Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΞΑΝΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΛΗ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Μια συνηθισμένη, αν και πολύ όμορφη ξανθιά φοιτήτρια Elizaveta Shchukina βρίσκεται απροσδόκητα επιλεγμένη και απαγόμενη από τον σύγχρονο κόσμο. Και βρίσκεται στο βασίλειο της κακιάς θεάς Κάλι. Εκεί φυλακίζεται μια φοιτήτρια. Αλλά τη βοηθούν να δραπετεύσει από το μαύρο παλάτι της τερατώδης Θεάς. Και η Ελισάβετ συναντά τον πρίγκιπα των ξωτικών και την περιμένουν νέες, πολύ ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

  ΞΑΝΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΘΕΑΣ ΚΑΛΗ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μια συνηθισμένη, αν και πολύ όμορφη ξανθιά φοιτήτρια Elizaveta Shchukina βρίσκεται απροσδόκητα επιλεγμένη και απαγόμενη από τον σύγχρονο κόσμο. Και βρίσκεται στο βασίλειο της κακιάς θεάς Κάλι. Εκεί φυλακίζεται μια φοιτήτρια. Αλλά τη βοηθούν να δραπετεύσει από το μαύρο παλάτι της τερατώδης Θεάς. Και η Ελισάβετ συναντά τον πρίγκιπα των ξωτικών και την περιμένουν νέες, πολύ ενδιαφέρουσες περιπέτειες.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Η Ελισαβέτα κατέβασε την εργασία της από το Διαδίκτυο και έμεινε ευχαριστημένη με αυτό. Η κοπέλα σπούδαζε χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, καθώς ήταν πολύ όμορφη. Και τα μαλλιά της είναι τόσο φωτεινά, αστραφτερά, όπως οι θόλοι των εκκλησιών στον ήλιο, και η σιλουέτα της, το πρόσωπό της και το δέρμα της, όλα είναι απλά τέλεια.
  Και φυσικά, με μια τέτοια εμφάνιση, το να βγάλεις χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Συγκεκριμένα, έστω και απλώς επιτρέποντας στον εαυτό σου να φωτογραφηθεί για διάφορα περιοδικά. Λοιπόν, και όχι μόνο αυτό.
  Η Ελισαβέτα λάτρευε επίσης να πηγαίνει στο Artists' Alley στη Μόσχα και να ποζάρει για πορτρέτα με μια λογική αμοιβή. Μερικές φορές μάλιστα έκανε και η ίδια σκίτσα.
  Αλλά συνέβη ότι, για παράδειγμα, ο καλλιτέχνης Νάρκισσος ζήτησε δέκα χιλιάδες ρούβλια για να βουτήξει το γυμνό πόδι ενός κοριτσιού στη μπογιά και να αφήσει το κομψό αποτύπωμά του.
  Η Ελισάβετ το έκανε τρεις φορές: σε κόκκινο, κίτρινο και μπλε, κερδίζοντας τριάντα χιλιάδες ρούβλια με τόσο απλό τρόπο. Είναι αλήθεια ότι τότε το χρώμα έπρεπε να ξεπλυθεί με ασετόν, κάτι που δεν είναι τόσο ευχάριστο.
  Ναι, είναι ένα εξαιρετικά όμορφο κορίτσι. Και έχει ήδη γυρίσει αρκετές φορές, αν και σε δευτερεύοντες ρόλους.
  Τώρα τριγυρίζει στη Μόσχα με ψηλοτάκουνα και σκέφτεται αν θα πάει ξανά στο Artists' Alley ή θα διασκεδάσει σε ένα λούνα παρκ. Δεν είναι όλα για τα χρήματα.
  Πρέπει να ζεις για τον εαυτό σου και όσο είσαι νέος να περνάς καλά. Αν και μην ξεχνάτε να προστατεύετε την παρθενία σας. Μην το δώσετε στο πρώτο άτομο που θα συναντήσετε. Το καλύτερο θα ήταν να βρεθείς ένας δισεκατομμυριούχος σύζυγος στα ογδόντα του. Και αυτή η επιλογή φαινόταν βέλτιστη. Για να μπορεί να μείνει πλούσια χήρα.
  Και μετά ζήστε για τη δική σας ευχαρίστηση, αναθέτοντας την εταιρεία του συζύγου σας στον διευθυντή.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Αν θέλεις να είσαι πλούσιος,
  Αν θες να είσαι ευτυχισμένος...
  Μη γεννιέσαι καμπούρη τότε,
  Και να γεννηθείς τόσο όμορφη!
  Ξαφνικά , μια πολυτελής Cadillac σταμάτησε δίπλα στο κορίτσι. Και από εκεί κοίταξε έξω ... Όχι , όχι το κεφάλι ενός ηλικιωμένου, αλλά ενός όμορφου νεαρού άνδρα με ένα τουρμπάνι με σμαράγδια. Ήταν πολύ όμορφος και τόσο νέος και φρέσκος.
  Με ένα χαμόγελο είπε:
  - Πριγκίπισσα μου, θα ήθελες να κάνεις μια βόλτα μαζί μου στο πιο ακριβό εστιατόριο της Μόσχας;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά, άστραψε τα μαργαριταρένια δόντια της και κελαηδούσε:
  - Με ΜΕΓΑΛΗ ευχαριστηση! Τόσο όμορφος !
  Ο νεαρός άστραψε στα χέρια του δαχτυλίδια από μεγάλα διαμάντια και απάντησε:
  - Είμαι επίσης πολύ πλούσιος, και αυτό είναι πιο σημαντικό για σένα.
  Η ξανθιά κοπέλα έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  Αν θέλεις να είσαι πλούσιος,
  Αν θες να είσαι ευτυχισμένος...
  Δώσε μου διαμάντια
  Ο πολύτιμος βασιλιάς μας!
  Και πήδηξε στην Cadillac, καλυμμένη με φύλλα χρυσού. Και πήδηξε στην πόρτα που άνοιξε σιωπηλά.
  Ο λαμπερός νεαρός την αγκάλιασε και τη φίλησε υπέροχα στα χείλη. Το κεφάλι της Ελίζαμπεθ άρχισε να γυρίζει και είδε αυτιά σαν λύγκα να βγαίνουν κάτω από το τουρμπάνι της, αντί για ανθρώπινα .
  Όμως η όμορφη ξανθιά δεν πρόλαβε να εκπλαγεί. Το κεφάλι άρχισε να γυρίζει περισσότερο και η συνείδηση στο λαμπερό κεφάλι έσβησε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Η Ελισάβετ είχε ένα όραμα σε ημισυνείδητη κατάσταση. Το κορίτσι ονειρεύτηκε...
  Είναι σαν να πετάει στον ουρανό, καθισμένη σε μια τεράστια πεταλούδα με αστραφτερά φτερά σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Και γύρω της υπάρχουν χνουδωτά, πολύχρωμα σύννεφα. Η κοπέλα ακουμπάει στην πλάτη ενός αρθρόποδου εντόμου με τα πόδια της με ψηλοτάκουνα παπούτσια.
  Η ξανθιά κοπέλα κρατά ένα μαγικό ραβδί στο δεξί της χέρι και τραγουδάει φυσικά για αστείο:
  Σας ζητώ να μην εκπλαγείτε
  Αν υπάρχει πυγμαχία τώρα, και όχι σούμο!
  Αν υπάρχει, αν υπάρχει, αν υπάρχει πυγμαχία και όχι σούμο!
  Ένας δράκος πέταξε από το σύννεφο προς το μέρος της. Όχι πολύ μεγάλο , περίπου στο μέγεθος ενός άλμπατρος και με τρία μικρά κεφάλια. Και αυτό το ζώο κελαηδούσε με μια απροσδόκητα λεπτή φωνή:
  -Είσαι ευγενική, θεία;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι , ευγενικό!
  Το μωρό δράκο γκρίνιαξε:
  - Θέλω παγωτό.
  Το ξανθό κορίτσι ρώτησε χαμογελώντας:
  - Τι είδους παγωτό;
  Το τρικέφαλο τερατάκι γάργαρε:
  - Σε παραγγελία μηλόπιτας!
  Η Ελισάβετ το πήρε και, κουνώντας το μαγικό της ραβδί, ούρλιαξε:
  - Τρία πακέτα παγωτό σοκολάτα!
  Και νιφάδες παγωτού και καφέ μάζα έπεσαν πάνω στον δράκο. Το τερατάκι έγλειψε τη γλώσσα του και κελαηδούσε:
  - Πολύ νόστιμο, θεία!
  Η ξανθιά κοπέλα γέλασε. Και ο όμορφος δράκος έγλειψε τη νόστιμη και γλυκιά ουσία.
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε ξανά το ραβδί της και μια νόστιμη ντομάτα με κρέμα χτύπησε το χαριτωμένο τέρας . Και άλειψε τον δράκο.
  Δίπλα του εμφανίστηκε μια έφηβη. Ήταν ξυπόλητη, αλλά φορούσε πολυτελή χιτώνα και κοσμήματα από πολύτιμους λίθους.
  Η κοπέλα έχει και ένα μαγικό ραβδί στα χέρια της. Το έστριψε και η κρέμα και η σοκολάτα εξαφανίστηκαν. Ο μικρός δράκος είπε με προσβολή:
  - Γιατί είστε θείες, σωστά;
  Το κορίτσι υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Είμαι η κόμισσα-νύμφη Δραχμή. Και ποιος είσαι εσύ?
  Η ξανθιά απάντησε με σιγουριά:
  - Elizaveta Shchukina. Φοιτητής και μοντέλο μόδας.
  Και οι δύο καλλονές έκλεισαν το μάτι η μία στην άλλη. Και η νύμφη, στα γυμνά πόδια της οποίας άστραψαν πολύτιμα δαχτυλίδια, σημείωσε:
  -Μοιάζεις περισσότερο με πριγκίπισσα.
  Στην πραγματικότητα, η Ελισάβετ φοράει τόσα πολλά διαφορετικά διακοσμητικά και αστραφτερούς πολύτιμους λίθους.
  Η ξανθιά απάντησε:
  - Κι εσύ ... Ω , γιατί ένας τόσο ευγενής άνθρωπος είναι ξυπόλητος;
  Η Δραχμή απάντησε χαμογελώντας:
  - Είμαι μια νύμφη - συγγενής των υψηλότερων Θεών της φύσης. Κατά τη διάρκεια της μαγείας, όταν δεν υπάρχουν παπούτσια, είναι πολύ πιο βολικό να χρησιμοποιείτε γυμνά δάχτυλα.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Είναι σαφές! Είσαι πολύ όμορφη, αλλά τα μαλλιά σου είναι φυσικά ή βαμμένα;
  Η ξυπόλητη νύμφη γέλασε, κούνησε τα επτάχρωμα μαλλιά της και απάντησε:
  - Ναι και ΟΧΙ! Αυτό δεν είναι χρώμα, και ταυτόχρονα, επτά χρώματα συμβολίζουν ότι είμαι πολύ υψηλού επιπέδου μάγισσα!
  Και η καλλονή χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εμφανίστηκε μια τούρτα στο μέγεθος μιας καλής δεξαμενής. Ταυτόχρονα , ήταν τόσο πλούσια διακοσμημένο με κρεμ λουλούδια, σε διάφορες αποχρώσεις και μύριζε πολύ λαχταριστά. Η τούρτα φαινόταν πολύ πλούσια.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Αν φάμε ένα από αυτά, θα σκάσει το στομάχι μας.
  Η Δραχμή έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Θα δίναμε αυτό το κέικ σε πεινασμένα παιδιά!
  Και η νύμφη κούνησε το μαγικό της ραβδί. Και αυτές, δύο καλλονές, βρέθηκαν κοντά σε μια αρκετά μεγάλη καλύβα πάνω σε μπούτια κοτόπουλου. Μια γυναίκα, που φαινόταν γύρω στα τριάντα, με μακριά, κόκκινα μαλλιά, πλανόταν δίπλα της. Ήταν σε ένα γουδί, στο ένα χέρι υπήρχε μια πολυτελής σκούπα με χρυσή λαβή και στο άλλο αριστερό, επίσης ένα μαγικό ραβδί.
  Μπροστά της στο χωράφι δούλευαν παιδιά από δέκα έως δεκατεσσάρων ετών. Οι τύποι ήταν με σκισμένα κουρέλια, ξυπόλητοι και αδύνατοι. Καλλιεργούσαν το χωράφι, σκαλίζανε, τραβούσαν άροτρα και κουβαλούσαν φορεία.
  Τους μαστίγωσαν πολύ άσχημες αρκούδες με πανοπλίες και μπότες, με κράνη στα κεφάλια.
  Και κάθε τόσο σφύριζαν τα μαστίγια.
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Πώς τολμάς να φέρεσαι έτσι στα παιδιά!
  Και το ξανθό κορίτσι έφτιαξε ένα οκτάρι με το μαγικό της ραβδί. Και σοκολάτες, γλυκά, ζαχαρωτά φρούτα, κουφέτα, γλειφιτζούρια και πακέτα παγωτού έπεσαν πάνω στα πανοπλισμένα ορκ. Ράντισαν τις δασύτριχες αρκούδες, και μάλιστα τράκαρε.
  Και τα ξυπόλητα, πεινασμένα παιδιά, στη θέα ενός τέτοιου πλούτου, επιτέθηκαν στο φαγητό.
  Τα ορκ προσπάθησαν να τους σταματήσουν και κουνούσαν μαστίγια και ρόπαλα. Η Μπάμπα Γιάγκα χτύπησε τον αέρα με τη σκούπα της. Ένα κύμα σηκώθηκε και ήταν σαν τσουνάμι. Η Ελισάβετ και η πεταλούδα της πετάχτηκαν και ο μικρός δράκος περιστράφηκε.
  Η νύμφη Δραχμή στριφογύρισε το μαγικό της ραβδί. Και η ανεμοστρόβιλος ηρέμησε, τα κύματα έπεσαν.
  Αδύνατα, ημίγυμνα, εξαντλημένα από τη σκληρή δουλειά, τα παιδιά έβαζαν στο στόμα τους γλυκά και άλλα φαγητά. Οι επιτηρητές των ορκ προσπάθησαν να τους χτυπήσουν, κουνώντας τα μαστίγια τους.
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε ξανά το μαγικό της ραβδί. Και τα κρεμ κέικ πέταξαν προς τα τριχωτά και μυρισμένα ορκ. Η νύμφη πρόσθεσε επίσης, κάνοντας κλικ στα γυμνά δάχτυλά της, διακοσμημένα με δαχτυλίδια τεχνουργημάτων. Και ως αποτέλεσμα, ένα ρεύμα ενέργειας φούντωσε. Και το δέρμα των ορκ πήρε φωτιά και η πανοπλία τους άρχισε να λιώνει.
  Η Μπάμπα Γιάγκα, μια αρκετά όμορφη και κοκκινομάλλα γυναίκα, ούρλιαξε, βγάζοντας τα δόντια της και βγάζοντας εντυπωσιακούς κυνόδοντες τίγρης από το στόμα της:
  - Γιατί ενοχλείσαι, Δραχμή; Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό τις σφαίρες επιρροής μας!
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  -Εσείς κοροϊδεύετε τα παιδιά! Και αυτό δεν γίνεται ανεκτό!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα μουρμούρισε επιθετικά:
  - Ποιος άλλος είναι αυτός ; Και γιατί ανακατεύεσαι στις δουλειές κάποιου άλλου;
  Η ξανθιά κοπέλα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ποιός είμαι? Αυτό μπορείς να το πεις με ένα τραγούδι!
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ο νέος μου φίλος είναι πολύ μουσικός! Ίσως την ακούσεις;
  Ορκ, με μισολιωμένη πανοπλία, στριμμένα, ούρλιαζαν και ούρλιαζαν. Ήταν ξεκάθαρο ότι πονούσαν πολύ.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα γέλασε. Προφανώς, δεν λυπάται καθόλου τους μαλλιαρούς συντρόφους της. Και γρύλισε:
  - Τραγουδήστε ένα λουλούδι, μην ντρέπεστε!
  Η Ελισάβετ το πήρε και τραγούδησε με αίσθηση και ενθουσιασμό:
  Δεν το έχω βαρεθεί καθόλου
  Πιείτε, βγείτε έξω, ερωτευτείτε άντρες !
  Και σκοτώστε με τόλμη τους φασίστες,
  Μπορώ να ανταγωνιστώ τον Αδόλφο!
  Μπορώ να ανταγωνιστώ τον Αδόλφο!
  
  Φυσική ξανθιά,
  Και δεν χρειάζεσαι λάστιχο ερωτευμένο!
  Ο μισός κόσμος είναι μαζί μου,
  Φυσική ξανθιά!
  
  Και πάλι κέρδισα τους φασίστες με τόλμη,
  Βάζω νέα ρεκόρ!
  Και συντρίβω τον εχθρό για την αιτία,
  τα μούτρα όλων !
  τα μούτρα όλων !
  
  Φυσική ξανθιά,
  Δεν χρειάζομαι ερωτευμένο λαστιχάκι!
  Ο μισός κόσμος είναι στα πόδια μου,
  Φυσική ξανθιά!
  
  Ποιος δεν πιστεύει στην ψυχραιμία μου,
  Θα υπάρχει και λίγο κοριτσίστικο τακούνι...
  Να ξέρεις ότι η δειλία είναι βλακεία,
  γκρεμίζω τα Krauts!
  γκρεμίζω τα Krauts!
  
  Φυσική ξανθιά,
  Δεν χρειάζομαι ερωτευμένο λάστιχο,
  Ο άντρας μου τρέμει μαζί μου,
  Φυσική ξανθιά!
  
  Θέλεις να γίνεις πιο ψύχραιμος από τον Φύρερ;
  Και κλωτσήστε τον κώλο των φασιστών...
  Μη γλιτώνετε σφαίρες στα Krauts,
  Παίξτε Penelope!
  
  Λοιπόν, η μάχη είναι αιματηρή,
  καίγομαι...
  Δεν είναι όλα για τη φήμη
  Εδώ βρίσκεται το μυστήριο και η λύση!
  Εδώ βρίσκεται το μυστήριο και η λύση!
  
  Φυσική ξανθιά,
  Δεν χρειάζομαι ερωτευμένο λαστιχάκι!
  Και έχω μια ατσάλινη πλάτη,
  Φυσική ξανθιά!
  Φυσική ξανθιά!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα γέλασε. Κούνησε το μαγικό της ραβδί. Τα μισοκαμένα ορκ ηρέμησαν. Τα ρυάκια της βροχής ξεχύθηκαν πάνω τους. Τα παιδιά κάθισαν.
  Μια τεράστια τούρτα επέπλεε προς την ξυπόλητη ομάδα αγοριών και κοριτσιών.
  Η νύμφη διάβασε το ξόρκι. Και ο γιγάντιος τόρος χωρίστηκε σε κομμάτια. Και μπροστά σε κάθε παιδί εμφανιζόταν ένα χρυσό πιάτο, ένα μαχαίρι και ένα πιρούνι.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα διέταξε:
  - Σας δίνω σε όλους την άδεια να ξεκουραστείτε και να φάτε!
  Τα παιδιά έγνεψαν καταφατικά, κυρίως με τα λαμπερά τους κεφάλια, και άρχισαν να τρώνε.
  Η Ελισάβετ ρώτησε έκπληκτη:
  -Πού είναι οι γονείς αυτών των δύσμοιρων;
  Ο Μπάμπα Γιάγκα απάντησε χαμογελώντας:
  - Αυτά δεν είναι πραγματικά παιδιά. Αυτές είναι οι ψυχές των ενηλίκων, μετά θάνατον έλαβαν τα κορμιά των παιδιών και στάλθηκαν στον κόσμο μας για επανεκπαίδευση. Και πρέπει να παραδεχτείτε, η εργοθεραπεία ήταν πολύ πιο ανθρώπινη!
  Η Ελίζαμπεθ κοίταξε τριγύρω. Τριγύρω φύτρωσαν δέντρα με πλούσια, πολυτελή λουλούδια και ένα ευχάριστο άρωμα αναπνέει. Και ακόμη και το κάστρο του Baba Yaga φαινόταν πολύ φιλόξενο.
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό δεν μοιάζει με κόλαση!
  Δραχμή σημείωσε:
  - Παράδεισος και κόλαση στην πρωτόγονη κατανόηση των ανθρώπων δεν υπάρχουν. Υπάρχουν παράλληλοι και πολυδιανυσματικοί κόσμοι που έχουν τις δικές τους ιδιότητες και παραμέτρους. Και εδώ αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πάρουν την καλύτερη θέση στον ήλιο!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ναι, όποιος ήταν σπουδαίος στις καλές πράξεις κατά τη διάρκεια της ζωής του μπορεί να γίνει βασιλιάς ή πρίγκιπας σε έναν παράλληλο κόσμο, μετά το θάνατο του σωματικού του κελύφους! Άρα στο σύμπαν όλα είναι σχετικά. Και εγώ ήμουν βασίλισσα σε μια προηγούμενη ζωή.
  Η νύμφη κόμισσα έγνεψε καταφατικά:
  "Στην αρχή ενσαρκώθηκε ως σκλάβα και δούλευε στις φυτείες. Στη συνέχεια, όμως, πουλήθηκε ως μαθήτρια σε έναν μάγο και ανέβηκε σε αυτόν τον κόσμο στο επίπεδο του Μπάμπα Γιάγκα. Και αυτή δεν είναι καθόλου αδύναμη καριέρα!
  Η Ελισάβετ σφύριξε και σημείωσε:
  - Ουάου! Ποιος είμαι τότε;
  Δραχμή φώναξε:
  Εύθραυστο χρωματιστό πέταλο,
  Είσαι μόνο στην αρχή του ταξιδιού...
  Αν και ο κόσμος γύρω είναι σκληρός,
  Απλά πρέπει να πας μπροστά!
  Ένα από τα αγόρια, με σορτς και σκισμένο μπλουζάκι, με γυμνά, μαυρισμένα και γδαρμένα πόδια, αφού τελείωσε την τούρτα, έτρεξε πιο κοντά στις τρεις θείες που επέπλεαν στον αέρα και κελαηδούσε:
  - Εγώ, μαρκήσιος ντε Σαντ! Διάσημο πρόσωπο.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα φώναξε απειλητικά:
  - Προφανώς θέλετε να χτυπήσετε τον μαρκήσιο με ξύλα στις γυμνές φτέρνες του;
  Το αγόρι υποκλίθηκε και απάντησε χαμογελώντας:
  "Είμαι σκλάβος εδώ και μερικούς αιώνες". Γιατί δεν θα με πάρουν στο στρατό; Μπορώ να γίνω και σκουέρ και ντράμερ. Διαφορετικά, για να είμαι ειλικρινής, γίνομαι πιο χαζός από τη δουλειά!
  Δραχμή σημείωσε:
  - Ίσως, μάλιστα, να του δώσουμε μια ευκαιρία. Για παράδειγμα, να πάω στη δουλειά;
  Ο Μπάμπα Γιάγκα σημείωσε:
  - Αν το πάρει κανείς! Ξέρεις, εδώ μπορεί να είναι διαφορετικά. Στον μαρκήσιο προσφέρθηκε να είναι με κάποιο τρόπο, όπως ένας μορφωμένος άνθρωπος σε μια προηγούμενη ζωή, να είναι βοηθός σε έναν υπάλληλο. Έτσι το έφτιαξε. Μετά από αυτό, χτύπησαν το αγόρι στα γυμνά τακούνια του με ξύλα. Και πώς ούρλιαζε.
  Ο νεαρός μαρκήσιος, που φαινόταν περίπου δώδεκα ετών, παρατήρησε:
  "Δεν έχω φορέσει παπούτσια για περισσότερα από διακόσια χρόνια". Και τα πέλματά μου είναι σκληρά σαν τις οπλές της καμήλας. Και μερικές φορές οι γεμισμένοι κάλλοι αρχίζουν να φαγουρίζουν . Και τότε τα μπαστούνια στις φτέρνες σας δεν θα βλάψουν τόσο πολύ!
  Η Ελισάβετ γέλασε και σημείωσε:
  - Γοητευτικό. Λοιπόν, μετά από διακόσια και πλέον χρόνια, έμεινες ακόμα παιδί;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά:
  - Μόνο εξωτερικά! Τα σώματά μας δεν αλλάζουν όσο είμαστε σκλάβοι. Αν πάω στρατό, τότε θα μεγαλώσω ήδη εκεί, έστω και αργά. Αλλά εδώ μόνο τα ρούχα φθείρονται από τη δουλειά και μας δίνουν καινούργια κάθε πέντε χρόνια . Και τα παπούτσια ... Υπάρχουν τέσσερις ήλιοι εδώ - είναι πολύ ζεστό. Συχνά δουλεύω ακόμη και χωρίς μπλουζάκι, είναι πολύ πιο ευχάριστο!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα σημείωσε:
  - Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ είναι απλά απολαυστικός! Ίσως του γαργαλήσω τις φτέρνες με ένα φτερό στρουθοκαμήλου και θα μου πει ένα παραμύθι.
  Το αγόρι, που κάποτε ήταν ευγενής με τίτλο και διαβόητος συγγραφέας, σημείωσε:
  Γράφω καλά μερικές φορές
  Μερικές φορές αποδεικνύεται ανοησία!
  Τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο πετάνε,
  Και πραγματικά είναι απλώς κενή ματαιοδοξία!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Ίσως θέλετε μια μεγάλη καραμέλα σοκολάτας;
  Το αγόρι απάντησε σοβαρά:
  - Θα προτιμούσα μια μεγάλη κούπα καλό ισπανικό κρασί, ή ρούμι Τζαμάικας!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα γέλασε και παρατήρησε:
  - Τα παιδιά δεν επιτρέπεται να πίνουν αλκοόλ!
  Το αγόρι μαρκήσιος αντιτάχθηκε:
  - Δεν είμαι παιδί! Και στο στρατό υπάρχει μια μερίδα σπήλαιο.
  Η Δραχμή σημείωσε, κουνώντας αδιάφορα το ραβδί της:
  - Δοκιμάστε καλύτερη καραμέλα με λικέρ!
  Και βαρέλια σοκολάτας εμφανίστηκαν στα χέρια του νεαρού δούλου. Το αγόρι τους δάγκωσε και τραγούδησε:
  Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό,
  Τι είναι ιερό και τι είναι αμαρτωλό δεν είναι προορισμένο να γίνει κατανοητό!
  Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό,
  Δεν μπορούμε να πεθάνουμε, υπάρχει μόνο μία ύπαρξη!
  Μια κοπέλα έτρεξε κοντά τους, αναβοσβήνει τις γυμνές, μικρές, στρογγυλές γόβες της. Ήταν ξανθιά και πολύ γλυκιά. Εκείνη υποκλίθηκε και κελαηδούσε:
  - Είμαι η Lady Winter! Γνωστή ως κυρία μου. Και θέλω και προαγωγή.
  Η κοπέλα φορούσε έναν κοντό, σκισμένο χιτώνα με μεγάλες τρύπες. Τα μικρά της πόδια ήταν χαριτωμένα, αλλά τα πόδια της ήταν ήδη καυλιάρηδες και κάλους. Φαίνεται ότι οργώνει για περισσότερο από έναν αιώνα.
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Έτσι είναι; Αλλά είναι καλύτερο από το να είσαι ηλικιωμένη κυρία.
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Με εκτέλεσαν στα είκοσι έξι μου, και δεν ήμουν γριά. Ο μαρκήσιος ντε Σαντ πέθανε στα εβδομήντα τέσσερα, έτσι τουλάχιστον έζησε!
  Το αγόρι με το σορτς έγνεψε καταφατικά, πίεσε μια πέτρα στο γρασίδι με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  Αν και λένε ότι τα χρόνια δεν επιστρέφονται,
  Και είναι σαν το σώμα να είναι απλά ξεφτιλισμένο...
  Ξεκινάμε το ταξίδι μας σε έναν νέο κόσμο,
  Και κάνουμε μια νέα ιδέα!
  Και το αγόρι μαρκήσιος έσκισε το άθλιο μπλουζάκι του και έδειξε την πλακόστρωτη κοιλιά του. Το μυώδες αγόρι φαινόταν πολύ πιο όμορφο χωρίς το πουκάμισό του. Με σορτς, αν και σκισμένο , έμοιαζε με νεαρό αθλητή.
  Και άρχισε να χορεύει, επιδεικνύοντας τους σμιλεμένους μύες του στα χέρια και τα πόδια του.
  Τότε το αγόρι μαρκήσιος πήρε ένα βότσαλο με τα γυμνά του δάχτυλα και το πέταξε πιο ψηλά. Μετά το έπιασε επιδέξια με το πόδι του και πέταξε πάλι δύο βότσαλα. Και τους ξανάπιασε.
  Η Ελισάβετ αναφώνησε:
  - Υπέροχο! Πόσο υπέροχο φαίνεται !
  Ο μικρός δράκος πέταξε προς το αγόρι. Έγλειψε τη στρογγυλή του φτέρνα και κελαηδούσε:
  - Αδελφός?
  Το αγόρι σκούπισε τα γυμνά του πέλματα στο γρασίδι και μουρμούρισε θυμωμένα:
  - Αδελφή!
  Ο μικρός δράκος τσίριξε:
  - Ο φίλος μου!
  Η Δραχμή γέλασε και τραγούδησε:
  Για κάποιο λόγο, τα παιδιά είναι αλυσοδεμένα σαν αλυσίδα,
  Να σε χρειάζεται κάποιος στις δύσκολες στιγμές...
  Μη χύνετε νερό, όλοι γύρω αστειεύονται,
  Αυτό σημαίνει αληθινός, πιστός φίλος!
  Ο μικρός δράκος είδε ένα κομμάτι κέικ, όρμησε προς το μέρος του και άρχισε να γλείφει την απαλή, γλυκιά μάζα με τρεις γλώσσες.
  Το κορίτσι-milady τσίριξε:
  - Ένα γοητευτικό ζώο. Θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο σκύλο!
  Η Ελισάβετ ξεστόμισε:
  - Γιατί δηλητηρίασες την Κονστάνς η Άννα ντε Μπέιλ ; Bonacieux ;
  Η κοπέλα πάτησε με το γυμνό της πόδι το λικέρ. Το τσάκισε, βόγκηξε και απάντησε:
  - Λόγω ζήλιας. Μου άρεσε πολύ ο Dartagnan !
  Ο Μπάμπα Γιάγκα χαμογέλασε:
  "Γι" αυτό το άθλιο κορίτσι χτυπιέται κάθε Παρασκευή". Σκότωσε μια αθώα ψυχή.
  Η Ελισάβετ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Και για άλλα εγκλήματα;
  Εδώ μίλησε η Δραχμή:
  - Ο δούκας του Μπέκινγκεν ήταν πολύ κάθαρμα. Ναι, και υπηρέτησε την πατρίδα της Γαλλία. Ωστόσο, σκέφτομαι να την πάρω για μαθήτριά μου!
  Το κορίτσι-milady φώναξε:
  - Φυσικά, πάρε το. Επειδή βαρέθηκα να μετακινώ ανόητα μια σκαπάνη σε μια φυτεία ή να κουβαλάω φορείο ή να κουβαλάω καλλιέργειες. Υπάρχει κάποια ποικιλία στα λατομεία. Είμαι εδώ σχεδόν τέσσερις αιώνες. Είμαι λυπημένος !
  Η Ελισάβετ σφύριξε και σημείωσε:
  - Ναι, είναι πολλά. Ακόμη και στις ΗΠΑ, μετά από είκοσι χρόνια φυλάκισης, μπορεί να δοθεί χάρη σε ισόβια κάθειρξη!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα σημείωσε:
  "Θα είχε μεταφερθεί εδώ και πολύ καιρό από σκλάβα στο στρατό, ή σε μάγισσα, ή ακόμα και σε ιέρεια, αλλά η Milady έχει πάρα πολλή φήμη. Φοβούνται να της διδάξουν τη μαγεία - είναι ένα προδοτικό κορίτσι!
  Ο μαρκήσιος ντε Σαντ, εκείνο το παιχνιδιάρικο αγόρι, έγνεψε:
  - Εκτός από περιστασιακές παραστάσεις και ψυχαγωγία, η εργοθεραπεία γίνεται βαρετή . Πράγματι, στα λατομεία μπορείτε τουλάχιστον να χτίσετε τους μυς σας.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα έγνεψε καταφατικά:
  - Θα το λάβω υπόψη μου! Οπότε θα πας στα λατομεία!
  Το αγόρι μαρκήσιος αναφώνησε:
  - Παρακαλώ βάλτε με προς πώληση! Κάποιος θα με αγοράσει σίγουρα σε δημοπρασία.
  Η Δραχμή γέλασε και σημείωσε:
  - Ουάου! Ο ίδιος, πρώην ευγενής με τίτλο, θέλει να πουληθεί, σαν κάτι!
  Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ τραγούδησε:
  Η καρδιά μας απαιτεί αλλαγή
  Τα μάτια μας θέλουν αλλαγή...
  Στην καρδιά και στα δάκρυά μας,
  Και οι παλμοί των φλεβών...
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Και το σκλαβοπαίδι χτύπησε τα ξυπόλητά του. Αυτό είναι πραγματικά ένα ζωντανό αγόρι.
  Ο μικρός δράκος κελαηδούσε, μιμούμενος:
  -Αλλαγές, περιμένουμε αλλαγές!
  Και στριφογύριζε σαν σβούρα, το ερπετό είναι πολύ χαριτωμένο και χαριτωμένο.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Και είναι ένας πολύ χαριτωμένος μικρός δράκος.
  Η Δραχμή ήθελε να πει κάτι όταν ένα φωτεινό σημείο εμφανίστηκε στον ουρανό. Κάποιος πετούσε προς το μέρος τους.
  Το κορίτσι της νύμφης κελαηδούσε:
  - Αυτό είναι υπέροχο ! Προφανώς η πεταλούδα γοργόνα κάνει αγώνες.
  Η ξανθιά κοπέλα ξαφνιάστηκε:
  - Πώς είναι, πεταλούδα γοργόνα;
  Ο Μπάμπα Γιάγκα απάντησε με ένα γέλιο:
  - Αυτό συμβαίνει όταν είσαι και γοργόνα και πεταλούδα ταυτόχρονα. Τι σας εκπλήσσει;
  Η Ελίζαμπεθ ανασήκωσε τους ώμους και σημείωσε:
  - Δεν έχω ακούσει ποτέ για τέτοια υπέροχα πλάσματα!
  Η κοκκινομάλλα μάγισσα απάντησε:
  - Τότε το βλέπεις μόνος σου. Μπορεί να ζει κάτω από το νερό και να πετάει στον αέρα! Και αυτό είναι υπέροχο .
  Πράγματι, ένα κορίτσι εμφανίστηκε με ασημένια ουρά και φτερά, που αστράφτουν στους τέσσερις ήλιους πιο λαμπερά και πιο όμορφα από φύλλα χρυσού.
  Η νύμφη κελαηδούσε:
  - Βαρόνη ντε Ντάσινγκ, σε χαιρετώ!
  Η πεταλούδα γοργόνα γέλασε και απάντησε:
  - Και σε χαιρετώ, κοντέσσα! Ας υπάρχει φως στον κόσμο.
  Το αγόρι μαρκήσιος γκρίνιαξε:
  - Ίσως μπορείς να με αγοράσεις; Θέλω να επισκεφτώ το θαλάσσιο βασίλειο.
  Η πεταλούδα γοργόνα τραγούδησε:
  Στη γαλάζια θάλασσα, στον άσπρο αφρό,
  Εκεί που μαίνονται οι τυφώνες...
  Εκεί που κουνιέται η θάλασσα και τρέμουν τα καράβια!
  Η νύμφη και ο Μπάμπα Γιάγκα το πήραν και τραγούδησαν:
  Τα πλοία βυθίζονται στο βυθό, με άγκυρες και πανιά,
  Και τότε τα χρυσά σεντούκια θα είναι δικά σου,
  Χρυσά σεντούκια!
  Τα πλοία είναι σπασμένα
  Τα σεντούκια είναι ανοιχτά...
  Σμαράγδια και ρουμπίνια ρέουν σαν βροχή...
  Αν θέλεις να είσαι πλούσιος,
  Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος,
  Μείνε μαζί μας αγόρι μου
  Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Θα είσαι ο βασιλιάς μας!
  Το κοριτσάκι χαμογέλασε. Δάγκωσε την τούρτα και την πήρε με ενθουσιασμό και τραγούδησε:
  Ο κόσμος θαύμαζε τη βασίλισσα
  Όλα τα αγόρια της αυλής ερωτεύτηκαν...
  Μαζί της ήμουν μια αόρατη σκιά,
  Αντί για αγάπη, έμαθα υπομονή!
  Η πεταλούδα γοργόνα τίναξε τα φτερά της και οι χρυσές αποχρώσεις άρχισαν να αστράφτουν με ηλιαχτίδες. Και το κορίτσι αποδείχθηκε πανέμορφο.
  Η βαρόνη ντε Λιχάγια κούνησε το μαγικό της ραβδί και ένα μπουκέτο λουλούδια εμφανίστηκε στο χέρι της Ελισάβετ.
  Η ξανθιά κοπέλα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μπουκέτο!
  Και έκλεισε το μάτι στους συντρόφους της. Το μαρκήσιο αγόρι το πήρε και στριφογύρισε σαν τοπ. Και το γυμνό του πόδι στριφογύριζε στον αέρα. Και έτσι το αγόρι πήρε και έπιασε μια ασημένια λιβελλούλη από το φτερό. Και μετά χτυπήθηκε στη φτέρνα από μια μικρή σπίθα και ούρλιαξε.
  Η Μπάμπα Γιάγκα, βγάζοντας τα δόντια της, παρατήρησε:
  - Μην είσαι νταής, κοριτσάκι !
  Ο μαρκήσιος ντε Σαντ προσβλήθηκε:
  -Εγώ είμαι μικρέ ; Ναι, το είδα αυτό...
  Και πάλι κεραυνός χτυπά τα γυμνά πέλματα του αγοροκόριτσου.
  Και ούρλιαξε. Και είναι αστείο.
  Η πεταλούδα γοργόνα γέλασε και σημείωσε:
  - Το μωρό είναι απλά γοητευτικό.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Δώδεκα χρονών, αυτό δεν είναι μωρό. Αυτό είναι σχεδόν ένα μεγάλο αγόρι. Και αν σκεφτείς ότι είναι ήδη τριακόσια χρονών, τότε αυτό είναι ήδη...
  Ο μαρκήσιος ντε Σαντ έτριξε:
  - Νεαρός γέρος!
  Και έκλεισε το μάτι στους ομολόγους του.
  Ένα άλλο αγόρι έτρεξε κοντά τους. Χαμογέλασε και απάντησε με λυπημένο βλέμμα:
  - Σε λίγο θα γίνω πέντε χιλιάδες χρονών. Αλλά εξακολουθώ να είμαι σκλάβος και μου έχει επιβληθεί προσωπική απαγόρευση. Ήμουν εδώ όταν ο Μπάμπα Γιάγκα δεν είχε γεννηθεί ακόμα.
  Η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά απάντησε:
  - Αυτός είναι ο πρώην φαραώ Χέοπας. Περισσότεροι από διακόσιες πενήντα χιλιάδες σκλάβοι πέθαναν λόγω της κατασκευής της πυραμίδας. Επομένως, δεν απελευθερώνεται από τη σκλαβιά.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά. Είχε κοντό κόψιμο στο πλήρωμα και ο ίδιος ο πρώην φαραώ φορούσε μόνο μαγιό. Υπήρχε μια μάρκα σκλάβου καμένη στον ώμο, και το δέρμα ήταν μαύρο, σαν αυτό ενός Αφρικανού. Αυτό είναι πραγματικά απροσδόκητο. Και τα μαλλιά, αντίθετα, είναι ανάλαφρα, όπως και τα φρύδια. Το αγόρι ήταν όμορφο, νευρικό, μυώδες και εξωτερικά χαρούμενο.
  Η Ελισάβετ ρώτησε αναστενάζοντας:
  - Πώς είναι να είσαι σκλάβος για σχεδόν πέντε χιλιάδες χρόνια;
  Το αγόρι του Φαραώ απάντησε:
  - Όχι πραγματικά, αλλά το έχω συνηθίσει. Επιπλέον, έχουμε και ψυχαγωγία και Σαββατοκύριακα. Οι σκλάβοι έχουν τα δικά τους δικαιώματα. - σημείωσε ένα νεαρό αγόρι περίπου δεκατριών ετών. - Και το πιο ωραίο πράγμα είναι το υγιές σώμα του αγοριού. Δεν αισθάνεσαι καθόλου κουρασμένος. Ευδιάθετος όλη την ώρα . Και όταν δουλεύεις και σκάβεις στο έδαφος, δημιουργείς κάτι!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, μερικές φορές οι φαντασιώσεις σε σώζουν πραγματικά! Και είναι διασκεδαστικό και δροσερό! Για παράδειγμα...
  Το αγόρι μαρκήσιος γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, σωστά! Φαντασίες, αυτό είναι υπέροχο ! Μπορείτε να γράψετε κάτι τέτοιο.
  Και τα δύο αγόρια το πήραν και χτύπησαν γροθιές. Ακόμα και σπίθες έπεφταν από τις αρθρώσεις.
  Έκλεισαν το μάτι ο ένας στον άλλο και τραγούδησαν:
  Ποιος ήταν στο σκοτάδι της σκλαβιάς, πάρε το σπαθί,
  Η τιμή και η ελευθερία είναι στα χέρια σας!
  Αφήστε το θάρρος να κυλήσει σε πλήρη εξέλιξη - η κλήση είναι στο αίμα,
  Ξέχνα τις αμφιβολίες, χαμηλούς, βδελυρούς φόβους!
  
  Μην είσαι σκλάβος, ταπεινωμένος στη σκόνη,
  Ένας δυνατός αετός, που πετά στα ύψη !
  Καλέστε τους θεούς σε μια αιματηρή μάχη,
  Αγωνιστείτε για τη θέληση για φως μέχρι τέλους!
  
  Και ας μην τρέμει η λεπίδα του πολεμιστή,
  Ο τραυματίας μαχητής έπεσε με βογγητό!
  Ας κοιμηθεί η αιωνιότητα, ας καεί το στεφάνι στο σκοτάδι,
  Χαιρετισμούς από τον ουρανό με μια δυνατή απειλητική βροντή!
  Τα κορίτσια χαμογέλασαν. Η Milady παρατήρησε έξυπνα:
  - Η ελευθερία είναι παράδεισος!
  Και χτύπησε το γυμνό, χαριτωμένο πόδι της.
  Αυτή είναι η κοπέλα που ήταν βαρόνη, κόμισσα και σύζυγος ενός άρχοντα.
  Έτσι μιλούσαν.
  Η πεταλούδα γοργόνα το πήρε και κελαηδούσε:
  - Θα βρεις τα δικά σου, προσέχεις, είσαι για πάντα νέος, και αυτό είναι υπέροχο !
  Η κοπέλα-milady έγνεψε καταφατικά και ψιθύρισε:
  - Ναι, είναι υπέροχο όταν έχεις αιώνια νιότη. Ακόμη και ως παιδί, τα γηρατειά με τρόμαζαν και φοβόμουν μήπως γίνω γερασμένος και εξαθλιωμένος.
  Ένα άλλο κορίτσι που έτρεξε κοντά τους έγνεψε:
  - Ναι ξέρω! Όταν άρχισα να γίνομαι ηλικιωμένη, είχα πολλά κόμπλεξ σχετικά με αυτό. Αν και ήμουν βασίλισσα και είχα τα πάντα. Αλλά ακόμη και αυτό δεν βοήθησε, ακόμη και οι καλύτεροι γιατροί, ακόμα και ο ίδιος ο κόμης ντε Καλλιόστρο !
  Η Milady έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτή είναι η πρώην Ρωσίδα τσαρίνα Αικατερίνη Β'. Κάποτε ήταν μεγάλη κυρίαρχος και φορούσε πολυτελή ρούχα, αλλά τώρα τρέχει ξυπόλητη και με σκισμένο χιτώνα.
  Η βασίλισσα σημείωσε:
  - Αλλά τώρα είμαι νέος και υγιής! Και αυτό αξίζει πολλά.
  Ο μαρκήσιος ντε Σαντ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, φυσικά, αξίζει τον κόπο. Μπορώ να το εκτιμήσω αυτό.
  Το αγόρι φαραώ έγνεψε καταφατικά:
  - Όπως είπε ο Σολομών: - Ένα νεαρό κουτάβι είναι καλύτερο από ένα γέρο λιοντάρι!
  Και τα τέσσερα παιδιά: δύο αγόρια και δύο κορίτσια μεγάλης ηλικίας, τραγούδησαν:
  Η ανθρωπότητα είναι σε μεγάλη θλίψη,
  Μάλλον όλοι τον σκέφτονται!
  Δάκρυα χύθηκαν σε αυτή τη θάλασσα,
  Ο φόβος του ανθρώπου καίει τη φωτιά!
  
  Χρόνια σέρνονται σε ένα τροχόσπιτο,
  Η γιαγιά τρίβει χένα στα μάγουλά της!
  Και κάτι συνέβη στη λεπτή φιγούρα της κοπέλας,
  Δεν καταλαβαίνω από πού προέρχονται οι ρυτίδες!
  
  Γιατί είναι φωτεινό το στέμμα της φύσης;
  Ο δημιουργός των μηχανών πρέπει ξαφνικά να μαραθεί!
  Αυτός που χρησιμοποίησε τη δύναμη του ανέμου στο κάρο,
  Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το κακό της γήρανσης!
  
  Μια ομορφιά γίνεται φρικιό
  Και ο ήρωας μαραίνεται μπροστά στα μάτια μας!
  Κάθε άσχημος καιρός τώρα,
  Και τη νύχτα με βασανίζει άγριος φόβος!
  
  Αλλά δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωτηρία,
  Ένας άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει με τον Θεό!
  Έτσι ώστε μια φιλική οικογένεια να γίνει αιώνια,
  Για να ανηφορίζει ο δρόμος με ευκολία και απότομα!
  
  Οι ηλικιωμένες γυναίκες δεν θα έχουν πλέον ρυτίδες,
  Ας κάνουμε τα γηρατειά να υποχωρήσουν από ντροπή!
  Και φίλε, ο ισχυρός γιος της προόδου,
  Κοιτάζει την κορυφή της ζωής με λαμπερά μάτια!
  
  Και θα υπάρχει ατελείωτη ομορφιά
  Οι μέρες θα κυλήσουν σαν ποτάμι σε πλήρη ροή!
  Θα εμφανιστεί η ανθρώπινη καλοσύνη
  Μετά από όλα, η καρδιά θα γίνει αγνή και ευγενική!
  
  Πιστέψτε, θα έρθει νέα ευχαρίστηση,
  Με τα χρόνια, η σοφία θα αυξάνεται!
  Εξάλλου, ο πάγος δεν εγκαθίσταται σε ένα νεαρό σώμα,
  Σαν μαθητής που θέλει να σπουδάσει για πέντε!
  
  Το σημάδι είναι υψηλότερο, έλα, ψάξε το,
  Θα ξαναδώσετε εξετάσεις τουλάχιστον εκατό φορές!
  Και μπορείτε να φάτε πασχαλινά κέικ με μέλι,
  Λοιπόν, γίνε ηλικιωμένο κορίτσι τώρα!
  Και όλη η ομάδα ξέσπασε σε γέλια.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα παρατήρησε με θλίψη:
  - Θύμωσες πολύ. Ίσως σε στείλω στη δουλειά; Η εργοθεραπεία είναι το καλύτερο φάρμακο για τους αμαρτωλούς.
  Η πεταλούδα γοργόνα σημείωσε:
  - Δεν είμαι άνθρωπος. Και αυτό είναι απρόσιτο για εμάς τις πεταλούδες γοργόνες. Ζούμε πολύ καιρό χωρίς να γερνάμε. Και μετά περνάμε σε έναν άλλο κόσμο.
  Και τα παιδιά αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Για νέα σύνορα και παράδεισο!
  Ένα ζευγάρι ιππέων εμφανίστηκε από μακριά. Ο ένας ήταν σε ένα πορτοκαλί άλογο, ο άλλος σε ένα μπλε. Πλησίαζαν γρήγορα. Ήταν ένα ζευγάρι - ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Πολύ όμορφος. Η κοπέλα φορούσε ένα κοντό φόρεμα και ξυπόλητη, στολισμένο με κοσμήματα. Ο νεαρός άνδρας φορούσε πολυτελές κοστούμι και αστραφτερές μπότες.
  Και οι δύο ήταν ντυμένοι, με σπαθιά στα χέρια και τόξα στην πλάτη τους. Και φαινόταν υπέροχο.
  Και πίσω τους μίλησε μια ολόκληρη ομάδα κοριτσιών. Ήταν με κοντούς, φωτεινούς χιτώνες, που έφεραν ένα σπαθί και μια ασπίδα. Οι καλλονές ήταν και ξυπόλητες. Και τα δαχτυλίδια έλαμπαν στις μύτες των ποδιών τους. Μαλλιά διαφορετικών χρωμάτων κουνούσαν στον αέρα.
  Και τα αυτιά τους είναι σαν λύγκες. Όμορφα, αλλά τα αυτιά δεν είναι ανθρώπινα.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα υποκλίθηκε:
  - Χαιρετίσματα, πρίγκιπας Ντολγκορούκοφ και η πρώτη του γυναίκα. Είσαι ακριβώς στην ώρα σου.
  Το νεαρό ξωτικό υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Ναι, είναι ωραίο . Εδώ μαζί σας είναι ένα νέο και πολύ όμορφο κορίτσι. Είναι νεκρή;
  Η Νύμφη Δραχμή παρατήρησε:
  - Οχι! Και συνήθως οι άνθρωποι λαμβάνουν τα σώματα των παιδιών μετά θάνατον. Και εδώ είναι ενήλικη! "Το κορίτσι χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε. "Προφανώς, κατά τη διάρκεια της ζωής της μεταφέρθηκε στον άλλο κόσμο".
  Ο νεαρός πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά και απάντησε:
  - Θέλω να της φιλήσω το πόδι!
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε μπερδεμένη:
  - Το πόδι μου?
  Ο Ντε Ντολγκορούκοφ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, δικό σου , ω ξανθιά θεά!
  Το αγόρι μαρκήσιος αναφώνησε:
  - Τι ευχαρίστηση!
  Η βασίλισσα σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Ναι , αυτό είναι πολύ ωραίο! Όταν ήμουν νέος, τα πόδια μου με φιλούσαν πρόθυμα. Και όταν μεγάλωσα, οι άντρες αηδίασαν με αυτό!
  Η Ελίζαμπεθ άπλωσε το κάτω άκρο της με ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι και κελαηδούσε:
  - Μπορείτε να δοκιμάσετε.
  Ο νεαρός πρίγκιπας μουρμούρισε:
  - Βγάλε το παπούτσι σου!
  Το αγόρι του Φαραώ σημείωσε:
  - Στην Αίγυπτο, τα κορίτσια είναι ξυπόλητα όλη την ώρα. Και όταν φορούσαν σανδάλια, ειδικά ψηλοτάκουνα, φαινόταν πολύ σέξι!
  Η ξανθιά κοπέλα τσίριξε:
  - Ναι, ίσως την επόμενη φορά να βγάλω το παπούτσι μου. Κι έτσι, φίλησε τη φτέρνα!
  Ο νεαρός πρίγκιπας ήθελε να πει κάτι όταν ένας τεράστιος δράκος εμφανίστηκε στον ουρανό. Είχε δώδεκα κεφάλια και ήταν τόσο φωτεινό και πολύχρωμο.
  Ο μικρός δράκος ξεσήκωσε και κελαηδούσε:
  - Μητέρα!
  Το αγόρι μαρκήσιος τραγούδησε:
  Να έρθει η μαμά, να έρθει η μαμά,
  Να με βρει σίγουρα η μάνα μου...
  Εξάλλου, αυτό δεν συμβαίνει στον κόσμο,
  Να χαθούν τα παιδιά!
  Εξάλλου, αυτό δεν συμβαίνει στον κόσμο,
  Να χαθούν τα παιδιά!
  Ο τεράστιος θηλυκός δράκος βρόντηξε:
  - Βλέπω ο μικρός μου γιος παίζει μαζί σου. Λοιπόν, εσύ Δραχμή είσαι καλό κορίτσι και νομίζω ότι θα προσέχεις το μωρό!
  Η νύμφη κόμισσα γέλασε και τραγούδησε:
  Οι σκέψεις ενός παιδιού είναι σαν το χιόνι
  Τα ανοιχτόχρωμα αστράφτουν...
  Τουλάχιστον μερικές φορές, σαν να ήταν αμαρτία,
  πολύ άσχημα !
  Ακούστηκαν φιλικά γέλια. Και φαινόταν πραγματικά εξαιρετικά διασκεδαστικό και υπερβολικό.
  Τα ευγενή παιδιά χάρηκαν πολύ και πηδούσαν πάνω κάτω.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα φώναξε επιθετικά:
  - Αυτό είναι, πιτσιρίκια! Σταμάτα να διασκεδάζεις. Τώρα ας πιάσουμε τη δουλειά!
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι , παιδιά! Εξιλεώστε τις αμαρτίες σας με εργοθεραπεία! Εργασία, και ευτυχία και μια άξια θέση στη ζωή θα έρθει σε σας!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα βρυχήθηκε και μάλιστα χτύπησε με κεραυνό:
  - Σε μέρη!
  Τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν. Και οι γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους άστραψαν. Ήταν ροζ και όμορφα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με θυμωμένο βλέμμα:
  - Γιατί τους αναγκάζετε να δουλέψουν; Ίσως με τη βοήθεια της μαγείας μπορείτε να κάνετε τα πάντα έτσι;
  Ο Μπάμπα Γιάγκα βρυχήθηκε:
  - Η αμαρτία πρέπει να τιμωρηθεί! Αυτό είναι το θέλημα του Υιού του Υψίστου Θεού, του Πατέρα του Κακού Τσερνόμπογκ!
  Η ξανθιά κοπέλα τσίριξε φοβισμένη:
  - Γιατί χρειάζεσαι το κακό;
  Το κορίτσι της νύμφης απάντησε:
  -Να έχουμε ελευθερία επιλογής. Και όχι μόνο αυτό.
  Ο νεαρός πρίγκιπας έγνεψε:
  - Ναι ακριβώς! Χωρίς κακούς δεν θα υπάρχουν ήρωες. Όπως λένε, χρειάζεσαι και πιπέρι και ζάχαρη!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε με αίσθηση και έκφραση:
  Τώρα, αν υπάρχουν προβλήματα στο σύμπαν,
  Δεν γίνεται με κανένα κόστος...
  Δεν θέλεις πια αλλαγή
  Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι θέλει!
  
  Και υπάρχει το Τσερνόμπογκ με πανίσχυρη δύναμη,
  Ο Μεγάλος έχει παγκόσμια δύναμη ...
  Το δίνει σε έναν άντρα ακριβώς στο μέτωπο,
  Για να μη γίνει εντελώς άγριο το ανθρώπινο γένος!
  
  Ναι, η Παντοδύναμη Φυλή Τον δημιούργησε,
  Για να έχουν οι άνθρωποι λόγο να αναπτύσσονται...
  Έτσι ώστε ένα άτομο να θέλει τα πάντα ταυτόχρονα,
  Και οι άνθρωποι έμαθαν να παλεύουν σκληρά!
  
  Όπως ένας πολεμιστής νικά το κακό,
  Αυτός ο Ρόντ δημιούργησε προς όφελος του ανθρώπου...
  Και έχυσε καλοσύνη για ψυχές και σώματα,
  Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις να αγωνίζεσαι!
  
  Τι θέλει ο Παντοδύναμος Θεός;
  Για να μην τολμήσουν να γονατίσουν το Ξωτικό...
  Για να μην κυβερνήσει η κακή μοίρα,
  Για να αναπτυχθούν εκατοντάδες γενιές!
  
  Ναι, το Τσερνομπόγκ είναι ένα κίνητρο για τους ανθρώπους,
  Για να μην υπάρχει τεμπελιά, στασιμότητα...
  Για να συντρίψετε τον φασίστα σε σαχλαμάρες,
  Περπατήστε γύρω από το Orklin σε φιλικό σχηματισμό!
  
  Μην χαθείτε λοιπόν αν είναι δύσκολο,
  Αν τα δεινά βρεθούν στην Πατρίδα...
  Ο Rod θα το κάνει όμορφα και εύκολα,
  Μόνο για να κάνουμε τους ανθρώπους να κινούνται!
  
  Και ο Τσερνόμπογκ είναι απλώς ο μεγαλύτερος αδερφός σου,
  Αν και είναι αυστηρός , σε αγαπάει ατελείωτα...
  Θα πετύχετε το μεγαλύτερο σκορ
  Όταν θα υπηρετείς το Ξωτικό για πάντα!
  Τα παιδιά των σκλάβων χειροκροτούσαν με αυτά τα λόγια, χτυπώντας τα χέρια τους.
  Μετά από αυτό, ο Baba Yaga έγλειψε τα χείλη της και ρώτησε:
  -Τώρα κατάλαβες;
  Η Ελίζαμπεθ ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Ναι, είναι αδύνατο να το καταλάβεις!
  Ο νεαρός πρίγκιπας έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Τώρα, άσε με να σου φιλήσω το πόδι!
  Η ξανθιά κοπέλα γέλασε και τραγούδησε:
  Και αγαπώ τα αγόρια
  Θα τους σκοτώσω με το γυμνό μου πόδι!
  Αν χρειαστεί, θα σε χτυπήσω δυνατά,
  Κάποιος πέρασε τα όρια!
  Μετά από αυτό, η ξανθιά έβγαλε το παπούτσι της. Το χαριτωμένο πόδι της ήταν εκτεθειμένο και τα αρμονικά και λαξευμένα δάχτυλά της ήταν ορατά.
  Και το νεαρό ξωτικό πήρε και φίλησε απολαυστικά την Ελισάβετ, πρώτα στην κνήμη, μετά στη ροζ φτέρνα, και είπε:
  - Ζήτω η γυναικεία ομορφιά!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα σημείωσε με ξινό βλέμμα:
  - Ναι, είναι αστείο. Αλλά δεν θέλεις να την πάρεις για γυναίκα σου, Πρίγκιπα;
  Ο Ντολγκορούκοφ απάντησε με ενθουσιασμό:
  - Μπορώ μόνο να ονειρευτώ αυτό! Συμφωνείς?
  Η Ελισάβετ γέλασε και κελαηδούσε:
  - Ποια είναι η κατάστασή σας;
  Ο πρίγκιπας των ξωτικών χαμογέλασε και απάντησε:
  - Και είσαι επιχειρηματίας. Βλέπω πρακτικό.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσετε για αυτό. Σε αυτόν τον κόσμο, και οι δύο θα έχετε μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα αποστολή. Προχωρήστε λοιπόν!
  Ο θηλυκός δράκος και το μωρό δράκο πέταξαν στον ουρανό. Τα άλλα παιδιά δούλευαν και τα παρακινούσαν ξανά οι επιβλέποντες του ορκ. Φαινόταν ότι τίποτα στον κόσμο δεν είχε αλλάξει.
  Η Ελισάβετ είδε ότι και ο νεαρός πρίγκιπας έδωσε την εντολή. Παρατάχθηκαν κορίτσια πολεμίστριες από την οικογένεια των ξωτικών. Και τα γυμνά, μαυρισμένα, χαριτωμένα πόδια τους έτρεμαν.
  Το ξανθό κορίτσι ένιωσε να βαριέται και παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  Όλα θα περάσουν, και η λύπη και η χαρά,
  Όλα θα περάσουν, έτσι λειτουργεί ο κόσμος...
  Όλα θα περάσουν, απλά πρέπει να πιστέψεις,
  Αυτή η αγάπη δεν περνά, όχι!
  Και τότε τα ξωτικά γύρισαν. Και τότε ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα κάλπασαν. Μόνο οι ασημένιες οπλές άστραψαν. Και η κοπέλα ήταν πολύ όμορφη, αλλά τη διέκρινε τα αυτιά της, που ήταν πολύ χαριτωμένα και απολαυστικά.
  Ο Μπάμπα Γιάγκα σημείωσε:
  - Θα έτρωγα απλά έναν τέτοιο γαμπρό!
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Ο πρίγκιπας είναι καλός, και πραγματικά πολύ πλούσιος. Αλλά δεν του άρεσε που δεν ενδιαφέρεστε πρωτίστως για τον εαυτό του, αλλά για τα χρήματά του!
  Η Ελισάβετ σημείωσε με ένα λυπημένο βλέμμα:
  - Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία χωρίς χρήματα! Με τον ίδιο τρόπο, αν και το πνευματικό είναι πρωταρχικό, δεν αξίζει τίποτα χωρίς το υλικό.
  Η νύμφη κόμισσα έγνεψε καταφατικά:
  - Αν και σώμα χωρίς ψυχή δεν είναι σώμα, πόσο αδύναμη είναι μια ψυχή χωρίς σώμα!
  Ο Μπάμπα Γιάγκα σημείωσε:
  - Ναι, μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα μοίρα περιμένει αυτό το κορίτσι.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με λύσσα:
  Αλλά δεν πρέπει να βουρκώνεις στη μοίρα,
  Και θα υπάρξουν διέξοδοι στον αγώνα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Το κορίτσι ξύπνησε από τον ύπνο της. Και αμέσως ένιωσα κρύες πέτρες στην πλάτη μου. Κι όταν άνοιξε τα μάτια της, τριγύρω ήταν το λυκόφως του μπουντρούμι. Η Ελίζαμπεθ τινάχτηκε και ένιωσε ένα ατσάλινο γιακά στο λαιμό της, που την εμπόδιζε. Υπήρχαν επίσης δεσμά στα χέρια και στα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Αντί για ρούχα, φορούσε τώρα μια ριγέ ρόμπα με ένα νούμερο στο στήθος. Και δίπλα του αλυσοδεμένη ήταν ένα άλλο κορίτσι. Και της φαινόταν τρομερά εξοικειωμένη με το επτάχρωμο χτένισμά της, ξυπόλητη.
  Ναι, αυτή είναι η Δραχμή, μόνο χωρίς φυλαχτά και κοσμήματα, με κοντό ριγέ φόρεμα φυλακής, και επίσης με ένα νούμερο κεντημένο στο στήθος. Και ο λαιμός, τα πόδια και τα χέρια της είναι άκαμπτα. Χωρίς πολύτιμους λίθους, τα γυμνά πόδια της φαίνονται παιδικά και ανυπεράσπιστα.
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Ουάου! - Η ξανθιά κοπέλα τσίμπησε τις αλυσίδες της.
  Η δραχμή, εκτός από το επτάχρωμο χτένισμά της, μοιάζει με πολύ όμορφη έφηβη. Σε αυτό το ριγέ φόρεμα, είναι σαν μια Γιαπωνέζα ηρωίδα anime Φαίνεται αθώα και μπερδεμένη.
  Η ξανθιά κοπέλα φώναξε:
  - Γειά σου! Ίσως να συναντηθούμε;
  Η νύμφη την κοίταξε, αλλά προφανώς δεν την αναγνώρισε και κελαηδούσε σε μια γλώσσα που φαινόταν ρωσική στον ηλίθιο:
  - Γειά σου! είσαι άνθρωπος?
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, είμαι άνθρωπος. Και εσύ, προφανώς, είσαι νύμφη;
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Ναι, είμαι κόμισσα! Και τι?
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Δεν πειράζει. Ίσως ξέρετε ποιος μας απήγαγε και γιατί;
  Το κορίτσι της νύμφης απάντησε αναστενάζοντας:
  "Μας απήγαγαν οι υπηρέτες της κακιάς θεάς Κάλι. Αν σας ενδιαφέρει αυτό.
  Η Ελισάβετ ανατρίχιασε και σημείωσε:
  - Εννοείς τη θεά του κακού Κάλι; Από τον Ινδουισμό;
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Οχι! Αυτό δεν είναι πραγματικά Ινδουισμός. Αυτή είναι η πραγματικότητα του σύμπαντος μας. Και εσύ, προφανώς, είσαι ευγενής άνθρωπος, αφού σε έβαλαν σε ένα κελί με πάτωμα καλυμμένο με ειδικό μέταλλο που εξουδετερώνει κάθε μαγεία.
  Το ξανθό κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Όπως φαίνεται, είπε ο ενσαρκωμένος στο σώμα Διάβολος, ίσως η προγιαγιά σας η βασίλισσα θα εκπλαγεί πολύ να δει τη δισέγγονή της στη Μόσχα!
  Η νύμφη γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, τυχαίνει να κάθεσαι σε ένα μπουντρούμι, αλλά και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και χαρά, συγκεκριμένα, ένας ενδιαφέρων συγκάτοικος!
  Η Ελισάβετ έτριψε το γυμνό της πόδι και παρατήρησε:
  - Δεν φαίνεται να κάνει κρύο, αλλά τα πόδια μου έχουν αρχίσει να κρυώνουν.
  Η Δραχμή έγνεψε χαμογελώντας:
  - Προφανώς δεν έχετε τη συνήθεια να περπατάτε ξυπόλητοι. Και αυτό μιλά είτε για ευγενή καταγωγή, είτε για το όχι πολύ ήπιο κλίμα του κόσμου σας!
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, το κλίμα δεν μας ευχαριστεί. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό δεν υπάρχει κανονικός χειμώνας - λάσπη και χιονόνερο. Είναι ακόμα και αηδιαστικό!
  Η νύμφη έπιασε το έντομο που φαγούριζε με τα γυμνά δάχτυλα του χαριτωμένου μικρού ποδιού της και το πέταξε τόσο επιδέξια που γκρέμισε μια μύγα που ήθελε να προσγειωθεί στο μάγουλο της Ελίζαμπεθ.
  Η ξανθιά κοπέλα αναφώνησε έκπληκτη:
  - Ουάου! Πόσο έξυπνα το έκανες.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Μεγάλη εμπειρία, εξάσκηση και μαγεία! Πόσο όμορφη μπορείς να είσαι;
  Η Ελισάβετ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δυστυχώς, δεν μπορώ να το κάνω. Πιο συγκεκριμένα, δεν έχω προσπαθήσει να πιάσω έντομα με τα πόδια μου.
  Η νύμφη γέλασε και απάντησε:
  Εάν υποφέρετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι θα λειτουργήσει,
  Εσύ κορίτσι θα περάσεις τις εξετάσεις, πίστεψέ με, με Α,
  Και αν δεν πετύχει, προσπαθήστε ξανά!
  Το ξανθό κορίτσι ρώτησε δειλά:
  -Δοκίμασες να κόψεις τις αλυσίδες;
  Η Δραχμή απάντησε με έναν βαθύ αναστεναγμό:
  - Φυσικά, προσπάθησα, αλλά χρεώνονται με ιδιαίτερη μαγεία. Αν και έχω Θεϊκή δύναμη μέσα μου, δεν μπορώ να καώ μέσα από το μέταλλο, να το λιώσω και να το σκίσω!
  Η Ελίζαμπεθ πήρε την αλυσίδα στα χέρια της και προσπάθησε να τρίψει τον έναν κρίκο στον άλλο. Διάβασε σε κάποιο βιβλίο για την σύλληψη ότι έτσι τα κορίτσια ξεφορτώνονταν τα δεσμά. Είναι αλήθεια ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος. Και υπάρχει επίσης ένας τρόπος να πριονίσετε μέσα από έναν ατσάλινο σύνδεσμο με τρίχες.
  Η νύμφη χαμογέλασε:
  - Επιδέξια - χάλυβας ενάντια στο χάλυβα!
  Η ξανθιά κοπέλα γέλασε και απάντησε:
  - Υπομονή και λίγη προσπάθεια!
  Και η κοπέλα το πήρε και το δοκίμασε με τα μαλλιά της. Αλλά το τελευταίο φαινόταν, ίσως, ακόμη και αστείο. Η νύμφη μύριζε πολύ ωραία. Σαν να μην ήταν ανθρώπινο σώμα, αλλά ένα ολόκληρο παρτέρι από πολυτελή και πλούσια λουλούδια.
  Η Ελίζα Βέτα άρχισε πάλι να τρίβει τον σύνδεσμο εναντίον του συνδέσμου. Ο σύντροφός της άρχισε επίσης να το κάνει αυτό, αλλά όχι με τα χέρια της, αλλά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και ήταν και όμορφο και ελκυστικό. Γενικά, η Δραχμή ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και κατά κάποιο τρόπο ξεχωριστό, όχι αρκετά ανθρώπινο, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστο και ελκυστικό.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε ότι ήθελε πολύ να μιλήσει ενώ βρισκόταν υπό κράτηση:
  - Μπορεί να υπάρχει λίγη μαγεία στον κόσμο μας, αλλά η τεχνολογία είναι πολύ ανεπτυγμένη. Υπάρχουν ακόμη και πύραυλοι με θερμοπυρηνικά φορτία και ένας από αυτούς είναι ικανός να μετατρέψει μια μεγάλη και πυκνοκατοικημένη πόλη σε βαθύ, ραδιενεργό κρατήρα.
  Η Δραχμή συνοφρυώθηκε τα μαύρα της φρύδια και ρώτησε:
  - Θέλεις να μας τρομάξεις;
  Η ξανθιά κοπέλα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οχι! Μιλάω μόνο για τον κόσμο μου. Έχουμε τον πλανήτη Γη και υπάρχουν περισσότερες από διακόσιες χώρες σε αυτόν.
  Η νύμφη γέλασε και παρατήρησε:
  - Περισσότερες από διακόσιες χώρες σε έναν πλανήτη; Τι είστε, άγριοι; Πώς μπορεί να είναι αυτό, φαινομενικά από μια κανονική ανθρώπινη φυλή!
  Η Ελίζαμπεθ ανασήκωσε τους ώμους και άρχισε να τρίβεται πιο έντονα, σημειώνοντας:
  - Δεν ξέρω τον εαυτό μου. Αλλά οι άνθρωποι πραγματικά συμπεριφέρονται σαν άγριοι. Πόλεμοι, θρησκευτικές διαμάχες, τρομοκρατικές επιθέσεις και ασθένειες, και πολλά άλλα - δεν υπάρχει παράδεισος στη Γη!
  Η Δραχμή απάντησε αναστενάζοντας, κουνώντας το επτάχρωμο κεφάλι της:
  -Πού είναι ο παράδεισος; Στον κόσμο μας ήταν ακόμα λίγο πολύ μέχρι που εισέβαλαν οι δαίμονες της Θεάς του Κακού Κάλι. Μετά από αυτό, όλα έγιναν πολύ πιο τρομακτικά από πριν!
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Και έχουμε αρκετά προβλήματα στη Γη ακόμα και χωρίς την Κάλι. Φαινόταν ότι η επιστήμη αναπτυσσόταν και οι άνθρωποι γίνονταν όλο και πιο έξυπνοι. Αυτό σημαίνει ότι οι πόλεμοι, οι συγκρούσεις και οι μάχες θα γίνουν παρελθόν. Αλλά όχι, κατά κάποιο τρόπο γίνεται ακόμα χειρότερο. Και με την ανάπτυξη της επιστήμης δεν λιγοστεύουν ούτε οι θρησκευτικοί φανατικοί. "Η Ελίζαμπεθ πάτησε το χαριτωμένο, γυμνό πόδι της, προκαλώντας το κουδούνισμα της αλυσίδας, και συνέχισε. - Αυτός είναι πραγματικά ο λόγος που οι άνθρωποι γίνονται ηλίθιοι και χρησιμοποιούν πιστόλια, μαχαίρια, ορειχάλκινες αρθρώσεις, ακόμη και πυρηνικές κεφαλές για μικροπράγματα!
  Η νύμφη έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι ξέρω! Έχω ζήσει στον κόσμο για περισσότερο από έναν αιώνα και έχω δει πολλά. Πράγματι, η πρόοδος και η επιστήμη δεν συμβαδίζουν πάντα με την ηθική και τον ανθρωπισμό. Και η ανάπτυξη της επιστήμης δεν είναι πανάκεια, όπως ακριβώς και η μαγεία. Υπάρχουν πολύ προχωρημένοι μάγοι και μάγοι, αλλά είναι τόσο κακοί που απλά εκπλήσσεσαι. Τι γίνεται με τους μορφωμένους άνδρες; Υπάρχουν τόσοι τρελοί ανάμεσά τους, για τους οποίους το ψυχιατρείο κλαίει!
  Η Ελισάβετ , συνεχίζοντας να τρίβει τον έναν κρίκο της αλυσίδας στον άλλο για να φτιάξει το κέφι της, σημείωσε:
  - Υπάρχουν όμως και θετικές πλευρές. Για παράδειγμα, υπάρχουν smartphone, φορητοί υπολογιστές και παιχνίδια υπολογιστή που κάνουν την ψυχή πιο διασκεδαστική. Λοιπόν, όχι μόνο η ψυχή, αλλά και το σώμα.
  Η νύμφη ρώτησε με περιέργεια και τρίβοντας επίσης τον έναν κρίκο της αλυσίδας στον άλλο:
  - Τι είναι τα smartphone και οι φορητοί υπολογιστές;
  Η ξανθιά κοπέλα δίστασε και δεν απάντησε αμέσως:
  - Λοιπόν, βλέπετε, αυτές είναι συσκευές μέσω των οποίων μπορείτε να μεταδώσετε πληροφορίες από απόσταση και να δείξετε διάφορα είδη εικόνων και εικόνων σε κίνηση.
  Η δραχμή χαμογέλασε:
  - Είναι αυτά κάποιου είδους μαγικά αντικείμενα;
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε:
  - Ναι, κάτι τέτοιο! Δεν περιέχουν όμως μαγεία, αλλά μικροκυκλώματα και διάφορα επιτεύγματα της ανθρώπινης επιστήμης.
  Η νύμφη έγνεψε καταφατικά και έκλεισε το μάτι συνειδητά:
  - Ναι, άκουσα ότι υπάρχουν κόσμοι όπου αντί για μαγεία υπάρχει υψηλή τεχνολογία. Αλλά αυτό δεν είναι απολύτως πρακτικό.
  Το ξανθό κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Πώς να το πω! Μπορούμε να λαμβάνουμε πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου, να παρακολουθούμε ταινίες και να κάνουμε πολλά άλλα. Υπάρχουν μόνο ένας τόνος ευκαιριών εδώ.
  Η Δραχμή ήταν έτοιμος να πει κάτι άλλο όταν ακούστηκε ένας θόρυβος. Και τα κορίτσια σταμάτησαν να πριονίζουν τις αλυσίδες και κάθισαν.
  Οι θωρακισμένες πόρτες άνοιξαν. Ένα αγόρι εμφανίστηκε φορώντας μόνο μαύρα μαγιό και με ένα νούμερο πάνω τους. Έμοιαζε περίπου δεκατριών ετών, αδύνατος, αλλά νευρικός και μαυρισμένος. Χτυπώντας τα ξυπόλυτα πόδια του, έβαλε μια κανάτα με νερό, ψωμί και ένα μπολ με χυλό μπροστά στις φυλακισμένες.
  Η Ελισάβετ τον ρώτησε:
  - Ποιος είσαι?
  Το αγόρι απάντησε λακωνικά:
  - Είμαι σκλάβος!
  Και με μια λάμψη γυμνών τακουνιών, το αγόρι σκλάβος απομακρύνθηκε. Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Και εδώ υπάρχει σκλαβιά;
  Η Δραχμή κούνησε καταφατικά το επτάχρωμο κεφάλι της:
  - Ναι, δυστυχώς υπάρχει. Τι , δεν το έχεις;
  Η Ελισάβετ απάντησε με σιγουριά:
  -Επίσημα, όχι! Η δουλεία απαγορεύεται σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου. Αλλά, φυσικά, υπάρχει υπόγεια και στη χώρα μας.
  Το κορίτσι νύμφη δήλωσε με σιγουριά:
  - Και εδώ νομιμοποιείται. Όπως, μάλιστα, βασανιστήρια. Και ίσως χρειαστεί να το ζήσετε μόνοι σας.
  Το ξανθό κορίτσι ανατρίχιασε. Φανταζόμενος ότι την τραβούσαν γυμνή στο ράφι, και δύο ψηλοί δήμιοι την χτυπούσαν με όλη τους τη δύναμη με συρματοπλέγματα. Τα σώματα των εκτελεστών είναι γυμνά μέχρι τη μέση και αστραφτερά από τον ιδρώτα, οι ανακουφισμένοι κοιλιακοί τους είναι επενδεδυμένοι με κεραμίδια και λικνίζονται σαν κύμα θάλασσας.
  Και η Ελίζαμπεθ έγλειψε τα χείλη της.
  Η Δραχμή ρώτησε χαμογελώντας:
  - Φαίνεται να σκέφτεσαι τα αγόρια; Βλέπω πώς φωτίστηκαν λάγνα τα μάτια!
  Η ξανθιά ντράπηκε και κοκκίνισε. Στην πραγματικότητα ένιωθε λίγο ντροπή για τις ερωτικές της φαντασιώσεις. Ιδιαίτερα σαδομαζοχιστικής φύσης.
  Και εκείνη απάντησε με τόλμη:
  Και αγαπώ τα αγόρια
  Θα τα συνδυάσω...
  Κατά μήκος της γραμμής για την παμπ,
  Θα σε φέρω μαζί μου!
  Μετά από αυτό τα κορίτσια σώπασαν. Έτριψαν τις αλυσίδες τους και ακούστηκε ένας ήσυχος, μονότονος ήχος.
  Η Ελισάβετ, για να αποσπάσει την προσοχή της, άρχισε να σκέφτεται κάτι ενδιαφέρον.
  Για παράδειγμα, τι θα είχε συμβεί αν ο Αλέξανδρος ο Τρίτος δεν είχε υποφέρει κατά τη συντριβή του βασιλικού τρένου στον σιδηρόδρομο κοντά στο Χάρκοβο. Ένας ισχυρός και έγκυρος μονάρχης συνεχίζει τη βασιλεία του. Φυσικά η τσαρική Ρωσία συνεχίζει την επέκτασή της. Στην προκειμένη περίπτωση, στην Κίνα. Και ήταν υπό τον αυτοκράτορα Αλέξανδρο που ξεκίνησε η κατασκευή του σιδηροδρόμου της Άπω Ανατολής με σχέδια τόσο για το Βλαδιβοστόκ όσο και για το Πορτ Άρθουρ. Στην αρχή ήταν, όπως επί Νικολάου Β', μόνο καλύτερα, γιατί, φοβούμενοι τον τρομερό Τσάρο Αλέξανδρο, έκλεβαν λιγότερα.
  Λοιπόν, τι γίνεται με τον πόλεμο με την Ιαπωνία; Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος αποφάσισε γιατί να αποφύγει τον πόλεμο; Ο πληθυσμός της τσαρικής Ρωσίας αυξήθηκε ραγδαία. Η θνησιμότητα μειώθηκε, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, εισήχθησαν εμβολιασμοί, παράγονται όλο και περισσότερα αντιβιοτικά και λιγότεροι άνθρωποι πέθαναν από κρυολογήματα και το ποσοστό γεννήσεων παρέμεινε πολύ υψηλό. Και η τσαρική Ρωσία απειλήθηκε με υπερπληθυσμό. Λοιπόν , γιατί να λυπάσαι τους άντρες; Οι γυναίκες ακόμα γεννούν ! Και ο Αλέξανδρος ήθελε και στρατιωτική δόξα. Το παρατσούκλι ειρηνοποιός δεν αρκεί. Το να γίνει Μέγας Αλέξανδρος είναι πραγματικά αυτό που θέλει πραγματικά ο μονάρχης. Όταν άρχισε ο πόλεμος με την Ιαπωνία, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ήταν ήδη σχεδόν πενήντα εννέα ετών και, φυσικά, σε μεγάλη ηλικία ήθελε να επιδείξει τα στρατιωτικά του κατορθώματα και να ικανοποιήσει τις σημαντικές του φιλοδοξίες.
  Με λίγα λόγια, ο τσάρος δεν έκανε παραχωρήσεις στην Ιαπωνία. Και άρχισε ο πόλεμος. Όχι ακριβώς όπως με τον Νικόλαο Β' .
  Η μοίρα του Ειρηνικού διοικούνταν από τον ναύαρχο Μακάροφ και ο ρωσικός στόλος ήταν σε επιφυλακή. Και η μοίρα της Βαλτικής χτίστηκε νωρίτερα, και το Πορτ Άρθουρ ήταν καλύτερα οχυρωμένο, και μερικές άλλες πόλεις επίσης. Και ήδη από τις πρώτες μέρες οι Ιάπωνες άρχισαν να υφίστανται μεγάλες απώλειες.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή, μια πολεμίστρια και μια νύμφη, βρέθηκαν στο καταδρομικό Varyag, εναντίον του οποίου υπήρχαν δεκατέσσερα ιαπωνικά πλοία: έξι καταδρομικά και οκτώ θωρηκτά. Αλλά το καταδρομικό Varyag μπήκε με σιγουριά στη μάχη.
  Και ολόκληρη η ομάδα του αποτελείται από κορίτσια, με διοικητή την Ελισάβετ και τη Δραχμή.
  Εδώ τα κορίτσια τρέχουν κατά μήκος του καταστρώματος και τα γυμνά τους πέλματα αναβοσβήνουν, τα ροζ, στρογγυλά, γυμνά τακούνια τους αστράφτουν. Και οι πολεμιστές αναπτύσσουν αστραπιαία όπλα έξι ιντσών. Και στηρίζουν τα γυμνά, μυώδη πόδια τους πάνω στην πανοπλία του πλοίου. Ανοίγουν πυρ. Και την ίδια στιγμή, το Varyag κάνει ελιγμούς έτσι ώστε τα ιαπωνικά κοχύλια να πετούν μπροστά.
  Είναι υπέροχο όταν το πλήρωμα αποτελείται μόνο από κορίτσια. Επιπλέον, είναι όλα σε φόρμα και μυώδη. Οι μύες είναι πολύ προβεβλημένοι και το μόνο που φοράω είναι ένα μπικίνι. Και αυτά είναι λεπτά εσώρουχα και στενές λωρίδες υφάσματος στο στήθος. Αλλά οι μύες των κοριτσιών είναι απόλυτα ορατοί, συμπεριλαμβανομένων των κοιλιακών τους, όπως αυτοί μιας πλάκας σοκολάτας.
  Τα κορίτσια εδώ είναι πολύ όμορφα - απλά σούπερ. Κι ακόμα γελάνε και δείχνουν τα μεγάλα τους δόντια, σαν του λύκου.
  Η Δραχμή, αυτή η κόμισσα-νύμφη, χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ένα μαγικό ραβδί εμφανίστηκε στο χέρι της. Η μάγισσα το τίναξε και έστειλε ένα πάλσαρ μαγικής ενέργειας προς το μεγάλο καταδρομικό της ιαπωνικής μοίρας. Και πράγματι, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το πλοίο της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου πετάχτηκε και άρχισε να χωρίζεται σε κομμάτια. Και το μέταλλο έγινε γλυκιά κρέμα και απλώθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.
  Η Ελισάβετ έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της και κελαηδούσε, κάνοντας κλικ στα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της και απελευθερώνοντας ένα πάλσαρ θανατηφόρου δύναμης:
  - Είμαι η πιο δυνατή γυναίκα! Και οι Ιάπωνες δεν θα είναι αδύναμοι.
  Και ο καταστροφέας υπέφερε από το πάλσαρ της. Ακόμη και η πλευρά του κάηκε. Και ήπιε αρκετή ποσότητα νερού. Και φτέρνα και άρχισε να βυθίζεται.
  Τα κορίτσια, πηδώντας πάνω και τραντάζοντας τα γυμνά, μυώδη, δυνατά πόδια τους, βρυχήθηκαν:
  Δόξα! Δόξα στη Ρωσία!
  Οι καλλονές ορμούν μπροστά!
  Τμήματα γυναικών με μπικίνι -
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
  Και τα γυμνά τακούνια των κοριτσιών χτύπησαν το θωρακισμένο κατάστρωμα. Και αυτό φαίνεται πολύ ερωτικό και ελκυστικό.
  Λοιπόν, το πλήρωμα του Varyag αποτελείται μόνο από εκπροσώπους του ωραίου φύλου - το όνειρο κάθε άνδρα.
  Και η Δραχμή πάλι πήρε και τίναξε το μαγικό της ραβδί. Στα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της, ή μάλλον στις μύτες των ποδιών της, άστραφταν πολύτιμα δαχτυλίδια με τις πιο λαμπερές πέτρες. Και φαινόταν εξαιρετικά δροσερό .
  Και την ίδια στιγμή, τα πάλσαρ της φωτιάς πέταξαν από το μαγικό ραβδί και τα δαχτυλίδια στα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Αυξήθηκαν σε μέγεθος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Και μετατράπηκαν σε δυο βαριές τούρτες με κρέμα, τριαντάφυλλα, πεταλούδες και άλλα διακοσμητικά. Και έτσι το πήραν και έπεσαν πάνω σε ένα ιαπωνικό καταδρομικό και αντιτορπιλικό. Τους επιτέθηκαν με δύναμη.
  Και τα δύο καράβια ήταν αλειμμένα με γλυκό και μυρωδάτο, βουτηγμένα σε μπισκότο και κρέμα. Μετά από αυτό, άρχισαν να βυθίζονται και η πανοπλία τους κυριολεκτικά διαλύθηκε, διαβρώθηκε και διαλύθηκε.
  Και το καταδρομικό μαζί με το αντιτορπιλικό έλιωσαν και έλιωσαν. Και οι Ιάπωνες ναυτικοί μετατράπηκαν σε σοκολάτες, γλυκά και γλειφιτζούρια ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Και φαινόταν υπέροχο .
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Αυτή είναι μαγειρική μαγεία!
  Δραχμή διορθώθηκε:
  - Ζαχαροπλαστική! Υπήρχαν κακοί ναυτικοί, και τώρα υπάρχουν υπέροχες λιχουδιές.
  Οι Ιάπωνες, πράγματι, είχαν να αντιμετωπίσουν δυνατούς και λαμπερούς μαχητές.
  Και τώρα η Ελίζαμπεθ χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των μαυρισμένων και πολύ σαγηνευτικών ποδιών της. Και τότε ένα cheesecake πέταξε από τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της. Ήταν μικρό στην αρχή, αλλά μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της πτήσης. Και έχει ήδη μεγαλώσει σαν πραγματικό αεροπλάνο. Και πώς παίρνει και κράζει ένα καταδρομικό. Και γύρισε από το δυνατό σπρώξιμο ενός γιγαντιαίου cheesecake εμποτισμένου με μέλι και συμπυκνωμένο γάλα. Και μπροστά στα μάτια μας άρχισε να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο, νόστιμο, κέικ κρέμας. Και μια πολύ δυνατή και απαίσια μυρωδιά αναδύθηκε από αυτόν.
  Και οι Ιάπωνες ναυτικοί μετατράπηκαν σε μεγάλες σταφίδες, ή σε κεφάλια παπαρούνας από κρέμα, ή σε βαρέλια σοκολάτας με ποτό να πιτσιλίζουν μέσα τους. Και είναι απλά υπέροχο.
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Αυτές είναι τόσο νόστιμες λιχουδιές! Πραγματικά κινούμενα σχέδια !
  Η κοντέσα-νύμφη της Δραχμής έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Μαθαίνεις γρήγορα.
  Μετά από αυτό, έβαλε τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της στο στόμα της και σφύριξε.
  Σήκωσε ένα κύμα σιρόπι και ένα γιοφύρι από κάτι νόστιμο. Και αυτό το κύμα, σαν τσουνάμι, ανέτρεψε το ιαπωνικό καταδρομικό. Και στη θέση του εμφανίστηκε ένα πολύ πλούσιο κέικ σε μορφή μεσαιωνικής καραβέλας με πανιά κρέμας. Και πάλι όλα είναι τόσο βαμμένα. Και τι είδους γέμιση σοκολάτας και άλλα είδη ζαχαροπλαστικής υπάρχουν;
  Και οι Ιάπωνες ναυτικοί έγιναν πάλι καραμέλες, μεταξύ των οποίων και ψητά κρέατα. Και επίσης καλυμμένο με κρούστες σοκολάτας και πολλά από όλα πλούσια και νόστιμα, γεμάτα ζωή και άρωμα.
  Η Ελίζαμπεθ τσίριξε. Και από το λαξευμένο, κοριτσίστικο πόδι της απελευθέρωσε ένα πύρινο ρεύμα ξέφρενης ενέργειας. Και κάτι απερίγραπτο, πολύ παχύ, κολλώδες άρχισε να βγαίνει ορμητικά. Και μερικά ιαπωνικά καταστροφείς πάγωσαν σε μαρμελάδα βατόμουρο και ζελέ σοκολάτας. Μετά από αυτό, ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, έγιναν άλλο ένα αριστούργημα ζαχαροπλαστικής και οι ναυτικοί και οι ναυτικοί μεταμορφώθηκαν σε πολύ χαρούμενα, κρεμώδη διακοσμητικά.
  Η Δραχμή έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της:
  - Όχι άσχημα! Ετοιμάσαμε τόσα νόστιμα πράγματα .
  Η Ελισάβετ γέλασε και κελαηδούσε:
  Α, δίαιτα, μην τρως αυτό ή εκείνο,
  Και τα πόδια σου να μην κουράζονται ποτέ από το περπάτημα...
  Ω, δίαιτα, θα τρελαθώ με αυτό,
  Τα cupcakes δεν σε παχαίνουν και σε κάνουν να τραγουδάς τραγούδια!
  Η νύμφη σημείωσε:
  -Τι μας λείπει;
  Ο ξανθός εξολοθρευτής μουρμούρισε:
  - Ακριβώς, τι;
  Η δραχμή κελαηδούσε:
  - Παγωτό! Εδώ είναι τι άλλο χρειάζεστε.
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Κάνοντας κάτι που είναι εντελώς λάθος
  Είναι πιο γλυκό ακόμα και από παγωτό!
  Και οι δύο μάγισσες πιάστηκαν χέρι χέρι. Μετά από αυτό, άπλωναν τα γυμνά, μυώδη, μαυρισμένα πόδια τους, τα σταύρωσαν και με τα γυμνά τους δάχτυλα πήραν και απελευθέρωσαν ρυάκια μαγικού υπερπλάσματος. Πέταξε και χτύπησε σαν κύμα τα επιζώντα ιαπωνικά πλοία. Ένα, δύο, τρία ... Και τώρα, αντί για αγγεία σαμουράι, εμφανίστηκαν ποτήρια με κάθε λογής παγωτό με υπέροχες και γλυκές γεμίσεις. Και οι Ιάπωνες ναυτικοί μετατράπηκαν σε φράουλες, κεράσια, φέτες μπανάνας και μάνγκο. Και τα δεκατέσσερα πλοία της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου έγιναν κάθε λογής πολύ νόστιμα και νόστιμα πράγματα.
  Και υπήρχε παγωτό, μελόψωμο, κέικ, αρτοσκευάσματα, καραμέλες, σοκολάτες, cheesecakes και γλειφιτζούρια. Τόσα νόστιμα πράγματα.
  Η Ελισάβετ κοίταξε αυτόν τον πλούτο και σημείωσε:
  - Λοιπόν, να εξαφανιστούν όλα αυτά;
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά και όχι!
  Η ξανθιά κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Ποιος το χρειάζεται αυτό στη θάλασσα;
  Η Νύμφη Κόμισσα πρότεινε:
  - Να το μετακινήσουμε και να το δώσουμε στα παιδιά.
  Η Ελισάβετ γέλασε και τραγούδησε:
  Όλοι οι άνθρωποι στον μεγάλο πλανήτη,
  Πρέπει να είμαστε πάντα φίλοι...
  Τα παιδιά πρέπει πάντα να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο...
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Η Δραχμή έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της στο χρώμα του ουράνιου τόξου:
  - Ναι, τα παιδιά πρέπει να γελούν και να ζουν σε έναν ειρηνικό κόσμο! Τώρα θα το πάμε μπροστά και θα κάνουμε ένα δώρο στους νέους!
  Η ξανθιά κοπέλα γούρλωσε τα μάτια της και ρώτησε με δυσπιστία:
  - Μπορούμε? Είναι τόσα πολλά εδώ, πώς μπορείς να συγκεντρώσεις τόσες νόστιμες λιχουδιές και τέτοιο πλούτο ζαχαροπλαστικής;
  Η Νύμφη Κόμισσα απάντησε:
  - Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, χωρίς καμία αμφιβολία. Είμαι σίγουρος γι'αυτό. Στο μεταξύ, πρέπει να τραγουδήσουμε κάτι για να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Τραγουδήστε; Λοιπόν, είναι χαρά μας!
  Και τα δύο κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν με ενθουσιασμό και ενέργεια:
  Τα μαλλιά σου είναι άσπρα,
  Χρυσό σατέν δέρμα!
  Το πάθος μου καίει απεριόριστο,
  Το νεανικό άρωμα δεν έχει ξεθωριάσει καθόλου!
  
  Κορίτσι μου είσαι όμορφη,
  Ξυπόλητοι στην άμμο!
  Εσύ και εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι
  Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα!
  
  Και σε απάντηση η καλλονή θα μου πει:
  Αγόρι, είσαι αξιοπρεπής γαμπρός!
  Πίστεψε με, μου αρέσεις πάρα πολύ,
  Το πνεύμα της αγάπης δεν έχει μαραθεί!
  
  Αλλά η ζωή είναι ένα ύπουλο πράγμα,
  Τα χρήματα κυβερνούν τον κόσμο, πιστέψτε με!
  Και το mamon είναι χοντρό , αυτό είναι το κύριο πράγμα,
  Ο άνθρωπος είναι θηρίο για τον άνθρωπο!
  
  Είπα ως απάντηση, χωρίς να κρύψω τα μάτια μου•
  Ξέρω ότι η φτώχεια είναι ο κακός μας σύντροφος!
  Είμαστε μαζί σου ξυπόλητος ,
  Σαν ιστορία του Τζέιμς Σμιθ!
  
  Όμως η αγάπη δεν γνωρίζει όρια
  Δεν υπάρχουν εμπόδια ή όρια σε αυτό!
  Όπως μας πρόσταξε ο Άγιος Κύριος,
  Και εικόνες ευλογημένων φωτεινών προσώπων!
  
  Ας παντρευτούμε λοιπόν,
  Τα παιδιά θα μεγαλώσουν μέσα στην ευτυχία!
  Και τότε η ζωή μας θα γυρίσει,
  Στο πιο φαρδύ μονοπάτι του κόσμου!
  
  Η υπηρέτρια κρύωσε αμέσως,
  Στα μάτια μου εμφανίστηκε πάγος!
  Το ευγενές πάθος έχει καταλαγιάσει,
  Και υπάρχει πικρία στα χαρακτηριστικά του!
  
  Όχι, δεν θα παραμείνω αλήτης
  Και θα αποκτήσω, ξέρετε, ένα παλάτι!
  Και σε σένα, πεινασμένο αγόρι,
  Μόνο με μια αδύνατη αγελάδα ένα στέμμα!
  
  Λοιπόν, μάλωσα με την αγαπημένη μου,
  Σκέφτηκα, μπες σε μια θηλιά από τη στεναχώρια!
  Πρέπει να χάσεις τόση συνείδηση
  Αν σε πιάσει τα αποβράσματα , θα σε σκοτώσω!
  
  Αλλά ευτυχώς ξέσπασε ο πόλεμος,
  Γίνε εθελοντής για το μέτωπο αμέσως!
  Αν και ο δρόμος είναι τρυπημένος με βελόνες,
  Άρχισα να πληκτρολογώ τον αριθμό mannam!
  
  Αυτή λοιπόν είναι μια μάχη, μια μάχη,
  Ανάθεμα είμαστε σε μάχη και ερωτευμένοι!
  Και ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του,
  Τα μηδενικά στον λογαριασμό διευρύνονται!
  
  Αλλά τότε έγινε μια τραγωδία,
  Ένα αδέσποτο, κακό βλήμα πέταξε!
  Δεν το ήθελα αυτό, πιστέψτε με,
  Όμως τα ντόμινο έπεσαν στη σειρά!
  
  Εδώ η ψυχή μου επιπλέει στον ουρανό,
  Η κοπέλα στέκεται στον τάφο!
  Και τα κρυστάλλινα μάτια κλαίνε,
  Κοιτάζει κάτω, υποφέροντας!
  
  -Τελικά, κατάλαβα, ανόητη
  Το κακό των ανθρώπων μεγαλώνει στα χρήματα!
  Η πρωτόγονη ζωή είναι δωρεάν,
  Λοιπόν, τώρα ο φόβος βασιλεύει!
  
  Δεν υπάρχει συγχώρεση για μένα στον παράδεισο,
  Στην άβυσσο του κόσμου, πάω στο μοναστήρι!
  Τραγουδήστε άσματα κάθε μέρα,
  Ο Ιησούς Πατέρας είναι ο οδηγός μου!
  
  Το πήρα λοιπόν και έβγαλα τα παπούτσια μου,
  Περπατώντας ξυπόλητοι στις χιονοστιβάδες!
  Και δοξάζοντας τον Χριστό στο ερείπιο,
  Τραγουδάει δυνατά τραγούδια για τον Θεό!
  Τα κορίτσια το τραγούδησαν με πολύ ενθουσιασμό. Φαίνεται ότι ακόμη και στον μαγικό κόσμο γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Θεό και Σωτήρα.
  Αυτό είναι πραγματικά πολύ δροσερό και δροσερό.
  Μετά από αυτό, προφανώς οι ομορφιές ήταν επαρκώς φορτισμένες με ενέργεια. Ένα μαγικό ραβδί εμφανίστηκε επίσης στο δεξί χέρι της Ελισάβετ. Και οι δύο μάγισσες πήραν και σταύρωσαν τα μαγικά τους ραβδιά και τα γυμνά, πελεκημένα πόδια τους με δαχτυλίδια στα δάχτυλα των ποδιών τους. Και μούγκριζαν:
  - Abra , Mop, Kadabra !
  Και αυτοί, μαζί με αναρίθμητη ποσότητα φαγητού, πιάστηκαν από ανεμοστρόβιλο. Και πριν προλάβουν τα κορίτσια να συνέλθουν, βρέθηκαν σε κάποιο ιδιαίτερο μέρος. Τριγύρω υπήρχαν χαμηλοί βράχοι. Και δούλεψαν γι' αυτούς αμέτρητα πλήθη παιδιών.
  Υπήρχαν και αγόρια και κορίτσια από επτά έως δεκατεσσάρων ετών. Δούλευαν μισογυμνοί και ξυπόλητοι. Έκοβαν πέτρες, έβαζαν θρυμματισμένη πέτρα σε φορεία, φόρτωναν τρόλεϊ, δούλευαν με φτυάρια και λοστούς. Τα παιδιά ήταν μισόγυμνα, τα ξυπόλυτα πόδια τους ήταν γκρεμισμένα, γδαρμένα, όλα καλυμμένα με εκδορές και μώλωπες.
  Τα σώματα των παιδιών είναι λεπτά, αλλά βαρετά. Είναι γυαλιστερά από τον ιδρώτα, σκονισμένα, εξαντλημένα.
  Μερικά αγόρια έχουν τα κεφάλια τους ξυρισμένα φαλακρά και έχουν καεί μάρκες στους ώμους τους. Αυτό σημαίνει ότι προσπάθησαν να ξεφύγουν. Και αλυσίδες κρέμονται επίσης στα χέρια και τα πόδια τους, αυξάνοντας το μαρτύριο.
  Και μερικά κορίτσια έχουν επίσης αλυσίδες και επίσης μάρκες. Είναι αλήθεια ότι τουλάχιστον δεν κόβουν τα μαλλιά τους φαλακρά.
  Και τριγύρω υπάρχουν επιτηρητές με μαστίγια, και αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Το σώμα τους μοιάζει πραγματικά με αυτό των ανθρώπων, μόνο χοντρό και ογκώδες, αλλά τα κεφάλια τους είναι σαν αυτά των αρπακτικών κάπρου.
  Και χτυπούσαν τα παιδιά με άγρια μανία και φρενίτιδα, για να σκάσει το δέρμα των σκλάβων και να κυλήσει αίμα.
  Η Ελισάβετ βρυχήθηκε:
  - Αυτά τα καθάρματα ! Πρέπει να ελευθερώσουμε τα αγόρια και τα κορίτσια!
  Η Δραχμή κούνησε το κεφάλι της δυνατά:
  - Συμφωνώ με αυτό ! Αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια!
  Ο ξανθός πολεμιστής ρώτησε έκπληκτος:
  - Τι άλλη βοήθεια;
  Η νύμφη κόμισσα απάντησε:
  - Ηθική και μαγική βοήθεια.
  Το κορίτσι χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μεγάλωσε σε μέγεθος, σαν κάποιος να είχε μεγαλώσει ένα καρέ ταινίας. Μετά από αυτό, φώναξε με βροντερή φωνή:
  - Αγαπητά παιδιά σκλάβοι! Αν θέλεις να γίνεις ελεύθερος, τότε τραγούδα! Και ψάλλετε για τον Θεό Κύριο και Σωτήρα Ιησού Χριστό.
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε, πατώντας επίσης τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Τραγούδι και υπέροχες φωνές, ο δρόμος προς τη σωτηρία!
  Τα παιδιά-σκλάβα, μη δίνοντας σημασία στο κράξιμο των μαστιγίων και τις απειλητικές κραυγές των ανθρωποειδών κάπρου των επιτηρητών, σήκωσαν και τραγούδησαν με τις καθαρές φωνές τους, σαν αηδόνι τρίλιζα:
  Είμαστε τα παιδιά της δύστυχης Πατρίδας μας,
  Οι γονείς αμάρτησαν και η τιμωρία είναι πάνω μας!
  Και έτσι ώστε ο μεγάλος Λυτρωτής να σώσει τους πάντες από τις θλίψεις,
  Πρέπει να στρέψουμε την καρδιά μας στον Θεό αμέσως τώρα!
  
   Ω αγαπητέ Μέγα Κύριε Ιησού,
  Σ' αγαπώ, δοξάσου Σωτήρη!
  Υπηρετώντας τον Μεγάλο, το αγόρι δεν είναι δειλό,
  Πιστεύουμε ότι ο πειραστής θα χαθεί στο Σεόλ !
  
  Έτσι τα παιδιά πήγαν στο Χατζ,
  Ο δρόμος είναι σκληρός, αλλά το πνεύμα είναι υπέροχο!
  Αφήστε τον Χριστό τον Νικητή να είναι στα όνειρά σας,
  Και αυτός που δημιουργεί το κακό ταπεινώνεται για πάντα!
  
  Κρατάμε νηστείες και περπατάμε πολύ καιρό,
  Και τα γυμνά μου πόδια αιμορραγούν ήδη!
  Αλλά ο πλανήτης μας είναι το σπίτι του Παντοδύναμου,
  Και οι σκοτεινές νύχτες φαίνονται φωτεινές!
  
  Φυσικά, ο πλούσιος θα γελάσει πίσω,
  Θα πει: η βασιλεία των ουρανών είναι μια χίμαιρα!
  Αλλά το Χερουβείμ στέλνει χαιρετισμούς,
  Και η αλαζονική αρχοντιά θα καταλήξει στη Γέεννα!
  
  Αλλά συγχωρούμε όλους στην προσευχή μας,
  Κάθε εικόνα έχει ένα ιερό όνομα!
  Αφήστε τους ανθρώπους να γίνουν λίγο πιο ευγενικοί στην καρδιά,
  Αφήστε τους κακούς να γίνουν διαφορετικοί στο πνεύμα!
  
  Γιατί πάμε, υποφέροντας τόσο πολύ στο δρόμο,
  Γιατί το χρειάζονται αυτό τα αθώα παιδιά;
  Θέλουμε να μπούμε στην πόλη του Θεού, όπου έζησε,
  Εκεί που ο Χριστός έτρεξε μέσα από άδεια σκυλιά!
  
  Και το πιο σημαντικό, βλέποντας ότι η πίστη είναι ισχυρή,
  Ο ορμητικός πονηρός έπεσε στα γόνατα!
  Ο δρόμος προς τη σωτηρία είναι δύσκολος και μακρύς,
  Δεν υπάρχει όμως πιο εγκληματικό έγκλημα από την τεμπελιά!
  
  Άγιε Ιησού, δεν ήθελες θλίψη για μας,
  Οι σκέψεις του λαμπερές, γεμάτες γαλήνη!
  Τελικά, δεν είναι σαν τους αρχαίους θεούς,
  Motto, μην κάνεις είδωλο από έναν άνθρωπο!
  
  Μα πώς γίνεται ο κόσμος μας να είναι σκληρός,
  Αυτή η κόλαση κυβερνά τον κάτω κόσμο!
  Τι χαρά, ευδαιμονία για μια μόνο ώρα,
  Ότι ο Άβελ πέθανε και ο κακός Κάιν είναι στο θρόνο;!
  
  Ο Κύριος απαντά: είναι το θέλημα του λαού,
  Τι επιλογή έχουν για να κάνουν τον διπλανό τους χειρότερο!
  Ότι ο κύριος ηγεμόνας, ένας σκληρός κακοποιός,
  Ότι το κύριο είδωλο είναι ο άνευ αρχών Ιούδας!
  
  Είστε όμως παιδιά της ζωής, με αγνή ψυχή,
  Περπατήσαμε εκατοντάδες μίλια πάνω από βράχους και γαϊδουράγκαθα!
  Θέλεις να κυβερνήσεις με τον μεγάλο Χριστό,
  Για να μην οδηγήσει ο πειραστής το φίδι στο βάλτο!
  
