nuoli huuliaan. - Luultavasti siihen liittyy jonkinlaisia psykologisia toimenpiteitä.
  - Etkö ymmärtänyt? - Shafranik hämmästyi.
  Upseeri karjui:
  - Ilmeisesti, kuten venäläiset sanovat, et ole kaalin pään ystävä?
  Shafranik ei aivan ymmärtänyt pointtia:
  - En ole kasvissyöjä, mutta en ollenkaan vastusta kaalin käyttöä lisukkeena esimerkiksi kanan kanssa.
  Upseeri murahti:
  - Täytätkö dollareita? Laitat ne kalkkunaan.
  Shafranik raapi päätään:
  - Mitä varten tämä on, komentaja?
  - En ymmärtänyt venäjän slangia. Kaali on meidän dollareita tai taalaa , ja kaali on pää. - Majuri selitti.
  Hymyile vastaukseksi:
  - Ja pää! Mikä ammattikieltä !
  Upseeri huusi:
  - Näin se meni. Okei, voitko juoda litran venäläistä vodkaa?
  Shafranik pelästyi:
  - venäläistä vodkaa? Kyllä, tämä on elävä kuolema.
  Majuri naurahti ja otti litran lasipullon. Useat laskuvarjomiehet tuijottivat heitä räpäyttäen silmiään:
  - Vau, mikä pommi!
  Bob Dowell punnitsi sitä kädessään ja ehdotti:
  - Sinulla on valinnanvaraa. Joko juot sen kurkustasi tai murskaat sen päähäsi.
  Pelästynyt narina vastauksena:
  - Onko olemassa välivaihtoehtoa?
  Seuraava on murina:
  - Ota vain housut pois ja istu pullon päälle. Lyhyesti sanottuna , valitse.
  Huokaten kuuluu tuomittu ääni :
  - Okei, vien sen sisään. Olen halunnut kokeilla sitä jo pitkään. Venäläinen vodka, mikä myrkky .
  Vihainen nyökkäys vastauksena:
  - Villiin asia.
  Drachma ja Elizabeth kuulivat tämän keskustelun, heidän korvansa ovat erittäin terävät, plus esineiden vaikutus. Sillä välin he ryömivät taakse. Elizabeth kysyi hämmästyneenä:
  - He istuvat väijytyksessä ja lyövät niin idioottimaisen vedon!
  Nymfikreivitär siristi:
  - Mitä voit tehdä! Tämä on amerikkalaisen kulttuurin taso, kerrottuna rikollisella bolshevismilla.
  - Kommunismi on valoisa idea, mutta useimmiten se toteutuu pimeässä! - Elizabeth huomasi.
  - Huonot ihmiset, joilla on hyviä ideoita, vuodattavat paljon enemmän verta kuin huonot ihmiset , joilla on huonoja suunnitelmia! - Drachma päätti.
  - Se on valinta suorituksen ja köyden välillä. Pidän enemmän toteutuksesta! - Elizabeth välähti safiirisilmiä. He liikkuivat hiljaa, kuin ninjat, ja heillä ei ollut vertaista sabotaasissa ja väijytyksessä.
  Sillä välin kapteeni Shafranik avasi pullon korkin ja otti siemauksen kurkultaan.
  - Suloista ! - laskuvarjomies mutisi.
  Vodka gurguli ja virtasi mulatin ranskalaisen leveään kurkkuun.
  Hän jopa murahti ilosta.
  - Mikä sika! - Elizabeth totesi. - Kummallista kyllä, haluan jopa tappaa heidät kaikki.
  Drachma virnisti:
  - Ja syö sianlihaa!
  Blondi tyttö huomautti:
  - Seitsemännen päivän adventistien sanoissa on rationaalista viljaa. Possu on kävelevä kaatopaikka. Mutta juutalaiselle se ei ole kosher, se ei ole ruokaa, ja Raamattu on kirjoitettu ensisijaisesti juutalaisten ymmärtämiseksi.
  Paljasjalkainen nymfikreivitär siristi:
  - Selvä, selviääkö amerikkalainen kommunistisoturi tavallisen venäläisen humalaisen kanssa.
  Saavutettuaan noin puolet pullosta Shafranik vapisi yhtäkkiä ja päästi pullon käsistään ja alkoi röyhtäyttää . Bob Dowell löi häntä nyrkillä selkään.
  - No sinä heikkous!
  Hän oksensi. Kasvot ovat vääristyneet .
  Bob nauroi.
  - No, nyt testaamme kaalin päätäsi vahvuuden suhteen. Kuinka vahva hän on vastustaa venäläistä pulloa?
  Ryhmittyään Shafranik tuskin sai hengitystään puristaen ulos:
  - Rikkoin tiiliä päähäni.
  Huuto vastaukseksi:
  - Joten rikot myös pullon. Ota se käteesi.
  Shafranik yritti ottaa sen, mutta pudotti sen melkein heti.
  - No, sinä olet, kuten sanotaan, vuohi! Tai pikemminkin oinasta! - Ota se ja pidä siitä tiukasti kiinni, kuin prostituoidun munia.
  Kapteeni huokaisi:
  - Olen hullu!
  Hän heilautti leveästi, löi häntä päähän, kuului soittoääni, pullo pysyi ehjänä.
  - Venäläisillä kaikki on tammea, ei ole aivan turhaan, että Venäjän symboli on tammi.
  Ärsyttävä murina vastauksena:
  - Tammi, tämä on todennäköisesti pääsi sisältö. Mitä, et halua lyödä itseäsi kunnolla. Pelkuri, pelkää kipua!
  kiljuminen vastauksena:
  - Ei mitenkään, toveri majuri! Kipu on hyvästä!
  Ja taas karjunta, joka muistuttaa haavoittunutta mammuttia:
  - Kun joudut kunnia- ja oikeuksien ministeriön käsiin, saat selville, mitä kipu on: kaksi elektrodia perseessä , yksi kieleen. Anna pullo.
  Shafranik vetäytyi arasti:
  - Älä vain tapa minua!
  Bob Dowell tarttui häneen molemmin käsin ja teki täyden vauhdin vartalollaan ja löi häntä päähän. Pullo hajosi palasiksi. Shafranik huusi hyvillä sääliöillä:
  - Tuhat paholaista alas reikään!
  Rikkoutuneesta päästä valui verta, sen läpi leikattiin sirpaleita.
  Drachma tuskin hillitsi nauruaan.
  - Tämä on niin hauska!
  Elizabeth oli tosissaan:
  - Hän joko ei osaa lyödä tai iski tarkoituksella tällaisen iskun aiheuttaakseen lisää kipua. Joka tapauksessa tämä osoittaa Amerikan puna-armeijan tason.
  Kreivitär-nymfi oli samaa mieltä:
  - Yleensä ei korkealla .
  Tytöt virnistivät ja tähtäsivät aseillaan. Sillä välin Shafranik voihki ja pyyhki veren pois. On selvää, että hän, puolirotuisena , näyttelee narrin roolia majorin alaisuudessa.
  Ja huutaa kuin nainen:
  - No, miksi niin töykeä!
  Ja taas huuto vastauksena:
  - Turpa kiinni! Katso, nainen ajaa polkupyörällä. Otan hänet alas yhdellä laukauksella, ammun hänen jalkansa lihaa. Sitten viemme hänet pois koko seuran kanssa.
  Pyytävä vinku :
  - Saanko sen?!
  Ja huuto on myös aggressiivista ja jyrkkää:
  - Luota naiseen näin heikolla päällä...
  Vastaus on mautonta :
  - Pääasia on, mitä jalkojen välissä on.
  Majuri huusi:
  "Sitten mene eteenpäin, laita arvokkuutesi pulloon, tai minä pistän sen suuhusi."
  - Brr! - Kapteeni vihelsi! - Et voi tehdä sitä näin.
  Yhtiö nosti päätään väijytyksestä. Elizabeth alkoi lukea rukousta yrittäen keskittyä. Drakma oli myös hiljaa, hieroi kevyesti niskaansa, molemmin käsin ammunta on liian vaikeaa, tarvitaan tarkkaa koordinaatiota. Tytöt, joilla kullakin oli konekivääri kädessään, avasivat tulen neljästä piipusta.
  - Ottakaa se, kommunistifasistit . - Kauneus kuiskasi .
  Luodit tuhosivat useita kymmeniä hävittäjiä. He katsoivat täysin eri suuntaan yrittäen tyydyttää eläimellisiä vaistojaan. Mutta kuten aina tapahtuu niille, jotka ovat unohtaneet velan, kosto seuraa.
  - Siellä metsästetään susia, mutta me tapamme typeriä ! - sanoi Drachma.
  Leikattuaan suurimman osan laskeutumisesta tytöt alkoivat ampua selviytyjiä . Heille riitti nähdä kehon pienin hiukkanen ja laittaa siihen varaus.
  - Kuten näette, se on paljon helpompaa! - Elizabeth sanoi.
  Ja sitten yritettiin ampua alas kranaatteja. Mutta tytöille, jotka ampuivat perhosia ja merkitsivät kärpäsiä kahdensadan metrin etäisyydellä, tämä ei ole niin kauhea kohde. Ainoa asia on, että sinun täytyy ampua alas liian monta maalia kerralla.
  - Pyhä Jumala armahda heidän sieluaan. - Elizabethin huulet kuiskasivat. - Heidän syntinen polkunsa maan päällä keskeytettiin. Sen parempi, vähemmän helvetin piinaa.
  Drakma, joka ampui ilman sentimentaalisuutta, huomautti:
  -Vihollinen on vihollinen, ja hänet on tuhottava.
  Elizabeth, hieroen ruskettuneiden, viettelevien jalkojensa paljaata pohjaa, kysyi:
  - Häikäilemätön?
  Nymfikreivitär purskahti:
  - Joo!
  - En voi tehdä sitä! Jos tapan, katun sitä ehdottomasti, sellainen ihminen olen. "Helmikyynel valui tiedustelun poskea pitkin.
  - Hyppäsi on ukkosmyrsky ja sanasi ovat isku! Vain kyynel tähdistä arvostaa Jumalan lahjaa! - Drakma lauloi.
  Elizabeth ampui alas viisi kranaattia lennossa kerralla, jolloin ne räjähtivät. Räjäytyneiden joukossa oli neulan muotoisia, leviäminen ei ollut yhtä suuri kuin kaksisataa metriä, mutta tuhon tiheys oli paljon suurempi. Kun neula osuu, se pyörii ja repii kudoksen aiheuttaen kauheita vammoja. Nyt laskuvarjomiehet testasivat sitä itsellään. Ne, jotka eivät kuolleet heti, kärsivät hirveästi. Varsinkin kun se joutuu silmään, se itse asiassa lyö sen ulos ja lamauttaa sen.
  - No hyvä! - Elizabeth julisti murskaten paljain varpaillaan ilkeän torakan - Näyttää siltä, että vihollisen herätyskellot ovat vaienneet.
  Drakma vahvisti luottavaisella äänellä:
  - Kyllä kulta! Kuoleman elinten vaientama.
  Majuri selvisi, mutta Shafranik sai helpon kuoleman. Tytöt juoksivat huutavan upseerin luo. Drachma astui paljain kantapäällään Bob Dowellin sängyllä varustetulle jalalle .
  Nymfikreivitär murisi:
  - No , sano mitä tiedät! Muuten tulee sotkua!
  Ja haavoittuneen porsaan huuto vastauksena:
  - Tiedän kaiken! Kerron sinulle kaiken!
  Täällä sinun on kysyttävä oikeat kysymykset. Valitse haluamasi sarja. Anna viholliselle samanaikaisesti useita stimuloivia injektioita, jotka on voideltu liuoksella saadaksesi hänet puhumaan. Majuri tiesi kuitenkin yllättävän vähän, ja tytöt sylkien lopettivat fyysisen vaikuttamisen.
  - Kuulustele tyhmää , hakkaa vettä huhmareeseen, kiduta, ruoska aasia! - sanoi Drachma.
  - Olet tässä, ystäväni! - Elizabeth myöntyi. - Tehdään siis jotain hyödyllisempää.
  Tytöt juoksivat niin nopeasti kuin pystyivät ja välähtivät paljaita, peilimäisiä pohjia paljain kantapäänsä kauniilla kaarella kompensoidakseen käytettyä aikaa.
  Vasta lähestyessä hidastuivat hieman, jotta joku vartijoista ei alkaisi ampua pelosta.
  Tytöt otettiin ilolla vastaan ja heillä oli kiire jakamaan tietojaan. Kuten akateemikko Kurchatov kertoi heille, ensimmäinen tietokonesiru oli jo koottu ja tietokone transistoreilla oli jo valmis.
   - Hämmästyttävää! - Hän sanoi erittäin kauniin seitsemänvärisen drakman. - Näen, ettet tuhlaa aikaa.
  - Tietysti! - Kurchatov ojensi tytölle sikarin. Hän hylkäsi:
  - Tupakointi supistaa aivojen verisuonia, mikä tarkoittaa, että se vahingoittaa ajatusprosesseja.
  Hän nyökkäsi:
  - Päinvastoin, se auttaa minua.
  Drachma vastusti tarmokkaasti, smaragdinvärisissä silmissään:
  - Tämä on illuusio ja itsehypnoosi, joka on saanut vaikutteita nikotiinista. Suosittelen sinulle seuraavaa. Sähköterapiaistunnot, akupunktio, yhdessä kemikaalien kanssa. Tämän pitäisi erityisesti auttaa sinua. Se parantaa paitsi sinun, myös oppilaidesi ajatteluprosesseja.
  Virkailija kysyi:
  - Mitä, onko sinulla jo menetelmät?
  Drachma vastasi luottavaisesti:
  - Joitakin asioita on suunnitteilla, mutta toistaiseksi tämä on vasta alkua. Tulevaisuudessa tutkimuksen laajuus kasvaa entisestään. Luomme uusia menetelmiä, sillä toistaiseksi olemme vasta polun alussa. Yleensä ihmiskeho on täynnä varantoja. Ihminen käyttää vain sadan tuhannesosan aivojen kyvyistä ja yhdestä kahteen prosenttia fyysisistä. Jopa me Terminaattoritytöt olemme kaukana kykyjesi sataprosenttista käyttöä .
  Vastauksena hämmästyshuuto:
  - Vau, tämä avaa laajoja näkymiä!
  Erittäin isokokoinen ja upea tyttö hieroi paljain jalkaansa toista vasten ja sirutti:
  - Et voi edes kuvitella mitä! Ajattele. Tai pikemminkin älä ajattele, vaan toimi!
  Professorit lukivat innokkaasti , mitä kaunokaiset kirjoittivat , he olivat hämmästyneitä näiden näennäisesti nuorten olentojen syvyydestä ja tarkkuudesta.
  - Loistavaa! - Abrikosov sanoi. - Toimiiko kehosi sataprosenttisesti?
  - Valitettavasti ei! Mutta lisäämme omaa potentiaaliamme. - Drachma sanoi. - Jumala veisti ihmisen savesta, mutta tämä ei ole syy jäädä ruukuksi.
  Abrikosov rohkaisi:
  - Erittäin nokkela! Mutta yleisesti. - Hän alensi ääntään. - Vaikka tätä ei valtakunnassamme hyväksytä, en usko Jumalaan.
  Nymfikreivitär siristi:
  - Molemminpuolisesti! Ja ystäväni on pakkomielle uskonnosta. Lisäksi hän alkoi taipua adventismiin .
  - Älä valehtele Drakma! - Elizabeth räjähti. - En koskaan sanonut niin.
  
  Nymfi kreivitär sanoi:
  - Mutta minä ajattelin! Tämä ei kuitenkaan ole mitään. Minulla on ideoita kuinka yhdistää AM-200-kranaatin laaja leviäminen ja neulanmuotoisten amerikkalaisten modifikaatioiden tuhoutumistiheys.
  Professori kysyi:
  - Se on monimutkaista?
  - Ei, se on melko yksinkertaista. Tuotantolinjoja ei tarvitse vaihtaa. - sanoi upea Drachma pomppiessaan ruskettuneilla, lihaksikkailla jaloillaan.
  Elizabeth ei jäänyt velkaan:
  - Ja minulla on ideoita kuinka lisätä Obolensky-rynnäkkökiväärin luodin alkunopeutta lisäämällä tähtäystä ja ottaa vartalosuojat rikkoutumiseen.
  Professori mutisi:
  - No, ei sekään paha ole. Ovatko muutokset merkittäviä?
  Blondi terminaattori huudahti:
  - Minimaalinen!
  Looginen vastaus:
  - Silloin se ei ole liian kallis.
  - On myös tapoja lisätä merkittävästi dynamiitin räjähdysvoimaa. Pienet lisäaineet. - Tytöt aloittivat.
  - Uusia tapoja seostaa terästä ja vahvistaa panssaria. Tulevaisuuden teknologiat. - Elizabeth totesi.
  Tytöt antoivat professoreille työtä. Heidän päänsä muisti kaiken pienimmässäkin yksityiskohdassa, mutta jos jopa tavallisten ihmisten keskuudessa on ilmiöitä, jotka eivät unohda mitään ja muistavat nopeasti tiedon, niin geneettisesti parannetut pystyvät tähän vielä paremmin.
  Abrikosov huomautti:
  - Treenasin muistiani pitkään. Yleensä ihminen, etenkin hypnoosissa, pystyy muistamaan kaiken, jopa kohdussa olemisen. Tai erityisten harjoitusten jälkeen, mutta en saavuttanut sellaisia korkeuksia. Olet näköjään päässyt pitkälle.
  - He auttoivat meitä! Yleisesti ottaen FSB on kerännyt valtavasti henkistä potentiaalia. Erikoisjoukkojen ja tutkijoiden kouluttamiseen on erilaisia menetelmiä sekä kehitetty farmakologia. He pystyvät uudistamaan paitsi kehon myös mielen. - sanoi Drachma.
  Abrikosov huomasi jotain muistikirjaansa. Elizabeth huomautti:
  - Minun aikanani laittaisit sen vain tietokoneelle.
  Professori huokaisi:
  - Se on liian iso.
  - Minun aikanani koko elektronisen ešelonin teho mahtuisi kellokoteloon.
  - Elizabeth näytti kädessään olevaa tietokoneranneketta. Ja hän napsautti paljaita varpaitaan.
  Drachma vahvisti:
  - Pian saat myös nämä . Me autamme. Ymmärrätkö mikropiirejä?
  Professori vastasi huokaisten:
  - Yritämme! Tällaista ei ole liian helppoa laittaa tuotantoon. Luultavasti teidän maailmassanne kesti kauan päästä tähän pisteeseen!
  Elizabeth vastasi patosisesti:
  - Oikein! Ja ollakseni rehellinen, suurin osa teknologiasta on amerikkalaisten kehittämiä. Totta, olemme myös kasvaneet viime vuosina, suurelta osin petrodollarien ansiosta.
  Drachma kiirehti lisäämään, ja hänen ketterän jalkansa paljaat varpaat tekivät todellisia ihmeitä:
  -Tutkijat ovat lopettaneet juoksemisen ulkomaille. Meitä kehitettiin kuitenkin silloin, kun maa oli vielä suhteellisen köyhä. Mutta oli isänmaallisia tiedemiehiä, jotka eivät pelänneet vaikeuksia.
  Abrikosov kysyi uteliaana:
  -Kuka se tarkalleen oli?
  - Tämä tieto piilotettiin meiltä. Syy on tuntematon. - sanoi Drachma. "Mutta voi olla, että salaisuus täällä on liian tärkeä luotettavaksi jopa meille."
  Professori nyökkäsi hieman harmaata päätään:
  - No, okei tytöt, keksikää ja uskaltakaa! Tarvitsetko ihmismateriaalia kokeisiin?
  - Ei estä. - Elizabeth sanoi.
  Tytöt kirjoittivat erittäin nopeasti, ei vain käsillään, vaan myös jaloillaan, ja kahden tunnin ajan he jakoivat tekniikoita ja tekniikoita. Yleensä älykäs drakma huomautti:
  - On outoa, että kaikkia näitä kehityssuuntia käytetään niin hitaasti , myös kotimaassamme. Loppujen lopuksi voimme nostaa merkittävästi koko armeijamme tasoa. Eikä se haittaisi, että ihmiset kasvaisivat älyllisesti. - Nymfityttö kohotti jalkansa ja pyöritti ketterät paljaat sormensa lakatuilla kynsillä ohimoaan. Muuten monet opiskelijat uskovat, että Battle on Ice on Venäjän ja Kanadan välinen ottelu.
  - Kanada! Nykyään USA:n provinssi. Onnettomat ihmiset, ainakin puolet väestöstä, tai pikemminkin kuusikymmentä prosenttia, on vangittu keskitysleireille. - sanoi professori Abrikosov. - Teidän maailmassanne tämä on kuitenkin luultavasti täysin sivistynyt maa.
  - Ja melko rikas! Olympialaisissa he jopa onnistuivat työntämään meidät sivuun. - Elizabeth napsautti kieltään. - Mutta tämä johtuu siitä, että virkamiehet varastivat liikaa. Kriisin aikana varkaudet alkoivat lisääntyä entisestään. Vaikka olenkin kristitty, uskon, että varastavat valtion virkamiehet tulisi taata.
  Ja tyttö napsahti uudelleen, tällä kertaa paljain varpaillaan, niin lujaa, että hyttynen putosi kuolleena.
  - Hyvä idea, vaikka pelko ei riitä! - Professori huomasi. Erityisesti virkamiehen tulee olla hyvin hoidettu, silloin ei tarvitse varastaa.
  Drachma jatkoi kirjoittamista käsillään ja, mikä myös teki vaikutuksen, siroilla jaloillaan, ketterästi kuin apinan tassut:
  - Tiedän uusimmat hypnoositekniikat.
  - Tämä on tieteellinen ilmiö, mutta se vaatii tietyn lahjan. - sanoi Abrikosov. - Mutta psyykesi on liian vakaa saada tytöt transsiin. Suosittelen kuitenkin itsehypnoosia, se herättää sinussa lisäkykyjä.
  - Hieno idea, kokeilemme sitä ehdottomasti. - Elizabeth sanoi. - Kykymme kasvavat.
  Tyttöjen piti selittää joitain yksityiskohtia, sekä mikropiirejä että lentokonetekniikkaa. Erityisesti mitä ovat ultrasuihkumoottorit , lisäaineiden osuudet panssarissa. Kuinka dynaaminen suojaus toimii ja paljon muuta. Paholainen on yksityiskohdissa, sillä tieteiskirjailijat yrittivät aikoinaan kuvailla aikakoneen toimintaperiaatteita, mutta vaikenevat tärkeimmistä yksityiskohdista. Voidaan myös muistaa marxilaisuuden teoria, jossa mikä tärkeintä, työväen etujoukon eliitin valintakriteeriä ei täsmennetty. Lenin kirjoitti viisikymmentäviisi osaa, mutta vaikeni pääasiasta. Stalin toimi kömpelösti, vaikka yleensä hän asetti itselleen oikeat tehtävät. Yleisesti ottaen markkinatalous on kuluttanut itsensä loppuun, suunnitelmatalous on paljon tehokkaampi. Toinen maailmansota osoitti tämän, vaikkakaan ei täysin. Samat amerikkalaiset valmistivat lähes kolme kertaa enemmän lentokoneita kuin Neuvostoliitto ja kalliimpia. Mutta Yhdysvalloissa on edelleen useita kertoja vähemmän ampumatarvikkeita panssarivaunuissa, jos lasketaan itseliikkuvat aseet , kun taas Neuvostoliitolla on etu tykistössä ja kranaatinheittimissä, mutta noin puolet vähemmän konekivääreitä.
  Drachma piirsi kaavion:
  - Tällaiset yksitasot voidaan valmistaa polystyreenivaahdosta. Halpa ja hallittavissa yksinkertaisella joystickillä. Erittäin edistyksellinen ohjausjärjestelmä, jonka ansiosta lentokoneet ja tankit saavat lisätehoa. Erityisesti vastausnopeus, sinun ei tarvitse vetää vipua, pelkkä napin painaminen riittää. Olet jo oppinut tämän.
  Professori nyökkäsi voimakkaasti:
  - Kyllä, se näyttää edistykseltä.
  - Lisäksi Hruštšovin unelma maissin kasvattamisesta napapiirillä toteutui hylkeen geenin siirron jälkeen. Tiedän sen kaavan ja kuinka se syntetisoidaan. "Drakma, kettereiden jalkojensa paljain sormin, jalkojensa iho loistaen rusketuksesta, heitti purukumin suuhunsa; hänelle oli tuplasti miellyttävää loistaa älyllään ja samalla tuntea jotain elastista. ja suloinen kielellään.
  - Eikö tämä ole vaarallista ihmiskeholle? - kysyi professori.
  Tällä kertaa Elizabeth vastasi:
  - Ei! Lisäksi sikageeni vietiin maissiin, mikä sai sen kasvamaan nopeammin ja sisältämään enemmän ravinteita .
  Nopeasti oppinut aviomies Abrikosov kysyi:
  - Entä rotan hedelmällisyyden geeni?
  Blondi tyttö huomautti:
  - Tässä tapauksessa heinäsirkat ovat parempia. Se on tehokkaampi. Yleisesti ottaen geenien sekoittuminen on suuri edistysaskel. Ajattelin jopa työskennellä itseni kanssa.
  Professori ihmetteli hieman:
  - Onko jotain erityistä parannettavaa? Olet jo täydellisyys. Varsinkin ulkoisesti!
  Elizabeth selitti:
  - Muuta itse proteiinin rakennetta. Meillä on epätavallinen proteiini, modifioitu, mutta silti melko haavoittuva rakenne.
  Abrikosov nousi ylös :
  - Hyvin tehty tytöt. Voitko nuorentaa minua?
  Blondi tyttö nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Teoriassa tämä on tieteen kannalta täysin mahdollista.
  - Tieteen tylsyys ei voi koristaa Iljitšin kaljuutta! - Drakma sanoi vitsinä, neuvostovastaisena sanonnana .
  Professori ihmetteli:
  - Lenin?
  Nymfikreivitär siristi hymyillen:
  - Kyllä, he jopa nimesivät Petrogradin hänen kunniakseen. Siellä on jopa ruma.
  Lenin kirjoittaa haudasta, älä soita Leningradiin, sen rakensi Pietari Suuri, en minä, kalju paskiainen !
  Elizabeth lisäsi:
  - Jopa Raamattu sanoo Leninistä: - Ja kalju hullu sanoo, ettei Jumalaa ole.
  Ja sitten blondi ajatteli, ehkä puhumme jostain muusta, mutta myös kaljusta ja verisestä!
  Tytöt rentoutuivat hieman ja alkoivat tanssia, mutta idyllin keskeytti odottamaton soitto.
  - Marsalkka Vasilevsky haluaa puhua kanssasi.
  Elizabeth ja Drachma nyökkäsivät:
  - Me pystymme siihen! Luulen, että olemme pitäneet sinut tarpeeksi kiireisenä?
  Abrikosov vahvisti:
  - Ylivoimaisesti. Päät hakkaa. Niin älykkäitä tyttöjä. Pidin erityisesti eläingeenien siirtämisestä kasveihin. On mahdollista, että geneettisiä vikoja syntyy vain ihmisessä itsessä.
  - Säädämme kaiken. - Drachma teki ilmeisen eleen. - Luonto on kiero, mutta ihmisen mieli on suoristaja!
  - Tämä on Jumalaa vastaan! - Elizabeth näytti uhkaavalta.
  Nymfikreivitär vastusti loogisesti:
  - Tämä on tyhmyyttä vastaan! Kuitenkin, kuten olen jo sanonut, olemassaolomme tosiasia on Jumalaa vastaan. Edistymisellä on kyky kohottaa ihmistä, mikä tarkoittaa hänen tuomista lähemmäksi Kaikkivaltiaan!
  Blondi tyttö selvensi:
  - Otat tämän liian kirjaimellisesti.
  Abrikosov kehotti heitä:
  - Ei ole hyvä pakottaa itseään odottamaan pitkään senioriarvoista. Annan sinulle uusimman kuudessadan Mercedeksen.
  - Ei tarvitse, me juostaan kotiin. - Elizabeth sanoi.
  Professori ihmetteli:
  -Voitko ohittaa auton?
  Vastauksena Drachma lauloi leikkisästi:
  - No, miksi, miksi, miksi,
  Oliko liikennevalo vihreä?
  Kaikki siksi, koska, koska
  Mikä rakastaja hän oli!
  Nopeuden aikakaudella elektroniset valot,
  Hän syttyi itsestään,
  kuumimmalle rakkaudelleni,
  Vihreä valo loistaa!
  Ja molemmat tytöt leimasivat paljaita, siroja, lihaksikkaita jalkojaan ja lauloivat:
  Ja kaikki juoksevat, juoksevat, juoksevat, juoksevat,
  Ja se loistaa!
  Ja kaikki juoksevat, juoksevat, juoksevat, juoksevat,
  Ja hän on tulessa!
  Ja soturit löivät toisiaan paljain kantapäällään, ja tästä kirjaimellisesti satoi kipinöitä kaikilla sateenkaaren väreillä.
  Drachma sanoi nopeasti:
  Rehellisyys on valikoiva käsite, petos on yleismaailmallista!
  Miten shakki eroaa politiikasta?
  Shakissa peli on tasa-arvoinen, mutta politiikassa viranomaisilla on aina etumatka!
  Shakissa pelin lopussa on aikapainetta, mutta politiikassa aina!
  Shakissa uhraukset ovat vapaaehtoisia, mutta politiikassa ne ovat aina pakotettuja!
  Shakissa nappulat asetetaan uudelleen yksi kerrallaan, mutta politiikassa aina kun viranomaiset niin haluavat!
  Shakissa et voi ottaa takaisin liikkeitä, politiikassa ne tekevät sen joka vaiheessa!
  Tyhjyyden ympäröimä viivain on kuin kivi huonossa kehyksessä ; sen arvo laskee ja väistämättä haalistuu.
  Valtaistuimen, toisin kuin sängyn, jakavat vain heikot !
  . LUKU nro 5.
  Pahan jumalatar Kalin valtava palatsi oli täynnä lukuisia mies- ja naisorjia sekä sotureita. Orjat olivat pääsääntöisesti hyvin kauniita, nuoria, kurvikkaita, ja heidän pukeutumisensa riippui heidän asemastaan. Suurin osa tytöistä on paljain jaloin, ja heidän rintansa ja lantionsa on tuskin peitetty ohuilla kangasnauhoilla. Mutta korkeamman aseman orjat käyttävät koruja, rintakoruja, korvakoruja, helmiä ja rannekoruja käsivarsissaan ja nilkoissaan. Ja jalassa on helmillä koristellut sandaalit, ja jaloimmilla orjilla on jopa jalokivillä peitetyt kengät ja korkokengät.
  He jopa muistuttavat jaloja ihmisiä. Tyypillisesti haltioiden tai naispeikkojen joukossa olevilla orjilla on korkea asema. Tontut eroavat ihmisistä vain korvien muodon suhteen: ne ovat kauniita, kuten ilveksillä, kun taas naaraspeikoilla on suurempi, kotkan muotoinen nenä. Eikä heidän hahmoillaan ja muilla asioillaan voi erottaa heitä lihaksisista ihmistytöistä.
  Ja ihmistytöt ovat lähes kaikki alemmassa asemassa paljain, vaaleanpunaisin kantapään, melkein alasti, mutta myös erittäin kauniita, nuoria, raikkaita ja lihaksikkaita.
  Valtavassa palatsissa on noin kymmenen kertaa enemmän naisorjia kuin miesorjia. Ja viimeiset, nämä ovat 12-15-vuotiaita teini-ikäisiä, jotka käyttävät vain uimahousuja ja ovat avojaloin. Ne ovat myös kauniita , lihaksikkaita, selkeät lihakset ja vatsalihakset ja söpöt kasvot, ja niillä on siististi leikatut hiukset, yleensä vaaleissa väreissä.
  Pojista vain muutamalla on korkeampi asema. He käyttävät shortseja, helmiä ja koruja, ja heillä on kivisandaalit. Ja nämä ovat myös peikojen ja tonttujen edustajia.
  Näiden kauniiden mies- ja naisorjien lisäksi on myös vartijoita. Karhunpäiset raakut, örkit, jotka näyttävät paljon karhuilta, mutta vain rumia. Melkein kolme metriä korkeita peikkoja, joilla on suuret korvat kuin siivekkäiden hiirten siivet. Mukana on myös jousisotureita ja kauniita naaraspeikkoja varsijousilla. Ja vaarallisimmat taistelijat: vampyyrit punaisessa haarniskassa - jumalatar Kalin vartija.
  Lisäksi vampyyrit, sekä urokset että naaraat, kantavat mukanaan erityisesti suunniteltuja varsijousia ja miekkoja, joiden päässä on koukut.
  Pahan jumalatar itse istuu kultaisella valtaistuimella, joka on täynnä timantteja ja muita jalokiviä.
  Ulkoisesti häntä voidaan kutsua kauniiksi. Vain lihakset ovat erittäin kehittyneitä ja liian massiivisia naiselle. Ja melko pitkät ja terävät hampaat työntyvät ulos suusta. Kyllä, Jumalatar tekee vaikutuksen. Ja hänen päässänsä kruunu loistaa, kuin tähdistä kudottu kruunu.
  Hänen ympärillään on useita kauniita tyttöjä ja pari orjapoikaa heiluttamassa faneja.
  Myös musiikki soi. Ja esityksiä pidetään suuren ja samalla kauhean jumalattaren viihdyttämiseksi.
  ohuilla kangasnauhoilla peitetty tonttutyttö taistelee kahta uimahousuissa pukeutunutta poikaa vastaan. Teini-ikäiset yrittävät hyökätä hänen kimppuunsa. Tyttö torjuu heidän hyökkäyksensä pitämällä miekkaa molemmin käsin.
  Taistelijoiden ruumiissa on jo haavoja ja verta tippuu.
  Jumalatar tekee eleen. From Tuli syttyy laattojen alta ja polttaa sekä tyttöjen että poikien paljaat jalat. He huutavat tahtomattaan.
  Naurua kuuluu.
  Jumalatar puhuttelee hänen vieressään istuvaa peikkokuningasta. Tämä on nuori mies, joka on pukeutunut hermeliin ja ripustettu jalokiviin.
  - Luuletko, että armeijasi on valmis valloittamaan haltioiden valtakunnan?
  Hän vastasi hymyillen:
  - Armeijamme on aina valmis, oi suurin. Mutta ongelma on, että tontut ovat myös valmiita tähän. Kuten täällä sanotaan...
  Kali keskeytti peikkokuninkaan:
  - Meillä ei ole mitään käyttöä turhalle puheelle! Ymmärrän, että voimat ovat aina yhtä suuret, ja haluat pyytää minulta apua.
  Peikkokuningas nyökkäsi:
  - Kyllä, mahtavaa. Ja olen valmis maksamaan kullalla.
  Jumalatar nauroi. Hänen naurunsa oli toisaalta soivaa ja kaunista, kuin sadasta hopeakellosta, ja toisaalta pelottavaa. On selvää, että myös uhkaava trolli vapisi.
  Ja pahan ruumiillistuma vastasi:
  - Mihin tarvitsen kultaa? Minulla on vuoria tätä metallia. Voitko antaa minulle jotain hyödyllisempää?
  Vastauksena kuului narinaa:
  - Kuten käsket, Teidän Majesteettinne!
  Jumalatar Kali nyökkäsi:
  - Kun voitat haltiat, lähetät kymmenen tuhatta tämän rodun orjaa ja tuhat orjaa. Korkeat jumalat toimivat viisaasti, kun he loivat maailmaamme, että ihmisten, peikkojen ja haltioiden joukossa on kymmenen kertaa enemmän kauniin sukupuolen edustajia kuin vahvoja.
  Peikkokuningas nyökkäsi hymyillen:
  - Kyllä, jumalat toimivat viisaasti. Mikään ei ole kauniimpaa kuin ikuisesti nuori neito. Me, peikot ja tontut, emme vanhene!
  Jumalatar Kali karjui:
  - Mutta ihmiset vanhenevat, ellemme tee heistä orjiamme. Monet naiset ovat niin peloissaan mahdollisuudesta muuttua rumaksi, kypäräselkäisiksi, ryppyisiksi vanhoiksi naisiksi, että he menevät vapaaehtoisesti orjuuteen ja suostuvat leimautumaan unikkokyltillä. He ovat nyt menettäneet vapautensa, mutta ovat nuoria, terveitä ja iloisia useiden vuosisatojen ajan. Mutta se, että naisesta tulee vanha nainen, on suuri suru, se ei voi olla pahempaa!
  Kaksi uimahousuissa olevaa poikaa alkoivat hieroa Jumalattaren jalkoja entistä energisemmin. Nämä olivat myös ihmisiä orjien joukosta. Komeita, erittäin lihaksikkaita teini-ikäisiä. Melkein alasti, mutta ranteissa ja nilkoissa on kultaisia ja platinaisia rannekoruja, koristeltu kivillä.
  He saivat myös mahdollisuuden elää useita vuosisatoja pysyen parrattomina nuorina, terveinä, vahvoina ja iloisina. Totta, tämä ei tarkoita sitä, että se olisi vapaaehtoista.
  Mutta silti , on paljon parempi hieroa kauniiden naisten vartaloa. Eikä vain Kali, vaan myös tontut ja naispeikot, tai jopa nymfit, kuin esimerkiksi työskennellä louhoksilla.
  Troll King vahvisti:
  - Sekä mies- että naisorjat ovat käytettävissäsi, oi emäntä!
  Kali lisäsi:
  - Ja tietysti lähetät lisäksi kaksikymmentäviisi kärryä kullalla ja jalokivillä. Sinun on maksettava kaikesta!
  Ja pahan jumalatar otti ja tarttui orjapojan nenästä paljain varpain. Hän huusi kivusta. Mutta tietysti hän twiittasi:
  - Kiitos, rouva!
  Kali tilasi:
  "Pidä poikaa juuri nyt." Lisäksi ripusta hänet telineeseen. Tämä viihdyttää meitä.
  Todellakin, teline ilmestyi ilmaan. Ja kaksi tonttutyttöä, tuskin jalokivilankojen peitossa, raahasivat pojan teloitukseen. Teini-ikäinen oli, voisi sanoa, erittäin komea, kropassa, jossa oli täydellinen lihasmääritelmä, mutta oli erityisen mukavaa ruoskia sellaista.
  Samalla voit rentoutua piiskauksen lisäksi myös muulla tavalla. Gladiaattorityttö taistelee sapelihampaista karhua vastaan. Tarkemmin sanottuna jopa kaksi tyttöä. Toisessa verkko ja kolmioharkka, ja toisessa miekka ja tikari. Ja kaunis tonttu lyö puolialastoa orjapoikaa ruoskalla. Hän heiluttaa sitä ja isku osuu kauniin teini-ikäisen ruskettuun vartaloon. Ja hiki- ja veripisarat lentävät eri suuntiin.
  Tämä on esitys. Ja komeaa poikaa ruoskitaan, ja tytöt taistelevat eksoottisen pedon kanssa, joka painaa melkein tonnin, eikä sanoa, että se on kömpelö. Mutta tytöt ovat tonttuja, jotka ovat nopeampia ja vahvempia kuin tavalliset ihmiset. Ja erittäin kokenut. Ja he hyppäävät erittäin taitavasti, väistävät karhun hyppäämisen jälkeen ja puukottavat miekalla tai kolmijalla.
  Tytöt ovat erittäin kauniita ja melkein alastomia, hyvin vietteleviä.
  Ja orjapoikaa ruoskitaan armottomasti. Mutta tämä ei riitä jumalatar Kalille ja hän käskee:
  - Paista tämän pojan kantapäät!
  Peikkotyttö toi soihdun teini-ikäisen paljaisiin jalkoihin. Ja hän ottaa sen ja huutaa. Se sattuu, kun tuli nuolee paljaita kantapäitäsi.
  Ja se tuoksuu erittäin hyvältä, kuin paistettu lammas. Tämä on ihailtavaa.
  Pahan jumalatar Kali hymyilee , hän on erittäin tyytyväinen.
  Mutta orjapoikien joukossa on erityinen. Hän on paljain jaloin ja uimahousuissa, mutta päässä hänellä on kellollinen lippalakki. Tämä poika esittää narrin roolia. Hän näyttää 12-vuotiaalta, mutta todellisuudessa hän on niin vanha, että hän laskee tuhansia vuosia. Jopa jumalatar Kali itse neuvottelee joskus hänen kanssaan, ja joskus hän itse ruoskii tätä poikaa tai jopa polttaa hänen kantapäänsä. Mutta tämän pojan haavat parantuvat muutaman minuutin kuluttua jälkiä jättämättä. Ja hänellä oli niin paljon seikkailuja, ettei hän voinut kertoa satua tai kuvailla niitä kynällä.
  Tämä on yksi asia, joka kirjaimellisesti välähtää erittäin lihaksikkaan ja vahvan pojan safiirisilmien edessä.
  SATOn esikunta ja Arnold Schwarzkoff saivat yhä enemmän tietoa taisteluoperaation kehityksestä. Useat työläisten ja talonpoikien puna-armeijan johtavat komentajat pettivät johtajansa ja bolshevikki-idean ja määräsivät armeijansa laskemaan aseensa.
  Ekrainan länsiosassa paikallinen väestö toivotti SATOn joukot tervetulleiksi vapauttajiksi ja bolshevikkidiktatuurin lopettamiseksi. Tämä innosti heitä ja valmisti uusia edistysaskeleita.
  Tietokonekeskus sai uutta tietoa. Kolmiulotteinen projektio esitti Ekrainan kokonaisena korttisarjana, monivärisinä ja värikkäinä. Itse päämonitori näyttää kaikkien yksiköiden yksityiskohtaisen sijainnin, henkilöstön määrän, aseet, tekniset ominaisuudet, mukaan lukien materiaalin kulumisen, sekä sotilaiden terveyden.
  Seuraavaksi tietokone analysoi omat tappionsa ja vihollisen vahingot. Toistaiseksi voimien tasapaino on ollut ylivoimaisesti SATOn puolella. Lisäksi Vladimir Stalyevichiä vastaan tehtyjen petosten määrä lisääntyi. Yksikään maa maailmassa, paitsi tunnustamaton Islamilainen valtio, ei tukenut Uuden Grossian neuvostobolshevikkitasavaltaa . Kremlissä asenne pysyi kylmänä ja salaa vihamielisenä, ja tiedotusvälineet vertasivat Leninstalia isä Makhnoon.
  Ja yleensä ajatus vallasta ilman rahaa ja yksityistä ja henkilökohtaista omaisuutta näytti liian eksoottiselta, jotta eliitti hyväksyisi sen.
  Myös epäonnistumiset ensimmäisissä yhteenotoissa Satovin armeijan kanssa vaativat veronsa. Vihollinen on vahva ja laskee liikkeensä elektronisesti, ja satelliittivalvonta mahdollisti etulinjan ja kaiken liikkeen näkemisen sekä päivällä että yöllä. Ja saavutusmahdollisuudet vähenivät nopeasti.
  Kuitenkin esimerkiksi pojalla Vladimir Terkinillä ( tämä oli nykyisen narripojan nimi yhdessä lähetystyössä!) oli täysin eri mieltä. Poika ajoi Tigrovin luo skootterilla. Fanderiitit ovat jo hallinneet tässä kaupungissa ja ensimmäiset pylväät Satovin armeijasta ovat saapuneet. Tapahtui eräänlainen entisten alueiden takaisinvalloitus.
   Partiopoika ymmärsi, että hänen nuori ikänsä ei todellakaan auttaisi tuudittamaan paikallisten poliisien valppautta. Puna-armeijassa on monia poikarykmenttejä, ja ehkä ne ovat paljon sitkeämpiä ja omistautuneempia bolshevismin asialle kuin kaupalliset aikuiset, jotka ovat menettäneet romanttisen tunnelmansa.
  Todellakin, kun olet lapsi , raha sinulle on jotain melkein abstraktia. Mutta aikuiset kohtelevat heitä kunnioittavasti, usein jopa enemmän kuin he kohtelevat elämää, varsinkin jonkun muun. Vladimiria kiehtoi romantiikka, halu rakentaa maailma, jossa kaupalliset edut, ilkeys ja väkivalta eivät hallitse. Halu saavuttaa jotain merkittävämpää kuin olla vain palkattu työntekijä tai ahne, lihansyöjä verenimijä. Ja vaikka partiopoika on vasta yksitoista ja kuukauden päästä kaksitoista vuotta, hänellä on ihmelapsen kyvyt. Ja hänen oikea nimensä ja sukunimensä ovat liian tunnettuja mainitakseen avoimesti .
  Ja niin, Terkinin kaunis tunnettu kuva, hän on kaunopuheinen ja mieleenpainuva. Joten anna pojan olla samanlaisen mallin rooli.
  Yleisesti ottaen ihminen on paha olento. Jostain syystä monet divisioonan komentajat ryntäsivät antautumaan SATO-korppikotkojen ensimmäisissä ilmaiskuissa tai pettämään omansa, ja he saivat dollareita. Mutta joka tapauksessa nyt puna-armeija kärsii raskaita tappioita ja vetäytyy. Tällaisissa olosuhteissa sissisota tarjoaa tehokkaimmat menetelmät.
  Vain Länsi- Ekrainasta on vaikea löytää paikallisia voimia, jotka voisivat tukea kansan etuja ja bolshevikkien intifadaa. Mutta jos katsot, löydät maanalaisen. Loppujen lopuksi neuvostoaikana partisaanit taistelivat alueilla, jotka tuntuivat toivottomalta neuvostohallinnolle.
  Vasily piilotti skootterinsa puun alle ja puki ylleen muodikkaita vaatteita ja lenkkarit. Kaupunkiin ei voi mennä paljain jaloin - se herättää epäilyksiä, varsinkin kun on vielä maaliskuu ja melko kylmä. Puna-armeijan pojat halveksivat uhmakkaasti kenkiä ja yrittävät kävellä ja juosta paljain jaloin niin kauan kuin ovat terveitä.
  Mutta yleensä , kun lämpötila on nollan yläpuolella, voit juosta ilman rajoituksia ilman kenkiä, jollain tapaa. Se on tietysti vaikeampaa lumessa, mutta kokenut nuori soturi pystyy kestämään sen useita tunteja.
  Vladimir oli hyvin karkaistu, lisäksi hänen isänsä opetti hänelle salaisia menetelmiä, jotka parantavat verenkiertoa, jotta hänen jalkansa ja muut raajat eivät käytännössä jäädy. Sinun tarvitsee vain pistää tiettyjä kohtia neuloilla tai ottaa yrttejä. Muuten, keskiajalla monet pojat tekivät ilman vaikeita temppuja ankarissa pakkasissa, eivätkä edes yskineet juosten puolialasti lumikoiden läpi. Ja heidän kylmästä sinertävät kantapäänsä eivät tunteneet muuta jalkapohjaa kuin luonnollisia, kunnes parta alkoi ilmestyä.
  Vladimir jopa ajatteli, että ehkä kannattaisi ottaa skootteri, mutta... Auto oli hänen oma kokoonpanonsa, ei sarjatuotanto. Saattaa syntyä tarpeettomia epäilyksiä, mistä hän sen sai ja miksi. Lisäksi skootteri on todella erityinen ja taitettava, kompakti ja voi kiihtyä kahteen sataan kolmeenkymmeneen kilometriin tunnissa ja jopa pomppia. Ei, tällainen kone on liian havaittavissa.
  Lisäksi halusin kävellä ja kuunnella, mitä ihmiset ajattelevat.
   Kaikesta romanttisuudestaan huolimatta hän on erittäin älykäs poika, ja hän ihmettelee, miksi pitkän dollarin haamu on niin sitkeä ja houkutteleva.
  Onko todella muita kiinnostavampia arvoja? Vaikka loppujen lopuksi ihminen miellyttää eniten luontoaan ja mammonaa.
   Poika käveli vihellellen amerikkalaista, rohkeaa marssia. Ei siis epäilyksiä. Melko isokokoisena poikana hän näytti vuotiaana vanhemmalta ja saattoi helposti siirtyä teini-ikäiseksi paikallisesta länsimielisesta nuorisojärjestöstä.
  Hänellä oli jopa yhteensopiva käsivarsinauha, jossa oli käärmeen pää. Eli Ophiuchus!
  Kuinka hän näytti niin kauniilta! Puolilaatikollinen hiustyyli ja vaaleat hiukset, voit tilata itsellesi julisteen - Hitler Jugent !
  Edessä, rikkinäisellä maantiellä, joku vanha nainen laulaa . Hän vetää valtavaa reppua, joka näyttää murskaavan hänet. Ihmettelen mitä vanha nainen lisäsi sinne? Ehkä hän vetää jotain syötävää myytäväksi Tigersin kaupunkiin? On tarpeen vierailla ja tehdä tiedustelu.
  Viimeinen lause osoittautui niin absurdiksi, että poika kikatti tahattomasti ja kiihdytti vauhtiaan. Muodikkaissa tennareissa jalat eivät ole tottuneet kuumuuteen, ja tämä on epämiellyttävää. Vaikka hän tietysti näyttää rikkaammalta tällä tavalla . Ja sitten kun heidän joukkonsa saapui Sloveniaan, joka ei ollut ollenkaan köyhä, he katsoivat paljain jaloin poikien joukkoa myötätuntoisesti ja pelolla. Ikään kuin he olisivat hulluja tai täysin köyhiä. Ja pojat ottivat nopean askeleen, niin että lumihousu rypisteli. He virnistivät kiinnittämättä huomiota punaisiin korkokenkiinsä lumikangoista ja sinisistä varpaistaan. Ja katsoessaan kovia katseitaan ja tiukasti puristettuja nyrkkiään, valmiina nauramaan, he vääntelivät suunsa pelosta ja katsoivat pois peloissaan.
  Mutta tämä isoäiti näyttää olevan täysin uupunut. Vladimir huokaisi, miksi ikä turmelee naisia niin villisti. Loppujen lopuksi tytöt ovat kauniita, ja vanhemmista naisista tulee kammottavia.
  Se on kuin ryppyinen iho tai kyhmyt tai jotain sellaista, joka ei ole esteettisesti miellyttävä. Ja mihin Jumala katsoo tässä tapauksessa? Miksi hän pitää sellaisesta rumuudesta? Entä estetiikan taju?!
  No, okei, aika tulee, ja he selvittävät sen Jumalan kanssa ja saavat hänet vastaamaan kaikesta ihmiskunnan pilkkaamisesta. Sillä välin auttakaamme vanhaa rouvaa, ei ole hänen vikansa, että hänestä tuli niin ruma ihminen.
  Vladimir hyppäsi isoäidin luo ja kysyi kohteliaalla äänellä ukrainaksi:
  - Näen, että se on sinulle vaikeaa, voinko auttaa?
  Vanha nainen perääntyi pojasta ja sihisi vihaisesti:
  - Älä uskalla avata suutasi, friikki! Luuletko, etten tiedä, että keinuit viheriöilleni.
  Isoäiti alkoi heilauttaa keppiä, ja hänen ylitäytetty reppunsa avautui. Vladimir tunsi voimakkaan maalin hajun kaukaa, ja nyt hänen silmänsä levisivät. Kuihtuneet kaalin lehdet, kömpelösti vihreäksi maalatut, työnnetty ulos tilavasta repusta. Ja joku idiootti maalasi tämän mätäisen paikan. Itse reppu oli tahrojen peitossa ja ilkeä ja meluisa isoäiti oli hieman tahrainen.
  Vanha nainen yritti lyödä poikaa kepillä päähän, mutta tämä väisti helposti ja katkaisi toisen heilahduksen.
  Ja isoäiti huutaa keuhkoihinsa:
  - Voi, he ryöstävät minut! Pahis yrittää napata viheriöt ! Hei, suojele kaaliani!
  Terkin huomautti ironisesti:
  - Näin on aina! - Ja partiopoika lauloi. - Se, joka auttaa ihmisiä, tuhlaa aikaansa! Hyvistä teoista ei voi tulla kuuluisia!
  Ja vanha nainen itse asiassa näytti Shapoklyakilta, mutta hän oli vielä upeampi ja inhottavampi, jopa kyhmyllä. Niinpä hän otti reppunsa, painoi sen rintaansa vasten niin paljon, että hänen kyhäselkäinen nenänsä osui värillisiin kaalinvihreisiin ja huusi, vaikkakaan ei liian selvästi:
  - Oi, te olette rahani ! Bask taalaa ! Suoja rosvoilta, kauheilta moskoviiteilta!
  Vladimir tunsi yhtäkkiä kuin Stirlitz, joka oli epäonnistumisen partaalla. Poika kutistui refleksisesti ja osoitti sormellaan sidettä käärmepäällä ja vaihtoi taiteellisesti ekrainalaisia sanoja englannin kanssa, sanoi:
  - Olemme organisaatio, joka suojelee vanhuksia kaikkialla maailmassa! Ja me autamme heitä, rakennamme taloja ja annamme heille valkoista leipää ja suklaavoita!
  Isoäiti rauhoittui hieman ja kysyi kuiskaten:
  - Oletko sattumalta amerikkalainen?
  Vladimir, venytellen huuliaan suloisimpaan hymyyn, vahvisti englanniksi:
  - Kyllä, tietysti, sataprosenttisesti ! - Ja heti nähtyään, että isoäiti, maailman yleisimmällä kielellä, ei neulo nuoleen, hän lisäsi ekrainaksi. - Olen amerikkalainen teini-ikäinen ja partiopoika!
  Vanha nainen lopulta rauhoittui ja kysyi paremmalla äänellä:
  - Ja kuinka monta huvilaa ja Mercedestä voin ostaa vihreilläni?
  Partiopoika ymmärsi, että hullujen ihmisten kanssa on parempi olla väittelemättä, vastasi rauhallisesti:
  - Paljon! Niin monta!
  Mutta isoäiti oli sinnikäs ja kysyi lihaksikkaalta ja älykkäältä pojalta hänen vuosiensa jälkeen:
  - Kuinka paljon tämä maksaa?
  Terkin vastasi vakavalla äänellä:
  - No, Mercedesistä on erilaisia muunnelmia. Mitä uudempi ja ylellisempi brändi, sitä enemmän se maksaa, mikä tarkoittaa, että se tarvitsee enemmän vihreyttä!
  Vanha nainen hengitti raskaasti, laski reppunsa alas ja huokaisi osoittaen värillistä kaalia:
  - Täällä ei ole alle kuusikymmentä kiloa! Pelkään, että kuolen, jos tuon niin paljon vehreyttä kaupunkiin!
  Vladimir oli valmis purskahtamaan äänekkääseen nauruun, mutta nähdessään, kuinka järkyttynyt ilkeän vanhan naisen kasvot olivat, hän vastasi:
  - Miksi sinun pitää kantaa sitä? Etsi moottoripyöräilijä, ja sinut ajetaan Tigroviin tuulen ja mukavuuden kanssa!
  Kumpunut isoäiti huokaisi raskaasti ja räjähti yhtäkkiä vaikeasti ymmärrettävällä kuviolla:
  - Oi , olet pojanpoikani... Kutsuin traktorinkuljettajan Fjodorin kotiini. Joten hän kysyi Herodekselta, miksi tyhmästi sivelin mätä kaalia maalilla. Joten selitän hänelle, tyhmälle , että kaali ja vihreät ovat maailman korkeimmat arvot! Voit ostaa kaiken viheriölle, Mercedesille ja palatseille!
   Terkin, joka lahjakkaana vakoojana ymmärsi merkityksen ja ymmärsi kaikkein julkimman ja kielellisimmän mutisemisen, ehdotti ovelasti:
  - Lupasiko traktorinkuljettaja toimittaa sinut kylään ilmaiseksi ?
  Vanha nainen väänteli kasvojaan ja heilutti sitä vihaisena:
  - Melkein niin! Ei vain ilmaiseksi, pidä taskua leveämmäksi , mutta litralle mäskiä! No, lähetin hänet hölmön kanssa!
  Poika ei kestänyt sitä ja nauroi äänekkäästi. Todellakin, se osoittautui hauskaksi. Mummo kuuli ilmeisesti tarpeeksi, että vihreät ja kaali ovat korkeimmat arvot, mutta ymmärtämättä huumoria, hän otti slangin liian kirjaimellisesti. No, koska kevääseen mennessä tämä vihannes oli kellastunut, yritteliäs isoäiti maalasi sen vihreällä maalilla.
  Jos tähän lisätään, niin sen jälkeen, kun Tigrovissa poltettiin julkisesti kaikki setelit, joita heillä ei ollut aikaa piilottaa käteisellä , muodostui merkittävä alijäämä, niin on selvää, miksi dollari sai korkeimman arvon.
  Sillä välin vanha nainen jatkoi rehellisyyttä:
  - No, ennen kuin olisin soittanut taksin Internetin kautta, mutta bolshevikit käänsivät kaikki lennätinpylväät puristaakseen paholaisen verkon. Eikä edes yksinkertainen puhelin piippaa ! Voi, olen onneton, istun täällä ja ruokin vain huhuja. Halusin mennä Borisoviin, mutta hänen hevosensa vietiin puna-armeijan tarpeisiin. Orekilla oli niin siisti ja kaunis Mercedes, joten bolshevikit tasoittivat sen vasaralla. Kuten, se on liian ylellinen eikä proletaariauto! Joten he, antikristukset, tuhosivat kaiken. Siksi minun piti itse vetää vihreä kaali torille!
  Vladimir piti tarpeellisena keskeyttää isoäitinsä hölmöily. Vaikka törmäsin sellaiseen vanhaan routuun, psykiatrinen sairaala baarien kanssa itkee ahneesti hänen perään !
  - Vihreänne eivät ole luonnollisia, rouva...
  Isoäiti suuttui heti:
  - Mitä sitten?
  Partiopoika, jolla oli vaikeuksia hillitä rinnastaan karkaavaa sarvea, selitti:
  - Ja se, että... Voit joutua syytteeseen maalatusta viheralueesta!
  Vanha nainen pelästyi ja muuttui purppuranpunaiseksi, hänen laihat jalkansa jonkinlaisissa napikengissä alkoivat sotkeutua, kun isoäiti astui taaksepäin. Ja siniset huulet löivät:
  - Minkä vuoksi? Mistä minä joudun vastuuseen?
  Terkin vastasi loogisesti:
  - Et kanna luonnollista kaalia, vaan kuihtunutta kaalia. Joten yrität myydä väärennettyjä viherkasveja halvalla maalilla! Ja tämä on väärentämistä!
  Ja partiopoika teki itselleen pelottavia katseita.
  Vanha nainen alkoi änkyttää ja nyökytellä:
  - Älä aseta minua vastuuseen. Maali on edelleen hyvin raikas ja luonnollinen. Hänen pojanpoikansa toi sen!
  Vladimir vietiin pois, hän tunsi olevansa todellinen Ostap Bender :
  - Tuomme siis myös pojanpoikamme oikeuden eteen osallisuudesta väärennettyjen seteleiden valmistukseen. Sinulle tulee perhevankila .
  Isoäiti reagoi odottamatta, heitti reppunsa ja juoksi nopeasti karkuun huutaen:
  - Se ei ole minun! Tämä ei ole ollenkaan minun! Se ei ole edes minun!
  Maalilla tahrattu reppu jäi makaamaan tielle. Pari teinipoikaa katseli esitystä suu auki. Kaali haisi paitsi halvimmalta myrkylliseltä vihreältä maalilta, myös mädältä. Joten minulla ei ollut pienintäkään halua kerätä painavaa roskaa ja laittaa sitä selkääni.
  Lisäksi tuhlaa aikaa hulluun vanhaan naiseen. Mutta paikallisten teini-ikäisten villi nauru ei voinut muuta kuin herättää huomiota. Pojat olivat noin neljätoistavuotiaita, ja he osoittautuivat Vladimiria pidemmiksi ja paljon lihavammiksi. Vaikka tietysti Terkin, joka oli hyvin koulutettu taistelulajeihin, ei pelännyt niitä ollenkaan. Anna heidän pistää päänsä sisään!
  Mutta he näyttivät olevan todella iloisia! Paksumpi murahti:
  - No, räjäytit hänet! Aivan kuten Kogan!
  Terkin hyppäsi vastaukseksi ja pyöräytti levysoitinta ilmassa. Sen jälkeen hän vastasi laskeutuessaan terminaattorin hymyillen:
  - Voiko tämä valtava jälleenmyyjä tehdä jotain sellaista?
  Teini-ikäiset virnistivät takaisin haukkuen :
  - Ei kammottava vitsi! Tule viihtymään kanssamme!
  Terkin kiinnostui vain hengailusta keskustele ikätovereiden kanssa ajankohtaisista ongelmista. Vaikka hän toisaalta ei toimi kovin hyvin, hän papukaijoi lukutaidottoman vanhan naisen, eikä rankaissut pahaa!
  Tämän makean kaali-idean isoäidin kasvot olisi kiva saippuoida vihreällä maalilla.
  Vladimir kuitenkin tunsi vastenmielisyyttä kyhäselkäistä isoäitiä kohtaan ja ehdotti siksi:
  - No, kaatutaan kunnolla! Siitä tulee erittäin siisti lämmittely!
   Mopoilla olleet kaverit suuntasivat kaupunkiin. Vladimir istuutui ohuimman pojan taakse ja vihelsi toisen sävelmän. Tunnelma oli kuitenkin vähäinen, ja tunnet olevasi täydellinen paskiainen .
  Tigrovin sisäänkäynnillä satovit olivat jo pystyttäneet tarkastuspisteensä ja tarkastivat asiakirjoja. Pieni jono autoja muodostui. Pojat menettivät välittömästi kaiken esittelynsä , ja lihava mies huomautti surullisesti:
  - Meillä ei ole mitään asiakirjoja mukana. He lähettävät sinut vankilaan !
  Terkin sanoi ylimielisesti:
  - Sitä parempi! Sitten järjestän heille Maidanin vankilassa!
  Sitten pari nuorta fanderovilaista karjui:
  - Täytämme Moskovan verellä ja saavutamme Uralin!
  Sitten mopot kääntyivät, ilmeisesti etsiessään kiertotietä. Terkinillä oli voimakas kiusaus antaa nuorelle saastalle hyvä pahoinpitely , mutta toistaiseksi oli parempi olla paljastamatta itseään. Ajatukset menivät eri suuntaan.
  Itse asiassa kävi ilmi, että Yhdysvallat asettui Neuvostoliiton puolelle toisessa maailmansodassa, mikä provosoi Japanin sotaan itseään vastaan. Mitä olisi tapahtunut erilaisella voimatasapainolla?
  Jos Amerikka, joka on luultavasti paljon luonnollisempaa sellaiselle maalle, yhdistyisi Hitlerin kanssa?
  Tässä tapauksessa sodan ensimmäisten kuukausien aikana on epätodennäköistä, että historia olisi poikennut todellisesta . No, ainakin merkittävästi. Todennäköisimmin Yhdysvallat auttaisi kolmatta valtakuntaa korkeintaan taloudellisesti ja pommi-iskuilla. Tietenkin Japanin osallistuminen Kaukoidän sotaan voi aiheuttaa tiettyjä ongelmia. Silloin neuvostodivisioonat olisivat olleet kahleissa samuraita vastaan, eivätkä ne olisi voineet osallistua Moskovan puolustamiseen.
  Tämä ei kuitenkaan välttämättä ole niin pelottavaa kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Lokakuun lopussa Neuvostoliiton joukot pysäyttivät Saksan hyökkäyksen huolimatta siitä, että Kaukoidän joukot eivät olleet vielä saapuneet, ja pääjoukot piiritettiin ja tuhottiin. On huomattava, että Neuvostoliiton joukoilla oli tietty turvamarginaali, ja he olisivat todennäköisesti pystyneet pitämään pääkaupunkia vaikeammissa olosuhteissa. Vaikka on mahdollista, että tässä tapauksessa puna-armeijalla ei olisi ollut tarpeeksi voimia vastahyökkäykseen.
   Pojat näyttivät löytäneen haavoittuvan paikan; tietä vartioi paikallinen nationalistien haara. Terkinin uusia ystäviä hieman vanhemmat teini-ikäiset seisoivat vartiossa. He tervehtivät mopoaan huutaen ja huutaen.
  Vanhempi, jolla on vuohenparkki rasittui:
  - Millainen vauva tämä on? Ehkä he tulivat tappelemaan?
  Vladimir Terkin purskahti vihaisesti:
  - Kuvittele vain , kyllä!
  Johtaja käski:
  - Tässä tapauksessa poistu mopedista ! Meidän tulee olla vastuussa markkinoista!
  Partiopoika hyppäsi nopeasti pois ja otti heti kannan. Hänestä tuntui, että hänestä oli nyt tullut Bruce L:n ruumiillistuma lapsellisessa, mutta ei vähemmän vaarallisessa versiossaan!
  - No, mennään ulos mittaamaan voimasi!
  Johtaja ei kuitenkaan taistellut itseään, vaan nyökkäsi sivuun:
  - Demoni, käsittele hänen kanssaan!
  Kimonossa pukeutunut poika hyppäsi ulos kuperkeikkauksessa. Ilmeisesti myös taistelija , jota kasvatettiin spartalaisena , paljain jaloin viileällä säällä ja nopeasti. Hieman vanhempi ja pidempi kuin Vladimir, mutta myös vielä hyvin nuori soturi, jolla on musta vyö.
  Partiopoika oli hieman nolostunut. Hän ajatteli, että hänen täytyisi käsitellä seuraavaa laukkua, joten häntä vastaan oli todellinen ammattilainen, näppärä, eikä mikään pumpattu vuori typeriä lihaksia.
  Vladimir tajusi "demonin" liikkeistä, että tämä oli erittäin vahva vastustaja, ja varmuuden vuoksi riisui lenkkarinsa, jotka estivät häntä tuntemasta maan pintaa.
  Näin hän pystyy paremmin saamaan kiinni ketterän vihollisen jokaisen liikkeen.
  Molemmat pojat seisoivat vastakkain ja kumarsivat. Muut nuoret fanderovilaiset piirittivät heidät kehässä jättäen vapaan alueen kaksintaistelulle.
  Taistelu alkoi ilman signaalia, Vladimirin vastustaja hyökkäsi jyrkästi vastustajaansa kehoon. Partiopoika asetti lohkon ja tunsi iskun huomattavan voiman. Jopa täytetty rystyni kihelmöi. Ei, tämä on todella musta vyö ja erinomainen taistelija, ja sinun tulee koota kaikki voimasi voittaaksesi hänet.
  Demoni lähti hyökkäykseen, mutta Tyorkin , myös melko kokenut, torjui osittain ja vetäytyi osittain vihollisen luota yrittäen olla huomaamatta iskuja.
  Militanttien joukko ympärillä huusi äänekkäästi:
  - Siinä se, siinä se! Tapa blondi!
  - Hän on pelkuri! Tapa hänet!
  Vladimir tunsi raivoa vastauksena ja aloitti vastahyökkäyksen. Vihollisen nyrkki kulki satunnaisesti hänen oikeaa poskiluuaan, mutta Terkin löi myös vastustajaa rintaan, pakoten hänet vääntymään ja vetäytymään.
  Isku osui vastaantulevaan liikenteeseen, Vladimirin rystykset jäivät paljaaseen, ruskettuun, lihaksikkaaseen rintakehään.
  Demoni katsoi vastustajaansa kunnioittavasti ensimmäistä kertaa ja mutisi:
  - Etkä ole ollenkaan huono!
  Terkin, joka pystytti dynaamisen lohkon, vastasi:
  - Ja vielä vaarallisempaa kuin luuletkaan!
  Demoni lähti jälleen hyökkäykseen. Hän yritti antaa lisää iskuja paljain, poikamaisin jaloillaan, Vladimir asetti useita kertoja lohkoja pehmustetuilla säärillään ja kikatteli yrittäen peittää vastustajaansa. Mutta hän yhtäkkiä hukkasi sen kädestä ja vastasi välittömästi.
  Molemmilla pojilla oli taistelun edetessä enemmän mustelmia, hankaumia ja kolhuja. Muutama isku meni niin kuin pitääkin ammattitaistelussa. Mutta asteikot, jotka vaihtelivat, eivät voineet kallistaa suuntaan tai toiseen.
  Terkin yritti ottaa vihollisen ovelalla, mutta ammattimestari ei ollut ollenkaan yksinkertainen ja loi ansoja itse. Ja jokainen uusi hyökkäys joko meni ohimennen tai kasvoi mustelmiksi kasvoissa. Partiopoika palautti kuitenkin saamansa mielenkiinnolla . Ja hän hyökkäsi taas! Vastauksena puuttuu tuskallisia pisteitä .
  Molemmilla pojilla oli murtunut nenä ja he hengittivät raskaasti. Taistelusta tuli yhä enemmän gladiaattoritaistelu tai painijien taistelu . Yhä useammin pojat menivät kiinni ja yrittivät ravistaa toisiaan painitekniikoilla. He löivät päitä, mutta kumpikaan ei antautunut toiselle. Tämä kova kaksintaistelu oli kilpailu tasavertaisten ja itsepäisten välillä.
  Vähitellen nuoret taistelijat eivät alkaneet väsyä, vaan myös heitä ympäröivä joukko. Liikkeet ja lakot muuttuivat yhä hitaammiksi. Niinpä demoni vaikeutuneena hengittäen raskaasti nosti Terkinin harteilleen ja heitti hänet alas. Mutta karatekan jalat antoivat periksi, ja hän kaatui hautautuen päänsä partiopojan voimakkaaseen painoon . Vladimir käytti heti hyväkseen kilpailijansa virhettä ja tarttui jaloillaan lujasti "demonin" vahvaan kaulaan "lukkoon".
  Tämä on kuristimen pito, ja siinä on erittäin tehokas. Vastauksena vihollinen yritti puristaa häntä tai jopa puristaa miehen herkimpää paikkaa, mutta kaulanikamiin kohdistuva paine osoittautui niin voimakkaaksi, että "demonin" kädet halasivat automaattisesti häntä kuristavan pojan polvia .
  Terkin lisäsi painetta yhdistämällä vartalon jalkoihin ja vahvistaen niskavipua. Hän taisteli epätoivoisesti vastaan. Hänen komeat, vaikkakin mustelmaiset kasvonsa alkoivat saada kirsikkaväriä, ja hänen näkönsä muuttui erittäin sameaksi.
  Vladimir sihisi:
  - Koputa kämmenelläsi, että annat periksi!
  "Demoni" halusi vastata ei, mutta hänen kurkutusta kurkusta kuului vain nurinaa. Näyttää siltä, että hän oli täysin murtunut. Tällainen tekniikka saattoi yleensä olla kohtalokas, ja sodassa Vladimirin täytyi tappaa aikuisia eikä suinkaan pieniä miehiä. Joten turhaan karatepoika oli itsepäinen. Vaikka Terkin on pahoillaan ikätoverinsa, lähes saman ikäisen, tappamisesta, tämä on silti vihollinen - fanderiitti. Mutta vihollisia ei säästetä!
  "Demoni" muuttui siniseksi kasvoiltaan ja vaikeni. Vasily löi otteensa. Hänen vastustajansa oli vielä elossa, mutta tajuttomana vain vähän kauemmin, ja jopa hänen harjoitellut nikamansa olivat murtuneet. Terkin oli kuitenkin myös uupunut eikä pystynyt nousemaan äärimmäisestä väsymyksestä. Poika makasi siellä ja hengitti raskaasti jalka vammaisen vastustajansa selässä. Taistelu ei ollut vielä ohi. Vaikka taistelun säännöistä ei sovittu etukäteen, vanhin fanderiiteistä huusi:
  - Tule, tallenna voitto paini freecallissa !
  Vasily keräsi voimansa ja työnsi vastustajaansa epätoivoisin ponnisteluin lyötyillä paljain jaloin. Se kääntyi vain puolessa välissä. Minun täytyi vetää henkeä taas ja työntää uudestaan, jotta karatepoika lopulta makaa selällään. Tämän jälkeen asetat jalkasi rintallesi ja odotat, että tuomari lähestyy hitaasti sinua. Tai teini-ikäinen, joka valitsee tuomarin roolin. Sitten hän ottaa sen ja laskee alaspäin.
   Poika , jolla on kasakkojen etulukko päässään, koputtaa hitaasti ja äänekkäästi. Vasily tuntee olonsa kärsimättömäksi. Miksi mielessäni syntyi assosiaatio kään ääneen? Mutta sitten käsi, jolla on maalatut kynnet, näyttää Zaporožje-kasakolta, roikkuu ilmassa ja alkaa pudota. Ja yhtäkkiä, kolmannella iskulla, karatepoika nyökkäsi hitaasti ja heitti Vasilyn paljaan jalan pois rinnastaan.
  poikien ja nuorten miesten riveissä kuului jylinää. Kävi ilmi, että hauska spektaakkeli jatkuisi. Ärsytyksen tunne auttoi Terkiniä vetämään itsensä kasaan, ja hän potkaisi epätoivoisesti vastineensa leukaan kovettuneella, paljaalla, pyöreällä kantapäällään.
  Hän nojautui taaksepäin ja vaikeni taas, makaamalla selällään. Ja nyt hänen on vaikea nousta ylös . Myös Vladimir, joka oli laittanut jäljellä olevan voimansa iskuon, ei päässyt lähelle vihollista.
  Jokin muistutti kaksintaistelua Chelubeyn ja Peresvetin välillä , jolloin molemmat soturit: tataarit ja venäläiset tapettiin epätoivoisen keihästörmäyksen seurauksena.
  Totta, Peresvet pysyi edelleen satulassa ja Chelubey lensi ulos. Joten Venäjän armeija voitti valtavien tappioiden kustannuksella mongoli-tataarit. Ja tämä teki mahdolliseksi päästä eroon ankarasta ikeestä.
  Mutta nyt minun piti kerätä itseni ja keskittyä ja ryömiä tätä mittaria. Koska en pysty, ja äärimmäisen väsymyksen kautta.
  Yleisesti ottaen Vladimirille, joka osallistui vaikeimpiin Fonbassin taisteluihin huhtikuun 3014 jälkeen, ei ole vieras vakava fyysinen rasitus. Ja miksi hän on niin rento ja veltto? Ei, kerroimme fasisteille, että kansamme ei suvaitse, että Georgian tuoksuvaa leipää kutsutaan sanaksi ford!
  Vladimir puhalsi rintaansa ja nyökkäsi jyrkästi lähestyen vastustajaansa. Hän onnistui kiertymään ympäri ja tällä kertaa laittoi kätensä naarmuuntuneiden kilpilihasten päälle.
  Amatöörivuototuomari lähestyi heitä uudelleen. Hän seisoi hetken päättämättömänä ja alkoi sitten taas laskea hyvin hitaasti ja taputtaa mahdollisimman lujasti nuoren soturin korvan lähellä.
  Hän nykisi edelleen kolmannella tapulla, eikä pitoa ollut suojattu . Mutta käsi ei kipannut, ja erotuomari katsoi päällikköä ja alkoi laskea uudelleen.
  Mutta myös hitaammin kuin ennen. Karatepoika nykisi jälleen.
  Vladimir yritti tönäistä nyrkkellään vastustajansa ommelta, mutta hänen väsynyt ja heikentynyt kätensä vain lipsahti vastustajan hikistä päätä. Terkin huomasi olevansa vatsallaan ja hengitti taas raskaasti. Sitten hän alkoi nousta käsiensä avulla.
  Päällikkö puuttui odottamatta kaksintaisteluun sanoen sovinnon vaikutelman:
  - Selvä, se on tasapeli! - Ja hän ojensi leveän kämmenen Terkinille . - Olet osoittanut itsesi vahvana soturina ja ansaitset arvokkaan paikan jengissämme!
  Terkin vastasi tähän väsyneellä katseella ja vaikeutena pysyä jaloillaan:
  - Minua ei henkilökohtaisesti haittaa , jos vietän vähän aikaa kanssasi , mutta... Jatkossa odotellaan ja katsotaan!
  Vladimir puhui varovasti, koska hän tunsi olevansa kykenemätön vakavaan taisteluun. Mutta jos sanot ei heti, on vaara saada vakava lahna.
  Vaikka yleisesti ottaen Terkin saattoi katsoa läpäisseensä kokeen. Hän taisteli todellista mustaa vyötä vastaan karatessa ja voitti. Koska hän pysyi jaloillaan ja hänen vastustajansa makasi edelleen. Vaikka se olisi muodollinen voitto, jota ei tallenneta pidolla. Mutta kuka muu hänen iässään pystyy sellaiseen taisteluun?
  Vladimir tunsi halua syödä, ja tämä on merkki uudesta voimasta. Pari tyttöä ryntäsi "demonin" luo ja he alkoivat hieroa karatepojan sinisiä kasvoja.
   Taistelu osoittautui tietysti onnistuneeksi, ja kaikki lähtivät tyytyväisinä. Tuo lasillinen kirkasta nestettä Tyorkinille . Partiopoika oli niin väsynyt, että hän nielee koko auton sisällön yhdellä kulauksella ja vasta kun oli tyhjentänyt sen viimeiseen pisaraan, hän yhtäkkiä tajusi, että se oli vodkaa.
  Kaksisataaviisikymmentä grammaa alkoholia on paljon kuolettavasti väsyneelle lapselle, ja poika, joka ei kestänyt annosta, joutui todelliseen, syvään alkoholistiseen tyrmäykseen.
  Tytöt nahkatakkeissa ja tatuoinneissa nostivat hänet käsistä ja jaloista ja kantoivat hänet telttaan. Ja muut fanderilaiset vihelsivät ja huusivat.
  Terkin vaipui raskaaseen ja samalla erittäin viihdyttävään uneen.
  Yleensä, kuten usein tapahtuu, putoat paistinpannulta tuleen!
  Ja nyt hän on hyvin lihaksikas poika, jolla on hyvin syvälle vedetyt lihakset ja lapsellinen, mutta muistuttava valettu teräsrunko. Ja hän pystyy paljon.
  Terkin ei tietenkään olisi koskaan hyväksynyt Pahan jumalattaren Kalin pillin kohtaloa, ellei hän olisi täyttänyt Rakkauden jumalatar Ladan erityistehtävää. Ja toistaiseksi hänen täytyi sietää pillin rooli tämän Helvetin jumaluuden kanssa.
  Tässä on orjapoika, joka kidutettiin kuoliaaksi. Ruoskan jälkeen hänen naispeikkojaan ja tonttujaan hakattu kuumalla langalla. Ja sitten he mursivat kaikki kylkiluut pihdeillä punaisiksi kuumuudesta. Kuinka julmaa ja julmaa tämä onkaan.
  Molemmat tonttutytöt, saatuaan useita pieniä haavoja, viimeistelivät myös miekkahampaisen karhun, mikä päätti taistelun. Ja kuoliaaksi kidutettu orjatyttö pikkuhousuissa otettiin koukulla kylkiluun ja raahattiin petojen nieltäväksi.
  Vladimir huokaisi, kuten aina julmuus ja väkivalta hallitsivat.
  Gladiaattoritytöt ovat poissa. Heidän jälkeensä pojat alkoivat tapella keskenään. Viisi miestä oli punaisissa uimahousuissa ja viisi muuta mustissa. Kaksitoista tai kolmetoista vuotta vanhoilla pojilla ei ollut muita vaatteita. He olivat aseistettu miekoilla ja tikareilla. Ja kymmenen nuorta gladiaattoria taisteli taistelussa.
  Veri vuodatti välittömästi ja haavat ilmestyivät ruskettuneisiin lihaksikkaisiin vartaloihin.
  Kaiken huipuksi orjatytöt alkoivat heitellä kuumia hiiliä pronssisista koreista hopealapioilla poikien paljaiden jalkojen alle. Nuorten gladiaattorien jalat paloivat ja he huusivat.
  Jumalatar Kali virnisti, hän todella piti poikien kiduttamisesta, kidutuksesta ja pilkkaamisesta. Ja tämä todella sai hänet syttymään. Itse asiassa pojat iässä, jolloin parta ei vielä kasva, ovat erittäin kauniita, ja heidän ihonsa on niin sileä, hellä ja on niin miellyttävää sytyttää se tuleen, leikata sitä ruoskalla tai puristaa pihdeillä , tai puhkaise se neulalla. Ja kun pieni mies huutaa kivusta soivalla äänellään, se on niin suloinen ääni ja tuoksu, että sitä on mahdotonta kertoa sadussa tai kuvailla kynällä.
  Jonkun toisen kipu on niin makeaa. Varsinkin jos kidutat komeaa, komeaa, lihaksikasta ja tervettä poikaa. Eikä ole paha kiduttaa tyttöäkään. Mutta naisen on aina mukavampaa kiusata pientäkin urosta.
  Mutta nyt pojat leikkaavat ja tappavat toisiaan, aivan kuten pahan jumalatar Kali pitää siitä.
  Ja kun pienen miehen paljas pohja seisoo hiilen päällä. Nuorella iällä poikien jalat ovat muodoltaan siro, eivätkä niin karkeat kuin aikuisten miesten jalat, ja iho on sileä, puhdas eikä ilkeiden karvojen peittämä.
  Siksi Kali todella pitää söpöjen poikien kiduttamisesta, se on paljon esteettisempaa ja nautinnollisempaa.
  Mutta näet, että taistelu on varsin ohikiitävää. Pojille ei annettu edes kilpiä, joiden avulla he voisivat pidentää taistelua. Ja nyt voittaja on jaloillaan, vain yksi punaisissa uimahousuissa oleva poika on jäljellä. Ja sitten hän on niin haavoittunut, ettei hänen lihaksisessa kehossaan ole elintilaa.
  Jumalatar Kali määräsi:
  - Annan elämän voittajalle - lopeta loput!
  Orjatytöt alkoivat tuoda soihtuja voitettujen poikien paljaisiin jalkoihin. Liikkumattomia otettiin koukuilla kylkiluista kiinni ja raahattiin ruokkimaan eläintarhaa. Ja ne, jotka huusivat, lopetettiin tonttujousilla tai naaraspeikoilla varsijousen pulteilla. Kyllä, tämä on julma välienselvittely.
  Liekit nuolivat kuolemaan haavoittuneiden orjapoikien kovettuneita jalkapohjia, mutta ne pestiin ennen taistelua.
  Pahan jumalattaren armosta ainoalle elävälle pojalle annettiin suklaakakku, ja onneton gladiaattorilapsi nappasi sitä. Ja tunsin oloni paremmaksi ja kumartuin vieraille ja Helvetin keisarinnalle.
  Sen jälkeen hän meni melko lujalla askeleella kotiin.
  Jumalatar Kali huomautti:
  Näin epävakaa maailma on,
  Kohtalo on niin armoton laki...
  Pojille elämällä ei ole arvoa,
  Ja ne yksinkertaisesti päästetään kynään!
  Sen jälkeen toinen kaksintaistelu ... Tällä kertaa tonttutyttö kolmella miekalla taistelee kahta ihmispoikaa vastaan. Kymmenen tai yksitoista vuotiaille pojille annettiin aseiksi puukepit. Uimahousuissa ja ohuina he näyttävät uhreilta. Tonttutyttö on hyvin lihaksikas, kaunis ja ketterä. Hänen hiuksensa leijuvat tuulessa kuin olympiasoihdun liekki. Vaikka orjapoikia on vain kolme, heidän mahdollisuutensa eivät näytä tärkeiltä. Tarkemmin sanottuna heitä on kolme yhtä tyttöä vastaan. Mutta on selvää, että hän on kokenut ja vahva. Hän heitti kiviä paljain varpaillaan ja otti sen kiinni. Sitten hän murskasi sen puristaen alaraajojensa sormia osoittaen valtavaa voimaa.
  Jumalatar Kali huomautti:
  "Eivätkö vastustajasi ole liian heikkoja, Artemis?"
  Tyttö, melko pitkä tontun mukaan, nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, pojat ovat pieniä. Nämä ovat vielä lapsia, ja he ovat laihoja. Ehkä olisi parempi asettaa teini-ikäiset minua vastaan?
  Helvetin keisarinna kikatti ja vastasi jylisevällä äänellä:
  - Tämä on sinulle vielä helppo lämmittely. Voit vain ottaa ne ja pitää hyvää treeniä! Ja sitten, Artemis, sinun täytyy käydä vakava taistelu vaarantamalla henkesi!
  Tonttutyttö kumarsi ja vastasi:
  - Ja tämä taistelu tapahtuu, olen varma!
  Signaali kuului ja pojat puhalsivat torviaan. Ja taistelu alkoi. Kolme poikaa, heilutellen keppejä ja välkkyen pieniä, paljaita kantapäätään, ryntäsi tontun kimppuun. Hän ajoi myllyä miekoillaan, ja pojat lensivät jaloiltaan. Totta, he hyppäsivät heti ylös. Tyttö potkaisi yhtä gladiaattoripojista rintaan paljaalla kantapäällään ja kaatoi tämän uudelleen. Lisäksi hän jättää mustelman hänen paljaaseen, ruskettuun ja luiseen rintaansa.
  Yleisö taputti...
  Terkin kuiskasi:
  - Tämä ei todellakaan ole peli sääntöjen mukaan!
  Tonttutyttö jatkoi laukkaa. Hän teki kuperkeikkauksen ja käveli käsillään. Sitten hänen paljaat varpaansa tarttuivat pojan nenään ja heittivät hänet eteenpäin, mikä sai hänet roiskumaan värillisiä laattoja vasten.
  Artemis lauloi:
  - Kosminen sfääri ja Luciferin juonit!
  Jumalatar Kali karjui:
  - Älä muista Luciferia!
  Itse asiassa hän on hänen kilpailijansa. Ja lajinsisäinen taistelu on ehkä julmin ja armottomin. Ja tonttutyttö jatkoi pyörimistä, ja ikään kuin hän olisi kiertyvä toppi. Ja samaan aikaan hänellä ei ollut kiirettä kaataa poikia. Pelattiin yleisölle. Hän toimi sekä energialla että tietyllä taidolla.
  Artemis jopa lauloi:
  Kuinka kaukana toisessa universumissa on kotimaamme,
  Missä satakieli trillaa puhtaasti ja hellästi!
  Siellä oleva tasango on vuoren vieressä!
  Ja taivaalta putoaa lumivalkoista pörröä!
  
