Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Blond Mot Den Onda Gudinnan Kali

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En vanlig, om än mycket vacker blond student Elizaveta Shchukina finner sig oväntat utvald och bortförd från den moderna världen. Och hon befinner sig i den onda gudinnan Kalis rike. Där sitter en flickelev fängslad. Men de hjälper henne att fly från den monstruösa gudinnans svarta palats. Och Elizabeth träffar tomteprinsen och nya, mycket intressanta äventyr väntar henne.

  BLOND MOT DEN ONDA GUDINNAN KALI
  ANTECKNING
  En vanlig, om än mycket vacker blond student Elizaveta Shchukina finner sig oväntat utvald och bortförd från den moderna världen. Och hon befinner sig i den onda gudinnan Kalis rike. Där sitter en flickelev fängslad. Men de hjälper henne att fly från den monstruösa gudinnans svarta palats. Och Elizabeth träffar tomteprinsen och nya, mycket intressanta äventyr väntar henne.
  PROLOG
  Elizaveta laddade ner sitt kursarbete från Internet och var nöjd med det. Flickan studerade utan mycket entusiasm, eftersom hon var väldigt vacker. Och hennes hår är så ljust, gnistrande, som kupolerna på kyrkor i solen, och hennes figur, och hennes ansikte och hennes hud, allt är bara perfekt.
  Och naturligtvis, med ett sådant utseende, är det inget problem att tjäna pengar. I synnerhet att bara låta sig fotograferas för olika tidningar. Tja, och inte bara det.
  Elizaveta älskade också att gå till Konstnärsgränden i Moskva och posera för porträtt mot en rimlig avgift. Ibland gjorde hon till och med skisser själv.
  Men det hände att till exempel konstnären Narcissus bad om tio tusen rubel för att doppa en flickas barfota i färg och lämna sitt eleganta avtryck.
  Elizabeth gjorde detta tre gånger: i rött, gult och blått och tjänade trettio tusen rubel på ett så enkelt sätt. Det är sant, då måste färgen tvättas bort med aceton, vilket inte är så trevligt.
  Ja, hon är en väldigt vacker tjej. Och hon har redan filmats flera gånger, om än i mindre roller.
  Nu trampar hon runt i Moskva i höga klackar och funderar på om hon ska gå till Artists' Alley igen, eller ha kul på en nöjespark. Allt handlar inte om pengar.
  Du måste leva för dig själv, och ha kul medan du är ung. Men glöm inte att skydda din oskuld. Ge det inte till den första personen du träffar. Det bästa vore att hitta en miljardär man i åttioårsåldern. Och det här alternativet verkade optimalt. Så att hon kan förbli en rik änka.
  Och lev sedan för ditt eget nöje och anförtro din mans företag till chefen.
  Flickan sjöng:
  Om du vill bli rik,
  Om du vill vara lycklig...
  Bli inte född puckelryggig då,
  Och föds så vacker!
  Plötsligt stannade en lyxig Cadillac bredvid flickan. Och därifrån såg hon ut ... Nej , inte huvudet på en gammal man, utan en vacker ung man i en turban översållad med smaragder. Han var väldigt stilig och så ung och fräsch.
  Med ett leende sa han:
  - Min prinsessa, skulle du vilja ta en tur med mig till den dyraste restaurangen i Moskva?
  Elizabeth nickade som svar, blinkade med sina pärlande tänder och kvittrade:
  - Med stort nöje! Så snygg !
  Den unge mannen blinkade ringar gjorda av stora diamanter på sina händer och svarade:
  - Jag är också väldigt rik, och det här är viktigare för dig.
  Den blonda tjejen nickade och svarade:
  Om du vill bli rik,
  Om du vill vara lycklig...
  Ge mig diamanter
  Vår dyrbare kung!
  Och hon hoppade upp till Cadillac, täckt av bladguld. Och hon hoppade in i den tyst öppnade dörren.
  Den glamorösa unge mannen kramade henne och kysste henne läckert på läpparna. Elizabeths huvud började snurra, och hon såg lodjursliknande öron sticka ut under hennes turban, istället för mänskliga .
  Men den vackra blondinen hann inte bli överraskad. Huvudet började snurra mer, och medvetandet i det glamorösa huvudet stängdes av.
  . KAPITEL nr 1.
  Elizabeth hade en vision i ett halvmedvetet tillstånd. Flickan drömde...
  Det är som om hon flyger över himlen och sitter på en enorm fjäril med gnistrande vingar i alla regnbågens färger.
  Och runt henne finns fluffiga, färgglada moln. Flickan vilar mot ryggen på en leddjursinsekt med fötterna i högklackade skor.
  Den blonda tjejen håller en trollstav i höger hand och sjunger förstås som ett skämt:
  Jag ber dig att inte bli förvånad
  Om det finns boxning nu, och inte sumo!
  Om det finns, om det finns, om det finns boxning och inte sumo!
  En drake flög ut ur molnet mot henne. Inte för stor , ungefär lika stor som en albatross och med tre små huvuden. Och detta djur kvittrade med en oväntat tunn röst:
  -Är du snäll, moster?
  Elizabeth nickade:
  - Ja , snäll!
  Drakeungen gnällde:
  - Jag vill ha glass.
  Den blonda tjejen frågade med ett leende:
  - Vilken typ av glass?
  Det trehövdade lilla monstret gurglade:
  - I äppelpajsordning!
  Elizabeth tog den och skakade sin trollstav och kurrade:
  - Tre förpackningar chokladglass!
  Och flingor av glass och brun massa föll på draken. Det lilla monstret slickade sig på tungan och kvittrade:
  - Mycket gott, moster!
  Den blonda tjejen skrattade. Och den vackra draken slickade av sig den läckra och söta substansen.
  Elizabeth viftade med sin trollstav igen och en läcker tomat med grädde träffade det söta monstret . Och han smetade in draken.
  En tonårsflicka dök upp bredvid honom. Hon var barfota, men klädd i en lyxig tunika och smycken gjorda av ädelstenar.
  Flickan har också en trollstav i händerna. Hon vred på den och grädden och chokladen försvann. Den lilla draken sa med anstöt:
  - Varför är ni tanter, eller hur?
  Flickan bugade och svarade:
  - Jag är grevinnanymfen Drachma. Och vem är du?
  Blondinen svarade självsäkert:
  - Elizaveta Shchukina. Student och fotomodell.
  Båda skönheterna blinkade åt varandra. Och nymfen, på vars bara fötter dyrbara ringar glittrade, noterade:
  -Du ser mer ut som en prinsessa.
  Faktum är att Elizabeth bär så många olika dekorationer och gnistrande ädelstenar.
  Blondinen svarade:
  - Du också ... Åh herregud, varför är en sådan ädel person barfota?
  Drachma svarade med ett leende:
  - Jag är en nymf - en släkting till naturens högsta gudar. Under trolldom, när det inte finns några skor, är det mycket bekvämare att använda bara tår.
  Elizabeth nickade:
  - Kusten är klar! Du är väldigt vacker, men är ditt hår naturligt eller färgat?
  Den barfota nymftjejen fnissade, skakade på sitt sjufärgade hår och svarade:
  - Ja och nej! Det här är inte målarfärg, och samtidigt symboliserar sju färger att jag är en trollkvinna på väldigt hög nivå!
  Och skönheten klickade på hennes bara tår, och en kaka i storleken av en bra tank dök upp. Samtidigt var det så rikt dekorerat med gräddblommor, i en mängd olika nyanser, och det luktade väldigt aptitligt. Kakan såg väldigt rik ut.
  Elizabeth noterade med ett sött leende:
  - Om vi äter en av dessa spricker vår mage.
  Drachma nickade och svarade:
  - Vi skulle ge den här tårtan till hungriga barn!
  Och nymftjejen skakade sin trollstav. Och de, två skönheter, befann sig nära en ganska stor hydda på kycklinglår. En kvinna, som såg ut att vara omkring trettio, med långt, rött hår, svävade bredvid henne. Hon låg i en mortel, i ena handen fanns en lyxig kvast med ett förgyllt skaft, och i den andra vänster också en trollstav.
  Barn, från tio till fjorton år gamla, arbetade på fältet framför henne. Killarna var i trasiga trasor, barfota och smala. De brukade åkern, hackade, drog plogar och bar bårar.
  De piskades upp av mycket fula björnar i rustningar och stövlar, med hjälmar på huvudet.
  Och då och då visslade piskorna.
  Elizabeth skrek:
  - Hur vågar man behandla barn så!
  Och den blonda tjejen gjorde en åtta med sin trollstav. Och choklad, godis, kanderad frukt, dragéer, klubbor och glasspaket föll på orcherna i rustningar. De stänkte över lurviga björnar och de kraschade till och med.
  Och de barfota, hungriga barnen, vid åsynen av sådan rikedom, attackerade maten.
  Orcherna försökte stoppa dem och viftade med piskor och klubbor. Baba Yaga slog i luften med sin kvast. En våg steg och det var som en tsunami. Elizabeth och hennes fjäril kastades och den lilla draken snurrades.
  Nymfen Drachma snurrade på sin trollstav. Och virvelvinden lugnade ner sig, vågorna föll.
  Tunna, halvnakna, utmattade av hårt arbete stoppade barnen godis och annan mat i munnen. Orcövervakarna försökte slå dem och svängde med piskorna.
  Elizabeth viftade med sin trollstav igen. Och gräddkakorna flög mot de håriga och illaluktande orcherna. Nymfen lade också till, klickade på hennes bara tår, dekorerad med artefaktringar. Och som ett resultat blossade en ström av energi upp. Och orchernas hud fattade eld, och deras rustningar började smälta.
  Baba Yaga, en ganska vacker och rödhårig kvinna, kurrade, blottade sina tänder och drog ut imponerande tigerhuggtänder ur munnen:
  - Varför stör du dig, Drachma? Vi har länge delat upp våra inflytandesfärer!
  Elizabeth gnisslade:
  -Du gör narr av barn! Och detta kan inte tolereras!
  Baba Yaga mumlade aggressivt:
  - Vem mer är det här ? Och varför blandar du dig i någon annans affärer?
  Den blonda flickan log och svarade:
  - Vem är jag? Du kan säga detta med en låt!
  Drachma nickade:
  - Ja, min nya vän är väldigt musikalisk! Du kanske lyssnar på henne?
  Orcher, i halvsmält pansar, vred sig, skrek och tjöt. Det var tydligt att de hade mycket ont.
  Baba Yaga fnissade. Tydligen tycker hon inte alls synd om sina håriga partners. Och hon morrade:
  - Sjung en blomma, skäms inte!
  Elizabeth tog det och sjöng med känsla och entusiasm:
  Jag är inte alls trött på det
  Drick, gå ut, bli kär i killar !
  Och djärvt döda fascisterna,
  Jag kan tävla med Adolf!
  Jag kan tävla med Adolf!
  
  Naturlig blondin,
  Och du behöver inget gummiband i kärlek!
  Halva världen är med mig,
  Naturlig blondin!
  
  Återigen slog jag fascisterna djärvt,
  Jag sätter nya rekord!
  Och jag krossar fienden för sakens skull,
  Jag kan krossa allas ansikten !
  Jag kan krossa allas ansikten !
  
  Naturlig blondin,
  Jag behöver inget gummiband i kärlek!
  Halva världen ligger för mina fötter,
  Naturlig blondin!
  
  Vem tror inte på min coolhet,
  Det blir lite tjejklack...
  Vet att feghet är dumhet,
  Jag slår ner Krauts!
  Jag slår ner Krauts!
  
  Naturlig blondin,
  Jag behöver inget gummiband i kärlek,
  Min man darrar med mig,
  Naturlig blondin!
  
  Vill du bli coolare än Fuhrern?
  Och sparka fascisterna i röv...
  Spara inte kulor på Krauts,
  Spela Penelope!
  
  Tja, striden är blodig,
  jag brinner ut...
  Det är inte allt för berömmelse
  Det är här mysteriet och lösningen ligger!
  Det är här mysteriet och lösningen ligger!
  
  Naturlig blondin,
  Jag behöver inget gummiband i kärlek!
  Och jag har en stålrygg,
  Naturlig blondin!
  Naturlig blondin!
  Baba Yaga skrattade. Hon skakade sin trollstav. De halvbrända orcherna lugnade ner sig. Strömmar av regn öste ner över dem. Barnen satte sig.
  En enorm tårta flöt mot barfotalaget av killar och tjejer.
  Nymfen läste besvärjelsen. Och den gigantiska torusen splittrades i bitar. Och framför varje barn dök en gyllene tallrik, en kniv och en gaffel.
  Baba Yaga befallde:
  - Jag ger er alla tillåtelse att vila och äta!
  Barnen nickade, mestadels med sina ljusa huvuden, och började äta.
  Elisabeth frågade förvånat:
  -Var är föräldrarna till dessa olyckliga killar?
  Baba Yaga svarade med ett leende:
  - Det här är egentligen inga barn. Det här är vuxnas själar, efter döden fick de barns kroppar och skickades till vår värld för omskolning. Och du måste erkänna, arbetsterapi var mycket mer humant!
  Elizabeth såg sig omkring. Träd med frodiga, lyxiga blommor växte runt omkring, och en behaglig doft flödade igenom. Och till och med Baba Yagas slott såg väldigt välkomnande ut.
  Flickan nickade instämmande:
  - Det här ser inte ut som ett helvete!
  Drachma noterade:
  - Himmel och helvete i den primitiva förståelsen av människor finns inte. Det finns parallella och multi-vektor världar som har sina egna egenskaper och parametrar. Och här har dessa barn en chans att få den bästa platsen i solen!
  Baba Yaga nickade och anmärkte:
  - Ja, den som var stor på goda gärningar under sitt liv kan bli kung eller prins i en parallell värld, efter hans kroppsliga skals död! Så i universum är allt relativt. Jag var också en drottning i ett tidigare liv.
  Nymfgrevinnan nickade:
  "Först inkarnerade hon sig själv som slavflicka och arbetade på plantagerna. Men sedan såldes hon som student till en trollkarl och steg i den här världen till Baba Yagas nivå. Och det här är inte alls en svag karriär!
  Elizabeth visslade och noterade:
  - Wow! Vem är jag då?
  Drakman kurrade:
  Bräckligt färgat kronblad,
  Du är bara i början av resan...
  Även om världen runtomkring är grym,
  Du måste bara gå framåt!
  En av pojkarna, i shorts och en trasig T-shirt, blinkande bara, solbrända och repade ben, efter att ha gjort klart tårtan, sprang närmare de tre tanterna som svävade i luften och kvittrade:
  - Jag, markis de Sade! Berömd person.
  Baba Yaga kurrade hotfullt:
  - Tydligen vill du slå markisen med käppar på hans bara klackar?
  Pojken bugade och svarade med ett leende:
  "Jag har varit en slav i ett par århundraden nu." Varför tar de mig inte in i armén? Jag kan vara både godsägare och trummis. Annars, om jag ska vara ärlig, så blir jag dummare av jobbet!
  Drachma noterade:
  - Vi kanske faktiskt borde ge honom en chans. Till exempel gå till jobbet?
  Baba Yaga noterade:
  - Om någon tar det! Du vet, det kan vara annorlunda här. Markisen erbjöds att på något sätt, som en utbildad person i ett tidigare liv, vara assistent till en kontorist. Det var så han hittade på. Därefter slog de pojken på hans bara klackar med käppar. Och hur han skrek.
  Den unge markisen, som såg ut ungefär tolv år gammal, anmärkte:
  "Jag har inte burit skor på över tvåhundra år." Och mina sulor är hårda som kamelhovar. Och ibland börjar de uppstoppade förhårdningarna klia . Och då kommer stick på hälarna inte att göra så ont!
  Elizabeth skrattade och noterade:
  - Charmigt. Så, efter mer än tvåhundra år, har du fortfarande förblivit ett barn?
  Pojken nickade:
  - Endast externt! Våra kroppar förändras inte medan vi är slavar. Går jag med i armén så kommer jag redan att växa där, om än långsamt. Men här slits bara kläderna på jobbet och vi får nya vart femte år . Och skorna ... Det finns så många som fyra solar här - det är väldigt varmt. Ofta jobbar jag till och med utan t-shirt, det är mycket trevligare!
  Baba Yaga noterade:
  - Markisen de Sade är helt enkelt förtjusande! Kanske jag kittlar hans hälar med en strutsfjäder, och han kommer att berätta en saga för mig.
  Pojken, som en gång var en titulerad adelsman och en ökänd författare, noterade:
  Jag skriver bra ibland
  Ibland visar det sig vara nonsens!
  Allt här i världen slingrar sig,
  Och egentligen är det bara tom fåfänga!
  Elizabeth nickade och frågade:
  - Du kanske vill ha ett stort chokladgodis?
  Pojken svarade allvarligt:
  - Jag skulle föredra en stor mugg gott spanskt vin, eller jamaicansk rom!
  Baba Yaga skrattade och anmärkte:
  - Barn får inte dricka alkohol!
  Markispojken invände:
  - Jag är inget barn! Och i armén finns en del av grottan.
  Drachma noterade och skakade lätt på sin trollstav:
  - Prova bättre godis med likör!
  Och chokladfat dök upp i händerna på den unge slaven. Pojken bet av dem och sjöng:
  Kärlek och död, gott och ont,
  Vad som är heligt och vad som är synd är inte avsett att förstås!
  Kärlek och död, gott och ont,
  Vi kan inte dö, det finns bara en existens!
  En flicka sprang fram till dem och blinkade med sina bara, små, runda klackar. Hon var ljushårig och väldigt söt. Hon bugade och kvittrade:
  - Jag är Lady Winter! Känd som min dam. Och jag vill också ha befordran.
  Flickan var klädd i en kort, trasig tunika med stora hål. Hennes små ben var graciösa, men hennes fötter var redan kåta och kåta. Det kan ses att hon har plöjt i mer än ett sekel.
  Elizabeth log och svarade:
  - Är det så? Men det är bättre än att vara en gammal dam.
  Flickan sa:
  - Jag avrättades vid tjugosex år gammal, och jag var ingen gammal kvinna. Markisen de Sade dog vid sjuttiofyra, så han levde i alla fall!
  Pojken i kortbyxor nickade, tryckte en sten i gräset med sin bara fot och sjöng:
  Även om de säger att åren inte kan återlämnas,
  Och det är som om kroppen helt enkelt är förfallen...
  Vi börjar vår resa i en ny värld,
  Och vi gör en ny idé!
  Och markispojken slet av sig sin trasiga T-shirt och pekade på sin kaklade mage. Den muskulösa pojken såg mycket snyggare ut utan sin skjorta. I shorts såg han ut som en ung idrottare, även om han också var trasiga .
  Och han började dansa och visade upp sina skulpterade muskler i armar och ben.
  Sedan tog markispojken upp en sten med sina bara tår och kastade den högre. Sedan tog han den skickligt med foten och kastade igen två småsten. Och han fångade dem igen.
  Elizabeth utbrast:
  - Härlig! Vad bra det ser ut !
  Den lilla draken flög fram till pojken. Han slickade sin runda, förhårda häl och kvittrade:
  - Bror?
  Pojken torkade sina bara sulor i gräset och muttrade ilsket:
  - Syster!
  Den lilla draken gnisslade:
  - Min vän!
  Drachma fnissade och sjöng:
  Av någon anledning är barn kedjade som en kedja,
  Att behövas av någon i svåra tider...
  Spill inte vatten, alla runtomkring skämtar,
  Detta är vad en sann, trogen vän betyder!
  Den lilla draken såg en tårtbit, rusade fram till den och började slicka den mjuka, söta massan med tre tungor.
  Tjejen-milady gnisslade:
  - Ett charmigt djur. Jag skulle vilja ha en sådan här hund!
  Elizabeth sa:
  förgiftade du Constance, Anna de Bayle ? Bonacieux ?
  Flickan trampade på likörgodiset med sin bara fot. Hon krossade den, stönade och svarade:
  - På grund av svartsjuka. Jag älskade Dartagnan väldigt mycket !
  Baba Yaga flinade:
  "Det är därför den här usla tjejen får smisk varje fredag." Hon dödade en oskyldig själ.
  Elisabeth frågade med ett leende:
  - Och för andra brott?
  Här talade Drachma:
  - Hertigen av Bekingen var en riktig jävel. Ja, och hon tjänade sitt hemland Frankrike. Men jag funderar på att ta henne som min student!
  Tjejen-milady kurrade:
  - Självklart, ta det. För att jag är trött på att dumt flytta en hacka på en plantage, eller bära en bår eller bära grödor. Det finns en viss variation vid stenbrotten. Jag har varit här i nästan fyra århundraden. Jag är ledsen !
  Elizabeth visslade och noterade:
  - Ja, det är mycket. Även i USA, efter tjugo år i fängelse, kan en person som dömts till livstids fängelse benådas!
  Baba Yaga noterade:
  "Hon skulle för länge sedan ha överförts från en slav till armén, eller till en trollkvinna, eller till och med till en flickprästinna, men Milady har för mycket berömmelse. De är rädda för att lära henne magi - hon är en förrädisk tjej!
  Markisen de Sade, den lekfulla pojken, nickade:
  - Förutom enstaka föreställningar och underhållning blir arbetsterapin tråkig . Ja, i stenbrotten kan du åtminstone bygga upp dina muskler.
  Baba Yaga nickade:
  - Jag tar hänsyn till det! Så du ska gå till stenbrotten!
  Markispojken utbrast:
  - Snälla lägg ut mig till försäljning! Någon kommer definitivt att köpa mig på auktion.
  Drachma skrattade och noterade:
  - Wow! Han själv, en tidigare titulerad adelsman, vill bli såld, som någonting!
  Markisen de Sade sjöng:
  Våra hjärtan kräver förändring
  Våra ögon kräver förändring...
  I vårt hjärta och våra tårar,
  Och venernas pulseringar...
  Förändring, vi väntar på förändring!
  Och slavbarnet stampade med bara fötter. Det här är verkligen en levande pojke.
  Den lilla draken kvittrade och imiterade:
  -Förändringar, vi väntar på förändringar!
  Och hon snurrade runt som en snurra, reptilen är väldigt söt och söt.
  Elizabeth anmärkte:
  - Och han är en väldigt söt liten drake.
  Drakmen ville säga något när en lysande punkt dök upp på himlen. Någon flög mot dem.
  Nymftjejen kvittrade:
  - Det här är bra ! Tydligen tävlar sjöjungfrufjärilen.
  Den blonda tjejen blev förvånad:
  - Hur är det, en sjöjungfrufjäril?
  Baba Yaga svarade med ett skratt:
  - Det är när man är både sjöjungfru och fjäril på samma gång. Vad förvånar dig?
  Elizabeth ryckte på axlarna och noterade:
  - Jag har aldrig hört talas om så fantastiska varelser!
  Den rödhåriga häxkvinnan svarade:
  - Det är då man ser det själv. Hon kan leva under vatten och flyga genom luften! Och det är jättebra .
  En flicka dök upp med en silversvans och vingar, gnistrande i de fyra solarna ljusare och vackrare än bladguld.
  Nymfen kvittrade:
  - Baronessan de Dashing, jag hälsar dig!
  Sjöjungfrufjärilen fnissade och svarade:
  - Och jag hälsar dig, grevinna! Låt det bli ljus i världen.
  Markispojken gnällde:
  - Du kanske kan köpa mig? Jag vill besöka havsriket.
  Sjöjungfrufjärilen sjöng:
  I det blå havet, i det vita skummet,
  Där orkaner rasar...
  Där havet gungar och skeppen skakar!
  Nymfen och Baba Yaga tog den och sjöng:
  Fartyg sjunker till botten, med ankare och segel,
  Och då blir de gyllene kistorna dina,
  Gyllene kistor!
  Fartygen ligger trasiga
  kistorna är öppna...
  Smaragder och rubiner flyter som regn...
  Om du vill bli rik,
  Om du vill vara lycklig,
  Stanna hos oss pojke
  Du kommer att bli vår kung!
  Du kommer att bli vår kung!
  Milady flickan flinade. Hon tog en tugga av kakan och tog den entusiastiskt och sjöng:
  Folk beundrade drottningen
  Alla pojkar på gården blev förälskade...
  Med henne var jag en osynlig skugga,
  Istället för kärlek lärde jag mig tålamod!
  Sjöjungfrufjärilen skakade på sina vingar, och de gyllene färgerna började gnistra av solstrålar. Och flickan visade sig vara underbar.
  Baronessan de Likhaya skakade sin trollstav, och en bukett blommor dök upp i Elizabeths hand.
  Den blonda tjejen skrattade och svarade:
  - Det här är en väldigt vacker bukett!
  Och hon blinkade åt sina partners. Markispojken tog den och snurrade runt som en topp. Och hans bara fot snurrade i luften. Och så tog pojken och fångade en silverslända vid vingen. Och så träffades han i hälen av en liten gnista och skrek.
  Baba Yaga, som blottade sina tänder, anmärkte:
  - Var inte en översittare, lilla flicka !
  Markisen de Sade blev kränkt:
  - Är det jag, lilla ? Ja, jag såg det här...
  Och återigen slår blixten ner i tomboypojkens bara sulor.
  Och han skrek. Och det är roligt.
  Sjöjungfrufjärilen fnissade och noterade:
  - Bebisen är bara charmig.
  Elizabeth anmärkte:
  - Tolv år gammal, det här är ingen bebis. Det här är nästan en vuxen pojke. Och om du tänker på att han redan är trehundra år gammal, så är det här redan...
  Markisen de Sade gnisslade:
  - Ung gubbe!
  Och han blinkade åt sina motsvarigheter.
  En annan pojke sprang fram till dem. Han log och svarade med en ledsen blick:
  - Jag fyller snart fem tusen år. Men jag är fortfarande en slavpojke och ett personligt förbud har införts för mig. Jag var här när Baba Yaga ännu inte föddes.
  Kvinnan med rött hår svarade:
  - Det här är den före detta faraon Cheops. Mer än tvåhundrafemtio tusen slavar dog på grund av byggandet av pyramiden. Därför är han inte befriad från slaveriet.
  Pojken nickade. Han hade en kort besättning, och den före detta faraon själv bar bara badbyxor. Det var ett slavmärke som brändes in i axeln, och huden var svart, som på en afrikan. Detta är verkligen oväntat. Och håret, tvärtom, är ljust, liksom ögonbrynen. Pojken var stilig, trasig, muskulös och till det yttre glad.
  Elisabeth frågade med en suck:
  - Hur är det att vara slav i nästan fem tusen år?
  Faraopojken svarade:
  - Egentligen inte, men jag är van vid det. Dessutom har vi både underhållning och helger. Slavar har sina egna rättigheter. - konstaterade en ung pojke omkring tretton år. - Och det coolaste är pojkens friska kropp. Du känner dig inte alls trött. Glad hela tiden . Och när du arbetar och gräver i marken skapar du något!
  Baba Yaga nickade:
  - Ja, ibland räddar fantasier dig verkligen! Och det är kul och coolt! Till exempel...
  Markispojken fnissade och noterade:
  - Ja det stämmer! Fantasier, det här är bra ! Du kan skriva något sånt här.
  Båda pojkarna tog den och slog till med knytnävarna. Till och med gnistor föll från knogarna.
  De blinkade åt varandra och sjöng:
  Vem som var i slaveriets mörker, ta svärdet,
  Heder och frihet är i dina händer!
  Låt modet flöda i full gång - kallelsen ligger i blodet,
  Glöm tvivel, låg, vidrig rädsla!
  
  Var inte en slav, förödmjukad i stoftet,
  En mäktig örn som svävar till höjderna !
  Kalla gudarna i en blodig strid,
  Kämpa för viljan att ljusa till slutet!
  
  Och låt krigarens blad inte darra,
  Den skadade fightern föll med ett stön!
  Låt evigheten sova, låt kransen brinna i mörkret,
  Hälsningar från himlen med en mäktig hotfull åska!
  Flickorna log. Milady anmärkte kvickt:
  - Frihet är himlen!
  Och hon stampade med sin nakna, graciösa fot.
  Det här är flickan som var en baronessa, en grevinna och hustru till en herre.
  Det var så de pratade.
  Sjöjungfrufjärilen tog den och kvittrade:
  - Du kommer att hitta din, märk väl, du är evigt ung, och det är fantastiskt !
  Tjejen-milady nickade och kurrade:
  - Ja, det är härligt när man har evig ungdom. Redan som barn skrämde ålderdom mig, och jag var rädd för att bli gammal och förfallen.
  En annan tjej som sprang fram till dem nickade:
  - Ja jag vet! När jag började förvandlas till en gammal kvinna hade jag många komplex kring detta. Fast jag var en drottning och jag hade allt. Men inte ens detta hjälpte, inte ens de bästa läkarna, och till och med greve de Calliostro själv !
  Milady nickade:
  - Det här är den före detta ryska tsarinan Catherine II. Hon var en gång en stor härskare och bar lyxiga kläder, men nu springer hon runt barfota och i en trasig tunika.
  Flickdrottningen noterade:
  - Men nu är jag ung och frisk! Och det är värt mycket.
  Markisen de Sade nickade:
  - Ja, självklart, det är det värt. Det kan jag uppskatta.
  Pojken farao nickade:
  - Som Salomo sa: - En ung valp är bättre än ett gammalt lejon!
  Och alla fyra barnen: två pojkar och två flickor i betydande ålder, sjöng:
  Mänskligheten är i stor sorg,
  Alla tänker nog på honom!
  Tårar föll över detta hav,
  En människas rädsla brinner i eld!
  
  År kryper efter år i en husvagn,
  Mormor gnuggar henna på kinderna!
  Och något hände med jungfruns smala gestalt,
  Jag förstår inte var rynkorna kommer ifrån!
  
  Varför är naturens krona ljus?
  Skaparen av maskiner måste plötsligt vissna!
  Den som utnyttjade vindens kraft till vagnen,
  Han kan inte hantera ondskan med åldrande!
  
  En skönhet blir ett freak
  Och hjälten vissnar bort framför våra ögon!
  Något otäckt väder nu,
  Och på natten plågas jag av vild rädsla!
  
  Men jag tror inte att det inte finns någon frälsning,
  En person kan argumentera med Gud!
  Så att en vänlig familj blir evig,
  Så att vägen går uppför med lätthet och brant!
  
  Gamla kvinnor kommer inte längre att ha rynkor,
  Låt oss få ålderdomen att dra sig tillbaka i skam!
  Och människan, framstegets mäktige son,
  Han ser på livets höjdpunkt med ljusa ögon!
  
  Och det kommer att finnas oändlig skönhet
  Dagarna kommer att flyta som en flod i fullt flöde!
  Mänsklig vänlighet kommer att dyka upp
  När allt kommer omkring kommer hjärtat att bli rent och ädelt!
  
  Tro, nytt nöje kommer,
  Med åren kommer visdomen att öka!
  När allt kommer omkring lägger sig inte is i en ung kropp,
  Som en skolpojke som är sugen på att studera för fem!
  
  Märket är högre, kom igen, leta efter det,
  Du kommer att göra om provet minst hundra gånger!
  Och du kan äta påskkakor med honung,
  Nåväl, bli en gammal flicka nu!
  Och hela laget brast ut i skratt.
  Baba Yaga anmärkte dystert:
  - Du blev riktigt arg. Kanske skicka dig till jobbet? Arbetsterapi är den bästa medicinen för syndare.
  Butterfly sjöjungfrun noterade:
  - Jag är ingen person. Och detta är otillgängligt för oss sjöjungfrufjärilar. Vi lever väldigt länge utan att åldras. Och så flyttar vi in i en annan värld.
  Och barnen utropade unisont:
  - För nya gränser och paradis!
  Ett par ryttare dök upp på långt håll. Den ena var på en orange häst, den andra på en blå. De närmade sig snabbt. Det var ett par - en pojke och en flicka. Väldigt vacker. Flickan var klädd i en kort klänning och barfota, prydd med smycken. Den unge mannen var i en lyxig kostym och gnistrande stövlar.
  Båda var utklädda, med svärd i händerna och pilbågar på ryggen. Och det såg jättebra ut.
  Och bakom dem talade en hel grupp tjejer. De var i korta, ljusa tunikor, som bar ett svärd och en sköld. Skönheterna var också barfota. Och ringarna lyste på tårna. Hår i olika färger fladdrade i vinden.
  Och deras öron är som lodjur. Vackert, men öronen är inte mänskliga.
  Baba Yaga bugade:
  - Hälsningar, prins Dolgorukov och hans första fru. Du är precis i tid.
  Den unga tomten bugade och svarade:
  - Ja, det är coolt . Här med dig är en ny och väldigt vacker tjej. Är hon död?
  Nymph de Drachma anmärkte:
  - Nej! Och vanligtvis tar människor emot kroppar av barn efter döden. Och här är hon vuxen! "Flickan klickade på sina bara tår och kvittrade. "Tydligen transporterades hon under sin livstid till nästa värld."
  Den unge prinsen nickade och svarade:
  - Jag vill kyssa hennes fot!
  Elizabeth muttrade förvirrat:
  - Mitt ben?
  De Dolgorukov nickade:
  - Ja, din , åh blonda gudinna!
  Markispojken utbrast:
  - Vilken njutning!
  Tjejdrottningen noterade med ett skratt:
  - Ja , det här är riktigt coolt! När jag var ung kysstes mina fötter villigt. Och när jag blev äldre blev män äcklade av detta!
  Elizabeth sträckte ut sin underben i en högklackad sko och kvittrade:
  - Du kan försöka.
  Den unge prinsen muttrade:
  - Ta av dig skon!
  Faraopojken noterade:
  - I Egypten är tjejer barfota hela tiden. Och när de bar sandaler, speciellt höga klackar, såg det väldigt sexigt ut!
  Den blonda tjejen gnisslade:
  - Ja, jag kanske tar av mig skon nästa gång. Och så, kyss hälen!
  Den unge prinsen ville säga något när en enorm drake dök upp på himlen. Han hade tolv huvuden och var så ljus och färgstark.
  Den lilla draken piggnade till och kvittrade:
  - Mamma!
  Markispojken sjöng:
  Låt mamma komma, låt mamma komma,
  Må min mamma definitivt hitta mig...
  Detta händer trots allt inte i världen,
  Må barn gå förlorade!
  Detta händer trots allt inte i världen,
  Må barn gå förlorade!
  Den stora kvinnliga draken dundrade:
  - Jag ser att min lille son leker med dig. Tja, du drakmer är en bra tjej, och jag tror att du kommer att ta hand om barnet!
  Nymfgrevinnan fnissade och sjöng:
  Ett barns tankar är som snö
  De ljusa glittrar starkt...
  Åtminstone ibland, som om det vore en synd,
  väldigt otäcka !
  Vänliga skratt hördes. Och det såg verkligen väldigt roligt och extravagant ut.
  Adelsbarnen var mycket glada och hoppade upp och ner.
  Baba Yaga ropade aggressivt:
  - Det är det, småttingar! Sluta ha kul. Nu börjar vi jobba!
  Drachma nickade:
  - Ja , barn! Sona dina synder med arbetsterapi! Arbete, och lycka och en värdig plats i livet kommer till dig!
  Baba Yaga vrålade och slog till med blixten:
  - På platser!
  Barnen började springa. Och deras nakna, runda klackar blinkade. De var rosa och vackra.
  Elizabeth noterade med en arg blick:
  - Varför tvingar du dem att jobba? Kanske kan man med hjälp av magi göra allt sånt?
  Baba Yaga vrålade:
  - Synd måste straffas! Sådan är viljan hos den Högste Gudens Son, den onda Chernobogs Fader!
  Den blonda tjejen gnisslade av rädsla:
  - Varför behöver du ondska?
  Nymftjejen svarade:
  - Att ha valfrihet. Och inte bara detta.
  Den unge prinsen nickade:
  - Ja exakt! Utan skurkar blir det inga hjältar. Som man säger, du behöver både peppar och socker!
  Baba Yaga nickade och sjöng med känsla och uttryck:
  Nu, om det finns problem i universum,
  Det händer inte till varje pris...
  Du vill inte ha förändring längre
  Mannen vet inte vad han vill!
  
  Och där finns Chernobog med mäktig kraft,
  Den Store har universell makt ...
  Han ger den till en man rakt på pannan,
  Så att människosläktet inte blir helt vild!
  
  Ja, den Allsmäktige Rasen skapade Honom,
  Så att människor har en anledning att utvecklas...
  Så att en person vill ha allt på en gång,
  Och folk lärde sig att kämpa hårt!
  
  Som en krigare övervinner det onda,
  Den Rod skapade för människans bästa...
  Och han utgöt godhet för själar och kroppar,
  Det är aldrig för sent att lära sig slåss!
  
  Vad vill den allsmäktige Gud?
  Så att de inte vågar föra alven på knä...
  Så att det onda ödet inte styr,
  Så att hundratals generationer utvecklas!
  
  Ja, Chernobog är ett incitament för människor,
  Så att det inte finns någon lathet, ingen stagnation...
  Så att du krossar fascisten i spillror,
  Gå runt Orklin i vänlig formation!
  
  Så gå inte vilse om det är svårt,
  Om problem drabbar fäderneslandet...
  Rod kommer att göra det vackert och enkelt,
  Bara för att få folk att röra på sig!
  
  Och Chernobog är bara din storebror,
  Även om han är strikt , älskar han dig oändligt...
  Du kommer att få den högsta poängen
  När du kommer att tjäna alven för alltid!
  Slavbarnen applåderade åt dessa ord och klappade i händerna.
  Därefter slickade Baba Yaga hennes läppar och frågade:
  -Nu förstår du?
  Elizabeth ryckte på axlarna och svarade:
  - Ja, det är omöjligt att förstå!
  Den unge prinsen nickade och sa:
  - Nu, låt mig kyssa din fot!
  Den blonda flickan fnissade och sjöng:
  Och jag älskar pojkar
  Jag ska döda dem med min bara fot!
  Om det behövs, slår jag dig hårt,
  Någon gick över gränsen!
  Därefter tog blondinen av sig skon. Hennes graciösa ben var blottade och hennes harmoniska och mejslade fingrar var synliga.
  Och den unga alven tog och kysste Elisabet ljuvt, först på smalbenet, sedan på den rosa hälen, och sa:
  - Länge leve kvinnlig skönhet!
  Baba Yaga noterade med en sur blick:
  - Ja, det är roligt. Men vill du inte ta henne som din fru, prins?
  Dolgorukov svarade med bravur:
  - Jag kan bara drömma om det här! Håller du med?
  Elizabeth skrattade och kvittrade:
  - Vad är ditt tillstånd?
  Elfprinsen log och svarade:
  - Och du är en affärskvinna. Jag ser praktiskt.
  Drachma noterade:
  - Det är för tidigt för dig att prata om det här. I den här världen kommer ni båda att ha ett stort och intressant uppdrag. Så kör på det!
  Den kvinnliga draken och babydraken flög upp i himlen. De andra barnen arbetade och blev återigen uppmanade av orcövervakarna. Det verkade som om ingenting i världen hade förändrats.
  Elizabeth såg att den unge prinsen också gav kommandot. Krigartjejer från tomtefamiljen ställde upp. Och deras nakna, solbrända, graciösa ben darrade.
  Den blonda tjejen kände sig uttråkad och sa med en suck:
  Allt kommer att gå över, både sorg och glädje,
  Allt kommer att gå över, det är så världen fungerar...
  Allt kommer att gå över, du måste bara tro,
  Den kärleken går inte över, nej!
  Och så vände tomtetjejerna om. Och så galopperade prinsparet iväg. Bara silverhovarna gnistrade. Och flickan var mycket vacker, men hon utmärktes av sina öron, som var mycket graciösa och förtjusande.
  Baba Yaga noterade:
  - Jag skulle helt enkelt äta en sådan brudgum!
  Drachma nickade:
  - Prinsen är bra, och verkligen väldigt rik. Men han gillade inte att du i första hand inte var intresserad av sig själv, utan av hans pengar!
  Elizabeth noterade med en ledsen blick:
  - Du kan inte skapa lycka utan pengar! På samma sätt, även om det andliga är primärt, är det ingenting värt utan det materiella.
  Nymfgrevinnan nickade:
  - Även om en kropp utan själ inte är en kropp, hur svag är en själ utan kropp!
  Baba Yaga noterade:
  - Ja, ett svårt men intressant öde väntar den här tjejen.
  Elizabeth sjöng med ilska:
  Men du ska inte sura åt ödet,
  Och det kommer att finnas vägar ut i kampen!
  . KAPITEL nr 2.
  Flickan vaknade ur sömnen. Och direkt kände jag kalla stenar på ryggen. Och när hon öppnade ögonen var det skymning runtomkring fängelsehålan. Elizabeth skakade på sig själv och kände en stålkrage på hennes hals, vilket hindrade henne. Det fanns också bojor på flickans händer och bara fötter. Istället för kläder bar hon nu en randig dräkt med ett nummer på bröstet. Och bredvid honom i kedjor var en annan tjej. Och hon verkade fruktansvärt bekant med sin sjufärgade frisyr, barfota.
  Ja, det här är Drachma, bara utan amuletter och smycken, i en kort randig fängelseklänning, och även med ett nummer broderat på bröstet. Och hennes nacke, ben och armar är stela. Utan ädelstenar verkar hennes bara fötter barnsliga och försvarslösa.
  Elizabeth visslade:
  - Wow! - Den blonda tjejen klirrade med sina kedjor.
  Drachma, förutom hennes sjufärgade frisyr, ser ut som en mycket vacker tonårsflicka. I den här randiga klänningen är hon som en japansk hjältinna anime Hon ser oskyldig och förvirrad ut.
  Den blonda tjejen kurrade:
  - Hallå! Kanske vi kan träffas?
  Nymfen tittade på henne, men kände tydligen inte igen henne, och kvittrade på ett språk som verkade ryska för idioten:
  - Hallå! Är du en människa?
  Elizabeth nickade:
  - Ja, jag är människa. Och du är tydligen en nymf?
  Drachma bekräftade:
  - Ja, jag är en grevinna! Och vad?
  Den blonda tjejen noterade:
  - Glöm det. Du kanske vet vem som kidnappade oss och varför?
  Nymftjejen svarade med en suck:
  "Vi kidnappades av den onda gudinnan Kalis tjänare. Om du är intresserad av detta.
  Elizabeth ryste och noterade:
  - Menar du den onda Kalis gudinna? Från hinduismen?
  Drachma svarade:
  - Nej! Detta är inte riktigt hinduism. Detta är verkligheten i vårt universum. Och du är tydligen en ädel person, eftersom du placerades i en cell med ett golv täckt med en speciell metall som neutraliserar all magi.
  Den blonda tjejen ryckte på axlarna och svarade:
  - Som det verkar, sa Djävulen inkarnerad i kroppen, kanske din gammelmormor drottningen skulle bli mycket förvånad över att se sitt barnbarnsbarn i Moskva!
  Nymftjejen skrattade och svarade:
  - Ja, det händer att du sitter i en fängelsehåla, men även i det här fallet finns det också glädje, i synnerhet en intressant cellkamrat!
  Elizabeth gnuggade sin bara fot och anmärkte:
  - Det verkar inte vara kallt, men mina fötter börjar kännas kalla.
  Drachma nickade med ett leende:
  - Du har tydligen inte för vana att gå barfota. Och detta talar antingen om ett ädelt ursprung eller om det inte alltför milda klimatet i din värld!
  Den blonda flickan svarade med en suck:
  - Ja, klimatet behagar oss inte. Dessutom har det på sistone inte varit en normal vinter - slask och snöslask. Det är till och med äckligt!
  Nymftjejen fångade den kliande insekten med de bara tårna på sin graciösa, lilla fot och kastade den så skickligt att den slog ner en fluga som ville landa på Elizabeths kind.
  Den blonda tjejen utbrast förvånat:
  - Wow! Vad smart du gjorde det.
  Drachma noterade:
  - Stor erfarenhet, övning och magi! Hur vacker kan man vara?
  Elizabeth svarade med en suck:
  - Tyvärr kan jag inte göra det. Mer exakt, jag har inte försökt fånga insekter med fötterna.
  Nymftjejen skrattade och svarade:
  Om du lider under en längre tid kommer något att lösa sig,
  Din tjej kommer att klara provet, tro mig, med ett A,
  Och om det inte fungerar, försök igen!
  Den blonda tjejen frågade blygt:
  -Har du testat att klippa kedjorna?
  Drachma svarade med en djup suck:
  - Visst, jag försökte, men de är belastade med speciell magi. Även om jag har gudomlig kraft inom mig, kan jag inte bränna igenom metallen, smälta den och slita isär den!
  Elizabeth tog kedjan i sina händer och försökte gnida den ena länken mot den andra. Hon läste i någon bok om att åka fast att det var så tjejer blev av med bojor. Det är sant att det tog ganska lång tid. Och det finns också ett sätt att såga igenom en stållänk med hår.
  Nymftjejen flinade:
  - Skickligt - stål mot stål!
  Den blonda flickan fnissade och svarade:
  - Tålamod och lite ansträngning!
  Och flickan tog den och provade den med håret. Men det senare såg kanske till och med roligt ut. Nymftjejen luktade väldigt gott. Som om det inte var en människokropp, utan en hel rabatt av lyxiga och frodiga blommor.
  Eliza Veta började återigen gnugga länk mot länk. Hennes partner började också göra detta, men inte med händerna utan med bara tår. Och det var både vackert och attraktivt. I allmänhet var Drachma en mycket vacker tjej, och på något sätt speciell, inte riktigt mänsklig, men samtidigt trevlig och attraktiv.
  Elizabeth märkte att hon verkligen ville prata under häktet:
  - Det kanske finns lite magi i vår värld, men tekniken är väldigt utvecklad. Det finns till och med missiler med termonukleära laddningar, och en av dem är kapabel att förvandla en stor och tätbefolkad stad till en djup, radioaktiv krater.
  Drachma rynkade pannan på sina svarta ögonbryn och frågade:
  - Vill du skrämma oss?
  Den blonda tjejen skakade negativt på huvudet:
  - Nej! Jag pratar bara om min värld. Vi har planeten jorden, och det finns mer än tvåhundra länder på den.
  Nymftjejen skrattade och sa:
  - Mer än tvåhundra länder på en planet? Vad är ni, vildar? Hur kan detta vara, till synes från en normal mänsklig ras!
  Elizabeth ryckte på axlarna och började gnugga kraftigare och noterade:
  - Jag vet inte själv. Men folk beter sig verkligen som vildar. Krig, religiösa tvister, terrorattacker och sjukdomar och mycket mer - det finns ingen himmel på jorden!
  Drachma svarade med en suck och skakade på sitt sjufärgade huvud:
  -Var är himlen? I vår värld var det fortfarande mer eller mindre tills demonerna från den onda gudinnan Kali invaderade. Därefter blev allt mycket mer läskigt än tidigare!
  Den blonda tjejen noterade:
  - Och vi har tillräckligt med problem på jorden även utan Kali. Det verkade som att vetenskapen utvecklades och människor blev mer och mer intelligenta. Detta innebär att krig, konflikter och slagsmål kommer att bli ett minne blott. Men nej, på något sätt blir det ännu värre. Och med vetenskapens utveckling finns det inte färre religiösa fanatiker heller. "Elizabeth trampade på sin graciösa, bara fot, vilket fick kedjan att klirra och fortsatte. - Det är verkligen därför folk blir dumma och använder pistoler, knivar, mässingsknogar och till och med kärnstridsspetsar på grund av småsaker!
  Nymftjejen nickade instämmande:
  - Ja jag vet! Jag har levt i världen i mer än ett sekel och har sett mycket. Framsteg och vetenskap går faktiskt inte alltid hand i hand med moral och humanism. Och vetenskapens utveckling är inte ett universalmedel, precis som magi. Det finns mycket avancerade trollkarlar och trollkvinnor, men de är så onda att man helt enkelt blir förvånad. Hur är det med lärda män? Det finns så många galna människor bland dem, som mentalsjukhuset gråter för!
  Elizabeth , som fortsatte att gnugga en länk i kedjan mot en annan för att muntra upp sig, noterade:
  - Men det finns också positiva aspekter. Det finns till exempel smartphones, bärbara datorer och datorspel som gör själen roligare. Jo, inte bara själen, utan även kroppen.
  Nymftjejen frågade nyfiket och gnuggade också en länk i kedjan mot en annan:
  - Vad är smartphones och bärbara datorer?
  Den blonda tjejen tvekade och svarade inte direkt:
  - Jo, du förstår, det här är enheter genom vilka man kan överföra information på avstånd och visa olika sorters bilder och bilder i rörelse.
  Drachma flinade:
  - Är det någon sorts magiska artefakter?
  Elizabeth bekräftade:
  - Ja något liknande! Men de innehåller inte magi, utan mikrokretsar och olika prestationer inom humanvetenskap.
  Nymftjejen nickade och blinkade medvetet:
  - Ja, jag hörde att det finns världar där det istället för magi finns högteknologi. Men detta är inte helt praktiskt.
  Den blonda tjejen ryckte på axlarna och svarade:
  - Hur ska jag säga det! Vi kan ta emot information via Internet, titta på film och göra mycket mer. Det finns bara massor av möjligheter här.
  Drachma var på väg att säga något annat när ett ljud hördes. Och tjejerna slutade såga kedjorna och satte sig.
  Pansardörrarna öppnades. En pojke dök upp endast klädd i svarta badbyxor och med ett nummer på. Han såg ungefär tretton år gammal ut, smal, men trådig och solbränd. Han slog med bara fötterna och ställde en kanna med vatten, bröd och en skål med gröt framför de kvinnliga fångarna.
  Elizabeth frågade honom:
  - Vem är du?
  Pojken svarade kortfattat:
  - Jag är en slav!
  Och med en blixt av bara klackar gick slavpojken iväg. Den blonda tjejen noterade:
  - Och det finns slaveri här?
  Drachma nickade med sitt sjufärgade huvud:
  - Ja, det finns det tyvärr. Vadå , har du inte det?
  Elizabeth svarade självsäkert:
  - Officiellt, nej! Slaveri är förbjudet i nästan alla länder i världen. Men det finns förstås under jorden även i vårt land.
  Nymftjejen sa självsäkert:
  - Och här är det legaliserat. Som, verkligen, tortyr. Och du kanske måste uppleva det själv.
  Den blonda tjejen darrade. Inbillade sig att hon drogs naken på ställningen och två höga bödlar slog henne med all kraft med taggtråd. Bödlarnas kroppar är nakna till midjan och glittrande av svett, deras reliefabs är kantad med kakel och svajar som en havsvåg.
  Och Elizabeth slickade sina läppar.
  Drachma frågade med ett leende:
  - Du verkar tänka på pojkar? Jag ser hur ögonen lyste lustfullt!
  Blondinen var generad och rodnade. Hon skämdes faktiskt lite över sina erotiska fantasier. Särskilt av sadomasochistisk karaktär.
  Och hon svarade djärvt:
  Och jag älskar pojkar
  Jag sätter ihop dem...
  Längs linjen till puben,
  Jag tar dig med mig!
  Därefter tystnade tjejerna. De gnuggade sina kedjor och ett tyst, monotont ljud hördes.
  Elizabeth, för att distrahera sig själv, började tänka på något intressant.
  Till exempel, vad skulle ha hänt om Alexander den tredje inte hade lidit under kraschen av det kungliga tåget på järnvägen nära Kharkov. En stark och auktoritativ monark fortsätter sin regeringstid. Tsarryssland fortsätter naturligtvis sin expansion. I det här fallet till Kina. Och det var under kejsar Alexander som byggandet av Far Eastern Railway började med planer på både Vladivostok och Port Arthur. Till en början var det, som under Nicholas II, bara bättre, eftersom de, av rädsla för den formidable tsaren Alexander, stal mindre.
  Hur är det med kriget med Japan? Alexander den tredje bestämde varför han skulle undvika krig? Befolkningen i Tsarryssland växte snabbt. Dödligheten minskade, även bland barn, vaccinationer infördes, mer och mer antibiotika producerades och färre människor dog av förkylningar och födelsetalen förblev mycket hög. Och tsarryssland hotades av överbefolkning. Så varför tycka synd om männen? Kvinnor föder fortfarande barn ! Och Alexander ville också ha militär ära. Smeknamnet fredsstiftare räcker inte. Att bli Alexander den store är verkligen vad monarken verkligen vill. När kriget med Japan började var Alexander den tredje redan nästan femtionio år gammal och, naturligtvis, på sin höga ålder ville han visa upp sina militära bedrifter och tillfredsställa sina betydande ambitioner.
  Kort sagt, tsaren gjorde inga eftergifter till Japan. Och kriget började. Precis inte som med Nicholas II .
  Stillahavsskvadronen beordrades av amiral Makarov, och den ryska flottan var i beredskap. Och den baltiska skvadronen byggdes tidigare, och Port Arthur var bättre befäst, och några andra städer också. Och redan under de allra första dagarna började japanerna lida stora förluster.
  Elizabeth och Drachma, en krigarflicka och en nymfflicka, befann sig på kryssaren Varyag, mot vilken det fanns fjorton japanska fartyg: sex kryssare och åtta slagskepp. Men kryssaren Varyag gick självsäkert in i striden.
  Och hela hans team består av flickor, under kommando av Elizabeth och Drachma.
  Här springer flickorna längs däcket, och deras bara sulor blinkar, deras rosa, runda, bara klackar glittrar. Och krigarna skjuter ut sextumsvapen. Och de vilar sina nakna, muskulösa ben mot skeppets pansar. De öppnar eld. Och samtidigt manövrar Varyag så att japanska granater flyger förbi.
  Det är bra när besättningen bara består av flickor. Dessutom är de alla vältränade och muskulösa. Musklerna är väldigt framträdande, och det enda jag bär är en bikini. Och det här är tunna trosor och smala tygremsor på bröstet. Men flickornas muskler är perfekt synliga, inklusive magmusklerna, som på en chokladkaka.
  Tjejerna här är väldigt vackra - bara super. Och de skrattar fortfarande och visar sina stora tänder, som en vargs.
  Drachma, denna grevinna-nymf, klickade på hennes bara tår och en trollstav dök upp i hennes hand. Trollkvinnan skakade den och skickade en pulsar av magisk energi mot den japanska skvadronens stora kryssare. Och faktiskt, jag var riktigt nöjd. Skeppet i Land of the Rising Sun kastades upp och det började splittras i bitar. Och metallen förvandlades till en söt kräm och spred sig över havsytan.
  Elizabeth blinkade till sin partner och kvittrade, klickade med sina bara, graciösa ben och släppte en pulsar av dödlig kraft:
  - Jag är den starkaste kvinnan! Och japanerna kommer inte att vara svaga.
  Och förstöraren led av hennes pulsar. Till och med sidan av den var genombränd. Och han drack en hel del vatten. Och krängde omkull och började sjunka.
  Flickorna hoppade upp och ryckte med sina bara, muskulösa, starka ben, vrålade:
  Ära! Ära till Ryssland!
  Skönheterna rusar fram!
  Uppdelningar av kvinnor i bikini -
  Hälsningar till det ryska folket!
  Och flickornas bara klackar träffade pansardäcket. Och det här ser väldigt erotiskt och attraktivt ut.
  Tja, besättningen på Varyag består endast av representanter för det rättvisa könet - drömmen för varje man.
  Och Drachma tog och skakade igen sin trollstav. På hennes bara, graciösa fötter, eller snarare på tårna, gnistrade dyrbara ringar med de ljusaste stenarna. Och det såg väldigt coolt ut .
  Och samtidigt flög eldpulsarer ut från trollstaven och ringarna på flickans bara fötter. De ökade i storlek under flygningen. Och de blev till ett par rejäla kakor med grädde, rosor, fjärilar och annat dekoration. Och så tog de den och kraschade mot en japansk kryssare och jagare. De attackerade dem med våld.
  Och båda skeppen var insmorda med sött och väldoftande, nedsänkta i kex och grädde. Därefter började de sjunka och deras rustning bokstavligen upplöstes, korroderade och löstes upp.
  Och kryssaren, tillsammans med jagaren, smälte och smälte. Och de japanska sjömännen förvandlades till choklad, godis och klubbor mitt framför våra ögon. Och det såg jättebra ut .
  Elizabeth noterade:
  - Det här är kulinarisk magi!
  Drakman korrigerad:
  - Konfektyr! Det fanns onda sjömän, och nu finns det fantastiska godsaker.
  Japanerna hade verkligen att göra med starka och glamorösa fighters.
  Och nu klickade Elizabeth på de bara tårna på sina solbrända och mycket förföriska fötter. Och så flög en cheesecake ut ur hennes kala, runda häl. Den var liten till en början, men växte sig större under flygningen. Och det har redan växt som ett riktigt flygplan. Och hur det tar och rammar en kryssare. Och han vände sig om efter det kraftfulla trycket av en gigantisk cheesecake indränkt i honung och kondenserad mjölk. Och framför våra ögon började det förvandlas till en stor, läcker vaniljsåska. Och en mycket stark och smutsig lukt kom från honom.
  Och de japanska sjömännen förvandlades till stora russin, eller vallmohuvuden gjorda av grädde, eller fat med choklad med sprit som stänkte inuti. Och det är bara underbart.
  Elizabeth twittrade:
  - Det här är så läckra godsaker! Riktiga tecknade serier !
  Drakma Grevinnan-nymfen nickade gillande:
  - Man lär sig snabbt.
  Därefter satte hon sina bara tår av sina graciösa fötter i munnen och visslade.
  En våg av sirap och en gejser av något gott uppstod. Och denna våg, som en tsunami, välte den japanska kryssaren. Och i dess ställe dök en mycket rik kaka upp i form av en medeltida karavel med krämsegel. Och återigen är allt så målat. Och vad finns det för choklad och andra konfektyrfyllningar?
  Och de japanska sjömännen blev återigen godis, inklusive grillat kött. Och även täckt med chokladskorpor och mycket av allt rikt och gott, fullt av liv och arom.
  Elizabeth gnisslade. Och från sin mejslade, flickaktiga fot släppte hon en brinnande ström av frenetisk energi. Och något obeskrivligt, väldigt tjockt, klibbigt började rusa ut. Och ett par japanska jagare frös i hallonsylt och chokladgelé. Varefter de, mitt framför våra ögon, blev ännu ett konfektyrmästerverk, och sjömän och sjömän förvandlades till mycket glada, krämiga dekorationer.
  Drachma blinkade till sin partner:
  - Inte dåligt! Vi förberedde så många läckra saker .
  Elizabeth skrattade och kvittrade:
  Åh, diet, ät inte det eller det,
  Och låt dina ben aldrig tröttna på att gå...
  Åh, diet, jag kommer att bli galen av det här,
  Cupcakes gör dig inte tjock, och de får dig att sjunga sånger!
  Nymftjejen noterade:
  - Vad är det vi saknar?
  Den blonda terminatorn mumlade:
  - Exakt vad?
  Drachma kvittrade:
  - Glass! Här är vad du mer behöver.
  Elizabeth gnisslade:
  - Att göra något som är helt fel
  Det är sötare än glass!
  Och båda trollkvinnorna höll hand. Därefter sträckte de ut sina bara, muskulösa, solbrända ben, korsade dem och tog och släppte ut strömmar av magisk hyperplasma med sina bara fingrar. Den flög och träffade de överlevande japanska skeppen som en våg. Ett, två, tre ... Och nu, istället för samurajkärl, dök det upp glas med alla sorters glass med underbara och söta fyllningar. Och de japanska sjömännen blev till jordgubbar, körsbär, bananskivor och mango. Och de fjorton skeppen i den uppgående solens land blev alla möjliga mycket välsmakande och aptitretande saker.
  Och det var glass, pepparkakor, kakor, bakverk, godis, choklad, ostkakor och klubbor. Så många läckra saker.
  Elizabeth tittade på denna rikedom och noterade:
  - Så vad ska allt det här försvinna?
  Drachma nickade:
  - Självklart inte!
  Den blonda tjejen frågade förvånat:
  - Vem behöver det här till sjöss?
  Nymfgrevinnan föreslog:
  - Låt oss flytta den och ge den till barnen.
  Elizabeth skrattade och sjöng:
  Alla människor på den stora planeten,
  Borde alltid vara vänner...
  Barn ska alltid skratta
  Och leva i en fridfull värld...
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta
  Och lev i en fridfull värld!
  Drachma nickade instämmande med sitt regnbågsfärgade huvud:
  - Ja, barn ska skratta och leva i en fridfull värld! Nu tar vi det framåt och ger ungdomarna en gåva!
  Den blonda flickan himlade med ögonen och frågade misstroende:
  - Kan vi? Det finns så mycket här, hur kan du föda upp så många läckra godsaker och en sådan godisrikedom?
  Nymfgrevinnan svarade:
  - Vi kan göra det här, utan tvekan. Jag är säker på det. Under tiden måste vi sjunga något för att ladda vår energi.
  Elena nickade instämmande:
  - Sjung? Nåväl, det är vårt nöje!
  Och båda tjejerna tog det och sjöng med entusiasm och energi:
  Ditt hår är snövitt,
  Gyllene satin hud!
  Min passion brinner gränslöst,
  Den ungdomliga glöden har inte klingat av alls!
  
  Min flicka, du är vacker,
  Barfota på sanden!
  Du och jag är så glada
  Jag kan inte leva utan dig!
  
  Och som svar kommer skönheten att berätta för mig:
  Pojke, du är en anständig brudgum!
  Tro mig, jag gillar dig också mycket,
  Kärlekens ande har inte vissnat!
  
  Men livet är en förrädisk sak,
  Pengar styr världen, tro mig!
  Och mamon är tjock , det är huvudsaken,
  Människan är ett odjur för människan!
  
  sa jag som svar, utan att dölja ögonen;
  Jag vet att fattigdom är vår onda följeslagare!
  Vi är med dig barfota ,
  Som en James Smith-berättelse!
  
  Men kärleken känner inga gränser
  Det finns inga hinder eller gränser i den!
  Som den helige Herren befallde oss,
  Och ikoner av välsignade ljusa ansikten!
  
  Så låt oss gifta oss,
  Barn kommer att växa upp i lycka!
  Och då kommer vårt liv att vända,
  På den bredaste vägen i världen!
  
  Pigan blev genast kall,
  Is dök upp i mina ögon!
  Den ädla passionen har lagt sig,
  Och det finns bitterhet i hans drag!
  
  Nej, jag kommer inte att förbli en luffare
  Och jag ska skaffa, du vet, ett palats!
  Och till dig, hungrig pojke,
  Bara med en mager ko en krona!
  
  Tja, jag grälade med min älskade,
  Jag tänkte, gå i snaran av sorg!
  Man måste tappa så mycket samvete
  Om du blir fångad av avskum , dödar jag dig!
  
  Men lyckligtvis bröt kriget ut,
  Bli volontär för fronten direkt!
  Även om vägen är stickad av nålar,
  Jag började skriva upp mannam-räkningen!
  
  Så det här är en kamp, en kamp,
  Fan vi är i strid och förälskade!
  Och kriget närmar sig sitt slut,
  Nollorna på kontot växer sig bredare!
  
  Men så var det en tragedi,
  En herrelös, ond projektil flög förbi!
  Jag ville inte det här, tro mig,
  Men dominobrickorna föll på rad!
  
  Här svävar min själ på himlen,
  Jungfrun står vid graven!
  Och kristallögonen gråter,
  Hon tittar ner, lidande!
  
  -Äntligen insåg jag, dumt
  Människors ondska växer på pengar!
  Primitivt liv är gratis,
  Nåväl, nu råder rädslan!
  
  Det finns ingen förlåtelse för mig i himlen,
  I världens avgrund, jag går till klostret!
  Sjung sånger varje dag,
  Jesus Fader är min guide!
  
  Så jag tog den och tog av mig skorna,
  Går barfota genom snödrivorna!
  Och förhärliga Kristus i fördärvet,
  Sjunger sånger om Gud högt!
  Tjejerna sjöng den med stor entusiasm. Det verkar som om de även i den magiska världen känner och känner igen Jesus Kristus som Herre och Gud och Frälsare.
  Det här är verkligen väldigt coolt och coolt.
  Därefter var uppenbarligen skönheterna tillräckligt laddade med energi. En trollstav dök också upp i Elizabeths högra hand. Och båda trollkvinnorna tog och korsade sina trollstavar och sina bara, mejslade ben med ringar på tårna. Och de vrålade:
  - Abra , Mop, Kadabra !
  Och de, tillsammans med en oräknelig mängd mat, fångades av en virvelvind. Och innan tjejerna hann komma till besinning befann de sig på någon speciell plats. Det var låga stenar runt om. Och otaliga skaror av barn arbetade för dem.
  Det var både killar och flickor från sju till fjorton år. De jobbade halvnakna och barfota. De högg sten, la krossad sten på bårar, lastade vagnar, arbetade med spadar och kofot. Barnen var halvnakna, deras bara fötter slogs ner, repade, alla täckta av skrubbsår och blåmärken.
  Barns kroppar är tunna, men tröga. De är glänsande av svett, dammiga, utmattade.
  Vissa pojkar har sina huvuden rakade kala och har märken inbrända på axlarna. Det betyder att de försökte fly. Och kedjor hänger också på deras armar och ben, vilket ökar plågan.
  Och vissa tjejer har även kedjor och även märken. Det är sant att de åtminstone inte klipper håret skalligt.
  Och runt omkring finns övervakare med piskor, och det här är inte människor. Deras kroppar verkar verkligen vara som människors, bara tjocka och massiva, men deras huvuden är som rovgaltar.
  Och de slår barnen med vild ilska och vansinne, så att slavbarnens hud spricker och blod rinner.
  Elizabeth vrålade:
  - De jävlarna ! Vi måste befria pojkarna och flickorna!
  Drachma nickade kraftigt på huvudet:
  - Jag håller med om detta ! Men vi behöver hjälp!
  Den blonda krigaren frågade förvånat:
  - Vilken annan hjälp?
  Nymfgrevinnan svarade:
  - Moralisk och magisk assistans.
  Flickan klickade på sina bara tår och växte i storlek, som om någon hade förstorat en filmram. Därefter ropade hon med dånande röst:
  - Kära barnslavar! Om du vill bli fri, sjung då! Och sjung om Gud, Herren och Frälsaren Jesus Kristus.
  Elizabeth bekräftade och klickade också med sina bara tår:
  - Sång och underbara röster, vägen till frälsning!
  Barnslavarna, som inte uppmärksammade piskornas knäckande och de hotfulla ropen från tillsyningsmännens humanoida galtar, tog upp och sjöng med sina klara röster, som en näktergals trilla:
  Vi är barn till vårt olyckliga fosterland,
  Föräldrarna syndade, och straffet är på oss!
  Och så att den store Återlösaren räddar alla från sorger,
  Vi måste vända våra hjärtan till Gud just nu!
  
   O käre store Herre Jesus,
  Jag älskar dig, vare förhärligad Frälsare!
  När han tjänar den store är pojken inte en fegis,
  Vi tror att frestaren kommer att gå under i Sheol !
  
  Så barnen gick på Hajj,
  Vägen är svår, men andan är sublim!
  Låt Kristus vinnaren vara i dina drömmar,
  Och den som skapar ondska är förödmjukad för alltid!
  
  Vi håller fasta och går länge,
  Och mina bara fötter blöder redan!
  Men vår planet är den Allsmäktiges hem,
  Och de dystra nätterna verkar ljusa!
  
