Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Blonde Pret Ļauno Dievieti Kali

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Parasta, kaut arī ļoti skaista, blonda studente Elizaveta Ščukina negaidīti tiek izredzēta un nolaupīta no mūsdienu pasaules. Un viņa nonāk ļaunās dievietes Kali valstībā. Tur kāda studente tiek ieslodzīta. Bet viņi palīdz viņai aizbēgt no briesmīgās dievietes melnās pils. Un Elizabete satiek elfu princi, un viņu sagaida jauni, ļoti interesanti piedzīvojumi.

  BLONDE PRET ĻAUNO DIEVIETI KALI
  ANOTĀCIJA
  Parasta, kaut arī ļoti skaista, blonda studente Elizaveta Ščukina negaidīti tiek izredzēta un nolaupīta no mūsdienu pasaules. Un viņa nonāk ļaunās dievietes Kali valstībā. Tur kāda studente tiek ieslodzīta. Bet viņi palīdz viņai aizbēgt no briesmīgās dievietes melnās pils. Un Elizabete satiek elfu princi, un viņu sagaida jauni, ļoti interesanti piedzīvojumi.
  PROLOGS
  Elizaveta savu kursa darbu lejupielādēja no interneta un bija apmierināta ar to. Meitene mācījās bez liela entuziasma, jo bija ļoti skaista. Un viņas mati ir tik spilgti, mirdzoši, kā baznīcu kupoli saulē, un viņas figūra, un viņas seja, un viņas āda, viss ir vienkārši ideāli.
  Un , protams, ar šādu izskatu pelnīt naudu nav problēma. Jo īpaši, pat vienkārši ļaujot sevi fotografēt dažādiem žurnāliem. Nu un ne tikai.
  Elizaveta arī mīlēja doties uz Mākslinieku aleju Maskavā un par saprātīgu samaksu pozēt portretiem. Dažreiz viņa pat pati veidoja skices.
  Bet gadījās, ka, piemēram, mākslinieks Narciss prasīja desmit tūkstošus rubļu, lai iemērktu meitenes baso kāju krāsā un atstātu savu eleganto nospiedumu.
  Elizabete to izdarīja trīs reizes: sarkanā, dzeltenā un zilā krāsā, tik vienkāršā veidā nopelnot trīsdesmit tūkstošus rubļu. Tiesa, tad krāsa bija jānomazgā ar acetonu, kas nav tik patīkami.
  Jā, viņa ir ārkārtīgi skaista meitene. Un viņa jau ir filmēta vairākas reizes, kaut arī nelielās lomās.
  Tagad viņa augstpapēžu kurpēs staigā pa Maskavu un domā, vai atkal doties uz Mākslinieku aleju vai izklaidēties atrakciju parkā. Ne viss ir par naudu.
  Jums ir jādzīvo sev, un, kamēr esat jauns, izklaidējieties. Lai gan neaizmirstiet aizsargāt savu nevainību. Nedodiet to pirmajai satiktajai personai. Vislabāk būtu atrast sev vīru miljardieri ap astoņdesmit. Un šis variants šķita optimāls. Lai viņa paliek bagāta atraitne.
  Un tad dzīvojiet savam priekam, vīra uzņēmumu uzticot vadītājam.
  Meitene dziedāja:
  Ja vēlaties būt bagāts,
  Ja vēlies būt laimīgs...
  Tad nepiedzimsti kuprītis,
  Un piedzimt tik skaista!
  Pēkšņi pie meitenes apstājās grezns Cadillac. Un no turienes viņa paskatījās ārā ... Nē , nevis veca vīrieša galva, bet skaists jauneklis ar smaragdiem apšūtā turbānā. Viņš bija ļoti skaists un tik jauns un svaigs.
  Ar smaidu viņš teica:
  - Mana princese, vai jūs vēlētos aizbraukt ar mani uz Maskavas dārgāko restorānu?
  Elizabete pamāja ar galvu, izzibināja pērļainos zobus un čivināja:
  - Ar lielu prieku! Tik izskatīgs !
  Jauneklis uzzibinājis uz rokām gredzenus no lieliem dimantiem un atbildēja:
  - Es esmu arī ļoti bagāts, un tas jums ir svarīgāk.
  Blondā meitene pamāja ar galvu un atbildēja:
  Ja vēlaties būt bagāts,
  Ja vēlies būt laimīgs...
  Dodiet man dimantus
  Mūsu dārgais karalis!
  Un viņa pielēca pie Cadillac, pārklāta ar zelta lapām. Un viņa ielēca klusi atvērtajās durvīs.
  Krāšņais jauneklis viņu apskāva un garšīgi noskūpstīja uz lūpām. Elizabetei sāka griezties galva, un viņa ieraudzīja, ka no turbāna apakšas izbāzās lūšiem līdzīgas ausis, nevis cilvēka ausis .
  Bet skaistajai blondīnei nebija laika pārsteigt. Galva sāka griezties vairāk, un apziņa glamūrīgajā galvā izslēdzās.
  . NODAĻA Nr.1.
  Elizabetei bija vīzija daļēji samaņas stāvoklī. Meitene sapņoja...
  It kā viņa lidotu pāri debesīm, sēžot uz milzīga tauriņa ar dzirkstošiem spārniem visās varavīksnes krāsās.
  Un ap viņu ir pūkaini, krāsaini mākoņi. Meitene atpūšas pret posmkāju kukaiņa muguru ar kājām augstpapēžu kurpēs.
  Blondā meitene labajā rokā tur burvju nūjiņu un dzied, protams, kā joku:
  Es lūdzu jūs nebrīnīties
  Ja tagad ir bokss, nevis sumo!
  Ja ir, ja ir, ja ir bokss nevis sumo!
  No mākoņa viņai pretī izlidoja pūķis. Ne pārāk liels , apmēram albatrosa lielumā un ar trim mazām galvām. Un šis dzīvnieks čivināja negaidīti plānā balsī:
  -Tu esi laipna, tante?
  Elizabete pamāja:
  - Jā , laipni!
  Pūķa mazulis iesaucās:
  - ES vēlos saldējumu.
  Blondā meitene smaidot jautāja:
  - Kādu saldējumu?
  Mazais trīsgalvainais briesmonis gurdēja:
  - Ābolu pīrāgu pasūtījumā!
  Elizabete to paņēma un, kratīdama burvju nūjiņu, iesaucās:
  - Trīs pakas šokolādes saldējuma!
  Un uz pūķa krita saldējuma pārslas un brūnā masa. Mazais briesmonis laizīja mēli un čivināja:
  - Ļoti garšīgi, tante!
  Blondā meitene iesmējās. Un skaistais pūķis nolaizīja gardo un saldo vielu.
  Elizabete vēlreiz pamāja ar zizli, un gards tomāts ar krēmu trāpīja jaukajam briesmonim . Un viņš smērēja pūķi.
  Viņam blakus parādījās pusaugu meitene. Viņa bija basām kājām, bet valkāja greznu tuniku un rotaslietas no dārgakmeņiem.
  Arī meitenes rokās ir burvju nūjiņa. Viņa to pagrieza, un krējums un šokolāde pazuda. Mazais pūķis aizvainots teica:
  - Kāpēc jūs esat tantes, vai ne?
  Meitene paklanījās un atbildēja:
  - Es esmu grāfiene-nimfa Drahma. Un kas esi tu?
  Blondīne pārliecinoši atbildēja:
  - Elizaveta Ščukina. Studente un modes modele.
  Abas skaistules piemiedza viena otrai ar aci. Un nimfa, uz kuras basām kājām dzirkstīja dārgie gredzeni, atzīmēja:
  -Tu vairāk izskaties pēc princeses.
  Patiesībā Elizabete valkā tik daudz dažādu rotājumu un mirdzošus dārgakmeņus.
  Blondīne atbildēja:
  - Tu arī ... Ak , mans, kāpēc tik cēls cilvēks ir basām kājām?
  Drahma atbildēja ar smaidu:
  - Es esmu nimfa - augstāko dabas dievu radinieks. Burvības laikā, kad nav apavu, daudz ērtāk ir izmantot plikus pirkstus.
  Elizabete pamāja:
  - Tas ir skaidrs! Tu esi ļoti skaista, bet vai tavi mati ir dabiski vai krāsoti?
  Baskājainā nimfa iesmējās, kratīja savus septiņkrāsu matus un atbildēja:
  - Jā un nē! Tā nav krāsa, un tajā pašā laikā septiņas krāsas simbolizē, ka esmu ļoti augsta līmeņa burve!
  Un skaistule noklikšķināja plikajiem kāju pirkstiem, un parādījās kūka labas tvertnes lielumā. Tajā pašā laikā tas bija tik bagātīgi dekorēts ar krēmkrāsas ziediem, dažādos toņos, un tas smaržoja ļoti ēstgribu. Kūka izskatījās ļoti bagātīga.
  Elizabete ar mīļu smaidu atzīmēja:
  - Ja mēs apēdīsim kādu no šiem, mūsu vēders pārplīsīs.
  Drahma pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Mēs šo kūku dāvinātu izsalkušiem bērniem!
  Un nimfu meitene kratīja savu burvju nūjiņu. Un viņi, divas daiļavas, nokļuva pie diezgan lielas būdiņas uz vistu kājām. Viņai blakus lidinājās sieviete, kurai izskatījās apmēram trīsdesmit, gariem, rudiem matiem. Viņa atradās javā, vienā rokā bija grezna slota ar zeltītu kātu, bet otrā pa kreisi arī burvju nūjiņa.
  Viņas priekšā uz lauka strādāja bērni vecumā no desmit līdz četrpadsmit gadiem. Puiši bija saplēstās lupatās, basām kājām un tievi. Viņi apstrādāja lauku, kaplēja, vilka arklus un nesa nestuves.
  Viņus saputināja ļoti neglīti lāči bruņās un zābakos ar ķiverēm galvās.
  Un ik pa brīdim pātagas nosvilpa.
  Elizabete kliedza:
  - Kā tu uzdrošinies tā izturēties pret bērniem!
  Un blondā meitene ar savu burvju nūjiņu uztaisīja astoņnieku. Un bruņās tērptiem orkiem krita šokolādes, saldumi, sukādes, dražejas, konfektes un saldējuma pakas. Viņi apkaisīja pinkainos lāčus, un tie pat avarēja.
  Un basām kājām, izsalkušie bērni, redzot šādu bagātību, uzbruka ēdienam.
  Orki mēģināja viņus apturēt un vicināja pātagas un nūjas. Baba Yaga ar slotu trāpīja gaisā. Pacēlās vilnis, un tas bija kā cunami. Elizabete un viņas tauriņš tika mesti, un mazais pūķis tika vērpts.
  Nimfa Drahma grieza savu burvju nūjiņu. Un viesulis rimās, viļņi krita.
  Tievi, puspliki, no smaga darba novārdzināti bērni bāza mutē saldumus un citus ēdienus. Orku uzraugi mēģināja viņus pārspēt, šūpojot pātagas.
  Elizabete atkal pamāja ar burvju nūjiņu. Un krējuma kūkas lidoja pretī matainajiem un smirdīgajiem orkiem. Nimfa arī piebilda, noklikšķinot uz kailajiem pirkstiem, kas dekorēti ar artefaktu gredzeniem. Un rezultātā uzliesmoja enerģijas straume. Un orku āda aizdegās, un viņu bruņas sāka kust.
  Baba Yaga, diezgan skaista un rudmataina sieviete, čukstēja, atlaida zobus un izbāza no mutes iespaidīgus tīģera ilkņus:
  - Kāpēc tu traucē, Drahma? Mēs jau sen esam sadalījuši savas ietekmes sfēras!
  Elizabete čīkstēja:
  -Tu ņirgājies par bērniem! Un to nevar pieļaut!
  Baba Yaga agresīvi nomurmināja:
  - Kas vēl šis ir ? Un kāpēc tu jaucies kāda cita darījumos?
  Blondā meitene pasmaidīja un atbildēja:
  - Kas es esmu? To var pateikt ar dziesmu!
  Drahma pamāja:
  - Jā, mans jaunais draugs ir ļoti muzikāls! Varbūt tu viņu uzklausīsi?
  Orki puskusušās bruņās saviebās, kliedza un gaudoja. Bija skaidrs, ka viņiem ļoti sāp.
  Baba Jaga iesmējās. Acīmredzot viņai nemaz nav žēl savus matainos partnerus. Un viņa norūca:
  - Dziediet ziedu, nekaunieties!
  Elizabete to paņēma un ar sajūtu un entuziasmu dziedāja:
  Man tas nemaz nav apnicis
  Dzer, ej ārā, iemīlies puišos !
  Un drosmīgi nogalini fašistus,
  Es varu sacensties ar Ādolfu!
  Es varu sacensties ar Ādolfu!
  
  Dabīgā blondīne,
  Un mīlestībai nevajag gumiju!
  Puse pasaules ir ar mani,
  Dabīga blondīne!
  
  Es atkal drosmīgi situ fašistus,
  Uzstādu jaunus rekordus!
  Un es sagrauju ienaidnieku lietas labā,
  Es varu sasist visiem sejas !
  Es varu sasist visiem sejas !
  
  Dabīgā blondīne,
  Man nevajag gumiju mīlestībā!
  Puse pasaules ir pie manām kājām,
  Dabīga blondīne!
  
  Kurš netic manam vēsumam,
  Būs mazliet meitenes papēža...
  Ziniet, ka gļēvums ir stulbums,
  Es nogāzu Krautu!
  Es nogāzu Krautu!
  
  Dabīgā blondīne,
  Man nevajag gumiju mīlestībā,
  Mans vīrs trīc kopā ar mani,
  Dabīga blondīne!
  
  Vai vēlaties kļūt foršāks par fīreru?
  Un sper fašistiem pa dupsi...
  Netaupiet lodes uz Krautiem,
  Spēlē Penelopi!
  
  Nu, cīņa ir asiņaina,
  Es izdegu...
  Tas viss nav slavas dēļ
  Lūk, kur slēpjas noslēpums un risinājums!
  Lūk, kur slēpjas noslēpums un risinājums!
  
  Dabīgā blondīne,
  Man nevajag gumiju mīlestībā!
  Un man ir tērauda mugura,
  Dabīga blondīne!
  Dabīga blondīne!
  Baba Yaga iesmējās. Viņa pakratīja savu burvju nūjiņu. Pussadegušie orki nomierinājās. Pār tiem lija lietus straumes. Bērni apsēdās.
  Pret baskāju komandu zēniem un meitenēm peldēja milzīga kūka.
  Nimfa izlasīja burvestību. Un milzu torus sadalījās gabalos. Un katra bērna priekšā parādījās zelta šķīvis, nazis un dakša.
  Baba Yaga pavēlēja:
  - Es jums visiem atļauju atpūsties un ēst!
  Bērni pamāja, galvenokārt ar gaišām galvām, un sāka ēst.
  Elizabete pārsteigta jautāja:
  -Kur ir šo nelaimīgo puišu vecāki?
  Baba Yaga atbildēja ar smaidu:
  - Tie nav īsti bērni. Tās ir pieaugušo dvēseles, pēc nāves viņi saņēma bērnu ķermeņus un tika nosūtīti uz mūsu pasauli pāraudzināšanai. Un jāatzīst, ergoterapija bija daudz humānāka!
  Elizabete paskatījās apkārt. Visapkārt auga koki ar sulīgiem, grezniem ziediem, un cauri virmoja patīkams aromāts. Un pat Baba Yaga pils izskatījās ļoti viesmīlīga.
  Meitene piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tas neizskatās pēc elles!
  Drahma atzīmēja:
  - Debesis un elle cilvēku primitīvajā izpratnē neeksistē. Ir paralēlas un vairāku vektoru pasaules, kurām ir savas īpašības un parametri. Un šeit šiem bērniem ir iespēja iegūt vislabāko vietu saulē!
  Baba Yaga pamāja ar galvu un atzīmēja:
  - Jā, tas, kurš savas dzīves laikā bijis izcils labos darbos, pēc ķermeņa čaulas nāves var kļūt par karali vai princi paralēlajā pasaulē! Tātad Visumā viss ir relatīvs. Arī es biju karaliene iepriekšējā dzīvē.
  Nimfa grāfiene pamāja ar galvu:
  "Sākumā viņa iemiesojās kā verdzene un strādāja plantācijās. Bet pēc tam viņa tika pārdota kā studente burvei un pacēlās šajā pasaulē līdz Baba Yaga līmenim. Un šī nepavisam nav vāja karjera!
  Elizabete nosvilpa un atzīmēja:
  - Oho! Kas tad es esmu?
  Drahma iesaucās:
  Trausla krāsaina ziedlapiņa,
  Jūs esat tikai ceļojuma sākumā...
  Lai gan apkārtējā pasaule ir nežēlīga,
  Jums vienkārši jāiet uz priekšu!
  Viens no puikām, šortos un saplēstā T-kreklā, plikas, iedegušas un saskrāpētas kājas, pabeidzis kūku, pieskrēja tuvāk trim gaisā peldošajām tantēm un čivināja:
  - Es, marķīzs de Sad! Slavenība.
  Baba Yaga draudīgi iesaucās:
  - Acīmredzot gribi sist marķīzam ar nūjām pa kailajiem papēžiem?
  Zēns paklanījās un smaidot atbildēja:
  "Es jau pāris gadsimtus esmu bijis vergs." Kāpēc viņi mani nepaņems armijā? Es varu būt gan skvērs, gan bundzinieks. Citādi, godīgi sakot, no darba kļūstu dumjāks!
  Drahma atzīmēja:
  - Varbūt patiesībā mums vajadzētu dot viņam iespēju. Piemēram, iet uz darbu?
  Baba Yaga atzīmēja:
  - Ja kāds paņems! Ziniet, šeit var būt savādāk. Marķīzam tika piedāvāts kaut kā būt, kā izglītotam cilvēkam iepriekšējā dzīvē, būt par ierēdņa palīgu. Tā viņš to izdomāja. Pēc tam viņi ar nūjām sita puisi pa kailajiem papēžiem. Un kā viņš kliedza.
  Jaunais marķīzs, kurš izskatījās apmēram divpadsmit gadus vecs, atzīmēja:
  "Es neesmu valkājis apavus vairāk nekā divsimt gadus." Un manas zoles ir cietas kā kamieļa nagi. Un dažreiz pildītās klepus sāk niezēt . Un tad nūjas uz papēžiem tik ļoti nesāpēs!
  Elizabete pasmējās un atzīmēja:
  - Burvīgs. Tātad pēc vairāk nekā divsimt gadiem jūs joprojām esat palicis bērns?
  Zēns pamāja:
  - Tikai ārēji! Mūsu ķermenis nemainās, kamēr esam vergi. Ja iestāšos armijā, tad tur jau izaugšu, lai arī lēni. Bet šeit no darba nodilst tikai drēbes, un mums ik pēc pieciem gadiem tiek iedotas jaunas . Un kurpes ... Šeit ir pat četras saules - ir ļoti silti. Bieži es pat strādāju bez T-krekla, tas ir daudz patīkamāk!
  Baba Yaga atzīmēja:
  - Marķīzs de Sads ir vienkārši apburošs! Varbūt es kutināšu viņam papēžus ar strausa spalvu, un viņš man pastāstīs pasaku.
  Zēns, kurš reiz bija titulēts muižnieks un bēdīgi slavens rakstnieks, atzīmēja:
  Es rakstu labi, dažreiz
  Dažreiz tas izrādās muļķības!
  Viss šajā pasaulē mētājas,
  Un patiesībā tā ir tikai tukša iedomība!
  Elizabete pamāja ar galvu un jautāja:
  - Varbūt vēlaties lielu šokolādes konfekti?
  Zēns nopietni atbildēja:
  - Es dotu priekšroku lielai krūzei laba spāņu vīna vai Jamaikas ruma!
  Baba Yaga smējās un atzīmēja:
  - Bērniem nav atļauts lietot alkoholu!
  Marķīza zēns iebilda:
  - Es neesmu bērns! Un armijā ir grotas daļa.
  Drahma atzīmēja, nejauši kratot zizli:
  - Izmēģiniet labākas konfektes ar liķieri!
  Un jaunā verga rokās parādījās šokolādes mucas. Zēns tos nokoda un dziedāja:
  Mīlestība un nāve, labais un ļaunais,
  To, kas ir svēts un kas ir grēcīgs, nav lemts saprast!
  Mīlestība un nāve, labais un ļaunais,
  Mēs nevaram nomirt, ir tikai viena eksistence!
  Pie viņiem pieskrēja kāda meitene, zibinot savus kailos, mazos, apaļos papēžus. Viņa bija gaišmataina un ļoti mīļa. Viņa paklanījās un čivināja:
  - Es esmu lēdija Vintera! Pazīstams kā mana lēdija. Un es arī gribu paaugstināt.
  Meitenei bija īsa, saplēsta tunika ar lieliem caurumiem. Viņas mazās kājiņas bija graciozas, bet pēdas jau bija ragainas un nejūtīgas. Redzams, ka viņa ar aršanu nodarbojas ne vienu vien gadsimtu.
  Elizabete pasmaidīja un atbildēja:
  - Vai tiešām? Bet tas ir labāk nekā būt vecai dāmai.
  Meitene atzīmēja:
  - Man tika izpildīts nāvessods divdesmit sešu gadu vecumā, un es nebiju veca sieviete. Marķīzs de Sads nomira septiņdesmit četros, tātad viņš vismaz dzīvoja!
  Zēns šortos pamāja, ar basu kāju iespieda zālītē akmeni un dziedāja:
  Lai gan viņi saka, ka gadus nevar atgriezt,
  Un ir tā, it kā ķermenis būtu vienkārši novārdzis...
  Mēs sākam savu ceļojumu jaunā pasaulē,
  Un mēs radām jaunu ideju!
  Un marķīza puika norāva savu noplucis T-kreklu un norādīja uz savu flīžu vēderu. Muskuļotais zēns bez krekla izskatījās daudz izskatīgāks. Šortos, kaut arī saplēsts , viņš izskatījās pēc jauna sportista.
  Un viņš sāka dejot, demonstrējot savus roku un kāju muskuļus.
  Tad marķīza zēns ar kailiem kāju pirkstiem paņēma akmeni un uzmeta to augstāk. Tad viņš veikli to noķēra ar kāju un atkal iemeta divus oļus. Un viņš tos atkal noķēra.
  Elizabete iesaucās:
  - Jauki! Cik lieliski tas izskatās !
  Mazais pūķis pielidoja pie zēna. Viņš nolaizīja savu apaļo, rūgto papēdi un čivināja:
  - Brālis?
  Zēns noslaucīja kailās zoles zālītē un dusmīgi murmināja:
  - Māsa!
  Mazais pūķis čīkstēja:
  - Mans draugs!
  Drahma iesmējās un dziedāja:
  Kādu iemeslu dēļ bērni ir pieķēdēti kā ķēde,
  Būt kādam vajadzīgam grūtos laikos...
  Nelejiet ūdeni, visi apkārt joko
  Lūk, ko nozīmē īsts, uzticams draugs!
  Pūķītis ieraudzīja kūkas gabaliņu, metās pie tā un sāka laizīt mīksto, saldo masu ar trim mēlēm.
  Meitene-Milēdija čīkstēja:
  - Burvīgs dzīvnieks. Es gribētu tādu suni!
  Elizabete izteica:
  - Kāpēc jūs Anna de Beila saindējāt Konstansu ? Bonacieux ?
  Meitene ar basu kāju uzkāpa uz liķiera konfektes. Viņa to saspieda, ievaidējās un atbildēja:
  - Greizsirdības dēļ. Man ļoti patika Dartanjans !
  Baba Yaga pasmējās:
  "Tāpēc šī neglītā meitene katru piektdienu tiek pērta." Viņa nogalināja nevainīgu dvēseli.
  Elizabete smaidot jautāja:
  - Un par citiem noziegumiem?
  Šeit Drahma runāja:
  Bekingenas hercogs bija diezgan nelāgs. Jā, un viņa kalpoja savai dzimtenei Francijai. Tomēr es domāju viņu ņemt par savu studentu!
  Meitene-Milēdija iesaucās:
  - Protams, ņem. Jo man ir apnicis muļķīgi pārvietot kapli plantācijā vai nest nestuves, vai nest labību. Karjeros ir zināma dažādība. Esmu šeit bijis gandrīz četrus gadsimtus. Esmu bēdīgs !
  Elizabete nosvilpa un atzīmēja:
  - Jā, tas ir daudz. Pat ASV pēc divdesmit gadiem cietumā uz mūža ieslodzījumu notiesāto var apžēlot!
  Baba Yaga atzīmēja:
  "Viņa jau sen būtu pārcelta no verdzenes uz armiju vai par burvi, vai pat par priesterieni, taču Miledijai ir pārāk liela slava. Viņi baidās mācīt viņai maģiju - viņa ir nodevīga meitene!
  Marķīzs de Sads, rotaļīgais zēns, pamāja:
  - Neatkarīgi no gadījuma uzstāšanās un izklaides, darba terapija kļūst garlaicīga . Patiešām, akmeņlauztuvēs jūs varat vismaz izveidot muskuļus.
  Baba Yaga pamāja:
  - Ņemšu vērā! Tātad jūs dosieties uz akmeņlauztuvēm!
  Marķīza zēns iesaucās:
  - Lūdzu, izlieciet mani pārdošanā! Kāds noteikti mani nopirks izsolē.
  Drahma smējās un atzīmēja:
  - Oho! Viņš pats, kādreizējais titulētais muižnieks, grib, lai viņu pārdod, kā kaut ko!
  Marķīzs de Sads dziedāja:
  Mūsu sirdis pieprasa pārmaiņas
  Mūsu acis prasa pārmaiņas...
  Mūsu sirdī un mūsu asarās,
  Un vēnu pulsācijas...
  Mainies, mēs gaidām pārmaiņas!
  Un vergu bērns sita basām kājām. Šis tiešām ir dzīvs zēns.
  Mazais pūķis čivināja, atdarinot:
  -Izmaiņas, gaidām izmaiņas!
  Un viņa griezās kā vērpta, rāpulis ir ļoti mīļš un mīļš.
  Elizabete atzīmēja:
  - Un viņš ir ļoti jauks mazs pūķis.
  Drahma gribēja kaut ko teikt, kad debesīs parādījās gaismas punkts. Kāds lidoja viņiem pretī.
  Nimfu meitene čivināja:
  - Tas ir lieliski ! Acīmredzot nāras tauriņš sacenšas.
  Blondā meitene bija pārsteigta:
  - Kā ir, nāra taureni?
  Baba Yaga atbildēja ar smiekli:
  - Tas ir tad, kad tu vienlaikus esi gan nāra, gan tauriņš. Kas tevi pārsteidz?
  Elizabete paraustīja plecus un atzīmēja:
  - Es nekad neesmu dzirdējis par tik pasakainiem radījumiem!
  Sarkanmatainā ragana atbildēja:
  - Tas ir tad, kad jūs to redzat pats. Viņa var dzīvot zem ūdens un lidot pa gaisu! Un tas ir lieliski .
  Patiešām, parādījās meitene ar sudraba asti un spārniem, kas četrās saulēs dzirkstīja spožāk un skaistāk par zelta lapu.
  Nimfa čivināja:
  - Baronese de Dašinga, es jūs sveicu!
  Nāras tauriņš ķiķināja un atbildēja:
  - Un es jūs sveicu, grāfiene! Lai pasaulē ir gaisma.
  Marķīza zēns sūkstījās:
  - Varbūt vari mani nopirkt? Es gribu apmeklēt jūras valstību.
  Nāras tauriņš dziedāja:
  Zilajā jūrā, baltās putās,
  Kur plosās viesuļvētras...
  Kur jūra šūpojas un kuģi dreb!
  Nimfa un Baba Yaga paņēma to un dziedāja:
  Kuģi nogrimst dibenā ar enkuriem un burām,
  Un tad zelta lādes būs tavas,
  Zelta lādes!
  Kuģi guļ salauzti
  Lādes ir vaļā...
  Smaragdi un rubīni plūst kā lietus...
  Ja vēlaties būt bagāts,
  Ja vēlies būt laimīgs,
  Paliec ar mums, puika
  Tu būsi mūsu karalis!
  Tu būsi mūsu karalis!
  Mīļā meitene pasmaidīja. Viņa iekoda no kūkas, entuziastiski paņēma to un dziedāja:
  Cilvēki apbrīnoja karalieni
  Visi pagalma puikas iemīlējās...
  Kopā ar viņu es biju neredzama ēna,
  Mīlestības vietā es iemācījos pacietību!
  Nāras tauriņš kratīja spārnus, un zeltainajās nokrāsās sāka mirdzēt saules stari. Un meitene izrādījās brīnišķīga.
  Baronese de Likhaja paspieda burvju nūjiņu, un Elizabetes rokā parādījās ziedu pušķis.
  Blondā meitene iesmējās un atbildēja:
  - Šis ir ļoti skaists pušķis!
  Un viņa piemiedza saviem partneriem. Marķīza zēns to paņēma un griezās kā tops. Un viņa basā kāja griezās gaisā. Un tā puika ņēma un noķēra sudraba spāri pie spārna. Un tad viņam pa papēdi trāpīja maza dzirkstele un viņš kliedza.
  Baba Yaga, zobus rāvusi, atzīmēja:
  - Neesi kauslis, mazā meitene !
  Marķīzs de Sads bija aizvainots:
  - Vai tas esmu es, mazā ? Jā, es redzēju šo...
  Un atkal zibens iespēra plikajām zolēm puika.
  Un viņš kliedza. Un tas ir smieklīgi.
  Nāras tauriņš ķiķināja un atzīmēja:
  - Mazulis ir vienkārši burvīgs.
  Elizabete atzīmēja:
  - Divpadsmit gadus vecs, šis nav mazulis. Šis ir gandrīz pieaudzis zēns. Un, ja ņem vērā, ka viņam jau ir trīssimt gadu, tad tas jau ir...
  Marķīzs de Sads čīkstēja:
  - Jauns vecis!
  Un viņš piemiedza saviem kolēģiem.
  Pie viņiem pieskrēja cits zēns. Viņš pasmaidīja un ar skumju skatienu atbildēja:
  - Man drīz būs pieci tūkstoši gadu. Bet es joprojām esmu vergu zēns, un man ir noteikts personisks aizliegums. Es biju šeit, kad Baba Yaga vēl nebija dzimusi.
  Sieviete ar sarkaniem matiem atbildēja:
  - Tas ir bijušais faraons Heops. Piramīdas celtniecības dēļ gāja bojā vairāk nekā divi simti piecdesmit tūkstoši vergu. Tāpēc viņš netiek atbrīvots no verdzības.
  Zēns pamāja. Viņam bija īss apkalpes griezums, un pats bijušais faraons valkāja tikai peldbikses. Plecā bija iededzināts vergu zīmols, un āda bija melna, kā afrikānim. Tas tiešām ir negaidīti. Un mati, gluži pretēji, ir gaiši, tāpat kā uzacis. Zēns bija izskatīgs, drūms, muskuļots un ārēji dzīvespriecīgs.
  Elizabete nopūšoties jautāja:
  - Kā ir būt vergam gandrīz piecus tūkstošus gadu?
  Faraona zēns atbildēja:
  - Nav īsti, bet esmu pieradusi. Turklāt mums ir gan izklaide, gan nedēļas nogales. Vergiem ir savas tiesības. - Atzīmēja kāds jauns, apmēram trīspadsmit gadus vecs zēns . - Un pats foršākais ir zēna veselais ķermenis. Jūs nemaz nejūtaties noguris. Jautrs visu laiku . Un, strādājot un rakoties zemē, jūs kaut ko radāt!
  Baba Yaga pamāja:
  - Jā, reizēm fantāzijas patiešām glābj! Un tas ir jautri un forši! Piemēram...
  Marķīza zēns iesmējās un atzīmēja:
  - Jā, tieši tā! Fantāzijas, tas ir lieliski ! Jūs varat uzrakstīt kaut ko līdzīgu šim.
  Abi zēni to paņēma un sasita dūres. Pat dzirksteles krita no pirkstu kauliņiem.
  Viņi piemiedza viens otram un dziedāja:
  Kas bija verdzības tumsā, ņem zobenu,
  Gods un brīvība ir tavās rokās!
  Ļaujiet drosmei plūst pilnā sparā - aicinājums ir asinīs,
  Aizmirstiet šaubas, zemas, zemiskas bailes!
  
