Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Blondýnka Proti ZlÉ BohynĚ Kali

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Obyčejná, i když velmi krásná blonďatá studentka Elizaveta Shchukina se nečekaně ocitne vyvolená a unesená z moderního světa. A ocitne se v království zlé bohyně Kálí. Tam je uvězněna studentka. Pomohou jí ale uniknout z černého paláce monstrózní Bohyně. A Elizabeth se seznámí s princem elfů a čekají ji nová, velmi zajímavá dobrodružství.

  Blondýnka PROTI ZLÉ BOHYNĚ KALI
  ANOTACE
  Obyčejná, i když velmi krásná blonďatá studentka Elizaveta Shchukina se nečekaně ocitne vyvolená a unesená z moderního světa. A ocitne se v království zlé bohyně Kálí. Tam je uvězněna studentka. Pomohou jí ale uniknout z černého paláce monstrózní Bohyně. A Elizabeth se seznámí s princem elfů a čekají ji nová, velmi zajímavá dobrodružství.
  PROLOG
  Elizaveta si stáhla svou práci v kurzu z internetu a byla s ní spokojena. Dívka studovala bez velkého nadšení, protože byla velmi krásná. A její vlasy jsou tak zářivé, třpytivé, jako kopule kostelů na slunci, a její postava, její tvář a její pleť, všechno je prostě dokonalé.
  A samozřejmě s takovým vzhledem není problém vydělat peníze. Zejména se i jen nechat fotit pro různé časopisy. No a nejen to.
  Elizaveta také ráda chodila do Ulice umělců v Moskvě a pózovala pro portréty za rozumný poplatek. Někdy si dokonce sama dělala skici.
  Stalo se však, že například umělec Narcissus požádal o deset tisíc rublů, aby namočil dívčí bosou nohu do barvy a zanechal svůj elegantní otisk.
  Alžběta to udělala třikrát: v červené, žluté a modré a vydělala tak jednoduchým způsobem třicet tisíc rublů. Pravda, pak se barva musela smýt acetonem, což není tak příjemné.
  Ano, je to nesmírně krásná dívka. A už byla několikrát zfilmována, byť v menších rolích.
  Teď šlape po Moskvě na vysokých podpatcích a přemýšlí, jestli jít znovu do Uličky umělců, nebo se pobavit v zábavním parku. Ne všechno je o penězích.
  Musíte žít pro sebe, a dokud jste mladí, bavte se. I když nezapomeňte chránit své panenství. Nedávejte to první osobě, kterou potkáte. Nejlepší by bylo najít si miliardářského manžela v jeho osmdesáti letech. A tato varianta se zdála optimální. Aby mohla zůstat bohatou vdovou.
  A pak žijte pro své vlastní potěšení a svěřte společnost svého manžela manažerovi.
  Dívka zpívala:
  Chceš-li být bohatý,
  Pokud chceš být šťastný...
  Tak se nerodte hrbatý,
  A narodit se tak krásné!
  Najednou se vedle dívky zastavil luxusní Cadillac. A odtud se podívala ven ... Ne , ne hlavu starého muže, ale krásného mladého muže v turbanu posetém smaragdy. Byl velmi pohledný a tak mladý a svěží.
  S úsměvem řekl:
  - Moje princezno, chtěla by ses se mnou projet do nejdražší restaurace v Moskvě?
  Elizabeth v odpověď přikývla, blýskla perleťovými zuby a zaštěbetala:
  - S velkým potěšením! Tak pohledný !
  Mladý muž si na ruce blýskl prsteny z velkých diamantů a odpověděl:
  - Jsem také velmi bohatý, a to je pro vás důležitější.
  Blondýnka přikývla a odpověděla:
  Chceš-li být bohatý,
  Pokud chceš být šťastný...
  Dej mi diamanty
  Náš drahý králi!
  A vyskočila na Cadillac, pokrytý plátkovým zlatem. A skočila do tiše otevřených dveří.
  Okouzlující mladý muž ji objal a lahodně políbil na rty. Alžbětě se začala točit hlava a zpod jejího turbanu uviděla uši podobné rysům, místo lidských .
  Krásná blondýnka se ale nestačila divit. Hlava se začala víc točit a vědomí v té okouzlující hlavě se vypnulo.
  . KAPITOLA Č. 1.
  Alžběta měla vizi v polovědomém stavu. Dívka snila...
  Je to, jako by letěla po obloze a seděla na obrovském motýlovi s jiskřivými křídly ve všech barvách duhy.
  A kolem ní jsou nadýchané, barevné mraky. Dívka se opírá o hřbet hmyzu členovce s nohama v botách na vysokém podpatku.
  Blondýnka drží v pravé ruce kouzelnou hůlku a zpívá samozřejmě jako vtip:
  Žádám vás, abyste nebyli překvapeni
  Jestli je teď box, a ne sumo!
  Pokud existuje, pokud existuje, pokud existuje box a ne sumo!
  Z mraku k ní vyletěl drak. Ne příliš velký , velký asi jako albatros a se třemi malými hlavami. A toto zvíře zaštěbetalo nečekaně tenkým hlasem:
  -Jsi laskavá, teto?
  Elizabeth přikývla:
  -Ano , laskavý!
  Dračí mládě zakňučelo:
  - Chci zmrzlinu.
  Blondýnka se s úsměvem zeptala:
  - Jaký druh zmrzliny?
  Tříhlavá malá příšera zavrčela:
  - V objednávce jablečného koláče!
  Elizabeth to vzala, zatřásla kouzelnou hůlkou a zavrčela:
  - Tři balíčky čokoládové zmrzliny!
  A na draka padaly vločky zmrzliny a hnědé hmoty. Malá příšera si olízla jazyk a zaštěbetala:
  - Velmi chutné, teto!
  Blondýnka se zasmála. A krásný drak slízl lahodnou a sladkou hmotu.
  Elizabeth znovu mávla hůlkou a roztomilé monstrum zasáhlo lahodné rajče se smetanou . A namazal draka.
  Vedle něj se objevila dospívající dívka. Byla bosá, ale měla na sobě luxusní tuniku a šperky z drahých kamenů.
  Dívka má v rukou také kouzelnou hůlku. Zkroutila to a smetana a čokoláda zmizely. Malý drak řekl uraženě:
  - Proč jste tety, že?
  Dívka se uklonila a odpověděla:
  - Jsem hraběnka-nymfa Drachma. A kdo jsi ty?
  Blondýnka sebevědomě odpověděla:
  - Elizaveta Shchukina. Student a modelka.
  Obě krásky na sebe mrkly. A nymfa, na jejíchž bosých nohách se třpytily vzácné prsteny, poznamenala:
  -Vypadáš spíš jako princezna.
  Ve skutečnosti má Elizabeth na sobě tolik různých dekorací a třpytivých drahokamů.
  Blondýnka odpověděla:
  - Ty taky ... Ach můj, proč je tak vznešený člověk bosý?
  Drachma odpověděla s úsměvem:
  - Jsem nymfa - příbuzná nejvyšších bohů přírody. Během čarodějnictví, kdy nejsou boty, je mnohem pohodlnější používat holé prsty.
  Elizabeth přikývla:
  - To je jasné! Jste velmi krásná, ale jsou vaše vlasy přirozené nebo barvené?
  Bosá nymfa se zachichotala, potřásla si sedmibarevnými vlasy a odpověděla:
  - Ano i ne! Toto není barva a zároveň sedm barev symbolizuje, že jsem čarodějka na velmi vysoké úrovni!
  A kráska cvakla nahými prsty a objevil se dort velikosti pořádného tanku. Přitom byl tak bohatě zdobený smetanovými květy v nejrůznějších odstínech a velmi chutně voněl. Dort vypadal velmi bohatě.
  Elizabeth se sladkým úsměvem poznamenala:
  - Když jeden z nich sníme, praskne nám žaludek.
  Drachma přikývl a odpověděl:
  - Tenhle dort bychom dali hladovým dětem!
  A nymfa zatřásla kouzelnou hůlkou. A oni, dvě krásky, se ocitly poblíž docela velké chýše na kuřecích stehýnkách. Vedle ní se vznášela žena, která vypadala na třicet, s dlouhými zrzavými vlasy. Byla v hmoždíři, v jedné ruce luxusní koště s pozlacenou rukojetí a v druhé levé také kouzelná hůlka.
  Na poli před ní pracovaly děti od deseti do čtrnácti let. Chlapi byli v roztrhaných hadrech, bosí a hubení. Obdělávali pole, okopávali, táhli pluhy a nosili nosítka.
  Bičovali je velmi oškliví medvědi v brnění a botách, s přilbami na hlavách.
  A co chvíli biče svištěly.
  Elizabeth vykřikla:
  - Jak se opovažuješ takhle zacházet s dětmi!
  A blondýnka udělala svou kouzelnou hůlkou osmičku. A na orky v brnění padaly čokolády, sladkosti, kandované ovoce, dražé, lízátka a balíčky zmrzliny. Kropili chundelaté medvědy, a dokonce se i zřítili.
  A bosé, hladové děti, při pohledu na takové bohatství, zaútočily na jídlo.
  Orkové se je snažili zastavit a mávali bičem a kyji. Baba Yaga udeřila do vzduchu svým koštětem. Zvedla se vlna a bylo to jako tsunami. Alžběta a její motýl byli hozeni a malý drak byl roztočen.
  Nymfa Drachma zatočila kouzelnou hůlkou. A vichřice se uklidnila, vlny padaly.
  Vyhublé, polonahé, zmožené těžkou prací si děti cpaly do pusy sladkosti a další jídla. Orkští dozorci se je pokoušeli porazit, mávali bičem.
  Elizabeth znovu mávla kouzelnou hůlkou. A krémové dorty letěly vstříc chlupatým a páchnoucím skřetům. Nymfa se také přidala a cvakala nahými prsty, ozdobenými prsteny artefaktů. A v důsledku toho se rozhořel proud energie. A kůže orků vzplanula a jejich brnění se začalo tavit.
  Baba Yaga, docela krásná a zrzavá žena, zavrčela, vycenila zuby a vystrčila z úst působivé tygří tesáky:
  - Proč se obtěžuješ, Drachmo? Už dávno máme rozdělené sféry vlivu!
  Elizabeth zakřičela:
  -Děláte si z dětí legraci! A to nelze tolerovat!
  Baba Yaga agresivně zamumlala:
  - Kdo další to je ? A proč se pleteš do věcí někoho jiného?
  Blondýnka se usmála a odpověděla:
  - Kdo jsem? Můžete to říct písničkou!
  Drachma přikývl:
  - Ano, můj nový přítel je velmi muzikální! Možná ji poslechneš?
  Orkové v napůl roztavené zbroji se kroutili, křičeli a vyli. Bylo jasné, že je hodně bolí.
  Baba Yaga se zachichotala. Svých chlupatých partnerů jí prý není vůbec líto. A zavrčela:
  - Zpívej květinu, nestyď se!
  Elizabeth to vzala a zpívala s citem a nadšením:
  Nejsem z toho vůbec unavený
  Pij, jdi ven, zamiluj se do kluků !
  A směle zabíjet fašisty,
  Mohu konkurovat Adolfovi!
  Mohu konkurovat Adolfovi!
  
  přírodní blond,
  A v lásce nepotřebujete gumičku!
  Půlka světa je se mnou,
  Přirozená blondýnka!
  
  Znovu jsem směle porazil fašisty,
  Nastavuji nové rekordy!
  A rozdrtím nepřítele pro věc,
  Mohu všem rozbít obličeje !
  Mohu všem rozbít obličeje !
  
  přírodní blond,
  V lásce gumičku nepotřebuji!
  Polovina světa mi leží u nohou,
  Přirozená blondýnka!
  
  Kdo nevěří v můj chlad,
  Bude tam trochu dívčího podpatku...
  Věz, že zbabělost je hloupost,
  Srážím Krauty!
  Srážím Krauty!
  
  přírodní blond,
  V lásce nepotřebuji gumičku,
  Můj manžel se se mnou třese,
  Přirozená blondýnka!
  
  Chcete být chladnější než Fuhrer?
  A nakopej fašistům prdel...
  Nešetřete kulkami na Krauts,
  Zahrajte si Penelope!
  
  No, bitva je krvavá,
  vyhořím...
  Není to všechno pro slávu
  Tady leží záhada a řešení!
  Tady leží záhada a řešení!
  
  přírodní blond,
  V lásce gumičku nepotřebuji!
  A mám ocelová záda,
  Přirozená blondýnka!
  Přirozená blondýnka!
  Baba Yaga se zasmála. Zatřásla kouzelnou hůlkou. Napůl upálení orkové se uklidnili. Sypaly se na ně proudy deště. Děti se posadily.
  Obrovský dort se vznášel směrem k bosému týmu chlapců a dívek.
  Nymfa přečetla kouzlo. A obří torus se rozdělil na kusy. A před každým dítětem se objevil zlatý talíř, nůž a vidlička.
  Baba Yaga přikázal:
  - Dovoluji vám odpočívat a jíst!
  Děti přikývly, většinou s jasnými hlavami, a začaly jíst.
  Elizabeth se překvapeně zeptala:
  -Kde jsou rodiče těchto nešťastníků?
  Baba Yaga odpověděla s úsměvem:
  - Tohle opravdu nejsou děti. Jsou to duše dospělých, po smrti dostaly dětská těla a byly poslány do našeho světa na převýchovu. A musíte uznat, že pracovní terapie byla mnohem humánnější!
  Elizabeth se rozhlédla. Všude kolem rostly stromy s bujnými, luxusními květinami a linula se tu příjemná vůně. A dokonce i hrad Baba Yaga vypadal velmi přívětivě.
  Dívka souhlasně přikývla:
  - Tohle nevypadá jako peklo!
  Drachma poznamenal:
  - Nebe a peklo v primitivním chápání lidí neexistují. Existují paralelní a vícevektorové světy, které mají své vlastnosti a parametry. A tady mají tyto děti šanci získat to nejlepší místo na slunci!
  Baba Yaga přikývla a poznamenala:
  - Ano, kdo byl za života skvělý v dobrých skutcích, může se po smrti své tělesné schránky stát králem nebo princem v paralelním světě! Takže ve vesmíru je všechno relativní. I já jsem byla v minulém životě královnou.
  Hraběnka nymfy přikývla:
  "Nejprve se inkarnovala jako otrokyně a pracovala na plantážích. Ale pak byla prodána jako studentka čaroději a v tomto světě dosáhla úrovně Baba Yaga. A to vůbec není slabá kariéra!
  Elizabeth hvízdla a poznamenala:
  - Páni! kdo tedy jsem?
  Drachma cooed:
  Křehký barevný okvětní lístek,
  Jste teprve na začátku cesty...
  I když je svět kolem krutý,
  Musíte prostě jít vpřed!
  Jeden z chlapců v šortkách a roztrhaném tričku, blýskající se holýma, opálenýma a poškrábanýma nohama, když dokončil dort, přiběhl blíž ke třem tetám vznášejícím se ve vzduchu a zaštěbetal:
  - Já, markýz de Sade! Slavná osobnost.
  Baba Yaga hrozivě zavrčela:
  - Zřejmě chceš udeřit markýze holemi na jeho holých patách?
  Chlapec se uklonil a s úsměvem odpověděl:
  "Jsem otrokem už několik století." Proč mě nevezmou do armády? Mohu být jak panoš, tak bubeník. Jinak, abych byl upřímný, jsem z práce hloupější!
  Drachma poznamenal:
  - Možná, ve skutečnosti bychom mu měli dát šanci. Například chodit do práce?
  Baba Yaga poznamenal:
  - Jestli to někdo vezme! Víte, tady to může být jinak. Markýzovi bylo nabídnuto, aby byl jako vzdělaný člověk v minulém životě asistentem úředníka. Tak to vymyslel. Poté chlapce bili na holých patách holemi. A jak křičel.
  Mladý markýz, který vypadal asi na dvanáct let, poznamenal:
  "Nenosím boty přes dvě stě let." A moje podrážky jsou tvrdé jako velbloudí kopyta. A někdy začnou svědit vycpané mozoly . A pak vás hůlky na patách nebudou tolik bolet!
  Elizabeth se zasmála a poznamenala:
  - Okouzlující. Zůstal jste tedy po více než dvou stech letech stále dítětem?
  Chlapec přikývl:
  - Pouze externě! Naše těla se nemění, když jsme otroci. Když vstoupím do armády, tak tam už porostu, i když pomalu. Ale tady se opotřebovává jen oblečení a každých pět let dostáváme nové . A boty ... Jsou tu až čtyři slunce - je tu velmi teplo. Často pracuji i bez trička, je to mnohem příjemnější!
  Baba Yaga poznamenal:
  - Markýz de Sade je prostě nádherný! Možná mu budu lechtat na patách pštrosí pero a on mi bude vyprávět pohádku.
  Chlapec, který byl kdysi šlechtic a notoricky známý spisovatel, poznamenal:
  Občas píšu dobře
  Někdy se to ukáže jako nesmysl!
  Všechno na tomto světě se zmítá,
  A ve skutečnosti je to jen prázdná marnivost!
  Elizabeth přikývla a zeptala se:
  - Možná chceš velký čokoládový bonbón?
  Chlapec vážně odpověděl:
  - Dal bych přednost velkému hrnku dobrého španělského vína nebo jamajského rumu!
  Baba Yaga se zasmála a poznamenala:
  - Děti nesmí pít alkohol!
  Chlapec markýz namítl:
  - Nejsem dítě! A v armádě je část jeskyně.
  Drachma poznamenala a ledabyle zatřásla hůlkou:
  - Zkuste lepší cukroví s likérem!
  A v rukou mladého otroka se objevily sudy s čokoládou. Chlapec je kousal a zpíval:
  Láska a smrt, dobro a zlo,
  Co je svaté a co je hříšné, není určeno k pochopení!
  Láska a smrt, dobro a zlo,
  Nemůžeme zemřít, existuje jen jedna existence!
  Přiběhla k nim dívka a blýskala se na holých, malých, kulatých podpatcích. Byla světlovlasá a velmi sladká. Uklonila se a zaštěbetala:
  - Jsem lady Winter! Známá jako moje paní. A taky chci propagaci.
  Dívka měla na sobě krátkou roztrhanou tuniku s velkými dírami. Její malé nohy byly půvabné, ale chodidla už měla zrohovatělá a mozolnatá. Je vidět, že orbou se zabývá více než jedno století.
  Elizabeth se usmála a odpověděla:
  - Je to tak? Ale je to lepší než být stará dáma.
  Dívka poznamenala:
  - Byla jsem popravena v šestadvaceti letech a nebyla jsem stará žena. Markýz de Sade zemřel ve čtyřiasedmdesáti, tak alespoň žil!
  Chlapec v šortkách přikývl, bosou nohou vmáčkl kámen do trávy a zpíval:
  I když se říká, že roky nelze vrátit,
  A jako by tělo prostě zchátralo...
  Začínáme svou cestu v novém světě,
  A přinášíme nový nápad!
  A markýz si strhl ošuntělé tričko a ukázal na vykachličkované břicho. Svalnatý chlapec vypadal mnohem hezčí bez košile. V šortkách, i když také roztrhaných , vypadal jako mladý sportovec.
  A začal tančit a předváděl své vyrýsované svaly na rukou a nohou.
  Pak markýz sebral oblázek holými prsty a hodil ho výš. Pak to šikovně chytil nohou a znovu hodil dva oblázky. A znovu je chytil.
  Elizabeth vykřikla:
  - Krásné! Jak skvěle to vypadá !
  Malý drak přiletěl k chlapci. Olízl si kulatou mozolnatou patu a zaštěbetal:
  - Bratr?
  Chlapec si otřel holé podrážky do trávy a vztekle zamumlal:
  - Sestro!
  Malý drak zakňučel:
  - Můj přítel!
  Drachma se chichotala a zpívala:
  Z nějakého důvodu jsou děti připoutané jako řetěz,
  Být někým potřebný v těžkých časech...
  Nevylévejte vodu, všichni kolem si dělají srandu,
  Tohle znamená pravý, věrný přítel!
  Dráček uviděl kousek dortu, přispěchal k němu a začal třemi jazyky olizovat měkkou sladkou hmotu.
  Dívka-milady zapištěla:
  - Okouzlující zvíře. Chtěla bych mít takového psa!
  Elizabeth vyhrkla:
  - Proč jsi Anna de Bayle otrávila Constance ? Bonacieux ?
  Dívka šlápla na likérový bonbón bosou nohou. Rozdrtila to, zasténala a odpověděla:
  - Kvůli žárlivosti. Dartagnan jsem velmi miloval !
  Baba Yaga se usmála:
  "Proto tato mizerná dívka dostává každý pátek výprask." Zabila nevinnou duši.
  Elizabeth se s úsměvem zeptala:
  - A za další zločiny?
  Zde promluvil Drachma:
  - Vévoda z Bekingenu byl docela bastard. Ano, a sloužila své vlasti Francii. Nicméně přemýšlím o tom, že bych ji vzal jako svou studentku!
  Dívka-milady zavrčela:
  - Samozřejmě, vezměte si to. Protože mě nebaví hloupě hýbat motykou na plantáži, nosit nosítka nebo nosit úrodu. V lomech je určitá rozmanitost. Jsem tu skoro čtyři století. Jsem smutný !
  Elizabeth hvízdla a poznamenala:
  - Ano, to je hodně. I v USA může být po dvaceti letech ve vězení omilostněn člověk odsouzený na doživotí!
  Baba Yaga poznamenal:
  "Už dávno by byla převedena z otrokyně do armády, k čarodějce nebo dokonce k dívčí kněžce, ale Milady má příliš mnoho slávy. Bojí se ji naučit magii - je to zrádná dívka!
  Markýz de Sade, ten hravý chlapec, přikývl:
  - Kromě občasných vystoupení a zábavy se pracovní terapie stává nudnou . Opravdu, v lomech si můžete alespoň nabrat svaly.
  Baba Yaga přikývla:
  - Vezmu to v úvahu! Tak půjdeš do lomů!
  Chlapec markýz zvolal:
  - Prosím, dejte mě na prodej! Určitě mě někdo koupí v aukci.
  Drachma se zasmála a poznamenala:
  - Páni! On sám, bývalý šlechtic s titulem, chce být prodán, jako nějaká věc!
  Markýz de Sade zpíval:
  Naše srdce si žádá změnu
  Naše oči potřebují změnu...
  V našem srdci a našich slzách,
  A pulzace žil...
  Změna, čekáme na změnu!
  A otrokyně dupaly bosýma nohama. Tohle je opravdu živý kluk.
  Malý drak zaštěbetal a napodobil:
  - Změny, čekáme na změny!
  A točila se jako kolovrátek, plaz je moc roztomilý a roztomilý.
  Elizabeth poznamenala:
  - A je to velmi roztomilý malý drak.
  Drachma chtěla něco říct, když se na obloze objevil světelný bod. Někdo letěl směrem k nim.
  Nymfí dívka zaštěbetala:
  - To je skvělé ! Mořská panna zřejmě závodí.
  Blondýnka byla překvapená:
  - Jak se má, motýlí mořská panna?
  Baba Yaga odpověděla s úsměvem:
  - To je, když jste zároveň mořská panna i motýl. co tě překvapuje?
  Elizabeth pokrčila rameny a poznamenala:
  - Nikdy jsem neslyšel o tak báječných stvořeních!
  Rudovlasá čarodějnice odpověděla:
  - Tak to vidíš sám. Může žít pod vodou a létat vzduchem! A to je skvělé .
  Skutečně se objevila dívka se stříbrným ocasem a křídly, jiskřící ve čtyřech sluncích jasnějších a krásnějších než plátkové zlato.
  Nymfa zaštěbetala:
  - Baronko de Dashing, zdravím vás!
  Mořská panna se zachichotala a odpověděla:
  - A zdravím vás, hraběno! Ať je na světě světlo.
  Chlapec markýz zakňučel:
  - Možná si mě můžeš koupit? Chci navštívit mořské království.
  Motýlek mořská panna zpíval:
  V modrém moři, v bílé pěně,
  Kde zuří hurikány...
  Kde se moře houpe a lodě se třesou!
  Nymfa a Baba Yaga to vzali a zpívali:
  Lodě klesají ke dnu, s kotvami a plachtami,
  A pak budou zlaté truhly tvoje,
  Zlaté truhly!
  Lodě leží rozbité
  Truhly jsou otevřené...
  Smaragdy a rubíny tečou jako déšť...
  Chceš-li být bohatý,
  Chceš-li být šťastný,
  Zůstaň s námi chlapče
  Ty budeš náš král!
  Ty budeš náš král!
  Dívka se usmála. Kousla do dortu, nadšeně si ho vzala a zpívala:
  Lidé obdivovali královnu
  Všichni kluci na dvoře se zamilovali...
  S ní jsem byl neviditelný stín,
  Místo lásky jsem se naučil trpělivosti!
  Mořská panna zatřásla křídly a zlaté odstíny se začaly třpytit slunečními paprsky. A dívka se ukázala jako nádherná.
  Baronka de Likhaya zatřásla kouzelnou hůlkou a v Alžbětině ruce se objevila kytice květin.
  Blondýnka se zasmála a odpověděla:
  - To je moc krásná kytice!
  A mrkla na své partnery. Markýz to vzal a otočil se jako top. A jeho bosá noha se točila ve vzduchu. A tak chlapec vzal a chytil za křídlo stříbrnou vážku. A pak ho zasáhla do paty malá jiskra a zakřičel.
  Baba Yaga s vyceněním zubů poznamenala:
  - Nebuď tyran, holčičko !
  Markýz de Sade byl uražen:
  - Jsem to já, maličká ? Ano, tohle jsem viděl...
  A znovu udeří blesk do holých podrážek toho chlapce.
  A křičel. A je to vtipné.
  Mořská panna se zachichotala a poznamenala:
  - Dítě je prostě okouzlující.
  Elizabeth poznamenala:
  - Dvanáct let, tohle není dítě. Tohle je skoro dospělý kluk. A když uvážíte, že je mu už tři sta let, tak tohle už je...
  Markýz de Sade pištěl:
  - Mladý starý muž!
  A mrkl na své protějšky.
  Přiběhl k nim další chlapec. Usmál se a odpověděl smutným pohledem:
  - Brzy mi bude pět tisíc let. Ale jsem stále otrok a byl na mě uložen osobní zákaz. Byl jsem tady, když se Baba Yaga ještě nenarodila.
  Žena s červenými vlasy odpověděla:
  - Tohle je bývalý faraon Cheops. Kvůli stavbě pyramidy zemřelo více než dvě stě padesát tisíc otroků. Proto není propuštěn z otroctví.
  Chlapec přikývl. Měl krátký střih a sám bývalý faraon měl na sobě jen plavky. Na rameni byl vypálený otrocký znak a kůže byla černá jako u Afričanů. To je opravdu nečekané. A vlasy jsou naopak světlé, stejně jako obočí. Chlapec byl hezký, šlachovitý, svalnatý a navenek veselý.
  Elizabeth se s povzdechem zeptala:
  - Jaké to je být otrokem téměř pět tisíc let?
  Chlapec faraon odpověděl:
  - Vlastně ne, ale jsem na to zvyklý. Navíc máme jak zábavu, tak víkendy. Otroci mají svá práva. - Poznamenal asi třináctiletý chlapec . - A nejúžasnější věc je chlapcovo zdravé tělo. Vůbec necítíte únavu. Po celou dobu veselý . A když pracujete a kopáte do země, něco vytváříte!
  Baba Yaga přikývla:
  - Ano, někdy vás fantazie opravdu zachrání! A je to zábavné a cool! Například...
  Chlapec markýz se zachichotal a poznamenal:
  - Ano to je správně! Fantazie, to je skvělé ! Můžete napsat něco takového.
  Oba chlapci to vzali a bouchli pěstmi. Dokonce i jiskry padaly z kloubů.
  Mrkli na sebe a zpívali:
  Kdo byl v temnotě otroctví, vezmi meč,
  Čest a svoboda jsou ve vašich rukou!
  Nechte odvahu plynout v plném proudu - volání je v krvi,
  Zapomeňte na pochybnosti, nízký, odporný strach!
  
  Nebuď otrokem, poníženým v prachu,
  Mocný orel, vznášející se k výšinám !
  Přivolej bohy v krvavé bitvě,
  Bojujte za vůli ke světlu až do konce!
  
  A ať se válečníkův meč netřese,
  Zraněný bojovník padl se sténáním!
  Ať věčnost spí, ať věnec hoří ve tmě,
  Pozdrav z nebe s mocným hrozivým hromem!
  Dívky se usmály. Milady vtipně poznamenala:
  - Svoboda je nebe!
  A dupla holým, půvabným chodidlem.
  To je ta dívka, která byla baronkou, hraběnkou a manželkou lorda.
  Tak mluvili.
  Motýlka mořská panna to vzala a zaštěbetala:
  - Najdeš to svoje, mysli na to, jsi věčně mladý, a to je skvělé !
  Dívka-milady přikývla a zavrčela:
  - Ano, je skvělé , když máte věčné mládí. Už jako dítě mě stáří děsilo a bál jsem se, že budu starý a zchátralý.
  Další dívka, která k nim přiběhla, přikývla:
  - Ano, já vím! Když jsem se začala měnit ve starou ženu, měla jsem z toho spoustu komplexů . I když jsem byla královna a měla jsem všechno. Ale ani to nepomohlo, ani nejlepší lékaři a dokonce i sám hrabě de Calliostro !
  Milady přikývla:
  - Toto je bývalá ruská carevna Kateřina II. Kdysi byla velkou vládkyní a nosila luxusní outfity, ale teď běhá bosa a v roztrhané tunice.
  Dívčí královna poznamenala:
  - Ale teď jsem mladý a zdravý! A to hodně stojí.
  Markýz de Sade přikývl:
  -Ano, samozřejmě, stojí to za to. Dokážu to ocenit.
  Chlapecký faraon přikývl:
  - Jak řekl Solomon: - Mladé štěně je lepší než starý lev!
  A všechny čtyři děti: dva chlapci a dvě dívky ve značném věku zpívaly:
  Lidstvo je ve velkém smutku,
  Myslí si na něj snad každý!
  Slzy byly prolévány nad tímto mořem,
  Strach člověka hoří ohněm!
  
  Roky se plazí za rokem v karavanu,
  Babička si maže tváře hennou!
  A něco se stalo s štíhlou postavou dívky,
  Nechápu, kde se berou vrásky!
  
  Proč je koruna přírody jasná?
  Tvůrce strojů musí náhle uschnout!
  Ten, kdo zapřáhl sílu větru do vozu,
  Nedokáže se vyrovnat se zlem stárnutí!
  
  Z krásky se stává podivín
  A hrdina nám chřadne před očima!
  Jakékoli ošklivé počasí teď,
  A v noci mě trápí divoký strach!
  
  Ale nevěřím, že neexistuje žádná spása,
  Člověk se může hádat s Bohem!
  Aby se přátelská rodina stala věčnou,
  Aby cesta šla do kopce s lehkostí a strmě!
  
  Staré ženy už nebudou mít vrásky,
  Nechme stáří v hanbě ustoupit!
  A člověče, mocný syn pokroku,
  Dívá se na vrchol života jasnýma očima!
  
  A bude nekonečná krása
  Dny poplynou jako řeka v plném proudu!
  Objeví se lidská laskavost
  Vždyť srdce se stane čistým a ušlechtilým!
  
  Věř, že přijde nové potěšení,
  V průběhu let bude moudrost přibývat!
  Led se přece v mladém těle neusazuje,
  Jako školák toužící se učit za pět!
  
  Známka je vyšší, pojď, hledej to,
  Zkoušku budete opakovat minimálně stokrát!
  A můžete jíst velikonoční koláče s medem,
  Tak se teď staň starou holkou!
  A celý tým vyprskl smíchy.
  Baba Yaga zachmuřeně poznamenala:
  - Opravdu jsi se naštval. Možná tě poslat do práce? Ergoterapie je nejlepším lékem pro hříšníky.
  Mořská panna motýlů poznamenala:
  - Nejsem člověk. A to je pro nás motýly mořské panny nedostupné. Žijeme velmi dlouho bez stárnutí. A pak se přesuneme do jiného světa.
  A děti jednohlasně zvolaly:
  - Pro nové hranice a ráj!
  Z dálky se objevila dvojice jezdců. Jeden byl na oranžovém koni, druhý na modrém. Rychle se blížili. Byl to pár - chlapec a dívka. Moc krásná. Dívka měla na sobě krátké šaty a bosa, zdobená šperky. Mladý muž byl v luxusním obleku a třpytivých botách.
  Oba byli oblečeni, s meči v rukou a luky na zádech. A vypadalo to skvěle.
  A za nimi promluvila celá četa dívek. Byli v krátkých, světlých tunikách, nesli meč a štít. Krásky byly také bosé. A prsteny se jim leskly na prstech. Vlasy různých barev vlály ve větru.
  A jejich uši jsou jako rysi. Krásné, ale uši nejsou lidské.
  Baba Yaga se uklonila:
  - Zdravím vás, princi Dolgorukove a jeho první ženě. Jste právě včas.
  Mladý elf se uklonil a odpověděl:
  - Ano, je to v pohodě . Tady s tebou je nová a velmi krásná dívka. je mrtvá?
  Nymph de Drachma poznamenal:
  - Ne! A obvykle lidé dostávají těla dětí po smrti. A tady je dospělá! "Dívka cvakla nahými prsty u nohou a cvrlikala." "Zdá se, že během svého života byla převezena na onen svět."
  Mladý princ přikývl a odpověděl:
  - Chci jí políbit nohu!
  Elizabeth zmateně zamumlala:
  - Moje noha?
  De Dolgorukov přikývl:
  - Ano, vaše , oh blond bohyně!
  Chlapec markýz zvolal:
  - Jaké potěšení!
  Dívčí královna s úsměvem poznamenala:
  - Ano , to je opravdu skvělé! Když jsem byl mladý, moje nohy byly líbány dobrovolně. A když jsem zestárla, muži se tím zhnusili!
  Elizabeth natáhla dolní končetinu v botě na vysokém podpatku a zaštěbetala:
  - Si můžete vyzkoušet.
  Mladý princ zamumlal:
  - Sundej si botu!
  Pharaoh Boy poznamenal:
  - V Egyptě jsou dívky neustále bosé. A když nosily sandály, zvláště vysoké podpatky, vypadalo to velmi sexy!
  Blondýnka zakřičela:
  - Ano, možná si příště zuji botu. A tak pusu na patu!
  Mladý princ chtěl něco říct, když se na nebi objevil obrovský drak. Měl dvanáct hlav a byl tak jasný a barevný.
  Malý drak se vzchopil a zaštěbetal:
  - Matka!
  Chlapec markýz zpíval:
  Ať přijde máma, nechť přijde máma,
  Ať mě moje matka určitě najde...
  Koneckonců, tohle se ve světě neděje,
  Ať se ztratí děti!
  Koneckonců, tohle se ve světě neděje,
  Ať se ztratí děti!
  Obrovská dračice zahřměla:
  - Vidím, že si s tebou hraje můj malý syn. No, ty Drachmo jsi hodná holka a myslím, že se o dítě postaráš!
  Hraběnka nymfy se chichotala a zpívala:
  Dětské myšlenky jsou jako sníh
  Ty světlé se jasně třpytí...
  Alespoň někdy, jako by to byl hřích,
  velmi oškliví !
  Ozval se přátelský smích. A opravdu to vypadalo nesmírně zábavně a extravagantně.
  Vznešené děti byly velmi šťastné a skákaly nahoru a dolů.
  Baba Yaga agresivně křičela:
  - To je ono, malí! Přestaň se bavit. Nyní se dáme do práce!
  Drachma přikývl:
  -Ano , děti! Odčiňte své hříchy pracovní terapií! Práce a štěstí a důstojné místo v životě k vám přijdou!
  Baba Yaga zařvala a dokonce udeřila bleskem:
  - V místech!
  Děti začaly běhat. A jejich obnažené kulaté podpatky se blýskaly. Byly růžové a krásné.
  Elizabeth poznamenala naštvaným pohledem:
  - Proč je nutíte pracovat? Možná s pomocí magie dokážete všechno takhle?
  Baba Yaga zařvala:
  - Hřích musí být potrestán! Taková je vůle Syna Nejvyššího Boha, Otce zla Černoboga!
  Blondýnka vyděšeně zapištěla:
  - Proč potřebuješ zlo?
  Nymfní dívka odpověděla:
  - Mít svobodu volby. A nejen toto.
  Mladý princ přikývl:
  - Ano přesně! Bez padouchů nebudou hrdinové. Jak se říká, potřebujete pepř i cukr!
  Baba Yaga přikývla a zpívala s citem a výrazem:
  Nyní, pokud jsou ve vesmíru problémy,
  Nejde to za každou cenu...
  Už nechcete změnu
  Muž neví, co chce!
  
  A tam je Černobog s mocnou silou,
  Velký má univerzální moc ...
  Dává to muži přímo na čelo,
  Aby se lidská rasa nestala úplně divokou!
  
  Ano, Všemohoucí rasa Ho stvořila,
  Aby lidé měli důvod se rozvíjet...
  Aby člověk chtěl všechno najednou,
  A lidé se naučili tvrdě bojovat!
  
  Jako válečník vítězí nad zlem,
  Ten Rod stvořil ve prospěch člověka...
  A vylil dobro pro duše i těla,
  Nikdy není pozdě naučit se bojovat!
  
  Co chce Všemohoucí Bůh?
  Aby se neodvážili srazit elfa na kolena...
  Aby nevládl zlý osud,
  Aby se vyvíjely stovky generací!
  
  Ano, Černobog je pobídkou pro lidi,
  Aby nedocházelo k lenosti, stagnaci...
  Abys rozbil fašistu na kousky,
  Projděte se po Orklinu v přátelské formaci!
  
  Tak se neztrať, pokud je to těžké,
  Pokud vlast postihnou potíže...
  Rod to udělá krásně a snadno,
  Jen aby se lidé hýbali!
  
  A Černobog je jen tvůj starší bratr,
  I když je přísný , nekonečně tě miluje...
  Dosáhnete nejvyššího skóre
  Když budeš navždy sloužit elfovi!
  Otrocké děti při těchto slovech tleskaly a tleskaly.
  Poté si Baba Yaga olízla rty a zeptala se:
  -Teď už rozumíš?
  Elizabeth pokrčila rameny a odpověděla:
  -Ano, to se nedá pochopit!
  Mladý princ přikývl a řekl:
  - Teď mi dovol, abych ti políbil nohu!
  Blondýnka se chichotala a zpívala:
  A miluji kluky
  Zabiju je bosou nohou!
  Pokud to bude nutné, tvrdě tě udeřím,
  Někdo překročil čáru!
  Poté si blondýnka sundala botu. Její půvabná noha byla odhalena a byly vidět její harmonické a vytesané prsty.
  A mladý elf vzal Elizabeth a slastně ji políbil, nejprve na holeň, pak na růžový podpatek, a řekl:
  - Ať žije ženská krása!
  Baba Yaga poznamenala kyselým pohledem:
  - Ano, je to legrační. Ale nechceš si ji vzít za manželku, princi?
  Dolgorukov odpověděl s chutí:
  - O tomhle můžu jen snít! Souhlasíš?
  Elizabeth se zasmála a zaštěbetala:
  - Jaký je váš stav?
  Elfí princ se usmál a odpověděl:
  - A vy jste obchodní žena. Vidím praktické.
  Drachma poznamenal:
  - Je příliš brzy, abyste o tom mluvili. V tomto světě budete mít oba velké a zajímavé poslání. Tak hurá do toho!
  Dračí samice a dračí mládě vyletěly do nebe. Ostatní děti pracovaly a orkští dozorci je znovu pobízeli. Zdálo se, že se na světě nic nezměnilo.
  Alžběta viděla, že mladý princ také vydal rozkaz. Dívky bojovnice z rodiny elfů se seřadily. A jejich holé, opálené, půvabné nohy se třásly.
  Blondýnka se nudila a s povzdechem poznamenala:
  Všechno pomine, smutek i radost,
  Všechno pomine, tak to na světě chodí...
  Všechno přejde, jen musíš věřit,
  Ta láska nepřechází, ne!
  A pak se elfí dívky otočily. A pak princ a princezna odcválali. Jen stříbrná kopyta se třpytila. A dívka byla velmi krásná, ale vyznačovala se ušima, které byly velmi půvabné a rozkošné.
  Baba Yaga poznamenal:
  - Takového ženicha bych prostě snědl!
  Drachma přikývl:
  - Princ je dobrý a opravdu velmi bohatý. Ale nelíbilo se mu, že se primárně nezajímáte o něj, ale o jeho peníze!
  Elizabeth poznamenala smutným pohledem:
  - Bez peněz nemůžete vybudovat štěstí! Stejně tak, ačkoli duchovní je prvotní, bez hmotného nemá žádnou cenu.
  Hraběnka nymfy přikývla:
  - Ač tělo bez duše není tělo, jak slabá je duše bez těla!
  Baba Yaga poznamenal:
  - Ano, tuto dívku čeká těžký, ale zajímavý osud.
  Elizabeth zpívala vzteky:
  Ale neměl bys trucovat osudem,
  A v boji budou existovat cesty ven!
  . KAPITOLA Č. 2.
  Dívka se probudila ze spánku. A hned jsem ucítil na zádech studené kameny. A když otevřela oči, všude kolem byl soumrak žaláře. Elizabeth se otřásla a ucítila na krku ocelový límec, který ji omezoval. Na dívčiných rukou a bosých nohách byly také okovy . Místo oblečení teď měla na sobě pruhovanou róbu s číslem na hrudi. A vedle něj v řetězech byla další dívka. A připadal jí strašně povědomý její sedmibarevný účes, bosá.
  Ano, tohle je Drachma, jen bez amuletů a šperků, v krátkých pruhovaných vězeňských šatech a navíc s číslem vyšitým na hrudi. A její krk, nohy a ruce jsou ztuhlé. Bez drahých kamenů působí její bosé nohy dětinsky a bezbranně.
  Elizabeth zapískala:
  - Páni! - Blondýnka zacinkala řetězy.
  Drachma, až na svůj sedmibarevný účes, vypadá jako velmi krásná dospívající dívka. V těchto pruhovaných šatech je jako japonská hrdinka anime Vypadá nevinně a zmateně.
  Blondýnka zavrčela:
  - Ahoj! Možná se můžeme sejít?
  Nymfa se na ni podívala, ale zjevně ji nepoznala a zaštěbetala jazykem, který tomu idiotovi připadal ruský:
  - Ahoj! Jsi člověk?
  Elizabeth přikývla:
  - Ano, jsem člověk. A ty jsi zjevně nymfa?
  Drachma potvrzeno:
  - Ano, jsem hraběnka! a co?
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - Nevadí. Možná víte, kdo nás unesl a proč?
  Nymfa odpověděla s povzdechem:
  "Unesli nás služebníci zlé bohyně Kálí." Pokud vás toto zajímá.
  Elizabeth se otřásla a poznamenala:
  - Myslíte bohyni zla Kali? Z hinduismu?
  Drachma odpověděl:
  - Ne! To ve skutečnosti není hinduismus. Toto je realita našeho vesmíru. A vy jste zjevně vznešený člověk, protože jste byli umístěni do cely s podlahou pokrytou speciálním kovem, který neutralizuje jakoukoli magii.
  Blondýnka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Jak se zdá, ďábel vtělený do těla řekl, možná by byla vaše prababička, královna, velmi překvapená, kdyby viděla svou pravnučku v Moskvě!
  Nymfa se zasmála a odpověděla:
  - Ano, stává se, že sedíte v kobce, ale i v tomto případě je radost, zejména zajímavý spolubydlící!
  Elizabeth si otřela bosou nohu a poznamenala:
  - Nezdá se, že by byla zima, ale nohy mi začínají být studené.
  Drachma s úsměvem přikývla:
  - Zjevně nemáte ve zvyku chodit naboso. A to mluví buď o vznešeném původu, nebo o nepříliš mírném klimatu vašeho světa!
  Blondýnka odpověděla s povzdechem:
  - Ano, klima nás netěší. Navíc poslední dobou není normální zima - břečka a plískanice. Je to dokonce hnusné!
  Nymfa chytila svědivý hmyz holými prsty své půvabné malé nožičky a hodila ho tak obratně, že srazil mouchu, která chtěla přistát na Elizabethině tváři.
  Blonďatá dívka překvapeně vykřikla:
  - Páni! Jak chytře jsi to udělal.
  Drachma poznamenal:
  - Skvělá zkušenost, praxe a magie! Jak krásná můžeš být?
  Elizabeth odpověděla s povzdechem:
  - Bohužel to nedokážu. Přesněji řečeno, nezkoušel jsem chytat hmyz nohama.
  Nymfa se zasmála a odpověděla:
  Když budeš dlouho trpět, něco se vyřeší,
  Ty holka složíš zkoušku, věř mi, s A,
  A pokud to nevyjde, zkuste to znovu!
  Blonďatá dívka se nesměle zeptala:
  -Zkoušel jsi přeříznout řetězy?
  Drachma odpověděla s hlubokým povzdechem:
  - Samozřejmě jsem se snažil, ale jsou nabití zvláštní magií. I když mám v sobě Božskou sílu, nedokážu kov propálit, roztavit a roztrhat!
  Elizabeth vzala řetěz do rukou a pokusila se třít jeden článek o druhý. V nějaké knize o přistižení četla , že takhle se dívky zbavovaly okovů. Pravda, zabralo to docela dost času. A existuje také způsob, jak proříznout ocelový článek s vlasy.
  Nymfa se usmála:
  - Šikovně - ocel proti oceli!
  Blondýnka se zachichotala a odpověděla:
  - Trpělivost a trochu úsilí!
  A dívka to vzala a zkusila to se svými vlasy. Ale ten druhý vypadal možná dokonce legračně. Nymfa moc hezky voněla. Jako by to nebylo lidské tělo, ale celý záhon luxusních a bujných květin.
  Eliza Veta znovu začala třít článek o článek. Začala to dělat i její partnerka, ale ne rukama, ale holými prsty na nohou. A bylo to krásné a atraktivní zároveň. Obecně byla Drachma velmi krásná dívka a nějak zvláštní, ne úplně lidská, ale zároveň příjemná a přitažlivá.
  Elizabeth si ve vazbě všimla, že si opravdu chtěla promluvit:
  - V našem světě je možná trocha magie, ale technologie je velmi rozvinutá. Existují dokonce střely s termonukleárními náložemi a jedna z nich je schopna proměnit velké a hustě obydlené město v hluboký radioaktivní kráter.
  Drachma svraštila černé obočí a zeptala se:
  - Chceš nás vyděsit?
  Blondýnka negativně zavrtěla hlavou:
  - Ne! Mluvím jen o svém světě. Máme planetu Zemi a je na ní více než dvě stě zemí.
  Nymfa se zasmála a poznamenala:
  - Více než dvě stě zemí na jedné planetě? Co jste, divoši? Jak to může být, zdánlivě od normální lidské rasy!
  Elizabeth pokrčila rameny a začala se intenzivněji třít a poznamenala:
  - Já sám nevím. Ale lidé se opravdu chovají jako divoši. Války, náboženské spory, teroristické útoky a nemoci a mnoho dalšího - na Zemi není ráj!
  Drachma odpověděla s povzdechem a zavrtěla hlavou v sedmi barvách:
  -Kde je nebe? V našem světě to bylo stále víceméně do doby, než napadli démoni bohyně zla Kali. Poté bylo všechno mnohem děsivější než předtím!
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - A na Zemi máme dost problémů i bez Kali. Zdálo se, že věda se rozvíjí a lidé jsou stále inteligentnější. To znamená, že války, konflikty a boje se stanou minulostí. Ale ne, nějak se to ještě zhorší. A s rozvojem vědy neubývá ani náboženských fanatiků. "Elizabeth dupla půvabnou bosou nohou, čímž řetěz zacinkal, a pokračovala." - To je skutečně důvod, proč se lidé stávají hloupými a používají pistole, nože, mosazné klouby a dokonce i jaderné hlavice kvůli maličkostem!
  Nymfa přikývla na souhlas:
  - Ano, já vím! Žil jsem ve světě více než sto let a viděl jsem toho hodně. Pokrok a věda totiž nejdou vždy ruku v ruce s morálkou a humanismem. A rozvoj vědy není všelék, stejně jako magie. Existují velmi pokročilí čarodějové a čarodějky, ale jsou tak zlí, že jste prostě ohromeni. A co učení muži? Je mezi nimi tolik šílenců, pro které psychiatrická léčebna pláče!
  Elizabeth , která pokračovala v tření jednoho článku řetězu o druhý, aby se rozveselila, poznamenala:
  - Ale jsou tu i pozitivní stránky. Existují například chytré telefony, notebooky a počítačové hry, díky kterým je duše zábavnější. Tedy nejen duše, ale i tělo.
  Nymfí dívka se zvědavě zeptala a také třela jeden článek řetězu o druhý:
  - Co jsou chytré telefony a notebooky?
  Blondýnka zaváhala a hned neodpověděla:
  - No, vidíte, to jsou zařízení, pomocí kterých můžete přenášet informace na dálku a zobrazovat různé druhy obrázků a obrázků v pohybu.
  Drachma se usmála:
  - Jsou to nějaké magické artefakty?
  Elizabeth potvrdila:
  - Ano, něco takového! Ale neobsahují magii, ale mikroobvody a různé výdobytky lidské vědy.
  Nymfa přikývla a vědomě mrkla:
  - Ano, slyšel jsem, že existují světy, kde místo magie je špičková technologie. To ale není úplně praktické.
  Blondýnka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Jak to můžu říct! Můžeme přijímat informace přes internet, sledovat filmy a dělat mnohem víc. Příležitostí je tu prostě tuna.
  Drachma se chystala ještě něco říct, když se ozval hluk. A dívky přestaly pilovat řetězy a posadily se.
  Pancéřové dveře se otevřely. Objevil se chlapec pouze v černých plavkách a s číslem. Vypadal asi na třináct let, byl hubený, ale šlachovitý a opálený. Poplácal bosýma nohama a postavil před vězeňkyně džbán s vodou, chléb a misku s kaší.
  Elizabeth se ho zeptala:
  - Kdo jsi?
  Chlapec odpověděl stručně:
  - Jsem otrok!
  A se zábleskem holých podpatků otrokářský chlapec odešel. Blonďatá dívka poznamenala:
  - A je tady otroctví?
  Drachma přikývla svou sedmibarevnou hlavou:
  - Ano, bohužel existuje. Cože , ty to nemáš?
  Elizabeth sebevědomě odpověděla:
  - Oficiálně ne! Otroctví je zakázáno téměř ve všech zemích světa. Ale v podzemí to samozřejmě existuje i u nás.
  Nymfní dívka sebevědomě prohlásila:
  - A tady je to legalizováno. Vlastně jako mučení. A možná to budete muset zažít na vlastní kůži.
  Blonďatá dívka se zachvěla. Představovala si, že ji vytahují nahou na věšák a dva vysocí popravčí ji vší silou bijí ostnatým rozžhaveným drátem. Těla katů jsou do pasu nahá a lesknou se potem, jejich reliéfní břišní svaly jsou obloženy dlaždicemi a houpou se jako mořská vlna.
  A Elizabeth si olízla rty.
  Drachma se s úsměvem zeptala:
  - Zdá se, že myslíš na kluky? Vidím, jak se oči chtivě rozzářily!
  Blondýnka byla v rozpacích a zčervenala. Vlastně se za své erotické fantazie trochu styděla. Zejména sadomasochistického charakteru.
  A odvážně odpověděla:
  A miluji kluky
  dám je dohromady...
  Podél fronty do hospody,
  Vezmu tě s sebou!
  Načež dívky ztichly. Třeli si řetězy a byl slyšet tichý, monotónní zvuk.
  Elizabeth, aby se rozptýlila, začala přemýšlet o něčem zajímavém.
  by se například stalo, kdyby Alexandr Třetí neutrpěl při havárii královského vlaku na železnici u Charkova. Silný a autoritativní panovník pokračuje ve své vládě. Carské Rusko samozřejmě pokračuje ve své expanzi. V tomto případě do Číny. A právě za císaře Alexandra začala stavba Dálného východu s plány jak do Vladivostoku, tak do Port Arthuru. Zpočátku to bylo stejně jako za Mikuláše II. jen lepší, protože ze strachu před impozantním carem Alexandrem kradli méně.
  No a co válka s Japonskem? Alexandr Třetí se rozhodl, proč se vyhnout válce? Populace carského Ruska rychle rostla. Snížila se úmrtnost, a to i u dětí, bylo zavedeno očkování, vyrábělo se stále více antibiotik a méně lidí umíralo na nachlazení a porodnost zůstala velmi vysoká. A carskému Rusku hrozilo přelidnění. Tak proč litovat mužů? Ženy stále rodí ! A Alexandr chtěl také vojenskou slávu. Přezdívka mírotvorce nestačí. Stát se Alexandrem Velikým je skutečně to, co panovník skutečně chce. V době, kdy začala válka s Japonskem, bylo Alexandru Třetímu již téměř devětapadesát let a samozřejmě na stáří chtěl předvést své vojenské počiny a uspokojit své nemalé ambice.
  Car zkrátka Japonsku nedělal ústupky. A začala válka. Jen ne jako s Mikulášem II .
  Pacifické eskadře velel admirál Makarov a ruská flotila byla v pohotovosti. A baltská eskadra byla postavena dříve a Port Arthur byl lépe opevněn a některá další města také. A již v prvních dnech začali Japonci trpět těžkými ztrátami.
  Elizabeth a Drachma, dívka bojovnice a dívka nymfa, se ocitly na křižníku Varyag, proti kterému stálo čtrnáct japonských lodí: šest křižníků a osm bitevních lodí. Ale křižník Varyag sebevědomě vstoupil do bitvy.
  A celý jeho tým se skládá z dívek, kterým velí Elizabeth a Drachma.
  Tady dívky běhají po palubě a jejich obnažené podrážky se blýskají, růžové, kulaté a holé podpatky se třpytí. A bojovníci odvážně nasazují šestipalcová děla. A opírají své holé, svalnaté nohy o pancíř lodi. Zahájí palbu. A přitom Varyag manévruje tak, že japonské granáty prolétají kolem.
  Je skvělé, když posádku tvoří pouze dívky. Navíc jsou všichni fit a svalnatí. Svaly jsou velmi výrazné a jediné, co nosím, jsou bikiny. A to jsou tenké kalhotky a úzké proužky látky na prsou. Ale svaly dívek jsou dokonale viditelné, včetně jejich břišních svalů, jako u čokoládové tyčinky.
  Zdejší dívky jsou velmi krásné - prostě super. A stále se smějí a ukazují své velké zuby jako vlčí.
  Drachma, tato hraběnka-nymfa, cvakla nahými prsty a v ruce se jí objevila kouzelná hůlka. Čarodějka jím zatřásla a vyslala pulsar magické energie směrem k velkému křižníku japonské eskadry. A opravdu jsem byl maximálně spokojený. Loď Země vycházejícího slunce byla vymrštěna a začala se rozpadat na kusy. A kov se proměnil ve sladký krém a rozprostřel se po mořské hladině.
  Elizabeth mrkla na svého partnera a zaštěbetala, cvakala holýma, půvabnýma nohama a uvolňovala pulsar smrtící síly:
  - Jsem nejsilnější žena! A Japonci nebudou slabí.
  A torpédoborec trpěl jejím pulsarem. Dokonce i jeho strana byla propálená. A vypil slušné množství vody. A naklonil se a začal se potápět.
  Dívky vyskočily a škubaly holýma, svalnatým, silným nohama a zařvaly:
  Sláva! Sláva Rusku!
  Krásky se řítí vpřed!
  Rozdělení žen v bikinách -
  Zdravím ruský lid!
  A holé podpatky dívek dopadly na pancéřovou palubu. A to vypadá velmi eroticky a přitažlivě.
  Posádku na Varyagu tvoří pouze zástupci něžného pohlaví - sen každého muže.
  A Drachma znovu vzala a zatřásla svou kouzelnou hůlkou. Na jejích bosých, ladných chodidlech, či spíše na prstech, se třpytily vzácné prsteny s nejzářivějšími kameny. A vypadalo to extrémně cool .
  A zároveň z kouzelné hůlky a prstenů na holčiných bosých nohách vylétly ohnivé pulsary. Během letu se zvětšily. A proměnily se v pár statných dortů s krémem, růžemi, motýly a dalšími ozdobami. A tak to vzali a narazili na japonský křižník a torpédoborec. Zaútočili na ně silou.
  A obě lodě byly namazané sladkým a voňavým, ponořené do sušenky a smetany. Poté se začali potápět a jejich brnění se doslova rozpouštělo, korodovalo a rozpouštělo.
  A křižník spolu s torpédoborcem tál a tál. A japonští námořníci se přímo před našima očima proměnili v čokolády, sladkosti a lízátka. A vypadalo to skvěle .
  Elizabeth poznamenala:
  - To je kulinářské kouzlo!
  Drachma opravena:
  - Cukrovinky! Byli zlí námořníci a teď jsou tam skvělé lahůdky.
  Japonci se skutečně museli vypořádat se silnými a okouzlujícími bojovníky.
  A teď Elizabeth cvakla holými prsty svých opálených a velmi svůdných chodidel. A pak jí z holého kulatého podpatku vyletěl tvarohový koláč. Zpočátku byl malý, ale během letu se zvětšil. A to už vyrostlo jako opravdové dopravní letadlo. A jak to vezme a narazí křižník. A převrátil se z mohutného tlaku gigantického tvarohového koláče nasáklého medem a kondenzovaným mlékem. A před našima očima se začal měnit ve velký, lahodný, pudinkový dort. A vycházel z něj velmi silný a zahalující pach.
  A japonští námořníci se proměnili ve velké rozinky nebo makové hlavy vyrobené ze smetany nebo soudky čokolády, v nichž stříkal likér. A je to prostě úžasné.
  Elizabeth tweetovala:
  - To jsou tak chutné dobroty! Skutečné karikatury !
  Drachma hraběnka-nymfa souhlasně přikývla:
  -Učíš se rychle.
  Poté si vložila bosé prsty svých půvabných nohou do úst a hvízdla.
  Zvedla se vlna sirupu a gejzíru něčeho lahodného. A tato vlna, jako tsunami, převrátila japonský křižník. A na jeho místě se objevil velmi bohatý dort v podobě středověké karavely se smetanovými plachtami. A zase je vše tak vymalované. A jaké čokoládové a jiné cukrářské náplně existují?
  A z japonských námořníků se opět staly bonbóny včetně grilovaných mas. A také pokryté čokoládovými krustami a spoustou všeho bohatého a chutného, plného života a vůně.
  zavrčela Elizabeth. A ze své otesané, dívčí nohy vypustila ohnivý proud zběsilé energie. A ven se začalo řítit něco nepopsatelného, velmi hustého, lepkavého. A pár japonských torpédoborců zmrzlo v malinovém džemu a čokoládovém želé. Poté se přímo před našima očima staly dalším cukrářským mistrovským dílem a námořníci a námořníci se proměnili ve velmi veselé, krémové dekorace.
  Drachma mrkla na svého partnera:
  - Není špatné! Připravili jsme tolik chutných věcí .
  Elizabeth se zasmála a zaštěbetala:
  Ach, dieta, nejez to či ono,
  A ať se vaše nohy nikdy neomrzí chůzí...
  Oh, dieta, z toho se zblázním.
  Z cupcaků se netloustne a nutí vás zpívat písničky!
  Nymfní dívka poznamenala:
  - Co nám chybí?
  Blonďatý terminátor zamumlal:
  - Přesně, co?
  Drachma zaštěbetala:
  - Zmrzlina! Zde je to, co ještě potřebujete.
  Elizabeth zakřičela:
  - Dělat něco, co je úplně špatně
  Je dokonce sladší než zmrzlina!
  A obě čarodějnice se držely za ruce. Poté natáhli své holé, svalnaté, opálené nohy, zkřížili je a holými prsty nabírali a vypouštěli proudy magické hyperplazmy. Letěla a zasáhla přeživší japonské lodě jako vlna. Jedna, dvě, tři ... A teď se místo samurajských nádob objevily sklenice s nejrůznějšími zmrzlinami s báječnou a sladkou náplní. A japonští námořníci se proměnili v jahody, třešně, plátky banánů a manga. A ze čtrnácti lodí země vycházejícího slunce se staly nejrůznější velmi chutné a chutné věci.
  A nechyběla zmrzlina, perníčky, dorty, pečivo, bonbóny, čokolády, tvarohové koláče a lízátka. Tolik lahodných věcí.
  Elizabeth se podívala na toto bohatství a poznamenala:
  - Tak co, mělo by to všechno zmizet?
  Drachma přikývl:
  - Samozřejmě že ne!
  Blondýnka se překvapeně zeptala:
  - Kdo to potřebuje na moři?
  Hraběnka nymfa navrhla:
  - Pojďme to přesunout a dát to dětem.
  Elizabeth se smála a zpívala:
  Všichni lidé na velké planetě,
  Vždy by měli být přátelé...
  Děti by se měly vždy smát
  A žít v mírumilovném světě...
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát
  A žijte v mírumilovném světě!
  Drachma souhlasně přikývla duhově zbarvenou hlavou:
  - Ano, děti by se měly smát a žít v mírumilovném světě! Teď to posuneme kupředu a dáme mladým dárek!
  Blondýnka vykulila oči a nevěřícně se zeptala:
  - Můžeme? Je toho tolik, jak můžete vypěstovat tolik lahodných dobrot a takové cukrářské bohatství?
  Hraběnka nymfy odpověděla:
  - Můžeme to udělat bez jakýchkoli pochyb. Jsem si tím jistý. Mezitím si potřebujeme něco zazpívat, abychom dobili energii.
  Elena souhlasně přikývla:
  - Zpívat? No, to je naše radost!
  A obě dívky se toho chopily a s nadšením a energií zpívaly:
  Tvé vlasy jsou sněhově bílé,
  Zlatá saténová kůže!
  Moje vášeň hoří bezmezně,
  Mladistvý zápal vůbec nevyprchal!
  
  Moje holka, jsi krásná,
  Bosý na písku!
  Ty a já jsme tak šťastní
  Nemůžu bez tebe žít!
  
  A v odpověď mi kráska řekne:
  Chlapče, jsi slušný ženich!
  Věř mi, taky tě mám moc rád,
  Duch lásky nezvadl!
  
  Ale život je zrádná věc,
  Peníze vládnou světu, věřte mi!
  A mamon je tlustý , to je hlavní věc,
  Člověk je pro člověka bestie!
  
  Řekl jsem v odpověď, aniž bych skryl oči;
  Vím, že chudoba je náš zlý společník!
  Jsme s tebou bosý ,
  Jako příběh Jamese Smithe!
  
  Ale láska nezná mezí
  Nejsou v něm žádné překážky ani hranice!
  Jak nám Pán svatý přikázal,
  A ikony požehnaných světelných tváří!
  
  Pojďme se tedy vzít,
  Děti budou vyrůstat ve štěstí!
  A pak se náš život obrátí,
  Na nejširší cestě na světě!
  
  Služka okamžitě zchladla,
  V mých očích se objevil led!
  Ušlechtilá vášeň opadla,
  A v jeho rysech je hořkost!
  
  Ne, nezůstanu tulákem
  A já získám, víte, palác!
  A tobě, hladový chlapče,
  Jen s hubenou krávou korunu!
  
  No, pohádal jsem se se svým milovaným,
  Říkal jsem si, dostat se do oprátky ze smutku!
  Musíte ztratit tolik svědomí
  Jestli tě chytí ten zmetek , zabiju tě!
  
  Ale naštěstí vypukla válka,
  Okamžitě se staňte dobrovolníkem na frontu!
  I když je cesta propíchaná jehličím,
  Začal jsem psát počet mannamů!
  
  Tak tohle je bitva, bitva,
  Sakra, jsme v boji a zamilovaní!
  A válka se chýlí ke konci,
  Nuly na účtu se rozšiřují!
  
  Ale pak došlo k tragédii,
  Kolem proletěl zbloudilý, zlý projektil!
  Tohle jsem nechtěl, věř mi,
  Ale domino padlo za sebou!
  
  Tady moje duše pluje na obloze,
  Panna stojí u hrobu!
  A křišťálové oči pláčou,
  Dívá se dolů, trpí!
  
  -Konečně jsem si uvědomil, hlupáku
  Zlo lidí roste na penězích!
  Primitivní život je svobodný,
  No, teď vládne strach!
  
  V nebi pro mě není odpuštění,
  Do propasti světa, jdu do kláštera!
  Zpívej chorály každý den,
  Ježíš Otec je můj průvodce!
  
  Tak jsem to vzal a zul si boty,
  Procházet se bosými závějemi!
  A oslavovat Krista v ruinách,
  Zpívá nahlas písně o Bohu!
  Děvčata to zpívala s velkým nadšením. Zdá se, že i v kouzelném světě znají a uznávají Ježíše Krista jako Pána a Boha a Spasitele.
  To je opravdu velmi cool a cool.
  Poté byly zjevně krásky dostatečně nabité energií. V Alžbětině pravé ruce se také objevila kouzelná hůlka. A obě čarodějnice vzaly a zkřížily své kouzelné hůlky a jejich holé, vyřezávané nohy s prsteny na prstech. A řvali:
  - Abra , Mop, Kadabra !
  A ty spolu s nesčetným množstvím potravy zastihla vichřice. A než se dívky stačily vzpamatovat, ocitly se na nějakém zvláštním místě. Všude kolem byly nízké kameny. A pracovaly pro ně nespočetné zástupy dětí.
  Byli tam chlapci i dívky od sedmi do čtrnácti let. Pracovali polonazí a bosí. Sekali kameny, kladli drť na nosítka, nakládali vozíky, pracovali s lopatami a páčidly. Děti byly do půl těla nahé, bosé nohy měly sražené, poškrábané, všechny pokryté oděrkami a modřinami.
  Dětská těla jsou hubená, ale šlachovitá. Jsou lesklé potem, zaprášené, vyčerpané.
  Někteří chlapci mají oholenou hlavu a mají značky vypálené do ramen. To znamená, že se pokusili utéct. A řetězy také visí na jejich rukou a nohou, což zvyšuje muka.
  A některé dívky mají i řetízky a také značky. Pravda, alespoň si nestříhají vlasy na pleš.
  A kolem jsou dozorci s bičem, a to nejsou lidé. Jejich těla se skutečně zdají být jako těla lidí, jen tlustá a masivní, ale jejich hlavy jsou jako hlavy dravých kanců.
  A mlátili děti divokým vztekem a běsněním, takže otrokářským dětem praskla kůže a tekla krev.
  Elizabeth zařvala:
  - Ti bastardi ! Musíme osvobodit chlapce a dívky!
  Drachma energicky přikývla hlavou:
  - Souhlasím s tím ! Ale potřebujeme pomoc!
  Blonďatá bojovnice se překvapeně zeptala:
  - Jakou jinou pomoc?
  Hraběnka nymfy odpověděla:
  - Morální a magická pomoc.
  Dívka cvakla nahými prsty a zvětšila se, jako by někdo zvětšil snímek filmu. Poté hromovým hlasem vykřikla:
  - Drazí dětští otroci! Chceš-li se osvobodit, zpívej! A zpívejte o Bohu, Pánu a Spasiteli Ježíši Kristu.
  Elizabeth potvrdila a také cvakala holými prsty:
  - Píseň a nádherné hlasy, cesta ke spáse!
  Dětští otroci, kteří nevěnovali pozornost práskání bičem a hrozivým výkřikům humanoidních kanců dozorců , se chopili a zpívali svými jasnými hlasy jako trylek slavíka:
  Jsme děti naší nešťastné vlasti,
  Rodiče zhřešili a trest je na nás!
  A aby velký Vykupitel zachránil každého od smutku,
  Musíme své srdce obrátit k Bohu hned teď!
  
   Ó milý velký Pane Ježíši,
  Miluji tě, buď oslaven Spasiteli!
  Ve službě Velkému není chlapec zbabělec,
  Věříme, že pokušitel zahyne v šeolu !
  
  Takže děti šly na hadždž,
  Cesta je těžká, ale duch je vznešený!
  Ať je ve vašich snech Kristus vítěz,
  A ten , kdo tvoří zlo , je navždy ponížen!
  
  Držíme půsty a chodíme dlouho,
  A moje bosé nohy už krvácejí!
  Ale naše planeta je domovem Všemohoucího,
  A ponuré noci se zdají jasné!
  