  Loppujen lopuksi kaikkien ilo on päivän värissä,
  Nähdään ruiskukan, joka hyväilee silmää!
  Loppujen lopuksi jokainen Elfaslav on sukuamme,
  Herra palkitsi tontun ja teki hänestä paratiisin!
  
  Kirkon kupolien kupolin yläpuolella,
  Haltian risti kimaltelee ennen kaikkea!
  Tämä ei ole hauskanpidon aika, ritari,
  En näe tarpeeksi toimintaa!
  
  Miksi tonttuhenkemme on,
  Ongelmissa pitää vain herätä!
  Kun tyyni henki on sammunut,
  Pahuus kukoistaa laiskuudessa ja juopumisessa!
  
  Ja meidän täytyy vahvistaa uskoamme,
  Ja rukoile hartaasti Herraa!
  Työskentele kovasti äläkä juo
  He tarkkailevat jokaista pyhää kasvoja!
  
  Väistämättömästi laukkaavat vuodet,
  He lähtivät raivokkaaseen laukkaan!
  Ja aika valuu kuin aalto,
  Hetket satoivat hurjasti!
  
  Olet tonttu sankari,
  Muista, että kohtalosi on taistella!
  Valloita maailmankaikkeuden avaruus,
  Tuo usko veljeyteen kaikille olennoille!
  
  Ja mikä pimeydessä liikkuu,
  Kuin rikkinäisen saran ääni!
  Meitä on Elfassa miljardeja,
  yksin tässä maailmassa !
  