  Πιστέψτε ότι η δύναμη του Σωτήρα θα είναι πάνω σας,
  Έριξε χάρη, γιατρεύοντας τις πληγές των μικρών!
  Ας μην σβήσει η θερμότητα της μετάνοιας στην ψυχή,
  Να είναι στην οικογένεια του Πιστού Θεού της χώρας!
  Μετά από αυτό, και τα δύο κορίτσια πήραν και σταύρωσαν ξανά τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια και τα μαγικά ραβδιά τους μαζί και απελευθέρωσαν μια ροή μαγικής ενέργειας και λέξεων.
  Και τα καλούδια άρχισαν να πέφτουν από ψηλά. Και πολυάριθμοι επιτηρητές από τους δίποδους κάπρους άρχισαν να μετατρέπονται σε κέικ ή χρυσά ποτήρια με παγωτό. Και οι αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια των νεαρών σκλάβων άρχισαν να σκορπίζονται σε πολύχρωμα και νόστιμα κουφέτα. Και ήταν πολύ όμορφο.
  Τα παιδιά των σκλάβων ελευθερώθηκαν από τα δεσμά τους και χαρούμενα πέταξαν τα χέρια και τα ξυπόλητα πόδια τους. Μετά από αυτό άρχισαν να χειροκροτούν. Χτύπησαν με μεγάλο ενθουσιασμό και ενέργεια.
  Και μόνο μετά από αυτό, πήραν και όρμησαν πάνω στα πολυάριθμα ζαχαροπλαστικά θαύματα που τους κατέβαιναν από τον ουρανό. Φυσικά, τα παιδιά-δούλα πεινούσαν, αδυνατούσαν, εξουθενώθηκαν από τη σκληρή δουλειά στα λατομεία.
  Ταυτόχρονα όμως τώρα γελούσαν και έδειχναν τα δόντια τους. Και διασκέδασαν πολύ. Και η χαρά των τύπων που ξεφορτώθηκαν τις αλυσίδες ήταν σε πλήρη εξέλιξη...
  Μάλλον δεν έχουν ξαναδεί τόσο νόστιμα πράγματα στη ζωή τους, και μάλιστα σε τέτοιες ποσότητες.
  Τόσο αγόρια όσο και κορίτσια πιάστηκαν χέρι χέρι και πηδούσαν πάνω κάτω. Και μέσα στη χαρά τραγούδησαν με μεγάλη αίσθηση και έκφραση:
  Δεν υπάρχει αυτοκρατορία υψηλότερη από την Έλφια,
  Αγία χώρα, υπέροχη χώρα!
  Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο ένα πιο χαρούμενο μέρος,
  Σας δίνεται ατελείωτα από τον Κύριο!
  
  Οι σημύδες σου είναι σαν τα μαργαριτάρια που αστράφτουν,
  Και το χρυσάφι των φθινοπωρινών λεύκων!
  Θα γίνουμε πλουσιότεροι από όλους, πιστέψτε το,
  Ας δούμε τον ένδοξο δρόμο των παιδιών μας!
  
  Θα έρθει η ώρα της μεγάλης χαράς,
  Πότε η επιστήμη θα αναστήσει νεκρούς;
  Ωστόσο, πρέπει να ξεπεράσουμε τους υφάλους,
  Άλλωστε ο εγωισμός είναι σκληρό παράσιτο!
  
  Δεν υπάρχει ενότητα, οι άνθρωποι είναι σε διχόνοια ,
  Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη - δεν ξέρουμε το τέλος!
   Αιματηρός ιδρώτας καλύπτει τα βλέφαρα,
  Ακάνθινο στεφάνι!
  
  Αυτή είναι η μοίρα αυτών που ζουν τώρα ,
  Υποφέρετε, πυροβολήστε και σκοτώστε αγαπημένα πρόσωπα!
  Τα σύννεφα φώτισαν κατακόκκινα,
  Ο στρατός έχει εκδιωχθεί από τον κάτω κόσμο!
  
  Αλλά τι είναι αυτό - είναι αναπόφευκτο,
  Ο νόμος ανακαλύφθηκε από τον Κάρολο Δαρβίνο, τον απατεώνα !
  Ότι οι ζωντανοί έχουν μόνο μια ελπίδα,
  Για να πετύχεις, βασάνισε τα πάντα και άρπαξέ τα!
  
  Ένα τέτοιο χαμόγελο ανθρώπινου εγωισμού,
  Όχι στην κοινωνία, αλλά μόνο για να υπηρετήσεις τον εαυτό σου!
  Από αυτό προέκυψε η λατρεία του ορκισμού,
  Και τώρα δεν υπάρχει τιμή, ούτε ψυχή!
  
  Αλλά ο Άγιος Θεός μας Ιησούς είναι ο φύλακάς μας,
  Είπε ότι μπορείς να νικήσεις την αμαρτία σου!
  Έτσι, ο Κύριος ο δάσκαλος πρόσταξε,
  Αφήστε την ανιδιοτέλεια να είναι κόρη σας!
  
  Αλλά μην ξεχνάτε,
  Σέρβιρε τα ξωτικά αδερφέ με όλη σου τη δύναμη!
  Οι γιοι της πατρίδας δεν είναι πια λαγοί,
  Και το γεράκι δεν είναι άθλιο σπουργίτι!
  
  Κάτω από το λάβαρο της Ορθόδοξης Πατρίδας,
  Θα οδηγήσουμε ένα σύνταγμα στρατιωτών στην επίθεση!
  Αφήστε την επιτυχία να είναι λαμπερή, ένδοξη,
  Ας σπάσουμε μια σειρά από γυμνούς κυνόδοντες!
  
  Λοιπόν, όταν η σκόνη της μάχης καθίσει,
   Θα αναβιώσουμε το πατρικό μας Ξωτικό από τα ερείπια!
  Και αυτή είναι η επιθυμία της καρδιάς των στρατιωτών,
  Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν μακάριο κόσμο!
  Το παιδικό τραγούδι ήταν γεμάτο ενθουσιασμό και αγάπη, και σθένος, και όρεξη για αγώνα, αλλά και για οικοδόμηση.
  Μια όμορφη κοπέλα εμφανίστηκε με ένα φόρεμα, σαν υφαντό από αστέρια, και έτρεχε σε έναν κατάλευκο μονόκερο. Και στα χέρια της κρατούσε ένα μαγικό ραβδί καλυμμένο με μπούκλες. Και το κορίτσι κελαηδούσε με τη γλυκιά φωνή της:
  - Είμαι η νεράιδα Μαλβίνα! Θα σας φροντίσω παιδιά, να είστε ευτυχισμένοι και κανείς να μην σας βάλει ζυγό στο λαιμό!
  Η Δραχμή έγνεψε στην Ελισάβετ:
  - Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάμε! Έχουμε ολοκληρώσει το μέρος της αποστολής μας εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε τον στόλο του T.
  Η ξανθιά αντιτάχθηκε:
  - Τώρα, αφού οι Ιάπωνες έχασαν είκοσι αντιτορπιλικά στην επίθεση και άλλα δεκατέσσερα πλοία στη μάχη μαζί μας, η ρωσική μοίρα είναι πλέον ισχυρότερη. Γιατί λοιπόν να μην αφήσουμε τον ναύαρχο Μακάροφ να αποδειχθεί; Ταυτόχρονα, δοκιμάστε τα θαυματουργά κοχύλια στη μάχη , με τα αρχικά καπάκια τους;
  Η νύμφη χαμογέλασε και έγνεψε:
  - Ναι, ο Makarov δεν πρέπει να στερηθεί τη φήμη και την ευκαιρία να σταθεί στο ίδιο επίπεδο με τον Ushakov και τον Nakhimov. Αλλά το καταδρομικό μας "Varyag" με ένα πλήρωμα ξυπόλητων κοριτσιών πρέπει επίσης να λάβει μέρος στη μάχη.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά σε αυτό:
  - Με ΜΕΓΑΛΗ ευχαριστηση!
  Και τα κορίτσια έσπευσαν στα δικά τους για να πολεμήσουν γρήγορα τον ιαπωνικό στόλο.
  Πράγματι, ο ναύαρχος Μακάροφ οδήγησε τη μοίρα στη θάλασσα. Διορίστηκε να διοικήσει τον ισχυρό Τσάρο Αλέξανδρο Γ' εκ των προτέρων. Και, φυσικά, ένας επιδέξιος ναυτικός διοικητής δίδαξε στη μοίρα πώς να ελίσσεται. Και πιστός στον εαυτό του, έσπευσε στη μάχη όχι με το μεγαλύτερο, αλλά με το ταχύτερο πλοίο, το καταδρομικό Comet.
  Και ο επιδέξιος ναύαρχος Μακάροφ υπέθεσε ότι ο Τ. δεν θα απέφευγε τη μάχη. Πράγματι, η τιμή του σαμουράι απαιτούσε να δεχτεί την πρόκληση των Ρώσων. Και βγείτε να συναντήσετε τον εχθρό.
  Και οι δύο μοίρες πλησίασαν σε σχηματισμό μάχης. Και όπως ήταν αναμενόμενο θα γινόταν μεταξύ τους μονομαχία πυροβολικού. Το Τόγκο προετοιμαζόταν για γραμμικές τακτικές στο στυλ του Φρειδερίκου του Β'. Αλλά ο ναύαρχος Μακάροφ ενήργησε διαφορετικά.
  Επιτέθηκε στη ναυαρχίδα του Τ με τα πλοία του. Και αμέσως και τα επτά θωρηκτά της μοίρας συγκέντρωσαν τα δολοφονικά πυρά τους στο Mikasa .
  Αυτή τη στιγμή στη μάχη μπήκε και το καταδρομικό Varyag. Και διαθέτει μια επιθετική και όμορφη ομάδα ξυπόλητων κοριτσιών με μπικίνι. Και τρέχουν, φασαρία, σέρνοντας εργαλεία και αστραφτερές, γυμνές, στρογγυλές, με μια χαριτωμένη καμπύλη του ποδιού, τακούνια.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή δίνουν εντολές στα κορίτσια. Δεν είναι καθόλου ενάντια στη χρήση της μαγικής τους δύναμης ενάντια στον ιαπωνικό στόλο, αλλά δεν πρέπει να στερήσουν τη δόξα από τον ναύαρχο Μακάροφ.
  Ωστόσο, οι μάγισσες στοχεύουν προσωπικά το όπλο οκτώ ιντσών και πυροβολούν ένα θανατηφόρο βλήμα. Πετά κατά μήκος μιας καμπύλης τροχιάς και χτυπά το καταδρομικό σαμουράι με μεγάλη ακρίβεια. Διαπερνά πανοπλίες και εκρήγνυται, ακριβώς στην αποθήκη πυρομαχικών. Πυροδοτούνται και γίνεται έκρηξη. Προκαλείται κολοσσιαία καταστροφή.
  Και το καταδρομικό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου χωρίστηκε στη μέση και άρχισε να βυθίζεται.
  σοβαρές ζημιές υπέστη και το θωρηκτό Mikaso της μοίρας . Και το μεγαλύτερο πλοίο του ιαπωνικού στόλου τυλίχτηκε στις φλόγες και άρχισε να βυθίζεται. Και ήταν ένα φονικό θέαμα.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ τραγούδησε ακόμη και αστειευόμενος:
  Και έτσι ήπιε ενώ ήταν σε υπηρεσία,
  Και χτύπησε τον υπολοχαγό ...
  Ένα τσουνάμι κύλησε με αίσθηση,
  Και σε αυτά τα νερά πνίγηκε!
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή έστειλαν άλλη μια φονική οβίδα και χτύπησε ένα άλλο, ελαφρώς μεγαλύτερο, θωρακισμένο καταδρομικό, το οποίο ήταν ελαφρώς κατώτερο από ένα θωρηκτό της μοίρας. Και πάλι έσπασε η πλευρά, και κατέληξε στην αποθήκη όπου ήταν αποθηκευμένη η σιμόζα. Και τόσο ισχυρή έκρηξη που ακόμη και ένα τόσο μεγάλο πλοίο χωρίζεται. Και πάλι οι Ιάπωνες ναυτικοί πηδάνε στο νερό και πνίγονται. Και πολλοί επίσης παρασύρονται από τη δίνη από τη μεγάλη, βυθιζόμενη μάζα του μετάλλου.
  Τα κορίτσια μάγισσα στέκονται με τα γυμνά, πολύ μαγευτικά πόδια τους και δείχνουν ξανά το όπλο. Και το ιαπωνικό θωρηκτό " Μικάσο ", τυλιγμένο στις φλόγες, βυθίζεται και βυθίζεται στον βυθό μαζί με τον ναύαρχο του Τόγκο . Δεν είναι σε αυτή την ιστορία που ο θρυλικός ναυτικός διοικητής δεν θα γίνει διάσημος και σπουδαίος. Αλλά ίσως, ακριβώς, το Τόγκο είναι ο καλύτερος ναύαρχος στην ιστορία της Ιαπωνίας. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου δεν είχε πλέον ναυτικό διοικητή αυτού του επιπέδου.
  Και αυτό φυσικά επηρέασε την πορεία των εχθροπραξιών.
  Και τα κορίτσια βύθισαν ένα θωρηκτό της μοίρας με έναν πυροβολισμό. Εκείνη την εποχή, ήταν ο μεγαλύτερος τύπος πλοίου στην ταξινόμηση. Τα θωρηκτά δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα.
  Η Έλενα φώναξε:
  - Αυτή είναι πραγματικά η μάχη που χρειαζόμαστε.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Μα πεθαίνουν και άνθρωποι.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής το πήρε και τραγούδησε:
  Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ
  Για μέταλλο!
  Οι άνθρωποι πεθαίνουν για το μέταλ
  Για μέταλλο!
  Ο Σατανάς κυβερνά το πετεινό εκεί
  Είναι όλη η οργή εκεί!
  Και επτά θωρηκτά της ρωσικής μοίρας συγκέντρωσαν τα πυρά σε ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο. Ακολούθησε λοιπόν ένας ολοκληρωτικός ξυλοδαρμός. Και όλα λειτουργούσαν με μεγάλη ενέργεια από ιπτάμενα οβίδες και θανατηφόρα όπλα.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή βύθισαν μερικά ακόμη πλοία, μετά τα οποία, έχοντας χάσει τον ναύαρχό τους και υπέστησαν σημαντικές απώλειες, οι Ιάπωνες αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο για αυτούς να δραπετεύσουν.
  Μετά από αυτό, η οργανωμένη αντίσταση έληξε. Και τότε όλα μετατράπηκαν σε καταδίωξη του εχθρού.
  Τα κορίτσια-ναύτες στο καταδρομικό "Varyag" πυροβόλησαν, εκτόξευσαν οβίδες με θανατηφόρα δύναμη, και το γυμνό, λαδί, λείο, καθαρό δέρμα, τα μυώδη πόδια τους άστραψαν. Και ήταν ένα θέαμα - απλά υπέροχο.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Έχουμε ένα λαμπερό πλήρωμα. Προχωράμε για επιβίβαση.
  Η Δραχμή επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Ναι, και λαμπερό και, ταυτόχρονα, μαχητικό !
  Τα κορίτσια, μάλιστα, με τα γυμνά, σμιλευμένα, σαγηνευτικά πόδια, το ψηλό στήθος, τη λεπτή μέση και τους πολυτελείς γοφούς τους είναι πολύ καλές. Και ταυτόχρονα καλύπτονται ελάχιστα από μπικίνι, πολύ σέξι και εκφραστικά. Και οι μύες τους είναι τέτοιας ομορφιάς, αρμονίας και συμμετρίας που κυριολεκτικά γοητεύουν τους άντρες.
  Και τα ροζ, γυμνά τακούνια τους αναβοσβήνουν, και η σόλα είναι πολύ κομψή κυρτή, και φαίνεται μαγευτική, και το ισχυρότερο φύλο απλά τρελαίνεται .
  Και τι ορεκτική και ευχάριστη μυρωδιά μυρίζουν τα κορίτσια. Είναι σαν το φαγητό των Θεών, μοναδικός και τρελός, που φουντώνει τη φαντασία!
  Και έτσι τα κορίτσια βυθίζουν ένα άλλο θωρηκτό της Ιαπωνικής μοίρας.
  Δεν μπορεί να ξεφύγει από τον Varyag.
  Η Ελίζαμπεθ σημείωσε, γλείφοντας τα χείλη της:
  Τα πλοία είναι σπασμένα
  Τα σεντούκια είναι ανοιχτά...
  Σμαράγδια και ρουμπίνια ρέουν σαν βροχή...
  Η δραχμή αντήχησε με ενθουσιασμό:
  Αν θέλεις να είσαι πλούσιος,
  Αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος,
  Μείνε μαζί μας, κορίτσι
  Χτυπάμε δυνατά τους Ιάπωνες!
  Κερδίσαμε δυνατά τους σαμουράι!
  Και έτσι. Πράγματι, όλα τα μεγάλα πλοία της μοίρας του Τ έχουν ήδη βυθιστεί. Και τώρα ο εχθρός δεν έχει καμία ευκαιρία. Και τα τελευταία σκάφη χάνονται κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.
  Και τα κορίτσια στο Varyag τρελάθηκαν εντελώς. Προφανώς θέλουν πολύ άντρες. Είναι γυναίκες με ιδιοσυγκρασία. Και μάλιστα πολύ επιθετικό.
  Και ταυτόχρονα, τόσο όμορφο και ελκυστικό.
  Και οι μύες τους κάτω από το μαυρισμένο δέρμα τους κυλούν σαν μπάλες υδραργύρου.
  Πώς μπορούν οι Ιάπωνες να αντισταθούν σε τέτοιους ανθρώπους; Τα κορίτσια τα αλωνίζουν και τα εξοντώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Πρόκειται για κορίτσια με πολύ μεγάλα και κομψά σχήματα πισινό που μόλις και μετά βίας καλύπτονται από λεπτή κιλότα. Οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου τρελαίνονται για αυτό.
  Η Δραχμή γέλασε, το πήρε και απελευθέρωσε ένα πάλσαρ από το μαγικό της ραβδί.
  Το τελευταίο ιαπωνικό καταδρομικό μεταμορφώθηκε σχεδόν αμέσως σε ένα τεράστιο, αρωματικό κέικ. Και πολλοί ναύτες στο κατάστρωμα φορούσαν διακοσμητικά ζαχαροπλαστικής, ακόμη και πολύ φωτεινά και βαμμένα με κρέμα, συμπυκνωμένο γάλα, μέλι και άλλες λιχουδιές .
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Σούπερ!
  Και κάνοντας κλικ μέσα με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων, μαυρισμένων, πολύ σαγηνευτικών ποδιών της, μετέτρεψε το ιαπωνικό καταστροφέα σε κάτι πολύ λαχταριστό, που θυμίζει τεράστιο κέικ, γεμάτο με κρέμα σοκολάτας και γεμιστό με φράουλες.
  Οι μάγισσες τραγούδησαν σε χορωδία:
  Πίσω τους είναι η Γασκώνη ,
  Θα γιορτάσουμε την επιτυχία...
  Η Ιαπωνία είναι μια καλή χώρα
  Αλλά η Elfia είναι η καλύτερη!
  Και μετά από ταυτόχρονο κλικ στα δάχτυλα των γυμνών ποδιών και τίναγμα των μαγικών ραβδιών, τα τελευταία πλοία του στόλου των σαμουράι μετατράπηκαν σε χρυσά, πλατινένια και ασημένια ποτήρια κρασιού με ένα βουνό από πολύχρωμο παγωτό. Και οι ναυτικοί έγιναν εξωτικά μούρα, ή φρούτα κομμένα σε φέτες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3
  Μια άλλη μερίδα μέτριου φαγητού έφεραν στην Ελισάβετ και τη Δραχμή. Αυτή τη φορά, ψωμί, χυλό και γάλα τους παρέδωσε μια όμορφη σκλάβα. Ήταν σχεδόν γυμνή, λεπτή κιλότα, και μια κορδέλα στο ελαστικό, σαγηνευτικό στήθος της που μόλις κάλυπτε τις θηλές της. Η κοπέλα είχε τρεις πλεξούδες, και τις τρεις διαφορετικών χρωμάτων, και στον ώμο της ήταν καμένη κόλλα σε σχήμα λουλουδιού λωτού. Τα ξυπόλυτα πόδια της νεαρής σκλάβας περπατούσαν σιωπηλά, και η ίδια δεν έβγαλε λέξη. Για να τον αποχαιρετήσει, απροσδόκητα γονάτισε και φίλησε την Ελίζαμπεθ στο γυμνό πέλμα πρώτα του δεξιού και μετά του αριστερού της ποδιού.
  Η ξανθιά κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Γιατί αλλιώς;
  Η νεαρή και όμορφη σκλάβα δεν απάντησε, και επίσης σιωπηλά, αναβοσβήνει τα ροζ, καθαρά πλυμένα τακούνια της, έφυγε.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Προφανώς σε παίρνουν για ευγενικό πρόσωπο. Άρχισαν μάλιστα να μας ταΐζουν καλύτερα. Λοιπόν, ίσως υπάρχει κάτι διασκεδαστικό μπροστά.
  Ο χυλός, πράγματι, ήταν με βούτυρο, και περιείχε λιπαρό κρέας, και το γάλα ήταν ζεστό και φρέσκο.
  Αφού έφαγε και ήπιε, η Ελίζαμπεθ ένιωσε βαριά. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει συνήθως μετά το φαγητό. Τα ζαφείρια μάτια της έκλεισαν και την πήρε ο ύπνος.
  Και ονειρευόταν κάτι τέτοιο...
  Η Ελισάβετ τραγούδησε μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων με στρατιωτική στολή με επωμίδες και, επιπλέον, πολύ νεαρή, οι αξιωματικοί ήταν από δεκαέξι έως είκοσι χρονών, και ερμήνευσε όλο το ποίημα με μεγάλο ενθουσιασμό:
  Περιφέρομαι στο σύμπαν κουρασμένος,
  Υπάρχει τόση σκληρότητα και κακία μέσα του!
  Αλλά ζητώ από τον Κύριο μόνο ένα πράγμα,
  Για να προστατέψετε τον κόσμο των αγαπημένων σας προσώπων!
  
  Ο πόλεμος, μη γνωρίζοντας τη διαφορά , ήρθε σε μένα,
  Με σκέπασε με το ανελέητο φτερό της!
  Το ξίφος είναι ακονισμένο, χωρίς να ξέρεις τη θήκη,
  Εδώ ο κακός δράκος κόλλησε το ρύγχος του!
  
  Αλλά ο Πρώσος ιππότης, ένας ισχυρός ήρωας,
  Δεν μπορεί να το σπάσει, είναι απόλυτη κόλαση!
  Είπε στους κλέφτες, η συνείδησή σας δεν είναι κλοπή,
  Αφού η ειλικρίνεια είναι δική μας, να ξέρετε ότι υπάρχει ελπίδα!
  
  Ο κλέφτης φοβήθηκε, βλέπει ένα τρομερό σπαθί,
  Υπάρχει σκληρή τιμωρία για την ανομία!
  Μπορούμε να καούμε από απληστία αμέσως,
  Και μια υψηλή ανταμοιβή για την Πατρίδα!
  
  Όσοι δεν έχουν αγαπήσει δεν ξέρουν αυτά τα μαρτύρια,
  Τι θα φέρει μια διαφορετική λύση!
  Αλλά η φωτιά μας, πιστέψτε με, δεν έσβησε,
  Είμαστε αρκετοί αν είμαστε δύο μαζί!
  
  Έρχεται η αντίστροφη μέτρηση, φυσικά, ο αυστηρός Θεός,
  Είναι αδύναμος και συνεσταλμένος και δεν είναι καθόλου άμυνα!
  Αυτό είναι το είδος της βαθμολογίας που δόθηκε στους ανθρώπους,
  Ότι ο στρατός των ζωντανών συντρίφτηκε σε τσακίσματα!
  Αλλά ο άνθρωπος είναι σαν βλαστάρι,
  Όταν πιστεύει, ξέρεις ότι δεν θα ξεθωριάσει!
  Το βλαστό της προόδου, ξέρετε, δεν έχει στεγνώσει,
  Βλέπουμε χώρο στον ουρανό!
  
  Τι χρειαζόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, χρειαζόμαστε επιτυχία,
  Τέτοια είναι η φύση της ανθρωπότητας!
  Ακούγεται χαρούμενο, νεαρό γέλιο,
  Και ένας νέος πολιτισμός μεγαλώνει!
  
  Ο συντηρητισμός είναι ο σκληρός δήμιός μας,
  Η σκέψη των ανθρώπων έχει αλυσοδεθεί σαν πέτρα!
  Αλλά αν είναι δύσκολο, στρατιώτης μην κλαις,
  Πιστέψτε με, θα είμαστε απεργοί πολεμιστές!
  
  Ήρθε η πολυαναμενόμενη νίκη,
  Και ποιος άλλος θα το αμφισβητούσε!
  Η σκέψη είναι ένας άνθρωπος, μια κοφτερή βελόνα,
  Όποιος είναι ήρωας δεν είναι παιχνίδι του κλόουν!
  
  Πιστεύω ότι ο πλανήτης θα βρει την ευτυχία,
  Θα γίνουμε, το ξέρω, όλοι γλυκοί και όμορφοι!
  Και ο θυμός θα μας πληρώσει έναν δίκαιο λογαριασμό,
  Θα γεμίσουν γενναιόδωρα με στάχυα καλαμποκιού!
  
  Δεν ξέρουμε την ειρήνη, αυτή είναι η τύχη μας,
  Πόσο σκληρή είναι η εξέλιξη!
   Υπάρχει απεριόριστο χάος στο σύμπαν,
  πλάσμα μέσα του είναι μοναχικό!
  
  Ελπίζουμε για το καλύτερο
  Ότι θα υπάρχει ευτυχία και ο φόβος θα εξαφανιστεί!
  Και όλοι οι γιοι θα γίνουν σαν οικογένεια,
  Και θα περιγράψουμε το νέο μονοπάτι σε στίχους!
  Οι νεαροί ένστολοι και ένστολοι χειροκρότησαν:
  - Υπέροχα, όπως ο Πούσκιν ή ο Λέρμοντοφ. Ταυτόχρονα είναι ορατή η αγάπη για τον τόπο μας.
  Η Ελισάβετ χαμήλωσε τα μάτια της σεμνά:
  - Είμαι απλώς μαθητής μεγάλων ποιητών. Συνολικά, αυτό είναι μόνο μέρος της έκκλησής μου.
  Ο σύντροφός της, η νύμφη με το επτάχρωμο χτένισμα Δραχμή, συμφώνησε:
  - Ναι, έχεις πολλά να μάθεις. Στο μεταξύ, ας φάμε και ας πιούμε.
  Έφαγαν, αργά, και όπως συνηθίζεται, έθιξαν την πολιτική, συζητώντας τις προοπτικές των επερχόμενων πολέμων.
  Ο νεαρός φρουρός που καθόταν στα δεξιά ήταν ένας ευγενής από μια πολύ ευφυή οικογένεια.
  Παρατήρησε:
  - Πόσοι άνθρωποι, κυρίως κρατούμενοι, χάθηκαν στο CSA, δημιουργώντας τα πιο καταστροφικά όπλα σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας. Οι άνθρωποι ακτινοβολήθηκαν, το δέρμα τους ξεφλούδιζε, τα μαλλιά τους έπεσαν και σε αντάλλαγμα δέχονταν μόνο ξυλοδαρμούς και ψωμί ερσάτς.
  Το σταλινικό καθεστώς είναι απάνθρωπο• αντί για ό,τι ήταν κάποτε η πιο ελεύθερη και πιο δημοκρατική δύναμη, έχει γίνει μια αυτοκρατορία του κακού.
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Για να εφαρμόσουμε τις ιδέες του κομμουνισμού στην πιο φιλελεύθερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τρόμο. Ας θυμηθούμε σε τι έφερε τη Γερμανία ο ολοκληρωτισμός του Χίτλερ. Ένα έθνος με σπουδαίο πολιτισμό έχει μετατραπεί σε αγέλη ληστών.
  Ο νεαρός αντέτεινε:
  -Ο Χίτλερ, φυσικά, είναι αντισημίτης, αλλά κάτω από αυτόν δεν υπήρχε τέτοιος τρόμος όπως στα κομμουνιστικά κράτη της Αμερικής. Και οι Εβραίοι στερήθηκαν τα δικαιώματά τους, ενώ στην ΚΣΑ πρακτικά δεν έμενε ελευθερία. Ειδικότερα, οι καταγγελίες και τα βασανιστήρια ανθούν. Σχέδια για τον αριθμό των κρατουμένων και λίστες εκτελέσεων αποστέλλονται στις πόλεις. Συμβαίνει ότι μέσα σε μια μέρα πυροβολούνται άνθρωποι μιας ολόκληρης μεραρχίας. Η ποινική ευθύνη έχει εισαχθεί από την ηλικία των πέντε ετών. Έγινε κάτι αντίστοιχο στη Γερμανία;
  Η κοντέσα-νύμφη Δραχμή θυμήθηκε ότι σε αυτό το σύμπαν ο Χίτλερ δεν είχε καταφέρει ακόμα να κάνει τόσες αιματηρές πράξεις όπως στο δικα τους . Άλλωστε, στην ουσία, οι Ναζί έκαναν μαζικό τρόμο, μεταξύ άλλων και εναντίον των Εβραίων, μετά την επίθεση στη Σοβιετική Ένωση. Εδώ η Γερμανία ηττήθηκε πολύ γρήγορα και οι συνοριακές μάχες ήταν βραχύβιες. Ο φασισμός δεν κατάφερε να δείξει το χαμόγελό του σε όλο του το μεγαλείο. Όσο για τον κομμουνισμό, συνέβη κάτι άγριο, σχεδόν αδιανόητο : ο Στάλιν έγινε ο επικεφαλής της πλουσιότερης δύναμης στον κόσμο. Τώρα ο κόσμος έχει γίνει διαφορετικός. Και αυτό έπρεπε να ληφθεί υπόψη.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Ίσως αυτή να είναι τιμωρία για τις Ηνωμένες Πολιτείες για το γεγονός ότι επιδίωξαν την αυτοεξυγίανση και δεν έκαναν τίποτα για τους πεινασμένους και εξαθλιωμένους λαούς των άλλων. Η Βίβλος, η Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη, μιλά για ένα θηρίο με δύο κέρατα σαν αρνί που βγαίνει από τη Γη. Αυτός είναι ένας ψευδοπροφήτης που μιλάει σαν δράκος, υποτάσσοντας τον κόσμο στο θηρίο. Το πιθανότερο είναι ότι μιλάμε για τις ΗΠΑ. Τα πρώην ζώα βγήκαν από τη θάλασσα, συμβολίζοντας χώρες και λαούς, ή μάλλον τη συσσώρευσή τους, και η γη σημαίνει μια αραιοκατοικημένη περιοχή.
  Η Δραχμή ρώτησε:
  - Κτήνος, αυτό είναι κομμουνισμός;
  - Μια διαστρεβλωμένη κατανόηση του κομμουνισμού χωρίς χριστιανική ηθική. Η προσπάθεια να οικοδομήσουμε τον παράδεισο χωρίς Θεό είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Η ευτυχία χωρίς Θεό είναι σαν την αγάπη χωρίς καρδιά! - Τελείωσε η Ελίζαμπεθ.
  Ο νεαρός γκαρντ παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια πολύ σωστή παρατήρηση. Ο Χριστός είναι παράδειγμα καλοσύνης. Για χάρη των ανθρώπων πέρασε αφόρητα μαρτύρια, δεχόμενος δεύτερο θάνατο στο σταυρό.
  Η Δραχμή ρώτησε:
  - Τι θα λέγατε για το δεύτερο;
  - Βιώνοντας τον χωρισμό από τον Πατέρα. Μεραρχία της Τριάδας. Βίωσε όλες τις αμαρτίες μας, συμπεριλαμβανομένων των πιο ποταπών και τρομερών. Ήταν τερατώδες. - Είπε ο νεαρός.
  - Αυτή την ώρα, άγγελοι και εκπρόσωποι των άφαντων κόσμων, που δεν ακολούθησαν τον Σατανά και παρέμειναν πιστοί στον Θεό, τον κοίταξαν. Ο ύμνος της νίκης ήχησε ανάμεσα στους σταυρούς στους οποίους υπέφερε ο δημιουργός των πάντων.
  - Όχι πεσμένοι κόσμοι! Προφανώς δεν είσαι εντελώς Ορθόδοξος; - ρώτησε η δραχμή.
  - Το ρωσικό Σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία της συνείδησης. Οι γονείς μου ήταν Ορθόδοξοι, αλλά αργότερα ανακάλυψα μια νέα Εκκλησία Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας. Με δίδαξαν πώς να πιστεύω σωστά με βάση τις γραφές. Συγκεκριμένα, ακόμη και οι ορθόδοξοι ιερείς δεν θα αρνηθούν ότι αρχικά οι χριστιανοί τηρούσαν μόνο το Σάββατο και δεν είχαν εικόνες.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτή είναι η κληρονομιά του Ιουδαϊσμού. Τον χαρακτηρίζει ο φόβος να κάνει οποιαδήποτε εικόνα ή πίνακα. Γι' αυτό πρακτικά δεν υπάρχουν καλλιτέχνες μεταξύ των Εβραίων. Αλλά στην Καινή Διαθήκη δεν υπάρχει απαγόρευση των εικόνων.
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Πώς να πω, η δεύτερη εντολή μένει. Μην κάνετε τον εαυτό σας είδωλο.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Άρα οι εικόνες δεν είναι είδωλα, αλλά μόνο ενδιάμεσοι μεταξύ ανθρώπου και Χριστού.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Λέγεται στη γραφή: - Έχουμε έναν Θεό, έναν και έναν μεσολαβητή μεταξύ Θεού και ανθρώπων: τον άνθρωπο Ιησού Χριστό.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ο Θεός είναι επίσης ένας κριτής, αλλά ταυτόχρονα λέγεται: "Οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο". Επομένως, δεν χρειάζεται να ληφθούν κατά γράμμα τα πάντα στη Βίβλο.
  Η ξανθιά κοπέλα τσίριξε:
  - Οι άγιοι όμως έχουν καθαρά συμβουλευτική φωνή. Επιπλέον, η λέξη δικαστής σημαίνει μόνο ανακριτικό δικαστήριο.
  Η Δραχμή διέκοψε τη συζήτηση:
  - Δεν θέλω να ακούσω θεολογικό σχολαστικισμό. Ας μιλήσουμε για κάτι πιο συνηθισμένο . Και γενικά όταν μιλούν, ειδικά για αμαρτίες, η όρεξη σβήνει αμέσως.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Κι εγώ νιώθω αμαρτωλός. Σκότωσε τόσους ανθρώπους. Φρίκη.
  Η Δραχμή το κουνούσε:
  - Είπα ότι στη Βίβλο η εντολή "δεν θα σκοτώσεις" σημαίνει: "μη διαπράττεις κακό φόνο".
  Και το να σκοτώνεις στο όνομα της Πατρίδας είναι καλό. Ειδικά αν η πατρίδα σου είναι ιερή. Καμία χώρα στον κόσμο δεν τόλμησε να αυτοαποκαλείται ιερή, εκτός από τη Ρωσία. Δεν είναι αυτό δείκτης της εκλεκτότητας του Θεού για τη χώρα μας;
  Η Ελισάβετ σημείωσε ειρωνικά:
  - Και αυτό το λέει ένας άθεος.
  Η Νύμφη Κόμισσα απάντησε λογικά:
  - Δεν πιστεύω στον Βιβλικό Θεό, και ειδικά ότι οι Εβραίοι είναι λαός του Θεού, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρωσία έχει έναν ειδικό σκοπό. Όσο για την πίστη, αυτή είναι η γνώμη μου. Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένας πολιτισμός παρόμοιος με τον δικό μας. Ξεκίνησε με πέτρινα τσεκούρια και ξύλινα τόξα. Όμως πέρασαν χρόνια, χιλιετίες και εμφανίστηκαν τα πρώτα αυτοκίνητα. Στην αρχή αδέξια και δυσκίνητη, μετά ολοένα και πιο γρήγορη, διασχίζοντας το διάστημα. Και φυσικά , ο υπολογιστής, βοηθός οποιουδήποτε έθνους στη νοημοσύνη, στο πιο σημαντικό πράγμα για τον πολιτισμό, στις διαδικασίες σκέψης. Φυσικά
  Τα ίδια τα πλάσματα άλλαξαν επίσης λόγω της βιομηχανικής. Έγιναν πιο γρήγοροι, πιο έξυπνοι με καλές αντιδράσεις, και όχι τόσο αργοί όσο πριν. Όλα άλλαζαν προς το καλύτερο. Τα πλάσματα έχουν αναπτύξει ισχυρά όπλα ικανά να καταρρίπτουν μετεωρίτες και αστεροειδείς. Μάθαμε να ελέγχουμε τον καιρό, να αποτρέπουμε φυσικές καταστροφές, να πετάμε και να τηλεμεταφέρουμε. Και το πιο σημαντικό, δημιούργησαν μια αστρική αυτοκρατορία. Το οποίο απλώθηκε σε έναν ολόκληρο γαλαξία, στη συνέχεια σε πολλούς γαλαξίες, καλύπτοντας το σύμπαν.
  Η Ελισάβετ δήλωσε:
  - Ακούγεται όμορφο. Είχαν πίστη;
  Η Δραχμή συνέχισε:
  - Όπως και στη Γη, υπήρχαν πολλές θρησκείες, αλλά σταδιακά έσβησαν. Σταδιακά αντικαταστάθηκαν από την εμπιστοσύνη στη δύναμη του νου. Τέλος, οι επιστήμονες, χρησιμοποιώντας τη δύναμη εκατομμυρίων πλανητών, ανακάλυψαν την ύπαρξη και έμαθαν πώς να δημιουργούν ύλη. Αυτή ήταν μια μεγαλειώδης ανακάλυψη στο σύμπαν. Τώρα το μυαλό άρχισε να δημιουργεί τα δικά του σύμπαντα. Τεράστιο και πολύ αληθινό. Έτσι, γεννήθηκε το σύμπαν μας. Αυτό είναι πολύ λογικό! - είπε η κόμισσα-νύμφη.
  Ο νεαρός την κοίταξε με τα μάτια του να λάμπουν:
  - Είναι τόσο ασυνήθιστο! Λοιπόν, είμαι έκπληκτος. Δημιουργία άλλων συμπάντων.
  - Το τελευταίο είναι πολύ πιθανό. - Είπε η νύμφη. - Για να γίνει αυτό, χρειάζεται απλώς να επεκτείνετε τη δομή του ατόμου. Συγκεκριμένα, οι διαστάσεις είναι μια σχετική έννοια• για παράδειγμα, εάν ένας τρισδιάστατος κύβος γίνει τετραδιάστατος, τότε ο όγκος του θα αυξηθεί οκτώ φορές. Το ίδιο ισχύει και για ένα άτομο, με έξι διαστάσεις είναι πεντακόσιες είκοσι δύο φορές μεγαλύτερο από τις τρεις διαστάσεις. Με εννέα διαστάσεις, αυτό είναι ήδη πεντακόσιες είκοσι δύο επί πεντακόσιες είκοσι δύο. Και ούτω καθεξής. Με έναν αριθμό διαστάσεων που είναι πολλαπλάσιο του εκατομμυρίου, ένα άτομο θα ήταν μεγαλύτερο από έναν γαλαξία. Στη συνέχεια, πρέπει να επανέλθει σε μια τρισδιάστατη κατάσταση, και τώρα έχουμε ήδη το θέμα για τον γαλαξία. Είναι πιο δύσκολο να το δομήσουμε, αλλά νομίζω ότι θα το καταλάβουν οι απόγονοί μας.
  Στο μυθιστόρημα "Ο πειρασμός του Θεού" αυτό το πρόβλημα λύθηκε από έναν υπολογιστή πολλαπλών υπερπλασμάτων. Η ταχύτητά του ήταν εντυπωσιακή.
  - Τι είναι ένας υπολογιστής? - ρώτησε ο νεαρός.
  - Ηλεκτρονικό μηχάνημα. Ο πρώτος πλήρης υπολογιστής δημιουργήθηκε στην ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι εμφανίστηκε στις ΗΠΑ νωρίτερα και ένα πρωτότυπο δημιουργήθηκε στη ναζιστική Γερμανία. Υπολόγισε μάλιστα πόσο καιρό θα χρειαζόταν για να τερματιστεί η φυσική ύπαρξη όλων των Εβραίων στην Ευρώπη. Αυτό συνέβη στον κόσμο μας, στον δικό σας , ίσως οι Ναζί δεν είχαν χρόνο. Γενικά, είναι άθλια παθολογία να μισείς τον εκλεκτό λαό του Θεού. - Τελείωσε για τη φίλη μου την Ελισάβετ.
  Ο νεαρός έγνεψε:
  - Στη σύγχρονη Ρωσία, οι Εβραίοι είναι επίσης περιορισμένοι. Συγκεκριμένα, όσοι δεν αποδέχονται την Ορθοδοξία. Πρέπει να πω ότι με προειδοποίησαν επίσης: αν γίνεις Αντβεντιστής, θα σε διώξουν από το στρατό. Ο λαός δεν συμπαθεί τέτοιες ευαγγελικές αιρέσεις και οι εκλεγμένες αρχές το λαμβάνουν αυτό υπόψη. Φυσικά, αυτό είναι κακό, αλλά όλοι θυμούνται πόσοι Εβραίοι υπήρχαν μεταξύ των Μπολσεβίκων, θεωρούν την πλειοψηφία της κεντρικής επιτροπής του κόμματος. Για το λόγο αυτό ο Ιουδαϊσμός γίνεται ανεκτός με δυσκολία. Μερικές φορές, ειδικά σε Μικρή ρωσική επαρχία, γίνονται πογκρόμ.
  Τα κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Πογκρόμ!;
  - Ναι, και η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια!
  Η Δραχμή ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Έτσι ήταν στην τσαρική εποχή, έτσι θα είναι και τώρα. Οι Εβραίοι πρέπει να αφομοιωθούν. Αν και είμαι άθεος, νομίζω ότι μια και μόνο πίστη δεν είναι τόσο κακή. Μόνο που δεν πρέπει να είναι τόσο ειρηνική όσο η Χριστιανή.
  Ο νεαρός αξιωματικός επιβεβαίωσε:
  - Και αυτό ήδη συμβαίνει. Συγκεκριμένα, ο καθεδρικός ναός ενέκρινε ψήφισμα ότι όλες οι αμαρτίες ενός στρατιώτη που έπεσε στο πεδίο της μάχης διαγράφονται και η ψυχή του, έχοντας αποφύγει τη δοκιμασία, πετάει κατευθείαν στον ουρανό. Επιπλέον, κάθε κατόρθωμα και κρατικό βραβείο διαγράφει έναν ορισμένο αριθμό αμαρτιών. Όσο υψηλότερο είναι το κατόρθωμα, τόσο μεγαλύτερες, δίνονται ορισμένες παραχωρήσεις σε περίπτωση τραυματισμού, εξιλέωση της ενοχής με αίμα. Ο κατάλογος των αγίων επεκτάθηκε: περιλάμβαναν τους Suvorov, Brusilov, Ushakov, Makarov, Nakhimov, Kutuzov και άλλους. Μεταξύ των τσάρων ήταν ο Αλέξανδρος ο Β', ο Μέγας Πέτρος, ο Ιβάν ο Τρομερός, οι Πρίγκιπες Ντμίτρι Ντονσκόι, ο Βασίλι ο Τρίτος, ο Ιβάν ο Τρίτος και πολλοί άλλοι. Το κύριο κριτήριο για αυτό είναι η υπηρεσία στην Πατρίδα. Είμαι λοιπόν σίγουρος ότι ο Ζούκοφ, όχι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, θα αγιοποιηθεί.
  Η Ελισάβετ δήλωσε:
  - Και τι! Του άξιζε! Γενικά, η χριστιανική πίστη απαιτεί όχι μόνο σταυρό, αλλά και ξίφος για να υπερασπιστεί το καλό.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Η θρησκεία με σπαθί δεν είναι όπιο για τους ανθρώπους, νυστέρι χειρουργού που γιατρεύει ψυχές!
  Είναι καλύτερα να σκοτώσεις έναν κακοποιό παρά να θρηνήσεις εκατό δίκαιους ανθρώπους!
  Η Ελισάβετ δεν συμφωνούσε καθόλου:
  - Το πιο επικίνδυνο όπλο είναι η Βίβλος στα χέρια των κακών! Η υπερβολική βία μπορεί να αλλάξει την ίδια την έννοια του καλού.
  Ο μέχρι τότε σιωπηλός φρουρός παρατήρησε:
  - Είναι ωραίο να μιλάς για τα πάντα παρέα με τέτοια γοητευτικά κορίτσια. Αλλά το να μιλάς για θρησκεία είναι πολύ κουραστικό. Ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι πιο αστικό. Συγκεκριμένα, πώς σας φάνηκε η ταινία "Triumph of the Will"; Ο γενναίος στρατός μας νίκησε τη Γερμανία. Στην πραγματικότητα, διάβασα το Mein Kapf .
  -Μπορείς να διαβάσεις φασιστική λογοτεχνία; - Η Ελίζαμπεθ ξαφνιάστηκε. - Άλλωστε αυτό είναι εξτρεμισμός.
  Ο αξιωματικός απάντησε με σιγουριά:
  - Μα γιατί! Εξάλλου, είναι της μόδας να διαβάζεις τα απομνημονεύματα του Ναπολέοντα και ο Χίτλερ είναι μια προσωπικότητα σχεδόν ίση με τον Μπίσμαρκ. Αποκατέστησε τη γερμανική οικονομία που καταστράφηκε από την ύφεση, προσάρτησε οικειοθελώς την Αυστρία και τη Σουδητία και πέτυχε την αιγίδα της Τσεχοσλοβακίας. Και σημειώστε, σε αντίθεση με τον Ναπολέοντα, χωρίς πόλεμο. Και οι Γερμανοί άρχισαν να ζουν καλύτερα κάτω από αυτόν. Η ανεργία εξαφανίστηκε, κάθε Γερμανός μπορούσε να αγοράσει αυτοκίνητο με πίστωση, πληρώνοντας μόνο πέντε μάρκα το μήνα. Δωρεάν περιηγήσεις στον Ατλαντικό Ωκεανό και την Αφρική. Δηλαδή, το Τρίτο Ράιχ υψωνόταν, μετατρεπόταν σε μια ευημερούσα δύναμη. Αλλά ήρθε κατά πάνω μας και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Φαίνεται ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τις προκλήσεις του Στάλιν. Σε κάθε περίπτωση, είναι καλό που οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να δημιουργήσουν μια ατομική βόμβα, διαφορετικά η καταστροφή θα είχε ξεσπάσει πολύ νωρίτερα.
  -Μα ο Στάλιν που έγινε αρχηγός των ΗΠΑ τα κατάφερε! Εξαπέλυσε μια ατομική γροθιά στη Ρωσία. - απάντησε η Ελίζαμπεθ. - Και φυσικά, θα το πληρώσει! Δεν θα είναι αρκετό να τον σκοτώσει, αλλά θα πρέπει να μεταφερθεί στους δρόμους της Μόσχας σε ένα σιδερένιο κλουβί. Και αφήστε το στο θηριοτροφείο, στο φυτώριο μαϊμού για τη διασκέδαση του πλήθους.
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Όπως δεν σεβάστηκα τον Στάλιν στον κόσμο μου, σε αυτό το σύμπαν, είναι απλώς ένα τέρας εχθρικό προς τη χώρα.
  Οι νέοι, αφού ήπιαν λίγη σαμπάνια και έφαγαν ένα μπούτι του κύκνου, έγειραν προς τα κορίτσια.
  - Μίλησέ μας για τον κόσμο σου. Γιατί είναι τόσο ακατανόητος και μυστηριώδης;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά.
  - Είναι μια μεγάλη ιστορία!
  -Είμαστε ευγενείς, και δεν συνηθίζεται να τρώμε γρήγορα.
  Το ξανθό κορίτσι επιβεβαίωσε:
  - Θα σου πω εν συντομία τότε. Οι Μπολσεβίκοι κέρδισαν τον εμφύλιο μας. Αυτό συνέβη, ίσως επειδή ο Κολτσάκ δεν εξέδωσε διάταγμα για τη μεταφορά της γης στους αγρότες για αιώνια χρήση εγκαίρως. Οι εξεγέρσεις των αγροτών άρχισαν στα μετόπισθεν του . Εδώ ο ναύαρχος έκανε επίσης ένα λάθος• αντί να καταλήξει σε φιλική συμφωνία, απέσυρε τα στρατεύματά του για να καταστείλει την εξέγερση, ειδικά εκθέτοντας τη νότια πλευρά. Εδώ χτύπησαν οι Κόκκινοι. Μετά από αυτό, η πρωτοβουλία χάθηκε. Μετά από αυτό, ο πόλεμος συνεχίστηκε για αρκετά ακόμη χρόνια με ποικίλη επιτυχία, αλλά σε γενικές γραμμές, οι Reds είχαν το πλεονέκτημα. Έχοντας χάσει την Πολωνία, τη Φινλανδία και τις δυτικές περιοχές της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας, οι Μπολσεβίκοι διατήρησαν την εξουσία.
  - Φρικτό! Ο Αντίχριστος έχει κατακτήσει σχεδόν το ένα έκτο του πλανήτη. - είπε ο ψηλός νεαρός φρουρός.
  - Ναι, έγινε! Είναι αλήθεια ότι ο Λένιν δεν ήταν ανόητος , εισήγαγε το ΝΕΠ και κατάφερε να αποκαταστήσει εν μέρει την οικονομία.
  - Ο Λένιν δεν ήταν ποτέ ανόητος . Δημαγωγός ανώτατης τάξης. - διέκοψε ο νεαρός. - Διάβασα τα έργα του, είναι πολύ λογικό. Παρεμπιπτόντως, στο στυλ και την επιχειρηματολογία υπάρχει κάποια ομοιότητα με τον Χίτλερ.
  - Λοιπόν , ναι, μόνο ο ένας κατέστρεψε τη Γερμανία και ο άλλος δημιούργησε ένα βιώσιμο κράτος. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ. - Μόνο χωρίς Θεό. Ο Λένιν δεν έζησε πολύ στο σύμπαν μας. Του χορηγήθηκε ένα ειδικό φάρμακο που προκαλεί εγκεφαλικό, οπότε ο θάνατός του ήταν παρόμοιος με φυσικό. Μεταξύ των υπόπτων , κυρίως ο Στάλιν και η συνοδεία του.
  Ο αξιωματικός επιβεβαίωσε:
  - Ύπουλος τύπος. Προφανώς έμεινε μαζί σου.
  Η ξανθιά επιβεβαίωσε:
  - Ναί! Αν και, πρέπει να πω, πρόκειται για ένα άτομο με εξαιρετικό μυαλό. Θα μπορούσες να πεις και ιδιοφυΐα.
  - Η ιδιοφυΐα και η κακία είναι ασύμβατα πράγματα! - Παρατήρησε ο νεαρός.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Ο Πούσκιν το σκέφτηκε, αλλά οι περισσότεροι από τους μεγάλους ηγεμόνες ήταν σκληροί. Ο ίδιος Ζούκοφ δεν στάθηκε στην τελετή με τον εχθρό.
  Ο αξιωματικός δεν συμφωνούσε απόλυτα:
  - Αλλά σεβάστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όταν συνελήφθη ο Γκέρινγκ, κάλεσε αυτόν τον άσο και ήπιαν ένα ποτήρι βότκα μαζί. Ο Ζούκοφ του απέτισε φόρο τιμής ως πολεμιστή και στρατιώτη. Γενικά, ο Χέρμαν Γκέρινγκ ήταν κατά του πολέμου με τη Ρωσία. Τώρα ζει στην πόλη του Σότσι και διδάσκει σε σχολή αεροσκαφών. Πρέπει να σημειωθεί ότι στη Γερμανία εμφανίστηκαν τα πρώτα μαχητικά αεροσκάφη στον κόσμο. Πες μου περισσότερα, Ελίζαμπεθ.
  Η ξανθιά συνέχισε:
  - Μετά το θάνατο του Λένιν, δεν υπήρχε κανένας ηγέτης για αρκετά χρόνια. Υπήρχε ένας αγώνας μεταξύ Τρότσκι, Ζινόβιεφ, Κάμενεφ, Μπουχάριν, Ρίκοφ και Στάλιν. Ο τελευταίος , εκμεταλλευόμενος τις διαφορές των αντιπάλων του, το διέλυσε τμηματικά. Έχοντας έρθει στην εξουσία, άρχισε την εκβιομηχάνιση και την κολεκτιβοποίηση. Έχυσε πολύ αίμα, σκότωσε απίστευτο αριθμό ψυχών, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει συλλογικές φάρμες και μια ισχυρή στρατιωτική βιομηχανία.
  - Έχουμε επίσης μια ισχυρή στρατιωτική βιομηχανία και δεν υπάρχει ροή αίματος. - Παρατήρησε ο νεαρός.
  - Δεν ήταν όλα ομαλά εδώ. Συγκεκριμένα, πολλά σχέδια για εκβιομηχάνιση ματαιώθηκαν. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ. - Αλλά γενικά, το 1941, η ΕΣΣΔ ήταν έτοιμη για πόλεμο, αλλά το Τρίτο Ράιχ όχι. Ο Χίτλερ άργησε να μεταφέρει την οικονομία σε πολεμική βάση.
  Ο αξιωματικός συμφώνησε:
  - Ναι, και σε αυτόν τον πόλεμο που έχουμε, η Γερμανία δεν ήταν έτοιμη για πόλεμο. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί είχαν εφοδιαστεί με πυρομαχικά μόνο για ενάμιση μήνα και βόμβες για δέκα ημέρες.
  Η Ελισάβετ συνέχισε την ιστορία:
  "Αλλά λόγω λανθασμένων υπολογισμών της ηγεσίας και του αιφνιδιασμού της επίθεσης, οι Γερμανοί μπόρεσαν να διεισδύσουν βαθύτερα στο έδαφός μας. Κατάφεραν ακόμη και να περάσουν στη Μόσχα, στα περίχωρά της, να κάψουν το προάστιο Krasnaya Polyana και οι αλεξιπτωτιστές φωτογράφισαν ακόμη και το Κρεμλίνο.
  Ο νεαρός απάντησε δύσπιστα:
  - Προς την ίδια τη Μόσχα; Δύσκολο να το πιστέψω. Αν και οι Μπολσεβίκοι, φυσικά, έκαναν αρκετή ζημιά στον στρατό.
  Η ξανθιά συμφώνησε:
  - Και είσαι διορατικός. Πράγματι, ο Στάλιν κούρεψε σχεδόν ολόκληρο το διοικητικό επιτελείο, πυροβολώντας δεκαπέντε από τους δεκαέξι διοικητές περιφερειών.
  Ο νεαρός αξιωματικός βρυχήθηκε:
  - Ουάου! Τι βλακας! Γεωργιανός ανόητος ! Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καλύτερα στην KSA. Όλη η προηγούμενη σύνθεση έχει αλεσθεί. Και γενικά, οι Yankees είναι μέτριοι στρατιώτες.
  - Δεν θα το έλεγα αυτό! Έχουν πολλές ελλείψεις, αλλά μαθαίνουν γρήγορα. Συγκεκριμένα, πολεμώντας με τον πανίσχυρο ιαπωνικό στρατό, μπόρεσαν να ανατρέψουν γρήγορα την κατάσταση. Γενικά, ανάμεσά τους υπήρχαν αρκετοί ήρωες, πονηροί σαμποτέρ. Η Αμερική σχηματίστηκε από όλα τα έθνη του κόσμου. Εδώ υπήρξε διασταύρωση πολλών γονιδίων, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών. Άρα είναι ένας βιώσιμος χώρος.
  - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  Ένας άλλος νεαρός γάργαρε:
  - Λοιπόν, δεν ξέρω! Και στον κόσμο σας, ποιους πολέμους κέρδισαν;
  Το ξανθό κορίτσι άρχισε να μιλάει:
  - Για παράδειγμα, εναντίον του Ιράκ το 1991. - Σε ενάμιση μήνα ηττήθηκε ένας στρατός άνω του ενός εκατομμυρίου με πεντέμισι χιλιάδες τανκς. Οι ίδιοι οι Αμερικανοί , λαμβάνοντας υπόψη τα ατυχήματα, έχασαν μόνο διακόσιους νεκρούς.
  Το αγόρι υπολοχαγός σφύριξε:
  - Ουάου! Ακόμη και ο Ζούκοφ δεν ονειρευόταν ποτέ τέτοια επιτυχία. Στον κόσμο σας, πώς συνέβη αυτό;
  Η Ελισάβετ εξέδωσε:
  - Ενεργή χρήση αεροπορίας και μη επανδρωμένων πυραύλων.
  Ο νεαρός σημείωσε:
  - Οι Αμερικανοί προτιμούν το δόγμα του Στρατάρχη Ντούα !
  Το ξανθό κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Τους αρέσει να βομβαρδίζουν και να εκφοβίζουν.
  Το αγόρι αξιωματικός γέλασε:
  - Όπως σε αυτόν τον κόσμο! Ολοκληρωτική τρομοκρατία.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Έχοντας νικήσει τις ΗΠΑ, η Ρωσία θα γίνει η μόνη υπερδύναμη στον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση, η ανθρωπότητα θα είναι ενωμένη. Κάτι που σίγουρα είναι καλό. Μπορούμε επιτέλους να ξεκινήσουμε τη διαστημική επέκταση.
  Η Ελισάβετ στένεψε τα μάτια της:
  - Δεν φοβάσαι την τιμωρία του Κυρίου;
  Ο νεαρός πολεμιστής ανατρίχιασε:
  - Τι εννοείς?
  Το ξανθό κορίτσι σφύριξε:
  - Όταν όλα τα έθνη και οι λαοί προσκυνήσουν το θηρίο, θα αρχίσουν οι κρίσεις του Θεού. Αυτό γράφεται στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη .
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Όλα όσα έγραψε ο Γιάννης μπορούν να εξηγηθούν αρκετά επιστημονικά.
  - Πώς είναι αυτό? - Η Ελίζαμπεθ δεν κατάλαβε.
  Η Νύμφη Κόμισσα εξήγησε:
  - Για παράδειγμα, πτώση μετεωρίτη, αστέρια αψιθιάς. Που θα πικράνει το νερό. Οι μετεωρίτες και οι αστεροειδείς πάντα έπεφταν στη Γη. Και επειδή η ημερομηνία λήξης δεν προσδιορίζεται, αργά ή γρήγορα πρέπει να συμβεί η πτώση. Εκτός, φυσικά, αν οι άνθρωποι δημιουργήσουν ένα όπλο που θα αποτεφρώσει τον αστεροειδή. Συγκεκριμένα, η βόμβα εξόντωσης .
  Έχουμε αναπτύξει τρόπους για να φτιάξουμε αντιύλη. Έχετε ακούσει για αυτό;
  Ο νεαρός έγνεψε:
  - Διάβασα τον Μπελιάεφ. Αυτός είναι ο ηγέτης της ρωσικής επιστημονικής φαντασίας. Ναι, η αντιύλη θα πρέπει να παράγει χίλιες φορές περισσότερη ενέργεια από μια βόμβα υδρογόνου για το ίδιο βάρος. Επιπλέον, η αντιύλη πρέπει να έχει αρνητική βαρύτητα. Έτσι τα πυραυλικά συστήματα δεν θα υπερφορτωθούν. Κατ 'αρχήν , ένα τέτοιο όπλο θα ήταν μια καλή απάντηση στην KSA.
  - Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Γη. Υπερβολικά καταστροφικό , αλλά ακριβώς στο διάστημα. Επιπλέον, θα είναι καθαρό, σε αντίθεση με μια βόμβα υδρογόνου, και θα ανατινάξουμε τον αστεροειδή χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα θρυμματιστεί σε φωτόνια χωρίς καν να αφήσει σκόνη. - Είπε η Δραχμή. - Γενικά, οι προφητείες του Ιωάννη δεν θα γίνουν πραγματικότητα αν η ανθρωπότητα αναπτύξει την επιστήμη. Συγκεκριμένα, οποιαδήποτε από τις εκτελέσεις είναι καταρχήν δυνατή, αλλά η υπεράσπιση μπορεί να αναπαραχθεί. Ειδικότερα, οι νέες τεχνολογίες θα μας σώσουν από την ηλιακή θερμότητα και την υπερθέρμανση του πλανήτη. Είναι δυνατό να εμβαθύνουμε τους ωκεανούς του κόσμου για να μην πλημμυρίσει η γη.
  Ο υπολοχαγός ρώτησε έκπληκτος:
  - Πώς να εμβαθύνω; Εκσκαφέας;
  Η Νύμφη Κόμισσα αντιτάχθηκε:
  - Όχι, μια σειρά από ελεγχόμενες, καθαρές εκρήξεις και υποατομικές εκρήξεις. Κάντε το αργά, σταδιακά, για να μην συμβεί καταστροφή. Αν τα ωκεάνια ορύγματα πέφτουν αργά, ας πούμε μια ίντσα την ημέρα, δεν θα προκληθεί τσουνάμι ή κολοσσιαίο ναυάγιο. Αντίθετα, ο πλανήτης θα γίνει θερμότερος και πιο ευνοϊκός για ζωή. Η κυκλοφορία του αέρα θα αλλάξει επίσης. Τα ψυχρά ρεύματα, όπως θέλουν οι άνθρωποι, θα μετακινηθούν από τους πόλους στον ισημερινό και τα θερμά ρεύματα από τον ισημερινό στους πόλους. Το κλίμα σε ολόκληρο τον πλανήτη θα γίνει σαν αυτό των Καναρίων Νήσων και η χερσαία έκταση θα αυξηθεί ακόμη και. Ο πλανήτης θα γίνει παράδεισος, όπως προβλέπεται στη Βίβλο, μόνο με τη δύναμη της επιστήμης. Και στο μέλλον, ίσως τραβήξουμε τη Γη προς τον Ήλιο, και αντίθετα, θα απωθήσουμε την Αφροδίτη.
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε το χιονισμένο κεφάλι της, ελαφρά πασπαλισμένο με φύλλα χρυσού:
  - Αυτά είναι παραμύθια!
  Η Έξυπνη Δραχμή αντέτεινε χαμογελώντας:
  - Μα γιατί! Πάρτε κάποιον που έζησε πριν από διακόσια χρόνια και φέρτε τον στον κόσμο μας. Απλώς θα κατακλυζόταν από την αφθονία των θαυμάτων. Το ίδιο αεροπλάνο, αυτοκίνητο, υποβρύχιο, ραδιοτηλεσκόπιο, τηλεόραση. Και ειδικά ρομπότ, υπολογιστές, Διαδίκτυο, ολογράμματα. Όλα αυτά είναι ένα θαύμα, που ξεπερνά τα παραμύθια. Η Βίβλος δεν θα μπορούσε να προβλέψει τέτοιες εξελίξεις• μιλάει για υπολογιστές ή για το Διαδίκτυο;
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Υπάρχει κάτι παρόμοιο όταν ο Σατανάς έδειξε στον Χριστό εν ριπή οφθαλμού όλες τις χώρες, τα βασίλεια και τη δόξα τους! Ήταν πιο δροσερό από το Διαδίκτυο.
  Η νύμφη κόμισσα γέλασε:
  - Πώς μπορείς να το δείξεις εν ριπή οφθαλμού;
  Η ξανθιά κελαηδούσε:
  - Αυτό είναι θαύμα! Κάτι που οι άνθρωποι προσπαθούν να αναπαράγουν.
  Το πήρε η δραχμή και απάντησε με ένα γέλιο:
  - Δεν νομίζετε ότι αυτή δεν είναι μια σοβαρή συζήτηση; Το Διαδίκτυο είναι μια πραγματικότητα, και το βλέπουμε, και αυτό που γράφεται στη Βίβλο έχει την αυθεντικότητα των παραμυθιών του Σεχεριζάντ .
  Η Ελισάβετ σημείωσε με πάθος, πατώντας το πόδι της σε μια κομψή μπότα:
  "Οι άνθρωποι δεν θα πέθαιναν για παραμύθια". Οι άνθρωποι πήγαν στο θάνατο για αυτό που λες παραμύθια. Σταυρώθηκαν, σκοτώθηκαν και πίστεψαν. Αν οι απόστολοι δεν είχαν ζωντανές αποδείξεις για την ανάσταση του Χριστού, τότε κανείς δεν θα πέθαινε για χάρη της χίμαιρας. Οι απατεώνες και οι μάρτυρες έρχονται σε όλες τις ποικιλίες.
  Ο νεαρός επιβεβαίωσε:
  - Μιλάει πειστικά.
  Δραχμή δεν συμφώνησε.
  - Και στο Ισλάμ πάνε και στο θάνατο, αν και δεν έχουν τη μαρτυρία του Χριστού. Ναι, ακόμη και κομμουνιστές και φανατικοί πέθαναν, υπέστησαν βασανιστήρια και κατέληξαν σε γενναιόδωρες υποσχέσεις. Επομένως, αυτό δεν είναι ακόμη δείκτης. Η φύση του φανατισμού είναι πολύπλοκη, αλλά ακόμα κι εγώ, ένας πεπεισμένος άθεος, θα πάω σε οποιοδήποτε βασανιστήριο για χάρη της πατρίδας. Γιατί, δεν ξέρω τον εαυτό μου.
  - Χωρίς να πιστεύεις καν στον παράδεισο; - ρώτησε ο νεαρός.
  Το κορίτσι της νύμφης μύησε και απάντησε:
  -Μπορείτε να πιστέψετε στην αθεϊστική αθανασία, προικισμένη από την υπερεπιστήμη του απώτερου μέλλοντος.
  Η Ελισάβετ κούνησε το κεφάλι της:
  - Καθαρή φαντασία!
  Η Δραχμή αναφώνησε:
  - Το ίδιο ειπώθηκε για το αεροπλάνο, για το πέταγμα στο φεγγάρι, για την κλωνοποίηση, μέχρι που έγινε πραγματικότητα. Ακόμα κι εσύ κι εγώ είμαστε φανταστικά, κορίτσια γεννημένα σε δοκιμαστικό σωλήνα και προικισμένα με υπερδυνάμεις .
  Το ξανθό κορίτσι μουρμούρισε:
  - Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα!
  Η νύμφη είπε:
  - Υποθέτω ναι! Μόνο που οι δυνατότητες για πρόοδο είναι ατελείωτες.
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter ως απάντηση:
  - Αλλά, για παράδειγμα, πολλές ασθένειες εξακολουθούν να μην αντιμετωπίζονται. Το ίδιο AIDS, ή ο ιός Έμπολα , ο Άνθρακας, η γρίπη των πτηνών.
  Η Δραχμή, βγάζοντας τα δόντια της, απάντησε:
  - Εννοείτε τον λοιμό που εξαφάνισε το ένα τέταρτο της ανθρωπότητας. Αλλά πριν, υπήρχαν και πανδημίες, πανώλη, ευλογιά, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά νικήθηκαν. Αυτοί οι τρομακτικοί ιοί θα παραδοθούν επίσης στη λήθη. Είναι απλώς θέμα χρόνου , και όχι ιδιαίτερα μεγάλο. Παρεμπιπτόντως, το AIDS, ο Έμπολα και κάποια άλλα άσχημα πράγματα δεν αναπτύσσονται στο σώμα μας . - είπε η κόμισσα-νύμφη. - Για να μην αναφέρουμε ότι η πιο θανατηφόρα ασθένεια, το γήρας, μπορεί να μην αγγίζει το σώμα μας.
  Η Ελίζαμπεθ μάσησε ένα κομμάτι κρέας. Ανοιγόκλεισε τα μάτια της. Μάζεψα τις σκέψεις μου σε μια γροθιά.
  - Ακόμη και η πρόοδος μπορεί να αναπτυχθεί μόνο επειδή ευχαριστεί τον Θεό. Όσο για τις διαστημικές πτήσεις, εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε την πρόβλεψη.
  Η δραχμή χαμογέλασε.
  - Πιθανότατα πρόκειται για αρχαία μεταφορά. Αν η φωλιά είναι μια μεταφορική έκφραση, τότε ανάμεσα στα αστέρια, γιατί να ληφθεί κυριολεκτικά.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Γενικά, ακούγεται λογικό.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα παιδιά είχαν ήδη τελειώσει το μεγαλύτερο μέρος του κύκνου και ξεκίνησαν το επιδόρπιο.
  -Ξέρεις τι θα σου πω; - Απάντησε ο νεαρός. - Οι σκέψεις σας είναι αρκετά λογικές και πρωτότυπες. Αλλά το ερώτημα είναι πώς θα κερδίσουμε τον σημερινό πόλεμο;
  Η δραχμή χαμογέλασε πλατιά, με τα μεγάλα μαργαριταρένια δόντια της να αστράφτουν:
  - Αυτή τη στιγμή, τα στρατεύματά μας έχουν λάβει στρατηγική πρωτοβουλία. Τριακόσιες χιλιάδες νεκροί και όχι λιγότεροι τραυματίες και ακρωτηριασμοί αλλάζουν σημαντικά την ισορροπία δυνάμεων. Για να μην αναφέρουμε την απώλεια σημαντικής ποσότητας καυσίμων από τον εχθρό. Το οποίο από μόνο του είναι ένα σοβαρό χαστούκι. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι πάρα πολλοί άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι με τους κομμουνιστές. Έτσι, όταν μετακινούμαστε στη Γαλλία, θα έχουμε υποστήριξη από τον τοπικό πληθυσμό. Άρα η νίκη είναι αναπόφευκτη.
  - Τότε ας πιούμε σε αυτό! - Πρότεινε ο νεαρός.
  Οι έξι τους τσούγκισαν τα ποτήρια. Συνολικά, όλα έμοιαζαν αρκετά ειδυλλιακά. Δραχμή εξέφρασε την άποψή της.
  - Έχω μερικές ιδέες για το πώς να αυξήσουμε τις δυνατότητες μάχης των στρατευμάτων μας και να επιταχύνουμε την επούλωση των πληγών.
  Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Τι είδους φωτεινές σκέψεις;
  Η Νύμφη Κόμισσα απάντησε:
  - Συνολικός αντίκτυπος. Από τη μία πλευρά, εγχέετε βελόνες σε ορισμένα σημεία του σώματος, διεγείροντας τις νευρικές απολήξεις και τις μυϊκές ίνες.
  Η ξανθιά απάντησε:
  - Αυτή είναι μια πασίγνωστη τεχνική. Ο βελονισμός εφαρμόζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.
  Δραχμή που εκδόθηκε:
  - Σωστά! Αλλά ταυτόχρονα, δεν είναι πάντα αρκετά αποτελεσματικό.
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Πρέπει να ξέρεις τα σημεία! Υπάρχουν περίπου μιάμιση χιλιάδες από αυτούς.
  Η Νύμφη Κόμισσα πρόσθεσε:
  - ΟΧΙ μονο. Είναι χρήσιμο να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα χρήσιμων μετάλλων και βοτάνων στη βελόνα, καθώς και την έκθεση στο φως σε ηλεκτρικές εκκενώσεις . Το ρεύμα είναι χαμηλής τάσης και θα υπάρξει τρομερό αποτέλεσμα.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Θα χρειαστεί να δοκιμαστεί μια τέτοια τεχνική.
  - Ναι, στο FSB, φαίνεται ότι δεν μας έμαθαν κάτι τέτοιο.
  - Διδάξαμε, αλλά όλα χωριστά. Χωρίς σύνθετο αντίκτυπο.
  - Αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα.
  Τα κορίτσια κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Ο νεαρός ρώτησε:
  - Πώς θα λειτουργήσει αυτό;
  Οι πολεμιστές απάντησαν ομόφωνα:
  - Πολύ αποτελεσματικό! Απλά πρέπει να περιγράψετε τη μεθοδολογία λεπτομερώς. Η μαχητική αποτελεσματικότητα του ρωσικού στρατού θα αυξηθεί πολλές φορές.
  Ένας από τους νεαρούς έτριξε:
  - Ουάου!
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Και όχι μόνο, θα αυξηθεί η σωματική δύναμη, η αντίδραση, το κράτημα.
  Ο νεαρός αξιωματικός είπε:
  - Αυτό θα εντυπωσιάσει τους εχθρούς.
  Η Νύμφη Κοντέσα τσίριξε:
  - Και εμείς επίσης! Πρώτα απ 'όλα, εκπλήξτε τον εαυτό σας. Γενικά, έχουμε ακόμα χρόνο, ας τελειώσουμε το φαγητό και ας δοκιμάσουμε μόνοι σας το νέο σύστημα ενίσχυσης.
  - Επιπλέον, θα σας διδάξω διαλογισμό, αυτό θα ενισχύσει τις σκοπευτικές σας ικανότητες. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  Τα κορίτσια καταβρόχθισαν το γλυκό σχεδόν αμέσως. Δραχμή παρότρυνε τους αργούς να συνεχίσουν.
  - Λοιπόν, γιατί ασχολείσαι τόση ώρα με το ντόνατ;
  Οι νέοι γάργαραν :
  - Ναι, προέκυψαν προβλήματα.
  Η Νύμφη Κοντέσα βρυχήθηκε:
  - Συμβαίνει, αλλά θα τα λύσουμε γρήγορα.
  Οι νεαροί ξέσπασαν σε γέλια, ο ψηλότερος είπε:
  - Ακόμα, είμαστε ευγενείς. Πρέπει να τηρεί την κουλτούρα κατανάλωσης τροφίμων.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Κι αν είναι ήδη αγώνας; Και κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Φαίνεται να είσαι αρκετά συνεσταλμένος.
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Όσοι τρώνε πολύ λίγο ζουν!
  - Λοιπόν, είναι άλλος τρόπος να το πω! - Ο νεαρός αντέτεινε. - Η τροφή πρέπει να μασάται καλά.
  - Όχι εις βάρος της Πατρίδας. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ. - Επιπλέον , το στομάχι μας μπορεί να αφομοιώσει ακόμη και τον φλοιό δέντρων.
  - Ναι, μαζί σου, είναι απλά τρομακτικό! - είπαν τα παιδιά μισοαστεία.
  Όταν τελείωσε το φαγητό, τα κορίτσια πρότειναν να κάνουν ένα ντους μαζί.
  - Πριν την άσκηση, τα σώματα πρέπει να είναι καθαρά και να αναπνέουν.
  Όπως ήταν φυσικό, συμφώνησαν πρόθυμα. Μόνο ο πιστός ντράπηκε:
  - Άλλωστε, θα είμαστε γυμνοί!
  Δραχμή δήλωσε με σιγουριά:
  - Και λοιπόν! Το γυμνό είναι φυσικό και επομένως όχι εγκληματικό.
  Ο νεαρός σημείωσε:
  - Και είσαι και γυμνός.
  Δραχμή δήλωσε με σιγουριά:
  - Δεν πλένονταν άντρες και γυναίκες μαζί στα λουτρά στην αρχαία Ρωσία; Δεν υπάρχει τίποτα κατακριτέο σε αυτό .
  Οι νεαροί έτριξαν:
  - Απλά μην μας παρασύρετε.
  - Ασχολούμαστε με καθαρή επιστήμη. Όχι για χατίρι, αλλά για χάρη της τιμής και της Πατρίδος. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Το ντους μέσα στο ξενοδοχείο του στρατηγού φαινόταν εντυπωσιακό, επιχρυσωμένο με ημιπολύτιμους λίθους. Όμως ο πιο σημαντικός θησαυρός ήταν τα ίδια τα κορίτσια, τόσο ιδιαίτερα και αέρινα. Η εμφάνισή τους σαγήνευσε και μάγεψε, φλόγιζε και ανατρίχιαζε ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι νέοι συμπεριφέρθηκαν με εγκράτεια, αν και η ίδια η Δραχμή έτριβε την πλάτη των αγοριών και τους ζήτησε να της το κάνουν. Η Ελίζαμπεθ επέτρεψε επίσης στον άντρα να τρίψει τα υπέροχα αλλά σκληρά πόδια της με ένα πανί. Συμφώνησε με χαρά.
  Μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα, τα παιδιά κατευθύνθηκαν στο γυμναστήριο. Φορούσαν μόνο εσώρουχα. Τα κορίτσια τα κάθισαν σε μια καρέκλα, έβγαλαν βελόνες και άρχισαν να μαγειρεύουν, τρίβοντάς τα με λάδια και αλκοόλ.
  - Ας δείξουμε πρώτα τα μέγιστα αποτελέσματά σας! - πρότεινε η Ελίζαμπεθ.
  Οι νεαροί έτριξαν:
  - Για τι!
  - Θέλουμε να μάθουμε πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδός μας. - είπε η Δραχμή. - Είναι πολύ σημαντικό. Επιπλέον, υπάρχει ένα πεδίο βολής σε κοντινή απόσταση, οπότε είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε τον εαυτό σας εκεί. Συμφωνείς?
  Ο νεαρός έγνεψε:
  - Σουτάρουμε πολύ καλά!
  - Λοιπόν, εξαρτάται από τα πρότυπα. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ. - Στόχος μας είναι να βγάλουμε πραγματικούς άσσους από εσάς .
  Οι νεαροί κελαηδούσαν:
  - Όχι όμως σαν τον Γκέρινγκ.
  - Ασφαλώς! Είναι πολύ χοντρός και εσύ είσαι τόσο αδύνατη. - Το κορίτσι έγλειψε τη γωνία του στόματός της με τη γλώσσα της.
  - Να ντυθούμε; - ρώτησε ο Αντβεντιστής.
  - Οχι! Δεν αξίζει τον κόπο. Πρέπει να δούμε την κίνηση κάθε μυός σας, πώς χτυπά η μικρότερη φλέβα. - είπε η Ελίζαμπεθ. - Αυτό είναι επιστήμη και φυσική προπόνηση , όχι ξεφτίλισμα.
  - Για χάρη της επιστήμης, είμαστε έτοιμοι να αντέξουμε! - Τα παιδιά συμφώνησαν.
  Η Δραχμή φίλησε με λαχτάρα την πιο χαριτωμένη από αυτές στα χείλη. Κοκκίνισε και ντρεπόταν:
  -Λοιπόν, γιατί να το κάνεις αυτό!
  Η πολεμίστρια-νύμφη απάντησε με σιγουριά:
  - Τίποτα, είμαι ανώτερος στο βαθμό! Άρα η ευθύνη θα πέσει πάνω μου.
  Τα παιδιά άρχισαν να ζεσταίνονται. Έκαναν καταλήψεις, πιέσεις πάγκου, άρσεις θανάτου, κοιλιακούς, δικέφαλους, τραπ και άλλα. Γενικά, τα παιδιά έδειξαν αποτελέσματα CMS, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν γνωρίζουν το ντόπινγκ. Παραδόξως, ο μικρότερος από αυτούς, που συμπάσχει με τους Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας, κατέλαβε την πρώτη θέση, φτάνοντας πολύ κοντά στον κύριο των σπορ.
  - Δεν είσαι κακός! - είπε η Δραχμή.
  Ο νεαρός αξιωματικός απάντησε:
  -Αυτό γιατί προπονούμαι συνεχώς και δεν τρώω κρέας. Μόνο ψάρια, λαχανικά, φρούτα. Γενικά, οι Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας είναι μια εκκλησία που απαγορεύει την κατανάλωση χοιρινού κρέατος και άλλων τροφών που απαγορεύονται από τη Βίβλο.
  - Τι γίνεται με το όραμα του Πέτρου; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  Ο υπολοχαγός απάντησε:
  - Λοιπόν, μιλάμε για παγανιστές. Για έναν Ορθόδοξο Εβραίο, το κήρυγμα στους ειδωλολάτρες είναι σαν να τρώει φαγητό που δεν είναι κοσέρ. Αηδιαστικό και αηδιαστικό, έτσι δεν είναι;
  Κάτι παρόμοιο συνέβη με τον Ιεζεκιήλ όταν ο Κύριος του πρόσφερε να φάει κέικ από κοπριά. Ή με τον Γιάννη, όταν κατάπιε ένα πικρό βιβλίο, αλλά αυτό δεν ήταν εντολή να φάει βιβλία. Δηλαδή , μια μεταφορική μορφή επιρροής.
  - Ενδιαφέρουσες επιδόσεις; - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  Ο νεαρός συνέχισε:
  - Επιπλέον, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη λέγεται ότι η Βαβυλώνα έγινε καταφύγιο για διάφορα ακάθαρτα και ποταπά πουλιά, για ακάθαρτα και ποταπά ζώα.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής ρώτησε:
  - Λογικό ακούγεται! Υπάρχουν άλλα επιχειρήματα;
  Ο θρησκευόμενος πολεμιστής απάντησε:
  - Στον Ησαΐα , στο τελευταίο κεφάλαιο λέγεται στο πλαίσιο της δεύτερης παρουσίας του Χριστού ότι όσοι τρώνε χοίρους, ποντίκια και άλλα βδελύγματα θα χαθούν. Αυτή είναι λοιπόν μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Ο Παύλος είπε στην επιστολή του προς τους Ρωμαίους ότι για τον καθένα αυτό που θεωρεί ακάθαρτο είναι ακάθαρτο.
  Ο νεαρός απάντησε:
  - Αυτό είναι στο πλαίσιο της θυσίας στα είδωλα . Και γενικά, η Βίβλος δεν μπορεί να αντικρούσει τον εαυτό της.
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Πώς να το πω! Άλλωστε μετά τον θάνατο του Χριστού όλες οι θυσίες έγιναν βδέλυγμα και ο Απόστολος Παύλος πρόσφερε θυσία.
  Ο υπολοχαγός απάντησε:
  - Ήταν απλώς ένα σύμβολο.
  Η Δραχμή τους διέκοψε:
  - Μην αποθαρρύνεστε. Τώρα γυρίσματα!
  Ούτε τα παιδιά πυροβόλησαν άσχημα, αν και δεν έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Και όταν οι στόχοι μετακινήθηκαν, αποδείχτηκε πολύ χειρότερο.
  - Στη μάχη, όταν ο εχθρός τρέχει, μπορεί να έχετε σοβαρά προβλήματα. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  -Και εσύ ο ίδιος δείχνεις πόσο χρειάζεται! - είπε ο ψηλότερος από τους φρουρούς.
  Η Ελίζαμπεθ χαμογέλασε. Έχοντας επιλέξει τον πιο απομακρυσμένο στόχο, άνοιξε τη μέγιστη ταχύτητα. Στη συνέχεια άνοιξε πυρ σε αναγκαστική λειτουργία.
  Πέρασε τη γυμνή της σόλα πάνω από τα μαρμάρινα πλακάκια, κελαηδώντας:
  - Τώρα κοίτα.
  Όταν ο στόχος τους πλησίασε, οι σφαίρες έριξαν το πρόσωπο του Μπουρατίνο.
  - Λοιπόν, πώς;
  Οι νεαροί ούρλιαξαν:
  - Ουάου, δεν στόχευες καν, και ο φίλος σου;
  - Μπορώ και καλύτερα! - Δραχμή άναψε το στόχο και ξεφόρτωσε το κλιπ. Τα δώρα μολύβδου μόλις έκαναν κλικ. Τέλος, εμφανίστηκε ένας πίνακας με την επιγραφή:
  - Η σφαίρα είναι ανόητη , η ξιφολόγχη είναι υπέροχη!
  Η νύμφη κόμισσα τσίριξε:
  - Λοιπόν, πώς;
  Οι νεαροί αναφώνησαν:
  - Τάξη! Ένα πρότυπο δύναμης και τεχνικής.
  Ένας άλλος φρουρός ρώτησε:
  - Γιατί δεν σουτάρεις κατευθείαν στην πρώτη δεκάδα;
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  - Μπορώ! Αλλά είναι αρκετά βαρετό και ρουτίνα.
  - Είναι ξεκάθαρο, μερικές φορές κουραζόμαστε από τη μονότονη εξυπηρέτηση. - Είπε ο νεαρός.
  - Μπορώ να σας δείξω τις δυνάμεις μας; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  Οι νεαροί πολεμιστές αναφώνησαν:
  - Δεν χρειάζεται! Σας πιστεύουμε. Γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά.
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε ελαφρά τον νεαρό στη μύτη:
  - Εντάξει τότε! Ολα τα καλύτερα. Τώρα ας ξεκινήσουμε με την επεξεργασία σας.
  Το κορίτσι άρχισε να κάνει μασάζ στο πρόσωπό της για να σβήσει την αίσθηση του πόνου. Στη συνέχεια, όταν ο νεαρός πάγωσε, κόλλησε προσεκτικά τη βελόνα στο δεξί του ρουθούνι.
  - Αυτός είναι ο αντίκτυπος στο σημείο ρε ! - Είπε.
  Η κοπέλα δούλεψε πολύ προσεκτικά, αποφασίζοντας στην αρχή να περιοριστεί στους είκοσι πόντους, από το μέτωπο μέχρι το πόδι. Οι νεαροί άνδρες δεν ένιωσαν σχεδόν καθόλου πόνο. Η Ελίζαμπεθ δούλευε εκεί κοντά. Τσίμπησε λίγο διαφορετικά από τη δραχμή. Πραγματοποιήθηκε ένα είδος πειράματος. Παράλληλα, τα κορίτσια άλειφαν τις βελόνες με διάφορα μέταλλα. Ταυτόχρονα, χάιδευαν με στοργή τα παιδιά. Ήταν ξεκάθαρο ότι οι τύποι ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το σεξ. Μια σύντομη ένεση στο όσχεο ανακούφισε την ξέφρενη ένταση.
  - Ορίστε! - είπε η Δραχμή. - Τώρα η επίδραση του ρεύματος, θα προσπαθήσω να επιλέξω την πιο αποδεκτή τάση.
  Οι νεαροί, όπως φαίνεται, πέρασαν καλά. Χαμογέλασαν κιόλας. Τα κορίτσια τα γλίτωσαν, χρησιμοποιώντας μακριά από την πιο δυνατή ένταση.
  Μπορούσες να δεις τους σμιλεμένους μύες να συσπώνται• τα αποτελέσματα έγιναν πιο βαθιά και το δέρμα έγινε χωρίς λίπος. Συνολικά, φαινόταν υπέροχο, τα αγόρια κυριολεκτικά άνθισαν.
  Η Ελισάβετ χάιδεψε το στήθος του νεαρού και είπε:
  - Αυξάνω τον αντίκτυπο. Θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε λευκό άλογο.
  Δραχμή χάιδεψε και τα μυώδη, καθαρά πλυμένα κορμιά. Με δυσκολία συγκρατούσε τον εαυτό της για να μην δώσει διέξοδο στο ξέφρενο πάθος της.
  Εδώ τη διέκοψε η Ελισάβετ:
  - Η συνεδρία διαρκεί πάρα πολύ και ο χρόνος μας είναι πολύτιμος.
  Τα κορίτσια τελείωσαν τη θεραπεία και έβγαλαν τις βελόνες με κοφτές κινήσεις.
  Η Δραχμή χτύπησε τα χέρια της:
  - Τώρα ας αρχίσουμε να μετράμε τους δείκτες.
  Οι νεαροί άντρες πήδηξαν πάνω, έδειχναν αρκετά χαρούμενοι:
  - Είμαστε έτοιμοι!
  - Τότε ας ξεκινήσουμε. Στην αρχή ασκήσεις ενδυνάμωσης.
  Τα παιδιά άρχισαν να κάνουν καταλήψεις με μπάρα. Πράγματι, τα αποτελέσματα αυξήθηκαν κατά τριάντα κιλά, στον πάγκο κατά είκοσι πέντε, και στην άρση νεκρού έως και πενήντα.
  - Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κρατάτε την επωνυμία σας με μεγάλη αυτοπεποίθηση. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Αφού έλεγξαν το τέντωμα, τα κορίτσια κάθισαν στους ώμους τους, αναπηδώντας λίγο. Οι αλλαγές προς το καλύτερο ήταν επίσης αισθητές. Η πλαστικότητα έχει αυξηθεί.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Αυτό είναι υπέροχο, παιδιά.
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  -Ίσως να τους δοκιμάσουν στη σκοποβολή;
  Η Νύμφη Κοντέσα ξεστόμισε:
  -Θα έπρεπε!
  Τα κορίτσια έκαναν ακριβώς αυτό, με τη σειρά τους να μας οδηγήσουν. Στην αρχή, τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν απροσδόκητα ακόμη χειρότερα• τα παιδιά ήταν πολύ ανήσυχα. Άλλωστε, στην πραγματικότητα, το πείραμα είναι ριψοκίνδυνο, πώς αλλιώς μπορεί να τελειώσει. Αλλά μετά το συνηθίσαμε, πήραμε μια γεύση και αρχίσαμε να κινούμαστε και να πυροβολούμε πολύ πιο γρήγορα. Το ποσοστό των χτυπημάτων αυξήθηκε απότομα και η πρόοδος ήταν ιδιαίτερα αισθητή όσον αφορά τους κινούμενους στόχους.
  Η Ελισάβετ δήλωσε:
  - Υπέροχο! Φαίνεται ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Διαφορετικά, θα έπρεπε να επιλέξουμε διαφορετικό συνδυασμό. Γενικά, το ρεύμα με βελόνες και μέταλλα ενισχύει πολύ το αποτέλεσμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στη θεραπεία ασθενειών. Τι νομίζεις, Ελισάβετ;
  Η ξανθιά πολεμίστρια, χτυπώντας τα γυμνά της πόδια, κελαηδούσε:
  - Όχι η χειρότερη ιδέα!
  Η δραχμή, λυγίζοντας τους κοιλιακούς της μύες, γάβγισε :
  - Θα το δοκιμάσουμε μόνοι μας.
  Τα κορίτσια χτύπαγαν αστεία βελόνες το ένα στο καθαρό μέτωπο του άλλου.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4
  Μετά από αυτό χαμογέλασαν χαρούμενα.
  - Ανακουφίζει τέλεια την κούραση! - παρατήρησε η δραχμή. - Αν και δεν έχουμε τίποτα να πυροβολήσουμε.
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε:
  "Φαίνεται ότι αυτά τα αγόρια είχαν αποτελέσματα". Ας γράψουμε γρήγορα τη μεθοδολογία και ας τη διανείμουμε στα στρατεύματα.
  Η Νύμφη Κόμισσα απάντησε με σιγουριά:
  - Θα το κάνουμε αυτό, μόνο με λιγότερους πόντους στο κεφάλι, ειδικά κοντά στα μάτια και τον εγκέφαλο. Άρα μπορείς να τραυματίσεις και στρατιώτες.
  Η ξανθιά πολεμίστρια έγνεψε καταφατικά:
  - Σίγουρα ναι! Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.
  - Ειδικά αν δεν το κάνουν τα ευγενικά γυναικεία χέρια. - Παρατήρησα μετά από λίγα δευτερόλεπτα, βλέποντας ότι η νύμφη σώπασε, Ελισάβετ.
  Η δραχμή κελαηδούσε:
  - Και τώρα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας στο κέντρο.
  Οι τύποι φαινόταν να είναι απογοητευμένοι• κατά βάθος ήθελαν σωματική αγάπη. Αλλά η Δραχμή κατάλαβε ότι σε αυτή τη αρκετά συντηρητική ακόμη χώρα, η φήμη μιας πόρνης θα ήταν μεγάλο εμπόδιο για την ανέλιξη στην κορυφή. Εξαιτίας αυτού, το σεξ παρέμεινε μόνο στα όνειρά της. Λοιπόν, σε αυτό το όνειρο η Ελισάβετ, ως αληθινή πιστή ( στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο αγνωστικιστής παρά χριστιανή, αν και της αρέσει να τραγουδάει τραγούδια για τον Ιησού Χριστό!) έχει συνηθίσει να περιορίζεται.
  Τα κορίτσια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και αποφάσισαν να πάνε για τρέξιμο. Έτρεχαν πολύ γρήγορα, όχι πολύ πιο γρήγορα από το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Και έχοντας φορέσει τα αντικείμενα που είχαν ληφθεί από τη ζώνη του θαύματος, έσπευσαν πολύ πιο γρήγορα από πριν.
  - Ζώνη, ζώνη είναι ο στόχος της σεζόν, το στάδιο ακολουθεί το στάδιο! - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Ήταν σχεδόν αδύνατο να ακολουθήσει το φλας των γυμνών, μαυρισμένων ποδιών τους. Τα κορίτσια έβγαλαν τα παπούτσια τους για να τα σώσουν στο δύσκολο μονοπάτι. Επιπλέον, το τόσο γρήγορο τρέξιμο το φθείρει.
  Πράσινα δέντρα που αναπνέουν τη φρεσκάδα των αρχών του καλοκαιριού, τον μυρωδάτο αέρα αυτού του εχθρικού, και ταυτόχρονα, φιλικού κόσμου. Ένα ιπτάμενο αεροπλάνο είναι ορατό από πάνω. Αυτό είναι ένα επιθετικό αεροσκάφος με σαρωμένα φτερά και κανόνια αεροσκαφών. Επιπλέον, μια στήλη καπνού είναι ορατή• κάπου ένα δάσος καίγεται. Τα κορίτσια αναπνέουν εύκολα, αλλά μετά παρατηρούν ύποπτη κίνηση στο δρόμο μπροστά. Αυξήστε την ταχύτητα.
  - Φαίνεται ότι υπάρχει μια ομάδα σαμποτάζ σε ενέδρα εκεί . - Λέει η Δραχμή.
  - Το βλέπω και το ακούω. Φαίνεται ότι ο εχθρός έπιασε κάτι αν, ανεξαρτήτως κόστους, ρίξει σαμποτέρ στην περιοχή αυτή. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  Η νύμφη κόμισσα τσίριξε:
  - Αυτό είναι αναμφίβολα.
  Ο διοικητής του αποσπάσματος σαμποτάζ , ο αντισυνταγματάρχης Χάρι Γκρίφιντ , ένας μεγαλόσωμος καστανός τύπος, είχε μεγάλη ανάγκη. Επιπλέον, σαφώς επέλεξε το λάθος μέρος για αυτό, δίπλα σε μια μυρμηγκοφωλιά. Τα κακά έντομα δεν εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από το γεγονός ότι στον Αμερικανό απονεμήθηκαν τα Τάγματα του Λένιν και του Στάλιν και τρύπησαν τον αξιωματικό σε ένα ευαίσθητο μέρος. Φώναξε βωμολοχίες, μη δείχνοντας αυτοσυγκράτηση. Ο υφιστάμενός του, ο λοχαγός Τζορτζ Κρουζ, άρχισε να ποδοπατάει τα μυρμήγκια.
  Και οι δύο ορκίστηκαν βρώμικα. Μόνο ο υπολοχαγός Λίστ, αν κρίνουμε από το πρόσωπό του, ήταν ημίαιμος και σημείωσε:
  - Έτσι μπορούμε να σπάσουμε την ενέδρα!
  Βρυχηθμός ως απάντηση:
  -Μα δεν υπάρχει ακόμα κανείς!
  Και μετά έρχεται το σφύριγμα:
  - Ο Στρατηγός είναι έξαλλος, λένε ότι ο ίδιος ο Μέγας Αρχηγός διέταξε να τουφεκιστούν είκοσι πέντε μέλη της ανώτατης διοίκησης για δολιοφθορά.
  Κουρλιάζοντας από φόβο:
  - Έχει πραγματικά μια λαβή από ατσάλι. Ναι, και τους ταιριάζει !
  Γουργουρίζοντας ως απάντηση:
  - Και το καθήκον μας είναι να μάθουμε και να αναγνωρίσουμε.
  Ο Αφροαμερικανός ορκίστηκε ξανά, τράβηξε το παντελόνι του και έδεσε τη ζώνη του σπαθιού του.
  - Καλύτερα να το μάθω. Τώρα, ακούστε την εντολή μου. Μόλις εμφανιστεί ο εχθρός, πυροβολήστε από εκτοξευτές χειροβομβίδων.
  - Υπακούμε σύντροφε!
  Και πάλι τα ποτάμια κάπρου:
  - Κοίταξέ με! Θα πυροβολήσω τα αυγά!
  Και προσεχτικό:
  - Μάλιστα κύριε! Αρχηγέ, σύντροφε!
  Τα κορίτσια έτρεξαν μέσα στο δάσος, προσπαθώντας να περάσουν πίσω από την ομάδα που βρισκόταν σε ενέδρα. Κατ' αρχήν, με τα όπλα και τα τεχνουργήματα "πανοπλίας" τους, ήταν δυνατή η κατά μέτωπο επίθεση, αλλά αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Είναι λοιπόν πολύ επικίνδυνο, σε περίπτωση που οι πέτρες χάσουν τις θαυματουργές τους δυνάμεις.
  Η Δραχμή μίλησε για αυτό:
  - Ένα άλλο σύμπαν δεν είναι προβλέψιμο.
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε:
  - Εδώ είμαστε και οι δύο όμοιοι. Θα ενεργήσουμε λοιπόν σύμφωνα με όλους τους κανόνες της τέχνης του πολέμου.
  Για έναν δυνατό μαχητή, το δάσος είναι σύμμαχος. Και παρόλο που υπήρχαν περίπου εκατό αλεξιπτωτιστές, ήταν σαφές ότι αυτή η μονάδα δεν ήταν καλά προετοιμασμένη. Πολλοί κάπνιζαν, άλλοι έπιναν ουίσκι από φιάλες. Στον στρατό της CSA, η καταγγελία άνθισε . Εδώ όλα έφτασαν στο σημείο του παραλογισμού. Αν ο διοικητής προσέβαλε έναν στρατιώτη, τότε έγραφε μια καταγγελία, ένα σχεδόν ακαταμάχητο επιχείρημα. Πολλοί στρατιωτικοί ήταν οι ίδιοι σεξότες και τους φοβόντουσαν σαν φωτιά. Λοιπόν, τι πειθαρχία μπορεί να υπάρχει; Σπρώχνεις λίγο τους φαντάρους και σε μαλώνουν σαν κατάσκοπος ή σαμποτέρ. Παραδόξως, ο σφόνδυλος της καταστολής και της κατασκοπευτικής μανίας δεν μετέτρεψε καθόλου τον στρατό σε ανυπέρβλητη φάλαγγα, αλλά μόνο μείωσε το επίπεδο εκπαίδευσης.
  Η Ελισάβετ ρώτησε τη Δραχμή:
  - Μήπως μπορούμε να τα τηγανίσουμε από απλά "Obolensky";
  Αυτή απάντησε:
  - Πολύ λογικό! Αυτό θα αυξήσει το επίπεδο της εκπαίδευσής μας.
  Τα κορίτσια μπήκαν στην εμβέλεια, σημάδεψαν, βουρκώνοντας τα μάτια τους. Τώρα είναι σημαντικό να διανείμετε την ουρά έτσι ώστε σαράντα οκτώ γύροι σε κάθε κλιπ να παίρνουν όσο το δυνατόν περισσότερους στρατιώτες. Το επίπεδο διασποράς παίζει επίσης ρόλο εδώ. Τώρα ο χρόνος θέασης στο κλιπ είναι ακριβώς έξι δευτερόλεπτα. Τα κορίτσια πάγωσαν και συγκεντρώθηκαν, στόχευσαν τα όπλα τους, προσπαθώντας να εισέλθουν στην κατάσταση μάχης "καταρράκτη". Το σκέφτηκαν μόνοι τους, όταν ο χρόνος επιβραδύνεται και η προσωπική σας ταχύτητα αυξάνεται, και μπορείτε να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερους στρατιώτες. Κάθε σφαίρα θα γίνεται αντιληπτή ξεχωριστά, σαν ένα θραύσμα.
  - Πυροβολούμε στην άνοδο του δακτύλου. - προειδοποίησε η δραχμή. Τα κορίτσια δίστασαν για μερικά δευτερόλεπτα και άνοιξαν πυρ.
  Τώρα ο εχθρός δέχτηκε "ροχαλητό". Δεκάδες στρατιώτες κόπηκαν, τόσο αυτοί που στέκονταν όσο και όσοι αδέξια έπεσαν σε ενέδρα. Πολλοί, όμως, κάθονταν, κάτι που έκανε το έργο πιο εύκολο.
  Στο άκουσμα των πυροβολισμών ο εχθρός αντέδρασε καθυστερημένα. Κάποιοι πτοήθηκαν, άλλοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Σε κάθε περίπτωση, έχοντας αποφορτιστεί το κλιπ, τα κορίτσια κούρεψαν περισσότερο από το ήμισυ του εχθρού.
  Δραχμή διέταξε:
  - Και τώρα χειροβομβίδες F-1.
  Ο εχθρός προσπάθησε να ρίξει το δικό του . Αλλά εδώ δεν τα κατάφερε και πολύ καλά. Το κορίτσι πυροβόλησε με χειροβομβίδες. Χτυπούν και με τα δύο χέρια. Ως αποτέλεσμα, θραύσματα χτυπούν αυτούς που τα ρίχνουν .
  - Βοηθήστε μας, βοηθήστε! - Η επτάχρωμη Δραχμή φώναξε κοροϊδευτικά στα αγγλικά.
  Η Ελισάβετ, δουλεύοντας και με τα χέρια της και με τα γυμνά δάχτυλα των σαγηνευτικών ποδιών της, σημείωσε:
  - Καταρρίψτε μια χειροβομβίδα εν κινήσει, μια εξαιρετική τακτική.
  Σύντομα μόνο λίγοι, και μόνο τραυματίες, στρατιώτες έμειναν ζωντανοί. Τα κορίτσια έτρεξαν κοντά τους. Ανάμεσά τους απροσδόκητα ήταν ο αντισυνταγματάρχης Χάρι Γκρίφιντ . Βρωμούσε, παραδόξως, το σώμα του βρήκε αποθέματα για να σκοτωθεί πολύ.
  - Παραδίνομαι! - μουρμούρισε. - Ο Στάλιν είναι καπούτ!
  - Ένα γνώριμο τραγούδι. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  - Μην κουβαλάς τη βρώμα πάνω σου! - Η δραχμή πυροβόλησε στα πόδια του σπάζοντας τις αρθρώσεις του. -Τώρα δεν θα πας πουθενά.
  Ο Χάρι μουρμούρισε:
  - Ρωσική πόρνες ! - Και λιποθύμησε .
  - Αυτό ήταν, τελειώσαμε με αυτόν τον τύπο προς το παρόν. Θα καλέσουμε την ομάδα και θα είναι δεμένοι. Και τα υπόλοιπα θα τα συνδέσουμε μόνοι μας. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Τα κορίτσια έκαναν τη δουλειά επαγγελματικά και γρήγορα. Τον έδεσαν και έφεραν στα συγκαλά του τον αντισυνταγματάρχη. Από φόβο τους είπε αυτά που ήξερε. Αποδεικνύεται ότι έχουν αποβιβαστεί άλλες τρεις ομάδες αποβίβασης και στο αρχηγείο υπάρχει ένας κατάσκοπος με βαθμό όχι κατώτερο από τον υποστράτηγο.
  Τα κορίτσια κατέγραψαν τη μαρτυρία του σε μαγνητόφωνο και τον άφησαν, μια από τις ομάδες ήταν καθ' οδόν, και έκαναν ενέδρα κοντά στην πόλη και οι ειδικές δυνάμεις θα ασχολούνταν με τους υπόλοιπους. Και πάλι μπορούσε κανείς να δει τις γυμνές κοριτσίστικες γόβες τους να αναβοσβήνουν όλο και πιο γρήγορα .
  Βροντή χτύπησε τον ουρανό και έπεσαν σταγόνες βροχής. Η Δραχμή μείωσε λίγο το ρυθμό και άκουσε:
  - Μυρίζει φθινόπωρο, αν και το καλοκαίρι μόλις αρχίζει.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Τα ρυάκια της βροχής είναι τόσο ζεστά, που είναι ωραίο να περνάς μέσα από μια λακκούβα με τα γυμνά πόδια σου.
  Το κορίτσι της νύμφης κελαηδούσε:
  " Τα πόδια σου και τα δικά μου μπορούν να τρελάνουν όλους τους άντρες του κόσμου". Είδατε πώς μας κοίταξε.
  Η ξανθιά πολεμίστρια, χτυπώντας τη γυμνή, ροζ φτέρνα της στη λακκούβα, ούρλιαξε:
  - Για να είμαι ειλικρινής, όμορφοι νέοι, δύσκολα μπόρεσα να καταπνίξω την επιθυμία.
  "Ως άθεος, ήταν πολύ πιο δύσκολο για μένα να κάνω κάτι τέτοιο". - Είπε η Δραχμή ( για κάποιο λόγο σε ένα όνειρο έγινε άθεη, αν και στην πραγματικότητα ήταν συγγενής των ειδωλολατρικών θεών!). - Ωστόσο, μου αρέσουν περισσότερο οι διανοούμενοι άνδρες. Συγκεκριμένα, όσοι σέβονται τα κλασικά. Ναι, Ελισάβετ, αν θέλεις να πετύχεις, πρέπει να γράψεις όχι μόνο πατριωτικά ποιήματα. Και τότε από μια λέξη η Ρωσία αρχίζει να ηχεί στα αυτιά μου.
  Η ξανθιά πολεμίστρια αντιτάχθηκε:
  - Λοιπόν, μην νομίζετε ότι είμαι τόσο στενός ειδικός. Εδώ, για παράδειγμα, είναι ποιήματα για το φθινόπωρο.
  Η δραχμή κελαηδούσε:
  - Θέλω να ακούσω πώς ακούγονται.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με την υπέροχη, πολύ δυνατή φωνή της, που μπορούσε να δώσει πιθανότητες σε κάθε τραγουδιστή της όπερας, ακόμα και ανάμεσα στους μεγάλους .
   Ντυμένος για να ζηλέψει όλους τους βασιλιάδες,
  Κατακόκκινα, χρυσά, φύλλα σε ρουμπίνια!
  Σαν απογευματινές πεταλούδες πετούν στα ύψη,
  Και η φωνή των ανέμων, τα όργανα των χερουβείμ!
  
  Η πιο πολυτελής ηρεμία είναι ευρύχωρη το φθινόπωρο,
  Δέντρα, τρούλοι ιερών εκκλησιών!
  Οποιοδήποτε κλαδί με λαξευμένα σκαλίσματα,
  Πέρλες δροσοσταλίδας και ανεκτίμητες πέτρες!
  
  Η λακκούβα ήταν καλυμμένη με λεπτό ασήμι,
  Σπίθες αστράφτουν κάτω από τις οπλές του αλόγου!
  Αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον ευγενικά,
  Είθε να ζήσετε ευτυχισμένοι κάτω από έναν καθαρό ουρανό!
  
  Στον λαμπερό ήλιο, με το φόρεμά μου φαρδύ,
  Σημύδες και λεύκες χορεύουν το βαλς της αγάπης!
  Είμαστε λυπημένοι για τις μέρες που βυθίστηκαν στην άβυσσο,
  Κρατήστε τις αναμνήσεις των συναντήσεων μαζί μου!
  
