Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Adversus Mala Deae Kali

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ordinarius, licet pulcherrimus flava discipulus Elizaveta Shchukina inopinate se electum et abductum ex mundo huius temporis invenit. Et invenit se in regno malae deae Kali. Ibi puella discipulus vincitur. At sese e nigris immania regia Deae Profugiunt. Et Elisabetha elfe principi occurrit, et novus adventus valde interesting eam exspectant.

  ADVERSUS MALA DEAE KALI
  ANNOTATIONES
  Ordinarius, licet pulcherrimus flava discipulus Elizaveta Shchukina inopinate se electum et abductum ex mundo huius temporis invenit. Et invenit se in regno malae deae Kali. Ibi puella discipulus vincitur. At sese e nigris immania regia Deae Profugiunt. Et Elisabetha elfe principi occurrit, et novus adventus valde interesting eam exspectant.
  PROLOGUS
  Elizaveta curriculum operis de Interreti detulit, et delectatus est. Puella sine magno studio studuit, quod erat pulcherrima. Et crines eius tam lucidi, micantes, sicut templa in sole, et figura, et facies, et pellis, omnia perfecta sunt.
  Et sane tali specie quaestus non obstat. Peculiari modo, etiam modo permittens te photographatae pro variis commentariis. Etiam nec nisi quam.
  Elizaveta etiam amavit ire ad vicum Artificum Moscuae et pro rationabili feodo imagines ponunt. Interdum etiam adumbrata ipsa fecit.
  Sed factum est ut, exempli gratia, artifex Narcissus decem milia rublorum rogavit ut nudum pedem puellae tingueret in fuco et eius elegans vestigium relinqueret.
  Elisabeth ter hoc fecit: in rubeo, flavo et caeruleo, promerendo triginta milia rubulorum tali modo simplici. Vera est ergo fucus cum acetone abluendus, quod non ita jucundum est.
  Ita est puella pulcherrima. Et illa pluries iam est membrana, licet in muneribus minoribus.
  Nunc circa Moscuam in altis calcibus moratur et cogitat utrum ad Artis Alley iterum ire an in hortis ludibrium habere. Non omnia de pecunia sunt.
  Tibi vivere debes, et, dum iuvenis es, gaude. Etsi virginitatem tuam tueri noli oblivisci. Noli eam primae personae quam conveneris dare. Optimum esset invenire te virum billionaire in his eighties. et haec optio optima visa est. Ut vidua dives maneat.
  Et tunc pro tua voluntate vive, maritum tuum curatori commendans.
  Puella canebat;
  Si vis esse dives,
  Si vis esse beatus...
  Noli ergo nasci gibbo;
  Ac nasci tam pulcher!
  Subito luxuriosus Cadillac iuxta puellam substitit. Et inde prospexit ... Non , non caput senis, sed iuvenis formosus in mitra clavatis smaragdis. Erat valde formosus et tam iuvenis ac recens.
  Subridens dixit:
  - Mea regina, visne mecum in carissima Moscuae caupona equitare?
  Elisabeth adnuit respondens, dentes margaritis emicabat et pipiabat;
  - Magna cum voluptate! Ita pulcher !
  Juvenis micare annulis magnis adamantibus in manibus suis respondit;
  - Dives etiam sum valde, et hoc tibi maius est.
  Puella flava adnuit et respondit;
  Si vis esse dives,
  Si vis esse beatus...
  Da mihi crystallini
  Rex noster pretiose!
  Et ad Cadillacum prosiliit bracteis aureis velatus. At illa insiliens tacite ostium aperuit.
  Iuvenis blandus amplexus est eam, et osculata est lepide in ore. Caput Elisabethae filare coepit, et vidit lyncas aures e mitra pro humana effundere .
  Sed pulchra flava non vacat mirari. Caput plus trahere coepit, et conscientia in lepido capite flexa est.
  . CAPUT N. 1 .
  Elisabeth visionem habuit in statu semi-conscio. Puella somniavit...
  Est sicut per caelum volitat, sedet in papilio ingenti alis radiantibus in omnibus coloribus arcus.
  Et circum eam caeruleae, variaeque nubes. Puella contra dorsum insecti arthropodi nititur pedibus in altum calcantibus calceis.
  dextra puella flava virgulam tenet et per iocum cantat;
  Rogo ne mireris
  Si pugnis nunc est, non sumo!
  Si detur, si detur, si caestu non sumo!
  Draco e nube ad eam volavit. Non nimis magna , circa albatross magnitudinem, et cum tribus parvis capitibus. Et hoc animal ex improviso voce tenuis pipiabat;
  -Estisne benigna, amita?
  Elisabeth adnuit;
  - Ita , benigna!
  Infantem draco exagitavit;
  - glacies cremor volo.
  Flava puella risu quaesivit;
  - Quale cremor glaciei?
  Triceps monstri parum obstrepit;
  - In Lacus pie ordo!
  Elisabeth sumpsit et, quatiens virgulam suam, cooedit;
  - Tres sarcinas glaciei crepito scelerisque!
  Et cecidit in draconem floccis glacies cremor et massa fusca. Monstrum parvum lingue lambebat et pipiabat;
  - Sapidissimum, amita!
  Puella flava risit. Et draco formosus delevit substantiam delectabilem et dulcem.
  Elizabeth virgam suam iterum agitavit, et lycopersicum delectamentum cum cremore monstrum bellus percussit . et draconem obliteravit.
  A teenage puella iuxta eum apparuit. Excalceatus erat, sed tunica luxuriosa et ornamento lapide pretioso indutus .
  Puella magicum quoque in manibus suis habet. Torta id scelerisque ac ultrices ac. Dixit parvulus draco cum scandalo:
  - Cur amitae, recte?
  Inclinavit se puella, et respondit:
  - Ego Drachma comitissa-nympha. Et tu quis es?
  flava confidenter respondit;
  - Elizaveta Shchukina. Studiosum et morem imitatus est.
  Ambae pulchritudines inter se despiciebant. Et nympha, cuius nudis pedibus micabant anuli pretiosi, notavit;
  -You regina vultus similior.
  Elisabeth enim tot ornamentis variis et gemmis micantibus gerit.
  Flava respondit;
  - Tu quoque ... Oh mi, cur tam nobilis homo discalceatus?
  Drachma ridens respondit:
  - Nympha sum - cognata supremorum Naturae Deorum. In maleficiis, cum calcei non sunt, multo commodius est nudis digitis uti.
  Elisabeth adnuit;
  - Suus! Pulcherrima es, sed estne coma naturalis an tincta?
  Nympha puella nudata giggled, septemcoloribus crinibus quassavit et respondit:
  - Ita vero et minime! Hoc non est pingere, et simul septem colores significant me maga- sum valde gradu!
  Et pulchritudo digitos nudos premebat, et placenta magnitudo bonae piscinae apparuit. Eodem tempore , tam copiose cremoris floribus in variis umbris decorata, et valde appetibilem sensit. Placenta ditissima respexit.
  Elisabeth dulci risu notavit:
  - Si unum ex his manducaverimus, erumpet venter noster.
  Drachma adnuit et respondit;
  - Libum hoc pueris esurientibus daturum est!
  Et nympha puella magicum movit. At illi pulchri- tudines duae prope grandiorem tugurium in tibiis pullis se invenerunt. Mulier, quae spectabat circiter triginta, crinibus longis et rubris, iuxta eam volitabat. Illa in pila erat, iuniperorum manubrio inaurato manubrio in altera parte, in altera sinistra etiam virgula.
  Pueri, a decem ad quattuordecim annos nati, in agro ante eam laborabant. Guys pannis lacerae, nudipes et graciles erant. Agrum colebant, sariebant, aratra traherent, lectos deportabant.
  Flagellis ursis in armis et ocreis turpissimis, in capitibus galeis.
  Et nunc et flagellis sibilabat.
  Elisabeth exclamavit;
  - Quomodo audes filios talium tractare!
  Et fecit puella flava octo virgas suas. Ac eget, dulcia, candied fructus, drageae, lollipops, sarcinae glaciei cremor in orcos in armis ceciderunt. ursos hirsutos inspergebant, ac crepuere etiam.
  Et nudipes, pueri esurientes, viso tantarum divitiarum, invaserunt cibum.
  Orci obsistere conati sunt, et flagellis et fustibus quassabant. Baba Yaga aerem iuniperorum percussit. Et facta est fluctuatio quasi tsunami. Elizabeth et papilio iactata est, et draco parvulus netus est.
  Drachma nympha magicum versabat. Et sedata est tempestas, cecideruntque undae.
  Tenues, seminudi, labore fessi, infantes dulcibus et aliis cibis in ora saginati. Praepositi orci eos verberare conati sunt, scuticas iactantes.
  Elizabetha iterum elevavit magicum. Et cremoris placentae versus hirtos et foetidos orcos volabant. Addidit et nympha nudis strepitantibus digitis, anulis artificiosa ornatas. Ac per hoc rivus impiger exarsit. Et cutis orci ignem comprehendit, et arma eorum tabescere coeperunt.
  Baba Yaga, mulier formosior et rufo cana, dentibus denudans et tigridis molares ex ore suo emittens;
  - Quid molestus es, Drachma? Nostras sphaeras influentiae diu distinximus!
  Elisabet elisa est;
  -Tu derides liberos! Quod ferri non potest!
  Baba Yaga infensi mussat:
  - Quis est hic ? Et cur in alieno negotio agitis?
  Subridens puella flava respondit;
  - Quis sum? Hoc cantico dicere potes!
  Drachma adnuit;
  - Ita, meus novus amicus valde musicus est! Fortasse audies eam?
  Orcs, in armis dissolutis , tortilis, ululatus et ululatus. Apparet dolor sit amet.
  Baba Yaga giggled. Videtur quod hirsutis sociis omnino non dolet. Et ingemuit;
  - Florem cantate, ne pudeat!
  Elisabeth cepit et cantavit affectu et studio;
  Non sum omnino taedet eam
  Bibe, exi, amare guys !
  Et fascistas audacter interficies;
  Certare possum cum Adolfo!
  Certare possum cum Adolfo!
  
  Flava naturalia;
  Nec opus est vinculo amoris!
  Dimidium mundi mecum est;
  Flava natural!
  
  Iterum percutio fascistas audacter;
  Propono novis monumentis!
  Hostem pro causa prendo;
  facies possum frangere !
  facies possum frangere !
  
  Flava naturalia;
  Non opus est amore cohortis Flexilis!
  Dimidium mundi est ante pedes meos;
  Flava natural!
  
  Quis non credit in me refrigerium,
  Paululum puellae calcaneum erit...
  Scitote ignaviam esse stultitiam;
  Ego Krauts pulso!
  Ego Krauts pulso!
  
  Flava naturalia;
  Non egeo Flexilis cohortis in amore;
  Mecum vir tremit;
  Flava natural!
  
  Visne frigidior fieri quam Fuhrer?
  Et calcitrare asinum.
  Glandibus in Krauts ne parcas,
  Penelope lude!
  
  Hem, proelium cruentum est;
  Ego ardeo...
  Non omnes fama
  Ubi est hoc sacramentum ac solutio!
  Ubi est hoc sacramentum ac solutio!
  
  Flava naturalia;
  Non opus est amore cohortis Flexilis!
  Et ferrum dorsum habeo;
  Flava natural!
  Flava natural!
  Baba Yaga risit. Magiam movit. Orci semiustae sedata. Defluxerunt super eos rivi imbri. Pueri discumbebant.
  Ingens placenta ad discalceatos puerorum puellarumque natabat.
  nympha legas carmine. Et gigas torus in frusta concidit . Et in conspectu uniuscuiusque infantis apparuit lamina aurea, cultellus et furca.
  Baba Yaga praecepit:
  - Dabo tibi omnem licentiam quietandi et comedendi!
  Pueri adnuere, maxime nitidis capitibus, vesci coeperunt.
  Elisabeth mirum interrogavit:
  -Ubi sunt parentes horum guys infelicium?
  Baba Yaga cum risu respondit:
  - Hi vere liberi non sunt. Hae sunt animae adultorum, post mortem corpora filiorum suscepta et ad nostrum mundum re- curanda missae. Et fateare debes, quanto humanior occupationalis cura fuit!
  Elisabeth circumspexit. Arbores laeto, floresque luxuriosi per circuitum creverunt, ac per jucundum odorem emicabant. Etiam castrum Baba Yaga valde gratum erat.
  Concordia adnuit puella;
  - Hoc infernum non placet!
  Drachma notatur;
  - Caelum et Infernum in primo intellectu hominum non sunt. Sunt mundi paralleli et multi-vector , qui proprias proprietates et parametri habent. Et hi pueri hic locum optimum in sole sortiti sunt!
  Baba Yaga adnuit et dicebat:
  - Ita, quisquis in vita sua bene opera magnus fuit, rex vel princeps in pari mundo, post mortem corporis sui, fieri potest. Sic in universo omnia relativa sunt. Regina quoque in vita anteacta fui.
  Nympha comitissa adnuit;
  "Primo in ancillam se oravit et in plantis operatus est. Tunc autem veneficus vendita est, et surrexit in hoc mundo ad gradum Baba Yaga. Neque id mollis volutpat nulla!
  Elisabet sibilabat et notavit;
  - Proh! Quis ego sum?
  Drachma cooed;
  Petala fragilia colorata;
  Tu es modo in initio itineris...
  licet in orbe terrarum crudelis sit;
  Tu modo progredi!
  Unus ex pueris, in brevibus et tunicis laceratus, nudis coruscis, perustis et exsculptis cruribus, perfecto placenta, propius accurrit ad tres amitas in aere natantes et pissas;
  - Ego Marchio de Sade! Celebris homo.
  Baba Yaga cooed minaciter:
  - Videturne vis marchionem fustibus nudo calcibus ferire?
  Inclinavit se puer et subridens respondit:
  "duobus saeculis nunc servus fui." Cur me in exercitum non recipiunt? Ego sim et scutifer et tympanista. Alioquin honestum esse, me ab opere obstupescere!
  Drachma notatur;
  - Forsitan, re vera, casui demus ei. Nam, ire ad opus?
  Baba Yaga notatur;
  - Si quis accipit! Scis, hie diversum esse potest. Marchio quodammodo oblatus est, tanquam litteratus in vita praeterita, clericus assistens. Ut id quam ipsum. Post quem puerum nudo calcibus baculis verberant. Et quomodo exclamavit.
  Juvenis marchio, qui annos circiter duodecim inspexerat, dixit;
  "Centum annis calceis non sum." Et plantae meae tam durae sunt quam ungula cameli. Interdum autem vulsi saginati prurire incipiunt . Et tunc haeret in calcibus tuis tantum non nocebit!
  Elisabeth risit et notavit:
  - Lepidum. Ergo post annos plus quam ducentos puer adhuc remansisti?
  Puer adnuit;
  - Tantum externe! Corpora nostra non mutantur, servi sumus. Si exercitum adiunxero, iam illic crescam, licet tarde. Sed hic tantum vestes ab opere defatigantur, novas singulis quinque annis damus . Et calcei ... Quot quattuor soles hic sunt - calidissimus est. Saepe etiam sine tunicula laboro, multo iucundius est!
  Baba Yaga notatur;
  - Marchio de Sade simpliciter delectabilis est! Fortasse titillabo plumam struthionis, et ille mihi fabulam narrabit.
  Puer, nobilis olim titulus et scriptor notissimus;
  Bene scribo, interdum
  Interdum nugae evenit!
  Omnia in hoc mundo iactant;
  Et vere vanitas iusta est!
  Elisabeth adnuit et interrogavit:
  - Fortasse vis magna scelerisque tempor?
  Puer gravissime respondit:
  - Mallem magna calva vini Hispanici boni, seu Jamaican rum!
  Baba Yaga risit et dixit:
  - Pueri non licet alcoholem bibere!
  Marchio puer objecit;
  - Puer non sum! Et in exercitu est pars specus.
  Drachma notavit, casualiter virgam suam quatiebat;
  - Candy cum liquore melius proba!
  Dolia in manibus ancillulae apparuerunt. Puer momordit et cantavit;
  amor et mors, bonum et malum;
  Quod sacrum et nefas non est intelligendum!
  amor et mors, bonum et malum;
  Mori non possumus, una tantum est existentia!
  Accurrit puella, nudum coruscum, parva, rotunda calcibus. Cana erat et suavissima. Inclinavit se, et pipiavit;
  - Im Domina Hiems! Notum quod domina mea. Atque ego etiam promotionem volo.
  Puella brevem tunicam magnis foraminibus laceratam gerebat. Crura eius parvae erant elegantes, sed pedes iam cornei et callosi erant. Perspici potest eam plus uno saeculo aratam esse.
  Elisabeth subridens respondit:
  - Itane? Sed melius est quam anus.
  Puella dixerat:
  - Viginti sex annos natus sum, et vetula non fui. Marchio de Sade mortuus est septuaginta quatuor, sic saltem vixit!
  Puer in bracis adnuit, nudo pede lapidem in herbam pressit et cantavit;
  Tametsi aiunt annos reverti non posse;
  Et corpus est simpliciter decrepitum.
  Incipimus iter in novo mundo,
  novam ideam facimus !
  Et marchio puer tunicam sordidam avulsit et ventrem suum tegulatum ostendit. Puer muscularis sine tunica pulchrior multo respexit. In brevibus, quamvis etiam laceratus , in agone iuveni intuitus est.
  Et incepit saltare, ostendens musculos sculptos suos in brachiis et cruribus suis.
  Tunc marchio puer calculum nudis digitis sustulit et altius proiecit. Tum pede dolose illud excepit ac rursus duos lapillos proiecit. Et iterum apprehendit eos.
  Elisabeth exclamavit:
  - Pulchra! Quantus videtur !
  Draco parvus advolavit ad puerum. Ille rotundum, callosum calcaneum, pipiabat;
  - Frater?
  Puer nudos plantas in gramine tersit ac fremit irata;
  - Soror!
  Draco parvulus terruit;
  - Amicus meus!
  Drachma giggled et cecinit;
  Horum autem filii quasi catena sunt infixi;
  Ut eget tempor dui.
  Noli aquam effundere, omnes circum iocatur;
  Hoc est verum, fidus amicus!
  Videns parvulus draco fragmen massae, accurrit et coepit lambere mollem et dulcem molem tribus linguis;
  Puella-milady stridore;
  - Lepidum animal. Vellem hunc habere canem!
  Elisabeth effudisset;
  Annam de Bayle venenum Constantiae fecisti ? Bonacieux ?
  Nudo pede puella rum Candy pede pressit. Illa contrivit, ingemuit et respondit;
  - Propter invidiam. Dartagnan valde amavi !
  Baba Yaga subrisit:
  "Quare haec pessima puella singulis Veneris diebus". Animam innocentem occidit.
  Interrogavit Elisabeth cum risu:
  - Et ob alia crimina?
  Hic Drachma locutus est;
  - Dux Bekingenorum satis bastardus erat. Ita, et Franciam patriae suae ministravit. Tamen eam ut discipulus meus cogito!
  cooed-Milady puella;
  - Nempe aufer. Quia taedium sum in plantationibus sarculo stolide movere, vel feretrum gero, vel fruges. Varietas aliqua in lapicidinis. Fui hic per quattuor fere saecula. Tristis sum !
  Elisabet sibilabat et notavit;
  - Ita multum est. Etiam in USA, post viginti annos in carcere, homo carcere damnatus ad vitam ignosci potest!
  Baba Yaga notatur;
  Translata iam pridem a servo ad exercitum, vel ad veneficam, vel ad sacerdotem puellarem, sed nimium famae Milady. Magicam suam docere timent - puella fallax est!
  Marchio de Sade, puer ille lascivus, adnuit;
  - Praeter interdum spectacula et oblectamenta, curationes occupationales taediosae fiunt . Certe musculos tuos in lautumiis saltem aedificare potes.
  Baba Yaga adnuit:
  - In rationem ducam! Ibis igitur ad lautumias!
  Marchio puer exclamavit;
  - Pone me in venalem! Certus aliquis me sub auctione emat.
  Drachma risit et notavit;
  - Proh! Ipse, nobilis olim nobilis, tanquam rem aliquam vendi vult!
  Marchio de Sade cecinit;
  Corda nostra postulet mutatio
  Oculi nostri mutationem requirunt...
  Cor nostrum et lacrimas nostras;
  Et venarum pulsus.
  Mutationem, mutationem exspectamus!
  Servus autem puerum nudum pedes impressit. Hic est puer vere vivus.
  Draconem parvulum pipiabat, imitans;
  -Mutationes, vices exspectamus!
  Et scidit circa quasi cacumen spheara, reptile valde bellus et bellus.
  Dixit Elisabeth:
  - Et draco est bellus paulo.
  Drachma luminosum aliquid dicere voluit quando apparuit in caelo. Aliquis ad eos volabat.
  Nympha puella pipiabat;
  - Hic est bonissimus ! Videtur quod papilio syreni certat.
  Flava puella mirabatur;
  - Quid est, papilio syreni?
  Baba Yaga respondit CACHINNO:
  - Haec cum syreni et papilio simul es. Quid miror?
  Elizabeth humeros notavit;
  - Nunquam audivi tam fabulosas creaturas.
  Et mulier maga rufa respondit:
  - Id cum videas tibi. Sub aqua vivere potest et per aerem volare! Id magna .
  Apparuit enim puella cum cauda et alis argenteis, scintillans in quatuor soles lucidior et pulchrior bracteis aureis.
  nympha pipiabat;
  - Baronissa de Dashing te saluto!
  Syrena papilio gigglatur et respondit:
  - Saluto te, comitissa. Fiat lux in mundo.
  Marchio puer questus est;
  - Fortasse emere potes me? Regnum maris visere volo.
  papilio Syrena cecinit;
  in caeruleo mari, in candido spuma;
  Ubi procellae saeviunt...
  Quo mare flectit et naves concutiunt!
  Nympha et Baba Yaga ceperunt et cecinerunt;
  Naves ad calcem ancoris velisque demittuntur;
  Aurea pectora tunc erunt tua;
  Aurea pectora!
  Naves iacent fractis
  Arcae apertae sunt...
  Smaragdi et rubini sicut pluvia fluunt.
  Si vis esse dives,
  Si vis esse beatus,
  Mane nobiscum puer
  Rex noster eris!
  Rex noster eris!
  Milady puella risit. Morsum placentae accepit et ardenter cepit et cantavit;
  Homines admirati sunt regina
  Omnes pueri in area amabant...
  cum illa invisibilis umbra fui;
  Pro amore patientiam didici!
  papilio pennas Syrena movit, et aurei tingui coeperunt radiis scintillare. Et puella evasit splendidis.
  Baronissa de Likhaya virgam magicam agitavit, et FLOS florum in manu Elisabeth apparuit.
  Puella risit et flava respondit;
  - Hoc pulcherrimum FLOS!
  et conniventibus sociis. Marchio puer cepit illud et quasi cacumen trahebat. et nudum pedem in aere netum. Puer itaque arrepto dracone argenteo in ala prehendit. Et tunc a parva scintilla in talum ictus est et exclamavit.
  Baba Yaga den- dente , dixit ;
  - Ne sis taurus, puella !
  Marchio de Sade scandalizatus est;
  - Estne me, filiole ? Vidi hoc...
  Et iterum fulmina nudas ferit pueri monumenti plantas.
  Et exclamavit. Etiam et mauris.
  Syrena papilio gigglatur et notatur;
  - Infans iustus est venustus.
  Dixit Elisabeth:
  - Duodecim annos natus hic infans non est. Puer adultus prope est. Et si consideras eum iam trecentos annos esse, hoc iam est.
  Marchio de Sade eliditur;
  - Iuvenis senex!
  et despiciens versos.
  Alius puer ad eos accurrit. Subridens vultu tristi respondit;
  - Mox quinque milia annorum ero. Sed adhuc servus sum, et bannum personale mihi impositum est. Hic eram cum nondum natus Baba Yaga.
  Mulier crinibus rubris respondit;
  - Haec pharao Cheops prior est. Plus quam ducenta quinquaginta milia servorum ob constructionem pyramidis mortui sunt. Itaque servitute non eximitur.
  Puer adnuit. Habebat brevem turbam praecisam, et ipse pharao modo truncos natantes gerebat. Servus erat torris in scapulis combustus, et pellis nigra erat, sicut Afer. Hoc vere inopinatum est. Et e contra capilli leves, ut sunt supercilia. Puer pulcher, filum, muscularis, extus hilaris.
  Elisabeth suspirans interrogavit:
  - Quid est, quod placet esse servum per quinque fere milia annorum?
  Puer pharao respondit:
  - Non re vera, sed usus sum. Etiam hospitii et weekends habemus. Servi sua iura habent. - Puer puer circiter tredecim annos natus notatur. - Frigidissima res est corpus pueri sanum. Omnino fessus non sentis. Omni tempore hilaris . Et cum operaris et fodes in terram, aliquid creas!
  Baba Yaga adnuit:
  - Etiam interdum phantasiae vere te servabunt! Et illud iocum et frigus! Exempli gratia...
  Marchio puer giggled et notatus;
  - Ita, ille correctus est! Phantasiae, hoc magnum est ! Scribere aliquid simile hoc potes.
  pueri eam arripuerunt et pugni censuerunt. Etiam scintillae ex articulos ceciderunt.
  nictabant inter se et cantabant;
  Qui in tenebris servitutis erat, gladium arripe;
  Honor et libertas in manibus vestris sunt!
  Animus in pleno adductius fluat - vocatio est in sanguine;
  Oblivisci dubia, humilis, vilis timor!
  
  Noli esse servus, humilis in pulvere.
  Aquila magna, ad alta volans !
  Cruento bello deos arcesse;
  Certa pro voluntate ad finem.
  
  et ferrum non contremiscat bellator;
  Vulneratus cum gemitu cecidit pugnator!
  Dormiat aetemitas, ardeat serta tenebris;
  Salve e coelo tonante magno minante!
  Puellae ridebant. lepide dixit Milady;
  - Libertas caelum est!
  Et pressit nudum et decorum pedem.
  Hec est puella que fuit baronissa, comitissa et uxor domini.
  Id quomodo loquebantur.
  papilio syreni cepit et pissavit;
  - Invenies tuum, animum, semper iuvenis es, et magnus es !
  Puella-milada adnuit et coarctavit;
  magnum est, cum habeas iuventutem aeternam. Siquidem puer, et senectus me terret, et timui ne senescere et decrepitum esse.
  Alia puella accurrens adnuerat;
  - Ita, scio! Cum vertere in anum coepi, multa de hoc complexa habui . Quamvis regina fui, et omnia habebam. Sed ne hoc quidem adiuvit, etiam doctores optimi, ac etiam ipse Comes de Calliostro !
  Milady adnuit:
  - Haec est Catharina Tsarina Russica prior II. Haec quondam princeps magnus erat et vestes delicatas gerebat, nunc discalceatus, et tunica scissa discurrit.
  Puella regina notatur;
  - At nunc iuvenis et sanus sum! Ut sit amet pretium quam.
  Marchio de Sade adnuit;
  - Ita, sane, tanti est. Agnosco enim possum.
  Puer Pharao adnuit;
  - Unde Salomon ait: - Melior est catulus catulus leoni sene.
  Omnesque quattuor pueri: duo pueri et duae puellae magnae aetatis cantabant;
  In magno dolore humanitas est;
  Forsit quisque de eo cogitat!
  Super hoc mari lacrimae effusae sunt;
  Hominis metus ardet.
  
  Anni repunt post annum in comitatu;
  Cypri genas fricat avia!
  Et factum est gracili puellae figurae;
  Non intellego unde sint rugae!
  
  Cur clara corona naturae?
  Subito machinarum creator arescet!
  Ille qui iunxit vento plaustro;
  Senescit malum tolerare non potest !
  
  A pulchritudo lusus naturae erit
  Ac marcescit ante oculos heros.
  Nunc aliquam tempestatem foedam,
  nocteque fera formidine crucior.
  
  Sed salutem esse non credo,
  Homo cum Deo disputare potest!
  Ita ut amica familia aeterna fiat;
  Ut facile et declive arduum it via!
  
  Anus rugas non habebunt;
  Senectutem faciamus pudori receptui!
  Profice, s, profice, potens filius;
  Vitae culmen intuetur claris oculis!
  
  Et erit infinita pulchritudo
  defluent dies sicut flumen in pleno;
  Humana benignitas apparebit
  Ceterum cor purum et nobile fiet!
  
  Crede, nova voluptas veniet;
  Ut enim ad minim veniam, quis sapien!
  Ceterum gelu non in corpore juvenili insidet;
  Sicut in scholis studebat quinque studio!
  
  Altior est, age, quaere;
  Saltem centies exem feres!
  Et comedere potes panes paschales cum melle;
  Age, puella nunc anus fias!
  et tota turma ridens erupit.
  Baba Yaga tristes notavit:
  - Iratus es vere. Forsitan mitto te ad operandum? Therapia negotialis est medicina peccatorum optima.
  Papilio syreni notatur;
  - Non sum homo. Et haec inaccessibilis est nobis papiliones syreni. Diutissime sine senescentis vivimus. et tunc transimus in alium mundum.
  Et pueri in voce;
  - Ad novos fines et paradisum!
  Par equitum e longinquo apparuit. Unus erat in equo aureo, alter in caeruleo; Celeriter appropinquabant. Duobus erat - puer et puella. Pulcherrima. Puella brevem vestem et discalceatam ornamentis ornatam gerebat. adulescens in lite luxuriosa et ocreis micantibus.
  Ambo vestiti cum gladiis in manibus et arcubus in terga. Et vidi magna.
  Et post eos totum manipularum puellarum loquebatur. Erant denique tunicae candidae, gladium et scutum gestantes. erant etiam pulchri- tudines nudis pedibus. Et refulserunt annuli in digitos suos. Capilli diversi colorum vento volitant.
  Aures autem illorum sunt sicut lynces. Pulchrae, sed aures humanae non sunt.
  Baba Yaga adoravit;
  - Salve princeps Dolgorukov et prima eius uxor. Tu modo in tempore.
  Inclinavit se puer, et ait:
  frigus est . Hic apud te nova et pulcherrima puella est. mortua est?
  Nympha de Drachma perbibetur;
  - Minime! Et plerumque homines post mortem corpora filiorum accipiunt. Atque hic est adultus! "Puella digitos nudos premebat et pipiabat. "Videtur, dum viveret, translatum est ad mundum proximum."
  Adnuit iuvenis et respondit:
  - Volo eam osculari pedem!
  Elisabeth in confusione mussat;
  - Crus mea?
  De Dolgorukov adnuit:
  - Etiam tua , o flava dea!
  Marchio puer exclamavit;
  - Quam voluptatem!
  Regina puella cum chuckle notavit;
  - Ita est, vere frigus! Cum essem iuvenis, libenter osculati sunt pedes mei. Et cum ego grandior factus sum, fastidire homines hoc!
  Elisabeth membrum inferius in summo calceo calcaneum extenditur et pipiatur;
  - Vos can tendo.
  mussat adulescens;
  - Solve calceamentum!
  Pharao puer notavit;
  - In Aegypto sunt puellae nudipedales omni tempore. Et cum calciamenta gerebant, praesertim alta calcibus, valde parum pudici videbatur!
  Puella flava expressit;
  - Ita, fortasse postero tempore calceum meum auferam. Itaque calcaneum basia!
  Iuvenis princeps voluit aliquid dicere, cum draco ingens apparuit in caelo. Duodecim capita habebat, et tam clara et varia.
  Draconi parvulus percitus est et pissavit;
  - Mater!
  Marchio puer cecinit;
  Veniat mom, veniat,
  Mater mea, ut certo invenias me ...
  Ceterum hoc in mundo non fit,
  Utinam pueri pereant!
  Ceterum hoc in mundo non fit,
  Utinam pueri pereant!
  Intonuit ingens femina draco;
  - Video parvum filium meum tecum ludere. Bene, Drachma puella bona es, et puto te quaerere infantem!
  Nympha comitissa giggled et cecinit;
  Cogitationes sunt sicut puer nix
  Lumina scintillant ...
  Aliquando, si sit peccatum;
  Pessimi esse possunt !
  Risus amicae auditus est. Et revera perquam iocum et prodigum vidi.
  Liberi nobiles valde gavisi sunt et exilierunt et descenderunt.
  Baba Yaga aggressively clamavit:
  - Ita est, pusilli! Nolite habere fun. Nunc lets 'ad opus!
  Drachma adnuit;
  - Ita , filii! Peccata tua cum justo occupationali expie! Labor, felicitas et locus in vita dignus ad te veniet!
  Baba Yaga rugiens usque fulmine ictum ;
  - In locis!
  Pueri cucurrerunt. Nudaque , e vestigiis emicabat. Rosei erant et pulchri.
  Elizabeth irato vultu notavit;
  - Cur eos laborare cogis? Fortasse ope magica omnia sic facere potes?
  Baba Yaga rugiens
  - Peccatum puniendum est! Haec est voluntas Altissimi Filii Dei, Patris Mali Chernobog!
  Flava puella pavet;
  - Cur malum opus est?
  Nympha puella respondit;
  - Habere liberum arbitrium. Neque solum id.
  Princeps iuvenis adnuit;
  - Quod sic prorsus! Sine scelerati heroes non erunt. Ut aiunt, piper et saccharo et opus est!
  Baba Yaga adnuit et cantavit sensu et vultu;
  Si autem quaestiones sunt in universo;
  Quoquo non fit...
  Nolo te amplius mutare
  Nescit homo quid velit!
  
  Et Chernobog est magna potentia;
  Magnus universalis potestatem habet .
  Is dat homini dextra fronte;
  Ita ut genus humanum non omnino silvestre sit!
  
  Omnipotens genus ipsum creavit;
  Ut explicandi...
  Ut quis velit omnis,
  et homines duri certare didicerunt!
  
  Bellator male vincit;
  Ista Roda pro hominis beneficio creavit...
  fudit bonitatem animarum et corporum;
  Numquam nimis sero est pugnare discere!
  
  Quid vult omnipotens Deus?
  Ut Elf ad genua perducere non audent...
  Malum itaque fatum non regit;
  Ita ut centum generationes evolvantur!
  
  Ita Chernobog incitamentum est hominibus;
  Nullam ut pigritia, nulla torporis...
  Ut fasciculum in smithereens comminuas,
  Ambulate circa Orklinum in amicabiliter formatione!
  
  Noli ergo deerrare si durum est;
  Si patriae accidunt mala.
  Virga pulchre et facile faciet;
  Modo ut homines movent!
  
  Et Chernobog frater tuus maior est;
  Quamvis severus sit , te sine fine amat .
  Maxime score te ledo
  Cum Elf in aeternum servietis!
  servi ad haec verba plaudebant manus.
  Post quem, Baba Yaga labia eius lambit et rogavit;
  -Nunc intelligis?
  Elisabeth humeros respondit:
  - Ita intelligere impossibile est!
  Adnuit iuvenis et dixit:
  - Nunc osculari pedem tuum!
  Puella flava giggled et cecinit;
  Et pueri amo
  Nudo pede eos necabo!
  Si necesse fuerit, te duram percutiam;
  Aliquis lineam transgress!
  Post quem flava calceamentum exuit. Tibia decorus patebat, et digiti harmonici et sculpi visebantur.
  Accepit autem pullus elfe et suaviter osculatus Elisabeth, primum in tibia, deinde super calcaneum roseum, et dixit:
  - Vivat femina forma!
  Baba Yaga notavit cum uvæ vultu;
  - Ita est iocularis. Sed eam uxorem ducere non vis, princeps?
  Dolgorukov respondit gusto:
  - De hoc tantum possum somniare! Consentisne?
  Elisabeth risit et pipiabat;
  - Quae est conditio tua?
  Princeps subridens Elf respondit:
  - Et mulier es negotium. practicum video.
  Drachma notatur;
  - Nimis mature est tibi de hoc loqui. In hoc mundo uterque vestrum magnum et interesting missionem habebit. Perge igitur!
  Draco femina et infans draco in caelum volaverunt. Alii pueri laboraverunt, et iterum ab episcopis orc incitati sunt. Nihil in mundo mutandum videbatur.
  Elisabeth vidit iuvenem principem etiam imperasse. Bellator puellae ex familia elf instruxit. Nudaque, sient, tremuere decora crura.
  Flava puella taedium sensit, et cum gemitu dixit;
  Omnia transibunt, tristitiam et gaudium;
  Omnia transibunt, id est quomodo mundus operatur.
  Omnia praetereunt, tibi crede, modo;
  Quod amor non transit, non est!
  Et conversus dryadalis puellae. Tum princeps et princeps inuehitur. Ungulae tantum argenteae scintillatae. Erat autem puella formosa valde, sed auribus suis insignis erat valde.
  Baba Yaga notatur;
  - Utinam talem sponsum simpliciter comedam!
  Drachma adnuit;
  - Princeps bonus et vere dives valde. Sed nolebat te principaliter non in se, sed in eius pecunia interesse!
  Elisabeth tristi vultu notavit:
  - Felicitatem sine pecunia aedificare non potes! Similiter, quamvis spirituale sit primarium, nihil valet sine materia.
  Nympha comitissa adnuit;
  - Quamvis corpus sine anima non sit corpus, quam infirmus est anima sine corpore!
  Baba Yaga notatur;
  - Ita difficilis sed iucunda sors hanc puellam manet.
  Elisabeth canebat ira;
  Sed non debes fato tabescere,
  Et erunt modi in certamine!
  . Caput N. II.
  Puella e somno excitat. Statimque sensi lapides frigidi in dorso meo. Et cum aperuit oculos suos, crepusculum carceris in circuitu erat. Elisabeth se excutit, et torquem ferreum in collo suo, quod eam cogebat, sensit. Etiam compedes in manibus puellae et pedes nudi erant. Pro veste iam striata veste multis in cista gerebat. Post hunc in vinculis alia puella. Et videbatur valde nota cum imperdiet septem-coloribus, nudis pedibus.
  Drachma haec est, tantum sine amuletis et ornamentis, in brevi striato carcere vestis, et etiam multis intextis in pectore. Et collum, crura, et brachia rigent. Sine lapidibus pretiosis, nudi pedes pueri et inermes videntur.
  Elisabeth sibilaverant;
  - Proh! - Flava puella catenis suis iunxit.
  Drachma, praeter septem-colores imperdiet eius, similis est puella pulcherrima teenage. In hac veste striata, est sicut herois Iaponica anime Aspicit innocentem et confusam.
  Flava puella cooed;
  - Salve! Maybe nos videre possimus?
  Nympha eam aspexit, sed speciem non agnovit, et in lingua quae stulte Russica videbatur;
  - Salve! Es homo?
  Elisabeth adnuit;
  - Immo homo sum. Et tu nympha videtur?
  Drachma confirmatur;
  - Ita sum comitissa! Et quod?
  Flava puella notavit;
  - Nunquam sapiunt. Forsitan scis quis nos rapuit et quare?
  Puella cum gemitu nympha respondit;
  "Nos a servis malae deae Kali raptae sumus. Si hoc interest.
  Horruit et notavit Elisabeth;
  - Visne deam mali Kali? Ex Hinduismo?
  Drachma respondit;
  - Minime! Hoc vere Hinduismus non est. Haec res nostri universi est. Et tu, ut videtur, homo nobilis es, quia in cella positus es cum tabulato speciali metallo cooperto, quod omni magia adversatur.
  Et respondit puella flava parvipendens:
  - Diabolus, ut videtur, in corpore incarnatus dixit, forsitan proaviae vestrae reginae Moscuae proavi valde miraretur!
  Puella risit et nympha respondit;
  - Ita accidit ut sedeas in carcere, sed etiam in hoc casu est etiam gaudium, praesertim, iucunda cellmate!
  Elisabeth nudum pedem attrivit et dixit:
  - Non videtur frigidus esse, sed pedes incipit sentire frigus.
  Drachma subridens adnuit;
  - Consuetudo tibi videtur non nudis pedibus ambulare. Et hoc aut de nobili origine, aut de non-motiore mundi tui regione loquitur!
  Flava puella cum gemitu respondit;
  - Imo non placet nobis clima. Nuper autem non normalis hiems - tabem et pruinam. Etiam foeda est!
  Puella nympha scabiosum insectum nudis digitis decori sui, modici pedis arripuit, et tam docte proiecit ut muscam, quae in maxillam Elizabeth in terram voluit, deiecerit.
  Flava puella miranti exclamavit;
  - Proh! Quam callide fecistis.
  Drachma notatur;
  - Magna experientia, usus et magica! Quam pulchra es?
  Elisabeth suspirans respondit:
  - Proh dolor, id facere non possum. Accuratius insecta pedibus meis non temptavi capere.
  Puella risit et nympha respondit;
  Si diu pateris, aliquid laborabit;
  Tu puella nito, crede mihi, cum A;
  Et si non operatur, iterum conare!
  Puella flava timide rogat;
  Num catenas secare conatus es?
  Drachma suspiria respondit;
  - Utique, conatus sum, sed speciali magiae accusatus. Quamvis Divinam in me potestatem habeam, non possum per metallum urere, dissolvere et divellere!
  Elisabeth catenam in manibus suis arripuit et unam contra alteram ligaturam atfricare conatus est. Legit in aliquo libro de questus deprehensus hoc modo puellas compedes solvisse. Verum, multum temporis sumpsit. Et est etiam modus videndi per ligamen ferreum cum capillis.
  Nympha puella risit;
  - Deftly - ferrum contra ferrum!
  Flava puella giggled et respondit;
  - Patientia et parum laboris!
  Et cepit puella et probavit eam capillis suis. Sed illi fortasse etiam ridiculam inspexerunt. Nympha puella valde grata est. Quasi non corpus humanum, sed totum floridum delicatorum et laetorum florum.
  Eliza Veta iterum nexum contra vinculum fricare incepit. Socius etiam hoc facere coepit, non manibus, sed nudis digitis utens. Erat autem et pulcher et venustus. In genere, Drachma erat puella pulcherrima, et quodammodo specialis, non admodum humana, sed simul jucunda et amabilis.
  Elisabeth animadvertit se vere velle loqui cum in custodia;
  - Sit magicae parvae in mundo nostro, sed technicae artes admodum excultae sunt. Exstant etiam missilia cum criminibus thermonucleares, quarum una potest magnam et frequentissimam urbem in craterem altum, radioactivum, converti.
  Drachma liuenti nigra supercilia quaesiuit;
  - Visne nos terrere?
  Flava puella movit caput negative;
  - Minime! Im 'tantum de mundo meo loquitur. Tellurem habemus planetae, et in ea plus ducentae terrae sunt.
  Puella risit et nympha dixit:
  - Plus quam ducentae nationes in una tellure? Quid vos, barbari? Quomodo hoc fieri potest, ut videtur, ex communi hominum genere!
  Elisabeth humeros fricare acrius coepit, notans:
  - Non novi me. Sed homines vere barbari similes agunt. Bella, religiones, controversias, terroristis impetus et morbi, ac multo magis - nullum est coelum in terra!
  Drachma cum gemitu quatiens pulla caput;
  Ubi est caelum? In nostro mundo adhuc plus minusve erat quam daemones Deae Mali Kali invaserunt. Post quem omnia multo quam ante facta sunt FORMIDULOSUS !
  Flava puella notavit;
  - Et satis habemus difficultates in Terra etiam sine Kali. Scientia videbatur crescere, et homines magis ac magis intelligentes fiebant. Hoc modo bella, pugnae et pugnae res praeteriti fient. Sed nullo modo fit deterius. Et cum progressionem scientiae non pauciores sint religiosi vel fanatici. "Elisabeth venustum pedem pressit nudum, sonantis cathena faciens, et perduravit. - Hoc est cur homines stupidi fiant et sclopis, cultris, aeneis articulis, ac etiam nuclei bellicae propter res parvas!
  Concordia nympha puella adnuit;
  - Ita, scio! Plus quam saeculum in mundo vixi et multum vidi. Progressus enim et scientia non semper cum morali et humanismo iuncti sunt. Non est panacea et scientiarum progressio, sicut magica. Valde provecti sunt venefici et venefici, sed ita mali sunt ut mireris simpliciter. Quid de viris doctis? Tot sunt insanus inter eos, quibus hospitium mentis clamat!
  Elizabeth , unam contra se nexum catenae perfricare continuans, ut se levaret, notavit:
  - Sed etiam aspectus affirmativi sunt. Suspendisse potenti, laptop, laptop and computers ludos, qui faciunt animi amet. Non solum anima, sed etiam corpus.
  Nympha puella curiose percunctatus est et etiam unum nexum catenae contra se confricans;
  - Quid sunt Suspendisse potenti et laptop?
  Flava puella haesitavit nec statim respondit;
  - Bene, vides, cogitationes hae sunt per quas informationes procul transmittere potes et varias imagines et imagines in motu monstrare.
  Drachma risit;
  - Suntne haec artificia quaedam magica?
  Elisabeth confirmavit;
  - Ita aliquid tale! Sed magicae non continent, sed microcircuites et variae scientiae humanae res gestas.
  Sciens nympha adnuit et despiciens:
  - Etiam mundos esse audivi, ubi loco magicae artis magna est. Sed hoc non est omnino practicum.
  Et respondit puella flava parvipendens:
  - Quomodo id dicam! Informationes recipere possumus per Internet, vigilare et multo magis facere. Ton hic sunt occasiones.
  Aliud drachma dicturus erat cum strepitus audiebatur. Et puellae stantes emittentes catenas sederunt.
  Portae armatae apertae sunt. Puer visus est truncis atris tantum natantibus et cum multis in illis. annos circiter tredecim, graciles, sed filosos et perustas spectavit. Nudo pede alapam, urceum aquae, panem ac phialam pultariam ante captivorum foeminarum imposuit.
  Et interrogabat eum Elisabeth:
  - Quis es?
  Puer brevissime respondit:
  - Servus sum!
  et cum nudis calcibus fulgor abierat, servus puer abierat. Flava puella notavit;
  - Et servitus est hic?
  Drachma septem coloratis caput adnuit;
  - Etiam dolor est. Quid , non habes?
  Elisabeth confidenter respondit:
  - Publice, no! Servitus in omnibus fere terrarum orbis regionibus prohibetur. At in patria quidem sub terra est.
  Nympha puella confidenter affirmavit;
  - Et hic licitum est. Ut, tormentis quidem. Et ipsum experire potes.
  Flava puella inhorruit. Finge illam nudam in equuleo trahendam, et duo longi carnifices hamatis, caldariis filo totis viribus eam verberabant . Carnificum corpora nuda sunt umbilico et sudore micantia, subsidia abs tegulis structa et quasi fluctum maris fluctuant.
  Et Elisabeth labia eius lingebant.
  Drachma quaesivit cum risu;
  - Videris cogitare de pueris? Video quam libidinose illuminati oculi!
  flava erubuit et erubuit. Paululum pudet amatoriae phantasiae sensit. Praesertim naturae sadomasochisticae .
  Quae audacter respondit:
  Et pueri amo
  Eos simul constituam...
  Pro recta ad pub;
  ego te mecum adducam!
  Post quem puellae tacuerunt. Vincula fricant, et quieta fastidiosus sonus.
  Elizabetha, ut se distraheret, de aliquo interesting cogitare coepit.
  Exempli gratia, quid futurum esset si Alexander Tertius in fragore traminis regii in ferriviaria prope Kharkoviam passus non esset. Rex fortis et auctoritatis pergit regnum suum. Nempe Tsarist Russia dilatationem suam continuat. Hic, Sinae. Sub Alexandro Imperatore constructio Longi Orientalis Railway cum consiliis utriusque Vladivostok et Port Arthur incepit. Primo, sicut sub Nicolao II, melior tantum, quia timentes formidabilem Tsar Alexandrum, minus furati sunt.
  Quid de bello Iaponia? Cur Alexander Tertius bellum vitare constituit? Multitudo Russiae Tsarist celeriter crevit. Mortalitas decrevit, inter liberos, vaccinationes introductae, magis magisque antibiotica producta sunt, et pauciores homines ex frigoribus mortui sunt et altissima ratis ortu manserunt. Et Russia Tsarist imminere populationi. Cur igitur homines miseret? Mulieres adhuc parit ! Et Alexander quoque gloriam militarem voluit. Cognomen pacificum non satis est. Alexander Magnus Fieri vere vult Monarcha. Alexander Tertius tempore belli Iaponiae iam prope quinquaginta et novem annos natus erat, et quidem in senectute sua res militares ostentare et magnas cupiditates explere cupiebat.
  Denique tsar remittere non Iaponiae. Bellum autem coepit. Just not like with Nicholas II .
  Classis Pacifica ab Admiral Makarov mandata est et classis Russiae intenti erat. Et ala Baltica prius aedificata erat, et Portus Arthuri munitior, et nonnullae etiam aliae civitates. Iam primis diebus Iapones gravia damna pati coeperunt.
  Elizabeth et Drachma, puella bellator et puella nympha, se in cruiser Varyag invenerunt, contra quam quattuordecim naves Iaponicae erant: sex lembos et octo pugnae naves. Sed cruiser Varyag fidenter proelium iniit.
  Tota autem turma eius constat puellis, quae ab Elizabetha et Drachma praefuerunt.
  Puellae hic per constratas currunt, nudae plantae coruscant, rosei, rotundi, nudi coruscent. Et milites sex inch tormenta collisione explicant. Crura torosa ponunt contra arma ratis. Ignem aperit. Eodem tempore, decursiones Varyag, ut putamina Iaponicorum praetervolant.
  Magnum est cum solarum puellarum cantus constituitur. Quin etiam omnes ydonei et musculares sunt. Musculi valde prominentes, neque aliud vestium est bikini. Atque hae sunt tenues panties et strictae fibulae in thorace. Sed puellarum musculi perfecte conspicui sunt, eorum abs, sicut vectis scelestici.
  Puellae hic sunt pulcherrimae - mox superl. Et adhuc rident, et dentes suos magnos ostendunt, sicut lupi.
  Drachma, nympha haec comitissa, digitos nudos premebat, et virgula magica in manu eius apparuit. Puella maga eam agitavit et pulsarem energiae magicae ad magnam scaphium Iaponicam misit. Neque enim satis gavisus sum. Navis Terrae Solis oriens iacta est et in frusta coepit. et metallum in dulcem cremorem convertit et super aequora diffunditur.
  Elisabeth despiciens socium suum et pipiabat, nudam et ornatam crura strepitando et pulsarem vis letalis solvens;
  - Mulier fortissima sum! Et Iaponica non erit infirmus.
  Et exterminator passus est ab ea pulsar. Etiam latus erat incensum. Bibitque aquam magnam. Et tetendit et mergi coepit.
  Puellae nudae, musculares, crura valida salientes et jaculantes, fremebant;
  Gloria! Russia gloria!
  Pulchri- tudines procurrunt!
  Partitiones feminarum in bikinis -
  Salvete populum Russicum!
  et puellae calces nudae ornant armatae. Et hoc spectat valde amatoriosum et venustum.
  Bene, turba in Varyag ex solis repraesentativis pulchro sexu - somnium cujusvis hominis consistit.
  Et iterum Drachma accepit, et movit virgulam suam. Nuda, pulchre pedibus, vel potius digitis, anulis pretiosis cum clarissimis lapidibus scintillantibus. Et frigidissima videbatur .
  Eodemque tempore, ignis pulsatores e virgula magico et anulis nudis pedibus evolaverunt. Augebantur in fuga. Et verterunt in duas placentas cum cremor, rosas, papiliones et alia ornamenta hefty. Et ita sumentes illud inruerunt in cruorem Iaponicorum et perditor. Eos vi adorti sunt.
  Et ambae naves duleis et odoriferis lineis immersis biscocto et cremore. Post quae mergi coeperunt, et eorum arma literaliter dissolvuntur, corroduntur ac dissolvuntur.
  Yaria una cum vastatore liquefiebat ac liquefiebat. Et Iapones nautae in eget, dulcia et lollipops ante oculos nostros versa sunt. Et vidi magnum .
  Elizabeth notavit;
  - Haec est magica culinaria!
  Drachma correctum est;
  - Confectio! Nautae mali fuerunt, et nunc magnae res sunt.
  Iapones quidem fortes et LEPIDUS pugnatores agere debebant.
  Et nunc Elisabetha conpressit digitos nudas perusta et seductissimis pedibus. Tum caseus ex nudo volavit pede rotundo. Parva primo fuit, sed in fuga crevit. Et iam crevit sicut verus airliner. Ut ac suscipit quam, id malesuada tellus. et a valido pulsu casei magni madefacti melle et lacte condensato convertit . Et ante oculos nostros coepit vertere in placentam grandem, deliciosum, custard. Et odor valde fortis et clous ex eo emanavit.
  Nautae autem Iapones verterunt in uvas magnas, vel papaveris capita ex crepito facta, vel cadi scelerisque cum liquore intus spargentes. Et mirum est.
  Elizabeth tweeted:
  - Haec tractat tam sapida! Verus cartoons !
  Drachma comitissa-nympha adnuit assensum;
  - Discis cito.
  Post quae digitos decorum pedum in os suum nudavit et sibilavit.
  Fluctus syrupi et geyser rei delectamenti exorta est. Et haec unda, sicut tsunami, cruiser Iaponicae subvertit. Et in eius loco placenta opulentissima apparuit in modum caravelae mediae cum velis cremoris. Rursusque omnia ita picta sunt. Et qualia ibi sunt impletiones scelerisque et aliae cuppediae?
  Et iterum nautae Iapones candelae factae sunt, inclusa carnibus sescentis. Scelerisque etiam crustis obsita sunt et omnia multa pinguia et suavia, plena vitae et odoris.
  Elisabetha stridore. Excidit et e pede virgineo Ignem emisit rivum phreneticum vigorem. Et aliquid ineffabile, spissum, lentum, profluvium. Et duo Iaponica praedones in RUBUS IDAEUS impeditam et gelata scelerisque. Post haec, ante oculos nostros, alia cuppedia cumulata sunt, nautae nautaeque in ornamentis lepidissimis ac eburneis transformati sunt.
  Drachma despiciens socium suum;
  - Non malus! Tot delectamenta paravimus .
  Elisabeth risit et pipiabat;
  Ah, victus, noli hoc aut illud comedere.
  Et crura tua ambulandi numquam gravere.
  Oh, victu, cum hoc insaniam ibo;
  Cupcakes pingues te non faciunt, et carmina tibi cantare faciunt!
  Nympha puella notavit;
  - Quid nobis defuit?
  Flava terminator mussat;
  - Quid enim?
  Drachma pipiabat;
  - Ice cremor! Hic est quid aliud tibi opus est.
  Elisabet elisa est;
  - facere aliquid quod est omnino malum
  Etiam glacies cremor dulcior est!
  Et utraque maga puellarum manus tenuit. Post quae nudas, musculares, perusta crura extendentes, transierunt, et nudis digitis sumptis et magicis hyperplasmatis rivulis dimissi sunt. Volavit et naves Iaponicae superstites quasi fluctus percussit. Unum, duo, tria ... Et nunc pro vasis samurai apparuerunt vitrea cum omni genere cremor glaciei cum mirificis et suavibus impletionibus. Et nautae Iapones in fraga, cerasa, fixa crustae et scabies verterunt. Et factae sunt quattuordecim naves terrae solis orientis suavissimae et appetibiles.
  Et facta sunt glacies cremor, gingerbreads, placentae, fiunt arte, candelae, schoes, caseos, et lollipops. Tot delectamenta.
  Respexit hoc Elisabeth opes et notavit:
  - Quid, si haec omnia evanescant?
  Drachma adnuit;
  - Certe non!
  Flava puella miranti quaesivit;
  - Quis hoc in mari indiget?
  Nympha comitissa suggessit:
  - Moveamus eam et demus filiis.
  Elisabeth risit et cantavit;
  Omnes homines in magna tellure;
  Ut semper sodales...
  Pueri ut semper rideat
  Et placido vivite mundo.
  Pueri ut rideant
  Pueri ut rideant
  Pueri ut rideant
  Et placido vives mundo!
  Drachma caput irideo annuit consonantia;
  - Ita, pueri rideant et in tranquillo mundo vivant! Nunc eam deinceps accipiemus et donum iuvenibus donamus!
  Flava puella oculos involvit et in incredulitate quaesivit;
  - Possumusne? Hic tantum est, qui tot negotia delectamenta , et tantas cuppedias opes erigere potes ?
  Nympha comitissa respondit:
  - Hoc sine ulla dubitatione facere possumus. Pro certo habeo. Interim cantare debemus aliquid industriae nostrae recharge.
  Elena consensu annuit;
  - Cantate? Bene, voluptas nostra est!
  Et ambe puellas alacres et strenue cantabant et cecinerunt;
  Capilli tui nivei sunt;
  Auream pellem satin!
  Ardet amor immensum ;
  Non cecidit omnino iuvenilis ardor!
  
  Pulchra es, mea puella;
  Discalceatus in arena!
  Tu et ego tam felix
  Sine te vivere non possum!
  
  Pulchritudo et respondens indicabit mihi;
  Puer, sponsus pudicus es!
  Mihi crede, amo te nimis;
  Spiritus amoris non desudavit!
  
  Sed perfida vita est;
  Pecunia mundum regit, mihi crede!
  Et mamon crassus est , id est maximum,
  Homo bestia est homini!
  
  Respondens dixi, sine abscondito oculos meos;
  Scio quod paupertas comes sit mala nostra!
  Nos tecum discalceatus ,
  Sicut fabula James Smith!
  
  Sed amor non habet modum
  Nulla impedimenta vel finibus in!
  Sicut præcepit nobis Dominus,
  Icones et beatae lucis facies!
  
  Uxorem ergo ducamus;
  Pueri in laetitia crescent!
  Et tunc vita nostra convertetur;
  Latissime iter in mundo!
  
  Statim ancilla frigida facta est;
  apparuit glacies in oculis meis!
  Nobilis passio quievit;
  Et amaritudo in vultu eius!
  
  Non, non remanebit cornipedum
  Et adipiscar, scis, palatium!
  Et tibi, puer esuriens;
  Macilenti tantum bove corona!
  
  Bene jurgavi cum dilecto meo;
  Cogitavi, laqueum ex maerore inire!
  Habes tantam conscientiam perdere
  spumam deprehensus fueris , te necabo!
  
  Sed feliciter bellum exarsit;
  Voluntarii in fronte ilicet!
  Etsi via acubus pungitur;
  Coepi typing usque ad mannam comitem!
  
  Ita pugna, proelium;
  Damnamus in proelio et in amore!
  Bellum autem finitur.
  Cyphras in ratione latius augentur!
  
  Sed tunc erat tragoedia;
  Vaga, malum proiectum volavit.
  hoc nolui, mihi crede,
  Sed ceciderunt dominoes ordine!
  
  Hic fluitat anima mea in caelo;
  Puella ad tumulum stat.
  Et oculi crystallini clamant;
  Despicit, dolores!
  
  -Denique intellexi, stulte
  Malum hominum pecunia crescit!
  Vita primitiva libera est;
  Hem, nunc metus regnat!
  
  Non est mihi propitiatio in caelo;
  In mundi barathrum, ad monasterium ibo!
  Cantate quotidie,
  Jesus Pater meus est dux!
  
  Et tuli et scidit calceos meos ;
  Nives nudis pedibus ambulantes!
  Et glorificantes Christum in interitu,
  De Deo magna cantat carmina!
  Puellae magno studio cecinerunt. Videtur quod etiam in mundo magico cognoscant et cognoscant Iesum Christum Dominum et Deum et Salvatorem.
  Is est vere valde frigidus et frigidus.
  Post quem, ut videtur, pulchri- tudine satis strenue obicitur. Magica virgula etiam in dextra Elisabethae apparuit. Et ambae maleficae puellae ceperunt et transierunt virgas suas et nudas, cum anulis in digitos suos pedes excidit. Ac fremuerunt;
  - Abra , Mop, Kadabra !
  At illi cum innumerabili ciborum turbine comprehensi sunt. Et antequam resipiscant puellae, se in aliquo loco speciali invenerunt. Saxa erant humiles in circuitu. et innumerabiles turbae puerorum operabantur eis.
  Tam pueri quam puellae fuerunt ab annis septem ad quattuordecim annos. Dimidium facti sunt nudum et discalceatum. Secuere lapides, contusos in lecticis, onustos trullas, scopas et vecturas elaboratas. Pueri dimidii erant nudi, nudi pedes tundebant, exarati, abrasi et livor omnes obducti.
  Corpora natorum sunt graciles, sed filice. Sudore nitent, pulverulenta, lassa.
  Pueri nonnulli caput calvitium totonderunt, et faces in humeros suos combusserunt. Hoc modo effugere conati sunt. Vincula quoque brachiis cruribusque pendent, cruciatus augendo.
  Et quaedam puellae catenas habent et etiam faces. Verum, saltem comam calvam non tondunt.
  Et circa sunt episcopi flagellis, et hi non sunt homines. Corpora quidem hominum videntur esse sicut densa et magna, sed capita eorum sicut apri praedatorii.
  et truculento rabie ac rabie verberant infantes, ut pellis servilis erumpat et sanguis profluat.
  Elisabet rugiet:
  - Nothi illi ! Pueros et puellas liberare necesse est!
  Drachma innuit caput fortiter;
  - Hoc assentior ! Sed egemus auxilium!
  Et interrogavit bellator flava admirans;
  - Quid aliud auxilium?
  Nympha comitissa respondit;
  - Auxilium morale et magicum.
  Puella digitos nudos premebat et in magnitudine crescebat, sicut si quis tabulam pelliculam ampliaverat. Post quem, voce tonitrui exclamavit:
  - Dilecti pueri servi! Si vis gratis fieri, tunc canta! & cantate de Deo Domino & Salvatore nostro Ihesu Christo.
  Elisabeth confirmavit, etiam nudas digitos strepitando;
  - Cantica et voces mirabiles, via ad salutem!
  Pueri servi, non attendentes flagellorum crepitum et apri minaces clamores praefecti humanoidei , sumptis et claris vocibus cantabant, sicut trilus luscinii:
  Patriae nostrae infelices filii sumus;
  Parentes peccavimus, poena nobis est.
  Magnam quisque a dolorum itaque atque
  Nunc cor nostrum ad Deum convertamus!
  
   O Jesu magne domine,
  Glorificetur Salvator amo te!
  In serviendo Magno puer non est ignavus;
  Credimus tentatorem in Inferno periturum !
  
  filii perrexerunt Hajj;
  dura via est, sed spiritus alta est!
  Sit in somniis Christus victor;
  Qui autem malum facit , humiliabitur in aeternum.
  