  Naturligtvis kommer den rike mannen att skratta tillbaka,
  Han kommer att säga: himmelriket är en chimär!
  Men Kerub skickar hälsningar,
  Och det arroganta herrskapet kommer att sluta i Gehenna!
  
  Men vi förlåter alla i vår bön,
  Varje ikon har ett heligt namn!
  Låt folk bli lite snällare i hjärtat,
  Låt skurkarna bli annorlunda i andan!
  
  Varför går vi, lider så mycket på vägen,
  Varför behöver oskyldiga barn detta?
  Vi vill komma in i Guds stad, där han bodde,
  Där Kristus sprang igenom tomma hundar!
  
  Och viktigast av allt, att se att tron är stark,
  Den käcka ogudaktiga föll på knä!
  Vägen till frälsning är svår och lång,
  Men det finns inget brott som är mer kriminellt än lättja!
  
  Helige Jesus, ville inte ha sorg för oss,
  Hans tankar är ljusa, fulla av frid!
  När allt kommer omkring är han inte som de gamla gudarna,
  Motto, gör inte en idol av en person!
  
  Men hur kommer det sig att vår värld är grym,
  Det helvetet styr underjorden!
  Vilken glädje, lycka för bara en timme,
  Att Abel dog, och den onde Kain sitter på tronen?!
  
  Herren svarar: det är folkets vilja,
  Vilket val de har för att göra sin granne sämre!
  Att huvudhärskaren, en grym skurk,
  Att den huvudsakliga idolen är den principlösa Judas!
  
  Men ni är livets barn, med en ren själ,
  Vi gick hundratals mil över stenar och tistlar!
  Du vill härska med den store Kristus,
  Så att frestaren inte leder ormen in i träsket!
  
  Tro att Frälsarens kraft kommer att vara över dig,
  Han utgöt nåd och läkade de smås sår!
  Låt omvändelsens hetta i själen inte försvinna,
  Må de vara i familjen till landets trogna Gud!
  Därefter tog båda tjejerna och korsade igen sina bara, solbrända, muskulösa ben och trollstavar tillsammans och släppte ut en ström av magisk energi och ord.
  Och godsaker började falla ner från ovan. Och många tillsyningsmän bland de tvåbenta galtarna började förvandlas till kakor, eller gyllene glas med glass. Och kedjorna på de unga slavarnas händer och fötter började spridas i mångfärgade och läckra dragéer. Och det var väldigt vackert.
  Slavbarnen befriade sig från sina bojor och kastade glädje upp sina armar och bara fötter. Därefter började de applådera. De klappade med stor entusiasm och energi.
  Och först efter det tog de och kastade sig över de många konfektyrmirakel som kom ner över dem från himlen. Naturligtvis var barnslavarna hungriga, utmärglade, utmattade av hårt arbete i stenbrotten.
  Men samtidigt skrattade de nu och visade tänderna. Och de hade väldigt roligt. Och glädjen hos killarna som blev av med kedjorna var i full gång...
  De har nog aldrig sett så läckra saker i sina liv, och i sådana mängder.
  Både killar och tjejer höll hand och hoppade upp och ner. Och i glädje sjöng de med stor känsla och uttryck:
  Det finns inget imperium högre än Elfia,
  Heligt land, underbart land!
  Vi vill göra världen till en lyckligare plats,
  Du är oändligt given av Herren!
  
  Dina björkar är som glittrande pärlor,
  Och höstpopparnas guld!
  Vi kommer att bli rikare än alla, tro det,
  Låt oss se våra barns härliga väg!
  
  Den stora glädjens tid kommer,
  När kommer vetenskapen att återuppväcka de döda?
  Men vi måste övervinna reven,
  Själviskhet är trots allt en grym parasit!
  
  Det finns ingen enhet, människor är oeniga ,
  Kriget är igång - vi vet inte slutet!
   Blodig svett täcker ögonlocken,
  Krona av törnebuske!
  
  Sådant är ödet för de som lever nu ,
  Lid, skjut och döda nära och kära!
  Molnen lyste röd,
  Armén har kastats ut från underjorden!
  
  Men vad är det - det är oundvikligt,
  Lagen upptäcktes av Charles Darwin, skurken !
  Att de levande bara har ett hopp,
  För att lyckas, plåga allt och ta tag i det!
  
  Ett sådant flin av mänsklig egoism,
  Inte för samhället, utan bara för att tjäna dig själv!
  Ur detta uppstod orkshismens kult,
  Och nu finns det ingen heder, ingen själ!
  
  Men vår helige Gud Jesus är vår väktare,
  Han sa att du kan övervinna din synd!
  Så, Herren läraren befallde,
  Låt osjälviskhet vara din dotter!
  
  Men glöm inte,
  Tjäna alverna, broder, av all din kraft!
  Fosterlandets söner är inte längre harar,
  Och falken är ingen usel sparv!
  
  Under det ortodoxa fosterlandets fana,
  Vi kommer att leda ett regemente soldater in i attacken!
  Låt framgången vara strålande, härlig,
  Låt oss bryta en rad av blottade huggtänder!
  
  Tja, när dammet av striden lägger sig,
   Vi kommer att återuppliva vår infödda Elf från ruinerna!
  Och detta är önskan från soldaternas hjärtan,
  Låt oss alla skapa en lycklig värld tillsammans!
  Barnsången var full av entusiasm och kärlek, och kraft, och viljan att kämpa, men också att bygga.
  En vacker flicka dök upp i en klänning, som om den var vävd av stjärnor, och hon tävlade på en snövit enhörning. Och i sina händer höll hon en trollstav täckt med lockar. Och flickan kvittrade med sin söta röst:
  - Jag är älva Malvina! Jag ska ta hand om er barn, så att ni är glada och ingen lägger ett ok om halsen på er!
  Drachma nickade till Elizabeth:
  - Nåväl, det är dags för oss att åka! Vi har genomfört vår del av uppdraget här. Nu är det dags att avsluta T :s flotta .
  Blondinen invände:
  - Nu, efter att japanerna förlorat tjugo jagare i attacken och ytterligare fjorton fartyg i striden med oss, är den ryska skvadronen nu starkare. Så varför inte låta amiral Makarov bevisa sig själv? På samma gång, testa mirakelskalen i strid , med sina ursprungliga mössor?
  Nymftjejen log och nickade:
  - Ja, Makarov ska inte berövas berömmelse och möjligheten att stå i nivå med Ushakov och Nakhimov. Men vår kryssare "Varyag" med en besättning barfotatjejer måste också delta i striden.
  Elizabeth nickade till detta:
  - Med stort nöje!
  Och flickorna rusade till sina egna för att snabbt slåss mot den japanska flottan.
  Amiral Makarov ledde faktiskt skvadronen till havet. Han utsågs att i förväg befalla den starka tsar Alexander III. Och en skicklig sjöchef lärde förstås skvadronen att manövrera. Och sann mot sig själv rusade han in i striden inte på det största utan på det snabbaste fartyget, kryssaren Comet.
  Och den skicklige amiralen Makarov antog att T. inte skulle undvika strid. Faktum är att samurajens ära krävde att han accepterade ryssarnas utmaning. Och gå ut för att möta fienden.
  Båda skvadronerna närmade sig i stridsformation. Och som väntat skulle det bli en artilleriduell mellan dem. Togo förberedde sig för linjär taktik i stil med Fredrik den andre. Men amiral Makarov agerade annorlunda.
  Han attackerade T :s flaggskepp med sina skepp. Och genast koncentrerade alla sju skvadronslagskeppen sin mordiska eld på Mikasa .
  I detta ögonblick gick även kryssaren Varyag in i striden. Och den har ett aggressivt och vackert team av barfota tjejer i bikini. Och de springer, tjafsar, släpar verktyg och gnistrande, kala, runda, med en graciös fotkurv, klackar.
  Elizabeth och Drachma ger kommandon till flickorna. De är inte alls emot att använda sin magiska kraft mot den japanska flottan, men de bör inte beröva amiral Makarov äran.
  Men trollkvinnorna siktar personligen på åttatumspistolen och avfyrar en dödlig projektil. Han flyger längs en krökt bana och träffar samurajkryssaren med stor noggrannhet. Den penetrerar pansar och exploderar, precis i ammunitionslagret. De detonerar och en explosion inträffar. Kolossal förstörelse orsakas.
  Och kryssaren i Land of the Rising Sun delades på mitten och började sjunka.
  Mikaso också stora skador . Och det största fartyget i den japanska flottan brast i lågor och började sjunka. Och det var en mördande syn.
  Amiral Makarov sjöng till och med på skämt:
  Och så drack han när han var i tjänst,
  Och han slog löjtnanten ...
  En tsunami rullade i känsla,
  Och i dessa vatten drunknade han!
  Elizabeth och Drachma skickade ytterligare ett dödande granat, och det träffade en annan, något större, pansarkryssare, som var något underlägsen ett skvadronslagskepp. Och återigen var sidan bruten, och den hamnade i lagret där shimosan förvarades. Och en så kraftig explosion att även ett så stort skepp splittras. Och återigen hoppar de japanska sjömännen i vattnet och drunknar. Och många dras också iväg av bubbelpoolen från den stora, sjunkande metallmassan.
  Trollkvinnan står med sina bara, mycket fascinerande fötter och riktar pistolen igen. Och det japanska slagskeppet " Mikaso ", uppslukat av lågor, sjunker och sjunker till botten tillsammans med sin amiral Togo . Det är inte i den här historien som den legendariska sjöbefälhavaren inte kommer att bli känd och stor. Men kanske, just, är Togo den bästa amiralen i Japans historia. Under andra världskriget hade Land of the Rising Sun inte längre en sjöbefälhavare på denna nivå.
  Och detta påverkade naturligtvis fientligheternas förlopp.
  Och flickorna sänkte ett skvadronslagskepp med ett skott. På den tiden var det den största fartygstypen i klassificeringen. Slagskeppen har ännu inte dykt upp.
  Elena kurrade:
  - Det här är verkligen striden vi behöver.
  Drachma noterade:
  - Men folk dör också.
  Den blonda terminatorn tog den och sjöng:
  Människor dör för metall
  För metall!
  Människor dör för metall
  För metall!
  Satan härskar platsen där
  Det är på topp där!
  Och sju ryska skvadronslagskepp koncentrerade eld på ett annat japanskt fartyg. Så det blev total stryk. Och allt agerade med stor energi från flygande granater och dödliga vapen.
  Elizabeth och Drachma sänkte ytterligare ett par fartyg, varefter japanerna, efter att ha förlorat sin amiral och lidit betydande förluster, beslutade att det var bättre för dem att fly.
  Därefter upphörde det organiserade motståndet. Och sedan förvandlades allt till att jaga fienden.
  Flickorna och sjömännen på kryssaren "Varyag" sköt, avfyrade granater med dödlig kraft, och deras nakna, olivgröna, släta, rena hud, muskulösa ben blixtrade. Och det var ett spektakel - helt enkelt härligt.
  Elizabeth noterade:
  - Vi har en glamorös besättning. Vi går fram till ombord.
  Drachma bekräftade med ett leende:
  - Ja, både glamoröst och på samma gång stridbart !
  Tjejerna, faktiskt, med sina bara, mejslade, förföriska ben, höga bröst, tunna midjor och lyxiga höfter är väldigt bra. Och samtidigt är de knappt täckta av en bikini, väldigt sexiga och uttrycksfulla. Och deras muskler är av sådan skönhet, harmoni och symmetri att de bokstavligen fascinerar män.
  Och deras rosa, bara klackar blinkar, och sulan är väldigt graciöst böjd, och den ser fascinerande ut, och det starkare könet blir helt enkelt galet .
  Och vilken aptitretande och behaglig doft tjejerna doftar. Han är som gudarnas mat, unik och galen, som väcker fantasin!
  Och så sänker flickorna ett annat japanskt slagskepp.
  Han kan inte komma ifrån Varyag.
  Elizabeth noterade och slickade sina läppar:
  Fartygen ligger trasiga
  kistorna är öppna...
  Smaragder och rubiner flyter som regn...
  Drachma ekade entusiastiskt:
  Om du vill bli rik,
  Om du vill vara lycklig,
  Stanna hos oss, flicka
  Vi slår hårt mot japanerna!
  Vi slog samurajen hårt!
  Och så. Alla de stora fartygen i T :s skvadron har faktiskt redan sänkts. Och nu har fienden ingen chans kvar. Och de sista kärlen går under under förföljelsen.
  Och tjejerna på Varyag blev helt galna. Tydligen vill de verkligen ha män. De är temperamentsfulla kvinnor. Och till och med väldigt aggressiv.
  Och samtidigt så vacker och attraktiv.
  Och deras muskler under deras solbrända hud rullar som bollar av kvicksilver.
  Hur kan japanerna motstå sådana människor? Tjejerna tröskar och utrotar dem utan problem.
  Det här är tjejer med väldigt stora och elegant formade rumpor som knappt täcks av tunna trosor. Representanter för det starkare könet blir galna i detta.
  Drachma fnissade, tog den och släppte en pulsar från sin trollstav.
  Den sista japanska kryssaren förvandlades nästan omedelbart till en enorm, väldoftande tårta. Och många sjömän på däck bar konfektdekorationer, till och med mycket ljusa och målade med grädde, kondenserad mjölk, honung och andra delikatesser .
  Elizabeth kutade:
  - Superbra!
  Och klickar in med bara tårna på sina graciösa, solbrända, mycket förföriska fötter förvandlade hon den japanska förstöraren till något väldigt aptitretande, som påminde om en enorm tårta, fylld med chokladkräm och översållad med jordgubbar.
  Trollkvinnan sjöng i kör:
  Bakom dem finns Gascogne ,
  Vi kommer att fira framgång...
  Japan är ett bra land
  Men Elfia är bäst!
  Och efter samtidig knäppning av bara fötternas tår och skakningar av trollstavar förvandlades de sista skeppen i samurajflottan till vinglas i guld, platina och silver med ett berg av flerfärgad glass. Och sjömännen blev exotiska bär, eller frukter skurna i skivor!
  . KAPITEL nr 3
  Ytterligare en portion blygsam mat fördes till Elizabeth och Drachma. Den här gången levererades bröd, gröt och mjölk till dem av en vacker slavinna. Hon var nästan naken, tunna trosor och ett band på hennes elastiska, förföriska bröst som knappt täckte hennes bröstvårtor. Flickan hade tre flätor, alla tre i olika färger, och på hennes axel brändes lim i form av en lotusblomma. Den unga slavens bara fötter gick tyst, och hon själv yttrade inte ett ord. Bara för att säga hejdå knäböjde hon oväntat ner och kysste Elizabeth på bara sulan av först hennes högra och sedan vänster fot.
  Den blonda tjejen frågade förvånat:
  - Varför annars?
  Den unga och vackra slaven svarade inte och gick också tyst och blinkade med sina rosa, rent tvättade klackar.
  Drachma noterade:
  - Tydligen tar de dig för en ädel person. De började till och med ge oss bättre mat. Nåväl, det kanske finns något roligt framför oss.
  Gröten var verkligen med smör, och den innehöll fett kött, och mjölken var varm och fräsch.
  Efter att ha ätit och druckit kände sig Elizabeth tung. Tja, detta händer vanligtvis efter att ha ätit. Hennes safirögon stängdes och hon somnade.
  Och hon drömde om något sådant...
  Elizabeth sjöng inför ett team av människor i militäruniform med epaletter, och dessutom mycket unga, officerarna var från sexton till tjugo år gamla, och hon framförde hela dikten med stor entusiasm:
  Jag vandrar trött genom universum,
  Det finns så mycket grymhet och ondska i honom!
  Men jag ber Herren bara en sak,
  För att skydda dina nära och kära!
  
  Kriget, utan att veta skillnaden , kom till mig,
  Hon täckte mig med sin skoningslösa vinge!
  Svärdet är slipat, utan att känna till skidan,
  Här stack den onda draken in sin nos!
  
  Men den preussiske riddaren, en mäktig hjälte,
  Han kan inte bryta det, det är ett helvete!
  Han sa till tjuvarna, ert samvete är inte en stöld,
  Eftersom ärlighet är vår, vet att det finns hopp!
  
  Tjuven blev rädd, han ser ett fruktansvärt svärd,
  Det finns en hård vedergällning för laglöshet!
  Vi kan brinna av begärlighet på en gång,
  Och en hög belöning till fosterlandet!
  
  De som inte har älskat känner inte till dessa plågor,
  Vad kommer att ge en annan lösning!
  Men vår eld, tro mig, slocknade inte,
  Vi är tillräckligt många om vi är två tillsammans!
  
  Nedräkningen, naturligtvis, den stränge Gud kommer,
  Han är svag och blyg och är inte alls ett försvar!
  Det här är den typ av poäng som folk fick,
  Att de levandes armé har slagits i spillror!
  Men människan är som en grodd,
  När han tror vet du att han inte kommer att blekna!
  Framstegsskottet, du vet, har inte torkat,
  Vi ser rymden på himlen!
  
  Vad behöver vi i den här världen, vi behöver framgång,
  Sådan är mänsklighetens natur!
  Glada, unga skratt hörs,
  Och en ny kultur växer fram!
  
  Konservatismen är vår grymma bödel,
  Tanken på människor har kedjats fast som en sten!
  Men om det är svårt, gråt inte soldaten,
  Tro mig, vi kommer att bli krigare i strejk!
  
  Den efterlängtade segern har kommit,
  Och vem skulle annars tvivla på det!
  Tanken är en man, en vass nål,
  Den som är en hjälte är inte en clownlek!
  
  Jag tror att planeten kommer att finna lycka,
  Vi kommer att bli, jag vet, alla söta och vackra!
  Och ilska kommer att betala oss en rimlig räkning,
  De kommer att fyllas generöst med majsfältspiggar!
  
  Vi känner inte fred, det är vår lott,
  Hur grym evolutionen är!
   Det finns gränslöst kaos i universum,
  varelse i den är ensam!
  
  Vi hoppas på det bästa
  Att det blir lycka och rädsla kommer att försvinna!
  Och alla söner ska bli som familj,
  Och vi kommer att beskriva den nya vägen på vers!
  De unga männen i uniform och uniform applåderade:
  - Jättebra, som Pushkin eller Lermontov. Samtidigt syns kärleken till vårt land.
  Elizabeth sänkte blygsamt ögonen:
  - Jag är bara en elev av stora poeter. Sammantaget är detta bara en del av mitt kall.
  Hennes partner, nymfen med den sjufärgade frisyren Drachma, höll med:
  - Ja, du har mycket att lära. Under tiden ska vi äta och dricka.
  De åt, långsamt, och som vanligt berörde de politik och diskuterade utsikterna för de kommande krigen.
  Den unga gardisten som satt till höger var en adelsman från en mycket intelligent familj.
  Han märkte:
  - Hur många människor, mestadels fångar, omkom i CSA och skapade de mest destruktiva vapnen i mänsklighetens hela historia. Människor bestrålades, deras hud skalade av, håret föll av och i gengäld fick de bara stryk och ersatzbröd.
  Den stalinistiska regimen är omänsklig, istället för vad som en gång var den friaste och mest demokratiska makten har den blivit ett ondskefullt imperium.
  Drachma nickade:
  - För att genomföra kommunismens idéer i det mest frihetsälskande landet på västra halvklotet kan man inte klara sig utan terror. Låt oss komma ihåg vad Hitlers totalitarism förde Tyskland till. En nation med stor kultur har förvandlats till en flock rövare.
  Den unge mannen invände:
  -Hitler är naturligtvis antisemit, men under honom fanns ingen sådan terror som i de kommunistiska staterna i Amerika. Och judarna berövades sina rättigheter, medan det i KSA praktiskt taget inte fanns någon frihet kvar. I synnerhet florerar fördömanden och tortyr. Planer för antalet fångar och avrättningslistor skickas till städer. Det händer att en hel divisions människor skjuts på en dag. Straffansvar har införts från fem års ålder. Har något liknande hänt i Tyskland?
  Grevinnanymfen Drachma kom ihåg att i detta universum hade Hitler ännu inte lyckats göra så många blodiga handlingar som i deras . När allt kommer omkring utförde nazisterna i huvudsak massterror, inklusive mot judar, efter attacken mot Sovjetunionen. Här besegrades Tyskland för snabbt, och gränsstriderna blev kortlivade. Fascismen lyckades inte visa sitt flin i all sin glans. När det gäller kommunismen hände något vilt, nästan ofattbart : Stalin blev chef för den rikaste makten i världen. Nu har världen blivit annorlunda. Och detta måste man ta hänsyn till.
  Elizabeth anmärkte:
  - Kanske är detta ett straff för USA för det faktum att de sökte självupphöjelse och inte gjorde något för andra människors svältande och fattiga folk. Bibeln, aposteln Johannes uppenbarelse, talar om ett vilddjur med två horn som ett lamm som kommer ut från jorden. Det här är en falsk profet som talar som en drake och lägger världen under vilddjuret. Troligtvis pratar vi om USA. De tidigare djuren kom upp ur havet och symboliserade länder och folk, eller snarare deras ansamling, och jorden betyder ett glesbefolkat territorium.
  Drachma frågade:
  - Beast, är det här kommunism?
  - En snedvriden förståelse av kommunism utan kristen moral. Att försöka bygga himlen utan Gud är dömt att misslyckas. Lycka utan Gud är som kärlek utan hjärta! - Elizabeth slutade.
  Den unga vakten anmärkte:
  - Det här är en mycket korrekt kommentar. Kristus är ett exempel på vänlighet. För människors skull gick han igenom outhärdlig plåga och accepterade en andra död på korset.
  Drachma frågade:
  - Vad sägs om den andra?
  - Att uppleva separation från Fadern. Treenighetens division. Han upplevde alla våra synder, inklusive de mest avskyvärda och fruktansvärda. Det var monstruöst. - Sa den unge mannen.
  - Vid den här tiden tittade änglar och representanter för de ofullna världarna, som inte följde Satan och förblev trogna Gud, på honom. Segerhymnen ljöd bland korsen på vilka alltings skapare led.
  - Inte fallna världar! Du är tydligen inte helt ortodox? - frågade Drachma.
  - Den ryska konstitutionen garanterar samvetsfrihet. Mina föräldrar var ortodoxa, men senare upptäckte jag en ny Sjundedagsadventistkyrka. De lärde mig hur man tror rätt utifrån skrifterna. I synnerhet kommer inte ens ortodoxa präster att förneka att kristna från början bara höll sabbaten och att de inte hade ikoner.
  Elizabeth nickade:
  - Det här är judendomens arv. Han kännetecknas av rädsla för att göra någon bild eller målning. Det är därför det praktiskt taget inte finns några konstnärer bland judar. Men i Nya testamentet finns inget förbud mot ikoner.
  Drachma svarade:
  - Hur ska man säga, det andra budet finns kvar. Gör dig inte till en idol.
  Elizabeth noterade:
  - Så ikoner är inga idoler, utan bara mellanhänder mellan människan och Kristus.
  Drachma noterade:
  - Det står i skriften: - Vi har en Gud, En och en medlare mellan Gud och människor: människan Jesus Kristus.
  Elizabeth invände:
  - Det här betyder ingenting. Gud är också en domare, men samtidigt sägs det: "De heliga kommer att döma världen." Allt i Bibeln behöver alltså inte tas bokstavligt.
  Den blonda tjejen gnisslade:
  - Men helgonen har en rent rådgivande röst. Ordet domare betyder dessutom bara en undersökningsdomstol.
  Drachma avbröt konversationen:
  - Jag vill inte lyssna på teologisk skolastik. Låt oss prata om något mer vardagligt . Och i allmänhet, när de pratar, särskilt om synder, försvinner aptiten omedelbart.
  Elizabeth nickade:
  - Jag känner mig också som en syndare. Hon dödade så många människor. Skräck.
  Drachma viftade bort det:
  - Jag sa att i Bibeln betyder budet "du ska inte döda": "du ska inte begå onda mord."
  Och att döda i fosterlandets namn är bra. Speciellt om ditt hemland är heligt. Inte ett enda land i världen vågade kalla sig heligt, förutom Ryssland. Är inte detta en indikator på Guds utvalda val av vårt land?
  Elizabeth noterade ironiskt:
  - Och det här säger en ateist.
  Nymfgrevinnan svarade logiskt:
  - Jag tror inte på den bibliska guden, och speciellt på att judar är Guds folk, men det råder ingen tvekan om att Ryssland har ett speciellt syfte. När det gäller tro så är detta min åsikt. En gång i tiden fanns en civilisation som liknade vår. Hon började med stenyxor och träbågar. Men åren gick, årtusenden, och de första bilarna dök upp. Till en början klumpig och krånglig, sedan allt snabbare, skärande genom rymden. Och naturligtvis , datorn, en assistent till vilken nation som helst i intelligens, i det viktigaste för civilisationen, i tankeprocesser. Självklart
  Varelserna själva förändrades också på grund av bioteknik. De blev snabbare, smartare med bra reaktioner och inte lika långsamma som tidigare. Allt förändrades till det bättre. Varelserna har utvecklat kraftfulla vapen som kan skjuta ner meteoriter och asteroider. Vi lärde oss att kontrollera vädret, förebygga naturkatastrofer, flyga och teleportera. Och viktigast av allt, de skapade ett stjärnimperium. Som spred sig över en hel galax och sedan in i många galaxer som täckte universum.
  Elizabeth sa:
  - Det låter vackert. Hade de tro?
  Drachma fortsatte:
  - Precis som på jorden fanns det många religioner, men de dog gradvis ut. De ersattes gradvis av förtroende för sinnets kraft. Slutligen upptäckte forskare, med hjälp av kraften från miljontals planeter, existensen och lärde sig hur man skapar materia. Detta var ett grandiost genombrott i universum. Nu började sinnet skapa sina egna universum. Jättestor och väldigt verklig. Därmed föddes vårt universum. Detta är ganska logiskt! - Sade grevinnanymfen.
  Den unge mannen tittade på henne med gnistrande ögon:
  - Det är så ovanligt! Jag är förvånad. Skapandet av andra universum.
  - Det senare är fullt möjligt. - Sa nymftjejen. - För att göra detta behöver du bara utöka atomens struktur. Speciellt dimensioner är ett relativt begrepp; till exempel, om en tredimensionell kub görs fyrdimensionell, kommer dess volym att öka åtta gånger. Detsamma gäller för en atom, med sex dimensioner är den femhundratjugotvå gånger större än tre dimensioner. Med nio dimensioner är detta redan femhundratjugotvå gånger femhundratjugotvå. Och så vidare. Med ett antal dimensioner som är en multipel av en miljon skulle en atom vara större än en galax. Sedan måste den föras tillbaka till ett tredimensionellt tillstånd, och nu har vi redan saken för galaxen. Det är svårare att strukturera det, men jag tror att våra ättlingar kommer att lista ut det.
  I romanen "The Temptation of God" löstes detta problem av en multi-hyperplasma-dator. Dess hastighet var imponerande.
  - Vad är en dator? - frågade den unge mannen.
  - Elektronisk maskin. Den första fullfjädrade datorn skapades i Sovjetunionen. Det dök upp i USA tidigare, och en prototyp skapades i Nazityskland. Han räknade till och med ut hur lång tid det skulle ta att avsluta den fysiska existensen för alla judar i Europa. Detta hände i vår värld, i din , kanske hade nazisterna inte tid. I allmänhet är det en avskyvärd patologi att hata Guds utvalda folk. - Färdig för min vän Elizabeth.
  Den unge mannen nickade:
  - I det moderna Ryssland är judar också begränsade. I synnerhet de som inte accepterar ortodoxi. Jag måste säga att jag också blev varnad: om du blir adventist kommer du att bli utslängd ur armén. Folket gillar inte sådana evangeliska sekter, och de folkvalda myndigheterna tar hänsyn till detta. Naturligtvis är detta dåligt, men alla minns hur många judar det fanns bland bolsjevikerna, anser majoriteten av partiets centralkommitté. Av denna anledning tolereras judendomen med svårighet. Ibland, särskilt i Lilla ryska provinsen, pogromer förekommer.
  Flickorna utbrast unisont:
  - Pogromer!?
  - Ja, och polisen blundar!
  Drachma blottade sina tänder:
  - Det var så på tsartiden, och det kommer att vara så nu. Judar måste assimilera sig. Även om jag är ateist tycker jag att en enda tro inte är så illa. Bara hon ska inte vara lika pacifistisk som kristen.
  Den unge officeren bekräftade:
  - Och det här händer redan. I synnerhet antog katedralen en resolution om att alla synder från en soldat som föll på slagfältet avskrivs, och hans själ, efter att ha undvikit prövningen, flyger direkt till himlen. Dessutom avskriver varje bragd och statlig utmärkelse ett visst antal synder. Ju högre bedrift, desto större, vissa eftergifter ges vid skada, soning för skuld med blod. Listan över helgon utökades: de inkluderade Suvorov, Brusilov, Ushakov, Makarov, Nakhimov, Kutuzov och andra. Bland tsarerna fanns Alexander den andre, Peter den store, Ivan den förskräcklige, prinsarna Dmitrij Donskoy, Vasily den tredje, Ivan den tredje och många andra. Huvudkriteriet för detta är service till fosterlandet. Så jag är säker på att Zjukov, inte en särskilt religiös person, kommer att helgonförklaras.
  Elizabeth sa:
  - Och vad! Han förtjänade det! I allmänhet kräver den kristna tron inte bara ett kors, utan också ett svärd för att försvara det goda.
  Drachma bekräftade:
  - Religion med svärd är inte opium för folket, en kirurgs skalpell som helar själar!
  Det är bättre att döda en skurk än att sörja hundra rättfärdiga människor!
  Elizabeth höll inte riktigt med:
  - Det farligaste vapnet är Bibeln i händerna på de onda! Överdrivet våld kan förändra själva begreppet gott.
  Den hittills tysta vakten anmärkte:
  - Det är trevligt att prata om allt i sällskap med så charmiga tjejer. Men att prata om religion är för tröttsamt. Vi kanske kan prata om något mer civiliserat. I synnerhet, hur tyckte du om filmen "Triumph of the Will"? Vår tappra armé besegrade Tyskland. Egentligen läste jag Mein Kapf .
  -Kan du läsa fascistisk litteratur? - Elizabeth blev förvånad. - Det här är trots allt extremism.
  Officeren svarade självsäkert:
  - Men varför! Det är trots allt på modet att läsa Napoleons memoarer, och Hitler är en personlighet nästan lika med Bismarck. Han återställde den tyska ekonomin som förstördes av depressionen, annekterade frivilligt Österrike och Sudeterna och uppnådde Tjeckoslovakiens beskydd. Och observera, till skillnad från Napoleon, utan krig. Och tyskarna började leva bättre under honom. Arbetslösheten försvann, varje tysk kunde köpa en bil på kredit och betalade bara fem mark i månaden. Gratis turer i Atlanten och Afrika. Det vill säga, det tredje riket höll på att resa sig och förvandlas till en välmående makt. Men han kom mot oss och blev brutalt slagen. Det verkar som att detta inte hade kunnat hända utan Stalins provokationer. Hur som helst är det bra att tyskarna inte hade tid att skapa en atombomb, annars skulle katastrofen ha brutit ut mycket tidigare.
  - Men Stalin, som blev USA:s ledare, lyckades göra det! Han släppte en atomnäve mot Ryssland. - svarade Elizabeth. - Och självklart kommer han att betala för det! Det kommer inte att räcka för att döda honom, men han borde transporteras genom Moskvas gator i en järnbur. Och lämna den i menageriet, i apbarnkammaren för publikens nöje.
  Drachma nickade:
  - Precis som jag inte respekterade Stalin i min värld, i det här universum, är han helt enkelt ett monster som är fientligt mot landet.
  De unga männen lutade sig, efter att ha smuttat på lite champagne och ätit ett svanben, mot flickorna.
  - Berätta om din värld. Varför är han så oförstående och mystisk?
  Elizabeth nickade.
  - Det är en lång historia!
  - Vi är adelsmän, och det är inte brukligt att vi äter snabbt.
  Den blonda tjejen bekräftade:
  - Jag ska berätta kort då. Bolsjevikerna vann vårt inbördeskrig. Detta hände, kanske för att Kolchak inte utfärdade ett dekret om överföring av mark till bönderna för evigt bruk i tid. Bondeuppror började i hans rygg . Här gjorde amiralen också ett misstag, istället för att nå en vänskaplig överenskommelse drog han tillbaka sina trupper för att undertrycka upproret, särskilt avslöjade den södra flanken. Det var här de röda slog till. Därefter försvann initiativet. Efter detta fortsatte kriget i flera år till med varierande framgång, men generellt sett hade de röda fördelen. Efter att ha förlorat Polen, Finland och de västra regionerna i Ukraina och Vitryssland behöll bolsjevikerna makten.
  - Hemskt! Antikrist har erövrat nästan en sjättedel av planeten. - Sade den långe unga vakten.
  - Ja, det hände! Det är sant att Lenin inte var dum , han introducerade NEP och lyckades delvis återställa ekonomin.
  - Lenin var aldrig en dåre . Demagog av högsta klass. - Den unge mannen avbröt. - Jag läste hans verk, det är ganska logiskt. Förresten, i stil och argumentation finns det en viss likhet med Hitler.
  - Ja , bara en förstörde Tyskland, och den andra skapade en livskraftig stat. - sa Elizabeth. - Bara utan Gud. Lenin levde inte länge i vårt universum. Han fick ett speciellt läkemedel som provocerar fram en stroke, så hans död liknade naturlig . Bland de misstänkta , i första hand Stalin och hans följe.
  Officeren bekräftade:
  - Lömsk kille. Han stannade tydligen hos dig.
  Blondinen bekräftade:
  - Ja! Även om jag måste säga att detta är en person med enastående sinne. Man kan till och med säga geni.
  - Geni och skurkighet är oförenliga saker! - Den unge mannen märkte det.
  Elizabeth nickade med sitt ljusa huvud:
  - Pushkin trodde det, men de flesta av de stora härskarna var grymma. Samma Zjukov stod inte på ceremoni med fienden.
  Officeren höll inte helt med:
  - Men han respekterade mänskliga rättigheter. När Göring tillfångatogs bjöd han in detta ess, och de drack ett glas vodka tillsammans. Zjukov hyllade honom som krigare och soldat. I allmänhet var Hermann Göring emot kriget med Ryssland. Nu bor han i staden Sochi och undervisar på en flygskola. Det bör noteras att det var i Tyskland som världens första jetjager dök upp. Berätta mer, Elizabeth.
  Blondinen fortsatte:
  - Efter Lenins död fanns det ingen enskild ledare på flera år. Det fanns en kamp mellan Trotskij, Zinovjev, Kamenev, Bucharin, Rykov och Stalin. Den senare , som utnyttjade skillnaderna mellan sina motståndare, bröt upp det i delar. Efter att ha kommit till makten började han industrialisering och kollektivisering. Han utgjutit mycket blod, dödade otroligt många själar, men lyckades skapa kollektiva gårdar och en mäktig militärindustri.
  - Vi har också en kraftfull militärindustri och inget blodflöde. - Den unge mannen märkte det.
  - Allt var inte smidigt här. Särskilt många planer på industrialisering omintetgjordes. - Elizabeth märkte det. - Men i allmänhet, 1941, var Sovjetunionen redo för krig, men det var inte det tredje riket. Hitler var långsam med att överföra ekonomin till krigsfot.
  Officeren höll med:
  - Ja, och i det här kriget som vi har var Tyskland inte redo för krig. I synnerhet hade tyskarna bara ammunition i lager i en och en halv månad och bomber i tio dagar.
  Elizabeth fortsatte historien:
  "Men på grund av missräkningar av ledningen och överraskningen av attacken kunde tyskarna tränga djupare in i vårt territorium. De lyckades till och med bryta igenom till Moskva, till dess yttersta randområden, bränna ut förorten Krasnaya Polyana, och fallskärmsjägare fotograferade till och med Kreml.
  Den unge mannen svarade förtvivlat:
  - Mot själva Moskva? Svårt att tro. Även om bolsjevikerna naturligtvis gjorde en hel del skada på armén.
  Blondinen höll med:
  - Och du är insiktsfull. Faktum är att Stalin mejade ner nästan hela kommandostaben och sköt femton av sexton distriktsbefälhavare.
  Den unge officeren vrålade:
  - Wow! Vilken idiot! Georgisk dåre ! Men det är inte bättre i KSA. All föregående komposition har malts. Och i allmänhet är jänkarna mediokra soldater.
  - Det skulle jag inte säga! De har många brister, men de lär sig snabbt. I synnerhet genom att slåss med den mäktiga japanska armén kunde de snabbt vända situationen. I allmänhet fanns bland dem en hel del hjältar, listiga sabotörer. Amerika bildades av alla världens nationer. Här fanns en korsning av många gener, inklusive ryska. Så det är ett livskraftigt utrymme.
  - Elizabeth märkte det.
  En annan ung man gurglade:
  - Jag vet inte! Och i din värld, vilka krig vann de?
  Den blonda tjejen började prata:
  - Till exempel mot Irak 1991. - På en och en halv månad besegrades en armé på mer än en miljon med fem och ett halvt tusen stridsvagnar. Amerikanerna själva , med hänsyn till olyckor, förlorade endast tvåhundra människor dödade.
  Pojken löjtnanten visslade:
  - Wow! Inte ens Zjukov drömde om en sådan framgång. Hur hände detta i din värld?
  Elizabeth utfärdade:
  - Aktiv användning av flyg och obemannade missiler.
  Den unge mannen noterade:
  Duas doktrin !
  Den blonda tjejen nickade:
  - Ja! De älskar att bomba och skrämma.
  Pojkens officer skrattade:
  - Precis som i den här världen! Total terrorism.
  Drachma noterade:
  - Efter att ha besegrat USA kommer Ryssland att bli den enda supermakten i världen. I det här fallet kommer mänskligheten att förenas. Vilket definitivt är bra. Vi kan äntligen börja bygga ut rymden.
  Elizabeth spände ögonen:
  - Är du inte rädd för Herrens straff?
  Den unge krigaren ryste:
  - Vad menar du?
  Den blonda tjejen väste:
  - När alla nationer och folk tillber vilddjuret kommer Guds domar att börja. Detta står skrivet om i Johannes uppenbarelse .
  Drachma svarade:
  - Allt som John skrev kan förklaras ganska vetenskapligt.
  - Hur kommer det sig? - Elizabeth förstod inte.
  Nymfgrevinnan förklarade:
  - Till exempel ett meteoritfall, malörtstjärnor. Vilket gör vattnet bittert. Meteoriter och asteroider har alltid fallit till jorden. Och eftersom slutdatumet inte anges måste fallet förr eller senare inträffa. Såvida inte folk skapar ett vapen som kommer att förbränna asteroiden. I synnerhet förintelsebomben .
  Vi har utvecklat sätt att göra antimateria. Har du hört talas om den här?
  Den unge mannen nickade:
  - Jag läste Belyaev. Detta är ledaren för rysk science fiction. Ja, antimateria borde producera tusen gånger mer energi än en vätebomb för samma vikt. Dessutom måste antimateria ha negativ gravitation. Så missilsystemen kommer inte att överbelastas. I princip skulle ett sådant vapen vara ett bra svar på KSA.
  - Den kan inte användas på jorden. För destruktivt , men helt rätt i rymden. Dessutom kommer det att vara rent, till skillnad från en vätebomb, och vi kommer att spränga asteroiden utan problem. Det kommer att smulas sönder till fotoner utan att ens lämna damm. - Sa Drachma. - I allmänhet kommer inte Johannes profetior att gå i uppfyllelse om mänskligheten utvecklar vetenskap. Framför allt är vilken som helst av avrättningarna i princip möjlig, men försvaret kan reproduceras. I synnerhet kommer ny teknik att rädda oss från solvärme och global uppvärmning. Det går att fördjupa världshaven så att landet inte översvämmas.
  Löjtnanten frågade förvånat:
  - Hur kan man fördjupa sig? En grävmaskin?
  Nymfgrevinnan invände:
  - Nej, en serie kontrollerade, rena förintelse och subatomära explosioner. Gör det långsamt, gradvis, så att en katastrof inte inträffar. Om havsgravarna faller långsamt, säg en tum om dagen, kommer det inte att orsaka en tsunami eller ett kolossalt vrak. Tvärtom kommer planeten att bli varmare och mer gynnsam för att leva. Luftcirkulationen kommer också att förändras. Kalla strömmar kommer, som människor vill, att flytta från polerna till ekvatorn, och varma strömmar från ekvatorn till polerna. Klimatet på hela planeten kommer att bli som på Kanarieöarna, och landytan kommer till och med att öka. Planeten kommer att bli ett paradis, som förutspåtts i Bibeln, endast genom vetenskapens kraft. Och i framtiden kanske vi drar jorden mot solen, och tvärtom kommer vi att trycka bort Venus.
  Elizabeth skakade på sitt snövita huvud, lätt bestrött med bladguld:
  - Det här är sagor!
  Smart Drachma invände med ett leende:
  - Men varför! Ta någon som levde för två hundra år sedan och ta in honom i vår värld. Han skulle helt enkelt bli överväldigad av överflöd av mirakel. Samma plan, bil, ubåt, radioteleskop, tv. Och speciellt robotar, datorer, internet, hologram. Allt detta är ett mirakel som överträffar sagor. Bibeln kunde inte ha förutsett en sådan utveckling, talar den om datorer eller Internet?
  Elizabeth invände:
  - Det finns något liknande när Satan visade Kristus på ett ögonblick alla länder, riken och deras härlighet! Det var coolare än internet.
  Nymfgrevinnan skrattade:
  - Hur kan du visa det på ett ögonblick?
  Blondinen kvittrade:
  - Det här är ett mirakel! Något som folk försöker replikera.
  Drakman tog den och svarade med ett skratt:
  - Tycker du inte att det här är ett seriöst samtal? Internet är en realitet, och vi ser det, och det som står i Bibeln har äktheten av berättelserna om Scheherizade .
  Elizabeth noterade passionerat och stampade med foten i en elegant stövel:
  "Människor skulle inte dö för sagor." Folk gick till sin död för vad man kallar sagor. De korsfästes, dödades och de trodde. Om apostlarna inte hade levande bevis på Kristi uppståndelse, då skulle ingen gå till döds för chimärens skull. Bedragare och martyrer finns i alla varianter.
  Den unge mannen bekräftade:
  - Han talar övertygande.
  Drachma höll inte med.
  - Och i islam går de också till döds, fastän de inte har Kristi vittnesbörd. Ja, även kommunister och fanatiker dog, utsattes för tortyr och slutade med generösa löften. Så detta är inte en indikator ännu. Fanatismens natur är komplex, men även jag, en övertygad ateist, kommer att gå till vilken tortyr som helst för fosterlandets skull. Varför vet jag inte själv.
  - Utan att ens tro på himlen? - frågade den unge mannen.
  Nymftjejen skrek och svarade:
  -Du kan tro på ateistisk odödlighet, begåvad av hypervetenskap i en avlägsen framtid.
  Elizabeth skakade på huvudet:
  - Ren fantasi!
  Drachma utbrast:
  - Samma sak sa om flygplanet, om att flyga till månen, om kloning, tills det blev verklighet. Till och med du och jag är fantasy, tjejer födda i ett provrör och utrustade med superkrafter .
  Den blonda tjejen mumlade:
  - Men det här betyder ändå ingenting!
  Nymftjejen sa:
  - Jag antar det ja! Förutom att möjligheterna till framsteg är oändliga.
  Elizabeth twittrade som svar:
  - Men till exempel är många sjukdomar fortfarande inte behandlade. Samma AIDS, eller Ebolla -viruset , mjältbrand, fågelinfluensa.
  Drachma, som blottade sina tänder, svarade:
  - Du menar pesten som utplånade en fjärdedel av mänskligheten. Men innan fanns det också pandemier, pest, smittkoppor, som dödade hundratals miljoner människor, men de besegrades. Dessa skrämmande virus kommer också att förpassas till glömska. Det är bara en tidsfråga och inte särskilt lång. Förresten, AIDS, Ebolla och en del andra otäcka saker utvecklas inte i vår kropp . - Sade grevinnanymfen. - För att inte tala om att den mest dödliga sjukdomen, ålderdom, kanske inte rör våra kroppar.
  Elizabeth tuggade en bit kött. Hon blinkade med ögonen. Jag samlade mina tankar i en knytnäve.
  - Även framsteg kan utvecklas bara för att det behagar Gud. När det gäller rymdfärd så känner du själv till förutsägelsen.
  Drachma flinade.
  - Det här är med största sannolikhet en uråldrig metafor. Om bo är ett bildligt uttryck, då mellan stjärnorna, varför ska det tas bokstavligt.
  Elizabeth nickade:
  - Generellt låter det logiskt.
  Vid det här laget hade killarna redan avslutat det mesta av svanen och börjat på efterrätten.
  - Vet du vad jag ska säga dig? - Den unge mannen svarade. - Dina tankar är ganska rimliga och originella. Men frågan är hur vi vinner det pågående kriget?
  Drachma log brett, hennes stora pärlfärgade tänder gnistrande:
  - I nuläget har våra trupper fått ett strategiskt initiativ. Trehundratusen dödade och inte mindre antal sårade och stympade förändrar maktbalansen avsevärt. För att inte tala om fiendens förlust av en betydande mängd bränsle. Vilket i sig är en allvarlig käftsmäll. Det bör också noteras att alltför många människor är missnöjda med kommunisterna. Så när vi flyttar runt i Frankrike kommer vi att få stöd av lokalbefolkningen. Så segern är oundviklig.
  - Då dricker vi till det! - Den unge mannen föreslog.
  De sex klirrade i glasen. Sammantaget såg allt ganska idylliskt ut. Drachma uttryckte sin åsikt.
  - Jag har några idéer om hur man kan öka stridspotentialen hos våra trupper och påskynda läkningen av sår.
  Elizabeth frågade:
  - Vad är det för ljusa tankar?
  Nymfgrevinnan svarade:
  - Total påverkan. Å ena sidan injicerar du nålar i vissa punkter i kroppen, vilket stimulerar nervändar och muskelfibrer.
  Blondinen svarade:
  - Det här är en sedan länge känd teknik. Akupunktur har utövats i tusentals år.
  Drakman utfärdade:
  - Höger! Men samtidigt är det inte alltid riktigt effektivt.
  Elizabeth gnisslade:
  - Du måste känna till poängen! Det finns ungefär ett och ett halvt tusen av dem.
  Nymfgrevinnan tillade:
  - Inte bara. Det är användbart att lägga till en liten mängd användbara mineraler och örter till nålen, såväl som ljusexponering för elektriska urladdningar . Strömmen är lågspänning, och det kommer att bli en fruktansvärd effekt.
  Den blonda tjejen noterade:
  - Det kommer att bli nödvändigt att testa en sådan teknik.
  - Ja, i FSB verkar det som om de inte lärde oss något sådant.
  - Vi undervisade, men alla var för sig. Ingen komplex påverkan.
  - Det här är en betydande nackdel.
  Flickorna tittade på varandra. Den unge mannen frågade:
  - Hur kommer det här att fungera?
  Krigarna svarade unisont:
  - Väldigt effektiv! Du behöver bara beskriva metodiken i detalj. Den ryska arméns stridseffektivitet kommer att öka många gånger om.
  En av de unga männen gnisslade:
  - Wow!
  Drachma lade till:
  - Och inte bara, fysisk styrka, reaktion, grepp kommer att öka.
  Den unge officeren sa:
  - Det här kommer att imponera på fienderna.
  Nymfgrevinnan gnisslade:
  - Och vi också! Först och främst, överraska dig själv. I allmänhet har vi fortfarande tid, låt oss killar äta färdigt och testa det nya förstärkningssystemet på er själva.
  - Dessutom kommer jag att lära dig meditation, detta kommer att stärka dina skjutförmågor. - sa Elizabeth.
  Flickorna slukade efterrätten nästan direkt. Drachma uppmanade de långsamma killarna att fortsätta.
  - Jaha, varför pysslar du med munken så länge?
  De unga männen gurglade :
  - Ja, det uppstod problem.
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Det händer, men vi kommer snabbt att lösa dem.
  De unga männen brast ut i skratt, den längste av dem sa:
  - Ändå är vi adelsmän. Måste hålla sig till matkonsumtionskulturen.
  Elizabeth invände:
  - Tänk om det redan är ett slagsmål? Och varje sekund räknas. Du verkar vara ganska blyg.
  Drachma lade till:
  - De som äter länge lever kort!
  - Tja, det är ett annat sätt att säga det! - Den unge mannen protesterade. - Mat måste tuggas ordentligt.
  - Inte till nackdel för fosterlandet. - sa Elizabeth. - Dessutom kan vår mage till och med smälta trädbark .
  - Ja, med dig är det bara läskigt! - sa killarna halvt på skämt.
  När maten var klar föreslog tjejerna att ta en dusch tillsammans.
  - Innan träning måste kroppar vara rena och andas.
  Naturligtvis gick de lätt med på det. Bara den troende killen var generad:
  - Vi kommer trots allt att vara nakna!
  Drachma sa självsäkert:
  - Än sen då! Nakenhet är naturligt och därför inte brottsligt.
  Den unge mannen noterade:
  - Och du är naken också.
  Drachma sa självsäkert:
  - Tvättade inte män och kvinnor tillsammans i bad i det gamla Ryssland? Det finns inget klandervärt i detta .
  De unga männen gnisslade:
  - Förför oss bara inte.
  - Vi sysslar med ren vetenskap. Inte för utsvävningens skull, utan för hederns och fosterlandets skull. - sa Elizabeth.
  Duschen inne på generalens hotell såg imponerande ut, förgylld med halvädelstenar. Men den viktigaste behållningen var tjejerna själva, så speciella och luftiga. Deras utseende förförde och förtrollade, inflammerade och ryste på samma gång. Men de unga uppträdde med återhållsamhet, även om Drachma själv gnuggade killarnas ryggar och bad dem att göra det mot henne. Elizabeth lät också killen skrubba hennes underbara men hårda ben med en tvättlapp. Han höll glatt med.
  Efter att ha tvättat och torkat begav sig killarna till gymmet. De hade bara trosor på sig. Flickorna satte dem på en stol, tog fram nålar och började laga mat och gnuggade dem med olja och alkohol.
  - Låt oss först visa dina maximala resultat! - föreslog Elizabeth.
  De unga männen gnisslade:
  - För vad!
  - Vi vill veta hur effektiv vår metod är. - sa Drachma. - Det är väldigt viktigt. Dessutom finns det en skjutbana i närheten, så det är en bra idé att prova sig fram där. Håller du med?
  Den unge mannen nickade:
  - Vi skjuter väldigt bra!
  - Nja, det beror på vilka standarder. - Elizabeth märkte det. - Vårt mål är att göra riktiga ess av dig .
  De unga männen kvittrade:
  - Men inte som Göring.
  - Visst! Han är för tjock och du är så smal. - Flickan slickade i mungipan med tungan.
  - Ska vi klä på oss? - frågade adventisten.
  - Nej! Inte värt det. Vi måste se rörelsen av var och en av dina muskler, hur den minsta venen slår. - sa Elizabeth. - Det här är vetenskap och fysisk träning , inte utsvävningar.
  - För vetenskapens skull är vi redo att stå ut! - Killarna höll med.
  Drachma kysste ivrigt den sötaste av dem på läpparna. Han rodnade och skämdes:
  -Tja, varför göra det!
  Krigarenymfen svarade självsäkert:
  - Ingenting, jag är senior i rang! Så ansvaret kommer att falla på mig.
  Killarna började värma upp. De gjorde knäböj, bänkpress, marklyft, mage, biceps, traps och mer. Generellt sett visade killarna CMS-resultat, vilket inte alls är dåligt, speciellt med tanke på att de inte är medvetna om doping. Märkligt nog tog den minsta av dem, som sympatiserar med sjundedagsadventisterna, första platsen och kom mycket nära idrottens mästare.
  - Du är inte dålig! - sa Drachma.
  Den unge officeren svarade:
  - Det beror på att jag tränar konstant och inte äter kött. Endast fisk, grönsaker, frukt. I allmänhet är sjundedagsadventister en kyrka som förbjuder konsumtion av fläsk och annan mat som är förbjuden enligt Bibeln.
  - Hur är det med Peters vision? - frågade Elizabeth.
  Löjtnanten svarade:
  - Så vi pratar trots allt om hedningar. För en ortodox jude är att predika för hedningar som att äta icke-kosher mat. Äckligt och äckligt, eller hur?
  Något liknande hände med Hesekiel när Herren erbjöd honom att äta kakor gjorda av dynga. Eller med John, när han svalde en bitter bok, men detta var inte en order att äta böcker. Det vill säga en metaforisk form av påverkan.
  - Intressant prestation? - Elizabeth märkte det.
  Den unge mannen fortsatte:
  - Dessutom sägs det i Johannes Uppenbarelse att Babylon blev en fristad för olika orena och avskyvärda fåglar, för orena och avskyvärda djur.
  Den blonda terminatorn frågade:
  - Låter logiskt! Finns det några andra argument?
  Den religiöse krigaren svarade:
  - I Jesaja , i det sista kapitlet, sägs det i samband med Kristi andra ankomst att de som äter grisar, möss och andra styggelser kommer att gå under. Så detta är en ganska allvarlig varning.
  Drachma noterade:
  - Paulus sa i sitt brev till romarna att för alla är det han anser vara orent orent.
  Den unge mannen svarade:
  - Det här är i samband med offer till idoler . Och i allmänhet kan Bibeln inte motsäga sig själv.
  Elizabeth twittrade:
  - Hur säger man! När allt kommer omkring, efter Kristi död, blev alla offer en styggelse, och aposteln Paulus frambar ett offer.
  Löjtnanten svarade:
  - Det var bara en symbol.
  Drachma avbröt dem:
  - Låt dig inte störas. Nu skjuts!
  Killarna sköt inte heller dåligt, även om de inte gjorde så mycket intryck. Och när målen rörde sig blev det mycket värre.
  - I strid, när fienden springer, kan du få allvarliga problem. - sa Elizabeth.
  -Och du visar själv hur det behövs! - Sade den längste av vakterna.
  Elizabeth flinade. Efter att ha valt det längst borta målet slog hon på maxhastigheten. Sedan öppnade hon eld i tvångsläge.
  Hon körde sin bara sula över marmorplattorna och kvittrade:
  - Titta nu.
  När målet närmade sig dem slog kulorna ut Buratinos ansikte.
  - Tja, hur?
  De unga männen skrek:
  - Oj, du siktade inte ens, och din vän?
  - Jag kan ännu bättre! - Drachma vände på målet och laddade ur klippet. Blygåvorna klickade bara. Till sist dök en tavla upp med inskriptionen:
  - Kulan är en dåre , bajonetten är fantastisk!
  Nymfgrevinnan gnisslade:
  - Tja, hur?
  De unga männen utbrast:
  - Klass! En modell av styrka och teknik.
  En annan vakt frågade:
  - Varför skjuter du inte rakt på topp tio?
  Flickorna svarade unisont:
  - Kan! Men det är ganska tråkigt och rutinmässigt.
  - Det är klart, ibland tröttnar vi på den monotona servicen. - Sa den unge mannen.
  - Kan jag visa dig vår styrka? - frågade Elizabeth.
  De unga krigarna utbrast:
  - Behövs inte! Vi tror dig. Vi vet att resultaten kommer att bli fantastiska.
  Elizabeth slog den unge mannen lätt på näsan:
  - Okej då! Desto bättre. Låt oss nu börja med din bearbetning.
  Flickan började massera ansiktet för att stänga av smärtkänslan. Sedan, när den unge mannen frös, stack hon försiktigt in nålen i hans högra näsborre.
  - Det här är inverkan på saken D yu ! - Hon sa.
  Flickan arbetade mycket noggrant och bestämde sig först för att begränsa sig till tjugo poäng, från panna till fot. De unga männen kände nästan ingen smärta. Elizabeth arbetade i närheten. Hon stack lite annorlunda än Drachma. Ett slags experiment genomfördes. Samtidigt smetade tjejerna in nålarna med olika mineraler. Samtidigt strök de kärleksfullt killarna. Det var tydligt att killarna var extremt exalterade över sex. En kort injektion i pungen lindrade den frenetiska spänningen.
  - Här har du! - sa Drachma. - Nu påverkan av ström, jag kommer att försöka välja den mest acceptabla spänningen.
  De unga männen hade tydligen trevligt. De log till och med. Flickorna skonade dem och använde långt ifrån den starkaste spänningen.
  Man kunde se de skulpterade musklerna rycka, effekterna blev djupare och huden blev fettfri. Överlag såg det bra ut, pojkarna bokstavligen blommade ut.
  Elizabeth strök den unge mannen över bröstet och sa:
  - Jag ökar påverkan. Du kommer att känna att du är på en vit häst.
  Drachma strök också de muskulösa, rent tvättade kropparna. Hon kunde knappt hålla tillbaka sig för att inte ge utlopp åt sin frenetiska passion.
  Här avbröt Elizabeth henne:
  - Sessionen tar för lång tid, och vår tid är dyrbar.
  Tjejerna avslutade behandlingen och drog ut nålarna med skarpa rörelser.
  Drachma klappade i händerna:
  - Låt oss nu börja mäta indikatorerna.
  De unga männen hoppade upp, de såg ganska glada ut:
  - Vi är redo!
  - Då börjar vi. I början, styrkeövningar.
  Killarna började göra knäböj med skivstänger. Faktum är att resultaten ökade med trettio kilo, i bänkpress med tjugofem och i marklyft med så mycket som femtio.
  - Det är så man håller sitt varumärke ganska tryggt. - sa Elizabeth.
  Efter att ha kollat sträckan satte sig tjejerna på axlarna och studsade lite. Förändringar till det bättre märktes också. Plasticiteten har ökat.
  Drachma noterade:
  - Det här är jättebra, grabbar.
  Elizabeth föreslog:
  -Kanske testa dem i skytte?
  Nymfgrevinnan utbröt:
  -Det borde!
  Flickorna gjorde just det och turades om att leda oss. Till en början visade sig resultaten oväntat vara ännu värre, killarna var för oroliga. Trots allt är experimentet faktiskt riskabelt, hur kan det annars sluta. Men sedan vände vi oss vid det, fick smak för det och började röra oss och skjuta mycket snabbare. Andelen träffar ökade kraftigt och framstegen var särskilt märkbar med avseende på rörliga mål.
  Elizabeth sa:
  - Härlig! Det verkar som att vi är på rätt spår.
  Drachma lade till:
  - Annars skulle vi få välja en annan kombination. Generellt sett förstärker ström med nålar och mineraler effekten avsevärt. Du kan till och med använda det för att behandla sjukdomar. Vad tycker du, Elizabeth?
  Den blonda krigaren, stampade med sina bara fötter, kvittrade:
  - Inte den värsta idén!
  Drachma böjde sina magmuskler och skällde :
  - Vi ska prova det här på oss själva.
  Tjejerna stack på skämt nålar i varandras rena pannor.
  . KAPITEL nr 4
  Därefter flinade de glatt.
  Lindrar trötthet perfekt ! - Drachma märkte. - Fast vi har inget att skjuta.
  Elizabeth bekräftade:
  "Det verkar som att de här pojkarna fick resultat." Låt oss snabbt skriva ner metoden och distribuera den till trupperna.
  Nymfgrevinnan svarade självsäkert:
  - Vi kommer att göra det här, bara med färre punkter i huvudet, särskilt nära ögonen och hjärnan. Så du kan skada soldater också.
  Den blonda krigaren nickade:
  - Defenitivt Ja! Det finns en sådan risk.
  - Särskilt om det inte är de milda kvinnliga händerna som gör det. - Jag märkte efter ett par sekunder att nymfen var tyst, Elizabeth.
  Drachma kvittrade:
  - Och nu är det dags för oss att dela med oss av vår kunskap i centrum.
  Killarna verkade vara besvikna, innerst inne ville de ha fysisk kärlek. Men Drachma förstod att i detta fortfarande ganska konservativa land skulle en horas rykte vara ett stort hinder för avancemang till toppen. På grund av detta fanns sex bara kvar i hennes drömmar. Tja, i denna dröm är Elizabeth, som en sann troende ( i verkligheten är hon mer en agnostiker än en kristen, även om hon älskar att sjunga sånger om Jesus Kristus!) van att begränsa sig själv.
  Flickorna övergav bilen och bestämde sig för att springa. De tävlade väldigt snabbt, inte mycket snabbare än racerbilen. Och efter att ha tagit på sig artefakterna som tagits från mirakelzonen rusade de mycket snabbare än tidigare.
  - Zon, zon är säsongens mål, scen följer scen! - sa Elizabeth.
  Det var nästan omöjligt att följa blixten från deras bara, solbrända ben. Flickorna tog av sig skorna för att rädda dem på den svåra vägen. Dessutom sliter det ut att springa så fort.
  Gröna träd som andas friskheten från försommaren, den doftande luften i denna fientliga och samtidigt vänliga värld. Ett flygande plan syns ovanför. Detta är ett attackflygplan med svepande vingar och flygplanskanoner. Dessutom syns en rökpelare, någonstans brinner en skog. Flickorna andas lätt, men sedan märker de misstänkta rörelser på vägen framför sig. Öka hastighet.
  - Det verkar som att det ligger en sabotagegrupp i bakhåll där . - säger Drachma.
  - Jag ser och hör det. Det verkar som om fienden har fått nys om något om han, oavsett kostnader, kastar in sabotörer i detta område. - Elizabeth märkte det.
  Nymfgrevinnan gnisslade:
  - Det här är utan tvekan.
  Befälhavaren för sabotageavdelningen , överstelöjtnant Harry Griffind , en stor brun kille, var i stort behov. Dessutom valde han helt klart fel plats för detta, bredvid en myrstack. De onda insekterna var inte särskilt imponerade av det faktum att amerikanen tilldelades Lenin och Stalins order och genomborrade officeren på en känslig plats. Han skrek obsceniteter utan att visa någon återhållsamhet. Hans underordnade, kapten George Cruz, började trampa på myrorna.
  Båda svor smutsigt. Endast löjtnant List, av hans ansikte att döma, var en halvblod och noterade:
  - Så här kan vi bryta bakhållet!
  Roar som svar:
  - Men det finns ingen ännu!
  Och så kommer väsandet:
  - Generalen är rasande, de säger att den store ledaren själv beordrade att tjugofem medlemmar av överkommandot skulle skjutas för sabotage.
  Skrikande av rädsla:
  - Han har verkligen ett grepp av stål. Ja, och det passar dem!
  Gurglande som svar:
  - Och vår uppgift är att ta reda på och rekognoscera.
  Afroamerikanen svor igen, drog på sig byxorna och spände fast sitt svärdsbälte.
  - Det är bäst att jag tar reda på det. Lyssna nu på mitt kommando. Så snart fienden dyker upp, skjut från granatkastare.
  - Vi lyder, kamrat!
  Och igen vildsvinsfloderna:
  - Titta på mig! Jag skjuter äggen!
  Och uppseendeväckande:
  - Ja sir! Ledare, kamrat!
  Flickorna sprang genom skogen och försökte ta sig bakom gruppen som låg i bakhåll. I princip, med deras vapen och "rustnings"-artefakter, var det möjligt att attackera frontalt, men detta är kontraproduktivt. Så det är för riskabelt, om stenarna skulle förlora sina mirakulösa krafter.
  Drachma talade om detta:
  - Ett annat universum är inte förutsägbart.
  Elizabeth bekräftade:
  - Här är vi båda lika. Så vi kommer att agera enligt alla krigskonstens regler.
  För en stark fighter är skogen en allierad. Och även om det fanns ett hundratal fallskärmsjägare, var det tydligt att denna enhet inte var väl förberedd. Många rökte, andra smuttade på whisky ur flaskor. I CSA-armén blomstrade fördömandet . Här nådde allt ända till absurditet. Om befälhavaren förolämpade en soldat, skrev han en förklaring, ett nästan oemotståndligt argument. Många militärer var själva sexos , och de fruktades som eld. Ja, vad kan det vara för disciplin?Du pressar soldaterna lite, och de skäller ut dig som om du vore en spion eller en sabotör. Märkligt nog gjorde svänghjulet av förtryck och spionmani inte alls armén till en oöverstiglig falang, utan minskade bara träningsnivån.
  Elizabeth frågade Drachma:
  - Kanske kan vi steka dem från enkla "Obolensky"?
  Hon svarade:
  - Ganska logiskt! Detta kommer att höja nivån på vår träning.
  Flickorna gick inom räckhåll, siktade och kisade med ögonen. Nu gäller det att fördela kön så att fyrtioåtta omgångar i varje klipp tar så många soldater som möjligt. Spridningsnivån spelar också roll här. Nu är sikttiden i klippet exakt sex sekunder. Flickorna frös och koncentrerade sig, riktade sina vapen och försökte komma in i "kaskad"-stridstillståndet. De kom på detta själva, när tiden saktar ner och din personliga hastighet ökar, och du kan ta bort så många soldater som möjligt. Varje kula kommer att uppfattas separat, som ett fragment.
  - Vi skjuter på fingerhöjningen. - Drakman varnade. Flickorna tvekade i ett par sekunder och öppnade eld.
  Nu har fienden fått "snarkning". Dussintals soldater höggs ner, både de som stod och de som klumpigt låg i bakhåll. Många satt dock, vilket gjorde uppgiften lättare.
  När fienden hörde skotten reagerade de sent. Vissa ryckte till, andra gav tillbaka eld. I alla fall, efter att ha släppt klippet, mejade flickorna ner mer än hälften av fienden.
  Drachma befallde:
  - Och nu F-1 granater.
  Fienden försökte kasta sin egen . Men här lyckades han inte särskilt bra. Flickan sköt granater i farten. De slår med båda händerna. Som ett resultat träffade fragment de som kastade dem .
  - Hjälp oss, hjälp! - Den sjufärgade drakman skrek hånfullt på engelska.
  Elizabeth, som arbetade med både sina händer och de bara tårna på sina förföriska fötter, noterade:
  - Skjut ner en granat i farten, en utmärkt taktik.
  Snart återstod bara ett fåtal, och bara sårade, soldater vid liv. Flickorna sprang fram till dem. Bland dem var oväntat överstelöjtnant Harry Griffind . Han stank, konstigt nog fann hans kropp reserver för att skita i sig själv rejält.
  - Jag ger upp! - Han muttrade. - Stalin är kaput!
  - En bekant låt. - sa Elizabeth.
  - Bär inte stanken på dig själv! - Drakman sköt mot hans ben och bröt hans knogar. - Nu går du ingenstans.
  Harry mumlade:
  - Ryska horor ! - Och svimmade .
  - Det är det, vi är klara med den här killen för nu. Vi kommer att ringa truppen och de kommer att bindas. Och resten kopplar vi själva. - sa Elizabeth.
  Tjejerna gjorde jobbet professionellt och snabbt. De band honom och fick överstelöjtnanten till sinnes. Av rädsla berättade han för dem vad han visste. Det visar sig att ytterligare tre landstigningsgrupper har landat, och vid högkvarteret finns en spion med rangen inte lägre än generalmajor.
  Flickorna spelade in hans vittnesbörd på en bandspelare och lämnade honom, en av grupperna var på väg, och de tog ett bakhåll nära staden, och specialstyrkorna skulle ta hand om resten. Återigen kunde man se deras nakna flickklackar blinka snabbare och snabbare .
  Åskan slog ner mot himlen och regndroppar föll. Drachma drog ner tempot lite och lyssnade:
  - Det luktar höst, fast sommaren har precis börjat.
  Elizabeth nickade:
  - Ja! Regnströmmarna är så varma att det är skönt att plaska genom en pöl med bara fötter.
  Nymftjejen kvittrade:
  " Dina och mina ben kan göra alla män i världen galna." Du såg hur hon tittade på oss.
  Den blonda krigaren, som slog sin nakna, rosa häl i pölen, kurrade:
  - Om jag ska vara ärlig, snygga unga män, kunde jag knappt undertrycka lusten.
  "Som ateist var det mycket svårare för mig att göra något sådant här." - Sade Drachma ( av någon anledning i en dröm blev hon ateist, även om hon i verkligheten var en släkting till de hedniska gudarna!). - Däremot gillar jag intellektuella män mest av allt. I synnerhet de som respekterar klassikerna. Ja, Elizabeth, om du vill bli framgångsrik måste du inte bara skriva patriotiska dikter. Och sedan från ett ord börjar Ryssland ringa i mina öron.
  Den blonda krigaren invände:
  - Tja, tro inte att jag är en så smal specialist. Här finns till exempel dikter om hösten.
  Drachma kvittrade:
  - Jag vill höra hur de låter.
  Elizabeth sjöng med sin underbara, mycket starka röst, som kunde ge odds för vilken operasångerska som helst, även bland de stora .
   Klädd till alla kungars avundsjuka,
  Crimson, guld, löv i rubiner!
  Som kvällsfjärilar svävar,
  Och vindarnas röst, kerubernas organ!
  