  Ο χειμώνας θα έρθει, η νιότη σε αυτόν είναι αιώνια,
  Όχι γκρίζα μαλλιά - διαμάντια στα μαλλιά!
  Θα μαζέψουμε όλους τους φίλους μας για τις διακοπές,
  Και ας εκφράσουμε το όνειρο σε στιχάκια!
  Δραχμή, όπως πάντα, εξέφρασε δυσαρέσκεια:
  - Κάπως πολύ παλιομοδίτικο. Εκφράσεις όπως φωνή, χρυσός και τα αγαπημένα σας χερουβείμ. Είστε πολύ θρησκευτικά απασχολημένοι.
  Η Ελισάβετ συνέτριψε ένα κουνούπι που τσιμπούσε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ούρλιαξε:
  - Ζούμε σε μια θεοκρατική ορθόδοξη χώρα, όπου έχουν διατηρηθεί τίτλοι και πολλές αρχαίες φράσεις. Δείτε πώς αρέσει στα παιδιά.
  Στεκόμενοι κατά μήκος της εθνικής οδού, παρακολουθώντας με περιέργεια τις κολώνες, αγόρια διαφόρων τύπων, από ξυπόλητα μέχρι μάλλον πολιτιστικά ντυμένα, χειροκροτούσαν. Κάποιος φώναξε:
  - Ο Μπετόβεν με φούστα.
  Ένα αγόρι πρόσθεσε:
  - Και με γυμνά τακούνια!
  Ενώ τραγουδούσαν, τα κορίτσια μείωσαν τον ρυθμό και ήταν πολύ πιθανό να τα δούμε. Το πρώτο πράγμα που ξεχώρισε ήταν τα μαλλιά που κυμάτιζαν σαν σημαία μάχης. Χρυσή Ελισάβετ και σαν την επτάχρωμη φλόγα της Δραχμής.
  - Τρέχουν να βάλουν φωτιά στη Βρέμη! - φώναξε ένα από τα ξανθά αγόρια.
  Η Δραχμή πήδηξε κοντά του εν ριπή οφθαλμού, το αγόρι μόλις είχε γυρίσει να παλέψει.
  Φώναξε απειλητικά:
  - Πώς σε λένε, εξυπνάδα;
  Το αγόρι φώναξε:
  - Friedrich, ή απλώς με φιλικό τρόπο, Rich .
  Το επτάχρωμο κορίτσι κελαηδούσε:
  - Θα θέλατε αμερικάνικη σοκολάτα;
  Το αγοροκούνιο κούνησε το κεφάλι του:
  - Όχι πραγματικά, λένε ότι είναι απλώς ersatz.
  Η Νύμφη Κοντέσα γέλασε:
  - Όχι, φυσικά , η Λατινική Αμερική εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της CSA. Έτσι είναι αρκετά ικανά, ειδικά για προσγείωση, να παράγουν ένα πολύτιμο προϊόν.
  - Τότε δώσε το! - απάντησε το αγόρι.
  Δραχμή ώθησε μια σοκολάτα τυλιγμένη σε ένα χαρτονόμισμα των δέκα ρουβλίων. Το αγόρι χαμογέλασε:
  - Αυτά είναι χρήματα για όλους. - Αυτός είπε. Αναβοσβήνει τα γυμνά μαυρισμένα πόδια του, έτρεξε στα δικά του.
  Το μπλουζάκι του παιδιού ήταν ακόμα καινούργιο, φαινόταν υγιές και περιποιημένο, ο πόλεμος μόλις άρχιζε και τα παιδιά δεν είχαν χρόνο να νιώσουν τις κακουχίες του. Και τα αγόρια λατρεύουν να τρέχουν ξυπόλητα, ειδικά σε αυτή τη ζέστη. Ωστόσο, πιθανότατα στο έδαφος της Ρωσίας, και η Γερμανία είναι μια από τις επαρχίες της υπερδύναμης, θα πρέπει ήδη να εισαχθούν στρατιωτικές κάρτες. Συνήθως, τα παιδιά το αντιμετωπίζουν πιο δύσκολα, γιατί στην ηλικία τους θέλουν να τρώνε συνέχεια. Ωστόσο, σε αντίθεση με την ΕΣΣΔ, με ένα σύστημα συλλογικών γεωργικών εκμεταλλεύσεων, όπου δεν υπήρχε αρκετό φαγητό ακόμη και στην ευημερούσα εποχή του Μπρέζνιεφ, η σύγχρονη Ρωσία ξεχειλίζει από τρόφιμα. Ένας ισχυρός ιδιοκτήτης και αγρότης ταΐζει τη χώρα καλύτερα παρά υπό πίεση και με σκληρή δουλειά. Η Ελισάβετ πίστευε ότι το γεγονός ότι η χώρα ήταν κατά κύριο λόγο θρησκευτική είχε ευεργετική επίδραση στο κλίμα. Πρέπει να ειπωθεί ότι στη σύγχρονη Ρωσία, η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών είναι ελάχιστα διαφορετική από τους άθεους: πίνουν, βρίζουν, καπνίζουν, απατούν, κάνουν εκτρώσεις και βρίσκονται στη φυλακή. Και το να πηγαίνεις τακτικά στην εκκλησία , τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, είναι φανταστικό για πολλούς. Εδώ, εάν ένας υπάλληλος χάσει την Κυριακάτικη λειτουργία χωρίς καλό λόγο, δεν πρέπει να παραμείνει στο αξίωμα για πολύ καιρό. Ο νόμος του Θεού είναι υποχρεωτικός στα σχολεία. Συμπεριλαμβανομένων των Μουσουλμάνων.
  Αυτή είναι μια δυνατή κίνηση, θρησκευτική αφομοίωση, όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Η Ελισάβετ, κάποτε, διάβασε τη λογοτεχνία των Προτεσταντών που εξυμνούν τη Βίβλο. Όμως με την καρδιά της αγάπησε περισσότερο την Ορθόδοξη παράδοση, χωρίς να σκέφτεται πραγματικά αν έρχεται σε αντίθεση με την Αγία Γραφή ή όχι. Οι Αγίες Γραφές γράφτηκαν σχεδόν εξ ολοκλήρου από Εβραίους και το μεγαλύτερο μέρος της παράδοσης είναι σλαβοελληνική. Θα ήταν καλύτερο να γράψουμε τη δική μας Ρωσική Βίβλο, κάνοντας τον Χριστό σύμβολο της δύναμης, της δύναμης και της επιλεκτικότητας των Σλάβων. Διαφορετικά, όταν διαβάζεις την Παλαιά Διαθήκη, νιώθεις ρίγη: οι Εβραίοι είναι ο λαός του Θεού! Οι Σλάβοι είναι ο λαός του Θεού, και δόξα στον Παντοδύναμο, παρόλο που σε αυτό το σύμπαν έχουν ενωθεί σε ένα ενιαίο κράτος. Και στον κόσμο τους, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της αδελφικής Ουκρανίας είναι χειρότερες από ό,τι με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Τώρα ανέβασαν ξανά τρελή ταχύτητα, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να σκεφτώ. Αν είστε προορισμένοι να επιστρέψετε στον κόσμο σας, πώς να επιστρέψετε την Ουκρανία; Εδώ πρέπει να ενεργήσετε με σύνεση, χωρίς αγένεια. Το κύριο πράγμα είναι να βασίζεσαι σε νέους, έντιμους πολιτικούς και όχι σε εγκληματίες. Γενικά, είναι εξαιρετικά σημαντικό να σχηματιστεί μια νέα ελίτ στη Ρωσία. Όχι αποβράσματα ολιγάρχες ή κομματικά αφεντικά όπως το ΚΚΣΕ, αλλά μια πραγματική δύναμη ικανή να προωθήσει τη χώρα. Η νέα ελίτ δεν πρέπει να υπηρετεί τον εαυτό της, αλλά τη μεγάλη αυτοκρατορία και τον πανίσχυρο λαό της. Το ίδιο ισχύει και για αυτή τη χώρα, πώς να αποφύγεις την κατάρρευση μιας μεγάλης αυτοκρατορίας. Το κύριο χαρακτηριστικό της Ρωσίας από τους Λευκούς Φρουρούς είναι η εκλογική κυβέρνηση αντί για μοναρχία. Ο Κολτσάκ αποδείχθηκε ισχυρός και διορατικός ηγέτης, βασιζόμενος στην ισχυρή προεδρική εξουσία. Οι μεγάλες δυνάμεις του προέδρου κατέστησαν δυνατή την ένωση του έθνους και του κράτους, για να νικήσει το γλέντι και την ανομία . Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, παρ' όλη τη δημοκρατία τους, χαρακτηρίστηκαν από μεγάλη προεδρική εξουσία. Αλλά η Μεγάλη Βρετανία, όπου η μοναρχία έγινε καθαρά ονομαστική και ο πρωθυπουργός ήταν υπερβολικά εξαρτημένος από το δικό του κόμμα, έχασε τη θέση της ως παγκόσμια δύναμη. Σκεφτείτε μόνο, το έδαφός του στη σύγχρονη ιστορία έχει μειωθεί εκατόν πενήντα φορές.
  Σε αυτό το σύμπαν, έχοντας γίνει επίσης κομμουνιστική, η Βρετανία έχει καταρρεύσει και οι πόλεις βρίσκονται σε αναταραχή και χάος. Είναι ακριβώς στην Ομίχλη Αλβιόνα που θα πρέπει να κατευθυνθούν.
  Πώς είναι για τους ανθρώπους εκεί;
  Ακούγονταν ακόμα θόρυβος στον ουρανό και εμφανίστηκε ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο. Βαμμένο για να ταιριάζει με τον ουρανό με ημιδιαφανή φτερά, φύσηξε ομίχλη. Ωστόσο , για τα αιχμηρά μάτια τέτοιων κοριτσιών αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Τα κορίτσια σήκωσαν τα πήδημα τουφέκια και έριξαν ένα ομόφωνο βόλι. Δύο σφαίρες είναι πάρα πολλές για έναν ανιχνευτή ελαφρά θωρακισμένο. Έγειρε και άρχισε να πέφτει.
  - Αδύναμη πανοπλία! - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Ειδικά αν χτυπήσεις γυαλί.
  - Ένα τέτοιο αυτοκίνητο, όμως, δεν πρέπει να ζυγίζει πολύ. Είναι σαν μονοπλάνο, όχι περισσότερα από οκτακόσια κιλά. - Το κορίτσι ρώτησε τη Δραχμή:
  - Πιστεύετε ότι ο πιλότος θα επιβιώσει;
  Το επτάχρωμο κορίτσι απάντησε όχι και πολύ με σιγουριά:
  - Μετά βίας! Έχουμε μπερδέψει όλες τις ρυθμίσεις του.
  Η Ελισάβετ απάντησε έξυπνα:
  - Τόσο το καλύτερο, λιγότερο το μαρτύριο της αιχμαλωσίας.
  Το τζόκινγκ ανέβασε τη διάθεση των κοριτσιών, και όρμησαν στο κέντρο με μια ανάσα.
  Η μόνη καθυστέρηση απαιτήθηκε για την εκκαθάριση της ενέδρας. Τα κορίτσια έτρεξαν γύρω από την ενέδρα• άκουσαν πνιχτές διαπραγματεύσεις.
  Ο διοικητής αλεξιπτωτιστών, ταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων Bob Dowell , έξυσε τη μύτη του νευρικά. Αυτό ήταν κακός οιωνός, που σημαίνει ότι θα πάρετε ένα νικέλιο.
  Εδώ βρυχήθηκε:
  - Shafranik, τι είναι αυτοί οι τύποι, πώς σέρνονται τα μυρμήγκια ;
  - Ναι, αυτά είναι παιδιά που κάνουν ποδήλατο, κύριε. - Απάντησε ο μουλάτος Γάλλος.
  Ακολούθησε επιφώνημα:
  - Ας ανοίξουμε πυρ!
  Ο μουλάτος λογικά παρατήρησε:
  - Για τόσο ασήμαντο σκοπό να ανοίξει ενέδρα;
  Το ζώο με τη στολή γρύλισε:
  - Μα είναι τόσο ελαφριά. Μόνο αγνοί διάβολοι. Ας τους πυροβολήσουμε έτσι, για πλάκα.
  Ο Shafranik σημείωσε:
  - Ένας τέτοιος στόχος δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.
  Σωστή απάντηση:
  - Ίσως, αλλά σαγηνευτικό.
  Αναγκαστικό γρύλισμα:
  - Χρειαζόμαστε μια μωβ Mercedes με δύο άσπρες γκόμενους.
  Διευκρινιστική ερώτηση:
  - Με δύο γκόμενους;
  Χαρούμενο επιφώνημα:
  - Ρωσίδες!
  Και μια χυδαία ρήση:
  - Δύο, τόσο λίγα! Για μια ολόκληρη παρέα. Θα πεθάνουν αν μας εξυπηρετήσουν.
  Και πάλι χυδαία και απρεπής έκφραση:
  - Μπορούμε να τα έχουμε και στα δύο άκρα.
  Γελώ ως απάντηση:
  - Φαίνεται αστείο.
  Και πάλι το γρύλισμα ενός κάπρου κατά τη διάρκεια του οίστρου:
  - Και για ένα πράγμα είναι πρακτικό!
  - Όσο για το τελευταίο, δεν έχω καμία αμφιβολία. - Ο ταγματάρχης έγλειψε τα χείλη του. - Μάλλον υπάρχουν κάποιου είδους ψυχολογικά μέτρα.
  - Δεν κατάλαβες; - Ο Σαφράνικ ξαφνιάστηκε.
  Ο αξιωματικός βρυχήθηκε:
  - Προφανώς, όπως λένε οι Ρώσοι, δεν είστε φίλοι με το κεφάλι του λάχανου;
  Ο Shafranik δεν κατάλαβε καλά το νόημα:
  - Δεν είμαι χορτοφάγος, αλλά δεν είμαι καθόλου κατά της χρήσης του λάχανου ως συνοδευτικό, για παράδειγμα, με κοτόπουλο.
  Ο αξιωματικός γρύλισε:
  -Γεμίζεις δολάρια; Τα βάζεις στη γαλοπούλα.
  Ο Σαφράνικ έξυσε την κορυφή του κεφαλιού του:
  - Τι είναι αυτό, διοικητή;
  - Δεν κατάλαβα τη ρωσική αργκό. Το λάχανο είναι τα δολάρια μας, και το λάχανο είναι το κεφάλι. - Εξήγησε ο ταγματάρχης.
  Γελώ ως απάντηση:
  - Και το κεφάλι! Τι ορολογία !
  Ο αξιωματικός χτύπησε:
  -Έτσι έγινε. Εντάξει, μπορείς να πιεις ένα λίτρο ρώσικη βότκα;
  Ο Shafranik φοβήθηκε:
  - Ρωσική βότκα; Ναι, αυτό είναι ζωντανός θάνατος.
  Ο ταγματάρχης γέλασε και έβγαλε ένα γυάλινο μπουκάλι λίτρου. Αρκετοί αλεξιπτωτιστές τους κοιτούσαν επίμονα, ανοιγοκλείνοντας τα μάτια τους:
  - Πω πω, τι βόμβα!
  Ο Μπομπ Ντάουελ το ζύγισε στο χέρι του και του πρότεινε:
  - Έχεις επιλογή. Ή το πίνεις από το λαιμό σου ή το σπάς στο κεφάλι σου.
  Ένα φοβισμένο τρίξιμο ως απάντηση:
  - Υπάρχει κάποια ενδιάμεση επιλογή;
  Αυτό που ακολουθεί είναι ένα γρύλισμα:
  - Απλώς βγάλε το παντελόνι σου και κάτσε στο μπουκάλι. Με λίγα λόγια , επιλέξτε.
  Με έναν αναστεναγμό ακούγεται η καταδικασμένη φωνή :
  - Εντάξει, θα το πάρω μέσα. Ήθελα να το δοκιμάσω εδώ και καιρό. Ρωσική βότκα, τι δηλητήριο .
  Ένα κακόβουλο ουρλιαχτό ως απάντηση:
  - Το πιο άγριο πράγμα.
  Η Δραχμή και η Ελισάβετ άκουσαν αυτή τη συζήτηση, τα αυτιά τους είναι πολύ κοφτερά, συν τον αντίκτυπο των αντικειμένων. Εν τω μεταξύ, σύρθηκαν προς τα πίσω. Η Ελισάβετ ρώτησε έκπληκτη:
  - Κάθονται σε ενέδρα και βάζουν τόσο ηλίθιο στοίχημα!
  Η Νύμφη Κόμισσα κελαηδούσε:
  - Τι μπορείς να κάνεις! Αυτό είναι το επίπεδο της αμερικανικής κουλτούρας, πολλαπλασιασμένο από τον εγκληματικό μπολσεβικισμό.
  - Ο κομμουνισμός είναι μια φωτεινή ιδέα, αλλά τις περισσότερες φορές εφαρμόζεται στο σκοτάδι! - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  - Οι κακοί άνθρωποι με καλές ιδέες χύνουν πολύ περισσότερο αίμα από τους κακούς ανθρώπους με κακά σχέδια! - κατέληξε η Δραχμή.
  - Είναι μια επιλογή μεταξύ εκτέλεσης και σχοινιού. Προτιμώ την εκτέλεση! - Η Ελίζαμπεθ άστραψε τα ζαφείρια μάτια της. Κινήθηκαν σιωπηλά, σαν νίντζα, και δεν είχαν όμοιο τους σε δολιοφθορές και ενέδρες.
  Εν τω μεταξύ, ο καπετάνιος Σαφράνικ ξεφύλλωσε το μπουκάλι και ήπιε μια γουλιά από το λαιμό του.
  - Γλυκό ! - μουρμούρισε ο αλεξιπτωτιστής.
  Η βότκα γάργαρε, κυλώντας στο φαρδύ λαιμό του μουλάτο Γάλλου.
  Γκρίνιζε μάλιστα από ευχαρίστηση.
  - Τι γουρούνι! - δήλωσε η Ελίζαμπεθ. - Παραδόξως, θέλω ακόμη και να τους σκοτώσω όλους.
  Η δραχμή χαμογέλασε:
  - Και φάτε χοιρινό!
  Το ξανθό κορίτσι παρατήρησε:
  - Υπάρχει ένα λογικό κόκκο στα λόγια των Αντβεντιστών της Έβδομης Ημέρας. Το γουρούνι είναι ένας σκουπιδότοπος που περπατάει. Αλλά για έναν Εβραίο, δεν είναι κοσέρ, δεν είναι φαγητό, και η Βίβλος γράφτηκε κυρίως για να το καταλάβουν οι Εβραίοι.
  Η ξυπόλητη νύμφη κόμισσα κελαηδούσε:
  - Εντάξει, δείτε αν ο Αμερικανός κομμουνιστής πολεμιστής μπορεί να τα βγάλει πέρα με έναν συνηθισμένο Ρώσο μεθυσμένο.
  Έχοντας ξεπεράσει περίπου το μισό μπουκάλι, ο Σάφρανικ έτρεμε ξαφνικά και, αφήνοντας το μπουκάλι από τα χέρια του, άρχισε να ρέψει . Ο Μπομπ Ντάουελ τον γρονθοκόπησε στην πλάτη.
  - Λοιπόν , αδύναμη!
  Έκανε εμετό. Το πρόσωπο είναι παραμορφωμένο .
  Ο Μπομπ γέλασε.
  - Λοιπόν, τώρα θα δοκιμάσουμε το κεφάλι σου για δύναμη. Πόσο δυνατός είναι να αντισταθεί σε ένα ρωσικό μπουκάλι;
  Έχοντας ρέψει, ο Shafranik μετά βίας πήρε την ανάσα του, στριμώχνοντας:
  - Έσπασα τούβλα στο κεφάλι μου.
  Ούρλιαξε ως απάντηση:
  - Άρα θα σπάσεις και το μπουκάλι. Πάρτο στο χέρι σου.
  Ο Shafranik προσπάθησε να το πάρει, αλλά το έπεσε σχεδόν αμέσως.
  - Λοιπόν, είσαι, που λένε, κατσίκα! Ή μάλλον ένα κριάρι! -Πάρε το και κράτα το σφιχτά, σαν τα αυγά της ιερόδουλης.
  Ο καπετάνιος βόγκηξε:
  - Είμαι τρελός!
  Κουνώντας διάπλατα, τον χτύπησε στο κεφάλι, ακούστηκε ένας ήχος κουδουνίσματος, το μπουκάλι έμεινε ανέπαφο.
  - Οι Ρώσοι έχουν τα πάντα από βελανιδιά, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το σύμβολο της Ρωσίας είναι η βελανιδιά.
  Ένα ενοχλητικό γρύλισμα ως απάντηση:
  - Δρυς, αυτό είναι πιθανότατα το περιεχόμενο του κεφαλιού σου. Τι, δεν θέλετε να χτυπήσετε τον εαυτό σας σωστά. Δειλό, φοβισμένος τον πόνο!
  τσιρίγμα ως απάντηση:
  - Δεν υπάρχει περίπτωση, σύντροφε Ταγματάρχη! Ο πόνος είναι καλός!
  Και πάλι ο βρυχηθμός, που θυμίζει πληγωμένο μαμούθ:
  - Όταν πέσετε στα χέρια του Υπουργείου Τιμής και Δικαιωμάτων, θα μάθετε τι είναι ο πόνος: δύο ηλεκτρόδια στον κώλο , ένα στη γλώσσα. Δώσε μου το μπουκάλι.
  Ο Σαφράνικ τράβηξε δειλά:
  - Απλά μη με σκοτώσεις!
  Ο Μπομπ Ντάουελ την άρπαξε με τα δύο του χέρια και, κάνοντας πλήρη κίνηση χρησιμοποιώντας το σώμα του, τη χτύπησε στο κεφάλι. Το μπουκάλι έσπασε σε θραύσματα. Ο Shafranik ούρλιαξε με καλές αισχρότητες:
  - Χίλιοι διάβολοι στην τρύπα!
  Αίμα χύθηκε από το σπασμένο κεφάλι, θραύσματα το έκοψαν.
  Η δραχμή με δυσκολία συγκρατούσε το γέλιο της.
  - Αυτό είναι τόσο αστείο!
  Η Ελισάβετ ήταν σοβαρή:
  - Είτε δεν ξέρει πώς να χτυπήσει, είτε χτύπησε εσκεμμένα ένα τέτοιο χτύπημα για να προκαλέσει περισσότερο πόνο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό δείχνει το επίπεδο του Αμερικανικού Κόκκινου Στρατού.
  Η κόμισσα-νύμφη συμφώνησε:
  - Κατά κανόνα, όχι ψηλά .
  Τα κορίτσια χαμογέλασαν και στόχευσαν τα όπλα τους. Εν τω μεταξύ, ο Shafranik βόγκηξε και σκούπισε το αίμα. Είναι σαφές ότι, όντας ημίαιμος , παίζει τον ρόλο ενός γελωτοποιού υπό τον ταγματάρχη.
  Και τσιρίζει σαν θηλυκό:
  - Λοιπόν, γιατί τόσο αγενής!
  Και πάλι ο βρυχηθμός ως απάντηση:
  - Σκάσε! Κοίτα, μια γυναίκα κάνει ποδήλατο. Θα την κατεβάσω με μια βολή, θα πυροβολήσω τη σάρκα του ποδιού της. Μετά την παίρνουμε μαζί με όλη την παρέα.
  Παρακλητικό τρίξιμο :
  - Θα το πάρω;!
  Και το ουρλιαχτό είναι επίσης επιθετικό και απότομο:
  - Με τόσο αδύναμο κεφάλι, εμπιστεύσου μια γυναίκα...
  Η απάντηση είναι χυδαία :
  - Το κύριο πράγμα είναι τι υπάρχει ανάμεσα στα πόδια.
  Ο ταγματάρχης φώναξε:
  "Τότε προχωρήστε, βάλτε την αξιοπρέπειά σας σε ένα μπουκάλι, αλλιώς θα το βάλω στο στόμα σας".
  - Μπρρ! - Ο καπετάνιος σφύριξε! - Δεν μπορείς να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο.
  Η παρέα σήκωσε το κεφάλι από την ενέδρα. Η Ελίζαμπεθ άρχισε να διαβάζει μια προσευχή, προσπαθώντας να συγκεντρωθεί. Η Δραχμή ήταν επίσης σιωπηλή, της έκανε ελαφρύ μασάζ στον λαιμό, η βολή με τα δύο χέρια είναι πολύ δύσκολη, χρειάζεται ακριβής συντονισμός. Τα κορίτσια, κρατώντας το καθένα ένα πολυβόλο στο χέρι, άνοιξαν πυρ από τέσσερις κάννες.
  - Πάρτε αυτό, κομμουνιστές φασίστες. - Ψιθύρισαν οι καλλονές .
  Οι σφαίρες έκοψαν αρκετές δεκάδες μαχητές. Κοίταξαν προς μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τα κτηνώδη ένστικτά τους. Όμως, όπως συμβαίνει πάντα με όσους έχουν ξεχάσει το χρέος, ακολουθεί η ανταπόδοση.
  - Υπάρχει κυνήγι λύκου, αλλά σκοτώνουμε ανόητους ! - Είπε η Δραχμή.
  Έχοντας κουρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πάρτι προσγείωσης, τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν τους επιζώντες . Για αυτούς ήταν αρκετό να δουν το μικρότερο σωματίδιο του σώματος και να εισάγουν εκεί ένα φορτίο.
  - Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ πιο εύκολο! - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Και μετά έγιναν προσπάθειες να καταρρίψουν τις χειροβομβίδες. Αλλά για τα κορίτσια που κατέρριψαν πεταλούδες και σημάδεψαν μύγες σε απόσταση διακοσίων μέτρων, αυτός δεν είναι τόσο τρομερός στόχος. Το μόνο πράγμα είναι ότι πρέπει να καταρρίψετε πάρα πολλούς στόχους ταυτόχρονα.
  - Άγιος Θεός ελέησον τις ψυχές τους. - ψιθύρισαν τα χείλη της Ελίζαμπεθ. - Η αμαρτωλή πορεία τους στη γη διεκόπη. Τόσο το καλύτερο, λιγότερο κολασμένο μαρτύριο.
  Δραχμή, πυροβολώντας χωρίς ιδιαίτερο συναισθηματισμό, παρατήρησε:
  - Ο εχθρός είναι ο εχθρός και πρέπει να καταστραφεί.
  Η Ελισάβετ, τρίβοντας το γυμνό πέλμα των μαυρισμένων, σαγηνευτικών ποδιών της, ρώτησε:
  - Αδίστακτος?
  Η Νύμφη Κοντέσα ξεστόμισε:
  - Ναί!
  - Δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Αν σκοτώσω, σίγουρα θα το μετανιώσω, αυτός είναι ο άνθρωπος που είμαι. "Ένα μαργαριταρένιο δάκρυ έτρεξε στο μάγουλο του προσκόπου.
  - Το άλμα σου είναι καταιγίδα, και τα λόγια σου είναι χτύπημα! Μόνο ένα δάκρυ από τα αστέρια θα εκτιμήσει το δώρο του Θεού! - Τραγούδησε η Δραχμή.
  Η Ελισάβετ κατέρριψε πέντε χειροβομβίδες εν κινήσει αμέσως, προκαλώντας την έκρηξή τους. Μεταξύ αυτών που εξερράγησαν υπήρχαν και βελονοειδείς, η εξάπλωση δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο διακόσια μέτρα, αλλά η πυκνότητα της καταστροφής ήταν πολύ μεγαλύτερη. Όταν η βελόνα χτυπά, περιστρέφεται και σκίζει τον ιστό, προκαλώντας τρομερούς τραυματισμούς. Τώρα οι αλεξιπτωτιστές το δοκίμαζαν μόνοι τους. Όσοι δεν πέθαναν αμέσως υπέφεραν τρομερά. Ειδικά όταν μπαίνει στο μάτι, στην πραγματικότητα το χτυπάει έξω, σακατεύοντάς το.
  - Λοιπόν λοιπόν! - δήλωσε η Ελίζαμπεθ, συνθλίβοντας μια άσχημη κατσαρίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της - Φαίνεται ότι τα εχθρικά ξυπνητήρια έχουν σωπάσει.
  Η Δραχμή επιβεβαιώθηκε με σιγουριά:
  - Ναι αγάπη μου! Σιωπή από τα όργανα του θανάτου.
  Ο ταγματάρχης επέζησε, αλλά ο Σαφράνικ βρήκε έναν εύκολο θάνατο. Τα κορίτσια έτρεξαν στον αστυνομικό που στενάζει. Η Δραχμή πάτησε με τη γυμνή της φτέρνα στο στρωμένο πόδι του Μπομπ Ντάουελ .
  Η Νύμφη Κόμισσα γρύλισε:
  - Λοιπόν , πες αυτό που ξέρεις! Διαφορετικά θα γίνει χαμός!
  Και το τσιρίγμα του πληγωμένου γουρουνιού ως απάντηση:
  - Ξέρω τα πάντα! Θα σου πω τα πάντα!
  Εδώ πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις. Επιλέξτε το επιθυμητό σύνολο. Ταυτόχρονα, δώστε στον εχθρό αρκετές διεγερτικές ενέσεις λιπανμένες με διάλυμα για να τον κάνετε να μιλήσει. Ο ταγματάρχης ήξερε, ωστόσο, εκπληκτικά λίγα, και τα κορίτσια, φτύνοντας, σταμάτησαν τη σωματική επιρροή.
  - Ανάκρινε έναν ανόητο , ρίξε νερό στο γουδί, βασανίσου, μαστίγωσε έναν γάιδαρο! - Είπε η Δραχμή.
  - Εδώ είσαι φίλε μου! - συμφώνησε η Ελίζαμπεθ. - Ας κάνουμε λοιπόν κάτι πιο χρήσιμο.
  Τα κορίτσια έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, αναβοσβήνουν τις γυμνές, σαν καθρέφτες σόλες τους με τη χαριτωμένη καμπύλη της γυμνής φτέρνας τους για να αντισταθμίσουν τον χρόνο που ξοδεύτηκαν.
  Μόνο στην προσέγγιση επιβράδυνσαν λίγο, για να μην αρχίσει να πυροβολεί από φόβο ένας από τους φρουρούς.
  Τα κορίτσια έγιναν δεκτά με χαρά, και βιάζονταν να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Όπως τους ενημέρωσε ο ακαδημαϊκός Kurchatov, το πρώτο τσιπ υπολογιστή είχε ήδη συναρμολογηθεί και ένας υπολογιστής με τρανζίστορ ήταν ήδη έτοιμος.
   - Φοβερο! - Είπε μια πολύ όμορφη επτάχρωμη δραχμή. - Βλέπω ότι δεν χάνεις χρόνο.
  - Φυσικά! - Ο Κουρτσάτοφ έδωσε στο κορίτσι ένα πούρο. Εκείνη απέρριψε:
  - Το κάπνισμα συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου, πράγμα που σημαίνει ότι βλάπτει τις διαδικασίες σκέψης.
  Γάργαρε:
  - Αντίθετα, με βοηθάει.
  Η Δραχμή δυναμικά, με μια έκφραση στα σμαραγδένια μάτια της, αντέτεινε:
  - Αυτή είναι μια ψευδαίσθηση και αυτο-ύπνωση εμπνευσμένη από το φάρμακο νικοτίνη. Σας προτείνω το εξής. Συνεδρίες ηλεκτροθεραπείας, βελονισμός, μαζί με χημικά. Αυτό θα πρέπει να σας βοηθήσει συγκεκριμένα. Θα βελτιώσει τις διαδικασίες σκέψης όχι μόνο εσάς, αλλά και των μαθητών σας.
  Ο αξιωματικός ρώτησε:
  - Τι, έχεις ήδη μεθόδους;
  Η Δραχμή απάντησε με σιγουριά:
  - Κάποια πράγματα είναι προγραμματισμένα, αλλά προς το παρόν, αυτή είναι μόνο η αρχή. Στο μέλλον, η κλίμακα της έρευνας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Θα δημιουργήσουμε νέες μεθόδους, γιατί προς το παρόν είμαστε μόνο στην αρχή του μονοπατιού. Γενικά, το ανθρώπινο σώμα είναι γεμάτο αποθέματα. Ένα άτομο χρησιμοποιεί μόνο το εκατό χιλιοστό των δυνατοτήτων του εγκεφάλου και το ένα έως δύο τοις εκατό των φυσικών. Ακόμα και εμείς τα κορίτσια του Terminator απέχουμε πολύ εκατό τοις εκατό χρήση των ικανοτήτων σας.
  Ένα επιφώνημα έκπληξης ως απάντηση:
  - Ουάου, αυτό ανοίγει ευρείες προοπτικές!
  Ένα πολύ μεγαλόσωμο και πανέμορφο κορίτσι έτριψε το ένα γυμνό της πόδι στο άλλο και κελαηδούσε:
  - Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε τι! Απλά σκέψου. Ή μάλλον, μη σκέφτεσαι, αλλά πράξε!
  Οι καθηγητές διάβασαν με ανυπομονησία τι έγραψαν οι καλλονές , έμειναν έκπληκτοι με το βάθος και τη σχολαστικότητα τέτοιων φαινομενικά νεαρών πλασμάτων.
  - Λαμπρό! - είπε ο Αμπρικόσοφ. - Το σώμα σου δουλεύει στο εκατό τοις εκατό;
  - Δυστυχώς όχι! Αλλά θα αυξήσουμε τις δικές μας δυνατότητες. - είπε η Δραχμή. - Ο Θεός σμίλεψε τον άνθρωπο από πηλό, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μείνεις γλάστρα.
  Ο Abrikosov ενθάρρυνε:
  - Πολύ πνευματώδης! Αλλά γενικά. - Χαμήλωσε τη φωνή του. - Αν και αυτό δεν είναι αποδεκτό στην αυτοκρατορία μας, δεν πιστεύω στον Θεό.
  Η Νύμφη Κόμισσα κελαηδούσε:
  - Αμοιβαίως! Και ο φίλος μου έχει εμμονή με τη θρησκεία. Επιπλέον , άρχισε να κλίνει προς τον Αντβεντισμό .
  - Μην λες ψέματα δραχμής! - Η Ελίζαμπεθ εξερράγη. - Ποτε δεν το ειπα αυτο.
  
  Η νύμφη κόμισσα είπε:
  - Μα σκέφτηκα! Ωστόσο, αυτό δεν είναι τίποτα. Έχω ιδέες για το πώς να συνδυάσω τη μεγάλη εξάπλωση της χειροβομβίδας AM-200 και την πυκνότητα καταστροφής των αμερικανικών τροποποιήσεων σε σχήμα βελόνας.
  Ο καθηγητής ρώτησε:
  - Είναι περίπλοκο?
  - Όχι, είναι πολύ απλό. Δεν θα χρειαστεί αλλαγή γραμμής παραγωγής. - Είπε η υπέροχη Δραχμή αναπηδώντας στα μαυρισμένα, μυώδη πόδια της.
  Η Ελισάβετ δεν έμεινε χρεωμένη:
  - Και έχω ιδέες για το πώς να αυξήσω την αρχική ταχύτητα της σφαίρας του τουφέκι επίθεσης Obolensky, να αυξήσω τη στόχευση και να χρησιμοποιήσω θωράκιση σώματος για την παραβίαση.
  Ο καθηγητής μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, ούτε αυτό είναι κακό. Είναι σημαντικές οι αλλαγές;
  Ο ξανθός εξολοθρευτής θόλωσε:
  - Ελάχιστο!
  Λογική απάντηση:
  - Τότε δεν θα είναι πολύ ακριβό.
  - Υπάρχουν επίσης τρόποι να αυξηθεί σημαντικά η εκρηκτική δύναμη του δυναμίτη. Μικρά πρόσθετα. - Άρχισαν τα κορίτσια.
  - Νέοι τρόποι κραματοποίησης χάλυβα και ενίσχυσης θωράκισης. Μελλοντικές τεχνολογίες. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  Τα κορίτσια έδωσαν δουλειά στους καθηγητές. Τα κεφάλια τους θυμήθηκαν τα πάντα με την παραμικρή λεπτομέρεια, ωστόσο, αν ακόμη και μεταξύ των απλών ανθρώπων υπάρχουν φαινόμενα που δεν ξεχνούν τίποτα και θυμούνται γρήγορα πληροφορίες, τότε οι γενετικά βελτιωμένοι είναι ακόμη πιο ικανοί για αυτό.
  Ο Abrikosov σημείωσε:
  - Εκπαίδευσα τη μνήμη μου για πολύ καιρό. Γενικά, ένα άτομο, ειδικά υπό ύπνωση, είναι σε θέση να θυμάται τα πάντα, ακόμη και όταν βρίσκεται στη μήτρα. Ή μετά από ένα σετ ειδικών ασκήσεων, αλλά δεν έφτασα σε τέτοια ύψη. Φαίνεται ότι έχετε κάνει πολύ δρόμο.
  - Μας βοήθησαν! Γενικά, το FSB έχει συσσωρεύσει τεράστιες πνευματικές δυνατότητες. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι εκπαίδευσης ειδικών δυνάμεων και επιστημόνων, καθώς και ανεπτυγμένη φαρμακολογία. Είναι σε θέση να ανανεώσουν όχι μόνο το σώμα, αλλά και το μυαλό. - Είπε η Δραχμή.
  Ο Abrikosov σημείωσε κάτι στο σημειωματάριό του. Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Στην εποχή μου, απλά θα το έβαζες στον υπολογιστή.
  Ο καθηγητής αναστέναξε:
  - Είναι πολύ ογκώδες.
  - Στην εποχή μου, η δύναμη ενός ολόκληρου ηλεκτρονικού κλιμακίου θα ταίριαζε σε μια θήκη ρολογιού.
  - Η Ελίζαμπεθ έδειξε το βραχιόλι του υπολογιστή στο χέρι της. Και χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Σύντομα θα τα πάρεις κι αυτά . Θα βοηθήσουμε. Καταλαβαίνεις τα μικροκυκλώματα;
  Ο καθηγητής απάντησε αναστενάζοντας:
  - Προσπαθούμε! Δεν είναι πολύ εύκολο να βάλεις κάτι τέτοιο στην παραγωγή. Μάλλον στον κόσμο σου χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσεις σε αυτό το σημείο!
  Η Ελισάβετ απάντησε με πάθος:
  - Σωστά! Και για να είμαι ειλικρινής, το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογίας αναπτύχθηκε από τους Αμερικανούς. Είναι αλήθεια ότι έχουμε επίσης αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, σε μεγάλο βαθμό χάρη στα πετροδολάρια.
  Η Δραχμή έσπευσε να προσθέσει και τα γυμνά δάχτυλα των ευκίνητων ποδιών της έκαναν πραγματικά θαύματα:
  -Οι επιστήμονες σταμάτησαν να τρέχουν στο εξωτερικό. Ωστόσο, ήμασταν ανεπτυγμένοι όταν η χώρα ήταν ακόμα σχετικά φτωχή. Υπήρχαν όμως πατριώτες επιστήμονες που δεν φοβήθηκαν τις δυσκολίες.
  Ο Abrikosov, περίεργος, ρώτησε:
  -Ποιος ακριβώς ήταν;
  - Αυτή η πληροφορία ήταν κρυμμένη από εμάς. Ο λόγος είναι άγνωστος. - Είπε η Δραχμή. "Αλλά μπορεί το μυστικό εδώ να είναι πολύ σημαντικό για να το εμπιστευτούμε ακόμη και σε εμάς".
  Ο καθηγητής έγνεψε καταφατικά το ελαφρώς γκριζομάλλη του κεφάλι:
  - Λοιπόν, εντάξει κορίτσια, εφευρεθείτε και τολμήστε! Χρειάζεστε ανθρώπινο υλικό για πειράματα;
  - Όχι πρόληψη. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Τα κορίτσια έγραψαν πολύ γρήγορα, όχι μόνο με τα χέρια, αλλά και με τα πόδια, και για δύο ώρες μοιράστηκαν τεχνολογίες και τεχνικές. Γενικά η έξυπνη δραχμή παρατήρησε:
  - Είναι περίεργο που όλες αυτές οι εξελίξεις χρησιμοποιούνται τόσο αργά , ακόμη και στην πατρίδα μας. Άλλωστε μπορούμε να ανεβάσουμε σημαντικά το επίπεδο ολόκληρου του στρατού μας. Και δεν θα έβλαπτε οι άνθρωποι να αναπτυχθούν διανοητικά. - Η νύμφη σήκωσε το πόδι της και στριφογύρισε τα εύστροφα γυμνά της δάχτυλα με βερνικωμένα νύχια στον κρόταφο της. Κατά τα άλλα, πολλοί μαθητές πιστεύουν ότι το Battle on Ice είναι αγώνας Ρωσίας - Καναδά.
  - Καναδάς! Τώρα επαρχία των Η.Π.Α. Οι άτυχοι άνθρωποι, τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός, ή μάλλον το εξήντα τοις εκατό, είναι φυλακισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. - είπε ο καθηγητής Abrikosov. - Ωστόσο, στον κόσμο σας, αυτή είναι μάλλον μια εντελώς πολιτισμένη χώρα.
  - Και αρκετά πλούσιος! Στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφεραν να μας παραμερίσουν. - Η Ελίζαμπεθ χτύπησε τη γλώσσα της. - Μα αυτό συμβαίνει γιατί οι υπάλληλοι έκλεψαν πάρα πολλά. Την περίοδο της κρίσης οι κλοπές άρχισαν να αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Αν και είμαι Χριστιανός, πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που κλέβουν θα πρέπει να καρφώνονται στο ξύλο.
  Και το κορίτσι ξανακούμπησε, αυτή τη φορά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τόσο δυνατά που ένα κουνούπι έπεσε νεκρό.
  - Καλή ιδέα, αν και μόνο ο φόβος δεν αρκεί! - Παρατήρησε ο καθηγητής. Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος πρέπει να είναι καλά προνοημένος, τότε δεν θα χρειαστεί να κλέψεις.
  Η Δραχμή συνέχισε να γράφει με τα χέρια της και, που επίσης έκανε εντύπωση, με τα χαριτωμένα πόδια της, ευκίνητη, σαν πατούσες μαϊμού:
  - Γνωρίζω τις πιο πρόσφατες τεχνικές ύπνωσης.
  - Αυτό είναι ένα επιστημονικό φαινόμενο, αλλά απαιτεί ένα συγκεκριμένο χάρισμα. - είπε ο Abrikosov. - Αλλά ο ψυχισμός σου είναι πολύ σταθερός για να βάλεις τα κορίτσια σε έκσταση. Ωστόσο, προτείνω την αυτο-ύπνωση, θα σας ξυπνήσει επιπλέον ικανότητες.
  - Υπέροχη ιδέα, σίγουρα θα τη δοκιμάσουμε. - είπε η Ελίζαμπεθ. - Οι ικανότητές μας θα αυξηθούν.
  Τα κορίτσια έπρεπε να εξηγήσουν κάποιες λεπτομέρειες, τόσο μικροκυκλώματα όσο και τεχνολογία αεροσκαφών. Συγκεκριμένα, τι είναι οι υπερ-τζετ κινητήρες, οι αναλογίες των προσθέτων στην πανοπλία. Πώς λειτουργεί η δυναμική προστασία και πολλά άλλα. Ο διάβολος είναι στις λεπτομέρειες, καθώς οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας προσπάθησαν κάποτε να περιγράψουν τις αρχές λειτουργίας μιας χρονομηχανής, ενώ σιωπούσαν για τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες. Κάποιος μπορεί επίσης να θυμηθεί τη θεωρία του μαρξισμού, όπου, το πιο σημαντικό, το κριτήριο για την επιλογή της ελίτ της εργατικής πρωτοπορίας δεν είχε διευκρινιστεί. Ο Λένιν έγραψε πενήντα πέντε τόμους, αλλά έμεινε σιωπηλός για το κύριο πράγμα. Ο Στάλιν ενήργησε αδέξια, αν και, γενικά, έθεσε τα σωστά καθήκοντα για τον εαυτό του. Γενικά, η οικονομία της αγοράς έχει εξαντληθεί• η σχεδιασμένη οικονομία είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος το απέδειξε αυτό, αν και όχι πλήρως. Οι ίδιοι Αμερικανοί παρήγαγαν σχεδόν τρεις φορές περισσότερα αεροσκάφη από την ΕΣΣΔ και πιο ακριβά. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να έχουν πολλές φορές λιγότερα πυρομαχικά σε άρματα μάχης, αν μετρήσουμε τα αυτοκινούμενα όπλα , ενώ η ΕΣΣΔ έχει πλεονέκτημα στο πυροβολικό και τους όλμους, αλλά περίπου τα μισά πολυβόλα.
  Η Δραχμή σχεδίασε ένα διάγραμμα:
  - Τέτοια μονοπλάνα μπορούν να κατασκευαστούν από αφρό πολυστυρενίου. Φθηνό και ελεγχόμενο με ένα απλό joystick. Ένα πολύ προοδευτικό σύστημα ελέγχου, χάρη σε αυτό, τα αεροπλάνα και οι δεξαμενές αποκτούν πρόσθετη απόδοση. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα απόκρισης, δεν χρειάζεται να τραβήξετε το μοχλό, αρκεί μόνο το πάτημα ενός κουμπιού. Το έχετε ήδη κατακτήσει αυτό.
  Ο καθηγητής έγνεψε ζωηρά:
  - Ναι, φαίνεται προοδευτικό.
  - Επιπλέον, το όνειρο του Χρουστσόφ να καλλιεργήσει καλαμπόκι στον Αρκτικό Κύκλο έγινε πραγματικότητα μετά τη μεταμόσχευση του γονιδίου της φώκιας στο στάχυ. Γνωρίζω τη φόρμουλα του και πώς συντίθεται. "Η Δραχμή, με τα γυμνά δάχτυλα των εύστροφων ποδιών της, το δέρμα των ποδιών της να έλαμπε από το μαύρισμα, πέταξε την τσίχλα στο στόμα της• της ήταν διπλά ευχάριστο, να λάμπει με την εξυπνάδα της και ταυτόχρονα να νιώθει κάτι ελαστικό. και γλυκιά με τη γλώσσα της.
  - Δεν είναι επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα; - ρώτησε ο καθηγητής.
  Αυτή τη φορά η Ελισάβετ απάντησε:
  - Οχι! Επιπλέον , το γονίδιο του χοίρου εισήχθη στο καλαμπόκι, γεγονός που το έκανε να αναπτύσσεται πιο γρήγορα και να περιέχει περισσότερα θρεπτικά συστατικά.
  Ο έξυπνος σύζυγος Abrikosov ρώτησε:
  - Τι γίνεται με το γονίδιο του αρουραίου για τη γονιμότητα;
  Το ξανθό κορίτσι παρατήρησε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, οι ακρίδες είναι καλύτερες. Θα είναι πιο αποτελεσματικό. Γενικά, η ανάμειξη γονιδίων είναι μεγάλη πρόοδος. Σκεφτόμουν ακόμη και να δουλέψω με τον εαυτό μου.
  Ο καθηγητής ξαφνιάστηκε ελαφρώς:
  - Κάτι ειδικά για βελτίωση; Είσαι ήδη τελειότητα. Ειδικά εξωτερικά!
  Η Ελισάβετ εξήγησε:
  - Αλλάξτε την ίδια τη δομή της πρωτεΐνης. Έχουμε μια ασυνήθιστη πρωτεΐνη, τροποποιημένη, αλλά ακόμα μια μάλλον ευάλωτη δομή.
  Ο Abrikosov σηκώθηκε :
  - Μπράβο κορίτσια. Μπορείτε να με ανανεώσετε;
  Η ξανθιά κοπέλα έγνεψε καταφατικά.
  - Θεωρητικά, αυτό είναι αρκετά πιθανό για την επιστήμη.
  - Η επιστήμη-πλήξη δεν μπορεί να διακοσμήσει τη φαλάκρα του Ίλιτς! - Δραχμή είπε ως αστείο, μια αντισοβιετική ρήση .
  Ο καθηγητής ξαφνιάστηκε:
  - Λένιν;
  Η Νύμφη Κόμισσα κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Ναι, ονόμασαν μάλιστα Πέτρογκραντ προς τιμήν του. Υπάρχει ακόμη και ένα κουκούτσι.
  Ο Λένιν γράφει από τον τάφο, μην φωνάζεις Λένινγκραντ, ήταν ο Μέγας Πέτρος που το έχτισε, όχι εγώ, το φαλακρό κάθαρμα !
  Η Ελισάβετ πρόσθεσε:
  - Ακόμα και η Βίβλος λέει για τον Λένιν: - Και ο φαλακρός τρελός θα πει ότι δεν υπάρχει Θεός.
  Και τότε η ξανθιά σκέφτηκε, μήπως μιλάμε για άλλη, αλλά και φαλακρή και ματωμένη!
  Τα κορίτσια χαλάρωσαν λίγο και άρχισαν να χορεύουν, αλλά το ειδύλλιο διέκοψε ένα απρόσμενο κάλεσμα.
  - Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι θέλει να σου μιλήσει.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή έγνεψαν καταφατικά:
  - Μπορούμε να το κάνουμε! Νομίζω ότι σε απασχολήσαμε αρκετά;
  Ο Abrikosov επιβεβαίωσε:
  - Πέρα από κάθε μέτρο. Τα κεφάλια χτυπάνε. Τόσο έξυπνα κορίτσια. Μου άρεσε ιδιαίτερα η μεταμόσχευση ζωικών γονιδίων σε φυτά. Είναι πιθανό μόνο να προκύψουν γενετικά ελαττώματα στο ίδιο το άτομο.
  - Θα τα προσαρμόσουμε όλα. - Η Δραχμή έκανε μια εκφραστική χειρονομία. - Η φύση είναι στραβή, αλλά το μυαλό του ανθρώπου είναι ισιωτικό!
  - Αυτό είναι ενάντια στον Θεό! - Η Ελίζαμπεθ φαινόταν απειλητική.
  Η Νύμφη Κόμισσα λογικά αντιτάχθηκε:
  - Αυτό είναι ενάντια στη βλακεία! Ωστόσο, όπως έχω ήδη πει, το ίδιο το γεγονός της ύπαρξής μας είναι ενάντια στον Θεό. Η πρόοδος έχει την ικανότητα να εξυψώνει έναν άνθρωπο, που σημαίνει να τον φέρνει πιο κοντά στον Παντοδύναμο!
  Η ξανθιά κοπέλα ξεκαθάρισε:
  - Το παίρνεις πολύ κυριολεκτικά.
  Ο Abrikosov τους προέτρεψε:
  - Δεν είναι καλό να αναγκάζετε τον εαυτό σας να περιμένετε πολύ για έναν ανώτερο σε βαθμό. Θα σας δώσω την πιο πρόσφατη εξακόσια Mercedes.
  - Δεν χρειάζεται, θα τρέξουμε σπίτι. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Ο καθηγητής ξαφνιάστηκε:
  -Μπορείς να προσπεράσεις αυτοκίνητο;
  Σε απάντηση, η Δραχμή τραγούδησε περιπαικτικά:
  - Λοιπόν, γιατί, γιατί, γιατί,
  Ήταν πράσινο το φανάρι;
  Όλα επειδή, επειδή, επειδή,
  Τι εραστής ήταν!
  Στην εποχή της ταχύτητας, των ηλεκτρονικών φώτων,
  Άνοιξε μόνη της,
  Για την πιο καυτή μου αγάπη,
  Το πράσινο φως ανάβει!
  Και τα δύο κορίτσια χτύπησαν τα γυμνά, χαριτωμένα, μυώδη πόδια τους και τραγούδησαν:
  Και όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν,
  Και λάμπει!
  Και όλοι τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν,
  Και παίρνει φωτιά!
  Και οι πολεμιστές χτυπούσαν ο ένας τον άλλον με τα γυμνά τακούνια τους και από αυτό έπεσαν κυριολεκτικά σπίθες με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
  Η Δραχμή είπε γρήγορα:
  Η ειλικρίνεια είναι επιλεκτική έννοια, η εξαπάτηση είναι καθολική!
  Σε τι διαφέρει το σκάκι από την πολιτική;
  Στο σκάκι το παιχνίδι είναι ίσο, αλλά στην πολιτική οι αρχές έχουν πάντα το προβάδισμα!
  Στο σκάκι υπάρχει πίεση χρόνου στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά στην πολιτική υπάρχει πάντα!
  Στο σκάκι οι θυσίες είναι εθελοντικές, αλλά στην πολιτική πάντα αναγκαστικά!
  Στο σκάκι τα πιόνια αναδιατάσσονται ένα ένα, αλλά στην πολιτική όποτε θέλουν οι αρχές!
  Στο σκάκι δεν μπορείς να κάνεις πίσω κινήσεις, στην πολιτική το κάνουν σε κάθε βήμα!
  Ένας χάρακας περιτριγυρισμένος από μη οντότητες είναι σαν μια πέτρα σε ένα πρόχειρο πλαίσιο• η αξία του θα πέσει και αναπόφευκτα θα εξασθενίσει.
  Τον θρόνο, σε αντίθεση με το κρεβάτι, τον μοιράζονται μόνο αδύναμοι !
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Το τεράστιο παλάτι της Θεάς του Κακού Κάλι ήταν γεμάτο με πολυάριθμους σκλάβους και γυναίκες, καθώς και πολεμιστές. Οι σκλάβοι, κατά κανόνα, ήταν πολύ όμορφοι, νέοι, με καμπύλες και η ενδυμασία τους εξαρτιόταν από την κατάστασή τους. Τα περισσότερα από τα κορίτσια είναι ξυπόλητα και το στήθος και οι γοφοί τους καλύπτονται ελάχιστα με λεπτές λωρίδες υφάσματος. Αλλά οι σκλάβοι ανώτερης θέσης φορούν κοσμήματα, καρφίτσες, σκουλαρίκια, χάντρες και βραχιόλια στα μπράτσα και τους αστραγάλους τους. Και στα πόδια τους είναι σανδάλια διακοσμημένα με μαργαριτάρια, και οι πιο ευγενείς σκλάβοι έχουν ακόμη και παπούτσια καλυμμένα με κοσμήματα και με ψηλά τακούνια.
  Μοιάζουν ακόμη και με ευγενείς ανθρώπους. Συνήθως, οι σκλάβοι από τα ξωτικά ή τα θηλυκά τρολ έχουν υψηλή θέση. Τα ξωτικά διαφέρουν από τους ανθρώπους μόνο στο σχήμα των αυτιών τους• είναι όμορφα, όπως αυτά του λύγκα, ενώ τα θηλυκά τρολ έχουν μεγαλύτερες μύτες σε σχήμα αετού. Και με τις φιγούρες τους και άλλα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από τα μυώδη, ανθρώπινα κορίτσια.
  Και τα ανθρώπινα κορίτσια είναι σχεδόν όλα χαμηλότερα με γυμνά, ροζ τακούνια, σχεδόν γυμνά, αλλά και πολύ όμορφα, νέα, φρέσκα και μυώδη.
  Υπάρχουν περίπου δέκα φορές περισσότερες γυναίκες σκλάβες από άντρες σκλάβους στο τεράστιο παλάτι. Και οι τελευταίοι, αυτοί είναι έφηβοι από δώδεκα έως δεκαπέντε χρονών, που φορούν μόνο μαγιό και ξυπόλητοι. Είναι επίσης όμορφα , μυώδη, με καθορισμένους μύες και πλάκες κοιλιακούς και χαριτωμένα πρόσωπα, με όμορφα κομμένα μαλλιά, συνήθως σε ανοιχτά χρώματα.
  Μεταξύ των αγοριών, μόνο λίγα έχουν υψηλότερη θέση. Φορούν σορτς, χάντρες και κοσμήματα και έχουν σανδάλια με πέτρες. Και αυτοί είναι επίσης εκπρόσωποι τρολ και ξωτικών.
  Εκτός από αυτούς τους όμορφους άνδρες και γυναίκες σκλάβες, υπάρχουν και φύλακες. Μπρούτες με κεφάλια κάπρου, ορκ που μοιάζουν πολύ με αρκούδες, μόνο πιο άσχημα. Καλικάντζαροι ύψους σχεδόν τριών μέτρων με μεγάλα αυτιά σαν τα φτερά των φτερωτών ποντικών. Υπάρχουν επίσης ξωτικά πολεμιστές με τόξα και όμορφα θηλυκά τρολ με βαλλίστρες. Και οι πιο επικίνδυνοι μαχητές: βρικόλακες με κόκκινη πανοπλία - ο φρουρός της Θεάς Κάλι.
  Επιπλέον, τα βαμπίρ, αρσενικά και θηλυκά, φέρουν ειδικά σχεδιασμένες βαλλίστρες και ξίφη με γάντζους στο τέλος.
  Η ίδια η θεά του κακού κάθεται σε έναν χρυσό θρόνο σπαρμένο με διαμάντια και άλλα κοσμήματα.
  Εξωτερικά, μπορεί να ονομαστεί όμορφη. Μόνο οι μύες είναι πολύ ανεπτυγμένοι και πολύ ογκώδεις για μια γυναίκα. Και μάλλον μακριές και αιχμηρές κυνόδοντες προεξέχουν από το στόμα. Ναι, η Θεά κάνει εντύπωση. Και στο κεφάλι της λάμπει ένα στέμμα, σαν στέμμα υφαντό από αστέρια.
  Γύρω της υπάρχουν πολλά όμορφα κορίτσια και μερικά σκλάβα αγόρια που κουνάνε θαυμαστές.
  Παίζει και μουσική. Και γίνονται παραστάσεις για να διασκεδάσουν τη μεγάλη και, ταυτόχρονα, τρομερή Θεά.
  Ένα ξωτικό κοριτσάκι, ελάχιστα καλυμμένο με λεπτές λωρίδες υφάσματος, παλεύει με δύο αγόρια με κολυμβητήρια. Οι έφηβοι προσπαθούν να της επιτεθούν. Το κορίτσι αποκρούει τις επιθέσεις τους, κρατώντας ένα σπαθί με τα δύο χέρια.
  Οι μαχητές έχουν ήδη πληγές στο σώμα τους και στάζει αίμα.
  Η θεά κάνει μια χειρονομία. Από Η φωτιά ξεσπά κάτω από τα κεραμίδια και καίει τα ξυπόλητα πόδια κοριτσιών και αγοριών. Ουρλιάζουν άθελά τους.
  Ακούγονται γέλια.
  Η θεά απευθύνεται στον βασιλιά των τρολ που κάθεται δίπλα της. Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ντυμένο με ερμίνα και κρεμασμένο με κοσμήματα.
  - Πιστεύεις ότι ο στρατός σου είναι έτοιμος να κατακτήσει το βασίλειο των ξωτικών;
  Μου απάντησε χαμογελώντας:
  - Ο στρατός μας είναι πάντα έτοιμος, ω μεγάλε. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι και τα ξωτικά είναι έτοιμα για αυτό. Όπως λένε εδώ...
  Η Κάλι διέκοψε τον βασιλιά των τρολ:
  - Δεν έχουμε καμία χρησιμότητα για άσκοπες κουβέντες! Καταλαβαίνω πώς οι δυνάμεις είναι πάντα ίσες και θέλετε να με ζητήσετε βοήθεια.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ωχ σπουδαία. Και είμαι έτοιμος να πληρώσω σε χρυσό.
  Η θεά γέλασε. Το γέλιο της ήταν από τη μια ηχηρό και όμορφο, σαν από εκατό ασημένια κουδούνια και από την άλλη τρομακτικό. Είναι ξεκάθαρο ότι και το απειλητικό τρολ ανατρίχιασε.
  Και η ενσάρκωση του κακού απάντησε:
  - Τι χρειάζομαι τον χρυσό; Έχω βουνά από αυτό το μέταλλο. Μπορείτε να μου δώσετε κάτι πιο χρήσιμο;
  Σε απάντηση ακούστηκε ένα τρίξιμο:
  - Όπως παραγγέλνεις, Μεγαλειότατε!
  Η Θεά Κάλι έγνεψε καταφατικά:
  - Όταν νικήσετε τα ξωτικά, θα στείλετε δέκα χιλιάδες σκλάβους αυτής της φυλής και χίλιους σκλάβους. Οι Υψηλοί Θεοί ενήργησαν σοφά όταν δημιούργησαν στον κόσμο μας ότι ανάμεσα στους ανθρώπους, τα τρολ και τα ξωτικά υπάρχουν δέκα φορές περισσότεροι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου από τους δυνατούς.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Ναι, οι Θεοί ενήργησαν σοφά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα αιώνια νεαρό κορίτσι. Εμείς, τα τρολ και τα ξωτικά, δεν γερνάμε!
  Η Θεά Κάλι βρυχήθηκε:
  - Μα οι άνθρωποι γερνούν, εκτός κι αν τους κάνουμε σκλάβους μας. Πολλές γυναίκες φοβούνται τόσο πολύ από την προοπτική να μετατραπούν σε άσχημες, καμπούρες, τσαλακωμένες ηλικιωμένες που οικειοθελώς πάνε στη σκλαβιά και συμφωνούν να τους σημαδέψουν με το σήμα της παπαρούνας. Έχουν χάσει πλέον την ελευθερία τους, αλλά είναι νέοι, υγιείς και ευδιάθετοι εδώ και αρκετούς αιώνες. Αλλά για να γίνει μια γυναίκα γριά, αυτό είναι μεγάλη στεναχώρια• δεν μπορεί να είναι χειρότερο!
  Δύο αγόρια με μαγιό άρχισαν να κάνουν μασάζ στα πόδια της Θεάς ακόμα πιο δυναμικά. Ήταν και αυτοί άνθρωποι από τους σκλάβους. Όμορφοι, πολύ μυώδεις έφηβοι. Σχεδόν γυμνό, αλλά στους καρπούς και τους αστραγάλους υπάρχουν βραχιόλια από χρυσό και πλατίνα, διακοσμημένα με πέτρες.
  Είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν για αρκετούς αιώνες, παραμένοντας αγένειοι νέοι, υγιείς, δυνατοί και χαρούμενοι. Είναι αλήθεια ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εθελοντικό.
  Ωστόσο , είναι πολύ καλύτερο να κάνετε μασάζ στα σώματα όμορφων γυναικών. Και όχι μόνο η Κάλι, αλλά και τα ξωτικά, και τα θηλυκά τρολ, ή ακόμα και οι νύμφες, παρά, για παράδειγμα, να εργάζονται σε λατομεία.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ επιβεβαίωσε:
  - Και οι δούλες και οι δούλες θα είναι στη διάθεσή σου, ρε κυρά!
  Η Κάλι πρόσθεσε:
  - Και, φυσικά, θα στείλετε είκοσι πέντε κάρα φορτωμένα με χρυσό και πολύτιμους λίθους επιπλέον. Πρέπει να πληρώσεις για όλα!
  Και η Θεά του Κακού πήρε και άρπαξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της τη σκλάβα από τη μύτη. Ούρλιαξε από τον πόνο. Αλλά, φυσικά, έγραψε στο Twitter:
  - Σας ευχαριστώ κυρία!
  Η Κάλι διέταξε:
  "Μαστίγιο το αγόρι τώρα". Επιπλέον, κρεμάστε τον στο ράφι. Αυτό θα μας διασκεδάσει.
  Πράγματι, ένα ράφι εμφανίστηκε στον αέρα. Και δύο κορίτσια ξωτικά, μόλις καλυμμένα με κλωστές πολύτιμων λίθων, έσυραν το αγόρι στην εκτέλεση. Ο έφηβος ήταν, θα έλεγε κανείς, πολύ όμορφος, με σώμα που είχε τέλειο μυϊκό ορισμό, αλλά ήταν ιδιαίτερα ωραίο να μαστιγώνεις κάποιον τέτοιο.
  Ταυτόχρονα, εκτός από το χτύπημα, μπορείτε να χαλαρώσετε και με άλλο τρόπο. Ένα κορίτσι μονομάχος παλεύει ενάντια σε μια αρκούδα με δόντια. Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και δύο κορίτσια. Ο ένας με δίχτυ και τρίαινα και ο άλλος με σπαθί και στιλέτο. Και το πανέμορφο ξωτικό χτυπάει με μαστίγιο το ημίγυμνο σκλάβο. Το κουνάει και ένα χτύπημα πέφτει στο συρματόσχοινο, μαυρισμένο σώμα της όμορφης έφηβης. Και σταγόνες ιδρώτα και αίματος πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Αυτή είναι η παράσταση. Και το όμορφο αγόρι μαστιγώνεται, και τα κορίτσια παλεύουν με ένα εξωτικό θηρίο που ζυγίζει σχεδόν έναν τόνο, και για να μην πω ότι είναι αδέξιο. Αλλά τα κορίτσια είναι ξωτικά που είναι πιο γρήγορα και πιο δυνατά από τους απλούς ανθρώπους. Και πολύ έμπειρος. Και πηδούν πολύ επιδέξια, αποφεύγουν όταν τους πηδά η αρκούδα και μαχαιρώνουν με σπαθί ή τρίαινα.
  Τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα και σχεδόν γυμνά, πολύ σαγηνευτικά.
  Και το δούλο μαστιγώνεται αλύπητα. Αλλά αυτό δεν φτάνει στη θεά Κάλι και διατάζει:
  - Ψήστε τις γόβες αυτού του αγοριού!
  Το κορίτσι των τρολ έφερε έναν πυρσό στα γυμνά πόδια του εφήβου. Και θα το πάρει και θα ουρλιάσει. Πονάει όταν η φωτιά γλείφει τις γυμνές φτέρνες σου.
  Και μυρίζει πολύ ωραία, σαν αρνί που ψήνεται. Αυτό είναι αξιοθαύμαστο.
  Η θεά του κακού Κάλι χαμογελά , είναι πολύ ευχαριστημένη.
  Αλλά ανάμεσα στα σκλάβα αγόρια υπάρχει ένα ιδιαίτερο. Είναι ξυπόλητος και με κολυμβητήρια, αλλά στο κεφάλι του έχει ένα σκουφάκι με καμπάνες. Αυτό το αγόρι παίζει το ρόλο ενός γελωτοποιού. Μοιάζει σαν να είναι δώδεκα χρονών, αλλά στην πραγματικότητα είναι τόσο μεγάλος που μετράει χιλιάδες χρόνια. Ακόμη και η ίδια η θεά Κάλι μερικές φορές τον συμβουλεύεται, και μερικές φορές μαστιγώνει προσωπικά αυτό το αγοροκόριτσο ή ακόμα και του καίει τις γυμνές φτέρνες του. Αλλά σε αυτό το αγόρι, μετά από λίγα λεπτά, οι πληγές επουλώνονται χωρίς ίχνος. Και είχε τόσες πολλές περιπέτειες που δεν μπορούσε να πει ένα παραμύθι ή να τις περιγράψει με ένα στυλό.
  Αυτό είναι ένα πράγμα που κυριολεκτικά αναβοσβήνει μπροστά στα ζαφείρια μάτια ενός πολύ μυώδους και δυνατού αγοριού.
  Το αρχηγείο διοίκησης SATO και ο Arnold Schwarzkoff λάμβαναν όλο και περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της επιχείρησης μάχης. Αρκετοί κορυφαίοι διοικητές του Κόκκινου Στρατού των Εργατών και των Αγροτών πρόδωσαν τον αρχηγό τους και την ιδέα των Μπολσεβίκων, διατάζοντας τους στρατούς τους να καταθέσουν τα όπλα.
  Στα δυτικά της Ekraina, ο ντόπιος πληθυσμός υποδέχτηκε τα στρατεύματα SATO ως απελευθερωτές και επιδίωκαν να τερματίσουν τη δικτατορία των Μπολσεβίκων. Αυτό τους ενθουσίασε και τους έστησε για νέες εξελίξεις.
  Το κέντρο υπολογιστών έλαβε νέες πληροφορίες. Η τρισδιάστατη προβολή έδειχνε την Ekraina με τη μορφή μιας ολόκληρης σειράς καρτών, πολύχρωμων και πολύχρωμων. Η ίδια η κύρια οθόνη δείχνει τη λεπτομερή θέση όλων των μονάδων, τον αριθμό του προσωπικού, τα όπλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της φθοράς του υλικού, καθώς και την υγεία των στρατιωτών.
  Στη συνέχεια, ο υπολογιστής ανέλυσε τις δικές του απώλειες και τις ζημιές του εχθρού. Μέχρι στιγμής, η ισορροπία δυνάμεων ήταν συντριπτικά υπέρ της SATO. Επιπλέον, ο αριθμός των προδοσών εναντίον του Βλαντιμίρ Σταλίεβιτς αυξανόταν. Καμία χώρα στον κόσμο, εκτός από το μη αναγνωρισμένο Ισλαμικό Κράτος, δεν παρείχε υποστήριξη στη Σοβιετική Μπολσεβίκικη Δημοκρατία της Νέας Γκρόσια . Στο Κρεμλίνο, η στάση παρέμεινε ψυχρή και κρυφά εχθρική, και τα μέσα ενημέρωσης συνέκριναν τον Λένινσταλ με τον πατέρα Μάχνο.
  Και γενικά, η ιδέα της εξουσίας χωρίς χρήματα και οποιαδήποτε ιδιωτική και προσωπική περιουσία φαινόταν πολύ εξωτική για να την αποδεχτεί η ελίτ.
  Οι αποτυχίες στις πρώτες συγκρούσεις με τον στρατό του Σατόφ έπαιρναν το δικό τους βάρος. Ο εχθρός είναι δυνατός και υπολογίζει τις κινήσεις του ηλεκτρονικά, και η δορυφορική επιτήρηση έκανε δυνατή την προβολή της πρώτης γραμμής και όλων των κινήσεων τόσο μέρα όσο και νύχτα. Και οι ευκαιρίες για επιτεύγματα μειώνονταν ραγδαία.
  Ωστόσο, για παράδειγμα , το αγόρι Vladimir Terkin ( αυτό ήταν το όνομα του σημερινού γελωτοποιού σε μια από τις αποστολές!) είχε εντελώς διαφορετική άποψη. Το αγόρι ανέβηκε στο Tigrov με ένα σκούτερ. Οι Φαντερίτες έχουν ήδη βασιλέψει σε αυτή την πόλη και έχουν φτάσει οι πρώτες στήλες από τον στρατό του Σατόβ. Έγινε ένα είδος ανακατάκτησης πρώην εδαφών.
   Ο ανιχνευτής κατάλαβε ότι το νεαρό της ηλικίας του δεν θα βοηθούσε πραγματικά να ηρεμήσει την επαγρύπνηση των τοπικών αστυνομικών. Υπάρχουν πολλά συντάγματα αγοριών στον Κόκκινο Στρατό, και ίσως είναι πολύ πιο επίμονα και αφοσιωμένα στην υπόθεση του μπολσεβικισμού από τους ενήλικες εμπορευματοποιούς που έχουν χάσει τη ρομαντική τους διάθεση.
  Πράγματι, όταν είσαι παιδί , τα χρήματα για σένα είναι κάτι σχεδόν αφηρημένο. Αλλά οι ενήλικες τους αντιμετωπίζουν με ευλάβεια, συχνά ακόμη πιο ακριβά από ό,τι συμπεριφέρονται στη ζωή, ειδικά στη ζωή κάποιου άλλου. Ο Βλαντιμίρ γοητεύτηκε από τον ρομαντισμό, την επιθυμία να οικοδομήσει έναν κόσμο στον οποίο τα εμπορικά συμφέροντα, η κακία και η βία δεν θα κυριαρχούσαν. Η επιθυμία να πετύχεις κάτι πιο σημαντικό από το να είσαι απλώς μισθωτός εργάτης ή ένας άπληστος, σαρκοφάγος αιμοβόρος. Και παρόλο που ο ανιχνευτής είναι μόλις έντεκα, και σε ένα μήνα θα γίνει δώδεκα ετών, έχει τις ικανότητες ενός παιδιού θαύματος. Και το πραγματικό του όνομα και το επώνυμό του είναι πολύ γνωστά για να αναφέρονται ανοιχτά .
  Και έτσι, η όμορφη γνωστή εικόνα του Terkin, είναι εύγλωττος και αξέχαστο. Αφήστε λοιπόν το αγόρι να παίξει το ρόλο ενός παρόμοιου μοντέλου.
  Γενικά, ο άνθρωπος είναι ένα κακό πλάσμα. Για κάποιο λόγο, πολλοί διοικητές μεραρχιών έσπευσαν να συνθηκολογήσουν στις πρώτες αεροπορικές επιδρομές από τους γύπες SATO, ή να προδώσουν τους δικούς τους, λαμβάνοντας βαρέλια δολάρια. Όμως, σε κάθε περίπτωση, τώρα ο Κόκκινος Στρατός υφίσταται μεγάλες απώλειες και υποχωρεί. Σε τέτοιες συνθήκες, ο ανταρτοπόλεμος παρέχει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους.
  Μόνο στη Δυτική Ekraina είναι δύσκολο να βρεθούν τοπικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν τα λαϊκά συμφέροντα και την μπολσεβίκικη ιντιφάντα. Αλλά αν ψάξεις, θα βρεις το υπόγειο. Άλλωστε, στη σοβιετική εποχή, οι παρτιζάνοι πολέμησαν σε περιοχές που έμοιαζαν απελπιστικές για το σοβιετικό καθεστώς.
  Ο Βασίλι έκρυψε το σκούτερ του κάτω από το δέντρο και φόρεσε μοντέρνα ρούχα και αθλητικά παπούτσια. Δεν μπορείτε να πάτε στην πόλη ξυπόλητοι - θα προκαλέσει υποψίες, ειδικά επειδή είναι ακόμη Μάρτιος και έχει πολύ κρύο. Τα αγόρια από τον Κόκκινο Στρατό περιφρονούν προκλητικά τα παπούτσια και προσπαθούν να περπατούν και να τρέχουν ξυπόλητοι για όσο διάστημα είναι υγιείς.
  Αλλά γενικά , όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από το μηδέν, τότε χωρίς παπούτσια, με κάποια συνήθεια, μπορείτε να τρέξετε χωρίς περιορισμούς. Είναι, φυσικά, πιο δύσκολο στο χιόνι, αλλά ένας έμπειρος νεαρός πολεμιστής είναι αρκετά ικανός να το αντέξει για αρκετές ώρες.
  Ο Βλαντιμίρ ήταν καλά σκληραγωγημένος, επιπλέον, ο πατέρας του του δίδαξε μυστικές μεθόδους που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, έτσι ώστε τα πόδια και τα άλλα άκρα του ουσιαστικά να μην παγώνουν. Απλά πρέπει να τρυπήσετε ορισμένα σημεία με βελόνες ή να πάρετε μερικά βότανα. Παρεμπιπτόντως, στον Μεσαίωνα, πολλά αγόρια έκαναν χωρίς κανένα περίπλοκο κόλπο σε έντονους παγετούς και δεν έβηχαν καν, τρέχοντας μισόγυμνα μέσα από τις χιονοστιβάδες. Και οι φτέρνες τους, γαλαζωμένες από το κρύο, δεν γνώριζαν άλλη σόλα παρά μόνο φυσικές, ώσπου άρχισε να φαίνεται ένα μούσι.
  Ο Βλαντιμίρ σκέφτηκε μάλιστα ότι ίσως άξιζε να πάρει ένα σκούτερ, αλλά... Το αυτοκίνητο ήταν δικό του συγκρότημα και όχι σειριακής παραγωγής. Θα μπορούσαν να προκύψουν περιττές υποψίες για το πού το πήρε και γιατί. Επιπλέον, το σκούτερ είναι πραγματικά ιδιαίτερο και αναδιπλούμενο, συμπαγές και μπορεί να επιταχύνει έως και διακόσια τριάντα χιλιόμετρα την ώρα, ακόμη και να αναπηδήσει. Όχι, μια τέτοια μηχανή είναι πολύ αισθητή.
  Επιπλέον, ήθελα να περπατήσω και να ακούσω τι σκεφτόταν ο κόσμος.
   Παρά τον ρομαντισμό του, είναι ένα πολύ έξυπνο αγόρι και αναρωτιέται γιατί το φάντασμα ενός μεγάλου δολαρίου είναι τόσο επίμονο και δελεαστικό.
  Υπάρχουν πραγματικά άλλες, πιο ενδιαφέρουσες αξίες; Αν και, σε τελική ανάλυση, ένα άτομο ευχαριστεί με μεγάλη χαρά τη φύση και το μαμωνά του.
   Το αγόρι περπάτησε, σφυρίζοντας την αμερικανική, γενναία πορεία. Οπότε καμία υποψία. Όντας ένα αρκετά μεγαλόσωμο αγόρι, φαινόταν μεγαλύτερος από τα χρόνια του και μπορούσε εύκολα να περάσει για έναν έφηβο από μια τοπική φιλοδυτική οργάνωση νεολαίας.
  Είχε ακόμη και ένα ασορτί περιβραχιόνιο με κεφάλι φιδιού πάνω του. Δηλαδή ο Οφιούχος!
  Πώς φαινόταν τόσο όμορφος! Ένα κούρεμα με μισό κουτί και ξανθά μαλλιά, μπορείτε να παραγγείλετε μόνοι σας για μια αφίσα - Hitler Jugent !
  Μπροστά, σε έναν σπασμένο επαρχιακό δρόμο, μια ηλικιωμένη γυναίκα τραγουδά . Σέρνει ένα τεράστιο σακίδιο που μοιάζει να ετοιμάζεται να τη συντρίψει. Αναρωτιέμαι τι πρόσθεσε εκεί η γριά; Ίσως σέρνει κάτι φαγώσιμο προς πώληση στην πόλη των Τίγρης; Θα χρειαστεί να επισκεφθείτε και να κάνετε αναγνώριση.
  Η τελευταία φράση αποδείχθηκε τόσο παράλογη που το αγόρι άθελά του γέλασε και επιτάχυνε το βήμα του. Τα πόδια σε μοντέρνα αθλητικά παπούτσια δεν είναι συνηθισμένα να είναι καυτά, και αυτό είναι δυσάρεστο. Αν και, φυσικά, φαίνεται πιο πλούσιος έτσι . Και μετά, όταν το απόσπασμά τους μπήκε στη Σλοβενία, που δεν ήταν καθόλου φτωχή, κοίταξαν με συμπάθεια και φόβο το ξυπόλητο απόσπασμα των αγοριών. Σαν να ήταν τρελοί, ή εντελώς εξαθλιωμένοι. Και τα αγόρια έκαναν ένα γρήγορο βήμα, έτσι που η χιονοστιβάδα τσάκισε. Χαμογέλασαν, χωρίς να δίνουν σημασία στις κόκκινες φτέρνες τους από τις χιονοστιβάδες και τα μπλε δάχτυλα των ποδιών τους. Και κοιτάζοντας τις σκληρές τους ματιές και τις σφιχτά σφιγμένες γροθιές τους, έτοιμοι να γελάσουν, έστριψαν το στόμα τους από φόβο και κοίταξαν μακριά με φόβο.
  Αλλά αυτή η γιαγιά φαίνεται να είναι εντελώς εξαντλημένη. Ο Βλαντιμίρ τσακίστηκε, γιατί η ηλικία παραμορφώνει τόσο άγρια τις γυναίκες. Εξάλλου, τα κορίτσια είναι όμορφα και οι μεγαλύτερες κυρίες γίνονται ανατριχιαστικές.
  Είναι σαν το ζαρωμένο δέρμα, οι εξογκώματα, ή κάτι τέτοιο, να μην είναι αισθητικά ευχάριστο. Και πού κοιτάζει ο Θεός σε αυτή την περίπτωση; Γιατί του αρέσει τόσο η απόλυτη ασχήμια; Τι γίνεται με την αίσθηση της αισθητικής;!
  Λοιπόν, εντάξει, θα έρθει η ώρα, και θα τακτοποιήσουν με τον Θεό, θα τον κάνουν να απαντήσει για όλη την κοροϊδία της ανθρωπότητας. Στο μεταξύ, ας βοηθήσουμε τη γριά, δεν φταίει που έγινε τόσο άσχημος.
  Ο Βλαντιμίρ πήδηξε στη γιαγιά και ρώτησε με ευγενικό τόνο στα ουκρανικά:
  - Βλέπω ότι είναι δύσκολο για σένα, μπορώ να βοηθήσω;
  Η ηλικιωμένη γυναίκα αποσύρθηκε από το αγόρι και σφύριξε θυμωμένα:
  - Μην τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου, φρικιό! Νομίζεις ότι δεν ξέρω ότι κούνησες τα χόρτα μου.
  Η γιαγιά άρχισε να κουνάει το ραβδί και το γεμάτο σακίδιο της άνοιξε. Ο Βλαντιμίρ έπιασε μια έντονη μυρωδιά μπογιάς από μακριά, και τώρα τα μάτια του γύρισαν διάπλατα. Φύλλα μαραμένου λάχανου, αδέξια βαμμένα πράσινα, κολλημένα έξω από το ευρύχωρο σακίδιο. Και κάποιος ηλίθιος ζωγράφισε αυτό το σάπιο μέρος. Το ίδιο το σακίδιο ήταν καλυμμένο με λεκέδες και η άσχημη και θορυβώδης γιαγιά ήταν ελαφρώς λεκιασμένη.
  Η ηλικιωμένη προσπάθησε να χτυπήσει το αγόρι στο κεφάλι με ένα ραβδί, αλλά εκείνος ξέφυγε εύκολα και έκοψε άλλη μια κούνια.
  Και η γιαγιά ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Α, με κλέβουν! Ο κακός προσπαθεί να αρπάξει τους πράσινους ! Γεια, προστάτεψε το λάχανό μου!
  Ο Terkin παρατήρησε ειρωνικά:
  - Πάντα έτσι είναι! - Και τραγούδησε ο πρόσκοπος . - Όποιος βοηθά τους ανθρώπους χάνει το χρόνο του! Οι καλές πράξεις δεν μπορούν να γίνουν διάσημες!
  Και η γριά, μάλιστα, έμοιαζε με τον Shapoklyak, μόνο που ήταν ακόμα πιο υπέροχη και αποκρουστική, έστω και με καμπούρα. Πήρε λοιπόν το σακίδιό της, το πίεσε στο στήθος της, τόσο που η καμπουρωτή μύτη της μπήκε στα χρωματιστά λαχανόχορτα και ούρλιαξε, αν και όχι πολύ καθαρά:
  - Ω, είσαι τα λεφτά μου ! Κάσα δολάρια ! Προστασία από ληστές, από φοβερούς Μοσχοβίτες!
  Ο Βλαντιμίρ ένιωσε ξαφνικά σαν τον Στίρλιτζ, στα πρόθυρα της αποτυχίας. Το αγόρι συρρικνώθηκε αντανακλαστικά και έδειξε το δάχτυλό του στον επίδεσμο με ένα κεφάλι φιδιού και, εναλλάσσοντας καλλιτεχνικά τις λέξεις της Εκραίνιας με τα αγγλικά, είπε:
  - Είμαστε ένας οργανισμός που προστατεύει τους ηλικιωμένους σε όλο τον κόσμο! Κι εμείς είμαστε αυτοί που τους βοηθάμε, φτιάχνουμε σπίτια, και τους δίνουμε άσπρο ψωμί με βούτυρο σοκολάτας!
  Η γιαγιά ηρέμησε λίγο και ρώτησε ψιθυριστά:
  -Είσαι κατά τύχη Αμερικανός;
  Ο Βλαντιμίρ, τεντώνοντας τα χείλη του με το πιο γλυκό χαμόγελο, επιβεβαίωσε στα αγγλικά:
  - Ναι, φυσικά, εκατό τοις εκατό ! - Και βλέποντας αμέσως ότι η γιαγιά, στην πιο διαδεδομένη γλώσσα του κόσμου, δεν πλέκει γλείψιμο, πρόσθεσε στα Εκραίνικα. - Είμαι Αμερικανός έφηβος και ανιχνευτής!
  Η ηλικιωμένη γυναίκα επιτέλους ηρέμησε και ρώτησε με καλύτερο ύφος:
  - Και πόσες βίλες και Mercedes μπορώ να αγοράσω με τα χόρτα μου;
  Ο ανιχνευτής, συνειδητοποιώντας ότι είναι καλύτερα να μην μαλώνεις με τρελούς, απάντησε ήρεμα:
  - Πολλά απο! Τόσα πολλά!
  Αλλά η γιαγιά ήταν επίμονη και συνέχισε να ρωτάει το μυώδες και έξυπνο αγόρι πέρα από τα χρόνια του:
  - Πόσο κοστίζει αυτό?
  Ο Τέρκιν απάντησε με σοβαρό τόνο:
  - Λοιπόν, η Mercedes έρχεται σε διαφορετικές τροποποιήσεις. Όσο πιο νέα και πολυτελή είναι η μάρκα, τόσο περισσότερο κοστίζει, που σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο πράσινο!
  Η ηλικιωμένη γυναίκα, αναπνέοντας βαριά, άφησε κάτω το σακίδιο της και βόγκηξε, δείχνοντας το χρωματιστό λάχανο:
  - Δεν υπάρχουν λιγότερα από εξήντα κιλά εδώ! Φοβάμαι ότι θα πεθάνω αν φέρω τόσο πράσινο στην πόλη!
  Ο Βλαντιμίρ ήταν έτοιμος να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια, αλλά βλέποντας πόσο αναστατωμένο ήταν το πρόσωπο της άσχημης ηλικιωμένης γυναίκας, απάντησε:
  - Γιατί πρέπει να το κουβαλάς; Βρείτε έναν μοτοσικλετιστή και θα οδηγηθείτε στο Tigrov με το αεράκι και την άνεση!
  Η καμπουριασμένη γιαγιά αναστέναξε βαριά και ξαφνικά κροτάλισε με ένα δυσνόητο μοτίβο:
  - Ω , είσαι εγγονός μου... Κάλεσα τον Φιόντορ τον τρακτερτζή να έρθει σπίτι μου. Ρώτησε λοιπόν τον Ηρώδη γιατί άλειψα ανόητα με μπογιά το σάπιο λάχανο. Του εξηγώ λοιπόν, ανόητο , ότι το λάχανο και τα χόρτα είναι οι υψηλότερες αξίες στον κόσμο! Μπορείτε να αγοράσετε τα πάντα για χόρτα, Mercedes και παλάτια!
   Ο Terkin, ο οποίος, ως ταλαντούχος κατάσκοπος, ήξερε πώς να κατανοεί το νόημα και να κατανοεί την πιο άναρθρη και γλωσσοδέτη μουρμούρα, πρότεινε οξυδερκώς:
  - Ο οδηγός του τρακτέρ υποσχέθηκε να σε παραδώσει δωρεάν στο χωριό ;
  Η ηλικιωμένη γυναίκα, στρεβλώνοντας το πρόσωπό της, το κούνησε με θυμό:
  - Σχεδόν έτσι! Απλά όχι δωρεάν, κρατήστε την τσέπη σας ευρύτερη , αλλά για ένα λίτρο πουρέ! Λοιπόν, τον έστειλα με έναν ανόητο !
  Το αγόρι δεν άντεξε και γέλασε δυνατά. Πράγματι, αποδείχθηκε ξεκαρδιστικό. Η γιαγιά προφανώς άκουσε αρκετά ότι τα χόρτα και το λάχανο είναι οι υψηλότερες αξίες, αλλά, μη κατανοώντας το χιούμορ, πήρε την αργκό πολύ κυριολεκτικά. Λοιπόν, αφού μέχρι την άνοιξη αυτό το λαχανικό είχε κιτρινίσει, η επιχειρηματίας γιαγιά το έβαψε με πράσινη μπογιά.
  Αν προσθέσουμε σε αυτό, τότε μετά τη δημόσια καύση στο Tigrov όλων των τραπεζογραμματίων που δεν είχαν χρόνο να κρύψουν σε μετρητά , σχηματίστηκε ένα σημαντικό έλλειμμα, τότε είναι σαφές γιατί το δολάριο απέκτησε την υψηλότερη αξία.
  Η ηλικιωμένη γυναίκα, εν τω μεταξύ, συνέχισε να είναι ειλικρινής:
  - Λοιπόν, πριν θα είχα καλέσει ταξί μέσω του Διαδικτύου, αλλά οι Μπολσεβίκοι, για να αποσπάσουν τον ιστό του Διαβόλου, γύρισαν όλους τους τηλεγραφικούς πόλους. Και ακόμη και ένα απλό τηλέφωνο δεν ακούγεται μπιπ ! Ω, είμαι δυστυχισμένος, κάθομαι εδώ και τρέφομαι μόνο με φήμες. Ήθελα να πάω στο Μπορίσοφ, αλλά του πήραν το άλογο για τις ανάγκες του Κόκκινου Στρατού. Ο Όρεκ είχε μια τόσο δροσερή και όμορφη Mercedes, οπότε οι Μπολσεβίκοι την πλάκωσαν με βαριοπούλες. Όπως, είναι πολύ πολυτελές και όχι προλεταριακό αυτοκίνητο! Αυτοί λοιπόν, οι Αντίχριστοι, τα χάλασαν όλα. Γι' αυτό έπρεπε να σύρω μόνος μου το πράσινο λάχανο στην αγορά!
  Ο Βλαντιμίρ θεώρησε απαραίτητο να διακόψει τη φλυαρία της γιαγιάς του. Αν και συνάντησα μια τέτοια ηλικιωμένη κυρία, το ψυχιατρείο με τις μπάρες την κλαίει λαίμαργα !
  - Τα χόρτα σας δεν είναι φυσικά, κυρία...
  Η γιαγιά ταράχτηκε αμέσως:
  - Και λοιπόν?
  Ο ανιχνευτής, με δυσκολία να συγκρατήσει το κέρατο που ξέφευγε από το στήθος του, εξήγησε:
  - Και το ότι... Μπορείς να διωχθείς για βαμμένο πράσινο!
  Η ηλικιωμένη γυναίκα φοβήθηκε και έγινε μωβ, τα αδύνατα πόδια της σε κάποιο είδος παπουτσιών άρχισαν να μπλέκονται όταν η γιαγιά έκανε πίσω. Και τα γαλάζια χείλη φώναζαν:
  - Για τι? Για τι θα λογοδοτήσω;
  Ο Terkin απάντησε λογικά:
  - Δεν κουβαλάτε φυσικό λάχανο, αλλά μαραμένο λάχανο. Έτσι, προσπαθείτε να πουλήσετε ψεύτικο πράσινο σε φτηνό χρώμα! Και αυτό είναι παραχάραξη!
  Και ο ανιχνευτής έκανε τρομακτικά μάτια για τον εαυτό του.
  Η γριά άρχισε να τραυλίζει και να φλυαρεί:
  - Μη με λογοδοτήσεις. Το χρώμα είναι ακόμα πολύ φρέσκο και φυσικό. Το έφερε ο εγγονός της!
  Ο Βλαντιμίρ παρασύρθηκε, ένιωθε σαν πραγματικός Ostap Bender :
  - Άρα θα φέρουμε και τον εγγονό μας στη δικαιοσύνη για συνενοχή στην παραγωγή πλαστών χαρτονομισμάτων. Θα έχετε μια οικογενειακή φυλακή .
  Η γιαγιά αντέδρασε απροσδόκητα, πέταξε το σακίδιό της και γρήγορα έφυγε τρέχοντας φωνάζοντας:
  - Δεν είναι δικό μου! Αυτό δεν είναι καθόλου δικό μου! Δεν είναι καν δικό μου καθόλου!
  Το σακίδιο, βαμμένο με μπογιά, έμεινε στο δρόμο. Ένα ζευγάρι έφηβων παρακολούθησαν την παράσταση με το στόμα ορθάνοιχτο. Το λάχανο δεν μύριζε μόνο το πιο φτηνό δηλητηριώδες πράσινο χρώμα, αλλά και σήψη. Έτσι, δεν είχα την παραμικρή επιθυμία να μαζέψω τα βαριά σκουπίδια και να τα βάλω στην πλάτη μου.
  Επιπλέον, χάνοντας χρόνο σε μια τρελή ηλικιωμένη γυναίκα. Όμως το άγριο γέλιο των ντόπιων εφήβων δεν μπορούσε παρά να τραβήξει την προσοχή. Τα αγόρια ήταν περίπου δεκατεσσάρων ετών και αποδείχτηκαν ψηλότερα από τον Βλαντιμίρ και πολύ πιο παχιά. Αν και, φυσικά, ο Terkin, ο οποίος ήταν καλά εκπαιδευμένος στις πολεμικές τέχνες, δεν τους φοβόταν καθόλου. Απλά αφήστε τους να χώσουν το κεφάλι τους μέσα!
  Αλλά έδειχναν να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι! Ο πιο χοντρός γρύλισε:
  - Λοιπόν, την έσκασες! Ακριβώς όπως ο Κόγκαν!
  Ο Τέρκιν πήδηξε σε απάντηση και γύρισε το πικάπ στον αέρα. Μετά από αυτό, προσγειώνοντας, με ένα χαμόγελο εξολοθρευτή, απάντησε:
  - Μπορεί αυτό το τεράστιο resler να κάνει κάτι τέτοιο;
  Οι έφηβοι χαμογέλασαν γαβγίζοντας :
  - Όχι ένα ανατριχιαστικό αστείο! Ελάτε να κάνετε παρέα μαζί μας!
  Ο Terkin άρχισε να ενδιαφέρεται απλώς να κάνει παρέα με συνομηλίκους, συζητήστε μαζί τους τρέχοντα προβλήματα. Αν και από την άλλη δεν κάνει και πολύ καλά, παπαγάλισε μια αγράμματη γριά, και δεν τιμώρησε το κακό!
  Θα ήταν ωραίο να σαπουνίσουμε το πρόσωπο εκείνου που έδωσε στη γιαγιά την ιδέα για αυτό το γλυκό λάχανο με πράσινη μπογιά.
  Ο Βλαντιμίρ, όμως, ένιωσε αηδία για την καμπουριασμένη γιαγιά και γι' αυτό πρότεινε:
  - Λοιπόν, ας αναποδογυρίσουμε σωστά! Θα είναι μια πολύ δροσερή προθέρμανση!
   Τα παιδιά με μοτοποδήλατα κατευθύνθηκαν στην πόλη. Ο Βλαντιμίρ κάθισε πίσω από το πιο αδύνατο αγόρι και σφύριξε μια άλλη μελωδία. Η διάθεση, ωστόσο, ήταν ελάχιστη και νιώθεις σαν ένα εντελώς κάθαρμα .
  Στην είσοδο του Τιγκρόφ, οι Σατοβίτες είχαν ήδη στήσει το σημείο ελέγχου τους και έλεγχαν έγγραφα. Μια μικρή ουρά από αυτοκίνητα σχηματίστηκε. Τα αγόρια έχασαν αμέσως όλη τους την επίδειξη και ο χοντρός παρατήρησε με λύπη:
  - Δεν έχουμε έγγραφα μαζί μας. Θα σε στείλουν φυλακή !
  Ο Τέρκιν είπε αλαζονικά:
  - Ολα τα καλύτερα! Τότε θα τους οργανώσω ένα Μαϊντάν σε ένα κελί φυλακής!
  Τότε ένα ζευγάρι νεαρών Φαντεροβιτών βρυχήθηκε:
  - Θα πλημμυρίσουμε τη Μόσχα με αίμα και θα φτάσουμε στα Ουράλια!
  Στη συνέχεια τα μοτοποδήλατα γύρισαν, προφανώς αναζητώντας παράκαμψη. Ο Terkin μπήκε στον πειρασμό να δώσει στο νεαρό απόβρασμα ένα καλό χτύπημα , αλλά προς το παρόν ήταν καλύτερα να μην αποκαλυφθεί. Οι σκέψεις πήγαν σε διαφορετική κατεύθυνση.
  Πράγματι, αποδείχθηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν το μέρος της ΕΣΣΔ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, προκαλώντας έτσι την Ιαπωνία να πολεμήσει εναντίον της. Τι θα είχε συμβεί με μια διαφορετική ισορροπία δυνάμεων;
  Αν η Αμερική, που είναι μάλλον πολύ πιο φυσικό για μια τέτοια χώρα, ενώθηκε με τον Χίτλερ;
  Σε αυτή την περίπτωση, τους πρώτους κιόλας μήνες του πολέμου, είναι απίθανο η ιστορία να είχε παρεκκλίνει από την πραγματική. Λοιπόν, τουλάχιστον σημαντικά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, πιθανότατα, θα βοηθούσαν το Τρίτο Ράιχ το πολύ οικονομικά και με βομβιστικές επιθέσεις. Φυσικά, η είσοδος της Ιαπωνίας στον πόλεμο στην Άπω Ανατολή θα μπορούσε να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Τότε, τα σοβιετικά τμήματα θα είχαν δεσμευτεί στον πόλεμο με τους σαμουράι και δεν θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην υπεράσπιση της Μόσχας.
  Ωστόσο, αυτό μάλλον δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Στα τέλη Οκτωβρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα σταμάτησαν τη γερμανική επίθεση, παρά το γεγονός ότι τα στρατεύματα από την Άπω Ανατολή δεν είχαν φτάσει ακόμη και οι κύριες δυνάμεις περικυκλώθηκαν και καταστράφηκαν. Πρέπει να σημειωθεί ότι τα σοβιετικά στρατεύματα είχαν ένα ορισμένο περιθώριο ασφαλείας και πιθανότατα θα μπορούσαν να κρατήσουν την πρωτεύουσα σε πιο δύσκολες συνθήκες. Αν και είναι πιθανό σε αυτή την περίπτωση ο Κόκκινος Στρατός να μην είχε αρκετές δυνάμεις για μια αντεπίθεση.
   Τα αγόρια φαινόταν ότι είχαν βρει ένα ευάλωτο σημείο• ο δρόμος φυλασσόταν από ένα τοπικό παράρτημα εθνικιστών. Έφηβοι λίγο μεγαλύτεροι από τους νέους φίλους του Terkin στάθηκαν φρουροί. Χαιρέτησαν το μοτοποδήλατο τους με ουρλιαχτά και ουρλιαχτά.
  Ο μεγαλύτερος με την κατσίκα έριξε:
  - Τι μωρό είναι αυτό; Ίσως ήρθαν για να πολεμήσουν;
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν θόλωσε θυμωμένος:
  - Φανταστείτε , ναι!
  Ο αρχηγός διέταξε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, κατεβείτε από το μοτοποδήλατο ! Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για την αγορά!
  Ο ανιχνευτής πήδηξε γρήγορα και πήρε αμέσως θέση. Του φαινόταν ότι είχε γίνει πλέον η ενσάρκωση του Bruce L στην παιδική, αλλά όχι λιγότερο επικίνδυνη εκδοχή του!
  - Λοιπόν, ας βγούμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις σας!
  Ο αρχηγός, ωστόσο, δεν πολέμησε ο ίδιος, αλλά έγνεψε στο πλάι:
  - Δαίμονα, ασχολήσου μαζί του!
  Αναποδογυρίζοντας σε μια τούμπα, ένα αγόρι με κιμονό πήδηξε έξω. Επίσης, προφανώς, ένας μαχητής μεγάλωσε σαν Σπαρτιάτης , ξυπόλητος σε δροσερό καιρό και γρήγορα. Λίγο μεγαλύτερος και ψηλότερος από τον Βλαντιμίρ, αλλά και ακόμα πολύ νέος πολεμιστής, με μαύρη ζώνη.
  Ο ανιχνευτής ήταν λίγο αμήχανος. Σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσει την επόμενη τσάντα, και έτσι, εναντίον του, ένας πραγματικός επαγγελματίας, επιδέξιος, και όχι κάποιο φουσκωμένο βουνό ανόητων μυών.
  Ο Βλαντιμίρ κατάλαβε από τις κινήσεις του "δαίμονα" ότι αυτός ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και, για κάθε ενδεχόμενο, έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια, τα οποία τον εμπόδιζαν να νιώσει την επιφάνεια της γης.
  Έτσι θα μπορεί καλύτερα να πιάσει κάθε κίνηση ενός ευκίνητου εχθρού.
  Και τα δύο αγόρια στάθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο και υποκλίθηκαν. Άλλοι νεαροί Φαντεροβίτες τους περικύκλωσαν σε ρινγκ, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τη μονομαχία.
  Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς σήμα, ο αντίπαλος του Βλαντιμίρ επιτέθηκε απότομα στον αντίπαλό του στο σώμα. Ο ανιχνευτής τοποθέτησε ένα μπλοκ και ένιωσε τη μεγάλη δύναμη του χτυπήματος. Ακόμα και το γεμισμένο κότσι μου μυρμήγκιασε. Όχι, αυτή είναι πραγματικά μια μαύρη ζώνη και ένας εξαιρετικός μαχητής, και θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλες σας τις δυνάμεις για να τον νικήσετε.
  Ο δαίμονας πήγε στην επίθεση, αλλά ο Tyorkin , επίσης αρκετά έμπειρος, απέκρουσε εν μέρει και μερικώς υποχώρησε από τον εχθρό, προσπαθώντας να μην χάσει τα χτυπήματα.
  Το πλήθος των αγωνιστών γύρω φώναξε δυνατά:
  - Αυτό είναι, αυτό είναι! Σκότωσε την ξανθιά!
  - Είναι δειλός! Σκότωσέ τον!
  Ο Βλαντιμίρ ένιωσε οργή ως απάντηση και ξεκίνησε μια αντεπίθεση. Η γροθιά του εχθρού πέρασε αδιάφορα κατά μήκος του δεξιού του ζυγωματικού, αλλά ο Terkin χτύπησε επίσης τον αντίπαλό του στο στήθος, αναγκάζοντάς τον να στριφογυρίσει και να υποχωρήσει.
  Το χτύπημα χτύπησε την αντίθετη κυκλοφορία, οι αρθρώσεις του Βλαντιμίρ ήταν αποτυπωμένες στο γυμνό, μαυρισμένο, μυώδες στήθος του.
  Ο δαίμονας κοίταξε τον αντίπαλό του με σεβασμό για πρώτη φορά και μουρμούρισε:
  - Και δεν είσαι καθόλου κακός!
  Ο Terkin, τοποθετώντας ένα δυναμικό μπλοκ, απάντησε:
  - Και ακόμα πιο επικίνδυνο από όσο νομίζεις!
  Ο δαίμονας πήγε ξανά στην επίθεση. Προσπάθησε να δώσει περισσότερα χτυπήματα με τα γυμνά, αγορίστικα πόδια του, ο Βλαντιμίρ αρκετές φορές έβαλε μπλοκ με την γεμισμένη κνήμη του και γέλασε, προσπαθώντας να καλύψει τον αντίπαλό του. Όμως ξαφνικά του ξέφυγε από το χέρι και απάντησε αμέσως.
  Και τα δύο αγόρια , καθώς προχωρούσε ο αγώνας, είχαν περισσότερους μώλωπες, εκδορές και εξογκώματα. Κάποια χτυπήματα έγιναν όπως έπρεπε, παρεμπιπτόντως, σε έναν επαγγελματικό αγώνα. Αλλά η ζυγαριά, κυμαινόμενη, δεν μπορούσε να γέρνει προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.
  Ο Terkin προσπάθησε να πάρει τον εχθρό με πονηριά, αλλά ο επαγγελματίας κύριος δεν ήταν καθόλου απλός και δημιούργησε παγίδες μόνος του. Και κάθε νέα επίθεση είτε περνούσε παροδικά είτε άνθιζε σε μώλωπες στο πρόσωπο. Ωστόσο, ο ανιχνευτής επέστρεψε ό,τι έλαβε με ενδιαφέρον . Και επιτέθηκε ξανά! Ως απόκριση, λείπουν επώδυνα χτυπήματα .
  Και τα δύο αγόρια είχαν σπάσει τη μύτη και ανέπνεαν βαριά. Ο αγώνας γινόταν όλο και περισσότερο σαν αγώνας μονομάχων, ή μάχη παλαιστών . Όλο και πιο συχνά, τα αγόρια έμπαιναν σε αμπάρι και προσπαθούσαν να ταρακουνήσουν το ένα το άλλο με τεχνικές πάλης. Κόκωσαν κεφάλια, αλλά κανένας δεν υποχώρησε στον άλλο. Αυτή η σκληρή μονομαχία ήταν ένας ανταγωνισμός μεταξύ ίσων και επίμονων.
  Σταδιακά, όχι μόνο οι νεαροί αγωνιστές άρχισαν να κουράζονται, αλλά και το πλήθος που τους περιτριγύριζε. Οι κινήσεις και οι απεργίες γίνονταν όλο και πιο υποτονικές. Έτσι ο δαίμονας, με δυσκολία, αναπνέοντας βαριά, σήκωσε τον Τέρκιν στους ώμους του και τον έριξε κάτω. Όμως τα πόδια του καρατέκα υποχώρησαν και έπεσε, βάζοντας το κεφάλι του στο δυνατό πάτημα του ανιχνευτή . Ο Βλαντιμίρ εκμεταλλεύτηκε αμέσως το λάθος του ανταγωνιστή του και με τα πόδια του άρπαξε γερά τον δυνατό λαιμό του "δαίμονα" σε μια "κλειδαράδα".
  Αυτό είναι ένα κράτημα τσοκ, και μάλιστα πολύ αποτελεσματικό. Ο εχθρός σε απάντηση προσπάθησε να τον τσιμπήσει ή ακόμα και να σφίξει το πιο ευαίσθητο σημείο του άνδρα, αλλά η πίεση στους αυχενικούς σπονδύλους αποδείχθηκε τόσο δυνατή που τα χέρια του "δαίμονα" αγκάλιασαν αυτόματα τα γόνατα του αγοριού που τον στραγγάλιζε .
  Ο Terkin αύξησε την πίεση, συνδέοντας το σώμα με τα πόδια και ενισχύοντας τον μοχλό του λαιμού. Αντέδρασε απελπισμένα. Το όμορφο, αν και μελανιασμένο, πρόσωπό του άρχισε να παίρνει ένα κερασί χρώμα και η όρασή του έγινε εξαιρετικά θολή.
  Ο Βλαντιμίρ σφύριξε:
  - Χτύπα με την παλάμη σου που τα παρατάς!
  Ο "Δαίμονας" ήθελε να απαντήσει όχι, αλλά μόνο γουργούρισμα ακούστηκε από τον σφιγμένο λαιμό του. Φαίνεται ότι ήταν εντελώς συνθλιμμένος. Μια τέτοια τεχνική θα μπορούσε γενικά να αποβεί μοιραία, και στον πόλεμο ο Βλαντιμίρ έπρεπε να σκοτώσει ενήλικες και σε καμία περίπτωση μικρούς άνδρες. Μάταια λοιπόν το καρατερίκι πείσμωσε. Αν και ο Terkin λυπάται που σκότωσε τον συνομήλικό του, σχεδόν της ίδιας ηλικίας, αυτός είναι ακόμα ένας εχθρός - ένας Fanderite. Αλλά οι εχθροί δεν γλιτώνουν!
  Ο "δαίμονας" έγινε μπλε στο πρόσωπο και σώπασε. Ο Βασίλι χαλάρωσε τη λαβή του. Ο αντίπαλός του ήταν ακόμα ζωντανός, αλλά αναίσθητος για λίγο ακόμη, και ακόμη και οι εκπαιδευμένοι σπόνδυλοι του είχαν σπάσει. Ο Terkin, όμως, ήταν επίσης εξαντλημένος και δεν κατάφερε να σηκωθεί από την υπερβολική κούραση. Το αγόρι ξάπλωσε εκεί, αναπνέοντας βαριά, με το πόδι του στην πλάτη του ανάπηρου αντιπάλου του. Ο αγώνας δεν είχε τελειώσει ακόμα. Αν και οι κανόνες του αγώνα δεν είχαν συμφωνηθεί εκ των προτέρων, ο μεγαλύτερος από τους Φαντερίτες φώναξε:
  - Έλα, καταγράψτε τη νίκη στο freecall της πάλης !
  Ο Βασίλι μάζεψε τις δυνάμεις του και με μια απέλπιδα προσπάθεια έσπρωξε τον αντίπαλό του με τα χτυπημένα, γυμνά πόδια του. Γύρισε μόνο στα μισά του δρόμου. Έπρεπε να πάρω ξανά ανάσα και να πιέσω ξανά για να ξαπλώσει επιτέλους ανάσκελα το αγόρι του καράτε. Μετά από αυτό, βάζετε το πόδι σας στο στήθος σας και περιμένετε να σας πλησιάσει σιγά σιγά ο δικαστής. Ή ένας έφηβος, που επιλέγει να παίξει το ρόλο του κριτή. Μετά θα το πάρει και θα μετρήσει αντίστροφα.
   Ένα αγόρι με ένα Κοζάκο μπροστινό μπροστινό μέρος στο κεφάλι του χτυπά αργά και δυνατά. Ο Βασίλι νιώθει ανυπόμονος. Γιατί προέκυψε στο κεφάλι μου ο συσχετισμός με τη φωνή του κούκου; Στη συνέχεια, όμως, το χέρι με τα βαμμένα νύχια, που μοιάζει με κοζάκο από το Zaporozhye, κρέμεται στον αέρα και αρχίζει να πέφτει. Και ξαφνικά, στο τρίτο χτύπημα, το αγόρι καράτε τράνταξε αργά και πέταξε το γυμνό πόδι του Βασίλι από το στήθος του.
  στις τάξεις των συγκεντρωμένων αγοριών και νεαρών ανδρών. Αποδείχθηκε ότι το αστείο θέαμα θα συνεχιζόταν. Ένα αίσθημα ενόχλησης βοήθησε τον Τέρκιν να συγκεντρωθεί και κλώτσησε απελπισμένα τον ομόλογό του στο πηγούνι με την κάλτσα, γυμνή, στρογγυλή φτέρνα του.
  Έσκυψε πίσω και σιώπησε ξανά, ξαπλωμένος ανάσκελα. Και τώρα του είναι δύσκολο να σηκωθεί . Ο Βλαντιμίρ, επίσης, έχοντας βάλει την υπόλοιπη δύναμή του στο χτύπημα, δεν μπορούσε να πλησιάσει τον εχθρό.
  Κάτι θύμιζε τη μονομαχία μεταξύ Chelubey και Peresvet , όταν και οι δύο πολεμιστές: Τατάρ και Ρώσος σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα μιας απελπισμένης σύγκρουσης με δόρατα.
  Είναι αλήθεια ότι ο Peresvet παρέμεινε στη σέλα και ο Chelubey πέταξε έξω. Έτσι ο ρωσικός στρατός, με τίμημα κολοσσιαίων απωλειών, νίκησε τους Μογγόλους-Τάταρους. Και αυτό κατέστησε δυνατή την απαλλαγή από τον σκληρό ζυγό.
  Αλλά τώρα έπρεπε να μαζευτώ και να συγκεντρωθώ και να σέρνω αυτόν τον μετρητή. Μέσα από το I can't, και από την υπερβολική κούραση.
  Γενικά, ο Βλαντιμίρ, ο οποίος συμμετείχε στις πιο σκληρές μάχες στο Fonbass από τον Απρίλιο του 3014, δεν είναι ξένος στη σοβαρή σωματική άσκηση. Και γιατί είναι τόσο χαλαρός και κουτσός; Όχι, είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το γεωργιανό μυρωδάτο ψωμί να αποκαλείται η λέξη φορ!
  Ο Βλαντιμίρ ξεφύσηξε το στήθος του και τράνταξε απότομα, πλησιάζοντας τον αντίπαλό του. Κατάφερε να κυλήσει και αυτή τη φορά έβαλε την παλάμη του στους γδαρμένους μύες της ασπίδας.
  Ο ερασιτέχνης διαιτητής διαρροής τους πλησίασε ξανά. Στάθηκε εκεί για λίγο, αναποφάσιστος, και μετά ξανάρχισε να μετράει πολύ αργά και να χειροκροτεί όσο πιο δυνατά γινόταν κοντά στο αυτί του νεαρού πολεμιστή.
  Ακόμα τράνταξε στο τρίτο χειροκρότημα, και η λαβή δεν ήταν προστατευμένη . Αλλά το χέρι δεν διπλώθηκε και ο διαιτητής, κοιτάζοντας τον αρχηγό, άρχισε να μετράει ξανά.
  Αλλά και πιο αργά από πριν. Το αγόρι του καράτε συσπάστηκε ξανά.
  Ο Βλαντιμίρ προσπάθησε να σπρώξει τον κρόταφο του αντιπάλου του με τη γροθιά του, αλλά το κουρασμένο και εξασθενημένο χέρι του γλίστρησε μόνο από το ιδρωμένο κεφάλι του αντιπάλου του. Ο Τέρκιν βρέθηκε στο στομάχι του και ανέπνεε πάλι βαριά. Μετά άρχισε να σηκώνεται με τη βοήθεια των χεριών του.
  Ο αρχηγός παρενέβη απροσδόκητα στη μονομαχία, λέγοντας με φαινομενικά συμφιλίωση:
  - Εντάξει, είναι ισοπαλία! - Και άπλωσε τη φαρδιά του παλάμη στον Τέρκιν . - Έχεις δείξει ότι είσαι δυνατός πολεμιστής και σου αξίζει μια άξια θέση στη συμμορία μας!
  Ο Terkin απάντησε σε αυτό με ένα κουρασμένο βλέμμα και, δυσκολεύοντας να σταθεί στα πόδια του:
  - Κάνοντας μια μικρή παρέα μαζί σας, προσωπικά δεν με πειράζει , αλλά... Στο μέλλον, θα περιμένουμε και θα δούμε!
  Ο Βλαντιμίρ μίλησε προσεκτικά, καθώς ένιωθε ανίκανος για μια σοβαρή μάχη. Αλλά το να πεις όχι αμέσως υπάρχει κίνδυνος να πάρεις σοβαρή τσιπούρα.
  Αν και γενικά, ο Terkin θα μπορούσε να θεωρήσει ότι πέρασε τις εξετάσεις. Πολέμησε μια πραγματική μαύρη ζώνη στο καράτε και ουσιαστικά κέρδισε. Γιατί έμεινε στα πόδια του, και ο αντίπαλός του ήταν ακόμα ξαπλωμένος. Ακόμα κι αν πρόκειται για επίσημη νίκη, που δεν έχει καταγραφεί με αναμονή. Αλλά ποιος άλλος στην ηλικία του είναι ικανός για έναν τέτοιο αγώνα;
  Ο Βλαντιμίρ ένιωσε την επιθυμία να φάει, και αυτό είναι ένα σημάδι ανανεωμένης δύναμης. Μερικά κορίτσια όρμησαν στον "δαίμονα" και άρχισαν να τρίβουν το μπλε πρόσωπο του αγοριού καράτε.
   Ο αγώνας φυσικά στέφθηκε με επιτυχία και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Φέρτε ένα ποτήρι διαυγές υγρό στο Tyorkin . Ο ανιχνευτής ήταν τόσο κουρασμένος που κατάπιε όλο το περιεχόμενο του αυτοκινήτου με μια γουλιά και μόνο όταν το είχε στραγγίσει μέχρι την τελευταία σταγόνα κατάλαβε ξαφνικά ότι επρόκειτο για βότκα.
  Διακόσια πενήντα γραμμάρια αλκοόλ είναι πολλά για ένα θανάσιμα κουρασμένο παιδί και το αγόρι, μη μπορώντας να αντέξει τη δόση, έπεσε σε πραγματικό, βαθύ αλκοολικό νοκ-άουτ.
  Τα κορίτσια με δερμάτινα μπουφάν και τατουάζ τον σήκωσαν από τα χέρια και τα πόδια και τον μετέφεραν στη σκηνή. Και οι άλλοι Φαντερίτες σφύριξαν και έβγαλαν.
  Ο Terkin έπεσε σε ένα βαρύ και, ταυτόχρονα, πολύ διασκεδαστικό όνειρο.
  Γενικά, όπως συμβαίνει συχνά, πέφτεις από το τηγάνι στη φωτιά!
  Και τώρα είναι ένα πολύ μυώδες αγόρι με πολύ βαθιά τραβηγμένους μύες παιδικού, αλλά που θυμίζει σώμα από χυτό ατσάλι. Και είναι ικανός για πολλά.
  Ο Terkin, φυσικά, δεν θα δεχόταν ποτέ τη μοίρα του γελωτοποιού της Θεάς του Κακού Κάλι αν δεν είχε εκπληρώσει το ειδικό καθήκον της Θεάς της Αγάπης Λάντα. Και προς το παρόν έπρεπε να ανεχτεί τον ρόλο του γελωτοποιού με αυτή τη Θεότητα της Κόλασης.
  Εδώ είναι ένα σκλάβο που βασανίστηκε μέχρι θανάτου. Μετά το μαστίγιο, τα θηλυκά τρολ και τα ξωτικά του χτυπήθηκαν με καυτό σύρμα. Και μετά έσπασαν όλα τα παϊδάκια με τσιμπίδες κόκκινες από τη ζέστη. Πόσο σκληρό και άγριο είναι αυτό.
  Και τα δύο ξωτικά, έχοντας δεχτεί αρκετές ελαφριές πληγές, τελείωσαν επίσης την αρκούδα με τα δόντια της σπαθιάς, τερματίζοντας τη μάχη. Και τη σκλάβα με το εσώρουχο, που είχε βασανιστεί μέχρι θανάτου, την σήκωσαν από το πλευρό με ένα γάντζο και την έσερναν να την κατασπαράξουν άγρια θηρία.
  Ο Βλαντιμίρ αναστέναξε, όπως πάντα βασίλευε η σκληρότητα και η βία.
  Τα κορίτσια των μονομάχων έφυγαν. Μετά από αυτούς, τα αγόρια άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους. Πέντε παιδιά φορούσαν κόκκινα μαγιό και άλλα πέντε ήταν με μαύρα. Αγόρια δώδεκα ή δεκατριών ετών δεν είχαν άλλα ρούχα. Ήταν οπλισμένοι με σπαθιά και στιλέτα. Και δέκα νέοι μονομάχοι πολέμησαν στη μάχη.
  Αμέσως χύθηκε αίμα και εμφανίστηκαν πληγές στα μαυρισμένα, μυώδη κορμιά.
  Επιπροσθέτως, οι σκλάβες άρχισαν να ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα από χάλκινα καλάθια με ασημένια φτυάρια κάτω από τα γυμνά πόδια των αγοριών. Τα πόδια των νεαρών μονομάχων κάηκαν και ούρλιαξαν.
  Η θεά Κάλι χαμογέλασε, της άρεσε πολύ να βασανίζει τα αγόρια και να τα βασανίζει και να τα κοροϊδεύει. Και αυτό την άνοιξε πραγματικά. Στην πραγματικότητα, τα αγόρια σε μια ηλικία που τα γένια δεν έχουν ακόμη μεγαλώσει είναι πολύ όμορφα και το δέρμα τους είναι τόσο λείο, τρυφερό και είναι τόσο ευχάριστο να το βάζεις φωτιά, ή να το κόβεις με ένα μαστίγιο ή να το σφίγγεις με τσιμπίδα . ή τρυπήστε το με μια βελόνα. Και όταν ένα ανθρωπάκι ουρλιάζει από τον πόνο με την κουδουνίσια φωνή του, είναι τόσο γλυκός ήχος και άρωμα που είναι αδύνατο να το πει κανείς σε ένα παραμύθι ή να το περιγράψει με στυλό.
  Ο πόνος κάποιου άλλου είναι τόσο γλυκός. Ειδικά αν βασανίζετε ένα όμορφο, όμορφο, μυώδες και υγιές αγόρι. Και δεν είναι κακό να βασανίζεις ένα κορίτσι. Αλλά είναι πάντα πιο ευχάριστο για ένα θηλυκό να βασανίζει ακόμα και ένα μικρό αρσενικό.
  Τώρα όμως τα αγόρια κόβονται και σκοτώνονται μεταξύ τους, όπως ακριβώς αρέσει στη Θεά του Κακού Κάλι.
  Και όταν η γυμνή σόλα ενός μικρού άνδρα στέκεται πάνω σε ένα κομμάτι κάρβουνο. Σε μια τρυφερή ηλικία, τα πόδια των αγοριών είναι χαριτωμένα σε σχήμα και όχι τόσο τραχιά όσο των ενήλικων ανδρών και το δέρμα είναι λείο, καθαρό και δεν καλύπτεται με άσχημα μαλλιά.
  Γι' αυτό στην Κάλι αρέσει πολύ να βασανίζει χαριτωμένα αγόρια, είναι πολύ πιο ευχάριστο και ευχάριστο αισθητικά.
  Αλλά μπορείτε να δείτε ότι η μάχη είναι αρκετά φευγαλέα. Στα αγόρια δεν δόθηκαν καν ασπίδες, που θα τους επέτρεπαν να παρατείνουν τη μάχη. Και τώρα ο νικητής είναι στα πόδια του, μένει μόνο ένα αγόρι με κόκκινα μαγιό. Και τότε είναι τόσο πληγωμένος που δεν υπάρχει χώρος ζωής στο μυώδες σώμα του.
  Η θεά Κάλι διέταξε:
  - Δίνω ζωή στον νικητή - τελειώστε τα υπόλοιπα!
  Οι σκλάβες άρχισαν να φέρνουν δάδες στα γυμνά πόδια των ηττημένων αγοριών. Όσοι έμεναν ακίνητοι, τους έπιαναν τα πλευρά με γάντζους και τους έσερναν για να ταΐσουν το θηριοτροφείο. Και εκείνοι που ούρλιαζαν τελείωσαν με τόξα ξωτικών, ή θηλυκά τρολ με μπουλόνια βαλλίστρας. Ναι, αυτή είναι μια βάναυση αναμέτρηση.
  Οι φλόγες έγλειφαν τα θανάσιμα τραυματισμένα πέλματα των σκλάβων αγοριών, αλλά πλυμένα πριν από τη μάχη.
  Με τη χάρη της κακιάς Θεάς, στο μόνο ζωντανό αγόρι δόθηκε ένα κέικ σοκολάτας και το άτυχο παιδί μονομάχος το δάγκωσε. Και ένιωσα καλύτερα και υποκλίθηκα στους καλεσμένους και στην αυτοκράτειρα της κόλασης.
  Μετά από αυτό, με ένα μάλλον σταθερό βάδισμα, πήγε σπίτι.
  Η Θεά Κάλι σημείωσε:
  Έτσι είναι ο κόσμος αναστατωμένος,
  Η μοίρα είναι ένας τόσο ανελέητος νόμος...
  Για τα αγόρια η ζωή δεν έχει αξία,
  Και απλά τους επιτρέπεται να μπουν στο στυλό!
  Μετά από αυτό, μια άλλη μονομαχία ... Αυτή τη φορά ένα ξωτικό κορίτσι με τρία ξίφη μάχεται εναντίον δύο ανθρώπινων αγοριών. Στα αγόρια, περίπου δέκα ή έντεκα ετών, έδιναν ξύλινα ραβδιά ως όπλα. Σε μαγιό και αδύνατα, μοιάζουν με θύματα. Το ξωτικό είναι πολύ μυώδες, όμορφο και ευκίνητο. Τα μαλλιά της, σαν τη φλόγα μιας ολυμπιακής δάδας, κυματίζουν στον άνεμο. Αν και υπάρχουν μόνο τρία αγόρια-σκλάβοι, οι πιθανότητές τους δεν φαίνονται σημαντικές. Πιο συγκεκριμένα , είναι τρεις από αυτούς εναντίον ενός κοριτσιού. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι είναι έμπειρη και δυνατή. Πέταξε ένα βότσαλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το έπιασε. Μετά το συνέθλιψε σφίγγοντας τα δάχτυλα των κάτω άκρων της, δείχνοντας κολοσσιαία δύναμη.
  Η Θεά Κάλι σημείωσε:
  "Δεν είναι πολύ αδύναμοι οι αντίπαλοί σου, Άρτεμις;"
  Το κορίτσι, αρκετά ψηλό για ξωτικό, έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, τα αγόρια είναι μικρά. Αυτά είναι ακόμα απλά παιδιά και είναι αδύνατα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλω τουλάχιστον τους εφήβους εναντίον μου;
  Η Αυτοκράτειρα της Κόλασης γέλασε και απάντησε με βροντερή φωνή:
  - Αυτή είναι ακόμα μια εύκολη προθέρμανση για εσάς. Μπορείτε απλά να τα πάρετε και να έχετε μια καλή προπόνηση! Και τότε, Άρτεμις, θα χρειαστεί να δώσεις μια σοβαρή μάχη, ρισκάροντας τη ζωή σου!
  Το ξωτικό υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Και αυτός ο αγώνας θα γίνει, είμαι σίγουρος!
  Το σήμα ακούστηκε και τα αγόρια κόρναραν. Και άρχισε η μάχη. Τρία αγόρια, κουνώντας μπαστούνια και αναβοσβήνουν τα μικρά, γυμνά τακούνια τους, όρμησαν στο ξωτικό. Έτρεξε τον μύλο με τα σπαθιά της και τα αγόρια πέταξαν από τα πόδια τους. Αλήθεια, πήδηξαν αμέσως. Το κορίτσι κλώτσησε ένα από τα αγόρια μονομάχων στο στήθος με τη γυμνή της φτέρνα, ρίχνοντάς τον ξανά κάτω. Επιπλέον, αφήνοντας μια μελανιά στο γυμνό, μαυρισμένο και αποστεωμένο στήθος του.
  Το κοινό χειροκρότησε...
  Ο Τέρκιν ψιθύρισε:
  - Αυτό δεν είναι πραγματικά ένα παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες!
  Το ξωτικό συνέχισε να καλπάζει. Έκανε μια τούμπα και περπάτησε στα χέρια της. Τότε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της άρπαξαν τη μύτη του αγοριού και το πέταξαν προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να πιτσιλιστεί στα χρωματιστά πλακάκια.
  Η Άρτεμις τραγούδησε:
  - Η κοσμική σφαίρα και οι μηχανορραφίες του Εωσφόρου!
  Η Θεά Κάλι βρυχήθηκε:
  - Μη θυμάσαι τον Εωσφόρο!
  Πράγματι, είναι ο ανταγωνιστής της. Και ο ενδοειδικός αγώνας είναι ίσως ο πιο βάναυσος και ανελέητος. Και το ξωτικό συνέχισε να στριφογυρίζει, και σαν να ήταν μια στριφογυριστή κορυφή. Και την ίδια στιγμή δεν βιαζόταν να κόψει τα αγόρια. Έπαιξε για το κοινό. Ενεργούσε τόσο με ενέργεια όσο και με κάποια επιδεξιότητα.
  Η Άρτεμις μάλιστα τραγούδησε:
  Πόσο μακριά σε ένα άλλο σύμπαν είναι η πατρίδα μας,
  Εκεί που το αηδόνι τριλιάζει καθαρά και τρυφερά!
  Ο κάμπος εκεί είναι δίπλα στο βουνό!
  Και χνούδι σαν το χιόνι πέφτει από τον ουρανό!
  