  Mennään toiseen universumiin,
  Kaikki kysyivät meiltä järkevästi!
  Rajattomat maailmat ovat kutsumus,
  Palvele rakkauttasi - Elfia!
  Tonttutyttö hyppäsi ja löi tappajajaloillaan poikia takaraivoon. Ja he putosivat ja sammuivat. Orjatytöt ottivat soihdut ja veivät ne poikien paljaisiin jalkapohjiin. Ja he huutaen tulivat järkiinsä. He katsoivat ympärilleen peloissaan ja hyppäsivät ylös.
  Oli selvää, että pojilla oli kipuja. Vaikka niiden paljaat pohjat ovat karheet, ne ovat edelleen elossa, ja kauniiden orjien käyttämien taskulamppujen liekit ovat erittäin kuumia.
  Artemis kysyi Kalilta:
  - Ehkä voimme pelastaa heidän henkensä?
  Paha jumaluus nauroi ja vastasi:
  - OK! Anna heille tuhat ripset! Jos he selviävät, he taistelevat uudelleen gladiaattorirenkaassa, kun iho on terve. Ja jos he eivät kestä sitä, niin...
  Orjatytöt hyökkäsivät orjapoikien kimppuun ja sitoivat heidät rangaistuspylväisiin. Ja pilarit tulivat ulos suuresta valtaistuinsalista, suoraan laattojen alta mekanismin avulla.
  Ja onnettomat pojat, jotka varhaisesta lapsuudesta tiesivät vain pahoinpitelyn ja kovan työn, kiinnitettiin erityisiin lasten kahleisiin.
  Jumalatar Kali sihisi:
  - Mutta sinulle Artemis ei nyt odota helppoa, vaan vaikeaa taistelua!
  Tonttutyttö kumarsi ja lauloi:
  Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Maailman asian puolesta...
  Voitamme kaikki viholliset,
  Taistelussa sen puolesta!
  . LUKU nro 6
  Myrskyisen unen jälkeen Elizabeth heräsi vankilassa. Ja hänestä tuli vielä surullisempi. Lisäksi selkääni sattui paljon kivilaatalla makaamisen jälkeen ja tyttö nukkui melko pitkään.
  Drachma vilkutti kumppanilleen hymyillen ja kysyi:
  - Snila , jotain taistelua?
  Elizabeth naurahti ja vastasi:
  - Jopa erittäin taistelullinen!
  Tonttukreivitär huomautti:
  - Mutta todellisuus on paljon surullisempi ja ilkeämpi !
  Blondi tyttö nyökkäsi ja lauloi:
  Pahan kirottu todellisuus
  Se voi saada sinut hulluksi...
  Valtavan atomin koko voima,
  Saatana ajoi maahan!
  Sen jälkeen luolaskun ovi avautui narinaan . Paljasjalkainen, laiha poika antoi kauniille vangeille kannun maitoa, puuroa ja leipää. Elizabeth kysyi:
  - Mikä sinun nimesi on?
  Poika ei vastannut ja käveli kiireesti pois, heilutellen kantapäänsä, joissa oli jälkiä tuoreista rakkuloista. Näytti siltä, että orjapojan paljaat jalat poltettiin.
  Tytöllä oli välipala. Sen jälkeen he alkoivat taas sahata ketjujaan, yksi lenkki toista vasten. Työ eteni hyvin hitaasti.
  Elizabeth nyökkäsi ja vaipui jälleen fantastiseen ja uskomattomaan uneen;
  Tämä on mielenkiintoinen kysymys; voimme olla tässä vilpittömiä.
  - No, esineiden avulla voimme. Ja yksin ohitamme minkä tahansa olympiavoittajan. Vaikka kuka tietää, heidän vaikutusvaltansa saattaa loppua. - Drachma huokaisi.
  Professori kysyi epäilevästi:
  - Mutta eikö käy ilmi, että esineet kuluttavat energiaa toistuvasta käytöstä?
  - En usko. - Elizabeth sanoi. - Kyllä, ja paljain, nuorin jaloin juokseminen on hyödyllistä. Olemme sentään tyttöjä. Ja ajaminen on paljon turvallisempaa kuin autossa.
  Abrikosov vastusti:
  - Marsalkan turvallisuus ei ehkä ymmärrä sitä sillä tavalla. Sitä paitsi se on liian havaittavissa, jos kiirehdit ohi. Ja marsalkka halusi kokouksen olevan salainen.
  Drachma nyökkäsi:
  - Hän suostutteli meidät. Todellakin, rotumme synnyttävät liian monia tarpeettomia huhuja, eikä vihollinen ole unessa.
  Elizabeth ehdotti hymyillen:
  - Voimme kiirehtiä metsän läpi, niin kukaan ei huomaa meitä!
  Nymfikreivitär pudisti seitsemänväristä päätään:
  - Tämä on myös erittäin vaikeaa. Oksat katkeavat. Ja joka tapauksessa, mikset lähtisi kyytiin.
  Vaalea tyttö taputti vihaisesti paljaaksi, taltioiduksi, hyvin vietteleväksi jalkaansa ja murisi:
  - Se on päätetty, kuudessadan Mercedes!
  Terminaattoritytöt suuntasivat uloskäyntiä kohti. Päivä näytti menevän hyvin.
  Illallinen oli kuitenkin jo lähempänä. Kauniat nauttivat välipalaa kävellessä.
  Toinen yllätys odotti heitä suuressa autossa, joka oli paljon tavallista Mercedestä suurempi . Dmitri Polevoy, entinen zombiupseeri on palannut. Kun he ajoivat pois, nuori mies esitti kysymyksiä:
  - No, näytätkö kaipaavan minua? - Hän kysyi.
  Elizabeth karjui:
  - Ei ole aikaa olla tylsistynyt ja sairas!
  Nuori soturi vaati:
  - Sinulla on pääoppineiden olkaimet. Ilmeisesti upseeriarvossa on paljon kasvua.
  Drakma huomautti ankarasti:
  - Kyllä, emme ole niin neitsyitä, että hidastamme! Miten olet edistynyt?
  Luutnantti puhalsi rintaansa ylpeänä:
  - He lupasivat antaa minulle kapteenin! Hyvät mahdollisuudet ylennukseen. Älä unohda, tämä on menneisyytemme. Olkoon se loistavaa, mutta silti mennyttä. Ja me tulevaisuudessa voimme saavuttaa paljon enemmän. Erilainen tietomäärä, nykyaikaisemmat koulutusmenetelmät. Lisäksi palvelin itse Alpha Pioneerissa, ja tämä on indikaattori.
  - Tietysti! - Uteliaisuus puri Drakman. -Mistä maailmasta pidät eniten? Meidän vai tämä? Nuori luutnantti vastasi luottavaisesti:
  - Ottaen huomioon, että tämä maailma selvisi ilman 70 vuoden bolshevikkien valtaa, maa on saavuttanut enemmän. Yleisesti ottaen Venäjä on täällä valtava valta, eikä meidän kaltainen niukka liittovaltio.
  Elizabeth otti sen ja huusi:
  - Kyllä, eikä maamme ole pieni.
  Nuori soturi ja entinen zombi vastasi luottavaisesti:
  - Mutta ihmisiä on enemmän! Stalinilla ja kommunistivallalla oli yleensä kielteinen vaikutus väestöön. Ja tässä on kolmen prosentin kasvu vuodessa, eikö se ole indikaattori?
  Drakma otti sen ja virnisti:
  - Väestörakenteen näkökulmasta kaikki on hyvin. Entä käytännöllinen?
  Ja nymfityttö polki paljain jalkansa.
  Luutnantti vastasi luottavaisesti:
  - Sama! Ollakseni rehellinen, pidän Žukovista paljon enemmän kuin nykyisestä presidentistä. Georgi Konstantinovich on kokenut sotilasjohtaja, ja johtajamme on professorin ja juutalaisen naisen poika! Kukaan ei pelkää häntä.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Heidän pitäisi pelätä presidenttiä!
  Drachma lisäsi:
  - Ja tämä vaatii voiman osoittamista. Yleensä Stalin oli upea tyranni, vaikka ulkoisesti hän ei ollut kauhea. Fyysisesti hän ei myöskään ollut erityisen vahva, mutta hän oli ylivoimainen tahtollaan.
  Dmitri suostui:
  - Olen aina kunnioittanut Stalinia, mutta tässä maailmassa hän osoittautui niin raa'aksi. Yleensä esivanhempani palvelivat poliisissa, ja isoisoisäni ammuttiin. Mutta en ole loukkaantunut Stalinista.
  Dmitry pyyhki kyyneleen ruusuiselta poskiltaan ja lisäsi. -
  Tämä on maksu uudesta maailmasta, väistämätöntä.
  Nymfityttö karjui:
  - Saatat olla oikeassa, mutta nyt tämä Georgian hullu on pysäytettävä. Tiedätkö, mikä on georgialaisten heikoin kohta?
  - Stalin on isänsä puolelta venäläinen, joten hän yhdistää erilaisia kykyjä. - Elizabeth huomasi. - Itse asiassa ehdotan seuraavaa vaihtoehtoa. Soluttaudu Washingtoniin ja tyrmää siellä iso rikollinen.
  - Se on erittäin vaikeaa! - Drakma aloitti - Muistan, että saksalaiset suunnittelivat salamurhayritystä Staliniin, mutta tämä johtaja ei luottanut kehenkään. Kukaan ei tiennyt, mihin autoon hän pääsisi, missä huoneessa hän olisi. Jopa turvallisuus oli peloissaan. Esimerkiksi yksi henkivartijoista liikkui äänettömästi. Stalin päätti, että hän pystyi kuristamaan hänet paljain käsin. Ja vartijan mielestä se oli vaikeaa!
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Vau! Monet erikoisjoukot pystyvät tähän. Voit siis epäillä mitä tahansa taistelijaa, joka on käynyt erityiskoulutuksen .
  Nymfikreivitär vahvisti hampaat paljastaen:
  - Joten hän löysi vikoja tästä miehestä. Katsoi silmiini. En pitänyt jostain ja käskin pidättää hänet. No, tietysti siellä oli salaliitto, kidutus ja teloitus! Ennen kuin vartija sai luodin takaraivoon, hän huusi: "Eläköön Stalin!"
  - Näet kuinka omistautunut henkilö hän on juhlien asialle. - Elizabeth hymyili surullisesti.
  Drachma ei voinut muuta kuin loukata ystäväänsä:
  - Ja te, kristityt uskovat, olette täsmälleen samanlaisia.
  Blondi terminaattori puhalteli poskiaan:
  - Miksi?
  - Jumala ei suojele sinua. Kuolemantuomiot, kidutus, sukulaisten ja ystävien kuolema. Ja sinä rukoilet, ylistä Häntä. Ajattele esimerkiksi kuinka monta kertaa elämässään tavalliset ihmiset kärsivät kipua. No, vanhuus on hitain ja julmin kidutus, jonka voit kuvitella. Ymmärrämme tämän puhtaasti teoreettisesti, mutta luomalla ihmisen ja vanhenemalla Jumala teki maailman suurimman julmuuden. Kaikki muu, nälkä, virukset, epidemiat, maanjäristykset, luonnonkatastrofit, on vain pikku juttu, ikääntymiseen liittyvien kehon muutosten taustalla. Jopa tämä kauhea koronavirus ! - Drachman silmät loistivat.
  Dmitri Polevoy tuki häntä:
  - Jumala käyttäytyy huonommin kuin Stalin. Hän toteuttaa suurelta osin pakotettuja sorroja tyytymätöntä vähemmistöä vastaan, ja Jumala teki kaikista kuolevaisiksi ja jopa rumaksi ja rappeutuneiksi vuosien varrella, erityisesti naiset, jotka ovat sellaisia noitia ja pelkääviä ihmisiä . Ja mikä tärkeintä, on mahdotonta löytää henkilöä, joka ei ole tuntenut omaa tai jonkun muun fyysistä tai moraalista kipua.
  Drachma lisäsi:
  - Juuri näin voit tehdä tämän lapsillesi. Tuomittu hirvittävään kidutukseen. On syntiä jopa lyödä lasta, mutta tässä on sellaista outoa fanaattisuutta, mikä ei sovi hyvin korkeampaan mieleen.
  Elizabeth vastusti:
  - Rakastava vanhempi kasvattaa lapsensa, myös rangaistuksen kautta.
  Drachma oli skeptinen:
  - Näemme rangaistuksen, eikä oikeasuhteista, mutta missä on koulutus. Jo se tosiasia, että kristillisiä kirkkokuntia tai lahkoja on kolmetuhatta, puhuu siitä, kuinka laiminlyödään koulutusta ja kasvatusta. Lisäksi vanhempien ei pitäisi päästää lapsiaan menemään ja piiloutua heiltä. Miksi Jumala ei paljasta itseään jälkeläisilleen? Missä on logiikka?
  Elisabet halusi vastata, kuten papit yleensä tekevät: He sanovat, että syntisille Jumalan löytäminen merkitsee kuolemaa, mutta hän ei tehnyt sitä. Se ei kuulosta vakuuttavalta, eikö vanhempien läsnäolon ole tarkoitus lisätä lasten luottamusta ja rohkeutta, suojella heitä, ei tappaa heitä. Vaikka lapset eivät olisikaan tottelevaisia, kuinka mukavaa heidän onkaan nojata isoa ja voimakasta vanhemman polvea vasten. Tuntea vahvan käden kosketus hiuksiin, kuunnella henkilökohtaisesti Suuren Isän rakentamista, ei välittäjiltä, jotka sikoitettuina ovat pahempia kuin syntiset itse. Loppujen lopuksi useimmat ortodoksiset papit ovat yhtä syntisiä kuin maailma, jolle he saarnaavat. Protestantit ovat tiukempia tässä suhteessa, mutta he ovat myös kaukana pyhimyksistä. Joten Elizabeth päätti vaihtaa keskustelun aihetta. Hän nappasi lentävän kärpäsen paljain jaloin, halusi murskata sen, mutta ajatteli, että ei ollut hyvä tappaa elävää olentoa, edes sellaista kuin kärpänen, joka kantaa tartuntaa ja bakteereita, ja päästää sen irti.
  Tämän jälkeen tyttö sanoi:
  - Herra on suuri ja viisas, jos hän ei paljasta itseään, se tarkoittaa, että syitä, joita te syntiset ihmiset ovat käsittämättömiä. Puhutaanpa sen sijaan aseista. Erityisesti Obolensky on monella tapaa samanlainen kuin Kalashnikov, mutta sillä on hieman pienempi kaliiperi, hieman korkeampi tulinopeus ja samanlainen pituus.
  - Ja miksi? - Drachma kysyi.
  Blondi tyttö huomautti:
  - Kanava on tasaisempi ja räjähteitä siirrettäessä on lisäkiihdytin. Eli se on hieman parempi kuin varhaiset Kalash- mallit ja melkein yhtä hyvä kuin myöhemmät.
  Kreivitär-nymfi otti sen ja huomautti:
  - Ehdotin niiden hyödyllisten ominaisuuksien yhdistämistä. - Elizabeth katsoi jousessa roikkuvaa prismaa. - Tarkoitan "Kalashnikov" ja "Abakan" sekä M-16, jotka luovat erinomaisen kiväärin. - Ja onnistuin jossain. Yleisesti ottaen Venäjän armeija on valinnut konekiväärien tulinopeuden lisäämisen tielle, jolloin, jos kyseessä on suuri sota, tulee yksinkertaisesti katastrofaalisia toimitusongelmia .
  Elizabeth keskeytti hänet:
  "Mutta et voi ajatella mitään parempaa kuin tuhopulssilaseria." Ehkä gravilaser.
  - Mikä tämä on? - Drachma hämmästyi.
  Kauneus, jolla oli lumivalkoiset hiukset, kevyesti kultajauheella ripottuna, vastasi:
  - Sotilaallisen ajattelun osaaminen! Kuvittele, että fotonien energia on kymmenestä neljäänkymmeneenosaan suurempi kuin painovoima. Jos käännämme arvot, jotka ihmiset hyväksyvät, niin kymmenen sekstiljoonaa kvintiljoonaa kertaa kuin gravitaatioluonto. Ja samaan aikaan painovoima tunkeutuu kaikkialle , se pitää koko maailmankaikkeuden koossa, ja mustissa aukoissa fotonit ovat voimattomia sitä vastaan. Mitä jos yhdistät nämä molemmat vakiot, säteen nopeus kasvaa noin kymmenestä viiteensataan biljoonaan kertaan valoon verrattuna . Ja voima... Voitteko kuvitella, millaisen hirvittävän paineen graviolazer saa aikaan tavalliseen esineeseen. Atomien välisiin sidoksiin kohdistuu uskomaton gravitaatiovaikutus, ja tähtialuksen panssari yksinkertaisesti halkeilee. Jopa suhteellisen pienellä pistoolilla on mahdollista tuhota tehokkaimmat alukset, ilma tai meri. Lisäksi valikoiva valotus laajalla säteellä, joka leikkaa kokonaisia tähtiarmadoita valtavalla voimalla, ei ole poissuljettu.
  Drakma keskeytti Elizabethin.
  -Puhut kuin olisimme jo käymässä avaruussotia.
  Blondi tyttö vastasi:
  - Uskon, että sota avaruudessa on väistämätöntä.
  Nymfikreivitär hymyili epäilevästi:
  - Miten tämä sopii yhteen Raamatun kanssa?
  Elizabeth sanoi suloisesti hymyillen:
  - Teologi Johanneksen ilmestys puhuu suuresta kosmisesta taistelusta. Ehkä nämä ovat kuvia tulevista tähtien taisteluista. Juuri kun kolmasosa tähdistä pimeni, eli paholaisen voima vangitsi ne.
  Drachma, leikkiessään paljailla, lihaksikkailla pohkeillaan, huomautti:
  - Jos tulkitset sen näin, olen samaa mieltä. Tulee tähtien sotia, sellainen on ihmisen luonne, eikä vain hän. Yleensä haluaisin vierailla muissa maailmoissa, muuten täällä on vähän tylsää.
  Dmitri Polevoy katsoi tietä. Lähellä oli kraatteri ja puu oli kaatunut ajoradalle tukkien polun. Panssaroitu Mercedes pysähtyi.
  Luutnantti huudahti:
  - Näyttää siltä, että olemme perillä!
  Elizabeth siristi silmiään:
  - Näen kaksi tarkka-ampujaa väijytyksessä. Tai pikemminkin kolme!
  Drachma huomautti:
  - Tämä on myös yksi yksinäisistä sabotoijista. Lisäksi puu louhittiin, jotta se räjähtäisi, jos joku haluaisi poistaa sen.
  Dmitri kysyi:
  - Mitä aiot tehdä?
  Nymfikreivitär karjui:
  - Tapamme kaksi tarkka-ampujaa. Otamme yhden vangin ja riisumme miinan aseista.
  Nuori mies vahvisti:
  - Hyvä idea.
  Elizabeth otti sen ja selvensi:
  - Kaksi ei ole tarpeeksi ammattimaista, optiset tähtäimet häikäisevät ja kolmas on varjoissa, ilmeisesti asiantuntija.
  Drachma vahvisti:
  - Joten otamme hänet vangiksi.
  Tytöt hyppäsivät ulos panssaroidusta autosta hyväilyn vauhdilla ja ampuivat samalla suoraan. He onnistuivat lyömään kollegansa ennen kuin he reagoivat. Kauneus ryömi pensaiden läpi hyvin nopeasti, kuin käärmeet, yrittäen napata kolmannen. Hän osoittautui älykkääksi eikä ampunut melkein vaikeasti tavoiteltavaan kohteeseen. Piilotettu.
  Mutta Dmitry päätti hypätä ulos ja melkein kuoli, hänet pelasti vain se, että Elizabeth oli sekunnin sadasosan edellä vihollista, osui kivääriin ja kaatoi tähtäimen.
  Sitten hän heitti palan lasia paljain jaloillaan ja leikkasi hyttysen kahteen osaan ja sanoi:
  - Ammun tarkasti! Ohjaus sen poissaolevana!
  Tytöt kiihtyivät. Laskuvarjovarjomies päätti paeta, hän alkoi ryömiä takaisin, mutta tytöt ohittivat hänet. Lisäksi samaan aikaan. Toinen tarttui häntä jaloista, toinen kurkusta.
  - No missä! - Drachma virnisti. - Haluatko kutittaa kurkkuasi?
  Vanki oli ilmeisesti puoliksi aasialainen, puoliksi eurooppalainen, melko miellyttävin piirtein.
  - Sinä olet niin kaunis! - Hän sanoi. - Olen iloinen, että sain niin ihastuttavien tyttöjen vangiksi.
  - Emme myöskään välitä pitää hauskaa kanssasi, mies. - Drakma pyyhkäisi häntä nenään. - En todellakaan välitä, mutta minulla ei ole aikaa. Tule kanssamme autoon ja kerro meille mitä tiedät. Näytät olevan yliluutnantti.
  Hän mutisi:
  - Kyllä, upeaa.
  - Enkö ole kaunis? - Elizabeth suuttui.
  Upseeri änkytti:
  - Et ole huonompi! Rakastan blondeja.
  Helmiäishiuksinen soturi turvonnut :
  - Mitä minä kaipaan?
  Vanki huusi:
  - Rehellisesti?
  Elizabeth huudahti:
  - Joo!
  Upseeri huokaisi:
  - Liian ruskettunut, suklaa. Niin maukasta kuitenkin.
  Nymfikreivitär mutisi:
  - Meidän täytyy opettaa pomoa !
  Elizabeth löi hänen otsaansa kämmenellä.
  Drachma nosti vastineensa hartioilleen ja juoksi. Se on erittäin nopea, tytöt hyppäsivät autoon. Elizabeth pysähtyi hetkeksi riisuessaan miinan aseista ja heitti männyn sivuun. Sitten hän mursi iskulla paljaasta kantapäästään melko paksun rungon kuin tulitikku.
  - Nyt olemme lopettaneet tämän.
  Mercedes ajoi liikkeelle leikkaaen ilmassa. Elizabeth tutki asetta. Kivääri oli epätavallinen, saranoilla, eli sitä voitiin ampua kannesta, kuono kaareva. Hyvä optiikka pimeänäkölaitteella. Ilmeisesti loistava pysäytysvoima. Ja luodit ovat erikoisia, höyheniä, valmistettu monista metallikerroksista. Tietenkin ne ovat hirvittävän kalliita, mutta ne pystyvät tunkeutumaan melkein mihin tahansa vartalopanssariin. Periaatteessa he voisivat kokeilla myös auton panssaroitua lasia. Totta, täydellinen sävytys pakotti meidät ampumaan sokeasti.
  - Erittäin hyvä ase! - Elizabeth huomasi.
  Drachma vahvisti:
  - Kyllä, ilmeisesti kalliita, eikä niitä ole paljon Yhdysvaltain armeijassa.
  Blondi terminaattori vastasi:
  - Meidän on selvitettävä, oliko tämä metsästys nimenomaan meille.
  Nymfikreivitär otti sen ja huomautti:
  - En sulje pois tällaista!
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Tarkistaminen ei haittaa!
  Drachma päätti kuulustella vankia. Samaan aikaan hän ruiskutti useita neuloja hänen päähänsä, sammuttaen joitain aivojen lohkoja ja luoden raportointivyöhykkeen.
  Elizabeth haukotteli:
  - Zombien kuulusteleminen on aika tylsää.
  Nymfi kreivitär karjui:
  - Ei hätää, minä selvitän jotain.
  Drachma sai selville jotain. Totta, pääasia on, että luutnantti ei näyttänyt tietävän, tiesikö Red Yankee -komento heidän olemassaolostaan. Vaikka hän sanoi, että CSA-armeijassa liikkuu huhuja, että avaruusolennot auttavat venäläisiä.
  Kuului kurinaa:
  - Kunnia- ja oikeuksien ministeriö rehottaa! Monet upseerit pidätettiin, mukaan lukien välitön esimieheni. Huhuja on myös venäläisten tutkijoiden kehittämistä uusista aseista.
  Drachma mutisi:
  - Mitä tietoja armeijan polttoainevarastosta on?
  Myös muruu vastaukseksi:
  - Äärimmäisen ristiriitaista. Mutta tiedän, että jotkut panssarivaunut, erityisesti superraskas IS-7, raahattiin härkillä.
  Elizabeth kysyi:
  - Millainen tankki IS-7 on?
  Hän vastasi mielellään:
  - Seitsemän torni , paino kolmesataaviisikymmentä tonnia, kahdeksan tykkiä ja kuusitoista konekivääriä.
  Drachma huudahti:
  - Vau, akku pyörillä!
  Vastaukseksi myös mutisi:
  - Sanotaan, että venäläiset pelästyisivät pelkällä hänen näkemisellään.
  Elizabeth totesi loogisesti:
  - Mutta yksikään silta ei kestä.
  Zombisoturi purskahti:
  - Se on veden alla!
  Drachma totesi tyytyväisellä katseella:
  - No, tämä antaa mahdollisuuksia.
  Upseeri sanoi paljon muutakin hyödyllistä. Erityisesti se, että vihollinen hylkäsi useita laskeutumisryhmiä, ja se, että jenkit haluavat tappioista huolimatta silti aloittaa vastahyökkäyksen, vaikka tällä kertaa linnoitettu Zidrig -linjan puolelta .
  Nymfityttö kysyi:
  - Onko tämä järkevää? Ehkä tämä on väärää tietoa. Vahvistetun nauhan kimppuun hyökkääminen on itsemurha.
  Elizabeth huomautti loogisesti:
  - Tämä on tyypillistä Stalinille. Ja patoyksiköt tulevat takaapäin ja ampuvat selkään niitä, jotka eivät juokse tarpeeksi nopeasti kohti vihollista.
  Drachma sai selville, että luutnantti on puoliksi japanilainen, puoliksi ranskalainen eikä pidä kommunistisesta ideologiasta. Elämä Ranskassa on huonontunut, varsinkin niiden, joilla on valkoinen iho. Ihmisiä vangittiin pienimmästäkin tuomitsemisesta ja usein ilman irtisanomista; riitti olla sorretun sukulainen. Leirejä ei ollut tarpeeksi, ja stadionit ja siirrettävät keskukset mukautettiin niitä varten. Kidutus ja villi pelko kukoisti.
  Kuului rukoileva ääni:
  - Monet pitävät Venäjän armeijan saapumista vapautumisena. Ja sitten monet ranskalaiset yksiköt heittävät alas aseensa.
  Drachma kysyi vihjailevasti:
  - Millainen ruokatarjontanne on?
  Upseeri vastasi käheästi:
  - Nälkä! Leipää korteilla. Kaikki on tiukasti rajoitettu.
  Nymfikreivitär huudahti vihaisesti:
  - Tähän he ovat saaneet ihmiset!
  Tytöt olisivat voineet itkeä pitkään, kun Hampurin rakennukset ilmestyivät heidän eteensä. Tarkastuspisteen sotilaat kohtasivat heidät sisäänkäynnillä. He tarkastivat asiakirjat ja päästivät meidät läpi. He eivät nähneet tyttöjä, koska he olivat peittäneet itsensä sävytetyillä lasilla kuljettajan pyynnöstä.
  Drachma sanoi valittamatta:
  - Heillä ei ole syytä nähdä sinua.
  Turvallisuus on tiukka. Jopa raskas panssarivaunu, jossa on sadankolmenkymmenen millimetrin kaliiperi, on näkyvissä.
  - Tämä murskaa IS-7:n. - Elizabeth totesi.
  Nymfikreivitär lisäsi:
  - Jos torneja on paljon, varauksessa on ongelmia.
  Tytöt huomasivat, että kaupungissa oli tuhoa. Sitä pommitettiin hiljattain. Jotkut rakennukset savusivat edelleen. Paloon osallistui useita ryhmiä, joista monet koostuivat teinistä. Kylmyydestä huolimatta osa lapsista oli paljain jaloin ja shortseissa.
  Elizabeth huomautti:
  - Täällä on hyvin järjestetty!
  - Ole varovainen, siellä voi olla miinoja. - Dmitri Polevoy varoitti.
  - Mitä me olemme, roskat ilman hajuakaan? - Drachma suuttui. "Me itse tiedämme, mikä on mitä, mutta on jo tiedossa, että vihollinen voi hajottaa kuka tietää mitä."
  Elizabeth huusi:
  - Katso!
  Pieni tyttö ojensi kätensä söpön kirahvin muotoiselle hylätylle lelulle. Sillä hetkellä jotain räjähti hyväuskoisen lapsen käsissä. Sirpale leikkasi tytön ja haavoitti vakavasti kahta noin seitsemän vuotta vanhaa poikaa lähistöllä, ja osui tyttöön, tuskin yli kuusitoista.
  - Ne paskiaiset ! - Elizabeth huusi. "Vain demonien riivaamat olennot voivat tehdä tämän pienille lapsille."
  Drachma huomautti:
  - Tällaisia leluja on enemmän kuin yksi. - Tytöt ampuivat ylösalaisin , kun nukkanenäinen vaaleatukkainen poika kurkotti karhua kohti. Näyttää siltä, että hän onnistui ampumaan sytytin pois; lapsi ei osoittautunut pelkuriksi , silitti kädellä luodin ratsastamaa karhua.
  - Sinä olet hyvä, puuseni! - Poika sanoi ja, kuten tytöistä näytti, silmää.
  Elizabeth kumartui Mercedeksestä ja huusi jylisevällä, erikoisopetetulla äänellä:
  - Lapset, älkää koskeko tuntemattomiin leluihin. Aikuiset, pitäkää lapsianne silmällä.
  Vastauksena kuului hyväksyntähuutoja ja varoitushuutoja. Poliisi juoksi karkuun tarkastaen ansoja. Elizabeth purskahti itkuun:
  "En koskaan anna itselleni anteeksi sitä tosiasiaa, että tyttö kuoli." No, miten voit keksiä tuollaisen kaaoksen ?
  - Sanotaan, että natsit tekivät tämän! - Drachma sanoi ja virnisti hampaitaan vihaisesti . - Vaikka tässä ei ole käytännön järkeä. Loppujen lopuksi sota päättyy siihen mennessä, kun tapetut lapset kasvavat.
  - Mutta jos lapsi rampautuu, se on suuri taakka sotivalle valtiolle. Ajattele itse, kuinka paljon hoito ja kainalosauvat maksavat. - Elizabeth huomasi ja huokaisi.
  Nymfikreivitär suostui:
  - Kyllä, tässä on rationaalista viljaa. Muistan, että meille opetettiin, että joskus on parempi haavoida kuin tappaa, varsinkin jos murtaa luita. Tämä myös häiritsee osaa joukkueesta takaa-ajoon. Sama loukkaantunut on evakuoitava sairaalaan.
  Blondi terminaattori suostui:
  - Tämä on aritmetiikkaa. Hän haavoitti kuutta, kaksitoista ihmistä kuljetettiin paareilla.
  Drakma piristyessään huomautti:
  - Joo! Mutta tämä on tyypillistä nykyisille sodille. Tulevissa avaruuskonflikteissa käytetään erityisiä lääketieteellisiä kapseleita, joita ohjataan tietokoneilla. Lisäksi haavoittuneiden toipuminen tapahtuu erittäin nopeasti, jotta käsky annetaan nopeammin: tappaa!
  Elizabeth suostui:
  - Kyllä, edistyminen todennäköisesti vain kovettaa hahmoja. Tämä todistaa paholaisen olemassaolon. Ja jos on pimeyttä, niin on valoa!
  Nymfikreivitär naurahti ja huomautti:
  - Tai mitä todennäköisimmin häikäilemätön evoluutioteoria. Muuten, jos ei vain kehot, vaan myös bioplasma ovat evoluution alaisia, niin miksi kuolematon sielu ei ilmesty. Muuten, et ole vielä ehtinyt väitellä tuon nuoren miehen kanssa. Loppujen lopuksi adventistit eivät usko sielun kuolemattomuuteen.
  Blondi soturi virnisti:
  - Ja täysin turhaan! Tiedän esimerkkejä, kun sielu jätti ruumiin ja matkusti maailmojen halki. Tiede on vahvistanut ja todistanut nämä tosiasiat, ja FSB:n laboratoriot ovat tallentaneet. Täällä ei ole enää mitään peitettävää.
  Drachma totesi loogisesti:
  - Miten sanoa! Ehkä tämä ei ole se sielu, jota seurakunta ajattelee.
  Elizabeth ei kiistänyt:
  - Voi olla! Lisäksi jokaisella kirkolla on hieman erilainen käsitys kuolemanjälkeisestä elämästä.
  Auto melkein törmäsi toiseen , kuljettaja tuskin ehti kääntyä pois.
  - Mikä paskiainen ! - Kuljettaja kirosi hampaidensa läpi.
  Drakma ei kestänyt sitä, hän hyppäsi ulos kävellessään ja ohitti röyhkeän miehen parilla hyppyllä . Kuten kävi ilmi, kenraali itse ajoi. Se ei estänyt tyttöä murtamasta ovea auki sormellaan ja antamasta raskaan iskun kasvoihin. Kaiken huipuksi maineikas kuljettaja haisi savulta. Hän huusi:
  - Ota narttu!
  Adjutantit nykivät ja upposivat. Drachma pysäytti auton ja raahasi kenraalin ulos niskasta.
  - Olet näköjään täysin unohtanut kuinka olla kohtelias. Tule, suutele jalkojani!
  Tyttö ojensi hänelle paljaan, ruskettuneen jalkansa, joka oli peitetty kevyellä nopean juoksun aiheuttamalla pölykerroksella.
  - Haista vittu! - Kenraali vannoi. Ja sitten hän voihki sietämättömästä nivelkivusta. Drachma tiesi mitä oli tekemässä.
  Tyttö, jolla oli seitsemänvärinen kampaus, karjui:
  - No, nyt sinä suutelet minua! Tai sinusta tulee rampa.
  Kenraali huusi:
  - Will!
  Nymfikreivitär karjui:
  - Anna sitten!
  Sellaiset kauniit, moitteettoman muotoiset jalat kuin Drachma-tytöllä ovat jopa miehelle miellyttävät suudella. Se ei ole kuin kestäisi kovaa kipua. Hän yritti parhaansa.
  - Jokainen sormi erikseen, sienillä. Ja nyt kantapää! - Hän käski.
  Elizabeth lähestyi häntä:
  - Kannattaako nöyryyttää häntä näin? Loppujen lopuksi tämä on kenraali!
  Seitsemänvärisen hiustyylinen tyttö huusi:
  - Ensinnäkin hän on mies, mikä tarkoittaa, että hänen on oltava vastuussa teoistaan. Ja yleensä, anna Lizonkan suudella sinuakin.
  Kenraali jähmettyi, ja Drachma väänteli ranteensa:
  - Älä viitsi.
  Byrokraatin täytyi kumartua Elisabetin paljaisiin jalkoihin, vaikka ne olivatkin melko puhtaita, mutta lätäkössä pestyjä. Ne olivat lämpimiä, miellyttäviä kosketukseen, vain hieman karkeita. Monista iskuista huolimatta ja harjoittelun aikana sormiin lyötiin vasaralla kovuuden lisäämiseksi, ne ovat kaiverrettuja kuin prinsessalla. Kenraali suuteli jopa liian kiihkeästi.
  Hänen ympärillään olevat pojat vihellyivät, kaikilla oli hauskaa katsoa arvohenkilön nöyryyttävän itseään.
  - Tarpeeksi! - Drachma sanoi. "Se sopii meille, sitä paitsi, suusi ei ole erityisen puhdas." Voit mennä.
  Sen jälkeen tytöt huuhtelivat demonstratiivisesti jalkansa lätäkössä. Istuimme alas ja ajoimme takaisin ilman kiirettä ja mukavasti.
  Nuori upseeri kysyi:
  vihollisen kenraaliluutnantin persoonassa ?
  - Ei enpä usko. Kenraaliluutnantti ei ole viimeinen lintu, mutta hän ei ole kotka. - Drakma huomasi.
  - Riippumatta siitä, kuinka paljon ruokit hanhia, haukka ei hukku! - Elizabeth myöntyi. - Varsinkin kun meitä on kaksi! Ja jokainen on kokonaisen armeijan arvoinen.
  - En tiedä! Mutta ennen tärkeää tehtävää on parempi olla jättämättä häntää taakse. - Dmitri huomasi. - Varsinkin kenraalit.
  Kaupunki oli suuri, itse asiassa miljonääri. Jotkut modernit rakennukset olivat pilvenpiirtäjien kokoisia. Kaduilla ei ole kovin paljon autoja, ilmeisesti etuosan läheisyydestä johtuen. Sotilaat eivät myöskään ole liian värikkäitä, useimmat ovat eturintamassa valmistautumassa hyökkäykseen. Hallituskortteli on kohtalaisen ylellinen, täynnä vanhoja rakennuksia. Ilmeisesti päämaja sijaitsee jossain täällä.
  Kuljettaja sai radion kautta käskyn:
  - Mene alas maan alle!
  Autotallin ovi avautui ja auto ajoi alas.
  Joutuessaan puolipimeyteen Elizabeth sanoi:
  - Jostain syystä kaikki päämajat yrittävät piiloutua syvemmälle , vaikka pinnalla ohjattavuus on paljon parempi.
  Nymfityttö selvensi:
  - Millä suunnitelmalla?
  Blondi soturi vastasi:
  - Kuinka Saddam Hussein teki sen: hajoaminen siviiliväestön keskuuteen ja samalla puolustuksen johtaminen.
  - Se oli vahva poliittinen liike. - Drakma huomasi.
  Tytöt laittoivat nopeasti kenkänsä jalkaan, nousivat autosta ja suuntasivat käytävää pitkin. Se meni pehmeästi alas ja kiertyi hieman kierteessä. Ulkoisesti se näytti metroasemalta, salaperäisiltä kynttelikköiltä, eläinten ja demonien naamioilta. Kaikki näytti erittäin mielenkiintoiselta, ikään kuin salaperäinen hämärä vallitsi kannibaalin vankityrmässä.
  Elizabeth huomautti:
  - Täällä on kuvia ritaritaisteluista. Melko kaunista, varsinkin kun soturit rikkovat keihäänsä kerralla.
  Drachma suostui:
  - Saksalaiset ritarit ovat melko vahvoja tyyppejä. Heidän joukossaan oli melko vähän sankareita, vaikka yleensä slaaveja pidettiin vahvempina.
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Katso kuinka raskas panssari on, tarvitset paljon terveyttä kantaaksesi sitä.
  Nymfikreivitär koukutti:
  - Olen samaa mieltä, Lizonka. Ei liian vähän! Mutta tämä ei paranna kätevyyttä taistelussa.
  Elizabeth huomautti:
  - Kerran saksalaisia ritareita lyötiin Peipsillä ja Grunwaldin taistelussa .
  Drachma virnisti ja vastasi:
  - Tiedän! Tappioista oli kuitenkin erimielisyyksiä; koko järjestyksessä ei ollut viisisataa ritaria, eikä enempää kuin kaksisataa. Mutta on sanottava, että kampanjan aloittaminen Venäjää vastaan aikana, jolloin Eurooppa joutui Batun hyökkäyksen kohteeksi, on täyttä hulluutta.
  Paimenkoira juoksi tyttöjen ohi, haisteli heitä ja heilutti häntäänsä. Syynä oli se, että tytöillä ei ollut juuri mitään hajua. Ylimääräinen haju pettää sinut sabotoijana, ja sabotoinnin tekeminen on vielä vaikeampaa. Tytöt, hiljaa astuen vahvoilla jaloilla, kulkivat ohitse, kunnioittaen koiraa vain satunnaisella pään nyökytyksellä. Vartijat tervehtivät heitä.
  - Täällä! Marsalkka odottaa sinua siellä!
  - Joukot odottavat käskyjä, ja marsalkka odottaa meitä! Tämä on universaalia tasapainoa. - Drachma sanoi.
  Elizabeth lisäsi:
  - Kuin aavikko, joka odottaa sadetta!
  He kävelivät viisikymmentä metriä pitkin käytävää, tervehtivät vartijoita ja astuivat lopulta marsalkan tilavaan, muttei tavallista toimistoon. Pietari Suuri hevosen selässä ja miekalla, jonka kahva oli nastoitettu timanteilla, Suvorov kaukoputkella ja marsalkka Žukov koneen ohjaimissa katsoi seinästä. Muotokuvia ei pahimmista taiteilijoista öljyssä, jossa on fosfori-lisäainetta; se hehkui toimiston hämärässä. Itse melko iloinen, ikänsä nuoremman näköinen, Vasilevsky tervehti tyttöjä hymyillen.
  Kuuluisan komentajan ääni oli pehmeä ja siinä oli holhoavia huomautuksia:
  - Et kuitenkaan tuhlaa aikaa! Ja edistät venäläistä tiedettä ja sait kielen kiinni!
  Elizabeth teki ilmeisen eleen:
  - Kuinka muuten. Isänmaa, tämä on liian tärkeää meille ja kaikille. Emme voineet tehdä toisin.
  Vasilevsky vahvisti:
  - Tietysti! - Kaksi yritystä leikattiin alas. On hämmästyttävää, kuinka voit ampua noin.
  Drachma sanoi:
  - No, ei tietenkään heti, mutta ajan myötä monet voivat saavuttaa tämän tason. Luulen jopa, että monet. Tarvitsemme tekniikoita. Lisäksi emme itse ole saavuttaneet rajaamme. Vielä hyvin nuoria tyttöjä.
  Marsalkka vahvisti huokaisten:
  - Tiedän! Yleensä tämä ei ole helppo päätös, mutta he sanoivat, että Stalin oli valmistanut kauhean aseen, laivan, jossa oli tuhannen megatonninen vetypommi.
  Elizabeth nyökkäsi kultaisella päällään:
  - Joo! Hänellä on sellainen asia.
  Komentaja huomautti:
  - Hienoa, tai pikemminkin traagista. Tarvitsemme sinua todella täällä, mutta en tiedä kuka pystyy paremmin suorittamaan tällaisen tehtävän kuin sinä.
  Drachma huudahti:
  - Haluatko, että löydämme ja tuhoamme pommin?
  Vasilevsky vahvisti:
  - Se siitä! Ota kiinni lennossa.
  - Se oli meille selvää, kun kutsuit ihmeen - tytöt luoksesi. - Kreivitär-nymfi sanoi.
  - Varmasti! Tässä tapauksessa puhumme Euroopan ja Venäjän eurooppalaisen osan kohtalosta. - sanoi marsalkka.
  Elizabeth kuiskasi:
  - Jälkimmäinen on meille jo selvä. Ryhdytään hommiin. Ensin meidän on päästävä Englantiin.
  Marshall nyökkäsi:
  - Käytämme kokeellista korkean korkeuden tiedustelulentokonetta kuljettamiseen. Toivottavasti jaksat hypätä hyvin harvinaisessa ympäristössä, vai onko parempi mennä alas?
  - Kahteenkymmeneen kilometriin asti ei ole ongelmia. Jos se on korkeampi, saatat tuntea huimausta. - Elizabeth sanoi.
  Vasilevsky vaikutti tyytyväiseltä:
  - No, jos on , niin ihanaa. Yleensä kehosi ominaisuuksien tutkiminen on ainutlaatuista. Kyllä, jos päädyt viholliseen ja sinua kidutetaan? Polttavatko he esimerkiksi paljas pohjan kuumalla sähköuunilla?
  - Tunnemme kipua, mutta pystymme hyvin paikallistamaan sen! - Drachma totesi täysin luottavaisina. - Meitä ei jaeta!
  Marsalkka sanoi epäilevästi:
  - Ja kuoleman pelko?
  Elizabeth sanoi myös hyvin luottavaisesti:
  - Henkilökohtaisesti tämä ei pelota minua. Sielua ei voi vangita tai orjuuttaa!
  Elizabeth totesi paatoseloisesti:
  - Ja minä myös! Vaikka tämä ei ole kysymys uskonnosta, vaan kostosta!
  Kuuluisa komentaja nyökkäsi:
  - No, minä uskon sinua. Millä varjolla tunkeudut vihollisjoukkojen sijaintiin?
  Elizabeth sanoi hitaasti:
  - Se riippuu tilanteesta. Joka kerta tulee jotain uutta ja improvisaatiota.
  - Rutiini on älykkyydessä tuhoisaa. - Drakma lisäsi.
  Venäjän sankari kysyi tyytyväisellä katseella:
  - Se on siis hienoa! Tarvitsetko meikkiä?
  - Otetaan jotain. - sanoi Drachma. - Yleisesti ottaen olen sitä mieltä, että aluksi sinun on omaksuttava mustien tyttöjen ulkonäkö.
  Marsalkka Vasilevski tuskin hillitsi nauruaan:
  - Haluatko tulla mustiksi naisiksi?
  Nymfikreivitär puhalsi :
  - Joo! Ja miksi tämä yllättää sinut?
  Komentaja huomautti:
  - Ei ollenkaan, vaikka se on niin eksoottista.
  -Oletko lukenut Tom-sedän mökin? - Drachma kysyi.
  - Joo! - Marsalkka vastasi. - Erinomainen teos, näyttää varsin hienovaraisesti eri hahmojen kokemuksia, isäntien ja orjien välistä kuilua. Tavallisten ihmisten ja lasten kärsimys.
  Elizabeth vastasi iloisesti:
  - Oikein! Mutta kuvittele, afrikkalaiset ovat pitkään olleet sorrettu kansakunta, orjien jälkeläisiä, ja nyt he ovat saaneet vapauden. Eikä vain vapautta, vaan itse asiassa enemmän oikeuksia kuin valkoisilla. Muodollisesti CSA:lla on yhtäläiset oikeudet rotujen kesken, mutta itse asiassa afroamerikkalaisille luotetaan kaikki johtoasemat.
  Marshall huomautti:
  - Mustat eivät ole idiootteja, kuten jotkut ajattelevat. Tämä on maan vanhin ihmisrotu, ja sillä on melko hyvät kyvyt. Erityisesti meillä on suuri määrä mustia opiskelemassa Moskovassa.
  Drachma vastasi:
  - Kyllä, en pidä heitä tyhminä , mutta mikä tahansa muu rotu herättää voimakkaita epäilyksiä. Lisäksi huomasin, että Stalin yrittää nostaa naisia johtotehtäviin. Tämä oli tyypillistä myös neuvostoajalle, jolloin korkeimman neuvoston puheenjohtajistossa istui suuri määrä lypsyneitä ja kutoja.
  Vasilevsky vahvisti:
  - Kyllä, CSA:n kansanedustajissa on paljon mustia naisia. Niitä on myös armeijan keskuudessa. Totta, punaiset jenkit suojelevat naisia eivätkä päästä heitä asioiden ytimeen, mutta heitä on paljon keskitysleirien valvojien joukossa. Kyllä, ja älykkyydessä.
  - Joten näytämme mustien naisten roolia, kaikki tehdään selkeästi. - Sanoi Drachma - Sinä, Lizonka, toivottavasti et petä meitä?
  - Ei missään tapauksessa! - sanoi blondi tyttö.
  -Miten aiot pitää meihin yhteyttä? - kysyi marsalkka.
  Drachma vastasi luottavaisesti:
  - Meillä on pienoislähettimet. Olemme valmistaneet erikoislevyjä, joiden avulla voimme siepata signaaleja jopa nykyaikaisella, epätäydellisellä tekniikalla.
  Vasilevsky sanoi hymyillen:
  - Tämä on hyvä! Näen, että olet ajatellut kaikkea.
  Nymfikreivitär karjui:
  - Varmasti! Emme ole turhaan siistejä tyttöjä, emme ole tottuneet seisomaan sivussa!
  Marsalkka sanoi kylmemmällä sävyllä:
  - Hieno! Yritä vain tehdä se mahdollisimman lyhyessä ajassa. Olemme hyvin huolissamme kommunistisesta Kiinasta. Jos niin vahva maa avaa toisen rintaman, meillä on erittäin huono aika. Joka tapauksessa hyökkäys Alaskassa tulee mahdottomaksi, mikä tarkoittaa, että sota jatkuu. Vihollinen pystyy kehittämään ballistisia ohjuksia, joista, toisin kuin ilmailussa, ei ole paeta. Kaupunkien kuolema ydinhurrikaanissa.
  - Varaamme koko operaatioon kolme päivää, maksimi viisi. - Elizabeth sanoi vaatimattomalla äänellä. "Jos emme saa sitä valmiiksi, leikkaamme yhden sormestamme."
  - Tule, tämä on hölynpölyä! - sanoi marsalkka. - Turhauttaa niin upeat kädet kuin keijujen.
  Blondi tyttö vastasi hymyillen:
  - Miten sanoa! Yakuza esimerkki! Älä myöskään huoli, sormesi kasvavat takaisin yhtä hyvin kuin ennenkin .
  Komentaja vastusti ja löi nyrkkiä pöytään:
  - Joka tapauksessa, tämä ei ole pointti!
  - Lizonkalla on erikoinen huumorintaju. - Drakma keskeytti. - Se ehdottaa teeskenteleviä ilmaisuja. Itse asiassa mielestäni kolme päivää riittää. Olemmehan älykkyyden loistavia ässä-terminaattoreita.
  Vasilevsky huudahti:
  - Toimi sitten energisesti!
  Nymfikreivitär huudahti:
  - Usko minua, unelmasi globaalista vauraudesta on yhtä lähellä toteutumista kuin koskaan.
  Elizabeth kysyi hieman arka:
  - Ennen kuin lähden liikkeelle, haluaisin saada siunauksen papilta. Parasta Metropolitanista.
  Marsalkka rypisti kulmiaan:
  - Tehtäväsi on pyhä, enkä haluaisi kasvattaa vihittyjen piiriä .
  Blondi mutisi epävarmasti:
  - Mutta ortodoksinen pappi ei anna häntä pois.
  Vasilevski sanoi kylmemmällä sävyllä:
  - Miten sanoa! Kerran monet papit siunasivat Batu Khania - ja Stalin itse opiskeli seminaarissa. "Mutta kuuluisan komentajan ääni pehmeni. - No, okei, metropoliitta Aleksein on tarkoitus vierailla Hampurissa, ehkä hän on jo saapunut suuren ortodoksisen kirkon vihkimiseen. Hyvä mies, hän on tehnyt yhteistyötä kanssamme pitkään, kiihkeä antikommunisti, hän paheksui Stalinia. Hän siunaa sinua pyhästä työstäsi.
  Drakma heilautti sen:
  - En tarvitse sitä! En usko. Vakuutettu ateisti.
  Ja nymfityttö ( joka oli unohtanut unissaan olevansa pakanajumalien sukulainen!) polki vihaisesti jalkaansa viettelevän täydellisyydessään ja linjojen harmoniassa.
  Elizabeth vastusti:
  - Tästä ei ole mitään haittaa. Vain hyötyä.
  Drachma sanoi:
  - Älä vain puhu siitä, mitä olet antanut meille. Poissa vaaralta. Ja kuka tietää, nämä papit, apostoli petti itse Kristuksen vain kolmestakymmenestä hopearahasta. Ja jos he tarjoavat meille omaisuutta, he luovuttavat meillekin.
  Vasilevsky sanoi rauhallisesti:
  - Kukaan ei tiedä tehtäväsi yksityiskohtia paitsi minä ja Žukov. Kaikki muut ovat vain esiintyjiä. Ja he neuvoivat meitä, he täyttävät sen. Mukaan lukien lentäjä, joka heittää sinut pois. Mitä tulee siunaukseen, voin antaa sinulle enintään tunnin. Aika on liian rajallinen. Ja on toivottavaa, että molemmat saavat sen.
  - Olen, olin ja tulen aina olemaan vakuuttunut ateisti! - Drachma sanoi ankaralla äänellä.
  Marsalkka vastasi hymyillen:
  - Tiedätkö, nyky-Venäjällä ateismi on uran päättäjä. Vaikka rehellisesti sanottuna epäilen myös ortodoksisuutta.
  - Etkö ole valmistunut seminaarista? - Elizabeth kysyi. - Luin elämäkertasi ja muistelmasi.
  Vasilevski vahvisti ja korotti ääntään:
  - Kyllä, lopetin! Mutta hän teki sen siviiliuran vuoksi, ei liiallisen uskonnollisuuden vuoksi. Yleisesti ottaen 1900-luvun alussa Darwinin evoluutioteoria ja ateismi olivat muotia nuorten keskuudessa. Tätä pidettiin varsin nykyaikaisena, vapauden hengen mukaisena.
  Blondi tyttö huomautti:
  - Ja se johti vallankumoukseen!
  Marsalkka vahvisti loogisesti:
  - Kyllä, se ei ole muotia nyt. Vaikka evoluutioteoriaa opetetaan siellä täällä. Monet papit noudattavat sitä. On myös teoria murtumisesta ja kytkennästä. Joka tapauksessa kreationisteilla on ongelmia maan kerrosten kanssa. Täällä on kuitenkin jo sellainen viidakko meneillään, että sitä on vaikea käsittää.
  - Ilman pulloa! - Drachma vitsaili.
  Marsalkka huusi ja hänen kasvonsa loistivat hymyn:
  - Metropoliita Aleksei on jo saapunut. Joten Lizonka mene hänen luokseen, ja sinä Drahma, jotta et tuhlaa aikaa, kirjoita jotain muuta löytöjen ja kehityksen aiheesta. Tärkeintä on, älä ohita yksityiskohtia, tiedemiehet selvittävät sen.
  Elizabeth kuunteli Metropolitanin ääntä puhelimessa. Se oli miellyttävä basso, papin voima tuntui.
  - Okei, minä suoritan vihkimisseremonian. - Hän sanoi. - Mutta miksi niin kiire?
  - Sotilaallinen salaisuus! - Marsalkka Vasilevski vastasi vakavasti.
  Metropolitan vastasi pehmeästi:
  - Jos on, niin en uskalla vastustaa.
  Elizabeth kumarsi.
  - Olen menossa!
  Komentaja sanoi rauhallisesti:
  - He saattavat sinut.
  Hänen mukanaan oli erikoisjoukkojen upseeri . He kilpailivat kuin vinttikoirat; luonnollisesti Elizabeth säästi vastineensa. Hän oli kuitenkin urheilun mestari ja hänellä oli vaikeuksia pysyä. He ajoivat nopeasti kirkkoon, ja Elizaveta nousi itse ratin taakse. Vastaan tulleita autoja oli vähän, ja tyttö melkein katkesi polkimelta. Hän painoi häntä niin paljon. Temppeli oli suuri, mutta yksi kupoleista vaurioitui ilmahyökkäyksen seurauksena.
  Totta, ei paljon, koska todennäköisesti se oli asennettu pommi, joka on ripustettu hävittäjän siipeen. Elizabeth ristisi itsensä kolme kertaa ja kuiskasi rukouksen "Isä meidän".
  Sitten hän suuntasi temppeliin.
  Palvelua ei ollut ja hän oli yksin. Metropolitan ei tervehtinyt häntä ystävällisellä silmäyksellä.
  Tietenkin ihanan kaunis tyttö, joka hengittää seksuaalisuutta, sotilaspuvussa, epätavallisen kirkkaalla hiusvärillä. Hän näytti nöyrältä, mutta samalla hän hymyili suuhunsa koko leveydeltä, jossa suuret helmihampaat loistivat. Tai pikemminkin puhtaimmatkaan helmet eivät voi loistaa niin. Herra oli hämmentynyt:
  - Pieni lapseni, mitä haluat?
  Hunajablondi tyttö kumarsi ja sirutti:
  - Pyhitä minua, isä, siunaa minua hyväksikäytöstä Isänmaan nimessä.
  - Se on hyvä pyyntö. - Metropolitan tutki majurin olkahihnat; Elizabeth kätki vaatimattomasti käskyn. -Oletko marsalkka Vasilevsky itse lähettänyt?
  Enkeli lihassa vastasi nöyrästi:
  - Kyllä herra.
  Kirkon ruhtinas sanoi pehmeällä äänellä:
  - No, okei, polvistu ja rukoile. Suoritan seremonian.
  . LUKU nro 7.
  Elizabeth sulki puoliksi silmänsä; salaperäinen hämärä vallitsi kirkossa. Metropoliitta luki rukouksia ja pirskotti pyhää vettä. Tyttö kuunteli heitä ja tunsi innostusta. Hänestä tuntui, että oli täysin mahdollista siirtää vuoria ja sulattaa taivas. Jos ajatukset kääntyvät Kristuksen ja isänmaan puoleen.
  - Herra, anna meille voimaa voittaa! - Hän kuiskasi polvistuen, ja hänen paljaat, puhtaat, pyöreät kantapäänsä loistivat kuin peili kynttilöiden liekissä.
  Blondi viskui tuskin kuuluvasti:
  Suokoon Herra sinulle menestystä,
  Yksi kaikille venäläisille!
  Voitamme vihollisemme
  Enempää sanoja tuhlaamatta!
  Hänen huulensa kuiskasivat. Hälytys soi. Sireenit ulvoivat, mikä tarkoitti, että kaupunkiin tehtiin toinen ratsastus. Vihkimisseremonia ei ole liian pitkä, ja Metropolitanilla oli kiire saada se päätökseen.
  "Herra, kuulin rukouksesi, ja tyttö menestyy vaikeassa sotilaallisessa tehtävässä." - Vladyka lopetti jylisevällä, mehukkaalla bassolla.
  Sillä hetkellä pommi törmäsi melkein lähelle. Ortodoksisen kirkon kupolit tärisivät ja monet ikonit putosivat. Elizabeth hyppäsi ylös.
  Ja hän huudahti äänekkäästi:
  - Anteeksi isä. On aika murskata vihollisesi.
  Metropolitan yllätti:
  - Kuinka aiot tehdä tämän, lapsi?
  - Konekivääristä!
  Itse asiassa Elizabeth huomasi sisäänkäynnillä panssaroidun miehistönkuljetusaluksen konekiväärin kanssa, joka vartioi temppeliä.
  Yleensä Elizabeth ymmärsi, että yksinkertainen konekivääri ei ehkä pysty selviytymään suuresta strategisesta pommikoneesta. Erityisesti kuten "Flying Fortress", erityisesti lentokone "LIS" - 6. LIS - tarkoittaa Flying Joseph Stalinia. Mutta ilmatorjunta-raskas konekivääri on melko kykenevä, jos se osuu erittäin tarkasti. Panssarin nivelissä, lasissa, rungon päässä, pyörien alla. Tässä on joka tapauksessa ylivoimainen mahdollisuus.
  He ampuivat pommikonetta. Joskus osuivat, joskus menivät ohi. Mutta kaiken kaikkiaan se oli ilmapuolustuksen isoisä. Nykyaikaisia ohjusjärjestelmiä ei ollut. Elisabetin täytyi ampua, luottaen kimppuun ja ilmiömäiseen intuitioonsa.
  - Oikein osuaksesi luodin täytyy olla sydämessäni! Tai pikemminkin täydellinen tunne katkeamattomasta kokonaisuudesta. - Elizabeth kuiskasi.
  Ja tyttö lepäsi lujasti jalkakäytävällä sitkeillä jaloillaan, kuin paviaanitassut.
  Yllättäen hän onnistui. Kaksi FOX-5:tä ammuttiin alas ensimmäisten sekuntien aikana. Seuraava oli "LIS" - 4. Se oli vaikeampaa raskaasti panssaroidulla "LIS" - 6:lla. Tämä lentokone oli hyvin suojattu, mutta ylipainon vuoksi sen ohjattavuus heikkeni. Elizabeth kuitenkin osui suuttimeen ricochet-periaatteella.
  - Siellä on yksi! - Hän sanoi nähdessään savun.
  Hän kääntyi ympäri ja painoi uudelleen:
  - On olemassa toinen!
  Luodit aiheuttivat räjähdyksen, joka lamautti reaktioseoksessa olevat moottorit.
   - Ja kolmas! - Elizabeth oli iloinen. Kone alkoi menettää korkeutta ja romahtaa. Viimeinen räjähdys sammutti kaikki neljä moottoria. Samaan aikaan tytön sormet vapisivat jännityksestä. "LIS" 6 - painoi yli seitsemänkymmentä tonnia ja pystyi kuljettamaan jopa kaksikymmentä tonnia pommia. Tällaisesta lentokoneesta pudotettiin vetypommi Ruhrin alueelle.
  Tyttö tähtäsi toiseen saman luokan koneeseen. Tai pikemminkin hän ei tähtäänyt, vaan osui mielijohteesta. Tällä kertaa "FOX" - 6 tuhoutui vielä nopeammin. Seuraava oli FIS - 5 ja sitten kaksi FIS -4 ja lokakuun pommikone - 7. Siellä oli myös ilmatorjuntatykillä alas ammuttuja. Yleensä alas ampuminen on uskomattoman vaikeaa, vaikka otetaan huomioon, että konekivääri on 17 mm, koska koneet ovat korkealla ja ryntäävät uskomattomalla nopeudella.
  Tyttö törmäsi kolmeen muuhun autoon, kun muut perääntyivät kantaman ulkopuolella.
  - No, " commit " ymmärsivät sen! - Elizabeth tiivisti asian. - Silti, mikä typerys Drachma oli, hän jäi paitsi sellaisesta viihteestä. He sanovat sen oikein , älä säästä rukouksessa ja kohtelussa.
  Tässä maailmassa tapahtui seuraavaa: koska Stalin pakeni maanpaosta Yhdysvaltoihin ja jo siellä, suuren laman aikana, järjesti vallankumouksen, tarkemmin sanoen aseellisen kapinan ja tuli valtaan, niin hän ei enää ollut Neuvostoliitossa. Ja valkokaarti voitti sisällissodan, ja hyvin nopeasti. Mutta Žukov ja Vasilevski tekivät uransa porvarillisella Venäjällä.
  Tämä selittää sen, miksi USA:ssa kommunistinen hallinto on hyvin veristä ja sortavaa, kun taas Venäjällä se on porvarillinen, vaikkakin autoritaarinen demokratia.
  Tyttö suuntasi kirkkoon. Metropolitan yritti ripustaa St. Generalissimo Suvorovin ikonin. Nähdessään Elizabethin hän sanoi:
  "Etkö pelännyt, tyttäreni?"
  Blondi soturi vastasi luottavaisesti:
  - Ei! Pikemminkin se on jopa mukavaa. Tappaa barbaareja, jotka tuhoavat temppeleitä Jumalan parhaaksi.
  Piispa Aleksei huomautti:
  - Aivan oikein, tyttäreni! Olet luomassa lunastusta.
  Kultahiuksinen kaunotar nyökkäsi:
  - Yritetään!
  Metropolitan sanoi painokkaasti pehmeästi:
  - Minua varoitettiin, sinulla on liian vähän aikaa. Joten en voi vastata enempää kuin pariin kysymykseen.
  Elizabeth, joka ei kyennyt vastustamaan, purskahti:
  - Isä, keitä ovat seitsemännen päivän adventistit?
  Herra sulki silmänsä:
  - Harhaoppiset ja lahkot!
  Blondi soturi sanoi anoen:
  - Mutta he ennustivat tarkasti tulevaisuuden. Varsinkin minun maailmassani ja myös sinun maailmassasi.
  Metropolitan rypisti kulmiaan:
  - Tarkoitatko ilmeisesti Ellen Whitea?
  Elizabeth nyökkäsi ja sanoi intohimoisesti:
  - Vaikka se olisi hänen! Hän ennusti erityisesti maanjäristyksiä ja luonnonkatastrofeja. Kun USA oli vielä pieni maa, suurvallan tulevaisuus ja sen kohtalokas rooli ihmiskunnalle. Hänellä oli monia upeita asioita, mukaan lukien ennusteet televisiosta ja Internetistä.
  Vladyka Aleksei nyökkäsi:
  - Tietysti hän oli vahva profeetta, mutta Saatana voi myös ennustaa tulevaisuuden. Muistakaa monia viisaita, mukaan lukien itämaiset, tai gurut tai jopa Nostradamus - ei Raamatun profeetta. Ja Ellen White ei tunnistanut monia ortodoksisia kaanoneja ja ikoneja.
  - Raamattu ei myöskään tunnusta pyhäinjäännösten ja ikonien palvontaa. Tämän pakanuuden, jopa kuparikäärmeen kuvan, Jumala käski tuhota, kun siitä tuli palvonnan malli. - Elizabeth sanoi.
  Metropolitanin ääni tiukensi:
  - Oi, kyllä, omaksuit protestanttisen harhaopin, luulisin, että luit baptistikirjallisuutta ikoneja ja jäänteitä vastaan.
  Blondi tyttö sanoi intohimoisesti:
  - Luin kaiken! Tunnen kaikki uskonnot. Luen hyvin nopeasti, voin niellä Kolme muskettisoturia ja Kaksikymmentä vuotta myöhemmin koon kirjan yhdessä minuutissa !
  Vladyka Aleksei nyökkäsi:
  - Se on sinun ongelmasi tiedossa. Kyllä, ehkä nämä ikonit eivät ole Raamatun mukaisia, mutta käytäntö ja ihmeet vahvistavat totuuden ja tarpeen palvoa niitä. Yleensä, tyttäreni, sinulla on kiire ja kun suoritat tehtävän, puhumme kaikesta yksityiskohtaisesti ja yksityiskohtaisesti. Sinun iässäsi majuri on erittäin kunnioitettava arvo, ja niin tärkeän tehtävän suorittamiseksi olet vähintään eversti ja Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan ritarikunta.
  Blondi tyttö kumarsi ja melkein juoksi ulos temppelistä. Hän näki, että Metropolitan ei ollut tyytyväinen häneen. Elizabeth ei kuitenkaan ollut erityisen järkyttynyt tästä. Hän oli paljon iloisempi siitä, että konekiväärit osoittivat olevansa tehokkaita aseita jopa ilmavoimaa vastaan. Nyt meidän piti palata lentämään etulinjaan.
  Valaisimen ilta-auringonlasku tässä universumissa muistutti tyttöä suuresti hänen maailmastaan. Se oli kaunista, näytti siltä, että unohdat kukkivat sielussani. Ja säteet hohtavat kuin miekat vuodattaen verta. Tällä hetkellä ajattelet, että elämä on hyvää, ja miksi tämä kirottu sota on tarpeen? Eikö maa riitä Stalinille? Yleisesti ottaen Venäjä taisteli suurimman osan sodistaan kakkosena; se ei ollut sitä, mitä se halusi, vaan pakotettiin sen päälle. Voittojakin tuli kuitenkin. Ajanjakso alkaen tuhat kuusisataa kahdeksantoista - tuhat kahdeksansataaviisikymmentäkolme. Neljännes vuosituhannen aikana Venäjä ei ole hävinnyt enempää kuin yhden sodan ja vain satunnaisesti hävinnyt yksittäisiä taisteluita. Ja mikä tärkeintä, mitkä sodat voitettiin. He voittivat Napoleonin, Frederick Suuren ja melkein kaikki maailman kansat Englantia lukuun ottamatta. Yleensä tämä on maa, johon lennät. Ainoa imperiumi, jota vastaan Venäjä ei ole koskaan voittanut sotaa. Vaikka yleisesti ottaen Yhdysvaltojen kanssa ei ollut suoria sotilaallisia konflikteja, vain välillisiä. Yleisesti ottaen meidän on kuitenkin myönnettävä, että venäläiset hävisivät kylmän sodan.
  - Kyllä, nyt meillä on ratkaiseva kosto edessämme. - Elizabeth sanoi kiihdyttäen autoa äärirajoille.
  Hän riisui jälleen kenkänsä. Hänen paljaat, ihanteelliset, säännöllisen muotoiset jalkansa painoivat erittäin taitavasti sekä polkimia että vipuja.
  Tavattuaan Drachman Elizabeth ei unohtanut puhua ilmahyökkäyksestä ja koneista, joita hän ampui alas.
  Blondi terminaattori sanoi intohimoisesti:
  - Olet menettänyt paljon! Se on tunne, jonka saat, kun ammut konekiväärillä. Ammutte alas vihollisen ajoneuvoja, jotka vaikuttavat haavoittumattomilta. "FOX" -6, tämä on arvo.
  Drachma suostui:
  - Totta kai se on hienoa . Siksi konekiväärit luotiin tappamaan. Tämä on sekä taisteluunen tavoite että suunnittelu. Yleensä, tyttö, puhumalla uudentyyppisistä aseista toin paljon enemmän isänmaahani kuin sinä. Loppujen lopuksi tiedän paljon.
  Elizabeth vastasi luottavaisesti:
  - En ole vähempää! Entä graviolaser !? Olympialaisten jumalien aseet?
  - Loistava! Käytämme sitä myös pyhään tarkoitukseemme. - Drachma sanoi pitäen hauskaa.
  Kaksi poliisia lähestyi tyttöjä:
  - Meidän on saatettava sinut maanalaiselle lentokentälle.
  Elizabeth vastasi iloisesti:
  - Viimeinen idea ei ole huono! Taistelemme kuin kotkat, kukistamme lauman voimat!
  - Seuraa meitä. - Upseerit sanoivat.
  Tytöt liikkuivat käytävillä , astuen hiljaa alasti, ruskettuina sitkeillä varpailla kuin gepardilla. He liikkuivat selvästi vastakkaiseen suuntaan. Täällä oli metroasema. Tytöt kääntyivät varpaillaan ja astuivat pieneen tyylikkääseen vaunuun. Sen jälkeen hän ryntäsi.
  Matkan varrella Elizabeth ja Drachma avasivat heille luovutetun diplomaatin meikillä. Nyt tyttöjen piti vain meikata. Mutta he tekevät tämän vasta laskeutumisen jälkeen. Ei kannata antaa turhaa tietoa edes lentäjälle.
  - Meistä tulee Negritos ! - sanoi iloinen nymfi, jolla oli sateenkaarenväriset hiukset, Drachma virnisti.
  - Olimme jo mustia miehiä. Katsotaan nyt, millaista on tulla naiseksi. - Elizabeth totesi.
  Tunneli meni alas jonkin aikaa ja alkoi sitten nousta ylös. Elizabeth muisti yhden fantastisen tarinan. Siinä matkustajat muuttivat alaspäin, kunnes he löysivät itsensä alamaailmasta. Se oli varsin hauskaa ja ehkä hieman pelottavaakin erilaisin kidutuksen ja kidutuksen kera syntisille. Kunnes lopulta yksi älykäs kaveri tuhosi kaiken sanoilla: "En usko tähän!" Yleisesti ottaen monet kirjoittajat ovat keksineet, että helvettiä ei ole, mutta taivas on olemassa! Naiivi ajatus. Lisäksi roistot ja hullut voivat tehdä vanhurskaiden elämän sietämättömäksi. Erityisesti, hän ja Drachma, voidaanko sellaisia tyttöjä päästää Viryyn ? Mutta miksi ei, ne ovat melko tasapainoisia ja kenties ystävällisiä. Ja joka tapauksessa he eivät lyö ketään ilman syytä. Vain joskus syyt syntyvät liian helposti ja yksinkertaisesti. Kuten esimerkiksi yksi gangsteri ampui miehen vain siksi, että tämä vahingossa aivastasi häntä.
  Elizabeth kuitenkin kysyi Drachmalta kysymyksen:
  - Kun näin ensimmäisen kerran Moskovan metron, se oli mahtava näky. Se teki melkoisen vaikutuksen, varsinkin vanhemmat asemat . Entä sinä?
  Nymfikreivitär nyökkäsi:
  - Sama! Varsinkin keskusasemat, jotka oli koristeltu Stalinin aikoina. Mutta itse Moskovan-2:n maanalainen kaupunki on melko synkkä ja tiukka. Se tekee vaikutuksen enemmän koolla kuin verhouksen kauneudella ja eleganssilla.
  Blondi tyttö kysyi:
  - Entä paikallinen metro?
  - Vain tunneli, jossa syntiset lasketaan alas. Se on melko vaikeaa heidän sielulleen. - Drachma suuteli Elizabethia huulille ja kuiskasi:
  - Tiedätkö , keho haluaa hellyyttä.
  Blondi tyttö jopa nyökkäsi:
  - Emme ole lesboja.
  Nymfikreivitär koukutti:
  - Ei, mutta ne ovat hullun kauniita ! Tee kuten haluat, ja minä suutelen upseeria.
  Näiden sanojen jälkeen Elizabeth tunsi nyt lämpöä koko kehossaan. Hän ei kyennyt hillitsemään impulssiaan, nojautui upseerin puoleen ja suuteli häntä ahneesti kuiskaten:
  - Silitä rintaani!
  Drakma teki samoin, upseerit valittiin, veri ja maito, jalo rotu tuntui selvästi. Kyllä, ja hajuvesi, vaikka se on maskuliininen, on silti niin jännittävää. On miellyttävä tuntea käsien ja erityisesti huulten kosketus turvonneissa nänneissä. Tytöt jopa voihkivat hieman jännityksestä. Myös upseerit kiihtyivät, sellaiset naiset ovat yksinkertaisesti vastustamattomia. Jokainen on Afroditen inkarnaatio, intohimoinen ja raivoisa.
  Tyttö ja pojat eivät kuitenkaan saaneet nauttia kunnolla. Vaunu saapui paikalle. Elizabeth ja Drachma pukeutuivat välittömästi ja jättivät hämmentyneet upseerit vaunuihin. He järjestivät itsensä nopeasti.
  Kauneudet huusivat kuorossa:
  - Rentoutukaa pojat, meillä on hauskaa kanssanne!
  Tytöt olivat innoissaan ja nauroivat iloisesti. Mutta ruumiit paloivat, he halusivat kiintymystä, ja kaunokaiset alkoivat jopa tanssia. Heidän villit hyppynsä pelottivat vartijat.
  Siitä tuli hieman helpompaa, ja kaunottaret, jotka välkkyivät paljain jaloin, vaaleanpunaiset kantapäät, joissa oli siro kaareva pohja, hyppäsivät tiedustelukoneeseen. Tämä kone näytti paperista tehdyltä lastenlelulta. Tällaisia lentokoneita valmistavat yleensä koululaiset. Totta, Elizabeth ja Drachma eivät koskaan käyneet koulua. Heille se oli kuin olympiavoittajan ruoanlaittoa "melontaaltaassa".
  Joka tapauksessa se oli heidän muistonsa unessa. Ja unissa ilmestyy usein muisto aikaisemmista unista, jotka unohdettiin todellisuudessa ja todellisuudessa, mutta se voi ilmaantua uudelleen Morpheuksen käsivarsille. Ja sitten olet jo hieman erilainen ihminen.
  Etenkin aikuiset tuntevat joskus olevansa taas lapsia ja muistavat jopa jo unohdettuja lapsuuden yksityiskohtia. Ja he uskovat nukkuessaan olevansa todella nuoria ja pieniä.
  Lyhyesti sanottuna Elizabeth muutti muistiaan unissaan ja ajatteli vaihtoehtoisesti menneisyyttä. Aivan kuten Demiurgian jumalien tyttärentytär, nymfi Drachma, tuli yhtäkkiä vakuuttunut ateisti ja materialisti!
  Täältä tulevat upeat ja upeat muistot.
  Kerran he kuitenkin vierailivat koulussa; pian väkijoukko kokoontui Elizabethin lähelle, tyttö luki saarnoja. Drakma syttyi aktiivisesti ja alkoi jopa komentaa. Yleensä tytöt osoittivat "parhaan" puolensa.
  Tiedustelukoneessa tytöt käyttäytyivät kuitenkin aivan oikein. Istuimme takapenkillä, puimme esineet päälle ja lopulta lähdimme.
  Liukuportit avautuivat kuin ihmekala-valaan suu, ja tähdet välähtivät yläpuolella.
  "Kaunis!" sanoi Elizabeth. - Lennämme korkealla! Nouse tähtien yläpuolelle vapaasti ja helposti!
  Kone nousi korkeudessa, se lensi melkein pystysuunnassa yhdistäen suihkuhelikopterin ja hävittäjän ominaisuudet. Hampurissa ei käytännössä ollut valoja, pimennys vaikutti asiaan.
  Kun lähestyimme stratosfäärin kynnystä, se kylmeni. Kone lensi erittäin korkealla. Jotta se ei törmäisi, se käytti erityistä hapetonta fluoripolttoainetta. Tämä antoi meille mahdollisuuden lähestyä kolmekymmentä kilometriä.
  Elizabeth huomautti:
  - Maailmassamme USA ja Venäjä kehittivät erityisiä avaruuslentokoneita. Pystyy lentämään pakonopeudella tyhjiössä ja iskemään sitten suuressa kaaressa.
  - Tiedän! Hän jopa antoi neuvoja tähän asiaan. Yleisesti ottaen venäläisillä tiedemiehillä on heikkous puuttua joitain pieniä asioita aseesta, mikä tekee erinomaisesta mallista keskinkertaisen , kuten esimerkiksi Kinzhal-hyperääniohjuksessa, jossa he jättivät muutaman kosketuksen. - sanoi Drachma. - Sitä paitsi humalaisuus on melko yleistä. Se kaventaa tietoisuutta, ja sen seurauksena kehityksestä puuttuu paljon. Juuri tästä syystä amerikkalaiset aseet usein voittaa sodat.
  Blondi soturi huomautti vihaisesti:
  - Stalinin aikojen perintö. Muistetaan kuinka paljon puutteita oli Neuvostoliiton tankeissa ja lentokoneissa. Seurauksena raskaita tappioita ja melkein hävitty sota. Muuten, CSA:n kommunistisen järjestelmän pitäisi myös johtaa siihen, että punaisten amerikkalaisten aseilla on monia haittoja.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Tietysti tämä johtaa tappioon sodassa.
  Elizabeth kysyi hampaat paljastaen:
  - Mutta entä laatuveljemme?
  Drachma kohautti olkiaan:
  - En tiedä! Silti kapitalismi edistää laatua enemmän kuin sosialismi. Joten kaikki on mahdollista. Irakin sodan aikana Sadamin armeijan käyttämät Neuvostoliiton Scud- ohjukset olivat huonolaatuisia, enimmäkseen ohittivat kohteen eivätkä saavuttaneet. Neuvostojärjestelmä vaikutti rappeutumiseen ja mentaliteetin muutoksiin.
  Blondi tyttö totesi huokaisten:
  - Kyllä Venäjästä on tullut taas kapitalistinen, mutta menneisyyden perinnöllä on negatiivinen vaikutus. Ja jos Stalinin aikana he taistelivat tavaroiden laadusta käyttämällä artikkelisabotaasi. Sitten hänen seuraajiensa aikana pelko katosi ja ruoskan menettämisen jälkeen ihmiset hajosivat. Tekniikassa on siis vakavia ongelmia.
  Tytöt vaikenivat liikuttaen vain paljaita varpaitaan ja suloisia jalkojaan. Nyt kone oli korkealla, mutta tyttöjen terävä kuulo havaitsi rintaman kanuunassa tietyntyyppisiä aseita. Siellä oli katyushat ja heidän lapsensa, jotain Gradin kaltaista. Totta, tässä armeijassa heitä kutsuttiin "prinsseiksi". Myös ilmatorjuntatykit ja ensimmäiset maa-ilma-ohjukset ammuttiin. Myös erittäin mahtava ase, vailla tietokoneita, oli kuitenkin suunnattu lämpöön. Tämä ei kuitenkaan uhannut heidän tiedusteluaan. Kerran, ennen vallankumousta, venäläiset lentokoneet tekivät maailmanennätyksiä nopeudessa, hyötykuormassa ja aseistuksessa. Maailman ensimmäinen kaksimoottorinen lentokone, maailman ensimmäinen nelimoottorinen lentokone. On sanottava, että vaikka tsaarin Venäjällä ei ollut yleistä keskiasteen koulutusta, ovet huipulle olivat avoinna alempien yhteiskuntaluokkien lahjakkaimmille edustajille. Erityisesti jopa maatilan työntekijän poika, jos hänellä oli kykyä, sai ilmaista koulutusta eri rahastojen kautta. Kommunistien aikana asiat olivat toisin. Viimeinen keskinkertaisuus raahattiin kymmenen luokan läpi. Silloin akateemiset tutkinnot saivat usein keskinkertaiset .
  Yleensä Andropov oli kirkas pää. Hän alkoi palauttaa järjestystä, taistella korruptiota vastaan ja puhdistaa tiedemiesten rivejä. Tutkimuslaitoksessa tarkastukset yleistyivät ja tutkijoita alettiin kannustaa. Pääsihteeri ja KGB:n puheenjohtaja ymmärsivät, että muutoksia tarvitaan ja että neuvostokansa ei ollut kypsynyt demokratiaan. Andropov ehdotti kiinalaista versiota parhaaksi. Hidas evolutionaalinen kasvu markkinoille säilyttäen samalla vahvan teollisen potentiaalin. Tämä ajatus oli kenties järkevin, varsinkin kun otetaan huomioon Venäjän mentaliteetti, ihmisten ja mikä tärkeintä eliitin kyvyttömyys arvostaa demokratian nautintoja. Jos Andropov olisi elänyt pidempään tai tullut valtaan aikaisemmin, Neuvostoliitto olisi ehkä selvinnyt. Gorbatšov aloitti demokratisoitumisen, ja talouskriisin, öljyn hinnan laskun, kurinalaisuuden ja alkoholitulojen vähenemisen seurauksena se johti katastrofiin. Valtion hätäkomitea oli viimeinen yritys pelastaa imperiumi. Tahdon puute ja vahva, päättäväinen johtaja estivät komiteaa säilyttämästä valtaa.
  Drachma huomautti:
  - Valtion hätäkomitea on joukko kretiinejä , jotka eivät kykene suorittamaan sotilasvallankaappausta. Jos olisin varapresidentti, tappaisin ennen kaikkea Jeltsinin ja hänen lähipiirinsä. Erikoisjoukot tekisi tämän. Ja Gorbatšoville olisi annettu injektio lamauttaakseen hänet.
  Elizabeth puristi nyrkkiään tiukasti ja vastasi päättäväisesti:
  - Ja se olisi parempi!
  Nymfikreivitär puhalsi poskiaan ja sanoi:
  - Jos minä olisin säännöt, se olisi parempi! Yleensä rautaketju ja teräskäsiraudat takaavat parhaiten yhtenäisyyden. Lisäksi tarvitaan propagandan täydellistä valvontaa mielien hallitsemiseksi kirjaimellisesti kehdosta alkaen.
  Elizabeth suostui:
  - Propaganda on suuri voima. Mutta minun on sanottava, että Stalinin jälkeisenä aikana hän ontui huomattavasti. Lisäksi tarinat Leninistä olivat niin naiiveja, tyhmiä ja lapsellisia, ettei kukaan sanoisi niitä vakuuttaviksi. Tärkein puuttui: johtajan mahtavuus!
  - En myöskään näe suuruutta Kristusta koskevissa tarinoissa. Varsinkin kun häntä ruoskittiin ja hakattiin. - Drakma kiusoitti.
  Blondi soturi vastusti päättäväisesti:
  - Sinä et ymmärrä todellista suuruutta. Missä määrin Jeesus Jumala Poika rakasti maailmaa, että hän joutui ihmisten vuoksi hirvittävään nöyryytykseen, julmaan kuolemaan. Huomaa, että maailmankaikkeuden luoja, joka pitää sitä vallallaan - hallitsevien kuningas ja hallitsevien Herra - on nöyrtynyt.
  - Tule, Lizonka! Universumin kaikkivaltias luoja putosi ristin alle tai ehkä jopa puun alle. - Drachma näyttää pitkää, vaaleanpunaista, liikkuvaa kieltään.
  - Älä pilkkaa! - Elizabeth näytti nyrkkiään. - Hänestä tuli täysin ihmisen kaltainen kipuineen ja heikkouksineen. Yleensä en halua puhua sinulle pyhästä; helmiä ei heitetä sikojen eteen.
  Nymfikreivitär huudahti ankarasti:
  "En minäkään halua keskustella kanssasi, se saa minut uneliaaksi, ja seuraava yö edessämme on myrskyinen."
  Blondi terminaattori nyökkäsi päätään:
  - Silti tekisi! Meidän ei ehkä tarvitse nukkua ollenkaan.
  Drachma sanoi:
  - Siksi tarjoan sinulle Lizonkaa. Laulataan vaan.
  Soturi piristyi:
  - Se on hyvä idea! Laulataanko duetto?
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Tietysti, mutta kuinka muuten!
  Tytöt yskivät, ja Elizabeth alkoi laulaa, säveltäen kulkiessaan, ja Drachma seurasi häntä yhdessä ihmeellisellä äänellä:
  annan kotimaalleni Venäjälle,
  Pyhä rakkauden inspiraatio!
  Kyyneleet virtaavat kuin puro,
  Herra antaa meille anomuksen!
  
  Kristus levitti taivaat,
  Ja hengen voimalla hän loi maailman!
  ruumiiltaan heikkoille ,
  Hänellä on rajattomat voimat käsissään!
  
  Ortodoksinen Venäjä on kanssani,
  Taistele rohkeasti, loistava soturi!
  Pyri sielullasi Kaikkivaltiaan,
  Olet arvollinen ottamaan vastaan Kristuksen kunniana !
  
  Kohtalo rypistyi - moite,
  Palvelit isänmaatasi huolimattomasti!
  Kissat ovat raapineet tästä lähtien,
  Mutta toivo voittaa surun!
  
  Ja isänmaa vuosisadan sydämissä,
  Kuinka hetki välähti silmieni edessä!
  Laulan toistaiseksi hymnini,
  Isänmaa on iloinen kanssamme!
  Drakma, kun puhui Kristuksesta, rypisti kulmiaan ja nypisteli, mutta lauloi kuitenkin mukana. Tyttöjen äänet vaihtoivat jatkuvasti rytmiä, sitten jäätyivät, sitten päinvastoin tulehtuivat. He jopa halusivat kuunnella itseään ihaillen omaa ajatuslentoaan.
  Elizabeth keskeytti yhtäkkiä laulun:
  - Tiedätkö, näen liikettä aivan allamme.
  Drachma suostui:
  - Minäkin tunnen sen.
  Tytöt kääntyivät lentäjän puoleen.
  - Olemme hyökkäyksen kohteena.
  Hän vastasi hämmentyneenä:
  - Mitä sitten! - Meillä on vain yksi konekivääri vähentämään koneen painoa, paino on minimaalinen.
  - Sitten sinun pitäisi tehdä tämä! - Drachma hyppäsi aseen luo ja tähtäsi. - Vihollinen ei satuta!
  Nymfityttö avasi tulen. Konekivääri osui lyijyluodeilla. Elizabeth huomasi kuinka vihollisen taistelijan häntä syttyi tuleen.
  - Ja hän onnistui pääsemään tänne. Niin saavuttamattomalle korkeudelle. - Lentäjä huomasi. - Jos et pidä siitä.
  Drachma vastasi:
  - Minulla ei ole hallusinaatioita.
  - Mutta mutkia on! - Elizabeth sanoi nauraen.
  - Katso kuka puhuu! - Drachma yritti heilauttaa ystäväänsä nenälle, mutta hän tarttui hänen käteensä.
  Blondi huusi:
  - Älä päästä irti!
  Nymfikreivitär karjui:
  - Älä anna tassujasi vapaaksi!
  Tytöt taistelivat hieman enemmän saadakseen selville kumpi oli vahvempi. Taistelu paljasti likimääräisen voimien tasa-arvon. Rauhoituttuaan ystävät tutkivat jälleen varusteitaan, erityisesti esinehelmiä.
  Elizabeth rukoili vakuuttaen Kaikkivaltiaan:
  - Älköön nämä sinun tahtosi luodut kivet petäkö meitä pyhässä taistelussa, jota käymme koko ihmiskunnan hyväksi. Ja ennen kaikkea isänmaamme vuoksi.
  Kone ylitti kanavan ja laskeutui hieman. Lentäjä käski:
  - Ja nyt sinulla on valinta. Jos olet varma varusteistasi, voit hypätä heti, jos et, menen vielä alemmas.
  - Ihan tarpeeksi! - Elizabeth sanoi vetäen saappaita jalkaan, mutta nähdessään, että hänen ystävänsä ei laittanut kenkiään jalkaan, hän veti ne uudelleen pois, jotta hän voisi tarvittaessa käyttää paljaita varpaitaan. - Me selviämme!
  Drachma lisäsi:
  - Miksi ottaa riskejä? Täällä voi olla korkeita hävittäjiä, eikä se ole tosiasia, ettei meitä ammuttaisi alas. Mutta happinälkä ei todellakaan ole meille pelottava, fysiologiamme on melkein täydellinen!
  Lentäjä käski:
  - Sitten hyppää!
  Tytöt vetivät päällään kevyet reput, joissa oli tavallista pienempiä laskuvarjoja.
  He työntyivät pois ja hyppäsivät ulos. Syksyn ensimmäisen osan piti tapahtua vapaalentotilassa. Tytöt joutuivat harvinaisen kylmään ympäristöön. Tuntui kuin keuhkoni räjähtäisivät ja silmäni vierivät pois päästäni. Ja silmukka puristi niskaani. Tytöt yrittivät liikkua mahdollisimman vähän kuluttaen vähemmän ilmaa. Sitten yritimme hengittää, tehden sen kuin vuoristoliskoja käyttäen keuhkoputkien yläosaa.
  Kun ilmapiiri tiheni ja pudotus hidastui , Drachma sanoi tukehtuvalla äänellä:
  "En tiennyt, että tyhjiö voi olla niin tuskallista."
  Elizabeth vastasi hämmästyneenä:
  - Eivätkö he tarkistaneet sinua tyhjiökammiossa?
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Kyllä, sellainen oli olemassa. Mutta se on jotenkin keinotekoista, ja aluksi olin jopa peloissani.
  Blondi terminaattori vahvisti:
  - Minä myös! En ole koskaan aikaisemmin hypännyt näin korkealta. Loppujen lopuksi kaksikymmentäviisi kilometriä.
  Drachma sanoi tahallaan huolimattomasti:
  - Se ei ole mitään.
  Tytöt alkoivat liikkua aktiivisemmin yrittäen laskeutua suoraan metsään. He eivät koskaan käyttäneet laskuvarjoja, koska ilmeisesti uskoivat, että yksinkertainen sadetakki riittää onnistuneeseen laskeutumiseen. Elizabeth huusi:
  - Yleensä laskuvarjo on vain ylimääräistä painoa.
  Drachma mutisi:
  - Hautaamme sen heti kun laskeudumme.
  Laskeutuminen metsään oli karkea, Elizabeth löi paljain jalkansa terävään oksaan, mutta ei kiinnittänyt siihen huomiota.
  Blondi huudahti:
  - Ei iso juttu, partiolaisen täytyy kestää kipu.
  Drachma vahvisti:
  - Suvaitse, mutta älä etsi sitä tarkoituksella. Teille uskoville on kuitenkin tyypillistä etsiä vakavia koettelemuksia.
  