  Bohatý muž se samozřejmě zasměje,
  Řekne: Království nebeské je chiméra!
  Ale Cherub posílá pozdravy,
  A arogantní lordstvo skončí v Gehenně!
  
  Ale my odpouštíme všem v naší modlitbě,
  Každá ikona má posvátné jméno!
  Ať se lidé stanou trochu laskavějšími v srdci,
  Ať se padouši stanou odlišnými duchem!
  
  Proč jdeme, cestou tolik trpíme,
  Proč to nevinné děti potřebují?
  Chceme vstoupit do města Božího, kde žil,
  Kde Kristus proběhl prázdnými psy!
  
  A co je nejdůležitější, když vidím, že víra je silná,
  Šokující bezbožník padl na kolena!
  Cesta ke spáse je těžká a dlouhá,
  Ale není zločinnější než lenost!
  
  Svatý Ježíši, nechtěl po nás zármutek,
  Jeho myšlenky jsou jasné, plné míru!
  Koneckonců není jako starověcí bohové,
  Motto, nedělejte si z člověka modlu!
  
  Ale jak to, že je náš svět krutý,
  To peklo vládne podsvětí!
  Jaká radost, blaženost jen na hodinu,
  Že Ábel zemřel a zlý Kain je na trůně?!
  
  Hospodin odpovídá: je to vůle lidu,
  Jakou volbu mají, aby svého souseda zhoršili!
  Že hlavní vládce, krutý darebák,
  Že hlavním idolem je bezzásadový Jidáš!
  
  Ale vy jste děti života s čistou duší,
  Šli jsme stovky mil přes kameny a bodláky!
  Chceš vládnout s velkým Kristem,
  Aby pokušitel nezavedl hada do bažiny!
  
  Věřte, že moc Spasitele bude na vás,
  Vyléval milost a léčil rány maličkých!
  Ať žár pokání v duši nezmizí,
  Ať jsou v rodině Věrného Boha země!
  Poté obě dívky vzaly a znovu zkřížily své holé, opálené, svalnaté nohy a kouzelné hůlky a vypustily proud magické energie a slov.
  A shůry začaly padat dobroty. A četní dozorci z řad dvounohých kanců se začali proměňovat v dorty nebo zlaté sklenice se zmrzlinou. A řetězy na rukou a nohou mladých otroků se začaly rozhazovat do pestrobarevných a lahodných dražé. A bylo to moc krásné.
  Otrocké děti se osvobodily ze svých pout a radostně házely rukama a bosými nohami nahoru. Poté začali tleskat. Tleskali s velkým nadšením a energií.
  A teprve potom vzali a vrhli se na četné cukrářské zázraky, které na ně sestoupily z nebe. Samozřejmě, že dětští otroci byli hladoví, vyhublí, vyčerpaní těžkou prací v lomech.
  Ale zároveň se teď smáli a ukazovali zuby. A užili si spoustu legrace. A radost chlapů, kteří se zbavili řetězů, byla v plném proudu...
  Tak chutné věci snad v životě neviděli a v takovém množství.
  Chlapci i dívky se drželi za ruce a skákali nahoru a dolů. A v radosti zpívali s velkým citem a výrazem:
  Není vyšší říše než Elfia,
  Svatá země, nádherná země!
  Chceme udělat svět šťastnějším místem,
  Jste nekonečně dán Pánem!
  
  Tvé břízy jsou jako jiskřící perly,
  A zlato podzimních topolů!
  Budeme bohatší než všichni, věř tomu,
  Pojďme se podívat na slavnou cestu našich dětí!
  
  Přijde čas velké radosti,
  Kdy věda vzkřísí mrtvé?
  Musíme však překonat útesy,
  Vždyť sobectví je krutý parazit!
  
  Neexistuje jednota, lidé jsou v nesouladu ,
  Válka začíná - neznáme konec!
   Krvavý pot pokrývá oční víčka,
  Trnová koruna keř!
  
  Takový je osud těch, kteří nyní žijí ,
  Trpět, střílet a zabíjet milované!
  Mraky se rozzářily karmínově,
  Armáda byla vyhnána z podsvětí!
  
  Ale co to je - je to nevyhnutelné,
  Zákon objevil Charles Darwin, ten darebák !
  Že živí mají jen jednu naději,
  Abyste uspěli, potrápte vše a chyťte se toho!
  
  Takový úsměv lidského egoismu,
  Ne do společnosti, ale jen proto, abyste sloužili sami sobě!
  Z toho vznikl kult orkšismu,
  A teď není žádná čest, žádná duše!
  
  Ale náš svatý Bůh Ježíš je náš strážce,
  Řekl, že můžeš překonat svůj hřích!
  Pán učitel tedy přikázal:
  Nechť je vaší dcerou nezištnost!
  
  Ale nezapomeň,
  Služ elfům, bratře, ze všech sil!
  Synové vlasti už nejsou zajíci,
  A sokol není mizerný vrabec!
  
  Pod praporem pravoslavné vlasti,
  Povedeme pluk vojáků do útoku!
  Ať je úspěch zářivý, slavný,
  Pojďme zlomit řadu vyceněných tesáků!
  
  No, když se prach bitvy usadí,
   Oživíme našeho domorodého elfa z ruin!
  A to je touha srdcí vojáků,
  Pojďme všichni společně vytvořit blažený svět!
  Dětská písnička byla plná nadšení a lásky a elánu a chuti bojovat, ale i stavět.
  Objevila se krásná dívka v šatech jako utkaných z hvězd a závodila na sněhobílém jednorožci. A v rukou držela kouzelnou hůlku pokrytou kadeřemi. A dívka zaštěbetala svým sladkým hlasem:
  - Jsem víla Malvína! Postarám se o vás děti, abyste byly šťastné a nikdo vám nedal jho na krk!
  Drachma kývla Elizabeth:
  - No, je čas, abychom šli! Zde jsme dokončili naši část mise. Nyní je čas dokončit flotilu T .
  Blondýnka namítla:
  - Nyní, poté, co Japonci při útoku ztratili dvacet torpédoborců a dalších čtrnáct lodí v bitvě s námi, je nyní ruská letka silnější. Tak proč nenechat admirála Makarova, aby se ukázal? Zároveň otestujte zázračné granáty v bitvě s jejich originálními uzávěry?
  Nymfa se usmála a přikývla:
  - Ano, Makarov by neměl být zbaven slávy a možnosti postavit se na roveň Ushakovovi a Nakhimovovi. Bitvy se ale musí zúčastnit i náš křižník "Varyag" s posádkou bosých dívek.
  Elizabeth na to přikývla:
  - S velkým potěšením!
  A dívky se vrhly na své, aby rychle bojovaly s japonskou flotilou.
  Admirál Makarov skutečně vedl eskadru na moře. Byl předem jmenován velením silnému caru Alexandrovi III. A samozřejmě zkušený námořní velitel učil letku, jak manévrovat. A věrný sám sobě se vrhl do bitvy ne na největší, ale na nejrychlejší lodi, křižníku Comet.
  A obratný admirál Makarov předpokládal, že se T. bitvě nevyhne. Čest samuraje skutečně vyžadovala, aby přijal výzvu Rusů. A vydejte se vstříc nepříteli.
  Obě eskadry se přiblížily v bojové formaci. A jak se dalo čekat, dojde mezi nimi k dělostřeleckému souboji. Togo se připravovalo na lineární taktiku ve stylu Fredericka Druhého. Ale admirál Makarov jednal jinak.
  Se svými loděmi zaútočil na vlajkovou loď T. A všech sedm bitevních lodí eskadry okamžitě soustředilo svou vražednou palbu na Mikasu .
  V tuto chvíli vstoupil do bitvy také křižník Varyag. A představuje agresivní a krásný tým bosých dívek v bikinách. A běhají, povykují, tahají nástroje a jiskřivé, holé, kulaté, s ladnou křivkou chodidla, podpatky.
  Elizabeth a Drachma dávají rozkazy dívkám. Vůbec nejsou proti použití své magické síly proti japonské flotile, ale neměli by připravit admirála Makarova o slávu.
  Čarodějky však osobně zamíří osmipalcovou pistolí a vystřelí smrtící projektil. Letí po zakřivené dráze a zasáhne samurajský křižník s velkou přesností. Pronikne pancířem a exploduje přímo v muničním skladu. Vybuchnou a dojde k explozi. Je způsobena kolosální destrukce.
  A křižník Země vycházejícího slunce se rozpůlil a začal se potápět.
  utrpěla těžké poškození také bitevní loď eskadry Mikaso . A největší loď japonské flotily vzplanula a začala se potápět. A byl to vražedný pohled.
  Admirál Makarov dokonce vtipně zpíval:
  A tak pil ve službě,
  A zasáhl poručíka ...
  S pocitem se valila tsunami,
  A v těchto vodách se utopil!
  Elizabeth a Drachma vyslaly další smrtící granát a ten zasáhl další, o něco větší, obrněný křižník, který byl o něco horší než bitevní loď eskadry. A opět se zlomil bok a skončilo to ve skladu, kde byla šimosa uložena. A tak silný výbuch, že se i tak velká loď rozdělí. A opět japonští námořníci skočí do vody a utopí se. A mnohé také odtáhne vír z velké, potápějící se masy kovu.
  Čarodějky stojí s holýma, velmi fascinujícíma nohama a znovu namíří zbraň. A japonská bitevní loď " Mikaso ", pohlcená plameny, klesá a klesá ke dnu spolu se svým admirálem Togem . Není to v tomto příběhu, že se legendární námořní velitel nestane slavným a skvělým. Ale možná právě Togo je nejlepší admirál v historii Japonska. Během druhé světové války již Země vycházejícího slunce neměla námořního velitele této úrovně.
  A to samozřejmě ovlivnilo průběh nepřátelských akcí.
  A dívky jedním výstřelem potopily bitevní loď eskadry. V té době to byl největší typ lodi v klasifikaci. Bitevní lodě se zatím neobjevily.
  Elena zavrčela:
  - Tohle je opravdu bitva, kterou potřebujeme.
  Drachma poznamenal:
  - Ale lidé také umírají.
  Blonďatý terminátor to vzal a zazpíval:
  Lidé umírají pro kov
  Pro metal!
  Lidé umírají pro kov
  Pro metal!
  Tam vládne satan
  Je to tam v módě!
  A sedm bitevních lodí ruské eskadry soustředilo palbu na další japonskou loď. Došlo tedy k totálnímu výprasku. A vše působilo s velkou energií létajících granátů a smrtících děl.
  Elizabeth a Drachma potopily několik dalších lodí, poté, co ztratili svého admirála a utrpěli značné ztráty, se Japonci rozhodli, že je pro ně lepší uniknout.
  Poté organizovaný odpor skončil. A pak se vše změnilo v pronásledování nepřítele.
  Dívky-námořnice na křižníku "Varyag" střílely, střílely granáty se smrtící silou a jejich nahá, olivová, hladká, čistá kůže, svalnaté nohy se zablesklo. A byla to podívaná - prostě nádherná.
  Elizabeth poznamenala:
  - Máme okouzlující posádku. Jdeme vpřed k nástupu.
  Drachma s úsměvem potvrdila:
  - Ano, okouzlující a zároveň bojovné !
  Dívky jsou ve skutečnosti s jejich holýma, sekáčovým, svůdnýma nohama, vysokými prsy, tenkým pasem a luxusními boky velmi dobré. A přitom je sotva zakrývají bikiny, velmi sexy a výrazné. A jejich svaly jsou takové krásy, harmonie a symetrie, že muže doslova fascinují.
  A jejich růžové obnažené podpatky blikají a podrážka je velmi elegantně zakřivená a vypadá to fascinující a silnější pohlaví se prostě zblázní .
  A jak chutně a příjemně voní dívky. Je jako jídlo bohů, jedinečný a šílený, rozněcuje představivost!
  A tak dívky potopí další bitevní loď japonské eskadry.
  Nemůže se dostat pryč od Varjagu.
  Elizabeth poznamenala a olízla si rty:
  Lodě leží rozbité
  Truhly jsou otevřené...
  Smaragdy a rubíny tečou jako déšť...
  Drachma nadšeně opakovala:
  Chceš-li být bohatý,
  Chceš-li být šťastný,
  Zůstaň s námi, děvče
  Tvrdě zasahujeme Japonce!
  Tvrdě jsme porazili samuraje!
  A tak. Všechny velké lodě eskadry T již byly skutečně potopeny. A teď už nepřítel nemá šanci. A poslední plavidla zahynou během pronásledování.
  A dívky na Varjagu úplně zešílely. Zřejmě opravdu chtějí muže. Jsou to temperamentní ženy. A dokonce velmi agresivní.
  A přitom tak krásné a přitažlivé.
  A jejich svaly pod opálenou kůží se válejí jako rtuťové kuličky.
  Jak mohou Japonci odolat takovým lidem? Dívky je bez problémů vymlátí a vyhubí.
  Jsou to dívky s velmi velkým a elegantně tvarovaným zadkem, které sotva zakryjí tenké kalhotky. Zástupci silnějšího pohlaví se z toho zbláznili.
  Drachma se zachichotala, vzala ho a vypustila z kouzelné hůlky pulsar.
  Poslední japonský křižník se téměř okamžitě proměnil v obrovský, voňavý dort. A četní námořníci na palubě měli na sobě cukrářské ozdoby, dokonce i ty velmi světlé a natřené smetanou, kondenzovaným mlékem, medem a dalšími lahůdkami .
  Elizabeth vrčela:
  - Výborně!
  A kliknutím dovnitř holými prsty svých půvabných, opálených, velmi svůdných chodidel proměnila japonský torpédoborec v něco velmi chutného, připomínajícího obrovský dort, plněný čokoládovým krémem a posetý jahodami.
  Čarodějky zpívaly sborově:
  Za nimi je Gaskoňsko ,
  Budeme slavit úspěch...
  Japonsko je dobrá země
  Ale Elfia je nejlepší!
  A po současném cvakání prstů bosých nohou a třesení kouzelných hůlek se poslední lodě samurajské flotily proměnily ve zlaté, platinové a stříbrné sklenice na víno s horou různobarevné zmrzliny. A z námořníků se staly exotické bobule nebo ovoce nakrájené na plátky!
  . KAPITOLA Č. 3
  Další porci skromného jídla přinesli Alžbětě a Drachmě. Tentokrát jim chléb, kaši a mléko dodala krásná otrokyně. Byla téměř nahá, tenké kalhotky a stužka na elastických svůdných ňadrech jí sotva zakrývala bradavky. Dívka měla tři copánky, všechny tři různé barvy, a na rameni měla vypálené lepidlo ve tvaru lotosového květu. Bosé nohy mladé otrokyně kráčely tiše a ona sama nepronesla ani slovo. Jen na rozloučenou nečekaně poklekla a políbila Elizabeth na obnaženou chodidlo nejprve její pravé a poté levé nohy.
  Blondýnka se překvapeně zeptala:
  - Proč jinak?
  Mladá a krásná otrokyně neodpověděla a také tiše, s růžovými, čistě umytými podpatky, odešla.
  Drachma poznamenal:
  - Zřejmě tě berou jako vznešeného člověka. Dokonce nás začali lépe krmit. No, možná je před námi něco zábavného.
  Kaše byla skutečně s máslem a obsahovala tučné maso a mléko bylo teplé a čerstvé.
  Po jídle a pití se Elizabeth cítila těžce. No, to se obvykle stává po jídle. Její safírové oči se zavřely a usnula.
  A o něčem takovém snila...
  Alžběta zpívala před týmem lidí ve vojenské uniformě s nárameníky a navíc velmi mladá, důstojníkům bylo od šestnácti do dvaceti let a celou báseň přednesla s velkým nadšením:
  Unaveně bloudím vesmírem,
  Je v něm tolik krutosti a zla!
  Ale žádám Pána jen o jednu věc,
  Chraňte svět svých blízkých!
  
  Válka, neznající rozdíl , ke mně přišla,
  Přikryla mě svým nemilosrdným křídlem!
  Meč je nabroušený, aniž by znal pochvu,
  Tady ten zlý drak strčil čenich!
  
  Ale pruský rytíř, mocný hrdina,
  Nemůže to zlomit, je to naprosté peklo!
  Řekl zlodějům, vaše svědomí není krádež,
  Protože poctivost je naše, vězte, že existuje naděje!
  
  Zloděj se vyděsil, vidí strašlivý meč,
  Existuje tvrdá odplata za bezpráví!
  Můžeme hořet žádostivostí najednou,
  A vysoká odměna pro vlast!
  
  Ti, kteří nemilovali, neznají tato muka,
  Co přinese jiné řešení!
  Ale náš oheň, věř mi, nevyhasl,
  Je nás dost, když jsme dva spolu!
  
  Odpočítávání, samozřejmě, přísný Bůh přichází,
  Je slabý a bázlivý a vůbec není obrana!
  Toto je druh skóre, které lidé dostávali,
  Že armáda živých byla rozdrcena na kusy!
  Ale člověk je jako výhonek,
  Když uvěří, víte, že nezbledne!
  Víš, výhonek pokroku ještě nevyschl,
  Vidíme prostor na obloze!
  
  Co potřebujeme v tomto světě, potřebujeme úspěch,
  Taková je povaha lidstva!
  Je slyšet veselý, mladý smích,
  A roste nová kultura!
  
  Konzervatismus je náš krutý kat,
  Myšlenka na lidi byla spoutána jako kámen!
  Ale pokud je to těžké, voják neplač,
  Věřte mi, budeme válečníci ve stávce!
  
  Dlouho očekávané vítězství přišlo,
  A kdo jiný by o tom pochyboval!
  Myšlenka je muž, ostrá jehla,
  Kdo je hrdina, není klaunská hra!
  
  Věřím, že planeta najde štěstí,
  Budeme, já vím, všichni sladcí a krásní!
  A hněv nám zaplatí spravedlivý účet,
  Budou štědře naplněny klásky z kukuřičného pole!
  
  Neznáme mír, to je náš úděl,
  Jak krutá je evoluce!
   Ve vesmíru je neomezený chaos,
  tvor v něm je osamělý!
  
  Doufáme v to nejlepší
  Že bude štěstí a strach zmizí!
  A všichni synové budou jako rodina,
  A novou cestu popíšeme ve verších!
  Mladíci v uniformách a uniformách tleskali:
  - Skvělé, jako Puškin nebo Lermontov. Zároveň je vidět láska k naší zemi.
  Elizabeth skromně sklopila oči:
  - Jsem jen studentem velkých básníků. Celkově je to jen část mého povolání.
  Její partnerka, nymfa se sedmibarevným účesem Drachma, souhlasila:
  - Ano, musíte se hodně učit. Mezitím se najíme a napijeme.
  Jedli pomalu a jak je zvykem, dotýkali se politiky a diskutovali o vyhlídkách nadcházejících válek.
  Mladý strážce sedící vpravo byl šlechtic z velmi inteligentní rodiny.
  Všiml si:
  - Kolik lidí, většinou vězňů, zahynulo v CSA, čímž vznikly nejničivější zbraně v celé historii lidstva. Lidé byli ozařováni, loupala se jim kůže, padaly vlasy a na oplátku dostávali jen výprask a náhražky chleba.
  Stalinistický režim je nehumánní, místo toho, co bylo kdysi nejsvobodnější a nejdemokratičtější mocností, se stalo impérium zla.
  Drachma přikývl:
  - Aby bylo možné realizovat myšlenky komunismu v nejsvobodoumilnější zemi západní polokoule, nelze se obejít bez teroru. Vzpomeňme, k čemu Hitlerova totalita přivedla Německo. Národ velké kultury se proměnil ve smečku lupičů.
  Mladý muž namítl:
  -Hitler je samozřejmě antisemita, ale pod ním nebyl takový teror jako v komunistických státech Ameriky. A Židé byli zbaveni svých práv, zatímco v KSA nezbyla prakticky žádná svoboda. Zejména kvetou udání a mučení. Do měst se rozesílají plány počtu vězňů a seznamy poprav. Stává se, že za jeden den je postřílena celá divize. Trestní odpovědnost byla zavedena od pěti let věku. Stalo se něco podobného v Německu?
  Hraběnka-nymfa Drachma si vzpomněla, že v tomto vesmíru se Hitlerovi ještě nepodařilo vykonat tolik krvavých činů jako v r . jejich . Vždyť nacisté v podstatě po útoku na Sovětský svaz prováděli masový teror včetně Židů. Zde bylo Německo poraženo příliš rychle a pohraniční bitvy byly krátkodobé. Fašismus nedokázal ukázat svůj úsměv v celé své kráse. Pokud jde o komunismus, stalo se něco divokého, téměř nepředstavitelného : Stalin se stal hlavou nejbohatší mocnosti světa. Nyní se svět změnil. A s tím se muselo počítat.
  Elizabeth poznamenala:
  - Možná je to trest pro Spojené státy za to, že usilovaly o sebezvelebení a neudělaly nic pro hladovějící a zbídačené národy jiných lidí. Bible, Zjevení apoštola Jana, mluví o šelmě se dvěma rohy jako beránek, která vychází ze země. Toto je falešný prorok, který mluví jako drak a podmaňuje svět šelmě. S největší pravděpodobností mluvíme o USA. Někdejší zvířata vystoupila z moře, symbolizovala země a národy, respektive jejich hromadění, a země znamená řídce osídlené území.
  Drachma se zeptal:
  - Bestie, to je komunismus?
  - Pokřivené chápání komunismu bez křesťanské morálky. Snaha vybudovat nebe bez Boha je odsouzena k neúspěchu. Štěstí bez Boha je jako láska bez srdce! - Elizabeth skončila.
  Mladý strážce poznamenal:
  - To je velmi správná poznámka. Kristus je příkladem laskavosti. Kvůli lidem prošel nesnesitelnými mukami a přijal druhou smrt na kříži.
  Drachma se zeptal:
  - A co ten druhý?
  - Prožívání odloučení od Otce. Rozdělení Trojice. Zakusil všechny naše hříchy, včetně těch nejodpornějších a nejstrašnějších. Bylo to monstrózní. - Řekl mladý muž.
  - V této době se na něj dívali andělé a zástupci nepadlých světů, kteří nenásledovali Satana a zůstali věrní Bohu. Mezi kříži, na kterých trpěl tvůrce všech věcí, zazněla vítězná hymna.
  - Ne padlé světy! Zřejmě nejste úplně ortodoxní? - zeptala se Drachma.
  - Ruská ústava zaručuje svobodu svědomí. Moji rodiče byli pravoslavní, ale později jsem objevil novou Církev adventistů sedmého dne. Naučili mě, jak správně věřit na základě písem. Zejména ani pravoslavní kněží nebudou popírat, že původně křesťané dodržovali pouze sobotu a neměli ikony.
  Elizabeth přikývla:
  - Toto je dědictví judaismu. Vyznačuje se strachem z vytvoření jakéhokoli obrazu nebo obrazu. Proto mezi Židy prakticky nejsou žádní umělci. Ale v Novém zákoně není žádný zákaz ikon.
  Drachma odpověděl:
  - Jak to říct, druhé přikázání zůstává. Nedělejte ze sebe idol.
  Elizabeth poznamenala:
  - Ikony tedy nejsou modly, ale pouze prostředníky mezi člověkem a Kristem.
  Drachma poznamenal:
  - V Písmu se říká: - Máme jednoho Boha, jednoho a jednoho prostředníka mezi Bohem a lidmi: člověka Ježíše Krista.
  Elizabeth namítla:
  - To nic neznamená. Bůh je také jeden soudce, ale zároveň se říká: "Svatí budou soudit svět." Takže ne všechno v Bibli je třeba brát doslova.
  Blondýnka zakřičela:
  - Ale svatí mají čistě poradní hlas. Navíc slovo soudce znamená pouze vyšetřovací soud.
  Drachma přerušil rozhovor:
  - Nechci poslouchat teologickou scholastiku. Pojďme se bavit o něčem všednějším . A vůbec, když se mluví, zvláště o hříších, chuť k jídlu okamžitě mizí.
  Elizabeth přikývla:
  - Také se cítím jako hříšník. Zabila tolik lidí. Hrůza.
  Drachma mávl rukou:
  - Řekl jsem, že v Bibli přikázání "nezabiješ" znamená: "nezabiješ zle".
  A zabíjení ve jménu vlasti je dobré. Zvláště pokud je vaše vlast svatá. Žádná země na světě se neodvážila označit se za posvátnou, kromě Ruska. Není to ukazatel Boží vyvolenosti naší země?
  Elizabeth ironicky poznamenala:
  - A to říká ateista.
  Hraběnka nymfa odpověděla logicky:
  - Nevěřím v biblického Boha a zvláště v to, že Židé jsou Boží lid, ale není pochyb o tom, že Rusko má zvláštní účel. Co se týče víry, je to můj názor. Kdysi dávno existovala civilizace podobná té naší. Začínala s kamennými sekerami a dřevěnými luky. Ale ubíhala léta, tisíciletí a objevila se první auta. Zpočátku neohrabané a těžkopádné, pak stále rychlejší, prořezávají prostor. A samozřejmě počítač, asistent každého národa v inteligenci, v tom nejdůležitějším pro civilizaci, v myšlenkových procesech. Samozřejmě
  Díky bioinženýrství se změnili i samotní tvorové. Stali se rychlejšími, chytřejšími s dobrými reakcemi a ne tak pomalí jako předtím. Všechno se měnilo k lepšímu. Tvorové vyvinuli mocné zbraně schopné sestřelovat meteority a asteroidy. Naučili jsme se ovládat počasí, předcházet přírodním katastrofám, létat a teleportovat se. A hlavně vytvořili hvězdnou říši. Který se rozšířil po celé galaxii, pak do mnoha galaxií, pokrývajících vesmír.
  Elizabeth uvedla:
  - Zní to krásně. Měli víru?
  Drachma pokračoval:
  - Stejně jako na Zemi bylo mnoho náboženství, ale postupně vymřela. Postupně je nahradila důvěra v sílu mysli. Nakonec vědci s využitím síly milionů planet objevili existenci a naučili se, jak vytvořit hmotu. To byl grandiózní průlom ve vesmíru. Nyní mysl začala vytvářet své vlastní vesmíry. Obrovský a velmi skutečný. Tak se zrodil náš vesmír. To je docela logické! - Řekla hraběnka-nymfa.
  Mladý muž na ni pohlédl a oči mu jiskřily:
  - To je tak neobvyklé! No to se divím. Stvoření jiných vesmírů.
  - To druhé je docela možné. - Řekla nymfa. - K tomu stačí rozšířit strukturu atomu. Zejména rozměry jsou relativní pojem, pokud je například trojrozměrná krychle vyrobena jako čtyřrozměrná, její objem se zvětší osmkrát. Totéž platí pro atom, se šesti rozměry je pětsetdvaadvacetkrát větší než tři rozměry. S devíti rozměry je to již pět set dvacet dva krát pět set dvacet dva. A tak dále. S počtem rozměrů, který je násobkem milionu, by byl jeden atom větší než galaxie. Pak se musí vrátit zpět do trojrozměrného stavu a nyní již máme záležitost pro galaxii. Je složitější to strukturovat, ale myslím, že naši potomci na to přijdou.
  V románu "The Temptation of God" byl tento problém vyřešen multi-hyperplazmovým počítačem. Jeho rychlost byla impozantní.
  - Co je to počítač? - zeptal se mladík.
  - Elektronický stroj. První plnohodnotný počítač vznikl v SSSR. Pravda, v USA se objevil již dříve a prototyp vznikl v nacistickém Německu. Dokonce spočítal, jak dlouho bude trvat ukončení fyzické existence všech Židů v Evropě. To se stalo v našem světě, ve vašem , možná nacisté neměli čas. Obecně je odporná patologie nenávidět Boží vyvolený lid. - Hotovo pro mou přítelkyni Elizabeth.
  Mladík přikývl:
  - V moderním Rusku jsou Židé také omezeni. Zejména ti, kteří neuznávají pravoslaví. Musím říci, že jsem byl také varován: pokud se stanete adventistou, budete vyhozeni z armády. Lidem se takové evangelické sekty nelíbí a volené úřady to berou v úvahu. To je samozřejmě špatné, ale každý si pamatuje, kolik Židů bylo mezi bolševiky, za většinu ústředního výboru strany. Z tohoto důvodu je judaismus tolerován s obtížemi. Někdy, zvláště v Malá ruská provincie, dochází k pogromům.
  Dívky jednohlasně vykřikly:
  - Pogromy!?
  - Ano, a policie přivírá oči!
  Drachma vycenila zuby:
  - Bylo tomu tak za carských časů a bude tomu tak i nyní. Židé se musí asimilovat. I když jsem ateista, myslím si, že jediná víra není tak špatná. Jen by neměla být tak pacifistka jako Christian.
  Mladý důstojník potvrdil:
  - A to už se děje. Zejména katedrála přijala usnesení, že všechny hříchy vojáka, který padl na bojišti, jsou odepsány a jeho duše, která se vyhnula zkoušce, letí přímo do nebe. Každý počin a státní vyznamenání navíc odepisuje určitý počet hříchů. Čím vyšší výkon, tím větší jsou určité ústupky v případě zranění, odčinění viny krví. Seznam svatých se rozšířil: zahrnovali Suvorova, Brusilova, Ushakova, Makarova, Nakhimova, Kutuzova a další. Mezi cary byli Alexandr II., Petr Veliký, Ivan Hrozný, knížata Dmitrij Donskoy, Vasilij Třetí, Ivan Třetí a mnoho dalších. Hlavním kritériem pro to je služba vlasti. Jsem si tedy jistý, že Žukov, ne zvlášť nábožensky založený člověk, bude svatořečen.
  Elizabeth uvedla:
  - A co! Zasloužil si to! Obecně platí, že křesťanská víra vyžaduje nejen kříž, ale také meč k obraně toho, co je dobré.
  Drachma potvrzeno:
  - Náboženství s mečem není pro lidi opium, skalpel chirurga, který léčí duše!
  Je lepší zabít jednoho padoucha, než oplakávat sto spravedlivých!
  Elizabeth tak docela nesouhlasila:
  - Nejnebezpečnější zbraní je Bible v rukou bezbožných! Nadměrné násilí může změnit samotný koncept dobra.
  Dosud tichý strážce poznamenal:
  - Je hezké mluvit o všem ve společnosti tak okouzlujících dívek. Ale mluvit o náboženství je příliš únavné. Možná se můžeme bavit o něčem civilnějším. Jak se vám konkrétně líbil film "Triumf vůle"? Naše udatná armáda porazila Německo. Vlastně jsem četl Mein Kapf .
  -Umíš číst fašistickou literaturu? - Elizabeth byla překvapená. - Koneckonců, tohle je extremismus.
  Důstojník sebevědomě odpověděl:
  - Ale proč! Koneckonců je v módě číst Napoleonovy paměti a Hitler je osobnost téměř rovná Bismarckovi. Obnovil německou ekonomiku zničenou depresí, dobrovolně anektoval Rakousko a Sudety a získal patronát Československa. A všimněte si, na rozdíl od Napoleona, bez války. A Němcům se pod ním začalo lépe žít. Nezaměstnanost zmizela, každý Němec si mohl koupit auto na úvěr a platil jen pět marek měsíčně. Zdarma výlety po Atlantském oceánu a Africe. To znamená, že Třetí říše stoupala a měnila se v prosperující mocnost. Ale přišel na nás a byl brutálně zbit. Zdá se, že by se to nemohlo stát bez Stalinových provokací. V každém případě je dobře, že Němci nestihli vytvořit atomovou bombu, jinak by katastrofa vypukla mnohem dříve.
  - Ale Stalin, který se stal vůdcem USA, to dokázal! Vypustil atomovou pěst na Rusko. - odpověděla Elizabeth. - A samozřejmě za to zaplatí! Zabít ho nebude stačit, ale měl by být převezen ulicemi Moskvy v železné kleci. A nechat to ve zvěřinci, v opičí školce pro pobavení davu.
  Drachma přikývl:
  - Stejně jako jsem nerespektoval Stalina ve svém světě, v tomto vesmíru, je to prostě monstrum nepřátelské k zemi.
  Mladíci se po usrkávání šampaňského a snědení labutí stehýnka naklonili k dívkám.
  - Řekněte nám o svém světě. Proč je tak nepochopitelný a tajemný?
  Elizabeth přikývla.
  - Je to dlouhý příběh!
  - Jsme šlechtici a není zvykem, abychom jedli rychle.
  Blondýnka potvrdila:
  -Pak vám to krátce řeknu. Bolševici vyhráli naši občanskou válku. Stalo se tak možná proto, že Kolčak včas nevydal dekret o převodu půdy rolníkům k věčnému užívání. V jeho týlu začala rolnická povstání . Zde také admirál udělal chybu, místo aby dosáhl přátelské dohody, stáhl své jednotky, aby povstání potlačil, zejména odhalil jižní křídlo. Tady udeřili Reds. Poté byla iniciativa ztracena. Poté válka pokračovala ještě několik let s různým úspěchem, ale obecně měli rudí výhodu. Po ztrátě Polska, Finska a západních oblastí Ukrajiny a Běloruska si bolševici uchovali moc.
  - Hrozné! Antikrist dobyl téměř šestinu planety. - Řekl vysoký mladý strážce.
  - Ano, stalo se! Pravda, Lenin nebyl žádný hlupák , zavedl NEP a podařilo se mu částečně obnovit ekonomiku.
  - Lenin nikdy nebyl hlupák . Demagog nejvyššího řádu. - Přerušil ho mladý muž. - Četl jsem jeho díla, je to docela logické. Mimochodem, ve stylu a argumentaci je zde jistá podobnost s Hitlerem.
  - Ano , jen jeden zničil Německo a druhý vytvořil životaschopný stát. - řekla Elizabeth. - Pouze bez Boha. Lenin v našem vesmíru dlouho nežil. Dostal speciální lék, který vyvolává mozkovou mrtvici, takže jeho smrt byla podobná přirozené . Mezi podezřelými byl především Stalin a jeho doprovod.
  Důstojník potvrdil:
  - Zákeřný chlap. Zřejmě zůstal s tebou.
  Blondýnka potvrdila:
  - Ano! I když musím říct, že jde o člověka s vynikající myslí. Dalo by se dokonce říci geniální.
  - Genialita a ničemnost jsou neslučitelné věci! - Mladík si toho všiml.
  Elizabeth přikývla svou jasnou hlavou:
  - Puškin si to myslel, ale většina velkých vládců byla krutá. Tentýž Žukov nestál na ceremonii s nepřítelem.
  Důstojník zcela nesouhlasil:
  - Ale respektoval lidská práva. Když byl Goering zajat, pozval toto eso a vypili spolu sklenku vodky. Žukov mu vzdal hold jako válečníkovi a vojákovi. Hermann Goering byl obecně proti válce s Ruskem. Nyní žije ve městě Soči a učí na letecké škole. Je třeba poznamenat, že právě v Německu se objevily první proudové stíhačky na světě. Řekni mi víc, Elizabeth.
  Blondýnka pokračovala:
  - Po Leninově smrti nebyl několik let jediný vůdce. Došlo k boji mezi Trockým, Zinověvem, Kameněvem, Bucharinem, Rykovem a Stalinem. Ten využil rozdílů mezi svými protivníky a rozbil to po částech. Po nástupu k moci zahájil industrializaci a kolektivizaci. Prolil spoustu krve, zabil neuvěřitelné množství duší, ale dokázal vytvořit kolektivní farmy a silný vojenský průmysl.
  - Máme také silný vojenský průmysl a žádný průtok krve. - Mladík si toho všiml.
  - Tady nebylo všechno hladké. Zejména bylo zmařeno mnoho plánů na industrializaci. - Elizabeth si všimla. - Ale obecně, v roce 1941 byl SSSR připraven na válku, ale třetí říše ne. Hitler pomalu převáděl ekonomiku na válečný základ.
  Důstojník souhlasil:
  - Ano, a v této válce, kterou máme, nebylo Německo připraveno na válku. Zejména Němci skladovali munici jen na měsíc a půl a bomby na deset dní.
  Elizabeth pokračovala v příběhu:
  "Ale díky špatným odhadům vedení a překvapením útoku se Němcům podařilo proniknout hlouběji na naše území. Podařilo se jim dokonce prorazit až do Moskvy, až na její okraj, vypálit předměstí Krasnaja Poljana a parašutisté dokonce vyfotografovali Kreml.
  Mladík nevěřícně odpověděl:
  - Směrem k samotné Moskvě? Těžko uvěřit. I když bolševici samozřejmě armádě nadělali slušné škody.
  Blondýnka souhlasila:
  - A jsi bystrý. Stalin skutečně pokosil téměř celý velitelský štáb a zastřelil patnáct ze šestnácti okresních velitelů.
  Mladý důstojník zařval:
  - Páni! Co je to za pitomce! Gruzínský blázen ! V KSA to však není o nic lepší. Všechna předchozí kompozice byla rozemleta. A obecně jsou Yankeeové průměrní vojáci.
  - To bych neřekl! Mají mnoho nedostatků, ale rychle se učí. Zejména v boji s mocnou japonskou armádou dokázali situaci rychle zvrátit. Obecně mezi nimi bylo docela dost hrdinů, mazaných sabotérů. Amerika vznikla ze všech národů světa. Zde došlo ke křížení mnoha genů, včetně ruských. Je to tedy životaschopný prostor.
  - Elizabeth si všimla.
  Další mladý muž zavrčel:
  - No, já nevím! A jaké války ve vašem světě vyhráli?
  Blonďatá dívka začala mluvit:
  - Například proti Iráku v roce 1991. - Za měsíc a půl byla poražena více než milionová armáda s pěti a půl tisíci tanky. Sami Američané s přihlédnutím k nehodám ztratili pouze dvě stě mrtvých.
  Chlapec poručík zapískal:
  - Páni! Ani Žukovovi se o takovém úspěchu nesnilo. Jak se to ve vašem světě stalo?
  Elizabeth vydala:
  - Aktivní využití letectví a bezpilotních střel.
  Mladý muž poznamenal:
  - Američané preferují doktrínu maršála Dua !
  Blonďatá dívka přikývla:
  - Ano! Milují bombardování a zastrašování.
  Chlapecký důstojník se zasmál:
  - Jako v tomto světě! Totální terorismus.
  Drachma poznamenal:
  - Po porážce USA se Rusko stane jedinou supervelmocí na světě. V tomto případě bude lidstvo sjednoceno. Což je rozhodně dobře. Konečně můžeme začít s rozšiřováním vesmíru.
  Elizabeth přimhouřila oči:
  - Nebojíš se trestu Páně?
  Mladý válečník se otřásl:
  - Co myslíš?
  Blonďatá dívka zasyčela:
  - Až budou všechny národy a lidé uctívat šelmu, začnou Boží soudy. O tom se píše ve Zjevení svatého Jana .
  Drachma odpověděl:
  - Všechno, co John napsal, lze vysvětlit docela vědecky.
  - Jak to? - Elizabeth nerozuměla.
  Hraběnka nymfa vysvětlila:
  - Například pád meteoritu, pelyňkové hvězdy. Což vodu zhořkne. Meteority a asteroidy vždy dopadaly na Zemi. A protože datum ukončení není určeno, dříve nebo později k pádu musí dojít. Pokud ovšem lidé nevytvoří zbraň, která asteroid spálí. Zejména vyhlazovací bomba.
  Vyvinuli jsme způsoby, jak vyrobit antihmotu. Slyšeli jste o tomhle?
  Mladík přikývl:
  - Četl jsem Beljajeva. Toto je vůdce ruské sci-fi. Ano, antihmota by měla produkovat tisíckrát více energie než vodíková bomba při stejné hmotnosti. Navíc antihmota musí mít zápornou gravitaci. Takže raketové systémy nebudou přetíženy. V zásadě by taková zbraň byla dobrou odpovědí na KSA.
  - Nemůže být použit na Zemi. Příliš destruktivní , ale tak akorát ve vesmíru. Navíc bude na rozdíl od vodíkové bomby čistá a asteroid bez problémů vyhodíme do povětří. Rozpadne se na fotony, aniž by za sebou zanechal prach. - Řekl Drachma. - Obecně platí, že Johnova proroctví se nenaplní, pokud lidstvo rozvine vědu. Zejména jakákoliv z poprav je v zásadě možná, ale obhajoba může být reprodukována. Zejména nové technologie nás zachrání před slunečním teplem a globálním oteplováním. Je možné prohloubit světové oceány, aby nedocházelo k zaplavování pevniny.
  Poručík se překvapeně zeptal:
  - Jak prohloubit? Bagr?
  Hraběnka nymfy namítla:
  - Ne, série řízených, čistých anihilací a subatomárních explozí. Dělejte to pomalu, postupně, aby nedošlo ke katastrofě. Pokud oceánské příkopy klesají pomalu, řekněme o palec denně, nezpůsobí to tsunami ani kolosální vrak. Planeta se naopak oteplí a bude příznivější pro život. Změní se i cirkulace vzduchu. Studené proudy se budou, jak si lidé přejí, přesunout od pólů k rovníku a teplé proudy od rovníku k pólům. Podnebí na celé planetě se bude podobat klimatu na Kanárských ostrovech a rozloha pevniny se ještě zvětší. Planeta se stane rájem, jak předpovídá Bible, pouze silou vědy. A v budoucnu snad přitáhneme Zemi ke Slunci a naopak odsuneme Venuši.
  Alžběta zavrtěla sněhově bílou hlavou, lehce posypanou plátkovým zlatem:
  -To jsou pohádky!
  Chytrý Drachma namítl s úsměvem:
  - Ale proč! Vezměte někoho, kdo žil před dvěma sty lety, a přiveďte ho do našeho světa. Byl by prostě přemožen množstvím zázraků. To samé letadlo, auto, ponorka, radioteleskop, televize. A hlavně roboti, počítače, internet, hologramy. To vše je zázrak, který předčí pohádky. Bible nemohla předvídat takový vývoj; mluví o počítačích nebo internetu?
  Elizabeth namítla:
  - Něco podobného je, když Satan ukázal Kristu mrknutím oka všechny země, království a jejich slávu! Bylo to chladnější než internet.
  Hraběnka nymfy se zasmála:
  - Jak to můžeš ukázat mrknutím oka?
  Blondýnka zaštěbetala:
  - To je zázrak! Něco, co se lidé snaží replikovat.
  Drachma si ji vzala a se smíchem odpověděla:
  - Nemyslíš, že to není seriózní rozhovor? Internet je realita a my to vidíme, a to, co je napsáno v Bibli, má autentičnost příběhů o Šeherizádě .
  Elizabeth vášnivě poznamenala a dupla nohou v elegantní botě:
  "Lidé by neumřeli pro pohádky." Lidé šli na smrt za to, čemu říkáte pohádky. Byli ukřižováni, zabiti a uvěřili. Pokud by apoštolové neměli živé důkazy o vzkříšení Krista, pak by nikdo nešel na smrt kvůli chiméře. Podvodníci a mučedníci přicházejí ve všech variantách.
  Mladík potvrdil:
  - Mluví přesvědčivě.
  Drachma nesouhlasila.
  - A v islámu také jdou na smrt, ačkoli nemají svědectví o Kristu. Ano, i komunisté a fanatici umírali, trpěli mučením a skončili s velkorysými sliby. Takže to zatím není ukazatel. Povaha fanatismu je složitá, ale i já, přesvědčený ateista, půjdu do jakéhokoli mučení kvůli vlasti. Proč, to sám nevím.
  - Aniž bys věřil v nebe? - zeptal se mladík.
  Nymfa se našpulila a odpověděla:
  -Můžete věřit v ateistickou nesmrtelnost, obdařenou hypervědou vzdálené budoucnosti.
  Elizabeth zavrtěla hlavou:
  - Čistá fantazie!
  Drachma zvolal:
  - Totéž se říkalo o letadle, o letu na Měsíc, o klonování, až se to stalo skutečností. I ty a já jsme fantazie, dívky narozené ve zkumavce a obdařené superschopnostmi .
  Blonďatá dívka zamumlala:
  - Ale to ještě nic neznamená!
  Nymfa řekla:
  - Hádám že ano! Až na to, že možnosti pokroku jsou nekonečné.
  Elizabeth v reakci na tweetovala:
  - Ale například mnoho nemocí se stále neléčí. To samé AIDS, nebo virus Ebolla , antrax, ptačí chřipka.
  Drachma vycenila zuby a odpověděla:
  - Myslíte mor, který vyhladil čtvrtinu lidstva. Ale předtím byly také pandemie, mor, neštovice, které zabily stovky milionů lidí, ale byly poraženy. Tyto děsivé viry budou také odsouzeny k zapomnění. Je to jen otázka času a ne nijak zvlášť dlouhého. Mimochodem, AIDS, Ebolla a některé další ošklivé věci se v našem těle nevyvíjejí . - Řekla hraběnka-nymfa. - Nemluvě o tom, že nejsmrtelnější nemoc, stáří, se nemusí dotknout našeho těla.
  Elizabeth žvýkala kus masa. Zamrkala očima. Shromáždil jsem své myšlenky v pěst.
  - I pokrok se může rozvíjet jen proto, že se líbí Bohu. Co se týče letů do vesmíru, sami znáte předpověď.
  Drachma se usmála.
  - Toto je pravděpodobně starověká metafora. Pokud je hnízdo obrazné vyjádření, pak mezi hvězdami, proč by se to mělo brát doslova.
  Elizabeth přikývla:
  - Obecně to zní logicky.
  Tou dobou už kluci dojedli většinu labutí a začali s dezertem.
  - Víš, co ti řeknu? - odpověděl mladý muž. - Vaše myšlenky jsou docela rozumné a originální. Otázkou ale je, jak vyhrajeme současnou válku?
  Drachma se široce usmála a její velké perleťové zuby se třpytily:
  - V tuto chvíli naše jednotky obdržely strategickou iniciativu. Tři sta tisíc zabitých a neméně počet zraněných a zmrzačených výrazně mění poměr sil. Nemluvě o ztrátě značného množství paliva nepřítelem. Což je samo o sobě pořádná facka. Je třeba také poznamenat, že příliš mnoho lidí je nespokojených s komunisty. Při pohybu po Francii nás tedy podpoří místní obyvatelstvo. Vítězství je tedy nevyhnutelné.
  -Tak se na to napijme! - navrhl mladý muž.
  Těch šest cinklo sklenicemi. Celkově vše vypadalo docela idylicky. Drachma vyjádřila svůj názor.
  - Mám nějaké nápady, jak zvýšit bojový potenciál našich jednotek a urychlit hojení ran.
  Elizabeth se zeptala:
  - Jaké bystré myšlenky?
  Hraběnka nymfy odpověděla:
  - Celkový dopad. Na jedné straně vpíchnete jehly do určitých bodů těla, čímž stimulujete nervová zakončení a svalová vlákna.
  Blondýnka odpověděla:
  - Toto je dlouho známá technika. Akupunktura se praktikuje tisíce let.
  Drachma vydána:
  - Že jo! Ale zároveň to není vždy docela efektivní.
  Elizabeth zakřičela:
  - Musíte znát body! Je jich asi jeden a půl tisíce.
  Hraběnka nymfa dodala:
  - Nejen. Je užitečné přidat do jehly malé množství užitečných minerálů a bylin, stejně jako vystavení světlu elektrickým výbojům . Proud je nízké napětí a bude to mít hrozný účinek.
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - Bude nutné vyzkoušet takovou techniku.
  - Ano, v FSB, zdá se, nás nic takového nenaučili.
  - Učili jsme, ale každý zvlášť. Žádný komplexní dopad.
  - To je značná nevýhoda.
  Dívky se na sebe podívaly. Mladík se zeptal:
  - Jak to bude fungovat?
  Válečníci odpověděli jednohlasně:
  - Velmi efektivní! Jen je potřeba podrobně popsat metodiku. Bojová efektivita ruské armády se mnohonásobně zvýší.
  Jeden z mladíků zakřičel:
  - Páni!
  Drachma dodal:
  - A nejen, fyzická síla, reakce, přilnavost se zvýší.
  Mladý důstojník řekl:
  - To udělá dojem na nepřátele.
  Hraběnka nymfa zapištěla:
  -A my taky! V první řadě překvapte sami sebe. Obecně máme ještě čas, pojďme dojíst a otestovat nový systém zesílení na sobě.
  - Navíc vás naučím meditaci, posílí to vaše střelecké schopnosti. - řekla Elizabeth.
  Dívky dezert zhltly téměř okamžitě. Drachma pobídla pomalé chlapy dál.
  - No, proč si tak dlouho pohráváš s koblihou?
  Mladíci zavrčeli :
  - Ano, vyskytly se problémy.
  Hraběnka nymfa zařvala:
  - Stává se to, ale rychle je vyřešíme.
  Mladíci vybuchli smíchy, nejvyšší z nich řekl:
  - Přesto jsme šlechtici. Musí dodržovat kulturu konzumace potravin.
  Elizabeth namítla:
  - Co když už je to boj? A každá vteřina se počítá. Zdá se, že jsi dost nesmělý.
  Drachma dodal:
  - Kdo jedí dlouho, žije krátce!
  - No, to je jiný způsob, jak to říct! - namítl mladík. - Jídlo se musí důkladně rozžvýkat.
  - Ne na úkor vlasti. - řekla Elizabeth. - Navíc náš žaludek dokáže strávit i kůru stromů.
  - Ano, s tebou je to prostě děsivé! - řekli kluci napůl žertem.
  Když bylo jídlo hotové, dívky navrhly společné sprchování.
  - Před cvičením musí být tělo čisté a prodyšné.
  Samozřejmě ochotně souhlasili. Jen ten věřící byl v rozpacích:
  - Koneckonců budeme nazí!
  Drachma sebevědomě prohlásil:
  - Tak co! Nahota je přirozená, a proto není trestná.
  Mladý muž poznamenal:
  - A ty jsi taky nahá.
  Drachma sebevědomě prohlásil:
  - Nemyli se muži a ženy společně v lázních ve staré Rusi? Není v tom nic zavrženíhodného .
  Mladíci zakřičeli:
  - Jen nás nesváděj.
  - Zabýváme se čistou vědou. Ne kvůli zhýralosti, ale kvůli cti a vlasti. - řekla Elizabeth.
  Sprcha uvnitř generálova hotelu vypadala impozantně, pozlacená polodrahokamy. Ale nejdůležitějším pokladem byly samotné dívky, takové zvláštní a vzdušné. Jejich vzhled sváděl a okouzloval, rozpaloval a otřásal zároveň. Mladí se však chovali zdrženlivě, i když Drachma sama chlapům třela záda a požádala je, aby jí to udělali. Alžběta také dovolila tomu chlapovi drhnout její úžasné, ale tvrdé nohy žínkou. S radostí souhlasil.
  Po umytí a osušení se kluci vydali do tělocvičny. Měli na sobě jen kalhotky. Dívky je posadily do křesla, vyndaly jehly a začaly vařit, potíraly je oleji a alkoholem.
  - Pojďme nejprve ukázat vaše maximální výsledky! - navrhla Elizabeth.
  Mladíci zakřičeli:
  - Proč!
  - Chceme vědět, jak efektivní je naše metoda. - řekla Drachma. - Je to velmi důležité. V blízkosti je navíc střelnice, takže je dobré si to tam vyzkoušet. Souhlasíš?
  Mladík přikývl:
  - Střílíme velmi dobře!
  - No, záleží na jakých normách. - Elizabeth si všimla. - Naším cílem je udělat z vás opravdová esa .
  Mladíci štěbetali:
  - Ale ne jako Goering.
  - Rozhodně! Je příliš tlustý a ty jsi tak štíhlá. - Dívka si olízla koutek úst jazykem.
  - Máme se obléknout? " zeptal se adventista.
  - Ne! Nestojí to za to. Musíme vidět pohyb každého vašeho svalu, jak bije nejmenší žíla. - řekla Elizabeth. - To je věda a tělocvik , ne zhýralost.
  - V zájmu vědy jsme připraveni vydržet! - Kluci souhlasili.
  Drachma dychtivě políbila nejroztomilejšího z nich na rty. Zčervenal a byl v rozpacích:
  -No, proč to dělat!
  Nymfa bojovníka sebevědomě odpověděla:
  - Nic, jsem starší v hodnosti! Takže zodpovědnost padne na mě.
  Kluci se začali rozcvičovat. Dělali dřepy, tlaky na lavici, mrtvé tahy, abs, bicepsy, trapy a další. Obecně kluci ukázali výsledky CMS, což není vůbec špatné, zvláště když uvážíme, že si nejsou vědomi dopingu. Kupodivu se na prvním místě umístil nejmenší z nich, který sympatizuje s adventisty sedmého dne, čímž se mistrovi sportu velmi přiblížil.
  -Nejsi špatný! - řekla Drachma.
  Mladý důstojník odpověděl:
  -Je to proto, že neustále trénuji a nejím maso. Pouze ryby, zelenina, ovoce. Obecně jsou adventisté sedmého dne církví, která zakazuje konzumaci vepřového masa a dalších potravin zakázaných Biblí.
  - A co Petrova vize? - zeptala se Elizabeth.
  Poručík odpověděl:
  - Tak koneckonců mluvíme o pohanech. Pro ortodoxního Žida je kázání pohanům jako jíst nekošer jídlo. Hnusné a hnusné, že?
  Něco podobného se stalo Ezechielovi , když mu Pán nabídl, aby snědl koláče z trusu. Nebo s Johnem, když spolkl hořkou knihu, ale tohle nebyl příkaz jíst knihy. Tedy metaforická forma vlivu.
  - Zajímavý výkon? - Elizabeth si všimla.
  Mladík pokračoval:
  Janově Zjevení se navíc říká, že Babylón se stal útočištěm různých nečistých a odporných ptáků, nečistých a odporných zvířat.
  Blonďatý terminátor se zeptal:
  - To zní logicky! Existují nějaké další argumenty?
  Náboženský válečník odpověděl:
  - V Issaiášovi se v poslední kapitole v souvislosti s druhým příchodem Krista říká, že ti, kdo jedí prasata, myši a jiné ohavnosti, zahynou. Takže toto je docela vážné varování.
  Drachma poznamenal:
  - Pavel ve svém dopise Římanům řekl, že pro každého je nečisté to, co považuje za nečisté.
  Mladík odpověděl:
  - To je v kontextu obětování modlám . A vůbec, Bible si nemůže odporovat.
  Elizabeth tweetovala:
  - Jak to říct! Vždyť po Kristově smrti se všechny oběti staly ohavností a apoštol Pavel přinesl oběť.
  Poručík odpověděl:
  - Byl to jen symbol.
  Drachma je přerušila:
  - Nenechte se vyvést z míry. Teď se střílí!
  Kluci také nestříleli špatně, i když moc dojem neudělali. A když se terče pohnuly, dopadlo to mnohem hůř.
  - V bitvě, když nepřítel běží, můžete mít vážné problémy. - řekla Elizabeth.
  -A ty sám ukazuješ, jak je to nutné! - Řekl nejvyšší ze stráží.
  Elizabeth se usmála. Po výběru nejvzdálenějšího cíle zapnula maximální rychlost. Pak spustila palbu v nuceném režimu.
  Přejížděla holou podrážkou po mramorových dlaždicích a cvrlikala:
  - Teď se podívej.
  Když se k nim cíl přiblížil, kulky vyrazily Buratinovi obličej.
  - No, jak?
  Mladíci křičeli:
  - Páni, ty jsi ani nemířil a tvůj přítel?
  - Umím to ještě lépe! - Drachma zapnul terč a vyložil klip. Hlavní dárky právě cvakaly. Nakonec se objevila tabule s nápisem:
  - Kulka je blázen , bajonet je skvělý!
  Nymfa hraběnka zapištěla:
  - No, jak?
  Mladíci zvolali:
  - Třída! Model síly a techniky.
  Další strážný se zeptal:
  - Proč nestřílíte rovnou do první desítky?
  Dívky odpověděly jednohlasně:
  - Umět! Ale je to docela nuda a rutina.
  - To je jasné, někdy jsme unavení z monotónní služby. - Řekl mladý muž.
  - Mohu vám ukázat naše silové schopnosti? - zeptala se Elizabeth.
  Mladí bojovníci zvolali:
  - Není třeba! Věříme vám. Víme, že výsledky budou úžasné.
  Elizabeth lehce švihla mladého muže po nose:
  - Dobře tedy! Tím lépe. Nyní začněme s vaším zpracováním.
  Dívka si začala masírovat obličej, aby vypnula pocit bolesti. Když pak mladík ztuhl, opatrně mu vrazila jehlu do pravé nosní dírky.
  - To je dopad na pointu D jo ! - Ona řekla.
  Dívka pracovala velmi pečlivě, nejprve se rozhodla omezit se na dvacet bodů, od čela k chodidlu. Mladíci necítili téměř žádnou bolest. Elizabeth pracovala poblíž. Píchala trochu jinak než Drachma. Byl proveden jakýsi experiment. Dívky přitom jehličí potíraly různými minerály. Chlapy přitom láskyplně hladili. Bylo vidět, že chlapi jsou ze sexu nesmírně nadšení. Krátká injekce do šourku uvolnila zběsilé napětí.
  - Tady máš! - řekla Drachma. - Nyní dopad proudu, pokusím se vybrat nejpřijatelnější napětí.
  Mladíci se očividně dobře bavili. Dokonce se usmáli. Dívky je šetřily, používajíce zdaleka ne nejsilnější napětí.
  Bylo vidět, jak se vytvarované svaly cukaly, účinky se prohloubily a kůže se stala bez tuku. Celkově to vypadalo skvěle, kluci doslova rozkvetli.
  Elizabeth pohladila mladíka po hrudi a řekla:
  - Zvyšuji dopad. Budete se cítit jako na bílém koni.
  Drachma také hladila svalnatá, čistě umytá těla. Sotva se dokázala ovládnout, aby nedala průchod své zběsilé vášni.
  Zde ji Elizabeth přerušila:
  - Sezení trvá příliš dlouho a náš čas je drahý.
  Dívky ukončily léčbu a prudkými pohyby jehly vytáhly.
  Drachma zatleskala:
  - Nyní začneme měřit ukazatele.
  Mladíci vyskočili, vypadali docela vesele:
  - Jsme připraveni!
  - Tak začneme. Na začátku silové cviky.
  Kluci začali dělat dřepy s činkami. Výsledky se totiž zvýšily o třicet kilogramů, v benchpressu o pětadvacet a v mrtvém tahu dokonce o padesát.
  - Takhle držíte svou značku docela sebevědomě. - řekla Elizabeth.
  Po kontrole protažení se dívky posadily na ramena a trochu poskakovaly. Patrné byly i změny k lepšímu. Zvýšila se plasticita.
  Drachma poznamenal:
  - To je skvělé, kluci.
  Elizabeth navrhla:
  -Možná je otestovat ve střelbě?
  Hraběnka nymfy vyhrkla:
  -Mělo by!
  Dívky to dělaly a střídaly se ve vedení. Zpočátku byly výsledky nečekaně ještě horší, chlapi se příliš trápili. Vždyť ve skutečnosti je experiment riskantní, jak jinak může skončit. Ale pak jsme si zvykli, dostali chuť a začali se pohybovat a střílet mnohem rychleji. Procento zásahů se prudce zvýšilo a pokrok byl patrný zejména s ohledem na pohyblivé cíle.
  Elizabeth uvedla:
  - Krásné! Vypadá to, že jsme na správné cestě.
  Drachma dodal:
  - Jinak bychom museli zvolit jinou kombinaci. Obecně platí, že proud s jehličím a minerály výrazně zesiluje účinek. Můžete ji dokonce použít při léčbě nemocí. Co myslíš, Elizabeth?
  Blonďatá bojovnice dupala bosýma nohama a zaštěbetala:
  - Není to nejhorší nápad!
  Drachma napínala břišní svaly a vyštěkla :
  -Vyzkoušíme si to na sobě.
  Dívky si navzájem vtipně píchaly jehly do čistého čela.
  . KAPITOLA Č. 4
  Načež se vesele usmáli.
  - Dokonale zmírňuje únavu! - Drachma si všimla. - I když nemáme co střílet.
  Elizabeth potvrdila:
  "Vypadá to, že tito chlapci mají výsledky." Rychle sepišme metodiku a rozešleme ji vojákům.
  Hraběnka nymfa odpověděla sebevědomě:
  - Uděláme to, jen s menším počtem bodů v hlavě, zvláště v blízkosti očí a mozku. Takže můžete zranit i vojáky.
  Blonďatá bojovnice přikývla:
  - Určitě ano! Existuje takové riziko.
  - Zvláště pokud to nedělají jemné ženské ruce. - Všiml jsem si po několika sekundách, když jsem viděl, že nymfa mlčí, Elizabeth.
  Drachma zaštěbetala:
  - A teď je čas, abychom se o své znalosti podělili v centru.
  Zdálo se, že kluci byli zklamaní, hluboko uvnitř chtěli fyzickou lásku. Ale Drachma pochopila, že v této stále poměrně konzervativní zemi bude pověst děvky velkou překážkou postupu na vrchol. Sex proto zůstal jen v jejích snech. No, v tomto snu je Alžběta jako pravá věřící ( ve skutečnosti je spíše agnostikou než křesťankou, i když ráda zpívá písně o Ježíši Kristu!) zvyklá se omezovat.
  Dívky opustily auto a rozhodly se, že si půjdou zaběhat. Závodili velmi rychle, ne o moc rychleji než závodní auto. A když si oblékli artefakty sebrané ze zázračné zóny, spěchali mnohem rychleji než předtím.
  - Zóna, zóna je cílem sezóny, etapa následuje etapu! - řekla Elizabeth.
  Bylo téměř nemožné sledovat záblesk jejich holých, opálených nohou. Dívky si sundaly boty, aby je zachránily na nelehké cestě. Navíc se tak rychlým běháním opotřebovává.
  Zelené stromy dýchající svěžestí časného léta, voňavý vzduch tohoto nepřátelského a zároveň přátelského světa. Nahoře je vidět letící letadlo. Jedná se o útočný letoun se šikmými křídly a letadlovými děly. Navíc je vidět sloup dýmu, někde hoří les. Dívky lehce dýchají, ale pak si všimnou podezřelého pohybu na silnici před sebou. Zvýšit rychlost.
  - Vypadá to, že je tam sabotážní skupina v záloze . - říká Drachma.
  - Vidím a slyším. Zdá se, že nepřítel něco zachytil, pokud bez ohledu na náklady vrhne do této oblasti sabotéry. - Elizabeth si všimla.
  Nymfa hraběnka zapištěla:
  - To nepochybně je.
  Velitel sabotážního oddílu , podplukovník Harry Griffind , velký snědý chlap, byl ve velké nouzi. Navíc si k tomu zjevně vybral špatné místo, vedle mraveniště. Zlý hmyz nijak zvlášť nezaujal fakt, že Američan dostal Řád Lenina a Stalina a probodl důstojníka na citlivém místě. Křičel sprostě, nedával najevo žádnou zdrženlivost. Jeho podřízený, kapitán George Cruz, začal mravence šlapat.
  Oba špinavě nadávali. Pouze poručík List, soudě podle jeho obličeje, byl míšenec a poznamenal:
  - Takhle můžeme prolomit přepadení!
  Řev v reakci:
  -Ale zatím tu nikdo není!
  A pak přijde syčení:
  - Generál zuří, říkají, že sám Velký vůdce nařídil zastřelit dvacet pět členů vrchního velení za sabotáž.
  Kvílení strachem:
  - Opravdu má ocelovou rukojeť. Ano a sluší jim to !
  Kloktání v odpovědi:
  - A naším úkolem je zjistit a prozkoumat.
  Afroameričan znovu zaklel, natáhl si kalhoty a zapnul si opasek s mečem.
  - Raději to zjistím. Teď poslouchej můj příkaz. Jakmile se objeví nepřítel, střílejte z granátometů.
  - Posloucháme, soudruhu!
  A opět kančí řeky:
  - Podívej se na mě! Zastřelím vajíčka!
  A poslušný:
  - Ano, pane! Vůdce, soudruhu!
  Dívky běžely lesem a snažily se dostat za skupinu ležící v záloze. V zásadě s jejich zbraněmi a artefakty "brnění" bylo možné útočit čelně, ale to je kontraproduktivní. Je to tedy příliš riskantní, pro případ, že by kameny ztratily svou zázračnou moc.
  Drachma o tom mluvil:
  - Jiný vesmír není předvídatelný.
  Elizabeth potvrdila:
  - Tady jsme oba podobní. Budeme tedy jednat podle všech pravidel válečného umění.
  Pro silného bojovníka je les spojencem. A ačkoliv parašutistů bylo kolem stovky, bylo jasné, že tato jednotka není dobře připravena. Mnozí kouřili, jiní popíjeli whisky z lahví. V armádě ČSA vzkvétala výpověď . Zde vše dospělo k absurditě. Pokud velitel urazil vojáka, pak napsal výpověď, téměř neodolatelnou argumentaci. Mnoho vojenského personálu bylo samo seksoty a báli se jich jako ohně. No a jaká to může být disciplína?Trochu postrčíte vojáky a oni vám vynadají, jako byste byl špión nebo sabotér. Kupodivu setrvačník represe a špionážní mánie vůbec neproměnil armádu v nepřekonatelnou falangu, ale pouze snížil úroveň výcviku.
  Elizabeth se zeptala Drachmy:
  - Možná je můžeme smažit z jednoduchých "obolensky"?
  Ona odpověděla:
  - Docela logické! Tím se zvýší úroveň našeho výcviku.
  Dívky šly na dostřel, zamířily a přimhouřily oči. Nyní je důležité rozmístit frontu tak, aby čtyřicet osm kol v každém klipu zabralo co nejvíce vojáků. Svou roli zde hraje i úroveň rozptylu. Nyní je čas vidění v klipu přesně šest sekund. Dívky ztuhly a soustředily se, namířily zbraně a pokusily se vstoupit do "kaskádového" bojového stavu. Přišli na to sami, když se čas zpomalí a vaše osobní rychlost se zvýší a můžete odstranit co nejvíce vojáků. Každá kulka bude vnímána samostatně, jako fragment.
  - Střílíme na zvednutí prstu. - varovala Drachma. Dívky na pár sekund zaváhaly a spustily palbu.
  Nyní nepřítel obdržel "chrápání". Desítky vojáků byly poraženy, jak ti, kteří stáli, tak ti, kteří nemotorně leželi v záloze. Mnozí však seděli, což úkol usnadnilo.
  Když nepřítel zaslechl výstřely, zareagoval pozdě. Někteří sebou trhli, jiní palbu opětovali. V každém případě dívky po vybití klipu pokosily více než polovinu nepřítele.
  Drachma přikázal:
  - A teď granáty F-1.
  Nepřítel se pokusil hodit vlastní . Tady se mu ale moc nedařilo. Dívka střílela granáty za letu. Zasáhli oběma rukama. V důsledku toho úlomky zasáhly ty, kteří je házeli .
  - Pomozte nám, pomozte! - Sedmibarevná Drachma posměšně vykřikla anglicky.
  Elizabeth, pracující jak rukama, tak holými prsty svých svůdných nohou, poznamenala:
  - Sestřelte granát za chodu, vynikající taktika.
  Brzy zůstalo naživu jen několik a jen zraněných vojáků. Dívky k nim přiběhly. Mezi nimi byl nečekaně podplukovník Harry Griffind . Kupodivu zapáchal, jeho tělo našlo rezervy, aby se mohlo hodně posrat.
  - Vzdávám se! - zamumlal. - Stalin je kaput!
  - Známá píseň. - řekla Elizabeth.
  - Nenoste na sebe ten smrad ! - Drachma mu vystřelila do nohou a zlomila mu klouby. - Teď nikam nepůjdeš.
  Harry zamumlal:
  - Ruština děvky ! - A omdlel .
  - To je ono, s tímhle chlapem jsme skončili. Zavoláme četu a budou svázáni. A zbytek si připojíme sami. - řekla Elizabeth.
  Dívky se práce zhostily profesionálně a rychle. Svázali ho a přivedli podplukovníka k rozumu. Ze strachu jim řekl, co věděl. Ukáže se, že přistály další tři výsadkové skupiny a na velitelství je špión s hodností ne nižší než generálmajor.
  Dívky nahrály jeho svědectví na magnetofon a odešly od něj, jedna ze skupin byla na cestě a přepadli poblíž města a se zbytkem se vypořádají speciální jednotky. Opět bylo vidět, jak jejich nahé dívčí podpatky blikaly rychleji a rychleji .
  Na oblohu udeřil hrom a padaly kapky deště. Drachma trochu zpomalil tempo a poslouchal:
  - Voní podzimem, ačkoli léto teprve začíná.
  Elizabeth přikývla:
  - Ano! Proudy deště jsou tak teplé, že je příjemné cákat se louži bosýma nohama.
  Nymfí dívka zaštěbetala:
  " Tvoje a moje nohy dokážou všechny muže na světě dohnat k šílenství." Viděl jsi, jak se na nás dívala.
  Blonďatá bojovnice plácla do louže holou, růžovou patou a zavrčela:
  - Abych byl upřímný, krásní mladí muži, jen stěží jsem touhu potlačoval.
  "Jako pro ateistu bylo pro mě mnohem těžší udělat něco takového." - Řekla Drachma ( z nějakého důvodu se ve snu stala ateistkou, ačkoli ve skutečnosti byla příbuznou pohanských bohů!). - Nejvíc se mi však líbí intelektuální muži. Zejména ti, kteří ctí klasiku. Ano, Alžběto, pokud chceš být úspěšná, potřebuješ psát nejen vlastenecké básně. A pak mi z jednoho slova začne znít v uších Rusko.
  Blonďatá bojovnice namítla:
  - No, nemyslete si, že jsem tak úzký specialista. Tady jsou například básně o podzimu.
  Drachma zaštěbetala:
  - Chci slyšet, jak znějí.
  Alžběta zpívala svým nádherným, velmi silným hlasem, který by mohl dát šanci každému opernímu pěvci, dokonce i těm skvělým .
   Oblečen k závisti všech králů,
  Karmínové, zlaté, listy v rubínech!
  Jako večerní motýli stoupají,
  A hlas větrů, orgány cherubínů!
  