  Neesi vergs, pazemots putekļos,
  Varens ērglis, kas paceļas augstumos !
  Izsauc dievus asiņainā cīņā,
  Cīnies par gaismas gribu līdz galam!
  
  Un lai karavīra asmens nedreb,
  Ievainotais cīnītājs nopūtās!
  Lai mūžība guļ, lai vainags deg tumsā,
  Sveiciens no debesīm ar varenu draudīgu pērkonu!
  Meitenes pasmaidīja. Miledija asprātīgi atzīmēja:
  - Brīvība ir debesis!
  Un viņa nospieda savu kailo, graciozo kāju.
  Šī ir meitene, kas bija baronese, grāfiene un kunga sieva.
  Tā viņi runāja.
  Nāras tauriņš to paņēma un čivināja:
  - Jūs atradīsit savējo, ņemiet vērā, ka esat mūžīgi jauns, un tas ir lieliski !
  Meitene-Milēdija pamāja ar galvu un iesaucās:
  - Jā, ir lieliski , kad tev ir mūžīga jaunība. Pat bērnībā vecums mani biedēja, un es baidījos izrādīties veca un nogurusi.
  Cita meitene, kas pieskrēja pie viņiem, pamāja:
  - Jā, es zinu! Kad es sāku kļūt par vecu sievieti, man par to bija daudz kompleksu . Lai gan es biju karaliene, un man bija viss. Bet pat tas nepalīdzēja, pat labākie ārsti un pat pats grāfs de Kaliostro !
  Miledija pamāja:
  - Tā ir bijusī Krievijas cariene Katrīna II. Viņa kādreiz bija lieliska valdniece un valkāja greznus tērpus, bet tagad viņa skraida basām kājām un saplēstā tunikā.
  Meitene karaliene atzīmēja:
  - Bet tagad es esmu jauns un vesels! Un tas ir daudz vērts.
  Marķīzs de Sads pamāja ar galvu:
  - Jā, protams, tas ir tā vērts. Es to varu novērtēt.
  Faraona zēns pamāja:
  - Kā teica Salamans: - Jauns kucēns ir labāks par vecu lauvu!
  Un visi četri bērni: divi zēni un divas meitenes ievērojamā vecumā, dziedāja:
  Cilvēce ir lielās bēdās,
  Par viņu droši vien domā visi!
  Asaras lija pār šo jūru,
  Cilvēka bailes deg ugunī!
  
  Gadi rāpo pēc gada karavānā,
  Vecmāmiņa ierīvē vaigus ar hennu!
  Un kaut kas notika ar jaunavas slaido augumu,
  Es nesaprotu, no kurienes rodas grumbas!
  
  Kāpēc dabas vainags ir spožs?
  Mašīnu radītājam pēkšņi jānovīst!
  Tas, kurš izmantoja vēja spēku ratos,
  Viņš nevar tikt galā ar novecošanas ļaunumu!
  
  Skaistule kļūst par ķēmu
  Un varonis novīst mūsu acu priekšā!
  Jebkurš nepatīkams laiks tagad,
  Un naktī mani moka mežonīgas bailes!
  
  Bet es neticu, ka nav pestīšanas,
  Cilvēks var strīdēties ar Dievu!
  Lai draudzīga ģimene kļūtu mūžīga,
  Lai ceļš iet kalnup viegli un stāvi!
  
  Vecām sievietēm vairs nebūs grumbu,
  Liksim vecumdienām kaunā atkāpties!
  Un cilvēk, progresa spēcīgais dēls,
  Viņš skatās uz dzīves virsotni ar gaišām acīm!
  
  Un būs bezgalīgs skaistums
  Dienas plūdīs kā upe pilnā plūdumā!
  Parādīsies cilvēciskā laipnība
  Galu galā sirds kļūs tīra un cēla!
  
  Tici, nāks jauns prieks,
  Ar gadiem gudrība pieaugs!
  Galu galā ledus nenosēžas jaunā ķermenī,
  Kā skolnieks, kurš vēlas mācīties par pieciem!
  
  Atzīme ir augstāka, nāc, meklē to,
  Eksāmenu pārkārtosi vismaz simts reizes!
  Un jūs varat ēst Lieldienu kūkas ar medu,
  Nu tagad kļūsti par vecu meiteni!
  Un visa komanda izplūda smieklos.
  Baba Yaga drūmi atzīmēja:
  -Tu tiešām sadusmojies. Varbūt sūtīt uz darbu? Ergoterapija ir labākās zāles grēciniekiem.
  Tauriņu nāriņa atzīmēja:
  - Es neesmu cilvēks. Un tas mums, nāru tauriņiem, nav pieejams. Mēs dzīvojam ļoti ilgu laiku, nenovecojot. Un tad mēs pārceļamies uz citu pasauli.
  Un bērni unisonā iesaucās:
  - Par jaunām robežām un paradīzi!
  No tālienes parādījās jātnieku pāris. Viens bija uz oranža zirga, otrs uz zila. Viņi strauji tuvojās. Tas bija pāris - zēns un meitene. Ļoti skaists. Meitene bija ģērbusies īsā kleitā un basām kājām, rotāta ar rotaslietām. Jaunietis bija greznā uzvalkā un mirdzošos zābakos.
  Abi bija saģērbušies, ar zobeniem rokās un lokiem mugurā. Un tas izskatījās lieliski.
  Un aiz viņiem runāja vesels bars meiteņu. Viņi bija īsās, spilgtās tunikas, nēsāja zobenu un vairogu. Skaistules arī bija basām kājām. Un gredzeni mirdzēja viņu pirkstos. Dažādu krāsu mati plīvoja vējā.
  Un viņu ausis ir kā lūšiem. Skaisti, bet ausis nav cilvēka.
  Baba Yaga paklanījās:
  - Sveicināti, princis Dolgorukovs un viņa pirmā sieva. Tu esi tieši laikā.
  Jaunais elfs paklanījās un atbildēja:
  - Jā, tas ir forši . Šeit ar jums ir jauna un ļoti skaista meitene. Vai viņa ir mirusi?
  Nimfa de Drahma atzīmēja:
  - Nē! Un parasti cilvēki pēc nāves saņem bērnu līķus. Un šeit viņa ir pieaugusi! "Meitene noklikšķināja ar kailajiem kāju pirkstiem un čivināja. "Acīmredzot dzīves laikā viņa tika pārvesta uz nākamo pasauli."
  Jaunais princis pamāja ar galvu un atbildēja:
  - Es gribu noskūpstīt viņas kāju!
  Elizabete neizpratnē nomurmināja:
  - Mana kāja?
  De Dolgorukovs pamāja:
  - Jā, tavējā , ak, blondā dieviete!
  Marķīza zēns iesaucās:
  - Kāds prieks!
  Meitene karaliene smejoties atzīmēja :
  - Jā , tas ir patiešām forši! Kad biju jauns, manas kājas labprāt skūpstīja. Un, kad es kļuvu vecāka, vīriešiem tas sāka riebties!
  Elizabete izstiepa savu apakšējo ekstremitāšu augstpapēžu kurpēs un čivināja:
  - Jūs varat mēģināt.
  Jaunais princis nomurmināja:
  - Novelc kurpi!
  Faraona zēns atzīmēja:
  - Ēģiptē meitenes visu laiku ir basām kājām. Un, kad viņi valkāja sandales, īpaši augstpapēžu kurpes, tas izskatījās ļoti seksīgi!
  Blondā meitene čīkstēja:
  - Jā, varbūt nākamreiz es novilkšu kurpes. Un tā, noskūpstiet papēdi!
  Jaunais princis gribēja kaut ko teikt, kad debesīs parādījās milzīgs pūķis. Viņam bija divpadsmit galvas, un viņš bija tik spilgts un krāsains.
  Mazais pūķis uzbudinājās un čivināja:
  - Māte!
  Marķīza zēns dziedāja:
  Lai mamma nāk, lai mamma nāk,
  Lai mamma mani noteikti atrod...
  Galu galā tas nenotiek pasaulē,
  Lai bērni pazūd!
  Galu galā tas nenotiek pasaulē,
  Lai bērni pazūd!
  Milzīgā pūķa sieviete dārdēja:
  - Es redzu, ka mans mazais dēls spēlējas ar tevi. Nu, tu Drahma esi laba meitene, un es domāju, ka tu pieskatīsi bērnu!
  Nimfa grāfiene ķiķināja un dziedāja:
  Bērna domas ir kā sniegs
  Gaišās spoži mirdz...
  Vismaz dažreiz, it kā tas būtu grēks,
  ļoti pretīgi !
  Atskanēja draudzīgi smiekli. Un tas tiešām izskatījās ārkārtīgi jautri un ekstravaganti.
  Dižciltīgie bērni bija ļoti priecīgi un lēkāja augšā un lejā.
  Baba Yaga agresīvi kliedza:
  - Tas tā, mazie! Beidz izklaidēties. Tagad ķersimies pie darba!
  Drahma pamāja:
  - Jā , bērni! Izpirkt savus grēkus ar ergoterapiju! Darbs, un laime un cienīga vieta dzīvē nonāks pie jums!
  Baba Yaga rēca un pat iespēra zibens:
  - Vietām!
  Bērni sāka skriet. Un viņu kailie, apaļie papēži pazibēja. Viņi bija rozā un skaisti.
  Elizabete ar dusmīgu skatienu atzīmēja:
  - Kāpēc tu viņus piespiež strādāt? Varbūt ar maģijas palīdzību var visu tā izdarīt?
  Baba Yaga rēca:
  - Grēks ir jāsoda! Tāda ir Visaugstākā Dieva Dēla, ļaunā Černobogas tēva, griba!
  Blondā meitene no bailēm čīkstēja:
  - Kāpēc tev vajag ļaunumu?
  Nimfa meitene atbildēja:
  - Lai būtu izvēles brīvība. Un ne tikai šis.
  Jaunais princis pamāja ar galvu:
  - Jā tieši tā! Bez neliešiem nebūs varoņu. Kā saka, vajag gan piparus, gan cukuru!
  Baba Yaga pamāja ar galvu un dziedāja ar sajūtu un izteiksmi:
  Tagad, ja Visumā ir problēmas,
  Tas nenotiek par katru cenu...
  Jūs vairs nevēlaties pārmaiņas
  Vīrietis nezina, ko grib!
  
  Un tur ir Černboga ar varenu spēku,
  Lielajam ir universāls spēks ...
  Viņš iedod to vīrietim tieši uz pieres,
  Lai cilvēce nekļūtu pavisam mežonīga!
  
  Jā, Visuvarenā Rase Viņu radīja,
  Lai cilvēkiem būtu pamats attīstīties...
  Lai cilvēks grib visu uzreiz,
  Un cilvēki iemācījās smagi cīnīties!
  
  Kā karotājs uzvar ļaunumu,
  Tas Stienis, kas radīts cilvēka labā...
  Un viņš izlēja labestību dvēselēm un miesām,
  Nekad nav par vēlu iemācīties cīnīties!
  
  Ko vēlas Visvarenais Dievs?
  Lai viņi neuzdrošinās nolikt elfu uz ceļiem...
  Lai ļaunais liktenis nevalda,
  Lai attīstās simtiem paaudžu!
  
  Jā, Černobogs ir stimuls cilvēkiem,
  Lai nav slinkuma, stagnācijas...
  Lai jūs sagraut fašistu gabalos ,
  Pastaigājiet pa Orklinu draudzīgā sastāvā!
  
  Tāpēc nepazūdi, ja tas ir grūti,
  Ja nepatikšanas piemeklēs Tēvzemi...
  Rod to izdarīs skaisti un viegli,
  Tikai tāpēc, lai cilvēki kustētos!
  
  Un Černobogs ir tikai tavs vecākais brālis,
  Lai arī viņš ir stingrs , viņš tevi bezgalīgi mīl...
  Jūs sasniegsiet vislielāko rezultātu
  Kad tu kalposi elfam mūžīgi!
  Par šiem vārdiem vergu bērni aplaudēja, sita plaukstas.
  Pēc tam Baba Yaga laizīja lūpas un jautāja:
  -Tagad tu saproti?
  Elizabete paraustīja plecus un atbildēja:
  - Jā, to nav iespējams saprast!
  Jaunais princis pamāja ar galvu un sacīja:
  - Tagad ļaujiet man noskūpstīt tavu kāju!
  Blondā meitene ķiķināja un dziedāja:
  Un es mīlu zēnus
  Es viņus nogalināšu ar basu kāju!
  Ja vajadzēs, es tev smagi sitīšu,
  Kāds ir pārkāpis robežu!
  Pēc tam blondīne novilka kurpes. Viņas graciozā kāja bija atsegta, un bija redzami harmoniskie un noslīpētie pirksti.
  Un jaunais elfs paņēma un garšīgi noskūpstīja Elizabeti, vispirms uz apakšstilba, tad uz rozā papēža, un sacīja:
  - Lai dzīvo sieviešu skaistums!
  Baba Yaga ar skābu izskatu atzīmēja:
  - Jā, tas ir smieklīgi. Bet vai jūs nevēlaties ņemt viņu par savu sievu, Prins?
  Dolgorukovs ar prieku atbildēja:
  - Par to es varu tikai sapņot! Vai tu piekrīti?
  Elizabete smējās un čivināja:
  - Kāds ir jūsu stāvoklis?
  Elfs princis pasmaidīja un atbildēja:
  - Un jūs esat biznesa sieviete. Es redzu praktisku.
  Drahma atzīmēja:
  - Jums ir pāragri par to runāt. Šajā pasaulē jums abiem būs liela un interesanta misija. Tāpēc dodieties uz to!
  Pūķa mātīte un pūķa mazulis lidoja debesīs. Pārējie bērni strādāja, un viņus atkal mudināja orku pārraugi. Likās, ka pasaulē nekas nav mainījies.
  Elizabete redzēja, ka jaunais princis arī deva komandu. Kareivju meitenes no elfu ģimenes sastājās rindā. Un viņu kailās, iedegušās, graciozās kājas trīcēja.
  Blondā meitene jutās garlaicīgi un ar nopūtu atzīmēja:
  Viss pāries, gan skumjas, gan prieks,
  Viss pāries, tā pasaule darbojas...
  Viss pāries, jums tikai jātic,
  Tā mīlestība nepāriet, nē!
  Un tad elfu meitenes pagriezās. Un tad princis un princese auļoja. Tikai sudraba nagi dzirkstīja. Un meitene bija ļoti skaista, bet viņa izcēlās ar savām ausīm, kas bija ļoti graciozas un apburošas.
  Baba Yaga atzīmēja:
  - Es vienkārši ēstu tādu līgavaini!
  Drahma pamāja:
  - Princis ir labs, un tiešām ļoti bagāts. Bet viņam nepatika, ka jūs galvenokārt interesējaties nevis par viņu pašu, bet gan par viņa naudu!
  Elizabete ar skumju skatienu atzīmēja:
  - Jūs nevarat radīt laimi bez naudas! Tādā pašā veidā, lai gan garīgais ir primārais, tas nav nekā vērts bez materiālā.
  Nimfa grāfiene pamāja ar galvu:
  - Kaut arī ķermenis bez dvēseles nav ķermenis, cik vāja ir dvēsele bez ķermeņa!
  Baba Yaga atzīmēja:
  - Jā, šo meiteni sagaida grūts, bet interesants liktenis.
  Elizabete nikni dziedāja:
  Bet nevajag dusmoties par likteni,
  Un cīņā būs izejas!
  . NODAĻA Nr.2.
  Meitene pamodās no miega. Un uzreiz sajutu aukstus akmeņus uz muguras. Un, kad viņa atvēra acis, visapkārt valdīja cietuma krēsla. Elizabete satricināja sevi un sajuta uz kakla tērauda apkakli, kas viņu ierobežoja. Uz meitenes rokām un basām kājām bija arī važas . Drēbju vietā viņa tagad bija ģērbusies svītrainā halātā ar numuru uz krūtīm. Un viņam blakus ķēdēs bija vēl viena meitene. Un viņa šķita šausmīgi pazīstama ar savu septiņu krāsu frizūru, basām kājām.
  Jā, šī ir Drahma, tikai bez amuletiem un rotaslietām, īsā strīpainā cietuma kleitā un arī ar izšūtu numuru uz krūtīm. Un viņas kakls, kājas un rokas ir stīvas. Bez dārgakmeņiem viņas basās kājas šķiet bērnišķīgas un neaizsargātas.
  Elizabete nosvilpa:
  - Oho! - blondā meitene saskandināja ķēdes.
  Drahma, izņemot septiņu krāsu frizūru, izskatās pēc ļoti skaistas pusaugu meitenes. Šajā svītrainajā kleitā viņa ir kā japāņu varone anime Viņa izskatās nevainīga un apmulsusi.
  Blondā meitene iesaucās:
  - Sveiki! Varbūt varam satikties?
  Nimfa paskatījās uz viņu, bet acīmredzot viņu nepazina un čivināja valodā, kas idiotam šķita krievu valoda:
  - Sveiki! Vai tu esi cilvēks?
  Elizabete pamāja:
  - Jā, es esmu cilvēks. Un jūs, acīmredzot, esat nimfa?
  Drahma apstiprināja:
  - Jā, es esmu grāfiene! Un kas?
  Blondīne atzīmēja:
  - Aizmirsti. Varbūt jūs zināt, kas mūs nolaupīja un kāpēc?
  Nimfu meitene atbildēja ar nopūtu:
  "Mūs nolaupīja ļaunās dievietes Kali kalpi. Ja jūs interesē šis.
  Elizabete nodrebēja un atzīmēja:
  - Vai tu domā ļaunuma dievieti Kali? No hinduisma?
  Drahma atbildēja:
  - Nē! Tas nav īsti hinduisms. Tāda ir mūsu Visuma realitāte. Un jūs, acīmredzot, esat cēls cilvēks, jo jūs tikāt ievietots kamerā ar grīdu, kas pārklāta ar īpašu metālu, kas neitralizē jebkuru maģiju.
  Blondā meitene paraustīja plecus un atbildēja:
  - Kā šķiet, miesā iemiesotais Velns teica, iespējams, jūsu vecvecmāmiņa karaliene būtu ļoti pārsteigta, ieraugot savu mazmazmeitu Maskavā!
  Nimfu meitene smējās un atbildēja:
  - Jā, gadās, ka tu sēdi cietumā, bet arī šajā gadījumā ir arī prieks, jo īpaši interesants kameras biedrs!
  Elizabete berzēja savu baso kāju un atzīmēja:
  - Šķiet, ka nav auksti, bet manas kājas sāk aukst.
  Drahma smaidot pamāja:
  - Acīmredzot tev nav ieraduma staigāt basām kājām. Un tas runā vai nu par cēlu izcelsmi, vai arī par jūsu pasaules ne pārāk maigo klimatu!
  Blondā meitene ar nopūtu atbildēja:
  - Jā, klimats mūs neiepriecina. Turklāt pēdējā laikā nav bijusi normāla ziema - slapjš un slapjš. Tas ir pat pretīgi!
  Nimfu meitene satvēra niezošo kukaini ar savas graciozās, mazās pēdas kailajiem pirkstiem un iemeta to tik veikli, ka nogāza mušu, kas gribēja nolaisties uz Elizabetes vaiga.
  Blondā meitene pārsteigta iesaucās:
  - Oho! Cik gudri tu to izdarīji.
  Drahma atzīmēja:
  - Lieliska pieredze, prakse un maģija! Cik skaista tu vari būt?
  Elizabete atbildēja ar nopūtu:
  - Diemžēl es to nevaru. Precīzāk, es neesmu mēģinājis ķert kukaiņus ar kājām.
  Nimfu meitene smējās un atbildēja:
  Ja jūs ilgi ciešat, kaut kas izdosies,
  Jūs, meitene, nokārtosit eksāmenu, ticiet man, ar A,
  Un, ja tas neizdodas, mēģiniet vēlreiz!
  Blondā meitene kautrīgi jautāja:
  -Vai esat mēģinājuši pārgriezt ķēdes?
  Drahma atbildēja ar dziļu nopūtu:
  - Protams, es mēģināju, bet viņi ir uzlādēti ar īpašu maģiju. Lai gan manī ir Dievišķais spēks, es nevaru sadedzināt metālu, to izkausēt un saplēst!
  Elizabete paņēma ķēdi rokās un mēģināja berzēt vienu saiti pret otru. Viņa kādā grāmatā par pieķeršanu lasījusi , ka šādi meitenes atbrīvojušās no važām. Tiesa, tas prasīja diezgan daudz laika. Ir arī veids, kā izzāģēt tērauda saiti ar matiem.
  Nimfu meitene pasmaidīja:
  - Veikli - tērauds pret tēraudu!
  Blondā meitene iesmējās un atbildēja:
  - Pacietību un nedaudz pūles!
  Un meitene to paņēma un izmēģināja ar saviem matiem. Bet pēdējais izskatījās, iespējams, pat smieklīgi. Nimfu meitene ļoti jauki smaržoja. It kā tas nebūtu cilvēka ķermenis, bet vesela puķu dobe ar grezniem un sulīgiem ziediem.
  Elīza Veta atkal sāka berzēt saiti pret saiti. Viņas partneris arī sāka to darīt, taču ne ar rokām, bet gan ar kailiem kāju pirkstiem. Un tas bija gan skaisti, gan pievilcīgi. Kopumā Drahma bija ļoti skaista meitene, un kaut kā īpaša, ne gluži cilvēciska, bet tajā pašā laikā patīkama un pievilcīga.
  Elizabete pamanīja, ka viņa ļoti vēlas runāt, atrodoties apcietinājumā:
  - Mūsu pasaulē var būt nedaudz maģijas, taču tehnoloģijas ir ļoti attīstītas. Ir pat raķetes ar kodoltermisko lādiņu, un viena no tām spēj pārvērst lielu un blīvi apdzīvotu pilsētu par dziļu, radioaktīvu krāteri.
  Drahma sarauca savas melnās uzacis un jautāja:
  - Vai tu gribi mūs nobiedēt?
  Blondā meitene negatīvi pakratīja galvu:
  - Nē! Es tikai runāju par savu pasauli. Mums ir planēta Zeme, un uz tās ir vairāk nekā divi simti valstu.
  Nimfu meitene smējās un atzīmēja:
  - Vairāk nekā divi simti valstu uz vienas planētas? Kas jūs esat, mežoņi? Kā tas var būt, šķietami no normālas cilvēku rases!
  Elizabete paraustīja plecus un sāka enerģiskāk berzēt, atzīmējot:
  - Es pats nezinu. Bet cilvēki tiešām uzvedas kā mežoņi. Kari, reliģiskie strīdi, teroristu uzbrukumi un slimības, un daudz kas cits - uz Zemes nav debesu!
  Drahma atbildēja ar nopūtu, kratīdama savu septiņkrāsu galvu:
  - Kur ir debesis? Mūsu pasaulē bija vairāk vai mazāk, līdz iebruka ļaunuma dievietes Kali dēmoni. Pēc tam viss kļuva daudz biedējošāk nekā iepriekš!
  Blondīne atzīmēja:
  - Un mums uz Zemes ir pietiekami daudz problēmu arī bez Kali. Likās, ka zinātne attīstās, un cilvēki kļūst arvien inteliģentāki. Tas nozīmē, ka kari, konflikti un cīņas kļūs par pagātni. Bet nē, kaut kā paliek vēl sliktāk. Un līdz ar zinātnes attīstību arī reliģisko fanātiķu nav mazāk. "Elizabete sita savu graciozo, baso kāju, izraisot ķēdes džinkstēšanu, un turpināja. - Tieši tāpēc cilvēki kļūst stulbi un sīkumu dēļ lieto pistoles, nažus, misiņa dūres un pat kodolgalviņas!
  Nimfu meitene piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, es zinu! Esmu pasaulē dzīvojis vairāk nekā gadsimtu un daudz ko redzējis. Patiešām, progress un zinātne ne vienmēr iet roku rokā ar morāli un humānismu. Un zinātnes attīstība nav panaceja, tāpat kā maģija. Ir ļoti attīstīti burvji un burvji, bet viņi ir tik ļauni, ka jūs vienkārši esat pārsteigti. Kā ir ar mācītiem vīriešiem? Viņu vidū ir tik daudz traku, pēc kuriem raud psihiskā slimnīca !
  Elizabete , turpinot berzēt vienu ķēdes posmu pret otru, lai sevi uzmundrinātu, atzīmēja:
  - Bet ir arī pozitīvi aspekti. Piemēram, ir viedtālruņi, klēpjdatori un datorspēles, kas padara dvēseli jautrāku. Nu ne tikai dvēsele, bet arī ķermenis.
  Nimfu meitene ziņkārīgi vaicāja, berzējot vienu ķēdes posmu pret otru:
  - Kas ir viedtālruņi un klēpjdatori?
  Blondā meitene vilcinājās un uzreiz neatbildēja:
  - Nu, redziet, tās ir ierīces, caur kurām jūs varat pārraidīt informāciju no attāluma un rādīt dažādus attēlus un attēlus kustībā.
  Drahma pasmaidīja:
  - Vai tie ir kaut kādi maģiski artefakti?
  Elizabete apstiprināja:
  - Jā, kaut kas tāds! Bet tajos nav maģijas, bet gan mikroshēmas un dažādi cilvēces zinātnes sasniegumi.
  Nimfu meitene pamāja ar galvu un zinoši piemiedza aci:
  - Jā, dzirdēju, ka ir pasaules, kur maģijas vietā ir augstās tehnoloģijas. Bet tas nav pilnīgi praktiski.
  Blondā meitene paraustīja plecus un atbildēja:
  - Kā lai es to saku! Mēs varam saņemt informāciju, izmantojot internetu, skatīties filmas un darīt daudz ko citu. Šeit ir tikai daudz iespēju.
  Drahma grasījās vēl kaut ko teikt, kad atskanēja troksnis. Un meitenes pārstāja zāģēt ķēdes un apsēdās.
  Atvērās bruņu durvis. Parādījās zēns, ģērbies tikai melnās peldbiksēs un ar numuru uz tām. Viņš izskatījās apmēram trīspadsmit gadus vecs, tievs, bet rausts un iedegis. Pļaukdams basām kājām, viņš nolika ieslodzīto sieviešu priekšā krūzi ar ūdeni, maizi un putras bļodu.
  Elizabete viņam jautāja:
  - Kas tu esi?
  Zēns īsi atbildēja:
  - Es esmu vergs!
  Un ar kailiem papēžiem uzplaiksnījis vergu zēns aizgāja. Blondīne atzīmēja:
  - Un te ir verdzība?
  Drahma pamāja ar savu septiņkrāsu galvu:
  - Jā, diemžēl ir. Kas , tev tā nav?
  Elizabete pārliecinoši atbildēja:
  - Oficiāli nē! Verdzība ir aizliegta gandrīz visās pasaules valstīs. Bet, protams, tas pastāv pagrīdē arī mūsu valstī.
  Nimfa meitene pārliecinoši paziņoja:
  - Un šeit tas ir legalizēts. Kā, patiešām, spīdzināšana. Un, iespējams, jums tas būs jāpiedzīvo pašam.
  Blondā meitene nodrebēja. Iedomājoties, ka viņu velk kailu uz plaukta, un divi gari bendes sit no visa spēka ar dzeloņstieplēm. Bendes ķermeņi ir kaili līdz jostasvietai un mirdz no sviedriem, reljefs abs izklāts ar flīzēm un šūpojas kā jūras vilnis.
  Un Elizabete nolaizīja savas lūpas.
  Drahma smaidot jautāja:
  - Šķiet, ka tu domā par zēniem? Es redzu, kā acis iekārīgi iedegas!
  Blondīne bija samulsusi un nosarka. Viņa patiesībā jutās nedaudz kauns par savām erotiskajām fantāzijām. Īpaši sadomazohistiska rakstura.
  Un viņa drosmīgi atbildēja:
  Un es mīlu zēnus
  Es tos salikšu kopā...
  Gar līniju uz krogu,
  Es tevi paņemšu līdzi!
  Pēc tam meitenes apklusa. Viņi berzēja savas ķēdes, un atskanēja klusa, vienmuļa skaņa.
  Elizabete, lai novērstu uzmanību, sāka domāt par kaut ko interesantu.
  Piemēram, kas būtu noticis , ja Aleksandrs Trešais nebūtu cietis karaļa vilciena avārijā uz dzelzceļa netālu no Harkovas. Spēcīgs un autoritatīvs monarhs turpina savu valdīšanu. Protams, cariskā Krievija turpina savu ekspansiju. Šajā gadījumā uz Ķīnu. Un tieši imperatora Aleksandra vadībā sākās Tālo Austrumu dzelzceļa būvniecība, plānojot gan Vladivostoku, gan Portartūru. Sākumā, tāpat kā Nikolaja II laikā, bija tikai labāk, jo, baidoties no briesmīgā cara Aleksandra, viņi zaga mazāk.
  Nu, kā ir ar karu ar Japānu? Aleksandrs Trešais nolēma, kāpēc izvairīties no kara? Cariskās Krievijas iedzīvotāju skaits strauji pieauga. Mirstība samazinājās, tostarp bērnu vidū tika ieviesta vakcinācija, arvien vairāk tika ražotas antibiotikas, un mazāk cilvēku nomira no saaukstēšanās, saglabājās ļoti augsta dzimstība. Un cariskajai Krievijai draudēja pārapdzīvotība. Tātad , kāpēc žēl vīriešus? Sievietes joprojām dzemdē ! Un Aleksandrs arī gribēja militāru slavu. Ar iesauku miera uzturētājs ir par maz. Monarhs patiešām vēlas kļūt par Aleksandru Lielo. Laikā, kad sākās karš ar Japānu, Aleksandram Trešajam jau bija gandrīz piecdesmit deviņi gadi un, protams, vecumdienās viņš vēlējās izrādīt savus militāros varoņdarbus un apmierināt savas ievērojamās ambīcijas.
  Īsāk sakot, cars nepiekāpās Japānai. Un sākās karš. Tikai ne kā ar Nikolaju II .
  Klusā okeāna eskadriļu komandēja admirālis Makarovs, un Krievijas flote bija gatavībā. Un Baltijas eskadra tika uzcelta agrāk, un Portarturs bija labāk nocietināts, un arī dažas citas pilsētas. Un jau pirmajās dienās japāņi sāka ciest smagus zaudējumus.
  Elizabete un Drahma, karavīru meitene un nimfa meitene, atradās uz kreisera Varyag, pret kuru bija četrpadsmit japāņu kuģi: seši kreiseri un astoņi kaujas kuģi. Bet kreiseris Varyag pārliecinoši iesaistījās kaujā.
  Un visa viņa komanda sastāv no meitenēm, kuras komandē Elizabete un Drahma.
  Te meitenes skraida pa klāju, un viņu plikas zoles mirgo, sārti, apaļi, pliki papēži dzirkstī. Un karotāji braši izvieto sešu collu lielgabalus. Un viņi atbalsta savas kailās, muskuļotās kājas pret kuģa bruņām. Viņi atver uguni. Un tajā pašā laikā Varyag manevrē tā, lai garām lido japāņu čaumalas.
  Tas ir lieliski, ja komandā ir tikai meitenes. Turklāt viņi visi ir piemēroti un muskuļoti. Muskuļi ir ļoti izteikti, un vienīgais, ko es valkāju, ir bikini. Un tās ir plānas biksītes un šauras auduma sloksnes uz krūtīm. Bet meiteņu muskuļi ir lieliski redzami, tostarp viņu vēdera muskuļi, piemēram, šokolādes tāfelītes muskuļi.
  Meitenes šeit ir ļoti skaistas - vienkārši super. Un viņi joprojām smejas un rāda savus lielos zobus, kā vilkam.
  Drahma, šī grāfiene-nimfa, noklikšķināja kailajiem kāju pirkstiem, un viņas rokā parādījās burvju nūjiņa. Burve meitene to satricināja un sūtīja burvju enerģijas pulsāru Japānas eskadras lielā kreisera virzienā. Un tiešām, es biju ļoti apmierināts. Uzlecošās saules zemes kuģis tika uzmests, un tas sāka sadalīties gabalos. Un metāls pārvērtās saldā krēmā un izplatījās pa jūras virsmu.
  Elizabete piemiedza savam partnerim ar aci un čivināja, noklikšķinot uz savām plikajām, graciozajām kājām un atbrīvojot nāvējoša spēka pulsāru:
  - Es esmu spēcīgākā sieviete! Un japāņi nebūs vāji.
  Un iznīcinātāja cieta no viņas pulsāra. Pat tā sāns bija sadedzināts. Un viņš dzēra diezgan daudz ūdens. Un apgāzās un sāka grimt.
  Meitenes, lecot augšā un raustījušas kailās, muskuļotās, stiprās kājas, rūca:
  Slava! Slava Krievijai!
  Skaistules steidzas uz priekšu!
  Sieviešu sadalījums bikini -
  Sveiciens krievu tautai!
  Un meiteņu kailie papēži atsitās pret bruņu klāju. Un tas izskatās ļoti erotiski un pievilcīgi.
  Nu, Varyag apkalpē ir tikai daiļā dzimuma pārstāves - katra vīrieša sapnis.
  Un Drahma atkal ņēma un paspieda savu burvju nūjiņu. Uz viņas kailajām, graciozajām pēdām, pareizāk sakot, uz pirkstiem dzirkstīja dārgie gredzeni ar spilgtākajiem akmeņiem. Un tas izskatījās ārkārtīgi forši .
  Un tajā pašā laikā no burvju nūjiņas un gredzeniem uz meitenes basajām kājām izlidoja uguns pulsāri. Lidojuma laikā tie palielinājās. Un tās pārvērtās par pāris dūšīgām kūkām ar krēmu, rozēm, tauriņiem un citiem rotājumiem. Un viņi to paņēma un ietriecās japāņu kreiserī un iznīcinātājā. Viņi uzbruka viņiem ar spēku.
  Un abi kuģi bija iesmērēti ar saldu un smaržīgu, iegremdēti biskvītā un krēmā. Pēc tam viņi sāka grimt, un viņu bruņas burtiski izšķīda, sarūsēja un izšķīda.
  Un kreiseris kopā ar iznīcinātāju kusa un kusa. Un japāņu jūrnieki mūsu acu priekšā pārvērtās par šokolādēm, saldumiem un konfektēm. Un tas izskatījās lieliski .
  Elizabete atzīmēja:
  - Tā ir kulinārijas maģija!
  Drahma labota:
  - Konditorejas izstrādājumi! Bija ļauni jūrnieki, un tagad ir lieliski gardumi.
  Japāņiem patiešām bija jātiek galā ar spēcīgiem un krāšņiem cīnītājiem.
  Un tagad Elizabete noklikšķināja uz savu iedegušo un ļoti vilinošo pēdu kailajiem pirkstiem. Un tad no viņas kailā, apaļā papēža izlidoja siera kūka. Sākumā tas bija mazs, bet lidojuma laikā kļuva lielāks. Un tas jau ir izaudzis kā īsts aviolaineris. Un kā tas ņem un ramina kreiseri. Un viņš apgāzās no spēcīgā grūdiena, ko sniedza gigantiska, medū un iebiezinātā pienā mērcēta siera kūka. Un mūsu acu priekšā tas sāka pārvērsties par lielu, garšīgu, olu krēma kūku. Un no viņa izplūda ļoti spēcīga un reibinoša smaka.
  Un japāņu jūrnieki pārvērtās par lielām rozīnēm vai magoņu galviņām no krējuma, vai šokolādes mucām, kurās šļakstījās dzēriens. Un tas ir vienkārši brīnišķīgi.
  Elizabete tvītoja:
  - Tie ir tik garšīgi našķi! Īstas karikatūras !
  Drahma Grāfiene-nimfa apstiprinoši pamāja ar galvu:
  - Tu ātri mācies.
  Pēc tam viņa iebāza mutē savus graciozo pēdu kailos pirkstus un svilpa.
  Sacēlās sīrupa vilnis un kaut kā garšīga geizers. Un šis vilnis kā cunami apgāza japāņu kreiseri. Un tās vietā parādījās ļoti bagātīga kūka viduslaiku karaveles formā ar krējuma burām. Un atkal viss ir tik krāsots. Un kādi tur ir šokolādes un citu konditorejas izstrādājumu pildījumi?
  Un japāņu jūrnieki atkal kļuva par konfektēm, tostarp grilētu gaļu. Un arī pārklāts ar šokolādes garoziņu un daudz visa kā bagātīgs un garšīgs, pilns ar dzīvību un aromātu.
  Elizabete čīkstēja. Un no savas noslīpētās, meitenīgās pēdas viņa izlaida ugunīgu trakas enerģijas straumi. Un ārā sāka steigties kaut kas neaprakstāms, ļoti biezs, lipīgs. Un pāris japāņu iznīcinātāju iesaldēja aveņu ievārījumā un šokolādes želejā. Pēc tam mūsu acu priekšā tie kļuva par kārtējo konditorejas meistardarbu, un jūrnieki un jūrnieki pārvērtās par ļoti dzīvespriecīgiem, krēmīgiem dekoriem.
  Drahma piemiedza savam partnerim:
  - Nav slikti! Mēs sagatavojām tik daudz garšīgu lietu .
  Elizabete smējās un čivināja:
  Ā, diēta, neēd to vai to,
  Un lai jūsu kājas nekad nenogurst staigājot...
  Ak, diēta, es būšu traks ar šo,
  Kūciņas nepadara resnas, un tās liek dziedāt dziesmas!
  Nimfu meitene atzīmēja:
  - Kas mums trūkst?
  Blondīne terminators nomurmināja:
  - Tieši tā, ko?
  Drahma čivināja:
  - Saldējums! Lūk, kas vēl jums ir nepieciešams.
  Elizabete čīkstēja:
  - Darot kaut ko, kas ir pilnīgi nepareizi
  Tas ir saldāks pat par saldējumu!
  Un abas burvju meitenes sadevās rokās. Pēc tam viņi izstiepa savas kailās, muskuļotās, iedegušās kājas, sakrustoja tās un ar kailajiem pirkstiem paņēma un atbrīvoja maģiskas hiperplazmas straumes. Tas lidoja un kā vilnis atsitās pret izdzīvojušajiem japāņu kuģiem. Viens, divi, trīs ... Un tagad samuraju trauku vietā parādījās glāzes ar visu veidu saldējumu ar brīnišķīgiem un saldiem pildījumiem. Un japāņu jūrnieki pārvērtās par zemenēm, ķiršiem, banānu šķēlītēm un mango. Un četrpadsmit uzlecošās saules zemes kuģi kļuva par visdažādākajām ļoti garšīgām un ēstgribām lietām.
  Un tur bija saldējums, piparkūkas, kūkas, konditorejas izstrādājumi, konfektes, šokolādes, siera kūkas un konfektes. Tik daudz garšīgu lietu.
  Elizabete aplūkoja šo bagātību un atzīmēja:
  - Nu ko, lai tas viss pazūd?
  Drahma pamāja:
  - Protams, nē!
  Blondā meitene pārsteigta jautāja:
  - Kam tas vajadzīgs jūrā?
  Nimfa grāfiene ieteica:
  - Pārcelsim un iedosim bērniem.
  Elizabete smējās un dziedāja:
  Visi cilvēki uz lielās planētas,
  Vienmēr jābūt draugiem...
  Bērniem vienmēr jāsmejas
  Un dzīvo mierīgā pasaulē...
  Bērniem jāsmejas
  Bērniem jāsmejas
  Bērniem jāsmejas
  Un dzīvo mierīgā pasaulē!
  Drahma piekrītoši pamāja ar savu varavīksnes krāsas galvu:
  - Jā, bērniem jāsmejas un jādzīvo mierīgā pasaulē! Tagad mēs to virzīsim uz priekšu un pasniegsim jauniešiem dāvanu!
  Blondā meitene nobolīja acis un neticīgi jautāja:
  - Mēs varam? Šeit ir tik daudz, kā var iegūt tik daudz garšīgu kārumu un tik konditorejas bagātību?
  Nimfa grāfiene atbildēja:
  - Mēs to varam, bez šaubām. Esmu par to pārliecināts. Pa to laiku mums kaut kas jāpadzied, lai uzlādētu enerģiju.
  Elena piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Dziedāt? Nu, tas ir mūsu prieks!
  Un abas meitenes ņēma to un dziedāja ar entuziasmu un enerģiju:
  Tavi mati ir sniegbalti,
  Zelta satīna āda!
  Mana aizraušanās deg bezgalīgi,
  Jaunības degsme nemaz nav izgaisusi!
  