  Den lyxigaste friden är rymlig på hösten,
  Träd, kupoler av heliga kyrkor!
  Vilken kvist som helst med mejslade sniderier,
  Daggdroppspärlor och ovärderliga stenar!
  
  Pölen var täckt med tunt silver,
  Gnistor gnistrar under hästens hovar!
  Ni behandlar varandra vänligt,
  Må du leva lyckligt under en klar himmel!
  
  I den strålande solen, med min klänning lös,
  Björkar och poppel dansar kärlekens vals!
  Vi är ledsna över dagarna som har sjunkit ner i avgrunden,
  Behåll minnena från möten med mig!
  
  Vintern kommer, ungdomen i den är evig,
  Inte grått hår - diamanter i håret!
  Vi kommer att samla alla våra vänner för semestern,
  Och låt oss uttrycka drömmen i käcka verser!
  Drachma uttryckte som alltid missnöje:
  - På något sätt för gammaldags. Uttryck som röst, guld och dina favoritkeruber. Du är för religiöst upptagen.
  Elizabeth krossade en bitande mygga med sina bara tår och kurrade:
  - Vi lever i ett teokratiskt ortodoxt land, där titlar och många gamla fraser har bevarats. Titta hur barnen gillar det.
  Stående längs motorvägen och nyfiket titta på kolonnerna applåderade pojkar av olika slag, från barfota till ganska kulturellt klädda. Någon ropade:
  - Beethoven i kjol.
  En pojke lade till:
  - Och med bara klackar!
  Under sång drog tjejerna ner tempot och det var fullt möjligt att se dem. Det första som stod ut var håret som fladdrade som en stridsflagga. Golden Elizabeth och som Drakmans sjufärgade låga.
  - De springer för att sätta eld på Bremen! - En av de ljushåriga pojkarna skrek.
  Drachma hoppade fram till honom på ett ögonblick, pojken hade precis vänt sig bort för att slåss.
  Hon skrek hotfullt:
  - Vad heter du, vett?
  Pojken kurrade:
  - Friedrich, eller bara på ett vänligt sätt, Rich .
  Den sjufärgade flickan kvittrade:
  - Vill du ha amerikansk choklad?
  Tomboyen skakade på huvudet:
  - Inte riktigt, de säger att det bara är ersatz.
  Nymfgrevinnan skrattade:
  - Nej, naturligt , Latinamerika är fortfarande under kontroll av CSA. Så de är ganska kapabla, särskilt för landning, att producera en värdefull produkt.
  - Ge det då! - Pojken svarade.
  Drachma stack en chokladkaka inlindad i en tiorubelsedel. Pojken log:
  - Det här är pengar för alla. - Han sa. Han blinkade med sina bara solbrända ben och sprang till sina egna.
  Barnets T-shirt var fortfarande ny, såg frisk och välvårdad ut, kriget hade precis börjat och barnen hade inte tid att känna dess svårigheter. Och pojkar älskar att springa barfota, speciellt i den här värmen. Men förmodligen på Rysslands territorium, och Tyskland är en av supermaktens provinser, bör militärkort redan införas. Vanligtvis tar barn detta svårast, eftersom de i sin ålder vill äta hela tiden. Men till skillnad från Sovjetunionen, med ett system för kollektivjordbruk, där det inte fanns tillräckligt med mat även under välmående Brezhnev-tider, svämmar det moderna Ryssland över av mat. En stark ägare och bonde föder landet bättre än under tvång och genom hårt arbete. Elizabeth tyckte att det faktum att landet övervägande var religiöst hade en gynnsam effekt på klimatet. Det måste sägas att i det moderna Ryssland är majoriteten av ortodoxa kristna lite annorlunda än ateister: de dricker, svär, röker, fuskar, gör abort och sitter i fängelse. Och att gå i kyrkan regelbundet , minst en gång i veckan, är fantastiskt för många. Här, om en tjänsteman missar söndagsgudstjänsten utan goda skäl, bör han inte sitta kvar i tjänst för länge. Guds lag är obligatorisk i skolor. Inklusive muslimer.
  Detta är ett starkt drag, religiös assimilering, när människor börjar förstå vad som är bäst för dem. Elizabeth läste en gång litteraturen om protestanter som upphöjer Bibeln. Men med hjärtat älskade hon den ortodoxa traditionen mer, utan att egentligen tänka på om den stred mot Bibeln eller inte. De heliga skrifterna skrevs nästan helt av judar, och det mesta av traditionen är slavisk-grekisk. Det skulle vara bättre att skriva vår egen ryska bibel, vilket gör Kristus till en symbol för slavernas styrka, makt och utvalda. Annars får man bara rysningar när man läser Gamla testamentet: judar är Guds folk! Slaverna är Guds folk, och ära till den Allsmäktige, även om de i detta universum har förenats till en enda stat. Och i deras värld är relationerna mellan Ryssland och Ukraina sämre än med USA.
  Nu har de fått upp en galen fart igen, men det hindrar mig inte från att tänka. Om du är förutbestämd att återvända till din värld, hur ska du återvända till Ukraina? Här måste du agera klokt, utan elakhet. Huvudsaken är att lita på unga, ärliga politiker och inte på kriminella. Generellt sett är det oerhört viktigt att bilda en ny elit i Ryssland. Inte avskum oligarker , eller partichefer som SUKP, utan en verklig kraft som kan flytta fram landet. Den nya eliten måste tjäna inte sig själv, utan det stora imperiet och dess mäktiga folk. Detsamma gäller detta land, hur man undviker kollapsen av ett stort imperium. Huvuddraget i Ryssland sedan Vita gardet är en valbar regering istället för en monarki. Kolchak visade sig vara en stark och framsynt härskare som förlitade sig på en kraftfull presidentmakt. Presidentens stora makter gjorde det möjligt att ena nationen och staten, att besegra festligheter och laglöshet . Det är inte för inte som USA, trots all sin demokrati, präglades av stor presidentmakt. Men Storbritannien, där monarkin blev rent nominell och premiärministern var alltför beroende av sitt eget parti, förlorade sin ställning som världsmakt. Tänk bara, dess territorium i modern historia har minskat hundra och femtio gånger.
  I detta universum, efter att ha blivit kommunistiskt, har Storbritannien fallit sönder, och städerna är i kaos och kaos. Det är just till Foggy Albion som de kommer att behöva bege sig.
  Hur är det för människorna där?
  Det hördes fortfarande ljud på himlen och ett spaningsplan dök upp. Målad för att matcha himlen med genomskinliga vingar, blåste den dimma. Men för sådana tjejers skarpa ögon är detta inte ett problem alls. Flickorna höjde sina språnggevär och sköt en enhällig salva. Två kulor är till och med för mycket för en lätt bepansrad scout. Han lutade och började falla.
  - Svag rustning! - sa Elizabeth.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Speciellt om man slår i glas.
  - En sådan bil ska dock inte väga så mycket. Det är som ett monoplan, inte mer än åttahundra kilo. - Flickan frågade Drachma:
  - Tror du att piloten kommer att överleva?
  Den sjufärgade flickan svarade inte alltför självsäkert:
  - Knappast! Vi har förstört alla dess inställningar.
  Elizabeth svarade kvickt:
  - Så mycket desto bättre, mindre plåga av fångenskap.
  Joggingen lyfte flickornas humör och de rusade till centrum i ett andetag.
  Den enda förseningen krävdes för att likvidera bakhållet. Flickorna sprang runt bakhållet, de hörde dämpade förhandlingar.
  Fallskärmsjägarens befälhavare, Special Forces Major Bob Dowell , kliade sig nervöst på näsan. Detta var ett dåligt omen, vilket betyder att du kommer att få ett nickel.
  Här vrålade han:
  - Shafranik, vad är dessa typer, hur kryper myror ?
  - Ja, det här är barn som cyklar, sir. - Svarade mulattfransmannen.
  Ett utrop följde:
  - Låt oss öppna eld!
  Mulatten anmärkte logiskt:
  - I ett så obetydligt syfte att öppna ett bakhåll?
  Djuret i uniform grymtade:
  - Men de är så lätta. Bara rena jäklar. Låt oss skjuta dem bara så, för skojs skull.
  Shafranik noterade:
  - Ett sådant mål är inte speciellt intressant.
  Snide svar:
  - Kanske, men förföriskt.
  Påtvingat morrande:
  - Vi behöver en lila Mercedes med två vita brudar.
  Förtydligande fråga:
  - Med två brudar?
  Förtjust utrop:
  - Ryska tjejer!
  Och ett vulgärt ordspråk:
  - Två, så få! För ett helt företag. De kommer att dö om de tjänar oss.
  Återigen ett vulgärt och oanständigt uttryck:
  - Vi kan ha dem i båda ändar.
  Fniss som svar:
  - Det ser roligt ut.
  Och igen grymtandet av en galt under brunst:
  - Och för det första är det praktiskt!
  - När det gäller det sistnämnda är jag inte tveksam. - Majoren slickade sig om läpparna. - Det är nog någon form av psykologiska åtgärder inblandade.
  - Förstod du inte? - Shafranik blev förvånad.
  Officeren vrålade:
  - Tydligen, som ryssarna säger, är du inte vän med kålhuvudet?
  Shafranik förstod inte riktigt poängen:
  - Jag är inte vegetarian, men jag är inte alls emot att använda kål som tillbehör till till exempel kyckling.
  Officeren morrade:
  - Fyller du på dollar? Du lägger dem i kalkonen.
  Shafranik kliade sig på huvudet:
  - Vad är det här till för, befälhavare?
  - Jag förstod inte rysk slang. Kål är våra dollar, eller bucks , och kålen är huvudet. - Majoren förklarade.
  Fniss som svar:
  - Och huvudet! Vilken jargong !
  Officeren stormade:
  - Så blev det. Okej, kan du dricka en liter rysk vodka?
  Shafranik blev rädd:
  - Rysk vodka? Ja, det här är levande död.
  Majoren skrattade och tog fram en liters glasflaska. Flera fallskärmsjägare stirrade på dem och blinkade med ögonen:
  - Wow, vilken bomb!
  Bob Dowell vägde den i sin hand och föreslog:
  - Du har ett val. Antingen dricker du det ur halsen eller krossar det på huvudet.
  Ett skrämt gnisslande som svar:
  - Finns det något mellanalternativ?
  Vad som följer är ett morrande:
  - Ta bara av dig byxorna och sätt dig på flaskan. Kort sagt , välj.
  Med en suck hörs den dödsdömda rösten :
  - Okej, jag tar in den. Jag har velat testa det länge. Rysk vodka, vilket gift .
  Ett illvilligt gnande som svar:
  - Det vildaste.
  Drachma och Elizabeth hörde detta samtal, deras öron är mycket skarpa, plus effekterna av artefakter. De kröp under tiden bakåt. Elisabeth frågade förvånat:
  - De sitter i bakhåll och gör en sån idiotisk satsning!
  Nymfgrevinnan kvittrade:
  - Vad kan du göra! Detta är nivån på amerikansk kultur, multiplicerad med kriminell bolsjevism.
  - Kommunism är en ljus idé, men oftast genomförs den i mörker! - Elizabeth märkte det.
  - Dåliga människor med bra idéer utgjuter mycket mer blod än dåliga människor med dåliga planer! - Drachma avslutade.
  - Det är ett val mellan utförande och rep. Jag föredrar utförande! - Elizabeth blinkade med sina safirögon. De rörde sig tyst, som ninjor, och de hade ingen motsvarighet i sabotage och bakhåll.
  Under tiden tog kapten Shafranik upp flaskan och tog en klunk ur hans hals.
  - Söt ! - mumlade fallskärmsjägaren.
  Vodkan gurglade och rann in i mulattfransmannens breda hals.
  Han grymtade till och med av njutning.
  - Vilken gris! - sa Elizabeth. - Konstigt nog vill jag till och med döda dem alla.
  Drachma flinade:
  - Och ät fläsk!
  Den blonda tjejen sa:
  - Det finns ett rationellt korn i sjundedagsadventisternas ord. Grisen är en vandrande soptipp. Men för en jude är det inte kosher, det är inte mat, och Bibeln skrevs främst för att judar skulle kunna förstå den.
  Den barfota nymfgrevinnan kvittrade:
  - Okej, se om den amerikanske kommunistkrigaren klarar av ett vanligt ryskt fyllo.
  Efter att ha övervunnit ungefär hälften av flaskan darrade Shafranik plötsligt och när han släppte flaskan från sina händer började han rapa . Bob Dowell slog honom i ryggen.
  - Jaså , din svaging!
  Han kräktes. Ansiktet är förvrängt .
  Bob skrattade.
  - Nåväl, nu ska vi testa ditt kålhuvud för styrka. Hur stark är han för att motstå en rysk flaska?
  Efter att ha rapat, fick Shafranik knappt andan och klämde ut:
  - Jag slog sönder tegelstenar på huvudet.
  Yt som svar:
  - Så du kommer att krossa flaskan också. Ta den i din hand.
  Shafranik försökte ta den, men tappade den nästan omedelbart.
  - Jo, du är, som man säger, en get! Eller snarare en bagge! - Ta den och håll den hårt, som en prostituerads ägg.
  Kaptenen stönade:
  - Jag är galen!
  Han svängde brett och slog honom i huvudet, ett ringande ljud hördes, flaskan förblev intakt.
  - Ryssarna har allt av ek, det är inte helt för inte som Rysslands symbol är ek.
  Ett irriterande morrande som svar:
  - Ek, det här är med största sannolikhet innehållet i ditt huvud. Vadå, du vill inte slå dig själv ordentligt. Feg, rädd för smärta!
  skrik som svar:
  - Nej, kamrat major! Smärta är bra!
  Och återigen dånet, som påminner om en sårad mammut:
  - När du faller i händerna på ministeriet för heder och rättigheter får du reda på vad smärta är: två elektroder i rumpan, en mot tungan. Ge mig flaskan.
  Shafranik drog försiktigt:
  - Döda mig bara inte!
  Bob Dowell tog tag i henne med båda händerna och slog henne i huvudet med sin kropp. Flaskan splittrades i fragment. Shafranik skrek med bra obsceniteter:
  - Tusen jäklar ner i hålet!
  Blod hällde från det trasiga huvudet, fragment skar genom det.
  Drachma kunde knappt hålla tillbaka hennes skratt.
  - Detta är så kul!
  Elizabeth var allvarlig:
  - Antingen vet han inte hur han ska slå, eller så har han medvetet slagit ett sådant slag för att orsaka mer smärta. Detta visar i alla fall nivån på den amerikanska röda armén.
  Grevinnanymfen höll med:
  - Som regel inte hög .
  Flickorna flinade och riktade sina pistoler. Under tiden stönade Shafranik och torkade bort blodet. Det är tydligt att han, som en halvblod , spelar rollen som en gycklare under majoren.
  Och skriker som en hona:
  - Tja, varför så oförskämd!
  Och igen dånet som svar:
  - Håll käften! Titta, en kvinna cyklar. Jag tar ner henne med ett skott, skjuter köttet av hennes ben. Sedan tar vi bort henne med hela företaget.
  Bedjande gnisslande :
  - Kommer jag att få det?!
  Och tjutet är också aggressivt och brant:
  - Med ett så svagt huvud, lita på en kvinna...
  Svaret är vulgärt :
  - Huvudsaken är vad som är mellan benen.
  Majoren skrek:
  "Sätt igång, lägg din värdighet i en flaska, annars stoppar jag den i din mun."
  - Brr! - Kaptenen visslade! - Du kan inte göra på det här sättet.
  Företaget höjde sina huvuden från bakhållet. Elizabeth började läsa en bön och försökte koncentrera sig. Drachma var också tyst, masserade lätt hennes nacke, att skjuta med båda händerna är för svårt, exakt koordination behövs. Flickorna, med varsin maskingevär i handen, öppnade eld från fyra tunnor.
  - Ta det där, kommunistiska fascister. - Skönheterna viskade .
  Kulorna skar ner flera dussin krigare. De tittade åt ett helt annat håll och försökte tillfredsställa sina bestialiska instinkter. Men, som alltid händer med dem som har glömt skulden, följer vedergällning.
  - Det pågår en vargjakt, men vi dödar dårar ! - Sa Drachma.
  Efter att ha mejat ner större delen av landningsfesten började flickorna skjuta de överlevande . För dem räckte det att se kroppens minsta partikel och sätta in en laddning där.
  - Som du ser är det mycket enklare! - sa Elizabeth.
  Och så gjordes försök att skjuta ner granaterna. Men för tjejerna som sköt ner fjärilar och taggade flugor på tvåhundra meters avstånd är detta inte ett så hemskt mål. Det enda är att du behöver skjuta ner för många mål samtidigt.
  - Helige Gud förbarma dig över deras själar. - Viskade Elizabeths läppar. - Deras syndiga väg på jorden avbröts. Så mycket bättre, mindre helvetisk plåga.
  Drachma, skjutande utan mycket sentimentalitet, anmärkte:
  - Fienden är fienden, och han måste förgöras.
  Elizabeth, som gnuggade den bara sulan på sina solbrända, förföriska fötter, frågade:
  - Hänsynslös?
  Nymfgrevinnan utbröt:
  - Ja!
  - Det kan jag inte göra! Om jag dödar kommer jag definitivt att ångra det, det är den typen av person jag är. "En pärlande tår rann nerför scoutens kind.
  - Ditt hopp är ett åskväder, och dina ord är ett slag! Bara en tår från stjärnorna kommer att uppskatta Guds gåva! - Drachma sjöng.
  Elizabeth sköt ner fem granater i farten på en gång, vilket fick dem att detonera. Bland de exploderade fanns nålformade, spridningen var inte så stor som tvåhundra meter, men förstörelsens täthet var mycket större. När nålen träffar roterar den och river sönder vävnaden, vilket orsakar fruktansvärda skador. Nu testade fallskärmsjägarna det på sig själva. De som inte dog omedelbart led fruktansvärt. Speciellt när det kommer i ögat, slår det faktiskt ut det och förlamar det.
  - Men, men! - förklarade Elizabeth och krossade en otäck kackerlacka med sina bara tår - Det verkar som om fiendens väckarklockor har tystnat.
  Drachma bekräftade i en självsäker ton:
  - Ja älskling! Tystas av dödens organ.
  Majoren överlevde, men Shafranik fann en lätt död. Flickorna sprang fram till den stönande polisen. Drachma trampade med sin bara häl på Bob Dowells bäddade fot .
  Nymfgrevinnan morrade:
  - Tja , säg vad du vet! Annars blir det rörigt!
  Och skriket från den skadade smågrisen som svar:
  - Jag vet allt! Jag ska berätta allt för dig!
  Här måste du ställa rätt frågor. Välj önskad uppsättning. Ge samtidigt fienden flera stimulerande injektioner smorda med en lösning för att få honom att prata. Majoren visste dock förvånansvärt lite, och flickorna spottade och stoppade det fysiska inflytandet.
  - Förhör en dåre , slå vatten i en mortel, tortera, piska en åsna! - Sa Drachma.
  - Du är här, min vän! - Elizabeth höll med. - Så låt oss göra något mer användbart.
  Flickorna sprang så fort de kunde och blinkade med sina nakna, spegelliknande sulor med den graciösa kurvan av sin bara häl för att kompensera för den tid de spenderade.
  Bara på inflygningen saktade de ner farten lite, så att en av vakterna inte skulle börja skjuta av rädsla.
  Flickorna togs emot med glädje och de hade bråttom att dela med sig av sina kunskaper. Som akademiker Kurchatov informerade dem om hade det första datorchippet redan satts ihop och en dator med transistorer var redan klar.
   - Fantastisk! - Hon sa en mycket vacker sjufärgad drakma. - Jag ser att du inte slösar tid.
  - Självklart! - Kurchatov gav flickan en cigarr. Hon avvisade:
  - Rökning drar ihop hjärnans blodkärl, vilket gör att det skadar tankeprocesser.
  Han gurglade:
  - Tvärtom, det hjälper mig.
  Drachma invände energiskt, med ett uttryck i smaragdögonen:
  - Det här är en illusion och självhypnos inspirerad av drogen nikotin. Jag föreslår följande. Elektroterapisessioner, akupunktur, tillsammans med kemikalier. Detta bör specifikt hjälpa dig. Det kommer att förbättra tankeprocesserna inte bara för dig utan även för dina elever.
  Officeren frågade:
  - Vadå, har du redan metoder?
  Drachma svarade självsäkert:
  - Vissa saker är planerade, men för tillfället är det här bara början. I framtiden kommer forskningens omfattning att öka ännu mer. Vi kommer att skapa nya metoder, för just nu är vi bara i början av vägen. I allmänhet är människokroppen full av reserver. En person använder bara en hundra tusendel av hjärnans förmågor och en till två procent av de fysiska. Även vi Terminator-tjejer är långt ifrån hundra procent användning av dina förmågor.
  Ett utrop av förvåning som svar:
  - Wow, det här öppnar stora möjligheter!
  En mycket stor och vacker flicka gned sin ena fot mot den andra och kvittrade:
  - Du kan inte ens föreställa dig vad! Bara tänk. Eller snarare, tänk inte utan agera!
  Professorerna läste ivrigt vad skönheterna skrev , de var förvånade över djupet och noggrannheten hos sådana till synes unga varelser.
  - Strålande! - sa Abrikosov. - Fungerar dina kroppar till hundra procent?
  - Tyvärr inte! Men vi kommer att öka vår egen potential. - sa Drachma. - Gud skulpterade människan av lera, men det här är ingen anledning att förbli en kruka.
  Abrikosov uppmuntrade:
  - Väldigt kvickt! Men generellt. - Han sänkte rösten. - Även om detta inte är accepterat i vårt imperium så tror jag inte på Gud.
  Nymfgrevinnan kvittrade:
  - Ömsesidigt! Och min vän är besatt av religion. Dessutom började hon luta sig mot adventismen .
  - Ljug inte Drachma! - Elizabeth exploderade. - Det sa jag aldrig.
  
  Nymfgrevinnan sa:
  - Men jag tänkte! Detta är dock ingenting. Jag har idéer om hur man kan kombinera den stora spridningen av AM-200-granaten och densiteten av förstörelse av de nålformade amerikanska modifikationerna.
  Professorn frågade:
  - Det är komplicerat?
  - Nej, det är ganska enkelt. Det kommer inte att finnas något behov av att byta produktionslinje. - Sade den magnifika drakman och studsade på hennes solbrända, muskulösa ben.
  Elizabeth förblev inte i skuld:
  - Och jag har idéer om hur man kan öka den initiala hastigheten för kulan från Obolensky-geväret, öka siktet och ta kroppsrustning för brottet.
  Professorn mumlade:
  - Tja, det är inte illa det heller. Är förändringarna betydande?
  Den blonda terminatorn utbröt:
  - Minimalt!
  Logiskt svar:
  - Då blir det inte för dyrt.
  - Det finns också sätt att avsevärt öka sprängkraften hos dynamit. Mindre tillsatser. - Tjejerna började.
  - Nya sätt att legera stål och förstärka pansar. Framtida teknologier. - sa Elizabeth.
  Flickorna gav professorerna arbete att göra. Deras huvuden kom ihåg allt i minsta detalj, men om det även bland vanliga människor finns fenomen som inte glömmer någonting och snabbt kommer ihåg information, så är de genetiskt förbättrade ännu mer kapabla till detta.
  Abrikosov noterade:
  - Jag tränade upp minnet länge. I allmänhet kan en person, särskilt under hypnos, komma ihåg allt, även att vara i livmodern. Eller efter en uppsättning speciella övningar, men jag nådde inte sådana höjder. Du verkar ha kommit långt.
  - De hjälpte oss! I allmänhet har FSB ackumulerat en enorm intellektuell potential. Det finns olika metoder för att träna specialstyrkor och forskare, samt utvecklad farmakologi. De kan förnya inte bara kroppen utan också sinnet. - Sa Drachma.
  Abrikosov noterade något i sin anteckningsbok. Elizabeth anmärkte:
  - På min tid skulle man bara lägga det på datorn.
  Professorn suckade:
  - Det är för skrymmande.
  - På min tid skulle kraften från en hel elektronisk echelon passa i ett klockfodral.
  - Elizabeth visade datorarmbandet på handen. Och hon klickade på sina bara tår.
  Drachma bekräftade:
  - Snart får du dessa också . Vi hjälper till. Förstår du mikrokretsar?
  Professorn svarade med en suck:
  - Vi försöker! Det är inte så lätt att sätta något sådant här i produktion. Förmodligen i din värld tog det lång tid att komma till denna punkt!
  Elizabeth svarade med patos:
  - Höger! Och för att vara ärlig utvecklades det mesta av tekniken av amerikanerna. Visserligen har vi också ökat de senaste åren, mycket tack vare petrodollar.
  Drachma skyndade sig att tillägga, och hennes bara tår på hennes kvicka fötter gjorde verkliga mirakel:
  -Forskare har slutat springa utomlands. Men vi var utvecklade när landet fortfarande var relativt fattigt. Men det fanns patriotiska vetenskapsmän som inte var rädda för svårigheter.
  Abrikosov, nyfiken, frågade:
  -Vem var det egentligen?
  - Den här informationen var gömd för oss. Orsaken är okänd. - Sa Drachma. "Men det kan vara så att hemligheten här är för viktig för att kunna litas på ens för oss."
  Professorn nickade med sitt lätt gråhåriga huvud:
  - Jaha, okej tjejer, hitta på och våga! Behöver du mänskligt material för experiment?
  - Inte förhindra. - sa Elizabeth.
  Flickorna skrev väldigt snabbt, inte bara med händerna utan också med fötterna, och under två timmar delade de tekniker och tekniker. I allmänhet anmärkte den smarta drakman:
  - Det är konstigt att alla dessa utvecklingar används så trögt , även i vårt hemland. När allt kommer omkring kan vi höja nivån avsevärt på hela vår armé. Och det skulle inte skada för människor att växa intellektuellt. - Nymftjejen höjde benet och snurrade sina kvicka bara fingrar med lackade naglar vid tinningen. Annars tror många elever att Battle on Ice är en match mellan Ryssland och Kanada.
  - Kanada! Nu en provins i USA. De olyckliga människorna, minst hälften av befolkningen, eller snarare sextio procent, är fängslade i koncentrationsläger. - Sa professor Abrikosov. - Men i din värld är det här förmodligen ett helt civiliserat land.
  - Och ganska rik! Vid OS lyckades de till och med trycka undan oss. - Elizabeth klickade med tungan. - Men det beror på att tjänstemännen stal för mycket. Under krisen började stölderna öka ännu mer. Även om jag är kristen anser jag att regeringstjänstemän som stjäl bör spetsas.
  Och flickan klickade igen, denna gång med bara tår, så hårt att en mygga föll ner död.
  - En bra idé, även om rädsla ensam inte räcker! - Det märkte professorn. I synnerhet måste tjänstemannen ha god försörjning, då behöver man inte stjäla.
  Drachma fortsatte att skriva med händerna och, vad som också gjorde intryck, med sina graciösa ben, smidiga, som tassarna på en apa:
  - Jag kan de senaste hypnosteknikerna.
  - Det här är ett vetenskapligt fenomen, men det kräver en viss gåva. - Sa Abrikosov. - Men ditt psyke är för stabilt för att försätta tjejer i trans. Jag rekommenderar dock självhypnos, det kommer att väcka ytterligare förmågor hos dig.
  - Bra idé, vi ska definitivt prova det. - sa Elizabeth. - Våra förmågor kommer att växa.
  Tjejerna fick förklara en del detaljer, både mikrokretsar och flygplansteknik. I synnerhet, vad är ultrajetmotorer , proportionerna av tillsatser i rustning. Hur dynamiskt skydd fungerar och mycket mer. Djävulen sitter i detaljerna, eftersom science fiction-författare en gång försökte beskriva principerna för en tidsmaskins funktion, samtidigt som de höll tyst om de viktigaste detaljerna. Man kan också minnas marxismens teori, där, viktigast av allt, kriteriet för att välja eliten i arbetaravantgardet inte preciserades. Lenin skrev femtiofem volymer, men höll tyst om huvudsaken. Stalin agerade klumpigt, även om han i allmänhet satte de rätta uppgifterna för sig själv. I allmänhet har marknadsekonomin uttömt sig själv, planekonomin är mycket effektivare. Andra världskriget bevisade detta, om än inte helt. Samma amerikaner producerade nästan tre gånger fler flygplan än Sovjetunionen och dyrare. Men USA har fortfarande flera gånger mindre ammunition i stridsvagnar, om vi räknar med självgående vapen, medan Sovjetunionen har en fördel i artilleri och granatkastare, men ungefär hälften så många maskingevär.
  Drachma ritade ett diagram:
  - Sådana monoplan kan tillverkas av polystyrenskum. Billigt och kontrollerat med en enkel joystick. Ett mycket progressivt kontrollsystem, tack vare detta får flygplan och tankar ytterligare effektivitet. I synnerhet svarshastigheten, du behöver inte dra i spaken, bara att trycka på en knapp räcker. Du har redan bemästrat detta.
  Professorn nickade kraftigt:
  - Ja, det ser progressivt ut.
  - Dessutom blev Chrusjtjovs dröm om att odla majs i polcirkeln verklighet efter att sälgenen transplanterades in i kolven. Jag vet dess formel och hur den syntetiseras. "Drachma, med de bara fingrarna på hennes kvicka fötter, huden på hennes ben som lyste av solbrännan, kastade tuggummit i hennes mun; det var dubbelt behagligt för henne, att glänsa med sin intelligens och samtidigt känna något elastiskt och söt med tungan.
  - Är inte detta farligt för människokroppen? - Frågade professorn.
  Den här gången svarade Elizabeth:
  - Nej! Dessutom introducerades grisgenen i majsen, vilket fick den att växa snabbare och innehålla mer näringsämnen .
  Den kvicktänkta lärde maken Abrikosov frågade:
  - Hur är det med råttgenen för fertilitet?
  Den blonda tjejen sa:
  - I det här fallet är gräshoppor bättre. Det blir mer effektivt. Generellt sett är blandningen av gener stora framsteg. Jag funderade till och med på att jobba med mig själv.
  Professorn blev lite förvånad:
  - Något specifikt att förbättra? Du är redan perfektion. Speciellt externt!
  Elizabeth förklarade:
  - Ändra själva proteinstrukturen. Vi har ett ovanligt protein, modifierat, men ändå en ganska sårbar struktur.
  Abrikosov reste sig :
  - Bra jobbat tjejer. Kan du föryngra mig?
  Den blonda tjejen nickade instämmande.
  - Teoretiskt är detta fullt möjligt för vetenskapen.
  - Vetenskap-tristess kan inte pryda Iljitjs skallighet! - Drachma sa som ett skämt, ett antisovjetiskt talesätt .
  Professorn blev förvånad:
  - Lenin?
  Nymfgrevinnan kvittrade med ett leende:
  - Ja, de döpte till och med Petrograd till hans ära. Det finns till och med något.
  Lenin skriver från graven, ring inte Leningrad, det var Peter den store som byggde det, inte jag, den kala jäveln !
  Elizabeth lade till:
  - Till och med Bibeln säger om Lenin: - Och den skallige galningen kommer att säga att det inte finns någon Gud.
  Och så tänkte blondinen, vi kanske pratar om någon annan, men också skallig och blodig!
  Tjejerna slappnade av lite och började dansa, men idyllen avbröts av ett oväntat samtal.
  - Marskalk Vasilevsky vill prata med dig.
  Elizabeth och Drachma nickade:
  - Vi kan göra det! Jag tror att vi har hållit dig tillräckligt sysselsatt?
  Abrikosov bekräftade:
  - Över alla mått. Huvuden dunkar. Så smarta tjejer. Jag gillade särskilt transplantation av djurgener till växter. Det är bara möjligt att genetiska defekter kan uppstå hos personen själv.
  - Vi ska justera allt. - Drachma gjorde en uttrycksfull gest. - Naturen är sned, men det mänskliga sinnet är en plattång!
  - Det här är emot Gud! - Elizabeth såg hotfull ut.
  Nymfgrevinnan invände logiskt:
  - Det här är emot dumhet! Men, som jag redan har sagt, är själva faktumet av vår existens emot Gud. Framsteg har förmågan att höja en person, vilket innebär att föra honom närmare den Allsmäktige!
  Den blonda tjejen förtydligade:
  - Du tar det här för bokstavligt.
  Abrikosov uppmanade dem att:
  - Det är inte bra att tvinga sig själv att vänta länge på en senior i rang. Jag ska ge dig den senaste sexhundrade Mercedesen.
  - Inget behov, vi springer hem. - sa Elizabeth.
  Professorn blev förvånad:
  -Kan du köra om en bil?
  Som svar sjöng Drachma lekfullt:
  - Tja, varför, varför, varför,
  Var trafikljuset grönt?
  Allt för att, för att, för att
  Vilken älskare han var!
  I hastighetens tidsålder, elektroniska ljus,
  Hon tände sig själv,
  För min hetaste kärlek,
  Det gröna ljuset lyser!
  Och båda flickorna stampade med sina bara, graciösa, muskulösa fötter och sjöng:
  Och alla springer, springer, springer, springer,
  Och det lyser!
  Och alla springer, springer, springer, springer,
  Och han brinner!
  Och krigarna slog varandra med sina bara klackar, och från detta regnade bokstavligen gnistor ner med regnbågens alla färger.
  Drachma sa snabbt:
  Ärlighet är ett selektivt begrepp, bedrägeri är universellt!
  Hur skiljer sig schack från politik?
  I schack är spelet lika, men inom politiken har myndigheterna alltid ett försprång!
  I schack är det tidspress i slutet av spelet, men i politiken finns det alltid!
  I schack är uppoffringar frivilliga, men i politiken är de alltid påtvingade!
  I schack arrangeras pjäserna om en efter en, men i politiken, närhelst myndigheterna vill!
  I schack kan du inte ta tillbaka drag, i politiken gör de det i varje steg!
  En linjal omgiven av icke-enheter är som en sten i en skum ram; dess värde kommer att falla och oundvikligen blekna.
  Tronen, till skillnad från sängen, delas endast av svaglingar !
  . KAPITEL nr 5.
  Det enorma palatset av den onda gudinnan Kali var fyllt med många manliga och kvinnliga slavar, såväl som krigare. Slavar var som regel väldigt vackra, unga, kurviga, och deras kläder berodde på deras status. De flesta av flickorna är barfota, och deras bröst och höfter är knappt täckta med tunna tygremsor. Men slavar med högre status bär smycken, broscher, örhängen, pärlor och armband på sina armar och anklar. Och på fötterna är sandaler dekorerade med pärlor, och de mest ädla slavarna har till och med skor täckta med juveler och med höga klackar.
  De liknar till och med ädla människor. Vanligtvis har slavar bland alverna eller kvinnliga troll hög status. Tomtar skiljer sig från människor endast i formen av sina öron, de är vackra, som de hos ett lodjur, medan trollhonor har större, örnformade nosar. Och med deras figurer och andra saker kan du inte skilja dem från muskulösa, mänskliga tjejer.
  Och människotjejerna är nästan alla av lägre status med bara, rosa klackar, nästan nakna, men också väldigt vackra, unga, fräscha och muskulösa.
  Det finns ungefär tio gånger fler kvinnliga slavar än manliga slavar i det enorma palatset. Och de sista, det här är tonåringar från tolv till femton år gamla, endast iklädda badbyxor och barfota. De är också vackra , muskulösa, med definierade muskler och plattor av mage och söta ansikten, med snyggt trimmat hår, vanligtvis i ljusa färger.
  Bland pojkarna är det bara ett fåtal som har högre status. De bär shorts, pärlor och smycken och har sandaler med stenar. Och dessa är också representanter för troll och tomtar.
  Förutom dessa vackra manliga och kvinnliga slavar finns det också vakter. Bruter med galthuvuden, orcher som ser mycket ut som björnar, bara fulare. Nästan tre meter höga troll med stora öron som vingar på bevingade möss. Det finns även tomtekrigare med pilbågar och vackra kvinnliga troll med armborst. Och de farligaste kämparna: vampyrer i röd rustning - gudinnan Kalis vakt.
  Dessutom bär vampyrer, både män och kvinnor, specialdesignade armborst och svärd med krokar i änden.
  Ondskans gudinna själv sitter på en gyllene tron beströdd med diamanter och andra juveler.
  Utåt sett kan hon kallas vacker. Endast musklerna är mycket utvecklade och för massiva för en kvinna. Och ganska långa och vassa huggtänder sticker ut ur munnen. Ja, gudinnan gör intryck. Och på hennes huvud lyser en krona, som en krona vävd av stjärnor.
  Runt henne finns flera vackra tjejer och ett par slavpojkar som viftar med fans.
  Musik spelas också. Och uppträdanden äger rum för att underhålla den stora och samtidigt fruktansvärda gudinnan.
  En tomteflicka, knappt täckt med tunna tygremsor, slåss mot två pojkar i badbyxor. Tonåringarna försöker attackera henne. Flickan stöter bort deras attacker och håller ett svärd med båda händerna.
  Kämparna har redan sår på kroppen och blodet droppar.
  Gudinnan gör en gest. Från Eld bryter ut under plattorna och bränner de bara fötterna på både tjejer och killar. De skriker ofrivilligt.
  Skratt hörs.
  Gudinnan tilltalar trollkungen som sitter bredvid henne. Det här är en ung man klädd i hermelin och hängd med juveler.
  - Tror du att din armé är redo att erövra alvernas rike?
  Han svarade med ett leende:
  - Vår armé är alltid redo, o störste. Men problemet är att tomtarna också är redo för detta. Som de säger här...
  Kali avbröt trollkungen:
  - Vi har ingen nytta av ledigt prat! Jag förstår hur krafterna alltid är lika, och du vill be mig om hjälp.
  Trollkungen nickade:
  - Ja, ack så bra. Och jag är redo att betala i guld.
  Gudinnan skrattade. Hennes skratt var å ena sidan ringande och vackert, som från hundra silverklockor, och å andra sidan skrämmande. Det är tydligt att det hotfulla trollet också ryste.
  Och ondskans förkroppsligande svarade:
  - Vad behöver jag guld till? Jag har berg av denna metall. Kan du ge mig något mer användbart?
  Ett gnisslande hördes som svar:
  - Som du beordrar, Ers Majestät!
  Gudinnan Kali nickade:
  - När du besegrar alverna kommer du att skicka tio tusen slavar av denna ras och tusen slavar. De Höga Gudarna handlade klokt när de skapade i vår värld att det bland människor, troll och alver finns tio gånger fler representanter för det vackra könet än det starka.
  Trollkungen nickade med ett leende:
  - Ja, gudarna handlade klokt. Det finns inget vackrare än en evigt ung jungfru. Vi, troll och tomtar, åldras inte!
  Gudinnan Kali vrålade:
  - Men folk blir gamla, om vi inte gör dem till våra slavar. Många kvinnor är så skrämda av utsikten att förvandlas till fula, puckelryggiga, rynkiga gummor att de frivilligt går in i slaveri och går med på att bli stämplade med vallmoskylten. De har nu förlorat sin frihet, men de är unga, friska och glada i flera århundraden. Men för en kvinna att bli en gammal kvinna är detta en stor sorg, det kan inte bli värre!
  Två pojkar i badbyxor började massera gudinnans ben ännu mer energiskt. Dessa var också människor bland slavarna. Stiliga, mycket muskulösa tonåringar. Nästan naken, men på handlederna och anklarna finns armband av guld och platina, dekorerade med stenar.
  De fick också möjlighet att leva i flera århundraden, förbli skägglösa ungdomar, friska, starka och glada. Det är sant, det betyder inte att det är frivilligt.
  Men ändå är det mycket bättre att massera vackra kvinnors kroppar. Och inte bara Kali, utan också tomtar, och kvinnliga troll, eller till och med nymfer, än att till exempel arbeta i stenbrott.
  Trollkungen bekräftade:
  - Både manliga och kvinnliga slavar kommer att stå till ditt förfogande, oh matte!
  Kali lade till:
  - Och självklart skickar du tjugofem vagnar lastade med guld och ädelstenar därtill. Du måste betala för allt!
  Och ondskans gudinna tog och tog slavpojken vid näsan med sina bara tår. Han skrek av smärta. Men han twittrade så klart:
  - Tack, frun!
  Kali beställde:
  "Piska pojken nu." Dessutom, häng honom på hyllan. Detta kommer att underhålla oss.
  I själva verket dök ett ställ upp i luften. Och två älvflickor, knappt täckta med trådar av ädelstenar, släpade pojken till avrättning. Tonåringen var, kan man säga, väldigt stilig, med en kropp som hade perfekt muskeldefinition, men det var särskilt trevligt att piska någon så.
  Samtidigt kan du förutom smisk också varva ner på annat sätt. En gladiatortjej slåss mot en sabeltandad björn. Mer exakt, till och med två tjejer. En med ett nät och en treudd, och den andra med ett svärd och dolk. Och den vackra tomten slår den halvnakna slavpojken med en piska. Hon viftar med den och ett slag faller på den vackra tonåringens trådiga, solbrända kropp. Och droppar av svett och blod flyger åt olika håll.
  Det här är showen. Och den stilige pojken blir piskade, och tjejerna slåss med ett exotiskt odjur som väger nästan ett ton, och för att inte säga att det är klumpigt. Men tjejer är tomtar som är snabbare och starkare än vanliga människor. Och mycket erfaren. Och de hoppar väldigt skickligt, undviker när björnen hoppar på dem och sticker med ett svärd eller treudd.
  Flickorna är väldigt vackra och nästan nakna, väldigt förföriska.
  Och slavpojken piskas skoningslöst. Men detta räcker inte för gudinnan Kali och hon beordrar:
  - Rosta den här pojkens klackar!
  Trolltjejen förde en fackla till tonåringens bara fötter. Och han kommer att ta det och tjuta. Det gör ont när eld slickar dina bara klackar.
  Och det luktar väldigt gott, som lamm som steks. Detta är beundransvärt.
  The Goddess of Evil Kali ler, hon är mycket nöjd.
  Men bland slavpojkarna finns det en speciell sådan. Han är barfota och i badbyxor, men på huvudet har han en keps med klockor. Den här pojken spelar rollen som en gycklare. Han ser ut som om han är tolv år, men i verkligheten är han så gammal att han räknas i tusentals år. Till och med gudinnan Kali själv rådgör ibland med honom, och ibland piskar hon personligen den här pojken, eller till och med bränner hans bara klackar. Men på den här pojken, efter några minuter, läker eventuella sår spårlöst. Och han hade så många äventyr att han inte kunde berätta en saga eller beskriva dem med en penna.
  Detta är en sak som bokstavligen blinkar framför safirögonen på en mycket muskulös och stark pojke.
  SATO:s ledningshögkvarter och Arnold Schwarzkoff fick mer och mer information om utvecklingen av stridsoperationen. Flera ledande befälhavare för arbetarnas "och böndernas" röda armé förrådde sin ledare och den bolsjevikiska idén och beordrade sina arméer att lägga ner sina vapen.
  I västra Ekraina välkomnade lokalbefolkningen SATO-trupperna som befriare och försökte få ett slut på den bolsjevikiska diktaturen. Detta gladde dem och gjorde dem redo för nya framsteg.
  Datacentralen fick ny information. Den tredimensionella projektionen visade Ekraina i form av en hel serie kort, flerfärgade och färgglada. Själva huvudmonitorn visar den detaljerade platsen för alla enheter, antalet personal, vapen, tekniska egenskaper, inklusive slitage av materialet, samt soldaternas hälsa.
  Därefter analyserade datorn sina egna förluster och fiendens skada. Hittills var kraftbalansen överväldigande till förmån för SATO. Dessutom ökade antalet svek mot Vladimir Stalyevich . Inget land i världen, förutom den okända Islamiska staten, gav stöd till den sovjetiska bolsjevikrepubliken New Grossia . I Kreml förblev attityden kall och i hemlighet fientlig, och media jämförde Leninstal med fader Makhno.
  Och i allmänhet såg idén om makt utan pengar och någon privat och personlig egendom för exotisk ut för att eliten skulle acceptera den.
  Misslyckanden i de första sammandrabbningarna med Satov-armén tog också ut sin rätt. Fienden är stark och beräknar sina rörelser elektroniskt, och satellitövervakning gjorde det möjligt att se frontlinjen och alla rörelser både dag och natt. Och möjligheterna till prestation minskade snabbt.
  Men till exempel, pojken Vladimir Terkin ( det var namnet på den nuvarande gycklarpojken i ett av uppdragen!) hade en helt annan uppfattning. Pojken åkte upp till Tigrov på en skoter. Fanderiterna har redan regerat i denna stad och de första kolonnerna från Satov-armén har anlänt. Ett slags återerövring av tidigare territorier skedde.
   Scoutpojken förstod att hans unga ålder inte riktigt skulle hjälpa till att dämpa de lokala polisernas vaksamhet. Det finns många pojkregementen i Röda armén, och kanske är de mycket mer ihärdiga och hängivna bolsjevismens sak än de merkantila vuxna som har tappat sitt romantiska humör.
  Faktum är att när du är ett barn är pengar för dig något nästan abstrakt. Men vuxna behandlar dem med vördnad, ofta ännu dyrare än de behandlar livet, särskilt någon annans. Vladimir var fascinerad av romantik, önskan att bygga en värld där merkantila intressen, elakhet och våld inte skulle dominera. Viljan att uppnå något mer betydelsefullt än att bara vara en anställd arbetare , eller en girig, köttätande blodsugare. Och även om pojkscouten bara är elva och om en månad fyller han tolv år, har han förmågorna som ett underbarn. Och hans riktiga namn och efternamn är för välkända för att nämnas öppet .
  Och så, den vackra välkända bilden av Terkin, han är vältalig och minnesvärd. Så låt pojken spela rollen som en liknande modell.
  I allmänhet är människan en ond varelse. Av någon anledning skyndade sig många divisionsbefälhavare att kapitulera vid de allra första luftangreppen från SATO-gamarna, eller förråda sina egna, och tog emot mängder av dollar. Men, i alla fall, nu lider Röda armén stora förluster och drar sig tillbaka. Under sådana förhållanden ger gerillakrigföring de mest effektiva metoderna.
  Endast i västra Ekraina är det svårt att hitta lokala krafter som skulle kunna stödja folkintressen och den bolsjevikiska intifadan. Men om du letar hittar du underjorden. Trots allt kämpade partisaner under sovjettiden i de områden som verkade hopplösa för sovjetregimen.
  Vasily gömde sin skoter under trädet och tog på sig moderiktiga kläder och sneakers. Du kan inte gå in i staden barfota - det kommer att väcka misstankar, särskilt eftersom det fortfarande är mars och ganska kallt. Pojkar från Röda armén föraktar trotsigt skor och försöker gå och springa barfota så länge de är friska.
  Men i allmänhet , när temperaturen är över noll, då utan skor, med viss vana, kan du springa utan begränsningar. Det är förstås svårare i snön, men en rutinerad ung krigare klarar det i flera timmar.
  Vladimir var väl härdad, dessutom lärde hans far honom hemliga metoder som förbättrar blodcirkulationen, så att hans ben och andra lemmar praktiskt taget inte fryser. Du behöver bara sticka vissa punkter med nålar, eller ta några örter. Förresten, under medeltiden klarade sig många pojkar utan några knepiga trick i svår frost och hostade inte ens och sprang halvnakna genom snödrivorna. Och deras klackar, blåaktiga av kylan, kände ingen annan sula än naturliga, tills ett skägg började dyka upp.
  Vladimir trodde till och med att det kanske skulle vara värt att ta en skoter, men... Bilen var hans egen montering och inte en serietillverkad. Onödiga misstankar kan uppstå om var han fick det och varför. Dessutom är skotern riktigt speciell och hopfällbar, kompakt och kan accelerera till tvåhundratrettio kilometer i timmen och till och med studsa. Nej, en sådan maskin är för märkbar.
  Dessutom ville jag gå och lyssna på vad folk tänkte på.
   Trots all sin romantik är han en väldigt smart pojke, och han undrar varför spöket av en lång dollar är så segt och lockande.
  Finns det verkligen andra, mer intressanta värden? Även om en person trots allt med glädje glädjer sin natur och mammon.
   Pojken gick och visslade den amerikanska, modiga marschen. Så inga misstankar. Eftersom han var en ganska stor pojke såg han äldre ut än sina år och kunde lätt passera för en tonåring från en lokal pro-västerländsk ungdomsorganisation.
  Han hade till och med ett matchande armbindel med ett ormhuvud på. Det vill säga Ophiuchus!
  Hur såg han så vacker ut! En halvboxfrisyr och blont hår, du kan beställa själv för en affisch - Hitler Jugent !
  Framme, på en trasig landsväg, sjunger någon gammal kvinna . Hon släpar en enorm ryggsäck som verkar vara på väg att krossa henne. Jag undrar vad gumman tillade där? Kanske släpar han något ätbart till försäljning till Tigers stad? Det kommer att bli nödvändigt att besöka och göra spaning.
  Den sista frasen visade sig vara så absurd att pojken ofrivilligt fnissade och satte fart. Fötter i fashionabla sneakers är ovana vid att vara heta, och det är obehagligt. Även om han förstås ser rikare ut så här . Och sedan när deras avdelning kom in i Slovenien, som inte alls var fattig, tittade de på barfota avdelningen av tomboys med sympati och rädsla. Som om de vore galna, eller helt utarmade. Och pojkarna tog ett snabbt steg, så att snödrivan knastrade. De flinade och brydde sig inte om sina röda klackar från snödrivorna och sina blå tår. Och när de såg på sina hårda blickar och hårt knutna nävar, redo att skratta, vred de om munnen av rädsla och såg bort i rädsla.
  Men denna mormor verkar vara helt slut. Vladimir ryckte till, varför vanställer åldern kvinnor så vilt. När allt kommer omkring är tjejer vackra, och äldre damer blir läskiga.
  Det är som skrynklig hud, eller pucklar, eller något liknande, inte är estetiskt tilltalande. Och var ser Gud i detta fall? Varför gillar han en sådan fullständig fulhet? Hur är det med känslan för estetik?!
  Tja, okej, tiden kommer, och de kommer att reda ut det med Gud, få honom att svara för allt hån mot mänskligheten. Låt oss under tiden hjälpa den gamla damen, det är inte hennes fel att hon blev en så ful person.
  Vladimir hoppade fram till mormodern och frågade i en artig ton på ukrainska:
  - Jag ser att det är svårt för dig, kan jag hjälpa till?
  Den gamla ryggade undan pojken och väste argt:
  - Våga inte öppna munnen, ditt freak! Du tror att jag inte vet att du svängde på mina greener.
  Mormodern började svinga pinnen och hennes överfyllda ryggsäck öppnade sig. Vladimir fick en stark doft av färg på långt håll, och nu gick hans ögon upp. Blad av vissen kål, klumpigt målade gröna, stack ut ur den rymliga ryggsäcken. Och någon idiot målade det här ruttna stället. Själva ryggsäcken var täckt av fläckar, och den otäcka och bullriga mormodern var lätt fläckig.
  Den gamla kvinnan försökte slå pojken i huvudet med en pinne, men han undvek lätt och snappade upp ytterligare en sving.
  Och mormodern skriker högst i lungorna:
  - Åh, de rånar mig! Skurken försöker rycka greenerna ! Hej, skydda min kål!
  Terkin konstaterade ironiskt:
  - Det är alltid så här! - Och scoutpojken sjöng. - Den som hjälper människor slösar bort sin tid! Goda gärningar kan inte bli kända!
  Och den gamla kvinnan såg faktiskt ut som Shapoklyak, bara hon var ännu mer underbar och äcklig, även med en puckel. Så hon tog sin ryggsäck, tryckte den mot bröstet, så mycket att hennes puckelryggade näsa hamnade i den färgade kålgrönten och skrek, men inte alltför tydligt:
  - Åh, ni är mina pengar ! Bask bucks ! Skydd från banditer, från fruktansvärda muskoviter!
  Vladimir kände sig plötsligt som Stirlitz, på gränsen till misslyckande. Pojken krympte reflexmässigt och pekade fingret på bandaget med ett ormhuvud och sa, konstnärligt omväxlande ekrainska ord med engelska:
  - Vi är en organisation som skyddar äldre människor över hela världen! Och det är vi som hjälper dem, bygger hus och ger dem vitt bröd med chokladsmör!
  Mormodern lugnade ner sig lite och frågade viskande:
  -Är du någon chans amerikan?
  Vladimir sträckte ut läpparna i det sötaste leendet, bekräftade på engelska:
  - Ja, självklart, till hundra procent ! - Och genast såg att mormodern, på det mest utbredda språket i världen, inte stickar en slicke, tillade han på ekrainska. - Jag är en amerikansk tonåring och en pojkscout!
  Den gamla kvinnan lugnade sig till slut och frågade med bättre ton:
  - Och hur många villor och Mercedes kan jag köpa med mina greener?
  Scoutpojken, som insåg att det är bättre att inte argumentera med galna människor, svarade lugnt:
  - Massor! Så många!
  Men mormodern var ihärdig och fortsatte att fråga den muskulösa och smarta pojken efter sina år:
  - Hur mycket är det här?
  Terkin svarade i en allvarlig ton:
  - Jo, Mercedes kommer i olika modifikationer. Ju nyare och lyxigare varumärke, desto mer kostar det, vilket betyder att det behöver mer grönska!
  Den gamla kvinnan, som andades tungt, lade ifrån sig ryggsäcken och stönade och pekade på den färgade kålen:
  - Det är inte mindre än sextio kilo här! Jag är rädd att jag dör om jag tar med så mycket grönska till staden!
  Vladimir var redo att brista i högt skratt, men när han såg hur upprörd den otäcka gamla kvinnans ansikte var, svarade han:
  - Varför behöver du bära den? Hitta en motorcyklist så kommer du att köras till Tigrov med vinden och komforten!
  Den krökta farmorn suckade tungt och skramlade plötsligt ut i ett svårförståeligt mönster:
  - Åh , du är mitt barnbarn... Jag bjöd in traktorföraren Fyodor att komma hem till mig. Så han frågade Herodes varför jag dumt smetade in den ruttna kålen med färg. Så jag förklarar för honom, en dåre , att kål och grönt är de högsta värdena i världen! Du kan köpa allt för greener, Mercedes och palats!
   Terkin, som, som en begåvad spion, visste hur man förstår innebörden och förstår det mest oartikulerade och tungan knutna muttret, föreslog listigt:
  - Lovade traktorföraren att leverera dig till byn gratis ?
  Den gamla kvinnan, förvrängde sitt ansikte, viftade bort det i ilska:
  - Nästan så! Bara inte gratis, håll fickan bredare , utan för en liter mäsk! Tja, jag skickade honom med en dåre !
  Pojken stod inte ut och skrattade högt. Det visade sig faktiskt vara lustigt. Farmor hörde tydligen nog att grönt och kål är de högsta värdena, men eftersom hon inte förstod humorn tog hon slangen för bokstavligt. Tja, eftersom denna grönsak hade blivit gul på våren, målade den driftiga mormodern den med grön färg.
  Om vi lägger till detta, efter den offentliga bränningen i Tigrov av alla sedlar som de inte hade tid att gömma i kontanter , bildades ett betydande underskott, då är det klart varför dollarn fick det högsta värdet.
  Den gamla kvinnan fortsatte under tiden att vara uppriktig:
  - Tja, innan skulle jag ha ringt en taxi via Internet, men bolsjevikerna, för att pressa ut Djävulens nät, vände alla telegrafstolpar. Och inte ens en enkel telefon piper ! Åh, jag är olycklig, jag sitter här och livnär mig bara på rykten. Jag ville åka till Borisov, men hans häst togs bort för Röda arméns behov. Orek hade en så cool och vacker Mercedes, så bolsjevikerna plattade till den med släggor. Som, det är för lyxigt och inte en proletär bil! Så de, antikristerna, förstörde allt. Det var därför jag var tvungen att släpa grönkålen till marknaden själv!
  Vladimir ansåg det nödvändigt att avbryta sin mormors babblande. Även om jag stötte på en så gammal dam, gråter det psykiatriska sjukhuset med galler girigt efter henne !
  - Dina greener är inte naturliga, fru...
  Mormor blev genast upprörd:
  - Än sen då?
  Scouten, med svårighet att hålla tillbaka hornet som flyr från hans bröst, förklarade:
  - Och det faktum att... Man kan åtalas för målad grönska!
  Gumman blev rädd och blev lila i ansiktet, hennes magra ben i någon sorts bastskor började trassla sig när mormodern steg tillbaka. Och de blå läpparna babblade:
  - För vad? Vad kommer jag att hållas ansvarig för?
  Terkin svarade logiskt:
  - Du bär inte naturlig kål, utan vissen kål. Så du försöker sälja falsk grönska i billig färg! Och detta är förfalskning!
  Och scoutpojken gjorde läskiga ögon för sig själv.
  Den gamla kvinnan började stamma och babbla:
  - Ställ mig inte ansvarig. Färgen är fortfarande väldigt fräsch och naturlig. Hennes barnbarn kom med den!
  Vladimir fördes bort, han kände sig som en riktig Ostap Bender :
  - Så vi kommer också att ställa vårt barnbarn inför rätta för medverkan till tillverkning av falska sedlar. Du kommer att ha ett familjefängelse .
  Mormodern reagerade oväntat, kastade sin ryggsäck och sprang snabbt iväg och ropade:
  - Det är inte mitt! Det här är inte alls mitt! Den är inte ens min alls!
  Ryggsäcken, fläckad med färg, fick ligga kvar på vägen. Ett par tonårspojkar såg föreställningen med vidöppen mun. Kålen luktade inte bara av den billigaste giftiga gröna färgen, utan också av röta. Så jag hade inte den minsta lust att samla ihop det tunga skräpet och lägga det på ryggen.
  Dessutom slösar tid på en galen gammal kvinna. Men lokala tonåringars vilda skratt kunde inte låta bli att dra till sig uppmärksamhet. Pojkarna var omkring fjorton år gamla, och de visade sig vara längre än Vladimir och mycket fetare. Även om Terkin, som var vältränad i kampsport, naturligtvis inte var rädd för dem. Låt dem bara sticka in huvudet!
  Men de verkade vara helt nöjda! Den tjockare grymtade:
  - Ja, du blåste av henne! Precis som Kogan!
  Terkin hoppade som svar och snurrade skivspelaren i luften. Varefter han landade, med ett terminatorleende, svarade:
  - Kan den här enorma återförsäljaren göra något sånt?
  Tonåringarna flinade tillbaka och skällde :
  - Inget läskigt skämt! Kom och häng med oss!
  Terkin blev intresserad av att bara umgås med kamrater, diskutera aktuella problem med dem. Även om han å andra sidan inte agerar särskilt bra, papegojade han en analfabet gammal kvinna och straffade inte den onda!
  Det skulle vara trevligt att tvåla ansiktet på den som gav mormor idén till denna söta kål med grön färg.
  Vladimir kände dock avsky mot den puckelryggiga mormodern och föreslog därför:
  - Nåväl, låt oss kapsejsa ordentligt! Det blir en väldigt cool uppvärmning!
   Killarna på moped åkte in till staden. Vladimir satte sig bakom den smalaste pojken och visslade en ny låt. Stämningen var dock mindre, och man känner sig som en hel jävel .
  Vid ingången till Tigrov hade satoviterna redan satt upp sin checkpoint och kontrollerade dokument. En liten kö av bilar bildades. Pojkarna förlorade omedelbart all sin show-off , och den tjocke mannen anmärkte sorgset:
  - Vi har inga dokument med oss. De skickar dig till fängelse !
  Terkin sa kaxigt:
  - Desto bättre! Sedan ska jag ordna en Maidan för dem i en fängelsecell!
  Då vrålade ett par unga fanderoviter:
  - Vi kommer att översvämma Moskva med blod och nå Ural!
  Sedan vände mopederna, tydligen på jakt efter en omväg. Terkin var starkt frestad att ge det unga avskummet bra stryk , men för tillfället var det bättre att inte avslöja sig själv. Tankarna gick åt ett annat håll.
  Det visade sig faktiskt att USA tog parti för Sovjetunionen under andra världskriget och därigenom provocerade Japan att gå i krig mot sig själv. Vad hade hänt med en annan maktbalans?
  Om Amerika, vilket förmodligen är mycket mer naturligt för ett sådant land, förenas med Hitler?
  I det här fallet, under krigets allra första månader, är det osannolikt att historien skulle ha avvikit från den verkliga. Tja, åtminstone betydligt. Förenta staterna skulle med största sannolikhet hjälpa det tredje riket på sin höjd ekonomiskt och med bombattentat. Naturligtvis kan Japans inträde i kriget i Fjärran Östern skapa vissa problem. Då skulle de sovjetiska divisionerna ha blivit fjättrade i kriget med samurajerna och skulle inte ha kunnat delta i försvaret av Moskva.
  Detta är dock förmodligen inte så skrämmande som det verkar vid första anblicken. I slutet av oktober stoppade sovjetiska trupper den tyska offensiven, trots att trupper från Fjärran Östern ännu inte hade anlänt, och huvudstyrkorna omringades och förstördes. Det bör noteras att de sovjetiska trupperna hade en viss säkerhetsmarginal, och de skulle förmodligen ha kunnat hålla huvudstaden under svårare förhållanden. Även om det är möjligt att Röda armén i detta fall inte skulle ha haft tillräckligt med styrkor för en motoffensiv.
   Pojkarna verkade ha hittat en sårbar plats, vägen bevakades av en lokal gren av nationalister. Tonåringar lite äldre än Terkins nya vänner stod på vakt. De hälsade sin moped med tjut och skrik.
  Den äldre med bockskägget rassade:
  - Vad är det här för bebis? Kanske kom de för att slåss?
  Vladimir Terkin utbröt ilsket:
  - Tänk dig bara , ja!
  Ledaren beordrade:
  - Stig av mopeden i det här fallet ! Vi måste ta ansvar för marknaden!
  Scouten hoppade snabbt av och tog genast ställning. Det föreföll honom som om han nu hade blivit förkroppsligandet av Bruce L i sin barnsliga, men inte mindre farliga version!
  - Nåväl, låt oss gå ut och mäta din styrka!
  Ledaren slogs dock inte själv utan nickade åt sidan:
  - Demon, ta itu med honom!
  En pojke i en kimono hoppade ut i en kullerbytta. Också, tydligen, en fighter uppfostrad som en spartan , barfota i kallt väder och snabbt. Lite äldre och längre än Vladimir, men också fortfarande en mycket ung krigare, med svart bälte.
  Scoutpojken var lite generad. Han trodde att han skulle behöva ta itu med nästa påse, och så, mot honom, ett riktigt proffs, fingerfärdig och inte något upppumpat berg av dumma muskler.
  Vladimir insåg från "demonens" rörelser att detta var en mycket stark motståndare och tog av sig sina sneakers, som hindrade honom från att känna jordens yta.
  På så sätt kommer han att bättre kunna fånga varje rörelse hos en smidig fiende.
  Båda pojkarna stod mitt emot varandra och bugade. Andra unga fanderoviter omgav dem i en ring och lämnade ett fritt område för duellen.
  Kampen började utan en signal, Vladimirs motståndare attackerade skarpt sin motståndare i kroppen. Scoutpojken placerade ett block och kände slagets avsevärda kraft. Till och med min uppstoppade knoge pirrade. Nej, det här är verkligen ett svart bälte och en enastående fighter, och du bör samla all din kraft för att besegra honom.
  Demonen gick till offensiven, men Tyorkin , också ganska erfaren, parerade delvis och drog sig delvis tillbaka från fienden och försökte inte missa slagen.
  Folkmassan av militanta runt omkring ropade högt:
  - Det är det, det är det! Döda den blonda!
  - Han är en feg! Döda honom!
  Vladimir kände ilska som svar och inledde en motoffensiv. Fiendens näve passerade slentrianmässigt längs hans högra kindben, men Terkin slog också sin motståndare i bröstet, vilket tvingade honom att rycka till och dra sig tillbaka.
  Slaget träffade mötande trafik, Vladimirs knogar var präglade på hans nakna, solbrända, muskulösa bröst.
  Demonen tittade på sin motståndare med respekt för första gången och mumlade:
  - Och du är inte alls dålig!
  Terkin, som satte upp ett dynamiskt block, svarade:
  - Och ännu farligare än du tror!
  Demonen gick till offensiv igen. Han försökte ge fler slag med sina bara, pojkaktiga fötter, Vladimir placerade flera gånger klossar med sitt vadderade smalben och fnissade och försökte täcka över sin motståndare. Men han missade det plötsligt från sin hand och svarade genast.
  Båda pojkarna fick, allt eftersom kampen fortskred, fler blåmärken, skavsår och stötar. En del smällar gick som de skulle, förresten, i en proffskamp. Men vågen, fluktuerande, kunde inte luta åt ena eller andra hållet.
  Terkin försökte ta fienden med list, men den professionella mästaren var inte alls enkel och skapade fällor på egen hand. Och varje ny attack gick antingen över i förbigående eller blommade ut i blåmärken i ansiktet. Scoutpojken lämnade dock tillbaka vad han fick med intresse . Och han attackerade igen! Som svar saknas smärtsamma petningar .
  Båda pojkarna hade brutna näsor och andades tungt. Kampen blev mer och mer som en gladiatorkamp, eller en kamp av brottare . Allt oftare gick pojkarna in i ett lastrum och försökte skaka om varandra med brottningstekniker. De slog huvuden, men ingen av dem gav efter för den andra. Denna tuffa duell var en tävling mellan jämlika och envisa.
  Så småningom började inte bara de unga kämparna tröttna, utan också folkmassan som omgav dem. Rörelser och strejker blev allt trögare. Så demonen, med svårighet, andades tungt, lyfte Terkin på hans axlar och kastade ner honom. Men karatekas ben gav vika, och han föll och grävde ner sitt huvud i scoutpojkens starka press . Vladimir utnyttjade omedelbart sin konkurrents misstag och tog med sina ben bestämt tag i "demonens" starka hals i ett "lås".
  Detta är ett choke-grepp, och ett mycket effektivt sådant. Fienden som svar försökte nypa honom eller till och med klämma mannens känsligaste plats, men trycket på halskotorna visade sig vara så starkt att händerna på "demonen" automatiskt kramade om knäna på pojken som ströp honom .
  Terkin ökade trycket, kopplade kroppen till benen och stärkte nackspaken. Han slog tillbaka desperat. Hans stiliga, även om det var blåslaget, började anta en körsbärsfärgad färg och hans syn blev extremt grumlig.
  Vladimir väste:
  - Knacka med handflatan att du ger upp!
  "Demon" ville svara nej, men bara gurglande hördes från hans sammandragna hals. Det ser ut som att han var helt krossad. En sådan teknik kunde i allmänhet vara dödlig, och i kriget var Vladimir tvungen att döda vuxna och inte på något sätt små män. Så det var förgäves som karatepojken var envis. Även om Terkin tycker synd om att ha dödat sin jämnåriga, nästan i samma ålder, är detta fortfarande en fiende - en fanderit. Men fiender är inte skonade!
  "Demonen" blev blå i ansiktet och tystnade. Vasily lossade sitt grepp. Hans motståndare levde fortfarande, men medvetslös bara lite längre, och till och med hans tränade kotor hade brutit. Terkin var dock också utmattad och kunde inte resa sig av extrem trötthet. Pojken låg där och andades tungt, med benet på ryggen på sin handikappade motståndare. Kampen var inte över än. Även om reglerna för kampen inte var överenskomna i förväg, skrek den äldste av fanderiterna:
  - Kom igen, spela in segern i brottning freecall !
  Vasily samlade sina krafter och knuffade med en desperat ansträngning sin motståndare med sina slagna, bara fötter. Den vände bara halvvägs. Jag fick hämta andan igen och trycka på igen för att karatepojken äntligen skulle lägga sig på rygg. Därefter lägger du benet på bröstet och väntar på att domaren sakta ska närma sig dig. Eller en tonåring som väljer att spela rollen som domare. Sedan tar han det och räknar ner.
   En pojke med en kosack förlock på huvudet knackar sakta och högt. Vasily känner sig otålig. Varför uppstod associationen till gökens röst i mitt huvud? Men så hänger handen med målade naglar, som ser ut som en Zaporozhye Cossack-kille, i luften och börjar falla. Och plötsligt, vid det tredje slaget, ryckte karatepojken långsamt och kastade Vasilys bara fot från bröstet.
  bland de församlade pojkarna och unga männen. Det visade sig att det roliga spektaklet skulle fortsätta. En känsla av irritation hjälpte Terkin att ta sig samman och han sparkade desperat sin motsvarighet i hakan med sin förhårda, kala, runda häl.
  Han lutade sig tillbaka och blev tyst igen, liggande på rygg. Och nu är det svårt för honom att resa sig . Även Vladimir, efter att ha lagt sin återstående styrka i slaget, kunde inte komma nära fienden.
  Något påminde om duellen mellan Chelubey och Peresvet , då båda krigarna: tatarer och ryska dödades som ett resultat av en desperat sammandrabbning med spjut.
  Visserligen stannade Peresvet fortfarande i sadeln, och Chelubey flög ut. Så den ryska armén, på bekostnad av kolossala förluster, besegrade mongol-tatarerna. Och detta gjorde det möjligt att bli av med det hårda oket.
  Men nu fick jag samla mig och koncentrera mig och krypa den här mätaren. Genom att jag inte kan, och genom extrem trötthet.
  I allmänhet är Vladimir, som deltagit i de hårdaste striderna på Fonbass sedan april 3014, inte främmande för svår fysisk ansträngning. Och varför är han så avslappnad och slapp? Nej, sa vi till fascisterna, vårt folk kommer inte att tolerera att georgiskt doftbröd kallas ordet ford!
  Vladimir blåste ut bröstet och ryckte kraftigt och närmade sig sin motståndare. Han lyckades rulla omkull och den här gången lade han handflatan på de repade sköldmusklerna.
  Amatörspilldomaren närmade sig dem igen. Han stod där ett tag, obeslutsam, och började sedan återigen räkna mycket långsamt och klappa så hårt som möjligt nära den unge krigarens öra.
  Han ryckte fortfarande på den tredje klappen, och greppet var inte skyddat . Men handen vek sig inte, och domaren såg på hövdingen och började räkna igen.
  Men också ännu långsammare än tidigare. Karatepojken ryckte till igen.
  Vladimir försökte peta i sin motståndares tinning med knytnäven, men hans trötta och försvagade hand gled bara från motståndarens svettiga huvud. Terkin befann sig på mage och andades tungt igen. Sedan började han resa sig med hjälp av händerna.
  Hövdingen ingrep oväntat i duellen och sa med sken av försoning:
  - Okej, det är oavgjort! - Och han sträckte ut sin breda handflata till Terkin . - Du har visat dig vara en stark krigare, och du förtjänar en värdig plats i vårt gäng!
  Terkin svarade på detta med en trött blick och hade svårt att hålla sig på benen:
  - Att umgås med dig lite, jag personligen har inget emot , men... I framtiden får vi vänta och se!
  Vladimir talade försiktigt, eftersom han kände sig oförmögen till en allvarlig kamp. Men att säga nej direkt är en risk att få allvarlig braxen.
  Även om Terkin i allmänhet kunde anse att han klarade provet. Han kämpade mot ett riktigt svart bälte i karate och vann faktiskt. För han stod kvar på fötterna och hans motståndare låg fortfarande. Även om det är en formell seger, inte registrerad med håll. Men vem mer i hans ålder är kapabel till en sådan kamp?
  Vladimir kände lusten att äta, och detta är ett tecken på förnyad styrka. Ett par flickor rusade till "demonen" och de började gnugga karatepojkens blå ansikte.
   Kampen blev förstås en framgång och alla gick därifrån nöjda. Ta med ett glas klar vätska till Tyorkin . Scouten var så trött att han slukade ner hela innehållet i bilen i en klunk och först när han hade tömt den till sista droppen insåg han plötsligt att det var vodka.
  Tvåhundrafemtio gram alkohol är mycket för ett dödligt trött barn, och pojken, som inte klarade dosen, hamnade i en riktig, djup alkoholist knockout.
  Flickorna i skinnjackor och tatueringar tog upp honom i armar och ben och bar in honom i tältet. Och de andra fanderiterna visslade och tutade.
  Terkin föll in i en tung och samtidigt väldigt underhållande dröm.
  I allmänhet, som ofta händer, faller du från stekpannan i elden!
  Och nu är han en mycket muskulös pojke med mycket djupt dragna muskler av en barnslig, men som påminner om en gjuten stålkropp. Och han är kapabel till mycket.
  Terkin skulle naturligtvis aldrig ha accepterat ödet för den onda gudinnans Kali gycklare om han inte hade fullgjort kärleksgudinnan Ladas speciella uppgift. Och för tillfället fick han stå ut med rollen som en gycklare med denna helvetesgud.
  Här är en slavpojke som torterades till döds. Efter piskan blev hans kvinnliga troll och tomtar misshandlade med hettråd. Och så bröt de alla revben med tång röda av värmen. Hur grymt och vidrigt detta är.
  Båda älvflickorna, efter att ha fått flera mindre sår, avslutade också den sabeltandade björnen, vilket avslutade striden. Och slavtjejen i trosor, som hade torterats till döds, plockades upp av revbenet med en krok och släpades för att slukas av vilda djur.
  Vladimir suckade, som alltid härskade grymhet och våld.
  Gladiatortjejerna är borta. Efter dem började pojkarna slåss sinsemellan. Fem killar var i röda badbyxor och ytterligare fem var i svart. Pojkar på tolv eller tretton år hade inga andra kläder. De var beväpnade med sablar och dolkar. Och tio unga gladiatorer stred i strid.
  Blod rann omedelbart ut och sår dök upp på de solbrända, muskulösa kropparna.
  Till råga på det började slavflickorna kasta glödande kol från bronskorgar med silverskyfflar under pojkarnas bara fötter. De unga gladiatorernas fötter brann och de skrek.
  Gudinnan Kali flinade, hon gillade verkligen att plåga pojkarna och tortera dem och håna dem. Och detta tände henne verkligen. Faktum är att pojkar i en ålder när skägget ännu inte växer är väldigt vackra, och deras hud är så slät, öm och det är så behagligt att sätta eld på det, eller skära det med en piska, eller klämma det med tång , eller sticka hål i den med en nål. Och när en liten man skriker av smärta i sin ringande röst, är det ett så sött ljud och doft att det är omöjligt att berätta i en saga eller beskriva med en penna.
  Någon annans smärta är så söt. Särskilt om du torterar en stilig, stilig, muskulös och frisk pojke. Och det är inte illa att tortera en tjej heller. Men det är alltid trevligare för en hona att plåga även en liten hane.
  Men nu skär och dödar pojkarna varandra, precis som den onda gudinnan Kali gillar det.
  Och när den bara sulan på en liten man står på en kolbit. Vid späd ålder är pojkars ben graciösa till formen och inte lika grova som vuxna mäns, och huden är slät, ren och inte täckt av otäckt hår.
  Det är därför Kali verkligen gillar att tortera söta pojkar, det är mycket mer estetiskt tilltalande och njutbart.
  Men du kan se att striden är ganska flyktig. Pojkarna fick inte ens sköldar, vilket skulle tillåta dem att förlänga striden. Och nu är vinnaren på fötter, bara en pojke i röda badbyxor återstår. Och så är han så skadad att det inte finns något livsrum på hans muskulösa kropp.
  Gudinnan Kali beordrade:
  - Jag ger liv åt vinnaren - avsluta resten!
  Slavinnorna började föra facklor till de besegrade pojkarnas bara fötter. De som förblev orörliga togs tag i revbenen med krokar och drogs för att mata menageriet. Och de som skrek avslutades med tomtebågar, eller kvinnliga troll med armborstbultar. Ja, det här är en brutal uppgörelse.
  Lågorna slickade de dödligt sårade slavpojkarnas förhårda sulor, men tvättades innan striden.
  Av den onda gudinnans nåd fick den enda levande pojken en chokladkaka, och den olyckliga barngladiatorn tog en tugga av den. Och jag mådde bättre och bugade mig för gästerna och helvetets kejsarinna.
  Varefter han med en ganska fast gång gick hem.
  Gudinnan Kali noterade:
  Så här orolig är världen,
  Ödet är en så skoningslös lag...
  För pojkar har livet inget värde,
  Och de får helt enkelt komma in i pennan!
  Därefter, ytterligare en duell ... Den här gången slåss en tomteflicka med tre svärd mot två mänskliga pojkar. Pojkarna, ungefär tio eller elva år gamla, fick träpinnar som vapen. I badbyxor och tunna ser de ut som offer. Tomtetjejen är väldigt muskulös, vacker och smidig. Hennes hår, som lågan från en olympisk fackla, fladdrar i vinden. Även om det bara finns tre slavpojkar verkar deras chanser inte viktiga. Mer exakt , det är tre av dem mot en tjej. Men det är klart att hon är rutinerad och stark. Hon kastade en sten med sina bara tår och fångade den. Sedan krossade hon den, klämde ihop fingrarna på sina underben och visade kolossal styrka.
  Gudinnan Kali noterade:
  "Är inte dina motståndare för svaga, Artemis?"
  Flickan, ganska lång för en tomte, nickade instämmande:
  - Ja, pojkarna är små. Dessa är fortfarande bara barn, och de är smala. Kanske vore det bättre att åtminstone ställa tonåringar mot mig?
  Helvetets kejsarinna fnissade och svarade med en dånande röst:
  - Det här är fortfarande en enkel uppvärmning för dig. Du kan bara ta dem och ha ett bra träningspass! Och sedan, Artemis, måste du utkämpa en allvarlig strid och riskera ditt liv!
  Tomtetjejen bugade och svarade:
  - Och den här kampen kommer att hända, det är jag säker på!
  Signalen ljöd och pojkarna blåste i sina horn. Och striden började. Tre pojkar, viftande med käppar och blinkande med sina små, bara klackar, rusade mot tomten. Hon drev bruket med sina svärd, och pojkarna flög upp. Det är sant att de hoppade upp direkt. Flickan sparkade en av gladiatorpojkarna i bröstet med sin bara häl och slog ner honom igen. Dessutom lämnade han ett blåmärke på hans nakna, solbrända och beniga bröst.
  Publiken klappade...
  Terkin viskade:
  - Det här är verkligen inget spel enligt reglerna!
  Tomtetjejen fortsatte att galoppera. Hon gjorde en kullerbytta och gick på händerna. Sedan tog hennes bara tår tag i pojkens näsa och kastade honom framåt, vilket fick honom att plaska mot de färgade brickorna.
  Artemis sjöng:
  - Den kosmiska sfären och Lucifers intrig!
  Gudinnan Kali vrålade:
  - Kom inte ihåg Lucifer!
  Han är verkligen hennes konkurrent. Och intraspecifik kamp är kanske den mest brutala och skoningslösa. Och tomtetjejen fortsatte att snurra, och som om hon vore en slingrande topp. Och samtidigt hade hon ingen brådska med att hugga ner pojkarna. Spelade för publiken. Hon agerade med både energi och en viss fingerfärdighet.
  Artemis sjöng till och med:
  Hur långt borta i ett annat universum är vårt hemland,
  Där näktergalen trillar rent och ömt!
  Slätten där ligger i anslutning till berget!
  Och snövitt ludd faller från himlen!
  