  Nejluxusnější klid je prostorný na podzim,
  Stromy, kopule posvátných kostelů!
  Jakákoli větvička s tesanými řezbami,
  Perly z kapek rosy a drahocenné kameny!
  
  Louže byla pokryta tenkým stříbrem,
  Zpod koňských kopyt jiskří jiskry!
  Chováte se k sobě laskavě,
  Ať žiješ šťastně pod jasným nebem!
  
  V jasném slunci, s volnými šaty,
  Břízy a topoly tančí valčík lásky!
  Jsme smutní ze dnů, které se potopily do propasti,
  Uchovávejte si vzpomínky na setkání se mnou!
  
  Zima přijde, mládí v ní je věčné,
  Ne šedivé vlasy - diamanty ve vlasech!
  Shromáždíme všechny naše přátele na dovolenou,
  A vyjádřeme sen v dechberoucích verších!
  Drachma jako vždy vyjádřila nespokojenost:
  - Nějak moc staromódní. Výrazy jako hlas, zlato a vaši oblíbení cherubové. Jste příliš nábožensky zaujatý.
  Elizabeth rozdrtila kousavého komára holými prsty a zavrčela:
  - Žijeme v teokratické ortodoxní zemi, kde se dochovaly tituly a mnoho starověkých frází. Podívejte se, jak se to dětem líbí.
  Postávající podél dálnice, zvědavě pozorující kolony, tleskali chlapci různých typů, od bosých až po spíše kulturně oblečené. Někdo zakřičel:
  - Beethoven v sukni.
  Jeden chlapec dodal:
  - A s holými podpatky!
  Při zpěvu děvčata zvolnila tempo a bylo na nich docela vidět. První, co vyniklo, byly vlasy vlající jako bitevní vlajka. Zlatá Alžběta a jako sedmibarevný plamen Drachmy.
  - Běží zapálit Brémy! - vykřikl jeden ze světlovlasých chlapců.
  Drachma k němu bez mrknutí oka přiskočila, chlapec se právě otočil, aby bojoval.
  Výhrůžně vykřikla:
  - Jak se jmenuješ, důvtipu?
  Chlapec zavrčel:
  - Friedrich, nebo jen přátelsky, Rich .
  Sedmibarevná dívka zaštěbetala:
  - Dáte si americkou čokoládu?
  Dědek zavrtěl hlavou:
  - Vlastně ne, říkají, že je to jen náhražka.
  Hraběnka nymfa se zasmála:
  - Ne, přirozeně , Latinská Amerika je stále pod kontrolou CSA. Jsou tedy docela schopné, zejména pro přistání, produkovat hodnotný produkt.
  - Tak to dej! - odpověděl chlapec.
  Drachma strčila čokoládovou tyčinku zabalenou do desetirublové bankovky. Chlapec se usmál:
  - To jsou peníze pro všechny. - Řekl. Zamával holýma opálenýma nohama a rozběhl se ke svým.
  Dětské tričko bylo stále nové, vypadalo zdravě a upraveně, válka právě začínala a děti neměly čas pocítit její útrapy. A kluci milují běh naboso, zvlášť v tomhle horku. Pravděpodobně na území Ruska, a Německo je jednou z provincií supervelmoci, by však již měly být zavedeny vojenské karty. Většinou to nesou děti nejhůře, protože ve svém věku chtějí jíst pořád. Avšak na rozdíl od SSSR se systémem JZD, kde nebyl dostatek potravin ani v prosperujících Brežněvových dobách, moderní Rusko potravinami překypuje. Silný vlastník a farmář živí zemi lépe než z donucení a tvrdou prací. Alžběta si myslela, že skutečnost, že země byla převážně náboženská, měla blahodárný vliv na klima. Je třeba říci, že v moderním Rusku se většina ortodoxních křesťanů jen málo liší od ateistů: pijí, nadávají, kouří, podvádějí, chodí na potraty a jsou ve vězení. A chodit pravidelně do kostela , alespoň jednou týdně, je pro mnohé fantastické. Zde platí, že pokud úředník zmešká nedělní bohoslužbu bez vážného důvodu, neměl by setrvat ve funkci příliš dlouho. Boží zákon je ve školách povinný. Včetně muslimů.
  Toto je silný krok, náboženská asimilace, kdy lidé začínají chápat, co je pro ně nejlepší. Alžběta svého času četla literaturu protestantů, kteří vyvyšují Bibli. Ale srdcem milovala pravoslavnou tradici více, aniž by skutečně přemýšlela o tom, zda odporuje Bibli nebo ne. Písmo svaté bylo téměř celé napsáno Židy a většina tradice je slovansko-řecká. Bylo by lepší napsat naši vlastní ruskou Bibli a učinit z Krista symbol síly, moci a vyvolenosti Slovanů. Jinak vám při čtení Starého zákona běhá mráz po zádech: Židé jsou Boží lid! Slované jsou lid Boží a sláva Všemohoucímu, i když se v tomto vesmíru spojili do jediného státu. A v jejich světě jsou vztahy mezi Ruskem a bratrskou Ukrajinou horší než se Spojenými státy.
  Teď zase nabrali šílenou rychlost, ale to mi nebrání v přemýšlení. Pokud je vám souzeno vrátit se do svého světa, jak vrátit Ukrajinu? Zde je třeba jednat moudře, bez drzosti. Hlavní je spoléhat na mladé, poctivé politiky, a ne na zločince. Obecně je nesmírně důležité vytvořit v Rusku novou elitu. Ne špinaví oligarchové nebo straničtí bossové jako KSSS, ale skutečná síla schopná pokročit v zemi. Nová elita musí sloužit ne sama sobě, ale velké říši a jejím mocným lidem. Totéž platí pro tuto zemi, jak se vyhnout kolapsu velké říše. Hlavním rysem Ruska od dob Bílých gard je volitelná vláda namísto monarchie. Kolčak se ukázal jako silný a prozíravý vládce, který se opíral o mocnou prezidentskou moc. Velké pravomoci prezidenta umožnily sjednotit národ a stát, porazit hýření a bezpráví . Ne nadarmo se Spojené státy přes veškerou svou demokracii vyznačovaly velkou prezidentskou mocí. Ale Velká Británie, kde se monarchie stala čistě nominální a premiér byl příliš závislý na vlastní straně, ztratila pozici světové velmoci. Jen si pomyslete, jeho území se v novodobé historii zmenšilo sto padesátkrát.
  V tomto vesmíru, který se také stal komunistickým, se Británie rozpadla a města jsou ve zmatku a chaosu. Právě do Foggy Albion budou muset zamířit.
  Jaké to je pro tamní lidi?
  Na obloze byl stále slyšet hluk a objevilo se průzkumné letadlo. Natřený tak, aby odpovídal obloze s průsvitnými křídly, foukal mlhu. Pro bystré oči takových dívek to však není vůbec žádný problém. Dívky zvedly své skokové pušky a jednomyslně vypálily salvu. Dvě kulky jsou i na lehce obrněného zvěda příliš. Naklonil se a začal padat.
  - Slabé brnění! - řekla Elizabeth.
  Hraběnka Nymph potvrdila:
  - Zvlášť když narazíte na sklo.
  - Takové auto by ale nemělo moc vážit. Je to jako jednoplošník, ne více než osm set kilogramů. - Dívka se zeptala Drachmy:
  - Myslíte, že pilot přežije?
  Sedmibarevná dívka odpověděla nepříliš sebevědomě:
  - Stěží! Zpackali jsme všechna jeho nastavení.
  Elizabeth vtipně odpověděla:
  - Tím lépe, méně trápení v zajetí.
  Běhání zvedlo dívkám náladu a jedním dechem se vrhly do centra.
  Jediné zdržení si vyžádalo likvidaci přepadení. Dívky pobíhaly kolem zálohy a slyšely tlumené vyjednávání.
  Velitel výsadkářů, major speciálních sil Bob Dowell , se nervózně podrbal v nose. To bylo špatné znamení, což znamená, že dostanete nikl.
  Tady zařval:
  - Shafraniku, co jsou to za typy, jak lezou mravenci ?
  - Ano, to jsou děti jezdící na kolech, pane. - odpověděl mulat Francouz.
  Následoval výkřik:
  - Zahájíme palbu!
  Mulat logicky poznamenal:
  - Za tak bezvýznamný účel otevřít přepadení?
  Zvíře v uniformě zamručelo:
  - Ale jsou tak lehké. Prostě čistí ďáblové. Zastřelme je jen tak, pro zábavu.
  Shafranik poznamenal:
  - Takový cíl není nijak zvlášť zajímavý.
  Upřímná odpověď:
  - Možná, ale svůdné.
  Nucené vrčení:
  - Potřebujeme fialový Mercedes se dvěma bílými kuřaty.
  Vysvětlující otázka:
  - Se dvěma kuřaty?
  Potěšený výkřik:
  - Ruské dívky!
  A vulgární výrok:
  - Dva, tak málo! Pro celou společnost. Zemřou, pokud nám budou sloužit.
  Opět vulgární a neslušný výraz:
  - Můžeme je mít na obou koncích.
  V odpovědi se zachichotejte:
  - Vypadá to legračně.
  A opět kance během říje:
  - A za prvé je to praktické!
  - Pokud jde o to druhé, o tom nepochybuji. - Major si olízl rty. - Pravděpodobně jde o nějaký druh psychologických opatření.
  - Nerozuměl? - Shafranik byl překvapen.
  Důstojník zařval:
  - Jak říkají Rusové, zřejmě nejste přátelé s hlávkou zelí?
  Shafranik úplně nepochopil pointu:
  - Nejsem vegetarián, ale vůbec se nebráním používání zelí jako přílohy, například ke kuřecímu masu.
  Důstojník zavrčel:
  -Cpeš dolary? Dal jsi je do krocana.
  Shafranik se poškrábal na temeni hlavy:
  - K čemu to je, veliteli?
  - Nerozuměl jsem ruskému slangu. Zelí jsou naše dolary nebo dolary a zelí je hlava. - Major vysvětlil.
  V odpovědi se zachichotejte:
  -A hlavu! Jaký žargon !
  Důstojník zaburácel:
  - Tak to dopadlo. Dobře, můžeš vypít litr ruské vodky?
  Shafranik dostal strach:
  - Ruská vodka? Ano, tohle je živá smrt.
  Major se zasmál a vytáhl litrovou skleněnou láhev. Několik parašutistů na ně zíralo a mrkalo očima:
  - Wow, jaká bomba!
  Bob Dowell to potěžkal v ruce a navrhl:
  - Máš na výběr. Buď to vypijete z krku, nebo si to rozbijete o hlavu.
  Vyděšené pištění v reakci:
  - Existuje nějaká přechodná možnost?
  Následuje vrčení:
  - Stačí si sundat kalhoty a sednout si na láhev. Zkrátka vybírejte.
  S povzdechem je slyšet hlas odsouzený k záhubě :
  - Dobře, vezmu to dovnitř. Už dlouho jsem to chtěl zkusit. Ruská vodka, jaký jed .
  V reakci na to zlomyslné řehtání:
  - Nejdivočejší věc.
  Drachma a Elizabeth slyšely tento rozhovor, jejich uši jsou velmi ostré, plus dopad artefaktů. Mezitím se odplazili dozadu. Elizabeth se překvapeně zeptala:
  - Sedí v záloze a uzavírají takovou idiotskou sázku!
  Hraběnka nymfa zaštěbetala:
  - Co můžeš udělat! To je úroveň americké kultury, znásobená zločinným bolševismem.
  - Komunismus je skvělá myšlenka, ale nejčastěji se realizuje ve tmě! - Elizabeth si všimla.
  - Špatní lidé s dobrými nápady prolijí mnohem více krve než špatní lidé se špatnými plány! - uzavřel Drachma.
  - Je to volba mezi provedením a provazem. Preferuji provedení! - Elizabeth blýskla safírovýma očima. Pohybovali se tiše jako ninjové a neměli sobě rovného v sabotážích a přepadech.
  Kapitán Shafranik mezitím láhev odzátkoval a usrkl z hrdla.
  - Bonbón ! - zamumlal výsadkář.
  Vodka bublala a stékala mulatovi Francouzovi do širokého hrdla.
  Dokonce i chrochtal slastí.
  - Jaké prase! - řekla Elizabeth. - Kupodivu je chci dokonce všechny zabít.
  Drachma se usmála:
  - A jíst vepřové!
  Blondýnka poznamenala:
  - Ve slovech adventistů sedmého dne je racionální zrno. Prase je chodící smetiště. Ale pro Žida to není košer, není to jídlo a Bible byla napsána především proto, aby jí Židé rozuměli.
  Bosá nymfa hraběnka zaštěbetala:
  - Dobře, uvidíme, jestli si americký komunistický válečník poradí s obyčejným ruským opilcem.
  Když Shafranik překonal asi polovinu láhve, náhle se zachvěl, pustil láhev z rukou a začal říhat . Bob Dowell ho praštil do zad.
  -No , ty slaboši!
  Zvracel. Obličej je zkreslený .
  Bob se zasmál.
  - No, teď otestujeme sílu vaší hlávky zelí. Jak silný je, aby odolal ruské láhvi?
  Shafranik si říhnul, sotva popadl dech a vymáčkl:
  - Rozbil jsem cihly na hlavě.
  Kvílení v odpovědi:
  - Takže rozbiješ i láhev. Vezměte to do ruky.
  Shafranik se ho pokusil vzít, ale téměř okamžitě ho upustil.
  - No ty jsi, jak se říká, koza! Nebo spíš beran! - Vezmi to a drž to pevně jako vejce prostitutky.
  Kapitán zasténal:
  - Jsem blázen!
  Širokým švihem ho udeřil do hlavy, ozvalo se zvonění, láhev zůstala nedotčená.
  - Rusové mají všechno z dubu, ne tak úplně nadarmo je symbolem Ruska dub.
  V reakci na to nepříjemné zavrčení:
  - Dubu, tohle je nejspíš obsah tvé hlavy. Co, nechceš se pořádně trefit. Zbabělče, bojíš se bolesti!
  zaječení v reakci:
  - V žádném případě, soudruhu majore! Bolest je dobrá!
  A znovu řev, připomínající zraněného mamuta:
  - Když padnete do rukou Ministerstva cti a práv, zjistíte, co je to bolest: dvě elektrody v zadku , jedna na jazyku. Dejte mi láhev.
  Shafranik nesměle protáhl:
  -Jen mě nezabíjejte!
  Bob Dowell ji popadl oběma rukama a naplno ji udeřil do hlavy. Láhev se roztříštila na úlomky. Shafranik křičel s pěknou sprostostí:
  - Tisíc ďáblů dole v díře!
  Z rozbité hlavy se řinula krev a skrz ni se prořezávaly úlomky.
  Drachma jen stěží dokázala potlačit smích.
  - To je tak vtipný!
  Elizabeth to myslela vážně:
  - Buď neví, jak udeřit, nebo úmyslně zasadil takovou ránu, aby způsobil větší bolest. V každém případě to ukazuje úroveň americké Rudé armády.
  Hraběnka-nymfa souhlasila:
  - Zpravidla ne vysoké .
  Dívky se zazubily a namířily zbraně. Shafranik mezitím zasténal a setřel krev. Je jasné, že jako míšenec hraje pod majorem roli šaška.
  A ječí jako žena:
  - No, proč tak hrubý!
  A opět řev jako odpověď:
  - Drž hubu! Podívejte, žena jede na kole. Sundám ji jedním výstřelem, střelím jí maso z nohy. Pak ji odvezeme s celou společností.
  Prosebné pištění :
  - Dostanu to?!
  A vytí je také agresivní a strmé:
  - S tak slabou hlavou věř ženě...
  Odpověď je vulgární :
  - Hlavní je, co je mezi nohama.
  Major křičel:
  "Tak pojď, dej svou důstojnost do láhve, nebo ti ji dám do úst."
  - Brr! - Kapitán zapískal! - Nemůžeš to udělat tímto způsobem.
  Společnost zvedla hlavy ze zálohy. Elizabeth začala číst modlitbu a snažila se soustředit. Drachma také mlčela, lehce si masírovala krk, střelba oběma rukama je příliš obtížná, je nutná přesná koordinace. Dívky, každá s kulometem v ruce, zahájily palbu ze čtyř hlavně.
  - Vemte si to, komunističtí fašisté. - zašeptaly krásky .
  Kulky zničily několik desítek bojovníků. Dívali se úplně jiným směrem a snažili se uspokojit své bestiální instinkty. Ale jak se to vždy stává těm, kteří na dluh zapomněli, následuje odplata.
  - Probíhá hon na vlky, ale my zabíjíme blázny ! - Řekl Drachma.
  Když dívky pokosily většinu výsadkové skupiny, začaly střílet na přeživší . Pro ně stačilo vidět nejmenší částici těla a vložit tam náboj.
  - Jak vidíte, je to mnohem jednodušší! - řekla Elizabeth.
  A pak došlo k pokusům o sestřelení granátů. Ale pro dívky, které sestřelovaly motýly a označovaly mouchy na vzdálenost dvou set metrů, to není tak hrozný cíl. Jediná věc je, že musíte sestřelit příliš mnoho cílů najednou.
  - Svatý Bože, smiluj se nad jejich dušemi. - zašeptaly Elizabethiny rty. - Jejich hříšná cesta na zemi byla přerušena. Tím lépe, méně pekelná muka.
  Drachma, střílející bez velké sentimentality, poznamenal:
  - Nepřítel je nepřítel a musí být zničen.
  Elizabeth, která si třela holou chodidlo svých opálených, svůdných nohou, se zeptala:
  - Bezohledný?
  Hraběnka nymfa vyhrkla:
  - Ano!
  - To nemůžu! Pokud zabiju, určitě toho budu litovat, takový jsem. "Po zvědově tváři stékala perlová slza.
  - Tvůj skok je bouřka a tvoje slova jsou rána! Jen slza z hvězd ocení Boží dar! - Drachma zpívala.
  Elizabeth sestřelila pět granátů za letu najednou, což způsobilo jejich výbuch. Mezi těmi vybuchlými byly jehličkovité, rozpětí nebylo tak velké jako dvě stě metrů, ale hustota destrukce byla mnohem větší. Když jehla zasáhne, otočí se a roztrhne tkáň, což způsobí hrozná zranění. Nyní to parašutisté testovali na sobě. Ti, kteří nezemřeli, okamžitě strašně trpěli. Zvláště když se dostane do oka, ve skutečnosti ho vyrazí a ochromí.
  - Ale Ale! - prohlásila Elizabeth a rozdrtila ošklivého švába holými prsty - Zdá se, že nepřátelské budíky ztichly.
  Drachma potvrdil sebevědomým tónem:
  - Ano miláčku! Umlčen orgány smrti.
  Major přežil, ale Shafranik našel snadnou smrt. Dívky přiběhly k sténajícímu důstojníkovi. Drachma šlápla holým podpatkem na postel Boba Dowella .
  Hraběnka nymfa zavrčela:
  -Tak řekni , co víš! Jinak to bude průšvih!
  A kvičení zraněného selete v odpověď:
  - Vím vše! Všechno ti řeknu!
  Zde je třeba klást správné otázky. Vyberte požadovanou sadu. Současně podejte nepříteli několik stimulačních injekcí namazaných roztokem, aby promluvil. Major však věděl překvapivě málo a dívky, plivající, zastavily fyzický vliv.
  - Vyslechni blázna , bušit vodu do hmoždíře, mučit, bičovat osla! - Řekl Drachma.
  - Jsi tady, příteli! - Elizabeth souhlasila. - Tak pojďme dělat něco užitečnějšího.
  Dívky běžely tak rychle, jak mohly, a blýskaly své holé, zrcadlové podrážky ladnou křivkou nahé paty, aby kompenzovaly strávený čas.
  Jen při přiblížení trochu zpomalili, aby jeden ze strážců ze strachu nezačal střílet.
  Dívky byly přijaty s radostí a spěchaly se podělit o své znalosti. Jak je informoval akademik Kurčatov, první počítačový čip byl již sestaven a počítač s tranzistory byl již připraven.
   - Úžasný! - Řekla velmi krásnou sedmibarevnou drachmu. - Vidím, že neztrácíš čas.
  - Samozřejmě! - Kurčatov podal dívce doutník. Odmítla:
  - Kouření stahuje krevní cévy v mozku, což znamená, že poškozuje myšlenkové pochody.
  Zavrčel:
  - Naopak mi to pomáhá.
  Drachma energicky s výrazem ve smaragdových očích namítla:
  - Toto je iluze a autohypnóza inspirovaná drogou nikotin. Navrhuji vám následující. Elektroléčba, akupunktura spolu s chemikáliemi. To by vám mělo konkrétně pomoci. Zlepší myšlenkové procesy nejen vás, ale i vašich studentů.
  Důstojník se zeptal:
  - Co, už máte metody?
  Drachma sebevědomě odpověděl:
  - Některé věci jsou naplánované, ale zatím je to jen začátek. V budoucnu se rozsah výzkumu ještě zvýší. Vytvoříme nové metody, protože zatím jsme teprve na samém začátku cesty. Obecně platí, že lidské tělo je plné zásob. Člověk využívá jen stotisícinu schopností mozku a jedno až dvě procenta těch fyzických. Dokonce ani my, dívky z terminátorů, máme daleko stoprocentní využití svých schopností.
  V reakci na to výkřik úžasu:
  - Páni, to otevírá široké vyhlídky!
  Velmi velká a nádherná dívka se třela jednou bosou nohou o druhou a cvrlikala:
  -Ani si neumíš představit co! Mysli. Nebo spíš nemyslet, ale konat!
  Profesoři dychtivě četli , co krásky napsaly , byli ohromeni hloubkou a pečlivostí tak zdánlivě mladých tvorů.
  - Skvělé! - řekl Abrikosov. - Fungují vaše těla na sto procent?
  - Bohužel ne! Ale zvýšíme svůj vlastní potenciál. - řekla Drachma. - Bůh vytesal člověka z hlíny, ale to není důvod zůstat hrncem.
  Abrikosov povzbudil:
  - Velmi vtipné! Ale obecně. - Ztišil hlas. - Ačkoli toto není v naší říši přijímáno, nevěřím v Boha.
  Hraběnka nymfa zaštěbetala:
  - Vzájemně! A můj přítel je posedlý náboženstvím. Navíc se začala přiklánět k adventismu .
  - Nelži Drachmo! - Elizabeth vybuchla. - Nikdy jsem to neřekl.
  
  Nymfa hraběnka řekla:
  - Ale já myslel! To však nic není. Mám nápady, jak zkombinovat velký rozptyl granátu AM-200 a hustotu ničení jehlovitých amerických modifikací.
  Profesor se zeptal:
  - Je to komplikované?
  - Ne, je to docela jednoduché. Nebude potřeba měnit výrobní linky. " Řekla velkolepá Drachma a poskakovala na svých opálených, svalnatých nohách.
  Alžběta nezůstala v dluzích:
  - A mám nápady, jak zvýšit počáteční rychlost kulky z útočné pušky Obolensky, zvýšit míření a použít neprůstřelnou vestu.
  Profesor zamumlal:
  -No, to taky není špatné. Jsou změny výrazné?
  Blonďatý terminátor vyhrkl:
  - Minimálně!
  Logická odpověď:
  - Pak to nebude příliš drahé.
  - Existují také způsoby, jak výrazně zvýšit výbušnou sílu dynamitu. Menší přísady. - Dívky začaly.
  - Nové způsoby legování oceli a zesílení pancíře. Budoucí technologie. - řekla Elizabeth.
  Dívky daly profesorům práci. Jejich hlavy si vše pamatovaly do nejmenších detailů, nicméně pokud i mezi obyčejnými lidmi existují fenomény, které nic nezapomínají a rychle si pamatují informace, tak ti geneticky vylepšení jsou toho ještě schopni.
  Abrikosov poznamenal:
  - Trénoval jsem paměť po dlouhou dobu. Obecně platí, že člověk, zvláště v hypnóze, je schopen si zapamatovat vše, dokonce i pobyt v děloze. Nebo po sadě speciálních cviků, ale takových výšin jsem nedosáhl. Zdá se, že jste ušli dlouhou cestu.
  - Pomohli nám! Obecně platí, že FSB nashromáždila obrovský intelektuální potenciál. Existují různé metody pro výcvik speciálních sil a vědců, stejně jako rozvinutá farmakologie. Jsou schopni obnovit nejen tělo, ale i mysl. - Řekl Drachma.
  Abrikosov si něco poznamenal do svého zápisníku. Elizabeth poznamenala:
  - Za mých časů byste to prostě dali do počítače.
  Profesor si povzdechl:
  - Je příliš objemný.
  - Za mých časů by se do pouzdra hodinek vešel výkon celého elektronického echelonu.
  - Elizabeth ukázala počítačový náramek na ruce. A cvakla holými prsty.
  Drachma potvrzeno:
  je dostanete také . pomůžeme. Rozumíte mikroobvodům?
  Profesor s povzdechem odpověděl:
  - Snažíme se! Zavést něco takového do výroby není příliš snadné. Pravděpodobně ve vašem světě trvalo dlouho, než jste se dostali do tohoto bodu!
  Elizabeth odpověděla patosem:
  - Že jo! A abych byl upřímný, většinu technologie vyvinuli Američané. Pravda, v posledních letech jsme také rostli, a to především díky petrodolarům.
  Drachma přispěchala přidat a její obnažené prsty na hbitých chodidlech dokázaly skutečné zázraky:
  -Vědci přestali běhat do zahraničí. Byli jsme však rozvinutí, když země byla ještě relativně chudá. Ale byli vlastenečtí vědci, kteří se nebáli obtíží.
  Abrikosov se zvědavě zeptal:
  -Kdo to přesně byl?
  - Tato informace nám byla skryta. Důvod není znám. - Řekl Drachma. "Ale může se stát, že toto tajemství je příliš důležité, než abychom mu věřili."
  Profesor přikývl svou lehce prošedivělou hlavou:
  - Dobře, děvčata, vymýšlejte a odvažte se! Potřebujete lidský materiál pro experimenty?
  - Nezabránit. - řekla Elizabeth.
  Dívky psaly velmi rychle nejen rukama, ale i nohama a dvě hodiny sdílely technologie a techniky. Obecně vzato, chytrý Drachma poznamenal:
  - Je zvláštní, že všechen tento vývoj se používá tak pomalu , a to i v naší vlasti. Můžeme totiž výrazně zvednout úroveň celé naší armády. A nebylo by na škodu, kdyby lidé intelektuálně rostli. - Nymfa zvedla nohu a zatočila hbitými holými prsty s nalakovanými nehty na spánku. Jinak se mnoho studentů domnívá, že Battle on Ice je zápas Rusko - Kanada.
  - Kanada! Nyní provincie USA. Ti nešťastní lidé, minimálně polovina populace, lépe řečeno šedesát procent, jsou vězněni v koncentračních táborech. - Řekl profesor Abrikosov. - Ve vašem světě se však pravděpodobně jedná o zcela civilizovanou zemi.
  - A docela bohatý! Na olympiádě nás dokonce dokázali odstrčit. " Elizabeth mlaskla jazykem. - Ale to proto, že úředníci kradli příliš mnoho. V době krize začaly krádeže ještě přibývat. I když jsem křesťan, věřím, že vládní úředníci, kteří kradou, by měli být přibiti na kůl.
  A dívka cvakla znovu, tentokrát holými prsty, tak silně, že komár spadl mrtvý k zemi.
  - Dobrý nápad, i když strach sám o sobě nestačí! - Profesor si toho všiml. Zejména úředník musí být dobře zajištěn, pak nebude potřeba krást.
  Drachma dál psala rukama a, což také působilo dojmem, svým půvabnýma nohama, hbitým, jako tlapy opice:
  - Znám nejnovější techniky hypnózy.
  - To je vědecký fenomén, ale vyžaduje určitý dar. - Řekl Abrikosov. - Ale tvoje psychika je příliš stabilní na to, aby uváděla dívky do transu. Autohypnózu však doporučuji, probudí ve vás další schopnosti.
  - Skvělý nápad, určitě to vyzkoušíme. - řekla Elizabeth. - Naše schopnosti porostou.
  Dívky musely vysvětlit některé detaily, jak mikroobvody, tak leteckou techniku. Zejména jaké jsou ultraproudové motory, podíly aditiv v pancíři. Jak funguje dynamická ochrana a mnoho dalšího. Ďábel se skrývá v detailech, jak se kdysi autoři sci-fi pokusili popsat principy fungování stroje času, přičemž o nejdůležitějších detailech mlčí. Lze také připomenout teorii marxismu, kde především nebylo stanoveno kritérium pro výběr elity dělnického předvoje. Lenin napsal padesát pět svazků, ale o tom hlavním mlčel. Stalin se choval neobratně, i když si obecně stanovil správné úkoly. Obecně se tržní hospodářství vyčerpalo, plánované hospodářství je mnohem efektivnější. Druhá světová válka to prokázala, i když ne úplně. Titíž Američané vyrobili téměř třikrát více letadel než SSSR a dražších. Ale Spojené státy mají stále několikanásobně méně munice v tancích, pokud počítáme samohybná děla , zatímco SSSR má výhodu v dělostřelectvu a minometech, ale zhruba o polovinu méně kulometů.
  Drachma nakreslil diagram:
  - Takové jednoplošníky mohou být vyrobeny z pěnového polystyrenu. Levné a ovládané jednoduchým joystickem. Velmi progresivní systém řízení, díky tomu získávají letadla a tanky další efektivitu. Především rychlost odezvy, nemusíte tahat za páku, postačí pouze zmáčknutí tlačítka. Tohle už jste zvládli.
  Profesor energicky přikývl:
  - Ano, vypadá to progresivně.
  - Kromě toho se Chruščovův sen o pěstování kukuřice v polárním kruhu stal skutečností poté, co byl do klasu transplantován tulení gen. Znám jeho vzorec a jak se syntetizuje. "Drachma si holými prsty na svých hbitých chodidlech, kůže nohou lesknoucí se od opálení, hodila žvýkačku do úst; bylo jí dvojnásob příjemné zářit svou inteligencí a zároveň cítit něco elastického. a sladká svým jazykem.
  - Není to nebezpečné pro lidské tělo? - zeptal se profesor.
  Tentokrát Elizabeth odpověděla:
  - Ne! Navíc byl do kukuřice zaveden prasečí gen, díky kterému rostla rychleji a obsahovala více živin.
  Pohotový učený manžel Abrikosov se zeptal:
  - A co potkaní gen pro plodnost?
  Blondýnka poznamenala:
  - V tomto případě jsou lepší sarančata. Bude to účinnější. Obecně je míchání genů velkým pokrokem. Dokonce jsem přemýšlel o práci na sobě.
  Profesor byl mírně překvapen:
  - Něco konkrétně ke zlepšení? Ty už jsi dokonalost. Hlavně externě!
  Elizabeth vysvětlila:
  - Změňte samotnou strukturu bílkovin. Máme neobvyklou bílkovinu, upravenou, ale stále dost zranitelnou strukturu.
  Abrikosov vstal :
  - Výborně holky. Můžeš mě omladit?
  Blonďatá dívka souhlasně přikývla.
  - Teoreticky je to pro vědu docela možné.
  - Věda-nuda nemůže zdobit Iljičovu pleš! - Drachma řekla jako vtip, protisovětské rčení .
  Profesor byl překvapen:
  - Lenin?
  Hraběnka nymfa s úsměvem zaštěbetala:
  - Ano, na jeho počest dokonce pojmenovali Petrohrad. Je tam dokonce i drobnost.
  Lenin píše ze záhrobí, Leningradu neříkej, postavil ho Petr Veliký, ne já, ten plešatý bastard !
  Elizabeth dodala:
  - I Bible říká o Leninovi: - A holohlavý blázen řekne, že žádný Bůh není.
  A pak si blondýna pomyslela, možná mluvíme o někom jiném, ale také holohlavém a krvavém!
  Dívky se trochu uvolnily a začaly tančit, ale idylku přerušil nečekaný hovor.
  - Maršál Vasilevskij s vámi chce mluvit.
  Elizabeth a Drachma přikývly:
  - Můžeme to udělat! Myslím, že jsme vás dostatečně zaměstnávali?
  Abrikosov potvrdil:
  - Nad rámec všech opatření. Hlavy buší. Takové chytré holky. Líbila se mi hlavně transplantace živočišných genů do rostlin. Je pouze možné, že genetické vady mohou vzniknout u samotného člověka.
  - Vše upravíme. Drachma udělala výrazné gesto. - Příroda je pokřivená, ale lidská mysl je narovnávač!
  - To je proti Bohu! - Elizabeth vypadala hrozivě.
  Hraběnka nymfy logicky namítla:
  - To je proti hlouposti! Jak jsem však již řekl, samotná skutečnost naší existence je proti Bohu. Pokrok má schopnost člověka povznést, což znamená přiblížit ho Všemohoucímu!
  Blonďatá dívka vysvětlila:
  - Berete to příliš doslova.
  Abrikosov je vyzval, aby:
  - Není dobré se nutit dlouho čekat na seniora v hodnosti. Dám vám nejnovější šestistý Mercedes.
  -Není třeba, poběžíme domů. - řekla Elizabeth.
  Profesor byl překvapen:
  -Můžete předjet auto?
  V odpověď Drachma hravě zpívala:
  -No, proč, proč, proč,
  Byla na semaforu zelená?
  Všechno protože, protože, protože,
  Jaký to byl milenec!
  Ve věku rychlosti, elektronických světel,
  Zapnula se sama,
  Pro mou nejžhavější lásku,
  Zelené světlo svítí!
  A obě dívky dupaly na holé, půvabné, svalnaté nohy a zpívaly:
  A všichni běží, běží, běží, běží,
  A svítí!
  A všichni běží, běží, běží, běží,
  A on je v plamenech!
  A bojovníci do sebe naráželi holými patami a z toho doslova pršely jiskry všemi barvami duhy.
  Drachma rychle řekla:
  Poctivost je selektivní pojem, klam je univerzální!
  Jak se šachy liší od politiky?
  V šachu je hra rovnocenná, ale v politice mají úřady vždy náskok!
  V šachu je časová tíseň na konci hry, ale v politice vždy!
  V šachu jsou oběti dobrovolné, ale v politice jsou vždy vynucené!
  V šachu se figurky přeskupují jedna po druhé, ale v politice, kdykoli úřady chtějí!
  V šachu nemůžete vzít tahy zpět, v politice to dělají na každém kroku!
  Vládce obklopený neentitami je jako kámen v chatrném rámu, jeho hodnota bude klesat a nevyhnutelně mizí.
  O trůn se na rozdíl od postele dělí jen slaboši !
  . KAPITOLA Č. 5.
  Obrovský palác bohyně zla Kálí byl plný četných otroků a otroků, stejně jako válečníků. Otroci byli zpravidla velmi krásní, mladí, křiví a jejich oblečení záviselo na jejich postavení. Většina dívek je bosá a jejich hruď a boky jsou sotva pokryté tenkými proužky látky. Ale otroci vyššího postavení nosí šperky, brože, náušnice, korálky a náramky na pažích a kotnících. A na nohou mají sandály zdobené perlami a ti nejušlechtilejší otroci mají dokonce boty pokryté drahokamy a na vysokých podpatcích.
  Dokonce se podobají ušlechtilým lidem. Otroci z řad elfů nebo trollů mají obvykle vysoké postavení. Elfové se od lidí liší pouze tvarem uší, jsou krásní jako rysi, zatímco trollí samice mají větší nos ve tvaru orla. A s jejich postavami a dalšími věcmi je nerozeznáte od svalnatých, lidských dívek.
  A lidské dívky jsou téměř všechny nižšího postavení s holými, růžovými podpatky, téměř nahé, ale také velmi krásné, mladé, svěží a svalnaté.
  V obrovském paláci je přibližně desetkrát více otrokyň než otroků. A ti poslední, to jsou teenageři od dvanácti do patnácti let, jen v plavkách a bosí. Jsou také krásní , svalnatí, s výraznými svaly a tenkými břišními svaly a roztomilými tvářemi, s úhledně zastřiženými vlasy, obvykle ve světlých barvách.
  Mezi chlapci má jen málokdo vyšší postavení. Nosí šortky, korálky a šperky a mají sandály s kameny. A to jsou také zástupci trollů a elfů.
  Kromě těchto pěkných otroků a otrokyň jsou zde také strážci. Bruti s kančími hlavami, orkové, kteří vypadají hodně jako medvědi, jen ošklivější. Téměř třímetroví skřeti s velkýma ušima jako křídla okřídlených myší. Nechybí ani elfí bojovníci s luky a krásné trollí ženy s kušemi. A nejnebezpečnější bojovníci: upíři v červeném brnění - strážce bohyně Kálí.
  Navíc upíři, muži i ženy, nosí speciálně navržené kuše a meče s háky na konci.
  Samotná bohyně zla sedí na zlatém trůnu posetém diamanty a dalšími šperky.
  Navenek ji lze nazvat krásnou. Pouze svaly jsou velmi vyvinuté a na ženu příliš masivní. A z tlamy trčí spíše dlouhé a ostré tesáky. Ano, Bohyně dělá dojem. A na její hlavě září koruna, jako koruna utkaná z hvězd.
  Kolem ní je několik krásných dívek a pár otroků, kteří mávají fanoušky.
  Hraje i hudba. A představení se konají pro pobavení velké a zároveň hrozné Bohyně.
  Elfí dívka, sotva pokrytá tenkými proužky látky, bojuje proti dvěma chlapcům v plavkách. Teenageři se ji snaží napadnout. Dívka odráží jejich útoky, oběma rukama drží meč.
  Bojovníci už mají na těle rány a kape z nich krev.
  Bohyně udělá gesto. Z Pod dlaždicemi se rozhoří oheň a spálí bosé nohy dívek i chlapců. Mimovolně křičí.
  Je slyšet smích.
  Bohyně osloví krále trolů sedícího vedle ní. Toto je mladý muž oblečený v hermelínu a ověšený drahokamy.
  - Myslíte si, že je vaše armáda připravena dobýt království elfů?
  Odpověděl s úsměvem:
  - Naše armáda je vždy připravena, ó největší. Problém je ale v tom, že i na to jsou elfové připraveni. Jak se tady říká...
  Kali přerušila krále trolů:
  - Nemáme k ničemu plané řeči! Chápu, jak jsou síly vždy stejné, a chcete mě požádat o pomoc.
  Král trollí přikývl:
  - Ano, skvělý. A jsem připraven zaplatit zlatem.
  Bohyně se zasmála. Její smích byl na jednu stranu zvonivý a krásný, jako ze sta stříbrných zvonků, a na druhou děsivý. Je jasné, že se otřásl i hrozivý troll.
  A ztělesnění zla odpovědělo:
  - Na co potřebuji zlato? Mám hory tohoto kovu. Můžete mi dát něco užitečnějšího?
  V reakci se ozvalo pištění:
  - Jak přikazujete, Vaše Veličenstvo!
  Bohyně Kali přikývla:
  - Když porazíte elfy, pošlete deset tisíc otroků této rasy a tisíc otroků. Vysocí bohové jednali moudře, když v našem světě stvořili, že mezi lidmi, trolly a elfy je desetkrát více zástupců něžného pohlaví než silných.
  Král trolů s úsměvem přikývl:
  - Ano, bohové jednali moudře. Není nic krásnějšího než věčně mladá panna. My, trollové a elfové, nestárneme!
  Bohyně Kali zařvala:
  - Ale lidé stárnou, pokud z nich neuděláme své otroky. Mnoho žen je tak vyděšeno vyhlídkou, že se promění v ošklivé, hrbaté a vrásčité stařeny, že dobrovolně odcházejí do otroctví a souhlasí s tím, aby byly označeny znakem vlčího máku. Nyní ztratili svobodu, ale jsou mladí, zdraví a veselí už několik staletí. Ale aby se žena stala stařenou, je to velký zármutek, horší to být nemůže!
  Dva chlapci v plavkách začali ještě energičtěji masírovat Bohyni nohy. I to byli lidé z řad otroků. Pohlední, velmi svalnatí teenageři. Téměř nahý, ale na zápěstích a kotnících jsou náramky ze zlata a platiny, zdobené kameny.
  Dostali také příležitost žít několik staletí, zůstat bezvousými mladými, zdravými, silnými a veselými. Pravda, neznamená to, že je to dobrovolné.
  Ale přesto je mnohem lepší masírovat těla krásných žen. A nejen Kálí, ale i elfové a trollí, nebo dokonce nymfy, než například pracovat v lomech.
  Troll King potvrdil:
  - Otroci i otroci vám budou k dispozici, ó paní!
  Kali dodal:
  - A samozřejmě pošlete navíc dvacet pět vozíků naložených zlatem a drahými kameny. Za všechno se musí platit!
  A bohyně zla vzala a popadla otroka za nos holými prsty. Křičel bolestí. Ale samozřejmě tweetoval:
  - Děkuji, madam!
  Kali objednal:
  "Bič toho chlapce hned teď." Navíc ho pověsit na stojan. Tohle nás bude bavit.
  Ve vzduchu se skutečně objevil stojan. A dvě elfí dívky, sotva pokryté nitěmi drahých kamenů, odvlekly chlapce na popravu. Ten teenager byl, dalo by se říci, velmi pohledný, s tělem s dokonalou svalovou strukturou, ale bylo obzvlášť příjemné někoho takového bičovat.
  Přitom se kromě výprasku můžete odreagovat i jinak. Gladiátorka bojuje proti šavlozubému medvědovi. Přesněji dokonce dvě dívky. Jeden se sítí a trojzubcem a druhý s mečem a dýkou. A krásná elfka zmlátí polonahého otroka bičem. Zamává jím a na šlachovité, opálené tělo půvabné puberťačky dopadá rána. A kapičky potu a krve létají různými směry.
  Tohle je show. A fešák je zbičován a děvčata se perou s exotickou šelmou, která váží skoro tunu, a aby se neřeklo, že je nemotorná. Ale dívky jsou elfové, kteří jsou rychlejší a silnější než obyčejní lidé. A velmi zkušený. A velmi obratně skáčou, uhýbají , když na ně medvěd skočí, a bodají mečem nebo trojzubcem.
  Dívky jsou velmi krásné a téměř nahé, velmi svůdné.
  A otrokář je nemilosrdně bičován. Bohyni Kálí to ale nestačí a přikazuje:
  - Upeč tomu klukovi paty!
  Trollí dívka přinesla na bosé nohy teenagera pochodeň. A on to vezme a vyje. Bolí to, když ti oheň olizuje holé paty.
  A moc hezky voní, jako když se peče jehněčí. To je obdivuhodné.
  Bohyně zla Kali se usmívá , je velmi potěšena.
  Ale mezi otroky je jeden zvláštní. Je bosý a v plavkách, ale na hlavě má čepici s rolničkami. Tento chlapec hraje roli šaška. Vypadá, jako by mu bylo dvanáct let, ale ve skutečnosti je tak starý, že se počítá na tisíce let. Dokonce i samotná bohyně Kálí se s ním občas radí a občas tohoto pacholka osobně zbičuje, nebo mu dokonce spálí holé paty. Ale na tomto chlapci se po několika minutách všechny rány zahojí beze stopy. A zažil tolik dobrodružství, že nedokázal vyprávět pohádku ani je popsat perem.
  To je jedna věc, která se doslova mihne před safírovýma očima velmi svalnatého a silného chlapce.
  Velitelství SATO a Arnold Schwarzkoff dostávali stále více informací o vývoji bojové operace. Několik předních velitelů Dělnické a rolnické Rudé armády zradilo svého vůdce a bolševickou myšlenku a nařídilo svým armádám, aby složily zbraně.
  Na západě Ekrainy místní obyvatelstvo vítalo jednotky SATO jako osvoboditele a usilující o ukončení bolševické diktatury. To je nadchlo a připravilo je na nová vylepšení.
  Výpočetní středisko dostalo nové informace. Trojrozměrná projekce ukázala Ekrainu v podobě celé řady karet, vícebarevných a barevných. Samotný hlavní monitor zobrazuje podrobnou polohu všech jednotek, počet personálu, zbraní, technické charakteristiky včetně opotřebení materiálu a také zdravotní stav vojáků.
  Dále počítač analyzoval své vlastní ztráty a poškození nepřítele. Dosud byl poměr sil v drtivé většině ve prospěch SATO. Navíc se zvyšoval počet zrad proti Vladimiru Stalyevičovi . Žádná země na světě, kromě neuznaného Islámského státu, neposkytla podporu sovětské bolševické republice Nová Grossia . V Kremlu zůstával postoj chladný a tajně nepřátelský a média Leninstala přirovnávala k otci Machnovi.
  A obecně myšlenka moci bez peněz a jakéhokoli soukromého a osobního majetku vypadala příliš exoticky na to, aby ji elita přijala.
  Svou daň si vybraly i neúspěchy v prvních střetech se satovskou armádou. Nepřítel je silný a počítá své pohyby elektronicky a satelitní sledování umožnilo vidět frontovou linii a všechny pohyby ve dne i v noci. A příležitosti k úspěchu rychle ubývaly.
  Ovšem například chlapec Vladimir Terkin ( tak se jmenoval současný šašek v jedné z misí!) měl úplně jiný názor. Chlapec jel do Tigrova na motorovém skútru. V tomto městě již vládli Fanderovci a dorazily první kolony satovské armády. Došlo k jakémusi znovudobytí bývalých území.
   Skaut pochopil, že jeho nízký věk opravdu nepomůže ukolébat ostražitost místních policistů. V Rudé armádě je mnoho chlapeckých pluků a možná jsou mnohem vytrvalejší a oddanější věci bolševismu než dospělí obchodníci, kteří ztratili romantickou náladu.
  Opravdu, když jste dítě , peníze jsou pro vás něco téměř abstraktního. Ale dospělí se k nim chovají s úctou, často ještě vřelejší, než oni zacházejí se životem, zvláště s někým jiným. Vladimíra fascinovala romantika, touha vybudovat svět, ve kterém by nedominovaly obchodní zájmy, podlost a násilí. Touha dosáhnout něčeho významnějšího, než jen být najatým dělníkem nebo chamtivým, masožravým pijavicím krve. A přestože je skautovi teprve jedenáct a za měsíc mu bude dvanáct let, má schopnosti zázračného dítěte. A jeho skutečné jméno a příjmení jsou příliš známé na to, aby je bylo možné zmínit otevřeně .
  A tak, krásný známý obraz Terkina, je výmluvný a nezapomenutelný. Nechte tedy chlapce hrát roli podobného modela.
  Obecně je člověk zlý tvor. Z nějakého důvodu mnoho velitelů divizí přispěchalo kapitulovat při prvních náletech supů SATO nebo zradili své vlastní a obdrželi balíky dolarů. Ale v každém případě nyní Rudá armáda utrpí těžké ztráty a ustupuje. V takových podmínkách poskytuje partyzánský boj nejúčinnější metody.
  Pouze na Západní Ekraině je obtížné najít místní síly, které by mohly podporovat lidové zájmy a bolševickou intifádu. Ale když se podíváte, najdete podzemí. Ostatně v sovětských dobách partyzáni bojovali v oblastech, které se zdály být pro sovětský režim beznadějné.
  Vasilij schoval koloběžku pod stromeček a oblékl si módní oblečení a tenisky. Do města nemůžete jít bosí - vzbudí to podezření, zvláště když je stále březen a docela zima. Kluci z Rudé armády obuví vyzývavě pohrdají a snaží se chodit a běhat bosi , dokud jsou zdraví.
  Obecně ale platí , že když je teplota nad nulou, tak bez bot, s nějakým zvykem, můžete běhat bez omezení. Na sněhu je to samozřejmě obtížnější, ale ostřílený mladý válečník to dokáže vydržet i několik hodin.
  Vladimír byl pořádně otužilý, navíc ho otec naučil tajným metodám zlepšujícím krevní oběh, takže mu prakticky nemrznou nohy ani ostatní končetiny. Stačí napíchnout určité body jehlami nebo vzít nějaké bylinky. Mimochodem, ve středověku se mnoho kluků v krutých mrazech obešlo bez záludných kousků a ani nekašlali, běhali polonazí závějemi. A jejich podpatky, namodralé zimou, neznaly jinou podrážku než přírodní, až se začal objevovat vous.
  Vladimír si dokonce myslel, že by možná stálo za to vzít si skútr, ale... Auto bylo jeho vlastní montáží a ne sériové. Mohla vzniknout zbytečná podezření, kde to vzal a proč. Koloběžka je navíc opravdu speciální a skládací, skladná a dokáže zrychlit na dvě stě třicet kilometrů v hodině a dokonce i odskočit. Ne, takový stroj je příliš nápadný.
  Navíc jsem se chtěl procházet a poslouchat, o čem lidé přemýšlí.
   Přes všechnu svou romantiku je to velmi chytrý chlapec a diví se, proč je duch dlouhého dolaru tak houževnatý a svůdný.
  Existují skutečně jiné, zajímavější hodnoty? I když přeci jen člověk nejraději těší svou přirozenost a mamon.
   Chlapec kráčel, pískal si americký, statečný pochod. Takže žádné podezření. Vzhledem k tomu, že byl poměrně velký chlapec, vypadal starší než jeho roky a mohl se snadno stát teenagerem z místní prozápadní mládežnické organizace.
  Měl dokonce odpovídající pásku na ruce s hadí hlavou. Tedy Ophiuchu!
  Jak vypadal tak krásně! Účes do půlky a blond vlasy, můžete si objednat na plakát - Hitler Jugent !
  Vpředu, na rozbité venkovské cestě, zpívá nějaká stará žena . Táhne s sebou obrovský batoh, který se zdá, jako by ji měl rozdrtit. Zajímalo by mě, co tam ta stará přidala? Možná táhne něco jedlého na prodej do města Tygrů? Bude nutné navštívit a provést průzkum.
  Poslední věta se ukázala být tak absurdní, že se chlapec mimoděk zachichotal a zrychlil krok. Nohy v módních teniskách nejsou zvyklé na horko, a to je nepříjemné. I když samozřejmě takto vypadá bohatěji . A když pak jejich oddíl vstoupil do Slovinska, které nebylo vůbec chudé, dívali se na bosý oddíl pacholků se soucitem a strachem. Jako by byli šílení nebo úplně zbídačení. A kluci udělali rychlý krok, takže závěj křupal. Ušklíbli se a nevěnovali pozornost svým červeným podpatkům ze závějí a modrým prstům na nohou. A při pohledu na jejich tvrdé pohledy a pevně zaťaté pěsti, připravené se smát, zkroutily ústa strachem a strachy odvrátily zrak.
  Tato babička se ale zdá být úplně vyčerpaná. Vladimír sebou trhl, proč věk tak divoce hyzdí ženy. Koneckonců, dívky jsou krásné a starší dámy jsou strašidelné.
  Je to jako vrásčitá kůže nebo hrbolky nebo něco podobného, není to esteticky příjemné. A kam se Bůh v tomto případě dívá? Proč se mu líbí taková naprostá ošklivost? A co smysl pro estetiku?!
  Dobře, přijde čas a oni to vyřeší s Bohem, přiměj ho, aby se zodpovídal za všechny výsměch lidstvu. Zatím pomozme staré paní, není její vina, že se z ní stal tak ošklivý člověk.
  Vladimír přiskočil k babičce a zeptal se zdvořilým tónem v ukrajinštině:
  - Vidím, že je to pro vás těžké, mohu vám pomoci?
  Stará žena od chlapce ucukla a vztekle zasyčela:
  -Neopovažuj se otevřít ústa, ty blázne! Myslíš si, že nevím, že jsi se rozhoupal po mých greenech.
  Babička začala houpat klackem a její přeplněný batoh se otevřel. Vladimir z dálky zachytil silný pach barvy a teď se mu rozšířily oči. Z objemného batohu trčely listy uschlého zelí, nemotorně natřené na zeleno. A nějaký idiot namaloval tohle prohnilé místo. Batoh samotný byl pokrytý skvrnami a protivná a hlučná babička byla lehce potřísněná.
  Stařena se pokusila chlapce udeřit holí do hlavy, ale ten snadno uhnul a zachytil další švih.
  A babička z plných plic křičí:
  - Oh, oni mě okrádají! Darebák se snaží urvat greeny ! Hej, chraň mé zelí!
  Terkin ironicky poznamenal:
  -Takhle je to vždycky! - A skaut zpíval. - Kdo pomáhá lidem, ztrácí čas! Dobré skutky se nemohou stát slavnými!
  A stará žena ve skutečnosti vypadala jako Shapoklyak, jen byla ještě úžasnější a nechutnější, dokonce i s hrbem. Vzala si batoh, přitiskla si ho na hruď, až se její hrbatý nos dostal do barevného zelí a křičela, i když ne příliš zřetelně:
  - Oh, jste moje peníze ! Vyhřívejte peníze ! Ochrana před bandity, před hroznými Moskvany!
  Vladimir se najednou cítil jako Stirlitz na pokraji selhání. Chlapec se reflexivně zmenšil a ukázal prstem na obvaz s hadí hlavou a umělecky střídal ekrainská slova s angličtinou a řekl:
  - Jsme organizace, která chrání starší lidi po celém světě! A my jsme ti, kdo jim pomáhá, staví domy a dáváme jim bílý chléb s čokoládovým máslem!
  Babička se trochu uklidnila a šeptem se zeptala:
  -Jsi náhodou Američan?
  Vladimir, roztahující rty v nejsladším úsměvu, potvrdil anglicky:
  - Ano, samozřejmě, na sto procent ! - A hned viděl, že babička v nejrozšířenějším jazyce na světě neplete lízátko, dodal ekrainsky. - Jsem americký teenager a skaut!
  Stará žena se konečně uklidnila a zeptala se lepším tónem:
  - A kolik vil a mercedesů si mohu koupit se svými greeny?
  Skaut, který si uvědomil, že je lepší se s bláznivými lidmi nehádat, klidně odpověděl:
  - Hodně! Tolik!
  Ale babička byla vytrvalá a dál se ptala svalnatého a chytrého chlapce po jeho letech:
  - Kolik to je?
  Terkin odpověděl vážným tónem:
  - No, Mercedesy přicházejí v různých modifikacích. Čím novější a luxusnější značka, tím více stojí, což znamená, že potřebuje více zeleně!
  Stará žena těžce oddychovala, odložila batoh a zasténala a ukázala na barevné zelí:
  - Tady není méně než šedesát kilogramů! Bojím se, že umřu, když do města přinesu tolik zeleně!
  Vladimir byl připraven propuknout v hlasitý smích, ale když viděl, jak naštvaná je tvář té odporné staré ženy, odpověděl:
  - Proč to potřebuješ nosit? Najděte si motorkáře a do Tigrova vás odveze vítr a pohodlí!
  Shrbená babička si těžce povzdechla a najednou vyhrkla těžko srozumitelným klepáním:
  - Oh , ty jsi můj vnuk... Pozval jsem traktoristu Fjodora, aby se ke mně vrátil domů. Zeptal se tedy Heroda, proč jsem hloupě potřísnil shnilé zelí barvou. Tak mu vysvětlím, hlupáku , že zelí a zelí jsou nejvyšší hodnoty na světě! Za greeny, mercedesy a paláce koupíte vše!
   Terkin, který jako talentovaný špión věděl, jak chápat význam a rozumět tomu nejnesoudnějšímu mumlání s jazykem svázaným, bystře navrhl:
  - Slíbil traktorista, že vás doveze do vesnice zdarma ?
  Stará žena zkřivila obličej a rozzlobeně mávla rukou:
  - Skoro ano! Jen ne zadarmo, držte si kapsu širší , ale za litr kaše! No, poslal jsem ho s bláznem !
  Chlapec to nevydržel a hlasitě se zasmál. Opravdu, ukázalo se, že je to k smíchu. Babička prý dost slyšela, že zelí a zelí jsou nejvyšší hodnoty, ale protože tomu humoru nerozuměla, vzala ten slang příliš doslovně. No a protože na jaře tato zelenina zežloutla, natřela ji podnikavá babička zelenou barvou.
  Když k tomu přidáme, tak po veřejném spálení všech bankovek v Tigrově, které nestihli schovat v hotovosti , vznikl značný deficit, je jasné, proč dolar získal nejvyšší hodnotu.
  Stará žena mezitím pokračovala upřímně:
  - No, než bych si zavolal taxíka přes internet, ale bolševici, aby vymáčkli ďábelskou síť, otočili všechny telegrafní sloupy. A ani obyčejný telefon nepípne ! Ach, jsem nešťastný, sedím tu a živím se jen fámami. Chtěl jsem do Borisova, ale jeho kůň byl odebrán pro potřeby Rudé armády. Orek měl tak cool a krásný Mercedes, tak ho bolševici srovnali perlíky. Jako, je to příliš luxusní a není to proletářské auto! Takže oni, Antikristové, všechno zničili. Proto jsem musel zelené zelí táhnout na trh sám!
  Vladimír považoval za nutné přerušit babiččino blábolení. I když jsem narazil na takovou starou paní, psychiatrická léčebna s mřížemi po ní chtivě pláče !
  - Vaše zelenina není přírodní, madam...
  Babička se okamžitě rozčílila:
  - Tak co?
  Skaut, který s obtížemi zadržel roh, který mu unikal z hrudi, vysvětlil:
  - A to, že... Můžete být stíháni za malovanou zeleň!
  Stařena se lekla a zfialověla, hubené nohy v jakýchsi lýkových botách se jí začaly motat, když babička ustoupila. A modré rty blábolily:
  - Proč? Za co budu odpovědný?
  Terkin logicky odpověděl:
  - Nenesete přírodní zelí, ale zelí zvadlé. Takže se snažíte prodávat falešnou zeleň v laciném nátěru! A tohle je padělání!
  A skautský chlapec si udělal děsivé oči.
  Stará žena začala koktat a blábolit:
  - Neberte mě k zodpovědnosti. Lak je stále velmi svěží a přirozený. Přinesl to její vnuk!
  Vladimir byl unesen, cítil se jako skutečný Ostap Bender :
  - Takže také postavíme našeho vnuka před soud za spoluúčast na výrobě falešných bankovek. Budete mít rodinné vězení .
  Babička nečekaně zareagovala, hodila batoh a rychle utekla s výkřikem:
  - To není moje! Tohle vůbec není moje! Vždyť to vůbec není moje!
  Batoh potřísněný barvou zůstal ležet na silnici. Pár náctiletých chlapců sledovalo představení s pusou dokořán. Zelí páchlo nejen po nejlevnější jedovaté zelené barvě, ale i hnilobou. Takže jsem neměl nejmenší chuť sbírat to těžké harampádí a dávat si ho na záda.
  Navíc plýtvání časem na bláznivou stařenku. Divoký smích místních teenagerů ale nemohl nepřitáhnout pozornost. Chlapcům bylo asi čtrnáct let a ukázalo se, že jsou vyšší než Vladimír a mnohem tlustší. I když Terkin, který byl dobře vycvičený v bojových uměních, se jich samozřejmě vůbec nebál. Jen ať strkají hlavu!
  Ale vypadalo to, že jsou naprosto potěšeni! Ten tlustší zabručel:
  - No, tys ji odpálil! Stejně jako Kogan!
  Terkin v reakci na to vyskočil a otočil gramofonem ve vzduchu. Po přistání s terminátorským úsměvem odpověděl:
  - Dokáže tento obrovský resler něco takového?
  Teenageri se usmáli a štěkali :
  - Není to strašidelný vtip! Přijďte si s námi popovídat !
  Terkin se začal zajímat o pouhé poflakování s vrstevníky, diskutovat s nimi o aktuálních problémech. I když se na druhou stranu nechová moc dobře, papouškoval negramotnou stařenku a zlo nepotrestal!
  Bylo by hezké namydlit tvář tomu, kdo dal babičce nápad na toto sladké zelí, zelenou barvou.
  Vladimír se však k hrbaté babičce hnusil, a proto navrhl:
  - No, pojďme se pořádně převrhnout! Bude to velmi cool rozcvička!
   Chlapi na mopedech zamířili do města. Vladimir se posadil za nejhubenějšího chlapce a zahvízdal další melodii. Nálada však byla podřadná a vy si připadáte jako úplný parchant .
  U vjezdu do Tigrova už Satovci postavili své kontrolní stanoviště a kontrolovali doklady. Vytvořila se malá fronta aut. Kluci okamžitě přišli o všechno své předvádění a tlustý muž smutně poznamenal:
  - Nemáme s sebou žádné doklady. Pošlou tě do vězení !
  Terkin nafoukaně řekl:
  - Tím lépe! Pak pro ně ve vězeňské cele uspořádám Majdan!
  Pak pár mladých Fanderovců zařvalo:
  - Zaplavíme Moskvu krví a dosáhneme Uralu!
  Pak se mopedy otočily, zřejmě při hledání objížďky. Terkin byl silně v pokušení dát tomu mladému zmetku pořádný výprask , ale prozatím bylo lepší se neprozrazovat. Myšlenky se ubíraly jiným směrem.
  Skutečně se ukázalo, že Spojené státy se ve druhé světové válce postavily na stranu SSSR, čímž vyprovokovaly Japonsko k válce proti sobě. Co by se stalo s jiným poměrem sil?
  Kdyby se Amerika, která je pro takovou zemi asi mnohem přirozenější, spojila s Hitlerem?
  V tomto případě, hned v prvních měsících války, je nepravděpodobné, že by se historie odchýlila od té skutečné. Tedy alespoň výrazně. Spojené státy by s největší pravděpodobností pomohly Třetí říši nanejvýš ekonomicky a bombovými útoky. Vstup Japonska do války na Dálném východě by samozřejmě mohl způsobit určité problémy. Pak by byly sovětské divize spoutány ve válce se samuraji a nemohly by se zúčastnit obrany Moskvy.
  To však pravděpodobně není tak děsivé, jak se na první pohled zdá. Na konci října sovětská vojska zastavila německou ofenzívu i přesto, že jednotky z Dálného východu ještě nedorazily a hlavní síly byly obklíčeny a zničeny. Je třeba poznamenat, že sovětská vojska měla jistou bezpečnostní rezervu a pravděpodobně by byla schopna udržet hlavní město v obtížnějších podmínkách. I když je možné, že v tomto případě by Rudá armáda neměla dostatek sil na protiofenzívu.
   Zdálo se, že chlapci našli zranitelné místo, cestu hlídala místní odnož nacionalistů. Teenageři o něco starší než Terkinovi noví přátelé stáli na stráži. Svůj moped vítali ječením a křikem.
  Starší s chraptivou bradkou:
  - Co je to za dítě? Možná přišli bojovat?
  Vladimir Terkin naštvaně vyhrkl:
  - Jen si to představte , ano!
  Vedoucí nařídil:
  - V tom případě slez z mopedu ! Musíme být odpovědní za trh!
  Skaut rychle seskočil a okamžitě zaujal postoj. Zdálo se mu, že se nyní stal ztělesněním Bruce L v jeho dětské, ale neméně nebezpečné verzi!
  - No, pojďme ven a změříme své síly!
  Vůdce však nebojoval, ale kývl na stranu:
  - Démone, vypořádej se s ním!
  Když se převrátil v kotrmelci, vyskočil chlapec v kimonu. Také, zdá se, bojovník vychovaný jako Sparťan , bosý v chladném počasí a rychlý. Trochu starší a vyšší než Vladimír, ale také stále velmi mladý válečník, s černým páskem.
  Skautský chlapec byl trochu v rozpacích. Myslel si, že se bude muset vypořádat s další taškou, a tak proti němu skutečný profesionál, obratný a ne nějaká napumpovaná hora pitomých svalů.
  Vladimir si z pohybů "démona" uvědomil, že jde o velmi silného protivníka, a pro jistotu si sundal tenisky, které mu bránily cítit povrch země.
  Lépe tak bude moci zachytit každý pohyb hbitého nepřítele.
  Oba chlapci stáli naproti sobě a uklonili se. Další mladí Fanderovci je obklíčili v ringu a nechali volnou plochu pro souboj.
  Boj začal bez signálu, Vladimírův protivník ostře zaútočil na svého protivníka do těla. Průzkumník položil blok a ucítil značnou sílu úderu. Dokonce mě brnělo i vycpané koleno. Ne, toto je skutečně černý pás a vynikající bojovník a měli byste sebrat veškerou svou sílu, abyste ho porazili.
  Démon přešel do útoku, ale Tyorkin , také docela zkušený, částečně odrazil a částečně ustoupil od nepřítele a snažil se nenechat si ujít rány.
  Dav ozbrojenců kolem hlasitě křičel:
  - To je ono, to je ono! Zabijte toho blonďáka!
  - Je to zbabělec! Zabij ho!
  Vladimir v reakci pocítil vztek a zahájil protiofenzívu. Pěst nepřítele ležérně projela po jeho pravé lícní kosti, ale Terkin také zasáhl svého protivníka do hrudi, což ho přinutilo trhnout a ustoupit.
  Rána zasáhla protijedoucí vozidla, Vladimirovy klouby se otiskly na jeho holé, opálené, svalnaté hrudi.
  Démon se poprvé podíval na svého protivníka s respektem a zamumlal:
  -A ty nejsi vůbec špatný!
  Terkin postavil dynamický blok a odpověděl:
  - A ještě nebezpečnější, než si myslíte!
  Démon znovu přešel do útoku. Snažil se rozdávat další rány holýma chlapeckýma nohama, Vladimir několikrát kladl bloky vycpanou holení a chichotal se, když se snažil zakrýt soupeře. Jenže mu to najednou z ruky uniklo a hned odpověděl.
  Oba chlapci , jak zápas pokračoval, měli více modřin, odřenin a boulí. Některé rány šly mimochodem v profesionálním souboji, jak měly. Váhy se však, kolísavě, nemohly naklonit jedním nebo druhým směrem.
  Terkin se pokusil nepřítele chytit lstí, ale profesionální mistr nebyl vůbec jednoduchý a vytvářel pasti sám. A každý nový útok buď pominul, nebo rozkvetl do modřin na obličeji. Skaut však vrátil, co dostal, i s úroky . A znovu zaútočil! V reakci na to chybějící bolestivé šťouchnutí .
  Oba chlapci měli zlomené nosy a těžce dýchali. Boj se stále více podobal gladiátorskému boji nebo bitvě zápasníků . Stále častěji chlapci vstupovali do podpalubí a snažili se navzájem setřást zápasovými technikami. Srazili hlavy, ale ani jeden se tomu druhému nepoddal. Tento tvrdý souboj byl soutěží mezi rovnými a tvrdohlavými.
  Postupně začali být unavení nejen mladí borci, ale i dav kolem nich. Pohyby a údery byly stále pomalejší. Démon tedy s obtížemi, těžce dýchal, zvedl Terkina na ramena a shodil ho dolů. Ale karatistovy nohy povolily a on upadl a zabořil hlavu do silného tlaku skautského chlapce . Vladimir okamžitě využil chyby svého konkurenta a nohama pevně uchopil "démonův" silný krk do "zámku".
  Jedná se o sytič a velmi efektivní. Nepřítel se ho v reakci pokusil štípnout nebo dokonce zmáčknout nejcitlivější místo muže, ale tlak na krční obratle se ukázal být tak silný, že ruce "démona" automaticky objaly kolena chlapce, který ho škrtil .
  Terkin zvýšil tlak, spojil tělo s nohama a posílil krční páku. Zoufale se bránil. Jeho hezký, i když pohmožděný obličej začal získávat třešňovou barvu a jeho zrak se extrémně zakalil.
  Vladimír zasyčel:
  - Zaklepejte dlaní, že se vzdáváte!
  "Démon" chtěl odpovědět ne, ale z jeho staženého hrdla bylo slyšet jen bublání. Vypadá to, že byl úplně rozdrcený. Taková technika mohla být obecně smrtelná a ve válce musel Vladimír zabíjet dospělé a v žádném případě malé muže. Bylo tedy marné, že byl karatista tvrdohlavý. I když Terkinovi je líto zabití svého vrstevníka, téměř stejného věku, je to stále nepřítel - Fanderita. Ale nepřátelé nejsou ušetřeni!
  "Démon" zmodral ve tváři a zmlkl. Vasily povolil sevření. Jeho protivník byl stále naživu, ale jen o něco déle v bezvědomí a dokonce se mu zlomily i trénované obratle. Terkin byl ale také vyčerpaný a z extrémní únavy nebyl schopen vstát. Chlapec tam ležel, těžce dýchal, s nohou na zádech svého postiženého protivníka. Boj ještě neskončil. Přestože pravidla boje nebyla předem dohodnuta, nejstarší z Fanderitů křičel:
  - No tak, zaznamenej vítězství ve wrestlingovém freecallu !
  Vasilij sebral síly a se zoufalým úsilím tlačil svého protivníka potlučeným, bosýma nohama. Převrátilo se to jen napůl. Musel jsem znovu popadnout dech a znovu přitlačit, aby si karatista konečně lehl na záda. Poté si položíte nohu na hrudník a počkáte, až se k vám rozhodčí pomalu přiblíží. Nebo teenager, který se rozhodl hrát roli soudce. Pak to vezme a odpočítá.
   Chlapec s kozáckým předklonem na hlavě pomalu a hlasitě klepe. Vasilij se cítí netrpělivý. Proč mi v hlavě vznikla asociace s hlasem kukačky? Pak ale ruka s nalakovanými nehty, vypadající jako záporožský kozák, visí ve vzduchu a začíná padat. A najednou, při třetí ráně, karatista sebou pomalu trhl a shodil Vasiliho bosou nohu z hrudi.
  Řady shromážděných chlapců a mladých mužů se ozvalo dunění. Ukázalo se, že vtipná podívaná bude pokračovat. Pocit mrzutosti pomohl Terkinovi dát se dohromady a zoufale kopl svůj protějšek do brady mozolnatou, holou, kulatou patou.
  Opřel se a znovu ztichl, ležel na zádech. A teď je pro něj těžké vstát . Také Vladimir, který do úderu vložil svou zbývající sílu, se nemohl dostat blízko k nepříteli.
  Něco připomínalo souboj mezi Chelubeyem a Peresvetem , kdy byli oba válečníci: Tatar a Rus zabiti v důsledku zoufalého střetu s kopími.
  Pravda, Peresvet stále zůstal v sedle a Chelubey vyletěl. Ruská armáda tedy za cenu kolosálních ztrát porazila mongolské Tatary. A to umožnilo zbavit se tvrdého jha.
  Ale teď jsem se musel sebrat a soustředit a plazit se tento metr. Přes já nemůžu a přes extrémní únavu.
  Vladimírovi, který se od dubna 3014 účastnil nejtěžších bitev na Fonbassu , obecně není cizí ani těžká fyzická námaha. A proč je tak uvolněný a ochablý? Ne, řekli jsme fašistům, naši lidé nestrpí, aby se gruzínskému voňavému chlebu říkalo brod!
  Vladimir nafoukl hruď a prudce sebou trhl, když se přiblížil k soupeři. Podařilo se mu převrátit se a tentokrát položil dlaň na poškrábané svaly štítu.
  Amatérský rozhodčí přelití se k nim znovu přiblížil. Chvíli tam stál nerozhodně, a pak znovu začal velmi pomalu počítat a co možná nejsilněji tleskat u ucha mladého válečníka.
  Při třetím tlesknutí stále trhl a chyt nebyl chráněn ... Ale ruka se nesložila a rozhodčí při pohledu na náčelníka začal znovu počítat.
  Ale také ještě pomaleji než dříve. Karatista sebou znovu škubl.
  Vladimir se pokusil šťourat pěstí do spánku svého protivníka, ale jeho unavená a oslabená ruka jen sklouzla z jeho zpocené hlavy. Terkin se ocitl na břiše a znovu těžce dýchal. Pak se začal s pomocí rukou zvedat.
  Náčelník nečekaně zasáhl do duelu a řekl se zdáním usmíření:
  - Dobře, je to remíza! - A natáhl svou širokou dlaň k Terkinovi . - Prokázal jsi, že jsi silný válečník a zasloužíš si důstojné místo v našem gangu!
  Terkin na to odpověděl unaveným pohledem a měl potíže udržet se na nohou:
  - Trochu se s vámi poflakovat , osobně mi to nevadí , ale... V budoucnu počkáme a uvidíme!
  Vladimir mluvil opatrně, protože se cítil neschopný vážného boje. Ale říct ne hned je riziko, že dostanete vážného cejna.
  I když obecně by Terkin mohl uvažovat o tom, že zkoušku složil. Vybojoval skutečný černý pás v karate a skutečně vyhrál. Protože zůstal na nohou a jeho protivník stále ležel. I když jde o formální vítězství, nezaznamenané pozastavením. Ale kdo jiný je v jeho věku takového boje schopen?
  Vladimir cítil touhu jíst, a to je známka obnovené síly. Pár dívek se vrhlo k "démonovi" a začaly třít karatistovu modrou tvář.
   Souboj se samozřejmě vydařil a všichni odcházeli spokojeni. Přineste Tyorkinovi sklenici nějaké čiré tekutiny . Skaut byl tak unavený, že na jeden zátah vypil celý obsah auta a až když ho vypil do poslední kapky, najednou mu došlo, že je to vodka.
  Dvě stě padesát gramů alkoholu je na smrtelně unavené dítě hodně a chlapec, který nevydržel dávku, upadl do skutečného hlubokého alkoholického knockoutu.
  Dívky v kožených bundách a tetování ho zvedly za ruce a nohy a odnesly do stanu. A ostatní Fanderité pískali a houkali.
  Terkin upadl do těžkého a zároveň velmi zábavného snu.
  Obecně, jak se často stává, spadnete z pánve do ohně!
  A nyní je z něj velmi svalnatý chlapec s velmi hluboce vyrýsovanými svaly dětského, ale připomínajícího ocelolitinu. A umí toho hodně.
  Terkin by se samozřejmě nikdy nesmířil s osudem šaška bohyně zla Kálí, kdyby nesplnil zvláštní úkol bohyně lásky Lady. A zatím se musel smířit s rolí šaška s tímto Božstvem pekla.
  Zde je otrok, který byl umučen k smrti. Po biči byli jeho trollové a elfové biti žhavým drátem. A pak kleštěmi červenými od horka zlomili všechna žebra. Jak je to kruté a divoké.
  Obě elfí děvčata, která utrpěla několik menších zranění, také dokončila šavlozubého medvěda, čímž bitva skončila. A k smrti umučenou otrokyni v kalhotkách zvedli hákem za žebro a odtáhli, aby ji sežrala divoká zvěř.
  Vladimír si povzdechl, jako vždy vládla krutost a násilí.
  Gladiátorky jsou pryč. Po nich začali chlapci bojovat mezi sebou. Pět chlapů bylo v červených plavkách a pět dalších v černém. Chlapci ve věku dvanácti nebo třinácti let neměli žádné jiné oblečení. Byli vyzbrojeni šavlemi a dýkami. A deset mladých gladiátorů bojovalo v bitvě.
  Krev se okamžitě vyvalila a na opálených, svalnatých tělech se objevily rány.
  Aby toho nebylo málo, otrokyně začaly házet chlapcům pod bosé nohy žhavé uhlíky z bronzových košů stříbrnými lopatami. Mladým gladiátorům hořely nohy a křičeli.
  Bohyně Kali se ušklíbla, opravdu ráda chlapce mučila a mučila a posmívala se jim. A tohle ji opravdu vytočilo. Ve skutečnosti jsou chlapci ve věku, kdy vousy ještě nerostou, velmi krásní a jejich kůže je hladká, jemná a je tak příjemné ji zapálit, stříhat bičem nebo mačkat kleštěmi , nebo jej propíchněte jehlou. A když malý človíček křičí bolestí svým zvonivým hlasem, je to tak sladký zvuk a vůně, že se to v pohádce ani nedá popsat perem.
  Bolest někoho jiného je tak sladká. Zvlášť pokud týráte pohledného, pohledného, svalnatého a zdravého kluka. A také není špatné dívku mučit. Pro samičku je ale vždy příjemnější potrápit i malého samečka.
  Teď se ale kluci řežou a zabíjejí, tak jak to má ráda bohyně zla Kali.
  A když holá podrážka malého muže stojí na kusu uhlí. V útlém věku mají nohy chlapců půvabný tvar a nejsou tak drsné jako nohy dospělých mužů a kůže je hladká, čistá a nepokrytá ošklivými chlupy.
  To je důvod, proč Kali opravdu rád mučí roztomilé chlapce, je to mnohem estetičtější a zábavnější.
  Ale vidíte, že bitva je docela prchavá. Chlapci nedostali ani štíty, které by jim umožnily prodloužit bitvu. A nyní je vítěz na nohou, zbývá jen jeden chlapec v červených plavkách. A pak je tak zraněný, že na jeho svalnatém těle není žádný životní prostor.
  Bohyně Kali nařídila:
  - Dávám život vítězi - dodělej zbytek!
  Otrokyně začaly přinášet pochodně na bosé nohy poražených chlapců. Ti, kteří zůstali nehybní, byli popadáni háky za žebra a vlečeni, aby nakrmili zvěřinu. A ti, kteří křičeli, byli zakončeni elfskými luky nebo trolly se střelami z kuše. Ano, tohle je brutální zúčtování.
  Plameny olizovaly mozolnaté podrážky smrtelně zraněných otroků, ale před bitvou se umyly.
  Z milosti zlé Bohyně dostal jediný žijící chlapec čokoládový dort a nešťastný dětský gladiátor si ho ukousl. A cítil jsem se lépe a poklonil jsem se hostům a císařovně pekla.
  Načež se poměrně pevnou chůzí vydal domů.
  Bohyně Kali poznamenala:
  Takhle je svět neklidný,
  Osud je tak nemilosrdný zákon...
  Pro kluky život nemá cenu,
  A do kotce je prostě pustí!
  Poté další souboj ... Tentokrát elfí dívka se třemi meči bojuje proti dvěma lidským chlapcům. Chlapci, kterým bylo asi deset nebo jedenáct let, dostali dřevěné tyče jako zbraně. V plavkách a hubené vypadají jako oběti. Elfí dívka je velmi svalnatá, krásná a mrštná. Její vlasy jako plamen olympijské pochodně vlají ve větru. Přestože jsou otroci jen tři, jejich šance se nezdají důležité. Přesněji řečeno , jsou tři proti jedné dívce. Ale je vidět, že je zkušená a silná. Holými prsty u nohou hodila kamínek a chytila ho. Pak ho rozdrtila, stiskla prsty na dolních končetinách a ukázala obrovskou sílu.
  Bohyně Kali poznamenala:
  "Nejsou vaši protivníci příliš slabí, Artemis?"
  Dívka, na elfa docela vysoká, souhlasně přikývla:
  - Ano, kluci jsou malí. Jsou to stále jen děti a jsou hubené. Možná by bylo lepší poštvat proti mně alespoň teenagery?
  Císařovna pekel se zachichotala a odpověděla hromovým hlasem:
  - Pořád je to pro tebe snadné zahřátí. Stačí si je vzít a pořádně si zacvičit! A pak, Artemis, budeš muset vybojovat vážnou bitvu a riskovat svůj život!
  Elfí dívka se uklonila a odpověděla:
  - A tento boj se stane, jsem si jistý!
  Zazněl signál a chlapci zatroubili. A bitva začala. Na elfa se vrhli tři chlapci, kteří mávali holemi a blýskali malými holými podpatky. Poháněla mlýn svými meči a chlapci vyletěli z nohou. Pravda, okamžitě vyskočili. Dívka kopla jednoho z gladiátorských chlapců holým podpatkem do hrudníku a znovu ho srazila. Navíc mu na holé, opálené a kostnaté hrudi zůstala modřina.
  Publikum tleskalo...
  Terkin zašeptal:
  - Tohle opravdu není hra podle pravidel!
  Elfí dívka pokračovala v cvalu. Udělala salto a šla po rukou. Pak její holé prsty popadly chlapce za nos a mrštily ho dopředu, což způsobilo, že práskl o barevné dlaždice.
  Artemis zpíval:
  - Kosmická sféra a luciferské machinace!
  Bohyně Kali zařvala:
  -Nepamatujte si Lucifera!
  Ve skutečnosti je jejím konkurentem. A vnitrodruhový boj je možná nejbrutálnější a nemilosrdný. A elfka se dál točila a jako by byla vinutým vrškem. A přitom nespěchala sekat kluky. Hrálo se pro diváky. Jednala s energií i jistou obratností.
  Artemis dokonce zpíval:
  Jak daleko v jiném vesmíru je naše rodná země,
  Kde slavík trylkuje čistě a něžně!
  Tamní rovina přiléhá k hoře!
  A z nebe padá sněhově bílé chmýří!
  