  Jejunia servamus et diu ambulamus;
  Et nudi pedes iam sunt cruenti!
  Sed planeta nostra est domus omnipotentis;
  Videnturque tetricae noctes et clarae!
  
  Dives utique ridebit;
  Dicet enim: Regnum coelorum Chimaera est!
  Salutat autem Cherub.
  et finietur in Gehenna superba dominatio.
  
  Sed in oratione dimittimus omnibus;
  Quaelibet icon sacrum nomen habet!
  Fiant homines modice benigniores corde,
  Sceleris spiritu dispares fiant!
  
  Cur tantum passi imus in via?
  Cur pueri innocentes hoc indigent?
  Volumus enim ingredi civitatem Dei, ubi habitabat;
  Quo per inanes canes Christus cucurrit!
  
  Maxime cum fides sit firma;
  Impius ad genua procumbentem conlisio !
  Difficilis et longa est via ad salutem;
  Sed nullum crimen est pigritia scelestius!
  
  Sancte Jesu, noluisti nobis contristari;
  Clarae cogitationes eius, plenae pacis!
  Ceterum non placet diis antiquis;
  Motto, noli idolum ab homine facere!
  
  Sed quam crudelis venerit noster orbis?
  Infernus ille regit inferis!
  Quod gaudium, tantum hora beatum?
  Quod Abel mortuus est, et malus Cain in solio?
  
  Dominus respondet: Voluntas populi est;
  Quam electionem habent proximo deteriorem facere!
  Princeps ille princeps, improbe, crudelis;
  Quod praecipuum idolum est scelestus Iudas!
  
  Sed filii vitae estis cum pura anima;
  Centena milia passuum per saxa et carduos ambulavimus!
  Regnare cum magno Christo cupis;
  Unde tentator non ducit serpentem in paludem!
  
  Crede potestatem Salvatoris in te;
  effudit gratiam, vulnera parvulorum sanans.
  Calor poenitentiae in anima non marcescat;
  Sint in familia Dei fidelis patriae!
  Post quem tam puellae nudae, sient, musculares crura et virgas simul ceperunt et iterum transierunt, et rivum magicae virtutis et verborum dimisit.
  Et suscipit lacus desuper cadere coepit. Procuratores autem crebrae ex bipes apros in placentas, aut vitreas aureas cum glacies cremor vertere coeperunt. Vincla servorum manus ac pedes spargi in varios et delicatos coepit. Erat autem pulchra nimis.
  Servus liberos compedibus exsolvit laetusque arma proiecit et pedes nudos sustulit. Quo facto plaudere coeperunt. magno studio et industria plaudebant.
  Et non nisi post hoc sumentes miracula multa confectoria que de celo descenderunt incusserunt. Nimirum pueri esuriebant, macilenti, labori in lapicidinis defatigati erant.
  Sed simul nunc ridebant et dentes ostendebant. Vestibulum et mattis quam. Et gaudium guys qui vincula solverant in pleno adductius erat.
  Verisimile numquam talia in vita sua, et in tanta quantitate viderunt.
  Tam pueri quam puellae manus tenuerunt et exilierunt et descenderunt. Et in gaudio cum magno sensu et vultu cantabant;
  Nullum imperium altior Elfia est;
  Sancta terra, mira patria!
  mundum feliciorem facere volumus;
  Sine fine es a Domino.
  
  Betuliae tuae quasi margaritae fulgentes;
  Aurea et autumni populi!
  Ditiores fiemus omnibus, credite;
  Gloriosam viam liberorum nostrorum videamus!
  
  Veniet tempus magnae laetitiae
  Quando scientia mortuos resurrexerit?
  Sed superare scopulis;
  Etenim rixae parasitus crudelis est!
  
  Non est unitas , discordes sunt .
  Bellum est - finem nescimus!
   Sanguis sanguineus palpebras tegit;
  Corona rubi!
  
  Talis est nunc viventium sors ,
  Sinite, ramos, et caros necate!
  Luminant nubes rubra;
  Ex inferis proiectus est exercitus!
  
  Sed quid est - inevitabile est?
  Lex a Carolo Darwin nebulo reperta est !
  Vivis una spes est ;
  Ut valeas, omnia excrucies et cape!
  
  Haec subridere egoismi humani;
  Non ad societatem, sed ad te ipsum serviendum!
  Hinc cultus Orkshismi exortus;
  Et nunc nullus honor, nulla anima!
  
  Sanctus autem Deus noster Jesus est custos noster,
  Qui dixit: Peccatum tuum superare potes!
  Praecepit ergo dominus magister,
  Fiat donatio tua filia tua.
  
  Sed noli oblivisci,
  Totis viribus servite eis, frater.
  Filii patriae non iam sunt lepores;
  Et falco non est passer pessima!
  
  Sub vexillo Patriae Orthodoxae;
  Nos cohortem militum in impetum ducemus!
  Fulget successus, gloriosus;
  Dirumpamus ordinem dente nudato!
  
  Cum pulvis pugnae consedit;
   Vivificabimus nos ex ruinis patrii Elf!
  Hoc desiderium militum cordium est;
  Mundum cuncta simul efficiant beatum!
  Carmen puerorum alacer et amor erat, et vigor et cupiditas pugnae, sed etiam aedificandi.
  Pulchra puella apparebat in habitu quasi stellis contexta, et in niveo unicorni certabat. Et in manibus suis virgulam magicam texit cincinnis. Et pipiabat dulci voce puella;
  - Malvina sum mediocris! Vos curabo filios vestros, ut felix sitis, et nemo in collo tuo jugum imponat!
  Drachma adnuit Elizabethae;
  - Bene, tempus est nos ire! Missionem nostram hic absolvimus. Tempus est iam classem T finire .
  Flava objecit;
  - Nunc, postquam Iapones viginti praedones in oppugnatione amiserunt, et quattuordecim amplius naves in proelio nobiscum sunt, iam validior est turma Russorum. Quin igitur Praefectus Makarov se probet? Simulque temptate miraculi conchas in proelio cum suis archetypis pileis?
  Nympha puella risit et adnuit;
  - Ita, Makarov fama et occasio stare non debet par cum Ushakovo et Nakhimov. Sed cruiser noster "Varyag" cum caterva puellarum nudis pedibus in praelio interesse debet.
  Elisabeth adnuit hoc:
  - Magna cum voluptate!
  Puellae ad suos currunt ut celeriter classi Iaponicae pugnent.
  Revera, Praefectus Makarov turmam ad mare duxit. Constitutus est ad imperium fortem Tsar Alexander III in antecessum. Et sane peritus naualis praefectus turmam quomodo decurrere docuit. Et ipse quidem, non in maxima, sed in celerrima nave, in celocem Comet irruit.
  Et doctus Praefectus Makarov suscepit T. pugnam non vitare. Revera honor samurai postulavit ut Russorum provocationem acciperet. et egredere obviam hostibus.
  Accedunt utraeque turmae in acie instructa. Et ut expectatur, inter eos duellum tormentorum fore. Togo rationes lineares stilo Friderici Secundi parabat. Sed Praefectus Makarov aliter se gessit.
  Navem praetoriam adortus est . Statimque omnes septem turmae pugnae in Mikasa homicidium ignem contulerunt .
  Hoc momento cruiser Varyag etiam proelium iniit. Et pugnax et formosa turma discalceatorum puellarum in bikinis finxit. Ac currunt, fuss, trahunt instrumenta, coruscent, nudae, rotundae, venuste curvatura pedis, calcibus.
  Elizabeth et Drachma puellis imperat. Minime contra vim suam magicam contra classem Iaponicam utentes, sed Admiral Makarov gloria privare non debent.
  Attamen maga puellas octingentos inch sclopetis et ignem proiectum mortiferum personaliter intendisse. Volat per trajectoriam curvam et magna cum accurate ferit samurai cruiser. Arma penetrat et explodit, vectum in tela. Detonant et fit explosio. Colossae interitus causatur.
  Et cruiser Terrae orientis Solis in medium scissura et mergi coepit.
  Mikaso etiam grave damnum acceperunt . Navis maxima Iaponicae classis excanduit et mergi coepit. Et erat interfector visus.
  Praefectus Makarov etiam iocose cecinit;
  Bibit in officio;
  Et legatum ...
  A tsunami sensu volvitur;
  et in his aquis submersus est.
  Elisabetha et Drachma aliam testam caedentes miserunt, et alterum, paulo maius, cruisarium armatum, quod ala pugnae paulo inferior erat. Rursumque latus fractum est et in horreis ubi shimosa repositum fuit. Et talis explosio potens est ut etiam talis navis magna distrahatur. Et iterum nautae Iapones in aquam saliunt et mergunt. Multaque etiam e magna mersa metalli mole trahunt.
  Puellae venefica nudo stant pedibus perustis, et rursus sclopetum monstrant. Et pugna Iaponica " Mikaso " flammis mersa subsidet ac ad imum cum Togo suo praefecto demergit . In hac fabula non clarus et magnus dux navalis fabulosus erit. Sed fortasse, praecise, Togo optimus praefectus est in historia Iaponiae. In altero bello mundano Terrae Solis orientis ducem huius ordinis navalem iam non habuit.
  Atque haec quidem res ad rebellionem pertinet.
  Ac puellae alam praelium uno sagittario submerserunt. Mauris in class id erat tempus tincidunt. Naves navales nondum apparuerunt.
  Elena cooed;
  - Hoc vere pugna opus est.
  Drachma notatur;
  - Sed homines quoque moriuntur.
  cepit terminator flava et cecinit;
  Homines mori ad metallum
  Nam metal!
  Homines mori ad metallum
  Nam metal!
  Satanas regit illic cubet
  Tota est ira ibi!
  Et septem turmae Russiae praelium contulerunt incendium in aliam navem Iaponicam. Integer pellentesque ut erat. Et omnia magna vi e conchis et tormentis mortiferis volantibus agebant.
  Elisabeth et Drachma duas plures naves merserunt, post quae, amisso praefecto et detrimenta significantia, Iapones decreverunt satius esse eos evadere.
  Post quem constituto resistentia finivit. Omnia deinde in persequendum hostem verterunt.
  Puellae nautae in cruiser "Varyag" accensus, testarum vi letali accensus, et nuda, oliva, teres, cutis munda, crura muscularia emicabant. Erat autem spectaculum - simpliciter amabilis.
  Elizabeth notavit;
  - LEPIDUS cantavit habemus. Addimus ad tabulam.
  Drachma risu confirmatur:
  - Tam LEPIDUS et simul pugnax !
  Puellae enim nudis, decisis, blandis cruribus, pectoribus altis, lumbos tenues et coxas luxuriosas valde bonas sunt. Eodem tempore vix bikini cooperti sunt, valde pudici et expressi. Et musculi eorum sunt tantae pulchritudinis, harmoniae et symmetriae ut homines proprie alliciant.
  Et eorum rosea calcibus nudis micant, et planta venustissime curvatur, et memorem spectat, et sexus fortior simpliciter insanit .
  Quod dulce et suave olfaciunt puellae. Similis est Deorum cibus, unicus et furiosus, imaginationem inflammans !
  Itaque aliae turmae Iaponicae puellae descendunt.
  Ab Varyag effugere non potest.
  Elisabetha notavit, labia eius lingens;
  Naves iacent fractis
  Arcae apertae sunt...
  Smaragdi et rubini sicut pluvia fluunt.
  Drachma studiose resonabat;
  Si vis esse dives,
  Si vis esse beatus,
  Mane nobiscum, puella
  Iaponicum difficile ferimus!
  Nos dura samurai verberamus!
  Itaque. Omnes enim iam naves magnae T demersae sunt. Jamque hostibus nulla facultas. et vasa ultima in persequendo pereunt.
  Puellae autem in Varyag penitus insaniunt. Videtur quod homines vere velint. Mulieres temperantes sunt. Etiam et ipsum mi.
  Et simul, tam pulcher et venustus.
  Et musculi eorum sub pelle eorum perusta volvunt sicut globuli hydrargyri.
  Quomodo Iaponica tales resistere possunt? Puellae eas triturant et sine ullis quaestionibus exterminant.
  Hae sunt puellae praegrandibus et eleganter conformatis butis, quae vix pantiis tenuibus teguntur. Legati fortioris sexus insaniunt circa hoc.
  Drachma giggled accepit et pulsar e magico suo dimisit.
  Ultima Iaponica cruiser fere statim in massam magnam, fragrantem. Nautae autem multae in constrata erant cuppedia ornamenta, etiam splendidissima, pictaque lactis, melle, et aliis cupediis condensatis .
  Elisabeth cooed;
  - Super!
  Et clicking in nudis digitis, venustatis suae, sient, seductissimis pedibus, vertit Iaponicam perditorem in rem admodum appetibilem, instar ingentis placentae, plenae crepitu scelesto et fraga aculeatis.
  Venefica puellarum in choro canebat;
  Post eas sunt Vasconia ,
  Celebrabimus successum...
  Iaponia est bona terra
  Sed Elfia est optimus!
  Et post simultaneum pedum pedum nudis strepitantibus et virgas magicas quassantibus, ultimae naves samurai classis in aurum, platinum et argentum vitreorum cum monte glacies cremor multicolori versae sunt. Nautae exoticis bacas fiebant, vel fructus in taleolas incisi!
  . CAPUT III
  Alia portio modesti cibi Elisabeth et Drachmae allata est. Hoc tempore panis, pulticula et lac illis a pulchra ancilla liberata sunt. Illa fere nuda, tenues panties erat, vitta elastica, ubera seductiva vix papillas tegens. Habebat puella tres crines, omnes tres diversi coloris, et in humero eius combusta est tenaces in loti floris figura. Pueri nudi pedes tacite ambulabant, et ipsa verbum non edidit. Modo ut vale dicere, improviso genibus flexis osculata est Elisabetham nudo pedis primi dextri, deinde sinistri pedis.
  Flava puella miranti quaesivit;
  - Cur hoc aliud?
  Iuvenis et pulcher servus non respondit, et etiam tacite, rosea fulgens, calcibus puriter lotis, reliquit.
  Drachma notatur;
  - Videtur quod pro nobili. Etiam melius nos pascere inceperunt. Bene, fortasse aliquid fun praemisit.
  Pulticula quidem erat cum butyro, et continebat pingue cibum, et lac tepidum et recens.
  Elisabeth postquam comederunt et biberunt, gravati sunt. Hoc fere fit post manducationem. Sapphirus occlusis oculis obdormivit.
  Et vidit aliquid tale.
  Elisabeth canebat ante turmas hominum more militari cum epaulettis, et praeterea infantulus, moderatores ab annis sedecim ad viginti annos natus, et totum carmen magno studio peregit;
  per universum vagaor fessus;
  Tantum est in eo crudelitas et malum!
  Sed unum interrogo Dominum;
  carorum tueatur !
  
  Interesse bellum ignari ad me pervenerunt.
  texit me immitis ala!
  Gladius acutus, vagina nescius;
  Hic draco malus rostrum suum inhaesit.
  
  Sed eques Borussus, fortissimus heros;
  Illud frangere non potest, infernum absolutum est!
  Ait furibus, conscientia tua non est furtum;
  Cum honestas nostra sit, scito esse spem!
  
  Fur territus, gladium dirum videt;
  dura iniquitas.
  Cupiditate simul urere possumus ;
  Magnum praemium et pro patria!
  
  Qui non amaverunt, non haec tormenta noverunt;
  Quid aliam solutionem afferet!
  Sed ignis noster, mihi crede, non exivit;
  Satis nobis est, si duo simul sumus!
  
  Turpis, nempe, districtus Deus venit;
  Infirmus est et timidus et omnino non est defensio!
  Id genus hominum dabantur;
  Quod exercitus vivorum ad smithereens comminutus est!
  Homo autem est sicut pullulant;
  Cum credit, scis quod non marcescit!
  Germen profectum scis, non aruit;
  Spatium in caelo videmus!
  
  Quid opus est in hoc mundo, successu opus est?
  Tanta est humanitatis natura!
  Hilaris, iuvenis, risus auditur;
  Ac nova cultura adolescit!
  
  Conservatismus crudelis est carnifex;
  Cogitatio hominum quasi lapis catenata est!
  Si durum est, miles noli flere,
  Crede mihi, bellatores erimus feriendi!
  
  Expectata diu victoria venit;
  Et quis alius dubitet?
  Cogitatio est homo, acus acutus;
  Quisquis heros est, Corydon non est fabula!
  
  Credo in tellure invenies felicitatem;
  Fiemus, scio, omnia dulcia et pulchra!
  Et ira pulchre reddet nobis libellum;
  Larga segetes spiculis refertae erunt!
  
  pacem nescimus, sortem nostram,
  Quam saeva evolutio!
   chaos immensum est in universo;
  creatura in ea sola est!
  
  Speramus optimum
  Quod erit felicitas, timor abibit!
  et erunt omnes filii sicut domus,
  Et novam viam versibus describemus!
  Juvenes uniformiter ac paludati plaudunt;
  - Great, like Pushkin or Lermontov. Eodem tempore amor patriae conspicitur.
  Elisabeth modeste oculos deposuit;
  - Discipulus iustus sum magnorum poetarum. Super, haec pars est vocationis meae.
  Conjux ejus, nympha cum septem colorum imperdiet Drachma, constat;
  - Etiam multum discendum habes. Interea edamus et bibamus.
  lente et, ut mos est, edebant, rem publicam attigerunt, de spe futurorum bellorum.
  Iuvenis custos ad dextram sedens erat nobilis ex familia prudentissima.
  Animadvertit;
  - Quot homines, plerumque captivi, in CSA perierunt, telis perniciosissimis in tota hominum historia creant. Irradiantur homines, derasa pelle eorum, comae defluxerunt, et in vicem tantum verbera et panem ersatz accipiebant.
  Regimen Stalinist inhumanum est, pro eo quod olim libera est et maxime popularis potestas, malum imperium est factum.
  Drachma adnuit;
  - Ut notiones communismi efficiantur in patria liberrima amantissima in Hemisphaerio occidentali, sine terrore facere non potest. Meminerimus quid Hitler scriptor totalitarismus in Germaniam attulit. Gens magnae culturae in latrones versa est.
  adulescens objecit;
  -Hitler, sane est anti-Semite, sed sub eo tantus terror erat ut in civitatibus communisticis Americae. Et Iudaei iuribus suis privati sunt, cum in KSA nulla fere libertas relicta esset. Praesertim denuntiationes et tormenta florent. Consilia ad numerum captivorum et ad supplicium mittuntur in urbes. Contingit ut uno die iaculatorum dignitas integrae divisionis hominum. Crimen inductum est a quinquennio. Nonne simile quiddam in Germania evenit?
  Comitissa-nympha Drachma meminerat Hitler in universo hoc mundo nondum tot facinora cruenta facere quam in eorum . Post omnes, essentialiter, Nazis terrorem molem effecit, etiam contra Iudaeos, post oppugnationem Unionis Sovieticae. Hic nimis cito Germania victus est, et proeliis in confiniis breve fuit. Fascismus suum rictum in omni gloria neglexit. Communismum, quod silvestre est, paene inestimabile factum est : Stalin caput opulentissimae potentiae in mundo factus est. Iam mundus diversus est. Et hoc debebatur ad rationem.
  Dixit Elisabeth:
  - Forsitan haec poena pro Civitatibus Foederatis Americae est, quod sui amplificationem petierunt et nihil fecerunt in aliis populis fame et egestate. Biblia, Apocalypsis Ioannis apostoli, bestiam dicit duobus cornibus sicut agnus de terra egrediens. Hic est falsus propheta, qui loquitur sicut draco, subjugans mundum bestiae. Verisimile loquimur de USA. Priora animalia e mari exibant, significant regiones et populos, vel potius coacervationes, et per terram infrequens territorium.
  Drachma quaesivit;
  - Bestia, estne communismus?
  - Depravata communismi cognitio sine moribus christianis. Caelum construere conatur sine Deo periturae reatum. Beatitudo sine Deo similis est amor sine corde! - Elisabetha complevit.
  Ait adulescens excubias;
  - Recte admodum hoc dictum est. Christus exemplum est clementiae. Ibat propter homines intolerabiles cruciatus, secundam mortem accipiens in cruce.
  Drachma quaesivit;
  - Quomodo de secundo?
  - Experiens separationem a Patre. Divisio Trinitatis. Omnia peccata nostra, etiam vilissima ac terribilia, expertus est. Monstrum erat. - Dixit iuvenis.
  - Hoc tempore, angeli et vicarii mundi lapsorum, qui satanam non sunt secuti et Deo fideles manserunt, eum aspiciebant. Sonuit inter cruces solemne victoria, in qua passus est rerum omnium conditor.
  - Non mundos delapsos! Nonne tu plane orthodoxus es? - Drachma petivit.
  - Constitutio Russorum spondet conscientiae libertatem. Parentes mei Orthodoxum fuerunt, sed postea novum septimum diem Adventist Ecclesiam inveni. Docuerunt me quomodo credam in Scripturis recte. Peculiari etiam sacerdotes orthodoxi non negabunt Christianos initio tantum sabbatum observasse, icones non habuisse.
  Elisabeth adnuit;
  - Haec est hereditas Iudaismi. Indolem timoris alicuius imaginis aut picturae faciendi. Et inde est quod apud Iudaeos nullus fere sunt artifices. Sed in novo testamento nullum iconum bannum est.
  Drachma respondit;
  - Quomodo dicatur, secundum mandatum manet. Noli te idolum facere.
  Elizabeth notavit;
  - Ita icones non sunt idola, sed media tantum inter hominem et Christum.
  Drachma notatur;
  - Dicitur enim in Scriptura : " Unus Deus, unus et unus mediator Dei et hominum, homo Jesus Christus ".
  Elizabeth obiecit;
  - Hoc nihil significat. Deus etiam unus iudex est, sed simul dictum est: Sancti iudicabunt mundum. Non igitur omnia quae in Bibliis sunt, ad litteram accipi debent.
  Puella flava expressit;
  - Sed Sancti vox est mere consultiva. Praeterea, verbum iudicis solum significat iudicium inquisitivum.
  Drachma colloquium interrupit:
  - Scholasticam theologicam audire nolo. De re mundana fama . Et generaliter, cum loquuntur, maxime de peccatis, statim appetitus evanescit.
  Elisabeth adnuit;
  - Sentio etiam sicut peccator. Multos homines occidit. Horror.
  Drachma levaverunt eum;
  - Dixi in Bibliis mandatum "Non occides" significat: "Male homicidium non facies."
  Occisio in nomine Matris bona est. Praesertim si patria tua sancta est. Nulla in orbe terrarum regio se sacram appellare ausus est, praeter Russiam. Estne hic index electionis patriae Dei ?
  Elisabeth ironice notatur;
  - Et hoc dicitur ab atheo.
  Comitissa Nympha logice respondit:
  - In Deo biblico non credo, et praesertim Iudaeos esse populum Dei, sed dubium non est Russiam specialem finem habere. Fides autem mea sic est. Olim civilis nostri similis erat. Incepit securibus lapideis et arcubus ligneis. Sed anni elapsi sunt, millennii, et primi currus apparuerunt. Primo informes et gravia, dein magis ac magis velocia, spatio interclusa. Et sane , computatrum, adiutor cuiusvis nationis in mente, in maximis rebus ad humanitatem, in cogitationibus. Scilicet
  Ipsae creaturae etiam ob bioengineering mutatae sunt. Facti sunt velociores, motus boni reddentes, non tam tardi sicut prius. Omnia in melius mutantur. Creaturae validae arma effectae sunt ut meteorites et asteroides descendant. Tempestatem temperare, clades naturales impedire, volare et Ianuam moderari didicimus. Et potissime, sidus imperium creaverunt. Quae per totam galaxia diffusa, dein in plures galaxies, universum tegens.
  Elisabetha affirmavit;
  - Pulchra sonat. Num fidem habuerint?
  Drachma continuatur;
  - Sicut in Terra erant multae religiones, sed paulatim exstinguitur. Hi paulatim virtute animi confidebant. Denique phisici, potestate utentes decies centena millia planetarum, existentiam invenerunt et materiam creandi didicerunt. Hoc magnum in universo eruptione facta est. Mens autem sua universitates creare coepit. Ingens et ipsum verum. Ita mundus noster natus est. Hoc est satis logicum! - Dicta comitissa-nympha.
  Adulescens eam aspexit, micantibus oculis;
  - Tam inusitatum! Bene miror. De creatione mundi aliorum.
  - Hoc satis potest. - Dixit puella nympha. - Ad hoc, solum opus est ut structuram atomi expandunt. Dimensiones particulares sunt conceptus relativus: verbi gratia, si tricus dimensivus fit quattuor dimensiva, volumen eius octies augebit. Idem valet de atomo, cum sex dimensionibus quingenta viginti duo maiora tribus dimensionibus. Cum dimensionibus novem, hoc est iam quingenta viginti duo tempora quingenti viginti duo. Et sic porro. Cum pluribus dimensionibus quae decies centena millia multiplicantur, unum atomum galaxia maius fore. Revocandum est deinde in statum tres dimensiones, et iam iam habemus materiam galaxiae. Difficilius est eam fabricare, sed posteris nostris indicare puto.
  In nova "Temptatione Dei" hoc problema per multi-hyperplasma computatorium solutum est. Celeritas gravis.
  - Quid est computatorium? - quaesivit iuvenis.
  - Apparatus electronicus. Prima computatralis plena in URSS creata est. Verum antea in USA apparuit, et prototypum in Nazi Germania creatum est. Etiam computavit quousque finem physicam exsistentiam omnium Iudaeorum in Europa finire vellet. Hoc in nostro mundo factum est, in tuo , fortasse Nazis tempus non habuit. In universum despecta est pathologia electos Dei odisse. - Perfecit pro amica mea Elisabeth.
  Adnuit iuvenis;
  - In moderna Russia etiam Iudaei restringuntur. Praesertim illi qui Orthodoxiam non recipiunt. Me quoque monitum me esse oportet dicere: si Adventus fies, e calce eris exercitus. Populus huiusmodi sectas evangelicas non placet, et hoc in ratione habita auctoritates electae. Nimirum hoc malum est, sed quisque meminit quot Iudaei inter Bolsheviks fuerunt, maiorem partem commissionis centralis considerant. Quam ob rem Iudaismus aegre toleratur. Interdum, praesertim in Parva provincia Russiae, pogroms occurrunt.
  Puellae concentu exclamant;
  - Pogroms!?
  - Ita et magistratus dissimulare!
  Drachma denudabant dentes;
  - Sic erat in temporibus tsarist, et nunc sic erit. Judaei assimilare debent. Etsi atheus sum, una fides non puto mala. Sola non debet esse tam pacifica quam Christiana.
  Iuvenis confirmatus;
  - Et hoc iam accidit. Praesertim ecclesia cathedralis decrevit ut omnia peccata militis, qui in acie ceciderant, scripta sint, et anima eius, iudicio vitato, recta ad caelum volat. Praeterea unumquodque facinus et statum laudum certos peccatorum scribit. Quo superiora, eo majora, quaedam concessiones in casu injuriae, pro reatu sanguinis expiatio. Catalogus sanctorum ampliatus est: comprehenderunt Suvorov, Brusilov, Ushakov, Makarov, Nakhimov, Kutuzov et alios. Inter tsars erant Alexander Secundus, Petrus Magnus, Ivan Terribilis, Principes Dmitry Donskoy, Vasily Tertius, Ivan Tertius et multi alii. Praecipua norma huius rei in matrem est usus. Ita pro certo habeo quod Zhukov, non persona religiosa praesertim, canonizabitur.
  Elisabetha affirmavit;
  - Et quod! Meruit! In genere, fides Christiana non solum crucem requirit, sed etiam gladium ad bonum defendendum.
  Drachma confirmatur;
  - Religio cum gladio non est opium populo, scalpello medici animas sanat!
  Melius est occidere unum pessimum quam centum iustos lugere!
  Elisabeth non satis conveniunt:
  - Telum periculosissimum est Biblia in manibus impiorum. Nimia vis ipsam notionem boni mutare potest.
  Hactenus taciti dictitabant excubiae;
  - Pulchrum est loqui de omnibus in societatibus puellarum tam venustarum. Sed nimis pertaesum est de religione loqui. Forsitan aliquid civilius loqui possumus. Praesertim quomodo cinematographicum "triumphum voluntatis" fecisti? Nostris fortissimus exercitus Germaniam superavit. Profecto lego Mein Kapf .
  Fascist litterae legere potes? - Elisabeth miratur. - Post omnes, hoc est extremism.
  Respondit tribunus confidenter:
  - Sed quid! Post omnes, similis est commentarias Napoleonis legere, et Hitler personalitas paene aequalis Bismarck est. Oeconomiam Germanicam a tristitia, Austria et Sudetenlandia sponte annexa, eversam restituit, ac patrocinium Czechoslovakiae consecutus est. Et nota, dissimile Napoleon, sine bello. Germani sub eo melius vivere coeperunt. Otium evanuit, omnis Germanus currus fidem emere potuit, tantum quinque marcas in mense solvens. Liberae strophas Oceani Atlantici et Africae. Tertius Reich ortus est, conversus in prosperum imperium. At ille ad nos venit et crudeliter caesus est. Id sine Stalini provocatione fieri non posse videtur. Certe, bonum est Germanos bomb atomicam creandi tempus non habere, alioquin clades multo ante orta esset.
  - Sed Stalin, qui princeps USAe factus est, id facere curavit! pugnum atomicum in Russiam emisit. - Respondit Elisabeth. - Et quidem, reddet pro eo! Non satis erit eum occidere, sed per vias Moscuae in cavea ferrea deportari debet. Et relinque in catulo, in seminario simiae ad oblectamentum turbae.
  Drachma adnuit;
  - Sicut non observavi Stalinum in mundo meo, in hoc mundo, monstrum simpliciter est patriae infestum.
  Juvenes, modicum Campaniae sorbentes et cygnum crus edentes, ad puellas incumbebant.
  - Dic nobis de mundo tuo. Cur tam incomprehensibilis et arcanus?
  Elisabeth adnuit.
  - Longum est!
  - Nobiles sumus, et non solet nobis cito comedere.
  Puella flava confirmavit;
  - Dicam ergo breviter. Bolshevici bellum civile nostrum vicit. Hoc forte factum est, quia Kolchak decretum de transferendis agris rusticis in usum aeternum in tempore non edixit. Rustici tumultus a tergo coeperunt. Hic etiam Praefectus erravit, et pro amicabili pactione, copias subducit ad rebellionem opprimendam, maxime meridiana latera objiciens. Haec ubi eiectae percussae sunt. Post quem inceptum periit. Post haec aliquot annos vario eventu bellum continuatum est, sed communi elato superabant. Amissa Polonia, Finnia et regionibus occidentalibus Ucrainae et Belarus Bolsheviks potestatem retinuit.
  - Horrendum! Vicit Antichristus fere sextam planetae. - Dixit alta iuvenum custodia.
  - Ita factum est! Verum, Lenin non stultus fuit , Neptem induxit, oeconomiam partim restituendam curavit.
  - Lenin numquam stultus fuit . Concionator summi ordinis. - interpellavit adulescens. - Opera eius legi, satis logica est. Obiter styli et argumenti similitudo quaedam est cum Hitlero.
  - Immo , una tantum Germaniam delevit, et alter vibilem rempublicam condidit. - Elisabetha dicta. - Solus sine Deo. Lenin in universo nostro non diu vixit. Et datum est ei speciale medicamento, quod percussionem provocat, ideo mors eius fuit similis naturali . Inter suspiciones , praesertim Stalin et eius comitatu.
  The officer confirmata est;
  - Insidiosus homunculus. Videtur apud vos mansisse.
  Flava confirmavit;
  - Ita! Quanquam, inquam, haec est egregiae mentis persona. Posses vel ingenio dicere.
  - Genius ac nequitia repugnant omnia! - iuvenis animadvertit.
  Elisabeth nitidum caput annuit;
  - Puskin ita putavit, sed plurimi principes magni crudeles fuerunt. Idem Zhukov cum hoste caerimonia non stetit.
  The officer non omnino assentior;
  - Sed iura humana coluit. Cum Goering captus est, hanc acetem invitavit, et vitrum vodcum simul biberunt. Zhukov tributum ei tamquam bellator et miles solvit. In universum bellum cum Russia contra Hermannum Goering. Nunc in urbe Sochi vivit et in schola fugae docet. Notandum quod in Germania primum vi pugnatores mundi apparuerunt. Dic plus, Elisabeth.
  Flava continuavit;
  - Post mortem Lenini nullus dux per multos annos nullus fuit. Pugna inter Trotsky, Zinoviev, Kamenev, Bukharin, Rykov et Stalin. Ipse , adhibitis inter se discordiis, partes fregit. Cum ad potestatem venisset, industrialem et collectionem incepit . Multum sanguinem fudit, occidit incredibilem numerum animarum, sed ad publicas possessiones et bellicam industriam potentem procuravit.
  - Nos quoque nullam bellicam industriam et sanguinem validum habemus. - iuvenis animadvertit.
  - Non omnia levia sunt hic. Praesertim multa consilia industriae frustrabantur. - Elisabeth animadvertit. - Sed in genere, anno 1941, USSR ad bellum paratus erat, sed Tertius Reich non erat. Tituli segniter oeconomiam transferendi ad bellum.
  The officer constat;
  - Ita et in hoc bello, quod habemus, Germania non erat parata ad bellum. Praesertim Germani munitionem tantum mensem et dimidium instruxerunt, et bombs decem diebus.
  Elisabeth continuata est narratio:
  At Germani duce inproviso necopinato impetu in nostros fines penetrare potuerunt. Etiam Moscuam ad extremam partem perrumpere curaverunt, suburbium Krasnaya Polyana exurunt, et paratores etiam Kremlin photographaverunt.
  Respondit adolescens incredule;
  - Moscuae versus ipsum? Unsper ad knowa. Quamquam Bolsheviks, utique, damnum exercitui nonnihil faciebat.
  Flava constat;
  - Et prudentissimus es. Re quidem Stalin virgam totius imperii paene falcavit, mittentes quindecim ex sedecim praefectis regio.
  adulescens Apronius;
  - Proh! Quid inepte! Stultus Pontica ! Sed res in KSA melius non sunt. Omnis compositio prior terra facta est. Et in genere, Yankees sunt mediocres milites.
  - Nolo id dicere! Multa vitia habent, sed cito discunt. Praesertim cum valido exercitu Iaponico pugnantes celeriter situm circum- vertere poterant. In genere inter eos erant admodum pauci heroes, saboteuri callidissimi. America ex omnibus mundi nationibus formata est. Hic transitus plurium generum, etiam Russicorum. Sic spatium viable est.
  - Elisabeth animadvertit.
  Alius iuvenis obstrepebat;
  - Bene nescio! Et in tuo mundo quae bella vicerunt?
  Puella flava loqui coepit;
  - Pro exemplo contra Iraq in 1991 . - In mense et dimidio exercitus plusquam decies centena millia cum quinque et dimidio milia piscinarum superavit. Ipsi Americani , accidentium ratione habita, ducentos tantum homines occiderunt.
  Puer legatus sibilabat;
  - Proh! Etiam Zhukov numquam talem fortunam somniavit. In mundo tuo, quomodo hoc factum est?
  Elisabeth edita;
  - Active de aviationibus et inanibus telorum usu.
  Adulescens notavit;
  - Americani doctrinam Marescalli Dua praeponunt !
  Flava puella adnuit;
  - Ita! Bomb amant et terrent.
  Puer risit eunuchus;
  - Sicut in hoc mundo! Terrorismus totalis.
  Drachma notatur;
  - USA victis, Russia sola superpotentia in mundo fiet. In hoc casu humanitas coniungetur. Quod utique bonum est. Tandem spatium expansionem incipere possumus.
  Elisabeth oculos suos coartavit;
  - Non times poenam Domini?
  Exhorruit iuvenis;
  - Quid narras?
  Flava puella sibilaverat;
  - Cum omnes gentes et populi bestiam adoraverint, incipient iudicia Dei. Hoc scriptum est in Apocalypsi sancti Johannis .
  Drachma respondit;
  - Omnia, quae Ioannes scripsit, satis scientifice explicari possunt.
  - Quomodo is qui? - Elizabeth non intellexit.
  Comitissa Nympha explicavit:
  - Puta meteorite cadunt, absinthi sidera. Quod aquam amaram faciet. Meteorites et asteroides in Terram semper ceciderunt. Et quia finis notificatus est, citius vel serius debet fieri casus. Nisi forte, telum asteroidum incineratio creabit homines. Speciatim bomba annihilatio .
  Mores effecti sumus ut antimattum faciamus. Audistin ' hoc unum?
  Adnuit iuvenis;
  - Lego Belyaev. Hic est princeps scientiarum Russiae ficta. Ita antismatter milies plus acrius quam bomba hydrogenii ad idem pondus producere debet. Antimatter autem debet habere gravitatem negativam. Ita systemata missilium non onerari possunt. In principio , tale telum ad KSA bonum responsum esset.
  - adhiberi non potest in Barth. Nimis perniciosius , sed rectum spatium. Praeterea munda erit, sicut bomba hydrogenii dissimilis erit, et asteroidem sine ullis quaestionibus conflabimus. In photons putrefaciet quin etiam pulvis relinquens. - Dicta Drachma. - In genere, prophetae Ioannis veraces non erunt si humanitas scientiam enucleat. Praesertim quaelibet executionum principia possibilis est, sed defensionis ratio repetenda est. Praesertim novae technologiae nos a calore solis et calefactione globali servabunt. Possibile est Oceanus mundi profundius ut terra non inundatur.
  Legatus miratus quaesivit;
  - Quomodo profundius? CAVATOR?
  Nympha comitissa obicitur:
  - Nulla, series moderatae, purae annihilationis et explosiones subatomicae. Tarde, sensim, ne fiat res. Si fossae oceani lente stillant, dic unciam diem, tsunami vel colosseam naufragium non faciet. E contra, planeta in vivis aptior et aptior fiet. Aeris circulatio etiam mutabit. Excursus frigidos, ut volent, a polis ad aequatorem movebunt, et aquae calidae ab aequatore ad polos. Clima in universam planetam simile insulis Canariis fiet, et area terrae etiam augebitur. Planeta paradisi fiet, sicut in Bibliis predixit, nisi virtute scientiae. Et in posterum fortasse Terram versus Solem trahemus, et contra Venerem repellemus.
  Elisabeth niveum movit caput, leviter sparsum auro folium;
  - Hae sunt mediocris fabulae!
  Callidus Drachma risu objecit;
  - Sed quid! Sume aliquem, qui ante ducentos annos vixit, et illum in mundum nostrum adduc. Simpliciter enim obruitur abundantia miraculorum. Idem planum, currus, subaquaneus, telescopium radiophonicum, sem. Praesertim robotarum, computatorum, interreti, holograms. Haec sunt miracula, praecellens fabulae. Non potuit Biblia huiusmodi progressiones praevidere, numquid de computatoribus loquitur, an de Interrete?
  Elizabeth obiecit;
  - Est simile quid, cum satanas Christum in ictu oculi monstravit omnibus terris, regnis et eorum gloria! Frigidior lorem erat.
  Nympha comitissa risit;
  - Quomodo dabis illud in ictu oculi?
  flava pipiabat;
  - Hoc miraculum! Id quod homines replicare conantur.
  Drachma sumpsit et respondit chucle;
  - Putasne hoc colloquium non serium esse? Penitus res est et perspicitur, et quod in Bibliis scriptum est, authenticitatem fabularum Scheherizade habet .
  Elisabeth ardenter notavit, in eleganti cothurno pedem calcans;
  "Populus non moriturus pro mediocris fabulas." Populus ad necem pro eo quod tu fabulas appellas. Crucifixi sunt, interfecti, crediderunt. Si apostoli vivum testimonium resurrectionis Christi non haberent, nullus propter chimaeram vellet ire ad mortem. Fraudes et martyres in omni varietate veniunt.
  confirmatus est adulescens;
  - Evidenter loquitur.
  Drachma non consensit.
  - Et in Islam etiam ipsi ad mortem eunt, quamvis testimonium Christi non habeant. Quin etiam communistarum et fanaticorum tortus mortuus est, ac magnas pollicitationes consummavit. Etiam id ligula sed. Fanatica natura complexa est, sed ego atheus convictus ad omnem cruciatum propter patriam veniam. Cur me non novi.
  - Quin etiam credens in caelo? - quaesivit iuvenis.
  Nympha puella fudit et respondit;
  - Potes credere in atheiscam immortalitatem, donatam per hyperscientiam longinqui futuri.
  Elisabeth movit caput;
  - Munda phantasia!
  Drachma exclamavit;
  - Idem dictum est de aeroplano, de volando ad lunam, de exquisitis, donec res facta est. Etiam tu et ego es phantasia, puellae in tubo testi natae et superpotentiatibus praeditae .
  Flava puella mussat;
  - Sed hoc adhuc nihil significat!
  Nympha puella dixit;
  - Coniecto, ita! Excepto quod possibilitates profectuum infinitae sunt.
  Elisabeth tweeted in responsione:
  - Sed, exempli gratia, multi morbi adhuc non curati sunt. Idem AIDS seu Ebolla virus , Anthrax , avis flu.
  Drachma denudans dentes respondit;
  - pestem significas, quae quartam humanitatis exstinguit. Sed ante erant etiam pandemici, pestes, variola, centena milia hominum occidere, sed victi sunt. Virus haec terribilia etiam oblivioni tradenda erunt. Temporis justo est , nec tempor maxime. Viam AIDS, Ebolla et alia quaedam foeda in nostro corpore non explicant . - Dicta comitissa-nympha. - Ut omittam morbosissimam senectutem, ne corpora nostra attingant.
  Elizabetha frustum carnis defecerat. Illa oculos connivuit. Cogitationes meas in pugnum congregavi.
  - Etiam progressus nonnisi quod Deo placet explicari potest. De spatio fugae, tu ipse vaticinium nosti.
  Drachma risit.
  - Verisimile est haec metaphora antiqua. Si nidus figurate dicitur, inter sidera, quare proprie accipiatur.
  Elisabeth adnuit;
  - Generatim sonat logicum.
  Iam hoc tempore latinae cygni plurimas iam compleverant et in secunda mensa inceperunt.
  - Scis quid referam? - respondit adulescens. - Cogitationes tuae satis rationabiles et originales sunt. Sed quaeritur, quomodo hoc bellum vicerimus?
  Drachma late risit, dentes gemmae micantes margaritae;
  - Instante opportuno incepto milites nostri receperunt. Trecenta milia caesa et vulnerati et mutilati non minus numerus significanter mutat lancem potestatis. Ne dicam esca ab hostibus damnum notabile. Gravis alapam per se quam in facie. Notandum etiam est quod nimium multi communistis displicent. Itaque, cum circum Galliam currendo, incolarum locorum erimus. Ita victoria inevitabilis est.
  - Deinde ad illud potamus! - adulescens suadet.
  Sex specula eorum iunguntur. Super omnia idyllic satis spectarunt. Drachma eam sententiam expressit.
  - Cogitationes nonnullas habeo in quo pugnae potentiae nostrae augendae sint et ad sanationem vulnerum accelerandam.
  Elizabeth interrogavit:
  - Quales cogitationes clara?
  Nympha comitissa respondit:
  - Summa ictum. Ex altera parte, acues in aliqua puncta corporis injicis, nervum terminationes et fibras muscularis excitans.
  Flava respondit;
  - Haec ars longa nota est. Nulla mille annorum exercitata est.
  Drachma edita;
  - Recte! Sed at ipsum ante, non semper purus.
  Elisabet elisa est;
  - Opus est puncta cognoscere! Ex his sunt circiter milia et quingentos.
  Nympha comitissa additur:
  - Non solum. Utile est acum addere parvam quantitatem utiles mineralium et herbarum, ac levem expositionem electricae missionis . Current est humilis intentione, et erit effectus terribilis.
  Flava puella notavit;
  - Oportebit talem artem probare.
  - Ita, in FSB, videtur nos non tale quid docuisse.
  - Docui, sed singulatim. Nullam semper dapibus luctus.
  - Hoc incommodum est notabile.
  Puellae mutuo aspiciebant. iuvenis quaesivit;
  - Quomodo fiet istud opus?
  Responderunt milites:
  - Valde efficax! Methodum methodi in speciali describere debes. Pugna efficacia exercitus Russorum multis vicibus augebitur.
  Una juvenum pressit;
  - Proh!
  Drachma additur;
  - Non solum vires corporis, reactionem, tenaci augebit.
  Iuvenis dixit:
  - Hoc hostes impriment.
  Nympha comitissa eliditur;
  - Et nos quoque! Primum omnium te ipsum mireris. In genere, adhuc tempus habemus, guys esum finire et novam amplificationis rationem in vobismet probare.
  - Praeterea meditationem te docebo, haec tua dirigentes facultates confirmabit. - Elisabetha dicta.
  Puellae paene statim secunda mensa devoraverunt. Drachma tardas latinas suasit.
  - Hem, cur tamdiu donut fidis?
  Juvenes fremebant :
  - Ita problemata orta sunt.
  Sonabat comitissa Nympha;
  - Contingit, sed cito eas expediemus.
  Ridentes juvenes, procerissimus ex illis dixit;
  - Nobiles tamen sumus. Cibi culturae consummatio adhaerere debet.
  Elizabeth obiecit;
  - Quid si iam pugna est? et secundae omnes comites. Satis timidus esse videris.
  Drachma additur;
  - Qui edunt longam, brevem vivunt!
  - Bene, alio modo dicturus est! - adulescens objecit. - Cibus penitus mandendum.
  - Non cum detrimento Matris. - Elisabetha dicta. - Porro stomachus noster etiam corticem arboris concoquere potest.
  - Ita, tecum, FORMIDULOSUS iustus est! - Guys medium ioculariter dixerunt.
  Cibus finitis, puellae imbrem simul sumentes suggesserunt.
  - Ante exercitium corpora munda et spirabilia debent esse.
  Nempe libenter assentiuntur. Tantum guy credens erubuit;
  - Ceterum nudi erimus!
  Drachma confidenter affirmavit;
  - Quid ergo? Nuditas est naturalis et ideo non criminalis.
  Adulescens notavit;
  - Et tu quoque nudus es.
  Drachma confidenter affirmavit;
  - Nonne viri et feminae in balneis Rus' antiquae lavabantur? Nihil in hoc reprehensibile est .
  Pueri strinxerunt;
  - Modo nos non seducunt.
  - Nos in pura scientia versamur. Non luxuriae causa, sed honoris et patriae causa. - Dixit Elisabeth.
  Imber intra deversorium ducis spectavit gravem, semi-pretiosis lapidibus inauratum. Sed praecipuus thesaurus erat puellarum ipsarum tam specialis et aereus. Eorum species seducta et cantata, simul accensa et exhorruit. Iuvenes tamen modeste se gesserunt, quamvis Drachma ipsa guys terga fricavit eosque rogavit ut sibi id facerent. Elisabeth quoque Guidoni permisit mirabilem suam sed duris cruribus cum washcloth scrutinio. Libenter annuit.
  Postquam lotis et exsiccatis, latinae ad gymnasium petierunt. Tantum erant subligar. Puellae sederunt in sella, protulit acus, coquere coepit, attritu unguento et alcohole.
  - Praesta primum maximum eventum tuum ostende! - Elisabeth suadet.
  Pueri strinxerunt;
  - Quod!
  - Scire volumus quam efficax sit methodus nostra. - Drachma dicitur. - Permagni interest. Praeterea statio prope est, ideo utilem te ibi tentare est. Consentisne?
  Adnuit iuvenis;
  - Nos optime jaculamur!
  - Hem, quibus signis pendet. - Elisabeth animadvertit. - Propositum est ut vera aces ex te .
  juvenes pidunt ;
  - Sed non placet Goering.
  - Profecto! Pinguis nimis est, et tam gracili es. - Angulum oris sui puella lambit lingua sua.
  - Num vestiuntur? - Adventist quaesivit.
  - Minime! Non dignitas is. Motus cuiusque musculorum tuorum videndum est, quomodo minima vena pulsat. - Dixit Elisabeth. - Haec est scientia et corporis disciplina , non luxuria.
  - Ad scientiam causa parati sumus pati! - guys constat.
  Drachma avide exosculatur cutissimum labiorum. Erubuit et erubuit;
  - Bene, quid hoc?
  Belliger-nympha fidenter respondit;
  - Nihil, dignitate senior sum! Ita officium meum incidet in me.
  Guys fovere coeperunt. Fecerunt squas, scamnum torcularia, deadlifts, abs, biceps, laqueos et plura. In genere, guys eventus ostendit CMS, quod minime malum est, praesertim cum doping nesciant. Incommode, pauciores eorum, qui ad septimum diem Adventis compatiuntur, primum locum tenent, proxime ad lusorum magistrom accedentes.
  - Non es malus! - Drachma dicitur.
  Iuvenis respondit:
  -Hoc est, quod assidue exerceo et carnes non edo. Tantum pisces, olera, fructus. In genere, Septimo-dies Adventistae sunt ecclesia quae vetat suillam aliorumque ciborum sumptionem biblicam prohiberi.
  - Quid de Petri visione? - Elisabeth quaesivit.
  Legatus respondit;
  - Ita demum de paganis loquimur. Orthodoxus enim Iudaeus, paganis praedicans, est quasi non comedens cibum. Annon abominatio et abominatio est?
  Simile factum est apud Ezechielem , quando Dominus obtulit ei ad comedendum placentas ex stercore factas. Vel cum Ioanne, quando librum amarum absorbuit, sed hoc non fuit mandatum libros edere. Id est , metaphorice influentiae.
  - Interesting perficientur? - Elisabeth animadvertit.
  adulescens continuavit;
  -- Praeterea, in Apocalypsi Ioannis dicitur quod Babylon facta est statione pro avibus immundis et vilibus variis, immundis et immundis animalibus.
  Quod terminator flava quaesivit;
  - Soni logici! Suntne alia argumenta?
  Religiosus bellator respondit:
  - Apud Isaiam ultimo capite in contextu secundi adventus Christi dicitur quod qui comedunt porcos, mures et alias abominationes perituri sunt. Hoc igitur satis gravis est admonitio.
  Drachma notatur;
  - Paulus dixit in epistola ad Romanos quod omne quod immundum reputat, immundum est.
  adulescens respondit;
  - Hoc in contextu sacrificamus idolis . Et generaliter, Scriptura non potest sibi ipsi contradicere.
  Elizabeth tweeted:
  - Quam dicere! Post mortem Christi omnia sacrificia execranda facta sunt, et apostolus Paulus sacrificium obtulit.
  Legatus respondit;
  - Justum symbolum.
  Drachma eas interrupit;
  - Ne erumpere. Nunc sagittis!
  Guys non male confodiunt, licet non multum impressionem fecerint. Et cum scuta mota sunt, multo peius evenit.
  - In proelio, cum hostes currunt, graves difficultates habeas. - Dixit Elisabeth.
  -Et tu ipse ostendis quomodo sit necesse est! - Dixit proceres custodes.
  Elizabeth grinned. Electa postrema, in maximam celeritatem conversa est. Tunc coacto modo ignem aperuit.
  nudum solum per marmora tegula cicadarum cucurrit;
  - Nunc vide.
  Cum scopum appropinquavit, glandes faciem Buratino emiserunt.
  - At quomodo?
  juvenes vociferati sunt;
  - Wow, ne tum quidem petisti, et amicum tuum?
  - Meliora facere possum! - Drachma in scopum vertitur et clipeum exonerat. Munera plumbea mox clicked. Denique tabula apparuit cum inscriptione;
  - Glans stultus est , bayoneta magna!
  nympha comitissa occumbo;
  - At quomodo?
  Exclamaverunt juvenes;
  - Classis! Exemplar fortitudinis et artis.
  Alius custos quaesivit;
  - Cur in summa decem recta non iacis?
  Puellae in voce responderunt:
  - Num! Sed satis amet et verto.
  - Liquet, fastidiosae servitutis aliquando pertaesum est. - Dixit iuvenis.
  - Possumne tibi vires ingenii nostri ostendere? - Elisabeth quaesivit.
  Exclamaverunt juvenes;
  - Non opus! Credimus tibi. Scimus eventus mirabiles.
  Elisabetha iuvenis in naso leviter ferienda est;
  - Bene ergo! Meliora omnia. Nunc incipias cum processui.
  Puella faciem sentire coepit ad sensum doloris averte. Deinde, cum adulescens adligat, acum diligenter in narem dex- tram adhaesit.
  - Hoc est impulsum in puncto D yu ! - Illa dixit.
  Puella diligentissime laboravit, primo statuens se ad viginti puncta a fronte usque ad calcem limitare. Iuvenes paene nullum dolorem perceperunt. Elisabeth prope laboravit. Paulo aliter illa pungit quam drachma. Experimentum quoddam peractum est. Eodem tempore puellae variis mineralibus acubus circumlitae. Eodem tempore latinas affectione permulcent. Constabat guys homines de sexu perquam excitari. Brevi clystere in scrotum furiosa contentio levavit.
  - Hic i! - Drachma dicitur. - Nunc currentis impulsum conabor gratissima intentione deligere.
  Iuvenes, ut videtur, tempus pulchre habuerunt. Etiam risit. Puellae eis pepercerunt longe vehementissima contentione.
  Videres musculos sculptos vellicantes, effectus altior factus est, et cutis pinguis facta est. Super, magnum videbatur, pueri ad litteram florebant.
  Elisabeth pectus iuvenis perculit et dixit:
  - Augeo ictum. Equo albo es ut senties.
  Permulcet etiam drachma muscularium, corpora nitide lota. Vix se continere poterat, ne rabiem efferret .
  Hic interpellavit eam Elisabeth.
  - Sessio nimis longa est, et tempus nostrum pretiosum est.
  Puellae curationem perfecit et acubus motibus acus evellebat.
  Drachma complodit manus;
  - Nunc incipiamus indices metiendi.
  Iuvenes exilierunt, satis laeti viderunt;
  - Parati sumus!
  - Deinde incipiamus. Inter initia vires exercet.
  Guys facere coepi cum barbellulis triremi. Re quidem eventus augentur triginta chiliogrammata, in torculari scamno viginti quinque, et in deadlift tantum quantum quinquaginta.
  - Haec quomodo notam tuam satis confidenter tenes. - Dixit Elisabeth.
  Puellae in umeris suis sederunt, paulum proiecerunt, post iniecta tractum. Mutationes in melius notabiles fuerunt. Plasticitas crevit.
  Drachma notatur;
  - Hic est magnus, latinas.
  Elisabeth suadet:
  -Fortasse in dirigentes probare?
  Nympha Comitissa effudisset;
  -Debet!
  Puellae id fecerunt, ut nos ad vices ducerent. Ac primum eventus inopinatus ad peius evenit, guys nimis anxius erant. Etenim experimentum periculosum est, quomodo aliud finire potest. Sed tunc adsueuimus, gustavit, et multo citius movere coepit. Recipis hits acriter aucta, et progressus maxime notabilis fuit quoad scuta movenda.
  Elisabetha affirmavit;
  - Pulchra! Similis sumus in semita recta.
  Drachma additur;
  - Alioquin aliud compositum eligere volumus. In genere, vena acus et mineralia effectum valde augent. In morbis curandis uti potes. Elisabetha quid cogitas?
  Bellator flava, nudo pede pressa, pipiabat;
  - Non pessima opinio!
  Drachma, abdominis musculis flexis, latrante ;
  - Hoc nobis experiemur.
  Puellae acus ioculariter in puras frontes inter se convolutae.
  . CAPITULUM N. 4
  Quo facto hilariter renidebant.
  - Prorsus lassitudinem levat! - Drachma animadvertit. - Etsi sagittare nihil habemus.
  Elisabeth confirmavit;
  "Similis horum puerorum eventus obtinuit." Methodum scribe celeriter et copiis distribue.
  Comitissa Nympha confidenter respondit:
  - Hoc faciemus, nisi cum paucioribus in capite, praesertim circa oculos et cerebrum. Sic etiam milites laedere potes.
  Bellator flava adnuit;
  - Ita plane! Tale periculum est.
  - Praesertim si non est placidae feminae manus, hoc faciunt. - Animadverti post secundas duas, cum nympha tacebat Elisabeth.
  Drachma pipiabat;
  - Nunc tempus est nos ut scientiam nostram in centro communicemus.
  Guys confundi videbantur, et penitus amore corporis volebant. Sed Drachma intellexit in hac adhuc satis conservativa regione, famam meretricis magnum impedimentum progressionis ad summum fore. Propter hoc in somnis tantum mansit sexus. In hoc somnio Elisabetha, tamquam vera fidelis ( reipsa magis agnostica est quam Christiana, quamvis amat carmina de Iesu Christo cantare) se finire.
  Puellae currum dereliquerunt et ad currendum ire constituerunt. Currebant velocissimi, non multo velociores quam currus curriculi. et artificiata ex zona miraculi induti, multo velocius quam ante, discurrerunt.
  - Zona, zona est meta temporis, scaena sequitur scaena! - Dixit Elisabeth.
  Fere impossibile erat ut nudae et nudae perusta vestigia sequerentur. Puellae calceos exuerunt ut eas in via difficili salvarent. Cursu autem tam celeriter atterit.
  Arbores virides spirantis aestatis Primae viriditatem, odoriferam aeris hujus Hostilis, ac simul arnica mundi. Planum volans superius visibilis est. Haec est impetus aircraft cum raptis alis et tormentis aircraft. Praeterea fumi visitur, alicubi silva ardet. Puellae facile spirant, sed suspectum vident motum in via ante. Celeritatem auge.
  - Similis est caterva sabotage in insidiis ibi . - Drachma dicit.
  - Video et audio. Videtur quod hostis ventus alicuius rei deprehenderit si, ratione gratuita, saboteuros in hanc aream iaciat. - Elisabeth animadvertit.
  nympha comitissa occumbo;
  - Hoc proculdubio.
  Praefectus sabotage cohortis , locumtenens colonellus Harry Griffind , magnus homunculus fuscus , in magna necessitate fuit. Plane autem locum huic proximum anthill elegit. Insectorum mala non magnopere impressa sunt eo quod Americanis ordinibus Lenin et Stalin consideratum est et in locum sensitivum principem transfixit. Inclamavit obscena, nihil ostentans. Subordinatus, capitaneus Georgius Cruz formicam conculcare coepit.
  uterque sordide iuravit. Solus List legatus, per faciem dijudicans, semis erat, et notatus;
  - Hic quomodo insidias rumpere possumus!
  Rugiunt responsio:
  - Sed adhuc nemo est!
  Tum fit stridorem;
  - Imperator incensus est, dicunt ipsum Magnum Ducem viginti quinque sodales summi imperii mitti in sabotage.
  Cum timore vagitus;
  - Ille vero ferrum habet. Etiam ac commodo est!
  Sagaces respondentes:
  - Et nostrum opus est explorare et explorare.
  Afer Americanus iterum iuravit, braccas eius evulsas et balteum suum ense affixit.
  - melius me reperies. Nunc audi praeceptum meum. Ut primum hostis apparet, e grenade immissos.
  - Pareamus, comes!
  Et rursus fluvii aper;
  - Me specta! Ova mittam!
  & obsequium;
  - Ita domine! Dux, comes!
  Puellae per silvam cucurrerunt, quaerentes post coetus in insidiis iacentes. Principio, cum armis et artificiis "armorum", caput oppugnare potuit, sed hoc est counterfacture. Ita periculosum est, si virtutes suas lapides amiserunt.
  Drachma de hoc locutus est;
  - Alius universi praedictio non est.
  Elisabeth confirmavit;
  - Hic ambo similes. Sic omnes rei militaris rationes agemus.
  Fortis est pugnator, silva est socius. Et quamvis paratroes circiter centum essent, manifestum erat hanc unitatem non bene praeparatam fuisse. Multi fumigabant, alii e ampullis cupam saliebant. In exercitu CSA, denunciatio floruit . Hic omnia ad ridiculum pertinent. Si tribunus militem offenderat, tum denuntiationem scripsit, paene inexsuperabilis ratio. Multi milites seksots erant , et sicut ignis timebantur. Quid autem disciplinae genus esse potest? Incommode, rota reprimendi et speculator mania omnino exercitum in phalangem insuperabilem non vertit, sed disciplinae tantum modum redegit.
  Elizabeth Drachma interrogavit:
  - Forsitan ex simplicibus "Obolensky" illis frigere possumus?
  Quae respondit:
  - Omnino logica! Hoc gradu disciplinae nostrae augebit.
  Puellae pervagantur, intentis oculis strabo. Nunc interest queue distribuere ut quadraginta octo orbes in singulis clipeis quam plurimos milites capiat. Plana dispersionis etiam hic locum obtinet. Nunc visus tempus in clip est prorsus sex secundis. Puellae iunxerunt et conuenerunt, arma intendebant, statum pugnae "cascades" intrare conantur. Quibus ipsi, ubi tempus retardat, celeritas increscit, milites quam plurimos removere potes. Quaelibet glans separatim percipietur, ut fragmentum.
  - Nos ad digiti ortum surgimus. - Drachma monuit. Puellae duorum secundorum haesitaverunt et ignem aperuit.
  Hostis iam stertit. Caeduntur justo militum, et stantes, et qui in insidiis circumventi. Multi tamen sedebant, quod negotium faciliorem reddebat.
  Hostes audientes ictus tarde portaverunt. Alii expaverunt, alii ignem redierunt. Puellae, emisso clipeo, plus quam dimidium hostium metit.
  Drachma imperavit;
  - Et nunc F-1 tasque.
  Hostes suos iacere conati sunt . Hic vero non optime successit. tasque puella in muscam iecit. Utraque manu feriunt. Quam ob rem fragmenta ea coniectis feriunt .
  - Adiuva nos, adiuva! - Drachma septem colorata Anglice irridens vociferatus est.
  Elizabeth, operans ambabus manibus et nudo pedum seductivorum pedum, notavit;
  - Grenade in muscam iace, artis excellentis.
  Mox pauci, ac vulnerati milites superstites. Puellae ad eas accurrunt. Inter eos inopinato legatus erat colonellus Harry Griffind . Putuit satis impariter, invenit corpus reservat se valde stercore.
  - Dedo! - mussitavit. - Stalin kaput est!
  - Notum carmen. - Dixit Elisabeth.
  - Noli in te fœtorem portare! - Drachma ad pedes jaculari, articulos frangens. - Iam non ibis.
  Harrius mussavit;
  - Russian meretrices ! - Et exivit .
  - Hoc est, cum hoc guy nunc acta sumus. Manipulos appellabimus et ligabuntur. Reliqua nosmet ipsi coniungemus. - Dixit Elisabeth.
  Puellae munere suo celeriter officium fecerunt. Illi eum ligaverunt, et colonellum legatum ad eum detulerunt. Prae timore, quod sciebat, indicabat. Evenit ut tres amplius egressionis coetus expositis, et in praetorio speculator non inferioris ordinis quam generalis est.
  Puellae testimonium suum in taenia relinquunt et unum coetuum in itinere ceperunt et insidias ceperunt iuxta oppidum et de reliquis copiis speciales acturi sunt. Iterum videre posset nudis puellis calcibus velocius et velocius micantes .
  Tonitrua caelum percussit et stillae ceciderunt. Drachma retardat tempo paulum auscultavit;
  - Olet autumnus, cum iam aestas inceperit.
  Elisabeth adnuit;
  - Ita! Fluvii pluviae tam calent, suus 'nice est pedibus nudis per conlectus emittere.
  Nympha puella pipiabat;
  " Tua meaque crura possunt omnes homines in mundo insanos agitare." Vidisti quomodo nos aspexit.
  Bellator flava nudam feriens, roseum calcaneum in conlectus, cooed;
  - Ut sint honesti, iuvenes pulchri, cupiditatem vix supprimere potui.
  "Sicut atheus, multo mihi difficilius fuit hoc facere simile." - Dixit Drachma ( quidam in somnio facta est atheus, re vera deorum gentilium cognata erat). - Sed mihi maxime placet viris intellectualibus. Praesertim qui classica observant. Ita, Elisabetha, si felix esse vis, scribere non solum amantissima poemata debes. Et tunc ab uno verbo Russi sonare in auribus meis incipit.
  Bellator flava objecit;
  - Bene, ne putes me tam arta artifex esse. Hic, exempli gratia, circa autumnum sunt carmina.
  Drachma pipiabat;
  - Cupio audire quomodo sonent.
  magnos , committere poterat .
   Invidia regum omnium colitur ;
  Vermiculum, aurum, folia in pyropi!
  Sicut papiliones vesperi adsurgunt;
  Et vox ventorum organa cheruborum!
  