  När allt kommer omkring är allas glädje i dagens färg,
  Att se en blåklint som smeker ögat!
  När allt kommer omkring är varje Elfaslav vår släkt,
  Herren belönade Elf och gjorde honom till ett paradis!
  
  Ovanför kyrkkupolernas kupol,
  Elfsts kors gnistrar framför allt!
  Det här är inte tiden för skoj, riddare,
  Jag ser inte tillräckligt med action!
  
  Varför är vår tomteanda,
  I trubbel måste du bara vakna!
  När den lugna andan har slocknat,
  Ondskan frodas i lättja och fylla!
  
  Och vi behöver stärka vår tro,
  Och be innerligt till Herren!
  Jobba hårt och drick inte
  De iakttar varje heligt ansikte!
  
  obönhörligt galopperande år,
  De ger sig av i en rasande galopp!
  Och tiden sipprar som en våg,
  Stunderna regnade ner vilt!
  
  Du är en tomtehjälte,
  Kom ihåg att ditt öde är att kämpa!
  Erövra universums vidd,
  Ge tro på broderskap till alla varelser!
  
  Och vad som rör sig i mörkret,
  Som ljudet av sönderbruten se!
  Det finns miljarder av oss på Elfa,
  ensam i denna värld !
  
  Låt oss komma till ett annat universum,
  Alla frågade oss rimligtvis!
  De gränslösa världarna är kallelsen,
  Tjäna din kärlek - Elfia!
  Tomtetjejen, hoppande, slog pojkarna i bakhuvudet med sina mördarben. Och de föll och svimmade. Slavinnorna tog facklarna och förde dem till pojkarnas bara sulor. Och de, skrikande, kom till besinning. När de såg sig omkring i rädsla hoppade de upp.
  Det var uppenbart att pojkarna hade ont. Även om deras bara sulor har blivit grova, lever de fortfarande, och lågorna från facklor som de vackra slavarna använder är väldigt heta.
  Artemis frågade Kali:
  - Vi kanske kan rädda deras liv?
  Den onda gudomen skrattade och svarade:
  - OK! Ge dem tusen fransar! Om de överlever kommer de att slåss igen i gladiatorringen när huden är frisk. Och om de inte tål det, då...
  Slavinnorna attackerade slavpojkarna och band dem till straffposter. Och pelarna kom ut i det stora tronrummet, direkt under plattorna med hjälp av en mekanism.
  Och de olyckliga pojkarna, som från tidig barndom bara kände till misshandel och hårt arbete, var fästa vid speciella barnbojor.
  Gudinnan Kali väste:
  - Men för dig förväntar sig Artemis nu inte en lätt kamp, utan en svår kamp!
  Tomtetjejen bugade och sjöng:
  Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För världens sak...
  Vi kommer att besegra alla fiender,
  I kampen för det!
  . KAPITEL nr 6
  Efter en stormig dröm vaknade Elizabeth upp i fängelset. Och hon blev ännu mer ledsen. Dessutom gjorde jag väldigt ont i ryggen efter att ha legat på stenplattan och tjejen sov ganska länge.
  Drachma blinkade till sin partner med ett leende och frågade:
  - Snila , något strid?
  Elizabeth fnissade och svarade:
  - Till och med väldigt stridbar!
  Elfgrevinnan noterade:
  - Men verkligheten är mycket sorgligare och vidrigare !
  Den blonda tjejen nickade och sjöng:
  Ondskan förbannade verkligheten
  Det kan göra dig galen...
  All kraften hos en formidabel atom,
  Satan körde in i jorden!
  Därefter öppnades fängelsehålans dörr med ett knarrande. En barfota, mager pojke gav de vackra fångarna en kanna mjölk, gröt och ett tunnbröd. Elizabeth frågade:
  - Vad heter du?
  Pojken svarade inte och gick hastigt iväg, blinkande med hälarna, på vilka det fanns spår av färska blåsor. Det såg ut som att slavpojkens bara fötter brändes.
  Flickan hade ett mellanmål. Därefter började de såga sina kedjor igen, en länk mot en annan. Arbetet gick väldigt långsamt.
  Elizabeth nickade och föll igen i sin fantastiska och otroliga sömn;
  Detta är en intressant fråga, vi kan vara uppriktiga här.
  - Jo, med hjälp av artefakter kan vi. Och på egen hand kommer vi att gå om alla olympiska mästare. Även om, vem vet, deras inflytande kan ta slut. - Drakman suckade.
  Professorn frågade tveksamt:
  - Men skulle det inte visa sig att artefakterna kommer att förbruka energi från frekvent användning?
  - Jag tror inte det. - sa Elizabeth. - Ja, och att springa med sina bara, unga fötter är nyttigt. Vi är trots allt tjejer. Och det är mycket säkrare att springa än i en bil.
  Abrikosov invände:
  - Marskalkens säkerhet kanske inte förstår det så. Dessutom blir det för märkbart om du rusar förbi. Och marskalken ville att mötet skulle vara hemligt.
  Drachma nickade:
  - Han övertalade oss. Våra raser ger faktiskt upphov till för många onödiga rykten, och fienden sover inte.
  Elizabeth föreslog med ett leende:
  - Vi kan rusa genom skogen, då märker ingen av oss!
  Nymfgrevinnan skakade på sitt sjufärgade huvud:
  - Det här är också väldigt svårt. Grenar går sönder. Och hur som helst, varför inte ta en tur.
  Den blonda flickan stampade argt sin bara, mejslade, mycket förföriska fot och morrade:
  - Det är bestämt, på den sexhundrade Mercedesen!
  Terminatortjejerna gick mot utgången. Dagen verkade gå bra.
  Det började dock redan närma sig middagen. Skönheterna hade ett mellanmål när de gick.
  En annan överraskning väntade dem i en stor bil, mycket större än en vanlig Mercedes . Dmitry Polevoy, den före detta zombieofficeren har återvänt. När de körde iväg ställde den unge mannen frågor:
  - Tja, verkar du sakna mig? - Han frågade.
  Elizabeth vrålade:
  - Det finns ingen tid att vara uttråkad och sjuk!
  Den unge krigaren insisterade:
  - Du har axelremmarna från majors. Tydligen är det stor tillväxt i officersgraden.
  Drachma anmärkte hårt:
  - Ja, vi är inte sådana oskulder att vi saktar ner! Hur har du gått framåt?
  Löjtnanten blåste ut sitt bröst med stolthet:
  - De lovade att ge mig en kapten! Goda chanser till avancemang. Glöm inte, det här är vårt förflutna. Låt det vara härligt, men ändå det förflutna. Och vi från framtiden kan därför uppnå mycket mer. En annan mängd kunskap, modernare träningsmetoder. Dessutom tjänstgjorde jag i självaste Alpha Pioneer, och detta är en indikator.
  - Självklart! - Drakman gnagdes av nyfikenhet. -Vilken värld gillar du bäst? Vår eller den här? Den unge löjtnanten svarade självsäkert:
  - Med tanke på att den här världen klarade sig utan sjuttio år av bolsjevikiskt styre har landet uppnått mer. I allmänhet är Ryssland en enorm makt här, och inte en knapp federation som vår.
  Elizabeth tog den och gnisslade:
  - Ja, och vårt land är inte litet.
  Den unge krigaren och före detta zombien svarade självsäkert:
  - Men det är mer folk! Stalin och kommuniststyret hade generellt en negativ inverkan på befolkningen. Och här är en ökning på tre procent per år, är det inte en indikator?
  Drakman tog den och flinade:
  - Ur demografisk synvinkel är allt bra. Hur är det med det praktiska?
  Och nymftjejen stampade barfoten.
  Löjtnanten svarade självsäkert:
  - Samma! För att vara ärlig så gillar jag Zjukov mycket mer än den nuvarande presidenten. Georgy Konstantinovich är en erfaren militärledare, och vår ledare är son till en professor och en judisk kvinna! Ingen är rädd för honom.
  Elizabeth nickade:
  - De borde vara rädda för presidenten!
  Drachma lade till:
  - Och det här kräver en kraftdemonstration. I allmänhet var Stalin en magnifik tyrann, även om han till det yttre inte var hemsk. Fysiskt var han inte heller särskilt stark, men han var överväldigande med sin vilja.
  Dmitry höll med:
  - Jag har alltid respekterat Stalin, men i den här världen visade det sig att han var så rå. I allmänhet tjänstgjorde mina förfäder inom polisen, och min farfarsfar blev skjuten. Men jag är inte förolämpad av Stalin.
  Dmitry torkade en tår från sin rosa kind och tillade. -
  Detta är betalningen för den nya världen, oundviklig.
  Nymftjejen vrålade:
  - Du kanske har rätt, men nu måste den här georgiska galningen stoppas. Råkar du veta vad georgiernas svagaste sida är?
  - Stalin är rysk på sin fars sida, så han kombinerar olika förmågor. - Elizabeth märkte det. - Jag föreslår faktiskt följande alternativ. Infiltrera Washington och slå ner en stor kriminell där.
  - Det är väldigt svårt! - Drakman började - Jag minns att tyskarna planerade ett mordförsök på Stalin, men den här ledaren litade inte på någon. Ingen visste vilken bil han skulle sätta sig i, vilket rum han skulle sitta i. Till och med säkerheten var rädd. Till exempel rörde sig en av livvakterna tyst. Stalin bestämde sig för att han var kapabel att strypa honom med sina bara händer. Och ordningsvakten tyckte det var svårt!
  Den blonda terminatorn noterade:
  - Wow! Många specialstyrkor är kapabla till detta. Så du kan misstänka vilken fighter som helst som har genomgått specialutbildning .
  Nymfgrevinnan bekräftade och blottade sina tänder:
  - Så han hittade fel på den här killen. Tittade in i mina ögon. Jag gillade inte något och beordrade att arrestera honom. Tja, det var naturligtvis en konspiration, tortyr och avrättning! Innan vakten fick en kula i bakhuvudet skrek: "Länge leve Stalin!"
  - Man ser vilken hängiven person han är för partiets sak. - Elizabeth log sorgset.
  Drachma kunde inte låta bli att förolämpa sin vän:
  - Och ni, kristna troende, är precis likadana.
  Den blonda terminatorn blåste ut hennes kinder:
  - Varför?
  - Gud skyddar dig inte. Dödsdöme, tortyr, död för släktingar och vänner. Och du ber, förhärliga Honom. Tänk till exempel hur många gånger i livet som vanliga människor lider av smärta. Nåväl, ålderdom är den långsammaste och mest vilda tortyr du kan föreställa dig. Vi förstår detta rent teoretiskt, men genom att skapa människan och åldras begick Gud den största illdåd i världen. Allt annat, hunger, virus, epidemier, jordbävningar, naturkatastrofer, är bara en bagatell, mot bakgrund av åldersrelaterade förändringar i kroppen. Även detta fruktansvärda coronavirus ! - Drakmas ögon gnistrade.
  Dmitry Polevoy stödde henne:
  - Gud beter sig värre än Stalin. Han utför till stor del tvångsförtryck mot den missnöjda minoriteten, och Gud gjorde alla dödliga, och till och med fula och förfallna genom åren, särskilt kvinnor, som är sådana häxor och fruktar människor . Och viktigast av allt, det är omöjligt att hitta en person som inte har känt sin egen smärta, eller någon annans, fysisk eller moralisk.
  Drachma lade till:
  - Det är precis så man kan göra det här mot sina barn. Dömd till monstruös plåga. Det är synd att ens slå ett barn, men här finns en sådan märklig fanatism, något som inte passar bra med det högre sinnet.
  Elizabeth invände:
  - En kärleksfull förälder uppfostrar sina barn, bland annat genom straff.
  Drachma var skeptisk:
  - Vi ser straff, och inte proportionerligt, men var är utbildning. Just det faktum att det finns tre tusen kristna trossamfund, eller sekter, talar om hur eftersatt utbildning och uppfostran är. Dessutom ska föräldrar inte låta sina barn gå och gömma sig för dem. Varför uppenbarar sig inte Gud för sin avkomma? Var är logiken?
  Elizabeth ville svara, som präster brukar göra: De säger att för syndare kommer upptäckten av Gud att vara detsamma som döden, men det gjorde hon inte. Det låter inte övertygande, är det inte meningen att föräldrarnas närvaro ska ge barn självförtroende och mod, skydda dem, inte döda dem. Även om barnen inte är lydiga, hur skönt det är för dem att luta sig mot den stora och kraftfulla förälderns knä. Att känna beröringen av en stark hand på håret, att lyssna på uppbyggelse personligen från den store Fadern, och inte från mellanhänder, som, avlade , är värre än syndarna själva. De flesta ortodoxa präster är trots allt lika syndiga som världen de predikar för. Protestanter är strängare i detta avseende, men de är också långt ifrån helgon. Så Elizabeth valde att byta samtalsämne. Hon fångade en fluga på flykt med sin bara fot, ville krossa den, men tänkte att det inte var bra att döda en levande varelse, även en som en fluga som bär på smitta och bakterier, och släppa den.
  Därefter sa flickan:
  - Herren är stor och vis, om han inte uppenbarar sig, betyder det att det finns skäl som är obegripliga för er syndiga människor. Låt oss prata om vapen istället. I synnerhet Obolensky är på många sätt lik Kalashnikov, men har en något mindre kaliber, en något högre initial eldhastighet och en liknande längd.
  - Och varför? - frågade Drachma.
  Den blonda tjejen noterade:
  - Kanalen är jämnare och det finns en extra accelerator när man flyttar sprängämnen. Det vill säga, den är något bättre än de tidiga Kalash- modellerna och nästan lika bra som de senare.
  Grevinnan-nymfen tog det och noterade:
  - Jag föreslog att man skulle kombinera deras användbara egenskaper. - Elizabeth tittade på prismat som dinglade på fjädern. - Jag menar "Kalashnikov" och "Abakan", såväl som M-16, vilket skapar ett enastående gevär. - Och jag lyckades med något. I allmänhet har den ryska armén tagit vägen att öka eldhastigheten för maskingevär, i vilket fall, om det kommer till ett stort krig, kommer det helt enkelt att bli katastrofala försörjningsproblem .
  Elizabeth avbröt henne:
  "Men du kan inte tänka dig något bättre än en förintelsepulslaser." Kanske en gravilaser.
  - Vad är detta? - Drachma blev förvånad.
  Skönheten med hår vitt som snö, lätt stänkt med guldpulver, svarade:
  - Kunskap om militärt tänkande! Föreställ dig, fotoner har energi tio till fyrtionde styrkan större än gravitationen. Om vi översätter till värden som är mer acceptabla för människor, så är det tio sextilljoner kvintiljoner gånger än gravitationsnaturen. Och samtidigt tränger gravitationen in överallt , hela universum hålls samman av den, och i svarta hål är fotoner maktlösa mot den. Tänk om du kombinerar båda dessa konstanter, kommer strålens hastighet att öka från cirka tio till femhundra biljoner gånger jämfört med ljus. Och kraften... Kan du föreställa dig vilket monstruöst tryck en graviolazer kommer att skapa på ett vanligt föremål. Interatomiska bindningar kommer att utsättas för otrolig gravitationspåverkan, och rymdskeppets rustning kommer helt enkelt att spricka. Även med en relativt liten pistol kommer det att vara möjligt att förstöra de mest kraftfulla fartygen, luft eller hav. Dessutom är selektiv exponering med en bred stråle, skärande av hela stjärnarmadas med kolossal kraft, inte utesluten.
  Drachma avbröt Elizabeth.
  -Du talar som om vi redan för rymdkrig.
  Den blonda tjejen svarade:
  - Jag tror att krig i rymden är oundvikligt.
  Nymfgrevinnan log skeptiskt:
  - Hur stämmer detta med Bibeln?
  Elizabeth sa med ett sött leende:
  - Teologen Johannes uppenbarelse talar om en stor kosmisk strid. Kanske är det här bilder på framtida stjärnstrider. Precis som en tredjedel av stjärnorna mörknade, det vill säga att de fångades av djävulens makt.
  Drachma, som lekte med sina nakna, muskulösa vader, noterade:
  - Om du tolkar det så, så håller jag med. Det kommer att bli star wars, sådan är människans natur, och inte bara honom. I allmänhet skulle jag vilja besöka andra världar, annars är det lite tråkigt här.
  Dmitry Polevoy tittade på vägen. Det fanns en krater i närheten och ett träd hade fallit på vägbanan och blockerat vägen. Den bepansrade Mercedesen stannade.
  Löjtnanten utbrast:
  - Det verkar som att vi har kommit!
  Elizabeth spände ögonen:
  - Jag ser två krypskyttar i bakhåll. Eller snarare tre!
  Drachma noterade:
  - Det här är också en av de ensamma sabotörerna. Dessutom bröts trädet så att det skulle explodera om någon ville ta bort det.
  Dmitry frågade:
  - Så vad ska du göra?
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Vi dödar två krypskyttar. Vi tar en fånge och avväpnar gruvan.
  Den unge mannen bekräftade:
  - Bra ide.
  Elizabeth tog det och förtydligade:
  - Två är inte tillräckligt professionella, optiska sikten ger ifrån sig bländning, och den tredje ligger i skymundan, tydligen en specialist.
  Drachma bekräftade:
  - Så vi tar honom till fånga.
  Flickorna hoppade ut ur pansarbilen med smekningarnas hastighet, samtidigt som de sköt direkt. De lyckades träffa sina motsvarigheter innan de reagerade. Skönheterna kröp genom buskarna mycket snabbt, som ormar, och försökte få tag i den tredje. Han visade sig vara smart och sköt inte på det nästan svårfångade målet. Dold.
  Men Dmitry bestämde sig för att hoppa ut och nästan dog, han räddades bara av det faktum att Elizabeth var en hundradels sekund före fienden, slog geväret och slog ner siktet.
  Sedan kastade hon en bit glas med sin bara fot, skar myggan i två delar och sa:
  - Jag skjuter exakt! Passerar det in absentia!
  Tjejerna satte fart. Fallskärmsjägaren bestämde sig för att springa, han började krypa tillbaka, men flickorna körde om honom. Dessutom samtidigt. Den ena tog henne i benen, den andra i halsen.
  - Ja, var! - Drachma flinade. - Vill du kittla i halsen?
  Fången var tydligen till hälften asiatisk, till hälften europeisk, med ganska trevliga drag.
  - Du är så vacker! - Han sa. - Jag är glad att jag blev tillfångatagen av så förtjusande tjejer.
  - Vi har inget emot att ha kul med dig heller. - Drakman slog honom på näsan. - Jag har verkligen inget emot det, men jag har inte tid. Följ med oss in i bilen och berätta vad du vet. Du verkar vara en seniorlöjtnant.
  Han muttrade:
  - Ja, magnifik.
  - Är jag inte vacker? - Elizabeth var indignerad.
  Officeren stammade:
  - Du är inte sämre! Jag älskar blondiner.
  Krigaren med pärlande hår uppblåst :
  - Vad saknar jag?
  Fången gnällde:
  - Ärligt talat?
  Elizabeth sa:
  - Ja!
  Officeren stönade:
  - För solbränd, choklad. Så välsmakande dock.
  Nymfgrevinnan mumlade:
  - Vi måste lära boorn !
  Elizabeth slog hans panna med handflatan.
  Drachma tog upp sin motsvarighet på hennes axlar och sprang. Det går väldigt fort, tjejerna hoppade in i bilen. Elizabeth gjorde en liten paus medan hon avväpnade gruvan och kastade tallen åt sidan. Sedan, med ett slag från sin bara häl, bröt hon en ganska tjock stam som en tändsticka.
  - Nu är vi klara med det här.
  Mercedesen körde iväg och skar genom luften. Elizabeth undersökte vapnet. Geväret var ovanligt, på gångjärn, det vill säga det kunde avfyras från locket, mynningen krökt. Hyfsad optik med mörkerseende enhet. Tydligen bra stoppkraft. Och kulorna är speciella, fjädrar, gjorda av många lager av metall. Naturligtvis är de fruktansvärt dyra, men de kan penetrera nästan alla kroppsrustningar. I princip kunde de också prova pansarglaset i en bil. Det är sant att perfekt färgning tvingade oss att skjuta blint.
  - Ett väldigt bra vapen! - Elizabeth märkte det.
  Drachma bekräftade:
  - Ja, tydligen dyra, och det finns inte många av dem i den amerikanska armén.
  Den blonda terminatorn svarade:
  - Vi måste ta reda på om det här var en jakt specifikt för oss.
  Nymfgrevinnan tog det och noterade:
  - Jag utesluter inte något sådant!
  Elizabeth nickade:
  - Att kolla skadar inte!
  Drachma bestämde sig för att förhöra fången. Samtidigt injicerade hon flera nålar i hans huvud, stängde av några hjärnlober och skapade en rapporteringszon.
  Elizabeth gäspade:
  -Att förhöra zombies är ganska tråkigt.
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Det är okej, jag ska ta reda på något.
  Drachma lyckades ta reda på något. Det är sant, huvudsaken är att löjtnanten inte verkade veta om Red Yankee-kommandot visste om deras existens. Även om han sa att det finns rykten i CSA-armén om att rymdvarelser hjälper ryssarna.
  Ett gurglande ljud hördes:
  - Heders- och rättighetsministeriet frodas! Många poliser arresterades, inklusive min närmaste chef. Det går också rykten om nya vapen som utvecklats av ryska forskare.
  Drachma mumlade:
  - Vilka är uppgifterna om arméns bränsleförsörjning?
  Grymtar också som svar:
  - Extremt motsägelsefullt. Men jag vet att vissa stridsvagnar, särskilt den supertunga IS-7:an, släpades på oxar.
  Elizabeth frågade:
  - Vilken typ av tank är IS-7?
  Han svarade villigt:
  - Sju torn , vikt trehundrafemtio ton, åtta kanoner och sexton maskingevär.
  Drachma utbrast:
  - Wow, ett batteri på hjul!
  Mumlar också som svar:
  - De säger att ryssarna kommer att skrämmas av bara åsynen av honom.
  Elizabeth noterade logiskt:
  - Men inte en enda bro håller.
  Zombiekrigaren sa:
  - Det är under vattnet!
  Drachma noterade med en nöjd blick:
  - Jo, det här ger några chanser.
  Officeren sa mycket mer användbara saker. I synnerhet det faktum att fienden övergav flera landningsgrupper, och det faktum att jänkarna, trots förlusterna, fortfarande vill inleda en motattack, även om denna gång från sidan av den befästa Zidrig- linjen .
  Nymftjejen frågade:
  - Är detta rimligt? Kanske är detta desinformation. Att attackera en befäst remsa är självmord.
  Elizabeth anmärkte logiskt:
  - Det här är typiskt för Stalin. Och spärrförband kommer bakifrån och skjuter i ryggen de som inte springer tillräckligt snabbt mot fienden.
  Drachma fick reda på att löjtnanten är hälften japan, hälften fransman och inte är särskilt förtjust i kommunistisk ideologi. Livet i Frankrike har blivit värre, särskilt för dem med vit hud. Människor fängslades vid minsta anmärkning, och ofta utan anmärkning alls, det räckte med att vara en släkting till de förtryckta. Det fanns inte tillräckligt med läger, och arenor och bärbara centra anpassades för dem. Tortyr och vild rädsla blomstrade.
  Ett vädjande ljud hördes:
  - Många kommer att uppfatta den ryska arméns ankomst som en befrielse. Och då kommer många franska enheter att kasta ner sina vapen.
  Drachma frågade insinuerande:
  - Hur är matförsörjningen?
  Officeren svarade hes:
  - Hunger! Bröd på kort. Allt är strikt begränsat.
  Nymfgrevinnan utbrast ilsket:
  - Det är vad de har fört folket till!
  Flickorna kunde ha beklagat sig länge när Hamburgs byggnader dök upp framför dem. De möttes vid ingången av checkpointsoldater. De kontrollerade dokumenten och släppte igenom oss. De kunde inte se flickorna, eftersom de hade täckt sig med tonat glas på förarens begäran.
  Drachma sa utan att överklaga:
  - De har ingen anledning att träffa dig.
  Säkerheten är hårt. Till och med en tung stridsvagn med en hundra och trettio millimeter kaliberpistol är synlig.
  - Den här kommer att krossa IS-7. - sa Elizabeth.
  Nymfgrevinnan tillade:
  - Om det är mycket torn, då är det problem med reservationen.
  Flickorna märkte att det var förstörelse i staden. Den bombades nyligen. Vissa byggnader rök fortfarande. Olika lag deltog i branden, många av dem bestod av tonåringar. Trots kylan var några av barnen barfota och bar shorts.
  Elizabeth noterade:
  - Det är välorganiserat här!
  - Var försiktig, det kan finnas minor. - Dmitry Polevoy varnade.
  - Vad är vi, skurkar utan en aning? - Drakman var indignerad. "Vi själva vet vad som är vad, men det är redan känt att fienden kan sprida vem som vet vad."
  Elizabeth skrek:
  - Se!
  En liten flicka sträckte ut sin hand till en övergiven leksak i form av en söt giraff. I det ögonblicket exploderade något i händerna på det intet ont anande barnet. Splittret skar en flicka och skadade allvarligt två pojkar omkring sju år gamla som sprang i närheten och träffade en flicka, knappast äldre än sexton.
  - De jävlarna ! - Elizabeth skrek. "Endast demonbesatta varelser kan göra detta mot små barn."
  Drachma noterade:
  - Det finns mer än en sådan här leksak. - Tjejerna sköt upp och ner när den snobbnosade blondhåriga pojken sträckte sig efter björnen. Det ser ut som att hon lyckats skjuta av sprängkapseln, barnet visade sig inte vara en fegis och strök den skottridna björnen med handen.
  - Du är bra, min woody! - sa pojken och blinkade, som det verkade för flickorna.
  Elizabeth lutade sig ut ur Mercedesen och ropade med en dånande, specialtränad röst:
  - Barn, rör inte vid obekanta leksaker. Vuxna, håll noga koll på era barn.
  Som svar hördes ett vrål av gillande och varningsrop. Polisen sprang iväg och inspekterade fällorna. Elizabeth brast ut i gråt:
  "Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för det faktum att flickan dog." Hur kan du komma på ett sådant kaos ?
  - De säger att nazisterna gjorde det här! - sa Drachma och flinade ilsket med tänderna . - Fast det finns ingen praktisk mening i det här. När allt kommer omkring, när de dödade barnen växer upp kommer kriget att ta slut.
  - Men om ett barn blir handikappat, då blir det en stor börda för den krigförande staten. Tänk själv hur mycket vård och kryckor kostar. - Elizabeth märkte och suckade.
  Nymfgrevinnan höll med:
  - Ja, det finns ett rationellt korn i det här. Jag minns att vi fick lära oss att ibland är det bättre att såra än att döda, speciellt om man bryter ben. Detta distraherar också en del av laget från jakten. Samma skadade person behöver evakueras till sjukhus.
  Den blonda terminatorn höll med:
  - Det här är aritmetik. Han skadade sex, tolv personer bars på bårar.
  Drachma, piggnade till, noterade:
  - Ja! Men detta är typiskt för nuvarande krig. För framtida rymdkonflikter kommer speciella medicinska kapslar som styrs av datorer att användas. Dessutom kommer återhämtningen av de sårade att ske mycket snabbt, så att ordern kommer att ges snabbare: döda!
  Elizabeth höll med:
  - Ja, med största sannolikhet kommer framsteg bara härda karaktärer. Detta bevisar djävulens existens. Och om det finns mörker, så finns det ljus!
  Nymfgrevinnan fnissade och noterade:
  - Eller, mest troligt, den hänsynslösa evolutionsteorin. Förresten, om inte bara kroppar utan även bioplasma är föremål för evolution, varför inte en odödlig själ dyka upp. Förresten, du har inte hunnit bråka med den unge mannen än. Adventister tror trots allt inte på själens odödlighet.
  Den blonda krigaren flinade:
  - Och helt förgäves! Jag känner exempel när själen lämnade kroppen och reste genom världarna. Dessa fakta har fastställts och bevisats av vetenskapen, registrerade av FSB-laboratorier. Det finns inget kvar att täcka här.
  Drachma noterade logiskt:
  - Hur säger man! Kanske är detta inte den själ som kyrkan har i åtanke.
  Elizabeth argumenterade inte:
  - Kanske! Dessutom har varje kyrka en lite olika uppfattning om livet efter detta.
  Bilen kolliderade nästan med en annan, föraren lyckades knappt svänga undan.
  - Vilken jävel ! - Föraren förbannade genom tänderna.
  Drachma stod inte ut, hon hoppade ut medan hon gick och gick om den fräcka mannen med ett par hopp . Det visade sig att generalen själv körde. Det hindrade inte flickan från att bryta upp dörren med fingret och ge en kraftig smäll i ansiktet. Till råga på allt luktade den eminenta föraren av ångor. Han skrek:
  - Ta tiken!
  Adjudanterna ryckte och sjönk. Drachma stoppade bilen och drog ut generalen i nacken.
  - Du verkar helt ha glömt bort hur man ska vara artig. Kom igen, kyss mina fötter!
  Flickan gav honom sin nakna, solbrända fot, täckt av en lätt beläggning av damm från snabb löpning.
  - Fy fan! - Generalen svor. Och så stönade han av outhärdlig smärta i leden. Drachma visste vad hon gjorde.
  Flickan med den sjufärgade frisyren vrålade:
  - Nåväl, nu ska du kyssa mig! Eller så blir du en krympling.
  Generalen kväkade:
  - Kommer!
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Låt då!
  Sådana vackra, oklanderligt formade ben som Drachma-flickans är till och med trevliga för en man att kyssa. Det är inte som att uthärda svår smärta. Han gjorde sitt bästa.
  - Varje finger separat, med svampar. Och nu hälen! - Hon befallde.
  Elizabeth gick fram till henne:
  - Är det värt att förnedra honom så? Detta är trots allt en general!
  Flickan med den sjufärgade frisyren skrek:
  - För det första är han en man, vilket betyder att han måste vara ansvarig för sina handlingar. Och i allmänhet, låt Lizonka kyssa dig också.
  Generalen frös och Drachma vred sin handled:
  - Kom igen.
  Byråkraten var tvungen att böja sig ner till Elizabeths bara fötter, fastän ganska ren, tvättad i en pöl. De var varma, behagliga att ta på, bara lite hårda. Trots många slag, och under träningen, slogs fingrarna med en hammare för att ge dem hårdhet, de är lika mejslade som en prinsessa. Generalen kysstes även med överdriven glöd.
  Pojkarna runt omkring honom visslade, alla hade roligt när han såg dignitären förödmjuka sig själv.
  - Tillräckligt! - sa Drachma. "Det är bra för oss, dessutom är din mun inte särskilt ren." Du kan gå.
  Efter det sköljde tjejerna demonstrativt fötterna i pölen. Vi satte oss ner och körde tillbaka utan brådska och bekvämt.
  Den unge officeren frågade:
  - Tror du inte att du har gjort dig till en dödsfiende i generallöjtnantens person ?
  - Nej, jag tror inte det. Generallöjtnanten är inte den sista fågeln, men han är ingen örn. - Drachma märkte.
  - Oavsett hur mycket du matar gåsen kommer inte valken att drunkna! - Elizabeth höll med. - Speciellt när vi är två! Och var och en är värd en hel armé.
  - Vet inte! Men innan en viktig uppgift är det bättre att inte lämna några svansar efter sig. - Det märkte Dmitry. - Speciellt generalerna.
  Staden var stor, faktiskt miljonär. Vissa moderna byggnader var stora som skyskrapor. Det finns inte särskilt många bilar på gatorna, tydligen på grund av närheten till fronten. Soldaterna är inte heller alltför färgglada, de flesta är längst fram och förbereder sig för en offensiv. Regeringskvarteret är måttligt lyxigt, fullt av gamla byggnader. Tydligen ligger huvudkontoret någonstans här.
  Föraren fick kommandot över radion:
  - Gå ner under jorden!
  Garageporten öppnades och bilen körde ner.
  När hon befann sig i halvmörker sa Elizabeth:
  "Av någon anledning försöker alla högkvarter att gömma sig djupare , även om manövrerbarheten på ytan är mycket bättre.
  Nymftjejen förtydligade:
  - Med vilken plan?
  Den blonda krigaren svarade:
  - Hur Saddam Hussein gjorde det: upplösning bland civilbefolkningen och samtidigt leda försvaret.
  - Det var ett starkt politiskt drag. - Drachma märkte.
  Flickorna tog snabbt på sig skorna, klev ur bilen och gick ner i korridoren. Det gick smidigt ner och vred sig något i en spiral. Utåt såg det ut som en tunnelbanestation, mystiska kandelabrar, masker av djur och demoner. Allt såg väldigt intressant ut, som om en mystisk skymning härskade i kannibalens fängelsehåla.
  Elizabeth noterade:
  - Det finns bilder på riddarstrider här. Ganska vackert, speciellt när krigarna bryter sina spjut på en gång.
  Drachma höll med:
  - Tyska riddare är ganska starka killar. Bland dem fanns det en hel del hjältar, även om slaverna i allmänhet ansågs vara starkare.
  Den blonda terminatorn noterade:
  - Titta så tung rustningen är, man behöver mycket hälsa för att bära runt den.
  Nymfgrevinnan kurrade:
  - Jag håller med, Lizonka. Inte för lite! Men detta förbättrar inte skickligheten i strid.
  Elizabeth noterade:
  - En gång i tiden slogs tyska riddare vid Peipusjön och i slaget vid Grunwald .
  Drachma flinade och svarade:
  - Jag vet! Men det fanns oenighet om förlusterna, i hela ordningen fanns det inte femhundra riddare och inte fler än tvåhundra. Men det måste sägas att att starta en kampanj mot Rus vid en tidpunkt då Europa utsattes för Batus invasion är fullständigt vansinne.
  En herdehund sprang förbi flickorna, sniffade på dem och viftade på svansen. Anledningen var att tjejerna nästan inte luktade. En extra lukt sviker dig som sabotör, och det är ännu svårare att begå sabotage. Flickorna, tysta stegande med starka ben, gick förbi och hedrade hunden endast med en slentrianmässig nickning. Vakterna hälsade dem.
  - Här! Marskalken väntar på dig där!
  - Trupperna väntar på order, och marskalken väntar på oss! Detta är universell balans. - sa Drachma.
  Elizabeth lade till:
  - Som en öken som väntar på regn!
  De gick femtio meter längs med korridoren, hälsade vakterna och kom till sist in i marskalkens rymliga, men okonstlade kontor. Peter den store till häst och med en sabel, vars fäste var översållad med diamanter, Suvorov med ett teleskop och marskalk Zjukov vid kontrollerna på planet tittade från väggen. Porträtt av inte de värsta konstnärerna i olja med en fosfortillsats, det glödde i skymningen på kontoret. Ganska glad själv, såg yngre ut än sin ålder, Vasilevsky hälsade flickorna med ett leende.
  Den berömda befälhavarens röst var mjuk och det fanns nedlåtande anteckningar i den:
  - Däremot slösar du inte bort tid! Och du avancerar rysk vetenskap, och du fångade språket!
  Elizabeth gjorde en uttrycksfull gest:
  - Hur annars. Homeland, detta är för viktigt för oss och för alla. Vi kunde inte annat.
  Vasilevsky bekräftade:
  - Självklart! - Två företag mejades ner. Det är fantastiskt hur man kan skjuta så.
  Drachma sa:
  - Nja, inte direkt förstås, men med tiden kan många nå den här nivån. Jag tror till och med väldigt många. Vi behöver tekniker. Dessutom har vi själva inte nått vår gräns. Fortfarande väldigt unga tjejer.
  Marskalken bekräftade med en suck:
  - Jag vet! I allmänhet är detta inte ett lätt beslut, men de sa att Stalin hade förberett ett fruktansvärt vapen, ett fartyg med en tusen megaton vätebomb.
  Elizabeth nickade med sitt gyllene huvud:
  - Ja! Han har en sådan sak.
  Befälhavaren noterade:
  - Jättebra, eller rättare sagt, tragiskt. Vi behöver verkligen dig här, men jag vet inte vem som är bättre kapabel att utföra en sådan uppgift än du.
  Drachma utbrast:
  - Vill du att vi ska hitta och desarmera bomben?
  Vasilevsky bekräftade:
  - Det är allt! Fånga i farten.
  - Det var uppenbart för oss när du kallade miraklet - tjejerna till din plats. - Sade grevinnanymfen.
  - Visst! I det här fallet talar vi om ödet för Europa och den europeiska delen av Ryssland. - Sa marskalken.
  Elizabeth kutade:
  - Det senare är redan klart för oss. Låt oss komma till saken. Vi måste först ta oss till England.
  Marshall nickade:
  - Vi kommer att använda ett experimentellt höghöjdsspaningsflygplan för att transportera dig. Jag hoppas att du klarar hoppet bra i en sällsynt miljö, eller är det bättre att gå ner?
  - Upp till tjugo kilometer är det inga problem. Om den är högre kan du börja känna dig yr. - sa Elizabeth.
  Vasilevsky verkade nöjd:
  - Tja, i så fall underbart. I allmänhet är det unikt att studera din kropps egenskaper. Ja, om du hamnar hos fienden och blir torterad? Kommer de till exempel att bränna den bara sulan med en glödhet elektrisk spis?
  - Vi känner smärta, men vi är ganska kapabla att lokalisera den! - sade Drachma med full tillförsikt. - Vi blir inte splittrade!
  Marskalken sa tveksamt:
  - Och rädslan för döden?
  Elizabeth, också mycket självsäkert, sa:
  - Personligen skrämmer detta mig inte. Själen kan inte fångas eller förslavas!
  Elizabeth sa med patos:
  - Och jag också! Även om detta inte är en fråga om religion, utan om vedergällning!
  Den berömda befälhavaren nickade:
  - Jag tror dig. Under vilken skepnad kommer du att penetrera fiendens truppers läge?
  Elizabeth sa långsamt:
  - Det kommer att bero på den specifika situationen. Varje gång blir det något nytt och improvisation.
  - Rutin är destruktivt i intelligensen. - Drachma tillade.
  Rysslands hjälte frågade med en nöjd blick:
  - Så det är jättebra! Behöver du smink?
  - Låt oss ta något. - Sa Drachma. - Generellt tycker jag att man till en början måste se ut som svarta tjejer.
  Marskalk Vasilevsky kunde knappt hålla tillbaka sitt skratt:
  - Vill du bli svarta kvinnor?
  Nymfgrevinnan svällde upp :
  - Ja! Och varför förvånar detta dig?
  Befälhavaren noterade:
  - Inte alls, även om det är så exotiskt.
  -Har du läst Farbror Toms stuga? - frågade Drachma.
  - Ja! - Marskalken svarade. - Ett utmärkt verk, visar ganska subtilt olika karaktärers erfarenheter, klyftan mellan herrar och slavar. Vanligt folks och barns lidande.
  Elizabeth svarade med förtjusning:
  - Höger! Men tänk dig, afrikaner har länge varit en förtryckt nation, ättlingar till slavar, och nu har de fått frihet. Och inte bara frihet, utan faktiskt fler rättigheter än vita. Formellt har CSA lika rättigheter bland raser, men i själva verket är afroamerikaner betrodda med alla ledarpositioner.
  Marshall anmärkte:
  - Svarta är inga idioter, som vissa tror. Detta är den äldsta mänskliga rasen på jorden och har ganska goda förmågor. I synnerhet har vi ett stort antal svarta som studerar i Moskva.
  Drachma svarade:
  - Ja, jag anser dem inte vara idioter , men alla andra raser väcker starka misstankar. Dessutom, jag märkte, försöker Stalin främja kvinnor till ledande positioner. Detta var också typiskt under sovjettiden, då ett stort antal mjölkpigor och vävare satt i Högsta rådets presidium.
  Vasilevsky bekräftade:
  - Ja, det finns många svarta kvinnor bland suppleanterna i CSA. De finns också bland militären. Visserligen skyddar de röda jänkarna kvinnor och släpper inte in dem i det stora, men det finns många av dem bland övervakarna i koncentrationslägren. Ja, och i intelligens.
  - Så vi kommer att spela rollen som svarta kvinnor, allt ska göras tydligt. - Said Drachma - Du, Lizonka, jag hoppas att du inte sviker oss?
  - Inte i något fall! - Sa den blonda tjejen.
  -Hur kommer du att hålla kontakten med oss? - Frågade marskalken.
  Drachma svarade självsäkert:
  - Vi har miniatyrsändare. Vi har tagit fram speciella plattor som gör att vi kan fånga upp signaler, även med modern, ofullkomlig teknik.
  Vasilevsky sa med ett leende:
  - Det här är bra! Jag ser att du har tänkt på allt.
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Visst! Det är inte för inte vi är coola tjejer, vi är inte vana vid att stå vid sidan av!
  Marskalken sa i en kallare ton:
  - Bra! Försök bara att göra det på kortast möjliga tid. Vi är mycket oroade över det kommunistiska Kina. Om ett så starkt land öppnar en andra front kommer vi att ha det väldigt dåligt. Hur som helst kommer en offensiv i Alaska att bli omöjlig, vilket innebär att kriget kommer att dra ut på tiden. Fienden kommer att kunna utveckla ballistiska missiler, från vilka det, till skillnad från flyget, inte kommer att finnas någon flykt. Städers död i en kärnvapenorkan.
  - Vi avsätter tre dagar, max fem, för hela verksamheten. - sa Elizabeth i en tveksam ton. "Om vi inte får det gjort, skär vi av en av våra fingrar."
  - Kom igen, det här är nonsens! - Sa marskalken. - Att vanställa så underbara händer som älvorna.
  Den blonda flickan svarade med ett leende:
  - Hur säger man! Yakuza exempel! Också, oroa dig inte, dina fingrar kommer att växa tillbaka lika bra som tidigare .
  Befälhavaren invände och slog näven i bordet:
  - Det är i alla fall inte meningen!
  - Lizonka har ett säreget sinne för humor. - Drachma avbröts. - Det antyder pretentiösa uttryck. Jag tror faktiskt att det räcker med tre dagar. När allt kommer omkring är vi stora ess-terminatorer inom intelligens.
  Vasilevsky utbrast:
  - Agera då energiskt!
  Nymfgrevinnan utbrast:
  - Tro mig, din dröm om globalt välstånd är så nära som någonsin att uppfyllas.
  Elisabeth frågade lite blygt:
  - Innan jag ger mig iväg vill jag gärna få en välsignelse av prästen. Bäst från Metropolitan.
  Marskalken rynkade pannan:
  - Ditt uppdrag är heligt, och jag skulle inte vilja utöka kretsen av invigda .
  Blondinen babblade osäkert:
  - Men den ortodoxa prästen kommer inte att ge bort honom.
  Vasilevsky sa i en kallare ton:
  - Hur säger man! En gång välsignade många präster Batu Khan - och Stalin själv studerade vid seminariet. "Men tonen av den berömda befälhavaren mjuknade. - Nåväl, okej, Metropoliten Alexei är tänkt att besöka Hamburg, han kanske redan har anlänt för invigningen av en stor ortodox kyrka. En god man, han har samarbetat med oss under lång tid, en ivrig antikommunist, han smutskastade Stalin. Han kommer att välsigna dig för ditt heliga verk.
  Drachma viftade bort det:
  - Jag behöver det inte! Jag tror inte. En övertygad ateist.
  Och nymftjejen ( som hade glömt i sömnen att hon var en släkting till de hedniska gudarna!) stampade ilsket med foten, förförisk i perfektion och harmoni av linjer.
  Elizabeth invände:
  - Det blir ingen skada av det här. Bara nytta.
  Drachma sa:
  - Prata bara inte om vad du tilldelade oss. Utom fara. Och vem vet, dessa präster, aposteln förrådde Kristus själv för bara trettio silverpengar. Och om de erbjuder oss en förmögenhet kommer de att överlämna oss också.
  Vasilevsky sa lugnt:
  - Ingen vet detaljerna om ditt uppdrag förutom jag och Zjukov. Alla andra är bara artister. Och de instruerade oss, de kommer att uppfylla det. Inklusive piloten som kommer att kasta av dig. När det gäller välsignelsen kan jag inte ge dig mer än en timme. Tiden är för begränsad. Och det är önskvärt att båda får det.
  - Jag är, var och kommer alltid att vara en övertygad ateist! - sa Drachma i en hård ton.
  Marskalken svarade med ett flin:
  - Du vet, i det moderna Ryssland är ateism en karriärsändare. Även om jag, för att vara ärlig, också tvivlar på ortodoxin.
  - Tog du inte examen från seminariet? - frågade Elizabeth. - Jag läste din biografi och memoarer.
  Vasilevsky bekräftade och höjde rösten:
  - Ja, jag är klar! Men han gjorde det för en civil karriärs skull, och inte på grund av överdriven religiositet. I allmänhet, i början av 1900-talet, var Darwins evolutionsteori och ateism på modet bland unga människor. Detta ansågs vara ganska modernt, i linje med andan av frihet.
  Den blonda tjejen noterade:
  - Och det ledde till en revolution!
  Marskalken bekräftade logiskt:
  - Ja, det är inte på modet nu. Även om evolutionsteorin lärs ut här och där. Många präster håller sig till det. Det finns också en teori om brott och samband. Kreationister har i alla fall problem med lagren i jorden. Men det pågår redan en sådan djungel här att det är svårt att förstå det.
  - Utan flaska! - Drachma skämtade.
  Marskalken ropade och hans ansikte lyste upp av ett leende:
  - Metropoliten Alexei har redan anlänt. Så Lizonka gå till honom, och du Drachma, för att inte slösa tid, skriv något annat om ämnet upptäckter och utvecklingar. Huvudsaken är, hoppa inte över detaljerna, forskarna kommer att ta reda på det.
  Elizabeth lyssnade på Metropolitans röst i telefonen. Det var en trevlig bas, prästens kraft kändes.
  - Okej, jag ska utföra invigningsceremonin. - Han sa. - Men varför så brådskande?
  - En militär hemlighet! - Marskalk Vasilevsky svarade allvarligt.
  Metropolitan svarade mjukt:
  - I så fall vågar jag inte invända.
  Elizabeth bugade sig.
  - Jag går!
  Befälhavaren sa lugnt:
  - De kommer att eskortera dig.
  Hon åtföljdes av en specialstyrkaofficer . De tävlade som vinthundar, naturligtvis skonade Elizabeth sin motsvarighet. Han var dock en mästare på idrott och hade svårt att hålla på. De körde snabbt upp till kyrkan och Elizaveta satte sig själv bakom ratten. Det var få mötande bilar och flickan bröt nästan av pedalen. Hon satte så mycket press på henne. Templet var stort, men en av kupolerna skadades till följd av ett flyganfall.
  Sant, inte mycket, eftersom det med största sannolikhet var en monterad bomb av det slag som hängs på vingen av en fighter. Elizabeth korsade sig tre gånger och viskade bönen "Vår Fader."
  Sedan gick hon till templet.
  Det fanns ingen tjänst och hon var ensam. Metropolitan hälsade henne inte med en vänlig blick.
  Naturligtvis en underbart vacker tjej, andas sexualitet, i militäruniform, med en ovanligt ljus hårfärg. Hon såg ödmjuk ut, men samtidigt log hon från hela munnen, i vilken stora pärltänder lyste. Eller rättare sagt, inte ens de renaste pärlorna kan lysa så. Herren var förvirrad:
  - Mitt lilla barn, vad vill du?
  Den honungsblonda flickan bugade och kvittrade:
  - Helliga mig, fader, välsigna mig för bedrifter i fosterlandets namn.
  - Det är en bra begäran. - Metropolitan undersökte majorens axelband; Elizabeth gömde blygsamt ordern. -Är du skickad av marskalk Vasilevsky själv?
  Ängeln i köttet svarade ödmjukt:
  - Ja, sir.
  Kyrkans prins sa i en mjuk ton:
  - Nåväl, okej, gå på knä och be. Jag kommer att utföra ceremonin.
  . KAPITEL nr 7.
  Elizabeth slöt till hälften sina ögon, en mystisk skymning rådde i kyrkan. Metropolitan läste böner och stänkte heligt vatten. Flickan lyssnade på dem och kände upprymdhet. Det tycktes henne att det var fullt möjligt att flytta berg och smälta himlen. Om tankarna vänds till Kristus och fosterlandet.
  - Herre, ge oss kraften att vinna! - Viskade hon på knä, och hennes bara, rena, runda klackar lyste som en spegel i ljusslågan.
  Blondinen kvittrade knappt hörbart:
  Må Herren ge dig framgång,
  En för alla ryssar!
  Vi kommer att besegra våra fiender
  Utan att slösa fler ord!
  Hennes läppar viskade. Ett larm ljöd. Sirener tjöt, vilket innebar att det var en ny razzia mot staden. Invigningsceremonin är inte alltför lång, och Metropolitan hade bråttom att avsluta den.
  "Herren, jag hörde din bön, och flickan kommer att lyckas med en svår militär uppgift." - Vladyka avslutade med en dånande, saftig bas.
  I det ögonblicket kraschade en bomb nästan i närheten. Den ortodoxa kyrkans kupoler skakade och flera ikoner föll. Elizabeth hoppade upp.
  Och hon utbrast högt:
  - Förlåt pappa. Det är dags att krossa dina fiender.
  Metropolitan blev förvånad:
  - Hur ska du göra det här, barn?
  - Från ett maskingevär!
  Faktum är att vid ingången lade Elizabeth märke till en bepansrad personalbärare med ett maskingevär, som vaktade templet.
  I allmänhet förstod Elizabeth att en enkel maskingevär kanske inte skulle klara av ett stort strategiskt bombplan. Speciellt som "Flying Fortress", i synnerhet, med flygplanet "LIS" - 6. LIS - står för Flying Joseph Stalin. Men en tung luftvärnsmaskingevär är ganska kapabel om den träffar mycket exakt. I pansarlederna, i glaset, änden av flygkroppen, under hjulen. Här finns i alla fall en överväldigande chans.
  De sköt mot bombplanen. Ibland slog de, ibland missade de. Men totalt sett var det luftvärnets farfar. Det fanns inga moderna missilsystem. Så Elizabeth var tvungen att skjuta, förlitade sig på returen och hennes fenomenala intuition.
  - För att träffa rätt måste kulan finnas i mitt hjärta! Eller snarare en fullständig känsla av en obruten helhet. - viskade Elizabeth.
  Och flickan vilade stadigt på trottoarplattorna med sina sega ben, som babiantassar.
  Överraskande nog lyckades hon. Två FOX-5 sköts ner under de första sekunderna. Nästa var "LIS" - 4. Det var svårare med den tungt bepansrade "LIS" - 6. Detta flygplan var väl skyddat, men på grund av övervikt tappade det i manövrerbarhet. Men Elizabeth, med hjälp av rikoschettprincipen, träffade munstycket.
  - Det finns en! - sa hon när hon såg röken.
  Hon vände sig om och tryckte igen:
  - Det finns en andra!
  Kulorna orsakade detonation och förlamade motorerna i reaktionsblandningen.
   - Och den tredje! - Elizabeth blev förtjust. Planet började tappa höjd och kollapsa. Den sista skuren inaktiverade alla fyra motorerna. Samtidigt darrade flickans fingrar av spänning . "LIS" 6 - vägde mer än sjuttio ton och kunde bära upp till tjugo ton bomblast. Det var från ett sådant flygplan som en vätebomb släpptes i Ruhrområdet.
  Flickan siktade på ett annat plan i samma klass. Eller rättare sagt, hon siktade inte, utan slog på ett infall. Den här gången förstördes "FOX" - 6 ännu snabbare. Nästa var FIS - 5, och sedan två FIS -4, och oktoberbombplanet - 7. Det fanns också de som sköts ner av luftvärnskanoner. I allmänhet är det otroligt svårt att skjuta ner, även med tanke på att maskingeväret är 17 mm, eftersom planen är på hög höjd och rusar i otrolig hastighet.
  Flickan körde på ytterligare tre bilar när de andra backade, utanför räckhåll.
  - Tja, " commies " fattade det! - Elizabeth sammanfattade det. - Ändå, vilken idiot Drachma var, hon missade sådan underhållning. De säger det rätt , snåla inte med bön och behandling.
  Följande hände i denna värld: sedan Stalin flydde från exil i USA och redan där, under den stora depressionen, iscensatte en revolution, närmare bestämt ett väpnat uppror och kom till makten, då var han inte längre i Sovjetunionen. Och de vita gardisterna vann inbördeskriget, och det mycket snabbt. Men Zjukov och Vasilevskij gjorde karriärer i det borgerliga Ryssland.
  Detta förklarar varför den kommunistiska regimen i USA är mycket blodig och repressiv, medan den i Ryssland är en borgerlig, om än auktoritär, demokrati.
  Flickan gick till kyrkan. Metropolitan försökte hänga tillbaka ikonen för St. Generalissimo Suvorov. När han såg Elizabeth sa han:
  "Blev du inte rädd, min dotter?"
  Den blonda krigaren svarade självsäkert:
  - Nej! Snarare är det till och med trevligt. Att döda barbarer som förstör tempel för Guds bästa.
  Biskop Alexey noterade:
  - Det stämmer, min dotter! Du skapar förlossning.
  Skönheten med gyllene hår nickade:
  - Försöker!
  Metropolitan sa med eftertryck mjukt:
  - Jag blev varnad, du har för lite tid. Så jag kan inte svara på mer än ett par frågor.
  Elizabeth, oförmögen att göra motstånd, utbröt:
  - Fader, vilka är sjundedagsadventisterna?
  Herren spände ögonen:
  - Kättare och sekterister!
  Den blonda krigaren sa vädjande:
  - Men de förutspådde exakt framtiden. Speciellt i min värld, och i din också.
  Metropolitan rynkade pannan:
  - Du menar tydligen Ellen White?
  Elizabeth nickade och sa passionerat:
  - Även om det är hennes! I synnerhet förutspådde hon jordbävningar och naturkatastrofer. När USA fortfarande var ett mindre land, framtiden för en supermakt och dess ödesdigra roll för mänskligheten. Hon hade många underbara saker, inklusive förutsägelser om tv och internet.
  Vladyka Alexei nickade:
  - Visst, hon var en stark profetissa, men Satan kan också förutsäga framtiden. Kom ihåg många vise, inklusive österländska, eller gurus, eller till och med Nostradamus - inte en biblisk profet. Och Ellen White kände inte igen många ortodoxa kanoner och ikoner.
  - Bibeln erkänner inte heller dyrkan av reliker och ikoner. Denna hedendom, till och med bilden av kopparormen, beordrade Gud att förstöras när den blev en modell för tillbedjan. - sa Elizabeth.
  Metropolitans röst blev strängare:
  - Åh, ja, du tog upp det protestantiska kätteriet, jag antar att du läste baptistlitteratur mot ikoner och reliker.
  Den blonda tjejen sa passionerat:
  - Jag läser allt! Jag kan alla religioner. Jag läser väldigt snabbt, jag kan sluka en bok i storleken De tre musketörerna och tjugo år senare kombinerade på en minut !
  Vladyka Alexei nickade:
  - Det är ditt kunskapsproblem. Ja, kanske är dessa ikoner inte enligt Bibeln, men övning och mirakel bekräftar sanningen och behovet av att dyrka dem. I allmänhet, min dotter, har du bråttom och när du slutför uppgiften kommer vi att prata om allt i detalj och i detalj. I din ålder är major en mycket respektabel rang, och för att ha fullföljt ett så viktigt uppdrag kommer du att vara åtminstone överste och med St. Andreas den förstkallade orden.
  Den blonda flickan bugade och sprang nästan ut ur tinningen. Hon såg att Metropolitan inte var nöjd med henne. Elizabeth var dock inte särskilt upprörd över detta. Hon var mycket mer nöjd med att maskingevär visade sig vara kraftfulla vapen, även mot luftmakten. Nu var vi tvungna att gå tillbaka för att flyga till frontlinjen.
  Kvällssolnedgången i ljuset i detta universum påminde flickan mycket om hennes värld. Det var vackert, det verkade som att förgätmigej blommade i min själ. Och strålarna skimrar som svärd och utgjuter blod. I ett sådant ögonblick tänker du, livet är bra, och varför är detta förbannade krig nödvändigt? Räcker inte mark för Stalin? I allmänhet utkämpade Ryssland de flesta av sina krig som nummer två, det var inte vad det ville, utan tvingades på det. Däremot blev det också segrar. Perioden från ett tusen sex hundra och arton till ett tusen åtta hundra och femtiotre. Under ett kvarts årtusende har Ryssland inte förlorat mer än ett krig och bara ibland förlorat enskilda strider. Och viktigast av allt, vilka krig som vunnits. De slog Napoleon, Fredrik den store och nästan alla nationer i världen, utom England. I allmänhet är detta landet du kommer att flyga till. Det enda imperiet mot vilket Ryssland aldrig har vunnit ett krig. Även om det i allmänhet inte fanns några direkta militära konflikter med USA, bara indirekta. Men generellt sett måste vi erkänna att ryssarna förlorade det kalla kriget.
  - Ja, nu har vi en avgörande revansch framför oss. - sa Elizabeth och accelererade bilen till det yttersta.
  Hon tog av sig skorna igen. Hennes bara, idealiska, regelbundet formade fötter tryckte mycket skickligt på både pedalerna och spakarna.
  Efter att ha träffat Drachma glömde Elizabeth inte att prata om flyganfallet och planen hon sköt ner.
  Den blonda terminatorn sa passionerat:
  - Du har förlorat mycket! Det är känslan du får när du avfyrar ett maskingevär. Du skjuter ner fiendens fordon som verkar osårbara. "FOX" -6, detta är värdet.
  Drachma höll med:
  - Det är såklart jättebra . Det var därför man skapade maskingevär, för att döda. Detta är både målet och designen av en stridsdröm. I allmänhet, tjej, genom att prata om nya typer av vapen, tog jag mycket mer till mitt fosterland än dig. Jag vet trots allt mycket.
  Elizabeth svarade självsäkert:
  - Jag är inte mindre! Hur är det med graviolasern !? De olympiska gudarnas vapen?
  - Bra! Vi kommer också att använda den för vårt heliga syfte. - sa Drachma och hade kul.
  Två poliser närmade sig flickorna:
  - Vi måste eskortera dig till det underjordiska flygfältet.
  Elizabeth svarade glatt:
  - Den sista idén är inte dålig! Vi kommer att slåss som örnar, vi kommer att besegra hordens makt!
  - Följ oss. - Sa poliserna.
  Flickorna rörde sig längs korridorerna , tysta steg nakna, solbrända med sega tår som en gepards. De rörde sig helt klart i motsatt riktning. Det fanns en tunnelbanestation här. Flickorna vände på tå och steg in i en liten elegant vagn. Därefter rusade han.
  Längs vägen öppnade Elizabeth och Drachma diplomaten med smink som överlämnades till dem. Nu var det bara att sminka tjejerna. Men de kommer att göra detta först efter landning. Du bör inte ge onödig information ens till en pilot.
  - Låt oss bli Negritos ! - Sade den glada nymfen med regnbågsfärgat hår, Drachma och flinade.
  - Vi var redan svarta män. Låt oss nu se hur det är att bli kvinna. - sa Elizabeth.
  Tunneln gick ner ett tag och började sedan stiga upp. Elizabeth kom ihåg en fantastisk historia. I den flyttade resenärer ner tills de befann sig i underjorden. Det var ganska roligt och kanske lite läskigt, med olika tortyrer och plågor för syndare. Tills slutligen en smart kille förstörde det hela med orden: "Jag tror inte på det här!" I allmänhet har många författare hittat på att det inte finns något helvete, men himlen finns! Naiv idé. Dessutom kan skurkar och galningar mycket väl göra de rättfärdigas liv outhärdligt. I synnerhet, hon och Drachma, kan sådana flickor släppas in i Viry ? Men varför inte, de är ganska balanserade och kanske snälla. Och i alla fall kommer de inte att slå någon utan anledning. Bara ibland uppstår orsakerna för lätt och enkelt. Som till exempel en gangster sköt en man bara för att han råkade nysa på honom.
  Elizabeth ställde dock en fråga till Drachma:
  - När jag först såg Moskvas tunnelbana var det en grandios syn. Det gjorde stort intryck, särskilt de äldre stationerna . Hur är det med dig?
  Nymfgrevinnan nickade:
  - Samma! Speciellt centralstationerna, dekorerade på Stalins tid. Men själva den underjordiska staden Moskva-2 är ganska dyster och strikt. Den imponerar mer med sin storlek än med sin beklädnads skönhet och elegans.
  Den blonda tjejen frågade:
  - Hur är det med den lokala tunnelbanan?
  - Bara en tunnel där syndare sänks. Det är ganska jobbigt för deras själar. - Drachma kysste Elizabeth på läpparna och viskade:
  - Du vet , kroppen vill ha tillgivenhet.
  Den blonda tjejen ryckte till och med:
  - Vi är inte lesbiska.
  Nymfgrevinnan kurrade:
  - Nej, men de är galet vackra ! Du gör som du vill, och jag ska kyssa officeren.
  Efter dessa ord kände Elizabeth nu värme i hela kroppen. Hon, oförmögen att hålla tillbaka sin impuls, lutade sig mot officeren och kysste honom girigt och viskade:
  - Strök mig över bröstet!
  Drachma gjorde likadant, officerarna var utvalda, blod och mjölk, den ädla rasen kändes tydligt. Ja, och parfym, även om den är maskulin, är fortfarande så spännande. Det är behagligt att känna beröring av händer och, särskilt, läppar på svullna bröstvårtor. Tjejerna stönar till och med lite av upphetsning. Officerarna var också tända, sådana kvinnor är helt enkelt oemotståndliga. Var och en är en inkarnation av Afrodite, passionerad och rasande.
  Flickan och killarna fick dock inte roa sig ordentligt. Vagnen anlände till platsen. Elizabeth och Drachma klädde sig omedelbart och lämnade de generade officerarna kvar i vagnen. De gjorde snabbt ordning på sig själva.
  Skönheterna ropade i kör:
  - Slappna av pojkar, vi ska ha kul med er!
  Flickorna var uppspelta och skrattade glatt. Men kropparna brann, de ville ha tillgivenhet, och skönheterna började till och med dansa. Deras vilda språng skrämde vakterna.
  Det blev lite lättare, och skönheterna, blinkande barfota, rosa klackar med en graciös kurva på sulan, hoppade in i spaningsplanet. Den här maskinen såg ut som en barnleksak gjord av papper. Sådana flygplan tillverkas vanligtvis av skolbarn. Det är sant att Elizabeth och Drachma aldrig gick i skolan. För dem var det som att laga mat till en olympisk mästare i en "badbassäng".
  Det var i alla fall deras minne i drömmen. Och i drömmar dyker ofta minnet av tidigare drömmar upp, som glömdes bort i verkligheten och i verkligheten, men det kan dyka upp igen i Morpheus famn. Och då är du redan en lite annan person.
  I synnerhet vuxna känner ibland att de är barn igen, och kommer till och med ihåg redan glömda detaljer från barndomen. Och de tror i sömnögonblicket att de är riktigt unga och små.
  Kort sagt, Elizabeth ändrade sitt minne i sömnen och tänkte alternativt på det förflutna. Precis som Demiurggudarnas barnbarn, nymfen Drachma, plötsligt blev en övertygad ateist och materialist!
  Här kommer de fantastiska och fantastiska minnena.
  Men en gång besökte de skolan, snart samlades en folkmassa nära Elizabeth, flickan läste predikningar. Drakman lyste aktivt upp och började till och med befalla. I allmänhet visade tjejerna sin "bästa" sida.
  Men på spaningsplanet betedde sig tjejerna helt korrekt. Vi satte oss i baksätena, satte på oss artefakterna och tog slutligen fart.
  Skjutportarna öppnade sig som munnen på en mirakelfiskval och stjärnor blinkade ovanför.
  "Vackert!" sa Elizabeth. - Vi flyger högt! Att sväva över stjärnorna fritt och enkelt!
  Planet fick höjd, det flög nästan vertikalt och kombinerade egenskaperna hos en jethelikopter och en fighter. Det fanns praktiskt taget inga lampor i Hamburg, mörkläggning spelade en roll.
  När vi närmade oss stratosfärens tröskel blev det kallare. Planet flög väldigt högt. För att inte krascha använde den ett speciellt syrefritt, fluorbränsle. Detta gjorde att vi närmade oss trettio kilometer.
  Elizabeth noterade:
  - I vår värld utvecklade USA och Ryssland speciella rymdplan. Kan flyga med flykthastighet i vakuum och sedan slå i en hög båge.
  - Jag vet! Hon gav till och med några råd i denna fråga. I allmänhet har ryska forskare en svaghet för att missa några små saker i ett vapen, vilket gör en utmärkt modell till en medioker , som till exempel med Kinzhal hypersoniska missil, där de missade några beröringar. - Sa Drachma. - Dessutom är fylleri ganska vanligt. Det minskar medvetandet, och som ett resultat saknar utvecklingen mycket. Det är just därför amerikanska vapen ofta vinner krig.
  Den blonda krigaren noterade argt:
  - Arvet från Stalins tid. Låt oss komma ihåg hur många brister det fanns i sovjetiska stridsvagnar och flygplan. Som ett resultat stora förluster och ett nästan förlorat krig. Det kommunistiska systemet i CSA borde förresten också leda till att de röda amerikanernas vapen har många nackdelar.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Det här kommer naturligtvis att leda till nederlag i kriget.
  Elizabeth, som blottade sina tänder, frågade:
  - Men hur är det med våra bröder med kvalitet?
  Drachma ryckte på axlarna:
  - Vet inte! Ändå främjar kapitalismen kvalitet i större utsträckning än socialismen. Så allt är möjligt. Under Irakkriget visade sovjetiska Scud- missiler , som användes av Sadams armé , dålig kvalitet, missade mestadels målet och nådde inte. Det sovjetiska systemet bidrog till förfall och mentalitetsförändringar.
  Den blonda flickan noterade med en suck:
  - Ja, Ryssland har blivit kapitalistiskt igen, men arvet från det förflutna har en negativ inverkan. Och om de under Stalin kämpade för kvaliteten på varor med hjälp av artikelsabotage. Sedan, under hans efterträdare, försvann rädslan och efter att ha förlorat piskan upplöstes folk. Så det finns allvarliga problem med tekniken.
  Flickorna tystnade och rörde bara sina bara tår och sina söta fötter. Nu var planet högt, men flickornas skarpa hörsel upptäckte vissa typer av vapen i frontens kanonad. Det fanns Katyushor och deras barn, ungefär som Grad. Det är sant att de i denna armé kallades "prinsar". Luftvärnskanoner och de första luft-till-luft-missilerna avfyrades också. Också ett mycket formidabelt vapen, utan datorer, riktades dock mot värme. Detta hotade dock inte deras scout. En gång, före revolutionen, satte ryska flygplan världsrekord i hastighet, nyttolast och beväpning. Världens första tvåmotoriga flygplan, världens första fyrmotoriga flygplan. Det måste sägas att även om det inte fanns någon universell gymnasieutbildning i tsarryssland, var dörrarna till toppen öppna för de mest begåvade företrädarna för de lägre samhällsklasserna. Särskilt även sonen till en lantarbetare, om han hade förmågan, fick gratis utbildning genom olika fonder. Saker och ting var annorlunda under kommunisterna. Den sista medelmåttigheten drogs genom tio klasser. Då mottogs ofta akademiska examina av medelmåttiga .
  I allmänhet var Andropov ett ljust huvud. Han började återställa ordningen, bekämpa korruption och rena raden av vetenskapsmän. På forskningsinstitutet blev inspektionerna tätare och forskare började få incitament. Generalsekreteraren och ordföranden för KGB förstod att förändringar behövdes, och även att det sovjetiska folket inte hade mognat till demokrati. Andropov föreslog den kinesiska versionen som den bästa. Långsam evolutionär tillväxt in på marknaden med bibehållen kraftfull industriell potential. Denna idé var kanske den mest rimliga, särskilt med tanke på Rysslands mentalitet, folkets oförmåga och, viktigast av allt, eliten att uppskatta demokratins nöjen. Hade Andropov levt längre, eller kommit till makten tidigare, kanske Sovjetunionen hade överlevt. Gorbatjov började demokratisera och under en ekonomisk kris, fallande oljepriser, en minskning av disciplin och inkomst från alkohol ledde det till katastrof. State Emergency Committee var det sista försöket att rädda imperiet. Bristen på vilja och en stark, beslutsam ledare hindrade kommittén från att behålla makten.
  Drachma noterade:
  - Statens beredskapsnämnd är ett gäng kretiner som inte är kapabla att genomföra en militärkupp. Om jag var vicepresident skulle jag först och främst döda Jeltsin och hans följe. En specialstyrka skulle göra detta. Och Gorbatjov skulle ha fått en injektion för att förlama honom.
  Elizabeth, knyter näven hårt, svarade beslutsamt:
  - Och det vore bättre!
  Nymfgrevinnan blåste ut kinderna och sa:
  - Om jag var reglerna skulle det vara bättre! I allmänhet säkerställer en järnkedja och stålhandbojor bäst enhet. Dessutom behövs total övervakning av propagandan för att kunna kontrollera sinnen bokstavligen från vaggan.
  Elizabeth höll med:
  - Propaganda är en stor kraft. Men jag måste säga att hon haltade märkbart under tiden efter Stalin . Dessutom var sagorna om Lenin så naiva, korkade och barnsliga att ingen skulle kalla dem övertygande. Det viktigaste saknades: ledarens storhet!
  - Jag ser inte storhet i sagor om Kristus heller. Speciellt när han blev gislad och misshandlad. - Drachma retade.
  Den blonda krigaren invände resolut:
  -Du förstår inte sann storhet. I vilken utsträckning älskade Jesus Gud Sonen världen att han för människors skull gick till fruktansvärd förödmjukelse, grym död. Lägg märke till att skaparen av universum, som innehar det med sin makt - kungen över dem som regerar och Herren över dem som styr - har ödmjukat sig själv.
  - Kom igen, Lizonka! Universums allsmäktige skapare föll under korset, eller kanske till och med under en stock. - Drachma visar sin långa, rosa, rörliga tunga.
  - Häda inte! - Elizabeth visade sin näve. - Han blev helt som en person, med sin smärta och sina svagheter. I allmänhet vill jag inte prata med dig om det heliga; pärlor kastas inte för svin.
  Nymfgrevinnan utbrast hårt:
  "Jag vill inte diskutera med dig heller, det gör mig sömnig, och nästa natt framför oss kommer att bli stormig."
  Den blonda terminatorn nickade med huvudet:
  - Fortfarande skulle! Vi kanske inte behöver sova alls.
  Drachma sa:
  - Därför erbjuder jag dig Lizonka. Låt oss bara sjunga.
  Krigaren piggnade till:
  - Det är en bra idé! Ska vi sjunga en duett?
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Javisst, men hur annars!
  Flickorna hostade, och Elizabeth började sjunga, komponerade allt eftersom, och Drachma följde henne unisont med en underbar röst:
  Jag kommer att ge till mitt hemland Ryssland,
  Helig inspiration av kärlek!
  Tårarna rinner som en bäck,
  Herren kommer att ge oss bön!
  