  Εξάλλου, η χαρά όλων είναι στο χρώμα της ημέρας,
  Βλέποντας ένα άνθος αραβοσίτου που χαϊδεύει το μάτι!
  Μετά από όλα, κάθε Elfaslav είναι συγγενής μας,
  Ο Κύριος αντάμειψε τον Ξωτικό και τον έκανε παράδεισο!
  
  Πάνω από τον τρούλο των τρούλων της εκκλησίας,
  του Elfst αστράφτει πάνω από όλα!
  Δεν είναι ώρα για διασκέδαση, ιππότη,
  Δεν βλέπω αρκετή δράση!
  
  Γιατί είναι το πνεύμα του ξωτικού μας,
  Σε μπελάδες απλά πρέπει να ξυπνήσεις!
  Όταν το ήρεμο πνεύμα έχει φύγει,
  Το κακό ανθίζει στην τεμπελιά και στο μεθύσι!
  
  Και πρέπει να ενισχύσουμε την πίστη μας,
  Και προσεύχεστε θερμά στον Κύριο!
  Δούλεψε σκληρά και μην πίνεις
  Παρακολουθούν κάθε ιερό πρόσωπο!
  
  Χρόνια που καλπάζουν αδυσώπητα,
  Ξεκίνησαν σε έξαλλο καλπασμό!
  Και ο χρόνος κυλάει σαν κύμα,
  Οι στιγμές έπεφταν άγρια βροχή!
  
  Είσαι ένας ήρωας των ξωτικών,
  Θυμηθείτε, η μοίρα σας είναι να πολεμήσετε!
  Κατακτήστε την έκταση του σύμπαντος,
  Φέρτε πίστη στην αδελφοσύνη σε όλα τα όντα!
  
  Και αυτό που κινείται στο σκοτάδι,
  Σαν τον ήχο του σπασμένου σάκου!
  Είμαστε δισεκατομμύρια στο Elfa,
  μόνος σε αυτόν τον κόσμο !
  
  Ας έρθουμε σε ένα άλλο σύμπαν,
  Όλοι εύλογα μας ρώτησαν!
  Οι απεριόριστοι κόσμοι είναι το κάλεσμα,
  Σερβίρετε την αγάπη σας - Elfia!
  Το ξωτικό, πηδώντας, χτύπησε τα αγόρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού με τα δολοφονικά πόδια της. Και έπεσαν και λιποθύμησαν. Οι σκλάβες πήραν τους πυρσούς και τους έφεραν στα γυμνά πέλματα των αγοριών. Και αυτοί, ουρλιάζοντας, συνήλθαν. Κοιτάζοντας γύρω τους φοβισμένοι, πετάχτηκαν πάνω.
  Ήταν φανερό ότι τα αγόρια πονούσαν. Αν και τα γυμνά τους πέλματα έχουν γίνει τραχιά, είναι ακόμα ζωντανά και οι φλόγες από τους πυρσούς που χρησιμοποιούν οι όμορφες σκλάβες είναι πολύ καυτές.
  Η Άρτεμις ρώτησε την Κάλη:
  - Ίσως μπορούμε να τους σώσουμε τη ζωή;
  Η Κακιά Θεότητα γέλασε και απάντησε:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Δώστε τους χίλια μαστιγώματα! Αν επιβιώσουν, τότε όταν το δέρμα είναι υγιές, θα πολεμήσουν ξανά στο ρινγκ των μονομάχων. Κι αν δεν το αντέξουν, τότε...
  Οι σκλάβες επιτέθηκαν στα σκλάβα αγόρια και τα έδεσαν σε σταθμούς τιμωρίας. Και οι κολώνες έβγαιναν στη μεγάλη αίθουσα του θρόνου, απευθείας από κάτω από τα κεραμίδια χρησιμοποιώντας έναν μηχανισμό.
  Και τα δύστυχα αγόρια, που από νωρίς ήξεραν μόνο ξυλοδαρμούς και μόχθους, δέθηκαν σε ειδικά παιδικά δεσμά.
  Η θεά Κάλι σφύριξε:
  - Μα για σένα, η Άρτεμις περιμένει τώρα όχι μια εύκολη μάχη, αλλά μια δύσκολη μάχη!
  Το ξωτικό υποκλίθηκε και τραγούδησε:
  Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την υπόθεση του κόσμου...
  Θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς,
  Στον αγώνα για αυτό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6
  Μετά από ένα θυελλώδες όνειρο, η Ελισάβετ ξύπνησε στη φυλακή. Και έγινε ακόμα πιο λυπημένη. Επιπλέον, η πλάτη μου πονούσε πολύ μετά την ξάπλωσή μου στην πέτρινη πλάκα και η κοπέλα κοιμήθηκε για αρκετή ώρα.
  Η Δραχμή έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της με ένα χαμόγελο και ρώτησε:
  - Σνίλα , κάτι μάχιμο;
  Η Ελισάβετ γέλασε και απάντησε:
  - Έστω και πολύ μαχητικό!
  Η κόμισσα των Ξωτικών σημείωσε:
  - Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο θλιβερή και ποταπή !
  Η ξανθιά κοπέλα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  Η κακιά καταραμένη πραγματικότητα
  Μπορεί να σε τρελάνει...
  Όλη η δύναμη ενός τρομερού ατόμου,
  Ο Σατανάς οδήγησε στη Γη!
  Μετά από αυτό, η πόρτα του μπουντρούμι άνοιξε με ένα τρίξιμο. Ένα ξυπόλητο, αδύνατο αγόρι έδωσε στους όμορφους κρατούμενους μια κανάτα γάλα, χυλό και ένα ψωμί. Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Πως σε λένε?
  Το αγόρι δεν απάντησε και απομακρύνθηκε βιαστικά, αναβοσβήνει τις φτέρνες του, στις οποίες υπήρχαν ίχνη από φρέσκες φουσκάλες. Έμοιαζε σαν να καίγονταν τα γυμνά πόδια του δούλου.
  Το κορίτσι είχε ένα σνακ. Μετά από αυτό, άρχισαν να βλέπουν ξανά τις αλυσίδες τους, τον έναν κρίκο ενάντια στον άλλο. Η δουλειά πήγε πολύ αργά.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά και ξαναβυθίστηκε στον φανταστικό και απίστευτο ύπνο της.
  Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση• μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς εδώ.
  - Λοιπόν, με τη βοήθεια τεχνουργημάτων μπορούμε. Και μόνοι μας θα προσπεράσουμε κάθε Ολυμπιονίκη. Αν και, ποιος ξέρει, η επιρροή τους μπορεί να τελειώσει. - Αναστέναξε η Δραχμή.
  Ο καθηγητής ρώτησε αμφίβολα:
  - Αλλά δεν θα αποδεικνύεται ότι τα τεχνουργήματα θα εξαντλήσουν ενέργεια από τη συχνή χρήση;
  - Δεν νομίζω. - είπε η Ελίζαμπεθ. - Ναι, και το τρέξιμο με γυμνά, νεαρά πόδια είναι χρήσιμο. Είμαστε τελικά κορίτσια. Και είναι πολύ πιο ασφαλές το τρέξιμο από το αυτοκίνητο.
  Ο Abrikosov αντιτάχθηκε:
  - Η ασφάλεια του στρατάρχη μπορεί να μην το καταλάβει έτσι. Εξάλλου, θα είναι πολύ αισθητό αν βιαστείτε. Και ο στρατάρχης ήθελε η συνάντηση να είναι μυστική.
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Μας έπεισε. Πράγματι, οι αγώνες μας γεννούν πάρα πολλές περιττές φήμες και ο εχθρός δεν κοιμάται.
  Η Ελισάβετ πρότεινε χαμογελώντας:
  - Μπορούμε να ορμήσουμε μέσα από το δάσος, τότε κανείς δεν θα μας προσέξει!
  Η Νύμφη Κόμισσα κούνησε το επτάχρωμο κεφάλι της:
  - Αυτό είναι επίσης πολύ δύσκολο. Τα κλαδιά σπάνε. Και τέλος πάντων, γιατί να μην κάνετε μια βόλτα.
  Το ξανθό κορίτσι χτύπησε θυμωμένα το γυμνό, λαξευμένο, πολύ σαγηνευτικό πόδι της και γρύλισε:
  - Αποφασίστηκε, στην εξακόσια Mercedes!
  κορίτσια τερματισμού κατευθύνθηκαν προς την έξοδο. Η μέρα φαινόταν να πηγαίνει καλά.
  Ωστόσο, πλησίαζε ήδη το δείπνο. Οι καλλονές είχαν ένα σνακ περπατώντας.
  Μια άλλη έκπληξη τους περίμενε σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο, πολύ μεγαλύτερο από μια συνηθισμένη Mercedes . Ο Ντμίτρι Πολεβόι, ο πρώην αξιωματικός των ζόμπι επέστρεψε. Όταν έφυγαν, ο νεαρός έκανε ερωτήσεις:
  - Λοιπόν, φαίνεται ότι σου λείπω; - Ρώτησε.
  Η Ελισάβετ βρυχήθηκε:
  - Δεν υπάρχει χρόνος να βαριέσαι και να αρρωστήσεις!
  Ο νεαρός πολεμιστής επέμεινε:
  - Έχετε τους ιμάντες ώμου των ματζέρ. Προφανώς, υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στο βαθμό του αξιωματικού.
  Η Δραχμή παρατήρησε σκληρά:
  - Ναι, δεν είμαστε τόσο παρθένες για να σβήσουμε ταχύτητα! Πώς έχετε προχωρήσει;
  Ο υπολοχαγός φούσκωσε το στήθος του με περηφάνια:
  - Μου υποσχέθηκαν να μου δώσουν καπετάνιο! Καλές ευκαιρίες για προαγωγή. Μην ξεχνάτε, αυτό είναι το παρελθόν μας. Ας είναι ένδοξο, αλλά ακόμα παρελθόν. Και εμείς από το μέλλον, λοιπόν, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Μια διαφορετική ποσότητα γνώσεων, πιο σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης. Επιπλέον, υπηρέτησα στην ίδια την Alpha Pioneer και αυτό είναι ένας δείκτης.
  - Φυσικά! - Η δραχμή ροκανίστηκε από την περιέργεια. -Ποιος κόσμος σου αρέσει περισσότερο; Το δικό μας ή αυτό; Ο νεαρός ανθυπολοχαγός απάντησε με σιγουριά:
  - Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτός ο κόσμος τα κατάφερε χωρίς εβδομήντα χρόνια μπολσεβίκικης διακυβέρνησης, η χώρα έχει πετύχει περισσότερα. Γενικά, η Ρωσία είναι μια τεράστια δύναμη εδώ, και όχι μια πενιχρή ομοσπονδία σαν τη δική μας.
  Η Ελισάβετ το πήρε και τσίριξε:
  - Ναι, και η χώρα μας δεν είναι μικρή.
  Ο νεαρός πολεμιστής και πρώην ζόμπι απάντησε με σιγουριά:
  - Μα είναι περισσότερος ο κόσμος! Ο Στάλιν και η κομμουνιστική κυριαρχία είχαν γενικά αρνητικό αντίκτυπο στον πληθυσμό. Και εδώ υπάρχει μια αύξηση τριών τοις εκατό ετησίως, δεν είναι δείκτης;
  Το πήρε η δραχμή και χαμογέλασε:
  - Από δημογραφική άποψη, όλα είναι καλά. Τι γίνεται με την πρακτική;
  Και η νύμφη στάμπαρε το γυμνό της πόδι.
  Ο υπολοχαγός απάντησε με σιγουριά:
  - Το ίδιο! Για να είμαι ειλικρινής, ο Ζούκοφ μου αρέσει πολύ περισσότερο από τον σημερινό πρόεδρο. Ο Georgy Konstantinovich είναι ένας έμπειρος στρατιωτικός ηγέτης και ο αρχηγός μας είναι γιος ενός καθηγητή και μιας Εβραϊκής γυναίκας! Κανείς δεν τον φοβάται.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Να φοβούνται τον Πρόεδρο!
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Και αυτό απαιτεί επίδειξη δύναμης. Γενικά, ο Στάλιν ήταν ένας υπέροχος τύραννος, αν και εξωτερικά δεν ήταν τρομερός. Σωματικά, επίσης δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατός, αλλά ήταν συντριπτικός με τη θέλησή του.
  Ο Ντμίτρι συμφώνησε:
  - Πάντα σεβόμουν τον Στάλιν, αλλά σε αυτόν τον κόσμο αποδείχτηκε τόσο άγριος. Γενικά οι πρόγονοί μου υπηρέτησαν στην αστυνομία και ο προπάππους μου πυροβολήθηκε. Αλλά δεν με προσβάλλει ο Στάλιν.
  Ο Ντμίτρι σκούπισε ένα δάκρυ από το ροδαλό του μάγουλο και πρόσθεσε. -
  Αυτή είναι η πληρωμή για τον νέο κόσμο, αναπόφευκτη.
  Η νύμφη βρυχήθηκε:
  - Μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά τώρα αυτός ο γεωργιανός μανιακός πρέπει να σταματήσει. Ξέρεις ποιο είναι το πιο αδύνατο σημείο των Γεωργιανών;
  - Ο Στάλιν είναι Ρώσος από την πλευρά του πατέρα του, επομένως συνδυάζει διαφορετικές ικανότητες. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ. - Στην πραγματικότητα, προτείνω την ακόλουθη επιλογή. Διεισδύστε στην Ουάσιγκτον και γκρεμίστε έναν μεγάλο εγκληματία εκεί.
  - Είναι πολύ δύσκολο! - Άρχισε η δραχμή - Θυμάμαι ότι οι Γερμανοί σχεδίαζαν μια απόπειρα δολοφονίας κατά του Στάλιν, αλλά αυτός ο ηγέτης δεν εμπιστευόταν κανέναν. Κανείς δεν ήξερε σε τι αυτοκίνητο θα έμπαινε, σε ποιο δωμάτιο θα ήταν. Ακόμα και η ασφάλεια ήταν φοβισμένη. Για παράδειγμα, ένας από τους σωματοφύλακες κινήθηκε σιωπηλά. Ο Στάλιν αποφάσισε ότι ήταν ικανός να τον στραγγαλίσει με γυμνά χέρια. Και ο σεκιουριτάς δυσκολεύτηκε!
  Η ξανθιά εξολοθρευτής σημείωσε:
  - Ουάου! Πολλές ειδικές δυνάμεις είναι ικανές για αυτό. Έτσι μπορείτε να υποψιαστείτε οποιονδήποτε μαχητή που έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση .
  Η νύμφη κόμισσα επιβεβαίωσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Άρα βρήκε λάθος σε αυτόν τον τύπο. Με κοίταξε στα μάτια. Δεν μου άρεσε κάτι και διέταξα να τον συλλάβω. Λοιπόν, φυσικά υπήρξε συνωμοσία, βασανιστήρια και εκτελέσεις! Πριν δεχθεί μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ο φρουρός φώναξε: "Ζήτω ο Στάλιν!"
  - Βλέπετε πόσο αφοσιωμένος άνθρωπος είναι στην υπόθεση του κόμματος. - Η Ελίζαμπεθ χαμογέλασε λυπημένα.
  Η Δραχμή δεν μπορούσε να μην προσβάλει τη φίλη της:
  - Και εσείς, χριστιανοί πιστοί, είστε ακριβώς το ίδιο.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής φούσκωσε τα μάγουλά της:
  - Γιατί?
  - Δεν σε προστατεύει ο Θεός. Καταδίκες σε θάνατο, βασανιστήρια, θάνατος συγγενών και φίλων. Και προσεύχεσαι, δοξάσε Τον. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πόσες φορές στη ζωή, οι απλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνο. Λοιπόν, τα γηρατειά είναι το πιο αργό και άγριο μαρτύριο που μπορείς να φανταστείς. Αυτό το καταλαβαίνουμε καθαρά θεωρητικά, αλλά δημιουργώντας τον άνθρωπο και γερνώντας, ο Θεός διέπραξε τη μεγαλύτερη θηριωδία στον κόσμο. Οτιδήποτε άλλο, πείνα, ιώσεις, επιδημίες, σεισμοί, φυσικές καταστροφές, είναι απλώς ένα ασήμαντο, με φόντο τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο σώμα. Ακόμα και αυτός ο τρομερός κορωνοϊός ! - Τα μάτια της Δραχμής άστραψαν.
  Ο Ντμίτρι Πολεβόι την υποστήριξε:
  - Ο Θεός συμπεριφέρεται χειρότερα από τον Στάλιν. Διενεργεί σε μεγάλο βαθμό αναγκαστικές καταστολές εναντίον της δυσαρεστημένης μειονότητας, και ο Θεός έκανε τους πάντες θνητούς, ακόμη και άσχημους και εξαθλιωμένους με τα χρόνια, ειδικά τις γυναίκες, που είναι τόσο μάγισσες και φοβούνται τους ανθρώπους . Και το πιο σημαντικό, είναι αδύνατο να βρεις ένα άτομο που να μην έχει νιώσει τον δικό του πόνο ή κάποιου άλλου, σωματικό ή ηθικό.
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Έτσι ακριβώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στα παιδιά σας. Καταδικασμένος σε τερατώδη μαρτύρια. Είναι αμαρτία ακόμη και να χτυπάς ένα παιδί, αλλά εδώ υπάρχει ένας τόσο περίεργος φανατισμός, κάτι που δεν ταιριάζει καλά με το ανώτερο μυαλό.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Ένας στοργικός γονέας μεγαλώνει τα παιδιά του, μεταξύ άλλων μέσω της τιμωρίας.
  Η Δραχμή ήταν δύσπιστη:
  - Βλέπουμε τιμωρία, και όχι ανάλογη, αλλά πού είναι η εκπαίδευση. Το ίδιο το γεγονός ότι υπάρχουν τρεις χιλιάδες χριστιανικές ομολογίες, ή αιρέσεις, μιλάει για το πόσο παραμελημένη είναι η εκπαίδευση και η ανατροφή. Επιπλέον, οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους να φύγουν και να κρυφτούν από αυτά. Γιατί ο Θεός δεν αποκαλύπτεται στους απογόνους του; Που είναι η λογική;
  Η Ελισάβετ ήθελε να απαντήσει, όπως κάνουν συνήθως οι ιερείς: Λένε ότι για τους αμαρτωλούς η ανακάλυψη του Θεού θα ισοδυναμεί με θάνατο, αλλά δεν το έκανε αυτό. Δεν ακούγεται πειστικό, η παρουσία των γονιών δεν υποτίθεται ότι προσθέτει αυτοπεποίθηση και θάρρος στα παιδιά, τα προστατεύει, δεν τα σκοτώνει. Ακόμα κι αν τα παιδιά δεν είναι υπάκουα, πόσο ωραίο είναι να ακουμπούν στο γόνατο του μεγάλου και ισχυρού γονιού. Να νιώσεις το άγγιγμα ενός δυνατού χεριού στα μαλλιά, να ακούσεις την οικοδόμηση προσωπικά από τον Μεγάλο Πατέρα, και όχι από μεσάζοντες, οι οποίοι, συνελήφθησαν , είναι χειρότεροι από τους ίδιους τους αμαρτωλούς. Εξάλλου, οι περισσότεροι ορθόδοξοι ιερείς είναι τόσο αμαρτωλοί όσο και ο κόσμος στον οποίο κηρύττουν. Οι προτεστάντες είναι πιο αυστηροί ως προς αυτό, αλλά απέχουν και πολύ από αγίους. Η Ελισάβετ λοιπόν επέλεξε να αλλάξει θέμα συζήτησης. Έπιασε μια μύγα σε πτήση με το γυμνό της πόδι, ήθελε να τη συνθλίψει, αλλά σκέφτηκε ότι δεν ήταν καλό να σκοτώσει ένα ζωντανό πλάσμα, έστω και ένα σαν μύγα που μεταφέρει μόλυνση και μικρόβια, και να το αφήσει να φύγει.
  Μετά από αυτό το κορίτσι είπε:
  - Ο Κύριος είναι μεγάλος και σοφός, αν δεν φανερωθεί, σημαίνει ότι υπάρχουν λόγοι ακατανόητοι για εσάς τους αμαρτωλούς. Ας μιλήσουμε για όπλα. Συγκεκριμένα, το Obolensky είναι από πολλές απόψεις παρόμοιο με το Καλάσνικοφ, αλλά έχει ελαφρώς μικρότερο διαμέτρημα, ελαφρώς υψηλότερο αρχικό ρυθμό βολής και παρόμοιο μήκος.
  - Και γιατί? - ρώτησε η δραχμή.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Το κανάλι είναι πιο ομαλό και υπάρχει επιπλέον γκάζι κατά τη μετακίνηση εκρηκτικών. Δηλαδή είναι ελαφρώς καλύτερο από τα πρώιμα μοντέλα Kalash και σχεδόν εξίσου καλό με τα μεταγενέστερα.
  Η κόμισσα-νύμφη το πήρε και σημείωσε:
  - Πρότεινα να συνδυαστούν οι χρήσιμες ιδιότητές τους. - Η Ελίζαμπεθ κοίταξε το πρίσμα που κρέμονταν στο ελατήριο. - Εννοώ "Καλάσνικοφ" και "Αμπακάν", καθώς και το Μ-16, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό τουφέκι. - Και πέτυχα σε κάτι. Σε γενικές γραμμές, ο ρωσικός στρατός έχει πάρει τον δρόμο της αύξησης του ρυθμού βολής των πολυβόλων, οπότε, εάν πρόκειται για μεγάλο πόλεμο, θα υπάρξουν απλώς καταστροφικά προβλήματα εφοδιασμού .
  Η Ελισάβετ τη διέκοψε:
  "Αλλά δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα καλύτερο από ένα παλμικό λέιζερ εξουδετέρωσης". Ίσως ένα gravilaser.
  - Τι είναι αυτό? - ξαφνιάστηκε η Δραχμή.
  Η καλλονή με τα μαλλιά λευκά σαν το χιόνι, ελαφρά πασπαλισμένη με χρυσόσκονη, απάντησε:
  - Τεχνογνωσία στρατιωτικής σκέψης! Φανταστείτε, τα φωτόνια έχουν ενέργεια δέκα έως τεσσαρακοστή μεγαλύτερη από τη βαρύτητα. Αν μεταφράσουμε σε αξίες πιο αποδεκτές από τους ανθρώπους, τότε δέκα εξάξιο δισεκατομμύρια φορές από τη βαρυτική φύση. Και την ίδια στιγμή, η βαρύτητα διεισδύει παντού , ολόκληρο το σύμπαν συγκρατείται από αυτήν, και στις μαύρες τρύπες τα φωτόνια είναι ανίσχυρα εναντίον της. Τι θα συμβεί αν συνδυάσετε και τις δύο αυτές σταθερές, η ταχύτητα της δέσμης θα αυξηθεί από περίπου δέκα σε πεντακόσια τρισεκατομμύρια φορές σε σύγκριση με το φως. Και η δύναμη... Μπορείτε να φανταστείτε τι τερατώδη πίεση θα δημιουργήσει ένα γκραβιολάζ σε ένα συνηθισμένο αντικείμενο. Οι διατομικοί δεσμοί θα υπόκεινται σε απίστευτη βαρυτική επιρροή και η θωράκιση του αστροπλοίου απλά θα σπάσει. Ακόμη και με ένα σχετικά μικρό πιστόλι θα είναι δυνατό να καταστραφούν τα πιο ισχυρά πλοία, αέρα ή θάλασσα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται η επιλεκτική έκθεση με ευρεία δέσμη, κόβοντας ολόκληρες αρμάδες αστεριών με κολοσσιαία δύναμη.
  Η Δραχμή διέκοψε την Ελισάβετ.
  -Μιλάς σαν να κάνουμε ήδη διαστημικούς πολέμους.
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε:
  - Πιστεύω ότι ο πόλεμος στο διάστημα είναι αναπόφευκτος.
  Η Νύμφη Κόμισσα χαμογέλασε δύσπιστα:
  - Πώς ταιριάζει αυτό με τη Βίβλο;
  Η Ελισάβετ είπε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Η αποκάλυψη του θεολόγου Ιωάννη κάνει λόγο για μεγάλη κοσμική μάχη. Ίσως αυτές είναι εικόνες από μελλοντικές μάχες αστεριών. Ακριβώς όπως το ένα τρίτο των άστρων σκοτείνιασε, δηλαδή αιχμαλωτίστηκαν από τη δύναμη του διαβόλου.
  Η Δραχμή, παίζοντας με τις γυμνές, μυώδεις γάμπες της, σημείωσε:
  - Αν το ερμηνεύεις έτσι, τότε συμφωνώ. Θα υπάρξουν πόλεμοι των άστρων, τέτοια είναι η φύση του ανθρώπου, και όχι μόνο αυτός. Γενικά, θα ήθελα να επισκεφτώ άλλους κόσμους, διαφορετικά είναι λίγο βαρετό εδώ.
  Ο Ντμίτρι Πολεβόι κοίταξε το δρόμο. Υπήρχε ένας κρατήρας κοντά και ένα δέντρο είχε πέσει στο οδόστρωμα, κλείνοντας το μονοπάτι. Η θωρακισμένη Mercedes σταμάτησε.
  Ο υπολοχαγός αναφώνησε:
  - Φαίνεται ότι φτάσαμε!
  Η Ελισάβετ στένεψε τα μάτια της:
  - Βλέπω δύο ελεύθερους σκοπευτές σε ενέδρα. Ή μάλλον τρεις!
  Δραχμή σημείωσε:
  - Είναι κι αυτός ένας από τους μοναχικούς σαμποτέρ. Επιπλέον, το δέντρο ναρκοθετήθηκε για να εκραγεί αν κάποιος ήθελε να το αφαιρέσει.
  Ο Ντμίτρι ρώτησε:
  - Λοιπόν τι σκοπεύεις να κάνεις?
  Η Νύμφη Κοντέσα βρυχήθηκε:
  - Θα σκοτώσουμε δύο ελεύθερους σκοπευτές. Θα πάρουμε έναν αιχμάλωτο και θα αφοπλίσουμε τη νάρκη.
  Ο νεαρός επιβεβαίωσε:
  - Υπέροχη ιδέα.
  Η Ελισάβετ το πήρε και ξεκαθάρισε:
  - Δύο δεν είναι αρκετά επαγγελματικά, τα οπτικά σκοπευτικά εκπέμπουν λάμψη και το τρίτο είναι στη σκιά, προφανώς ειδικός.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Οπότε θα τον πάρουμε αιχμάλωτο.
  Τα κορίτσια πήδηξαν έξω από το θωρακισμένο αυτοκίνητο με ταχύτητα χάδι, πυροβολώντας ταυτόχρονα ακαριαία. Κατάφεραν να χτυπήσουν τους ομολόγους τους πριν αντιδράσουν. Οι καλλονές σύρθηκαν μέσα από τους θάμνους πολύ γρήγορα, σαν φίδια, προσπαθώντας να αρπάξουν τον τρίτο. Αποδείχθηκε έξυπνος και δεν πυροβόλησε στον σχεδόν άπιαστο στόχο. Κρυμμένος.
  Αλλά ο Ντμίτρι αποφάσισε να πηδήξει έξω και σχεδόν πέθανε, σώθηκε μόνο από το γεγονός ότι η Ελισάβετ ήταν ένα εκατοστό του δευτερολέπτου μπροστά από τον εχθρό, χτυπώντας το τουφέκι, γκρεμίζοντας το θέαμα.
  Έπειτα πέταξε ένα κομμάτι γυαλί με το γυμνό της πόδι, κόβοντας το κουνούπι σε δύο μέρη και είπε:
  - Σουτάρω με ακρίβεια! Περνώντας το ερήμην!
  Τα κορίτσια επιτάχυναν. Ο αλεξιπτωτιστής αποφάσισε να τρέξει, άρχισε να σέρνεται πίσω, αλλά τα κορίτσια τον πρόλαβαν. Επιπλέον, ταυτόχρονα. Ο ένας την έπιασε από τα πόδια, ο άλλος από το λαιμό.
  - Λοιπόν, πού! - Η δραχμή χαμογέλασε. - Θέλεις να γαργαλήσεις το λαιμό σου;
  Ο κρατούμενος ήταν, προφανώς, μισός Ασιάτης, μισός Ευρωπαίος, με αρκετά ευχάριστα χαρακτηριστικά.
  - Είσαι τόσο όμορφος! - Αυτός είπε. - Χαίρομαι που με συνέλαβαν τόσο υπέροχα κορίτσια.
  - Ούτε μας πειράζει να διασκεδάσουμε μαζί σου, φίλε. - Δραχμή τον χτύπησε στη μύτη. - Πραγματικά δεν με πειράζει, αλλά δεν έχω χρόνο. Ελάτε μαζί μας στο αυτοκίνητο και πείτε μας τι γνωρίζετε. Φαίνεται ότι είσαι ανώτερος υπολοχαγός.
  Μουρμούρισε:
  - Ναι, υπέροχο.
  - Δεν είμαι όμορφη; - Η Ελίζαμπεθ αγανάκτησε.
  Ο αξιωματικός τραύλισε:
  - Δεν είσαι χειρότερος! Λατρεύω τις ξανθιές.
  Ο πολεμιστής με τα μαργαριταρένια μαλλιά φουσκωμένος :
  -Τι μου λείπει;
  Ο κρατούμενος γκρίνιαξε:
  - Ειλικρινά;
  Η Ελισάβετ ξεστόμισε:
  - Ναί!
  Ο αξιωματικός βόγκηξε:
  - Πολύ μαυρισμένο, σοκολάτα. Τόσο νόστιμο όμως.
  Η νύμφη κόμισσα μουρμούρισε:
  -Πρέπει να διδάξουμε τον μπουρό !
  Η Ελίζαμπεθ χτύπησε το μέτωπό του με την παλάμη της.
  Η Δραχμή σήκωσε το αντίστοιχο της στους ώμους της και έτρεξε. Είναι πολύ γρήγορο, τα κορίτσια πήδηξαν στο αυτοκίνητο. Η Ελίζαμπεθ σταμάτησε λίγο αφοπλίζοντας το ορυχείο και πέταξε το πεύκο στην άκρη. Στη συνέχεια, με ένα χτύπημα από τη γυμνή φτέρνα της, έσπασε έναν αρκετά χοντρό κορμό σαν σπίρτο.
  - Τώρα τελειώσαμε με αυτό.
  Η Mercedes έφυγε, κόβοντας τον αέρα. Η Ελίζαμπεθ εξέτασε το όπλο. Το τουφέκι ήταν ασυνήθιστο, σε μεντεσέδες, δηλαδή, μπορούσε να εκτοξευθεί από το κάλυμμα, το ρύγχος κυρτή. Αξιοπρεπή οπτική με συσκευή νυχτερινής όρασης. Προφανώς, μεγάλη δύναμη αναστολής. Και οι σφαίρες είναι ειδικές, φτερά, φτιαγμένες από πολλές στρώσεις μετάλλου. Φυσικά, είναι τρομερά ακριβά, αλλά είναι ικανά να διαπεράσουν σχεδόν κάθε θωράκιση σώματος. Κατ' αρχήν θα μπορούσαν να δοκιμάσουν και το θωρακισμένο τζάμι ενός αυτοκινήτου. Αλήθεια, ο τέλειος χρωματισμός μας ανάγκασε να πυροβολούμε στα τυφλά.
  - Πολύ καλό όπλο! - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Ναι, φαινομενικά ακριβό, και δεν υπάρχουν πολλά από αυτά στον αμερικανικό στρατό.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής απάντησε:
  - Πρέπει να μάθουμε αν αυτό ήταν ένα κυνήγι ειδικά για εμάς.
  Η νύμφη-κόμισσα το πήρε και σημείωσε:
  - Δεν αποκλείω κάτι τέτοιο!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ο έλεγχος δεν θα βλάψει!
  Η Δραχμή αποφάσισε να ανακρίνει τον κρατούμενο. Ταυτόχρονα, του έκανε ένεση με πολλές βελόνες στο κεφάλι, κλείνοντας ορισμένους λοβούς του εγκεφάλου, δημιουργώντας μια ζώνη αναφοράς.
  Η Ελισάβετ χασμουρήθηκε:
  -Η ανάκριση ζόμπι είναι αρκετά βαρετή.
  Η νύμφη κόμισσα βρυχήθηκε:
  - Δεν πειράζει, θα μάθω κάτι.
  Η Δραχμή κατάφερε να μάθει κάτι. Είναι αλήθεια ότι το κύριο πράγμα είναι ότι ο υπολοχαγός δεν φαινόταν να γνωρίζει εάν η διοίκηση του Red Yankee γνώριζε για την ύπαρξή τους. Αν και είπε ότι υπάρχουν φήμες στον στρατό της CSA ότι οι εξωγήινοι του διαστήματος βοηθούν τους Ρώσους.
  Ακούστηκε ένας γάργαρος ήχος:
  - Το Υπουργείο Τιμής και Δικαιωμάτων αιχμαλωτίζει! Πολλοί αξιωματικοί συνελήφθησαν, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου προϊσταμένου μου. Υπάρχουν επίσης φήμες για νέα όπλα που αναπτύχθηκαν από Ρώσους επιστήμονες.
  Η δραχμή μουρμούρισε:
  - Ποια είναι τα στοιχεία για την προμήθεια καυσίμων του στρατού;
  Επίσης γρυλίζει ως απάντηση:
  - Εξαιρετικά αντιφατικό. Ξέρω όμως ότι κάποια τανκς, ειδικά το υπερβαρύ IS-7, σύρθηκαν πάνω σε βόδια.
  Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Τι είδους τανκ είναι το IS-7;
  Απάντησε πρόθυμα:
  - Επτά πυργίσκος , βάρος τριακόσιοι πενήντα τόνοι, οκτώ κανόνια και δεκαέξι πολυβόλα.
  Η Δραχμή αναφώνησε:
  - Ουάου, μια μπαταρία σε ρόδες!
  Μουρμουρίζοντας επίσης ως απάντηση:
  - Λένε ότι οι Ρώσοι θα τρομοκρατηθούν και μόνο με τη θέα του.
  Η Ελισάβετ λογικά σημείωσε:
  - Αλλά ούτε μια γέφυρα δεν θα αντέξει.
  Ο πολεμιστής των ζόμπι θόλωσε:
  - Είναι υποβρύχιο!
  Η Δραχμή σημείωσε με μια ευχάριστη ματιά:
  - Λοιπόν, αυτό δίνει κάποιες πιθανότητες.
  Ο αξιωματικός είπε πολύ πιο χρήσιμα πράγματα. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο εχθρός εγκατέλειψε αρκετές ομάδες προσγείωσης και το γεγονός ότι οι Γιάνκηδες, παρά τις απώλειες, εξακολουθούν να θέλουν να εξαπολύσουν αντεπίθεση, αν και αυτή τη φορά από την πλευρά της οχυρωμένης γραμμής Zidrig .
  Η νύμφη ρώτησε:
  - Είναι λογικό αυτό; Ίσως αυτό είναι παραπληροφόρηση. Η επίθεση σε μια οχυρή λωρίδα είναι αυτοκτονία.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε λογικά:
  - Αυτό είναι χαρακτηριστικό για τον Στάλιν. Και έρχονται αποσπάσματα μπαράζ από πίσω και πυροβολούν στην πλάτη όσους δεν τρέχουν αρκετά γρήγορα προς τον εχθρό.
  Η Δραχμή ανακάλυψε ότι ο υπολοχαγός είναι μισός Ιάπωνας, μισός Γάλλος και δεν του αρέσει πολύ η κομμουνιστική ιδεολογία. Η ζωή στη Γαλλία έχει γίνει χειρότερη, ειδικά για όσους έχουν λευκό δέρμα. Οι άνθρωποι φυλακίζονταν με την παραμικρή καταγγελία και συχνά χωρίς καμία καταγγελία• αρκούσε να είσαι συγγενής των απωθημένων. Δεν υπήρχαν αρκετά στρατόπεδα και προσαρμόστηκαν στάδια και φορητά κέντρα για αυτούς. Τα βασανιστήρια και ο άγριος φόβος άκμασαν.
  Ακούστηκε ένας παρακλητικός ήχος:
  - Πολλοί θα εκλάβουν την άφιξη του ρωσικού στρατού ως απελευθέρωση. Και τότε πολλές γαλλικές μονάδες θα ρίξουν τα όπλα τους.
  Η Δραχμή ρώτησε υπονοούμενα:
  - Πώς είναι το φαγητό σας;
  Ο αξιωματικός απάντησε βραχνά:
  - Πείνα! Ψωμί σε κάρτες. Όλα είναι αυστηρά περιορισμένα.
  Η Νύμφη Κόμισσα αναφώνησε θυμωμένη:
  - Σε αυτό έχουν φέρει τον κόσμο!
  Τα κορίτσια θα μπορούσαν να θρηνήσουν για πολύ όταν τα κτίρια του Αμβούργου εμφανίστηκαν μπροστά τους. Στην είσοδο τους συνάντησαν στρατιώτες του σημείου ελέγχου. Έλεγξαν τα έγγραφα και μας άφησαν να περάσουμε. Δεν μπορούσαν να δουν τα κορίτσια, αφού είχαν καλυφθεί με φιμέ τζάμια κατόπιν αιτήματος του οδηγού.
  Η Δραχμή είπε χωρίς έφεση:
  - Δεν έχουν λόγο να σε δουν.
  Η ασφάλεια είναι αυστηρή. Ακόμη και ένα βαρύ τανκ με πιστόλι διαμετρήματος εκατόν τριάντα χιλιοστών είναι ορατό.
  - Αυτό θα συντρίψει το IS-7. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  Η Νύμφη Κόμισσα πρόσθεσε:
  - Εάν υπάρχουν πολλοί πύργοι, τότε υπάρχουν προβλήματα με την κράτηση.
  Τα κορίτσια παρατήρησαν ότι υπήρχε καταστροφή στην πόλη. Πρόσφατα βομβαρδίστηκε. Κάποια κτίρια εξακολουθούσαν να καπνίζουν. Στη φωτιά συμμετείχαν διάφορες ομάδες, πολλές από τις οποίες αποτελούνταν από εφήβους. Παρά τη δροσιά, μερικά από τα παιδιά ήταν ξυπόλητα και φορούσαν σορτς.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Είναι καλά οργανωμένο εδώ!
  - Προσοχή, μπορεί να υπάρχουν νάρκες. - προειδοποίησε ο Ντμίτρι Πολεβόι.
  -Τι είμαστε, βρωμάκια χωρίς ιδέα; - Αγανάκτησε η Δραχμή. "Εμείς οι ίδιοι ξέρουμε τι είναι τι, αλλά είναι ήδη γνωστό ότι ο εχθρός μπορεί να σκορπίσει ποιος ξέρει τι".
  Η Ελισάβετ ούρλιαξε:
  - Κοίτα!
  Ένα μικρό κορίτσι άπλωσε το χέρι του σε ένα εγκαταλελειμμένο παιχνίδι σε σχήμα χαριτωμένης καμηλοπάρδαλης. Εκείνη τη στιγμή κάτι έσκασε στα χέρια του ανυποψίαστου παιδιού. Τα σκάγια έκοψαν ένα κορίτσι και τραυμάτισαν σοβαρά δύο αγόρια περίπου επτά ετών που έτρεχαν κοντά, και χτύπησε ένα κορίτσι, μόλις δεκαέξι ετών.
  - Αυτά τα καθάρματα ! - ούρλιαξε η Ελίζαμπεθ. "Μόνο τα δαιμονισμένα πλάσματα μπορούν να το κάνουν αυτό στα μικρά παιδιά".
  Δραχμή σημείωσε:
  - Υπάρχουν περισσότερα από ένα παιχνίδια σαν αυτό. - Τα κορίτσια πυροβόλησαν ανάποδα όταν το μπρούμυτα ξανθό αγόρι άπλωσε την αρκούδα. Φαίνεται ότι κατάφερε να πυροβολήσει τον πυροκροτητή• το παιδί αποδείχθηκε ότι δεν ήταν δειλό , χαϊδεύοντας με το χέρι της τη σφαίρα αρκούδα.
  - Καλά είσαι, ξυλώτισσα μου! - είπε το αγόρι και, όπως φάνηκε στα κορίτσια, έκλεισε το μάτι.
  Η Ελισάβετ έσκυψε από τη Mercedes και φώναξε με βροντερή, ειδικά εκπαιδευμένη φωνή:
  - Παιδιά, μην αγγίζετε άγνωστα παιχνίδια. Ενήλικες, προσέχετε τα παιδιά σας.
  Σε απάντηση, ακούστηκε ένας βρυχηθμός επιδοκιμασίας και φωνές προειδοποίησης. Η αστυνομία τράπηκε σε φυγή, επιθεωρώντας τις παγίδες. Η Ελισάβετ ξέσπασε σε κλάματα:
  "Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου για το γεγονός ότι το κορίτσι πέθανε". Λοιπόν, πώς μπορείτε να καταλήξετε σε τέτοιο χάος ;
  - Λένε ότι οι Ναζί το έκαναν αυτό! - είπε η Δραχμή χασκογελώντας τα δόντια της θυμωμένα . - Αν και δεν υπάρχει πρακτική έννοια σε αυτό. Άλλωστε, μέχρι να μεγαλώσουν τα σκοτωμένα παιδιά, ο πόλεμος θα τελειώσει.
  - Αν όμως ένα παιδί σακατευτεί, τότε θα είναι μεγάλο βάρος για το εμπόλεμο κράτος. Σκεφτείτε μόνοι σας πόσο κοστίζουν η φροντίδα και τα δεκανίκια. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ και αναστέναξε.
  Η νύμφη κόμισσα συμφώνησε:
  - Ναι, υπάρχει ένα λογικό κόκκο σε αυτό. Θυμάμαι ότι μας έμαθαν ότι μερικές φορές είναι καλύτερο να πληγώνεις παρά να σκοτώνεις, ειδικά αν σπάσεις κόκαλα. Αυτό αποσπά επίσης μέρος της ομάδας από την καταδίωξη. Ο ίδιος τραυματίας πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής συμφώνησε:
  -Αυτό είναι αριθμητικό. Τραυμάτισε έξι, δώδεκα άτομα μεταφέρθηκαν με φορεία.
  Η Δραχμή, διαπερνώντας, σημείωσε:
  - Ναί! Αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό για τους σημερινούς πολέμους. Για μελλοντικές διαστημικές συγκρούσεις, θα χρησιμοποιηθούν ειδικές ιατρικές κάψουλες ελεγχόμενες από υπολογιστές. Επιπλέον, η ανάρρωση των τραυματιών θα γίνει πολύ γρήγορα, ώστε να δοθεί πιο γρήγορα η εντολή: σκοτώστε!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Ναι, πιθανότατα η πρόοδος θα σκληρύνει μόνο τους χαρακτήρες. Αυτό αποδεικνύει την ύπαρξη του διαβόλου. Και αν υπάρχει σκοτάδι, τότε υπάρχει φως!
  Η Κόμισσα της Νύμφης γέλασε και σημείωσε:
  - Ή, πιθανότατα, η αδίστακτη θεωρία της εξέλιξης. Παρεμπιπτόντως, αν όχι μόνο τα σώματα, αλλά και το βιοπλάσμα υπόκεινται σε εξέλιξη, τότε γιατί να μην εμφανίζεται μια αθάνατη ψυχή. Παρεμπιπτόντως, δεν είχατε ακόμη χρόνο να διαφωνήσετε με αυτόν τον νεαρό άνδρα. Άλλωστε, οι Αντβεντιστές δεν πιστεύουν στην αθανασία της ψυχής.
  Ο ξανθός πολεμιστής χαμογέλασε:
  - Και εντελώς μάταια! Γνωρίζω παραδείγματα όταν η ψυχή άφησε το σώμα και ταξίδεψε στους κόσμους. Αυτά τα γεγονότα έχουν τεκμηριωθεί και αποδειχθεί από την επιστήμη, καταγεγραμμένα από εργαστήρια FSB. Δεν μένει τίποτα να καλύψουμε εδώ.
  Δραχμή λογικά σημείωσε:
  - Πώς να το πω! Ίσως δεν είναι αυτή η ψυχή που έχει στο μυαλό της η εκκλησία.
  Η Ελισάβετ δεν μίλησε:
  - Μπορεί! Επιπλέον, κάθε εκκλησία έχει μια ελαφρώς διαφορετική ιδέα για τη μετά θάνατον ζωή.
  Το αυτοκίνητο παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο, ο οδηγός μετά βίας κατάφερε να απομακρυνθεί.
  - Τι κάθαρμα ! - Ο οδηγός έβρισε μέσα από τα δόντια του.
  Δραχμή δεν άντεξε, πήδηξε έξω καθώς περπατούσε και πρόλαβε τον αυθάδη με δυο πηδήματα . Όπως αποδείχθηκε, οδηγούσε ο ίδιος ο στρατηγός. Αυτό δεν εμπόδισε την κοπέλα να σπάσει την πόρτα με το δάχτυλό της και να δώσει ένα βαρύ χαστούκι στο πρόσωπο. Κλείνοντας όλα, ο επιφανής οδηγός μύριζε αναθυμιάσεις. Ούρλιαξε:
  - Πάρε την σκύλα!
  Οι βοηθοί τράνταξαν και βυθίστηκαν. Η Δραχμή σταμάτησε το αυτοκίνητο και έσυρε τον στρατηγό έξω από το τρίχωμα του λαιμού.
  - Φαίνεται ότι έχετε ξεχάσει εντελώς πώς να είστε ευγενικοί. Έλα, φίλησε τα πόδια μου!
  Το κορίτσι του έδωσε το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της, καλυμμένο με μια ελαφριά επικάλυψη σκόνης από το γρήγορο τρέξιμο.
  - Γάμα σου! - Ο στρατηγός ορκίστηκε. Και μετά βόγκηξε από αφόρητους πόνους στην άρθρωση. Η Δραχμή ήξερε τι έκανε.
  Το κορίτσι με το επτάχρωμο χτένισμα βρυχήθηκε:
  - Λοιπόν, τώρα θα με φιλήσεις! Ή θα γίνεις ανάπηρος.
  Ο στρατηγός γρύλισε:
  - Θα!
  Η νύμφη κόμισσα βρυχήθηκε:
  - Τότε άσε!
  Τόσο όμορφα, άψογα διαμορφωμένα πόδια όπως αυτά της κοπέλας της Δραχμής είναι ακόμη και ευχάριστα για έναν άντρα να τα φιλήσει. Δεν είναι σαν να υπομένεις έντονο πόνο. Προσπάθησε τα δυνατά του.
  - Κάθε δάχτυλο χωριστά, με σφουγγάρια. Και τώρα το τακούνι! - Διέταξε.
  Η Ελισάβετ την πλησίασε:
  - Αξίζει να τον ταπεινώσεις έτσι; Άλλωστε αυτός είναι στρατηγός!
  Το κορίτσι με το επτάχρωμο χτένισμα φώναξε:
  - Πρώτα απ 'όλα, είναι άντρας, που σημαίνει ότι πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Και γενικά να σε φιλήσει και η Λιζόνκα.
  Ο στρατηγός πάγωσε και η Δραχμή έστριψε τον καρπό του:
  - Ελα.
  Ο γραφειοκράτης έπρεπε να σκύψει στα γυμνά πόδια της Ελίζαμπεθ, αν και μάλλον καθαρά, πλυμένα σε μια λακκούβα. Ήταν ζεστά, ευχάριστα στην αφή, μόνο ελαφρώς σκληρά. Παρά τα πολλά χτυπήματα, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τα δάχτυλα χτυπήθηκαν με ένα σφυρί για να τους δώσουν σκληρότητα, είναι τόσο λαξευμένα όσο της πριγκίπισσας. Ο στρατηγός φιλήθηκε έστω και με υπερβολική θέρμη.
  Τα αγόρια γύρω του σφύριξαν, όλοι διασκέδασαν βλέποντας τον αξιωματούχο να εξευτελίζεται.
  - Αρκετά! - είπε η Δραχμή. "Αυτό είναι καλό με εμάς, εξάλλου, το στόμα σου δεν είναι ιδιαίτερα καθαρό". Μπορείτε να πάτε.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια ξέπλυναν επιδεικτικά τα πόδια τους στη λακκούβα. Καθίσαμε και γυρίσαμε πίσω χωρίς βιασύνη και άνεση.
  Ο νεαρός αξιωματικός ρώτησε:
  - Δεν νομίζετε ότι έχετε κάνει τον εαυτό σας θανάσιμο εχθρό στο πρόσωπο του αντιστράτηγου ;
  - Οχι, δεν το νομίζω. Ο αντιστράτηγος δεν είναι το τελευταίο πουλί, αλλά δεν είναι αετός. - παρατήρησε η δραχμή.
  - Όσο και να ταΐσεις τη χήνα, το γυρφάλκον δεν θα πνιγεί! - συμφώνησε η Ελίζαμπεθ. - Ειδικά όταν είμαστε δύο! Και το καθένα αξίζει έναν ολόκληρο στρατό.
  - Δεν ξέρω! Αλλά πριν από μια σημαντική εργασία, είναι καλύτερα να μην αφήσετε πίσω καμία ουρά. - παρατήρησε ο Ντμίτρι. - Ειδικά οι στρατηγοί.
  Η πόλη ήταν μεγάλη, στην πραγματικότητα εκατομμυριούχος. Μερικά σύγχρονα κτίρια ήταν τόσο μεγάλα όσο ουρανοξύστες. Δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στους δρόμους, προφανώς λόγω της εγγύτητας του μπροστινού μέρους. Οι στρατιώτες επίσης δεν είναι πολύ πολύχρωμοι, οι περισσότεροι είναι στο μέτωπο, προετοιμάζονται για επίθεση. Η Κυβερνητική Συνοικία είναι μετρίως πολυτελής, γεμάτη αρχαία κτίρια. Προφανώς, κάπου εδώ βρίσκεται η έδρα.
  Στον οδηγό δόθηκε η εντολή μέσω του ασύρματου:
  - Κατέβα κάτω από τη γη!
  Η πόρτα του γκαράζ άνοιξε και το αυτοκίνητο έπεσε κάτω.
  Βρίσκοντας τον εαυτό της στο μισοσκόταδο, η Ελισάβετ είπε:
  "Για κάποιο λόγο, όλα τα κεντρικά γραφεία προσπαθούν να κρυφτούν πιο βαθιά , αν και επιφανειακά οι ελιγμοί είναι πολύ καλύτεροι.
  Η νύμφη ξεκαθάρισε:
  - Με ποιο σχέδιο;
  Η ξανθιά πολεμίστρια απάντησε:
  - Πώς το έκανε ο Σαντάμ Χουσεΐν: διαλύθηκε στον άμαχο πληθυσμό και, ταυτόχρονα, ηγήθηκε της άμυνας.
  - Ήταν μια ισχυρή πολιτική κίνηση. - παρατήρησε η δραχμή.
  Τα κορίτσια φόρεσαν γρήγορα τα παπούτσια τους, βγήκαν από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς το διάδρομο. Κατέβηκε ομαλά και έστριψε ελαφρά σε μια σπείρα. Εξωτερικά, έμοιαζε με σταθμό του μετρό, μυστηριώδη καντήλια, μάσκες ζώων και δαιμόνων. Όλα φαίνονταν πολύ ενδιαφέροντα, σαν να βασίλευε ένα μυστηριώδες λυκόφως στο μπουντρούμι του κανίβαλου.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Υπάρχουν εικόνες ιπποτικών αγώνων εδώ. Πολύ όμορφο, ειδικά όταν οι πολεμιστές σπάνε τα δόρατά τους με τη μία.
  Δραχμή συμφώνησε:
  - Οι Γερμανοί ιππότες είναι αρκετά δυνατοί τύποι. Ανάμεσά τους υπήρχαν αρκετοί ήρωες, αν και, γενικά, οι Σλάβοι θεωρούνταν ισχυρότεροι.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής σημείωσε:
  - Κοίτα πόσο βαριά είναι η πανοπλία, χρειάζεσαι πολλή υγεία για να τη μεταφέρεις.
  Η Νύμφη Κοντέσα φώναξε:
  - Συμφωνώ, Λιζόνκα. Όχι πολύ λίγο! Αλλά αυτό δεν βελτιώνει την επιδεξιότητα στη μάχη.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Κάποτε, Γερμανοί ιππότες χτυπήθηκαν στη λίμνη Peipus και στη μάχη του Grunwald .
  Η Δραχμή χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ξέρω! Ωστόσο, υπήρξαν διαφωνίες για τις απώλειες• σε ολόκληρο το τάγμα δεν υπήρχαν πεντακόσιοι ιππότες, ούτε περισσότεροι από διακόσιοι. Αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι η έναρξη μιας εκστρατείας κατά της Ρωσίας σε μια εποχή που η Ευρώπη υποβλήθηκε στην εισβολή του Μπατού είναι πλήρης τρέλα.
  Ένας βοσκός πέρασε τρέχοντας από τα κορίτσια, τα μύρισε και κούνησε την ουρά του. Ο λόγος ήταν ότι τα κορίτσια δεν είχαν σχεδόν καθόλου μυρωδιά. Μια επιπλέον μυρωδιά σε προδίδει ως σαμποτέρ και είναι ακόμα πιο δύσκολο να κάνεις δολιοφθορά. Τα κορίτσια, πατώντας σιωπηλά με δυνατά πόδια, περνούσαν, γοητεύοντας τον σκύλο μόνο με ένα απλό νεύμα του κεφαλιού τους. Οι φρουροί τους χαιρέτισαν.
  - Εδώ! Ο στρατάρχης σας περιμένει εκεί!
  - Τα στρατεύματα περιμένουν διαταγές, και ο στρατάρχης μας περιμένει! Αυτή είναι η καθολική ισορροπία. - είπε η Δραχμή.
  Η Ελισάβετ πρόσθεσε:
  - Σαν έρημος που περιμένει τη βροχή!
  Περπάτησαν πενήντα μέτρα κατά μήκος του διαδρόμου, χαιρέτησαν τους φρουρούς και τελικά μπήκαν στο ευρύχωρο, αλλά χωρίς περιττό γραφείο του στρατάρχη. Ο Μέγας Πέτρος έφιππος και με σπαθί, η λαβή του οποίου ήταν στρωμένη με διαμάντια, ο Σουβόροφ με ένα τηλεσκόπιο και ο Στρατάρχης Ζούκοφ στα χειριστήρια του αεροπλάνου κοίταξε από τον τοίχο. Πορτρέτα όχι των χειρότερων καλλιτεχνών με λάδι με πρόσθετο φωσφόρου• έλαμπε στο λυκόφως του γραφείου. Αρκετά ευδιάθετος ο ίδιος, φαινόμενος νεότερος από την ηλικία του, ο Βασιλέφσκι χαιρέτησε τα κορίτσια με ένα χαμόγελο.
  Η φωνή του διάσημου διοικητή ήταν απαλή και υπήρχαν υποστηρικτικές νότες σε αυτήν:
  - Ωστόσο, δεν χάνεις χρόνο! Και προχωράς τη ρωσική επιστήμη, και έπιασες τη γλώσσα!
  Η Ελισάβετ έκανε μια εκφραστική χειρονομία:
  - Πως αλλιώς. Πατρίδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και για όλους. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς.
  Ο Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά! - Δύο εταιρείες κόπηκαν. Είναι εκπληκτικό πώς μπορείς να σουτάρεις έτσι.
  Δραχμή δήλωσε:
  - Λοιπόν, όχι αμέσως, φυσικά, αλλά με την πάροδο του χρόνου πολλοί μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω μάλιστα πάρα πολλά. Χρειαζόμαστε τεχνικές. Επιπλέον, εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε φτάσει στα όριά μας. Πολύ νεαρά κορίτσια ακόμα.
  Ο στρατάρχης επιβεβαίωσε αναστενάζοντας:
  - Ξέρω! Γενικά, αυτή δεν είναι εύκολη απόφαση, αλλά είπαν ότι ο Στάλιν είχε ετοιμάσει ένα τρομερό όπλο, ένα πλοίο με βόμβα υδρογόνου χιλίων μεγατόνων.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά με το χρυσό κεφάλι της:
  - Ναί! Έχει κάτι τέτοιο.
  Ο διοικητής σημείωσε:
  - Υπέροχο, ή μάλλον, τραγικό. Σας χρειαζόμαστε πραγματικά εδώ, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι πιο ικανός να ολοκληρώσει μια τέτοια εργασία από εσάς.
  Η Δραχμή αναφώνησε:
  - Θέλετε να βρούμε και να εξουδετερώσουμε τη βόμβα;
  Ο Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι! Catch on the fly.
  - Ήταν προφανές για εμάς όταν καλέσατε το θαύμα - τα κορίτσια στη θέση σας. - είπε η κόμισσα-νύμφη.
  - Ασφαλώς! Στην προκειμένη περίπτωση, μιλάμε για την τύχη της Ευρώπης και του ευρωπαϊκού τμήματος της Ρωσίας. - είπε ο στρατάρχης.
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Το τελευταίο μας είναι ήδη ξεκάθαρο. Ας ξεκινήσουμε δουλειά. Πρώτα πρέπει να φτάσουμε στην Αγγλία.
  Ο Μάρσαλ έγνεψε καταφατικά:
  - Θα χρησιμοποιήσουμε ένα πειραματικό αναγνωριστικό αεροσκάφος μεγάλου ύψους για τη μεταφορά σας. Ελπίζω να μπορείτε να χειριστείτε καλά το άλμα σε ένα σπάνιο περιβάλλον ή είναι καλύτερο να κατεβείτε;
  - Μέχρι είκοσι χιλιόμετρα δεν υπάρχουν προβλήματα. Εάν είναι υψηλότερο, μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ζάλη. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Ο Βασιλέφσκι φαινόταν ευχαριστημένος:
  - Λοιπόν, αν ναι , τότε υπέροχο. Γενικά, η μελέτη των χαρακτηριστικών του σώματός σας είναι μοναδική. Ναι, αν καταλήξεις με τον εχθρό και βασανιστείς; Για παράδειγμα, θα κάψουν τη γυμνή σόλα με μια καυτή ηλεκτρική κουζίνα;
  - Νιώθουμε πόνο, αλλά είμαστε αρκετά ικανοί να τον εντοπίσουμε! - Δραχμή δήλωσε με απόλυτη σιγουριά. - Δεν θα χωρίσουμε!
  Ο στρατάρχης είπε αμφίβολα:
  - Και ο φόβος του θανάτου;
  Η Ελισάβετ, επίσης πολύ σίγουρη, είπε:
  - Προσωπικά, αυτό δεν με φοβίζει. Η ψυχή δεν μπορεί να αιχμαλωτιστεί ή να υποδουλωθεί!
  Η Ελισάβετ δήλωσε με πάθος:
  - Και εγώ επίσης! Αν και, αυτό δεν είναι θέμα θρησκείας, αλλά ανταπόδοσης!
  Ο διάσημος διοικητής έγνεψε:
  - Λοιπόν, σε πιστεύω. Με ποιο πρόσχημα θα διεισδύσετε στη θέση των εχθρικών στρατευμάτων;
  Η Ελισάβετ είπε αργά:
  - Θα εξαρτηθεί από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Κάθε φορά θα υπάρχει κάτι νέο και αυτοσχεδιασμός.
  - Η ρουτίνα είναι καταστροφική στη νοημοσύνη. - πρόσθεσε η δραχμή.
  Ο Ήρωας της Ρωσίας ρώτησε με ικανοποιημένο βλέμμα:
  - Λοιπόν, αυτό είναι υπέροχο! Χρειάζεστε μακιγιάζ;
  - Ας αρπάξουμε κάτι. - Είπε η Δραχμή. - Γενικά, νομίζω ότι αρχικά πρέπει να πάρεις την εμφάνιση μαύρων κοριτσιών.
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι με δυσκολία συγκρατούσε το γέλιο του:
  - Θέλετε να γίνετε μαύρες γυναίκες;
  Η νύμφη κόμισσα ξεφούσκωσε :
  - Ναί! Και γιατί σας εκπλήσσει αυτό;
  Ο διοικητής σημείωσε:
  - Καθόλου, αν και είναι τόσο εξωτικό.
  -Έχεις διαβάσει το Uncle Tom's Cabin; - ρώτησε η δραχμή.
  - Ναί! - απάντησε ο στρατάρχης. - Ένα εξαιρετικό έργο, δείχνει αρκετά διακριτικά τις εμπειρίες διαφόρων χαρακτήρων, το χάσμα μεταξύ αφεντικών και σκλάβων. Τα βάσανα των απλών ανθρώπων και των παιδιών.
  Η Ελισάβετ απάντησε με χαρά:
  - Σωστά! Αλλά φανταστείτε, οι Αφρικανοί ήταν από καιρό ένα καταπιεσμένο έθνος, απόγονοι σκλάβων, και τώρα έχουν λάβει την ελευθερία. Και όχι μόνο ελευθερία, αλλά στην πραγματικότητα περισσότερα δικαιώματα από τους λευκούς. Επίσημα, η CSA έχει ίσα δικαιώματα μεταξύ των φυλών, αλλά στην πραγματικότητα, οι Αφροαμερικανοί έχουν εμπιστοσύνη σε όλες τις ηγετικές θέσεις.
  Ο Μάρσαλ παρατήρησε:
  - Οι μαύροι δεν είναι ηλίθιοι, όπως νομίζουν κάποιοι. Αυτή είναι η αρχαιότερη ανθρώπινη φυλή στη Γη, και έχει αρκετά καλές ικανότητες. Συγκεκριμένα , έχουμε μεγάλο αριθμό μαύρων που σπουδάζουν στη Μόσχα.
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Ναι, δεν τους θεωρώ ανόητους , αλλά οποιαδήποτε άλλη φυλή εγείρει έντονες υποψίες. Επιπλέον, ο Στάλιν, παρατήρησα, προσπαθεί να προωθήσει τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις. Αυτό ήταν χαρακτηριστικό και στη σοβιετική εποχή, όταν ένας μεγάλος αριθμός γαλατάδων και υφαντών κάθονταν στο προεδρείο του Ανώτατου Συμβουλίου.
  Ο Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Ναι, υπάρχουν πολλές μαύρες γυναίκες μεταξύ των βουλευτών στο CSA. Υπάρχουν και μεταξύ των στρατιωτικών. Είναι αλήθεια ότι οι Κόκκινοι Γιάνκηδες προστατεύουν τις γυναίκες και δεν τις αφήνουν να μπουν στο μάτι, αλλά υπάρχουν πολλοί από αυτούς μεταξύ των επιτηρητών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ναι, και στην ευφυΐα.
  - Θα παίξουμε λοιπόν το ρόλο των μαύρων γυναικών, όλα θα γίνουν ξεκάθαρα. - Είπε η Δραχμή - Εσύ, Λιζόνκα, ελπίζω να μην μας απογοητεύσεις;
  - Σε καμία περίπτωση! - Είπε το ξανθό κορίτσι.
  -Πώς θα κρατήσετε επαφή μαζί μας; - ρώτησε ο στρατάρχης.
  Η Δραχμή απάντησε με σιγουριά:
  - Έχουμε μικροσκοπικούς πομπούς. Έχουμε δημιουργήσει ειδικές πλάκες που μας επιτρέπουν να αναχαιτίζουμε σήματα, ακόμη και χρησιμοποιώντας σύγχρονη, ατελής τεχνολογία.
  Ο Βασιλέφσκι είπε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι καλό! Βλέπω ότι τα έχεις σκεφτεί όλα.
  Η Νύμφη Κοντέσα βρυχήθηκε:
  - Ασφαλώς! Δεν είναι για τίποτα που είμαστε κουλ κορίτσια, δεν έχουμε συνηθίσει να στεκόμαστε στο περιθώριο!
  Ο στρατάρχης είπε με πιο ψυχρό τόνο:
  - Πρόστιμο! Απλά προσπαθήστε να το κάνετε στον ελάχιστο χρόνο. Ανησυχούμε πολύ για την κομμουνιστική Κίνα. Αν μια τόσο δυνατή χώρα ανοίξει δεύτερο μέτωπο, θα περάσουμε πολύ άσχημα. Σε κάθε περίπτωση, μια επίθεση στην Αλάσκα θα καταστεί αδύνατη, πράγμα που σημαίνει ότι ο πόλεμος θα διαρκέσει. Ο εχθρός θα μπορεί να αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους, από τους οποίους, σε αντίθεση με την αεροπορία, δεν θα υπάρχει διαφυγή. Θάνατος πόλεων σε πυρηνικό τυφώνα.
  - Διαθέτουμε τρεις ημέρες, το πολύ πέντε, για όλη τη λειτουργία. - είπε η Ελίζαμπεθ με επιβλητικό τόνο. "Αν δεν το κάνουμε, θα κόψουμε ένα από τα δάχτυλά μας".
  - Έλα, αυτό είναι ανοησία! - είπε ο στρατάρχης. - Να παραμορφώσει τέτοια υπέροχα χέρια όπως αυτά των νεράιδων.
  Η ξανθιά κοπέλα απάντησε χαμογελώντας:
  - Πώς να το πω! Παράδειγμα Yakuza! Επίσης, μην ανησυχείτε, τα δάχτυλά σας θα μεγαλώσουν το ίδιο καλά όπως πριν .
  Ο διοικητής αντιτάχθηκε, χτυπώντας τη γροθιά του στο τραπέζι:
  - Τέλος πάντων, δεν είναι αυτό το θέμα!
  - Η Λιζόνκα έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ. - διέκοψε η δραχμή. - Προτείνει προσχηματικές εκφράσεις. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι τρεις μέρες είναι αρκετές. Άλλωστε, είμαστε μεγάλοι άσοι-εξολοθρευτές στη νοημοσύνη.
  Ο Βασιλέφσκι αναφώνησε:
  - Τότε δράσε δυναμικά!
  Η Νύμφη Κόμισσα αναφώνησε:
  - Πιστέψτε με, το όνειρό σας για παγκόσμια ευημερία είναι τόσο κοντά στην εκπλήρωση όσο ποτέ.
  Η Ελισάβετ ρώτησε κάπως δειλά:
  - Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να πάρω μια ευλογία από τον ιερέα. Τα καλύτερα από το Metropolitan.
  Ο στρατάρχης συνοφρυώθηκε:
  - Η αποστολή σας είναι ιερή και δεν θα ήθελα να αυξήσω τον κύκλο των μυημένων .
  Η ξανθιά φλυαρούσε αβέβαια:
  - Αλλά ο ορθόδοξος ιερέας δεν θα τον παραχωρήσει.
  Ο Βασιλέφσκι είπε με πιο ψυχρό ύφος:
  - Πώς να το πω! Κάποτε, πολλοί ιερείς ευλόγησαν τον Μπατού Χαν - και ο ίδιος ο Στάλιν σπούδασε στο σεμινάριο. "Αλλά ο τόνος του διάσημου διοικητή αμβλύνθηκε. - Λοιπόν, εντάξει, ο Μητροπολίτης Αλεξέι υποτίθεται ότι θα επισκεφθεί το Αμβούργο, ίσως έχει ήδη φτάσει για τον αγιασμό μιας μεγάλης ορθόδοξης εκκλησίας. Καλός άνθρωπος, συνεργάζεται εδώ και καιρό μαζί μας, ένθερμος αντικομμουνιστής, αναθεμάτισε τον Στάλιν. Θα σε ευλογήσει για το ιερό σου έργο.
  Η Δραχμή το κουνούσε:
  - Δεν το χρειάζομαι! Δεν πιστεύω. Ένας πεπεισμένος άθεος.
  Και η νύμφη ( που είχε ξεχάσει στον ύπνο της ότι ήταν συγγενής των παγανιστικών θεών!) χτύπησε θυμωμένη το πόδι της, σαγηνευτική σε τελειότητα και αρμονία γραμμών.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Δεν θα γίνει κακό από αυτό. Μόνο όφελος.
  Δραχμή δήλωσε:
  - Απλώς μην μιλάτε για αυτό που μας αναθέσατε. Εκτός κινδύνου. Και ποιος ξέρει, αυτοί οι ιερείς, ο απόστολος πρόδωσε τον ίδιο τον Χριστό για τριάντα μόνο αργύρια. Κι αν μας προσφέρουν μια περιουσία, θα μας παραδώσουν κι εμάς.
  Ο Βασιλέφσκι είπε ήρεμα:
  - Κανείς δεν ξέρει τις λεπτομέρειες της αποστολής σας εκτός από εμένα και τον Ζούκοφ. Όλοι οι άλλοι είναι απλώς ερμηνευτές. Και μας υπέδειξαν, θα το εκπληρώσουν. Συμπεριλαμβανομένου του πιλότου που θα σας πετάξει. Όσο για την ευλογία, δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερο από μία ώρα. Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος. Και είναι επιθυμητό να το λάβουν και οι δύο.
  - Είμαι, ήμουν και θα είμαι πάντα πεπεισμένος άθεος! - είπε η Δραχμή με σκληρό τόνο.
  Ο στρατάρχης απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Ξέρετε, στη σύγχρονη Ρωσία, ο αθεϊσμός είναι ένας εραστής καριέρας. Αν και για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω και για την Ορθοδοξία.
  - Δεν αποφοίτησες από το σεμινάριο; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ. - Διάβασα τη βιογραφία και τα απομνημονεύματά σας.
  Ο Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε, υψώνοντας τη φωνή του:
  - Ναι, τελείωσα! Το έκανε όμως για χάρη της πολιτικής καριέρας και όχι λόγω υπερβολικής θρησκευτικότητας. Γενικά, στις αρχές του εικοστού αιώνα, η θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη και τον αθεϊσμό ήταν της μόδας στους νέους. Αυτό θεωρήθηκε αρκετά μοντέρνο, σύμφωνα με το πνεύμα της ελευθερίας.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Και οδήγησε σε επανάσταση!
  Ο στρατάρχης επιβεβαίωσε λογικά:
  - Ναι, δεν είναι της μόδας τώρα. Αν και η θεωρία της εξέλιξης διδάσκεται εδώ κι εκεί. Πολλοί ιερείς το τηρούν. Υπάρχει επίσης μια θεωρία ρήξης και σύνδεσης. Σε κάθε περίπτωση, οι δημιουργιστές έχουν προβλήματα με τα στρώματα στη γη. Ωστόσο, υπάρχει ήδη μια τέτοια ζούγκλα που συμβαίνει εδώ που είναι δύσκολο να το βγάλεις νόημα.
  - Χωρίς μπουκάλι! - αστειεύτηκε η Δραχμή.
  Ο στρατάρχης φώναξε, το πρόσωπό του φωτίστηκε με ένα χαμόγελο:
  - Ήδη έφτασε ο Μητροπολίτης Αλεξέι. Λιζόνκα λοιπόν, πήγαινε σ' αυτόν, κι εσύ δραχμή, για να μη χάνεις χρόνο, γράψε κάτι άλλο για το θέμα των ανακαλύψεων και των εξελίξεων. Το κύριο πράγμα είναι, μην παραλείπετε τις λεπτομέρειες, οι επιστήμονες θα το καταλάβουν.
  Η Ελισάβετ άκουσε τη φωνή του Μητροπολίτη στο τηλέφωνο. Ήταν ένα ευχάριστο μπάσο, η δύναμη του παπά ήταν αισθητή.
  - Εντάξει, θα κάνω την τελετή του αγιασμού. - Αυτός είπε. - Μα γιατί τόσο επείγον;
  - Στρατιωτικό μυστικό! - απάντησε σοβαρά ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι.
  Ο Μητροπολίτης απάντησε χαμηλόφωνα:
  - Αν ναι, τότε δεν τολμώ να αντιταχθώ.
  Η Ελίζαμπεθ υποκλίθηκε.
  - Πάω!
  Ο διοικητής είπε ήρεμα:
  - Θα σε συνοδεύσουν.
  Συνοδευόταν από έναν αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων . Έτρεχαν σαν λαγωνικά• φυσικά, η Ελισάβετ γλίτωσε την ομόλογή της. Εκείνος, όμως, ήταν μάστορας των σπορ και δυσκολευόταν να κρατηθεί. Οδήγησαν γρήγορα στην εκκλησία και η Ελισαβέτα ανέβηκε η ίδια στο τιμόνι. Υπήρχαν λίγα αυτοκίνητα που πλησίαζαν και το κορίτσι κόντεψε να σπάσει το πεντάλ. Της άσκησε τόση πίεση. Ο ναός ήταν μεγάλος, αλλά ένας από τους θόλους υπέστη ζημιές ως αποτέλεσμα αεροπορικής επιδρομής.
  Αλήθεια, όχι πολύ, αφού πιθανότατα επρόκειτο για τοποθετημένη βόμβα του είδους που είναι κρεμασμένα στο φτερό ενός μαχητικού. Η Ελισάβετ σταυρώθηκε τρεις φορές και ψιθύρισε την προσευχή "Πάτερ ημών".
  Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ναό.
  Δεν υπήρχε υπηρεσία και ήταν μόνη. Ο Μητροπολίτης δεν τη χαιρέτησε με μια ευγενική ματιά.
  Φυσικά, ένα υπέροχα όμορφο κορίτσι, με σεξουαλικότητα, με στρατιωτική στολή, με ασυνήθιστα λαμπερό χρώμα μαλλιών. Έδειχνε ταπεινή, αλλά ταυτόχρονα χαμογέλασε από όλο το πλάτος του στόματός της, στο οποίο έλαμπαν μεγάλα μαργαριταρένια δόντια. Ή μάλλον, ακόμη και τα πιο αγνά μαργαριτάρια δεν μπορούν να λάμπουν έτσι. Ο Κύριος μπερδεύτηκε:
  - Μικρό μου παιδί, τι θέλεις;
  Το ξανθό κορίτσι υποκλίθηκε και κελαηδούσε:
  - Αγίασε με, πάτερ, ευλόγησέ με για κατορθώματα στο όνομα της Πατρίδος.
  - Λοιπόν, αυτό είναι ένα καλό αίτημα. - Ο Μητροπολίτης εξέτασε τους ιμάντες ώμου του ταγματάρχη• η Ελισάβετ έκρυψε με σεμνότητα την παραγγελία. -Σας στέλνει ο ίδιος ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι;
  Ο κατά σάρκα άγγελος απάντησε ταπεινά:
  - Μάλιστα κύριε.
  Ο Πρίγκιπας της Εκκλησίας είπε με απαλό τόνο:
  - Λοιπόν, εντάξει, γονάτισε και προσευχήσου. Θα κάνω την τελετή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7.
  Η Ελίζαμπεθ μισόκλεισε τα μάτια της• ένα μυστηριώδες λυκόφως βασίλευε στην εκκλησία. Ο Μητροπολίτης διάβασε προσευχές και ράντισε αγίασμα. Το κορίτσι τους άκουσε και ένιωσε αγαλλίαση. Της φαινόταν ότι ήταν πολύ πιθανό να μετακινήσει βουνά και να λιώσει τους ουρανούς. Αν οι σκέψεις στραφούν προς τον Χριστό και την Πατρίδα.
  - Κύριε, δώσε μας τη δύναμη να νικήσουμε! - Ψιθύρισε γονατισμένη και οι γυμνές, καθαρές, στρογγυλές γόβες της έλαμπαν σαν καθρέφτης στη φλόγα των κεριών.
  Η ξανθιά κελαηδούσε μόλις και μετά βίας:
  Είθε ο Κύριος να σας δώσει επιτυχία,
  Ένα για όλους τους Ρώσους!
  Θα νικήσουμε τους εχθρούς μας
  Χωρίς να χάνω άλλα λόγια!
  Τα χείλη της ψιθύρισαν. Ένας συναγερμός σήμανε. Οι σειρήνες ούρλιαξαν, πράγμα που σήμαινε ότι έγινε άλλη μια επιδρομή στην πόλη. Η τελετή του αγιασμού δεν αργεί πολύ και ο Μητροπολίτης έσπευσε να την τελειώσει.
  "Κύριε, άκουσα την προσευχή σου και το κορίτσι θα πετύχει σε ένα δύσκολο στρατιωτικό έργο". - Ο Vladyka τελείωσε με ένα βροντερό, ζουμερό μπάσο.
  Εκείνη τη στιγμή μια βόμβα έπεσε σχεδόν κοντά. Οι τρούλοι της ορθόδοξης εκκλησίας σείστηκαν και αρκετές εικόνες έπεσαν. Η Ελίζαμπεθ πήδηξε όρθια.
  Και αναφώνησε δυνατά:
  - Συγγνώμη πατέρα. Ήρθε η ώρα να συντρίψετε τους εχθρούς σας.
  Έκπληκτος ο Μητροπολίτης:
  - Πώς θα το κάνεις αυτό παιδί μου;
  - Από πολυβόλο!
  Πράγματι, στην είσοδο η Ελισάβετ παρατήρησε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού με πολυβόλο, το οποίο φύλαγε τον ναό.
  Γενικά, η Ελισάβετ κατάλαβε ότι ένα απλό πολυβόλο μπορεί να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο στρατηγικό βομβαρδιστικό. Ειδικά όπως το "Ιπτάμενο Φρούριο", συγκεκριμένα, με το αεροσκάφος "LIS" - 6. LIS - σημαίνει Flying Joseph Stalin. Όμως ένα αντιαεροπορικό βαρύ πολυβόλο είναι αρκετά ικανό αν χτυπήσει με μεγάλη ακρίβεια. Στις αρθρώσεις της θωράκισης, στο τζάμι, το άκρο της ατράκτου, κάτω από τους τροχούς. Εδώ, σε κάθε περίπτωση, είναι μια συντριπτική ευκαιρία.
  Πυροβόλησαν κατά των βομβιστών. Άλλοτε χτυπούσαν, άλλοτε αστοχούσαν. Αλλά συνολικά, ήταν ο παππούς της αεράμυνας. Δεν υπήρχαν σύγχρονα πυραυλικά συστήματα. Έτσι, η Ελισάβετ έπρεπε να σουτάρει, βασιζόμενη στο ριμπάουντ και την εκπληκτική της διαίσθηση.
  - Για να χτυπήσω σωστά, η σφαίρα πρέπει να είναι στην καρδιά μου! Ή μάλλον, μια ολοκληρωμένη αίσθηση ενός αδιάσπαστου συνόλου. - ψιθύρισε η Ελίζαμπεθ.
  Και η κοπέλα ακουμπούσε γερά στις πλάκες του πεζοδρομίου με τα ανθεκτικά της πόδια, σαν πατούσες μπαμπουίνου.
  Παραδόξως, τα κατάφερε. Δύο FOX-5 καταρρίφθηκαν στα πρώτα δευτερόλεπτα. Το επόμενο ήταν το "LIS" - 4. Ήταν πιο δύσκολο με το βαριά θωρακισμένο "LIS" - 6. Αυτό το αεροσκάφος ήταν καλά προστατευμένο, αλλά λόγω του υπερβολικού βάρους έχασε στην ικανότητα ελιγμών. Ωστόσο, η Elizabeth, χρησιμοποιώντας την αρχή του ricochet, χτύπησε το ακροφύσιο.
  - Υπαρχει ενα! - Είπε όταν είδε τον καπνό.
  Γύρισε και έσπρωξε ξανά:
  - Υπάρχει και δεύτερο!
  Οι σφαίρες προκάλεσαν έκρηξη, ακρωτηριάζοντας τις μηχανές στο μείγμα αντίδρασης.
   - Και το τρίτο! - Η Ελίζαμπεθ χάρηκε. Το αεροπλάνο άρχισε να χάνει ύψος και να καταρρέει. Η τελευταία έκρηξη απενεργοποίησε και τους τέσσερις κινητήρες. Την ίδια στιγμή , τα δάχτυλα του κοριτσιού έτρεμαν από την ένταση. "LIS" 6 - ζύγιζε περισσότερους από εβδομήντα τόνους και μπορούσε να μεταφέρει έως και είκοσι τόνους φορτίου βόμβας. Από ένα τέτοιο αεροσκάφος έπεσε μια βόμβα υδρογόνου στην περιοχή του Ρουρ.
  Το κορίτσι έβαλε στόχο ένα άλλο αεροπλάνο της ίδιας κατηγορίας. Ή μάλλον, δεν στόχευσε, αλλά χτύπησε από μια ιδιοτροπία. Αυτή τη φορά το "FOX" - 6 καταστράφηκε ακόμη πιο γρήγορα. Το επόμενο ήταν το FIS - 5, και μετά δύο FIS -4, και το βομβαρδιστικό του Οκτωβρίου - 7. Υπήρχαν και εκείνοι που καταρρίφθηκαν από αντιαεροπορικά πυροβόλα. Γενικά είναι απίστευτα δύσκολο να καταρρίψεις, ακόμα και αν ληφθεί υπόψη ότι το πολυβόλο είναι 17 χλστ., γιατί τα αεροπλάνα είναι σε μεγάλο ύψος και ορμούν με απίστευτη ταχύτητα.
  Η κοπέλα χτύπησε άλλα τρία αυτοκίνητα καθώς τα άλλα οπισθοχώρησαν, εκτός εμβέλειας.
  - Λοιπόν, οι " κομμίες " το κατάλαβαν! - Το συνόψισε η Ελίζαμπεθ. - Ακόμα, τι ανόητη ήταν η Δραχμή, έχασε τέτοια διασκέδαση. Το λένε σωστά , μην τσιγκουνεύεστε την προσευχή και τη θεραπεία.
  Σε αυτόν τον κόσμο συνέβη το εξής: αφού ο Στάλιν δραπέτευσε από την εξορία στις ΗΠΑ και ήδη εκεί, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, έκανε μια επανάσταση, πιο συγκεκριμένα, μια ένοπλη εξέγερση και ήρθε στην εξουσία, τότε δεν ήταν πια στην ΕΣΣΔ. Και οι Λευκοί Φρουροί κέρδισαν τον εμφύλιο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Όμως ο Ζούκοφ και ο Βασιλέφσκι έκαναν την καριέρα τους στην αστική Ρωσία.
  Αυτό εξηγεί γιατί στις ΗΠΑ το κομμουνιστικό καθεστώς είναι πολύ αιματηρό και κατασταλτικό, ενώ στη Ρωσία είναι μια αστική, αν και αυταρχική, δημοκρατία.
  Το κορίτσι κατευθύνθηκε προς την εκκλησία. Ο Μητροπολίτης προσπάθησε να κρεμάσει την εικόνα του Αγίου Στρατηγού Σουβόροφ. Βλέποντας την Ελισάβετ είπε:
  "Δεν φοβήθηκες, κόρη μου;"
  Η ξανθιά πολεμίστρια απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι! Αντίθετα, είναι ακόμη και ευχάριστο. Σκοτώνοντας βαρβάρους που καταστρέφουν ναούς για το καλό του Θεού.
  Ο επίσκοπος Alexey σημείωσε:
  - Σωστά, κόρη μου! Δημιουργείτε τη λύτρωση.
  Η καλλονή με τα χρυσά μαλλιά έγνεψε:
  - Προσπαθεί!
  Ο Μητροπολίτης είπε με έμφαση:
  - Με προειδοποίησαν, έχεις πολύ λίγο χρόνο. Επομένως, δεν μπορώ να απαντήσω σε περισσότερες από δύο ερωτήσεις.
  Η Ελισάβετ, μη μπορώντας να αντισταθεί, ξεστόμισε:
  - Πατέρα, ποιοι είναι οι Αντβεντιστές της Έβδομης Ημέρας;
  Ο Κύριος στένεψε τα μάτια του:
  - Αιρετικοί και σεχταριστές!
  Η ξανθιά πολεμίστρια είπε παρακλητικά:
  - Μα προέβλεψαν με ακρίβεια το μέλλον. Ειδικά στον δικό μου κόσμο, αλλά και στον δικό σου.
  Ο Μητροπολίτης συνοφρυώθηκε:
  - Προφανώς εννοείς την Έλεν Γουάιτ;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά και είπε με πάθος:
  -Ακόμα κι αν είναι δικό της! Συγκεκριμένα, προέβλεψε σεισμούς και φυσικές καταστροφές. Όταν οι ΗΠΑ ήταν ακόμη μια δευτερεύουσα χώρα, το μέλλον μιας υπερδύναμης και ο μοιραίος ρόλος της για την ανθρωπότητα. Είχε πολλά υπέροχα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων προβλέψεων για την τηλεόραση και το Διαδίκτυο.
  Η Vladyka Alexei έγνεψε:
  - Φυσικά, ήταν μια ισχυρή προφήτισσα, αλλά ο Σατανάς μπορεί επίσης να προβλέψει το μέλλον. Θυμηθείτε πολλούς σοφούς, συμπεριλαμβανομένων των ανατολικών, ή γκουρού, ή ακόμα και του Νοστράδαμου - όχι έναν βιβλικό προφήτη. Και η Έλεν Γουάιτ δεν αναγνώρισε πολλούς ορθόδοξους κανόνες και εικόνες.
  - Η Αγία Γραφή επίσης δεν αναγνωρίζει τη λατρεία των λειψάνων και των εικόνων. Αυτός ο παγανισμός, ακόμη και η εικόνα του χάλκινου φιδιού, ο Θεός διέταξε να καταστραφεί όταν έγινε πρότυπο λατρείας. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Η φωνή του Μητροπολίτη έγινε πιο αυστηρή:
  - Α, ναι, πήρατε την προτεσταντική αίρεση, υποθέτω ότι διαβάσατε βαπτιστική λογοτεχνία κατά των εικόνων και των κειμηλίων.
  Το ξανθό κορίτσι είπε με πάθος:
  - Διαβάζω τα πάντα! Γνωρίζω όλες τις θρησκείες. Διαβάζω πολύ γρήγορα, μπορώ να καταβροχθίσω ένα βιβλίο στο μέγεθος των Τρεις Σωματοφύλακες και Είκοσι Χρόνια αργότερα μαζί σε ένα λεπτό !
  Η Vladyka Alexei έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι το πρόβλημά σου στη γνώση. Ναι, μπορεί αυτές οι εικόνες να μην είναι σύμφωνα με τη Βίβλο, αλλά η πρακτική και τα θαύματα επιβεβαιώνουν την αλήθεια και την ανάγκη να τις λατρεύουμε. Γενικά, κόρη μου, βιάζεσαι και όταν ολοκληρώσεις την εργασία, θα τα πούμε όλα αναλυτικά και αναλυτικά. Στην ηλικία σας, ο ταγματάρχης είναι ένας πολύ αξιοσέβαστος βαθμός και για να ολοκληρώσετε μια τόσο σημαντική αποστολή θα είστε τουλάχιστον συνταγματάρχης και με το τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου.
  Το ξανθό κορίτσι υποκλίθηκε και κόντεψε να βγει τρέχοντας από τον κρόταφο. Είδε ότι ο Μητροπολίτης δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί της. Η Ελισάβετ, ωστόσο, δεν στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα από αυτό. Ήταν πολύ πιο ευχαριστημένη που τα πολυβόλα αποδείχτηκαν ισχυρά όπλα, ακόμη και ενάντια στην αεροπορία. Τώρα έπρεπε να επιστρέψουμε για να πετάξουμε στην πρώτη γραμμή.
  Το βραδινό ηλιοβασίλεμα του φωτιστικού σε αυτό το σύμπαν θύμισε πολύ στο κορίτσι τον κόσμο της. Ήταν όμορφο, φαινόταν σαν να άνθιζαν στην ψυχή μου ξεχασμένοι. Και οι ακτίνες λαμπυρίζουν σαν σπαθιά, χύνοντας αίμα. Σε μια τέτοια στιγμή νομίζεις ότι η ζωή είναι ωραία, και γιατί είναι απαραίτητος αυτός ο καταραμένος πόλεμος; Δεν φτάνει η γη για τον Στάλιν; Γενικά, η Ρωσία πολέμησε τους περισσότερους πολέμους της ως νούμερο δύο• δεν ήταν αυτό που ήθελε, αλλά αναγκάστηκε να το κάνει. Υπήρχαν όμως και νίκες. Η περίοδος από χίλια εξακόσια δεκαοκτώ έως χίλια οκτακόσια πενήντα τρία. Για ένα τέταρτο της χιλιετίας, η Ρωσία δεν έχει χάσει περισσότερους από έναν πόλεμο και μόνο περιστασιακά έχει χάσει μεμονωμένες μάχες. Και το πιο σημαντικό, ποιοι πόλεμοι κερδήθηκαν. Κέρδισαν τον Ναπολέοντα, τον Φρειδερίκο τον Μέγα και σχεδόν όλα τα έθνη του κόσμου, εκτός από την Αγγλία. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι η χώρα στην οποία θα πετάξετε. Η μόνη αυτοκρατορία εναντίον της οποίας η Ρωσία δεν κέρδισε ποτέ πόλεμο. Αν και, γενικά, δεν υπήρξαν άμεσες στρατιωτικές συγκρούσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρά μόνο έμμεσες. Ωστόσο, γενικά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι Ρώσοι έχασαν τον Ψυχρό Πόλεμο.
  - Ναι, τώρα έχουμε μια αποφασιστική εκδίκηση μπροστά μας. - είπε η Ελίζαμπεθ, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο στο όριο.
  Έβγαλε πάλι τα παπούτσια της. Τα γυμνά, ιδανικά, κανονικά διαμορφωμένα πόδια της πίεζαν πολύ επιδέξια τόσο τα πεντάλ όσο και τους μοχλούς.
  Έχοντας συναντηθεί με τη Δραχμή, η Ελισάβετ δεν ξέχασε να μιλήσει για την αεροπορική επιδρομή και τα αεροπλάνα που κατέρριψε.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής είπε με πάθος:
  - Έχεις χάσει πολλά! Είναι η αίσθηση που νιώθεις όταν πυροβολείς ένα πολυβόλο. Καταρρίπτετε εχθρικά οχήματα που φαίνονται άτρωτα. "FOX" -6, αυτή είναι η τιμή.
  Δραχμή συμφώνησε:
  - Φυσικά, αυτό είναι υπέροχο . Γι' αυτό δημιουργήθηκαν τα πολυβόλα, για να σκοτώνουν. Αυτός είναι και ο στόχος και ο σχεδιασμός ενός ονείρου μάχης. Γενικά, κορίτσι μου, μιλώντας για νέους τύπους όπλων, έφερα πολύ περισσότερα στην πατρίδα μου από σένα. Άλλωστε ξέρω πολλά.
  Η Ελισάβετ απάντησε με σιγουριά:
  - Δεν είμαι λιγότερος! Τι γίνεται με το λέιζερ gravio !; Όπλα των Ολύμπιων θεών;
  - Εξαιρετική! Θα το χρησιμοποιήσουμε και για τον ιερό μας σκοπό. - είπε η Δραχμή διασκεδάζοντας.
  Δύο αστυνομικοί πλησίασαν τα κορίτσια:
  - Πρέπει να σας συνοδεύσουμε στο υπόγειο αεροδρόμιο.
  Η Ελισάβετ απάντησε χαρούμενα:
  - Η τελευταία ιδέα δεν είναι κακή! Θα πολεμήσουμε σαν αετοί, θα νικήσουμε τη δύναμη της ορδής!
  - Ακολουθησε μας. - Είπαν οι αξιωματικοί.
  Τα κορίτσια κινήθηκαν στους διαδρόμους , περπατώντας σιωπηλά γυμνά, μαυρισμένα με επίμονα δάχτυλα σαν τσίτα. Προφανώς κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Υπήρχε ένας σταθμός του μετρό εδώ. Τα κορίτσια γύρισαν στις μύτες των ποδιών τους και μπήκαν σε μια μικρή κομψή άμαξα. Μετά από αυτό, όρμησε.
  Στην πορεία, η Ελισάβετ και η Δραχμή άνοιξαν τον διπλωμάτη με μακιγιάζ που τους παρέδωσαν. Τώρα τα κορίτσια έπρεπε απλώς να κάνουν μακιγιάζ. Αλλά θα το κάνουν αυτό μόνο μετά την προσγείωση. Δεν πρέπει να δίνετε περιττές πληροφορίες ακόμη και σε έναν πιλότο.
  - Ας γίνουμε Νεγρίτος ! - Είπε η εύθυμη νύμφη με τα μαλλιά του ουράνιου τόξου, δραχμή, χαμογελώντας.
  - Ήμασταν ήδη μαύροι. Ας δούμε τώρα πώς είναι να γίνεις γυναίκα. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  Το τούνελ κατέβηκε για αρκετή ώρα και μετά άρχισε να ανεβαίνει. Η Ελίζαμπεθ θυμήθηκε μια φανταστική ιστορία. Σε αυτό, οι ταξιδιώτες μετακινήθηκαν προς τα κάτω μέχρι που βρέθηκαν στον κάτω κόσμο. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό και, ίσως, λίγο τρομακτικό, με διάφορα βασανιστήρια και βασανιστήρια για τους αμαρτωλούς. Ώσπου, τελικά, ένας έξυπνος άντρας τα κατέστρεψε όλα με τα λόγια: "Δεν πιστεύω σε αυτό!" Γενικά, πολλοί συγγραφείς έχουν επινοήσει ότι δεν υπάρχει κόλαση, αλλά ο παράδεισος υπάρχει! Αφελής ιδέα. Επιπλέον, οι απατεώνες και οι μανιακοί μπορεί κάλλιστα να κάνουν τη ζωή των δικαίων αφόρητη. Συγκεκριμένα, αυτή και η Δραχμή, μπορούν να επιτραπούν σε τέτοια κορίτσια να μπουν στο Viry ; Ωστόσο, γιατί όχι, είναι αρκετά ισορροπημένοι και, ίσως, ευγενικοί. Και, σε κάθε περίπτωση, δεν θα χτυπήσουν κανέναν χωρίς λόγο. Μόνο που μερικές φορές οι λόγοι προκύπτουν πολύ εύκολα και απλά. Όπως, για παράδειγμα, ένας γκάνγκστερ πυροβόλησε έναν άντρα μόνο και μόνο επειδή τον φτέρνισε κατά λάθος.
  Η Ελισάβετ, ωστόσο, έκανε μια ερώτηση στη Δραχμή:
  - Όταν είδα για πρώτη φορά το μετρό της Μόσχας, ήταν ένα μεγαλειώδες θέαμα. Έκανε αρκετή εντύπωση, ειδικά οι παλιότεροι σταθμοί . Τι γίνεται με εσένα;
  Η Νύμφη Κοντέσα έγνεψε καταφατικά:
  - Το ίδιο! Ειδικά οι κεντρικοί σταθμοί, διακοσμημένοι στην εποχή του Στάλιν. Αλλά η ίδια η υπόγεια πόλη Μόσχα-2 είναι αρκετά ζοφερή και αυστηρή. Εντυπωσιάζει περισσότερο με το μέγεθός του παρά με την ομορφιά και την κομψότητα της επένδυσης του.
  Το ξανθό κορίτσι ρώτησε:
  - Τι γίνεται με το τοπικό μετρό;
  - Απλά ένα τούνελ όπου οι αμαρτωλοί κατεβαίνουν. Είναι πολύ δύσκολο για την ψυχή τους. - Η Δραχμή φίλησε την Ελισάβετ στα χείλη και ψιθύρισε:
  - Ξέρεις , το σώμα θέλει στοργή.
  Η ξανθιά κοπέλα μάλιστα έσφιξε:
  - Δεν είμαστε λεσβίες.
  Η νύμφη κόμισσα φώναξε:
  - Όχι, αλλά είναι τρελά όμορφα ! Κάνε όπως θέλεις και θα φιλήσω τον αξιωματικό.
  Μετά από αυτά τα λόγια, η Ελίζαμπεθ ένιωθε τώρα ζέστη σε όλο της το σώμα. Εκείνη, μη μπορώντας να συγκρατήσει την ορμή της, έγειρε προς τον αξιωματικό και τον φίλησε λαίμαργα, ψιθυρίζοντας:
  - Χάιδεψε το στήθος μου!
  Το ίδιο έκανε και η Δραχμή, οι αξιωματικοί επιλέχθηκαν, αίμα και γάλα, η ευγενής ράτσα ήταν καθαρά αισθητή. Ναι, και το άρωμα, παρόλο που είναι ανδρικό, εξακολουθεί να είναι τόσο συναρπαστικό. Είναι ευχάριστο να αισθάνεσαι το άγγιγμα των χεριών και, ιδιαίτερα, των χειλιών σε πρησμένες θηλές. Τα κορίτσια μάλιστα γκρινιάζουν λίγο από ενθουσιασμό. Οι αξιωματικοί ήταν επίσης ενεργοποιημένοι, τέτοιες γυναίκες είναι απλά ακαταμάχητες. Καθένα είναι μια ενσάρκωση της Αφροδίτης, παθιασμένη και μαινόμενη.
  Ωστόσο, το κορίτσι και τα αγόρια δεν επιτρεπόταν να διασκεδάσουν σωστά. Η άμαξα έφτασε στο μέρος. Η Ελισάβετ και η Δραχμή ντύθηκαν αμέσως, αφήνοντας τους αμήχανους αξιωματικούς στην άμαξα. Γρήγορα έβαλαν τον εαυτό τους σε τάξη.
  Οι καλλονές φώναξαν σε χορωδία:
  - Χαλαρώστε παιδιά, θα διασκεδάσουμε μαζί σας!
  Τα κορίτσια ήταν ενθουσιασμένα και γελούσαν χαρούμενα. Όμως τα κορμιά έκαιγαν, ήθελαν στοργή και οι καλλονές άρχισαν ακόμη και να χορεύουν. Τα άγρια άλματά τους τρόμαξαν τους φρουρούς.
  Έγινε λίγο πιο εύκολο, και οι καλλονές, που αναβοσβήνουν ξυπόλητες, ροζ τακούνια με μια χαριτωμένη καμπύλη της σόλας, πήδηξαν στο αεροπλάνο αναγνώρισης. Αυτό το μηχάνημα έμοιαζε με παιδικό παιχνίδι φτιαγμένο από χαρτί. Τέτοια αεροπλάνα κατασκευάζονται συνήθως από μαθητές. Είναι αλήθεια ότι η Ελισάβετ και η Δραχμή δεν πήγαν ποτέ σχολείο. Για αυτούς, ήταν σαν να μαγειρεύουν έναν Ολυμπιονίκη σε μια "πισίνα".
  Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν η ανάμνησή τους στο όνειρο. Και στα όνειρα εμφανίζεται συχνά η ανάμνηση των προηγούμενων ονείρων, που ξεχάστηκε στην πραγματικότητα και στην πραγματικότητα, αλλά μπορεί να αναδυθεί ξανά στην αγκαλιά του Μορφέα. Και τότε είσαι ήδη ένα ελαφρώς διαφορετικό άτομο.
  Συγκεκριμένα, οι ενήλικες μερικές φορές αισθάνονται σαν να είναι ξανά παιδιά και θυμούνται ακόμη και ξεχασμένες λεπτομέρειες της παιδικής ηλικίας. Και πιστεύουν τη στιγμή του ύπνου ότι είναι πραγματικά μικρά και μικρά.
  Με λίγα λόγια, η Ελισάβετ άλλαξε τη μνήμη της στον ύπνο της και σκεφτόταν εναλλακτικά το παρελθόν. Ακριβώς όπως η εγγονή των Θεών του Δημιούργου, η νύμφη Δραχμή, έγινε ξαφνικά πεπεισμένη άθεη και υλίστρια!
  Εδώ έρχονται οι υπέροχες και φανταστικές αναμνήσεις.
  Μια φορά, όμως, επισκέφτηκαν το σχολείο• σύντομα συγκεντρώθηκε πλήθος κοντά στην Ελισάβετ, το κορίτσι διάβασε κηρύγματα. Η δραχμή άναψε ενεργά και άρχισε να κουμαντάρει. Σε γενικές γραμμές, τα κορίτσια έδειξαν την "καλύτερη" πλευρά τους.
  Ωστόσο, στο αναγνωριστικό αεροπλάνο τα κορίτσια συμπεριφέρθηκαν αρκετά σωστά. Καθίσαμε στα πίσω καθίσματα, φορέσαμε τα τεχνουργήματα και τελικά απογειωθήκαμε.
  Οι συρόμενες πύλες άνοιξαν σαν το στόμα μιας θαυματουργής φάλαινας ψαριού και αστέρια έλαμψαν από πάνω.
  "Όμορφη!" είπε η Ελίζαμπεθ. - Πετάμε ψηλά! Πετώντας πάνω από τα αστέρια ελεύθερα και εύκολα!
  Το αεροπλάνο κέρδισε ύψος, πέταξε σχεδόν κάθετα, συνδυάζοντας τις ιδιότητες ενός τζετ ελικοπτέρου και ενός μαχητικού. Πρακτικά δεν υπήρχαν φώτα στο Αμβούργο• το μπλακάουτ έπαιξε ρόλο.
  Καθώς πλησιάζαμε στο κατώφλι της στρατόσφαιρας, έγινε πιο κρύο. Το αεροπλάνο πετούσε πολύ ψηλά. Για να μην συντριβεί, χρησιμοποίησε ένα ειδικό καύσιμο χωρίς οξυγόνο, φθόριο. Αυτό μας επέτρεψε να πλησιάσουμε τριάντα χιλιόμετρα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Στον κόσμο μας, οι ΗΠΑ και η Ρωσία ανέπτυξαν ειδικά διαστημικά αεροπλάνα. Ικανό να πετάει με ταχύτητα διαφυγής στο κενό και μετά να χτυπά σε υψηλό τόξο.
  - Ξέρω! Έδωσε μάλιστα κάποιες συμβουλές για αυτό το θέμα. Γενικά, οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αδυναμία να χάνουν κάποια μικροπράγματα σε ένα όπλο, μετατρέποντας ένα εξαιρετικό μοντέλο σε μέτριο , όπως, για παράδειγμα, με τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal, στον οποίο έχασαν μερικές πινελιές. - Είπε η Δραχμή. - Άλλωστε, το μεθύσι είναι αρκετά συνηθισμένο. Στενεύει τη συνείδηση, με αποτέλεσμα να λείπουν πολλά οι εξελίξεις. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που τα αμερικανικά όπλα συχνά κερδίζουν πολέμους.
  Η ξανθιά πολεμίστρια σημείωσε θυμωμένη:
  - Κληρονομιά της εποχής του Στάλιν. Ας θυμηθούμε πόσες ελλείψεις υπήρχαν στα σοβιετικά τανκς και αεροπλάνα. Ως αποτέλεσμα, μεγάλες απώλειες και ένας σχεδόν χαμένος πόλεμος. Παρεμπιπτόντως, το κομμουνιστικό σύστημα στο CSA θα πρέπει επίσης να οδηγήσει στο γεγονός ότι τα όπλα των Κόκκινων Αμερικανών έχουν πολλά μειονεκτήματα.
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά, αυτό θα οδηγήσει σε ήττα στον πόλεμο.
  Η Ελισάβετ, βγάζοντας τα δόντια της, ρώτησε:
  - Αλλά τι γίνεται με τα αδέρφια μας με την ποιότητα;
  Η Δραχμή ανασήκωσε τους ώμους:
  - Δεν ξέρω! Ωστόσο, ο καπιταλισμός προωθεί την ποιότητα σε μεγαλύτερο βαθμό από τον σοσιαλισμό. Άρα όλα είναι πιθανά. Κατά τη διάρκεια του Πολέμου στο Ιράκ, οι σοβιετικοί πύραυλοι Scud , που χρησιμοποιήθηκαν από τον στρατό του Sadam , παρουσίασαν κακή ποιότητα, ως επί το πλείστον έχασαν τον στόχο και δεν έφτασαν. Το σοβιετικό σύστημα συνέβαλε στη φθορά και τις αλλαγές στη νοοτροπία.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Ναι, η Ρωσία έγινε ξανά καπιταλιστική, αλλά η κληρονομιά του παρελθόντος έχει αρνητικό αντίκτυπο. Και αν επί Στάλιν πολέμησαν για την ποιότητα των αγαθών χρησιμοποιώντας το άρθρο δολιοφθορά. Στη συνέχεια, υπό τους διαδόχους του, ο φόβος εξαφανίστηκε και, έχοντας χάσει το μαστίγιο, οι άνθρωποι διαλύθηκαν. Άρα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με την τεχνολογία.
  Τα κορίτσια σώπασαν, κουνώντας μόνο τα γυμνά τους δάχτυλα και τα χαριτωμένα πόδια τους. Τώρα το αεροπλάνο ήταν ψηλά, αλλά η έντονη ακοή των κοριτσιών εντόπισε ορισμένα είδη όπλων στον κανονιοβολισμό του μετώπου. Υπήρχαν οι Κατιούσα και τα παιδιά τους, κάτι σαν Γκραντ. Είναι αλήθεια ότι σε αυτόν τον στρατό ονομάζονταν "πρίγκιπες". Πυροβολούσαν επίσης αντιαεροπορικά πυροβόλα και οι πρώτοι πύραυλοι εδάφους-αέρος. Επίσης, ένα πολύ τρομερό όπλο, χωρίς υπολογιστές, στόχευε, ωστόσο, στη θερμότητα. Ωστόσο, αυτό δεν απείλησε τον σκάουτερ τους. Κάποτε, πριν από την επανάσταση, τα ρωσικά αεροσκάφη έκαναν παγκόσμια ρεκόρ σε ταχύτητα, ωφέλιμο φορτίο και οπλισμό. Το πρώτο δικινητήριο αεροσκάφος στον κόσμο, το πρώτο τετρακινητήριο αεροσκάφος στον κόσμο. Πρέπει να πούμε ότι αν και δεν υπήρχε καθολική δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην τσαρική Ρωσία, οι πόρτες προς την κορυφή ήταν ανοιχτές για τους πιο προικισμένους εκπροσώπους των κατώτερων κοινωνικών τάξεων. Συγκεκριμένα, ακόμη και ο γιος ενός εργάτη φάρμας, αν είχε τη δυνατότητα, λάμβανε δωρεάν εκπαίδευση μέσω διαφόρων ταμείων. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά υπό τους κομμουνιστές. Η τελευταία μετριότητα σύρθηκε σε δέκα τάξεις. Στη συνέχεια, οι ακαδημαϊκοί τίτλοι λαμβάνονταν συχνά από μετριότητες .
  Σε γενικές γραμμές, ο Andropov ήταν ένα λαμπερό κεφάλι. Άρχισε να αποκαθιστά την τάξη, να καταπολεμά τη διαφθορά και να καθαρίζει τις τάξεις των επιστημόνων. Στο ερευνητικό ινστιτούτο οι επιθεωρήσεις έγιναν πιο συχνές και οι επιστήμονες άρχισαν να λαμβάνουν κίνητρα. Ο Γενικός Γραμματέας και ο Πρόεδρος της KGB κατάλαβαν ότι χρειάζονταν αλλαγές και επίσης ότι ο σοβιετικός λαός δεν είχε ωριμάσει σε δημοκρατία. Ο Andropov πρότεινε την κινεζική έκδοση ως την καλύτερη. Αργή εξελικτική ανάπτυξη στην αγορά διατηρώντας παράλληλα ισχυρό βιομηχανικό δυναμικό. Αυτή η ιδέα ήταν, ίσως, η πιο λογική, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη νοοτροπία της Ρωσίας, την αδυναμία του λαού και, κυρίως, της ελίτ να εκτιμήσει τις απολαύσεις της δημοκρατίας. Αν ο Andropov ζούσε περισσότερο ή είχε έρθει στην εξουσία νωρίτερα, ίσως η Σοβιετική Ένωση θα είχε επιβιώσει. Ο Γκορμπατσόφ άρχισε τον εκδημοκρατισμό και, σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, πτώσης των τιμών του πετρελαίου, μείωσης της πειθαρχίας και του εισοδήματος από το αλκοόλ, οδήγησε σε καταστροφή. Η Κρατική Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης ήταν η τελευταία προσπάθεια να σωθεί η αυτοκρατορία. Η έλλειψη βούλησης και ένας ισχυρός, αποφασιστικός ηγέτης εμπόδισε την επιτροπή να διατηρήσει την εξουσία.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Η Κρατική Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης είναι ένα μάτσο κρετίνων που δεν είναι ικανοί να κάνουν στρατιωτικό πραξικόπημα. Αν ήμουν αντιπρόεδρος, πρώτα απ' όλα θα σκότωνα τον Γέλτσιν και τη συνοδεία του. Μια ομάδα ειδικών δυνάμεων θα το έκανε αυτό. Και στον Γκορμπατσόφ θα του είχαν κάνει ένεση για να τον παραλύσουν.
  Η Ελισάβετ, σφίγγοντας τις γροθιές της σφιχτά, απάντησε αποφασιστικά:
  - Και θα ήταν καλύτερα!
  Η νύμφη κόμισσα, φουσκώνοντας τα μάγουλά της, είπε:
  - Αν ήμουν ο κανόνας, θα ήταν καλύτερα! Γενικά, μια σιδερένια αλυσίδα και οι χειροπέδες από χάλυβα εξασφαλίζουν καλύτερα την ενότητα. Επιπλέον, απαιτείται πλήρης εποπτεία της προπαγάνδας για να ελέγχονται τα μυαλά κυριολεκτικά από την κούνια.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Η προπαγάνδα είναι μεγάλη δύναμη. Αλλά πρέπει να πω ότι στους μετασταλινικούς χρόνους κούτσαινε αισθητά. Επιπλέον, οι ιστορίες για τον Λένιν ήταν τόσο αφελείς, ανόητες και παιδικές που κανείς δεν θα τις χαρακτήριζε πειστικές. Το πιο σημαντικό έλειπε: το μεγαλείο του αρχηγού!
  - Δεν βλέπω μεγαλεία ούτε στα παραμύθια για τον Χριστό. Ειδικά όταν τον μαστίγωσαν και τον ξυλοκόπησαν. - Δραχμή πείραξε.
  Η ξανθιά πολεμίστρια αντιτάχθηκε αποφασιστικά:
  -Δεν καταλαβαίνεις το αληθινό μεγαλείο. Σε ποιο βαθμό αγάπησε τον κόσμο ο Ιησούς ο Θεός Υιός που για χάρη των ανθρώπων πήγε σε τρομερή ταπείνωση, σκληρό θάνατο. Παρατηρήστε ότι ο δημιουργός του σύμπαντος, που το κρατά με τη δύναμή του -ο βασιλιάς εκείνων που βασιλεύουν και ο Κύριος εκείνων που κυβερνούν- έχει ταπεινώσει τον εαυτό του.
  - Έλα, Λιζόνκα! Ο παντοδύναμος δημιουργός του σύμπαντος έπεσε κάτω από το σταυρό, ή ίσως ακόμη και κάτω από ένα κούτσουρο. - Η δραχμή δείχνει τη μακριά, ροζ, κινητή γλώσσα του.
  - Μην βλασφημείς! - Η Ελίζαμπεθ έδειξε τη γροθιά της. - Έγινε εντελώς σαν άνθρωπος, με τον πόνο και τις αδυναμίες του. Γενικά, δεν θέλω να σας μιλήσω για τα ιερά• τα μαργαριτάρια δεν ρίχνονται μπροστά στους χοίρους.
  Η νύμφη κόμισσα αναφώνησε σκληρά:
  "Ούτε θέλω να συζητήσω μαζί σου, με νυστάζει και η επόμενη νύχτα μπροστά μας θα είναι θυελλώδης".
  Η ξανθιά εξολοθρευτής κούνησε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Ακόμα θα! Μπορεί να μην χρειαστεί να κοιμηθούμε καθόλου.
  Δραχμή δήλωσε:
  - Επομένως , σας προσφέρω τη Lizonka. Ας τραγουδήσουμε.
  Ο πολεμιστής ξεσήκωσε:
  - Αυτή είναι μια καλή ιδέα! Να τραγουδήσουμε ένα ντουέτο;
  Η νύμφη κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά, αλλά πώς αλλιώς!
  Τα κορίτσια έβηξαν και η Ελισάβετ άρχισε να τραγουδά, συνθέτοντας καθώς πήγαινε, και η Δραχμή την ακολούθησε με μια θαυμαστή φωνή:
  Θα δώσω στην πατρίδα μου τη Ρωσία,
  Αγία έμπνευση αγάπης!
  Δάκρυα που κυλούν σαν ρυάκι,
  Ο Κύριος θα μας κάνει αίτηση!
  