  Koneckonců, radost všech je v barvě dne,
  Vidět chrpu, která pohladí oko!
  Koneckonců, každý Elfaslav je náš příbuzný,
  Pán Elfa odměnil a udělal z něj ráj!
  
  Nad kopulí kostelních kopulí,
  Elfstův kříž nade vše jiskří !
  Tohle není čas na zábavu, rytíři,
  Nevidím dost akce!
  
  Proč je náš elf duch,
  V nesnázích se prostě musíte probudit!
  Když klidný duch odejde,
  Zlo kvete v lenosti a opilosti!
  
  A musíme posílit naši víru,
  A vroucně se modlete k Pánu!
  Tvrdě pracovat a nepít
  Sledují každou svatou tvář!
  
  Neúprosně cválající roky,
  Vyrazili zběsilým cvalem!
  A čas plyne jako vlna,
  Okamžiky divoce pršely!
  
  Jsi elfí hrdina,
  Pamatujte, vaším osudem je bojovat!
  Dobýt rozlohu vesmíru,
  Přineste víru v bratrství všem bytostem!
  
  A co se pohybuje ve tmě,
  Jako zvuk zlomené ostřice!
  Na Elfě jsou nás miliardy,
  sám na tomto světě !
  
  Pojďme do jiného vesmíru,
  Všichni se nás rozumně zeptali!
  Neohraničené světy jsou volání,
  Služ své lásce - Elfie!
  Elfí dívka ve skoku udeřila chlapce zezadu do hlavy svými zabijáckými nohami. A upadli a omdleli. Otrokyně vzaly pochodně a přinesly je na holé podrážky chlapců. A oni s křikem přišli k rozumu. Vyděšeně se rozhlédli a vyskočili.
  Bylo vidět, že to kluky bolí. Přestože jejich holé podrážky zdrsněly, jsou stále naživu a plameny z pochodní, které krásné otrokyně používají, jsou velmi horké.
  Artemis se zeptala Kali:
  - Možná jim můžeme zachránit život?
  Zlé božstvo se zasmálo a odpovědělo:
  - OK! Dejte jim tisíc ran! Pokud přežijí, pak až bude kůže zdravá, budou znovu bojovat v gladiátorském ringu. A když to neunesou, tak...
  Otrokyně napadly otrokyně a přivázaly je k trestnicím. A sloupy vyšly ve velkém trůnním sále přímo zpod dlaždic pomocí mechanismu.
  A nešťastní chlapci, kteří od raného dětství znali jen bití a dřinu, byli připoutáni do speciálních dětských okovů.
  Bohyně Kali zasyčela:
  - Ale pro tebe teď Artemis neočekává snadnou bitvu, ale obtížnou bitvu!
  Elfí dívka se uklonila a zazpívala:
  Směle půjdeme do boje,
  Pro věc světa...
  Porazíme všechny nepřátele,
  V boji o to!
  . KAPITOLA Č. 6
  Po bouřlivém snu se Alžběta probudila ve vězení. A byla ještě smutnější. Navíc mě po ležení na kamenné desce hodně bolela záda a holka spala docela dlouho.
  Drachma mrkla na svého partnera s úsměvem a zeptala se:
  - Snilo , něco bojového?
  Elizabeth se zachichotala a odpověděla:
  - Dokonce velmi bojovný!
  Elfská hraběnka poznamenala:
  - Ale skutečnost je mnohem smutnější a odpornější !
  Blondýnka přikývla a zazpívala:
  Zlo proklínalo realitu
  Může vás to přivést k šílenství...
  Veškerá síla impozantního atomu,
  Satan vjel na Zemi!
  Poté se dveře sklepení se skřípáním otevřely. Bosý, hubený chlapec dal krásným vězňům džbán mléka, ovesnou kaši a mazanec. Elizabeth se zeptala:
  - Jak se jmenuješ?
  Chlapec neodpověděl a spěšně odešel, blýskl se patami, na kterých byly stopy čerstvých puchýřů. Vypadalo to, jako by otrokovi spalovaly bosé nohy.
  Dívka měla svačinu. Poté začali znovu řezat své řetězy, jeden článek proti druhému. Práce šla velmi pomalu.
  Elizabeth přikývla a znovu se ponořila do svého fantastického a neuvěřitelného spánku;
  To je zajímavá otázka, tady můžeme být upřímní.
  - No, s pomocí artefaktů to dokážeme. A sami předběhneme každého olympijského vítěze. I když, kdo ví, jejich vliv může skončit. - Drachma si povzdechla.
  Profesor se pochybovačně zeptal:
  - Ale neukázalo by se, že artefakty spotřebují energii při častém používání?
  - Myslím, že ne. - řekla Elizabeth. - Ano, a běhání s holýma, mladýma nohama je užitečné. Jsme přece holky. A běh je mnohem bezpečnější než v autě.
  Abrikosov namítl:
  - Maršálova ochranka tomu možná tak nerozumí. Kromě toho to bude příliš nápadné, když kolem spěcháte. A maršál chtěl, aby schůzka byla tajná.
  Drachma přikývl:
  - Přesvědčil nás. Vskutku, naše rasy vyvolávají příliš mnoho zbytečných fám a nepřítel nespí.
  Elizabeth s úsměvem navrhla:
  - Můžeme spěchat lesem, pak si nás nikdo nevšimne!
  Hraběnka nymfa zavrtěla hlavou v sedmi barvách:
  - To je také velmi obtížné. Větve se lámou. A vůbec, proč se nesvézt.
  Blondýnka rozzlobeně dupla na obnaženou, otesanou, velmi svůdnou nohu a zavrčela:
  - Je rozhodnuto, na šestém mercedesu!
  dívky zamířily k východu. Zdálo se, že den probíhá dobře.
  To už se však blížilo k večeři. Krásky se při procházce svačily.
  Další překvapení je čekalo ve velkém autě, mnohem větším než obyčejný Mercedes . Dmitrij Polevoy, bývalý zombie důstojník se vrátil. Když odjeli, mladík se zeptal:
  - Zdá se, že ti chybím? - Zeptal se.
  Elizabeth zařvala:
  - Není čas se nudit a být nemocný!
  Mladý válečník trval na tom:
  - Máte ramenní popruhy majorů. Zdá se, že v důstojnické hodnosti dochází k velkému růstu.
  Drachma tvrdě poznamenal:
  - Ano, nejsme takové panny, abychom zpomalili! Jak jsi pokročil?
  Poručík hrdě nafoukl hruď:
  - Slíbili mi, že mi dají kapitána! Dobré šance na postup. Nezapomeňte, toto je naše minulost. Ať je to slavné, ale stále minulost. A my z budoucnosti tedy můžeme dosáhnout mnohem více. Jiné množství znalostí, modernější tréninkové metody. Navíc jsem sloužil v samotném Alpha Pioneer a to je ukazatel.
  - Samozřejmě! - Drachmu hlodala zvědavost. - Který svět máš nejraději? Náš nebo tento? Mladý poručík sebevědomě odpověděl:
  - Vzhledem k tomu, že se tento svět obešel bez sedmdesáti let bolševické nadvlády, země dosáhla více. Obecně platí, že Rusko je tady obrovská velmoc, a ne skrovná federace jako ta naše.
  Elizabeth si to vzala a vypískla:
  - Ano, a naše země není malá.
  Mladý válečník a bývalý zombie sebevědomě odpověděl:
  - Ale těch lidí je víc! Stalin a komunistická vláda obecně měla negativní dopad na obyvatelstvo. A tady je tříprocentní nárůst ročně, není to ukazatel?
  Drachma ji vzal a usmál se:
  - Z demografického hlediska je vše v pořádku. A co praktické?
  A nymfa dupla bosou nohou.
  Poručík sebevědomě odpověděl:
  - To samé! Abych byl upřímný, Žukov se mi líbí mnohem víc než současný prezident. Georgij Konstantinovič je ostřílený vojevůdce a náš vůdce je synem profesora a židovské ženy! Nikdo se ho nebojí.
  Elizabeth přikývla:
  - Měli by se bát prezidenta!
  Drachma dodal:
  - A to vyžaduje demonstraci síly. Obecně byl Stalin velkolepý tyran, i když navenek nebyl hrozný. Fyzicky také nebyl nijak zvlášť silný, ale byl ohromující svou vůlí.
  Dmitrij souhlasil:
  - Vždycky jsem respektoval Stalina, ale v tomto světě se ukázal jako takový surovec. Obecně platí, že moji předci sloužili u policie a můj pradědeček byl zastřelen. Ale Stalin mě neuráží.
  Dmitry si otřel slzu z růžové tváře a dodal. -
  Toto je platba za nový svět, nevyhnutelná.
  Nymfa zařvala:
  - Možná máš pravdu, ale teď musí být tento gruzínský maniak zastaven. Nevíte náhodou, jaká je nejslabší stránka Gruzínců?
  - Stalin je z otcovy strany Rus, takže kombinuje různé schopnosti. - Elizabeth si všimla. - Ve skutečnosti navrhuji následující možnost. Infiltrujte se do Washingtonu a srazte tam velkého zločince.
  - Je to velmi obtížné! - Drachma začala - Pamatuji si, že Němci plánovali pokus o atentát na Stalina, ale tento vůdce nikomu nevěřil. Nikdo nevěděl, do jakého auta nastoupí, v jakém pokoji bude. Dokonce i ochranka měla strach. Jeden z bodyguardů se například pohyboval tiše. Stalin usoudil, že je schopen ho uškrtit holýma rukama. A ochranka to měla těžké!
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  - Páni! Mnoho speciálních jednotek je toho schopno. Takže můžete podezřívat každého bojovníka, který prošel speciálním výcvikem .
  Hraběnka nymfy potvrdila a vycenila zuby:
  - Takže našel chybu na tomhle chlapovi. Podíval se mi do očí. Něco se mi nelíbilo a nařídil jsem ho zatknout. Samozřejmě došlo ke spiknutí, mučení a popravě! Než strážce dostal kulku do týla, zakřičel: "Ať žije Stalin!
  - Vidíte, jak oddaný člověk je pro věc strany. " Elizabeth se smutně usmála.
  Drachma si nemohla pomoct a urazila svého přítele:
  - A vy, křesťanští věřící, jste úplně stejní.
  Blonďatá terminátorka nafoukla tváře:
  - Proč?
  - Bůh tě nechrání. Odsouzení k smrti, mučení, smrt příbuzných a přátel. A vy se modlete, oslavujte Ho. Představte si například, kolikrát v životě obyčejní lidé trpí bolestí. Inu, stáří je to nejpomalejší a nejsurovější mučení, jaké si dokážete představit. Chápeme to čistě teoreticky, ale stvořením člověka a stárnutím spáchal Bůh největší zvěrstvo na světě. Všechno ostatní, hlad, viry, epidemie, zemětřesení, přírodní katastrofy, jsou jen maličkosti, na pozadí změn v těle souvisejících s věkem. Dokonce i tento hrozný koronavirus ! - Drachmě zajiskřily oči.
  Dmitrij Polevoy ji podpořil:
  - Bůh se chová hůř než Stalin. Z velké části provádí vynucené represe proti nespokojené menšině a Bůh učinil každého smrtelným, a v průběhu let dokonce ošklivým a zchátralým, zvláště ženy, které jsou takové čarodějnice a bojí se lidí . A co je nejdůležitější, je nemožné najít člověka, který nepocítil vlastní bolest nebo bolest někoho jiného, fyzickou nebo morální.
  Drachma dodal:
  - Přesně tak to můžete udělat svým dětem. Odsouzen k monstrózním mukám. Je hřích i udeřit dítě, ale tady je takový zvláštní fanatismus, něco, co se nehodí k vyšší mysli.
  Elizabeth namítla:
  - Milující rodič vychovává své děti, a to i prostřednictvím trestu.
  Drachma byl skeptický:
  - Vidíme trest, a ne přiměřený, ale kde je výchova. Už samotný fakt, že existují tři tisíce křesťanských denominací, neboli sekt, vypovídá o tom, jak zanedbané je vzdělání a výchova. Rodiče by navíc neměli nechat své děti odejít a schovávat se před nimi. Proč se Bůh nezjevuje svému potomstvu? Kde je logika?
  Alžběta chtěla odpovědět, jak to kněží obvykle dělají: Říkají, že pro hříšníky se objevení Boha rovná smrti, ale ona to neudělala. Nezní to přesvědčivě, nemá přítomnost rodičů dodávat dětem sebevědomí a odvahu, chránit je, ne je zabíjet. I když děti nejsou poslušné, je pro ně příjemné opřít se o koleno velkého a silného rodiče. Cítit dotek silné ruky na vlasech, poslouchat poučení osobně od Velkého Otce, a ne od prostředníků, kteří jsou v počatí horší než samotní hříšníci. Většina pravoslavných kněží je koneckonců stejně hříšná jako svět, kterému kážou. Protestanti jsou v tomto ohledu přísnější, ale ke světcům mají také daleko. Elizabeth se tedy rozhodla změnit téma rozhovoru. Chytila mouchu v letu bosou nohou, chtěla ji rozdrtit, ale myslela si, že není dobré zabít živého tvora, i takového, jako je moucha, která přenáší infekci a bacily, a nechat ji jít.
  Načež dívka řekla:
  - Pán je velký a moudrý, pokud se neprojeví, znamená to, že jsou pro vás hříšné důvody nepochopitelné. Pojďme se raději bavit o zbraních. Zejména Obolensky je v mnoha ohledech podobný Kalašnikovu, ale má o něco menší ráži, mírně vyšší počáteční rychlost palby a podobnou délku.
  - A proč? - zeptala se Drachma.
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - Kanál je hladší a je zde přídavný urychlovač při pohybu výbušnin. To znamená, že je o něco lepší než rané modely Kalash a téměř tak dobrý jako ty pozdější.
  Hraběnka-nymfa to vzala a poznamenala:
  - Navrhl jsem zkombinovat jejich užitečné vlastnosti. - Elizabeth se podívala na hranol visící na pružině. - Myslím "Kalašnikov" a "Abakan", stejně jako M-16, vytvářející vynikající pušku. - A něco se mi povedlo. Obecně platí, že ruská armáda se vydala cestou zvyšování rychlosti palby kulometů, v takovém případě, pokud dojde k velké válce, prostě nastanou katastrofální problémy se zásobováním .
  Elizabeth ji přerušila:
  "Ale nemůžete myslet na nic lepšího než anihilační pulzní laser." Možná gravilaser.
  - Co je to? - Drachma byla překvapená.
  Kráska s vlasy bílými jako sníh, lehce posypané zlatým práškem, odpověděla:
  - Know-how vojenského myšlení! Představte si, že fotony mají energii o deset až čtyřicátou mocninu větší než gravitace. Převedeme-li do hodnot přijatelnějších pro lidi, pak deset sextillionkrát kvintiliónkrát než gravitační povaha. A přitom gravitace proniká všude , celý vesmír drží pohromadě a v černých dírách jsou proti ní fotony bezmocné. Co když obě tyto konstanty zkombinujete, rychlost paprsku se ve srovnání se světlem zvýší zhruba z deseti na pět set bilionkrát. A ta síla... Dokážete si představit, jaký monstrózní tlak vytvoří graviolazer na obyčejný předmět. Meziatomové vazby budou vystaveny neuvěřitelnému gravitačnímu vlivu a pancíř hvězdné lodi prostě praskne. I s relativně malou pistolí bude možné zničit ty nejvýkonnější lodě, vzdušné nebo námořní. Kromě toho není vyloučena selektivní expozice širokým paprskem, která řeže celé hvězdné armády s kolosální silou.
  Drachma přerušila Elizabeth.
  -Mluvíš, jako bychom už vedli vesmírné války.
  Blonďatá dívka odpověděla:
  - Věřím, že válka ve vesmíru je nevyhnutelná.
  Hraběnka nymfa se skepticky usmála:
  - Jak to zapadá do Bible?
  Elizabeth řekla se sladkým úsměvem:
  - Zjevení teologa Jana hovoří o velké kosmické bitvě. Možná jsou to obrázky budoucích hvězdných bitev. Stejně jako třetina hvězd potemněla, to znamená, že byly zajaty ďáblovou mocí.
  Drachma, hrající si s holými, svalnatými lýtky, poznamenala:
  - Pokud si to vykládáte takto, pak souhlasím. Budou hvězdné války, taková je povaha člověka, a nejen jeho. Obecně bych chtěl navštívit jiné světy, jinak je to tu trochu nuda.
  Dmitrij Polevoy se podíval na cestu. Nedaleko byl kráter a na vozovku spadl strom, který blokoval cestu. Obrněný mercedes zastavil.
  Poručík zvolal:
  - Vypadá to, že jsme dorazili!
  Elizabeth přimhouřila oči:
  - Vidím dva odstřelovače v záloze. Nebo spíš tři!
  Drachma poznamenal:
  - Toto je také jeden z osamělých sabotérů. Strom byl navíc zaminován, aby explodoval, kdyby ho chtěl někdo odstranit.
  Dmitry se zeptal:
  - Takže co budeš dělat?
  Hraběnka nymfa zařvala:
  - Zabijeme dva ostřelovače. Vezmeme jednoho zajatce a odzbrojíme minu.
  Mladík potvrdil:
  - Skvělý nápad.
  Elizabeth to vzala a vysvětlila:
  - Dva nejsou dostatečně profesionální, optické zaměřovače vydávají odlesky a třetí je ve stínu, zřejmě specialista.
  Drachma potvrzeno:
  - Tak ho vezmeme do zajetí.
  Dívky vyskočily z obrněného vozu rychlostí laskání a současně střílely z ruky. Podařilo se jim zasáhnout své protějšky dříve, než zareagovali. Krásky prolezly křovím velmi rychle jako hadi a snažili se chytit třetího. Ukázalo se, že je chytrý a nestřílel na téměř nepolapitelný cíl. Skrytý.
  Ale Dmitrij se rozhodl vyskočit a málem zemřel, zachránila ho jen skutečnost, že Elizabeth byla o setinu sekundy před nepřítelem, zasáhla pušku a srazila zrak.
  Potom bosou nohou hodila kus skla, rozřezala komára na dvě části a řekla:
  - Střílím přesně! Předávání v nepřítomnosti!
  Dívky zrychlily. Výsadkář se rozhodl utéct, začal se plazit zpět, ale dívky ho předběhly. Navíc ve stejnou dobu. Jeden ji chytil za nohy, druhý za krk.
  - No, kde! - Drachma se usmála. - Chceš tě polechtat v krku?
  Vězeň byl zjevně napůl Asiat, napůl Evropan, s docela příjemnými rysy.
  - Jsi tak krásná! - Řekl. - Jsem rád, že mě zajaly tak nádherné dívky.
  - Ani nám nevadí , že se s tebou bavíme, člověče. - Drachma ho švihla po nose. - Opravdu mi to nevadí, ale nemám čas. Pojď s námi do auta a řekni nám, co víš. Zdá se, že jste starší poručík.
  Zamumlal:
  - Ano, skvělé.
  - Nejsem krásná? " rozhořčila se Elizabeth.
  Důstojník zakoktal:
  - Nejsi o nic horší! Miluji blondýny.
  Válečník s perleťovými vlasy nafouknutými :
  - Co mi chybí?
  Vězeň zakňučel:
  - Upřímně řečeno?
  Elizabeth vyhrkla:
  - Ano!
  Důstojník zasténal:
  - Příliš opálená, čokoláda. Tak chutné.
  Hraběnka nymfy zamumlala:
  - Musíme toho hajzla naučit !
  Elizabeth ho plácla dlaní do čela.
  Drachma zvedla svůj protějšek na ramena a rozběhla se. Je to velmi rychlé, dívky naskočily do auta. Elizabeth se na chvíli zastavila při odzbrojování dolu a odhodila borovici stranou. Pak ranou od nahé paty rozbila docela tlustý kmen jako sirku.
  - Teď jsme s tím hotovi.
  Mercedes se rozjel a prořízl vzduch. Elizabeth si zbraň prohlédla. Puška byla neobvyklá, na pantech, to znamená, že se z ní dalo střílet z krytu, ústí zakřivené. Slušná optika s přístrojem pro noční vidění. Zjevně velká brzdná síla. A kulky jsou speciální, péřové, vyrobené z mnoha vrstev kovu. Samozřejmě, že jsou strašně drahé, ale jsou schopné proniknout téměř jakýmkoliv neprůstřelným kolem. V zásadě si mohli vyzkoušet i pancéřové sklo auta. Pravda, dokonalé tónování nás nutilo střílet naslepo.
  - Velmi dobrá zbraň! - Elizabeth si všimla.
  Drachma potvrzeno:
  - Ano, zřejmě drahé a v americké armádě jich není mnoho.
  Blonďatý terminátor odpověděl:
  - Musíme zjistit, jestli to byl lov přímo pro nás.
  Hraběnka nymfa to vzala a poznamenala:
  - Něco takového nevylučuji!
  Elizabeth přikývla:
  - Kontrola neuškodí!
  Drachma se rozhodl vězně vyslechnout. Zároveň mu vpíchla několik jehel do hlavy, vypnula některé mozkové laloky a vytvořila zónu hlášení.
  Elizabeth zívla:
  -Vyslýchat zombie je docela nuda.
  Hraběnka nymfy zařvala:
  - To je v pořádku, něco zjistím.
  Drachmě se podařilo něco zjistit. Pravda, hlavní věc je, že poručík zřejmě nevěděl, zda velení Red Yankee vědělo o jejich existenci. I když řekl, že v armádě ČSA se šušká, že vesmírní mimozemšťané pomáhají Rusům.
  Bylo slyšet bublání:
  - Ministerstvo cti a práv bují! Mnoho důstojníků bylo zatčeno, včetně mého přímého nadřízeného. Šíří se také zvěsti o nových zbraních vyvinutých ruskými vědci.
  Drachma zamumlal:
  - Jaké jsou údaje o zásobách armády pohonnými hmotami?
  V odpovědi také chrochtání:
  - Extrémně rozporuplné. Ale vím, že některé tanky, zejména supertěžký IS-7, byly taženy na volech.
  Elizabeth se zeptala:
  - Jaký druh tanku je IS-7?
  Ochotně odpověděl:
  - Sedmirotová věž , hmotnost tři sta padesát tun, osm děl a šestnáct kulometů.
  Drachma zvolal:
  - Páni, baterie na kolech!
  V odpovědi také mumlá:
  - Říká se, že Rusové se zaleknou jen jeho pohledu.
  Elizabeth logicky poznamenala:
  - Ale ani jeden most nevydrží.
  Zombie válečník vyhrkl:
  - Je to pod vodou!
  Drachma poznamenal s potěšeným pohledem:
  - No, tohle dává nějaké šance.
  Důstojník řekl mnohem užitečnější věci. Zejména skutečnost, že nepřítel opustil několik výsadkových skupin, a skutečnost, že Yankeeové navzdory ztrátám stále chtějí zahájit protiútok, i když tentokrát ze strany opevněné linie Zidrig .
  Nymfa se zeptala:
  - Je to rozumné? Možná je to dezinformace. Útok na opevněný pás je sebevražda.
  Alžběta logicky poznamenala:
  - To je pro Stalina typické. A zátarasové oddíly přicházejí zezadu a střílí do zad ty, kteří neběží dostatečně rychle směrem k nepříteli.
  Drachma zjistil, že poručík je napůl Japonec, napůl Francouz a nemá příliš v lásce komunistickou ideologii. Život ve Francii se zhoršil, zejména pro lidi s bílou pletí. Lidé byli vězněni při sebemenším udání a často zcela bez udání, stačilo být příbuzným utlačovaného. Nebyl dostatek kempů, byly pro ně přizpůsobeny stadiony a přenosná centra. Mučení a divoký strach vzkvétaly.
  Ozval se prosebný zvuk:
  - Mnozí budou vnímat příchod ruské armády jako osvobození. A pak mnoho francouzských jednotek odhodí zbraně.
  Drachma se podbízivě zeptala:
  - Jaké jsou vaše zásoby jídla?
  Důstojník chraptivě odpověděl:
  - Hlad! Chléb na kartách. Vše je přísně omezeno.
  Hraběnka nymfa vztekle zvolala:
  - To je to, k čemu přivedli lidi!
  Dívky mohly ještě dlouho naříkat, když se před nimi objevily budovy Hamburku. U vchodu je čekali vojáci kontrolního stanoviště. Zkontrolovali dokumenty a nechali nás projít. Dívky nemohli vidět, protože se na žádost řidiče zakryly tónovanými skly.
  Drachma řekl bez odvolání:
  - Nemají důvod tě vidět.
  Bezpečnost je přísná. Je vidět i těžký tank s dělem ráže sto třicet milimetrů.
  - Tenhle rozdrtí IS-7. - řekla Elizabeth.
  Hraběnka nymfa dodala:
  - Pokud je mnoho věží, pak jsou problémy s rezervací.
  Dívky si všimly, že ve městě je zkáza. To bylo nedávno bombardováno. Z některých budov se stále kouřilo. Na požáru se podílela různá družstva, mnoho z nich tvořili dorostenci. Navzdory chladu byly některé děti bosé a měly na sobě kraťasy.
  Elizabeth poznamenala:
  - Je to tu dobře zorganizované!
  - Buďte opatrní, mohou tam být miny. - varoval Dmitrij Polevoy.
  - Co jsme my, šmejdi bez ponětí? - Drachma se rozhořčila. "My sami víme, co je co, ale už víme, že nepřítel může rozprášit, kdo ví co."
  Elizabeth křičela:
  - Dívej se!
  Malá holčička natáhla ruku k opuštěné hračce ve tvaru roztomilé žirafy. V tu chvíli nic netušícímu dítěti něco explodovalo v rukou. Střepina pořezala dívku a vážně zranila dva chlapce ve věku kolem sedmi let, kteří pobíhali poblíž, a zasáhla dívku, sotva starší šestnácti let.
  - Ti bastardi ! - vykřikla Elizabeth. "Tohle mohou malým dětem udělat jen tvorové posedlí démony."
  Drachma poznamenal:
  - Existuje více než jedna taková hračka. - Dívky střílely hlavou dolů , když se tupouchý plavovlasý chlapec natáhl po medvědovi. Vypadá to, že se jí podařilo odpálit rozbušku; ukázalo se, že dítě není zbabělec , hladilo rukou prostřeleného medvěda.
  - Jsi dobrý, můj dřevě! " řekl chlapec a, jak se dívkám zdálo, mrkl.
  Elizabeth se vyklonila z mercedesu a zakřičela hromovým, speciálně vyškoleným hlasem:
  - Děti, nedotýkejte se neznámých hraček. Dospělí, bedlivě sledujte své děti.
  V reakci na to se ozval souhlasný řev a varovné výkřiky. Policie utekla a prohlížela pasti. Elizabeth propukla v pláč:
  "Nikdy si neodpustím, že ta dívka zemřela." No, jak můžeš přijít na takový chaos ?
  - Říká se, že to udělali nacisté! " řekla Drachma a zlostně zaskřípala zuby . - I když to nemá praktický smysl. Až zabité děti vyrostou, válka skončí.
  - Ale pokud se dítě stane zmrzačeným, pak to bude pro válčící stát velkou zátěží. Zamyslete se sami, kolik stojí péče a berle. - Elizabeth si všimla a vzdychla.
  Nymfa hraběnka souhlasila:
  - Ano, je v tom racionální zrno. Pamatuji si, že nás učili, že někdy je lepší zraňovat než zabíjet, zvláště když si zlomíte kosti. To také odvádí pozornost části týmu od pronásledování. Stejný zraněný musí být evakuován do nemocnice.
  Blonďatá terminátorka souhlasila:
  - To je aritmetika. Zranil šest, dvanáct lidí odnesli na nosítkách.
  Drachma, zvedl, poznamenal:
  - Ano! To je ale typické pro současné války. Pro budoucí vesmírné konflikty poslouží speciální lékařské kapsle řízené počítači. Navíc k uzdravení raněných dojde velmi rychle, takže rozkaz bude vydán rychleji: zabij!
  Elizabeth souhlasila:
  - Ano, postup nejspíš jen zocelí postavy. To dokazuje existenci ďábla. A je-li tma, pak je světlo!
  Hraběnka Nymph se zachichotala a poznamenala:
  - Nebo s největší pravděpodobností nemilosrdná evoluční teorie. Mimochodem, když nejen těla, ale i bioplazma podléhají evoluci, tak proč se neobjeví nesmrtelná duše. Mimochodem, ještě jsi neměl čas se s tím mladíkem hádat. Adventisté koneckonců nevěří v nesmrtelnost duše.
  Blonďatá bojovnice se usmála:
  - A úplně marně! Znám příklady, kdy duše opustila tělo a cestovala světy. Tato fakta byla zjištěna a prokázána vědou, zaznamenaná laboratořemi FSB. Tady už není co zakrývat.
  Drachma logicky poznamenal:
  - Jak to říct! Možná to není duše, kterou má církev na mysli.
  Elizabeth se nehádala:
  - Možná! Navíc každá církev má trochu jinou představu o posmrtném životě.
  Auto se málem srazilo s dalším, řidič sotva stihl odbočit.
  - Jaký parchant ! - Řidič zaklel skrz zuby.
  Drachma to nevydržela, za chůze vyskočila a drzého muže několika skoky předběhla . Jak se ukázalo, řídil sám generál. To dívce nezabránilo v tom, aby prstem vylomila dveře a uštědřila silnou facku do obličeje. K tomu všemu význačný řidič páchl výpary. Křičel:
  - Vezmi tu děvku!
  Pobočníci sebou trhli a potopili se. Drachma zastavila auto a za zátylek vytáhla generála ven.
  - Zdá se, že jsi úplně zapomněl, jak být zdvořilý. Pojď, polib mi nohy!
  Dívka mu podala své holé, opálené chodidlo pokryté lehkým povlakem prachu z rychlého běhu.
  - Do prdele! - Generál zaklel. A pak zasténal nesnesitelnou bolestí v kloubu. Drachma věděla, co dělá.
  Dívka se sedmibarevným účesem zařvala:
  - No, teď mě políbíš! Nebo se z tebe stane mrzák.
  Generál zaskřehotal:
  - Vůle!
  Hraběnka nymfy zařvala:
  - Tak nech!
  Tak krásné, bezvadně tvarované nohy, jaké má dívka Drachma, jsou pro muže dokonce příjemné na líbání. Není to jako snášet silnou bolest. Snažil se ze všech sil.
  - Každý prst zvlášť, s houbičkami. A teď pata! - Přikázala.
  Elizabeth k ní přistoupila:
  - Má cenu ho takhle ponižovat? Vždyť je to generál!
  Dívka se sedmibarevným účesem křičela:
  - Především je to muž, což znamená, že musí být odpovědný za své činy. A vůbec, ať se Lizonka taky líbá.
  Generál ztuhl a Drachma zkroutil zápěstí:
  - No tak.
  Byrokrat se musel sklonit k Elizabethiným bosým nohám, i když byly docela čisté, umyté v louži. Byly teplé, příjemné na dotek, jen lehce drsné. Navzdory mnoha úderům a během tréninku byly prsty udeřeny kladivem, aby získaly tvrdost, jsou vytesané jako princezna. Generál líbal i s přehnanou horlivostí.
  Kluci kolem něj pískali, všichni se bavili tím, jak se hodnostář ponižuje.
  - Dost! - řekla Drachma. "To je v pořádku, kromě toho, vaše ústa nejsou příliš čistá." Můžete jít.
  Poté si dívky demonstrativně opláchly nohy v louži. Sedli jsme si a beze spěchu a v pohodlí jeli zpět.
  Mladý důstojník se zeptal:
  - Nemyslíte si, že jste se v osobě generálporučíka stal smrtelným nepřítelem ?
  - Ne, já myslím, že ne. Generálporučík není poslední pták, ale není to orel. - Drachma si všimla.
  - Bez ohledu na to, jak moc krmíte husu, gyrfalcon se neutopí! - Elizabeth souhlasila. - Zvlášť, když jsme dva! A každý z nich stojí za celou armádu.
  - Nevím! Ale před důležitým úkolem je lepší nenechat za sebou žádné ocasy. - Dmitry si všiml. - Zejména generálové.
  Město bylo velké, vlastně milionářské. Některé moderní budovy byly velké jako mrakodrapy. V ulicích není příliš mnoho aut, zřejmě kvůli blízkosti fronty. Vojáci také nejsou příliš barevní, většina je na frontě a připravuje se na ofenzívu. Vládní čtvrť je středně luxusní, plná starobylých budov. Zřejmě někde tady sídlí centrála.
  Řidič dostal přes vysílačku příkaz:
  - Jděte do podzemí!
  Garážová vrata se otevřela a auto sjelo dolů.
  Elizabeth se ocitla v polotmě a řekla:
  "Z nějakého důvodu se všechna velitelství snaží schovat hlouběji , ačkoli na povrchu je manévrovatelnost mnohem lepší."
  Nymfní dívka objasnila:
  - Podle jakého plánu?
  Blonďatá bojovnice odpověděla:
  - Jak to udělal Saddám Husajn: rozpuštění mezi civilním obyvatelstvem a zároveň vedení obrany.
  - Byl to silný politický tah. - Drachma si všimla.
  Dívky si rychle obouvaly boty, vystoupily z auta a vydaly se chodbou. Šlo to hladce dolů a mírně se stáčelo do spirály. Navenek to vypadalo jako stanice metra, tajemné kandelábry, masky zvířat a démonů. Všechno vypadalo velmi zajímavě, jako by v kanibalově žaláři vládl tajemný soumrak.
  Elizabeth poznamenala:
  - Zde jsou obrázky rytířských bojů. Docela krásné, zvlášť když válečníci najednou zlomí svá kopí.
  Drachma souhlasil:
  - Němečtí rytíři jsou docela silní chlapi. Mezi nimi bylo poměrně dost hrdinů, i když Slované byli obecně považováni za silnější.
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  - Podívejte se, jak těžké je brnění, potřebujete hodně zdraví, abyste ho mohli nosit.
  Hraběnka víly zavrčela:
  - Souhlasím, Lizonko. Ne příliš málo! Ale to nezlepší obratnost v bitvě.
  Elizabeth poznamenala:
  - Svého času byli němečtí rytíři poraženi na jezeře Peipus a v bitvě u Grunwaldu .
  Drachma se usmála a odpověděla:
  - Vím! Ohledně ztrát však panovaly neshody, v celém řádu nebylo pět set rytířů a ne více než dvě stě. Ale je třeba říci, že zahájit tažení proti Rusku v době, kdy Evropa byla vystavena Batuově invazi, je naprosté šílenství.
  Kolem dívek proběhl pastevecký pes, očichal je a zavrtěl ocasem. Důvodem bylo, že dívky neměly téměř žádný zápach. Zvláštní zápach vás jako sabotéra prozradí a ještě těžší je spáchat sabotáž. Dívky, tiše kráčející se silnýma nohama, procházely kolem a psa jen lhostejně kývaly hlavou. Stráže jim zasalutovaly.
  - Tady! Maršál tam na vás čeká!
  - Vojáci čekají na rozkazy a maršál čeká na nás! Toto je univerzální rovnováha. - řekla Drachma.
  Elizabeth dodala:
  - Jako poušť čekající na déšť!
  Ušli padesát metrů chodbou, zasalutovali strážím a nakonec vstoupili do prostorné, ale prosté kanceláře maršála. Ze zdi se dívali Petr Veliký na koni a se šavlí, jejíž jílec byl posetý diamanty, Suvorov s dalekohledem a maršál Žukov u řízení letadla. Portréty ne nejhorších umělců v oleji s příměsí fosforu, zářil v šeru kanceláře. Vasilevskij, docela veselý, vypadal mladší než svůj věk, pozdravil dívky s úsměvem.
  Hlas slavného velitele byl měkký a byly v něm povýšenecké poznámky:
  - Nicméně neztrácíte čas! A pokročili jste v ruské vědě a chytili jste jazyk!
  Elizabeth udělala výrazné gesto:
  - Jak jinak. Vlasto, to je pro nás a pro všechny příliš důležité. Nemohli jsme jinak.
  Vasilevskij potvrdil:
  - Samozřejmě! - Dvě společnosti byly pokoseny. Je úžasné, jak se dá takhle střílet.
  Drachma prohlásil:
  - No, ne hned, samozřejmě, ale postupem času mnozí mohou dosáhnout této úrovně. Dokonce si myslím, že hodně. Potřebujeme techniky. Navíc jsme sami nedosáhli svého limitu. Stále velmi mladé dívky.
  Maršál s povzdechem potvrdil:
  - Vím! Obecně to není snadné rozhodnutí, ale říkali, že Stalin připravil hroznou zbraň, loď s tisíc megatunovou vodíkovou bombou.
  Elizabeth přikývla svou zlatou hlavou:
  - Ano! Má takovou věc.
  Velitel poznamenal:
  - Skvělé, nebo spíše tragické. Opravdu tě tu potřebujeme, ale nevím, kdo je schopen takový úkol dokončit lépe než ty.
  Drachma zvolal:
  - Chcete, abychom našli a zneškodnili bombu?
  Vasilevskij potvrdil:
  - A je to! Chytit za běhu.
  - Bylo nám jasné, když jsi zavolal ten zázrak - dívky k sobě. - Řekla hraběnka-nymfa.
  - Rozhodně! V tomto případě mluvíme o osudu Evropy a evropské části Ruska. - Řekl maršál.
  Elizabeth vrčela:
  - To druhé je nám již jasné. Pojďme pracovat. Nejprve se musíme dostat do Anglie.
  Marshall přikývl:
  - K vaší přepravě použijeme experimentální výškový průzkumný letoun. Doufám, že skok dobře zvládnete ve vzácném prostředí, nebo je lepší jít dolů?
  - Do dvaceti kilometrů bez problémů. Pokud je vyšší, může se vám začít točit hlava. - řekla Elizabeth.
  Vasilevskij vypadal spokojeně:
  - No, pokud ano , pak skvělé. Obecně platí, že studium vlastností vašeho těla je jedinečné. Ano, pokud skončíte s nepřítelem a budete mučeni? Spálí například holou podrážku rozžhaveným elektrickým sporákem?
  - Cítíme bolest, ale jsme schopni ji lokalizovat! " prohlásila Drachma naprosto sebevědomě. - Nerozdělíme se!
  Maršál pochybovačně řekl:
  - A strach ze smrti?
  Elizabeth také velmi sebevědomě řekla:
  - Osobně mě to neděsí. Duše nemůže být zajata nebo zotročena!
  Elizabeth s patosem prohlásila:
  -A já taky! I když, to není otázka náboženství, ale odplaty!
  Slavný velitel přikývl:
  - No, já ti věřím. Pod jakou rouškou proniknete do umístění nepřátelských jednotek?
  Elizabeth pomalu řekla:
  - Bude záležet na konkrétní situaci. Pokaždé tam bude něco nového a improvizace.
  - Rutina je v inteligenci destruktivní. - přidána drachma.
  Hrdina Ruska se spokojeně zeptal:
  - Tak to je skvělé! Potřebujete make-up?
  - Vezmeme něco. - Řekl Drachma. - Obecně si myslím, že zpočátku musíte mít vzhled černých dívek.
  Maršál Vasilevskij jen stěží potlačoval smích:
  - Chcete se stát černoškami?
  Nymfa-hraběnka se nafoukla :
  - Ano! A proč vás to překvapuje?
  Velitel poznamenal:
  - Vůbec ne, i když je to tak exotické.
  -Četl jsi Chatu strýčka Toma? - zeptala se Drachma.
  - Ano! - odpověděl maršál. - Vynikající dílo, docela nenápadně ukazuje zkušenosti různých postav, propast mezi pány a otroky. Utrpení obyčejných lidí a dětí.
  Elizabeth s potěšením odpověděla:
  - Že jo! Ale představte si, Afričané byli dlouho utlačovaný národ, potomci otroků, a teď dostali svobodu. A nejen svoboda, ale vlastně i více práv než běloši. Formálně má CSA stejná práva mezi rasami, ale ve skutečnosti mají Afroameričané důvěru ve všech vedoucích pozicích.
  Marshall poznamenal:
  - Černoši nejsou idioti, jak si někteří lidé myslí. Toto je nejstarší lidská rasa na Zemi a má docela dobré schopnosti. Zejména máme velké množství černochů studujících v Moskvě.
  Drachma odpověděl:
  - Ano, nepovažuji je za blázny , ale jakákoli jiná rasa vzbuzuje silné podezření. Navíc Stalin, jak jsem si všiml, se snaží prosazovat ženy do vedoucích pozic. To bylo typické i v sovětských dobách, kdy v prezidiu Nejvyšší rady zasedalo velké množství dojek a tkalců.
  Vasilevskij potvrdil:
  - Ano, mezi poslanci v ČSA je mnoho černošek. Existují také mezi armádou. Pravda, Rudí Yankeeové chrání ženy a nepouštějí je do tmy, ale mezi dozorci v koncentračních táborech je jich hodně. Ano a v inteligenci.
  - Takže budeme hrát roli černošek, vše bude jasně provedeno. - Řekl Drachma - Ty, Lizonko, doufám, že nás nezklameš?
  - V žádném případě! - Řekla blondýnka.
  -Jak s námi zůstanete v kontaktu? - zeptal se maršál.
  Drachma sebevědomě odpověděl:
  - Máme miniaturní vysílače. Vyrobili jsme speciální destičky, které nám umožňují zachytit signály, a to i pomocí moderní, nedokonalé technologie.
  Vasilevskij řekl s úsměvem:
  - To je dobré! Vidím, že jsi myslel na všechno.
  Hraběnka nymfa zařvala:
  - Rozhodně! Ne nadarmo jsme cool holky, nejsme zvyklé stát na okraji!
  Maršál řekl chladnějším tónem:
  - Pokuta! Snažte se to udělat v co nejkratším čase. Velmi nás znepokojuje komunistická Čína. Pokud tak silná země otevře druhou frontu, budeme mít velmi špatné časy. V každém případě bude ofenziva na Aljašce nemožná, což znamená, že válka se protáhne. Nepřítel bude moci vyvinout balistické střely, před kterými na rozdíl od letectví nebude úniku. Smrt měst v jaderném hurikánu.
  - Na celou operaci vyčleňujeme tři dny, maximálně pět. "řekla Elizabeth rázným tónem." "Pokud to nestihneme, usekneme si jeden prst."
  - No tak, to je nesmysl! - Řekl maršál. - Znetvořit tak nádherné ruce, jako jsou ruce víl.
  Blonďatá dívka odpověděla s úsměvem:
  - Jak to říct! Příklad Yakuzy! Také se nebojte, prsty vám dorostou stejně dobře jako předtím .
  Velitel namítl a praštil pěstí do stolu:
  - Každopádně, o to nejde!
  - Lizonka má zvláštní smysl pro humor. - Drachma přerušena. - To naznačuje domýšlivé výrazy. Vlastně si myslím, že tři dny stačí. Jsme přece velká esa-terminátoři v inteligenci.
  Vasilevskij zvolal:
  - Tak se chovejte energicky!
  Hraběnka nymfa zvolala:
  - Věřte mi, že váš sen o globální prosperitě je jako vždy blízko ke splnění.
  Elizabeth se poněkud nesměle zeptala:
  - Než vyrazím, rád bych dostal požehnání od kněze. Nejlepší z Metropolitanu.
  Maršál se zamračil:
  - Vaše poslání je posvátné a nerad bych rozšířil okruh zasvěcenců .
  Blondýnka nejistě blábolila:
  - Ale pravoslavný kněz ho nevydá.
  Vasilevskij řekl chladnějším tónem:
  - Jak to říct! Svého času mnoho kněží žehnalo Batu Chánovi - a Stalin sám studoval v semináři. "Ale tón slavného velitele změkl." - Dobře, metropolita Alexej má navštívit Hamburk, možná už přijel na vysvěcení velkého pravoslavného chrámu. Dobrý člověk, dlouhodobě s námi spolupracuje, zapálený antikomunista, proklínal Stalina. On ti požehná za tvé svaté dílo.
  Drachma mávl rukou:
  - Nepotřebuji to! nevěřím. Přesvědčený ateista.
  A nymfa ( která ve spánku zapomněla, že je příbuzná pohanských bohů!) zlostně dupla nohou, svůdná v dokonalosti a harmonii linií.
  Elizabeth namítla:
  - Z toho nebude žádná škoda. Jediný prospěch.
  Drachma prohlásil:
  - Jen nemluv o tom, co jsi nám přidělil. Mimo nebezpečí. A kdo ví, tito kněží, apoštol zradil samotného Krista za pouhých třicet stříbrných. A když nám nabídnou jmění, vydají nás taky.
  Vasilevskij klidně prohlásil:
  - Nikdo kromě mě a Žukova nezná podrobnosti o vaší misi. Všichni ostatní jsou jen umělci. A oni nás poučili, oni to splní. Včetně pilota, který vás vyhodí. Pokud jde o požehnání, nemohu vám dát více než hodinu. Čas je příliš omezený. A je žádoucí, aby to dostali oba.
  - Jsem, byl a vždy budu přesvědčeným ateistou! " řekla Drachma drsným tónem.
  Maršál odpověděl s úsměvem:
  - Víte, v moderním Rusku je ateismus kariérou. I když, abych byl upřímný, pochybuji také o pravoslaví.
  - Neabsolvoval jsi seminář? - zeptala se Elizabeth. - Četl jsem tvůj životopis a paměti.
  Vasilevskij potvrdil a zvýšil hlas:
  - Ano, skončil jsem! Ale dělal to kvůli civilní kariéře a ne kvůli přílišné religiozitě. Obecně platí, že na počátku dvacátého století byly mezi mladými lidmi v módě Darwinova evoluční teorie a ateismus. To bylo považováno za docela moderní, v souladu s duchem svobody.
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - A to vedlo k revoluci!
  Maršál logicky potvrdil:
  - Ano, teď to není v módě. I když se tu a tam vyučuje evoluční teorie. Mnoho kněží to dodržuje. Existuje také teorie ruptury a spojení. V každém případě mají kreacionisté problémy s vrstvami v zemi. Tady už se však odehrává taková džungle, že je těžké jí dát smysl.
  - Bez láhve! - vtipkoval Drachma.
  Maršál zavolal a tvář se mu rozzářila úsměvem:
  - Metropolita Alexej už dorazil. Tak Lizonko jdi k němu a ty Drachmo, abys neztrácel čas, napiš něco jiného na téma objevy a vývoj. Hlavní věc je, že nepřeskakujte detaily, vědci na to přijdou.
  Elizabeth poslouchala Metropolitanův hlas v telefonu. Byl to příjemný bas, byla cítit síla kněze.
  - Dobře, provedu obřad zasvěcení. - Řekl. - Ale proč taková naléhavost?
  - Vojenské tajemství! - vážně odpověděl maršál Vasilevskij.
  Metropolita tiše odpověděl:
  - Pokud ano, neodvažuji se namítat.
  Elizabeth se uklonila.
  - Jdu!
  Velitel řekl klidně:
  - Doprovodí vás.
  Doprovázel ji důstojník speciálních sil . Závodili jako chrti, Elizabeth svůj protějšek přirozeně šetřila. Byl však mistrem sportu a měl potíže se udržet. Rychle dojeli ke kostelu a za volant usedla sama Elizaveta. Protijedoucích aut bylo málo a dívka málem ulomila pedál. Vyvíjela na ni velký tlak. Chrám byl velký, ale jedna z kopulí byla poškozena v důsledku náletu.
  Pravda, nic moc, protože se s největší pravděpodobností jednalo o namontovanou bombu typu, který se věšel na křídlo stíhačky. Alžběta se třikrát pokřižovala a zašeptala modlitbu "Otče náš".
  Pak zamířila do chrámu.
  Nebyla tam žádná služba a byla sama. Metropolita ji nepozdravil laskavým pohledem.
  Samozřejmě nádherně krásná dívka, dýchající sexualitou, ve vojenské uniformě, s neobvykle jasnou barvou vlasů. Tvářila se pokorně, ale zároveň se usmívala z celé šířky úst, ve kterých zářily velké perlové zuby. Nebo lépe řečeno, ani ty nejčistší perly nemohou tak zářit. Pán byl zmaten:
  - Moje malé dítě, co chceš?
  Zlatá blondýnka se uklonila a zaštěbetala:
  - Posvěť mě, otče, požehnej mi za činy ve jménu vlasti.
  - No, to je dobrá žádost. - Metropolita si prohlédl majorovy nárameníky; Elizabeth příkaz skromně skryla. -Poslal vás sám maršál Vasilevskij?
  Anděl v těle pokorně odpověděl:
  - Ano, pane.
  Kníže Církve řekl jemným tónem:
  - Dobře, klekni si na kolena a modli se. Provedu obřad.
  . KAPITOLA Č. 7.
  Alžběta napůl zavřela oči; v kostele zavládl tajemný soumrak. Metropolita četl modlitby a kropil svěcenou vodou. Dívka je poslouchala a cítila radost. Zdálo se jí, že je docela možné přenášet hory a rozpouštět oblohu. Jsou-li myšlenky obráceny ke Kristu a vlasti.
  - Pane, dej nám sílu k vítězství! - Zašeptala, klečela, a její holé, čisté, kulaté podpatky se leskly jako zrcadlo v plameni svíček.
  Blondýnka sotva slyšitelně zaštěbetala:
  Ať vám Pán dá úspěch,
  Jeden pro všechny Rusy!
  Porazíme své nepřátele
  Bez plýtvání dalšími slovy!
  Její rty zašeptaly. Ozval se alarm. Sirény zavyly, což znamenalo další nálet na město. Obřad vysvěcení není příliš dlouhý a metropolita spěchal, aby jej dokončil.
  "Pane, slyšel jsem tvou modlitbu a dívka bude úspěšná v obtížném vojenském úkolu." - zakončil Vladyka dunivým, šťavnatým basem.
  V tu chvíli se téměř poblíž zřítila bomba. Kopule pravoslavného kostela se otřásly a několik ikon spadlo. Elizabeth vyskočila.
  A hlasitě vykřikla:
  - Promiň otče. Je čas rozdrtit své nepřátele.
  Metropolitan byl překvapen:
  - Jak to uděláš, dítě?
  - Z kulometu!
  Alžběta si totiž u vchodu všimla obrněného transportéru s kulometem, který hlídal chrám.
  Alžběta obecně pochopila, že jednoduchý kulomet si s velkým strategickým bombardérem nemusí poradit. Zejména jako "Létající pevnost", konkrétně s letounem "LIS" - 6. LIS - znamená Flying Joseph Stalin. Ale protiletadlový těžký kulomet je docela schopný, pokud zasáhne velmi přesně. V pancéřových spojích, ve skle, konci trupu, pod koly. Tady je každopádně velká šance.
  Stříleli na bombardéry. Někdy se trefili, někdy minuli. Ale celkově to byl dědeček protivzdušné obrany. Neexistovaly žádné moderní raketové systémy. Elizabeth tedy musela střílet, spoléhat se na odraz a svou fenomenální intuici.
  - Abych trefil správně, kulka musí být v mém srdci! Nebo spíše úplný pocit neporušeného celku. - zašeptala Elizabeth.
  A dívka pevně spočívala na dlažebních deskách svými houževnatými nohami jako paviány.
  Kupodivu se jí to povedlo. Dvě FOX-5 byly sestřeleny v prvních sekundách. Další byl "LIS" - 4. S těžce pancéřovaným "LIS" - 6 to bylo obtížnější. Tento letoun byl dobře chráněn, ale kvůli nadměrné hmotnosti ztrácel na manévrovatelnosti. Elizabeth však pomocí principu ricochetu zasáhla trysku.
  - Jeden je! - Řekla, když viděla kouř.
  Otočila se a znovu přirazila:
  - Je tu druhý!
  Kulky způsobily detonaci a ochromily motory v reakční směsi.
   - A třetí! - Elizabeth byla potěšena. Letadlo začalo ztrácet výšku a hroutit se. Poslední výbuch vyřadil všechny čtyři motory. Současně se dívce prsty třásly napětím. "LIS" 6 - vážil více než sedmdesát tun a mohl nést až dvacet tun bombového nákladu. Právě z takového letadla byla svržena vodíková bomba na Porúří.
  Dívka zamířila na jiné letadlo stejné třídy. Nebo spíše nemířila, ale trefila z rozmaru. Tentokrát byla "FOX" - 6 zničena ještě rychleji. Další byl FIS - 5 a pak dva FIS -4 a bombardér October - 7. Byly tam i ty sestřelené protiletadlovými děly. Obecně je neuvěřitelně těžké sestřelit, i když vezmeme v úvahu, že kulomet má 17 mm, protože letadla jsou ve velké výšce a řítí se neuvěřitelnou rychlostí.
  Dívka srazila další tři auta, zatímco ostatní couvali mimo dosah.
  - No, " komouši " to pochopili! - Elizabeth to shrnula. - Přesto, jaká byla Drachma blázen, přišla o takovou zábavu. Říkají to správně , nešetřete modlitbou a léčbou.
  V tomto světě se stalo toto: od té doby, co Stalin utekl z exilu v USA a už tam během Velké hospodářské krize zinscenoval revoluci, přesněji řečeno ozbrojenou vzpouru a dostal se k moci, pak už nebyl v SSSR. A bělogvardějci vyhráli občanskou válku, a to velmi rychle. Ale Žukov a Vasilevskij udělali svou kariéru v buržoazním Rusku.
  To vysvětluje, proč je v USA komunistický režim velmi krvavý a represivní, zatímco v Rusku je to buržoazní, byť autoritativní demokracie.
  Dívka zamířila do kostela. Metropolita se pokusil pověsit zpět ikonu svatého generalissima Suvorova. Když uviděl Elizabeth, řekl:
  "Nebála ses, má dcero?"
  Blonďatá bojovnice sebevědomě odpověděla:
  - Ne! Spíše je to dokonce příjemné. Zabíjení barbarů, kteří ničí chrámy pro dobro Boží.
  Biskup Alexey poznamenal:
  - Přesně tak, má dcero! Vy vytváříte vykoupení.
  Kráska se zlatými vlasy přikývla:
  - Snažím se!
  Metropolita důrazně tiše řekl:
  - Byl jsem varován, že máte příliš málo času. Takže nemohu odpovědět na více než pár otázek.
  Elizabeth, která nemohla odolat, vyhrkla:
  - Otče, kdo jsou adventisté sedmého dne?
  Pán přimhouřil oči:
  - Kacíři a sektáři!
  Blonďatá bojovnice prosebně řekla:
  - Ale přesně předpověděli budoucnost. Zvláště v mém světě a také ve vašem.
  Metropolita se zamračil:
  - Zjevně myslíte Ellen Whiteovou?
  Elizabeth přikývla a vášnivě řekla:
  - I když je její! Zejména předpovídala zemětřesení a přírodní katastrofy. Když byly USA ještě menší zemí, budoucnost supervelmoci a její osudová role pro lidstvo. Měla mnoho úžasných věcí, včetně předpovědí o televizi a internetu.
  Vladyka Alexej přikývl:
  - Samozřejmě, byla to silná prorokyně, ale Satan umí také předpovídat budoucnost. Pamatujte na mnoho mudrců, včetně východních, nebo guruů, nebo dokonce Nostradama - ne biblického proroka. A Ellen Whiteová neuznávala mnoho pravoslavných kánonů a ikon.
  - Bible také neuznává uctívání relikvií a ikon. Toto pohanství, dokonce i obraz měděného hada, Bůh nařídil zničit, když se stalo vzorem pro uctívání. - řekla Elizabeth.
  Metropolitanův hlas se zpřísnil:
  - Ano, zachytil jsi protestantskou herezi, předpokládám, že jsi četl baptistickou literaturu proti ikonám a relikviím.
  Blonďatá dívka vášnivě řekla:
  - Četl jsem všechno! Znám všechna náboženství. Čtu velmi rychle, knihu velikosti Tři mušketýři a Dvacet let poté zhltnu dohromady za minutu !
  Vladyka Alexej přikývl:
  - To je tvůj problém ve znalostech. Ano, možná tyto ikony nejsou podle Bible, ale praxe a zázraky potvrzují pravdu a potřebu je uctívat. Obecně, má dcero, spěcháte a až úkol dokončíte, promluvíme si o všem podrobně a podrobně. Major je ve vašem věku velmi úctyhodná hodnost a za splnění tak důležité mise budete minimálně plukovníkem a Řádem svatého Ondřeje Prvního.
  Blonďatá dívka se uklonila a málem vyběhla z chrámu. Viděla, že metropolita s ní není spokojený. Alžbětu to však nijak zvlášť nerozčilovalo. Mnohem více ji potěšilo, že se kulomety ukázaly jako silné zbraně, a to i proti letectvu. Teď jsme se museli vrátit a letět do první linie.
  Večerní západ světla v tomto vesmíru dívce velmi připomněl její svět. Bylo to krásné, zdálo se, jako by mi v duši kvetly pomněnky. A paprsky se třpytí jako meče a prolévají krev. V takové chvíli si myslíte, že život je dobrý, a proč je tato zatracená válka nezbytná? Nestačí Stalinovi půda? Obecně platí, že Rusko vedlo většinu svých válek jako číslo dvě; nebylo to, co chtělo, ale bylo mu to vnuceno. Došlo však i na vítězství. Období od tisíc šest set osmnáct až tisíc osm set padesát tři. Za čtvrt tisíciletí Rusko neprohrálo více než jednu válku a jen občas prohrálo jednotlivé bitvy. A hlavně, které války byly vyhrány. Porazili Napoleona, Fridricha Velikého a téměř všechny národy světa kromě Anglie. Obecně je to země, do které poletíte. Jediné impérium, proti kterému Rusko nikdy nevyhrálo válku. I když obecně se Spojenými státy žádné přímé vojenské konflikty nebyly, pouze nepřímé. Obecně však musíme přiznat, že Rusové prohráli studenou válku.
  - Ano, teď nás čeká rozhodující odveta. - řekla Elizabeth a zrychlila auto na limit.
  Znovu si sundala boty. Její bosá, ideální, pravidelně tvarovaná chodidla velmi obratně mačkala jak pedály, tak páky.
  Když se Elizabeth setkala s Drachmou, nezapomněla si promluvit o náletu a letadlech, které sestřelila.
  Blonďatá terminátorka vášnivě řekla:
  - Ztratil jsi hodně! Je to pocit, který máte, když střílíte z kulometu. Sestřelujete nepřátelská vozidla, která se zdají být nezranitelná. "FOX" -6, to je hodnota.
  Drachma souhlasil:
  - Samozřejmě, to je skvělé . Proto vznikly kulomety, zabíjet. To je cíl i návrh bojového snu. Obecně, děvče, mluvením o nových typech zbraní jsem do své vlasti přinesl mnohem víc než ty. Koneckonců toho vím hodně.
  Elizabeth sebevědomě odpověděla:
  - Nejsem o nic méně! A co gravio laser!? Zbraně olympských bohů?
  - Skvělý! Použijeme to také pro náš svatý účel. - řekla Drachma a bavila se.
  K dívkám přistoupili dva důstojníci:
  - Musíme vás doprovodit na podzemní letiště.
  Elizabeth vesele odpověděla:
  - Ten poslední nápad není špatný! Budeme bojovat jako orli, porazíme sílu hordy!
  - Následuj nás. - Řekli důstojníci.
  Dívky se pohybovaly po chodbách , tiše kráčely nahé, opálené s houževnatými prsty jako gepard. Zjevně se pohybovali opačným směrem. Byla zde stanice metra. Dívky se otočily na špičkách a nastoupily do malého elegantního kočáru. Poté spěchal.
  Cestou Elizabeth a Drachma otevřely diplomata s make-upem, který jim byl předán. Teď se dívky musely jen nalíčit. To ale udělají až po přistání. Neměli byste poskytovat zbytečné informace ani pilotovi.
  - Pojďme se stát Negritos ! - Řekla veselá nymfa s duhově zbarvenými vlasy, Drachma, s úsměvem.
  - Už jsme byli černoši. Nyní se podívejme, jaké to je stát se ženou. - řekla Elizabeth.
  Tunel nějakou dobu klesal a pak se začal zvedat. Elizabeth si vzpomněla na jeden fantastický příběh. V něm se cestovatelé pohybovali dolů, až se ocitli v podsvětí. Bylo to docela zábavné a možná i trochu děsivé, s různými mučeními a mukami pro hříšníky. Až to nakonec všechno zničil jeden chytrý chlap se slovy: "Tomu nevěřím!" Obecně platí, že mnoho spisovatelů vymyslelo, že neexistuje peklo, ale nebe existuje! Naivní představa. Kromě toho mohou darebáci a maniaci učinit život spravedlivých nesnesitelným. Konkrétně, ona a Drachma, mohou být takové dívky vpuštěny do Viry ? Však proč ne, jsou celkem vyrovnaní a snad i laskaví. A v žádném případě nikoho bezdůvodně nebijí. Jen někdy důvody vznikají příliš snadno a jednoduše. Jako například jeden gangster zastřelil člověka jen proto, že na něj omylem kýchl.
  Elizabeth však položila Drachmě otázku:
  - Když jsem poprvé viděl moskevské metro, byl to grandiózní pohled. Udělalo to docela dojem, zejména starší stanice . Co o tobě?
  Hraběnka nymfa přikývla:
  - To samé! Zejména hlavní nádraží, vyzdobená ještě za Stalinových časů. Ale samotné podzemní město Moskva-2 je docela ponuré a přísné. Zaujme spíše svou velikostí než krásou a elegancí svého obkladu.
  Blonďatá dívka se zeptala:
  - A co místní metro?
  - Jen tunel, kde jsou spouštěni hříšníci. Je to docela těžké pro jejich duši. - Drachma políbila Elizabeth na rty a zašeptala:
  - Víš , tělo chce náklonnost.
  Blondýnka sebou dokonce škubla:
  - Nejsme lesbičky.
  Hraběnka nymfy zavrčela:
  - Ne, ale jsou šíleně krásné ! Udělej, jak chceš, a já políbím důstojníka.
  Po těchto slovech nyní Elizabeth cítila teplo po celém těle. Nemohla potlačit svůj impuls, naklonila se k důstojníkovi, chtivě ho políbila a zašeptala:
  - Hlaď mě na hrudi!
  Drachma udělala totéž, důstojníci byli vybráni, krev a mléko, ušlechtilé plemeno bylo jasně cítit. Ano, a parfém, i když je mužský, je stále tak vzrušující. Na oteklých bradavkách je příjemné cítit dotek rukou a zejména rtů. Dívky dokonce trochu sténaly vzrušením. I důstojníci byli vytočení, takovým ženám se prostě nedá odolat. Každý z nich je inkarnací Afrodity, vášnivé a zuřící.
  Dívce a klukům však nebylo dopřáno pořádně si užít. Kočár přijel na místo. Elizabeth a Drachma se okamžitě oblékly a nechaly zahanbené důstojníky v kočáru. Rychle se dali do pořádku.
  Krásky sborově křičely:
  - Uvolněte se chlapci, užijeme si s vámi trochu legrace!
  Dívky byly nadšené a vesele se smály. Těla ale hořela, chtěla náklonnost a krásky dokonce začaly tančit. Jejich divoké skoky vyděsily stráže.
  Stalo se to trochu jednodušší a krásky, blýskající se bosé, růžové podpatky s ladnou křivkou podrážky, naskočily do průzkumné roviny. Tento stroj vypadal jako dětská hračka vyrobená z papíru. Taková letadla většinou vyrábí školáci. Pravda, Elizabeth a Drachma nikdy nechodily do školy. Bylo to pro ně jako vaření olympijského vítěze v "brouzdališti".
  V každém případě to byla jejich vzpomínka ve snu. A ve snech se často objevuje vzpomínka na předchozí sny, která byla ve skutečnosti a ve skutečnosti zapomenuta, ale může se znovu vynořit v náručí Morfea. A pak už jste trochu jiný člověk.
  Zejména dospělí mají někdy pocit , že jsou znovu dětmi, a dokonce si pamatují již zapomenuté detaily dětství. A ve chvíli spánku věří, že jsou opravdu mladí a malí.
  Zkrátka Elizabeth ve spánku změnila paměť a alternativně přemýšlela o minulosti. Stejně jako vnučka bohů Demiurgů, nymfa Drachma, se najednou stala přesvědčenou ateistkou a materialistkou!
  Zde přicházejí báječné a fantastické vzpomínky.
  Jednou však školu navštívili, brzy se u Alžběty shromáždil dav, dívka četla kázání. Drachma se aktivně rozsvítila a dokonce začala velet. Obecně platí, že dívky ukázaly svou "nejlepší" stránku.
  V průzkumném letadle se však dívky chovaly zcela korektně. Sedli jsme si na zadní sedadla, oblékli artefakty a konečně vzlétli.
  Posuvné brány se otevřely jako tlama zázračné velryby a nad nimi se mihly hvězdy.
  "Nádhera!" řekla Elizabeth. - Letíme vysoko! Vznášet se nad hvězdy volně a snadno!
  Letadlo nabíralo výšku, letělo téměř kolmo, spojovalo vlastnosti proudového vrtulníku a stíhačky. V Hamburku se prakticky nesvítilo, svou roli sehrálo zatemnění.
  Jak jsme se blížili k prahu stratosféry, ochladilo se. Letadlo letělo hodně vysoko. Aby nedošlo k havárii, použilo speciální palivo bez kyslíku, fluorid. To nám umožnilo přiblížit se na třicet kilometrů.
  Elizabeth poznamenala:
  - V našem světě vyvinuly USA a Rusko speciální vesmírná letadla. Schopný letět únikovou rychlostí ve vakuu a poté zasáhnout vysokým obloukem.
  - Vím! Dokonce poskytla několik rad v této otázce. Obecně platí, že ruští vědci mají slabost pro to, že ve zbrani postrádají některé maličkosti a z vynikajícího modelu dělají průměrný , jako je tomu například u hypersonické střely Kinzhal, u které jim chybělo pár dotyků. - Řekl Drachma. - Kromě toho je opilost docela běžná. Zužuje vědomí a v důsledku toho vývoj hodně postrádá. To je přesně důvod, proč americké zbraně často vyhrávají války.
  Blonďatá bojovnice naštvaně poznamenala:
  - Dědictví Stalinových časů. Připomeňme si, kolik nedostatků měly sovětské tanky a letadla. V důsledku toho těžké ztráty a téměř prohraná válka. Mimochodem, komunistický systém v ČSA by měl vést i k tomu, že zbraně rudých Američanů mají mnoho nevýhod.
  Hraběnka Nymph potvrdila:
  - Samozřejmě to povede k porážce ve válce.
  Elizabeth vycenila zuby a zeptala se:
  - Ale co naši bratři s kvalitou?
  Drachma pokrčil rameny:
  - Nevím! Přesto kapitalismus podporuje kvalitu ve větší míře než socialismus. Takže možné je všechno. Během války v Iráku sovětské střely Scud , které používala Sadamova armáda , vykazovaly špatnou kvalitu, většinou minuly cíl a nedosáhly. Sovětský systém přispěl k rozkladu a změnám v mentalitě.
  Blondýnka s povzdechem poznamenala:
  - Ano, Rusko se opět stalo kapitalistickým, ale dědictví minulosti má negativní dopad. A pokud za Stalina bojovali za kvalitu zboží pomocí článku sabotáž. Potom za jeho nástupců strach zmizel a lidé se po ztrátě biče rozpustili. S technologií jsou tedy vážné problémy.
  Dívky ztichly, pohybovaly jen holými prsty a roztomilými chodidly. Nyní bylo letadlo vysoko, ale bystrý sluch dívek odhalil určité typy zbraní v kanonádě fronty. Byli tam Kaťuši a jejich děti, něco jako Grad. Pravda, v této armádě se jim říkalo "knížata". Střílely také protiletadlové zbraně a první střely země-vzduch. Také velmi impozantní zbraň, postrádající počítače, byla zaměřena na teplo. To však jejich zvěda neohrozilo. Svého času, před revolucí, vytvořila ruská letadla světové rekordy v rychlosti, nosnosti a výzbroji. První dvoumotorové letadlo na světě, první čtyřmotorové letadlo na světě. Nutno říci, že ačkoliv v carském Rusku neexistovalo univerzální středoškolské vzdělání, dveře nahoru byly otevřené pro nejnadanější představitele nižších společenských vrstev. Zejména i syn zemědělského dělníka, pokud měl schopnosti, získal bezplatné vzdělání prostřednictvím různých fondů. Za komunistů bylo všechno jinak. Poslední průměrnost se vláčela přes deset tříd. Akademické tituly pak často dostávali průměrní lidé .
  Andropov byl obecně bystrá hlava. Začal nastolovat pořádek, bojovat s korupcí a čistit řady vědců. Ve výzkumném ústavu byly kontroly častější a vědci začali dostávat pobídky. Generální tajemník a předseda KGB pochopil, že jsou nutné změny a také že sovětský lid nedozrál k demokracii. Andropov navrhl jako nejlepší čínskou verzi. Pomalý evoluční růst na trhu při zachování silného průmyslového potenciálu. Tato myšlenka byla možná nejrozumnější, zvláště s ohledem na mentalitu Ruska, neschopnost lidu a hlavně elity ocenit rozkoše demokracie. Kdyby Andropov žil déle nebo by se dostal k moci dříve, Sovětský svaz by možná přežil. Gorbačov zahájil demokratizaci a v podmínkách hospodářské krize, klesajících cen ropy, poklesu kázně a příjmů z alkoholu to vedlo ke katastrofě. Státní nouzový výbor byl posledním pokusem o záchranu říše. Nedostatek vůle a silného, rozhodného vůdce zabránily výboru udržet si moc.
  Drachma poznamenal:
  - Státní nouzový výbor je banda kreténů , kteří nejsou schopni provést vojenský převrat. Kdybych byl viceprezidentem, zabil bych především Jelcina a jeho doprovod. To by udělal tým speciálních jednotek. A Gorbačov by dostal injekci, která by ho paralyzovala.
  Elizabeth pevně zaťala pěsti a rozhodně odpověděla:
  - A bylo by to lepší!
  Hraběnka nymfy nafoukla tváře a řekla:
  - Kdybych byla pravidla, bylo by to lepší! Obecně platí, že jednotu nejlépe zajistí železný řetěz a ocelová pouta. Kromě toho je zapotřebí naprostý dohled nad propagandou, aby bylo možné ovládat mysl doslova od kolébky.
  Elizabeth souhlasila:
  - Propaganda je velká síla. Ale musím říct, že v dobách po Stalinovi znatelně kulhala. Pohádky o Leninovi byly navíc tak naivní, hloupé a dětinské, že by je nikdo neoznačil za přesvědčivé. Chybělo to nejdůležitější: velikost vůdce!
  - Ani v pohádkách o Kristu nevidím velikost. Zvlášť když byl bičován a bit. - Drachma škádlila.
  Blonďatá bojovnice rezolutně namítla:
  -Nerozumíš skutečné velikosti. Do jaké míry Ježíš Bůh Syn miloval svět, že kvůli lidem šel do strašlivého ponížení, kruté smrti. Všimněte si, že stvořitel vesmíru, který ho drží svou mocí - král těch, kteří vládnou , a Pán těch, kteří vládnou - se ponížil.
  - Pojď, Lizonko! Všemocný stvořitel vesmíru spadl pod kříž, nebo možná i pod kládu. - Drachma ukazuje svůj dlouhý, růžový, pohyblivý jazyk.
  - Nerouhej se! - Elizabeth ukázala pěst. - Stal se úplně jako člověk se svými bolestmi a slabostmi. Obecně s vámi nechci mluvit o posvátném, perly se sviním nehází.
  Nymfa hraběnka tvrdě zvolala:
  "Taky s tebou nechci diskutovat, usínám z toho a další noc před námi bude bouřlivá."
  Blonďatá terminátorka přikývla hlavou:
  - Ještě bych! Možná nebudeme muset spát vůbec.
  Drachma prohlásil:
  - Proto ti nabízím Lizonku. Pojďme jen zpívat.
  Válečník se vzpamatoval:
  - To je dobrý nápad! Zazpíváme duet?
  Hraběnka nymfy potvrdila:
  - Samozřejmě, ale jak jinak!
  Dívky zakašlaly a Elizabeth začala zpívat, skládat za pochodu, a Drachma ji jednohlasně následovala s podivuhodným hlasem:
  Dám svému rodnému Rusku,
  Svatá inspirace lásky!
  Slzy tečou jako proud,
  Pán nám vyhoví prosbu!
  