  Mana meitene, tu esi skaista,
  Basām kājām pa smiltīm!
  Tu un es esam tik laimīgi
  Es nevaru dzīvot bez tevis!
  
  Un atbildē skaistule man pateiks:
  Puika, tu esi kārtīgs līgavainis!
  Tici man, tu arī man ļoti patīc,
  Mīlestības gars nav izžuvis!
  
  Bet dzīve ir nodevīga lieta,
  Nauda valda pār pasauli, ticiet man!
  Un mamon ir resna , tas ir galvenais,
  Cilvēks cilvēkam ir zvērs!
  
  es teicu atbildē, neslēpdama acis;
  Es zinu, ka nabadzība ir mūsu ļaunais pavadonis!
  Mēs esam ar jums basām kājām ,
  Kā Džeimsa Smita stāsts!
  
  Bet mīlestībai nav robežu
  Tajā nav ne šķēršļu, ne robežu!
  Kā Svētais Kungs mums pavēlēja,
  Un svētītu gaišu seju ikonas!
  
  Tātad apprecēsimies,
  Bērni izaugs laimīgi!
  Un tad mūsu dzīve apgriezīsies,
  Pa platāko ceļu pasaulē!
  
  Istabenei uzreiz kļuva auksti,
  Acīs parādījās ledus!
  Cēlā kaislība ir rimusies,
  Un viņa vaibstos ir rūgtums!
  
  Nē, es nepalikšu klaidonis
  Un es iegūšu, ziniet, pili!
  Un tev, izsalkušais zēn,
  Tikai ar liesu govi kronis!
  
  Nu, es strīdējos ar savu mīļoto,
  Nodomāju, no bēdām iekāp cilpā!
  Jums ir jāzaudē tik daudz sirdsapziņas
  Ja tevi pieķers netīrumi , es tevi nogalināšu!
  
  Bet par laimi sākās karš,
  Nekavējoties piesakieties brīvprātīgajam frontei!
  Pat ja ceļš ir adatām sadurts,
  Es sāku rakstīt mannamu skaitu!
  
  Tātad šī ir cīņa, cīņa,
  Sasodīts, mēs esam cīņā un iemīlējušies!
  Un karš tuvojas beigām,
  Nulles kontā kļūst arvien plašākas!
  
  Bet tad notika traģēdija,
  Garām aizlidoja nomaldījies, ļauns šāviņš!
  Es to negribēju, ticiet man,
  Bet domino krita pēc kārtas!
  
  Šeit mana dvēsele peld debesīs,
  Jaunava stāv pie kapa!
  Un kristāla acis raud,
  Viņa skatās uz leju, cieš!
  
  -Beidzot es sapratu, stulbi
  Cilvēku ļaunums aug uz naudas!
  Primitīvā dzīve ir brīva,
  Nu, tagad valda bailes!
  
  Debesīs man nav piedošanas,
  Pasaules bezdibenī, es dodos uz klosteri!
  Dziediet dziedājumus katru dienu,
  Jēzus Tēvs ir mans ceļvedis!
  
  Tāpēc es to paņēmu un novilku kurpes,
  Ejot basām kājām pa sniega kupenām!
  Un pagodinot Kristu postā,
  Skaļi dzied dziesmas par Dievu!
  Meitenes to dziedāja ar lielu entuziasmu. Šķiet, ka pat maģiskajā pasaulē viņi pazīst un atzīst Jēzu Kristu kā Kungu un Dievu un Glābēju.
  Tas tiešām ir ļoti forši un forši.
  Pēc tam, acīmredzot, skaistules bija pietiekami uzlādētas ar enerģiju. Burvju nūjiņa parādījās arī Elizabetes labajā rokā. Un abas burvju meitenes ņēma un sakrustoja savas burvju nūjiņas un kailās, noslīpētās kājas ar gredzeniem uz pirkstiem. Un viņi rēca:
  - Abra , Mops, Kadabra !
  Un viņus kopā ar neskaitāmu daudzumu pārtikas noķēra viesulis. Un, pirms meitenes paguva atjēgties, viņas nokļuva kādā īpašā vietā. Visapkārt bija zemi akmeņi. Un viņu labā strādāja neskaitāmi bērnu pūļi.
  Bija gan zēni, gan meitenes no septiņiem līdz četrpadsmit gadiem. Viņi strādāja puskaili un basām kājām. Viņi skaldīja akmeņus, lika šķembas uz nestuvēm, lādēja ratiņus, strādāja ar lāpstām un lauzņiem. Bērni bija puskaili, viņu basās kājas bija nogāztas, saskrāpētas, visi nobrāzumi un zilumi.
  Bērnu ķermenis ir tievs, bet stiepts. Tie ir spīdīgi no sviedriem, putekļaini, izsmelti.
  Dažiem zēniem galvas ir noskurinātas, un plecos ir iededzinātas zīmes. Tas nozīmē, ka viņi mēģināja aizbēgt. Un ķēdes arī karājas uz rokām un kājām, palielinot mokas.
  Un dažām meitenēm ir arī ķēdes un arī zīmoli. Tiesa, viņi vismaz negriež matus pliku.
  Un apkārt ir uzraugi ar pātagas, un tie nav cilvēki. Viņu ķermenis tiešām šķiet kā cilvēkiem, tikai resns un masīvs, bet galvas kā plēsīgajiem kuiļiem.
  Un viņi sita bērnus ar mežonīgu niknumu un neprātu, tā ka vergu bērniem plīst āda un plūst asinis.
  Elizabete rēca:
  - Tie nelieši ! Mums ir jāatbrīvo zēni un meitenes!
  Drahma enerģiski pamāja ar galvu:
  - Tam es piekrītu ! Bet mums ir vajadzīga palīdzība!
  Blondīne karotāja pārsteigta jautāja:
  - Kāda vēl palīdzība?
  Nimfa grāfiene atbildēja:
  - Morālā un maģiskā palīdzība.
  Meitene noklikšķināja ar kailajiem kāju pirkstiem un auga augumā, it kā kāds būtu palielinājis filmas kadru. Pēc tam viņa pērkona balsī kliedza:
  - Dārgie vergi-bērni! Ja vēlies kļūt brīvs, tad dziedi! Un dziediet par Dievu Kungu un Pestītāju Jēzu Kristu.
  Elizabete apstiprināja, arī noklikšķinot uz kailajiem kāju pirkstiem:
  - Dziesma un brīnišķīgas balsis, ceļš uz pestīšanu!
  Vergi-bērni, nepievēršot uzmanību pātagas šķindošanai un uzraugu cilvēkveidīgo kuiļu draudīgajiem saucieniem , ņēmās un dziedāja savās skaidrās balsīs, kā lakstīgalas trills:
  Mēs esam mūsu nelaimīgās Tēvzemes bērni,
  Vecāki grēkoja, un sods ir uz mums!
  Un lai lielais Pestītājs visus izglābj no bēdām,
  Mums ir jāvērš savas sirdis pie Dieva tieši tagad!
  
   Ak dārgais lielais Kungs Jēzu,
  Es tevi mīlu, esi pagodināts, Glābējs!
  Kalpojot Lielajam, zēns nav gļēvulis,
  Mēs ticam, ka kārdinātājs ies bojā Šeolā !
  
  Tātad bērni devās uz Hajj,
  Ceļš grūts, bet gars cildens!
  Lai Kristus Uzvarētājs ir jūsu sapņos,
  Un tas , kurš rada ļaunumu , tiek pazemots uz visiem laikiem!
  
  Mēs gavējam un ilgi staigājam,
  Un manas basās kājas jau asiņo!
  Bet mūsu planēta ir Visvarenā mājvieta,
  Un drūmās naktis šķiet gaišas!
  
  Protams, bagātais smiesies atpakaļ,
  Viņš teiks: debesu valstība ir himēra!
  Bet Kerubs sūta sveicienus,
  Un augstprātīgā kundzība beigsies ar Gehennu!
  
  Bet mēs piedodam ikvienam savā lūgšanā,
  Katrai ikonai ir svēts vārds!
  Lai cilvēki kļūst mazliet laipnāki sirdī,
  Lai nelieši garā kļūst savādāki!
  
  Kāpēc mēs ejam, tik daudz ciešot ceļā,
  Kāpēc tas ir vajadzīgs nevainīgiem bērniem?
  Mēs vēlamies ieiet Dieva pilsētā, kur Viņš dzīvoja,
  Kur Kristus skrēja cauri tukšiem suņiem!
  
  Un pats galvenais, redzot, ka ticība ir spēcīga,
  Briesmīgais ļaundaris nokrita ceļos!
  Ceļš uz glābšanu ir grūts un garš,
  Bet nav noziedzīgāka nozieguma par slinkumu!
  
  Svētais Jēzu, nevēlējās par mums bēdas,
  Viņa domas ir gaišas, miera pilnas!
  Galu galā viņš nav kā senie dievi,
  Moto, netaisi no cilvēka elku!
  
  Bet kā tas nākas, ka mūsu pasaule ir nežēlīga,
  Tā elle valda pār pazemi!
  Kāds prieks, svētlaime tikai stundu,
  Ka Ābels nomira, un ļaunais Kains ir tronī?!
  
  Tas Kungs atbild: tā ir tautas griba,
  Kāda viņiem ir izvēle, lai padarītu savu tuvāko sliktāku!
  Ka galvenais valdnieks, nežēlīgs nelietis,
  Ka galvenais elks ir bezprincipiālais Jūdass!
  
  Bet jūs esat dzīvības bērni ar tīru dvēseli,
  Mēs gājām simtiem jūdžu pāri akmeņiem un dadžiem!
  Jūs vēlaties valdīt kopā ar lielo Kristu,
  Lai kārdinātājs neieved čūsku purvā!
  
  Tici, ka Glābēja spēks būs pār tevi,
  Viņš izlēja žēlastību, dziedinot brūces mazajiem!
  Lai grēku nožēlas siltums dvēselē nepazūd,
  Lai viņi ir valsts Uzticīgā Dieva ģimenē!
  Pēc tam abas meitenes ņēma un atkal sakrustoja savas kailās, iedegušās, muskuļotās kājas un burvju nūjiņas kopā un palaida burvju enerģijas un vārdu straumi.
  Un labumi sāka birt no augšas. Un daudzi uzraugi no divkājainajiem kuiļiem sāka pārvērsties par kūkām vai zelta glāzēm ar saldējumu. Un ķēdes uz jauno vergu rokām un kājām sāka izkaisīt daudzkrāsainās un garšīgās dražijās. Un tas bija ļoti skaisti.
  Vergu bērni atbrīvojās no savām važām un priecīgi metās uz augšu rokas un basās kājas. Pēc tam viņi sāka aplaudēt. Viņi aplaudēja ar lielu entuziasmu un enerģiju.
  Un tikai pēc tam viņi ņēma un metās virsū neskaitāmajiem konditorejas brīnumiem, kas viņiem nolaidās no debesīm. Protams, vergi-bērni bija izsalkuši, novājējuši, noguruši no smaga darba akmeņlauztuvēs.
  Bet tajā pašā laikā viņi tagad smējās un rādīja zobus. Un viņiem bija ļoti jautri. Un puišu prieks, kas atbrīvojās no ķēdēm, bija pilnā sparā...
  Tik garšīgas lietas viņi laikam dzīvē nav redzējuši, turklāt tādos daudzumos.
  Gan zēni, gan meitenes sadevās rokās un lēkāja augšā un lejā. Un priekā viņi dziedāja ar lielu sajūtu un izteiksmi:
  Nav impērijas, kas būtu augstāka par Elfiju,
  Svēta zeme, brīnišķīga zeme!
  Mēs vēlamies padarīt pasauli laimīgāku,
  Jūs esat bezgalīgi dāvājis Kungs!
  
  Tavi bērzi ir kā dzirkstošas pērles,
  Un rudens papeļu zelts!
  Mēs kļūsim bagātāki par visiem, ticiet tam,
  Redzēsim mūsu bērnu krāšņo ceļu!
  
  Pienāks liela prieka laiks,
  Kad zinātne augšāmcels mirušos?
  Tomēr mums ir jāpārvar rifi,
  Galu galā egoisms ir nežēlīgs parazīts!
  
  Nav vienotības, cilvēki ir nesaskaņās ,
  Karš ir sācies - mēs nezinām beigas!
   Asiņaini sviedri pārklāj plakstiņus,
  Ērkšķu krūma vainags!
  
  dzīvojošo liktenis ,
  Ciciet, šaujiet un nogaliniet mīļos!
  Mākoņi iedegās sārtināti,
  Armija ir izdzīta no pazemes!
  
  Bet kas tas ir - tas ir neizbēgami,
  Likumu atklāja Čārlzs Darvins, nelietis !
  Ka dzīvajiem ir tikai viena cerība,
  Lai izdodas, visu mociet un grābiet!
  
  Tāds cilvēka egoisma smīns,
  Nevis sabiedrībai, bet tikai, lai kalpotu sev!
  No tā radās orkšisma kults,
  Un tagad nav ne goda, ne dvēseles!
  
  Bet mūsu svētais Dievs Jēzus ir mūsu aizbildnis,
  Viņš teica, ka jūs varat pārvarēt savu grēku!
  Tātad Tas Kungs, skolotājs, pavēlēja:
  Lai nesavtība ir tava meita!
  
  Bet neaizmirstiet,
  Kalpo elfiem, brāli, no visa spēka!
  Tēvzemes dēli vairs nav zaķi,
  Un piekūns nav draņķīgs zvirbulis!
  
  Zem pareizticīgās tēvzemes karoga,
  Mēs ievedīsim uzbrukumā karavīru pulku!
  Lai panākumi būtu mirdzoši, krāšņi,
  Salaužam atkailinātu ilkņu rindu!
  
  Nu, kad kaujas putekļi nosēžas,
   Mēs atdzīvināsim mūsu dzimto Elfu no drupām!
  Un tā ir karavīru sirds vēlme,
  Radīsim svētlaimīgu pasauli visi kopā!
  Bērnu dziesma bija pilna entuziasma un mīlestības, un spara, un vēlmes cīnīties, bet arī celties.
  Parādījās skaista meitene kleitā, it kā austa no zvaigznēm, un viņa skrēja uz sniegbalta vienradža. Un rokās viņa turēja burvju nūjiņu, kas bija pārklāta ar cirtām. Un meitene čivināja savā mīļajā balsī:
  - Es esmu feja Malvīna! Es parūpēšos par jums bērniņi, lai jūs būtu laimīgi un neviens neliek jums jūgu ap kaklu!
  Drahma pamāja Elizabetei:
  - Nu, mums laiks doties! Mēs esam pabeiguši savu misijas daļu šeit. Tagad ir pienācis laiks pabeigt T floti .
  Blondīne iebilda:
  - Tagad, kad japāņi zaudēja divdesmit iznīcinātājus uzbrukumā un vēl četrpadsmit kuģus kaujā ar mums, krievu eskadra tagad ir spēcīgāka. Tad kāpēc neļaut admirālim Makarovam sevi pierādīt? Tajā pašā laikā pārbaudīt brīnumčaulas kaujā ar oriģinālajiem vāciņiem?
  Nimfu meitene pasmaidīja un pamāja:
  - Jā, Makarovam nevajadzētu atņemt slavu un iespēju nostāties vienā līmenī ar Ušakovu un Nahimovu. Bet kaujā jāpiedalās arī mūsu kreiserim "Varyag" ar baskāju meiteņu apkalpi.
  Elizabete pamāja ar galvu:
  - Ar lielu prieku!
  Un meitenes steidzās pie savējām, lai ātri cīnītos ar Japānas floti.
  Patiešām, admirālis Makarovs vadīja eskadru jūrā. Viņu iecēla jau iepriekš komandēt spēcīgo caru Aleksandru III. Un, protams, prasmīgs jūras kara flotes komandieris iemācīja eskadriļai manevrēt. Un, uzticoties sev, viņš metās kaujā nevis uz lielākā, bet ātrākā kuģa, kreisera Comet.
  Un izveicīgais admirālis Makarovs pieņēma, ka T. no kaujas neizvairīsies. Patiešām, samuraju gods prasīja, lai viņš pieņemtu krievu izaicinājumu. Un izejiet satikt ienaidnieku.
  Abas eskadras tuvojās kaujas komplektācijā. Un, kā gaidīts, starp viņiem notiks artilērijas duelis. Togo gatavojās lineārai taktikai Frederika Otrā stilā. Bet admirālis Makarovs rīkojās savādāk.
  Viņš ar saviem kuģiem uzbruka T flagmanim. Un nekavējoties visi septiņi eskadras kaujas kuģi koncentrēja savu slepkavniecisko uguni uz Mikasu .
  Šajā brīdī kaujā ienāca arī kreiseris Varyag. Un tajā ir iekļauta agresīva un skaista baskāju meiteņu komanda bikini. Un viņi skrien, tracina, vilkdami instrumentus un dzirkstoši, kaili, apaļi, ar graciozu pēdas izliekumu, papēžiem.
  Elizabete un Drahma dod meitenēm komandas. Viņi nemaz nav pret sava maģiskā spēka izmantošanu pret Japānas floti, taču viņiem nevajadzētu atņemt admirālim Makarovam slavu.
  Tomēr burvju meitenes personīgi mērķē uz astoņu collu lielgabalu un izšauj nāvējošu šāviņu. Viņš lido pa izliektu trajektoriju un ar lielu precizitāti uztriec samuraju kreiseri. Tas iekļūst bruņās un eksplodē tieši munīcijas noliktavā. Tie detonē un notiek sprādziens. Tiek radīta kolosāla iznīcināšana.
  Un Uzlecošās saules zemes kreiseris pāršķēlās uz pusēm un sāka grimt.
  smagus bojājumus guva arī eskadras kaujas kuģis Mikaso . Un Japānas flotes lielākais kuģis uzliesmoja un sāka grimt. Un tas bija slepkava skats.
  Admirālis Makarovs pat jokodamies dziedāja:
  Un tā viņš dzēra, pildot dienesta pienākumus,
  Un viņš iesita leitnantam ...
  Sajūtā pārņēma cunami,
  Un šajos ūdeņos viņš noslīka!
  Elizabete un Drahma nosūtīja vēl vienu nogalināšanas lādiņu, un tas trāpīja citam, nedaudz lielākam, bruņu kreiseram, kas bija nedaudz zemāks par eskadras kaujas kuģi. Un atkal tika nolauzta sānu daļa, un tā nokļuva noliktavā, kur tika glabāta šimosa. Un tik spēcīgs sprādziens, ka pat tik liels kuģis sadalās. Un atkal japāņu jūrnieki lec ūdenī un noslīkst. Un daudzus arī virpulis velk prom no lielās, grimstošās metāla masas.
  Burvju meitenes stāv ar kailām, ļoti hipnotizējošām kājām un atkal vērš ieroci. Un japāņu līnijkuģis " Mikaso ", liesmu pārņemts, grimst un nogrimst dzelmē kopā ar savu admirāli Togo . Ne jau šajā stāstā leģendārais jūras kara flotes komandieris nekļūs slavens un izcils. Bet, iespējams, tieši Togo ir labākais admirālis Japānas vēsturē. Otrā pasaules kara laikā Uzlecošās saules zemē vairs nebija šāda līmeņa jūras spēku komandiera.
  Un tas, protams, ietekmēja karadarbības gaitu.
  Un meitenes ar vienu šāvienu nogremdēja eskadras līnijkuģi. Tajā laikā tas bija lielākais kuģu veids klasifikācijā. Kaujas kuģi vēl nav parādījušies.
  Elena iesaucās:
  - Šī patiešām ir cīņa, kas mums ir vajadzīga.
  Drahma atzīmēja:
  - Bet cilvēki arī mirst.
  Blondīne terminators to paņēma un dziedāja:
  Cilvēki mirst metāla dēļ
  Metālam!
  Cilvēki mirst metāla dēļ
  Metālam!
  Sātans tur pārvalda mājvietu
  Tur viss ir dusmas!
  Un septiņi krievu eskadras kaujas kuģi koncentrēja uguni uz citu japāņu kuģi. Tātad notika totāla pēršana. Un viss darbojās ar lielu enerģiju no lidojošiem šāviņiem un nāvējošiem ieročiem.
  Elizabete un Drahma nogremdēja vēl pāris kuģus, pēc kā, pazaudējuši admirāli un piedzīvojuši ievērojamus zaudējumus, japāņi nolēma, ka viņiem labāk aizbēgt.
  Pēc tam organizētā pretošanās beidzās. Un tad viss pārvērtās par ienaidnieka vajāšanu.
  Meitenes-jūrnieces uz kreisera "Varyag" ar nāvējošu spēku šāva, izšāva šāviņus, un viņu kailā, olīvu, gludā, tīrā āda, muskuļotās kājas mirgoja. Un tas bija skats - vienkārši burvīgs.
  Elizabete atzīmēja:
  - Mums ir krāšņa komanda. Mēs ejam uz priekšu uz klāja.
  Drahma smaidot apstiprināja:
  - Jā, gan krāšņi, gan tajā pašā laikā kaujinieciski !
  Meitenes ar savām plikajām, noslīpētajām, vilinošajām kājām, augstajām krūtīm, tievajiem vidukļiem un greznajiem gurniem ir ļoti labas. Un tajā pašā laikā viņus tik tikko sedz bikini, ļoti seksīgi un izteiksmīgi. Un viņu muskuļiem ir tāds skaistums, harmonija un simetrija, ka tie burtiski fascinē vīriešus.
  Un viņu rozā, kaili papēži mirgo, un zole ir ļoti graciozi izliekta, un tā izskatās burvīgi, un stiprā dzimuma pārstāvji vienkārši kļūst traki .
  Un cik ēstgribu un patīkamu smaržu smaržo meitenes. Viņš ir kā Dievu ēdiens, unikāls un tracinošs, iekustinot iztēli!
  Un tā meitenes nogremdē vēl vienu japāņu eskadras kaujas kuģi.
  Viņš nevar tikt prom no Varjaga.
  Elizabete atzīmēja, laizīdama lūpas:
  Kuģi guļ salauzti
  Lādes ir vaļā...
  Smaragdi un rubīni plūst kā lietus...
  Drahma entuziastiski piebalsoja:
  Ja vēlaties būt bagāts,
  Ja vēlies būt laimīgs,
  Paliec ar mums, meitene
  Mēs smagi sitam japāņiem!
  Mēs smagi pārspējām samurajus!
  Līdz ar to. Patiešām, visi lielie T eskadras kuģi jau ir nogremdēti. Un tagad ienaidniekam vairs nav izredžu. Un pēdējie kuģi iet bojā vajāšanas laikā.
  Un meitenes uz Varyag kļuva pavisam trakas. Acīmredzot viņi patiešām vēlas vīriešus. Tās ir temperamentīgas sievietes. Un pat ļoti agresīvs.
  Un tajā pašā laikā tik skaista un pievilcīga.
  Un viņu muskuļi zem iedegušās ādas ripo kā dzīvsudraba bumbiņas.
  Kā japāņi var pretoties šādiem cilvēkiem? Meitenes tās bez problēmām kulj un iznīdē.
  Tās ir meitenes ar ļoti lieliem un elegantas formas dibeniem, kurus tik tikko nosedz plānās biksītes. Stiprā dzimuma pārstāvji par to jūk prātā.
  Drahma iesmējās, paņēma to un izlaida no burvju nūjiņas pulsāru.
  Pēdējais japāņu kreiseris gandrīz acumirklī pārvērtās par milzīgu, smaržīgu kūku. Un daudzi jūrnieki uz klāja valkāja konditorejas izstrādājumus, pat ļoti košus un krāsotus ar krējumu, iebiezinātu pienu, medu un citiem gardumiem .
  Elizabete iesaucās:
  - Super!
  Un noklikšķinot iekšā ar savu graciozo, iedegušo, ļoti pavedinošo kāju kailajiem pirkstiem viņa pārvērta japāņu iznīcinātāju par kaut ko ļoti apetītlīgu, kas atgādina milzīgu kūku, pildīta ar šokolādes krēmu un nosēta ar zemenēm.
  Burvju meitenes dziedāja korī:
  Aiz viņiem ir Gaskoņa ,
  Svinēsim panākumus...
  Japāna ir laba valsts
  Bet Elfija ir labākā!
  Un pēc vienlaicīgas baso kāju pirkstu klikšķināšanas un burvju nūjiņu kratīšanas pēdējie samuraju flotes kuģi pārvērtās zelta, platīna un sudraba vīna glāzēs ar daudzkrāsainu saldējuma kalnu. Un jūrnieki kļuva par eksotiskām ogām vai šķēlēs sagrieztiem augļiem!
  . NODAĻA Nr.3
  Vēl viena porcija pieticīga ēdiena tika atnesta Elizabetei un Drahmai. Šoreiz maizi, putras un pienu viņiem piegādāja skaista verdzene. Viņa bija gandrīz kaila, plānas biksītes, un lente uz viņas elastīgajām, vilinošajām krūtīm tik tikko sedza sprauslas. Meitenei bija trīs bizes, visas trīs dažādās krāsās, un uz pleca bija sadedzināta līmjava lotosa zieda formā. Jaunās verdzenes basās kājas staigāja klusi, un viņa pati neteica ne vārda. Lai tikai atvadītos, viņa negaidīti nometās ceļos un noskūpstīja Elizabeti uz kailās zoles, vispirms labās un pēc tam kreisās pēdas.
  Blondā meitene pārsteigta jautāja:
  - Kāpēc gan citādi?
  Jaunā un skaistā verdzene neatbildēja un arī klusi, zibinot sārtos, tīri nomazgātos papēžus, aizgāja.
  Drahma atzīmēja:
  - Acīmredzot viņi tevi uzskata par cēlu cilvēku. Viņi pat sāka mūs labāk barot. Nu, varbūt priekšā ir kaut kas jautrs.
  Putra patiešām bija ar sviestu, un tajā bija trekna gaļa, un piens bija silts un svaigs.
  Pēc ēšanas un dzeršanas Elizabete jutās smaga. Nu, tas parasti notiek pēc ēšanas. Viņas safīra acis aizvērās un viņa aizmiga.
  Un viņa sapņoja par kaut ko tādu...
  Elizabete dziedāja cilvēku komandas priekšā militārajā formā ar epauletēm, turklāt ļoti jauni virsnieki bija no sešpadsmit līdz divdesmit gadiem, un viņa ar lielu entuziasmu izpildīja visu dzejoli:
  Es noguris klīstu pa Visumu,
  Viņā ir tik daudz nežēlības un ļaunuma!
  Bet es lūdzu Tam Kungam tikai vienu lietu,
  savu tuvinieku pasauli !
  