  Kristus breder ut himlen,
  Och med andens kraft skapade han världen!
  för de svaga i kroppen,
  Han har gränslösa krafter i sina händer!
  
  Ortodoxa Ryssland är med mig,
  Kämpa modigt, härlig krigare!
  Sträva efter den Allsmäktige med din själ,
  Du är värdig att acceptera Kristus som en ära !
  
  Ödet rynkade pannan - en förebråelse,
  Du tjänade ditt fosterland slarvigt!
  Katter har kliat sig från och med nu,
  Men hoppet övervinner sorgen!
  
  Och fosterlandet i århundradets hjärtan,
  Hur ögonblicket blixtrade framför mina ögon!
  Jag ska sjunga min hymn tills vidare,
  Fäderneslandet kommer att vara nöjda med oss!
  Drakman, när man talade om Kristus, rynkade pannan och ryckte till, men sjöng ändå med. Flickornas röster ändrade ständigt rytm, frös sedan, sedan blev de tvärtom inflammerade. De gillade till och med att lyssna på sig själva och beundrade sin egen tankeflykt.
  Elizabeth avbröt plötsligt låten:
  - Du vet, jag ser rörelse precis under oss.
  Drachma höll med:
  - Jag känner det också.
  Flickorna vände sig till piloten.
  - Vi är under attack.
  Han svarade förvirrat:
  - Än sen då! - Vi har bara ett maskingevär för att minska vikten på flygplanet, vikten är minimal.
  - Då borde du göra det här! - Drachma hoppade till vapnet och tog sikte. - Fienden kommer inte att skadas!
  Nymftjejen öppnade eld. Maskingeväret träffade med blykulor. Elizabeth märkte hur svansen på fiendens jaktplan fattade eld.
  - Och han lyckades ta sig hit. Till en så otillgänglig höjd. - Piloten märkte det. - Om du inte tycker om det.
  Drachma svarade:
  - Jag har inga hallucinationer.
  - Men det finns veck! - sa Elizabeth med ett skratt.
  - Kolla vem som snackar! - Drachma försökte slå sin vän på näsan, men hon tog tag i hennes hand.
  Blondinen gnisslade:
  - Släpp inte taget!
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Ge inte dina tassar fria tyglar!
  Tjejerna kämpade lite mer för att ta reda på vem som var starkast. Kampen avslöjade en ungefärlig maktlikhet. Efter att ha lugnat ner sig undersökte vännerna igen sin utrustning, särskilt artefaktpärlorna.
  Elisabet bad och övertalade den Allsmäktige:
  - Må dessa småsten, skapade av din vilja, inte svika oss i den heliga kamp som vi för till förmån för hela mänskligheten. Och först och främst för vårt fosterlands skull.
  Planet korsade kanalen och sänkte sig lite. Piloten befallde:
  - Och nu har du ett val. Om du är säker på din utrustning så kan du hoppa redan nu, om inte så går jag ännu lägre.
  - Det räcker! - sa Elizabeth och drog på sig stövlarna, men när hon såg att hennes kompis inte tog på sig skorna drog hon av dem igen så att hon vid behov kunde använda sina bara tår. - Vi kommer att överleva!
  Drachma lade till:
  - Varför ta risker? Det kan finnas fighters på hög höjd här, och det är inte ett faktum att vi inte kommer att bli nedskjutna. Men syresvält är absolut inte skrämmande för oss, vår fysiologi är nästan perfekt!
  Piloten befallde:
  - Hoppa då!
  Tjejerna drog på sig lätta ryggsäckar med mindre fallskärmar än vanligt.
  De knuffade av och hoppade ut. Första delen av hösten var tänkt att ske i fritt flygläge. Flickorna befann sig i en sällsynt, iskall miljö. Det kändes som om mina lungor sprack och mina ögon rullade ut ur mitt huvud. Och snaran klämde min nacke. Flickorna försökte röra sig så lite som möjligt och förbrukade mindre luft. Sedan försökte vi andas, gjorde det som bergsödlor, med hjälp av den övre delen av bronkerna.
  När atmosfären blev tätare och fallet saktade av, sa Drachma med en kvävande röst:
  "Jag visste inte att ett vakuum kunde vara så smärtsamt."
  Elizabeth svarade förvånat:
  - Kollade de dig inte i en vakuumkammare?
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Ja, det fanns en sådan sak. Men det är på något sätt konstgjort, och först var jag till och med rädd.
  Den blonda terminatorn bekräftade:
  - Jag med! Jag har aldrig hoppat från en sådan höjd förut. Trots allt tjugofem kilometer.
  Drachma sa med avsiktlig slarv:
  - Det är inget.
  Flickorna började röra sig mer aktivt och försökte landa mitt i skogen. De använde aldrig fallskärmar och trodde tydligen att en enkel regnrock räckte för en lyckad landning. Elizabeth gnisslade:
  - I allmänhet är en fallskärm bara extra vikt.
  Drachma mumlade:
  - Vi begraver den så fort vi landar.
  Landningen i skogen var grov, Elizabeth slog sin barfota på en vass kvist, men uppmärksammade den inte.
  Blondinen utbrast:
  - Ingen stor grej, scouten får stå ut med smärtan.
  Drachma bekräftade:
  - Tolerera, men leta inte efter det med flit. Det är dock typiskt för er troende att söka svåra prövningar.
  
  Elizabeth svarade ganska logiskt:
  - Man måste vara beredd på vad som helst. Och nu föreslår jag att du byter kamouflage. Det är dags att ta på sig en förtryckt svart kvinnas skor.
  Flickorna sminkade sig oklanderligt och ändrade sin hudfärg. Nu har de blivit förtjusande svarta kvinnor som till och med ändrat ögonfärg.
  Det senare kan dock åstadkommas genom en vilja, utan kemikalier.
  Efter det började vi springa genom skogen. Tjejerna hade bråttom. Här kom de till vägen. Nu var vi tvungna att få transport.
  "Det är fortfarande långt till frontlinjen, och jag tror inte att de är för vaksamma." - sa Drachma.
  Vägen var inte speciellt bred, men slät. Himlen är molnig, typiskt brittiskt väder.
  Elizabeth noterade:
  - Det är intressant att vara i Richard the Lionhearts och Sherlock Holmes land. Det mest progressiva och, paradoxalt nog, samtidigt konservativa landet i världen.
  Drachma sa:
  - Storbritannien är ett enormt imperium. På sin topp var det till och med större än det ryska imperiet. I allmänhet, i modern historia, var Ryssland mäktigast under Stalins sista år och på tröskeln till första världskriget.
  Elizabeth anmärkte logiskt:
  - Första världskriget gick förlorat på grund av bristen på en stark regering. Tsaren behöver inte vara Stalin. Katarina den andra var också en ganska mild härskare, men hon vann två turkiska krig och delade Polen. Laget självt spelade förstås inte sin roll.
  Grevinnanymfen höll med:
  - Ja, laget räckte inte till för Nicholas the Bloody. Catherine hade en hel galax av befälhavare och statsmän, men Nicholas hade bara Stolypin, och han dödades.
  Den blonda krigaren lade till:
  - Brusilov är en stark befälhavare. Det är synd att inte alla generaler var så. Speciellt Kuropatkin. Till råga på allt var han en feg och hade liten förståelse för modern krigföring. Efter nederlaget mot Japan skulle Ivan den förskräcklige ha spetsat en sådan befälhavare.
  Drachma noterade rationellt:
  - Zjukov har alltid varit tuff. Han är 1900-talets mest populära politiker. Fast de sa att han vann med stort blod.
  Elizabeth, som stänkte sina bara fötter genom pölarna, höjde fontäner av stänk, ansåg det nödvändigt att klargöra:
  - Med tanke på att tyskarna befann sig i ett pålitligt, välutvecklat försvar var det fortfarande omöjligt att bryta igenom det med lite blod. Och i allmänhet är det lätt att vara smart i efterhand. Men kom ihåg, genom att bryta igenom det mest kraftfulla försvaret i Berlin, lyckades Zhukov göra det på två veckor. Är inte detta en prestation?
  Nymfgrevinnan slickade sina läppar:
  - Hålla med! Och om överfallet hade försenats hade förlusterna blivit ännu större.
  Den blonda krigaren väste:
  - Skumlar försöker förtala Zjukov . I synnerhet skrev förrädaren och spionen Suvorov- Rezun förtal om honom.
  Drachma vrålade:
  - Rezun ! Vi kommer tillbaka, genomför en operation, kidnappar Rezun från England och levererar honom till Ryssland. Han kommer att tillbringa tid i fängelse och bli klokare.
  Elizabeth väste:
  - Ja, och sådant avskum föds. Vi kan till exempel inte förstå förrädare. Vad är det för fel på en KGB-major i Sovjetunionen .
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Jag tror att det är tvärtom.
  Den blonda spionen bekräftade:
  - Visst! Livet i Storbritannien är inte bättre än i Sovjetunionen.
  Drachma morrade:
  - Och även om det är bättre så är det inte för förrädare. Trots allt gillar inte ens ägarna sådana människor, trots alla fördelar de får.
  Flickorna kikade in i mörkret. Motorvägen var inte särskilt trafikerad. Ingen kom, tjejerna var uttråkade.
  Drachma frågade:
  - Vad ska vi göra?
  - Låt oss leta efter en mer aktiv motorväg. - föreslog Elizabeth.
  Vinden blåste och trädens skuggor rörde sig och lutade sig lätt som för att stödja detta förslag.
  - Vad skulle Sherlock Holmes föreslå i den här situationen? - frågade Drachma skämtsamt.
  - Tillgripa metoden för avdrag! - svarade Elizabeth.
  Flickorna gick ut till mitten av motorvägen och nosade. Naturligtvis tar de på sig skor för att inte visa upp sina alltför graciösa, flickaktiga fötter. Av lukten att döma passerade en konvoj med bilar här under dagen. Infanteristridsfordon och pansarvagnar, ett par bilar och av spårmärken att döma en lätt stridsvagn.
  - Ja, det var en ökning även här. - Sa Drachma. - Tanken vägde, att döma av de ljusa avtrycken, fyrtiotvå ton och hade tre spår. Det här är något specifikt.
  - Inte riktigt! Den halvmedelstora tanken är, till skillnad från Red Cromwell, som väger sextiosju ton och har en hundratjugo millimeters pistol, beväpnad med en nittio kaliber. - sa Elizabeth. - Föraren av den här tanken röker förresten Mobil och är dessutom vänsterhänt.
  Nymfgrevinnan tvivlade:
  - Det sista uttalandet är kontroversiellt.
  Den blonda scouten invände:
  - Varför! Aktuella tankar är ännu inte på joysticks, så vanan att vara mer aktiv med en starkare hand påverkar kvaliteten på flytten.
  - Ja, jag vill fortfarande dra i spaken. - Drachma tog upp cigarettfimpen med spetsen på sin amerikanska stövel och kastade den i hennes mun. - Usch! Det är äckligt. Dessa cigaretter är helt enkelt chockerande.
  Elizabeth instämde lätt:
  - Kanske! I allmänhet är vår värld full av skit , så fyll inte din mun med det.
  Flickorna gick långsamt längs vägen, sedan saktade farten. Nu står de vid ett vägskäl. Det fanns en checkpoint i närheten, så vi fick gå runt den.
  Säkerheten var inte särskilt stor, ett tjugotal personer, men jag ville inte göra för mycket ljud.
  Tjejerna klättrade ganska långt. Och de började diskutera den fortsatta handlingsplanen.
  - Vi måste attackera kolonnen. - föreslog Elizabeth.
  Drachma invände plötsligt:
  - För oförskämd och blodtörstig!
  Blondinen blev förvånad:
  - Och vad mer!? Och sedan när blev ateisten pacifist?
  Nymfgrevinnan ignorerade attacken och sa:
  - Jag föreslår att du röstar!
  Elizabeth gnisslade:
  - Är du inte rädd för en herrelös kula?
  Drachma invände lugnt:
  - De kommer inte att våga förolämpa tjejer, och inte ens svarta.
  Den blonda scouten mumlade under hennes andetag:
  - Okej, låt oss ta en risk!
  Efter att ha lyst upp sig själva med en ficklampa och ordentligt rufsat i håret stod tjejerna på vägen. De kände sig väldigt självsäkra.
  - Vårt uppdrag kommer att fullföljas! - sa Elizabeth.
  Märkligt nog körde ett par kolumner förbi, utan att bry sig om de röstande svarta tjejerna.
  Drakman blev till och med förbannad:
  - Vad är de, alla eunucker?
  - De kanske är stressade! - sa Elizabeth.
  Nymfgrevinnan gnisslade:
  - Okej, låt oss se.
  Flickorna började vänta och det blev lugn. Klockan var redan två på morgonen, tiden då trafiken stannar.
  - Han kan gå mot staden till fots. - föreslog Elizabeth.
  Drachma svarade tveksamt:
  - Dum tanke! Så det blir svårt för oss att komma tillrätta.
  Den blonda spionen kom med rimliga argument:
  - Och, enligt min åsikt, tvärtom, i en sådan enorm stad som London är det lätt att gå vilse. Speciellt svarta som oss.
  - Djävulen gömmer sig i helvetet, och prästen är i fickan på en församlingsmedlem! - Drachma skämtade.
  Elizabeth skakade förebrående på huvudet.
  "Ditt huvud är fullt av otäcka saker, du är verkligen en djävul!"
  - Hur säger man. Djävulen har svart päls - prästen har en själ! - Drachma märkte.
  Blondinen invände:
  - Men alla har inte storslagna präster med en änglalik själ.
  Nymfgrevinnan svarade:
  - Undantaget bekräftar bara regeln.
  Flickorna brottades lite på fingrarna, först med långfingrarna, pekfingrarna, sedan korsade för att korsa .
  Fingrarna värmde upp, men fördelarna kunde inte identifieras. Elizabeth föreslog att spela schack.
  - Vi har fickor , vi kan slåss.
  Tjejerna bestämde sig för att spela och arrangerade bitarna. Elizabeth valde det sicilianska försvaret med svart. Spelet visade sig vara vasst och med ett överflöd av anfall, men till slut slutade det hela i ett trasigt, oavgjort slutspel.
  Drachma vägrade att känna igen ett oavgjort resultat under lång tid och försökte hitta något i stil med Karpov eller Carleson. I allmänhet kännetecknas denna tjej av viljan att vinna till varje pris.
  Spelet avbröts av uppkomsten av en ny konvoj. Båda skönheterna stoppade spelet och började rösta.
  Plötsligt stannade två lastbilar och specialsoldater hoppade ut. De riktade sina vapen mot Elizabeth och Drachma.
  Ett vrål hördes:
  - Vilka är de och vad behöver du?
  Flickorna svarade unisont:
  - Vi är specialstyrkorna Gili och Mary, vi genomförde en operation mot partisanerna och föll lite efter vår egen .
  En kvinnas ansikte i epauletterna på en överste i specialstyrkorna stack ut ur sin hytt.
  En otrolig röst hördes:
  -Vilka partisaner kämpade du mot?
  - Läskiga jäklar ! Från Lev-gruppen. - sa Elizabeth. "Hon visste inte säkert, men hon förväntade sig att det förmodligen skulle finnas en sådan grupp i Storbritannien."
  Den kvinnliga översten vrålade:
  - Vitt lejon. Det här är seriöst! Läskiga killar. Men ni ser fräscha ut.
  - Varför ska vi bli slagen ? - Drachma invände.
  Från stolpe till stolpe,
  Det finns ingen armé starkare
  Vi slåss med ilska
  För lycka för människor!
  
  Och Stalin är en falks vingar,
  Ljus ger hopp!
  Slaget av en stålhammare,
  Gryningen kommer att lysa upp oss!
  
  Mörkrets skurkaktiga kraft,
  Trons sköld kan inte penetreras!
  Amerika fritt,
  Vi kommer att kunna skydda!
  Drachma och Elizabeth sjöng tillsammans. Deras underbara operatröster verkade som en orkester. Specialstyrkorna ställde upp.
  Två kvinnor lutade sig ut. De var inte mer än trettio, svarta, eller snarare bruna, i USA, särskilt i New York, är svarta ljusare. Och de färgade håret orange.
  Översten och överstelöjtnanten är ganska vackra, även om de är fylliga, är det tydligt att de är mäktiga kämpar. Det måste sägas att Elizabeth och Drachma också verkade robusta på grund av sina breda axlar.
  De kvinnliga officerarna morrade:
  - Okej, det är klart att du är vår. Har du några dokument?
  - Visst! - svarade Elizabeth och höll fram ett papper.
  Drakman stötte också ksivu .
  - Allt är i full gång!
  Hon tittade kort på de trasiga dokumenten. De var äkta, tagna från de döda flickorna och lätt slitna för att inte väcka misstankar.
  En nöjd röst sa:
  - Jo, du kan sätta dig ner, du är typiska amerikanska kvinnor.
  Drachma vinkade kommandot med fingret och slog honom på kinden.
  - Duktig pojke.
  Flickorna hoppade lätt in i bilen.
  Det var en pansarvagn med två maskingevär på sidorna. Ett ganska bekvämt sätt att transportera infanteri. Flickorna spinnade av njutning när de kände mäns händer på kroppen. Det fanns både män och kvinnor inne. De tvekade inte att smeka varandra.
  Elizabeth visslade till och med något. I allmänhet har svarta en speciell sexualitet. Dessa är specialstyrkor, och från starka, rent tvättade kroppar kommer en specifik lukt, som kattrovdjur. Det retar upp och väcker lust. Flickan försöker trycka bort sina händer, men killarna uppfattar detta bara som ett inslag i ett kärleksspel. Här kysser den svarte mannen henne girigt på läpparna, händerna på en annan retar upp hennes bröstvårtor. Drachma vill ha mer. Efter att ha valt den större killen , gick hon över honom. Det hörs vällustiga stön.
  Översten avbröt deras samlag:
  - Vad är det här, en bordell? Orkar du inte längre? Vi åker till London och vilar där. Låt oss ha skoj.
  Elizabeth nickar:
  - Just det, det är oanständigt här!
  Den kvinnliga översten morrade:
  - Anständighet är ett borgerligt begrepp!
  - Visst! Men det finns också proletär anständighet. - Elizabeth märkte det. - En kommunists moraliska kod.
  - Ja, det finns en sådan sak. Men en kvinna i leden ska inte vägra värdiga killar. Speciellt krigshjältar. - Översten visade en guldstjärna på hennes bröst.
  - Ja, det är rättvist! - Elizabeth höll med. - Men rätten att välja tillhör fortfarande kvinnan.
  - Jag bestämmer själv vilken av flera hjältar jag ska välja. - Drachma höll med. - Eller kanske till och med tre på en gång. Det här är roligare för mig, och ingen av killarna är förolämpade!
  Den kvinnliga översten mumlade:
  - Ni, jag förstår, är heta tjejer, men hur är ni i strid! I allmänhet måste vår avdelning stanna i en by på väg till London. En av befälhavarna för White Lion-gruppen är där, du måste ta honom.
  Elizabeth höll med:
  - Det är självklart!
  Drakman skällde :
  - Jag är ett odjur i strid.
  Den kvinnliga översten sa med djup röst:
  - Mest troligt blir det ingen kamp. Lokala kommunister hjälpte oss.
  - Att lita på lokala krafter är revolutionens framgång, som Lenin sa. - Elizabeth märkte det. - Det här kommer dock att göra oss besvikna.
  Den svarta kvinnan sa:
  - Hur säger man. Förutom striden finns det något annat roligt.
  Blondinen frågade:
  - Till exempel?
  Den kvinnliga översten slickade sina hela läppar:
  - Samma tortyr.
  - Wow, det här är spännande! - sa Drachma.
  Den lustfyllda svarta kvinnan stönade:
  - Du kommer inte att höra något sådant än. Du vet hur skönt det är att lyssna på en kvinna som tjuter. Eller en ung frisk man stönar.
  Nymfgrevinnan kvittrade:
  - Vi kan tänka oss.
  Och hon slickade sina läppar och föreställde sig hur en stilig, muskulös ung man med blont hår och en modig haka - som Apollo - plågades och torterades.
  Och båda tjejerna tog det och sjöng i kör:
  Världens krigare - Komsomol-kämpar,
  Vi kämpar för det heliga fosterlandets ära...
  Du kan inte lämna Fuhrer- bastard AWOL,
  För alltid Ryssland kommer vi att vara med dig!
  
  Den heliga fanan lyser över oss,
  Och den store Stalin, han upplyste vägen för oss...
  Låt fäderneslandet vara med oss för alltid,
  Kristus inspirerade Komsomol att uppnå denna bedrift!
  
  Det eviga fosterlandet, starkt, fritt...
  Vänskap mellan folk är ett stöd i århundraden ...
  Laglig makt, människors tro -
  En enkel person står trots allt för enhet!
  
  Det finns ingen Lenin, tro mig, det finns en klokare man i världen,
  Och Stalin är en stor, vacker örn...
  Och tillsammans med våra fäder kommer vi att bli starkare,
  Union of Red Nations har vunnit storhet!
  
  Vi kämpar tappert med vidrig fascism,
  Drakhuvudet skars av, tro mig...
  Och fred med kommunismen kommer att vara under uppbyggnad i landet,
  Ett mycket blodtörstigt odjur har besegrats!
  
  I folkets namn, Komsomol-kämpar,
  De springer tappert genom snön barfota...
  Fascismen räddas inte av list, tricks,
  Den ryska guden kommer att krossa honom med knytnäven!
  
  När vi går genom Berlin strålande
  Tjejkängorna glittrar i solen...
  Bannern kommer att brinna över fosterlandet med eld,
  Och våra fiender kommer aldrig att kunna skjuta ner oss!
  
  Tro oss, vi kommer att splittra fosterlandet på två stränder,
  Låt oss ge ett hav av oändlig kärlek -
  Under det stora, heliga Amerikas flagga,
  Du är en riddare av fiender, som Simson, slit sönder honom!
  . KAPITEL nr 8.
  I palatset till den onda gudinnan Kali fortsatte den roliga och samtidigt fruktansvärda underhållningen.
  Den här gången var Artemis tvungen att utkämpa en mycket mer seriös och konkurrenskraftig kamp. Det är inte som att den rutinerade tomten tappar små, halvnakna och barfota pojkar.
  Gudinnan Kali skonade pojkarna tills vidare. Men hon beordrade att de skulle pryglas ordentligt. Så att unga slavar inte slappnar av. Och pojkarna drogs upp på bakbenen, händerna bundna bakom dem. Och de vackra slavinnorna slog de olyckliga barnslavarna med pilkvistar. Och det gör ont, och du kan skruva ihjäl det.
  Men alven Artemis fick ödet att slåss mot något monstruöst.
  Den onda gudinnan Kali höll sitt ord.
  Och en baby Tyrannosaurus rex hoppade in i arenan. Hans höjd var drygt fyra meter, även om han fortfarande bara var en pojke från dinosaurierasen. Och en vuxen tyrannosaurus kunde nå drygt tjugo meter.
  Gudinnan Kali stänkte sina händer och kurrade:
  - Nå, Artemis? Kämpa nu för ditt liv!
  Tomten, som också bar titeln markis, bugade och svarade:
  - Två dödsfall kan inte hända, men inte ens du kan undvika en!
  Gudinnan Kali knäckte sina bara tår och en kupol dök upp runt ett par gladiatorfighters. Så att om något händer , så krossar eller sliter inte babytyrannosaurusen någon av gästerna.
  Kupolen var genomskinlig och slaget var tydligt synligt. En enorm och aggressiv ödla attackerade snabbt tomtemarkisen. Men Artemis, med två vassa svärd, flyttade sig från hopplinjen och lyckades till och med repa tyrannosaurus hud. Det är sant att fjällen på en tyrannosaurus är tjocka och du kan inte lätt bryta igenom den. Men åtminstone den ljusa randen på den rödbruna bakgrunden fanns kvar.
  Gudinnan Kali noterade:
  - Det finns intriger, och det är det som intresserar mig mest. Kom igen, slåss, och odjuret kommer naturligtvis inte att skona flickan, men flickan kommer inte att skona odjuret.
  Trollkungen sa:
  "Det kommer att vara synd om en gladiator på en så hög nivå som markisen Artemis dör!"
  Som svar skrattade den onde gudomen och svarade:
  - Och så här faller kortet! Men det kommer i alla fall att bli en bra kamp, och vi kommer att minnas den igen.
  Kampen var faktiskt väldigt intressant. Dinosaurieungen attackerade och Artemis manövrerade och undvek och gjorde subtila repor med sina svärd som svar. Hon, en krigare, kan sägas vara magnifik. Och så snabbt.
  Gycklarpojken och samtidigt underrättelseofficer Vladimir Terkin tittade på detta med stor entusiasm och förvåning. Det ser ut som att han bara är tolv, men i själva verket är han flera tusen år gammal. Och vad såg han inte?
  Men i det här fallet var spektaklet värt besväret, och flickan visade mycket intressanta volter, vändningar, hopp och hopp.
  Det är inte för inte som tomtemarkisen är en stjärna bland gladiatorer och krigare. Och han slåss i toppen. Bara fienden Tyrannosaurus är för stark. Det är mycket lättare att bekämpa ett lejon, eller till och med en noshörning. Och det här är verkligt, det finns ett monster. Och längd, och vikt, och mycket slitstark hud, som är väldigt svår att penetrera.
  Och det är extremt svårt att besegra honom. Men spektaklet är på topp. Och gästerna är nöjda. Slavpojkarna piggnade till också, deras barns ögon glittrade av glädjen över en sådan syn.
  Terkin tittade på detta skådespel med nyfikenhet och föll samtidigt, omärkligt för sig själv, in i minnen av sina egna bedrifter.
  Scouten kändes som om han var i en rulltrappa. Du sakta, eller till och med inte särskilt långsamt, sänker dig. Och så bubblar den rasande lågan från en arg vulkan nedanför. Det kommer att bränna dig extremt smärtsamt, så att även din hud kommer att lossna och det blir ingen räddning för det.
  Och rulltrappans rörelse accelererar, och de röda lågornas tungor slickar redan girigt och mycket smärtsamt pojkens nakna, grova klackar. Den tjocka huden på sulan blir röd och täcks av små, lila och mycket smärtsamma blåsor.
  Vladimir anstränger all sin kraft, han vill inte hamna i det köttätande eldiga Gehenna. Men tvärtom, varje själsfiber strävar efter att bryta igenom till toppen så snabbt som möjligt och etablera sig där... Kommunism ?
  Plötsligt fryser rulltrappan, och scoutpojken får möjligheten att som en raket rusa uppåt. Äntligen kommer han att ta sig från brinnande Gehenna till himlen och houris!
  Vägen till toppen visade sig vara kortare än Terkin trodde. Pojken hoppade upp till ytan och befann sig i överraskande lyxiga kamrar.
  Vladimir Terkin, trots sina unga år, lyckades besöka många platser, inklusive Eremitaget och Peterhof; pojken hade aldrig sett en sådan fantastisk rikedom någonstans. Det var en så fantastisk syn att jag inte kan berätta den i en saga eller beskriva den med en penna.
  Allt är översållat med ädelstenar, med så ljusa färger och elegans i designen att de inte har någon motsvarighet på jorden, och det är svårt att ens föreställa sig något sådant. Man måste vara som Leonardo Da Vinci, eller Raphael, för att föreställa sig en sådan storslagenhet.
  Men det vackraste i palatset var en flicka med strålande skönhet, med hår som lyste starkare än solen. Hon tittade på den halvnakna pojken med ögonen lysande i regnbågens alla färger och sa med trög röst:
  - Du, ser jag, är en modig och modig pojke! Vi behöver verkligen dessa här!
  Vladimir blandade med sina bara fötter osäkert. Efter brännskadorna från lågan kylde det dyrbara golvet behagligt blåsorna på de bara sulorna och framkallade glada associationer. Scoutpojken ställde den självklara frågan:
  - Var är det, här?
  Skönheten svarade med det mest oskyldiga ansiktsuttryck:
  - Som var? I helvetet!
  Terkin visslade och spred sina händer:
  - Det finns plats för skämt i helvetet också!
  Den skrivna drottningen lyste ännu starkare och svarade med allvarlig ton:
  - Jaha, varför tror du att helvetet uteslutande är en plågaplats? Faktum är att helvetet är en alternativ himmel, där allt är verkligt, som på jorden, och ofta ännu mer intressant och bättre!
  Vladimir log, skönhetens skämt såg väldigt roligt och gulligt ut på sitt eget sätt. Fast å andra sidan kan allt i universum vara helt tvärtom, inklusive underjorden. Det är därför folk målar helvetet hela tiden med samma svarta och röda färg? Faktiskt...
  Flickan, som såg att pojken flinade, nickade vänligt till honom och fortsatte:
  - Här i min undre värld finns det en massa olika, väldigt vackra kosmiska världar. Men i några av dem gjorde varelserna uppror och vägrade att dyrka mig som en gudom.
  Vladimir föreslog rasande och konstlöst:
  - Så skicka ditt straff på dem! Du kan göra det - Satan!
  Den bländande skönheten motsatte sig logiskt detta:
  - Du vet, vi är skaparna av olika världar, som regel blandar vi oss inte öppet i skapelsens angelägenheter. Så du, pojke, måste göra mycket själv!
  Vladimir slog sina läppar med ett brett leende:
  - Och du vet, det är härligt!
  Innan pojken hann avsluta befann han sig på en annan plats och i en annan värld. Överföringen skedde omedelbart. Och den nya världen visade sig vara helt fantastisk. Så det var ett grymt stick i ögonen som tvingade mig att ofrivilligt blunda.
  Nu är han mitt uppe i en rymdstrid. En scoutpojke står vid rodret för en ensitsig fighter, och en allvarlig strid pågår runt honom. Flera hundra stridsrymdskepp på båda sidor byter hyperplasmiska salvor, och Terkin själv attackeras av sin motståndare.
  Hans fightermotståndare är tillplattad som en stingrocka och genomskinlig. Strömmar av färg flyger ut från näsborrarna. Vladimirs bil snurrar ut från träffen. Lyckligtvis släcker kraftfältet framför jaktplanet trögheten i det kaskadande och upphettade nedslaget, men pojken lyckades känna den heta kyssen från den tropiska öknen i ansiktet.
  Han svarade med att skjuta tillbaka. Dessutom arbetade kroppen på egen hand och mycket tidigare än medvetandet.
  Fienden fick sin del på pannan och började slingra sig ut i ett uppenbart försök att komma bakom Vladimir.
  attackerades slagskeppet Tsarinat , liknande en piranhafisk, från tre Kaganate-kryssare. (Information om motståndarna dök upp i en telepatisk impuls som genomborrade scoutpojkens hjärnor!).
  Det blev så varmt att det slet av det roterande stormtornet från skrovet på det tunga fartyget, och fragment av trasiga och smälta rustningar började falla.
  Ett dussin stridsrobotar och flera människoliknande kosmonautjaktare virvlade i en explosiv blandning av atmosfär och vakuum. Luften själv brast ut och glödde hett och spydde ut riktiga eldfacklor. Här är en tjej med frodiga, sammetslena kronblad istället för hår, hon gnisslade tunt och frös och förvandlades till en ljusstump.
  Terkin missade nästan sin utgång till svansen, men genom att reagera instinktivt lyckades han skicka en anklagelse om dödlig förintelse över sig.
  Och även den unge krigaren stack ut sin tunga:
  - Vargar, det här är skitsnack! Onda som hundar!
  Därefter försökte pojken att slingra sig undan under attacken av den ihärdiga fienden. Vladimirs brist på erfarenhet av rymdstrider var uppenbar. Det var nödvändigt att agera annorlunda, men hur... I alla fall försökte Terkin intuitivt kasta fienden från målet. Pojkscouten kom ihåg hur han hade förföljts av beväpnade vuxna sedan april 3014. Sedan laddade han den närmaste med en sten och sprang iväg och undvek kulorna.
  Sedan dök en riktig taktisk färdighet upp - att dra döden i mustaschen och lämna den gamla kvinnan med en lie med näsan.
  Och nu kunde han fortfarande inte bli av med den ihärdiga fienden och slita sig, även om Vladimir visade titaniska ansträngningar, och i cockpiten på rymdkämpen blev det mer och mer kvav.
  Då bestämde sig Terkin för att ta till en annan teknik, nämligen taktiskt bedrägeri. Och scoutpojken vände desperat på sin bil och imiterade en bagge. Beräkningen baserades på det faktum att fienden skulle bli skrämd, och då skulle det i utplaceringsögonblicket vara möjligt att skära av honom!
  En sång ringde i Vladimirs huvud:
  "Jag tänkte, som i fullständig delirium, jag ska gå, jag är trött på såren!" Men den som sitter inom mig har tydligen bestämt sig för att ramma mig!
  Skickade en mördande ström av hyperplasma,
  Och det kommer att ladda ditt tempel med en fruktansvärd pulsar!
  Men i det ögonblicket visade hans motsvarighet mod, eller kanske hoppades han också att fienden inte kunde stå ut med bluffen och snurrade till en bagge.
  En kollision följde, och sedan översvämmade en superljus blixt varje molekyl och varje kvantum av pojkens kropp. Och du befann dig i avgrunden, där tarmarna på en liten men fruktansvärt brinnande stjärna flammar!
  Terkin öppnade, eller snarare öppnade, sina ögonlock med svårighet. Det tycktes honom som om han såg en stjärnklar himmel, men så ljus och mångfärgad att det var omöjligt att föreställa sig en lika med den. Och stora och bländande lysande änglar med svärd hoppar i himlen. Dessutom gnistrar strålande stjärnor på spetsen av svärdet och dess handtag och äter bort ögonen.
  I överraskning slöt den unge krigaren ögonen och öppnade dem sedan igen, med ansträngning från Titan Hercules. Ja, verkligen, han ser en märklig stjärnklar matta av ojordiskt ursprung, extremt tätt beströdd med dyrbara girlanger av armaturer. Tiotusentals av de ljusaste stjärnorna bländar och förvånar fantasin. Kroppen själv verkade flyta i ett vakuum utan att känna något stöd. Den oöverträffade synen chockade scouten så mycket att han förlorade medvetandet för ett par sekunder, frånkopplad från verkligheten.
  När förmågan att tänka återvände till honom igen kunde han redan kontrollera sina känslor. Det var ett hårt underlag under honom igen, pojken kämpade för att stå på sina repade och blåslagna ben.
  Synen som dök upp framför honom var inte för svaga hjärtan, eller killar vars styrka inte var mindre än titan. Till en början trodde scouten att han höll på att bli galen. Den majestätiska staden, galaxens huvudstad, - en röst gnisslade i mitt öra, - Kaganateriket, dök upp i all sin vildaste och strålande glans.
  Vladimir upprepade mekaniskt Ostap Benders fras:
  - För chic - fantasin hos en idiot!
  Lyxiga flerkilometersskyskrapor, gigantiska tempel med många kupoler och symboler dekorerade med ädelstenar, ofattbart gigantiska statyer, kaskader av trädgårdar och fontäner, lysande anordningar, kolossala skyltar som kunde passa femtio olympiska stadioner och mycket mer. Till exempel flytande metallstrukturer som ändrar form och färg med fantastiska nyanser! Om vi lägger till miljontals olika typer av färgglada och extravaganta flygplan, så var detta för en elvaårig pojke i början av 2000-talet bortom alla gränser.
  Även om du tänker på att det här barnet är ett riktigt underbarn!
  Och ändå fanns det ingen rädsla. Det var extrem spänning och till och med obeskrivlig förtjusning vid åsynen av en sådan ofattbart färgsprakande prakt skapad av intelligenta varelsers händer. Allt i denna metropol visade sig vara storslaget och förtrollande. Flera solstjärnor lyste på himlen. Den ljusaste rosa-gula med en topaston är en strålande himlakropp, två gröna, en blå och två nästan osynliga körsbärssafir, vilket är naturligt i så intensiv belysning. Men trots det starka ljuset gjorde det inte ont i mina ögon och det var inte riktigt försvagande varmt. Temperaturen är mycket behaglig, med en lätt sval bris som blåser.
  Terkin tittade på den flygande varelsen, som liknade en sjuhövdad giraff med fläckar i många färger och olika former, och visslade. Varelsens öron, som en fjärils ljusa vingar, lät näktergalens trilla som svar.
  Den unga scouten sa:
  - Och vad kan Satan skapa? Samma som Gud, men mycket roligare!
  Scouten gick redan mycket gladare, nästan galopperade,
  längs en sjufärgad trottoar kantad av blommor, statyer, flerfärgade blinkande ljus och kristallpolerade plattor. De bara sulorna kändes väldigt släta, till och med kanske hala, som is, vilket gav en självlysande, men lyckligtvis inte för varm yta. Och detta lyfte stämningen och fick oss att vissla. En sjuhövdad giraff med öron som en fjärils vingar hade redan lyckats ta sig upp i luften och rörde sig dit med sina krabbaformade hovar.
  Flera exotiska fåglar flög förbi. Föreställ dig ett sköldpaddsskal på kroppen, och svansarna är som påfåglar , med stenar vackrare och ljusare än diamanter.
  Vladimir viftade med handflatan och honom kvittrade:
  - Den som är glad skrattar, och ljudet når solen! Den som söker hittar alltid!
  Allt i denna futuristiska, verkligt kosmiska metropol var spegelblankt och bländande magnifik, till och med sophanteringen gjordes i form av exotiska djur, insekter, fiskar och fåglar. De öppnade munnen och tackade artigt när sopor kastades mot dem. När Vasily kastade av sig den smälta och skeva skon från minisoldaten hoppade en asätarfågel ut från trottoaren, som om det vore en vattenyta. Den hade huvudet av en örn, men med en proportionellt stor näbb, och kroppen av en randig aubergine, inramad av tre rader av frodiga kronblad. Varje rad skilde sig i färg och form på skotten, och vingarna hade till och med en rörlig färg, som ett videoklipp. Den fjäderbeklädda och samtidigt blommiga asätaren svalde de slitna skorna som blivit oanvändbara, melodiskt kvittrande:
  Vi har ingen anledning att plåga oss själva med tvivel! Det finns inga fler desperata killar i hela universum! Riktiga män kastar sopor - döda någon annans stål ! Förfölja döda någon annan!
  Vladimir viftade förvirrat med handen mot "divasätaren " och sa kvickt:
  - Det mest fantastiska med en person är att han inte är förvånad över det förtrollande, utan förvånas över det banala!
  Det är dock märkligt att de kraftiga militärskorna smälte, och han själv fick inga allvarliga, förutom mindre brännskador. Kläderna verkade dock inte vara alltför skadade, även om de lyxiga overallerna gick förlorade. Men något har bevarats, och han skäms inte så mycket för att gå runt i staden i en smart T-shirt och shorts, vanliga kläder för en pojke i varmt väder.
  Även om Terkin skämdes över sina bara fötter, som var extremt olämpliga i huvudstaden, där varje staty, bil, fontän, komposition, den eller den strukturen lyste med öronbedövande flashig lyx. Som en trasig tiggare i regeringskvarteren i S:t Petersburg rodnar du ofrivilligt när en av de ädla adelsmännen närmar sig dig.
   Det var inte många fotgängare på gatorna för tillfället, mest barn som såg ut som människor. Eftersom detta är en av de centrala delarna av metropolen, bosatte sig berömda Stalik-färgade alver här. Det fanns bara en period då minisoldaterna i det glamorösa imperiet under det märkliga namnet Kaganate fick korta semester för att uppleva åtminstone lite liv utan ansträngande drill, för att låta dem känna barndomens glädjeämnen. Dessutom var denna korta semester, jämfört med kaserntiden, ett slags uppmuntran till framgång i studier och stridsträning.
  Att ha åtminstone en liten möjlighet att styra sin tid som man vill är lycka! Det är just därför åsynen av ofarliga skrattande barn, av vilka många, medan de lekande med glädje, till och med flög upp i luften, gjorde kullerbyttor, snurrade som en topp, släppte kalejdoskopiska hologram, gav den magiska staden ett underbart idylliskt utseende.
  Terkin ville komma fram till dem och ställa ett par frågor, men han var rädd. Jag var rädd att de fridfulla, vackra pojkarna och flickorna som tomtar i blommor i sina gnistrande dräkter kanske inte var så fridfulla som de verkar vid första anblicken. Dessutom är det vanligtvis inte typiskt för människor , även tjejer med kronbladshår spelade tydligt krigsspel. Sant, det verkar som om sagor och anime-fantasityper utvecklades , och inte konstgjorda strider. De enskilda holografiska projektionerna var stora och så ljusa att de troget återgav detaljerna. Det som verkade , och faktiskt, plötsligt dök upp sagoslott, fästningar och hus från någonstans i luften och försvann sedan.
  Förbluffad av vad han såg gick scouten och gick och fortsatte att undersöka staden. Vilka fantastiska träd och gigantiska blommor, tiotals och hundratals meter långa, med fontäner och flygande djur hängande på kristallbalkonger, skimrande i solen med en palett av flera sagor . På blombladen visas olika rörliga bilder, som ständigt förändras, oftast kampsporter av olika utomjordingar eller strider i retrostil.
  "Kanske är det här kraftfält!", tänkte pojken och gnuggade sina tinningar, hans hjärna var redo att koka av överflöd av intryck. "Det finns flera ljuskällor här, ett sådant spel av ljus och färger är irreproducerbart på vår planet! märkliga former tar deras sinnesskapelser!"
  Här är en av de sfäriska byggnaderna som hänger på sju ben, kantad med löv, inramad med ädelstenar, var och en målad för att matcha färgen på flaggan för Stalik-färg-alverna. En annan struktur gjordes i form av en sjuuddig stjärna och roterade långsamt runt sin axel. För det tredje föll fem krokodiler, vars svansar korsade sig i likhet med en hakkors-femhörning, och fontäner av hyperplasmatiska stänk och fläckar föll från deras mun. Varje sådan fläck gav ett speciellt, unikt skimmer.
  Andra byggnader liknade nyårsträd, kakor med eldiga facklor och stormiga flerfärgade vattenfall, gigantiska bäckar som går in i stratosfären. Några gigantiska fontäner i form av olika extragalaktiska monster i ädelstenar spydde ut smält metall och konstiga gaser, upplysta av laser- och magolaserstrålar .
  De nedre våningarna i lyxbyggnaderna var fulla av färgglada entréer och utgångar med namn som blinkade på skärmar. Och vad som är konstigt är att alla namn är helt klara: restauranger, butiker, skönhetssalonger, skyttegallerier, nöjescentra av alla nivåer och typer, olika tjänster.
  Den påminde om den många gånger förstorade och ojämförligt mer lyxiga Central Presidential Avenue i Moskva. Terkin var fortfarande mycket liten då, mindes han vagt och slukade nu bokstavligen den bländande kejserliga prakten med ögonen. Naturligtvis hade många saker här inga analoger på jorden. Tja, vilken typ av mänsklig designer skulle placera ut huvudet ner spiror, kupoler och pooler med färgglada varelser som sjöjungfrur, med många blomsvansar och obeskrivligt formidabla monster. Som sabeltandade kaskelot, eller en hybrid av en behornad mammut och en rutig haj! Det är till och med läskigt att se, det verkar som att allt är på väg att kollapsa på ditt huvud och svälja dig hel.
  En av älvtjejerna flög över honom och rörde lätt vid honom med en glänsande långklackad sko. Terkin svajade lätt av slaget, han var redan trött, han hade gått flera mil.
  - Du har förmodligen inte ätit på länge, stjärnkrigare? - den lilla ängeln ringde som en silverklocka.
  Om det fanns några rörliga spår var de uppenbarligen avstängda. Tydligen var de i en avlägsen framtids ultrametropol alltför bekymrade över fysisk kondition. Ytan blev mer sträv med spikar av hårdmetall. Världen flinade och mina bara fötter började klia och klia.
  Jag kom till och med ihåg den berömda aforismen från den berömda författaren och poeten Oleg Rybakov: "För luffare är hela världen beströdd med törnen, som verkar eleganta för oss på grund av vårt stövlade medvetande!"
  ville verkligen äta, för han kändes som om han varit hungrig i flera dagar, förutom att...
  Men vem kan veta hur länge han svimmade .
  Gatan är full av färgglada, inbjudande, mycket förföriskt formade maskiner. En tanke börjar dominera i den unge scoutens blonda huvud: "Det är dags att äta!"
  Den unga krigarspaningen bestämmer ganska logiskt:
  - Du kan inte ha två dödsfall, du kan inte undvika en! Och med en tom mage finns det inget liv, det är bra att falla ner!
  Så snart du närmade dig maskinen dök omedelbart en tredimensionell projektion av en vacker sjufärgad tjej med vingar upp. På ett språk som verkade ryska sa den underbara nymfen:
  - Vad vill den lille men modige erövraren av universum?
  - Ät! - Sa Terkin ärligt, en hungrig gnistra syntes i pojkens blå ögon.
  - En uppsättning av hundra och femton miljoner produkter från hundra tusen biologiska och kemiska grundämnen står till din tjänst. - Feen kvittrade och tillför storlek och ljusstyrka till vingarna.
  - Sedan Kreml-glass, lemonad, juice, tårta och choklad. - Den förtjusta pojken babblade.
  - Vilka typer? Ange din beställning! - Det var två fjärilstjejer och de flinade onaturligt stort.
  - Det spelar ingen roll, så länge det är gott. - Terkin muttrade förvirrat.
  Blinkar ofta av upphetsning och breder ut armarna hjälplöst.
  - Är det så gott som möjligt? I enlighet med den mest populära standarden? - frågade en mild, feminin röst insinuerande. Tydligen har den cybernetiska tjänaren haft att göra mer än en gång med klienter som inte förstår vad de vill ha.
  - Ja! - Pojkscouten Terkin ramlade ut av lättnad.
  - Höj händerna, se rakt ut. Eller ta fram ditt personliga id-kort, minisoldat. - De holografiska nymfeterna sa i kör.
  Boy Scout höjde båda händerna. Ett svagt gult ljus blinkade, tydligen hade det skannats.
  - Din identitet framgår inte av kartoteket, du har inget personligt militärkort, så du kan inte bli serverad. - Flickorna med kronbladsfrisyrer gnisslade och blev omedelbart röda, korsade armarna i en oöverkomlig gest av stjälkarnas färgalver.
  Terkin gick hastigt bort från maskingeväret, hans klackar brände bokstavligen. Detta verkar vara teknotronisk identifieringskommunism. Bara denna upptäckt gör inte mitt huvud lättare, men min mage är ännu mer tom.
  Terkin satte sig på den utsmyckade trottoarkanten, frusen, böjd och vilade hakan mot handflatorna. Jag tänkte... Framtiden avbildades i de mörkaste färgerna. Han är helt ensam i en annan galax, omgiven av överjordiska varelser , varelser som är värre än de mest rovdjur, vilda djur. Och ingen räddningsidé kan komma att tänka på. Oliver Twist hade det bättre i London, åtminstone fanns det människor där som den hemlösa flyktingen själv. Nu, vart ska han gå? Borde han ge upp sig själv och räkna med nåd i fängelset? Där kommer de åtminstone att mata dig, om än på ett så förnedrande sätt, genom en slang.
  Här befann sig Vladimir verkligen i Oliver Twists plats. Den magre och hungriga pojken hade inte längre kraften att gå någonstans, och hans ben bröts skoningslöst till blod på gatstenarna och det grova gruset på Londons stigar.
  Det är också kallt, solen är gömd bakom molnen och nordanvinden blåser över London. Och du är bara ett utmärglat barn, och inte alls en superman som dödade sitt första vuxna offer vid nio års ålder. Eller nej, han kanske trots allt inte är Oliver Twist, utan son till en värdig man och är kapabel till mycket, även i främmande världar. Och trots allt är det varmt här och inte så illa.
  Pojken fördes ur sina tankar av en ringande röst som, som det verkade för Vladimir, tillhörde det ryska språket.
  - Varför är du deprimerad, foton? Det jag ser är att du slickar dina läppar. Det verkar som om du vill köra in princeps -plasma i magen?
  En okänd pojke i gnistrande kläder sträckte fram handen och log. Hur mänskligt det är! Färgen tomtens ansikte är rund, barnslig, inte alls ond, han borde dyka upp i reklam om rätt näring, men han klämmer handflatan för hårt. Pannan är hög, hår i tre färger - orange, grönt, violett i form av kronblad, stora blå och smaragd iris ögon. Visserligen en solbränd, senig hand, som gjord av stål, kapabel att bryta ett ben. Vladimir kunde knappt hålla tillbaka sig själv, utan att visa att han hade stor smärta, barnets handflata var knuten som i en tortyrskruv.
  Det var allvarlig ångest i scoutpojkens röst:
  - Ja, jag är hungrig!
  - Du är tydligen från avlägsna kolonier, du blev svårt bränd, och du ser trasig och konstig ut. - sa den unga blomstertomten med lite sympati i rösten .
  Vladimir, som inte visste vad han skulle svara, kastade en förvirrad blick på sig själv. Kläderna hade faktiskt redan börjat glöda på sina ställen, och huden var röd och flagnande. Antingen från lokal strålning eller en fördröjd reaktion på explosionen. Terkin kände en isande kyla i magen och sa med darrande röst:
  - Jag gissade rätt, jag var i epicentrum av en termisk laddning.
  - Jag tar maten i toppfart, så säger du till mig. - Pojken sprang iväg, som i snabb rörelse, utan att röra den skickligt utformade ytan på allén med sina stövlar.
  Varför Vladimir kände tillit till denna unge av en aggressiv, om än fruktansvärt vacker ras, är svårt att förklara. Kanske tog min ungdom och stress ut sin rätt. Tillbaka, ny hans vän kastade honom flera rosa, ljuvligt doftande knoppar. Den unge scouten började berätta sin historia, utan att hålla tillbaka någonting, han kokade, han ville utgjuta sin själ.
  Blomtomtepojken lyssnade uppmärksamt. Han var lika lång som Terkin, och han var förmodligen ännu yngre. Under samtalet spelade alltid ett rent leende på hans stiliga ansikte. Det är sant att tänderna på ett barn av krigarrasen redan är mycket stora, vitare än snö, och strålarna från flera armaturer reflekterades från dem som solstrålar. Maten som togs från automaten visade sig vara överdrivet god, den överstimulerade receptorerna och i stället för att mätta, väckte den aptiten.
  När Vladimir, efter att ha talat ut, tystnade, sa den unga blomstertomten och steeliken klokt:
  - Ja, det ser ut som ett mirakel, men du kommer inte att överleva här. Du kommer snabbt att identifieras, speciellt eftersom det varje dag sker en datorkontroll av alla personligheter. För ett par dagar sedan, mycket nära, fanns det en sådan " plasmaslipare "; rymdskepp exploderade som superfyrverkerier . Redan från ytan kunde man se hur de sönderrivna skeppen färgade himlen. Det är bra att den huvudsakliga " tröjan " gick över linjen.
  Blomtomten pekade på centralstjärnan Rifumuru .
  - Nu har allt blivit mycket strängare, en total verifikationsregim. - Pojken såg orolig ut. - Ja, och innan var kontrollen seriös. Säkert är även denna maskin, liksom andra, kopplad till Department of Love and Justice.
  - Så din hemliga polis är tillkallad? - Vladimir, lekande busigt, grimaserade med ett leende, hur roligt begreppet kärlek lät i nationen, mot vilken bakgrund fascisterna var busiga dagisflickor.
  - Ja, det finns flera avdelningar, och alla pratar om kärlek. - Blomtomtepojken förde ihop sina ögonbryn, och hans blick blev sträng. - Det är som ett hån mot sunt förnuft. Till och med min far, en ekonomisk general i fjärde rang, är rädd för dessa avdelningar. Kom igen, gå snabbt . Jag ska ta dig dit.
  Vladimir började springa och hans nya partner flög högre upp och tog scoutpojken i kragen och uppmanade:
  - Det är bäst att gömma sig i en nattbar, den är full av alla sorters skräp !
  Det verkar som att den här färgtomtepojken visste mycket, för när han tog upp Rubiks kub ur fickan och vände på den, dök en enorm fisk upp mitt på stigen, den tittade med sina dova ögon och blinkade förvånat mot killarna. . Visserligen såg de åtta tandraderna gjorda av ädelstenar inte alls ofarliga ut, men ögonen var så vänliga, precis som Vladimir Ilyich Lenins på affischen.
  Partnern knuffade Vasily och morrade:
  - Hoppa efter mig! Då blir det mycket lättare för dig, lilla !
  Och utan att fråga om ett svar drog han Terkin med sig....
  De befann sig i en riktig labyrint av otaliga korridorer och salar. En riktig, speciell undervattensvärld, där det finns mycket underbara saker. Terkin rusade efter sin motsvarighet.
  Ett månggifte av lampor och prydnadsföremål av olika former och sammansättningar glittrade i korridorerna. Dessutom såg de väldigt färgglada ut, som i Moskvas tunnelbana, och kanske ännu vackrare. Samtidigt rörde sig pojkarna snabbt . Terkin kände sig ganska pigg och rusade så fort han kunde, men kunde fortfarande inte hålla jämna steg med sina partners. Miljön runt dem förändrades hela tiden. Antingen dök det upp stora salar med högt i tak, eller så kollapsade alléer längs vilka extremt utarbetade bilar rullade, och en samovar på larver med diplodocus-kam verkade inte alls vara det mest utarbetade konstverket.
  Vladimir hann knappt hoppa tillbaka, hans ben var nästan krossat. En köpman dök genast upp, som såg ut som en paddsvamp med en rosettnäsa. Hon kvittrade kärleksfullt:
  - Skulle du vilja köpa moderiktiga flygande sneakers?
   Scoutpojken flinade:
  - Ja, det är lättare att springa utan skor !
  Blomstertomtepojken bekräftade oväntat:
  - Jag har ett extra par, men låt honom springa iväg nu , han kommer att se mer ut som min tjänare!
  Vladimir blev förnärmad och utbrast högt:
  - Jag kommer aldrig att bli en slav!
  Blomtomten skrattade till svar och varnade:
  - Du kommer inte ta ett steg här utan mig. Inget bråk!
  Pojkarna saktade ner lite och ställde sig på den rörliga gångvägen. Hon bar dem som en strömmande bäck, och pojkarna stampade också med fötterna. I rummet bredvid arbetade ganska jordiska pojkar i genomskinliga badbyxor på pumparna. Blomtomten klev av stigen och pekade på de svettiga, solbrända pojkarna till Vladimir.
  - Du förstår, det här är antropoida primater - exakt samma som du. I vårt imperium är de slavar, så var inte för kaxig. - Utseendet på färgtomten verkade säga till Vladimir, du har otur. Du håller på att kollapsa.
  I själva verket såg de unga slavarna utmattade ut och deras kroppar var torra av måttlig näring och hårt arbete. Det är sant att när blomtomtepojken dök upp framför dem och viftade med handen började slavpojkarna le och visade upp sina friska tänder. Och då viftade Vladimir också med handen till dem.
  Därefter ställde de sig igen på löpbandet och ökade tempot, vilket ökade farten. Blomtomten sa ganska klokt:
  - Eftersom du är en människa, då kan du bara vara i vårt imperium som en slav. - När han fångade Vladimirs arga blick, förklarade herrpojken nedlåtande. - Men slavar är olika. Några av dem har själva slavar, eller till och med busiga slavar!
  Och generalens son pekade med långfinger mot nästa sal. Där arbetade redan nakna slavar. Flickorna skilde sig från varandra i ansiktsdrag eller hårfärg, men samtidigt, utan undantag, var de alla vackra och unga. Slaveri och hårt arbete förstörde inte alls proportionerna av deras figurer.
  Vladimir blev ofrivilligt kär i slavflickorna. De kännetecknades av sin skönhet och elastiska hud, atleticism, men inte alls köttiga. På planeten jorden ser man inte ofta en sådan perfektion av flickors kroppar, och i en sådan mängd. Inget fett , ingen slapp hud, allt är så harmoniskt och perfekt, och viktigast av allt finns det tusentals tjejer här.
  Terkin sa entusiastiskt:
  - Så mycket vackert på ett ställe!
  Blomtomten varnade pojken:
  - Du är inte bra! Vissa tjejer här är femtusen år gamla.
  Terkin svarade automatiskt:
  - Visslande!
   Vakten dök upp i form av en haj med sex ben och en mössa på huvudet, med fenor som sticker ut under visiret. Övervakaren snurrade på sina små mässingsknogar och en bländande bäck flög ut ur den och träffade flickornas ryggar, ben och bröst, vilket fick dem att skrika hjärtskärande och hoppa.
  Terkin kunde inte längre stå ut med detta. Pojkspanaren attackerade hajen med en tigerunges raseri. Han sköt mot den vågade anfallaren, men Vladimir lyckades undvika och träffa landbarracudan i tarmen med all kraft . Den store mannen väsnade och försökte kasta bort pojken med svängningar av sina fyra tassar. Som svar sköt Vladimir mot fiendens haka, även om hans skenben gav vika för akut smärta, men fiendens kitinösa hölje brast också, vilket fick honom att utgjuta rött blod.
  Terkin knäppte när hajen tappade balansen och lade till ett knä i tinningen i den mötande rörelsen. Den rovdjur tystnade, och många flickor började jubla av glädje.
  Men blomstertomten, denna glada pojke, var den gladaste, han klappade gillande Vladimir på axeln:
  - Du beter dig med värdighet! Modig och cool!
  Terkin sa oväntat blygsamt:
  - Egentligen är jag inte så cool som jag tror. Just nu är jag till och med lite rädd.
  Blomstertomtepojken nickade nedlåtande:
  -Du stympade precis en slav. I vårt imperium har alla medborgare, utom färgalver , status som slavar. - Herrpojken skrattade gällt. - Men självklart är slavarna själva av olika rang! Och ni, skönheter, kysser min krigarslavs fötter.
  Flickorna bugade och närmade sig Terkin en efter en. Pojken lät dem gärna kyssa hans underben. Det är så skönt när man blir överös med kyssar upp till knäna av så vackra slavinnor, som dock byter om varandra och turas om. Vilket gör den ännu mer bedårande och lite kittlig.
  Vladimir vaknade av att han faktiskt blev kysst av tjejer. Visserligen inte lika vacker som i drömmen, och med tatueringar i ansiktet, men välbyggda och fullt utvecklade. Och det var sex av dem, de duschade kyssar inte bara på benen utan också i ansiktet.
  Terkin skämdes olidligt och samtidigt talade en liten men ihärdig man inom honom. Och sedan rusade allt fram i en frenetisk pantomime av Eros, när jordbävningar skakar haven och flammande vulkaner bryter ut på botten. Allt är jordiskt, fysiskt och kosmiskt på samma gång.
  Efter flera timmar av tornadon svimmade Vladimir igen och återvände nästan omedelbart till en seriedröm.
  Under tiden kunde Artemis fortfarande leverera ett riktat anfall till fienden och genomborra tyrannosaurus hjärna. Och det enorma djuret, som tjatade i vånda, kliade på brickan med sina stora och krokiga klor, frös.
  Artemis doppade sin bara, mejslade fot i den rödbruna pölen och lämnade flera vackra, graciösa avtryck och utbrast och höjde båda blodiga svärden:
  - Seger!
  Publiken applåderade...
  Gudinnan Kali, vi måste ge henne kredit, tog det och gjorde en generös gest. Hon knäppte med fingrarna på sin högra hand. Och på Artemis handflata dök en gyllene ring med en stor diamant, storleken på en valnöt, upp.
  Gudinnan Kali sa med förtjusning:
  - Ta emot min generösa gåva, o värdiga de värdiga!
  Artemis bugade sig för henne. Och sedan till hallen. Därefter gick hon till vila med de bara, graciösa, mycket vackra och förföriska fötterna på en riktig kvinnlig ängel. För henne var striden vunnen.
  Och hon gick stolt, bara iklädd trosor, eftersom hennes bh hade spruckit under en utdragen strid, och hennes fulla bröst med röda bröstvårtor var blottade.
  En sådan underbar, låt oss inse det, gladiatortjej utkämpade en strid med ett monster och ett fruktansvärt monster.
  Och den redan lite bortglömde prinsen kom in i hallen, åtföljd av tomtebågskyttar. Samma som förförde Elizabeth och involverade henne i ett stormigt äventyr. Men hittills har detta äventyr varit begränsat till fängelse och mycket exotiska, till och med intressanta drömmar.
  Tomteprinsen var väldigt stilig. Som alla alver hade han ett slätt, hårlöst, rödaktigt ansikte, som en vacker tonåring, men med en modig haka.
  På hans huvud fanns en turban dekorerad med stora smaragder.
  Han tog den och bugade sig för den onda gudinnan Kali. Hon nickade tillbaka till honom med ett leende och kurrade:
  - Hej, prins Suleiman! Jag tror du gav mig en present?
  Tomten i turbanen svarade självsäkert:
  - Javisst, å gudinna! Och jag tror att du kommer att bli glad över min gåva.
  Bågskyttarflickorna förde Kali med en kista där det fanns något ganska tungt.
  Slavpojkarna tog denna kista ur händerna på alverna och förde den närmare älskarinnan. Och de öppnade locket ganska skickligt.
  Guld och dyrbara smycken glittrade faktiskt där.
  Gudinnan Kali, som såg väldigt nöjd ut till det yttre, sa:
  - En väldigt bra present. Tja, Suleiman, du kan sitta bredvid mig.
  Prinsen bugade och satte sig faktiskt närmare den stora gudinnan.
  Så med tigerns flin sa hon:
  - Hur mår vår gäst?
  Elfprinsen förtydligade:
  - Menar du Elizabeth?
  Gudinnan Kali nickade instämmande:
  - Det är precis hon!
  Suleiman log sött och sa:
  - Inget speciellt! Han sitter i fängelse i samma cell med grevinnan-nymfen Drachma. Det enda är att hon ser några otroliga och vilda drömmar.
  Gudinnan Kali piggnade till:
  - Vilka andra drömmar?
  Elfprinsen svarade självsäkert:
  - Från en speciell värld som inte kan kallas magisk, snarare är den teknisk, bara inte på den kosmiska, utan snarare på den atomära nivån. Det vill säga när det redan finns kärnvapen, men det finns inga flygningar ut i rymden ännu.
  Gudinnan Kali rynkade pannan och frågade:
  - Är hon inte från det tjugoförsta århundradet av jordens historia? Gör de smartphones, men flyger de inte ut i rymden?
  Suleiman skrattade och svarade:
  - De försöker flyga, men svagt. De kan inte ens klättra till månen. Vad kan du göra , primitiv!
  Gudomen anmärkte:
  - Men deras datorer är i toppklass?
  Tomteprinsen nickade:
  - Inte dåligt! Jag gillade särskilt iPhones . Om du lägger till magi till dem, kanske det finns någon mening.
  Trollkungen noterade:
  - Bättre än technomagic ! Det är då teknik och magi kombineras för att skapa fantastiska effekter.
  Suleiman ryckte på axlarna och svarade:
  - Jag vet inte om magi, men teknik är inte särskilt populärt hos oss. Men i själva verket befinner hon sig i en dröm i en värld som fortfarande är dåligt utvecklad när det gäller elektronik. Det finns dock världar där människor flyger mellan stjärnorna och till och med skapar rymdimperier. Och detta är också en otvivelaktig faktor!
  Gudomen Kali flinade och svarade, denna kvinna av extraordinär skönhet:
  - Visst, det finns en sådan sak! Och teknik, och magi, och världar där rymdskepp är byggda i storleken av en anständig asteroid. Än sen då?
  Trollkungen noterade:
  - Jag skulle vilja ha sådana tekniker. Skapa till exempel en atombomb och släpp den på en hel armé på en gång!
  Suleiman morrade:
  - Nåväl, gud förbjude!
  Den onda gudinnan Kali fnissade och blottade sina tänder:
  - Ja, det vore mycket coolare. Även om vi måste hylla att en sådan sak skulle vara extremt grym. Fast jag är grym!
  Och så beställde hon:
  - Låt oss ta en ny kamp, vi vill ha kul!
  Publiken stöttade gudinnan, som inte vill ha kul. Och så ljuder signalen igen. Den här gången gick den mest naturliga dvärgen i strid. Han är inte lång , ungefär en och en halv meter, men han har axlar som en garderob och ett långt skägg. Själv i rustningar och stövlar. Tydligen är han en erfaren fighter som håller ett vapen i händerna, en yxa på höger sida och en dolk i vänster. Och utseendet är så självsäkert.
  Gudinnan Kali flinar och noterar:
  - Det kommer att bli en blodig strid! Dvärgen i det här fallet är ond, och till skillnad från Artemis kommer han inte att visa nåd!
  Fyra pojkar, omkring tolv eller tretton år gamla, sprang ut på arenan från andra sidan. De bar, enligt traditionen av slavar, endast blå badbyxor. Solbränd, barfota och mager. Pojkarna höll ett svärd i sina högra händer och en sköld i sin vänstra. Rätt söta slavar.
  Elvhertiginnan, som satt bredvid gudinnan Kali, noterade:
  - Det är synd att skicka söta pojkar ihjäl !
  Ondskans kejsarinna mumlade:
  - Det är synd om biet, men biet står på granen!
  Sedan lade hon till:
  - Dvärgen kan också dö - det finns fyra av dem, och de har redan kämpat i dueller!
  Sannerligen började slavpojkarna viska och titta i sidled på dvärgen, som inte var längre än dem, och det fanns bara en.
  Kalis följe började satsa. De hade redan sett gnomen i aktion. Oftare dödade han ett lejon eller en varg och ett par gånger pojkar. Och de flesta satsningarna var på honom.
  Gudinnan Kali noterade:
  - Kampen kommer att bli väldigt intressant. Kom låt oss gå!
  Gongen låter. Och dvärgen slår sin yxa och rusar mot sina fiender. Och pojkarna skingrade sig och stod i en halvcirkel. Och pojkarna förberedde sig tydligen för en sådan strid. De växlade ganska skickligt när dvärgen försökte svinga sin yxa och undvek en direktträff. Och yxan fortsatte att snurra.
  Dvärgen är förstås fysiskt väldigt stark och är trots sitt klumpiga utseende snabb. Och så fångade hans yxa en av de unga gladiatorerna så att skölden brast av slaget och barnet sårades.
  Här började pojken, för att muntra upp de olyckliga killarna som skickades till slakt, sjunga:
   Jag är en hit och miss, även om jag fortfarande är en pojke,
  Alltid redo att slåss mot orcher...
  Även om förmögenhet ibland är som en dåre,
  Men unga år hjälper till!
  