  Elizabeth vastasi melko loogisesti:
  - Sinun täytyy olla valmis kaikkeen. Ja nyt ehdotan naamioinnin vaihtamista. On aika ottaa sorretun mustan naisen kengät jalkaan.
  Tytöt meikkivät moitteettomasti ja muuttivat ihonväriään. Nyt heistä on tullut ihastuttavia mustia naisia, jotka jopa muuttavat silmiensä väriä.
  Jälkimmäinen voidaan kuitenkin saavuttaa tahdonvoimalla ilman kemikaaleja.
  Sen jälkeen lähdimme juoksemaan metsässä. Tytöillä oli kiire. Täällä he tulivat tielle. Nyt piti saada kuljetus.
  "Etulinjaan on vielä pitkä matka, enkä usko, että he ovat liian valppaita." - Drachma sanoi.
  Tie ei ollut erityisen leveä, mutta tasainen. Taivas on pilvinen, tyypillinen brittiläinen sää.
  Elizabeth huomautti:
  - On mielenkiintoista olla Richard Leijonasydämen ja Sherlock Holmesin maassa. Maailman edistyksellisin ja paradoksaalisesti samalla konservatiivisin maa.
  Drachma sanoi:
  - Britannia on valtava imperiumi. Huipussaan se oli suurempi kuin Venäjän valtakunta. Yleisesti ottaen nykyhistoriassa Venäjä oli voimakkain Stalinin viimeisinä vuosina ja ensimmäisen maailmansodan aattona.
  Elizabeth huomautti loogisesti:
  - Ensimmäinen maailmansota hävittiin vahvan hallituksen puutteen vuoksi. Tsaarin ei tarvitse olla Stalin. Katariina Toinen oli myös melko lempeä hallitsija, mutta hän voitti kaksi Turkin sotaa ja jakoi Puolan. Itse joukkue ei tietenkään pelannut rooliaan.
  Kreivitär-nymfi oli samaa mieltä:
  - Kyllä, joukkue ei riittänyt Nicholas the Bloodylle. Katariinalla oli kokonainen galaksi komentajia ja valtiomiehiä, mutta Nikolauksella oli vain Stolypin, ja hän tapettiin.
  Blondi soturi lisäsi:
  - Brusilov on vahva komentaja. Harmi, etteivät kaikki kenraalit olleet sellaisia. Varsinkin Kuropatkin. Kaiken huipuksi hän oli pelkuri ja hänellä oli vähän ymmärrystä nykyaikaisesta sodankäynnistä. Tappion jälkeen Japania vastaan Ivan Julma olisi pannut sellaisen komentajan paikoilleen.
  Drakma huomautti rationaalisesti:
  - Žukov on aina ollut kova. Hän on 1900-luvun suosituin poliitikko. Vaikka he sanoivat, että hän voitti suurella verellä.
  Elizabeth, joka roiskui paljain jaloin lätäköiden läpi, kohotti roiskelähteitä, katsoi tarpeelliseksi selventää:
  - Ottaen huomioon, että saksalaiset olivat luotettavassa, hyvin kehittyneessä puolustuksessa, oli silti mahdotonta murtautua sen läpi pienellä verellä. Ja ylipäänsä on helppo olla älykäs jälkikäteen. Mutta muistakaa, murtautuessaan Berliinin tehokkaimman puolustuksen läpi Žukov onnistui tekemään sen kahdessa viikossa. Eikö tämä ole saavutus?
  Nymfikreivitär nuoli huuliaan:
  - Olla samaa mieltä! Ja jos hyökkäys olisi viivästynyt, tappiot olisivat olleet vielä suuremmat.
  Blondi soturi sihisi:
  - Huijarit yrittävät panetella Žukovia . Erityisesti petturi ja vakooja Suvorov- Rezun kirjoitti hänestä panettelua.
  Drakma karjui:
  - Rezun ! Tulemme takaisin, teemme leikkauksen, kidnapaamme Rezunin Englannista ja toimitamme hänet Venäjälle. Hän viettää aikaa vankilassa ja tulee viisaammaksi.
  Elizabeth sihisi:
  - Kyllä, ja sellaista roskaa syntyy. Emme esimerkiksi voi ymmärtää pettureita. Mitä vikaa on KGB-majuria Neuvostoliitossa ?
  Nymfikreivitär karjui:
  - Minusta se on päinvastoin.
  Blondi vakooja vahvisti:
  - Varmasti! Elämä Britanniassa ei ole sen parempaa kuin Neuvostoliitossa.
  Drachma murisi:
  - Ja vaikka se olisikin parempi, se ei ole petturille. Loppujen lopuksi edes omistajat eivät pidä sellaisista ihmisistä huolimatta kaikista heidän saamistaan eduista.
  Tytöt katsoivat pimeyteen. Valtatie ei ollut erityisen ruuhkainen. Kukaan ei ollut tulossa, tytöillä oli tylsää.
  Drachma kysyi:
  - No mitä aiomme tehdä?
  - Etsitään aktiivisempi moottoritie. - Elizabeth ehdotti.
  Tuuli puhalsi ja puiden varjot liikkuivat nojaten hieman ikään kuin tukeakseen tätä ehdotusta.
  - Mitä Sherlock Holmes ehdottaisi tässä tilanteessa? - Drachma kysyi vitsillä.
  - Turvaudu vähennysmenetelmään! - Elizabeth vastasi.
  Tytöt menivät ulos valtatien keskelle ja nuuskivat. Tietenkin he laittavat kenkiä jalkaan, jotta he eivät näyttäisi liian siroja, tyttömäisiä jalkojaan. Tuoksusta päätellen autosaattue ohitti täällä päivän aikana. Jalkaväen taisteluajoneuvoja ja panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja, pari autoa ja ratajäljistä päätellen kevyt panssarivaunu.
  - Kyllä, kasvua oli täälläkin. - sanoi Drachma. - Tankki painoi vaaleiden jälkien perusteella neljäkymmentäkaksi tonnia ja siinä oli kolme telaa. Tämä on jotain erityistä.
  - Ei oikeastaan! Puolikeskikokoinen tankki, toisin kuin Red Cromwell, joka painaa kuusikymmentäseitsemän tonnia ja jossa on satakaksikymmentä millimetrin ase, on aseistettu yhdeksänkymmenen kaliiperilla. - Elizabeth totesi. - Muuten, tämän tankin kuljettaja polttaa Mobilia ja on myös vasenkätinen.
  Nymfikreivitär epäili:
  - Viimeinen lausunto on kiistanalainen.
  Blondi tiedustelija vastusti:
  - Miksi! Nykyiset tankit eivät vielä ole joystickeillä, joten tapa olla aktiivisempi vahvemmalla kädellä vaikuttaa liikkeen laatuun.
  - Kyllä, haluan silti vetää vivusta. - Drachma poimi tupakantumpin amerikkalaisen saappaansa kärjellä ja heitti sen suuhunsa. - Uh! Se on inhottavaa. Nämä savukkeet ovat yksinkertaisesti järkyttäviä.
  Elizabeth suostui helposti:
  - Voi olla! Yleisesti ottaen maailmamme on täynnä paskaa , joten älä täytä suutasi sillä.
  Tytöt kävelivät tietä pitkin hitaasti, sitten hidastuivat. Nyt he löytävät itsensä risteyksestä. Lähellä oli tarkastuspiste, joten meidän piti kiertää se.
  Turvallisuus ei ollut kovin suuri, noin kaksikymmentä henkilöä, mutta en halunnut tehdä liikaa melua.
  Tytöt kiipesivät melkoisen matkan. Ja he alkoivat keskustella jatkotoimintasuunnitelmasta.
  - Meidän täytyy hyökätä kolonnia vastaan. - Elizabeth ehdotti.
  Drachma vastusti yhtäkkiä:
  - Liian töykeä ja verenhimoinen!
  Blondi ihmetteli:
  - Ja mitä muuta!? Ja mistä lähtien ateistista tuli pasifisti?
  Hyökkäyksen huomioimatta nymfikreivitär sanoi:
  - Suosittelen äänestämään!
  Elizabeth huusi:
  - Etkö pelkää eksyvää luotia?
  Drachma vastusti rauhallisesti:
  - He eivät uskalla loukata tyttöjä, eivätkä edes mustia.
  Blondi partiolainen mutisi hänen hengityksensä alla:
  - Okei, otetaan riski!
  Valaistettuaan itsensä taskulampulla ja tukahtaneet hiuksiaan perusteellisesti, tytöt seisoivat tiellä. He tunsivat olevansa hyvin luottavaisia.
  - Tehtävämme toteutuu! - Elizabeth sanoi.
  Kummallista kyllä, pari kolonnia ajoi ohi, kiinnittämättä huomiota äänestäviin mustiin tyttöihin.
  Drakma jopa suuttui:
  - Mitä he ovat, kaikki eunukit?
  - Ehkä he ovat stressaantuneita! - Elizabeth totesi.
  Nymfikreivitär vinkuvasti:
  - Okei, katsotaan.
  Tytöt alkoivat odottaa, ja tuli tyyni. Kello oli jo kaksi aamulla, jolloin liikenne pysähtyy.
  - Hän voi kävellä kaupunkiin jalan. - Elizabeth ehdotti.
  Drachma vastasi epäröivästi:
  - Tyhmä ajatus! Joten meidän on vaikea sopia.
  Blondi vakooja esitti järkeviä argumentteja:
  - Ja mielestäni päinvastoin, Lontoon kaltaisessa valtavassa kaupungissa on helppo eksyä. Varsinkin meidän kaltaiset mustat.
  - Paholainen piileskelee helvetissä, ja pappi on seurakunnan jäsenen taskussa! - Drachma vitsaili.
  Elizabeth pudisti päätään moittivasti.
  "Pääsi on täynnä ilkeitä asioita, olet todella paholainen!"
  - Miten sanoa. Paholaisella on musta turkki - papilla on sielu! - Drachma huomasi.
  Blondi vastusti:
  - Mutta kaikilla ei ole upeita pappeja, joilla on enkelihenkinen sielu.
  Nymfikreivitär vastasi:
  - Poikkeus vain vahvistaa säännön.
  Tytöt painivat hieman sormillaan, ensin keskisormilla, etusormilla, sitten rististä ristiin .
  Sormet lämpenivät, mutta hyötyjä ei voitu tunnistaa. Elizabeth ehdotti shakin pelaamista.
  - Meillä on taskuja , voimme taistella.
  Tytöt päättivät soittaa ja sovittivat kappaleet. Elizabeth valitsi sisilialaisen puolustuksen mustalla. Peli osoittautui teräväksi ja hyökkäyksiä sisältäväksi, mutta lopulta kaikki päättyi rikki, tasapeliin.
  Drachma kieltäytyi tunnustamasta tasapeliä pitkään ja yritti löytää jotain Karpovin tai Carlesonin tyyliin. Yleensä tälle tytölle on ominaista halu voittaa hinnalla millä hyvänsä.
  Peli keskeytettiin uuden saattueen ilmestyessä. Molemmat kaunottaret keskeyttivät pelin ja alkoivat äänestää.
  Yhtäkkiä kaksi kuorma-autoa pysähtyi, ja erikoisjoukkojen sotilaat hyppäsivät ulos. He osoittivat aseensa Elizabethiin ja Drachmaan.
  Kuului karjunta:
  - Keitä he ovat ja mitä tarvitset?
  Tytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Olemme erikoisjoukkojen upseerit Gili ja Mary, suoritimme operaation partisaaneja vastaan ja jäimme hieman omiemme jälkeen .
  Naisen kasvot erikoisjoukkojen everstin epauleteissa työntyivät ulos hytistä.
  Kuului epäuskoinen ääni:
  -Mitä partisaaneja vastaan taistelit?
  - Pelottavia paskiaisia ! Lev-ryhmästä. - Elizabeth sanoi. "Hän ei tietenkään tiennyt varmaksi, mutta hän odotti, että Britanniassa olisi todennäköisesti sellainen ryhmä."
  Nais eversti karjui:
  - Valkoinen leijona. Tämä on vakavaa! Pelottavia tyyppejä. Mutta te näytätte tuoreilta.
  - Miksi meitä pitäisi lyödä ? - Drachma vastusti.
  Napasta napaan,
  Ei ole vahvempaa armeijaa
  Taistelemme raivoissamme
  Onnea ihmisille!
  
  Ja Stalin on haukkan siivet,
  Valo antaa toivoa!
  Teräsvasaran isku,
  Aamunkoitto valaisee meidät!
  
  Pimeyden ilkeä voima,
  Uskon kilpeen ei voi mennä läpi!
  Amerikka vapaa,
  Pystymme suojelemaan!
  Drachma ja Elizabeth lauloivat yhdessä. Heidän upeat oopperaäänensä vaikuttivat orkesterilta. Erikoisjoukkojen taistelijat nousivat seisomaan.
  Kaksi naista kumartui ulos. Ne olivat korkeintaan kolmekymmentä, mustia tai pikemminkin ruskeita, Yhdysvalloissa, erityisesti New Yorkissa, mustat ovat vaaleampia. Ja he värjäsivät hiuksensa oranssiksi.
  Eversti ja everstiluutnantti ovat melko kauniita, vaikkakin pullea, on selvää, että he ovat voimakkaita taistelijoita. On sanottava, että Elizabeth ja Drachma vaikuttivat myös tukevilta leveiden hartioidensa vuoksi.
  Naisupseerit murhasivat:
  - Okei, on selvää, että olet meidän. Onko sinulla asiakirjoja?
  - Varmasti! - Elizabeth vastasi ojentaen paperia.
  Drakman myös työntövoima ksivu .
  - Kaikki on täydessä vauhdissa!
  Hän vilkaisi lyhyesti repeytyneitä asiakirjoja. Ne olivat aitoja, otettu kuolleilta tytöiltä ja hieman repeytyneitä, jotta ne eivät herättäisi epäilyksiä.
  Tyytyväinen ääni sanoi:
  - No, voit istua alas, olette tyypillisiä amerikkalaisia naisia.
  Drachma viittasi kommandolle sormellaan ja löi häntä poskelle.
  - Hyvä poika.
  Tytöt hyppäsivät helposti autoon.
  Se oli panssaroitu panssaroitu auto, jossa oli kaksi konekivääriä sivuilla. Melko kätevä tapa kuljettaa jalkaväkeä. Tytöt kehräsivät ilosta, kun he tunsivat miesten käsien kosketuksen vartalollaan. Sisällä oli sekä miehiä että naisia. He eivät epäröineet hyväillä toisiaan.
  Elizabeth jopa vihelsi jotain. Yleensä mustilla on erityinen seksuaalisuus. Nämä ovat erikoisjoukkoja, ja vahvoista, puhtaasti pestyistä vartaloista tulee erityinen haju, kuten kissan petoeläinten haju. Se innostaa ja herättää haluja. Tyttö yrittää työntää kätensä pois, mutta kaverit näkevät tämän vain osana rakkauspeliä. Täällä musta mies suutelee häntä ahneesti huulille, toisen kädet kiihottavat hänen nännejään. Drakma haluaa enemmän. Valittuaan isomman miehen hän rajoitti häntä. Kuuluu kiihkeitä valituksia.
  Eversti keskeytti heidän vuorovaikutuksensa:
  - Mikä tämä on, bordelli? Etkö kestä sitä enää? Saavumme Lontooseen ja lepäämme siellä. Pidetään hauskaa.
  Elizabeth nyökkää:
  - Aivan oikein, täällä on säädytöntä!
  Nais eversti murisi:
  - Kunnollisuus on porvarillinen käsite!
  - Varmasti! Mutta on myös proletaarista säädyllisyyttä. - Elizabeth huomasi. - Kommunistin moraalikoodi.
  - Kyllä, sellainen on olemassa. Mutta riveissä olevan naisen ei pitäisi kieltäytyä arvoisista miehistä. Varsinkin sodan sankarit. - Eversti näytti kultaista tähteä rinnassaan.
  - No, se on reilua! - Elizabeth myöntyi. - Mutta valintaoikeus kuuluu edelleen naiselle.
  - Päätän itse, minkä useista sankareista valitsen. - Drachma suostui. - Tai ehkä jopa kolme kerralla. Tämä on minulle hauskempaa, eikä kukaan miehistä ole loukkaantunut!
  Eversti naispuolinen mutisi:
  - Näen, olette kuumia tyttöjä, mutta millaisia te olette taistelussa! Yleensä osastomme täytyy pysähtyä kylään matkalla Lontooseen. Yksi White Lion -ryhmän komentajista on siellä, sinun on otettava hänet.
  Elizabeth suostui:
  - Sanomattakin selvää!
  Drakma haukkui :
  - Olen peto taistelussa.
  Eversti sanoi syvällä äänellä:
  - Todennäköisesti taistelua ei tule. Paikalliset kommunistit auttoivat meitä.
  - Paikallisiin voimiin luottaminen on vallankumouksen menestys, kuten Lenin sanoi. - Elizabeth huomasi. - Tämä tulee kuitenkin pettymään.
  Musta nainen huomautti:
  - Miten sanoa. Taistelun lisäksi on muutakin nautittavaa.
  Blondi kysyi:
  - Esimerkiksi?
  Eversti nuolaisi täyteläisiä huuliaan:
  - Sama kidutus.
  - Vau, tämä on kiehtovaa! - Drachma sanoi.
  Kiihkeä musta nainen huokaisi:
  - Et kuule vielä mitään sellaista. Tiedätkö kuinka mukavaa on kuunnella naisen ulvomista. Tai nuori terve mies voihkii.
  Nymfikreivitär siristi:
  - Voimme kuvitella.
  Ja hän nuoli huuliaan kuvitellen, kuinka komeaa, lihaksikasta nuorta miestä, jolla oli vaaleat hiukset ja rohkea leuka - kuten Apolloa - kidutettiin ja kidutettiin.
  Ja molemmat tytöt ottivat sen ja lauloivat kuorossa:
  Maailman soturit - komsomolitaistelijat,
  Taistelemme pyhän isänmaan kunnian puolesta...
  Et voi jättää Fuhrer- paskiainen AWOL,
  Ikuisesti Venäjä, olemme kanssasi!
  
  Pyhä lippu loistaa yllämme,
  Ja suuri Stalin, hän valaisi tien meille...
  Olkoon Isänmaa kanssamme ikuisesti,
  Kristus inspiroi komsomolia saavuttamaan tämän saavutuksen!
  
  Ikuinen isänmaa, vahva, vapaa...
  Kansojen ystävyys on tuki vuosisatojen ajan ...
  Oikeusvalta, ihmisten usko -
  Loppujen lopuksi yksinkertainen ihminen edustaa yhtenäisyyttä!
  
  Ei ole Leniniä, usko minua, maailmassa on viisaampi mies,
  Ja Stalin on suuri, kaunis kotka...
  Ja yhdessä isiemme kanssa meistä tulee vahvempia,
  Punaisten kansakuntien liitto on saavuttanut suuruuden!
  
  Taistelemme rohkeasti ilkeän fasismin kanssa,
  pää leikattiin irti, usko minua...
  Ja rauhaa kommunismin kanssa ollaan rakentamassa maassa,
  Hyvin verenhimoinen peto on voitettu!
  
  Kansan nimissä, komsomolitaistelijoita,
  He juoksevat rohkeasti läpi lumen paljain jaloin...
  Fasismia ei pelasta ovela, temppu,
  Venäjän jumala murskaa hänet nyrkkillään!
  
  Kun kävelemme Berliinin läpi säteileen
  Tyttöjen saappaat kimaltelevat auringossa...
  Banneri leimahtaa tulella Isänmaan yllä,
  Ja vihollisemme eivät koskaan pysty ampumaan meitä alas!
  
  Usko meitä, me jaamme isänmaan kahteen rantaan,
  Annetaan loputtoman rakkauden valtameri -
  Suuren, pyhän Amerikan lipun alla,
  Olet vihollisten ritari, kuten Simson, repi hänet osiin!
  . LUKU nro 8.
  Pahan jumalatar Kalin palatsissa hauskuus ja samalla kauhea viihde jatkui.
  Tällä kertaa Artemiksen täytyi käydä paljon vakavampi ja kilpailukykyisempi taistelu. Ei ole niin, että kokenut tonttu pudottaa pieniä, puolialastomia ja paljasjalkaisia poikia.
  Jumalatar Kali säästi pojat toistaiseksi. Mutta hän määräsi heidät ruoskimaan perusteellisesti. Jotta nuoret orjat eivät rentoutuisi. Ja pojat vedettiin takajaloillaan, kätensä sidottuina taakseen. Ja kauniit orjatytöt löivät onnettomia lapsiorjia pajunoksilla. Ja se sattuu, ja voit pilata sen kuoliaaksi.
  Mutta tonttu Artemis joutui taistelemaan jotain hirveää vastaan.
  Pahan jumalatar Kali piti sanansa.
  Ja vauva Tyrannosaurus rex hyppäsi areenalle. Hänen pituutensa oli reilut neljä metriä, vaikka hän oli vielä vasta poikanen dinosaurusrodusta. Ja aikuinen tyrannosaurus voi saavuttaa reilut kaksikymmentä metriä.
  Jumalatar Kali roiski käsiään ja koukutti:
  - No, Artemis? Taistele nyt hengestäsi!
  Tonttu, joka myös kantoi markiisin arvonimeä, kumarsi ja vastasi:
  -Kaksi kuolemaa ei voi tapahtua, mutta yhtäkään et voi välttää!
  Jumalatar Kali napsahti paljaat varpaansa ja kupoli ilmestyi gladiaattoritaistelijoiden ympärille. Jotta jos jotain tapahtuu , tyrannosaurusvauva ei murskaa tai repeä ketään vieraista.
  Kupu oli läpinäkyvä ja taistelu oli selvästi näkyvissä. Valtava ja aggressiivinen lisko hyökkäsi nopeasti tonttumarkiisin kimppuun. Mutta Artemis kahdella terävällä miekalla siirtyi hyppylinjalta ja onnistui jopa raaputtamaan tyrannosaurusen ihoa. On totta, että tyrannosaurusen suomukset ovat paksuja, eikä niiden läpi pääse helposti murtautumaan. Mutta ainakin vaalea raita punaruskealla taustalla säilyi.
  Jumalatar Kali huomautti:
  - Juonittelua on, ja se kiinnostaa minua eniten. Tule, taistele, ja peto ei tietenkään säästä tyttöä, mutta tyttö ei säästä petoa.
  Peikkokuningas huomautti:
  "On sääli, jos niin korkeatasoinen gladiaattori kuin Marquise Artemis kuolee!"
  Vastauksena paha Jumaluus nauroi ja vastasi:
  - Ja näin kortti putoaa! Mutta joka tapauksessa siitä tulee hyvä taistelu, ja muistamme sen uudelleen.
  Itse asiassa taistelu oli erittäin mielenkiintoinen. Dinosauruksenpoika hyökkäsi, ja Artemis ohjasi ja väisteli tehden hienovaraisia naarmuja miekoillaan vastauksena. Häntä, soturia, voidaan sanoa upeaksi. Ja niin nopeasti.
  Narripoika ja samalla tiedusteluupseeri Vladimir Terkin katsoivat tätä suurella innolla ja yllätyksellä. Näyttää siltä, että hän on vasta kaksitoista, mutta itse asiassa hän on useita tuhansia vuotta vanha. Ja mitä hän ei nähnyt?
  Mutta tässä tapauksessa spektaakkeli oli sen arvoinen, ja tyttö osoitti erittäin mielenkiintoisia kuperkeikkoja, käänteitä, hyppyjä ja hyppyjä.
  Ei ole turhaa, että tonttumarkiisi on tähti gladiaattorien ja soturien keskuudessa. Ja hän taistelee huipulla. Vain vihollinen Tyrannosaurus on liian vahva. On paljon helpompaa taistella leijonaa tai jopa sarvikuonoa vastaan. Ja tämä on totta, siellä on hirviö. Ja pituus ja paino ja erittäin kestävä iho, joka on erittäin vaikea tunkeutua.
  Ja hänet on erittäin vaikea voittaa. Mutta spektaakkeli on huippuluokkaa. Ja vieraat ovat iloisia. Myös orjapojat piristyivät, ja heidän lastensa silmät loistivat ilosta tällaisesta näkystä.
  Terkin katsoi tätä spektaakkelia uteliaana ja samalla, huomaamattomasti itselleen, sukelsi muistoihin omista urotöistään.
  Partiopoika tunsi olevansa liukuportaissa. Laskeudut hitaasti tai edes et kovin hitaasti. Ja niin vihaisen tulivuoren raivoisa liekki kuplii alla. Se polttaa sinut äärimmäisen tuskallisesti, niin että jopa ihosi irtoaa, eikä sille ole pelastusta.
  Ja liukuportaiden liike kiihtyy, ja punaiset liekkikielet nuolevat jo ahneesti ja erittäin tuskallisesti pojan paljaita, karkeita kantapäätä. Pohjan paksu iho muuttuu punaiseksi ja peittyy pienillä, violeteilla ja erittäin tuskallisilla rakkuloilla.
  Vladimir rasittaa kaikki voimansa, hän ei halua päätyä lihansyöjä tuliseen Gehennaan. Mutta päinvastoin, jokainen sielun kuitu pyrkii murtautumaan huipulle mahdollisimman nopeasti ja vakiinnuttamaan siellä .... Kommunismi?
  Yhtäkkiä liukuportaat jäätyy, ja partiopoika saa tilaisuuden kuin raketti ryntää ylöspäin. Lopulta hän pääsee tulisesta Gehennasta taivaaseen ja tuntiin!
  Polku huipulle osoittautui lyhyemmäksi kuin Terkin ajatteli. Poika hyppäsi pintaan ja löysi itsensä yllättävän ylellisistä kammioista.
  Vladimir Terkin onnistui nuoruudestaan huolimatta vierailemaan monissa paikoissa, mukaan lukien Eremitaaši ja Pietari; poika ei ollut koskaan nähnyt niin upeaa rikkautta missään. Se oli niin upea näky, etten voi kertoa sitä sadussa tai kuvailla sitä kynällä.
  Kaikki on täynnä jalokiviä, niin kirkkailla väreillä ja muotoilun tyylikkyydellä, ettei niillä ole vertaa maan päällä, ja sellaista on vaikea edes kuvitella. Sinun on oltava kuin Leonardo Da Vinci tai Rafael kuvitellaksesi tällaista loistoa.
  Mutta kaunein asia palatsissa oli säteilevä kauneus tyttö, jonka hiukset loistivat kirkkaammin kuin aurinko. Hän katsoi puolialastomaa poikaa silmät loistaen kaikissa sateenkaaren väreissä ja sanoi rauhoittavalla äänellä:
  - Sinä, näen, olet rohkea ja rohkea poika! Näitä todella tarvitaan tänne!
  Vladimir heilutti paljaita jalkojaan epävarmana. Liekin aiheuttamien palovammojen jälkeen kallisarvoinen lattia viilensi miellyttävästi paljaiden pohjien rakkuloita ja herätti iloisia assosiaatioita. Partiopoika esitti ilmeisen kysymyksen:
  - Missä se on, täällä?
  Kauneus vastasi mitä viattomin ilme kasvoillaan:
  - Kuten missä? Helvetissä!
  Terkin vihelsi ja levitti kätensä:
  - Helvetissäkin on tilaa vitseille!
  Kirjoitettu kuningatar loisti vielä kirkkaammin ja vastasi vakavalla äänellä:
  - No, miksi luulet, että helvetti on yksinomaan piinapaikka? Itse asiassa helvetti on vaihtoehtoinen taivas, jossa kaikki on todellista, kuten maan päällä, ja usein vielä mielenkiintoisempaa ja parempaa!
  Vladimir hymyili, kauneuden vitsi näytti omalla tavallaan erittäin hauskalta ja söpöltä. Vaikka toisaalta kaikki maailmankaikkeudessa voi olla täysin päinvastaista, myös alamaailma. Siksi ihmiset maalaavat helvettiä koko ajan samalla mustalla ja punaisella maalilla? Itse asiassa...
  Tyttö nähdessään pojan virnistävän nyökkäsi hänelle ystävällisesti ja jatkoi:
  - Täällä alamaailmassani on paljon erilaisia, hyvin kauniita kosmisia maailmoja. Mutta joissakin niistä olennot kapinoivat ja kieltäytyivät palvomasta minua jumaluutena.
  Vladimir raivoissaan ja taiteettomasti ehdotti:
  - Joten lähetä rangaistuksenne heille! Voit tehdä sen - Saatana!
  Häikäisevä kaunotar vastusti tätä loogisesti:
  - Tiedätkö, olemme eri maailmojen luojia, emme pääsääntöisesti sekaannu avoimesti luomisen asioihin. Joten sinun, poika, joudut tekemään paljon itse!
  Vladimir löi huuliaan leveästi hymyillen:
  - Ja tiedätkö, se on ihanaa!
  Ennen kuin poika ehti lopettaa, hän löysi itsensä toisesta paikasta ja maailmasta. Siirto tapahtui heti. Ja uusi maailma osoittautui todella hämmästyttäväksi. Niinpä silmissä oli julma pisto, joka pakotti minut tahattomasti sulkemaan silmäni.
  Nyt hän on keskellä avaruustaistelua. Yksipaikkaisen taistelijan ruorissa on partiopoika, jonka ympärillä käydään vakava taistelu. Useat sadat taistelutähtialukset molemmin puolin vaihtavat hyperplasmisia lentopalloja, ja vastustaja hyökkää Terkinin kimppuun.
  Hänen taistelijan vastustaja on litistetty kuin rausku ja läpinäkyvä. Värivirrat lentää ulos sieraimien rungoista. Vladimirin auto pyörii ulos törmäyksestä. Onneksi hävittäjän edessä oleva voimakenttä sammuttaa räjähtävän ja kuuman törmäyksen hitauden, mutta poika onnistui tuntemaan trooppisen aavikon kuuman suudelman kasvoillaan.
  Hän vastasi ampumalla takaisin. Lisäksi keho toimi yksin ja paljon aikaisemmin kuin tietoisuus.
  Vihollinen sai osuutensa otsalle ja alkoi vääntyä ulos ilmeisenä yrityksenä päästä Vladimirin taakse.
  piraijakalaa muistuttava taistelulaiva Tsarinat joutui kolmen Kaganate-risteilijän hyökkäyksen kohteeksi. (Tietoa vastustajista ilmestyi telepaattisena impulssina , joka lävisti partiopojan aivot!).
  Se tuli niin kuumaksi, että se repi irti pyörivän hyökkäystornin raskaan laivan rungosta, ja rikkoutuneiden ja sulaneiden panssarien palaset alkoivat pudota.
  Kymmeniä taistelurobotteja ja useita ihmisen kaltaisia kosmonauttihävittäjiä pyörivät ilmakehän ja tyhjiön räjähtävässä sekoituksessa. Ilma itse purskahti ulos ja hehkui kuumana, sylkien todellisia tulisoihdutuksia. Tässä on yksi tyttö, jolla on vehreät, samettiset terälehdet hiusten sijaan, hän vinkui ohuesti ja jäätyi muuttuen kynttilän tyngoksi.
  Terkin melkein missasi hänen ulostulonsa häntään, mutta reagoimalla vaistomaisesti hän onnistui lähettämään ylitsensä syytteen tappavasta tuhosta.
  Ja jopa nuori soturi ojensi kielensä:
  - Sudet, nämä ovat paskaa! Paha kuin koirat!
  Tämän jälkeen poika yritti vääntyä ulos jatkuvan vihollisen hyökkäyksen alta. Vladimirin kokemuksen puute avaruustaisteluissa oli ilmeistä. Oli pakko toimia toisin, mutta miten... Terkin joka tapauksessa intuitiivisesti yritti heittää vihollisen pois maalista. Partiopoika muisti, kuinka aseistetut aikuiset olivat jahtaneet häntä huhtikuusta 3014 lähtien. Sitten hän lastasi lähimmän kivellä ja juoksi karkuun väistäen luoteja.
  Sitten ilmestyi todellinen taktinen taito - vetää kuolemaa viiksistä ja jättää vanha nainen viikate nenällään.
  Ja nyt hän ei vieläkään päässyt eroon sitkeästä vihollisesta ja repiä itseään pois, vaikka Vladimir osoitti titaanisia ponnisteluja, ja avaruushävittäjän ohjaamossa se muuttui yhä kireämmäksi.
  Sitten Terkin päätti turvautua toiseen tekniikkaan, nimittäin taktiseen pettämiseen. Ja partiopoika käänsi epätoivoisesti autonsa ympäri jäljitellen oinasta. Laskelma perustui siihen, että vihollinen pelästyisi, ja sitten käyttöönottohetkellä olisi mahdollista katkaista hänet!
  Vladimirin päässä soi laulu:
  "Ajattelin, että lähden kuin täydellisessä deliriumissa, olen kyllästynyt haavoihin!" Mutta se, joka istuu sisälläni, on ilmeisesti päättänyt painaa minut!
  Lähetti tappavan virran hyperplasmaa,
  Ja se lataa temppelisi kauhealla pulsarilla!
  Mutta sillä hetkellä hänen vastineensa osoitti rohkeutta, tai ehkä hän myös toivoi, ettei vihollinen kestäisi bluffia, ja kääntyi oinaan.
  Seurasi törmäys, ja sitten superkirkas salama tulvi jokaisen pojan ruumiin molekyylin ja kvantin. Ja löysit itsesi kuiluun, jossa pienen, mutta kauheasti palavan tähden suolet leimaavat!
  Terkin avasi, tai pikemminkin avasi, silmäluomet vaivalloisesti. Hänestä tuntui, että hän näki ikään kuin tähtitaivaan, mutta niin kirkkaan ja monivärisen, että oli mahdotonta kuvitella sen vertaista. Ja suuret ja häikäisevästi kiiltävät enkelit miekkaineen hyppäävät taivaassa. Lisäksi säteilevät tähdet kimaltelevat miekan kärjessä ja sen kahvoissa syöden silmät pois.
  Yllättyneenä nuori soturi sulki silmänsä ja avasi ne sitten taas Titan Herculesin ponnisteluilla. Kyllä, todellakin, hän näkee outo tähtikirkas maton epämaisen alkuperää, äärimmäisen tiheästi täynnä arvokkaita valon seppeleitä. Kymmenet tuhannet kirkkaimmat tähdet häikäisevät ja hämmästyttävät mielikuvitusta. Keho itse näytti kelluvan tyhjiössä tuntematta mitään tukea. Ennennäkemätön näky järkytti tiedustelijaa niin paljon, että hän menetti tajuntansa pariksi sekunniksi irtaantuneena todellisuudesta.
  Kun ajattelukyky palasi häneen, hän pystyi jo hallitsemaan tunteitaan. Hänen alla oli taas kova pinta, poika kamppaili seisomaan naarmuuntuneilla ja mustelmilla jaloillaan.
  Näky, joka ilmestyi hänen eteensä, ei ollut heikkohermoisille eikä miehille, joiden vahvuus oli vähintään titaani. Aluksi partiopoika luuli olevansa tulossa hulluksi. Majesteettinen kaupunki, galaksin pääkaupunki, - ääni kiljui korvassani - Kaganaatti-imperiumi ilmestyi kaikessa villeimmässä ja säteilevässä loistossaan.
  Vladimir toisti mekaanisesti Ostap Benderin lauseen:
  - Liian tyylikäs - idiootin mielikuvitus!
  Ylellisiä monen kilometrin pilvenpiirtäjiä, jättimäisiä temppeleitä lukuisine kupoleineen ja jalokivillä koristeltuilla symboleilla, käsittämättömän jättimäisiä patsaita, puutarhojen ja suihkulähteiden kaskadeja, valaisevia laitteita, valtavia mainostauluja, joihin mahtuisi viidellekymmenelle olympiastadionille ja paljon muuta. Esimerkiksi nestemäiset metallirakenteet, jotka muuttavat muotoa ja väriä upeilla sävyillä! Jos lisäämme miljoonia erilaisia värikkäitä ja ylellisiä lentokoneita, niin 11-vuotiaalle pojalle 2000- luvun alussa tämä oli yli kaiken rajan.
  Vaikka luulet, että tämä lapsi on todellinen ihmelapsi!
  Ja silti ei ollut pelkoa. Oli äärimmäistä jännitystä ja jopa sanoinkuvaamatonta iloa nähdessään älykkäiden olentojen käsien luoman käsittämättömän värikkään loiston. Kaikki tässä metropolissa osoittautui suurenmoiseksi ja lumoavaksi. Taivaalla loisti useita auringontähtiä. Kirkkain vaaleanpunainen-keltainen topaasi-sävyllä on säteilevä taivaankappale, kaksi vihreää, yksi sininen ja kaksi lähes näkymätöntä kirsikka-safiiria, mikä on luonnollista näin voimakkaassa valaistuksessa. Voimakkaasta valosta huolimatta se ei kuitenkaan vahingoittanut silmiäni, eikä se ollut aivan heikentävän kuuma. Lämpötila on erittäin miellyttävä, puhaltaa hieman viileä tuuli.
  Terkin katsoi lentävää olentoa, joka oli samanlainen kuin seitsenpäinen kirahvi, jossa oli monivärisiä ja -muotoisia pilkkuja, ja vihelsi. Olennon korvat, kuin perhosen kirkkaat siivet, soivat vastauksena satakielen trillaa.
  Nuori partiolainen puhui:
  - Ja mitä Saatana voi luoda? Sama kuin Jumala, mutta paljon hauskempaa!
  Partiopoika käveli jo paljon iloisemmin, melkein laukkaa,
  seitsemänväristä jalkakäytävää pitkin, jota reunustavat kukat, patsaat, moniväriset vilkkuvat valot ja kristallinkiillotetut laatat. Paljaat pohjat tuntuivat erittäin sileiltä, jopa liukkailta, kuten jää, antaen luminesoivan, mutta onneksi ei liian kuuman pinnan. Ja tämä nosti tunnelmaa ja sai meidät viheltämään. Seitsenpäinen kirahvi, jonka korvat kuin perhosen siivet, oli jo kyennyt nousemaan ilmaan ja liikkui siellä rapumuotoisilla kavioillaan .
  Useita eksoottisia lintuja lensi ohi. Kuvittele kilpikonnan kuori kehossa, ja hännät ovat kuin riikinkukkoja , joiden kivet ovat kauniimpia ja kirkkaampia kuin timantit.
  Vladimir heilutti kämmenellä ja hän sirkutti:
  - Se, joka on iloinen, nauraa, ja ääni ulottuu aurinkoon! Joka etsii, löytää aina!
  Kaikki tässä futuristisessa, aidosti kosmisessa metropolissa oli peilimäistä ja häikäisevän upeaa, jopa roskakorit tehtiin eksoottisten eläinten, hyönteisten, kalojen ja lintujen muodossa. He avasivat suunsa ja kiittivät kohteliaasti, kun heitä heitettiin roskia. Kun Vasily heitti pois minisotilaan sulaneen ja vääntyneen kengän, raadonsyöjälintu hyppäsi ulos jalkakäytävältä kuin se olisi veden pinta. Siinä oli kotkan pää, mutta suhteellisesti suuri nokka, ja raidallisen munakoison runko, jota kehysti kolme riviä reheviä terälehtiä. Jokainen rivi erosi versojen värin ja muodon suhteen, ja siipillä oli jopa liikuteltava väritys, kuten videoleike. Höyhenhöyhenen ja samalla kukkainen raadonsyöjä nieli kuluneet kengät, joista oli tullut käyttökelvottomia, melodisesti sirkuten:
  Meillä ei ole mitään syytä kiusata itseämme epäilyillä! Koko universumissa ei ole enää epätoivoisia miehiä! Todelliset miehet heittävät roskia - tapa jonkun toisen terästä ! Varsi tappaa jonkun toisen!
  Vladimir heilutti kättään "diivan raapijalle " hämmentyneenä ja sanoi nokkelasti:
  - Hämmästyttävin asia ihmisessä on, että hän ei ylläty lumoamisesta, vaan hämmästyttää banaalista!
  On kuitenkin outoa, että raskaat sotilaskengät sulaivat, eikä hän itse saanut vakavia palovammoja, lukuun ottamatta pieniä palovammoja. Vaatteet eivät kuitenkaan näyttäneet olevan liian vaurioituneet, vaikka ylelliset haalarit katosivat. Mutta jotain on säilynyt, eikä hän niin häpeä kävellä kaupungilla näppärässä t-paidassa ja shortseissa, normaalit vaatteet pojalle kuumalla säällä.
  Vaikka Terkin oli hämmentynyt paljaista jaloistaan, jotka olivat äärimmäisen sopimattomia pääkaupungissa, jossa jokainen patsas, auto, suihkulähde, sommitelma, niin tämä tai tuo rakennelma loisti korvia räikeää ylellisyyttä. Kuten räsytty kerjäläinen Pietarin hallituskorttelissa, punastut tahtomattaan, kun joku aatelisista lähestyy sinua.
   Kaduilla ei ollut juurikaan tällä hetkellä jalankulkijoita, enimmäkseen lapsia, jotka näyttivät ihmisiltä. Koska tämä on yksi metropolin keskeisistä sektoreista, kuuluisat Stalik-väriset tontut asettuivat tänne. Oli vain aika, jolloin lumoavan imperiumin minisotilaat oudolla nimellä Kaganate saivat lyhyitä lomapäiviä kokeakseen ainakin vähän elämää ilman uuvuttavaa harjoitusta, saadakseen heidän kokea lapsuuden ilot. Lisäksi tämä lyhyt lomakausi kasarmikauteen verrattuna oli eräänlainen kannustin menestymiseen opinnoissa ja taisteluharjoitteluun.
  Vähintäänkin mahdollisuus hallita aikaa haluamallasi tavalla on onnea! Juuri tästä syystä vaarattomien nauravien lasten näkemys, joista monet leikkiessään iloisesti jopa lensivät ilmaan, tekivät kuperkeerauksia, kehräsivät kuin toppia, vapauttaen kaleidoskooppisia hologrammeja, antoi maagiselle kaupungille ihanan idyllisen ilmeen.
  Terkin halusi lähestyä heitä ja kysyä pari kysymystä, mutta hän pelkäsi. Pelkäsin, että rauhalliset, kauniit pojat ja tytöt kuin tontut kukissa kimaltelevissa asuissaan eivät ehkä ole niin rauhallisia kuin miltä ensi silmäyksellä näyttävät. Lisäksi se ei yleensä ole tyypillistä ihmisille, jopa terälehtihiuksiset tytöt pelasivat selvästi sotapelejä. Totta, näyttää siltä, että satu- ja anime-fantasiatyypit olivat kehittymässä , eivät ihmisen tekemiä taisteluita. Yksittäiset holografiset projektiot olivat suuria ja niin kirkkaita, että ne toistivat uskollisesti yksityiskohdat. Se, mikä näytti , ja itse asiassa, yhtäkkiä satulinnat, linnoitukset ja talot ilmestyivät jostain ilmasta ja sitten katosivat.
  Nähdään hämmästyneenä partiopoika käveli ja käveli jatkaen kaupungin tutkimista. Kuinka upeita puita ja jättimäisiä, kymmeniä ja satoja metrejä pitkiä kukkia, suihkulähteitä ja lentäviä eläimiä, jotka roikkuvat kristalliparvekkeilla, jotka hohtavat auringossa monisatuisen paletin kanssa. Kukkien terälehtiin ilmestyy erilaisia liikkuvia kuvia, jatkuvasti vaihtuvia, useimmiten erilaisten ulkomaalaisten taistelulajeja tai taisteluita retrotyyliin.
  "Ehkä nämä ovat voimakenttiä!" ajatteli partiopoika hieroen oimojaan, hänen aivonsa olivat valmiit kiehumaan vaikutelmien runsaudesta. "Täällä on useita valaisimia, sellainen valon ja värien leikki on toistamaton planeetallamme! Heidän mielensä luomukset ottavat outoja muotoja!"
  Tässä on yksi seitsemällä jalalla roikkuvista pallomaisista rakennuksista, joita reunustavat lehdet, kehystetty jalokivillä, joista jokainen on maalattu Stalik-värihaltioiden lipun väriin. Toinen rakennelma tehtiin seitsemänsakaraisen tähden muotoiseksi, ja sitä kierrettiin hitaasti akselinsa ympäri. Kolmanneksi viisi krokotiilia, joiden hännät risteytyivät hakaristi-viisikulmion tavoin, ja hyperplasmisten roiskeiden ja tahrojen suihkulähteitä putosivat heidän suustaan. Jokainen tällainen tahra antoi erityisen, ainutlaatuisen hohtavan.
  Muut rakennukset muistuttivat uudenvuoden puita, kakkuja tulisoihduilla ja myrskyisiä monivärisiä vesiputouksia, jättimäisiä virtoja, jotka menivät stratosfääriin. Jotkut jättimäiset suihkulähteet erilaisten ekstragalaktisten hirviöiden muodossa jalokivissä sylkivät ulos sulaa metallia ja outoja kaasuja, joita valaisi laser- ja magolaser- säteet.
  Luksusrakennusten alemmat kerrokset olivat täynnä värikkäitä sisään- ja uloskäyntejä, joiden näytöillä välähti nimet. Ja mikä outoa on, että kaikki nimet ovat täysin selkeitä: ravintolat, kaupat, kauneushoitolat, ampumagalleriat, kaikentasoiset ja -tyyppiset viihdekeskukset, erilaiset palvelut.
  Se muistutti Moskovan monta kertaa laajennettua ja verrattomasti ylellisempää Central Presidential Avenuea. Terkin oli silloin vielä hyvin pieni, hän muisti epämääräisesti ja nyt kirjaimellisesti nieli silmillään häikäisevän keisarillisen loiston. Tietenkin monilla asioilla täällä ei ollut analogia maan päällä. No, millainen ihmissuunnittelija sijoittaisi pää alaspäin torneja, kupolia ja altaita värikkäiden olentojen, kuten merenneitojen, kukkapyrstöjen ja sanoinkuvaamattoman mahtavien hirviöiden kanssa. Kuten miekkahampaiset kaskelotit tai sarvimammutin ja ruuduhain hybridi! Se on jopa pelottavaa katsoa, näyttää siltä, että kaikki romahtaa päähäsi ja nielee sinut kokonaan.
  Yksi tonttutytöistä lensi hänen ylitse, koskettaen häntä kevyesti kiiltävällä pitkäkorkoisella kengällä. Terkin huojui hieman iskun vaikutuksesta, hän oli jo väsynyt, hän oli kävellyt useita kilometrejä.
  - Et ole luultavasti syönyt pitkään aikaan, tähtisoturi? - pieni enkeli soi kuin hopeakello.
  Jos siellä oli liikkuvia jälkiä, ne olivat ilmeisesti sammutettuja. Ilmeisesti kaukaisen tulevaisuuden huippumetropolissa he olivat liian huolissaan fyysisestä kunnosta. Pinnasta tuli karheampi kovametallipiikkien ansiosta. Maailma virnisti, ja paljaat jalkani alkoivat kutittaa ja kutittaa.
  Muistin jopa kuuluisan kirjailijan ja runoilijan Oleg Rybakovin kuuluisan aforismin: "Raajoille koko maailma on täynnä piikkejä, jotka näyttävät meistä sulavilta saappaiden tietoisuutemme takia!"
  Terkin todella halusi syödä, koska hänestä tuntui kuin olisi ollut nälkäinen useita päiviä, paitsi että...
  Mutta kuka tietää, kuinka kauan hän vietti pyörtymään .
  Katu on täynnä värikkäitä, kutsuvia, erittäin viettelevän muotoisia koneita. Yksi ajatus alkaa hallita nuoren partiolaisen vaaleaa päätä: "On aika syödä!"
  Nuori soturitiedustelu päättää melko loogisesti:
  -Sinulla ei voi olla kahta kuolemaa, et voi välttää yhtä! Ja tyhjällä mahalla ei ole elämää, on hyvä kaatua!
  Heti kun lähestyt konetta, näkyviin tuli heti kolmiulotteinen projektio kauniista seitsemänvärisestä tytöstä, jolla on siivet. Kielellä, joka vaikutti venäjäksi, ihme nymfi sanoi:
  - Mitä pieni mutta rohkea maailmankaikkeuden valloittaja haluaa?
  - Syödä! - Terkin sanoi rehellisesti, pojan sinisissä silmissä näkyi nälkäinen kipinä.
  - Sataviisitoista miljoonan tuotteen sarja sadasta tuhannesta biologisesta ja kemiallisesta alkuaineesta on palveluksessasi. - Keijukeiju siristi lisäten siipien kokoa ja kirkkautta.
  - Sitten Kremlin jäätelöä, limonadia, mehua, kakkua ja suklaata. - Iloinen poikapoika mutisi.
  - Mitä tyyppejä? Ilmoita tilauksesi! - Siellä oli kaksi perhostyttöä ja he virnistivät luonnottoman leveästi.
  - Ei haittaa, kunhan se on maukasta. - Terkin mutisi hämmentyneenä.
  Räpyttää usein innoissaan ja levittää käsiään avuttomasti.
  - Onko se mahdollisimman maukasta? Suosituimman standardin mukaisesti? - Lempeä, naisellinen ääni kysyi vihjailevasti. Ilmeisesti kyberneettinen palvelija on joutunut useammin kuin kerran olemaan tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka eivät ymmärrä mitä haluavat.
  - Joo! - Partiopoika Terkin putosi helpotuksesta.
  - Nosta kätesi, katso suoraan. Tai ota esiin henkilökorttisi, minisotilas. - Holografiset nymfeet sanoivat kuorossa.
  Boy Scout kohotti molemmat kädet. Himmeä keltainen valo välähti, ilmeisesti se oli skannattu.
  - Henkilöllisyytesi ei näy kortissa, sinulla ei ole henkilökohtaista sotilaskorttia, joten sinua ei voida palvella. - Terälehtihiuksiset tytöt vinkuivat ja muuttuivat heti karmiininpunaisiksi, ristiin kätensä varsien värihaltioiden estävällä eleellä.
  Terkin käveli kiireesti pois konekivääristä, hänen kantapäänsä kirjaimellisesti polttivat. Tämä näyttää olevan teknotronista identifiointikommunismia. Vain tämä löytö ei tee päätäni yhtään kevyemmäksi, mutta vatsani on vielä tyhjämpi.
  Terkin istuutui hienostuneelle jalkakäytävälle jäätyneenä, kumartuneena ja nojasi leukaansa kämmenilleen. Ajattelin... Tulevaisuutta kuvattiin tummimmilla väreillä. Hän on täysin yksin toisessa galaksissa, jota ympäröivät muun maailman olennot , olennot, jotka ovat pahempia kuin petollisimmat villieläimet. Eikä mikään pelastusidea tule mieleen. Oliver Twist viihtyi paremmin Lontoossa, ainakin siellä oli ihmisiä kuin koditon pakolainen itse. No minne hän menee? Pitäisikö hänen antaa itsensä luottaen armoon vankilassa? Siellä he ainakin ruokkivat sinut, vaikkakin niin nöyryyttävällä tavalla, letkun läpi.
  Täällä Vladimir todella löysi itsensä Oliver Twistin tilasta. Laihalla ja nälkäisellä pojalla ei enää ollut voimaa mennä minnekään, ja hänen jalkansa murtuivat armottomasti vereksi Lontoon polkujen mukulakivillä ja karkealla soralla.
  On myös kylmä, aurinko on piilossa pilvien takana ja pohjoistuuli puhaltaa Lontoon halki. Ja sinä olet vain laihtunut lapsi, etkä ollenkaan superihminen, joka tappoi ensimmäisen aikuisen uhrinsa yhdeksänvuotiaana. Tai ei, ehkä hän ei loppujen lopuksi ole Oliver Twist, vaan arvokkaan miehen poika ja pystyy paljon, jopa vieraissa maailmoissa. Ja loppujen lopuksi täällä on lämmintä eikä niin paha.
  Pojan sai ajatuksistaan soiva ääni, joka Vladimirin mielestä kuului venäjän kieleen.
  - Miksi olet masentunut, fotoni? Näen, että nuolet huuliasi. Ilmeisesti haluat ajaa Princeps -plasman vatsaan?
  Tuntematon poika kimaltelevissa vaatteissa ojensi kätensä hymyillen. Kuinka inhimillistä se on! Väritontun kasvot ovat pyöreät, lapselliset, ei ollenkaan pahat, hänen pitäisi esiintyä mainoksissa oikeasta ravitsemuksesta, mutta hän puristaa kämmenään liian lujasti. Otsa on korkea, hiukset kolme väriä - oranssi, vihreä, violetti terälehtien muodossa, laajat siniset ja smaragdiirissilmät. Totta, ruskettunut, jäntevä käsi, ikään kuin teräksestä valmistettu, joka pystyy murtamaan luun. Vladimir pystyi tuskin hillitsemään itseään osoittamatta, että hänellä oli suuria kipuja, lapsen kämmen puristui kuin kidutuspaheessa.
  Partiopojan äänessä oli vakava tuska:
  - Kyllä, minulla on nälkä!
  - Olet ilmeisesti kotoisin kaukaisista siirtokunnista, paloit pahasti ja näytät repaleelta ja oudolta. - Nuori kukkatonttu sanoi hieman myötätuntoisesti äänessään .
  Vladimir, tietämättä mitä vastata, katsoi itseään hämmentyneenä. Vaatteet olivat itse asiassa jo alkaneet kytetä paikoin ja iho oli punainen ja hilseilevä. Joko paikallisesta säteilystä tai räjähdyksen viivästyneestä reaktiosta. Terkin tunsi jäisen vilun vatsassaan ja sanoi vapisevalla äänellä:
  - Arvasin sen, olin lämpövarauksen keskipisteessä.
  - Otan ruoan huippunopeudella, sitten kerrot minulle. - Poika juoksi karkuun, ikään kuin nopealla liikkeellä, koskematta saappaillaan kadun taitavasti muotoiltua pintaa.
  On vaikea selittää, miksi Vladimir tunsi luottamusta tähän aggressiivisen, vaikkakin kauhean kauniin rodun pentua kohtaan. Ehkä nuoruuteni ja stressini vaativat veronsa. Takaisin, uusi hänen ystävänsä heitti hänelle useita vaaleanpunaisia, herkulliselta tuoksuvia silmuja. Nuori partiolainen alkoi kertoa tarinaansa pidättämättä mitään, hän kiehui, hän halusi vuodattaa sielunsa.
  Kukkatonttupoika kuunteli tarkkaavaisesti. Hän oli yhtä pitkä kuin Terkin, ja hän oli luultavasti vielä nuorempi. Keskustelun aikana hänen komeilla kasvoillaan leikkii aina puhdas hymy. Totta, soturirodun lapsen hampaat ovat jo hyvin suuret, lumen valkoisemmat, ja useiden valaisimien säteet heijastuivat niistä kuin auringonsäteet. Automaatista otettu ruoka osoittautui liian maukkaaksi, se ylistimuloi reseptoreita ja kyllästymisen sijaan herätti ruokahalua.
  Kun Vladimir, vihdoin puhuttuaan, vaikeni, nuori kukkatonttu ja Steelik sanoivat harkiten:
  - Kyllä, se näyttää ihmeeltä, mutta et selviä täällä. Sinut tunnistetaan nopeasti, varsinkin kun tietokoneella tarkistetaan joka päivä kaikki persoonallisuudet. Pari päivää sitten aivan lähellä oli sellainen " plasmamylly "; tähtialukset räjähtivät kuin super ilotulitus . Pinnallakin oli nähtävissä kuinka repeytyneet laivat värjäsivät taivaan. On hyvä, että tärkein " pusero " meni linjan yli.
  Kukkatonttu osoitti keskitähteä Rifumurua .
  - Nyt kaikesta on tullut paljon tiukempaa, totaalinen tarkastusjärjestelmä. - Poika näytti huolestuneelta. - Kyllä, ja ennen kuin valvonta oli vakavaa. Varmasti jopa tämä kone, kuten muutkin, liittyy rakkauden ja oikeuden ministeriöön.
  - Joten salainen poliisinne kutsutaan? - Kurjasti leikkivä Vladimir irvisteli hymyillen, kuinka hauskalta rakkauden käsite kuulosti kansassa, jonka taustalla fasistit olivat päiväkodin tuhmia tyttöjä.
  - Kyllä, osastoja on useita, ja kaikki puhuvat rakkaudesta. - Kukkatonttupoika toi kulmakarvojaan yhteen ja hänen katseensa muuttui ankaraksi. - Se on kuin maalaisjärjen pilkkaa. Jopa isäni, neljännen luokan talouskenraali, pelkää näitä osastoja. Tule, lähde nopeasti . Vien sinut sinne.
  Vladimir alkoi juosta, ja hänen uusi kumppaninsa lensi korkeammalle ja tarttui partiopojan kaulukseen kehottaen:
  - On parasta piiloutua yöbaariin, se on täynnä kaikenlaista roskaa !
  Näyttää siltä, että tämä väritonttupoika tiesi paljon, sillä kun hän otti Rubikin kuution taskustaan ja käänsi sitä, polun keskelle ilmestyi valtava kala, joka katsoi tylsillä silmillään ja rävähti kavereille hämmästyneenä. . Totta, jalokivistä tehdyt kahdeksan hammasriviä eivät näyttäneet ollenkaan vaarattomilta, mutta silmät olivat niin ystävällisiä, kuten Vladimir Iljitš Leninillä julisteessa.
  Kumppani työnsi Vasiliaa ja murisi:
  - Hyppää perässäni! Sitten sinun on paljon helpompaa, pikkuinen !
  Ja kysymättä vastausta hän veti Terkinin mukaansa...
  He löysivät itsensä todellisesta lukemattomien käytävien ja käytävien labyrintista. Todellinen, erityinen vedenalainen maailma, jossa on paljon upeita asioita. Terkin ryntäsi vastineensa perään.
  Käytävillä kimalteli moniavioisuus eri muotoisia ja koostumuksia edustavia lamppuja ja koristeita. Lisäksi ne näyttivät erittäin värikkäiltä, kuten Moskovan metrossa, ja ehkä jopa kauniimpia. Samaan aikaan pojat liikkuivat nopeasti. Terkin tunsi olevansa melko tarmokas ja ryntäsi niin nopeasti kuin pystyi, mutta ei silti pysynyt kumppaniensa perässä. Heidän ympärillään oleva ympäristö muuttui jatkuvasti. Joko ilmaantui suuria halleja korkealla katolla tai romahtanut katuja, joita pitkin vierivät äärimmäisen taidokkaat autot, ja toukkojen päällä oleva samovaari diplodocus-kammalla ei vaikuttanut ollenkaan hienoimmalta taideteokselta.
  Vladimir ehti tuskin hypätä taaksepäin; hänen jalkansa oli melkein murskattu. Välittömästi ilmestyi kauppias, joka näytti ruusukenenäiseltä myrkkysieneltä. Hän siristi hellästi:
  - Haluatko ostaa muodikkaat lentävät lenkkarit?
   Partiopoika virnisti:
  - Kyllä, on helpompi juosta ilman kenkiä !
  Kukkatonttu poika vahvisti yllättäen:
  - Minulla on ylimääräinen pari, mutta anna hänen paeta toistaiseksi , hän näyttää enemmän palvelijaltani!
  Vladimir loukkaantui ja huudahti äänekkäästi:
  - Minusta ei koskaan tule orjaa!
  Kukkatonttu naurahti vastaukseksi ja varoitti:
  - Et ota askeltakaan täällä ilman minua. Ei riitaa!
  Pojat hidastivat hieman vauhtia ja seisoivat liikkuvalle käytävälle. Hän kantoi niitä kuin virtaava puro, ja myös pojat polkivat jalkojaan. Viereisessä huoneessa melko maanläheiset pojat läpinäkyvissä uimahousuissa työskentelivät pumppujen parissa. Kukkatonttu astui pois polulta ja osoitti hikoilevia, ruskettuneita poikia Vladimiriin.
  - Näethän, nämä ovat ihmismuotoisia kädellisiä - täsmälleen samoja kuin sinä. Meidän valtakunnassamme he ovat orjia, joten älä ole liian itsepäinen. - Väritontun ilme näytti kertovan Vladimirille, että olet onneton kaveri. Olet romahtamassa.
  Itse asiassa nuoret orjat näyttivät uupuneilta, ja heidän ruumiinsa olivat kuivuneet kohtuullisesta ravinnosta ja kovasta työstä. Totta, kun kukkatonttupoika ilmestyi heidän eteensä ja heilutti kättään, orjapojat alkoivat hymyillä ja esitellä terveitä hampaitaan. Ja sitten myös Vladimir heilautti heille kättään.
  Sen jälkeen he seisoivat jälleen juoksumatolla ja lisäsivät vauhtiaan lisäämällä nopeutta. Kukkatonttu sanoi varsin harkiten:
  - Koska olet ihminen, voit olla valtakunnassamme vain orjana. - Vangittuaan Vladimirin vihaisen katseen, herrasmiespoika selitti alentuvasti. - Mutta orjat ovat erilaisia. Joillakin heistä itsellään on orjia tai jopa hirveitä orjia!
  Ja kenraalin poika osoitti pitkällä sormella seuraavaan saliin. Siellä työskenteli jo alastomia orjia. Tytöt erosivat toisistaan kasvojen piirteissä tai hiusten värissä, mutta samalla he olivat kaikki poikkeuksetta kauniita ja nuoria. Orjuus ja kova työ eivät pilannut lainkaan heidän hahmojensa mittasuhteita.
  Vladimir rakastui tahattomasti orjatyttöihin. He erottuivat kauneudesta ja elastisesta ihostaan, urheilullisuudestaan, mutta eivät ollenkaan lihavista. Maaplaneetalla et usein näe tyttöjen kehon täydellisyyttä ja niin paljon. Ei rasvaa , ei roikkuvaa ihoa, kaikki on niin harmonista ja täydellistä, ja mikä tärkeintä, täällä on tuhansia tyttöjä.
  Terkin sanoi innostuneena:
  - Niin paljon kauneutta yhdessä paikassa!
  Kukkatonttu varoitti poikaa:
  - Et ole kovin hyvä! Jotkut tytöt täällä ovat viisituhatta vuotta vanhoja.
  Terkin vastasi automaattisesti:
  - Viheltää!
   Vartija ilmestyi hain muodossa, jolla oli kuusi jalkaa ja korkki päässään, ja visiirin alta ulkonevat evät. Valvoja pyöritti pieniä messinkirystysiään, ja siitä lensi häikäisevä virta, joka osui tyttöjen selkään, jalkoihin ja rintoihin, jolloin he kiljuivat sydäntä särkevästi ja hyppäsivät.
  Terkin ei enää kestänyt tätä. Partiopoika hyökkäsi vartijahain kimppuun tiikerinpennun raivolla. Hän ampui rohkeaa hyökkääjää, mutta Vladimir onnistui väistämään ja osumaan maabarrakudaan suolistoon kaikin voimin . Iso mies vinkui ja yritti heittää pojan pois neljän tassun heilahteluilla. Vastauksena Vladimir ampui vihollisen leukaan, vaikka hänen säärinsä väistyi akuutilla kivulla, mutta myös vihollisen kitiininen kansi halkesi, jolloin hän vuodatti karmiininpunaista verta.
  Terkin napsahti, kun hai menetti tasapainonsa, ja lisäsi polven temppeliin tulevassa liikkeessä. Petoeläin hiljeni, ja monet tytöt alkoivat hurrata ilosta.
  Mutta kukkatonttu, tämä iloinen poika, oli iloisin, hän taputti Vladimirin olkapäälle hyväksyvästi:
  - Käyttäydyt arvokkaasti! Rohkeaa ja siistiä!
  Terkin sanoi odottamatta vaatimattomasti:
  - Itse asiassa en ole niin siisti kuin luulen. Tällä hetkellä olen jopa hieman peloissani.
  Kukkatonttupoika nyökkäsi alentuvasti:
  -Sinä silvoit juuri orjan. Imperiumissamme kaikilla kansalaisilla, paitsi värihaltioilla , on orjien asema. -Herrasmiespoika naurahti kirkkaasti. - Mutta tietysti itse orjat ovat eri luokkaa! Ja te, kaunokaiset, suutelkaa soturiorjan jalkoja.
  Tytöt kumartuivat ja lähestyivät Terkiniä yksitellen. Poika antoi heidän suudella alaraajojaan mielellään. On niin mukavaa, kun saat suudelmia polviin asti sellaisilta kauniilta orjatyttöiltä, jotka kuitenkin vaihtavat toisiaan ja vuorottelevat. Mikä tekee siitä vielä ihastuttavamman ja hieman kutittavamman.
  Vladimir heräsi siihen, että tytöt itse asiassa suutelevat häntä. Totta, ei niin kaunis kuin unessa ja tatuoinneilla kasvoissa, mutta hyvin rakennettu ja täysin kehittynyt. Ja heitä oli kuusi, he suihkuttivat suudelmia paitsi jalkoihin, myös kasvoihin.
  Terkin tunsi sietämättömän häpeän, ja samaan aikaan hänen sisällään puhui pieni mutta sitkeä mies. Ja sitten kaikki ryntäsi eteenpäin Eroksen kiihkeässä pantomiimissa, kun maanjäristykset ravistelevat valtameriä ja liekehtiviä tulivuoria purkautuu pohjassa. Kaikki on yhtä aikaa maallista, fyysistä ja kosmista.
  Useita tunteja kestäneen tornadon jälkeen Vladimir pyörtyi jälleen ja palasi melkein välittömästi sarjauneen.
  Sillä välin Artemis pystyi edelleen antamaan kohdistetun iskun viholliselle ja lävistämään tyrannosauruksen aivot. Ja valtava eläin, joka puski tuskissaan, raapi laattoja suurilla ja vinoilla kynsillään, jäätyi.
  Artemis upotti paljaan, viillon jalkansa punaruskeaan lätäköön jättäen useita kauniita, siroja jälkiä, ja huudahti nostaen molemmat veriset miekat:
  - Voitto!
  Yleisö taputti...
  Jumalatar Kali, meidän täytyy antaa hänelle tunnustusta, hän otti sen ja teki antelias eleen. Hän napsautti oikean kätensä sormia. Ja Artemiksen kämmenelle ilmestyi kultainen sormus, jossa oli suuri timantti, pähkinän kokoinen.
  Jumalatar Kali sanoi iloisesti:
  - Ota vastaan minun antelias lahjani, oi arvokkaan arvoinen !
  Artemis kumarsi häntä. Ja sitten saliin. Sen jälkeen hän meni lepäämään todellisen naisenkelin paljain, siroin, erittäin kauniin ja viettelevän jaloilla. Hänelle taistelu oli voitettu.
  Ja hän käveli ylpeänä, päällään vain pikkuhousut, koska hänen rintaliivit olivat repeytyneet pitkittyneen taistelun aikana ja hänen täyteläiset rinnansa tulipunaisilla nänneillä paljastuivat.
  Tällainen upea, totta puhuen, gladiaattorityttö taisteli taistelua hirviön ja kauhean hirviön kanssa.
  Ja jo hieman unohdettu prinssi astui saliin tonttujousimiesten mukana. Sama, joka vietteli Elizabethin ja sai hänet myrskyiseen seikkailuun. Tämä seikkailu on kuitenkin toistaiseksi rajoittunut vankeuteen ja erittäin eksoottisiin, jopa mielenkiintoisiin unelmiin.
  Tonttuprinssi oli erittäin komea. Kuten kaikilla tontuilla, hänellä oli sileät, karvattomat, punertavat kasvot, kuin kauniilla teini-ikäisellä, mutta hänellä oli rohkea leuka.
  Hänen päässään oli suurilla smaragdeilla koristeltu turbaani.
  Hän otti sen ja kumarsi pahan jumalattarelle Kalille. Hän nyökkäsi takaisin hänelle hymyillen ja huusi:
  - Hei, prinssi Suleiman! Luulen, että toit minulle lahjan?
  Turbaanissa oleva tonttu vastasi luottavaisesti:
  - Tietysti, oi jumalatar! Ja uskon, että tulet olemaan iloinen lahjastani.
  Jousimiestytöt toivat Kalille arkun, jossa oli jotain melko raskasta.
  Orjapojat ottivat tämän arkun haltioiden käsistä ja toivat sen lähemmäksi emäntää. Ja he avasivat kannen melko taitavasti.
  Kulta ja arvokkaat korut todella kimaltelivat siellä.
  Jumalatar Kali, joka näytti ulkoisesti hyvin tyytyväiseltä, sanoi:
  - Erittäin hyvä lahja. No, Suleiman, voit istua viereeni.
  Prinssi kumarsi ja itse asiassa istui lähemmäs suurta jumalatarta.
  Niinpä hän sanoi tiikerivirneellä:
  - Miten vieraamme voi?
  Tonttuprinssi selvensi:
  - Tarkoitatko Elizabeth?
  Jumalatar Kali nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se on juuri hän!
  Suleiman sanoi suloisesti hymyillen:
  - Ei mitään erityistä! Hän istuu vankilassa samassa sellissä kreivitär-nymfi Drachman kanssa. Ainoa asia on, että hän näkee uskomattomia ja villejä unia.
  Jumalatar Kali piristi:
  - Mitä muita unelmia?
  Tonttuprinssi vastasi luottavaisesti:
  - Erikoisesta maailmasta, jota ei voida kutsua maagiseksi, se on pikemminkin tekninen, ei vain kosmisella, vaan pikemminkin atomitasolla. Eli silloin, kun ydinaseita on jo, mutta avaruuteen ei ole vielä lentoja.
  Jumalatar Kali rypisti kulmiaan ja kysyi:
  - Eikö hän ole maapallon historian 21. vuosisadalta? Tekevätkö he älypuhelimia, mutta eivät lennä avaruuteen?
  Suleiman naurahti ja vastasi:
  - He yrittävät lentää, mutta heikosti. He eivät voi edes kiivetä kuuhun. Mitä voit tehdä , primitiivinen!
  Jumala huomautti:
  - Mutta heidän tietokoneensa ovat huippuluokkaa?
  Tonttuprinssi nyökkäsi:
  - Ei paha! Pidin erityisesti iPhoneista . Jos lisäät niihin taikuutta, ehkä niissä on järkeä.
  Peikkokuningas huomautti:
  - Parempi kuin teknomaikkaa ! Tällöin teknologia ja taika yhdistetään hämmästyttävien tehosteiden aikaansaamiseksi.
  Suleiman kohautti olkiaan ja vastasi:
  - En tiedä taikuudesta, mutta tekniikka ei ole kovin suosittua meillä. Mutta itse asiassa hän on unessa maailmassa, joka on edelleen huonosti kehittynyt elektroniikan suhteen. On kuitenkin maailmoja, joissa ihmiset lentävät tähtien välissä ja jopa luovat avaruusimperiumia. Ja tämä on myös kiistaton tekijä!
  Jumaluus Kali virnisti ja vastasi, tämä poikkeuksellisen kaunis nainen:
  - Totta kai on sellaista! Ja teknologiaa, taikuutta ja maailmoja, joissa tähtialuksia rakennetaan kunnollisen asteroidin kokoisiksi. Mitä sitten?
  Peikkokuningas huomautti:
  - Haluaisin tällaisia teknologioita. Luo esimerkiksi atomipommi ja pudota se koko armeijan päälle kerralla!
  Suleiman murisi:
  - No, Jumala varjelkoon!
  Pahan jumalatar Kali kikatti hampaitaan paljastaen:
  - Kyllä, se olisi paljon siistimpää. Meidän on kuitenkin kunnioitettava sitä, että tällainen asia olisi erittäin julma. Tosin olen julma!
  Ja sitten hän tilasi:
  - Otetaan uusi tappelu, haluamme hauskaa!
  Yleisö tuki jumalatarta, joka ei halua pitää hauskaa. Ja sitten äänimerkki soi uudelleen. Tällä kertaa luonnollisin kääpiö lähti taisteluun. Hän ei ole pitkä , noin puolitoista metriä, mutta hänellä on olkapäät kuin vaatekaappi ja pitkä parta. Hän itse panssariin ja saappaisiin. Ilmeisesti hän on kokenut taistelija, jolla on ase käsissään, kirves oikealla ja tikari vasemmalla. Ja ulkonäkö on niin itsevarma.
  Jumalatar Kali virnistää ja toteaa:
  - Tulee verinen taistelu! Kääpiö on tässä tapauksessa paha, ja toisin kuin Artemis, hän ei osoita armoa!
  Neljä poikaa, noin kaksitoista tai kolmetoista vuotias, juoksi ulos areenalle toiselta puolelta. Heillä oli orjien perinteen mukaan yllään vain siniset uimahousut. Ruskettunut, avojaloin ja laiha. Pojilla oli miekka oikeassa kädessään ja kilpi vasemmassa kädessään. Aika söpöjä orjia.
  Haltiaherttuatar, joka istui jumalatar Kalin vieressä, huomautti:
  - On sääli lähettää suloisia poikia kuolemaan !
  Pahan keisarinna mutisi:
  - Se on sääli mehiläiselle, mutta mehiläinen on joulukuusessa!
  Sitten hän lisäsi:
  - Kääpiö voi myös kuolla - heitä on neljä, ja he ovat jo taistelleet kaksintaisteluissa!
  Todellakin, orjapojat alkoivat kuiskata ja katsoa sivuttain kääpiöön, joka ei ollut heitä pitempi, ja niitä oli vain yksi.
  Kalin seurakunta alkoi lyödä vetoa. He olivat jo nähneet tontun toiminnassa. Useammin hän tappoi leijonan tai suden ja pari kertaa poikia. Ja useimmat vedot kohdistuivat häneen.
  Jumalatar Kali huomautti:
  - Ottelusta tulee erittäin mielenkiintoinen. Tule mennään!
  Gong soi. Ja kääpiö heiluttaa kirveensä ja ryntää vihollistensa kimppuun. Ja pojat hajaantuivat ja seisoivat puoliympyrässä. Ja pojat ilmeisesti valmistautuivat sellaiseen taisteluun. He liikkuivat melko taitavasti, kun kääpiö yritti heilauttaa kirvettä välttäen suoran osuman. Ja kirves jatkoi pyörimistä.
  Kääpiö on tietysti fyysisesti erittäin vahva ja kömpelöisestä ulkonäöstään huolimatta nopea. Ja niin hänen kirves nappasi yhden nuorista gladiaattoreista niin, että kilpi repesi iskun vaikutuksesta ja lapsi haavoittui.
  Täällä narripoika alkoi laulaa piristääkseen teurastukseen lähetettyjä onnettomia tyyppejä:
   Olen hitti ja ikävä, vaikka olisin vielä poika,
  Aina valmis taistelemaan örkkejä vastaan...
  Vaikka joskus onni on kuin hölmö,
  Mutta nuoret vuodet auttavat!
  