  Kristus rozprostřel nebesa,
  A silou ducha stvořil svět!
  pro slabé v těle,
  Má ve svých rukou neomezenou moc!
  
  Ortodoxní Rus je se mnou,
  Bojuj statečně, slavný válečníku!
  Usiluj o Všemohoucího svou duší,
  Jste hoden přijmout Krista jako čest !
  
  Osud se zamračil - výčitka,
  Sloužil jsi své vlasti bezstarostně!
  Kočky od nynějška škrábou,
  Ale naděje překoná smutek!
  
  A vlast v srdcích století,
  Jak se mi ten okamžik mihnul před očima!
  Zatím budu zpívat svou hymnu,
  Vlast bude mít z nás radost!
  Drachma, když mluvil o Kristu, se zamračil a trhl sebou, ale přesto zpíval. Dívčí hlasy neustále měnily rytmus, pak ztuhly, pak se naopak rozpálily. Dokonce rádi naslouchali sami sobě a obdivovali svůj vlastní myšlenkový proud.
  Elizabeth náhle přerušila píseň:
  - Víš, vidím pohyb přímo pod námi.
  Drachma souhlasil:
  - Cítím to taky.
  Dívky se obrátily k pilotovi.
  - Jsme pod útokem.
  Zmateně odpověděl:
  - Tak co! - Máme pouze jeden kulomet pro snížení hmotnosti letadla, hmotnost je minimální.
  - Tak to byste měli udělat! - Drachma skočila ke zbrani a zamířila. - Nepřítel nebude zraněn!
  Nymfa zahájila palbu. Kulomet zasáhl olověnými střelami. Elizabeth si všimla, jak ocas nepřátelské stíhačky začal hořet.
  - A podařilo se mu sem dostat. Do tak nepřístupné výšky. - Pilot si toho všiml. - Jestli se ti to nelíbí.
  Drachma odpověděl:
  - Nemám halucinace.
  - Ale jsou tu chyby! " řekla Elizabeth se smíchem.
  - Podívej, kdo mluví! - Drachma se pokusila švihnout svou kamarádku po nose, ale chytila ji za ruku.
  Blondýnka zakřičela:
  - Nepouštěj!
  Hraběnka nymfa zařvala:
  - Nedávejte svým tlapkám volnou ruku!
  Dívky ještě trochu bojovaly, zjišťovaly, kdo je silnější. Boj odhalil přibližnou rovnost sil. Když se přátelé uklidnili, znovu prozkoumali své vybavení, zejména korálky artefaktů.
  Alžběta se modlila a přesvědčovala Všemohoucího:
  - Kéž nás tyto oblázky, vytvořené z vaší vůle, nezklamou ve svatém boji, který vedeme ve prospěch celého lidstva. A především pro dobro naší vlasti.
  Letadlo přeletělo kanál a trochu kleslo. Pilot zavelel:
  - A teď máš na výběr. Pokud jste si jisti svým vybavením, pak můžete skočit hned, pokud ne, půjdu ještě níž.
  - Docela dost! - Řekla Alžběta a natáhla si boty, ale když viděla, že si její kamarádka boty nezouvá, znovu si je zula, aby v případě potřeby mohla použít holé prsty. - Přežijeme!
  Drachma dodal:
  - Proč riskovat? Mohou tu být výškové stíhačky a není pravda, že nebudeme sestřeleni. Ale hladovění kyslíkem pro nás absolutně není děsivé, naše fyziologie je téměř dokonalá!
  Pilot zavelel:
  - Tak skoč!
  Dívky si natáhly lehké batohy s menšími padáky než obvykle.
  Odrazili se a vyskočili. První část pádu měla proběhnout v režimu volného letu. Dívky se ocitly ve vzácném, mrazivě chladném prostředí. Měl jsem pocit, jako by mi praskly plíce a oči se mi valily z hlavy. A smyčka mi stiskla krk. Dívky se snažily pohybovat co nejméně, spotřebovávaly méně vzduchu. Pak jsme zkoušeli dýchat, dělali jsme to jako horské ještěrky, pomocí horní části průdušek.
  Když atmosféra zhoustla a pád se zpomalil , řekla Drachma přidušeným hlasem:
  "Nevěděl jsem, že vakuum může být tak bolestivé."
  Elizabeth překvapeně odpověděla:
  - Nekontrolovali vás ve vakuové komoře?
  Hraběnka nymfy potvrdila:
  - Ano, něco takového tu bylo. Ale je to nějak umělé a zpočátku jsem se dokonce bál.
  Blonďatá terminátorka potvrdila:
  - Já také! Ještě nikdy jsem z takové výšky neskákal. Přece pětadvacet kilometrů.
  Drachma řekla s úmyslnou nedbalostí:
  - To není nic.
  Dívky se začaly aktivněji pohybovat, snažily se přistát přímo v lese. Nikdy nepoužívali padáky, zřejmě věřili, že k úspěšnému přistání stačí obyčejná pláštěnka. Elizabeth zakřičela:
  - Obecně platí, že padák je jen nadváha.
  Drachma zamumlal:
  - Zakopeme to, jakmile přistaneme.
  Přistání v lese bylo drsné, Elizabeth narazila bosou nohou na ostrou větvičku, ale nevěnovala tomu pozornost.
  Blondýnka vykřikla:
  - Žádný velký problém, zvěd musí vydržet bolest.
  Drachma potvrzeno:
  - Tolerujte, ale nehledejte to záměrně. Pro vás věřící je však typické, že hledáte těžké zkoušky.
  
  Elizabeth odpověděla celkem logicky:
  - Musíte být připraveni na všechno. A teď navrhuji změnit kamufláž. Je čas vzít si boty utlačované černošky.
  Dívky se dokonale nalíčily a změnily barvu pleti. Nyní se z nich staly nádherné černošky, dokonce změnily barvu očí.
  Toho však lze dosáhnout úsilím vůle, bez chemikálií.
  Poté jsme začali utíkat lesem. Dívky spěchaly. Tady přišli na cestu. Teď jsme museli zajistit dopravu.
  "Do první linie je to ještě daleko a nemyslím si, že jsou příliš ostražití." - řekla Drachma.
  Cesta nebyla nijak zvlášť široká, ale hladká. Obloha je zatažená, typické britské počasí.
  Elizabeth poznamenala:
  - Je zajímavé být v zemi Richarda Lví srdce a Sherlocka Holmese. Nejprogresivnější a paradoxně zároveň konzervativní země světa.
  Drachma prohlásil:
  - Británie je obrovská říše. Na svém vrcholu byla dokonce větší než Ruské impérium. Obecně lze říci, že v moderní historii bylo Rusko nejmocnější v posledních letech Stalina a v předvečer první světové války.
  Alžběta logicky poznamenala:
  - První světová válka byla ztracena kvůli nedostatku silné vlády. Carem nemusí být Stalin. Kateřina Druhá byla také spíše mírnou vládkyní, vyhrála však dvě turecké války a rozdělila Polsko. Samotný tým samozřejmě svou roli nehrál.
  Hraběnka-nymfa souhlasila:
  - Ano, tým nestačil na Nicholase Krvavého. Catherine měla celou galaxii velitelů a státníků, ale Nicholas měl pouze Stolypina a ten byl zabit.
  Blonďatá bojovnice dodala:
  - Brusilov je silný velitel. Škoda, že takoví nebyli všichni generálové. Zejména Kuropatkin. Ke všemu byl zbabělec a málo rozuměl modernímu válčení. Po porážce proti Japonsku by Ivan Hrozný takového velitele nabodl na kůl.
  Drachma racionálně poznamenal:
  - Žukov byl vždy tvrdý. Je nejpopulárnějším politikem dvacátého století. I když říkali, že vyhrál s velkou krví.
  Alžběta, která cákala bosýma nohama přes kaluže a zvedala fontány cákání, považovala za nutné objasnit:
  - Vzhledem k tomu, že Němci byli ve spolehlivé, dobře vyvinuté obraně, bylo stále nemožné ji prorazit s trochou krve. A obecně je snadné být chytrý ve zpětném pohledu. Ale pozor, prolomit nejsilnější obranu v Berlíně, Žukov to dokázal za dva týdny. Není to úspěch?
  Nymfa hraběnka si olízla rty:
  - Souhlasit! A kdyby byl útok odložen, ztráty by byly ještě větší.
  Blonďatá bojovnice zasyčela:
  - Šmejdi se snaží pomlouvat Žukova . Zejména zrádce a špión Suvorov- Rezun o něm psal pomluvy.
  Drachma zařvala:
  - Rezune ! Vrátíme se, provedeme operaci, uneseme Rezuna z Anglie a doručíme ho do Ruska. Stráví čas ve vězení a stane se moudřejším.
  Elizabeth zasyčela:
  - Ano, a takový zmetek se rodí. Například nemůžeme pochopit zrádce. Co je špatného na majorovi KGB v SSSR .
  Hraběnka nymfa zařvala:
  - Myslím, že je to naopak.
  Blonďatá špiónka potvrdila:
  - Rozhodně! Život v Británii není o nic lepší než v SSSR.
  Drachma zavrčela:
  - A i když je to lepší, není to pro zrádce. Takové lidi ostatně nemají rádi ani majitelé , přes všechny výhody, které z nich plynou.
  Dívky hleděly do tmy. Dálnice nebyla nijak zvlášť frekventovaná. Nikdo nepřicházel, dívky se nudily.
  Drachma se zeptal:
  - Co budeme dělat?
  - Hledejme aktivnější dálnici. - navrhla Elizabeth.
  Foukal vítr a stíny stromů se pohybovaly, mírně se nakláněly, jako by chtěly podpořit tento návrh.
  - Co by Sherlock Holmes navrhoval v této situaci? - zeptala se Drachma žertem.
  - Uchýlit se k metodě srážky! - odpověděla Elizabeth.
  Dívky vyšly do středu dálnice a očichaly. Boty se samozřejmě obouvaly, aby nedaly na odiv příliš ladné, dívčí nohy. Soudě podle zápachu tudy během dne projela kolona aut. Bojová vozidla pěchoty a obrněné transportéry, pár aut a soudě podle stop i lehký tank.
  - Ano, i zde došlo k nárůstu. - Řekl Drachma. - Tank, soudě podle světlých otisků, vážil dvaačtyřicet tun a měl tři stopy. To je něco specifického.
  - Spíš ne! Polostřední tank je na rozdíl od Red Cromwell, který váží sedmašedesát tun a má stodvacetimilimetrové dělo, vyzbrojen ráží devadesáti. - řekla Elizabeth. - Mimochodem, řidič tohoto tanku kouří Mobil a navíc je levák.
  Hraběnka nymfa pochybovala:
  - Poslední tvrzení je kontroverzní.
  Blonďatá skautka namítla:
  - Proč! Současné tanky ještě nejsou na joysticky, takže zvyk být aktivnější se silnější rukou ovlivňuje kvalitu pohybu.
  - Ano, ještě chci zatáhnout za páku. - Drachma zvedla špičkou své americké boty nedopalek cigarety a hodila si ho do úst. - Fuj! To je nechutné. Tyto cigarety jsou prostě šokující.
  Elizabeth ochotně souhlasila:
  - Možná! Obecně je náš svět plný svinstva , takže si tím neplňte ústa.
  Dívky šly po silnici pomalu, pak zpomalily. Nyní se ocitají na rozcestí. Nedaleko byl kontrolní bod, takže jsme ho museli obejít.
  Ochranka nebyla moc velká, asi dvacet lidí, ale nechtěl jsem dělat moc hluku.
  Dívky vyšplhaly docela daleko. A začali diskutovat o dalším akčním plánu.
  - Musíme zaútočit na kolonu. - navrhla Elizabeth.
  Drachma náhle namítl:
  - Příliš hrubý a krvežíznivý!
  Blondýnka byla překvapená:
  - A co ještě!? A od kdy se stal ateista pacifistou?
  Hraběnka nymfa ignorovala útok a řekla:
  - Doporučuji vám hlasovat!
  Elizabeth zakřičela:
  - Nebojíš se zbloudilé kulky?
  Drachma klidně namítl:
  - Neodváží se urazit dívky, a dokonce ani černé.
  Blonďatá skautka si zamumlala pod vousy:
  - Dobře, pojďme to risknout!
  Dívky se posvítily baterkou a důkladně si rozcuchaly vlasy a postavily se na cestu. Cítili se velmi sebevědomě.
  - Naše mise bude splněna! - řekla Elizabeth.
  Kupodivu kolem projelo několik kolon, které nevěnovaly pozornost hlasujícím černým dívkám.
  Drachma se dokonce naštvala:
  - Co jsou zač, všichni eunuši?
  - Možná jsou ve stresu! - řekla Elizabeth.
  Hraběnka nymfa zapištěla:
  - Dobře, uvidíme.
  Dívky začaly čekat a nastal klid. Byly už dvě hodiny ráno, čas, kdy se provoz zastavil.
  - Může jít do města pěšky. - navrhla Elizabeth.
  Drachma odpověděla váhavě:
  - Hloupá myšlenka! Takže se budeme těžko vyrovnávat.
  Blonďatá špiónka uvedla rozumné argumenty:
  - A naopak, podle mého názoru, v tak obrovském městě, jako je Londýn, je snadné se ztratit. Zejména černé jako my.
  - Ďábel se skrývá v pekle a kněz je v kapse farníka! - vtipkoval Drachma.
  Elizabeth vyčítavě zavrtěla hlavou.
  "Tvoje hlava je plná ošklivých věcí, jsi opravdu ďábel!"
  - Jak to říct. Čert má černou srst - kněz má duši! - všiml si Drachma.
  Blondýnka namítla:
  - Ale ne každý má velkolepé kněze s andělskou duší.
  Hraběnka nymfy odpověděla:
  - Výjimka jen potvrzuje pravidlo.
  Dívky trochu zápasily na prstech, nejprve prostředníčky, ukazováčky, pak křížem ke křížku .
  Prsty se zahřály, ale výhody nebylo možné identifikovat. Elizabeth navrhla hrát šachy.
  - Máme kapesní , můžeme bojovat.
  Dívky se rozhodly hrát a aranžovaly figurky. Alžběta zvolila sicilskou obranu černou barvou. Hra se ukázala jako vyhrocená a s přemírou útoků, ale nakonec vše skončilo porouchanou, remízovanou koncovkou.
  Drachma dlouho odmítal uznat remízu a snažil se najít něco ve stylu Karpova nebo Carlesona. Obecně se tato dívka vyznačuje touhou vyhrát za každou cenu.
  Hra byla přerušena objevením se nového konvoje. Obě krásky zastavily hru a začaly hlasovat.
  Najednou se zastavily dva náklaďáky a vyskočili vojáci speciálních jednotek. Namířili zbraně na Elizabeth a Drachmu.
  Bylo slyšet řev:
  - Kdo jsou a co potřebuješ?
  Dívky odpověděly jednohlasně:
  - Jsme důstojníci speciálních jednotek Gili a Mary, provedli jsme operaci proti partyzánům a trochu zaostali za svými .
  Z jejich kabiny vykukovala ženská tvář v epoletách plukovníka speciálních jednotek.
  Ozval se nevěřícný hlas:
  -Proti jakým partyzánům jsi bojoval?
  - Strašidelní bastardi ! Ze skupiny Lev. - řekla Elizabeth. "Samozřejmě to nevěděla jistě, ale čekala, že v Británii taková skupina pravděpodobně bude."
  Plukovník zařval:
  - Bílý lev. To je vážné! Strašidelní chlapi. Ale vypadáte svěže.
  - Proč bychom měli být biti ? - namítl Drachma.
  Od pólu k pólu,
  Neexistuje silnější armáda
  Bojujeme se vztekem
  Pro štěstí pro lidi!
  
  A Stalin jsou křídla sokola,
  Světlo dává naději!
  Úder ocelového kladiva,
  Svítání nás osvětlí!
  
  Darebná síla temnoty,
  Štít víry nelze proniknout!
  Amerika svobodná,
  Budeme schopni chránit!
  Drachma a Elizabeth zpívaly společně. Jejich nádherné operní hlasy působily jako orchestr. Bojovníci speciálních jednotek vstali.
  Vyklonily se dvě ženy. Nebylo jim víc než třicet, černé, lépe řečeno hnědé, v USA, zejména v New Yorku, jsou černoši světlejší. A obarvili si vlasy na oranžovo.
  Plukovník a podplukovník jsou docela hezcí, i když obtloustlí, je vidět, že jsou to silní bojovníci. Je třeba říci, že Alžběta a Drachma působily robustně i díky širokým ramenům.
  Důstojnice zavrčely:
  - Dobře, je jasné , že jsi náš. Máte nějaké doklady?
  - Rozhodně! - odpověděla Elizabeth a podala kus papíru.
  Drachma také strčila ksivu .
  - Všechno je v plném proudu!
  Krátce pohlédla na potrhané dokumenty. Byly pravé, převzaté z mrtvých dívek a lehce potrhané, aby nevzbudily podezření.
  Spokojený hlas řekl:
  - No, můžete se posadit, jste typické americké ženy.
  Drachma pokynula komandu prstem a plácla ho po tváři.
  - Hodný kluk.
  Dívky snadno naskočily do auta.
  Byl to obrněný obrněný vůz se dvěma kulomety po stranách. Docela pohodlný prostředek pro přepravu pěchoty. Dívky předly slastí, když ucítily dotek mužských rukou na svém těle. Uvnitř byli muži i ženy. Neváhali se navzájem pohladit.
  Elizabeth dokonce něco pískala. Obecně platí, že černoši mají zvláštní sexualitu. Jsou to speciální jednotky a ze silných, čistě umytých těl vychází specifický zápach, jako u kočičích predátorů. Vzrušuje a vyvolává touhu. Dívka se snaží odstrčit jejich ruce, ale kluci to vnímají pouze jako prvek milostné hry. Tu ji černoch chtivě líbá na rty, ruce jiného vzrušují její bradavky. Drachma chce víc. Když si vybrala většího chlapa , sedla si na něj. Je slyšet smyslné sténání.
  Plukovník přerušil jejich styk:
  - Co je to, bordel? Už to nevydržíte? Dostaneme se do Londýna a tam si odpočineme. Pojďme se bavit .
  Elizabeth přikývne:
  - Přesně tak, je to tady neslušné!
  Plukovník zavrčel:
  - Slušnost je buržoazní pojem!
  - Rozhodně! Ale je tu také proletářská slušnost. - Elizabeth si všimla. - Morální kodex komunisty.
  - Ano, něco takového existuje. Ale žena v řadách by neměla odmítat hodné chlapy. Zejména váleční hrdinové. - Plukovník ukázal zlatou hvězdu na její hrudi.
  - No, to je fér! - Elizabeth souhlasila. - Ale právo volby stále náleží ženě.
  - Sám se rozhodnu, kterého z několika hrdinů si vybrat. - Drachma souhlasil. - Nebo možná dokonce tři najednou. Tohle je pro mě větší zábava a nikdo z kluků se neurazí!
  Plukovník zamumlal:
  - Jak vidím, jste sexy holky, ale jaká jste v bitvě! Obecně platí, že náš oddíl se musí zastavit ve vesnici na cestě do Londýna. Je tam jeden z velitelů skupiny Bílý lev, musíte ho vzít.
  Elizabeth souhlasila:
  - Jde to bez řečí!
  Drachma vyštěkla :
  - Jsem zvíře v bitvě.
  Plukovnice řekla hlubokým hlasem:
  - S největší pravděpodobností nebude žádný boj. Pomáhali nám místní komunisté.
  - Jak řekl Lenin, spoléhání se na místní síly je úspěchem revoluce. - Elizabeth si všimla. - To nás však zklame.
  Černá žena poznamenala:
  - Jak to říct. Kromě bitvy je tu ještě něco příjemného.
  Blondýnka se zeptala:
  - Například?
  Plukovník si olízl plné rty:
  - Stejné mučení.
  - Páni, to je zajímavé! - řekla Drachma.
  Chlípná černá žena zasténala:
  -Nic takového ještě neuslyšíte. Víš, jak je hezké poslouchat ženské vytí. Nebo zasténá mladý zdravý muž.
  Hraběnka nymfa zaštěbetala:
  - Můžeme si to představit.
  A olízla si rty a představovala si, jak je mučen a mučen pohledný, svalnatý mladý muž s blond vlasy a odvážnou bradou - jako Apollo.
  A obě dívky to vzaly a zpívaly sborově:
  Bojovníci světa - bojovníci Komsomolu,
  Bojujeme za slávu Svaté vlasti...
  Nemůžeš nechat Fuhrer- bastarda AWOL,
  Navždy Rusko budeme s vámi!
  
  Nad námi září posvátný prapor,
  A velký Stalin, ten nám osvětlil cestu...
  Ať je vlast navždy s námi,
  Kristus inspiroval Komsomol k dosažení tohoto výkonu!
  
  Věčná vlast, silná, svobodná...
  Přátelství národů je oporou po staletí ...
  Zákonná moc, víra lidí -
  Jednoduchý člověk přece stojí za jednotou!
  
  Neexistuje žádný Lenin, věřte mi, na světě je moudřejší člověk,
  A Stalin je velký, krásný orel...
  A spolu s našimi otci se staneme silnějšími,
  Svaz rudých národů získal velikost!
  
  Statečně bojujeme s odporným fašismem,
  byla useknuta hlava , věřte mi...
  A v zemi se bude budovat mír s komunismem,
  Velmi krvežíznivé zvíře bylo poraženo!
  
  Ve jménu lidu, bojovníků Komsomolu,
  Běhají statečně sněhem bosí...
  Fašismus se nezachrání lstí, triky,
  Ruský Bůh ho rozbije pěstí!
  
  Když procházíme Berlínem, září
  Dívčí boty se na slunci třpytí...
  Prapor zahoří nad vlastí ohněm,
  A naši nepřátelé nás nikdy nebudou schopni sestřelit!
  
  Věřte nám, rozdělíme vlast na dva břehy,
  Dejme oceán nekonečné lásky -
  Pod vlajkou velké, posvátné Ameriky,
  Jsi rytíř nepřátel, jako Samson, roztrhej ho!
  . KAPITOLA Č. 8.
  V paláci bohyně zla Kálí pokračovala zábava a zároveň strašná zábava.
  Tentokrát musel Artemis vybojovat mnohem vážnější a soutěživější bitvu. Není to jako ostřílení elfové shazují malé, polonahé a bosé chlapce.
  Bohyně Kali zatím chlapce ušetřila. Nařídila je ale důkladně zbičovat. Aby se mladí otroci neuvolnili. A chlapce vytáhli na zadní nohy a ruce jim svázali za zády. A krásné otrokyně udeřily nešťastné otrokyně vrbovými proutky. A bolí to a můžete to podělat k smrti.
  Ale elfku Artemis potkal osud bojovat s něčím monstrózním.
  Bohyně zla Kálí dodržela slovo.
  A do arény skočilo mládě Tyrannosaura rexe. Jeho výška byla dobré čtyři metry, ačkoli to byl stále jen chlapec z dinosauřího plemene. A dospělý tyranosaurus mohl dosáhnout dobrých dvaceti metrů.
  Bohyně Kali si spráskla ruce a zavrčela:
  - Dobře, Artemis? Nyní bojujte o svůj život!
  Elf, který také nesl titul markýza, se uklonil a odpověděl:
  - Dvě smrti se stát nemohou, ale ani ty se jedné nevyhneš!
  Bohyně Kali luskla nahými prsty a kolem dvojice gladiátorských bojovníků se objevila kupole. Aby, kdyby se něco stalo , mládě tyranosaura nikoho z hostů nerozdrtilo ani neroztrhlo.
  Kopule byla průhledná a bitva byla jasně viditelná. Obrovský a agresivní ještěr rychle zaútočil na markýzu elfa. Ale Artemis se dvěma ostrými meči pohnul z čáry skoku a dokonce se mu podařilo poškrábat tyranosaurovi kůži. Je pravda, že šupiny tyranosaura jsou tlusté a nemůžete je snadno prorazit. Ale zůstal alespoň světlý pruh na červenohnědém pozadí.
  Bohyně Kali poznamenala:
  - Jsou tam intriky, a to mě zajímá nejvíc. Pojď, bojuj a šelma samozřejmě dívku neušetří, ale ta šelma neušetří.
  Král trolů poznamenal:
  "Bude ostuda, když zemře gladiátor tak vysoké úrovně, jako je markýza Artemis!"
  V reakci na to se zlé Božstvo zasmálo a odpovědělo:
  - A takhle padá karta! Ale v každém případě to bude dobrý boj a budeme si to znovu připomínat.
  Opravdu, bitva byla velmi zajímavá. Dinosauří mládě zaútočilo a Artemis manévrovala a uhýbala, přičemž v reakci na to udělala jemné škrábance svými meči. O ní, bojovnici, lze říci, že je velkolepá. A tak rychle.
  Šašek a zároveň zpravodajský důstojník Vladimír Terkin se na to díval s velkým nadšením a překvapením. Vypadá to, že je mu teprve dvanáct, ale ve skutečnosti je starý několik tisíc let. A co neviděl?
  V tomto případě ale podívaná stála za to a dívka předvedla velmi zajímavá salta, výkruty, výskoky a výskoky.
  Ne nadarmo je markýz elfů hvězdou mezi gladiátory a válečníky. A bojuje na špici. Pouze nepřátelský Tyrannosaurus je příliš silný. Mnohem jednodušší je bojovat se lvem, nebo dokonce s nosorožcem. A to je skutečné, existuje monstrum. A výška a váha a velmi odolná kůže, do které je velmi obtížné proniknout.
  A je nesmírně těžké ho porazit. Ale podívaná je špičková. A hosté jsou spokojeni. Otroci se také vzchopili a oči jejich dětí jiskřily radostí z takového pohledu.
  Terkin se na tuto podívanou zvědavě podíval a zároveň se sám pro sebe nepostřehnutelně ponořil do vzpomínek na své vlastní činy.
  Skaut si připadal jako na eskalátoru. Pomalu, nebo dokonce ne příliš pomalu, klesáte dolů. A tak dole bublá zuřivý plamen rozzuřeného vulkánu. Nesmírně bolestivě vás bude pálit tak, že se vám sloupne i kůže a nebude pro ni spásy.
  A pohyb eskalátoru se zrychluje a rudé jazyky plamenů už chtivě a velmi bolestivě olizují holé drsné paty chlapce. Silná kůže chodidla zčervená a pokryje se malými, fialovými a velmi bolestivými puchýřky.
  Vladimír napíná všechny síly, nechce skončit v masožravé ohnivé Gehenně. Ale naopak, každé vlákno duše se snaží co nejrychleji prorazit na vrchol a tam se etablovat .... Komunismus?
  Najednou eskalátor zamrzne a zvěd dostane příležitost, jako raketa, vyřítit se nahoru. Konečně se dostane z ohnivé gehenny do nebe a houris!
  Cesta na vrchol se ukázala být kratší, než si Terkin myslel. Chlapec vyskočil na hladinu a ocitl se v překvapivě luxusních komnatách.
  Vladimír Terkin, navzdory svému mladému věku, dokázal navštívit mnoho míst, včetně Ermitáže a Peterhofu, chlapec nikdy nikde neviděl tak pohádkové bohatství. Byl to tak úžasný pohled, že to nedokážu vyprávět v pohádce ani popsat perem.
  Všechno je poseto drahými kameny, s tak jasnými barvami a elegancí designu, které nemají na Zemi obdoby, a je těžké si něco takového vůbec představit. Musíte být jako Leonardo Da Vinci nebo Raphael, abyste si představili takovou velkolepost.
  Nejkrásnější na paláci však byla dívka zářivé krásy, jejíž vlasy zářily nad slunce. Podívala se na polonahého chlapce s očima zářícíma všemi barvami duhy a liknavým hlasem řekla:
  - Jak vidím, jsi statečný a odvážný chlapec! Opravdu je tady potřebujeme !
  Vladimir nejistě šoupal bosýma nohama. Po popáleninách od plamene vzácná podlaha příjemně chladila puchýře na holých chodidlech a vyvolávala veselé asociace. Skautský chlapec položil jasnou otázku:
  - Kde to je, tady?
  Kráska odpověděla s tím nejnevinnějším výrazem ve tváři:
  - Jako kde? V pekle!
  Terkin hvízdl a rozpřáhl ruce:
  - I v pekle je prostor pro vtipy!
  Napsaná královna zazářila ještě jasněji a odpověděla vážným tónem:
  - No, proč si myslíš, že peklo je výhradně místem muk? Peklo je ve skutečnosti alternativní nebe, kde je všechno skutečné, jako na Zemi, a často ještě zajímavější a lepší!
  Vladimir se usmál, žert krásky vypadal velmi vtipně a svým způsobem roztomile. I když na druhou stranu ve vesmíru může být všechno úplně naopak, včetně podsvětí. To je důvod, proč lidé malují peklo pořád stejnou černou a červenou barvou? Ve skutečnosti...
  Dívka, která viděla, že se chlapec šklebí, na něj přátelsky kývla a pokračovala:
  - Tady v mém podsvětí je spousta různých, velmi krásných vesmírných světů. Ale v některých z nich se tvorové vzbouřili a odmítli mě uctívat jako Božstvo.
  Vladimír zuřivě a bezelstně navrhl:
  - Tak na ně pošlete svůj trest! Ty to dokážeš - Satane!
  Oslnivá kráska se proti tomu logicky ohradila:
  - Víte, jsme tvůrci různých světů, zpravidla se otevřeně nevměšujeme do záležitostí stvoření. Takže ty, chlapče, budeš muset hodně udělat sám!
  Vladimír mlaskl rty se širokým úsměvem:
  -A víš, je to krásné!
  Než mohl chlapec dokončit, ocitl se na jiném místě a ve světě. Převod proběhl okamžitě. A nový svět se ukázal být opravdu úžasný. Takže tam bylo kruté píchání v očích, které mě nutilo nedobrovolně zavřít oči.
  Nyní je uprostřed vesmírné bitvy. U kormidla jednomístné stíhačky stojí skautský chlapec a kolem něj se odehrává vážná bitva. Několik stovek bojových lodí na obou stranách si vymění hyperplazmatické salvy a Terkin sám je napaden svým protivníkem.
  Jeho stíhací protivník je zploštělý jako rejnok a průhledný. Z chobotů nosních dírek vylétají proudy barev. Vladimirovo auto se po nárazu roztočí. Naštěstí silové pole před stíhačkou uhasí setrvačnost kaskádového a žhavého dopadu, ale chlapec dokázal ucítit na tváři horký polibek tropické pouště.
  Odpověděl opětovnou střelbou. Navíc tělo pracovalo samo a mnohem dříve než vědomí.
  Nepřítel dostal svou porci na čelo a začal se svíjet ve zjevném pokusu dostat se za Vladimíra.
  Tsarinat , podobná rybě piraně, dostala pod útok tří křižníků Kaganate. (Informace o protivnících se objevily v telepatickém impulsu , který probodl mozek skautského chlapce!).
  Bylo to tak horké, že to odtrhlo rotující útočnou věž z trupu těžké lodi a začaly padat úlomky rozbitého a roztaveného pancíře.
  Tucet bojových robotů a několik kosmonautů podobných lidem vířilo ve výbušné směsi atmosféry a vakua. Vzduch sám vybuchl a horko zářil a vychrlil skutečné pochodně ohně. Tady je jedna dívka s bujnými, sametovými okvětními lístky místo vlasů, tence zapištěla a ztuhla , proměnila se v pahýl svíčky.
  Terkin málem minul svůj výstup na ocas, ale instinktivně zareagoval a podařilo se mu vyslat nad sebe nálož smrtícího zničení.
  A dokonce i mladý válečník vyplázl jazyk:
  - Vlci, to jsou kecy! Zlí jako psi!
  Poté se chlapec pokusil vykroutit zpod útoku vytrvalého nepřítele. Vladimirův nedostatek zkušeností s vesmírnými bitvami byl evidentní. Bylo třeba jednat jinak, ale jak... Každopádně Terkin se intuitivně snažil nepřítele shodit z cíle. Skaut si vzpomněl, jak ho od dubna 3014 pronásledovali ozbrojení dospělí. Pak nabil kamenem nejbližšího a utekl, vyhýbaje se kulkám.
  Pak se objevila skutečná taktická dovednost - tahat smrt za knír a nechat starou ženu s kosou s nosem.
  A teď se stále nemohl zbavit vytrvalého nepřítele a odtrhnout se, ačkoli Vladimir projevoval titánské úsilí a v kokpitu vesmírné stíhačky to bylo čím dál dusnější.
  Pak se Terkin rozhodl uchýlit se k jiné technice, totiž k taktickému klamání. A skautský chlapec zoufale otočil auto a napodobil berana. Výpočet vycházel z toho, že se nepřítel zalekne, a pak by ho v okamžiku nasazení bylo možné odříznout!
  V hlavě Vladimírovi zazněla píseň:
  "Myslel jsem, jako bych byl v úplném deliriu, odejdu, už jsem unavený z těch ran!" Ale ten, kdo ve mně sedí, se zjevně rozhodl mě vrazit!
  Poslal vražedný proud hyperplazmy,
  A nabije váš chrám strašlivým pulsarem!
  Ale v tu chvíli jeho protějšek projevil odvahu, nebo možná také doufal, že nepřítel ten blaf nevydrží, a vrhl se do berana.
  Následovala srážka a pak superjasný záblesk zaplavil každou molekulu a každé kvantum chlapcova těla. A ocitli jste se v propasti, kde plápolají útroby malé, ale strašně hořící hvězdy!
  Terkin s obtížemi otevřel, nebo spíše otevřel, víčka. Zdálo se mu, že vidí jakoby hvězdnou oblohu, ale tak jasnou a pestrobarevnou, že si jí nelze představit. A v nebi skáčou velcí a oslnivě zářící andělé s meči. Kromě toho se na špičce meče a jeho rukojeti třpytí zářivé hvězdy a požírá oči.
  Překvapeně mladý válečník zavřel oči a pak je znovu s úsilím Titána Herkula otevřel. Ano, skutečně, vidí podivný hvězdný koberec nadpozemského původu, nesmírně hustě posetý vzácnými girlandami svítidel. Desetitisíce nejjasnějších hvězd oslňují a ohromují představivost. Samotné tělo jako by se vznášelo ve vzduchoprázdnu a necítilo žádnou oporu. Bezprecedentní pohled skauta natolik šokoval, že na pár sekund ztratil vědomí, odpojený od reality.
  Když se mu opět vrátila schopnost myslet, už dokázal ovládat své emoce. Pod ním byl opět tvrdý povrch, chlapec se snažil postavit na poškrábané a pohmožděné nohy.
  Pohled, který se mu naskytl, nebyl pro slabé povahy nebo pro lidi, jejichž síla nebyla menší než titan. Zpočátku si skaut myslel, že se zblázní. Majestátní město, hlavní město galaxie, - hlas mi zaskřípal v uchu, - říše Kaganate, se objevila v celé své nejdivočejší a zářivé slávě.
  Vladimir mechanicky zopakoval větu Ostapa Bendera:
  - Příliš šik - představivost idiota!
  Luxusní mnohakilometrové mrakodrapy, gigantické chrámy s mnoha kopulemi a symboly zdobenými drahými kameny, nepředstavitelně gigantické sochy, kaskády zahrad a fontán, svítící zařízení, kolosální billboardy, na které se vešlo padesát olympijských stadionů a mnoho dalšího. Například tekuté kovové struktury, které mění tvar a barvu s pohádkovými odstíny! Když k tomu připočteme miliony různých typů barevných a extravagantních letadel, pak to pro jedenáctiletého kluka na začátku 21. století bylo za hranicí.
  I když si myslíte, že to dítě je skutečné zázračné dítě!
  A přesto tam nebyl žádný strach. Při pohledu na tak nepředstavitelně barevnou nádheru vytvořenou rukama inteligentních bytostí panovalo extrémní vzrušení a dokonce nepopsatelné potěšení. Všechno v této metropoli se ukázalo být grandiózní a okouzlující. Na nebi zářilo několik slunečních hvězd. Nejjasnější růžovo-žlutá s topasovým odstínem je zářivé nebeské těleso, dvě zelené, jedno modré a dvě téměř neviditelné třešňovo-safírové, což je při tak intenzivním osvětlení přirozené. Navzdory silnému světlu mě to však nebolelo v očích a nebylo to úplně vyčerpávající horko. Teplota je velmi příjemná, fouká mírný studený vánek.
  Terkin pohlédl na létajícího tvora, podobného sedmihlavé žirafě se skvrnami mnoha barev a různých tvarů, a hvízdl. Uši tvora, jako bystrá křídla motýla, zazněly jako odpověď slavíkův trylek.
  Mladý skaut promluvil:
  - A co může Satan vytvořit? Stejné jako Bůh, ale mnohem zábavnější!
  Skaut už šel mnohem veseleji, skoro cválal,
  podél sedmibarevného chodníku lemovaného květinami, sochami, vícebarevnými blikajícími světly a křišťálově leštěnými dlaždicemi. Holé podrážky mi připadaly velmi hladké, dokonce možná i kluzké, jako led, což dávalo světélkující, ale naštěstí ne příliš horký povrch. A to zvedlo náladu a přimělo nás pískat. Sedmihlavá žirafa s ušima jako motýlí křídla se už stihla vznést do vzduchu a pohybovala se tam svými krabími kopyty.
  Kolem proletělo několik exotických ptáků. Představte si želví krunýř na těle a ocasy jsou jako pávi , s kameny krásnějšími a jasnějšími než diamanty.
  Vladimír mávl dlaní a jím a cvrlikal:
  - Kdo je veselý, směje se, a zvuk se dostane ke slunci! Kdo hledá, vždy najde!
  Všechno v této futuristické, skutečně kosmické metropoli bylo zrcadlově jiskřivé a oslnivě velkolepé, dokonce i odpadky byly vyrobeny v podobě exotických zvířat, hmyzu, ryb a ptáků. Otevřeli ústa a zdvořile jim poděkovali, když na ně házeli odpadky. Když Vasilij odhodil roztavenou a zborcenou botu minivojáka, vyskočil z chodníku mrchožrout, jako by to byla hladina vody. Měl hlavu orla, ale s úměrně velkým zobákem, a tělo pruhovaného lilku, orámovaného třemi řadami bujných okvětních lístků. Každá řada se lišila barvou a tvarem výhonků a křídla měla dokonce pohyblivé zbarvení, jako videoklip. Opeřený a zároveň květnatý mrchožrout spolykal obnošené boty, které se staly nenositelnými, a melodicky cvrlikal:
  Nemáme důvod se trápit pochybnostmi ! V celém vesmíru už nejsou žádní zoufalci! Skuteční muži házejí odpadky - zabijte ocel někoho jiného ! Stopka zabij někoho jiného!
  Vladimir zmateně zamával rukou na "diva scavengera " a vtipně řekl:
  - Na člověku je nejúžasnější, že ho nepřekvapí okouzlení, ale ohromí ho banální!
  Je však zvláštní, že se těžké vojenské boty roztavily a on sám kromě drobných popálenin neutrpěl vážné zranění. Oblečení se však nezdálo být příliš poškozené, i když luxusní overal se ztratil. Něco se ale zachovalo a on se tolik nestydí chodit po městě v elegantním tričku a kraťasech, normálním oblečení na kluka v horkém počasí.
  Terkin byl sice v rozpacích ze svých bosých nohou, které se v hlavním městě, kde každá socha, auto, fontána, kompozice, ta či ona stavba, leskly ohlušujícím křiklavým luxusem, krajně nevhodné. Jako otrhaný žebrák ve vládní čtvrti Petrohradu se mimovolně červenáte, když se k vám přiblíží některý ze šlechticů.
   V ulicích zrovna nebylo mnoho chodců, většinou dětí, které vypadaly jako lidé. Protože se jedná o jeden z centrálních sektorů metropole, usadili se zde slavní elfové barvy Staliků. Zrovna bylo období, kdy minivojáci glamour impéria pod podivným jménem Kaganate dostávali krátké prázdniny, aby zažili alespoň trochu života bez vyčerpávajícího drilu, aby mohli pocítit radosti dětství. Navíc tato krátká doba prázdnin oproti kasárenskému období byla jakýmsi povzbuzením k úspěchu ve studiu a bojovém výcviku.
  Mít alespoň malou příležitost nakládat se svým časem tak, jak si přejete, je štěstí! Právě proto pohled na neškodné rozesmáté děti, z nichž mnohé při radostné hře i létaly do vzduchu, dělaly kotrmelce, točily se jako vršek a vypouštěly kaleidoskopické hologramy, dodával kouzelnému městu nádherně idylický vzhled.
  Terkin se k nim chtěl přiblížit a zeptat se na pár otázek, ale bál se. Bál jsem se, že mírumilovní, krásní chlapci a dívky jako elfové v květinách ve svých jiskřivých kostýmech nemusí být tak mírumilovní, jak se na první pohled zdá. Navíc to pro lidi nebývá typické, dokonce i dívky s okvětními chlupy hrály vyloženě válečné hry . Pravda, zdá se, že se rozvíjely pohádkové a anime-fantasy typy , a ne uměle vytvořené bitvy. Jednotlivé holografické projekce byly velké a tak jasné, že věrně reprodukovaly detaily. To, co se zdálo , a ve skutečnosti najednou pohádkové hrady, tvrze a domy, se objevilo odkudsi ze vzduchu a pak zmizelo.
  Skaut, ohromen tím, co viděl, chodil a chodil a pokračoval v prozkoumávání města. Jaké úžasné stromy a gigantické květiny, desítky a stovky metrů dlouhé, s fontánami a létajícími zvířaty visícími na křišťálových balkonech, třpytící se na slunci s paletou z mnoha pohádek . Na okvětních lístcích květin se objevují různé pohyblivé obrázky, neustále se měnící, nejčastěji bojová umění různých mimozemšťanů nebo bitvy v retro stylu.
  "Možná jsou to silová pole!" pomyslel si skaut a třel si spánky, jeho mozek byl připraven vřít se z přemíry dojmů. "Je tady několik světel, taková hra světla a barev je na naší planetě nereprodukovatelná! jejich výtvory mysli mají podivné podoby!"
  Zde je jedna z kulovitých budov visící na sedmi nohách, lemovaná listy, orámovaná drahými kameny, každá natřená tak, aby odpovídala barvě vlajky Stalikových elfů. Další struktura byla vyrobena ve tvaru sedmicípé hvězdy a pomalu se otáčela kolem své osy. Za třetí, pět krokodýlů, jejichž ocasy se zkřížily v podobě hákového kříže-pentagonu, a fontány hyperplazmatických cákanců a skvrn jim padaly z tlamy. Každá taková skvrna vydávala zvláštní, jedinečný třpyt.
  Jiné budovy připomínaly novoroční stromy, koláče s ohnivými pochodněmi a bouřlivé pestrobarevné vodopády, obří potoky jdoucí do stratosféry. Některé gigantické fontány v podobě různých extragalaktických příšer v drahých kamenech chrlily roztavený kov a podivné plyny, osvětlené laserovými a magolaserovými paprsky.
  Spodní patra luxusních budov byla plná barevných vchodů a východů se jmény blikajícími na obrazovkách. A co je zvláštní, všechny názvy jsou naprosto jasné: restaurace, obchody, kosmetické salony, střelnice, zábavní centra všech úrovní a typů, různé služby.
  Připomínalo to mnohokrát zvětšenou a nesrovnatelně luxusnější Centrální prezidentskou třídu Moskvy. Terkin byl tehdy ještě velmi malý, matně si pamatoval a nyní doslova očima hltal oslnivou imperiální nádheru. Samozřejmě, že mnoho věcí zde nemělo na zemi obdoby. No, jaký by to byl lidský návrhář, který by umístil věže, kopule a bazény s hlavou dolů do barevných stvoření, jako jsou mořské panny, s mnoha květinovými ocasy a nepopsatelně impozantními monstry. Jako šavlozubý vorvaň nebo kříženec rohatého mamuta a kostkovaného žraloka! Je dokonce děsivé se na to dívat, zdá se, že se vám všechno zhroutí na hlavu a pohltí vás celého.
  Jedna z elfích dívek nad ním přeletěla a lehce se ho dotkla lesklou botou na dlouhém podpatku. Terkin se po ráně mírně zakymácel, byl už unavený, ušel několik mil.
  - Pravděpodobně jsi dlouho nejedl, hvězdný válečníku? - anděl zazvonil jako stříbrný zvoneček.
  Pokud tam byly nějaké pohyblivé stopy, byly evidentně vypnuté. Zřejmě se v ultrametropoli vzdálené budoucnosti přehnaně starali o fyzickou zdatnost. Povrch zdrsněl hroty z tvrdého kovu. Svět se zašklebil a bosé nohy mě začaly svědit a svědit.
  Dokonce jsem si vzpomněl na slavný aforismus slavného spisovatele a básníka Olega Rybakova: "Pro trampy je celý svět posetý trny, které se nám zdají uhlazené díky našemu obutému vědomí!
  Terkin opravdu chtěl jíst, protože měl pocit, jako by měl několik dní hlad, kromě toho...
  Ale kdo může vědět, jak dlouho omdlel .
  Ulice je plná barevných, lákavých, velmi svůdně tvarovaných strojů. V blonďaté hlavě mladého skauta začíná převládat jedna myšlenka: "Je čas jíst!"
  Mladý válečník-průzkumník se celkem logicky rozhodne:
  - Nemůžeš mít dvě smrti, jedné se nevyhneš! A s prázdným břichem není život, je dobré spadnout!
  Jakmile jste se přiblížili ke stroji, okamžitě se objevila trojrozměrná projekce krásné sedmibarevné dívky s křídly. V jazyce, který vypadal jako ruský, podivuhodná nymfa řekla:
  - Co chce malý, ale statečný dobyvatel vesmíru?
  - Jíst! - řekl Terkin upřímně, v chlapcových modrých očích byla vidět hladová jiskra.
  - Sada sto patnácti milionů produktů ze sta tisíc biologických a chemických prvků je k vašim službám. - Víla zaštěbetala a přidala křídlům velikost a jas.
  - Pak kremelská zmrzlina, limonáda, džus, dort a čokoláda. - Potěšený pacholek blábolil.
  - Jaké typy? Upřesněte svou objednávku! - Byly tam dvě motýlí dívky a nepřirozeně velké úsměvy.
  - Na tom nezáleží, pokud je to chutné. - zamumlal Terkin zmateně.
  Často vzrušeně mrkal a bezmocně roztahoval ruce.
  - Je to co nejchutnější? V souladu s nejoblíbenějším standardem? - zeptal se jemný, ženský hlas podbízivě. Kybernetický sluha se zřejmě musel nejednou vypořádat s klienty, kteří nechápou, co chtějí.
  - Ano! - Skaut Terkin vypadl úlevou.
  - Zvedněte ruce, podívejte se zpříma. Nebo si vytáhněte svou osobní identifikační kartu, minivojáčku. - Holografické nymfety řekly sborově.
  Skaut zvedl obě ruce. Zablikalo tlumené žluté světlo, zřejmě bylo naskenováno.
  - Vaše identita se neobjevuje v kartotéce, nemáte osobní vojenský průkaz, takže nemůžete být obslouženi. - Dívky s okvětními účesy zapištěly a okamžitě zrudly, zkřížily ruce v zakazujícím gestu barevných elfů Stébel.
  Terkin spěšně odešel od kulometu, paty mu doslova hořely. Zdá se, že jde o technotronický identifikační komunismus. Jen toto zjištění mi hlavu nijak neulehčuje, ale žaludek je ještě prázdný.
  Terkin se ztuhlý posadil na propracovaný obrubník, shrbený a opřený bradou o dlaně. Myslel jsem... Budoucnost byla zobrazena v těch nejtemnějších barvách. Je úplně sám v jiné galaxii, obklopený tvory z jiného světa , stvořeními, která jsou horší než ta nejdravější divoká zvířata. A žádná spásná myšlenka nemůže přijít na mysl. Oliveru Twistovi bylo v Londýně lépe, alespoň tam byli lidé jako samotný uprchlík bez domova. Kam půjde? Měl by se vzdát a spoléhat na milost ve vězení? Tam vás alespoň nakrmí, i když tak ponižujícím způsobem, přes hadici.
  Zde se Vladimír skutečně ocitl na místě Olivera Twista. Hubený a hladový chlapec už neměl sílu nikam jít a nohy se mu nemilosrdně lámaly do krve na dlažebních kostkách a hrubém štěrku londýnských cest.
  Je také zima, slunce je schované za mraky a přes Londýn fouká severní vítr. A ty jsi jen vyhublé dítě a už vůbec ne superman, který v devíti letech zabil svou první dospělou oběť. Nebo ne, možná koneckonců není Oliver Twist, ale syn důstojného muže a je schopen mnohého, dokonce i v cizích světech. A koneckonců je tu teplo a není to tak špatné.
  Chlapce z myšlenek vytrhl zvonivý hlas, který, jak se Vladimírovi zdál, patřil do ruského jazyka.
  - Proč jsi v depresi, fotone? Co vidím, je, že si olizuješ rty. Zdá se, že chcete nahnat princepsovu plazmu do žaludku?
  Neznámý chlapec v jiskřivém oblečení natáhl ruku a usmál se. Jak je to lidské! Obličej barevného elfa je kulatý, dětský, vůbec ne zlý, měl by se objevit v reklamě na správnou výživu, ale příliš silně mačká dlaň. Čelo je vysoké, vlasy tří barev - oranžová, zelená, fialová v podobě okvětních lístků, široce rozmístěné modré a smaragdové oči duhovky. Pravda, opálená, šlachovitá ruka, jakoby z oceli, schopná zlomit kost. Vladimír se jen stěží ovládl, nedával najevo, že má velké bolesti, dětská dlaň byla sevřená jako při mučení.
  V hlase skautského chlapce bylo slyšet vážné utrpení:
  - Ano, mám hlad!
  - Zjevně jste ze vzdálených kolonií, byl jste těžce popálen a vypadáte otrhaně a divně. - řekl mladý květinový elf s trochou soucitu v hlase .
  Vladimir, který nevěděl, co odpovědět, na sebe vrhl zmatený pohled. Oblečení ve skutečnosti už začalo místy doutnat a kůže byla červená a loupala se . Buď místní radiací, nebo opožděnou reakcí na výbuch. Terkin pocítil ledový chlad v žaludku a řekl třesoucím se hlasem:
  - Uhodl jsem to, byl jsem v epicentru tepelné nálože.
  - Vezmu jídlo nejvyšší rychlostí, pak mi to řekneš. - Chlapec utekl jako v rychlém pohybu, aniž by se botami dotkl dovedně vytvořeného povrchu třídy.
  Proč Vladimír cítil důvěru v toto mládě agresivní, i když strašně krásné rasy, je těžké vysvětlit. Možná si moje mládí a stres vybraly svou daň. Zpět, nový jeho přítel mu hodil několik růžových, lahodně vonící poupata. Mladý skaut začal vyprávět svůj příběh, nic nezadržoval, vařil, chtěl si vylít duši.
  Květinový elf pozorně poslouchal. Byl stejně vysoký jako Terkin a pravděpodobně byl ještě mladší. Během rozhovoru mu na jeho pohledné tváři vždy hrál čistý úsměv. Pravda, zuby dítěte válečnické rasy jsou již velmi velké, bělejší než sníh a paprsky několika světel se od nich odrážely jako sluneční paprsky. Jídlo odebrané z automatu se ukázalo být přehnaně chutné, nadměrně stimulovalo receptory a místo aby zasytilo, povzbudilo chuť k jídlu.
  Když Vladimír konečně promluvil, zmlkl, mladý květinový elf a steelik uvážlivě řekli:
  - Ano, vypadá to jako zázrak, ale tady nepřežiješ. Budete rychle identifikováni, zejména proto, že každý den probíhá počítačová kontrola všech osobností. Před pár dny, velmi blízko, tam byl takový " plazmový mlýnek ", hvězdné lodě explodovaly jako super ohňostroje . I z hladiny bylo vidět, jak roztrhané lodě barvily oblohu. Je dobře, že hlavní " svetr " šel přes čáru.
  Květinový elf ukázal na centrální hvězdu Rifumuru .
  - Nyní se vše mnohem zpřísnilo, totální ověřovací režim. - Chlapec vypadal ustaraně. - Ano, a než byla kontrola vážná. Jistě je i tento stroj, stejně jako ostatní, spjat s ministerstvem lásky a spravedlnosti.
  - Takže se volá vaše tajná policie? - Vladimír, šibalsky hrající, šklebil se s úsměvem, jak legračně zněl v národě pojem láska, na jehož pozadí byly fašisty školkové nezbednice.
  - Ano, existuje několik oddělení a každý mluví o lásce. - Květinový elf stáhl obočí a jeho pohled se stal přísným. - Je to jako výsměch zdravému rozumu. Dokonce i můj otec, čtvrtý ekonomický generál, se těchto oddělení bojí. Pojď, rychle odejdi . Vezmu tě tam.
  Vladimír se dal na útěk a jeho nový parťák vyletěl výš a popadl zvěda za límec a vyzval:
  - Nejlepší je schovat se v nočním baru, je plný nejrůznějších odpadků !
  Zdá se, že tento barevný elfí chlapec věděl hodně, protože když vyndal z kapsy Rubikovu kostku a otočil ji, uprostřed cesty se objevila obrovská ryba, dívala se tupýma očima a překvapeně mrkla na chlapy . Pravda, těch osm řad zubů z drahých kamenů nevypadalo vůbec neškodně, ale oči byly tak laskavé, stejně jako Vladimír Iljič Lenin na plakátu.
  Partner postrčil Vasily a zavrčel:
  - Skoč za mnou! Pak to pro tebe bude mnohem jednodušší, maličká !
  A aniž by požádal o odpověď, stáhl Terkina s sebou....
  Ocitli se ve skutečném labyrintu nesčetných chodeb a sálů. Skutečný, zvláštní podmořský svět, ve kterém je spousta úžasných věcí. Terkin se vrhl za svým protějškem.
  Na chodbách jiskřila mnohoženství lamp a ozdob různých tvarů a kompozic. Navíc vypadaly velmi barevně jako v moskevském metru a možná ještě krásnější. Zároveň se kluci pohybovali rychle. Terkin se cítil docela energicky a spěchal, jak nejrychleji mohl, ale stále nedokázal držet krok se svými partnery. Prostředí kolem nich se neustále měnilo. Buď se objevily velké sály s vysokými stropy, nebo se zřítily třídy, po kterých se valily extrémně propracované vozy, a samovar na housenkách s hřebenem diplodocus se nezdál vůbec nejpropracovanějším uměleckým dílem.
  Vladimir sotva stačil uskočit, nohu měl téměř rozdrcenou. Okamžitě se objevil obchodník, který vypadal jako muchomůrka s rozetovým nosem. Láskyplně zaštěbetala:
  - Chtěli byste si koupit módní létající tenisky?
   Skaut se usmál:
  - Ano, je snazší běhat bez bot !
  Květinový elf chlapec nečekaně potvrdil:
  - Mám náhradní pár, ale zatím ho nechte utéct , bude vypadat spíš jako můj sluha!
  Vladimír se urazil a hlasitě zvolal:
  - Nikdy nebudu otrokem!
  Květinový elf se v odpověď zasmál a varoval:
  - Beze mě tady neuděláš ani krok. Žádná hádka!
  Kluci trochu zpomalili a postavili se na pohyblivý chodník. Nesla je jako tekoucí potok a kluci také podupávali. Ve vedlejší místnosti docela zemití kluci v průhledných plavkách pracovali na pumpách. Květinový elf sestoupil z cesty a ukázal na zpocené, opálené chlapce na Vladimíra.
  - Vidíte, to jsou antropoidní primáti - úplně stejní jako vy. V naší říši jsou to otroci, tak nebuďte příliš namyšlení. - Zdálo se, že pohled barevného elfa Vladimírovi říkal, že máš smůlu. Jste na zhroucení.
  Ve skutečnosti mladí otroci vypadali vyčerpaně a jejich těla byla vysušená mírnou výživou a tvrdou prací. Pravda, když se před nimi objevil květinový elf chlapec a mávl rukou, otročí chlapci se začali usmívat a předváděli své zdravé zuby. A pak jim Vladimír také mávl rukou.
  Poté se znovu postavili na běžící pás a zvýšili tempo a přidali rychlost. Květinový elf řekl docela uvážlivě:
  - Protože jsi člověk, můžeš být v naší říši pouze jako otrok. - Zachytil Vladimírův rozzlobený pohled, vysvětlil pánský chlapec blahosklonně. - Ale otroci jsou jiní. Někteří z nich mají sami otroky, nebo dokonce prsaté otroky!
  A generálův syn ukázal dlouhým prstem do vedlejší haly. Tam už pracovali nazí otroci. Dívky se od sebe lišily rysy obličeje nebo barvou vlasů, ale zároveň byly všechny bez výjimky krásné a mladé. Otroctví a dřina proporce jejich postav vůbec nezkazila.
  Vladimír se nedobrovolně zamiloval do otrokyň. Vyznačovali se krásou a elastickou kůží, atletikou, ale vůbec ne masitými. Tak dokonalost dívčích těl a v takovém množství na planetě Zemi často nevidíte. Žádný tuk , žádná povadlá kůže, vše je tak harmonické a dokonalé, a hlavně jsou zde tisíce dívek.
  Terkin nadšeně řekl:
  - Tolik krásy na jednom místě!
  Květinový elf chlapce varoval:
  - Nejsi moc dobrý! Některým dívkám je zde pět tisíc let.
  Terkin odpověděl automaticky:
  - Pískání!
   Strážce se objevil v podobě žraloka se šesti nohama a čepicí na hlavě, s ploutvemi vyčnívajícími zpod hledí. Dozorce roztočil své malé mosazné klouby a vylétl z něj oslnivý proud, který zasáhl děvčata záda, nohy a hruď, což způsobilo, že srdceryvně ječely a skákaly.
  Tohle už Terkin nemohl vydržet. Skaut zaútočil na žraloka dozorce se zuřivostí tygříka. Střílel na odvážného nájezdníka, ale Vladimir dokázal uhnout a vší silou zasáhl pozemní barakudu do útrob . Velký muž zasípal a pokusil se chlapce odhodit švihem čtyř tlapek. V reakci na to Vladimir vystřelil na bradu nepřítele, ačkoli jeho holeň ustoupila akutní bolesti, ale chitinózní kryt nepřítele také praskl, což způsobilo, že prolil karmínovou krev.
  Terkin vytrhl, když žralok ztratil rovnováhu, a při blížícím se pohybu přidal koleno ke spánku. Dravý tvor zmlkl a četné dívky začaly jásat radostí.
  Největší radost měl ale květinový skřítek, tento veselý chlapec, který uznale poplácal Vladimíra po rameni:
  - Chováte se důstojně! Odvážný a cool!
  Terkin nečekaně skromně řekl:
  - Vlastně nejsem tak cool, jak si myslím. Právě teď se dokonce trochu bojím.
  Květinový elf chlapec blahosklonně přikývl:
  -Právě jsi zmrzačil otroka. V naší říši mají všichni občané, kromě barevných elfů , status otroků. - Ten gentleman se pronikavě zasmál. - Ale samozřejmě, že sami otroci jsou různého postavení! A vy, krásky, líbejte nohy mého otroka bojovníka.
  Dívky se uklonily a jedna po druhé přistoupily k Terkinovi. Chlapec si jimi rád nechal líbat dolní končetiny. Je tak příjemné, když vás zasypávají polibky až po kolena od tak krásných otrokyň, které se však navzájem střídají a střídají. Což je ještě rozkošnější a trochu lechtivé.
  Vladimír se probudil s tím, že ho ve skutečnosti líbají dívky. Pravda, ne tak krásné jako ve snu a s tetováním na tvářích, ale dobře stavěné a plně vyvinuté. A bylo jich šest, sprchovali polibky nejen na nohy, ale i na obličej.
  Terkin se nesnesitelně styděl a zároveň v něm promluvil malý, ale vytrvalý mužík. A pak se vše hnalo kupředu ve zběsilé pantomimě Erosu, kdy zemětřesení otřásají oceány a na dně vybuchnou planoucí sopky. Vše je zároveň pozemské, fyzické a kosmické.
  Po několika hodinách tornáda Vladimir znovu omdlel a téměř okamžitě se vrátil do sériového snu.
  Mezitím byla Artemis stále schopna provést cílený úder na nepřítele a prorazit mozek tyranosaura. A obrovské zvíře, zmítající se v agónii, škrábající svými velkými a křivými drápy o dlaždici, ztuhlo.
  Artemis ponořila svou holou, vytesanou nohu do červenohnědé louže, zanechala za sebou několik krásných, půvabných otisků a zvolala a zvedla oba krvavé meče:
  - Vítězství!
  Diváci tleskali...
  Bohyně Kálí, musíme ji přiznat, vzala si to a udělala velkorysé gesto. Luskla prsty pravé ruky. A na dlani Artemis se objevil zlatý prsten s velkým diamantem velikosti vlašského ořechu.
  Bohyně Kálí řekla s potěšením:
  - Přijmi můj štědrý dar, ó hodný hodných!
  Artemis se jí uklonil. A pak do sálu. Po výprasku holými, půvabnými, velmi krásnými a svůdnými nohami skutečného ženského anděla odešla k odpočinku. Pro ni byla bitva vyhrána.
  A chodila hrdě, měla na sobě jen kalhotky, protože její podprsenka během vleklé bitvy praskla a její plná ňadra s šarlatovými bradavkami byla odhalena.
  Taková nádherná, přiznejme si to, gladiátorská dívka svedla bitvu s monstrem a strašlivým monstrem.
  A do sálu vstoupil již trochu zapomenutý princ v doprovodu elfích lučištníků. Ten samý, který svedl Elizabeth a zapojil ji do bouřlivého dobrodružství. Toto dobrodružství se však dosud omezovalo na věznění a velmi exotické, ba zajímavé sny.
  Elfí princ byl velmi pohledný. Jako všichni elfové měl hladký, bezvlasý, brunátný obličej jako hezký teenager, ale s odvážnou bradou.
  Na hlavě měl turban zdobený velkými smaragdy.
  Vzal to a poklonil se bohyni zla Kálí. S úsměvem na něj kývla a zavrčela:
  - Dobrý den, princi Sulejmane! Myslím, že jsi mi přinesl dárek?
  Skřítek v turbanu sebevědomě odpověděl:
  - Samozřejmě, bohyně ! A myslím, že s mým dárkem budete spokojeni.
  Lukostřelkyně přinesly Kali truhle, ve které bylo něco docela těžkého.
  Otroci vzali tuto truhlu z rukou elfů a přiblížili ji k paní. A víko otevřeli docela obratně.
  Zlato a drahé šperky se tam skutečně třpytily.
  Bohyně Kali, která vypadala navenek velmi spokojeně, řekla:
  - Velmi dobrý dárek. Dobře, Suleimane, můžeš si sednout vedle mě.
  Princ se uklonil a skutečně se posadil blíž k velké Bohyni.
  Takže s úsměvem tygřice řekla:
  - Jak se má náš host?
  Elfský princ objasnil:
  - Myslíte Elizabeth?
  Bohyně Kali souhlasně přikývla:
  - To je přesně ona!
  Suleiman se sladce usmál a řekl:
  - Nic zvláštního! Sedí ve vězení ve stejné cele s hraběnkou-nymfou Drachmou. Jediná věc je, že vidí neuvěřitelné a divoké sny.
  Bohyně Kali se zvedla:
  - Jaké další sny?
  Elfský princ sebevědomě odpověděl:
  - Ze zvláštního světa, který nelze nazvat magickým, spíše je technický, pouze ne na kosmické, ale spíše na atomové úrovni. Tedy v době, kdy už existují jaderné zbraně, ale zatím nejsou žádné lety do vesmíru.
  Bohyně Kali se zamračila a zeptala se:
  - Není ona z 21. století historie Země? Vyrábějí smartphony, ale nelétají do vesmíru?
  Suleiman se zasmál a odpověděl:
  - Snaží se létat, ale slabě. Nemohou ani vylézt na Měsíc. Co můžeš dělat , primitive!
  Božstvo poznamenalo:
  - Ale jejich počítače jsou špičkové?
  Elfí princ přikývl:
  - Není špatné! Oblíbil jsem si hlavně iPhony . Když k nim přidáte magii, pak to možná bude mít nějaký smysl.
  Troll King poznamenal:
  - Lepší než technomagie ! To je, když se technologie a magie spojí dohromady a vytvoří úžasné efekty.
  Suleiman pokrčil rameny a odpověděl:
  - O magii nevím, ale technologie u nás není příliš populární. Ale ve skutečnosti je ve snu ve světě, který je z hlediska elektroniky stále špatně rozvinutý. Existují však světy, kde lidé létají mezi hvězdami, a dokonce vytvářejí vesmírná impéria. A to je také nepochybný faktor!
  Božstvo Kali se usmálo a odpovědělo, tato žena neobyčejné krásy:
  - Samozřejmě, že něco takového existuje! A technologie, magie a světy, kde se staví hvězdné lodě velikosti slušného asteroidu. No a co?
  Troll King poznamenal:
  - Takové technologie bych chtěl. Vytvořte například atomovou bombu a shoďte ji na celou armádu najednou!
  Suleiman zavrčel:
  - No, nedej bože!
  Bohyně zla Kali se zachichotala a vycenila zuby:
  - Ano, to by bylo mnohem chladnější. I když musíme vzdát hold, že něco takového by bylo nesmírně kruté. I když, jsem krutý!
  A pak nařídila:
  - Pojďme nový boj, chceme zábavu!
  Publikum podpořilo Bohyni, která se nechce bavit . A pak se signál ozve znovu. Tentokrát se do bitvy vydal nejpřirozenější trpaslík. Není vysoký , asi jeden a půl metru, ale má ramena jako skříň a dlouhé vousy. Sám v brnění a botách. Zřejmě je to zkušený bojovník, v rukou drží zbraň, v pravici sekeru a v levici dýku. A vzhled je tak sebevědomý.
  Bohyně Kali se šklebí a poznamenává:
  - Bude krvavá bitva! Trpaslík je v tomto případě zlý a na rozdíl od Artemis neprokáže slitování!
  Z druhé strany vyběhli do arény čtyři kluci, asi dvanácti, třináctiletí. Podle tradice otroků měli na sobě pouze modré plavky. Opálený, bosý a štíhlý. Chlapci drželi v pravé ruce meč a v levé štít. Docela roztomilí otroci.
  Elfská vévodkyně, sedící vedle bohyně Kali, poznamenala:
  - Je škoda poslat sladké chlapce na smrt !
  Císařovna zla zamumlala:
  -Včely je škoda, ale včela je na vánočním stromku!
  Pak dodala:
  - Trpaslík může také zemřít - jsou čtyři a již bojovali v soubojích!
  Opravdu, otroci začali šeptat a úkosem se dívali na trpaslíka, který nebyl vyšší než oni a byl jen jeden.
  Kaliho družina začala uzavírat sázky. Gnoma už viděli v akci. Častěji zabíjel lva nebo vlka a párkrát i chlapce. A většina sázek byla na něj.
  Bohyně Kali poznamenala:
  - Boj bude velmi zajímavý. Pojď, jdeme!
  Zazní gong. A trpaslík máchne sekerou a vrhne se na své nepřátele. A chlapci se rozešli a postavili se do půlkruhu. A chlapci se zjevně na takovou bitvu připravovali. Docela obratně se posunuli, když se trpaslík pokusil máchnout sekerou a vyhnul se přímému zásahu. A sekera se točila dál.
  Trpaslík je samozřejmě fyzicky velmi silný a i přes svůj neohrabaný vzhled je rychlý. A tak jeho sekera zasáhla jednoho z mladých gladiátorů tak, že štít z úderu praskl a dítě bylo zraněno.
  Tady chlapec šašek, aby rozveselil nešťastníky poslané na porážku, začal zpívat:
   Jsem hit a slečna, i když jsem ještě kluk,
  Vždy připraven bojovat s orky...
  I když je štěstí někdy jako blázen,
  Ale mladá léta pomáhají!
  