  Pax opulentissima autumno spatiosa est;
  Arbores, tholis ecclesiarum sacrarum!
  Quodvis virgultum cum toreumatibus excisis;
  Rorate margaritae et lapides inaestimabiles!
  
  Conlectus argento tinctus erat;
  Scintillae sub ungula equi micant!
  Invicem benigne tractas;
  Vivas feliciter sub caelo!
  
  Candida sole, veste soluta;
  Birches et populi waltz amoris saltant!
  Tristes sumus de diebus, qui submersi sunt in abyssum;
  Memoriam conventuum mecum tenete!
  
  Veniet hiemps, iuventa seterna est;
  Non cani - adamantes in capillo!
  Omnes amicos nostros ad ferias colligemus;
  Somnium exprimamus in versibus allientibus!
  Drachma, ut semper, displicentiae exprimitur;
  - Nescio quomodo etiam antiqui. Expressiones ut vox, aurum et cherubi ventus. Nimis religiose occupatus es.
  Elizabet mordaci culicem nudis digitis attrivit ac cooedit;
  - Vivimus in theocratica patria orthodoxa, ubi tituli et multae phrases antiquae servatae sunt. Pellentesque ut dictum quam.
  In via stantes, columnas curiose observantes, pueri varii generis, a discalceatis ad magis culturam vestiti, plauserunt. Clamavit aliquis:
  - Beethoven in lacinia.
  Puer unus addidit;
  - Et nudis calcibus!
  Dum puellas canendo tempo retardavit, eas videre satis erat. Primum, quod eminebat, crines volitantes sicut vexillum pugnae; Elisabeth aurea, et sicut flamma septemcolorum drachmae.
  - Currunt ad incendendum Bremenses! - Unus e pueris sene clamabat.
  Drachma ad eum in ictu oculi prosiliit, puer mox ad pugnam averterat.
  Clamavit minaciter;
  - Quod nomen est, facete?
  Puer cooed;
  - FRIDERICUS , vel modo amice , Rich .
  Septem pulla puella pipiabat;
  - Vis aliqua scelerisque American?
  Tumulus renuit caput;
  - Non re vera dicunt suus iustus ersatz.
  Comitissa Nympha risit;
  - Minime, naturalis America adhuc in dicione CSA est. Ita admodum capaces sunt, praesertim ad portum, ad magni ponderis opus producendum.
  - Tunc dare! - respondit puer.
  Drachma trullam socolatam in notula decem rubri involuta. Puer risit;
  - Haec pecunia omnibus est. - Dixit. Nuda corusco sient crura, cucurrit ad propria.
  Pueri Tunicula adhuc nova erat, sanam et bene nitidam aspexit, bellum incoeptum erat, et pueri tempus aerumnas suas sentire non poterant. Pueri autem amant discalceatos currere, praesertim in hoc calore. Sed probabiliter in territoriis Russiae et Germaniae unam provinciarum superpower, iam chartae militares introduci debent. Plerumque pueri hoc durissimum sumunt, quod omni tempore in sua aetate vesci volunt. Nihilominus, dissimilis URSS, cum systemate collectivo-fundo, ubi etiam in prosperis Brezhnev temporibus non satis erat cibus, hodiernus Russia cibariis abundabat. Fortis dominus et agricola melius patriam quam coactus et per laborem pascit. Elisabeth putavit ex eo quod regionem praecipue religiosam in caelo commodum habuit. Dicendum est in Russia moderna, plures Christiani orthodoxi parum ab atheis dissimiles esse: bibunt, iurant, fumum, decipiunt, abortus habent et in carcere sunt. Et ecclesiam frequentare regulariter , saltem semel in hebdomada, est phantasticum pro multis. Hic, si officialis dominicae servitutis careat sine iusta causa, in officio diutius manere non debet. Lex Dei coacta in scholis est. Sarraceni.
  Haec est fortis motiva, religiosa assimilatio, cum homines incipiunt intelligere quid eis expediat. Elizabeth olim litteras protestantium recitabat qui Bibliam exaltabant. Sed corde suo magis amavit traditionem orthodoxam, quin vere cogitaret utrum Biblia contradiceret necne. Scripturae sacrae fere omnino a Judaeis scriptae sunt, et pleraeque traditionis Slavico-Graecae sunt. Utilius est Nostram Scripturam russicam scribere, Christum faciens symbolum virtutis, potentiae et electionis Sclavorum. Alioquin cum Vetus Testamentum legeris, frigora tantum accipis: Judaei populus Dei! Slavi populus Dei sunt et omnipotenti gloria, quamvis in hoc mundo in unum coaluerint. Relationes inter Russiam et Ucrainam fraternam in suo mundo peiores sunt quam cum Civitatibus Foederatis Americae.
  Nunc celeritatem insaniam iterum sustulerunt, sed cogitare me non cessat. Si ad mundum tuum redituri sumus, quomodo Ucraina reverti? Hic debes sapienter agere, sine rusticitate. Summa est, politicis iuvenibus, honestis, non sceleratis niti. In genere, magni momenti est novum electum in Russia formare. Non scum oligarchae , seu partium bullae sicut CPSU , sed vis realis quae ad fines progrediendi capax est . Novus flos servire debet non sibi, sed magno imperio ac potentibus. Eadem ratio est in patria, quomodo ruina magni imperii vitanda est. Praecipuum notum Russiae cum Custodes Albae regiminis loco monarchiae electivus est. Kolchak evasit rector fortis et longe oculatus, fretus potentia praesidentiali potenti. Magnae praesidentis vires gentem et rempublicam coniungere potuerunt, laetitiam et impietatem vincere . Non frustra Civitatum Foederatarum, quamvis tota democratia, magna potestate praesidis designata est. Sed Magna Britannia, ubi monarchia pure nominalis factus est et primus minister a factione suae nimis dependens erat, statum mundi in potestate amisit. Eius territorium in recentiore historia centies et quinquaginta decrevit modo cogita.
  In hoc universo, etiam communistica facta, Britannia discidit, urbesque turbantur ac turbantur. Hoc ipsum ad Foggy Albion caput habebunt.
  Quid est simile populo?
  adhuc sonus in caelo sonus erat, et explorationis planum apparuit. Pinxit ut coelum translucentibus alis aequaret, nebulam efflavit. Sed de acutis oculis talium puellarum omnino non est quaestio. Puellae salientes sclopeta levaverunt et unanimi eiectamentis accendit. Etiam duae glandes speculator levis armaturae nimis est. Iubat et incidere coepit.
  - Imbecillis armis! - Dixit Elisabeth.
  Nympha Comitissa confirmavit;
  - Praesertim si vitrum percusseris.
  - Talis currus autem non multum ponderis debet. Monoplanum simile est, non plus quam octingenta chiliogrammata. - Puella Drachma quaesivit;
  - Putasne gubernatorem victurum?
  Non nimis confidenter respondit puella septem pulla;
  - Vix! Omnes ejus occasus viator sursum sumus.
  Elizabeth facete respondit:
  - Tanto melius captivitatis tormentum minus.
  Tollunt tolutim animos puellarum, et uno spiritu in medium ruunt.
  Sola mora ex insidiis ad necem necessaria erat. Puellae per insidias discurrebant, obvoluto negotio audiebant.
  Paratrooper praefectus, Praecipuus Copiae Bob Dowell Maioris , nasum timide impingebat. Hoc malum omen fuit, quod per te nickel accipies.
  Hic fremit;
  - Shafranik, quaenam sunt istae species, quomodo formicae repunt?
  - Ita, hi pueri iungunt, domine. - Respondit e mulatto Gallus.
  Exclamatio secuta est:
  - Ignem patefaciamus!
  Mulatto ratione dictum est:
  - Pro tam levi causa insidiarum aperire?
  Animal uniformiter gruitur;
  - Sed tam levis. Iusti puri daemones. Eis modo ut illudamus, pro fun.
  Shafranik notavit:
  - Talis scopus non magnopere iucundus est.
  Respondet Snide;
  - Fortasse, sed blandiens.
  Fremitus coactus;
  - Mercedes purpurea nobis opus est cum duobus pullis albis.
  Quaestio declaratio:
  - Cum duobus pullis?
  Laetus exclamatione:
  - Puellae Russicae!
  Et vulgus dicens:
  - Duo, tam pauci! Integer dolor enim. Morientur, si nobis serviant.
  Iterum vulgaris et indecens locutio;
  - Eos in utramque partem habere possumus.
  Respondens cachinnant:
  - Ridiculum est.
  Et iterum ingemere aprum in estro;
  - Et una res practica est!
  - Illud vero non dubito. - Maior labra lambit. - Forsitan quaedam mensurae psychologicae quae implicantur.
  - Nonne intellegis? - Shafranik admiratus est.
  Apronius lictor;
  - Videtur, quod Russi dicunt, nonne amici estis cum brassica?
  Shafranik punctum non obtinuit:
  - Leo non sum, sed nihil contra usus sum brassica ut catino laterali, verbi gratia, pullo.
  The officer fremuit;
  -Satisne dollariis inpensam? eos in Turcia posuistis.
  Shafranik verticem capitis impingebat;
  - Quid hoc est, imperator?
  - Fundam Russiae non intellexi. Brassica nostra dollaria est, vel arietes , et brassica caput est. - Maior explicatur.
  Respondens cachinnant:
  - Et caput! O lingua !
  The lictor resonabat;
  - Id quomodo evenit. Bene, sextarium vodka Russian bibistis?
  Shafranik vix factus est;
  - rum Russicum? Etiam mors est viva.
  Maior chuckled et lagenam vitream sextarium tulit. Plures paratropes inspexerunt eos, oculos nictantes;
  - Wow, quid bomb!
  Bob Dowell appendit manu et suggessit;
  - Habes electionem. Vel bibendum ex faucibus, vel condimentum dui.
  Attonitus stridore respondit;
  - Estne aliqua optio media?
  Quid sequitur, leaena est;
  - Sume braccas tuas et sede in utre. In summa , elige.
  Cum gemitu vox peritura auditur :
  - Bene, ego intus accipiam. Iam diu experiri volui. Russicum vodka, quod venenum .
  Respondens hinnitus malignus;
  - Metuendum illud.
  Drachma et Elizabeth hunc sermonem audiverunt, aures illorum acerrimae sunt, plus ictum artificialium. Illi interim terga reptant. Elisabeth mirum interrogavit:
  - Sedent in insidiis et faciunt tale fatuum bet!
  Nympha comitissa pipiabat;
  - Quid facitis! Hic est campus culturae Americanae, a Bolshevismo criminali multiplicatus.
  - Communismus clara idea est, sed saepissime in tenebris perficitur! - Elisabeth animadvertit.
  - Mali homines bonis cogitationibus multo plus sanguinis profuderunt, quam mali cum malis consiliis! - Drachma concluditur.
  - Electio est inter supplicium et funem. Malo supplicium! - Elisabeth sapphirus oculis emicabat. Tacite, ut ninjas, movebantur, nec in sabotage et insidiis pares erant.
  Dux Shafranik interea utrem nudavit et e gutture sorbere accepit.
  - Dulcis ! - mussat paratrooper.
  vodka fremuit, in mulatto Gallico iugulum latum fluente.
  Voluptate quidem veniam.
  - Quid porcus! - Elisabetha dicta. - Satis impariter, etiam omnes occidere volo.
  Drachma risit;
  - Et porcinam comedunt!
  Flava puella dixit;
  - Est granum rationale in sermonibus septimi-diei Adventistarum. Porcus purgamentum ambulationis est. Sed Iudaeo, non tenebatur, non esca, et Scriptura principaliter scripta est, ut Judaei intelligerent.
  Nympha comitissa discalceata pipiabat;
  - Bene, vide si bellator communisticus Americanus obire potest cum vulgari Russian inebriato.
  Subito Shafranik de media parte uter oppressa contremuit et, dimissa utrem e manibus, ruere coepit . Bob Dowell pulsaverat in tergo.
  - Bene , imbecilles!
  evomuit. Facies deprauata est .
  Bob risit.
  - Bene, iam vires brassicae caput tuum probabimus. Quam fortis est ille utrem Russicum resistere?
  Fractus, Shafranik vix spiritum arripiens, exprimens;
  - Lateres fregi capiti meo.
  Ululate in responsione:
  - Sic quoque utrem franges. Accipe manum tuam.
  Shafranik illud capere conatus est, sed fere statim excidit.
  - Bene es, ut aiunt, capra! aut potius arietem! - Accipe et tene, quasi ova meretricia.
  Dux ingemuit:
  - Delirus sum!
  Inclinata lato capite percussit eum, auditus est sonus tinnitus, uter integer manebat.
  - Russi omnia ex robore facta, non omnino gratis quod symbolum Russiae quercus est.
  Molestus fremitus in responsione:
  - Quercus, hoc est verisimillimum contenta capitis tui. Quod recte te ferire non vis. Timidus, timens dolorem!
  LESSUS in Aeolus;
  - Nullo modo, comes major! Dolor est bonum!
  Rursumque fremitus, mammoth vulnerati simile;
  - Cum in manus Ministerii Honoris et Juris incidas, invenies quid sit dolor: duo electrodes in asino , unum in lingua. Da mihi lagenam.
  Shafranik timide traxit;
  - Modo ne me occidas!
  Bob Dowell ambabus manibus eam arripuit et, adducto pleno corpore utens, in capite eam percussit. Lagena fracta est. Shafranik exclamavit cum bonis obscenitatibus;
  - Mille daemonia foveam!
  Sanguis de capite fracto effusus, fragmenta per eum incisa.
  Drachma vix risum capit.
  - Hoc tam ridiculum!
  Elisabeth gravis erat;
  - Aut ferire nescit, aut de industria percussit ut maiorem dolorem faceret. In casu hoc planum Exercitus Americanus Rubrum ostendit.
  Nympha comitissa constat;
  - Pro regula non alta .
  Puellae risit et tormenta sua intendit. Interea Shafranik ingemuit et sanguinem abstersit. Liquet eum, cum sit dimidiatus , sub maiore ioculatoris munere fungere.
  Et stridore velut femina;
  - Bene, cur tam rude!
  Rursumque fremitus respondens;
  - Tace! Ecce femina birota vehitur. Ego eam uno emissario deprimam, cruris eius carnem sagittam. Deinde eam cum omni comitatu tollemus.
  Loquens stridore :
  - Num ego eam ?!
  Ululatus est etiam ferox et arduus;
  - Tam infirmo capite, crede mulieri...
  Responsio vulgaris est :
  - Summa est quae inter crura.
  Maior clamavit;
  "Tum perge, pone dignitatem tuam in utre aut in ore tuo eam dabo."
  - Brr! - Capitaneus sibilavit! - Hoc modo facere non potes.
  Turba ex insidiis capita movit. Elisabeth orationem legere coepit intendere. Drachma etiam silet, collo leviter subigitur, ambabus manibus fusa difficilior est, coordinatione accurata opus est. Puellae, quaelibet tormenta tormenta in manu tenentes, ignem ex quatuor doliis aperuerunt.
  - Accipe fascistarum communistarum . - susurrabant pulchri- tudines .
  Glandes aliquot duodecim pugnatorum caedebant. Diversam partem intuentes, belluinis suis instinctibus satisfacere conantur. Sed, sicut semper accidit illis qui obliti sunt debiti, sequitur retributio.
  - Est lupus venatus, sed necamus stultos ! - Dicta Drachma.
  Plurimum e nave falcata, puellas superstites emittere coeperunt . Satis erat illis minimam corporis particulam videre, et illic crimen inserere.
  - Ut vides, multo facilius est! - Dixit Elisabeth.
  Et tunc conatus est tasque debellare. Sed puellis quae papiliones emissae sunt et tagged muscas ad distantiam ducentium metrorum, hoc tam terribile scopum non est. Sola res est, quam necesse est tot simul scuta emittere.
  - Sancte Deus miserere animarum suarum. - Elisabethae susurrant labia. - Interrupta est via eorum in terra. Tanto melius, minus infernale tormentum.
  Drachma fusa sine multa senti- litate, notavit;
  - Hostis est inimicus, et ipse delendus est.
  Elisabeth nudum fricans plantam solibus suis, seductivos pedes interrogavit:
  - Improbus?
  Nympha Comitissa effudisset;
  - Ita!
  - Id facere non possum! Si occidero, certe paenitet me quod talis sum. "Lacrimae margaritae maxillam speculatoris decurrerunt.
  - Salis tuus est tonitribus, et verba tua verbera sunt! Sola lachryma ab astris donum agnoscet Dei! - Drachma canebat.
  Elizabetha quinque tasque in muscam illico deiecit, faciens detonare. Ex his explosa erant acus- mata, propagatio non tanta quanta ducentis metris, sed densitas exitii multo maior erat. Cum acus ferit, textus circumagatur et dilaniat, diras iniurias causans. Iam ipsi temptabant paratropodes. Qui statim non mortui sunt terribiliter passi sunt. Praesertim cum in oculo incidit, actualiter pulsat, debilitans.
  - Tam bene! - Elisabeth declaravit, nudis digitis blatta foedam comminuens.
  Drachma in fidenti sono confirmatur;
  - Ita mel! Obmutuit organa mortis.
  Maior superfuit, sed Shafranik facilem mortem invenit. Accurrunt puellae ad praefectum gementem. Drachma nudum calcaneum in pede Bob Dowell calcavit .
  Nympha comitissa fremuit;
  - Bene , dic quod scis! Alioquin pulmentum erit!
  Et stridore vulnerati porcellus respondens;
  - Novi omnia! Dicam omnia!
  Hic debes quaerere quaestiones rectas. Lego desideravit paro. Eodem tempore pluribus stimulandis injectionibus lubricum hostibus solutionem captare. Maior tamen mirae magnitudinis sciebat, et puellae exspuentes corporis vim substiterunt.
  - Interroga stultum , aquam in mortario mina, cruciatum, asinum flagella! - Dicta Drachma.
  - Hic es, mi amice! - Elisabeth consensit. - Itaque aliquid utilius faciamus.
  Cucurrerunt puellae, ut quam maxime possent, nudam micantes, speculi plantas cum curvatura nudae calcanei ad tempus temporis compensare.
  Tantum accessu paulum retardarunt, ne unus e custodibus ex timore jacularetur.
  Puellae cum gaudio susceptae sunt et festinabant ad cognitionem suam communicandam. Ut Academicus Kurchatov certior factus est, primum chipa computatoria iam convenerat et computatrale cum transistoribus iam paratum erat.
   - Prodigiosus! - Dixit drachmam septem coloratam pulcherrimam. - Video te non tempus terere.
  - Utique! - Kurchatov puellam cigar tradidit. Rejecit;
  - Fumigans venas cerebri constringit, quae modo cogitationem laedit.
  murmuravit;
  - Immo me adiuvat.
  Drachma uehementius cum expressione in oculis smaragdi obicitur;
  - Haec est illusio et auto-hypnosis inspirata medicamento nicotine. Moneo te quae sequuntur. Sessiones electronicae, acupuncturae, una cum oeconomia. Hoc specialiter tibi. Processus cogitationis non solum vestrum, sed etiam studiosorum vestrorum emendabit.
  The officer quaesivit;
  - Quid, habes iam rationem?
  Drachma confidenter respondit;
  - Quaedam ordinantur, sed nunc, hoc est initium. In futurum, scala investigationis magis augebit. Novas rationes creabimus, quia nunc solum in ipso viae principio sumus. In genere, subsidiis plenum est corpus humanum. Homo nonnisi centesimis facultatibus cerebri utitur et una ad duas centesimas physicarum. Etiam nobis Terminator puellae procul sunt centum cento ingeniis uti.
  Exclamatio admirationis in responsione;
  - Wow, haec latas spes aperit!
  Plurima et splendida puella uno pede nudo contra alterum terit et pipiat;
  - Ne cogitari quidem potes! Cogita modo. Immo non cogita, sed age!
  Professores avide legentes quae de pulchri- tudine scripserunt , mirati sunt ad altitudinem et scrupulositatem talium quasi iuvenum.
  - Praeclare! - Abrikosov dixit. - Corpora tua centum centesimis laborant?
  - Quod valde dolendum non! Sed potentia nostra augebimus. - Drachma dicitur. - Deus hominem e luto sculptus, sed ratio manendi olla non est.
  Abrikosov hortatus est;
  - Valde lepidi! sed generaliter. - demissa voce. - Etsi hoc in nostro imperio non accipitur, non credo in Deum.
  Nympha comitissa pipiabat;
  - Prorsus! Amicum meum et obsessum est in religione. Insuper ad Adventismum inclinare coepit .
  - Drachma non mentior! - Elisabetha explosa. - Numquam dixi.
  
  Nympha comitissa dixit;
  - Sed cogitavi! Sed id nihil est. Ideas mihi habeo quomodo coniungamus magnam propagationem grenadae AM-200 et densitatem destructionis modificationum acus-formarum Americanarum.
  Professor quaesivit;
  - Est complicata?
  - Imo satis simplex est. Non opus erit ad lineas productionis mutare. - Dixit magnificus Drachma, in perusta musculari crura prospiciens.
  Elizabeth non mansit in aere;
  - Et notiones habeo quomodo augere celeritatem initialem glandis oppugnationis Obolensky diripiat, intentum augere , et arma pro fractura capere.
  Professor mussat:
  - Bene, nec malum est. Suntne mutationes significantes?
  Flava terminator effudisset;
  - Minimal!
  Responsio logica:
  - Tunc nimis carus non erit.
  - Sunt etiam modi ut significanter vim explosivam dynamitis augeat. Minorum additamenta. - Puellae inceperunt.
  - Novae viae tinguere ferro et armis munire. Vitae futurae. - Elisabetha dicta.
  Puellae professoribus operam dabant. Capita eorum omnium perquam memorantur, attamen si etiam apud vulgum phaenomena sunt quae nullius rei obliviscuntur et informationes cito recordantur, tunc etiam illa genera meliorum capaces sunt.
  Abrikosov notavit;
  - Diu memoriam exercui. In genere, homo, praesertim sub hypnosis, potest omnia reminisci, etiam in utero existente. Speciales exercitationes neque at, sed ea nulla. Longum iter venisse tibi videor.
  - Nos adiuverunt! In genere, FSB immensam potentialem intellectualem accumulavit. Varii modi sunt ad formandas copias speciales et scientias scientias, necnon pharmacologiam excultam. Possunt renovare non solum corpus, sed etiam mentem. - Dicta Drachma.
  Abrikosov notavit aliquid in commentario suo. Dixit Elisabeth:
  - In tempus mi ut justo posuere ornare.
  Professor ingemuit;
  - Nimis ponderosus est.
  - In tempore meo, potestas totius electronicae echelonis apta esset in casu speculationis.
  - Elisabetha armilla computatoria in manu sua ostendit. Et digitos nudos premebat.
  Drachma confirmatur;
  haec accipies . adiuvabimus. Microcircuit intelligis?
  Professor suspirans respondit:
  - Conamur! Hoc simile quiddam in productione non nimis facile est. Probabiliter in mundo tuo hoc diu obtinuit!
  Elisabeth cum pathos respondit:
  - Recte! Et honestum esse, maxime technologiae ab Americanis factae sunt. Verum etiam his annis aucti sumus, magna gratia petrodollaris.
  Drachma addere festinat, pedumque pedumque nudoa fecit miracula;
  -Scientists destiterunt foris. Sed elaboratum fuimus cum adhuc rustici relative pauperes essent. Sed erant amantes docti qui difficultates non timebant.
  Abrikosov, curiosus, quaesitus;
  -Quisnam erat?
  - Haec notitia nobis latebat. Causa incognita est. - Dicta Drachma. "At fortasse hoc arcanum maius est quod etiam nobis fidendum est."
  Professor capite cano capite adnuit;
  - Bene, bene puellae, finge et aude! Visne experimentis materiam humanam?
  - Non prohibeo. - Dixit Elisabeth.
  Puellae non solum manibus sed etiam pedibus celerrime scribebant et duas horas technologias artesque communicabant. Fere dolor drachmae pondere dixit;
  segniter , etiam in nostra patria , adhibeantur . Ceterum signanter gradum totius exercitus possumus movere. Et non nocebit hominibus intellectualiter crescere. - Nympha puella crure levavit et leves digitos nudis clavibus ad templum suum involutum vertit. Alioquin multi discipuli putant Proelium in Ice Russiae - Canadae parem esse.
  - Canada! Nunc provincia USA. Infelici homines, saltem dimidium incolarum, vel potius sexaginta centesimis, in campis concentrationis, in carcerem coniecti sunt. - Dixit Professor Abrikosov. - Sed in mundo tuo, haec terra omnino humanissima est probabiliter.
  - Et satis dives! In Olympiis etiam nos depellere curaverunt. - Elisabeth linguam suam coniucaverunt. - Sed hoc est, quia nimis surripuit magistratus. In discrimine furta etiam plura crescere coeperunt. Etsi Christianus sum, credo quod magistratus regimen furandi infigi debet.
  Et iterum puella coniuctata est, hoc tempore nudis digitis, ita durum ut CULEX occubuit mortua.
  - Bona opinio, etsi solus timor non sufficit! - Professor animadvertit. Specialiter autem debet officialis bene provideri, tunc furari non erit necessitas.
  Drachma scribebat manibus, et, quod etiam imprimebat, lepidis cruribus, agili, ut simiae ungula;
  - Novissimas artes hypnosis novi.
  - Hoc est phaenomenon scientificum, sed donum quoddam requirit. - Dixit Abrikosov. - Sed Psyche tua nimis stabilis est ut puellas in ecstasin ponas. Autem, hypnosis-se commendo, etiam facultates in te excitabit additas.
  - Magna idea, certe eam experior. - Dixit Elisabeth. - Facultates nostrae crescent.
  Puellae singulas singulas, tam microcircuites et technicas aircraft explicant. Speciatim, quae sunt tormenta ultra-jet , proportiones additivorum in armis sunt. Quam strenuam tutelam operatur et multo magis. Diabolus est in singulis, sicut scriptores olim commenticii scientiae principia operationis temporis machinae describere conati sunt, tacentibus de maximis rebus. Memorari potest etiam theoriam marxismi, ubi, praesertim, regula ad delectum laboris primarii perscriptum non fuit. Lenin scripsit volumina quinquaginta quinque, sed res summa tacuit. Stalinus inepte fecit, etsi generatim recta negotia sibi constituit. In universum, oeconomia mercatus se consumpsit: oeconomia autem meditata multo efficacior est. Secundum Bellum Orbis Terrarum hoc probatum est, etsi non omnino. Idem Americani ter paene plus aircraft quam USSR et cariores efficiebat. Sed Civitatibus Foederatis adhuc pluries in praediis munitionem habet, si tormenta auto-propelli aestimamus , dum URSS commodum habet in tormentis et in mortariis, sed dimidia fere pars tot tormentorum tormentorum apparatus.
  Drachma iconem hausit;
  - Tales monoplanes fieri possunt ex spuma polystyrene. Vilis et sobrie cum simplici gaudio. Ratio admodum progressiva moderandi, propter hoc, plana et praedia augendi facultatem adipiscuntur. Praesertim celeritas responsionis, vectem trahere non debes, instar conjunctionis satis est. Hoc iam tenesti.
  Professor strenue annuit;
  - Imo progressivum spectat.
  - Praeterea somnium Khrushchev segetis in Circulo arctico factum est res postquam sigillum gene in manna translatum est. Scio formulam eius et quomodo summatim componatur. "Drachma, nudis pedum digitis, pellis crurum e tan- micantium, mandendo gummi in os ejus projecit, jucundum ei fuit, ut mente fulgeret et simul elasticum sentiret. et lingua sua dulcis.
  - Estne hoc periculosum corpori humano? - Interrogavit professus.
  Hoc tempore respondit Elizabeth:
  - Minime! Porcus autem gena in frumentum introducta est, quae citius crescere fecit et nutrimenta plura continent .
  Morax doctissimus vir Abrikosov quaesivit;
  - Quid de gene rat fertilitatis?
  Flava puella dixit;
  - Hac in re melius locustae sunt. Efficacius erit. In genere, mixtio genesis magnus est progressus. Etiam de operando in me cogitabam.
  Professor leviter admiratus est;
  - Ecquid in specie emendare? Jam vos perfecti estis. Praesertim externe!
  Elisabeth explicavit:
  - Mutare structuram dapibus ipsum. Inusitatam habemus interdum, mutatam, sed adhuc structuram magis vulnerabilem.
  Abrikosov surrexit :
  - Macte virtute puellae. Potesne me rejuvenare?
  Flava puella consensu annuit.
  - Theoretice, hoc est satis possibilis ad scientiam.
  - Scientia taedium non potest calvitium Ilyich ornare! - Drachma per iocum dixit anti-Soviet dicens .
  Professor miratus est;
  - Lenin?
  Nympha comitissa cum risu pipiabat;
  - Ita etiam Petrograd in honore suo nominantur. Est etiam arundineus.
  Lenin scribit de sepulcro, noli Leningrad vocare, Petrus Magnus erat qui eam aedificavit, non me, calve nothus !
  Elisabeth addidit:
  - Scriptura dicit de Lenino: - Dicet insanus calvus non esse Deum.
  Et tunc flava cogitatio, fortasse de alio loquimur, sed etiam calvus et sanguineus!
  Puellae paulum remissae saltare coeperunt, sed inopinato vocatione idyllium interruptum est.
  - Mareschal Vasilevsky tecum loqui vult.
  Elizabeth et Drachma annuerunt;
  - Possumus facere id! Puto te satis occupatus servavi?
  Abrikosov confirmavit:
  - Supra omnem modum. Capita terunt. Tales dolor puellis. Transplantationem generum animalium in plantas maxime probaverunt. Fieri potest ut defectus genetici in ipso homine oriantur.
  - Nos omnia componemus. - Drachma gestus expressos fecit. - Natura prava, sed mens humana rectior est!
  - Contra Deum! - Elisabeth minacem respexit.
  Nympha comitissa consequenter obicitur:
  - Contra stultitiam. Sed, ut iam dixi, hoc ipsum quod est esse nostrum est contra Deum. Progressio facultatem habet elevandi hominem, quae significat propius ad Omnipotentem eum adducere!
  Flava puella declaratur;
  - Hanc quoque literam accipis.
  Abrikosov hortatus est;
  - Non expedit te cogere ut seniorem gradum diu opperiar. Novissima sex centesimae mercedis tibi dabo.
  - Non opus est, domum curremus. - Dixit Elisabeth.
  Professor miratus est;
  -Posne raedam conprehendere?
  Respondens, Drachma iocose cecinit;
  - Hem, quam ob rem, quam ob rem?
  Erat autem negotiationis lux viridis?
  Omnis, quia, quia,
  Qualis ille amator fuit!
  In aetate celeritatis, lumina electronica;
  Conversa in se ipsa,
  Pro meo amore fortissimum;
  Lux viridis lucet!
  Utraque puella nudum, venustum, musculosum pedes cecinit;
  Quisque ac cursus, cursus, cursus, cursus
  Et lucet!
  Quisque ac cursus, cursus, cursus, cursus
  Ignis est!
  Et bellatores nudis calcibus se invicem percutiunt, et inde scintillae proprie pluit omnibus coloribus iridis.
  Drachma cito dixit;
  Probitas est notio selectiva, deceptio universalis!
  Quomodo latrunculi differt a re publica?
  In latrunculis ludus aequalis est, sed in politicis auctoritatibus semper caput initium habent!
  In latrunculis pressura tempus est in fine ludi, sed in re publica semper est!
  In latrunculis sacrificia voluntaria sunt, in republica semper coguntur!
  In latrunculis, fragmenta singillatim ordinantur, sed in politica, quoties volunt auctores!
  In latrunculis retrocedere non potes, in politica , per singulos gradus faciunt!
  Princeps a non entibus est quasi lapis in tabula caduca , cuius valor cadet et inevitabiliter marcescet.
  Thronus, dissimile thori, ab infirmitatibus non communicatur .
  . CAPUT V N. .
  Ingens palatium Deae Mali Kali implebatur multis servis et ancillis, tum militibus. Erant fere servi pulcherrimi, iuvenes, curvi, et vestis in statu suo posita. Plurimae puellae nudipedales sunt, quorum pectora et coxas bracteis fabricae vix operiuntur. Servi autem maioris dignitatis ornamenta, fibulae, inaures, globuli, et armillae in brachiis et plantis gestant. In pedibus autem soleae margaritis ornatae sunt, et servi nobilissimi calceos gemmis et calcibus altos habent.
  Etiam similes nobilium. De more servi ex dryadalibus vel femininis troglodytis altum statum habent. Dryades ab hominibus tantum specie aurium differunt: pulchrae sunt sicut lyncis, et feminae trollae maiores, nares aquilae. Et cum figuris et aliis rebus eas sine muscularibus puellis humanis dicere non potes.
  Puellae autem humanae sunt fere omnes status inferioris nudis, calcibus roseis, paene nudis, sed etiam pulcherrimis, iuvenibus, integris et muscularibus.
  In ingenti palatio sunt circiter decies plus ancille quam servi. Et novissimi, hi sunt eleifend a duodecim ad quindecim annos, gerentes modo truncos natantes et discalceatos. Sunt etiam pulchrae , musculares, cum definitis musculis et sectilibus abs et facierum cutes, pilis pulchre ornatae, colore plerumque levibus.
  Inter pueros pauci maiorem dignitatem habent. Bracae breves, globula et ornamenta gerunt, et sandalia cum lapidibus habent. Et haec quoque sunt troglodytae et elves repraesentativa.
  Praeter hos fere servos et ancillas, praeterea custodes sunt. Bruta cum capitibus apri, Orci, quae ursis similes multum spectant, deformiores sunt. Fere tres coboli metra alta cum auriculis magnis, sicut murium alarum alatarum. Sunt etiam bellatores elf cum arcubus et troglodytis feminae pulchris cum balistis. Et pugnatores periculosissimi: lamia in armis rubris - custodia deae Kali.
  Etiam lamia, tam masculi quam feminae, balistis et gladios cum hamis in fine deferunt specialiter designati.
  Ipsa Dea mali sedet in solio aureo adamantibus et aliis gemmis instrata.
  Foris dici potest pulchra. Soli musculi admodum elaborati sunt et foeminae nimis graves. Et dentes longi et acuti ex ore emineant. Ita dea imprimit. Et in capite eius corona fulgebit, sicut corona e stellis contexta.
  Circum eam variae puellae pulchrae et duo ancillae pueri flabellae iactant.
  Musica quoque ludit. Excipiunt spectacula magna, simul horrida Dea.
  Puella elf, bracteis fabricae vix obsita, contra duos pueros in nando truncis pugnat. Conantur rutrum eleifend. Impetus eorum repellit puella, ambabus manibus gladium tenens.
  iam vulnera corporibus et sanguine madent.
  gestus dea facit. Ex Ignis sub tegulis erumpit et nudos pedes urit tam puellarum quam puerorum. Invitus clamamus.
  Risus auditur.
  Diva troglodytam regem sedentem appellat. Hic est iuvenis indutus in ermine et gemmis pependit.
  - Putasne exercitum tuum paratum esse regnum elvorum vincere?
  Qui subridens respondit:
  - Exercitus noster semper paratus est, o maximi. Sed quaestio est quod elves etiam ad hoc parati sunt. Ut hic dicunt...
  Interpellavit Kali troglodytam regem:
  - Inaniloquio non utimur! Intelligo quomodo vires semper pares sint, et auxilium a me petere vis.
  Rex Troglodytarum adnuit:
  - Ita, o magna. Atque aurum solvere paratus sum.
  Risit dea. Risus ejus ex una parte, tinnitus et pulcher quasi ex centum campanis argenteis, ex altera terribilis. Patet quod etiam troglodytae minax inhorruit.
  Formam autem mali responderunt:
  - Quid opus est auro? Montes huius metalli habeo. Dasne aliquid mihi utilius?
  Stridulus in responsione auditus est;
  - Ut iubes, Majestas tua!
  Dea Kali adnuit;
  - Cum dryadales viceris, decem milia servorum huius generis et mille servos mittes. Di excelsi sapienter egerunt, cum in nostro mundo conditi sunt, inter homines, troglodytas et elfos decuplo plus repraesentare sexus pulchri quam fortes.
  Rex adnuit risu Troglodytarum:
  - Ita sapienter Di. Nihil pulchrius virgine aeterna. Nos, troglodytae et elves, aetatem non habemus!
  Aprost dea Kali;
  - At homines senescunt, nisi eos servos nostros facimus. Multae foeminae spe conversionis in turpes, gibbosas, aniculas ita perterretae sunt, ut sponte in servitutem eant ac papaveris signo inurantur. libertatem amiserunt, sed sunt iuvenes, sani et laeti per aliquot saecula. At mulieri fieri vetulae, dolor hic magnus est, peius fieri non potest.
  Duo pueri in nando truncis deae crura etiam vehementius sustinuerunt. Hi etiam homines ex servis erant. Decorum ipsum eleifend musculorum. Fere nuda, sed in manibus et tali sunt armillae ex auro et platino, ornatae lapidibus.
  Etiam per aliquot secula vivendum occasionem obtinuerunt, iuvenes imberbes remanentes, sani, fortes et hilares. Verum, hoc non est dicere voluntarium.
  Sed tamen multo melius est corpora pulcherrimarum feminarum suspendere. Non solum Kali, sed etiam elves et troglodytae feminae aut etiam nymphae, quam exempli gratia in lapicidinis laborare.
  Rex Troglodytarum confirmavit:
  - Servi et ancillae in arbitrio tuo erunt, o domina!
  Kali additur:
  Nimirum viginti quinque plostra mittes auro et gemmis insuper onusta. Reddere tibi omnia!
  Et Dea Mali prehendit et apprehendit puerum per nares nudis digitis. Clamavit in dolore. Sed cursus, he tweeted:
  - Gratias tibi, domina!
  Kali iussit;
  "Puer nunc verbera." Quin etiam eum in equuleo suspende. Hoc nos hospitio suscipiet.
  immo eculeus in aere apparuit. Duae puellae elf, filis gemmis vix obductis, puerum ad supplicium trahebant. Teenager erat, si diceretur, pulcher valde, cum corpore perfecto musculus definitionem habens, sed maxime delicatus verberare aliquem talem esse.
  Simul, praeter LONGE, aliter etiam explicare potes. Gladiator puella contra ursam machaeram pugnat. Accuratius etiam duas puellas. unum cum rete et tridente, alterum cum gladio et pugione; Dimidium nudum servum puerum flagello verberat et pulcher elf. Torte illud, et in filum cadit ictus, sient pulchro corpore teenager. Et guttae sudoris et sanguinis in diversa volant.
  Hoc est spectaculum. Et puer formosus vapulat, et puellae pugnant cum bellua exotica quae paene ton gravat, et ne dicam rusticum. Puellae autem elfi sunt velociores et fortiores quam vulgus. et ipsum expertum est. Subsiliunt autem callidissime, cum urso insilit ictos, et gladio vel tridente confoditur.
  Puellae pulchrae sunt et paene nudae, valde blandae.
  Servus et puer inclementer vapulant. Sed hoc deae Kali parum est quod iubet;
  - Assa hunc calcem pueri!
  Troglodytarum puella nudis pedibus facem teenager attulit. Et accipiet eam et ululabit. Dolet, cum nudas calcanea lambit ignis.
  Et valde nice olet, sicut agnus assatus. Hoc est admirabile.
  Dea Mali Kali ridet , valde delectatur.
  Sed inter pueros est specialis. Nando pede et truncis natatis, in capite autem pileum tintinnabulis habet. Hic puer ioculatoris munere fungitur. Is spectat sicut duodecim annos natus, sed re vera tam senex est ut mille annos numeret. Etiam ipsa dea Kali interdum cum eo consulit, interdum hoc sepulchrum personaliter verberat, aut etiam nuda vestigia urit. Sed in hoc puero, post aliquot minuta, vulnera quaelibet sine vestigio sanant. Et tot casus habuit ut nec fabulam narrare nec stylo describere posset.
  Hoc unum est quod ante oculos sapphiri admodum muscularis et robusti pueri micat literam.
  SATO mandatum praetorii et Arnoldus Schwarzkoff magis magisque informationes de operatione pugnae evolutionis accepit. Plures duces opificum duces 'et rustici Rubri Exercitus ducem suum et Bolshevik opinionem prodiderunt, exercitus arma deponere iusserunt.
  In Occidente Ecraina, incolarum loci SATO copias liberatores susceperunt et dictaturam Bolshevik finiendam petierunt. Quae res novas auxili movit eosque statuit.
  Centrum computatorium novas informationes accepit. Tres proiectio-dimensionalis Ecraina in forma totius seriei chartarum, multicolorum et colorum ostendit. Praecipua monitor ipsa indicat locum singularem omnium unitatum, numerum curatorum, arma, notas technicas, inclusos materiae lapsum et lacrimam, necnon salutem militum.
  Deinde computatrale sua damna et hostium damna resolvit. Hactenus libra virium valde pro SATO fuit. Augebatur praeterea numerus proditionis contra Vladimir Stalyevich . Nulla terra in mundo praeter rem publicam islamicam incognitam, subsidium Soviet Bolshevik Reipublicae Novae Grossiae praebebat . In Kremlin habitus frigidus et occulte hostilis mansit, mediaque Leninstal Patri Makhno comparata.
  Et generaliter ratio virtutis sine pecunia et aliqua privata ac personali possessionibus nimis peregrinas ad florem accipiendum videbatur.
  In primo certamine cum Satov defectibus etiam portorium exercitum sumpserunt. Hostis fortis est et electronice motus suos computat, et satellites custodias effecit ut ante aciem omnesque motus tam die quam nocte videre possent. Celeriterque declivis erat opportunitas rei gerendae.
  Attamen, exempli gratia , puer Vladimir Terkin ( id erat nomen pueri currentis in una missionum) longe aliter sententiam habuit. Puer ad Tigrov scooter motore ascendit. Iam in hac urbe Fanderitae regnaverunt et primae columnae ab exercitu Satov pervenerunt. Exploratio quaedam superiorum regionum facta est.
   Puer speculator intellexit iuventutem suam aetatem non vere adiuvari vigiles lictorum localium. Multae cohortes pueri in Exercitu Rubro sunt, et fortasse multo pertinaciores sunt et studiosiores causa Bolshevismi quam adulti mercandi qui modum venereum amiserunt.
  haedus es , pecunia tibi paene abstractum est. At adulti eos reverenter tractant, saepe etiam carius quam vitam, praesertim alterius. Vladimirus Romanorum captus est, cupiditas aedificandi mundum in quo mercaturae utilitates, vilitas et violentia non dominantur. Desiderium aliquid assequendi significantius quam mercennarius iustus , vel avarus, carnivora carnivora. Et licet puer speculator undecim tantum sit, et in mense duodecimus erit annorum, puerilis prodigii vires habet. Cujus verum nomen et cognomen notiora sunt quam aperte .
  Pulchra itaque nota Terkini imago, eloquens et memorabilis. Ludat ergo puer exemplum simile.
  Communiter homo est creatura mala. Horum autem plures divisi duces ad primos ictus ex SATO vulturibus in deditionem concurrerunt, aut suos produnt, wad dollariorum accipientes. Sed, utique, nunc Exercitus Rubrum graves iacturas patitur et recedit. His condicionibus belli clandestina methodos efficacissimas praebet.
  Ecraina occidentali difficile est copias locales invenire quae popularibus commodis et Bolshevik intifada sustineant . Sed si spectes, sub terra invenies. Post omnes, temporibus Sovieticis, fautores certaverunt in regionibus quae desperatae videbantur regimine Sovietico.
  Vasly suum scooter sub arbore abscondit et in modum vestium et sneakers induit. Discalceatus in urbem ire non potes - suspicionem habebit, praesertim cum Martius adhuc sit et admodum frigidus. Pueri ab Exercitus Rubro calceos contumaciter contemnunt et nudis pedibus ambulare conantur, quamdiu sani sunt.
  Sed generaliter , ubi temperatura est supra nulla, tunc sine calceis, cum aliquo habitu, sine restrictione currere potes. Difficilior est sane in nive, sed iuvenilis conditus bellator per aliquot horas sustineri potest.
  Vladimirus bene induratus erat, praeterea pater eum methodos occultas docuit quae circulationem sanguinis meliorem efficiunt ut crura eius et alia membra fere non gelascunt. Aculeis pungere quaedam debes, aut herbas sumere. Viam Medio Aevo multi pueri in gravibus pruinis sine technis technis fecerunt, ac ne tussi quidem, per nives nudae currebant. Calcanei ex frigore caerulei non aliam solam quam naturales noverant, donec barbatus appareret.
  Vladimirus etiam putabat se fortasse tanti motoris scooter accepturum esse, sed autocinetum suum conventum esse ac non productionem serialem. Suspiciones supervacaneae oriri potuerunt, unde habuerit et cur. Praeterea scooter est vere speciale et foldabile, compactum, et accelerare potest ad ducentos triginta chiliometrorum per hora, et etiam currentis. Imo talis apparatus nimis notabilis est.
  Insuper volui ambulare et audire quid homines cogitarent.
   Omnis enim romanticismus eius, est puer valde callidior, et miratur cur umbrae longi pupa tam tenax sit et illecebris.
  Suntne revera aliae, valores magis interesting? Quanquam tamen homini natura et mammona iucundissime placet.
   Puer ambulavit, sibilans Americana, iter forti. Nullae igitur suspiciones. Cum puer maior esset, aetates aspexit ac facile transire potuit teenager ex institutione iuventutis occidentalis localis.
  Habuit etiam bracchium adaptans cum capite serpentis. Hoc est, Ophiuche!
  Quam pulchram aspexit! Capsula dimidia tonsura et flava coma, iubere te potes pro poster - Hitler Jugent !
  cantat quaedam vetula . Ingentem saccum dorsualem trahit quae eam opprimere videtur. Miror quid illic anus addidit? Fortasse urbi Tigres venale aliquid trahit? Invisere et explorare oportebit.
  Ultima phrasis tam absurda evasit ut puer invitus gigas et gressum excitet. Pedes in modum scelestibus insueti calidis, idque insuavis. Quamvis utique ditior hoc modo inspiciat . Ac deinde, cum in Sloveniam ingressus esset, minime egens, nudam sepulchrorum stationem cum misericordia ac metu intuebantur. Quasi furiosi aut debilitati. Et pueri celeriter gressum arripuerunt, ut nix ornirentur. Subriserunt, non attendentes rubras ex nivis et caeruleis digitis. Spectantesque oculos duros et strictos pugnos, ad risum paratos, ora metu torquebant et timore aspiciebant.
  Sed haec avia omnino exhausta esse videtur. Vladimirus winced, cur aetas foeminas tam violentas deformat. Post omnes, puellae pulchrae sunt, et senes fiunt creepy.
  Cutis rugosa est, aut gibbis, aut aliquid tale, aesthetice non placet. Et ubi hic aspicit Deus? Cur talis turpitudo placet? Quid de sensu aestheticorum?!
  Bene, bene, tempus veniet, et exponet cum Deo, respondebit ei pro omni humanitatis ludibrio. Interea aniculam adiuvemus, culpa non est quod talis deforme facta sit.
  Vladimirus ad avia exsiluit et urbano sono in Ucraina quaesivit:
  - Video tibi durum est, possum adiuvare?
  Anus a puero abhorrebat et fremebat fremens;
  - Non audes os aperire , lusus! Putas me nescire te in herbis meis falcem.
  Avia baculum iactare coepit, et saccum dorsualem impletum aperuit. Vladimirus fortem odorem pingendi e longinquo apprehendit, et iam oculi eius dilatati sunt. Folia brassicae aridae, glaucae viridia, ex mantica capacissima adhaesit. Et ineptus quidam putidum hunc pinxit locum. Ipsa mantica maculis tegebatur, et avia foeda et sonora leviter maculata est.
  Anus puerum baculo in capite ferire conatus est, sed facile emovit et alium adductum intercepit.
  Et avia murmurat in summo pulmonis;
  - Oh, diripiunt me! improbus vireta rapere conatur ! Heus, brassicam meam defende!
  Terkin ironice dictum est;
  - Hoc semper placet! - Et puer speculator cecinit. - Qui adiuvat populum suum tempus terit! Bona facta non possunt clarescere!
  Anus quidem Shapoklyak similis, modo mirabilior et foedissima, etiam gibbo fuit. Et accepit manticam suam, et pressit ad pectus suum, adeo ut nasus gibbosus coloratis brassicae viridis ingrederetur et exclamaret, sed non nimis perspicue;
  - O leones mei estis ! arietes apricari ! Praesidium ab latronibus, ab terribilis Moscovitis!
  Vladimirus sicut Stirlitz sensit, paene defectum. Puer reflexive abhorrens digitum suum ad fasciam cum capite colubri ostendit et, artificiose alterna verba Ecrainae cum Anglis, dixit:
  - Nos organizationem quae seniores homines toto orbe protegit! Et nos sumus, qui adiuvamus eos, aedificamus domos, et dabimus eis panem album cum butyro scelerisque!
  Avia paulum sedata susurri quaesivit;
  -An forte an American es?
  Vladimirus, labra in dulcissimo risu extendens, Anglice confirmavit:
  - Utique centum cento ! - Et statim videns avia, lingua latissime in mundo diffusa, lingnam non conglutinari, Ekrainian addidit. - Ego sum Americanus teenager et puer speculator!
  Anus tandem sedata et meliore sono quaesivit;
  - Et quot villae Mercedes cum herbis meis emere possum?
  Puer speculator, animadvertens melius esse non contendere cum insanis hominibus, placide respondit;
  - Multum! Tantum!
  Sed avia pertinax et lacerta et callida puer ultra annos quaerere perseuerat;
  - Quantum est hoc?
  Terkin gravi sono respondit:
  - Bene, Mercedes diversis modificationibus veniunt. Quo recentior et delicatior est notam, eo magis constat, quo modo viridius indiget!
  Anus, graviter anhelans, manticam suam deposuit et ingemuit, coloratam brassicam demonstrans;
  - Non minus quam sexaginta sunt hic chiliogrammata! Vereor ne peream, si tantum viriditatis ad urbem induxero!
  Vladimirus in risum magnum paratus erat, sed videns quam foedae anus vultus esset, respondit:
  - Quid opus est tibi perferre? Invenire motorcyclistam, et ad Tigrov cum aura et consolatione fereberis!
  Ingemuit graviter gibbus avia, et subito obstupefactus in ancipiti patulo;
  - Oh , nepos meus es tu ... Aurigam Fyodor tractorem invitavi ut ad me veniret domum. Rogat ergo Herodem cur putidam brassicam stulte fuco illini. Exponam igitur illi fatuum , brassicam et olere summa bona in mundo esse! Omnia vireta, mercedes et palatia emere potes!
   Terkinus, qui, explorator ingeniosissimus, sensum indiscipulum et elinguem murmurans intelligere noverat, callide suggessit;
  castellum tradere ?
  Anus contorquens os in ira excutit;
  - Ita fere! Modo non gratis, sinum tuum latius habe , sed pro sextario farragine! Misi eum cum stulto !
  Puer non sustinebat et magna risit. Immo hilares evasit. Granny satis audisse videtur quod vireta et brassica summa bona sunt, sed humorem non intelligens, funda etiam proprie accepit. Bene, quia vere flavum hoc holus verterat, praenomen avia viridi pingere pingebat.
  Si hoc addimus, tum post incendium publicum in Tigrov omnium argentariorum, quod in nummis occultandi tempus non habebant , significatus defectus formatus est, tum patet cur pupa summam pretii acquisiverit.
  Vetula interim pura manebat;
  - Bene, antequam taxi per Internet appellavi, sed Bolsheviks, ad exprimendum diaboli telam, omnes telegraphos polos convertit. Etiam simplex telephonium non custodite ! Oh, infelix sum, hic sedeo et rumoribus tantum vescor. Borisov ire volui, sed equus eius ob necessitates Exercitus rubri ablatus est. Orek tam frigidam et pulchram Mercedem habuit, ut Bolsheviks eam sledgehammers complanavit. Amo, nimis luxuriosus est et non currus proletarius! Sic illi Antichristi omnia perdiderunt. Quam ob rem ego viridem brassicam ad forum traho!
  Vladimirus necessarium putavit aviam garrulitate interpellare. Tametsi, veni tam anicula, hospitium psychiatricis claustris avide flere pro ea !
  - Vireta tua non sunt naturalia, domina...
  Statim avia commota est;
  - Quid ergo?
  Puer speculator, vix cornu e pectore elapsus cohibens, exposuit;
  - Et quod... Potes pro pictis gerendis viror!
  Anus pertimuit et facie purpurea versa est, crura eius invalidi in quodam genere calciamentorum coepit obvolvere cum avia retorsit. Et caerula labra balbutiebant;
  - Quod? Quid ego rationem reddam?
  Terkin logice respondit:
  - Non brassicam naturalem portatis, sed brassicam exusta. Sic, fictum viridi pingere vili conaris vendere! Et hoc est quod mentitur!
  Et puer speculator FORMIDULOSUS sibi oculos fecit.
  Anus coepit balbutire et garrire;
  - Ne me teneas rationem. Pinguis adhuc recentissimus et naturalis est. Her nepotem attulit!
  Vladimirus ablatus est, sensit sicut verus Ostap Bender :
  - Sic etiam nepotem nostrum adducemus ad iusticiam propter implicationem in productione notharum notarum. Familiam carcerem habebis .
  Avia improvisa portavit, manticam iecit et celeriter fugit clamitans;
  - Non est meum! Hoc omnino non est meum! Etiam nec mi nulla.
  Mantica, fucata fuco, in via iacebat relicta. A duobus pueris teenage os apertis suis perficientur spectabant. Brassica non solum vilissima venenata viridis fuco, sed etiam putrefacta sentiebat. Itaque minimam cupiditatem non habui gravem junk colligendi et dorsum meum posui.
  Quin etiam anum furiosum tempus terebat. Sed agrestis risus locorum eleifend non nisi attentionem adiuvare non potuit. Pueri circiter quattuordecim annos nati erant et excelsior Vladimir et multo pinguior evasit. Quanquam sane Terkinus, qui in bellicis artibus eruditus erat, minime extimuit. Modo immittunt capita sua!
  sed omnino delectari viderentur! Crassior alter grunnitu;
  - Bene aspirasti! Sicut Kogan!
  Terkin insiliit in responsione et turntable trahebat in aere. Quo facto, appulsus, risu terminante, respondit:
  - Num ingens resler tale aliquid facere potest?
  Eleifend renidet retro latratus :
  - Non iocosus creepy ! Eia nobiscum pende !
  Terkin factus interested in iustus tentorium cum pares tractant negotia cum eis. Quamvis autem non optime facit, illiteratam vetulam seposuit, nec punivit malam.
  Pulchrum esset saponis faciem illius qui avia notionem dedit pro viridi huius brassicae viridi fuco.
  Vladimirus autem aviae gibbosi erga gibberosam percepit, ideoque suggessit;
  - Bene recidamus recte! Frigidissima erit fermentum!
   Guys mopedes in urbem petiere. Vladimirus sedit post tenuissimum puerum et sibilabat alium cantum. Modus autem minor erat, et bastardus perfecte sentis .
  Ad ostium Tigrov, Satovitae LAPIS iam posuerunt et documenta inhibebant. Parva queue carros formavit. Pueri statim omne spectaculum amiserunt , et crassus turpiter locutus est:
  - Nulla documenta apud nos habemus. Te in carcerem mittent !
  Terkin cockily dixit:
  - Melius! Tunc Maidanam eis in cella carceris disponam!
  Tunc duo iuvenes fremebant Fanderovitae;
  - Moscuam inundabimus cum sanguine et Urales perveniemus!
  Tum mopedes verterunt, apparenter in ambages quaerentes. Terkin vehementer temptatus est ut adulescens spumam bonam verberaret , sed nunc melius erat se ipsum revelare. Cogitationes in diversum.
  Re vera evenit ut Civitates Foederatae in bello mundano II USSR partem sumpserint, inde Iaponiam ad bellum contra se provocantes. Quid futurum erat cum dissimilitudine potestatis?
  Si America, quae probabiliter multo magis naturalis est tali patriae, unita cum Hitleris?
  Quo in casu, primis belli mensibus, veri simile est historiam a veris deviasse. Bene quidem significanter. Americae Foederatae, maxime verisimile, Tertium Reich in oppugnationibus oeconomicis et bombis plurimum adiuvaret. Sane ingressus in Iaponia bellum in extremo Oriente certas difficultates creare potuit. Tum divisiones Fontes bello cum Samurai constricti fuissent nec defensioni Moscuae interesse non potuissent.
  Sed hoc probabiliter non est tam FORMIDULOSUS ut primo aspectu videtur. Fine Octobri copiae Sovieticae Germanos inferrent, quamquam copiae ab extremo Oriente nondum pervenerant, summae copiae circumventae et deletae erant. Notandum est quod copiae Sovieticae certam marginem salutis haberent, et probabiliter in difficilioribus condicionibus caput tenere potuisset. Etsi fieri potest ut tunc Exercitus Rubeus satis copias contra offensas non haberet.
   Pueri maculam vulnerabilem videre videbantur, via localis nationalistarum custodiebatur. Iuvenes paulo vetustiores quam novi amici Terkin custodes stabant. Vocibus clamoribusque mopedes salutabant.
  Vetustior una cum capris avulsa;
  - Qualis infans est? Forte venerunt ad pugnam?
  Vladimir Terkin irata effudit:
  - Cogitate , ita!
  Dux iussit;
  - Hic, moped dimittunt ! In foro responsales esse debemus!
  Puer speculator celeriter desiluit et statim statum arripuit. Visum est ei quod Brus L iam in formam puerili factus est , sed versio non minus periculosa!
  - Eamus et metimur vires tuas!
  Dux tamen non pugnavit, sed lateri annuit;
  - Daemon, fac cum eo!
  In somersault versans, puer in kimono exilivit. Item, ut videtur, pugnator educatus est sicut Lacedaemonius , discalceatus in tempore frigido et festinanter. Paulo maior et procerior quam Vladimirus, sed etiam valde iuvenis, cum cingulo nigro.
  Puer speculator parum impeditus est. Putavit se de proximo sacculo agere, et contra eum vera professio, dexterous, et non quidam mons stolidorum musculorum exantlaretur.
  Vladimirus ex motibus "daemonii" intellexit hunc esse fortissimum adversarium et, si modo in casu, sneakers deposuit, quae eum prohiberent ne superficies terrae sentiret.
  Sic autem omnem agilem hostem motum melius capere poterit.
  Stant ambo pueri inter se oppositi et curvati. Fanderovites alii iuvenes eos in anulo circumdederunt, liberam aream pro duello relinquentes.
  Sine signo pugna incepit, Vladimirus adversarius adversarium suum in corpore acriter impugnavit. Speculator puer truncum imposuit et magnam vim icti sensit. Etiam mihi talo tinctus refertus est. Imo vere est niger balteus et pugnator egregius, et totis viribus debes illum vincere.
  Daemon infensus pergit, sed Tyorkin , etiam satis peritus, partim abscissus, partim ab hoste recedit, ictus non deesset.
  turba militum circumstrepebat;
  - Id est, id est! Flavum interfice unum!
  - Homo ignavus est! Interfice eum!
  Vladimirus iram sensit in responsione et contra-offensionem immisit. Pugnus hostium per dextram maxillae casualiter transiit, sed Terkin etiam adversarium suum in cista percussit, eum vincere et pedem referre cogens.
  Ictus ictus negotiationis intrans, Vladimir articuli impressi sunt in pectore nudo, sientae, musculari.
  Demon primum respexit adversarium suum cum reverentia et mussavit;
  - Et omnino malus non es!
  Terkinus, scandalum dynamicum erectus, respondit:
  - Et periculosius etiam quam putas!
  daemon iterum inferrent. Plures ictus nudis, puerilibus pedibus liberare conatus est, Vladimirus aliquoties caudices posita cum crure padd et giggled, adversario suo tegere conatur. At ille subito de manu ejus omisit, et statim respondit.
  Pueri ambo , dum pugnatur, plus livor, abrasiones labefecit. In itinere pugnae professionalis quidam, ut oportebat, ictus discesserunt. Sed squama fluctuans non poterat se in aliam partem inclinare.
  Hostem Terkin astutia capere conatus est, sed magister professionalis minime simplex et in suis laqueos condidit. Novus quisque impetus vel obiter transiit, vel in faciem livor efflorescit. Sed speculator puer quod cum faenore accepit reddidit . Et iterum adortus est! In responsio, absentis pokes dolentem .
  ambo nares fregerunt et graviter anhelabant. Pugna magis ac magis gladiatoria pugna aut palaestra facta est . Magis ac saepius, pueri in custodia inierunt et se invicem luctando artificiis excutere conati sunt. Capita petebant, sed neutra cessit alteri. Pugnatum est inter pares et pertinaces duellum hoc duellum.
  Paulatim non solum iuvenes pugnatores defatigare coeperunt, sed etiam turba circumiecta sunt. Motus et ictus magis ac magis inertes fiebant. Daemon autem aegre spirans graviter Terkin in umeros eius sustulit et eum proiecit. Sed crura karateka cessit et caput in valida pueri speculatoris pressit et concidit . Vladimirus statim errori competitoris sui usus est et cruribus " daemonis " collum validum in "cincinno" rapuit.
  Hoc est, suffocat, apprehendit, et efficacissimum est in ipso. Hostes respondentes eum premunt, vel etiam exprimunt hominis locum sensitivum, sed pressio vertebrarum cervicalium adeo valida evasit ut manus "daemonii" sponte genua pueri eum strangularent .
  Terkin pressionem auxit, connectens corpus cruribus et vectem cervicem roborans. Repugnavit perdite. Eius formosus, quamvis attritus, vultum cerasi coloris induere coepit, et visus eius valde nubilus factus est.
  Vladimirus exsibilatur:
  - Pulsate palmam quam cedere!
  "Daemon" nihil respondere voluit, sed tantum a constricto gutture suggillatio audiebatur. Similis erat attrita. Talis ars plerumque exitiale esse potuit, et in bello Vladimirus adultos et minime parvos viros necare debuit. Ita frustra fuit quod puer karate pertinax fuit. Etsi Terkin dolet de pari suo pari fere aetate, hostis est tamen - Fanderite. Sed hostibus non parcitur!
  "Daemonium" in facie caeruleum convertit et obmutuit. Vasly laxet tenaci. Adversarius adhuc vivus erat, sed paulo iam nesciens, etiam vertebrae docta fracta. Terkin tamen etiam lassitudine exanimatus et summo labore se surgere non potuit. Puer ibi graviter spirans iacebat, crure in dorso debilitati adversarius. Nondum pugnatum est. Tametsi certaminis non pacta iura, maior Fanderitarum vociferatus est:
  - Age, refer victoriam in palaestra freecall !
  Vaste vires collectas adversarium nudo pede tundendo proiecit. Versa est in medio tantum. Ego spiritum meum iterum capere et iterum impellere habui ut puer karatus supinus supinus tandem iaceret. Post quae crus tuum pectori tuo imponis et iudicem exspecta, ut ad te lente accedas. Vel teenager, ludas judico eligens. Tunc accipiet eam et numerabit.
   Puer cum Cossaco osculo super caput eius lente pulsat et magna voce. Vasly impatiens sentit. Cur in capite meo exorta est societas cum voce cuculi? Sed tunc manus cum clavibus pictis, tamquam guy Cossack Zaporozhye, dependet in aere et cadere incipit. Et subito tertio ictu puer karatus segniter excussit et nudum Vasily pedem de pectore suo proiecit.
  concursus puerorum ac iuvenum. Evenit ut ridiculum spectaculum maneret. Molestiae affectus Terkin se colligens, et callo, nudo, rotundo calcaneo, partem suam in mento perdite recalcitravit.
  Et recubuit, et quievit iterum, supinus; Nunc surgere ei difficile est . Vladimirus quoque, reliquas uires in ictum conlocans, hostibus appropinquare non potuit.
  Aliquid duelli inter Chelubey et Peresvet simile fuit , cum ambo bellatores Tatar et Russici ob crepitum acerrimum hastis caesi sunt.
  Peresvet adhuc in sella mansit, et Chelubeius evolavit. Exercitus Russiae, damno colossico, Mongol-Tataros vicit. Quod fieri potuit duro iugo carere.
  Sed nunc habui me congregem et intendi et hoc metrum repeto. Per te nequeo, et maximo labore.
  In genere, Vladimirus, qui durissimis proeliis in Fonbass ab Aprili 3014 interfuit, a gravi corporis labore alienus non est. Et cur ita dissolutus et solutus est? Imo fascistas indicavimus, nostri panem fragrans Georgianum non feret, quod verbum vadum vocetur!
  Vladimirus pectus inflatum suum acriter excussit et adversarium suum accedens. Curavit evolvere et hoc tempore palmam in clipeis musculis exaratis posuit.
  Amataur vertuntur referendarius ad eos iterum accessit. Ibi aliquantisper anceps stetit, iterumque lentissime numerare coepit et quam maxime circa aurem iuvenilis plaudere coepit.
  In tertio plausu adhuc se iactabat, et custodia non tuta erat . Sed manus non complicavit, et referendarius, ducem intuens, iterum numerare coepit.
  Etiam sed quam ante. Karate puer iterum vellicavit.
  Vladimir templum pugno adversarii sui podere temptavit, sed manus eius defessa et infirma solum caput aestuosi adversarii elapsa est. Terkin in ventre se invenit et iterum graviter anhelabat. Tunc manibus suis assurgere coepit.
  Improviso dux intervenit in duello dicens specie reconciliationis:
  - Bene, duca est! - Et latum palmam suam ad Terkin extendit . - Ostendisti te esse fortem militem, et dignam in caterva nostra locum meruisti!
  Ad haec Terkinus lassus vultu respondit, et in pedibus aegre morabatur;
  - Pendens paulum tecum, personaliter non sapio , sed ... In futuro expectabimus et videbimus!
  Vladimirus caute locutus est, ut se inhabilem pugnae gravis sensit. Sed ut non dicam ilicet, gravis sparus periculum est.
  Etsi generaliter Terkin considerare potuit exem transegit. Pugnavit verum balteum nigrum in karate et in actu vicit. Quia super pedes eius mansit, et adversarius eius iacebat. Etiamsi formalis victoria, non memoriae custodia. Sed quis alius per aetatem tantae pugnae capax est?
  Vladimirus cupiditatem edendi sensit, quod signum est renovatae virium. Duo puellae ad "daemonium" concurrerunt et faciem pueri karati rubere coeperunt.
   Proelium, nimirum, evenit prosperum, et omnes felices reliquerunt. Tyorkin vitream liquidi alicuius liquoris affer . Puer speculator tam defessus erat ut omnia in uno haustu autocineto deglutiret et solum cum eam ad extremam guttam hausisset, subito vodka esse intellexit.
  Alcohol ducenta quinquaginta P. multum est pro puero lethaliter fesso, et puer, dose sustinere non valens, in realem, altam alcoholicum knockout incidit.
  Puellae tunicas pellicea et stigmata eum brachiis et cruribus sustulerunt et in tabernaculum portaverunt. Et alii Fanderites sibilabant et explodebant.
  Terkin in gravem incidit, simulque valde delectabile somnium.
  Fere, ut saepe fit, e sartagine in ignem incides!
  Et nunc is est puer admodum muscularis, musculis profundissime instructis puerilibus, sed simile ferro dejecto corpore. Ac sit amet.
  Terkin, nimirum, fatum ioculatoris Deae Mali Kali nunquam suscepisset, nisi proprium munus Deae Amoris Ladae implesset. Et iam debuisset tolerare munus ioculatoris hoc deitatis inferni.
  Ecce servus est puer qui ad necem torquetur. Post flagellum femina eius troglodytae et dryadales tunduntur filo calido. Et tunc omnes costas forcipe rubentes ab ardore fregerunt. Quam crudele et saevum hoc est.
  Ambae puellae, multis minoribus vulneribus acceptis, etiam ursam machaera dentatam finientes proelium compleverunt. Et ancilla in panties, quae excruciata erat, per costam hamo sublata, et a feris ad devorandum trahebatur.
  Vladimirus ingemuit, ut semper crudelitas et vis regnabat.
  Puellae gladiator sunt. Post eos pueri inter se pugnare coeperunt. Quinque guys sunt in truncis natantibus rubris, et quinque plures in nigris. Pueri duodecim vel tredecim annos natus nullas alias vestes habebat. spathis et pugionibus armabantur. Et decem iuvenes gladiatores in proelio pugnaverunt.
  Confestim sanguis effusus est et vulnera in corporibus muscularibus sient.
  Ut detraheret, ancillae carbones e cophinis aeneis cum scopis argenteis sub pedibus puerorum nudis jactare coeperunt. Pedes gladiatorum iuvenes cremaverunt et exclamaverunt.
  Dea Kali subridens, vere probavit pueros torquere et eos torquere et eos irridere. Idque vere vertit. Pueri enim aetate, cum barba nondum crescebat, pulcherrima sunt, eorumque cutis tam laevis, tenera, tam jucunda est, ut incendant, aut flagello incidant, aut forcipes exprimant ; aut acu terebrare. Et cum homunculus dolor in sono sonantis clamat, tantus sonus et odor suavis est ut non possit narrare fabulam vel stylo describere.
  Alius dolor tam dulcis est. Praesertim si puer pulcher, formosus, muscularis et sanus torqueris. Nec malum est nec puellam cruciare. Semper autem iucundius est feminam etiam parvum marem cruciare.
  Nunc autem pueri secant et occidunt, sicut Dea Kali Mali delectatur.
  Et cum nudo vestigio pedis parvuli nummo stat carbonis. In aetate tenera, puerorum cruribus lepide forma, non ut adultorum scabra, pellis levis, pura, non sordidis pilis obsita.
  Id quare Kali vere delectat pueros bellus torquere, multo magis aesthetice placet et iucundum est.
  Sed proelio fugacissimo videre potes. Pueri ne scuta quidem data, quae extrahi proelium sinerent. Jamque in pedibus victor adest, unusque puer in rubris nandi truncis manet. Tum ita vulneratus est ut in corpore musculari nullum spatium vivum esset.
  Dea Kali iussit;
  - Vitam victori do - reliqua conficiendum!
  Ancillae taedas nudis pedibus pueris victi ferre coeperunt. Qui immoti manserant, costis hamis apprehensi sunt et ad cibos carnes trahebantur. Et qui clamabant, cum arcubus elf, seu troglodytis femininis cum balistis confecti sunt. Etiam immanis est sollicitudin.
  Clamosas plantas pueri vulnerati lambebant flammae servi, sed ante proelium lavabantur.
  Gratia malae Deae, puer unicus vivus, placentam scelestam dedit, et puer miser gladiator morsum accepit. Et melius sensi et adoravi hospites et imperatricem inferni.
  Post quem firmiore incessu domum rediit.
  Dea Kali notavit;
  Hoc est, quam inordinatus est mundus;
  Sors tam immitis lex...
  Pueris vita nihil valet;
  Liceat in calamum simpliciter et hi!
  Post quem alius duellum ... Hoc tempore pugnat elf puella cum tribus gladiis contra duos pueros humanos. Pueri circiter decem vel undecim annos nati pro armis ligneis lignis dati sunt. In nando truncos et graciles, victimarum speciem habent. Puella elf est valde muscularis, pulchra et agilis. Crines, ut fiamma fax Olympica, vento volitans. Quamquam tres tantum pueri servi sunt, casus tamen maximus non videtur. Accuratius tres sunt contra unam puellam. Sed constat eam esse expertam et fortem. Calculum nudis digitis projecit et excepit. Tum pressit digitos inferiorum membra premans perampla vigorem.
  Dea Kali notavit;
  "Nonne nimis infirmae sunt adversarii tui, Diana?"
  Puella, elf longissima, concorditer annuens;
  - Ita, pueri parvi sunt. Hi liberi adhuc iusti sunt, et tenues sunt. Forsitan melius esset contra me eleifend saltem foveam?
  Imperatrix inferni giggled et intona voce respondit:
  - Hoc fermentum facile adhuc est tibi. Modo eos capere potes et bonam workout habere! Tum, Diana, gravi proelio dimicare debes, vitam tuam periclitaris!
  Inclinavit se puella elf et respondit:
  - Et haec pugna fiet, certus sum!
  Signo dato, pueri tubas cornibus edebant. Commissum est proelium. Tres pueri, baculis vibrantibus et coruscis suis parvis, nudis calcibus, ad Dryadum irruerunt. Cucurrit molam gladiis, pueri pedes avolaverunt. Verum, continuo exilierunt. Puella unum gladiatorium puerorum in pectore nudo calce pulsavit , iterum eum prostravit. Quin et nudo livore relicto, pectus osseum sient.
  Auditores plauserunt...
  Terkin in aurem:
  - Hoc vere non lusus praecepta!
  Dryadalis puellae cursu advolavit. Somersault fecit et ambulavit in manibus eius. Tunc nudis digitis apprehendit nasum pueri et proiecit eum, faciens eum in tegulas coloratas spargere.
  Diana cecinit;
  - Sphaera cosmica et machinae Luciferi!
  Aprost dea Kali;
  - Luciferum ne memineris!
  Immo competitor est eius. Ac certamen intraspecificum fortasse atrocissimum et inclementem est. Et puella elf nere pergebat, et quasi curvo vertice esset. Eodemque tempore pueros concidere non properabat. Lusisti auditori. Ea opera et sollertia quadam egit.
  Diana etiam canebat;
  Quam longe in alio mundo patria nostra est?
  Ubi luscinia pure ac molliter colit!
  Planities adiacet monti!
  et nivei de caelo lapsane flocci!
  