  Missä tahansa oli ilkikurinen lapsi,
  Joskus kohtalo heitti meidät Marsiin...
  Isänmaassa jokainen vaippa on soturi,
  Ja Karabas ei saa häntä kiinni verkkoon!
  
  Olen rohkea ja erittäin taitava poika,
  Älä anna periksi vaikeuksille on motto...
  Tänään lapset, huomenna upseerit,
  Rakennetaan pian siistiä elfinismia !
  
  Elphiassa on monia suuria sotureita,
  Jokainen meistä on taistelija ja edelläkävijä...
  Pysäytämme villien örkkien hyökkäyksen,
  Näytetään maailmalle esimerkki rohkeudesta!
  
  Meille ei ole sanaa - heikkous ja väsymys,
  Lapset-ritarit pystyvät kaikkeen...
  Ja se ei tule, uskon siihen, vanhuus,
  Vaikka joskus on nollia!
  
  Minusta tuli pioneeri verisessä taistelussa,
  Kaikki erämaat menivät ohi, raivoisa hurrikaani...
  Ja orkilaiset vastustajat hukkuvat,
  Iskemme Fuhreriin!
  
  Älkää uskoko niitä, jotka ovat ujoja ja puhuvat,
  Itse asiassa kauhistus on viekas kettu...
  Tänään kulta, huomenna teloittajien kanssa,
  Mutta pioneerin omatunto on niin puhdas!
  
  Uskon, että tulee valoa kirkkaampi aika,
  Jossa ikuinen elfinismi hallitsee...
  Ritarien runoissa lauletaan unta,
  Furious Orkshism on heitetty kuiluun !
  
  Joten ihmiset, uskokaa, upea kohtalo odottaa ,
  Voimme todella tontut...
  Me karkotamme, tiedän, olemme pilviä taivaalla,
  Läpäistään koe rehellisesti ja A:lla!
  
  Elfiassa on soturi ja lapsi seimestä,
  Emme ole vahvempia, meitä ei voida löytää kylmemmiksi...
  Ja pojan ääni soi hyvin,
  Tiedä, että edelläkävijämme ei käänny pois polulta!
  
  Saavuta pojalle suuri kohtalo,
  Ryhdy demiurgiksi ja tee hyvää...
  Ikonien kasvot ovat siunattuja,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Meistä tulee korkeampia ja koko maailmankaikkeuden yläpuolella,
  Elfia on voimakas maa...
  Ja perheen vahvuus taistelussa on muuttumaton,
  Orkler Saatana tuhoaa sinut!
  
  Pian marssimme pitkin Orklinia,
  Ja olen ikuisesti edelläkävijä...
  Vaikka meistä on tullut paljon vanhempia lapsia,
  Mutta puolitoimia ei silti tarvita!
  
  Haluamme tehdä isänmaastamme suuren,
  Saavuta kunniaa vuosisatojen yli...
  Korkeimmalle perheelle, jolla on tuhat kasvot,
  Lisää voimaa nyrkkiimme!
  