  Kdekoli bylo zlomyslné dítě,
  Osud nás někdy zavál na Mars...
  Ve vlasti je každá plenka válečníkem,
  A Karabas ho do sítě nechytí!
  
  Jsem statečný a velmi šikovný chlapec,
  Heslo nevzdávejte se...
  Dnes děti, zítra důstojníci,
  Pojďme brzy vybudovat skvělý elfinismus !
  
  V Elphii je mnoho velkých válečníků,
  Každý z nás je bojovník a průkopník...
  Zastavíme nápor divokých orků,
  Ukažme světu příklad odvahy!
  
  Neexistuje pro nás žádné slovo - slabost a únava,
  Děti-rytíři jsou schopni všeho...
  A to nepřijde, věřím v to, stáří,
  I když někdy jsou nuly!
  
  Stal jsem se průkopníkem v krvavé bitvě,
  Všechny divočiny pominuly, zuřivý hurikán...
  A orští protivníci zahynou,
  Zaútočíme na Führera!
  
  Nevěřte těm, kteří jsou liška a mluví,
  Ve skutečnosti je ta ohavnost mazaná liška...
  Dnes zlato, zítra s katy,
  Ale svědomí pionýra je tak čisté!
  
  Věřím, že bude čas jasnější než světlo,
  Ve kterém vládne věčný elfinismus...
  V básních rytířů se zpívá sen,
  Zuřivý orkšismus byl uvržen do propasti !
  
  Takže lidé, věřte, čeká úžasný osud ,
  Skutečně porazíme gnómy...
  Rozptýlíme, já vím, jsme mraky na obloze,
  Složme zkoušku poctivě a na jedničku!
  
  V Elfii je válečník a dítě z jeslí,
  Nejsme silnější, nelze nás najít chladnější...
  A chlapcův hlas je velmi zvonivý,
  Vězte, že náš průkopník se z cesty neodvrátí!
  
  Dosáhni chlapci velký osud,
  Staňte se demiurgem a konejte dobro...
  Tváře na ikonách jsou požehnané,
  Na krvi štěstí nevybudujete!
  
  Staneme se výš a nad celým vesmírem,
  Elfia je mocná země...
  A síla rodiny v bitvě se nemění,
  Nechte se zničit Orkler Satanem!
  
  Brzy budeme pochodovat podél Orklinu,
  A navždy budu průkopníkem...
  I když jsme se stali mnohem staršími dětmi,
  Ale stále není potřeba polovičních opatření!
  
  Chceme udělat naši vlast velkou,
  Dosáhněte slávy z prastarých staletí...
  Pro nejvyšší rodinu s tisícem tváří,
  Dodá nám sílu do pěstí!
  