  Ceterum, omnium laetitiae color est diei,
  Videns cornflower oculis blandiens!
  Ceterum omnis Elfaslav propinquus noster est;
  Dominus Elf remuneravit, et paradisum ei fecit!
  
  Supra testam ecclesiae tholis;
  elfst super omnia micat !
  Non est hoc tempus ioci, miles;
  Satis factum non video!
  
  Quid est spiritus noster elf?
  In tribulatione vos justi excitare!
  Cum placidus exierit animus;
  Malum in otio et ebrietate floret!
  
  Et opus est firmare fidem nostram;
  Et ferventer Dominum deprecemur!
  Laborare et non bibere
  Spectant omnes sancti vultus!
  
  Inexorabilis annis ;
  Profecti sunt in impetu irae.
  Tempusque liquefacit ut unda,
  Momenta bacchatur pluit!
  
  Dryadalis heros es,
  Memini fatum tuum esse pugnandum!
  Vincite mundi tractus,
  Omnibus entibus fidem fraternitatis adhibe!
  
  Et quod in tenebris, etc.
  Quasi sonitus ulvae fractae!
  Millientes nostri in Elfa sunt,
  solus in hoc mundo !
  
  Veniamus ad alium mundum;
  Omnes nos recte quaesiverunt!
  Immensi mundi vocatio;
  Servite amori vestro - Elfia!
  Puella elf, saliens, pueros in occipitio percussit cum occisore cruribus suis. et ceciderunt et exierunt. Ancillae faces acceperunt et nudas plantas puerorum attulerunt. At illi vociferantes resipiscunt. Circumspicientes exilierunt timore.
  Pueros dolentes apparebat. Etsi nudae plantae asperae factae sunt, adhuc vivae sunt, flammae ex facibus, quibus pulchri servi utuntur, calidissima sunt.
  Kali Artemis interrogavit:
  - Fortasse vitam servare possumus?
  Risit et respondit Deitas mala;
  - OK! Da illis verbera mille! Si superstites fuerint, sana cute, gladiatore anulo rursus pugnabunt. Quod si non portant, tunc...
  Servae puellae servum pueros aggressi sunt et postes ad supplicium ligaverunt. Et exierunt columnae in thalamo solio magno, directe de sub tegulis utentes mechanismum.
  Pueri autem infelices, qui ab infantia solum verbera et laborem noverant, specialibus liberis compedibus adfixerunt.
  Dea Kali exsibilavit:
  - At tibi, Diana, iam non facilem pugnam, sed difficilem aciem expectat!
  adoravit elf puella et cantavit;
  Audacter in pugnam ite;
  Pro mundi causae.
  Vincemus omnes inimicos;
  In pugna pro eo!
  . CAPITULUM N. 6
  Post magnum somnium Elisabeth in carcere evigilavit. et tristior facta est. Praeterea dorsum meum multum vulneravit post iacentem in tabula lapidea, et puella diu dormivit.
  Drachma despiciens socium subridens quaesivit;
  - Snila , aliquid pugnae?
  Elisabeth giggled et respondit:
  - Etiam valde pugnaces!
  Comitissa Dryadalis notavit:
  - Sed res multo tristior ac vilior !
  Flava puella adnuit et cecinit;
  Maledictus veritas
  Potest expellam te insanus...
  Tota vis formidabilis atomi;
  Satanas in Terram compulit!
  Post quem stridore ostium carceris aperuit . Nudum pedem, tenuis puer, urceolum lactis, pulticula et spathae pulchris captivis dedit. Elizabeth interrogavit:
  - Quod nomen tibi est?
  Non respondit puer, et confestim abierat, calcibus micantibus, in quibus erant pusulae vestigia recentium. Visus est servi pueri nudi pedes torrerentur.
  Puella quaerunt. Post quem rursus nexum cum vinculis viderunt. Tardissime profectus est opus.
  Elizabeth adnuit et iterum phantasticam et incredibilem somnum immersit;
  Haec quaestio est interesting, hic sincerum esse possumus.
  - Bene, artificiorum ope possumus. Et in nostro aliquo propugnatore Olympico consequemur. Tametsi, qui scit, eorum gratia finiat. - Drachma ingemuit.
  Professor dubitanter interrogavit:
  - Sed nunquid eveniat artificia industria adhibita frequenti usu?
  - Non puto. - Dixit Elisabeth. - Ita et nudis pedibus currit utilis est iuvenibus. Puellae post omnes sumus. Et multo tutius est quam in raeda currit.
  Abrikosov obicitur:
  - Securitas Marescalli non potest eam ita intelligere. Praeterea, si ruis, nimis notabilis erit. Et marescallus conventum voluit esse secretum.
  Drachma adnuit;
  - Per- suasit. Quin etiam gentes nostrae supervacuas rumores oriuntur, et hostes non dormiunt.
  Elisabeth suggessit cum risu:
  - Per silvam ruere possumus, tunc nemo nos observabit!
  Nympha Comitissa septemcoloribus movit caput;
  - Hoc quoque difficillimum est. Ramos frangere. Et certe, cur non ascendes.
  Irata puella flava nudum, excidit, pedem mollissimum, fremuit;
  - Placuit, sexcentesimo Mercede!
  puellarum ad exitus contendit. Dies bene videretur.
  Sed iam prope ad cenam erat. quaerunt pulchritudines ambulando.
  in magno curru eos expectavit , multo maior quam vulgari Mercedes . Dmitry Polevoy, pristinus zombie praefectus rediit. Cum abegissent, adulescens quaesivit;
  - Hem, viden' me desidero? - Interrogavit.
  Elisabet rugiet:
  - Nullum tempus addenda et aegra!
  Bellator iuvenis institit;
  - loris humeri majores habes. Videtur quod in magistratu multum proficiat.
  Drachma incunctanter dixit;
  - Etiam virgines tales non sumus ut retardo! Quomodo profecisti?
  Pectus superbo tumidusque legatus;
  - Promiserunt se ducem mihi dare! Bonus casus promotionis. Ne obliviscaris, praeterita est haec. Sit gloriosum, sed tamen praeteritum. Itaque multo magis nos ex futuro consequi possumus. Alia copia cognitionis, magis methodi disciplinae modernae. Praeterea in ipso Alpha Pioneer ministravi, et hoc signum est.
  - Utique! - Drachma curiositas roditur. -Qui mundum tibi placet optimum? Noster vel hic quis? Legatus adulescens confidenter respondit:
  - Cum hoc mundum sine septuaginta annis Bolshevik imperare voluisset, patriam maiorem consecutus est. In genere, Russia ingens potestas hic est, et non exigua foederatio sicut nostra.
  Elisabeth accepit et elisa est;
  - Ita et patria nostra non parva est.
  Iuvenis bellator et prior Zombie confidenter responderunt:
  - Sed plures sunt! Stalin et regula communistica vulgo labem incolarum negativam habebant. Et hic per annum tres centesimas auget, annon indicat?
  Drachma sumpsit et renidens;
  - Ex parte demographica, omnia denique sunt. Quid de practica?
  At nympha nudum pedem impressit.
  Legatus fidenter respondit;
  - Idem! Probus esse, ego Zhukov multo magis quam praesidens praesens placet. Georgy Konstantinovich princeps militiae conditus est, et ducis nostri filius professoris et feminae Judaicae! Nemo eum timet.
  Elisabeth adnuit;
  - Timeant Praesidis!
  Drachma additur;
  - Et hoc requirit demonstrationem virium. In genere, Stalin tyrannus magnificus fuit, quamvis externe terribilis. Corporaliter non multum valebat, sed voluntate sua opprimebatur.
  Dmitry constat:
  - Stalin semper colui, sed in hoc mundo talis evasit bruta. In genere maiores magistratus, et proavus meus fuit. At ego non offendor a Stalino.
  Dmitry lachrymam e roseo maxilla tersit et addidit. -
  Haec est inevitabilis novo mundo solutio.
  Nympha puella fremebat;
  - Fortasse recte, nunc hic Pontica maniac sistenda est. Visne scire quid sit infirmissimum Georgicorum?
  - Stalin Russica in parte patris est, ergo diversas facultates componit. - Elisabeth animadvertit. - Propono optio sequentis. Infiltrate Washington magnum scelestum ibi et evertere.
  - Difficillimum! - Drachma coepit - memini Germanos caedem moliri Stalini, sed huic duce nulli fidebat. Nemo sciebat quid currus intraret, quem locum haberet. Etiam in erat metus. Sicut unus ex satellitibus tacitus movetur. Stalinus eum nudis manibus eum strangulare constituit. Atque difficilem securitatis custodiam reperit!
  De terminator flava notatur;
  - Proh! Multae copiae speciales hoc modo capaces sunt. Suspicari igitur potes aliquem pugnatorem qui specialem exercitationem subiit .
  Confirmata nympha, denudans dentibus;
  - Sic hunc hominem reprehendit. Inspexi oculos meos. Nolebam aliquid, et eum comprehendere iussi. Ita naturaliter coniuratio, cruciatus, supplicium! Priusquam globulum in occipitio acciperet, milites exclamaverunt: "Vivat Stalin!"
  - Vides quam devotus sit partium causa. - Elisabeth tristis risit.
  Drachma auxilium non potuit non amicum offendere;
  - Et tu, christiani fideles, prorsus idem es.
  Flava terminator genis inflata;
  - Quare?
  - Deus te non protegit. Damna ad mortem, cruciatus, necem propinquorum et amicorum. et orate, glorificate eum. Cogita, exempli gratia, quotiens in vita, vulgus dolere. Age, senectus lentissima ac saevissima tormenta existimas. Hoc pure theoretice intelligimus, sed hominem creando et senescente Deum maximum in mundo flagitium commisit. Cetera omnia, fames, virus, pestilentia, terrae motus, clades naturales, leve est, contra vetustatem mutatam in corpore relatam. Etiam iste terribilis coronavirus ! - Drachmae oculi scintillant.
  Dmitry Polevoy eam sustentabat;
  - Deus peius est quam Stalin. Magnam vim coercitionibus adversus minoritatem paenitentem peragit, et Deus omnes mortales, ac etiam turpes et decrepitas per annos, praesertim foeminas, peragit, quae tales veneficas et homines timent . Maximeque impossibile est hominem invenire, qui dolorem suum, vel alterius, corporis vel moralis, non sensit.
  Drachma additur;
  - Ita prorsus ut liberis tuis hoc facere possis. Improbus periture tormentis. Etiam puerum laedere peccatum est, sed hic tantus est fanaticus error, quod superiori animo non bene convenit.
  Elizabeth obiecit;
  - Pia parens filios suos per poenam suscitat.
  Drachma dubitat;
  - Videmus poenam, non proportionatam, sed eruditionem. Hoc ipsum, quod tria milia denominationum Christianarum seu sectarum loquitur quam neglecta educatio et educatio sint. Parentes etiam liberos suos ab eis non debent dimittere et occultare. Cur se suis non revelat filiis? Ubi est dialectica?
  Respondere voluit Elisabeth, ut solent sacerdotes: Dicunt pro peccatoribus inventionem Dei fore usque ad mortem, sed hoc non fecit. Sanum non persuadet, praesentia parentum non est fiduciam et audaciam addere pueris, eos tueri, non occidere. Etsi liberi non sunt obedientes, quam pulchrum est eis in genu magni parentis et potentis incumbere. Fortis manus in crinibus tactum sentire, aedificationem personaliter a Magno Patre audire, et non ab interpretibus, qui concepti sunt peiores ipsis peccatoribus. Post omnes, sanctissimi sacerdotes orthodoxi, tam vitiosi sunt quam mundum praedicant. Protestantes hac in re severiores sunt, sed etiam longe a sanctis. Ita Elisabetha locum colloquii mutare voluit. Muscam in fugam arripuit nudo pede, eam opprimere voluit, sed putans non esse bonum animal occidere, etiam similem muscam, quae infectionem et seminum portat, et emisit eam.
  Post quem puella dixit:
  - Magnus et sapiens Dominus est, si se ipsum non manifestat, causas incomprehensibiles vobis populo peccatori significat. De armis fama potius. Praesertim Obolensky multis modis Kalashnikov similis est, sed paulo minorem qua- les habet, inferiorem ratem ignis initialem paulo similemque longitudinem.
  - Et quare? - Drachma petivit.
  Flava puella notavit;
  - Levior est canalis et accelerator additus est cum explosives movens. Hoc est, paulo melius quam exempla veterum Kalash et paene tam bona quam posteriores.
  Nympha comitissa cepit et notavit;
  - Suadet utilia iungendo. - Elisabeth intuens prifma vernum pendentem. - Dico "Kalashnikov" et "Abakan", tum M-XVI, vasa creans egregiam. - Et successit in aliquo. In genere, exercitus Russorum iter augendae ignis machinarum tormentorum sumpsit, quo casu, si ad magnum bellum venerit, simpliciter difficultates catastrophicae copiae erunt .
  Elisabeth interpellavit eam:
  "Sed nihil melius cogitare potes quam laser annihilationis pulsus." Aliquam gravilaser.
  - Quid est hoc? - Drachma miratur.
  Pulchritudo crinibus albis ut nix, auro leviter aspersa, respondit;
  - Cognosce quam militaris cogitationis! Finge, photons vim habere decem ad quadraginta vim maiorem quam gravitatem. Si in valores gratiores hominibus transferimus, tum decem sextillion quintiillion temporum quam natura gravitatis est. Et simul gravitas ubique penetrat , totum universum ab eo continet, et in cavernis nigris photons impotens est. Quod si utrumque horum constantium coniungas, celeritas trabis crescet ab circiter decem ad quingentorum temporum trillionum luci comparata . Et potestas. Vincula interatomica incredibilem gravitatis influentiae subiecta erunt, arma autem stellae simpliciter resiliunt. Etiam cum parva pistol magna naves aere vel mari destruere poterit. Praeterea detectio selectiva cum lato trabo, totam stellam armadas cum potentia colossa secans, non excluditur.
  Drachma interpellavit Elisabeth.
  -Vos loquimini quasi iam bella gerimus.
  Flava puella respondit;
  - Credo belli spatium inevitabile.
  Comitissa Nympha dubitanter risit;
  - Quomodo hoc cum Bibliis convenit?
  Elisabeth dulce risu dixit:
  - Revelatio theologi Ioannis de praelio magno cosmico disserit. For- tasse haee stellae futurae imagines praeliis sunt. Sicut tertia pars astrorum obscurata est, id est, capta sunt virtute diaboli.
  Drachma, nudis vitulis muscularibus ludens, notatur;
  - Si sic interpretaris, assentior. Bella astra erunt, talis est hominum natura, non solum. In genere, alios mundos visitare velim, aliter hic amet.
  Dmitry Polevoy iter spectabat. Prope erat crater et arbor in viam lapsa, viam claudens. Mercedes armatae cessaverunt.
  Legatus dixit:
  - Vultus amo advenimus!
  Elisabeth oculos suos coartavit;
  - Duos snipers in insidiis video. aut potius tres!
  Drachma notatur;
  - Hoc quoque unum saboteurs solitarius est. Preterea fodiebatur arbor ut exploderet si quis eam auferre vellet.
  Dmitry quaesivit;
  - Quid ergo acturus es?
  Sonabat comitissa Nympha;
  - Duo snipers occidemus. Captivum unum feremus ac meum armabimus.
  confirmatus est adulescens;
  - Consilium optimum.
  Elisabeth cepit et declaravit;
  - Duo non sunt satis professionales, aspectus optici fulgorem dant, et tertius est in umbris, ut videtur artifex.
  Drachma confirmatur;
  - Sic eum vinctum feremus.
  Puellae e curru armato prosilierunt cum velocitate blanditiis, simul faetis incendere. Praeposteros suos ferire curaverunt antequam portavit. Pulchri- tudines per frutices celerrime repunt, sicut serpentes tertiam partem captantes. Contigit ut sapias et non jaculari in scopum fere fallax. Occultus.
  Sed Dmitry prosilire decrevit et paene mortuus est, eo solo servatus est quod Elizabetha centesima secunda ante hostem fuit, vasa percutiens, visum deprimens.
  Tum proiecit nudo pede frustum vitreum, secans CULEX in duas partes, et dixit:
  - Verius mitto! Transeuntes in absentia!
  Puellae festinant. Paratrooper fugere decrevit, rursus repere coepit, sed puellae eum comprehenderunt. Simul porro. Crura unum apprehendit, alter a faucibus.
  - Hem, ubi! - Drachma risit. - Visne iugulo tuo titillare?
  Vinctus, ut videtur, media Asia, media Europae, cum cudore lineamentis erat.
  - Tam pulchra es! - Dixit. - Gaudeo me a tam jucundis puellis captum esse.
  - Non gaudemus nec te, homo. - Drachma in nasum ferienda est. - Vere non sapio, sed tempus non habeo. Veni nobiscum in curru et dic nobis quod scis. Senior legatus esse videris.
  mussat;
  - Imo magnifice.
  - Nonne formosa sum? -- Elisabeth indignabatur.
  Lictor balbutit;
  - Non es pejus! Blondes amo.
  Belliger crinibus margaritis inflatus :
  - Quid ego desim?
  Vinctus questus est;
  - Pia?
  Elisabeth effudisset;
  - Ita!
  Ingemuit lictor;
  - Nimis sient scelerisque. Tam placeat sed.
  Nympha comitissa mussat;
  - Necesse est nos pauperem docere !
  Elisabeth palma frontem percussit.
  Drachma in humeros suos sustulit et cucurrit. Hoc celerrimus est, puellae in raedam insilierunt. Elisabeth paulum exarmat, et abietem abiecit. Tum, ictu nudae calcei, densiore trunco in modum par fregit.
  - Nunc hoc factum est.
  Mercedes excussit aere secans. Elizabeth examinavit arma. Sclopetum erat inusitatum, id est in cardine accendit, rostrum curvum. Decern perspectiva cum fabrica visionis nocturnae. Magna videtur esse virtus sinc. Et glandes speciales sunt pinnae ex multis laminis metallicis factae. Nimirum valde pretiosa sunt, sed possunt penetrare fere loricam. In principio, etiam experiri possent vitrum autocinetum. Vera per- tinctio nos caeca virga compellebat.
  - Optime telum! - Elisabeth animadvertit.
  Drachma confirmatur;
  - Ita, ut videtur, pretiosa sunt et non multi in exercitu Americano sunt.
  Et respondit terminator flava;
  - Quaerendum est an haec venatio nobis specialiter fuit.
  Nympha comitissa notavit;
  - Non tale aliquid imperare!
  Elisabeth adnuit;
  - Reperiens non nocebit!
  Captivum drachma percontari placuit. Eodem tempore in caput ejus plures acus injecit, quosdam lobos cerebri avertens, zonam nuntians creans.
  Elisabeth patuit:
  -Interrogating zombies est pulchellus odiosis.
  Nympha comitissa Apronius;
  - Bene est, aliquid inveniam.
  Drachma aliquid invenire potui. Verum, summa res est quod legatus non videtur scire an mandatum Rubrum Yankee esse eorum scire. Etsi dixit rumores esse in exercitu CSA spatium alienigeni Russos adiuvare.
  Murmurat auditus est sonus;
  - Ministerium Honoris et Iura erectus est! Multi praefecti comprehensi sunt, inter quos me praesente superiores sunt. Rumores etiam sunt de novis armis phisicis Russicis explicatis.
  Drachma mussat;
  - Quae sunt data in copia cibus exercitus?
  Item grunnitum respondens:
  - Admodum contradicens. Sed lacus aliquot, maximeque super-gravis, scio bobus tractos esse.
  Elizabeth interrogavit:
  - Qualis piscina est VII?
  libenter respondit;
  - Septem propugnacula , pondus trecentorum quinquaginta talentorum , octo tormentorum ac sedecim tormentorum apparatus.
  Drachma exclamavit;
  - Wow, pila in rotis!
  Etiam in responsione mussitare;
  - Dicunt Russos justo conspectu eius perterritum iri.
  Elizabeth logice notavit;
  - Sed pons unus non sustinebit.
  Zombie bellator effudisset;
  - Est underwater!
  Drachma notatur vultu delectato;
  - Hem, hic casus quidam dat.
  Multum utilius dixit lictor. Praesertim, quod hostes aliquot portum coetus reliquerunt, et quod Yankees, licet damna, scopi adhuc vis mittere, quamvis hoc tempore a parte acie Zidrig munitum sit .
  Nympha puella rogavit;
  - Estne hoc rationabile? Fortasse hoc misinformation. Adortus ad mortem munitam spoliationem est.
  Elisabeth logice dictum est:
  - Hoc proprium est pro Stalin. Et verberare praesidia a tergo veniunt , et in tergum jaculantur, qui non satis celeriter ad hostem currunt.
  Drachma comperit legatum esse dimidium Iaponicum, dimidium Gallicam et non valde cupidum ideologiae communisticae. Vita in Gallia peior facta est, praesertim cum cute alba. Inclusi ad minimam denuntiationem, saepe sine denunciatione : satis esse cognatum reprimere. Parum erant castra, ac stadia et centra portatilis apta erant. Tormenta et ferae metus floruerunt.
  Sonus orandi exauditus est;
  - Multi adventum exercitus Russiae liberationem intellegent. Tum multae turmae Gallicae arma proicient.
  Drachma insinuans interrogavit:
  - Quomodo est tibi annona?
  The officer rauca respondit;
  - Fames! Panis in charta. Omnia stricte circumscripta sunt.
  Nympha comitissa irata exclamavit:
  - Hoc est quod populum adduxerunt!
  Puellae diu lamentari potuerunt cum aedificia Hamburgensis ante eas apparuerunt. Obviam in foribus per LAPIS milites. Cohibuerunt documenta et nos per. Puellas videre non poterant, cum vitreo tincto ad petitionem aurigae se operuerant.
  Drachma sine provocatione dixit;
  - Nulla ratio est te videre.
  Securitas est stricta. Etiam piscina gravis cum gente sclopetorum centum triginta millimetrium conspicuum est.
  - Istum unum opprimet IS-VII. - Elisabetha dicta.
  Nympha comitissa additur:
  - Si sunt multae turres, tunc sunt difficultates cum reservatione.
  Puellae animadverterunt perniciem in urbe esse. Nuper bombed. Quaedam tecta fumant. Variis iugis in igne interfuerunt, multi ex eis eleifend constantes. Quamvis frigidi, quidam pueri nudipedalia erant et bracas gerebant.
  Elizabeth notavit;
  - Hic bene ordinatus est!
  - Cave, ne sint fodinae. - Dmitry Polevoy monuit.
  - Quid sumus, scumbagibus sine filo? - Drachma indignata est. "Noscimus quid sit", sed iam notum est hostem spargere qui scit quid sit.
  Elisabeth exclamavit:
  - Ecce!
  Puella parva manum suam ad ludibrium perditum extendit in modum pantherae bellus. Illo momento in manibus pueri improvixi aliquid explosum est. Shrapnel puellam secabit et duos pueros graviter vulneratos circiter septem annos prope incurrentes et puellam vix sedecim seniorem percusserit.
  - Nothi illi ! - clamavit Elisabeth. "Tantum a daemonibus possessis parvulis hoc facere possunt."
  Drachma notatur;
  - Plus est quam unum ludibrio simile. - Puellae inverso emissae sunt , cum puer simi- simo flavo crine ad ursam pervenit. Spectat ut curo ut detonator emittat, puer non ignavus evasit , manu ursam glandem verberans.
  - Bonus es, mi nemorose! - Puer dixit et, ut puellis videbatur, despiciens.
  Elisabeth incumbebat de Mercedibus et clamabat tonante, et specialiter docta voce:
  - Pueri, ne ignotas nugas attingas. Adulti, liberos tuos adspice.
  Respondens, fremitus erat adsensus et clamores admonitionis. Vigiles fugerunt inspicientes insidias. Elisabeth lacrimans;
  "Nunquam mihi ignosco quod puella mortua est." Hem, quomodo ascendisti cum tali chao ?
  - Nazis hoc fecisse aiunt! -- Drachma dixit , renidens irata dentibus . - Quamvis practicus sensus in hoc non sit. Ceterum, quo tempore liberi interfecti nascantur, bellum finietur.
  - Sed si puer debilitatus fuerit, magnum onus erit rei publicae bellicae. Quanta cura ac fuso sumptus est tibi cogita. - Elisabeth animadvertit et ingemuit.
  Nympha constat comitissa;
  - Ita granum rationale in hoc est. Meminisse nos docuit, interdum satius esse vulnerare quam occidere, praesertim si ossa frangis. Hoc etiam a persequendo distrahit equos. Idem vulneratus in nosocomio decedere debet.
  De terminator flava constat;
  - Haec arithmetica. Sex vulneravit, duodecim homines in lecticis gerebat.
  Drachma gestit, notavit;
  - Ita! Sed hoc proprium est bellis currentibus. Ad certamina spatii futuri, speciales capsulae medicae a computatris moderatae adhibebuntur. Adde, quod vulneratorum recuperatio celerrime fiet, ut celerius ordo detur: occide!
  Elisabeth consensit;
  - Ita fere progressus nonnisi ingenia obdurare. Hoc probat diabolum esse. Et si tenebrae sunt, lux est.
  Nympha comitissa giggled et notavit;
  - Vel fere, theoria evolutionis immitis. Quodsi non solum corpora, sed etiam bioplasma evolutioni obnoxia sunt, cur non anima immortalis appareat. Viam disputandi cum illo adulescente adhuc non habuisti. Denique Adventistae immortalitatem animae non credunt.
  Bellator flava subrisit;
  - Et frustra omnino! Exempla scio, cum anima e corpore exivit et per secula lustravit. Haec scientifica per officinas FSB descripta et probata sunt. Nihil hic tegere relictum est.
  Drachma logice notatur;
  - Quam dicere! Forsitan hoc non anima, quam Ecclesia in mente habet.
  Elizabeth non arguit;
  - Fortasse! Praeterea unaquaeque ecclesia paulo aliter notionem habet de vita proxima.
  Raeda paene impacta cum alio agitator vix se divertere curavit.
  - Quid nothus ! - per dentes mulio maledictus.
  Drachma non stetit, illa ambulantem prosiliit et hominem impudens cum duobus saltibus comprehendit . Quod cum fieret, ipse dux gubernabat. Puellam non destitit quin ostium digito aperiret et gravem os alapam tradidit. To top it off, Egregius agitator fumos. Clamavit:
  - Accipe canem!
  Vicarii excusserunt et submerserunt. Drachma currus obturabat, et totum per collum trahebat .
  - Omnino oblitus es quomodo esse urbanum videris. Age, osculare pedes meos!
  Puella nudum ei dedidit pedem sient, levi pulveris vestitu e celeri cursu coopertum.
  - Pedicabo te! - Imperator iuravit. Tumque intolerabili dolore articulorum ingemuit. Drachma quid ageret sciebat.
  puella cum septem coloribus tincta rugiet;
  - Bene, nunc me basiabis! aut claudus fies.
  Communis coaxare;
  - Num!
  Nympha comitissa Apronius;
  - Deinde sit!
  Tam pulchrae, cruraque impeccabiliter conformatae, sicut puellae drachmae, etiam iucundae sunt homini ad osculandum. Doloribus perferendis praesent non modi. Ille optime temptavit.
  - Singulis digitis separatim spongiis. Jamque calcem! - Praecepit.
  Elisabeth appropinquavit ei:
  - An dignum dedecus ei placet? Ceterum hoc general!
  Puella cum imperdiet septem-colore clamavit:
  - Imprimis homo est, quo modo debet esse responsabilis suorum actuum. Et in genere, etiam te osculetur Lizonka.
  Adligat, et Drachma torsit carpi;
  - Veni.
  nudos pedes Elisabeth inclinare debuit , quamvis magis munda, in conlectus ablutus. Calefactae, tactui gratae, leviter durae. Quamvis multis ictibus, et in exercitatione, digiti malleo percussi sunt ut eis duritiem daret, scalptae sunt ut reginae. Dux etiam nimio fervore osculatus est.
  Pueri circa eum sibilaverunt, quisque ludibrium dignitatis spectans se humiliat.
  - Vixi! - Drachma dicitur. "Bene est nobiscum, praeterea os tuum non est mundissimum." Vos can ire.
  Deinde puellae in conlectu pedes suos laverunt. Sedimus sine festinatione et solacio.
  Iuvenis quaesivit;
  - Putasne ex legato imperatoris te mortalem hostem fecisse ?
  - Non puto non tam. Legatus generalis non est avis ultima, sed aquila non est. - Drachma animadvertit.
  - Quantumvis anserem pascis, gyrfalcon non merget! - Elisabeth consensit. - Praesertim cum duo sint nobis! Unusquisque autem totum exercitum valet.
  - Nescis! Sed ante opus magnum, melius est nullas caudas relinquere. - Dmitry animadvertit. - Praesertim Imperatores.
  Urbs magna, revera nummorum. Quaedam aedificia moderna tam magna erant quam skyscrapers. In plateis non sunt plures carri, ut videtur, ex propinquitate antica. Milites quoque non nimis laeti sunt, sed ante frontem taeterrimae parant. Gubernatio quarta mediocriter luxuriosa est, plena aedificiis antiquis. Videtur praetorium alicubi hic collocari.
  Mulio data est mandatum super radiophonicum;
  - Descende sub terra!
  Garage ostium aperuit et currus deiecit.
  Elisabeth se inveniens in semi- tenebris, dixit:
  altius se occultare conantur , cum in superficie multo melius maneuverabilitas est.
  Nympha puella declaratur;
  - Quo tandem consilio?
  Belliger ille flava respondit;
  - Quomodo Saddam Hussein fecit: dissolvens inter togatos et simul defensionem ducens.
  - Res politica valida erat. - Drachma animadvertit.
  Puellae calceos celeriter induunt, e curru exeunt et in andronem deducunt. Leniter descendit, et leviter in spiram torsit. Extus spectabat instar metri stationis, candelabra arcana, larvarum animalium et daemonum. Omnia valde interesting spectaverunt, quasi crepusculum arcanum in claustro anthropologico regnavit.
  Elizabeth notavit;
  - Insunt hic pictae equestris pugnae. Pulcherrima, praesertim cum milites hastas statim frangunt.
  Drachma constat;
  - Equites Germani satis fortes sunt guys. Inter quos erant admodum pauci heroes, quamquam generatim Sclavi validiores habebantur.
  De terminator flava notatur;
  - Vide quam gravis armatura sit, multam valetudinem debes circumferre.
  Nympha Comitissa cooed;
  - Assentio, Lizonka. Non parum! Sed hoc sollertia in proelio non ampliat.
  Elizabeth notavit;
  - Quondam equites Germani ad lacum Peipus et in pugna Grunualdi caesi sunt .
  Drachma risit et respondit;
  - Scio! Sed dissidia de damnis fiebant: milites toto ordine non fuerunt quingenti, nec plus ducenti. Sed dicendum est expeditionem contra Rus' inisse eo tempore, quo Europa irruptioni Batu subiecta est perfecta insania est.
  Cane pastor praeter puellas cucurrit, eas traxit et caudam mouit. Causa erat, quod paene nullum erat in puellis odorem. Extra odor te saboteur prodit, et difficilius sabotage est. Puellae tacite gradientes magnis cruribus transeuntes, canem tantum fortuito capitis nutu dignantes . Custodes eos salutabant.
  - Hic! Marescallus te ibi exspectat!
  - Milites iussa exspectant, et marescallus nos exspectat! Hoc est staterae universalis. - Drachma dicitur.
  Elisabeth addidit:
  - Sicut desertum pluviam exspectat!
  Quinquaginta metra in ANDRON ambulaverunt, custodes salutaverunt ac tandem spatiatum marescalli, sed nullum frills officium ingressi sunt. Petrus Magnus in equo et machaera, cuius capulum adamantibus clavatum erat, Suvorov telescopio, et Mareschal Zhukov in moderamine plani ex muro prospexit. Imagines non pessimorum artificum in oleo cum phosphoro elogia, officio crepusculo incanduit. Ipse hilarior, aetate minor, Vasilevsky puellas risu salutavit.
  Vox clarissimi ducis molles erant et notae in ea erant patronae;
  - Sed non tempus terendo! Et tu ad scientiam Russicam promoves et linguam cepisti!
  Elisabeth gestus expressos fecit:
  - Quo alio. Patria, hoc nimis magnum nobis, et omnibus est. Aliter facere non potuimus.
  Vasilevsky confirmavit:
  - Utique! - Duae turmae deiectae sunt. Mirum est quomodo sic sagittare potes.
  Drachma dicta;
  - Non ilicet sane, sed tempore multi ad hunc gradum pervenire possunt. Puto etiam plurimos. Lorem eget elit. Preterea ipsi terminum non attigerunt. Adhuc infantulae.
  Marescallus gemens confirmatur;
  - Scio! In genere hoc non est facile consilium, sed dixerunt Stalin arma atrox paravisse navem cum mille megatonis hydrogenii bombae.
  Elisabeth aureo adnuit capite;
  - Ita! Tale aliquid habet.
  Praefectus notavit;
  - Magna, vel potius, tragica. Hic hic nobis opus est, sed nescio quis melius possit ad tale negotium conficiendum quam tu.
  Drachma exclamavit;
  - Visne nobis bombam invenire et diffuse?
  Vasilevsky confirmavit:
  - Id est! Capere in muscam.
  - Patuit nobis cum vocasti miraculum - puellas ad locum tuum. - Dicta comitissa-nympha.
  - Profecto! In hoc casu loquimur de sorte Europae et Russiae partis Europae. - Dixit marescallus.
  Elisabeth cooed;
  - Haec jam nobis liquet. Ad negotia descendamus. Primum opus est ut in Angliam accedamus.
  Marescallus adnuit:
  - Nos utemur experimentali altae altitudinis exploratis aircraft ad te transportandum. Spero te bene saltum in tenui ambitu tractare, an satius est descendere?
  - Usque ad viginti chiliometrorum difficultates nullae sunt. Si altior est, vertiginem incipias sentire. - Dixit Elisabeth.
  Vasilevsky placuit:
  - Bene, si ita est , mirabilis. In genere investigans characteres corporis tui singulare est. Ita, si tandem cum hoste torquentur? Exempli causa, nudum solum cremabunt cum camino electrico candente?
  - Nos dolemus, sed localiter satis capaces sumus! - Drachma satis fidenter dictum est. - Non scindi sumus!
  Marescallus dubium dixit;
  - Et metus mortis?
  Elizabeth quoque confidenter dixit:
  - Atqui hoc me non terrent. Animus capi aut serviri non potest.
  Elisabeth dicta cum pathos;
  - Et me quoque! Quanquam haec non de religione, sed de retributione agitur.
  Nobilis dux adnuit;
  - Bene, credo. Qua specie hostes locum penetrabis?
  Elisabeth lente dixit:
  - Pendet in certo situ. Quotiescumque novum aliquid et improvisum erit.
  - Consuetudo est perniciosa intelligentia. - Drachma additur.
  Heros Russiae quaesivit saturo vultu:
  - Ita magnum est! Num eget rutrum?
  - Sit aliquid capto. - Dicta Drachma. - In genere, opinor, initio opus est puellarum nigrarum speciem induere.
  Mareschall Vasilevsky vix suam chuculam capere potuit;
  - Visne feminae nigrae fieri?
  Comitissa nympha inflati :
  - Ita! Et cur hoc mireris?
  Praefectus notavit;
  - Minime, etsi tam exotica est.
  Datisne legitis avunculi Tom's Cameram? - Drachma petivit.
  - Ita! - Marescallus respondit. - Egregium opus, variarum personarum experientias satis subtiliter ostendit, medium inter dominos et servos. Passio simplicium et puerorum.
  Elisabeth gaudens respondit:
  - Recte! Sed finge Afri gentem oppressam iam pridem servorum esse, et nunc libertatem accepisse. Et non solum libertas, sed etiam iura plura quam alba. Formaliter, CSA aequa iura inter gentes habet, re vera African-Americani cum omnibus principatus positionibus creditae sunt.
  Dixit Marescallus:
  - Nigri non sunt fatui, ut quidam putant. Hoc genus hominum in terris vetustissimum est, et satis bonas habet facultates. Praesertim magnum numerum occaecat Moscuae studentium habemus.
  Drachma respondit;
  stultos non duco , sed alia gens suspiciones fortes movet. Praeterea Stalin, animadverti, feminas ad honores principatus promovere conatur. Hoc etiam proprium erat Sovieticis temporibus, cum frequentes ancillarum et textorum in Summi Concilii praesidi sedebant.
  Vasilevsky confirmavit:
  - Etiam multae mulieres nigrae inter legatos in CSA. Sunt etiam inter militares. Verum, Rubrum Yankees mulieres tutantur et in densa rerum non permittunt, sed multum apud praepositos sunt in castris coniunctis. Etiam ac est sapien.
  - Sic partes nigrae faeminae agemus, omnia clare fiant. - Drachma dixit - Tu, Lizonka, spero nos non demittere?
  - Nullo modo! - Dixit puella flava.
  Quomodo nobiscum continebis tactus? - Interrogavit marescallus.
  Drachma confidenter respondit;
  - Minima transmittere habemus. Peculiares laminas edidimus, quae signa intercipere, etiam moderna, imperfecta utentes technologia, permittunt.
  Vasilevsky cum risu dixit:
  - Hoc bene est! Video te omnia cogitasse.
  Sonabat comitissa Nympha;
  - Profecto! Nihil non est quod puellae frigus sumus , in lateribus stantes non usi sumus!
  Marescallus dixit in sono frigidiore;
  - Bene! Solum id facere conantur minimum temporis. Valde solliciti sumus de Sinis communisticis. Si tam valida patria alteram aperit frontem, tempore pessimo habebimus. Utcumque, grave in Alaska fiet impossibilis, quod significat bellum trahi. Hostes missilia ballistica evolvere poterunt, e quibus, dissimilis aviation, effugium non erit. Mors civitatum nuclei procellae.
  - Dedimus tres dies, maximam quinque, ad totam operationem. - Elizabeth dixit tono peremptorio. "Si non fecimus, unum digitum interibimus."
  - Age, haec nugae sunt! - Dixit marescallus. - Ad disfigurare tam mirabilis manus quam prædictas.
  Flava puella ridens respondit:
  - Quam dicere! Yakuza exemplum! Etiam, nolite solliciti esse, digiti vestri perinde ac prius crescunt .
  Objecit tribunus pugnum in mensa;
  - Alioqui hoc punctum non est!
  - Lizonka proprium humoris sensum habet. - Drachma interrupta. - Admonet jactantias voces. Nam triduum satis puto. Denique magni aces-terminatores in intelligentia sumus.
  Vasilevsky dixit:
  - Tunc strenue agite!
  Nympha comitissa exclamavit:
  - Crede mihi, somnium tuum prosperitatis globalis tam proxime quam semper impletur.
  Elisabeth timide interrogavit:
  - Priusquam proficiscar, benedictionem a sacerdote accipere volo. Metropolitanus optimus a.
  Marescallus frowned:
  initiationis augere nolim .
  flava incerte garriebat;
  - Sed sacerdos Orthodoxus eum non donabit.
  Vasilevsky dictum est in sono frigidiore:
  - Quam dicere! Quodam tempore multi sacerdotes Batu Khan benedixit - et ipse Stalin in seminario studuit. "Sed ducis inclyti tono mollita. - Bene, bene, Metropolita Alexei Hamburgum visitare putatur, fortasse iam pervenit ad consecrationem ecclesiae magnae orthodoxae. Vir bonus, diu nobiscum cooperante, anti-communista ardens, Stalinum anathematizavit. benedicet tibi in opere sancto tuo.
  Drachma levaverunt eum;
  - Non opus est! Non credo. Atheus convictus.
  At nympha , quae in somnis oblita deorum Gentilium cognata fuit, pede pressit irata, spacer 5 spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer Tenerisris, spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer quæ,quamquam quam aciesque acies.
  Elizabeth obiecit;
  - Nihil nocebit ex hoc. Tantum beneficium.
  Drachma dicta;
  - Modo ne loquere de iis quae nobis assignasti. De modo nocendi. Et qui novit hos sacerdotes, ipse Apostolus triginta argenteis tantum prodidit Christum. Quod si nobis offerant fortunam, nobis quoque tradent.
  Vasilevsky placide affirmavit;
  - Nemo scit singula missionis tuae praeter me et Zhukov. Omnis alius est praticus. Et ipsi nos preceperunt adimplebunt. Gubernator comprehendat qui te proiciet. Quod ad benedictionem attinet, non amplius horam tibi dare possum. Tempus angustum est. Et utroque suscipit expetenda eam.
  - Ego sum, fui et semper atheus essem persuasus! - Drachma aspere dixit tono.
  Marescallus cum rictu respondit:
  - Nostis in Russia moderna, atheismus curriculo endeicus est. Quamvis honestum sit, etiam orthodoxiam dubito.
  - Nonne e seminario graduatus es? - Elisabeth quaesivit. - Biographiam tuam et commentaria lego.
  Vasilevsky confirmavit, vocem elata;
  - Ita finivi! Sed propter civilem vitam, non propter nimiam religiositatem. Fere ineunte saeculo XX, theoria evolutionis et atheismi Darwin inter iuvenes modum habuit. Haec satis moderna, spiritu libertatis congruens, habebatur.
  Flava puella notavit;
  - Et ducitur ad res novas!
  Marescallus ratione confirmavit:
  - Ita, nunc non est similis. Quamvis theoria evolutionis passim doceatur. Multi ei adhaerent sacerdotes. Est etiam ratio rupturae et connexionis. Alioquin, creationistae in terra stratis problemata habent. Sed iam tam silvestre hic geritur ut difficile sit sensum ejus reddere.
  - Sine amphora! - Drachma jactatum.
  Marescallus vocatus, vultum risu inluminavit;
  - Metropolitanus Alexei iam venit. Ad eum igitur Lizonka, et tu Drachma, ne moreris tempus, aliquid aliud scribe de inventis et progressibus. Summa est, singula non omittas, phisici eam viderint.
  Elisabeth vocem Metropolitani in telephono audiebat. Erat enim Bassus, uisa sacerdotis potentia.
  - Bene, caeremoniam consecrationis perficiam. - Dixit. - Sed quid urget?
  - Militare secretum! - Mareschal Vasilevsky graviter respondit.
  Metropolitanus molliter respondit;
  - Si ita est, non audeo dicere.
  Elisabeth adoravit.
  - Eo!
  Praefectus placide dixit;
  - Te deducent.
  Comitatus est cum specialibus copiis praefectus . Sicut leporarii currebant, Elisabeth naturaliter parebat illi. Ipse autem ludorum magister erat et aegre sustinens. Ejecerunt cito ad ecclesiam, et Elizaveta post se rotam obtinuit. Pauci insequentes carros erant, et puella pedali paene abrupit. Tantum premat. Templum erat amplum, sed una e testudine fracta est propter incursionem aeris.
  Verum, non multum, quia verisimile erat bomba equestris istiusmodi, quae in ala pugnantis pendebat. Elisabeth ter se transiit et orationem " Pater noster " susurravit.
  Tum ad templum pergeret.
  Nullus erat servitus et ipsa sola. Metropolitanus non benigno vultu salutavit eam.
  Nimirum, puella mirifice formosa, spirans venerem, in militari uniformi, cum crinium colore solita lucida. Vidit humilem, sed simul arrisit plenitudine oris sui, in quo dentes magni margaritae nitebant. Immo etiam purissimae margaritae sic lucere non possunt. Dominus confusus est.
  - Mi puer, quid vis?
  Fava mellita puella curvavit et pipiabat;
  - Sanctifica me, pater, ob res gestas in nomine Matris me benedicite.
  - Bene, quod petitio bona est. - Metropolitanus lora scapulae maioris examinavit, Elisabeth ordinem modeste abscondit. - Tune es missus ab ipso Mareschal Vasilevsky?
  Angelus in carne humiliter respondit;
  - Ita domine.
  Dixit Princeps Ecclesiae in molli tono:
  - Bene, bene, supplex assurge et ora. ceremoniam peragam.
  . CAPUT VII.
  Elisabeth oculos eius media claudebat, crepusculum arcanum in ecclesia regnabat. Metropolitanus legit orationes et aspergit aqua benedicta. Audivit eos puella et elationem sensit. Visum est ei quod satis poterat montes movere et caelos dissolvere. Si cogitationes ad Christum et matrem convertuntur.
  - Domine, da nobis potentiam vincendi! - Insusurrans, genuflexus, et nudum, purum, rotundum calcibus, tanquam speculum in flamma candelarum relucebat.
  Et vix sonore pipiabat flava;
  Det tibi Dominus bene gesta;
  Unus pro omnibus Russis!
  Vincemus inimicos nostros
  Sine ulla verba perdis!
  Susurrabant labia ejus. Tumultus. Sirenes ululaverunt, quae alia praedatio urbis erat. Caerimonia non est longior, et Metropolitanus festinabat perficere.
  "Dominus orationem tuam audivi, et puella in re militari feliciter erit." - Vladyka consummata est cum tonitruo, bass pubentes.
  Illo momento bomb prope prope concrepuit. Domesticae ecclesiae orthodoxae commotae sunt et variae icones ceciderunt. Elisabeth exilivit.
  Et exclamavit voce magna:
  - Ignosce patris. Tempus est inimicos tuos opprimendi.
  Metropolitanus admiratus est;
  - Quomodo hoc facies, fili?
  - Ex machina sclopeta!
  Re quidem in introitu animadvertit Elisabeth armatos tabellarios cum machina sclopeta, quae templum custodiebat.
  In genere, Elizabeth intellexit simplicem machinam sclopetum cum magno bomber opportuno tolerare non posse. Praesertim ut "Ox Volans", praesertim cum "LIS" - 6. LIS - significat volans Joseph Stalin. Sed machina tormentaria gravis anti-aircraft valde capax est si accuratissime percusserit. In compagibus armorum, in vitro, in fine fuselage, sub rotis. Hic certe est ingens casus.
  Bombers ad ignem. Aliquando feriunt, interdum desiderant. Sed altiore, erat avus aeris defensionis. Nullae systemata missilia moderna fuerunt. Ita Elisabeth sagittandum erat, fretus repercussu et phaenomenis eius intuitu.
  - Ad recte feriendum, glans in corde meo esse debet! quinimmo, integri animi perpetui. - susurravit Elisabeth.
  Et firmiter puella stabat in tabulatis cruribus tenacibus, quasi sphingia ungula.
  Mire, successit. Duo FOX-5s in secundis primis emissa sunt . Proxima erat "LIS" - 4. Difficilior erat cum gravi armatura "LIS" - 6. Haec aircraft bene munita erat, sed ob nimium pondus quod in maneuverabilitatis amisit. Sed Elizabetha, principio ricocheto utens, COLLUM percussit.
  - Unus est! - Dixit cum vidisset fumum.
  Conversa illa iterum retorsit;
  - Alter est!
  Glandes detonationem effecit, machinas claudendo in mixtione reactionis.
   - Et tertia! - Elisabeth delectata est. Planum altitudinem amittere et concidere coepit. Novissime omnes quattuor machinis debilitatus erupit. Eodem tempore digiti puellae a tensione tremuerunt. "LIS" 6 - plus quam septuaginta talenta pensari et ad viginti talenta bombarum oneris portare potuit. Ex tali aircraft erat quod bomba hydrogenii in regione Ruhr demissa est.
  Puella aliud planum eiusdem ordinis intendit. Immo non intendit, sed in libidinem percussit. Hoc tempus "FOX" - 6 vel velocius destructum est. Proximus unus erat FIS - 5, et tunc duo FIS -4 et bomber October - 7. Erant etiam illae sclopetorum ab anti-aircraft emissae. Fere incredibile est emittere difficile, etiam ratione machinae sclopetis 17 mm esse, quia plana sunt in alta altitudine et incredibili celeritate ruunt.
  Puella tres carros percutit sicut ceteri subnixos, extra fines.
  - Bene, " commies " obtinuit! - Perorata Elisabetha. - Tamen, quam stultus Drachma erat, in tali convivio excidit. Recte dicunt , orationem et curationem non desiliunt.
  Hoc in mundo factum est: ex quo Stalin exilio evasit in USA et iam ibi, in Magno Depressione, novas res ridiculas, pressius rebellio armata in potestatem venit, tunc non amplius in URSS fuit. Et custodes Albae bellum civile et celerrime vicerunt. Sed Zhukov et Vasilevsky gestas suas in Russia bourgeois fecerunt.
  Inde est, quod in USA regimen communistarum valde sanguinum et repressivum est, cum in Russia est bourgeois, licet auctoritatis, democratia.
  Puella ad ecclesiam virens. Iconem S. Generalissimi Suvorov rependere conatus est Metropolita. Cum vidisset Elisabeth, dixit:
  "Nonne metuis, filia?"
  Respondit bellator flava confidenter;
  - Minime! Immo etiam iucundum est. Barbaros necant, qui templa pro bono Dei destruunt.
  Alexey episcopus notavit;
  - Iustum est, filia mea! Tu redemptionem creas.
  Crinibus aureis adnuit decor ;
  - Conatus!
  Metropolitanus molliter emphatice dixit;
  - Monitus sum, parum temporis habes. Itaque non plus quam duas quaestiones respondere possum.
  Elisabeth, cum resistere non posset, effudisset;
  - Pater, qui sunt dies septimus Adventistae?
  Conclusit Dominus oculos suos;
  - Haeretici et sectarii!
  Bellator flava rogans dixit:
  - At illi accurate futura praedixit. Praesertim in meo, et in tuo quoque.
  Metropolitanus frowned:
  - Vis significare Ellen White?
  Elisabeth adnuit et dixit ardenter;
  - Etiam si suus est! Praecipue terrae motus et clades naturales praedixit. Cum USA adhuc patria minor esset, futurae superpotentiae et fatalis munus humanitati fuit. Multa mira habuit, inter praedictiones de televisione et interreti.
  Vladyka Alexei adnuit:
  - Utique erat propheta fortis, sed etiam Satan futura praedicere potest. Multorum sapientum meminere, etiam orientales, vel gurus, vel etiam Nostradamus - non biblicus propheta. Et Ellen White non agnovit multos canones orthodoxos et icones.
  - Scriptura etiam cultum reliquiarum et iconum non agnoscit. Hunc paganum, etiam imaginem serpentis aenei, Deus destrui iussit, cum in exemplum cultus factus est. - Dixit Elisabeth.
  Vox Metropolitae strictior facta est;
  - Oh, immo, haereticam haeresim sustulisti, credo te legisse Baptistam litteras contra icones et reliquias.
  Flava puella dixit ardenter;
  - Lego omnia! Novi omnes religiones. Celeriter lego, librum magnitudinem The Three Musketeers and Twenty Years Later combined in a minute devorare possum !
  Vladyka Alexei adnuit:
  - Hoc problema tuum est in scientia. Ita, fortasse icones istae non sunt secundum Bibliam, sed usus et miracula confirmant veritatem earumque colendi necessitatem. In universum, filia mea, festinas et cum negotium perficis, omnia singillatim ac singillatim loquemur. Maior aetas tua, dignitas est valde honestissima, et ad tantam missionem perficiendam saltem colonellus eris et cum Ordine sancti Andreae Primo-vocati.
  Puella flava adoravit et prope extra templum cucurrit. Metropolitam cum ea beatum esse videbat. Elisabetha tamen hac in re non valde commota est. Ea multo magis placebat quod tormenta tormenta machinae se potentes arma, etiam contra aerem potestatem, ostendebant. Nunc redire debebamus confugere ad primam aciem.
  Occasus vespertinus luminaris in hoc mundo puellam suam mundi valde commonuit. Pulchra erat, videbatur sicut obliviscor-me-notae virent in anima mea. et radii vibrantur ut gladii sanguinem fundentes. Tantis temporibus vita bona est, et quare hoc bellum damnatum est necessarium? Satisne est Stalin terra? In genere plurima bella duo numerantur Russia, non quod vellet, sed coactus est. Sed erant etiam victoriae. Tempus a millesimo sescentos decem et octo ad mille octingentos quinquaginta tres. Ex quarta parte millennii Russia non plus quam unum bellum amisit et interdum singula proelia amisit. Ac potissimum, quae bella gesserunt. Napoleonem, Federicum Magnum, ac omnes fere orbis gentes, praeter Angliam, caedunt. Fere haec patria ad quam fugies. Solum imperium contra quod Russia bellum numquam vicit. Quamvis in genere certamina militaria cum Civitatibus Foederatis Americae directa nullae essent, tantum indirectae. Sed in genere fatendum est Russos bellum frigidum amisisse.
  - Imo nunc habemus certam vindictam ante nos. - Dixit Elisabeth, accelerans currum ad terminum.
  Iterum deposuit calciamentum suum. Nuda, specimen, pedales regulariter informes et pedales et vectium callide prementes.
  Cum Drachma congressus, Elizabetha loqui de incursu aeris et aeroplana illa demissa non est.
  De terminator flava dixit ardenter;
  - Multum amisi! Sensus est tibi quando machinam gun accendis. Hostes vehicula quae invulnerabilis videntur, jacis. "FOX" -6, hoc pretium est.
  Drachma constat;
  - Nimirum id magnum . Quam ob rem machina tormentorum creata sunt, ut necarent. Hic est finis et ratio certaminis somnium. In genere, puella, de novo genere armorum loquendo, multo magis ad patriam meam quam tu attuli. Ceterum multum scio.
  Elisabeth confidenter respondit:
  - Non minus sum! Quid de gravio laser!? Arma deum Olympi?
  - Magna! ea quoque utemur ad sanctum propositum nostrum. - Drachma dixit, ludis.
  Duo puellae ministri accedunt;
  - Debemus te ad subterranea airfield deducere.
  Elisabeth hilariter respondit:
  - Ultima opinio mala non est! Pugnabimus sicut aquilae, vincemus multitudinem exercitus!
  - Sequere nos. - Praefecti dixerunt.
  Puellae per corridoras feruntur , tacite nudae gradientes, digitorum tenacium sient ut cheetah. Plane movebantur in oppositum. Fuit hic metro stationis. Puellae in cuspidem se converterunt et parvam elegantem raedam intraverunt. Post quem ruit.
  In via, Elisabeth et Drachma diplomatem illis traditum rutrum aperuerunt. Nunc vitae metus ut eros rutrum dictum. Sed hoc facient expositis. Gubernatori ne des necessarias notitias ne des.
  Negritos fiamus ! - Iridea dixit hilara nympha comis, Drachma, ridentem.
  - Iam homines nigri eramus. Nunc videamus quid simile sit faeminam fieri. - Elisabetha dicta.
  Cuniculum aliquandiu descendit, ac deinde assurgere coepit. Elizabeth recordata est fabulae phantasticae. In ea viatores descenderunt, donec se in inferis invenerunt. Erat plane iocus et fortasse modicus FORMIDULOSUS, variis pro peccatoribus cruciatibus et tormentis. Donec tandem unus callidissimus Guido omnes verbis delevit: "Hoc non credo!" In genere multi commenti sunt quod non sit infernum, sed caelum. SIMPLEX idea. Praeterea scelerati et moechi vitam tolerabilem iustorum bene faciunt. Praecipue, ipsa et Drachma, possuntne tales puellas in Viry admitti ? Sed quidni, libratiores sint ac fortasse benigni. Et certe sine causa neminem verberabunt. Tantum interdum causae nimis facile et simpliciter oriuntur. Sicut, exempli gratia, unus gangster vulneravit hominem, quia accidens ei sternuit approbationem.
  Elizabeth autem Drachma interrogavit quaestionem;
  - Cum primum Moscoviae metrum vidi, aspectus magnificus fuit. Movit admodum, praesertim antiquas stationes . Quid de te?
  Comitissa Nympha adnuit;
  - Idem! Praesertim statio centralis, in Stalini temporibus ornata. Sed subterranea oppidum ipsum Moscuae-2 est satis triste et rigidum. Amplius cum magnitudine sua, quam pulchritudine et elegantia plausionis imprimit.
  Flava puella petivit;
  - Quid de subway locali?
  - Justum specu, quo peccatores demittuntur. Animis satis difficile est. - Drachma Elisabeth osculabatur in labiis et susurrabat;
  - Scis , corpus affectio desiderat.
  Puella flava vel vellicata est;
  - Non sumus lesbi.
  Nympha comitissa cooed;
  - Non, sed insaniunt pulchrae ! Facis ut vis, et ego osculum ministro.
  Post haec verba, Elisabeth iam sensit calorem in toto corpore suo. Illa, impetum suum cohibere nequiens, ad eunuchum recumbens, eum avide insusurrans osculabatur;
  - Percute pectus meum!
  Idem fecit drachma, ministri delecti, sanguine et lacte, generosa nobilitas satis sentiebatur. Et unguentum, quamvis masculinum, tamen suscipit. tactum manuum sentire iucundum est, et, praecipue, labra in tumidis papillis. Puellae paulum etiam moerent tumultus. Ministri etiam conversi sunt tales simpliciter resistibiles. Utraque incarnatio Aphrodite, iracundus et furens.
  Sed puella et pueri recte se frui non licuit. Vehiculum ad locum pervenit. Elisabetha et Drachma statim vestiuntur, relictis praefectis impeditis in raeda. Cito se ordinant.
  Exclamaverunt pulchri- tudines in choro;
  - Relaxa pueri, nos iocum tecum habebimus!
  Puellae hilariter excitabantur et ridebant. sed corpora ardebant, amores deerant, pulchri- tudines etiam saltare coeperunt. saltus agrestes exterrebant custodes.
  Paulo facilior facta est, et pulchri- tudines nudis pedibus micantes, calcanea rosea, cum venuste plantae curvatura, in planum explorandi sese insilierunt. Apparatus haec apparebat sicut ludibrium puerorum e charta facta. Tales aëroplani plerumque a scholis fiunt. Verum, Elizabeth et Drachma numquam in scholam ierunt. Pro illis, erat sicut assertor Olympiae coquens in "padding stagno."
  Ceterum memoria eorum erat in somnio. Et in somniis saepe apparet memoria priorum somniorum, quae re et re oblita est, sed rursus emergit in armis Morphei. Et tu jam paulo aliter homo es.
  Praesertim adulti interdum similes infantes suos iterum sentiunt , ac etiam memini iam oblivionis singularium infantiae. Et credunt in momento somno se esse vere iuvenes et parvi.
  In summa, Elisabeth in somno suo memoriam mutavit et de praeterito cogitavit. Sicut neptis Demiurges Deorum, Drachmae nymphae, repente atheus et materialista persuasus factus est!
  Hic fabulosa et phantastica memorias veniunt.
  Semel autem scholam visitaverunt, mox turba ad Elisabeth congregata, puella conciones legit. Drachma strenue illuminata, etiam imperare coepit. In genere, puellae suam partem "optimam" ostenderunt.
  Attamen in plano explorandi puellae satis recte se gesserunt. Sedimus in sedibus posterioribus, artificia induimus et tandem exuimus.
  Apertae sunt illae portae, sicut os miraculi piscis balena, et super astra micabant.
  Dixit Elisabeth. - Nos in altum volantes! Volat super astra libere ac facile!
  Planum altitudini potitus est, fere perpendiculum volavit, qualitates gagates helicopteri et pugnatoris coniungens. Hamburgi prope nulla erant lumina, niger munere functus est.
  Ut limen stratosphaerii appropinquavimus, frigidior facta est. Planum altissimum volitans. Ut non magna in, dictum dolor vel, condimentum dolor. Hoc nobis triginta chiliometrorum accedere licuit.
  Elizabeth notavit;
  - In nostro mundo, USA et Russia specialia spatia planorum exculta sunt. In vacuo velocitas evadendi capax volandi, et deinde in alto arcu feriente .
  - Scio! De hac re etiam consilium aliquod dedit. In genere, phisici Russi infirmitatem habent ad aliqua parva quae in telo desunt, exemplum egregium in mediocrem convertens , ut exempli gratia, missile hypersonicum Kinzhal, in quo nonnullas tactus requirebant. - Dicta Drachma. - Praeterea ebrietas satis usitata est. Constringit conscientiam, et consequenter incrementa multum carent. Inde est quod arma Americana saepe bella vincunt.
  Bellator flava notavit irata;
  - Legatum stalini temporibus. Meminerimus quot defectus in Sovietica piscinae et aeroplanorum fuerunt. Quam ob rem magna clades ac paene bello amissus est. Viam systematis communistarum in CSA etiam ducere debet, quod arma Americani Rubri multa incommoda habent.
  Nympha Comitissa confirmavit;
  - Nimirum hoc in bello vinci te ducet.
  Elisabeth denudans dentes interrogavit.
  - Sed quid de fratribus nostris cum qualitate?
  Drachma humeros:
  - Nescis! Nihilominus, capitalismus qualitatem magis promovet quam socialismus. Ita aliquid fieri potest. In Iraquia War, missilia Soviet Scud , quae ab exercitu Sadam adhibebantur , qualitatem exiguam demonstraverunt, plerumque scopo desiderabantur nec pervenerunt. Systema Sovieticum ad corruptionem et mutationes in mente contulerunt.
  Flava puella gemens notavit;
  - Ita, Russia capitalista iterum factus est, sed legatum praeteritum negativum ictum habet. Et si sub stalino dimicaverint pro qualitate bonorum per articulum sabotage. Tunc sub suis successoribus metus abscessit et, amissis flagellis, populus dimittitur. Magnae igitur difficultates technologiae sunt.
  Puellae tacuerunt, nudas tantum digitos moventes et pedes bellus. Nunc planum erat altum, sed puellarum auditio acri quodam genere armorum in fronte cannona deprehensa est. Katyushas fuerunt et filii eorum, sicut Grad. Verum in hoc exercitu dicti sunt "principes". Tormenta et anti-aircraft sclopeta primum superficiei ad missilia etiam aeris accensa sunt. Telum quoque vehemens, experte risus, in calore tamen intenditur. Sed haec explorator non minabatur. Uno tempore, ante revolutionem, aircraft Russiae tabulas mundi in celeritate, payload, et armamentarium posuit. Primae machinae geminae mundi aircraft, primum quattuor machinae mundi. Dicendum est, quamvis in Russia Tsarist educatio universalis secundaria non fuerit, ianuae ad summum apertae essent pro excellentissimis legatis classium socialium inferiorum. Praesertim etiam filius fundi operarii, si facultatem habebat, liberam educationem per varias pecunias accepit. Res diversae erant sub Communi- tariis. postrema mediocritas per decem classes ducta est. Gradus deinde academici ab mediocribus saepe recepti sunt .
  In genere Andropov caput erat lucida. Incepit ordinem restituere, pugnare corruptionem, ordines mundare scientiarum. In investigationis instituto inspectiones crebriores factae sunt et phisicis incitamenta recipere coeperunt. Secretarius Generalis et Praeses KGB intellexit mutationes necessarias esse, et etiam populum Sovieticum ad democratiam non adduxisse. Andropov versionem Sinensem suggessit ut optima. Tardum incrementum evolutionis in foro servato potentissimas industriae potentias. Haec opinio fortassis aequissima fuit, praesertim cum mentem Russiae inhabilitatem hominum ac praesertim electam ad percipiendas democratiae delicias. Si Andropov diutius vixisset aut antea imperium venerat, fortasse Unio Sovietica superfuisset. Gorbachev democratizationem incepit et, in condicionibus crisi oeconomicae, pretia olei cadentis, diminutio disciplinae et reditus ex alcohol, ad calamitatem adduxit. Publica Subitis Committee ultimus conatus imperium servandum fuit. Defectus voluntatis et fortis, dux decretorium consilium conservare potestatem prohibuit.
  Drachma notatur;
  - Civitas Emergency Committee fasciculus cretorum est qui res militaris exsequi non potest. Si praeses essem, primum omnium Yeltsin et eius comitatum occiderem. Peculiares virium turmas hoc facturum esse. Gorbachev iniectio ad impediendum datum fuisset.
  Elizabetha, pugnis arcte intenta, constanter respondit;
  - Et melius esset!
  Nympha, buccas inflans, dixit ;
  - Si praecepta essem, melius esset! In genere catena ferrea et manicas ferreas optime curent unitatem. Praeterea tota vigilantia super propagandam opus est ad regendas mentes ab incunabulis proprie.
  Elisabeth consensit;
  - Augue magna vis est. Sed necesse est dicere in post-Stalini temporibus notabiliter claudicare. Praeterea fabulae de Lenino tam rusticae, stupidae, et pueriles fuerunt ut nemo eas persuadere diceret. Maxime defuit: magnitudo ducis!
  - Magnitudinem in fabulis vel de Christo non video. Praesertim cum flagellatus et flagellatus est. - Drachma cruciat.
  Bellator flava obnixe objecit;
  -Tu non intelligis magnitudinem veram. Iesus Deus Filius in quantum mundum dilexit, ut propter homines terribilem humilitatem, mortem crudelem, perrexit. Videte quod mundi creator, qui virtute sua eam tenet, rex regnantium et Dominus regnantium se humiliavit.
  - Age, Lizonka! Omnipotens Creator universitatis cecidit sub cruce, vel fortasse etiam sub trunco. - Drachma ostendit linguam suam longam, roseam, mobilem.
  - Noli blasphemare! - Elisabeth manum suam ostendit. - Homo factus est perfecte sicut cum dolore et infirmitatibus suis. In genere tibi de sacris loqui nolo, margaritae ante porcos non mittuntur.
  Nympha comitissa acriter exclamavit;
  "Nolo tecum disserere, me dormientem facit, et proxima nocte ante nos tempestas erit."
  Flava terminator caput adnuit;
  - Adhuc utinam! Non possimus fugit nulla.
  Drachma dicta;
  - Ideo offero tibi Lizonka. Cantemus justi.
  Bellator gestit;
  - Quod suus 'a bona idea! Cantabimus Missa?
  Nympha comitissa confirmavit;
  - Utique, sed quomodo aliud!
  Puellae exustae sunt, et Elisabeth cantare coepit, euntem componens, et Drachma mira voce sequebatur eam concorditer:
  Patriam meam Russiam dabo;
  Sancti amoris inspiratio!
  fluunt lacrimae sicut torrens;
  Det nobis Dominus petitionem!
  