  Karš, nezinot atšķirību , atnāca pie manis,
  Viņa mani apsedza ar savu nežēlīgo spārnu!
  Zobens ir uzasināts, nepazīstot apvalku,
  Šeit ļaunais pūķis iebāza savu purnu!
  
  Bet Prūsijas bruņinieks, spēcīgs varonis,
  Viņš to nevar salauzt, tā ir absolūta elle!
  Viņš sacīja zagļiem: jūsu sirdsapziņa nav zagšana,
  Tā kā godīgums pieder mums, ziniet, ka ir cerība!
  
  Zaglis nobijās, viņš redz briesmīgu zobenu,
  Par nelikumībām ir barga atmaksa!
  Mēs varam uzreiz degt mantkārībā ,
  Un augsta atlīdzība Tēvzemei!
  
  Tie, kas nav mīlējuši, nezina šīs mokas,
  Kas dos citu risinājumu!
  Bet mūsu uguns, ticiet man, neizdzisa,
  Mūsu pietiek, ja esam divatā!
  
  Atpakaļskaitīšana, protams, nāk stingrais Dievs,
  Viņš ir vājš un bailīgs un nemaz nav aizstāvis!
  Tāds vērtējums cilvēkiem tika dots,
  dzīvu armija ir sasista gabalos!
  Bet cilvēks ir kā asns,
  Kad viņš tic, tu zini, ka viņš neizgaisīs!
  Progresa dzinums, jūs zināt, nav izžuvis,
  Mēs redzam telpu debesīs!
  
  Ko mums vajag šajā pasaulē, mums vajag panākumus,
  Tāda ir cilvēces būtība!
  Atskan jautri, jauni smiekli,
  Un aug jauna kultūra!
  
  Konservatīvisms ir mūsu nežēlīgais bende,
  Doma par cilvēkiem ir saķēdēta kā akmens!
  Bet, ja ir grūti, karavīrs neraud,
  Tici man, mēs būsim streikojoši karotāji!
  
  Ir pienākusi ilgi gaidītā uzvara,
  Un kurš gan cits par to šaubīsies!
  Doma ir cilvēks, asa adata,
  Kurš ir varonis, tas nav klauna luga!
  
  Es ticu, ka planēta atradīs laimi,
  Mēs kļūsim, es zinu, visi mīļi un skaisti!
  Un dusmas mums samaksās godīgu rēķinu,
  Tie tiks dāsni piepildīti ar kukurūzas lauka vārpām!
  
  Mēs nezinām mieru, tā ir mūsu lieta,
  Cik nežēlīga ir evolūcija!
   Visumā valda neierobežots haoss ,
  radījums tajā ir vientuļš!
  