  Ο Χριστός άπλωσε τους ουρανούς,
  Και με τη δύναμη του πνεύματος δημιούργησε τον κόσμο!
  για τους αδύναμους στο σώμα,
  Έχει απεριόριστες δυνάμεις στα χέρια του!
  
  Η Ορθόδοξη Ρωσία είναι μαζί μου,
  Πολέμησε γενναία, ένδοξε πολεμιστή!
  Αγωνίσου για τον Παντοδύναμο με την ψυχή σου,
  Είστε άξιοι να δεχτείτε τον Χριστό ως τιμή !
  
  Η μοίρα συνοφρυώθηκε - μια μομφή,
  Υπηρέτησες την Πατρίδα σου απρόσεκτα!
  Οι γάτες ξύνονται από εδώ και πέρα,
  Αλλά η ελπίδα νικάει τη θλίψη!
  
  Και η Πατρίδα στις καρδιές του αιώνα,
  Πώς πέρασε η στιγμή μπροστά στα μάτια μου!
  Θα τραγουδήσω τον ύμνο μου προς το παρόν,
  Η Πατρίδα θα είναι ευτυχισμένη μαζί μας!
  Η Δραχμή, όταν μιλούσε για τον Χριστό, συνοφρυώθηκε και τσακίστηκε, αλλά παρ' όλα αυτά τραγούδησε. Οι φωνές των κοριτσιών άλλαζαν συνεχώς ρυθμό, μετά πάγωσαν, μετά, αντίθετα, φλεγμονής. Τους άρεσε ακόμη και να ακούν τον εαυτό τους, θαυμάζοντας τη δική τους πτήση σκέψης.
  Η Ελισάβετ διέκοψε ξαφνικά το τραγούδι:
  - Ξέρεις, βλέπω κίνηση ακριβώς από κάτω μας.
  Δραχμή συμφώνησε:
  - Κι εγώ το νιώθω.
  Τα κορίτσια στράφηκαν στον πιλότο.
  - Δεχόμαστε επίθεση.
  Εκείνος απάντησε μπερδεμένος:
  - Και λοιπόν! - Έχουμε μόνο ένα πολυβόλο για να μειώσουμε το βάρος του αεροσκάφους, το βάρος είναι ελάχιστο.
  - Τότε πρέπει να το κάνεις αυτό! - Η δραχμή πήδηξε στο όπλο και σημάδεψε. - Ο εχθρός δεν θα πληγωθεί!
  Η νύμφη άνοιξε πυρ. Το πολυβόλο χτύπησε με μολυβένιες σφαίρες. Η Ελισάβετ παρατήρησε πώς η ουρά του εχθρικού μαχητή πήρε φωτιά.
  - Και κατάφερε να φτάσει εδώ. Σε τέτοιο απρόσιτο ύψος. - Ο πιλότος παρατήρησε. - Αν δεν σου αρέσει.
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Δεν έχω παραισθήσεις.
  - Μα υπάρχουν τσακίσματα! - είπε γελώντας η Ελίζαμπεθ.
  - Κοιτα ποιος ΜΙΛΑΕΙ! - Η Δραχμή προσπάθησε να κουνήσει τη φίλη της στη μύτη, αλλά της έπιασε το χέρι.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Μην το αφήσεις!
  Η Νύμφη Κοντέσα βρυχήθηκε:
  - Μην αφήνετε τα πόδια σας ελεύθερα!
  Τα κορίτσια πάλεψαν λίγο περισσότερο, για να ανακαλύψουν ποιος ήταν πιο δυνατός. Ο αγώνας αποκάλυψε μια κατά προσέγγιση ισότητα δυνάμεων. Έχοντας ηρεμήσει, οι φίλοι εξέτασαν ξανά τον εξοπλισμό τους, ειδικά τις χάντρες τεχνουργημάτων.
  Η Ελισάβετ προσευχήθηκε, πείθοντας τον Παντοδύναμο:
  - Ας μην μας απογοητεύσουν αυτά τα βότσαλα που δημιουργήθηκαν με τη θέλησή σας στον ιερό αγώνα που δίνουμε προς όφελος όλης της ανθρωπότητας. Και πρώτα απ' όλα για χάρη της Πατρίδας μας.
  Το αεροπλάνο διέσχισε τη Μάγχη και κατέβηκε λίγο. Ο πιλότος διέταξε:
  - Και τώρα έχεις επιλογή. Εάν είστε σίγουροι για τον εξοπλισμό σας, τότε μπορείτε να πηδήξετε τώρα, αν όχι, θα πάω ακόμα πιο χαμηλά.
  - Αρκετά! - είπε η Ελίζαμπεθ, τραβώντας τις μπότες της, αλλά βλέποντας ότι η φίλη της δεν της έβαζε παπούτσια, τα τράβηξε ξανά για να χρησιμοποιήσει, αν χρειαστεί, τα γυμνά της δάχτυλα. - Θα επιβιώσουμε!
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Γιατί να ρισκάρεις; Μπορεί να υπάρχουν μαχητές μεγάλου ύψους εδώ και δεν είναι γεγονός ότι δεν θα καταρριφθούμε. Αλλά η πείνα με οξυγόνο δεν είναι απολύτως τρομακτική για εμάς, η φυσιολογία μας είναι σχεδόν τέλεια!
  Ο πιλότος διέταξε:
  - Τότε πήδα!
  Τα κορίτσια φορούσαν ελαφριά σακίδια με μικρότερα αλεξίπτωτα από το συνηθισμένο.
  Έσπρωξαν και πήδηξαν έξω. Το πρώτο μέρος του φθινοπώρου έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε λειτουργία ελεύθερης πτήσης. Τα κορίτσια βρέθηκαν σε ένα σπάνιο, παγωμένο περιβάλλον. Ένιωθα ότι οι πνεύμονές μου έσκαγαν και τα μάτια μου βγήκαν έξω από το κεφάλι μου. Και η θηλιά μου έσφιξε το λαιμό. Τα κορίτσια προσπάθησαν να κινούνται όσο το δυνατόν λιγότερο, καταναλώνοντας λιγότερο αέρα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αναπνεύσουμε, κάνοντας το σαν σαύρες του βουνού, χρησιμοποιώντας το πάνω μέρος των βρόγχων.
  Όταν η ατμόσφαιρα έγινε πιο πυκνή και η πτώση επιβραδύνθηκε , η Δραχμή είπε με πνιχτή φωνή:
  "Δεν ήξερα ότι ένα κενό μπορεί να είναι τόσο επώδυνο".
  Η Ελισάβετ απάντησε με έκπληξη:
  - Δεν σε έλεγξαν σε θάλαμο κενού;
  Η νύμφη κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, υπήρχε κάτι τέτοιο. Αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο τεχνητό, και στην αρχή φοβήθηκα ακόμη και.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής επιβεβαίωσε:
  - Και εγώ! Δεν έχω ξαναπηδήξει από τέτοιο ύψος. Άλλωστε είκοσι πέντε χιλιόμετρα.
  Η Δραχμή είπε με εσκεμμένη απροσεξία:
  - Δεν είναι τίποτα.
  Τα κορίτσια άρχισαν να κινούνται πιο ενεργά, προσπαθώντας να προσγειωθούν ακριβώς στο δάσος. Δεν χρησιμοποίησαν ποτέ αλεξίπτωτα, πιστεύοντας προφανώς ότι ένα απλό αδιάβροχο ήταν αρκετό για μια επιτυχημένη προσγείωση. Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Γενικά, ένα αλεξίπτωτο είναι απλώς επιπλέον βάρος.
  Η δραχμή μουρμούρισε:
  - Θα το θάψουμε μόλις προσγειωθούμε.
  Η προσγείωση στο δάσος ήταν τραχιά, η Ελισάβετ χτύπησε το γυμνό της πόδι σε ένα κοφτερό κλαδί, αλλά δεν του έδωσε σημασία.
  Η ξανθιά αναφώνησε:
  - Δεν είναι σπουδαίο, ο πρόσκοπος πρέπει να αντέξει τον πόνο.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Ανεχθείτε, αλλά μην το ψάχνετε επίτηδες. Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό για εσάς τους πιστούς να αναζητάτε σοβαρές δοκιμασίες.
  
  Η Ελισάβετ απάντησε πολύ λογικά:
  - Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οτιδήποτε. Και τώρα προτείνω να αλλάξω το καμουφλάζ. Ήρθε η ώρα να πάρεις τα παπούτσια μιας καταπιεσμένης μαύρης γυναίκας.
  Τα κορίτσια έκαναν άψογο μακιγιάζ αλλάζοντας το χρώμα του δέρματός τους. Τώρα έχουν γίνει απολαυστικές μαύρες γυναίκες, αλλάζοντας ακόμη και το χρώμα των ματιών τους.
  Ωστόσο, το τελευταίο μπορεί να επιτευχθεί με προσπάθεια θέλησης, χωρίς χημικά.
  Μετά ξεκινήσαμε να τρέχουμε μέσα στο δάσος. Τα κορίτσια βιάζονταν. Εδώ ήρθαν στο δρόμο. Τώρα έπρεπε να πάρουμε μεταφορά.
  "Είναι ακόμη πολύς ο δρόμος μέχρι την πρώτη γραμμή και δεν νομίζω ότι είναι πολύ προσεκτικοί". - είπε η Δραχμή.
  Ο δρόμος δεν ήταν ιδιαίτερα φαρδύς, αλλά ομαλός. Ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, τυπικός βρετανικός καιρός.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Είναι ενδιαφέρον να βρίσκεσαι στη χώρα του Ρίτσαρντ του Λεοντόκαρδου και του Σέρλοκ Χολμς. Η πιο προοδευτική και, παραδόξως, συνάμα συντηρητική χώρα στον κόσμο.
  Δραχμή δήλωσε:
  - Η Βρετανία είναι μια τεράστια αυτοκρατορία. Στο απόγειό του, ήταν ακόμη μεγαλύτερο από τη Ρωσική Αυτοκρατορία. Γενικά, στη σύγχρονη ιστορία, η Ρωσία ήταν πιο ισχυρή στα τελευταία χρόνια του Στάλιν και στις παραμονές του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε λογικά:
  - Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος χάθηκε λόγω της έλλειψης ισχυρής κυβέρνησης. Ο Τσάρος δεν χρειάζεται να είναι ο Στάλιν. Η Αικατερίνη η Δεύτερη ήταν επίσης μια μάλλον ήπια ηγεμόνα, αλλά κέρδισε δύο τουρκικούς πολέμους και χώρισε την Πολωνία. Η ίδια η ομάδα φυσικά δεν έπαιξε τον ρόλο της.
  Η κόμισσα-νύμφη συμφώνησε:
  - Ναι, η ομάδα δεν ήταν αρκετή για τον Νικόλαο τον Αιματηρό. Η Αικατερίνη είχε έναν ολόκληρο γαλαξία από διοικητές και πολιτικούς, αλλά ο Νικόλαος είχε μόνο τον Στολίπιν και σκοτώθηκε.
  Η ξανθιά πολεμίστρια πρόσθεσε:
  - Ο Μπρουσίλοφ είναι δυνατός διοικητής. Κρίμα που δεν ήταν όλοι οι στρατηγοί έτσι. Ειδικά ο Κουροπάτκιν. Επιπροσθέτως, ήταν δειλός και είχε ελάχιστη κατανόηση του σύγχρονου πολέμου. Μετά την ήττα από την Ιαπωνία, ο Ιβάν ο Τρομερός θα είχε σταβλίσει έναν τέτοιο διοικητή.
  Δραχμή ορθολογικά σημείωσε:
  - Ο Ζούκοφ ήταν πάντα σκληρός. Είναι ο πιο δημοφιλής πολιτικός του εικοστού αιώνα. Αν και έλεγαν ότι κέρδισε με πολύ αίμα.
  Η Ελισάβετ, πιτσιλίζοντας τα γυμνά της πόδια μέσα από τις λακκούβες, σηκώνοντας σιντριβάνια πιτσιλιών, θεώρησε απαραίτητο να διευκρινίσει:
  - Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Γερμανοί βρίσκονταν σε μια αξιόπιστη, καλά ανεπτυγμένη άμυνα, ήταν ακόμα αδύνατο να το σπάσουν με λίγο αίμα. Και γενικά, είναι εύκολο να είσαι έξυπνος εκ των υστέρων. Αλλά προσέξτε, διαπερνώντας την πιο ισχυρή άμυνα στο Βερολίνο, ο Ζούκοφ τα κατάφερε μέσα σε δύο εβδομάδες. Δεν είναι επίτευγμα αυτό;
  Η νύμφη κόμισσα έγλειψε τα χείλη της:
  - Συμφωνώ! Και αν η επίθεση είχε καθυστερήσει, οι απώλειες θα ήταν ακόμη μεγαλύτερες.
  Ο ξανθός πολεμιστής σφύριξε:
  - Οι βρώμιοι προσπαθούν να συκοφαντήσουν τον Ζούκοφ . Συγκεκριμένα, ο προδότης και κατάσκοπος Suvorov- Rezun έγραψε συκοφαντίες γι 'αυτόν.
  Η δραχμή βρυχήθηκε:
  - Ρεζούν ! Θα επιστρέψουμε, θα κάνουμε μια επιχείρηση, θα απαγάγουμε τον Ρεζούν από την Αγγλία και θα τον παραδώσουμε στη Ρωσία. Θα περάσει χρόνο στη φυλακή και θα γίνει σοφότερος.
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Ναι, και τέτοια αποβράσματα γεννιούνται. Για παράδειγμα, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους προδότες. Τι φταίει ένας ταγματάρχης της KGB στην ΕΣΣΔ .
  Η Νύμφη Κοντέσα βρυχήθηκε:
  - Νομίζω ότι είναι το αντίστροφο.
  Η ξανθιά κατάσκοπος επιβεβαίωσε:
  - Ασφαλώς! Η ζωή στη Βρετανία δεν είναι καλύτερη από την ΕΣΣΔ.
  Η δραχμή γρύλισε:
  - Και ακόμα κι αν είναι καλύτερο, δεν είναι για προδότες. Άλλωστε, ακόμη και οι ιδιοκτήτες δεν συμπαθούν τέτοιους ανθρώπους, παρ' όλα τα οφέλη που αποκομίζουν.
  Τα κορίτσια κοίταξαν στο σκοτάδι. Ο αυτοκινητόδρομος δεν ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος. Δεν ερχόταν κανείς, τα κορίτσια βαριόνταν.
  Η Δραχμή ρώτησε:
  -Καλά τι θα κάνουμε;
  - Ας αναζητήσουμε έναν πιο ενεργό αυτοκινητόδρομο. - πρότεινε η Ελίζαμπεθ.
  Ο αέρας φύσηξε και οι σκιές των δέντρων μετακινήθηκαν, γέρνοντας ελαφρά σαν να υποστηρίζουν αυτή την πρόταση.
  - Τι θα πρότεινε ο Σέρλοκ Χολμς σε αυτή την κατάσταση; - ρώτησε χαριτολογώντας η Δραχμή.
  - Καταφύγετε στη μέθοδο της έκπτωσης! - απάντησε η Ελίζαμπεθ.
  Τα κορίτσια βγήκαν στο κέντρο της εθνικής οδού και μύρισαν. Φυσικά, έβαλαν παπούτσια για να μην αναδείξουν τα υπερβολικά χαριτωμένα, κοριτσίστικα πόδια τους. Αν κρίνουμε από τη μυρωδιά, μια συνοδεία αυτοκινήτων περνούσε από εδώ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οχήματα μάχης πεζικού και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, μερικά αυτοκίνητα και, αν κρίνουμε από τα σημάδια της πίστας, ένα ελαφρύ τανκ.
  - Ναι, υπήρξε αύξηση και εδώ. - Είπε η Δραχμή. - Το τανκ, αν κρίνουμε από τα ελαφριά αποτυπώματα, ζύγιζε σαράντα δύο τόνους και είχε τρεις ράγες. Αυτό είναι κάτι συγκεκριμένο.
  - Όχι πραγματικά! Το ημιμεσαίο τανκ, σε αντίθεση με το Red Cromwell, το οποίο ζυγίζει εξήντα επτά τόνους και έχει πυροβόλο εκατόν είκοσι χιλιοστών, είναι οπλισμένο με διαμέτρημα ενενήντα. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ. - Παρεμπιπτόντως, ο οδηγός αυτού του τανκ καπνίζει Mobil και είναι επίσης αριστερόχειρας.
  Η Νύμφη Κόμισσα αμφέβαλλε:
  - Η τελευταία δήλωση είναι αμφιλεγόμενη.
  Ο ξανθός σκάουτερ αντιτάχθηκε:
  - Γιατί! Τα τρέχοντα τανκς δεν είναι ακόμα σε χειριστήρια, επομένως η συνήθεια να είσαι πιο δραστήριος με πιο δυνατό χέρι επηρεάζει την ποιότητα της κίνησης.
  - Ναι, θέλω ακόμα να τραβήξω το μοχλό. - Η Δραχμή σήκωσε το αποτσίγαρο με τη μύτη της αμερικάνικης μπότας της και το πέταξε στο στόμα της. - Ουφ! Αυτό είναι αηδιαστικό. Αυτά τα τσιγάρα είναι απλά συγκλονιστικά.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε πρόθυμα:
  - Μπορεί! Γενικά, ο κόσμος μας είναι γεμάτος χάλια , οπότε μην γεμίζετε το στόμα σας με αυτά.
  Τα κορίτσια περπατούσαν κατά μήκος του δρόμου αργά και μετά επιβράδυναν. Τώρα βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι. Υπήρχε ένα σημείο ελέγχου κοντά, οπότε έπρεπε να το περιφέρουμε.
  Η ασφάλεια δεν ήταν πολύ μεγάλη, περίπου είκοσι άτομα, αλλά δεν ήθελα να κάνω πολύ θόρυβο.
  Τα κορίτσια ανέβηκαν σε αρκετή απόσταση. Και άρχισαν να συζητούν το περαιτέρω σχέδιο δράσης.
  - Πρέπει να επιτεθούμε στη στήλη. - πρότεινε η Ελίζαμπεθ.
  Η Δραχμή αντέτεινε ξαφνικά:
  - Πολύ αγενής και αιμοσταγής!
  Η ξανθιά ξαφνιάστηκε:
  - Και τι άλλο!? Και από πότε ο άθεος έγινε ειρηνιστής;
  Αγνοώντας την επίθεση, η κόμισσα της νύμφης είπε:
  -Σας προτείνω να ψηφίσετε!
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Δεν φοβάσαι μια αδέσποτη σφαίρα;
  Η Δραχμή αντέτεινε ήρεμα:
  - Δεν θα τολμήσουν να προσβάλουν τα κορίτσια, ακόμα και τα μαύρα.
  Η ξανθιά σκάουτερ μουρμούρισε κάτω από την ανάσα της:
  - Εντάξει, ας ρισκάρουμε!
  Έχοντας φωτιστεί με έναν φακό και ανακατεύοντας καλά τα μαλλιά τους, τα κορίτσια στάθηκαν στο δρόμο. Ένιωθαν πολύ σίγουροι.
  - Η αποστολή μας θα εκπληρωθεί! - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Παραδόξως, μια-δυο στήλες πέρασαν με το αυτοκίνητο, χωρίς να δίνουν σημασία στα μαύρα κορίτσια που ψήφιζαν.
  Η δραχμή μάλιστα τσαντίστηκε:
  - Τι είναι αυτοί, όλοι ευνούχοι;
  - Ίσως έχουν άγχος! - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  Η Νύμφη Κοντέσα τσίριξε:
  - Εντάξει, για να δούμε.
  Τα κορίτσια άρχισαν να περιμένουν και επικράτησε μια ηρεμία. Ήταν ήδη δύο η ώρα τα ξημερώματα, η ώρα που σταματά η κυκλοφορία.
  - Μπορεί να περπατήσει προς την πόλη με τα πόδια. - πρότεινε η Ελίζαμπεθ.
  Η Δραχμή απάντησε διστακτικά:
  - Χαζή σκέψη! Άρα θα είναι δύσκολο για εμάς να τακτοποιηθούμε.
  Η ξανθιά κατάσκοπος προέβαλε εύλογα επιχειρήματα:
  - Και, κατά τη γνώμη μου, αντίθετα, σε μια τόσο τεράστια πόλη όπως το Λονδίνο, είναι εύκολο να χαθείς. Ειδικά οι μαύροι σαν εμάς.
  - Ο διάβολος κρύβεται στην κόλαση, και ο παπάς στην τσέπη ενός ενορίτη! - αστειεύτηκε η Δραχμή.
  Η Ελίζαμπεθ κούνησε το κεφάλι επιτιμητικά.
  "Το κεφάλι σου είναι γεμάτο άσχημα πράγματα, είσαι πραγματικά διάβολος!"
  - Πώς να το πω. Ο διάβολος έχει μαύρη γούνα - ο παπάς έχει ψυχή! - παρατήρησε η δραχμή.
  Η ξανθιά αντιτάχθηκε:
  - Αλλά δεν έχουν όλοι υπέροχοι ιερείς με αγγελική ψυχή.
  Η νύμφη κόμισσα απάντησε:
  - Η εξαίρεση επιβεβαιώνει μόνο τον κανόνα.
  Τα κορίτσια πάλεψαν λίγο στα δάχτυλά τους, πρώτα με τα μεσαία δάχτυλά τους, τους δείκτες και μετά σταυρό για να σταυρώσουν .
  Τα δάχτυλα ζεστάθηκαν, αλλά τα οφέλη δεν μπορούσαν να εντοπιστούν. Η Ελισάβετ πρότεινε να παίξει σκάκι.
  - Έχουμε τσέπη , μπορούμε να πολεμήσουμε.
  Τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν και τακτοποίησαν τα κομμάτια. Η Ελισάβετ επέλεξε την άμυνα της Σικελίας με τα μαύρα. Το παιχνίδι αποδείχτηκε κοφτό και με πληθώρα επιθέσεων, αλλά στο τέλος όλα κατέληξαν σε ένα σπασμένο, ισόπαλο τέλος.
  Η Δραχμή αρνιόταν να αναγνωρίσει μια ισοπαλία για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να βρει κάτι στο στυλ του Κάρποφ ή του Κάρλεσον. Γενικά, αυτό το κορίτσι χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να κερδίσει με οποιοδήποτε κόστος.
  Το παιχνίδι διεκόπη από την εμφάνιση μιας νέας συνοδείας. Και οι δύο καλλονές σταμάτησαν το παιχνίδι και άρχισαν να ψηφίζουν.
  Ξαφνικά, δύο φορτηγά σταμάτησαν και στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων πήδηξαν έξω. Έστρεψαν τα όπλα τους στην Ελισάβετ και τη Δραχμή.
  Ένας βρυχηθμός ακούστηκε:
  - Ποιοι είναι αυτοί και τι χρειάζεστε;
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  - Είμαστε αξιωματικοί των ειδικών δυνάμεων Γκίλι και Μαίρη, πραγματοποιήσαμε μια επιχείρηση κατά των παρτιζάνων και μείναμε λίγο πίσω από τους δικούς μας .
  Το πρόσωπο μιας γυναίκας στις επωμίδες ενός συνταγματάρχη των ειδικών δυνάμεων ξεπήδησε από την καμπίνα τους.
  Ακούστηκε μια απίστευτη φωνή:
  -Κατά ποιους παρτιζάνους πολεμήσατε;
  - Τρομακτικά καθάρματα ! Από την ομάδα Lev. - είπε η Ελίζαμπεθ. "Δεν ήξερε με βεβαιότητα, φυσικά, αλλά περίμενε ότι πιθανότατα θα υπήρχε μια τέτοια ομάδα στη Βρετανία".
  Η γυναίκα συνταγματάρχης βρυχήθηκε:
  - Λευκό λιοντάρι. Αυτό είναι σοβαρό! Τρομακτικά παιδιά. Αλλά φαίνεστε φρέσκοι.
  - Γιατί να μας δέρνουν ; - αντίρρησε η Δραχμή.
  Από πόλο σε πόλο,
  Δεν υπάρχει ισχυρότερος στρατός
  Παλεύουμε με οργή
  Για την ευτυχία των ανθρώπων!
  
  Και ο Στάλιν είναι τα φτερά ενός γερακιού,
  Το φως δίνει ελπίδα!
  Το χτύπημα ενός χαλύβδινου σφυριού,
  Το ξημέρωμα θα μας φωτίσει!
  
  Η μοχθηρή δύναμη του σκότους,
  Η ασπίδα της πίστης δεν μπορεί να διαπεραστεί!
  Αμερική ελεύθερη,
  Θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε!
  Δραχμή και Ελισάβετ τραγούδησαν μαζί. Οι υπέροχες οπερατικές φωνές τους έμοιαζαν με ορχήστρα. Οι μαχητές των ειδικών δυνάμεων σηκώθηκαν όρθιοι.
  Δύο γυναίκες έσκυψαν έξω. Δεν ήταν πάνω από τριάντα, μαύροι, ή μάλλον καφέ, στις ΗΠΑ, ειδικά στη Νέα Υόρκη, οι μαύροι είναι πιο ανοιχτόχρωμοι. Και έβαψαν τα μαλλιά τους πορτοκαλί.
  Ο συνταγματάρχης και ο αντισυνταγματάρχης είναι αρκετά όμορφοι, αν και παχουλός, είναι σαφές ότι είναι ισχυροί μαχητές. Πρέπει να πούμε ότι η Ελισάβετ και η Δραχμή φαίνονταν επίσης στιβαρές λόγω των φαρδιών ώμων τους.
  Οι γυναίκες αξιωματικοί γρύλισαν:
  - Εντάξει, είναι ξεκάθαρο ότι είσαι δικός μας. Έχετε κάποια έγγραφα;
  - Ασφαλώς! - απάντησε η Ελίζαμπεθ, απλώνοντας ένα κομμάτι χαρτί.
  Η δραχμή έσπρωξε και το ksivu .
  - Όλα είναι σε πλήρη εξέλιξη!
  Έριξε μια σύντομη ματιά στα κουρελιασμένα έγγραφα. Ήταν γνήσια, βγαλμένα από τα νεκρά κορίτσια και ελαφρώς κουρελιασμένα για να μην κινήσουν υποψίες.
  Μια ικανοποιημένη φωνή είπε:
  - Λοιπόν, μπορείτε να καθίσετε, είστε τυπικές Αμερικανίδες.
  Η Δραχμή έγνεψε τον καταδρομέα με το δάχτυλό της, χτυπώντας τον στο μάγουλο.
  - Καλό αγόρι.
  Τα κορίτσια πήδηξαν εύκολα στο αυτοκίνητο.
  Ήταν ένα θωρακισμένο θωρακισμένο αυτοκίνητο με δύο πολυβόλα στα πλάγια. Αρκετά βολικό μέσο μεταφοράς πεζικού. Τα κορίτσια γουργούρησαν από ευχαρίστηση όταν ένιωσαν το άγγιγμα των ανδρικών χεριών στο σώμα τους. Μέσα ήταν και άνδρες και γυναίκες. Δεν δίστασαν να χαϊδέψουν ο ένας τον άλλον.
  Η Ελίζαμπεθ μάλιστα κάτι σφύριξε. Γενικά, οι μαύροι έχουν μια ιδιαίτερη σεξουαλικότητα. Αυτές είναι ειδικές δυνάμεις και από δυνατά, καθαρά πλυμένα σώματα βγαίνει μια συγκεκριμένη μυρωδιά, όπως αυτή των αρπακτικών γατών. Διεγείρει και προκαλεί επιθυμία. Το κορίτσι προσπαθεί να σπρώξει τα χέρια τους μακριά, αλλά τα παιδιά το αντιλαμβάνονται μόνο ως στοιχείο ενός παιχνιδιού αγάπης. Εδώ ο μαύρος τη φιλάει λαίμαργα στα χείλη, τα χέρια ενός άλλου ενθουσιάζουν τις θηλές της. Η δραχμή θέλει κι άλλα. Έχοντας επιλέξει τον μεγαλύτερο άντρα , τον αγκάλιασε. Ακούγονται ηδονικά μουγκρητά.
  Ο συνταγματάρχης διέκοψε τη συναναστροφή τους:
  - Τι είναι αυτό, οίκος ανοχής; Δεν αντέχετε άλλο; Θα φτάσουμε στο Λονδίνο και θα ξεκουραστούμε εκεί. Ας πάρουμε μια έκρηξη.
  Η Ελίζαμπεθ γνέφει:
  - Σωστά, εδώ είναι απρεπές!
  Η γυναίκα συνταγματάρχης γρύλισε:
  - Η ευπρέπεια είναι αστική έννοια!
  - Ασφαλώς! Υπάρχει όμως και η προλεταριακή ευπρέπεια. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ. - Ο ηθικός κώδικας ενός κομμουνιστή.
  - Ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά μια γυναίκα στις τάξεις δεν πρέπει να αρνείται άξιους άντρες. Ειδικά ήρωες πολέμου. - Ο συνταγματάρχης έδειξε ένα χρυσό αστέρι στο στήθος της.
  - Λοιπόν, αυτό είναι δίκαιο! - συμφώνησε η Ελίζαμπεθ. - Αλλά το δικαίωμα της επιλογής εξακολουθεί να ανήκει στη γυναίκα.
  - Θα αποφασίσω μόνος μου ποιον από τους αρκετούς ήρωες να διαλέξω. - Δραχμή συμφώνησε. - Ή ίσως και τρεις ταυτόχρονα. Αυτό είναι πιο διασκεδαστικό για μένα, και κανένας από τους τύπους δεν προσβάλλεται!
  Η γυναίκα συνταγματάρχης μουρμούρισε:
  - Εσείς, βλέπω, είστε καυτές κοπέλες, αλλά πώς είστε στη μάχη! Γενικά, το απόσπασμά μας πρέπει να σταματήσει σε ένα χωριό στο δρόμο για το Λονδίνο. Ένας από τους διοικητές της ομάδας White Lion είναι εκεί, πρέπει να τον πάρετε.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Είναι αυτονόητο!
  Η δραχμή γαύγιζε :
  - Είμαι θηρίο στη μάχη.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης είπε με βαθιά φωνή:
  - Το πιο πιθανό είναι να μην γίνει καυγάς. Μας βοήθησαν ντόπιοι κομμουνιστές.
  - Η εξάρτηση από τις τοπικές δυνάμεις είναι η επιτυχία της επανάστασης, όπως είπε ο Λένιν. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ. - Αυτό, όμως, θα μας απογοητεύσει.
  Η μαύρη γυναίκα παρατήρησε:
  - Πώς να το πω. Εκτός από τη μάχη, υπάρχει και κάτι άλλο ευχάριστο.
  Η ξανθιά ρώτησε:
  - Για παράδειγμα?
  Η γυναίκα συνταγματάρχης έγλειψε τα γεμάτα χείλη της:
  - Τα ίδια βασανιστήρια.
  - Ουάου, αυτό είναι ενδιαφέρον! - είπε η Δραχμή.
  Η ποθητή μαύρη γυναίκα βόγκηξε:
  - Δεν θα ακούσετε κάτι τέτοιο ακόμα. Ξέρεις πόσο ωραίο είναι να ακούς μια γυναίκα να ουρλιάζει. Ή ένας νεαρός υγιής άνδρας γκρινιάζει.
  Η Νύμφη Κόμισσα κελαηδούσε:
  - Μπορούμε να φανταστούμε.
  Και έγλειψε τα χείλη της, φανταζόμενη πώς ένας όμορφος, μυώδης νέος με ξανθά μαλλιά και θαρραλέο πηγούνι -σαν τον Απόλλωνα- βασανιζόταν και βασανιζόταν.
  Και τα δύο κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν στο ρεφρέν:
  Πολεμιστές του κόσμου - μαχητές της Komsomol,
  Αγωνιζόμαστε για τη δόξα της Αγίας Πατρίδος...
  Δεν μπορείς να αφήσεις τον Φύρερ- κάθαρμα AWOL,
  Για πάντα Ρωσία θα είμαστε μαζί σου!
  
  Το ιερό λάβαρο λάμπει από πάνω μας,
  Και ο μεγάλος Στάλιν, μας φώτισε το δρόμο...
  Ας είναι η Πατρίδα μαζί μας για πάντα,
  Ο Χριστός ενέπνευσε την Komsomol να πετύχει αυτό το κατόρθωμα!
  
  Αιώνια Πατρίδα, δυνατή, ελεύθερη...
  Η φιλία των λαών είναι στήριγμα για αιώνες ...
  Νομική δύναμη, πίστη των ανθρώπων -
  Άλλωστε, ένας απλός άνθρωπος πρεσβεύει την ενότητα!
  
  Δεν υπάρχει Λένιν, πιστέψτε με, υπάρχει ένας σοφότερος άνθρωπος στον κόσμο,
  Και ο Στάλιν είναι ένας μεγάλος, όμορφος αετός...
  Και μαζί με τους πατέρες μας θα γίνουμε πιο δυνατοί,
  Η Ένωση των Κόκκινων Εθνών απέκτησε μεγαλείο!
  
  Πολεμάμε γενναία με τον βδελυρό φασισμό,
  κεφάλι του δράκου κόπηκε, πιστέψτε με...
  Και η ειρήνη με τον κομμουνισμό θα είναι υπό κατασκευή στη χώρα,
  Ένα πολύ αιμοδιψή θηρίο νικήθηκε!
  
  Στο όνομα του λαού, μαχητές της Komsomol,
  Τρέχουν γενναία μέσα στο χιόνι ξυπόλητοι...
  Ο φασισμός δεν σώζεται με πονηριά, κόλπα,
  Ο Ρώσος Θεός θα τον συντρίψει με τη γροθιά του!
  
  Όταν περπατάμε μέσα στο Βερολίνο ακτινοβολώντας
  Οι κοριτσίστικες μπότες αστράφτουν στον ήλιο...
  Το πανό θα ανάψει πάνω από την Πατρίδα με φωτιά,
  Και οι εχθροί μας δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας καταρρίψουν!
  
  Πιστέψτε μας, θα χωρίσουμε την Πατρίδα σε δύο ακτές,
  Ας δώσουμε έναν ωκεανό ατελείωτης αγάπης -
  Κάτω από τη σημαία της μεγάλης, ιερής Αμερικής,
  Είσαι ιππότης των εχθρών, όπως ο Σαμψών, σκίστε τον!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8.
  Στο παλάτι της Θεάς του Κακού Κάλι συνεχίστηκε η διασκέδαση και, ταυτόχρονα, η τρομερή διασκέδαση.
  Αυτή τη φορά η Άρτεμις έπρεπε να δώσει μια πολύ πιο σοβαρή και ανταγωνιστική μάχη. Δεν είναι σαν το έμπειρο ξωτικό να ρίχνει μικρά, ημίγυμνα και ξυπόλητα αγόρια.
  Η θεά Κάλι γλίτωσε τα αγόρια προς το παρόν. Αλλά διέταξε να τους μαστιγώσουν επιμελώς. Για να μην χαλαρώνουν οι νέοι σκλάβοι. Και τα αγόρια τραβήχτηκαν στα πίσω πόδια τους, με τα χέρια δεμένα πίσω τους. Και οι όμορφες σκλάβες χτύπησαν με κλαδιά ιτιάς τα δύστυχα παιδιά σκλάβες. Και πονάει, και μπορείς να το σκάσεις μέχρι θανάτου.
  Όμως το ξωτικό Άρτεμις είχε τη μοίρα να πολεμήσει κάτι τερατώδες.
  Η Θεά του Κακού Κάλι κράτησε τον λόγο της.
  Και ένα μωρό Tyrannosaurus rex πήδηξε στην Αρένα. Το ύψος του ήταν αρκετά τέσσερα μέτρα, αν και ήταν ακόμα ένα αγόρι από τη ράτσα των δεινοσαύρων. Και ένας ενήλικος τυραννόσαυρος μπορούσε να φτάσει τα είκοσι καλά μέτρα.
  Η θεά Κάλι πιτσίλισε τα χέρια της και ούρλιαξε:
  - Λοιπόν, Άρτεμις; Τώρα πάλεψε για τη ζωή σου!
  Το ξωτικό, που έφερε και τον τίτλο της μαρκησίας, υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Δύο θάνατοι δεν μπορούν να συμβούν, αλλά ούτε εσύ δεν μπορείς να αποφύγεις έναν!
  Η Θεά Κάλι έσπασε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ένας θόλος εμφανίστηκε γύρω από ένα ζευγάρι μαχητών μονομάχων. Έτσι, αν συμβεί κάτι , το μωρό τυραννόσαυρος να μην συνθλίψει ή σκίσει κανέναν από τους καλεσμένους.
  Ο τρούλος ήταν διάφανος και η μάχη ήταν καθαρά ορατή. Μια τεράστια και επιθετική σαύρα επιτέθηκε γρήγορα στη μαρκησία των ξωτικών. Αλλά η Άρτεμις, με δύο αιχμηρά ξίφη, κινήθηκε από τη γραμμή άλματος, και κατάφερε ακόμη και να ξύσει το δέρμα του τυραννόσαυρου. Είναι αλήθεια ότι η ζυγαριά ενός τυραννόσαυρου είναι χοντρή και δεν μπορείς εύκολα να την ξεπεράσεις. Αλλά τουλάχιστον η ανοιχτόχρωμη λωρίδα στο κόκκινο-καφέ φόντο παρέμεινε.
  Η Θεά Κάλι σημείωσε:
  - Υπάρχει ίντριγκα, και αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο. Έλα, πάλεψε, και το θηρίο, φυσικά, δεν θα γλιτώσει το κορίτσι, αλλά το κορίτσι δεν θα γλιτώσει το θηρίο.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ παρατήρησε:
  "Θα είναι κρίμα να πεθάνει ένας μονομάχος τόσο υψηλού επιπέδου όπως η Μαρκησία Άρτεμις!"
  Σε απάντηση, η κακιά Θεότητα γέλασε και απάντησε:
  - Και κάπως έτσι πέφτει η κάρτα! Αλλά σε κάθε περίπτωση, θα είναι ένας καλός αγώνας, και θα το θυμόμαστε ξανά.
  Πράγματι, η μάχη ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Το μωρό δεινόσαυρος επιτέθηκε, και η Άρτεμις έκανε ελιγμούς και απέφυγε, κάνοντας ανεπαίσθητες γρατσουνιές με τα σπαθιά της ως απάντηση. Αυτή, μια πολεμίστρια, μπορούμε να πούμε ότι είναι υπέροχη. Και τόσο γρήγορα.
  Ο γελωτοποιός και, ταυτόχρονα, ο αξιωματικός πληροφοριών Βλαντιμίρ Τέρκιν το κοίταξε με μεγάλο ενθουσιασμό και έκπληξη. Φαίνεται ότι είναι μόλις δώδεκα, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετών χιλιάδων ετών. Και τι δεν είδε;
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το θέαμα άξιζε τον κόπο και η κοπέλα έδειξε πολύ ενδιαφέρουσες τούμπες, ανατροπές, άλματα και άλματα.
  Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μαρκησία των ξωτικών είναι ένα αστέρι ανάμεσα σε μονομάχους και πολεμιστές. Και αγωνίζεται στην κορυφή. Μόνο ο εχθρός Τυραννόσαυρος είναι πολύ δυνατός. Είναι πολύ πιο εύκολο να πολεμήσεις ένα λιοντάρι, ή ακόμα και έναν ρινόκερο. Και αυτό είναι πραγματικό, υπάρχει ένα τέρας. Και ύψος, και βάρος, και πολύ ανθεκτικό δέρμα, που είναι πολύ δύσκολο να το διαπεράσεις.
  Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον νικήσεις. Αλλά το θέαμα είναι κορυφαίο. Και οι καλεσμένοι είναι ενθουσιασμένοι. Τα αγόρια-σκλάβοι επίσης ξεσηκώθηκαν, με τα μάτια των παιδιών τους να αστράφτουν από τη χαρά ενός τέτοιου θεάματος.
  Ο Τέρκιν κοίταξε αυτό το θέαμα με περιέργεια και ταυτόχρονα, ανεπαίσθητα για τον εαυτό του, βυθίστηκε στις αναμνήσεις των δικών του κατορθωμάτων.
  Ο ανιχνευτής ένιωσε σαν να βρισκόταν σε κυλιόμενη σκάλα. Χαμηλώνετε αργά, ή και όχι πολύ αργά. Και έτσι η εξαγριωμένη φλόγα ενός θυμωμένου ηφαιστείου φυσαλίδες από κάτω. Θα σας κάψει εξαιρετικά οδυνηρά, ώστε ακόμη και το δέρμα σας να ξεφλουδίσει και να μην υπάρχει σωτηρία για αυτό.
  Και η κίνηση της κυλιόμενης σκάλας επιταχύνεται, και οι κόκκινες γλώσσες της φλόγας γλείφουν ήδη λαίμαργα και πολύ οδυνηρά τα γυμνά, τραχιά τακούνια του αγοριού. Το παχύ δέρμα του πέλματος κοκκινίζει και καλύπτεται με μικρές, μοβ και πολύ επώδυνες φουσκάλες.
  Ο Βλαντιμίρ καταπονεί όλες του τις δυνάμεις, δεν θέλει να καταλήξει στη σαρκοβόρα πύρινη Γέεννα. Αλλά αντίθετα, κάθε ίνα της ψυχής προσπαθεί να σπάσει στην κορυφή όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να εγκαθιδρύσει εκεί ... τον κομμουνισμό;
  Ξαφνικά η κυλιόμενη σκάλα παγώνει και ο ανιχνευτής έχει την ευκαιρία, σαν πύραυλος, να ορμήσει προς τα πάνω. Επιτέλους, θα φτάσει από την πύρινη Γέεννα στον παράδεισο και τις ώρες!
  Το μονοπάτι προς την κορυφή αποδείχθηκε συντομότερο από ό,τι πίστευε ο Terkin. Το αγόρι πήδηξε στην επιφάνεια και βρέθηκε σε εκπληκτικά πολυτελείς θαλάμους.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν, παρά τα νεαρά του χρόνια, κατάφερε να επισκεφτεί πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του Ερμιτάζ και του Πέτερχοφ• το αγόρι δεν είχε δει ποτέ πουθενά τόσο μυθικό πλούτο. Ήταν τόσο καταπληκτικό θέαμα που δεν μπορώ να το πω σε παραμύθι ή να το περιγράψω με στυλό.
  Όλα είναι στρωμένα με πολύτιμους λίθους, με τόσο φωτεινά χρώματα και κομψότητα σχεδιασμού που δεν έχουν όμοιο τους στη Γη, και είναι δύσκολο καν να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο. Πρέπει να είσαι σαν τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι ή τον Ραφαήλ, για να φανταστείς τέτοια μεγαλοπρέπεια.
  Αλλά το πιο όμορφο πράγμα στο παλάτι ήταν ένα κορίτσι λαμπερής ομορφιάς, με μαλλιά πιο λαμπερά από τον ήλιο. Κοίταξε το ημίγυμνο αγόρι με τα μάτια της να λάμπουν σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και είπε με θολή φωνή:
  - Εσύ, βλέπω, είσαι γενναίο και θαρραλέο αγόρι! Τα χρειαζόμαστε πραγματικά εδώ!
  Ο Βλαντιμίρ ανακάτεψε τα γυμνά του πόδια αβέβαια. Μετά τα εγκαύματα που έλαβε από τη φλόγα, το πολύτιμο πάτωμα δρόσιζε ευχάριστα τις φουσκάλες στα γυμνά πέλματα και προκάλεσε χαρούμενους συνειρμούς. Ο ανιχνευτής έκανε την προφανή ερώτηση:
  - Πού είναι, εδώ;
  Η καλλονή απάντησε με την πιο αθώα έκφραση στο πρόσωπό της:
  - Ως πού; Στην κόλαση!
  Ο Τέρκιν σφύριξε και άπλωσε τα χέρια του:
  - Υπάρχει χώρος για αστεία και στην κόλαση!
  Η γραπτή βασίλισσα έλαμψε ακόμα πιο έντονα και απάντησε με σοβαρό τόνο:
  - Λοιπόν, γιατί πιστεύεις ότι η κόλαση είναι αποκλειστικά τόπος βασάνων; Στην πραγματικότητα, η κόλαση είναι ένας εναλλακτικός παράδεισος, όπου όλα είναι αληθινά, όπως στη Γη, και συχνά ακόμη πιο ενδιαφέροντα και καλύτερα!
  Ο Βλαντιμίρ χαμογέλασε, το αστείο της ομορφιάς φαινόταν πολύ αστείο και χαριτωμένο με τον δικό του τρόπο. Αν και, από την άλλη, τα πάντα στο σύμπαν μπορεί να είναι εντελώς αντίθετα, συμπεριλαμβανομένου του κάτω κόσμου. Γι' αυτό οι άνθρωποι ζωγραφίζουν την κόλαση όλη την ώρα με την ίδια μαύρη και κόκκινη μπογιά; Στην πραγματικότητα...
  Η κοπέλα, βλέποντας ότι το αγόρι χαμογελούσε, του έγνεψε καταφατικά και συνέχισε:
  - Εδώ στον κάτω κόσμο μου υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί, πολύ όμορφοι κοσμικοί κόσμοι. Αλλά σε μερικά από αυτά τα πλάσματα επαναστάτησαν και αρνήθηκαν να με προσκυνήσουν ως Θεότητα.
  Ο Βλαντιμίρ με μανία και άτεχνα πρότεινε:
  - Στείλε τους λοιπόν την τιμωρία σου! Μπορείτε να το κάνετε - Σατανά!
  Η εκθαμβωτική καλλονή λογικά αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Ξέρετε, είμαστε οι δημιουργοί διάφορων κόσμων• κατά κανόνα, δεν ανακατευόμαστε ανοιχτά στις υποθέσεις της δημιουργίας. Εσύ λοιπόν, αγόρι, θα πρέπει να κάνεις πολλά μόνος σου!
  Ο Βλαντιμίρ χτύπησε τα χείλη του με ένα πλατύ χαμόγελο:
  - Και ξέρετε, είναι υπέροχο!
  Πριν προλάβει να τελειώσει το αγόρι, βρέθηκε σε άλλο μέρος και κόσμο. Η μεταγραφή έγινε ακαριαία. Και ο νέος κόσμος αποδείχθηκε πραγματικά εκπληκτικός. Έτσι υπήρχε ένα σκληρό τσίμπημα στα μάτια, που με ανάγκασε να κλείσω άθελά μου τα μάτια.
  Τώρα βρίσκεται στη μέση μιας διαστημικής μάχης. Ένας ανιχνευτής βρίσκεται στο τιμόνι ενός μονοθέσιου μαχητή και γύρω του γίνεται μια σοβαρή μάχη. Αρκετές εκατοντάδες πολεμικά διαστημόπλοια και στις δύο πλευρές ανταλλάσσουν υπερπλασματικά βολέ, και ο ίδιος ο Terkin δέχεται επίθεση από τον αντίπαλό του.
  Ο μαχητικός αντίπαλός του είναι πεπλατυσμένος σαν τσαμπουκάς και διάφανος. Ρεύματα χρώματος πετούν έξω από τα ρουθούνια-κορμούς. Το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ ξεφεύγει από το χτύπημα. Ευτυχώς, το πεδίο δύναμης μπροστά από το μαχητικό σβήνει την αδράνεια της κλιμακωτής και θερμής πρόσκρουσης, αλλά το αγόρι κατάφερε να νιώσει το καυτό φιλί της τροπικής ερήμου στο πρόσωπό του.
  Εκείνος απάντησε πυροβολώντας. Επιπλέον, το σώμα δούλευε μόνο του και πολύ νωρίτερα από τη συνείδηση.
  Ο εχθρός έλαβε τη μερίδα του στο μέτωπο και άρχισε να στριφογυρίζει σε μια προφανή προσπάθεια να περάσει πίσω από τον Βλαντιμίρ.
  Tsarinat , παρόμοιο με ένα ψάρι πιράνχα, δέχτηκε επίθεση από τρία καταδρομικά Kaganate. (Πληροφορίες για τους αντιπάλους εμφανίστηκαν σε τηλεπαθητική παρόρμηση που τρύπησε τον εγκέφαλο του ανιχνευτή!).
  Έγινε τόσο ζέστη, έσκισε τον περιστρεφόμενο επιθετικό πυργίσκο από το κύτος του βαριού πλοίου και θραύσματα σπασμένων και λιωμένων πανοπλιών άρχισαν να πέφτουν.
  Δώδεκα ρομπότ μάχης και αρκετοί μαχητές κοσμοναύτες που μοιάζουν με άνθρωπο στροβιλίστηκαν σε ένα εκρηκτικό μείγμα ατμόσφαιρας και κενού. Ο ίδιος ο αέρας ξέσπασε και έλαμψε ζεστά, εκτοξεύοντας πραγματικούς πυρσούς. Εδώ είναι ένα κορίτσι με πλούσια, βελούδινα πέταλα αντί για μαλλιά, τσίριξε αραιά και πάγωσε , μεταμορφώθηκε σε στέλεχος κεριού.
  Ο Terkin παραλίγο να χάσει την έξοδό του στην ουρά, αλλά αντιδρώντας ενστικτωδώς, κατάφερε να στείλει από πάνω του μια κατηγορία θανατηφόρου αφανισμού.
  Και ακόμη και ο νεαρός πολεμιστής έβγαλε τη γλώσσα του:
  - Λύκοι, αυτά είναι μαλακίες! Κακό σαν τα σκυλιά!
  Μετά από αυτό, το αγόρι προσπάθησε να ξεφύγει από την επίθεση του επίμονου εχθρού. Η έλλειψη εμπειρίας του Βλαντιμίρ στις διαστημικές μάχες ήταν εμφανής. Ήταν απαραίτητο να ενεργήσουμε διαφορετικά, αλλά πώς... Σε κάθε περίπτωση, ο Terkin προσπάθησε διαισθητικά να πετάξει τον εχθρό εκτός στόχου. Ο ανιχνευτής θυμήθηκε πώς τον καταδίωκαν ένοπλοι ενήλικες από τον Απρίλιο του 3014. Έπειτα φόρτωσε τον πλησιέστερο με μια πέτρα και έφυγε τρέχοντας, αποφεύγοντας τις σφαίρες.
  Τότε εμφανίστηκε μια πραγματική τακτική ικανότητα - να τραβήξει τον θάνατο από το μουστάκι και να αφήσει τη γριά με ένα δρεπάνι με τη μύτη της.
  Και τώρα δεν μπορούσε ακόμα να απαλλαγεί από τον επίμονο εχθρό και να σκιστεί, αν και ο Βλαντιμίρ έδειξε τιτάνιες προσπάθειες και στο πιλοτήριο του διαστημικού μαχητή γινόταν όλο και πιο αποπνικτικό.
  Τότε ο Terkin αποφάσισε να καταφύγει σε μια διαφορετική τεχνική, δηλαδή την τακτική εξαπάτηση. Και ο ανιχνευτής απελπισμένος γύρισε το αυτοκίνητό του, μιμούμενος ένα κριάρι. Ο υπολογισμός βασίστηκε στο γεγονός ότι ο εχθρός θα φοβόταν και στη συνέχεια τη στιγμή της ανάπτυξης θα ήταν δυνατό να τον αποκόψει!
  Ένα τραγούδι χτύπησε στο κεφάλι του Βλαντιμίρ:
  "Σκέφτηκα, σαν σε απόλυτο παραλήρημα, θα φύγω, βαρέθηκα τις πληγές!" Αλλά αυτός που κάθεται μέσα μου, φαίνεται πως αποφάσισε να με εμβολίσει!
  Έστειλε ένα δολοφονικό ρεύμα υπερπλάσματος,
  Και θα φορτίσει τον ναό σας με ένα τρομερό πάλσαρ!
  Αλλά εκείνη τη στιγμή ο ομόλογός του έδειξε θάρρος, ή ίσως ήλπιζε επίσης ότι ο εχθρός δεν θα μπορούσε να αντέξει την μπλόφα και γύρισε σε ένα κριάρι.
  Ακολούθησε μια σύγκρουση και στη συνέχεια μια εξαιρετικά φωτεινή λάμψη πλημμύρισε κάθε μόριο και κάθε κβάντο του σώματος του αγοριού. Και βρεθήκατε στην άβυσσο, όπου φλέγονται τα σπλάχνα ενός μικρού αλλά τρομερά φλεγόμενου αστεριού!
  Ο Τέρκιν άνοιξε, ή μάλλον άνοιξε τα βλέφαρά του με δυσκολία. Του φαινόταν ότι έβλεπε, σαν να λέγαμε, έναν έναστρο ουρανό, αλλά τόσο φωτεινό και πολύχρωμο που ήταν αδύνατο να φανταστεί κανείς ίσο με αυτόν. Και μεγάλοι και εκθαμβωτικά λαμπεροί άγγελοι με σπαθιά πηδούν στον ουρανό. Επιπλέον, λαμπερά αστέρια αστράφτουν στην άκρη του σπαθιού και στις λαβές του, τρώγοντας τα μάτια.
  Έκπληκτος, ο νεαρός πολεμιστής έκλεισε τα μάτια του και μετά πάλι, με την προσπάθεια του Τιτάνα Ηρακλή, τα άνοιξε. Ναι, πράγματι, βλέπει ένα παράξενο έναστρο χαλί απόκοσμης προέλευσης, εξαιρετικά πυκνό σκορπισμένο με πολύτιμες γιρλάντες από φωτιστικά. Δεκάδες χιλιάδες από τα πιο λαμπερά αστέρια θαμπώνουν και εκπλήσσουν τη φαντασία. Το ίδιο το σώμα φαινόταν να επιπλέει στο κενό, χωρίς να αισθάνεται καμία υποστήριξη. Το πρωτοφανές θέαμα συγκλόνισε τόσο πολύ τον ανιχνευτή που έχασε τις αισθήσεις του για μερικά δευτερόλεπτα, αποκομμένος από την πραγματικότητα.
  Όταν του επέστρεφε ξανά η ικανότητα σκέψης, μπορούσε ήδη να ελέγξει τα συναισθήματά του. Υπήρχε πάλι μια σκληρή επιφάνεια από κάτω του, το αγόρι πάλεψε να σταθεί στα γδαρμένα και μελανιασμένα πόδια του.
  Το θέαμα που εμφανίστηκε μπροστά του δεν ήταν για τους αδύναμους ή για παιδιά που η δύναμη τους δεν ήταν λιγότερη από τιτάνιο. Στην αρχή, ο ανιχνευτής νόμιζε ότι θα τρελαινόταν. Η μεγαλειώδης πόλη, η πρωτεύουσα του γαλαξία, - μια φωνή τσίριξε στο αυτί μου, - η αυτοκρατορία του Καγανάτου, εμφανίστηκε σε όλο της το πιο άγριο και λαμπερό μεγαλείο.
  Ο Βλαντιμίρ επανέλαβε μηχανικά τη φράση του Ostap Bender:
  - Πολύ σικ - η φαντασία ενός ηλίθιου!
  Πολυτελείς ουρανοξύστες πολλών χιλιομέτρων, γιγάντιοι ναοί με πολλούς θόλους και σύμβολα διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους, αφάνταστα γιγαντιαία αγάλματα, καταρράκτες από κήπους και σιντριβάνια, φωτεινές συσκευές, κολοσσιαίες διαφημιστικές πινακίδες που χωρούσαν πενήντα Ολυμπιακά στάδια και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, υγρές μεταλλικές κατασκευές που αλλάζουν σχήμα και χρώμα με υπέροχες αποχρώσεις! Αν προσθέσουμε εκατομμύρια διαφορετικούς τύπους πολύχρωμων και πολυτελών αεροσκαφών, τότε για ένα εντεκάχρονο αγόρι στις αρχές του 21ου αιώνα , αυτό ήταν πέρα από κάθε όριο.
  Ακόμα κι αν σκεφτείς ότι αυτό το παιδί είναι πραγματικό θαύμα!
  Κι όμως δεν υπήρχε φόβος. Υπήρχε υπερβολικός ενθουσιασμός, ακόμη και απερίγραπτη απόλαυση στη θέα μιας τέτοιας αφάνταστα πολύχρωμης λαμπρότητας που δημιουργήθηκε από τα χέρια ευφυών όντων. Όλα σε αυτή τη μητρόπολη αποδείχτηκαν μεγαλειώδη και μαγευτικά. Αρκετά αστέρια του ήλιου έλαμψαν στον ουρανό. Το πιο λαμπερό ροζ-κίτρινο με απόχρωση τοπάζι είναι ένα ακτινοβόλο ουράνιο σώμα, δύο πράσινα, ένα μπλε και δύο σχεδόν αόρατα κεράσι-ζαφείρι, κάτι που είναι φυσικό σε τόσο έντονο φωτισμό. Ωστόσο, παρά το δυνατό φως , δεν πονούσε τα μάτια μου και δεν ήταν αρκετά εξουθενωτικά ζεστό. Η θερμοκρασία είναι πολύ ευχάριστη, με ένα ελαφρύ δροσερό αεράκι.
  Ο Τέρκιν έριξε μια ματιά στο ιπτάμενο πλάσμα, παρόμοιο με μια επτακέφαλη καμηλοπάρδαλη με κηλίδες πολλών χρωμάτων και διαφορετικών σχημάτων, και σφύριξε. Τα αυτιά του πλάσματος, σαν τα λαμπερά φτερά μιας πεταλούδας, ηχούσαν την τρίλια του αηδονιού ως απάντηση.
  Ο νεαρός πρόσκοπος μίλησε:
  - Και τι μπορεί να δημιουργήσει ο Σατανάς; Ίδιο με τον Θεό, αλλά πολύ πιο διασκεδαστικό!
  Ο πρόσκοπος ήδη περπατούσε πολύ πιο χαρούμενα, σχεδόν καλπασμένος,
  κατά μήκος ενός επτάχρωμου πεζοδρομίου με επένδυση από λουλούδια, αγάλματα, πολύχρωμα φώτα που αναβοσβήνουν και κρυστάλλινα γυαλισμένα πλακάκια. Τα γυμνά πέλματα αισθάνονταν πολύ λεία, ακόμη και, ίσως, ολισθηρά, σαν πάγος, δίνοντας μια φωτεινή, αλλά ευτυχώς όχι πολύ καυτή επιφάνεια. Και αυτό ανέβασε τη διάθεση και μας έκανε να σφυρίξουμε. Μια επτακέφαλη καμηλοπάρδαλη με αυτιά σαν φτερά πεταλούδας είχε ήδη καταφέρει να σηκωθεί στον αέρα και κινούνταν εκεί με τις οπλές της σε σχήμα καβουριού .
  Πολλά εξωτικά πουλιά πέταξαν. Φανταστείτε ένα κέλυφος χελώνας στο σώμα, και οι ουρές είναι σαν παγώνια , με πέτρες πιο όμορφες και πιο φωτεινές από τα διαμάντια.
  Ο Βλαντιμίρ κούνησε την παλάμη του και αυτός, κελαηδώντας:
  - Αυτός που είναι χαρούμενος γελάει, και ο ήχος θα φτάσει στον ήλιο! Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Τα πάντα σε αυτή τη φουτουριστική, πραγματικά κοσμική μητρόπολη ήταν λαμπερά και εκθαμβωτικά υπέροχα, ακόμη και οι αποκομιδές σκουπιδιών έγιναν με τη μορφή εξωτικών ζώων, εντόμων, ψαριών και πουλιών. Άνοιξαν το στόμα τους και τους ευχαρίστησαν ευγενικά όταν τους πετούσαν σκουπίδια. Όταν ο Βασίλι πέταξε το λιωμένο και παραμορφωμένο παπούτσι του μίνι στρατιώτη, ένα πουλί οδοκαθαριστής πήδηξε έξω από το πεζοδρόμιο, σαν να ήταν επιφάνεια νερού. Είχε κεφάλι αετού, αλλά με αναλογικά μεγάλο ράμφος, και σώμα ριγέ μελιτζάνας, πλαισιωμένο από τρεις σειρές πλούσια πέταλα. Κάθε σειρά διέφερε ως προς το χρώμα και το σχήμα των βλαστών, και τα φτερά είχαν ακόμη και ένα κινητό χρωματισμό, όπως ένα βίντεο κλιπ. Ο φτερωτός και, ταυτόχρονα, λουλουδάτος οδοκαθαριστής κατάπιε τα φθαρμένα παπούτσια που είχαν γίνει αφόρητα, κελαηδώντας μελωδικά:
  Δεν έχουμε λόγο να βασανιζόμαστε με αμφιβολίες! Δεν υπάρχουν πια απελπισμένοι τύποι σε ολόκληρο το σύμπαν! Πραγματικοί άντρες πετούν σκουπίδια - σκοτώστε το ατσάλι κάποιου άλλου ! Μίσχος σκοτώσει κάποιον άλλο!
  Ο Βλαντιμίρ κούνησε το χέρι του στον "καθαριστή της ντίβας " μπερδεμένος και είπε έξυπνα:
  - Το πιο εκπληκτικό με έναν άνθρωπο είναι ότι δεν ξαφνιάζεται από το μαγευτικό, αλλά εκπλήσσεται από το κοινότοπο!
  Ωστόσο, είναι περίεργο ότι τα βαρέως τύπου στρατιωτικά παπούτσια έλιωσαν, και ο ίδιος δεν έλαβε σοβαρά, εκτός από μικρά, εγκαύματα. Ωστόσο, τα ρούχα δεν έδειχναν να είναι πολύ ταλαιπωρημένα, αν και χάθηκαν οι πολυτελείς φόρμες. Αλλά κάτι έχει διατηρηθεί, και δεν ντρέπεται τόσο να περπατήσει στην πόλη με ένα έξυπνο μπλουζάκι και σορτς, κανονικά ρούχα για ένα αγόρι με ζεστό καιρό.
  Αν και ο Terkin ντρεπόταν από τα γυμνά του πόδια, τα οποία ήταν εξαιρετικά ακατάλληλα στην πρωτεύουσα, όπου κάθε άγαλμα, αυτοκίνητο, σιντριβάνι, σύνθεση, αυτή ή εκείνη η κατασκευή έλαμπε με εκκωφαντική φανταχτερή πολυτέλεια. Σαν κουρελιασμένος ζητιάνος στην κυβερνητική συνοικία της Αγίας Πετρούπολης, κοκκινίζεις άθελά σου όταν σε πλησιάζει ένας από τους ευγενείς ευγενείς.
   Δεν υπήρχαν πολλοί πεζοί στους δρόμους αυτή τη στιγμή, κυρίως παιδιά που έμοιαζαν με ανθρώπους. Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας από τους κεντρικούς τομείς της μητρόπολης, εγκαταστάθηκαν εδώ διάσημα ξωτικά στο χρώμα του Stalik. Υπήρξε απλώς μια περίοδος που οι μίνι στρατιώτες της λαμπερής αυτοκρατορίας με το παράξενο όνομα Kaganate είχαν σύντομες διακοπές για να ζήσουν τουλάχιστον λίγη ζωή χωρίς εξαντλητικές ασκήσεις, για να τους αφήσουν να νιώσουν τις χαρές της παιδικής ηλικίας. Επιπλέον, αυτή η σύντομη περίοδος των διακοπών, σε σύγκριση με την περίοδο των στρατώνων, ήταν ένα είδος ενθάρρυνσης για επιτυχία σε σπουδές και μαχητική εκπαίδευση.
  Το να έχεις τουλάχιστον μια μικρή ευκαιρία να διαχειριστείς τον χρόνο σου όπως θέλεις είναι ευτυχία! Γι' αυτό ακριβώς το θέαμα ακίνδυνων γελαστών παιδιών, πολλά από τα οποία, ενώ έπαιζαν χαρούμενα, πετούσαν ακόμη και στον αέρα, έκαναν τούμπες, στριφογύριζαν σαν κορυφαία, βγάζοντας καλειδοσκοπικά ολογράμματα, έδινε στη μαγική πόλη μια υπέροχη ειδυλλιακή όψη.
  Ο Τέρκιν ήθελε να τους πλησιάσει και να τους κάνει μερικές ερωτήσεις, αλλά φοβόταν. Φοβόμουν ότι τα ειρηνικά, όμορφα αγόρια και κορίτσια σαν ξωτικά με λουλούδια με τα αστραφτερά κοστούμια τους μπορεί να μην ήταν τόσο ειρηνικά όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά. Επιπλέον , δεν είναι συνήθως τυπικό για τους ανθρώπους, ακόμη και τα κορίτσια με πέταλα έπαιζαν ξεκάθαρα πολεμικά παιχνίδια. Αλήθεια, φαίνεται ότι εκτυλίσσονταν τύποι παραμυθιού και anime-φαντασιών , και όχι ανθρωπογενείς μάχες. Οι μεμονωμένες ολογραφικές προβολές ήταν μεγάλες και τόσο φωτεινές που αναπαρήγαγαν πιστά τις λεπτομέρειες. Αυτό που φαινόταν , και μάλιστα, ξαφνικά κάστρα, φρούρια και σπίτια από παραμύθια εμφανίστηκαν από κάπου στον αέρα και μετά εξαφανίστηκαν.
  Ζαλισμένος από αυτό που είδε, ο ανιχνευτής περπάτησε και περπάτησε, συνεχίζοντας να εξετάζει την πόλη. Τι εκπληκτικά δέντρα και γιγάντια λουλούδια, μήκους δεκάδων και εκατοντάδων μέτρων, με σιντριβάνια και ιπτάμενα ζώα κρεμασμένα σε κρυστάλλινα μπαλκόνια, που λαμπυρίζουν στον ήλιο με μια πολυπαραμυθένια παλέτα. Στα πέταλα των λουλουδιών εμφανίζονται διάφορες κινούμενες εικόνες, που αλλάζουν συνεχώς, τις περισσότερες φορές πολεμικές τέχνες διαφόρων εξωγήινων ή μάχες σε στυλ ρετρό.
  "Ίσως είναι πεδία δύναμης!" σκέφτηκε ο ανιχνευτής, τρίβοντας τους κροτάφους του, ο εγκέφαλός του ήταν έτοιμος να βράσει από την αφθονία των εντυπώσεων. "Υπάρχουν αρκετοί φωτιστές εδώ, ένα τέτοιο παιχνίδι φωτός και χρωμάτων δεν μπορεί να αναπαραχθεί στον πλανήτη μας! παράξενες μορφές παίρνουν οι δημιουργίες του μυαλού τους!".
  Εδώ είναι ένα από τα σφαιρικά κτίρια που κρέμεται σε επτά πόδια, με φύλλα, πλαισιωμένα με πολύτιμους λίθους, το καθένα βαμμένο για να ταιριάζει με το χρώμα της σημαίας των ξωτικών στα χρώματος Stalik. Μια άλλη κατασκευή φτιάχτηκε σε σχήμα επτάκτινου αστέρα και περιστρεφόταν αργά γύρω από τον άξονά του. Τρίτον, πέντε κροκόδειλοι, των οποίων οι ουρές σταύρωναν σαν πεντάγωνο σβάστικα, και σιντριβάνια υπερπλασματικών πιτσιλιών και κηλίδων έπεσαν από το στόμα τους. Κάθε τέτοια κηλίδα ανέδιδε μια ιδιαίτερη, μοναδική λάμψη.
  Άλλα κτίρια έμοιαζαν με πρωτοχρονιάτικα δέντρα, κέικ με φλογερούς πυρσούς και θυελλώδεις πολύχρωμους καταρράκτες, γιγάντια ρυάκια που πήγαιναν στη στρατόσφαιρα. Κάποια γιγάντια σιντριβάνια με τη μορφή διαφόρων εξωγαλαξιακών τεράτων σε πολύτιμους λίθους εκτόξευσαν λιωμένο μέταλλο και περίεργα αέρια, που φωτίζονταν από ακτίνες λέιζερ και magolaser .
  Οι κάτω όροφοι των πολυτελών κτιρίων ήταν γεμάτοι από πολύχρωμες εισόδους και εξόδους με ονόματα να αναβοσβήνουν στις οθόνες. Και το περίεργο είναι ότι όλα τα ονόματα είναι απολύτως ξεκάθαρα: εστιατόρια, καταστήματα, ινστιτούτα αισθητικής, γκαλερί σκοποβολής, κέντρα διασκέδασης όλων των επιπέδων και τύπων, διάφορες υπηρεσίες.
  Θύμιζε την πολλές φορές διευρυμένη και ασύγκριτα πιο πολυτελή Κεντρική Προεδρική Λεωφόρο της Μόσχας. Ο Τέρκιν ήταν ακόμη πολύ μικρός τότε, θυμόταν αμυδρά και τώρα, κυριολεκτικά, καταβρόχθιζε με τα μάτια του το εκθαμβωτικό αυτοκρατορικό μεγαλείο. Φυσικά, πολλά πράγματα εδώ δεν είχαν ανάλογα στη γη. Λοιπόν, τι είδους άνθρωπος σχεδιαστής θα έβαζε με το κεφάλι προς τα κάτω κώνους, θόλους και πισίνες με πολύχρωμα πλάσματα όπως γοργόνες, με πολλές ουρές λουλουδιών και απερίγραπτα τρομερά τέρατα. Σαν σπερματοφάλαινες με δόντια ή ένα υβρίδιο ενός κερασφόρου μαμούθ και ενός καρό καρχαρία! Είναι ακόμη τρομακτικό να το βλέπεις, φαίνεται ότι όλα πρόκειται να καταρρεύσουν στο κεφάλι σου και να σε καταπιούν ολόκληρο.
  Ένα από τα κορίτσια των ξωτικών πέταξε από πάνω του, ακουμπώντας τον ελαφρά με ένα γυαλιστερό μακρυτάκουνο παπούτσι. Ο Τέρκιν ταλαντεύτηκε ελαφρά από το χτύπημα, ήταν ήδη κουρασμένος, είχε περπατήσει αρκετά μίλια.
  - Μάλλον δεν έχεις φάει για πολύ καιρό, star warrior; - το αγγελούδι χτύπησε σαν ασημένιο κουδούνι.
  Εάν υπήρχαν κινούμενα ίχνη, προφανώς ήταν απενεργοποιημένα. Προφανώς, στην υπερ-μητρόπολη του απώτερου μέλλοντος, ανησυχούσαν υπερβολικά για τη φυσική κατάσταση. Η επιφάνεια έγινε πιο τραχιά με αιχμές από σκληρό μέταλλο. Ο κόσμος χαμογέλασε και τα γυμνά μου πόδια άρχισαν να φαγούρα και να φαγούρα.
  Θυμήθηκα ακόμη και τον περίφημο αφορισμό του διάσημου συγγραφέα και ποιητή Oleg Rybakov: "Για τους αλήτες, ολόκληρος ο κόσμος είναι διάσπαρτος με αγκάθια, που μας φαίνονται κομψά λόγω της μπότας μας συνείδησης!"
  ήθελε πολύ να φάει, γιατί ένιωθε σαν να πεινούσε για αρκετές μέρες, εκτός από το ότι...
  Αλλά ποιος μπορεί να ξέρει πόσο καιρό πέρασε λιπόθυμος .
  Ο δρόμος είναι γεμάτος πολύχρωμες, φιλόξενες, πολύ σαγηνευτικές μηχανές. Μια σκέψη αρχίζει να κυριαρχεί στο ξανθό κεφάλι του νεαρού προσκόπου: "Ήρθε η ώρα να φάμε!"
  Ο νεαρός πολεμιστής-αναγνωριστής αποφασίζει πολύ λογικά:
  - Δεν μπορείς να έχεις δύο θανάτους, δεν μπορείς να αποφύγεις έναν! Και με άδεια κοιλιά δεν υπάρχει ζωή, καλό είναι να πέσεις κάτω!
  Μόλις πλησίασες το μηχάνημα, εμφανίστηκε αμέσως μια τρισδιάστατη προβολή ενός πανέμορφου επτάχρωμου κοριτσιού με φτερά. Σε μια γλώσσα που φαινόταν ρωσική, η θαυμάσια νύμφη είπε:
  - Τι θέλει ο μικρός αλλά γενναίος κατακτητής του Σύμπαντος;
  - Τρώω! - Είπε ειλικρινά ο Terkin, μια πεινασμένη λάμψη ήταν ορατή στα μπλε μάτια του αγοριού.
  - Ένα σύνολο εκατόν δεκαπέντε εκατομμυρίων προϊόντων από εκατό χιλιάδες βιολογικά και χημικά στοιχεία είναι στη διάθεσή σας. - Η νεράιδα κελαηδούσε, προσθέτοντας μέγεθος και φωτεινότητα στα φτερά.
  - Μετά παγωτό Κρεμλίνο, λεμονάδα, χυμός, κέικ και σοκολάτα. - Το ευχαριστημένο αγοροκόριτσο φλυαρούσε.
  - Τι είδη; Προσδιορίστε την παραγγελία σας! - Ήταν δύο κορίτσια πεταλούδας και χαμογέλασαν αφύσικα μεγάλα.
  - Δεν πειράζει, αρκεί να είναι νόστιμο. - μουρμούρισε μπερδεμένος ο Τέρκιν.
  Αναβοσβήνει συχνά ενθουσιασμένος και απλώνει τα χέρια του αβοήθητα.
  - Είναι όσο πιο νόστιμο γίνεται; Σύμφωνα με το πιο δημοφιλές πρότυπο; - ρώτησε υπονοητικά μια απαλή, γυναικεία φωνή. Προφανώς ο κυβερνητικός υπάλληλος χρειάστηκε να ασχοληθεί περισσότερες από μία φορές με πελάτες που δεν καταλαβαίνουν τι θέλουν.
  - Ναί! - Ο ανιχνευτής Terkin έπεσε έξω με ανακούφιση.
  - Σηκώστε τα χέρια σας, κοιτάξτε ευθεία. Ή βγάλτε την προσωπική σας ταυτότητα, μίνι στρατιώτη. - Οι ολογραφικές νύμφες λέγονται σε χορωδία.
  Ο Πρόσκοπος σήκωσε και τα δύο χέρια. Ένα αμυδρό κίτρινο φως άστραψε, προφανώς είχε σαρωθεί.
  - Η ταυτότητά σας δεν εμφανίζεται στο ευρετήριο καρτών, δεν έχετε ατομικό στρατιωτικό δελτίο, επομένως δεν μπορείτε να εξυπηρετηθείτε. - Τα κορίτσια με πέταλα χτενίσματα τσίρισαν και έγιναν αμέσως κατακόκκινα, σταύρωσαν τα χέρια τους σε μια απαγορευτική χειρονομία των χρωμάτων-ξωτικών των Stalks.
  Ο Τέρκιν απομακρύνθηκε βιαστικά από το πολυβόλο, οι φτέρνες του καίγονταν κυριολεκτικά. Αυτό φαίνεται να είναι κομμουνισμός τεχνοτρονικής ταύτισης. Μόνο που αυτή η ανακάλυψη δεν κάνει το κεφάλι μου πιο ελαφρύ, αλλά το στομάχι μου είναι ακόμα πιο άδειο.
  Ο Τέρκιν κάθισε στο περίτεχνο κράσπεδο, παγωμένος, σκυμμένος και ακουμπώντας το πηγούνι του στις παλάμες του. Σκεφτόμουν... Το μέλλον απεικονιζόταν με τα πιο σκοτεινά χρώματα. Είναι εντελώς μόνος σε έναν άλλο γαλαξία, περιτριγυρισμένος από αλλότρια πλάσματα , πλάσματα που είναι χειρότερα από τα πιο αρπακτικά, άγρια ζώα. Και καμία ιδέα εξοικονόμησης δεν μπορεί να έρθει στο μυαλό. Ο Όλιβερ Τουίστ ήταν καλύτερα στο Λονδίνο, τουλάχιστον υπήρχαν άνθρωποι σαν τον ίδιο τον άστεγο δραπέτη. Τώρα, πού θα πάει; Να παραδοθεί ο ίδιος, υπολογίζοντας στο έλεος στη φυλακή; Εκεί τουλάχιστον θα σε ταΐσουν, έστω και με τόσο ταπεινωτικό τρόπο, μέσα από ένα λάστιχο.
  Εδώ ο Βλαντιμίρ βρέθηκε πραγματικά στη θέση του Όλιβερ Τουίστ. Το αδύνατο και πεινασμένο αγόρι δεν είχε πια τη δύναμη να πάει πουθενά και τα πόδια του είχαν σπάσει αλύπητα σε αίμα στα λιθόστρωτα και το χοντρό χαλίκι των μονοπατιών του Λονδίνου.
  Κάνει επίσης κρύο, ο ήλιος κρύβεται πίσω από τα σύννεφα και ο βόρειος άνεμος φυσάει σε όλο το Λονδίνο. Και είσαι απλώς ένα αδυνατισμένο παιδί, και καθόλου ένας υπεράνθρωπος που σκότωσε το πρώτο του ενήλικο θύμα σε ηλικία εννέα ετών. Ή όχι, ίσως τελικά δεν είναι ο Όλιβερ Τουίστ, αλλά ο γιος ενός άξιου ανθρώπου και είναι ικανός για πολλά, ακόμα και σε εξωγήινους κόσμους. Και τελικά, εδώ είναι ζεστό και όχι τόσο άσχημα.
  Το αγόρι έβγαλε από τις σκέψεις του μια κουδουνίσια φωνή που, όπως φάνηκε στον Βλαντιμίρ, ανήκε στη ρωσική γλώσσα.
  - Γιατί είσαι σε κατάθλιψη, φωτόν; Αυτό που βλέπω είναι να γλείφεις τα χείλη σου. Φαίνεται ότι θέλετε να διώξετε το princeps -plasma στο στομάχι;
  Ένα άγνωστο αγόρι με αστραφτερά ρούχα άπλωσε το χέρι του, χαμογελώντας. Πόσο ανθρώπινο είναι! Το χρωματιστό πρόσωπο του ξωτικού είναι στρογγυλό, παιδικό, καθόλου κακό, θα έπρεπε να εμφανίζεται στη διαφήμιση για σωστή διατροφή, αλλά σφίγγει την παλάμη του πολύ δυνατά. Το μέτωπο είναι ψηλό, τρίχες τριών χρωμάτων - πορτοκαλί, πράσινο, βιολετί με τη μορφή πετάλων, μπλε και σμαραγδένια μάτια ίριδας. Αλήθεια, ένα μαυρισμένο, κουρελιασμένο χέρι, σαν από ατσάλι, ικανό να σπάσει ένα κόκαλο. Ο Βλαντιμίρ με δυσκολία συγκρατήθηκε, μη δείχνοντας ότι πονούσε πολύ, η παλάμη του παιδιού ήταν σφιγμένη σαν σε βασανιστήριο.
  Υπήρχε σοβαρή αγωνία στη φωνή του ανιχνευτή:
  - Ναι, πεινάω!
  - Προφανώς είσαι από μακρινές αποικίες, κάηκες άσχημα και φαίνεσαι κουρελής και παράξενος. - είπε το νεαρό ξωτικό λουλουδιών με λίγη συμπάθεια στη φωνή του .
  Ο Βλαντιμίρ, χωρίς να ξέρει τι να απαντήσει, έριξε μια μπερδεμένη ματιά στον εαυτό του. Τα ρούχα, μάλιστα , είχαν ήδη αρχίσει να σιγοκαίουν κατά τόπους και το δέρμα ήταν κόκκινο και ξεφλουδισμένο. Είτε από τοπική ακτινοβολία, είτε καθυστερημένη αντίδραση στην έκρηξη. Ο Τέρκιν ένιωσε μια παγωμένη ψύχρα στο στομάχι του και είπε με τρεμάμενη φωνή:
  - Το μάντεψα, ήμουν στο επίκεντρο μιας θερμικής φόρτισης.
  - Θα πάρω το φαγητό με τη μέγιστη ταχύτητα, μετά θα μου πεις. - Το αγόρι έφυγε τρέχοντας, σαν σε γρήγορη κίνηση, χωρίς να αγγίξει με τις μπότες του την επιδέξια φτιαγμένη επιφάνεια της λεωφόρου.
  Γιατί ο Βλαντιμίρ ένιωσε εμπιστοσύνη σε αυτό το μικρό μιας επιθετικής, αν και τρομερά όμορφης φυλής, είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Ίσως η νιότη μου και το άγχος μου να έκαναν τον φόρο τους. Πίσω, καινούργιο ο φίλος του του πέταξε πολλά ροζ μπουμπούκια που μυρίζουν υπέροχα. Ο νεαρός πρόσκοπος άρχισε να διηγείται την ιστορία του, μη κρατώντας τίποτα, έβραζε, ήθελε να ξεχυθεί η ψυχή του.
  Το αγόρι-ξωτικό των λουλουδιών άκουσε με προσοχή. Ήταν τόσο ψηλός όσο ο Τέρκιν και μάλλον ήταν ακόμη νεότερος. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ένα καθαρό χαμόγελο έπαιζε πάντα στο όμορφο πρόσωπό του. Είναι αλήθεια ότι τα δόντια ενός παιδιού της φυλής των πολεμιστών είναι ήδη πολύ μεγάλα, πιο λευκά από το χιόνι και οι ακτίνες πολλών φωτιστικών αντανακλώνται από αυτά σαν ηλιαχτίδες. Το φαγητό που πάρθηκε από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης αποδείχθηκε υπερβολικά νόστιμο• υπερδιέγειρε τους υποδοχείς και, αντί να χορτάσει, άνοιξε την όρεξη.
  Όταν ο Βλαντιμίρ, αφού μίλησε επιτέλους, σώπασε, το νεαρό ξωτικό λουλουδιών και ο στάλικ είπαν με σύνεση:
  - Ναι, μοιάζει με θαύμα, αλλά δεν θα επιβιώσεις εδώ. Θα αναγνωριστείτε γρήγορα, ειδικά από τη στιγμή που καθημερινά γίνεται έλεγχος από υπολογιστή όλων των προσωπικοτήτων. Πριν από μερικές μέρες, πολύ κοντά, υπήρχε ένας τέτοιος " μύλος πλάσματος "• τα διαστημόπλοια έσκασαν σαν σούπερ πυροτεχνήματα . Ακόμη και από την επιφάνεια μπορούσε κανείς να δει πώς τα σκισμένα πλοία χρωματίζουν τον ουρανό. Είναι καλό που το κύριο " πουλόβερ " πέρασε από τη γραμμή.
  Το ξωτικό λουλουδιών έδειξε το κεντρικό αστέρι Rifumuru .
  - Τώρα όλα έχουν γίνει πολύ πιο αυστηρά, ένα συνολικό καθεστώς επαλήθευσης. - Το αγόρι φαινόταν ανήσυχο. - Ναι, και πριν ο έλεγχος ήταν σοβαρός. Σίγουρα, ακόμη και αυτό το μηχάνημα, όπως και άλλα, συνδέεται με το Υπουργείο Αγάπης και Δικαιοσύνης.
  - Δηλαδή καλείται η μυστική σας αστυνομία; - Ο Βλαντιμίρ, παίζοντας άτακτα, μόρφασε με ένα χαμόγελο, πόσο αστεία ακουγόταν η έννοια της αγάπης στο έθνος, με φόντο την οποία οι φασίστες ήταν άτακτα κορίτσια του νηπιαγωγείου.
  - Ναι, υπάρχουν πολλά τμήματα, και όλοι μιλούν για αγάπη. - Το ξωτικό των λουλουδιών ένωσε τα φρύδια του και το βλέμμα του έγινε αυστηρό. - Είναι σαν κοροϊδία της κοινής λογικής. Ακόμα και ο πατέρας μου, τεταρτοταγής οικονομικός στρατηγός, φοβάται αυτά τα τμήματα. Έλα, φύγε γρήγορα . Θα σε πάω εκεί.
  Ο Βλαντιμίρ άρχισε να τρέχει και ο νέος του σύντροφος πέταξε ψηλότερα και άρπαξε τον ανιχνευτή από το γιακά, προτρέποντας:
  - Είναι καλύτερα να κρύβεσαι σε ένα νυχτερινό μπαρ, είναι γεμάτο με κάθε λογής σκουπίδια !
  Φαίνεται ότι αυτό το έγχρωμο ξωτικό ήξερε πολλά, γιατί όταν έβγαλε τον κύβο του Ρούμπικ από την τσέπη του και τον γύρισε, ένα τεράστιο ψάρι εμφανίστηκε στη μέση του μονοπατιού, κοίταξε με τα θαμπά μάτια του και έκλεισε το μάτι στα παιδιά έκπληκτα. . Είναι αλήθεια ότι οι οκτώ σειρές δοντιών από πολύτιμους λίθους δεν φαίνονταν καθόλου ακίνδυνες, αλλά τα μάτια ήταν τόσο ευγενικά, όπως και του Βλαντιμίρ Ίλιτς Λένιν στην αφίσα.
  Ο σύντροφος έσπρωξε τον Βασίλι και γρύλισε:
  - Πήδηξε πίσω μου! Τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο για σένα, μικρή !
  Και χωρίς να ζητήσει απάντηση, τράβηξε μαζί του και τον Τέρκιν....
  Βρέθηκαν σε έναν πραγματικό λαβύρινθο από αμέτρητους διαδρόμους και αίθουσες. Ένας πραγματικός, ιδιαίτερος υποβρύχιος κόσμος, στον οποίο υπάρχουν πολλά υπέροχα πράγματα. Ο Τέρκιν όρμησε πίσω από τον ομόλογό του.
  Στους διαδρόμους άστραφτε μια πολυγαμία από λάμπες και στολίδια διαφορετικών σχημάτων και συνθέσεων. Επιπλέον, έδειχναν πολύ χρωματιστά, όπως στο μετρό της Μόσχας, και ίσως ακόμη πιο όμορφα. Την ίδια στιγμή , τα αγόρια κινήθηκαν γρήγορα. Ο Terkin ένιωθε αρκετά ζωηρός και έτρεξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τους συνεργάτες του. Το περιβάλλον γύρω τους άλλαζε συνεχώς. Είτε εμφανίστηκαν μεγάλες αίθουσες με ψηλά ταβάνια είτε κατέρρευσαν λεωφόροι κατά μήκος των οποίων κυλούσαν εξαιρετικά περίτεχνα αυτοκίνητα και ένα σαμοβάρι πάνω σε κάμπιες με χτένα διπλόδοκου δεν φαινόταν καθόλου το πιο περίτεχνο έργο τέχνης.
  Ο Βλαντιμίρ μόλις πρόλαβε να πηδήξει πίσω• το πόδι του ήταν σχεδόν τσακισμένο. Αμέσως εμφανίστηκε ένας έμπορος που έμοιαζε με φρύνο με μύτη ροζέτα. Τελειούσε στοργικά:
  - Θα θέλατε να αγοράσετε μοντέρνα ιπτάμενα αθλητικά παπούτσια;
   Ο ανιχνευτής χαμογέλασε:
  - Ναι, είναι πιο εύκολο να τρέχεις χωρίς παπούτσια !
  Το αγόρι ξωτικό λουλουδιών επιβεβαίωσε απροσδόκητα:
  - Έχω ένα εφεδρικό ζευγάρι, αλλά ας το σκάσει προς το παρόν , θα μοιάζει περισσότερο με τον υπηρέτη μου!
  Ο Βλαντιμίρ προσβλήθηκε και αναφώνησε δυνατά:
  - Δεν θα γίνω ποτέ σκλάβος!
  Το ξωτικό των λουλουδιών χαμογέλασε ως απάντηση και προειδοποίησε:
  - Δεν θα κάνεις ένα βήμα εδώ χωρίς εμένα. Κανένας καβγάς!
  Τα αγόρια επιβράδυνσαν λίγο και στάθηκαν στον κινούμενο διάδρομο. Τα κουβαλούσε σαν ρυάκι που ρέει, και τα αγόρια πατούσαν και τα πόδια τους. Στο διπλανό δωμάτιο, αρκετά γήινα αγόρια με διάφανα μαγιό δούλευαν στις αντλίες. Το ξωτικό των λουλουδιών βγήκε από το μονοπάτι και έδειξε τα ιδρωμένα, μαυρισμένα αγόρια στον Βλαντιμίρ.
  - Βλέπετε, αυτά είναι ανθρωποειδή πρωτεύοντα - ακριβώς το ίδιο με εσάς. Στην αυτοκρατορία μας είναι σκλάβοι, οπότε μην είστε πολύ αλαζονικοί. - Το βλέμμα του έγχρωμου ξωτικού φαινόταν να λέει στον Βλαντιμίρ, είσαι άτυχος τύπος. Κοντεύετε να καταρρεύσετε.
  Στην πραγματικότητα, οι νεαροί σκλάβοι έμοιαζαν εξαντλημένοι και το σώμα τους ήταν στεγνό από μέτρια διατροφή και σκληρή δουλειά. Είναι αλήθεια ότι όταν το ξωτικό των λουλουδιών εμφανίστηκε μπροστά τους και κούνησε το χέρι του, τα αγόρια-σκλάβοι άρχισαν να χαμογελούν επιδεικνύοντας τα υγιή δόντια τους. Και τότε ο Βλαντιμίρ κούνησε επίσης το χέρι του σε αυτούς.
  Μετά από αυτό, στάθηκαν ξανά στον διάδρομο και αύξησαν το ρυθμό τους, προσθέτοντας ταχύτητα. Το ξωτικό των λουλουδιών είπε πολύ συνετά:
  - Αφού είσαι άνθρωπος, τότε μπορείς να είσαι στην αυτοκρατορία μας μόνο ως σκλάβος. - Πιάνοντας το θυμωμένο βλέμμα του Βλαντιμίρ, ο κύριος εξήγησε συγκαταβατικά. - Μα οι σκλάβοι είναι διαφορετικοί. Μερικοί από αυτούς έχουν σκλάβους τους ίδιους ή ακόμα και σκλάβους!
  Και ο γιος του στρατηγού έδειξε ένα μακρύ δάχτυλο στην επόμενη αίθουσα. Εκεί δούλευαν ήδη γυμνοί σκλάβοι. Τα κορίτσια διέφεραν μεταξύ τους στα χαρακτηριστικά του προσώπου ή στο χρώμα των μαλλιών, αλλά ταυτόχρονα, χωρίς εξαίρεση, ήταν όλα όμορφα και νέα. Η σκλαβιά και η σκληρή δουλειά δεν χάλασαν καθόλου τις αναλογίες των μορφών τους.
  Ο Βλαντιμίρ ερωτεύτηκε άθελά του τις σκλάβες. Διακρίνονταν για την ομορφιά και το ελαστικό τους δέρμα, την αθλητικότητα, αλλά καθόλου σαρκώδη. Στον πλανήτη Γη δεν βλέπεις συχνά τέτοια τελειότητα κοριτσιών κοριτσιών και μάλιστα σε τέτοια ποσότητα. Χωρίς λίπος , χωρίς χαλαρό δέρμα, όλα είναι τόσο αρμονικά και τέλεια, και το πιο σημαντικό, υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια εδώ.
  Ο Terkin είπε με ενθουσιασμό:
  - Τόση ομορφιά σε ένα μέρος!
  Το ξωτικό λουλουδιών προειδοποίησε το αγόρι:
  - Δεν είσαι πολύ καλός! Κάποια κορίτσια εδώ είναι πέντε χιλιάδων ετών.
  Ο Terkin απάντησε αυτόματα:
  - Σφύριγμα!
   Ο φύλακας εμφανίστηκε με τη μορφή ενός καρχαρία με έξι πόδια και ένα καπέλο στο κεφάλι του, με τα πτερύγια να προεξέχουν κάτω από το γείσο. Ο επόπτης στριφογύρισε τις μικρές ορειχάλκινες αρθρώσεις του και ένα εκθαμβωτικό ρεύμα πέταξε έξω από αυτό, χτυπώντας τις πλάτες, τα πόδια και το στήθος των κοριτσιών, αναγκάζοντάς τα να τσιρίξουν δυνατά και να πηδήξουν.
  Ο Τέρκιν δεν άντεχε άλλο αυτό. Ο ανιχνευτής επιτέθηκε στον καρχαρία φύλακα με τη μανία ενός τίγρης. Πυροβόλησε κατά του τολμηρού επιδρομέα, αλλά ο Βλαντιμίρ κατάφερε να αποφύγει και χτύπησε με όλη του τη δύναμη τη στεριά barracuda στο έντερο . Ο μεγαλόσωμος άντρας σφύριξε και προσπάθησε να πετάξει το αγόρι μακριά με τις κούνιες των τεσσάρων ποδιών του. Σε απάντηση, ο Βλαντιμίρ πυροβόλησε στο πηγούνι του εχθρού, αν και η κνήμη του έδωσε τη θέση του σε οξύ πόνο, αλλά έσκασε και το χιτινώδες κάλυμμα του εχθρού, προκαλώντας τον να χύσει κατακόκκινο αίμα.
  Ο Τέρκιν έσπασε όταν ο καρχαρίας έχασε την ισορροπία του και πρόσθεσε ένα γόνατο στον κρόταφο στην επερχόμενη κίνηση. Το αρπακτικό πλάσμα σώπασε και πολλά κορίτσια άρχισαν να ζητωκραυγάζουν από χαρά.
  Αλλά το ξωτικό των λουλουδιών, αυτό το χαρούμενο αγόρι, ήταν το πιο χαρούμενο• χάιδεψε τον Βλαντιμίρ στον ώμο επιδοκιμαστικά:
  - Συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια! Γενναίο και δροσερό!
  Ο Terkin είπε απροσδόκητα σεμνά:
  - Στην πραγματικότητα, δεν είμαι τόσο cool όσο νομίζω. Αυτή τη στιγμή φοβάμαι έστω και λίγο.
  Το ξωτικό των λουλουδιών έγνεψε συγκαταβατικά:
  -Μόλις ακρωτηρίασες έναν σκλάβο. Στην αυτοκρατορία μας, όλοι οι πολίτες, εκτός από τα έγχρωμα ξωτικά , έχουν την ιδιότητα των σκλάβων. - Το αγόρι κύριος χαμογέλασε τσιριχτά. - Μα, φυσικά, οι ίδιοι οι σκλάβοι είναι διαφορετικών βαθμίδων! Κι εσείς, ομορφιές, φιλάτε τα πόδια του πολεμιστή σκλάβου μου.
  Τα κορίτσια υποκλίθηκαν και πλησίασαν ένα-ένα τον Τέρκιν. Το αγόρι τους άφησε με χαρά να του φιλήσουν τα κάτω άκρα. Είναι τόσο ωραίο όταν σε πλημμυρίζουν με φιλιά μέχρι τα γόνατα τέτοιες όμορφες σκλάβες, που όμως αλλάζουν η μία την άλλη και εναλλάσσονται. Κάτι που το κάνει ακόμα πιο αξιολάτρευτο και λίγο γαργαλητό.
  Ο Βλαντιμίρ ξύπνησε από το γεγονός ότι στην πραγματικότητα τον φιλούσαν κορίτσια. Αλήθεια, όχι τόσο όμορφα όσο στο όνειρο, και με τατουάζ στα πρόσωπά τους, αλλά καλοφτιαγμένα και πλήρως ανεπτυγμένα. Και ήταν έξι από αυτούς, έδωσαν φιλιά όχι μόνο στα πόδια, αλλά και στο πρόσωπο.
  Ο Τέρκιν ένιωσε αφόρητη ντροπή και ταυτόχρονα ένας μικρόσωμος αλλά επίμονος άντρας μίλησε μέσα του. Και τότε όλα όρμησαν μπροστά σε μια ξέφρενη παντομίμα του Έρωτα, όταν σεισμοί ταράζουν τους ωκεανούς και φλεγόμενα ηφαίστεια εκρήγνυνται στον βυθό. Όλα είναι γήινα, φυσικά και κοσμικά ταυτόχρονα.
  Μετά από αρκετές ώρες του ανεμοστρόβιλου, ο Βλαντιμίρ λιποθύμησε ξανά και σχεδόν αμέσως επέστρεψε σε ένα σειριακό όνειρο.
  Εν τω μεταξύ, η Άρτεμις ήταν ακόμη σε θέση να πραγματοποιήσει ένα στοχευμένο χτύπημα στον εχθρό και να τρυπήσει τον εγκέφαλο του τυραννόσαυρου. Και το πελώριο ζώο, αλώνοντας από την αγωνία, ξύνοντας το κεραμίδι με τα μεγάλα και στραβά νύχια του, πάγωσε.
  Η Άρτεμις βούτηξε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της στην κοκκινοκαφέ λακκούβα, αφήνοντας πολλά όμορφα, χαριτωμένα αποτυπώματα και αναφώνησε, σηκώνοντας και τα δύο ματωμένα ξίφη:
  - Νίκη!
  Το κοινό χειροκρότησε...
  Η Θεά Κάλι, πρέπει να της δώσουμε τα εύσημα, το πήρε και έκανε μια γενναιόδωρη χειρονομία. Έσπασε τα δάχτυλα του δεξιού της χεριού. Και στην παλάμη της Άρτεμης φάνηκε ένα χρυσό δαχτυλίδι με ένα μεγάλο διαμάντι, σε μέγεθος καρυδιού.
  Η Θεά Κάλι είπε με χαρά:
  - Δέξου το γενναιόδωρο δώρο μου, ω άξια των άξιων!
  Η Άρτεμις της υποκλίθηκε. Και μετά στην αίθουσα. Μετά από αυτό, χτυπώντας με τα γυμνά, χαριτωμένα, πολύ όμορφα και σαγηνευτικά πόδια ενός πραγματικού θηλυκού αγγέλου, πήγε να ξεκουραστεί. Για αυτήν, η μάχη κερδήθηκε.
  Και περπάτησε περήφανη, φορώντας μόνο εσώρουχα, αφού το σουτιέν της είχε σκάσει σε μια παρατεταμένη μάχη και το γεμάτο στήθος της με τις κατακόκκινες θηλές ήταν ανοιχτό.
  Ένα τόσο υπέροχο, ας το παραδεχτούμε, κορίτσι μονομάχου έδωσε μάχη με ένα τέρας και ένα τρομερό τέρας.
  Και ο ήδη ελαφρώς ξεχασμένος πρίγκιπας μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενος από ξωτικά τοξότες. Ο ίδιος που παρέσυρε την Ελισάβετ και την ενέπλεξε σε μια θυελλώδη περιπέτεια. Ωστόσο, μέχρι στιγμής αυτή η περιπέτεια περιορίστηκε σε φυλάκιση και πολύ εξωτικά, ακόμη και ενδιαφέροντα όνειρα.
  Ο Πρίγκιπας των Ξωτικών ήταν πολύ όμορφος. Όπως όλα τα ξωτικά, είχε ένα λείο, άτριχο, κατακόκκινο πρόσωπο, σαν όμορφος έφηβος, αλλά με θαρραλέο πηγούνι.
  Στο κεφάλι του ήταν ένα τουρμπάνι διακοσμημένο με μεγάλα σμαράγδια.
  Το πήρε και υποκλίθηκε στη Θεά του Κακού Κάλι. Εκείνη του έγνεψε πίσω με ένα χαμόγελο και ούρλιαξε:
  - Γεια σου, πρίγκιπα Σουλεϊμάν! Νομίζω ότι μου έφερες ένα δώρο;
  Το ξωτικό με το τουρμπάνι απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά, ω Θεά! Και νομίζω ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι με το δώρο μου.
  Οι τοξότες έφεραν στην Κάλι ένα σεντούκι μέσα στο οποίο υπήρχε κάτι αρκετά βαρύ.
  Τα αγόρια-σκλάβοι πήραν αυτό το σεντούκι από τα χέρια των ξωτικών και το έφεραν πιο κοντά στην ερωμένη. Και άνοιξαν το καπάκι αρκετά επιδέξια.
  Ο χρυσός και τα πολύτιμα κοσμήματα άστραψαν εκεί.
  Η θεά Κάλι, που έδειχνε εξωτερικά πολύ ευχαριστημένη, είπε:
  - Πολύ καλό δώρο. Λοιπόν, Σουλεϊμάν, μπορείς να καθίσεις δίπλα μου.
  Ο πρίγκιπας υποκλίθηκε και κάθισε πιο κοντά στη μεγάλη Θεά.
  Έτσι με το χαμόγελο της τίγρης είπε:
  - Πώς πάει ο καλεσμένος μας;
  Ο Πρίγκιπας των Ξωτικών διευκρίνισε:
  - Εννοείς την Ελισάβετ;
  Η Θεά Κάλι έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτή ακριβώς είναι!
  Ο Σουλεϊμάν, χαμογελώντας γλυκά, είπε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Κάθεται στη φυλακή στο ίδιο κελί με την κόμισσα-νύμφη Δραχμή. Το μόνο πράγμα είναι ότι βλέπει μερικά απίστευτα και άγρια όνειρα.
  Η Θεά Κάλι είπε:
  - Τι άλλα όνειρα;
  Ο Πρίγκιπας των Ξωτικών απάντησε με σιγουριά:
  - Από έναν ιδιαίτερο κόσμο που δεν μπορεί να ονομαστεί μαγικός, μάλλον είναι τεχνικός, μόνο όχι σε κοσμικό, αλλά μάλλον σε ατομικό επίπεδο. Όταν δηλαδή υπάρχουν ήδη πυρηνικά όπλα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πτήσεις στο διάστημα.
  Η θεά Κάλι συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Δεν είναι από τον εικοστό πρώτο αιώνα της ιστορίας της Γης; Κατασκευάζουν smartphone, αλλά δεν πετούν στο διάστημα;
  Ο Σουλεϊμάν γέλασε και απάντησε:
  - Προσπαθούν να πετάξουν, αλλά αδύναμα. Δεν μπορούν καν να σκαρφαλώσουν στο φεγγάρι. Τι μπορείς να κάνεις , πρωτόγονη!
  Η θεότητα παρατήρησε:
  - Αλλά οι υπολογιστές τους είναι κορυφαίοι;
  Ο Πρίγκιπας των Ξωτικών έγνεψε:
  - Όχι άσχημα! Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα iPhone . Αν τους προσθέσετε μαγεία, τότε ίσως υπάρχει κάποιο νόημα.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ σημείωσε:
  - Καλύτερα από τεχνομαγικά ! Αυτό είναι όταν η τεχνολογία και η μαγεία συνδυάζονται για να παράγουν εκπληκτικά εφέ.
  Ο Σουλεϊμάν ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Δεν ξέρω για τη μαγεία, αλλά η τεχνολογία δεν είναι πολύ δημοφιλής σε εμάς. Αλλά στην πραγματικότητα, σε ένα όνειρο, βρίσκεται σε έναν κόσμο που είναι ακόμα ελάχιστα ανεπτυγμένος από την άποψη των ηλεκτρονικών. Ωστόσο, υπάρχουν κόσμοι όπου οι άνθρωποι πετούν ανάμεσα στα αστέρια, και μάλιστα δημιουργούν διαστημικές αυτοκρατορίες. Και αυτό είναι επίσης ένας αναμφισβήτητος παράγοντας!
  Η θεότητα Κάλι χαμογέλασε και απάντησε, αυτή η γυναίκα της εξαιρετικής ομορφιάς:
  - Φυσικά, υπάρχει και κάτι τέτοιο! Και τεχνολογία, και μαγεία, και κόσμοι όπου τα διαστημόπλοια είναι χτισμένα στο μέγεθος ενός αξιοπρεπούς αστεροειδούς. Και λοιπόν?
  Ο Βασιλιάς των Τρολ σημείωσε:
  - Θα ήθελα τέτοιες τεχνολογίες. Για παράδειγμα, δημιουργήστε μια ατομική βόμβα και ρίξτε την σε έναν ολόκληρο στρατό ταυτόχρονα!
  Ο Σουλεϊμάν γρύλισε:
  - Λοιπόν, ο Θεός να το κάνει!
  Η Θεά του Κακού Κάλι γέλασε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Ναι, αυτό θα ήταν πολύ πιο δροσερό. Ωστόσο, πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά σκληρό. Αν και είμαι σκληρός!
  Και τότε διέταξε:
  - Ας κάνουμε έναν νέο αγώνα, θέλουμε πλάκα!
  Το κοινό υποστήριξε τη Θεά, που δεν θέλει να διασκεδάσει. Και μετά ηχεί ξανά το σήμα. Αυτή τη φορά ο πιο φυσικός νάνος μπήκε στη μάχη. Δεν είναι ψηλός , περίπου ενάμιση μέτρο, αλλά έχει ώμους σαν ντουλάπα και μακριά γενειάδα. Ο ίδιος με πανοπλίες και μπότες. Προφανώς είναι ένας έμπειρος μαχητής, κρατώντας ένα όπλο στα χέρια του, ένα τσεκούρι στα δεξιά και ένα στιλέτο στα αριστερά. Και το βλέμμα είναι τόσο σίγουρο.
  Η Θεά Κάλι χαμογελά και σημειώνει:
  - Θα γίνει αιματηρή μάχη! Ο νάνος σε αυτή την περίπτωση είναι κακός, και σε αντίθεση με την Άρτεμη, δεν θα δείξει έλεος!
  Τέσσερα αγόρια, περίπου δώδεκα ή δεκατριών ετών, βγήκαν τρέχοντας στην αρένα από την άλλη πλευρά. Φορούσαν, σύμφωνα με την παράδοση των σκλάβων, μόνο μπλε μαγιό. Μαυρισμένη, ξυπόλητη και αδύνατη. Τα αγόρια κρατούσαν στο δεξί τους χέρι ένα σπαθί και στο αριστερό μια ασπίδα. Πολύ χαριτωμένοι σκλάβοι.
  Η Δούκισσα των Ξωτικών, καθισμένη δίπλα στη Θεά Κάλι, σημείωσε:
  - Είναι κρίμα να στέλνεις γλυκά αγόρια στο θάνατο !
  Η Αυτοκράτειρα του Κακού μουρμούρισε:
  - Είναι κρίμα για τη μέλισσα, αλλά η μέλισσα είναι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!
  Στη συνέχεια πρόσθεσε:
  - Ο νάνος μπορεί επίσης να πεθάνει - είναι τέσσερις από αυτούς και έχουν ήδη πολεμήσει σε μονομαχίες!
  Πράγματι, τα αγόρια-σκλάβοι άρχισαν να ψιθυρίζουν και να ρίχνουν μια λοξή ματιά στον νάνο, που δεν ήταν ψηλότερος από αυτούς, και ήταν μόνο ένας.
  Η ακολουθία του Κάλι άρχισε να στοιχηματίζει. Είχαν ήδη δει τον καλικάντζαρο σε δράση. Πιο συχνά σκότωνε ένα λιοντάρι ή έναν λύκο και μερικές φορές αγόρια. Και τα περισσότερα στοιχήματα ήταν πάνω του.
  Η Θεά Κάλι σημείωσε:
  - Ο αγώνας θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Ελα πάμε!
  Ακούγεται το γκονγκ. Και ο νάνος κουνάει το τσεκούρι του και ορμάει στους εχθρούς του. Και τα αγόρια σκορπίστηκαν και στάθηκαν σε ημικύκλιο. Και τα αγόρια, προφανώς, προετοιμάζονταν για μια τέτοια μάχη. Μετατοπίστηκαν αρκετά επιδέξια όταν ο νάνος προσπάθησε να κουνήσει το τσεκούρι του, αποφεύγοντας ένα άμεσο χτύπημα. Και το τσεκούρι συνέχιζε να γυρίζει.
  Ο νάνος, φυσικά, είναι σωματικά πολύ δυνατός και, παρά την αδέξια εμφάνισή του, είναι γρήγορος. Και έτσι το τσεκούρι του έπιασε έναν από τους νεαρούς μονομάχους , ώστε η ασπίδα έσκασε από το χτύπημα και το παιδί τραυματίστηκε.
  Εδώ το αγόρι γελωτοποιός, για να φτιάξει το κέφι τους άτυχους τύπους που στάλθηκαν για σφαγή, άρχισε να τραγουδά:
   Είμαι πολύ καλός, ακόμα κι αν είμαι ακόμα αγόρι,
  Πάντα έτοιμος να πολεμήσει τα ορκ...
  Αν και μερικές φορές η τύχη μοιάζει με ανόητο,
  Αλλά τα νέα χρόνια βοηθούν!
  