  Christus caelos expandit;
  Et cum virtute spiritus creavit mundum!
  pro infirmis corpore;
  Habet immensam potestatem in manibus suis.
  
  Orthodoxus Rus' mecum est;
  Fortiter depugna, bellator gloriosus!
  Omnipotens contende anima tua,
  Dignus es accipere Christum in honorem !
  
  sors frons - opprobrium;
  Patriam negligenter servivisti.
  Feles scalpendo posthac sunt;
  Sed spes vincit dolorem!
  
  Mater in cordibus saeculi;
  Quam momentum ante oculos micuit!
  Cantabo mihi nunc antiphona;
  Beata nobiscum erit patria!
  Drachma, cum de Christo loqueretur, aspernatus et tritus, sed tamen cantabat. Voces puellarum identidem modo mutatae sunt, deinde concretae, e contrario inflammatae. Libet etiam audire se, cogitationis suae fugam admirantes.
  Subito Elisabeth canticum interrupit:
  - Scis, motum rectum infra nos videre.
  Drachma constat;
  - Sentio etiam.
  Puellae ad gubernatorem verterunt.
  - Sub oppugnatione sumus.
  Ille confuse respondit;
  - Quid ergo? - Tormentum unum tantum machinae habemus ut pondus aircraft minuat, pondus minimum est.
  - Deinde hoc facere debes! - Drachma insiliit ad arma et ad ann. - Inimicus non laedetur!
  Nympha ignem puellae aperuit. Machina tormentarii cum glandibus plumbeis feritur. Elisabeth animaduertit quomodo hostis caudam pugnatoris arsit.
  - Et attigit ut hic. Tantae altitudinis inaccessibilis. - Gubernator animadvertit. - Si tibi non placet.
  Drachma respondit;
  - Non habeo deliria.
  - Sed kinks sunt! - Elisabeth ridens dixit.
  - En quis loquitur! - Drachma amicum suum in naso prehendere conatus est, sed manum apprehendit.
  flava stridore;
  - Ne dimittas!
  Sonabat comitissa Nympha;
  - Pedes tuas habenas non das!
  Puellae pugnaverunt paulo plus, invento fortiore. Pugnatum est proximam virium aequalitatem. Sedatis autem amicis, iterum instrumenta eorum examinant, globuli artificium praesertim.
  Oravit Elisabeth suadens Omnipotentem:
  - Sint isti lapilli, voluntate tua creati, ne deficiant in sancto certamine, quod gerimus ad utilitatem totius humanitatis. Ac primum, propter patriam nostram.
  Aulona transiit et aliquantum planum descendit. Gubernator imperavit;
  - Et nunc habeo electionem. Si confidis in apparatu tuo, tunc salire nunc potes, sin minus, etiam inferior ibo.
  - Satis satis! - Elisabetha dixit ocreas trahere, sed videns amicum suum non induere calceis, iterum traxit eos, ut, si opus esset, nudis digitis uti posset. - Te superstes erit!
  Drachma additur;
  - Quorsum pericula? Summus altitudo pugnatorum hic esse potest, nec id quod nos iactum non sumus. Sed dolor famis omnino non est FORMIDULOSUS nobis, nostra physiologia paene perfecta est!
  Gubernator imperavit;
  - Deinde salta!
  Puellae saccos leves cum minoribus utentis quam consuetis trahunt.
  Impulit et exilivit. Prima pars ruinae in libera fuga modus poneretur. Puellae in ambitu frigore et frigore conficiuntur. Sensit sicut pulmo erumpebat, et oculi e capite volvebantur . Et laqueos collo premunt. Puellae quam minimum movere conati sunt, aere minus consumente. Tunc respirare conati sumus, sicut lacertae montanae, superiore parte bronchi utentes.
  Cum aer densior factus est et casus retardatus est , Drachma in strangulata voce dixit :
  "Non sciebam vacuum tam acerbum esse."
  Elisabeth mirum respondit:
  - Nonne te in cubiculo vacuo reprehendo?
  Nympha comitissa confirmavit;
  - Etiam erat tale. Sed artificiosum est aliquo modo, et primo etiam vix sum.
  De terminator flava confirmavit;
  - Me quoque! Ego numquam ex tanta altitudine prosilui. Post omnes viginti quinque chiliometrorum.
  Drachma certa neglegentia dixit;
  - Nihil suus.
  Puellae acrius movere coeperunt, quaerunt in silva ad terram. Utebantur numquam utentes, ut videtur, putarent simplicem tunicam paenulam satis esse ad portum prosperum. Elisabet elisa est;
  - In genere, parachute extra pondus iustus est.
  Drachma mussat;
  - Sepeliemus quam primum terram.
  Appulsus in silva aspera erat, Elisabeth pedem nudum in vimine acuto percussit, sed non attendit.
  Flava exclamavit;
  - Non pensi est speculator dolorem pati debet.
  Drachma confirmatur;
  - Tolerare, sed ex industria non quaeras. Sed proprium est apud vos fideles graves tentationes quaerere.
  
  Elisabeth satis logice respondit:
  - Opus est ad aliquid parari. Et nunc admoneo ut caveatis. Tempus est ut mulieris nigrae calceos oppressae.
  Puellae induunt impeccabilem confectionem, mutato colore cutem. Nunc nigrae faeminae jucundae factae sunt, etiam colorem mutantem oculi;
  Haec tamen sine oeconomia potest fieri per conatum voluntatis.
  deinde per silvam cucurrimus. Puellae festinant. Hinc ad viam. Iam onerariam petimus.
  "Ad frontem adhuc via est longa, et eas nimium vigilantes esse non puto." - Drachma dicitur.
  Via non maxime lata, sed plana erat. Caelum nubilum est, tempestas typica Britannica.
  Elizabeth notavit;
  - Illud interest esse in regione Richardi Lionheart et Sherlock Holmes. Progressive et paradoxice, simul reipublicae conservativae in mundo.
  Drachma dicta;
  - Britannia ingens imperium est. Ad apicem, etiam maior erat quam Imperium Russicum. In genere, in historia recentiore, Russia potentissima ultimis annis Stalini et vigilia primi belli mundani fuit.
  Elisabeth logice dictum est:
  - Primum bellum mundanum propter validam gubernationem inopiam amittitur. Tsar non habet esse Stalin. Catharina Secunda etiam mitior erat princeps, sed duo bella Turcica vicit et Poloniam divisit. Ipsum dolor, cursus non, consectetuer non.
  Nympha comitissa constat;
  - Imo, manipulus non sufficiebat pro Nicolao sanguineo. Catharina totum galaxiam habuit praefectos et politicos, sed Nicolaus tantum habebat Stolypin, et interfectus est.
  Bellator flava addidit;
  - Brusilov est dux fortis. Misericordia non omnes duces fuerunt. imprimis Kuropatkin. Ad summam, ignavus erat et parum intellegens belli hodierni. Post cladem contra Iaponiam, Ivan Terribilis talem ducem infixit.
  Drachma rationabiliter notatur;
  - Zhukov semper lenta fuit. Is maxime popularis saeculi XX. Dicebant tamen eum magno sanguine vicisse.
  Elizabetha, per palu nudos pedes spargens, fontes spargens elevans, necessarium duxi declarandum:
  - Germanos in certa et bene evoluta defensione considerantes, haud exiguo adhuc sanguine erumpere posse. Et generatim facile est in hindsight dolere. Sed animum ad defensionem potentissimam Berolinensi perrupisse, Zhukov id duabus septimanis facere curavit. Nonne hoc factum est?
  Nympha comitissa labella lambit;
  - Esto consentiens! quod si moraretur oppugnatio maior futura fuisset.
  Bellator flava sibilat;
  - Scumbags calumniare conantur Zhukov . Imprimis proditor et speculator Suvorov- Rezun scripsit calumniam de eo.
  Drachma Apronius:
  - Rezun ! Revertemur, operationem, rapere Rezun ex Anglia et in Russiam trademus. Ipse in carcere morabitur et sapientior erit.
  Elisabeth sibilabat;
  - Ita et tale spumae nascuntur. Verbi gratia, proditores intelligere non possumus. Quid mali cum KGB major in URSS .
  Sonabat comitissa Nympha;
  - Puto e converso.
  Explorator flavos confirmavit;
  - Profecto! Vita in Britannia nulla melior quam in URSS.
  Drachma fremuit;
  - Et si melius est, proditores non est. Post omnes, etiam domini non placent tales , licet omnia beneficia trahunt.
  Puellae in tenebris inspexerunt. Via non maxime occupatus. Nemo veniebat, puellas taedebat.
  Drachma quaesivit;
  - Quid ergo facturi sumus?
  - Intueamur viam activam magis. - Elisabeth suadet.
  ventus et umbrae arborum moti sunt, leviter quasi ad hanc sententiam innixi.
  - Quid Sherlock Holmes in hoc situ suggeret? - Drachma iocando quaesivit.
  - Obstinatus ad rationem deductionis! - Respondit Elisabeth.
  Puellae exierunt in medium viae et osserat. Nimirum calceos induunt ne pedes puellares nimis venustos ostendant. Odor iudicans, commeatus carrorum interdiu huc transiit. Pedes pugnantium vehicula et vehicula portantium armatorum, duo carros, vestigia notarum aestimantes, piscinam levem.
  - Immo hic quoque auctum erat. - Dicta Drachma. - Piscina, vestigia lumine aestimans, quadraginta duo talenta appendit et tres semitas habuit. Hoc est aliquid speciale.
  - Non realiter! Lacus semi-medius, dissimilis Red Cromwell, quae sexaginta septem talenta ponderat et centum viginti millimetre sclopeta habet, cum nonaginta calla armata est. - Elisabetha dicta. - Viam huius piscinae mobil agitator fumat et etiam utebatur.
  Nympha comitissa dubitavit;
  - Ultima editio controversa est.
  Explorator flava objecit;
  - Quare! Lacus currentis nondum in gaudiis est, itaque habitus magis activus cum fortiori manu afficit qualitatem motus.
  - Etiam volo vectem trahere. - Drachma cigarette butyrum summitatem suae caligae Americanae sustulit et in os suum proiecit. - Proh! Abominatio est. Haec cigarette simpliciter improbi sunt.
  Elizabeth libenter consensit;
  - Fortasse! In genere, mundus noster plenus est crap , ita os tuum non imple.
  Puellae per viam lente ambulaverunt, deinde retardarunt. Nunc in triviis versantur. LAPIS prope erat, sic circumire debebamus.
  Securitas magna non erat circiter viginti hominum, sed nimium strepitum facere nolui.
  Puellae procul ascenderunt. Ac de ulteriore ratione agendi deliberare coeperunt.
  - Non opus est agmine oppugnare. - Elisabeth suadet.
  Drachma repente obicitur;
  - Nimis rude et sanguinarium!
  Flava miratur;
  - Et quod aliud!? Et quoniam atheus quando factus est pacifista?
  Neglecta oppugnationis nympha comitissa dixit:
  - Moneo te suffragium!
  Elisabet elisa est;
  - Non times glandem errantem?
  Drachma placide obicitur;
  - Puellas, ac etiam nigras, offendere non audent.
  Flava speculator mussat sub anhelitu;
  - Bene, periculum sumamus!
  Puellae stabant in via, lampadio ac serto crine illustrato. Valde confidebant.
  - Nostra missio perficietur! - Dixit Elisabeth.
  Satis impariter, duas columnas eiecit, nigrae puellae suffragium non attendens.
  Drachma etiam pissed abscidit;
  - Quid sunt omnes eunuchi?
  - Fortasse elatum! - Elisabetha dicta.
  Nympha comitissa eliditur;
  - Bene, videamus.
  Puellae expectare coeperunt et erat quies. Iam hora diei erat mane, tempus cum negotiationis cessat.
  Pedem versus urbem ambulare potest . - Elisabeth suadet.
  Drachma cunctanter respondit;
  - Stulta cogitatio! ita nobis difficile erit decidi.
  Explorator rationabilium fecit argumenta flava;
  - Et, mea sententia, contra, in tam ingenti urbe Londiniensi, facile deerrare est. Nigri praesertim nobis similes.
  - Diabolus in inferno abscondit, et sacerdos in sinu parochiani est! - Drachma jactatum.
  Elisabeth contumelia movit caput.
  "Caput tuum plenum sordidis, tu vero diabolus es!"
  - Quam dicere. Diabolus pilum nigrum habet - sacerdos animam habet! - Drachma animadvertit.
  Flava objecit;
  - Sed non omnes habent magnificos sacerdotes anima angelica.
  Nympha comitissa victa est;
  - Exceptio tantum regulam confirmat.
  Puellae paulum luctaverunt in digitis, primum cum digitis, indicibus, deinde in cruce .
  Digiti calefacti sunt, sed beneficia invenire non possunt. Elisabeth suggessit latrunculorum ludendi.
  - Habemus sinum , pugnare possumus.
  Puellae frustula ludere decreverunt et disposuerunt. Elisabetha Nigra defensionem Siculorum elegit. Ludus evasit acutus et cum copia impetus, sed in fine omnia finivit in fracto, endgame extracto.
  Drachma ductum diu agnoscere recusavit, conatur aliquid in stylo Karpov vel Carleson invenire. In genere haec puella notatur cupiditate vincendi quoquo.
  Lusus specie novi commeatus interruptus est. Utrumque lusum pulchri- tudinis suffragium ferre coepit.
  Subito duo aliquet constiterunt et milites singulares copiae exilierunt. tormenta sua apud Elisabetham et Drachmam ostendunt.
  Fremitus exauditus est;
  - Qui sunt et quid opus est?
  Puellae in voce responderunt :
  - Praecipui sumus copiae magistrorum Gili et Mariae, operationem contra fautores exercentes et paulo post nostra incidimus .
  Facies mulieris in epaulets singularum copiarum colonellus e suo casula infusus est.
  Vox incredula audita est;
  Quid partium pugnastis?
  nothi Scary ! Ex Levi coetus. - Dixit Elisabeth. "Certe non sciebat, sed exspectabat talem catervam in Britannia futurum esse."
  Colonellus femina rugiens;
  - Leo Alba. Hoc grave est! Scary guys. Sed tu guys nova respice.
  vinci debemus ? - Drachma objicitur.
  A polo usque ad polum;
  Non est exercitus fortior
  Pugnamus cum ira
  Pro felicitate hominum!
  
  et falconis alae Stalin;
  Spem dat lux!
  Ictus mallei ferrei;
  Aurora nos illustrabit!
  
  Improbus vis tenebrarum;
  Clypeus fidei penetrari non potest!
  America libera;
  Nos tueri poterimus!
  Drachma et Elizabeth simul concinebant. Voces eorum mirificae operaticae quasi orchestrae videbantur. Praecipuae copiae pugnatores steterunt.
  Duae mulieres innixi sunt. No erant plus quam triginta, nigri, vel potius brunnei, in US, praesertim Novi Eboraci, nigri leviores. Et capillos suos tingebant rhoncus.
  Colonellus et legatus colonelli satis pulchrae sunt, quamquam densae sunt, clarum est eos potentes esse pugnatores. Dicendum quod Elizabeth et Drachma etiam ob latos humeros firma videbantur.
  Feminae duces fremebant;
  - Bene, manifestum est te nostrum esse. Habesne documenta?
  - Profecto! - Elisabeth respondit tenens chartam.
  Drachma quoque ksivu impellit .
  - Omnia in plena adductius!
  Intuita lacera documenta breviter. Verae erant, e mortuis puellis ereptae, et leviter laceratae ne suspicionem moverent.
  Voce saturata dixit:
  - Bene accumbere potes, es typica feminae Americanae.
  Drachma imperium digito annuit, maxillam feriens.
  - Bonum puerum.
  Puellae in raedam facile insilierunt.
  Erat currus armaturae cum duobus tormentis machinae in lateribus. Ad pedites transportandum satis idoneo. Puellae cum voluptate purulentae tactum manuum hominum in corporibus sentiebant. Erant intus viri ac feminae. Non dubitaverunt inter se blandire.
  Elisabeth aliquid vel sibilaverant. In genere, occaecat specialem sexualitatem habent. Hae vires speciales sunt, et ex corporibus validis nitide lotis fit odor specificus, sicut predonum feles. Desiderium incitat et provocat. Puella manus distrahere conatur, sed guys hoc solum ut elementum amoris ludi percipiunt. Hic niger avide labra osculatur, manus alienae papillas excitant. Drachma plus vult. Maiorem Guidonem eligens , eum stravit. Audiuntur gemitus voluptarii.
  Colonellus interpellavit;
  - Quid est hoc, lupanar? Non potest stare posse? Nos Londinum perveniemus et illic quiescam. Habeamus flatum .
  Elisabeth adnuit;
  - Iustum est, hic est indecens!
  Colonellus femina fremuit;
  - Pudor est burgensium conceptus!
  - Profecto! sed est etiam pudor proletaria. - Elisabeth animadvertit. - Codex moralis communisticae.
  - Ita res est. Sed mulier in ordinibus non debet guys dignas recusare. Bella praecipue heroum. - Colonellus auream stellam in pectore suo ostendit.
  - Bene, pulchrum! - Elisabeth consensit. - Sed eligere adhuc ad mulierem pertinet.
  - Ipse mihi constituam quem plurium heroum eligamus. - Drachma constat. - Vel fortasse tres simul. Hoc mihi magis iocum est, et nemo ex guys offenditur!
  Colonellus femina mussat;
  - Vos, video, incaluere puellae, sed quid simile est in proelio! In communi nostra cohorte cessandum est in vico Londinum via. Est ibi coetus imperatorum Albae Leonis, debes eum capere.
  Elisabeth consensit;
  - Inde sine dicens!
  Drachma latrante :
  - Bestia in proelio sum.
  Colonellus femina alta voce dixit:
  - Verisimile nulla pugna erit. Loci communistae nos adiuvaverunt.
  - Fiducia copiarum localium est successus revolutionis, ut ait Lenin. - Elisabeth animadvertit. - Hoc tamen nos confundet.
  Dixit mulier nigra;
  - Quam dicere. Aliud est praeter proelium iucundum.
  Flava quaesivit;
  - Exempli gratia?
  Colonellus femina plena labella lambit;
  - Eadem tormenta.
  - Wow, ambitiosus est! - Drachma dicitur.
  Ingemuit mulier nigra libidinosa;
  - Non tamen tale aliquid audies. Scis quam belle sit ululare mulierem audire. Vel iuvenis sanus gemit.
  Nympha comitissa pipiabat;
  - Opinari possumus.
  Et lingebat labra, fingens quam formosum, iuvenem flavis crinibus muscularem , et forti mento - ut Apollo - torquebatur et torquebatur.
  Accepit autem ambe puellas et cantabant in choro;
  bellatores mundi - Komsomol, pugnatores;
  Pugnamus pro gloria Sanctae Patriae...
  bastardum AWOL relinquere non potes .
  Semper Russia vobiscum erimus!
  
  Vexillum sacrum super nos lucet;
  Et magnum Stalin, viam nobis illustravit.
  Patria nobiscum sit in aeternum.
  Christus Komsomol inspiravit ad hoc facinus assequendum!
  
  Aeterna Mater, fortis, libera...
  Amicitia populorum fulcimentum est per saecula .
  Iuris potestas, fides hominum -
  Etenim simplex persona pro unitate stat.
  
  Lenins non est, mihi crede, sapientior in orbe;
  Et Stalin magna, aquila pulchra est.
  Et una cum patribus nostris erimus firmiores;
  Unio Nationum Rubrum magnitudinem obtinuit!
  
  Cum turpi fascismo fortiter pugnamus;
  Caput draconis abscissum est, crede mihi.
  Et pax cum communismo in villa aedificabitur;
  Victa est bestia cruentissima !
  
  In nomine populi, Komsomol pugnatores;
  Fortiter currunt per nivem discalceatam.
  Fascismus astutia non servata, dolis;
  Deus Russiae pugno eum percutiet!
  
  Cum ambulamus per Berolinum exsertum
  Tabernus puellarum in sole scintillant...
  Vexillum igni materna flagrabit;
  et inimici nostri numquam nos deiicient!
  
  Crede nobis, duobus oras nos patria scindemus;
  Demus Oceanum sine fine amores -
  Vexillum magnum sub America sacra;
  Eques es inimicorum, Samson discerpe!
  . CAPITULUM N. VIII.
  In palatio Deae Kali Mali, iocis, simul, terribile spectaculum manebat.
  Hoc tempore Diana multo gravius et certaminis fuit pugnandum. Guttae dryadales parvi, pueri semi nudi et nudi pedes conditi non sunt .
  Dea Kali pueris iam pepercit. At illa iussit verberari eos. Ut iuvenes non tellus. Et pueri posterioribus cruribus extraxerunt manus post eas ligatae. Et formosae ancillae pueri infelicem verberaverunt servos salicibus virgis. Et dolet, et usque ad mortem cochleare potes.
  Sed pugnandi fatum monstri elf Diana.
  Dea Mali Kali servavit.
  Et tyrannosaurus rex infantem in Arenam desiluit. Altitudo eius quattuor metris bona erat, quamvis puer adhuc esset ex dinosaurum genere. Et adultus tyrannosaurus viginti metrorum bona attingere potuit.
  Manus dea Kali sparsit et cooed;
  - Quid, Diana? Nunc pro vita pugna!
  Elf, qui et marchionis titulum portavit, adoravit et respondit;
  - Duae mortes fieri non possunt, sed ne unum quidem vitare potes!
  Dea Kali nudum digitos rupit et testudine apparebat circa par pugnatores gladiator. Ut, si quid acciderit , tyrannosaurus infans nullum conviviorum opprimat vel dilaniet.
  Perspicuum erat testudine, et pugna conspicua erat. Ingens et ferox lacerta elf marchionem celeriter aggressus est. Sed Diana, duobus gladiis acutis, e linea saltandi commota, etiam cutem tyrannosaurus scalpere curavit. Verum, trutinae tyrannosaurus crassae sunt, quam facile perrumpere non potes. Sed leve saltem clavum in curriculo rubro-brunneo manebat.
  Dea Kali notavit;
  - Scortum est, et id est quod mihi maxime interest. Age, pugna, et bestia, puellae sane non parcet, sed puella bestiae non parcet.
  Dixit rex Troglodytarum:
  "Turpe est, si gladiator tam altae moriturae Marchionis Dianae".
  Respondens risit Deitas maligna, Et respondit:
  - Et quomodo charta cadit! Sed certa pugna bona erit, et iterum recordabimur.
  Proelium quidem valde iucundum fuit. Infans dinosaurum aggressus est, et Artemis discursum et emissam facit, cum responsionibus suis gladiis subtiliter exasperat. Illa, bellator, magnifica dici potest. et sic ieiunantes.
  Ioculator puer et simul, praefectus ingenii Vladimir Terkin, magno studio et admiratione hoc spectavit. Is solum duodecim spectat, sed plures mille annos natus est. Et quid non vidit?
  Sed in hoc casu operae pretium erat spectaculum, et puella ostendit valde interesting somersaults, torquet, salit et salit.
  Non gratis quod marchio elf stella est inter gladiatores et bellatores. et cacumen pugnat. Tantum hostes tyrannosaurus superaverant. Facilius est leoni, aut etiam rhinoceroti pugnare. Et hoc verum est, est monstrum. Et altitudinis, et ponderis, et durissimae cutis, quae difficillime penetratur.
  Et eum vincere difficillimum est. Sed spectaculum est summa incisura. et convivae delectantur. Pueri quoque servi percunctati sunt, oculi liberorum suorum gaudio tali aspectu micantes.
  Terkinus hoc spectaculo curiose spectavit, simulque occulte sibi in memoriam rerum suarum conjecit.
  Puer speculator sentiebat qualis esset in escalator. Tarde, aut etiam non tarde, deprime. Itaque furit flamma irati vulcani infra ebullit. Uret te valde laboriose, ut vel cutis tua excoquatur, et non erit ei salus.
  Motus autem escalatoris accelerat, et linguae rubrae flammae iam avide et gravissime nudam et asperam pueri vestigia lambunt. Crassa vestis pellicula rubescit, parvis et purpureis, et pusularum dolori- bus obtegitur.
  Vladimirus totas vires intendit, non vult in ignea Gehenna carnivora finire. Sed contra, omnis animae fibra quam celerrime perrumpere nititur ad cacumen et ibi instituet .... Communismus?
  Subito constringitur escalator, et puer speculator occasionem, ut eruca, ruere in sursum. Tandem ab igneo Gehennae in caelum et horae erit!
  Iter ad summum evasit quam Terkin brevius esse putavit. Puer in superficie desiluit et se in cubiculis mirae luxuriae invenit.
  Vladimir Terkin, licet adulescens annis, multa loca visitare curavit, inclusos Eremitagium et Peterhof, numquam puer tam fabulosas opes usquam viderat. Talis erat visus mirabilis ut illud in fabula narrare vel stylo describere non queam.
  Omnia gemmis strata sunt, tam nitidis coloribus ac elegantia consiliorum ut nullam in Tellure parem habeant, et tale quid fingere difficile est. Similes esse debes Leonardo Da Vinci, vel Raphaeli, ut talem magnificentiam fingas.
  Pulcherrima autem res in palatio erat puella pulchritudine fulgida, crinibus sole clarius nitidioribus. Dimidium nudum puerum luminibus lucentibus Iridis aspexit totoque languida voce dixit:
  - Tu, ut video, puer fortis et strenuus es! Horum hic re nobis opus est !
  Vladimirus nudos pedes incerte commisit. Post ambustiones e flamma receptas, pavimentum pretiosum iucunde papulae nudae plantae refrigeravit, et hilarem consociationem evocavit. Speculator puer quaesivit manifestam quaestionem:
  - Ubi est hic?
  Pulchritudo in vultu innocentissima respondit;
  - Ut ubi? in inferno!
  Sibilavit et terkin manus suas expandit;
  - Locus est iocis etiam in inferno!
  Scripta regina refulsit clarior et gravi sono respondit;
  - Cur igitur infernum solum tormenti locum esse censes? In facto, infernum est jocus caelum, ubi omnia vera sunt, sicut in terra, et saepe etiam plus interesting et melior!
  Vladimirus risit, decor iocus valde ridiculam et modo suo bellus respexit. Quamvis autem omnia in universo sint omnino opposita, etiam Orcus. Ut quid homines simul cum eodem nigro et rubeo pingunt infernum? Nam...
  Puella, cum puerum renidentem videret, adnuit ei blande ac perseveravit;
  - Hic in meis inferis multa sunt diversa, mundi mundi pulcherrimi. Sed in quibusdam eorum creaturae rebellaverunt, et me pro Deo colere noluerunt.
  Vladimirus furens et sine arte suadet;
  - Mitte ergo super eos poenam tuam. Hoc facere potes - satanas!
  Huic objiciuntur candentis pulchritudinis ratio;
  - Nosti sumus variorum mundi creatores: plerumque non intermixti sumus rebus creatis. Tu ergo, puer, multum tibi faciendum erit!
  Vladimirus lato risu labra sua reddiderunt:
  - Et scis, amabilis est!
  antequam puer perficiat, in alio loco et mundo se invenit. Translatio statim factum est. Et novus mundus vere mirabilis evasit. Crudelis ergo stimulus in oculis fuit, ut nolens oculos claudere cogat.
  Nunc est in medio spatio pugnae. Puer speculator ad gubernacula unius pugnatoris est, et circa eum gravis pugna fit. Plures centum certaminis starships utrimque globos hyperplasmicos permutant , et ipse Terkin ab adversario oppugnatur.
  Pugnator eius adversario complanatur sicut stingray et pellucens. Rivi coloris e naribus truncis evolant. Vladimirus autocinetum ex hit deducit. Fortunate, vis campi pugnantis antecedens inertiam lapsus et calefactionis ictum extinguit, sed puer calidum osculum deserti tropicae super faciem suam sentire curavit.
  Ille rursus incendendo respondit. Porro corpus suum multo ante elaboratum est quam conscientia.
  Hostes partem suam in fronte acceperunt et post Vladimiri manifesto conatu luctari coeperunt.
  Tsarinat , similis piranha pisci, oppugnatur a tribus Kaganate celocibus. (Notitia de adversariis apparuerunt in impulsu telepathico , qui pueri speculatoris cerebrum confixit!).
  Ita fervida impulsa, gyratorium impetum turris ab alveo oneris navis avulsit, et fragmentorum armorum fractis et liquefactis incidere coepit.
  Duodecim pugnae robotarum et variae pugnatores cosmonautae humani similes in mixtura atmosphaerae et vacui explosivae prolatae sunt. Ipse aer erupit et incanduit, veras faces ignis vomens. Hic est una puella cum laeto, petalis velutinis pro cilicio, pressa tenuiter et adligat , versa in candelam stipulam.
  Terkin paene ad caudam exitum suum periit, sed instinctu regens, prae se mortiferum exstinctum mittere curavit.
  Atque etiam iuvenis defixus in proelia lingua;
  - Lupi, bullshit sunt! Mali canes!
  Post quem, puer sub oppugnatione pervicacis inimici extorquere conatus est. Vladimirus experientia in proeliis spatiis defectus constabat. Aliter agere oportuit, sed quomodo... In casu Terkin intuenti hostem scopum ejicere conatus est. Puer speculator recordatus est quomodo cum armatis adultis ab Aprili 3014 insecutus fuerat. Tum proximam saxo oneravit ac fugit evadentes glandes.
  Tunc vera ars militaris apparuit - barba mortem trahere et vetulam cum falce naso relinquere.
  Et nunc adhuc pervicacem hostem exuere et se divellere non potuit, cum Vladimirus Titanic conatus ostendit, et in cockpiti spatii pugnatoris magis magisque aestuosius factus est.
  Tunc Terkin ad aliam artem confugere statuit, scilicet deceptionem imperatoriae. Et puer speculator perdite currum suum convertit, imitatus arietem. Calculus erat ex eo, quod hostes terrerentur, et tunc instruere posset ut intercluderetur!
  Carmen in capite Vladimiriensis personuit:
  "Cogitavi quasi in omni delirio, discedam, taedet vulnerum!" Sed qui intus sedet, me arietem facere videtur.
  Flumen hyperplasma misit interfectorem;
  Et templum terribili pulsar tuo Adiuro!
  Sed tum suam quisque virtutem praebuerat, vel forsitan etiam sperabat saevos hostes stare et in arietem trahere.
  Secuta est collisio, deinde inundatio superfluus splendens omne moleculae et omne corpus pueri. Et te in abysso invenisti, ubi parvae sed terribiliter stellae ardentes visceribus ardent!
  Terkin aperta, vel potius aperta, vix palpebrae. Visum est ei quod videbat quasi caelum sidereum, sed tam lucidum et multicoloratum, ut non posset ei aequale fingere. Angeli cum gladiis fulgentes et ampli fulgentes in caelo saliunt. Porro stellae radiantes in mucrone gladii et auriculae micant, oculos devorantes.
  Admiratus juvenis bellator lumina clausit, ac rursus cum labore Titanis Hercules eos aperuit. Imo vero videt mirabilem sydereum infimae originis tapetum, pretiosissimis luminarium coronis densissime instratum. Decem millia stellarum clarissimarum imaginationem perstringunt et stupent. Ipsum corpus in vacuo volitare videbatur, fulcrum non sentiens. Novus aspectus puerum speculatorem adeo perculit ut duas secundas res disiunctas conscientiam amitteret.
  Cum facultas cogitandi rursus ad eum revertitur, jam motus animi suos regere potuit. Superficies dura sub eo iterum erat, puer surrectus et contusus cruribus insistens nititur.
  Visus qui ei visus est non pusillanimis, vel latinarum vigore non minus quam Titanium fuit. Primo puer speculator delirare putabat. Urbs sublimis, caput galaxiae, - Vox in aurem concrepuit - Kaganate Imperii, In omni mera ac splendens gloria.
  Vladimirus mechanice iteravit locutionem Ostap Bender:
  - Nimis pullus - imaginatio idiotae!
  Luxuriosi multi chiliometrorum skyscrarum, templa gigantea multis tholis ac symbolis lapidibus pretiosis ornata, statuis unimaginibus giganticis, cascades hortorum et fontium, machinae luminosae, tabellae colosseae quae quinquaginta stadia Olympica et multo plura aptare potuerunt. Exempli gratia: structurae liquidae metallicae, quae mutant figuram et colorem cum fabulosis umbris! Si decies varia genera aircraft variae et profusae addidimus, tum puero undecimo ineunte saeculo XXI , hoc ultra omnem modum exstitit.
  verum prodigium hoc hedum consideras !
  Sed nec erat metus. Extrema trepidatio, atque etiam inenarrabilis delectatio talium imaginabiliter vario splendore per manus intelligentium aspectu. Omnia in hac metropoli evenerunt magnifica et lepida. Plures stellae solis in caelo lucebant. Clarissimum roseo-flavum cum topazio tinctum est corpus caeleste radians, duo viridis, unus caeruleus et duo fere invisibilis cerasi sapphiri, quod est naturale in tanta luce. Tamen, quamquam lux fortis , oculis meis non laedebat nec satis debilitate calidus erat. Temperatura est amoenissima, cum flante levi frigido aura.
  septem capitum similis, maculis plurium colorum et figurarum diversorum, sibilus. Aures creaturae, sicut papilio lucida alis, luscinii tricinium resonabat.
  Iuvenis speculator locutus est;
  - Satanas quid creare potest? Idem Deus, sed quanto magis iocum!
  Iam puer speculator multo libentius ambulabat, paene advolans;
  per septem coloratum side- bulatum cum floribus, statuis, multicoloribus lampadibus coruscantibus , ac tegulis crystallini politis. Plantae nudae valde laeves sentiuntur, etiam forte lubricae, sicut glacies, dans lucidum, sed felicius non nimis calidum. Et hoc ipsum levavit mente, et sibilus fecit nos. Panthera septem capitata cum auribus quasi alarum papilionis iam in aerem assurgere curaverat, et ibi cum ungulis suis cancri ferebatur .
  Plures aves peregrinae advolaverunt. Finge turturem in corpore, et caudae sunt sicut pavones , lapidibus pulchriores et lucidiores adamantibus.
  Vladimirus palmam vibrans ei, cicadarum:
  - Qui hilaris ridet, et ad solem sonus perveniet! Quis quaerit, et semper inveniet?
  Omnia in hac futuristica, vere cosmica metropolis, speculum scintillans et splendide magnifica fuit, etiam dispositiones purgamentorum factae sunt in modum animalium peregrinorum, insectorum, piscium et avium. Os aperiunt, et coeno objiciuntur blande gratias. Cum Vasily calceamentum de mini- miles liquefactum et inflexum proiecerit, avis scavenger e sidewalk quasi aquae superficies desiluit. Caput aquilae habebat, sed rostro rata proportione, corpusque ovi striati, tribus ordinibus laetissimis petalis effictum. Singuli ordines colore et figura fruticum differebant, et alae etiam mobilem colorem habebant, sicut video clip. Pluma ac simul floridus scavinger devoravit obsoleta calceamentum, quod indefessa fixerat, canore cicadarum;
  Non est quod nos dubitando torqueamus! Nullae guys desperatiores in universo mundo sunt! Veri viri palam iaciunt - ferro alterius necant ! Culmus alium interfice!
  Vladimirus manum in "diva scavinger " turbate agitavit et facete dixit:
  - Maxime admirabile de homine est quod ille non miratur lepidus, sed stupet vulgare!
  Mirum tamen est quod grave officium calceamentum militare liquefactum est, et ipse non recipiens grave, absque minore, ardet. Vestimenta tamen non videntur nimis laesa esse, quamvis luxuriosi altiore perierunt. Sed aliquid conservatum est, et non adeo puduit urbem incedere subucula et bracas acri, veste solito puero in aestu.
  Quanquam Terkin nudis pedibus impeditus est, in urbe perquam inconveniens, ubi omnis statua, currus, fons, compositio, haec vel illa compages obstrepentibus carnosa luxu refulsit. Tu quasi mendicus mendicus in regione S. Petropoli principatus invitus erubescis cum nobilium nobilium ad te accedit.
   Pedestres in plateis non multi tempore fuerunt, plerumque pueri, qui homines similes videbantur. Cum haec una e e centralibus metropoleis partibus, celebre Stalik-color elves hic consedit. Tantum tempus fuit cum mini- milites lepidi imperii sub alieno nomine Kaganate breves feriae dabantur ut saltem parvam vitam sine gravi exercitio experirentur, ut infantiae gaudia sentirent. Insuper hoc breve tempus feriarum, ad tempus vallorum comparatum, quoddam incitamentum fuit ad bene gerendas in studiis et ad pugnandum exercitationes.
  Habens saltem parvam occasionem temporis tui regendi sicut vis est felicitas! Quam ob rem aspectus innocuorum puerorum ridentium, quorum multi, dum gaudenter ludentes, etiam in aerem volitabant, somersaults, quasi cacumen ducta, hologmata kaleidoscopica solvens, urbem magicam mirifice idyllicum aspectum dedit.
  Terkin ad eas accedere voluit et duas quaestiones interrogare, sed timuit. Verebar ne pacifici, pueri ac puellae sicut elves in floribus formosae in suis micantibus indumentis, non tam quieti essent quam prima facie videntur. Praeterea , non plerumque est proprium hominibus, puellas etiam cum petalis capillis lusisse clare ludos bellicosos. Verum, videtur quod fabulae et animae phantasiae rationes explicaverint , non pugnas hominum factas. Singulae proiectiones holographicae erant magnae et tam clarae ut singula fideliter expressa. Quod videbatur , et revera, subito cavillationes, castella, et domus alicunde in aere apparuerunt, et disparuerunt.
  Obstupuit, quod vidit, puer speculator ambulavit et ambulavit, continuans urbem exploraturus. Quae arbores attonitus ingensque flores, decem et centena metra longa, cum fontes et animalia volatilia in maenianis crystallinis pendentia, in sole vibrante cum multi-fabrica palette. In petalis florum, variae imagines moventes apparent, subinde variae, frequentius artes bellicae variae peregrinae , vel pugnae in stilo retrogrado.
  "Forsitan haec sunt agri vim!" puer speculator cogitatio, templa confricans, cerebrum ex impressionum abundantia fervere promptum est." Plura hic lumina sunt, talis fabula lucis et colorum in nostra tellure est irreparabilis! alienae formae mentes adimunt suae creationes!"
  Hic est una e aedificiis sphaericis suspensis septem cruribus, foliis ancipitibus, lapidibus pretiosis efficta, singulis pictis ad colorem vexilli Stalik-coloris elves. Alia structura in septem- cuspidis stellae figura facta est, et lente circum axem suum versatur. Tertio, quinque crocodili, quorum caudae ad similitudinem pentagonorum swastikae transierunt, et fontes hyperplasmici spargit et maculas ex ore eorum deciderunt. Singularem, singularem coruscam talium quisque praebuit maculam.
  Alia aedificia Novus Annus arbores similes sunt, placentae cum facibus igneis et cataractarum tempestatum multicoloribus, fluminum immanium in stratosphaera ingredientium. Nonnulli fontes gigantici in modum monstrorum extragalacticorum varii in lapidibus pretiosis conflati metalli et gasorum alienorum evomuerunt, a laser et magolaser trabibus illustrati.
  Infimae tabulae luxus aedificia plena erant colorum introitus exitusque nominibus in tegumenta micabant. Et quod mirum est, omnia nomina omnino clara sunt: popinae, tabernae, salons pulchritudinis, porticus fusa, centra hospitii omnium ordinum et specierum, varia officia.
  Multorum temporum aucta et incomparabiliter delicatior Avenue Centralis praesidentialis Moscuensis fuit. Terkinus tunc valde parvus erat, recordatus vage et nunc ad litteram, comedens oculis suis splendorem imperialem splendidum. Nempe hic multa analoga in terris non habuit. Qualem igitur excogitatoris humani genus pinnatis, tholis et stagnis, cum vario creaturis, ut Nereides, cum flore caudarum multis et monstris ineffabiliter formidandis, poneret. sicut sphaerulae dentatae seminis ceti, vel hybrida mammae cornutae et varia turpis! Etiam FORMIDULOSUS est vigilare, videtur omnia in capite tuo collabentia et te totum absorbere.
  Una elf puellarum super eum volavit, eum leviter tangens calceamentum nitidum diu calcaneum. Terkin leviter ab ictu flectebat, iam fessus erat, aliquot milia passuum ambulaverat.
  - Forsitan non diu comedisti, stella bellator? - Angelus parvulus insonuit sicut campana argentea.
  Si quae vestigia moverent, manifesto aversae sunt. Videtur quod in futuro tempore ultra-metropolis de opportunitate physica nimis solliciti erant. Superficies durior spicis metalli duri fiebat. Risit mundus, et nudos pedes prurire et prurire coepit.
  Etiam praeclari aphorismi praeclari scriptoris et poetae Oleg Rybakov recordatus sum: "Nam cornibus totus mundus spinis stratus est, quae nobis ob scuritatem conscientie nitidae videntur."
  Terkin vere voluit manducare, quia sensit quasi aliquot dies esuriit, nisi quod ...
  Sed quis scire potest quam diu excesserit .
  Plena est via varia, invitantis, machinis valde seductoriis conformatis. Una cogitatio dominari incipit in capite flavo exploratoris iuvenis: "Tempus est edere!"
  Iuvenis exploratoris bellator satis logice iudicat:
  - Duas mortes habere non potes, unam vitare non potes! Ventre inani nulla vita est, cadere est bonum!
  Ut primum machinam accessisti, statim apparuit tria dimensiva proiectio pulchrae puellae septemcoloris alis. In sermone, ut videbatur Russica, nympha admirabilis dixit:
  - Quid vis parvo quam fortis victor universi?
  - Comedite! - Terkin dixit honeste, scintilla esuriens in oculis caeruleis pueri apparebat.
  - Copia centum et quindecim miliones productorum ex elementis biologicis et chemicis centum milia tibi serviunt. - De mediocris mediocris pipiae, addito magnitudine et splendore alarum.
  - Deinde Kremlin glacies cremor, lemonade, sucus, placenta et scelerisque. - Delectatus tomboy balbutiebatur.
  - Quibus generibus? Specificare ordinem vestrum! - Duae erant papiliones puellae et magnae natura risae.
  - Nihil refert, dum sapit. - Terkin confuse mussat.
  Frequenter nictans trepidationem et inermem bracchia tendens.
  - Estne quam sapida? Quem ad modum popular! - Lenis, foeminina vox insinuans quaesivit. Videtur cyberneticus servus plus semel agere cum clientibus qui non intelligunt quid velint.
  - Ita! - Puer speculator Terkin cum subsidio cecidit.
  - Leva manus tuas, vide recta. Vel identitatis personalem tuam, mini-militem, aufer. - Nymphae holographicae in choro dictae.
  Puer speculator utrasque manus levavit. Luce lucida fulva emicuit, lustrata videtur.
  - Identitas tua in indice chartae non apparet, schedulam militarem personalem non habes, ut serviri non possis. - Puellae crinibus petalis elisis et statim purpureum verterunt, arma transierunt in gestu prohibitivo colorum Dryadum stipularum.
  Terkin cito e machina sclopeta abierat, calcibus proprie ardentibus. Haec technotronica identificatio communismi esse videtur. Sola haec inventio non facit caput ullum levius, sed venter magis inanis est.
  Terkin sedit elaborata frena, gelida, gibbosa, et mentum palmis nixa. Putabam futurum. Solus est omnino in alio galaxia, ab aliis mundanis creaturis circumdatus , quae pejores sunt quam maxime praedatoriae, ferae. Et nulla idea salutaris in mentem venire potest. Oliver Twist melior erat Londinii, saltem ibi homines erant sicut ipse profugus profugus. Nunc quo ibit? Dederet se in carcere misericordiae reputans? Ibi saltem te pascent, licet tam ignominiose, per caligas.
  Hic Vladimirus re vera se invenit in loco Oliverii Twist. Tenuis et esuriens puer non amplius alicubi eundi valebat, et cruribus in silices et saxulis Londinensi viae inclementer in sanguinem confractae sunt.
  Etiam frigus est, sol post nubes latet, et ventus septentrionalis per Londoniam flante est. Et es iustus puer macer es, et minime hone, qui primam adultam victimam occidit anno aetatis novem. Vel non, forsitan post omnes non est Oliver Twist, sed filius viri boni et capax multum, etiam in mundo alieno. Et tamen hic calidus est, non ita malus.
  Puer e cogitatione vocis tinnitus adductus est quod, ut Vladimirus videbatur, linguae Russicae pertineret.
  - Quid tristis es, photon? Quod video, labia tua lambis. Vis videtur princeps -plasma in ventrem agitare?
  Insuetus puer in veste micanti manum extendit, subridens. Quam humanum est! Color elf facies rotundus est, puerilis, minime mali, in propriis nutritionis venditare debet, sed palmam nimis duram exprimit. Frons alta est, pilis trium colorum - aurantiacis, viridis, violaceis in modum petalorum, oculis late caeruleis et smaragdis iridis distincta. Verum, perusta, nervosa manus, tanquam ex ferro facta, os frangere potest. Vladimirus se vix continere potuit, non ostendens se in magno dolore esse, palma pueri in vice tormenti defixa est .
  Gravis angor in voce pueri speculatoris:
  - Ita esurio!
  - Videris a longinquis coloniis, male crematus es, pannosos et peregrinos videris. - Iuvenis flos elf dixit cum aliquantulum sympathiae in voce sua .
  Vladimirus, quid responderet nesciens, confusum se perstrinxit. Vestes enim iam in locis fumare coeperant, cutis rubra et decorticata erat . Aut ex radiorum localium, aut ad explosionem retardatus. Terkin gelidum intus stomachum sensit et tremula voce dixit:
  - Coniiciebam, epicenter scelerisque crimen fui.
  - Cibum velociter capiam, tunc indicabis mihi. - Puer fugit, quasi rapido motu, non tacto callide aditu cum ocreis suis fictus.
  Cur Vladimirus confidere sensit in hoc catulo pugnaci, etsi terribiliter pulchrae, explicare difficile est. Forsitan juventus mea ac lacus tulerunt portorium. Back, new amici eius aliquot roseos, gemmas suavissime redolentes, eiecerunt. Iuvenis explorator coepit narrare fabulam, nihil retinens, fervebat, animam suam effundere voluit.
  Flos elf puer attente audiebat. Tam alta erat quam Terkin, et probabiliter etiam iunior erat. In colloquio, purus risus semper in facie decorum egit. Vere dentes pueri bellatoris generis iam praegrandes sunt, prae nive candidiores, et radiorum luminarium plurium sicut radiorum radii ab eis repercuti sunt. Cibus ex machina vendente sumtus nimis sapidus evasit, receptores exstirpat et ad satiandum appetitum acuit.
  Cum Vladimirus, tandem eloquens, obticuit, iuvenis elf et steelik iuveni prudenter dixit:
  - Ita est miraculum simile, sed hic non es superstes. Cito identificaberis, praesertim cum cotidie computatrale omnium personarum acceptio fiat. Biduo abhinc, valde proximus, talis erat " plasma molentis ", astrorum sicut pompae eximii explosa sunt . Etiam e summo videre est, ut discerptae naves caelo coloratae. Bonum est ut principalis " sudor " per lineam transiit.
  Flos elf stella centrali Rifumuru demonstravit .
  - Nunc omnia multo strictiora facta sunt, totum regimen verificationis. - Puer sollicitus respexit. - Immo et antequam grave imperium esset. Certe etiam machina haec, sicut alii, cum hac amoris et iustitiae coniungitur.
  - Ergo magistratus tui secreti vocantur? - Vladimirus, perniciose ludens, subridens torvo, quam iocularis notio amoris in gente sonabat, in prospectu cuius fascistae Donec nequam puellas erant.
  - Imo plures rei sunt, et quisque de amore loquitur. - Flos elf puer supercilia simul attulit, et torvo intuitus factus est. - Est quasi ludibrium sensus communis. Etiam pater meus, quartus ordo oeconomicus generalis, hasce rei metuit. Age, cito desere . ibi te ducam.
  Vladimirus currere incepit, et novus socius eius altius volavit et speculatorem puerum per torquem apprehendit, monente:
  - Optimum est in sera nocte abscondere, est plena omnium quisquiliarum !
  Videtur quod hic color elf puer multum noverat, quia, cum cubum Rubik e suo sinu cepisset et eum convertisset, piscis ingens apparuit in media via, oculis hebetibus intuitus est et guys mirantibus despiciens. . Verum octo ordines dentium ex lapidibus pretiosis omnino noxios non videbant, sed oculi tam benigni erant, sicut Vladimir Ilyich Lenin in poster.
  Vasasly impulit socium et fremuit;
  - Salire post me! Tunc multo facilius tibi erit, parvule !
  Et non requisito responso Terkinum cum eo traxit.
  In reali labyrintho innumerorum corridores et atria se invenerunt. Veram, specialem summersorum terrarum, in qua multa sunt mirabilia. Terkin ruit post suum.
  Polygamia lampadum et ornamenta variarum figurarum et compositionum in corridoribus scintillantium. Quin etiam varios admodum spectaverunt, ut in Moscovia metro, ac fortasse etiam pulchrius. Eodem tempore pueri celeriter moventur. Terkin satis strenuus et quantum potuit ruit, sed tamen cum sociis non potuit sustinere. Ambitus circum eos assidue mutabatur. Aut atria magna cum laquearia alta apparebant, aut viae collapsae in quibus carros exquisitissimis volvebantur, et samovar in vermiculo cum diplodoco crista minime exquisito artis opere videbantur.
  Vladimirus vix tempus erat ut resiliendi, crus paene contritum est. Statim mercator apparuit, aspiciens sicut scabellum cum rosaceo naso. pipiabat affectuose;
  - Visne emere modum volatum sneakers?
   Speculator puer subrisit;
  calceis currere !
  Flos puer dryadalis inopinato confirmavit:
  - Parce mihi par est, sed iam fugiat , magis aspiciet servum!
  Vladimirus offensus est et magna voce exclamavit:
  - Servus ero numquam!
  Respondens flos elf chuckled et monuit;
  - Sine me hic gradum non accipies. Nulla discordia!
  Pueri paulum retardati sunt et in ambulatione stabant. Illa illos sicut torrens traxit, et pueri etiam pedes impresserunt. In proximo conclavi, satis terreni pueri in truncis pellucidis natantibus in antliae laborabant. Flos elf de via iit et sudorem monstravit, pueros Vladimiro perusta est.
  - Vides, hae sunt primates anthropoides - prorsus idem quod tu. In imperio nostro serviunt, ne nimis nimis cocky. - Aspectus coloris elf indicare videbatur Vladimirus, infaustus es guy. Collapsurus es.
  Nam et pueri fessos videbant, et corpora eorum mediocriter nutriendo et labore siccabant. Verum, cum flos elf puer in conspectu eorum apparuisset et manum elevasset, puer ridere coepit, dentes sanos ostentans. Vladimirus quoque manum ad eos elevavit.
  Post quem rursus stabant in antlio et augebant gressum, addito cursu. Flos elf satis sapienter dixit ;
  - Cum homo es, tunc solum in nostro imperio servus esse potes. - Iratus aspectu Vladimiri arripiens, generosus puer humanissime explicavit. - Sed servi diversi sunt. Aliqui eorum servos habent, aut etiam servos!
  Et filius ducis longum digitum ad proximam aulam demonstravit. Servi nudi iam ibi laborabant. Puellae inter se differebant in facie aut colore capillorum, sed simul erant omnes pulchri et iuvenes; Servitus et labor minime rationes figurarum corrumpunt.
  Vladimirus nolens ancillas ancillas adamavit. Insignes fuerunt pulchritudine et cute elastica, athleticismo, sed minime carnoso. In Tellure tellure saepe talem perfectionem corporum puellarum et in tanta quantitate non vides. Nulla pinguedo , nulla saggya pellis, Omnia concors et perfecta sunt, ac potissimum Mille puellarum hic sunt.
  Terkin studiose dixit:
  - Tantum pulchritudinis in uno loco!
  Flos elf puerum admonuit;
  - Non es valde bonus! Alie puellae hic sunt quinque milia annorum.
  Terkin statim respondit:
  - Sibilus!
   Custodem apparebat in forma turpis sex cruribus et pileo super caput ejus, pinnulis sub visore prominentibus. Praepositus parvas aeneas articulos trahebat, et ex eo candidus rivus evolavit, dorsa, crura et pectora puellarum percutiens, ut eas strepitante corde lacerando ac saliret.
  Hoc Terkin diutius stare non potuit. Puer speculator invasit custodem turpis furore catuli tigridis. Iaculatus est audacem populatorem, sed Vladimirus ictos cursit et terram barracuda in visceribus totis viribus percussit . Magnus vir hortatus est et puerum quattuor unguibus abicere conatus est. Respondens Vladimirus ad mentum hostium accensus est, quamvis crure eius acutis doloribus cessit, sed chitinoum hostium operimentum etiam erupit, eum purpureum sanguinem fundere causans.
  Terkin rupit cum squali trutina sua amisit et genu ad templum in motu venienti addidit. Conticuit autem creatura praedatoria, et multae puellae gaudio laetari coeperunt.
  At flos elf, puer hic hilaris, laetissimus erat, Vladimirus in humero assentiendo plaudebat;
  - Cum dignitate agis! Fortis et frigus!
  Terkin de improviso modeste dixit:
  - Profecto non sum velot quam cogito. Nunc vel paululum metuo.
  Flos elf puer dignanter annuit;
  -Vos modo servum mutilatum. In imperio nostro omnes cives, praeter elves colores , servorum statum habent. - Ingenuus puer argute chuckler. - At vero ipsi servi diversi ordines sunt! Et tu, pulchritudines, osculum pedes bellatoris servi mei.
  Puellae inclinaverunt et adierunt Terkin singulatim. Libenter puer inferiora membra osculantur. Tam grata est cum osculis ad genua tuis tam pulchris puellis puellis largiris, quae tamen se invicem mutant et alternant. Quo magis etiam adorandum et parum convellendum facit.
  Vladimirus evigilavit ad hoc quod esset, immo osculatus a puellis. Verum, non tam formosa quam in somnio, et in faciebus stigmatibus, sed bene constructa et confecta. Erant autem ex eis sex oscula non solum in cruribus, sed etiam in facie.
  Terkinus intolerabiliter pudendus est, et homo simul unus sed pervicax intus locutus est. Tum in phrenesi Erotis pantomimi omnia prosiliunt, cum terrae motus maria concutiunt, et ignium ignium profundo erumpunt. Omnia terrena simul, physica et cosmica sunt.
  Post aliquot horas turbo Vladimirus denuo excessit et paene statim ad somnium visum rediit.
  Interim Diana adhuc iaculis ictus hostium et cerebrum tyrannosaurus perforare poterat. Et ingens animal terebat in agonia tegulam cum suis magnis et curvis unguibus scabens, adligat.
  Diana nudam tingit, pedem excidit in conlectus rubro-brunneo, relictis aliquot speciosis, venustatis vestigiis, et exclamavit, enses ambos cruentos elatis;
  - Victoria!
  Auditores laudantur...
  Dea Kali, ei fidem dare debemus, eam cepit et gestum generosum fecit. Diripuit digitos dexterae manus. Et in palma Dianae anulus aureus cum adamante magno, iuglandis magnitudo, apparuit.
  Dea Kali dixit jucunde;
  - Suscipe munificum munus meum, o dignum digno!
  Adoravit eam Diana. Et deinde ad praetorium. Post quem, nudis, venustis, pulcherrimis et blandis pedibus, verae feminae angelicae, ivit quiescit. Pro ea pugna parta est.
  Incessitque superba, tantum subtemina gestans, Cum longo certamen rupisset fascia, et plenae patuissent pectora murice papillis.
  Tam mirum, faciem illam, puella gladiator cum monstro et diro monstro pugnavit.
  Et iam leviter oblitus princeps aulam ingressus est, comitantibus elf sagittariis. Idem qui Elizabetham seduxit, et in tumultuoso ascensu eam implicavit. Nihilominus tamen casus hoc ipsum exoticis et incarcerationibus limitatum est, etiam interesting somniorum.
  Princeps Dryadalis valde pulcher erat. Faciem habebat sicut omnes elves teretem, glaber, rubicundum, sicut pulchre teenager, sed forti mento.
  In capite eius erat cidaris ornata smaragdis magnis.
  et cepit et adoravit Deae Kali Mali. Adnuit ille subridens et tepuit;
  - Salve, Princeps Solimani! Puto me donum attulisse?
  Respondit elf in tiara confidenter;
  - Scilicet, o dea! Et puto te munere meo beatum esse.
  Sagittarius puellae cistam Kali attulit in qua aliquid gravius erat.
  Pueri ancillae hoc pectus e manibus dryadalum acceperunt et dominae propius attulerunt. Et operculum satis argute aperuerunt.
  Aurum et ornamentum pretiosum ibi scintillabat actu.
  Dea Kali, intuens valde gavisus, dixit:
  - Optime donum. Age, Suleiman, iuxta me sedere potes.
  Princeps inclinato actu propius deae magnae sedit.
  Sic ait, et rictu tigris.
  - Quomodo hospes noster agit?
  Princeps Elf declaratur:
  - Elisabeth vis?
  Dea Kali adnuit consensus;
  - Ita prorsus eam!
  Solimanus, subridens dulciter, dixit:
  - Nil specialis! In eodem carcere sedet cum Drachma comitissa-nympha. Sola res est, quod quaedam incredibilia et fera somnia viderit.
  Dea Kali perculit:
  - Quae alia somnia?
  Princeps Elf confidenter respondit:
  - Ex mundo speciali, qui magicus vocari non potest, potius technicus est, non solum in cosmico, sed in gradu atomico. Hoc est, cum arma nuclearia iam sunt, sed volatus in spatium nondum sunt.
  Dea Kali frowned et interrogavit:
  - Estne ipsa a vicesimo primo saeculo historiae Telluris? Suspendisse potenti faciunt, sed in spatium non volant?
  Solimanus chuckled et respondit:
  - conantur volare, sed aegre. Ne ad lunam quidem ascendere possunt. Quid facias , primitive!
  Dixerat numen ;
  - Sed computatores eorum sunt incisura suprema?
  Princeps Elf adnuit:
  - Non malus! Maxime probaverunt iPhones . Si magicas addideris eis, fortasse aliquis sensus erit.
  Rex Troglodytarum notavit;
  - Melior quam technomagica ! Haec cum technica et magica coniunguntur ad effectus mirabiles producendos.
  Soliman humeros respondit:
  - Magica nescio, sed technologia apud nos non est valde grata. Re quidem vera, in somnio, in mundo adhuc male explicato electronicis verbis est. Sed sunt mundi in quibus inter sidera volitant, et etiam spatia faciunt imperia. Idque etiam indubitatum factor!
  Subrisit numen Kali et respondit haec mulier eximiae formae;
  - Utique res talis est! Et technicae, et magicae, et mundos, in quibus stellae naves asteroidis decenti magnitudine construuntur. Quid ergo?
  Rex Troglodytarum notavit;
  - Velim eiusmodi vitae. Exempli gratia: bombam atomicam crea et in integro exercitu statim stilla!
  Suleiman fremuit;
  - Bene, quod absit!
  Dea mali Kali giggled dentes denudans;
  - Immo vero multo frigidior. Quanquam ne tale quid acerbissime tribui deberemus. Quanquam crudelitas sum!
  Tum iussit;
  - Venite novam pugnam, volumus iocum!
  Auditores Deae favebant, quae iocari non vult . Et tunc iterum sonat signum. Hoc tempore naturalis nanus in aciem processit. Non longus est , circa unum et dimidium metra, sed umeros sicut armarium et barbam longam habet. Se armis ac ocreis. Ut videtur, peritus pugnator est, telum in manibus, dextra securim, in sinistra pugionem tenens. Et aspectus ita confidit.
  Dea Kali renidet et notas:
  - Erit proelium cruentum! Pumilio malus est, et Diana dissimile non miserebitur.
  Pueri quattuor, circiter duodecim vel tredecim annos nati, ex altera parte in arenam procurrerunt. Erant, ut traditum est, servorum, caeruleis tantum truncis natantibus. Perusta, discalceata et macer. Pueri gladium in dextra manibus et scutum in sinistra tenebant. Servi satis bellus.
  Ducissa Dryadalis, deae Kali iuxta sedens, notavit;
  - Misericordia est dulces pueros ad mortem mittere !
  mussat imperatrix mali;
  - Apis misericordia est, sed apis in arbore natali!
  Tum addidit;
  Pumilio etiam mori potest - quattuor ex eis sunt et iam in duellis pugnaverunt.
  Pueri quidem pueri insurrexerunt et in obliquo aspectu in nanis, quae non erat altior illis, et una tantum erat.
  Comitia Kali sponsiones facere coepit. Iam viderant gnome in agendo. Leonem aut lupum saepius occidit et duobus temporibus pueros. Maxime sponsionibus in eo.
  Dea Kali notavit;
  - Pugnam futuram valde interesting. Age, eamus!
  Discus sonat. Et pumiliones avertit et ad inimicos suos ruit. Et pueri dispersi sunt et steterunt in semicirculo. Pueri autem ad id certamen parabantur. Prorsus argute verterunt cum nanus suam securim iactare conatus est, ictus directus vitans. Securi tene- nere.
  Pumilio, sane, robustissima est et, quamvis species informis, celeriter est. Itaque eius securis unum ex gladiatoribus iuvenibus prendit , ut clypeus ab ictu erumpat, vulneratusque puer.
  Hic puer ioculator, ut ad caedem missae infelicis animum adhortetur, cantare coepit;
   Hit sum et desidero, etsi puer adhuc sum,
  Semper parati orci ...
  Quamquam fortuna interdum stulto similis est;
  Sed iuvenes anni auxilium sunt!
  