  Ceram uz to labāko
  Ka būs laime un pazudīs bailes!
  Un visi dēli kļūs kā ģimene,
  Un jauno ceļu mēs aprakstīsim pantā!
  Jaunieši formā un formas tērpos aplaudēja:
  - Lieliski, kā Puškins vai Ļermontovs. Tajā pašā laikā ir redzama mīlestība pret mūsu valsti.
  Elizabete pieticīgi nolaida acis:
  - Es esmu tikai lielu dzejnieku skolnieks. Kopumā tā ir tikai daļa no mana aicinājuma.
  Viņas partneris, nimfa ar septiņu krāsu frizūru Drahma, piekrita:
  - Jā, tev vēl daudz jāmācās. Pa to laiku ēdīsim un dzersim.
  Viņi ēda lēnām un, kā ierasts, pieskārās politikai, apspriežot nākamo karu izredzes.
  Labajā pusē sēdošais jaunsargs bija muižnieks no ļoti inteliģentas ģimenes.
  Viņš pamanīja:
  - Cik cilvēku, galvenokārt ieslodzītie, gāja bojā CSA, radot vispostošākos ieročus visā cilvēces vēsturē. Cilvēki tika apstaroti, āda nolobījās, mati izkrita, un pretī viņi saņēma tikai pērienus un ersacu maizi.
  Staļina režīms ir necilvēcīgs, tā vietā, kas kādreiz bija brīvākā un demokrātiskākā vara, tas ir kļuvis par ļaunuma impēriju.
  Drahma pamāja:
  - Lai īstenotu komunisma idejas brīvību mīlošākajā Rietumu puslodes valstī, nevar iztikt bez terora. Atcerēsimies, pie kā Vāciju noveda Hitlera totalitārisms. Lieliskas kultūras tauta ir pārvērtusies par laupītāju baru.
  Jauneklis iebilda:
  -Hitlers, protams, ir antisemīts, bet viņa laikā nebija tāda terora kā Amerikas komunistiskajos štatos. Un ebrejiem tika atņemtas tiesības, kamēr KSA praktiski vairs nebija brīvības. Īpaši uzplaukst denonsēšana un spīdzināšana. Pilsētām tiek nosūtīti plāni par ieslodzīto skaitu un sodu saraksti. Gadās, ka vienā dienā nošauj veselu divīziju cilvēku. No piecu gadu vecuma ieviesta kriminālatbildība. Vai Vācijā notika kaut kas līdzīgs?
  Grāfiene-nimfa Drahma atcerējās, ka šajā Visumā Hitleram vēl nebija izdevies izdarīt tik daudz asiņainu darbu kā viņu . Galu galā būtībā nacisti pēc uzbrukuma Padomju Savienībai īstenoja masu teroru, tostarp pret ebrejiem. Šeit Vācija tika sakauta pārāk ātri, un robežkaujas bija īslaicīgas. Fašisms nespēja parādīt savu smaidu visā savā krāšņumā. Kas attiecas uz komunismu, notika kaut kas mežonīgs, gandrīz neiedomājams : Staļins kļuva par pasaules bagātākās varas galvu. Tagad pasaule ir kļuvusi savādāka. Un tas bija jāņem vērā.
  Elizabete atzīmēja:
  - Varbūt tas ir sods Amerikas Savienotajām Valstīm par to, ka viņi centās sevi pagodināt un neko nedarīja citu cilvēku badā un nabadzībā nonākušajām tautām. Bībele, apustuļa Jāņa atklāsme, runā par zvēru ar diviem ragiem, kas līdzīgi jēram, kas iznāk no Zemes. Šis ir viltus pravietis, kurš runā kā pūķis, pakļaujot pasauli zvēram. Visticamāk, mēs runājam par ASV. Bijušie dzīvnieki iznāca no jūras, simbolizējot valstis un tautas, pareizāk sakot, to uzkrāšanos, un zeme nozīmē mazapdzīvotu teritoriju.
  Drahma jautāja:
  - Zvērs, vai tas ir komunisms?
  - Sagrozīta izpratne par komunismu bez kristīgās morāles. Mēģinājums celt debesis bez Dieva ir lemts neveiksmei. Laime bez Dieva ir kā mīlestība bez sirds! - Elizabete pabeidza.
  Jaunsargs atzīmēja:
  - Tā ir ļoti pareiza piezīme. Kristus ir laipnības piemērs. Cilvēku labā viņš piedzīvoja nepanesamas mokas, pieņemot otro nāvi pie krusta.
  Drahma jautāja:
  - Kā ar otro?
  - Piedzīvo šķirtību no Tēva. Trīsvienības sadalīšana. Viņš piedzīvoja visus mūsu grēkus, arī pašus zemiskākos un briesmīgākos. Tas bija zvērīgi. - jauneklis teica.
  - Šajā laikā uz viņu skatījās eņģeļi un nekritušo pasauļu pārstāvji, kuri nesekoja sātanam un palika uzticīgi Dievam. Uzvaras himna skanēja starp krustiem, uz kuriem cieta visa radītājs.
  - Nevis kritušās pasaules! Acīmredzot jūs neesat pilnībā pareizticīgs? - Drahma jautāja.
  - Krievijas konstitūcija garantē sirdsapziņas brīvību. Mani vecāki bija pareizticīgie, bet vēlāk es atklāju jaunu Septītās dienas adventistu draudzi. Viņi man mācīja, kā pareizi ticēt, pamatojoties uz Svētajiem Rakstiem. Jo īpaši pat pareizticīgo priesteri nenoliegs, ka sākotnēji kristieši ievēroja tikai sabatu un viņiem nebija ikonu.
  Elizabete pamāja:
  - Tas ir jūdaisma mantojums. Viņam raksturīgas bailes veidot kādu attēlu vai gleznu. Tāpēc ebreju vidū mākslinieku praktiski nav. Bet Jaunajā Derībā ikonas nav aizliegtas.
  Drahma atbildēja:
  - Kā teikt, paliek otrais bauslis. Nepadari sevi par elku.
  Elizabete atzīmēja:
  - Tātad ikonas nav elki, bet tikai starpnieki starp cilvēku un Kristu.
  Drahma atzīmēja:
  - Svētajos Rakstos teikts: - Mums ir viens Dievs, Viens un viens starpnieks starp Dievu un cilvēkiem: cilvēks Jēzus Kristus.
  Elizabete iebilda:
  - Tas neko nenozīmē. Dievs ir arī viens tiesnesis, bet tajā pašā laikā ir teikts: "Svētie tiesās pasauli." Tātad ne viss Bībelē ir jāuztver burtiski.
  Blondā meitene čīkstēja:
  - Bet svētajiem ir tīri padomdevēja balss. Turklāt vārds tiesnesis nozīmē tikai izmeklēšanas tiesu.
  Drahma pārtrauca sarunu:
  - Es nevēlos klausīties teoloģisko sholastiku. Parunāsim par kaut ko ikdienišķāku . Un vispār, kad viņi runā, īpaši par grēkiem, apetīte uzreiz pazūd.
  Elizabete pamāja:
  - Es arī jūtos kā grēcinieks. Viņa nogalināja tik daudz cilvēku. Šausmas.
  Drahma to atmeta:
  - Es teicu, ka Bībelē bauslis "tev nebūs nokaut" nozīmē: "tev nebūs izdarīt ļaunu slepkavību."
  Un nogalināt Dzimtenes vārdā ir labi. It īpaši, ja tava dzimtene ir svēta. Neviena valsts pasaulē neuzdrošinājās sevi saukt par svētu, izņemot Krieviju. Vai tas nav rādītājs , ka Dievs ir izvēlējies mūsu valsti?
  Elizabete ironiski atzīmēja:
  - Un to saka ateists.
  Nimfa grāfiene loģiski atbildēja:
  - Es neticu Bībeles Dievam un jo īpaši tam, ka ebreji ir Dieva tauta, taču nav šaubu, ka Krievijai ir īpašs mērķis. Kas attiecas uz ticību, tas ir mans viedoklis. Kādreiz bija tāda civilizācija kā mums. Viņa sāka ar akmens cirvjiem un koka lokiem. Bet pagāja gadi, tūkstošgades, un parādījās pirmās automašīnas. Sākumā neveikls un apgrūtinošs, pēc tam arvien straujāks, cauri telpai. Un, protams , dators, jebkuras tautas palīgs inteliģencē, civilizācijai vissvarīgākajā, domāšanas procesos. Protams
  Bioinženierijas dēļ mainījās arī pašas radības. Viņi kļuva ātrāki, gudrāki ar labu reakciju un ne tik lēni kā iepriekš. Viss mainījās uz labo pusi. Radības ir izstrādājušas spēcīgus ieročus, kas spēj notriekt meteorītus un asteroīdus. Mācījāmies kontrolēt laikapstākļus, novērst dabas katastrofas, lidot un teleportēties. Un pats galvenais, viņi izveidoja zvaigžņu impēriju. Kas izplatījās visā galaktikā, pēc tam daudzās galaktikās, aptverot Visumu.
  Elizabete paziņoja:
  - Tas izklausās skaisti. Vai viņiem bija ticība?
  Drahma turpināja:
  - Tāpat kā uz Zemes, bija daudz reliģiju, taču tās pamazām izmira. Tos pamazām nomainīja pārliecība par prāta spēku. Visbeidzot, zinātnieki, izmantojot miljoniem planētu spēku, atklāja eksistenci un uzzināja, kā radīt matēriju. Tas bija grandiozs izrāviens Visumā. Tagad prāts sāka radīt savus Visumus. Milzīgs un ļoti reāls. Tā radās mūsu Visums. Tas ir diezgan loģiski! - teica grāfiene-nimfa.
  Jauneklis paskatījās uz viņu, viņa acis mirdzēja:
  - Tas ir tik neparasti! Nu es esmu pārsteigts. Citu Visumu radīšana.
  - Pēdējais ir pilnīgi iespējams. - teica nimfu meitene. - Lai to izdarītu, jums vienkārši jāpaplašina atoma struktūra. Konkrēti, izmēri ir relatīvs jēdziens; piemēram, ja trīsdimensiju kubu padara četrdimensiju, tā tilpums palielināsies astoņas reizes. Tas pats attiecas uz atomu, ar sešām dimensijām tas ir piecsimt divdesmit divas reizes lielāks nekā trīs dimensijas. Ar deviņām dimensijām tas jau ir pieci simti divdesmit divi reiz pieci simti divdesmit divi. Un tā tālāk. Ar vairākām dimensijām, kas ir daudzkārtējas ar miljonu, viens atoms būtu lielāks par galaktiku. Tad tas ir jāatgriež trīsdimensiju stāvoklī, un tagad mums jau ir galaktikas jautājums. To ir grūtāk strukturēt, bet domāju, ka mūsu pēcnācēji to izdomās.
  Romānā "Dieva kārdinājums" šo problēmu atrisināja daudzhiperplazmas dators. Tā ātrums bija iespaidīgs.
  - Kas ir dators? - jautāja jauneklis.
  - Elektroniskā mašīna. Pirmais pilnvērtīgais dators tika izveidots PSRS. Tiesa, tas parādījās ASV agrāk, un prototips tika izveidots nacistiskajā Vācijā. Viņš pat aprēķināja, cik ilgs laiks būtu nepieciešams, lai izbeigtu visu ebreju fizisko eksistenci Eiropā. Tas notika mūsu pasaulē, jūsu pasaulē , iespējams, nacistiem nebija laika. Kopumā ienīst Dieva izredzēto tautu ir zemiska patoloģija. - Pabeidzu draudzenei Elizabetei.
  Jauneklis pamāja ar galvu:
  - Mūsdienu Krievijā arī ebreji ir ierobežoti. Jo īpaši tie, kas nepieņem pareizticību. Jāsaka, ka tiku arī brīdināts: ja kļūsi par adventistu, tevi izraidīs no armijas. Tautai nepatīk šādas evaņģēliskās sektas, un ievēlētā vara to ņem vērā. Protams, tas ir slikti, bet visi atceras, cik daudz ebreju bija boļševiku vidū, uzskata partijas centrālās komitejas vairākumu. Šī iemesla dēļ jūdaisms tiek panests ar grūtībām. Dažreiz, īpaši iekšā Mazā Krievijas guberņā notiek pogromi.
  Meitenes vienbalsīgi iesaucās:
  - Pogromi!?
  - Jā, un policija piever acis!
  Drahma izcēla zobus:
  - Tā bija cara laikos, un tā būs arī tagad. Ebrejiem ir jāasimilējas. Lai gan esmu ateists, es domāju, ka viena ticība nav tik slikta. Tikai viņa nedrīkst būt tik pacifists kā kristietis.
  Jaunais virsnieks apstiprināja:
  - Un tas jau notiek. Jo īpaši katedrāle pieņēma rezolūciju, ka visi kaujas laukā kritušā karavīra grēki tiek norakstīti, un viņa dvēsele, izvairījusies no pārbaudījumiem, lido tieši uz debesīm. Turklāt katrs varoņdarbs un valsts balva noraksta noteiktu skaitu grēku. Jo augstāks varoņdarbs, jo lielāks, tiek dotas zināmas piekāpšanās traumas gadījumā, vainas izpirkšana ar asinīm. Svēto saraksts paplašinājās: tajos bija Suvorovs, Brusilovs, Ušakovs, Makarovs, Nahimovs, Kutuzovs un citi. Starp cariem bija Aleksandrs Otrais, Pēteris Lielais, Ivans Briesmīgais, prinči Dmitrijs Donskojs, Vasilijs Trešais, Ivans Trešais un daudzi citi. Galvenais kritērijs tam ir kalpošana Tēvzemei. Tāpēc esmu pārliecināts, ka Žukovs, kas nav īpaši reliģiozs cilvēks, tiks kanonizēts.
  Elizabete paziņoja:
  - Un kas! Viņš to bija pelnījis! Vispār kristīgā ticība prasa ne tikai krustu, bet arī zobenu, lai aizstāvētu to, kas labs.
  Drahma apstiprināja:
  - Reliģija ar zobenu nav opijs tautai, ķirurga skalpelis, kas dziedina dvēseles!
  Labāk nogalināt vienu nelieti, nekā apraudāt simts taisnus!
  Elizabete gluži nepiekrita:
  - Visbīstamākais ierocis ir Bībele ļauno rokās! Pārmērīga vardarbība var mainīt pašu labā jēdzienu.
  Līdz šim klusais apsargs piezīmēja:
  - Ir patīkami runāt par visu tik burvīgu meiteņu sabiedrībā. Bet runāt par reliģiju ir pārāk nogurdinoši. Varbūt varam parunāt par kaut ko civilizētāku. Konkrēti, kā jums patika filma "Gribas triumfs"? Mūsu drosmīgā armija sakāva Vāciju. Patiesībā es lasīju Mein Kapf .
  -Vai jūs varat lasīt fašistisko literatūru? - Elizabete bija pārsteigta. - Galu galā tas ir ekstrēmisms.
  Virsnieks pārliecinoši atbildēja:
  - Bet kāpēc! Galu galā ir modē lasīt Napoleona memuārus, un Hitlers ir gandrīz līdzvērtīga Bismarkam. Viņš atjaunoja depresijas izpostīto Vācijas ekonomiku, brīvprātīgi anektēja Austriju un Sudetu zemi un panāca Čehoslovākijas patronāžu. Un ņemiet vērā, atšķirībā no Napoleona, bez kara. Un vācieši sāka dzīvot labāk zem viņa. Pazuda bezdarbs, katrs vācietis varēja nopirkt automašīnu uz kredīta, maksājot tikai piecas markas mēnesī. Bezmaksas ekskursijas pa Atlantijas okeānu un Āfriku. Tas ir, Trešais Reihs cēlās, pārvēršoties par plaukstošu varu. Bet viņš mums nāca klāt un tika nežēlīgi piekauts. Šķiet, ka tas nebūtu varējis notikt bez Staļina provokācijām. Jebkurā gadījumā ir labi, ka vāciešiem nebija laika izveidot atombumbu, pretējā gadījumā katastrofa būtu izcēlusies daudz agrāk.
  - Bet Staļinam, kurš kļuva par ASV līderi, tas izdevās! Viņš izspieda Krievijai atomu dūri. - Elizabete atbildēja. - Un, protams, viņš par to maksās! Ar viņu nepietiks, bet viņš jāpārvadā pa Maskavas ielām dzelzs būrī. Un atstājiet to zvērnīcā, pērtiķu audzētavā pūļa izklaidei.
  Drahma pamāja:
  - Tāpat kā es necienīju Staļinu savā pasaulē, šajā visumā, viņš vienkārši ir valstij naidīgs briesmonis.
  Jaunieši, iemalkojuši nelielu šampanieti un apēduši gulbja kāju, pieliecās pie meitenēm.
  - Pastāstiet mums par savu pasauli. Kāpēc viņš ir tik nesaprotams un noslēpumains?
  Elizabete pamāja.
  - Tas ir garš stāsts!
  - Mēs esam muižnieki, un mums nav pieņemts ātri ēst.
  Blondīne apstiprināja:
  - Tad es jums īsi pastāstīšu. Boļševiki uzvarēja mūsu pilsoņu karā. Tas notika, iespējams, tāpēc, ka Kolčaks laikus neizdeva dekrētu par zemes nodošanu zemniekiem mūžīgai lietošanai. Viņa aizmugurē sākās zemnieku sacelšanās . Šeit arī admirālis pieļāva kļūdu, tā vietā, lai panāktu draudzīgu vienošanos, viņš izvilka savu karaspēku, lai apspiestu sacelšanos, īpaši atsedzot dienvidu flangu. Šeit uzbruka sarkanie. Pēc tam iniciatīva tika zaudēta. Pēc tam karš turpinājās vēl vairākus gadus ar mainīgiem panākumiem, taču kopumā pārsvars bija sarkanajiem. Zaudējuši Poliju, Somiju un Ukrainas un Baltkrievijas rietumu apgabalus, boļševiki saglabāja varu.
  - Šausmīgi! Antikrists ir iekarojis gandrīz sesto daļu planētas. - teica garais jaunsargs.
  - Jā, tas notika! Tiesa, Ļeņins nebija muļķis , viņš ieviesa NEP, un viņam izdevās daļēji atjaunot ekonomiku.
  - Ļeņins nekad nav bijis muļķis . Augstākās kārtas demagogs. - jauneklis pārtrauca. - Es lasu viņa darbus, tas ir diezgan loģiski. Starp citu, stilā un argumentācijā ir zināma līdzība ar Hitleru.
  - Nu jā, tikai viens iznīcināja Vāciju, bet otrs radīja dzīvotspējīgu valsti. - Elizabete noteica. - Tikai bez Dieva. Ļeņins mūsu Visumā nedzīvoja ilgi. Viņam tika dotas īpašas zāles, kas provocē insultu, tāpēc viņa nāve bija līdzīga dabiskajai . Starp aizdomās turētajiem galvenokārt Staļins un viņa svīta.
  Virsnieks apstiprināja:
  - Mānīgs puisis. Acīmredzot viņš palika pie jums.
  Blondīne apstiprināja:
  - Jā! Lai gan, jāsaka, šī ir izcila prāta persona. Varētu pat teikt, ka ģeniāls.
  - Ģenialitāte un nelietība ir nesavienojamas lietas! - jauneklis pamanīja.
  Elizabete pamāja ar gaišo galvu:
  - Puškins tā domāja, bet lielākā daļa lielo valdnieku bija nežēlīgi. Tas pats Žukovs nestāvēja ceremonijā kopā ar ienaidnieku.
  Virsnieks pilnībā nepiekrita:
  - Bet viņš respektēja cilvēktiesības. Kad Gērings tika notverts, viņš uzaicināja šo dūzi, un viņi kopā izdzēra glāzi degvīna. Žukovs viņu godināja kā karotāju un karavīru. Kopumā Hermanis Gērings bija pret karu ar Krieviju. Tagad viņš dzīvo Sočos un māca lidojumu skolā. Jāpiebilst, ka tieši Vācijā parādījās pasaulē pirmie reaktīvie iznīcinātāji. Pastāsti man vairāk, Elizabete.
  Blondīne turpināja:
  - Pēc Ļeņina nāves vairākus gadus nebija viena vadītāja. Notika cīņa starp Trocki, Zinovjevu, Kameņevu, Buharinu, Rikovu un Staļinu. Pēdējais , izmantojot pretinieku atšķirības, to sadalīja pa daļām. Nonācis pie varas, viņš sāka industrializāciju un kolektivizāciju. Viņš izlēja daudz asiņu, nogalināja neticami daudz dvēseļu, taču viņam izdevās izveidot kolhozus un spēcīgu militāro rūpniecību.
  - Mums ir arī spēcīga militārā rūpniecība un nav asinsrites. - jauneklis pamanīja.
  - Šeit ne viss bija gludi. Jo īpaši daudzi industrializācijas plāni tika izjaukti. - Elizabete pamanīja. - Bet kopumā 1941. gadā PSRS bija gatava karam, bet Trešais reihs nebija. Hitlers lēnām pārcēla ekonomiku uz kara stāvokli.
  Virsnieks piekrita:
  - Jā, un šajā karā, kas mums ir, Vācija nebija gatava karam. Jo īpaši vācieši munīciju glabāja tikai pusotru mēnesi, bet bumbas desmit dienas.
  Elizabete turpināja stāstu:
  "Taču vadības kļūdainu aprēķinu un uzbrukuma pārsteiguma dēļ vācieši spēja iekļūt mūsu teritorijā dziļāk. Viņiem pat izdevās izlauzties līdz Maskavai, līdz pašai tās nomalei, nodedzināt Krasnaja Poļanas priekšpilsētu, un desantnieki pat fotografēja Kremli.
  Jauneklis neticīgi atbildēja:
  - Uz pašu Maskavu? Grūti noticēt. Lai gan boļševiki, protams, nodarīja lielu postu armijai.
  Blondīne piekrita:
  - Un tu esi saprātīgs. Patiešām, Staļins nopļāva gandrīz visu komandu sastāvu, nošaujot piecpadsmit no sešpadsmit apgabalu komandieriem.
  Jaunais virsnieks rēca:
  - Oho! Kāds idiots! Gruzīnu muļķis ! Tomēr KSA lietas nav labākas. Viss iepriekšējais sastāvs ir noslīpēts. Un vispār jeņķi ir viduvēji karavīri.
  - Es tā neteiktu! Viņiem ir daudz trūkumu, bet viņi ātri mācās. Jo īpaši, cīnoties ar vareno Japānas armiju, viņi spēja ātri mainīt situāciju. Kopumā viņu vidū bija diezgan daudz varoņu, viltīgu diversantu. Amerika veidojās no visām pasaules tautām. Šeit notika daudzu gēnu krustošanās, tostarp krievu. Tātad tā ir dzīvotspējīga telpa.
  - Elizabete pamanīja.
  Cits jauns vīrietis gurdēja:
  - Nu es nezinu! Un tavā pasaulē, kādos karos viņi uzvarēja?
  Blondīne sāka runāt:
  - Piemēram, pret Irāku 1991. gadā. - Pusotra mēneša laikā tika sakauta vairāk nekā miljonu liela armija ar piecarpus tūkstošiem tanku. Paši amerikāņi , ņemot vērā negadījumus, zaudēja tikai divus simtus bojāgājušo.
  Zēns leitnants nosvilpa:
  - Oho! Pat Žukovs nekad nav sapņojis par šādiem panākumiem. Kā tas notika jūsu pasaulē?
  Elizabete izdeva:
  - Aktīva aviācijas un bezpilota raķešu izmantošana.
  Jauneklis atzīmēja:
  Dua doktrīnai !
  Blondā meitene pamāja ar galvu:
  - Jā! Viņiem patīk bombardēt un iebiedēt.
  Puisis virsnieks smējās:
  - Tāpat kā šajā pasaulē! Totāls terorisms.
  Drahma atzīmēja:
  - Uzvarējusi ASV, Krievija kļūs par vienīgo lielvalsti pasaulē. Šajā gadījumā cilvēce būs vienota. Kas noteikti ir laba lieta. Beidzot varam sākt kosmosa paplašināšanu.
  Elizabete samiedza acis:
  - Vai jūs nebaidāties no Tā Kunga soda?
  Jaunais karotājs nodrebēja:
  - Ko tu ar to domā?
  Blondā meitene nošņāca:
  - Kad visas tautas un tautas pielūgs zvēru, sāksies Dieva sodi. Par to ir rakstīts Svētā Jāņa atklāsmē .
  Drahma atbildēja:
  - Visu, ko Džons rakstīja, var izskaidrot diezgan zinātniski.
  - Kā tas ir? - Elizabete nesaprata.
  Nimfa grāfiene paskaidroja:
  - Piemēram, meteorīta kritums, vērmeļu zvaigznes. Kas ūdeni padarīs rūgtu. Meteorīti un asteroīdi vienmēr ir nokrituši uz Zemes. Un tā kā beigu datums nav norādīts, tad agri vai vēlu kritumam ir jānotiek. Ja vien, protams, cilvēki neradīs ieroci, kas sadedzinās asteroīdu. Jo īpaši iznīcināšanas bumba.
  Mēs esam izstrādājuši veidus, kā radīt antimateriālu. Vai esat dzirdējuši par šo?
  Jauneklis pamāja:
  - Es lasīju Beļajevu. Šis ir krievu zinātniskās fantastikas līderis. Jā, antimaterijai vajadzētu ražot tūkstoš reižu vairāk enerģijas nekā ūdeņraža bumbai ar tādu pašu svaru. Turklāt antimateriālam jābūt ar negatīvu gravitāciju. Tātad raķešu sistēmas netiks pārslogotas. Principā šāds ierocis būtu laba atbilde KSA.
  - To nevar izmantot uz Zemes. Pārāk destruktīvi , bet tieši kosmosā. Turklāt tas būs tīrs, atšķirībā no ūdeņraža bumbas, un mēs uzspridzināsim asteroīdu bez problēmām. Tas sabruks fotonos, pat neatstājot putekļus. - teica Drahma. - Kopumā Jāņa pareģojumi nepiepildīsies, ja cilvēce attīstīs zinātni. Jo īpaši principā ir iespējama jebkura no nāvessoda izpildēm, bet aizstāvību var reproducēt. Jo īpaši jaunās tehnoloģijas mūs pasargās no saules siltuma un globālās sasilšanas. Ir iespējams padziļināt pasaules okeānus, lai zeme netiktu appludināta.
  Leitnants pārsteigts jautāja:
  - Kā padziļināt? Ekskavators?
  Nimfa grāfiene iebilda:
  - Nē, virkne kontrolētu, tīru iznīcināšanu un subatomisku sprādzienu. Dariet to lēnām, pakāpeniski, lai nenotiktu nelaime. Ja okeāna tranšejas nokrīt lēnām, teiksim, collu dienā, tas neizraisīs cunami vai kolosālu vraku. Gluži pretēji, planēta kļūs siltāka un labvēlīgāka dzīvošanai. Mainīsies arī gaisa cirkulācija. Aukstās straumes, kā cilvēki vēlas, virzīsies no poliem uz ekvatoru, bet siltās straumes no ekvatora uz poliem. Klimats uz visas planētas kļūs līdzīgs Kanāriju salu klimatam, un sauszemes platība pat palielināsies. Planēta kļūs par paradīzi, kā pareģots Bībelē, tikai ar zinātnes spēku. Un nākotnē, iespējams, mēs pavilksim Zemi pret Sauli, un, gluži pretēji, mēs atgrūdīsim Venēru.
  Elizabete pakratīja savu sniegbalto galvu, viegli apkaisītu ar zelta lapu:
  - Tās ir pasakas!
  Gudra Drahma smaidot iebilda:
  - Bet kāpēc! Ņem kādu, kurš dzīvoja pirms divsimt gadiem, un ienes viņu mūsu pasaulē. Viņu vienkārši pārņemtu brīnumu pārpilnība. Tā pati lidmašīna, mašīna, zemūdene, radioteleskops, televizors. Un jo īpaši roboti, datori, internets, hologrammas. Tas viss ir brīnums, pārspējot pasakas. Bībele nevarēja paredzēt šādu notikumu attīstību; vai tā runā par datoriem vai internetu?
  Elizabete iebilda:
  - Ir kaut kas līdzīgs, kad sātans Kristum vienā acu mirklī parādīja visas valstis, karaļvalstis un to godību! Tas bija foršāk nekā internets.
  Nimfa grāfiene iesmējās:
  - Kā to var parādīt acu mirklī?
  Blondīne čivināja:
  - Tas ir brīnums! Kaut kas tāds, ko cilvēki cenšas atkārtot.
  Drahma to paņēma un smejoties atbildēja:
  - Vai jums nešķiet, ka šī nav nopietna saruna? Internets ir realitāte, un mēs to redzam, un tam, kas ir rakstīts Bībelē, ir autentisks stāsts par Šeherizādi .
  Elizabete kaislīgi atzīmēja, iespiežot kāju elegantos zābakos:
  "Cilvēki nemirs pasaku dēļ." Cilvēki gāja uz nāvi par to, ko jūs saucat par pasakām. Viņus sita krustā, nogalināja, un viņi ticēja. Ja apustuļiem nebūtu dzīvu pierādījumu par Kristus augšāmcelšanos, tad neviens neiet nāvē kimēras dēļ. Krāpnieki un mocekļi ir visādi.
  Jaunietis apstiprināja:
  - Viņš runā pārliecinoši.
  Drahma nepiekrita.
  - Un islāmā viņi arī iet nāvē, lai gan viņiem nav Kristus liecības. Jā, pat komunisti un fanātiķi nomira, cieta spīdzināšanu un beidzās ar dāsniem solījumiem. Tātad tas vēl nav rādītājs. Fanātisma būtība ir sarežģīta, bet pat es, pārliecināts ateists, iešu uz jebkādām mocībām tēvijas dēļ. Kāpēc, es pats nezinu.
  - Pat debesīm neticot? - jautāja jauneklis.
  Nimfu meitene nopūtās un atbildēja:
  -Jūs varat ticēt ateistiskajai nemirstībai, ko apdāvina tālas nākotnes hiperzinātne .
  Elizabete pakratīja galvu:
  - Tīra fantāzija!
  Drahma iesaucās:
  - Tas pats tika teikts par lidmašīnu, par lidošanu uz Mēnesi, par klonēšanu, līdz tas kļuva par realitāti. Pat jūs un es esam fantāzijas, meitenes, kas dzimušas mēģenē un apveltītas ar lielvarām .