  Όπου υπήρχε ένα άτακτο παιδί,
  Η μοίρα μερικές φορές μας πέταξε στον Άρη...
  Στην Πατρίδα, κάθε πάνα είναι πολεμιστής,
  Και ο Καραμπάς δεν θα τον πιάσει στα δίχτυα!
  
  Είμαι ένα γενναίο και πολύ επιδέξιο αγόρι,
  Μην υποκύπτεις στις δυσκολίες είναι το σύνθημα...
  Σήμερα παιδιά, αύριο αξιωματικοί,
  Ας φτιάξουμε σύντομα έναν κουλ ελφινισμό !
  
  Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι πολεμιστές στην Ελφεία,
  Ο καθένας μας είναι μαχητής και πρωτοπόρος...
  Θα σταματήσουμε την επίθεση των άγριων ορκ,
  Ας δείξουμε στον κόσμο ένα παράδειγμα θάρρους!
  
  Δεν υπάρχει λέξη για εμάς - αδυναμία και κούραση,
  Τα παιδιά-ιππότες είναι ικανά για όλα...
  Και δεν θα έρθει, το πιστεύω, τα γηρατειά,
  Αν και μερικές φορές υπάρχουν μηδενικά!
  
  Έγινα πρωτοπόρος σε μια αιματηρή μάχη,
  Πέρασαν όλα τα άγρια, ένας έξαλλος τυφώνας...
  Και οι αντίπαλοι των Ορκών χάνονται,
  Θα χτυπήσουμε τον Φύρερ!
  
  Μην πιστεύετε αυτούς που είναι αλεπούδες και μιλάνε,
  Στην πραγματικότητα, το βδέλυγμα είναι μια πονηρή αλεπού...
  Σήμερα γλυκιά μου, αύριο με δήμιους,
  Αλλά η συνείδηση του πρωτοπόρου είναι τόσο καθαρή!
  
  Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας χρόνος πιο φωτεινός από το φως,
  Στο οποίο κυριαρχεί ο αιώνιος ελφινισμός...
  Στα ποιήματα των ιπποτών το όνειρο τραγουδιέται,
  εξαγριωμένος Ορκισμός έχει πεταχτεί στην άβυσσο !
  
  Έτσι οι άνθρωποι, πιστέψτε, περιμένει μια υπέροχη μοίρα ,
  Θα νικήσουμε πραγματικά τους καλικάντζαρους...
  Θα διαλύσουμε, το ξέρω, είμαστε σύννεφα στον ουρανό,
  Ας περάσουμε τις εξετάσεις με ειλικρίνεια και με Α!
  
  Υπάρχει ένας πολεμιστής στην Ελφία και ένα παιδί από τη φάτνη,
  Δεν είμαστε πιο δυνατοί, δεν μπορούμε να βρεθούμε πιο ψύχραιμοι...
  Και η φωνή του αγοριού είναι πολύ ηχηρή,
  Να ξέρετε ότι ο πρωτοπόρος μας δεν θα απομακρυνθεί από το μονοπάτι!
  
  Επιτύχετε στο αγόρι μια μεγάλη μοίρα,
  Γίνε Δήμιουργος και κάνε το καλό...
  Τα πρόσωπα στις εικόνες είναι ευλογημένα,
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα!
  
  Θα γίνουμε ψηλότερα και πάνω από ολόκληρο το σύμπαν,
  Η Ελφία είναι μια ισχυρή χώρα...
  Και η δύναμη της Οικογένειας στη μάχη είναι αμετάβλητη,
  Να καταστραφεί από τον Orkler Satan!
  
  Σύντομα θα βαδίσουμε κατά μήκος του Όρκλιν,
  Και θα είμαι για πάντα πρωτοπόρος...
  Αν και έχουμε γίνει πολύ μεγαλύτερα παιδιά,
  Αλλά και πάλι δεν χρειάζονται ημίμετρα!
  
  Θέλουμε να κάνουμε την Πατρίδα μας Μεγάλη,
  Λάβετε δόξα από τους αιώνες που δακρύζουν...
  Για την Υψηλότερη Οικογένεια με τα Χίλια Πρόσωπα,
  Θα προσθέσει δύναμη στις γροθιές μας!
  