  Maledicus ubicunque puer erat;
  Aliquando fato nos ad Martem deiecit...
  In patria omni libero bellator est;
  Et Karabas eum in rete non capiet!
  
  Puer fortis sum et peritissimus;
  Difficultatibus noli dare sententiam...
  hodie pueri, cras duces;
  Mox elfinismum frigidum faciamus !
  
  Multi magni milites in Elphia sunt;
  Quisque nostrum pugil et auctor...
  Sedabimus impetus orcorum ferarum;
  Ostendamus mundo exemplum fortitudinis!
  
  Non est verbum nostrum, infirmitas et lassitudo;
  Liberi equites nihil possunt...
  Nec veniet, credo, in illa senecta;
  Etiam interdum nulla nulla!
  
  Pugna cruento auctior factus sum;
  Omnia tesqua transierunt, atrox procella ...
  et pereant adversarii Orci;
  Nos Fuhrer percutiemus!
  
  Vulpes et garrientes non creditis;
  Nam abominatio est vulpis subdola.
  Hodie mel, cras cum carnifices;
  Sed conscientia auctoris tam manifesta est!
  
  Tempus erit, credo, lucidius luce;
  In quo aeterna elfinismus regnat...
  In equitum carminibus somnium canitur;
  furens in abyssum missus est !
  
  Sic homines , credite , fatum mira manent ,
  Vere gnomes vincemus.
  Discutiemus, scio, in caelo nubes sumus;
  A nito et honeste transeamus!
  
  Est vir bellator in Elfia, et puer a praesepio;
  Fortiores non sumus, frigidiores inveniri non possumus.
  Et vox pueri admodum sonant;
  Scitote quoniam auctorem nostrum a via non avertet!
  
  Consequat magna fato puero;
  Fiat demiurge et bene fac ...
  Facies in iconibus benedicuntur;
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes!
  
  erimus altiores et supra totum mundum;
  Elfia patria potens est...
  Genus in praeliis robur et immutatum est;
  Pereat Satanas ab Orkler!
  
  Orklin mox iter faciemus;
  Et semper auctor...
  Etsi filii multo maiores facti sumus;
  Sed adhuc dimidium modiorum non est opus!
  
  Magnam matrem facere volumus,
  Gloriam consequi a saeculis autiquis...
  Altissima familia mille facies,
  Vires pugnis nostris adjiciemus !
  