  Lyhyesti sanottuna taistelemme rohkeasti,
  Uskon, että kukistamme orkshit päättäväisesti...
  Säilytimme sen, mikä oli tärkeää sydämissämme,
  Yläpuolellamme on Perhe ja Jumalan Kerubi!
  Yläpuolellamme on Perhe ja Jumalan Kerubi!
  . LUKU nro 9.
  Blondi tyttö heräsi. Ja ketjut kolisevat, hänen selkänsä sattui valehtelemisesta. Totta, he heittivät hieman olkia tehdäkseen siitä pehmeämpiä kaunokaisille.
  Selli oli puhdas, ilman rottia, pystyi jopa näkemään lämpimän, mutta raikkaan ilman puhaltavan tankojen läpi.
  Drachma vastasi hymyillen:
  - Olet nukkunut, mutta juo maitoa. He alkoivat rakastaa meitä!
  Siellä oli todella kannu tuoretta maitoa ja kakkuja. Tyttö joi vähän ja söi juustoleipää. Ja hän huomautti:
  - Joten miksi me istumme täällä? Ehkä on aika kutsua meidät kuulusteluihin?
  Nymfityttö huomautti:
  -Näet hyvin kirkkaita unia. Ja taikurit jumalatar Kalin seurasta katsovat heitä.
  Elizabeth hämmästyi:
  - Mistä sinä sen tiedät?
  Drachma vastasi hymyillen:
  - He nostivat Diamond Morphin . Tunnen hänen läsnäolonsa. Ja sen avulla he lataavat unelmasi, jolloin se näyttää elokuvalta.
  Vaalea tyttö löi paljain jaloin ja huusi:
  - Vau! Ja se on siistiä! He tekevät elokuvia unelmistani! Ja tämä tuottaa minulle suurta iloa!
  Nymfikreivitär nyökkäsi:
  - Kyllä, se on ilo sinulle, mutta ... On epätodennäköistä, että pahan jumalatar Kali tekee tämän hyvään tarkoitukseen. Varmasti tästä on haittaa ihmisille . Eikä tietenkään vain ihmisiä. Mutta myös muille eläville olennoille.
  Elizabeth lauloi ankarasti:
  Paha on ylpeä voimastaan,
  Jumalatar Kali veti miekkansa...
  Mutta blondin tytön kanssa olen kerubi,
  Hänen takanaan tulee olemaan Perheen Jumalan voima!
  Ja hän joi maitoa miedolla välipalalla melko tuoretta ja maukasta pullaa juustolla ja kanelilla. Mutta ilmeisesti maidossa oli jotain sekaisin.
  Vaalean tytön safiirisilmät alkoivat sulkeutua ja hän huusi:
  - Mitä helvettiä!
  Drachma nyökkäsi:
  - Kyllä, he haluavat pelata elokuvan uudelleen. Mutta ei se silti haittaa.
  Elizabeth halusi sanoa jotain vastaukseksi, mutta hänen silmänsä lopulta sulkeutuivat ja hän nukahti syvään.
  Mutta unet olivat todella eloisia, ja tunteet poikkesivat vähän todellisuudesta.
  Nenäääni murahti:
  - Sinun täytyy harjoitella.
  - Emme ole syntyneet eilen, ja partisaaneja ei kidutettu. "Elizabeth teeskenteli loukkaantuneensa, hänen mustat kasvonsa jopa irvistivät, ikään kuin pantterilla olisi hammassärkyä. - Fyysinen ja moraalinen vaikutus, se on niin luonnollista.
  Kaksi panssaroitua kuorma-autoa ajoi maantielle. Autot tärisivät ajaessaan epätasaisilla pinnoilla. Yleisesti ottaen se ei ollut enää niin mukavaa. Yksi voimakas sotilaista yritti silloin tällöin nojata kyynärpäänsä Elizabethiin. Tyttö päätti näyttää luonteensa ja antoi hänelle voimakkaan lyönnin kasvoihin.
  Hän lensi pois voimakkaasta iskun vaikutuksesta. Totta, hän ei sammunut. Raivoissaan hän ryntäsi Elizabethiin:
  - Saat sen perseeseen, lutka! - Hän huusi keuhkoihinsa . Muut sotilaat nauroivat ja huusivat.
  - Missä, mutta sinulla ei ole tarpeeksi enempää! - Tyttö löi häntä kurkkuun kämmenensä reunalla kobran nopeudella. Taistelija ontui ja kaatui kuin säkki. - Kyllä, et ole tarpeeksi paksuihoinen nyrkkeilijäksi.
  Eversti katsoi osastoon.
  - Mikä tämä on? - Hän kysyi ankarasti. Tarkemmin sanottuna hänen äänensä muistutti nälkäisen tiikerin karjuntaa.
  - Käytetään oikeuttamme valita! - Elizabeth vastasi.
  Nyt nais everstin karjunta oli hyväksyvää:
  - Pudotitko David Hayen ? Mikä mahtava tyttö. Kaikki sotilaat eivät pysty tähän, tällä kaverilla on musta vyö karatessa.
  - Ja joukko aivoja! - Blondi tyttö lopetti.
  Roar vastauksena:
  - Mikä ryhmä?
  Elizabeth huudahti:
  - Vammaisuus!
  Eversti nuolaisi täyteläisiä huuliaan ja pudisti kaksoisleukaansa:
  - No, sinä olet nokkela. Okei, vien sinut ja ystäväsi kuulusteluihin. Se tulee olemaan viihdyttävää.
  Kaksi panssaroitua ajoneuvoa saapui kylään. Sotilaat hajallaan laitamilla. Heitä oli kuusikymmentä, viisikymmentä miestä ja kymmenen naista. Plus kaksi muuta tyttöä. Erikoisjoukot liikkuivat yhdessä, mutta kokeneet soturit Elizaveta ja Drakhma huomasivat kuitenkin, että valmistelussa oli virheitä. Ilmeisesti sotilaiden joukkotuhot vaikuttivat. Aikoinaan muuten mustia ei hyväksytty ollenkaan vihreisiin baretteihin, mutta nyt he ovat kaikki mustia. Stalinin politiikka vaatii veronsa. Pudonneet lehdet kahisevat jalkojen alla, taivas on edelleen musta ja synkkä, puuttuu vain susien ulvominen. Kappeli on näkyvissä, mutta ristin sijaan siinä on viisisakarainen tähti, jossa roikkuu suurempi yläpyrstö.
  Tytöt haluavat todella riisua saappaansa ja juosta paljain jaloin, varsinkin paljain pohjin on niin mukavaa tuntea maan karheutta ja epätasaisuutta, kun jokainen kuoppa, jokainen oksa ja kuoppaus tuntuu.
  Täällä he lähestyvät taloa, joka on merkitty keltaisella liidulla kirjoitetulla ristillä.
  Elizabeth kuiskaa:
  - Symbolisesti keltainen on petoksen väri.
  Drachma vastasi:
  - Se on kuin satu Ali Babasta ja neljästäkymmenestä varkaasta. Samaa tykkimiesten naiiviutta. Kuinka tyhmää tämä on, kuka tähtää tähän?
  Koira kopissa alkaa haukkua.
  - Tässä on toinen pisto , helvettiin kaiken äkillisyyden kanssa. Nyt se tulee olemaan täydellinen epäonnistuminen.
  Kynnykselle ilmestyy noin kymmenen vuotias poika. Vaaleatukkainen, kuten useimmat lapset, jolla on lievä rusketus, et muutu pronssiksi Britannian auringon alla. Ohut runko näkyy rievujen läpi. Hän juoksee ylös, välkkyen pienillä, paljain jaloin, kaatuneena ja naarmuuntuneena koiran luo ja sanoo:
  - Tufi , onko täällä vieraita?
  - Purista, mutta älä tapa! - Eversti komentaa.
  Erikoisjoukot ryntäsivät poikaa kohti. Lapsi huutaa:
  - Äiti! Avuksi! - Ja juoksee karkuun, välkkyen paljaat, likaiset kantapäät.
  He ryntäävät hänen perässään, lasso lentää ja nielaisee hänen nilkkansa. Poika kaatuu, nykii yrittäen turhaan paeta.
  Eversti juoksi hänen luokseen ja tönäisi häntä karkeasti jalkallaan:
  - Ole hiljaa, pentu. Onko herttuatar täällä?
  Poika pudisti päätään negatiivisesti:
  - Näin on! Sinä valehtelet!
  Lapsi huusi peloissaan:
  - Ei todellakaan! Minä puhun totta!
  - Tähän on piirretty keltainen risti. - Eversti sanoi. - Katsokaa kuitenkin.
  Vanha nainen ilmestyi kynnykselle. Hänen kasvonsa olivat inhottavat ja ryppyiset, kultahammas välähti. Hän sanoi rätivällä äänellä:
  Valencian herttuatar nukkuu.
  Nais eversti murisi:
  - Onko se vahva?
  Ruma vanha petturi nainen karjui:
  - Sekoitin hänet puuhapon kanssa.
  Musta nainen karjui:
  - Sido poika, niin puhumme hänen kanssaan paikan päällä.
  Sotilaat ryntäsivät taloon. Tunnelma siinä oli yksinkertainen, maalaismainen. Jalorouva itse nukahti riisuutumatta sängylle. Herttuatar oli tavallisessa sotilaallisessa naamiossa, kalpea ja vaaleatukkainen Britannian tytär.
  Kauneus on erityinen, kuin keskiaikainen prinsessa, haisee erityiseltä aristokratialta.
  Musta nainen eversti paljasti hampaansa:
  - Rakastan todella blondeja. - Ja hän tarttui mustalla tassullaan herttuattaren lumivalkoisiin hiuksiin.
  Hänen kumppaninsa everstiluutnantti huomautti:
  - On liian aikaista vetää sitä. Hän on kuin tukki. Meidän on saatava Lumikki tajuihinsa.
  - Olla samaa mieltä! - Eversti sanoi.
  Hän otti vyöstään pienen ruiskun ja ampullin. Hän avasi sen sormien napsautuksella ja kaavi kuution.
  - Näin toimimme toisinajattelijoiden kanssa . - Hän sanoi, repäisi paitansa hihan ja pisti kärjen suoneen.
  Herttuattaren kasvot muuttuivat vaaleanpunaisiksi ja hänen silmänsä avautuivat.
  - Hyvää heräämistä sinulle! - Eversti löi kätensä hänen poskelleen, hän punastui välittömästi. - No, kuinka nukuit, kaunotar ?
  Herttuatar katsoi ympärilleen. Hänen ympärillään näkyivät amerikkalaisten erikoisjoukkojen yksinomaan mustat kasvot, jotka katsoivat häntä uteliaana kuin outoa eläintä.
  Eversti osoitti aseella:
  - Nyt sinä kerrot meille kaiken.
  - Anna hänen paljastaa druidien suoja. - Korruptoitunut ja erittäin ilkeä vanha nainen ehdotti.
  Eversti paljasti hampaansa:
  - Se siitä! He loivat maanalaisen, joka on vaarallinen nykyiselle hallitukselle. Ja se on pikaisesti esitettävä.
  Everstiluutnantti lisäsi:
  - Puhu, de Valenska , muuten satutan sinua kovasti.
  Herttuatar puristi huuliaan ja antoi niille halveksivan ilmeen.
  - En kerro sinulle mitään, punaiset jenkit.
  Eversti naispuolinen huusi:
  - Näin on! Riisu hänet sitten!
  Herttuattaren paita revittiin heti pois, erikoisjoukkojen voimakkaat kädet repäisivät hänen vyön, repäisi housut pois, paljastaen hänen sirot jalkansa. Saappaat revittiin pois ja sen jälkeen alusvaatteet. Taistelijat näyttivät kuorivan pähkinää siitä, kuinka nopeita heidän liikkeensä olivat. Ylpeä herttuatar, yksi Ison-Britannian arvostetuimmista naisista, huomasi olevansa alasti karkeiden mustien sotilaiden edessä, jotka katsoivat häntä ilmeisen kiinnostuneena ja tekivät suolaisia vitsejä.
  Kuului huuto:
  - Vau, mikä valkoinen vartalo hänellä on!
  Villiä naurua ja pilkkaavia sanoja:
  - Näyttää siltä, että hän putosi lumeen!
  Naurua taas:
  - Ei, liidussa!
  Kiihkeän villisian nurina:
  - Millainen tämä iho on, jos se peittyy palovammoilla?
  - Ja suu! Unikonväriset huulet kuin luotu palvelemaan meitä! - sanoi suurin musta mies.
  Herttuattaren siveys kärsi suuresti alaston prinsessana vähäsyntyisten miesten edessä. Hänen kasvonsa muuttuivat punaisiksi vihasta ja häpeästä.
  Jalo tyttö huusi:
  - Ei, anna minulle vaatteeni takaisin, äläkä katso minua sillä tavalla!
  Eversti laittoi epänaisen karvaisen kätensä hänen rintaansa vasten ja puristi hänen tulipunaista nänniään, kypsän mansikan väristä.
  - Ei, kuinka hyvä hän on ! Tiedätkö, voin tilata, ja viisikymmentä miestä raiskaa sinut monin eri tavoin.
  - Et uskalla tehdä tätä. - kuiskasi, vapisten kaikkialta, herttuatar de Valenne .
  Julma nainen murisi:
  - Ja miksi se on!
  Alaston kaunis tyttö huusi:
  - Se on ristiriidassa kommunistisen moraalin koodin kanssa.
  Eversti nauroi ja veti hänen oikean rintansa nännistä ja huomasi kuinka villisti herttuattaren sydän hakkasi. Sitten hän juoksi kätensä vatsansa yli raapimalla kynsillä ja vajosi alemmas. Herttuatar oli vääntynyt, mutta hän ei voinut tehdä mitään, koska hän oli sidottu sänkyyn, ja jopa roistot pitivät häntä käsistä ja jaloista.
  Naisupseerin ääni oli inhottava kuin liima:
  - Kuten tämä! On mukavaa nöyryyttää kuninkaallisia. Tiedätkö kuinka Stalin määräsi Englannin kuninkaan kuoleman?
  Herttuatar karjui pelosta:
  - Kuulin ! Tämä on aasialainen barbaari.
  Maisteltuaan sanoista nais eversti, nuoleen täyteläisiä huuliaan iloisesti, sanoi:
  perseeseensä torvi ja kuuma lyijy kaadettiin siihen. Se jopa äänitettiin nauhalle ja näytettiin meille. Jotta kaikki näkevät kuinka upeat elimemme murtavat itsepäiset ja ylpeät. Mikään arvo ei voi suojella sinua "CHIPin" tai "kunnia ja oikeudet" -osastolta.
  Jalo tyttö huusi:
  - Kyllä , luultavasti olette vain säälittävä teloittaja. Tunnet itsesi merkityksettömiksi ihmisiksi, yrität nousta muiden ihmisten kärsimyksen kustannuksella.
  Eversti virnisti:
  - Tämä on suloinen kosto!
  Drachma huomautti:
  - Maaseudun kellotorni on mitätön pilvenpiirtäjien joukossa, mutta majesteettinen majojen joukossa!
  Ja sitten hän lisäsi hymyillen kasvojaan:
  Kuningasta nöyryyttävä orja on jumala tunnin ajan ja paholainen ikuisesti!
  Eversti laittoi kätensä hänen olkapäälleen:
  - Hyvin tehty. Puhut erittäin hyvin. Ajattelen jopa antaa sinulle oikeuden ruoskia itsepäistä herttuattaretta.
  Nymfikreivitär vastusti:
  - En usko, että se on sen arvoista. Käteni on liian raskas. Tässä tapauksessa hänen kehonsa menettää nopeasti herkkyyden.
  - Olen samaa mieltä tämän kanssa. Ensimmäiset kaksitoista lyöntiä ovat minun. - Eversti otti kumipiikan hänen povuudestaan.
  Drachma huomasi, kuinka jännittynyt ja huolestunut Elizabeth oli täynnä oikeamielistä vihaa. Hän yritti rauhoittaa häntä kuiskaamalla hänen korvaansa:
  - Ole hillitty.
  Hän vastasi tuskin kuuluvalla äänellä:
  - En voi. Naista kidutetaan.
  Drakma vakuutti loogisesti:
  - Meillä on toteutustehtävä. Mitä siihen verrattuna on herttuattaren elämä. Lisäksi se on jonkun muun verta.
  Elizabeth vaikeni. Eversti käski:
  - Käännä se ympäri!
  Roistot tekivät juuri niin ja asettivat prinsessan vatsalleen. Ruoska vihelsi ja putosi sileälle valkoiselle selkään.
  - Kerran! - Eversti käski itseään. Hän löi kovaa ja taitavasti ja ojensi ruoskia. Herttuatar, joka ei voinut auttaa itseään, huusi jättäen useita raitoja selkään.
  - Kaksi! Kolme! Neljä! - Eversti löi lähes heilahtamatta aiheuttaen kipua, mutta välttäen vakavia haavoja. - Nyt, kuten venäläiset haluavat sanoa, kuuma kylpy, luudalla.
  - Opiskelet de Saden kanssa. - Herttuatar de Valencia huusi.
  Naisupseeri nuoli hänen huuliaan ja nyökkäsi:
  - Voi olla! Yksi harvoista valkoisista, joita kunnioitan .
  Eversti jatkoi hänen selän kiusaamista yrittäen peittää sen tasaisesti hänen pakaroistaan hartioihinsa. Hän onnistui, vain muutama tippa verta tuli ulos.
  Mustatukkainen viksu karjui:
  - No, toimenpiteen ensimmäinen osa on valmis. Puhutko sinä? Kerro meille missä druidit piileskelevät?
  - Ei ei koskaan! Voit ottaa henkeni! - sanoi herttuatar.
  Nais everstiluutnantti ehdotti:
  - Ehkä ripottele punaista paprikaa hänen hankauksiinsa? Tämä saa hänet huutamaan villisti.
  Eversti keskeytti:
  - Se ei ole sen arvoinen! Hän menettää tajuntansa kipeästä shokista. Saattaa olla irti pitkäksi aikaa.
  Sadistinen nainen ehdotti:
  - Siis nykyinen! Tämä on yksi puhtaimmista kidutuksen muodoista.
  - No, yritetään, Brown ja Kim tuovat elektrodit ja dynamon. - Eversti sanoi. - Itse asiassa tämä on yksi suosikkikidutuksen tyypeistäni.
  Kun he olivat kiireisiä herttuattaren kanssa, vanha nainen, yrittäessään saada suosiota, kuulusteli sidottua, paljasjalkaista poikaa, joka oli jo laihtunut miehityksen aikana.
  - No, haluatko, että annan sinulle hunajaa? Kerro missä druidit ovat. Sitten saat paljon rahaa punaisilta komentajilta.
  Poika kuiskasi:
  - Taputa minua päähän.
  - Vain! Varmasti! - Vanha nainen ojensi kätensä hänelle. Sillä hetkellä poika, kekseliäs, tarttui hänen sormeensa petollisen sudenpenjan hampailla. Hän onnistui puremaan palan ihoa.
  - Palvelee sinua oikein, petturi. - Poika sanoi.
  Vanha nainen huusi kiinnittäen huomion itseensä.
  Eversti hyppäsi hänen luokseen!
  - Miksi murinat, vanha hörhö ?
  Noitamainen mummo sihisi:
  - Kyllä, tämä pentu puree.
  Nais everstiluutnantti murisi:
  - Joten ehkä hirttää hänet?
  Vanha rouva teki ovelat kasvot:
  - Se ei ole sen arvoinen! Tämä poika on druidien sanansaattaja. Hän voi kertoa sinulle, missä he ovat.
  Nais eversti murisi:
  - Onko näin? - Joten häntä on kuulusteltava.
  Poika kannettiin ja asetettiin everstin eteen. Vaalea poika oli peloissaan, mutta yritti antaa itselleen rohkean ilmeen neuloen pieniä kulmakarvojaan.
  Eversti virnisti:
  - Mukava poika, mutta samalla vihollisemme. Ehkä voit kertoa meille kaiken itse? Sitten saat suklaamakeisen.
  Poika pudisti energisesti vaaleaa, laatikkoon leikattua päätään:
  - Ei!
  - Onko näin? Sitten meidän täytyy piristää häntä hieman piiskalla. - Eversti nyökkäsi sotilaille. Ne repivät helposti pois lapsen nuhjuiset rätit paljastaen hänen ohuen selkänsä ulkonevilla terävillä lapaluilla.
  Naisupseeri karjui:
  - Täällä ei ilmeisesti nautita hyvää ruokaa.
  - Hallintasi toi rikkaat ihmiset köyhyyteen. - Poika vastasi. - Ihmiset näkevät nälkää.
  - Mutta juhlan valo lämmittää. - Eversti kohotti piiskansa. - Tässä herttuatar anoi:
  - Älä lyö häntä!
  Musta nainen karjui:
  - Ah! Kyllä, olet armollinen! Joten kerrot meille kaiken.
  Kaunis tyttö pyysi:
  - Ei! Parempi lyödä minua.
  Naiskersti naurahti:
  - Meillä on aina aikaa tähän.
  Everstiluutnantti huomautti:
  - Poika työskenteli druideille sanansaattajana. Katso kuinka rikki hänen jalkansa ovat.
  Lapsen paljaat jalat olivat todellakin hankausten ja mustelmien peitossa ja ohdakeen puhkaistut. Oli selvää, että hän oli juossut satoja kilometrejä, ja hänen nilkkojensa suonet olivat turvonneet, mikä osoitti raskasta kuormaa. Everstiluutnantti kosketti sormillaan pojan kovettunutta jalkaa:
  - Kova , ehkä hän kävelee paljain jaloin jopa talven pakkasessa.
  Eversti huomautti:
  "Joten kipu ei ole hänelle vieras." - Ja hän toi ruoskan lapsen harteille.
  Poika vapisi, hänen pyöreät kasvonsa rypistyivät, mutta pysyi hiljaa.
  - Häntä on lyöty ennenkin. - Everstiluutnantti huomasi.
  Nais eversti murisi:
  - Selvitämme sen!
  Toinen ripsi. Ei reaktiota. Nyt lapaluiden väliin. Poika oli vain hiljaa, hänen hengityksensä oli raskasta, veripisarat putosivat.
  Eversti antoi kaksitoista iskua ja pysähtyi, ilmeisesti pojan kestävyys riisti häneltä mielihyvän.
  - Ja hän on tehty raudasta, hän kestää sellaisia iskuja.
  Everstiluutnantti huomautti:
  - Valkoisen proletaarin tuoretta tervettä verta.
  - Etkö usko, että pojan kasvot näyttävät vähän herttuattaren näköisiltä? "Naiskersti kallisti kasvojaan.
  Nais everstiluutnantti vastusti loogisesti:
  - Ei oikeastaan! Se vain näyttää siltä. Ne eivät voi olla sukua. Vaaleat hiukset ovat yleisiä Britanniassa.
  Musta sadisti naurahti:
  - Mahdollisesti, mutta se on myös epäilyttävää.
  Hänen kumppaninsa vastasi melko loogisesti:
  - Älä viitsi! Jalo poika ei juokse paljain jaloin piikkien yli. Joka tapauksessa on aika aloittaa sähköiskukidutus.
  Kaksi pitkää kommandoa kantoi dynamon huoneeseen.
  - No, leikkausprosessori on saapunut. No, kenestä meidän pitäisi aloittaa? - kysyi everstiluutnantti.
  - Parempi herttuattaren kanssa. Hän huutaa niin kauniisti. - vastasi viileä nais eversti.
  - Kytketään sitten elektrodit. - sanoi paha nainen.
  Eversti otti taskustaan suuren tulitikkun, sytytti sen ja toi sen pojan paljaalle kantapäälle. Pieni liekki nuoli lapsen pienen jalan pakkautuneita kovettumia. Hän nykisi, mutta puri huultaan ja pidätti huutonsa; hän haisi palaneelta lihalta.
  Naiskersti virnisti:
  - Ei! Tämä poika ei todellakaan ole niin yksinkertainen. Siksi ensin herttuatar.
  Kytkettyään elektrodit naispuoliset teloittajat käynnistivät virran. Kipinät kulkivat herttuattaren valkoisen ruumiin läpi, hän kumartui ja nainen huusi villin.
  Täällä hänet keskeyttivät konekiväärilaukaukset, luodit lävistivät nais everstin ja everstiluutnantin, suihkuttaen muita sotilaita.
  Drachma huomasi silmäkulmastaan, että Elizabeth ampui. Soturikreivitär sanoi:
  - En silti kestänyt sitä.
  Elizabeth karjui:
  - Minun täytyy kestää sellaista kidutusta. Loppujen lopuksi nämä ovat vain alamaailman rappeutuneita .
  - Olla samaa mieltä! - Drakma tuki häntä puolestaan avaten kiihkeän tulen.
  Blondi soturi lauloi:
  - Älä säästä niitä, hävitä pahat matelijat kuin kurpitsat, polta ne kuin torakoita!
  Ammuttuaan leikkeet tytöt välttelivät luoteja, latasivat uudelleen ja hyökkäsivät eloonjääneiden kimppuun. Suurin osa erikoisjoukoista oli avarassa huoneessa, ja heitä oli paljon vaikeampi tappaa. Vanha petturinainen juoksi karkuun, mutta törmäsi oman kumppaninsa pistinveitseen.
  - Kuten tämä! - Paskiainen sai sen omilta ihmisiltä . - Drakma summasi ja sylkäisi niin, että hänen sylkensä tasoitti torakan.
  Elizabeth viimeisteli kaksi viimeistä. Yksi heistä onnistui heittämään kranaatin, ja tyttö sieppasi sen saappaavalla jalallaan lennossa ja lähetti sen ulos ikkunasta.
  Blondi terminaattori mutisi:
  - Älä satuta ihmisiä.
  Ikkunan ulkopuolelta kuului kovaa ääntä ja kuului huutoa. Jotkut ihmiset olivat epäonnisia eivätkä kuolleet heti, nyt tuska odotti.
  Saatuaan noin neljäkymmentä ihmistä, tai pikemminkin eläintä, talosta, Elizabeth ja Drachma hyppäsivät ulos viimeistelemään loput. Samaan aikaan tytöt eivät halveksineet tikarien käyttöä ja potkia.
  Erityisesti Drachma, joka on tehnyt uskomattoman harppauksen, löi kantapäällään vastustajaansa nenään, lyömällä samalla hänen luukudoksensa aivoihin. Kuolema oli välitön. Elizabeth murskasi leukansa polvellaan ja murskasi samalla Aatamin omenansa. Samaan aikaan hän onnistui olemaan tahrautumatta verestä.
  Blondi soturi sanoi:
  - Olet kuin Chrysostomos, vuotit verta.
  Tyttö vältti linjaa, joka ei kuitenkaan esineineen ollut pelottavaa, ja löi itse vihollista valolla.
  Elizabeth huusi:
  - Ota paskiainen asu pois vuorosta.
  Drakma ei jäänyt jälkeen:
  - On aika antaa kaikille tili.
  Erikoisjoukkojen sotilaita oli vähän, ja he olivat hämmentyneitä, koska he olivat menettäneet komentajansa. Selviytyneiden tappaminen osoittautui ärsyttävän helpoksi . Mitä tytöt tekivät. Drakma heitti viimeisen niin korkealle, että vatsassa oleva paalu lävisti hänet.
  Nymfikreivitär sanoi:
  - Kohtelen sinua kuin vampyyria! Rukoile, ettei tapiiri murskaa sinua!
  Tyttö nauroi myrkyllisen naurun. Elizabeth lähestyi häntä:
  - Ympärillämme ei ole elävien sotilaiden hajua. Vain tuoreet ruumiit haisevat.
  - Ja tämä sotilas on ruumis, puettu lampaannahkaiseen takkiin! - Drachma vitsaili. - No, mitä me nyt teemme?
  Blondi terminaattori ehdotti:
  - Katsotaanpa vankejamme.
  Elizabeth suuntasi taloa kohti, Drachma takanaan. Vanha nainen oli kuolemassa kynnyksellä.
  Elizabeth kumartui häntä kohti:
  - Pitäisikö minun lopettaa sinut?
  Petturi isoäiti sanoi:
  - En tiedä millainen natsi !
  Blondi terminaattori sanoi:
  - Ilman tuskallista kuolemaa!
  Ruma vanha nainen vastasi:
  - Hei! Tämä! Elin huonosti ja kuolen huonosti. Lopuksi sanon, että vampyyrit, druidien ikuiset kilpailijat, saivat minut pettämään.
  Elizabeth hämmästyi:
  - Mitä, onko vampyyreja olemassa?
  Petturi isoäiti vahvisti vinkuen:
  - Toki. Mutta niitä on vähän ja he elävät salassa! Jos haluat tavata yhden heistä, mene osoitteeseen Trapmlilirov Street , numero kaksikymmentä. Salasana on "Cross and Grave".
  Isoäiti kurkuteli ja vaikeni pyörtyen.
  Blondi terminaattori huomautti ymmällään:
  - Hän kuoli! Juuri tämän tapaaminen vampyyrin kanssa voi antaa meille.
  Drachma vastasi:
  - Paljon, Lizonka. Ensinnäkin vampyyrien joukossa on luultavasti tyytymättömiä uuteen punaiseen hallintoon, ja toiseksi, jos he ovat olemassa, tämä on arvokas löytö.
  Elizabeth kysyi uteliaana:
  - Miten tiede sitten kieltää niiden olemassaolon?
  Nymfikreivitär vahvisti hymyillen:
  - Ainakin tähän suuntaan! Ei kuitenkaan kaikki. Monet hyvämaineiset tiedemiehet ovat vakuuttuneita verta imevien ihmisten olemassaolosta. Lisäksi he jopa kirjoittivat väitöskirjoja tästä aiheesta.
  Blondi terminaattori huusi:
  - Kyllä, tiedän siitä. Minun piti jopa lukea Koshchei Kuolemattoman myytin perustelut.
  Drachma vastasi hymyillen helmihampaidensa kimalteleen:
  - Mitä tahansa, pidämme mahdollisuuden mielessä.
  Tytöt juoksivat taloon.
  Poika oli jo onnistunut katkaisemaan köydet ja saamaan herttuattaren järkiinsä. Hän yritti vetää päälle revittyneen paitansa. Nähdessään Elizabethin ja Drachman astuvan sisään hän peittyi kiireesti ja hälyttäviä valoja syttyi hänen silmiinsä. Tytöt olivat CSA:n puna-armeijan univormuissa.
  Ja meikissä musta iho ja kiharat hiukset.
  Elizabeth ojensi kätensä:
  - Älä pelkää! - Hän sanoi hellästi.
  - Ja minä myös! - Drakma vahvisti. - Puremme vain Suuren Venäjän vihollisia ja niitä, jotka haluavat ampua meidät.
  Poika hymyili.
  - Valencia, nämä ovat ystäviämme! He tulivat hyvien asioiden kanssa.
  Herttuatar kysyi:
  -Oletteko te venäläisiä agentteja?
  - Kyllä, voit uskoa meitä! - Elizabeth sanoi.
  Tyttö pudisti paljas, valkoista jalkaansa ja sanoi hämmästyneenä:
  - Mutta samalla musta!
  - Tämä on suuri salaisuutemme. - Drachma vastasi. - Periaatteessa meidän ei tarvitse vastata kenellekään.
  - No, olen samaa mieltä tästä. - Herttuatar yritti nousta, poika tuki häntä. Drachma huomasi, että lapsi oli laiha, mutta jäykkä ja vahvempi kuin ikäänsä:
  - Oletko druidi? - Hän kysyi häneltä.
  Poika vastasi:
  - Olen vain sanansaattaja Arthur. Totta, hän osallistui joihinkin rituaaleihin. Tunnen voiman.
  - Ja mitä tunnet meistä? - Elizabeth kysyi.
  Osaava lapsi vastasi luottavaisesti:
  - Että olette olentoja toisesta maailmasta, joilla on epätavallisen valtavia kykyjä. Lisäksi nämä vaatteiden alla olevat helmet antavat konkreettisen energiavirran luoden ympärillesi kentän.
  Drachma kysyi epäilevästi:
  - Kyllä, olet todella druidi, mutta miksi kävelet lumput?
  Poika vastasi kiehtovalla rehellisesti:
  - Tämä on askeettista koulutusta. Se muodostaa puhtaan auran sielun ympärille, vahvistaa kehoa ja suojaa. Mitä vaikeampi lihaksesi on, sitä suurempi on henkesi voima.
  Elizabeth vahvisti innokkaasti:
  - Sitten ymmärrän! Tämä on kuin intialaiset joogit, jotka kiipesivät alasti vuorten jäiselle huipulle päästäkseen käsiksi korkeampiin energiamuotoihin.
  - Kyllä, opiskelimme joogan harjoittelua. - sanoi poika. - Tämä on aika mielenkiintoista. Muiden kansojen kokemus ansaitsee tutkimisen, ei laiminlyönnin. Teillä venäläisillä on myös noituusjärjestöjä. Ortodoksisen kirkon vainon vuoksi he ovat piilossa, joten kaikki ei ole onnellista myöskään uskonnossa.
  Drachma nyökkäsi:
  - Itse asiassa, jos en olisi ateisti, suosiisin esi-isieni uskoa: vanhaa kirkkoslaavilaista. Kristinusko on orjien uskonto, joka muutti tehokkaimman ja vapaamman kansan lammaslaumaksi. Loppujen lopuksi ortodoksisuuden ansiosta orjuus perustettiin Venäjälle. Pappi opetti: Jumala kesti ja käski meitä!
  Elizabeth, joka ei ollut täysin varma, sanoi:
  - Keskiajalla oli paljon virheitä, mutta nyt papit eivät näytä olevan edistystä vastaan.
  - Ne eivät vastusta edistymistä sanoissa , mutta ne estävät ihmisen kykyjen kehittymistä . Ihmiskunta joko saavuttaa kaikkivaltiuden tai katoaa! Ihmisen on määrä joko elää jumalana tai kuolla matona! - Drachma totesi ilman epäilyksen varjoa.
  - Tämä on hyvin samanlainen kuin totuus. - Elizabeth myöntyi ei kovin iloisella ilmeellä. - Mutta on mahdotonta tulla jumalaksi ilman Jumalaa!
  Drakma purskahti tukahduttaessaan kylkiään nyrkkeillään:
  - Tai ehkä se on toisinpäin!
  Poika keskeytti heidät:
  - Me druidit tunnistamme Jumalan, mutta uskomme, että Raamattu on kirjoitettu ja käännetty väärin.
  - No, Arthur! - Se ei ole käännöskysymys. Älä vain hio mukulakiveä, siitä ei tule helmiä. - Drachma sanoi.
  Lapsi, jolla oli filosofin luonne, sanoi:
  - Puhut hyvin. Punainen. Vain paljon verta vuodatetaan punaisten puheiden takia.
  - Ja myös kirkkaita ideoita ja hyviä aikomuksia. - Drakma huomasi.
  - Mitä puhtaampi idea, sitä enemmän siihen tarttuu likaa toteutuksen aikana! - Poika Arthur huomasi. - Te venäläiset haluatte myös yhdistää koko maailman kansojen veljelliseen perheeseen.
  - Miten sanoa! - Elizabeth epäröi. - Muodollisesti vasta Neuvostoliiton aikana perustuslaissa todettiin, että Neuvostoliiton muodostusprosessi saatetaan päätökseen viimeisen tasavallan mukaantulolla. Ja nyky-Venäjällä jopa laki kieltää suoraan kampanjoimisen maailmansodan puolesta.
  Drachma huomautti:
  - Venäjä on aina pyrkinyt, kuten Iso-Britannia ja mikä tahansa maa, laajentumiseen. Ja yhtenäinen ihmiskunta yhteisen hallituksen vallan alla on tulevaisuutemme. Ja on parempi, jos Venäjän edustajat hallitsevat sitä. Ainakin meille. Muuten, maailmassamme vain kaksi maata pystyy hallitsemaan planeettaa enemmän tai vähemmän riittävästi: Venäjä ja Yhdysvallat.
  - Ja Kiina? - Elizabeth kysyi.
  - Kommunistisen puolueen johdolla se on tuomittu rappeutumiseen. Ja yleisesti ottaen 90 prosenttia Kiinan talouskasvusta on länsimaisia investointeja. Periaatteessa kommunistisesta puolueesta on tullut porvarillinen! - Drachma sanoi vihaisella äänellä.
  Blondi tyttö sanoi rauhallisella äänellä:
  - Uskon, että jos Zjuganov olisi voittanut Venäjällä, talouspolitiikka ei olisi juurikaan eronnut nykyisestä .
  Nymfityttö vahvisti helposti:
  - Se olisi vasemmisto, mutta se olisi pohjimmiltaan samaa kapitalismia . Yleensä venäläiset kommunistit olivat epäonnisia johtajuutensa kanssa. Vain nuoret, energiset kaaderit voivat pelastaa kommunistisen puolueen.
  Poika totesi:
  - Et tarvitse Venäjän kommunistista puoluetta. He ovat jo tulleet valtaan täällä, suurin osa väestöstä elää annoskorteilla, tavallisia vaatteita on mahdotonta ostaa. Ja monet ihmiset ovat unohtaneet mitä liha on. Esimerkiksi, kokeilin sitä vain kerran jouluna.
  Elizabeth huusi:
  - Ja miten?
  Nuori druidi vastasi:
  - Maukasta! Suklaa on kuitenkin parempi. Jotenkin onnistuin varastamaan yhden laatan. Varkauden takia jouduin kärsimään astraalisovituksen: kolmekymmentäkolme ruoskan lyöntiä. Hänen selkänsä oli veren peitossa, ja ruoskimisen jälkeen hän kiitti opettajia heidän tieteestään.
  Blondi tyttö twiittasi:
  - No, tämä on yleensä hyvä. Okei, poika, esittele meille druidit.
  Poika löi paljas, pieni, murtunut jalkansa ja vastasi :
  - Minulla ei ole valtuuksia tehdä tätä. Kerron veljilleni sinusta. Sitten, jos he pitävät sitä tarpeellisena, he ottavat sinuun yhteyttä. En salaa, että myös ortodoksisuuden ote on tiukka, haluaisimme Britannian itsenäisyyden, emme Englannin provinssin.
  - Ehkä Venäjä-mielinen hallitus tulee yksinkertaisesti valtaan Britanniassa. - sanoi Drachma. - Lisäksi puhun Žukovin kanssa, jotta hän heikentää ortodoksisen kirkon vaikutusvaltaa. Tämä johtaa liialliseen tieteen ja edistyksen säilyttämiseen.
  Elizabeth huomautti:
  - Ei ole selvää, että kehitys on hidastunut.
  Nymfikreivitär huomautti:
  - Tämä on hienovarainen prosessi, mutta arvioi itse, onko kristinuskossa tarvittavaa elinvoimaa.
  Elizabeth totesi hampaansa paljastaen:
  - Kaikki ateistiset hallitukset ovat romahtaneet tai, kuten Kiinassa, kristinuskon elpyminen on käynnissä. Yleisesti ottaen ortodoksiset kommunistit pysyivät vain köyhässä Pohjois-Koreassa, ja jopa Fidel Castro kumarsi paaville. Kristinusko ei ole millään tavalla menettänyt jalansijaa universumissamme. Vaikka se on joissain paikoissa huonompaa, se on islamia, ei ateismia. Myönnä se, kuinka monta 100% ateistia on?
  Drachma vastasi sarkastisesti:
  - Oletan, että yli 100 % kristittyjä.
  Herttuatar keskeytti heidät:
  - Olen katolinen! Totta, ei fanaattista. Myönnän, että Rooman paavinvallalla oli monia syntejä ja virheitä. Mutta samalla katoliset ja ortodoksiset kirkot ovat sisaruksia. Venäjällä painetaan liikaa niitä, jotka eivät ole ortodokseja . Jos katolilaisia ja luterilaisia ei ole niin paljon, niin esimerkiksi baptistit ovat melkein kiellettyjä. Minusta tässä pitäisi olla enemmän vapautta.
  Elizabeth nyökkäsi:
  - Englannissa baptisteja poltettiin kerran roviolla. Muuten, edes Venäjällä he eivät taputtaneet minua päähän. Nyt moraalista on tullut vapaampaa. Mutta todellisuudessa kaikki uskomukset eivät voi olla oikeita. Kristus itse sanoi: Yksi usko, yksi paimen, yksi kaste! Siksi yritämme lujittaa kaikki kansat monikansalliseen imperiumiin yhden uskonnon kautta. Viime kädessä tämän pitäisi vahvistaa kansallista harmoniaa.
  Poika vastusti:
  - Pakko tuhoaa rakkauden, ruoskaa voi suudella, mutta siihen on helpompi purra hampaita.
  - Puhut hyvin, nuori filosofi! Toivottavasti tapaamme vielä, mutta nyt mennään Lontooseen. Kyllä, ja varoitan sinua, muutamme identiteettiämme . - Drachma sanoi.
  Poika ojensi heille kastanjan:
  - Ota se! Tämä on hakutuote, jonka avulla löydämme sinut aina tarvittaessa.
  Elizabeth hymyili:
  - Se näyttää lapselliselta, mutta jostain syystä uskon sen.
  - Sinun täytyy ottaa se suuhusi ja kuiskata: - Tarvitsetko apua - Ja me kuulemme! - sanoi Arthur.
  - Hämmästyttävää! Teemme niin. Mutta kysymys kuuluu, mitä jos päädymme liian pitkälle? - Elizabeth kysyi.
  Paljasjalkainen komea poika vastasi luottavaisesti:
  "Sitten tulen yksin ja autan."
  Drachma epäili:
  -Kyllä, kuinka voit auttaa häntä! Näimme sinut niin avuttomana.
  Arthur vastasi suloisesti hymyillen:
  -Oikeutesi uskoa tai olla uskomatta.
  - Sitten menimme ja menetimme niin paljon aikaa. - Elizabeth sanoi.
  Tytöt jäivät lomalle, ottivat everstililtä ja everstiluutnantilta asiakirjat ja lähtivät käytännössä vahingoittumattomina eteenpäin. Heidän suunnitelmansa muuttui hieman. Oli tarpeen ottaa uusi identiteetti . Eversti ja everstiluutnantti sopivat tähän täydellisesti. Heidän ruumiinsa kastettiin bensiinillä ja sytytettiin tuleen. Kyllä, varmuuden vuoksi. Muut ruumiit heitettiin jäteastiaan. Se on julmaa, mutta välttämätöntä. Legenda, että siellä oli taistelu partisaanien kanssa, ei sopinut. Liian epäilyttävä, kuusikymmentä ihmistä sai surmansa, ja vain kaksi komentajaa selvisi hengissä. Se haisi tuomioistuimelta.
  On tarpeen ilmoittaa, että sotilaat on kutsuttu takaisin tärkeään tehtävään. Muutaman päivän se voisi toimia, mutta lisää ei tarvita.
  Drachma vastasi vihaisesti:
  - Itse asiassa jouduimme vaikeuksiin , Elizabeth. Jouduimme todella vaikeuksiin ! Sinun ei olisi pitänyt ampua.
  Blondi soturi vastusti:
  - Miksi? Pelastimme kaksi ihanaa ihmistä kuolemalta ja fanatismista. Herttuatar ja poika, joka ei ole ollenkaan niin yksinkertainen. Lisäksi kuusikymmentäkaksi ei viimeistä CSA-armeijan soturia sai surmansa. Tämä on vakava plussa!
  Nymfikreivitär mutisi:
  - Entä haitat?
  - Mitkä ovat haitat? Nyt voimme matkustaa turvallisesti koko maassa. Lue asiakirjat. Erityisvaltuutetut erikoisjoukot "Commando". Meillä on nyt pääsy huipulle. - Elizabeth siristi silmiään. "Etkö näe yksinkertaisella silmäyksellä kaikkia etujamme?"
  Drachma raapi tummien hiusten paksua päätään. Sitten hän totesi melko skeptisesti:
  - Altistumisen riski kasvaa. Emme tiedä heistä mitään, mutta muut voivat tietää.
  Blondi soturi vastasi luottavaisesti:
  - Kaikki jenkit ovat suunnilleen samanlaisia. Sinun tarvitsee vain olla ylimielinen alaisillesi ja palveleva esimiehisi edessä.
  Nymfikreivitär virnisti:
  - Ehkä olet oikeassa.
  Eversti ja everstiluutnantti olivat rakenteeltaan suunnilleen samanlaisia kuin tytöt. Oliko heidän sukunimensä toveri Dietrich ja Zitrich? Naiset olivat hieman paksumpia kuin tytöt, mutta tämä ei ollut ongelma. Kasvojen vaihtaminen ei periaatteessa ole vaikeaa. Yleensä heidän naamiointitaiteensa kanssa voi syntyä ongelmia vain, jos korvattava kohde oli erittäin korkea tai päinvastoin liian pieni. Mitä tulee ääneen, jopa tavalliset ihmiset hallitsevat jäljittelytaidon. Tytöt nousivat autoihin ja ajoivat Lontooseen.
   Koska he olivat eri panssaroiduissa ajoneuvoissa , he ajoivat hiljaa aloittamatta keskustelua. Yleisesti ottaen vaikeinta on saada alkoholisti luopumaan pullosta ja uskonnollinen fanaatikko näkemyksistään!
  Matkan varrella he törmäsivät tiesulkuihin viisi kertaa. Kolme ohitti viipymättä, kaksi he halusivat vaatia asiakirjoja, mutta kuultuaan, että eversti Dietrich ja everstiluutnantti Zitrich pääsivät läpi.
  - Tehkää velvollisuutenne, pojat! - Elizabeth huusi.
  - Älä vain työnnä päätäsi ulos! He repivät ne pois mitä tahansa syöt! - Drachma vitsaili.
  "Kyllä, meidän annoksillamme", upseeri aloitti. -
  Drakma huusi:
  - Mitä, etkö ole tyytyväinen juottoon?!
  Hän vastasi nopeasti:
  - Ei, olen tyytyväinen kaikkeen, ylistys toveri Stalinille!
  Nymfikreivitär karjui:
  - Joten ole hiljaa!
  Kuudes tarkastuspiste oli Ison-Britannian pääkaupungin sisäänkäynnin kohdalla. Thames virtasi vasemmalle, ja Corfe, kuuluisa linnoitus, nousi oikealle. Siitä työntyi ulos pitkät ilmatorjunta-aseiden suut. Niitä voidaan käyttää sekä tankkeja että lentokoneita vastaan.
  Seinät ovat paksuja ja näyttävät tiivistetyiltä. Kaiken kaikkiaan voimakas linnoitus, joka kattaa Lontoon. Elizabeth muisti, että Englannin ilmataistelun aikana Hitler jakoi neljäsataa lentokonetta Korfun tuhoamiseen. Mutta kaupungin muurit seisoivat. Totta, natsit polttivat Coventryn kaupungin. Hitler esitteli jopa lauseen tämän jälkeen: coventrify !
  Tytöiltä pyydettiin asiakirjoja. Katsoimme valoa. Ja ilmeisesti he tunnistivat sen ja purskahtivat hymyyn.
  - Rouva Zitrich. - Upseeri kääntyi Elizabethin puoleen. - Miten asiat sujuvat?
  Naamioitunut blondi huusi:
  - Murskaamme partisaanit ja muut pahat henget . Partisaanit ovat heikkoja, mutta sisäinen vihollinen on vahvempi. Ehkä minun pitäisi tarkistaa sinut?
  Upseeri kääntyi pois ja mutisi:
  - Olen luotettava!
  Tappajatyttö meni sekaisin:
  - Entä jos laittaisit elektrodit suuhusi? tunnustatko sitten?
  Vastauksena pelästynyt hölmöily:
  - Ei tarvetta! Toveri Zitrich.
  Blondi tyttö jatkoi röyhkeyttä:
  - Ja sinä kutsuit minua rouvaksi. Tämä on täynnä rangaistusta.
  Upseeri kirjaimellisesti tukehtui pelosta:
  - Puhuin väärin! Sellainen käänne!
  - OK! Ole hiljaa, älä sano mitään, sydämessäsi on talvi. - Elizabeth ajoi pois.
  Drachma osoittautui hillitymmäksi kommunikaatiossa, pudisti hieman päätään, mutta ei vastannut mitään:
  - Passini jää minulle. - Hän sanoi.
  Lontoo yöllä oli melkein autio. Poliisit vaelsivat bulldogien kanssa kaduilla. Ulkonaliikkumiskielto oli voimassa. Tytöt pysäytettiin useita kertoja itse kaupungissa. Kunnes he saapuivat Red Fist -hotelliin. Tässä voisimme hidastaa. Itse talossa oli 24h-upseeriravintola.
  - Etkö halua nukkua, toveri Zitrich? - Drachma kysyi Elizabeth pilkallisesti .
  -Se riippuu kenestä, toveri Dietrich! - Blondi terminaattori vastasi. - Ei tukkilla.
  - Voit tehdä sen tukilla, jos se on iso. - Drakma totesi vulgaarisella vihjeellä. - Sanon teille, pitämättä sitä kunniana ja sanomatta sanaani, bordellit ovat kunniaamme, imartelua, koit ovat syöneet turkkinsa!
  Blondi soturi huomautti:
  - Mitä sinä puhut, Dietrich? - Se näyttää täydelliseltä hölynpölyltä.
  Nymfikreivitär mutisi:
  - Älä kerro Lizonkalle! Aivan oikein, humoristista.
  Elizabeth selvensi:
  - Ja melko tasainen.
  Tytöt suuntasivat ravintolaan. He halusivat syödä samaan aikaan, kuunnella juopuneiden upseerien keskusteluja. Jopa totalitaarisen stalinistisen hallinnon aikana upseereille tehtiin joitakin myönnytyksiä. Erityisesti ravintolassa heitä ei voitu pidättää puhumisesta, ellei kyseessä ollut suora maanpetos. Oli siis jotain opittavaa.
  Elizabeth käveli melkein kuulemattomasti, ja Drachma päinvastoin taputti - no, kaksi korkea-arvoista upseeria ei voinut kävellä haluamallaan tavalla, nimittäin paljain jaloin. Minun täytyi kestää saappaiden käyttöä, jotka eivät olleet mukavia. Sisäänkäynnillä oli vartijoita, kaksi melko kovaa pomppuria, mutta he päästivät tytöt läpi ilman pitkiä puheita.
  - Tulkaa sisään, toverit everstit. - He sanoivat.
  Soturit virnistivät mustia kasvojaan:
  - Tietysti! Muuten se on täynnä!
  Ravintolassa oli kattokruunut ja seinällä riippuva norsunnahka, mikä antoi huoneelle alkuperäisen ilmeen.
  Tytöt kävelivät tiskille ja tilasivat pizzamartinin sekä palan rasvaista sianlihaa. Toisaalta tätä voisi pitää huonona makuna, mutta punaiset amerikkalaiset syövät mielellään , juuri niin. Sitä paitsi sianliha näyttää korostavan ateismiasi.
  Loppujen lopuksi jopa monet kristityt pitävät häntä epäpuhtaana.
  Elizabeth otti vain siemauksen martinista, ja Drachma tietysti kaatui kokonaisen lasin edes säikähtämättä. Mutta upseerit alkoivat puhua hiljaisemmin. Söin pizzaa.
  Hirvenlihan, makkaran, sienten, tomaattien, juuston maku makealla alkoholilla oli epätavallinen. Oikein mukavaa. Kokeilua varten Elizabeth levitti suklaavoita porsaanpalalle. Yleisesti ottaen CSA:ssa oli pulaa kaikista tavaroista, erityisesti ruoasta, mutta amerikkalaiset upseerit, erityisesti eliittiyksiköt, näyttivät elävän eri maailmassa. Joten he voisivat esitellä , varsinkin jos heillä oli rahaa. No, Drachmalla ja Elizabethilla oli aivan tarpeeksi dollareita. Dietrich ja Zitrich itse olivat rikkaita, ja heidän ympärillään oli jotakin. Drachma kokeili myös öljyjä rasvakerrokselle ja huomautti:
  - Maukasta.
  Elizabeth huusi:
  - Joten syö ja juo!
  Virkamiehet jatkoivat keskusteluaan. Keskustelimme tapahtumista rintamalla ja partisaanien hyökkäyksistä.
  Jälkimmäinen oli kuitenkin sivuaihe:
  - Valkoisen leijonan militantit räjäyttivät junan. Kolmekymmentä sotilasta ja kuusi upseeria sai surmansa. Yli sata loukkaantui.
  - Ne paskiaiset ! Kansaamme hakataan. - Sanoi majurin univormussa pukeutunut upseeri. - Meidän on otettava käyttöön panttivankien teloitukset. Jokaiselle meistä sata englantilaista.
  - Tuli jo sisään! Teloitukset suoritettiin. Noin viisisataa naista ja lasta poltettiin. - Toinen vastasi. Nyt partisaanit saavat kovan vastalauseen. Stalin itse sanoi: "Käytä kaikkia menetelmiä, jopa kaikkein ankarimpia, terroristeja ja rosvoja vastaan." Erityisesti perheiden on otettava vastuu sissistä.
  - Eilen kidutimme valkoisia rosvoja. He antoivat meille rikoskumppaninsa.
  - Kyllä, meidän on vielä teloitettava tuttuja ja muita partisaaneihin liittyviä.
  Keskustelun sävy muuttui hiljaisemmaksi:
  "Joukumme itärintamalla kärsi vakavia tappioita. Venäläiset käyttivät atomipommeja joukkojemme keskittymistä vastaan. Sadat tuhannet kuolleita ja haavoittuneita.
  Pelästynyt murina vastauksena:
  - Kyllä, itse näin palaneita upseereita purettavan kuljetuskoneisiin. Monet heistä yksinkertaisesti sokeutuivat ja heidän silmänsä vuoti verta. Kenen hiukset ovat lähteneet?
  Ja tyhmä gurgling:
  - Mitä barbaareja nämä venäläiset ovat! Heillä on karhuja, jotka kävelevät kaduilla.
  Ja toinen pelästynyt vinkuminen:
  - Ja myös tiikerit puhuvat.
  Seuraava huuto oli skeptisempi:
  - Näin kylmällä säällä ei ole tiikereitä.
  Yksi upseereista laittoi sormensa hänen huulilleen ja sanoi:
  - Ja heillä on erityisiä, miekkahampaisia hirviöitä!
  . LUKU nro 10
  Elizabeth saattoi tuskin pidätellä nauruaan:
  - He voivat tappaa sinut basaarillaan.
  Drachma keskeytti hänet:
  - Kuuntele tarkemmin, ehkä törmäät johonkin arvokkaaseen.
  - Eversti itse kertoi minulle, että venäläisissä laboratorioissa yhdistettiin ihmisten ja tiikerien genomi. He osoittautuivat hirvittäviksi sotureiksi. Melkein haavoittumaton, pystyy hyppäämään korkealle. Ihan kuin he näyttävät naisilta, joilla on leijonanharjat. - Nuori mulattikapteeni aloitti.
  Majuri keskeytti hänet:
  - Nämä ovat kaikki huhuja! Mutta kuulin, että olemme vakavasti yhdistäneet rottien, ihmisten ja gorillan genomit. Tämä tekee tällaisista taistelijoista; yksikään luoti ei voi tappaa sinua, vaikka osuisit päähän. Pelottavia mutantteja. He antavat meille loistavan voiton venäläisistä! Tehokkaimmat alukset ovat jo valmiina tähän, he kuljettavat lastenhuoneen.
  - Eikö tämä ole fiktiota? - Ääniä kuului.
  Upseeri huudahti:
  - Ei! Kaikki on aivan oikein!
  Ääni vaimeni hieman. Noin 40-vuotias eversti lähestyi tyttöjä. Hän ojensi kätensä.
  Kuului syvä ääni:
  - Näen, olette kollegoitani. Mitä sinä teet?
  - Ei mitään, syömme emmekä nuku! - Drachma vastasi vitsillä.
  Eversti ehdotti kohteliaasti:
  - Etkö halua tanssia kanssani?
  Nymfikreivitär huusi:
  - Ensinnäkin samppanjaa!
  - Tarjoilija, anna meille Texas- kuohuviiniä! - Eversti huusi.
  Drachma siristi silmiään. Nuori tyttö vaaleassa mekossa juoksi heidän luokseen ja ojensi tarjottimen, jossa oli kaadettuja laseja.
  Kauneus twiittasi:
  - Olkaa hyvät herrat!
  - Molemminpuolisesti! - Eversti puristi hyvin nuorta olentoa, joka näytti korkeintaan kuusitoistavuotiaalta, pohjaan. - Ole kanssani, laula laulu! Anna Stalin-Colan vaahtoa.
  Elizabeth piristi:
  - Kyllä, ja tilaa meille Stalin-Colaa ja viskiä.
  Vanhempi upseeri hymyili hellästi:
  - Loistava! Sinulla on erikoinen maku.
  Stalin-Cola oli sininen neste, jolla oli lievä smaragdin maku. Jotain Tarragonin kaltaista, maultaan vain vahvempaa ja makeampaa. Ehkä jopa liian makeaa, jopa maukasta.
  Blondi tyttö mutisi:
  - Kyllä, tämä on liikaa!
  Eversti paljasti hampaansa:
  - Korvaussokerinkorvikkeita on liikaa. Älä ole ujo, lisää lisää viskiä ja saat cocktailin.
  - Kiitos neuvoista! - Drachma sanoi.
  Tytöt joivat paljon, mutta pitivät päänsä raikkaana. Vaikka he sekoittivat erilaisia hölynpölyjä.
  Blondi soturi sanoi:
  - Kyllä, tämä on aivan super!
  Sitten he alkoivat tanssia, mutta eversti sai virtahevon armon. Elisabeth ja Drachma lepasivat kuin perhoset. Ehkä he jopa innostuivat. Odottamaton lause melkein keskeytti heidän tanssinsa.
  - Dietrich ja Zitrich, missä opit tanssimaan niin hyvin? - mutisi kunnia- ja oikeusministeriön kapteenin univormussa pukeutunut kaveri.
  - Hei kaveri! - Drachma kysyi häneltä. - Ehkä haluat liittyä joukkoomme.
  Elizabethin päässä välähti parrakas neuvostovitsi.
  Müller kysyy SS everstiltä:
  - Millaista on Stirlitzillä asua vuosia vieraassa maassa, vieraalla nimellä, vieraalla kielellä? Myönnä, piiloudutko elatusmaksuilta?
  Ääni kulissien takaa:
  - Stirlitz ei ole koskaan ennen ollut näin lähellä epäonnistumista.
  nyt typeryyspeli ei toiminut.
  Vastauksen sijaan turvapäällikkö veti esiin aseensa ja kohdistai siihen.
  - No, kädet pään takana. Kävele kanssani, niin henkilöllisyys tarkistetaan! - sanoi kapteeni.
  - Tai ehkä käteistä! - Drachma heitti kapteenia neulan, se oli melkein näkymätön, ja löi häntä otsaan. Tyttö juoksi hänen luokseen, veti neulan esiin ja painoi sormensa hänen kaulaansa. Tämän jälkeen epäonnisen vakoojan muisti katosi kokonaan, ja päivää myöhemmin hänen piti kuolla iskun seurauksena.
  - Näetkö, näyttää siltä, että nämä lehmät eivät tienneet porvarillisia tansseja. - Hän kuiskasi tuskin kuuluvasti.
  - Joo! - Elizabeth sanoi, - Väärät startit ja tango eivät ole heille.
  - Toistaiseksi tuloksemme ovat nolla, emme ole saaneet mitään selvää. - Drachma puhui liikuttamatta huuliaan, joten ulkopuolelta näytti siltä, että tytöt vain hymyilivät.
  Elizabeth huomautti:
  - Tiedätkö mitä ajattelen!?
  Nymfikreivitär sanoi melkein hiljaa:
  - Puhu, kirkas pikkupää!
  Blondi tyttö ehdotti:
  - Meidän täytyy kuulustella Lontoon tai Britannian kunnia- ja oikeuksienministeriön johtajaa. Hänen tulee ehdottomasti olla tietoinen, jotta järjettömyyksiä ei synny. Tiedät, mihin toiminta voi johtaa ilman yhtä koordinaattoria.
  Drachma ei kiistänyt:
  - Ymmärrän! Mutta emme tiedä hänen nimeään vielä.
  Elizabeth kuiskasi hymyillen:
  - Otetaan selvää! Välitön esimiehemme , toveri kenraaliluutnantti Brumer. Tämä pitäisi olla tietoinen.
  Soturi-nymfi suostui:
  - Milloin menemme hänen luokseen? Juuri nyt yöllä?
  Kaunis blondi ei riidellyt:
  - Miksi ei! Yleensä hänen kaltaiset ihmiset työskentelevät Stalinin tyyliin koko yön, ja kello viisi, joka on vasta kesän aamu, he menevät nukkumaan.
  Drachma huomautti hymyillen:
  - No se on loogista!
  Elizabeth pudisti vahvoja lantioitaan, kohautti lihaksikkaita olkapäitään ja ehdotti päättäväisesti:
  - Joten söimme, joimme, ja nyt on aika käydä pomon luona.
  Nymfikreivitär kysyi tuskin kuuluvasti:
  - Muistatko Zitrichin askeleen hyvin? Katsos, saatamme herättää voimakkaita epäilyksiä.
  Blondi soturi rauhoitteli:
  - Emme tietenkään unohda mitään.
  Drachma kauhitti everstin ylös ja tuuditti hänet kosketuksellaan uneen ja istutti upseerin tuolille. Muut sotilaat jatkoivat keskustelua.
  Yksi heistä sanoi syvällä äänellä:
  - Kerran saimme siistin venäläisen poikasen. Niin iso, kaksi metriä korkea.
  Kuului epäuskoisia huudahduksia:
  - No, sinä kaadat! Sellaisia ei ole olemassa !
  Vastauksena nokkela kikatus:
  - Tämä on venäläinen nainen, työhevonen. Niinpä me kuusi liittyimme hänen luokseen ja täytimme itseämme makkaralla mielemme kyllyydestä.
  Torvet kuuluivat:
  - He potkaisivat häntä perseeseen !
  Seuraava on mautonta:
  - Varmasti! Hän oli erittäin tyytyväinen!
  Ja taas nauraa:
  -Oletko yrittänyt olla yhdynnässä tiikerin kanssa !?
  Ja tyytyväisiä kakauksia:
  - Kokeilen ehdottomasti! Tästä tulee kuken-huken !
  Amerikkalaiset, enimmäkseen mustat, nauroivat. Elizabeth kuiskasi Drachmalle:
  - Ehkä tappaa heidät!? Mitä booria !
  Nymfikreivitär vastusti loogisesti:
  - Miksi hehkua? Lisäksi he ovat jo tuomittuja. Tappamalla heidät paljastamme vain korttimme.
  Blondi terminaattori ehdotti:
  - Voit tehdä tämän pehmeästi ja huomaamattomasti toteuttamalla lakon, joka meille opetettiin FSB:ssä, viivästynyt kuolema.
  Naamioitu nymfi tuli uteliaaksi:
  - Vau, tämä on mielenkiintoinen ehdotus.
  Elizabeth ja Drachma lähestyivät upseeria.
  Melkein yksimielisesti he huusivat:
  - No, kaverit, ehkä haluatte oikeita naisia, ettekä venäläisiä, jotka ovat kalpeat kuin kuolema.
  - Mitä, olette siistejä poikasia. - Poikien silmät loistivat.
  Elizabeth ja Drachma nousivat yksitellen ja halasivat kaverit nopeasti. He tekivät tämän kaikille, sitten he kääntyivät pois. Vaalea tyttö laittoi hiljaa radiopuhelimen päälle, ja se piippasi.
  - Itse asiassa he soittavat meille toistaiseksi.
  Valemustat naiset jättivät hämmentyneet kaverit. Elizabeth säästi vain yhden vaaleaihoisen upseerin; hän oli liian nuori ja komea. Nyt kaverit kohtasivat kahden päivän sisällä aivohalvauksen ja sydänkohtauksen aiheuttaman kuoleman. Niinpä kaunokaiset suorittivat hellävaraisen siivouksen. Tässä upeassa unessa he näyttelivät supertaistelijoita, joilla oli yksinkertaisesti upeat taidot ja jotka pystyivät tekemään asioita, jotka olisivat minkä tahansa maan eliittien erikoisjoukkojen kateutta.
  - No, kaikki menee toistaiseksi suunnitelmien mukaan. - Drachma sanoi.
  Elizabeth selvensi:
  - Tarkoitatko improvisaatiolla.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Kenraali Brumaire todennäköisesti odottaa meitä.
  Kunnia- ja oikeuksien ministeriön keskus sijaitsee , tytöt löysivät tappomiensa teloittajien kaapatuista kartoista. Sieltä he tiesivät välittömän esimiehensä nimen. Mutta kaiken kaikkiaan kartta antoi kuvan Lontoosta huolimatta ei erityisen monimutkaisesta salauksesta.
  - Kaupunki ei ole liian huonosti puolustettu. - Elizabeth kertoi itselleen.
  Drachma vahvisti tämän hymyillen:
  - Voit nähdä siinä noin viisikymmentä tuhatta amerikkalaista ja suunnilleen saman määrän englantilaisia säännöllisen armeijan sotilaita. Lisäksi satakolmekymmentäviisituhatta poliisia yli kolmanneksesta palkkasotureista.
  Blondi tiedusteluupseeri huomautti:
  - Itse kaupungissa, jos tuhoa oli, se poistettiin. No, hän näyttää aika hyvältä.
  Ravintolasta poistuneet tytöt matkivat lievää päihtymystä, horjuivat ja flirttailivat vartijan kanssa. Jälkeenpäin he rentoutuivat ja kävelivät joustoilevasti.
  Aluksi he päättivät, että everstin virka-auto sopisi paremmin matkaan.
  Kuljettaja yritti vastustaa, mutta sai neulan kaulaan ja jäätyi. Drachma istutti hänet alas ja kertoi hänelle osoitteen.
  Lyhdyt välähtivät taas, vaikka kommunistit kehuskelivat järjestystä, pari lamppua oli vinossa eivätkä palaneet. Kaduilla on monia punaisia ja muokattuja Britannian lippuja, joissa on vasara ja sirppi. Ja Stalinin muotokuvat ovat valtavia, valtavia monumentteja on pystytetty. Yksi niistä on Lontoon keskustassa, vähintään kaksisataakaksikymmentäviisi metriä. Stalin osoittaa oikean kätensä sormella itään ja puristaa kranaattia vasempaan käteensä.
  Drachma sanoi:
  - Aika mauton pala!
  Elizabeth suostui:
  - Ehkä kirjoittaja olisi pitänyt vangita ihmisten rahojen siirtämisestä. Tätä monumenttia varten voit rakentaa lentotukialuksen tai kaksi taistelulaivaa.
  Drakma, siitä tuli hauska:
  - Kuka tietää! Ehkä hän istuu jo.
  - Amerikka on kuin valtava bussi, toinen puolisko istuu, toinen tärisee, on vain yksi ohjain, mutta kaikki muut ovat jäniksiä! - Elizabeth vitsaili.
  - Ei, se on enemmän kuin laiva myrskyssä, puoli on sairas ja toinen ryntää ympäriinsä! - Drachma hieroi korvaansa. - Jotain kutittaa. Ehkä se on meikkiä sekoitettuna ripsiväriin?
  Blondi vakooja huomautti:
  - Laatu ei näytä olevan pahin, eikä sen pitäisi jäädä jälkeen vedessä, eikä täällä ole ripsiväriä.
  Tytöt kiersivät muistomerkkiä ja joutuivat lähelle massiivista ministeriön tai, kuten sitä aiemmin kutsuttiin, Kunnian ja oikeuksien kansankomissariaatin rakennusta.
  - Se on kuitenkin outoa! Miksi he eivät asettuneet torniin? - Elizabeth kysyi.
  Drachma ilmaisi ajatuksensa:
  - Ehkä epämiellyttävien assosiaatioiden välttämiseksi. Tämä on poliittinen vankila!
  Blondi totesi epäilevästi:
  - Mutta Venäjän hallitus ei pelännyt asettua Valkoiseen taloon.
  Nymfikreivitär koukutti:
  - Ehkä siksi se räjäytettiin niin helposti.
  Rakennus oli matala ja meni reilut kymmenen kerrosta maahan.
  Elizabeth ja Drachma livahtivat ulos autosta. Viha näytti innoittavan heitä hyväksikäyttöön. Ja he todella halusivat päästä eroon kengistään ja tuntea pinta paljailla, joustavilla pohjilla, mikä on sekä taitavampaa että erittäin miellyttävää ikuisesti nuorille tytöille.
  Sisäänkäynnillä tytöt kuitenkin hillitsivät itsensä tahdonvoimalla yrittäen antaa kävelylle Dietrichille ja Zitrichille ominaista laiskuutta.
  Heiltä pyydettiin asiakirjoja ja he tutkivat ne huolellisesti. Mutta ilmeisesti Dietrich ja Zitrich eivät olleet uusia tulokkaita, ja heidät tunnistettiin välittömästi.
  - No, miten metsästys meni?! - He kysyivät sisäänkäynnillä. Iloinen majuri kysyi.
  - Hienoa, onnistuimme laskemaan ison pelin. - Drachma vastasi.
  Nuori mies vilkutti ruskeilla silmillään:
  - Kyllä, se on hauskaa!
  Elizabeth keskeytti:
  "Meillä on kiireellisiä tietoja ja meidän on tehtävä raportti kenraali Brumairelle."
  Drachma nyökkäsi:
  - Erittäin tärkeä tieto, ja mielestäni olisi parempi olla lykkäämättä sitä loputtomiin.
  Virkailija vastasi:
  - Kenraalilla on tällä hetkellä kiire, mutta viemme sinut hänen luokseen. Lisäksi hän saattaa haluta puhua kanssasi kuulustelun aikana.
  - Tämä ei ole huonoin idea. - Drachma suostui.
  Elizabeth lisäsi:
  - Me itse rakastamme ja osaamme kiduttaa.
  Upseeri vilkutti:
  - Tiedätkö, vaikein ja samalla mestarillisin asia on jakaa kumppani ilman fyysisen voiman menetelmiä.
  Drachma virnisti:
  - Pystyn saamaan jokaisen miehen laulamaan ja nauramaan ilman raakaa voimaa. Ehkä voin kokeilla sitä sinun päälläsi?
  Upseeri vitsaili:
  - Älä, murskaat minut! Tule sisään!
  Tytöt astuivat käytävään. Periaatteessa nykyaikaisessa tiedustelupalvelussa heiltä otettaisiin sormenjäljet ja verkkokalvo. Mutta kivikausi hallitsi edelleen täällä. Tytöt olivat kuitenkin valmiita muuttamaan kämmenensä muotoilua. Tätä varten sinun on leikattava uhrien iho pois, kastettava ne erityiseen liuokseen ja asetettava nämä omituiset käsineet käsiisi. Yleensä tytöt tekivät juuri niin, heillä ei ollut mitään pelättävää tältä puolelta . Mutta he eivät ole vielä ajatelleet verkkokalvoa.
  Mutta miksi tarkistaa jatkuvasti, kenet he jo tuntevat, ja heillä on myös täysin aidot asiakirjat.
  - Muistatko Stirlitzin? - Elizabeth sanoi suutaan avaamatta. (Heidän herkälle kuulolle kielellinen artikulaatio riittää) - Legendan mukaan hän ei pudonnut taivaalta, vaan korvasi hyvin todellisen ihmisen.
  Drachma, jonka tietämys Maaplaneetasta oli tullut paljon laajemmiksi unessa, vastasi helposti:
  - Von Stirlitz! Kyllä, tämä on tietysti fiktiota, mutta siellä oli todellinen prototyyppi, joka sataprosenttisesti saksalaisena rekrytoitiin suurella rahalla.
  Blondi vakooja vastasi innokkaasti:
  - Parhaat agentit ovat edelleen ne, jotka työskentelevät ideologian puolesta. He auttavat epäitsekkäästi ja tehokkaasti.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Niitä ei ole kovin montaa. Vaikka suuren isänmaallisen sodan aikana miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, myös natsi-Saksassa, uskoivat kommunismiin.
  Elizabeth totesi hymyillen:
  - Nyky-Venäjällä on ongelma. Kuinka houkutella potentiaalinen petturi? Jos vain rahan takia, heistä tulee täyttä roskaa , joka livahtaa sisään väärää tietoa.
  Tytöt menivät portaita alas. Käytävät olivat kirkkaasti valaistuja. Seinillä oli julisteita. Työntekijöitä on paljon, monet heistä naisia. Vuosisadan erilaisissa projekteissa ja rakennusprojekteissa. Työntekijät ovat pääsääntöisesti miehiä ja mustia; kollektiiviset viljelijät päinvastoin ovat naisia ja valkoisia. Sotilaita on paljon, heidän joukossaan on suunnilleen yhtä paljon valkoisia ja mustia. Ja myös lapset! Kummallista kyllä, suurin osa heistä on jo valkoisia ja siinä mielessä pyörteisiä.
  Drachma teeskenteli olevansa raivoissaan.
  - Miksi he piirtävät niin paljon kalpeakasvoja kasvattimia ?
  Edessä kävelevä majuri vastasi:
  - Tämä on perinne. Uuden sukupolven uskotaan olevan vapaa uskonnollisista ja kansallisista ennakkoluuloista. Yleisesti ottaen meillä on KSA:ssa perustuslakiin kirjattu yhtäläiset oikeudet. Mitä, tämä ei sovi sinulle?
  - Meidän rotumme on kommunismin päätuki! - Elizabeth sanoi.
  - Kenraali Brumaire on myös valkoinen! - Sanoi upseeri. - Ja minä olen Sambo!
  - Ja se tarkoittaa judoa! - Drachma vitsaili.
  Tytöt pysähtyivät metron seitsemännessä kerroksessa. Liukuovet avautuivat ja he löysivät itsensä huoneesta, jonka sisäänkäynnillä seisoi noin kymmenen ihmistä. Kaikki erittäin suuria miehiä, kaksi metriä pitkiä ja neliömäisiä olkapäitä. Kun he näkivät everstit, he tervehtivät.
  - Käy peremmälle! Rouva.
  Tytöt menivät sisään.
  Kenraali Brumaire, jolla oli tummat silmälasit ja koukussa nenä, näytti enemmän japanilaiselta kuin eurooppalaiselta.
  Kenraalimajuri Vichy liukui hänen vieressään. Tällä kertaa klassinen musta mies.
  Kummallista kyllä, huoneessa oli raitista ilmaa ja kukkien tuoksua.
  Elizabeth ja Drachma odottivat kohtaavansa ummehtunutta ilmaa ja huokavia vankeja, mutta he olivat hieman hämmentyneitä. Kenraali Brumaire yritti saada nuoren tytön, korkeintaan 16-vuotiaan, suostuttelemaan jostain.
  Arvomies änkytti:
  - Ole kiltti, prinsessa Diana, ole järkevä. Jos ei itseäsi varten, niin kansansa vuoksi.
  Prinsessa mutisi:
  - Missä mielessä!
  Brumaire kurkisti:
  -Jos luovut julkisesti mätäneestä ja pohjimmiltaan meidän tuhoamasta Windsor- dynastiasta ja liity kommunistiseen puolueeseen, pelastat paitsi itsesi, myös läheisesi hengen.
  Tyttö suuttui:
  - Ryhdytkö petturiksi?
  Kenraali jatkoi suostuttelua:
  - Ei, ole järkevä. Pelasta monien henki ja vähennä ylpeyttäsi tämän vuoksi.
  Prinsessa suuttui:
  - Juudas uskoi, että kavaltamalla Kristuksen hän toisi kansansa vapautuksen. Tarjoatko minulle jotain vastaavaa?
  Brumaire ja Vichy nyökkäsivät yhteen ääneen:
  - Emme kehota sinua pettämään Jumalaa!
  Tyttö huudahti:
  - Eikö kommunistiksi tuleminen ole petos? Loppujen lopuksi tämä viittaa a priori ateismiin.
  Turvapalvelun kenraali huomautti loogisesti omalla tavallaan:
  - Ei! Voit tulla muodollisesti kommunistiksi, mutta syvällä sydämessäsi pysyt uskovana. Emmehän voi vielä katsoa ajatuksiin.
  Prinsessa huudahti:
  - Ja kunnia Kaikkivaltialle.
  Brumaire jatkoi kehotuksiaan:
  - Itse asiassa , kiinnitä huomiota. Emme ole vielä fyysisesti kiduttaneet sinua. He eivät työntäneet kuumia neuloja kynsiensä alle, he eivät järkyttäneet niitä, he eivät kastaneet niitä happoon. Tiedätkö edes, mitä kipua koet upotettuasi kiehuvaan lipeään?
  Tytöstä, joka oli jo kalpea, tuli kuin ruumis. Hän horjui, mutta pysyi lujasti. Huulet kuiskasivat edelleen kuuluvasti:
  - Kristuksen tähden olen valmis kestämään!
  Vishy virnisti ja hänen silmänsä saivat saalistusilmeisen ilmeen:
  - No sitten! Ennen kuin alamme kiduttaa sinua, kidutamme muita. Se on paljon mukavampaa. Mistä aloitamme, pomo?
  - Luulen tytöltä. Meillä on satoja lapsipanttivankeja. - Kenraali osoitti hammaslääkärin tuolia. "Laitamme hänet tänne ja poraamme hänen terveitä hampaitaan, kunnes hän menettää tajuntansa." Sitten tuomme toisen tytön tai pojan ja nautimme heidän huutonsa.
  - Nainen synnytti sinut, tai naarassusi! - Prinsessa kuiskasi.
  Brumaire huudahti ja puhalsi poskiaan:
  - Meidät synnytti puolue ja toveri Stalin. Ja hän sanoi, että on typerää ja vastuutonta uskoa, että lapsuus suojaa oikeudenmukaiselta kostolta ja kansan oikeudenmukaiselta!
  Kyyneleet valuivat alas prinsessan poskille. Hän ei voinut antaa suostumusta, mutta muiden kidutuksen katsominen oli hänen voimiensa ulkopuolella.
  - Ehkä anna minun ajatella. - Hän sanoi voittaakseen aikaa.
  Vishy virnisti iljettävästi ja sanoi nenääänellä:
  - Voit ajatella, mutta ei liian kauan. Kuten toveri Stalin sanoi: "Sodassa yksi sekunti on arvokkaampi kuin tuhat kuorta!"
  Kuulustelun aikana Elizabeth ja Drachma lähestyivät kahdeksaa vartijasotilasta. Tämä määrä valtavia ja koulutettuja lihapaloja riitti vartioimaan ja pitelemään aseella heikkoa, herkkää tyttöä, melkein lasta. Mutta kun kaksi kaunista amerikkalaista naista alkavat flirttailla ja lutkoja leikkiessään tarttuvat miehiin heidän arvokkuudestaan, he alkavat leikkiä yhdessä. Lyhyesti sanottuna tytöt halvaansivat heidät täysin painamalla heidän hermokeskuksiaan ja katsoivat sitten kameraan, joka kuvasi huonetta. Drachma sanoi suloisella katseella:
  - Kyllä, jaamme sen nyt! Käske vain sammuttaa kamera.
  - Mitä varten? - kysyi kenraaliluutnantti Brumer.
  - Jotkut tiedosta, jonka tiedämme, eivät ole parempia edes läheisten ystävien tiedossa. - Drakma näytti kaunopuheisella ilmeellä, ikään kuin vihjaisi, älä ole hölmö , sinulla on mahdollisuus henkilökohtaisesti peittää taskusi.
  - Näin on! - Järjestys: sammuta kamera.
  Vartiosotilaat seisoivat kuin jäätyneet epäjumalat eivätkä herättäneet paljon epäilyksiä.
  Elizabeth jopa silitti niitä hieman!
  Drachma kääntyi prinsessatytön puoleen.
  Nymfikreivitär sanoi hellästi:
  - Rauhoitu kulta! Emme kiduta sinua. Mutta etkö tiedä, että me kommunistit haluamme onnea kaikille ihmisille? Jotta lapsemme saavat ilmaista ruokaa ja koulutusta, ja tulevaisuudessa tieteen avulla saavuttamaan kuolemattomuuden.
  Tyttö Diana vastasi:
  - Ja tästä syystä kidutat lapsia!
  Drachma jatkoi intohimoisesti:
  - Tämä on pakkouhri. Mutta tulevaisuudessa heidät kaikki herätetään henkiin kommunistisen tieteen voimalla ja kasvatetaan uudelleen kommunismin, ystävällisyyden ja onnen hyödyksi!
  Prinsessa vastasi huokaisten:
  - Vain Herra Jumala voi herättää kuolleita.
  Nymfikreivitär kysyi hymyillen:
  - Mitä luulet, tiede on voimaton?
  Diana vastasi ei liian luottavaisesti:
  - Nämä ovat punaisia satuja.
  Drachma sanoi intohimoisesti:
  - Olipa kerran lentokonetta, samoin kuin televisiota ja varsinkin atomipommia pidettiin satuina, mutta kaikesta on tullut todellisuutta. Samoin kommunistiset ideat ylittävät villeimmät unelmasi. Voit jopa kuvitella, mikä voima meitä odottaa!
  Tyttö katsoi häntä tarkemmin:
  - Ja sinä olet älykäs! Mutta silti luulet, että taivas voidaan rakentaa ilman Jumalaa.
  Kreivitär-nymfi vastasi säälittävästi:
  - Vain ihminen voi rakentaa taivaan. Ja kaikki muu on todella satua hyvistä velhoista ja anteliaista jumalista.
  Kenraali Brumaire keskeytti hänet:
  - Tämä kaikki on mielenkiintoista, mutta luulen, että olet suorittanut tehtäväni ja löytänyt druidit piiloutuvat ja mikä tärkeintä, heidän aarteensa.
  Elizabeth lähestyi kenraalia ja teeskenteli kuiskaavansa hänen korvaansa painaen hänen ommelta:
  - Nyt annat tilin itse Stalinille.
   Drachma teki saman Vishyn kanssa ja sanoi:
  - Nyt olen Josif Stalin!
  Elizabeth jatkoi:
  - Ja olen kunnia- ja oikeusministeriön päällikkö, Lavrenty Kissenger . Tytöt pistivät neuloja kenraalikoihin ja sammuttivat heidän tahtonsa kokonaan. Sen jälkeen he sanoivat ankaralla äänellä:
  - Nyt annat meille loppuraportin kaikista uusimmista toiminnoista.
  Brumaire kalpeni:
  - En ole syyllinen palatsin aarteiden varastamiseen, Fritz Game antoi minulle henkilökohtaisesti luvan.
  Stalin Drakman edessä siirsi kulmakarvojaan nenänsuulleen:
  -Kuka tämä on, Fritz Game?
  Pelosta tukehtuva kenraali vastasi:
  - Britannian ja Pohjois-Euroopan osaston päällikkö, armeijan kenraali. Tunnet hänet, toveri Stalin.
  Stalinin aksenttia jäljittelevä nymfityttö sanoi:
  - Tiedän kaiken, mutta kun johtaja kysyy, sinun on vastattava. Kerro minulle, mitä tiedät suunnitelmista kuljettaa superpommi tuhannen megatonnin taistelukärjellä.
  Brumaire karjui:
  - Hyvin vähän, toveri Stalin. En edes tiennyt, olisiko siellä vetypommia. He vain kertoivat minulle, että erittäin arvokkaan lastin pitäisi saapua huomenna iltapäivällä Red Aristonin salaiseen satamaan. Miksi turvallisuus on valtava?
  Painettu drakma:
  - Siellä on siis pommi!?
  Jälleen kenraalin vinkuminen:
  - Minulla ei ole aavistustakaan tästä, toveri Great Stalin. Vain Fritz Geim tietää kaiken, hänellä on kaikki säikeet ja yhteydet.
  Nymfityttö sanoi itsevarmalla äänellä ja pehmeällä kaukasialaisella aksentilla, joka on ominaista Stalinin äänelle:
  - Joten nyt soitat hänelle, kerrot hänelle, että siellä on niin salaisia tietoja, joita ei voi luottaa puhelimiin, ja me menemme hänen luokseen.
  Brumaire mutisi:
  - Hyvä, toveri Stalin. - Pitäisikö minun sanoa, että tulet kanssani?
  Drachma totesi päättäväisesti:
  - Ei missään tapauksessa! Tämän pitäisi olla pieni yllätys. Sitä paitsi, eikö ole suuri ilo nähdä minut?
  Kenraali kurkutti:
  - Tietysti, toveri Stalin.
  Elizabeth esitti joukon muita kysymyksiä Vichyltä, mukaan lukien Brittisaarten sotilaallisesta potentiaalista, uusista asetyypeistä, ja sai tietoa.
  Blondi tyttö twiittasi:
  - Kyllä, he haluavat myös asettaa ydinaseita sukellusveneisiin ja lähettää ne Petrogradiin. Totta, hän ei tiedä milloin tai niiden tarkkaa lukumäärää!
  Drachma nyökkäsi voimakkaasti:
  - Ilmoitamme varmasti ystävillemme. Mitä muuta!
  Elizabeth raportoi:
  - Paljon asioita, mutta enimmäkseen Englannissa. Oletetaan kuitenkin, että venäläiset eivät aloita maihinnousua Brittein saarille ennen kuin he ovat saaneet ryhmän käsiin Ranskassa.
  Nymfityttö sanoi:
  -Näyttää siltä, etteivät he ole erityisen optimistisia mahdollisuuksiensa suhteen?
  Blondi vakooja nyökkäsi.
  - Oikein! Mutta tämä vain lisää aggression ja ydinterrorismin todennäköisyyttä.
  Prinsessa lähestyi heitä:
  - Kuka sinä olet?
  Elizabeth sanoi luottavaisesti:
  - Ystävänne, tällä hetkellä aiomme pelastaa, jos emme koko maailman, niin Euroopan.
  Diana selvensi:
  -Oletteko te venäläisiä agentteja?
  Drachma totesi päättäväisesti:
  - Saamme sinut pois täältä, mutta sinun täytyy unohtaa, että näit meidät.
  Tyttö huusi:
  - Sellaisia kirkkaita persoonallisuuksia, se on mahdotonta!
  - Älä huoli, me autamme. - Elizabeth laittoi kätensä otsalleen ja silitti Dianaa. - Tunnet itsesi paremmaksi ja helpommaksi tästä. Nyt sinä seuraat meitä.
  Kenraali Brumaire valitsi hätänumeron ja mutisi:
  - Sanoo kunnia- ja oikeusministeriön kenraaliluutnantti Michael Brumer.
  Kylmä ääni vastasi:
  - Sihteeri kuuntelee!
  Kenraali sanoi luottavaisesti:
  - Minulla on erittäin tärkeitä ja salaisia tietoja Fritz Geimille. On suositeltavaa luovuttaa se henkilökohtaisesti hänelle ja keskustella kasvotusten.
  Sihteeri vastasi:
  - Okei, kenraaliluutnantti, esitän pyynnön armeijan kenraalille.
  Brumaire käänsi kasvonsa:
  - Näet, he tuntevat ja arvostavat minua.
  - Pääasia on, että arvostan sinua! - Drachma sanoi.
  Arvohenkilö seisoi huomiossaan:
  - Aivan oikein, toveri Stalin.
  Kuului naksahdus, ja toiselta puolelta kuului käheä baritoniääni:
  - Fritz kuuntelee!
  Brumaire änkytti:
  - Armeijan kenraali toveri. Minun on kiireellisesti tavattava sinut. Tämä on niin tärkeää, että puhelimiin ei voi luottaa.
  Ääni linjan toisella puolella ei ilmaissut innostusta:
  - Etkö valehtele, Mike? Jos häiritsit minua turhaan, laulusi on ohi. Ymmärsi?
  Kenraali huusi:
  - Mikä minä olen, minulla ei ole aavistustakaan! - Vichy ja kaksi tärkeää henkilöä ovat kanssani.
  Fritz julkaisi:
  - Okei, heidät tavataan. Tapaan sinut puolen tunnin kuluttua leijonan luolassa.
  Brumaire oli selvästi tyytyväinen:
  - Loistava! Olen paikalla hetken kuluttua.
  Drachma pyyhkäisi häntä nenään ja sanoi:
  - Hammer, nyt kävelemme yhdessä tämän tytön kanssa. Kirjoita hänelle yleinen hätäkortti lähteäkseen kaupungista ja anna hänelle auto kuljettajalla.
  Kenraali nyökkäsi voimakkaasti:
  - Mielelläni, toveri Stalin.
  Heistä viisi tuli ulos, ja Diana ei ollut pukeutunut kuin vanginvartija, vaan kuin seurustelija. Kyllä, ei paljasjalkainen tyttö rievuissa, vaan ylellinen mekko päällä ja korkokengät ja jopa kiviset korut.
  Vaikka hänen esiintymisensä herättikin joidenkin keskuudessa epäilyksiä, kukaan ei uskaltanut vastustaa kahta kenraalia.
  "Tulkaa sisään, mahtavat toverit." Sotilaat tervehtivät.
  Elizabeth johti tytön autolle. Brumaire antoi käskyn kuljettajalle.
  - Vie se paikkaan, josta hän tilaa.
  Hän napsautti saappaidensa kantapäät:
  - Tottelen, toveri kenraali.
  Diana kumarsi. Hän tunsi olevansa itsevarma, ikään kuin hän olisi voinut hallita tilannetta.
  Elizabeth nyökkäsi tervetulleeksi:
  - Hyvästi, Diana! Varo jäämästä kiinni toista kertaa, jumalat eivät halua toistaa itseään.
  Prinsessa selvensi:
  - Ja ihmiset myös!
   Tytöt yhdessä huijattujen kenraalien kanssa siirtyivät kohti suden luolaa. He näyttivät olevan korkealla . Istuimme erikoisautoon, ylelliseen, panssaroituun, tankin ja Cadillacin sekoitus.
  Siinä oli kahdeksan pyörää, ja ne olivat leveät kuin kilpa-autolla, mikä antoi sille valtavan nopeuden ja hyvän ohjattavuuden. He ajoivat kuitenkin ilman erityistä kiirettä. Dryad esitti pari kysymystä matkan varrella.
  -Aiotteko käyttää kemiallisia aseita?
  Brumaire vastasi helposti:
  - Joo! Tämä on sanomattakin selvää. Koska venäläisillä on hyvät kaasunaamarit, käytämme Coffin gas -3:a, joka on sekoitus useista myrkyllisistä aineista ja ilmassa olevasta haposta. Tunkeutuu ihoon ja muodostaa kauheita paisumia. Yleensä kauhea aine, juuri venäläisiä barbaareja vastaan.
  Elizabeth huomautti:
  - "Arkku" on symbolinen nimi.
  Vishu vahvisti:
  - Stalin itse keksi sen. Tai tiedemiehet e- vankeja. Heitä kidutetaan, ja kärsimyksen välttämiseksi he keksivät keksintöjä.
  Drachma naurahti:
  - Täydellinen järjestelmä.
  Brumaire jakoi paljastuksen:
  - Mutta ehdotimme, että Vasilevsky tulisi meidän puolellemme. Vastineeksi annamme koko Puolan, mutta hän kieltäytyi.
  Nymfityttö mutisi:
  "Ymmärsin varmaan, että muuten hän joutuisi kohtaamaan kidutuksen ja kuoleman."
  Kenraali huusi:
  - Se on mahdollista! Tai pikemminkin se on, kuten venäläiset sanovat, tikkujen käsittelyä ja kalastusta elävällä syötillä. Ja kun saat sen kiinni, otat ruoskan.
  Elizabeth esitti kysymyksensä:
  - Ja bakteriologiset aseet! Onko se jo valmis?
  Vishu tukehtui ja alkoi sanoa:
  - Kehitys on käynnissä! Täältä löytyi monien basillien itiöitä. Ristitämme virukset ja bakteerit, säteilytämme niitä erilaisilla isotoopeilla, lisäämme niihin kemikaaleja, orgaanisia ja epäorgaanisia aineita. Eli jotain on jo olemassa. Tällaisia kauheita viruksia syntyy. Ne johtavat kehon solujen ja hemoglobiinin hajoamiseen. Ne ovat tuottelias ja pysyvät ympäristössä pitkään.Ja viimeisin kehitys oli nimeltään "Sojuz", sellainen hirviömäinen seos basilleja ja viruksia. Voit tuhota koko ihmiskunnan. Pimeyden sijaan on kuitenkin parempi kuolla valossa!
  - Ei kirurginen valokeila! - Drakma vitsahti. Milloin Sojuz saapuu?
  Kenraali änkytti:
  - Se ei ole vielä valmis, mutta uskon sen lanseeraavan hyvin pian. Totta, tämä ultravirus karkaa helposti hallinnasta, eikä voittajia tai häviäjiä välttämättä ole jäljellä!
  Blondi tyttö huomautti:
  - Turha ase!
  Brumaire totesi loogisesti:
  - Onko vetypommissa järkeä? Tämä on vain keino tuhota ihmiskunta. Julma keino, kuin maila päähän.
  Tytöt rypistyivät, Elizabeth huomautti:
  - Ihmiskunnan olisi pitänyt yhdistyä alussa ja vasta sitten luoda sellaisia tuhoisia aseita.
  - Kommunismin ajatukset yhdistyvät yhtä lujasti kuin koskaan! - Kenraali huomasi. - Niillä on kansainvälinen olemus ja ateistinen komponentti, joka yhtä lailla poistaa kaikki uskonnot.
  Drachma suostui:
  - Oikein! Muslimista tai juutalaisesta on helpompi tehdä ateisti kuin kristitty. Tarve epäillä kaikkien jumalien olemassaoloa kuuluu ihmisen korkeampaan "minään".
  - Se on sama kuin epäillä isäsi olemassaoloa. - Elizabeth huomasi.
  Nymfikreivitär vastusti aivan loogisesti:
  - Jos hän piiloutuu lapselta ja jättää hänet kohtalon armoille, ei ole syntiä epäillä häntä. Jos lapset leikkivät tulitikkuilla tai vetypommeilla ja isä näkee tämän, mutta ei edes halua varoittaa häntä, niin mitä sellaisesta isästä voi sanoa.
  Blondi terminaattori sanoi:
  - Ehkä hän vain antoi meille enemmän vapautta!
  Drachma sanoi nokkelasti:
  - En sanoisi, koska siellä on edelleen helvetin piina. Yleensä lapsi on tyhjä paperiarkki; jos hän likaantuu, niin yleensä aikuiset ovat syyllisiä. Samalla tavalla ihminen on Jumalan lapsi, joka on saastuttanut puhtaan sielunsa ja tehnyt viattomasta pahuuden lähteen. Jos ei itse Jumala, niin hänen täydellisin luomuksensa, Lucifer. Mutta eikö Kaikkivaltias ole vastuussa pahan Isän luomisesta? Lisäksi, tietäen kuinka heikkoja ja kiusaamattomia hänen lapsensa olivat, hänen täytyi suojella heitä huonoilta vaikutuksilta. Tämä on loppujen lopuksi täysin looginen reaktio vanhempien taholta estääkseen kontaktin lapsen ja kiusaajan välillä. Loppujen lopuksi jopa valtio ottaa sarjakuviin plussat. Ja tässä puhumme kosketuksesta sellaiseen petoksen mestariin kuin Saatana - täydellisyyden sinetti, viisauden täyteys, kauneuden kruunu!
  Elizabeth ei ollut tyytyväinen tähän keskusteluun. Hänen looginen ja samalla lähes lapsellinen mielensä ei löytänyt vakuuttavuudessa verrattavia argumentteja. Tyhmintä on, että hän ei ollut lukenut vakavia teologisia tutkielmia eikä tiennyt kirkon vastalauseita näitä hyökkäyksiä vastaan. Yleensä häntä hämmensi aiemmin se, että ihmisiä kuoli enemmän kuin pelastui. Sen pitäisi olla toisin päin. Loppujen lopuksi Luojan ääretön mieli teki mahdolliseksi voittaa paholaisen omalla alallaan. Ja tässä ilmeni paradoksi: taistelussa sieluista Saatana usein voitti! Ja tämä loukkaa logiikkaa. Jumala voi hävitä vain tarkoituksella. Mutta haluaako Kaikkivaltias hävitä taistelun sieluista? Jopa Raamattu sanoo, että Jumala haluaa pelastaa jokaisen!
  Drachma esitti kenraalille vielä muutaman kysymyksen, ja he lähtivät Lontoosta.
  Sivulle jäi pari voimakasta kanuunalinnoitusta; yksi aseista oli todella kuninkaallinen tuhannen millimetrin kaliiperilla. Se osui jopa kahdensadan kilometrin etäisyydeltä, vaikkakin alhaisella tarkkuudella. Elizabeth muisti, että saksalaisilla oli myös samanlainen "Dora", venäläisten lempinimeltään Big Fedora tai typerys .
  Se ampui seitsemän tonnia ammuksia. Se on kallis asia, eikä se ole täysin perustellut itseään. Raskas pommikone on varmaan parempi. Kun venäläiset valloittivat Doran, Beria määräsi Stalinin käskystä jäljentämään tykin, joka kykeni ampumaan Brittein saaret ja Yhdysvaltojen alueen Uralin takaa. Tämä on fakta tositarinasta. Totta, myöhemmin sharashkan tutkijat onnistuivat edelleen vakuuttamaan heidät niin kalliin projektin hyödyttömyydestä. Yksi suurimmista ongelmista on räjähteiden rajallinen laajenemisnopeus. Tästä johtuen pidempikään piipun pituus ei ole erityisen hyödyllinen. Ja tarkkuus on heikko. Ohjus on paljon helpompi säätää. Todellisessa historiassa Stalin oli skeptinen rakettiteknologian suhteen, ehkä osittain Hitleristä huolimatta. Jos ennen suurta isänmaallista sotaa Stalin rakasti raskaita, suurikokoisia tankkeja, ja Hitler päinvastoin piti parempana pieniä, mutta ketteriä, niin konfliktin edetessä maku muuttui. Jos kolmantenakymmenentenäkahdeksantena vuonna seitsemäntoista tonnia painava T-4 luokiteltiin raskaaksi, niin neljäntenäkymmenentenäneljänä T-5 "B" Royal Panther painoi jo viisikymmentä tonnia ja sitä pidettiin keskikokoisena tankina. Stalin kielsi yli neljäkymmentäseitsemän tonnia painavien tankkien tuotannon . Totta, sodan jälkeen IS-4 painoi kuusikymmentäkaksi tonnia, erinomaisella suojalla varustettu tankki ilmestyi.
  Elizabeth pohti kohtalon erikoista ominaisuutta. Stalin, jonka erinomaisen mielen piti palvella Venäjää ja joka teki Neuvostoliitosta voimakkaimman vallan maan päällä, on nyt vihollinen. Ja kommunismi on romahtanut kaikissa maailman maissa, punainen kapitalismi on Kiinassa ja Pohjois-Korea hengittää viimeistänsä, musta markkina ja prostituutio ovat kukoistaneet Kuubassa.
  Brr! Silti sosialismi Amerikassa ei voi olla muuta kuin verisempi kuin Neuvostoliitossa, jossa kommunismin sosiaalinen perusta on kapeampi.
  Panssaroitu auto ajoi kalliolle. Metsän peittämänä hän seisoi, kuten näytti, sokeana ja kaikkien hylkäämänä. Sivulta avautui ovi ja kenraalin auto ajoi sisään. Siellä hänet tapasivat erikoisjoukkojen sotilaat. He vaativat asiakirjoja. He tutkivat niitä huolellisesti ja esittivät useita kysymyksiä. He pakottivat minut luovuttamaan aseeni, mutta jättivät helmet.
  Varmistuttuaan siitä, että nämä olivat heidän edessään olevia kenraaleja, mukana kaksi upseeria, mutta tunnettuja henkilöitä, heidät päästettiin läpi.
  - Sinä johdat meitä!
  Päästäkseen Fritziin hänen täytyi kulkea useita käytäviä vartijoiden kanssa. Sisustus oli lähes keskiaikainen. Siellä täällä roikkui vanhoja maalauksia ja skinejä. Monet teokset olivat erittäin arvokkaita.
  - Täällä näyttävät koottavan parhaat luomukset. - Drachma sanoi. - Sitten he vievät sen säästöpossuinsa.
  Elizabeth vastasi huokaisten:
  - Jopa Zhukov ilmestyi piilossa pokaaleja, mitä voimme sanoa tavallisista jenkkikenraaleista.
  He astuivat erityiseen huoneeseen. Kymmeniä sotilaita seisoi sivuilla, ja Fritz itse istui tuolissa, joka oli peitetty paksulla panssaroidulla lasilla. Armeijan kenraalin kansallisuus oli kiistanalainen. Hänessä oli jotain intialaista, neekeristä ja aasialaista. Nenä on pitkä, lähes akviline, silmät ovelat. Hän katsoi alaisiaan kulmiensa alta.
  Kuitenkin, kun hänen katseensa osui Elizabethiin, hän näytteli nuorempaa ja kauniimpaa mustaa naista, hän pehmeni.
  - Pidä se lyhyenä, minulla on liian vähän aikaa.
  Drakma alkoi ensin:
  - Venäläiset huomasivat, että vety-superpommi oli saapumassa Britanniaan.
   Sen tavoitteena on tuhota ja tartuttaa Venäjän Eurooppa.
  Fritz karjui kuin haavoittunut härkä:
  -Oletko hullu? Tämä ei voi olla totta!
  - Miten sanoa! - Elizabeth tuki ystäväänsä. - Mistä me sitten tiedämme tämän?
  Varamarsalkka huudahti:
  - Se siitä! Miten sinä tiedät tämän?
  Nymfikreivitär koukutti:
  - Druidit! He hallitsevat muinaisen taikuuden ja pystyivät lukemaan ajatuksia kaukaa. Venäläiset voivat saada sen tietää milloin tahansa. Sitten he iskevät pommi-alukseen.
  - No, se ei ole niin yksinkertaista! Tämä alus pystyy uppoamaan pohjaan, kuten sukellusvene! - Fritz sanoi. - En kerro sinulle enempää.
  Drakma gurguili:
  - Port Krasny Ariston on kovassa turvassa.
  Fritz Heimin mustat silmät välähtivät:
  - Druidit erehtyivät; laivan ei pitäisi saapua tähän satamaan ollenkaan. Yleensä he eivät ole kaikkivoivia. Oletko heidän jäljillä?
  Elizabeth huudahti:
  - Kyllä, toveripeli!
  Varamarsalkka , tai pikemminkin armeijan kenraali, huusi:
  - Pidätä heidät kaikki välittömästi!
  -He hallitsevat teleportaation taidon. - Drachma purskahti ja ravisteli vahvoja lihaksiaan.
  Fritz karjui:
  - Mitä hölynpölyä!
  Elizabeth kumartui:
  - Poista sotilaat ja kytke videovalvonta pois päältä. Haluamme kertoa sinulle jotain tärkeää.
  Fritz jännittyi, hänen kasvoilleen nousi epäilys:
  -Etkö sinä ole sitä?
  Blondi tyttö huusi:
  "Olen työskennellyt viranomaisilla kaksikymmentä vuotta, kirjoitin ensimmäisen irtisanoutumiseni kymmenenvuotiaana ja ymmärrän kuinka vaarallisia ylimääräiset todistajat voivat olla."
  Fritz ajatteli, että täältä ei kuitenkaan lähdetä, vuori on täynnä vartijoita. Lisäksi hänellä on aina aikaa lähettää hälytyssignaali esimerkiksi soimalla. Ja miksi hänen pitäisi pelätä? Kenraalit ja upseerit ovat pelkuria ja luovuttavat aseensa sisäänkäynnillä. Ja yleensä, kaikki täällä ovat omiamme, katsotaan mitä tytöt sanovat.
  Siitä seurasi voimakas pauhu:
  - Kaikki videovalvonta on poistettu! Meillä kaikki on yksinkertaista. Ja saattue on ilmainen. Askel marssi!
  Kaksitoista militantia poistui tiloista. Ne liikkuivat mekaanisesti ja olivat niin hirviömäisesti pumpattuja, että ne herättivät ajatuksia vahvoista anabolisista steroideista.
  Drakma kumartui lasia kohti. Elizabeth lähestyi häntä; hän ei hukannut aikaa. Meidän on löydettävä tapa erottaa välittömästi panssaroidun lasin tartunnat niin, että se siirtyy erilleen, ja sitten heittää neula. Yleensä kaikki täällä oli tehtävä tarkasti, jotta ei herätetä hälytystä. Fritzin julma murha saattaa aiheuttaa korjauksen laivan liikkeisiin, jolloin kaikki on aloitettava alusta:
  Armeijan kenraali mutisi:
  - Kerro minulle salaisia tietoja!
  Drakma aloitti vihjailevalla äänellä:
  - Druidit tietävät missä Ison-Britannian kuninkaiden vararahasto on piilotettu.
  - Mitä? - Fritzin silmät poksahtivat ulos. - Tämä on suurenmoista .
  - Kyllä täsmälleen! Siellä on valtavia aarteita, joita on kerätty vuosisatojen aikana kaikkialta maailmasta. Eri maista: Intia, Australia, Kanada, Pakistan, Etelä-Afrikka ja Egypti. - Drachma sanoi vihjailevasti. - Faaraoiden ja Napoleon Bonaparten aarteet, turkkilaiset sulttaanit, afrikkalaiset johtajat, kiinalaiset jumalat. Mielikuvitus on voimaton kuvitella kuinka monta maata ja kansaa Englanti ryösti.
  Fritz keskeytti hänet:
  - Kyllä, me tiedämme sen. Tästä syystä Stalin nosti kansannousun lopettaakseen siirtokuntien riiston ja ryöstelyn. Tämä on hänen puoleltaan yleensä loistava liike tasa-arvostaa kaikki maat ja kansat!
  (Köyhyydessä) - Elizabeth ajatteli.
  Drakma huusi:
  - Ja nyt nämä aarteet voidaan taas laskea kiertoon. Siellä on jopa muinainen kuningas Arthurin kruunu.
  Armeijan kenraali hämmästyi:
  - Eikö Pyöreän pöydän ritarit ole satu!?
  - Ei! Tämä on todellisuutta! Teimme niin upean löydön. - Drachma sanoi henkeään. - Ja miksi, kiitos niin yksinkertaisen, mutkaton keinon, kuten sähkövirran ja kuumat neulat kynsien alla.
  Elizabeth vastasi innokkaasti:
  - Myöskään nivelten venyttäminen ja vääntäminen ei ole pahasta. Varsinkin jos sen tekevät pojat. Nuorena he ovat niin joustavia ja liikkuvia, että on hienoa kiduttaa heitä vääntämällä hahmoja pois kehostaan. - Elizabeth puhui, mutta hänen kätensä toimivat.
  - Kyllä , on myös mukavaa kiduttaa poikia! - Fritz huomautti. "Toivon, että voisin kiduttaa heitä juuri nyt, mutta ei ole aikaa." Tule, kerro meille tarkemmin, missä aarteet ovat piilossa.
  - Ja sinä yhdessä meidän kanssamme kidutat tyttöjä. On kiva murtaa heidän sormiaan kuumilla pihdeillä!
  - Totta kai, kuten sanot! - Fritz väänteli kuonoaan .
  - Nojaa, en halua kahden kenraalin kuuntelevan tätä:
  - Kyllä, järjestän heille onnettomuuden minä hetkenä hyvänsä. - Fritz uhkasi. Se ei ruostu takanani.
  - Mitä! Ja suutele sinua huulille! Tunne sankarin huulet. - Drachma sanoi.
  - Puhu nopeasti, niin annan sinulle suukon!
  - Se on Skotlannin vuoristossa.
  - Kyllä, osoite, ei missään tarkemmin!
  - Niiden joukossa on vuori nimeltä lila säkä. Mutta miksi meidän pitäisi kärsiä, piirrän sinulle mieluummin kartan.
  Drachma alkoi piirtää jotain, ja hän teki sen tarkoituksella pienillä kirjaimilla. Fritz heilutti kärsimättömyyttä, ja hänen jalkansa jopa tanssivat steppiä.
  - No, etkö voi liikkua nopeammin!
  - Pieninkin epätarkkuus voi horjuttaa piirustusta. - Drachma vastasi. - Tiedät kuinka tärkeä jokainen yksityiskohta on piirtämisessä.
  - No, okei, älä vain vie sitä liian pitkälle!
  Drachma jatkoi osoittamista ja sanoi:
  - Valmiina!
  Fritz ryntäsi piirustukseen ja löysi läpinäkyvän panssarin. Turhautuneena hän painoi vipua. Panssari erottui ja käsi tarttui paperiin. Sitten tytöt työskentelivät hänen parissaan ja halvaansivat Fritzin välittömästi.
  - Näin meillä on sinun kanssasi! - Elizabeth sanoi. - No, nyt sinä vastaat kysymyksiimme!
  - Kysy häneltä, toveri Stalin! - Brumaire sanoi silmät auki.
  Tytöt antoivat hänelle useita injektioita ohuilla neuloilla päähän ja lopulta alistavat hänet.
  - Nyt olet meidän! Anna meille raportti!
  Elizabeth pyöräytti silmiään ja kysyi:
  - Kerro minulle, millä laivalla lastin pitäisi saapua tuhat megatonnia vetypommia?
  - Tarkemmin sanottuna niitä on tuhat kaksisataa megatonnia, ja laivaa kutsutaan lapsellisella tavalla "Aurinkoksi".
  Drachma huokaisi raskaasti:
  - Näin he nauravat unelle!
  Fritz hyräili:
  - Voi, sellaista elämä on!
  - Minne hänen pitäisi saapua?
  - Skotlannin pohjoispuolelle Red Harvardin satamaan. Tämä on melko vakava pyyntö. Sieltä hänet kuljetetaan Tanskan rannoille. Laiva pystyy sukeltamaan veteen ja kellumaan kuin sukellusvene. Lopullinen tavoite on Petrograd. Räjähdys tuhoaa Venäjän tärkeimmät teollisuuslaitokset Euroopan keskustassa.
  - No, idea on aika selvä!
  - Kyllä, toveri Stalin. Tämä on Kissingerin idea räjäyttää superpommi ja aiheuttaa supertsunamin !
  - Tämä on erittäin mielenkiintoinen idea! - Drakma huomasi.
  Tytöt jatkoivat kysymyksiään.
  - Mikä on saattueen turvallisuus?
  - Erittäin kunnollinen , kaksikymmentä sukellusvenettä, kymmenen alusta, joista seitsemän on hävittäjiä, kaksi risteilijää ja yksi taistelulaiva. Kokonainen laivue. Lisäksi noin sata hävittäjää kiertää lentotukialusta.
  - Vau, se on aika vähän voimaa.
  - Yleensä alun perin suunniteltiin vielä suurempaa ryhmää, mutta sitten katsottiin, että tämä voisi aiheuttaa liiallista huomiota vihollisilta. Joten päätimme rajoittua tähän.
  - Yleisalus "Solnyshko" on menossa veden alle!
  . LUKU nro 11
  Helvetin keisarinna ja pahan jumalatar Kalin palatsissa viihde ja gladiaattoritaistelut jatkuivat.
  Koska kuninkaallinen narri Vladimir Terkin alkoi laulaa kysymättä, hän herätti siten yleisön vihan.
  Peikkokuningas huudahti:
  - Katso , sinä laulat! Vie hänet kehään! Kehään!
  Jumalatar Kali nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, aivan kehään! Anna rakas narrini taistella itse tonttua vastaan. Ja ruoski gladiaattoripoikia!
  Orjatytöt ryntäsivät poikia kohti, välkyttäen paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään. He vääntelivät käsiään ja raahasivat ne vuohien luo ruoskimaan. Nuoret orjat vastustivat heikosti.
  Ne oli sidottu tiukasti vuohiin. Orjatytöt ottivat ruoskat käsiinsä ja alkoivat lyödä voimalla teini-ikäisten orjien alastomaa, lihaksikasta selkää. Orjapojat puristivat hampaitaan ja pysyivät hiljaa yrittäen säilyttää ihmisarvonsa.
  Ja Vladimir Terkin meni tonttua vastaan. Hän näytti noin 12-vuotiaalta pojalta, jolla oli vain uimahousut jalassa, ja hän oli poistanut päästään lippalakin.
  Kääpiö saappaissa oli hieman pitempi, mutta se johtui saappaista, ja hän oli myös lyhyt, ja hänen olkapäänsä olivat vain pala. Hän seisoi poikaa vastapäätä.
  Vladimir katsoi ympärilleen ja kysyi:
  - Ehkä voit antaa minulle aseen?
  Jumalatar Kali naurahti ja vastasi:
  - Ei, äijäni! Tällä kertaa taistelet paljain käsin! Sinulla ei ole aseita.
  Poika uimahousuissa huomautti:
  - Ja kuka viihdyttää sinua, rouva?
  Keisarinna Ada vastasi luottavaisesti:
  - Luulen, että henkesi ei viihdyttää minua yhtään huonommin kuin ruumiisi. Lisäksi tiedän, että sinulla ei ole yksinkertainen sielu!
  Kääpiö karjui:
  - Anna hänelle miekka! Olen kyllästynyt tappamaan aseettoman lapsen!
  Jumalatar Kali virnisti ja vastasi:
  -Anna hänelle yhden gladiaattoripojan miekka.
  Orjatyttö juoksi ylös ja työnsi yhden orjapojan miekan Vladimirin käsiin.
  Nuori soturi tarttui aseen ja tunsi olevansa itsevarma.
  Jumalatar Kali määräsi:
  - Laitetaan nyt vetomme, herrat!
  Ja sitten kaikenlaiset kuninkaat ja prinssit alkoivat lyödä vetoa. Erilaisia vetoja tehtiin.
  Kääpiö huomautti hymyillen:
  - Köyhä poika! No, minäkin olen tappanut sinua nuorempia ihmisiä! Rukoile jumalia, joiden näet olevan olemassa!
  Vovka kikatti ja sirutti:
  Veda-poikien jumalat ovat vahvoja,
  Mutta he eivät auta heikkoja ...
  Jos olet uskollinen viisaalle voimalle,
  Sitten taistele kunniasta ja kunniasta!
  Jumalatar Kali nyökkäsi aggressiivisesti päätään kirkkailla hiuksilla ja raskaalla kruunulla:
  - Alkaa!
  Perinteinen gong soi - signaali taisteluun. Kääpiö otti ensimmäisen askeleen hymyillen. Sitten, yllättäen niin tiheälle rungolle, se kiihtyi jyrkästi. Ja hänen kirves välähti pojan pään yli. Vovka vältteli tuskin havaittavissa olevalla liikkeellä. Sitten hänen miekkansa löi kääpiötä poskelle jättäen punaisen uurteen. Kirves välähti jälleen, mutta poika lähti taas ilman ongelmia. Ja hän osoittautui erittäin ketteräksi.
  Yleisö huusi hyväksyvästi.
  Peikkokuningas totesi tyytyväisenä hymyillen:
  - Ja hän on erittäin fiksu pillerisi!
  Jumalatar Kali virnisti ja huomautti:
  - Siksi tämä on minun vitsi!
  Kääpiö yritti hyökätä uudelleen heiluttaen kirveestään. Hänen liikkeensä olivat nopeita, mutta narripoika oli paljon nopeampi. Täällä lapsen paljas kantapää ampui suoraan tontun nenään. Isku sai jopa veren roiskeen ja ihon valumaan.
  Kääpiötaistelija lausui likaisen kirouksen. Yleisöstä kuului naurua ja huutoa. Kyllä, se vaikutti hieman koomiselta. Poika leijui tontun ympärillä, mutta hän ei voinut lyödä häntä. Vladimir Terkin lauloi:
  Kuollut silmä -
  Viistot kädet...
  Saat sen suuhusi
  Likinäköinen!
  Ja hänen miekkansa osui juotettuun metalliin ja haavoitti kääpiön olkapäähän. Ja hän heilautti kirveensä uudelleen, ja taas meni ohi. Vihje lensi ohi...
  Yleisö oli yksinkertaisesti iloinen. Hän teki melkoista ääntä.
  Orjapoikapari hieroi voimakkaasti jumalatar Kalin paljaita jalkoja, ja tämä soturi kirjaimellisesti koukutti mielihyvästä.
  Ja taistelu jatkui. Kääpiötaistelija jatkoi miekkansa heiluttamista. Ja tehdä aggressiivisia heilahteluja. Ja hänen aseensa osui jatkuvasti ilmaan.
  Tonttuprinssi sanoi suloisesti hymyillen:
  - Kyllä, se on todella taistelua yhdeksän muuttujan kanssa.
  Tonttuherttuatar vastusti:
  - Tai ehkä enemmän kuin yhdeksän pysyvää. Täällä he voittivat tontun kuin ekaluokkalainen!
  Peikkokuningas nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, sellainen on olemassa. Mutta tämä on jopa hienoa !
  Vladimir Terkin liikkui todella paljon nopeammin kuin kääpiö. Ja hän näytti hankalalta taustaansa vasten. Nuori soturi tunsi olevansa täynnä innostusta. Ja Vovka, kuten hän rakasti sitä, otti sen ja lauloi suurella innolla:
  Olen moderni poika,
  Minulle tietokone on korkein luokka.
  Vaikka meri paisuisi rajusti,
  Fasistinen piikki ei niele meitä!
  