  Blondā meitene nomurmināja:
  - Bet tas vēl neko nenozīmē!
  Nimfu meitene teica:
  - Laikam, jā! Izņemot to, ka progresa iespējas ir bezgalīgas.
  Elizabete atbildē tvītoja:
  - Bet, piemēram, daudzas slimības joprojām netiek ārstētas. Tas pats AIDS vai Ebolas vīruss , Sibīrijas mēris, putnu gripa.
  Drahma, zobus izlikusi, atbildēja:
  - Jūs domājat sērgu, kas iznīcināja ceturto daļu cilvēces. Bet iepriekš bija arī pandēmijas, mēris, bakas, kas nogalināja simtiem miljonu cilvēku, bet viņi tika uzvarēti. Arī šie biedējošie vīrusi tiks aizmirsti. Tas ir tikai laika jautājums , un tas nav īpaši garš. Starp citu, AIDS, Ebolla un dažas citas nepatīkamas lietas mūsu ķermenī neattīstās . - teica grāfiene-nimfa. - Nemaz nerunājot par to, ka nāvējošākā slimība, vecums, var neaiztikt mūsu ķermeni.
  Elizabete košļāja gaļas gabalu. Viņa pamirkšķināja acis. Es savācu domas dūrē.
  - Pat progress var attīstīties tikai tāpēc, ka tas patīk Dievam. Kas attiecas uz lidojumu kosmosā, tad jūs pats zināt prognozi.
  Drahma pasmējās.
  - Tā, visticamāk, ir sena metafora. Ja ligzda ir tēlains izteiciens, tad starp zvaigznēm, kāpēc tas būtu jāuztver burtiski.
  Elizabete pamāja:
  - Vispār tas izklausās loģiski.
  Šajā laikā puiši jau bija pabeiguši lielāko daļu gulbja un sāka ēst desertu.
  - Vai zini, ko es tev teikšu? - jauneklis atbildēja. - Tavas domas ir visai saprātīgas un oriģinālas. Bet jautājums ir, kā mēs uzvarēsim pašreizējā karā?
  Drahma plati pasmaidīja, viņas lielie pērļu zobi mirdzēja:
  - Šobrīd mūsu karaspēks ir saņēmis stratēģisku iniciatīvu. Trīs simti tūkstoši nogalināto un ne mazāk ievainoto un sakropļoto skaits būtiski maina spēku samēru. Nemaz nerunājot par to, ka ienaidnieks zaudēja ievērojamu daudzumu degvielas. Kas pats par sevi ir nopietns spļāviens sejā. Jāpiebilst arī, ka pārāk daudz cilvēku ir neapmierināti ar komunistiem. Tātad, pārvietojoties pa Franciju, mūs atbalstīs vietējie iedzīvotāji. Tātad uzvara ir neizbēgama.
  - Tad iedzersim uz to! - jauneklis ierosināja.
  Viņi seši saskandināja glāzes. Kopumā viss izskatījās diezgan idilliski. Drahma izteica savu viedokli.
  - Man ir dažas idejas, kā palielināt mūsu karaspēka kaujas potenciālu un paātrināt brūču dzīšanu.
  Elizabete jautāja:
  - Kādas gaišas domas?
  Nimfa grāfiene atbildēja:
  - Kopējā ietekme. No vienas puses, jūs injicē adatas noteiktos ķermeņa punktos, stimulējot nervu galus un muskuļu šķiedras.
  Blondīne atbildēja:
  - Tā ir sen zināma tehnika. Akupunktūra ir praktizēta tūkstošiem gadu.
  Drahma izdota:
  - Pa labi! Bet tajā pašā laikā tas ne vienmēr ir diezgan efektīvs.
  Elizabete čīkstēja:
  - Tev ir jāzina punkti! Viņu ir aptuveni pusotrs tūkstotis.
  Nimfa grāfiene piebilda:
  - Ne tikai. Ir lietderīgi adatai pievienot nelielu daudzumu derīgu minerālvielu un garšaugu, kā arī gaismas iedarbību uz elektriskajām izlādēm . Strāvai ir zems spriegums, un būs briesmīgs efekts.
  Blondīne atzīmēja:
  - Būs jāpatestē tāda tehnika.
  - Jā, šķiet, ka FSB mums neko tādu neiemācīja.
  - Mēs mācījāmies, bet visi atsevišķi. Nav sarežģītas ietekmes.
  - Tas ir būtisks trūkums.
  Meitenes saskatījās. Jauneklis jautāja:
  - Kā tas darbosies?
  Karotāji unisonā atbildēja:
  - Ļoti efektīvi! Jums vienkārši nepieciešams detalizēti aprakstīt metodiku. Krievijas armijas kaujas efektivitāte palielināsies daudzkārt.
  Viens no jaunajiem vīriešiem čīkstēja:
  - Oho!
  Drahma piebilda:
  - Un ne tikai, pieaugs fiziskais spēks, reakcija, tvēriens.
  Jaunais virsnieks teica:
  - Tas iespaidos ienaidniekus.
  Nimfa grāfiene čīkstēja:
  - Un arī mēs! Pirmkārt, pārsteidz sevi. Vispār mums vēl ir laiks, puiši beigsim ēst un izmēģināsim uz sevi jauno pastiprināšanas sistēmu.
  - Turklāt es tev iemācīšu meditēt, tas stiprinās tavas šaušanas spējas. - Elizabete noteica.
  Desertu meitenes aprija gandrīz acumirklī. Drahma mudināja lēnos puišus.
  - Nu, kāpēc tu tik ilgi knibinies ar virtuli?
  Jaunie vīrieši ņurdēja :
  - Jā, radās problēmas.
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Tā gadās, bet mēs tās ātri atrisināsim.
  Jaunie vīrieši izplūda smieklos, garākais no viņiem teica:
  - Tomēr mēs esam muižnieki. Jāievēro pārtikas patēriņa kultūra.
  Elizabete iebilda:
  - Ko darīt, ja tas jau ir kautiņš? Un katra sekunde ir svarīga. Šķiet, ka esat diezgan bailīgs.
  Drahma piebilda:
  - Tie, kas ēd, dzīvo īsi!
  - Nu, tas ir vēl viens veids, kā to pateikt! - jauneklis iebilda. - Pārtika ir rūpīgi jāsakošļā.
  - Nevis par sliktu Dzimtenei. - Elizabete noteica. - Turklāt mūsu kuņģis var pat sagremot koku mizu.
  - Jā, ar tevi tas ir vienkārši biedējoši! - puiši puspajokam teica.
  Kad ēdiens bija pabeigts, meitenes ieteica kopā ieiet dušā.
  - Pirms treniņa ķermenim jābūt tīram un elpojošam.
  Protams, viņi labprāt piekrita. Tikai ticīgais puisis bija samulsis:
  - Galu galā mēs būsim kaili!
  Drahma pārliecinoši paziņoja:
  - Nu ko! Kailums ir dabisks un tāpēc nav noziedzīgs.
  Jauneklis atzīmēja:
  - Un tu arī esi kaila.
  Drahma pārliecinoši paziņoja:
  - Vai senajā Krievijā vīrieši un sievietes nemazgājās kopā vannās? Šajā nav nekā nosodāma .
  Jaunie vīrieši čīkstēja:
  - Tikai nevaldini mūs.
  - Mēs nodarbojamies ar tīro zinātni. Ne jau izvirtības dēļ, bet goda un Tēvzemes dēļ. - Elizabete teica.
  Duša ģenerāļa viesnīcā izskatījās iespaidīga, apzeltīta ar pusdārgakmeņiem. Bet pats svarīgākais dārgums bija pašas meitenes, tik īpašas un gaisīgas. Viņu izskats vienlaikus vilināja un apbūra, iekaisa un nodrebināja. Tomēr jaunieši uzvedās atturīgi, lai gan pati Drahma berzēja puišu muguru un lūdza to darīt viņai. Elizabete arī ļāva puisim ar mazgāšanas lupatiņu noberzt viņas brīnišķīgās, bet cietās kājas. Viņš laimīgi piekrita.
  Pēc mazgāšanas un žāvēšanas puiši devās uz sporta zāli. Viņiem bija tikai biksītes. Meitenes nosēdināja viņas krēslā, izņēma adatas un sāka gatavot, berzējot tās ar eļļām un spirtu.
  - Vispirms parādīsim jūsu maksimālos rezultātus! - Elizabete ierosināja.
  Jaunie vīrieši čīkstēja:
  - Par ko!
  - Mēs vēlamies zināt, cik efektīva ir mūsu metode. - Drahma teica. - Tas ir ļoti svarīgi. Turklāt tuvumā atrodas šautuve, tāpēc ir laba ideja izmēģināt sevi tur. Vai tu piekrīti?
  Jauneklis pamāja ar galvu:
  - Mēs šaujam ļoti labi!
  - Nu, tas atkarīgs no kādiem standartiem. - Elizabete pamanīja. - Mūsu mērķis ir izveidot no jums īstus dūžus .
  Jaunie vīrieši čivināja:
  - Bet ne tā, kā Gērings.
  - Noteikti! Viņš ir pārāk resns, un tu esi tik slaida. - Meitene ar mēli nolaizīja mutes kaktiņu.
  - Mums jāģērbjas? - jautāja adventiste.
  - Nē! Nav tā vērts. Mums jāredz katra jūsu muskuļa kustība, kā pukst mazākā vēna. - Elizabete teica. - Tā ir zinātne un fiziskā sagatavotība , nevis izvirtība.
  - Zinātnes labad mēs esam gatavi izturēt! - puiši piekrita.
  Drahma dedzīgi noskūpstīja uz lūpām jaukāko no viņiem. Viņš nosarka un samulsa:
  -Nu kāpēc to darīt!
  Karavīrs-nimfa pārliecinoši atbildēja:
  - Nekas, es esmu rangā vecākais! Tātad atbildība gulsies uz mani.
  Puiši sāka iesildīties. Viņi veica pietupienus, spiešanu guļus, spiešanu guļus, vēdera muskuļus, bicepsus, slazdus un daudz ko citu. Kopumā puiši uzrādīja CMS rezultātus, kas nebūt nav slikti, īpaši ņemot vērā to, ka viņi nav informēti par dopinga lietošanu. Savādi, bet mazākais no viņiem, kurš jūt līdzi Septītās dienas adventistiem, ieņēma pirmo vietu, pietuvojoties sporta meistaram.
  -Tu neesi slikts! - Drahma teica.
  Jaunais virsnieks atbildēja:
  -Tas ir tāpēc, ka es pastāvīgi trenējos un neēdu gaļu. Tikai zivis, dārzeņi, augļi. Kopumā Septītās dienas adventisti ir baznīca, kas aizliedz ēst cūkgaļu un citus Bībelē aizliegtus ēdienus.
  - Kā ar Pētera redzējumu? - Elizabete jautāja.
  Leitnants atbildēja:
  - Tātad galu galā mēs runājam par pagāniem. Pareizticīgajam ebrejam sludināt pagāniem ir kā ēst nekošera ēdienu. Pretīgi un pretīgi, vai ne?
  Kaut kas līdzīgs notika ar Ecēhiēlu , kad Tas Kungs piedāvāja viņam ēst kūkas, kas pagatavotas no mēsliem. Vai ar Jāni, kad viņš norija rūgtu grāmatu, bet tas nebija pavēle ēst grāmatas. Tas ir , metaforiska ietekmes forma.
  - Interesants priekšnesums? - Elizabete pamanīja.
  Jauneklis turpināja:
  Jāņa atklāsmē ir teikts, ka Babilona kļuva par patvērumu dažādiem nešķīstiem un zemiskiem putniem, nešķīstiem un zemiskiem dzīvniekiem.
  Blondīne terminators jautāja:
  - Izklausās loģiski! Vai ir vēl kādi argumenti?
  Reliģiskais karotājs atbildēja:
  - Jesajas grāmatas pēdējā nodaļā Kristus otrās atnākšanas kontekstā ir teikts, ka tie, kas ēd cūkas, peles un citas negantības, ies bojā. Tātad tas ir diezgan nopietns brīdinājums.
  Drahma atzīmēja:
  - Pāvils vēstulē romiešiem teica, ka ikvienam tas, ko viņš uzskata par nešķīstu, ir nešķīsts.
  Jauneklis atbildēja:
  - Tas ir kontekstā ar upurēšanu elkiem . Un vispār Bībele nevar būt pretrunā pati ar sevi.
  Elizabete tvītoja:
  - Kā pateikt! Galu galā pēc Kristus nāves visi upuri kļuva par negantību, un apustulis Pāvils piedāvāja upuri.
  Leitnants atbildēja:
  - Tas bija tikai simbols.
  Drahma viņus pārtrauca:
  - Neesiet traucēts. Tagad šauj!
  Arī puiši šāva neslikti, lai gan lielu iespaidu neatstāja. Un, kad mērķi sakustējās, izrādījās daudz sliktāk.
  - Cīņā, kad ienaidnieks skrien, jums var rasties nopietnas problēmas. - Elizabete teica.
  -Un tu pats parādi, kā tas ir vajadzīgs! - teica garākais no apsargiem.
  Elizabete pasmējās. Izvēlējusies vistālāko mērķi, viņa ieslēdza maksimālo ātrumu. Tad viņa atklāja uguni piespiedu režīmā.
  Viņa pārbrauca ar kailu zoli pāri marmora flīzēm, čivināt:
  - Tagad paskaties.
  Kad mērķis viņiem tuvojās, lodes izsita Buratino seju.
  - Nu kā?
  Jaunie vīrieši kliedza:
  - Oho, tu pat nemērķēji, un tavs draugs?
  - Es varu vēl labāk! - Drahma ieslēdza mērķi un izlādēja klipu. Galvenās dāvanas vienkārši noklikšķināja. Beidzot parādījās tāfele ar uzrakstu:
  - Lode ir muļķe , bajone ir lieliska!
  Nimfa grāfiene čīkstēja:
  - Nu kā?
  Jaunie vīrieši iesaucās:
  - Klase! Spēka un tehnikas paraugs.
  Cits apsargs jautāja:
  - Kāpēc tu nešauj tieši desmitniekā?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja:
  - Var! Bet tas ir diezgan garlaicīgi un ikdienišķi.
  - Skaidrs, dažreiz mums apnīk vienmuļā apkalpošana. - jauneklis teica.
  - Vai varu parādīt mūsu spēka spējas? - Elizabete jautāja.
  Jaunie karotāji iesaucās:
  - Nav vajadzības! Mēs jums ticam. Mēs zinām, ka rezultāti būs pārsteidzoši.
  Elizabete viegli uzsitīja jauneklim pa degunu:
  - Tad labi! Jo labāk. Tagad sāksim ar jūsu apstrādi.
  Meitene sāka masēt seju, lai izslēgtu sāpju sajūtu. Tad, kad jauneklis sastinga, viņa uzmanīgi iedūra adatu viņa labajā nāsī.
  - Tā ir ietekme uz punktu D yu ! - Viņa teica.
  Meitene strādāja ļoti rūpīgi, sākumā nolemjot aprobežoties ar divdesmit punktiem no pieres līdz pēdai. Jaunie vīrieši gandrīz nejuta sāpes. Elizabete strādāja netālu. Viņa iedūra mazliet savādāk nekā Drahma. Tika veikts sava veida eksperiments. Tajā pašā laikā meitenes smērēja adatas ar dažādiem minerāliem. Tajā pašā laikā viņi mīļi glāstīja puišus. Bija skaidrs, ka puiši bija ārkārtīgi satraukti par seksu. Īsa injekcija sēkliniekos mazināja trakulīgo spriedzi.
  - Lūk! - Drahma teica. - Tagad strāvas ietekme, es mēģināšu izvēlēties vispieņemamāko spriegumu.
  Jaunie vīrieši, acīmredzot, labi pavadīja laiku. Viņi pat pasmaidīja. Meitenes tās saudzēja, izmantojot nebūt ne spēcīgāko spriedzi.
  Varēja redzēt, kā raustījās izgrieztie muskuļi; ietekme kļuva dziļāka, un āda kļuva bez taukiem. Kopumā izskatījās lieliski, puikas burtiski uzplauka.
  Elizabete noglāstīja jaunā vīrieša krūtis un teica:
  - Es pastiprinu ietekmi. Jūs jutīsieties kā uz balta zirga.
  Drahma glāstīja arī muskuļotos, tīri nomazgātos ķermeņus. Viņa diez vai spēja savaldīties, lai neļautu vaļu savai izmisīgajai kaislei.
  Šeit Elizabete viņu pārtrauca:
  - Sesija aizņem pārāk ilgu laiku, un mūsu laiks ir dārgs.
  Meitenes pabeidza ārstēšanu un asām kustībām izvilka adatas.
  Drahma sasita plaukstas:
  - Tagad sāksim mērīt rādītājus.
  Jaunie vīrieši uzlēca, viņi izskatījās diezgan jautri:
  - Mēs esam gatavi!
  - Tad sāksim. Sākumā spēka vingrinājumi.
  Puiši sāka veikt pietupienus ar stieņiem. Patiešām, rezultāti pieauga par trīsdesmit kilogramiem, spiešanā guļus par divdesmit pieciem, bet spiešanā guļus - par piecdesmit.
  - Tā tu diezgan pārliecinoši notur savu zīmolu. - Elizabete teica.
  Pēc stiepuma pārbaudes meitenes apsēdās uz pleciem, nedaudz atlecot. Bija manāmas arī izmaiņas uz labo pusi. Plastiskums ir palielinājies.
  Drahma atzīmēja:
  - Tas ir lieliski, puiši.
  Elizabete ieteica:
  -Varbūt pārbaudīt viņus šaušanā?
  Nimfa grāfiene izpļāpājās:
  -Tam vajadzētu!
  Meitenes to arī darīja, pārmaiņus mūs vadījot. Sākumā rezultāti negaidīti izrādījās vēl sliktāki, puiši bija pārāk noraizējušies. Galu galā patiesībā eksperiments ir riskants, kā gan citādi tas var beigties. Bet tad mēs pieradām, sajutām garšu un sākām kustēties un šaut daudz ātrāk. Strauji palielinājās trāpījumu procentuālais daudzums, un progress bija īpaši jūtams attiecībā uz kustīgiem mērķiem.
  Elizabete paziņoja:
  - Jauki! Šķiet, ka esam uz pareizā ceļa.
  Drahma piebilda:
  - Pretējā gadījumā mums būtu jāizvēlas cita kombinācija. Kopumā strāva ar adatām un minerālvielām ievērojami uzlabo efektu. Jūs pat varat to izmantot slimību ārstēšanā. Ko tu domā, Elizabete?
  Blondā karotāja, sita basām kājām, čivināja:
  - Nav tā sliktākā ideja!
  Drahma, saliecot vēdera muskuļus, iesaucās :
  - Mēs to izmēģināsim paši.
  Meitenes jokojot iedūra adatas viena otrai tīrajā pierē.
  . NODAĻA Nr.4
  Pēc tam viņi jautri pasmaidīja.
  - Lieliski mazina nogurumu! - Drahma pamanīja. - Lai gan mums nav ko šaut.
  Elizabete apstiprināja:
  "Izskatās, ka šie zēni guva rezultātus." Ātri pierakstīsim metodiku un izdalīsim to karaspēkam.
  Nimfa grāfiene pārliecinoši atbildēja:
  - Mēs to darīsim, tikai ar mazākiem punktiem galvā, īpaši pie acīm un smadzenēm. Tātad jūs varat ievainot arī karavīrus.
  Blondīne karotājs pamāja ar galvu:
  - Noteikti jā! Tāds risks pastāv.
  - It īpaši, ja to nedara maigās sieviešu rokas. - Es pamanīju pēc pāris sekundēm, redzot, ka nimfa klusē, Elizabete.
  Drahma čivināja:
  - Un tagad mums ir laiks dalīties savās zināšanās centrā.
  Šķita, ka puiši bija vīlušies; dziļi sirdī viņi vēlējās fizisku mīlestību. Taču Drahma saprata, ka šajā joprojām diezgan konservatīvajā valstī prostitūta reputācija būs liels šķērslis virzībai uz augstāko līmeni. Tāpēc sekss palika tikai viņas sapņos. Šajā sapnī Elizabete kā patiesi ticīgā ( īstenībā viņa ir vairāk agnostiķe nekā kristiete, lai gan viņai ļoti patīk dziedāt dziesmas par Jēzu Kristu!) ir pieradusi sevi ierobežot.
  Meitenes pameta mašīnu un nolēma doties paskriet. Viņi brauca ļoti ātri, ne daudz ātrāk par sacīkšu mašīnu. Un, uzvilkuši no brīnumzonas paņemtos artefaktus, viņi steidzās daudz ātrāk nekā iepriekš.
  - Zona, zona ir sezonas mērķis, posms seko posmam! - Elizabete teica.
  Bija gandrīz neiespējami izsekot viņu kailo, iedegušo kāju uzplaiksnījumam. Meitenes novilka kurpes, lai glābtu viņas grūtajā ceļā. Turklāt tik ātri skriešana to nolieto.
  Zaļie koki, kas elpo vasaras sākuma svaigumu, šīs naidīgās un tajā pašā laikā draudzīgās pasaules smaržīgo gaisu. Augšā redzama lidojoša lidmašīna. Šī ir uzbrukuma lidmašīna ar spārniem un lidmašīnu lielgabaliem. Turklāt ir redzama dūmu kolonna, kaut kur deg mežs. Meitenes viegli elpo, bet tad pamana aizdomīgu kustību uz ceļa. Palieliniet ātrumu.
  - Izskatās, ka tur ir sabotāžas grupa . - Drahma saka.
  - Es to redzu un dzirdu. Šķiet, ka ienaidnieks ir kaut ko uztvēris, ja viņš neatkarīgi no izmaksām iemet diversantus šajā zonā. - Elizabete pamanīja.
  Nimfa grāfiene čīkstēja:
  - Tas neapšaubāmi ir.
  Sabotāžas vienības komandieris pulkvežleitnants Harijs Grifinds , liels brūns puisis, bija ļoti vajadzīgs. Turklāt viņš tam noteikti izvēlējās nepareizu vietu, blakus skudru pūznim. Ļaunos kukaiņus īpaši nepārsteidza fakts, ka amerikānis tika apbalvots ar Ļeņina un Staļina ordeņiem un iedūra virsnieku jūtīgā vietā. Viņš kliedza neķītrības, neizrādot nekādu atturību. Viņa padotais kapteinis Džordžs Krūzs sāka mīdīt skudras.
  Abi netīri zvērēja. Tikai leitnants Lists, spriežot pēc viņa sejas, bija pusšķirts un atzīmēja:
  - Tā mēs varam izjaukt slazdu!
  Rēciens atbildē:
  - Bet vēl neviena nav!
  Un tad atskan šņākšana:
  - Ģenerālis ir sašutis, viņi saka, ka pats Lielais Vadonis pavēlējis nošaut divdesmit piecus augstākās pavēlniecības locekļus par sabotāžu.
  Čīkst no bailēm:
  - Viņam patiešām ir tērauda rokturis. Jā, un tas viņiem piestāv!
  Gurgling atbildē:
  - Un mūsu uzdevums ir noskaidrot un izlūkot.
  Afroamerikānis atkal zvērēja, uzvilka bikses un piesprādzēja zobena jostu.
  - Es labāk to uzzināšu. Tagad klausieties manu pavēli. Tiklīdz parādās ienaidnieks, šaujiet no granātmetējiem.
  - Mēs paklausām, biedri!
  Un atkal mežacūku upes:
  - Paskaties uz mani! Es izšaušu olas!
  Un pieklājīgs:
  - Jā, ser! Vadītāj, biedri!
  Meitenes skrēja pa mežu, cenšoties tikt aiz slazdā gulošās grupas. Principā ar viņu ieročiem un "bruņām" artefaktiem bija iespējams uzbrukt ar galvu, taču tas ir neproduktīvi. Tāpēc tas ir pārāk riskanti, ja akmeņi zaudē savu brīnumaino spēku.
  Drahma par to runāja:
  - Cits Visums nav paredzams.
  Elizabete apstiprināja:
  - Šeit mēs abi esam līdzīgi. Tātad mēs rīkosimies saskaņā ar visiem kara mākslas noteikumiem.
  Spēcīgam cīnītājam mežs ir sabiedrotais. Un, lai gan desantnieku bija ap simts, bija skaidrs, ka šī vienība nebija pietiekami sagatavota. Daudzi smēķēja, citi malkoja viskiju no kolbām. CSA armijā uzplauka denonsēšana . Šeit viss sasniedza absurdu. Ja komandieris apvainoja karavīru, viņš uzrakstīja denonsāciju, gandrīz neatvairāmu argumentu. Daudzi militārpersonas paši bija seksoti , un no viņiem baidījās kā no uguns. Nu kāda tur var būt disciplīna?Tu nedaudz pagrūdi karavīrus, un viņi tevi lamā, it kā tu būtu spiegs vai diversants. Savādi, bet represiju un spiegu mānijas spararats nepavisam nepārvērsa armiju par nepārvaramu falangu, bet tikai samazināja apmācības līmeni.
  Elizabete jautāja Drahmai:
  - Varbūt mēs varam tos cept no vienkāršajiem "Obolensky"?
  Viņa atbildēja:
  - Diezgan loģiski! Tas paaugstinās mūsu apmācības līmeni.
  Meitenes devās diapazonā, mērķēja, samiedzot acis. Tagad ir svarīgi sadalīt rindu tā, lai katrā klipā četrdesmit astoņas kārtas uzņemtu pēc iespējas vairāk karavīru. Šeit nozīme ir arī izkliedes līmenim. Tagad skatīšanās laiks klipā ir tieši sešas sekundes. Meitenes sastinga un koncentrējās, mērķēja ar ieročiem, mēģinot iekļūt "kaskādes" kaujas stāvoklī. Viņi paši to izdomāja, kad laiks palēninās un jūsu personīgais ātrums palielinās, un jūs varat noņemt pēc iespējas vairāk karavīru. Katra lode tiks uztverta atsevišķi, kā fragments.
  - Mēs šaujam uz pirksta kāpumu. - Drahma brīdināja. Meitenes pāris sekundes vilcinājās un atklāja uguni.
  Tagad ienaidnieks ir saņēmis "krākšanu". Tika nocirsti vairāki desmiti karavīru, gan tie, kas stāvēja, gan tie, kas neveikli gulēja slazdā. Daudzi tomēr sēdēja, kas atviegloja uzdevumu.
  Dzirdot šāvienus, ienaidnieks reaģēja vēlu. Daži sarāvās, citi atdeva uguni. Jebkurā gadījumā, izlādējušas klipu, meitenes nopļāva vairāk nekā pusi ienaidnieka.
  Drahma pavēlēja:
  - Un tagad F-1 granātas.
  Ienaidnieks mēģināja iemest savējo . Bet šeit viņam neveicās īpaši labi. Meitene lidojumā nošāva granātas. Viņi sita ar abām rokām. Rezultātā lauskas trāpīja tiem, kas tos meta .
  - Palīdzi mums, palīdzi! - septiņkrāsu Drahma izsmējīgi kliedza angliski.
  Elizabete, strādājot ar abām rokām un kailajiem kāju pirkstiem, atzīmēja:
  - Notriekt granātu lidojumā, lieliska taktika.
  Drīz vien dzīvi palika tikai daži un tikai ievainotie karavīri. Meitenes pieskrēja viņām klāt. Viņu vidū negaidīti bija pulkvežleitnants Harijs Grifinds . Dīvainā kārtā viņš smirdēja, bet viņa ķermenis atrada rezerves, lai sevi sūdītu.
  - ES padodos! - Viņš nomurmināja. - Staļins ir kaputs!
  - Pazīstama dziesma. - Elizabete teica.
  - Nevajag smirdēt uz sevi! - drahma šāva viņam pa kājām, salaužot pirkstus. - Tagad tu nekur nebrauksi.
  Harijs nomurmināja:
  - krievu prostitūtas ! - Un nomira .
  - Tas arī viss, mēs ar šo puisi pagaidām esam galā. Mēs izsauksim komandu, un viņi tiks piesieti. Un pārējo mēs savienosim paši. - Elizabete teica.
  Meitenes darbu paveica profesionāli un ātri. Viņi sasēja viņu un atguva pulkvežleitnantu. Aiz bailēm viņš stāstīja viņiem to, ko zināja. Izrādās, ka nolaidušās vēl trīs desanta grupas, un štābā atrodas spiegs ar dienesta pakāpi, kas nav zemāka par ģenerālmajoru.
  Meitenes ierakstīja viņa liecību magnetofonā un pameta viņu, viena no grupām bija ceļā, un viņas sarīkoja slazdu netālu no pilsētiņas, bet ar pārējo tiks galā specvienības. Atkal varēja redzēt viņu kailos meitenīgos papēžus mirgojam arvien ātrāk .
  Pērkons sita debesīs un krita lietus lāses. Drahma nedaudz palēnināja tempu un ieklausījās:
  - Smaržo pēc rudens, lai gan vasara tikai sākas.
  Elizabete pamāja:
  - Jā! Lietus straumes ir tik siltas, ka ir patīkami plunčāties cauri peļķei ar basām kājām.
  Nimfu meitene čivināja:
  " Jūsu un manas kājas var padarīt trakus visus pasaules vīriešus." Jūs redzējāt, kā viņa skatījās uz mums.
  Blondā karotāja, iesita peļķē savu kailo, rozā papēdi, iesaucās:
  - Godīgi sakot, izskatīgi jauni vīrieši, es diez vai varēju apspiest vēlmi.
  "Man kā ateistam bija daudz grūtāk kaut ko tādu izdarīt." - Teica Drahma ( kaut kādu iemeslu dēļ sapnī viņa kļuva par ateisti, lai gan patiesībā viņa bija pagānu dievu radiniece!). - Tomēr man visvairāk patīk intelektuāli vīrieši. Jo īpaši tie, kas ciena klasiku. Jā, Elizabete, ja vēlies gūt panākumus, tev jāraksta ne tikai patriotiski dzejoļi. Un tad no viena vārda man ausīs sāk zvanīt Krievija.
  Blondīne karotājs iebilda:
  - Nu, nedomājiet, ka esmu tik šaurs speciālists. Lūk, piemēram, dzejoļi par rudeni.
  Drahma čivināja:
  - Es gribu dzirdēt, kā viņi skan.
  Elizabete dziedāja ar savu brīnišķīgo, ļoti spēcīgo balsi, kas varēja radīt izredzes jebkurai operdziedātājai, pat starp izcilākajām .
   Ģērbies visu karaļu skaudības dēļ,
  Karmīnsarkans, zelts, lapas rubīnās!
  Kā vakara tauriņi planē,
  Un vēju balss, ķerubu orgāni!
  