  Denique fortiter pugnabimus;
  Orksists credo nos firmiter superabimus.
  Servavimus quae magni momenti erant in cordibus nostris;
  Super nos Familia et Cherub Dei!
  Super nos Familia et Cherub Dei!
  . CAPUT IX.
  Puella flava evigilavit. Vincla sonant, dorsumque malum a mendacio. Verum paulum stramen iecerunt ad pulchri- tudines molliorem.
  Cellula munda erat, sine muribus, etiam calidum videre potuisti, sed recens aerem per repagula flante.
  Drachma ridens respondit:
  - Obviis, sed lac bibis. Nos amare inceperunt!
  Ibi erat urceum recentis lactis et placentae. Paululum puella bibit et panem plani cum caseo comedit. Et notavit:
  - Cur ergo hic sedemus? Aliquam tempus est nos ad interrogandum vocare?
  Nympha puella notavit;
  -Habes somniis vividissimis. Et videntes eos magi ex comitatu Deae Kali.
  Elisabeth mirabatur;
  - Et quid scis quod?
  Drachma ridens respondit:
  - Diamond Morph detraxerunt . praesentiam eius sentio. Et adiuvante, somnia sua deponunt, eam tamquam pelliculam faciunt.
  Flava puella nudis pedibus percussit et cooed;
  - Proh! Et frigus est! Faciunt movies e somnis! Idque mihi gratissimum est!
  Comitissa Nympha adnuit;
  - Ita, volupe est tibi, sed ... Verisimile est quod Dea mali Kali hoc pro bono proposito facit. Certe hoc nocebit hominibus . Non solum utique homines. Sed et aliis animantibus.
  Elisabeth acriter cecinit:
  Malum superbit de sua potentia;
  Dea Kali ensem destrinxit...
  At cum puella flava sum cherub;
  Post eam potestas Dei Familiae!
  Quae cum gusto lac bibit, in recenti et sapidum saxum cum caseo et cinnamomo bibit. Sed in lacte aliquid videtur esse mixtum.
  Oculi sapphiri flavi puellae claudere coeperunt et cooriverunt:
  - Quae est infernum!
  Drachma adnuit;
  - Imo iterum in cinematographico ludere volunt. Sed usquam non dolet.
  Elisabeth aliquid respondere voluit, sed oculos suos tandem clausit et in soporem incidit.
  Sed somnia admodum viva erant, et sensus parum a re discrepabat.
  nasi gressa est;
  - Opus habere consuetudinem.
  - Quod heri nati sumus, nec fautores torquemur. "Elizabeth se offendi simulavit, atrae faciei etiam tonsae, quasi pantherae dentium dolorem. - Corporis et moralis ictum, tam naturalis est.
  Duae aliquet armatae in villam viam compulerunt. Vehicula commota sunt ut per inaequales superficies ejecerunt. Fere non amplius tam commodus fuit. Unus ex potentibus militibus ad cubitum Elizabeth semper nitebatur subinde inclinare. Placuit puella mores suos ostendere et ei alapam validam in facie dedit.
  ab ictu valido evolavit. Verum non est avertas. Iratus in Elizabetham irruit;
  - In ludibrio habebis, moecha! - Clamavit ad summum pulmonis . Ceteri milites ridebant et explodebant.
  - Ubi, sed plus satis non habes! - Puella eum in gula ore palmae cum velocitate aspidis percussit. Desinit pugnator, cadens sicut saccus. - Imo non satis calliditate pugil.
  Colonellus in cellula respexit.
  - Quid est hoc? - Rogavit durius. Ea vox pressius instar tigris esurientis rugiebatur.
  - Utamur nostro iure eligendi! - Respondit Elisabeth.
  Iam fremitus colonellus femina probabat;
  Haye pulsate ? Quid magna puella. Non omnis miles hoc capax est, huic cingulum nigrum in karate habet.
  - Et caterva cerebri! - Flava puella complevit.
  Rugiunt responsio:
  - Quid coetum?
  Elisabeth effudisset;
  - Vitium!
  Colonellus femina plena labella lambit et duplicem mentum quassat;
  - Bene, ingeniosus es. Bene, ego te et amicum tuum interrogandi accipiam. Iucundum erit.
  Duae vehicula armatae ad pagum pervenerunt. Milites circa extremam partem disiecti. Fuerunt ex eis sexaginta, mulieres quinquaginta viri et decem. Plus duabus puellis. Copiae speciales in unum concentu motae, sed tamen bellatores Elizaveta et Drakhma condiendi praesentiam in praeparatione miscalculationis notaverunt. Videtur quod repressio massarum inter personas militares effectum habuit. Uno tempore, obiter, occaecat non recepti in berets viridis omnino, nunc sunt omnes occaecat. Politiae Stalini portorium suum capiunt. Foliis prostratis crepitant, caelum adhuc nigrum et obscurum est, nulla res defuit luporum ululatus. Sacellum autem loco crucis conspicuum est, stella quinque acuminata cum cauda superiori majore pendente.
  Puellae ocreas suas auferre vere volunt et nudis pedibus currere, praesertim nudis plantis tam belle est asperitatem et asperitatem soli sentire, cum omne gibbum, omne virgultum et gibba sentitur.
  Hic adeuntur domui signatae cruce scriptae creta flava.
  Elisabeth susurrat;
  - Figurate flavus est proditionis color.
  Drachma respondit;
  - Similis est fabulae de Ali Baba et quadraginta furibus. Eadem simplicitas tormentorum. Quam stultus est iste, qui sic agit?
  Canis in umbraculo latratu incipit.
  - Hic punctura alia est ad infernum cum omni subitatione. Nunc omnino defectum erit.
  Puer circiter decem in limine apparet. Pulcherrima, ut liberi plurimi, tan- quam parva, sub Britannico sole aes non convertes. Corpus tenue per pannos visibile est. Accurrit, coruscus parvus, nudis pedibus, percussis et exaratis, ad canem et dicit:
  - Tufi , suntne hic peregrini?
  - Defuse, sed ne occidas! - Colonellus imperat.
  Praecipuae copiae ad puerum ruunt. puer clamat;
  - Mater! Adiuva! - Ac fugit, nudum coruscus, sordida calcibus.
  Post illum currunt, volat lasso submersa talo. Puer cadit, vellit, frustra conatur evadere.
  Accurrit colonus ad eum et pede dure futuit;
  - Tace, catulus. Estne hic ducissa?
  Puer movit caput negative;
  - Sic est! Mentiris!
  Puer expavit in timore;
  - Nullo modo, imo! verum dico.
  - Est crux crocea huc ducta. - Dixit colonellus. - Sed vide.
  Anus in limine apparuit. Facies foeda et rugosa, dente micabat aureus. Dixit crepitante voce:
  - Ducissa Valentiae dormit.
  Colonellus femina fremuit;
  - Estne fortis?
  Deformis mulier vetus improbus coaxat;
  - Ligno eam miscui infusione.
  Atra domina fremuit;
  - Liga puerum, et colloquebimur illi ilico.
  Milites domum irruperunt. Aer in ea simplex, rustica erat. Obdormivit ipsa nobilis matrona sine strata super lectum. Ducissa erat solita camouflage militari, filia pallida et comata Britanniae.
  Pulchritudo est specialis, sicut princeps mediaevalis, quae est specialis aristocratia.
  The black woman- colonellus bare dentes;
  - Ego vere blondes amo. - Et ducissae niveos comas rapuit pede nigro suo.
  Socius eius, colonellus locumtenens, notavit;
  - immaturum est id trahere. Truncus similis est . Necesse est nos ad sensus suos nivem adducere.
  - Esto consentiens! - Dixit colonellus.
  Ex balteo suo protulit parvam clysterem et ampoulam. Ea cum frangeretur digitorum suorum aperuit et cybum extendit.
  - Sic dissidentes agimus . - Dixit, discerpens manicam tunicae suae et punctum in venam immittens.
  Facies ducissae rosea conversa est et oculi eius aperti sunt.
  - Felix ad te excitatio! - Colonellus manum in maxillam percussit, illa statim erubuit. - Quomodo dormisti, forma ?
  Ducissa circumspexit. Circum eam visi sunt copiae speciales solum nigrae facies Americanarum, quae eam curiose intuebantur, sicut animal novum.
  Colonellus gun ostendit:
  - Nunc omnia nobis narra.
  - Druidum tegmine detegat. - Corrupta et pessima anus suadet femina.
  Colonellus denudavit dentibus;
  - Id est! Sub terra periculosum regimen hodiernum creaverunt. et obnixe exponendum.
  Addidit colonellus legatus;
  - Loquere, de Valenska , aliter tibi valde noceam.
  Ducissa labra diffudit, vultu contemptum dans.
  - Non dicam tibi, Red Yankees.
  Colonellus femina clamavit:
  - Sic est! Tum exui!
  Tunica ducissae statim abscissa est, validissimarum manus singularum virium cingulum abripuit, anhelatiunculas detrahens, graciles crura exponens. avulsis ocreis, sub ubi sequitur. Pugnatores visae sunt nucem decorticare^ quam celeres essent motus eorum. Ducissa superba, una ex clarissimis Britanniae feminis, nudam se invenit coram militibus nigris asperis, qui eam conspicuo studio aspexit et salsos iocos fecit.
  Ululatus audita est;
  - Proh, quantum habet corpus candidum!
  Risu ferino et derisoribus verba;
  - Spectat ut in nive cecidit!
  Risus iterum:
  - Minime, in creta!
  Ingemere apri libidinosi;
  - Quid erit haec pellis, si ustis tegitur?
  - Et os! Labia papaveris versicolori quasi ad serviendum nobis creati! - Dixit niger maximus.
  Castitas ducissae maxime nudam principissam apud ignobiles viros passus est. Facies rubet ira et pudor.
  Nobilis puella exclamavit;
  - Imo mihi vestimenta mea redde, nec me talem aspice!
  Praebuit hirsuta manus pectore colonellus Femineam, coccineam strinxit papillam, Et maturae fragum colorem.
  - Non, quam bona est ! Scis, ut iubeam, quinquaginta te homines variis modis rapturos.
  - Hoc facere non audes. - Ducissa de Valenne , trepidans undique .
  Crudelis femina fremuit;
  - Et quare hoc?
  nuda puella formosa coaxat;
  - Contradicit codicem moralium communistarum.
  Colonellus risit et papillam sui pectoris dextri traxit, animadvertens quam truculenter cor ducissae tunderet. Tunc cucurrit manum super ventrem suum, unguibus scabit, et deprimit. Torta ducissa, sed nihil facere poterat, cum lecto ligata erat, et etiam percussores brachiis et cruribus eam tenebant.
  Feminae vox tam foeda glutinis erat:
  - Hoc simile! Suus 'nice humiliare regium. Scis quomodo Stalinus Anglici regis mortem iussit?
  Coaxat ducissa in timore;
  - Audivi ! Hic est barbarus Asiaticus.
  Verba sapiens, colonellus femina plena, Labra libenter lambens, dixit:
  asino cornu urorum infixo et plumbeo calido infusus est. Etiam in taenia exposita et nobis exhibita. Ut omnes viderent quomodo organa gloriosa nostra contumax et superbus frangat. Nullus ordo vos a animadversionum parte "CAPUT", vel "Honoris et Iura" protegere potest.
  Nobilis puella exclamavit;
  - Ita , fere, miselli estis carnifices. Sententia modi homunculi, sumptu aliorum dolorum assurgere conaris.
  Colonellus subrisit;
  - Haec dulcis ultio!
  Drachma dictum:
  - Turris campanaria rustica parva est inter caespes, sed magnifica inter casas.
  Tum illa renidens vultu;
  Servus qui regem humiliat, una hora deus est, et diabolus in aeternum.
  Manum suam imposuit colonellus umero suo;
  - Bene factum. Optime loqueris. Etiam ducissae obstinatae verberandi potestatem tibi tribuere cogito.
  Nympha comitissa obicitur:
  - Non puto tanti esse. Manus mea gravis est. In hoc casu corpus eius sensus cito perdet.
  - Huic assentior. Duodecim ictus prima mea sunt. - Colonellus e sinu Flexilis flagellum ejecit .
  Drachma animadvertit quam tempus et anxia esset Elisabeth, ira iusta repleta. Susurrans in aure eam lenire conata est;
  - Cohiberi.
  Respondit illa vix audibili voce:
  - Non possum. Mulier torquetur.
  Drachma logice convaluit;
  - Habemus negotium exsecutionem. Quid in comparatione vita ducissae. Est autem alius sanguis.
  Elisabeth tacuit. Colonellus praefuerat;
  - Verte!
  Percussores id fecit, in ventrem suum ponens reginam. sibilabat flagellum, cadens tereti albi dorso.
  - Quondam! - Colonellus sibi imperavit. Duriter et docte feritur, extendens flagellis. Ducissa, se iuvare non valens, clamavit, aliquot plagas in tergo suo relinquens.
  - Duo! Tribus! Quattuor! - Colonellus ictus fere sine funda, dolore causans, sed gravia secat vitans. ?
  -Tu studuisti de Sade. - Ducissa de Valentia exclamavit.
  praefectus feminae labra lambit et adnuit;
  - Fortasse! Paucis unus de populo albo veneratus sum .
  Colonellus dorsum torquere pergebat, natibus scapulis aequabiliter tegere. Successit, paucae guttae sanguinis exierunt.
  nigra cana rugit;
  - Sed prima pars procedendi finitur. Ecquid loqueris? Dic ubi Druides latent?
  - Minime numquam! Nullam vitae suscipit mi! - Dixit ducissa.
  Colonellus femina legatus suggessit;
  - Fortasse asperget piper rubrum aliquid abrasu eius? Hoc eiulandum faciet.
  Colonellus interpellavit;
  - Suus 'non dignitas is! Perdet conscientiam ab acerbo incursu. Disiungitur diu.
  Sadistic mulier suadet:
  - Tunc current! Haec est ex auro tormentorum genere.
  - Bene experiamur, Brown et Kim electrodes et dynamonem adducere. - Dixit colonellus. - Profecto haec una est ex dilectissimae cruciatus meae genera.
  Dum apud ducissam versaretur, vetula captans gratiam, puerum discalceatum ligatum interrogavit, qui iam sub occupatione pondus amiserat.
  - Bene, visne me tibi dare mel? Dic ubi sint Druides. Tunc multam pecuniam a Rufo imperatore accipietis.
  Puer insusurravit;
  - Quaeso Jiat mihi caput.
  - Tantum! Profecto! - Anus ei manum suam extendit. Eo momento, puer, fictus, digitum rapuit lupum rapax dentibus catulum. Et fragmen cutis mordere curavit.
  - Servit tibi dextera, perfide. - Puer dixit.
  Anus clamabat, se intendens.
  Colonellus ad eam prosiliit!
  - Quid rugis, anus ?
  Maleficarum velut granny exsibilatur;
  - Imo hic canis morsus.
  Colonellus legatus feminam fremuit;
  - Ita fortasse suspende eum?
  Anus faciem dolosam fecit;
  - Suus 'non dignitas is! Hic puer nuntius druidum est. Dicat tibi ubi sint.
  Colonellus femina fremuit;
  - Itane? - Sic interrogetur necesse est.
  Elatus est puer, et ante colonellum positus est. Puer flavos pertimuit, sed fortiter se dare conatus est, parva supercilia contexens.
  Colonellus subrisit;
  - Bellus puer, sed simul hostis noster. Forsitan te ipsum omnia nobis dicere potes? Tunc Candy scelerisque accipies.
  Puer impigre flavum movit, caput obsedit;
  - Minime!
  - Itane? Tum flagello paulum eum exhilarare debemus. - Colonellus militibus annuit. Illi infantis pannos sordidos facile decerpunt, et scapulis exsertis exserentes tenues dorsum.
  Apronius eunuchus;
  - Videtur hic bono cibo non indulgere.
  - Dominatio tua divites homines paupertati adduxit. - respondit puer. - Homines pereo.
  - Sed lux partium temperat. - Colonellus flagellum levavit. - Hic oravit ducissa;
  - Noli eum ferire!
  Fremuit mulier nigra;
  - Ah! Etiam, misericors es! Dices igitur omnia nobis.
  Puella pulchra orabat;
  - Minime! Melius me ferire.
  Colonellus femina giggled:
  - Semper habebimus tempus hoc.
  Colonellus legatus notatur;
  - Puer nuntius pro druidibus functus est. Videte quam fractis cruribus sint.
  Nam nudi pedes pueri abrasis, livoribus erant, et tribulis punctis tegebantur. Constabat quod centum milia passuum curreret, et venae in talo tumebant, ostendens sarcinam gravem. Legatus colonellus digitum pueri callum pedis tetigit;
  - Durus , fortasse nudis pedibus etiam in frigore hiemali ambulat.
  Dixit Colonellus:
  "Non est ergo alienus a dolore." - et flagellum in humeros infantis attulit.
  Exhorruit puer, rugo rotundo, sed tacuit.
  - Verberatus est. - Legatus colonellus animadvertit.
  Colonellus femina fremuit;
  - Puteus viderit!
  Alius verbera. Nulla reactio. Nunc inter scapulas. Puer tacet, anhelitus gravis erat, guttae sanguinis ceciderunt.
  Colonellus duodecim ictus egit et cessavit, ut patientia pueri voluptate privaret.
  - Et ferreus est, talis potest sustinere ictus.
  Colonellus legatus notatur;
  - Sanguis recens sanus albus proletarius.
  - Putasne faciem pueri ducissae paulum spectare? "Femina colonellus faciem eius iuvenci.
  Colonellus legatus feminam ratione obiecti;
  - Non realiter! Hoc solum videtur. Narrari non possunt. Capillus flava communis est in Britannia.
  Tristis est niger giggled;
  - Fortassis sed etiam suspectum est.
  Socium eius satis logice dixit;
  - Veni! Non discalceatus super spinas filius nobilis currit. Usquam, tempus est ut cruciatus electrica incipiant.
  Duo mandata alta dynamon in cubiculum portaverunt.
  - Bene processus secans advenit. Bene, quis incipiamus? - legatus colonellum rogavit.
  - Melior cum ducissa. Clamat tam pulchre. - Respondit colonellus femina frigida.
  - Deinde electrodes coniungamus. - Dixit mulier mala.
  Colonellus grandem e sinu tulit, accendit et nudum pueri calcem attulit. Flamma parva callos refertos pedis infantis lambebat. Vellicavit, sed labellum momordit et clamores eius retinuit, incensum cibum sensit.
  Colonellus femina subrisit;
  - Minime! Hic puer certus non est ille simplex. Prima igitur ducissa.
  Connexis electrodes, carnifices feminae in praesenti versae sunt. Scintillae per corpus ducissae albae transierunt, repandum, et mulier emisit clamorem truculentum.
  Hic interpellatus machinis tormentorum ictus, glandes colonellus et legatus colonellus feminam transfixit, spargit alios milites.
  Drachma animadvertit ex angulo oculi sui Elisabetham figere. Bellator comitissa dixit:
  - Ego tamen eam stare non potui.
  Elisabet rugiet:
  - Cur ego tanta tormenta perpeti. Post omnes hi tantum degenerant inferi.
  - Esto consentiens! - Drachma rursus fauebat ignis phrenesis aperiens.
  Bellator flava canebat;
  - Noli illis parcere, malas reptilia ut cimices cucurbitae exterminant, eas ut blattae urunt!
  Iaculata clips, puellae glandes emissae, resonabant, et superstites impetum fecerunt . Plurimae copiae speciales in spatio spatioso contrusae erant et multo difficiliores erant. Anicula proditrix fugit, sed in cultrum sui socium accurrit.
  - Hoc simile! - Bastardus obtinuit a suis . - Drachma brevissime exspuit, ut ea saliva blattam complanat.
  Elizabetha complevit duas ultimas. Unus ex illis grenade proicere coepit, et puella pede calido in musca eam intercepit, emittente fenestram.
  Flava terminator mussat;
  - Noli nocere hominibus.
  clamor factus est extra fenestram et clamores exauditi sunt. Aliqui erant infausti nec necati ilicet, nunc exspectantur cruciatus.
  In domo Elisabeth et Drachma confecto circiter quadraginta homines, vel potius animalia, ad reliquos conficiendos exilierunt. Eodem tempore puellae pugionibus et calcitrare uti non dedignantur.
  Praesertim Drachma, incredibile saltu facto, adversarium in naso calcaneo percutit, simulque in cerebrum os evellens. Mors instans. Elisabeth maxillam suo genu contrivit, malum Adami simul contrivit. Per idem tempus , sanguine cruentatam non attigit .
  Bellator flava dixit:
  - Sicut Chrysostomus es, ad mortem es percussus.
  Puella aciem vitavit, quae tamen artificiis suis non FORMIDULOSUS, et ipsa levi circumdata hoste.
  Elisabet elisa est;
  - Bastardus vestis extra ordinem exi.
  Drachma non tardavit;
  - Tempus est ut omnes rationem reddant.
  Erant paucae singulares copiae militum, et praefectis amissis turbabantur. Contigit moleste facile esse ut residuos interficeret . Quod fecerunt puellae. Ultimum drachma in altum jecit, adeo ut palo in ventrem ejus transfixus esset.
  Nympha comitissa dixit:
  - Sicut lamia facio te! Ora ne tapir frangatur !
  Venena risum puella emittebat. Elisabeth appropinquavit ei:
  - Non est odor vivis militibus circa nos. recentia tantum cadavera olfaciunt.
  - Et hic miles cadaver est, tunica indutum ovina! - Drachma jactatum. - Quid ergo nunc facturi sumus?
  Termino flava suadet:
  - Intueamur captivos nostros.
  Elizabeth versus domum, Drachma post eam. Anus in limine moriebatur.
  Elisabeth inclinavit se ad eam:
  - Ego euthanizem te?
  Perfidus avia dixit;
  Nazi nescio qualem !
  Terminus flava dixit:
  - Sine gravi morte!
  Deformis vetula respondit;
  - Heus! Hoc! male vixi, et male pereo. lamia dicam esse aeternos competitores druidum, qui me proditionis instituerunt.
  Elisabeth mirabatur;
  - Quid, lamia?
  Avia perfida firmata ducat;
  - Ita. Sed pauci sunt, et occulte vivunt! Si unum ex illis congredi vis, vade ad inscriptionem Trapmlilirov Street , numero viginti. Tesseras "Crux et Sepulchrum" est.
  Avia obstrepit et obticuit.
  Flava terminator, perplexus, notatus;
  - Denique mortua est! Hoc iustum est quod cum lamia congressus nobis dare potest.
  Drachma respondit;
  - Multus, Lizonka. Uno modo, in lamia verisimiliter displicet novo regimine rubeo, et secundo, si existat, tunc erit magni ponderis inventio.
  Elisabeth curiosa quaesivit;
  - Quomodo scientia negat suum esse?
  Comitissa Nympha risu confirmavit:
  - Saltem hoc modo! Sed non omnes. Multi viri docti existimantur esse sanguinemsugentes. Quin etiam dissertationes de hoc argumento scripserunt.
  flava terminator cooed;
  - Ita, scio. Etiam rationem fabulae Koshchei immortalis legere habui.
  Drachma subridens respondit margaritae suae dentes scintillantes;
  - Quidquid id est, possibilitatem animo servabimus.
  Puellae in domum cucurrerunt.
  Puer iam funes scindere curavit, et ducissam ad sensum suum attulit. Ille scissam tunicam trahere conatus est. Videns Elisabeth et Drachma intrant, celeriter se obtexit, trepidis lumina in oculis suis illuminata. Puellae in uniformi Exercitus rubri CSA erant.
  Et in rutrum cum pelle et crine nigro.
  Elisabeth manum suam extendit;
  - Noli timere! - Dixit affectuose.
  - Et me quoque! - Drachma confirmatur. - Solos hostes Magnae Russiae et eos qui nos sagittare volunt, mordemus.
  Puer risit.
  - Valentia, hi amici nostri sunt! Venerunt bona.
  Ducissa quaesivit;
  -An Russian agentes?
  - Etiam credis nobis! - Dixit Elisabeth.
  Puella nudam excutit crus album et miratur:
  - At simul atra!
  - Hoc magnum secretum nostrum est. - Drachma respondit. - In principio, non debemus alicui respondere.
  - Bene assentior. - Ducissa assurgere temptavit, puer eam aluit. Drachma animadvertit puerum tenuem esse, sed filum ac fortiorem aetate;
  -Suntne druidus? - Rogavit eum.
  Puer respondit;
  - Nuncius sum Arthur. Verum sacris nonnullis interfuit. Vim possum sentiam.
  - Et quid a nobis sentis? - Elisabeth quaesivit.
  Puer capax confidenter respondit;
  - Quod ex alio mundo sis creaturis, enormibus ingeniis praeditus. Praeter haec globuli, quae sub veste habes, fluxum energiae tangibile dant, agrum circa te creant.
  Drachma dubitanter quaesivit;
  - Ita vere es druidus, sed cur pannis obambulas?
  Puer respondit simplicitatem captans;
  - Haec est educatio ascetica. Puram ambit animam, corpus roborat et tutelam praebet. Quanto difficilius caro tua est, eo maior vis spiritus tui est.
  Elisabetha studiose confirmavit:
  - Tunc intellego! Hoc est yogis Indis similis, qui nudus ascendit ad glacialem verticem montium, ut aditus ad altiores formas navitatis accedat.
  - Ita yoga praxim studuimus. - Dixit puer. - Hoc satis placet. Experentia aliarum gentium studium meretur, non negligat. Vos etiam Russi institutiones veneficia habent. Ob persecutionem ab Ecclesia orthodoxa occultantur, ita nec omnia in religione laetantur.
  Drachma adnuit;
  - Profecto, si non essem atheus, mallem fidem maiorum meorum: Ecclesia Slavonica vetero- rum. Christianismus religio est servorum qui potentissimam ac liberam gentem in gregem ovium convertit. Ceterum per Orthodoxiam factum est servitum illud in Rus' constitutum. Sacerdos docuit: Deus nos pertulit et mandavit.
  Elisabetha, non omnino confidens, dixit:
  - Multum erratum in Medio Aevo fuerunt, nunc sacerdotes contra profectum non videntur.
  - Verbis non sunt contra progressus, sed progressionem facultatum humanarum impediunt . Humanum genus vel omnipotentiam consequitur vel evanescet! Homo destinatus est aut vivere ut deus aut ut vermis mori. - Drachma sine dubitatione.
  - Hoc veritati simillimum est. - Elisabetha non admodum hilari vultu consensit. - Sed sine Deo impossibile est fieri Deum.
  Drachma effudisset, pugnis latera obnixa;
  - Vel forte est e converso!
  Interpellavit eos puer;
  - Druides Deum agnoscimus, sed Scripturam perperam scriptam et translatam credimus.
  - Bene, Arthur! - Non agitur de translatione. Modo ne cotem molas, margarita non fiet. - Drachma dicitur.
  Puer cum philosopho factiones effudisset;
  - Bene loqueris. Rubrum. Tantum multum sanguinis effundetur propter orationes rubras.
  - Nec non et clarae notiones et bonae intentiones. - Drachma animadvertit.
  - Purior idea, eo magis lutum in exsecutione haeret! - Puer Arthur animadvertit. - Vos quoque Russi universum mundum in fraterna gentium familia unire cupitis.
  - Quam dicere! - Dubitata Elisabeth. - Formaliter, solum in USSR in constitutione declaratum est processum formationis Unionis Sovieticae cum ultimae republicae inclusione complendum esse. Et in Russia moderna, etiam lex directe militandi pro mundo bello prohibet.
  Drachma notatur;
  - Rus' semper certavit, ut Britannia et quavis regione, ad expansionem. Humanitas autem unita, sub communi imperio, nostra futura est. Et melius est si vicarii Russiae dominantur. Saltem nobis. Viam in nostro mundo duae tantum nationes planetae plus minusve sufficienter administrare possunt: Russia et USA.
  - Et Cinna? - Interrogavit Elisabeth.
  - Duce Factionis Communistae damnata est degradatio. Et generatim nonaginta centesimas incrementi oeconomici Sinarum est collocatio occidentalis. In principio, Factio communista bourgeois facta est! - Drachma irata voce dixit.
  Flava puella dixit placido sono;
  a moderno differisset .
  Nympha puella libenter confirmavit;
  - Esset sinistrorsum, sed esset idem essentialiter capitalismus . In communi Russiae communistae suis ducibus infaustae fuerunt. Tantum iuvenes cadres strenui Factionem Communistam salvare possunt.
  Puer dixit:
  - Factione communistarum Russorum non opus est. Hic iam ad potestatem veniunt, maxime incolarum in chartis rationis habitas, vestimenta consueta emere impossibile est. Et multi obliti sunt quid cibus. Exempli gratia, semel in Nativitate tantum probavi.
  Elisabet elisa est;
  - Et quomodo?
  adulescens druidus respondit;
  - Tasty! Etiam scelerisque melior est. Ego nescio quo modo unam tegulam surripere potui. Pro furto commisso, piaculum mihi erat subeundum: verbera triginta tria flagellis. Dorsum eius sanguine coopertum est, et post verbera magistris pro scientia sua gratias egit.
  Puella flava tweeted;
  - Bene, hoc generaliter bonum est. Bene, puer, nos druidum introduc.
  Puer nudum, parvum, fractum pedem, impressit, et respondit :
  - Potestatem non habeo hoc facere. Dicam vobis fratres meos. Deinde, si necessarium duxeritis, pertractabunt. Non celabo tenacitatem Orthodoxiae etiam strictam esse, velimus libertatem Britanniae, non provinciam Anglicam.
  - Fortasse imperium pro-russicum simpliciter in Britannia potitus erit. - Dicta Drachma. - Insuper colloqui Zhukov ita ut influxum Ecclesiae orthodoxae hebetet. Inde ad nimiam conservationem scientiae et progressus.
  Dixit Elisabeth:
  - Progressus retardari non liquet.
  Nympha comitissa notatur;
  - Subtile hoc processum est, sed iudica tibi an Christianismus necessariam vitalitatem habeat.
  Elisabetha notavit denudans dentes suos;
  - Omnia athei regimina corruerunt, vel, sicut in Sinis, processus est renovationis christianitatis. Communistae orthodoxi in communi tantum in Corea Septentrionali depauperati manserunt, et etiam Fidel Castro Romanum Pontificem adoraverunt. Christianismus neutiquam perdita est terra in universo nostro. Etiamsi alicubi inferior, Islam, non atheismum est. Fatere, quot 100 100 athei ibi sunt?
  Drachma cavillans respondit:
  - Credo plus quam C% Christianos.
  Interpellavit eos ducissa:
  - Sum catholicus! Vera, non fanatica. Fateor Papatum Romanum multa peccata et errata habuisse. Eodem autem tempore sorores catholicae et orthodoxae sunt. In Russia nimis premuntur illis qui orthodoxi non sunt . Si tot non sunt catholici et lutherani, exempli gratia, baptistae paene proscripti sunt. Liberiorem hic esse puto.
  Elisabeth adnuit;
  - In Anglia baptistae olim cremati sunt ad palum. In via, etiam in Russia me caput non patuerunt. Nunc moribus liberiores facti sunt. Sed revera omnes opiniones rectae esse non possunt. Ipse Christus dixit: Una fides, unus pastor, unum baptisma. Ideo omnes populos multinationali imperio per unam religionem confirmare conamur. Demum haec concordiam nationalem firmare debet.
  Puer objecit;
  - Coactio amorem destruit, flagellum osculari potes, sed facilius est dentes tuos in ea mordere.
  - Bene loqueris, iuvenis philosophus! Spero fore ut iterum conveniant, nunc Londinum eamus. Ita, te moneo, identitatem nostram mutabimus . - Drachma dicitur.
  Puer castaneam illis tradidit;
  - Accipite illum! Hoc artificium quaesitum est, cuius ope te semper si opus est reperiemus .
  Elisabeth risit:
  - Hoc puerile spectat, sed aliqua ratione credo.
  - Opus est in ore tuo et susurri tuo: - Opus est adiutorio - Et audiemus! - Dixit Arthur.
  - Prodigiosus! Faciemus. Sed quaeritur, quid si longius evadamus? - Interrogavit Elisabeth.
  Et discalceatus puer fidenter respondit formosus;
  "Tunc solus veniam et auxilium petam."
  Drachma dubitavit;
  Quomodo tu illam adiuva! Te tam inopem vidimus.
  Arthur dulce cum risu respondit:
  Recte credas vel non credas.
  - Tunc venimus, et tantum tempus perdidimus. - Dixit Elisabeth.
  Puellae discedunt, litterae a colonello et legato colonello acceptae et paene incolumes se contulerunt. Eorum consilium leviter mutatum est. Necesse erat novam identitatem assumere . Colonellus et legatus colonellus ad hoc erant aptiores. Corpora eorum gasoline tincta sunt et incensa. Ita, modo in casu. Alia corpora in sentinam coniecta sunt. Crudelis, sed necessarium. Pugnatum cum fautoribus non fuit idoneus. Nimis suspectum sexaginta homines caesi sunt, et duo tantum imperatores vixerunt. Sentiebat quasi tribunal.
  Milites ob magnam missionem revocatos referre oportebit. Paucis diebus potuit operari, sed plus non est necessarium.
  Drachma irata respondit;
  - Profecto nosmetipsos in tribulatione cepimus , Elisabeth. Vere nos in tribulatione ascendimus ! Non debes habere exortum.
  Bellator flava objecit;
  - Quare? Duo mirabilia homines a morte et fanatica servavimus. Ducissa et puer, omnino non adeo simplex. Praeterea sexaginta duo non postremi bellatores exercitus CSA caesi sunt. Hoc plus est grave!
  Nympha comitissa mussat;
  - Quid de incommodis?
  - Quae sunt incommoda? Nunc tuto iter per patriam possumus. Lege documenta. Auctoritate specialiter copias speciales "Mando". Nunc ad summum accessum habemus. - Elizabet oculos suos coartavit. "Non potes videre simplici aspectu omnia nostra commoda?"
  Drachma crassum caput nigricante capillo impingebat. Deinde cum multa dubitatione notaret;
  - Periculum detectionis augetur. De his nihil scimus, sed alii sciunt.
  Respondit bellator flava confidenter;
  - Omnes Yankees sunt circa idem. Vos iustus debetis superbire cum subditis et servilibus apud prelatos vestros.
  Comitissa nympha risit;
  - Recte fortasse.
  Colonellus et legatus colonellus puellis aedificandis proxime pares erant. Eratne ultimum nomen eorum comes Theodoricus et Zitrich? Paulo crassiores sunt feminae quam puellis, sed hoc dubium non fuit. Facies mutabilis in principio, non difficilis est. In genere, cum arte camouflage, problemata nonnisi oriri potuerunt, si res subrogationis erat longissima, vel e converso, angusta. Vocem, etiam vulgus imitandi artem. Puellae in carros ascenderunt et Londinium compulerunt.
   Cum in diversis vehicula armatis essent , sine ulla disceptatione taciti egerunt. In genere, difficillimum est bibitor dare lagenam et fanaticam religiosam sententiam tradere!
  In via quinquies itinera transversa sunt. Tres sine mora transierunt, in duobus documenta postulare volebant, sed cognita colonello Theodorico et colonello Zitrich permisso.
  - Fac officium tuum, pueri! - clamavit Elisabeth.
  - Modo ne haereas caput tuum! Quodcumque ederis, avellent eos. - Drachma jactatum.
  "Ita cum nostris cibariis," praefectus coepit. -
  Drachma de plumbatis;
  cum solidario non es laetus ?
  Celeriter respondit;
  - Minime, laetus sum omnibus, laus comiti Stalin!
  Nympha comitissa Apronius;
  - Sic claudite!
  Sexta LAPIS erat in ipso introitu capitis Britanniae. Ad laevam Tamesis ibat, ad dextram Corss nobile propugnaculum consurgit. Longi rostri anti-aircraft sclopeta ex eo adhaeserunt. Tum contra lacus et elit.
  Crassi sunt parietes et specialiter signati videntur. Overall, arcis valida Londinii tegmen. Elisabeth recordata est in aere pro Anglia pugnam, Hitler collocare quadringenta aircraft ad Corcyram destruendam. Sed moenibus urbis stabant. Vere Nazis urbem Coventrensem combussit. Hitler etiam induxit phrasim post hanc: coventrify !
  Puellae documenta rogati sunt. Nos lucem aspeximus. Quod, ut videtur, agnoverunt et adriserunt.
  - Domina Zitrich. - Tribunus conversus ad Elisabeth. - Quomodo omnia quæ futura sunt?
  Flava increpuit fucatus;
  - fautores aliosque malos spiritus opprimimus . Factores infirmi sunt, sed fortior internus hostis. Forsitan ego te reprehendo?
  Avertit et mussavit lictor;
  - Certus sum!
  Percussor puella Berserk;
  - Quid si electrodes in ore tuo posuistis? Tunc confiteberis?
  Aeolus garriens perterritus;
  - Non opus! Comes Zitrich.
  Pergebat autem puella flava impudens esse;
  - Et dixisti me madam. Incommodum est in poenam.
  The officer was literally was crepaing with fear;
  - Misspoke ego! Modi torquent!
  - OK! Tace, ne dicas aliquid, hiemps est in corde tuo. - Elisabetha abegit.
  Drachma in communicatione arctior evasit, caput leviter excussit, sed nihil respondit;
  - Diploma meum mecum manet. - Illa dixit.
  Londinium noctu prope deserta. Lictores cum bulldogis per vias vagabantur. Curfelus in effectu fuit. Puellae in ipsa urbe aliquoties prohibitae sunt. Usque ad Rubrum Fist Hotel. Hic nos retardare possemus. Ipsa domus in caupona 24-hora praefectorum habitatur.
  - Non vis dormire, comes Zitrich? - Drachma ridens Elisabeth quaesivit .
  -Dependet, qui, comes Theodoricus! - Termino flava respondit. - Non cum trunco.
  - Facere potes sarcophago, si magnus est. - Drachma dicta cum vulgari admonitu. - Dicam tibi, sine honore, nec verbum meum pro eo accipio, lupanaria gloria nostra sunt, adulatio, tineae pilum suum tunicam comederunt!
  Bellator flava dixit:
  - Quid narras, Theodoricus? - Spectat quasi ineptias absolutas.
  Nympha comitissa mussat;
  - Noli dicere Lizonka! SIC, jocosus.
  Elisabeth declaratur;
  - Et satis plana.
  Puellae ad cauponam contendunt. Ebrietates simul edere volebant colloquia ut audirent duces. Etiam sub regimine totalitario Stalinist, concessiones magistrorum nonnullae erant. Praesertim in caupona colloquentium prendi non possent, nisi de perduellione esset. Sic discendum erat aliquid.
  Elisabeth prope inaudite ambulabat, et Drachma e contra obnixus, bene duo praefecti nobilissimi non poterant ambulare sicut volebant, nempe nudis pedibus. Me oportuit ferre cum ocreis gerendis quae procul ab commoda erant. Custodes erant in introitu, duo bellae lentae cursores, sed puellas sine ulteriore trepido dimiserunt.
  - Agite, comites, comites. - Dixerunt.
  risit nigrae facies belligerantes;
  - Utique! Aliter refert!
  In caupona funales habuit, et pellem elephantam in pariete pendentem, cubiculi vultu indigena dedere.
  Puellae ad abacum ambulaverunt et martini Etruscum iusserunt, tum particulam suillam pinguem. Ex una parte, hoc in tenui sapore considerari potuit, sed rubrum Americani simile edendi, sicut illud. Praeterea porcina atheismum tuum extollere videtur.
  Post omnes, etiam multi Christiani eam immundam reputant.
  Elisabetha tantum de martini sorbere sumpsit, et Drachma, scilicet, totum vitrum deprimit, quin etiam tundebat. At ministri placidius loqui coeperunt. Aliquid Etruscum edi.
  Gustus alces, pultem, fungos, lycopersica, caseus cum dulci alcohole insolitus fuit. Satis iucundum. Ad experimentum Elizabetha butyrum scelerisque in fragmen suillae disseminavit. In genere aliqua bona penuria erat in CSA, praesertim cibus, sed duces Americani, praesertim electae unitates, in diverso mundo vivere videbantur. Ita ostentare potuerunt , praesertim si pecuniam haberent. Drachma et Elizabetha bene satis habebant dollariorum. Ipsi Theodoricus et Zitrich divites erant, et aliquid circa eos habebant. Drachma etiam in strato pingue et unguentis tentata notatur;
  - Tasty.
  Elisabet elisa est;
  - Sic comedite et bibite!
  Ministri sermonem fecerunt. Disputavimus certe in frontes et impetus partium.
  Posterior tamen locus erat;
  - Militantes catervae Leonis ex albo agmine coortae sunt. Triginta milites et sex duces caesi sunt. Plus quam centum vulnerati sunt.
  - Nothi illi ! Nostri verberantur. - Dixit praefectus uniformis maioris. - Supplicia obsidum inducenda sunt. Utrique nostri centum Angli.
  - Iam intravit! Supplicium curatum est. Circiter quinque mulieres et pueri cremati sunt. - Respondit alter. Nunc lenta repulsa fautores dabitur. Ipse Stalin dixit: "Omnibus modis, etiam gravissimis, contra terroris et latrociniis utere". Praesertim familiae clandestinae responsabilitatem praestare debent.
  - Heri torti latrones candidi sumus. complices suos nobis dederunt.
  - Etiam notos et alios socios cum fautoribus adhuc oportet exequi.
  Tonus colloquii quietior factus est;
  Nostri milites in fronte orientali gravia damna passi sunt. Russi bombs atomicis contra unionem militum utebantur. Centum millia interfecti et vulnerati sunt.
  Attonitus grunnitu respondens;
  - Ita ego ipse vidi in aeroplanis onerariis apparitores crematos exonerare. Multi simpliciter ex eis caeci exierunt et oculi eorum exstinguuntur. Cuius capilli exeunt?
  Et stulte gurgle;
  - Qui barbari isti Ruteni sunt! Ius habent ursos per plateas ambulantes.
  Et alius perterritus ducat;
  - Et tigres quoque loquuntur.
  Proxima exclamatio dubitabilius fuit;
  - Nullae sunt tigrides in tanta frigoris tempestate.
  Et misit unus de ministris ad labia sua digitum, et dixit;
  - Et habent monstrum speciale, machaera dentata!
  . CAPUT X
  Elisabeth vix risum capere potuit;
  - Possunt te emporium interficere.
  Drachma eam interrupit;
  - Audi diligentius, fortasse aliquid pretiosum incurres.
  - Ipse colonellus mihi dixit laboratorios Russicos se genoma hominum et tigrium commiscuisse. Conversi sunt bellatores terribiles. Fere invulnerabilis, altum saltu capax. Est sicut mulieres cum iubis leonis. - adulescens tribunus mulatto coepit.
  Maior eum interpellavit;
  - Hi omnes rumores! Sed audivi quod genomas mures, homines et torquatus serio coniunxi. Hoc facit tales pugnatores: nulla glans te potest occidere, licet in capite ferire. Scary mutants. Hi nobis victoriam praeclaram de Russis dabunt! Plurimae naves ad hoc iam paratae sunt, seminarium transportandum.
  - Estne haec fictio? - Voces auditae.
  Tribunus dixit:
  - Minime! Omnia recte!
  Tumultus paululum occubuit. Colonellus circiter quadraginta puellas adiit. Extendit manum.
  vox alta audita est;
  - Tu, ut video, collegae mei sunt. Quid facis?
  - Nihil, edimus et non dormimus! - Drachma iocose respondit.
  Colonellus urbane suadet:
  - Non vis mecum saltare?
  Nympha comitissa expressit;
  - Primum Campaniae!
  - Mansule, da nobis vinum micantem Texas ! - Conclamavit colonellus.
  Drachma coarctata oculos. Puella quadam veste levi accurrit ad eos et vitreis fusis ferculum extendit.
  Decor tweeted;
  - Quaeso, iudices!
  - Prorsus! - Colonellus iuvenem ipsum strinxit, qui non plus quam sedecim annos natus in fundo respexit. - Esto mecum, canticum cantate! Stalin-Cola fiat spuma.
  Elisabeth percitus est:
  - Ita et nos iube Stalin-Cola et cupam.
  A senior officer affectuose risit;
  - Magna! Habetis peculiarem saporem.
  Stalin-Cola erat liquor caeruleus levi smaragdo sapore. Simile quid Tarraconensis, nisi fortius et dulcius in gustu. fortasse etiam dulces, etiam nimis dulces.
  Flava puella mussat;
  - Immo hoc nimis!
  Colonellus denudavit;
  - Sunt etiam plures vicarii saccharo vicarii. Noli timidus esse, plus cupam adde et cocktail feres.
  - Gratias pro consilio! - Drachma dicitur.
  Puellae multum biberunt, sed caput novum servaverunt. licet variis ineptiis miscerentur.
  Bellator flava dixit:
  - Ita, hoc est eximius!
  Tum saltare incipiebant, sed hippopotami gratiam habebat colonellus. Elizabeth et Drachma veluti papiliones volitabant. fortasse etiam abrepta sunt. Inopinata sententia paene saltationem interrupit.
  - Theodoricus et Zitrich, ubi discis tam bene saltare? - mussavit Guido in uniformi principis Ministerio Honoris et Juris.
  - Oh, hi viri! - Drachma eum interrogavit. - Fortasse nobis iungere velis.
  Iocus barbatus Soviet per caput Elizabeth emicuit.
  Müller SS Colonellus quaerit:
  - Quid simile est Stirlitz vivere in terra aliena, sub nomine externo, cum lingua peregrina per multos annos? Fateris, an alimoniae praestationibus lates?
  Vox post scaenam:
  - Numquam ante Stirlitz tam prope defectum fuit.
  non laborabat stultitiae ludus .
  Instead of answering, officer securitatis evulsit sclopellum suum et id intendit.
  - Bene, manus post caput. Ambulate mecum et erit identitas reprehendo! - Dixit capitaneus.
  - Vel fortasse nummi! - Drachma acum in principem jecit, prope invisibilis, et in fronte percussit. Accurrit puella ad eum, extraxit acum et digitum super collum eius premebat. Postea infelicis speculatoris memoria penitus amissa est, et postridie ex ictu mori existimabatur.
  - Vides, videtur has boues nescire choreas choreas. - vix sonore susurrabat.
  - Ita! - Dixit Elisabeth, - Falsum incipit et tango non illis.
  - Hactenus nostri eventus nullae sunt, nihil nos invenimus. - Drachma sine labris movendis locutus est, adeoque extrinsecus videbatur quod puellae simpliciter ridebant.
  Elizabeth notavit;
  - Scisne quid sentiam?
  Prope tacite dixit Nympha Comitissa;
  - Loquere, nitidum caput exiguum!
  Flava puella suadet:
  - Caput Londinense vel Britannicum, honoris et iurium hac decuma quaerendum est. Sciat certe nullas absurditates oriri. Tu scis quid agere possit sine uno coordinatore.
  Drachma non disputat;
  - Intelligo! Sed nomen eius nondum novimus.
  Elisabeth arrident risu:
  - Inueniamus! Immediatus Superior noster , Comes Brumer Generalis Locumtenens. Hoc unum sciendum est.
  Bellator nympha constat;
  - Quando ad eum ibimus? Nunc nocte?
  Pulchra flava non arguit;
  - Cur non! Plerumque, homines similes ei operantur in stilo Stalini per totam noctem, et ad undecimam horam, quae est prima luce aestate, cubitum eunt.
  Drachma notatur cum rictu;
  - Bene, logice!
  Elisabeth coxis validis quassavit, humeros musculares humeros admovet, et firmiter suggessit:
  - Ita edimus, bibimus, nunc bulla visitare tempus est.
  Comitissa Nympha vix clara voce quaesivit;
  - Meministine bene incessus Zitrich? Vide, ut suspiciones fortes excitemus.
  Bellator flava convaluit;
  - Utique nihil obliviscimur.
  Colonellus autem drachma advolavit et, tactu suo sopitum, super sella sedit. Ceteri milites colloquuntur.
  Dixit unus ex illis in alta voce;
  - Olim pullum Russicum frigidum cepimus. Tam magna, duo metra alta.
  Incredulae voces exauditae sunt;
  - Bene fundis! Talia non sunt !
  Respondens lepidus cachinnant;
  - Haec est mulier Russica, opifex. Ita sex ex nobis eam iunxerunt et nos tomacula ad cordiam nostram sarciebant.
  Audiebantur cornua;
  Asinum eius calce !
  Vulgare liinc:
  - Profecto! Ipsa admodum!
  Et iterum chuckle:
  -Conatus es tigris commercium habere !?
  Satiata et arguta;
  - Certum experiar! Hoc erit kuken-huken !
  Americani, plerumque nigri, riserunt. Elisabeth Drachmae insusurravit:
  - Fortasse eos interficiet! Quid rupici !
  Nympha comitissa consequenter obicitur:
  - Cur meridiem? Praeterea iam perituri sunt. Eos occidendo, chartas nostras tantum revelabimus.
  Termino flava suadet:
  - Hoc facere potes molliter et inevitabiliter, exsequendo feriendo, quod edocti sumus in FSB, morata morte.
  Vultus nympha curiosus factus est;
  - Wow, an interesting propositio est.
  Elizabeth et Drachma ministris appropinquaverunt.
  Concentu paene conclamant;
  - Bene, guys, forsitan feminas veras vis, et non Russi morte pallescunt.
  - Quid, pulli frigidi sunt. - Oculi guys sunt illuminati.
  Elizabeth et Drachma singillatim ascenderunt et cito latinas fovit. Hoc omnibus faciebant, aversi sunt. Puella flava tacite in os-talkie versatur, et deprimitur.
  - Actu vocant nos iam.
  Falsae feminae nigrae confusae latinas reliquerunt. Elisabetha uni tantum levem praefectum pepercerat, juvenis erat et formosus. Nunc guys mortem obiectu ab ictu cordis et intra biduum oppugnat. Sic pulchri- tudine leni dictum. In hoc admirabili somnio, eximii pugnatores qui tantum artes phantasticae habebant, et facere poterant quae essent invidiae electae copiae singulares alicuius patriae.
  - Bene, omnia secundum consilium istuc eat. - Drachma dicitur.
  Elisabeth declaratur;
  - Vis improvisation.
  Nympha Comitissa confirmavit;
  - General Brumaire probabiliter nos exspectat.
  Ubi centrum Ministerii Honoris et Iura situm est , puellae ex mappis captis a carnificibus deprehensis occiderunt. Inde immediati Superioris nomen cognoverunt. Sed altiore, in tabula Londinensi notionem dedit, quamvis encryption non peculiariter implicatam.
  - Urbs non nimis male defensa est. - Elisabeth se dixit.
  Drachma hoc risu confirmavit:
  - Videre potes in eo circiter quinquaginta milia Americanorum et totidem fere exercitus Anglicos milites iustos. Plus centum triginta quinque milia ex praefectis vigilum plusquam tertia mercennariorum.
  De ingenio flava centurio notatur;
  - In ipsa urbe, si qua exitio fuit, sublata est. Bene, satis spectat bonum.
  Puellae, e caupona relicta, ebrietatem levem imitatae sunt, haesitat, securitatem ama- bant. Postea resoluti sunt et ambulaverunt cum incessu fontis.
  Inprimis statuerunt ut currus officialis colonelli aptior esset ad iter.
  Auriga rejicere conatus est, sed acum in cervice accepit et adligat. Drachma sedit ei et dixit ei oratio.
  Lucernae iterum emicuerunt, non obstante quod communistae de suo ordine gloriarentur , duo lucernae perversae sunt et non ardebant. Multa vexilla Britannica rubra et mutata cum malleo et falce in plateis. Effigies Stalini ingens sunt, monumenta ingentia excitata. Una earum in centro Londinii est, non minus quam ducentorum viginti quinque metrorum. Stalin digito dextrae manus ad orientem monstrat, et laeva manu grenadem arripit.
  Drachma opinati sunt;
  - Valde insulsum est fragmentum!
  Elisabeth consensit;
  - Fortasse auctor inclusus ad transferendas pecunias populi debuit. Ad hoc monumentum aedificare potes tabellarium aut duas naves pugnas.
  Drachma iocosa facta est;
  - Quis scit! Fortasse iam sedet.
  - America similis est bus ingens, una media sedet, altera quatitur, unus est tantum moderator, reliqui omnes lepores sunt! - Elizabetha Lusit.
  - Minime, similior est navis in tempestate, media aeger est et altera circumcurrit! - Drachma auriculam attrivit. - Aliquid pruritum. Forsitan rutrum misceri convallis?
  Explorator flava notavit;
  - Qualitas non videtur esse pessima, nec pigri debet in aqua, nec hic mascara est.
  Puellae circum monumentum currebant seque prope ingentis ministerii structuram invenerunt, seu, ut antea vocatum est, Commissariatus Populi Honoris et Iuribus.
  - Mirum est quamquam! Cur in turri non consistunt? - Elisabeth quaesivit.
  Drachma eam cogitationem expressit;
  - Forsitan ut evitandae consociationes ingratae. Hic carcer politicus est!
  Flava dubitanter notavit;
  - Sed regimen Russiae non timebat in Domo Alba consistere.
  Nympha Comitissa cooed;
  - Fortasse ideo tam facile inflantur.
  Aedificium erat humile, et perrexit bona decem tabulata in terram.
  Elizabeth et Drachma e autocineto elapsi. Iram ad res gerendas videbatur. Et volebant calceis carere et superficiem nudam, elasticam plantis sentire, quae tam sollertior est et iucundior aeterna puellis.
  Sed puellae in introitu se continuerunt voluntatis studio, ut se incessus praebeant Theodorici et Zitrich propriae ignaviae.
  Documenta rogata sunt et ea diligenter examinavi. Sed, ut videtur, Theodoricus et Zitrich non fuerunt novi advenae, qui statim agniti sunt.
  - Quomodo venatio?! - Petierunt ad ostium. Laetus maior quaesivit.
  - Magnus, magnum lusum lasso potuimus. - Drachma respondit.
  Iuvenis oculis brunneis despiciens;
  - Ita est iocularis!
  Elizabeth interrupit;
  "Notitias urgentes habemus et relationem ad Brumaire Generalem faciendam".
  Drachma adnuit;
  - Ipsum indicium, et puto melius esse non in infinitum differre.
  Ait lictor;
  - Imperator nunc occupatur, sed te ad eum tollemus. Insuper loqui tecum in interrogatione velit.
  - Non haec pessima opinio. - Drachma constat.
  Elisabeth addidit:
  - Nos ipsi amamus et torquere scimus.
  nixit lictor;
  - Scis, rem difficillimam et simul magisterium socium scindendi, quin methodos vis corporis adhibeat.
  Drachma risit;
  - Non possum quemquam hominem cantare et risum facere sine violentia. Fortasse experiri possum tibi?
  Tribunus iocatus est;
  - Noli, me opprimes! Venient in!
  Puellae in ANDRON intravit. Principio, in recentiore intelligentia, opera sua digitos habent et retina sumpta. Sed adhuc hic regnabat Aetas Lapidea. Sed puellae paratae erant consilium palmarum mutare. Ad hoc faciendum, pellem victimarum tuarum abscindere debes, easque singulari solutione intinge, et has peculiares chirothecas manibus impone. Fere puellae id fecerunt, nihil ab hac parte timendum. Sed retinae adhuc non cogitaverunt.
  Sed cur constanter inspicias qui iam noverunt, et documenta omnino authentica habent.
  - Meministine Stirlitz? - Elisabeth non aperiens os suum dixit. (Nam auditus sensitivus, articulatio linguistica satis est) - Secundum legendam non cecidit de caelo, sed substituit personam realem valde.
  Drachma, cujus cognitio Telluris Telluris in somnio multo latior facta fuerat, facile respondit;
  - Von Stirlitz! Ita est, utique fictio, sed exemplar verum fuit, quod, cum centum centesimas Germanorum multam pecuniam suppleverit.
  Respondens autem flava explorator studiose;
  - Optimi procuratores sunt adhuc illi qui doctrinali operantur. Adjuvant se et efficaciter.
  Nympha Comitissa confirmavit;
  - Sunt non admodum multi. Quamquam, durante Magno Bello Patriotico, decies centena milia hominum circum orbem terrarum, in iis quae in Germania Nazi habebantur, communismo credidit.
  Elisabetha cum risu notavit:
  - Moderna Russia quaestionem habet. Quomodo attrahunt proditorem potentialem? Si tantum pecuniae, tunc pleni spumae erunt qui in indicium mali labuntur.
  Descendit gradus Puellae. Et corridors lucide lit. Posteri in muris fuerunt. Multi sunt operarii, multae feminae. In variis proiectionibus et constructionibus inceptis saec. Operarii fere sunt viri et nigri: agricolae autem sunt feminae et albae. Multi sunt milites, inter quos proxime sunt pares numero albi et nigri. Ac etiam pueri! Inaequaliter, plures jam albi, ac levis in illo capite.
  Drachma se violari simulavit.
  - Cur tot pallida nutrimenta trahunt ?
  Maior ambulans in fronte respondit;
  - Haec est traditio. Creditur novam generationem a religiosis et nationalibus praeiudiciis immunem fore. Fere in KSA aequalitatem iurium in constitutione inclusam habemus. Quid, hoc tibi non convenit?
  - Nostra gens est communismi eversio! - Dixit Elisabeth.
  - General Brumaire etiam album est! - Dixit lictor. - Et ego Sambo!
  - Et hoc modo judo! - Drachma jactatum.
  Puellae septimo pavimento subway substiterunt. Portae illapsae apertae se invenerunt in conclavi, ubi decem fere homines ad ostium stabant. Omnes guys amplissima, duo metra alta et cum scapulis quadratis. Colonos viso salutaverunt.
  - Venient in! Madam.
  Puellae intus abierunt.
  General Brumaire, vitreis fuscis et naso adunco gerens, plus Iaponica quam Europae vidit.
  Major Generalis Vichy iuxta eum irrepsit. Hoc tempore classicus homo niger est.
  Satis impariter, recens aer in cella erat et odor florum.
  Elisabeth et Drachma expectatur aere pigro et captivis gementibus, sed leviter confusi sunt. General Brumaire persuadere temptabat puellam, non maiorem quam sedecim, de re aliqua.
  Dignitatcm balbutit;
  - Quaeso, princeps Diana, rationabile esto. Si non pro te, tunc propter populum tuum.
  Princeps mussat;
  - In quo sensu!
  Brumaire fremebant;
  - Si putrida ac praecipue a nobis Wyndesore dynastia abrenuntias publice , et cum Factione communistica coniungis, vitam non solum tui, sed etiam carorum servabis.
  Puella indignata est;
  - Proditor fieri?
  Persuasit imperator persuadere;
  - Nequaquam esto rationabilis. Salvos fac multos, et propter hoc minue superbiam tuam.
  Princeps indignatus est;
  - Judas credidit tradendo Christum, se populo suo liberaturum. Dasne mihi simile aliquid?
  Brumaire et Vichy concordes annuerunt;
  - Non hortamur vos ut Deum prodamus!
  Puella exclamavit;
  - Nonne proditio communistica fieri potest? Post haec atheismum a priori implicat.
  Minister generalis securitatis logice suo modo observavit:
  - Minime! Communistica formaliter fieri potes, sed penitus in corde fidelis manet. Ceterum cogitationes nondum inspicere possumus.
  Dixit princeps:
  - Et omnipotenti gloria.
  Brumaire adhortationes suas continuavit;
  - Profecto attendite. Non tamen corporaliter excrucior. Acus calidas sub clavibus non pulsaverunt, eas non concusserunt, eas in acido non tinguerunt. Etiamne scis quem dolorem sentis immersum lixivio?
  Puella, iam pallida, facta est quasi cadaver. haesitavit, sed stetit. Labia insusurrabant sonore;
  - Pro Christo paratus sum perpeti.
  Vishy subrisit, oculi eius expressio praedatoriae sumuntur;
  - Igitur! Antequam te torquere incipiam, alios cruciabo. Multo mitior est. Unde incipimus, bulla?
  - de puella puto. Centum pueri obsides habemus. - Communis cathedram dentalem demonstravit. "Hic ponemus et dentes sanos exercebimus donec conscientiam perdat." Deinde aliam puellam vel puerum feremus, eorumque clamoribus fruemur.
  - Mulier te peperit aut lupa. - princeps insusurravit.
  Brumaire genas anhelans;
  - Nos ex factione et comite Stalini nati sumus. Et ille stultus et imprudens esse dixit, quod infantiam contra aequam vindictam et popularem iustitiam defendat!
  Devolvunt genas reginae lachrymae. Consentire non poterat, sed excruciabatur aliis vigiliis plus virium erat.
  - Fortasse cogitem. - dixit tempus lucrandi.
  Foede vishy risit et dixit in voce nasi:
  - Potes cogitare, sed non nimium diu. Sicut Stalin comes dixit: "In bello secunda una plus quam mille testarum valet!"
  Dum interrogatio ageretur, Elizabeth et Drachma octo milites milites appropinquant. Hic numerus ingentium et doctarum carnium abunde satis erat ad custodiam et tenendam in gunpoint puellam infirmam, fragilem, paene puerum. Sed cum duae pulchrae feminae Americanae ludere incipiunt et, pessumae ludentes, viros ad dignitatem capiunt , rursus ludere incipiunt. In summa, puellas eas omnino deprimendo nervorum centra deprimendo, tunc in cameram quae cubiculum movebat inspiciebat. Drachma dulci vultu dixit:
  - Ita nunc nos dividemus! Iusto iubes cameram verti off.
  - Quid for? - quaesivit locumtenentem generalem Brumer.
  - Aliqua indicia scimus notiora esse ne amicis quidem notis. - Drachma facundi vultu intuens quasi insinuans, noli stultus esse , tuum sinum forte habes.
  - Sic est! - Ordo: averte camera.
  Milites custodes stabant sicut idola congelata et non multum suspecta habebant.
  Elizabeth etiam paulum permulsit!
  Drachma ad virginem reginae versa est.
  Nympha comitissa tenerrime dixit;
  - Mitescere mel! Non te cruciabo. Sed nescitisne nos communistae felicitatem omnibus hominibus velle? Ut liberi nostri cibo et educatione liberi habeant et in posterum, scientiarum auxilio, immortalitatem consequantur.
  Puella Diana respondit;
  - Et pro hoc liberos excrucias!
  Drachma vehementer continuata;
  - Hoc est sacrificium coactus. Sed in futuro omnes resurrecturae erunt per vim scientiae communisticae et ad utilitatem communismi, humanitatis et felicitatis reaedificabuntur!
  Regina cum gemitu respondit:
  - Solus Dominus Deus mortuos resuscitare potest.
  Comitissa Nympha cum risu interrogavit:
  - Quid tibi videtur, scientia impotens est?
  Diana non nimis confidenter respondit;
  - Hae fabulae rubrae sunt.
  Drachma vehementer dixit;
  - Aeroplanum olim necnon televisionis et praesertim bomba atomica fabulae fabulae habitae sunt, sed omnia facta sunt. Item ideae communistae mentium somnia vincent. Potes cogitare etiam potentiam quae nos manet!
  Puella diligentius eam aspexit;
  - Et sapis! Sed adhuc putatis sine Deo coelum fabricari posse.
  Nymphæ comitissa pathetice respondit:
  - Solus homo caelum aedificare potest. Et reliqua omnia vere fabulae sunt, de bonis ariolis et de diis liberalibus.
  Interrupit eam Brumaire Generalis:
  - Haec omnia iucunda sunt, sed puto te meum negotium perfecisse et invenisse ubi druides latent, ac praesertim eorum thesauros.
  Elisabeth ad imperatorem accessit et se in aurem insusurram simulavit, instans templo suo;
  - Nunc ipsi Stalino rationem reddes.
   Drachma idem fecit cum Vishy et dixit:
  - Nunc sum Joseph Stalin!
  Elisabeth continuabatur;
  - Et ego Caput Ministerii Honoris et Juris, Lavrenty Kissenger . Puellae acubus injiciebant in duces, omnino voluntatem suam avertentes. Quo dicto aspero tono:
  - Nunc finalem relationem de omnibus ultimis operationibus nobis dabis.
  Brumaire palluit;
  - Non sum reprehendere thesauri furti ex palatio, Fritz Ludus personaliter mihi permisit.
  Supercilia Stalin in facie drachmae movit ad nares pontis;
  -Quis est iste, Ludus Fritz?
  Cui imperator, cum timore suffocaretur, respondit:
  - Dux Department Britanniae et Europae septentrionalis, Exercitus Generalis. Nosti eum, Stalin commilito.
  Nympha puella accentum Stalini imitata dixit:
  - Novi omnia, sed cum princeps rogat, debes respondere. Dic mihi quid scis de consiliis superbombus mille megatonis asportandis.
  Brumaire coaxare:
  - Minime, Comrade Stalin. Etiam nesciebam an illic bomba hydrogenii esset. Modo dixerunt mihi quod merces pretiosa maxima cras post meridiem ad portum secreti Aristonis perveniet. Cur ingens moles securitatis est?
  Drachma expressa;
  - Ita illic bomb!
  Iterum ducis ducat;
  - Nescio de hoc, Magnus Stalin comes. Solus Fritz Geim omnia novit, omnes stamina et nexus habet.
  Nympha fidenti sono dixit, et molli Caucasio accentu propriae vocis Stalini:
  - Nunc ergo eum appellas, dic ei talem esse secretam informationem ut fideri non possit telephoniis, et ibimus ad eum.
  Brumaire mussat;
  - Bonus, comes Stalin. - Dicam te venire mecum?
  Drachma summa est;
  - Nullo modo! Hoc parum mirum. Praeterea non est mihi magna delectatio videre?
  Communis obstrepebat:
  - Nempe comes Stalin.
  Elisabetha seriem aliarum quaestionum ex Vichy quaesivit, incluso de potentia militari Insularum Britanniae, de novis armorum generibus, et aliqua indicia accepit.
  Puella flava tweeted;
  - Immo etiam arma nuclearia in submarinis collocare cupiunt et ad Petrogradum mittunt. Verum, quando vel eorum exactum numerum nescit!
  Drachma fortiter annuit;
  - Nos certe amicos nostros sciant. Quid plura?
  Elisabeth retulit;
  - Multum, sed maxime in Anglia. Assumptum tamen est Russos in insulas Britannicas non prius adpulsu esse antequam cum coetu in Gallia egerint.
  Nympha puella dixit;
  - Videtur quod non sunt praecipue eu casuum suorum?
  Flava explorator adnuit.
  - Recte! Sed hoc solum auget verisimilitudinem terrorismi aggressionis et terrorismi nuclei.
  Accessit ad eos princeps;
  - Qui es?
  Elisabeth confidenter dixit:
  - Amici tui, momento servaturi sumus, nisi totum mundum, tunc Europa.
  Declaratur Diana;
  -An Russian agentes?
  Drachma summa est;
  - Nos hinc te exibimus, sed oblivisci debes quod nos vidisti.
  cooed puella;
  - Tam clara ingenia, impossibile est!
  - Ne cures, adiuvabimus. - Elisabeth manum in fronte posuit et Diana permulsit. - Tu ipse melius ac facilius ex hoc senties. Iam nos sequeris.
  General Brumaire dialed subitis numerus et mussat;
  - Dicit locumtenentem Generalem Ministerii Honoris et Juris Michaelis Brumer.
  Respondit vox frigida;
  - Scriba audit!
  Imperator confidenter dixit:
  - Gravissima et secreta indicia habeo Fritz Geim. Expedit eam personaliter ei tradere et facie ad os loqui.
  Scriba respondit:
  - Bene, locumtenens Generalis, rogabo ut Exercitus Generalis.
  Brumaire vultum avertit;
  - Vides, cognoscunt et cognoscunt me.
  - Summa est, ut ego aestimo! - Drachma dicitur.
  Dignitas dignitatis stetit;
  - SIC, Comes Stalin.
  Clic erat, et vox altera ex altera parte raucus erat;
  - Fritz auscultat!
  Brumaire balbustum;
  - Comes Generalis Exercitus. Obnixe postulo ut loquar ad te. Hoc tam magnum est ut phones credere non possis.
  Vox in altera parte lineae non expressit ardorem;
  - Non mentiris, Mike? Si me gratis vexas, super est carmen tuum. InteUigit?
  Communis buzzed;
  - Quid loquor, nescio? - Vichy et duo magnates mecum erunt.
  Fritz edidit;
  - Bene, occurrerunt. Dimidia hora in laco leone te conveniam.
  Brumaire plane gavisus est;
  - Magna! Ibi minutam ero.
  Drachma feriebat eum in nares et dixit;
  - Malleus, nunc una cum hac puella ambulabimus. Scribe ei casus, universales transeunt ut urbem exeant et ei currum cum auriga dent.
  Dux acriter adnuit;
  - Lubens, Comrade Stalin.
  Quinque ex eis exierunt, et Diana non erat sicut custos sed socialista. Ita non exspoliata puella panniculis, sed luxuriosa vestis fuit, et calciamenta calciamentorum, atque etiam ornamenta cum lapidibus.
  Cuius etsi aspectus apud quosdam suspectus erat, nemo duobus ducibus recusare ausus est.
  "Venite, socii magni." Milites salutaverunt.
  Elisabeth puellam ad currum duxit. Brumaire rectori mandatum dedit.
  - Ferte locum ubi iubet.
  Conprimit ocrearum calcis;
  - Pareo, Comrade General.
  adoravit Diana. Sensit confidens, tanquam rerum potitus.
  Elisabeth benigne annuit:
  - Vale, Diana! Cave ne iterum capiaris, dii se repetere non libet.
  Regina declaratur;
  - Et populus!
   Puellae una cum ducibus illusis ad lupum cubile perrexerunt. Videruntque sicut altae erant . Venimus in currus singulares, luxuriosos, armatos, mixtos piscinae et cadillaci.
  Octo rotae habebat, et latae erant, sicut currus curriculi, quae ingentem celeritatem et mutabilitatem dabat. Eae tamen non certo festinant. Dryas duas interrogationes in via quaesivit.
  -Numquid cogitas uti chemicis armis?
  Brumaire libenter respondit;
  - Ita! Hoc sine dicto. Cum Russi larvas gasi bonas habent, capulo gasi -3 utimur, quod mixtura est plurium substantiarum toxicarum et aerium aerium. Pellem penetrat, et formi tremenda Minerua. In genere, atrox substantia, mox contra barbaros Russicas.
  Elizabeth notavit;
  - "Coffin" nomen est symbolicum.
  Vishu confirmavit:
  - ipse Stalin id confinxit. Vel docti i- captivi. Torquentur, et ad vitandam doloris inventionem veniunt.
  Drachma giggled;
  - Perfecta ratio.
  Brumaire revelationem communicavit;
  - At nos Vasilevsky venisse ad nostrum latus innuimus. Reddendo dabimus totam Poloniam, sed ipse renuit.
  Nympha puella mussat;
  "Probabiliter intellexi aliter se cruciatum et mortem obiturum esse."
  Communis coaxare;
  - Suus 'possible! Vel potius est, ut Russi dicunt, processus acetabulis piscandi cum esca viva. Et semel prehenderis, flagellum tolle.
  Elisabeth interrogavit eam:
  - Et arma bacteriologica! Nondumne paratus est?
  Vishu, suffocans, coepit dicere;
  - Progressus est comparatus! Sporae bacilli plurium hic inventae sunt. Virus et bacteria transimus, eas variis isotopes irradiamus, eis chemicals, organicas et inorganicas addimus. Id est^ iam aliquid. Virus tam dira creantur. Ad naufragii corporis cellas et haemoglobin ducunt. Laeti sunt et in ambitu diu perseverant , et novissima progressio appellata est "Soyuz", talis immanis mixtura bacilli et virus. Omnes homines potes perdere. Sed potius quam in tenebris vivere, melius est in luce mori!
  - Vestibulum arcu non chirurgicam! - Drachma lepide. Quando Soyuz perveniet?
  Communis balbutit;
  - Nondum est paratus, sed cito deducendum puto. Verum, ultravirus hic facile de potestate evadit, et victores vel victi nullo modo remanserunt!
  Flava puella notavit;
  - Vanum telum!
  Brumaire logice notatur;
  - Utrum bomba hydrogenii facit sensum? Hoc modo significat hominem perdere. Crudelis significat, quasi capiti iaculum.
  Puellae frons, Elisabetha dixit:
  - Humanitas debuit in principio coire, et tunc demum tela perniciosa creaverunt.
  - Communismi notiones tam firmiter coniungunt quam semper! - Communis animadvertit. - Habent essentiam internationalem et elementum atheum, quod pariter omnes religiones removet.
  Drachma constat;
  - Recte! Facilius est atheum facere ex Sarraceno vel Iudaeo quam Christiano. Necessitas dubitandi deos omnes exsistere in altiori hominis "ego" inest.
  - Est idem quod pater dubitans esse. - Elisabeth animadvertit.
  Nympha comitissa satis logice obicitur;
  - Si puerum celat et eum fatorum misericordia relinquit, non est eum dubitare peccatum. Si pueri cum par aut hydrogenio bombs ludunt, et pater hoc videt, sed ne monere quidem vult, quid de tali patre dici possit.
  Terminus flava dixit:
  - Fortasse ipse tantum nobis liberius dedit!
  Lepide drachma dictum est;
  - Nolo dicere, quia adhuc tormentum est infernale. Fere puer blank charta est: si sordida, fere adulti reprehenduntur. Ita, homo est filius Dei, qui puram animam polluit, facitque inno- centem mali. Si non ipse Deus, perfectissima eius creatio, Lucifer. Sed non Omnipotens auctor est patrem mali creandi? Praeterea quam infirmi et inculti liberi scirent, a malis artibus eos tuebantur. Ceterum haec prorsus logica est apud parentes ne contactum inter prolem et corruptorem. Post omnes, etiam res publica pluses pro cartoons inducit. Et hic loquimur de contactu cum tali magistro deceptionis, qua satanas, signaculum perfectionis, plenitudinis sapientiae, corona pulchritudinis!
  Hoc conloquio non delectabatur Elisabeth. Eius logica et simul mens paene puerilis argumenta in persuasione comparata reperire non potuit. Insulsissima res est, se graves tractationes theologicas non legisse nec obiectiones ecclesiae his incursus cognovit. In communi, erubuit ante hoc quod plures essent morientes quam homines salvati. Sit e converso. Post omnia, mens infinita Creatoris effecit ut diabolum in suo campo luderet. Et hic emersit paradoxum: in certamine animarum, saepe satanas vicit! Et hoc logice determinat. Deus non potest nisi de industria amittere. Sed vultne omnipotens perdere pugnam pro animabus? Etiam Scriptura dicit Deum omnes salvare velle!
  Drachma ab imperatore pauca plura quaesivit, et Londinium reliquerunt.
  Duo castella cum tormentis valida ex parte manserunt, una tormentorum vere regia cum gente mille milliumtrorum fuit. Ex amplitudine usque ad ducentos chiliometra percussa est, quamvis humili cura. Elizabeth recordatus est Germanos etiam similem "Dora" habuisse, a Russis Big Fedora cognomine, vel fatuo .
  Exarsere septem ton conchas. Res pretiosa est nec seipsam plene iustificavit. Bomber gravis forsit melior est. Cum Russi Dora, Beria iussu Stalini ceperunt, reproductionem tormenti retractationem insularum Britannicarum et territorium ultra Urales US contexendum iussit. Id ipsum ex reali historia. Verum, postea viri docti ad sharashka adhuc tractaverunt ad persuadendum vanitati talis rei pretiosae. Una principalium quaestionum est limitata dilatatio rate explosives. Propter hoc etiam longitudo dolii longior non magnopere prodest. Et pauper est subtiliter. Telum multo facilius compono. In vera historia Stalin infideliter technologiae erucae, fortasse partim invita Hitler. Si Stalin ante Bellum Magnum Patrioticum graves, magnas amplitudines amavit, et Hitler, e contra, parvas sed perniciosas praetulit, tunc procedente certamine, mutaverunt sapores. Si anno tricesimo octavo T-4 pondo decem et septem talenta gravia designata sunt, tum quadragesimo quarto T-5 "B" Royal Panther iam quinquaginta talenta ponderata est et piscina media aestimata est. Stalin interdictum est productionem piscinarum graviorem quadraginta septem talentorum. Verum, post bellum, apparuit centum quattuor et sexaginta milia talentorum, piscina optima praesidio.
  Elisabeth de peculiari fati proprietate cogitavit. Stalin, cuius mens praestans usui Russiae inservire putabatur, et qui potentissimam potestatem in terra URSS fecit, hostis est. Communismus in omnibus mundi regionibus, capitalismus ruber est in Sinis, et Corea Septentrionalis extremum spirans, forum nigrum et prostitutio in Cuba floruerunt.
  Brr! Tamen socialismus in America non potest non cruentius esse quam in URSS, ubi arctior basis socialis communismi est.
  Currus armatus ad rupem pepulit. Sylva obsita, caeca, ut videbatur, ab omnibus stabat, et deserta. A latere ostium apertum est, et currus ducis intus deiectus est. Ibi singularibus copiis milites occurrunt. Documenta poscunt. Eos diligenter examinantes, aliquot quaestiones interrogaverunt. Mea tela cogebant me tradere, sed globulis relictis.
  Hi duces cum duobus legatis ante eos constitutis, sed notis hominibus permissi sunt.
  - Tu nos inducas!
  Ut ad Fritzium veniret , per aliquot corridores cum custodibus transire debuit. Interior ornamentum fere medii aevi fuit. Hic et illic veteres tabulas et pelles pendebant. Aliquot opera erant magni pretii.
  - Haec ubi optimae creationes colligi videntur. - Drachma dicitur. - Tunc in porcellum suam ripam capiunt.
  Elisabeth suspirans respondit:
  - Etiam Zhukov in latebris tropaeis ostendit, quid de communibus Yankee ducibus dicere possumus.
  Ingressi sunt speciale cubiculum. Duodecim milites in lateribus stabant, et ipse Fritz in sella sedit, vitreo armato denso tectus. Genus exercitus controversiae. In eo aliquid erat Indus, Negro, et Asianus. Nasus longus, fere aquilinus, oculi callidi sunt. Suos subditos aspexit sub superciliis.
  Sed, cum eius intuitus in Elizabetham incidit, iuniorem et pulchriorem nigram ludentem, mollivit.
  - Habeto brevem, ego parum temporis habeo.
  Drachma primum incepit;
  - Russi intellexerunt consectetuer superbomb in Britanniam venturum esse.
   Cuius finis est Europam Russicam delere et inficere.
  Fritz rugiet ut taurus saucius;
  -An insanis? Hoc verum esse non potest!
  - Quam dicere! - Elisabeth favebat amico suo. - Quomodo ergo hoc scimus?
  Marescallus vitium dixit:
  - Id est! Unde hoc scis?
  Nympha Comitissa cooed;
  - Druides! Magicam antiquam dominantur et cogitationes e longinquo legere potuerunt. Quovis momento Russi invenire possunt. Tunc navem bombam percutient.
  - Bene, simplex illud non est! Haec navis ad imum mergi potest, ut subaquanea! - dixit Fritz. - Non dicam tibi plura.
  Drachma obstrepit;
  - Portus Krasny Ariston gravis securitatis est.
  Fritz Heim's nigris oculis emicabat;
  - Druides errant, navis omnino ad hunc portum non perveniat. Communiter non sunt omnipotentes. Tune es in trahentium?
  Elisabeth effudisset;
  - Ita, Ludus commilito!
  Vitium marescalli vel ducis exercitus increpuit:
  - Omnes statim tenete!
  -Ipsi artem teleportationum obtinent. - Drachma excussit et excussit fortes suos musculos.
  Fritz Apronius:
  - O nugae!
  Elisabeth incumbebat;
  - Auferte milites et averte custodias video. Aliquid momenti dicere volumus.
  Fritz tensed suspicio in vultu;
  - Nonne id quod es?
  Flava puella cooed;
  "Viginti annis auctoritatibus laboravi, primam meam denuntiationem scripsi cum decem essem et intellego quam periculosa extra testes esse possint."
  Fritz putavit, hic usquam relictus est, mons est plenus custodibus. Praeterea semper tempus erit ut resonant signum, verbi gratia, cum anulo. Et quare timet? Duces ducesque ignavi sunt et arma in foribus tradiderunt. Et in genere, quisque hic noster est, videamus quid dicant puellae.
  Ingens fremitus sequebatur:
  - Omnia annotata video remota! Omnia nobiscum simplicia sunt. Libero et commeatus. Step iter!
  Duodecim milites ex praemissis. Mechanice movebant et adeo monstrose exantlabantur ut cogitationes steroiduum anabolicorum validarum evocerent.
  Drachma vitri innixa. Elisabeth appropinquavit ad eam: non tempus terit. Opus ad viam inveniendam ut adhaesiones vitri cataphracti statim separent ut seorsum moveatur, acus deinde iactare. Fere omnia hic agenda esse subtiliter, ne quis terrorem incutiat. Truculenta caedes Fritz emendari potuit in motu navis, quo in casu omnia iterum committitur;
  Murmurat exercitus dux;
  - Dic mihi secreta indicia!
  Drachma insinuans voce coepit;
  - Druides sciunt ubi fondus regum Britanniae sit absconditus.
  - Quid est? - Fritz oculis papaver e. - Hic est bonissimus .
  - Quod sic prorsus! Ibi sunt thesauri ingentes, toto orbe collecti per saecula. Ex diversis regionibus: India, Australia, Canada, Pakistan, Africa et Aegyptus Australis. - Drachma insinuans dicitur. - Thesauri pharaonum et Napoleonis Bonaparte, Turcarum, ducum Africae, di Sinenses. Imaginatio impotens est imaginari quot nationes et gentes Anglia abstulerit.
  Interrupit eam Fritzius:
  - Immo scimus. Quam ob rem Stalin tumultum concitavit ad abusus direptionesque coloniarum. Hoc fere mirum est, omnes nationes ac populos adaequare!
  (In paupertate) - Elisabetha cogitatur.
  Drachma increpuit:
  - Et nunc, hi thesauri denuo circulationem poni possunt. Est etiam vetusta regis Arthuri corona.
  Miratus exercitus dux;
  - Nonne Equites Tabulae Rotundae pulchre fabulae sunt!?
  - Minime! Hoc est re! Tam miram inventionem fecimus. - Drachma dicitur cum aspiratione. - Et quare, agens tam simplex, simplex significat ut vena electrica et calida acus sub clavibus.
  Elizabeth avide respondit:
  - Extensio et tortio non item nodis articulis est. Praesertim si hoc fiat a pueris. In aetate tenera, tam flexibilia et mobilia sunt ut eos torquendo figuras e corporibus excruciarent. - Elisabeth locutus est, sed manus eius laboraverunt.
  - Etiam tincidunt est pueris tormentis! - Fritz notavit. "Ios nunc vellem torquere, sed tempus non est". Age, dic fusius ubi absconditi sunt thesauri.
  - Tuque una nobiscum puellas excrucies. Pulchrum est digitos forcipes frangere!
  - Utique, ut dicis! - Fritz rostrum torsit .
  - Incumbe, nolo duo duces hoc auscultare;
  - Etiam in omni momento eis accidens disponam. - minatus Fritz. Non rubigo post me.
  - Quid est! Et in labiis te basia! Labra viri sentiunt. - Drachma dicitur.
  - Cito loquere, deinde osculum tibi dabo!
  - Est in montibus Scoticis.
  - Ita, oratio, nusquam pressius!
  - Apud eos est mons qui dicitur lilac arescet. Sed cur patiamur, chartam geographicam te potius ducerem.
  Drachma aliquid trahere coepit, et ex industria in parvas figuras fecit. Fritz impatienter fixa est, crura etiam saltabat.
  - Bene movere non potes!
  - Minima incauta detractionem abjicere potest. - Drachma respondit. - Nostis quam magna singula sint in ducendo.
  - Bene, bene, nimium noli tantum accipere!
  Drachma monstrabat et dixit;
  - Paratus!
  Fritz ad tractus ruit et traduxit perlucida arma. Frustra, vectis pressit. Discessit arma, et chartam apprehendit manus. Tum puellae in eum laboraverunt, statim Fritzium resoluentes.
  - Sic fit tecum! - Dixit Elisabeth. - Age, iam nostris quaestionibus respondebis!
  - Interroga eum, Stalin comes! - Brumaire dixit, oculos eius.
  Puellae aliquot iniectiones tenui acus in capite ei dabant, postremo eum subiugaverant.
  - Nunc tu noster es! Auditum da nobis!
  Elisabeth revolvit oculos eius et dixit:
  - Dic mihi quo navis oneraria veniat mille megaton hydrogenii bomb?
  - Accuratius mille ducenti megatones sunt, et navis "Sol" pueriliter appellatur.
  Drachma graviter ingemuit;
  - Sic in somnio rident!
  Fritz hummed:
  - Heu, talis vita est!
  -Ubi venire debet?
  - Ad septentrionem Scotiae ad portum Harvardinum rubrum. Haec satis gravis postulatio est. Inde ad Daniae oras transportabitur. Navis in aqua demergi potest et tamquam subaquaneus innatat. Postrema meta Petrograda est. Explosio destruere debet Russiae praestantissimas facultates industriales in centro Europae.
  - Bene, notio satis clara est!
  - Imo comes Stalin. Haec sententia Kissinger est superbomb explodere et supertsunami causare !
  - Valde interesting idea! - Drachma animadvertit.
  Puellae quaestiones suas continuaverunt.
  - Quae securitas commeatus?
  Decens , submarinis viginti, naves decem, e quibus septem sunt eversores, celoces duae et una pugna . Totam turmam. Praeterea circiter centum pugnatores gyrantes erunt, operculum e vehiculi vehiculi praebentes.
  - Wow, id plurimum virtutis est.
  - Fere initio institutum est uti grandiore numero, sed tunc reputabatur hoc nimiam attentionem ab hostibus facere posse. Ad hoc itaque limitare constituimus.
  - Universalis navis "Solnyshko" sub aqua eat!
  . Caput No
  In palatio Imperatricis Inferni et Deae Kali Mali, ludicrae et gladiatoriae pugnae manserunt.
  Cum Vladimirus Terkin puer regius ioculator sine interrogatione cantare coepit, publicam iram inde excitavit.
  Rex Troglodytarum exclamavit:
  - Ecce cantis! Apage eum in anulum! Ad anulum!
  Dea Kali adnuit consensus;
  - Ita prorsus ad anulum! Ipse mi scurra pugnet gnome. Pueri gladiatorem verberant!
  Servae puellae ad pueros concurrerunt, calcibus roseis nudis coruscantes. Intorserunt manus et detraxerunt eos ad verberandum. Iuvenes aegre restiterunt.
  Haedis arcte ligati sunt. Ancillae flagella in manibus arripiunt et nudum vi verberare coeperunt, dorsa muscularium servorum teenage. Servus pueros dentes immisit et tacuit, dignitatem suam conservare conatur.
  Et Vladimirus Terkin contra gnomam abiit. Visus est puer sicut puer circiter duodecim, truncis tantum natantibus, pileo elato e capite tintinnabulis.
  Pumilio in ocreis erat paulo procerior, sed ob caligas erat, et etiam brevis erat, et umeri tantum stipes erant. Stabat contra puerum.
  Vladimirus circumspexit et quaesivit;
  - Fortasse mihi telum dare potes?
  Dea Kali giggled et respondit:
  - Non, mi scurra! Nunc nudis manibus pugnabitis! Arma non habebis.
  Puer in natando truncos dixit;
  - Et quis te oblectabit, domina?
  Imperatrix Ada confidenter respondit:
  - Puto animum tuum non peius me luditurum esse quam corpus tuum. Scio autem quod simplicem animam non habes!
  Pumilio Apronius;
  - Da illi gladium! Aegrotus sum puerum inermem necare!
  Dea Kali risit et respondit:
  Da ei gladium unius pueri gladiatoris.
  ancilla accurrit et gladium unius pueri in manibus Vladimiri detrusit.
  Bellator juvenis telum sustulit et confidit.
  Dea Kali iussit;
  - Nunc in sponsionibus, iudices!
  Et tunc omnes reges ac principes bet. sponsiones variae fiunt.
  Pumilio rictu dixit;
  - Puer pauper! Bene, maiores natu quam tu quoque occidi! Deos quaeso, quos esse vides!
  Vovka giggled et pipiabat;
  Dii Vedas pueri valent;
  Sed non infirmum ...
  Si prudens virtus es;
  Pro honore et gloria pugna!
  Dea Kali infensi adnuit caput purpureis crinibus et corona gravi;
  - Committitur!
  Traditum sonans cecinit - signum pugnae. Nanus initium cepit cum rictu. Dein inopinato tam denso corpore acrius acceleravit. Et securis eius super caput pueri emicuit. Vovka ibat cum vix notabilis motus. Tum nanus in maxillam eius gladio percussus est, relicto podagrae rubente. Securis iterum emicuit, sed puer iterum sine ullis quaestionibus discessit. Et valde agilis evasit.
  Audientes fremebant approbando.
  Rex Troglodytarum notavit saturo risu:
  - Et est tuus scurra callidissimus!
  Dea Kali risit et notavit;
  - Ut quid hic est iocus meus!
  Pumilio iterum iacta securim oppugnare conatus est. Celeriter motus eius, sed ioculator puer multo velocius erat. Hic calcaneum pueri nudum rectum in nasum gnome iecit. Ictum etiam causat sanguinem quemne et cutem efflueret.
  Nanus pugnator sordidam edidit maledictionem. Risus factus est et vagitus ab audientibus. Etiam ridiculum aliquid videbatur. Puer circum gnome volabat, sed eum ferire non poterat. Vladimirus Terkin cecinit:
  Oculus mortuus -
  Manus obliquae...
  Ut youll 'adepto in ore tuo
  Myopic!
  Et percussit gladius eius solidati umeri vulnerans. Rursumque torsit securim, iterumque occubuit. Cacumen volavit...
  Audientes solum delectant. Satis sonum fecit.
  Duo pueri ancillae nudos pedes deae Kali strenue submiserunt, et hic bellator litterate cum voluptate quievit.
  Pugnatum est. Pumilio Pugnator gladium suum emittit. Ut avertit ultro. et telum suum feriendo aerem custodivit.
  Princeps Elf dulci risu dixit:
  - Ita re vera pugna est cum novem variabilibus.
  Elf ducissa obicitur:
  - Vel fortasse magis quasi novem permanentes. Hic gnome quasi primi gradus verberant!
  Rex Troglodytarum annuit concordia;
  - Ita res est. Sed vel magna est .
  Vladimir Terkin vere multo velocius quam nanum movetur. et in prospectu suo inconcinnus respexit. Iuvenis plenus alacres sensit. Et Vovka, sicut amabat eam, cepit et cantavit magno studio;
  Puer modernus sum,
  Nam mi adipiscing summa classis.
  Etsi mare violenter intumescit;
  Hystrix fascista non nos absorbet!
  
  Ego sum bellator iustus ex foeno turpiter;
  sedebat super lebetem, figens a laser.
  Pueri et puellae multum sunt;
  Cui Stalin specimen !
  
  Omnia possum apto ioco , facere .
  Laptop, sic ferire in caput .
  Faciemus mundum maxime delectabile;
  Russi ubique conciliare solebant!
  
  iocando finivi hedum in bello;
  Animo admodum bello ...
  Concisas fasciculos possum;
  Ceterum nihil mihi placet otium!
  
  puer , mihi crede, claustra non sunt ;
  Vincere poterit Krauts...
  Mox in Tellure pompae erunt;
  Ursa irata fremit!
  
  Tam frigidus sum puer,
  Factus est auctor in proeliis.
  Mihi non nimium bellum est;
  Nequicquam fuhrer obscena exclamavit!
  
  Hiems est, nudipes in frigore sum;
  Dentes denudantes ocyus curro.
  Puella mea crines rubra habet ;
  Ac munus inimicissimum funestissimum!
  
  verberate fascistos , puer,
  Stalin personaliter ibi me precepit...
  Digitus urget felis,
  tigris fortem !
  
  Quod Krauts volebant, acceperunt;
  Pueri totum loculum a me sunt .
  Puer quidam insanus miles clocked ;
  Preme Nazis rectum in fronte!
  
  mihi crede, nihil obstabit;
  Fascist nunquam vincet.
  Etiam rex furiosus in solio
  Nequam proditor parasitus!
  
  Pueri sumus guys fortes;
  Nos solebamus debellare Krauts...
  Ceterum pueri etiam adplicant in proelio fortes;
  Nos semper nostri probationes cum A's!
  
  Sclavi humilitatem pati non possunt;
  Omnes erimus mons contra Krauts...
  Denique ultionis flamma in cordibus nostris ardet.
  Hostes nostros ferro opprimamus manu!
  
  Gens Russica est tribus gigantum;
  Possumus malos divellere .
  tamen populus et exercitus coniunguntur .
  Ad cerebrum da fascists!
  
  Vincere non poteris
  Bene ergo viles ipsi sumus.
  Proximo tuo veniam pete -
  Exurge supplex, patria!
  
  Vivamus sollicitudin, nisl.
  Post Fritz autem est potens avunculus Sam.
  In posterum starships aedificabimus -
  Audacter et computatorium construamus!
  
  Nostrae vires facile metiri non possunt;
  Est sicut vulcano furiali...
  Aliquis in defensione seminat milium;
  Bene, nos procellam excitabimus!
  
  Nullus est locus in planeta altior quam in matre;
  Hoc modo quisque est bellator et pugnator.
  Pueri in gaudio rident, in laetitia;
  Luctus et maeror peribit - finis!
  