  Εν ολίγοις, θα πολεμήσουμε γενναία,
  Πιστεύω ότι θα νικήσουμε αποφασιστικά τους Ορκιστές...
  Κρατήσαμε ό,τι ήταν σημαντικό στην καρδιά μας,
  Από πάνω μας είναι η Οικογένεια και το Χερουβείμ του Θεού!
  Από πάνω μας είναι η Οικογένεια και το Χερουβείμ του Θεού!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9.
  Το ξανθό κορίτσι ξύπνησε. Και οι αλυσίδες χτυπούσαν, η πλάτη της πονούσε από το ψέμα. Αλήθεια, έριξαν λίγο καλαμάκι για να γίνει πιο απαλό για τις καλλονές.
  Το κελί ήταν καθαρό, χωρίς αρουραίους, μπορούσες να δεις ακόμη και ζεστό αλλά καθαρό αέρα να φυσάει μέσα από τα μπαρ.
  Η Δραχμή απάντησε χαμογελώντας:
  - Κοιμήθηκες, αλλά πιες λίγο γάλα. Άρχισαν να μας αγαπούν!
  Υπήρχε πραγματικά μια κανάτα με φρέσκο γάλα και κέικ. Η κοπέλα ήπιε λίγο και έφαγε ένα ψωμί με τυρί. Και σημείωσε:
  - Λοιπόν, γιατί καθόμαστε εδώ; Μήπως ήρθε η ώρα να μας καλέσετε για ανάκριση;
  Η νύμφη σημείωσε:
  -Έχετε πολύ ζωντανά όνειρα. Και οι μάγοι από τη συνοδεία της Θεάς Κάλι τους κοιτάζουν.
  Η Ελισάβετ ξαφνιάστηκε:
  - Πώς το ξέρεις αυτό?
  Η Δραχμή απάντησε χαμογελώντας:
  - Τράβηξαν το Diamond Morph . Νιώθω την παρουσία του. Και με τη βοήθειά του, κατεβάζουν τα όνειρά σας, κάνοντάς το να μοιάζει με ταινία.
  Η ξανθιά κοπέλα χτύπησε ξυπόλητα τα πόδια της και ούρλιαξε:
  - Ουάου! Και αυτό είναι ωραίο! Κάνουν ταινίες από τα όνειρά μου! Και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά!
  Η Νύμφη Κοντέσα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, είναι ευχαρίστηση για εσάς, αλλά ... Είναι απίθανο η Θεά του Κακού Κάλι να το κάνει αυτό για καλό σκοπό. Σίγουρα αυτό θα προκαλέσει κάποιο κακό στους ανθρώπους. Και όχι μόνο, φυσικά, οι άνθρωποι. Αλλά και σε άλλα έμβια όντα.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε σκληρά:
  Το κακό είναι περήφανο για τη δύναμή του,
  Η θεά Κάλι τράβηξε το σπαθί της...
  Αλλά με μια ξανθιά κοπέλα είμαι χερουβείμ,
  Πίσω της θα υπάρχει η δύναμη του Θεού της Οικογένειας!
  Και ήπιε γάλα με όρεξη, τσιμπολογώντας ένα αρκετά φρέσκο και νόστιμο τσουρέκι με τυρί και κανέλα. Αλλά προφανώς υπήρχε κάτι ανακατεμένο στο γάλα.
  Τα ζαφείρια μάτια του ξανθού κοριτσιού άρχισαν να κλείνουν και ούρλιαξε:
  - Τι διάολο!
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, θέλουν να ξαναπαίξουν την ταινία. Αλλά δεν βλάπτει έτσι κι αλλιώς.
  Η Ελίζαμπεθ ήθελε να πει κάτι ως απάντηση, αλλά τα μάτια της έκλεισαν τελικά και έπεσε σε βαθύ ύπνο.
  Αλλά τα όνειρα ήταν πραγματικά πολύ ζωντανά και οι αισθήσεις διέφεραν ελάχιστα από την πραγματικότητα.
  Μια ρινική φωνή γρύλισε:
  - Πρέπει να κάνεις εξάσκηση.
  - Ότι δεν γεννηθήκαμε χθες, και οι παρτιζάνοι δεν βασανίστηκαν. "Η Ελίζαμπεθ προσποιήθηκε ότι ήταν προσβεβλημένη, το μαύρο πρόσωπό της μόρφασε ακόμη και σαν πάνθηρας να είχε πονόδοντο. - Φυσική και ηθική επίδραση, είναι τόσο φυσικό.
  Δύο θωρακισμένα φορτηγά οδήγησαν σε επαρχιακό δρόμο. Τα αυτοκίνητα έτρεμαν καθώς περνούσαν πάνω από ανώμαλες επιφάνειες. Γενικά, δεν ήταν πια τόσο άνετα. Ένας από τους ισχυρούς στρατιώτες προσπαθούσε κάθε τόσο να ακουμπά τον αγκώνα του στην Ελίζαμπεθ. Η κοπέλα αποφάσισε να δείξει τον χαρακτήρα της και του έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο.
  Πέταξε μακριά από ένα δυνατό χτύπημα. Είναι αλήθεια ότι δεν έσβηνε. Έξαλλος όρμησε στην Ελίζαμπεθ:
  - Θα το βάλεις στον πισινό, τσούλα! - Ούρλιαξε στην κορυφή των πνευμόνων του . Οι άλλοι στρατιώτες γέλασαν και πυροβόλησαν.
  - Πού, αλλά δεν σου φτάνουν για περισσότερα! - Η κοπέλα τον χτύπησε στο λαιμό με την άκρη της παλάμης της με ταχύτητα κόμπρας. Ο μαχητής χάλασε, πέφτοντας σαν τσουβάλι. - Ναι, δεν είσαι αρκετά χοντρός για μποξέρ.
  Ο συνταγματάρχης κοίταξε μέσα στο διαμέρισμα.
  - Τι είναι αυτό? - ρώτησε αυστηρά. Πιο συγκεκριμένα, η φωνή της έμοιαζε με βρυχηθμό πεινασμένης τίγρης.
  - Ας ασκήσουμε το δικαίωμα της επιλογής μας! - απάντησε η Ελίζαμπεθ.
  Τώρα ο βρυχηθμός της γυναίκας συνταγματάρχη ενέκρινε:
  -Έβαλες νοκ άουτ τον Ντέιβιντ Χέι ; Τι υπέροχο κορίτσι. Δεν είναι κάθε στρατιώτης ικανός για αυτό, αυτός ο τύπος έχει μαύρη ζώνη στο καράτε.
  - Και μια ομάδα εγκεφάλων! - Τελείωσε το ξανθό κορίτσι.
  Βρυχηθμός ως απάντηση:
  - Τι ομάδα;
  Η Ελισάβετ ξεστόμισε:
  - Αναπηρία!
  Η γυναίκα συνταγματάρχης έγλειψε τα γεμάτα χείλη της και κούνησε το διπλό πηγούνι της:
  - Λοιπόν, είσαι εξυπνάδα. Εντάξει, θα πάρω εσένα και τον φίλο σου για ανάκριση. Θα είναι διασκεδαστικό.
  Δύο τεθωρακισμένα έφτασαν στο χωριό. Οι στρατιώτες σκορπίστηκαν στα περίχωρα. Ήταν εξήντα από αυτούς, πενήντα άνδρες και δέκα γυναίκες. Και άλλα δύο κορίτσια. Οι ειδικές δυνάμεις κινήθηκαν σε συνεννόηση, αλλά, ωστόσο, οι έμπειροι πολεμιστές Elizaveta και Drakhma παρατήρησαν την παρουσία λανθασμένων υπολογισμών κατά την προετοιμασία. Προφανώς, οι μαζικές καταστολές μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού είχαν αποτέλεσμα. Κάποτε, παρεμπιπτόντως, οι μαύροι δεν ήταν καθόλου δεκτοί στους πράσινους μπερέδες, αλλά τώρα είναι όλοι μαύροι. Οι πολιτικές του Στάλιν κάνουν το φόρο τους. Τα πεσμένα φύλλα θροΐζουν κάτω από τα πόδια, ο ουρανός είναι ακόμα μαύρος και σκοτεινός, το μόνο που λείπει είναι το ουρλιαχτό των λύκων. Το παρεκκλήσι φαίνεται, ωστόσο, αντί για σταυρό, κρέμεται πάνω του ένα πεντάκτινο αστέρι με μεγαλύτερη πάνω ουρά.
  Τα κορίτσια θέλουν πολύ να βγάλουν τις μπότες τους και να τρέχουν ξυπόλητα, ειδικά με γυμνές σόλες είναι τόσο ωραίο να νιώθεις την τραχύτητα και την ανομοιομορφία του εδάφους, όταν κάθε χτύπημα, κάθε κλαδάκι και χτύπημα γίνεται αισθητό.
  Εδώ πλησιάζουν ένα σπίτι που έχει σημαδευτεί με έναν σταυρό γραμμένο με κίτρινη κιμωλία.
  Η Ελισάβετ ψιθυρίζει:
  - Συμβολικά, το κίτρινο είναι το χρώμα της προδοσίας.
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Είναι σαν ένα παραμύθι για τον Αλί Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες. Η ίδια αφέλεια των πυροβολητών. Πόσο ανόητο είναι αυτό, ποιος στοχεύει έτσι;
  Ο σκύλος στο θάλαμο αρχίζει να γαβγίζει.
  - Εδώ είναι άλλο ένα τρύπημα , στο διάολο το ξαφνικό. Τώρα θα είναι μια πλήρης αποτυχία.
  Ένα αγόρι περίπου δέκα ετών εμφανίζεται στο κατώφλι. Με ξανθά μαλλιά, όπως τα περισσότερα παιδιά, με ελαφρύ μαύρισμα, δεν θα γίνεις χάλκινος κάτω από τον βρετανικό ήλιο. Ένα λεπτό σώμα φαίνεται μέσα από τα κουρέλια. Έτρεξε επάνω, αναβοσβήνει με μικρά, γυμνά πόδια, γκρεμισμένο και γδαρμένο, στο σκυλί και λέει:
  - Tufi , υπάρχουν ξένοι εδώ;
  - Εκτονώστε, αλλά μην σκοτώσετε! - Ο συνταγματάρχης διατάζει.
  Οι ειδικές δυνάμεις σπεύδουν προς το αγόρι. Το παιδί φωνάζει:
  - Μητέρα! Για βοήθεια! - Και τρέχει μακριά, αναβοσβήνει γυμνά, βρώμικα τακούνια.
  Ορμούν πίσω του, το λάσο πετάει καταποντίζοντας τον αστράγαλό του. Το αγόρι πέφτει, συσπάται, προσπαθώντας μάταια να ξεφύγει.
  Ο συνταγματάρχης έτρεξε κοντά του και τον τρύπωσε με το πόδι της:
  - Σώπα, κουτάβι. Είναι η Δούκισσα εδώ;
  Το αγόρι κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Ετσι είναι! Λες ψέμματα!
  Το παιδί έτριξε από φόβο:
  - Δεν υπάρχει περίπτωση, όχι! Λέω την αλήθεια!
  - Υπάρχει ένας κίτρινος σταυρός εδώ. - είπε ο συνταγματάρχης. - Ωστόσο, κοίτα.
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα εμφανίστηκε στο κατώφλι. Το πρόσωπό της ήταν αηδιαστικό και ζαρωμένο, ένα χρυσό δόντι έλαμψε. Είπε με φωνή που τρίζει:
  - Η Δούκισσα της Βαλένθια κοιμάται.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης γρύλισε:
  - Είναι δυνατό;
  Η άσχημη ηλικιωμένη προδότης γρύλισε:
  - Την ανακάτεψα με έγχυμα ξύλου.
  Η μαύρη κυρία βρυχήθηκε:
  - Δέστε το αγόρι, και θα της μιλήσουμε επί τόπου.
  Οι στρατιώτες εισέβαλαν στο σπίτι. Η ατμόσφαιρα σε αυτό ήταν απλή, ρουστίκ. Η ίδια η ευγενής κυρία αποκοιμήθηκε χωρίς να γδυθεί στο κρεβάτι. Η Δούκισσα ήταν με το συνηθισμένο στρατιωτικό καμουφλάζ, μια χλωμή και ξανθιά κόρη της Βρετανίας.
  Η ομορφιά είναι ιδιαίτερη, όπως αυτή μιας μεσαιωνικής πριγκίπισσας, μυρίζει μια ιδιαίτερη αριστοκρατία.
  Η μαύρη γυναίκα- συνταγματάρχης ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Λατρεύω πολύ τις ξανθιές. - Και άρπαξε τα κατάλευκα μαλλιά της δούκισσας με το μαύρο πόδι της.
  Ο συνεργάτης της, Αντισυνταγματάρχης, σημείωσε:
  - Είναι πολύ νωρίς για να το τραβήξεις. Είναι σαν κούτσουρο. Πρέπει να φέρουμε στα ίσια της τη Χιονάτη.
  - Συμφωνώ! - είπε ο συνταγματάρχης.
  Από τη ζώνη της έβγαλε μια μικρή σύριγγα και μια αμπούλα. Το άνοιξε με ένα κούμπωμα των δακτύλων της και σήκωσε έναν κύβο.
  - Έτσι αντιμετωπίζουμε τους αντιφρονούντες . - Είπε, σκίζοντας το μανίκι του πουκαμίσου της και βάζοντας την αιχμή σε μια φλέβα.
  Το πρόσωπο της Δούκισσας έγινε ροζ και τα μάτια της άνοιξαν.
  - Καλό ξύπνημα σε εσάς! - Ο Συνταγματάρχης χτύπησε το χέρι της στο μάγουλό της, κοκκίνισε αμέσως. - Λοιπόν, πώς κοιμήθηκες, ομορφιά ;
  Η Δούκισσα κοίταξε τριγύρω. Γύρω της διακρίνονταν τα αποκλειστικά μαύρα πρόσωπα των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, που την κοιτούσαν με περιέργεια, σαν παράξενο ζώο.
  Ο συνταγματάρχης έδειξε το όπλο:
  -Τώρα θα μας τα πεις όλα.
  - Αφήστε τον να αποκαλύψει το καταφύγιο των Δρυιδών. - πρότεινε η διεφθαρμένη και πολύ άσχημη γριά.
  Ο συνταγματάρχης ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Αυτό είναι! Δημιούργησαν ένα υπόγειο που είναι επικίνδυνο για τη σημερινή κυβέρνηση. Και πρέπει επειγόντως να αποκαλυφθεί.
  Ο αντισυνταγματάρχης πρόσθεσε:
  - Μίλα, ντε Βαλένσκα , αλλιώς θα σε πληγώσω πολύ.
  Η Δούκισσα έσφιξε τα χείλη της, χαρίζοντάς τους ένα περιφρονητικό βλέμμα.
  - Δεν θα σας πω τίποτα, κόκκινοι Γιάνκηδες.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης φώναξε:
  - Ετσι είναι! Τότε γδύσέ την!
  Το πουκάμισο της δούκισσας σκίστηκε αμέσως, τα δυνατά χέρια των ειδικών δυνάμεων της έσκισαν τη ζώνη, της τραβούσαν το παντελόνι, αποκαλύπτοντας τα λεπτά πόδια της. Οι μπότες σκίστηκαν και ακολούθησαν τα εσώρουχα. Οι μαχητές έμοιαζαν να ξεφλουδίζουν ένα παξιμάδι με το πόσο γρήγορες ήταν οι κινήσεις τους. Η περήφανη Δούκισσα, μια από τις πιο διακεκριμένες κυρίες της Βρετανίας, βρέθηκε γυμνή μπροστά σε τραχείς μαύρους στρατιώτες που την κοιτούσαν με φανερό ενδιαφέρον και έκαναν αλμυρά αστεία.
  Ένα ουρλιαχτό ακούστηκε:
  - Πω πω, τι λευκό κορμί έχει!
  Άγρια γέλια και χλευαστικά λόγια:
  - Φαίνεται ότι έπεσε έξω στο χιόνι!
  Γέλιο πάλι:
  - Όχι, στην κιμωλία!
  Γκρίνισμα ενός λάγνου κάπρου:
  - Πώς θα είναι αυτό το δέρμα αν καλυφθεί με εγκαύματα;
  - Και το στόμα! Χείλη στο χρώμα της παπαρούνας σαν να δημιουργήθηκαν για να μας εξυπηρετούν! - είπε ο μεγαλύτερος μαύρος.
  Η αγνότητα της δούκισσας υπέφερε πολύ ως γυμνή πριγκίπισσα ενώπιον ανδρών με χαμηλή γέννηση. Το πρόσωπό της έγινε κόκκινο από θυμό και ντροπή.
  Το ευγενές κορίτσι ούρλιαξε:
  - Όχι, δώσε μου πίσω τα ρούχα μου και μη με κοιτάς έτσι!
  Ο συνταγματάρχης έβαλε το αδύναμο τριχωτό χέρι της στο στήθος της και τσιμπούσε την κατακόκκινη θηλή της, στο χρώμα μιας ώριμης φράουλας.
  - Όχι, τι καλή που είναι ! Ξέρεις, μπορώ να παραγγείλω, και πενήντα άντρες θα σε βιάσουν με διάφορους τρόπους.
  - Δεν τολμάς να το κάνεις αυτό. - ψιθύρισε, τρέμοντας παντού, η Δούκισσα ντε Βαλέν .
  Η σκληρή γυναίκα γρύλισε:
  - Και γιατι είναι αυτό!
  Η γυμνή όμορφη κοπέλα γρύλισε:
  - Αντιβαίνει στον κώδικα της κομμουνιστικής ηθικής.
  Ο συνταγματάρχης γέλασε και τράβηξε τη θηλή του δεξιού στήθους της, παρατηρώντας πόσο άγρια χτυπούσε η καρδιά της Δούκισσας. Μετά πέρασε το χέρι της πάνω από το στομάχι της, ξύνοντας με τα νύχια της, και βυθίστηκε πιο κάτω. Η Δούκισσα ήταν στριμμένη, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αφού ήταν δεμένη στο κρεβάτι, ακόμη και οι τραμπούκοι την κρατούσαν από τα χέρια και τα πόδια.
  Η φωνή της γυναίκας αξιωματικού ήταν αηδιαστική σαν κόλλα:
  - Σαν αυτό! Είναι ωραίο να ταπεινώνεις τους βασιλιάδες. Ξέρετε πώς ο Στάλιν διέταξε τον θάνατο του Άγγλου βασιλιά;
  Η Δούκισσα γρύλισε έντρομη:
  - Ακουσα ! Αυτός είναι ένας Ασιάτης βάρβαρος.
  Απολαμβάνοντας τις λέξεις, η γυναίκα συνταγματάρχης, γλείφοντας τα γεμάτα χείλη της με ευχαρίστηση, είπε:
  - Ναι, ο βασιλιάς Γεώργιος είχε κολλήσει ένα κέρατο στο γαϊδούρι και χύθηκε καυτό μόλυβδο. Ηχογραφήθηκε ακόμη και σε κασέτα και μας έδειξε. Για να δουν όλοι πώς τα ένδοξα όργανά μας σπάνε τους πεισματάρους και τους περήφανους. Κανένας βαθμός δεν μπορεί να σας προστατεύσει από το τιμωρητικό τμήμα του "CHIP" ή "Τιμή και Δικαιώματα".
  Το ευγενές κορίτσι φώναξε:
  - Ναι , πιθανότατα, είστε απλώς αξιολύπητοι δήμιοι. Νιώθοντας ασήμαντοι άνθρωποι, προσπαθείτε να σηκωθείτε εις βάρος του πόνου των άλλων.
  Ο συνταγματάρχης χαμογέλασε:
  - Αυτή είναι γλυκιά εκδίκηση!
  Η Δραχμή παρατήρησε:
  - Το αγροτικό καμπαναριό είναι ασήμαντο ανάμεσα στους ουρανοξύστες, αλλά μεγαλοπρεπές ανάμεσα στις καλύβες!
  Και μετά πρόσθεσε χαμογελώντας το πρόσωπό της:
  Ένας σκλάβος που ταπεινώνει έναν βασιλιά είναι θεός για μια ώρα και διάβολος για την αιωνιότητα!
  Ο συνταγματάρχης έβαλε το χέρι της στον ώμο της:
  - Μπράβο. Μιλάς πολύ καλά. Σκέφτομαι ακόμη και να σου δώσω το δικαίωμα να μαστιγώσεις την επίμονη δούκισσα.
  Η Νύμφη Κόμισσα αντιτάχθηκε:
  - Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Το χέρι μου είναι πολύ βαρύ. Σε αυτή την περίπτωση, το σώμα της θα χάσει γρήγορα την ευαισθησία.
  - Συμφωνώ με αυτό. Οι πρώτες δώδεκα πινελιές είναι δικές μου. - Ο συνταγματάρχης έβγαλε ένα λαστιχένιο μαστίγιο από το στήθος της .
  Η Δραχμή παρατήρησε πόσο τεταμένη και ανήσυχη ήταν η Ελισάβετ, γεμάτη δίκαιη οργή. Προσπάθησε να την ηρεμήσει ψιθυρίζοντας στο αυτί της:
  - Να είστε συγκρατημένοι.
  Εκείνη απάντησε με μόλις ακουστή φωνή:
  - Δεν μπορώ. Μια γυναίκα βασανίζεται.
  Η Δραχμή λογικά καθησύχασε:
  - Έχουμε καθήκον υλοποίησης. Ποια είναι, συγκριτικά, η ζωή μιας δούκισσας. Επιπλέον , είναι το αίμα κάποιου άλλου.
  Η Ελίζαμπεθ σώπασε. Ο συνταγματάρχης διέταξε:
  - Γύρισέ το!
  Οι τραμπούκοι έκαναν ακριβώς αυτό, τοποθετώντας την πριγκίπισσα στο στομάχι της. Το μαστίγιο σφύριξε πέφτοντας στη λεία λευκή πλάτη.
  - Μια φορά! - Η συνταγματάρχης διέταξε τον εαυτό της. Χτύπησε δυνατά και επιδέξια, απλώνοντας τα μαστίγια. Η Δούκισσα, μη μπορώντας να βοηθήσει τον εαυτό της, ούρλιαξε αφήνοντας αρκετές ρίγες στην πλάτη της.
  - Δύο! Τρία! Τέσσερα! - Ο Συνταγματάρχης χτύπησε σχεδόν χωρίς να αιωρείται, προκαλώντας πόνο, αποφεύγοντας όμως σοβαρά κοψίματα. - Τώρα, που θέλουν να λένε οι Ρώσοι, ζεστό μπάνιο, με σκούπα.
  -Σπούδασες με τον ντε Σαντ. - Ούρλιαξε η Δούκισσα της Βαλένθια.
  Η γυναίκα αξιωματικός έγλειψε τα χείλη της και έγνεψε:
  - Μπορεί! Ένας από τους λίγους λευκούς που σέβομαι .
  Ο συνταγματάρχης συνέχισε να βασανίζει την πλάτη της, προσπαθώντας να την καλύψει ομοιόμορφα από τους γλουτούς μέχρι τους ώμους της. Τα κατάφερε, μόνο λίγες σταγόνες αίμα βγήκαν.
  μαυρομάλλης μοχλός βρυχήθηκε:
  - Λοιπόν, το πρώτο μέρος της διαδικασίας έχει τελειώσει. Θα μιλήσεις; Πες μας πού κρύβονται οι Δρυΐδες;
  - Οχι ποτέ! Μπορείς να μου πάρεις τη ζωή! - είπε η Δούκισσα.
  Η γυναίκα αντισυνταγματάρχης πρότεινε:
  - Μήπως να πασπαλίσει λίγο κόκκινο πιπέρι στα γδαρσίματά της; Αυτό θα την κάνει να ουρλιάζει άγρια.
  Ο συνταγματάρχης διέκοψε:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Θα χάσει τις αισθήσεις της από το οδυνηρό σοκ. Μπορεί να αποσυνδεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Η σαδίστρια γυναίκα πρότεινε:
  - Τότε τρέχον! Αυτή είναι μια από τις πιο αγνές μορφές βασανιστηρίων.
  - Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε, ο Μπράουν και η Κιμ φέρνουν ηλεκτρόδια και δυναμό. - είπε ο συνταγματάρχης. - Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου είδη βασανιστηρίων.
  Ενώ ήταν απασχολημένοι με τη δούκισσα, η ηλικιωμένη γυναίκα, προσπαθώντας να κερδίσει χάρη, ανέκρινε ένα δεμένο, ξυπόλητο αγόρι, που είχε ήδη αδυνατίσει υπό την κατοχή.
  - Λοιπόν, θέλεις να σου δώσω λίγο μέλι; Πες μου πού είναι οι Δρυίδες. Τότε θα λάβετε πολλά χρήματα από τους Κόκκινους διοικητές.
  Το αγόρι ψιθύρισε:
  - Σε παρακαλώ, χτύπα με στο κεφάλι.
  - Μόνο! Σίγουρα! - Η γριά του άπλωσε το χέρι της. Εκείνη τη στιγμή, το αγόρι, επινοημένο, άρπαξε το δάχτυλό της με τα δόντια ενός αρπακτικού λύκου. Κατάφερε να δαγκώσει ένα κομμάτι δέρμα.
  - Σωστά σε εξυπηρετεί, προδότη. - Είπε το αγόρι.
  Η ηλικιωμένη γυναίκα ούρλιαξε, τραβώντας την προσοχή πάνω της.
  Ο συνταγματάρχης πήδηξε πάνω της!
  - Γιατί γρυλίζεις, γέροντα ;
  Η γιαγιά σαν μάγισσα σφύριξε:
  - Ναι, αυτό το κουτάβι δαγκώνει.
  Η γυναίκα αντισυνταγματάρχης γρύλισε:
  - Δηλαδή ίσως να τον κρεμάσω;
  Η ηλικιωμένη κυρία έκανε ένα πονηρό πρόσωπο:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Αυτό το αγόρι είναι αγγελιοφόρος των Δρυιδών. Μπορεί να σου πει πού βρίσκονται.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης γρύλισε:
  - Έτσι είναι; - Άρα, πρέπει να ανακριθεί.
  Το αγόρι μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε μπροστά στον συνταγματάρχη. Το ξανθό αγόρι φοβήθηκε, αλλά προσπάθησε να δώσει στον εαυτό του μια θαρραλέα έκφραση, πλέκοντας τα μικρά του φρύδια.
  Ο συνταγματάρχης χαμογέλασε:
  - Ωραίο παιδί, αλλά ταυτόχρονα εχθρός μας. Ίσως μπορείτε να μας τα πείτε όλα μόνοι σας; Στη συνέχεια θα λάβετε μια καραμέλα σοκολάτας.
  Το αγόρι κούνησε δυναμικά το ξανθό, κομμένο σε κουτί κεφάλι του:
  - Οχι!
  - Έτσι είναι; Μετά πρέπει να του φτιάξουμε λίγο το κέφι με ένα μαστίγιο. - Ο συνταγματάρχης έγνεψε στους στρατιώτες. Έσκισαν εύκολα τα άθλια κουρέλια του παιδιού, εκθέτοντας τη λεπτή πλάτη του με τις προεξέχουσες κοφτερές ωμοπλάτες.
  Η γυναίκα αξιωματικός βρυχήθηκε:
  - Προφανώς, δεν επιδίδονται σε καλό φαγητό εδώ.
  - Η διακυβέρνησή σας έφερε τους πλούσιους στη φτώχεια. - απάντησε το αγόρι. - Οι άνθρωποι πεινάνε.
  - Αλλά το φως του πάρτι ζεσταίνει. - Ο Συνταγματάρχης σήκωσε το μαστίγιο της. - Εδώ παρακάλεσε η δούκισσα:
  - Μην τον χτυπάς!
  Η μαύρη γυναίκα βρυχήθηκε:
  - Αχ! Ναι, είσαι ελεήμων! Οπότε θα μας τα πεις όλα.
  Το όμορφο κορίτσι παρακάλεσε:
  - Οχι! Καλύτερα να με χτυπήσεις.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης γέλασε:
  - Θα έχουμε πάντα χρόνο για αυτό.
  Ο αντισυνταγματάρχης σημείωσε:
  - Το αγόρι εργάστηκε ως αγγελιοφόρος για τους Δρυίδες. Δείτε πόσο σπασμένα είναι τα πόδια του.
  Πράγματι, τα γυμνά πόδια του παιδιού ήταν καλυμμένα με εκδορές, μώλωπες και τρυπημένα από γαϊδουράγκαθα. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε τρέξει εκατοντάδες μίλια και οι φλέβες στους αστραγάλους του ήταν πρησμένες, υποδεικνύοντας ένα βαρύ φορτίο. Η αντισυνταγματάρχης άγγιξε με τα δάχτυλά της το κάλλος πόδι του αγοριού:
  - Δύσκολα , ίσως περπατάει ξυπόλητος ακόμα και στο κρύο του χειμώνα.
  Ο Συνταγματάρχης παρατήρησε:
  "Οπότε δεν είναι ξένος στον πόνο". - Και κατέβασε το μαστίγιο στους ώμους του παιδιού.
  Το αγόρι ανατρίχιασε, το στρογγυλό του πρόσωπο ζάρωσε, αλλά παρέμεινε σιωπηλός.
  - Τον έχουν μαστιγώσει στο παρελθόν. - Παρατήρησε ο αντισυνταγματάρχης.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης γρύλισε:
  - Θα το καταλάβουμε!
  Άλλη μια βλεφαρίδα. Καμία αντίδραση. Τώρα ανάμεσα στις ωμοπλάτες. Το αγόρι ήταν μόνο σιωπηλό, η ανάσα του ήταν βαριά, σταγόνες αίματος έπεσαν.
  Ο συνταγματάρχης έδωσε δώδεκα χτυπήματα και σταμάτησε, προφανώς η αντοχή του αγοριού του στερούσε την ευχαρίστηση.
  - Και είναι από σίδερο, αντέχει τέτοια χτυπήματα.
  Ο αντισυνταγματάρχης σημείωσε:
  - Φρέσκο υγιές αίμα του λευκού προλετάριου.
  - Δεν νομίζεις ότι το πρόσωπο του αγοριού μοιάζει λίγο με τη δούκισσα; "Η γυναίκα συνταγματάρχης έγειρε το πρόσωπό της.
  Η γυναίκα αντισυνταγματάρχης λογικά αντιτάχθηκε:
  - Όχι πραγματικά! Μόνο έτσι φαίνεται. Δεν μπορούν να έχουν σχέση. Τα ξανθά μαλλιά είναι απλά συνηθισμένα στη Βρετανία.
  Ο μαύρος σαδιστής γέλασε:
  - Ενδεχομένως, αλλά είναι και ύποπτο.
  Ο σύντροφός της απάντησε πολύ λογικά:
  - Ελα! Ένας ευγενής γιος δεν θα τρέχει ξυπόλητος πάνω από τα αγκάθια. Τέλος πάντων, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα βασανιστήρια με ηλεκτροπληξία.
  Δύο ψηλοί καταδρομείς μετέφεραν ένα δυναμό στο δωμάτιο.
  - Λοιπόν, έφτασε ο επεξεργαστής κοπής. Λοιπόν, με ποιον να ξεκινήσουμε; - ρώτησε ο αντισυνταγματάρχης.
  - Καλύτερα με τη δούκισσα. Ουρλιάζει τόσο όμορφα. - απάντησε η ψύχραιμη γυναίκα συνταγματάρχης.
  - Τότε ας συνδέσουμε τα ηλεκτρόδια. - Είπε η κακιά γυναίκα.
  Ο συνταγματάρχης έβγαλε ένα μεγάλο σπίρτο από την τσέπη της, το άναψε και το έφερε στη γυμνή φτέρνα του αγοριού. Μια μικρή φλόγα έγλειψε τους συσκευασμένους κάλους του μικρού ποδιού του παιδιού. Συσπάστηκε, αλλά δάγκωσε τα χείλη του και συγκρατούσε τις κραυγές του• μύριζε καμένο κρέας.
  Η γυναίκα συνταγματάρχης χαμογέλασε:
  - Οχι! Αυτό το αγόρι σίγουρα δεν είναι τόσο απλό. Επομένως, πρώτα η δούκισσα.
  Έχοντας συνδέσει τα ηλεκτρόδια, οι γυναίκες δήμιοι άνοιξαν το ρεύμα. Σπινθήρες πέρασαν από το λευκό σώμα της δούκισσας, καμάρωσε και η γυναίκα έβγαλε μια άγρια κραυγή.
  Εδώ τον διέκοψαν πυροβολισμοί πολυβόλου, σφαίρες τρύπησαν τη γυναίκα συνταγματάρχη και τον αντισυνταγματάρχη, ψεκάζοντας άλλους στρατιώτες.
  Η Δραχμή παρατήρησε με την άκρη του ματιού της ότι η Ελισάβετ πυροβολούσε. Η πολεμίστρια κόμισσα είπε:
  -Ακόμα δεν άντεξα.
  Η Ελισάβετ βρυχήθηκε:
  - Γιατί, πρέπει να υπομείνω τέτοια βασανιστήρια. Άλλωστε αυτοί είναι απλώς εκφυλισμένοι του κάτω κόσμου.
  - Συμφωνώ! - Η Δραχμή τη στήριξε με τη σειρά της ανοίγοντας ξέφρενα πυρά.
  Η ξανθιά πολεμίστρια τραγούδησε:
  - Μην τα γλυτώσετε, εξοντώστε τα κακά ερπετά σαν κολοκυθάκια, κάψτε τα σαν κατσαρίδες!
  Έχοντας γυρίσει τα κλιπ, τα κορίτσια απέφυγαν τις σφαίρες, ξαναγέμισαν και επιτέθηκαν στους επιζώντες. Οι περισσότερες από τις ειδικές δυνάμεις ήταν στριμωγμένες σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο και ήταν πολύ πιο δύσκολο να σκοτωθούν. Η ηλικιωμένη προδότης έφυγε τρέχοντας, αλλά έπεσε πάνω στο μαχαίρι της ξιφολόγχης του συντρόφου της.
  - Σαν αυτό! - Το κάθαρμα το πήρε από τους δικούς της . - Δραχμή συνόψισε και έφτυσε έτσι που το σάλιο της πλάκωσε την κατσαρίδα.
  Η Ελισάβετ τελείωσε τα δύο τελευταία. Ένας από αυτούς κατάφερε να πετάξει μια χειροβομβίδα, και η κοπέλα την αναχαίτισε με το πόδι της να πετάξει, στέλνοντάς την έξω από το παράθυρο.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής μουρμούρισε:
  - Μην πληγώνεις ανθρώπους.
  Έξω από το παράθυρο ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και ακούστηκαν κραυγές. Κάποιοι ήταν άτυχοι και δεν σκοτώθηκαν αμέσως, τώρα περίμενε η αγωνία.
  Έχοντας τελειώσει περίπου σαράντα άτομα, ή μάλλον ζώα, στο σπίτι, η Ελισάβετ και η Δραχμή πήδηξαν έξω για να τελειώσουν τα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα , τα κορίτσια δεν περιφρόνησαν να χρησιμοποιήσουν στιλέτα και κλωτσιές.
  Συγκεκριμένα, η Δραχμή, έχοντας κάνει ένα απίστευτο άλμα, χτύπησε με τη φτέρνα της τον αντίπαλό της στη μύτη, χτυπώντας ταυτόχρονα τον οστικό του ιστό στον εγκέφαλο. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Η Ελισάβετ συνέτριψε το σαγόνι της με το γόνατό της, συνθλίβοντας ταυτόχρονα το μήλο του Αδάμ της. Ταυτόχρονα κατάφερε να μη λερωθεί με αίμα.
  Η ξανθιά πολεμίστρια είπε:
  - Είσαι σαν τον Χρυσόστομο, αιμορραγήσατε μέχρι θανάτου.
  Η κοπέλα απέφυγε τη γραμμή, η οποία, ωστόσο, με τα τεχνουργήματά της δεν ήταν τρομακτική, και χτύπησε την ίδια τον εχθρό με ένα φως.
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Βγάλε το μπάσταρδο από τη σειρά.
  Η δραχμή δεν υστέρησε:
  - Ήρθε η ώρα να δώσουμε σε όλους έναν απολογισμό.
  Λίγοι ήταν οι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων και ήταν μπερδεμένοι, έχοντας χάσει τους διοικητές τους. Αποδείχθηκε ότι ήταν ενοχλητικά εύκολο να σκοτωθούν οι επιζώντες . Αυτό που έκαναν τα κορίτσια. Δραχμή πέταξε τον τελευταίο ψηλά, τόσο που τον τρύπησε ένας πάσσαλος στο στομάχι του.
  Η Νύμφη Κόμισσα είπε:
  - Σου συμπεριφέρομαι σαν βρικόλακας! Προσευχήσου να μην σε τσακίσει το τάπιρ!
  Το κορίτσι έβγαλε ένα δηλητηριώδες γέλιο. Η Ελισάβετ την πλησίασε:
  - Δεν μυρίζει ζωντανοί στρατιώτες γύρω μας. Μυρίζουν μόνο φρέσκα πτώματα.
  - Και αυτός ο στρατιώτης είναι ένα πτώμα, ντυμένο με παλτό από δέρμα προβάτου! - αστειεύτηκε η Δραχμή. - Λοιπόν, τι θα κάνουμε τώρα;
  Ο ξανθός εξολοθρευτής πρότεινε:
  - Ας δούμε τους κρατούμενους μας.
  Η Ελισάβετ κατευθύνθηκε προς το σπίτι, με τη Δραχμή πίσω της. Μια ηλικιωμένη γυναίκα πέθαινε στο κατώφλι.
  Η Ελισάβετ έγειρε προς το μέρος της:
  - Να σε κάνω ευθανασία;
  Η προδότης γιαγιά είπε:
  - Δεν ξέρω τι είδους Ναζί !
  Ο ξανθός εξολοθρευτής είπε:
  - Χωρίς επώδυνο θάνατο!
  Η άσχημη γριά απάντησε:
  - Γεια! Αυτό! Έζησα άσχημα, και πεθαίνω άσχημα. Θα πω εν κατακλείδι ότι ήταν οι βρικόλακες, οι αιώνιοι ανταγωνιστές των δρυΐδων, που με έστησαν για προδοσία.
  Η Ελισάβετ ξαφνιάστηκε:
  - Τι, υπάρχουν βρικόλακες;
  Η προδότης γιαγιά επιβεβαίωσε με συριγμό:
  - Ναι σίγουρα. Είναι όμως λίγοι και ζουν κρυφά! Αν θέλετε να γνωρίσετε έναν από αυτούς, μεταβείτε στη διεύθυνση, οδός Trapmlilirov , αριθμός είκοσι. Ο κωδικός πρόσβασης είναι "Cross and Grave".
  Η γιαγιά γάργαρε και σώπασε λιποθυμώντας.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής, μπερδεμένος, παρατήρησε:
  - Πέθανε! Αυτό ακριβώς μπορεί να μας δώσει μια συνάντηση με ένα βαμπίρ.
  Η Δραχμή απάντησε:
  - Πολύ, Λιζόνκα. Πρώτον, μεταξύ των βρικόλακων υπάρχουν πιθανώς δυσαρεστημένοι με το νέο κόκκινο καθεστώς, και δεύτερον, εάν υπάρχουν, τότε αυτό θα είναι μια πολύτιμη ανακάλυψη.
  Η Ελισάβετ, περίεργη, ρώτησε:
  - Πώς λοιπόν η επιστήμη αρνείται την ύπαρξή τους;
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Τουλάχιστον έτσι! Ωστόσο, όχι όλα. Πολλοί έγκριτοι επιστήμονες είναι πεπεισμένοι για την ύπαρξη αιμοβόλων ανθρώπων. Επιπλέον, έγραψαν ακόμη και διατριβές για αυτό το θέμα.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής φώναξε:
  - Ναι, το ξέρω. Έπρεπε ακόμη και να διαβάσω το σκεπτικό του μύθου του Koshchei του Αθάνατου.
  Η Δραχμή απάντησε χαμογελώντας, με τα μαργαριταρένια δόντια της να αστράφτουν:
  - Ό,τι κι αν είναι, θα έχουμε υπόψη μας το ενδεχόμενο.
  Τα κορίτσια έτρεξαν στο σπίτι.
  Το αγόρι είχε ήδη καταφέρει να κόψει τα σχοινιά και έφερε τη δούκισσα στα συγκαλά του. Προσπάθησε να τραβήξει το σκισμένο του πουκάμισο. Βλέποντας την Ελισάβετ και τη Δραχμή να μπαίνουν, καλύφθηκε βιαστικά και στα μάτια της άναψαν ανησυχητικά φώτα. Τα κορίτσια ήταν με τη στολή του Κόκκινου Στρατού της CSA.
  Και σε μακιγιάζ με μαύρο δέρμα και σγουρά μαλλιά.
  Η Ελισάβετ άπλωσε το χέρι της:
  - Μη φοβάσαι! - Είπε με αγάπη.
  - Και εγώ επίσης! - επιβεβαίωσε η δραχμή. - Δαγκώνουμε μόνο τους εχθρούς της Μεγάλης Ρωσίας και όσους θέλουν να μας πυροβολήσουν.
  Το αγόρι χαμογέλασε.
  - Βαλένθια, αυτοί είναι οι φίλοι μας! Ήρθαν με καλά πράγματα.
  Η Δούκισσα ρώτησε:
  -Είστε Ρώσοι πράκτορες;
  - Ναι, μπορείτε να μας πιστέψετε! - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Το κορίτσι κούνησε το γυμνό, λευκό πόδι της και είπε έκπληκτη:
  - Μα ταυτόχρονα μαύρο!
  - Αυτό είναι το μεγάλο μας μυστικό. - απάντησε η Δραχμή. - Κατ' αρχήν δεν έχουμε να απαντήσουμε σε κανέναν.
  - Λοιπόν, συμφωνώ με αυτό. - Η Δούκισσα έκανε μια προσπάθεια να σηκωθεί, το αγόρι τη στήριξε. Η Δραχμή παρατήρησε ότι το παιδί ήταν αδύνατο, αλλά νευρικό και πιο δυνατό από την ηλικία του:
  -Είσαι δρυΐδης; -Τον ρώτησε.
  Το αγόρι απάντησε:
  - Είμαι απλώς ένας αγγελιοφόρος Άρθουρ. Είναι αλήθεια ότι συμμετείχε σε κάποιες τελετουργίες. Μπορώ να νιώσω τη δύναμη.
  - Και τι νιώθεις από εμάς; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  Το ικανό παιδί απάντησε με σιγουριά:
  - Ότι είστε πλάσματα από έναν άλλο κόσμο, προικισμένα με ασυνήθιστα τεράστιες ικανότητες. Επιπλέον, αυτές οι χάντρες που έχετε κάτω από τα ρούχα σας δίνουν μια απτή ροή ενέργειας, δημιουργώντας ένα πεδίο γύρω σας.
  Η Δραχμή ρώτησε αμφίβολα:
  - Ναι, πραγματικά είσαι δρυΐδης, αλλά γιατί τριγυρνάς με κουρέλια;
  Το αγόρι απάντησε με σαγηνευτική ειλικρίνεια:
  - Αυτή είναι ασκητική παιδεία. Σχηματίζει μια καθαρή αύρα γύρω από την ψυχή, δυναμώνει το σώμα και παρέχει προστασία. Όσο πιο δύσκολη είναι η σάρκα σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη του πνεύματός σας.
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε με ανυπομονησία:
  - Τότε καταλαβαίνω! Αυτό μοιάζει με τους Ινδούς γιόγκι που σκαρφάλωσαν γυμνοί στην παγωμένη κορυφή των βουνών για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ανώτερες μορφές ενέργειας.
  - Ναι, μελετήσαμε την πρακτική της γιόγκα. - Είπε το αγόρι. - Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Η εμπειρία των άλλων λαών αξίζει μελέτη, όχι παραμέληση. Εσείς οι Ρώσοι έχετε και οργανώσεις μαγείας. Λόγω των διωγμών από την Ορθόδοξη Εκκλησία, κρύβονται, άρα δεν είναι όλα χαρούμενα ούτε στη θρησκεία.
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Στην πραγματικότητα, αν δεν ήμουν άθεος, θα προτιμούσα την πίστη των προγόνων μου: Παλαιοεκκλησιαστική Σλαβική. Ο Χριστιανισμός είναι η θρησκεία των σκλάβων που μετέτρεψαν το πιο ισχυρό και ελεύθερο έθνος σε κοπάδι προβάτων. Εξάλλου, χάρη στην Ορθοδοξία εγκαταστάθηκε η δουλοπαροικία στη Ρωσία. Ο ιερέας δίδαξε: Ο Θεός άντεξε και μας πρόσταξε!
  Η Ελισάβετ, χωρίς αυτοπεποίθηση, είπε:
  - Υπήρχαν πολλά λάθη στο Μεσαίωνα, αλλά τώρα οι ιερείς δεν φαίνεται να είναι ενάντια στην πρόοδο.
  - Δεν είναι κατά της προόδου στα λόγια , αλλά εμποδίζουν την ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων. Το ανθρώπινο γένος είτε θα επιτύχει την παντοδυναμία είτε θα εξαφανιστεί! Ο άνθρωπος προορίζεται είτε να ζήσει ως θεός είτε να πεθάνει ως σκουλήκι! - Δραχμή δήλωσε χωρίς σκιά αμφιβολίας.
  - Αυτό μοιάζει πολύ με την αλήθεια. - Η Ελίζαμπεθ συμφώνησε με ένα όχι πολύ χαρούμενο βλέμμα. - Μα είναι αδύνατο να γίνεις θεός χωρίς Θεό!
  Η δραχμή έσκασε, στηρίζοντας τα πλευρά της με τις γροθιές της:
  - Ή μήπως είναι το αντίστροφο!
  Το αγόρι τους διέκοψε:
  - Εμείς οι Δρυίδες αναγνωρίζουμε τον Θεό, αλλά πιστεύουμε ότι η Βίβλος γράφτηκε και μεταφράστηκε λανθασμένα.
  - Λοιπόν, Άρθουρ! - Δεν είναι θέμα μετάφρασης. Απλά μην αλέθεις ένα λιθόστρωτο, δεν θα γίνει μαργαριτάρι. - είπε η Δραχμή.
  Ένα παιδί με τα φόντα ενός φιλοσόφου ξεστόμισε:
  -Μιλάς καλά. Το κόκκινο. Μόνο πολύ αίμα θα χυθεί εξαιτίας των κόκκινων ομιλιών.
  - Και επίσης λαμπρές ιδέες και καλές προθέσεις. - παρατήρησε η δραχμή.
  - Όσο πιο καθαρή είναι η ιδέα, τόσο περισσότερη βρωμιά κολλάει πάνω της κατά την υλοποίηση! - Παρατήρησε το αγόρι ο Άρθουρ. - Εσείς οι Ρώσοι θέλετε επίσης να ενώσετε ολόκληρο τον κόσμο σε μια αδελφική οικογένεια εθνών.
  - Πώς να το πω! - Η Ελίζαμπεθ δίστασε. - Επίσημα, μόνο κατά τη διάρκεια της ΕΣΣΔ αναγραφόταν στο σύνταγμα ότι η διαδικασία συγκρότησης της Σοβιετικής Ένωσης θα ολοκληρωνόταν με την ένταξη της τελευταίας δημοκρατίας. Και στη σύγχρονη Ρωσία, ακόμη και ο νόμος απαγορεύει την απευθείας εκστρατεία για παγκόσμιο πόλεμο.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Η Ρωσία πάντα προσπαθούσε, όπως η Βρετανία και οποιαδήποτε χώρα, για επέκταση. Και μια ενωμένη ανθρωπότητα, υπό την κυριαρχία μιας κοινής κυβέρνησης, είναι το μέλλον μας. Και είναι καλύτερα να κυριαρχούν εκπρόσωποι της Ρωσίας. Τουλάχιστον για εμάς. Παρεμπιπτόντως, στον κόσμο μας μόνο δύο χώρες μπορούν λίγο πολύ να διαχειριστούν επαρκώς τον πλανήτη: η Ρωσία και οι ΗΠΑ.
  - Και η Κίνα; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  - Υπό την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος, είναι καταδικασμένη σε υποβάθμιση. Και γενικά, το ενενήντα τοις εκατό της οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας είναι δυτικές επενδύσεις. Κατ' αρχήν το Κομμουνιστικό Κόμμα έγινε αστικό! - είπε η Δραχμή με θυμωμένη φωνή.
  Η ξανθιά κοπέλα είπε με ήρεμο τόνο:
  - Πιστεύω ότι αν ο Zyuganov είχε κερδίσει στη Ρωσία, η οικονομική πολιτική θα διέφερε ελάχιστα από τη σύγχρονη.
  Η νύμφη επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Θα ήταν στα αριστερά, αλλά θα ήταν ουσιαστικά ο ίδιος καπιταλισμός . Γενικά, οι Ρώσοι κομμουνιστές ήταν άτυχοι με την ηγεσία τους. Μόνο νεαρά, ενεργητικά στελέχη μπορούν να σώσουν το Κομμουνιστικό Κόμμα.
  Το αγόρι δήλωσε:
  - Δεν χρειάζεσαι το Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Έχουν ήδη έρθει στην εξουσία εδώ, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει με σιτηρέσια, είναι αδύνατο να αγοράσει κανονικά ρούχα. Και πολλοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει τι είναι το κρέας. Για παράδειγμα, το δοκίμασα μόνο μια φορά τα Χριστούγεννα.
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Και πως?
  Ο νεαρός δρυΐδης απάντησε:
  - Νόστιμο! Αν και η σοκολάτα είναι καλύτερη. Κατάφερα με κάποιο τρόπο να κλέψω ένα πλακίδιο. Για τη διαπραχθείσα πράξη της κλοπής, έπρεπε να υποστώ αστρική εξιλέωση: τριάντα τρεις μαστίγιο. Η πλάτη του ήταν αιμόφυρτη και μετά το μαστίγωμα ευχαρίστησε τους δασκάλους για την επιστήμη τους.
  Το ξανθό κορίτσι έγραψε στο Twitter:
  - Λοιπόν, αυτό είναι γενικά καλό. Εντάξει, αγόρι, σύστησέ μας τους Δρυίδες.
  Το αγόρι χτύπησε το γυμνό, μικρό, σπασμένο πόδι του και απάντησε :
  - Δεν έχω την εξουσία να το κάνω αυτό. Θα πω στα αδέρφια μου για σένα. Στη συνέχεια, εάν το κρίνουν απαραίτητο, θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Δεν θα κρύψω ότι και η λαβή της Ορθοδοξίας είναι σφιχτή, θα θέλαμε την ανεξαρτησία της Βρετανίας, όχι της αγγλικής επαρχίας.
  - Ίσως μια φιλορωσική κυβέρνηση θα έρθει απλώς στην εξουσία στη Βρετανία. - Είπε η Δραχμή. - Επιπλέον, θα μιλήσω με τον Ζούκοφ ώστε να αποδυναμώσει την επιρροή της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Αυτό οδηγεί σε υπερβολική διατήρηση της επιστήμης και της προόδου.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Δεν είναι σαφές ότι η πρόοδος έχει επιβραδυνθεί.
  Η Νύμφη Κόμισσα σημείωσε:
  - Αυτή είναι μια λεπτή διαδικασία, αλλά κρίνετε μόνοι σας αν ο Χριστιανισμός έχει την απαραίτητη ζωτικότητα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Όλα τα αθεϊστικά καθεστώτα έχουν καταρρεύσει ή, όπως στην Κίνα, υπάρχει μια διαδικασία αναβίωσης του Χριστιανισμού. Γενικά, οι ορθόδοξοι κομμουνιστές παρέμειναν μόνο στη φτωχή Βόρεια Κορέα, και ακόμη και ο Φιντέλ Κάστρο υποκλίθηκε στον Πάπα. Ο Χριστιανισμός σε καμία περίπτωση δεν έχει χάσει έδαφος στο σύμπαν μας. Ακόμα κι αν είναι κατώτερο σε ορισμένα σημεία, είναι από το Ισλάμ, όχι από τον αθεϊσμό. Παραδεχτείτε το, πόσοι 100% άθεοι υπάρχουν;
  Η Δραχμή απάντησε σαρκαστικά:
  - Υποθέτω ότι περισσότερο από 100% Χριστιανοί.
  Η Δούκισσα τους διέκοψε:
  - Είμαι καθολικός! Αλήθεια, όχι φανατική. Ομολογώ ότι ο Ρωμαϊκός Παπισμός είχε πολλές αμαρτίες και λάθη. Αλλά την ίδια στιγμή, οι Καθολικοί και οι Ορθόδοξες εκκλησίες είναι αδερφές. Στη Ρωσία, υπάρχει υπερβολική πίεση σε όσους δεν είναι Ορθόδοξοι . Αν δεν υπάρχουν τόσοι Καθολικοί και Λουθηρανοί, τότε, για παράδειγμα, οι Βαπτιστές είναι σχεδόν εκτός νόμου. Νομίζω ότι εδώ πρέπει να υπάρχει περισσότερη ελευθερία.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Στην Αγγλία κάποτε κάηκαν Βαπτιστές στην πυρά. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και στη Ρωσία δεν με χτύπησαν στο κεφάλι. Τώρα τα ήθη έχουν γίνει πιο ελεύθερα. Αλλά στην πραγματικότητα, όλες οι πεποιθήσεις δεν μπορούν να είναι σωστές. Ο ίδιος ο Χριστός είπε: Μια πίστη, ένας ποιμένας, ένα βάπτισμα! Επομένως, προσπαθούμε να εδραιώσουμε όλους τους λαούς σε μια πολυεθνική αυτοκρατορία μέσω μιας ενιαίας θρησκείας. Σε τελική ανάλυση, αυτό θα πρέπει να ενισχύσει την εθνική αρμονία.
  Το αγόρι αντιτάχθηκε:
  - Ο καταναγκασμός καταστρέφει την αγάπη, μπορείς να φιλήσεις το μαστίγιο, αλλά είναι πιο εύκολο να δαγκώσεις τα δόντια σου σε αυτό.
  - Καλά μιλάς, νεαρέ φιλόσοφε! Ελπίζω να ξαναβρεθούμε, αλλά τώρα πάμε στο Λονδίνο. Ναι, και σας προειδοποιώ, θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας . - είπε η Δραχμή.
  Το αγόρι τους έδωσε το κάστανο:
  - Παρ'το! Αυτό είναι ένα τεχνούργημα αναζήτησης, με τη βοήθειά του θα σας βρίσκουμε πάντα εάν χρειαστεί.
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε:
  - Φαίνεται παιδικό, αλλά για κάποιο λόγο το πιστεύω.
  - Πρέπει να το πάρεις στο στόμα σου και να ψιθυρίσεις: - Χρειάζεσαι βοήθεια - Και θα ακούσουμε! - είπε ο Άρθουρ.
  - Φοβερο! Θα το κάνουμε. Αλλά το ερώτημα είναι, τι γίνεται αν καταλήξουμε πολύ μακριά; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  Το ξυπόλητο, όμορφο αγόρι απάντησε με σιγουριά:
  "Τότε θα έρθω μόνος μου και θα βοηθήσω".
  Η δραχμή αμφέβαλλε:
  -Ναι, πώς μπορείς να τη βοηθήσεις! Σε είδαμε τόσο αβοήθητο.
  Ο Άρθουρ απάντησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  -Το δικαίωμά σου να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις.
  - Τότε πήγαμε και χάσαμε τόσο πολύ χρόνο. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Τα κορίτσια πήραν την άδειά τους, πήραν τα έγγραφα από τον συνταγματάρχη και τον αντισυνταγματάρχη και, σχεδόν αβλαβή, προχώρησαν. Το σχέδιό τους άλλαξε ελαφρώς. Ήταν απαραίτητο να αποκτήσουμε μια νέα ταυτότητα . Ο συνταγματάρχης και ο αντισυνταγματάρχης ήταν απόλυτα κατάλληλοι για αυτό. Τα πτώματα τους περιχύθηκαν με βενζίνη και πυρπολήθηκαν. Ναι, για παν ενδεχόμενο. Άλλα πτώματα πετάχτηκαν σε βόθρο. Είναι σκληρό, αλλά απαραίτητο. Ο θρύλος ότι έγινε μάχη με παρτιζάνους δεν ταίριαζε. Υπερβολικά ύποπτο, εξήντα άνθρωποι σκοτώθηκαν και μόνο δύο διοικητές κατάφεραν να επιβιώσουν. Μύριζε σαν δικαστήριο.
  Θα χρειαστεί να αναφερθεί ότι οι στρατιώτες έχουν ανακληθεί για μια σημαντική αποστολή. Για λίγες μέρες, θα μπορούσε να λειτουργήσει, αλλά δεν χρειάζεται περισσότερο.
  Η Δραχμή απάντησε θυμωμένη:
  - Στην πραγματικότητα, μπήκαμε σε μπελάδες , Ελίζαμπεθ. Πραγματικά μπήκαμε σε μπελάδες ! Δεν έπρεπε να πυροβολήσεις.
  Η ξανθιά πολεμίστρια αντιτάχθηκε:
  - Γιατί? Σώσαμε δύο υπέροχους ανθρώπους από τον θάνατο και τον φανατισμό. Η Δούκισσα και το αγόρι, που δεν είναι καθόλου τόσο απλό. Επιπλέον, εξήντα δύο όχι οι τελευταίοι πολεμιστές του στρατού της CSA σκοτώθηκαν. Αυτό είναι ένα σοβαρό συν!
  Η Νύμφη Κόμισσα μουρμούρισε:
  - Τι γίνεται με τα μειονεκτήματα;
  - Ποια είναι τα μειονεκτήματα; Μπορούμε πλέον να ταξιδέψουμε με ασφάλεια σε όλη τη χώρα. Διαβάστε τα έγγραφα. Ειδικά εξουσιοδοτημένες ειδικές δυνάμεις "Commando". Τώρα έχουμε πρόσβαση στην κορυφή. - Η Ελίζαμπεθ στένεψε τα μάτια της. "Δεν μπορείτε να δείτε με μια απλή ματιά όλα τα πλεονεκτήματά μας;"
  Η Δραχμή έξυσε το πυκνό της κεφάλι με τα μαυρισμένα μαλλιά. Στη συνέχεια, με αρκετή σκεπτικισμό, σημείωσε:
  - Ο κίνδυνος έκθεσης αυξάνεται. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς, αλλά άλλοι μπορεί να ξέρουν.
  Η ξανθιά πολεμίστρια απάντησε με σιγουριά:
  - Όλοι οι Γιάνκηδες είναι περίπου ίδιοι. Απλά χρειάζεται να είσαι αλαζονικός με τους υφισταμένους σου και δουλοπρεπείς ενώπιον των ανωτέρων σου.
  Η Νύμφη Κόμισσα χαμογέλασε:
  - Ίσως έχετε δίκιο.
  Ο συνταγματάρχης και ο αντισυνταγματάρχης ήταν περίπου ίσοι σε σώμα με τα κορίτσια. Το επώνυμό τους ήταν σύντροφος Ντίτριχ και Ζίτριχ; Οι γυναίκες ήταν λίγο πιο χοντρές από τα κορίτσια, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Η αλλαγή προσώπων, καταρχήν, δεν είναι δύσκολη. Γενικά, με την τέχνη του καμουφλάζ τους, προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν μόνο εάν το αντικείμενο αντικατάστασης ήταν πολύ ψηλό ή, αντίθετα, πολύ μικρό. Όσο για τη φωνή, ακόμη και οι απλοί άνθρωποι κυριαρχούν στην τέχνη της μίμησης. Τα κορίτσια μπήκαν σε αυτοκίνητα και οδήγησαν στο Λονδίνο.
   Επειδή βρίσκονταν σε διαφορετικά θωρακισμένα οχήματα , οδήγησαν σιωπηλοί, χωρίς να ξεκινήσουν καμία συζήτηση. Γενικά το πιο δύσκολο είναι να κάνεις έναν αλκοολικό να παρατήσει το μπουκάλι του και έναν φανατικό θρησκευόμενο να εγκαταλείψει τις απόψεις του!
  Στην πορεία συνάντησαν οδοφράγματα πέντε φορές. Τρεις πέρασαν χωρίς καθυστέρηση, στις δύο ήθελαν να ζητήσουν έγγραφα, αλλά μόλις έμαθαν ότι επέτρεψαν να περάσουν ο συνταγματάρχης Ντίτριχ και ο αντισυνταγματάρχης Ζίτριχ.
  -Κάντε το καθήκον σας, παιδιά! - φώναξε η Ελίζαμπεθ.
  - Απλά μην βγάζεις το κεφάλι σου έξω! Θα τα ξεσκίσουν με ότι φας! - αστειεύτηκε η Δραχμή.
  "Ναι, με τις μερίδες μας", άρχισε ο αξιωματικός. -
  Η Δραχμή έπληξε:
  - Τι, δεν είσαι ευχαριστημένος με τη συγκόλληση;
  Εκείνος απάντησε γρήγορα:
  - Όχι, είμαι ευχαριστημένος με όλα, δόξα στον σύντροφο Στάλιν!
  Η νύμφη κόμισσα βρυχήθηκε:
  - Γι'αυτό σκάσε!
  Το έκτο σημείο ελέγχου ήταν στην είσοδο της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο Τάμεσης κυλούσε προς τα αριστερά και η Κόρφη, το περίφημο φρούριο, υψωνόταν προς τα δεξιά. Μακριά φίμωτρα αντιαεροπορικών πυροβόλων όπλων κόλλησαν από αυτό. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο εναντίον τανκς όσο και εναντίον αεροσκαφών.
  Οι τοίχοι είναι χοντροί και φαίνεται να έχουν σφραγιστεί ειδικά. Συνολικά, μια ισχυρή ακρόπολη που καλύπτει το Λονδίνο. Η Ελισάβετ θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια της αεροπορικής μάχης για την Αγγλία, ο Χίτλερ θα διέθετε τετρακόσια αεροσκάφη για να καταστρέψει την Κέρκυρα. Όμως τα τείχη της πόλης στάθηκαν. Είναι αλήθεια ότι οι Ναζί έκαψαν την πόλη του Κόβεντρι. Ο Χίτλερ εισήγαγε ακόμη και μια φράση μετά από αυτό: coventrify !
  Από τα κορίτσια ζητήθηκαν έγγραφα. Κοιτάξαμε το φως. Και, όπως φαίνεται, το αναγνώρισαν και ξέσπασαν σε χαμόγελα.
  - Κυρία Ζίτριχ. - Ο αξιωματικός γύρισε στην Ελίζαμπεθ. - Πώς πάνε τα πράγματα?
  Η μεταμφιεσμένη ξανθιά φώναξε:
  - Συντρίβουμε τους παρτιζάνους και άλλα κακά πνεύματα . Οι παρτιζάνοι είναι αδύναμοι, αλλά ο εσωτερικός εχθρός είναι ισχυρότερος. Ίσως πρέπει να σε τσεκάρω;
  Ο αξιωματικός γύρισε και μουρμούρισε:
  - Είμαι αξιόπιστος!
  Το κορίτσι δολοφόνος τρελάθηκε:
  - Κι αν βάλετε ηλεκτρόδια στο στόμα σας; Τότε θα ομολογήσεις;
  Σε απάντηση, φοβισμένος φλυαρία:
  - Δεν χρειάζεται! Σύντροφε Ζίτριχ.
  Το ξανθό κορίτσι συνέχισε να είναι αυθάδη:
  - Και με φώναξες κυρία. Αυτό είναι γεμάτο τιμωρία.
  Ο αξιωματικός κυριολεκτικά πνιγόταν από τον φόβο:
  - Μίλησα λάθος! Ένα είδος ανατροπής!
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Σώπα, μην πεις τίποτα, είναι χειμώνας στην καρδιά σου. - Η Ελίζαμπεθ έφυγε.
  Η Δραχμή αποδείχθηκε πιο συγκρατημένη στην επικοινωνία, κούνησε ελαφρά το κεφάλι της, αλλά δεν απάντησε τίποτα:
  - Το διαβατήριό μου παραμένει μαζί μου. - Είπε.
  Το Λονδίνο τη νύχτα ήταν σχεδόν έρημο. Αστυνομικοί με μπουλντόγκ τριγυρνούσαν στους δρόμους. Ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας. Τα κορίτσια σταμάτησαν πολλές φορές στην ίδια την πόλη. Μέχρι που έφτασαν στο ξενοδοχείο Red Fist. Εδώ θα μπορούσαμε να επιβραδύνουμε. Το ίδιο το σπίτι στέγαζε ένα 24ωρο αξιωματικό εστιατόριο.
  - Δεν θέλεις να κοιμηθείς, σύντροφε Ζίτριχ; - ρώτησε κοροϊδευτικά η Δραχμή την Ελισάβετ .
  -Εξαρτάται ποιος, σύντροφε Ντίτριχ! - απάντησε ο ξανθός εξολοθρευτής. - Όχι με κούτσουρο.
  - Μπορείτε να το κάνετε με ένα κούτσουρο, αν είναι μεγάλο. - δήλωσε η Δραχμή με έναν χυδαίο υπαινιγμό. - Θα σου πω, χωρίς να το θεωρώ τιμή και να μην παίρνω τον λόγο μου, οι οίκοι ανοχής είναι η δόξα μας, η κολακεία, οι σκόροι έχουν φάει το γούνινο παλτό τους!
  Η ξανθιά πολεμίστρια παρατήρησε:
  - Τι λες, Ντίτριχ; - Μοιάζει με απόλυτη ανοησία.
  Η Νύμφη Κόμισσα μουρμούρισε:
  - Μην το πεις στη Λιζόνκα! Σωστά, χιουμοριστικό.
  Η Ελισάβετ διευκρίνισε:
  - Και αρκετά επίπεδη.
  Τα κορίτσια κατευθύνθηκαν προς το εστιατόριο. Ήθελαν να φάνε, ταυτόχρονα, για να ακούσουν τις συνομιλίες των μεθυσμένων αξιωματικών. Ακόμη και κάτω από το ολοκληρωτικό σταλινικό καθεστώς, υπήρχαν κάποιες παραχωρήσεις για τους αξιωματικούς. Συγκεκριμένα, σε εστιατόριο δεν μπορούσαν να συλληφθούν για κουβέντα, εκτός αν επρόκειτο για ευθεία προδοσία. Άρα κάτι έπρεπε να μάθουμε.
  Η Ελισάβετ περπάτησε σχεδόν ακουστά και η Δραχμή, αντίθετα, ποδοπατούσε - λοιπόν, δύο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί δεν μπορούσαν να περπατήσουν όπως ήθελαν, δηλαδή ξυπόλητοι. Έπρεπε να αντέξω να φοράω μπότες που δεν ήταν καθόλου άνετες. Υπήρχαν φρουροί στην είσοδο, δύο αρκετά σκληροί παλαίμαχοι, αλλά άφησαν τα κορίτσια να περάσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  - Ελάτε μέσα, σύντροφοι συνταγματάρχες. - Αυτοι ειπαν.
  Οι πολεμιστές χαμογέλασαν τα μαύρα πρόσωπά τους:
  - Φυσικά! Αλλιώς είναι γεμάτο!
  Το εστιατόριο είχε πολυελαίους και ένα δέρμα ελέφαντα κρεμασμένο στον τοίχο, δίνοντας στο δωμάτιο μια φυσική εμφάνιση.
  Τα κορίτσια ανέβηκαν στον πάγκο και παρήγγειλαν μια πίτσα μαρτίνι, καθώς και ένα κομμάτι λιπαρό χοιρινό. Από τη μια πλευρά, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί κακόγουστο, αλλά στους κόκκινους Αμερικανούς αρέσει να τρώνε, ακριβώς έτσι. Εξάλλου, το χοιρινό φαίνεται να τονίζει τον αθεϊσμό σου.
  Άλλωστε, ακόμη και πολλοί χριστιανοί τη θεωρούν ακάθαρτη.
  Η Ελισάβετ ήπιε μόνο μια γουλιά από το μαρτίνι και η Δραχμή, φυσικά, κατέβασε ένα ολόκληρο ποτήρι χωρίς καν να πτοηθεί. Αλλά οι αξιωματικοί άρχισαν να μιλούν πιο ήσυχα. Έφαγα λίγη πίτσα.
  Η γεύση του κρέατος της άλκης, του λουκάνικου, των μανιταριών, της ντομάτας, του τυριού με γλυκό αλκοόλ ήταν ασυνήθιστη. Αρκετά ευχάριστο. Για το πείραμα, η Elizabeth άλειψε βούτυρο σοκολάτας σε ένα κομμάτι χοιρινό. Γενικά, υπήρχε έλλειψη οποιουδήποτε αγαθού στην CSA, ειδικά τροφίμων, αλλά οι Αμερικανοί αξιωματικοί, ειδικά οι επίλεκτες μονάδες, φαινόταν να ζουν σε έναν διαφορετικό κόσμο. Έτσι θα μπορούσαν να επιδεικνύονται , ειδικά αν είχαν χρήματα. Λοιπόν, η Δραχμή και η Ελισάβετ είχαν αρκετά δολάρια. Οι ίδιοι ο Dietrich και ο Zitrich ήταν πλούσιοι και οι γύρω τους είχαν κάτι. Δραχμή δοκίμασε επίσης τα έλαια στο λιπαρό στρώμα και σημείωσε:
  - Νόστιμο.
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Φάτε και πιείτε λοιπόν!
  Οι αστυνομικοί συνέχισαν τη συνομιλία τους. Συζητήσαμε τα γεγονότα στα μέτωπα και τις κομματικές επιθέσεις.
  Το τελευταίο, ωστόσο, ήταν ένα δευτερεύον θέμα:
  - Μαχητές από την ομάδα White Lion ανατίναξαν το τρένο. Τριάντα στρατιώτες και έξι αξιωματικοί σκοτώθηκαν. Περισσότεροι από εκατό τραυματίστηκαν.
  - Αυτά τα καθάρματα ! Ο λαός μας χτυπιέται. - είπε ένας αξιωματικός με τη στολή του ταγματάρχη. - Πρέπει να εισαγάγουμε εκτελέσεις ομήρων. Για τον καθένα μας εκατό Άγγλοι.
  - Έχει ήδη μπει! Έγιναν εκτελέσεις. Περίπου πεντακόσια γυναικόπαιδα κάηκαν. - Απάντησε ο άλλος. Τώρα θα δοθεί σκληρή απόκρουση στους παρτιζάνους. Ο ίδιος ο Στάλιν είπε: "Χρησιμοποιήστε όλες τις μεθόδους, ακόμη και τις πιο αυστηρές, ενάντια στους τρομοκράτες και τους ληστές". Ειδικότερα, οι οικογένειες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τους αντάρτες.
  - Χθες βασανίσαμε λευκούς ληστές. Μας έδωσαν τους συνεργούς τους.
  - Ναι, χρειαζόμαστε ακόμα να εκτελέσουμε γνωστούς και άλλους που σχετίζονται με τους παρτιζάνους.
  Ο τόνος της συζήτησης έγινε πιο ήσυχος:
  "Τα στρατεύματά μας στο ανατολικό μέτωπο υπέστησαν σοβαρές απώλειες. Οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν ατομικές βόμβες ενάντια στη συγκέντρωση των στρατευμάτων μας. Εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί και τραυματίες.
  Ένα φοβισμένο γρύλισμα ως απάντηση:
  - Ναι, είδα ο ίδιος καμένους αξιωματικούς να ξεφορτώνονται σε μεταγωγικά αεροπλάνα. Πολλοί από αυτούς απλώς τυφλώθηκαν και τα μάτια τους αιμορραγούν. Ποιανού τα μαλλιά έχουν βγει;
  Και ένα ηλίθιο γουργούρισμα:
  - Τι βάρβαροι είναι αυτοί οι Ρώσοι! Έχουν αρκούδες που περπατούν ακριβώς στους δρόμους.
  Και άλλος ένας φοβισμένος συριγμός:
  - Και μιλούν και οι τίγρεις.
  Το επόμενο επιφώνημα ήταν πιο σκεπτικό:
  - Δεν υπάρχουν τίγρεις σε τόσο κρύο καιρό.
  Ένας από τους αστυνομικούς έβαλε το δάχτυλό του στα χείλη του και είπε:
  - Και έχουν ιδιαίτερα, σπαθιά τέρατα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 10
  Η Ελισάβετ με δυσκολία συγκρατούσε το γέλιο της:
  -Μπορούν να σε σκοτώσουν με το παζάρι τους.
  Η Δραχμή τη διέκοψε:
  - Ακούστε πιο προσεκτικά, ίσως συναντήσετε κάτι πολύτιμο.
  - Ο ίδιος ο συνταγματάρχης μου είπε ότι στα ρωσικά εργαστήρια συνδύαζαν το γονιδίωμα των ανθρώπων και των τίγρεων. Αποδείχτηκαν τρομεροί πολεμιστές. Σχεδόν άτρωτος, ικανός να πηδήξει ψηλά. Είναι σαν να μοιάζουν με γυναίκες με χαίτη λιονταριού. - Άρχισε ο νεαρός καπετάνιος μουλάτ.
  Ο ταγματάρχης τον διέκοψε:
  - Όλα αυτά είναι φήμες! Αλλά άκουσα ότι έχουμε συνδυάσει σοβαρά το γονιδίωμα των αρουραίων, των ανθρώπων και του γορίλλα. Αυτό κάνει για τέτοιους μαχητές• ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να σε σκοτώσει, ακόμα κι αν τους χτυπήσεις στο κεφάλι. Τρομακτικά μεταλλαγμένα. Είναι αυτοί που θα μας δώσουν μια ένδοξη νίκη επί των Ρώσων! Τα πιο ισχυρά πλοία είναι ήδη έτοιμα γι' αυτό• θα μεταφέρουν το φυτώριο.
  - Δεν είναι μυθοπλασία; - Ακούστηκαν φωνές.
  Ο αξιωματικός αναφώνησε:
  - Οχι! Όλα είναι ακριβώς σωστά!
  Ο θόρυβος κόπηκε λίγο. Ένας συνταγματάρχης περίπου σαράντα πλησίασε τα κορίτσια. Άπλωσε το χέρι του.
  Μια βαθιά φωνή ακούστηκε:
  - Εσείς, βλέπω, είστε συνάδελφοί μου. Τι κάνεις?
  - Τίποτα, τρώμε και δεν κοιμόμαστε! - απάντησε χαριτολογώντας η Δραχμή.
  Ο συνταγματάρχης πρότεινε ευγενικά:
  -Δεν θέλεις να χορέψεις μαζί μου;
  Η Νύμφη Κοντέσσα ψέλλισε:
  - Πρώτα, σαμπάνια!
  - Σερβιτόρα, δώσε μας λίγο αφρώδη οίνο Τέξας ! - φώναξε ο συνταγματάρχης.
  Η δραχμή στένεψε τα μάτια της. Μια νεαρή κοπέλα με ένα ελαφρύ φόρεμα έτρεξε κοντά τους και άπλωσε έναν δίσκο με χυμένα ποτήρια.
  Η καλλονή έγραψε στο Twitter:
  - Παρακαλώ, κύριοι!
  - Αμοιβαίως! - Ο συνταγματάρχης τσίμπησε το πολύ νεαρό πλάσμα, που δεν φαινόταν πάνω από δεκαέξι χρονών, στον πάτο. - Να είσαι μαζί μου, τραγούδα ένα τραγούδι! Αφήστε το Stalin-Cola να αφρίσει.
  Η Ελισάβετ είπε:
  - Ναι, και παρήγγειλε μας Στάλιν-Κόλα και ουίσκι.
  Ο ανώτερος αξιωματικός χαμογέλασε στοργικά:
  - Εξαιρετική! Έχεις ένα ιδιαίτερο γούστο.
  Το Stalin-Cola ήταν ένα μπλε υγρό με ελαφριά σμαραγδένια γεύση. Κάτι σαν εστραγκόν, μόνο πιο δυνατό και πιο γλυκό στη γεύση. Ίσως ακόμη και πολύ γλυκό, ακόμη και αηδιαστικό.
  Το ξανθό κορίτσι μουρμούρισε:
  - Ναι, αυτό είναι πάρα πολύ!
  Ο συνταγματάρχης ξεγύμνωσε τα δόντια του:
  - Υπάρχουν πάρα πολλά υποκατάστατα ζάχαρης. Μην ντρέπεστε, προσθέστε περισσότερο ουίσκι και θα πάρετε ένα κοκτέιλ.
  - Ευχαριστώ για τη συμβουλή! - είπε η Δραχμή.
  Τα κορίτσια έπιναν πολύ, αλλά κράτησαν φρέσκο κεφάλι. Αν και ανακατεύονταν σε διάφορες ανοησίες.
  Η ξανθιά πολεμίστρια είπε:
  - Ναι, αυτό είναι απλά σούπερ!
  Μετά άρχισαν να χορεύουν, αλλά ο συνταγματάρχης είχε τη χάρη του ιπποπόταμου. Η Ελισάβετ και η Δραχμή φτερούγιζε σαν πεταλούδες. Ίσως και να παρασύρθηκαν. Μια απρόσμενη φράση κόντεψε να τους διέκοψε το χορό.
  - Dietrich and Zitrich, πού μάθατε να χορεύετε τόσο καλά; - μουρμούρισε ο τύπος με τη στολή του καπετάνιου του Υπουργείου Τιμής και Δικαιωμάτων.
  - Γεια σου φίλε! - τον ρώτησε η Δραχμή. - Ίσως θα ήθελες να έρθεις μαζί μας.
  Ένα γενειοφόρο σοβιετικό αστείο πέρασε από το κεφάλι της Ελισάβετ.
  Ο Müller ρωτά τον συνταγματάρχη SS:
  - Πώς είναι για τον Στίρλιτζ να ζει πολλά χρόνια σε μια ξένη χώρα, με ξένο όνομα, με ξένη γλώσσα; Παραδεχτείτε το, κρύβεστε από τις πληρωμές διατροφής;
  Φωνή πίσω από τη σκηνή:
  - Ποτέ πριν ο Stirlitz δεν ήταν τόσο κοντά στην αποτυχία.
  Και τώρα το παιχνίδι της βλακείας δεν πέτυχε.
  Αντί να απαντήσει, ο αξιωματικός ασφαλείας έβγαλε το όπλο του και το στόχευσε.
  - Λοιπόν, τα χέρια πίσω από το κεφάλι σου. Περπατήστε μαζί μου και θα γίνει έλεγχος ταυτότητας! - είπε ο καπετάνιος.
  - Ή ίσως μετρητά! - Δραχμή έριξε μια βελόνα στον καπετάνιο, ήταν σχεδόν αόρατη, και τον χτύπησε στο μέτωπο. Η κοπέλα έτρεξε κοντά του, έβγαλε τη βελόνα και πίεσε το δάχτυλό της στο λαιμό του. Μετά από αυτό, η μνήμη του άτυχου κατασκόπου χάθηκε εντελώς και μια μέρα αργότερα υποτίθεται ότι πέθαινε από ένα χτύπημα.
  - Βλέπετε, φαίνεται ότι αυτές οι αγελάδες δεν ήξεραν αστικούς χορούς. - ψιθύρισε μόλις ακούγεται.
  - Ναί! - Είπε η Ελισάβετ, - Οι λανθασμένες εκκινήσεις και το ταγκό δεν είναι για αυτούς.
  - Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματά μας είναι μηδενικά, δεν έχουμε ανακαλύψει τίποτα. - Η Δραχμή μίλησε χωρίς να κουνήσει τα χείλη της, οπότε από έξω φαινόταν ότι τα κορίτσια απλά χαμογελούσαν.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Ξέρεις τι σκέφτομαι!;
  Η Νύμφη Κόμισσα είπε σχεδόν σιωπηλά:
  - Μίλα, φωτεινό κεφαλάκι!
  Η ξανθιά κοπέλα πρότεινε:
  - Πρέπει να ανακρίνουμε τον επικεφαλής του Υπουργείου Τιμής και Δικαιωμάτων του Λονδίνου ή Βρετανίας. Ασφαλώς θα πρέπει να γνωρίζει για να μην προκύψουν παραλογισμοί. Ξέρετε σε τι δράση μπορεί να οδηγήσει χωρίς έναν μόνο συντονιστή.
  Η Δραχμή δεν υποστήριξε:
  - Καταλαβαίνω! Αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το όνομά του.
  Η Ελισάβετ φώναξε με ένα χαμόγελο:
  - Ας ανακαλύψουμε! Ο άμεσος προϊστάμενός μας , ο σύντροφος αντιστράτηγος Μπρούμερ. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει.
  Η πολεμίστρια-νύμφη συμφώνησε:
  - Πότε θα πάμε σε αυτόν; Αυτή τη στιγμή το βράδυ;
  Η όμορφη ξανθιά δεν μάλωσε:
  - Γιατί όχι! Συνήθως, άνθρωποι σαν αυτόν δουλεύουν στο στυλ του Στάλιν όλη τη νύχτα και στις πέντε η ώρα, που είναι απλά ένα καλοκαιρινό ξημέρωμα, πάνε για ύπνο.
  Η Δραχμή σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Λοιπόν, αυτό είναι λογικό!
  Η Ελισάβετ κούνησε τους δυνατούς της γοφούς, ανασήκωσε τους μυώδεις ώμους της και πρότεινε αποφασιστικά:
  - Έτσι φάγαμε, ήπιαμε και τώρα ήρθε η ώρα να επισκεφτούμε το αφεντικό.
  Η Νύμφη Κόμισσα ρώτησε μόλις ακουστά:
  - Θυμάσαι καλά το βάδισμα του Zitrich; Κοιτάξτε, μπορεί να κινήσουμε έντονες υποψίες.
  Η ξανθιά πολεμίστρια καθησύχασε:
  - Φυσικά, δεν ξεχνάμε τίποτα.
  Η Δραχμή σήκωσε τον συνταγματάρχη και, αποκοιμίζοντας τον με το άγγιγμά της, κάθισε τον αξιωματικό σε μια καρέκλα. Οι άλλοι στρατιώτες συνέχισαν να μιλάνε.
  Ένας από αυτούς είπε με βαθιά φωνή:
  - Μια φορά πιάσαμε μια κουλ Ρωσίδα γκόμενα. Τόσο μεγάλο, δύο μέτρα ύψος.
  Ακούστηκαν απίστευτα επιφωνήματα:
  - Λοιπόν, χύνεις! Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα !
  Σε απάντηση, ένα πνευματώδες γέλιο:
  - Αυτή είναι μια Ρωσίδα, ένα άλογο εργασίας. Έτσι κι εμείς οι έξι ενωθήκαμε μαζί της και γεμίσαμε με λουκάνικα μέχρι την καρδιά μας.
  Ακούστηκαν κόρνες:
  - Της κλώτσησαν τον κώλο !
  Το επόμενο είναι χυδαίο:
  - Ασφαλώς! Ήταν πολύ ευχαριστημένη!
  Και πάλι γέλιο:
  -Δοκίμασες να συναναστραφείς με τίγρη !;
  Και ένα ικανοποιημένο κακουργηματάκι:
  - Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Αυτό θα είναι ένα kuken-huken !
  Οι Αμερικανοί, κυρίως μαύροι, γέλασαν. Η Ελισάβετ ψιθύρισε στη Δραχμή:
  - Ίσως τους σκοτώσει! Τι βλακείες !
  Η Νύμφη Κόμισσα λογικά αντιτάχθηκε:
  - Γιατί λάμψη; Άλλωστε είναι ήδη καταδικασμένοι. Σκοτώνοντάς τους, θα αποκαλύψουμε μόνο τα χαρτιά μας.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής πρότεινε:
  - Μπορείτε να το κάνετε αυτό απαλά και απαρατήρητα, πραγματοποιώντας την απεργία που μας έμαθαν στο FSB, καθυστερημένος θάνατος.
  Η μεταμφιεσμένη νύμφη έγινε περίεργη:
  - Ουάου, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή πλησίασαν τους αξιωματικούς.
  Σχεδόν ομόφωνα αναφώνησαν:
  - Λοιπόν, παιδιά, ίσως θέλετε αληθινές γυναίκες, και όχι Ρωσίδες χλωμούς σαν θάνατος.
  -Τι, είστε κουλ γκόμενοι. - Τα μάτια των παιδιών φωτίστηκαν.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή ανέβηκαν ένας ένας και αγκάλιασαν γρήγορα τα παιδιά. Το έκαναν αυτό σε όλους και μετά απομάκρυναν. Το ξανθό κορίτσι άνοιξε αθόρυβα το γουόκι-τόκι και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα.
  - Στην πραγματικότητα, μας καλούν, προς το παρόν.
  Οι ψεύτικες μαύρες άφησαν τους μπερδεμένους τύπους. Η Ελίζαμπεθ γλίτωσε μόνο έναν ανοιχτόχρωμο αξιωματικό• ήταν πολύ νέος και όμορφος. Τώρα τα παιδιά αντιμετώπισαν θάνατο από εγκεφαλικό και καρδιακό επεισόδιο μέσα σε δύο ημέρες. Έτσι οι καλλονές έκαναν ένα απαλό καθάρισμα. Σε αυτό το υπέροχο όνειρο, έπαιξαν το ρόλο των σούπερ μαχητών που είχαν απλά φανταστικές δεξιότητες και μπορούσαν να κάνουν πράγματα που θα ζήλευαν οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις οποιασδήποτε χώρας.
  - Λοιπόν, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο μέχρι στιγμής. - είπε η Δραχμή.
  Η Ελισάβετ διευκρίνισε:
  - Εννοείς με τον αυτοσχεδιασμό.
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Μάλλον μας περιμένει ο στρατηγός Μπρουμέρ.
  Εκεί που βρίσκεται το κέντρο του Υπουργείου Τιμής και Δικαιωμάτων , τα κορίτσια ανακάλυψαν από χάρτες που είχαν συλλάβει από τους εκτελεστές που σκότωσαν. Από εκεί γνώριζαν το όνομα του άμεσου προϊσταμένου τους. Αλλά συνολικά, ο χάρτης έδωσε μια ιδέα για το Λονδίνο, παρά την όχι ιδιαίτερα περίπλοκη κρυπτογράφηση.
  - Η πόλη δεν προστατεύεται πολύ καλά. - είπε στον εαυτό της η Ελίζαμπεθ.
  Η Δραχμή το επιβεβαίωσε χαμογελώντας:
  - Μπορείτε να δείτε σε αυτό περίπου πενήντα χιλιάδες Αμερικανούς και περίπου τον ίδιο αριθμό Άγγλων στρατιωτών του τακτικού στρατού. Συν εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες αστυνομικούς από περισσότερους από το ένα τρίτο των μισθοφόρων.
  Η ξανθιά αξιωματικός των πληροφοριών σημείωσε:
  - Στην ίδια την πόλη, αν υπήρχε καταστροφή, αφαιρέθηκε. Λοιπόν, φαίνεται πολύ καλός.
  Τα κορίτσια βγαίνοντας από το εστιατόριο μιμήθηκαν ελαφρά μέθη, τρεκλίζοντας και φλέρταραν με την ασφάλεια. Μετά χαλάρωσαν και περπάτησαν με ανοιξιάτικο βάδισμα.
  Αρχικά, αποφάσισαν ότι το επίσημο αυτοκίνητο του συνταγματάρχη θα ήταν πιο κατάλληλο για το ταξίδι.
  Ο οδηγός προσπάθησε να αντιταχθεί, αλλά δέχθηκε μια βελόνα στο λαιμό και πάγωσε. Δραχμή τον κάθισε και του είπε τη διεύθυνση.
  Τα φανάρια άστραψαν ξανά, παρά το γεγονός ότι οι κομμουνιστές καμάρωναν για τη διαταγή τους, μια-δυο λάμπες ήταν λοξά και δεν κάηκαν. Υπάρχουν πολλές κόκκινες και τροποποιημένες βρετανικές σημαίες με το σφυροδρέπανο στους δρόμους. Και τα πορτρέτα του Στάλιν είναι τεράστια, τεράστια μνημεία έχουν στηθεί. Ένα από αυτά βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, όχι λιγότερο από διακόσια είκοσι πέντε μέτρα. Ο Στάλιν δείχνει το δάχτυλο του δεξιού του χεριού προς τα ανατολικά και κρατά μια χειροβομβίδα στο αριστερό του χέρι.
  Δραχμή γνωμοδότησε:
  - Αρκετά άγευστο κομμάτι!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Ίσως ο συγγραφέας έπρεπε να φυλακιστεί για μεταφορά χρημάτων ανθρώπων. Για αυτό το μνημείο μπορείτε να κατασκευάσετε ένα αεροπλανοφόρο ή δύο θωρηκτά.
  Δραχμή, έγινε αστείο:
  - Ποιός ξέρει! Ίσως κάθεται ήδη.
  - Η Αμερική είναι σαν ένα τεράστιο λεωφορείο, το ένα μισό κάθεται, το άλλο τρέμει, υπάρχει μόνο ένας ελεγκτής, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι λαγοί! - αστειεύτηκε η Ελίζαμπεθ.
  - Όχι, είναι περισσότερο σαν πλοίο σε καταιγίδα, ο μισός είναι άρρωστος και ο άλλος ορμά! - Η δραχμή της έτριψε το αυτί. - Κάτι φαγούρα. Ίσως είναι μακιγιάζ ανακατεμένο με μάσκαρα;
  Η ξανθιά κατάσκοπος σημείωσε:
  - Η ποιότητα δεν φαίνεται να είναι η χειρότερη και δεν πρέπει να υστερεί στο νερό και δεν υπάρχει μάσκαρα εδώ.
  Τα κορίτσια οδήγησαν γύρω από το μνημείο και βρέθηκαν κοντά στο ογκώδες κτίριο του υπουργείου ή, όπως ονομαζόταν παλαιότερα, στο Λαϊκό Επιτροπείο Τιμής και Δικαιωμάτων.
  - Είναι περίεργο όμως! Γιατί δεν εγκαταστάθηκαν στον Πύργο; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  Η Δραχμή εξέφρασε τη σκέψη της:
  - Ίσως για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνειρμούς. Αυτή είναι μια πολιτική φυλακή!
  Η ξανθιά σημείωσε αμφίβολα:
  - Αλλά η ρωσική κυβέρνηση δεν φοβήθηκε να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο.
  Η Νύμφη Κοντέσα φώναξε:
  - Ίσως γι' αυτό ανατινάχτηκε τόσο εύκολα.
  Το κτίριο ήταν χαμηλό και έμπαινε δέκα ορόφους στο έδαφος.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή γλίστρησαν από το αυτοκίνητο. Ο θυμός φαινόταν να τους εμπνέει για κατορθώματα. Και ήθελαν πολύ να ξεφορτωθούν τα παπούτσια τους και να νιώσουν την επιφάνεια με τις γυμνές, ελαστικές σόλες τους, που είναι και πιο επιδέξιο και πολύ ευχάριστο για τα αιώνια νεαρά κορίτσια.
  Ωστόσο, στην είσοδο τα κορίτσια συγκρατήθηκαν με μια προσπάθεια θέλησης, προσπαθώντας να δώσουν στο βάδισμά τους την τεμπελιά που χαρακτηρίζουν οι Dietrich και Zitrich.
  Τους ζητήθηκαν έγγραφα και τα εξέτασαν προσεκτικά. Αλλά προφανώς ο Dietrich και ο Zitrich δεν ήταν νεοφερμένοι και αναγνωρίστηκαν αμέσως.
  - Λοιπόν, πώς ήταν το κυνήγι;! - Ρώτησαν στην είσοδο. Ο εύθυμος ταγματάρχης έκανε την ερώτηση.
  - Ωραία, καταφέραμε να κάνουμε λάσο ένα μεγάλο παιχνίδι. - απάντησε η Δραχμή.
  Ο νεαρός έκλεισε το μάτι με τα καστανά του μάτια:
  - Ναι, είναι αστείο!
  Η Ελίζαμπεθ διέκοψε:
  "Έχουμε επείγουσες πληροφορίες και πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στον στρατηγό Μπρουμέρ".
  Η δραχμή έγνεψε καταφατικά:
  - Πολύ σημαντική πληροφορία, και νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μην την αναβάλω επ' αόριστον.
  Ο αξιωματικός απάντησε:
  - Ο στρατηγός είναι απασχολημένος αυτή τη στιγμή, αλλά θα σε πάμε κοντά του. Επιπλέον, μπορεί να θέλει να σας μιλήσει κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.
  - Αυτή δεν είναι η χειρότερη ιδέα. - Δραχμή συμφώνησε.
  Η Ελισάβετ πρόσθεσε:
  - Εμείς οι ίδιοι αγαπάμε και ξέρουμε να βασανίζουμε.
  Ο αξιωματικός έκλεισε το μάτι:
  - Ξέρεις, το πιο δύσκολο και, ταυτόχρονα, αριστοτεχνικό είναι να χωρίσεις έναν σύντροφο χωρίς να καταφύγεις σε μεθόδους σωματικής βίας.
  Η δραχμή χαμογέλασε:
  - Μπορώ να κάνω οποιονδήποτε άντρα να τραγουδήσει και να γελάσει χωρίς να καταφύγω σε ωμή βία. Ίσως μπορώ να το δοκιμάσω σε εσάς;
  Ο αξιωματικός αστειεύτηκε:
  -Μη, θα με τσακίσεις! Πέρασε μέσα!
  Τα κορίτσια μπήκαν στο διάδρομο. Κατ' αρχήν, σε μια σύγχρονη υπηρεσία πληροφοριών θα έπαιρναν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα και τον αμφιβληστροειδή. Αλλά η πέτρινη εποχή βασίλευε ακόμα εδώ. Ωστόσο, τα κορίτσια ήταν έτοιμα να αλλάξουν το σχέδιο των παλάμων τους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κόψετε το δέρμα των θυμάτων σας, να τα βουτήξετε σε ένα ειδικό διάλυμα και να βάλετε αυτά τα περίεργα γάντια στα χέρια σας. Γενικά , τα κορίτσια έκαναν ακριβώς αυτό• δεν είχαν να φοβηθούν τίποτα από αυτήν την πλευρά . Αλλά δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τον αμφιβληστροειδή.
  Αλλά γιατί να ελέγχετε συνεχώς ποιους γνωρίζουν ήδη, και έχουν επίσης εντελώς αυθεντικά έγγραφα.
  - Θυμάσαι τον Stirlitz; - είπε η Ελίζαμπεθ χωρίς να ανοίξει το στόμα της. (Για την ευαίσθητη ακοή τους αρκεί η γλωσσική άρθρωση) - Σύμφωνα με το μύθο, δεν έπεσε από τον ουρανό, αλλά αντικατέστησε ένα πολύ πραγματικό πρόσωπο.
  Η Δραχμή, της οποίας οι γνώσεις για τον πλανήτη Γη είχαν γίνει πολύ πιο εκτεταμένες στο όνειρο, απάντησε πρόθυμα:
  - Φον Στίρλιτζ! Ναι, αυτό είναι, φυσικά, μυθοπλασία, αλλά υπήρχε ένα πραγματικό πρωτότυπο, το οποίο, όντας εκατό τοις εκατό Γερμανό, επιστρατεύτηκε για πολλά χρήματα.
  Η ξανθιά κατάσκοπος απάντησε με ανυπομονησία:
  - Οι καλύτεροι πράκτορες εξακολουθούν να είναι αυτοί που εργάζονται για την ιδεολογία. Βοηθούν ανιδιοτελώς και αποτελεσματικά.
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Δεν είναι πάρα πολλοί. Αν και, κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ναζιστικής Γερμανίας, πίστευαν στον κομμουνισμό.
  Η Ελισάβετ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Η σύγχρονη Ρωσία έχει πρόβλημα. Πώς να προσελκύσετε έναν πιθανό προδότη; Αν μόνο για χρήματα, τότε θα είναι τελείως αποβράσματα που ξεγλιστρούν σε λάθος πληροφορίες.
  Τα κορίτσια κατέβηκαν τα σκαλιά. Οι διάδρομοι ήταν έντονα φωτισμένοι. Στους τοίχους υπήρχαν αφίσες. Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι, πολλές από αυτές γυναίκες. Σε διάφορες προβολές και κατασκευαστικά έργα του αιώνα. Οι εργαζόμενοι, κατά κανόνα, είναι άνδρες και μαύροι• οι συλλογικοί αγρότες, αντίθετα, είναι γυναίκες και λευκοί. Υπάρχουν πολλοί στρατιώτες, ανάμεσά τους υπάρχουν περίπου ίσοι λευκοί και μαύροι. Και επίσης παιδιά! Παραδόξως, η πλειονότητά τους είναι ήδη λευκές, και με το ζόρι.
  Η Δραχμή προσποιήθηκε ότι ήταν αγανακτισμένη.
  - Γιατί σχεδιάζουν τόσα πολλά χλωμόπρόσωπα ανατροφοδοτούμενα ;
  Ο ταγματάρχης που περπατούσε μπροστά απάντησε:
  - Αυτή είναι η παράδοση. Πιστεύεται ότι η νέα γενιά θα είναι απαλλαγμένη από θρησκευτικές και εθνικές προκαταλήψεις. Γενικά, στο KSA έχουμε ισότητα δικαιωμάτων κατοχυρωμένη στο σύνταγμα. Τι, αυτό δεν σας ταιριάζει;
  - Η φυλή μας είναι το κύριο στήριγμα του κομμουνισμού! - είπε η Ελίζαμπεθ.
  - Ο στρατηγός Μπρουμέρ είναι και αυτός λευκός! - είπε ο αξιωματικός. - Και είμαι ο Σάμπο!
  - Και αυτό σημαίνει τζούντο! - αστειεύτηκε η Δραχμή.
  Τα κορίτσια σταμάτησαν στον έβδομο όροφο του μετρό. Οι συρόμενες πόρτες άνοιξαν και βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο όπου στην είσοδο στέκονταν περίπου δέκα άτομα. Όλοι πολύ μεγάλοι τύποι, δύο μέτρα ύψος και με τετράγωνους ώμους. Όταν είδαν τους συνταγματάρχες, χαιρέτησαν.
  - Πέρασε Μέσα! Κυρία.
  Τα κορίτσια μπήκαν μέσα.
  Ο στρατηγός Μπρουμέρ, φορώντας σκούρα γυαλιά και γαντζωμένη μύτη, φαινόταν περισσότερο Ιάπωνας παρά Ευρωπαίος.
  Ο υποστράτηγος Vichy γλίστρησε δίπλα του. Αυτή τη φορά ένας κλασικός μαύρος.
  Παραδόξως, υπήρχε καθαρός αέρας στο δωμάτιο και η μυρωδιά των λουλουδιών.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή περίμεναν να συναντήσουν μπαγιάτικο αέρα και κρατούμενους που στενάζουν, αλλά ήταν ελαφρώς μπερδεμένοι. Ο στρατηγός Μπρουμέρ προσπαθούσε να πείσει μια νεαρή κοπέλα, όχι μεγαλύτερη των δεκαέξι, για κάτι.
  Ο αξιωματούχος τραύλισε:
  - Σε παρακαλώ, πριγκίπισσα Νταϊάνα, να είσαι λογική. Αν όχι για τον εαυτό σας, τότε για χάρη του λαού σας.
  Η πριγκίπισσα μουρμούρισε:
  - Με ποια έννοια!
  Ο Μπρουμέρ γουργούρισε:
  - Εάν αποκηρύξετε δημόσια τη σάπια και, βασικά, κατεστραμμένη από εμάς δυναστεία των Γουίντσορ , και γίνετε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, τότε θα σώσετε τη ζωή όχι μόνο του εαυτού σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.
  Το κορίτσι ήταν αγανακτισμένο:
  - Να γίνεις προδότης;
  Ο στρατηγός συνέχισε να πείθει:
  - Όχι, να είσαι λογικός. Σώσε τις ζωές πολλών και για χάρη αυτού μείωσε την περηφάνια σου.
  Η πριγκίπισσα ήταν αγανακτισμένη:
  - Ο Ιούδας πίστευε ότι προδίδοντας τον Χριστό θα έφερνε την απελευθέρωση στον λαό του. Μου προσφέρετε κάτι παρόμοιο;
  Ο Brumaire και ο Vichy έγνεψαν ομόφωνα:
  - Δεν σας προτρέπουμε να προδώσετε τον Θεό!
  Το κορίτσι αναφώνησε:
  - Δεν είναι προδοσία να γίνεις κομμουνιστής; Άλλωστε αυτό a priori συνεπάγεται αθεϊσμό.
  Ο στρατηγός της υπηρεσίας ασφαλείας παρατήρησε λογικά με τον τρόπο του:
  - Οχι! Μπορείτε να γίνετε επίσημα κομμουνιστής, αλλά βαθιά μέσα στην καρδιά σας παραμείνετε πιστοί. Εξάλλου, δεν μπορούμε ακόμη να κοιτάξουμε σκέψεις.
  Η πριγκίπισσα αναφώνησε:
  - Και δόξα στον Παντοδύναμο.
  Ο Brumaire συνέχισε τις προτροπές του:
  - Στην πραγματικότητα , πρόσεχε. Δεν σας έχουμε βασανίσει σωματικά ακόμα. Δεν έσπρωχναν καυτές βελόνες κάτω από τα νύχια τους, δεν τους σόκαραν, δεν τις βούτηξαν στο οξύ. Ξέρεις καν τι πόνο νιώθεις όταν βυθίζεσαι σε βραστό αλυσίβα;
  Το κορίτσι, ήδη χλωμό, έγινε σαν πτώμα. Εκείνη τρεκλίστηκε, αλλά έμεινε σταθερή. Τα χείλη εξακολουθούσαν να ψιθύριζαν ηχητικά:
  - Για χάρη του Χριστού είμαι έτοιμος να αντέξω!
  Ο Βίσι χαμογέλασε, με τα μάτια του να παίρνουν μια ληστρική έκφραση:
  - Καλά τότε! Πριν αρχίσουμε να σας βασανίζουμε, θα βασανίσουμε τους άλλους. Είναι πολύ πιο ωραίο. Από πού να ξεκινήσουμε, αφεντικό;
  - Νομίζω από το κορίτσι. Έχουμε εκατοντάδες παιδιά ομήρους. - Ο στρατηγός έδειξε την οδοντιατρική καρέκλα. "Θα τη βάλουμε εδώ και θα τρυπήσουμε τα υγιή δόντια της μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της". Μετά θα φέρουμε ένα άλλο κορίτσι ή αγόρι και θα απολαύσουμε τις κραυγές τους.
  - Γυναίκα σε γέννησε, ή λύκος! - ψιθύρισε η πριγκίπισσα.
  Ο Μπρουμέρ αναφώνησε, φουσκώνοντας τα μάγουλά του:
  - Γεννηθήκαμε από το κόμμα και τον σύντροφο Στάλιν. Και είπε ότι είναι ανόητο και ανεύθυνο να πιστεύει κανείς ότι η παιδική ηλικία προστατεύει από δίκαια αντίποινα και λαϊκή δικαιοσύνη!
  Δάκρυα κύλησαν στα μάγουλα της πριγκίπισσας. Δεν μπορούσε να δώσει τη συγκατάθεσή της, αλλά το να βλέπει άλλους να βασανίζονται ήταν πέρα από τις δυνάμεις της.
  - Ίσως αφήστε με να σκεφτώ. - Είπε για να κερδίσει χρόνο.
  Ο Βίσι χαμογέλασε αηδιαστικά και είπε με ρινική φωνή:
  - Μπορείτε να σκεφτείτε, αλλά όχι για πολύ. Όπως είπε ο σύντροφος Στάλιν: "Στον πόλεμο, ένα δευτερόλεπτο αξίζει περισσότερο από χίλιες οβίδες!"
  Ενώ συνεχιζόταν η ανάκριση, η Ελισάβετ και η Δραχμή πλησίασαν τους οκτώ στρατιώτες της φρουράς. Αυτός ο αριθμός τεράστιων και εκπαιδευμένων κομματιών κρέατος ήταν αρκετά για να φυλάξει και να κρατήσει υπό την απειλή του όπλου ένα αδύναμο, εύθραυστο κορίτσι, σχεδόν παιδί. Αλλά όταν δύο όμορφες Αμερικανίδες αρχίζουν να φλερτάρουν και, παίζοντας τσούλες, αρπάζουν τους άντρες για την αξιοπρέπειά τους, αρχίζουν να παίζουν μαζί σε αντάλλαγμα. Με λίγα λόγια, τα κορίτσια τα παρέλυσαν εντελώς πιέζοντας τα νευρικά τους κέντρα και μετά κοίταξαν την κάμερα που βιντεοσκοπούσε το δωμάτιο. Η Δραχμή είπε με γλυκιά ματιά:
  - Ναι, θα το χωρίσουμε τώρα! Απλώς παραγγείλετε να απενεργοποιηθεί η κάμερα.
  - Για ποιο λόγο? - ρώτησε ο αντιστράτηγος Μπρούμερ.
  - Κάποιες πληροφορίες που γνωρίζουμε δεν τις γνωρίζουν καλύτερα ούτε οι στενοί φίλοι. - Η δραχμή κοίταξε με εύγλωττο βλέμμα, σαν να υπαινίσσεται, μην είσαι ανόητος , έχεις την ευκαιρία να στρώσεις προσωπικά την τσέπη σου.
  - Ετσι είναι! - Παραγγελία: απενεργοποιήστε την κάμερα.
  Οι στρατιώτες της φρουράς στέκονταν σαν παγωμένα είδωλα και δεν προκαλούσαν πολλές υποψίες.
  Η Ελισάβετ μάλιστα τους χάιδεψε λίγο!
  Η δραχμή στράφηκε προς την πριγκίπισσα.
  Η νύμφη κόμισσα είπε τρυφερά:
  - Ηρέμησε γλυκιά μου! Δεν θα σε βασανίσουμε. Αλλά δεν ξέρετε ότι εμείς οι κομμουνιστές θέλουμε την ευτυχία για όλους τους ανθρώπους; Για να έχουν τα παιδιά μας δωρεάν τροφή και εκπαίδευση και στο μέλλον με τη βοήθεια της επιστήμης να πετύχουν την αθανασία.
  Το κορίτσι Νταϊάνα απάντησε:
  - Και για αυτό βασανίζετε παιδιά!
  Η Δραχμή συνέχισε με πάθος:
  - Αυτή είναι μια αναγκαστική θυσία. Αλλά στο μέλλον θα αναστηθούν όλοι από τη δύναμη της κομμουνιστικής επιστήμης και θα επανεκπαιδευτούν προς όφελος του κομμουνισμού, της καλοσύνης και της ευτυχίας!
  Η πριγκίπισσα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Μόνο ο Κύριος ο Θεός μπορεί να αναστήσει τους νεκρούς.
  Η Νύμφη Κόμισσα ρώτησε χαμογελώντας:
  - Τι νομίζεις, η επιστήμη είναι ανίσχυρη;
  Η Νταϊάνα απάντησε όχι και τόσο σίγουρη:
  - Αυτά είναι κόκκινα παραμύθια.
  Η Δραχμή είπε με πάθος:
  - Μια φορά κι έναν καιρό, το αεροπλάνο, όπως και η τηλεόραση και, κυρίως, η ατομική βόμβα θεωρούνταν παραμύθια, αλλά όλα έγιναν πραγματικότητα. Ομοίως, οι κομμουνιστικές ιδέες θα ξεπεράσουν τα πιο τρελά σας όνειρα. Μπορείτε ακόμη και να φανταστείτε τη δύναμη που μας περιμένει!
  Το κορίτσι την κοίταξε πιο προσεκτικά:
  - Και είσαι έξυπνος! Αλλά εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ο παράδεισος μπορεί να χτιστεί χωρίς Θεό.
  Η κόμισσα-νύμφη απάντησε θλιβερά:
  - Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να χτίσει τον παράδεισο. Και όλα τα άλλα είναι πραγματικά ένα παραμύθι, για καλούς μάγους και γενναιόδωρους θεούς.
  Ο στρατηγός Μπρουμέρ τη διέκοψε:
  - Όλα αυτά είναι ενδιαφέροντα, αλλά νομίζω ότι ολοκληρώσατε το έργο μου και βρήκατε πού κρύβονται οι Δρυΐδες, και το πιο σημαντικό, τους θησαυρούς τους.
  Η Ελισάβετ πλησίασε τον στρατηγό και προσποιήθηκε ότι του ψιθύρισε στο αυτί, πιέζοντας τον κρόταφο:
  -Τώρα θα δώσεις λογαριασμό στον ίδιο τον Στάλιν.
   Η Δραχμή έκανε το ίδιο με τον Βίσυ και είπε:
  - Τώρα είμαι ο Ιωσήφ Στάλιν!
  Η Ελισάβετ συνέχισε:
  - Και είμαι ο επικεφαλής του Υπουργείου Τιμής και Δικαιωμάτων, Lavrenty Kissenger . Τα κορίτσια έκαναν ένεση με βελόνες στους στρατηγούς, απενεργοποιώντας εντελώς τη θέλησή τους. Μετά από αυτό είπαν με σκληρό ύφος:
  - Τώρα θα μας δώσετε μια τελική αναφορά για όλες τις τελευταίες λειτουργίες.
  Ο Μπρουμέρ χλόμιασε:
  - Δεν φταίω εγώ για την κλοπή θησαυρών από το παλάτι, ο Fritz Game μου έδωσε προσωπικά την άδεια.
  Ο Στάλιν, στο πρόσωπο της δραχμής, κίνησε τα φρύδια του στη γέφυρα της μύτης του:
  -Ποιος είναι αυτός, Fritz Game;
  Ο στρατηγός, πνιγμένος από τον φόβο, απάντησε:
  - Επικεφαλής του Τμήματος Βρετανίας και Βόρειας Ευρώπης, Στρατηγός Στρατού. Τον ξέρεις, σύντροφε Στάλιν.
  Η νύμφη, μιμούμενη την προφορά του Στάλιν, είπε:
  - Τα ξέρω όλα, αλλά όταν ρωτάει ο αρχηγός, πρέπει να απαντήσεις. Πες μου τι ξέρεις για τα σχέδια μεταφοράς μιας υπερβόμβας με κεφαλή χιλίων μεγατόνων.
  Ο Brumaire γρύλισε:
  - Πολύ λίγο, σύντροφε Στάλιν. Δεν ήξερα καν αν θα υπήρχε βόμβα υδρογόνου εκεί. Μόλις μου είπαν ότι ένα πολύτιμο φορτίο πρέπει να φτάσει αύριο το απόγευμα στο μυστικό λιμάνι του Red Ariston. Γιατί υπάρχει τεράστια ασφάλεια;
  Δραχμή πατημένο:
  - Δηλαδή υπάρχει μια βόμβα εκεί!;
  Και πάλι ο συριγμός του στρατηγού:
  - Δεν έχω ιδέα για αυτό, σύντροφε Μεγάλε Στάλιν. Μόνο ο Fritz Geim τα ξέρει όλα, έχει όλα τα νήματα και τις συνδέσεις.
  Το κορίτσι της νύμφης είπε με σιγουριά και με μια απαλή καυκάσια προφορά, χαρακτηριστικό της φωνής του Στάλιν:
  - Λοιπόν, τηλεφώνησε του τώρα, πες του ότι υπάρχουν τόσο μυστικές πληροφορίες που δεν μπορούν να τις εμπιστευτούν στα τηλέφωνα, και θα πάμε σε αυτόν.
  Ο Μπρουμέρ μουρμούρισε:
  - Ωραία, σύντροφε Στάλιν. - Να πω ότι θα έρθεις μαζί μου;
  Δραχμή δήλωσε αποφασιστικά:
  - Σε καμία περίπτωση! Αυτό θα πρέπει να είναι μια μικρή έκπληξη. Εξάλλου, δεν είναι μεγάλη χαρά να με βλέπεις;
  Ο στρατηγός γουργούρισε:
  - Φυσικά, σύντροφε Στάλιν.
  Η Ελισάβετ έκανε μια σειρά από άλλες ερωτήσεις από τον Βισύ, μεταξύ των οποίων και για το στρατιωτικό δυναμικό των Βρετανικών Νήσων, για νέους τύπους όπλων, και έλαβε κάποιες πληροφορίες.
  Το ξανθό κορίτσι έγραψε στο Twitter:
  - Ναι, θέλουν επίσης να τοποθετήσουν πυρηνικά όπλα σε υποβρύχια και να τα στείλουν στην Πετρούπολη. Είναι αλήθεια ότι δεν ξέρει πότε ή τον ακριβή αριθμό τους!
  Η Δραχμή έγνεψε ζωηρά:
  - Θα ενημερώσουμε σίγουρα τους φίλους μας. Τι άλλο!
  Η Ελισάβετ ανέφερε:
  - Πολλά πράγματα, αλλά κυρίως στην Αγγλία. Υποτίθεται, ωστόσο, ότι οι Ρώσοι δεν θα αρχίσουν να αποβιβάζονται στα βρετανικά νησιά προτού ασχοληθούν με την ομάδα στη Γαλλία.
  Η νύμφη είπε:
  -Φαίνεται ότι δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τις πιθανότητές τους;
  Η ξανθιά κατάσκοπος έγνεψε καταφατικά.
  - Σωστά! Αλλά αυτό αυξάνει μόνο την πιθανότητα επιθετικότητας και πυρηνικής τρομοκρατίας.
  Η πριγκίπισσα τους πλησίασε:
  - Ποιός είσαι?
  Η Ελισάβετ είπε με σιγουριά:
  - Φίλοι σας, αυτή τη στιγμή θα σώσουμε, αν όχι ολόκληρο τον κόσμο, τότε την Ευρώπη.
  Η Νταϊάνα διευκρίνισε:
  -Είστε Ρώσοι πράκτορες;
  Δραχμή δήλωσε αποφασιστικά:
  - Θα σε βγάλουμε από εδώ, αλλά πρέπει να ξεχάσεις ότι μας είδες.
  Το κορίτσι φώναξε:
  - Τόσο λαμπερές προσωπικότητες, είναι αδύνατο!
  - Μην ανησυχείς, θα βοηθήσουμε. - Η Ελίζαμπεθ έβαλε το χέρι της στο μέτωπό της και χάιδεψε την Νταϊάνα. - Εσείς οι ίδιοι θα νιώσετε καλύτερα και πιο εύκολα από αυτό. Τώρα θα μας ακολουθήσετε.
  Ο στρατηγός Μπρουμέρ κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης και μουρμούρισε:
  - Λέει ο Αντιστράτηγος του Υπουργείου Τιμής και Δικαιωμάτων Μάικλ Μπρούμερ.
  Μια ψυχρή φωνή απάντησε:
  - Η γραμματέας ακούει!
  Ο στρατηγός είπε με σιγουριά:
  - Έχω εξαιρετικά σημαντικές και μυστικές πληροφορίες για τον Fritz Geim. Καλό είναι να του το παραδώσετε προσωπικά και να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.
  Η γραμματέας απάντησε:
  - Εντάξει, Αντιστράτηγο, θα κάνω μια αίτηση στον Στρατηγό.
  Ο Μπρουμέρ γύρισε το πρόσωπό του:
  - Βλέπεις, με ξέρουν και με εκτιμούν.
  - Το κυριότερο είναι ότι σε εκτιμώ! - είπε η Δραχμή.
  Ο αξιωματούχος στάθηκε στην προσοχή:
  - Σωστά, σύντροφε Στάλιν.
  Ακούστηκε ένα κλικ και μια βραχνή βαρύτονη φωνή ακούστηκε από την άλλη πλευρά:
  - Ο Φριτς ακούει!
  Ο Μπρουμέρ τραύλισε:
  - Σύντροφε Στρατηγό Στρατού. Πρέπει επειγόντως να συναντηθώ μαζί σας. Αυτό είναι τόσο σημαντικό που δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τα τηλέφωνα.
  Η φωνή από την άλλη πλευρά της γραμμής δεν εξέφραζε ενθουσιασμό:
  - Δεν λες ψέματα, Μάικ; Αν με ενόχλησες για τίποτα, το τραγούδι σου τελείωσε. Καταλαβαίνετε;
  Ο στρατηγός βούισε:
  -Τι είμαι, δεν έχω ιδέα! - Η Vichy και δύο σημαντικά πρόσωπα θα είναι μαζί μου.
  Ο Fritz εξέδωσε:
  - Εντάξει, θα συναντηθούν. Θα σε συναντήσω σε μισή ώρα στο λάκκο των λιονταριών.
  Ο Brumaire ήταν σαφώς ευχαριστημένος:
  - Εξαιρετική! Θα είμαι εκεί σε ένα λεπτό.
  Η Δραχμή τον χτύπησε στη μύτη και του είπε:
  - Χάμερ, τώρα θα περπατήσουμε μαζί με αυτό το κορίτσι. Γράψε της μια έκτακτη, καθολική κάρτα για να φύγει από την πόλη και να της δώσει ένα αυτοκίνητο με οδηγό.
  Ο στρατηγός έγνεψε ζωηρά:
  - Με χαρά, σύντροφε Στάλιν.
  Οι πέντε από αυτούς βγήκαν έξω και η Νταϊάνα ήταν ντυμένη όχι σαν δεσμοφύλακας, αλλά σαν κοινωνικός. Ναι, όχι ένα ξυπόλητο κορίτσι με κουρέλια, αλλά ένα πολυτελές φόρεμα πάνω της, και ψηλοτάκουνα παπούτσια, ακόμα και κοσμήματα με πέτρες.
  Ακόμα κι αν η εμφάνισή της προκάλεσε υποψίες σε κάποιους, κανείς δεν τόλμησε να φέρει αντίρρηση στους δύο στρατηγούς.
  "Μπείτε μέσα, μεγάλοι σύντροφοι." Οι στρατιώτες χαιρέτησαν.
  Η Ελίζαμπεθ οδήγησε το κορίτσι στο αυτοκίνητο. Ο Μπρουμέρ έδωσε εντολή στον οδηγό.
  - Πήγαινε το στο μέρος όπου παραγγέλνει.
  Έκανε κλικ στις φτέρνες των μπότων του:
  - Υπακούω, σύντροφε στρατηγέ.
  Η Νταϊάνα υποκλίθηκε. Ένιωθε σίγουρη, σαν να είχε τον έλεγχο της κατάστασης.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καλωσορίζοντας:
  - Αντίο, Νταϊάνα! Προσέξτε να μην πιαστείτε δεύτερη φορά, στους θεούς δεν αρέσει να επαναλαμβάνονται.
  Η πριγκίπισσα ξεκαθάρισε:
  - Και οι άνθρωποι επίσης!
   Τα κορίτσια, μαζί με τους κοροϊδευμένους στρατηγούς, κινήθηκαν προς τη φωλιά του λύκου. Έμοιαζαν σαν να ήταν ψηλά . Μπήκαμε σε ένα ειδικό αυτοκίνητο, πολυτελές, θωρακισμένο, ένα μείγμα από ένα τανκ και μια Cadillac.
  Είχε οκτώ τροχούς και ήταν φαρδιοί, σαν αγωνιστικό αυτοκίνητο, κάτι που του έδινε τεράστια ταχύτητα και καλούς ελιγμούς. Οδηγούσαν, ωστόσο, χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη. Ο δρυάδα έκανε μερικές ερωτήσεις στην πορεία.
  -Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε χημικά όπλα;
  Ο Brumaire απάντησε πρόθυμα:
  - Ναί! Αυτό είναι αυτονόητο. Δεδομένου ότι οι Ρώσοι έχουν καλές μάσκες αερίων, χρησιμοποιούμε το Coffin gas -3, το οποίο είναι ένα μείγμα πολλών τοξικών ουσιών και αερομεταφερόμενου οξέος. Διεισδύει στο δέρμα και σχηματίζει τρομερές βράσεις. Γενικά, τρομερή ουσία, μόνο εναντίον Ρώσων βαρβάρων.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Το "Φέρετρο" είναι ένα συμβολικό όνομα.
  Ο Vishu επιβεβαίωσε:
  - Ο ίδιος ο Στάλιν το επινόησε. Ή επιστήμονες e- κρατούμενοι. Βασανίζονται, και για να αποφύγουν τα βάσανα, κάνουν εφευρέσεις.
  Η Δραχμή γέλασε:
  - Τέλειο σύστημα.
  Ο Brumaire μοιράστηκε την αποκάλυψη:
  - Αλλά προτείναμε στον Βασιλέφσκι να έρθει στο πλευρό μας. Σε αντάλλαγμα θα δώσουμε ολόκληρη την Πολωνία, αλλά εκείνος αρνήθηκε.
  Το κορίτσι της νύμφης μουρμούρισε:
  "Μάλλον συνειδητοποίησα ότι διαφορετικά θα αντιμετώπιζε βασανιστήρια και θάνατο".
  Ο στρατηγός γρύλισε:
  - Είναι δυνατό! Ή μάλλον είναι, όπως λένε οι Ρώσοι, η επεξεργασία κορόιδων και το ψάρεμα με ζωντανό δόλωμα. Και μόλις το πιάσεις, σηκώνεις το μαστίγιο.
  Η Ελισάβετ έκανε την ερώτησή της:
  - Και βακτηριολογικά όπλα! Είναι έτοιμο ακόμα;
  Ο Βισού, πνιγμένος, άρχισε να λέει:
  - Η ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη! Εδώ βρέθηκαν σπόρια πολλών βακίλλων. Διασταυρώνουμε ιούς και βακτήρια, τα ακτινοβολούμε με διάφορα ισότοπα, προσθέτουμε χημικά, οργανικά και ανόργανα σε αυτά. Δηλαδή, υπάρχει ήδη κάτι. Τέτοιοι τρομεροί ιοί δημιουργούνται. Οδηγούν στη διάσπαση των κυττάρων του σώματος και της αιμοσφαιρίνης. Είναι παραγωγικοί και επιμένουν στο περιβάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα και η τελευταία εξέλιξη ονομάστηκε "Σογιούζ", ένα τόσο τερατώδες μείγμα βακίλλων και ιών. Μπορείτε να καταστρέψετε όλη την ανθρωπότητα. Ωστόσο, αντί να ζεις στο σκοτάδι, είναι καλύτερο να πεθάνεις στο φως!
  - Όχι ένας χειρουργικός προβολέας! - ειρωνεύτηκε η δραχμή. Πότε θα φτάσει το Soyuz;
  Ο στρατηγός τραύλισε:
  - Δεν είναι έτοιμο ακόμα, αλλά νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Είναι αλήθεια ότι αυτός ο υπεριός ξεφεύγει εύκολα και μπορεί να μην υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι!
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Άσκοπο όπλο!
  Ο Brumaire λογικά σημείωσε:
  - Έχει νόημα μια βόμβα υδρογόνου; Αυτό είναι απλώς ένα μέσο για την καταστροφή της ανθρωπότητας. Ένα σκληρό μέσο, σαν ένα ρόπαλο στο κεφάλι.
  Τα κορίτσια συνοφρυώθηκαν, η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Η ανθρωπότητα έπρεπε να είχε ενωθεί στην αρχή και μόνο τότε να δημιουργήσει τέτοια καταστροφικά όπλα.
  - Οι ιδέες του κομμουνισμού ενώνονται τόσο σταθερά όσο ποτέ! - Παρατήρησε ο στρατηγός. - Έχουν διεθνή ουσία και αθεϊστική συνιστώσα, που εξίσου αφαιρεί όλες τις θρησκείες.
  Δραχμή συμφώνησε:
  - Σωστά! Είναι πιο εύκολο να κάνεις έναν άθεο από έναν μουσουλμάνο ή έναν εβραίο παρά έναν χριστιανό. Η ανάγκη να αμφιβάλλουμε για την ύπαρξη όλων των θεών είναι εγγενής στο ανώτερο "εγώ" του ανθρώπου.
  - Είναι το ίδιο με το να αμφιβάλλεις για την ύπαρξη του πατέρα σου. - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  Η νύμφη κόμισσα αντιτάχθηκε πολύ λογικά:
  - Αν κρύβεται από το παιδί και το αφήνει στο έλεος της μοίρας, τότε δεν είναι αμαρτία να το αμφισβητείς. Αν τα παιδιά παίζουν με σπίρτα ή με βόμβες υδρογόνου και ο πατέρας το βλέπει αυτό, αλλά δεν θέλει καν να το προειδοποιήσει, τότε τι μπορεί να ειπωθεί για έναν τέτοιο πατέρα.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής είπε:
  - Ίσως απλώς μας έδωσε περισσότερη ελευθερία!
  Η Δραχμή είπε έξυπνα:
  - Δεν θα έλεγα, γιατί υπάρχει ακόμα κολασμένο μαρτύριο. Γενικά, ένα παιδί είναι ένα λευκό φύλλο χαρτιού, αν λερωθεί, τότε κατά κανόνα φταίνε οι μεγάλοι. Κατά τον ίδιο τρόπο, ο άνθρωπος είναι παιδί του Θεού, που έχει μολύνει την αγνή ψυχή του, κάνοντας τον αθώο πηγή του κακού. Αν όχι ο ίδιος ο Θεός, τότε το πιο τέλειο δημιούργημά του, ο Εωσφόρος. Δεν είναι όμως ο Παντοδύναμος υπεύθυνος για τη δημιουργία του Πατέρα του Κακού; Επιπλέον, γνωρίζοντας πόσο αδύναμα και χωρίς πειρασμό ήταν τα παιδιά του, έπρεπε να τα προστατεύει από κακές επιρροές. Άλλωστε, αυτή είναι μια απολύτως λογική αντίδραση εκ μέρους των γονιών για να αποτρέψουν την επαφή του παιδιού με τον νταή. Άλλωστε, ακόμη και το κράτος εισάγει συν για τα κινούμενα σχέδια. Και εδώ μιλάμε για επαφή με έναν τέτοιο δάσκαλο της εξαπάτησης όπως ο Σατανάς - η σφραγίδα της τελειότητας, η πληρότητα της σοφίας, το στέμμα της ομορφιάς!
  Η Ελίζαμπεθ δεν ήταν ευχαριστημένη με αυτή τη συζήτηση. Το λογικό και, ταυτόχρονα, σχεδόν παιδικό μυαλό της δεν μπορούσε να βρει επιχειρήματα συγκρίσιμα σε πειστικότητα. Το πιο ανόητο είναι ότι δεν είχε διαβάσει σοβαρές θεολογικές πραγματείες και δεν γνώριζε τις αντιρρήσεις της εκκλησίας σε αυτές τις επιθέσεις. Γενικά, ντρεπόταν πριν από το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι που πέθαιναν παρά άνθρωποι που σώζονταν. Θα έπρεπε να είναι το αντίστροφο. Άλλωστε, το άπειρο μυαλό του Δημιουργού έκανε δυνατό να ξεπεράσει τον διάβολο στο δικό του πεδίο. Και εδώ αναδύθηκε ένα παράδοξο: στον αγώνα για τις ψυχές, ο Σατανάς συχνά κέρδιζε! Και αυτό αψηφά τη λογική. Ο Θεός μπορεί να χάσει μόνο επίτηδες. Θέλει όμως ο Παντοδύναμος να χάσει τη μάχη για τις ψυχές; Ακόμα και η Βίβλος λέει ότι ο Θεός θέλει να σώσει τους πάντες!
  Η Δραχμή έκανε μερικές ακόμη ερωτήσεις στον στρατηγό και έφυγαν από το Λονδίνο.
  Μερικά ισχυρά οχυρά με κανόνια παρέμειναν στο πλάι• ένα από τα όπλα ήταν πραγματικά βασιλικό με διαμέτρημα χιλίων χιλιοστών. Χτύπησε από βεληνεκές έως και διακόσια χιλιόμετρα, αν και με χαμηλή ακρίβεια. Η Ελισάβετ θυμήθηκε ότι οι Γερμανοί είχαν επίσης μια παρόμοια "Ντόρα", με το παρατσούκλι των Ρώσων Big Fedora, ή ανόητη .
  Εκτόξευσε οβίδες επτά τόνων. Είναι ένα ακριβό πράγμα και δεν έχει δικαιολογηθεί πλήρως. Ένα βαρύ βομβαρδιστικό είναι μάλλον καλύτερο. Όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν τη Ντόρα, ο Μπέρια, κατόπιν εντολής του Στάλιν, διέταξε την αναπαραγωγή ενός κανονιού ικανού να βομβαρδίσει τα βρετανικά νησιά και το έδαφος των ΗΠΑ πέρα από τα Ουράλια. Αυτό είναι γεγονός από πραγματική ιστορία. Είναι αλήθεια ότι αργότερα οι επιστήμονες στο sharashka κατάφεραν ακόμα να τους πείσουν για τη ματαιότητα ενός τόσο ακριβού έργου. Ένα από τα κύρια προβλήματα είναι ο περιορισμένος ρυθμός διαστολής των εκρηκτικών. Εξαιτίας αυτού, ακόμη και ένα μεγαλύτερο μήκος κάννης δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Και η ακρίβεια είναι φτωχή. Το βλήμα προσαρμόζεται πολύ πιο εύκολα. Στην πραγματική ιστορία, ο Στάλιν ήταν δύσπιστος για την τεχνολογία πυραύλων, ίσως εν μέρει σε αντίθεση με τον Χίτλερ. Αν πριν από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ο Στάλιν αγαπούσε τα βαριά, μεγάλου μεγέθους τανκ και ο Χίτλερ, αντίθετα, προτιμούσε τα μικρά αλλά ευκίνητα, τότε όσο προχωρούσε η σύγκρουση, τα γούστα άλλαζαν. Αν το τριακοστό όγδοο έτος το T-4 βάρους δεκαεπτά τόνων ταξινομήθηκε ως βαρύ, τότε το σαράντα τέταρτο το T-5 "B" Royal Panther ζύγιζε ήδη πενήντα τόνους και θεωρούνταν μεσαίο τανκ. Ο Στάλιν απαγόρευσε την παραγωγή δεξαμενών βαρύτερων από σαράντα επτά τόνους. Είναι αλήθεια ότι μετά τον πόλεμο, το IS-4 ζύγιζε εξήντα δύο τόνους, εμφανίστηκε μια δεξαμενή με εξαιρετική προστασία.
  Η Ελισάβετ σκέφτηκε την ιδιόμορφη ιδιαιτερότητα της μοίρας. Ο Στάλιν, του οποίου το εξαιρετικό μυαλό υποτίθεται ότι εξυπηρετούσε προς όφελος της Ρωσίας και που έκανε την ΕΣΣΔ την πιο ισχυρή δύναμη στη γη, είναι τώρα ο εχθρός. Και ο κομμουνισμός έχει καταρρεύσει σε όλες τις χώρες του κόσμου, ο κόκκινος καπιταλισμός είναι στην Κίνα και η Βόρεια Κορέα αναπνέει, η μαύρη αγορά και η πορνεία έχουν ανθίσει στην Κούβα.
  Brr! Ωστόσο, ο σοσιαλισμός στην Αμερική δεν μπορεί παρά να είναι πιο αιματηρός από ό,τι στην ΕΣΣΔ, όπου η κοινωνική βάση του κομμουνισμού είναι στενότερη.
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο ανέβηκε στον γκρεμό. Κατάφυτη από δάσος, στάθηκε, όπως φαινόταν, τυφλή και εγκαταλειμμένη από όλους. Μια πόρτα άνοιξε στο πλάι και το αυτοκίνητο του στρατηγού μπήκε μέσα. Εκεί τον συνάντησαν στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων. Ζήτησαν έγγραφα. Τους εξέτασαν προσεκτικά και έκαναν αρκετές ερωτήσεις. Με ανάγκασαν να παραδώσω τα όπλα μου, αλλά άφησαν τις χάντρες.
  Αφού βεβαιώθηκαν ότι αυτοί ήταν οι στρατηγοί που είχαν μπροστά τους, συνοδευόμενοι από δύο αξιωματικούς, αλλά γνωστές προσωπικότητες, τους επέτρεψαν να περάσουν.
  - Εσύ μας οδηγείς!
  Για να φτάσει στον Φριτς έπρεπε να περάσει από αρκετούς διαδρόμους με φρουρούς. Η εσωτερική διακόσμηση ήταν σχεδόν μεσαιωνική. Εδώ κι εκεί κρέμονταν παλιοί πίνακες και δέρματα. Μια σειρά από έργα είχαν μεγάλη αξία.
  - Εδώ φαίνεται να συγκεντρώνονται οι καλύτερες δημιουργίες. - είπε η Δραχμή. - Μετά το πάνε στον κουμπαρά τους.
  Η Ελισάβετ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ακόμα και ο Ζούκοφ εμφανίστηκε κρύβοντας τρόπαια, τι να πούμε για τους απλούς στρατηγούς των Γιάνκι.
  Μπήκαν σε ένα ειδικό δωμάτιο. Μια ντουζίνα στρατιώτες στέκονταν στα πλάγια και ο ίδιος ο Φριτς κάθισε σε μια καρέκλα, καλυμμένος με χοντρό θωρακισμένο γυαλί. Η εθνικότητα του στρατηγού ήταν αμφιλεγόμενη. Υπήρχε κάτι σαν Ινδός, Νέγρος και Ασιάτης μέσα του. Η μύτη είναι μακριά, σχεδόν ακουλιά, τα μάτια είναι πονηρά. Κοίταξε τους υφισταμένους του κάτω από τα φρύδια του.
  Ωστόσο, όταν το βλέμμα του έπεσε στην Ελίζαμπεθ, έπαιζε μια νεότερη και πιο όμορφη μαύρη γυναίκα, μαλάκωσε.
  - Συνοψίστε, έχω πολύ λίγο χρόνο.
  Πρώτη ξεκίνησε η δραχμή:
  - Οι Ρώσοι αντιλήφθηκαν ότι μια υπερβόμβα υδρογόνου επρόκειτο να φτάσει στη Βρετανία.
   Στόχος του οποίου είναι η καταστροφή και η μόλυνση της ρωσικής Ευρώπης.
  Ο Φριτς βρυχήθηκε σαν πληγωμένος ταύρος:
  -Είσαι τρελός? Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια!
  - Πώς να το πω! - Η Ελισάβετ στήριξε τη φίλη της. - Τότε πώς το ξέρουμε αυτό;
  Ο αντιστρατάρχης αναφώνησε:
  - Αυτό είναι! Πώς το ξέρεις αυτό;
  Η Νύμφη Κοντέσα φώναξε:
  - Δρυίδες! Κατακτούσαν την αρχαία μαγεία και ήταν σε θέση να διαβάσουν τις σκέψεις από απόσταση. Ανά πάσα στιγμή, οι Ρώσοι μπορούν να το μάθουν. Μετά θα χτυπήσουν το βομβαρδιστικό πλοίο.
  - Λοιπόν, δεν είναι τόσο απλό! Αυτό το πλοίο είναι ικανό, σαν υποβρύχιο, να βυθιστεί στον βυθό! - είπε ο Φριτς. - Δεν θα σου πω περισσότερα.
  Η δραχμή γουργούρισε:
  - Το Port Krasny Ariston βρίσκεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
  Τα μαύρα μάτια του Φριτς Χάιμ έλαμψαν:
  - Οι Δρυίδες έκαναν λάθος• το πλοίο δεν έπρεπε να φτάσει καθόλου σε αυτό το λιμάνι. Γενικά δεν είναι παντοδύναμοι. Είστε στα ίχνη τους;
  Η Ελισάβετ ξεστόμισε:
  - Ναι, συντρόφισσα!
  Ο αντιστρατάρχης , ή μάλλον ο στρατηγός, φώναξε:
  -Συλλάβετέ τους όλους αμέσως!
  -Κατακτούν την τέχνη της τηλεμεταφοράς. - Θόλωσε η δραχμή και τίναξε τους δυνατούς της μύες.
  Ο Φριτς βρυχήθηκε:
  - Τι ασυναρτησίες!
  Η Ελισάβετ έσκυψε:
  - Αφαιρέστε τους στρατιώτες και απενεργοποιήστε την παρακολούθηση βίντεο. Θέλουμε να σας πούμε κάτι σημαντικό.
  Ο Φριτς τεντώθηκε, η υποψία εμφανίστηκε στο πρόσωπό του:
  - Αυτό δεν είσαι;
  Η ξανθιά κοπέλα φώναξε:
  "Δουλεύω για τις αρχές για είκοσι χρόνια, έγραψα την πρώτη μου καταγγελία όταν ήμουν δέκα ετών και καταλαβαίνω πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι επιπλέον μάρτυρες".
  Ο Φριτς σκέφτηκε, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει φυγή από εδώ, το βουνό είναι γεμάτο φρουρούς. Επιπλέον, θα έχει πάντα χρόνο να στείλει ένα σήμα συναγερμού, για παράδειγμα, με ένα δαχτυλίδι. Και γιατί να φοβάται; Οι στρατηγοί και οι αξιωματικοί είναι δειλοί και παραδίδουν τα όπλα τους στην είσοδο. Και γενικά όλοι εδώ είναι δικοί μας, να δούμε τι λένε τα κορίτσια.
  Ακολούθησε ένας δυνατός βρυχηθμός:
  - Καταργήθηκε όλη η βιντεοπαρακολούθηση! Όλα είναι απλά μαζί μας. Και η συνοδεία είναι ελεύθερη. Βήμα πορεία!
  Δώδεκα μαχητές εγκατέλειψαν τις εγκαταστάσεις. Κινήθηκαν μηχανικά και ήταν τόσο τερατώδες που προκάλεσαν σκέψεις για ισχυρά αναβολικά στεροειδή.
  Η δραχμή έγειρε προς το ποτήρι. Η Ελίζαμπεθ την πλησίασε• δεν έχασε χρόνο. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να διαχωρίσουμε αμέσως τις συγκολλήσεις του θωρακισμένου γυαλιού έτσι ώστε να απομακρυνθεί και μετά να πετάξουμε τη βελόνα. Σε γενικές γραμμές, όλα εδώ έπρεπε να γίνουν με ακριβή ακρίβεια για να μην χτυπήσει ο συναγερμός. Η άγρια δολοφονία του Fritz θα μπορούσε να προκαλέσει διόρθωση στην κίνηση του πλοίου, οπότε όλα θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή:
  Ο στρατηγός μουρμούρισε:
  - Πες μου μυστικές πληροφορίες!
  Η Δραχμή άρχισε με μια υπαινικτική φωνή:
  - Οι Δρυΐδες ξέρουν πού κρύβεται το αποθεματικό ταμείο των βασιλιάδων της Βρετανίας.
  - Τι? - Τα μάτια του Φριτς βγήκαν έξω. - Αυτό είναι υπέροχο .
  - Ναι ακριβώς! Υπάρχουν τεράστιοι θησαυροί εκεί, συγκεντρωμένοι ανά τους αιώνες σε όλο τον κόσμο. Από διαφορετικές χώρες: Ινδία, Αυστραλία, Καναδάς, Πακιστάν, Νότια Αφρική και Αίγυπτο. - είπε υπονοούμενα η Δραχμή. - Θησαυροί των Φαραώ και του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, Τούρκοι σουλτάνοι, Αφρικανοί ηγέτες, Κινέζοι θεοί. Η φαντασία είναι αδύναμη να φανταστεί πόσες χώρες και λαούς λήστεψε η Αγγλία.
  Ο Φριτς τη διέκοψε:
  - Ναι, το ξέρουμε. Αυτός είναι ο λόγος που ο Στάλιν ξεσήκωσε μια εξέγερση για να βάλει τέλος στην εκμετάλλευση και τη λεηλασία των αποικιών. Αυτή είναι γενικά μια υπέροχη κίνηση από την πλευρά του για την εξίσωση όλων των χωρών και των λαών!
  (Στη φτώχεια) - σκέφτηκε η Ελίζαμπεθ.
  Η Δραχμή φώναξε:
  - Και τώρα, αυτοί οι θησαυροί μπορούν να τεθούν ξανά σε κυκλοφορία. Υπάρχει ακόμη και ένα αρχαίο στέμμα του βασιλιά Αρθούρου.
  Ο στρατηγός ξαφνιάστηκε:
  - Δεν είναι παραμύθι οι Knights of the Round Table!;
  - Οχι! Αυτή είναι η πραγματικότητα! Κάναμε μια τόσο υπέροχη ανακάλυψη. - είπε με ανάσα η Δραχμή. - Και γιατί, χάρη σε ένα τόσο απλό, απλό μέσο όπως το ηλεκτρικό ρεύμα και οι ζεστές βελόνες κάτω από τα νύχια.
  Η Ελισάβετ απάντησε με ανυπομονησία:
  - Το τέντωμα και το στρίψιμο των αρθρώσεων επίσης δεν είναι κακό. Ειδικά αν αυτό γίνεται από αγόρια. Σε μια τρυφερή ηλικία, είναι τόσο ευέλικτα και κινητά που είναι απόλαυση να τα βασανίζεις στρίβοντας φιγούρες έξω από το σώμα τους. - Η Ελίζαμπεθ μίλησε, αλλά τα χέρια της δούλεψαν.
  - Ναι , είναι επίσης ωραίο να βασανίζεις αγόρια! - σημείωσε ο Φριτς. "Μακάρι να μπορούσα να τους βασανίσω τώρα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος". Έλα, πες μας πιο αναλυτικά που είναι κρυμμένοι οι θησαυροί.
  - Και εσύ μαζί με εμάς θα βασανίσεις τα κορίτσια. Είναι ωραίο να σπάνε τα δάχτυλά τους με καυτές λαβίδες!
  - Φυσικά, όπως λες! - Ο Φριτς έστριψε τη μουσούδα του .
  - Σκύψτε, δεν θέλω δύο στρατηγοί να το ακούσουν αυτό:
  - Ναι, θα τους κανονίσω ένα ατύχημα ανά πάσα στιγμή. - Απείλησε ο Φριτς. Δεν θα σκουριάσει πίσω μου.
  - Τι! Και να σε φιλήσω στα χείλη! Νιώστε τα χείλη του ήρωα. - είπε η Δραχμή.
  - Μίλα γρήγορα, τότε θα σου δώσω ένα φιλί!
  - Είναι στα βουνά της Σκωτίας.
  - Ναι, η διεύθυνση, πουθενά ακριβέστερα!
  - Ανάμεσά τους υπάρχει ένα βουνό που λέγεται λιλά μαρασμός. Ωστόσο, γιατί να υποφέρουμε, προτιμώ να σας σχεδιάσω έναν χάρτη.
  Η Δραχμή άρχισε να σχεδιάζει κάτι, και το έκανε επίτηδες με ψιλά γράμματα. Ο Φριτς ταραζόταν από την ανυπομονησία, τα πόδια του χόρεψαν ακόμη και με το χτύπημα.
  - Λοιπόν, δεν μπορείς να κινηθείς πιο γρήγορα!
  - Η παραμικρή ανακρίβεια μπορεί να απορρίψει το σχέδιο. - απάντησε η Δραχμή. - Ξέρεις πόσο σημαντική είναι κάθε λεπτομέρεια στο σχέδιο.
  - Λοιπόν, εντάξει, απλά μην το πας πολύ μακριά!
  Η Δραχμή συνέχισε να δείχνει και είπε:
  - Ετοιμος!
  Ο Φριτς όρμησε στο σχέδιο και συνάντησε διάφανη πανοπλία. Απογοητευμένος πάτησε το μοχλό. Η πανοπλία χώρισε και το χέρι άρπαξε το χαρτί. Στη συνέχεια τα κορίτσια τον δούλεψαν, παραλύοντας αμέσως τον Φριτς.
  -Έτσι έχουμε τελειώσει μαζί σου! - είπε η Ελίζαμπεθ. - Λοιπόν, τώρα θα απαντήσεις στις ερωτήσεις μας!
  -Ρώτα τον σύντροφε Στάλιν! - είπε ο Μπρουμέρ με τα μάτια διάπλατα.
  Τα κορίτσια του έκαναν αρκετές ενέσεις με λεπτές βελόνες στο κεφάλι, υποτάσσοντάς τον τελικά.
  - Τώρα είσαι δικός μας! Δώσε μας μια αναφορά!
  Η Ελισάβετ γούρλωσε τα μάτια της και ρώτησε:
  - Πες μου με ποιο πλοίο πρέπει να φτάσει το φορτίο βόμβα υδρογόνου χιλίων μεγατόνων;
  - Πιο συγκεκριμένα, είναι χίλιοι διακόσιοι μεγατόνοι, και το πλοίο λέγεται "Ήλιος" με παιδικό τρόπο.
  Η δραχμή αναστέναξε βαριά:
  - Έτσι γελάνε με ένα όνειρο!
  Ο Φριτς βούιξε:
  - Αλίμονο, έτσι είναι η ζωή!
  -Πού να φτάσει;
  - Στα βόρεια της Σκωτίας στο λιμάνι του Red Harvard. Αυτό είναι ένα αρκετά σοβαρό αίτημα. Από εκεί θα μεταφερθεί στις ακτές της Δανίας. Το πλοίο είναι σε θέση να βυθιστεί στο νερό και να επιπλέει σαν υποβρύχιο. Ο τελικός στόχος είναι η Πετρούπολη. Η έκρηξη θα πρέπει να καταστρέψει τις πιο σημαντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας στο κέντρο της Ευρώπης.
  - Λοιπόν, η ιδέα είναι αρκετά ξεκάθαρη!
  - Ναι, σύντροφε Στάλιν. Αυτή είναι η ιδέα του Κίσινγκερ να εκραγεί μια υπερβόμβα και να προκαλέσει ένα σουπερτσουνάμι !
  - Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα! - παρατήρησε η δραχμή.
  Τα κορίτσια συνέχισαν τις ερωτήσεις τους.
  - Ποια είναι η ασφάλεια της συνοδείας;
  - Πολύ αξιοπρεπές , είκοσι υποβρύχια, δέκα πλοία, εκ των οποίων τα επτά είναι αντιτορπιλικά, δύο καταδρομικά και ένα θωρηκτό. Μια ολόκληρη μοίρα. Επιπλέον, περίπου εκατό μαχητικά θα κάνουν κύκλους, παρέχοντας κάλυψη από το αεροπλανοφόρο.
  - Ουάου, αυτό είναι αρκετή δύναμη.
  - Γενικά, αρχικά σχεδιαζόταν να χρησιμοποιηθεί μια ακόμη μεγαλύτερη ομάδα, αλλά στη συνέχεια θεωρήθηκε ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει υπερβολική προσοχή από τον εχθρό. Έτσι αποφασίσαμε να περιοριστούμε σε αυτό.
  - Το παγκόσμιο πλοίο "Solnyshko" περνά κάτω από το νερό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 11
  Στο παλάτι της αυτοκράτειρας της κόλασης και της θεάς του κακού Κάλι συνεχίστηκαν η διασκέδαση και οι αγώνες μονομάχων.
  Δεδομένου ότι το βασιλικό αγόρι γελωτοποιός Βλαντιμίρ Τέρκιν άρχισε να τραγουδά χωρίς να ρωτά, προκάλεσε έτσι την οργή του κοινού.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ αναφώνησε:
  - Κοίτα , τραγουδάς! Βάλτε τον στο ρινγκ! Στο ρινγκ!
  Η Θεά Κάλι έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ακριβώς στο ρινγκ! Αφήστε τον αγαπημένο μου γελωτοποιό να πολεμήσει τον ίδιο τον καλικάντζαρο. Και μαστίγωσε τους μονομάχους!
  Οι σκλάβες όρμησαν προς τα αγόρια, αναβοσβήνουν τα γυμνά, ροζ τακούνια τους. Έστριψαν τα χέρια τους και τους έσυραν στις κατσίκες για μαστίγωμα. Οι νεαροί σκλάβοι αντιστάθηκαν αδύναμα.
  Τα έδεναν σφιχτά στις κατσίκες. Οι σκλάβες πήραν μαστίγια στα χέρια τους και άρχισαν να χτυπούν με δύναμη τις γυμνές, μυώδεις πλάτες των εφήβων σκλάβων. Τα αγόρια-σκλάβοι έσφιξαν τα δόντια τους και έμειναν σιωπηλοί, προσπαθώντας να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους.
  Και ο Βλαντιμίρ Τέρκιν πήγε ενάντια στον καλικάντζαρο. Έμοιαζε με αγόρι δώδεκα περίπου, φορώντας μόνο μαγιό, έχοντας αφαιρέσει το καπέλο με τα κουδούνια από το κεφάλι του.
  Ο νάνος με τις μπότες ήταν λίγο ψηλότερος, αλλά ήταν λόγω των μπότων, και ήταν επίσης κοντός και οι ώμοι του ήταν μόνο ένα μπλοκ. Στάθηκε απέναντι από το αγόρι.
  Ο Βλαντιμίρ κοίταξε γύρω του και ρώτησε:
  - Ίσως μπορείς να μου δώσεις ένα όπλο;
  Η θεά Κάλι γέλασε και απάντησε:
  - Όχι, μπουφέ μου! Αυτή τη φορά θα παλέψετε με γυμνά χέρια! Δεν θα έχετε όπλα.
  Το αγόρι με τα μαγιό παρατήρησε:
  - Και ποιος θα σας διασκεδάσει, κυρία;
  Η αυτοκράτειρα Άντα απάντησε με σιγουριά:
  - Νομίζω ότι το πνεύμα σου δεν θα με διασκεδάσει χειρότερα από το σώμα σου. Επιπλέον, ξέρω ότι δεν έχεις απλή ψυχή!
  Ο νάνος βρυχήθηκε:
  - Δώσε του ένα σπαθί! Βαρέθηκα να σκοτώνω ένα άοπλο παιδί!
  Η θεά Κάλι χαμογέλασε και απάντησε:
  -Δώσε του το σπαθί ενός από τα αγόρια μονομάχων.
  Η σκλάβα έτρεξε και έβαλε το σπαθί ενός από τα σκλάβα αγόρια στα χέρια του Βλαντιμίρ.
  Ο νεαρός πολεμιστής πήρε ένα όπλο και ένιωσε σιγουριά.
  Η θεά Κάλι διέταξε:
  - Τώρα ας βάλουμε τα στοιχήματά μας, κύριοι!
  Και τότε άρχισαν να στοιχηματίζουν κάθε λογής βασιλιάδες και πρίγκιπες. Γίνονταν διάφορα είδη στοιχημάτων.
  Ο νάνος παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Φτωχό αγόρι! Λοιπόν, σκότωσα και νεότερους από σένα! Προσευχηθείτε στους θεούς που βλέπετε ότι υπάρχουν!
  Η Βόβκα γέλασε και κελαηδούσε:
  Οι θεοί των αγοριών των Βεδών είναι δυνατοί,
  Αλλά δεν βοηθούν τους αδύναμους ...
  Αν είσαι πιστός στη σοφή δύναμη,
  Τότε πολεμήστε για τιμή και δόξα!
  Η θεά Κάλι κούνησε επιθετικά το κεφάλι της με λαμπερά μαλλιά και βαρύ στέμμα:
  - Ξεκινήστε!
  Ακούστηκε το παραδοσιακό γκονγκ - το σήμα για μάχη. Ο νάνος έκανε το πρώτο βήμα με ένα χαμόγελο. Τότε, απροσδόκητα για ένα τόσο πυκνό σώμα, επιτάχυνε απότομα. Και το τσεκούρι του άστραψε πάνω από το κεφάλι του αγοριού. Η Βόβκα απέφυγε με μια μόλις αισθητή κίνηση. Τότε το ξίφος του χτύπησε τον νάνο στο μάγουλο, αφήνοντας ένα κόκκινο γκάζι. Το τσεκούρι άστραψε ξανά, αλλά το αγόρι έφυγε ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αποδείχθηκε πολύ εύστροφος.
  Το κοινό βρυχήθηκε επιδοκιμαστικά.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ σημείωσε με ένα ικανοποιημένο χαμόγελο:
  - Και είναι ένας πολύ έξυπνος γελωτοποιός σου!
  Η Θεά Κάλι χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Γι' αυτό είναι το αστείο μου!
  Ο νάνος προσπάθησε να επιτεθεί ξανά, κουνώντας το τσεκούρι του. Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες, αλλά ο γελωτοποιός ήταν πολύ πιο γρήγορος. Εδώ η γυμνή φτέρνα του παιδιού έπεσε κατευθείαν στη μύτη του καλικάντζαρο. Η πρόσκρουση προκάλεσε ακόμη και πιτσιλίσματα αίματος και ροή του δέρματος.
  Ο νάνος μαχητής ξεστόμισε μια βρώμικη κατάρα. Ακούστηκαν γέλια και τσιρίσματα από το κοινό. Ναι, φαινόταν κάπως κωμικό. Το αγόρι αιωρήθηκε γύρω από τον καλικάντζαρο, αλλά δεν μπορούσε να τον χτυπήσει. Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν τραγούδησε:
  νεκρό μάτι -
  Κεκλιμένα χέρια...
  Θα το βάλεις στο στόμα σου
  Μυωπικός!
  Και το σπαθί του χτύπησε το συγκολλημένο μέταλλο, τραυματίζοντας τον νάνο στον ώμο. Και κούνησε το τσεκούρι του ξανά, και πάλι έχασε. Η άκρη πέρασε...
  Το κοινό ήταν απλά ενθουσιασμένο. Έκανε πολύ θόρυβο.
  Ένα ζευγάρι σκλάβων αγοριών έκανε δυναμικό μασάζ στα ξυπόλυτα πόδια της Θεάς Κάλι και αυτός ο πολεμιστής κυριολεκτικά μούγκριζε από ευχαρίστηση.
  Και η μάχη συνεχίστηκε. Ο νάνος μαχητής συνέχισε να κουνάει το σπαθί του. Και κάντε επιθετικές ταλαντεύσεις. Και το όπλο του συνέχιζε να χτυπά στον αέρα.
  Ο Πρίγκιπας των Ξωτικών είπε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Ναι, είναι πραγματικά μια μάχη με εννέα μεταβλητές.
  Η Δούκισσα των Ξωτικών αντιτάχθηκε:
  - Ή ίσως περισσότερο σαν εννέα μόνιμοι. Εδώ χτύπησαν ένα καλικάντζαρο σαν πρωτομαθητή!
  Ο Βασιλιάς των Τρολ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό είναι ακόμα υπέροχο !
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν κινήθηκε πραγματικά πολύ πιο γρήγορα από τον νάνο. Και φαινόταν αμήχανος στο φόντο του. Ο νεαρός πολεμιστής ένιωσε γεμάτος ενθουσιασμό. Και ο Βόβκα, όπως το αγαπούσε, το πήρε και τραγούδησε με πολύ ενθουσιασμό:
  Είμαι ένα σύγχρονο αγόρι,
  Για μένα, ένας υπολογιστής είναι η υψηλότερη κατηγορία.
  Ακόμα κι αν η θάλασσα φουσκώσει βίαια,
  Δεν θα μας καταπιεί ο φασίστας χοιρινός!
  
  Είμαι ένας πολεμιστής χωρίς πάνες,
  Καθόταν στο γιογιό και πυροβολούσε από λέιζερ...
  Υπάρχουν πολλά αγόρια και κορίτσια,
  Για ποιον ο Στάλιν είναι ιδανικός!
  
  Μπορώ να κάνω τα πάντα με ένα κατάλληλο αστείο ,
  Φορητός υπολογιστής, έτσι χτυπήστε τους στο κεφάλι .
  Θα κάνουμε τον κόσμο εξαιρετικά ενδιαφέρον,
  Οι Ρώσοι έχουν συνηθίσει να κερδίζουν παντού!
  
  Κατέληξα, αστειευόμενος, παιδί στον παγκόσμιο πόλεμο,
  Πολύ παλικάρια σε έναν ψυχωμένο πόλεμο...
  Μπορώ να κάνω μια μπριζόλα από τους φασίστες,
  Άλλωστε η αδράνεια δεν μου αρέσει καθόλου!
  
  Για το αγόρι , πιστέψτε με, δεν υπάρχουν εμπόδια,
  Θα μπορέσει να νικήσει τους Krauts...
  Σύντομα θα γίνουν παρελάσεις στη Γη,
  Η αρκούδα θύμωσε και βρυχήθηκε!
  
  Είμαι τόσο ωραίο αγόρι,
  Έγινε πρωτοπόρος στις μάχες...
  Για μένα, ο πόλεμος δεν είναι καθόλου πολύς,
  Και μάταια ο Φύρερ φώναζε αισχρότητες!
  
  Είναι χειμώνας, είμαι ξυπόλητος στο κρύο,
  Ξεγυμνώνοντας τα δόντια μου, τρέχω γρήγορα.
  Το κορίτσι μου έχει κόκκινες πλεξούδες,
  Και ένα πολύ θανατηφόρο δώρο στον εχθρό!
  
  Κτυπήστε τους φασίστες γενναία, αγόρι,
  Ο Στάλιν με διέταξε προσωπικά εκεί...
  Το δάχτυλο πιέζει τη σκανδάλη,
  Κατέστρεψα τον πανίσχυρο Τίγρη !
  
  Αυτό που ήθελαν οι Kraut, το πήραν,
  Τα αγόρια είναι ένα ολόκληρο φέρετρο από εμένα .
  Το αγόρι έκανε μερικά τρελά μίλια,
  Χτυπώντας τους Ναζί ακριβώς στο μέτωπο!
  
  Πιστέψτε με, τίποτα δεν θα μας σταματήσει,
  Ένας φασίστας δεν θα κερδίσει ποτέ.
  Ακόμα και ένας τρελός βασιλιάς στο θρόνο
  Ακόμα και κακός προδότης-παράσιτο!
  
  Εμείς τα αγόρια είμαστε γενναίοι,
  Και συνηθίσαμε να νικάμε τους Krauts...
  Εξάλλου, ακόμη και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι γενναία στη μάχη,
  Πάντα περνάμε τις εξετάσεις μας με Α!
  
  Οι Σλάβοι δεν αντέχουν την ταπείνωση,
  Θα γίνουμε όλοι βουνό ενάντια στους Krauts...
  Μετά από όλα, η φλόγα της εκδίκησης καίει στις καρδιές μας -
  Ας συντρίψουμε τους εχθρούς μας με ένα ατσάλινο χέρι!
  
  Η ρωσική φυλή είναι μια φυλή γιγάντων,
  Είμαστε ικανοί να ξεσκίσουμε τους κακούς .
  Άλλωστε λαός και στρατός είναι ενωμένοι .
  Να δώσουμε μυαλό στους φασίστες!
  
  Δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε
  Λοιπόν, εμείς οι ίδιοι είμαστε άχρηστοι.
  Ζητήστε συγχώρεση από τον πλησίον σας -
  Σήκω από τα γόνατά σου, πατρίδα μου!
  
  Έχουμε ρουκέτες, αεροπλάνα,
  Όμως πίσω από τον Φριτς βρίσκεται ο πανίσχυρος θείος Σαμ.
  Στο μέλλον θα κατασκευάσουμε διαστημόπλοια -
  Και ας φτιάξουμε με τόλμη έναν υπολογιστή!
  
  Η δύναμή μας δεν μπορεί να μετρηθεί εύκολα,
  Είναι σαν ένα μανιασμένο ηφαίστειο...
  Κάποιος σπέρνει κεχρί σε ένα ξέφωτο,
  Λοιπόν, θα σηκώσουμε τυφώνα!
  
  Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη ψηλότερα από την Πατρίδα,
  Αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι πολεμιστές και μαχητές.
  Τα παιδιά γελούν από χαρά, ευτυχία,
  Η θλίψη και η θλίψη θα εξαφανιστούν - το τέλος!
  