  Greznākais miers ir plašs rudenī,
  Koki, svēto baznīcu kupoli!
  Jebkurš zars ar noslīpētiem kokgriezumiem,
  Rasas lāses pērles un nenovērtējami akmeņi!
  
  Peļķe bija pārklāta ar plānu sudrabu,
  Dzirkstis dzirkstī no zirga nagiem!
  Jūs izturaties laipni viens pret otru,
  Lai laimīgi dzīvo zem skaidrām debesīm!
  
  Spožajā saulē ar vaļēju kleitu,
  Bērzi un papeles dejo mīlestības valsi!
  Mēs esam skumji par dienām, kas ir iegrimušas bezdibenī,
  Saglabājiet atmiņas par tikšanos ar mani!
  
  Nāks ziema, jaunība tajā ir mūžīga,
  Ne sirmi mati - dimanti matos!
  Mēs pulcēsim visus savus draugus svētkos,
  Un izpaudīsim sapni brašos pantos!
  Drahma, kā vienmēr, pauda neapmierinātību:
  - Kaut kā pārāk vecmodīgi. Izteicieni, piemēram, balss, zelts un jūsu iecienītākie ķerubi. Jūs esat pārāk noraizējies par reliģiju.
  Elizabete ar kailiem kāju pirkstiem saspieda kodīgu odu un iesaucās:
  - Mēs dzīvojam teokrātiskā pareizticīgo valstī, kur ir saglabājušies tituli un daudzas senas frāzes. Paskaties, kā bērniem patīk.
  Stāvot gar šoseju, ziņkārīgi vērojot kolonnas, aplaudēja visdažādākie puikas, sākot no basām kājām līdz diezgan kulturāli ģērbtiem. Kāds kliedza:
  - Bēthovens svārkos.
  Viens zēns piebilda:
  - Un ar plikiem papēžiem!
  Dziedāšanas laikā meitenes piebremzēja tempu, un viņus bija pilnīgi iespējams redzēt. Pirmais, kas izcēlās, bija mati, kas plīvoja kā kaujas karogs. Zelta Elizabete un kā septiņu krāsu drahmas liesma.
  - Viņi skrien aizdedzināt Brēmeni! - viens no gaišmatainajiem zēniem iekliedzās.
  Drahma acs mirklī pielēca viņam klāt, zēns tikko bija novērsies, lai cīnītos.
  Viņa draudīgi kliedza:
  - Kā tevi sauc, asprātība?
  Zēns iesaucās:
  - Frīdrihs, vai vienkārši draudzīgi, Rič .
  Septiņkrāsainā meitene čivināja:
  - Vai vēlaties kādu amerikāņu šokolādi?
  Puika pamāja ar galvu:
  - Nav īsti, viņi saka, ka tas ir tikai ersatz.
  Nimfa grāfiene smējās:
  - Nē, dabiski , Latīņamerika joprojām ir CSA kontrolē. Tātad viņi ir diezgan spējīgi, it īpaši izkraušanai, ražot vērtīgu produktu.
  - Tad dod! - zēns atbildēja.
  Drahma iegrūda desmit rubļu banknotē ietītu šokolādes tāfelīti. Zēns pasmaidīja:
  - Tā ir nauda visiem. - Viņš teica. Pazibinājis savas kailas iedegušās kājas, viņš skrēja pie savējām.
  Bērna T-krekls vēl bija jauns, izskatījās veselīgs un kopts, karš tikai sākās, un bērniem nebija laika izjust tā grūtības. Un zēniem patīk skriet basām kājām, īpaši šajā karstumā. Taču droši vien Krievijas teritorijā, un Vācija ir viena no lielvalsts provincēm, militārās kartes jau vajadzētu ieviest. Parasti bērni to uztver vissmagāk, jo savā vecumā ēst gribas visu laiku. Taču atšķirībā no PSRS ar kolhozu sistēmu, kur pārtikas nepietika pat plaukstošajos Brežņeva laikos, mūsdienu Krievija ir pārpildīta ar pārtiku. Spēcīgs saimnieks un zemnieks pabaro valsti labāk nekā piespiedu kārtā un ar smagu darbu. Elizabete domāja, ka fakts, ka valstī pārsvarā ir reliģiozs, labvēlīgi ietekmēja klimatu. Jāsaka, ka mūsdienu Krievijā vairums pareizticīgo kristiešu maz atšķiras no ateistiem: viņi dzer, zvēr, smēķē, krāpjas, taisa abortus un sēž cietumā. Un regulāri apmeklēt baznīcu , vismaz reizi nedēļā, daudziem ir fantastiski. Šeit, ja ierēdnis bez pamatota iemesla nokavē svētdienas dievkalpojumu, viņam nevajadzētu pārāk ilgi palikt amatā. Dieva bauslība skolās ir obligāta. Musulmaņus ieskaitot.
  Tas ir spēcīgs gājiens, reliģiskā asimilācija, kad cilvēki sāk saprast, kas viņiem ir vislabākais. Elizabete savulaik lasīja to protestantu literatūru, kuri paaugstina Bībeli. Taču ar sirdi viņa vairāk mīlēja pareizticīgo tradīciju, īsti nedomājot par to, vai tā ir pretrunā ar Bībeli vai nē. Svētos Rakstus gandrīz pilnībā rakstīja ebreji, un lielākā daļa tradīciju ir slāvu-grieķu valoda. Labāk būtu uzrakstīt savu krievu Bībeli, padarot Kristu par slāvu spēka, spēka un izredzētības simbolu. Citādi, lasot Veco Derību, pārņem drebuļi: ebreji ir Dieva tauta! Slāvi ir Dieva tauta, un slava Visvarenajam, kaut arī šajā Visumā viņi ir apvienojušies vienā valstī. Un viņu pasaulē attiecības starp Krieviju un brālīgo Ukrainu ir sliktākas nekā ar ASV.
  Tagad viņi atkal ir uzņēmuši traku ātrumu, bet tas man netraucē domāt. Ja jums ir lemts atgriezties savā pasaulē, kā atgriezt Ukrainu? Šeit jārīkojas gudri, bez rupjībām. Galvenais ir paļauties uz jauniem, godīgiem politiķiem, nevis uz noziedzniekiem. Kopumā ir ārkārtīgi svarīgi izveidot jaunu eliti Krievijā. Nevis švaki oligarhi vai partiju bosi kā PSKP, bet īsts spēks, kas spēj virzīt valsti uz priekšu. Jaunajai elitei jākalpo nevis sev, bet lielajai impērijai un tās varenajiem cilvēkiem. Tas pats attiecas uz šo valsti, kā izvairīties no lielas impērijas sabrukuma. Galvenā Krievijas iezīme kopš Baltās gvardes ir ievēlēta valdība, nevis monarhija. Kolčaks izrādījās spēcīgs un tālredzīgs valdnieks, paļaujoties uz spēcīgu prezidenta varu. Prezidenta lielvaras ļāva saliedēt tautu un valsti, uzveikt uzdzīvi un nelikumības . Ne velti ASV, neskatoties uz visu tās demokrātiju, bija raksturīga liela prezidenta vara. Taču Lielbritānija, kur monarhija kļuva tīri nomināla un premjerministrs bija pārāk atkarīgs no savas partijas, zaudēja savas pasaules lielvaras pozīcijas. Iedomājieties, tās teritorija mūsdienu vēsturē ir samazinājusies simt piecdesmit reizes.
  Šajā Visumā, kas arī kļuvusi komunistiska, Lielbritānija ir sabrukusi, un pilsētās valda satricinājumi un haoss. Viņiem būs jādodas tieši uz Foggy Albion.
  Kā tur ir cilvēki?
  Debesīs joprojām bija dzirdams troksnis, un parādījās izlūklidmašīna. Krāsots, lai tas atbilstu debesīm ar caurspīdīgiem spārniem, tas pūta miglu. Tomēr šādu meiteņu asajām acīm tā nemaz nav problēma. Meitenes pacēla lēciena šautenes un vienbalsīgi izšāva zalvi. Divas lodes ir pat par daudz viegli bruņotam izlūkam. Viņš sasvērās un sāka krist.
  - Vājas bruņas! - Elizabete teica.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - It īpaši, ja jūs sitāt pret stiklu.
  - Šādam auto tomēr nevajadzētu svērt daudz. Tas ir kā monoplāns, ne vairāk kā astoņi simti kilogramu. - Meitene jautāja Drahmai:
  - Vai, jūsuprāt, pilots izdzīvos?
  Septiņkrāsainā meitene atbildēja ne pārāk pārliecinoši:
  - Diez vai! Mēs esam sabojājuši visus tā iestatījumus.
  Elizabete asprātīgi atbildēja:
  - Tik daudz labāk, mazāk nebrīves moku.
  Skriešana pacēla meiteņu garastāvokli, un viņas vienā elpas vilcienā metās uz centru.
  Vienīgā kavēšanās bija nepieciešama, lai likvidētu slazdu. Meitenes skraidīja apkārt slazdam, dzirdēja apslāpētas sarunas.
  Izpletņlēcēju komandieris, īpašo spēku majors Bobs Dovels nervozi saskrāpēja degunu. Tā bija slikta zīme, kas nozīmē, ka jūs iegūsit niķeli.
  Šeit viņš rēca:
  - Šafranik, kas tie par tipiem, kā skudras rāpo?
  - Jā, tie ir bērni, kuri brauc ar velosipēdiem, kungs. - atbildēja mulats francūzis.
  Sekoja izsaukums:
  - Atklāsim uguni!
  Mulats loģiski atzīmēja:
  - Tik nenozīmīgam mērķim atklāt slazdu?
  Dzīvnieks formastērpā nomurmināja:
  - Bet tās ir tik vieglas. Tikai tīrie velniņi. Nošausim viņus tāpat vien, prieka pēc.
  Šafraniks atzīmēja:
  - Šāds mērķis nav īpaši interesants.
  Smaiga atbilde:
  - Varbūt, bet vilinoši.
  Piespiedu rēciens:
  - Mums vajag violetu mersedesu ar diviem baltiem cāļiem.
  Precizējošais jautājums:
  - Ar diviem cāļiem?
  Priecīgs izsaukums:
  - Krievu meitenes!
  Un vulgārs teiciens:
  - Divi, tik maz! Visam uzņēmumam. Viņi mirs, ja kalpos mums.
  Atkal vulgārs un nepiedienīgs izteiciens:
  - Mēs varam tos dabūt abos galos.
  Smiekli atbildot:
  - Tas izskatās smieklīgi.
  Un atkal kuiļa ņurdēšana estrus laikā:
  - Un, pirmkārt, tas ir praktiski!
  - Kas attiecas uz pēdējo, es nešaubos. - majors nolaizīja lūpas. - Droši vien ir saistīti ar kaut kādiem psiholoģiskiem pasākumiem.
  - Nesapratu? - Šafraniks bija pārsteigts.
  Virsnieks rēca:
  - Acīmredzot, kā saka krievi, jūs nedraudzējaties ar kāpostu galvu?
  Šafraniks īsti nesaprata būtību:
  - Es neesmu veģetāriete, bet es nemaz neesmu pret kāpostu izmantošanu kā piedevu, piemēram, ar vistu.
  Virsnieks norūca:
  -Tu pildi dolārus? Jūs ievietojat tos tītarā.
  Šafraniks saskrāpēja pakausi:
  - Kam tas domāts, komandieri?
  - Es nesapratu krievu slengu. Kāposti ir mūsu dolāri vai dolāri , un kāposti ir galva. - majors paskaidroja.
  Smiekli atbildot:
  - Un galva! Kāds žargons !
  Virsnieks iesaucās:
  - Tā tas izrādījās. Labi, vai jūs varat izdzert litru krievu degvīna?
  Šafraniks kļuva nobijies:
  - Krievu degvīns? Jā, šī ir dzīvā nāve.
  Majors iesmējās un izņēma litra stikla pudeli. Vairāki desantnieki skatījās uz viņiem, mirkšķinot acis:
  - Oho, kāda bumba!
  Bobs Dovels to nosvēra rokā un ieteica:
  - Tev ir izvēle. Jūs vai nu izdzerat to no rīkles, vai sasitiet to sev pa galvu.
  Atbildot izbiedēta čīkstēšana:
  - Vai ir kāds starpposms?
  Tālāk seko rēciens:
  - Vienkārši novelc bikses un sēdies uz pudeles. Īsāk sakot , izvēlieties.
  Ar nopūtu atskan nolemtā balss :
  - Labi, es ņemšu iekšā. Es jau sen gribēju to izmēģināt. Krievu šņabis, kāda inde .
  Ļaunprātīgs ņirgāšanās atbildē:
  - Pats mežonīgākais.
  Drahma un Elizabete dzirdēja šo sarunu, viņu ausis ir ļoti asas, kā arī artefaktu ietekme. Viņi tikmēr rāpoja uz aizmuguri. Elizabete pārsteigta jautāja:
  - Viņi sēž slazdā un izdara tik idiotisku derību!
  Nimfa grāfiene čivināja:
  - Ko tu vari izdarīt! Tas ir amerikāņu kultūras līmenis, kas reizināts ar noziedzīgo boļševismu.
  - Komunisms ir gaiša ideja, bet visbiežāk tā tiek īstenota tumsā! - Elizabete pamanīja.
  - Slikti cilvēki ar labām idejām izlej daudz vairāk asiņu nekā slikti cilvēki ar sliktiem plāniem! - Drahma secināja.
  - Tā ir izvēle starp izpildi un virvi. Es dodu priekšroku izpildei! - Elizabete pazibināja safīra acis. Viņi kustējās klusi kā nindzjas, un viņiem nebija līdzvērtīgu sabotāžā un slazdā.
  Tikmēr kapteinis Šafraniks atkorķēja pudeli un iedzēra malku no rīkles.
  - Mīļi ! - desantnieks nomurmināja.
  Degvīns rībēja, ieplūstot mulata francūža platajā rīklē.
  Viņš pat noburkšķēja no baudas.
  - Kas par cūku! - Elizabete noteica. - Dīvainā kārtā es pat gribu viņus visus nogalināt.
  Drahma pasmaidīja:
  - Un ēd cūkgaļu!
  Blondā meitene atzīmēja:
  - Septītās dienas adventistu vārdos ir racionāls labums. Cūka ir staigājoša atkritumu izgāztuve. Bet ebrejam tas nav košers, tas nav ēdiens, un Bībele tika rakstīta galvenokārt tāpēc, lai ebreji to saprastu.
  Baskājainā nimfa grāfiene čivināja:
  - Labi, paskaties, vai amerikāņu komunistu karotājs var tikt galā ar parastu krievu dzērāju.
  Pārvarējis apmēram pusi pudeles, Šafraniks pēkšņi nodrebēja un, izlaidis pudeli no rokām, sāka atraugas . Bobs Dovels iesita viņam pa muguru.
  - Nu , tu vājprātis!
  Viņš vēma. Seja ir izkropļota .
  Bobs iesmējās.
  - Nu, tagad mēs pārbaudīsim jūsu kāpostgalvas spēku. Cik stiprs viņš ir, lai pretotos krievu pudelei?
  Atraugas Šafraniks tik tikko atvilka elpu un izspieda:
  - Es salauzu ķieģeļus uz galvas.
  Kaukšana atbildē:
  - Tātad jūs arī salauzīsit pudeli. Paņemiet to savā rokā.
  Šafraniks mēģināja to paņemt, bet gandrīz uzreiz nometa.
  - Nu tu esi, kā saka, kaza! Vai drīzāk auns! - Ņem to un turi cieši, kā palaistuves olas.
  Kapteinis ievaidējās:
  - ES esmu traks!
  Plaši šūpoties, viņš iesita viņam pa galvu, atskanēja zvana skaņa, pudele palika neskarta.
  - Krieviem viss ir no ozola, ne velti Krievijas simbols ir ozols.
  Atbildot kaitinošs rēciens:
  - Ozol, visticamāk, tas ir jūsu galvas saturs. Ko, jūs nevēlaties sevi kārtīgi sist. Gļēvulis, bail no sāpēm!
  Atbildot izbiedēta čīkstēšana :
  - Nekādā gadījumā, biedri major! Sāpes ir labas!
  Un atkal rēciens, kas atgādina ievainotu mamutu:
  - Nokļūstot Goda un tiesību ministrijas rokās, jūs uzzināsit, kas ir sāpes: divi elektrodi dupšā , viens pie mēles. Dodiet man pudeli.
  Šafraniks kautrīgi ievilka:
  - Tikai nenogalini mani!
  Bobs Dovels satvēra viņu ar abām rokām un, izmantojot savu ķermeni, iesita viņai pa galvu. Pudele saplīsa lauskas. Šafraniks kliedza ar labām neķītrībām:
  - Tūkstoš velnu pa caurumu!
  No salauztās galvas lija asinis, tai cauri griezās lauskas.
  Drahma ar grūtībām spēja apvaldīt smieklus.
  - Tas ir tik smieklīgi!
  Elizabete bija nopietna:
  - Viņš vai nu nezina, kā sist, vai arī viņš apzināti izdarīja šādu sitienu, lai radītu lielākas sāpes. Katrā ziņā tas liecina par Amerikas Sarkanās armijas līmeni.
  Grāfiene-nimfa piekrita:
  - Kā likums, nav augsts .
  Meitenes pasmaidīja un tēmēja ar ieročiem. Tikmēr Šafraniks ievaidējās un noslaucīja asinis. Skaidrs, ka viņš, būdams pusvārdis , spēlē jestra lomu majora vadībā.
  Un čīkst kā sieviete:
  - Nu, kāpēc tik rupji!
  Un atkal rēciens atbildē:
  - Aizveries! Paskaties, sieviete brauc ar velosipēdu. Es viņu notriekšu ar vienu šāvienu, nošaušu viņas kājas miesu. Tad mēs viņu aizvedam ar visu kompāniju.
  Lūdzoša čīkstēšana :
  - Vai es dabūšu?!
  Un kauciens ir arī agresīvs un stāvs:
  - Ar tik vāju galvu uzticies sievietei...
  Atbilde ir vulgāra :
  - Galvenais, kas ir starp kājām.
  Majors kliedza:
  "Tad uz priekšu, ielieciet savu cieņu pudelē, pretējā gadījumā es ielikšu to tev mutē."
  - Brr! - kapteinis nosvilpa! - Jūs to nevarat darīt šādā veidā.
  Kompānija pacēla galvas no slazda. Elizabete sāka lasīt lūgšanu, mēģinot koncentrēties. Drahma arī klusēja, viegli masēja kaklu, šaut ar abām rokām par grūtu, vajadzīga precīza koordinācija. Meitenes, katra turot rokās ložmetēju, atklāja uguni no četriem stobriem.
  - Ņemiet, komunistfašisti . - daiļavas nočukstēja .
  Lodes sagrāva vairākus desmitus cīnītāju. Viņi skatījās pavisam citā virzienā, cenšoties apmierināt savus dzīvnieciskos instinktus. Bet, kā jau vienmēr notiek ar tiem, kas aizmirsuši par parādu, seko atmaksa.
  - Notiek vilku medības, bet mēs nogalinām muļķus ! - teica Drahma.
  Nopļāvušas lielāko daļu desanta, meitenes sāka šaut izdzīvojušos . Viņiem pietika redzēt mazāko ķermeņa daļiņu un ievietot tur lādiņu.
  - Kā redzat, tas ir daudz vieglāk! - Elizabete teica.
  Un tad bija mēģinājumi notriekt granātas. Bet meitenēm, kuras divsimt metru attālumā notrieca tauriņus un iezīmēja mušas, tas nemaz nav tik briesmīgs mērķis. Vienīgais, ka vajag uzreiz notriekt pārāk daudz mērķu.
  - Svētais Dievs apžēlojies par viņu dvēselēm. - Elizabetes lūpas čukstēja. - Viņu grēcīgais ceļš uz zemes tika pārtraukts. Tik daudz labāk, mazāk ellišķīgas mokas.
  Drahma, šaujot bez īpašas sentimentalitātes, atzīmēja:
  - Ienaidnieks ir ienaidnieks, un viņš ir jāiznīcina.
  Elizabete, berzējot savu iedegušo, pavedinošo pēdu kailo zoli, jautāja:
  - Nežēlīgs?
  Nimfa grāfiene izpļāpājās:
  - Jā!
  - Es to nevaru! Ja es nogalināšu, es noteikti to nožēlošu, es esmu tāds cilvēks. "Pērļaina asara noskrēja pār izlūka vaigu.
  - Tavs lēciens ir pērkona negaiss, un tavi vārdi ir trieciens! Tikai asara no zvaigznēm novērtēs Dieva dāvanu! - Drahma dziedāja.
  Elizabete lidojumā uzreiz notrieca piecas granātas, izraisot to detonāciju. Starp uzspridzinātajiem bija arī adatveida, izplatība nebija tik liela kā divsimt metri, bet postījumu blīvums bija daudz lielāks. Kad adata trāpa, tā griežas un saplēš audus, radot briesmīgus ievainojumus. Tagad desantnieki to pārbaudīja uz sevi. Tie, kas nenomira uzreiz, cieta šausmīgi. It īpaši, kad tas nokļūst acī, tas faktiski to izsit, kropļojot.
  - Labi labi! - Elizabete paziņoja, ar kailajiem kāju pirkstiem sagrauzdama nejauko tarakānu.- Šķiet, ka ienaidnieka modinātājpulksteņi ir apklusuši.
  Drahma pārliecinātā tonī apstiprināja:
  - Jā mīļais! Nāves orgānu apklusināts.
  Majors izdzīvoja, bet Šafraniks guva vieglu nāvi. Meitenes pieskrēja pie stenošā virsnieka. Drahma uzkāpa ar kailu papēdi uz Boba Dovela kāju .
  Nimfa grāfiene noņurdēja:
  - Nu saki, ko zini! Citādi būs bardaks!
  Un ievainotā sivēna čīkstēšana atbildē:
  - ES zinu visu! Es tev visu izstāstīšu!
  Šeit jums ir jāuzdod pareizie jautājumi. Izvēlieties vajadzīgo komplektu. Tajā pašā laikā veiciet ienaidniekam vairākas stimulējošas injekcijas, kas ieeļļotas ar šķīdumu, lai viņš runātu. Tomēr majors zināja pārsteidzoši maz, un meitenes, nospļaujoties, apturēja fizisko ietekmi.
  - Pratiniet muļķi , mājiet ūdeni javā, spīdiniet, pātagu ēzeli! - teica Drahma.
  - Tu esi šeit, mans draugs! - Elizabete piekrita. - Tātad darīsim ko noderīgāku.
  Meitenes skrēja, cik ātri vien spēja, zibinot plikajām, spogulī līdzīgām zolēm ar kailā papēža graciozo izliekumu, lai kompensētu pavadīto laiku.
  Tikai tuvojoties viņi nedaudz samazināja ātrumu, lai kāds no apsargiem nesāktu šaut aiz bailēm.
  Meitenes tika uzņemtas ar prieku, un viņas steidza dalīties savās zināšanās. Kā viņus informēja akadēmiķis Kurčatovs, pirmā datora mikroshēma jau bija samontēta un dators ar tranzistoriem jau bija gatavs.
   - Apbrīnojami! - Viņa teica ļoti skaistu septiņkrāsu drahmu. - Redzu, ka tu netērē laiku.
  - Protams! - Kurčatovs pasniedza meitenei cigāru. Viņa noraidīja:
  - Smēķēšana sašaurina smadzeņu asinsvadus, kas nozīmē, ka tā kaitē domāšanas procesiem.
  Viņš gurdēja:
  - Gluži pretēji, tas man palīdz.
  Drahma enerģiski ar izteiksmi smaragda acīs iebilda:
  - Tā ir ilūzija un pašhipnoze, ko iedvesmojis medikaments nikotīns. Es iesaku jums sekojošo. Elektroterapijas seansi, akupunktūra, kopā ar ķimikālijām. Tam vajadzētu jums īpaši palīdzēt. Tas uzlabos ne tikai jūsu, bet arī jūsu studentu domāšanas procesus.
  Virsnieks jautāja:
  - Ko, vai jums jau ir metodes?
  Drahma pārliecinoši atbildēja:
  - Dažas lietas ir plānotas, bet pagaidām tas ir tikai sākums. Nākotnē pētījumu apjoms palielināsies vēl vairāk. Radīsim jaunas metodes, jo pagaidām esam tikai pašā ceļa sākumā. Kopumā cilvēka ķermenis ir pilns ar rezervēm. Cilvēks izmanto tikai simttūkstošdaļu no smadzeņu iespējām un vienu līdz divus procentus no fiziskajām. Pat mēs, Terminator meitenes, esam tālu no simtprocentīgi izmantot savas spējas.
  Izbrīna sauciens atbildē:
  - Oho, tas paver plašas perspektīvas!
  Ļoti liela un krāšņa meitene berzēja savu baso kāju pret otru un čivināja:
  - Tu pat nevari iedomāties ko! Tikai padomā. Pareizāk sakot, nedomā, bet rīkojies!
  Profesori ar nepacietību lasīja daiļavu rakstīto , viņi bija pārsteigti par tik šķietami jaunu radījumu dziļumu un rūpību.
  - Izcili! - Abrikosovs teica. - Vai jūsu ķermeņi strādā uz simts procentiem?
  - Diemžēl nē! Bet mēs palielināsim savu potenciālu. - Drahma teica. - Dievs cilvēku no māla veidoja, bet tas nav iemesls, lai paliktu kā pods.
  Abrikosovs iedrošināja:
  - Ļoti asprātīgi! Bet vispār. - Viņš noklusināja balsi. - Lai gan mūsu impērijā tas nav pieņemts, es neticu Dievam.
  Nimfa grāfiene čivināja:
  - Savstarpēji! Un mans draugs ir apsēsts ar reliģiju. Turklāt viņa sāka sliecas uz adventismu .
  - Nemelo Drahma! - Elizabete uzsprāga. - Es to nekad neesmu teicis.
  