  Varhelst det fanns ett busigt barn,
  Ödet kastade oss ibland till Mars...
  I fäderneslandet är varje blöja en krigare,
  Och Karabas kommer inte att fånga honom i nätet!
  
  Jag är en modig och mycket skicklig pojke,
  Ge inte efter för svårigheter är mottot...
  Idag barn, imorgon officerare,
  Låt oss bygga en cool elfinism snart !
  
  Det finns många stora krigare i Elphia,
  Var och en av oss är en fighter och pionjär...
  Vi kommer att stoppa angrepp av vilda orcher,
  Låt oss visa världen ett exempel på mod!
  
  Det finns inget ord för oss - svaghet och trötthet,
  Barn-riddare är kapabla till vad som helst...
  Och det kommer inte, jag tror på det, ålderdom,
  Fast ibland finns det nollor!
  
  Jag blev en pionjär i en blodig strid,
  Alla vildmarker passerade, en rasande orkan...
  Och de orkiska motståndarna går under,
  Vi kommer att slå Führern!
  
  Tro inte på de som är fula och pratar,
  Faktum är att styggelsen är en slug räv...
  Idag älskling, imorgon med bödlar,
  Men pionjärens samvete är så klart!
  
  Jag tror att det kommer en tid som är ljusare än ljuset,
  I vilken evig elfinism härskar...
  I riddarnas dikter sjungs drömmen,
  Rasande orkshism har kastats i avgrunden !
  
  Så folk, tro, ett underbart öde väntar ,
  Vi kommer verkligen att besegra tomtarna...
  Vi kommer att skingra, jag vet, vi är moln på himlen,
  Låt oss klara provet ärligt och med ett A!
  
  Det finns en krigare i Elfia och ett barn från krubban,
  Vi är inte starkare, vi kan inte hittas coolare...
  Och pojkens röst är väldigt ringande,
  Vet att vår pionjär inte kommer att vända sig bort från stigen!
  
  Uppnå pojken ett stort öde,
  Bli en demiurg och gör gott...
  Ansiktena på ikonerna är välsignade,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Vi kommer att bli högre och över hela universum,
  Elfia är ett mäktigt land...
  Och familjens styrka i strid är oförändrad,
  Bli förstörd av Orkler Satan!
  
  Vi kommer snart att marschera längs Orklin,
  Och jag kommer för alltid att vara en pionjär...
  Även om vi har blivit mycket äldre barn,
  Men det finns fortfarande inget behov av halva åtgärder!
  
  Vi vill göra vårt fosterland stort,
  Uppnå ära från de gråa århundradena...
  För den högsta familjen med tusen ansikten,
  Kommer att ge styrka till våra nävar!
  