  Zkrátka budeme bojovat statečně,
  Věřím, že Orkshisty rozhodně porazíme...
  To, co bylo důležité, jsme si uchovali v našich srdcích,
  Nad námi je Rodina a Boží Cherubín!
  Nad námi je Rodina a Boží Cherubín!
  . KAPITOLA Č. 9.
  Blonďatá dívka se probudila. A řetězy cinkaly, záda ji bolela od lhaní. Pravda, hodili trochu slámy, aby to kráskám změkčilo.
  Cela byla čistá, bez krys, dokonce bylo vidět, jak skrz mříže profukuje teplý, ale svěží vzduch.
  Drachma odpověděla s úsměvem:
  - Jsi zaspal, ale vypij trochu mléka. Začali nás milovat!
  Opravdu tam byl džbán čerstvého mléka a koláče. Dívka se trochu napila a snědla mazanec se sýrem. A poznamenala:
  - Tak proč tu sedíme? Možná je čas zavolat nás k výslechu?
  Nymfní dívka poznamenala:
  -Máš velmi živé sny. A kouzelníci z družiny bohyně Kálí se na ně dívají.
  Elizabeth byla překvapená:
  - Jak víte, že?
  Drachma odpověděla s úsměvem:
  - Vytáhli Diamond Morph . Cítím jeho přítomnost. A s jeho pomocí stahují vaše sny, takže to vypadá jako film.
  Blondýnka se plácla do bosých nohou a zavrčela:
  - Páni! A to je skvělé! Dělají filmy z mých snů! A to mi dělá velkou radost!
  Hraběnka nymfa přikývla:
  - Ano, je to pro vás potěšení, ale ... Je nepravděpodobné, že by to bohyně zla Kali dělala s dobrým účelem. Určitě to lidem ublíží . A nejenom samozřejmě lidé. Ale i ostatním živým bytostem.
  Elizabeth tvrdě zpívala:
  Zlo je hrdé na svou moc,
  Bohyně Kali tasila meč...
  Ale s blonďatou dívkou jsem cherubín,
  Za ní bude síla Boha rodiny!
  A s chutí pila mléko a svačila poměrně čerstvou a chutnou housku se sýrem a skořicí. Ale zřejmě se v mléce něco přimíchalo.
  Blonďaté dívce se začaly zavírat safírové oči a zavrčela:
  - Co to k sakru!
  Drachma přikývl:
  - Ano, chtějí přehrát film znovu. Ale stejně to nebolí.
  Elizabeth chtěla něco říct, ale nakonec se jí zavřely oči a upadla do hlubokého spánku.
  Ale sny byly opravdu velmi živé a pocity se jen málo lišily od skutečnosti.
  Nosní hlas zabručel:
  - Musíte mít praxi.
  - Že jsme se nenarodili včera a partyzáni nebyli mučeni. "Elizabeth předstírala, že je uražená, její černý obličej se dokonce zašklebil, jako by pantera bolel zub. - Fyzický a morální dopad, to je tak přirozené.
  Dva obrněné vozy vjely na polní cestu. Auta se při jízdě po nerovném povrchu otřásala. Obecně to už tak pohodlné nebylo. Jeden z mocných vojáků se tu a tam pokusil opřít loktem o Elizabeth. Dívka se rozhodla ukázat svůj charakter a dala mu silnou facku.
  Odletěl před silným úderem. Pravda, nevypnul. Ve vzteku se vrhl na Elizabeth:
  - Dostaneš to do zadku, děvko! - Křičel z plných plic . Ostatní vojáci se smáli a houkali.
  - Kde, ale na víc nemáte dost! - Dívka ho zasáhla hranou dlaně do krku s rychlostí kobry. Stíhač ochabl a přepadl se jako pytel. - Ano, nejsi dostatečně tlustá na boxera.
  Plukovník nahlédl do kupé.
  - Co je to? - zeptala se přísně. Přesněji řečeno, její hlas připomínal řev hladového tygra.
  - Využijme své právo volby! - odpověděla Elizabeth.
  Nyní řev plukovnice souhlasil:
  -Vyřadil jsi Davida Haye ? Jaká skvělá holka. Ne každý voják je toho schopen, tenhle chlap má černý pás v karate.
  - A skupina mozků! - dokončila blondýnka.
  Řev v reakci:
  - Jaká skupina?
  Elizabeth vyhrkla:
  - Postižení!
  Plukovník si olízl plné rty a potřásl dvojitou bradou:
  - No, ty jsi chytrák. Dobře, vezmu vás a vašeho přítele k výslechu. Bude to zábavné.
  Do vesnice dorazila dvě obrněná vozidla. Vojáci se rozprchli po okolí. Bylo jich šedesát, padesát mužů a deset žen. Plus další dvě dívky. Speciální jednotky se pohybovaly ve shodě, ale přesto ostřílení válečníci Elizaveta a Drakhma zaznamenali přítomnost chybných odhadů v přípravě. Masové represe mezi vojenským personálem měly zjevně vliv. Jednu dobu se mimochodem černoši do zelených baretů vůbec nepřijímali, ale teď jsou všichni černí. Stalinova politika si vybírá svou daň. Pod nohama šustí spadané listí, obloha je stále černá a pošmourná, chybí už jen vytí vlků. Kaple je viditelná, ale místo kříže na ní visí pěticípá hvězda s větším horním ocasem.
  Dívky si opravdu chtějí sundat boty a běhat naboso, zvláště s holými podrážkami je tak příjemné cítit drsnost a nerovnosti půdy, když je cítit každý hrbol, každou větvičku a hrbol.
  Zde se blíží k domu označenému křížem napsaným žlutou křídou.
  Elizabeth zašeptá:
  - Symbolicky je žlutá barvou zrady.
  Drachma odpověděl:
  - Je to jako pohádka o Ali Baba a čtyřiceti zlodějích. Stejná naivita kanonýrů. Jak je to hloupé, kdo tudy míří?
  Pes v budce začne štěkat.
  - Tady je další propíchnutí , k čertu s tou náhlostí. Nyní to bude úplné selhání.
  Na prahu se objeví asi desetiletý chlapec. Světlovlasí, jako většina dětí, s lehkým opálením se pod britským sluncem nezbarvíte do bronzu. Přes hadry je vidět tenké tělo. Přiběhne, blikajíc malými, bosými, sraženými a poškrábanými nohami k psovi a říká:
  - Tufi , jsou tu cizinci?
  - Zneškodněte, ale nezabíjejte! - Plukovník velí.
  Speciální jednotky spěchají směrem k chlapci. Dítě křičí:
  - Matka! Pro pomoc! - A uteče, blýskajíc se holými, špinavými podpatky.
  Spěchají za ním, laso letí a pohltí jeho kotník. Chlapec padá, škube sebou a marně se snaží uniknout.
  Plukovník k němu přiběhl a hrubě do něj šťouchl nohou:
  -Drž hubu, štěně. Je tu vévodkyně?
  Chlapec negativně zavrtěl hlavou:
  - Takhle to je! Lžeš!
  Dítě vyděšeně zapištělo:
  - V žádném případě, ne! Říkám pravdu!
  - Tady je nakreslený žlutý kříž. - Řekl plukovník. - Nicméně, podívej.
  Na prahu se objevila stará žena. Obličej měla nechutný a vrásčitý, blýskl se zlatým zubem. Řekla praskavým hlasem:
  - Vévodkyně z Valencie spí.
  Plukovník zavrčel:
  - Je to silné?
  Ošklivá stará zrádkyně zaskřehotala:
  - Smíchal jsem ji s nálevem na dřevo.
  Černá paní zařvala:
  - Svaž chlapce a promluvíme si s ní na místě.
  Vojáci vtrhli do domu. Atmosféra v něm byla jednoduchá, rustikální. Sama urozená dáma usnula, aniž by se svlékla na posteli. Vévodkyně byla v obvyklé vojenské kamufláži, bledá a světlovlasá dcera Británie.
  Krása je zvláštní, jako u středověké princezny, páchnoucí zvláštní aristokracií.
  Černá žena - plukovník vycenila zuby:
  - Opravdu miluji blondýny. - A černou tlapou popadla vévodkyni za sněhobílé vlasy.
  Její partner, podplukovník, poznamenal:
  - Na to je příliš brzy. Je jako poleno. Musíme přivést Sněhurku k rozumu.
  - Souhlasit! - Řekl plukovník.
  Z opasku vytáhla malou injekční stříkačku a ampuli. Otevřela ho lusknutím prstů a nabrala kostku.
  - Takto jednáme s disidenty . "Řekla, roztrhla si rukáv košile a píchla si hrot do žíly."
  Tvář vévodkyně zrůžověla a její oči se otevřely.
  - Šťastné probuzení! Plukovník ji plácl rukou do tváře, okamžitě zčervenala. - No, jak ses vyspala, krásko ?
  Vévodkyně se rozhlédla kolem. Kolem ní byly vidět výhradně černé tváře amerických speciálních jednotek, které si ji zvědavě prohlížely, jako na podivné zvíře.
  Plukovník namířil zbraň:
  - Teď nám všechno řekneš.
  - Nechte ho odhalit úkryt druidů. - navrhla zkorumpovaná a velmi ošklivá stará žena.
  Plukovník vycenil zuby:
  - A je to! Vytvořili underground, který je pro současnou vládu nebezpečný. A to je naléhavě potřeba odhalit.
  Podplukovník dodal:
  - Mluv, de Valenska , jinak ti velmi ublížím.
  Vévodkyně našpulila rty a věnovala jim opovržlivý pohled.
  - Nic vám neřeknu, rudí Yankeeové.
  Plukovník křičel:
  - Takhle to je! Tak ji svlékni!
  Vévodkyni byla okamžitě stržena košile, mocné ruce speciálních jednotek jí strhly opasek, stáhly kalhoty a odhalily její štíhlé nohy. Boty byly utržené a následovalo spodní prádlo. Zdálo se, že bojovníci loupali oříšek z toho, jak rychlé byly jejich pohyby. Hrdá vévodkyně, jedna z nejvýznačnějších britských dam, se ocitla nahá před drsnými černými vojáky, kteří se na ni dívali se zjevným zájmem a dělali slané vtipy.
  Bylo slyšet zavytí:
  - Páni, jaké má bílé tělo!
  Divoký smích a posměšná slova:
  - Vypadá to, že vypadla do sněhu!
  Znovu smích:
  - Ne, křídou!
  Chrochtání chlípného kance:
  - Jaká bude tato kůže, když se pokryje popáleninami?
  - A ústa! Rty makové barvy jako stvořené k tomu, aby nám sloužily! - Řekl největší černoch.
  Cudnost vévodkyně velmi trpěla jako nahá princezna před muži nízkého původu. Její tvář zrudla hněvem a hanbou.
  Vznešená dívka křičela:
  - Ne, vrať mi moje oblečení a nedívej se na mě tak!
  Plukovník si položil svou nežensky chlupatou ruku na hruď a štípl ji do šarlatové bradavky, barvy zralé jahody.
  - Ne, jak je dobrá ! Víš, můžu nařídit a padesát mužů tě znásilní různými způsoby.
  -To si netroufáš. - Zašeptala a celá se třásla, vévodkyně de Valenne .
  Krutá žena zavrčela:
  - A proč je to!
  Nahá krásná dívka zaskřehotala:
  - Odporuje kodexu komunistické morálky.
  Plukovník se zasmál a přitáhl si bradavku na pravém prsu a všiml si, jak divoce tluče srdce vévodkyně. Pak si přejela rukou po břiše, poškrábala se nehty a klesla níž. Vévodkyně byla zkroucená, ale nemohla nic dělat, protože byla přivázaná k posteli a dokonce ji násilníci drželi za ruce a nohy.
  Hlas důstojnice byl odporný jako lepidlo:
  - Takhle! Je hezké ponižovat královskou rodinu. Víte, jak Stalin nařídil smrt anglického krále?
  Vévodkyně vyděšeně zaskřehotala:
  - Slyšel jsem ! Tohle je asijský barbar.
  Plukovnice si slova vychutnávala a slastně si olízla plné rty a řekla:
  zadku zabodnutý zubří roh a nalilo do něj horké olovo. Bylo to dokonce nahráno na kazetu a ukázáno nám. Aby každý viděl, jak naše slavné orgány lámou tvrdohlavé a pyšné. Žádná hodnost vás nemůže ochránit před represivním oddělením "CHIP" nebo "Čest a práva".
  Vznešená dívka vykřikla:
  - Ano , s největší pravděpodobností jste jen ubohí kati. Cítíte se jako bezvýznamní lidé a snažíte se povstat na úkor utrpení jiných lidí.
  Plukovník se usmál:
  - To je sladká pomsta!
  Drachma poznamenal:
  - Venkovská zvonice je bezvýznamná mezi mrakodrapy, ale majestátní mezi chýšemi!
  A pak dodala s úsměvem na tváři:
  Otrok, který ponižuje krále, je bohem na jednu hodinu a ďáblem navěky!
  Plukovník jí položil ruku na rameno:
  - Výborně. Mluvíš velmi dobře. Dokonce přemýšlím o tom, že bych ti dal právo šlehat tu tvrdohlavou vévodkyni.
  Hraběnka nymfy namítla:
  - Myslím, že to nemá cenu. Moje ruka je příliš těžká. V tomto případě její tělo rychle ztratí citlivost.
  - Souhlasím s tím. Prvních dvanáct úderů je mých. - Plukovník vytáhl z jejích prsou gumový bič.
  Drachma si všimla, jak je Elizabeth napjatá a ustaraná, plná spravedlivého hněvu. Snažila se ji uklidnit šeptáním do ucha:
  - Buď zdrženlivý.
  Odpověděla sotva slyšitelným hlasem:
  - Nemohu. Žena je mučena.
  Drachma logicky uklidnil:
  - Máme implementační úkol. Jaký je ve srovnání život vévodkyně. Navíc je to krev někoho jiného.
  Alžběta zmlkla. Plukovník přikázal:
  - Přetoč to!
  Zločinci to udělali a položili princeznu na břicho. Bič zahvízdal a dopadl na hladká bílá záda.
  - Jednou! - Plukovník si přikázal. Udeřila tvrdě a obratně a natáhla biče. Vévodkyně, která si nemohla pomoci, vykřikla a na zádech jí zůstalo několik pruhů.
  - Dva! Tři! Čtyři! - Plukovník zasáhl téměř bez švihu, způsobil bolest, ale vyhnul se vážným řezům. - A teď, jak rádi říkají Rusové, horká koupel s koštětem.
  - Studoval jsi s de Sade. - křičela vévodkyně de Valencia.
  Důstojnice si olízla rty a přikývla:
  - Možná! Jeden z mála bílých lidí, kterých si vážím.
  Plukovník pokračoval v mučení jejích zad a snažil se je rovnoměrně zakrýt od hýždí až po ramena. Povedlo se, vyšlo jen pár kapek krve.
  Černovlasá liška zařvala:
  - No, první část postupu je hotová. Budete mluvit? Řekni nám, kde se druidové skrývají?
  - Ne, nikdy! Můžeš mi vzít život! - Řekla vévodkyně.
  Podplukovník navrhl:
  - Možná jí posypat červenou paprikou na odřeniny? Tím bude divoce výt.
  Plukovník přerušil:
  - Nestojí to za to! Z bolestivého šoku ztratí vědomí. Může být odpojen na dlouhou dobu.
  Sadistická žena navrhla:
  - Tak aktuální! Toto je jedna z nejčistších forem mučení.
  - No, zkusíme to, Brown a Kim přinesou elektrody a dynamo. - Řekl plukovník. - Vlastně je to jeden z mých oblíbených druhů mučení.
  Zatímco byli zaneprázdněni vévodkyní, stará žena ve snaze získat přízeň vyslechla svázaného bosého chlapce, který už za okupace zhubl.
  - No, chceš, abych ti dal trochu medu? Řekni mi, kde jsou druidové. Pak dostanete od rudých velitelů spoustu peněz.
  Chlapec zašeptal:
  - Prosím poplácejte mě po hlavě.
  - Pouze! Rozhodně! - Stará žena k němu natáhla ruku. V tu chvíli ji vykonstruovaný chlapec uchopil za prst zuby dravého vlčete. Podařilo se mu ukousnout kus kůže.
  - Dobře ti slouží, zrádce. - řekl chlapec.
  Stará žena vykřikla, čímž na sebe upozornila.
  Plukovník k ní přiskočil!
  - Proč vrčíš, stará babi ?
  Babička jako čarodějnice zasyčela:
  - Ano, to štěně kouše.
  Podplukovník zavrčel:
  - Tak ho možná pověsit?
  Stará dáma udělala potutelný obličej:
  - Nestojí to za to! Tento chlapec je poslem Druidů. Může vám říct, kde jsou.
  Plukovník zavrčel:
  - Je to tak? - Takže musí být vyslechnut.
  Chlapec byl vynesen a postaven před plk. Blonďatý chlapec byl vyděšený, ale pokusil se nasadit odvážný výraz a zapletl malé obočí.
  Plukovník se usmál:
  - Pěkný kluk, ale zároveň náš nepřítel. Možná nám můžeš všechno říct sám? Poté dostanete čokoládový bonbón.
  Chlapec energicky zavrtěl svou blonďatou, v krabici oříznutou hlavou:
  - Ne!
  - Je to tak? Pak ho musíme trochu rozveselit bičíkem. - Plukovník kývl na vojáky. Snadno strhaly dítěti ošuntělé hadry a odhalily jeho hubená záda s vyčnívajícími ostrými lopatkami.
  Důstojnice zařvala:
  - Zřejmě si zde nedopřávají dobré jídlo.
  - Vaše vláda přivedla bohaté lidi k chudobě. - odpověděl chlapec. - Lidé hladoví.
  - Ale světlo večírku hřeje. - Plukovník pozvedl bič. - Zde vévodkyně prosila:
  - Nebijte ho!
  Černoška zařvala:
  - Ach! Ano, jsi milosrdný! Takže nám všechno řekneš.
  Krásná dívka prosila:
  - Ne! Raději mě udeř.
  Plukovník se zachichotal:
  - Na to budeme mít vždycky čas.
  Podplukovník poznamenal:
  - Chlapec pracoval jako posel pro druidy. Podívej, jak má zlomené nohy.
  Bosé nohy dítěte byly skutečně pokryty oděrkami, modřinami a propíchnuté bodláky. Bylo jasné, že naběhal stovky kilometrů a žíly na kotnících měl nateklé, což značilo velkou zátěž. Podplukovník se prsty dotkl chlapcovy mozolnaté nohy:
  - Těžko , snad chodí bos i v zimním mrazu.
  Plukovník poznamenal:
  "Takže mu bolest není cizí." - A shodila bič na ramena dítěte.
  Chlapec se otřásl, jeho kulatý obličej byl vrásčitý, ale mlčel.
  - Už ho zbičovali. - Všiml si podplukovník.
  Plukovník zavrčel:
  - My na to přijdeme!
  Další rána. Žádná reakce. Nyní mezi lopatkami. Chlapec jen mlčel, dýchal ztěžka, padaly kapky krve.
  Plukovník zasadil dvanáct ran a zastavil se, zřejmě ho chlapcova vytrvalost připravovala o potěšení.
  - A je ze železa, takové rány vydrží.
  Podplukovník poznamenal:
  - Čerstvá zdravá krev bílého proletáře.
  - Nemyslíš, že ten chlapcův obličej vypadá trochu jako vévodkyně? " Plukovník naklonil obličej.
  Podplukovník logicky namítl:
  - Spíš ne! To se jen zdá. Nemohou spolu souviset. Blond vlasy jsou v Británii běžné.
  Černý sadista se zachichotal:
  - Možná, ale je to také podezřelé.
  Její partner celkem logicky opáčil:
  - Pojď! Ušlechtilý syn nebude běhat bos po trní. Každopádně je čas začít s mučením elektrickým proudem.
  Dvě vysoká komanda nesla do místnosti dynamo.
  - No, řezací procesor dorazil. No, s kým bychom měli začít? - zeptal se podplukovník.
  - Lepší s vévodkyní. Tak krásně křičí. - Odpověděla chladná plukovnice.
  - Pak připojíme elektrody. - Řekla zlá žena.
  Plukovník vytáhl z kapsy velkou zápalku, zapálil ji a přinesl chlapci na holou patu. Malý plamínek olizoval sbalené mozoly dětského chodidla. Trhl sebou, ale kousl se do rtu a zadržel křik; cítil spálené maso.
  Plukovník se usmál:
  - Ne! Tenhle kluk rozhodně není tak jednoduchý. Proto nejprve vévodkyně.
  Po připojení elektrod zapnuly popravčí proud. Bílým tělem vévodkyně prošly jiskry, prohnula se a žena divoce zaječela.
  Zde ho vyrušily výstřely z kulometu, kulky prorazily plukovníka a podplukovníka a rozprášily další vojáky.
  Drachma si koutkem oka všimla, že Elizabeth střílí. Hraběnka bojovnice řekla:
  - Pořád jsem to nemohl vydržet.
  Elizabeth zařvala:
  - Proč, musím snášet takové mučení. Jsou to přeci jen degeneráti podsvětí.
  - Souhlasit! - Drachma ji podpořila a zahájila zběsilou palbu.
  Blonďatá bojovnice zpívala:
  - Nešetřete je, vyhubte zlé plazy jako tykevové, spalte je jako šváby!
  Po natočení klipů se dívky vyhnuly kulkám, znovu nabily a zaútočily na přeživší. Většina speciálních jednotek se choulila v prostorné místnosti a bylo mnohem obtížnější je zabít. Stará zrádkyně utekla, ale narazila na bajonetový nůž svého vlastního partnera.
  - Takhle! - Ta bastarda to dostala od svých vlastních lidí . - shrnula Drachma a odplivl si tak, že její sliny švába srovnaly.
  Elizabeth dokončila poslední dva. Jednomu z nich se podařilo hodit granát a dívka ho zachytila svou nohou v botě a poslala ho z okna.
  Blonďatý terminátor zamumlal:
  - Neubližujte lidem.
  Za oknem se ozval hlasitý hluk a bylo slyšet křik. Někteří lidé měli smůlu a nebyli zabiti hned, teď je čekala agónie.
  Když Elizabeth a Drachma dokončily v domě asi čtyřicet lidí, nebo spíše zvířat, vyskočily, aby dokončily zbytek. Dívky přitom nepohrdly používáním dýk a kopanců .
  Zejména Drachma, která udělala neuvěřitelný skok, zasáhla svého protivníka patou do nosu a zároveň vyrazila jeho kostní tkáň do mozku. Smrt byla okamžitá. Elizabeth si rozdrtila čelist kolenem a zároveň rozdrtila Adamovo jablko. Zároveň se jí podařilo nezašpinit se krví.
  Blonďatá bojovnice řekla:
  - Jsi jako Chrysostom, vykrvácel jsi k smrti.
  Dívka se vyhnula linii, která však svými artefakty nebyla děsivá, a sama nepřítele vrazila světlem.
  Elizabeth zakřičela:
  - Vyhněte tomu parchantovi .
  Drachma nezůstala pozadu:
  - Je načase, aby se všichni spočítali.
  Vojáků speciálních jednotek bylo málo a byli zmatení, když ztratili své velitele. Ukázalo se, že je nepříjemně snadné zabít přeživší . Což holky udělaly. Drachma hodil posledního vysoko, tak moc, že ho probodl kůl v žaludku.
  Hraběnka nymfa řekla:
  - Chovám se k tobě jako k upírovi! Modlete se, aby vás tapír nerozdrtil !
  Dívka se jedovatě zasmála. Elizabeth k ní přistoupila:
  - Kolem nás není žádný zápach živých vojáků. Voní jen čerstvé mrtvoly.
  - A tento voják je mrtvola, oblečená do ovčího kožichu! - vtipkoval Drachma. - No, co teď budeme dělat?
  Blonďatá terminátorka navrhla:
  - Podívejme se na naše vězně.
  Elizabeth zamířila k domu, Drachma za ní. Na prahu umírala stará žena.
  Elizabeth se k ní naklonila:
  - Mám tě usmrtit?
  Zrádná babička řekla:
  - Nevím, jaký druh nacisty !
  Blonďatý terminátor řekl:
  - Bez bolestivé smrti!
  Ošklivá stará žena odpověděla:
  - Ahoj! Tento! Žil jsem špatně a špatně umírám. Na závěr řeknu, že to byli upíři, věční konkurenti druidů, kdo mě napálil na zradu.
  Elizabeth byla překvapená:
  - Co, existují upíři?
  Zrádná babička se sípáním potvrdila:
  - Ano jistě. Ale je jich málo a žijí tajně! Chcete-li některého z nich potkat, jděte na adresu Trapmlilirov , číslo dvacet. Heslo je "Kříž a hrob".
  Babička zavrčela a zmlkla, až omdlela.
  Blonďatý terminátor zmateně poznamenal:
  - Zemřela! To je přesně to, co nám může dát setkání s upírem.
  Drachma odpověděl:
  -Hodně, Lizonko. Za prvé, mezi upíry jsou pravděpodobně nespokojení s novým rudým režimem, a za druhé, pokud existují, bude to cenný objev.
  Elizabeth se zvědavě zeptala:
  - Jak tedy věda popírá jejich existenci?
  Hraběnka Nymph s úsměvem potvrdila:
  - Alespoň tudy! Ne však všechny. Mnoho renomovaných vědců je přesvědčeno o existenci lidí sajících krve. Navíc na toto téma dokonce psali dizertační práce.
  Blonďatý terminátor zavrčel:
  - Ano, vím o tom. Dokonce jsem si musel přečíst zdůvodnění mýtu o Koshchei the Immortal.
  Drachma odpověděla s úsměvem a její perleťové zuby se třpytily:
  - Ať je to cokoli, budeme tu možnost mít na paměti.
  Dívky vběhly do domu.
  Chlapec už stihl přeříznout provazy a přivedl vévodkyni k rozumu. Pokusil se natáhnout si roztrhanou košili. Když viděla Elizabeth a Drachmu vstoupit, spěšně se zakryla a v očích se jí rozzářila poplašná světla. Dívky byly v uniformě Rudé armády ČSA.
  A v make-upu s černou pletí a kudrnatými vlasy.
  Elizabeth natáhla ruku:
  - Neboj se! - Řekla láskyplně.
  -A já taky! - Drachma potvrzena. - Kousáme jen nepřátele Velké Rusi a ty, kteří nás chtějí zastřelit.
  Chlapec se usmál.
  - Valencio, to jsou naši přátelé! Přišli s dobrými věcmi.
  Vévodkyně se zeptala:
  -Vy jste ruští agenti?
  - Ano, můžete nám věřit! - řekla Elizabeth.
  Dívka zavrtěla holou, bílou nohou a překvapeně řekla:
  - Ale zároveň černá!
  - To je naše velké tajemství. - odpověděla Drachma. - V zásadě se nemusíme nikomu zodpovídat.
  - Tak s tím souhlasím. - Vévodkyně se pokusila vstát, chlapec ji podepřel. Drachma si všimla, že dítě je hubené, ale šlachovité a silnější než jeho věk:
  -Jsi druid? - zeptala se ho.
  Chlapec odpověděl:
  - Jsem jen posel Arthur. Je pravda, že se účastnil některých rituálů. Cítím sílu.
  - A co od nás cítíte? - zeptala se Elizabeth.
  Schopné dítě sebevědomě odpovědělo:
  - Že jste stvoření z jiného světa, obdařená neobvykle obrovskými schopnostmi. Navíc tyto korálky, které máte pod oblečením, dávají hmatatelný tok energie a vytvářejí kolem vás pole.
  Drachma se pochybovačně zeptala:
  - Ano, opravdu jsi druid, ale proč chodíš v hadrech?
  Chlapec odpověděl s podmanivou upřímností:
  - Toto je asketická výchova. Tvoří čistou auru kolem duše, posiluje tělo a poskytuje ochranu. Čím obtížnější je vaše tělo, tím větší je síla vašeho ducha.
  Elizabeth dychtivě potvrdila:
  -Tak to chápu! Je to jako indičtí jogíni, kteří vylezli nazí na ledové vrcholky hor, aby získali přístup k vyšším formám energie.
  - Ano, studovali jsme cvičení jógy. - Řekl chlapec. - To je docela zajímavé. Zkušenosti jiných národů si zaslouží studium, nikoli zanedbávání. Vy, Rusové, máte také čarodějnické organizace. Kvůli pronásledování ze strany pravoslavné církve se skrývají, takže ani v náboženství není vše šťastné.
  Drachma přikývl:
  - Vlastně, kdybych nebyl ateista, dal bych přednost víře svých předků: staroslověnštině. Křesťanství je náboženstvím otroků, kteří proměnili nejmocnější a nejsvobodnější národ ve stádo ovcí. Ostatně právě díky pravoslaví vzniklo na Rusi nevolnictví. Kněz učil: Bůh vydržel a přikázal nám!
  Elizabeth, která si nebyla úplně jistá, řekla:
  - Ve středověku bylo mnoho chyb, ale nyní se nezdá, že by kněží byli proti pokroku.
  - Nejsou proti pokroku ve slovech , ale brání rozvoji lidských schopností. Lidská rasa buď dosáhne všemohoucnosti, nebo zmizí! Člověk je předurčen buď žít jako bůh, nebo zemřít jako červ! " prohlásila Drachma bez stínu pochybností.
  - To je velmi podobné pravdě. - souhlasila Elizabeth s nepříliš veselým pohledem. - Ale je nemožné stát se bohem bez Boha!
  vyhrkla Drachma a podepřela si boky pěstmi:
  - Nebo je to možná naopak!
  Chlapec je přerušil:
  - My Druidové uznáváme Boha, ale věříme, že Bible byla napsána a přeložena nesprávně.
  -No, Arthure! - Nejde o překlad. Jen nebruste dlažební kostku, nestane se z ní perla. - řekla Drachma.
  Dítě s vlastnostmi filozofa vyhrklo:
  - Mluvíš dobře. Červené. Kvůli červeným projevům bude prolito jen hodně krve.
  - A také dobré nápady a dobré úmysly. - Drachma si všimla.
  - Čím čistší nápad, tím více nečistot na něm při realizaci ulpí! - Chlapec Arthur si všiml. - Vy Rusové chcete také sjednotit celý svět v bratrskou rodinu národů.
  - Jak to říct! - Elizabeth zaváhala. - Formálně až za SSSR bylo v ústavě uvedeno, že proces formování Sovětského svazu bude završen zahrnutím poslední republiky. A v moderním Rusku dokonce zákon zakazuje přímou kampaň za světovou válku.
  Drachma poznamenal:
  - Rus vždy usiloval, jako Británie a jakákoli jiná země, o expanzi. A naše budoucnost je sjednocené lidstvo pod vládou společné vlády. A je lepší, když v ní dominují zástupci Ruska. Alespoň pro nás. Mimochodem, v našem světě mohou víceméně adekvátně spravovat planetu pouze dvě země: Rusko a USA.
  - A Čína? " zeptala se Elizabeth.
  - Pod vedením komunistické strany je odsouzena k degradaci. A obecně, devadesát procent čínského hospodářského růstu tvoří západní investice. Komunistická strana se v zásadě stala buržoazní! " řekla Drachma rozzlobeným hlasem.
  Blondýnka řekla klidným tónem:
  - Domnívám se, že kdyby Zjuganov vyhrál v Rusku, hospodářská politika by se jen málo lišila od té moderní.
  Nymfní dívka okamžitě potvrdila:
  - Bylo by to doleva, ale byl by to v podstatě stejný kapitalismus . Obecně měli ruští komunisté smůlu na své vedení. Jen mladé, energické kádry mohou zachránit komunistickou stranu.
  Chlapec prohlásil:
  - Nepotřebujete ruskou komunistickou stranu. Už se tu dostali k moci, většina obyvatel žije na přídělové lístky, nelze si koupit normální oblečení. A mnoho lidí zapomnělo, co je maso. Například jsem to zkusil jen jednou o Vánocích.
  Elizabeth zakřičela:
  - A jak?
  Mladý druid odpověděl:
  - Chutný! I když, čokoláda je lepší. Nějak se mi podařilo ukrást jednu dlaždici. Za spáchaný čin krádeže jsem musel podstoupit astrální odčinění: třicet tři ran bičem. Záda měl od krve a po bičování děkoval učitelům za jejich vědu.
  Blonďatá dívka tweetovala:
  - To je obecně dobré. Dobře, chlapče, představ nám druidy.
  Chlapec dupl na holou, malou, zlomenou nohu a odpověděl :
  - Nemám pravomoc to udělat. Řeknu o tobě svým bratrům. Poté, pokud to budou považovat za nutné, vás budou kontaktovat. Nebudu zastírat, že sevření pravoslaví je také pevné, chtěli bychom nezávislost Británie, ne anglické provincie.
  - Možná se v Británii jednoduše dostane k moci proruská vláda. - Řekl Drachma. - Navíc budu mluvit se Žukovem, aby oslabil vliv pravoslavné církve. To vede k nadměrné konzervaci vědy a pokroku.
  Elizabeth poznamenala:
  - Není jasné, že se pokrok zpomalil.
  Hraběnka Nymph poznamenala:
  - To je rafinovaný proces, ale posuďte sami, zda má křesťanství potřebnou vitalitu.
  Elizabeth si všimla a vycenila zuby:
  - Všechny ateistické režimy se zhroutily, nebo jako v Číně probíhá proces obnovy křesťanství. Obecně platí, že ortodoxní komunisté zůstali jen ve zbídačené Severní Koreji a dokonce Fidel Castro se poklonil papeži. Křesťanství v našem vesmíru v žádném případě neztratilo půdu pod nohama. I když je na některých místech podřadná, je to islám, nikoli ateismus. Přiznejte se, kolik je 100% ateistů?
  Drachma odpověděla sarkasticky:
  - Předpokládám, že více než 100% křesťané.
  Vévodkyně je přerušila:
  - Jsem katolík! Pravda, ne fanatická. Připouštím, že římské papežství mělo mnoho hříchů a chyb. Ale zároveň jsou katolíci a pravoslavné církve sestry. V Rusku je příliš velký tlak na ty, kteří nejsou pravoslavní . Pokud není tolik katolíků a luteránů, tak jsou například baptisté téměř postaveni mimo zákon. Myslím, že by zde měla být větší svoboda.
  Elizabeth přikývla:
  - V Anglii byli kdysi baptisté upáleni na hranici. Mimochodem, ani v Rusku mě neplácali po hlavě. Nyní se morálka stala svobodnější. Ale ve skutečnosti nemohou být všechna přesvědčení správná. Sám Kristus řekl: Jedna víra, jeden pastýř, jeden křest! Proto se snažíme konsolidovat všechny národy v mnohonárodní říši prostřednictvím jediného náboženství. V konečném důsledku by to mělo posílit národní harmonii.
  Chlapec namítal:
  - Nátlak ničí lásku, můžeš políbit bič, ale je snazší se do něj zakousnout.
  - Mluvíš dobře, mladý filozofe! Doufám, že se ještě setkáme, ale teď pojďme do Londýna. Ano, a varuji vás, změníme svou identitu . - řekla Drachma.
  Chlapec jim podal kaštan:
  - Vzít to! Jedná se o vyhledávací artefakt, s jeho pomocí vás v případě potřeby vždy najdeme .
  Elizabeth se usmála:
  - Vypadá to dětinsky, ale z nějakého důvodu tomu věřím.
  - Musíte to vzít do úst a zašeptat: - Potřebujete pomoc - A my uslyšíme! - Řekl Arthur.
  - Úžasný! Učiníme tak. Otázkou ale je, co když skončíme příliš daleko? " zeptala se Elizabeth.
  Bosý, hezký chlapec sebevědomě odpověděl:
  "Pak přijdu sám a pomůžu."
  Drachma pochyboval:
  -Ano, jak jí můžeš pomoct! Viděli jsme tě tak bezmocného.
  Arthur odpověděl se sladkým úsměvem:
  -Vaše právo věřit nebo nevěřit.
  - Pak jsme šli a ztratili jsme tolik času. - řekla Elizabeth.
  Dívky se rozloučily, převzaly dokumenty od plukovníka a podplukovníka a prakticky nezraněné šly dál. Jejich plán se mírně změnil. Bylo nutné přijmout novou identitu . Plukovník a podplukovník se k tomu dokonale hodili. Jejich mrtvoly polili benzínem a zapálili. Ano, jen pro případ. Další těla byla vhozena do žumpy. Je to kruté, ale nutné. Legenda, že došlo k bitvě s partyzány, neseděla. Bylo to příliš podezřelé, šedesát lidí bylo zabito a pouze dvěma velitelům se podařilo přežít. Zavánělo to soudem.
  Bude nutné nahlásit, že vojáci byli odvoláni na důležitou misi. Pár dní by to mohlo fungovat, ale víc není potřeba.
  Drachma naštvaně odpověděla:
  - Vlastně jsme se dostali do problémů , Elizabeth. Opravdu jsme se dostali do problémů ! Neměl jsi střílet.
  Blonďatá bojovnice namítla:
  - Proč? Zachránili jsme dva úžasné lidi před smrtí a fanatismem. Vévodkyně a chlapec, který vůbec není tak jednoduchý. Navíc bylo zabito 62 ne úplně posledních válečníků armády ČSA. To je vážné plus!
  Hraběnka nymfa zamumlala:
  - A co nevýhody?
  - Jaké jsou nevýhody? Nyní můžeme bezpečně cestovat po celé zemi. Přečtěte si dokumenty. Speciálně autorizované speciální jednotky "Commando". Nyní máme přístup až úplně nahoru. - Elizabeth přimhouřila oči. "Copak nevidíš pouhým pohledem všechny naše výhody?"
  Drachma se poškrábala na husté hlavě zčernalých vlasů. Pak se značnou skepsí poznamenala:
  - Zvyšuje se riziko expozice. My o nich nic nevíme, ale ostatní možná vědí.
  Blonďatá bojovnice sebevědomě odpověděla:
  - Všichni Yankeeové jsou na tom stejně. Musíte být arogantní ke svým podřízeným a servilní před svými nadřízenými.
  Hraběnka nymfa se usmála:
  - Možná máte pravdu.
  Plukovník a podplukovník byli postavou přibližně stejní jako dívky. Bylo jejich příjmení soudruh Dietrich a Zitrich? Ženy byly o něco tlustší než dívky, ale to nebyl problém. Změna tváří není v zásadě obtížná. Obecně platí, že s jejich uměním maskování by mohly nastat problémy pouze v případě, že by byl předmět nahrazení velmi vysoký, nebo naopak příliš malý. Pokud jde o hlas, umění napodobování ovládají i obyčejní lidé. Dívky nasedly do aut a odjely do Londýna.
   Protože byli v různých obrněných vozidlech , jeli v tichosti, aniž by začali diskutovat. Obecně platí, že nejtěžší je přimět alkoholika, aby se vzdal své láhve a náboženského fanatika, aby se vzdal svých názorů!
  Cestou pětkrát narazili na zátarasy. Tři prošli bez prodlení, na dvou chtěli požadovat doklady, ale když se dozvěděli, že plukovník Dietrich a podplukovník Zitrich mohou projít.
  - Konejte svou povinnost, chlapci! - vykřikla Elizabeth.
  - Jen nevystrkuj hlavu! Odtrhnou je s čímkoli, co sníte! - vtipkoval Drachma.
  "Ano, s našimi dávkami," začal důstojník. -
  Drachma vykřikla:
  - Co, nejsi spokojený s pájením?!
  Rychle odpověděl:
  - Ne, jsem se vším spokojený, chvála soudruhu Stalinovi!
  Hraběnka nymfy zařvala:
  - Takže zmlkni!
  Šestý kontrolní bod byl na samém vjezdu do britského hlavního města. Temže tekla vlevo a Corfe, slavná pevnost, stoupala vpravo. Z ní trčely dlouhé ústí protiletadlových děl. Mohly být použity jak proti tankům, tak proti letadlům.
  Stěny jsou silné a zdá se, že byly speciálně utěsněny. Celkově vzato, mocná citadela pokrývající Londýn. Alžběta si vzpomněla, že během letecké bitvy o Anglii Hitler vyčlení čtyři sta letadel na zničení Korfu. Ale hradby města stály. Pravda, nacisté vypálili město Coventry. Hitler po tom dokonce zavedl frázi: coventrife !
  Dívky byly požádány o doklady. Podívali jsme se na světlo. A očividně to poznali a propukli v úsměv.
  - Paní Zitrichová. - Důstojník se obrátil k Elizabeth. - Jak to jde?
  Převlečená blondýnka křičela:
  - Rozdrtíme partyzány a jiné zlé duchy . Partyzáni jsou slabí, ale vnitřní nepřítel je silnější. Možná bych tě měl zkontrolovat?
  Důstojník se odvrátil a zamumlal:
  - Jsem spolehlivý!
  Vražedkyně zuřila:
  - Co kdybyste si dal elektrody do úst? Pak se přiznáš?
  V odpověď vyděšené blábolení:
  - Není třeba! Soudruh Zitrich.
  Blondýnka byla i nadále drzá:
  - A vy jste mi říkala madam. To je plné trestů.
  Důstojník se doslova dusil strachy:
  - Špatně jsem se vyjádřil! Nějaký zvrat!
  - OK! Mlč, nic neříkej, v tvém srdci je zima. - Elizabeth odjela.
  Drachma se ukázala být v komunikaci zdrženlivější, mírně zavrtěla hlavou, ale nic neodpověděla:
  - Můj pas zůstává u mě. - Ona řekla.
  Londýn v noci byl téměř liduprázdný. Po ulicích řádili policisté s buldoky. Platil zákaz vycházení. Dívky byly několikrát zastaveny v samotném městě. Dokud nedorazili do hotelu Red Fist. Tady bychom mohli zpomalit. V samotném domě byla 24hodinová důstojnická restaurace.
  - Nechce se vám spát, soudruhu Zitrichu? - zeptala se Drachma posměšně Elizabeth .
  -To záleží na kom, soudruhu Dietrichu! - odpověděl blonďatý terminátor. - Ne s kládou.
  - Můžete to udělat s polenem, pokud je velké. - Drachma prohlásil s vulgárním náznakem. - Řeknu vám, aniž bych to považoval za čest a nebral mě za slovo, nevěstince jsou naše sláva, lichotka, moli sežrali svůj kožich!
  Blonďatá bojovnice poznamenala:
  - O čem to mluvíš, Dietrichu? - Vypadá to jako absolutní nesmysl.
  Hraběnka nymfa zamumlala:
  - Neříkej Lizonce! Přesně tak, humorné.
  Elizabeth objasnila:
  - A docela plochý.
  Dívky zamířily do restaurace. Chtěli se najíst a zároveň poslouchat rozhovory opilých důstojníků. I za totalitního stalinského režimu došlo k určitým ústupkům pro důstojníky. Zejména v restauraci nemohli být zatčeni za mluvení, ledaže by šlo o přímou zradu. Bylo se tedy co učit.
  Alžběta šla téměř neslyšně a Drachma naopak dupala - no, dva vysocí důstojníci nemohli chodit tak, jak chtěli, totiž bosí. Musel jsem se smířit s nošením bot, které nebyly ani zdaleka pohodlné. U vchodu stáli hlídači, dva pěkně drsní vyhazovači, ale děvčata bez dalších okolků propustili.
  - Pojďte dál, soudruzi plukovníci. - Říkali.
  Válečníci se zazubili na své černé tváře:
  - Samozřejmě! Jinak je to nabité!
  V restauraci byly lustry a na stěně visela sloní kůže, což místnosti dodávalo původní vzhled.
  Dívky přistoupily k pultu a objednaly si pizzu martini a také kousek tučného vepřového. Na jednu stranu by se to dalo považovat za nevkus, ale červení Američané rádi jedí, jen tak. Kromě toho se zdá, že vepřové zdůrazňuje váš ateismus.
  Ostatně i mnozí křesťané ji považují za nečistou.
  Elizabeth si jen usrkla martini a Drachma samozřejmě vypila celou sklenici, aniž by sebou škubla. Ale důstojníci začali mluvit tišeji. Snědl jsem pizzu.
  Chuť losího masa, klobásy, hub, rajčat, sýra se sladkým alkoholem byla neobvyklá. Docela příjemné. Pro experiment Elizabeth namazala kousek vepřového masa čokoládovým máslem. Obecně byl v ČSA nedostatek jakéhokoli zboží, zejména potravin, ale američtí důstojníci, zejména elitní jednotky, jakoby žili v jiném světě. Mohli se tedy předvést , zvláště pokud měli peníze. No, Drachma a Elizabeth měly docela dost dolarů. Dietrich a Zitrich sami byli bohatí a jejich okolí něco mělo. Drachma také vyzkoušela oleje na tukovou vrstvu a poznamenala:
  - Chutný.
  Elizabeth zakřičela:
  -Tak jezte a pijte!
  Důstojníci pokračovali v rozhovoru. Probírali jsme události na frontách a partyzánské útoky.
  To druhé bylo vedlejší téma:
  - Militanti ze skupiny Bílý lev vyhodili vlak do povětří. Třicet vojáků a šest důstojníků bylo zabito. Více než sto bylo zraněno.
  - Ti bastardi ! Naši lidé jsou biti. - Řekl důstojník v uniformě majora. - Musíme zavést popravy rukojmích. Za každého z nás sto Angličanů.
  - Již zadáno! Byly provedeny popravy. Upáleno bylo asi pět set žen a dětí. - Odpověděl ten druhý. Nyní budou partyzáni tvrdě odmítnuti. Sám Stalin řekl: "Použijte všechny metody, i ty nejtvrdší, proti teroristům a banditům." Zejména rodiny musí převzít odpovědnost za partyzány.
  - Včera jsme mučili bílé bandity. Dali nám své komplice.
  - Ano, ještě potřebujeme popravit známé a další spojené s partyzány.
  Tón konverzace se ztišil:
  "Naše jednotky na východní frontě utrpěly těžké ztráty. Rusové použili atomové bomby proti koncentraci našich jednotek. Statisíce zabitých a zraněných.
  Vyděšené zamručení v odpovědi:
  - Ano, sám jsem viděl vykládat popálené důstojníky do transportních letadel. Mnoho z nich prostě osleplo a oči jim vykrvácely. Čí vlasy vypadly?
  A hloupé zavrčení:
  - Jací jsou tito Rusové barbaři! Po ulicích se procházejí medvědi.
  A další vyděšené sípání:
  - A tygři také mluví.
  Další výkřik byl skeptičtější:
  - V tak chladném počasí nejsou žádní tygři.
  Jeden z policistů si přiložil prst na rty a řekl:
  - A mají speciální, šavlozubé příšery!
  . KAPITOLA Č. 10
  Elizabeth jen stěží potlačovala smích:
  - Mohou vás zabít svým bazarem.
  Drachma ji přerušila:
  - Poslouchejte pozorněji, možná narazíte na něco cenného.
  - Sám plukovník mi řekl, že v ruských laboratořích spojili genom lidí a tygrů. Ukázalo se, že jsou hrozní válečníci. Téměř nezranitelný, schopný skákat vysoko. Jako by vypadaly jako ženy se lví hřívou. - Začal mladý mulatský kapitán.
  Major ho přerušil:
  - Všechno jsou to fámy! Ale slyšel jsem, že jsme vážně spojili genomy krys, lidí a goril. To dělá takové bojovníky; ani jedna kulka vás nemůže zabít, i když je trefíte do hlavy. Strašidelní mutanti. Jsou to oni, kdo nám zajistí slavné vítězství nad Rusy! Nejvýkonnější lodě jsou na to již připraveny, převezou školku.
  - Není to fikce? - Bylo slyšet hlasy.
  Důstojník zvolal:
  - Ne! Všechno je přesně v pořádku!
  Hluk trochu utichl. K dívkám přistoupil asi čtyřicetiletý plukovník. Natáhl ruku.
  Ozval se hluboký hlas:
  - Jak vidím, jste moji kolegové. Co děláš?
  - Nic, jíme a nespíme! - odpověděla vtipně Drachma.
  Plukovník zdvořile navrhl:
  - Nechceš si se mnou zatancovat?
  Hraběnka nymfy zaječela:
  - Nejprve šampaňské!
  - Číšníku, dejte nám trochu texaského sektu! - vykřikl plukovník.
  Drachma přimhouřila oči. Přiběhla k nim mladá dívka ve světlých šatech a podala jim tác s nalitými skleničkami.
  Kráska tweetovala:
  - Prosím, pánové!
  - Vzájemně! - Plukovník stiskl velmi mladé stvoření, které nevypadalo víc než na šestnáct let, na dno. - Buď se mnou, zpívej píseň! Nechte Stalin-Cola pěnu.
  Elizabeth se vzpamatovala:
  - Ano, a objednejte nám Stalin-Colu a whisky.
  Vyšší důstojník se láskyplně usmál:
  - Skvělý! Máš zvláštní vkus.
  Stalin-Cola byla modrá tekutina s lehce smaragdovou příchutí. Něco jako Estragon, jen chuťově silnější a sladší. Možná až příliš sladké, dokonce až křehké.
  Blonďatá dívka zamumlala:
  - Ano, to je příliš!
  Plukovník vycenil zuby:
  - Existuje příliš mnoho náhradních náhražek cukru. Nestyďte se, přidejte více whisky a dostanete koktejl.
  - Díky za radu! - řekla Drachma.
  Dívky hodně pily, ale zachovaly si svěží hlavu. I když se do toho míchaly různé nesmysly.
  Blonďatá bojovnice řekla:
  - Ano, to je prostě super!
  Pak začali tančit, ale plukovník měl graciéznost hrocha. Elizabeth a Drachma vlály jako motýli. Možná se dokonce nechali unést. Nečekaná fráze téměř přerušila jejich tanec.
  - Dietrichu a Zitrichu, kde jste se naučili tak dobře tančit? - zamumlal chlapík v uniformě kapitána ministerstva cti a práv.
  - Ahoj chlape! - zeptala se ho Drachma. - Možná byste se k nám chtěli přidat.
  Elizabethině hlavou probleskl vousatý sovětský vtip.
  Müller se ptá plukovníka SS:
  - Jaké to je pro Stirlitze žít v cizí zemi, pod cizím jménem, s cizím jazykem mnoho let? Přiznejte se, schováváte se před výplatou alimentů?
  Hlas ze zákulisí:
  - Nikdy předtím nebyl Stirlitz tak blízko selhání.
  A teď hra na pošetilost nevyšla.
  Místo odpovědi bezpečnostní důstojník vytáhl zbraň a namířil ji.
  - No, ruce za hlavou. Jděte se mnou a bude kontrola totožnosti! - Řekl kapitán.
  - Nebo možná hotovost! - Drachma hodila po kapitánovi jehlu, nebylo to skoro vidět, a zasáhla ho do čela. Dívka k němu přiběhla, vytáhla jehlu a přitiskla mu prst na krk. Poté byla paměť nešťastného špióna zcela ztracena a o den později měl zemřít na následky úderu.
  - Vidíte, zdá se, že tyto krávy neznaly buržoazní tance. - Sotva slyšitelně zašeptala.
  - Ano! - Elizabeth řekla: - Falešné starty a tango nejsou pro ně.
  - Naše výsledky jsou zatím nulové, nic jsme nezjistili. - Drachma mluvila, aniž by pohnula rty, takže to zvenčí vypadalo, že se dívky jen usmívají.
  Elizabeth poznamenala:
  - Víš, co si myslím!?
  Hraběnka nymfy řekla téměř tiše:
  - Mluv, bystrá hlavo!
  Blonďatá dívka navrhla:
  - Musíme vyslechnout šéfa londýnského nebo britského ministerstva cti a práv. Určitě by si měl být vědom, aby nevznikaly žádné absurdity. Víte, k čemu může vést akce bez jediného koordinátora.
  Drachma se nehádal:
  - Chápu! Jeho jméno ale zatím neznáme.
  Elizabeth zavrčela s úsměvem:
  - Pojďme to zjistit! Náš přímý nadřízený, soudruh generálporučík Brumer. Tento by si měl být vědom.
  Válečnice-nymfa souhlasila:
  - Kdy k němu půjdeme? Právě teď v noci?
  Krásná blondýnka se nehádala:
  - Proč ne! Lidé jako on obvykle celou noc pracují ve stylu Stalina a v pět hodin, což je právě letní svítání, jdou spát.
  Drachma s úsměvem poznamenal:
  -No, to je logické!
  Elizabeth zavrtěla silnými boky, pokrčila svalnatými rameny a rozhodně navrhla:
  - Tak jsme jedli, pili a teď je čas navštívit šéfa.
  Hraběnka nymfa se sotva slyšitelně zeptala:
  - Pamatujete si dobře Zitrichovu chůzi? Podívejte, můžeme vzbudit silné podezření.
  Blonďatá bojovnice uklidňovala:
  - Samozřejmě, že na nic nezapomeneme.
  Drachma zvedla plukovníka, ukolébala ho svými doteky a posadila důstojníka na židli. Ostatní vojáci pokračovali v hovoru.
  Jeden z nich řekl hlubokým hlasem:
  - Jednou jsme chytili skvělou ruskou kočku. Tak velký, dva metry vysoký.
  Bylo slyšet nevěřícné výkřiky:
  - No, ty naléváš! Takové věci neexistují !
  V reakci na to vtipný smích:
  - Tohle je ruská žena, dříč. Tak jsme se k ní přidali my šest a cpali jsme se klobásami podle libosti.
  Byly slyšet rohy:
  - Nakopali ji do zadku !
  Další je vulgární:
  - Rozhodně! Moc ji to potěšilo!
  A znovu úsměv:
  -Zkoušel jsi mít styk s tygřicí !?
  A spokojené chechtání:
  - Určitě to zkusím! Tohle bude kuken-huken !
  Američané, většinou černoši, se smáli. Elizabeth zašeptala Drachmě:
  - Možná je zabít!? Jací hajzlové !
  Hraběnka nymfy logicky namítla:
  - Proč svítit? Kromě toho jsou již odsouzeni k záhubě. Jejich zabitím pouze odhalíme naše karty.
  Blonďatá terminátorka navrhla:
  - Můžete to udělat jemně a nepozorovaně, provést stávku, kterou nás učili FSB, oddálit smrt.
  Převlečená nymfa začala být zvědavá:
  - Páni, to je zajímavý návrh.
  Elizabeth a Drachma přistoupily k důstojníkům.
  Téměř unisono zvolali:
  - No, chlapi, možná chcete skutečné ženy a ne Rusy bledé jako smrt.
  - Co, jste cool holky. - Chlapům se rozzářily oči.
  Elizabeth a Drachma přišly jeden po druhém a rychle chlapy objaly. Udělali to všem a pak se odvrátili. Blonďatá dívka tiše zapnula vysílačku a ta zapípala.
  - Vlastně nám zatím volají.
  Falešné černošky opustily zmatené chlapy. Elizabeth ušetřila jen jednoho důstojníka světlé pleti, byl příliš mladý a hezký. Nyní chlapi čelili smrti na mrtvici a infarkt do dvou dnů. Krásky tedy provedly jemné čištění. V tomto nádherném snu hráli roli super bojovníků , kteří měli prostě fantastické schopnosti a byli schopni dělat věci, které by jim mohly závidět elitní speciální jednotky jakékoli země.
  - No, zatím jde všechno podle plánu. - řekla Drachma.
  Elizabeth objasnila:
  - Myslíš improvizací.
  Hraběnka Nymph potvrdila:
  - Generál Brumaire na nás pravděpodobně čeká.
  Kde se nachází centrum ministerstva cti a práv , dívky objevily z map zachycených od katů, které zabili. Odtud znali jméno svého přímého nadřízeného. Celkově však mapa poskytla představu o Londýně, navzdory nepříliš složitému šifrování.
  - Město není příliš špatně bráněno. - řekla si Elizabeth.
  Drachma to potvrdil s úsměvem:
  - Můžete v něm vidět asi padesát tisíc amerických a přibližně stejný počet anglických vojáků pravidelné armády. Plus sto třicet pět tisíc policistů z více než třetiny žoldáků.
  Blonďatý zpravodajský důstojník poznamenal:
  - V samotném městě, pokud došlo ke zničení, bylo odstraněno. No, vypadá docela dobře.
  Dívky při odchodu z restaurace napodobovaly mírnou opilost, vrávoraly a flirtovaly s ochrankou. Poté se uvolnili a šli pružným krokem.
  Nejprve se rozhodli, že pro cestu bude vhodnější plukovníkovo služební auto.
  Řidič se pokusil namítnout, ale dostal jehlu do krku a ztuhl. Drachma ho posadila a řekla mu adresu.
  Lucerny znovu blikaly, přestože se komunisté chlubili svým řádem, pár lamp bylo nakřivo a nehořelo. Na ulicích je mnoho červených a upravených britských vlajek se srpem a kladivem. A portréty Stalina jsou obrovské, byly postaveny obrovské pomníky. Jeden z nich je v centru Londýna, ne méně než dvě stě dvacet pět metrů. Stalin ukazuje prstem pravé ruky na východ a v levé ruce svírá granát.
  Drachma se vyjádřil:
  - Docela nevkusný kousek!
  Elizabeth souhlasila:
  - Možná měl být autor uvězněn za převod peněz lidí. Za tento monument si můžete postavit letadlovou loď, nebo dvě bitevní lodě.
  Drachma, začalo to být vtipné:
  - Kdo ví! Možná už sedí.
  - Amerika je jako obrovský autobus, jedna polovina sedí, druhá se třese, je tam jen jeden kontrolor, ale všichni ostatní jsou zajíci! - žertovala Elizabeth.
  - Ne, je to spíš jako loď v bouři, polovina je nemocná a druhá se řítí kolem! - Drachma si promnula ucho. - Něco svědí. Možná je to make-up smíchaný s řasenkou?
  Blonďatá špiónka poznamenala:
  - Kvalita se nezdá být nejhorší a neměla by zaostávat ve vodě a není zde žádná řasenka.
  Dívky projely kolem pomníku a ocitly se poblíž mohutné budovy ministerstva, nebo, jak se dříve říkalo, lidového komisariátu cti a práv.
  -To je ale zvláštní! Proč se neusadili v Toweru? - zeptala se Elizabeth.
  Drachma vyjádřila svou myšlenku:
  - Snad proto, aby se předešlo nepříjemným asociacím. Tohle je politické vězení!
  Blondýnka pochybovačně poznamenala:
  - Ale ruská vláda se nebála usadit se v Bílém domě.
  Hraběnka víly zavrčela:
  - Možná proto byl tak snadno vyhozen do povětří.
  Budova byla nízká a zasahovala dobrých deset pater do země.
  Elizabeth a Drachma vyklouzly z auta. Zdálo se, že hněv je inspiroval k činům. A opravdu se chtěly zbavit bot a ohmatat povrch holou, elastickou podrážkou, což je pro věčně mladé dívky zároveň obratnější a velmi příjemné.
  Dívky se však při vstupu zdržely snahou vůle a snažily se dát svým chůzím lenost charakteristickou pro Dietricha a Zitricha.
  Byli požádáni o dokumenty a pečlivě je prozkoumali. Dietrich a Zitrich ale zjevně nebyli nováčky a byli okamžitě rozpoznáni.
  - No, jaký byl lov?! - zeptali se u vchodu. zeptal se veselý major.
  - Výborně, podařilo se nám zahrát lasem velkou hru. - odpověděla Drachma.
  Mladý muž mrkl hnědýma očima:
  - Ano, je to vtipné!
  Elizabeth přerušila:
  "Máme naléhavé informace a musíme podat hlášení generálu Brumairovi."
  Drachma přikývl:
  - Velmi důležitá informace a myslím, že by bylo lepší ji neodkládat na neurčito.
  Důstojník odpověděl:
  - Generál je právě zaneprázdněn, ale vezmeme vás k němu. Navíc s vámi může chtít během výslechu mluvit.
  - To není nejhorší nápad. - Drachma souhlasil.
  Elizabeth dodala:
  - My sami milujeme a umíme mučit.
  Důstojník mrkl:
  - Víte, nejtěžší a zároveň mistrovskou věcí je rozdělit partnera bez použití metod fyzické síly.
  Drachma se usmála:
  - Mohu přimět každého muže zpívat a smát se bez použití hrubé síly. Možná bych to mohl zkusit na vás?
  Důstojník vtipkoval:
  - Ne, rozdrtíš mě! Pojď!
  Dívky vešly do chodby. V zásadě by jim v moderní zpravodajské službě byly odebrány otisky prstů a sítnice. Stále zde ale vládla doba kamenná. Dívky však byly připraveny změnit design svých dlaní. Chcete-li to provést, musíte odříznout kůži svých obětí, ponořit je do speciálního roztoku a nasadit si na ruce tyto zvláštní rukavice. Obecně to dívky dělaly , z této strany se neměly čeho bát. Ale ještě nepomysleli na sítnici.
  Proč ale neustále kontrolovat, koho už znají, a navíc mají zcela autentické doklady.
  - Pamatujete si na Stirlitze? "řekla Elizabeth, aniž by otevřela ústa." (Pro jejich citlivý sluch stačí jazyková artikulace) - Podle legendy nespadl z nebe, ale nahradil zcela reálného člověka.
  Drachma, jejíž znalosti o planetě Zemi byly ve snu mnohem rozsáhlejší, ochotně odpověděl:
  - Von Stirlitz! Ano, to je samozřejmě fikce, ale existoval skutečný prototyp, který, protože byl stoprocentně německý, byl rekrutován za spoustu peněz.
  Blonďatá špiónka dychtivě odpověděla:
  - Nejlepší agenti jsou stále ti, kteří pracují pro ideologii. Pomáhají nezištně a efektivně.
  Hraběnka Nymph potvrdila:
  - Není jich moc. Ačkoli během Velké vlastenecké války miliony lidí po celém světě, včetně nacistického Německa, věřily v komunismus.
  Elizabeth s úsměvem poznamenala:
  - Moderní Rusko má problém. Jak přilákat potenciálního zrádce? Kdyby jen pro peníze, tak to budou úplný zmetek , který podsouvá špatné informace.
  Dívky sešly po schodech dolů. Chodby byly jasně osvětlené. Na stěnách byly plakáty. Je zde mnoho pracovníků, mnoho z nich žen. V různých projekcích a stavebních projektech století. Dělníci jsou zpravidla muži a černoši, kolchozníci jsou naopak ženy a běloši. Vojáků je mnoho, mezi nimi je přibližně stejný počet bílých a černých. A také děti! Kupodivu, většina z nich je už bílá, a navíc bledá.
  Drachma předstírala pobouření.
  - Proč kreslí tolik bledých pěstounů ?
  Major kráčející vepředu odpověděl:
  - Tohle je tradice. Předpokládá se, že nová generace bude osvobozena od náboženských a národních předsudků. Obecně v KSA máme rovnost práv zakotvenou v ústavě. Cože, tohle se ti nehodí?
  - Naše rasa je hlavní oporou komunismu! - řekla Elizabeth.
  - Generál Brumaire je také bílý! - Řekl důstojník. - A já jsem Sambo!
  - A to znamená judo! - vtipkoval Drachma.
  Dívky se zastavily v sedmém patře metra. Otevřely se posuvné dveře a oni se ocitli v místnosti, kde u vchodu stálo asi deset lidí. Všichni hodně velcí chlapi, dva metry vysocí a s hranatými rameny. Když uviděli plukovníky, zasalutovali.
  - Pojď dovnitř! Paní.
  Dívky vešly dovnitř.
  Generál Brumaire s tmavými brýlemi a zahnutým nosem vypadal spíše jako Japonec než Evropan.
  Generálmajor Vichy klouzal vedle něj. Tentokrát klasický černoch.
  Kupodivu byl v místnosti čerstvý vzduch a vůně květin.
  Elizabeth a Drachma očekávaly, že se setkají se zatuchlým vzduchem a sténajícími vězni, ale byly trochu zmatené. Generál Brumaire se snažil o něčem přesvědčit mladou dívku, ne starší šestnácti let.
  Důstojník zakoktal:
  - Prosím, princezno Diano, buďte rozumná. Když ne kvůli sobě, tak kvůli svým lidem.
  Princezna zamumlala:
  - V jakém smyslu!
  Brumaire zavrčel:
  - Pokud se veřejně zřeknete prohnilé a v podstatě námi zničené dynastie Windsorů a vstoupíte do komunistické strany, zachráníte život nejen sobě, ale i svým blízkým.
  Dívka byla rozhořčená:
  - Stát se zrádcem?
  Generál pokračoval v přesvědčování:
  - Ne, buď rozumný. Zachraňte životy mnoha a kvůli tomu snižte svou hrdost.
  Princezna byla rozhořčena:
  - Jidáš věřil, že zradou Krista přinese svému lidu osvobození. Nabízíte mi něco podobného?
  Brumaire a Vichy jednohlasně přikývli:
  - Nenabádáme vás, abyste zradili Boha!
  Dívka vykřikla:
  - Není to zrada stát se komunistou? To ostatně a priori implikuje ateismus.
  Generál bezpečnostní služby logicky svým způsobem poznamenal:
  - Ne! Můžete se formálně stát komunistou, ale hluboko ve svém srdci zůstat věřícím. Koneckonců, ještě se nemůžeme dívat do myšlenek.
  Princezna zvolala:
  - A sláva Všemohoucímu.
  Brumaire pokračoval ve svých nabádáních:
  - Vlastně , dávejte pozor. Ještě jsme tě fyzicky nemučili. Nestrkali jim horké jehly pod nehty, nešokovali je, nenamáčeli je do kyseliny. Víte vůbec, jakou bolest zažíváte, když se ponoříte do vroucího louhu?
  Dívka, již bledá, byla jako mrtvola. Zavrávorala, ale stála pevně. Rty stále slyšitelně šeptaly:
  - Pro Krista jsem připraven vytrvat!
  Vishy se zazubil a jeho oči získaly dravý výraz:
  - Takže! Než začneme mučit vás, budeme mučit ostatní. Je to mnohem hezčí. Kde začneme, šéfe?
  - Myslím, že od dívky. Máme stovky dětských rukojmích. - Generál ukázal na zubařské křeslo. "Dáme ji sem a vrtáme jí zdravé zuby, dokud neztratí vědomí." Pak přivedeme další dívku nebo chlapce a budeme si užívat jejich křik.
  - Porodila tě žena nebo vlčice! - zašeptala princezna.
  Brumaire zvolal a nafoukl tváře:
  - Zrodila nás strana a soudruh Stalin. A řekl, že je hloupé a nezodpovědné věřit, že dětství chrání před spravedlivou odplatou a lidovou spravedlností!
  Slzy se koulely po princezniných tvářích. Nemohla dát souhlas, ale dívat se na mučení ostatních bylo nad její síly.
  - Možná mě nechte přemýšlet. - Řekla, abych získal čas.
  Vishy se nechutně usmála a nosovým hlasem řekla:
  - Můžete přemýšlet, ale ne příliš dlouho. Jak řekl soudruh Stalin: "Ve válce má jedna vteřina větší cenu než tisíc granátů!"
  Zatímco výslech probíhal, Elizabeth a Drachma přistoupily k osmi strážným vojákům. Toto množství obrovských a vycvičených kusů masa stačilo na to, aby střežilo a drželo se zbraní v ruce slabou, křehkou dívku, téměř dítě. Když ale dvě hezké Američanky začnou flirtovat a při hře na děvky chytit muže za jejich důstojnost, začnou si na oplátku hrát. Dívky je zkrátka zcela ochromily tlakem na nervová centra, poté se podívaly do kamery, která pokoj natáčela. Drachma řekla sladkým pohledem:
  - Ano, teď to rozdělíme! Stačí nařídit vypnutí fotoaparátu.
  - Na co? - zeptal se generálporučík Brumer.
  - Některé informace, o kterých víme, je lepší nevědět ani blízkým přátelům. - Drachma se podívala výmluvným pohledem, jako by naznačovala, nebuďte hlupáci , máte možnost si osobně nacpat kapsu.
  - Takhle to je! - Objednávka: vypněte fotoaparát.
  Strážní vojáci stáli jako zmrzlé modly a nevzbuzovali příliš podezření.
  Alžběta je i trochu pohladila!
  Drachma se otočila k princezně.
  Nymfa hraběnka něžně řekla:
  -Uklidni se, zlato! Nebudeme tě mučit. Ale nevíte, že my komunisté chceme štěstí pro všechny lidi? Aby naše děti měly jídlo a vzdělání zdarma a v budoucnu s pomocí vědy dosáhly nesmrtelnosti.
  Dívka Diana odpověděla:
  - A za to mučíte děti!
  Drachma vášnivě pokračovala:
  - Tohle je vynucená oběť. Ale v budoucnu budou všichni vzkříšeni silou komunistické vědy a převychováni ve prospěch komunismu, laskavosti a štěstí!
  Princezna odpověděla s povzdechem:
  - Jen Pán Bůh může křísit mrtvé.
  Hraběnka nymfa se s úsměvem zeptala:
  - Co myslíš, věda je bezmocná?
  Diana odpověděla nepříliš sebevědomě:
  - To jsou červené pohádky.
  Drachma vášnivě řekla:
  - Kdysi bylo letadlo, televize a především atomová bomba považovány za pohádky, ale vše se stalo skutečností. Stejně tak komunistické ideje předčí vaše nejdivočejší sny. Dokážete si dokonce představit, jaká síla na nás čeká!
  Dívka se na ni podívala pozorněji:
  - A ty jsi chytrý! Ale stále si myslíte, že nebe lze vybudovat bez Boha.
  Hraběnka-nymfa pateticky odpověděla:
  - Jen člověk může vybudovat nebe. A všechno ostatní je opravdu pohádka, o dobrých čarodějích a štědrých bozích.
  Generál Brumaire ji přerušil:
  - To je všechno zajímavé, ale myslím, že jste splnili můj úkol a našli jste, kde se druidové skrývají, a co je nejdůležitější, jejich poklady.
  Alžběta přistoupila ke generálovi a předstírala, že mu šeptá do ucha a tiskne mu spánek:
  - Nyní složíte účet samotnému Stalinovi.
   Drachma udělala totéž s Vishy a řekla:
  - Teď jsem Josif Stalin!
  Elizabeth pokračovala:
  - A já jsem šéf ministerstva cti a práv, Lavrenty Kissenger . Dívky píchaly generálům jehly a úplně vypnuly jejich vůli. Potom řekli drsným tónem:
  - Nyní nám dáte závěrečnou zprávu o všech posledních operacích.
  Brumaire zbledl:
  - Nejsem vinen za krádež pokladů z paláce, Fritz Game mi osobně dal svolení.
  Stalin tváří v tvář Drachmě posunul obočí ke kořeni nosu:
  -Kdo je to, Fritz Game?
  Generál, dusící se strachem, odpověděl:
  - Vedoucí oddělení pro Británii a severní Evropu, armádní generál. Znáš ho, soudruhu Staline.
  Nymfa, napodobující Stalinův přízvuk, řekla:
  - Všechno vím, ale když se vedoucí zeptá, musíte odpovědět. Řekněte mi, co víte o plánech přepravy superbomby s hlavicí o síle tisíc megatun.
  Brumaire zaskřehotal:
  - Velmi málo, soudruhu Staline. Ani jsem nevěděl, jestli tam bude vodíková bomba. Právě mi řekli, že zítra odpoledne by měl do tajného přístavu Red Ariston dorazit velmi cenný náklad. Proč existuje obrovské množství zabezpečení?
  Drachma lisována:
  - Takže tam je bomba!?
  Opět generálův sípání:
  - O tom nemám ponětí, soudruhu Veliký Staline. Pouze Fritz Geim ví všechno, má všechna vlákna a souvislosti.
  Nymfa řekla sebevědomým tónem a s jemným kavkazským přízvukem, charakteristickým pro Stalinův hlas:
  - Tak mu teď zavolej, řekni mu, že tam jsou tak tajné informace, že je nelze věřit telefonům, a my za ním půjdeme.
  Brumaire zamumlal:
  - Dobře, soudruhu Staline. - Mám říct, že jdeš se mnou?
  Drachma prohlásila rozhodně:
  - V žádném případě! To by mělo být malé překvapení. Kromě toho, není to velké potěšení mě vidět?
  Generál zavrčel:
  - Samozřejmě, soudruhu Staline.
  Elizabeth položila z Vichy řadu dalších otázek, včetně otázek o vojenském potenciálu Britských ostrovů, o nových typech zbraní a získala nějaké informace.
  Blonďatá dívka tweetovala:
  - Ano, také chtějí umístit jaderné zbraně na ponorky a poslat je do Petrohradu. Pravda, neví kdy ani jejich přesný počet!
  Drachma energicky přikývla:
  - Určitě dáme vědět našim přátelům. Co jiného!
  Elizabeth oznámila:
  - Hodně věcí, ale většinou v Anglii. Předpokládá se však, že Rusové nezačnou přistávat na Britských ostrovech dříve, než se vypořádají se skupinou ve Francii.
  Nymfa řekla:
  -Zdá se, že nejsou příliš optimističtí ohledně svých šancí?
  Blonďatá špiónka přikývla.
  - Že jo! To ale jen zvyšuje pravděpodobnost agrese a jaderného terorismu.
  Přistoupila k nim princezna:
  - Kdo jsi?
  Elizabeth sebevědomě řekla:
  - Vaši přátelé, v tuto chvíli zachráníme, když ne celý svět, tak Evropu.
  Diana upřesnila:
  -Vy jste ruští agenti?
  Drachma prohlásila rozhodně:
  - Dostaneme tě odsud, ale musíš zapomenout, že jsi nás viděl.
  Dívka zavrčela:
  - Tak jasné osobnosti, to je nemožné!
  - Nebojte se, pomůžeme vám. - Elizabeth si položila ruku na čelo a pohladila Dianu. - Vy sami se z toho budete cítit lépe a snadněji. Nyní nás budete následovat.
  Generál Brumaire vytočil číslo tísňového volání a zamumlal:
  - Říká generálporučík ministerstva cti a práv Michael Brumer.
  Chladný hlas odpověděl:
  - Sekretářka poslouchá!
  Generál sebevědomě řekl:
  - Mám extrémně důležité a tajné informace pro Fritze Geima. Je vhodné mu to osobně předat a promluvit si tváří v tvář.
  Tajemník odpověděl:
  - Dobře, generálporučíku, požádám armádního generála.
  Brumaire se otočil:
  - Vidíš, oni mě znají a oceňují mě.
  - Hlavní věc je, že si tě vážím! - řekla Drachma.
  Důstojník stál v pozoru:
  - Správně, soudruhu Staline.
  Ozvalo se cvaknutí a z druhé strany se ozval chraplavý barytonový hlas:
  - Fritz poslouchá!
  Brumaire zakoktal:
  - Soudruh generál armády. Naléhavě se s vámi potřebuji sejít. To je tak důležité, že telefonům nemůžete věřit.
  Hlas na druhé straně linky nevyjadřoval nadšení:
  - Ty nelžeš, Miku? Jestli jsi mě zbytečně obtěžoval, tvoje píseň je u konce. Rozuměl?
  Generál zabzučel:
  - Co jsem, nemám tušení! - Vichy a dvě důležité osoby budou se mnou.
  Fritz vydal:
  - Dobře, budou splněny. Sejdeme se za půl hodiny v jámě lvové.
  Brumaire byl zjevně spokojen:
  - Skvělý! Budu tam za chvíli.
  Drachma ho švihla po nose a řekla:
  - Hammere, teď půjdeme spolu s tou dívkou. Napište jí nouzovou univerzální propustku na opuštění města a dejte jí auto s řidičem.
  Generál energicky přikývl:
  - S radostí, soudruhu Staline.
  Vyšlo jich pět a Diana nebyla oblečená jako žalářnice, ale jako družka. Ano, ne bosá dívka v hadrech, ale luxusní šaty a boty na podpatku a dokonce šperky s kameny.
  I když její vzhled vzbuzoval u některých podezření, nikdo se neodvážil proti dvěma generálům něco namítat.
  "Pojďte dál, velcí soudruzi." Vojáci zasalutovali.
  Elizabeth vedla dívku k autu. Brumaire dal řidiči rozkaz.
  - Odneste to tam, kde si objedná.
  Cvakl podpatky svých bot:
  - Poslouchám, soudruhu generále.
  Diana se uklonila. Cítila se sebejistě, jako by měla situaci pod kontrolou.
  Elizabeth na uvítanou přikývla:
  - Sbohem, Diano! Dávejte pozor, abyste nebyli přistiženi podruhé, bohové se neradi opakují.
  Princezna vysvětlila:
  -A lidi taky!
   Dívky se společně s prohloupenými generály přesunuly k vlčímu doupěti. Vypadali, jako by byli vysoko . Nasedli jsme do speciálního auta, luxusního, pancéřovaného, směs tanku a cadillacu.
  Mělo osm kol a byla široká jako závodní auto, což mu dávalo obrovskou rychlost a dobrou manévrovatelnost. Jeli však nijak zvlášť nespěchali. Dryáda cestou položila několik otázek.
  - Plánujete použít chemické zbraně?
  Brumaire ochotně odpověděl:
  - Ano! To je samozřejmé. Protože Rusové mají dobré plynové masky, používáme Coffin gas -3, což je směs několika toxických látek a vzdušné kyseliny. Proniká kůží a vytváří hrozné vředy. Obecně hrozná látka, akorát proti ruským barbarům.
  Elizabeth poznamenala:
  - "Rakev" je symbolické jméno.
  Vishu potvrdil:
  - Vymyslel to sám Stalin. Nebo vědci e- vězni. Jsou mučeni, a aby se vyhnuli utrpení, přicházejí s vynálezy.
  Drachma se zachichotala:
  - Perfektní systém.
  Brumaire sdílel odhalení:
  - Ale navrhli jsme, aby Vasilevskij přišel na naši stranu. Na oplátku dáme celé Polsko, ale odmítl.
  Nymfa zamumlala:
  "Pravděpodobně jsem si uvědomil, že jinak by čelil mučení a smrti."
  Generál zaskřehotal:
  - Je to možné! Nebo spíše jde, jak říkají Rusové, o zpracování přísavek a lov na živou návnadu. A jakmile to chytíš, vezmeš bič.
  Elizabeth položila svou otázku:
  - A bakteriologické zbraně! Už je to připravené?
  Vishu se dusil a začal říkat:
  - Vývoj probíhá! Byly zde nalezeny spory mnoha bacilů. Křížíme viry a bakterie, ozařujeme je různými izotopy, přidáváme k nim chemikálie, organické a anorganické látky. To znamená, že už něco je. Vznikají takové hrozné viry. Vedou k rozpadu tělesných buněk a hemoglobinu. Jsou hojné a v životním prostředí přetrvávají dlouhou dobu a nejnovější vývoj se jmenoval "Sojuz", taková monstrózní směs bacilů a virů. Můžete zničit celé lidstvo. Avšak než žít ve tmě, je lepší zemřít ve světle!
  - Ne chirurgický reflektor! - Drachma vtipkovala. Kdy dorazí Sojuz?
  Generál zakoktal:
  - Ještě to není hotové, ale myslím, že to bude spuštěno velmi brzy. Pravda, tento ultravirus se snadno vymkne kontrole a nemusí zůstat žádní vítězové ani poražení!
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - Nesmyslná zbraň!
  Brumaire logicky poznamenal:
  - Má vodíková bomba smysl? To je jen prostředek ke zničení lidstva. Krutý prostředek, jako kyj do hlavy.
  Dívky se zamračily, Elizabeth poznamenala:
  - Lidstvo se mělo sjednotit na začátku a teprve potom vytvořit takové ničivé zbraně.
  - Myšlenky komunismu se spojují tak pevně jako nikdy předtím! - Generál si všiml. - Mají mezinárodní podstatu a ateistickou složku, která stejně odstraňuje všechna náboženství.
  Drachma souhlasil:
  - Že jo! Je snazší udělat z muslima nebo žida ateistu než křesťana. Potřeba pochybovat o existenci všech bohů je vlastní vyššímu "já" člověka.
  - Je to stejné jako pochybovat o existenci svého otce. - Elizabeth si všimla.
  Hraběnka nymfa celkem logicky namítla:
  - Pokud se před dítětem schová a nechá ho napospas osudu, pak není hříchem o něm pochybovat. Pokud si děti hrají se sirkami nebo vodíkovými bombami a otec to vidí, ale nechce ho ani varovat, co se pak dá o takovém otci říci.
  Blonďatý terminátor řekl:
  - Možná nám jen dal více svobody!
  Drachma vtipně prohlásil:
  - Neřekl bych, protože stále existují pekelná muka. Obecně platí, že dítě je prázdný list papíru, pokud se ušpiní, jsou na vině zpravidla dospělí. Stejně tak je člověk Božím dítětem, který poskvrnil svou čistou duši a z nevinných udělal zdroj zla. Když ne sám Bůh, tak jeho nejdokonalejší stvoření, Lucifer. Ale není Všemohoucí zodpovědný za stvoření Otce zla? Navíc věděl, jak slabé a nepokušené jeho děti jsou, musel je chránit před špatnými vlivy. Jde přece o zcela logickou reakci rodičů, jak zabránit kontaktu dítěte s tyranem. Ostatně i stát zavádí plusy pro kreslené filmy. A tady mluvíme o kontaktu s takovým mistrem klamu, jakým je Satan - pečeť dokonalosti, plnost moudrosti, koruna krásy!
  Elizabeth tento rozhovor nepotěšil. Její logická a přitom téměř dětská mysl nedokázala najít argumenty srovnatelné v přesvědčivosti. Nejhloupější je, že nečetla seriózní teologická pojednání a neznala námitky církve proti těmto útokům. Obecně byla dříve v rozpacích z toho, že umírá více lidí než zachraňovaných. Mělo by to být naopak. Koneckonců, nekonečná mysl Stvořitele umožnila přehrát ďábla na jeho vlastním poli. A zde se objevil paradox: v boji o duše často vítězil Satan! A to odporuje logice. Bůh může prohrát pouze záměrně. Ale chce Všemohoucí prohrát bitvu o duše? Dokonce i Bible říká, že Bůh chce spasit každého!
  Drachma položila generálovi několik dalších otázek a odjeli z Londýna.
  Na boku zůstalo pár mocných fortů s děly, jedno z děl bylo opravdu královské s ráží tisíc milimetrů. Zasáhl z dosahu až dvou set kilometrů, i když s nízkou přesností. Alžběta si vzpomněla, že i Němci měli podobnou "Doru", kterou Rusové přezdívali Big Fedora, neboli blázen .
  Vypálilo sedm tun granátů. Je to drahá věc a sama se plně neospravedlňuje. Těžký bombardér je asi lepší. Když Rusové dobyli Doru, Berija na Stalinův rozkaz nařídil reprodukci děla schopného ostřelovat Britské ostrovy a území USA zpoza Uralu. To je fakt ze skutečného příběhu. Je pravda, že později je vědci v šarašce stále dokázali přesvědčit o marnosti tak drahého projektu. Jedním z hlavních problémů je omezená rychlost expanze výbušnin. Z tohoto důvodu ani delší délka hlavně není nijak zvlášť užitečná. A přesnost je špatná. Střela se mnohem snadněji upravuje. Ve skutečné historii byl Stalin k raketové technologii skeptický, možná částečně navzdory Hitlerovi. Jestliže před Velkou vlasteneckou válkou Stalin miloval těžké, velké tanky a Hitler naopak preferoval malé, ale obratné, pak se s postupem konfliktu chutě měnily. Jestliže ve třicátém osmém roce byl T-4 o hmotnosti sedmnáct tun klasifikován jako těžký, pak ve čtyřicátém čtvrtém T-5 "B" Royal Panther již vážil padesát tun a byl považován za střední tank. Stalin zakázal výrobu tanků těžších než čtyřicet sedm tun. Pravda, po válce IS-4 vážil dvaašedesát tun, objevil se tank s vynikající ochranou.
  Alžběta přemýšlela o zvláštní specifičnosti osudu. Stalin, jehož vynikající mysl měla sloužit ve prospěch Ruska a který ze SSSR udělal nejmocnější mocnost na zemi, je nyní nepřítel. A komunismus se zhroutil ve všech zemích světa, rudý kapitalismus je v Číně a Severní Korea dýchá naposled, na Kubě vzkvétal černý trh a prostituce.
  Brr! Socialismus v Americe však nemůže být krvavější než v SSSR, kde je sociální základna komunismu užší.
  Obrněné auto vyjelo na útes. Zarostlá lesem stála, jak se zdálo, slepá a všemi opuštěná. Na boku se otevřely dveře a dovnitř vjelo generálovo auto. Tam ho potkali vojáci speciálních jednotek. Požadovali doklady. Pečlivě si je prohlédli a položili několik otázek. Donutili mě odevzdat zbraně, ale nechali korálky.
  Když se ujistili, že to byli generálové před nimi, v doprovodu dvou důstojníků, ale známých osobností, bylo jim umožněno projít.
  - Ty nás vedeš!
  Aby se dostal k Fritzovi, musel projít několika chodbami se strážemi. Vnitřní výzdoba byla téměř středověká. Tu a tam visely staré obrazy a kůže. Řada děl měla značnou hodnotu.
  - Zdá se, že zde se shromažďují nejlepší výtvory. - řekla Drachma. - Pak to vezmou do své prasátka.
  Elizabeth odpověděla s povzdechem:
  - Dokonce i Žukov se ukázal v úkrytu trofejí, co můžeme říci o obyčejných yankeeských generálech.
  Vstoupili do zvláštní místnosti. Po stranách stál tucet vojáků a sám Fritz seděl v křesle pokrytém tlustým pancéřovým sklem. Národnost armádního generála byla kontroverzní. Bylo v něm něco jako Ind, Černoch a Asiat. Nos je dlouhý, téměř orlí, oči jsou mazané. Podíval se zpod obočí na své podřízené.
  Když však jeho pohled padl na Elizabeth, hrála mladší a hezčí černošku, změkl.
  - Zkrátka, mám příliš málo času.
  Drachma začala jako první:
  - Rusové se dozvěděli, že do Británie má dorazit vodíková superbomba.
   Jejím cílem je zničit a infikovat ruskou Evropu.
  Fritz zařval jako zraněný býk:
  -Zbláznil ses? To nemůže být pravda!
  - Jak to říct! - Elizabeth podporovala svého přítele. - Jak to potom víme?
  Zástupce maršála zvolal:
  - A je to! Jak to víš?
  Hraběnka víly zavrčela:
  - Druidové! Ovládají starodávnou magii a dokázali číst myšlenky na dálku. Každou chvíli to mohou Rusové zjistit. Pak zaútočí na bombovou loď.
  -No, to není tak jednoduché! Tato loď je schopna, jako ponorka, klesnout ke dnu! - řekl Fritz. -Víc vám neřeknu.
  Drachma zavrčela:
  - Port Krasnyj Ariston je pod přísnou ostrahou.
  Černé oči Fritze Heima zazářily:
  - Druidové se spletli, loď by do tohoto přístavu vůbec neměla dorazit. Obecně platí, že nejsou všemocní. Jste jim na stopě?
  Elizabeth vyhrkla:
  - Ano, hra soudruhu!
  Vicemaršál , nebo spíše armádní generál, křičel:
  - Okamžitě je všechny zatkněte!
  -Ovládají umění teleportace. - vyhrkla Drachma a zatřásla svými silnými svaly.
  Fritz zařval:
  - Jaký nesmysl!
  Elizabeth se naklonila:
  - Odstraňte vojáky a vypněte video dohled. Chceme vám říci něco důležitého.
  Fritz se napjal, ve tváři se mu objevilo podezření:
  - Nejsi to, co jsi?
  Blondýnka zavrčela:
  "Pracuji pro úřady dvacet let, svou první výpověď jsem napsal, když mi bylo deset, a chápu, jak nebezpeční mohou být další svědci."
  Fritz si pomyslel, stejně se odtud nedá odejít, hora je plná stráží. Navíc vždy stihne vyslat poplašný signál například zazvoněním. A proč by se měl bát? Generálové a důstojníci jsou zbabělci a odevzdali zbraně u vchodu. A vůbec, každý je tady svůj, uvidíme, co řeknou holky.
  Následoval silný řev:
  - Veškerý video dohled byl odstraněn! U nás je vše jednoduché. A konvoj je volný. Krokový pochod!
  Dvanáct ozbrojenců areál opustilo. Pohybovaly se mechanicky a byly tak obludně napumpované, že vyvolávaly myšlenky na silné anabolické steroidy.
  Drachma se naklonila ke sklu. Elizabeth k ní přistoupila a neztrácela čas. Musíme najít způsob, jak okamžitě oddělit adheze pancéřového skla tak, aby se oddálilo, a pak hodit jehlu. Všeobecně zde vše muselo být provedeno s naprostou přesností, aby nedošlo ke spuštění poplachu. Brutální vražda Fritze by mohla způsobit korekci v pohybu lodi, v takovém případě bude muset všechno začít znovu:
  Armádní generál zamumlal:
  - Řekni mi tajnou informaci!
  Drachma začala podbízivým hlasem:
  - Druidové vědí, kde je ukryt rezervní fond britských králů.
  - Co? - Fritzovi vylezly oči. - To je skvělé .
  - Ano přesně! Jsou tam obrovské poklady, shromážděné po staletí po celém světě. Z různých zemí: Indie, Austrálie, Kanada, Pákistán, Jižní Afrika a Egypt. "Řekla Drachma podrážděně." - Poklady faraonů a Napoleona Bonaparta, tureckých sultánů, afrických vůdců, čínských bohů. Představivost je bezmocná si představit, kolik zemí a národů Anglie okradla.
  Fritz ji přerušil:
  - Ano, to víme. To je důvod, proč Stalin vyvolal povstání, aby ukončil vykořisťování a drancování kolonií. To je z jeho strany obecně úžasný krok k vyrovnání všech zemí a národů!
  (V chudobě) - pomyslela si Alžběta.
  Drachma křičela:
  - A nyní mohou být tyto poklady znovu uvedeny do oběhu. Je tu dokonce i starověká koruna krále Artuše.
  Armádní generál byl překvapen:
  - No nejsou Rytíři kulatého stolu pohádka!?
  - Ne! Tohle je realita! Učinili jsme tak úžasný objev. - řekla Drachma s dechem. - A proč, díky tak jednoduchému, nekomplikovanému prostředku, jako je elektrický proud a horké jehly pod nehty.
  Elizabeth dychtivě odpověděla:
  - Protahování a kroucení kloubů také není špatné. Zvlášť, když to dělají kluci. V útlém věku jsou tak flexibilní a pohybliví, že je potěšením je mučit vykrucováním postav z jejich těla. - Elizabeth promluvila, ale její ruce pracovaly.
  - Ano , je také hezké mučit chlapce! - poznamenal Fritz. "Přál bych si, abych je mohl mučit hned teď, ale není čas." Pojď, řekni nám podrobněji, kde jsou ukryty poklady.
  - A spolu s námi budete mučit dívky. Je hezké lámat jim prsty horkými kleštěmi!
  - Samozřejmě, jak říkáš! - Fritz zkroutil čenich .
  - Nakloňte se, nechci, aby to poslouchali dva generálové:
  - Ano, každou chvíli jim zařídím nehodu. - Fritz vyhrožoval. Za mnou to nerezaví.
  - Co! A políbit tě na rty! Vnímejte hrdinovy rty. - řekla Drachma.
  - Mluv rychle, pak ti dám pusu!
  - Je to ve skotských horách.
  - Ano, adresa, nikde přesněji!
  - Mezi nimi je hora zvaná šeřík chřadnoucí. Ale proč bychom měli trpět, raději vám nakreslím mapu.
  Drachma začala něco kreslit a udělala to schválně malým písmem. Fritz se netrpělivě ošíval, nohy mu dokonce stepovaly.
  - No, nemůžeš se pohybovat rychleji!
  - Sebemenší nepřesnost může shodit kresbu. - odpověděla Drachma. - Víte, jak je při kreslení důležitý každý detail.
  - Dobře, jen to neberte moc daleko!
  Drachma pokračovala v ukazování a řekla:
  - Připraveno!
  Fritz přispěchal k výkresu a narazil na průhledné brnění. Ve frustraci stiskl páku. Brnění se rozestoupilo a ruka popadla papír. Pak na něm dívky pracovaly a Fritze okamžitě paralyzovaly.
  - Takhle jsme s vámi skončili! - řekla Elizabeth. - No, teď budete odpovídat na naše otázky!
  - Zeptejte se jeho, soudruhu Staline! " řekl Brumaire s vytřeštěnýma očima.
  Dívky mu daly několik injekcí tenkými jehlami do hlavy a nakonec si ho podrobily.
  - Teď jsi náš! Dejte nám zprávu!
  Elizabeth obrátila oči v sloup a zeptala se:
  - Řekněte mi, na které lodi by měl náklad dorazit tisíc megatunová vodíková bomba?
  - Přesněji řečeno, existuje tisíc dvě stě megatun a loď se dětinsky nazývá "Slunce".
  Drachma si těžce povzdechla:
  - Takhle se smějí snu!
  Fritz zabručel:
  - Běda, takový je život!
  -Kam by měl dorazit?
  - Na sever Skotska do přístavu Red Harvard. To je docela vážný požadavek. Odtud bude dopraven k břehům Dánska. Loď je schopna se ponořit do vody a plout jako ponorka. Konečným cílem je Petrohrad. Výbuch by měl zničit nejdůležitější ruská průmyslová zařízení ve středu Evropy.
  - No, myšlenka je zcela jasná!
  - Ano, soudruhu Staline. Toto je Kissingerův nápad explodovat superbombu a způsobit supertsunami !
  - To je velmi zajímavý nápad! - Drachma si všimla.
  Dívky pokračovaly ve svých otázkách.
  - Jaké je zabezpečení konvoje?
  - Velmi slušné , dvacet ponorek, deset lodí, z toho sedm torpédoborců, dva křižníky a jedna bitevní loď. Celá letka. Kromě toho bude kroužit asi stovka stíhaček, které budou poskytovat krytí z letadlové lodi.
  - Páni, to je docela dost síly.
  - Obecně se zpočátku plánovalo použití ještě větší skupiny, ale pak se uvažovalo, že by to mohlo způsobit nadměrnou pozornost nepřítele. Rozhodli jsme se tedy omezit se na toto.
  - Univerzální loď "Solnyshko" jde pod vodu!
  . KAPITOLA Č. 11
  V paláci císařovny pekla a bohyně zla Kálí pokračovala zábava a souboje gladiátorů.
  Vzhledem k tomu, že královský chlapec šašek Vladimír Terkin začal zpívat bez ptaní, vzbudil tím hněv veřejnosti.
  Král trolů zvolal:
  - Podívej , zpíváš! Dostaňte ho do ringu! Do ringu!
  Bohyně Kali souhlasně přikývla:
  - Ano, přesně do ringu! Nechte mého drahého šaška bojovat s trpaslíkem sám. A bičujte gladiátorské chlapce!
  Otrokyně se vrhly k chlapcům a blýskaly se na holých růžových podpatcích. Zkroutili jim ruce a odvlekli je ke kozám na bičování. Mladí otroci chabě vzdorovali.
  Byli pevně přivázáni ke kozám. Otrokyně vzaly do rukou biče a začaly udeřit silou do nahých, svalnatých zad dospívajících otrokyň. Chlapci-otroci zatli zuby a mlčeli ve snaze zachovat si důstojnost.
  A Vladimir Terkin šel proti gnómovi. Vypadal jako asi dvanáctiletý chlapec, měl na sobě jen plavky a sundal si z hlavy čepici s rolničkami.
  Trpaslík v botách byl trochu vyšší, ale to bylo kvůli botám, navíc byl nízký a ramena měl samý blok. Stál naproti chlapci.
  Vladimír se rozhlédl a zeptal se:
  - Možná byste mi mohl dát zbraň?
  Bohyně Kali se zachichotala a odpověděla:
  - Ne, můj bubáku! Tentokrát budete bojovat holýma rukama! Nebudete mít zbraně.
  Chlapec v plavkách poznamenal:
  - A kdo vás bude bavit, madam?
  Císařovna Ada sebevědomě odpověděla:
  - Myslím, že tvůj duch mě nebude bavit o nic hůř než tvé tělo. Navíc vím, že nemáte jednoduchou duši!
  Trpaslík zařval:
  - Dej mu meč! Je mi zle ze zabíjení neozbrojeného dítěte!
  Bohyně Kali se usmála a odpověděla:
  -Dejte mu meč jednoho z gladiátorských chlapců.
  Otrokyně přiběhla a vrazila Vladimírovi do rukou meč jednoho z otroků.
  Mladý válečník zvedl zbraň a cítil se sebejistě.
  Bohyně Kali nařídila:
  - Nyní vsadíme, pánové!
  A pak se všemožní králové a princové začali sázet. Byly uzavírány různé druhy sázek.
  Trpaslík s úsměvem poznamenal:
  - Chudý chlapec! No, zabil jsem i lidi mladší než ty! Modlete se k bohům, které vidíte, že existují!
  Vovka se zachichotala a zaštěbetala:
  Bohové védských chlapců jsou silní,
  Ale nepomáhají slabším ...
  Pokud jsi věrný moudré moci,
  Pak bojujte o čest a slávu!
  Bohyně Kali agresivně přikývla hlavou se světlými vlasy a těžkou korunou:
  - Start!
  Zazněl tradiční gong - signál k boji. Trpaslík udělal první krok s úsměvem. Pak nečekaně na tak husté těleso prudce zrychlilo. A jeho sekera zablikala nad chlapcovou hlavou. Vovka uhnul sotva znatelným pohybem. Pak jeho meč zasáhl trpaslíka do tváře a zanechal po něm červenou rýhu. Sekera znovu zablikala, ale chlapec zase bez problémů odešel. A ukázalo se, že je velmi obratný.
  Publikum souhlasně řvalo.
  Král trolů se spokojeným úsměvem poznamenal:
  - A je to tvůj velmi chytrý šašek!
  Bohyně Kali se usmála a poznamenala:
  - Proto je to můj vtip!
  Trpaslík se pokusil znovu zaútočit a máchl sekerou. Jeho pohyby byly rychlé, ale ten šašek byl mnohem rychlejší. Zde holá pata dítěte vystřelila přímo do nosu trpaslíka. Náraz dokonce způsobil potřísnění krve a proudění kůže.
  Trpasličí bojovník pronesl špinavou kletbu. Z publika se ozýval smích a ječení. Ano, vypadalo to trochu komicky. Chlapec se vznášel kolem trpaslíka, ale nedokázal ho zasáhnout. Vladimir Terkin zpíval:
  Mrtvé oko -
  Šikmé ruce...
  Dostaneš to do pusy
  Krátkozraký!
  A jeho meč zasáhl pájený kov a zranil trpaslíka v rameni. A znovu máchl sekerou a znovu minul. Špička proletěla...
  Publikum bylo prostě nadšené. Dělala docela hluk.
  Dvojice otroků energicky masírovala bosé nohy bohyně Kali a tento válečník doslova vrněl rozkoší.
  A bitva pokračovala. Trpasličí bojovník dál máchal mečem. A dělejte agresivní švihy. A jeho zbraň neustále narážela do vzduchu.
  Elfí princ řekl se sladkým úsměvem:
  - Ano, je to opravdu boj s devíti proměnnými.
  Elfská vévodkyně namítla:
  - Nebo možná spíš devět stálých. Tady porazili trpaslíka jako prvňáčka!
  Král trolů souhlasně přikývl:
  - Ano, něco takového existuje. Ale tohle je dokonce skvělé !
  Vladimir Terkin se skutečně pohyboval mnohem rychleji než trpaslík. A na pozadí vypadal trapně. Mladý válečník se cítil plný nadšení. A Vovka, jak to miloval, to vzal a s velkým nadšením zpíval:
  Jsem moderní kluk,
  Pro mě je počítač nejvyšší třída.
  I když se moře prudce vzdouvá,
  Fašistický dikobraz nás nepohltí!
  
  Jsem válečník jen drze bez plen,
  Seděl na nočníku a střílel z laseru...
  Je tu spousta chlapců a dívek,
  Pro koho je ideální Stalin!
  
  Všechno umím vhodným vtipem ,
  Notebook, tak je prašti do hlavy .
  Uděláme svět nesmírně zajímavým,
  Rusové jsou zvyklí vyhrávat všude!
  
  Skončil jsem, žertem, jako dítě ve světové válce,
  Velmi chlapci v temperamentní válce...
  Můžu si z fašistů sekat,
  Ostatně zahálka mi není vůbec po chuti!
  
  Pro chlapce , věř mi, neexistují žádné překážky,
  Bude schopen porazit Krauts...
  Brzy budou na Zemi průvody,
  Medvěd se rozzlobil a zařval!
  
  Jsem tak cool kluk ,
  Stal se průkopníkem v bitvách...
  Pro mě válka není příliš mnoho,
  A führer marně vykřikoval sprostosti!
  
  Je zima, jsem bos v mrazu,
  Vyceňuji zuby a rychle běžím.
  Moje dívka má červené copánky,
  A nanejvýš smrtící dárek pro nepřítele!
  
  Pobij fašisty statečně, chlapče,
  Stalin mě tam osobně objednal...
  Prst stiskne spoušť,
  Zničil jsem mocného tygra !
  
  Co Krauti chtěli, to dostali.
  Kluci jsou ode mě celá rakev .
  Chlapec najel pár šílených kilometrů,
  Udeřit nacisty přímo do čela!
  
  Věř mi, nic nás nezastaví,
  Fašista nikdy nevyhraje.
  Dokonce i bláznivý král na trůnu
  Dokonce i zlý zrádce-parazit!
  
  My kluci jsme odvážní kluci,
  A na porážku Krautů jsme si zvykli...
  Vždyť i předškolní děti jsou v boji statečné,
  Zkoušky vždy skládáme s jedničkami!
  
  Slované nesnesou ponížení,
  Všichni se staneme horou proti Krautům...
  Koneckonců, plamen pomsty hoří v našich srdcích -
  Rozdrťme své nepřátele ocelovou rukou!
  
  Ruský kmen je kmen obrů,
  Jsme schopni roztrhat ty zlé .
  Koneckonců, lidé a armáda jsou sjednoceni ,
  Dát fašistům mozek!
  
  Nebudeme schopni porazit
  No, pak jsme sami bezcenní.
  Požádej svého bližního o odpuštění -
  Vstaň z kolen, má země!
  
  Máme rakety, letadla,
  Ale za Fritzem je mocný strýček Sam.
  V budoucnu budeme stavět hvězdné lodě -
  A nechme si směle postavit počítač!
  
  Naše síla se nedá snadno změřit,
  Je jako zuřivá sopka...
  Někdo seje proso na mýtině,
  No, zvedneme hurikán!
  
  Na planetě není místo výš než Vlast,
  To znamená, že každý je bojovník a bojovník.
  Děti se smějí radostí, štěstím,
  Smutek a smutek zmizí - konec!
  