  Και όταν περπατάμε στο Βερολίνο,
  Πεζοδρόμιο κυνηγούν παλικάρια βήμα.
  Τα χερουβείμ φωτίζουν το δρόμο μας,
  Όλοι είναι μάγοι, ισχυροί μάγοι!
  Στην τελευταία λέξη, ο Βλαντιμίρ πήρε την αιχμή του ξίφους του και το έριξε κατευθείαν στο μάτι του νάνου. Και αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν η τελευταία πινελιά της μάχης. Ο νάνος σωριάστηκε νεκρός και σώπασε.
  Το κοινό πάγωσε για ένα δευτερόλεπτο. Και μετά το πήρε και ξέσπασε σε βροντερό χειροκρότημα. Πραγματικά, ήταν ωραίο. Αυτή η στάση αδιάλλακτη αποδείχθηκε ενθουσιασμός.
  Ο Βασιλιάς των Τρολ σημείωσε με μια πολύ χαρούμενη ματιά:
  - Λοιπόν, έγινε ένας καλός αγώνας με μοιραίο αποτέλεσμα!
  Η Θεά Κάλι έγνεψε καταφατικά:
  - Μπράβο γελωτοποιό, δεν απογοήτευσε! Για αυτό του επιτρέπω να μου φιλήσει τη φτέρνα. Επιπλέον, επειδή τραγούδησε και καλά, αν και για κάτι που δεν κατάλαβα καλά, του δίνω ένα πλατινένιο κουδούνι για το καπάκι του. Και ελπίζω να είναι ευχαριστημένος!
  Και άπλωσε το γυμνό, μαυρισμένο, μυώδες, χαριτωμένο πόδι της.
  Το γελωτοποιό αγόρι έπρεπε να γονατίσει και να φιλήσει το γυμνό πέλμα μιας πολύ όμορφης και, ταυτόχρονα, ματωμένης γυναίκας.
  Το έκανε, λοιπόν, τέτοια είναι η μοίρα ενός σκλάβου. Μετά από αυτό, στάλθηκε σκληρά σε μια τιμητική καρέκλα. Και η σκλάβα του έδωσε στην πραγματικότητα ένα πλατινένιο κουδούνι.
  Εν τω μεταξύ, το όργιο συνεχίστηκε. Πιο συγκεκριμένα, το κοινό είχε ήδη καθίσει πολύ καιρό και η Θεά Κάλι χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της. Μια κατακόκκινη ομίχλη εμφανίστηκε τριγύρω και η ακολουθία ήταν καλυμμένη.
  Έπεσαν στον ύπνο του κόκκινου λωτού μαζί. Ο Βλαντιμίρ ένιωσε κι αυτός κάποιο βάρος μέσα του.
  Το γελωτοποιό αγόρι κάθισε στη θέση του λωτού και βυθίστηκε σε πολύ έντονες αναμνήσεις από τα ασυνήθιστα αιματηρά, και ταυτόχρονα, συναρπαστικά κατορθώματά του σε μια από τις πολλές αποστολές του.
  Το ολόγραμμα ήταν τεράστιο, τρισδιάστατο• ο χώρος εμφανιζόταν πάνω του με αμέτρητες γιρλάντες από αστέρια να αστράφτουν σε μια πολύτιμη διασπορά. Και μια ομοιόμορφη σειρά από εξορθολογισμένα ρωσικά διαστημόπλοια, με τη μορφή θαλάσσιων αρπακτικών. Η αεροδυναμική υπό κενό ήταν σχεδόν βέλτιστη, και όμως, κάθε πλοίο ήταν υπέροχο με τον δικό του τρόπο, εντυπωσιακό με την κομψότητα των μορφών του.
  - Κάντε ουρά για την έξοδο. - Ακούστηκε η αυστηρή, γυναικεία φωνή του υπολογιστή. Η εταιρεία όπου βρίσκονταν η Βασιλίσα, η Αντονίνα και ο Βλαντιμίρ Τέρκιν θα πρέπει να είναι η πρώτη που θα προσγειωθεί. Οι στρατιώτες παρατάχθηκαν, τους δόθηκαν στολές μάχης προσγείωσης , όπλα, συμπεριλαμβανομένων χειροβομβίδων επίθεσης με επιταχυντή βαρυοφώτον και χειροβομβίδες εξόντωσης, και έπεσαν σε μια κάψουλα. Αυτά τα μικρά βότσαλα, με τη σειρά τους, ήταν κρυμμένα σε αποβατικά πλοία, τα οποία υποτίθεται ότι μεταμφιέζονταν σε ένα σμήνος μετεωριτών.
  Αποφασίστηκε να προσγειωθεί στον πλανήτη Dzudduk . Αυτός ο τεράστιος κόσμος, κορεσμένος με στρατεύματα, έκανε μια απόκοσμη εντύπωση• έξι αστέρια ζέσταιναν ταυτόχρονα την επιφάνεια, αποτελούμενη κυρίως από ερήμους, και μόνο απομονωμένες οάσεις μπορούσαν να φανούν σε πορτοκαλί ζούγκλες με αρπακτικά φυτά.
  - Αυτός ο πλανήτης μοιάζει πραγματικά με τον κάτω κόσμο. - Είπε το στοχαστικό κορίτσι Αντωνίνα.
  - Δεν πάνε από κόλαση σε κόλαση. - Παραδόξως, την παραμονή της μάχης, ο Βλαντιμίρ έγινε χαρούμενος. - Η διαφορά μεταξύ της κόλασης και του κάτω κόσμου είναι ότι ο πρώτος είναι πάντα μαζί σου και ο δεύτερος μπορεί να μείνει!
  Εκτός από τη ζούγκλα, οι θάλασσες πιτσιλίστηκαν από κάτω• παραδόξως, σε τόσο υψηλή θερμοκρασία δεν έβρασαν, αλλά, αντίθετα, πάγωσαν. Το στοιχείο ζιντιγκίρ αναμειγνύονταν πυκνά στο νερό • όταν ήταν ζεστό, προκαλούσε κρυστάλλωση, αλλά έλιωνε όταν κρύωνε. Ο καυτός πάγος, ταυτόχρονα, ήταν ανθεκτικός και τα στρατεύματα μπορούσαν εύκολα να κινηθούν πάνω του.
  Τα αποβατικά πλοία της κλάσης Shilo το ένα μετά το άλλο έπεσαν έξω από το εσωτερικό του καταδρομικού Άρη. Έμοιαζαν πραγματικά με μεγάλες βολίδες. Ναρκαλιευτικά γαμμανετρίνο πέρασαν μπροστά , πέταξαν ειδικά βλήματα που προκάλεσαν την έκρηξη ναρκών στο διάστημα και στον υποδιάστημα . Έτσι, άνοιξαν το δρόμο για την " προσγείωση ".
  - Υπάρχουν πάρα πολλά πολύτιμα ορυκτά σε αυτόν τον πλανήτη που χρειάζονται για πόλεμο, επομένως, ο βομβαρδισμός είναι αδύνατος. Θα πρέπει να το πάρουμε θύελλα. - Αυτό εξήγησαν στις οδηγίες. Εκτός από τους ανθρώπους, υποτίθεται ότι θα συμμετείχαν και ρομπότ μάχης στην επίθεση, αλλά η χορτονομή ήταν φθηνότερη από τα ακριβά κυβερνητικά συστήματα. Ως εκ τούτου, οι στρατιώτες έπρεπε να παίξουν τον κύριο ρόλο, ποτίζοντας άφθονα την ξένη γη με αίμα. Τι σκεφτόντουσαν, ίσως ότι για πολλούς από αυτούς ήταν η τελευταία μέρα, και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τη γυναίκα τους, αν έχουν, τα παιδιά τους. Μερικοί άνθρωποι ονειρεύονταν τάξεις και βραβεία, αλλά αυτοί οι άνθρωποι, κατά κανόνα, είναι μειοψηφία.
  Καθώς τα αποβατικά πλοία εισέρχονταν στην πολύ πυκνή ατμόσφαιρα, εκτοξεύτηκαν βλήματα εναντίον τους και ακτίνες λέιζερ φώτισαν τον ουρανό. Η μεταμφίεση δεν πρέπει να ξεγέλασε τους Ντάραγκ, αλλιώς άνοιξαν πυρ για κάθε ενδεχόμενο. Το πλοίο άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα, επιταχύνοντας σαν κομήτης, προσπαθώντας να φτάσει γρήγορα στην επιφάνεια. Η πτώση του ήταν τόσο γρήγορη που αναγκάστηκε να ανάψει τη γεννήτρια κρύου, διαφορετικά η επιμετάλλωση θα είχε λιώσει και όλοι οι στρατιώτες θα είχαν πεθάνει. Φαινόταν ότι ο μετεωρίτης πετούσε σε μια βολίδα από καυτό πλάσμα. Ένας τέτοιος ελιγμός ήταν πολύ επικίνδυνος• το παραμικρό ελάττωμα στη σχεδίαση του οχήματος προσγείωσης θα μπορούσε να σκοτώσει ολόκληρο το πλήρωμα. Η φωτιά εντάθηκε, υπερπλασματικές δίνες στροβιλίστηκαν εκεί κοντά, μετά ένα από αυτά έπιασε ένα γειτονικό πλοίο, εξερράγη και ήταν ορατό πώς εκατοντάδες άνθρωποι μετατράπηκαν σε πυρηνική σκόνη. Οι αναχαιτιστές προσπάθησαν να απογειωθούν προς το μέρος τους, αλλά όταν κέρδισαν υψόμετρο, ήταν πολύ αργά. Πριν από την προσγείωση, τα μίνι αστερόπλοια εκτόξευσαν ένα βόλι από πυραύλους παγώματος, απελευθερώνοντας ένα κύμα πάγου. Ο ωκεανός έλιωσε αμέσως και τα αποβατικά πλοία απελευθέρωσαν τις κάψουλες.
  Το φρενάρισμα αμβλύνθηκε ελαφρώς, πρώτα από πεδία κατά της βαρύτητας και μετά από νερό. Οι αλεξιπτωτιστές, παρά το δυνατό τίναγμα, διατήρησαν την εξωτερική ηρεμία, οι μεγα-μαγνητικοί σφιγκτήρες κράτησαν αξιόπιστα τον σχηματισμό τους.
  είπε ο Βλαντιμίρ Τέρκιν με σύνεση μέσω του πομπού βαρύτητας .
  - Βλέπετε, περάσαμε, δεν μας χτύπησε ούτε ένα βλήμα.
  - Επιπλέον, προσγειωθήκαμε πρώτοι. - απάντησε η Βασιλίσα με άσχημα κρυμμένη περηφάνια.
  Μια βροντερή φωνή διέκοψε το σκεπτικό:
  - Όλοι, βγείτε έξω, ξεκινήστε την επίθεση.
  Υπήρχε μια παρέα σε κάθε κάψουλα και, όπως συμβαίνει πάντα, υπήρχαν κλούτζες . Ένας στρατιώτης δεν μπόρεσε να κατεβάσει το γείσο του και έτσι πετάχτηκε έξω με το πρόσωπό του ανοιχτό. Πρώτα έπεσε σε παγωμένο νερό, μετά ρίχτηκε σε μια δηλητηριώδη ατμόσφαιρα θείου.
  Οι υπόλοιποι πολεμιστές και πολεμιστές πέταξαν έξω από την κάψουλα χωρίς επεισόδια. Ο διοικητής του λόχου, ο ανώτερος υπολοχαγός Stanislav Lapot, δεν ένιωθε τίποτα• ήταν ήδη αρκετά έμπειρος στη μάχη, και αν ήταν λίγο πιο πονηρός και όχι τόσο αλαζόνας με τους ανωτέρους του, θα είχε φορέσει τους ιμάντες ώμου τουλάχιστον ενός συνταγματάρχης. Και έτσι, σαν ρομπότ, παρακολουθούσε την ώρα χρησιμοποιώντας ένα φλογερό βραχιόλι υπολογιστή, έστειλε ένα αίτημα στον πιλότο του πλοίου και παρακολούθησε τους αλεξιπτωτιστές του.
  Ωστόσο, ο διοικητής κατάφερε να σημειώσει με την άκρη του ματιού του και μέρος της συνείδησής του ότι ο Semeon Markov, πριν προσγειωθεί, τράβηξε βιαστικά μια ρουφηξιά από κάτι πιο δυνατό από φύκια και ο Maxim Poltaranin , που καθόταν δίπλα του, έκρυψε ένα γοητευμένο φυλαχτό από τον μακρινό γαλαξία του Μινώταυρου κάτω από μια θωρακισμένη πλάκα.
  Ο ίδιος ο Lapot κρατούσε έναν μικρό , ήδη αρκετά αμαυρωμένο, ασημένιο σταυρό στο λαιμό του• η εικόνα του Ιησού είχε ήδη σβήσει εντελώς εδώ και αρκετούς μεγάλους αιώνες.
  Οι στρατιώτες εδώ ήταν νέοι, μερικοί είχαν μόλις μουστάκι, ήταν πολλά κορίτσια, το ένα έτρεμε νευρικά, το άλλο προσευχόταν και σταυροκοπούσε. Και ο τρίτος του γέλασε.
  - Ε, είσαι σκοταδιστής, κυνηγάς διαβόλους με τα χέρια σου.
  Σε απάντηση, είπε κάτι κακόβουλο :
  - Και ο δαίμονας σε έχει ήδη διώξει! Δείτε πώς γίνεται βάζα!
  Σε αυτήν την επώδυνα μεγάλη στιγμή της επικείμενης φρίκης, χωράει ολόκληρη η ζωή των ανθρώπων που στέκονται στην άκρη του αγνώστου.
  Μόνο αυτός ο μικρός πίθηκος, ο Βλαντιμίρ Τέρκιν, γελάει χαρούμενα και χαμογελάει , σαν να μην πηγαίνει στη μάχη, αλλά σε διακοπές. Λοιπόν, τι να πάρεις από έναν πρόσκοπο που είναι σχεδόν παιδί. Και αυτές οι δύο μαθημένες νεαρές κοπέλες που κάθονταν δίπλα του είναι σοβαρές, φανερά φοβισμένες, αν και δεν το δείχνουν. Δεν πειράζει που οι πολεμιστές είναι λεπτοί, γωνιακοί, αλλά κουρελιασμένοι, πολύ γρήγοροι, πιθανότατα δεν έχουν τις ελάχιστες απαιτήσεις για να καλέσουν δεκαέξι κύκλους.
  Προηγουμένως, είχαν στρατολογηθεί στα δεκαοκτώ, αλλά κάποιος έξυπνος ανακάλυψε ότι σε μικρότερη ηλικία, οι στρατιώτες μαθαίνουν στρατιωτικό γραμματισμό γρηγορότερα και καλύτερα. Και ότι στα δεκαέξι είναι ακόμα παιδιά, υπηρετούν και γυναίκες, υπάρχουν ειδικοί γυναικείες λόχοι, ακόμη και σώματα με τμήματα, είναι ακόμα πιο αξιολύπητοι από τα αγόρια . Υπάρχουν ακόμα τρεις φορές περισσότερα αγόρια από κορίτσια εδώ.
  Ο Laptya έπρεπε να διοικήσει μια γυναικεία εταιρεία, όχι, το να ασχολείσαι με γυναίκες είναι ακόμα πιο δύσκολο από ό,τι με άντρες, αν και τσακώνονται αξιοπρεπώς, είναι τρομερά ιδιότροποι. Αν ήταν το θέλημά του, θα απαγόρευε, όπως παλιά, στις γυναίκες να πολεμούν• αυτό δεν είναι θέμα των χεριών και των ώμων τους.
  Ακούστηκε άλλη μια βροντή από ψηλά, ένα άλλο πλοίο προσγείωσης εξερράγη, ο Stanislav Lapot διέταξε εξαιρετικά σκληρά:
  "Όλοι, κολυμπήστε κάτω από τον πάγο, μην πηδήξετε στην επιφάνεια, θα βγούμε μόνο κοντά στην ακτή".
  Η κάψουλα άνοιξε με τέτοιο τρόπο που ολόκληρη η παρέα βρέθηκε αμέσως στο νερό.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν ένιωθε σαν να ήταν σε ταινία αργής κίνησης, όλα του φαίνονταν τόσο εξωπραγματικά. Η Αντωνίνα και η Βασιλίσα έμοιαζαν να μην αισθάνονται καλύτερα• τα όμορφα κορίτσια άρχισαν να νευριάζουν . Ένιωθαν σαν απ' έξω, σαν να συνέβαιναν όλα αυτά όχι σε αυτούς, αλλά σε κάποιον άλλον. Οι καρδιές τους χτυπούσαν δυνατά ομόφωνα και φαινόταν ότι μπορούσαν να διαβάσουν ο ένας τις σκέψεις του άλλου.
  - Κράτα! - φώναξε ο ανιχνευτής Βλαντιμίρ σαν έμπειρος αστροφύλακας. - Κατά τη διάρκεια της μάχης, θα σχηματίσουμε μια ιπτάμενη τριάδα και θα καλύψουμε τις πλάτες μας.
  Υποβρύχια, οι στρατιώτες κινήθηκαν ομαλά, μετά οι εύκαμπτες στολές μάχης πήραν ένα βελτιωμένο σχήμα, οι μηχανές βαρύτητας φωτονίων άναψαν σε πλήρη ισχύ και η ομάδα προσγείωσης έσπευσε να καταιγίσει.
  Η φωνή του διοικητή ακουγόταν ακατανόητη• προφανώς, οι ροές του νερού δημιουργούσαν δυνατούς θορύβους ή ίσως τα νταράγκ άνοιξαν συσκευές που αναπαρήγαγαν βαρυτικές παρεμβολές .
  - Εστιάστε στον φάρο της βαρύτητας , μην υστερείτε και μην παραβιάζετε τη στάση σας• όταν χρειαστεί να σηκωθείτε, θα στείλω ένα επιπλέον σήμα.
  - Καταδύσεις. - είπε ο Βλαντιμίρ Τέρκιν, βγάζοντας τα δόντια του - Είναι σαν του καπετάν Νέμο.
  - Αυτό είναι ένα πολύ αρχαίο βιβλίο. - Η Αντονίνα αναστέναξε. - Θα ήταν ωραίο να πετάξουμε στο παρελθόν, όταν η Γη ήταν ακόμα ένας ολόκληρος και ακμάζων πλανήτης. Αυτό που πρέπει να ήταν μια φανταστικά όμορφη φύση εκεί, αλλά τώρα τα πάντα έχουν καταστραφεί, έχουν απομείνει μόνο κρατήρες και ραδιενεργός έρημος.
  Η καλλονή με τα μπλε μαλλιά Βασιλίσα, αναστενάζοντας βαριά, είπε:
  - Κάποτε είδα μια εκπομπή• υπάρχει ακόμα τόσο υψηλό επίπεδο ακτινοβολίας στη Γη που είναι αδύνατο να μείνεις χωρίς ειδική στολή . Είναι αλήθεια ότι υπόσχονται να αποκαταστήσουν τον πλανήτη• οι τεχνολογίες έχουν ήδη αναπτυχθεί.
  - Λοιπόν, αυτό είναι μετά τον πόλεμο. Όλα αυτά είναι πολύ ακριβά, και κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας ολικής ακαταστασίας, κάθε δεκάρα μετράει. - Τελείωσε τη σκέψη της η Αντονίνα.
  - Μην στεναχωριέστε κορίτσια, θα περπατήσουμε ακόμα στη μητέρα μας γη. Έτσι θα είναι, κορίτσια. - Αστειευόμενος, σαν να ήταν ο ίδιος πολύ μεγαλύτερος, ο Βλαντιμίρ πείραζε τους συνεργάτες του.
  - Υπάρχουν ορυχεία μπροστά. - διέταξε ο Λάποτ. - Ενεργοποιήστε την ακτινοβολία Pyrrh-6 και προσευχηθείτε να βοηθήσει.
  Η ακτινοβολία του Πύρρου διέκοψε τις ρυθμίσεις των περισσότερων μικρών ναρκών κατά προσωπικού με γομώσεις μίνι εξόντωσης, αλλά όχι σε όλες και όχι πάντα, οπότε και εδώ έπρεπε να βασιστείς στην τύχη.
  Δύο τύποι από την παρέα τους ήταν άτυχοι, λες και αρπακτικά πιράνχας τους επιτέθηκαν με μικρές γομώσεις σε μέγεθος αβγών κότας και ανατίναξαν τα αγόρια. Ακόμα και από μακριά μπορούσε κανείς να νιώσει το σοκ.
  - Μόνο δύο, όχι και τόσο άσχημα, περίμενα τα χειρότερα. - μουρμούρισε ο Λάποτ.
  Τρεις νάρκες κυνήγησαν τον Βλαντιμίρ αμέσως, αλλά το αγόρι πυροβόλησε δύο και η Βασιλίσα έκοψε ένα άλλο• κομμάτια πάγου σε σχήμα βέλους σχηματίστηκαν αμέσως από τις καυτές ακτίνες.
   Το κορίτσι πολεμιστής έβρισε:
  - Προσελκύεις προβλήματα στον εαυτό σου.
  - Αλλά όλα λειτούργησαν, βαρέθηκα να κολυμπήσω, προτιμώ να πάω στη μάχη. - Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν μάλιστα τινάχτηκε από ανυπομονησία.
  Το κορίτσι πέρασε την άκρη του χεριού της στον λαιμό της:
  - Θα πυροβολούμε μέχρι να αρρωστήσουμε.
  Τελικά, έφτασαν στην ακτή, ήταν συμπαγείς, συμπαγείς βράχοι από γρανίτη, χαλαζία και τα πιο σκληρά και ανθεκτικά στοιχεία Grustira , Meffoblok , Tikikaka , Scatarra .
  - Πάμε στην επιφάνεια! - φώναξε ο Λάποτ.
  Οι παγωμένες χειροβομβίδες πέταξαν στον πάγο, η παχιά σκληρή επιφάνεια ροκανίστηκε, και μετά, στριφογυρίζοντας σαν φίδια, οι αλεξιπτωτιστές άρχισαν να πηδούν έξω.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν ήταν ένας από τους πρώτους που έσπασαν και σχεδόν αμέσως τους συνάντησε ένα ντους πλάσματος. Το αγόρι απάντησε ανοίγοντας πυρ και με τα δύο χέρια ταυτόχρονα. Με την άκρη του ματιού του, κατάφερε να παρατηρήσει πώς ένας από τους στρατιώτες, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα, διαλύθηκε, το κεφάλι, τα χέρια και μέρος του στήθους του πέταξαν πίσω και τα πόδια του παρέμειναν όρθια στο έδαφος.
   Μια χειροβομβίδα εξόντωσης χτύπησε τον Βλαντιμίρ, το κύμα βαρύτητας τον έριξε από τα πόδια του, αλλά το αγόρι πήδηξε αμέσως και έριξε τη δική του επίθεση. Κάτι ούρλιαξε και τα δύο Νταράγκ ξεσκίστηκαν. Στη συνέχεια, ο Βλαντιμίρ χτυπήθηκε ξανά, αλλά προφανώς σε καλή γωνία, και το αγόρι εξολοθρευτής κατάφερε να αντισταθεί.
  Πιο προσεκτική, μια οχιά με φούστα, η Αντονίνα έσκυψε στο έδαφος, είχαν ήδη αφήσει τον πάγο και κοίταξαν τριγύρω. Είχε πολύ φως, ήταν αφόρητα φωτεινό, πολύχρωμο και έμοιαζε να πλημμυρίζει όλη την επιφάνεια.
  Οι Ρώσοι τεθωρακισμένοι στρατιώτες πυροβόλησαν έντονα τα νταραγκάς και πολλά μεγάλα ρομπότ που έτρεχαν ανάμεσα σε τρία μεγάλα υπόστεγα.
  Ήταν σαφές ότι τα ρωσικά μαχητικά κατάφεραν να επιτύχουν τακτικό αιφνιδιασμό• η άμυνα του εχθρού οργανώθηκε βιαστικά, δηλαδή πολύ άσχημα. Τα πυρά της επιστροφής ήταν μάλλον χαοτικά, αλλά ο έξυπνος νεαρός άνδρας, που ήταν έξυπνος πέρα από τα χρόνια του, κατάλαβε ότι το μούδιασμα του Νταραγκά θα περνούσε σύντομα, και τότε θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το τιμωρητικό σπαθί των σφενδάμιων θεών.
  Είναι καλό που πλησίασαν και επομένως το βαρύ πυροβολικό υπερπλασίας είναι σιωπηλό, διαφορετικά θα ήταν ένα ρωσικό λουτρό για αυτούς.
  Η κάψουλα σηκώθηκε κάτω από τον καμένο πάγο, η ζέστη ήταν τέτοια που σχηματίστηκε αμέσως ένας ιστός πάνω στο παράξενο νερό και έπρεπε να σπάσει. Ο πιλότος άνοιξε πυρ με πολυβόλα δοκών και βελόνων, καταστρέφοντας πολλά νταράγκ. Ένα από τα ρομπότ κόπηκε από μια βαριά υπερπλασματική εγκατάσταση - ένα σύστημα πυρκαγιάς υπερφωτονίων . Δύο πύραυλοι εξολόθρευσης εξερράγησαν με βρυχηθμό και έπληξαν εν μέρει το πεδίο δύναμης, καλύπτοντας σχεδόν τη δεξιά μηχανή.
  Ο έμπειρος πιλότος εγκατέλειψε αμέσως τη γραμμή επίθεσης. Ωστόσο, τα μηχανικά τέρατα συνέχισαν να πυροβολούν, το σοκ των Ρώσων αλεξιπτωτιστών πετάχτηκε προς τα πάνω και όσοι στέκονταν πιο κοντά στο επίκεντρο της έκρηξης κύλησαν κατά μήκος του εδάφους σαν μπιζέλια, προσπαθώντας απεγνωσμένα να πιάσουν.
  Ωστόσο, ακόμη και οι νεαροί μαχητές που δεν είχαν μυρίσει μπαρούτι ήταν καλά εκπαιδευμένοι στην εκπαίδευση , επιβράδυναν επιδέξια και αμέσως, αφού βρήκαν κάποιο φυσικό κάλυμμα, πήραν θέσεις.
  Η μία μετά την άλλη, νέες κάψουλες εμφανίστηκαν, έπαιξαν το ρόλο των επιθετικών αεροσκαφών, καταστρέφοντας την κάλυψη του εδάφους και όλα τα Dags που έφταναν .
  Σύντομα ένας από αυτούς υπέστη σοβαρή ζημιά και, καίγοντας από μια γαλαζωπή φλόγα, αναγκάστηκε να καθίσει.
  Η Αντονίνα έριξε μια νέα χειροβομβίδα και αύξησε τη φωτιά και η Βασιλίσα βοήθησε τον στρατιώτη που χτυπήθηκε από τη χειροβομβίδα να σηκωθεί. Παραδόξως, ήταν ένας από τους τρεις φίλους του Σουλτάνου, αλλά ο νεαρός μαχητής δεν του έδωσε σημασία. Έχοντας κάνει ένεση με διεγερτικό, ο μεγαλόσωμος άντρας συνήλθε γρήγορα, ψιθύρισε.
  - Οι άνθρωποι μας προχωρούν, ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε!
  Πράγματι, οι Ρώσοι στρατιώτες, έχοντας σκοτώσει την μπροστινή αλυσίδα των νυχιών , προχώρησαν.
  Κρυμμένοι πίσω από θωρακισμένους κολοσσούς, δέκα μονάδες επιτέθηκαν στον εχθρό ταυτόχρονα. Ενώ οι απώλειές τους ήταν σχετικά μικρές, κατάφεραν να συντρίψουν τον εχθρό, και σε ορισμένα σημεία ήρθε σε μάχη σώμα με σώμα, τα τρία μπροστινά υπόστεγα εκκαθαρίστηκαν.
  Σύντομα οι προσεγγίσεις στο πλησιέστερο υπόστεγο ήταν πλήρως υπό τον έλεγχο της δύναμης προσγείωσης. Το ένα μέσα περιείχε σημαντική ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού, ρομπότ και ιπτάμενα τανκς. Έχοντας ορμήσει μέσα, οι Ρώσοι στρατιώτες έριξαν χειροβομβίδες εξολόθρευσης σε όσους κινήθηκαν και προσπάθησαν να πυροβολήσουν, και βυσσινί βαρύς καπνός θείου-οξυγόνου ξεχύθηκε από τις οπές εξαερισμού της κατασκευής.
  Έχοντας ξεπεράσει το υπόστεγο, οι αλεξιπτωτιστές έσπευσαν στο κεντρικό τμήμα της βάσης. Ήταν απαραίτητο να αξιοποιήσουμε την επιτυχία, ειδικά από τη στιγμή που τα εχθρικά επιθετικά αεροσκάφη εμφανίστηκαν ξανά στον αέρα, αυτή τη φορά, και θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.
  πάνω σε ένα μαξιλάρι βαρύτητας , σε περίπτωση που η μάχη συνεχιζόταν, ελεγχόταν από έναν μόνο στρατιώτη χρησιμοποιώντας έναν ασύρματο βαρύτητας . Οι κύριες δυνάμεις σταμάτησαν μεταξύ του φλεγόμενου υπόστεγου και του ανέγγιχτου ακόμα. Ο εχθρός φαινόταν να έχει συνέλθει από τη σύγχυση που προκλήθηκε από τον απροσδόκητο υποβρύχιο ελιγμό του ρωσικού στρατού και άνοιξε σφοδρό πυρ κατά μήκος της γραμμής μεταξύ των δύο σειρών υπόστεγων.
   Ως αποτέλεσμα, ο Βλαντιμίρ, η Αντωνίνα, η Βασιλίσα και ένα σημαντικό μέρος του αποσπάσματος, που κατάφεραν να φτάσουν στην τρίτη σειρά αποθηκών, βρέθηκαν αποκομμένοι. Ο στρατιώτης πίεσε φωτιά από στιλέτο στο έδαφος. Μόνο ο τρελός Βλαντιμίρ, σαν να πίστευε ότι βρισκόταν σε ξόρκι, πήδηξε έξω σαν διάβολος και πέταξε μια χειροβομβίδα. Το ισχυρό ρομπότ καταστράφηκε και το κεφάλι του πέταξε εκατό μέτρα.
  Οι στρατιώτες γέλασαν, έκπληκτοι με τέτοιο θάρρος, αλλά εκείνη τη στιγμή έπεσαν πάνω τους πυραύλους. Αυτό δεν ήταν πια για γέλια• έπρεπε να ενεργοποιήσουμε την ανατρεπτική ακτινοβολία σε πλήρη ισχύ και να περιμένουμε ότι το όπλο θα πυροβολούσε στα τυφλά. Ο δέκατος τρίτος λόχος πήρε το κύριο βάρος της επίθεσης. Οι στρατιώτες του χτυπούνταν συνεχώς από ρουκέτες, αλλά όσοι δεν σκοτώθηκαν αμέσως κατάφεραν να σηκωθούν και να ανοίξουν πυρ, καλύπτοντας τις προσεγγίσεις.
  Ο Stanislav Lapot κατάλαβε ότι σε τέτοιες συνθήκες ο δικός του θάνατος και η καταστροφή ολόκληρης της εταιρείας ήταν θέμα χρόνου και εξαιρετικά σύντομο.
  "Πρέπει να αναζητήσουμε επειγόντως μια διέξοδο πριν καταστραφούμε".
  - Ξέρω τι να κάνω. - φώναξε η Αντονίνα στον πομπό βαρύτητας .
  Ο Λάποτ, που δεν του άρεσαν πολύ αυτά, όπως θεωρούσε, σίσσυ, κορίτσια θαύμα, φώναξε δυσαρεστημένα:
  - Εσύ είσαι καθηγητής; Λοιπόν, πες γρήγορα αυτό που σου είπαν οι μαθημένοι εγκέφαλοι σου, αλλιώς θα τσακωθούμε όλοι.
  Οι μπότες της Αντωνίνας ανατινάχτηκαν από τα πόδια της από την έκρηξη ενός οβιού βαρίου. Τα ξυπόλυτα πόδια της κοπέλας ήταν κόκκινα από την έκρηξη και την ακραία θερμοκρασία, καλυμμένα με πολλά κοψίματα. Το κορίτσι, τρίβοντας τα ακρωτηριασμένα μέλη της, γρύλισε:
  - Πρέπει να ανατινάξουμε τον χοντρό τοίχο του υπόστεγου και να κατέβει όλη η παρέα σε αυτό.
  Ο Lapot απάντησε στο σανδάλι με δύσπιστο τόνο:
  - Κι αν υπάρχουν νταράγκ εκεί;
  Το κορίτσι, στάζοντας ένα αναγεννητικό διάλυμα σε μια φουσκάλα που είχε φουσκώσει στη φτέρνα της, γκρίνιαξε:
  - Θα τους σκοτώσουμε, στους στριφογυριστούς διαδρόμους δεν θα μπορούν πλέον να διεξάγουν συνεχή πυρά με στιλέτο και θα έχουμε μια ευκαιρία.
  Ο διοικητής, αμβλύνοντας τον τόνο του, συμφώνησε:
  - Φαίνεται ότι προτείνετε μια συμφωνία, οπότε θα το κάνουμε.
  Έχοντας τοποθετήσει μια βαριά αθροιστική βόμβα εξόντωσης , οι ξιφομάχοι της εταιρείας υποχώρησαν σε απόσταση• μπορεί κάλλιστα να μην υπήρχαν αρκετά εκρηκτικά, καθώς το πεδίο δύναμης δονούνταν. Αλλά η διάρρηξη στην είσοδο ήταν αυτοκτονία.
  Όταν η έκρηξη βρόντηξε, ο τοίχος χώρισε και εμφανίστηκαν τα περιγράμματα ενός απέραντου δωματίου. Οι προηγμένοι αλεξιπτωτιστές εκτόξευσαν έναν εκτοξευτή υπερπλάσματος , πολλά ρομπότ εξερράγησαν.
  "Ρίξτε χειροβομβίδες!" διέταξε ο Λάποτ.
  Στο πάτωμα ανάμεσα στις στοίβες των κιβωτίων, κυματοβομβίδες πήδηξαν και περιστρέφονταν σαν κορυφές, τυφλώνοντας τον εξοπλισμό και αποσταθεροποιώντας το έργο των ρομπότ. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα οχήματα δεν ήταν σε κατάσταση μάχης. Οι στρατιώτες κινούνταν σαν σκαντζόχοιροι στην ομίχλη, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα ρομπότ. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο καπνό και, για να πλοηγηθούμε, έπρεπε να ενεργοποιήσουμε την καθοδήγηση matrix. Οι δικές μας σιλουέτες βάφτηκαν αμέσως πράσινες από τον υπολογιστή, τους εχθρούς και ό,τι ανέπνεε και κινούνταν, με κόκκινο χρώμα.
  Χρησιμοποιώντας επιδέξια τα δάχτυλά του, ο Βλαντιμίρ Τέρκιν, σαν χιμπατζής , σκαρφάλωσε στην κορυφή των στοίβων θωρακισμένων κιβωτίων• όλα ήταν τέλεια ορατά από ψηλά και ήταν δυνατό να διεξαχθούν συντονισμένα πυρά.
  Υπάρχει ένα τέρας με έξι κανόνια πλάσματος που σέρνεται μπροστά, πρέπει να μαντέψετε τη στιγμή που ανοίγει πυρ, ανοίγοντας ελαφρά το πεδίο δύναμης και να του ρίξετε μια χειροβομβίδα. Εκατοντάδες του δευτερολέπτου αποφασίζουν εδώ.
  Και είναι σαν να προστατεύει ο Θεός ένα αθώο παιδί, ή το αγόρι έχει μια πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση, αλλά σίγουρα χτυπά το κυβερνητικό κέντρο και ο κολοσσός μήκους δεκαπέντε μέτρων πέφτει σε κομμάτια.
  Τώρα οι αλεξιπτωτιστές δεν μπορούν να συγκρατηθούν• κινούνται σαν κριός, συντρίβοντας τους Νταραγκάς και τα ρομπότ.
  - Είδες πώς τον χτύπησα! - φωνάζει ο Βλαντιμίρ. - Είμαι ένας πραγματικός σούπερ πολεμιστής !
  Ξυπόλητη, με σπασμένα πόδια, η κοπέλα απάντησε:
  - Μπράβο, μικρέ μας φίλε, αλλά προς το παρόν πρέπει να επιβιώσουμε.
   Ένα ασυνήθιστα μεγάλο νυγμό έτρεξε έξω για να συναντήσει την Αντονίνα • άπλωσε τα σφενδάμι του χέρια, σαν να ήθελε να την αρπάξει ή ίσως να την αιχμαλωτίσει.
  Και τα δύο κορίτσια τον χτύπησαν με δοκάρια, ο εχθρός πέταξε στο πλάι και το πολυβόλο του πήδηξε στο δάπεδο gravito -τιτανίου. Αφού πυροβόλησαν κοντά, η στολή μάχης τρυπήθηκε και το νταράγκ δεν κουνήθηκε πια.
  Αλεξιπτωτιστές και αλεξιπτωτιστές διέρρηξαν την είσοδο.
  - Εμπρός, τώρα θα βγούμε από την ποντικοπαγίδα. - Oral Lapot.
  "Νομίζω ότι μας περιμένει μια ενέδρα εκεί, είναι καλύτερα να αφήσουμε τους μαχητές να πάνε γύρω". - πρότεινε η Βασιλίσα.
  - Είμαι ο διοικητής και αποφασίζω. - Ο Λάποτ έσπασε.
  Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, χοντρές, φαρδιές δοκοί χτύπησαν και τέσσερα ρωσικά μαχητικά κόπηκαν αμέσως σε κομμάτια• ήταν σαφές ότι είχαν ενεργοποιηθεί βαριά κανόνια λέιζερ με τουλάχιστον άντληση μεγα-εξολόθρευσης.
  -Θέλεις να καταστραφούμε όλοι. Λοιπόν, φτάστε εκεί μόνοι σας. - φώναξε η γυμνόποδη Αντονίνα.
  - Εντάξει, ας πάμε γύρω. - Ο Λάποτ συμφώνησε με απροθυμία.
  Οι στρατιώτες άρχισαν να διασχίζουν τις στοίβες προς την άλλη πλευρά του υπόστεγου, ελπίζοντας είτε να εξαπατήσουν τον εχθρό είτε να πάνε στα μετόπισθεν του.
  Τότε η Αντωνίνα, ξυπόλητη και με το σπασμένο πόδι της, ένιωσε για τη μυστική πόρτα της εξόδου κινδύνου.
  "Εδώ μπορούμε να βγούμε όλοι". Θα προσπαθήσω να σπάσω τον κυβερνοχώρο.
  Πυροδοτώντας απελπισμένα, ο Lapot μουρμούρισε:
  - Γρήγορα, αλλιώς θα κολλήσουμε .
  Darog είχαν ήδη εισχωρήσει στην πόρτα , διέρρηξαν, αλλά οι Ρώσοι στρατιώτες τους αντιμετώπισαν με φωτιά και τους ανάγκασαν να πνιγούν στο αίμα.
  Ένας από τους νεαρούς ούρλιαξε απελπισμένα:
  - Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα, ξαφνικά σηκώνουν ένα κανόνι και ρίχνουν μια βόμβα.
  Η Βασιλίσα απάντησε ήρεμα:
  - Τα Daragas είναι άπληστα, και υπάρχουν πάρα πολλά καλά πράγματα αποθηκευμένα εδώ. Είναι καλύτερα να μην την πιέσετε από τα χέρια και αφήστε τους να βοηθήσουν την Αντονίνα.
  Τα πράγματα πήγαν πολύ πιο γρήγορα μεταξύ τους και ένα λεπτό αργότερα η πόρτα άνοιξε.
  - Αυτό είναι πολύ καλύτερο. Τώρα πάμε έξω.
  Μπροστά τους, οι στρατιώτες συνάντησαν έναν πύργο βαρύτητας . Αφού ανέβηκαν, βρέθηκαν στο πίσω μέρος των πυραύλων, οι οποίοι συνέχισαν να πυροβολούν σε ένα άδειο μέρος.
  Το άλλο μέρος της ομάδας ανέβηκε στη γειτονική στέγη χρησιμοποιώντας κουτιά. Ο Stanislav Lapot διέταξε:
  - Μέγιστη φωτιά για να σκοτώσει.
  Μια ολόκληρη θάλασσα πιτσίλισε από κάτω τους, πολλές εκατοντάδες εχθρικά νταράγκ. Οι στρατιώτες όρθιοι και στοχεύοντας τα δοκάρια τους , κατέβασαν όλο το μίσος τους στον εχθρό.
  Ο εχθρός έμεινε άναυδος και καταθλιπτικός• δεν κατάλαβαν αμέσως από πού ερχόταν η φωτιά, γι' αυτό ενίσχυσαν τους βομβαρδισμούς τους στον αέρα. Παραδόξως, τα ρομπότ ήταν τα πρώτα που το κατάλαβαν και άρχισαν καθυστερημένα να πυροβολούν. Ωστόσο, δέχθηκαν επίθεση από τρεις πλευρές ταυτόχρονα, και επιπλέον, οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν εκτοξευτές πυραύλων Daraga που αιχμαλωτίστηκαν στην αποθήκη.
  Το αποτέλεσμα της χρήσης τους αποδείχθηκε ισχυρό, μεταξύ άλλων επειδή τα πεδία δυνάμεων του Daragas δεν ήταν προσαρμοσμένα σε βολές τέτοιας έντασης, επιπλέον, είναι πάντα πιο δύσκολο να αμυνθεί κανείς ενάντια στα δικά του όπλα.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν ξεχώριζε ιδιαίτερα τολμηρά• το αγόρι πίστευε στο δικό του άτρωτο .
  -Κρυψε, διαβολάκι! - φώναξε η Αντονίνα. Μα που ειναι?
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής δεν πρέπει να φοβάται τον θάνατο! - Απάντησε το απελπισμένο παιδί πολεμιστής.
  Ο ξυπόλητος διάβολος απάντησε λογικά:
  - Μόνο οι βρωμιές δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα, αλλά ένας στρατιώτης πρέπει να μπορεί να επιβιώσει.
  Ο Βλαντιμίρ υπέφερε:
  - Ένας στρατιώτης, πρώτα απ' όλα, πρέπει να είναι γενναίος, αλλά σκας το παντελόνι σου.
  Το κορίτσι απάντησε σκληρά:
  - Κοίτα, αν πληγωθείς, δεν θα σε περιποιηθούμε.
  Ο Τέρκιν γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα του:
  - Μπορούν να με σκοτώσουν, αλλά δεν θα γίνω ανάπηρος• η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ μπροστά.
   Ένα άλλο λεπτό αργότερα, ένα ολόκληρο σύνταγμα του Daragas σκοτώθηκε και οι στρατιώτες, αφού όργωσαν το έδαφος, μετακινήθηκαν στο επόμενο υπόστεγο, όπου απλώς πήγαν στο πίσω μέρος των υπερασπιστών.
  Υπήρχαν πολλές δεξαμενές μέσα στο υπόστεγο, οπότε έπρεπε να κοπιάζουμε να τις χτυπήσουμε. Το νέο υπόστεγο καταστράφηκε, στρατιώτες έτρεχαν από μέρος σε μέρος και κάπου στο διάστημα μαίνεται μια εξίσου έντονη μάχη.
  Σε άλλον τομέα της βάσης, μη μπορώντας να περάσουν τη γραμμή του πυρός και να συνδεθούν με μέρος του αποσπάσματος, τρεις διμοιρίες υποχώρησαν στις αρχικές τους θέσεις και άρχισαν να ανασυντάσσονται.
  Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά μήκος της επόμενης γραμμής των υπόστεγων, με στόχο να καταστρέψουν τις αποθήκες. Έπρεπε να τους είχαν βοηθήσει, και γρήγορα τρέχοντας απέναντι και καλύπτοντας ο ένας τον άλλον , οι αλεξιπτωτιστές έσπευσαν στη διάσωση. Αλλά ξαφνικά χτυπήθηκαν στο πλευρό από μια μεγάλη ταξιαρχία Νταραγκά και μισθοφόρους της φυλής Chembur• ήταν πραγματικά τέρατα, ύψους έως και πέντε μέτρων, κινήθηκαν συνοδευόμενα από ρομπότ.
  - Είναι ακόμη περίεργο που δεν είχαμε παρατηρήσει τέτοιο κολοσσό πριν. - είπε ο Βλαντιμίρ Τέρκιν.
  - Προφανώς, κρατήθηκαν σε ενέδρα. - σκέφτηκε η Αντονίνα.
  Ανυψώθηκαν απειλητικά πάνω από τις τάξεις των Daraghs και, έχοντας εκτεταμένες μακριές κάννες με κανόνια πλάσματος, χτύπησαν με αρκετή ακρίβεια τους αλεξιπτωτιστές που έφευγαν. Οι οβίδες ήταν ισχυρές και ένα χτύπημα ήταν αρκετό για να εξατμιστεί ένας στρατιώτης, αν και ο ρυθμός πυρός ήταν μικρότερος από εκείνον των ακτίνων όπλων, αλλά ο υπολογιστής τους βοήθησε στη στόχευση.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κόπηκαν στα δύο, και μετά στα τρία, και αποκομμένα το ένα από το άλλο, πολέμησαν με ανώτερες εχθρικές δυνάμεις.
  επανέλαβε τον ελιγμό της Εταιρείας Αρ. Αλλά το γεγονός είναι ότι από την αρχή ήταν πολύ περισσότεροι από αυτούς και μπορούσαν να αποζημιώσουν τη ζημιά, αλλά οι Ρώσοι, αποκομμένοι από τους δικούς τους, δεν μπορούσαν.
  Η κατάσταση στην τρίτη γραμμή των υπόστεγων έχει γίνει εντελώς κρίσιμη . Ο αριθμός των σκοτωμένων στρατιωτών αυξήθηκε και τα ρομπότ, μαζί με τους Chemburs, έσπασαν προς τα πίσω.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν δεν έχασε την καρδιά του ακόμη και σε τόσο σκληρές συνθήκες, κατάφερε να πιάσει ένα από τα σούπερ ρομπότ ανατινάζοντάς τον με μια χειροβομβίδα και τα άλλα παιδιά δεν έμειναν πίσω. Εκείνη τη στιγμή, ο Stanislav Lapot τραυματίστηκε σοβαρά• ένα βλήμα υπερπλασίας χτύπησε τη στολή μάχης του , σκίζοντας το χέρι του μέχρι τους ώμους. Ο ανώτερος υπολοχαγός έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  Και μόνο το γεγονός ότι η στολή μάχης ήταν σε θέση να συμπιέζει μεμονωμένα μέρη εγκαίρως μας επέτρεψε να αποφύγουμε τον θάνατο από την αποσυμπίεση.
   Οι Ντάραγκας, γενικά, έγιναν πολύ τολμηροί και πλησιάζοντας, ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα. Χρησιμοποίησαν ξιφολόγχες κατασκευασμένες από συμπαγή μηχανικά λέιζερ• είναι ικανές να τρυπήσουν μια στολή μάχης και να σκίσουν έναν επιτιθέμενο . Εξωτερικά, όχι πολύ μεγάλα αγόρια και ο μικρός Βλαντιμίρ Τέρκιν πολέμησαν πολύ επιδέξια και άλλοι στρατιώτες δεν ήταν κατώτεροι από αυτούς. Κι όμως οι Ντάραγκ καταλήφθηκαν σε αριθμό, οι σύντροφοί τους έπεσαν δίπλα στα αγόρια, καρφώθηκαν και καταστράφηκαν• μόλις το ένα τρίτο της παρέας επέζησε.
  Τα ρομπότ σε αυτή την κατάσταση σταμάτησαν να πυροβολούν, φοβούμενοι να χτυπήσουν τους δικούς τους στρατιώτες, και οι Chembur πυροβόλησαν τόσο τους δικούς τους όσο και τους άλλους. Ο διοικητής των νταραγκών, ο Νιντουράσκοφ, έγινε θύμα μιας τέτοιας απερίσκεπτης πράξης . Ο Maple , μετά από αυτό, θύμωσε και άνοιξε πυρ και σύντομα άρχισε μια χωματερή. Εκμεταλλευόμενοι αυτό, οι Ρώσοι πέρασαν στην επίθεση, πολέμησαν, συνειδητοποιώντας με μανία ότι αυτή ήταν η μοναδική τους ευκαιρία να επιβιώσουν. Οι Daragas ήταν λιγότερο εκπαιδευμένοι στην τέχνη της μάχης σώμα με σώμα και, επιπλέον, έστρεψαν την προσοχή τους στους Chemburs.
  Σύντομα ολόκληρο το χωράφι ήταν σκορπισμένο με πτώματα Daraga.
  - Τα ρομπότ μπορούν να καταστραφούν. - Μπροστά στο θάνατο του διοικητή, η Αντωνίνα ανέλαβε τη διοίκηση. - Τρέξτε σε κοντινή απόσταση και συγκεντρώστε τα φιλικά σας πυρά σε ένα όχημα. Αν φτάσετε στο κατώτατο σημείο μαζί, δεν θα επιζήσει ούτε ένα τέρας.
  - Θα είμαι ο πρώτος που θα σας το δείξω! - φώναξε ο Βλαντιμίρ Τέρκιν.
  Η συμπυκνωμένη φωτιά έπαιξε ρόλο, το ένα μετά το άλλο τα ρομπότ δολοφόνοι απέτυχαν. Ένας από αυτούς κατάφερε να τον χτυπήσει με πλάσμα, σχεδόν χτυπώντας τον Terkin, αλλά το τυχερό αγόρι επέζησε ξανά.
  - Καραμπάς Δεν μπορείς να πιάσεις τον Μπαράμπα ! - Και έκανε τη μύτη του, ρίχνοντας ταυτόχρονα μια χειροβομβίδα στην ευάλωτη πλέον κοιλιά του.
  Όταν τελικά οι Ντάραγκας ηττήθηκαν, τα υπολείμματα του αποσπάσματος πήγαν πίσω από τις κύριες δυνάμεις επιτιθέμενες στα υπόλοιπα ρωσικά αποσπάσματα.
  Ακόμα πιο ισχυρός Σκελετός - 10 ρομπότ μπήκαν στη μάχη από την πλευρά του Νταραγκάς. Ενήργησαν σύμφωνα με ένα καλά εδραιωμένο σχέδιο, εκτοξεύοντας μεγάλους πυραύλους που έφεραν χάος καταστροφής, γκρεμίζοντας μεγάλους κρατήρες, μετά πλησίασαν, χρησιμοποιώντας κανόνια πλάσματος και αναγκάστηκαν δοκάρια .
  - Πω πω, τι γίγαντες. - σημείωσε ο Βλαντιμίρ . "Θα είναι δύσκολο να καταστραφούν ακόμη και με συγκεντρωμένη φωτιά".
  Κλωτσώντας τα ζεματισμένα, γυμνά πόδια της, η Αντονίνα αντιτάχθηκε με σιγουριά:
  - Και όμως πρέπει να ενεργήσουμε σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, τα συγκεντρωμένα πυρά θα αποδυναμώσουν την άμυνα, οπότε κάποιος γενναίος και θαρραλέος θα ρίξει ένα σωρό χειροβομβίδες εξόντωσης κάτω από την κοιλιά.
  Ο Terkin, όπως πάντα, είναι μπροστά από όλους:
  - Θα είμαι εγώ.
  Το σανδάλι ήταν αγανακτισμένο:
  - Γιατί το κάνετε?
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν εύλογα σημείωσε:
  - Είμαι ο μικρότερος και θα είναι πιο εύκολο για μένα να μπω κρυφά απαρατήρητος.
  Το κορίτσι έσπρωξε το αγόρι με τη γυμνή της σόλα:
  - Τότε δράσε.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν, χρησιμοποιώντας μεγάλους κρατήρες και πολλά πτώματα, καθώς και το γεγονός ότι το έδαφος καιγόταν, κατάφερε πραγματικά να περάσει απαρατήρητος. Εκμεταλλευόμενος τη στιγμή που το πεδίο δύναμης πυροδότησε από υπερφόρτωση, πέταξε ένα ολόκληρο μάτσο. Οι τεράστιοι "σκελετοί του Ίμπλις" εξερράγησαν, θρυμματίστηκαν, μερικά, χωρίς να καταστραφούν εντελώς, πάγωσαν σαν άσχημα γλυπτά.
  Με μια τέτοια επέμβαση, πρέπει να έχετε αρκετή ικανότητα για να πετάξετε με ακρίβεια ένα μάτσο, καθώς και μια αίσθηση κινδύνου. Στην αρχή, οι Daragas δεν έδωσαν σημασία στο γεγονός ότι οι τρομεροί γίγαντες καταρρέουν, στη συνέχεια συνειδητοποιώντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, άρχισαν να πυροβολούν προς τα πίσω τους. Ωστόσο, ο φύλακας άγγελος του Βλαντιμίρ βρισκόταν σε εγρήγορση• συνέχισε να καταστρέφει τους γίγαντες του γραβιοτάνιου . Αλλά η δέκατη τρίτη εταιρεία συνέχισε να αραιώνει.
  Και οι Darags έστειλαν νέες ενισχύσεις στη μάχη. Εκείνη τη στιγμή, η τύχη απομακρύνθηκε ξαφνικά από τον Βλαντιμίρ Τέρκιν• το αγόρι έπαιζε μαζί της και έπαιζε ρίσκα για πάρα πολύ καιρό. Το φλεγόμενο τσίμπημα της υπερπλασματικής χορδής που εκπέμπεται από το ρομπότ χτύπησε το γενναίο αγόρι, εκτοξεύοντας το πόδι του.
  , αλλά ξεπερνώντας τον πόνο, πέταξε με δύναμη, επιτιθέμενος στο αγόρι .
  Το αγόρι, μη μπορώντας να το αντέξει, έχυσε ματωμένα δάκρυα:
  - Τραυμάτισα. Ήμουν ανάπηρος, δεν έχω πόδι.
  - Μην απελπίζεσαι Βόβκα, αν επιβιώσουμε, θα σου δώσουν άλλο πόδι και σε μια μέρα θα τρέχεις ξανά. Προσευχήσου στον Θεό να μείνει ζωντανός. - Η καλοσυνάτη Βασιλίσα ηρέμησε.
  Από όλες τις πλευρές, όπως οι αράχνες, οι νταραγκές και τα ρομπότ μάχης, υπήρχαν πολλές χιλιάδες από αυτά.
  Η τριάδα που επέζησε δεν είχε σχεδόν καμία πιθανότητα επιβίωσης, η υπεροχή του εχθρού ήταν πολύ μεγάλη, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να παραδοθεί για να εκλιπαρήσει για έλεος.
   Τα κορίτσια Αντωνίνα, Βασιλίσα και ο πρόσκοπος Βλαντιμίρ Τέρκιν πολέμησαν σαν Σπαρτιάτες παγιδευμένοι στις Θερμοπύλες. Αλλά είναι σαφές σε κανέναν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σταθεί ενάντια σε πολλές χιλιάδες εξαγριωμένους από τον εχθρό, πολλοί από τους οποίους τεράστιοι, τρομεροί εξωγήινοι γαλαξίες κροταλίζουν τρομερά τα όπλα τους, εκείνη τη στιγμή, όταν ο κακός θάνατος έσκαψε τις άδειες κόγχες του. πρόσωπο, ο Βλαντιμίρ Τέρκιν τραγούδησε μια μελωδία που συντέθηκε βιαστικά.
  Ο ποταπός ψεύτης που λέει
  Λες και η Πατρίδα είναι απλώς σκόνη!
  Ότι το κύριο πράγμα σε όλα είναι το κυνήγι για το ρούβλι,
  Και πρέπει να πας με τη ροή της μοίρας!
  
  Αλλά όχι ένας τέτοιος στρατιώτης της χώρας της Αγίας Ρωσίας,
  Εξάλλου, για αυτόν ο πόλεμος είναι το πρωταρχικό του κάλεσμα!
  Η εντολή του βασιλιά είναι απλή: πολεμήστε και μη φοβάστε,
  Η παγωμένη ανάσα δεν θα τρομάξει τον θάνατο!
  
  Και ο χώρος είναι αυτό που ξέρει ο άνθρωπος,
  Του δίνεται να πετάξει και να κατακτήσει το διάστημα!
  Πρώτα ένα δειλό ξεκίνημα, μετά ένα απότομο τρέξιμο,
   ΣΕ θα υπάρχει ένα βασίλειο εκατομμυρίων γαλαξιών !
  
  Είναι αδύνατο να σταματήσεις, παρόλο που το αίμα κυλάει σαν ποτάμι,
  Πόλεμος μεταξύ ανθρώπων, με κακή τρέλα!
  Θέλω να χαλαρώσω, να φάω πίτα,
  Και ξαπλώστε στο γρασίδι κάτω από ένα γλυκό μελίσσι!
  
  Αλλά εκεί που βρίσκεις την ευτυχία δεν είναι στον παράδεισο ή στην κόλαση,
  Είναι πάντα μαζί σου, και όμως μακριά!
  Ψάχνεις το αστέρι που έχεις επιλέξει στον ουρανό,
  Για να κρατήσει την καρδιά στο ιερό τμήμα!
  
  Αλλά η Πατρίδα είναι εκεί, και ο ήλιος και το φεγγάρι,
  Είναι σαν το θαυμάσιο μάτι σου, ο προστάτης σου!
  Και αν χρειαστεί, σκίστε, ακόμα και στον αφαλό,
  Ω, πόσο λεπτά και σκισμένα είναι τα νήματα της ζωής!
  
  Ρωσία για πάντα, για όλα τα έθνη είσαι,
  Σαν ωκεανός στον οποίο η ευτυχία πιτσιλάει!
  Το μεγαλείο της ομορφιάς, και το θράσος και τα όνειρα,
  Και αυτή η φωτιά της αγάπης που δεν θα σβήσει!
  Οι αναμνήσεις του γελωτοποιού ενέπνευσαν το αιώνιο παιδί σε νέα κατορθώματα. Και έφυγε σιωπηλά από την αίθουσα. Και ξεκίνησε για να ολοκληρώσει ένα νέο έργο.
  Συγκεκριμένα, ο γελωτοποιός ενδιαφέρθηκε πολύ για το ξανθό κορίτσι που είχε παρασυρθεί σε παγίδα από τον πρίγκιπα των ξωτικών. Αναρωτιέμαι, όμως, για ποιο σκοπό. Και τότε κάτι πρέπει να γίνει.
  Ο γελωτοποιός, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, αναβοσβήνει τις γυμνές, στρογγυλές γόβες του , κατευθύνθηκε προς τη φυλακή.
  Οι φρουροί των ορκ του φώναξαν:
  -Πού πας ρε μπουφέ;
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν απάντησε με μετρημένο τόνο:
  "Η μεγαλύτερη αυτοκράτειρα της κόλασης με διέταξε, ως τιμωρία, να σερβίρω φαγητό σαν συνηθισμένος σκλάβος της φυλακής".
  Η ασφάλεια γέλασε και, γρυλίζοντας, είπε:
  - Ολα τα καλύτερα! Έλα γρήγορα, ψείρα!
  Το γελωτοποιό αγόρι άρχισε να τραγουδάει, τραγουδώντας:
  Είμαι σαν ένα παγόβουνο στον ωκεανό
  Όλα επιπλέουν σε πλήρη ομίχλη...
  Υπάρχουν μεγάλες μάχες μπροστά
  Ούτε οι προσευχές θα βοηθήσουν!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Η Ελισάβετ ξύπνησε στο πιο ενδιαφέρον μέρος. Και όταν ξύπνησε, τινάχτηκε, τσουγκρίζοντας την αλυσίδα.
  Η Δραχμή σημείωσε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Λοιπόν, κοιμήθηκες, ομορφιά! Δεν έχω καν με κανέναν να μιλήσω.
  Η ξανθιά κοπέλα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ονειρευτείτε κάτι λοιπόν! Φανταστείτε μερικούς πολύχρωμους πίνακες ή επικές μάχες.
  Η Νύμφη Κόμισσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Λοιπόν, υπάρχει κάτι σε αυτό! Θυμηθείτε κάτι επικό.
  Ακούστηκε το κροτάλισμα της κλειδαριάς. Και πάλι οι πόρτες του μπουντρούμι άνοιξαν. Και εμφανίστηκε ένα αγόρι σκλάβος. Είναι αλήθεια ότι αυτή τη φορά είναι διαφορετική. Επίσης μόνο σε κολυμβητήρια, αλλά πολύ πιο μυώδη , με πολύ προεξέχοντες μύες, σαν χυτό ατσάλι.
  Τους έφερνε γάλα, χυλό, κέικ και επιπλέον είχε και ένα σακουλάκι. Και το δούλο έβγαλε τα κλειδιά. Τα κορίτσια άνοιξαν τα μάτια τους.
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν έβαλε τον δείκτη του στα χείλη του και σφύριξε:
  - Ηρέμησε! Έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις!
  Μετά από αυτό, ο γελωτοποιός άνοιξε γρήγορα τις κλειδαριές στις αλυσίδες και ψιθύρισε:
  - Μην πίνετε γάλα, είναι ακατάστατο!
  Οι αλυσίδες έπεσαν και η Ελίζαμπεθ πήδηξε επάνω, τεντώνοντας χαρούμενα τα άκρα της. Ήταν πλέον σχετικά ελεύθερη. Και ο γελωτοποιός έβγαλε πολλά δαχτυλίδια και ένα φυλαχτό από την τσάντα του και ψιθύρισε:
  - Κυρία Δραχμή, ορίστε τα μαγικά σας αντικείμενα. Τώρα δεν θα είσαι τόσο αβοήθητος!
  Η κοπέλα έβαλε μερικά από τα δαχτυλίδια στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μερικά στα χέρια της, καθώς και ένα φυλακτό στο λαιμό της. Μετά από αυτό, ένιωσε ένα κύμα σθένους στον εαυτό της και τραγούδησε:
  Αγόρι μου, μωρό μου,
  Αυτή την ώρα δεν κοιμάσαι...
  Πρίγκιπας μιας μεγάλης άγνωστης χώρας,
  Οι υπηρέτες του Σατανά επιτίθενται!
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν είπε αναστενάζοντας:
  - Και ήταν και πρίγκιπας. Έχω μεγάλη βιογραφία. Αλλά το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δραπετεύσετε ενώ οι φρουροί κοιμούνται. Και καλό είναι να κρυφτείς σε ασφαλές μέρος.
  Η Νύμφη Κόμισσα παρατήρησε:
  - Είμαι σε οποιοδήποτε δάσος, όπως στο σπίτι. Νομίζω ότι η Ελισάβετ και εγώ μπορούμε να κρυφτούμε, αλλά αυτό, φυσικά, δεν είναι αρκετό.
  Το αγόρι σκλάβος ρώτησε χαμογελώντας:
  - Θέλεις να νικήσεις την κακιά Θεά Κάλι;
  Η Ελισάβετ γέλασε και απάντησε:
  - Μόλις πρόσφατα θα έλεγα, δεν υπάρχει χρόνος για λίπος εδώ, αν μπορούσα να ζήσω! Στο όνειρό μου όμως έκανα τέτοια πράγματα που τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Κάτι μέσα μου έγινε σαν την Ιωάννα της Αρκίας μετά τα Θεϊκά οράματα! Η καρδιά απαιτεί εκδίκηση, η εκδίκηση θέλει θυσία!
  Ο Βλαντιμίρ Τέρκιν έγνεψε καταφατικά και έβγαλε ένα αρκετά μεγάλο διαμάντι από την τσάντα του, που έβγαζε ανταύγειες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου:
  - Έτσι δημιουργείται το όνειρό σας και καταγράφεται σε μια ειδική μαγική ταινία. Νομίζω ότι η Θεά του Κακού Κάλι θέλει να δημιουργήσει μια βόμβα υδρογόνου συνδυάζοντας τη δύναμη της σύντηξης των ατομικών πυρήνων και τη μαγεία. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ενέργεια πρωτοφανούς ισχύος. Κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους γύρω κόσμους. Το κακό και το καλό είναι σχετικές έννοιες• η Θεότητα Κάλι άρχισε να διεκδικεί πάρα πολλά. Πρέπει λοιπόν να σταματήσει!
  Η Νύμφη Κόμισσα απάντησε με θέρμη:
  "Αλλά η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να φύγω από αυτή τη φυλακή όσο το δυνατόν γρηγορότερα". Βαρέθηκα να είμαι πίσω από τα κάγκελα!
  Το γελωτοποιό έγνεψε:
  - Πρόστιμο! Θα πρέπει επίσης να σκάσω μαζί σου. Ο Κακός Κάλι δεν θα με συγχωρήσει για αυτό που έκανα. Αλλά αν συμβεί κάτι, της έχω μια έκπληξη.
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε:
  - Στο μεταξύ, φύγε από το μπουντρούμι!
  Τρία ζευγάρια γυμνά πέλματα πέρασαν, δύο κοριτσιών και ένα αγοριών. Τα πόδια και των κοριτσιών και του αγοριού ήταν όμορφα, κανονικά σε σχήμα, χαριτωμένα και η σκόνη δεν τους κολλούσε. Τώρα τρέχουν ήδη στους διαδρόμους. Το αγόρι σταμάτησε ελαφρά και άνοιξε ένα άλλο κελί. Υπήρχαν δύο όμορφα, ξυπόλυτα ξωτικά με λευκά κουρέλια.
  Ο γελωτοποιός απελευθέρωσε γρήγορα τα κορίτσια από τις αλυσίδες τους. Και τώρα πέντε ζευγάρια γυμνά πόδια χτυπούσαν. Υπήρχαν και άλλοι κρατούμενοι, αλλά το αγόρι προειδοποίησε:
  - Ο δράκος θα πάρει μόνο πέντε. Και χωρίς αυτόν έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες να φύγουμε .
  Η Ελισάβετ ρώτησε έκπληκτη:
  - Ο δράκος?
  Η Βόβκα Τέρκιν έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά! Διαφορετικά, θα είχαμε πολύ λίγες πιθανότητες να δραπετεύσουμε • η Κάλι έχει άλλους δράκους που μπορούν να σταλούν να μας κυνηγήσουν. Αλλά αυτό είναι πολύ γρήγορο.
  Δραχμή συμφώνησε:
  - Ας μην είμαστε επιλεκτικοί! Πρέπει πραγματικά να σωθούμε, θα έρθει η ώρα και θα επιστρέψουμε!
  Οι φρουροί όντως κοιμόντουσαν. Και τέσσερα κορίτσια και ένα αγόρι πέρασαν ορμητικά από κιβωτούς που κοιμόντουσαν, καλικάντζαρους, τρολ και ακόμη και ξωτικά με τόξα. Μετά από αυτό, η ομάδα συνέχισε.
  Και πράγματι, στο φαρδύ τείχος του φρουρίου υπήρχε ένας κιτρινοκόκκινος δράκος. Ήταν μικρό σε μέγεθος και είχε μόνο τρία κεφάλια. Οπότε ήταν πολύ δύσκολο για τους πέντε να χωρέσουν σε αυτό.
  Ο Βόβκα έγραψε στο Twitter:
  - Στο δάσος της στεφάνης νύμφης! Δεν θα μας πάνε εκεί!
  Ο δράκος έγνεψε καταφατικά:
  - Αν η Ελισάβετ είναι η εκλεκτή, σίγουρα θα την παραδώσω κι εσύ μαζί της!
  Το γελωτοποιό έγνεψε:
  - Μπορείτε να το επαληθεύσετε κοιτάζοντας το διαμάντι του Θεού της Ύπνωσης. Είναι πραγματικά ικανός για πολλά. Και τώρα, κορίτσια, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέχεια του δικού σας ονείρου!
  Η Ελισάβετ ξαφνιάστηκε και, βλεφαρίζοντας, ρώτησε:
  - Πώς είναι αυτή η συνέχεια του δικού σου ονείρου;
  Ο Βόβκα επιβεβαίωσε:
  - Θα δεις κατά την πτήση! Στο μεταξύ, ας ξεκινήσουμε!
  Ο δράκος απογειώθηκε, πρακτικά χωρίς να χτυπήσει τα φτερά του. Τα κορίτσια και το αγόρι έπιασαν τη ζυγαριά σφιχτά με τα χέρια και τα ξυπόλυτα πόδια τους. Μετά από αυτό, η ζωντανή μηχανή με τρία κεφάλια άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα.
  Ο γελωτοποιός, όταν ο δράκος ισοπέδωσε, έβγαλε το διαμάντι του Θεού της ύπνωσης και το έβαλε μπροστά στην Ελισάβετ, λέγοντας:
  - Τώρα μπορούμε όλοι να αναλογιστούμε το υπέροχο όνειρό σας!
  Η ξανθιά έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι ωραίο !
  Και ένα τρισδιάστατο έγχρωμο ολόγραμμα εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό και μια πραγματική ταινία άρχισε να προβάλλεται.
  Ο ανακρινόμενος αξιωματούχος μουρμούρισε:
  - Όχι, τελείωσε! - Υποβρύχια η ταχύτητά του θα ήταν πολύ χαμηλή. Θα είχαμε χάσει χρόνο.
  Η κοπέλα, μεταμφιεσμένη σε μαύρη γυναίκα, συνέχισε την ανάκριση:
  - Βλέπω, αλλά ποια είναι τα περιγράμματα του πλοίου;
  Ο στρατηγός μουρμούρισε:
  - Ένας ελαφρώς επιμήκης καταστροφέας, μόνο οι πλευρές είναι στρογγυλές και απλοποιημένες. Υπάρχει κάτι από υποβρύχιο.
  Η Ελισάβετ, που φορούσε τη στολή ενός αντισυνταγματάρχη, τσίριξε:
  - Ωραία, δώσε μας μια διαδρομή.
  - Μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Ξέρω μόνο ορισμένα σημεία, όπως το Red Harvard.
  - Ονομάστε τους άλλους με τον ίδιο τρόπο. - είπε η Δραχμή ντυμένη μαύρη συνταγματάρχης.
  Ο αξιωματούχος χακάρισε:
  - Το λιμάνι της Βρέστης είναι στη Δανία, αλλά δεν θα πάει εκεί. Θα κυκλοφορεί κάτω από το νερό.
  - Ωραία, αυτό είναι ήδη κάτι! Έλα, συνέχισε να τρυπάς! - Είπε η νύμφη. - Και τα λευκά, μεγάλα δόντια της, σαν του λύκου, άστραψαν δυσοίωνα.
  - Θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες.
  - Τι άλλο ξέρετε για αξία;
  Ο στρατηγός φλυαρούσε :
  - Εμφανίστηκαν νέοι στρατιώτες, ένα μείγμα από αρουραίους, πιθήκους και ανθρώπους. Συμμετέχουν σε δολιοφθορές πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Ισχυρά μαχητικά και πολύ ανθεκτικά. Δεν πεθαίνουν ακόμα κι αν καταστραφεί ο εγκέφαλος.
  - Λοιπόν, αυτό είναι λογικό. Γιατί ένας στρατιώτης χρειάζεται μυαλό; - Είπε η Δραχμή. - Ίσως, για να σκεφτώ καλύτερα το AWOL.
  Ο αξιωματούχος μουρμούρισε:
  - Σύντομα νέοι στρατιώτες θα μάθουν να αναπαράγονται. Θα γίνουν μια νέα ανθρωπότητα, ικανή να οικοδομήσει τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.
  Η νύμφη κόμισσα γέλασε:
  - Θα είναι υπέροχο. Παράδεισος των αρουραίων, αυτό είναι το μόνο που έχει απομείνει για τους ανθρώπους.
  Μεθυσμένος από την επίδραση στις νευρικές απολήξεις, ο στρατηγός πριόνισε:
  - Ξέρεις καλύτερα, σύντροφε Στάλιν.
  Δραχμή διέταξε αυστηρά:
  - Ανοίξτε μας ένα χρηματοκιβώτιο με τα άμεσα στρατηγικά σχέδια της διοίκησης.
  Ο Φριτς υπάκουσε:
  - Υπακούω, σύντροφε Στάλιν.
  Το χρηματοκιβώτιο βρισκόταν πίσω από έναν πίνακα, όχι του Στάλιν, αλλά μιας ημίγυμνης γοργόνας. Προφανώς ο υπολογισμός έγινε ότι δεν θα το ξεσκίσει κανείς.
  Η Ελισάβετ και η Δραχμή σκανάρισαν νοερά όλες τις πληροφορίες, ευτυχώς που επιτρέπει η μνήμη, καθώς και τα ονόματα όλων των κατοίκων. Ανάμεσά τους ήταν ακόμη και αρκετοί στρατηγοί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από το περιβάλλον του Βασιλέφσκι και του αρχηγού του επιτελείου, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής για την καταπολέμηση του παγκόσμιου κομμουνισμού.
  Γενικά, οι σκάουτερ έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ήταν επίσης δυνατό να διαπιστωθεί ότι ο Στάλιν ασκούσε ενεργά πίεση στην κινεζική ηγεσία, προσπαθώντας να την ωθήσει να δράσει εναντίον της Ρωσίας. Και η Κίνα είναι δύναμη! Όπως αποδείχθηκε, ο ηγέτης της μεγάλης χώρας υποσχέθηκε να δώσει την τελική απάντηση εντός τριών ημερών. Άρα οι προθεσμίες ήταν πιεστικές. Η κινητοποίηση έχει ήδη ανακοινωθεί στην Κίνα και ένας στρατός τριάντα εκατομμυρίων ετοιμάζεται για ανάπτυξη. Είναι αλήθεια ότι έχει λίγες δεξαμενές και αεροσκάφη, ακόμα και αυτά είναι ξεπερασμένα . Ο αρχηγός των Κινέζων, ωστόσο, θέλει να λάβει από τον Στάλιν τουλάχιστον δύο χιλιάδες από τα τελευταία άρματα μάχης κλάσης IS και μια ντουζίνα ατομικές βόμβες.
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε:
  - Ναι, τα χέρια τους τρίζουν.
  Ο στρατηγός επιβεβαίωσε:
  - Ο Στάλιν υποσχέθηκε να προμηθεύσει. Μόνο που δεν εμπιστεύεται ιδιαίτερα την Κίνα. Ονόμασε τον αρχηγό ραπανάκι: κόκκινο απ' έξω, λευκό από μέσα.
  Η Δραχμή είπε με ένα χαμόγελο:
  "Μάλλον δεν θα τον πείραζε να τον εκτελέσει".
  Ο Φριτς χακάρισε:
  - Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά! Για το CHIP, αυτό είναι δυνατό.
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ανάπτυξη των στρατιωτών τεράτων;
  Ο στρατηγός μουρμούρισε μπερδεμένος:
  - Δεν ξέρω! Είναι γνωστό ότι το κοβάλτιο, το ράδιο και το πλουτώνιο χρησιμοποιήθηκαν στην ακτινοβόληση. Διάφορα ισότοπα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που εξάγονται από μετεωρίτες. Έτσι αποδείχθηκε κάτι πολύ τρομακτικό. Είναι αλήθεια, λένε ότι αυτοί οι μαχητές είναι ανεγκέφαλοι και χρησιμοποιούνται "κουφάκια" για τον έλεγχο τους.
  - Αλλά δεν θα εγκαταλείψουν! - κατέληξε η Δραχμή.
  Ο Fritz είπε στην περιοχή αναφοράς:
  - Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί επαφές με βρικόλακες. Υπάρχουν επίσης ενδιαφέρουσες προοπτικές εδώ.
  Η νύμφη έμεινε έκπληκτη:
  - Με βρικόλακες;
  Ο στρατηγός επιβεβαίωσε:
  - Είναι τρεις φορές πιο δυνατοί από έναν απλό άνθρωπο και πολύ επίμονοι. Κόψε ένα τέτοιο χέρι, θα ξαναφυτρώσει. Μόνο που φοβούνται τον ήλιο, αλλά βλέπουν στο σκοτάδι σαν τις γάτες, αν όχι καλύτερα, και κάποιοι ξέρουν και να πετούν.
  Η Δραχμή ήθελε διευκρίνιση:
  - Τι γίνεται με το σκόρδο; Ή ασήμι.
  Ο Φριτς απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν τους αρέσει το ασήμι, τους καίει, το σκόρδο προκαλεί εγκαύματα.
  Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Τι γίνεται με τον σταυρό ή τον αγιασμό;
  Ο αξιωματούχος ξεστόμισε:
  -Αχρηστος!
  Η ξανθιά κοπέλα ρώτησε μπερδεμένη:
  -Γιατί?
  Ο στρατηγός γουργούρισε σαν θερμοπίδακας:
  - Για αυτούς , ένας σταυρός είναι απλώς ένα κομμάτι ξύλο ή μέταλλο. Και στο μύθο, ο σταυρός λειτουργούσε μόνο στα χέρια ενός ιερού προσώπου.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Δεν έχουμε αγίους, μόνο μια μοναχή εξολοθρευτή. Αλήθεια, δεν ξέρω αν αυτό μετράει ή το αντίστροφο.
  Ο Φριτς ανοιγόκλεισε τα μάτια του:
  - Ο Μέγας Στάλιν απαγόρευσε τα μοναστήρια. Πλέον το βασικό του σύνθημα είναι περισσότερα παιδιά, γόνιμα, πολλαπλασιάστε. Όλοι, και λευκοί και μαύροι. Λευκοί προλετάριοι και συλλογικοί αγρότες. Αιώνια δόξα να είναι ο Στάλιν!
  Η Ελισάβετ απάντησε με ένα γέλιο:
  - Νομίζω ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ! Φωτεινή χαρισματική προσωπικότητα. Μόλις έφτασε στο σημείο της παραφροσύνης στη σκληρότητά της!
  Πνιγμένος από χαρά, ο αξιωματούχος είπε:
  - Οι βρικόλακες υποσχέθηκαν να δεχτούν τον Στάλιν στις τάξεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι ο ηγέτης θα μπορεί να ζήσει για σχεδόν χίλια χρόνια. Φανταστείτε, έναν μεγάλο ηγέτη και επίσης έναν βρικόλακα.
  Η δραχμή χαμογέλασε:
  - Ο Στάλιν, ο βρικόλακας, είναι αστείο. Και πολύ κουλ. Πώς όμως θα ζήσει ο ήλιος χωρίς τον ήλιο;
  Ο στρατηγός δήλωσε με βεβαιότητα:
  - Οι επιστήμονες θα αναπτύξουν μια φόρμουλα που θα προστατεύει τον Στάλιν από το σκόρδο, το ασήμι, ακόμη και το φως του ήλιου.
  Η Ελισάβετ, βγάζοντας τα δόντια της, είπε:
  - Υπάρχει όμως και πασσάλος ασπέν! Εκείνη όπου ο Δράκουλας τελείωσε τις μέρες του. Ο Ιούδας κρεμάστηκε σε μια λεύκη.
  Ο Φριτς μουρμούρισε:
  - Θα το σκεφτούμε εν καιρώ.
  Η Ελίζαμπεθ έκανε μερικές ακόμη ερωτήσεις. Χαμογέλασε στοργικά, αλλά μετά βίας συγκρατήθηκε να μην στραγγαλίσει τον αντίπαλό της. Τέλος, τα κορίτσια εξάντλησαν τις ερωτήσεις τους, ένα από τα τελευταία ήταν ένα μήνυμα για την τεχνογνωσία. Αποδείχθηκε ότι είχε δημιουργηθεί ένα νέο όπλο. Σαν πύλη. Αλήθεια, δεν είναι ξεκάθαρο για τι πράγμα μιλάμε, αλλά είναι πολύ πονηρό και ιδιαίτερο.
  Η Δραχμή προσπάθησε να διευκρινίσει, αλλά ο ίδιος ο Φριτς δεν ήξερε τίποτα. Κατ' αρχήν είναι επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας, αλλά όχι επιστήμονας.
  Δεν μπορείτε να μείνετε απενεργοποιημένοι για πολύ καιρό, ειδικά επειδή το κύριο πράγμα είναι ήδη γνωστό. Τώρα το κύριο πράγμα είναι να σβήσετε τη μνήμη του Fritz και να δημιουργήσετε ένα άλλοθι για να μην υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Τα κορίτσια άνοιξαν το παρακάτω πρόγραμμα στον στρατηγό.
  Τους ανατίθεται ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο και τους δίνονται τεράστιες εξουσίες. Συμπεριλαμβανομένης της επιθεώρησης των λιμένων.
  Αυτό είναι το πρώτο. Δεύτερον , στα κορίτσια δόθηκαν ειδικοί αριθμοί. Έγιναν ειδικοί πράκτορες της CSA και μεγάλες δυνάμεις μπορούσαν να τους υπακούσουν. Και το πιο σημαντικό, τους ανατέθηκε να βρουν τη μαγεία μάχης των Δρυιδών και έπρεπε να την αναζητήσουν στα πλοία.
  Συνολικά, τα κορίτσια κατάλαβαν το κύριο πράγμα και μπορούσαν πλέον να μετακινηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς κανένα πρόβλημα.
  Μαζί με τους στρατηγούς έφυγαν από το άντρο του λύκου. Ο Φριτς τους φίλησε τα χέρια τους αντίο:
  - Είναι τόσο μαλακά και σκληρά. - Αυτός είπε.
  - Και εκτός αυτού, είναι θανατηφόρα ! - Είπε η Δραχμή.
  Τα κορίτσια μπήκαν στο αυτοκίνητο του στρατηγού• είχαν χαρτιά με εξουσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να πάρουν τον έλεγχο οποιουδήποτε εξοπλισμού.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με χαρά ότι η δεύτερη κίνηση σε εχθρικές θέσεις ήταν επιτυχής.
  Η ξανθιά πολεμίστρια ρώτησε:
  - Τώρα Drahmachka , τι θα κάνουμε!
  Η νύμφη κόμισσα απάντησε:
  - Ας διεισδύσουμε στο πλοίο και ας εξουδετερώσουμε το περιεχόμενό του. Αυτό είναι το πιο λογικό.
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε:
  - Ναι, φυσικά, αυτό ακριβώς θα κάνουμε.
  Τα κορίτσια έγιναν σκεπτικά. Μια βόμβα υδρογόνου απαιτεί μεγάλη ποσότητα ουδερίου και δευτερίου, δύο και τρία ατομικά υδρογόνο, καθώς και πολλά πυρηνικά φορτία. Και αν σκεφτείς ότι η βόμβα είναι γιγάντια, τότε θα φυτευτούν από διαφορετικές πλευρές. Ένα άλλο πρόβλημα είναι πώς να μπείτε στο πλοίο Solnyshko;
  Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές ιδέες εδώ. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να επιθεωρήσετε νόμιμα το αντικείμενο, σαν να ελέγξετε την προστασία από τη μαγεία. Είχαν ήδη καταφέρει να αρπάξουν ένα τέτοιο έγγραφο από τον Fritz Geim.
  - Έτσι, η νόμιμη οδός είναι η πιο εύκολη και γρήγορη. - Το συνόψισε η Δραχμή.
  Η Ελισάβετ μάλιστα αμφέβαλλε:
  - Δεν είναι πολύ εύκολο; Δεν έχουμε καν πυροβολήσει τελευταία.
  Η Νύμφη Κόμισσα παρατήρησε:
  - Εννοείς, το τελευταίο βράδυ. Αλλά αυτό είναι που συνίσταται η τέχνη της αναγνώρισης: η πραγματοποίηση μιας πιο περίπλοκης επιχείρησης χωρίς απώλειες, κατά προτίμηση ακόμη και χωρίς βολή. Μπορείτε να συγχαρείτε τους δασκάλους μας, έχουμε εξαιρετική εκπαίδευση.
  Η ξανθιά εξολοθρευτής σημείωσε:
  - Δηλαδή , έχουμε κάνει πολλή δουλειά.
  Η δραχμή γουργούρισε:
  - Ναι, και έχουμε ακόμα λίγο χρόνο, θα πάμε στο ξενοδοχείο και θα κοιμηθούμε για μισή ώρα.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Υπάρχει ακόμα σκληρή δουλειά μπροστά.
  Είχε ήδη ξημερώσει όταν τα κορίτσια έφτασαν στα κρεβάτια τους. Στο δρόμο, ο θυρωρός τους πρόσφερε μερικά κορίτσια και αγόρια για τη νύχτα, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν.
  - Έχουμε πολύ τρέξιμο ακόμα! Στο μεταξύ, ξεκουραστείτε.
  Τα κορίτσια κοιμόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο, σχεδόν σιωπηλά. Η συνήθεια και η δεξιοτεχνία τους βοήθησαν να κοιμηθούν αμέσως και χωρίς όνειρα. Ήταν καλύτερα έτσι φυσικά. Τα κορίτσια κοιμήθηκαν μια ολόκληρη ώρα και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, ευδιάθετα και ευδιάθετα. Άρχισαν να κάνουν ασκήσεις, σκύβοντας και σκύβοντας σε όλη τη διαδρομή. Γενικά ζεσταθήκαμε αρκετά, περπατούσαμε με τα χέρια, ακόμα και πηδήσαμε.
  - Είμαστε ισχυροί πολεμιστές της βόρειας χώρας! - Τραγούδησαν.
  Τα κορίτσια στριφογύρισαν για λίγο, έκαναν ένα ντους και μετά βγήκαν έξω. Τώρα είχαν κάτι άλλο να κάνουν. Ειδικότερα, αποκτήστε τα δικά σας πιο προηγμένα όπλα. Σε περίπτωση που πρέπει να πολεμήσετε σοβαρά.
  - Είμαστε φιλήσυχοι άνθρωποι, αλλά το θωρακισμένο μας τρένο πήγε στην επίθεση με όλες τις ταχύτητες! Επιτεθείτε στην επίθεση, μην αφήνετε καμία αμφιβολία! - Είπε η Δραχμή.
  - Άφησε την αμφιβολία! - Η Ελίζαμπεθ σήκωσε.
  Τα κορίτσια περπατούσαν βιαστικά, σημαδεύοντας τα βήματά τους με τις αιχμηρές μπότες τους. Η απαγόρευση κυκλοφορίας τελείωσε. Κόσμος εμφανίστηκε στο δρόμο. Περπατούσαν σε παράταξη, μετρώντας τα βήματά τους. Προσπαθώντας να περπατήσετε αυστηρά κατά μήκος της γραμμής. Μόνο τα παιδιά, κυρίως ξυπόλητα και κουρελιασμένα, ήταν λίγο πιο ελεύθερα . Ωστόσο, η Ελισάβετ και η Δραχμή παρατήρησαν σύντομα μια σειρά από πρωτοπόρους που βάδιζαν. Όσοι περπατούσαν μπροστά, αγόρια και κορίτσια, ήταν με λευκές στολές, κόκκινες γραβάτες και σχεδόν καινούργια παπούτσια. Πίσω τους στη στήλη ήταν νεοφερμένοι, φορώντας επίσης κόκκινες γραβάτες, αλλά κουρελιασμένοι και ξυπόλητοι. Παρόλα αυτά, χαιρέτησαν τους αξιωματικούς από κοινού, προσπαθώντας να ορθοποδήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.
  Τα κορίτσια στάθηκαν στις μύτες των ποδιών τους, προσπαθώντας να φανούν πιο ψηλά. Η Ελίζαμπεθ έγνεψε πίσω τους, χαμογελώντας με λευκά δόντια.
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια πήγαν στην περιοχή προσγείωσης για να αρπάξουν τα έτοιμα πολυβόλα. Το "The Destroyers " μπορεί να βαρέθηκε, περιμένοντας τη δική τους χρήση.
  Το Λονδίνο τη μέρα φαινόταν πιο χαρούμενο και πιο φωτεινό από τη νύχτα. Άκουγες ακόμη και μουσική, και κάποιος στρατηγός έπαιζε έναν γάμο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Γενικά, οι Red Yankees ένιωθαν καλά, ακούγονταν Marseillaise, διεθνής μουσική και ένα μείγμα ραπ και κλασικής μουσικής. Τα κορίτσια μπήκαν για ένα λεπτό και ήπιαν ένα ποτήρι σαμπάνια για την υγεία των νέων.
  - Ελπίζω ότι θα ζήσουμε σε έναν ευτυχισμένο κόσμο. - είπε η Δραχμή.
  Τα κορίτσια έφυγαν από το γάμο με ανάλαφρη καρδιά. Ο στρατηγός παντρεύτηκε μια κυρία μεγαλύτερη από τη μισή του ηλικία. Και αυτό είναι ήδη πάρα πολύ.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Για κάποιο λόγο, οι άνδρες, κατά κανόνα, προτιμούν τις νεαρές γυναίκες. Υπάρχει μια τέτοια τάση.
  Η Ελισάβετ εξέφρασε την εκδοχή της:
  - Ίσως οι ίδιοι θέλουν να αναζωογονηθούν; Εξάλλου, αν ξαπλώνετε περιτριγυρισμένοι από τριαντάφυλλα, αρχίζετε να μυρίζετε ευωδιαστά και τα κορμιά των νεαρών κοριτσιών είναι γλυκά.
  Η Νύμφη Κοντέσα φώναξε:
  - Συμφωνώ! Σύντομα η επιστήμη θα βάλει τέλος στα γηρατειά και τότε ένας νέος κόσμος θα ανοίξει. Καλό , νέο και ασυνήθιστο στη λάμψη του.
  - Ελπίδα! - είπε η Ελίζαμπεθ. - Εκτός, φυσικά, αν οι άνθρωποι αυτοκαταστραφούν.
  Η δραχμή κελαηδούσε με ένα χαμόγελο:
  - Το τελευταίο είναι αρκετά πιθανό! Καθώς και η πιθανότητα να πεθάνει σε φυσικές καταστροφές.
  Το Λονδίνο, με τα πορτρέτα του Στάλιν και περιστασιακά του Λένιν, καθώς και άλλων ηγετών, φαινόταν υπερβολικά εξωτικό. Και υπάρχουν τόσες πολλές κόκκινες σημαίες τριγύρω, και όλο και περισσότερες υψώνονται.
  Στα σημεία ελέγχου, τα κορίτσια, βλέποντας τη γενική εντολή, αφέθηκαν να περάσουν χωρίς καμία καθυστέρηση. Αντίθετα, χαιρέτησαν κιόλας.
  Τελικά, η μεγαλούπολη έμεινε πίσω. Στην είσοδο όμως φαινόταν ένα αρκετά εξωτικό μνημείο. Από τη μια μοιάζει με τανκ και από την άλλη αντί για πύργο υπάρχει το κεφάλι του Στάλιν που κρατά στο στόμα του έναν μεγάλο σωλήνα. Ναι, το ίδιο το μνημείο δεν είναι μικρό, τριάντα οκτώ μέτρα ύψος.
  - Τι είδους σουρεαλισμός; - ρώτησε η Ελίζαμπεθ.
  - Αυτό είναι προφανώς κόκκινος μεταμοντερνισμός. - παρατήρησε η δραχμή. - Εξωτικό στυλ, αλλά ενδιαφέρον.
  Η ξανθιά θόλωσε:
  - Ο αρχηγός δέχεται bullying!
  - Αλλά ο ίδιος ο Στάλιν προφανώς δεν έβλεπε τον εαυτό του ως τέτοιο! - Η Δραχμή ένιωθε χαρούμενη. "Αν και το σώμα ενός γαϊδάρου θα του ταίριαζε καλύτερα από ένα τανκ".
  Τα κορίτσια γέλασαν:
  - Ή ίσως, αντίθετα, το σώμα του Στάλιν και το κεφάλι ενός γαϊδάρου.
  Αφού έφυγαν από το Λονδίνο, οι καλλονές λύγισαν τη γλώσσα τους:
  "Περάσαμε με το αυτοκίνητο μέσα από αυτήν την πόλη, αλλά και πάλι δεν μιλήσαμε στους βρικόλακες".
  Η δραχμή τσίριξε:
  - Ίσως πρέπει ακόμα.
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Αναρωτιέμαι αν ο Σέρλοκ Χολμς κυνηγούσε βρικόλακες;
  Το κορίτσι της κοντέσσας κελαηδούσε:
  - Σε κάποια μεταγενέστερα μεταμοντέρνα μυθιστορήματα, κυνηγούσε. Υπήρχε ακόμη και μια επιλογή όπου ο Σέρλοκ και ο Γουάτσον διείσδυσαν στο διάστημα. Είναι τόσο ενδιαφέρον.
  Η ξανθιά πολεμίστρια μουρμούρισε:
  - Λοιπόν, ίσως τους συναντήσουμε.
  Η Δραχμή ξαφνιάστηκε:
  - Πώς είναι αυτό?
  Η Ελισάβετ απάντησε με σιγουριά:
  - Μια φορά σε άλλο σύμπαν. Προχωρώντας λίγο πιο πέρα στο παρελθόν. Τότε μπορείς να καπνίσεις πίπα με τον διάσημο ντετέκτιβ.
  Η Νύμφη Κόμισσα γέλασε:
  - Αυτός θα ήταν ο πιο ευχάριστος τρόπος να δηλητηριάσεις τους πνεύμονές σου, αλλά να φωτίσεις το κεφάλι και την καρδιά σου.
  Η ξανθιά κελαηδούσε:
  - Ο Σέρλοκ Χολμς είναι ένας χαρακτήρας που εφευρέθηκε από τον Κόναν Ντόιλ. Το ίδιο και ο καθηγητής Τσάλεντζερ. Έχετε διαβάσει για αυτόν.
  Η Δραχμή έδειξε τις γνώσεις της:
  - Καλλιτεχνικά φωτεινή προσωπικότητα. Γυρίστηκε ακόμη και στο Χόλιγουντ.
  Ο πολεμιστής με τα χρυσά μαλλιά σημείωσε:
  - Κάποτε θα κάνουν ταινίες για εμάς. Ο καλός άγγελος Ελισάβετ και ο κακός διάβολος Δραχμή. Και οι δύο μοιάζουμε να αλληλοσυμπληρώνουμε και να ισορροπούμε ο ένας τον άλλον.
  Η νύμφη κόμισσα είπε:
  - Όπως ο Θεός και ο Διάβολος!
  Ο ξανθός εξολοθρευτής συνέχισε:
  - Ασφαλώς! Αν δεν υπήρχε ο Εωσφόρος και ο κόσμος υπήρχε χωρίς αμαρτία, τότε ο Παντοδύναμος δεν θα είχε κανέναν να πολεμήσει. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για μια υπερευφυΐα χωρίς στόχο, χωρίς ανταγωνιστές. Αν και μπορεί να υπάρχει ένας άπειρος αριθμός Παντοδύναμων Θεών, ο καθένας από αυτούς απλώς ελέγχει το δικό του σύμπαν.
  Το πήρε η δραχμή και ξεκαθάρισε:
  - Ο Κόναν Ντόιλ ήταν άθεος και, παρ' όλα αυτά, έδειξε πόσο εύθραυστος είναι ο άνθρωπος. Θυμηθείτε, μια φορά σε ένα υπερδιαστημικό πεδίο, όλη η ζωή στη Γη σχεδόν εξαφανίστηκε.
  - Αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό! - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  Η νύμφη κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, είναι δυνατόν! Αν και η πιθανότητα να πέσεις σε καμπύλο χώρο δεν είναι τόσο μεγάλη.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Αυτό που μας συμβαίνει δεν ξεφεύγει από το πεδίο της επιστημονικής φαντασίας. Μόνο που ο Στάλιν, ο πρόεδρος της KSA, φαίνεται πολύ εξωτικός.
  Δραχμή σημείωσε:
  - Ποιος ξέρει, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα φιλοσοφία. Μπορεί ο κομμουνισμός να φέρει ευτυχία σε οποιονδήποτε λαό;
  Η Ελισάβετ εξέφρασε την ιδέα:
  - Υπάρχει η άποψη ότι οι κακοί άνθρωποι ανέλαβαν την υλοποίηση καλών ιδεών.
  Η Νύμφη Κόμισσα σημείωσε:
  -Πού μπορώ να βρω άλλους; Επιπλέον, για παράδειγμα, ο Dzerzhinsky δεν ήταν τόσο αδίστακτος εκτελεστής. Είχε μια ευγενική καρδιά και ήταν δύσκολο να υπογράψει θανατικές ποινές• έσκισε ακόμη και την καρδιά του και πέθανε σε ηλικία σαράντα οκτώ ετών.
  Η ξανθιά πολεμίστρια σημείωσε:
  - Λένε ότι ο Χίτλερ ανησύχησε πολύ όταν απομάκρυνε τον Ρεμ.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Πολύ πιθανό. Ο Χίτλερ ήταν γενικά νευρικός. Μακάρι να μπορούσα να τον πιάσω. Μιλήστε του για το τι είδους άτομο είναι. Γιατί μισούσε τόσο πολύ τους Εβραίους;
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Οι Εβραίοι είναι πολύ έξυπνοι, ταλαντούχοι άνθρωποι. Λένε ότι ακόμη και μεταξύ των δημιουργών του επιθετικού τουφέκι Καλάσνικοφ υπήρχαν δώδεκα Εβραίοι και μόνο ένας Ρώσος, ο ίδιος ο Καλάσνικοφ. Γι' αυτό ήταν ανυψωμένος.
  Η νύμφη είπε λυπημένη:
  "Είμαστε νεκροί στον κόσμο μας• αμφιβάλλω ότι η ύπαρξή μας θα αποχαρακτηριστεί ποτέ". Εκτός αν η Ρωσία επιτύχει την απόλυτη ηγεμονία.
  Η ξανθιά κατάσκοπος τσίριξε:
  - Και αυτό έχει επίσης σημασία.
  Τα κορίτσια πέταξαν στο στόμα τους τοπική τσίχλα. Η ποιότητα ήταν αρκετά αποδεκτή, υπήρχαν αρκετά φυσικά προϊόντα.
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Είναι ενδιαφέρον ότι ο Χίτλερ, όπως γνωρίζετε, αγαπούσε τα πορτοκάλια• προφανώς του παραδόθηκαν από την Αφρική με υποβρύχια.
  Η δραχμή σφύριξε:
  - Ένας Φύρερ μπορεί να εφοδιαστεί με τραπέζι. Αλλά, για παράδειγμα, φάγαμε χοιρινό με βούτυρο σοκολάτας και μαρμελάδα. Και αυτό είναι υπέροχο .
  Η ξανθιά πολεμίστρια λογικά σημείωσε:
  - Ένα άτομο μπορεί να παρουσιάσει δυσπεψία από αυτό.
  Τα κορίτσια σταμάτησαν στο σημείο ελέγχου , ζήτησαν έγγραφα. Βλέποντας μια εντολή έκτακτης ανάγκης ίση σε αντίκτυπο με τη χρυσή τίγρικη παύση του Τζένγκις Χαν. Σηκώθηκαν όρθιοι και μουρμούρισαν:
  - Πηγαίνετε, σύντροφοι συνταγματάρχες. Απλά να έχετε κατά νου ότι δεν είναι ασφαλές να προχωρήσετε παρακάτω, οι παρτιζάνοι κάνουν φάρσες.
  Η Ελισάβετ ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Και νομίζεις ότι δεν ξέρουμε πώς να πυροβολούμε! Αξιωματικοί SWAT!
  Ένα φοβισμένο τρίξιμο ως απάντηση:
  - Οχι, δεν το νομίζω!
  - Τέλος πάντων, κοίτα! - Η δραχμή πέταξε ένα πεντάλεπτο νόμισμα, ένα μεγάλο χάλκινο. Πυροβόλησε το πιστόλι αυθόρμητα. Έπειτα το έπιασε και έδειξε την τρύπα ακριβώς στο κέντρο.
  - Λοιπόν, πώς;
  Ο αξιωματικός βούισε:
  - Υπέροχη βολή! Αυτό το έχω δει μόνο σε ταινίες για καουμπόηδες. Μόνο ο Στάλιν σουτάρει καλύτερα.
  Η νύμφη κόμισσα γρύλισε:
  - Λοιπόν, ναι, ο Στάλιν είναι πέρα από τον ανταγωνισμό.
  Η ξανθιά κατάσκοπος είπε:
  - Είμαστε έτοιμοι να ορμήσουμε στη μάχη. Προσέξτε λοιπόν τι γίνεται με τους παρτιζάνους.
  Τα κορίτσια έδωσαν τα χέρια και προχώρησαν.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Γενικά, είναι καλό που υπάρχουν παρτιζάνοι στη Βρετανία• παρά τον τρόμο, οι Βρετανοί δεν παραιτήθηκαν στον δεσποτισμό.
  Δραχμή δήλωσε:
  - Γενικά, η Βρετανία κατακτήθηκε πριν από χίλια χρόνια. Οι Νορμανδοί, με επικεφαλής τον Γουλιέλμο τον Πορθητή, νίκησαν τους Αγγλοσάξονες. Και μετά από αυτό, κανείς δεν κατέκτησε τη Βρετανία.
  Η ξανθιά αξιωματικός των πληροφοριών σημείωσε:
  - Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέροντα. Όμως ο Στάλιν συνέτριψε και τη Βρετανία, κάνοντας την κοκκινοκαφέ.
  Η νύμφη κόμισσα τσίριξε:
  - Δεν είναι αστείο!
  Το θωρακισμένο αυτοκίνητο οδηγούσε αργά. Ένα μεγάλο ελικόπτερο πέταξε από πάνω, όχι τζετ, μάλλον αργό.
  - Δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  - Οι παρτιζάνοι σπάνια επιτίθενται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, ο στρατός της KSA δεν είναι ακόμη επαρκώς εξοπλισμένος με συσκευές νυχτερινής όρασης.
  Κάποια άλλα ελικόπτερα πέταξαν. Μεγάλο, αλλά πολύ αδέξιο.
  Η Ελίζαμπεθ παρατήρησε ένα άλλο ελικόπτερο. Ήταν μόνος και, σε αντίθεση με τους προηγούμενους συναδέλφους του, πυροβόλησε για να σκοτώσει.
  Η Δραχμή ρώτησε:
  - Και πού πυροβολεί;
  Η ξανθιά κατάσκοπος παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι είναι εξαιτίας των παιδιών που βγήκαν έξω για να μαζέψουν μανιτάρια και μούρα.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε από πήδημα τουφέκι με εκρηκτική σφαίρα. Ένα τεράστιο ελικόπτερο, περίπου διπλάσιο σε μέγεθος από το MI-24, πήρε φωτιά και άρχισε να καταρρέει.
  - Ένας Junkers ήρθε πίσω μου, αλλά άρχισε να καπνίζει, οι έλικες ούρλιαξαν ενοχλητικά, δεν χρειάζονται καν σταυρούς στους τάφους τους, σταυροί στα φτερά θα κάνουν! - Τραγούδησε η Ελισάβετ.
  Η δραχμή ήταν εύθυμη:
  -Τελικά το κατέρριψα!
  Το ελικόπτερο εξερράγη, σπάζοντας σε θραύσματα.
  - Το χτύπημα είναι νοκ άουτ!
  Το κορίτσι έγειρε πίσω και κούνησε το κεφάλι της:
  - Ίσως ακόμα ένα σουτ;
  Τα κορίτσια οδήγησαν λίγο. Δύο ακόμη ελικόπτερα εμφανίστηκαν και επέστρεφαν.
  - Τώρα ας τα βγάλουμε αμέσως.
  Τα κορίτσια σημάδεψαν αμέσως και στόχευσαν τα όπλα τους. Και έριξαν βόλι, και ακούστηκε βρυχηθμός.
  Η Ελισάβετ τσίριξε:
  - Αυτό είναι το ηφαίστειο Κρακατόα! Σε μικρογραφία!
  Η δραχμή ούρλιαξε:
  - Αυτό θα είναι ένα ισχυρό χτύπημα.
  Τα δύο ελικόπτερα έγιναν ασυντόνιστα, αφήνοντας πίσω τους μακριές καφέ ουρές καπνού. Έχασαν σιγά σιγά ταχύτητα και επίσης εξερράγησαν, προφανώς η βενζίνη που εξαπλώθηκε έφτασε στο φορτίο των πυρομαχικών.
  - Λοιπόν, πάμε! Ένα μπινελίκι από... ή ίσως! - είπε κάπως χυδαία η Δραχμή.
  Η Ελισάβετ είπε αυστηρά:
  - Εκφράζεσαι πολύ σκληρά. Απολίτιστος, σύντροφε συνταγματάρχη.
  Η Νύμφη Κόμισσα σημείωσε:
  - Ματ, αυτό είναι αναπόσπαστο μέρος της ρωσικής λαογραφίας. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του εθνικού πολιτισμού.
  - Συμφωνώ με αυτό. - Η Ελίζαμπεθ κούνησε καταφατικά το κεφάλι της. Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες βρισιές προέρχονταν από τους Μογγόλους-Τάταρους.
  Τα κορίτσια οδήγησαν μπροστά• δεν είχαν ανάγκη για επιπλέον συγκέντρωση εχθρικών στρατευμάτων.
  Η απόλυτη μνήμη επέτρεψε τον ακριβή υπολογισμό του σημείου προσγείωσης. Τα κορίτσια στράφηκαν σε μια επαρχιακή λωρίδα.
  - Λοιπόν γίναμε παρτιζάνοι! - παρατήρησε η Ελίζαμπεθ.
  - Πιο πιθανό, ακόμη και κινητά μαχητικά. - Είπε δραχμή - Τακτική: χτύπησε και αμέσως υποχώρησε.
  Φτάσαμε σε πυκνούς θάμνους και κρύψαμε το αυτοκίνητο. Μετά άρχισαν να τρέχουν. Ήταν ακόμα πιο γρήγορο από το να οδηγείς αυτοκίνητο.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Αν όλοι οι άνθρωποι είναι σαν εμάς, τότε γιατί χρειαζόμαστε καθόλου αυτοκίνητα;
  Η Δραχμή αντιτάχθηκε φιλοσοφικά:
  - Να παρέχει νέες θέσεις εργασίας. Γενικά το ποσοστό των ανέργων αυξάνεται και αυτό πρέπει να το καταπολεμήσουμε.
  Η ξανθιά κατάσκοπος υπενθύμισε:
  - Δεν υπήρχε ανεργία υπό τους κομμουνιστές. Αντίθετα, χρειάζονταν συνεχώς δουλειές.
  Η Νύμφη Κόμισσα είπε με πάθος:
  - Λοιπόν, αυτό δίνει και το πλεονέκτημα του σοσιαλισμού. Δεν είναι όπως τώρα, δεν μπορείς να βρεις δουλειά, αλλά θα τεντώσεις τα πόδια σου για παροχές. Με τόσα χρήματα και πετροδολάρια, είναι πραγματικά αδύνατο να χαρίσεις στους ανθρώπους ευτυχία; Στην ΕΣΣΔ δεν υπήρχε ανεργία, αν και οι τιμές του πετρελαίου ήταν σημαντικά χαμηλότερες.
  Η Ελισάβετ διευκρίνισε:
  - Στην ΕΣΣΔ, η ανεργία αραιώθηκε σαν μπετόν με κεφίρ, οι περισσότεροι Τρούντοβικ δούλεψαν όσο σκληρά μπορούσαν.
  Η Δραχμή γέλασε:
  - Στα μισά, αυτό δεν είναι τίποτα, πολλοί είναι ένα δέκατο.
  Η ξανθιά αξιωματικός των πληροφοριών σημείωσε:
  - Αλλά υπό τον Στάλιν, όλες οι φλέβες αφαιρέθηκαν από τους ανθρώπους. Έτσι θα δουλεύουν σκληρά συνεχώς.
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Η εμπειρία χιλιάδων ετών δείχνει ότι η εργασία των σκλάβων, αν και η φθηνότερη, δεν είναι η πιο αποτελεσματική.
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Βεβαίως, ο δούλος εργάζεται χωρίς την παραμικρή επιθυμία, μόλις ο επιτηρητής απομακρυνθεί, αμέσως δουλεύει πιο αργά. Και γενικά προσπαθεί να απομακρύνει το βλέμμα.
  Δραχμή διευκρίνισε:
  - Και είμαι ακόμα έτοιμος να ξεκινήσω μια εξέγερση. Λένε ότι κάποιοι λαοί επινόησαν τεχνικές. Συγκεκριμένα, παρασκευάζονταν φάρμακα από το δηλητήριο των ψαριών και των χελωνών που πέθαναν ορισμένα σημεία του εγκεφάλου, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε ζόμπι.
  Η ξανθιά κατάσκοπος πρόσθεσε:
  - Ή μανκούρτς! Λένε επίσης ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει γενετικά, κάνοντάς τον πιο υπάκουο.
  Η νύμφη κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Αρκετά ρεαλιστικά, παρόμοια δουλειά γινόταν ακόμη και επί Χίτλερ.
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Η δημιουργία ενός συμβουλίου για την ευγονική δεν θα ήταν καθόλου κακό. Ώστε οι γάμοι να συνάπτονται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει βέλτιστος συνδυασμός γονιδίων. Σε αυτή την περίπτωση, οι άνθρωποί μας θα γίνονταν διαφορετικοί, υγιείς, έξυπνοι, δυνατοί.
  Η ομορφιά από τη φυλή των θεών τσίριξε:
  - Θα γίνουν έτσι, μόνο που η επιλογή δεν πρέπει να είναι τυφλή, κτηνώδης, αλλά καθαρά επιστημονική.
  Η ξανθιά είπε:
  - Πώς είναι χωρίς εμάς;
  - Θα λάβουμε μέρος και σε αυτό. - είπε η Δραχμή.
  Τα κορίτσια έτρεχαν και μιλούσαν. Μια βελανιδιά εμφανίστηκε μπροστά τους. Το κοίλωμα όπου έκρυβαν τα υπάρχοντά τους ήταν σχεδόν αόρατο, όσο προσεκτικά κι αν το έκλεισαν οι πρόσκοποι.
  - Λοιπόν, τώρα μπορούμε να οπλιστούμε.
  Τα κορίτσια κοίταξαν μέσα, τα πολυβόλα Destroyer -2 έδωσαν αμέσως τις φωνές τους, εκείνος της Δραχμής είπε:
  - Πόσο μαυρισμένη είσαι, κορίτσι. Το μαύρο σου ταιριάζει, αλλά τα κόκκινα μαλλιά είναι πολύ πιο όμορφα.
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Γνώστης των ματιών, πώς νιώθεις για τους Αφροαμερικανούς γενικά ;
  Η Νύμφη Κόμισσα απάντησε ψυχρά:
  - Πώς σε έναν πιθανό στόχο. Το χρώμα του δέρματος ή η φυλή δεν έχει σημασία.
  - Και στην πραγματικότητα είσαι διπλωμάτης.
  Η Ελίζαμπεθ ρώτησε το δικό της πολυβόλο.
  - Γιατί είσαι σιωπηλός?
  Το πρόγραμμα υπολογιστή στο όπλο παρήγαγε μια ειρωνική καταχώριση:
  - Δεν είναι καλό να κουβεντιάζουμε. Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι περπατούν στη γη πατώντας τα πόδια τους, κάτι που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Τι γίνεται με τα πόδια μου;
  Το τσιπ υπολογιστή απάντησε:
  - Δικό σου, αρκετά αισθητικά! Ίσως μπορούμε να παίξουμε πασιέντζα; Τι προτιμάς προσωπικά, χόρτα ή θαυμαστές;
  - Τρία σπαθιά! Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος να παίξουμε , φλύαρες συνάδελφοί μου, πρέπει να πυροβολήσουμε λίγο!
  Εκδόθηκαν μίνι υπολογιστές:
  - Σούπερ φυσίγγια ή τυπικό διαμέτρημα;
  Η Ελισάβετ επιβεβαίωσε:
  - Διαφορετικοί τρόποι. Εξάλλου, είστε προσαρμοσμένοι να διεξάγετε αναγκαστικά πυρά, ανεξάρτητα από το μέγεθος του διαμετρήματος.
  Η Electronics of the future απάντησε:
  - Γενικά ναι! Ταυτόχρονα, ενεργοποιήστε τη μουσική. Με όποιον θέλετε, τι θα λέγατε για τον Μάικλ Τζάκσον με την εικόνα του space hit;
  - Ω, αυτό είναι ενδιαφέρον! Σε τρισδιάστατη προβολή.
  Μικρά ολογράμματα έλαμψαν πάνω από τις δύο μηχανές, δείχνοντας μια μεγαλειώδη μάχη αυτοκρατοριών. Και σε αυτό το φόντο τραγούδησαν ο Michael και η Madonna. Συνολικά, φαινόταν ότι δεχόταν bullying, η Madonna πέταξε τον Τζάκσον και έγινε μαύρος από τη θλίψη.
  - Ναι, είναι πολύ αστείο! - είπε η Ελίζαμπεθ. Αλλά δεν έχουμε χρόνο να παρακολουθήσουμε αυτό το παιδικό τσίρκο.
  Δραχμή πρόσθεσε:
  - Μπορούμε να παίξουμε μόνο υπερσκάκι εν κινήσει , αυτό θα μας εκπαιδεύσει.
  - Μόνο σε ρυθμό blitz. - Πρότεινε ένα πολυβόλο.
  - Σαρώθηκε! - Δραχμή συμφώνησε.
  Το υπερσκάκι ήταν ένας ειδικός τύπος στρατηγικής αστεριών που βασιζόταν στο turn-based. Διάφοροι τύποι αστροπλοίων κινούνταν κατά μήκος μιας μεγάλης σανίδας τετρακοσίων τετραγώνων. Εκατό φιγούρες προσπάθησαν να καταστρέψουν η μία την άλλη. Οι ιδιότητες ορισμένων ενισχύθηκαν όταν έφτασαν στην αντίθετη άκρη του γηπέδου. Επιπλέον, σε αυτό το παιχνίδι ήταν δυνατή η αγορά πρόσθετων διαστημόπλοιων κάθε δέκα στροφές. Γενικά, το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον, αλλά μακρύ. Και ο ρυθμός του blitz είναι εντελώς αυτοκτονικός. Ωστόσο, εκτός από την εξόντωση, υπήρχε και άλλος ένας στόχος: το ματ! Αυτό είχε σχέση με το σκάκι και προκάλεσε πρόσθετο ενδιαφέρον.
  Τα κορίτσια περπατούσαν αργά και η Δραχμή μπορούσε να παίξει εν κινήσει. Ένας μικροσκοπικός επεξεργαστής ικανός να επιταχύνει σε πολλά terahertz κροτάλισε υπό τάση, παλεύοντας με τον γενετικά βελτιωμένο ανθρώπινο εγκέφαλο.
  Η Δραχμή, όμως, μόλις και μετά βίας είχε χρόνο να πάρει μια απόφαση. Παρασυρόμενη από τη μάχη με το αυτοκίνητο, έπεσε πάνω σε ένα δέντρο. Το δυνατό χτύπημα άφησε μερικές γρατζουνιές στο πρόσωπό του.
  - Ουφ, πόσο δεν είμαι προσεκτικός, το Hyper chess με συνεπαίρνει!
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Αλλά μόνο σκάκι, δεν είναι κακό!
  Η Δραχμή καυχήθηκε:
  - Νίκησα την Κασπάροβα μέσα τους!
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Έχεις τόση αυτοπεποίθηση! Ο Χάρι είναι ήδη μεγάλος.
  Η Νύμφη Κόμισσα σφύριξε:
  - Η Ananda κέρδισε! Και ο Κάρλεσον!
  Η Ελισάβετ διευκρίνισε:
  - Κατά τη διάρκεια μιας ταυτόχρονης συνεδρίας παιχνιδιού.
  Το πήρε η δραχμή και είπε :
  - Ακόμα και έτσι. Αλλά, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, χωρίς να του δώσω ευκαιρία. Ωστόσο, αν πρόκειται για γενικό αγώνα, θα τον νικήσω, μην φοβάστε. Νίκησα τους υπολογιστές με το ELO 3000. Αυτό είναι υψηλότερο από τον Anand και τον Garik Kasparov, ακόμα και από τον Carleson.
  Η ξανθιά αξιωματικός των πληροφοριών σημείωσε:
  - Ένας υπολογιστής είναι μόνο μια δημιουργία στα χέρια του ανθρώπου. Μπορεί ένα πλάσμα να είναι υψηλότερο από τον δημιουργό του;
  Η Νύμφη Κόμισσα σφύριξε:
  - Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση. Άλλωστε, οι ανθρώπινοι παγκόσμιοι πρωταθλητές νικήθηκαν από τους υπολογιστές. Αν και δεν είναι όλα τέλεια σε αυτό το πρόγραμμα. Κάνεις ματ σε εννέα κινήσεις.
  Το πολυβόλο "Destroyer" προσβλήθηκε:
  - Θα δούμε. Αγοράζω ένα θωρηκτό πρωτονίων.
  Η Δραχμή απάντησε με σιγουριά:
  - Δεν ωφελεί αγόρι μου. Απλώς δεν θα έχετε χρόνο να τον τραβήξετε στην πρώτη γραμμή.
  Ο μίνι υπολογιστής διαφώνησε:
  - Ή ίσως, ακριβώς το αντίθετο, το κβάντο θα έρθει στο κβάντο!
  - Όχι πραγματικά! Θα δεις πόσο αργεί. - είπε αποφασιστικά η Δραχμή.
  Το κορίτσι έκανε μερικές ακόμη κινήσεις. Ο εχθρός γκρίνιαξε και παραδόθηκε. Μετά από αυτό τραγούδησε:
  - Λοιπόν, είσαι τίγρη, το άλμα σου είναι μια καταιγίδα και τα λόγια σου είναι ένα χτύπημα, μόνο το δάκρυ μου θα εκτιμήσει το δώρο του Θεού.
  Η Δραχμή χτύπησε το μηχάνημα στον ανακλαστήρα με το δάχτυλό της.
  -Είσαι ωραίος τύπος.
  Η Ελισάβετ τη διέκοψε:
  - Ξέρεις, ακούω πυροβολισμούς στα δεξιά. Αν κρίνουμε από τον συνδυασμό των ήχων, εκεί ξεκαθαρίζουν αντάρτες, μάλλον τιμωρητικές δυνάμεις!
  Η νύμφη κόμισσα είπε:
  - Ουάου! Όπως πάντα, το γουρούνι θα βρει βρωμιά.
  Ο ξανθός εξολοθρευτής παρατήρησε:
  "Αυτό που βρήκαν εδώ δεν ήταν βρωμιά, αλλά αίμα".
  Ο συγγενής των θεών ρώτησε:
  - Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Λοιπόν, τι νομίζεις, δραχμή, τι απαιτεί από εμάς η δικαιοσύνη;
  - Φυσικά, για να βοηθήσω τους επαναστάτες. Ανώτερες δυνάμεις έχουν ριχτεί εναντίον τους και η τερατώδης πίεσή τους πρέπει να απωθηθεί.
  Η δραχμή μουρμούρισε χαρούμενη:
  - Τώρα θα σου πάρουμε την ψυχή με ένα καλό λουτρό αίματος!
  Τα κορίτσια έτρεξαν προς τη μοίρα τους. Ταυτόχρονα , δεν ξέχασαν να φορέσουν ρόμπες παραλλαγής. Η Δραχμή και η Ελισάβετ όρμησαν πολύ γρήγορα, και για να μην σκίσουν τις μπότες τους, έτρεξαν ξυπόλητοι. Αλλά το μαύρο μακιγιάζ άρχισε να θρυμματίζεται από το γρήγορο τρέξιμο και το άγγιγμα του γρασιδιού, αποκαλύπτοντας χρυσαφένιο δέρμα. Κάτι που όμως δεν είναι τόσο τρομακτικό. Καθώς έτρεχαν, τα κορίτσια πονούσαν τα πόδια τους σε ρίζες δέντρων, κουκουνάρια και κλαδιά. Αυτό, ωστόσο, δεν επιβράδυνε τις γρήγορες ρίψεις τους.
  Οι καλλονές πέταξαν πάνω σε ένα δέντρο, κοίταξαν τριγύρω από ψηλά και τίναξαν τα πολυβόλα τους.
  - Μοιάζουμε με τους Redskins ! - δήλωσε η Ελίζαμπεθ.
  Δραχμή, πνιγμένη από απόλαυση, φλυαρία:
  - Ξέρεις πώς είναι να νιώθεις σαν τίγρη, είναι καλύτερο από βασίλισσα.
  Τα κορίτσια κατέβηκαν, προσπάθησαν να ορμήσουν γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα προσεκτικά, για να μην δημιουργήσουν περιττό θόρυβο. Ο εχθρός πλησίαζε, ακούγονταν οι ήχοι του πολέμου και ο θόρυβος των μηχανών, ωστόσο οι πυροβολισμοί έγιναν μόνοι. Η μυρωδιά της καύσης, συμπεριλαμβανομένων των πτωμάτων και της ζωντανής ανθρώπινης σάρκας, γινόταν όλο και πιο δυνατή.
  Ο πολεμιστής είπε ομόφωνα:
  - Αυτό είναι πολύ ωραίο, μοιάζει με καλό σκούπισμα στρατού.
  Τα κορίτσια πλησίασαν ακόμα περισσότερο, ανέβηκαν στην κορυφή μιας ψηλής λεύκας και ένα ξέφωτο άνοιξε στο βλέμμα τους. Ένα μικρό χωριό ήταν ορατό στην άκρη του δάσους. Σπίτια καίγονταν.
  Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα. Έβγαλαν πολίτες από τα σπίτια, κυρίως προσεγμένα, παλιά πλίνθινα κτίρια. Κυρίως γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένους. Μαζεύτηκαν σε ένα σωρό. Στα περίχωρα φαίνονται πέντε αγχόνες, πάνω τους κρεμόταν δύο γυναίκες, δύο έφηβες και ένας ηλικιωμένος που έμοιαζε με ιερέα. Τρία ακόμη άτομα σταυρώθηκαν σε κοντάρια με τραβέρσα και ανάποδα. Επιπλέον , ένας από αυτούς ήταν ακόμα απλώς παιδί. Οι χωρικοί έσπρωξαν με τα ντουφέκια, τους ξυλοκόπησαν και κάποιους τους πυροβόλησαν στα πόδια. Γενικά, η κατάσταση ήταν βάρβαρη.
  Η Ελισάβετ δήλωσε:
  - Και αυτή είναι μάχη με παρτιζάνους!
  Δραχμή υποστήριξε:
  - Κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς, εγώ ο ίδιος θα είχα πάει στους παρτιζάνους.
  Δύο έφηβοι αγκιστρώθηκαν και άρχισαν να σηκώνονται ψηλά, να αιωρούνται, προσπαθώντας να προκαλέσουν περισσότερο πόνο. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι άτυχοι παρήχθησαν στο αμπάρι. Κοντά υπήρχαν δοχεία βενζίνης.
  Η Ελισάβετ ψιθύρισε:
  - Είναι ακριβώς σαν τέρατα των Ναζί.
  Δραχμή επιβεβαίωσε:
  - Οχι καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι η Αγγλία φαίνεται να είναι μια πολιτισμένη χώρα, αλλά έχει γίνει επίσης διάσημη για τις μαζικές φρικαλεότητες.
  Η ξανθιά τσίριξε:
  - Οταν?
  Η νύμφη κόμισσα απάντησε:
  - Για παράδειγμα, ο πόλεμος των Μπόερ. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήθηκαν βασανιστήρια. Ωστόσο, οι Αμερικανοί, ειδικά στον πόλεμο με τους Ινδούς, δεν λυπήθηκαν κανέναν. Διέλυσαν γυναίκες και παιδιά.
  Η Ελισάβετ βρυχήθηκε:
  - Φτάνει να μιλάς! Ας επιτεθούμε! Εσύ είσαι στα δεξιά, εγώ είμαι στα αριστερά!
  Δραχμή σημείωσε:
  - Υπάρχουν τέσσερα τανκς εδώ!
  - Τόσο το καλύτερο, ας τους συλλάβουμε.
  Τα κορίτσια όρμησαν στα τανκς. Δύο από αυτά ήταν μεγάλα IS-7, χωρίς ενεργή θωράκιση, αλλά σαφώς υψηλής ποιότητας. Δεν θα πάρει κάθε χειροβομβίδα τέτοιες μπαντούρες. Τα άλλα δύο είναι λίγο μικρότερα , εκτός από αυτά υπάρχουν και μια ντουζίνα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
  Η Ελισάβετ ξέσπασε στα γέλια:
  - Θα το εξουδετερώσουμε νόμιμα.
  Τα κορίτσια φόρεσαν τις μπότες τους και έκοψαν ταχύτητα!
  Όταν τους πλησίασαν οι στρατιώτες, τους υπέδειξαν τις εντολές τους.
  - Έλεγχος έκτακτης ανάγκης, συνταγματάρχη; - Αυτοι ειπαν.
  Ο διοικητής σηκώθηκε:
  - Όλα γίνονται σύμφωνα με το ρυθμιστικό σχέδιο της επιτροπείας.
  Η δραχμή γουργούρισε:
  - Εξαιρετική! Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο εσωτερικό των δεξαμενών. Κατά τη γνώμη μου, οι πύργοι είναι ελαφρώς μπλοκαρισμένοι .
  Οι στρατιώτες άνοιξαν βοηθητικά τις καταπακτές:
  - Κοίτα, όλα είναι καλά μαζί μας.
  Τα κορίτσια πήδηξαν στα αυτοκίνητα. Ήταν επτά μέλη του πληρώματος. Αλλά για γενναίους πολεμιστές όπως αυτά τα κορίτσια, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ήσυχα, χωρίς περιττό θόρυβο, η Ελισαβέτα χάιδεψε τον οδηγό στον ώμο.
  - Λοιπόν, πώς το βλέπεις φίλε;
  Απλώς κατέρρευσε. Το κορίτσι γέλασε, χτυπώντας δύο από αυτά στους κροτάφους αμέσως. Μετά τελείωσε τα υπόλοιπα. Τέσσερα μέλη του πληρώματος είχαν μόνο χρόνο να ρωτήσουν:
  - Τι είναι αυτό, δοκιμή;
  - Ναί! Αυτογενείς μέθοδοι προπόνησης. - είπε η Ελίζαμπεθ.
  Η Δραχμή τελείωσε τους τρεις χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του φιλιού. Ήταν πιο εύκολο με τα υπόλοιπα, αλλά πυροβόλησα ένα για αλλαγή:
  - Αν και είναι αγένεια, ένας τέτοιος θάνατος είναι πιο θαρραλέος.
  Χωρίς να πουν λέξη, τα κορίτσια ισοπέδωσαν τις κάννες των τανκς. Παρεμπιπτόντως , γι 'αυτούς, η φόρτιση πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας μια μέθοδο ζώνης. Άρα δεν χρειάζεται να εκτοξεύονται οβίδες. Ωστόσο, δεν έχουν σκεφτεί ακόμη τα joysticks. Και αυτό είναι πολύπλοκο. Τα κορίτσια, ωστόσο, είχαν ήδη εμπειρία οδήγησης τανκς από τη δεκαετία του '50, ιδιαίτερα των T-54, T-55. Αυτά εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούνταν σε ορισμένες αραβικές χώρες. Και οι γυναίκες αξιωματικοί των πληροφοριών εκπαιδεύτηκαν, μεταξύ άλλων για να γίνουν εκπαιδευτές, για παράδειγμα, στο Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράν. Για παν ενδεχόμενο.
  Εδώ διακόπηκε η μετάδοση ενός καταπληκτικού και παραμυθένιου ονείρου. Ο κιτρινοκόκκινος δράκος σημείωσε:
  - Τώρα πετάμε σε ένα υπερμαγικό προστατευτικό πεδίο που εμποδίζει τα στρατεύματα της Θεάς Κάλι να εισέλθουν στην περιοχή όπου ζουν νύμφες και δρυάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε και ενισχυμένη προστασία για να το ξεπεράσουμε!
  Η Δραχμή έγνεψε στους συντρόφους της και στο αγόρι:
  - Μην ανησυχείς! Αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα για εμάς. Το φυλαχτό θα το χειριστεί. Χρειάζομαι μόνο μια μικρή μαγική βοήθεια από εσάς.
  Η Βόβκα Τέρκιν έγνεψε καταφατικά:
  - Ξέρω! Πρέπει να τραγουδήσουμε. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.
  Η Νύμφη Κόμισσα επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι, τραγουδήστε! Απλά κάτι όμορφο και λυρικό.
  Το γελωτοποιό αγόρι άρχισε να τραγουδάει και τα υπόλοιπα κορίτσια συμμετείχαν:
  Το σύμπαν διαλύθηκε
  Θάμπωσαν τα αστέρια, καταστροφή-θάνατος!
  Κλαίνε και στενάζουν στα μαρτύρια των κολασμένων αποστάσεων,
  Και για όσους επέζησαν: είναι κρίμα να αντέχεις!
  
  Όπως ο Θεός, που κυβερνά όλους τους νόμους,
  Ξεχνώντας τη συνείδηση και απορρίπτοντας την τιμή!
  Μια εξωγήινη φυλή δημιουργεί έναν νέο κόσμο,
  Μας έστειλε μια πρόκληση - άσχημα νέα!
  
  Αν και ο στρατός της αγίας μου Ρωσίας ,
  Πολέμησε γενναία και κατέκτησε το διάστημα!
  Αλλά αυτή τη φορά ο αντίπαλος είναι παντοδύναμος,
  Παίζει την τερατώδη μελωδία του!
  
  Τεμαχίζει και τον χρόνο και τον χώρο,
  Ικανός να γκρεμίσει ένα κβάζαρ με το μικρό του δάχτυλο!
  Αφήστε τη δύναμη του Θεού, αλλά υπάρχει δόλος στην ψυχή,
  Ανελέητο χτύπημα!
  
  Ο Κόσμος ρέει νωχελικά με δάκρυα,
  Οι κομήτες τραγουδούν θλιβερό πένθος!
  Ω Πατρίδα, αγία για όλους τους ανθρώπους,
   Καταπατημένος , πού να βρεις καταφύγιο τώρα!
  
  Αλλά δεν πιστεύω ότι το κακό δεν είναι παντοδύναμο,
  Και θα έρθει η ώρα, η Ρωσία θα ξαναγεννηθεί!
  Η περιοχή μας ανθίζει ακόμη πιο πυκνά,
  Παλεύω γενναία για αυτό το καλό!
  
  Φυσικά, δεν υπάρχει επιτυχία μόνο με δύναμη,
  Αλλά η πίστη, η σοφία και η αγάπη είναι μαζί μας!
  Και για να μην φεύγει το τρένο της ευτυχίας,
  Το μυαλό πρέπει να χτυπά το μάτι, όχι το φρύδι!
  
  Πιστεύω ότι ένα αγόρι θα συναντήσει ένα κορίτσι,
  Μια φλόγα καίει στο στόμα σου, σαν φούρνος...
  Είμαι ενήλικας στο μυαλό μου, έστω και πάρα πολύ
  Η φωτιά μπορεί, ξέρετε, να ανάψει την αγάπη!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"