  Kort sagt, vi kommer att kämpa modigt,
  Jag tror att vi kommer att besegra orkshisterna på ett avgörande sätt...
  Vi behöll det som var viktigt i våra hjärtan,
  Ovanför oss är familjen och Guds kerub!
  Ovanför oss är familjen och Guds kerub!
  . KAPITEL nr 9.
  Den blonda tjejen vaknade. Och kedjorna klingade, hennes rygg gjorde ont av att ljuga. Det är sant att de kastade ett litet halm för att göra det mjukare för skönheterna.
  Cellen var ren, utan råttor, man kunde till och med se varm men frisk luft som blåste genom stängerna.
  Drachma svarade med ett leende:
  - Du är försov, men drick lite mjölk. De började älska oss!
  Det fanns verkligen en kanna färsk mjölk och kakor. Tjejen drack lite och åt ett tunnbröd med ost. Och hon noterade:
  - Så varför sitter vi här? Kanske dags att kalla in oss för förhör?
  Nymftjejen noterade:
  -Du har mycket livliga drömmar. Och magikerna från gudinnan Kalis följe tittar på dem.
  Elizabeth blev förvånad:
  - Hur vet du det?
  Drachma svarade med ett leende:
  - De drog upp Diamond Morph . Jag känner hans närvaro. Och med dess hjälp laddar de ner dina drömmar, vilket får det att se ut som en film.
  Den blonda flickan slog sina bara fötter och kurrade:
  - Wow! Och det är coolt! De gör filmer av mina drömmar! Och detta ger mig stor glädje!
  Nymfgrevinnan nickade:
  - Ja, det är ett nöje för dig, men ... Det är osannolikt att den onda gudinnan Kali gör detta i ett gott syfte. Detta kommer säkert att skada människor. Och inte bara, förstås, människor. Men också till andra levande varelser.
  Elizabeth sjöng hårt:
  Ondskan är stolt över sin makt,
  Gudinnan Kali drog sitt svärd...
  Men med en blond tjej är jag en kerub,
  Bakom henne kommer det att finnas kraften från Familjens Gud!
  Och hon drack mjölk med bravur och åt en ganska fräsch och god bulle med ost och kanel. Men tydligen var det något blandat i mjölken.
  Den blonda flickans safirögon började sluta sig och hon kurrade:
  - Vad i helvete!
  Drachma nickade:
  - Ja, de vill spela filmen igen. Men det gör inte ont ändå.
  Elizabeth ville säga något som svar, men hennes ögon stängdes till slut och hon föll i en djup sömn.
  Men drömmarna var verkligen mycket levande, och förnimmelserna skilde sig lite från verkligheten.
  En nasal röst grymtade:
  - Du måste ha övning.
  - Att vi inte föddes i går, och partisanerna inte torterades. "Elizabeth låtsades vara kränkt, hennes svarta ansikte grimaserade till och med, som om en panter hade tandvärk. - Fysisk och moralisk påverkan, det är så naturligt.
  Två pansarbilar körde in på en landsväg. Bilarna skakade när de körde över ojämna ytor. I allmänhet var det inte längre så bekvämt. En av de mäktiga soldaterna försökte då och då luta sin armbåge mot Elizabeth. Flickan bestämde sig för att visa sin karaktär och gav honom en stark slag i ansiktet.
  Han flög ifrån ett kraftigt slag. Det är sant att han inte stängde av. I raseri rusade han mot Elizabeth:
  - Du får det i baken, slampa! - Han skrek till fullo . De andra soldaterna skrattade och tutade.
  - Var, men du räcker inte till mer! - Flickan slog honom i halsen med kanten av sin handflata med en kobras snabbhet. Fightern blev halt och föll omkull som en säck. - Ja, du är inte tillräckligt tjock för en boxare.
  Översten tittade in i kupén.
  - Vad är detta? - frågade hon strängt. Mer exakt, hennes röst liknade dånet från en hungrig tiger.
  - Låt oss utöva vår rätt att välja! - svarade Elizabeth.
  Nu godkände den kvinnliga överstens rytande:
  -Slog du ut David Haye ? Vilken bra tjej. Alla soldater är inte kapabla till detta, den här killen har svart bälte i karate.
  - Och en grupp hjärnor! - Den blonda tjejen avslutade.
  Roar som svar:
  - Vilken grupp?
  Elizabeth sa:
  - Handikapp!
  Den kvinnliga översten slickade sina fulla läppar och skakade på dubbelhakan:
  - Ja, du är en kvickhet. Okej, jag tar dig och din vän till förhör. Det kommer att bli underhållande.
  Två pansarfordon nådde byn. Soldaterna spreds runt i utkanten. Det var sextio av dem, femtio män och tio kvinnor. Plus två tjejer till. Specialstyrkorna rörde sig i samförstånd, men de erfarna krigarna Elizaveta och Drakhma noterade ändå förekomsten av missräkningar under förberedelserna. Tydligen hade massförtryck bland militär personal effekt. En gång i tiden accepterades förresten inte svarta alls i de gröna baskrarna, men nu är de alla svarta. Stalins politik tar ut sin rätt. Nedfallna löv prasslar under fötterna, himlen är fortfarande svart och dyster, det enda som saknas är vargens ylande. Kapellet syns, men istället för ett kors hänger det en femuddig stjärna med en större övre svans.
  Tjejer vill verkligen ta av sig stövlarna och springa barfota, speciellt med bara sulor är det så skönt att känna strävheten och ojämnheten i jorden, när varje bula, varje kvist och bula känns.
  Här närmar de sig ett hus markerat med ett kors skrivet med gul krita.
  Elizabeth viskar:
  - Symboliskt är gult svekets färg.
  Drachma svarade:
  - Det är som en saga om Ali Baba och de fyrtio tjuvarna. Samma naivitet hos skyttarna. Hur dumt är det här, vem siktar på detta?
  Hunden i båset börjar skälla.
  - Här är ännu en punktering , åt helvete med allt plötsligt. Nu blir det ett fullständigt misslyckande.
  En pojke på tio år dyker upp på tröskeln. Ljushårig, som de flesta barn, med en lätt solbränna, blir du inte brons under den brittiska solen. En tunn kropp syns genom trasorna. Han springer upp, blinkande små, bara fötter, nedslagen och kliar sig, till hunden och säger:
  - Tufi , finns det främlingar här?
  - Desarmera, men döda inte! - Översten befaller.
  Specialstyrkorna rusar mot pojken. Barnet skriker:
  - Mamma! För hjälp! - Och springer iväg, blinkande bara, smutsiga klackar.
  De rusar efter honom, lassot flyger och slukar hans fotled. Pojken faller, rycker och försöker förgäves fly.
  Översten sprang fram till honom och petade honom grovt med hennes fot:
  - Håll käften, valp. Är hertiginnan här?
  Pojken skakade negativt på huvudet:
  - Det är så det är! Du ljuger!
  Barnet gnisslade av rädsla:
  - Nej, nej! Jag talar sanning!
  - Det är ett gult kors ritat här. - Sa översten. - Men titta.
  En gammal kvinna dök upp på tröskeln. Hennes ansikte var äckligt och skrynkligt, en guldtand blixtrade. Hon sa med sprakande röst:
  - Hertiginnan av Valencia sover.
  Den kvinnliga översten morrade:
  - Är det starkt?
  Den fula gamla förrädarkvinnan kväkade:
  - Jag blandade henne med vedinfusion.
  Den svarta damen vrålade:
  - Bind fast pojken, så pratar vi med henne på plats.
  Soldaterna trängde sig in i huset. Atmosfären i den var enkel, rustik. Den adliga damen själv somnade utan att klä av sig på sängen. Hertiginnan var i det vanliga militära kamouflaget, en blek och ljushårig dotter till Storbritannien.
  Skönheten är speciell, som hos en medeltida prinsessa, som luktar av en speciell aristokrati.
  Den svarta kvinnan- översten blottade sina tänder:
  - Jag älskar verkligen blondiner. - Och hon tog tag i hertiginnans snövita hår med sin svarta tass.
  Hennes partner, överstelöjtnant, noterade:
  - Det är för tidigt att dra det. Hon är som en stock. Vi måste få Snövit till sinnes.
  - Hålla med! - Sa översten.
  Från bältet tog hon fram en liten spruta och en ampull. Hon öppnade den med ett knäpp med fingrarna och öste upp en kub.
  - Det är så vi hanterar oliktänkande . - Sa hon och slet sönder ärmen på sin tröja och injicerade spetsen i en ven.
  Hertiginnans ansikte blev rosa och hennes ögon öppnades.
  - Glad uppvaknande till dig! - Översten slog hennes hand på hennes kind, hon rodnade genast. - Hur sov du, skönhet ?
  Hertiginnan såg sig omkring. Runt henne syntes de uteslutande svarta ansiktena från amerikanska specialstyrkor, som tittade på henne med nyfikenhet, som ett konstigt djur.
  Översten riktade pistolen:
  - Nu ska du berätta allt för oss.
  - Låt honom avslöja druidernas skydd. - Föreslog den korrupta och mycket otäcka gumman.
  Översten blottade sina tänder:
  - Det är allt! De skapade en underground som är farlig för den nuvarande regeringen. Och det måste snarast avslöjas.
  Överstelöjtnanten tillade:
  - Tala, de Valenska , annars kommer jag att såra dig mycket.
  Hertiginnan slog ut sina läppar och gav dem en föraktfull blick.
  - Jag ska inte berätta någonting för dig, red Yankees.
  Den kvinnliga översten skrek:
  - Det är så det är! Klä av henne då!
  Hertiginnans skjorta slets av på en gång, specialstyrkornas mäktiga händer slet av hennes bälte, drog av hennes byxor och blottade hennes smala ben. Stövlarna slets av, följt av underkläderna. Fighters verkade vara skala en nöt med hur snabba deras rörelser var. Den stolta hertiginnan, en av Storbritanniens mest framstående damer, befann sig naken framför grova svarta soldater som tittade på henne med uppenbart intresse och drog salta skämt.
  Ett tjut hördes:
  - Oj, vilken vit kropp hon har!
  Vilda skratt och hånfulla ord:
  - Det ser ut som om hon ramlade ut i snön!
  Skratt igen:
  - Nej, i krita!
  Grymtande av en lustfylld galt:
  - Hur kommer den här huden att se ut om den blir täckt av brännskador?
  - Och munnen! Vallmofärgade läppar som skapade för att tjäna oss! - Sa den största svarta mannen.
  Hertiginnans kyskhet led mycket som en naken prinsessa före män av låg börd. Hennes ansikte blev rött av ilska och skam.
  Den ädla flickan skrek:
  - Nej, ge mig tillbaka mina kläder och titta inte på mig så!
  Översten lade sin okvinnligt håriga hand på hennes bröst och klämde ihop hennes scharlakansröda bröstvårta, färgen på en mogen jordgubbe.
  - Nej, vad bra hon är ! Du vet, jag kan beställa, och femtio män kommer att våldta dig på olika sätt.
  - Du vågar inte göra det här. - Viskade, darrande överallt, hertiginnan de Valenne .
  Den grymma honan morrade:
  - Och varför är det så!
  Den nakna vackra flickan kväkade:
  - Motsäger den kommunistiska moralens kod.
  Översten skrattade och drog i bröstvårtan på hennes högra bröst och noterade hur vilt hertiginnans hjärta bultade. Sedan körde hon handen över magen, kliade sig med naglarna och sjönk lägre. Hertiginnan var vriden, men hon kunde inte göra någonting, eftersom hon var bunden vid sängen, och till och med ligisterna höll henne i armar och ben.
  Den kvinnliga officerens röst var lika äcklig som klister:
  - Så här! Det är skönt att förödmjuka kungligheter. Vet du hur Stalin beordrade den engelske kungens död?
  Hertiginnan kväkade av rädsla:
  - Jag hörde ! Det här är en asiatisk barbar.
  Den kvinnliga översten, som njöt av orden, slickade sina läppar av njutning och sa:
  - Ja, King George hade ett uroxhorn fast i rumpan och hett bly hälldes i det. Den spelades till och med in på band och visades för oss. Så att alla kan se hur våra härliga organ bryter de envisa och stolta. Ingen rang kan skydda dig från straffavdelningen "CHIP" eller "Heder och rättigheter".
  Den ädla flickan ropade:
  - Ja , med största sannolikhet är ni bara patetiska bödlar. Känner dig som obetydliga människor försöker du resa dig på bekostnad av andras lidande.
  Översten flinade:
  - Det här är ljuv hämnd!
  Drachma anmärkte:
  - Det lantliga klocktornet är obetydligt bland skyskraporna, men majestätiskt bland hyddor!
  Och så tillade hon och flinade:
  En slav som förödmjukar en kung är en gud för en timme och en djävul för evigt!
  Översten lade sin hand på hennes axel:
  - Bra gjort. Du talar väldigt väl. Jag funderar till och med på att ge dig rätten att piska den envisa hertiginnan.
  Nymfgrevinnan invände:
  - Jag tycker inte att det är värt det. Min hand är för tung. I det här fallet kommer hennes kropp snabbt att förlora känslighet.
  - Jag håller med om detta. De första tolv slagen är mina. - Översten tog fram en gummipiska från hennes barm.
  Drachma lade märke till hur spänd och orolig Elizabeth var, fylld av rättfärdig ilska. Hon försökte lugna henne genom att viska i hennes öra:
  - Var återhållsam.
  Hon svarade med en knappt hörbar röst:
  - Jag kan inte. En kvinna torteras.
  Drakman logiskt lugnad:
  - Vi har ett genomförandeuppdrag. Vad är i jämförelse livet för en hertiginna. Dessutom är det någon annans blod .
  Elizabeth tystnade. Översten befallde:
  - Vänd på den!
  Ligisterna gjorde just det och lade prinsessan på magen. Piskan visslade och föll på den släta vita ryggen.
  - En gång! - Översten befallde sig själv. Hon slog hårt och skickligt och sträckte ut piskorna. Hertiginnan, som inte kunde hjälpa sig själv, skrek och lämnade flera ränder på ryggen.
  - Två! Tre! Fyra! - Översten slog nästan utan att svänga, vilket orsakade smärta, men undvek allvarliga skärsår. - Nu, som ryssarna vill säga, ett varmt bad, med en kvast.
  -Du studerade med de Sade. - Hertiginnan de Valencia skrek.
  Den kvinnliga polisen slickade sina läppar och nickade:
  - Kanske! En av få vita människor jag respekterar.
  Översten fortsatte att plåga hennes rygg och försökte täcka den jämnt från hennes skinkor till hennes axlar. Hon lyckades, bara några droppar blod kom ut.
  svarthåriga vixen vrålade:
  - Jo, den första delen av proceduren är klar. Kommer du att prata? Berätta för oss var druiderna gömmer sig?
  - Nej aldrig! Du kan ta mitt liv! - Sa hertiginnan.
  Den kvinnliga överstelöjtnanten föreslog:
  - Kanske strö lite röd paprika på hennes skavsår? Detta kommer att få henne att yla vilt.
  Översten avbröt:
  - Det är inte värt det! Hon kommer att förlora medvetandet från den smärtsamma chocken. Kan vara frånkopplad under lång tid.
  Den sadistiska kvinnan föreslog:
  - Då aktuell! Detta är en av de renaste formerna av tortyr.
  - Nåväl, låt oss försöka, Brown och Kim tar med elektroder och en dynamo. - Sa översten. - Det här är faktiskt en av mina favorittyper av tortyr.
  Medan de var upptagna med hertiginnan förhörde den gamla kvinnan en bunden, barfota pojke, som redan hade gått ner i vikt under ockupationen.
  - Ja, vill du att jag ska ge dig lite honung? Berätta för mig var druiderna är. Då får du mycket pengar från de röda befälhavarna.
  Pojken viskade:
  - Snälla klappa mig på huvudet.
  - Bara! Säkert! - Den gamla sträckte fram handen till honom. I det ögonblicket grep pojken, konstruerad, hennes finger med tänderna på en rovvargunge. Han lyckades bita av en bit hud.
  - Tjänar dig rätt, förrädare. - sa pojken.
  Den gamla skrek och drog uppmärksamheten på sig själv.
  Översten hoppade fram till henne!
  - Varför morrar du, gumman ?
  Den häxliknande farmorn väste:
  - Ja, den här valpen biter.
  Den kvinnliga överstelöjtnanten morrade:
  - Så kanske hänga honom?
  Den gamla damen gjorde en slug min:
  - Det är inte värt det! Den här pojken är en budbärare för druiderna. Han kan berätta var de är.
  Den kvinnliga översten morrade:
  - Är det så? - Så han måste förhöras.
  Pojken bars ut och placerades framför översten. Den blonda pojken var rädd, men försökte ge sig själv ett modigt uttryck och stickade sina små ögonbryn.
  Översten flinade:
  - En trevlig pojke, men samtidigt vår fiende. Kanske kan du berätta allt själv? Då får du ett chokladgodis.
  Pojken skakade energiskt på sitt blonda, kortklippta huvud:
  - Nej!
  - Är det så? Sen måste vi pigga upp honom lite med en piska. - Översten nickade till soldaterna. De slet lätt av barnets sjaskiga trasor och blottade hans tunna rygg med utskjutande vassa skulderblad.
  Den kvinnliga officeren vrålade:
  - De ägnar sig tydligen inte åt god mat här.
  - Ditt styre förde de rika ut i fattigdom. - Pojken svarade. - Folk svälter.
  - Men festens ljus värmer. - Översten höjde piskan. - Här bad hertiginnan:
  - Slå honom inte!
  Den svarta kvinnan vrålade:
  - Ah! Ja, du är barmhärtig! Så du kommer att berätta allt för oss.
  Den vackra flickan bad:
  - Nej! Bäst att slå mig.
  Den kvinnliga översten fnissade:
  - Vi kommer alltid att hinna med det här.
  Överstelöjtnanten noterade:
  - Pojken jobbade som budbärare för druiderna. Titta så brutna hans ben är.
  I själva verket var barnets bara fötter täckta av skrubbsår, blåmärken och punkterade av tistlar. Det var tydligt att han hade sprungit hundratals mil, och venerna på hans anklar var svullna, vilket tydde på en tung belastning. Överstelöjtnanten rörde vid pojkens förhårda fot med fingrarna:
  - Hårt , kanske går han barfota även i vinterkylan.
  Översten anmärkte:
  "Så han är inte främmande för smärta." - Och hon förde ner piskan på barnets axlar.
  Pojken ryste, hans runda ansikte rynkade, men förblev tyst.
  - Han har blivit piskade förut. - Det märkte överstelöjtnanten.
  Den kvinnliga översten morrade:
  - Vi kommer att hitta en lösning!
  Ännu en piska. Ingen reaktion. Nu mellan skulderbladen. Pojken var bara tyst, hans andning var tung, bloddroppar föll.
  Översten tilldelade tolv slag och stannade, tydligen var pojkens uthållighet att beröva honom nöjet.
  - Och han är gjord av järn, han tål sådana slag.
  Överstelöjtnanten noterade:
  - Den vita proletärens friska blod.
  - Tycker du inte att pojkens ansikte liknar hertiginnan lite? "Den kvinnliga översten lutade ansiktet.
  Den kvinnliga överstelöjtnanten invände logiskt:
  - Inte riktigt! Det verkar bara så. De kan inte vara släkt. Blont hår är bara vanligt i Storbritannien.
  Den svarta sadisten fnissade:
  - Möjligen, men det är också misstänkt.
  Hennes partner svarade ganska logiskt:
  - Kom igen! En ädel son kommer inte att springa barfota över törnen. Hur som helst, det är dags att börja med elchocktortyr.
  Två höga kommandosoldater bar in en dynamo i rummet.
  - Nåväl, skärmaskinen har kommit. Ja, vem ska vi börja med? - frågade överstelöjtnanten.
  - Bättre med hertiginnan. Hon skriker så vackert. - Svarade den coola kvinnliga översten.
  - Låt oss sedan ansluta elektroderna. - Sa den onda kvinnan.
  Översten tog en stor tändsticka ur hennes ficka, tände den och förde den till pojkens bara häl. En liten låga slickade de packade förhårdnader av barnets lilla fot. Han ryckte till, men bet sig i läppen och höll tillbaka sina skrik, han luktade bränt kött.
  Den kvinnliga översten flinade:
  - Nej! Den här pojken är definitivt inte så enkel. Därför först hertiginnan.
  Efter att ha anslutit elektroderna slog de kvinnliga bödlarna på strömmen. Gnistor passerade genom hertiginnans vita kropp, hon välvde sig och kvinnan utbröt ett vilt skrik.
  Här avbröts han av maskingevärsskott, kulor genomborrade den kvinnliga översten och överstelöjtnanten och sprayade andra soldater.
  Drachma märkte i ögonvrån att Elizabeth sköt. Krigargrevinnan sa:
  - Jag orkade fortfarande inte.
  Elizabeth vrålade:
  - Jag måste utstå sådan tortyr. När allt kommer omkring är dessa bara degenererade av underjorden.
  - Hålla med! - Drachma stöttade henne i sin tur och öppnade frenetiskt eld.
  Den blonda krigaren sjöng:
  - Spara dem inte, utrot de onda reptilerna som squashkryp, bränn dem som kackerlackor!
  Efter att ha skjutit klippen undvek flickorna kulorna, laddade om och attackerade de överlevande. De flesta av specialstyrkorna satt ihophopade i ett rymligt rum, och de var mycket svårare att döda. Den gamla förrädarskan sprang iväg, men sprang in i sin egen partners bajonettkniv.
  - Så här! - Bastarden fick det av sitt eget folk . - Drachma summerade och spottade så att hennes saliv plattade till kackerlackan.
  Elizabeth avslutade de två sista. En av dem lyckades kasta en granat, och flickan snappade upp den med sin stövlade fot i farten och skickade den ut genom fönstret.
  Den blonda terminatorn mumlade:
  - Gör inte människor illa.
  Det hördes ett högt ljud utanför fönstret och skrik hördes. Vissa människor hade otur och dödades inte direkt, nu väntade plågan.
  Efter att ha tagit bort ett fyrtiotal personer, eller snarare djur, i huset, hoppade Elizabeth och Drachma ut för att avsluta resten. Samtidigt föraktade inte flickorna att använda dolkar och sparkar .
  Speciellt Drachma, efter att ha gjort ett otroligt språng, slog sin motståndare i näsan med hälen, samtidigt som han slog ut hans benvävnad i hjärnan. Döden var omedelbar. Elizabeth krossade sin käke med sitt knä och krossade samtidigt sitt adamsäpple. Samtidigt lyckades hon inte bli fläckad av blod .
  Den blonda krigaren sa:
  - Du är som Chrysostomus, du blödde ihjäl.
  Flickan undvek linjen, som dock med sina artefakter inte var skrämmande, och rammade själv fienden med ett ljus.
  Elizabeth gnisslade:
  - Få den jävla outfiten ur sin tur.
  Drakman släpade inte efter:
  - Det är dags att ge alla en uträkning.
  Det fanns få specialstyrkor, och de var förvirrade efter att ha förlorat sina befälhavare. Det visade sig vara irriterande lätt att döda de överlevande . Vilket är vad tjejerna gjorde. Drachma kastade den sista högt, så mycket att han genomborrades av en påle i magen.
  Nymfgrevinnan sa:
  - Jag behandlar dig som en vampyr! Be att du inte blir krossad av tapiren!
  Flickan släppte ut ett giftigt skratt. Elizabeth gick fram till henne:
  - Det luktar inte av levande soldater runt omkring oss. Bara färska lik luktar.
  - Och den här soldaten är ett lik, klädd i en fårskinnsrock! - Drachma skämtade. - Jaha, vad ska vi göra nu?
  Den blonda terminatorn föreslog:
  - Låt oss titta på våra fångar.
  Elizabeth gick mot huset, Drachma bakom sig. En gammal kvinna höll på att dö vid tröskeln.
  Elizabeth lutade sig mot henne:
  - Ska jag avliva dig?
  Den förrädiska mormodern sa:
  - Jag vet inte vad det är för nazist !
  Den blonda terminatorn sa:
  - Utan en smärtsam död!
  Den fula gamla kvinnan svarade:
  - Hallå! Detta! Jag levde dåligt och jag dör dåligt. Jag kommer att säga avslutningsvis att det var vampyrer, druidernas eviga konkurrenter, som gjorde mig redo för svek.
  Elizabeth blev förvånad:
  - Vadå, finns vampyrer?
  Den förrädiska mormodern bekräftade med ett väsande pip:
  - Ja visst. Men de är få och lever i hemlighet! Om du vill träffa en av dem, gå till adressen, Trapmlilirov Street , nummer tjugo. Lösenordet är "Cross and Grave".
  Mormodern gurglade och tystnade och svimmade.
  Den blonda terminatorn, förbryllad, anmärkte:
  - Hon dog! Det här är precis vad ett möte med en vampyr kan ge oss.
  Drachma svarade:
  - Mycket, Lizonka. För det första, bland vampyrerna är det förmodligen missnöjda med den nya röda regimen, och för det andra, om de finns, kommer detta att vara en värdefull upptäckt.
  Elisabeth, nyfiken, frågade:
  - Så hur förnekar vetenskapen deras existens?
  Nymfgrevinnan bekräftade med ett leende:
  - Åtminstone så här! Dock inte alla. Många välrenommerade forskare är övertygade om att det finns blodsugande människor. Dessutom skrev de till och med avhandlingar om detta ämne.
  Den blonda terminatorn kurrade:
  - Ja, jag vet om det. Jag var till och med tvungen att läsa motiveringen till myten om Koshchei den odödlige.
  Drachma svarade med ett leende, hennes pärlande tänder gnistrande:
  - Vad det än är kommer vi att ha möjligheten i åtanke.
  Flickorna sprang in i huset.
  Pojken hade redan lyckats klippa av repen och fått hertiginnan till sinnes. Han försökte dra på sig sin trasiga skjorta. När hon såg Elizabeth och Drachma komma in, täckte hon sig hastigt med alarmerande ljus i hennes ögon. Flickorna var i uniformen för Röda armén i CSA.
  Och i smink med svart hy och lockigt hår.
  Elizabeth sträckte ut sin hand:
  - Var inte rädd! - sa hon kärleksfullt.
  - Och jag också! - Drakman bekräftat. - Vi biter bara Storrysslands fiender och de som vill skjuta oss.
  Pojken log.
  - Valencia, det här är våra vänner! De kom med bra saker.
  Hertiginnan frågade:
  -Är ni ryska agenter?
  - Ja, du kan tro oss! - sa Elizabeth.
  Flickan skakade på sitt bara vita ben och sa förvånat:
  - Men samtidigt svart!
  - Det här är vår stora hemlighet. - svarade Drachma. - Vi behöver i princip inte svara för någon.
  - Jag håller med om detta. - Hertiginnan gjorde ett försök att resa sig, pojken stöttade henne. Drachma märkte att barnet var smalt, men trögt och starkare än hans ålder:
  -Är du en druid? - Hon frågade honom.
  Pojken svarade:
  - Jag är bara en budbärare Arthur. Det är sant att han deltog i vissa ritualer. Jag kan känna styrkan.
  - Och vad känner du från oss? - frågade Elizabeth.
  Det kapabla barnet svarade självsäkert:
  - Att ni är varelser från en annan värld, utrustade med ovanligt enorma förmågor. Dessutom ger dessa pärlor som du har under kläderna ett påtagligt flöde av energi och skapar ett fält runt dig.
  Drachma frågade tveksamt:
  - Ja, du är verkligen en druid, men varför går du runt i trasor?
  Pojken svarade med fängslande uppriktighet:
  - Det här är en asketisk utbildning. Den bildar en ren aura runt själen, stärker kroppen och ger skydd. Ju svårare ditt kött är, desto större styrka har din ande.
  Elizabeth bekräftade ivrigt:
  - Då förstår jag! Det här är som de indiska yogisarna som klättrade nakna till den isiga toppen av bergen för att få tillgång till högre energiformer.
  - Ja, vi studerade yogautövningen. - Sa pojken. - Det här är ganska intressant. Andra folks erfarenheter förtjänar studier, inte försummelse. Ni ryssar har också trolldomsorganisationer. På grund av förföljelse från den ortodoxa kyrkan gömmer de sig, så allt är inte heller lyckligt inom religionen.
  Drachma nickade:
  - Om jag inte var ateist skulle jag faktiskt föredra mina förfäders tro: gammalkyrkoslaviska. Kristendomen är slavarnas religion som förvandlade den mäktigaste och friaste nationen till en flock får. Det var trots allt tack vare ortodoxin som livegenskapen etablerades i Ryssland. Prästen lärde: Gud uthärdade och befallde oss!
  Elizabeth, inte helt säker, sa:
  - Det var många misstag på medeltiden, men nu verkar inte prästerna vara emot framsteg.
  - De är inte emot framsteg i ord , men de hindrar utvecklingen av mänskliga förmågor. Människan kommer antingen att uppnå allmakt eller försvinna! Människan är avsedd att antingen leva som en gud eller dö som en mask! - sade Drachma utan en skugga av tvivel.
  - Det här är väldigt likt sanningen. - Elizabeth instämde med en inte särskilt glad blick. - Men det är omöjligt att bli en gud utan Gud!
  Drachma utbröt ut och stödde hennes sidor med knytnävarna:
  - Eller så är det kanske tvärtom!
  Pojken avbröt dem:
  - Vi druider känner igen Gud, men vi tror att Bibeln är felaktigt skriven och översatt.
  - Nåväl, Arthur! - Det är inte en fråga om översättning. Slip bara inte en kullersten, den blir inte en pärla. - sa Drachma.
  Ett barn med filosofens egenskaper sa:
  - Du talar bra. Röd. Bara mycket blod kommer att utgjutas på grund av röda tal.
  - Och även ljusa idéer och goda avsikter. - Drachma märkte.
  - Ju renare idé, desto mer smuts fastnar på den under genomförandet! - Pojken Arthur märkte. - Ni ryssar vill också förena hela världen i en broderlig familj av nationer.
  - Hur säger man! - Elizabeth tvekade. - Formellt stod det först under Sovjetunionen i konstitutionen att processen för att bilda Sovjetunionen skulle slutföras med införandet av den sista republiken. Och i det moderna Ryssland förbjuder till och med lagen direkt kampanj för världskrig.
  Drachma noterade:
  - Rus har alltid strävat efter expansion, precis som Storbritannien och vilket land som helst. Och en enad mänsklighet, under en gemensam regerings styre, är vår framtid. Och det är bättre om företrädare för Ryssland dominerar det. Åtminstone för oss. Förresten, i vår värld kan bara två länder mer eller mindre adekvat förvalta planeten: Ryssland och USA.
  - Och Kina? - frågade Elizabeth.
  - Under kommunistpartiets ledning är det dömt till förnedring. Och i allmänhet är nittio procent av Kinas ekonomiska tillväxt västerländska investeringar. I princip har kommunistpartiet blivit borgerligt! - sa Drachma med arg röst.
  Den blonda tjejen sa i en lugn ton:
  - Jag tror att om Zjuganov hade vunnit i Ryssland skulle den ekonomiska politiken ha skilt sig lite från den moderna.
  Nymftjejen bekräftade lätt:
  - Det skulle vara till vänster, men det skulle i huvudsak vara samma kapitalism . I allmänhet hade ryska kommunister otur med sitt ledarskap. Endast unga, energiska kadrer kan rädda kommunistpartiet.
  Pojken sa:
  - Du behöver inte det ryska kommunistpartiet. De har redan kommit till makten här, större delen av befolkningen lever på ransoneringskort, det är omöjligt att köpa vanliga kläder. Och många har glömt vad kött är. Jag provade till exempel bara en gång på julen.
  Elizabeth gnisslade:
  - Och hur?
  Den unge druiden svarade:
  - Gott! Fast choklad är bättre. Jag lyckades på något sätt stjäla en bricka. För den begångna stöldhandlingen fick jag lida astral försoning: trettiotre piskrapp. Hans rygg var täckt av blod, och efter piskning tackade han lärarna för deras vetenskap.
  Den blonda tjejen twittrade:
  - Nja, det här är överlag bra. Okej pojke, presentera oss för druiderna.
  Pojken stampade med sin nakna, lilla, brutna fot och svarade :
  - Jag har inte befogenhet att göra det här. Jag ska berätta för mina bröder om dig. Sedan, om de anser det nödvändigt, kommer de att kontakta dig. Jag ska inte dölja att ortodoxins grepp också är hårt, vi skulle vilja ha Storbritanniens självständighet, inte den engelska provinsen.
  - Kanske kommer en prorysk regering helt enkelt till makten i Storbritannien. - Sa Drachma. - Dessutom ska jag prata med Zjukov så att han försvagar den ortodoxa kyrkans inflytande. Detta leder till överdrivet bevarande av vetenskap och framsteg.
  Elizabeth anmärkte:
  - Det är inte klart att utvecklingen har avtagit.
  Nymfgrevinnan noterade:
  - Det här är en subtil process, men bedöm själv om kristendomen har den nödvändiga vitaliteten.
  Elizabeth noterade och blottade sina tänder:
  - Alla ateistiska regimer har kollapsat, eller som i Kina pågår det en återupplivandeprocess av kristendomen. I allmänhet stannade ortodoxa kommunister bara kvar i det fattiga Nordkorea, och till och med Fidel Castro böjde sig för påven. Kristendomen har på intet sätt tappat mark i vårt universum. Även om det är sämre på vissa ställen så är det islam, inte ateism. Erkänn det, hur många 100% ateister finns det?
  Drachma svarade sarkastiskt:
  - Jag antar att mer än 100 % är kristna.
  Hertiginnan avbröt dem:
  - Jag är katolik! Sant, inte fanatisk. Jag medger att det romerska påvedömet hade många synder och misstag. Men samtidigt är katoliker och ortodoxa kyrkor systrar. I Ryssland är det för mycket press på dem som inte är ortodoxa . Om det inte finns så många katoliker och lutheraner, så är till exempel baptister nästan förbjudna. Jag tycker att det borde finnas mer frihet här.
  Elizabeth nickade:
  - I England brändes baptister en gång på bål. Förresten, inte ens i Ryssland klappade de mig på huvudet. Nu har moralen blivit friare. Men i verkligheten kan inte alla föreställningar vara korrekta. Kristus själv sa: En tro, en herde, ett dop! Därför försöker vi konsolidera alla folk i ett multinationellt imperium genom en enda religion. I slutändan bör detta stärka den nationella harmonin.
  Pojken invände:
  - Tvång förstör kärleken, du kan kyssa piskan, men det är lättare att bita tänderna i den.
  - Du talar bra, unge filosof! Jag hoppas att vi ses igen, men nu åker vi till London. Ja, och jag varnar dig, vi kommer att ändra vår identitet . - sa Drachma.
  Pojken räckte dem kastanjen:
  - Ta det! Detta är en sökartefakt, med dess hjälp hittar vi alltid dig om det behövs.
  Elizabeth log:
  - Det ser barnsligt ut, men av någon anledning tror jag på det.
  - Du måste ta det i munnen och viska: - Behöver hjälp - Och vi hörs! - Sa Arthur.
  - Fantastisk! Vi kommer att göra det. Men frågan är, vad händer om vi hamnar för långt? - frågade Elizabeth.
  Den barfota, stilige pojken svarade självsäkert:
  "Då kommer jag ensam och hjälper till."
  Drakman tvivlade:
  -Ja, hur kan du hjälpa henne! Vi såg dig så hjälplös.
  Arthur svarade med ett sött leende:
  -Din rätt att tro eller inte tro.
  - Sedan gick vi, och förlorade så mycket tid. - sa Elizabeth.
  Flickorna tog ledigt, tog dokumenten från översten och överstelöjtnanten och gick praktiskt taget oskadda vidare. Deras plan ändrades något. Det var nödvändigt att ta på sig en ny identitet . Översten och överstelöjtnanten var alldeles lämpade för detta. Deras lik översköljdes med bensin och sattes i brand. Ja, för säkerhets skull. Andra kroppar kastades i en avloppsbrunn. Det är grymt, men nödvändigt. Legenden att det var en strid med partisaner passade inte. Alltför misstänkt, sextio personer dödades, och endast två befälhavare lyckades överleva. Det luktade tribunal.
  Det kommer att bli nödvändigt att rapportera att soldaterna har återkallats för ett viktigt uppdrag. Under några dagar skulle det kunna fungera, men mer behövs inte.
  Drachma svarade argt:
  har faktiskt hamnat i problem , Elizabeth. Vi fick verkligen problem ! Du borde inte ha skjutit.
  Den blonda krigaren invände:
  - Varför? Vi räddade två underbara människor från död och fanatism. Hertiginnan och pojken, som inte alls är så enkel. Dessutom dödades sextiotvå, inte de allra sista krigarna i CSA-armén. Detta är ett seriöst plus!
  Nymfgrevinnan mumlade:
  - Hur är det med nackdelarna?
  - Vilka är nackdelarna? Vi kan nu säkert resa i hela landet. Läs dokumenten. Särskilt auktoriserade specialstyrkor "Commando". Vi har nu tillgång till toppen. - Elizabeth spärrade ihop ögonen. "Kan du inte med en enkel blick se alla våra fördelar?"
  Drachma kliade sig på sitt tjocka huvud av svart hår. Sedan, med stor skepsis, noterade hon:
  - Risken för exponering ökar. Vi vet ingenting om dem, men andra kanske vet.
  Den blonda krigaren svarade självsäkert:
  - Alla jänkare är ungefär likadana. Du behöver bara vara arrogant mot dina underordnade och servil inför dina överordnade.
  Nymfgrevinnan flinade:
  - Du kanske har rätt.
  Översten och överstelöjtnanten var ungefär lika till flickornas byggnad. Var deras efternamn kamrat Dietrich och Zitrich? Kvinnorna var lite tjockare än tjejerna, men det var inget problem. Att byta ansikten är i princip inte svårt. I allmänhet, med deras kamouflagekonst, kunde problem bara uppstå om föremålet för ersättning var mycket högt, eller omvänt, för litet. När det gäller rösten så behärskar även vanliga människor konsten att imitera. Flickorna satte sig i bilar och körde till London.
   Eftersom de befann sig i olika pansarfordon körde de tyst, utan att starta några diskussioner. I allmänhet är det svåraste att få en alkoholist att ge upp sin flaska och en religiös fanatiker att ge upp sina åsikter!
  På vägen stötte de på vägspärrar fem gånger. Tre passerade utan dröjsmål, på två ville de kräva dokument, men när de fick reda på att överste Dietrich och överstelöjtnant Zitrich släpptes igenom.
  - Gör din plikt, pojkar! - skrek Elizabeth.
  - Stick inte ut huvudet bara! De kommer att slita av dem med vad du än äter! - Drachma skämtade.
  "Ja, med våra ransoner," började officeren. -
  Drachma slog ut:
  - Vadå, du är inte nöjd med lödningen?!
  Han svarade snabbt:
  - Nej, jag är nöjd med allt, beröm var kamrat Stalin!
  Nymfgrevinnan vrålade:
  - Så håll käften!
  Den sjätte checkpointen låg precis vid ingången till den brittiska huvudstaden. Themsen rann till vänster och Corfe, den berömda fästningen, steg till höger. Långa mynningar av luftvärnskanoner stack ut ur den. De kunde användas både mot stridsvagnar och flygplan.
  Väggarna är tjocka och verkar ha blivit speciellt tätade. Sammantaget ett mäktigt citadell som täcker London. Elizabeth kom ihåg att under luftstriden om England skulle Hitler tilldela fyrahundra flygplan för att förstöra Korfu. Men stadens murar stod kvar. Det är sant att nazisterna brände staden Coventry. Hitler introducerade till och med en fras efter detta: coventrify !
  Flickorna bad om dokument. Vi tittade på ljuset. Och tydligen kände de igen det och brast ut i leenden.
  - Fru Zitrich. - Officeren vände sig till Elizabeth. - Hur går det?
  Den förklädda blondinen skrek:
  - Vi krossar partisanerna och andra onda andar . Partisanerna är svaga, men den inre fienden är starkare. Jag kanske borde kolla upp dig?
  Officeren vände sig bort och mumlade:
  - Jag är pålitlig!
  Mördartjejen gick amok:
  - Vad händer om du stoppar in elektroder i munnen? Kommer du då att erkänna?
  Som svar, skrämt babblande:
  - Behövs inte! Kamrat Zitrich.
  Den blonda tjejen fortsatte att vara fräck:
  - Och du kallade mig fru. Detta är kantat av straff.
  Officeren var bokstavligen kvävd av rädsla:
  - Jag talade fel! Typ av en twist!
  - OK! Var tyst, säg ingenting, det är vinter i ditt hjärta. - Elizabeth körde iväg.
  Drachma visade sig vara mer återhållsam i kommunikationen, skakade lätt på huvudet, men svarade ingenting:
  - Mitt pass finns kvar hos mig. - Hon sa.
  London på natten var nästan öde. Poliser med bulldoggar strövade omkring på gatorna. Ett utegångsförbud var i kraft. Flickorna stoppades flera gånger i själva staden. Tills de kom till Red Fist Hotel. Här kunde vi sakta ner. Själva huset inrymde en 24-timmars officersrestaurang.
  - Vill du inte sova, kamrat Zitrich? - frågade Drachma hånande Elizabeth .
  -Det beror på vem, kamrat Dietrich! - Den blonda terminatorn svarade. - Inte med stock.
  - Du kan göra det med en stock om den är stor. - Drakman uttalad med en vulgär antydan. - Jag ska säga dig, utan att betrakta det som en ära och inte ta mitt ord för det, bordellerna är vår ära, smicker, nattfjärilar har ätit upp sin päls!
  Den blonda krigaren anmärkte:
  - Vad pratar du om, Dietrich? - Det ser ut som absolut nonsens.
  Nymfgrevinnan mumlade:
  - Säg inte till Lizonka! Just det, humoristiskt.
  Elizabeth förtydligade:
  - Och ganska platt.
  Flickorna gick till restaurangen. De ville samtidigt äta för att lyssna på berusade polisers samtal. Även under den totalitära stalinistiska regimen fanns det vissa eftergifter för officerare. I synnerhet på en restaurang kunde de inte arresteras för att de pratade, om det inte handlade om direkt förräderi. Så det fanns något att lära sig.
  Elizabeth gick nästan ohörbart, och Drachma tvärtom trampade - ja, två högt uppsatta officerare kunde inte gå som de ville, nämligen barfota. Jag fick stå ut med att bära stövlar som var långt ifrån bekväma. Det fanns vakter vid ingången, två ganska tuffa studsare, men de släppte igenom tjejerna utan vidare.
  - Kom in, kamrat överstar. - Sa de.
  Krigarna flinade med sina svarta ansikten:
  - Självklart! Annars är det knepigt!
  Restaurangen hade ljuskronor på och ett elefantskinn hängde på väggen, vilket gav rummet ett inhemskt utseende.
  Flickorna gick fram till disken och beställde en pizza martini, samt en bit fet fläsk. Å ena sidan skulle detta kunna övervägas i dålig smak, men röda amerikaner gillar att äta, bara så. Dessutom verkar fläsk betona din ateism.
  Trots allt anser även många kristna henne som oren.
  Elizabeth tog bara en klunk av martini, och Drachma, naturligtvis, sänkte ett helt glas utan att ens rycka till. Men officerarna började tala tystare. Jag åt lite pizza.
  Smaken av älgkött, korv, svamp, tomater, ost med söt alkohol var ovanlig. Ganska trevlig. För experimentet spred Elizabeth chokladsmör på en bit fläsk. I allmänhet var det brist på alla varor i CSA, särskilt mat, men de amerikanska officerarna, särskilt elitenheterna, verkade leva i en annan värld. Så de kunde visa upp sig , speciellt om de hade pengar. Nåväl, Drachma och Elizabeth hade tillräckligt med dollar. Dietrich och Zitrich själva var rika, och de runt omkring dem hade något. Drachma provade också oljorna på fettskiktet och noterade:
  - Gott.
  Elizabeth gnisslade:
  - Så ät och drick!
  Poliserna fortsatte sitt samtal. Vi diskuterade händelser vid fronterna och partisangrepp.
  Det sistnämnda var dock ett sidoämne:
  - Militanter från White Lion-gruppen sprängde tåget. Trettio soldater och sex officerare dödades. Mer än hundra skadades.
  - De jävlarna ! Vårt folk misshandlas. - Sa en officer i majors uniform. - Vi måste införa avrättningar av gisslan. För var och en av oss, hundra engelsmän.
  - Redan inskriven! Avrättningar genomfördes. Omkring femhundra kvinnor och barn brändes. - Den andra svarade. Nu ska partisanerna få ett tufft avslag. Stalin själv sa: "Använd alla metoder, även de mest allvarliga, mot terrorister och banditer." I synnerhet måste familjer ta ansvar för gerillan.
  - I går torterade vi vita banditer. De gav oss sina medbrottslingar.
  - Ja, vi behöver fortfarande avrätta bekanta och andra med anknytning till partisanerna.
  Tonen i samtalet blev tystare:
  "Våra trupper på östfronten led allvarliga förluster. Ryssarna använde atombomber mot koncentrationen av våra trupper. Hundratusentals dödade och sårade.
  Ett skrämt grymtande som svar:
  - Ja, jag såg själv brända befäl lastas av på transportplan. Många av dem blev helt enkelt blinda och deras ögon blödde ut. Vems hår har kommit ut?
  Och ett dumt gurgla:
  - Vilka barbarer dessa ryssar är! De har björnar som går rakt igenom gatorna.
  Och ännu ett skrämt pipande:
  - Och tigrar talar också.
  Nästa utrop var mer skeptiskt:
  - Det finns inga tigrar i så kallt väder.
  En av poliserna lade fingret mot hans läppar och sa:
  - Och de har speciella, sabeltandade monster!
  . KAPITEL nr 10
  Elizabeth kunde knappt hålla tillbaka sitt skratt:
  - De kan döda dig med sin basar.
  Drachma avbröt henne:
  - Lyssna mer noggrant, kanske råkar du på något värdefullt.
  - Översten berättade själv att man i ryska laboratorier kombinerade genomet från människor och tigrar. De visade sig vara fruktansvärda krigare. Nästan osårbar, kapabel att hoppa högt. Det är som att de ser ut som kvinnor med lejonmanar. - Den unge mulattkaptenen började.
  Majoren avbröt honom:
  - Det här är alla rykten! Men jag hörde att vi på allvar har kombinerat genomet från råttor, människor och gorilla. Detta ger sådana fighters, inte en enda kula kan döda dig, även om du träffar dem i huvudet. Skrämmande mutanter. Det är de som kommer att ge oss en härlig seger över ryssarna! De mäktigaste fartygen är redan redo för detta, de kommer att transportera barnkammaren.
  - Är inte detta en fiktion? - Röster hördes.
  Officeren utbrast:
  - Nej! Allt är helt rätt!
  Ljudet tystnade lite. En överste på ett fyrtiotal närmade sig flickorna. Han sträckte fram handen.
  En djup röst hördes:
  - Ni, jag förstår, är mina kollegor. Vad gör du?
  - Ingenting, vi äter och sover inte! - svarade Drachma skämtsamt.
  Översten föreslog artigt:
  - Vill du inte dansa med mig?
  Nymfgrevinnan skrek:
  - Först, champagne!
  - Servitör, ge oss lite mousserande vin från Texas ! - Översten skrek.
  Drachma spände ögonen. En ung flicka i en ljus klänning sprang fram till dem och höll fram en bricka med upphällda glas.
  Skönheten twittrade:
  - Snälla, mina herrar!
  - Ömsesidigt! - Översten klämde den mycket unga varelsen, som inte såg mer än sexton år gammal ut, i botten. - Var med mig, sjung en sång! Låt Stalin-Cola skumma.
  Elizabeth piggnade till:
  - Ja, och beställ oss Stalin-Cola och whisky.
  Den högre officeren log kärleksfullt:
  - Bra! Du har en speciell smak.
  Stalin-Cola var en blå vätska med en lätt smaragdsmak. Något som dragon, bara starkare och sötare i smaken. Kanske till och med för söt, till och med tråkig.
  Den blonda tjejen mumlade:
  - Ja, det här är för mycket!
  Översten blottade sina tänder:
  - Det finns för många surrogatsockerersättningar. Var inte blyg, tillsätt mer whisky så får du en cocktail.
  - Tack för rådet! - sa Drachma.
  Tjejerna drack mycket, men höll sig friskt i huvudet. Fast de blandade in diverse struntprat.
  Den blonda krigaren sa:
  - Ja, det här är bara super!
  Sedan började de dansa, men översten hade en flodhästs nåd. Elizabeth och Drachma fladdrade som fjärilar. Kanske blev de till och med medryckta. En oväntad fras avbröt nästan deras dans.
  - Dietrich och Zitrich, var har du lärt dig att dansa så bra? - muttrade killen i uniformen av kaptenen på ministeriet för heder och rättigheter.
  - Åh, hej kille! - frågade Drachma honom. - Du kanske vill följa med oss.
  Ett skäggigt sovjetiskt skämt blinkade genom Elizabeths huvud.
  Müller frågar SS-översten:
  - Hur är det för Stirlitz att bo i ett främmande land, under ett främmande namn, med ett främmande språk i många år? Erkänn det, gömmer du dig från underhållsbidrag?
  Röst bakom scenen:
  - Aldrig tidigare har Stirlitz varit så nära att misslyckas.
  fungerade inte dårskapsspelet .
  Istället för att svara drog väktaren fram sin pistol och riktade den.
  - Tja, händerna bakom huvudet. Gå med mig så blir det en identitetskontroll! - Sa kaptenen.
  - Eller kanske kontanter! - Drachma kastade en nål mot kaptenen, den var nästan osynlig, och slog honom i pannan. Flickan sprang fram till honom, drog ut nålen och tryckte fingret på hans hals. Efter detta var minnet av den olyckliga spionen helt förlorat, och en dag senare skulle han dö av ett slag.
  - Du förstår, det verkar som att de här korna inte kunde borgerliga danser. - Hon viskade knappt hörbart.
  - Ja! - Elizabeth sa, - Falskstarter och tango är inte för dem.
  - Hittills är våra resultat noll, vi har inte fått reda på någonting. - Drachma talade utan att röra på läpparna, så utifrån såg det ut som att tjejerna helt enkelt log.
  Elizabeth noterade:
  - Vet du vad jag tycker!?
  Nymfgrevinnan sa nästan tyst:
  - Tala, ljusa lilla huvud!
  Den blonda tjejen föreslog:
  - Vi behöver förhöra chefen för Londons, eller brittiska, departement för heder och rättigheter. Han borde verkligen vara medveten så att inga absurditeter uppstår. Du vet vad åtgärder kan leda till utan en enda samordnare.
  Drachma argumenterade inte:
  - Jag förstår! Men vi vet inte hans namn än.
  Elizabeth kurrade med ett leende:
  - Låt oss ta reda på! Vår närmaste överordnade, kamrat generallöjtnant Brumer. Den här bör vara medveten om.
  Krigarenymfen höll med:
  - När ska vi gå till honom? Just nu på natten?
  Den vackra blondinen argumenterade inte:
  - Varför inte! Vanligtvis arbetar människor som han i stil med Stalin hela natten, och klockan fem, som bara är en sommargryning, går de och lägger sig.
  Drachma noterade med ett flin:
  - Ja, det är logiskt!
  Elizabeth skakade på sina starka höfter, ryckte på sina muskulösa axlar och föreslog bestämt:
  - Så vi åt, drack och nu är det dags att hälsa på chefen.
  Nymfgrevinnan frågade knappt hörbart:
  - Kommer du väl ihåg Zitrichs gång? Titta, vi kan väcka starka misstankar.
  Den blonda krigaren lugnade:
  - Självklart glömmer vi ingenting.
  Drachma öste upp översten och vaggade honom till sömns med sin beröring och satte officeren på en stol. De andra soldaterna fortsatte att prata.
  En av dem sa med djup röst:
  - En gång fångade vi en cool rysk brud. Så stor, två meter hög.
  Otroliga utrop hördes:
  - Tja, du häller! Det finns inga sådana saker !
  Som svar, ett kvickt fniss:
  - Det här är en rysk kvinna, en arbetshäst. Så vi sex anslöt oss till henne och stoppade i oss korv till vårt hjärta.
  Horn hördes:
  - De sparkade henne i röv !
  Nästa är vulgärt:
  - Visst! Hon var väldigt nöjd!
  Och skratta igen:
  -Har du testat att ha samlag med en tiger !?
  Och ett belåtet kakel:
  - Jag ska definitivt prova det! Detta kommer att bli en kuken-huken !
  Amerikanerna, mestadels svarta, skrattade. Elizabeth viskade till Drachma:
  - Kanske döda dem!? Vilka töntar !
  Nymfgrevinnan invände logiskt:
  - Varför glöda? Dessutom är de redan dömda. Genom att döda dem kommer vi bara att avslöja våra kort.
  Den blonda terminatorn föreslog:
  - Du kan göra det här mjukt och omärkligt, att genomföra strejken som vi fick lära oss på FSB, försenade döden.
  Den förklädda nymfen blev nyfiken:
  - Oj, det här är ett intressant förslag.
  Elizabeth och Drachma närmade sig officerarna.
  Nästan unisont utropade de:
  - Tja, killar, ni kanske vill ha riktiga kvinnor, och inte ryssar som döden.
  - Vadå, ni är coola brudar. - Killarnas ögon lyste upp.
  Elizabeth och Drachma kom fram en efter en och kramade snabbt om killarna. De gjorde detta mot alla, sedan vände de sig bort. Den blonda flickan slog tyst på walkie-talkie och den pipade.
  - Egentligen ringer de oss, tills vidare.
  De falska svarta kvinnorna lämnade de förvirrade killarna. Elizabeth skonade bara en ljushyad officer, han var för ung och vacker. Nu mötte killarna döden av stroke och hjärtinfarkt inom två dagar. Så skönheterna utförde en skonsam rengöring. I denna underbara dröm spelade de rollen som superfighters som helt enkelt hade fantastiska färdigheter och kunde göra saker som skulle vara avundsjuka för elitens specialstyrkor i vilket land som helst.
  - Nåväl, allt går enligt plan än så länge. - sa Drachma.
  Elizabeth förtydligade:
  - Du menar med improvisation.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - General Brumaire väntar nog på oss.
  Där centrum av ministeriet för heder och rättigheter ligger, upptäckte flickorna från kartor som tagits från bödlarna som de dödade. Därifrån visste de namnet på sin närmaste överordnade. Men totalt sett gav kartan en uppfattning om London, trots den inte särskilt komplexa krypteringen.
  - Staden är inte alltför dåligt försvarad. - sa Elizabeth till sig själv.
  Drachma bekräftade detta med ett leende:
  - Du kan se i den ungefär femtio tusen amerikanska och ungefär lika många engelska soldater från den reguljära armén. Plus hundra trettiofem tusen poliser från mer än en tredjedel av legosoldaterna.
  Den blonda underrättelseofficeren noterade:
  - I själva staden, om det blev förstörelse, togs det bort. Han ser ganska bra ut.
  Flickorna lämnade restaurangen, imiterade lätt berusning, vacklade och flirtade med säkerheten. Efteråt slappnade de av och gick med en spänstig gång.
  Till att börja med bestämde de sig för att överstens tjänstebil skulle passa bättre för resan.
  Föraren försökte göra invändningar, men fick en nål i nacken och frös. Drachma satte honom ner och berättade adressen för honom.
  Lyktorna blinkade igen, trots att kommunisterna skröt med sin ordning, ett par lampor stod snett och brann inte. Det finns många röda och modifierade brittiska flaggor med hammaren och skäran på gatorna. Och porträtten av Stalin är enorma, enorma monument har rests. En av dem är i centrala London, inte mindre än tvåhundratjugofem meter. Stalin pekar sin högra hand mot öster och håller en granat i sin vänstra hand.
  Drachma sa:
  - Ganska smaklös bit!
  Elizabeth höll med:
  - Författaren borde kanske ha suttit i fängelse för att ha överfört folks pengar. För detta monument kan du bygga ett hangarfartyg, eller två slagskepp.
  Drachma, det blev roligt:
  - Vem vet! Han kanske redan sitter.
  - Amerika är som en enorm buss, den ena halvan sitter, den andra skakar, det finns bara en kontrollant, men alla andra är harar! - Elizabeth skämtade.
  - Nej, det är mer som ett skepp i storm, hälften är sjuk och den andra rusar runt! - Drachma gnuggade hennes öra. - Något kliar. Kanske är det smink blandat med mascara?
  Den blonda spionen noterade:
  - Kvaliteten verkar inte vara den sämsta, och den ska inte släpa efter i vatten, och det finns ingen mascara här.
  Flickorna körde runt monumentet och befann sig nära den massiva byggnaden av ministeriet, eller, som det tidigare hette, Folkets heders- och rättighetskommissariat.
  - Fast det är konstigt! Varför bosatte de sig inte i tornet? - frågade Elizabeth.
  Drachma uttryckte sin tanke:
  - Kanske för att slippa obehagliga associationer. Det här är ett politiskt fängelse!
  Blondinen noterade tvivelaktigt:
  - Men den ryska regeringen var inte rädd för att bosätta sig i Vita huset.
  Nymfgrevinnan kurrade:
  - Kanske var det därför det sprängdes så lätt.
  Byggnaden var låg och gick drygt tio våningar ner i marken.
  Elizabeth och Drachma gled ur bilen. Ilska verkade inspirera dem till bedrifter. Och de ville verkligen bli av med skorna och känna på ytan med sina bara, elastiska sulor, som är både smidigare och väldigt trevlig för de evigt unga tjejerna.
  Men vid ingången höll flickorna tillbaka sig själva genom en viljeansträngning och försökte ge sina gångarter den lättja som är karakteristisk för Dietrich och Zitrich.
  De tillfrågades om handlingar och granskade dem noggrant. Men tydligen var Dietrich och Zitrich inte nykomlingar, och de kändes omedelbart igen.
  - Jaha, hur var jakten?! - De frågade vid entrén. Den glade majoren ställde frågan.
  - Jättebra, vi lyckades lassa en stor match. - svarade Drachma.
  Den unge mannen blinkade med sina bruna ögon:
  - Ja, det är roligt!
  Elizabeth avbröt:
  "Vi har brådskande information och vi måste göra en rapport till general Brumaire."
  Drachma nickade:
  - Mycket viktig information, och jag tror att det vore bättre att inte skjuta upp det på obestämd tid.
  Officeren svarade:
  - Generalen är upptagen just nu, men vi tar dig till honom. Dessutom kan han vilja prata med dig under förhöret.
  - Det här är inte den värsta idén. - Drachma höll med.
  Elizabeth lade till:
  - Vi själva älskar och vet hur man torterar.
  Officeren blinkade:
  - Du vet, det svåraste och samtidigt mästerligaste är att splittra en partner utan att tillgripa metoder för fysiskt våld.
  Drachma flinade:
  - Jag kan få vilken man som helst att sjunga och skratta utan att tillgripa brutalt våld. Jag kanske kan prova på dig?
  Officeren skämtade:
  - Gör det inte, du kommer att krossa mig! Kom in!
  Flickorna gick in i korridoren. I princip skulle de i en modern underrättelsetjänst få sina fingeravtryck och näthinna tagna. Men här rådde fortfarande stenåldern. Flickorna var dock redo att ändra designen på sina handflator. För att göra detta måste du skära av huden på dina offer, doppa dem i en speciell lösning och sätta dessa märkliga handskar på dina händer. I allmänhet gjorde tjejerna just det, de hade inget att frukta från den här sidan. Men de har inte tänkt på näthinnan än.
  Men varför kolla hela tiden vilka de redan känner, och de har dessutom helt autentiska dokument.
  - Kommer du ihåg Stirlitz? - sa Elizabeth utan att öppna munnen. (För deras känsliga hörsel räcker det med språklig artikulation) - Enligt legenden föll han inte från himlen, utan ersatte en mycket verklig person.
  Drachma, vars kunskap om planeten jorden hade blivit mycket mer omfattande i drömmen, svarade lätt:
  - Von Stirlitz! Ja, det här är förstås fiktion, men det fanns en riktig prototyp som, som är hundra procent tysk, rekryterades för mycket pengar.
  Den blonda spionen svarade ivrigt:
  - De bästa agenterna är fortfarande de som jobbar för ideologi. De hjälper osjälviskt och effektivt.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Det är inte särskilt många av dem. Även om, under det stora fosterländska kriget, trodde miljontals människor runt om i världen, inklusive i Nazityskland, på kommunism.
  Elizabeth noterade med ett leende:
  - Det moderna Ryssland har ett problem. Hur attraherar man en potentiell förrädare? Om så bara för pengar, så kommer de att vara komplett avskum som slinker in fel information.
  Flickorna gick ner för trappan. Korridorerna var starkt upplysta. Det fanns affischer på väggarna. Det finns många arbetare, många av dem kvinnor. I olika projektioner och byggnadsprojekt av århundradet. Arbetare är i regel män och svarta, kollektivbönder är tvärtom kvinnor och vita. Det finns många soldater, bland dem finns det ungefär lika många vita som svarta. Och även barn! Märkligt nog är majoriteten av dem redan vita och lätta i huvudet.
  Drachma låtsades vara upprörd.
  - Varför ritar de så många bleka fosterbarn ?
  Majoren som gick framför svarade:
  - Det här är traditionen. Man tror att den nya generationen kommer att vara fri från religiösa och nationella fördomar. I allmänhet har vi i KSA lika rättigheter inskrivna i konstitutionen. Vadå, det här passar dig inte?
  - Vår ras är kommunismens främsta stöd! - sa Elizabeth.
  - General Brumaire är också vit! - Sa officeren. - Och jag är Sambo!
  - Och det betyder judo! - Drachma skämtade.
  Flickorna stannade på sjunde våningen i tunnelbanan. Skjutdörrarna öppnades och de befann sig i ett rum där ett tiotal personer stod vid entrén. Alla väldigt stora killar, två meter långa och med fyrkantiga axlar. När de såg överstarna hälsade de.
  - Kom in! Fröken.
  Flickorna gick in.
  General Brumaire, med mörka glasögon och krokig näsa, såg mer japansk än europeisk ut.
  Generalmajor Vichy gled bredvid honom. Den här gången en klassisk svart man.
  Märkligt nog var det frisk luft i rummet och doften av blommor.
  Elizabeth och Drachma förväntade sig att möta inaktuella luft och stönande fångar, men de var något förvirrade. General Brumaire försökte övertala en ung flicka, inte äldre än sexton, om något.
  Dignitären stammade:
  - Snälla, prinsessan Diana, var förnuftig. Om inte för dig själv, så för ditt folks skull.
  Prinsessan mumlade:
  - På vilket sätt!
  Brumaire gurglade:
  - Om du offentligt avsäger dig den ruttna och i princip förstörda av oss Windsor- dynastin och går med i kommunistpartiet, då kommer du att rädda livet på inte bara dig själv, utan även dina nära och kära.
  Flickan var upprörd:
  - Bli en förrädare?
  Generalen fortsatte att övertyga:
  - Nej, var rimlig. Rädda mångas liv och för dettas skull minska din stolthet.
  Prinsessan blev indignerad:
  - Judas trodde att han genom att förråda Kristus skulle bringa befrielse till sitt folk. Erbjuder du mig något liknande?
  Brumaire och Vichy nickade unisont:
  - Vi uppmanar dig inte att förråda Gud!
  Flickan utbrast:
  - Är det inte ett svek att bli kommunist? När allt kommer omkring innebär detta a priori ateism.
  Säkerhetstjänstens general anmärkte logiskt på sitt eget sätt:
  - Nej! Du kan formellt bli kommunist, men innerst inne förbli en troende. Trots allt kan vi ännu inte titta in i tankar.
  Prinsessan utbrast:
  - Och ära till den Allsmäktige.
  Brumaire fortsatte sina uppmaningar:
  - Faktiskt , var uppmärksam. Vi har inte torterat dig fysiskt än. De tryckte inte in heta nålar under naglarna, de chockade dem inte, de doppade dem inte i syra. Vet du ens vilken smärta du upplever när du sänks ned i kokande lut?
  Flickan, redan blek, blev som ett lik. Hon vacklade, men stod stadig. Läpparna viskade fortfarande hörbart:
  - För Kristi skull är jag redo att uthärda!
  Vishy flinade och hans ögon fick ett rovdjursuttryck:
  - Okej då! Innan vi börjar plåga dig kommer vi att tortera andra. Det är mycket trevligare. Var ska vi börja, chef?
  - Jag tänker från tjejen. Vi har hundratals barn som gisslan. - Generalen pekade på tandläkarstolen. "Vi lägger henne här och borrar hennes friska tänder tills hon tappar medvetandet." Sedan tar vi med en annan tjej eller pojke, och vi kommer att njuta av deras skrik.
  - En kvinna födde dig, eller en varg! - Viskade prinsessan.
  utbrast Brumaire och blåste ut sina kinder:
  - Vi är födda av partiet och kamrat Stalin. Och han sa att det är dumt och oansvarigt att tro att barndomen skyddar mot rättvis vedergällning och folklig rättvisa!
  Tårarna rann nerför prinsessans kinder. Hon kunde inte ge sitt samtycke, men att se andra bli torterade var över hennes styrka.
  - Låt mig kanske tänka. - Hon sa för att vinna tid.
  Vishy flinade äckligt och sa med nasal röst:
  - Man kan tänka, men inte för länge. Som kamrat Stalin sa: "I krig är en sekund värd mer än tusen skal!"
  Medan förhöret pågick gick Elizabeth och Drachma fram till de åtta vaktsoldaterna. Detta antal enorma och tränade köttbitar var tillräckligt för att skydda och hålla i pistolhot en svag, ömtålig flicka, nästan ett barn. Men när två vackra amerikanska kvinnor börjar flirta och lekande slampor tar män för deras värdighet, börjar de leka med i gengäld. Kort sagt, tjejerna förlamade dem fullständigt genom att trycka på deras nervcentrum och tittade sedan in i kameran som filmade rummet. Drachma sa med en söt blick:
  - Ja, vi ska dela upp det nu! Beställ bara att kameran ska stängas av.
  - Varför då? - frågade generallöjtnant Brumer.
  - Vissa uppgifter vi vet är bättre kända inte ens för nära vänner. - Drachma såg ut med en vältalig blick, som om den antydde, var inte dum , du har en chans att personligen fodra din ficka.
  - Det är så det är! - Order: stäng av kameran.
  Vaktsoldaterna stod som frusna idoler och väckte inte mycket misstankar.
  Elizabeth strök dem lite till och med!
  Drachma vände sig till prinsessflickan.
  Nymfgrevinnan sa ömt:
  - Lugna dig, älskling! Vi kommer inte att tortera dig. Men vet du inte att vi kommunister vill ha lycka för alla människor? Så att våra barn får gratis mat och utbildning, och i framtiden, med hjälp av vetenskap, uppnå odödlighet.
  Flickan Diana svarade:
  - Och för detta torterar du barn!
  Drachma fortsatte passionerat:
  - Det här är ett påtvingat offer. Men i framtiden kommer de alla att återuppstå av den kommunistiska vetenskapens kraft och omskolas till gagn för kommunism, vänlighet och lycka!
  Prinsessan svarade med en suck:
  - Endast Herren Gud kan uppväcka de döda.
  Nymfgrevinnan frågade med ett leende:
  - Vad tror du, vetenskapen är maktlös?
  Diana svarade inte alltför självsäkert:
  - Det här är röda sagor.
  Drachma sa passionerat:
  - En gång i tiden ansågs flygplanet, liksom tv och framför allt atombomben som sagor, men allt har blivit verklighet. På samma sätt kommer kommunistiska idéer att överträffa dina vildaste drömmar. Du kan till och med föreställa dig vilken kraft som väntar oss!
  Flickan tittade mer noggrant på henne:
  - Och du är smart! Men du tror ändå att himlen kan byggas utan Gud.
  Grevinnan-nymfen svarade patetiskt:
  - Bara människan kan bygga himlen. Och allt annat är verkligen en saga, om goda trollkarlar och generösa gudar.
  General Brumaire avbröt henne:
  - Det här är intressant, men jag tror att du har slutfört min uppgift och hittat var druiderna gömmer sig, och viktigast av allt, deras skatter.
  Elizabeth gick fram till generalen och låtsades viska i hans öra och tryckte på hans tinning:
  - Nu ska du göra en redogörelse för Stalin själv.
   Drachma gjorde samma sak med Vishy och sa:
  - Nu är jag Josef Stalin!
  Elizabeth fortsatte:
  - Och jag är chef för ministeriet för heder och rättigheter, Lavrenty Kissenger . Flickorna injicerade nålar i generalerna och stängde helt av deras testamente. Därefter sa de i en hård ton:
  - Nu ska ni ge oss en slutrapport om alla de senaste operationerna.
  Brumaire blev blek:
  - Jag är inte skyldig till stölden av skatter från palatset, gav Fritz Game mig personligen tillstånd.
  Stalin, inför Drakman, flyttade sina ögonbryn till näsryggen:
  -Vem är det här, Fritz Game?
  Generalen, kvävande av rädsla, svarade:
  - Chef för avdelningen för Storbritannien och norra Europa, armégeneral. Du känner honom, kamrat Stalin.
  Nymftjejen, som imiterade Stalins accent, sa:
  - Jag vet allt, men när ledaren frågar måste man svara. Berätta för mig vad du vet om planer på att transportera en superbomb med en stridsspets på tusen megaton.
  Brumaire kväkade:
  - Väldigt lite, kamrat Stalin. Jag visste inte ens om det skulle finnas en vätebomb där. De sa precis till mig att en mycket värdefull last skulle anlända i morgon eftermiddag till den hemliga hamnen Red Ariston. Varför finns det en enorm säkerhet?
  Drakman tryckt:
  - Så det finns en bomb där!?
  Återigen generalens sus:
  - Jag har ingen aning om det här, kamrat store Stalin. Bara Fritz Geim vet allt, han har alla trådar och kopplingar.
  Nymftjejen sa i en självsäker ton och med en mjuk kaukasisk accent, karakteristisk för Stalins röst:
  - Så nu ringer du honom, berättar att det finns så hemlig information att den inte går att lita på till telefoner, så går vi till honom.
  Brumaire mumlade:
  - Bra, kamrat Stalin. - Ska jag säga att du följer med mig?
  Drachma uttalade bestämt:
  - Inte i något fall! Detta borde vara en liten överraskning. Dessutom, är det inte ett stort nöje att se mig?
  Generalen gurglade:
  - Självklart, kamrat Stalin.
  Elizabeth ställde en rad andra frågor från Vichy, bland annat om de brittiska öarnas militära potential, om nya typer av vapen och fick lite information.
  Den blonda tjejen twittrade:
  - Ja, de vill också placera kärnvapen på ubåtar och skicka dem till Petrograd. Det är sant att han inte vet när eller deras exakta antal!
  Drachma nickade kraftigt:
  - Vi kommer säkert att meddela våra vänner. Vad annars!
  Elizabeth rapporterade:
  - Mycket saker, men mest i England. Det antas dock att ryssarna inte kommer att börja landa på de brittiska öarna innan de har tagit itu med gruppen i Frankrike.
  Nymftjejen sa:
  -Det verkar som att de inte är särskilt optimistiska om sina chanser?
  Den blonda spionen nickade.
  - Höger! Men detta ökar bara sannolikheten för aggression och kärnvapenterrorism.
  Prinsessan närmade sig dem:
  - Vem är du?
  Elizabeth sa självsäkert:
  - Era vänner, för tillfället ska vi rädda, om inte hela världen, så Europa.
  Diana förtydligade:
  -Är ni ryska agenter?
  Drachma uttalade bestämt:
  - Vi tar dig härifrån, men du måste glömma att du såg oss.
  Flickan kurrade:
  - Så ljusa personligheter, det är omöjligt!
  - Oroa dig inte, vi hjälper till. - Elizabeth lade handen på pannan och smekte Diana. - Du kommer själv att må bättre och lättare av det här. Nu kommer du att följa oss.
  General Brumaire slog nödnumret och mumlade:
  - Säger generallöjtnant vid ministeriet för heder och rättigheter Michael Brumer.
  En kall röst svarade:
  - Sekreteraren lyssnar!
  Generalen sa självsäkert:
  - Jag har oerhört viktig och hemlig information för Fritz Geim. Det är lämpligt att lämna över det personligen till honom och prata ansikte mot ansikte.
  Sekreteraren svarade:
  - Okej, generallöjtnant, jag kommer att göra en begäran till arméns general.
  Brumaire vände på ansiktet:
  - Du förstår, de känner och uppskattar mig.
  - Huvudsaken är att jag uppskattar dig! - sa Drachma.
  Dignitären stod på uppmärksamhet:
  - Det stämmer, kamrat Stalin.
  Det hördes ett klick och en hes barytonröst hördes från andra sidan:
  - Fritz lyssnar!
  Brumaire stammade:
  - Arméns generalkamrat. Jag behöver snarast träffa dig. Detta är så viktigt att du inte kan lita på telefoner.
  Rösten på andra sidan linjen uttryckte inte entusiasm:
  - Du ljuger inte, Mike? Om du störde mig för ingenting, är din sång slut. Förstått?
  Generalen surrade:
  - Vad är jag, jag har ingen aning! - Vichy och två viktiga personer kommer att vara med mig.
  Fritz utfärdade:
  - Okej, de kommer att mötas. Jag träffar dig om en halvtimme i lejonets håla.
  Brumaire var helt klart nöjd:
  - Bra! Jag är där om en minut.
  Drachma slog honom på näsan och sa:
  - Hammer, nu ska vi gå tillsammans med den här tjejen. Skriv till henne ett universellt nödpass för att lämna staden och ge henne en bil med en förare.
  Generalen nickade kraftigt:
  - Med nöje, kamrat Stalin.
  De fem kom ut och Diana var inte klädd som en fångvaktare, utan som en socialist. Ja, inte en barfota tjej i trasor, utan en lyxig klänning på henne, och högklackade skor, och till och med smycken med stenar.
  Även om hennes utseende väckte misstankar hos vissa, vågade ingen invända mot de båda generalerna.
  "Kom in, fina kamrater." Soldaterna hälsade.
  Elizabeth ledde flickan till bilen. Brumaire gav en order till chauffören.
  - Ta den till platsen där hon beställer.
  Han klickade på hälarna på sina stövlar:
  - Jag lyder, kamrat general.
  Diana bugade. Hon kände sig säker, som om hon hade kontroll över situationen.
  Elizabeth nickade välkomnande:
  - Adjö, Diana! Var försiktig så att du inte åker fast en andra gång, gudarna gillar inte att upprepa sig.
  Prinsessan förtydligade:
  - Och människor också!
   Flickorna, tillsammans med de lurade generalerna, rörde sig mot vargens lya. De såg ut att vara höga . Vi satte oss i en speciell bil, lyxig, bepansrad, en blandning av en tank och en Cadillac.
  Den hade åtta hjul, och de var breda, som en racerbil, vilket gav den enorm fart och bra manövrerbarhet. De körde dock inte särskilt bråttom. Dryaden ställde ett par frågor på vägen.
  -Tänker du använda kemiska vapen?
  Brumaire svarade lätt:
  - Ja! Detta säger sig självt. Eftersom ryssarna har bra gasmasker använder vi Coffin gas -3, som är en blandning av flera giftiga ämnen och luftburen syra. Penetrerar huden och bildar fruktansvärda bölder. I allmänhet en fruktansvärd substans, bara mot ryska barbarer.
  Elizabeth noterade:
  - "Kista" är ett symboliskt namn.
  Vishu bekräftade:
  - Stalin själv uppfann det. Eller forskare e- fångar. De torteras, och för att undvika lidande kommer de på uppfinningar.
  Drachma fnissade:
  - Perfekt system.
  Brumaire delade avslöjandet:
  - Men vi föreslog att Vasilevskij skulle komma över till vår sida. I gengäld kommer vi att ge hela Polen, men han vägrade.
  Nymftjejen mumlade:
  "Jag insåg förmodligen att han annars skulle möta tortyr och död."
  Generalen kväkade:
  - Det är möjligt! Eller rättare sagt, det är, som ryssarna säger, bearbetning av sossar och fiske med levande bete. Och när du väl fångar den tar du upp piskan.
  Elizabeth ställde sin fråga:
  - Och bakteriologiska vapen! Är den klar än?
  Vishu började kvävas att säga:
  - Utvecklingen är på gång! Här hittades sporer av många baciller. Vi korsar virus och bakterier, bestrålar dem med olika isotoper, tillsätter kemikalier, organiska och oorganiska ämnen till dem. Det vill säga, det finns redan något. Sådana fruktansvärda virus skapas. De leder till nedbrytning av kroppsceller och hemoglobin. De är produktiva och kvarstår i miljön under lång tid . Och den senaste utvecklingen kallades "Soyuz", en sådan monstruös blandning av baciller och virus. Du kan förstöra hela mänskligheten. Men hellre än att leva i mörker är det bättre att dö i ljuset!
  - Inte en kirurgisk strålkastare! - Drakman skämtade. När kommer sojuserna?
  Generalen stammade:
  - Den är inte klar än, men jag tror att den kommer att lanseras väldigt snart. Det är sant att detta ultravirus lätt blir utom kontroll, och det kanske inte finns några vinnare eller förlorare kvar!
  Den blonda tjejen noterade:
  - Meningslöst vapen!
  Brumaire noterade logiskt:
  - Är en vätebomb vettig? Detta är bara ett sätt att förstöra mänskligheten. Ett grymt medel, som en klubba mot huvudet.
  Flickorna rynkade pannan, Elizabeth anmärkte:
  - Mänskligheten borde ha enats i början, och först då skapat sådana destruktiva vapen.
  - Kommunismens idéer förenas lika fast som alltid! - Generalen märkte det. - De har en internationell essens och en ateistisk komponent, som i lika hög grad tar bort alla religioner.
  Drachma höll med:
  - Höger! Det är lättare att göra en ateist av en muslim eller en jude än en kristen. Behovet av att tvivla på existensen av alla gudar är inneboende i människans högre "jag".
  - Det är samma sak som att tvivla på sin fars existens. - Elizabeth märkte det.
  Nymfgrevinnan invände ganska logiskt:
  - Om han gömmer sig för barnet och lämnar det åt ödets nåd, då är det ingen synd att tvivla på honom. Om barn leker med tändstickor eller vätebomber, och pappan ser detta, men inte ens vill varna honom, vad kan man då säga om en sådan pappa.
  Den blonda terminatorn sa:
  - Han kanske bara gav oss mer frihet!
  Drachma sa kvickt:
  - Jag skulle inte säga, för det finns fortfarande helvetes plåga. I allmänhet är ett barn ett tomt pappersark, om de blir smutsiga är det i regel de vuxna som bär skulden. På samma sätt är en person ett Guds barn, som har förorenat sin rena själ och gjort den oskyldiga till en källa till ondska. Om inte Gud själv, så hans mest perfekta skapelse, Lucifer. Men är inte den Allsmäktige ansvarig för att skapa ondskans Fader? Dessutom, eftersom han visste hur svaga och frestade hans barn var, var han tvungen att skydda dem från dålig påverkan. Detta är trots allt en helt logisk reaktion från föräldrarnas sida för att förhindra kontakt mellan barnet och mobbaren. Trots allt inför till och med staten plus för tecknade serier. Och här talar vi om kontakt med en sådan bedrägerimästare som Satan - perfektionens sigill, vishetens fullhet, skönhetens krona!
  Elizabeth var inte nöjd med det här samtalet. Hennes logiska och samtidigt nästan barnsliga sinne kunde inte hitta argument som var jämförbara i övertygelse. Det dummaste är att hon inte hade läst seriösa teologiska avhandlingar och inte kände till kyrkans invändningar mot dessa attacker. Generellt sett skämdes hon tidigare över att det var fler som dog än människor som räddades. Det borde vara tvärtom. När allt kommer omkring gjorde Skaparens oändliga sinne det möjligt att spela ut djävulen på sin egen plan. Och här uppstod en paradox: i kampen om själarna vann Satan ofta! Och detta trotsar logiken. Gud kan bara förlora med avsikt. Men vill den Allsmäktige förlora kampen om själarna? Till och med Bibeln säger att Gud vill rädda alla!
  Drachma ställde några frågor till generalen och de lämnade London.
  Ett par kraftfulla fort med kanoner stod kvar på sidan, en av kanonerna var verkligen kunglig med en kaliber av tusen millimeter. Den träffade från en räckvidd på upp till tvåhundra kilometer, dock med låg noggrannhet. Elizabeth kom ihåg att tyskarna också hade en liknande "Dora", smeknamnet av ryssarna Big Fedora, eller dåre .
  Den avfyrade sju ton granater. Det är en dyr sak och har inte motiverat sig helt. Ett tungt bombplan är nog bättre. När ryssarna erövrade Dora beordrade Beria, på Stalins order, reproduktion av en kanon som kunde beskjuta de brittiska öarna och USA:s territorium från andra sidan Ural. Detta är ett faktum från en verklig historia. Det är sant, senare lyckades forskarna vid sharashka fortfarande övertyga dem om meningslösheten i ett så dyrt projekt. Ett av huvudproblemen är den begränsade expansionshastigheten för sprängämnen. På grund av detta är inte ens en längre fatlängd särskilt användbart. Och noggrannheten är dålig. Missilen är mycket lättare att justera. I den verkliga historien var Stalin skeptisk till raketteknik, kanske delvis för att trotsa Hitler. Om Stalin före det stora fosterländska kriget älskade tunga, stora stridsvagnar, och Hitler tvärtom föredrog små men smidiga, så ändrades smaken när konflikten fortskred. Om T-4:an som vägde sjutton ton under det trettioåttonde året klassificerades som tung, så vägde T-5 "B" Royal Panther redan femtio ton under det fyrtiofjärde året och ansågs vara en medelstor tank. Stalin förbjöd tillverkning av tankar tyngre än fyrtiosju ton. Det är sant, efter kriget vägde IS-4 sextiotvå ton, en tank med utmärkt skydd dök upp.
  Elizabeth tänkte på ödets speciella karaktär. Stalin, vars enastående sinne var tänkt att tjäna till förmån för Ryssland, och som gjorde Sovjetunionen till den mäktigaste makten på jorden, är nu fienden. Och kommunismen har kollapsat i alla världens länder, röd kapitalism finns i Kina och Nordkorea andas ut, den svarta marknaden och prostitutionen har blomstrat på Kuba.
  Brr! Ändå kan socialismen i Amerika inte annat än vara mer blodig än i Sovjetunionen, där kommunismens sociala bas är smalare.
  Pansarbilen körde upp till klippan. Bevuxen av skog stod hon, som det verkade, blind och övergiven av alla. En dörr öppnades på sidan och generalens bil körde in. Där möttes han av specialsoldater. De krävde dokument. De undersökte dem noggrant och ställde flera frågor. De tvingade mig att lämna över mina vapen, men lämnade pärlorna.
  Efter att ha sett till att dessa var generalerna framför dem, åtföljda av två officerare, men välkända personligheter, släpptes de igenom.
  - Du leder oss!
  För att komma till Fritz var han tvungen att gå igenom flera korridorer med vakter. Inredningen var nästan medeltida. Här och var hängde gamla målningar och skinn. Ett antal verk var av stort värde.
  - Det är här de bästa skapelserna verkar finnas samlade. - sa Drachma. - Sedan tar de in den i sin spargris.
  Elizabeth svarade med en suck:
  - Till och med Zjukov dök upp i gömma troféer, vad kan vi säga om vanliga jänkargeneraler.
  De gick in i ett speciellt rum. Ett dussin soldater stod på sidorna, och Fritz själv satt på en stol, täckt med tjockt pansarglas. Armégeneralens nationalitet var kontroversiell. Det fanns något av en indier, en neger och en asiat i honom. Näsan är lång, nästan aquilin, ögonen är listiga. Han tittade på sina underordnade under ögonbrynen.
  Men när hans blick föll på Elizabeth, hon spelade en yngre och snyggare svart kvinna, mjuknade han.
  - Håll det kort, jag har för lite tid.
  Drakman började först:
  - Ryssarna blev varse att en vätesuperbomb var på väg att anlända till Storbritannien.
   Målet är att förstöra och infektera det ryska Europa.
  Fritz vrålade som en skadad tjur:
  -Är du galen? Detta kan inte vara sant!
  - Hur säger man! - Elizabeth stöttade sin vän. - Hur vet vi då detta?
  Vicemarskalken utbrast:
  - Det är allt! Hur vet du det här?
  Nymfgrevinnan kurrade:
  - Druider! De behärskar antik magi och kunde läsa tankar på avstånd. När som helst kan ryssarna få reda på det. Sedan kommer de att slå till bombskeppet.
  - Nja, så enkelt är det inte! Detta skepp kan, som en ubåt, sjunka till botten! - sa Fritz. - Jag ska inte berätta mer.
  Drakman gurglade:
  - Port Krasny Ariston är under stark bevakning.
  Fritz Heims svarta ögon blixtrade:
  - Druiderna hade fel, fartyget borde inte anlända till den här hamnen alls. I allmänhet är de inte allsmäktiga. Är du på deras spår?
  Elizabeth sa:
  - Ja, kamratspel!
  Vicemarskalken , eller snarare armégeneralen, skrek:
  - Arrestera dem alla omedelbart!
  -De behärskar konsten att teleportera. - Drachma utbröt och skakade hennes starka muskler.
  Fritz vrålade:
  - Vilket nonsens!
  Elizabeth lutade sig fram:
  - Ta bort soldaterna och stäng av videoövervakningen. Vi vill berätta något viktigt för dig.
  Fritz spänd, misstanke uppstod i hans ansikte:
  - Är det inte det du är?
  Den blonda tjejen kurrade:
  "Jag har arbetat för myndigheterna i tjugo år, jag skrev min första anmärkning när jag var tio, och jag förstår hur farliga extra vittnen kan vara."
  Fritz tänkte, det går inte att lämna här ändå, berget är fullt av vakter. Dessutom kommer han alltid att ha tid att skicka en larmsignal, till exempel med en ringsignal. Och varför skulle han vara rädd? Generalerna och officerarna är fega och lämnade över sina vapen vid ingången. Och generellt sett är alla här våra egna, låt oss se vad tjejerna säger.
  Ett kraftfullt dån följde:
  - All videoövervakning har tagits bort! Allt är enkelt hos oss. Och konvojen är gratis. Steg marsch!
  Tolv militanter lämnade lokalerna. De rörde sig mekaniskt och var så monstruöst upppumpade att de väckte tankar på starka anabola steroider.
  Drakman lutade sig mot glaset. Elizabeth gick fram till henne, hon slösade ingen tid. Vi måste hitta ett sätt att omedelbart separera vidhäftningarna av pansarglaset så att det rör sig isär, och sedan kasta nålen. I allmänhet måste allt här göras med precision för att inte slå larm. Det brutala mordet på Fritz kan orsaka en korrigering av fartygets rörelse, i vilket fall allt måste börja om från början:
  Armégeneralen mumlade:
  - Berätta hemlig information!
  Drachma började med en insinuerande röst:
  - Druiderna vet var de brittiska kungarnas reservfond är gömd.
  - Vad? - Fritz ögon stack ut. - Det här är bra .
  - Ja exakt! Det finns enorma skatter där, samlade under århundraden över hela världen. Från olika länder: Indien, Australien, Kanada, Pakistan, Sydafrika och Egypten. - sa Drachma insinuerande. - Faraonernas och Napoleon Bonapartes skatter, turkiska sultaner, afrikanska ledare, kinesiska gudar. Fantasin är maktlös att föreställa sig hur många länder och folk England rånade.
  Fritz avbröt henne:
  - Ja, det vet vi. Det är därför Stalin väckte ett uppror för att sätta stopp för exploateringen och plundringen av kolonierna. Detta är generellt sett ett underbart drag från hans sida för att jämställa alla länder och folk!
  (I fattigdom) - tänkte Elizabeth.
  Drachma skrek:
  - Och nu kan de här skatterna sättas i omlopp igen. Det finns till och med en gammal kung Arthurs krona.
  Armégeneralen blev förvånad:
  - Är inte riddarna av det runda bordet en saga!?
  - Nej! Det här är verklighet! Vi gjorde en sådan underbar upptäckt. - sa Drachma med ett andetag. - Och varför, tack vare ett så enkelt, okomplicerat medel som elektrisk ström och heta nålar under naglarna.
  Elizabeth svarade ivrigt:
  - Att stretcha och vrida lederna är inte heller dåligt. Särskilt om detta görs av pojkar. Vid späd ålder är de så flexibla och rörliga att det är en njutning att tortera dem genom att vrida ut figurer ur deras kroppar. - Elizabeth talade, men hennes händer fungerade.
  - Ja , det är också skönt att tortera pojkar! - noterade Fritz. "Jag önskar att jag kunde tortera dem just nu, men det finns ingen tid." Kom igen, berätta mer i detalj var skatterna är gömda.
  - Och du, tillsammans med oss, kommer att tortera tjejerna. Det är skönt att bryta fingrarna med heta tång!
  - Självklart, som du säger! - Fritz vred på nospartiet .
  - Luta dig fram, jag vill inte att två generaler ska lyssna på det här:
  - Ja, jag kommer att ordna en olycka åt dem när som helst. - Fritz hotade. Det rostar inte bakom mig.
  - Vad! Och kyssa dig på läpparna! Känn hjältens läppar. - sa Drachma.
  - Tala snabbt, så ger jag dig en puss!
  - Det är i de skotska bergen.
  - Ja, adressen, ingenstans mer exakt!
  - Bland dem finns ett berg som kallas syrenmanke. Men varför skulle vi lida, jag ritar hellre en karta för dig.
  Drachma började rita något, och hon gjorde det medvetet med finstilt. Fritz darrade av otålighet, benen till och med steppdansade.
  - Nåväl, kan du inte röra dig snabbare!
  - Minsta felaktighet kan kasta av sig ritningen. - svarade Drachma. - Du vet hur viktig varje detalj är i teckningen.
  - Okej, ta det bara inte för långt!
  Drachma fortsatte att peka och sa:
  - Klart!
  Fritz rusade fram till ritningen och stötte på genomskinlig rustning. I frustration tryckte han på spaken. Pansaret gick åt och handen tog tag i pappret. Sedan arbetade flickorna på honom och förlamade omedelbart Fritz.
  - Så här är vi klara med dig! - sa Elizabeth. - Nåväl, nu ska du svara på våra frågor!
  - Fråga honom, kamrat Stalin! - sa Brumaire med stora ögon.
  Flickorna gav honom flera injektioner med tunna nålar i huvudet och till slut underkuvade han honom.
  - Nu är du vår! Ge oss en rapport!
  Elizabeth himlade med ögonen och frågade:
  - Säg till mig på vilket fartyg lasten ska anlända en tusen megaton vätebomb?
  - Mer exakt, det finns tusen tvåhundra megaton, och fartyget kallas "Sun" på ett barnsligt sätt.
  Drachma suckade tungt:
  - Så här skrattar de åt en dröm!
  Fritz nynnade:
  - Ack, så är livet!
  -Vart ska han komma?
  - Norr om Skottland till hamnen i Red Harvard. Detta är en ganska seriös begäran. Därifrån ska han transporteras till Danmarks stränder. Fartyget kan sjunka i vatten och flyta som en ubåt. Det sista målet är Petrograd. Explosionen ska förstöra Rysslands viktigaste industrianläggningar i Europas centrum.
  - Tja, tanken är ganska klar!
  - Ja, kamrat Stalin. Detta är Kissingers idé att explodera en superbomb och orsaka en supertsunami !
  - Det här är en väldigt intressant idé! - Drachma märkte.
  Flickorna fortsatte sina frågor.
  - Vad är säkerheten för konvojen?
  - Mycket anständigt , tjugo ubåtar, tio fartyg, varav sju är jagare, två kryssare och ett slagskepp. En hel skvadron. Dessutom kommer ett hundratal jaktplan att cirkulera, vilket ger skydd från hangarfartyget.
  - Oj, det är ganska mycket kraft.
  - Generellt var det initialt planerat att använda en ännu större grupp, men sedan ansåg man att detta kunde orsaka överdriven uppmärksamhet från fienden. Så vi bestämde oss för att begränsa oss till detta.
  - Det universella skeppet "Solnyshko" går under vatten!
  . KAPITEL nr 11
  I palatset för helvetets kejsarinna och den onda gudinnan Kali fortsatte underhållning och gladiatorstrider.
  Sedan den kungliga narren Vladimir Terkin började sjunga utan att fråga, väckte han därmed allmänhetens vrede.
  Trollkungen utbrast:
  - Titta , du sjunger! Få in honom i ringen! Till ringen!
  Gudinnan Kali nickade instämmande:
  - Ja, precis till ringen! Låt min kära gycklare slåss mot tomten själv. Och piska gladiatorpojkarna!
  Slavinnorna rusade mot pojkarna och blinkade med sina bara, rosa klackar. De vred sina händer och släpade dem till getterna för prygel. De unga slavarna gjorde svagt motstånd.
  De var hårt bundna till getterna. Slavinnorna tog piskor i sina händer och började slå med kraft mot tonårsslavarnas nakna, muskulösa ryggar. Slavpojkarna bet ihop tänderna och förblev tysta och försökte behålla sin värdighet.
  Och Vladimir Terkin gick emot gnomen. Han såg ut som en pojke på omkring tolv, endast klädd i badbyxor, efter att ha tagit bort kepsen med klockor från huvudet.
  Dvärgen i stövlar var lite längre, men det var på grund av stövlarna, och han var också kort, och hans axlar var bara ett block. Han stod mitt emot pojken.
  Vladimir såg sig omkring och frågade:
  - Du kanske kan ge mig ett vapen?
  Gudinnan Kali fnissade och svarade:
  - Nej, min tönt! Den här gången kommer du att kämpa med dina bara händer! Du kommer inte att ha vapen.
  Pojken i badbyxor sa:
  - Och vem ska roa dig, frun?
  Kejsarinnan Ada svarade självsäkert:
  - Jag tror att din ande inte kommer att roa mig värre än din kropp. Dessutom vet jag att du inte har en enkel själ!
  Dvärgen vrålade:
  - Ge honom ett svärd! Jag är trött på att döda ett obeväpnat barn!
  Gudinnan Kali flinade och svarade:
  -Ge honom en av gladiatorpojkarnas svärd.
  Slavinen sprang fram och stack svärdet från en av slavinnorna i Vladimirs händer.
  Den unge krigaren tog upp ett vapen och kände sig självsäker.
  Gudinnan Kali beordrade:
  - Låt oss nu lägga våra vad, mina herrar!
  Och så började alla möjliga kungar och prinsar satsa. Olika typer av satsningar gjordes.
  Dvärgen sa med ett flin:
  - Stackars pojke! Tja, jag har dödat människor som är yngre än dig också! Be till gudarna som du ser finns!
  Vovka fnissade och kvittrade:
  Vedapojkarnas gudar är starka,
  Men de hjälper inte de svaga ...
  Om du är trogen den visa makten,
  Kämpa sedan för ära och ära!
  Gudinnan Kali nickade aggressivt på huvudet med ljust hår och en tung krona:
  - Start!
  Den traditionella gongongen ljöd - signalen för strid. Dvärgen tog första steget med ett flin. Sedan, oväntat för en så tät kropp, accelererade den kraftigt. Och hans yxa blinkade över pojkens huvud. Vovka undvek med en knappt märkbar rörelse. Sedan träffade hans svärd dvärgen på kinden och lämnade en röd skåra. Yxan blinkade igen, men pojken gick igen utan problem. Och han visade sig vara väldigt smidig.
  Publiken vrålade gillande.
  Trollkungen noterade med ett belåtet leende:
  - Och han är en väldigt smart gycklare!
  Gudinnan Kali flinade och noterade:
  - Det är därför det här är mitt skämt!
  Dvärgen försökte attackera igen och svingade sin yxa. Hans rörelser var snabba, men gycklarpojken var mycket snabbare. Här sköt barnets bara häl rakt in i gnomens näsa. Stöten fick till och med blod att stänka och huden att rinna.
  Dvärgkämpen uttalade en smutsig förbannelse. Det var skratt och tjut från publiken. Ja, det såg lite komiskt ut. Pojken svävade runt gnomen, men han kunde inte slå honom. Vladimir Terkin sjöng:
  Dött öga -
  Lutande händer...
  Du får det i munnen
  Närsynt!
  Och hans svärd träffade den lödda metallen och skadade dvärgen i axeln. Och han svängde sin yxa igen, och återigen missade. Tipset flög förbi...
  Publiken var helt enkelt förtjust. Hon gjorde ett rejält ljud.
  Ett par slavpojkar masserade kraftfullt gudinnan Kalis bara fötter, och denna krigare bokstavligen kurrade av njutning.
  Och striden fortsatte. Dvärgkämpen fortsatte att svänga sitt svärd. Och gör aggressiva gungor. Och hans vapen slog hela tiden i luften.
  Elfprinsen sa med ett sött leende:
  - Ja, det är verkligen en kamp med nio variabler.
  Elf Duchess invände:
  - Eller kanske mer som nio permanenta. Här slog de en tomte som en förstaklassare!
  Trollkungen nickade instämmande:
  - Ja, det finns en sådan sak. Men det här är till och med jättebra !
  Vladimir Terkin rörde sig verkligen mycket snabbare än dvärgen. Och han såg besvärlig ut mot sin bakgrund. Den unge krigaren kände sig full av entusiasm. Och Vovka, som han älskade den, tog den och sjöng med stor entusiasm:
  Jag är en modern pojke,
  För mig är en dator högsta klass.
  Även om havet sväller våldsamt,
  Det fascistiska piggsvinet kommer inte att svälja oss!
  
  Jag är en krigare bara fräckt utan blöjor,
  Han satt på pottan och sköt från en laser...
  Det finns många killar och tjejer,
  För vem Stalin är perfekt!
  
  Jag kan göra allt med ett passande skämt ,
  Laptop, så slå dem i huvudet .
  Vi kommer att göra världen extremt intressant,
  Ryssar är vana vid att vinna överallt!
  
  Jag blev, skämtsamt, ett barn i världskriget,
  Mycket pojkar i ett livligt krig...
  Jag kan göra en hacka av fascister,
  Sysslolöshet faller ju inte alls i min smak!
  
  För pojken , tro mig, det finns inga hinder,
  Han kommer att kunna besegra Krauts...
  Snart kommer det att vara parader på jorden,
  Björnen blev arg och vrålade!
  
  Jag är en så cool pojke,
  Han blev en pionjär i strider...
  För mig är krig inte för mycket alls,
  Och förgäves skrek Führern obsceniteter!
  
  Det är vinter, jag är barfota i kylan,
  Bara tänderna springer jag snabbt.
  Min tjej har röda flätor,
  Och en mycket dödlig gåva till fienden!
  
  Slå fascisterna modigt, pojke,
  Stalin beordrade mig personligen dit...
  Fingret trycker på avtryckaren,
  förstört den mäktiga tigern !
  
  Vad Krauts ville, de fick det,
  Pojkarna är en hel kista från mig .
  Pojken klockade upp några galna mil,
  Slår nazisterna rakt i pannan!
  
  Tro mig, ingenting kommer att stoppa oss,
  En fascist kommer aldrig att vinna.
  Till och med en galen kung på tronen
  Till och med en ond förrädare-parasit!
  
  Vi pojkar är modiga killar,
  Och vi blev vana vid att besegra Krauts...
  Trots allt är även förskolebarn modiga i strid,
  Vi klarar alltid våra prov med A!
  
  Slaverna kan inte uthärda förnedring,
  Vi kommer alla att bli ett berg mot Krauts...
  Trots allt brinner hämndens låga i våra hjärtan -
  Låt oss krossa våra fiender med stålhand!
  
  Den ryska stammen är en stam av jättar,
  Vi är kapabla att riva isär de onda .
  När allt kommer omkring är folket och armén förenade ,
  För att ge fascisterna hjärnor!
  
  Vi kommer inte att kunna besegra
  Jo, då är vi själva värdelösa.
  Be din granne om förlåtelse -
  Res dig från dina knän, mitt land!
  
  Vi har raketer, flygplan,
  Men bakom Fritz finns den mäktige Uncle Sam.
  I framtiden kommer vi att bygga rymdskepp -
  Och låt oss modigt bygga en dator!
  
  Vår styrka kan inte lätt mätas,
  Hon är som en rasande vulkan...
  Någon sår hirs i en glänta,
  Nåväl, vi kommer att skapa en orkan!
  
  Det finns ingen plats på planeten högre än fosterlandet,
  Det betyder att alla är krigare och kämpar.
  Barn skrattar av glädje, av lycka,
  Sorg och sorg kommer att försvinna - slutet!
  