  Olen soturi, jolla on vain röyhkeästi vaipat,
  Hän istui potilla ja ampui laserilla...
  Poikia ja tyttöjä on paljon,
  Kenelle Stalin on ihanteellinen!
  
  Osaan tehdä kaiken sopivalla vitsillä ,
  Kannettava tietokone, joten lyö niitä päähän .
  Teemme maailmasta erittäin mielenkiintoisen,
  Venäläiset ovat tottuneet voittamaan kaikkialla!
  
  Päädyin vitsillä lapseksi maailmansotaan,
  Todella poikia henkisessä sodassa...
  Osaan tehdä palan fasisteista,
  Loppujen lopuksi tyhjäkäynti ei ole ollenkaan minun makuuni!
  
  Uskokaa minua, pojalle ei ole esteitä,
  Hän pystyy voittamaan Krautit...
  Pian maan päällä järjestetään paraatteja,
  Karhu suuttui ja karjui!
  
  Olen niin siisti poika,
  Hänestä tuli edelläkävijä taisteluissa...
  Minulle sota ei ole liikaa,
  Ja turhaan Fuhrer huusi röyhkeyttä!
  
  On talvi, olen paljain jaloin kylmässä,
  Hampaat paljastaen juoksen nopeasti.
  Tytölläni on punaiset letit,
  Ja mitä tappavin lahja viholliselle!
  
  Lyö fasistit rohkeasti, poika,
  Stalin käski minut henkilökohtaisesti sinne...
  Sormi painaa liipaisinta,
  tuhonnut mahtavan tiikerin !
  
  Mitä Krautit halusivat, he saivat sen,
  Pojat ovat minulta kokonainen arkku .
  Poika ajoi hulluja kilometrejä,
  Lyö natseja suoraan otsaan!
  
  Usko minua, mikään ei estä meitä,
  Fasisti ei koskaan voita.
  Jopa hullu kuningas valtaistuimella
  Jopa paha petturi-loinen!
  
  Me pojat olemme rohkeita poikia,
  Ja totuimme voittamaan Krautit...
  Loppujen lopuksi jopa esikouluikäiset lapset ovat rohkeita taistelussa,
  Läpäisimme kokeemme aina A:lla!
  
  Slaavit eivät kestä nöyryytystä,
  Meistä kaikista tulee vuori krauteja vastaan...
  Loppujen lopuksi koston liekki palaa sydämissämme -
  Murskatkaamme vihollisemme teräskädellä!
  
  Venäläinen heimo on jättiläisten heimo,
  Pystymme repimään pahoja osiin .
  Loppujen lopuksi ihmiset ja armeija ovat yhtenäisiä ,
  Antaa fasisteille aivot!
  
  Emme voi voittaa
  No sitten me itse olemme arvottomia.
  Pyydä lähimmäiseltäsi anteeksi -
  Nouse polviltasi, maani!
  
  Meillä on raketteja, lentokoneita,
  Mutta Fritzin takana on voimakas Uncle Sam.
  Tulevaisuudessa rakennamme tähtialuksia -
  Ja rakentakaamme rohkeasti tietokone!
  
  Voimaamme ei voi helposti mitata,
  Hän on kuin raivoissaan tulivuori...
  Joku kylvää hirssiä aukiolle,
  No, nostamme hurrikaanin!
  
  Maapallolla ei ole isänmaata korkeampaa paikkaa,
  Tämä tarkoittaa, että jokainen on soturi ja taistelija.
  Lapset nauravat ilosta, onnesta,
  Suru ja suru katoavat - loppu!
  
  Ja kun kävelemme Berliinin läpi,
  Jalkakäytävää jahtaavat pojat askel.
  Kerubit valaisevat tietämme,
  Jokainen on velho, voimakas taikuri!
  Viimeisessä sanassa Vladimir tarttui miekkansa kärkeen ja työnsi sen suoraan kääpiön silmään. Ja tämä osoittautui taistelun viimeiseksi silaukseksi. Kääpiö romahti kuolleena ja vaikeni.
  Yleisö pysähtyi hetkeksi. Ja sitten hän otti sen ja puhkesi jyliseviin suosionosoituksiin. Todellakin, se oli siistiä. Tämä taipumaton asenne osoittautui innostukseksi.
  Peikkokuningas totesi erittäin tyytyväisellä katseella:
  - No, siitä tuli hyvä taistelu ja kohtalokas lopputulos!
  Jumalatar Kali nyökkäsi:
  - Hyvä narri, hän ei pettänyt! Tätä varten sallin hänen suudella kantapäääni. Lisäksi, koska hän myös lauloi hyvin, vaikka jostain en aivan ymmärtänyt, annan hänelle platinakellon lippiksään. Ja toivottavasti hän on tyytyväinen!
  Ja hän ojensi paljas, ruskettunut, lihaksikas, siro jalkansa.
  Hullun pojan täytyi polvistua ja suudella erittäin kauniin ja samalla verisen naisen paljaata pohjaa.
  Hän teki niin, no, sellainen on orjan kohtalo. Sen jälkeen hänet lähetettiin ankarasti kunniatuoliin. Ja orjatyttö itse asiassa ojensi hänelle platinakellon.
  Samaan aikaan orgia jatkui. Tarkemmin sanottuna yleisö oli jo istunut liian kauan, ja jumalatar Kali napsahti paljaita varpaitaan. Ympärille ilmestyi purppurainen sumu, ja seurakunta peittyi.
  He vaipuivat punaiseen lootukseen yhdessä. Vladimir tunsi myös raskautta itsestään.
  Narripoika istui lootusasennossa ja upposi hyvin eloisiin muistoihinsa epätavallisen verisistä ja samalla kiehtovista hyökkäyksistään yhdessä hänen monista tehtävästään.
  Hologrammi oli valtava, kolmiulotteinen; siihen ilmestyi avaruus ja lukemattomia tähtien seppeleitä kimaltelevat arvokkaassa sironnassa. Ja tasainen rivi virtaviivaisia venäläisiä tähtialuksia meripetoeläinten muodossa. Tyhjiöaerodynamiikka oli lähes optimaalinen, ja silti jokainen alus oli upea omalla tavallaan, silmiinpistävä muotojensa eleganssilla.
  - Jonoon lähtöä varten. - Kuului tietokoneen ankara naisääni. Yrityksen, jossa Vasilisa, Antonina ja Vladimir Terkin sijaitsivat, tulisi laskeutua ensimmäisenä. Sotilaat asetettiin riviin, heille annettiin laskeutumispuvut , aseita, mukaan lukien rynnäkkökranaatit graviofotonikiihdyttimellä ja tuhokranaatit, ja ne pudotettiin kapseliin. Nämä pienet kivet puolestaan olivat piilossa laskualuksiin, joiden piti naamioitua meteoriittiparveksi.
  Päätettiin laskeutua Dzudduk- planeetalle . Tämä valtava joukkojen kyllästetty maailma teki aavemaisen vaikutelman; kuusi tähteä lämmitti samanaikaisesti pääosin aavikoista koostuvaa pintaa, ja vain yksittäisiä keitaita voitiin nähdä oransseissa viidakoissa, joissa oli saalistuskasveja.
  - Tämä planeetta muistuttaa todella alamaailmaa. - sanoi ajattelevainen tyttö Antonina.
  - He eivät mene helvetistä helvettiin. - Kummallista kyllä, taistelun aattona Vladimir tuli iloiseksi. - Ero helvetin ja alamaailman välillä on, että ensimmäinen on aina kanssasi, ja toinen voidaan jättää!
  Viidakon lisäksi meret roiskuivat alla; kummallista kyllä, niin korkeassa lämpötilassa ne eivät kiehuneet, vaan päinvastoin jäätyivät. Alkuaine zidigir oli sekoittunut paksusti veteen ; kuumana se aiheutti kiteytymistä, mutta sulai jäähtyessään. Kuuma jää oli samalla kestävää ja joukot pääsivät helposti liikkumaan sillä.
  Shilo-luokan laskeutumisalukset putosivat yksi toisensa jälkeen Mars-risteilijän sisältä. Ne näyttivät todella isoilta tulipalloilta. Gammaneutrino- miinanraivaajat kulkivat eteenpäin , ne heittivät ulos erikoisammuksia, jotka aiheuttivat miinojen räjähdyksen avaruudessa ja aliavaruudessa . Siten he raivasivat tien "maihinnousulle " .
  - Tällä planeetalla on liian paljon arvokkaita mineraaleja, joita tarvitaan sotaan, joten pommittaminen on mahdotonta. Meidän on kestettävä se myrskyllä. - Näin he selittivät ohjeissa. Hyökkäykseen piti ihmisten lisäksi osallistua myös taistelurobotteja, mutta tykinruoka oli halvempaa kuin kalliit kyberneettiset järjestelmät. Siksi sotilaiden oli näytettävä pääroolia kastelemalla vieraan maan runsaasti verellä. Mitä he ajattelivat, kenties sitä, että monille heistä tämä oli viimeinen päivä, ja heidän rakkaistaan, vaimostaan, jos heillä on sellainen, heidän lapsistaan. Jotkut ihmiset unelmoivat riveistä ja palkinnoista, mutta tällaiset ihmiset ovat yleensä vähemmistössä.
  Kun maihinnousualukset saapuivat erittäin tiheään ilmakehään, niihin ammuttiin ohjuksia ja lasersäteet valaisivat taivaan. Naamio ei välttämättä huijannut Daragheja, tai he avasivat tulen varmuuden vuoksi. Alus alkoi nousta vauhtia, kiihtyen kuin komeetta, yrittäen päästä nopeasti pintaan. Hänen pudotuksensa oli niin nopea, että hänen täytyi käynnistää kylmägeneraattori, muuten pinnoite olisi sulanut ja kaikki sotilaat olisivat kuolleet. Näytti siltä, että meteoriitti lensi kuuman plasman tulipallossa. Tällainen liike oli erittäin riskialtista; pieninkin vika laskeutuvan ajoneuvon suunnittelussa saattoi tappaa koko miehistön. Tuli voimistui, hyperplasmiset pyörteet pyörivät lähellä, sitten yksi niistä tarttui naapurilaivaan, se räjähti ja oli nähtävissä kuinka sadat ihmiset muuttuivat ydinpölyksi. Sieppaajat yrittivät nousta heitä kohti, mutta kun he nousivat korkeuteen, oli liian myöhäistä. Ennen laskeutumista minitähtialukset ampuivat jäätyviä ohjuksia, jotka päästivät irti jääaallon. Meri sulai välittömästi ja maihinnousualukset vapauttivat kapselit.
  Jarrutusta pehmensi hieman ensin antigravitaatiokentät ja sitten vesi. Voimakkaasta tärinästä huolimatta laskuvarjomiehet säilyttivät ulkoisen rauhallisen, megamagneettiset puristimet pitivät muodostelmansa luotettavasti.
  Vladimir Terkin sanoi harkiten painovoimalähettimen kautta.
  - Näet, pääsimme läpi, yksikään ohjus ei osunut meihin.
  - Lisäksi laskeuduimme ensin. - Vasilisa vastasi huonosti kätketyllä ylpeydellä.
  Ukkonen ääni keskeytti pohdinnan:
  - Kaikki, ulos, aloita hyökkäys.
  Jokaisessa kapselissa oli seuraa, ja kuten aina tapahtuu, siellä oli klutzeja . Yksi sotilas ei voinut laskea visiiriä, joten hänet heitettiin ulos kasvot auki. Ensin hän putosi jäiseen veteen, sitten hänet heitettiin myrkylliseen rikkiilmakehään.
  Loput soturit ja soturit lensivät ulos kapselista ilman välikohtauksia. Komppanian komentaja, yliluutnantti Stanislav Lapot ei tuntenut mitään, hän oli jo melko kokenut taistelussa, ja jos hän olisi ollut hieman ovelampi ja ei niin ylimielinen esimiehilleen, hän olisi käyttänyt vähintään yhden ihmisen olkahihnat. eversti. Ja niin hän, kuten robotti, seurasi aikaa tulisen tietokonerannekkeen avulla, lähetti pyynnön aluksen luotsille ja katseli laskuvarjojoukkojaan.
  Komentaja onnistui kuitenkin huomaamaan silmäkulmastaan ja osan tajuntansa, että Semeon Markov ennen laskeutumista otti hätäisesti haukkua jotain vahvempaa kuin merilevää, ja hänen vieressään istuva Maksim Poltaranin kätki ihastuneen amuletti tuotu kaukaisesta Minotauruksen galaksista panssaroidun levyn alle.
  kaulassaan pientä , jo varsin tahriintunutta, hopeista ristiä, Jeesuksen kuva oli jo hävinnyt kokonaan useiden vuosisatojen aikana.
  Täällä olevat sotilaat olivat nuoria, joillain heistä oli tuskin viikset, tyttöjä oli paljon, yksi vapisi hermostuneesti, toinen rukoili ja ristisi itsensä. Ja kolmas kaveri nauroi hänelle.
  - No, olet hämärä, jahtaat paholaisia käsilläsi.
  Vastauksena hän sanoi jotain ilkeää :
  - Ja demoni on jo ajanut sinut pois! Katso kuinka se purkautuu!
  Tähän tuskallisen pitkään lähestyvän kauhun hetkeen mahtuu tuntemattoman reunalla seisovien ihmisten koko elämä.
  Vain tämä pieni apina, Vladimir Terkin, nauraa iloisesti ja virnistää , ikään kuin hän ei olisi menossa taisteluun, vaan lomalle. No, mitä voit ottaa partiosta, joka on melkein lapsi. Ja nämä kaksi oppinutta nuorta tyttöä , jotka istuivat hänen vieressään, ovat vakavia, selvästi peloissaan, vaikka eivät näytä sitä. Ei haittaa, että soturit ovat ohuita, kulmikkaita, mutta jäykkiä, erittäin nopeita, todennäköisesti heillä ei ole vähimmäisvaatimuksia kuudentoista syklin kutsumiseen.
  Aiemmin heidät otettiin käyttöön kahdeksantoistavuotiaana, mutta joku älykäs kaveri huomasi, että varhaisemmassa iässä sotilaat oppivat sotilaslukutaidon nopeammin ja paremmin. Ja että 16-vuotiaana he ovat vielä lapsia, myös naiset palvelevat, on erityisiä naiskomppanioita ja jopa osastoja, ne ovat vielä säälittävämpiä kuin pojat . Täällä on edelleen kolme kertaa enemmän poikia kuin tyttöjä.
  Laptyan täytyi komentaa naiskomppaniaa, ei, naisten kanssa tekeminen on vielä vaikeampaa kuin miesten kanssa, vaikka he taistelevatkin kunnollisesti, he ovat hirveän oikeita. Jos se olisi hänen tahtonsa, hän, kuten ennen vanhaan, kieltäisi naisia tappelemasta; tämä ei ole heidän käsiensä ja hartioidensa asia.
  Ylhäältä kuului toinen ukkonen, toinen maihinnousualus räjähti, Stanislav Lapot käski erittäin ankarasti:
  "Kaikki, uida jään alla, älkää hyppääkö pintaan, me tulemme esiin vasta lähellä rantaa."
  Kapseli avautui niin, että koko yritys löysi itsensä välittömästi vedestä.
  Vladimir Terkin tunsi olevansa hidastettuna elokuvassa, kaikki tuntui hänestä niin epätodelliselta. Antonina ja Vasilisa eivät näyttäneet voivan paremmin; kauniit tytöt olivat hermostuneita . Heistä tuntui kuin ulkopuolelta, ikään kuin tämä kaikki ei tapahtuisi heille, vaan jollekin muulle. Heidän sydämensä hakkasi voimakkaasti yhteen, ja näytti siltä, että he osasivat lukea toistensa ajatuksia.
  - Pidä! - Partio Vladimir huusi kuin kokenut tähtivartija. - Taistelun aikana muodostamme lentävän trion ja peitämme selkämme.
  Veden alla sotilaat liikkuivat sujuvasti, sitten joustavat taistelupuvut saivat virtaviivaisemman muodon, fotonipainovoimamoottorit käynnistettiin täydellä teholla ja maihinnousukomppania ryntäsi myrskyyn.
  Komentajan ääni kuulosti käsittämättömältä; ilmeisesti vesivirtaukset aiheuttivat voimakkaita ääniä tai kenties daraghit käynnistivät laitteita, jotka toistivat gravitaatiohäiriöitä .
  - Keskity painovoimamajakkaan , älä jää jälkeen äläkä riko asentoasi; kun sinun on noustava, lähetän lisäsignaalin.
  - Sukellus. - sanoi Vladimir Terkin paljastaen hampaat - Se on kuin kapteeni Nemolla.
  - Tämä on hyvin vanha kirja. - Antonina huokaisi. - Olisi kiva lentää menneisyyteen, kun Maa oli vielä kokonainen ja kukoistava planeetta. Mikä siellä on täytynyt olla upean kaunis luonto, mutta nyt kaikki on tuhottu, vain kraatterit ja radioaktiivinen autiomaa on jäljellä.
  Sinihiuksinen kaunotar Vasilisa huokaisi raskaasti:
  - Näin kerran lähetyksen, maapallolla on edelleen niin korkea säteilytaso, että on mahdotonta olla ilman erikoispukua . Totta, he lupaavat palauttaa planeetan; teknologiaa on jo kehitetty.
  - No, tämä on sodan jälkeen. Kaikki tämä on liian kallista, ja tällaisen sotkun aikana jokainen penni on tärkeä. - Antonina lopetti ajatuksensa.
  - Älkää olko surullisia tytöt, kävelemme silti maamme päällä. Niin se tulee olemaan, tytöt. - Vitsaillen, ikään kuin hän itse olisi paljon vanhempi, Vladimir kiusasi kumppaneitaan.
  - Edessä on miinoja. - Lapot käski. - Kytke Pyrrh-6-säteily päälle ja rukoile, että se auttaa.
  Pyrrhusin säteily häiritsi useimpien pienten jalkaväkimiinojen asetuksia minihävityspanoksilla, mutta ei kaikkia eikä aina, joten tässäkin piti luottaa onneen.
  Kaksi kaveria heidän seurastaan oli epäonninen, ikään kuin saalistuspiraijat hyökkäsivät heidän kimppuunsa pienillä kananmunan kokoisilla panoksilla ja räjäyttävät pojat. Jopa kaukaa nähtiin järkytys.
  - Vain kaksi, ei niin paha, odotin pahinta. - Lapot mutisi.
  Kolme miinaa jahtasi Vladimiria kerralla, mutta poika ampui kaksi, ja Vasilisa katkaisi toisen; kuumista säteistä muodostui heti nuolen muotoisia jääpalasia.
   Soturityttö kirosi:
  - Vedät ongelmia itsellesi.
  - Mutta kaikki meni, olen kyllästynyt uimiseen, menen mieluummin taisteluun. - Vladimir Terkin jopa vapisi kärsimättömyydestä.
  Tyttö juoksi kätensä reunalla kurkkunsa yli:
  - Ammumme, kunnes olemme sairaita.
  Grustiran , Meffoblokin , Tikikakan , Scatarran kovemmista ja kestävämmistä elementeistä .
  - Mennään pintaan! - Lapot huusi.
  Pakkaskranaatit lensivät jäähän, paksu kova pinta naarmuuntui, sitten käärmeen tavoin vääntelevät laskuvarjomiehet alkoivat hypätä ulos.
  Vladimir Terkin oli yksi ensimmäisistä, jotka murtautuivat läpi, ja melkein heti heidät kohtasi plasmasuihku. Poika vastasi avaamalla tulen molemmilla käsillä kerralla. Hän onnistui silmäkulmastaan huomaamaan, kuinka yksi useiden osumien saatuaan sotilaista hajosi, hänen päänsä, käsivartensa ja osa rintakehästä lensivät taaksepäin ja jalat jäivät seisomaan maassa.
   Vladimiriin osui tuhokranaatti , painovoima-aalto kaatoi hänet jaloistaan, mutta poika hyppäsi heti ylös ja heitti oman panoksensa. Jokin huusi ja kaksi Daraghia repeytyivät erilleen. Sitten Vladimiria lyötiin uudelleen, mutta ilmeisesti hyvässä kulmassa, ja terminaattoripoika onnistui vastustamaan.
  Varovaisemmin kyykäärme hameessa, Antonina kumartui maahan, he olivat jo poistuneet jäästä ja katsoivat ympärilleen. Valoa oli paljon, se oli sietämättömän kirkasta, moniväristä ja näytti tulvivan koko pinnan.
  Venäläiset panssaroidut sotilaat ampuivat voimakkaasti daragaja ja useita suuria robotteja, jotka juoksivat kolmen suuren hangaarin välissä.
  Oli selvää, että venäläiset taistelijat onnistuivat saavuttamaan taktisen yllätyksen; vihollisen puolustus oli järjestetty hätäisesti, toisin sanoen erittäin huonosti. Vastatuli oli melko kaoottinen, mutta älykäs nuori mies, joka oli älykäs yli iät, ymmärsi, että Daragasin tunnottomuus menisi pian ohi, ja sitten hänen oli kohdattava vaahteramaisten jumalien rankaiseva miekka .
  On hyvä, että he pääsivät lähemmäksi, ja siksi raskas hyperplasmatykistö on hiljaa, muuten se olisi ollut heille venäläinen kylpylä.
  Kapseli nousi palaneen jään alta, lämpö oli sellaista, että oudon veden päälle muodostui heti verkko, ja se piti rikkoa. Lentäjä avasi tulen säde- ja neulakonekivääreillä tuhoten lukuisia darageja. Yksi roboteista leikkasi raskaasta hyperplasmisesta asennuksesta - ultrafotonipalojärjestelmästä . Kaksi tuhoohjusta räjähti pauhaan ja löi osittain voimakentän peittäen melkein oikean moottorin.
  Kokenut lentäjä poistui välittömästi hyökkäyslinjalta. Mekaaniset hirviöt kuitenkin jatkoivat ampumistaan, venäläisten laskuvarjojoukkojen shokki heitettiin ylöspäin, ja lähempänä räjähdyksen keskipistettä seisoneet vierivät maata pitkin kuin herneet yrittäen epätoivoisesti saada kiinni .
  Siitä huolimatta myös nuoret taistelijat, jotka eivät olleet haistaneet ruutia, olivat hyvin koulutettuja harjoituksissa , he hidastivat taitavasti ja heti löydettyään luonnollisen suojan asettuivat asemiin.
  Yksi toisensa jälkeen nousi pintaan uusia kapseleita, jotka olivat hyökkäyslentokoneiden roolia, tuhoten maapeitettä ja kaikkia saapuvia Dagija .
  Pian yksi heistä kärsi vakavia vaurioita ja palaessaan sinertävällä liekillä joutui istumaan alas.
  Antonina heitti uuden kranaatin ja lisäsi tulta, ja Vasilisa auttoi kranaatin osumaa sotilasta nousemaan ylös. Kummallista kyllä, se oli yksi sulttaanin kolmesta ystävästä, mutta nuori taistelija ei kiinnittänyt siihen huomiota. Ruiskutettuaan itselleen piristeen, isokokoinen kaveri tuli nopeasti järkiinsä, hän kuiskasi.
  - Ihmisemme etenevät, on aika jatkaa!
  dagkien etuketjun , siirtyivät eteenpäin.
  Panssaroitujen kolossien taakse piilossa kymmenen yksikköä hyökkäsi vihollista vastaan kerralla. Vaikka heidän tappionsa olivat suhteellisen pieniä, he onnistuivat murskaamaan vihollisen, ja joissain paikoissa tuli käsistä taisteluun, kolme etuhallia raivattiin.
  Pian lähimmän hangaarin lähestymiset olivat täysin laskeutumisjoukon hallinnassa . Yhdessä sisällä oli huomattava määrä sotilasvarusteita, robotteja ja lentäviä tankkeja. Sisään ryntäneet venäläiset sotilaat heittivät tuhokranaatteja liikkuviin ja ampumaan yrittäjiin, ja rakenteen tuuletusaukoista valui purppuranpunaista raskasta rikki-happisavua.
  Voitettuaan hangaarin laskuvarjomiehet ryntäsivät tukikohdan keskiosaan. Menestyksen varaan piti rakentaa, varsinkin kun tällä kertaa ilmaan ilmestyi vihollisen hyökkäyslentokoneita, jotka saattoivat aiheuttaa vakavia ongelmia.
  painovoimatyynyllä , jos taistelu pitkittyisi, sitä ohjasi vain yksi sotilas painovoimaradiolla . Päävoimat pysähtyivät palavan hallin ja vielä koskemattoman välillä. Vihollinen näytti toipuneen Venäjän armeijan odottamattoman vedenalaisen liikkeen aiheuttamasta hämmennyksestä ja avasi raskaan tulen kahden hallirivin välistä linjaa pitkin.
   Tämän seurauksena Vladimir, Antonina, Vasilisa ja merkittävä osa osastosta, jotka onnistuivat saavuttamaan kolmannen varastorivin, joutuivat katkaistuiksi. Sotilas painoi tikarin tulen maahan. Vain hullu Vladimir, aivan kuin uskoisi olevansa loitsun alainen, hyppäsi ulos kuin paholainen ja heitti kranaatin. Voimakas robotti tuhoutui ja sen pää lensi sata metriä.
  Sotilaat kikattivat, hämmästyneenä tällaisesta rohkeudesta, mutta sillä hetkellä suuntaavat ohjukset putosivat heidän päälleen. Tämä ei ollut enää naurettavaa, vaan meidän piti kytkeä häiritsevä säteily päälle täydellä teholla ja odottaa aseen ampuvan sokeasti. Kolmastoista komppania otti hyökkäyksen suurimman osan. Sen sotilaat joutuivat jatkuvasti raketteihin, mutta ne, jotka eivät kuolleet välittömästi, onnistuivat nousemaan ylös ja avaamaan tulen peittäen lähestymistavat.
  Stanislav Lapot ymmärsi, että sellaisissa olosuhteissa hänen oma kuolemansa ja koko yrityksen tuhoutuminen oli ajan kysymys ja erittäin lyhyt.
  "Meidän on kiireesti etsittävä ulospääsyä ennen kuin tuhoamme."
  - Tiedän, mitä tehdä. - Antonina huusi painovoiman lähettimeen .
  Lapot, joka ei oikein pitänyt näistä, hänen mielestään, siskoista, ihmetyttöistä, huusi tyytymättömästi:
  - Oletko tämä sinä, professori? No, sano nopeasti, mitä oppineet aivosi sanoivat, muuten olemme kaikki kusessa.
  Antoninan saappaat lensivät jaloista bariumkuoren räjähdyksen seurauksena . Tytön paljaat jalat olivat punaiset räjähdyksestä ja äärimmäisestä lämpötilasta, ja niitä peitti monia haavoja. Tyttö, hieroen silvottuja raajojaan, murisi:
  - Meidän täytyy räjäyttää hallin paksu muuri ja koko yhtiö menee alas siihen.
  Lapot vastasi sandaaliin skeptisesti:
  - Entä jos siellä on daragheja?
  Tyttö tiputti regeneroivaa liuosta kantapäällään turvonneeseen rakkulaan ja vinkaisi:
  - Tapamme heidät, mutkaisilla käytävillä he eivät enää pysty tekemään jatkuvaa tikaritulista, ja meillä on mahdollisuus.
  Komentaja, pehmentäen äänensävyään, suostui:
  - Vaikuttaa siltä, että ehdotat sopimusta, joten teemme niin.
  Istutettuaan raskaan kumulatiivisen tuhopommin komppanian sapöörit vetäytyivät kauas; räjähteitä ei ehkä ollut tarpeeksi, koska voimakenttä värähteli. Mutta sisäänkäyntiin murtautuminen oli itsemurha.
  Kun räjähdys jylisesi, seinä halkesi ja valtavan huoneen ääriviivat ilmestyivät. Edistyneet laskuvarjomiehet ampuivat hyperplasmanheittimellä , useat robotit räjähtivät.
  "Heitä kranaatteja!" Lapot käski.
  Lattialla laatikkopinojen välissä aaltokranaatit hyppäsivät ja pyörivät kuin huippu, sokaisen laitteet ja horjuttaen robottien työtä. Suurin osa ajoneuvoista ei kuitenkaan ollut taistelukunnossa. Sotilaat liikkuivat kuin siilit sumussa, mutta onnistuivat kuitenkin sammuttamaan robotit. Huone oli täynnä savua ja navigoidaksemme meidän piti kytkeä matriisiopastus päälle. Omat siluetimme maalasivat välittömästi vihreäksi tietokone, viholliset ja kaikki mikä hengitti ja liikkui, punaiseksi .
  Vladimir Terkin kiipesi taitavasti sormillaan kuin simpanssi panssaroitujen laatikoiden pinojen huipulle; ylhäältä kaikki näkyi täydellisesti ja koordinoitu tuli oli mahdollista tehdä.
  Edessä ryömi hirviö kuudella plasmatykillä, sinun on arvattava hetki, jolloin se avaa tulen, avaa hieman voimakenttää ja heittää kranaatti siihen. Sekunnin sadasosat ratkaisee täällä.
  Ja on kuin Jumala suojelisi viatonta lasta tai pojalla on pitkälle kehittynyt intuitio, mutta hän osuu ehdottomasti kyberneettiseen keskustaan ja viisitoista metriä pitkä kolossi hajoaa palasiksi.
  Nyt laskuvarjojoukkoja ei voi pidätellä, he liikkuvat kuin lyövä pässi murskaamalla daragat ja robotit.
  - Näit kuinka löin häntä! - Vladimir huutaa. - Olen todellinen supersoturi !
  Paljain jaloin, murtunein jaloin tyttö vastasi:
  - Hyvin tehty, pikku ystävämme, mutta toistaiseksi meidän on selviydyttävä.
   Epätavallisen suuri päivä juoksi kohtaamaan Antoninaa ; hän levitti vaahterakäsivartensa, ikään kuin hän olisi halunnut tarttua häneen tai ehkä ottaa hänet vangiksi.
  Molemmat tytöt löivät häntä sädeaseilla, vihollinen lensi sivuun ja hänen konekiväärinsä hyppäsi gravito -titaanilattialle. Koska he ampuivat läheltä, taistelupuku lävistettiin, eikä darag enää liikkunut.
  Laskuvarjovarjomiehet ja laskuvarjomiehet murtautuivat sisään sisäänkäynnille.
  - Mene eteenpäin, nyt pääsemme pois hiirenloukasta. - Oral Lapot.
  "Luulen, että meitä odottaa siellä väijytys, on parempi antaa taistelijoiden mennä ympäriinsä." - Vasilisa ehdotti.
  - Olen komentaja ja päätän. - Lapot napsahti.
  Kuitenkin sillä hetkellä iskevät paksut, leveät säteet, ja neljä venäläistä hävittäjää leikattiin välittömästi paloiksi; oli selvää, että raskaat lasertykit, joissa oli vähintään megatuhopumppaus, oli aktivoitu.
  -Haluat meidän kaikkien tuhoutuvan. Joten mene sinne itse. - Paljasjalkainen Antonina huusi.
  - Okei, mennään. - Lapot myöntyi vastahakoisesti.
  Sotilaat alkoivat vaeltaa pinojen läpi hallin toiselle puolelle toivoen joko pettää vihollisen tai mennä hänen perään.
  Sitten Antonina, paljain jaloin ja murtuneella jalallaan, tunsi hätäuloskäynnin salaista ovea.
  "Tästä me kaikki voimme päästä ulos." Yritän murtaa kyberkoodin.
  Lapot ampui epätoivoisesti takaisin:
  - Pidä kiirettä, muuten jäämme jumissa .
  Darog -imperiumin sotilaat tunkeutuivat jo ovesta , he murtautuivat läpi, mutta venäläiset sotilaat kohtasivat heidät tulella ja pakottivat heidät tukehtumaan vereen.
  Yksi nuorista miehistä huusi epätoivoisesti:
  - Nopeammin, nopeammin, yhtäkkiä he nostavat tykin ja heittävät pommin.
  Vasilisa vastasi rauhallisesti:
  - Daragat ovat ahneita, ja täällä on liikaa hyvää tavaraa. On parempi olla työntämättä häntä käsivarsista ja antaa heidän auttaa Antoninaa.
  Asiat etenivät paljon nopeammin heidän kahden välillä, ja minuuttia myöhemmin ovi avautui.
  - Tämä on paljon parempi. Nyt mennään ulos.
  Edessänsä sotilaat kohtasivat painovoimatornin . Noustuaan ylös he löysivät itsensä aivan rakettimiehistä, jotka jatkoivat ampumista tyhjään paikkaan.
  Toinen osa joukosta kiipesi viereiselle katolle laatikoiden avulla. Stanislav Lapot käski:
  - Suurin tulipalo tappaa.
  Niiden alta roiskui kokonainen meri, satoja vihollisen darageja. Nouseessaan seisomaan ja tähtäämään säteenheittimiinsä sotilaat tyrmäsivät kaiken vihansa vihollista kohtaan.
  Vihollinen oli järkyttynyt ja masentunut; he eivät heti ymmärtäneet, mistä tuli oli peräisin, joten he tehostivat pommituksiaan ilmassa. Kummallista kyllä, robotit ymmärsivät sen ensimmäisinä ja aloittivat ampumisen myöhässä. Heihin hyökättiin kuitenkin kolmelta puolelta kerralla, ja lisäksi venäläiset käyttivät varastosta vangittuja Daraga- raketinheittimiä.
  Niiden käytön vaikutus osoittautui voimakkaaksi muun muassa siksi, että Daragasien voimakentät eivät olleet mukautettuja niin voimakkaaseen ammuntaan, lisäksi on aina vaikeampaa puolustaa omia aseita vastaan.
  Vladimir Terkin erottui erityisen rohkeasti, poika uskoi omaan haavoittumattomuuteensa .
  - Piiloon, pikku paholainen! - Antonina huusi. Mutta missä se on?
  - Venäläisen soturin ei pitäisi pelätä kuolemaa! - vastasi epätoivoinen lapsisoturi.
  Paljasjalkainen paholainen vastasi loogisesti:
  - Vain roistot eivät saa pelätä mitään, mutta sotilaan on kyettävä selviytymään.
  Vladimir kärsi:
  - Sotilaan on ensinnäkin oltava rohkea, mutta sinä paskat housujasi.
  Tyttö vastasi ankarasti:
  - Katso, jos satut, emme kohtele sinua.
  Terkin nauroi ja ojensi kielensä:
  - He voivat tappaa minut, mutta minusta ei tule rampaa, lääketiede on mennyt pitkälle.
   Toinen minuutti myöhemmin koko Daragas-rykmentti tapettiin, ja maata kyntäneet sotilaat siirtyivät seuraavaan hangaariin, missä he vain menivät puolustajien taakse.
  Hangaarissa oli useita tankkeja, joten meidän piti lyödä ne pois. Uusi hangaari tuhoutui, sotilaat juoksivat paikasta toiseen ja jossain avaruudessa käytiin yhtä kiivas taistelu.
  Tukikohdan toisella sektorilla, jotka eivät kyenneet ylittämään tulilinjaa ja muodostamaan yhteyttä osaan osastoa, kolme ryhmää vetäytyi alkuperäisille paikoilleen ja alkoi ryhmitellä uudelleen.
  Sitten he siirtyivät seuraavaa hallilinjaa pitkin tavoitteenaan tuhota varastot. Heitä olisi pitänyt auttaa, ja nopeasti juoksemalla poikki ja peittäen toisensa , laskuvarjomiehet ryntäsivät pelastamaan. Mutta yhtäkkiä heihin osui kyljessä suuri Daraga-prikaati ja Chembur-rodun palkkasoturit; nämä olivat todellisia hirviöitä, jopa viisi metriä korkeita, he liikkuivat robottien mukana.
  - On jopa yllättävää, ettemme huomanneet tällaista kolossia aiemmin. - sanoi Vladimir Terkin.
  - Ilmeisesti heitä pidettiin väijytyksessä. - Antonina perusteli.
  Ne kohosivat uhkaavasti Daragh-joukkojen yläpuolelle ja pidennettyään pitkiä plasmatykkien piipuja osuivat melko tarkasti pakeneviin laskuvarjovarjojoukkoon. Ammukset olivat voimakkaita ja yksi osuma riitti höyrystämään sotilaan, vaikka tulinopeus oli heikompi kuin sädeaseilla, mutta tietokone auttoi heitä tähtäämisessä.
  Venäläiset joukot leikattiin kahtia ja sitten kolmeen ja erotettiin toisistaan, ja he taistelivat ylivoimaisten vihollisjoukkojen kanssa.
  toisti yhtiön No. Mutta tosiasia on, että niitä oli alusta asti paljon enemmän, ja he pystyivät korvaamaan vahingot, mutta venäläiset, jotka ovat erillään omistajistaan , eivät pystyneet.
  Tilanne kolmannella hallilinjalla on muuttunut täysin kriittiseksi . Kuolleiden sotilaiden määrä kasvoi, ja robotit murtautuivat yhdessä Chemburien kanssa takaosaan.
  Vladimir Terkin ei menettänyt sydämensä edes näin ankarissa olosuhteissa, hän onnistui saamaan yhden superroboteista kiinni räjäyttämällä hänet kranaatilla, eivätkä muut kaverit jääneet jälkeen. Sillä hetkellä Stanislav Lapot haavoittui vakavasti; hyperplasma -ammus osui hänen taistelupukuun repimällä hänen kätensä irti olkapäille asti. Yliluutnantti menetti tajuntansa kivun shokista.
  Ja vain se tosiasia, että taistelupuku pystyi puristamaan yksittäisiä osia ajoissa, antoi meille mahdollisuuden välttää kuoleman paineen alenemisesta.
   Daragasista tuli yleensä liian rohkeita ja lähelle tullessaan he tulivat kädestä käteen. He käyttivät kiinteistä mekaanisista lasereista valmistettuja pistimiä, jotka pystyvät lävistämään taistelupuvun ja repimään hyökkääjän osiin . Ulkoisesti eivät kovin suuret pojat ja pieni Vladimir Terkin taistelivat erittäin taitavasti, eivätkä muut sotilaat olleet heikompia. Ja silti Daraghit otettiin joukkoon, heidän toverinsa putosivat poikien viereen, paalattiin ja tuhottiin; tuskin kolmasosa joukosta selvisi.
  Tässä tilanteessa robotit lopettivat ampumisen peläten osuvansa omiin sotilaisiinsa, ja Chemburit ampuivat sekä omiaan että muita. Daragien komentaja Nidurashkov joutui tällaisen ajattelemattoman teon uhriksi . Vaahtera sen jälkeen suuttui ja avasi tulen takaisin, pian alkoi kaatopaikka. Tätä hyväkseen venäläiset lähtivät hyökkäykseen, taistelivat raivoissaan tajuten, että tämä oli heidän ainoa mahdollisuutensa selviytyä. Daragat olivat vähemmän koulutettuja käsitaistelussa, ja lisäksi he kiinnittivät huomionsa Chembureihin .
  Pian koko kenttä oli täynnä Daragan ruumiita.
  - Robotit voidaan tuhota. - Komentajan kuoleman edessä Antonina otti komennon. - Juokse lähelle ja keskitä ystävällinen tulesi yhteen ajoneuvoon. Jos osut pohjapisteeseen yhdessä, yksikään hirviö ei selviä.
  - Näytän tämän sinulle ensimmäisenä! - Vladimir Terkin huusi.
  Keskitetty tuli näytteli roolia, yksi toisensa jälkeen tappajarobotit epäonnistuivat. Yksi heistä onnistui lyömään häntä plasmalla, melkein osuen Terkiniin, mutta onnekas poika selvisi jälleen.
  - Karabas Et saa Barabasta kiinni ! - Ja hän teki nenänsä, samalla heittäen kranaatin nyt haavoittuvaan vatsaansa.
  Kun Daragat lopulta lyötiin, osaston jäännökset menivät jäljellä olevien venäläisten joukkojen kimppuun hyökkäävien pääjoukkojen taakse.
  Vieläkin tehokkaampi luuranko - Daragasien puolelta lähti taisteluun 10 robottia. He toimivat vakiintuneen suunnitelman mukaan ampuen suuria ohjuksia, jotka toivat tuhoa aiheuttavan kaaoksen, tyrmäsivät suuria kraattereita, sitten tulivat lähemmäksi plasmakanuoneilla ja pakottivat. palkkiheittimet .
  - Vau mitä jättiläisiä. - Vladimir huomautti . "Ne on vaikea tuhota jopa keskitetyllä tulella."
  Potkiessaan poltettuja paljaita jalkojaan Antonina vastusti itsevarmasti:
  - Ja silti meidän on toimittava tämän kaavan mukaan, keskitetty tuli heikentää puolustusta, jolloin joku urhea ja rohkea heittää nippu tuhokranaatteja vatsan alle.
  Terkin, kuten aina, on kaikkien edellä:
  - Se olen minä.
  Sandaalityttö oli närkästynyt:
  - Miksi sinä?
  Vladimir Terkin huomautti kohtuudella:
  - Olen pienin ja minun on helpompi hiipiä sisään huomaamatta.
  Tyttö tönäisi poikaa paljaalla pohjallaan:
  - Toimi sitten.
  Vladimir Terkin, käyttämällä suuria kraattereita ja monia ruumiita, sekä sitä tosiasiaa, että maa palaa, onnistui todella pääsemään läpi huomaamatta. Hyödyntäen hetkeä, jolloin voimakenttä syttyi ylikuormituksesta, hän heitti kokonaisen joukon. Valtavat "Ibliksen luurangot" räjähtivät, murenivat palasiksi, jotkut, jotka eivät olleet täysin tuhoutuneet, jäätyivät kuin rumia veistoksia.
  Tällaisessa operaatiossa sinulla on oltava melkoinen määrä taitoa heittää nippu tarkasti, sekä vaaran tunne. Aluksi Daragat eivät kiinnittäneet huomiota siihen, että valtavat jättiläiset hajosivat, mutta tajusivat sitten, että jotain oli vialla, he alkoivat ampua perään. Vladimirin suojelusenkeli oli kuitenkin hereillä; hän jatkoi graviotitaanijättiläisten tuhoamista . Mutta kolmastoista yritys jatkoi laihenemista.
  Ja Daraghit lähettivät uusia vahvistuksia taisteluun. Sillä hetkellä onni kääntyi yhtäkkiä pois Vladimir Terkinistä, poika oli leikkinyt sillä ja ottanut riskejä liian kauan. Robotin lähettämän hyperplasmisen nauhan polttava pisto osui rohkeaseen poikaan ampuen irti hänen jalkansa.
  Vladimir Terkin huusi, mutta kivusta voitettuaan hän heitti panoksen voimalla ja hyökkäsi pojan kimppuun, " Azazelin luuranko " mureni puoliksi rappeutuneena ruumiina.
  Poika, joka ei kestänyt sitä, vuodatti verisiä kyyneleitä:
  - Loukkaannuin. Olin rampa, minulla ei ole jalkaa.
  - Älä masennu Vovkalla, jos selviämme, he antavat sinulle toisen jalan, ja päivän kuluttua olet taas juoksemassa. Rukoile Jumalaa pysyäkseen hengissä. - Hyväluonteinen Vasilisa rauhoittui.
  Kaikilta puolilta, kuten hämähäkkejä, daragaja ja taistelurobotteja ryömi sisään, niitä oli tuhansia.
  Selviytyneellä kolmiolla ei käytännössä ollut mahdollisuuksia selviytyä, vihollisen ylivoima oli liian suuri, mutta kukaan ei ajatellut antautumista kerjäämään armoa.
   Tytöt Antonina, Vasilisa ja partiopoika Vladimir Terkin taistelivat kuin Thermopyleen loukussa olevat spartalaiset. Mutta kenelle tahansa on selvää, ettei ole mitään mahdollisuutta vastustaa monia tuhansia vihollisen raivostuneita, joista monet ovat valtavia, kauheita avaruusolentoja , jotka helisevät kauheasti aseitaan, sillä hetkellä, kun paha kuolema kaivoi tyhjät silmäkuopat kasvot, Vladimir Terkin lauloi hätäisesti sävelletyn sävelmän.
  Huono valehtelija, joka sanoo
  Tuntuu kuin isänmaa olisi pelkkää pölyä!
  Että pääasia kaikessa on ruplan metsästys,
  Ja sinun täytyy mennä kohtalon virran mukana!
  