  A když projdeme Berlínem,
  Chodník honí krok chlapců.
  Cherubové nám svítí na cestu,
  Každý je čaroděj, mocný kouzelník!
  Na poslední slovo Vladimír uchopil hrot svého meče a vrazil ho trpaslíkovi přímo do oka. A to se ukázalo jako poslední dotek bitvy. Trpaslík se mrtvý zhroutil a zmlkl.
  Publikum na vteřinu ztuhlo. A pak to vzala a propukla v bouřlivý potlesk. Opravdu, bylo to cool. Tento postoj neohýbání se ukázal jako nadšení.
  Král trollů poznamenal velmi spokojeným pohledem:
  - No, byl to dobrý boj s fatálním výsledkem!
  Bohyně Kali přikývla:
  - Výborně šašek, nezklamal! Za to mu dovoluji, aby mě políbil na patu. Navíc, protože také dobře zpíval, i když o něčem, čemu jsem tak úplně nerozuměl, mu dávám platinový zvoneček za čepici. A doufám, že bude spokojený!
  A natáhla svou holou, opálenou, svalnatou, půvabnou nohu.
  Šašek si musel kleknout a políbit holou podrážku velmi krásné a zároveň krvavé ženy.
  Udělal to, no, takový je osud otroka. Poté byl tvrdě poslán do čestného křesla. A otrokyně mu skutečně předala platinový zvonek.
  Mezitím orgie pokračovaly. Přesněji řečeno, publikum už sedělo příliš dlouho a bohyně Kali cvakala nahými prsty na nohou. Kolem se objevila karmínová mlha a družina byla zahalena.
  Společně upadli do spánku červeného lotosu. Vladimír v sobě také cítil určitou tíhu.
  Šašek se posadil v lotosové pozici a ponořil se do velmi živých vzpomínek na své neobvykle krvavé a zároveň fascinující činy jedné ze svých mnoha misí.
  Hologram byl obrovský, trojrozměrný, objevil se na něm prostor s nesčetnými girlandami hvězd jiskřících ve vzácném rozptylu. A rovnoměrná řada aerodynamických ruských hvězdných lodí v podobě mořských predátorů. Vakuová aerodynamika byla téměř optimální, a přesto byla každá loď svým způsobem velkolepá, ohromující elegancí svých tvarů.
  - Seřaďte se k východu. - Ozval se přísný ženský hlas počítače. Jako první by měla přistát společnost, kde se nacházeli Vasilisa, Antonina a Vladimir Terkinovi. Vojáci byli seřazeni, dostali přistávací bojové obleky , zbraně, včetně útočných granátů s graviofotonovým urychlovačem a anihilační granáty, a shodili je do kapsle. Tyto malé oblázky byly zase ukryty v přistávacích lodích, které se měly maskovat jako roj meteoritů.
  Bylo rozhodnuto přistát na planetě Dzudduk . Tento obrovský svět, prosycený vojsky, působil děsivým dojmem, šest hvězd najednou rozžhavilo povrch, skládající se převážně z pouští, a v oranžových džunglích s dravými rostlinami byly vidět jen ojedinělé oázy.
  - Tato planeta opravdu připomíná podsvětí. - Řekla zamyšlená dívka Antonína.
  - Nejdou z pekla do pekla. - Kupodivu se Vladimír v předvečer bitvy rozveselil. - Rozdíl mezi peklem a podsvětím je ten, že první je vždy s tebou a druhý může být ponechán!
  Kromě džungle dole šplouchala i moře, která kupodivu při tak vysoké teplotě nevařila, ale naopak zamrzala. Prvek zidigir byl ve vodě hustě rozmíchán , za horka způsoboval krystalizaci, ale při ochlazení roztál. Horký led byl zároveň odolný a vojáci se po něm mohli snadno pohybovat.
  Z nitra křižníku Mars vypadávaly jedna za druhou přistávací lodě třídy Shilo. Opravdu vypadaly jako velké ohnivé koule. Gama- neutrinové minolovky projely vpředu , vyvrhly speciální projektily, které způsobily detonaci min ve vesmíru a subprostoru . Tím uvolnili cestu " výsadku ".
  - Na této planetě je příliš mnoho cenných minerálů, které jsou potřeba pro válku, proto je bombardování nemožné. Budeme to muset vzít útokem. - Tak to vysvětlili v pokynech. Kromě lidí se měli přepadení zúčastnit i bojoví roboti, ale potrava pro děla byla levnější než drahé kybernetické systémy. Hlavní roli proto museli hrát vojáci, kteří cizinu hojně zavlažovali krví. O čem přemýšleli, možná že pro mnohé z nich to byl poslední den, a o svých blízkých, manželce, pokud nějakou mají, o dětech. Někteří lidé snili o hodnostech a oceněních, ale tito lidé jsou zpravidla v menšině.
  Když přistávající lodě vstoupily do velmi husté atmosféry, byly na ně vypáleny rakety a laserové paprsky osvětlily oblohu. Převlek nemusel Daraghy oklamat , nebo pro každý případ zahájili palbu. Loď začala nabírat rychlost, zrychlovala jako kometa a snažila se rychle dostat na hladinu. Jeho pád byl tak rychlý, že musel zapnout studený generátor, jinak by se plátování roztavilo a všichni vojáci by zemřeli. Zdálo se, že meteorit letí v ohnivé kouli horké plazmy. Takový manévr byl velmi riskantní, sebemenší vada v konstrukci přistávacího vozidla mohla zabít celou posádku. Oheň zesílil, poblíž se rozvířily hyperplazmatické víry, pak jeden z nich zachytil sousední loď, ta explodovala a bylo vidět, jak se stovky lidí proměnily v jaderný prach. Interceptory se pokusily vzlétnout směrem k nim, ale když nabraly výšku, bylo příliš pozdě. Před přistáním minihvězdné lodě vypálily salvu mrazivých střel a uvolnily vlnu ledu. Oceán okamžitě roztál a přistávající lodě uvolnily kapsle.
  Brzdění bylo mírně změkčeno nejprve antigravitačními poli a poté vodou. Výsadkáři i přes silné otřesy udržovali vnější klid, megamagnetické svorky spolehlivě držely jejich formaci.
  řekl uvážlivě Vladimir Terkin prostřednictvím vysílače gravitace .
  - Vidíte, prošli jsme, nezasáhla nás ani jedna střela.
  - Navíc jsme přistáli první. " odpověděla Vasilisa se špatně skrytou pýchou.
  Úvahu přerušil hromový hlas:
  - Všichni, vypadněte, začněte s útokem.
  V každé kapsli byla společnost a jako vždy tam byli klutzes . Jeden voják si nemohl sklopit hledí, a tak byl vymrštěn s otevřenou tváří. Nejprve spadl do ledové vody, poté byl uvržen do jedovaté sirné atmosféry.
  Zbytek válečníků a válečníci vyletěli z kapsle bez incidentů. Velitel roty, nadporučík Stanislav Lapot, nic necítil, byl už v bitvách dost ostřílený, a kdyby byl trochu mazanější a nebyl tak arogantní ke svým nadřízeným, nosil by nárameníky minimálně plukovník. A tak jako robot sledoval čas pomocí ohnivého počítačového náramku, poslal žádost pilotovi lodi a sledoval své výsadkáře.
  Veliteli se však koutkem oka a části vědomí podařilo poznamenat, že Semeon Markov si před přistáním narychlo šlukl z něčeho silnějšího, než jsou mořské řasy, a Maxim Poltaranin , který seděl vedle něj, ukryl okouzlující amulet přivezený ze vzdálené galaxie Minotaur pod pancéřovou deskou.
  Sám Lapot držel na krku malý , již značně poskvrněný, stříbrný kříž; Ježíšův obraz byl již po několik dlouhých staletí zcela vymazán.
  Vojáci zde byli mladí, někteří měli sotva knír, bylo tam mnoho dívek, jedna se nervózně třásla, další se modlila a křižovala se. A třetí chlap se mu vysmál.
  - No ty jsi tmář, honíš čerty rukama.
  V reakci na to řekl něco zlomyslného :
  - A démon tě už odehnal! Podívejte se, jak to zavařuje!
  Do této bolestně dlouhé chvíle blížící se hrůzy zapadá celý život lidí stojících na okraji neznáma.
  Jen tento opičák Vladimír Terkin se vesele směje a šklebí se , jako by nešel do boje, ale na dovolenou. No, co si vzít od skauta, který je skoro dítě. A tyto dvě učené mladé dívky , které seděly vedle něj, jsou vážné, zjevně se bojí, i když to nedávají najevo. Je v pořádku, že válečníci jsou hubení, hranatí, ale šlachovití, velmi rychlí, pravděpodobně nemají minimální požadavky na vyvolání šestnácti cyklů.
  Dříve byli povoláni v osmnácti, ale nějaký chytrák zjistil, že v dřívějším věku se vojáci rychleji a lépe učí vojenské gramotnosti. A že jsou v šestnácti ještě děti, ženy také slouží, existují speciální ženské roty a dokonce sbory s divizemi, jsou ještě ubohější než chlapci . Chlapců je zde stále třikrát více než dívek.
  On Laptya musel velet dámské společnosti, ne, jednání se ženami je ještě těžší než s muži, ačkoliv se slušně perou, jsou strašně vrtošivé. Kdyby to byla jeho vůle, jako za starých časů by ženám zakázal bojovat, to není záležitost jejich rukou a ramen.
  Seshora se ozvalo další zahřmění, další přistávající loď explodovala, zavelel Stanislav Lapot mimořádně drsně:
  "Všichni, plavte pod ledem, neskákejte na hladinu, vynoříme se jen blízko břehu."
  Kapsle se otevřela tak, že se celá společnost okamžitě ocitla ve vodě.
  Vladimir Terkin si připadal jako ve zpomaleném filmu, všechno mu připadalo tak neskutečné. Zdálo se, že Antonina a Vasilisa se necítí o nic lépe, krásné dívky začínaly být nervózní . Cítili se jako zvenčí, jako by se to všechno nedělo jim, ale někomu jinému. Jejich srdce silně bila v souzvuku a zdálo se, že si navzájem dokážou číst myšlenky.
  - Držet! - křičel zvěd Vladimír jako ostřílený hvězdný strážce. - Během bitvy vytvoříme létající trojici a budeme si krýt záda.
  Vojáci se pod vodou pohybovali hladce, pak pružné bojové obleky získaly aerodynamický tvar, fotonové gravitační motory byly spuštěny na plný výkon a vyloďovací rota se vrhla do bouře.
  Velitelův hlas zněl nesrozumitelně; vodní proudy zřejmě vytvářely silné zvuky, nebo možná daraghové zapnuli zařízení, která reprodukovala gravitační interferenci .
  - Soustřeďte se na gravitační maják , nezůstávejte pozadu a nezlomte svůj postoj; až budete potřebovat vstát, pošlu další signál.
  - Potápění. - Řekl Vladimir Terkin a vycenil zuby - Je to jako u kapitána Nema.
  - Toto je velmi stará kniha. - povzdechla si Antonina. - Bylo by hezké letět do minulosti, kdy Země byla ještě celistvou a vzkvétající planetou. Musela tam být pohádkově krásná příroda, ale nyní je vše zničeno, zbyly jen krátery a radioaktivní poušť.
  Kráska s modrými vlasy Vasilisa, těžce vzdychající, řekla:
  - Jednou jsem viděl vysílání, na Zemi je stále tak vysoká úroveň radiace, že je nemožné být bez speciálního obleku . Pravda, slibují obnovu planety, technologie již byly vyvinuty.
  - No, je po válce. To vše je příliš drahé a při takovém totálním nepořádku se počítá každá koruna. - dokončila Antonina myšlenku.
  - Nebuďte smutné dívky, stále budeme chodit po naší matce Zemi. Tak to bude, holky. - Vladimír vtipně, jako by byl sám mnohem starší, škádlil své partnery.
  - Před námi jsou miny. - přikázal Lapot. - Zapněte záření Pyrrh-6 a modlete se, aby to pomohlo.
  Pyrrhovo záření narušilo nastavení většiny malých protipěchotních min mini-anihilačními náložemi, ale ne všechny a ne vždy, takže i zde jste museli spoléhat na štěstí.
  Dva chlapíci z jejich roty měli smůlu, jako by na ně dravé piraně zaútočily malými náložemi o velikosti slepičích vajec a kluky vyhodili do povětří. I z dálky bylo cítit šok.
  - Jen dva, ne tak špatné, čekal jsem to nejhorší. - zamumlal Lapot.
  Vladimíra pronásledovaly tři miny najednou, ale chlapec zastřelil dvě a Vasilisa odřízla další; z horkých paprsků se okamžitě vytvořily kusy ledu ve tvaru šípů.
   Dívka bojovnice zaklela:
  - Přitahuješ si problémy.
  - Ale všechno klaplo, jsem unavený z plavání, raději bych šel do bitvy. - Vladimír Terkin se dokonce třásl netrpělivostí.
  Dívka si přejela hranou ruky po krku:
  - Budeme střílet, dokud nebudeme nemocní.
  Konečně se dostali k pobřeží, byly to pevné, pevné skály ze žuly, křemene a tvrdších a odolnějších prvků Grustira , Meffoblok , Tikikaka , Scatarra .
  - Pojďme na povrch! - vykřikl Lapot.
  Mrznoucí granáty letěly do ledu, hustý tvrdý povrch byl ohlodán, pak, svíjejíce se jako hadi, začali parašutisté vyskakovat.
  Jako jeden z prvních prorazil Vladimir Terkin a téměř okamžitě je potkala plazmová sprcha. Chlapec odpověděl střelbou oběma rukama najednou. Koutkem oka si stihl všimnout, jak se jeden z vojáků po několika ranách rozpadl, hlava, ruce a část hrudníku mu odletěly dozadu a nohy zůstal stát na zemi.
   Nihilační granát zasáhl Vladimíra, gravitační vlna ho srazila z nohou, ale chlapec okamžitě vyskočil a hodil vlastní nálož. Něco zakřičelo a oba Daraghové byli roztrháni. Pak byl Vladimir znovu zasažen, ale zřejmě pod dobrým úhlem, a terminátor chlapec dokázal odolat.
  Opatrnější, zmije v sukni, Antonín sehnutý k zemi, už opustili led a rozhlédli se. Bylo tam hodně světla, bylo nesnesitelně jasné, různobarevné a zdálo se, že zaplavuje celý povrch.
  Ruští obrnění vojáci těžce stříleli na daragy a několik velkých robotů běžících mezi třemi velkými hangáry.
  Bylo jasné, že ruským bojovníkům se podařilo dosáhnout taktického překvapení, obrana nepřítele byla organizována narychlo, tedy velmi špatně. Opětovná palba byla poněkud chaotická, ale chytrý mladík, který byl chytrý nad své roky, pochopil, že otupělost Daragasů brzy pomine a pak se bude muset vypořádat s trestajícím mečem javorových bohů .
  Je dobře, že se přiblížili, a proto těžké hyperplazmové dělostřelectvo mlčí, jinak by to pro ně byly ruské lázně.
  Kapsle se zvedla zpod spáleného ledu, žár byl takový, že se na té podivné vodě okamžitě vytvořila pavučina, kterou bylo třeba prolomit. Pilot zahájil palbu z paprskových a jehlových kulometů a zničil četné daragy. Jeden z robotů sekl z těžké hyperplazmatické instalace - ultrafotonového požárního systému. Dvě anihilační střely s rachotem explodovaly a částečně zasáhly silové pole, téměř zakryly pravý motor.
  Zkušený pilot okamžitě opustil linii útoku. Mechanická monstra však pokračovala v palbě, šok ruských výsadkářů byl vymrštěn vzhůru a ti, kteří stáli blíže epicentru exploze, se váleli po zemi jako hrach a zoufale se snažili zachytit.
  Přesto i mladí bojovníci, kteří necítili střelný prach, byli ve výcviku dobře vycvičeni , obratně zpomalili a po nalezení přirozeného krytu okamžitě zaujali pozice.
  Jedna za druhou se vynořovaly nové kapsle, hrály roli útočných letadel, ničily pozemní kryty a všechny přilétající Dagy .
  Brzy byl jeden z nich vážně poškozen a hořící namodralým plamenem byl nucen se posadit.
  Antonina hodila nový granát a zvýšila palbu a Vasilisa pomohla vojákovi, který byl zasažen granátem, vstát. Kupodivu to byl jeden ze tří sultánových přátel, ale mladý bojovník tomu nevěnoval pozornost. Když si velký chlap vpíchl stimulant, rychle se probral, zašeptal.
  - Naši lidé postupují, je čas pokračovat!
  Ruští vojáci po zabití předního řetězce dagů skutečně vyrazili vpřed.
  Skryto za obrněnými kolosy zaútočilo na nepřítele deset jednotek najednou. Zatímco jejich ztráty byly relativně malé, podařilo se jim nepřítele rozdrtit a na některých místech došlo k boji proti muži, tři přední hangáry byly vyčištěny.
  Brzy byly přístupy k nejbližšímu hangáru zcela pod kontrolou vyloďovacích sil. Jeden uvnitř obsahoval značné množství vojenského vybavení, robotů a létajících tanků. Když ruští vojáci vběhli dovnitř, hodili na ty, kdo se pohybovali a pokusili se střílet, ničivé granáty a z ventilačních otvorů konstrukce se vyvalil karmínově fialový těžký sírovo-kyslíkový kouř.
  Po překonání hangáru se výsadkáři vrhli do střední části základny. Na úspěch bylo nutné navázat, zvláště když se tentokrát ve vzduchu opět objevily nepřátelské útočné letouny, které mohly způsobit vážné potíže.
  na gravitačním polštáři , pro případ, že by se bitva protahovala, jej ovládal pouze jeden voják pomocí gravitační vysílačky . Hlavní síly se zastavily mezi hořícím hangárem a dosud nedotčeným. Zdálo se, že se nepřítel vzpamatoval ze zmatku způsobeného nečekaným podvodním manévrem ruské armády a zahájil silnou palbu podél linie mezi dvěma řadami hangárů.
   V důsledku toho byli Vladimir, Antonina, Vasilisa a významná část oddělení, kterým se podařilo dostat do třetí řady skladů, odříznuti. Voják přitiskl palbu dýky k zemi. Jen bláznivý Vladimír, jako by si myslel, že je začarovaný, vyskočil jako čert a hodil granát. Mocný robot byl zničen a jeho hlava odletěla sto metrů.
  Vojáci se zachichotali, překvapeni takovou odvahou, ale v tu chvíli na ně dopadly naváděcí střely. To už nebylo k smíchu, museli jsme zapnout rušivé záření na plný výkon a očekávat, že zbraň vystřelí naslepo. Hlavní nápor útoku vzala třináctá rota. Její vojáci byli neustále zasaženi raketami, ale těm, kteří nebyli okamžitě zabiti, se podařilo vstát a zahájit palbu a krýt přístupy.
  Stanislav Lapot pochopil, že v takových podmínkách je jeho vlastní smrt a zničení celé firmy otázkou času, a to extrémně krátkého.
  "Naléhavě musíme hledat cestu ven, než budeme zničeni."
  - Vím, co mám dělat. - zakřičela Antonina do vysílače gravitace .
  Lapot, kterému se tyto, jak uvažoval, sisssy, zázračné dívky, ve skutečnosti nelíbily, nespokojeně křičel:
  - Jste to vy, profesore? No, rychle řekni, co ti řekl tvůj učený mozek, jinak se z toho všichni posereme.
  baryové skořápky Antonině srazil boty z nohou . Holčiny bosé nohy byly červené od výbuchu a extrémní teploty, pokryté mnoha řeznými ranami. Dívka si třela zohavené končetiny a zavrčela:
  - Musíme vyhodit do povětří silnou stěnu hangáru a celá společnost do ní spadnout.
  Lapot odpověděl sandálovi skeptickým tónem:
  - Co když tam jsou daraghové?
  Dívka, která kapala regenerační roztok na puchýř nateklý na patě, zakňučela:
  - Zabijeme je, v klikatých chodbách už nebudou moci vést nepřetržitou palbu dýkou a my budeme mít šanci.
  Velitel zmírnil tón a souhlasil:
  - Vypadá to, že navrhujete dohodu, tak to uděláme.
  Po nastražení těžké kumulativní ničivé bomby se sapéři společnosti stáhli do dálky; výbušnin možná nebylo dost, protože silové pole vibrovalo. Ale prolomit se ke vchodu byla sebevražda.
  Když výbuch zahřměl, zeď se rozestoupila a objevily se obrysy obrovské místnosti. Pokročilí výsadkáři vypálili hyperplazmový odpalovač , několik robotů explodovalo.
  "Hoď granáty!" přikázal Lapot.
  Na podlaze mezi hromadami krabic skákaly a točily se vlnové granáty jako vrchol, oslepovaly zařízení a destabilizovaly práci robotů. Většina vozidel však nebyla v bojovém stavu. Vojáci se pohybovali jako ježci v mlze, ale přesto se jim podařilo roboty zneškodnit. Místnost byla plná kouře a abychom mohli navigovat, museli jsme zapnout maticové navádění. Počítač, nepřátele a vše, co dýchalo a hýbalo, nám okamžitě vybarvil zeleně naše siluety .
  Vladimír Terkin obratně pomocí prstů vyšplhal jako šimpanz na vrchol hromady pancéřových beden, vše bylo shora dokonale vidět a bylo možné vést koordinovanou palbu.
  Před vámi se plazí monstrum se šesti plazmovými děly, musíte uhodnout okamžik, kdy spustí palbu, mírně pootevře silové pole a hodit na něj granát. Tady rozhodují setiny vteřiny.
  A je to, jako by Bůh chránil nevinné dítě nebo chlapec měl velmi vyvinutou intuici, ale rozhodně zasáhl kybernetický střed a patnáct metrů dlouhý kolos se rozpadl na kusy.
  Nyní výsadkáře nelze zadržet, pohybují se jako beranidlo a drtí Daragas a roboty.
  - Viděl jsi, jak jsem ho praštil! - křičí Vladimír. - Jsem skutečný super válečník !
  Bosá, se zlomenýma nohama, dívka odpověděla:
  - Výborně, náš malý příteli, ale zatím musíme přežít.
   Antonině vyběhl naproti nezvykle velký dag , který rozpřáhl své javorové paže, jako by ji chtěl chytit, nebo možná vzít do zajetí.
  Obě dívky ho zasáhly paprskovými zbraněmi, nepřítel uletěl stranou a jeho kulomet vyskočil na gravititanovou podlahu. Protože stříleli blízko, byl bojový oblek proražen a darag se již nepohnul.
  Výsadkáři a parašutisté se probili ke vchodu.
  - Pokračuj, teď se dostaneme z pasti na myši. - Ústní Lapot.
  "Myslím, že nás tam čeká přepadení, je lepší nechat bojovníky jít." - navrhla Vasilisa.
  - Já jsem velitel a já rozhoduji. - vyštěkl Lapot.
  V tu chvíli však zasáhly tlusté široké paprsky a čtyři ruské stíhačky byly okamžitě rozřezány na kusy, bylo jasné, že byla aktivována těžká laserová děla s minimálně megaanihilačním čerpáním.
  -Chceš, abychom byli všichni zničeni. Tak se tam dostaňte sami. - křičel bosý Antonín.
  - Dobře, půjdeme kolem. - souhlasil Lapot s neochotou.
  Vojáci se začali prodírat skrz hromady na druhou stranu hangáru v naději, že buď oklamou nepřítele, nebo půjdou do jeho týlu.
  Potom Antonina, bosá a se zlomenou nohou, nahmatala tajné dveře nouzového východu.
  "Tady se všichni můžeme dostat ven." Pokusím se prolomit kybernetický kód.
  Lapot zoufale střílel a zamumlal:
  - Pospěšte si, jinak uvízneme .
  Darogů už pronikali dveřmi , prorazili je, ale ruští vojáci je potkali ohněm a donutili je udusit se krví.
  Jeden z mladíků zoufale křičel:
  - Rychleji, rychleji, najednou vytáhnou dělo a hodí bombu.
  Vasilisa klidně odpověděla:
  - Daragasové jsou chamtiví a je zde uloženo příliš mnoho dobrých věcí. Je lepší ji netlačit za ruce a nechat je, aby pomohli Antonině.
  Věci mezi nimi dvěma běžely mnohem rychleji ao minutu později se dveře otevřely.
  - Tohle je mnohem lepší. Teď pojďme ven.
  Vojáci před nimi narazili na gravitační věž . Když vylezli nahoru, ocitli se úplně vzadu za raketovými muži, kteří pokračovali ve střelbě na prázdné místo.
  Druhá část čety vylezla pomocí krabic na sousední střechu. Stanislav Lapot přikázal:
  - Maximální oheň k zabití.
  Pod nimi šplouchalo celé moře, mnoho stovek nepřátelských daragů. Vojáci vstali a namířili vrhače paprsků a srazili veškerou svou nenávist na nepřítele.
  Nepřítel byl omráčen a sklíčený, okamžitě nepochopili, odkud oheň přichází, a tak zesílili bombardování ve vzduchu. Kupodivu na to jako první přišli roboti a se zpožděním začali střílet. Byli však napadeni ze tří stran najednou a navíc Rusové použili ve skladu ukořistěné raketomety Daraga .
  Efekt jejich použití se ukázal být silný, mimo jiné proto, že silová pole Daragasů nebyla přizpůsobena střelbě takové intenzity, navíc je vždy obtížnější bránit se vlastními zbraněmi.
  Zvláště odvážně vyčníval Vladimir Terkin, chlapec věřil ve svou nezranitelnost .
  -Schovej se, ďáblíku! - vykřikla Antonína. Ale kde to je?
  - Ruský válečník by se neměl bát smrti! - odpověděl zoufalý dětský bojovník.
  Bosý ďábel logicky odpověděl:
  - Jen šmejdi by se neměli ničeho bát, ale voják musí umět přežít.
  Vladimír trpěl:
  - Voják musí být v první řadě statečný, ale ty si sral do kalhot.
  Dívka tvrdě odpověděla:
  - Podívej, jestli se zraníš, nebudeme tě léčit.
  Terkin se zasmál a vyplázl jazyk:
  - Mohou mě zabít, ale nestanu se mrzákem, medicína pokročila daleko vpřed.
   O další minutu později byl zabit celý regiment Daragasů a vojáci se po orání země přesunuli do dalšího hangáru, kde jednoduše šli do týlu obránců.
  Uvnitř hangáru bylo několik tanků, takže jsme si museli pohrát s jejich vyřazením. Nový hangár byl zničen, vojáci běhali z místa na místo a někde ve vesmíru zuřila stejně intenzivní bitva.
  V jiném sektoru základny, neschopné překročit palebnou linii a spojit se s částí oddílu, se tři čety stáhly na své původní pozice a začaly se přeskupovat.
  Poté se přesunuli podél další linie hangárů s cílem zničit sklady. Mělo jim být pomoženo a parašutisté rychle přeběhli a kryli se a přispěchali na záchranu. Najednou je ale na křídle zasáhla velká brigáda Daragasů a žoldáků rasy Chembur, byla to skutečná monstra, až pět metrů vysoká, pohybovala se v doprovodu robotů.
  - Je dokonce překvapivé, že jsme si takového kolosu nevšimli dříve. - Řekl Vladimír Terkin.
  - Zřejmě byli drženi v záloze. - uvažoval Antonina.
  Hrozivě se tyčily nad řadami Daraghů a s nataženými dlouhými hlavněmi plazmových děl poměrně přesně zasáhly prchající výsadkáře. Střely byly silné a jeden zásah stačil k odpaření vojáka, i když rychlost palby byla slabší než u paprskových děl, ale počítač jim pomohl v míření.
  Ruské jednotky byly rozděleny na dvě části a poté na tři a odříznuty od sebe, bojovaly s přesilou nepřátelských sil.
  zopakovala manévr roty č. Faktem ale je, že od samého začátku jich bylo mnohem víc a mohli nahradit škody, ale Rusové odříznutí od svých ne.
  Situace na třetí linii hangárů se stala zcela kritickou . Počet zabitých vojáků rostl a roboti se společně s Chembury probili do týlu.
  Vladimir Terkin ani v tak drsných podmínkách neztratil odvahu, jednoho ze super robotů dokázal chytit odstřelením granátem a ostatní kluci nezůstali pozadu. V tu chvíli byl Stanislav Lapot vážně zraněn, hyperplazmový projektil zasáhl jeho bojovou kombinézu a utrhl mu ruku až po ramena. Nadporučík ztratil vědomí šokem bolesti.
  A jen to, že bojový oblek dokázal včas stlačit jednotlivé části, nám umožnilo vyhnout se smrti z odtlakování.
   Daragasové se obecně stali příliš odvážnými a když se přiblížili, dostali se k boji proti muži. Používali bajonety z pevných mechanických laserů, jsou schopny prorazit bojový oblek a roztrhat útočníka na kusy . Navenek nepříliš velcí chlapci a malý Vladimír Terkin bojovali velmi obratně a ostatní vojáci nebyli o nic horší než oni. A přesto byli Daraghové poraženi, jejich kamarádi padli vedle chlapců, nabodli a zničili, sotva třetina roty přežila.
  Roboti v této situaci přestali střílet, protože se báli zasáhnout své vlastní vojáky, a Chemburové stříleli na své i ostatní. Obětí takového nepromyšleného činu se stal velitel daragů Nidurashkov . Maple se poté rozzlobil a znovu zahájil palbu, brzy začala skládka. Rusové toho využili a přešli do útoku, bojovali a zběsile si uvědomovali, že je to jejich jediná šance na přežití. Daragasové byli méně vycvičeni v umění vzájemného boje a navíc svou pozornost přesunuli na Chembury.
  Brzy bylo celé pole poseto mrtvolami Daraga.
  - Roboti mohou být zničeni. - Tváří v tvář smrti velitele převzal velení Antonina. - Doběhněte na blízko a soustřeďte svou přátelskou palbu na jedno vozidlo. Pokud společně narazíte na spodní bod, nepřežije ani jedno monstrum.
  - Budu první, kdo vám to ukáže! - vykřikl Vladimír Terkin.
  Roli hrála soustředěná palba, jeden po druhém selhali zabijácké roboty. Jednomu z nich se ho podařilo zasáhnout plazmou, málem zasáhl Terkina, ale šťastlivec opět přežil.
  - Karabas Nemůžeš chytit Barabase ! - A udělal si nos a zároveň hodil granát do svého nyní zranitelného břicha.
  Když byli Daragasové konečně poraženi, zbytky oddílu šly za hlavními silami útočícími na zbývající ruské oddíly.
  Ještě výkonnější Skeleton - 10 robotů vyrazilo do bitvy ze strany Daragas. Jednali podle dobře zavedeného schématu, odpalovali velké střely, které přinesly chaos zkázy, vyráželi velké krátery, pak se přiblížili pomocí plazmových děl a přinutili vrhače paprsků .
  - Páni, jací obři. - poznamenal Vladimír . "Bude těžké je zničit i koncentrovanou palbou."
  Antonina kopla do svých opařených, holých nohou a sebevědomě namítla:
  - A přesto musíme jednat podle tohoto schématu, soustředěná palba oslabí obranu, v tu chvíli někdo statečný a odvážný hodí pod břicho hromadu ničivých granátů.
  Terkin je jako vždy před všemi:
  - To budu já.
  Dívka v sandálech byla rozhořčená:
  - Proč ty?
  Vladimir Terkin rozumně poznamenal:
  - Jsem nejmenší a bude pro mě snazší se nepozorovaně vplížit.
  Dívka šťouchla do chlapce holou podrážkou:
  - Tak jednat.
  Vladimir Terkin, pomocí velkých kráterů a mnoha mrtvol, stejně jako faktu, že země hořela, se opravdu podařilo projít skrz. Využil okamžiku, kdy silové pole zajiskřilo z přetížení, a hodil celou partu. Obrovské "kostry Iblise" explodovaly, rozpadly se na kusy, některé, které nebyly úplně zničeny, zmrzly jako ošklivé sochy.
  Při takové operaci musíte mít pořádnou dávku dovednosti, abyste přesně házeli hromadu, a také pocit nebezpečí. Daragasové nejprve nevěnovali pozornost skutečnosti, že se hroziví obři hroutí, pak si uvědomili, že něco není v pořádku, a začali pálit zezadu. Avšak Vladimirův anděl strážný byl ve střehu; pokračoval v ničení graviotitanových obrů. Třináctá společnost ale dál řídnula.
  A Daraghové vyslali do boje nové posily. V tu chvíli se štěstí od Vladimíra Terkina náhle odvrátilo, chlapec si s ním příliš dlouho hrál a riskoval. Hořící žihadlo hyperplazmatické struny vypuštěné robotem zasáhlo statečného chlapce a ustřelilo mu nohu.
  Vladimir Terkin křičel, ale přemohl bolest, vrhl nálož silou a zaútočil na chlapce , " Azazelova kostra " se rozpadla jako polorozpadlá mrtvola.
  Chlapec, který to neunesl, proléval krvavé slzy:
  - Zranil jsem se. Byl jsem zmrzačený, nemám nohu.
  - Nezoufej Vovko, pokud přežijeme, dají ti druhou nohu a za den budeš zase běhat. Modlete se k Bohu, aby zůstal naživu. - Dobromyslná Vasilisa se uklidnila.
  Ze všech stran, jako pavouci, daragas a bojoví roboti, se plazili dovnitř, bylo jich mnoho tisíc.
  Přeživší trio nemělo prakticky žádnou šanci na přežití, převaha nepřítele byla příliš velká, ale nikoho nenapadlo vzdát se a prosit o milost.
   Dívky Antonína, Vasilisa a skautský chlapec Vladimír Terkin bojovali jako Sparťané uvěznění v Thermopylách. Každému je ale jasné, že proti mnoha tisícům rozhněvaných nepřítelem, z nichž mnohé jsou obrovské, strašlivé mimozemské galaxie strašlivě chrastící zbraněmi, není šance postavit se v tu chvíli, kdy zlá smrt zaryla své prázdné oční důlky do tvář, zazpíval Vladimir Terkin narychlo složenou melodii.
  Ten odporný lhář, který říká
  Jako by Vlast byl jen prach!
  Že hlavní věcí ve všem je honba za rublem,
  A musíte jít s proudem osudu!
  
  Ale ne takový voják země Svaté Rusi,
  Koneckonců, válka je pro něj primárním povoláním!
  Královský rozkaz je jednoduchý: bojuj a neboj se,
  Ledový dech nezastraší smrt!
  
  A prostor je to, co člověk zná,
  Je mu dáno létat a dobývat vesmír!
  Nejprve nesmělý start, pak strmý běh,
   V bude království milionů galaxií !
  
  Je nemožné zastavit, i když krev teče jako řeka,
  Válka mezi lidmi, se zlým šílenstvím!
  Chci si odpočinout, jíst aspikový koláč,
  A lehni si do trávy pod sladký úl!
  
  Ale kde najdeš štěstí, není v nebi ani v pekle,
  Je vždy s vámi, a přitom daleko!
  Hledáš svou vybranou hvězdu na obloze,
  Aby srdce zůstalo v posvátné části!
  
  Ale je tam vlast a slunce a měsíc,
  Je jako vaše úžasné oko, vaše patronka!
  A pokud je to nutné, pak natrhnout, dokonce až k pupíku,
  Ó, jak tenké a roztrhané jsou nitky života!
  
  Rusko navždy, pro všechny národy jsi,
  Jako oceán, ve kterém stříká štěstí!
  Velikost krásy, odvahy a snů,
  A ten oheň lásky, který nezhasne!
  Vzpomínky na šaška inspirovaly věčné dítě k novým činům. A tiše odešel ze sálu. A vydal se splnit nový úkol.
  Zejména šašek se velmi zajímal o blonďatou dívku, kterou elfský princ vlákal do pasti. Zajímalo by mě však, za jakým účelem. A pak je potřeba něco udělat.
  Šašek, aniž by dvakrát přemýšlel, blýskl nahými , kulatými podpatky, zamířil k vězení.
  Orkští strážci na něj volali:
  -Kam jdeš, bubáku?
  Vladimír Terkin odpověděl odměřeným tónem:
  "Největší císařovna pekel mi za trest nařídila, abych podával jídlo jako obyčejný vězeňský otrok."
  Ochranka se zachichotala a zabručela a řekla:
  - Tím lépe! Pojď rychle, malá voško!
  Šašek začal zpívat a zpívat:
  Jsem jako ledovec v oceánu
  Všechno se vznáší v úplné mlze...
  Čekají nás velké bitvy
  Nepomohou ani modlitby!
  . EPILOG
  Alžběta se probudila na nejzajímavějším místě. A když se probudila, otřásla se a cinkala řetězem.
  Drachma poznamenala se sladkým úsměvem:
  - No, spala jsi, krásko! Nemám si ani s kým popovídat.
  Blonďatá dívka odpověděla s úsměvem:
  - Tak o něčem sni! Představte si nějaké barevné malby nebo epické bitvy.
  Hraběnka nymfa se zasmála a poznamenala:
  -No, na tom něco je! Vzpomeňte si na něco epického.
  Bylo slyšet rachocení zámku. A dveře sklepení se znovu otevřely. A objevil se otrokář. Pravda, tentokrát je to jiné. Také pouze v plavkách, ale mnohem svalnatější , s velmi výraznými svaly, jako ocelolitina.
  Nosil jim mléko, kaši, koláče a navíc měl tašku. A otrokář vytáhl klíče. Dívky vytřeštily oči.
  Vladimir Terkin si přiložil ukazováček ke rtům a zasyčel:
  - Zklidni se! Máte šanci uniknout!
  Poté šašek rychle otevřel zámky na řetězech a zašeptal:
  - Nepij mléko, je nepořádné!
  Řetězy spadly a Elizabeth vyskočila a radostně si protahovala končetiny. Nyní byla relativně volná. A šašek vytáhl z tašky několik prstenů a talisman a zašeptal:
  - Madam Drachmo, zde jsou vaše magické artefakty. Teď už nebudete tak bezmocní!
  Dívka si některé prsteny navlékla na holé prsty u nohou a některé na ruce a také talisman na krk. Poté v sobě pocítila nával energie a zazpívala:
  Můj chlapec, moje dítě,
  V tuto hodinu nespíte...
  princ velké neznámé země,
  Služebníci Satana útočí!
  Vladimír Terkin řekl s povzdechem:
  - A byl také princem. Mám dlouhý životopis. Ale nejlepší je utéct, zatímco stráže spí. A je vhodné se schovat na bezpečném místě.
  Hraběnka Nymph poznamenala:
  - Jsem v každém lese, jako doma. Myslím, že se s Elizabeth můžeme schovat, ale to samozřejmě nestačí.
  Otrok se zeptal s úsměvem:
  - Chcete porazit zlou bohyni Kali?
  Elizabeth se zachichotala a odpověděla:
  - Zrovna nedávno bych řekl, že tady není čas na tuk, kdybych jen mohl žít! Ale ve snu jsem dělal takové věci, že se teď cítím jako úplně jiný člověk. Něco ve mně se po Božských vizích stalo jako Johanka z Arku ! Srdce vyžaduje pomstu, pomsta vyžaduje oběť!
  Vladimir Terkin přikývl a vytáhl z tašky poměrně velký diamant, který vydával odlesky ve všech barvách duhy:
  - Takto vzniká váš sen a je zaznamenán na speciální magický film. Myslím, že bohyně zla Kali chce vytvořit vodíkovou bombu spojením síly fúze atomových jader a magie. A to může generovat energii nebývalé síly. Což je pro okolní světy extrémně nebezpečné. Zlo a dobro jsou relativní pojmy; Božstvo Kali si začalo nárokovat příliš mnoho. Takže musí být zastaven!
  Hraběnka nymfy horlivě odpověděla:
  "Ale mým největším přáním je opustit toto vězení co nejrychleji." Už mě nebaví být za mřížemi!
  Šašek přikývl:
  - Pokuta! Taky s tebou budu muset utéct. Zlý Kali mi neodpustí, co jsem udělal. Ale kdyby se něco stalo, mám pro ni překvapení.
  Elizabeth zamumlala:
  - Mezitím vypadněte z podzemí!
  Kolem se mihly tři páry holých podrážek, dva dívčí a jeden chlapecký. Nohy dívek i chlapečka byly krásné, pravidelného tvaru, ladné a neulpíval na nich prach. Teď už běhají po chodbách. Chlapec se mírně odmlčel a otevřel další celu. Byli tam dva krásní bosí elfové v bílých hadrech.
  Šašek rychle vysvobodil dívky z řetězů. A teď plácalo pět párů bosých nohou. Byli tam další vězni, ale chlapec varoval:
  - Drak si vezme jen pět. A bez něj máme příliš malou šanci odejít .
  Elizabeth se překvapeně zeptala:
  - Drak?
  Vovka Terkin přikývl:
  - Samozřejmě! Jinak bychom měli příliš malou šanci na útěk ; Kali má další draky, které je možné vyslat, aby nás pronásledovali. Ale tenhle je moc rychlý.
  Drachma souhlasil:
  - Nebuďme vybíraví! Měli bychom se opravdu zachránit, přijde čas a my se vrátíme!
  Stráže skutečně spaly. A čtyři dívky a chlapec se řítili kolem dřímající archy, skřetů, trolů a dokonce i elfů s luky. Poté tým pokračoval v závodě.
  A skutečně, na široké zdi pevnosti byl žlutočervený drak. Byl malý a měl jen tři hlavy. Takže pro pětku bylo opravdu těžké se na ni vejít.
  Vovka tweetoval:
  - Do lesa korunní nymfy! Tam nás nedostanou!
  Drak souhlasně přikývl:
  - Pokud je Elizabeth tou vyvolenou, určitě ji doručím a s ní i tebe!
  Šašek přikývl:
  - Můžete si to ověřit pohledem do diamantu boha hypnózy. Dokáže toho opravdu hodně. A teď, děvčata, můžete sledovat pokračování svého vlastního snu!
  Elizabeth byla překvapená a zamrkala se zeptala:
  - Jak je to pokračování vašeho vlastního snu?
  Vovka potvrdil:
  - Uvidíš za letu! Mezitím začneme!
  Drak vzlétl prakticky bez mávnutí křídly. Dívky a chlapec se pevně chopili váhy rukama a bosýma nohama. Poté živý tříhlavý stroj začal nabírat rychlost.
  Když se drak vyrovnal, šašek vytáhl diamant boha hypnózy a položil ho před Alžbětu se slovy:
  - Nyní můžeme všichni kontemplovat tvůj nádherný sen!
  Blondýnka přikývla:
  - To je hustý !
  A před veřejností se objevil trojrozměrný barevný hologram a začal se promítat skutečný film;
  Vyslýchaný hodnostář zamumlal:
  - Ne, konec! - Pod vodou by byla jeho rychlost příliš nízká. Ztráceli bychom čas.
  Dívka, převlečená za černošku, pokračovala ve výslechu:
  - Chápu, ale jaké jsou obrysy lodi?
  Armádní generál zamumlal:
  - Mírně protáhlý torpédoborec, pouze strany jsou kulaté a aerodynamické. Je tam něco z ponorky.
  Elizabeth, která byla v uniformě podplukovníka, pištěla:
  - Skvělé, dejte nám cestu.
  - Může se to kdykoli změnit. Znám jen určité body, jako je Red Harvard.
  - Ostatní jmenujte stejným způsobem. " řekla Drachma, oblečená jako černá plukovnice.
  Důstojník se zachichotal:
  - Brestský přístav je v Dánsku, ale on tam nepůjde. Bude to chodit pod vodou.
  - Skvělé, to už je něco! Pojď, píchej dál! - Řekla nymfa. - A její bílé, velké zuby, jako ty vlčí, se zlověstně třpytily.
  - Dám vám všechny informace.
  - Co dalšího víte o hodnotě?
  Armádní generál blábolil :
  - Objevili se noví vojáci, směs krys, opic a lidí. Provádějí sabotáže za nepřátelskými liniemi. Silní bojovníci a velmi odolná. Neumírají, i když je zničen mozek.
  -No, to je logické. Proč voják potřebuje mozek? - Řekl Drachma. - Možná, abych lépe přemýšlel o AWOL.
  Důstojník zamumlal:
  - Brzy se noví vojáci naučí reprodukovat. Stanou se novým lidstvem, schopným budovat socialismus a komunismus.
  Hraběnka nymfy se zachichotala:
  - Bude to úžasné. Krysí ráj, to už lidem zbývá.
  Opojený účinkem na nervová zakončení armádní generál piloval:
  - Víte lépe, soudruhu Staline.
  Drachma přísně nařízeno:
  - Otevřete nám trezor s okamžitými strategickými plány velení.
  Fritz poslechl:
  - Poslouchám, soudruhu Staline.
  Trezor se nacházel za obrazem, nikoli Stalinem, ale polonahou mořskou pannou. Zřejmě se počítalo, že to nikdo neutrhne.
  Elizabeth a Drachma v duchu prohledaly všechny informace, naštěstí to paměť umožňuje, stejně jako jména všech obyvatel. Bylo mezi nimi dokonce několik generálů, včetně těch z Vasilevského doprovodu a náčelníka generálního štábu, stejně jako náměstek ministra financí a místopředseda výboru pro boj proti světovému komunismu.
  Celkově odvedli skauti skvělou práci. Bylo také možné zjistit, že Stalin aktivně vyvíjel tlak na čínské vedení a snažil se ho dotlačit k zásahu proti Rusku. A Čína je síla! Jak se ukázalo, vůdce velké země slíbil dát konečnou odpověď do tří dnů. Termíny se tedy tlačily. V Číně už byla vyhlášena mobilizace a k nasazení se chystá třicetimilionová armáda. Je pravda, že má málo tanků a letadel, a dokonce i ty jsou zastaralé . Vůdce Číňanů ale chce od Stalina dostat alespoň dva tisíce nejnovějších tanků třídy IS a tucet atomových bomb.
  Elizabeth zamumlala:
  - Ano, hrabou jim ruce.
  Armádní generál potvrdil:
  - Stalin slíbil, že dodá. Jen Číně nijak zvlášť nedůvěřuje. Vůdci říkal ředkvička: zvenku červená, uvnitř bílá.
  Drachma řekla s úsměvem:
  "Pravděpodobně by mu nevadilo ho popravit."
  Fritz se zachichotal:
  - Všechno nemožné je možné! Pro CHIP je to možné.
  Elizabeth tweetovala:
  - V jaké fázi je vývoj vojáků monster?
  Armádní generál zmateně zamumlal:
  - Nevím! Je známo, že při ozařování se používal kobalt, radium a plutonium. Různé izotopy, včetně těch extrahovaných z meteoritů. Takže se ukázalo něco opravdu děsivého. Je pravda, že se říká, že tito bojovníci nemají mozek a k jejich ovládání se používají "štěnice".
  - Ale oni nebudou dezertovat! - uzavřel Drachma.
  Fritz řekl v oblasti hlášení:
  - Navíc byly navázány kontakty s upíry. I zde jsou zajímavé vyhlídky.
  Nymfa byla překvapená:
  - S upíry?
  Armádní generál potvrdil:
  - Jsou třikrát silnější než obyčejný člověk a velmi houževnatí. Takovou ruku usekni, doroste. Jen oni se bojí slunce, ale ve tmě vidí jako kočky, ne-li lépe, a někteří dokonce vědí, jak létat.
  Drachma chtěl vysvětlení:
  - A co česnek? Nebo stříbro.
  Fritz upřímně odpověděl:
  - Nemají rádi stříbro, pálí je, česnek způsobuje popáleniny.
  Elizabeth se zeptala:
  - A co krucifix nebo svěcená voda?
  Důstojník vyhrkl:
  -Zbytečný!
  Blonďatá dívka se zmateně zeptala:
  -Proč?
  Armádní generál zavrčel jako gejzír:
  - Pro ně je kříž jen kus dřeva nebo kovu. A podle legendy krucifix fungoval pouze v rukou svaté osoby.
  Drachma poznamenal:
  - Nemáme žádné svaté, jen jednu terminátorskou jeptišku. Pravda, nevím, jestli se to počítá nebo naopak.
  Fritz zamrkal očima:
  - Velký Stalin zakázal kláštery. Nyní je jeho hlavním sloganem více dětí, buďte plodní, množte se. Všichni, bílí i černí. Bílí proletáři a kolchozníci. Ať je věčná sláva Stalinovi!
  Elizabeth odpověděla s úsměvem:
  - Myslím, že nikdy nebude zapomenut! Jasná charismatická osobnost. Ve své krutosti právě dosáhla bodu šílenství!
  Důstojník se zadýchával radostí a řekl:
  - Upíři slíbili přijmout Stalina do svých řad, což znamená, že vůdce bude moci žít téměř tisíc let. Představte si, skvělý vůdce a také upír.
  Drachma se usmála:
  - Upír Stalin nebo ghúl, to je legrační. A velmi cool. Ale jak bude slunce žít bez slunce?
  Armádní generál sebevědomě prohlásil:
  - Vědci vyvinou recepturu, která ochrání Stalina před česnekem, stříbrem a dokonce i slunečním zářením.
  Elizabeth vycenila zuby a řekla:
  - Ale je tu také osikový kůl! Ten, kde Dracula ukončil své dny. Jidáš se oběsil na osiky.
  Fritz zamumlal:
  - Budeme o tom přemýšlet v pravý čas.
  Elizabeth položila několik dalších otázek. Laskavě se usmála, ale jen stěží se dokázala udržet, aby svého protivníka neuškrtila. Nakonec dívky vyčerpaly své otázky, jednou z posledních byla zpráva o know-how. Ukázalo se, že byla vytvořena nová zbraň. Jako portál. Pravda, není jasné, o čem mluvíme, ale je to velmi mazané a zvláštní.
  Drachma se snažila objasnit, ale Fritz sám nic nevěděl. V zásadě je to šéf tajné policie, ale ne vědec.
  Nemůžete zůstat vypnutý příliš dlouho, zvláště když to hlavní je již známo. Nyní je hlavní věcí vymazat Fritzovu paměť a vytvořit si alibi, aby nebyly žádné zvláštní problémy. Dívky zapnuly armádnímu generálovi následující program.
  Jsou pověřeni zvláště důležitým úkolem a mají obrovské pravomoci. Včetně inspekce přístavů.
  Toto je první. Za druhé , dívkám byla přidělena zvláštní čísla. Stali se speciálními agenty ČSA a velké síly je mohly poslouchat. A hlavně měli za úkol najít bojovou magii druidů a museli ji hledat na lodích.
  Celkově dívky přišly na to hlavní a mohly se nyní bez problémů pohybovat po UK.
  Spolu s generály opustili vlčí doupě. Fritz jim na rozloučenou políbil ruce:
  - Jsou tak měkké a tvrdé. - Řekl.
  - A kromě toho jsou smrtící ! - Řekl Drachma.
  Dívky nastoupily do generálova auta, měly papíry s nouzovými pravomocemi, včetně práva převzít kontrolu nad jakýmkoli zařízením.
  Elizabeth s potěšením poznamenala, že druhý přesun do nepřátelských pozic byl úspěšný.
  Blonďatá bojovnice se zeptala:
  - A teď Drahmachko , co budeme dělat!?
  Hraběnka nymfy odpověděla:
  - Pojďme proniknout do lodi a zneškodnit její obsah. To je nejlogičtější.
  Elizabeth potvrdila:
  - Ano, samozřejmě, to je přesně to, co uděláme.
  Dívky se zamyslely. Vodíková bomba vyžaduje velké množství neutheria a deuteria, dvou a tříatomární vodík a také několik jaderných náloží. A pokud uvážíte, že bomba je gigantická, budou nasazeny z různých stran. Další problém je, jak se dostat na loď Solnyshko?
  Zde mohou být různé myšlenky. Nejjednodušší způsob, jak to udělat, je legálně prohlédnout předmět, jako by si zkontroloval ochranu proti magii. Už se jim podařilo takový dokument vyrvat Fritzi Geimovi.
  - Legální cesta je tedy nejjednodušší a nejrychlejší. - Drachma to shrnul.
  Elizabeth dokonce pochybovala:
  - Není to příliš snadné? Poslední dobou jsme ani nestříleli.
  Hraběnka Nymph poznamenala:
  - Myslíš poslední noc. Ale právě v tom spočívá umění průzkumu: provést nejsložitější operaci bez ztrát, nejlépe dokonce bez palby. Našim učitelům můžete pogratulovat, máme výborné školení.
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  - To znamená , že jsme udělali hodně práce.
  Drachma zavrčela:
  - Ano, a ještě nám zbývá trochu času, půjdeme do hotelu a budeme spát na půl hodiny.
  Elizabeth souhlasila:
  - Čeká nás ještě tvrdá práce.
  Už se rozednívalo, když dívky dosáhly svých postelí. Cestou jim vrátný nabídl pár holek a kluků na noc, ale oni odmítli.
  - Ještě nás čeká hodně běhání! Mezitím odpočívejte.
  Dívky spaly ve stejné místnosti téměř tiše. Zvyk a dovednost jim pomohly okamžitě a beze snů usnout. Takhle to bylo samozřejmě lepší. Dívky spaly celou hodinu a vyskakovaly z postelí, veselé a veselé. Začali cvičit, ohýbat se a ohýbat celou cestu. Obecně jsme se docela zahřáli, chodili po rukou a dokonce i skákali.
  - Jsme mocní válečníci severní země! - Zpívali.
  Dívky se chvíli točily, osprchovaly se a pak vyšly ven. Teď měli na práci něco jiného. Pořiďte si zejména vlastní pokročilejší zbraně. V případě, že musíte vážně bojovat.
  - Jsme mírumilovní lidé, ale náš obrněný vlak vyrazil do útoku každou rychlostí! Vydejte se do útoku, nenechte žádné pochybnosti! - Řekl Drachma.
  - Nechte pochybnosti! - Elizabeth zvedla.
  Dívky kráčely svižně a značily si kroky špičatými botami. Zákaz vycházení skončil. Na ulici se objevili lidé. Šli ve formaci a měřili si kroky. Snaží se jít striktně po čáře. Jen děti, většinou bosé a otrhané, byly trochu volnější . Elizabeth a Drachma si však brzy všimli řady pochodujících průkopníků. Ti, kteří šli vepředu, chlapci a dívky, měli bílé uniformy, červené kravaty a téměř nové boty. Za nimi v koloně byli nováčci, měli také červené kravaty, ale otrhaní a bosí. Přesto policistům jednohlasně zasalutovali a snažili se co nejvíce narovnat.
  Dívky stály na špičkách a snažily se vypadat vyšší. Elizabeth za nimi mávala a usmívala se s bílými zuby.
  Poté se dívky vydaly na přistávací plochu, aby popadly připravené kulomety. "The Destroyers " se možná nudili a čekali na své vlastní použití.
  Denní Londýn se zdál veselejší a jasnější než noční. Dokonce jste slyšeli hudbu a nějaký generál hrál na svatbě v Buckinghamském paláci. Obecně se Red Yankees cítili dobře, zněla z nich Marseillaise, mezinárodní hudba a směs rapu a klasické hudby. Dívky vešly na minutu a usrkly sklenku šampaňského pro zdraví mladých lidí.
  - Doufám, že budeme žít v jednom šťastném světě. - řekla Drachma.
  Dívky odcházely ze svatby s lehkým srdcem. Generál se oženil s dámou o polovinu mladší než on. A tohle už je moc.
  Drachma poznamenal:
  - Z nějakého důvodu muži zpravidla dávají přednost mladým ženám. Existuje taková tendence.
  Elizabeth vyjádřila svou verzi:
  - Možná oni sami chtějí omládnout? Když totiž ležíte obklopeni růžemi, sami začnete vonět a těla mladých dívek jsou sladká.
  Hraběnka víly zavrčela:
  - Souhlasit! Věda brzy ukončí stáří a pak se otevře nový svět. Dobré , mladé a neobvyklé ve své brilantnosti.
  - Naděje! - řekla Elizabeth. - Pokud se ovšem lidé nezničí sami.
  Drachma cvrlikala s úsměvem:
  - To druhé je dost pravděpodobné! Stejně jako možnost zemřít při přírodních katastrofách.
  Londýn s portréty Stalina a občas Lenina, ale i dalších vůdců, působil příliš exoticky. A kolem je tolik červených vlajek a vztyčují se další a další.
  Na kontrolních stanovištích byla děvčata, když viděla obecný mandát, bez prodlení vpuštěna. Ba naopak, dokonce salutovali.
  Nakonec zůstalo velké město pozadu. U vchodu však byla vidět docela exotická památka. Na jedné straně to vypadá jako tank a na druhé je místo věže hlava Stalina, který v ústech drží velkou dýmku. Ano, pomník sám o sobě není malý, osmatřicet metrů vysoký.
  - Jaký druh surrealismu? - zeptala se Elizabeth.
  - To je zřejmě rudý postmodernismus. - Drachma si všimla. - Exotický styl, ale zajímavý.
  Blondýnka vyhrkla:
  - Vůdce je šikanován!
  - Ale sám Stalin se tak zjevně neviděl! - Drachma se cítila šťastná. "I když tělo osla by mu slušelo víc než tank."
  Dívky se smály:
  - Nebo možná naopak tělo Stalina a hlava osla.
  Po odjezdu z Londýna se kráskám rozvázal jazyk:
  "Projeli jsme tímto městem, ale stále jsme nemluvili s upíry."
  Drachma zakňučela:
  - Možná ještě musíme.
  Elizabeth navrhla:
  - Zajímalo by mě, jestli Sherlock Holmes lovil upíry?
  Hraběnka zaštěbetala:
  - V některých pozdějších postmoderních románech lovil. Existovala dokonce varianta, kdy Sherlock a Watson pronikli do vesmíru. Je to tak zajímavé.
  Blonďatá bojovnice zamumlala:
  -No, možná je potkáme.
  Drachma byl překvapen:
  - Jak to?
  Elizabeth sebevědomě odpověděla:
  - Jednou v jiném vesmíru. Posun trochu dále do minulosti. Pak si můžete se slavným detektivem vykouřit dýmku.
  Hraběnka nymfy se zachichotala:
  - To by byl nejpříjemnější způsob, jak si otrávit plíce, ale osvítit hlavu a srdce.
  Blondýnka zaštěbetala:
  - Sherlock Holmes je postava, kterou vymyslel Conan Doyle. Stejně tak profesor Challenger. Četli jste o něm.
  Drachma ukázala své znalosti:
  - Umělecky bystrá osobnost. Natáčelo se dokonce v Hollywoodu.
  Válečník se zlatými vlasy poznamenal:
  - Jednou o nás natočí filmy. Dobrý anděl Alžběta a zlý čert Drachma. Zdá se, že se oba doplňujeme a vyvažujeme.
  Nymfa hraběnka řekla:
  - Jako Bůh a ďábel!
  Blonďatý terminátor pokračoval:
  - Rozhodně! Kdyby neexistoval Lucifer a svět by existoval bez hříchu, pak by Všemohoucí neměl s kým bojovat. Představte si, jak těžké to má superinteligence bez cíle, bez konkurentů. Ačkoli může existovat nekonečné množství Všemohoucích bohů, každý z nich jednoduše ovládá svůj vlastní vesmír.
  Drachma to vzala a vysvětlila:
  - Conan Doyle byl ateista a přesto ukázal, jak je člověk křehký. Pamatujte, že jednou v hyperprostorovém poli veškerý život na Zemi téměř zmizel.
  - Ale něco takového je docela možné! - Elizabeth si všimla.
  Hraběnka nymfy potvrdila:
  - Ano, je to možné! I když pravděpodobnost pádu do zakřiveného prostoru není tak velká.
  Blonďatá dívka poznamenala:
  - To, co se s námi děje, není nad rámec sci-fi. Až na to, že Stalin, prezident KSA, vypadá příliš exoticky.
  Drachma poznamenal:
  - Kdo ví, je to zajímavá filozofie. Může komunismus přinést štěstí všem lidem?
  Elizabeth vyjádřila myšlenku:
  - Existuje názor, že špatní lidé se chopili realizace dobrých nápadů.
  Hraběnka Nymph poznamenala:
  -Kde mohu získat ostatní? Navíc například Dzeržinskij nebyl tak bezohledný kat. Měl laskavé srdce a bylo těžké podepisovat rozsudky smrti, dokonce si trhal srdce a zemřel ve svých osmačtyřiceti letech.
  Blonďatá bojovnice poznamenala:
  - Říká se, že Hitler byl velmi znepokojen, když odstranil Rema.
  Drachma potvrzeno:
  - Docela možné. Hitler byl celkově nervózní. Kéž bych ho mohl chytit. Mluvte s ním o tom, jaký je to člověk. Proč tolik nenáviděl Židy?
  Elizabeth vrčela:
  - Židé jsou velmi chytří, talentovaní lidé. Říká se, že i mezi tvůrci útočné pušky Kalašnikov bylo dvanáct Židů a jediný Rus, sám Kalašnikov. Proto byl povýšen.
  Nymfa řekla smutně:
  "V našem světě jsme mrtví; pochybuji, že naše existence bude někdy odtajněna." Pokud Rusko nedosáhne absolutní hegemonie.
  Blonďatá špiónka zapištěla:
  - A na tom také záleží.
  Dívky jim házely do úst místní žvýkačky. Kvalita byla celkem přijatelná, přírodních produktů bylo dost.
  Elizabeth vrčela:
  - Zajímavé je, že Hitler, jak víte, miloval pomeranče, zřejmě mu byly dodány z Afriky na ponorkách.
  Drachma zasyčela:
  - Jeden Fuhrer může být vybaven stolem. Ale třeba jsme jedli vepřové s čokoládovým máslem a marmeládou. A to je skvělé .
  Blonďatá bojovnice logicky poznamenala:
  - Člověk z toho může mít zažívací potíže.
  Dívky byly zastaveny kontrolní stanoviště , požadovali dokumenty. Vidět nouzový mandát, který se svým dopadem rovná zlaté tygří paise Čingischána. Vstali a zamumlali:
  - Jděte, soudruzi plukovníci. Jen mějte na paměti, že není bezpečné jít dál, partyzáni si hrají žerty.
  Elizabeth vycenila zuby:
  - A vy si myslíte, že neumíme střílet! Důstojníci SWAT!
  Vyděšené pištění v reakci:
  - Ne, já myslím, že ne!
  - Každopádně, podívej! - Drachma vyhodila pěticentovou minci, velkou měděnou. Bezprostředně vystřelila z pistole. Pak to chytila za běhu a ukázala díru přesně ve středu.
  - No, jak?
  Důstojník zabzučel:
  - Nádherný záběr! Tohle jsem viděl jen ve filmech o kovbojích. Jen Stalin střílí lépe.
  Hraběnka nymfy zavrčela:
  - Ano, Stalin nemá konkurenci.
  Blonďatá špiónka řekla:
  - Jsme připraveni vrhnout se do bitvy. Sledujte tedy, co se stane s partyzány.
  Dívky si potřásly rukama a šly dál.
  Elizabeth poznamenala:
  - Obecně je dobře, že v Británii jsou partyzáni, Britové navzdory teroru nerezignovali na despotismus.
  Drachma prohlásil:
  - Obecně platí, že Británie byla dobyta před tisíci lety. Normané v čele s Vilémem Dobyvatelem porazili Anglosasy. A poté už Británii nikdo nedobyl.
  Blonďatý zpravodajský důstojník poznamenal:
  - To vše je velmi zajímavé. Ale Stalin také rozdrtil Británii a změnil ji na červenohnědou.
  Nymfa hraběnka zapištěla:
  - Není to vtipné!
  Obrněný vůz jel pomalu. Nad hlavou letěl velký vrtulník, ne tryskáč, spíše pomalu.
  - V okolí nikdo není. - řekla Elizabeth.
  - Partyzáni během dne útočí jen zřídka. Armáda KSA navíc ještě není dostatečně vybavena přístroji pro noční vidění.
  Kolem proletělo několik dalších vrtulníků. Velký, ale velmi nemotorný.
  Elizabeth si všimla dalšího vrtulníku. Byl sám a na rozdíl od předchozích kolegů střílel, aby zabil.
  Drachma se zeptal:
  - A kde se střílí?
  Blonďatá špiónka poznamenala:
  - Myslím, že je to kvůli dětem, že šly sbírat houby a lesní plody.
  Elizabeth vystřelila ze skokové pušky výbušnou kulkou. Obrovský vrtulník, přibližně dvakrát větší než MI-24, začal hořet a začal se hroutit.
  - Za mnou přijel Junkers, ale začalo se z něj kouřit, vrtule otravně vyly, nepotřebují ani kříže na hrobech, křížky na křídlech postačí! - Elizabeth zpívala.
  Drachma byla veselá:
  - Koneckonců jsem to sestřelil!
  Vrtulník explodoval a rozbil se na úlomky.
  - Úder je knockout!
  Dívka se opřela a zavrtěla hlavou:
  - Možná ještě jeden výstřel?
  Dívky trochu řídily. Objevily se další dva vrtulníky a vracely se.
  - A teď je hned sundáme.
  Dívky okamžitě zamířily a namířily zbraně. A vypálili salvu a bylo slyšet řev.
  Elizabeth zakřičela:
  - Tohle je sopka Krakatoa! V miniatuře!
  Drachma zavyla:
  - Bude to silná rána.
  Oba vrtulníky přestaly být koordinovány a zanechávaly za sebou dlouhé hnědé ocasy kouře. Pomalu ztrácely rychlost a také explodovaly, zřejmě se šířící se benzín dostal až k muniční zátěži.
  - Tak, jdeme na to! Větrník z... nebo možná! - řekla Drachma poněkud vulgárně.
  Elizabeth řekla přísně:
  - Vyjadřujete se příliš tvrdě. Necivilizovaný, soudruhu plukovníku.
  Hraběnka Nymph poznamenala:
  - Mat, to je nedílná součást ruského folklóru. Velmi významná součást národní kultury.
  - Souhlasím s tím. - Elizabeth přikývla hlavou. Pravda, většina nadávek pocházela od mongolských Tatarů.
  Dívky jely dál, nepotřebovaly extra koncentraci nepřátelských jednotek.
  Absolutní paměť umožnila přesně vypočítat místo přistání. Dívky odbočily na venkovskou cestu.
  - Tak jsme se stali partyzány! - Elizabeth si všimla.
  - Spíš i mobilní stíhačky. - Řekl Drachma - Taktika: zasáhnout a okamžitě ustoupit.
  Dostali jsme se do hustých houštin keřů a schovali auto. Pak začali utíkat. Bylo to ještě rychlejší než jízda autem.
  Elizabeth poznamenala:
  - Pokud jsou všichni lidé jako my, tak proč vůbec potřebujeme auta?
  Drachma filozoficky namítal:
  - Poskytnout nová pracovní místa. Obecně platí, že procento nezaměstnaných roste a s tím musíme bojovat.
  Blonďatá špiónka připomněla:
  - Za komunistů nebyla nezaměstnanost. Naopak, pracovní místa byla neustále potřebná.
  Hraběnka nymfa vášnivě řekla:
  - No, to také dává výhodu socialismu. Není to jako teď, práci neseženete, ale na dávkách si natáhnete nohy. S tolika penězi a petrodolary je opravdu nemožné dát lidem štěstí? Za SSSR nebyla nezaměstnanost, i když ceny ropy byly výrazně nižší.
  Elizabeth objasnila:
  - Za SSSR byla nezaměstnanost ředěna jako beton kefírem, většina Trudoviků pracovala, jak mohla.
  Drachma se zasmála:
  - Na půli cesty, to nic není, mnoho jich je desetina.
  Blonďatý zpravodajský důstojník poznamenal:
  - Ale za Stalina byly lidem vytaženy všechny žíly. Budou tedy neustále tvrdě pracovat.
  Hraběnka Nymph potvrdila:
  - Zkušenosti z tisíců let ukazují, že otrocká práce, i když je nejlevnější, není nejúčinnější.
  Elizabeth zasyčela:
  - Samozřejmě, že otrok pracuje bez sebemenšího přání, jakmile se dozorce odvrátí, hned pracuje pomaleji. A obecně se snaží dívat jinam.
  Drachma objasněno:
  - A stále jsem připraven zahájit povstání. Říká se, že někteří lidé vynalezli techniky. Zejména drogy byly vyrobeny z jedu ryb a želv, které umrtvovaly určité části mozku a proměňovaly lidi v zombie.
  Blonďatá špiónka dodala:
  - Nebo mankurts! Říká se také, že člověka lze geneticky změnit, díky čemuž je poslušnější.
  Hraběnka nymfy potvrdila:
  - Zcela realisticky byly podobné práce prováděny i za Hitlera.
  Elizabeth navrhla:
  - Vytvořit radu pro eugeniku by nebylo vůbec špatné. Aby se manželství uzavírala tak, aby došlo k optimální kombinaci genů. V tomto případě by se naši lidé stali jinými, zdravými, chytrými, silnými.
  Kráska z rasy bohů zapískala:
  - Stanou se takovými, jen výběr by neměl být slepý, bestiální, ale čistě vědecký.
  Blondýnka řekla:
  - Jaké to je bez nás?
  - Toho se také zúčastníme. - řekla Drachma.
  Dívky běhaly a povídaly si. Před nimi se objevil dub. Prohlubeň, kam ukryli své věci, byla téměř neviditelná, bez ohledu na to, jak pečlivě ji zvědové zazdili.
  - No, teď se můžeme vyzbrojit.
  Dívky se podívaly dovnitř, kulomety Destroyer -2 okamžitě vydaly svůj hlas, ten patřící Drachmě řekl:
  - Jak jsi opálená, holka. Černá ti sluší, ale zrzavé vlasy jsou mnohem krásnější.
  Elizabeth odpověděla:
  - Znalci očí, jaký máte vztah k Afroameričanům obecně ?
  Hraběnka nymfy chladně odpověděla:
  - Jak na potenciální cíl. Na barvě pleti nebo rase nezáleží.
  - A vy jste vlastně diplomat.
  zeptala se Elizabeth vlastního kulometu.
  - Proč jsi potichu?
  Počítačový program ve zbrani vytvořil ironický záznam:
  - Není dobré si povídat. Z nějakého důvodu lidé chodí po zemi a dupou nohama, což je hloupé a zároveň strašně ošklivé.
  Blondýnka zakřičela:
  - A co moje nohy?
  Počítačový čip odpověděl:
  - S pozdravem, docela esteticky! Možná bychom mohli hrát solitaire? Co vy osobně preferujete, greeny nebo fanoušky?
  - Tři meče! Na hraní však nemáme čas , moji ukecaní kolegové, musíme si trochu zastřílet!
  Vydané minipočítače:
  - Super náboje , nebo standardní ráže?
  Elizabeth potvrdila:
  - Různé způsoby. Jste totiž uzpůsobeni k vedení nucené palby bez ohledu na velikost ráže.
  Elektronika budoucnosti odpověděla:
  - Obecně ano! Zároveň zapněte hudbu. S kým chcete, co takhle Michael Jackson s image vesmírného hitu?
  - Oh, to je zajímavé! V trojrozměrné projekci.
  Nad oběma stroji se mihly malé hologramy, které ukazovaly grandiózní bitvu říší. A na tomto pozadí zpívali Michael a Madonna. Celkově to vypadalo, jako by byl šikanován, Madonna obkročmo na Jacksonovi a on zčernal žalem.
  - Ano, je to velmi vtipné! - řekla Elizabeth. Ale na sledování tohoto dětského cirkusu nemáme čas.
  Drachma dodal:
  Hyper šachy můžeme hrát jen na cestách , to nás vycvičí.
  - Pouze bleskovým tempem. - Navrhl kulomet.
  - Je to zameteno! - Drachma souhlasil.
  Hyper šachy byly zvláštním typem tahové hvězdné strategie. Po velké desce o čtyřech stech polích se pohybovaly různé typy hvězdných lodí. Sto postav se snažilo navzájem zničit. Vlastnosti některých se zlepšily při dosažení opačného okraje pole. V této hře bylo navíc možné každých deset tahů dokupovat další hvězdné lodě. Celkově je hra zajímavá, ale dlouhá. A tempo blesku je naprosto sebevražedné. Kromě vyhlazení tu však byl ještě jeden cíl: dát mat! To souviselo se šachy a vzbudilo další zájem.
  Dívky šly pomalu a Drachma si mohla hrát na cestách. Miniaturní procesor schopný zrychlení na mnoho terahertzů praskal pod napětím a potýkal se s geneticky vylepšeným lidským mozkem.
  Drachma však také měla sotva čas na rozhodnutí. Unesená bojem s autem narazila do stromu. Silná rána mu na tváři zanechala pár škrábanců.
  - Uf, jak jsem nepozorný, Hyper šachy mě uchvacují!
  Elizabeth tweetovala:
  - Ale jen šachy, nejsou špatné!
  Drachma se chlubil:
  - Porazil jsem v nich Kasparova!
  Blondýnka zakřičela:
  - Jsi tak sebevědomý! Harry je už starý.
  Hraběnka nymfa zasyčela:
  - Ananda vyhrál! A Carleson!
  Elizabeth objasnila:
  - Během simultánní hry.
  Drachma to vzal a řekl :
  - I tak. Ale velmi sebevědomě, aniž by mu dal šanci. Pokud však dojde na generálku, porazím ho, nebojte se. Porazil jsem počítače s ELO 3000. To je vyšší než Anand a Garik Kasparov a dokonce i Carleson.
  Blonďatý zpravodajský důstojník poznamenal:
  - Počítač je pouze výtvor v rukou člověka. Může být tvor vyšší než jeho stvořitel?
  Hraběnka nymfa zasyčela:
  - To je velmi těžká otázka. Koneckonců, lidské mistry světa porazily počítače. I když v tomto programu není vše dokonalé. Máte mat v devíti tazích.
  Kulomet "Destroyer" byl uražen:
  - Uvidíme. Koupím protonovou bitevní loď.
  Drachma sebevědomě odpověděl:
  - Není to k ničemu, chlapče. Jednoduše nebudete mít čas vytáhnout ho do první linie.
  Minipočítač nesouhlasil:
  - Nebo možná, právě naopak, kvantum přijde do kvanta!
  - Spíš ne! Uvidíte, jak je pozdě. - řekla Drachma rozhodně.
  Dívka udělala ještě několik pohybů. Nepřítel zabručel a vzdal se. Poté zazpíval:
  - No, ty jsi tygřice, tvůj skok je bouřka a tvoje slova jsou rána, jen moje slza ocení Boží dar.
  Drachma prstem cvakla přístrojem na reflektor.
  - Jsi skvělý chlap.
  Elizabeth ji přerušila:
  - Víš, slyším střelbu doprava. Soudě podle kombinace zvuků tam likvidují rebely, pravděpodobně represivní složky!
  Nymfa hraběnka řekla:
  - Páni! Jako vždy si prase špínu najde.
  Blonďatý terminátor poznamenal:
  "To, co tu našli, nebyla špína, ale krev."
  Příbuzný bohů se zeptal:
  - Co mám v tomto případě dělat?
  Elizabeth zasyčela:
  - No, co myslíš, Drachmo, co od nás spravedlnost vyžaduje?
  - Samozřejmě, abych pomohl rebelům. Byly proti nim vrženy nadřazené síly a jejich monstrózní tlak musí být odražen.
  Drachma šťastně zamumlala:
  - Teď vám vezmeme duši pořádnou krvavou lázní!
  Dívky běžely vstříc svému osudu. Zároveň se nezapomněli obléknout do maskovacích rób. Drachma a Elizabeth přispěchaly velmi rychle, a aby si neroztrhly boty, běžely bosé. Ale černý make-up se od rychlého běhu a dotyku trávy začal drolit a odhaloval zlatavě olivovou kůži. Což ovšem není tak děsivé. Při běhu si dívky poranily nohy o kořeny stromů, šišky a větve. To však jejich rychlé hody nezpomalilo.
  Krásky vyletěly na strom, rozhlédly se shora a zatřásly samopaly.
  - Podobáme se Rudokožcům ! - řekla Elizabeth.
  Drachma, dusící se slastí, blábolila:
  - Víš, jaké to je cítit se jako tygřice, je to lepší než královna.
  Dívky šly dolů, snažily se spěchat rychle, ale zároveň opatrně, aby nevytvářely zbytečný hluk. Nepřítel se blížil, ozývaly se zvuky války a hluk motorů, nicméně výstřely byly jediné. Pach spáleniny, včetně mrtvol a živého lidského masa, byl stále silnější.
  Válečník řekl jednohlasně:
  - To je docela fajn, vypadá to na dobrý armádní zásah.
  Dívky se přiblížily ještě více, vyšplhaly se na vrchol vysokého topolu a jejich pohledům se otevřela mýtina. Na kraji lesa byla vidět malá vesnice. Domy hořely.
  Ale to není to hlavní. Vyvedli civilisty z domů, většinou úhledných, starých cihlových budov. Většinou ženy, děti, staří lidé. Byli nahnáni na hromadu. Na kraji bylo vidět pět šibenic, na nich visely dvě ženy, dva puberťáci a jeden starý muž, který vypadal jako kněz. Další tři lidé byli ukřižováni na tyčích s břevnem a hlavou dolů. Navíc jeden z nich byl ještě dítě. Vesničané byli tlačeni pažbami pušek, biti a někteří byli střeleni do nohou. Celkově byla situace barbarská.
  Elizabeth uvedla:
  - A tohle je bitva s partyzány!
  Drachma podporována:
  - Za takového režimu bych sám šel k partyzánům.
  Dva teenageři byli zaháknuti a začali se zvedat, houpat se ve snaze způsobit další bolest. Zároveň byli ostatní nešťastníci nahnáni do stodoly. Nedaleko byly kanystry s benzínem.
  Elizabeth zašeptala:
  - Jsou jako nacistická monstra.
  Drachma potvrzeno:
  - Ne lépe. Pravda, Anglie se zdá být civilizovanou zemí, ale proslavila se i masovými zvěrstvy.
  Blondýnka zakřičela:
  - Když?
  Hraběnka nymfy odpověděla:
  - Například búrská válka. V tomto případě bylo použito mučení. Američané však zejména ve válce s Indiány nikoho nešetřili. Roztrhali ženy a děti.
  Elizabeth zařvala:
  - Dost řečí! Pojďme zaútočit! Ty jsi napravo, já nalevo!
  Drachma poznamenal:
  - Tady jsou čtyři tanky!
  - Tím lépe, pojďme je zachytit.
  Dívky se vrhly k tankům. Dva z nich byly velké IS-7, bez aktivního pancéřování, ale jednoznačně vysoké kvality. Ne každý granát takové bandury unese. Další dva jsou o něco menší , kromě nich je tu ještě desítka obrněných transportérů.
  Elizabeth dokonce vyprskla smíchy:
  - Legálně to zneškodníme.
  Dívky si nazuly holínky a zpomalily!
  Když se k nim vojáci přiblížili, ukázali na své mandáty.
  - Nouzová kontrola, plukovníku? - Říkali.
  Velitel vstal:
  - Vše se děje podle hlavního plánu komisariátu.
  Drachma předla:
  - Skvělý! Nyní se podíváme dovnitř nádrží. Podle mého názoru jsou věže mírně zaseknuté .
  Vojáci ochotně otevřeli poklopy:
  - Podívej, u nás je všechno v pořádku.
  Dívky naskočily do aut. Členů posádky bylo sedm. Ale pro statečné válečníky, jako jsou tyto dívky, to není problém. Elizaveta tiše, bez zbytečného hluku, poplácala řidiče po rameni.
  - No, jak to vidíš, kámo?
  Jednoduše se zhroutil. Dívka se zahihňala a zasáhla dva z nich najednou do spánků. Pak dokončila zbytek. Čtyři členové posádky měli čas se jen zeptat:
  - Co je to, test?
  - Ano! Metody autogenního tréninku. - řekla Elizabeth.
  Drachma ukončil trojici metodou polibku. Se zbytkem to bylo jednodušší, ale pro změnu jsem natočil jeden:
  - I když je to neslušné, taková smrt je odvážnější.
  Dívky beze slova srovnaly sudy tanků. Mimochodem , pro ně bylo nabíjení prováděno pásovou metodou. Není tedy třeba střílet granáty. Na joysticky však ještě nepomysleli. A to je komplikované. Dívky však již měly zkušenosti s řízením tanků z padesátých let, zejména T-54, T-55. Ty byly stále používány v některých arabských zemích. A ženské zpravodajské důstojnice byly vyškoleny, včetně instruktorek, například v Iráku, Sýrii, Libyi, Íránu. Jen pro případ.
  Zde bylo vysílání úžasného a pohádkového snu přerušeno. Žluto-červený drak poznamenal:
  - Nyní letíme do hypermagického ochranného pole, které brání jednotkám bohyně Kali vstoupit na území, kde žijí nymfy a dryády. To znamená, že k jejímu překonání budeme potřebovat také zvýšenou ochranu!
  Drachma kývla svým partnerům a chlapci:
  - Nebojte se! To je pro nás malý problém. Talisman si s tím poradí. Potřebuji od tebe jen malou magickou pomoc.
  Vovka Terkin přikývl:
  - Vím! Musíme zpívat. Toto je nejlepší možnost.
  Hraběnka Nymph potvrdila:
  - To je ono, zpívejte! Prostě něco krásného a lyrického.
  Šašek začal zpívat a ostatní dívky se přidaly:
  Vesmír byl roztrhán
  Hvězdy potemněly, katastrofa-smrt!
  Vzlykají a naříkají v mukách pekelných dálek,
  A pro ty, kteří přežili: je jen škoda vydržet!
  
  Jako Bůh vládne všem zákonům,
  Zapomínání na svědomí a odmítání cti!
  Mimozemská rasa vytváří nový svět,
  Poslala nám výzvu - špatné zprávy!
  
  Ačkoli armáda mého svatého Ruska ,
  Bojovala statečně a dobyla vesmír!
  Ale tentokrát je protivník všemocný,
  Hraje svou monstrózní melodii!
  
  Skartuje čas i prostor,
  Schopný srazit kvasar svým malíčkem!
  Nechť Boží moc, ale v duši je podvod,
  Nelítostná rána!
  
  Vesmír pomalu plyne se slzami,
  Komety zpívají smutný smutek!
  Ó vlasti, svatá pro všechny lidi,
   Ušlapáno , kde teď najít úkryt!
  
  Ale nevěřím, že zlo není všemocné,
  A přijde čas, Rus se znovu narodí!
  Náš kraj vzkvétá ještě hustěji,
  Za toto dobro statečně bojuji!
  
  Samozřejmě, že není úspěch pouze se silou,
  Ale víra, moudrost a láska jsou s námi!
  A aby vlak štěstí neodjel,
  Mysl by měla zasáhnout oko, ne obočí!
  
  Věřím, že kluk potká holku,
  V ústech ti hoří plamen jako pec...
  V duchu jsem dospělý, až příliš
  Oheň může, víte, zažehnout lásku!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"