  Och när vi går genom Berlin,
  Trottoaren jagar pojkar steg.
  Keruber lyser upp vår väg,
  Alla är en trollkarl, en mäktig magiker!
  Vid sista ordet tog Vladimir spetsen på sitt svärd och stack det rakt in i dvärgens öga. Och detta visade sig vara stridens sista touch. Dvärgen kollapsade död och tystnade.
  Publiken frös för en sekund. Och så tog hon det och brast ut i dånande applåder. Verkligen, det var coolt. Denna attityd av oböjd visade sig vara entusiasm.
  Trollkungen noterade med en mycket nöjd blick:
  - Nåväl, det blev en bra fight med dödlig utgång!
  Gudinnan Kali nickade:
  - Bra gjort gycklare, han gjorde ingen besviken! För detta tillåter jag honom att kyssa min häl. Dessutom, eftersom han också sjöng bra, fast om något jag inte riktigt förstod, ger jag honom en platinaklocka för kepsen. Och jag hoppas att han blir nöjd!
  Och hon sträckte ut sitt nakna, solbrända, muskulösa, graciösa ben.
  Gycklarpojken var tvungen att knäböja och kyssa den bara sulan på en mycket vacker och samtidigt blodig kvinna.
  Han gjorde så, ja, sådant är en slavs öde. Därefter skickades han hårt till en hedersstol. Och slavtjejen gav honom faktiskt en platinaklocka.
  Under tiden fortsatte orgin. Närmare bestämt hade publiken redan suttit för länge och gudinnan Kali klickade med bara tår. En röd dimma dök upp och följet var täckt.
  De föll i den röda lotusömnen tillsammans. Vladimir kände också en viss tyngd i sig själv.
  Gycklarpojken satt i lotusställning och störtade in i mycket levande minnen av sina ovanligt blodiga och samtidigt fascinerande bedrifter av ett av hans många uppdrag.
  Hologrammet var enormt, tredimensionellt; rymden dök upp på det med otaliga girlander av stjärnor som glittrade i en dyrbar spridning. Och en jämn linje av strömlinjeformade ryska rymdskepp, i form av havsrovdjur. Vakuumaerodynamiken var nästan optimal, och ändå var varje skepp magnifik på sitt eget sätt, slående med elegansen i sina former.
  - Ställ dig i kö för utgången. - Datorns stränga, kvinnliga röst lät. Företaget där Vasilisa, Antonina och Vladimir Terkin fanns borde vara det första att landa. Soldaterna ställdes upp, fick landningsstridsdräkter , vapen, inklusive attackgranater med en graviophotonaccelerator och förintelsegranater, och släpptes i en kapsel. Dessa små stenar gömdes i sin tur i landstigningsskepp, som var tänkta att maskera sig som en svärm av meteoriter.
  Det beslutades att landa på planeten Dzudduk . Denna enorma värld, mättad av trupper, gjorde ett kusligt intryck, sex stjärnor på en gång värmde upp ytan, som huvudsakligen bestod av öknar, och endast isolerade oaser kunde ses i orange djungler med rovväxter.
  - Den här planeten liknar verkligen underjorden. - Sa den omtänksamma tjejen Antonina.
  - De går inte från helvetet till helvetet. - Märkligt nog blev Vladimir gladlynt inför striden. - Skillnaden mellan helvetet och underjorden är att den första är alltid med dig, och den andra kan lämnas!
  Förutom djungeln stänkte haven nedanför; konstigt nog kokade de inte vid en så hög temperatur, utan tvärtom frös. Grundämnet zidigir var tjockt blandat i vattnet ; när det var varmt orsakade det kristallisering, men det smälte när det kyldes. Den varma isen var samtidigt hållbar och trupperna kunde lätt flytta på den.
  Landande fartyg av Shilo-klassen föll en efter en ut ur det inre av Mars-kryssaren. De såg verkligen ut som stora eldklot. Gamma- neutrino minsvepare passerade framför , de kastade ut speciella projektiler som orsakade detonation av minor i rymden och underrymden . Således röjde de vägen för " landningsfesten ".
  - Det finns för många värdefulla mineraler på den här planeten som behövs för krig, därför är bombning omöjligt. Vi får ta det med storm. - Det var vad de förklarade i instruktionerna. Förutom människor var det också meningen att stridsrobotar skulle delta i attacken, men kanonmat var billigare än dyra cybernetiska system. Därför var soldaterna tvungna att spela huvudrollen och rikligt bevattna det främmande landet med blod. Vad tänkte de på, kanske att för många av dem var detta sista dagen, och om deras nära och kära, deras fru, om de har en, deras barn. Vissa människor drömde om rang och utmärkelser, men sådana människor är som regel i minoritet.
  När de landande fartygen kom in i den mycket täta atmosfären avfyrades missiler mot dem och laserstrålar lyste upp himlen. Förklädnaden måste inte ha lurat Daraghs, eller så öppnade de eld för säkerhets skull. Fartyget började ta fart, accelererade som en komet och försökte snabbt nå ytan. Hans fall gick så snabbt att han var tvungen att sätta på kallgeneratorn, annars hade plåten smält och alla soldater skulle ha dött. Det verkade som om meteoriten flög i ett eldklot av het plasma. En sådan manöver var mycket riskabel; den minsta defekten i utformningen av landningsfordonet kunde döda hela besättningen. Branden intensifierades, hyperplasmiska virvlar virvlade i närheten, sedan fångade en av dem ett närliggande fartyg, det exploderade och det var synligt hur hundratals människor förvandlades till kärndamm. Interceptors försökte lyfta mot dem, men när de nådde höjd var det för sent. Innan de landade avfyrade mini-rymdskeppen en salva av frysande missiler och släppte en våg av is. Havet smälte omedelbart och de landande fartygen släppte kapslarna.
  Bromsningen mjukades upp något, först av antigravitationsfält och sedan av vatten. Fallskärmsjägarna, trots den kraftiga skakningen, behöll yttre lugn, megamagnetiska klämmor höll pålitligt sin formation.
  Vladimir Terkin klokt genom gravitationssändaren .
  - Du förstår, vi kom igenom, inte en enda missil träffade oss.
  - Dessutom landade vi först. - svarade Vasilisa med illa dold stolthet.
  En dånande röst avbröt resonemanget:
  - Alla, gå ut, påbörja misshandeln.
  Det fanns ett sällskap i varje kapsel och som alltid var det klutser . En soldat kunde inte sänka sitt visir, så han kastades ut med öppet ansikte. Först föll han i iskallt vatten, sedan kastades han in i en giftig svavelatmosfär.
  Resten av krigarna och krigarna flög ut ur kapseln utan incidenter. Kompanichefen, seniorlöjtnant Stanislav Lapot, kände ingenting, han var redan ganska rutinerad i strid, och om han hade varit lite listigare och inte så arrogant mot sina överordnade, skulle han ha burit axelremmarna på åtminstone en överste. Och så han, som en robot, spårade tiden med hjälp av ett brinnande datorarmband, skickade en förfrågan till fartygets pilot och tittade på hans fallskärmsjägare.
  Befälhavaren lyckades dock notera i ögonvrån och en del av sitt medvetande att Semeon Markov, innan han landade, hastigt tog en bloss av något starkare än tång, och Maxim Poltaranin , som satt bredvid honom, gömde en charmad amulett hämtad från den avlägsna Minotaurgalaxen under en pansarplatta.
  Lapot själv höll ett litet , redan ganska fläckat silverkors på halsen, bilden av Jesus hade redan raderats helt under flera långa århundraden.
  Soldaterna här var unga, några av dem hade knappt mustasch, det var många tjejer, en darrade nervöst, en annan bad och korsade sig. Och den tredje killen skrattade åt honom.
  - Jo, du är en obskurantist, du jagar djävlar med händerna.
  Som svar sa han något illvilligt :
  - Och demonen har redan drivit iväg dig! Se hur det burkar!
  I detta smärtsamt långa ögonblick av annalkande skräck, passar hela livet för människor som står på gränsen till det okända.
  Bara den här lilla apan, Vladimir Terkin, skrattar glatt och flinar, som om han inte skulle ut i strid, utan på semester. Tja, vad kan man ta från en scout som nästan är ett barn. Och dessa två lärda unga flickor som satt bredvid honom är allvarliga, tydligt rädda, även om de inte visar det. Det är okej att krigarna är tunna, kantiga, men trådiga, mycket snabba, troligen har de inte minimikraven för att kalla fram sexton cykler.
  Tidigare värvades de vid arton, men någon smart kille upptäckte att soldater i en tidigare ålder lär sig militär läskunnighet snabbare och bättre. Och att de vid sexton år fortfarande är barn, kvinnor tjänar också, det finns speciella kvinnokompanier och till och med kårer med divisioner, de är ännu ynkligare än pojkarna . Det finns fortfarande tre gånger fler killar än flickor här.
  Han Laptia var tvungen att befalla ett kvinnoföretag, nej, att hantera kvinnor är ännu svårare än med män, även om de kämpar anständigt, de är fruktansvärt nyckfulla. Om det vore hans vilja skulle han, som i gamla dagar, förbjuda kvinnor att slåss, det är inte en fråga för deras händer och axlar.
  Det var ännu en åska från ovan, ett annat landningsskepp exploderade, Stanislav Lapot befallde extremt hårt:
  "Alla, simma under isen, hoppa inte till ytan, vi kommer bara fram nära stranden."
  Kapseln öppnades på ett sådant sätt att hela företaget omedelbart hamnade i vattnet.
  Vladimir Terkin kändes som om han var med i en slow motion-film, allt verkade så overkligt för honom. Antonina och Vasilisa verkade inte må bättre, de vackra flickorna blev nervösa . De kändes som från utsidan, som om allt detta inte hände dem, utan någon annan. Deras hjärtan slog starkt unisont, och det verkade som om de kunde läsa varandras tankar.
  - Ha kvar! - Scout Vladimir skrek som en rutinerad stjärnvaktare. - Under striden kommer vi att bilda en flygande trio och täcka våra ryggar.
  Under vattnet rörde sig soldaterna smidigt, sedan fick de flexibla stridsdräkterna en strömlinjeformad form, fotongravitationsmotorerna slogs på med full kraft och landstigningskompaniet rusade till storm.
  Befälhavarens röst lät obegriplig; uppenbarligen skapade vattenflödena starka ljud, eller så kanske daragharna slog på enheter som återgav gravitationsstörningar .
  - Fokusera på gravitationsfyren , släp inte efter och bryt inte din ställning; när du behöver resa dig, skickar jag en ytterligare signal.
  - Dykning. - Sade Vladimir Terkin och blottade tänderna - Det är som kapten Nemos.
  - Det här är en väldigt gammal bok. - Antonina suckade. - Det skulle vara skönt att flyga in i det förflutna, när jorden fortfarande var en hel och blomstrande planet. Vad som måste ha varit en sagolikt vacker natur där, men nu är allt förstört, bara kratrar och radioaktiv öken finns kvar.
  Skönheten med blått hår Vasilisa suckade tungt och sa:
  - Jag såg en gång en sändning, det finns fortfarande så hög strålningsnivå på jorden att det är omöjligt att vara utan en speciell kostym . Det är sant att de lovar att återställa planeten, tekniker har redan utvecklats.
  - Det här är efter kriget. Allt detta är för dyrt, och under en sådan total röra, räknas varje krona. - Antonina avslutade sin tanke.
  - Var inte ledsna tjejer, vi kommer fortfarande att gå på vår moder jord. Så blir det, tjejer. - Skämtsamt, som om han själv var mycket äldre, retade Vladimir sina partners.
  - Det finns minor framöver. - Lapot befallde. - Slå på Pyrrh-6-strålningen och be att den hjälper.
  Pyrrhus strålning störde inställningarna för de flesta små antipersonella minor med miniförintelseladdningar, men inte alla och inte alltid, så även här fick man lita på tur.
  Två killar från deras företag hade otur, som om rovpiranor attackerade dem med små laddningar lika stora som kycklingägg och sprängde pojkarna i luften. Även på avstånd kunde man känna chocken.
  - Bara två, inte så illa, jag förväntade mig det värsta. - mumlade Lapot.
  Tre minor jagade efter Vladimir på en gång, men pojken sköt två och Vasilisa skar av ytterligare en; pilformade isbitar bildades omedelbart av de heta strålarna.
   Krigarflickan förbannade:
  - Du lockar till dig själv problem.
  - Men allt löste sig, jag är trött på att simma, jag går hellre ut i strid. - Vladimir Terkin skakade till och med av otålighet.
  Flickan körde handkanten över hennes hals:
  - Vi skjuter tills vi är sjuka.
  Till slut nådde de kusten, det var fasta, solida stenar gjorda av granit, kvarts och de hårdare och mer hållbara elementen i Grustira , Meffoblok , Tikikaka , Scatarra .
  - Låt oss gå till ytan! - skrek Lapot.
  Frysgranater flög in i isen, den tjocka hårda ytan gnagdes, sedan slingrande sig som ormar började fallskärmsjägarna hoppa ut.
  Vladimir Terkin var en av de första som slog igenom och nästan direkt möttes de av en plasmadusch. Pojken svarade med att öppna eld med båda händerna på en gång. I ögonvrån lyckades han lägga märke till hur en av soldaterna, efter att ha fått flera träffar, föll isär, hans huvud, armar och en del av bröstet flög bakåt och hans ben blev stående på marken.
   En förintelsegranat träffade Vladimir, gravitationsvågen slog honom från fötterna, men pojken hoppade omedelbart upp och kastade sin egen laddning. Något skrek och de två Daragherna slets isär. Sedan träffades Vladimir igen, men tydligen i god vinkel, och terminatorpojken lyckades göra motstånd.
  Försiktigare, en huggorm i kjol, böjde sig Antonina ner till marken, de hade redan lämnat isen och såg sig omkring. Det var mycket ljus, det var outhärdligt ljust, flerfärgat och verkade översvämma hela ytan.
  Ryska pansarsoldater sköt kraftigt mot daragas och flera stora robotar som sprang mellan tre stora hangarer.
  Det var tydligt att de ryska kämparna lyckades uppnå taktisk överraskning; fiendens försvar organiserades hastigt, det vill säga mycket dåligt. Elden som återvände var ganska kaotisk, men den smarte unge mannen, som var smart över sina år, förstod att Daragas domningar snart skulle gå över, och då skulle han behöva ta itu med de lönnliknande gudarnas straffande svärd .
  Det är bra att de kom närmare, och därför är det tunga hyperplasmaartilleriet tyst, annars hade det varit ett ryskt badhus för dem.
  Kapseln reste sig från under den brända isen, värmen var sådan att en väv omedelbart bildades på det märkliga vattnet, och den måste brytas. Piloten öppnade eld med stråle- och nålkulsprutor och förstörde många darags. En av robotarna skar av från en tung hyperplasmisk installation - ett ultrafotonbrandsystem . Två förintelsemissiler exploderade med ett dån och rammade delvis kraftfältet, nästan täckte höger motor.
  Den erfarne piloten lämnade omedelbart attacklinjen. De mekaniska monstren fortsatte dock att skjuta , chocken från de ryska fallskärmsjägare kastades uppåt och de som stod närmare epicentrum av explosionen rullade längs marken som ärtor och försökte desperat komma ikapp.
  Ändå var även de unga kämparna som inte hade luktat krut vältränade i träning , de saktade ner farten och tog genast, efter att ha hittat ett naturligt skydd, positioner.
  Den ena efter den andra dök nya kapslar upp, de spelade rollen som attackflygplan, förstörde marktäcke och alla ankommande Dags .
  Snart fick en av dem allvarliga skador och, brinnande av en blåaktig låga, tvingades han sitta ner.
  Antonina kastade en ny granat och ökade elden, och Vasilisa hjälpte soldaten som hade träffats av granaten att resa sig. Konstigt nog var det en av sultanens tre vänner, men den unga kämpen uppmärksammade det inte. Efter att ha injicerat sig själv med ett stimulerande, kom den stora killen snabbt till besinning, viskade han.
  - Vårt folk går framåt, det är dags att fortsätta!
  Faktum är att de ryska soldaterna, efter att ha dödat den främre kedjan av dags , gick framåt.
  Tio enheter gömde sig bakom pansarkolosser och attackerade fienden på en gång. Medan deras förluster var relativt små lyckades de krossa fienden, och på vissa ställen kom det till hand-to-hand-strider, de tre främre hangarerna rensades.
  Snart var inflygningarna till närmaste hangar helt under kontroll av landstigningsstyrkan. En inuti innehöll en ansenlig mängd militär utrustning, robotar och flygande stridsvagnar. Efter att ha rusat in, kastade ryska soldater förintelsegranater mot dem som rörde sig och försökte skjuta, och rödviolett tung svavel-syrerök strömmade ut ur ventilationshålen i strukturen.
  Efter att ha övervunnit hangaren rusade fallskärmsjägare till den centrala delen av basen. Det var nödvändigt att bygga vidare på framgången, särskilt eftersom fientliga attackflygplan dök upp i luften igen, denna gång, och de kunde orsaka allvarliga problem.
  på en gravitationskudde , om striden drog ut på tiden, kontrollerades den av endast en soldat som använde en gravitationsradio . Huvudstyrkorna stannade mellan den brinnande hangaren och den ännu orörda. Fienden verkade ha återhämtat sig från den förvirring som orsakats av den ryska arméns oväntade undervattensmanöver och öppnade kraftig eld längs linjen mellan de två raderna av hangarer.
   Som ett resultat befann sig Vladimir, Antonina, Vasilisa och en betydande del av avdelningen, som lyckades nå den tredje raden av lager, avskurna. Soldaten tryckte ned dolkeld till marken. Bara den galne Vladimir, som om han trodde sig vara under en förtrollning, hoppade ut som en djävul och kastade en granat. Den kraftfulla roboten förstördes och dess huvud flög av hundra meter.
  Soldaterna fnissade, förvånade över sådant mod, men i det ögonblicket föll målsökande missiler på dem. Detta var inte längre ett skratt, vi var tvungna att slå på den störande strålningen med full kraft och förvänta oss att vapnet skulle avfyras i blindo. Det trettonde kompaniet drabbades av attacken. Dess soldater träffades ständigt av raketer, men de som inte omedelbart dödades lyckades resa sig och öppna eld och täckte inflygningarna.
  Stanislav Lapot förstod att under sådana förhållanden var hans egen död och förstörelsen av hela företaget en tidsfråga, och extremt kort.
  "Vi måste snarast leta efter en utväg innan vi förstörs."
  - Jag vet vad jag ska göra. - skrek Antonina in i gravitationssändaren .
  Lapot, som inte riktigt gillade dessa, som han ansåg, syssar, underbarn, skrek missnöjt:
  - Är det du, professor? Tja, säg snabbt vad dina inlärda hjärnor sa till dig, annars blir vi alla skruvade.
  Antoninas stövlar blåste av hennes fötter av explosionen av ett bariumskal . Flickans bara fötter var röda av explosionen och extrema temperaturer, täckta med många skärsår. Flickan gnuggade sina lemlästade lemmar och morrade:
  - Vi behöver spränga den tjocka väggen i hangaren och hela företaget går ner i den.
  Lapot svarade på sandalen i en skeptisk ton:
  - Tänk om det finns daraghs där?
  Flickan, som droppade en regenererande lösning på en blåsa som svullen på hennes häl, gnällde:
  - Vi kommer att döda dem, i de slingrande korridorerna kommer de inte längre att kunna bedriva kontinuerlig dolkeld, och vi kommer att ha en chans.
  Befälhavaren, som mildrade sin ton, höll med:
  - Det ser ut som att ni föreslår en affär, så det kommer vi att göra.
  Efter att ha planterat en tung kumulativ förintelsebomb drog sig kompaniets sappers på avstånd, det kan mycket väl inte ha funnits tillräckligt med sprängämnen, eftersom kraftfältet vibrerade. Men att bryta igenom till entrén var självmord.
  När explosionen dånade, delade väggen sig och konturerna av ett stort rum dök upp. De avancerade fallskärmsjägare avfyrade en hyperplasmakastare , flera robotar exploderade.
  "Kasta granater!" befallde Lapot.
  På golvet mellan lådhögarna hoppade och snurrade våggranater som en topp, förblindade utrustningen och destabiliserade robotarnas arbete. De flesta av fordonen var dock inte i stridsskick. Soldaterna rörde sig som igelkottar i dimman, men lyckades ändå stänga av robotarna. Rummet var rökfyllt och för att kunna navigera var vi tvungna att slå på matrisvägledningen. Våra egna silhuetter målades omedelbart gröna av datorn, fiender och allt som andades och rörde sig, i rött.
  Skickligt med sina fingrar klättrade Vladimir Terkin, som en schimpans , till toppen av högar av pansarlådor; allt var perfekt synligt ovanifrån och det var möjligt att bedriva koordinerad eld.
  Det finns ett monster med sex plasmakanoner som kryper fram, du måste gissa ögonblicket när det öppnar eld, öppnar kraftfältet lätt och kastar en granat på det. Hundradelar av en sekund avgör här.
  Och det är som om Gud skyddar ett oskyldigt barn, eller om pojken har en högt utvecklad intuition, men han träffar definitivt det cybernetiska centrumet, och den femton meter långa kolossen faller i bitar.
  Nu kan fallskärmsjägarna inte hållas tillbaka, de rör sig som en misshandel och krossar Daragas och robotar.
  - Du såg hur jag slog honom! - ropar Vladimir. - Jag är en riktig superkrigare !
  Barfota, med brutna ben, svarade flickan:
  - Bra jobbat, vår lille vän, men nu måste vi överleva.
   En ovanligt stor dag sprang ut för att möta Antonina , han sträckte ut sina lönnarmar, som om han ville gripa henne, eller kanske ta henne till fånga.
  Båda flickorna slog honom med strålpistoler, fienden flög åt sidan och hans maskingevär hoppade på gravito -titangolvet. Eftersom de sköt nära, genomborrades stridsdräkten , och darag rörde sig inte längre.
  Fallskärmsjägare och fallskärmsjägare bröt sig fram till entrén.
  - Varsågod, nu ska vi ta oss ur råttfällan. - Oral Lapot.
  "Jag tror att det ligger ett bakhåll som väntar på oss där, det är bättre att låta kämparna gå runt." - föreslog Vasilisa.
  - Jag är befälhavare, och jag bestämmer. - Lapot knäppte till.
  Men i det ögonblicket slog tjocka, breda strålar ner och fyra ryska jagare skars omedelbart i bitar, det var tydligt att tunga laserkanoner med åtminstone megaförintelsepumpning hade aktiverats.
  -Du vill att vi alla ska förstöras. Så ta dig dit själv. - skrek barbenta Antonina.
  - Okej, låt oss gå runt. - Lapot höll med motvilja.
  Soldaterna började ta sig igenom högarna till andra sidan av hangaren i hopp om att antingen lura fienden eller gå till hans baksida.
  Då kände Antonina barfota och med sin brutna fot efter den hemliga dörren till nödutgången.
  "Det är här vi alla kan komma ut." Jag ska försöka knäcka cyberkoden.
  Desperat sköt tillbaka, mumlade Lapot:
  - Skynda, annars sitter vi fast .
  Darogimperiet trängde redan igenom dörren, de bröt igenom, men de ryska soldaterna mötte dem med eld och tvingade dem att kvävas av blod.
  En av de unga männen skrek desperat:
  - Snabbare, snabbare, plötsligt drar de upp en kanon och kastar en bomb.
  Vasilisa svarade lugnt:
  - Daragas är giriga, och det finns för mycket gott förvarat här. Det är bättre att inte trycka henne i armarna och låta dem hjälpa Antonina.
  Det gick mycket snabbare mellan de två och en minut senare öppnades dörren.
  - Det här är mycket bättre. Nu ska vi gå ut.
  Före dem mötte soldaterna ett gravitationstorn . Efter att ha klättrat upp befann de sig längst bak på raketmännen, som fortsatte att skjuta på en tom plats.
  Den andra delen av truppen klättrade upp på granntaket med hjälp av lådor. Stanislav Lapot befallde:
  - Maximal brand att döda.
  Ett helt hav plaskade under dem, många hundra fiendens darag. Soldaterna ställde sig upp och riktade sina strålkastare och slog ner allt sitt hat mot fienden.
  Fienden var bedövad och deprimerad, de förstod inte omedelbart var elden kom ifrån, så de intensifierade sina bombningar i luften. Märkligt nog var robotarna de första att ta reda på det och började sent skjuta. De attackerades dock från tre sidor samtidigt, och dessutom använde ryssarna Daraga- raketgevär som fångats i lagret.
  Effekten av deras användning visade sig vara stark, bland annat eftersom kraftfälten i Daragas inte var anpassade för att skjuta med sådan intensitet, dessutom är det alltid svårare att försvara sig mot sina egna vapen.
  Vladimir Terkin stod särskilt djärvt ut, pojken trodde på sin egen osårbarhet .
  -Göm dig, lille djävulen! - skrek Antonina. Men var är det?
  - En rysk krigare ska inte vara rädd för döden! - Svarade den desperata barnkrigaren.
  Den barbenta djävulen svarade logiskt:
  - Det är bara skurkar som inte ska vara rädda för någonting, men en soldat måste kunna överleva.
  Vladimir led:
  - En soldat måste först och främst vara modig, men du skiter i byxorna.
  Flickan svarade hårt:
  - Titta, om du blir skadad kommer vi inte att behandla dig.
  Terkin skrattade och sträckte ut tungan:
  - De kan döda mig, men jag blir inte en krympling, medicinen har klivit långt fram.
   Ytterligare en minut senare dödades ett helt regemente av Daragas, och soldaterna, efter att ha plöjt marken, flyttade till nästa hangar, där de helt enkelt gick till baksidan av försvararna.
  Det fanns flera tankar inne i hangaren, så vi fick pyssla med att slå ut dem. Den nya hangaren förstördes, soldater sprang från plats till plats och någonstans i rymden rasade en lika intensiv strid.
  I en annan sektor av basen, oförmögen att korsa skottlinjen och ansluta till en del av detachementet, drog sig tre grupper tillbaka till sina ursprungliga positioner och började omgruppera.
  De flyttade sedan längs nästa rad av hangarer, i syfte att förstöra lagren. De borde ha fått hjälp, och snabbt sprang över och täckte varandra rusade fallskärmsjägare till undsättning. Men plötsligt träffades de på flanken av en stor brigad av Daragas och legosoldater från Chembur-rasen; dessa var riktiga monster, upp till fem meter höga, de rörde sig, åtföljda av robotar.
  - Det är till och med förvånande att vi inte märkt en sådan koloss tidigare. - Sa Vladimir Terkin.
  - Tydligen hölls de i bakhåll. - resonerade Antonina.
  De tornade sig hotfullt över Daraghs led och, efter att ha förlängt långa pipor med plasmakanoner, träffade de ganska exakt de flyende fallskärmsjägaren. Granaten var kraftfulla, och en träff var tillräckligt för att förånga en soldat, även om eldhastigheten var svagare än strålkanonens, men datorn hjälpte dem att sikta.
  De ryska trupperna skars i två, och sedan i tre, och avskurna från varandra, kämpade de med överlägsna fiendestyrkor.
  upprepade manövern från företag nr. Men faktum är att det redan från början fanns mycket fler av dem, och de kunde kompensera för skadan, men ryssarna, avskurna från sina egna, kunde inte.
  Situationen på den tredje linjen av hangarer har blivit helt kritisk . Antalet dödade soldater växte och robotarna, tillsammans med Chemburs, slog igenom bakåt.
  Vladimir Terkin tappade inte modet ens under så svåra förhållanden, han lyckades fånga en av superrobotarna genom att spränga honom med en granat, och de andra killarna släpade inte efter. I det ögonblicket skadades Stanislav Lapot allvarligt; en hyperplasmaprojektil träffade hans stridsdräkt och slet av hans arm upp till axlarna. Seniorlöjtnanten förlorade medvetandet av smärtchocken.
  Och bara det faktum att stridsdräkten kunde komprimera enskilda delar i tid tillät oss att undvika döden från trycksänkning.
   Daragas, i allmänhet, blev för djärva och när de kom nära, kom de till hand-to-hand-strid. De använde bajonetter gjorda av solida mekaniska lasrar; de kan genomborra en stridsdräkt och slita isär en angripare . Utåt kämpade inte särskilt stora pojkar och lille Vladimir Terkin mycket skickligt, och andra soldater var inte sämre än dem. Och ändå togs Daraghs i antal, deras kamrater föll bredvid pojkarna, spetsade och förstördes, knappt en tredjedel av kompaniet överlevde.
  Robotarna i den här situationen slutade skjuta av rädsla för att träffa sina egna soldater, och Chemburs sköt mot både sina egna och andra. Befälhavaren för daragerna , Nidurashkov, blev offer för en sådan tanklös handling . Maple , efter det, blev arg och öppnade eld tillbaka, snart började en soptipp. Genom att utnyttja detta gick ryssarna till offensiven, de slogs, rasande insåg att detta var deras enda chans att överleva. Daragas var mindre tränade i konsten att strida mot varandra och flyttade dessutom sin uppmärksamhet till Chemburs.
  Snart var hela fältet översållat med Daraga-lik.
  - Robotar kan förstöras. - Inför befälhavarens död tog Antonina kommandot. - Spring upp till nära håll och koncentrera din vänliga eld på ett fordon. Om du träffar bottenpunkten tillsammans kommer inte ett enda monster att överleva.
  - Jag ska vara den första att visa dig det här! - skrek Vladimir Terkin.
  Koncentrerad eld spelade roll, den ena efter den andra misslyckades mördarrobotarna. En av dem lyckades slå honom med plasma och träffade nästan Terkin, men den lyckliga pojken överlevde igen.
  - Karabas Du kan inte fånga Barabas ! - Och han gjorde sig på näsan, samtidigt som han kastade en granat i sin nu sårbara mage.
  När Daragas slutligen besegrades gick resterna av avdelningen bakom huvudstyrkorna som attackerade de återstående ryska avdelningarna.
  Ännu kraftfullare skelett - 10 robotar gick i strid från sidan av Daragas. De agerade enligt ett väletablerat schema, avfyrade stora missiler som skapade kaos av förstörelse, slog ut stora kratrar, och kom sedan närmare, använde plasmakanoner och tvingade strålkastare .
  - Wow, vilka jättar. - Vladimir noterade . "De kommer att vara svåra att förstöra även med koncentrerad eld."
  Antonina sparkade sina skållade, bara ben och invände självsäkert:
  - Och ändå måste vi agera enligt detta schema, koncentrerad eld kommer att försvaga försvaret, då någon modig och modig kommer att kasta ett gäng förintelsegranater under magen.
  Terkin är som alltid före alla:
  - Det blir jag.
  Sandalflickan var indignerad:
  - Varför gör du?
  Vladimir Terkin noterade rimligen:
  - Jag är den minsta och det blir lättare för mig att smyga in obemärkt.
  Flickan knuffade pojken med sin bara sula:
  - Agera sedan.
  Vladimir Terkin, med hjälp av stora kratrar och många lik, liksom det faktum att marken brann, lyckades verkligen ta sig fram obemärkt. Han utnyttjade ögonblicket när kraftfältet utlöstes av överbelastning och kastade ett helt gäng. De enorma "Skeletons of Iblis" exploderade, föll i bitar, några, som inte var helt förstörda, frös som fula skulpturer.
  Med en sådan operation måste du ha en hel del skicklighet för att korrekt kasta ett gäng, såväl som en känsla av fara. Till en början uppmärksammade inte Daragas det faktum att de formidabla jättarna bröt samman, för att sedan inse att något var fel började de skjuta på baksidan. Men Vladimirs skyddsängel var på alerten; han fortsatte att förstöra graviotitaniumjättarna . Men det trettonde företaget fortsatte att gallra ut.
  Och Daraghs skickade nya förstärkningar i strid. I det ögonblicket vände plötsligt lyckan bort från Vladimir Terkin, pojken hade lekt med den och tagit risker för länge. Det brinnande sticket från den hyperplasmiska strängen som sänds ut av roboten träffade den modige pojken och sköt av hans ben.
  Vladimir Terkin skrek, men övervinna smärtan, kastade han laddningen med våld och attackerade pojken , " Azazels skelett " föll som ett halvförfallen lik.
  Pojken, som inte kunde uthärda det, fällde blodiga tårar:
  - Jag skadade. Jag var handikappad, jag har inget ben.
  - Misströsta inte Vovka, om vi överlever kommer de att ge dig ytterligare ett ben, och om en dag kommer du att springa igen. Be till Gud att överleva. - Godmodiga Vasilisa lugnade ner sig.
  Från alla håll, som spindlar, daragas och stridsrobotar kröp in, det fanns många tusen av dem.
  Den överlevande trion hade praktiskt taget ingen chans att överleva, fiendens överlägsenhet var för stor, men ingen tänkte på att kapitulera för att tigga om nåd.
   Flickorna Antonina, Vasilisa och scoutpojken Vladimir Terkin slogs som spartaner instängda i Thermopylae. Men det är uppenbart för alla att det inte finns någon chans att stå emot många tusen av dem som fienden rasar, många av dem enorma, fruktansvärda utomjordiska galaxer som fruktansvärt skramlar med sina vapen, i det ögonblicket, när den onda döden grävde sina tomma ögonhålor i ansikte, sjöng Vladimir Terkin en hastigt komponerad låt.
  Den vidriga lögnaren som säger
  Det är som om fäderneslandet bara är damm!
  Att det viktigaste i allt är jakten på rubeln,
  Och du måste följa med ödets flöde!
  
  Men inte en sådan soldat i det heliga Rysslands land,
  När allt kommer omkring, för honom är krig hans främsta kallelse!
  Kungens order är enkel: kämpa och var inte rädd,
  Den iskalla andetag kommer inte att skrämma döden!
  
  Och rymden är vad människan vet,
  Det ges till honom att flyga och erövra rymden!
  Först en blyg start, sedan en brant löpning,
   I det kommer att finnas ett rike med miljontals galaxer !
  
  Det är omöjligt att stoppa, även om blodet rinner som en flod,
  Krig mellan människor, med dålig galenskap!
  Jag vill koppla av, äta aspic paj,
  Och lägg dig i gräset under en söt bikupa!
  
  Men där du hittar lycka är inte i himlen eller helvetet,
  Den är alltid med dig, och ändå långt borta!
  Du letar efter din utvalda stjärna på himlen,
  För att hålla hjärtat i den heliga delen!
  
  Men fosterlandet är där, och solen och månen,
  Hon är som ditt underbara öga, din beskyddare!
  Och om det behövs, riva, till och med till naveln,
  Åh, vad tunna och slitna är livets trådar!
  
  Ryssland för alltid, för alla nationer du är,
  Som ett hav där lyckan stänker!
  Skönhetens storhet, fräckhet och drömmar,
  Och kärlekens eld som inte slocknar!
  Minnen av gycklarpojken inspirerade det eviga barnet till nya bedrifter. Och han lämnade salen tyst. Och han gav sig iväg för att slutföra en ny uppgift.
  Särskilt gycklarpojken var mycket intresserad av den blonda flickan som hade lockats in i en fälla av tomteprinsen. Jag undrar dock i vilket syfte. Och då måste något göras.
  Gycklarpojken, utan att tänka två gånger, blinkade med sina bara , runda klackar, på väg mot fängelset.
  Orchvakterna ropade till honom:
  -Vart är du på väg?
  Vladimir Terkin svarade i en avmätta ton:
  "Den största kejsarinnan av helvetet beordrade mig, som straff, att servera mat som en vanlig fängelseslav."
  Säkerheten fnissade och grymtande sa:
  - Desto bättre! Kom snabbt, lilla lus!
  Gycklaren började sjunga och sjöng:
  Jag är som ett isberg i havet
  Allt flyter i total dimma...
  Det är stora strider framför oss
  Böner hjälper inte heller!
  . EPILOG
  Elizabeth vaknade på den mest intressanta platsen. Och när hon vaknade skakade hon på sig själv och klirrade i kedjan.
  Drachma noterade med ett sött leende:
  - Ja, du sov, skönhet! Jag har inte ens någon att prata med.
  Den blonda flickan svarade med ett leende:
  - Så dröm om något! Föreställ dig några färgglada målningar eller episka strider.
  Nymfgrevinnan skrattade och anmärkte:
  - Ja, det ligger något i det här! Kom ihåg något episkt.
  Låsets skramlande hördes. Och igen öppnades dörrarna till fängelsehålan. Och en slavpojke dök upp. Det är sant att den här gången är annorlunda. Även i endast badbyxor, men mycket mer muskulös , med mycket framträdande muskler, som gjutstål.
  Han kom med mjölk, gröt, kakor och dessutom hade han en påse. Och slavpojken tog fram nycklarna. Flickorna spärrade upp ögonen.
  Vladimir Terkin satte sitt pekfinger mot sina läppar och väste:
  - Lugna ner dig! Du har en chans att fly!
  Därefter öppnade gycklarpojken snabbt låsen på kedjorna och viskade:
  - Drick inte mjölk, det är rörigt!
  Kedjorna föll och Elizabeth hoppade upp och sträckte glatt ut sina lemmar. Hon var nu relativt fri. Och gycklarpojken tog fram flera ringar och en talisman ur sin väska och viskade:
  - Fru Drachma, här är dina magiska artefakter. Nu kommer du inte vara så hjälplös!
  Flickan satte några av ringarna på sina bara tår och några på händerna, samt en talisman på hennes hals. Efter det kände hon en våg av kraft i sig själv och sjöng:
  Min pojke, min baby,
  Vid den här tiden sover du inte...
  Prins av ett stort okänt land,
  Satans tjänare attackerar!
  Vladimir Terkin sa med en suck:
  - Och han var också en prins. Jag har en lång biografi. Men det bästa är att fly medan vakterna sover. Och det är tillrådligt att gömma sig på en säker plats.
  Nymfgrevinnan anmärkte:
  - Jag är i vilken skog som helst, som hemma. Jag tror att Elizabeth och jag kan gömma oss, men det här är naturligtvis inte tillräckligt.
  Slavpojken frågade med ett leende:
  - Vill du besegra den onda gudinnan Kali?
  Elizabeth fnissade och svarade:
  - Jag skulle nyligen ha sagt, det finns ingen tid för fett här, om jag bara kunde leva! Men i min dröm gjorde jag sådana saker att jag nu känner mig som en helt annan person. Något i mig blev som Jeanne d' Arc efter de gudomliga visionerna! Hjärtat kräver hämnd, hämnd kräver uppoffring!
  Vladimir Terkin nickade och tog fram en ganska stor diamant ur sin väska, som gav ifrån sig reflektioner i alla regnbågens färger:
  - Det är så din dröm genereras, och den är inspelad på en speciell magisk film. Jag tror att den onda gudinnan Kali vill skapa en vätebomb genom att kombinera kraften hos fusion av atomkärnor och magi. Och detta kan generera energi av oöverträffad kraft. Vilket är extremt farligt för omgivningarna. Ont och gott är relativa begrepp, gudomen Kali började göra anspråk på för mycket. Så han måste stoppas!
  Nymfgrevinnan svarade ivrigt:
  "Men min största önskan är att lämna det här fängelset så snabbt som möjligt." Jag är trött på att vara bakom galler!
  Gycklarpojken nickade:
  - Bra! Jag måste också fly med dig. Onda Kali kommer inte att förlåta mig för vad jag gjorde. Men om något händer har jag en överraskning till henne.
  Elizabeth mumlade:
  - Under tiden, gå ut ur fängelsehålan!
  Tre par bara sulor blinkade förbi, två flickor och en killes. Benen på både flickorna och pojken var vackra, regelbundna i formen, graciösa och damm fastnade inte på dem. Nu springer de redan längs korridorerna. Pojken gjorde en liten paus och öppnade en annan cell. Det var två vackra barfota tomtar i vita trasor.
  Gycklarpojken befriade snabbt flickorna från deras kedjor. Och nu smiskade fem par bara fötter. Det fanns andra fångar, men pojken varnade:
  - Draken tar bara fem. Och utan honom har vi för liten chans att lämna .
  Elisabeth frågade förvånat:
  - Draken?
  Vovka Terkin nickade:
  - Självklart! Annars skulle vi ha för liten chans att fly ; Kali har andra drakar som kan skickas i jakt på oss. Men den här är för snabb.
  Drachma höll med:
  - Låt oss inte vara kräsna! Vi borde verkligen rädda oss själva, tiden kommer och vi kommer tillbaka!
  Vakterna sov verkligen. Och fyra flickor och en pojke rusade förbi slumrande arkar, troll, troll och till och med tomtar med pilbågar. Därefter tävlade laget vidare.
  Och sannerligen, på fästningens breda mur fanns en gulröd drake. Den var liten i storleken och hade bara tre huvuden. Så det var riktigt svårt för de fem att få plats på den.
  Vovka twittrade:
  - Till kronnymfens skog! De kommer inte att ta oss dit!
  Draken nickade instämmande:
  - Om Elizabeth är den utvalda kommer jag definitivt att leverera henne och dig med henne!
  Gycklarpojken nickade:
  - Du kan verifiera detta genom att titta in i hypnosgudens diamant. Han är verkligen kapabel till mycket. Och nu, tjejer, kan ni se fortsättningen på er egen dröm!
  Elizabeth blev förvånad och blinkande frågade:
  - Hur är det här en fortsättning på din egen dröm?
  Vovka bekräftade:
  - Du kommer att se under flygning! Under tiden, låt oss börja!
  Draken lyfte, praktiskt taget utan att flaxa med vingarna. Flickorna och pojken tog hårt tag i vågen med händer och bara fötter. Därefter började den levande trehövdade maskinen ta fart.
  Gycklarpojken, när draken planade ut, tog fram hypnosgudens diamant och placerade den framför Elizabeth och sa:
  - Nu kan vi alla begrunda din underbara dröm!
  Blondinen nickade:
  - Detta är coolt !
  Och ett tredimensionellt färghologram dök upp inför allmänheten, och en riktig film började visas;
  Den förhörde dignitären mumlade:
  - Nej, över! - Under vattnet skulle hans hastighet vara för låg. Vi skulle ha slösat bort tid.
  Flickan, förklädd till en svart kvinna, fortsatte förhöret:
  - Jag förstår, men vad är skeppets konturer?
  Armégeneralen mumlade:
  - En lite långsträckt jagare, bara sidorna är runda och strömlinjeformade. Det är något från en ubåt.
  Elizabeth, som var i uniform som en överstelöjtnant, gnisslade:
  - Bra, ge oss en rutt.
  - Det kan ändras när som helst. Jag kan bara vissa punkter, som Red Harvard.
  - Namnge de andra på samma sätt. - sa Drachma, klädd som en svart kvinnlig överste.
  Dignitären kacklade:
  - Hamnen i Brest ligger i Danmark, men han kommer inte att åka dit. Det kommer att gå runt under vattnet.
  - Jättebra, det är redan något! Kom igen, fortsätt pricka! - Sa nymftjejen. - Och hennes vita, stora tänder, som en vargs, gnistrade illavarslande.
  - Jag ska ge dig all information.
  - Vad vet du mer om värde?
  Armégeneralen babblade :
  - Nya soldater har dykt upp, en blandning av råttor, apor och människor. De ägnar sig åt sabotage bakom fiendens linjer. Kraftfulla fighters och mycket hållbara. De dör inte även om hjärnan förstörs.
  - Det är logiskt. Varför behöver en soldat hjärna? - Sa Drachma. - Kanske, för att bättre tänka på AWOL.
  Dignitären mumlade:
  - Snart lär nya soldater föröka sig. De kommer att bli en ny mänsklighet, kapabla att bygga socialism och kommunism.
  Nymfgrevinnan fnissade:
  - Det ska bli underbart. Råttparadis, det är allt som finns kvar för människor.
  Berusad av effekten på nervändarna såg armégeneralen:
  - Du vet bättre, kamrat Stalin.
  Drachma beordrade strikt:
  - Öppna ett kassaskåp för oss med kommandots omedelbara strategiska planer.
  Fritz lydde:
  - Jag lyder, kamrat Stalin.
  Skåpet låg bakom en målning, inte av Stalin, utan av en halvnaken sjöjungfru. Tydligen gjordes beräkningen att ingen skulle slita av den.
  Elizabeth och Drachma skannade mentalt all information, lyckligtvis tillåter minnet, såväl som namnen på alla invånare. Bland dem fanns till och med flera generaler, inklusive de från Vasilevskys följe och stabschefen, såväl som vice finansministern och vice ordförande i kommittén för kampen mot världskommunismen.
  Överlag gjorde scouterna ett jättebra jobb. Det var också möjligt att ta reda på att Stalin aktivt satte press på den kinesiska ledningen och försökte driva den att agera mot Ryssland. Och Kina är makt! Som det visade sig lovade ledaren för det stora landet att ge det slutgiltiga svaret inom tre dagar. Så deadlines var pressande. Mobilisering har redan aviserats i Kina, och en armé på trettio miljoner förbereder sig för utplacering. Det är sant att den har få stridsvagnar och flygplan, och även de är föråldrade . Kinesernas ledare vill dock ta emot minst två tusen av de senaste IS-klassstridsvagnarna från Stalin och ett dussin atombomber.
  Elizabeth mumlade:
  - Ja, deras händer krattar.
  Armégeneralen bekräftade:
  - Stalin lovade att leverera. Bara han inte litar särskilt på Kina. Han kallade ledaren en rädisa: röd på utsidan, vit på insidan.
  Drachma sa med ett flin:
  "Han skulle förmodligen inte ha något emot att avrätta honom."
  Fritz kacklade:
  - Allt omöjligt är möjligt! För CHIP är detta möjligt.
  Elizabeth twittrade:
  - I vilket skede är utvecklingen av monstersoldater?
  Armégeneralen muttrade förvirrat:
  - Vet inte! Det är känt att kobolt, radium och plutonium användes vid bestrålning. Olika isotoper, inklusive de som utvinns från meteoriter. Så det visade sig något riktigt läskigt. Det är sant att de säger att dessa fighters är hjärnlösa och att "buggar" används för att kontrollera dem.
  - Men de går inte över! - Drachma avslutade.
  Fritz sa i rapporteringsområdet:
  - Dessutom har kontakter med vampyrer etablerats. Här finns också intressanta framtidsutsikter.
  Nymftjejen blev förvånad:
  - Med vampyrer?
  Armégeneralen bekräftade:
  - De är tre gånger starkare än en vanlig människa och väldigt sega. Klipp av en sådan hand så växer den ut igen. Bara de är rädda för solen, men de ser i mörkret som katter, om inte bättre, och vissa vet till och med hur man flyger.
  Drachma ville ha ett förtydligande:
  - Vad sägs om vitlök? Eller silver.
  Fritz svarade ärligt:
  - De gillar inte silver, det bränner dem, vitlök orsakar brännskador.
  Elizabeth frågade:
  - Hur är det med krucifixet eller heligt vatten?
  Dignitären utbröt:
  -Onyttig!
  Den blonda tjejen frågade förvirrat:
  -Varför?
  Armégeneralen gurglade som en gejser:
  - För dem är ett kors bara en bit trä eller metall. Och i legenden fungerade krucifixet endast i händerna på en helig person.
  Drachma noterade:
  - Vi har inga helgon, bara en terminatornanna. Det är sant, jag vet inte om detta räknas eller vice versa.
  Fritz blinkade med ögonen:
  - Den store Stalin förbjöd kloster. Nu är hans huvudslogan fler barn, var fruktsamma, föröka sig. Alla, både vita och svarta. Vita proletärer och kollektivbönder. Må evig ära vara Stalin!
  Elizabeth svarade med ett skratt:
  - Jag tror att han aldrig kommer att glömmas! Ljus karismatisk personlighet. Hon har precis nått gränsen för galenskap i sin grymhet!
  Kvävande av förtjusning sa dignitären:
  - Vampyrerna lovade att acceptera Stalin i sina led, vilket innebär att ledaren kommer att kunna leva i nästan tusen år. Tänk dig, en stor ledare och även en vampyr.
  Drachma flinade:
  - Stalin vampyren, eller ghoul, det är roligt. Och väldigt cool. Men hur ska solen leva utan solen?
  Armégeneralen sa med tillförsikt:
  - Forskare kommer att utveckla en formel som skyddar Stalin från vitlök, silver och till och med solljus.
  Elizabeth, som blottade sina tänder, sa:
  - Men det finns också en asppåle! Den där Dracula slutade sina dagar. Judas hängde sig i ett aspträd.
  Fritz muttrade:
  - Vi kommer att fundera över detta i sinom tid.
  Elizabeth ställde några fler frågor. Hon log kärleksfullt, men hon kunde knappt hålla sig från att strypa sin motståndare. Till slut uttömde tjejerna sina frågor, en av de sista var ett budskap om know-how. Det visade sig att ett nytt vapen hade skapats. Som en portal. Det är visserligen inte klart vad vi pratar om, men det är väldigt listigt och speciellt.
  Drachma försökte förtydliga, men Fritz själv visste ingenting. I princip är han chef för den hemliga polisen, men ingen vetenskapsman.
  Du kan inte vara avstängd för länge, särskilt eftersom det viktigaste är redan känt. Nu är det viktigaste att radera Fritz minne och skapa ett alibi så att det inte finns några speciella problem. Flickorna startade följande program för arméns general.
  De anförtros en särskilt viktig uppgift och ges enorma befogenheter. Inklusive inspektion av hamnar.
  Detta är den första. För det andra tilldelades flickorna speciella nummer. De blev specialagenter för CSA och stora styrkor kunde lyda dem. Och viktigast av allt, de fick i uppdrag att hitta druidernas stridsmagi, och de var tvungna att leta efter den på fartyg.
  Sammantaget kom tjejerna på det viktigaste och kunde nu flytta runt i Storbritannien utan problem.
  Tillsammans med generalerna lämnade de varghålan. Fritz kysste deras händer hejdå:
  - De är så mjuka och hårda. - Han sa.
  - Och dessutom är de dödliga ! - Sa Drachma.
  Flickorna satte sig i generalens bil, de hade papper med nödbefogenheter, inklusive rätten att ta kontroll över all utrustning.
  Elizabeth noterade med glädje att den andra flytten till fiendens positioner var framgångsrik.
  Den blonda krigaren frågade:
  - Nu Drahmachka , vad ska vi göra!?
  Nymfgrevinnan svarade:
  - Låt oss penetrera skeppet och neutralisera dess innehåll. Detta är det mest logiska.
  Elizabeth bekräftade:
  - Ja, det är klart, det är precis vad vi kommer att göra.
  Flickorna blev eftertänksamma. En vätebomb kräver en stor mängd neuterium och deuterium, två och tre atomärt väte, samt flera kärnladdningar. Och om du anser att bomben är gigantisk, kommer de att planteras från olika sidor. Ett annat problem är hur man tar sig upp på Solnyshko-fartyget?
  Det kan finnas olika idéer här. Det enklaste sättet att göra detta är att lagligt inspektera föremålet, som för att kontrollera skyddet mot magi. De hade redan lyckats sno ett sådant dokument från Fritz Geim.
  - Därmed är den juridiska vägen den enklaste och snabbaste. - Drachma sammanfattade det.
  Elizabeth tvivlade till och med:
  - Är det inte för lätt? Vi har inte ens skjutit på sistone.
  Nymfgrevinnan anmärkte:
  - Du menar, den sista natten. Men detta är vad konsten att en spaning består i: att utföra en högst komplex operation utan förluster, helst även utan skjutning. Du kan gratulera våra lärare, vi har utmärkt utbildning.
  Den blonda terminatorn noterade:
  - Det vill säga , vi har gjort mycket jobb.
  Drakman gurglade:
  - Ja, och vi har lite tid kvar, vi ska till hotellet och sova en halvtimme.
  Elizabeth höll med:
  - Det återstår fortfarande hårt arbete.
  Det var redan gryning när flickorna nådde sina sängar. På vägen erbjöd dörrvakten dem ett par tjejer och killar för natten, men de vägrade.
  - Vi har fortfarande mycket att springa på! Vila under tiden.
  Flickorna sov i samma rum, nästan tysta. Vana och skicklighet hjälpte dem att somna omedelbart och utan drömmar. Det var bättre så, förstås. Tjejerna sov en hel timme och hoppade upp ur sina sängar, glada och glada. De började göra övningar, böjde sig och böjde hela vägen. I allmänhet värmde vi upp ganska mycket, gick på händerna och till och med hoppade.
  - Vi är mäktiga krigare i det norra landet! - De sjöng.
  Tjejerna snurrade runt en stund, tog en dusch och gick sedan ut. Nu hade de något annat att göra. Skaffa i synnerhet dina egna mer avancerade vapen. Om du måste kämpa på allvar.
  - Vi är fredliga människor, men vårt pansartåg gick till offensiv i alla hastigheter! Ladda in i attacken, lämna inga tvivel! - Sa Drachma.
  - Lämna tvivel! - Elizabeth tog upp.
  Flickorna gick snabbt och markerade sina steg med sina spetsiga stövlar. Utegångsförbudet är över. Folk dök upp på gatan. De gick i formation och mätte sina steg. Försöker gå strikt längs linjen. Bara barnen, mestadels barfota och trasiga, var lite friare . Men Elizabeth och Drachma lade snart märke till en rad marscherande pionjärer. De som gick framför, pojkar och flickor, var i vita uniformer, röda slipsar och nästan nya skor. Bakom dem i spalten fanns nykomlingar, också iklädda röda slipsar, men trasiga och barfota. Ändå hälsade de unisont till officerarna och försökte räta upp sig så mycket som möjligt.
  Flickorna stod på tårna och försökte se längre ut. Elizabeth vinkade efter dem och log med vita tänder.
  Efter detta gick flickorna till sin landningsplats för att ta tag i de förberedda maskingevären. "The Destroyers " kan ha varit uttråkad och väntat på att de ska användas.
  Dagtid verkade London gladare och ljusare än nattetid. Du kunde till och med höra musik, och någon general spelade ett bröllop i Buckingham Palace. Överlag mådde Red Yankees bra, de lät Marseillaise, internationell musik och en blandning av rap och klassisk musik. Tjejerna kom in en minut och smuttade på ett glas champagne för de ungas hälsa.
  - Jag hoppas att vi kommer att leva i en lycklig värld. - sa Drachma.
  Flickorna lämnade bröllopet med ett lätt hjärta. Generalen gifte sig med en dam mer än hälften av hans ålder. Och det här är redan för mycket.
  Drachma noterade:
  - Av någon anledning föredrar män i regel unga kvinnor. Det finns en sådan tendens.
  Elizabeth uttryckte sin version:
  - Kanske vill de själva föryngra? När allt kommer omkring, om du ligger omgiven av rosor, börjar du själv lukta doftande, och unga jungfrurs kroppar är söta.
  Nymfgrevinnan kurrade:
  - Hålla med! Snart kommer vetenskapen att sätta stopp för ålderdomen, och då öppnar sig en ny värld. Bra , ung och ovanlig i sin briljans.
  - Hoppas! - sa Elizabeth. - Såvida inte folk förstör sig själva.
  Drachma kvittrade med ett leende:
  - Det senare är ganska troligt! Samt möjligheten att dö i naturkatastrofer.
  London, med porträtt av Stalin och ibland Lenin, liksom andra ledare, såg för exotiska ut. Och det är så många röda flaggor runt omkring, och fler och fler hissas.
  Vid checkpoints släpptes flickorna igenom utan dröjsmål, eftersom de såg det allmänna mandatet. Tvärtom, de till och med saluterade.
  Äntligen lämnades storstaden bakom sig. Vid ingången syntes dock ett ganska exotiskt monument. Å ena sidan ser det ut som en tank, och å andra sidan, istället för ett torn, finns Stalins huvud som håller ett stort rör i munnen. Ja, själva monumentet är inte litet, trettioåtta meter högt.
  - Vad är det för surrealism? - frågade Elizabeth.
  - Det här är tydligen röd postmodernism. - Drachma märkte. - Exotisk stil, men intressant.
  Blondinen sa:
  - Ledaren blir mobbad!
  - Men Stalin själv såg sig tydligen inte som sådan! - Drachma kände sig glad. "Även om kroppen av en åsna skulle passa honom bättre än en tank."
  Tjejerna skrattade:
  - Eller kanske tvärtom Stalins kropp och huvudet på en åsna.
  Efter att ha lämnat London lossade skönheterna sina tungor:
  "Vi körde genom den här staden, men pratade fortfarande inte med vampyrerna."
  Drachma gnisslade:
  - Vi kanske fortfarande måste.
  Elizabeth föreslog:
  - Jag undrar om Sherlock Holmes jagade vampyrer?
  Grevinnan flickan kvittrade:
  - I några senare postmoderna romaner jagade han. Det fanns till och med ett alternativ där Sherlock och Watson trängde in i rymden. Det är så intressant.
  Den blonda krigaren mumlade:
  - Ja, vi kanske träffar dem.
  Drachma blev förvånad:
  - Hur kommer det sig?
  Elizabeth svarade självsäkert:
  - En gång i ett annat universum. Går lite längre in i det förflutna. Då kan du röka pipa med den berömda detektiven.
  Nymfgrevinnan fnissade:
  - Det här skulle vara det trevligaste sättet att förgifta dina lungor, men upplysa ditt huvud och hjärta.
  Blondinen kvittrade:
  - Sherlock Holmes är en karaktär som uppfanns av Conan Doyle. Det gjorde professor Challenger också. Du har läst om honom.
  Drachma visade sina kunskaper:
  - Konstnärligt en ljus personlighet. Den är till och med filmad i Hollywood.
  Krigaren med gyllene hår noterade:
  - Någon gång ska de göra filmer om oss. Den goda ängeln Elizabeth och den onde djävulen Drachma. Vi båda verkar komplettera varandra och balansera varandra.
  Nymfgrevinnan sa:
  - Som Gud och djävulen!
  Den blonda terminatorn fortsatte:
  - Visst! Om det inte fanns någon Lucifer, och världen existerade utan synd, skulle den Allsmäktige inte ha någon att slåss med. Föreställ dig hur svårt det är för en superintelligens utan mål, utan konkurrenter. Även om det kan finnas ett oändligt antal allsmäktiga gudar, kontrollerar var och en av dem helt enkelt sitt eget universum.
  Drakman tog det och förtydligade:
  - Conan Doyle var ateist och visade ändå hur skör människan är. Kom ihåg att en gång i ett hyperrymdfält försvann nästan allt liv på jorden.
  - Men något sådant här är fullt möjligt! - Elizabeth märkte det.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Ja det är möjligt! Även om sannolikheten att falla in i ett krökt utrymme inte är så stor.
  Den blonda tjejen noterade:
  - Det som händer oss ligger inte utanför science fictions ramar. Förutom att Stalin, KSA:s president, ser för exotisk ut.
  Drachma noterade:
  - Vem vet, det här är en intressant filosofi. Kan kommunism ge lycka till något folk?
  Elizabeth uttryckte idén:
  - Det finns en åsikt att dåliga människor tog upp genomförandet av bra idéer.
  Nymfgrevinnan noterade:
  -Var kan jag få tag på andra? Dessutom var till exempel Dzerzhinsky inte en så hänsynslös bödel. Han hade ett vänligt hjärta och det var svårt att skriva under dödsdomar, han slet till och med sitt hjärta och dog vid fyrtioåtta år gammal.
  Den blonda krigaren noterade:
  - De säger att Hitler var väldigt orolig när han tog bort Rem.
  Drachma bekräftade:
  - Ganska möjligt. Hitler var allmänt nervös. Jag önskar att jag kunde fånga honom. Prata med honom om vilken typ av person han är. Varför hatade han judar så mycket?
  Elizabeth kutade:
  - Judar är väldigt smarta, begåvade människor. De säger att även bland skaparna av Kalashnikov-geväret fanns det tolv judar och bara en ryss, Kalashnikov själv. Det var därför han blev upphöjd.
  Nymftjejen sa sorgset:
  "Vi är döda i vår värld, jag tvivlar på att vår existens någonsin kommer att avklassificeras." Om inte Ryssland uppnår absolut hegemoni.
  Den blonda spionen gnisslade:
  - Och det här spelar också roll.
  Flickorna kastade lokalt tuggummi i munnen. Kvaliteten var ganska acceptabel, det fanns tillräckligt med naturliga produkter.
  Elizabeth kutade:
  - Intressant nog älskade Hitler, som ni vet, apelsiner, uppenbarligen levererades de till honom från Afrika på ubåtar.
  Drachma väste:
  - En Fuhrer kan förses med ett bord. Men vi åt till exempel fläsk med chokladsmör och sylt. Och det är jättebra .
  Den blonda krigaren noterade logiskt:
  - En person kan uppleva matsmältningsbesvär av detta.
  Flickorna stoppades kl checkpoint krävde de dokument. Att se ett nödmandat som har samma effekt som Genghis Khans gyllene tigerpaise . De reste sig och mumlade:
  - Gå, kamrat överstar. Tänk bara på att det inte är säkert att gå längre, partisanerna spelar spratt.
  Elizabeth blottade sina tänder:
  - Och du tror att vi inte vet hur man skjuter! SWAT-tjänstemän!
  Ett skrämt gnisslande som svar:
  - Nej, jag tror inte det!
  - Hur som helst, titta! - Drakman kastade upp ett femcentsmynt, ett stort kopparmynt. Hon avlossade pistolen direkt. Sedan fångade hon den i farten och visade hålet exakt i mitten.
  - Tja, hur?
  Officeren surrade:
  - Underbart skott! Jag har bara sett detta i filmer om cowboys. Bara Stalin skjuter bättre.
  Nymfgrevinnan morrade:
  - Jo, ja, Stalin är bortom konkurrens.
  Den blonda spionen sa:
  - Vi är redo att rusa in i striden. Så se vad som händer med partisanerna.
  Flickorna skakade hand och gick vidare.
  Elizabeth noterade:
  - Generellt sett är det bra att det finns partisaner i Storbritannien, trots terrorn gav inte britterna upp sig till despotism.
  Drachma sa:
  - I allmänhet erövrades Storbritannien för tusen år sedan. Normanderna, ledda av Vilhelm Erövraren, besegrade anglosaxarna. Och efter det erövrade ingen Storbritannien.
  Den blonda underrättelseofficeren noterade:
  - Allt det här är väldigt intressant. Men Stalin krossade också Storbritannien och gjorde det rödbrunt.
  Nymfgrevinnan gnisslade:
  - Inte roligt!
  Pansarbilen körde sakta. En stor helikopter flög över huvudet, inte ett jetplan, ganska långsamt.
  - Det finns ingen i närheten. - sa Elizabeth.
  - Partisaner attackerar sällan under dagen. Dessutom är KSA-armén ännu inte tillräckligt utrustad med mörkerseendeanordningar.
  Ytterligare ett par helikoptrar flög förbi. Stor, men väldigt klumpig.
  Elizabeth lade märke till en annan helikopter. Han var ensam och, till skillnad från tidigare kollegor, sköt för att döda.
  Drachma frågade:
  - Och var skjuter han?
  Den blonda spionen sa:
  - Jag tror att det är på grund av barnen som de gick ut för att plocka svamp och bär.
  Elizabeth sköt från ett språnggevär med en explosiv kula. En enorm helikopter, ungefär dubbelt så stor som MI-24, fattade eld och började kollapsa.
  - En Junkers kom upp bakom mig, men den började ryka, propellrarna ylade irriterande, de behöver inte ens kors på sina gravar, kors på vingarna duger! - Elizabeth sjöng.
  Drakman var glad:
  - Jag sköt ner den, trots allt!
  Helikoptern exploderade och bröts i fragment.
  - Slaget är en knockout!
  Flickan lutade sig bakåt och skakade på huvudet:
  - Kanske ett skott till?
  Tjejerna körde lite. Ytterligare två helikoptrar dök upp och var på väg tillbaka.
  - Nu ska vi ta av dem på en gång.
  Flickorna tog sikte på en gång och riktade sina pistoler. Och de sköt en salva, och ett dån hördes.
  Elizabeth gnisslade:
  - Det här är vulkanen Krakatoa! I miniatyr!
  Drakman tjöt:
  - Det här blir ett kraftigt slag.
  De två helikoptrarna blev okoordinerade och lämnade efter sig långa bruna svansar av rök. De tappade sakta fart och exploderade också, tydligen nådde den spridande bensinen ammunitionslasten.
  - Nåväl, nu kör vi! En pinwheel från... eller kanske! - Sade Drachma något vulgärt.
  Elizabeth sa strängt:
  - Du uttrycker dig för hårt. Ociviliserad, kamrat överste.
  Nymfgrevinnan noterade:
  - Mat, det här är en integrerad del av rysk folklore. En mycket betydande del av den nationella kulturen.
  - Jag håller med om detta. - Elizabeth nickade på huvudet. Det är sant att det mesta av svordomarna kom från mongol-tatarerna.
  Flickorna körde vidare, de hade inget behov av en extra koncentration av fientliga trupper.
  Absolut minne gjorde det möjligt att exakt beräkna landningsplatsen. Flickorna svängde in på en landsväg.
  - Så vi blev partisaner! - Elizabeth märkte det.
  - Mer troligt, även mobila fighters. - Sade Drachma - Taktik: träffade och drog omedelbart tillbaka.
  Vi nådde täta buskar och gömde bilen. Sedan började de springa. Det var till och med snabbare än att köra bil.
  Elizabeth anmärkte:
  - Om alla människor är som vi, varför behöver vi då bilar överhuvudtaget?
  Drachma invände filosofiskt:
  - Att ge nya jobb. I allmänhet ökar andelen arbetslösa, och vi måste bekämpa detta.
  Den blonda spionen påminde:
  - Det fanns ingen arbetslöshet under kommunisterna. Tvärtom behövdes jobb ständigt.
  Nymfgrevinnan sa passionerat:
  - Jo, det här ger också fördelen med socialismen. Det är inte som nu, du kan inte få ett jobb, men du kommer att sträcka på benen på förmåner. Med så mycket pengar och petrodollar, är det verkligen omöjligt att ge människor lycka? Det fanns ingen arbetslöshet under Sovjetunionen, även om oljepriserna var betydligt lägre.
  Elizabeth förtydligade:
  - Under Sovjetunionen späddes arbetslösheten ut som betong med kefir, de flesta trudovikerna arbetade så hårt de kunde.
  Drachma skrattade:
  - Halvvägs, det är ingenting, många är en tiondel.
  Den blonda underrättelseofficeren noterade:
  - Men under Stalin drogs alla ådror ut från folk. Så de kommer att jobba hårt kontinuerligt.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Erfarenheterna från tusentals år visar att slavarbete, även om det är billigast, inte är det mest effektiva.
  Elizabeth väste:
  - Slaven arbetar förstås utan minsta lust, så fort tillsyningsmannen vänder sig bort arbetar han genast långsammare. Och i allmänhet försöker han titta bort.
  Drakman förtydligade:
  - Och jag är fortfarande redo att starta ett uppror. De säger att vissa folk uppfann tekniker. I synnerhet gjordes droger av giftet från fiskar och sköldpaddor som dödade vissa delar av hjärnan och förvandlade människor till zombies.
  Den blonda spionen tillade:
  - Eller mankurts! De säger också att en person kan förändras genetiskt, vilket gör honom mer lydig.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Rent realistiskt utfördes liknande arbete även under Hitler.
  Elizabeth föreslog:
  - Att skapa ett råd för eugenik vore inte alls dåligt. Så att äktenskap ingås på ett sådant sätt att det blir en optimal kombination av gener. I det här fallet skulle vårt folk bli annorlunda, friskt, smart, starkt.
  Skönheten från gudarnas ras gnisslade:
  - De kommer att bli så här, bara urvalet ska inte vara blind, bestialiskt, utan rent vetenskapligt till sin natur.
  Blondinen sa:
  - Hur är det utan oss?
  - Vi kommer också att ta del av detta. - sa Drachma.
  Flickorna sprang och pratade. En ek dök upp framför dem. Fördjupningen där de gömde sina tillhörigheter var nästan osynlig, hur noggrant scouterna än murade upp den.
  - Nåväl, nu kan vi beväpna oss.
  Flickorna tittade in, Destroyer -2 maskingevären gav omedelbart sina röster, den som tillhörde Drachma sa:
  - Vad solbränd du är, tjejen. Svart passar dig, men rött hår är mycket vackrare.
  Elizabeth svarade:
  - Ögonkännare, vad tycker du om afroamerikaner i allmänhet ?
  Nymfgrevinnan svarade kallt:
  - Hur man gör ett potentiellt mål. Hudfärg eller ras spelar ingen roll.
  - Och du är faktiskt en diplomat.
  frågade Elizabeth sin egen maskingevär.
  - Varför är du tyst?
  Datorprogrammet i vapnet producerade ett ironiskt inlägg:
  - Det är inte bra att chatta. Av någon anledning går människor på jorden och stampar med fötterna, vilket är både dumt och fruktansvärt fult.
  Blondinen gnisslade:
  - Hur är det med mina ben?
  Datorchippet svarade:
  - Med vänliga hälsningar, ganska estetiskt tilltalande! Kanske kan vi spela patiens? Vad föredrar du personligen, greener eller fans?
  - Tre svärd! Det finns dock ingen tid för oss att leka , mina pratsamma kollegor, vi måste skjuta lite!
  Utgivna minidatorer:
  - Superpatroner eller standardkaliber?
  Elizabeth bekräftade:
  - Olika sätt. Du är trots allt anpassad att bedriva tvångseld, oavsett kaliberns storlek.
  Electronics of the future svarade:
  - Generellt sett, ja! Slå samtidigt på musiken. Med vem du vill, vad sägs om Michael Jackson med rymdhitbilden?
  - Åh, det här är intressant! I tredimensionell projektion.
  Små hologram blinkade över de två maskinerna och visade en storslagen strid mellan imperier. Och mot denna bakgrund sjöng Michael och Madonna. Sammantaget såg det ut som att han blev mobbad, Madonna gick över Jackson och han blev svart av sorg.
  - Ja, det är väldigt roligt! - sa Elizabeth. Men vi har inte tid att titta på den här barncirkusen.
  Drachma lade till:
  - Vi kan bara spela hyperschack på språng , det här kommer att träna oss.
  - Bara i blixttempo. - Han föreslog ett maskingevär.
  - Det är bortsopat! - Drachma höll med.
  Hyperschack var en speciell typ av turbaserad stjärnstrategi. Olika typer av rymdskepp rörde sig längs en stor bräda med fyrahundra rutor. Hundra figurer försökte förgöra varandra. Vissas egenskaper förbättrades när de nådde den motsatta kanten av fältet. Dessutom var det i detta spel möjligt att köpa ytterligare rymdskepp vart tionde varv. Sammantaget är spelet intressant, men långt. Och farten i blixten är helt självmord. Men förutom utrotning fanns det ett annat mål: schackmatt! Detta var relaterat till schack och väckte ytterligare intresse.
  Flickorna gick långsamt och Drachma kunde leka i farten. En miniatyrprocessor som kan accelerera till många terahertz sprakade under spänning och kämpade med den genetiskt förbättrade mänskliga hjärnan.
  Drachma hann dock knappt fatta ett beslut. Medtagen av bråket med bilen sprang hon in i ett träd. Det kraftiga slaget lämnade ett par repor i ansiktet.
  - Usch, vad inte uppmärksam jag är, Hyperschack fängslar mig!
  Elizabeth twittrade:
  - Men bara schack, är det inte dåligt!
  Drachma skröt:
  - Jag slog Kasparova i dem!
  Blondinen gnisslade:
  - Du är så självsäker! Harry är redan gammal.
  Nymfgrevinnan väste:
  - Ananda vann! Och Carleson!
  Elizabeth förtydligade:
  - Under en samtidig spelsession.
  Drakman tog den och sa :
  - Trots det. Men, mycket självsäkert, utan att ge honom en chans. Men om det kommer till en allmän match kommer jag att besegra honom, var inte rädd. Jag slår datorer med ELO 3000. Detta är högre än Anand och Garik Kasparov, och till och med Carleson.
  Den blonda underrättelseofficeren noterade:
  - En dator är bara en skapelse i människans händer. Kan en varelse vara högre än sin skapare?
  Nymfgrevinnan väste:
  - Det är en väldigt svår fråga. När allt kommer omkring besegrades de mänskliga världsmästarna av datorer. Även om allt inte är perfekt i det här programmet. Du är schackmatt i nio drag.
  "Destroyer"-maskingeväret kränktes:
  - Vi får se. Jag köper ett protonslagskepp.
  Drachma svarade självsäkert:
  - Det är ingen idé, min pojke. Du kommer helt enkelt inte att ha tid att dra honom till frontlinjen.
  Minidatorn höll inte med:
  - Eller kanske tvärtom, kvantum kommer till kvantum!
  - Inte riktigt! Du får se hur sen han är. - sa Drachma bestämt.
  Flickan gjorde några fler rörelser. Fienden knorrade och kapitulerade. Därefter sjöng han:
  - Nåväl, du är en tiger, ditt hopp är ett åskväder, och dina ord är ett slag, bara min tår kommer att uppskatta Guds gåva.
  Drachma klickade maskinen på reflektorn med fingret.
  - Du är en cool kille.
  Elizabeth avbröt henne:
  - Du vet, jag hör skott till höger. Att döma av kombinationen av ljud rensar de ut rebeller där, förmodligen straffkrafter!
  Nymfgrevinnan sa:
  - Wow! Som alltid kommer grisen att hitta smuts.
  Den blonda terminatorn sa:
  "Det de hittade här var inte smuts, utan blod."
  Släktingen till gudarna frågade:
  - Vad ska jag göra i det här fallet?
  Elizabeth väste:
  - Jaha, vad tror du, Drachma, vad kräver rättvisan av oss?
  - Självklart för att hjälpa rebellerna. Överlägsna styrkor har kastats mot dem, och deras monstruösa påtryckningar måste slås tillbaka.
  Drachma muttrade glatt:
  - Nu ska vi ta din själ ifrån dig med ett gott blodbad!
  Flickorna sprang mot sitt öde. Samtidigt glömde de inte att ta på sig kamouflagerockar . Drachma och Elizabeth rusade mycket snabbt, och för att inte slita sönder sina stövlar sprang de barfota. Men det svarta sminket började smula sönder från att springa snabbt och röra vid gräset, vilket avslöjade gyllene olivskinn. Vilket dock inte är så skrämmande. När de sprang skadade flickorna fötterna på trädrötter, kottar och grenar. Det bromsade dock inte deras snabba kast.
  Skönheterna flög upp i ett träd, såg sig omkring från ovan och skakade sina maskingevär.
  - Vi liknar Redskins ! - sa Elizabeth.
  Drakma, kvävande av förtjusning, babblade:
  - Du vet hur det är att känna sig som en tiger, det är bättre än en drottning.
  Tjejerna gick ner, de försökte rusa snabbt, men samtidigt försiktigt, för att inte skapa onödigt ljud. Fienden närmade sig, krigsljud och motorljud hördes, dock blev skotten enstaka. Lukten av bränning, inklusive lik och levande människokött, blev starkare och starkare.
  Krigaren sa unisont:
  - Det här är ganska häftigt, det ser ut som ett bra army sweep.
  Flickorna närmade sig ännu mer, klättrade upp på toppen av en hög poppel och en glänta öppnade sig för deras blickar. En liten by syntes i kanten av skogen. Hus brann.
  Men det är inte huvudsaken. De tog ut civila ur husen, mestadels snygga, gamla tegelbyggnader. Mest kvinnor, barn, gamla människor. De vallades in i en hög. I utkanten syntes fem galgar, på dem hängde två kvinnor, två tonåringar och en gubbe som såg ut som en präst. Ytterligare tre personer korsfästes på stolpar med en tvärstång och upp och ner. Dessutom var en av dem fortfarande bara ett barn . Byborna knuffades med gevärskolvar, misshandlades och några sköts i benen. Sammantaget var situationen barbarisk.
  Elizabeth sa:
  - Och det här är en kamp med partisaner!
  Drachma stöds:
  - Under en sådan regim skulle jag själv ha gått till partisanerna.
  Två tonåringar fastnade och började lyftas upp, svängande, försökte orsaka mer smärta. Samtidigt vallades de andra olyckliga in i ladugården. Det fanns dunkar med bensin i närheten.
  Elizabeth viskade:
  - De är precis som nazistiska monster.
  Drachma bekräftade:
  - Inte bättre. Visserligen verkar England vara ett civiliserat land, men det har också blivit känt för massövergrepp.
  Blondinen gnisslade:
  - När?
  Nymfgrevinnan svarade:
  - Till exempel Boerkriget. I det här fallet användes tortyr. Amerikanerna, särskilt i kriget med indianerna, skonade dock ingen. De slet isär kvinnor och barn.
  Elizabeth vrålade:
  - Nog pratat! Låt oss attackera! Du är till höger, jag är till vänster!
  Drachma noterade:
  - Det finns fyra stridsvagnar här!
  - Så mycket desto bättre, låt oss fånga dem.
  Flickorna rusade till tankarna. Två av dem var stora IS-7:or, utan aktiv rustning, men klart av hög kvalitet. Inte varje granat kommer att ta sådana banduror. De andra två är lite mindre , förutom dem finns det också ett dussin pansarvagnar.
  Elizabeth brast till och med ut i skratt:
  - Vi ska neutralisera det juridiskt.
  Tjejerna tog på sig stövlarna och saktade ner!
  När soldaterna närmade sig dem pekade de på deras mandat.
  - Akutkontroll, överste? - Sa de.
  Befälhavaren reste sig:
  - Allt görs enligt kommissariatets översiktsplan.
  Drakman spinnade:
  - Bra! Låt oss nu ta en titt inuti tankarna. Enligt min åsikt är tornen något fastnat .
  Soldaterna öppnade hjälpsamt luckorna:
  - Titta, allt är bra med oss.
  Flickorna hoppade in i bilarna. Det var sju besättningsmedlemmar. Men för modiga krigare som dessa tjejer är detta inget problem. Tyst, utan onödigt buller, klappade Elizaveta föraren på axeln.
  - Hur ser du, kompis?
  Han kollapsade helt enkelt. Flickan fnissade och slog två av dem i tinningarna på en gång. Sedan avslutade hon resten. Fyra besättningsmedlemmar hann bara fråga:
  - Vad är det här, ett test?
  - Ja! Autogena träningsmetoder. - sa Elizabeth.
  Drachma avslutade de tre med kyssmetoden. Det var lättare med resten, men jag tog en för en förändring:
  - Även om det är oförskämt, är en sådan död modigare.
  Utan att säga ett ord jämnade flickorna stridsvagnarnas tunnor. Förresten , för dem utfördes laddningen med en bältesmetod. Så det finns ingen anledning att avfyra granater. De har dock inte tänkt på joysticks än. Och det här komplicerade saken. Flickorna hade dock redan erfarenhet av att köra stridsvagnar från femtiotalet, i synnerhet T-54, T-55. Dessa användes fortfarande i vissa arabiska länder. Och kvinnliga underrättelseofficerare utbildades, bland annat att vara instruktörer, till exempel i Irak, Syrien, Libyen, Iran. För säkerhets skull.
  Här avbröts sändningen av en fantastisk och fantastisk dröm. Den gulröda draken noterade:
  - Nu flyger vi in i ett hypermagiskt skyddsfält som hindrar gudinnan Kalis trupper från att ta sig in i territoriet där nymfer och dryader lever. Det betyder att vi också kommer att behöva utökat skydd för att övervinna det!
  Drachma nickade till sina partners och pojken:
  - Oroa dig inte! Detta är ett litet problem för oss. Talismanen kommer att hantera det. Jag behöver bara lite magisk hjälp från dig.
  Vovka Terkin nickade:
  - Jag vet! Vi måste sjunga. Detta är det bästa alternativet.
  Nymfgrevinnan bekräftade:
  - Det är det, sjung! Bara något vackert och lyriskt.
  Gycklarpojken började sjunga, och resten av flickorna anslöt sig till:
  Universum slets isär
  Stjärnorna har mörknat, katastrof-död!
  De snyftar och stönar i helvetes avstånds plågor,
  Och för de som överlevde: det är bara synd att stå ut!
  
  Som Gud styr alla lagar,
  Att glömma samvetet och avvisa hedern!
  En främmande ras skapar en ny värld,
  Hon skickade oss en utmaning - dåliga nyheter!
  
  Rysslands armé ,
  Hon kämpade tappert och erövrade rymden!
  Men den här gången är motståndaren allsmäktig,
  Spelar sin monstruösa låt!
  
  Han strimlar både tid och rum,
  Kan slå ner en kvasar med lillfingret!
  Låt Guds kraft, men det finns bedrägeri i själen,
  Ett skoningslöst slag!
  
  Kosmos flyter långsamt av tårar,
  Kometer sjunger sorgsen sorg!
  O fosterland, heligt för alla människor,
   Trampad , var kan man hitta skydd nu!
  
  Men jag tror inte att ondska inte är allsmäktig,
  Och tiden kommer, Rus kommer att återfödas!
  Vår region blomstrar ännu tätare,
  Jag kämpar tappert för detta goda!
  
  Naturligtvis finns det ingen framgång bara med styrka,
  Men tro, visdom och kärlek är med oss!
  Och så att lyckans tåg inte lämnar,
  Sinnet ska träffa ögat, inte ögonbrynet!
  
  Jag tror att en pojke kommer att träffa en tjej,
  En låga brinner i din mun, som en ugn...
  Jag är vuxen i mitt sinne, till och med för mycket
  Eld kan, du vet, tända kärlek!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"