  Mutta ei sellainen Pyhän Venäjän maan sotilas,
  Loppujen lopuksi sota on hänelle ensisijainen kutsumus!
  Kuninkaan käsky on yksinkertainen: taistele äläkä pelkää,
  Jäinen hengitys ei pelota kuolemaa!
  
  Ja avaruus on mitä ihminen tietää,
  Hänelle on annettu lentää ja valloittaa avaruutta!
  Ensin arka aloitus, sitten jyrkkä juoksu,
   SISÄÄN tulee olemaan miljoonien galaksien valtakunta !
  
  On mahdotonta pysähtyä, vaikka veri virtaa kuin joki,
  Sota ihmisten välillä, pahalla hulluudella!
  Haluan rentoutua, syödä lihahyytelöpiirakkaa,
  Ja makaa nurmikolla makean mehiläispesän alla!
  
  Mutta missä löydät onnen, ei ole taivaassa tai helvetissä,
  Se on aina kanssasi, ja silti kaukana!
  Etsit valitsemaasi tähteä taivaalta,
  Pitääksesi sydämen pyhässä osassa!
  
  Mutta isänmaa on siellä ja aurinko ja kuu,
  Hän on kuin ihmeellinen silmäsi, suojelijasi!
  Ja tarvittaessa revi, jopa napaan,
  Oi, kuinka ohuita ja repeytyneitä ovat elämän langat!
  
  Venäjä ikuisesti, kaikille kansoille sinä olet,
  Kuin valtameri, jossa onnellisuus roiskuu!
  Kauneuden suuruus, rohkeus ja unelmat,
  Ja se rakkauden tuli, joka ei sammu!
  Muistot narripojasta inspiroivat ikuista lasta uusiin tekoihin. Ja hän lähti hiljaa salista. Ja hän lähti suorittamaan uutta tehtävää.
  Varsinkin narripoika oli erittäin kiinnostunut blondista tytöstä, jonka tonttuprinssi oli houkutellut ansaan. Ihmettelen kuitenkin, mihin tarkoitukseen. Ja sitten on tehtävä jotain.
  Nörttipoika, miettimättä kahdesti, räpytellen paljaita , pyöreitä kantapäätään, suuntasi kohti vankilaa.
  Orkkivartijat huusivat hänelle:
  - Minne olet menossa, pelle?
  Vladimir Terkin vastasi mitatulla äänellä:
  "Helvetin suurin keisarinna käski minun rangaistuksena tarjoilla ruokaa kuin tavallinen vankilan orja."
  Vartija naurahti ja sanoi murahtaen:
  - Sitä parempi! Tule nopeasti, pikku täi!
  Hullu poika alkoi laulaa, laulaen:
  Olen kuin jäävuori meressä
  Kaikki kelluu täydellisessä sumussa...
  Edessä on suuret taistelut
  Rukouksetkaan eivät auta!
  . EPILOGI
  Elizabeth heräsi mielenkiintoisimmassa paikassa. Ja kun hän heräsi, hän ravisteli itseään ja koputti ketjua.
  Drachma huomautti suloisesti hymyillen:
  - No, nukuit, kaunotar! Minulla ei ole edes ketään, jolle puhua.
  Blondi tyttö vastasi hymyillen:
  - Joten haaveile jostain! Kuvittele värikkäitä maalauksia tai eeppisiä taisteluita.
  Nymfikreivitär nauroi ja huomautti:
  - No, tässä on sitä jotain! Muista jotain eeppistä.
  Kuului lukon kolina. Ja taas vankityrmän ovet avautuivat. Ja orjapoika ilmestyi. Totta, tällä kertaa on toisin. Myös vain uimahousuissa, mutta paljon lihaksikkaammissa , erittäin näkyvät lihakset, kuten valuteräs.
  Hän toi heille maitoa, puuroa, kakkuja ja lisäksi hänellä oli pussi. Ja orjapoika otti avaimet esiin. Tytöt suurensivat silmänsä.
  Vladimir Terkin laittoi etusormensa huulilleen ja sihisi:
  - Rauhoitu! Sinulla on mahdollisuus paeta!
  Sen jälkeen narripoika avasi nopeasti ketjujen lukot ja kuiskasi:
  - Älä juo maitoa, se on sotkuista!
  Ketjut putosivat ja Elizabeth hyppäsi ylös venytellen raajojaan iloisesti. Hän oli nyt suhteellisen vapaa. Ja narripoika otti laukustaan useita sormuksia ja talismanin ja kuiskasi:
  - Madam Drachma, tässä ovat taianomaiset esineesi. Nyt et ole niin avuton!
  Tyttö laittoi osan sormuksista paljaisiin varpaisiinsa ja osan käsiinsä sekä talismanin kaulaansa. Sen jälkeen hän tunsi voiman nousun itsessään ja lauloi:
  Poikani, vauvani,
  Tällä hetkellä et nuku...
  Suuren tuntemattoman maan prinssi,
  Saatanan palvelijat hyökkäävät!
  Vladimir Terkin sanoi huokaisten:
  - Ja hän oli myös prinssi. Minulla on pitkä elämäkerta. Mutta paras vaihtoehto on paeta vartijoiden nukkuessa. Ja on suositeltavaa piiloutua turvalliseen paikkaan.
  Nymfikreivitär huomautti:
  - Olen missä tahansa metsässä, kuten kotona. Luulen, että Elizabeth ja minä voimme piiloutua, mutta tämä ei tietenkään riitä.
  Orjapoika kysyi hymyillen:
  - Haluatko voittaa pahan jumalatar Kalin?
  Elizabeth naurahti ja vastasi:
  - Juuri äskettäin olisin sanonut, että täällä ei ole aikaa rasvalle, jos vain voisin elää! Mutta unessani tein sellaisia asioita, että nyt tunnen olevani täysin eri ihminen. Jotain minussa muuttui kuin Jeanne d' Arc jumalallisten näkyjen jälkeen! Sydän vaatii kostoa, kosto vaatii uhrauksia!
  Vladimir Terkin nyökkäsi ja otti laukustaan melko suuren timantin, joka antoi heijastuksia kaikissa sateenkaaren väreissä:
  - Näin unelmasi syntyy, ja se tallennetaan erityiselle maagiselle elokuvalle. Luulen, että pahan jumalatar Kali haluaa luoda vetypommin yhdistämällä atomiytimien fuusiovoiman ja taikuuden. Ja tämä voi tuottaa ennennäkemättömän voimakasta energiaa. Mikä on erittäin vaarallista ympäröiville maailmoille. Paha ja hyvä ovat suhteellisia käsitteitä; jumaluus Kali alkoi vaatia liikaa. Joten hänet on pysäytettävä!
  Nymfikreivitär vastasi kiihkeästi:
  "Mutta suurin toiveeni on poistua tästä vankilasta mahdollisimman nopeasti." Olen kyllästynyt olemaan telkien takana!
  Hullu poika nyökkäsi:
  - Hieno! Minun täytyy myös paeta kanssasi. Paha Kali ei anna minulle anteeksi sitä, mitä tein. Mutta jos jotain tapahtuu, minulla on hänelle yllätys.
  Elizabeth mutisi:
  - Sillä välin, poistu vankityrmistä!
  Kolme paria paljaita pohjallisia välähti, kahden tytön ja yhden pojan. Sekä tyttöjen että pojan jalat olivat kauniit, muodoltaan säännölliset, sirot, eikä niihin tarttunut pölyä. Nyt ne juoksevat jo käytäviä pitkin. Poika pysähtyi hieman ja avasi toisen sellin. Siellä oli kaksi kaunista, paljasjalkaista tonttua valkoisissa rievuissa.
  Narripoika vapautti tytöt nopeasti kahleistaan. Ja nyt viisi paria paljaita jalkoja löi. Muita vankeja oli, mutta poika varoitti:
  - Lohikäärme kestää vain viisi. Ja ilman häntä meillä on liian vähän mahdollisuuksia lähteä .
  Elizabeth kysyi hämmästyneenä:
  - Lohikäärme?
  Vovka Terkin nyökkäsi:
  - Tietysti! Muuten meillä olisi liian vähän mahdollisuuksia paeta ; Kalilla on muita lohikäärmeitä, jotka voidaan lähettää takaamaan meitä. Mutta tämä on liian nopea.
  Drachma suostui:
  - Älkäämme olko nirsoja! Meidän pitäisi todella säästää itsemme, aika tulee ja palaamme!
  Vartijat todellakin nukkuivat. Ja neljä tyttöä ja poika ryntäsivät uinuvien arkkien, peikkojen, peikkojen ja jopa jousihaltioiden ohi. Sen jälkeen joukkue jatkoi kisaa.
  Ja todellakin, linnoituksen leveällä muurilla oli kelta-punainen lohikäärme. Se oli kooltaan pieni ja sillä oli vain kolme päätä. Joten viiden oli todella vaikea mahtua siihen.
  Vovka twiittasi:
  - Kruununymfin metsään! He eivät vie meitä sinne!
  Lohikäärme nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Jos Elizabeth on valittu, toimitan ehdottomasti hänet ja sinut hänen kanssaan!
  Hullu poika nyökkäsi:
  - Voit varmistaa tämän katsomalla Hypnoosin jumalan timanttia. Hän pystyy todella paljon. Ja nyt, tytöt, voitte katsoa oman unelmienne jatkoa!
  Elizabeth hämmästyi ja kysyi silmiään räpäyttäen:
  - Miten tämä on jatkoa omalle unelmallesi?
  Vovka vahvisti:
  - Näet lennossa! Sillä välin, aloitetaan!
  Lohikäärme lähti lentoon käytännössä ilman siipiään räpyttelemättä. Tytöt ja poika tarttuivat vaa'aan tiukasti käsillään ja paljain jaloin. Sen jälkeen elävä kolmipäinen kone alkoi nousta vauhtiin.
  Kun lohikäärme tasoittui, narripoika otti hypnoosin jumalan timantin ja asetti sen Elizabethin eteen sanoen:
  - Nyt voimme kaikki pohtia upeaa unelmaasi!
  Blondi nyökkäsi:
  - Tämä on siistiä !
  Ja kolmiulotteinen värihologrammi ilmestyi yleisön eteen, ja todellista elokuvaa alettiin näyttää;
  Kuulusteltu arvomies mutisi:
  - Ei, ohi! - Vedenalainen nopeus olisi liian alhainen. Olisimme tuhlanneet aikaa.
  Mustaksi naiseksi pukeutunut tyttö jatkoi kuulustelua:
  - Ymmärrän, mutta mitkä ovat laivan ääriviivat?
  Armeijan kenraali mutisi:
  - Hieman pitkänomainen hävittäjä, vain sivut pyöreät ja virtaviivaiset. Siellä on jotain sukellusveneestä.
  Elizabeth, joka oli everstiluutnantin univormussa, vinkaisi:
  - Hienoa, anna meille reitti.
  - Se voi muuttua milloin tahansa. Tiedän vain tietyt kohdat, kuten Red Harvardin.
  - Nimeä muut samalla tavalla. - Drachma sanoi pukeutuneena mustaksi nais everstiksi.
  Arvomies naurahti:
  - Brestin satama on Tanskassa, mutta hän ei mene sinne. Se kiertää veden alla.
  - Hienoa, se on jo jotain! Tule, jatka tökkimistä! - sanoi nymfityttö. - Ja hänen valkoiset, suuret hampaansa, kuin suden hampaat, kimaltelivat pahaenteisesti.
  - Annan sinulle kaikki tiedot.
  - Mitä muuta arvokasta tiedät?
  Armeijan kenraali huusi :
  - Uusia sotilaita on ilmestynyt, sekoitus rottia, apinoita ja ihmisiä. He harjoittavat sabotointia vihollislinjojen takana. Tehokkaat taistelijat ja erittäin kestävät. He eivät kuole, vaikka aivot tuhoutuisivat.
  - No se on loogista. Miksi sotilas tarvitsee aivoja? - sanoi Drachma. - Ehkä, ajatella paremmin AWOLia.
  Arvomies mutisi:
  - Pian uudet sotilaat oppivat lisääntymään. Heistä tulee uusi ihmiskunta, joka pystyy rakentamaan sosialismia ja kommunismia.
  Nymfikreivitär naurahti:
  - Siitä tulee upeaa. Rotan paratiisi, se on kaikki mitä ihmisille jää.
  Päihtyneenä hermopäätteisiin kohdistuvasta vaikutuksesta armeijan kenraali sahasi:
  - Tiedät paremmin, toveri Stalin.
  Drakma määräsi tiukasti:
  - Avaa meille kassakaappi komennon välittömillä strategisilla suunnitelmilla.
  Fritz totteli:
  - Tottelen, toveri Stalin.
  Kassakaappi sijaitsi maalauksen takana, ei Stalinista, vaan puolialastomasta merenneidosta. Ilmeisesti tehtiin laskelma, että kukaan ei repisi sitä pois.
  Elizabeth ja Drachma skannasivat henkisesti kaikki tiedot, onneksi muisti sallii, sekä kaikkien asukkaiden nimet. Heidän joukossaan oli jopa useita kenraaleja, mukaan lukien Vasilevskin lähipiiriin kuuluneet ja esikuntapäällikkö, sekä varavaltiovarainministeri ja maailmankommunismin vastaisen taistelun komitean varapuheenjohtaja.
  Kaiken kaikkiaan partiolaiset tekivät hienoa työtä. Oli myös mahdollista saada selville, että Stalin painosti aktiivisesti Kiinan johtoa yrittäen saada sen toimimaan Venäjää vastaan. Ja Kiina on valtaa! Kuten kävi ilmi, suuren maan johtaja lupasi antaa lopullisen vastauksen kolmen päivän kuluessa. Joten määräajat olivat kiireisiä. Kiinassa on jo ilmoitettu mobilisaatiosta, ja 30 miljoonan armeija valmistautuu siirtoon. Totta, siinä on vähän tankkeja ja lentokoneita, ja jopa ne ovat vanhentuneita . Kiinalaisten johtaja haluaa kuitenkin saada Stalinilta vähintään kaksi tuhatta uusinta IS-luokan panssarivaunua ja tusina atomipommia.
  Elizabeth mutisi:
  - Kyllä, heidän kätensä haravoivat.
  Armeijan kenraali vahvisti:
  - Stalin lupasi toimittaa. Hän ei vain luota erityisesti Kiinaan. Hän kutsui johtajaa retiisiksi: ulkopuolelta punainen, sisältä valkoinen.
  Drachma sanoi hymyillen:
  "Hän ei luultavasti välittäisi teloittaa häntä."
  Fritz naurahti:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista! CHIPille tämä on mahdollista.
  Elizabeth twiittasi:
  - Missä vaiheessa hirvisotilaiden kehitys on?
  Armeijan kenraali mutisi hämmentyneenä:
  - En tiedä! Tiedetään, että kobolttia, radiumia ja plutoniumia käytettiin säteilytyksessä. Erilaisia isotooppeja, mukaan lukien meteoriiteista uutetut. Joten siitä tuli jotain todella pelottavaa. Totta, he sanovat, että nämä taistelijat ovat aivottomia , ja "bugeja" käytetään hallitsemaan niitä.
  - Mutta he eivät hylkää! - Drachma päätti.
  Fritz sanoi raportointialueella:
  - Lisäksi yhteyksiä vampyyreihin on luotu. Täällä on myös mielenkiintoisia näkymiä.
  Nymfityttö yllättyi:
  - Vampyyrien kanssa?
  Armeijan kenraali vahvisti:
  - He ovat kolme kertaa tavallista ihmistä vahvempia ja erittäin sitkeitä. Leikkaa sellainen käsi irti, se kasvaa takaisin. Vain he pelkäävät aurinkoa, mutta he näkevät pimeässä kuin kissat, elleivät paremmin, ja jotkut osaavat jopa lentää.
  Drachma halusi selvennyksen:
  - Entä valkosipuli? Tai hopeaa.
  Fritz vastasi rehellisesti:
  - He eivät pidä hopeasta, se polttaa heitä, valkosipuli aiheuttaa palovammoja.
  Elizabeth kysyi:
  - Entä krusifiksi tai pyhä vesi?
  Arvomies sanoi:
  -Hyödytön!
  Blondi tyttö kysyi hämmentyneenä:
  -Miksi?
  Armeijan kenraali gurguili kuin geysir:
  - Heille risti on vain pala puuta tai metallia. Ja legendan mukaan krusifiksi toimi vain pyhän henkilön käsissä.
  Drachma huomautti:
  - Meillä ei ole pyhimyksiä, vain yksi terminaattorinunna. Totta, en tiedä, onko tällä merkitystä vai päinvastoin.
  Fritz räpytteli silmiään:
  - Suuri Stalin kielsi luostarit. Nyt hänen päälauseensa on lisää lapsia, ole hedelmällinen, lisäänty. Kaikki, sekä valkoiset että mustat. Valkoiset proletaarit ja yhteisviljelijät. Olkoon ikuinen kunnia Stalinille!
  Elizabeth vastasi nauraen:
  - Luulen, että häntä ei koskaan unohdeta! Kirkas karismaattinen persoonallisuus. Hän on juuri saavuttanut hulluuden pisteen julmuudessaan!
  Ilosta tukehtuen arvohenkilö sanoi:
  - Vampyyrit lupasivat ottaa Stalinin riveihinsä, mikä tarkoittaa, että johtaja voi elää lähes tuhat vuotta. Kuvittele, loistava johtaja ja myös vampyyri.
  Drachma virnisti:
  - Stalin vampyyri tai haamu, se on hauskaa. Ja erittäin siistiä. Mutta kuinka aurinko voi elää ilman aurinkoa?
  Armeijan kenraali totesi luottavaisesti:
  - Tutkijat kehittävät kaavan, joka suojaa Stalinia valkosipulilta, hopealta ja jopa auringonvalolta.
  Elizabeth, paljastaen hampaat, sanoi:
  - Mutta siellä on myös haapapaalu! Se, jossa Dracula päätti päivänsä. Juudas hirtti itsensä haapapuuhun.
  Fritz mutisi:
  - Ajattelemme tätä aikanaan.
  Elizabeth kysyi vielä muutaman kysymyksen. Hän hymyili hellästi, mutta hän tuskin hillitsi itseään kuristamasta vastustajaansa. Lopulta tytöt käyttivät kysymykset loppuun, yksi viimeisistä oli viesti osaamisesta. Kävi ilmi, että uusi ase oli luotu. Kuten portaali. Totta, ei ole selvää, mistä puhumme, mutta se on erittäin ovela ja erityinen.
  Drachma yritti selventää, mutta Fritz itse ei tiennyt mitään. Periaatteessa hän on salaisen poliisin päällikkö, mutta ei tiedemies.
  Liian kauan ei voi olla pois päältä, varsinkin kun pääasia on jo tiedossa. Nyt tärkeintä on poistaa Fritzin muisti ja luoda alibi, jotta ei ole erityisiä ongelmia. Tytöt käynnistivät seuraavan ohjelman armeijan kenraalille.
  Heille on uskottu erityisen tärkeä tehtävä ja valtavat valtuudet. Sisältää satamien tarkastuksen.
  Tämä on ensimmäinen. Toiseksi tytöille annettiin erityiset numerot. Heistä tuli CSA:n erikoisagentteja ja suuret joukot saattoivat totella heitä. Ja mikä tärkeintä, heidän tehtävänä oli löytää druidien taistelutaika, ja heidän oli etsittävä sitä laivoilta.
  Kaiken kaikkiaan tytöt ymmärsivät pääasiat ja pääsivät nyt liikkumaan Iso-Britanniassa ilman ongelmia.
  Yhdessä kenraalien kanssa he lähtivät suden luolasta. Fritz suuteli heidän käsiään hyvästiksi:
  - Ne ovat niin pehmeitä ja kovia. - Hän sanoi.
  - Ja sitä paitsi ne ovat tappavia ! - sanoi Drachma.
  Tytöt nousivat kenraalin autoon, heillä oli hätävaltuutetut paperit, mukaan lukien oikeus hallita kaikkia laitteita.
  Elizabeth totesi ilolla, että toinen siirto vihollisasemiin oli onnistunut.
  Blondi soturi kysyi:
  - Nyt Drahmachka , mitä me aiomme tehdä!?
  Nymfikreivitär vastasi:
  - Läpäistään alukseen ja neutraloidaan sen sisältö. Tämä on loogisin.
  Elizabeth vahvisti:
  - Kyllä, tietysti, juuri niin teemme.
  Tytöt miettivät. Vetypommi vaatii suuren määrän neuteriumia ja deuteriumia, kahden ja kolmen atomin vetyä sekä useita ydinpanoksia. Ja jos ajattelet, että pommi on jättimäinen, ne istutetaan eri puolilta. Toinen ongelma on kuinka päästä Solnyshko-laivaan?
  Tässä voi olla erilaisia ideoita. Helpoin tapa tehdä tämä on tarkastaa esine laillisesti, ikään kuin tarkistaakseen suojan taikuutta vastaan. He olivat jo onnistuneet nappaamaan sellaisen asiakirjan Fritz Geimistä.
  - Siten laillinen tie on helpoin ja nopein. - Drachma tiivisti asian.
  Elizabeth jopa epäili:
  - Eikö se ole liian helppoa? Emme ole edes ampuneet viime aikoina.
  Nymfikreivitär huomautti:
  - Tarkoitatko, viime yönä. Mutta tästä tiedustelutaito koostuu: monimutkaisimman operaation suorittaminen ilman tappioita, mieluiten jopa ilman ampumista. Voit onnitella opettajiamme, meillä on erinomainen koulutus.
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Eli olemme tehneet paljon työtä.
  Drakma gurguili:
  - Kyllä, ja meillä on vielä vähän aikaa jäljellä, menemme hotelliin ja nukumme puoli tuntia.
  Elizabeth suostui:
  - Kova työ on vielä edessä.
  Oli jo aamunkoitto, kun tytöt saavuttivat sänkynsä. Matkalla ovimies tarjosi heille pari tyttöä ja kaveria yöksi, mutta he kieltäytyivät.
  - Meillä on vielä paljon juoksua! Sillä välin lepää.
  Tytöt nukkuivat samassa huoneessa, melkein hiljaa. Tottumus ja taito auttoivat heitä nukahtamaan välittömästi ja ilman unia. Se oli tietysti parempi näin. Tytöt nukkuivat kokonaisen tunnin ja hyppäsivät ylös sängystään iloisina ja iloisina. He alkoivat tehdä harjoituksia, kumartuen ja kumartuen koko matkan. Yleensä lämmitelimme melko vähän, kävelimme käsillämme ja jopa hyppäsimme.
  - Olemme pohjoisen maan voimakkaita sotureita! - He lauloivat.
  Tytöt pyörivät hetken, kävivät suihkussa ja menivät sitten ulos. Nyt heillä oli muuta tekemistä. Hanki erityisesti omat edistyneemmät aseesi. Jos joudut taistelemaan vakavasti.
  - Olemme rauhallisia ihmisiä, mutta panssaroitu junamme lähti hyökkäykseen kaikilla nopeuksilla! Lähde hyökkäykseen, älä jätä epäilystäkään! - sanoi Drachma.
  - Jätä epäilys! - Elizabeth nousi.
  Tytöt kävelivät reippaasti ja merkitsivät askeleensa piikkisaappaillaan. Ulkonaliikkumiskielto on ohi. Ihmisiä ilmestyi kadulle. He kävelivät muodostelmassa ja mittasivat askeleitaan. Yritetään kävellä tiukasti linjaa pitkin. Vain lapset, enimmäkseen paljain jaloin ja räjähtäneet, olivat hieman vapaampia . Elizabeth ja Drachma huomasivat kuitenkin pian jonon marssivia pioneereja. Edessä kävelejät, pojat ja tytöt, olivat valkoisissa univormuissa, punaisissa solmioissa ja melkein uusissa kengissä. Heidän takanaan kolonnissa olivat uudet tulokkaat, joilla oli myös punaiset solmiot, mutta räjähdysmäiset ja paljain jaloin. Siitä huolimatta he tervehtivät upseereita yksimielisesti yrittäen suoriutua mahdollisimman paljon.
  Tytöt seisoivat varpaillaan yrittäen näyttää pitemmiltä. Elizabeth vilkutti heidän jälkeensä hymyillen valkoisin hampain.
  Tämän jälkeen tytöt menivät maihinnousualueelleen nappaamaan valmiit konekiväärit. "The Destroyers " on saattanut olla kyllästynyt ja odottanut omaa käyttöään.
  Päivällä Lontoo näytti iloisemmalta ja valoisammalta kuin yöllä. Saatoit jopa kuulla musiikkia, ja joku kenraali soitti häitä Buckinghamin palatsissa. Yleisesti ottaen Red Yankees tuntui hyvältä, he kuulostivat marsellaiselta, kansainvälistä musiikkia ja sekoitusta räppiä ja klassista musiikkia. Tytöt tulivat hetkeksi sisään ja siemailivat lasin samppanjaa nuorten terveyden vuoksi.
  - Toivon, että elämme yhdessä onnellisessa maailmassa. - Drachma sanoi.
  Tytöt lähtivät häistä kevyellä sydämellä. Kenraali meni naimisiin yli puolet häntä vanhemman naisen kanssa. Ja tämä on jo liikaa.
  Drachma huomautti:
  - Jostain syystä miehet suosivat yleensä nuoria naisia. Tällainen taipumus on olemassa.
  Elizabeth esitti versionsa:
  - Ehkä he itse haluavat nuorentaa? Loppujen lopuksi, jos makaat ruusujen ympäröimänä, alat itse tuoksua ja nuorten neitojen ruumiit ovat makeita.
  Nymfikreivitär koukutti:
  - Olla samaa mieltä! Pian tiede tekee lopun vanhuudesta, ja sitten uusi maailma avautuu. Hyvä , nuori ja epätavallinen loistossaan.
  - Toivottavasti! - Elizabeth sanoi. - Elleivät ihmiset tietenkään tuhoa itseään.
  Drakma sirkutti hymyillen:
  - Jälkimmäinen on melko todennäköistä! Sekä mahdollisuus kuolla luonnonkatastrofeissa.
  Lontoo, jossa oli muotokuvia Stalinista ja toisinaan Leninistä sekä muista johtajista, näytti liian eksoottiselta. Ja ympärillä on niin paljon punaisia lippuja, ja yhä enemmän nostetaan.
  Tarkastuspisteillä tytöt päästettiin yleismandaatin näkemään ilman viivytystä. Päinvastoin, he jopa tervehtivät.
  Lopulta suurkaupunki jäi taakse. Sisäänkäynnillä näkyi kuitenkin melko eksoottinen monumentti. Toisaalta se näyttää tankilta, ja toisaalta tornin sijaan on Stalinin pää, joka pitää suussaan suurta piippua. Kyllä, itse monumentti ei ole pieni, kolmekymmentäkahdeksan metriä korkea.
  - Millaista surrealismia? - Elizabeth kysyi.
  - Tämä on ilmeisesti punaista postmodernismia. - Drakma huomasi. - Eksoottinen tyyli, mutta mielenkiintoinen.
  Blondi huudahti:
  - Johtajaa kiusataan!
  - Mutta Stalin itse ei ilmeisesti nähnyt itseään sellaisena! - Drachma tunsi itsensä onnelliseksi. "Tosin aasin ruumis sopisi hänelle paremmin kuin tankki."
  Tytöt nauroivat:
  - Tai ehkä, päinvastoin, Stalinin ruumis ja aasin pää.
  Lähdettyään Lontoosta kaunokaiset löysivät kielensä:
  "Ajoimme tämän kaupungin läpi, mutta emme silti puhuneet vampyyreille."
  Drakma huusi:
  - Ehkä meidän on vielä pakko.
  Elizabeth ehdotti:
  - Mietin, metsästikö Sherlock Holmes vampyyrejä?
  Kreivitärtyttö sirkutti:
  - Joissakin myöhemmissä postmoderneissa romaaneissa hän metsästi. Oli jopa vaihtoehto, jossa Sherlock ja Watson tunkeutuivat avaruuteen. Se on niin mielenkiintoista.
  Blondi soturi mutisi:
  - No, ehkä tapaamme heidät.
  Drachma ihmetteli:
  - Miten on, että?
  Elizabeth vastasi luottavaisesti:
  - Kerran toisessa universumissa. Siirrytään hieman pidemmälle menneisyyteen. Sitten voit polttaa piippua kuuluisan etsivän kanssa.
  Nymfikreivitär naurahti:
  - Tämä olisi miellyttävin tapa myrkyttää keuhkojasi, mutta valaista päätäsi ja sydäntäsi.
  Blondi viskui:
  - Sherlock Holmes on Conan Doylen keksimä hahmo. Samoin teki professori Challenger. Olet lukenut hänestä.
  Drachma osoitti tietonsa:
  - Taiteellisesti kirkas persoona. Se kuvattiin jopa Hollywoodissa.
  Kultahiuksinen soturi huomautti:
  - Jonain päivänä he tekevät elokuvia meistä. Hyvä enkeli Elizabeth ja paha paholainen Drachma. Näytämme molemmat täydentävän toisiamme ja tasapainottavan toisiamme.
  Nymfi kreivitär sanoi:
  - Kuten Jumala ja paholainen!
  Blondi terminaattori jatkoi:
  - Varmasti! Jos Luciferia ei olisi ja maailma olisi olemassa ilman syntiä, Kaikkivaltialla ei olisi ketään, jonka kanssa taistella. Kuvittele kuinka vaikeaa se on superälylle ilman tavoitetta, ilman kilpailijoita. Vaikka Kaikkivaltiaan jumalia voi olla ääretön määrä, jokainen heistä yksinkertaisesti hallitsee omaa universumiaan.
  Drakma otti sen ja selvensi:
  - Conan Doyle oli ateisti ja kuitenkin osoitti kuinka hauras ihminen on. Muista, että kerran hyperavaruuskentässä kaikki elämä maapallolta melkein katosi.
  - Mutta tällainen on täysin mahdollista! - Elizabeth huomasi.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Kyllä, se on mahdollista! Vaikka todennäköisyys putoaa kaarevaan tilaan ei ole niin suuri.
  Blondi tyttö huomautti:
  - Se, mitä meille tapahtuu, ei jää tieteiskirjallisuuden ulkopuolelle. Paitsi että Stalin, KSA:n presidentti, näyttää liian eksoottiselta.
  Drachma huomautti:
  - Kuka tietää, tämä on mielenkiintoinen filosofia. Voiko kommunismi tuoda onnea kenellekään ihmiselle?
  Elizabeth ilmaisi ajatuksen:
  - On olemassa mielipide, että pahat ihmiset omaksuivat hyvien ideoiden toteuttamisen.
  Nymfikreivitär huomautti:
  - Mistä saan muita? Lisäksi esimerkiksi Dzeržinski ei ollut niin armoton teloittaja. Hänellä oli ystävällinen sydän, ja kuolemantuomioiden allekirjoittaminen oli vaikeaa; hän jopa repi sydämensä ja kuoli 48-vuotiaana.
  Blondi soturi huomautti:
  - He sanovat, että Hitler oli hyvin huolissaan, kun hän poisti Remin.
  Drachma vahvisti:
  - Ihan mahdollista. Hitler oli yleensä hermostunut. Toivon, että saisin hänet kiinni. Keskustele hänen kanssaan siitä, millainen ihminen hän on. Miksi hän vihasi juutalaisia niin paljon?
  Elizabeth kuiskasi:
  - Juutalaiset ovat erittäin älykkäitä, lahjakkaita ihmisiä. He sanovat, että jopa Kalashnikov-rynnäkkökiväärien luojien joukossa oli kaksitoista juutalaista ja vain yksi venäläinen, itse Kalashnikov. Siksi hänet korotettiin.
  Nymfityttö sanoi surullisesti:
  "Olemme kuolleita maailmassamme; epäilen, ettei olemassaoloamme koskaan purettaisiin." Ellei Venäjä saavuta ehdotonta hegemoniaa.
  Blondi vakooja huusi:
  - Ja tälläkin on merkitystä.
  Tytöt heittivät suuhunsa paikallista purukumia. Laatu oli varsin hyväksyttävä, luonnontuotteita oli tarpeeksi.
  Elizabeth kuiskasi:
  - Mielenkiintoista kyllä, Hitler, kuten tiedät, rakasti appelsiineja; ilmeisesti ne toimitettiin hänelle Afrikasta sukellusveneillä.
  Drakma sihisi:
  - Yksi füürer voidaan varustaa pöydän kanssa. Mutta esimerkiksi söimme sianlihaa suklaavoin ja hillon kera. Ja se on hienoa .
  Blondi soturi totesi loogisesti:
  - Tästä voi aiheutua ruoansulatushäiriöitä.
  Tytöt pysäytettiin tarkastuspisteessä , he vaativat asiakirjoja. Hätätoimeksianto vastaa vaikutukseltaan Tšingis-kaanin kultaista tiikeripaisea . He nousivat seisomaan ja mutisi:
  - Menkää, toverit everstit. Muista vain, että pidemmälle ei ole turvallista mennä, partisaanit leikkivät kepposia.
  Elizabeth paljasti hampaansa:
  - Ja luulet, että emme osaa ampua! SWAT-upseerit!
  Pelästynyt narina vastauksena:
  - Ei enpä usko!
  - Joka tapauksessa, katso! - Drakma heitti viiden sentin kolikon, suuren kuparisen. Hän ampui pistoolin kädestä. Sitten hän sai sen kiinni lennossa ja näytti reiän tarkalleen keskellä.
  - No miten?
  Upseeri huusi:
  - Upea laukaus! Olen nähnyt tämän vain cowboy-elokuvissa. Vain Stalin ampuu paremmin.
  Nymfi kreivitär murisi:
  - Kyllä, Stalin on kilpailun ulkopuolella.
  Blondi vakooja sanoi:
  - Olemme valmiita syöksymään taisteluun. Joten katso mitä partisaaneille tapahtuu.
  Tytöt kättelivät ja jatkoivat matkaa.
  Elizabeth huomautti:
  - Yleisesti ottaen on hyvä, että Britanniassa on partisaaneja; terrorista huolimatta britit eivät antautuneet despotismiin.
  Drachma sanoi:
  - Yleisesti ottaen Iso-Britannia valloitettiin tuhat vuotta sitten. Normanit, joita johti William Valloittaja, voittivat anglosaksit. Ja sen jälkeen kukaan ei valloittanut Britanniaa.
  Blondi tiedusteluupseeri huomautti:
  - Kaikki tämä on erittäin mielenkiintoista. Mutta Stalin murskasi myös Britannian ja muutti sen punaruskeaksi.
  Nymfi kreivitär vinkui:
  - Ei ole hauskaa!
  Panssaroitu auto ajoi hitaasti. Pään yläpuolella lensi suuri helikopteri, ei suihkukone, melko hitaasti.
  - Ei ole ketään lähellä. - Elizabeth totesi.
  - Partisaanit hyökkäävät harvoin päivällä. Lisäksi KSA:n armeija ei ole vielä riittävästi varustettu pimeänäkölaitteilla.
  Pari helikopteria lensi lisää. Iso, mutta erittäin kömpelö.
  Elizabeth huomasi toisen helikopterin. Hän oli yksin ja toisin kuin aiemmat kollegat, hänet ammuttiin tappaakseen.
  Drachma kysyi:
  - Ja missä hän ampuu?
  Blondi vakooja huomautti:
  - Luulen, että lasten takia he menivät ulos sienestämään ja marjaamaan.
  Elizabeth ampui hyppykivääristä räjähtävällä luodilla. Valtava helikopteri, noin kaksi kertaa MI-24:ää suurempi, syttyi tuleen ja alkoi romahtaa.
  - Junkers tuli takaani, mutta se alkoi savuta, potkurit ulvoivat kiusaavasti, he eivät edes tarvitse ristejä hautaan, siivissä olevat ristit käyvät! - Elizabeth lauloi.
  Drakma oli iloinen:
  - Lopulta ammuin sen alas!
  Helikopteri räjähti ja hajosi palasiksi.
  - Isku on tyrmäys!
  Tyttö nojautui taaksepäin ja pudisti päätään:
  - Ehkä vielä yksi laukaus?
  Tytöt ajoivat vähän. Kaksi muuta helikopteria ilmestyi ja olivat palaamassa.
  - Otetaan ne nyt pois heti.
  Tytöt tähtäsivät heti ja tähtäsivät aseensa. Ja he ampuivat lentopalloa, ja kuului pauhu.
  Elizabeth huusi:
  - Tämä on Krakatoa tulivuori! Pienoiskoossa!
  Drachma huusi:
  - Tästä tulee voimakas isku.
  Helikopterit muuttuivat koordinoimattomiksi jättäen jälkeensä pitkät ruskeat savupyrstöt. Ne menettivät hitaasti nopeutta ja myös räjähtivät, ilmeisesti leviävä bensiini saavutti ammuskuorman.
  - No, näillä mennään! Väyläpyörä... tai ehkä! - Drachma sanoi hieman mautonta.
  Elizabeth sanoi ankarasti:
  - Ilmaiset itseäsi liian ankarasti. Sivistystön, toveri eversti.
  Nymfikreivitär huomautti:
  - Mat, tämä on olennainen osa venäläistä kansanperinnettä. Erittäin merkittävä osa kansallista kulttuuria.
  - Olen samaa mieltä tämän kanssa. - Elizabeth nyökkäsi päätään. Totta, suurin osa kiroilusta tuli mongolitataareilta.
  Tytöt ajoivat eteenpäin; heillä ei ollut tarvetta vihollisjoukkojen ylimääräiselle keskittymiselle.
  Absoluuttinen muisti mahdollisti laskeutumispaikan tarkan laskemisen. Tytöt kääntyivät maalaiskaistalle.
  - Joten meistä tuli partisaaneja! - Elizabeth huomasi.
  - Todennäköisemmin jopa liikkuvat hävittäjät. - sanoi Drachma - Taktiikka: lyö ja perääntyi välittömästi.
  Saavuimme tiheisiin pensaikkoihin ja piilotimme auton. Sitten he alkoivat juosta. Se oli jopa nopeampaa kuin autolla ajaminen.
  Elizabeth huomautti:
  - Jos kaikki ihmiset ovat kaltaisiamme, niin miksi me ylipäätään tarvitsemme autoja?
  Drachma vastusti filosofisesti:
  - Tarjoaa uusia työpaikkoja. Yleisesti ottaen työttömien osuus kasvaa, ja meidän on taisteltava sitä vastaan.
  Blondi vakooja muistutti:
  - Kommunistien aikana ei ollut työttömyyttä. Päinvastoin, työpaikkoja tarvittiin jatkuvasti.
  Nymfikreivitär sanoi intohimoisesti:
  - No, tämä antaa myös sosialismin edun. Ei ole niin kuin nyt, et saa töitä, mutta venyttelet jalkojasi eduista. Onko niin paljon rahaa ja öljydollareita mahdotonta antaa ihmisille onnea? Neuvostoliiton aikana ei ollut työttömyyttä, vaikka öljyn hinta oli huomattavasti alhaisempi.
  Elizabeth selvensi:
  - Neuvostoliiton aikana työttömyys laimennettiin kuin betoni kefirillä, suurin osa trudovikeista työskenteli niin lujasti kuin pystyi.
  Drachma nauroi:
  - Puolivälissä, se ei ole mitään, monet ovat kymmenesosa.
  Blondi tiedusteluupseeri huomautti:
  - Mutta Stalinin aikana kaikki suonet vedettiin ihmisistä pois. Joten he työskentelevät jatkuvasti.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Tuhansien vuosien kokemus osoittaa, että orjatyövoima, vaikka se halvin, ei ole tehokkain.
  Elizabeth sihisi:
  - Tietysti orja työskentelee ilman pienintäkään halua, heti kun valvoja kääntyy pois, hän työskentelee välittömästi hitaammin. Ja yleensä hän yrittää katsoa pois.
  Drachma selvensi:
  - Ja olen edelleen valmis aloittamaan kapinan. He sanovat, että jotkut ihmiset keksivät tekniikoita. Erityisesti kalojen ja kilpikonnien myrkystä valmistettiin lääkkeitä, jotka vaimensivat tiettyjä aivojen osia ja muuttivat ihmiset zombeiksi.
  Blondi vakooja lisäsi:
  - Tai mankurtteja! He sanovat myös, että ihmistä voidaan muuttaa geneettisesti, mikä tekee hänestä tottelevaisemman.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Melko realistisesti, samanlaista työtä tehtiin jopa Hitlerin aikana.
  Elizabeth ehdotti:
  - Eugeniikkaneuvoston perustaminen ei olisi ollenkaan huono asia. Joten avioliitot solmitaan siten, että on optimaalinen geeniyhdistelmä. Tässä tapauksessa ihmisistämme tulisi erilaisia, terveitä, älykkäitä, vahvoja.
  Jumalien rodun kauneus vinkuvasti:
  - Heistä tulee tällaisia, vain valinta ei saa olla sokeaa, eläimellistä, vaan puhtaasti tieteellistä.
  Blondi sanoi:
  - Millaista on ilman meitä?
  - Osallistumme myös tähän. - Drachma sanoi.
  Tytöt juoksivat ja juttelivat. Heidän eteensä ilmestyi tammi. Ontto, johon he piilottivat omaisuutensa, oli melkein näkymätön, vaikka partiolaiset muuritsivat sen kuinka huolellisesti.
  - No, nyt voimme aseistaa itsemme.
  Tytöt katsoivat sisään, Destroyer -2-konekiväärit antoivat heti äänensä, Drachmalle kuuluva sanoi:
  - Kuinka ruskettunut olet, tyttö. Musta sopii sinulle, mutta punaiset hiukset ovat paljon kauniimpia.
  Elizabeth vastasi:
  - Silmien tuntija, mitä mieltä olet afroamerikkalaisista yleensä ?
  Nymfikreivitär vastasi kylmästi:
  - Miten mahdolliseen kohteeseen. Ihonvärillä tai rodulla ei ole väliä.
  - Ja olet itse asiassa diplomaatti.
  Elizabeth kysyi omalta konekivääriltään.
  - Miksi olet hiljaa?
  Aseen tietokoneohjelma tuotti ironisen merkinnän:
  - Ei ole hyvä jutella. Jostain syystä ihmiset kävelevät maan päällä polkeen jalkojaan, mikä on sekä typerää että hirveän rumaa.
  Blondi huusi:
  - Entä jalkani?
  Tietokonesiru vastasi:
  - Sinun, varsin esteettisesti miellyttävä! Ehkä voimme pelata pasianssia? Mistä sinä henkilökohtaisesti pidät, vihreistä vai faneista?
  - Kolme miekkaa! Meillä ei kuitenkaan ole aikaa pelata , puhelias kollegani, meidän täytyy ampua vähän!
  Myönnetyt minitietokoneet:
  - Superpatruunat vai vakiokaliiperi?
  Elizabeth vahvisti:
  - Eri tavoin. Loppujen lopuksi olet sopeutunut suorittamaan pakotettua tulipaloa kaliiperin koosta riippumatta.
  Tulevaisuuden elektroniikka vastasi:
  - Yleisesti ottaen kyllä! Kytke samalla musiikki päälle. Kenen kanssa haluat, entä Michael Jackson avaruushittikuvan kanssa?
  - Tämä on mielenkiintoista! Kolmiulotteisessa projektiossa.
  Pienet hologrammit välähtivät kahden koneen yläpuolella ja osoittivat suurenmoista valtakuntien taistelua. Ja tätä taustaa vasten Michael ja Madonna lauloivat. Kaiken kaikkiaan näytti siltä, että häntä kiusattiin, Madonna oli Jacksonin alueella, ja hän muuttui mustaksi surusta.
  - Kyllä, se on erittäin hauskaa! - Elizabeth sanoi. Mutta meillä ei ole aikaa katsella tätä lasten sirkusta.
  Drachma lisäsi:
  - Voimme pelata hypershakkia vain tien päällä , tämä kouluttaa meitä.
  - Vain nopealla tahdilla. - Hän ehdotti konekivääriä.
  - Se on pyyhitty pois! - Drachma suostui.
  Hypershakki oli erityinen vuoropohjainen tähtistrategia. Erityyppiset tähtialukset liikkuivat suurella neljäsataa neliön laudalla. Sata hahmoa yritti tuhota toisensa. Joidenkin ominaisuudet paranivat saavuttuaan kentän vastakkaiseen reunaan. Lisäksi tässä pelissä oli mahdollista ostaa lisää tähtialuksia kymmenen kierroksen välein. Kaiken kaikkiaan peli on mielenkiintoinen, mutta pitkä. Ja blitzin vauhti on täysin itsemurha. Tuhoamisen lisäksi oli kuitenkin toinen tavoite: matti! Tämä liittyi shakkiin ja herätti lisäkiinnostusta.
  Tytöt kävelivät hitaasti, ja Drachma saattoi leikkiä tien päällä. Pienoisprosessori, joka pystyy kiihtymään useisiin terahertseihin , rätisi jännityksen alaisena kamppaillen geneettisesti parannettujen ihmisaivojen kanssa.
  Drachma ei kuitenkaan ehtinyt tehdä päätöstä. Hän törmäsi puuhun, kun hän joutui tappelemaan auton kanssa. Voimakas isku jätti pari naarmua hänen kasvoilleen.
  - Uh, kuinka välinpitämätön olenkaan, Hypershakki kiehtoo minua!
  Elizabeth twiittasi:
  - Mutta vain shakki, eikö se ole huono!
  Drachma kehui:
  - Voitin niissä Kasparovan!
  Blondi huusi:
  - Olet niin itsevarma! Harry on jo vanha.
  Nymfikreivitär sihisi:
  - Ananda voitti! Ja Carleson!
  Elizabeth selvensi:
  - Samanaikaisen pelin aikana.
  Drakma otti sen ja sanoi :
  - Jopa niin. Mutta hyvin luottavaisesti, antamatta hänelle mahdollisuutta. Kuitenkin, jos kyseessä on yleinen ottelu, voitan hänet, älä pelkää. Voitin tietokoneet ELO 3000:lla. Tämä on korkeampi kuin Anand ja Garik Kasparov ja jopa Carleson.
  Blondi tiedusteluupseeri huomautti:
  - Tietokone on vain luomus ihmisen käsissä. Voiko olento olla luojaansa korkeampi?
  Nymfikreivitär sihisi:
  - Se on erittäin vaikea kysymys. Loppujen lopuksi ihmisten maailmanmestarit voittivat tietokoneet. Vaikka kaikki ei ole täydellistä tässä ohjelmassa. Olet matti yhdeksässä liikkeessä.
  "Tuhoaja"-konekivääri loukkaantui:
  - Katsotaan. Ostan protonitaistelulaivan .
  Drachma vastasi luottavaisesti:
  - Ei siitä ole hyötyä, poikaseni. Sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa vetää häntä etulinjaan.
  Minitietokone oli eri mieltä:
  - Tai ehkä, päinvastoin, kvantista tulee kvantti!
  - Ei oikeastaan! Saa nähdä kuinka myöhässä hän on. - Drachma sanoi päättäväisesti.
  Tyttö teki vielä muutaman liikkeen. Vihollinen murisi ja antautui. Sen jälkeen hän lauloi:
  - No, sinä olet tiikeri, hyppysi on ukkosmyrsky ja sanasi ovat isku, vain kyyneleeni arvostavat Jumalan lahjaa.
  Drachma napsautti konetta heijastimessa sormellaan.
  - Olet siisti kaveri.
  Elizabeth keskeytti hänet:
  - Tiedäthän, kuulen ammunnan oikealle. Ääniyhdistelmästä päätellen he raivaavat sieltä kapinallisia, luultavasti rankaisevia joukkoja!
  Nymfi kreivitär sanoi:
  - Vau! Kuten aina, sika löytää likaa.
  Blondi terminaattori huomautti:
  "Se, mitä he löysivät täältä, ei ollut likaa, vaan verta."
  Jumalien sukulainen kysyi:
  - Mitä minun pitäisi tehdä tässä tapauksessa?
  Elizabeth sihisi:
  - No, mitä luulet, Drachma, mitä oikeus vaatii meiltä?
  - Tietysti kapinallisten auttamiseksi. Heitä vastaan on heitetty ylivertaisia voimia, ja heidän hirvittävä paineensa on torjuttava.
  Drachma mutisi iloisesti:
  - Nyt viemme sielusi pois hyvällä verilöydöllä!
  Tytöt juoksivat kohtaloaan kohti. Samaan aikaan he eivät unohtaneet pukea päälleen naamiointivaatteita. Drachma ja Elizabeth ryntäsivät hyvin nopeasti, ja jotta he eivät repiisi saappaita, he juoksivat paljain jaloin. Mutta musta meikki alkoi murentua juoksemalla nopeasti ja koskettaessaan ruohoa paljastaen kultaisen oliivin ihon. Mikä ei kuitenkaan ole niin pelottavaa. Juoksessaan tytöt loukkasivat jalkojaan puiden juuriin, käpyihin ja oksiin. Se ei kuitenkaan hidastanut heidän nopeita heittojaan.
  Kauneus lensi puuhun, katseli ympärilleen ylhäältä ja ravisteli konekivääreitään.
  - Me muistutamme Redskinsiä ! - Elizabeth totesi.
  Drakma, tukehtuen ilosta, nyökkäsi:
  - Tiedät miltä tuntuu tuntea olonsa tiikeriksi, se on parempi kuin kuningatar.
  Tytöt menivät alas, he yrittivät kiirehtiä nopeasti, mutta samalla varovasti, jotteivät aiheuta tarpeetonta melua. Vihollinen lähestyi, kuului sodan ääniä ja moottorien ääniä, mutta laukaukset muuttuivat yksittäisiksi. Palamisen haju, mukaan lukien ruumiit ja elävä ihmisliha, vahvistui ja voimistui.
  Soturi sanoi yhteen ääneen:
  - Tämä on aika siistiä, näyttää hyvältä armeijan lakaisulta.
  Tytöt lähestyivät vielä enemmän, kiipesivät korkean poppelin huipulle, ja heidän katseilleen avautui aukeama. Pieni kylä näkyi metsän reunassa. Talot paloivat.
  Mutta se ei ole pääasia. He veivät taloista siviilejä, enimmäkseen siistejä, vanhoja tiilirakennuksia. Enimmäkseen naisia, lapsia, vanhuksia. Heidät paimennettiin kasaan. Laitamilla näkyi viisi hirsipuuta, joissa riippui kaksi naista, kaksi teini-ikäistä ja yksi vanha mies, joka näytti papilta. Kolme muuta ihmistä ristiinnaulittiin pylväisiin poikkitankolla ja ylösalaisin. Lisäksi yksi heistä oli vielä lapsi. Kyläläisiä työnnettiin kiväärintupilla, hakattiin ja joitain ammuttiin jalkaan. Kaiken kaikkiaan tilanne oli barbaarinen.
  Elizabeth sanoi:
  - Ja tämä on taistelu partisaanien kanssa!
  Tuettu drakma:
  - Sellaisen järjestelmän alla olisin itse mennyt partisaanien luo.
  Kaksi teini-ikäistä jäi koukkuun ja heitä alettiin nostaa ylös, heilutellen, yrittäen aiheuttaa lisää kipua. Samaan aikaan muut onnettomat paimennettiin navettaan. Lähistöllä oli bensatölkkejä.
  Elizabeth kuiskasi:
  - He ovat kuin natsihirviöitä.
  Drachma vahvisti:
  - Ei parempi. Totta, Englanti näyttää olevan sivistynyt maa, mutta se on myös tullut tunnetuksi joukkojulmuuksista.
  Blondi huusi:
  - Kun?
  Nymfikreivitär vastasi:
  - Esimerkiksi buurien sota. Tässä tapauksessa käytettiin kidutusta. Amerikkalaiset eivät kuitenkaan säästäneet ketään varsinkaan sodassa intiaanien kanssa. He repivät naiset ja lapset erilleen.
  Elizabeth karjui:
  - Puhumista riittää! Hyökkäämme! Sinä olet oikealla, minä vasemmalla!
  Drachma huomautti:
  - Täällä on neljä tankkia!
  - Sen parempi, vangitaan ne.
  Tytöt ryntäsivät tankeille. Kaksi niistä oli suuria IS-7:itä, ilman aktiivista panssaria, mutta selvästi korkealaatuisia. Jokainen kranaatti ei ota tällaisia banduloja. Kaksi muuta ovat hieman pienempiä , ja niiden lisäksi on myös tusina panssaroitua miehistönkuljetusalusta.
  Elizabeth jopa purskahti nauruun:
  - Neutraloimme sen laillisesti.
  Tytöt laittoivat saappaat jalkaan ja hidastivat vauhtia!
  Kun sotilaat lähestyivät heitä, he osoittivat mandaattiaan.
  - Hätätarkastus, eversti? - He sanoivat.
  Komentaja nousi seisomaan:
  - Kaikki tehdään komissaariaatin yleissuunnitelman mukaan.
  Drakma kehräsi:
  - Loistava! Katsotaanpa nyt tankkien sisälle. Mielestäni tornit ovat hieman jumissa .
  Sotilaat avasivat avuliaita luukut:
  - Katso, meillä on kaikki hyvin.
  Tytöt hyppäsivät autoihin. Miehistön jäseniä oli seitsemän. Mutta näiden tyttöjen kaltaisille rohkeille sotureille tämä ei ole ongelma. Hiljaisesti, ilman turhaa melua, Elizaveta taputti kuljettajaa olkapäälle.
  - No, miten näet, kaveri?
  Hän yksinkertaisesti romahti. Tyttö kikatti ja löi kahta heistä temppeleihin kerralla. Sitten hän lopetti loput. Neljällä miehistön jäsenellä oli aikaa vain kysyä:
  - Mikä tämä on, testi?
  - Joo! Autogeeniset harjoitusmenetelmät. - Elizabeth sanoi.
  Drakma lopetti nämä kolme suudelmamenetelmällä. Muiden kanssa oli helpompaa, mutta otin yhden vaihteeksi:
  - Vaikka se on töykeää, tällainen kuolema on rohkeampi.
  Sanomatta sanaakaan tytöt tasoittivat tankkien tynnyrit. Muuten , heille lataus suoritettiin hihnamenetelmällä. Joten ei tarvitse ampua kuoria. He eivät kuitenkaan ole vielä ajatelleet ohjaussauvoja. Ja tämä monimutkainen asia. Tytöillä oli kuitenkin jo 50-luvun tankkien ajokokemusta, erityisesti T-54, T-55. Näitä käytettiin edelleen joissakin arabimaissa. Ja naispuolisia tiedusteluupseeria koulutettiin muun muassa ohjaajiksi esimerkiksi Irakissa, Syyriassa, Libyassa ja Iranissa. Varmuuden vuoksi.
  Täällä hämmästyttävän ja upean unen lähetys keskeytettiin. Keltainen-punainen lohikäärme huomautti:
  - Lennämme nyt hypermaagiseen suojakentälle, joka estää Kalin jumalatar joukkoja pääsemästä alueelle, jossa nymfit ja driadit elävät. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme myös tehostettua suojaa voittaaksemme sen!
  Drachma nyökkäsi kumppaneilleen ja pojalle:
  - Älä huoli! Tämä on meille pieni ongelma. Talisman hoitaa sen. Tarvitsen vain vähän maagista apua sinulta.
  Vovka Terkin nyökkäsi:
  - Tiedän! Meidän täytyy laulaa. Tämä on paras vaihtoehto.
  Nymfikreivitär vahvisti:
  - Siinä se, laula! Vain jotain kaunista ja lyyristä.
  Jesteripoika alkoi laulaa, ja muut tytöt liittyivät mukaan:
  Universumi hajosi
  Tähdet ovat himmentyneet, katastrofi-kuolema!
  He nyyhkyttävät ja huokaavat helvetin etäisyyksien piinassa,
  Ja niille, jotka selvisivät: se on vain sääli kestää!
  
  Kuten Jumala, joka hallitsee kaikkia lakeja,
  Unohda omatunto ja hylkää kunnia!
  Muukalaisrotu luo uutta maailmaa,
  Hän lähetti meille haasteen - huonoja uutisia!
  
  Venäjän armeija ,
  Hän taisteli rohkeasti ja valloitti avaruuden!
  Mutta tällä kertaa vastustaja on kaikkivoipa,
  Soittaa sen hirviömäisen sävelmän!
  
  Hän silppuaa sekä aikaa että tilaa,
  Pystyy kaatamaan kvasaarin pikkusormellaan!
  Olkoon Jumalan voima, mutta sielussa on petosta,
  Armoton isku!
  
  Kosmos virtaa hitaasti kyyneleitä,
  Komeetat laulavat surullista surua!
  Oi isänmaa, pyhä kaikille ihmisille,
   Tallattu , mistä löytää suojaa nyt!
  
  Mutta en usko, että paha ei ole kaikkivoipa,
  Ja aika tulee, Venäjä syntyy uudelleen!
  Alueemme kukoistaa entistä tiheämmin,
  Taistelen rohkeasti tämän hyvän puolesta!
  
  Ei tietenkään ole menestystä vain voimalla,
  Mutta usko, viisaus ja rakkaus ovat kanssamme!
  Ja jotta onnen juna ei lähde,
  Mielen tulee osua silmään, ei kulmakarvaan!
  
  Uskon, että poika tapaa tytön,
  Liekki palaa suussasi, kuin uuni...
  Olen aikuinen mielessäni, jopa liikaa
  Tuli voi, tiedätkö, sytyttää rakkauden!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"