  et cum per Berolinum ambulamus;
  Lithostrota concipiunt pueris gradum.
  Cherubim illuminant viam nostram;
  Omnis magus est, magus potens.
  Ad extremum verbum, Vladimirus mucronem ense arripuit et eam in oculum pumilinum detrusit. Idque proelii tactum esse ad extremum. nanus mortuus concidit et tacuit.
  Alter ad auditorium adligat. Tum vero intonans plausus erupit. Vere frigus erat. Hic habitus flexionis evasit alacritas.
  Rex Troglodytarum notavit admodum vultu:
  - Bene evenit, ut bonam pugnem cum exitiabili eventu!
  Dea Kali adnuit;
  - Bene factum ioculator non fefellit! Hacc illum mihi calcem osculum sino. Praeterea cum etiam bene cantavit, etsi de re aliqua non satis intellexi, illi campanam platinum pileo praebeo. Et spero fore ut gaudeam!
  nudam, sient, muscularem, gracilem crus extendit.
  Puer ioculator in genua procumbens et nudam plantam pulcherrimam osculor, et simul cruentam mulierem.
  Fecit, bene, talis est fortuna servilis. Post quem ad sellam honorariam missus est. Et ancillae ultro campanam platinum ei tradiderunt.
  Interea orgia continuatur. Accuratius in auditorio iam nimium diu sederat, et dea Kali nudas digitos premebat. Apparuit caligo purpurea circum, et texit comitatus.
  Incidant in rubrum lotum simul dormientes. Vladimirus etiam in se gravitatem aliquam sensit.
  Ioculator puer in loto sedit et in vividissimam memoriam sui sanguinis solito immersit, et simul res gestas multarum missionum attrahens.
  Erat hologram ingens, tria dimensiva, in eo apparuit spatium sertis innumeris stellarum micantium pretioso sparsu. Etiam linea turpis stellatae Russiae, in forma predonum marinarum. Vacuum aerodynamica fere optimae erant, et tamen singulae naves suo modo magnificae, elegantiam formarum suarum ferientes.
  - Line up for the exitus. - In puppi femina vox computatrum sonabat. Societas ubi Vasilisa, Antonina et Vladimirus Terkin locati sunt, primus in terram esse debet. Milites instruxit, lites pugnae datae , arma, tasque inclusa cum acceleratore accelerato et tasque graviophotonis exstinctae, in capsula deciderunt. Hi rursus lapilli in navibus expositis latent, quae velut examen meteoritarum occultant.
  Placuit in planeta Dzudduk terram . Ingens hic orbis, saturatus copiis, superstitem impressionem fecit, stellae sex statim superficiem calefactae, maxime desertis, et solae oases solitariae in plantis praedatoriis fimbriis aurantiacis conspici potuerunt.
  - Haec planeta vere inferi similis est. - Dixit prudentissima puella Antonina.
  - Ab inferno ad infernum non eunt. - Satis impariter, in vigilia pugnae, Vladimirus hilaris factus est. - Discrimen inter Inferos et Inferos est, quod primus semper apud te est, secundus vero relinqui potest.
  Praeter silvestrem, maria infra sparsa, satis varie, in tanta caliditate non coquebant, sed e contrario adligat. Elementum zidigir in aqua crasse mixtum erat , cum esset calidum, crystallizationem effecit, sed refrigeratum liquefactum est. Simul et calida glacies durabat, et facile in ea multitudo movere poterat.
  Naves ex classium classium egressi e classe Shilo in interiore cruris Martis ceciderunt. Vere vidi quasi pilae magnae. Gamma- neutrini cuniculi praecesserant , specialia projectilia quae detonationem cuniculorum in spatio et sub spatio ejecerunt . Sic viam ad portum "pars " aperiunt .
  - Nimia multa pretiosiora in hac tellure sunt quae ad bellum opus sunt, ergo bombing impossibilis est. Opportune nos expugnabimus. - Id quod in mandatis explicabant. Praeter homines, pugnae robotarum etiam oppugnationi interesse putabantur, sed tormentum pabulum vilius erat quam systemata cybernetica pretiosa. Milites ergo praecipue partes habebant, terram alienam sanguine irrigando abundanter. Quid cogitaverint, fortasse quod apud multos dies hic ultimus sit, et de suis caris, eorumque uxoribus, si unum habeant, liberos. Nonnulli somniaverunt ordines et praemia, sed plerumque in paucioribus.
  Cum escensionem densissimam aeris inirent naves, missilia in eas accensi et laser radios caelum inluminant. Daraghs dissimulatio non fefellit, aut ignem in casu iustum aperuit . Navis velocitate accelerans sicut cometae levare coepit, celeriter superficiem attingere conatur. Tam rapidus casus eius fuit ut in frigus generantis se converteret, alioquin tabes- ceret et omnes milites morerentur. Visum est meteorites in globulo plasmatis calidi volitare. Talis tumultus periculosissimus erat: levissima defectio in consilio e nave vehiculo totam turbam interficere potuit. Ignis intensus, prope vortices hyperplasmicae proripuit, deinde unus ex eis navem vicinam cepit, explosa est, et apparuit quomodo centena hominum in pulverem nuclei verterunt. Interceptores ad eos exuere conati sunt, sed tempore quo adepti sunt, serum fuit. Ante portum, mini-stellae pilae congelatio telorum exarserant, undam glaciei solvens. Oceanus statim solvitur et naves litorum capsulae emittuntur.
  Leniebatur leviter braking, primum ab anti- gravitatis agris, deinde aqua. Paratrooperes, non obstante fortissima concussione, externam tranquillitatem servaverunt, fibulae mega-magneticae certo formationem tenuerunt.
  Vladimir Terkin prudenter dixit per transmittente gravitatem .
  - Vides nos percurrere, ne unum telo nos feriat.
  - Preterea primo applicuimus. - Vasilisa respondit male occulta superbia.
  Interrupit vocem tonitrui rationem;
  - Omnes, exite, incipite impetum.
  Societas in unaquaque capsula erat et, ut semper accidit, klutzes erant . Unus miles visorem demittere non potuit, aperto itaque ore proiectus est. Primum in gelidam aquam decidit, deinde in venenatam sulphuris at- jectam.
  Ceteri milites et milites e capsula sine incidenti volaverunt. Societas dux, Stanislavus Lapot legatus senior, nihil sensit, iam satis conditus in proelio, et si paulo astutior et non tam arrogans praelatis fuisset, scapulas saltem umeris portasset. colonellus. Itaque ille, sicut robot, tempus utens armilla computatrum igneum perscrutatus est, rogationem gubernatori navis misit et paratroatores suos observavit.
  Dux tamen ex angulo oculi et parte conscientiae notare curavit Semeonem Markovum priusquam appulit, alga fortiorem spirante raptim sumpsit, et Maximus Poltaranin , qui iuxta eum sedebat, delectatum abscondit. amuletum e longinquo Minotauro galaxia sub lammina armatura apportata.
  Ipse Lapot parvam , iam satis corruptam, crucem argenteam in collo tenebat, imago Iesu iam per plura saecula penitus erasa.
  Milites hic adulescentes erant, pars eorum vix radit, multae puellae, alia trepidans trepidans, alia orans et ipse occurrens. Et risit eum tercius Guido.
  - Bene obscurantist es, manibus exsequeris daemones.
  Respondens dixit malitiose :
  - Et daemonium iam eiecit te! Videte ut dolia!
  In hoc dolore diuturni imminentis horroris momentum, tota vita hominum in extremis stantium ignotis congruat.
  Solus hic simia, Vladimirus Terkin, hilariter ridet et renidet , quasi non in pugnam, sed ferias agit. Hem, quid potes a puero perta sumas. Et hae duae puellae doctae , quae iuxta eum sedebant, graves sunt, plane timent, etsi id non ostendunt. Bene est quod bellatores tenues, angulares, sed filum admodum celeres sunt, verisimile non habent minimum requisita ad excitandum sedecim cyclos.
  Antea duodeviginti elaboratae sunt, sed quidam callidissimus homo in superiore aetate inventus est, milites citius et meliores litteras militares discere. Et quod sexdecim adhuc infantes sunt, feminae etiam serviunt, speciales societates feminarum et etiam turmas cum classibus, miserabiliores sunt quam pueri . Adhuc ter plures pueri quam puellae hic sunt.
  Ille Laptya praeesset mulierum consortio, nihil difficilius quam cum mulieribus commercium cum viris, quamvis honeste pugnant, valde leves sunt. Si hoc velit, hoc, ut olim, feminas pugnare vetat, manus et humeros non est.
  Alter tonitruum superne erat, alia navis eiecta explosa, Stanislav Lapot acerbissime imperavit;
  "Omnes, sub glacie natant, in superficie non saliunt, prope litus tantum emergunt."
  Capsula aperta est ita ut tota societas statim se in aqua invenit.
  Vladimir Terkin sentiebat similem esse in motu lento pelliculae, omnia ei tam falsa videbantur. Antonina et Vasilisa nihil melius esse videbantur: pulchrae puellae jittery questus est . Senserunt quasi ab extra, ac si haec non ipsis, sed aliis fiebant. Corda eorum in unione vehementer pulsant, et visum est ut alterutrum cogitationes legerent.
  - Serva! - Explorator Vladimirus exclamavit sicut stella ranger conditus. - In proelio formemus trio volantem et terga nostra tegunt.
  Underwater, milites blande moti, tum litium flexibile certamen turpem figuram susceperunt, machinae photon -gravitatis plena potestate versae sunt, et portum comitatus ad expugnandum ruit.
  Vox ducis incomprehensibilis sonuit, ut aqua flueret, clamores fortes creabant, vel fortasse daraghs in machinis quae gravitatis interventus exprimebantur .
  - Focus in gravitate navis , noli tardare et casum tuum non frangere, cum oriri debes, signum praeterea mittam.
  - Tribuo. - Dixit Vladimir Terkin dentes denudans - Nemo est dux similis est.
  - Hic liber antiquissimus est. - Ingemuit Antonina. - Pulchrum esset volare in praeteritum, cum Tellus adhuc tota et florens planeta esset. Quae fabulose pulchra natura ibi fuerunt, nunc omnia destructa sunt, solum crateres et solitudines radioactivas manent.
  Caeruleis decor Vasilisa comis, graviter gemens, dixit:
  - Quondam iaciendam vidi, adhuc tam altam planitiem radiorum in Terra, ut sine speciali secta impossibile sit esse . Verum, technologiae iam ortae technologiae restituere promittunt.
  - Bene, hoc est post bellum. Haec omnia nimis cara sunt, et in tali summa pulmentum unumquodque denarium numerat. - Antonina perfecit cogitationem.
  - Nolite tristes esse puellae, in nostra matre adhuc ambulabimus. Sic erit, puellae. - Joculariter, ut si ipse multo maior esset, Vladimirus socios suos vexavit.
  - Sunt fodinae praecedentes. - Lapot praeerat. - Turn Pyrrhum in i6 femper , & precor ut juvet.
  Pyrrhi radiatio minimarum anti- fodinarum fodinas disrupit cum criminibus mini- tationibus, sed non omnes nec semper, ita etiam hic fortuna niti debuit.
  Duae latinae e comitatu suo infaustae erant, quasi praedatoriae piranhas eas parvis criminibus magnitudine ovorum gallinarum obortas pueros invasisse. Etiam eminus impetum sentire poterat.
  - Duo tantum, non ita mali, pessimum exspectavi. - Lapot mussat.
  Tres fodinae statim Vladimirus consectati sunt, puer autem duos iecit, et Vasilisa unum interfecerunt, statim glaciales sagittae informes ex radiis calidis formatae sunt.
   Maledicta puella bellator ;
  - Molestiam tibi attrahunt.
  - Sed omnia elaborata sunt, taedet natandi, in proelium mallem ire. - Vladimir Terkin etiam impatienter concussit.
  Puella per iugulum cucurrit per oram manum suam;
  - Nos iaciamus donec aegros.
  Tandem ad litus perventum est, solida, solida, silices granitis, vicus ac duriora et firmiora elementa Grustirae , Meffoblok , Tikikaka , Scatarra .
  - Eamus in superficie! - Clamavit Lapot.
  Grenades congelatio in glaciem volavit, spissa superficies dura corroditur, tum, ut serpentes luctando, paratrooperes prosilire coeperunt.
  Vladimir Terkin unus e primis aditus erat et statim prope imbrem plasmatis occurrerunt. Puer ambabus manibus statim ignem aperiendo respondit. Ex angulo oculi eius animadvertit quomodo unus militum, multis hits acceptis, cecidit seorsum, caput, brachia et pars pectoris revolabant, et crura humi stabant.
   Annihilatio grenade Vladimirus percussa est , gravitas fluctus eum pedibus eius pulsavit, sed puer statim exsiluit et crimen suum proiecit. Aliquid exclamavit et duo Daraghs discerpti sunt. Tunc Vladimirus iterum ictus est, sed apparenter in angulo bono, et puer terminator resistere potuit.
  Cautior vipera in oram Antonina inclinata ad terram, iam glacie relicta, circumspexit. Lux erat multum, erat intolerabilis splendens, colorata, et tota superficies inundare videbatur.
  Milites Russiae armati in daragas graviter accensi et multae robotarum magnarum inter tres magnas Hangaros currentes.
  Constabat Russorum pugnatores mirari rem publicam assequi, defensionem hostium festinanter, hoc est pessime ordinatam. Ignis reditus tenebrosus erat, sed iuvenis callidi, qui supra annos dolor erat, intellexit Daragas' torpor cito praeterire, et tunc de diis acernis puniendis agere debere .
  Bonum est quod propius accesserunt, et ideo tormenta hyperplasma gravia silet, alioquin illis thermae Russicae fuisset.
  Capsula sub glacie combusta, calor talis erat ut statim telam in aquam alienam formaret et frangeretur. Gubernator ignem trabi et machinae acus tormenta aperiens, multas strophas destruens. Una robotorum ex gravi institutione hyperplasmica incidebat - systematis ignis ultraphoton . Duo missilia exstincti fremitu explosa sunt et partim vi campi impetu facto, machinam dextram prope tegentes.
  Gubernator peritus statim aciem oppugnandi reliquit. Autem, monstra mechanica igni manserunt, impulsus paratroeorum Russorum sursum proiectus est, et qui propius stabant epicenter explosionis per terram sicut pisorum volvebantur, perdite captabant.
  Sed tamen etiam iuvenes pugnatores, qui pulverem pyrium non senserant, exercitati in disciplina , subtiliter retardantur, et illico, reperto quodam tegumento, loca capiunt.
  Una post alia, novae capsulae exsurgentes, partes oppugnationis aircraft faciebant, operculum humum destruentes et omnes Dags venientes .
  Mox unus ex illis grave damnum accepit et flamma caerulea flagrans, discumbere coactus est.
  Antonina grenade novam iacit et ignem auxit, et Vasilisa militem assurgendo a grenade percussum adiuvit. Satis impariter unus ex tribus amicis Sultani erat, sed iuvenis pugnator eum non attendit. Injecto stimulo, magna Guido celeriter resipuit, insusurravit.
  - Nostri procedunt, tempus est instare!
  pugionibus caesis , incedunt.
  Post armatos colossi latentes, decem signa simul invadunt hostem. Cum parum damni essent, hostes ad opprimendos hostes, quibusdam in locis comminus pugnantibus, tres satellites ante se purgati sunt.
  Mox accessus ad hangar proximis omnino in ditionem portum vis erant. Una intus magna copia instrumentorum militarium, robotarum et piscinarum volantium continebat. Intus irruentes Russici milites tasque ad internecionem mittentes in eos qui sagittari et mittere conati sunt, et fumum sulphureum grave purpureum-hyalinum e evacuatione foraminum structurae effusum est.
  Superatis hangar, paratroperti ad mediam basin partem discurrunt. In successu aedificare necesse erat, praesertim cum hostes oppugnationis rursus in aere apparuerunt, hoc tempore, et graves molestias inferre poterant.
  in pulvinum gravitatis , si pugna protracta est, ab uno tantum milite radio gravitatis utens gubernata est . Praecipuae copiae inter incendium hangar et adhuc intactae cessaverunt. Hostes ex improviso tumultuantes ex improviso tumultuario exercitu Russorum se recepi et ignem gravem in acie inter duos ordines Hangarorum recluserunt.
   Quam ob rem Vladimirus, Antonina, Vasilisa et magna pars cohortis, quae in tertium ordinem horreorum pervenire curabat, se interclusum invenit. Ignem ad terram miles pugione pressit. Solus insanus Vladimirus, quasi canenti se esse credens, exsiluit sicut daemon et grenade proiecit. Robore valido deletus est, cuius caput centum metra avolavit.
  Milites cachinnantes tantam virtutem admirati sunt, sed tum missilia hostium in eos ceciderunt. Non iam res ludibrio erat: nos in plenam potestatem radiorum turbulentorum converti debebamus et exspectamus ut telum temere incenderet. Tertiadecima turma impetum cepit. Milites ejus continue saxis feriuntur, sed ii qui non statim necati sunt, assurgere et aperto igne operire aditus curaverunt.
  Stanislav Lapot intellexit in his condicionibus suam mortem et interitum totius societatis negotium esse temporis et perquam brevem.
  "Optimus instanter quaerere exitum antequam perimus."
  - Scio quid faciam. - vociferatus est Antonina in transmittente gravitatem .
  Lapot, qui non tales, ut ratus, sissies, puella prodigia, graviter vociferatus est;
  - Estne hic tu professor? Bene, cito dic quod tibi doctum est ingenium tuum, alioquin omnes tibi ignoscent.
  Antoninae ocreae eius pedibus explosione testae barii explosae sunt . Pedes nudis puellae rubebant ex explosione et temperatura extrema, multis incisis obducta. Puella, mutilata membra attritu, fremuit;
  - Opus est ut crassos muri Hangarorum conflare atque in eum tota multitudo descenderet.
  Lapot respondit crepidam in credulo sono;
  - Quid si daraghes ibi?
  Puella madens regenerans in calcaneo pustula tumida, exiliens;
  - Nos eos occidemus, in curvis corridoribus ignem continuam pugionem ducere diutius non poterunt, et forte habebimus.
  Dux, mollito sono, consensit;
  - Is vultus ut ais paciscor, sic faciamus.
  annihilationi bombae gravi fixa procul se recepit, satis bene explosivae non fuerunt, cum vis campi vibrabat. Sed perrumpens faucibus mortem sibi conscivit.
  Cum explosione intonuisset, paries divisus est et venustas immensae aedis apparuerunt. Provecti paratrooperes hyperplasma launerarium accendit , multa robota explosa sunt.
  "tasque iacta!" Lapot iussit.
  In pavimento inter acervos cistarum, tasque undae desiluit et quasi summum scidit, apparatum caecatum et opus robotarum destruens. Maxime autem vehicula non in certamine. Milites sicut erinacei in nebula commoti sunt, sed tamen robots debilitare curaverunt. Cubiculum fumo impletum est et, ut navigamus, in vulvam ductu vertere debebamus. Silhouettes nostri illico virides a computatorio, inimici et omnia spirantia et mota, rubra erant picta .
  Vladimir Terkin, ut sphingae sphingae digitis arte utens , ad summas acervos scriniorum armatorum ascendit, omnia desuper visibilia erant et ignem ordinatum ducere potuit.
  Monstrum est cum sex canonibus plasmatis ante reptans, coniicere debes momentum cum ignem aperit, vim campi leviter aperiens, et grenade ad eum mitte. HIC CENTESIMA SECUNDA.
  Et quasi Deus puerum innocentem custodit, aut puer intuitionem valde excultam habet, sed centrum cyberneticum definite percusserit, et colossus quindecim metrorum in frusta concidat.
  Nunc paratrooperes retineri non possunt, movent sicut arietem arietem, Daragas et robotas comminuens.
  - Vidisti quomodo eum percutiam! - Vladimirus clamat. - Sum verus eximius bellator !
  Puella pedibus nudis fractis respondit:
  - Euge, amice noster, sed nunc superesse opus est.
   Sagittarius solito grandior obviam Antoninae cucurrit , acernis arma pandit, quasi eam capere vellet, vel forte eam caperet.
  Utraeque puellae eum trabi sclopeta feriunt, hostis ad latus advolavit, et apparatus sclopetis in pavimento gravito -titanium salit. Cum iacularentur, pugna lis transfixa est, nec darago amplius mota est.
  Paratrooperes et paratropi ad ostium perruperunt.
  - Perge nunc e muscipulo exibimus. - Lapot Orat.
  "Insidias esse puto ibi nobis exspectandas, melius est pugnare circumire." - Vasilisa videbatur.
  - Ego sum imperator, et decerno. - Lapot abripitur.
  Attamen eo tempore densae, late trabes percussae sunt, et quattuor pugnatores Russici statim in frusta concisi sunt, constabat tormenta laseris graviores cum mega-annihilatione flare saltem excitatas esse.
  -Vos omnes delendos esse. Tu igitur istinc . - Clamavit Antonina nudis pedibus.
  - Bene, eamus circum. - Lapot gravate constat.
  Milites trans Hangarum per acervos iter facere coeperunt, sperantes aut hostem fallere aut terga ire.
  Tum Antonina, nudo pede ac pede fracto, secreti fores exitus sensit.
  "Hic est ubi omnes exire possumus." Experiar ad cyberium resiliunt codicem.
  Vehementer retrogradiendo, Lapot mussavit;
  - Eia age, aliter impellemur .
  Darog iam ianuam penetrantes perruperunt , sed milites Russici eos igne convenerunt et sanguinem suffocaverunt.
  Unus e pueris perdite exclamavit;
  - Velocius, velocius, subito bombardam evellent et bombam mittunt.
  Vasilisa placide respondit:
  - Daragas es avarus, et ibi nimium bona hic reposita supellectile. Melius est eam armis non impellere, et adiuvent Antoninam.
  Multo velocius res inter utrumque ivit, et post paulo ostium apertum est.
  - Hoc multo melius. Nunc eamus.
  Ante hos milites turrim gravitatis occurrunt . Ascendentes autem in aversam partem erucae invenerunt, qui vacuo loco sagittarii perstiterunt.
  Altera pars MANIPLUS ascendit in tectum vicinum utens capsulis. Stanislav Lapot mandavit:
  - Maximum ignem interficit.
  Infra se totum mare sparsum est, multae centena hostium atroces. Milites evigilantes trabes iaculatores omnem in hostem deiecerunt.
  Hostes obstipuere et deprimi, non statim intellexerunt unde ignis oriretur, et in aere se iactare intendebant. Satis impariter, robots primi ad instar illius fuerunt et serius iaculantes inceperunt. Tamen statim ex tribus partibus oppugnati sunt, et praeterea Russi Daraga in horreis laminis erucae capti sunt.
  Effectus usus eorum validus evasit, etiam quia vis agri Daragas tantae intensioni non aptae erant, praeterea semper difficilius est contra arma propria defendere.
  Vladimir Terkin in primis audacter exstitit, puer invulnerabilitati suae credidit .
  -Cedes, diabole! - vociferatus est Antonina. Sed ubi est?
  - Bellator Russicus mortem timere debet! - Respondit puer acerrimus bellator.
  Respondet Diabolus nudis pedibus logice:
  - Tantum scumbags nihil timere debet, sed miles superesse possit.
  Vladimirus passus;
  - Miles ante omnia fortis esse debet, sed bracas tuas cacas.
  Puella durius respondit:
  - Ecce, si laederes, non te tractabimus.
  Terkin risit et linguam suam prostravit;
  - Possunt me occidere, sed ego claudus non sum, medicina longe processit.
   Altero post momento, tota phalanx Daragae interfecta est, et milites, terram aratam, ad proximam Hangaram pergunt, ubi tantum ad postremum defensores perrexerunt.
  Plures lacus in medio hangar erant, ut tinkere pulsando eas emitteremus. Novus hangar interiit, milites de loco ad locum currunt, et alicubi in spatio aeque acrius pugnatum est.
  In altera parte basis, linea ignis transire et cum parte cohortis coniungere non valens, tres quaterniones in loca pristina se receperunt et redigere coeperunt.
  Inde in proximam scurrae aciem intendit, horreis perdere. Iuvarentur, et se invicem celeriter transcurrentes et tegentes , paratropi ad opem concurrerent. Sed subito ab latere percussi sunt magna legio Daragas et mercenarii Chembur generis, quae vera monstra, usque ad quinque metra alta, movebant cum robots.
  - Etiam mirum est quod talem colossum ante non vidimus. - Dixit Vladimirus Terkin.
  - Ut videtur, in insidiis tenebantur. - Antonina ratiocinabatur.
  Erigentes supra agmina Daragh minax, et longis tormentorum cadis plasmatis extensis, paratrosores fugientes satis accurate feriunt . Putamina valida erant, et unus ictus satis militem adiuuabat, quamquam ratis ignis infirmior erat quam tormentorum radiis, sed computatorium adiuvabat in animo.
  Russorum copiae , deinde tres atque inter se interclusae maioribus hostium copiis pugnaverunt.
  decurrere Societatis No. Sed ita se res habet, quod ab initio multo plures eorum et damnum compensare potuerunt, sed Russi a suis interclusi non potuerunt.
  Res in tertia linea Hangarorum omnino critica facta est . Numerus militum occisorum crevit et robots una cum Chemburs ad extremum perruperunt.
  eximiis robotarum grenade flatu capere curavit , et reliquae latinae post non tardaverunt. Illo momento Stanislav Lapot graviter vulneratus est, hyperplasma proiectum litem pugnae percussit , brachium usque ad scapulas discerpens. Senior legatus conscientiam ex ictu doloris amisit.
  Et solum factum est quod lis certaminis singulas partes comprimere potuit tempore quo mortem a depressurizatione evitare permisit.
   Daragas, dux audacior factus, comminus ad manus venit. Bayonetis ex solidis lasers mechanicis usi sunt, possunt litem dirimere et impugnatorem distrahere . Extus non admodum pueri et parvi Vladimir Terkin solertissime pugnabant, aliique milites his non inferiores erant. Et tamen Daragh, numero capti, socii juxta pueros infixerunt et interierunt, vix tertia pars superfuit.
  Robots in hoc situ incendere cessaverunt, suos milites ferire veriti, et Chemburs ad suos et alios accensi. Praefectus dragorum Nidurashkov victima talis actus incogitati factus est . Acer , postquam iratus, ignem rursus aperuit, mox TUBER incepit. Qua re usi Russi ultro pugnant, furiose id unum casum superesse animadvertentes. Daragas minus in arte pugnae manus exercitati erant, et praeterea operam ad Chamburis mutaverunt.
  Mox totus ager cum Daraga cadaveribus strata est.
  - Robots deleri potest. - Adverso imperatore mortuo, Antonina imperium cepit. - Accurrite comminus et amicae ignis in unum vehiculum intende. Si imum punctum simul percusseris, nullum monstrum superabit.
  - Ego primus hoc tibi ostendam! - Vladimir Terkin vociferatus est.
  Ignis attenti munus egit, alter post alterum occisor robotarum defecit. Unus ex illis eum plasmate ferire curavit , Terkin prope feriendo, sed felix puer iterum superfuit.
  - Karabas Barabas capere non potes ! - Nasum quoque fecit, simulque grenade in suum nunc vulnerabilem ventrem proiciens.
  Cum Daragas tandem victus est, reliquiae cohortis praecipuae copiae reliquorum manipulorum Russorum oppugnantes abierunt.
  Etiam potentiores Ossa - 10 robotorum e latere Daragas in proelium iverunt, agebant secundum propositum bene confirmatum, missilia magna incendii quae interitus chaos attulit, crateres magnos pulsantes, deinde propius accesserunt, tormentis plasmatis adhibitis et coactis. trabem iaculatores .
  - Wow, quid gigantes. - Vladimirus notavit . "Ignem quoque concentratum perdere difficile erit."
  Antonina confidenter obiecit confidenter ecalcitans , nudis cruribus ;
  - Et tamen hoc agendum est secundum schema, ignis congestus defensionem debilitabit, quo tempore aliquis fortis et animosus fasciculum annihilationis tasque sub alvo iaciet.
  Terkin, ut semper, omnibus antecedit;
  - Mecum erit.
  Sandalum puella indignata est;
  - Cur igitur tu?
  Vladimir Terkin recte notavit;
  - Minimus sum, et facilius erit me obrepere.
  Puella nudo solo pepulit puerum;
  - Deinde oct.
  Vladimir Terkin, crateribus magnis et multis cadaveribus utens, tum quod humus ardebat, vere per incognitum fieri potuit. Interveniente momento, cum vis campi e onere excussa, totum fasciculum proiecit. Ingentia "ossa Iblis" explosa, in frusta comminuta, quaedam non penitus deleta, sicut sculptilia deformia concremaverunt.
  Cum tali operatione, necesse est tibi tantundem artificii habere ut fasciculum accurate iactare, ac sensum periculi habere. Ac primum Daragas non attendit quod ingruentes gigantes perrumpunt, animadvertentes quid iniquum esset, a tergo incendere coeperunt. Tamen angelus custos Vladimirus intentus erat et gigantes graviotitanium delere pergebat . Sed tertiadecima societas in macilentam permansit.
  Et Daragh nova auxilia miserunt in proelium. Illo momento fortuna subito a Vladimir Terkin aversa est, puer cum eo ludit et nimium diu periclitatus est. Stimulus ardens chordae hyperplasmicae emissae a robot puero forti percusso, de crure emisso.
  Vladimir Terkin exclamavit, sed dolorem superans, crimen vi proiecit, puerum oppugnans, " Ossazeli Ossa " quasi semimortuum cadaver comminuta.
  Puer non ferens lacrimas cruentas fudit;
  - laesi. Ego mancus, nuUa cruris.
  - Non desperes Vovka, si supersumus, alterum tibi crus dabunt, et in die iterum curris. Deum orare ut vivas. - Lepidus Vasilisa sedata.
  Undique, sicut araneorum, daragas et pugnae robotarum reptant, multa milia eorum fuerunt.
  trio supererat, nihil fere superesset, quod hostium dignitas maior erat, sed nemo de deditione ut misericordiam peteret, cogitabat.
   Puellae Antonina, Vasilisa et puer speculator Vladimirus Terkin pugnaverunt sicut Spartani in Thermopylis capti. Sed cuivis patet nullam stare contra tot millia iratorum hostium, multa ingentia, horrenda aliena galaxie tela horrere crepitantia, tunc, cum mala mors vacuas fodit basibus in. faciem, Vladimir Terkin cecinit raptim modulationem compositam.
  Degener mendax qui dicit
  Tamquam patria pulvis est!
  Summa omnium rerum in rubla venatio est,
  Et debes fatorum fluere ire cum!
  
  Sed talis miles de villa Sancti Rus';
  Post omnes, pro ipso bello prima vocatio eius est!
  Mandatum regis simplex est: pugna et nolite timere;
  Gelidus spiritus mortem non terreat!
  
  Spatium autem est quod homo scit.
  ei datum est spatium volare et vincere!
  Primum timidum initium, deinde praecipitium curritur;
   IN' Regnum decies centena millia galaxiae erit !
  
  Impossibile est prohibere, etiam si sanguis ut flumen fluit;
  Bellum inter homines, cum mala dementia!
  Aspice pastum volo relaxare,
  et in gramine sub dulcis alvearia procumbunt!
  
  Ubi autem beatitudo non est, non est in caelo vel in inferno;
  semper tecum est, et tamen procul esto!
  Stellam electam quaeris in caelo;
  Ut cor in sacro sectione servet!
  
  Mater autem ibi est et sol et luna;
  Oculus mirabilis tuus est, patronus tuus.
  Et si opus est, usque ad umbilicum divellere;
  O quam tenuia et discerpta stamina vitae!
  
  Russia in perpetuum, omnibus gentibus tu;
  Quasi oceanus in quo felicitas spargit!
  Magnificentia pulchritudinis et audaciae et somniorum;
  Et ille ignis amoris qui non exibit!
  Pueri scurrae memoriam aeternam novis rebus inspiraverunt. Et taciti excesserunt aula. Novum opus perficere iussit.
  Praesertim puer ioculator valde studiosus erat in puella flava quae ab elf principe in laqueum inducta erat. Miror tamen ad quid. Et tunc aliquid faciendum est.
  Scurra puer, sine bis cogitans, nudum et rotundum calcibus coruscus versus carcerem contendit.
  Orcus custodes clamabant ei:
  -Quo vadis, scurra?
  Vladimir Terkin respondit mensurato tono:
  "Maxima Imperatrix Inferorum iussit me in poenam, ut servirent cibo tanquam servi carceris ordinarii."
  Securitas giggled et grunnitum dixit;
  - Melius! Age cito, pedicula!
  Scurra puer cantare coepit, cantare;
  Ego quasi an iceberg in Oceanum
  Omnia feruntur in plena nebula...
  Sunt magna proelia praemisit
  Orationes vel non adiuvabunt!
  . EPILOGUS
  Elisabeth evigilavit in loco maxime interesting. Et cum evigilasset, ipsa catena tundens concussit.
  Drachma dulce notatur risu;
  - Bene dormis, forma! Neminem quidem habeo loqui.
  Flava puella ridens respondit:
  - Sic somniant de aliquo! Picturas varias finge, vel proelia epica.
  Nympha comitissa risit et dixit:
  - Bene, aliquid est in hoc! Memento epici aliquid.
  Auditus est crepitus cincinnis. Rursumque fores carceris apertae sunt. Puer et servus apparuit. Verum, hoc tempus differt. Item in truncis tantum natantibus, sed multo magis muscularibus , musculis praeclarissimis, ad instar ferri.
  Lac, pulticulas, placentas attulit, praeterea sacculum habuit. Servus autem claves tulit. Puellae oculos laxaverunt.
  Vladimir Terkin indicem suum ad labra posuit et exsibilavit;
  - Mitescere! Habes copiam fugiendi!
  Post quem, ioculator puer cito crines in catenis aperuit et insusurravit;
  - Lac non bibe, nuntius est!
  Concidit catenae, et Elisabetha prosiliit, membra feliciter extendens. Iam relative libera erat. Et protulit ioculator puer anulos aliquot et phylacterium de pera sua et insusurravit;
  - Domina Drachma, hic sunt artificia magica. Nunc non eris inops!
  Puella digitos nudos quosdam anulos, et quosdam in manibus, nec non facinum in collo. Post quem sensit in se vigorem, et canebat ;
  puer meus, puer meus;
  Hac hora non dormis...
  Magnus Princeps ignotae patriae;
  Satanae servi oppugnant!
  Vladimir Terkin cum gemitu dixit:
  Fuit etiam princeps. Habeo biographiam longam. Sed optimum pignore est vitare dum custodes dormiunt. Et in loco tuto celare visum est.
  Nympha comitissa dixit:
  - In omni silva sum, sicut domi. Elizabetham cogito et celare possum, sed hoc quidem non sufficit.
  Servus puerum ridens interrogavit:
  - Visne malam deam Kali devincere?
  Elisabeth giggled et respondit:
  - Nuper dicerem, pingue tempus hic non est, si modo possem vivere! Sed in somnio talia egi ut nunc hominem prorsus alium sentio. Aliquid in me factum est sicut Joan de Arc, post visiones Divinas. Cor vindictam, sacrificium ultio postulat!
  Vladimir Terkin adnuit et adamantem ex sacculo suo protulit, quod reflexiones in omnibus coloribus iridis reddidit;
  - Ita generatur somnium tuum, et in cinematographico magico speciali memoratur. Puto Dea Mali Kali vult consectetuer bombam creare componendo potentiam nuclei atomici et magicae. Et hoc potest generare vigorem virtutis inauditae. Quod periculosissimum est circa mundos. Mali et boni notiones relativae sunt, Numen Kali nimis vindicare coepit. Sic sistendum est!
  Respondit Nympha ferventer.
  "At mihi maxime desiderium est hunc carcerem quam celerrime relinquere." Taedet me entis post vectes!
  Scurra puer adnuit;
  - Bene! ego quoque fugiendum tecum. Malum Kali mihi non ignoscit quod feci. Sed si quid acciderit, miratus sum eam.
  Murmuravit Elisabeth:
  - Interea de lacu exi!
  Tria paria nudis vestigiis emicantibus, duarum puellarum et una puerorum. Tam puellae quam pueri tibiae erant pulchrae, figurae regulares, venustae, et pulvis non adhaerebat. Iam per corridores curritur. Constitit puer leviter et aliam cellam aperuit. Duo erant pulchri, nudipedales elves in pannis albis.
  Ioculator puer cito puellas e catenis liberavit. Jamque quinque pedes nudis paria passibus ibant. Captivi alii fuerunt, sed puer monuit;
  - draco quinque tantum capiet. Et sine eo parum habemus copiam relinquendi .
  Elisabeth mirum interrogavit:
  - Draco?
  Vovka Terkin adnuit:
  - Utique! Alioquin parum vellemus evadendi , Kali dracones habet alios, qui insequentes nos mitti possunt. Sed hoc nimis celeriter.
  Drachma constat;
  - Non sit picky! Ut vere nosmetipsos salvos faciamus, veniet tempus et revertemur!
  Custodes quidem dormiebant. Quattuor puellae et puer sopitos arcus, cobalos, troglodytas et etiam dryadales arcus irruerunt. Post quem, turma substitit.
  Et quidem in lato castelli muro draconis fulvi erat. Magnitudine parua, et solum capita tria. Ita re difficile erat quinquies aptare.
  Vovka tweeted:
  - Ad silvam coronae nymphae! Nos ibi non erunt!
  Adnuit consensus draco;
  - Si Elisabetha electa est, ego certe eam tradam et tu cum illa!
  Scurra puer adnuit;
  - Hoc verificare potes inspiciendo adamantem Dei Hypnosis. Vere multum valet. Nunc ergo, puellae, somnium proprium spectare potes!
  Elisabeth admirans et tremens, quaesivit;
  - Quomodo haec continuatio somnii tui est?
  Vovka confirmavit;
  - Videbis in fuga! Interea committitur!
  Draco fere sine alis exuit. Puellae et puer lanceam fortiter manibus et pedibus nudis apprehenderunt. Post quem machina viva tricipitem celeritatem colligere coepit.
  Puer scurra, cum draco libraretur, protulit iaspis Dei Hypnosis, et posuit eum ante Elizabeth, dicens:
  admirabilem somnium tuum contemplari possumus !
  Flava adnuit;
  - Hoc frigus est !
  Color tres dimensivas hologram coram publico apparuit, et pellicula realis exhiberi coepit;
  Dignitatis interrogata mussat;
  - Minime, transeamus! - Underwater celeritas eius preme. Tempus terere volumus.
  Puella, mulier nigricans fucata, interrogationem continuavit;
  - Video, sed quae sunt Venustates navis?
  Murmurat exercitus dux;
  - A. leviter elongato eversore, lateribus tantum rotundis et turpis. Est aliquid ex navi subaquanea.
  Elisabetha, quae in colonello legato uniformi erat, elimavit;
  - Magna, da nobis viam.
  - Potest quovis momento mutare. Quaedam puncta tantum scio, sicut Harvard Red.
  - Alii aliter nominant. - Drachma nigra colonello femina ornatu dixit.
  De dignitatibus cackled;
  - Portus Brestensis in Dania est, sed ibi non it. Circumdedit aqua summersus erit.
  - Magnum, iam aliquid est! Age, pungite serva! - Dixit puella nympha. - Et albi, dentes magnos, instar lupi, scintillabant auis.
  - Omnia tibi dabo.
  - Quid scis aliud pretium?
  garrivit dux exercitus :
  - Novi milites apparuerunt mixtura mures, simiae et homines. Post hostium munitiones sabotage proelium committunt. Pugnatores potentes et firmissimi. non moriuntur etiam si destruitur cerebrum.
  - Bene logica. Cur miles cerebris eget? - Dicta Drachma. - Fortasse melius cogitandum de AWOL.
  Dignitate mussat;
  - Mox novi milites effingere discent. Nova humanitas fiet, socialismum et communismum aedificandi capax.
  Nympha comitissa giggled;
  - Mirum erit. Rat paradisus, id omne reliquum populo.
  Inebriati effectus in nervi terminationes, dux exercitus serravit;
  - Tu melius nosti, comes Stalin.
  Drachma stricte ordinata;
  - Aperi nobis securum cum statim opportuna de mandato consilia.
  Fritz paruit:
  - Pareo, comes Stalin.
  Tuta post picturam non Stalini, sed dimidiae nudae syreni posita est. Calculus videtur factus ne quis eam divelleret.
  Elizabeth et Drachma omnia indicia mentis lustrabat, fortunate memoria concedit, tum omnium incolarum nomina. In iis erant etiam plures imperatores, in iis de comitatu Vasilevsky et dux baculi, necnon minister a rebus oeconomicis et vicarius praeses commissarii ad pugnandum contra communismum mundi.
  Super, exploratores magnum officium fecerunt. Fieri etiam potuit ut Stalin ducem Sinensem strenue premere, eam contra Russiam agere conaretur. Et Sina potestas est! Quod cum evenisset, dux magnae patriae intra triduum ultimam responsionem se daturum promisit. Ita instabat caedes. Mobilitas iam in Sinis nuntiata est et exercitum triginta miliones instruere parat. Verum, paucas piscinas et aircraft habet, atque etiam anteponendi sunt . Dux Sinensium ex Stalin recipere vult saltem duo milia ultimi IS classis lacus et duodecim bombas atomicas.
  Murmuravit Elisabeth:
  - Etiam manus raduntur.
  Communis exercitus confirmatus est;
  - Stalin copiam pollicetur. Solus Sinis non maxime confidit. Raphanum ducem appellavit: extrinsecus rufum, intus album.
  Drachma cum rictu dixit;
  "Verisimile non est mens eum exequendi."
  Fritz cackled:
  - Omnia impossibilia sunt! Nam DOLO, hoc potest.
  Elizabeth tweeted:
  - In quo gradu monstruosorum militum progressus est?
  Murmurat trepidus exercitus;
  - Nescis! Notum est cobaltum, radium, plutonium in irradiatione adhibitum. Varii isotopes, iisque ex meteoritis extractis. Ita evenit aliquid vere FORMIDULOSUS. "Verum" dicunt hos pugnatores cerebri esse , et "bugs" eos regere dicuntur.
  - Sed non deserent! - Drachma concluditur.
  Fritz in relatione regio dixit:
  - Praeterea notiones cum lamia constituuntur. Sunt etiam hic prospectus interesting.
  Nympha puella mirabatur;
  - Cum lamia?
  Communis exercitus confirmatus est;
  - Ter fortiores sunt homine plebeio ac tenacissimo. Tali manu abscisa, redigetur. Tantum solem timent, sed in tenebris sicut feles vident, nisi melius, et quidam etiam volare sciunt.
  Drachma declarare voluit:
  - Quid de allio? Vel argentum.
  Fritz honeste respondit:
  - Argentum non faciunt, urit, alia causa urit.
  Elizabeth interrogavit:
  - Quid de crucifixo vel aqua benedicta?
  Dignitatem effudisset;
  - Frustra!
  Flava puella turbatis quaesivit;
  -Quare?
  Dux exercitus quasi geyser fremebat;
  - Illis crux est lignum vel metallum. Et in legenda, crucifixus operatus est in manibus sancti hominis.
  Drachma notatur;
  - Sanctos non habemus, unam tantum monialem terminatorem. Verum, utrum hoc comites an vice versa nescio.
  Fritz oculos connivuit:
  - Magnus Stalini interdictum monasteriorum. Praecipuum autem eius slogan est magis pueri, cresce, multiplica. Omnes tam albi quam nigri. Albi proletarii et agricolae collectivi. Sit perennis gloria Stalin!
  Elisabetha respondit CACHINNO:
  - Puto eum numquam oblivione deleturum esse! Splendida personalitas charismatica. Modo ad insaniam pervenit in crudelitatem!
  jucunde suffocans, dignitatc dixit;
  - lamia pollicitus est Stalin in ordines suos recipere, quod significat ducem posse vivere per mille fere annos. Finge ducem magnum et etiam lamia.
  Drachma risit;
  - Stalin lamia, seu ghoul, iocularis est. et frigidissima. Sed quomodo sol sine sole vivit?
  De exercitu imperatoris confidenter affirmavimus;
  - Scientistae formulam explicabunt, quae Stalin ab allio, argento atque etiam a sole defendet.
  Elisabeth denudans dentibus dixit:
  - Sed est etiam palus aspen! Ille ubi Dracula diem clausit extremum. Iudas se suspendit in aspide ligno.
  Fritz mussavit:
  - De hoc in tempore suo cogitabimus.
  Elisabetha paucis plura quaesivit. Illa amanter arridebat, sed vix se ab adversario strangulare poterat. Tandem puellae quaestiones suas fatigaverunt, unus ex ultimis nuntius de nescio quo modo fuit. Contigit novum telum creatum esse. Ut porta. Verum, quod loquimur non liquet, sed callidissimum et speciale est.
  Drachma declarare conatus est, sed ipse Fritz nihil sciebat. In principio, magistratus secreti caput est, non physicus.
  Longius switched manere non potes, praesertim cum res maxima iam nota est. Nunc summa res est memoriam Fritz delere et alibi facere ut speciales quaestiones nullae sint. Puellae sequentem rationem ad exercitum generalem verterunt.
  Earum munus magni ponderis ac maximas potestates committuntur. Portuum inspectio comprehendo.
  Hoc est primum. Secundo puellae numero speciales assignati sunt. Peculiares procuratores CSA effecti sunt et magnae copiae iis obtemperare potuerunt. Maxime autem magicae druidum proelio inventi sunt et eam in navibus quaerere debebant.
  Overall, puellae figuratum principale et nunc sine ullis quaestionibus circa UK movere poterant.
  Reliquerunt cum ducibus lacum lupum. Fritzius vale manus osculatus est;
  - Tam molles ac duri sunt. - Dixit.
  - Et praeterea funesti sunt ! - Dicta Drachma.
  Puellae in autocinetum ducis conscenderunt, tabulas cum viribus subitis habuere, ac ius quovis instrumento potiri.
  Elisabeth libenter notavit quod secundae stationes in hostium dignitates succedebant.
  Bellator flava petivit;
  - Nunc Drahmachka , quid acturus sumus!
  Nympha comitissa respondit;
  - Transeamus navem et contenta corrumpunt. Hoc est maxime logicum.
  Elisabeth confirmavit;
  - Ita sane prorsus id facturi sumus.
  Puellae memor factus est. Consectetuer bomba magnam vim neutherii et deuterii requirit, duo et tres hydrogenii atomi ac plures crimen nuclei. Et si intelligas bombam esse giganteam, tunc ex diversis partibus plantabuntur. Alia quaestio est quomodo in Solnyshko navem conscendere?
  Possunt hic variae notiones esse. Facillimum iter hoc facere est rem inspicere legaliter, quasi contra magicam tutelam reprimere. Iam tale documentum a Fritz Geim arripere curaverunt.
  - Sic via legalis est facillima et celerrima. - Drachma perorata est.
  Elizabeth etiam dubitavit;
  - Nonne nimis facile est? Non nuper quidem exortum.
  Nympha comitissa dixit:
  - Nempe in nocte. Sed hoc ipsum speculandi ars consistit in hoc: obeundo multiplicissima operatione sine detrimento, potius etiam sine incendio. Gratulemur tibi magistris nostris, nobis optimae disciplinae.
  De terminator flava notatur;
  - Id est , multum laboris egimus.
  Drachma obstrepit;
  - Ita, et adhuc paululum superest tempus, ad deversorium ibimus et media hora dormiemus.
  Elisabeth consensit;
  - Adhuc labore praemisit.
  Iam erat aurora cum puellae cubile attigerunt. In via, ostiarius eis duas puellas et latinas nocte obtulit, sed recusaverunt.
  - Adhuc multum habemus currentem facere! Interea, rest.
  Puellae in eodem cubiculo fere tacite dormiebant. Consuetudo et sollertia adiuvabant somnum protinus et sine somniis. Melius sane fuit. Puellae per totam horam dormiverunt et e cubili suo laeti et laeti exilierunt. Exercitationes facere coeperunt, inminere et inflectere. Fere satis calefacimus paulum, manibus ambulavit, et etiam desiluit.
  - Nos sumus potentes bellatores regionis septentrionalis! - Canebant.
  Puellae aliquamdiu circumvolaverunt imbrem tulerunt, ac deinde foras exierunt. Iam aliud facere. Praesertim tua provectioribus armis sume. In casu gravissime tibi dimicandum est.
  - Nos pacifici sumus, sed agmen nostrum armatum in omni velocitate inferrent! Impetum incusa, ne dubita! - Dicta Drachma.
  - Sine dubio! - Elisabeth sustulit.
  Puellae vehementer ambulaverunt, vestigia sua signantes clavatis ocreis. Curfew dicta est. Homines in platea apparuerunt. Ambulabant in formatione, metientes gressus suos. Per lineam stricte incedere conatur. Soli liberi, plerumque nudi ac laceri, paulo liberius erant . Elisabetha tamen et Drachma mox animadverterunt praefecti munientium aciem. Qui antrorsum ambulabant, pueri et puellae erant in vestibus albis, rubris et prope novis calceis. Post eos in agmine erant advenae, rubris vestitus, laceris ac discalceatus. Conclamantes tamen ministri salutaverunt, quam maxime conatur corrigere.
  Puellae in digitos stant, proceriores apparere conabantur. Elisabeth post eos agitavit, dentibus albis subridens.
  Post haec, puellae ad portum appulsae ierunt, tormenta apparatus paratas arripere. "Perditores " forte perforati sunt, suum usum exspectantes.
  Interdiu Londini laetior et nocturno clarior videbatur. Etiam musicam audire potuistis, et dux quidam in palatio Buckinghamiae nuptias agit. In genere, in Rubro Yankees sensi bonum, Massiliaise cecinerunt, musicam internationalem et mixturam musicae raptus et classicae. Puellae paulisper intraverunt et Campanie vitreum libavit pro iuvenum salute.
  - Spero me felicem victurum in uno mundo. - Drachma dicitur.
  Levi corde puellae nuptias reliquerunt. Communis matrona plusquam dimidium aetatis duxit. Et hoc iam nimium est.
  Drachma notatur;
  - Aliqua ratione viri fere virgines praeferunt. Talis inclinatio est.
  Elisabeth versionem suam expressit:
  - Fortasse ipsi rejuvenare volunt? Ceterum si rosis circumdatus iaces, ipse odorari incipis, et corpora virginum dulcia sunt.
  Nympha Comitissa cooed;
  - Esto consentiens! Mox scientia senectuti finem imponet, et tunc novus mundus aperiet. Bonus , iuvenis, et insueta nitore.
  - Spes! - Dixit Elisabeth. - Nisi forte homines se interimunt.
  Drachma pipiabat cum risu;
  - Hoc satis probabile! Itemque facultas moriendi in calamitatibus naturalibus.
  Londini, cum effigies Stalini et interdum Lenin, tum alii duces, nimis exoticos spectaverunt. Et tot vexilla rubra sunt circa, et magis magisque elevantur.
  Ad scopos, puellae, viso mandato generali, sine ulla dilatione permissae sunt. Immo salutaverunt.
  Magna denique urbs relicta est. In aditu tamen monumentum exoticum magis conspicuum erat. Ex altera parte spectat sicut piscina, ex altera loco turris est caput Stalini, qui magnam fistulam in ore tenens. Etiam monumentum ipsum non parvum, triginta octo metra altum est.
  - Quale superrealismum? - Elisabeth quaesivit.
  - Hic videtur ruber postmodernismus. - Drachma animadvertit. - Exotico stilo, sed iucunda.
  flava effudisset;
  - Dux bulliendus est!
  - Sed ipse Stalin se talem non viderit. - Drachma laeta sensit. "Quamquam corpus asini melius quam piscina conveniret."
  Puellae ridebant;
  - Vel forte e contra corpus Stalini et caput asini.
  Linquenda Londinum, linguas suas laxaverunt pulchritudines;
  "Per hanc urbem fuimus, sed usque non cum lamia".
  Drachma eliditur;
  - Fortasse restat m.
  Elisabeth suadet:
  - Miror si Sherlock Holmes lamias persequitur?
  Puella comitissa pipiabat;
  - In nonnullis recentioribus conviviis postea percunctatus est. Etiam optio facta est ubi Sherlock et Watson in spatium penetraverunt. Praesent ut elit.
  Bellator flava mussat;
  - Bene, fortasse eis occurremus.
  Drachma miratur;
  - Quomodo is qui?
  Elisabeth confidenter respondit:
  - Aliquando in alio dativo. Paulo longius in praeteritum. Tunc fumigant fistulam cum celebri INQUISITOR.
  Nympha comitissa giggled;
  - Haec via iucundissima esset pulmoni venenoso, sed caput et cor illustra.
  flava pipiabat;
  - Sherlock Holmes character est a Conano Doyle inventa. Ita fecit Professor Aemulator. De eo legisti.
  Drachma ei scientiam ostendit;
  - Splendida personalitas artificiose. Duis vel erat in Hollywood.
  Armiger aureis crinibus insignis erat ;
  - Aliquando membranam de nobis facient. Angelus bonus Elisabeth et malus diabolus Drachma. Ambo videmur inter se complere et inter se paria facere.
  Nympha comitissa dixit;
  - Sicut Deus et diabolus!
  Terminatio flava continuatur;
  - Profecto! Si lucifer non esset, et mundus sine peccato esset, nullus omnipotens pugnaret. Cogita quam difficile sit superintelligentia sine meta sine competitoribus. Tametsi omnipotentis Deorum sit infinita multitudo, uterque simpliciter suum universum regat.
  Drachma sumpsit et declaravit;
  - Conan Doyle atheus fuit et nihilominus ostendit quam fragilis sit homo. Memento, semel in campo hyperspace , tota vita in Tellure paene evanuit.
  - Sed aliquid simile hoc satis potest! - Elisabeth animadvertit.
  Nympha comitissa confirmavit;
  - Immo possibile est! Quanquam probabilitas in spatium curvum incidere non est tanta.
  Flava puella notavit;
  - Ea quae nobis eveniunt non est extra ambitum fictionis scientiae. Nisi quod Stalin, praesidens KSA, nimis exoticum spectat.
  Drachma notatur;
  - Quis scit, interesting philosophia est. Potestne communismus cuivis populo felicitatem afferre?
  Elisabeth ideam exprimit;
  - Est opinio, quod mali homines exsequendum bonarum notionum tulerunt.
  Nympha comitissa notatur;
  -Ubi aliis possum? Praeterea, exempli gratia, Dzerzhinsky talis carnifex crudelis non fuit. Habebat cor benignum, et difficile erat sententias mortis signare, cor etiam scidit, et mortuus est annorum quadraginta octo.
  Bellator flava notavit;
  - Dicunt Hitlerum valde sollicitum fuisse cum removit Rem.
  Drachma confirmatur;
  - Prorsus fieri potest. Tituli vulgo timidi. Vtinam eum capere possem. Loquere cum eo qualis sit. Cur tantum Iudaeos oderat?
  Elisabeth cooed;
  - Judaei callidi sunt, homines ingeniosi. Dicunt etiam apud creatores impetum Kalashnikov duodecim sclopetis fuisse Iudaeos et unum tantum Russicum, Kalashnikov ipsum. Ideo elevatus est.
  Puella misera dixit nympha;
  " Mortui sumus in nostro mundo; Nisi Russia imperium absolutum attingit.
  Explorator flava stridore;
  - Atque haec quoque res.
  Puellae loci mandendo gummi in os proiecerunt. Quale satis placebat, satis nativi erant.
  Elisabeth cooed;
  - Interestingly, Hitler, ut scis, aurantia amavit, ut videtur illi ex Africa in submarinis traditi.
  Drachma exsibilavit;
  - Una Fuhrer cum tabula praeberi potest. Sed, enim, pork edimus cum butyro et scelerisque impedit. Id magna .
  Bellator flava logice notavit;
  - Ex hoc experitur aliquis cruditatem.
  Puellae interclusi sunt checkpoint , documenta poscunt. Mandatum repentinum cum Genghis Khan aequalem ictum ad auream tigris mercedem . Surrexerunt et mussant;
  - Ite, o socii. Modo memineris tutum non esse longius progredi, fautores iocos ludunt.
  Elisabeth dentes denudavit:
  - Et putas nos mittere nescimus! abi- praefecti!
  Attonitus stridore respondit;
  - Non puto non tam!
  - Alioqui vide! - Drachma quinque nummum iaciebat, cupreum unum. Excanduit pistol faetis. Tum illa in muscam comprehendit et foramen prorsus in medio ostendit.
  - At quomodo?
  The officer buzzed;
  - Mira iecit! Hoc tantum vidi in pelliculis de idoneis. Solus Stalin cauliculi melior.
  Nympha comitissa fremuit;
  - Immo, Stalin extra certamen est.
  Explorator flavi dixit;
  - Parati sumus in pugnam ruere. Videte igitur quid fautoribus acciderit.
  Puellae manus motae feruntur.
  Elizabeth notavit;
  - In genere, bonum est factiones esse in Britannia, quamquam metu Britanni se dominationi non abdicarunt.
  Drachma dicta;
  - In genere Britannia abhinc mille annos victa est. Normanni, duce Gulielmo Conquestore, Anglo-Saxones vicerunt. Et post hoc nemo Britanniam vicit.
  De ingenio flava centurio notatur;
  - Haec omnia valde delectant. Sed Stalin etiam Britanniam attrivit, ut in ea rubro-brunnea vertisset.
  nympha comitissa occumbo;
  - Non ridiculam!
  Currus armatis tardius movebat. Magnum helicopterum supra caput volavit, non gagates, lentior.
  - Nulla quis circum. - Elisabetha dicta.
  - Raro interdiu fautores oppugnant. Praeterea in KSA exercitus nondum satis instructus cogitationibus nocturnis visus est.
  A duobus pluribus helicopteris advolantibus. Magna, sed rusticitas.
  Elizabeth aliud helicopterum animadvertit. Solus erat ac non aliter collegae sui ut occiderent.
  Drachma quaesivit;
  - Et ubi figit?
  Explorator flava notavit;
  - Censeo pueri quod exierunt decerpere fungos et bacas.
  Elizabetha e sclopeto saltu emissa cum glande explosiva. Ingens helicopterum, magnitudine circiter bis MI-XXIV, igne correptum concidere coepit.
  - A Junkers post me accessit, sed fumigans incepit, propellers moleste ululaverunt, cruces in suis monumentis ne indigentes, cruces in alis facient! - Elisabeth canebat.
  Drachma hilaris erat;
  - Confodietur post omnes!
  Helicopter explosum, in fragmenta comminuit.
  - Ictus est pulso!
  Recubuit puella et caput quassavit;
  - Fortasse unus iactus?
  Puellae paulum depellunt. Duo plus helicopteri apparuerunt et redibant.
  - Nunc statim abeamus.
  Puellae statim se petierunt et tormenta sua petiverunt. Et accenso excutere, ac fremitus auditus est.
  Elisabet elisa est;
  - Hic est Vulcanus Krakatoa! In minima!
  Drachma ululavit;
  - Hic erit ictus validus.
  Duo helicoptera indisposita facta sunt, caudas longas fumi fuscas relinquentes. Tarde celeritatem amiserunt et etiam explosa sunt, apparenter gasoline patula ad sarcinam munitionis pervenit.
  - Hem, hic imus! Aliquam a molestie nisl... vel maybe! - Drachma aliquantum vulg.
  Elisabeth aspere dixit:
  - Nimis te aspere exprimis. Incivilis, Comrade Colonellus.
  Nympha comitissa notatur;
  - Mat, haec pars integra est folklore russici. Magna pars culturae nationalis.
  - Huic assentior. - Elisabeth adnuit caput. Vera maxime iuratio a Mongol-Tatarorum venit.
  Puellae acti sunt: nihil opus erat extra coniunctis hostium copiis.
  Memoriam absolutam effecit, ut ad portum situm accurate computandum. Puellae in villam villam verterunt.
  - Sic facti sumus fautores! - Elisabeth animadvertit.
  - Verisimile, etiam pugnatores mobiles. - Dixit Drachma.
  Nos densa dumeta pervenimus et currus abdimus. tum currebant. Velocior erat quam currus agitans.
  Dixit Elisabeth:
  - Si omnes similes sunt, cur omnino carros egemus?
  Drachma philosophice obiicitur;
  - Ad nova jobs. In genere, otiosus quisque crescit, et hoc pugnandum est.
  Flava explorator admonetur;
  - Nullum otium erat sub communistis. Sed contra, assidue opus erat.
  Nympha comitissa ardenter dixit:
  - Bene, hoc etiam dat utilitatem socialismi. Nunc non est, officium obtinere non potes, sed crura in beneficiis extendes. Cum tanta pecunia et petrodollaris, revera impossibile est beatitudinem hominibus dare? Nulla otium sub URSS fuit, quamquam pretia olei significanter inferiora erant.
  Elisabeth declaratur;
  - Sub URSS, otium erat dilutum sicut concretum cum kefir, plerique Trudoviks quam maxime laboraverunt.
  Drachma risit;
  - Medio, quod nihil est, multae decimae sunt.
  De ingenio flava centurio notatur;
  - Sed sub Stalino, omnes venae ab hominibus evulsae sunt. Sic laborabunt continenter.
  Nympha Comitissa confirmavit;
  - Experientia mille annorum ostendit servi laborem, quamvis vilissimum, non efficacissimum.
  Elisabeth sibilabat;
  - Utique servus sine ulla cupiditate operatur, statim ut vilicus avertit, statim tardius operatur. et generaliter aspicere nititur.
  Drachma declaratur;
  - Et adhuc paratus sum rebellionem incipere. Dicunt aliqui artificia excogitasse. Speciatim medicamenta facta sunt ex veneno piscibus et turturibus, quae mortificatis quibusdam cerebri partibus, homines in immortui convertentes.
  Explorator flava addidit;
  - Aut mankurts! Dicunt etiam quod homo potest genere mutari, eum magis obedire.
  Nympha comitissa confirmavit;
  - Omnino simile opus elaboratum est etiam sub Hitler.
  Elisabeth suadet:
  - Consilium de eugeniis creandis omnino malum non esset. Concluduntur ut matrimonia ita ut optimalis generum coniunctio sit. In hoc casu, nostri diversi fierent, sanus, dolor, fortis.
  Decor a gente deorum Striduit;
  - Ita fiet, solum electio non debet esse caeca, bestialis, sed mere scientifica in natura.
  flava dixit;
  - Quid est simile sine nobis?
  - Volumus etiam huic interesse. - Drachma dicitur.
  Puellae currebant et loquebantur. ante eos apparuit quercus. Caua, ubi res suas occultabant, prope invisibilis erat, quamvis diligenter speculatores eam muniebant.
  - Age, nunc armare nos possumus.
  Puellae intus intuebantur, tormenta tormenta vastatoris statim voces suas dederunt, Drachma una dixit:
  - Ut perusta es, puella. Nigrae tibi conveniunt, sed rufae capilli multo pulchriores sunt.
  Elisabeth respondit:
  - Connoisseur oculorum, quomodo sentis de African-Americani in genere ?
  Respondit nympha comitissa frigide;
  - Quomodo ad scopum potentiale. Color cutis vel genus non refert.
  - Et actu diplomate.
  Elisabeth tormentaria machinam suam quaesivit.
  - Quorsum taces?
  Programma computatorium in telo ingressum ironicum producit:
  - Curabitur non est bonum. Horum autem causa homines calcando pedibus in terra ambulant, quod tam stupidum est et horrendum deforme.
  flava stridore;
  - Quid de cruribus meis?
  In computatrum chip respondit:
  - Tua, satis aesthetically placentes! Forsitan solitaire ludere possumus? Quid ipse mavis, vireta aut alit?
  - Tres gladii! Sed tempus non est ludere , collegae mei garruli, paulo mittere debemus!
  Mini- computers edita:
  - Super cartridges , seu vexillum qua- les?
  Elisabeth confirmavit;
  - Variis modis. Post omnia, ignis coactus, pro magnitudine qua- libus gerendis aptatus es.
  Electronics de futuro respondit:
  - Fere, est! Eodem tempore verte cantu. Cum quo vis, quomodo Michael Jackson cum imagine imaginis ictus?
  - Oh, hoc est interesting! in tres proiecturas dimensivas.
  Parvae hogramma micabant supra duas machinas, magnam imperii pugnam ostendentes. Et contra hunc locum Michael et Madonna cecinerunt. Super, videbatur sicut bulliebatur, Madonna Jackson stravit, et cum maerore atram convertit.
  - Etiam valde ridiculum est! - Dixit Elisabeth. Sed tempus puerorum istorum spectandi non vacat.
  Drachma additur;
  hyper latrunculis ludere possumus in go , hoc nos docebit.
  - Tantum in pace RAPIDUS. - Monet machinam sclopetis.
  - Periit suus! - Drachma constat.
  Hyper latrunculorum erat speciale genus belli substructio stellae tractus. Variae stellarum species in magna tabula quadrigentorum quadratorum movetur. Centum figurae invicem se delebant. Aucta sunt quaedam in contrariam partem agri. Praeterea in hoc ludo fieri potuit etiam per singulas denas vices starships additos mercari. Lorem, ipsum sit amet, tempor sed. Et gressum RAPIDUS omnino mortem sibi conscivit. Sed praeter exterminationem alia meta fuit: ad chekmate! Hoc ad latrunculorum relatum est et adiectis excitavit usuram.
  Puellae lente ambulabant et Drachma in go ludere poterat. A minimo processus capax accelerandi ad plures terahertz sub tensione crepitans, luctans cum genere cerebri humani melioratus.
  Drachma autem vix tempus erat ad decernendum. Rapta pugna cum curru in arborem cucurrit. Fortis ictu duos reliquit in faciem suam exasperat.
  - Proh, quam non attentus sum, captat me Hyper latrunculis!
  Elizabeth tweeted:
  - Sed iustus latrunculorum malus non est!
  Drachma gloriabatur;
  - Ego Kasparova in eis verberavi!
  flava stridore;
  - Tam confidens! Harrius iam senex est.
  Nympha comitissa sibilaverat;
  - Ananda vicit! et Carleson!
  Elisabeth declaratur;
  - In sessione ludi simultanei.
  Drachma accepit et dixit :
  - Etiam. Sed valde confidenter, ne forte. Sed si in generali par fuerit, ego illum vincam, ne timeas. Computatoria cum ELO 3000 tundimus. Haec altior est quam Anand et Garik Kasparov, et etiam Carleson.
  De ingenio flava centurio notatur;
  - Computatorium tantum est creatio penes hominem. Vtrum creatura possit esse altior creatore?
  Nympha comitissa sibilaverat;
  - Quod difficillimum est. Post omnes pugiles orbis humani a computatris victi sunt. Etsi non omnia in hoc programmate perfecta sunt. Tu es chekmate in novem movet.
  Machina tormentarii offensus est "Perditor";
  - Videbimus. Protono pugnae emo .
  Drachma confidenter respondit;
  - Non est usus, mi puer. Te solum tempus ante aciem trahere non vacat.
  Dissidet mini-computa;
  - Vel fortasse, satis contrarium, quantum ad quantum!
  - Non realiter! Videbis quam sero sit. - Drachma dicitur ambigue.
  Puella pauca plura movet. Hostes mur- tati se dediderunt. Post quem cantavit;
  - Bene, tigris es, saltus tuus tonitribus est, et verba tua ictus sunt, sola lacrima meum donum Dei agnoscet.
  Drachma machinam in pondero digito suo premebat.
  - Frigidus es guy.
  Elisabeth interpellavit eam:
  - Scis, audio fusa ad dextram. Sonorum compositione iudicantes, ibi rebelles purgant, probabiliter copias animadversionum!
  Nympha comitissa dixit;
  - Proh! Ut semper, porcus lutum inveniet.
  De terminator flava notavit;
  "Quae inuenerunt hic non lutum, sed sanguinem."
  Cognatus deorum quaesivit;
  - Quid in hac causa faciam?
  Elisabeth sibilabat;
  - Quid putas, Drachma, quid a nobis postulat iustitia?
  - Utique ad rebelles auxilium. Superiorum copiae contra eos missae sunt, et immanitas eorum pressio repellenda est.
  Drachma feliciter mussavit;
  Nunc tollemus animam tuam in bono sanguine.
  Puellae ad fatum suum cucurrerunt. Eodem tempore camouflagem stolas induere non obliviscebantur. Drachma et Elizabeth celerrime ruunt, et, ne caligas discerperent, discalceati cucurrerunt. Sed rutrum nigrum incepit de cursu celeriter putrefaciunt et tangendo gramen, cutem ostendit auream olivam. Quae tamen neque FORMIDULOSUS. Dum currebant, puellae in arbore radices suas pedes laedunt, taedae et rami. Id tamen rapidum iaculatus non tardat.
  Arborem pulchri- tudines sursum aspiciebant, desuper circumspiciebant, et tormenta tormenta vibrabant.
  - Redskins similes sumus ! - Elisabetha dicta.
  Drachma, suffocatio jucunde, balbutit;
  - scis quid simile sit sentire sicut tigris, melior est quam regina.
  Puellae descenderunt, sed simul diligenter ruere conati sunt ne strepitum superfluum crearent. Hostes appropinquare, sonitus belli, strepitus tormentorum audiebantur ictus interclusi. Odor combustionis, etiam cadavera et caro humana viva, convalescit et robustior est.
  Dixit in voce bellator;
  - Haec satis frigido, spectat sicut bonum exercitum verrunt.
  Puellae etiam magis appropinquabant, cacumen altae populi ascendebant, et defensionem oculis eorum aperiebat. Parvus viculus ad ripam silvae conspicuus erat. Domos ardebant.
  Sed id consectetur neque. Togatos e domibus, maxime nitidissime, veteres tecta latericia ceperunt. Paene feminae, pueri, senes. Dediti sunt in tumulum. In extrema parte quinque patibuli visi sunt, in quibus suspensi sunt duae mulieres, duae eleifend et unus senex qui sacerdotio aspectus erat. Plures tres perticas cum perticis crucifixi sunt et inversi. Porro unus ex illis adhuc puer erat iustus. Vicani sclopetis cautibus impellebantur, tundebant, et quidam cruribus emissi erant. Altiore res barbarica erat.
  Elisabetha affirmavit;
  - Et haec pugna cum fautoribus est!
  Drachma sustentatur;
  - Sub tali regimine, ipse ad fautores ivissem.
  Duo eleifend aduncum et inclinata elevari coeperunt, plus doloris causare conabantur. Eodem tempore ceteri infortunati in horreum delati sunt. Prope gasoline erant propius.
  Elisabeth insusurravit:
  - Similes sunt Nazi monstris.
  Drachma confirmatur;
  - Non melior. Verum, Anglia patria civilis esse videtur, sed etiam mole flagitiis claruit.
  flava stridore;
  - Quando?
  Nympha comitissa respondit;
  - Ad exemplum belli Boer. quo in casu cruciatus utebatur. Tamen Americani, praesertim in bello cum Indis, nulli pepercerunt. Mulieres et parvulos sciderunt.
  Elisabet rugiet:
  - Satis loqueris! Impetum videamus! Tu a dextra, a sinistra sum!
  Drachma notatur;
  - Quattuor hic lacus!
  - Tanto melius, capiamus eos.
  Puellae ad lacus currunt. Ex his duae erant magnae IS-7s, sine armis strenuis, sed satis probae. Non omnis grenade tales banduras capiet. Reliqua duo paulo minora sunt , praeter eas quoque duodecim personas armatas portantium.
  Elisabeth etiam ridens erupit;
  - Nos corrumpebant legitime.
  Puellae ocreas induunt ac retardant!
  Milites, cum ad eos accederent, mandata demonstrabant.
  - Subitis reprehendo, Colonellus? - Dixerunt.
  Consurrexit imperator;
  - Aguntur omnia iuxta consilium magistri commissariati.
  Drachma purred;
  - Magna! Nunc inspice lacus. Opinor, leviter angustantur turres .
  Milites utiliter excludit:
  - En omnia praeclara sunt nobis.
  Puellae in currus insilierunt. Socii turbae septem fuerunt. Sed pro fortes militibus hisce puellis, non est quaestio. Quiete, sine strepitu superfluo, Elizaveta aurigam in scapulis impellebat.
  - Bene, quomodo vides, buddy?
  simpliciter concidit. Puella duos statim in templis inciditur. Tum cetera perfecit. Quattuor membra cantavit tantum tempus quaerere;
  - Quid est hoc, temptare?
  - Ita! Disciplina autogenica methodus. - Dixit Elisabeth.
  Osculum drachmae trium utens modum confecit. Facilius erat cum ceteris, sed unum ad mutationem ieci;
  - Tametsi barbarum est, tam audacior mors est.
  Sine verbo puellae dolia praedia everterunt. Viam eis in modum baltei incurrens exercebatur. Non est igitur opus conchis igni. Tamen de joysticks nondum cogitaverunt. Et harum rerum perplexa. Puellae autem iam experti sunt piscinas ex quinquagenis, praesertim T-54, T-55. Hae adhuc in quibusdam regionibus Arabum usi sunt. Et feminae intellegentiae duces erudiebantur, in iis esse praeceptores, exempli gratia in Iraquia, Syria, Libya, Irania. Mox in casu.
  Hic passim interruptus est somnium stupendum et fabulosum. Draco fulvus ruber notatur;
  - Nunc in campum hypermagicum volantes, qui turmas Deae Kali prohibent ne ingrediantur territorium ubi nymphae et dryades habitant. Hoc significat nos etiam praesidio auctum esse superare!
  Drachma adnuit sociis et puer;
  - Nolite ergo solliciti esse! Haec parva quaestio est nobis. Facinum tractabit. EGO iustus postulo paulo magicis auxilium a te.
  Vovka Terkin adnuit:
  - Scio! cantare debemus. Optio hic optio.
  Nympha Comitissa confirmavit;
  - Id est, cantate! Sicut aliquid pulchrum et lyricum.
  Puer ioculator coepit cantare, et reliquae puellae iunctae;
  Universum scissum est
  Stellae caligantes, calamitas-mors!
  Ingeminant tartara tormenta,
  Et his qui superfuerunt: turpe est pati!
  
  Sicut Deus, regens omnes leges,
  De conscientiae immemores, et honorem respuentes!
  Alienum genus novum creat mundum;
  Provocationem nobis misit - malum nuntium!
  
  Etsi exercitus sanctae Russiae meae ,
  Fortiter pugnavit et vicit spatium!
  Sed nunc omnipotens est adversarius ;
  Cantus monstri sui ludit!
  
  et tempus et locum excidit;
  Quasar parvo digito ca- pultare!
  Sit virtus, sed dolus in animo;
  Inclemens ictus!
  
  Tarde lachrymis fluit cosmos;
  lugubres cometae cantate!
  Sancta omnium gentium Mater,
   Conculcetur , ubi nunc lateat!
  
  Sed malum non credo omnipotens;
  Veniet tempus, nascetur Rus.
  Regio nostra densius floret;
  Pro hoc bono fortiter pugno!
  
  Quippe non est nisi viribus successus;
  Sed nobiscum est fides, sapientia et dilectio.
  Et ut ipsum agmen felicitatis non recedit;
  Oculum mens debet, non supercilium!
  
  Puerum credo obviam puellae futurum;
  Flamma ardet in ore tuo sicut furnus.
  Adultus sum animo, etiam nimium
  Ignis potest, scis, amorem accende!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"