  Nimfa grāfiene teica:
  - Bet es domāju! Tomēr tas nav nekas. Man ir idejas, kā apvienot AM-200 granātas lielo izplatību un adatveida amerikāņu modifikāciju iznīcināšanas blīvumu.
  Profesors jautāja:
  - Tas ir sarežģīti?
  - Nē, tas ir pavisam vienkārši. Nebūs jāmaina ražošanas līnijas. - teica lieliskā Drahma, atlecot uz savām iedegušajām, muskuļotajām kājām.
  Elizabete nepalika parādā:
  - Un man ir idejas, kā palielināt Obolenska triecienšautenes lodes sākotnējo ātrumu, palielinot tēmēšanu , un izmantot bruņuvestes pārkāpuma gadījumā.
  Profesors nomurmināja:
  - Nu, tas arī nav slikti. Vai izmaiņas ir būtiskas?
  Blondīne terminators izpļāpājās:
  - Minimāli!
  Loģiska atbilde:
  - Tad tas nebūs pārāk dārgi.
  - Ir arī veidi, kā būtiski palielināt dinamīta sprādzienbīstamību. Nelielas piedevas. - meitenes iesāka.
  - Jauni veidi tērauda leģēšanai un bruņu stiprināšanai. Nākotnes tehnoloģijas. - Elizabete noteica.
  Meitenes deva darbu profesoriem. Viņu galvas visu atcerējās sīkākajā detaļā, tomēr, ja pat parasto cilvēku vidū ir parādības, kas neko neaizmirst un ātri atceras informāciju, tad ģenētiski uzlabotie to spēj vēl vairāk.
  Abrikosovs atzīmēja:
  - Es ilgi trenēju atmiņu. Kopumā cilvēks, īpaši hipnozē, spēj atcerēties visu, pat atrodoties dzemdē. Vai arī pēc speciālo vingrojumu kompleksa, bet tādus augstumus nesasniedzu. Šķiet, ka esat nogājis garu ceļu.
  - Viņi mums palīdzēja! Kopumā FSB ir uzkrājis milzīgu intelektuālo potenciālu. Ir dažādas speciālo spēku un zinātnieku apmācības metodes, kā arī attīstīta farmakoloģija. Viņi spēj atjaunot ne tikai ķermeni, bet arī prātu. - teica Drahma.
  Abrikosovs kaut ko atzīmēja savā piezīmju grāmatiņā. Elizabete atzīmēja:
  - Manā laikā tu to vienkārši ieliktu datorā.
  Profesors nopūtās:
  - Tas ir pārāk apjomīgs.
  - Manā laikā vesela elektroniskā ešelona jauda ietilptu pulksteņa korpusā.
  - Elizabete parādīja datora rokassprādzi uz rokas. Un viņa noklikšķināja kailajiem kāju pirkstiem.
  Drahma apstiprināja:
  - Drīz jūs saņemsiet arī šos . Mēs palīdzēsim. Vai jūs saprotat mikroshēmas?
  Profesors atbildēja ar nopūtu:
  - Mēs cenšamies! Kaut ko līdzīgu ieviest ražošanā nav pārāk viegli. Droši vien jūsu pasaulē pagāja ilgs laiks, lai nokļūtu līdz šim punktam!
  Elizabete atbildēja ar patosu:
  - Pa labi! Un, godīgi sakot, lielāko daļu tehnoloģiju izstrādāja amerikāņi. Tiesa, arī mēs pēdējos gados esam palielinājušies, lielā mērā pateicoties naftas dolāriem.
  Drahma steidzās piebilst, un viņas veiklie kāju pirksti darīja īstus brīnumus:
  -Zinātnieki ir pārtraukuši skriet uz ārzemēm. Taču mēs bijām attīstīti, kad valsts vēl bija samērā nabadzīga. Bet bija patriotiski noskaņoti zinātnieki, kuri nebaidījās no grūtībām.
  Abrikosovs ziņkārīgs jautāja:
  - Kurš īsti tas bija?
  - Šī informācija no mums tika slēpta. Iemesls nav zināms. - teica Drahma. "Bet var gadīties, ka noslēpums šeit ir pārāk svarīgs, lai to uzticētu pat mums."
  Profesors pamāja ar savu nedaudz sirmo galvu:
  - Nu, labi meitenes, izdomājiet un uzdrošinieties! Vai jums ir nepieciešams cilvēku materiāls eksperimentiem?
  - Nenovērš. - Elizabete teica.
  Meitenes rakstīja ļoti ātri, ne tikai ar rokām, bet arī ar kājām, un divas stundas dalījās tehnoloģijās un tehnikās. Kopumā viedā drahma atzīmēja:
  - Dīvaini, ka visas šīs izstrādes tiek izmantotas tik gausi , arī mūsu dzimtenē. Galu galā mēs varam būtiski paaugstināt visas mūsu armijas līmeni. Un cilvēkiem nenāktu par ļaunu attīstīties intelektuāli. - Nimfu meitene pacēla kāju un vicināja kailos pirkstus ar lakotiem nagiem pie deniņa. Citādi daudzi skolēni uzskata, ka cīņa uz ledus ir Krievijas un Kanādas mačs.
  - Kanāda! Tagad ir ASV province. Nelaimīgie cilvēki, vismaz puse iedzīvotāju, pareizāk sakot, sešdesmit procenti, ir ieslodzīti koncentrācijas nometnēs. - teica profesors Abrikosovs. - Tomēr jūsu pasaulē šī, iespējams, ir pilnīgi civilizēta valsts.
  - Un diezgan bagāts! Olimpiādē mūs pat izdevās nostumt malā. - Elizabete noklikšķināja ar mēli. - Bet tas ir tāpēc, ka ierēdņi nozaga pārāk daudz. Krīzes laikā zādzību skaits sāka pieaugt vēl vairāk. Lai gan esmu kristietis, es uzskatu, ka valsts amatpersonas, kas zog, ir jānostāda.
  Un meitene atkal noklikšķināja, šoreiz ar kailajiem kāju pirkstiem, tik spēcīgi, ka ods nokrita miris.
  - Laba doma, lai gan ar bailēm vien nepietiek! - profesors pamanīja. Jo īpaši ierēdnim jābūt labi apgādātam, tad nevajadzēs zagt.
  Drahma turpināja rakstīt ar rokām un, kas arī atstāja iespaidu, ar savām graciozajām kājām, kustīgām, kā pērtiķa ķepām:
  - Es zinu jaunākās hipnozes tehnikas.
  - Tā ir zinātniska parādība, taču tai ir vajadzīga zināma dotība. - teica Abrikosovs. - Bet tava psihe ir pārāk stabila, lai ievestu meitenes transā. Tomēr es iesaku pašhipnozi, tas pamodinās tevī papildu spējas.
  - Lieliska ideja, mēs noteikti to izmēģināsim. - Elizabete teica. - Mūsu spējas augs.
  Meitenēm bija jāpaskaidro dažas detaļas, gan mikroshēmas, gan lidmašīnas tehnoloģijas. Jo īpaši, kas ir ultrareaktīvie dzinēji, piedevu proporcijas bruņās. Kā darbojas dinamiskā aizsardzība un daudz kas cits. Velns slēpjas detaļās, jo savulaik zinātniskās fantastikas rakstnieki mēģināja aprakstīt laika mašīnas darbības principus, vienlaikus klusējot par svarīgākajām detaļām. Var atgādināt arī marksisma teoriju, kur, pats galvenais, nebija precīzi formulēts darba avangarda elites atlases kritērijs. Ļeņins uzrakstīja piecdesmit piecus sējumus, bet par galveno klusēja. Staļins rīkojās neveikli, lai gan kopumā viņš izvirzīja sev pareizos uzdevumus. Kopumā tirgus ekonomika ir sevi izsmēlusi, plānveida ekonomika ir daudz efektīvāka. Otrais pasaules karš to pierādīja, lai gan ne pilnībā. Tie paši amerikāņi saražoja gandrīz trīs reizes vairāk lidmašīnu nekā PSRS, turklāt vēl dārgākas. Bet ASV joprojām ir vairākas reizes mazāk munīcijas tankos, ja skaita pašpiedziņas lielgabalus , kamēr PSRS artilērijā un mīnmetējiem ir priekšrocības, bet apmēram uz pusi mazāk ložmetēju.
  Drahma uzzīmēja diagrammu:
  - Šādus monoplānus var izgatavot no putupolistirola. Lēti un vadāmi ar vienkāršu kursorsviru. Ļoti progresīva vadības sistēma, pateicoties tam, lidmašīnas un tanki iegūst papildu efektivitāti. Jo īpaši reakcijas ātrums, jums nav jāvelk svira, pietiek ar pogas nospiešanu. Jūs to jau esat apguvis.
  Profesors enerģiski pamāja ar galvu:
  - Jā, tas izskatās progresīvi.
  - Turklāt Hruščova sapnis par kukurūzas audzēšanu polārajā lokā kļuva par realitāti pēc tam, kad roņu gēns tika pārstādīts vālītē. Es zinu tā formulu un to, kā tas tiek sintezēts. "Drahma ar savu veiklo pēdu kailajiem pirkstiem, no iedeguma mirdzošu kāju ādu, iemeta mutē košļājamo gumiju, viņai bija divtik patīkami paspīdēt ar savu inteliģenci un tajā pašā laikā sajust kaut ko elastīgu. un mīļa ar mēli.
  - Vai tas nav bīstami cilvēka ķermenim? - jautāja profesors.
  Šoreiz Elizabete atbildēja:
  - Nē! Turklāt cūku gēns tika ievadīts kukurūzā, kas lika tai ātrāk augt un saturēt vairāk barības vielu .
  Ātrprātīgais mācītais vīrs Abrikosovs jautāja:
  - Kā ar žurku auglības gēnu?
  Blondā meitene atzīmēja:
  - Šajā gadījumā labāk ir siseņi. Tas būs efektīvāk. Kopumā gēnu sajaukšana ir liels progress. Es pat domāju par darbu pie sevis.
  Profesors bija nedaudz pārsteigts:
  - Vai ir kaut kas īpaši jāuzlabo? Tu jau esi pilnība. Īpaši ārēji!
  Elizabete paskaidroja:
  - Mainiet pašu proteīna struktūru. Mums ir neparasts proteīns, modificēts, bet tomēr diezgan neaizsargāta struktūra.
  Abrikosovs piecēlās :
  - Labi darītas meitenes. Vai jūs varat mani atjaunot?
  Blondā meitene piekrītoši pamāja ar galvu.
  - Zinātnei teorētiski tas ir pilnīgi iespējams.
  - Zinātne-garlaicība nevar izdaiļot Iļjiča plikpaurību! - Drahma teica kā joku, pretpadomju teiciens .
  Profesors bija pārsteigts:
  - Ļeņins?
  Nimfa grāfiene smaidot čivināja:
  - Jā, par godu viņi pat nosauca Petrogradu. Tur pat ir stulbums.
  Ļeņins raksta no kapa, nesauciet par Ļeņingradu, to uzcēla Pēteris Lielais, nevis es, plikpauris !
  Elizabete piebilda:
  - Pat Bībelē par Ļeņinu teikts: - Un plikgalvis trakais teiks, ka Dieva nav.
  Un tad blondīne domāja, varbūt mēs runājam par kādu citu, bet arī pliku un asiņainu!
  Meitenes nedaudz atslāba un sāka dejot, taču idilli pārtrauca negaidīts zvans.
  - Maršals Vasiļevskis vēlas ar jums parunāt.
  Elizabete un Drahma pamāja:
  - Mēs to varam! Es domāju, ka mēs esam tevi pietiekami aizņemti?
  Abrikosovs apstiprināja:
  - Ārpus mēra. Galvas dauzās. Tik gudras meitenes. Īpaši man patika dzīvnieku gēnu transplantācija augos. Ir tikai iespējams, ka ģenētiski defekti var rasties pašā cilvēkā.
  - Mēs visu pielāgosim. - Drahma izdarīja izteiksmīgu žestu. - Daba ir šķība, bet cilvēka prāts ir taisnotājs!
  - Tas ir pret Dievu! - Elizabete izskatījās draudīgi.
  Nimfa grāfiene loģiski iebilda:
  - Tas ir pret stulbumu! Taču, kā jau teicu, pats mūsu esamības fakts ir pret Dievu. Progresam piemīt spēja paaugstināt cilvēku, kas nozīmē tuvināt viņu Visvarenajam!
  Blondā meitene paskaidroja:
  - Tu to uztver arī burtiski.
  Abrikosovs viņus mudināja:
  - Nav labi piespiest sevi ilgi gaidīt ranga vecāko. Es jums uzdāvināšu jaunāko sešsimto mersedesu.
  - Nevajag, mēs skriesim mājās. - Elizabete teica.
  Profesors bija pārsteigts:
  -Vai jūs varat apdzīt automašīnu?
  Atbildot uz to, Drahma rotaļīgi dziedāja:
  - Nu, kāpēc, kāpēc, kāpēc,
  Vai luksofors bija zaļš?
  Viss tāpēc, jo, tāpēc,
  Kāds viņš bija mīļākais!
  Ātruma laikmetā elektroniskās gaismas,
  Viņa ieslēdzās pati,
  Par manu karstāko mīlestību,
  Zaļā gaisma spīd!
  Un abas meitenes uzspieda kailajām, graciozajām, muskuļotajām pēdām un dziedāja:
  Un visi skrien, skrien, skrien, skrien,
  Un tas spīd!
  Un visi skrien, skrien, skrien, skrien,
  Un viņš deg!
  Un karotāji sitās viens otram ar plikiem papēžiem, un no tā burtiski lija dzirksteles visās varavīksnes krāsās.
  Drahma ātri teica:
  Godīgums ir selektīvs jēdziens, maldināšana ir universāla!
  Kā šahs atšķiras no politikas?
  Šahā spēle ir līdzvērtīga, bet politikā varas iestādēm vienmēr ir priekšroka!
  Šahā spēles beigās ir laika spiediens, bet politikā vienmēr!
  Šahā upuri ir brīvprātīgi, bet politikā vienmēr piespiedu kārtā!
  Šahā figūriņas tiek pārkārtotas pa vienai, bet politikā, kad vien varas iestādes vēlas!
  Šahā nevar atņemt gājienus, politikā viņi to dara ik uz soļa!
  Nebūtību ieskauts lineāls ir kā akmens sliktā rāmī; tā vērtība kritīsies un neizbēgami izbalēs.
  Troni, atšķirībā no gultas, dala tikai vājinieki !
  . NODAĻA Nr.5.
  Milzīgā ļaunuma dievietes Kali pils bija piepildīta ar daudziem vīriešu un sieviešu vergiem, kā arī karotājiem. Vergi, kā likums, bija ļoti skaisti, jauni, izliekti, un viņu apģērbs bija atkarīgs no viņu statusa. Lielākā daļa meiteņu ir basām kājām, un viņu krūtis un gurni ir tik tikko pārklāti ar plānām auduma sloksnēm. Bet augstāka statusa vergi nēsā rotaslietas, saktas, auskarus, krelles un rokassprādzes uz rokām un potītēm. Un kājās ir ar pērlēm rotātas sandales, un dižciltīgākajiem vergiem pat ir kurpes, kas apvilktas ar dārgakmeņiem un ar augstiem papēžiem.
  Viņi pat atgādina dižciltīgus cilvēkus. Parasti vergiem no elfu vidus vai sieviešu troļļiem ir augsts statuss. Elfi no cilvēkiem atšķiras tikai ar ausu formu, tie ir skaisti kā lūšiem, savukārt troļļu mātītēm ir lielāki, ērgļveidīgi degunti. Un pēc viņu figūrām un citām lietām viņus nevar atšķirt no muskuļotām, cilvēcīgām meitenēm.
  Un cilvēku meitenes gandrīz visas ir zemākā statusā ar kailiem, rozā papēžiem, gandrīz kailām, bet arī ļoti skaistas, jaunas, svaigas un muskuļotas.
  Lielajā pilī ir aptuveni desmit reizes vairāk vergu nekā vīriešu. Un pēdējie, tie ir pusaudži no divpadsmit līdz piecpadsmit gadiem, tikai peldbiksēs un basām kājām. Viņi ir arī skaisti , muskuļoti, ar izteiktiem vēdera muskuļiem un sloksnēm un jaukām sejām, ar glīti apgrieztiem matiem, parasti gaišās krāsās.
  Starp zēniem tikai dažiem ir augstāks statuss. Viņi valkā šortus, krelles un rotaslietas, un viņiem ir sandales ar akmeņiem. Un tie ir arī troļļu un elfu pārstāvji.
  Papildus šiem skaistajiem vergiem vīriešiem un sievietēm ir arī apsargi. Brūtes ar kuiļu galvām, orki, kas ļoti līdzinās lāčiem, tikai neglītāki. Gandrīz trīs metrus gari goblini ar lielām ausīm kā spārnoto peļu spārni. Ir arī elfu karotāji ar lokiem un skaistas sieviešu troļļi ar arbaletiem. Un visbīstamākie cīnītāji: vampīri sarkanās bruņās - dievietes Kali sargs.
  Turklāt vampīri, gan vīrieši, gan sievietes, nēsā speciāli izstrādātus arbaletus un zobenus ar āķiem galā.
  Pati ļaunuma dieviete sēž uz zelta troņa, kas nokaisīts ar dimantiem un citiem dārgakmeņiem.
  Ārēji viņu var saukt par skaistu. Tikai muskuļi ir ļoti attīstīti un sievietei pārāk masīvi. Un no mutes izvirzās diezgan gari un asi ilkņi. Jā, Dieviete atstāj iespaidu. Un uz viņas galvas spīd kronis, kā no zvaigznēm austs kronis.
  Ap viņu ir vairākas skaistas meitenes un pāris vergu zēni, kas vicina fanus.
  Skan arī mūzika. Un izrādes notiek, lai izklaidētu lielo un tajā pašā laikā briesmīgo Dievieti.
  Elfu meitene, tik tikko pārklāta ar plānām auduma sloksnēm, cīnās pret diviem zēniem peldbiksēs. Pusaudži mēģina viņai uzbrukt. Meitene viņu uzbrukumus atvaira, ar abām rokām turot zobenu.
  Cīnītājiem jau ir brūces uz ķermeņa, un asinis pil.
  Dieviete izdara žestu. No Uguns plosās zem flīzēm un apdedzina gan meiteņu, gan zēnu basās pēdas. Viņi neviļus kliedz.
  Ir dzirdami smiekli.
  Dieviete uzrunā viņai blakus sēdošo troļļu karali. Šis ir jauns vīrietis, ģērbies ermīnā un piekārts ar dārgakmeņiem.
  - Vai jūs domājat, ka jūsu armija ir gatava iekarot elfu valstību?
  Viņš atbildēja ar smaidu:
  - Mūsu armija vienmēr ir gatava, ak , vislielākā. Bet problēma ir tā, ka arī elfi ir tam gatavi. Kā te saka...
  Kali pārtrauca troļļu karali:
  - Mums nav jēgas tukšām runām! Es saprotu, ka spēki vienmēr ir vienādi, un jūs vēlaties lūgt man palīdzību.
  Troļļu karalis pamāja:
  - Jā, lieliskā. Un esmu gatavs maksāt zeltā.
  Dieviete iesmējās. Viņas smiekli, no vienas puses, bija skanīgi un skaisti, it kā no simts sudraba zvaniņiem, un, no otras puses, biedējoši. Skaidrs, ka arī draudīgais trollis nodrebēja.
  Un ļaunuma iemiesojums atbildēja:
  - Kam man vajadzīgs zelts? Man ir šī metāla kalni. Vai varat man iedot kaut ko noderīgāku?
  Atbildot atskanēja čīkstēšana:
  - Kā jūs pavēlat, jūsu majestāte!
  Dieviete Kali pamāja:
  - Kad tu uzvarēsi elfus, tu nosūtīsi desmit tūkstošus šīs rases vergu un tūkstoš vergu. Augstie dievi rīkojās gudri, kad viņi mūsu pasaulē radīja, ka starp cilvēkiem, troļļiem un elfiem ir desmit reizes vairāk daiļā dzimuma pārstāvju nekā stipro.
  Troļļu karalis smaidot pamāja:
  - Jā, Dievi rīkojās gudri. Nav nekā skaistāka par mūžīgi jaunu jaunavu. Mēs, troļļi un elfi, nenovecojam!
  Dieviete Kali rēca:
  - Bet cilvēki noveco, ja vien mēs viņus nepadarām par saviem vergiem. Daudzas sievietes tik ļoti biedē izredzes kļūt par neglītām, kuprām, krunkainām vecmāmiņām, ka viņas brīvprātīgi nonāk verdzībā un piekrīt, ka viņas apzīmē ar magoņu zīmi. Tagad viņi ir zaudējuši brīvību, bet jau vairākus gadsimtus ir jauni, veseli un dzīvespriecīgi. Bet, lai sieviete kļūtu par vecu sievieti, tās ir lielas bēdas, sliktāk nevar būt!
  Divi zēni peldbiksēs sāka vēl enerģiskāk masēt Dievietes kājas. Tie arī bija cilvēki no vergu vidus. Skaisti, ļoti muskuļoti pusaudži. Gandrīz kails, bet uz plaukstu locītavām un potītēm ir zelta un platīna rokassprādzes, kas dekorētas ar akmeņiem.
  Viņi arī ieguva iespēju nodzīvot vairākus gadsimtus, paliekot bezbārdīgiem jauniešiem, veseliem, spēcīgiem un dzīvespriecīgiem. Tiesa, tas nenozīmē, ka tas ir brīvprātīgi.
  Bet tomēr daudz labāk ir masēt skaistu sieviešu ķermeņus. Un ne tikai Kali, bet arī elfi, un sieviešu troļļi, vai pat nimfas, nekā, piemēram, strādāt akmeņlauztuvēs.
  Troļļu karalis apstiprināja:
  - Jūsu rīcībā būs gan vergi, gan vergi, ak saimniece!
  Kali piebilda:
  papildus nosūtīsiet divdesmit piecus ratus , kas piekrauti ar zeltu un dārgakmeņiem. Par visu ir jāmaksā!
  Un Ļaunuma dieviete ņēma un ar plikiem kāju pirkstiem satvēra vergu zēnu aiz deguna. Viņš kliedza no sāpēm. Bet, protams, viņš tviterī ierakstīja:
  - Paldies, kundze!
  Kali pavēlēja:
  "Pātagu zēnu tūlīt." Turklāt pakariet viņu uz plaukta. Tas mūs izklaidēs.
  Patiešām, gaisā parādījās plaukts. Un divas elfu meitenes, tik tikko pārklātas ar dārgakmeņu pavedieniem, vilka zēnu uz nāvessodu. Pusaudzis bija, varētu teikt, ļoti izskatīgs, ar augumu ar perfektu muskuļu definīciju, bet īpaši patīkami bija kādu tādu pērt.
  Tajā pašā laikā bez pēršanas jūs varat arī atslābināties citā veidā. Gladiatora meitene cīnās pret zobenzobu lāci. Precīzāk, pat divas meitenes. Viens ar tīklu un trijzobu, bet otrs ar zobenu un dunci. Un skaistais elfs sit puskailu vergu zēnu ar pātagu. Viņa pamāj to, un sitiens krīt uz glītās pusaudža raustīgo, iedegušo ķermeni. Un sviedru un asiņu pilieni lido dažādos virzienos.
  Šī ir izrāde. Un izskatīgais zēns tiek pērts, un meitenes cīnās ar eksotisku zvēru, kas sver gandrīz tonnu, un lai neteiktu, ka tas ir neveikls. Bet meitenes ir elfi, kas ir ātrāki un spēcīgāki par parastiem cilvēkiem. Un ļoti pieredzējis. Un viņi ļoti veikli lēkā, izvairās , kad lācis uzlec viņiem virsū, un dur ar zobenu vai trīszaru.
  Meitenes ir ļoti skaistas un gandrīz kailas, ļoti vilinošas.
  Un vergu puika tiek nežēlīgi pātagu. Bet dievietei Kali ar to nepietiek, un viņa pavēl:
  - Cepiet šī zēna papēžus!
  Troļļu meitene pusaudzei basajām kājām atnesa lāpu. Un viņš to ņems un gaudīs. Sāp, kad uguns laiza tavus kailos papēžus.
  Un ļoti patīkami smaržo, piemēram, ceptu jēru. Tas ir apbrīnas vērts.
  Ļaunuma dieviete Kali smaida , viņa ir ļoti apmierināta.
  Bet vergu zēnu vidū ir kāds īpašs. Viņš ir basām kājām un peldbiksēs, bet galvā ir cepure ar zvaniņiem. Šis zēns spēlē jestra lomu. Izskatās, ka viņam ir divpadsmit gadi, bet patiesībā viņš ir tik vecs, ka skaita tūkstošiem gadu. Pat pati dieviete Kali dažreiz apspriežas ar viņu, un dažreiz viņa personīgi pērsta šo zēnu vai pat sadedzina viņa kailos papēžus. Bet šim zēnam pēc dažām minūtēm visas brūces sadzīst bez pēdām. Un viņam bija tik daudz piedzīvojumu, ka viņš nevarēja izstāstīt pasaku vai aprakstīt tos ar pildspalvu.
  Šī ir viena lieta, kas burtiski mirgo ļoti muskuļota un spēcīga zēna safīra acu priekšā.
  SATO pavēlniecības štābs un Arnolds Švarckofs saņēma arvien vairāk informācijas par kaujas operācijas attīstību. Vairāki vadošie strādnieku un zemnieku Sarkanās armijas komandieri nodeva savu vadoni un boļševiku ideju, lika armijām nolikt ieročus.
  Ukrainas rietumos vietējie iedzīvotāji uzņēma SATO karaspēku kā atbrīvotājus un cenšas izbeigt boļševiku diktatūru. Tas viņus sajūsmināja un sagatavoja jauniem sasniegumiem.
  Datorcentrs saņēma jaunu informāciju. Trīsdimensiju projekcija parādīja Ekrainu veselas kāršu sērijas veidā, daudzkrāsainu un krāsainu. Pats galvenais monitors parāda detalizētu visu vienību atrašanās vietu, personāla skaitu, ieročus, tehniskos parametrus, tostarp materiāla nolietojumu, kā arī karavīru veselību.
  Pēc tam dators analizēja savus zaudējumus un ienaidnieka postījumus. Līdz šim spēku samērs pārliecinoši bija par labu SATO. Turklāt pieauga nodevību skaits pret Vladimiru Staļeviču . Neviena valsts pasaulē, izņemot neatzīto Islāma valsti, nesniedza atbalstu padomju boļševiku Jaungrosijas Republikai . Kremlī attieksme palika auksta un slepeni naidīga, un mediji Ļeņinstālu salīdzināja ar tēvu Makhno.
  Un vispār ideja par varu bez naudas un jebkāda privātā un personiskā īpašuma izskatījās pārāk eksotiska, lai elite to pieņemtu.
  Savu darīja arī neveiksmes pirmajās sadursmēs ar Satovas armiju. Ienaidnieks ir spēcīgs un aprēķina savus gājienus elektroniski, un satelītnovērošana ļāva redzēt frontes līniju un visas kustības gan dienā, gan naktī. Un sasniegumu iespējas strauji saruka.
  Taču, piemēram , zēnam Vladimiram Terkinam ( tā vienā no misijām sauca tagadējo jezgu zēnu!) bija pavisam cits viedoklis. Zēns piebrauca pie Tigrova ar motorolleru. Šajā pilsētā jau valdījuši fanderīti un ieradušās pirmās kolonas no Satovas armijas. Notika sava veida bijušo teritoriju atkarošana.
   Skauts saprata, ka viņa jaunais vecums īsti nepalīdzēs iemidzināt vietējo policistu modrību. Sarkanajā armijā ir daudz zēnu pulku, un varbūt tie ir daudz neatlaidīgāki un nodevīgāki boļševisma lietai nekā pieaugušie merkantili, kas zaudējuši romantisko noskaņojumu.
  Patiešām, kad esat bērns , nauda jums ir kaut kas gandrīz abstrakts. Bet pieaugušie izturas pret viņiem ar godbijību, bieži vien vēl dārgāk nekā viņi izturas pret dzīvību, īpaši pret kādu citu. Vladimiru aizrāva romantika, vēlme veidot pasauli, kurā nedominētu merkantilās intereses, zemiskums un vardarbība. Vēlme sasniegt kaut ko nozīmīgāku nekā vienkārši būt algotam strādniekam vai alkatīgam, gaļēdājam asinssūcējam. Un, lai gan skautam ir tikai vienpadsmit, un pēc mēneša viņam būs divpadsmit gadi, viņam ir brīnumbērna spējas. Un viņa īstais vārds un uzvārds ir pārāk labi zināmi, lai tos atklāti pieminētu .
  Un tā, skaistais Terkina tēls, viņš ir daiļrunīgs un neaizmirstams. Tāpēc ļaujiet zēnam spēlēt līdzīga modeļa lomu.
  Kopumā cilvēks ir ļauns radījums. Nez kāpēc daudzi divīziju komandieri steidzās kapitulēt jau pirmajos SATO grifu uzlidojumos vai nodot savējos, saņemot dolāru žūksnes. Bet jebkurā gadījumā tagad Sarkanā armija cieš smagus zaudējumus un atkāpjas. Šādos apstākļos partizānu karš nodrošina visefektīvākās metodes.
  Tikai Rietumekrainā ir grūti atrast vietējos spēkus, kas varētu atbalstīt tautas intereses un boļševiku intifādi. Bet, ja paskatās, tad pazemē atradīsi. Galu galā padomju laikos partizāni cīnījās apgabalos, kas padomju režīmam šķita bezcerīgi.
  Vasilijs paslēpa savu skrejriteni zem koka un uzvilka modernas drēbes un kedas. Jūs nevarat ieiet pilsētā basām kājām - tas radīs aizdomas, jo īpaši tāpēc, ka joprojām ir marts un diezgan auksts. Sarkanās armijas zēni izaicinoši nicina apavus un cenšas staigāt un skriet basām kājām , kamēr vien ir veseli.
  Bet vispār , kad temperatūra ir virs nulles, tad bez apaviem, ar kādu ieradumu, var skriet bez ierobežojumiem. Protams, sniegā ir grūtāk, taču pieredzējis jaunais karavīrs ir diezgan spējīgs to izturēt vairākas stundas.
  Vladimirs bija labi rūdīts, turklāt tēvs viņam mācīja slepenas metodes, kas uzlabo asinsriti, lai kājas un citas ekstremitātes praktiski nenosaltu. Vajag tikai ar adatām izdurt noteiktus punktus vai paņemt kādus garšaugus. Starp citu, viduslaikos daudzi zēni bargā salnā iztika bez viltīgiem trikiem un pat neklepoja, puskaili skrienot pa sniega kupenām. Un viņu papēži, kas no aukstuma bija zilgani, nepazina citas zoles kā tikai dabīgās, līdz sāka parādīties bārda.
  Vladimirs pat domāja, ka varbūt būtu vērts paņemt motorolleru, bet... Mašīna bija viņa paša salikta, nevis sērijveida. Varētu rasties liekas aizdomas, kur viņš to dabūjis un kāpēc. Turklāt skrejritenis ir patiešām īpašs un salokāms, kompakts un var paātrināties līdz divsimt trīsdesmit kilometriem stundā un pat atlēkt. Nē, tāda mašīna ir pārāk pamanāma.
  Turklāt man gribējās staigāt un klausīties, par ko cilvēki domā.
   Neskatoties uz visu savu romantismu, viņš ir ļoti gudrs zēns un brīnās, kāpēc garā dolāra rēgs ir tik sīksts un pievilcīgs.
  Vai tiešām ir citas, interesantākas vērtības? Lai gan galu galā cilvēks ar prieku iepriecina savu dabu un mamonu.
   Zēns gāja, svilpodams amerikāņu, drosmīgo maršu. Tātad nekādu aizdomu nav. Būdams diezgan liels zēns, viņš izskatījās vecāks par saviem gadiem un viegli varēja kļūt par pusaudzi no vietējās prorietumnieciskās jauniešu organizācijas.
  Viņam pat bija pieskaņota aproce ar čūskas galvu. Tas ir, Ophiuchus!
  Kā viņš izskatījās tik skaisti! Puskastes matu griezums un blondi mati, varat pasūtīt sev plakātu - Hitler Jugent !
  Priekšā uz lauzta lauku ceļa kāda vecene dzied . Viņa velk milzīgu mugursomu, kas, šķiet, viņu sagraus. Interesanti, ko vecene tur piebilda? Varbūt viņš velk kaut ko ēdamu pārdošanai uz Tīģeru pilsētu? Būs nepieciešams apmeklēt un veikt izlūkošanu.
  Pēdējā frāze izrādījās tik absurda, ka zēns neviļus ķiķināja un paātrināja soli. Pēdas modernās kedas nav pieradušas pie karstuma, un tas ir nepatīkami. Lai gan, protams, šādā veidā viņš izskatās bagātāks . Un tad, kad viņu vienība iegāja Slovēnijā, kas nebūt nebija nabadzīga, viņi ar līdzjūtību un bailēm raudzījās uz basām kājām staigājošo dēlu. It kā viņi būtu vājprātīgi vai pavisam nabadzīgi. Un puiši paspēra ātrā solī, tā ka sniega kupens kraukšķēja. Viņi smīnēja, nepievēršot uzmanību saviem sarkanajiem papēžiem no sniega kupenām un zilajiem kāju pirkstiem. Un, skatoties uz viņu skarbajiem skatieniem un cieši savilktām dūrēm, gatavi smieties, viņi bailēs savija muti un bailīgi paskatījās prom.
  Bet šī vecmāmiņa, šķiet, ir pilnībā izsmelta. Vladimirs saviebās, kāpēc vecums tik mežonīgi izkropļo sievietes. Galu galā meitenes ir skaistas, un vecākas dāmas kļūst rāpojošas.
  Tas ir kā krunkaina āda vai kupri, vai kaut kas tamlīdzīgs, tas nav estētiski patīkami. Un kur Dievs skatās šajā gadījumā? Kāpēc viņam patīk tāds galīgs neglītums? Kā ar estētikas izjūtu?!
  Nu, labi, pienāks laiks, un viņi to izšķirs ar Dievu, liks viņam atbildēt par visu cilvēces ņirgāšanos. Pa to laiku palīdzēsim vecajai kundzei, viņa nav vainīga, ka viņa kļuva par tik neglītu cilvēku.
  Vladimirs pielēca pie vecmāmiņas un pieklājīgā tonī ukraiņu valodā jautāja:
  - Es redzu, ka jums ir grūti, vai varu palīdzēt?
  Vecā sieviete atkāpās no zēna un dusmīgi nošņāca:
  - Neuzdrošinies atvērt muti, ķēms! Tu domā, ka es nezinu, ka tu šūpojies uz maniem zaļumiem.
  Vecmāmiņa sāka šūpot nūju, un viņas pārpildītā mugursoma atvērās. Vladimirs no tālienes sajuta spēcīgu krāsas smaku, un tagad viņa acis iepletās. No ietilpīgās mugursomas izbāztas nokaltušu kāpostu lapas, neveikli nokrāsotas zaļas. Un kāds idiots uzkrāsoja šo sapuvušo vietu. Pati mugursoma bija klāta ar traipiem, un šķebinošā un trokšņainā vecmāmiņa bija nedaudz notraipīta.
  Sirmgalve mēģināja ar nūju iesist puisim pa galvu, taču viņš viegli izvairījās un pārtvēra vēl vienu šūpošanos.
  Un vecmāmiņa kliedz pilnā sparā:
  - Ak, viņi mani apzog! Ļaundaris mēģina izgrābt zaļumus ! Hei, pasargā manu kāpostu!
  Terkins ironiski atzīmēja:
  - Tas vienmēr ir šādi! - Un skautu zēns dziedāja. - Tas, kurš palīdz cilvēkiem, tērē laiku! Labi darbi nevar kļūt slaveni!
  Un vecā sieviete patiesībā izskatījās pēc Šapokļakas, tikai viņa bija vēl brīnišķīgāka un pretīgāka, pat ar kupri. Tāpēc viņa paņēma mugursomu, piespieda to pie krūtīm, tik ļoti, ka viņas kuprītais deguns iekļuva krāsainajos kāpostu zaļumos un kliedza, lai gan ne pārāk skaidri:
  - Ak, jūs esat mani buki ! Baski dolāri ! Aizsardzība no bandītiem, no briesmīgajiem maskaviešiem!
  Vladimirs pēkšņi jutās kā Štirlics, uz neveiksmes robežas. Zēns refleksīvi sarāvās un ar pirkstu norādīja uz pārsēju ar čūskas galvu un, mākslinieciski mijot ekrainiešu vārdus ar angļu valodu, teica:
  - Mēs esam organizācija, kas aizsargā vecākus cilvēkus visā pasaulē! Un mēs esam tie, kas viņiem palīdz, ceļ mājas un dod baltmaizi ar šokolādes sviestu!
  Vecmāmiņa nedaudz nomierinājās un čukstus jautāja:
  -Vai jūs nejauši esat amerikānis?
  Vladimirs, izstiepdams lūpas saldākajā smaidā, angliski apstiprināja:
  - Jā, protams, simtprocentīgi ! - Un uzreiz redzot, ka vecmāmiņa pasaulē visizplatītākajā valodā neadīt nelaizītu, viņš piebilda ekrainiski. - Esmu amerikāņu pusaudzis un skauts!
  Vecā sieviete beidzot nomierinājās un jautāja labākā tonī:
  - Un cik villas un mersedesus es varu nopirkt ar saviem zaļumiem?
  Skauts, sapratis, ka ar trakiem labāk nestrīdēties, mierīgi atbildēja:
  - Daudz! Tik daudz!
  Bet vecmāmiņa bija neatlaidīga un turpināja jautāt muskuļotajam un gudrajam zēnam pēc gadiem:
  - Cik daudz tas ir?
  Terkins atbildēja nopietnā tonī:
  - Nu, Mercedes ir dažādās modifikācijās. Jo jaunāks un greznāks zīmols, jo vairāk tas maksā, kas nozīmē, ka vajag vairāk zaļumu!
  Vecā sieviete, smagi elpodama, nolika mugursomu un ievaidējās, norādot uz krāsainajiem kāpostiem:
  - Šeit nav mazāk par sešdesmit kilogramiem! Baidos, ka nomiršu, ja atnesīšu pilsētai tik daudz zaļumu!
  Vladimirs bija gatavs izplūdināt skaļos smieklos, bet, redzot, cik sarūgtināta ir vecās sievietes seja, viņš atbildēja:
  - Kāpēc tev tas jānes? Atrodiet motociklistu, un jūs tiksiet aizvests uz Tigrovu ar vēsu un komfortu!
  Saliektā vecmāmiņa smagi nopūtās un pēkšņi noburkšķēja grūti saprotamā čukstā:
  - Ak , tu esi mans mazdēls... Es uzaicināju traktoristu Fjodoru nākt pie manis mājās. Tāpēc viņš jautāja Hērodam, kāpēc es stulbi nosmērēju sapuvušos kāpostus ar krāsu. Tāpēc es viņam, muļķim , paskaidroju, ka kāposti un zaļumi ir augstākās vērtības pasaulē! Var nopirkt visu par zaļumiem, mersedesiem un pilīm!
   Terkins, kurš, būdams talantīgs spiegs, zināja, kā saprast jēgu un saprast visneartikulētāko un ar mēli sasietāko muldēšanu, gudri ieteica:
  - Vai traktorists apsolīja jūs bez maksas nogādāt ciemā ?
  Vecā sieviete, saviebusi seju, dusmās pamāja:
  - Gandrīz tā! Tikai ne par velti, turiet kabatu plašāku , bet par litru misas! Nu es viņu nosūtīju ar muļķi !
  Puisis neizturēja un skaļi smējās. Patiešām, tas izrādījās smieklīgi. Vecmāmiņa acīmredzot pietiekami daudz dzirdēja, ka zaļumi un kāposti ir augstākās vērtības, taču, nesaprotot humoru, slengu uztvēra pārāk burtiski. Nu, tā kā līdz pavasarim šis dārzenis bija kļuvis dzeltens, uzņēmīgā vecmāmiņa to nokrāsoja ar zaļu krāsu.
  Ja vēl pieskaitām, tad pēc tam, kad Tigrovā tika publiski sadedzinātas visas banknotes, kuras viņiem nebija laika noslēpt skaidrā naudā , izveidojās ievērojams deficīts, tad ir skaidrs, kāpēc dolārs ieguva visaugstāko vērtību.
  Tikmēr vecā sieviete turpināja būt atklāta:
  - Nu, agrāk es būtu izsaucis taksometru caur internetu, bet boļševiki, lai izspiestu velna tīklu, apgrieza visus telegrāfa stabus. Un pat vienkāršs telefons nepīkst ! Ak, es esmu nelaimīgs, es sēžu šeit un barojos tikai no baumām. Gribēju pie Borisova, bet viņa zirgu aizveda Sarkanās armijas vajadzībām. Orekam bija tik foršs un skaists mersedess, tāpēc boļševiki to saplacināja ar veseriem. Piemēram, tā ir pārāk grezna un nav proletāriešu automašīna! Tātad viņi, antikristi, visu sabojāja. Tāpēc man pašam bija jāvelk zaļie kāposti uz tirgu!
  Vladimirs uzskatīja par nepieciešamu pārtraukt vecmāmiņas pļāpāšanu. Lai gan es tiku pie tik vecas kundzes, psihiatriskā slimnīca ar restēm alkatīgi raud pēc viņas !
  - Jūsu zaļumi nav dabiski, kundze...
  Vecmāmiņa uzreiz kļuva satraukta:
  - Nu ko?
  Izlūks, ar grūtībām savaldīdams no krūtīm izplūstošo ragu, paskaidroja:
  - Un tas, ka... Tevi var saukt pie kriminālatbildības par krāsotiem apstādījumiem!
  Vecā sieviete nobijās un kļuva purpursarkana, viņas šaurās kājas kaut kādās lāpstiņas kurpēs sāka mīties, kad vecmāmiņa atkāpās. Un zilās lūpas burkšķēja:
  - Par ko? Par ko man būs jāatbild?
  Terkins atbildēja loģiski:
  - Jūs nesat dabīgos, bet savītos kāpostus. Tātad, jūs mēģināt pārdot viltotus apstādījumus ar lētu krāsu! Un tā ir viltošana!
  Un skautu zēns uztaisīja sev baisas acis.
  Vecā sieviete sāka stostīties un murgot:
  - Nesauc mani pie atbildības. Krāsa joprojām ir ļoti svaiga un dabiska. Viņas mazdēls to atnesa!
  Vladimirs tika aizvests, viņš jutās kā īsts Ostaps Benders :
  - Tātad arī savu mazdēlu sūtīsim pie atbildības par līdzdalību viltotu banknošu izgatavošanā. Jums būs ģimenes cietums .
  Vecmāmiņa negaidīti reaģēja, izmeta mugursomu un ātri aizbēga, kliedzot:
  - Tas nav mans! Šis nemaz nav mans! Tas nemaz nav mans!
  Ar krāsu notraipītā mugursoma tika atstāta guļam uz ceļa. Pāris tīņu puišu priekšnesumu noskatījās plaši atplestām mutēm. Kāposti smaržoja ne tikai pēc lētākās indīgās zaļās krāsas, bet arī pēc puves. Tāpēc man nebija ne mazākās vēlmes savākt svarīgos atkritumus un nolikt tos mugurā.
  Turklāt tērējot laiku trakai vecenei. Taču vietējo pusaudžu mežonīgie smiekli nevarēja nepiesaistīt uzmanību. Zēniem bija apmēram četrpadsmit gadu, un viņi izrādījās garāki par Vladimiru un daudz resnāki. Lai gan, protams, Terkins, kurš bija labi apmācīts cīņas mākslā, no viņiem nemaz nebaidījās. Vienkārši ļaujiet viņiem iebāzt galvu!
  Bet šķita, ka viņi bija pilnīgi sajūsmā! Biezākais noņurdēja:
  - Nu tu viņu nopūti! Gluži kā Kogans!
  Terkins uzlēca kā atbildi un pagrieza atskaņotāju gaisā. Pēc tam, piezemējoties, ar terminatora smaidu viņš atbildēja:
  - Vai šis milzīgais tālākpārdevējs var kaut ko tādu izdarīt?
  Pusaudži smaidīja pretī, reja :
  - Nav rāpojošs joks! Nāc pabūt kopā ar mums!
  Terkinu ieinteresēja vienkārši pavadīt laiku ar vienaudžiem, pārrunājiet ar viņiem aktuālās problēmas. Lai gan, no otras puses, viņš rīkojas ne pārāk labi, viņš papagailēja analfabētu veci, nevis sodīja ļauno!
  Būtu jauki ar zaļu krāsu ieziepēt seju tam, kurš vecmāmiņai iedeva ideju par šo saldo kāpostu.
  Tomēr Vladimirs juta riebumu pret kuprīto vecmāmiņu un tāpēc ieteica:
  - Nu, apgāzīsimies kārtīgi! Tā būs ļoti forša iesildīšanās!
   Puiši ar mopēdiem devās uz pilsētu. Vladimirs apsēdās aiz tievākā zēna un nosvilpa vēl vienu melodiju. Tomēr noskaņojums bija mazs, un jūs jūtaties kā pilnīgs nelietis .
  Pie ieejas Tigrovā satovieši jau bija izveidojuši savu kontrolpunktu un pārbaudīja dokumentus. Izveidojās neliela automašīnu rinda. Zēni uzreiz zaudēja visu savu izrādi , un resnais vīrs skumji atzīmēja:
  - Mums līdzi nav nekādu dokumentu. Viņi tevi nosūtīs cietumā !
  Terkins uzpūtīgi teica:
  - Jo labāk! Tad es viņiem cietuma kamerā sarīkošu Maidanu!
  Tad pāris jauni fanderovieši rēca:
  - Mēs pārpludināsim Maskavu ar asinīm un sasniegsim Urālus!
  Tad mopēdi pagriezās, acīmredzot meklējot apkārtceļu. Terkinam bija liels kārdinājums kārtīgi nosist jauno putru , taču pagaidām labāk sevi neatklāt. Domas aizgāja citā virzienā.
  Patiešām, izrādījās, ka ASV Otrajā pasaules karā nostājās PSRS pusē, tādējādi provocējot Japānu karot pret sevi. Kas būtu noticis ar citu spēku samēru?
  Ja Amerika, kas, iespējams, ir daudz dabiskāka šādai valstij, apvienotos ar Hitleru?
  Šajā gadījumā, pirmajos kara mēnešos, maz ticams, ka vēsture būtu novirzījusies no īstās. Nu, vismaz ievērojami. Amerikas Savienotās Valstis, visticamāk, palīdzētu Trešajam Reiham ekonomiski un ar bumbu uzbrukumiem. Protams, Japānas iesaistīšanās karā Tālajos Austrumos var radīt zināmas problēmas. Tad padomju divīzijas būtu ieķērušās karā ar samurajiem un nebūtu varējušas piedalīties Maskavas aizsardzībā.
  Tomēr tas, iespējams, nav tik biedējoši, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Oktobra beigās padomju karaspēks apturēja vācu ofensīvu, neskatoties uz to, ka karaspēks no Tālajiem Austrumiem vēl nebija ieradies, un galvenie spēki tika ielenkti un iznīcināti. Jāatzīmē, ka padomju karaspēkam bija zināma drošības rezerve, un viņi, iespējams, būtu spējuši noturēt galvaspilsētu grūtākos apstākļos. Lai gan iespējams, ka šajā gadījumā Sarkanajai armijai nebūtu pieticis spēku pretuzbrukumam.
   Šķita, ka zēni atrada neaizsargātu vietu; ceļu apsargāja vietējais nacionālistu atzars. Pusaudži, kas bija nedaudz vecāki par Terkina jaunajiem draugiem, stāvēja sardzē. Viņi sagaidīja savu mopēdu ar čīkstēšanu un kliedzieniem.
  Vecākā ar kazbārdiņu nobrāzta:
  - Kas tas par mazuli? Varbūt viņi ieradās cīnīties?
  Vladimirs Terkins dusmīgi ierunājās:
  - Iedomājieties , jā!
  Vadītājs pavēlēja:
  - Šajā gadījumā izkāpiet no mopēda ! Mums ir jābūt atbildīgiem par tirgu!
  Skauts ātri nolēca un uzreiz ieņēma stāju. Viņam šķita, ka tagad viņš ir kļuvis par Brūsa L iemiesojumu savā bērnišķīgajā, bet ne mazāk bīstamajā versijā!
  - Nu, ejam ārā mērīt spēkus!
  Līderis gan necīnījās pats, bet pamāja malā:
  - Dēmon, tiek galā ar viņu!
  Apgriežoties kūleņotā, izlēca puika kimono. Acīmredzot arī cīnītājs bija audzināts kā spartietis , basām kājām vēsā laikā un ātri. Nedaudz vecāks un garāks par Vladimiru, bet arī vēl ļoti jauns karotājs, ar melnu jostu.
  Skautu zēns nedaudz samulsa. Viņš domāja, ka viņam būs jātiek galā ar nākamo somu, un tāpēc pret viņu ir īsts profesionālis, veikls, nevis kāds uzpumpēts stulbu muskuļu kalns.
  Vladimirs no "dēmona" kustībām saprata, ka šis ir ļoti spēcīgs pretinieks, un katram gadījumam novilka kedas, kas liedza sajust zemes virsmu.
  Tā viņš labāk spēs noķert katru veiklā ienaidnieka kustību.
  Abi zēni nostājās viens otram pretī un paklanījās. Citi jauni fanderovieši viņus ielenca ringā, atstājot brīvu laukumu duelim.
  Cīņa sākās bez signāla, Vladimira pretinieks asi uzbruka pretiniekam ķermenī. Izlūks nolika bloku un sajuta ievērojamo sitiena spēku. Pat mans pildītais knišelis tirpst. Nē, šī patiešām ir melnā josta un izcils cīnītājs, un jums ir jāsaliek visi spēki, lai viņu uzvarētu.
  Dēmons devās uzbrukumā, bet Tyorkins , arī diezgan pieredzējis, daļēji atvairīja un daļēji atkāpās no ienaidnieka, cenšoties nepalaist garām sitienus.
  Apkārt esošais kaujinieku pūlis skaļi kliedza:
  - Tas tā, tas tā! Nogalini blondo!
  - Viņš ir gļēvulis! Nogalini viņu!
  Vladimirs, atbildot, sajuta dusmas un uzsāka pretuzbrukumu. Ienaidnieka dūre nejauši izsita gar viņa labo vaiga kaulu, bet Terkins arī trāpīja pretiniekam pa krūtīm, liekot viņam sarauties un atkāpties.
  Sitiens skāra pretimbraucošos, Vladimira pirkstu locītavas bija nospiedušās uz viņa kailajām, iedegušajām, muskuļotajām krūtīm.
  Dēmons pirmo reizi ar cieņu paskatījās uz savu pretinieku un nomurmināja:
  - Un tu nemaz neesi slikts!
  Terkins, uzliekot dinamisku bloku, atbildēja:
  - Un vēl bīstamāk, nekā tu domā!
  Dēmons atkal devās uzbrukumā. Viņš mēģināja veikt vairāk sitienu ar kailām, puiciskām kājām, Vladimirs vairākas reizes lika klučus ar polsterētu apakšstilbu un ķiķināja, cenšoties piesegt pretinieku. Bet viņš pēkšņi to palaida garām no rokas un nekavējoties atbildēja.
  Abiem zēniem , cīņai turpinoties, bija vairāk sasitumu, nobrāzumu un izciļņu. Daži sitieni aizritēja kā nākas, starp citu, profesionālā cīņā. Bet svari, svārstoties, nevarēja sasvērties ne vienā, ne otrā virzienā.
  Terkins mēģināja sagrābt ienaidnieku ar viltību, taču profesionālais meistars nebūt nebija vienkāršs un radīja slazdus pats. Un katrs jauns uzbrukums vai nu pārgāja garāmejot, vai pārauga zilumos uz sejas. Tomēr skautu zēns ar interesi atdeva saņemto . Un viņš atkal uzbruka! Atbildot uz to, pietrūkst sāpīgi poki .
  Abiem zēniem bija lauzts deguns un viņi smagi elpoja. Cīņa kļuva arvien vairāk līdzīga gladiatoru cīņai vai cīkstoņu cīņai . Arvien biežāk puiši iegāja aizturē un mēģināja viens otru kratīt ar cīkstēšanās paņēmieniem. Viņi sasita galvas, bet neviens nepadevās otram. Šis smagais duelis bija sacensība starp līdzvērtīgiem un spītīgiem.
  Pamazām sāka nogurt ne tikai jaunie cīnītāji, bet arī viņus apņemošais pūlis. Kustības un streiki kļuva arvien gausāki. Tāpēc dēmons, smagi elpodams, pacēla Terkinu uz pleciem un nometa lejā. Taču karatiķa kājas padevās, un viņš nokrita, iebāzis galvu skautu zēna spēcīgajā presē . Vladimirs nekavējoties izmantoja konkurenta kļūdu un ar kājām stingri satvēra "dēmona" spēcīgo kaklu "slēdzenē".
  Tas ir aizrīšanās turētājs, turklāt ļoti efektīvs. Ienaidnieks, atbildot uz to, mēģināja viņu saspiest vai pat izspiest vīrieša jutīgāko vietu, taču spiediens uz kakla skriemeļiem izrādījās tik spēcīgs, ka "dēmona" rokas automātiski apskāva viņu žņaudzošā zēna ceļgalus .
  Terkins palielināja spiedienu, savienojot ķermeni ar kājām un nostiprinot kakla sviru. Viņš izmisīgi cīnījās pretī. Viņa skaistā, kaut arī sasituma seja sāka iegūt ķiršu krāsu, un viņa redze kļuva ārkārtīgi duļķaina.
  Vladimirs šņukstēja:
  - Klauvē ar plaukstu, ka padodas!
  "Dēmons" gribēja atbildēt nē, bet no viņa savilktās rīkles bija dzirdama tikai rīstīšanās. Izskatās, ka viņš bija pilnībā saspiests. Šāds paņēmiens kopumā varēja būt liktenīgs, un karā Vladimiram bija jānogalina pieaugušie un nekādā gadījumā ne mazi vīrieši. Tā nu velti karatē zēns bija spītīgs. Lai gan Terkinam ir žēl nogalināt savu vienaudzi, gandrīz tāda paša vecuma, šis joprojām ir ienaidnieks - fanderīts. Bet ienaidnieki netiek saudzēti!
  "Dēmons" kļuva zils sejā un apklusa. Vasilijs atlaida tvērienu. Viņa pretinieks vēl bija dzīvs, taču tikai nedaudz ilgāk bija bezsamaņā, un pat viņa trenētie skriemeļi bija lūzuši. Tomēr arī Terkins bija pārguris un nespēja piecelties no ārkārtējā noguruma. Zēns gulēja tur, smagi elpodams, ar kāju uz muguras pretiniekam ar invaliditāti. Cīņa vēl nebija beigusies. Kaut arī cīņas noteikumi nebija iepriekš saskaņoti, vecākais no fanderiešiem kliedza:
  - Nāc, ieraksti uzvaru brīvajā cīņā !
  Vasilijs savāca spēkus un ar izmisīgām pūlēm pagrūda pretinieku ar sisto, basām kājām. Tas apgriezās tikai pusceļā. Nācās atkal atvilkt elpu un atkal spiest, lai karatē puika beidzot apgultos uz muguras. Pēc tam jūs uzliekat kāju uz krūtīm un gaidāt, kamēr tiesnesis lēnām tuvosies jums. Vai pusaudzis, izvēloties spēlēt tiesneša lomu. Tad viņš to paņems un skaitīs uz leju.
   Zēns ar kazaku priekšzobu galvā klauvē lēni un skaļi. Vasilijs jūtas nepacietīgs. Kāpēc manā galvā radās asociācija ar dzeguzes balsi? Bet tad roka ar krāsotiem nagiem, izskatoties pēc Zaporožjes kazaku puiša, karājas gaisā un sāk krist. Un pēkšņi pie trešā sitiena karatē zēns gausi saraustījās un nometa Vasilija baso kāju no krūtīm.
  zēnu un jaunekļu rindās atskanēja dārdoņa. Izrādījās, ka jautrā izrāde turpināsies. Īgnuma sajūta palīdzēja Terkinam savest kopā, un viņš izmisīgi iesita savam kolēģim pa zodu ar savu vēso, kailo, apaļo papēdi.
  Viņš atliecās un atkal kļuva kluss, guļot uz muguras. Un tagad viņam ir grūti piecelties . Arī Vladimirs, ielicis savus atlikušos spēkus triecienā, nevarēja pietuvoties ienaidniekam.
  Kaut kas atgādināja Čelubeja un Peresvetas dueli , kad izmisīgas sadursmes ar šķēpiem rezultātā tika nogalināti abi karotāji: tatāri un krievi.
  Tiesa, Peresvets joprojām palika seglos, un Čelubejs izlidoja. Tātad Krievijas armija uz kolosālu zaudējumu rēķina sakāva mongoļu-tatārus. Un tas ļāva atbrīvoties no skarbā jūga.
  Bet tagad man bija jāsavāc sevi un jākoncentrējas un jārāpo šis skaitītājs. Caur es nevaru un ar lielu nogurumu.
  Kopumā Vladimiram, kurš piedalījās vissmagākajās kaujās uz Fonbass kopš 3014. gada aprīļa, smagas fiziskās slodzes nav svešas. Un kāpēc viņš ir tik relaksēts un ļengans? Nē, mēs fašistiem teicām, mūsējie necietīs, ka gruzīnu smaržīgo maizi sauc par vārdu fords!
  Vladimirs izpūta krūtis un strauji paraustīja, tuvojoties pretiniekam. Viņam izdevās apgāzties un šoreiz uzlikt plaukstu uz saskrāpētajiem vairoga muskuļiem.
  Amatieru noplūdes tiesnesis atkal piegāja pie viņiem. Viņš kādu laiku stāvēja neizlēmīgs un tad atkal sāka ļoti lēni skaitīt un pēc iespējas stiprāk aplaudēt pie jaunā karavīra auss.
  Trešajā aplaudē viņš joprojām raustījās, un turēšana nebija aizsargāta . Taču roka nesalocījās, un tiesnesis, paskatījies uz priekšnieku, atkal sāka skaitīt.
  Bet arī vēl lēnāk nekā iepriekš. Karatē zēns atkal raustījās.
  Vladimirs mēģināja ar dūri iedurt pretinieka deniņu, taču viņa nogurusī un novājinātā roka tikai izslīdēja no pretinieka nosvīdušās galvas. Terkins atradās uz vēdera un atkal smagi elpoja. Tad viņš sāka celties ar roku palīdzību.
  Virsaitis negaidīti iejaucās duelī, izlīguma iespaidā sakot:
  - Labi, neizšķirts! - Un viņš pastiepa savu plato plaukstu Terkinam . - Jūs esat parādījis sevi kā spēcīgu karotāju, un esat pelnījis cienīgu vietu mūsu bandā!
  Terkins uz to atbildēja ar nogurušu skatienu un ar grūtībām noturēties kājās:
  - Nedaudz pabūt ar tevi, es personīgi neiebilstu , bet... Nākotnē gaidīsim un redzēsim!
  Vladimirs runāja piesardzīgi, jo jutās nespējīgs uz nopietnu cīņu. Taču uzreiz pateikt nē ir risks iegūt nopietnus brekšus.
  Lai gan kopumā Terkins varēja uzskatīt, ka nokārtojis eksāmenu. Viņš karatē cīnījās ar īstu melno jostu un faktiski uzvarēja. Jo viņš palika kājās, un pretinieks joprojām gulēja. Pat ja tā ir formāla uzvara, kas nav reģistrēta ar aizturēšanu. Bet kurš vēl viņa vecumā ir spējīgs uz šādu cīņu?
  Vladimirs sajuta vēlmi ēst, un tas liecina par atjaunotiem spēkiem. Pāris meitenes piesteidzās pie "dēmona", un viņas sāka berzēt karatē zēna zilo seju.
   Cīņa, protams, izvērtās veiksmīga, un visi laimīgi devās prom. Atnesiet Tiorkinam glāzi dzidra šķidruma . Skauts bija tik noguris, ka vienā rāvienā izrāva visu mašīnas saturu un tikai tad, kad bija to iztukšojis līdz pēdējai lāsei, pēkšņi saprata, ka tas ir degvīns.
  Divsimt piecdesmit grami alkohola ir daudz nāvīgi nogurušam bērnam, un zēns, neizturēdams devu, iekrita īstā, pamatīgā alkoholiska nokautā.
  Meitenes ādas jakās un tetovējumos pacēla viņu aiz rokām un kājām un ienesa teltī. Un pārējie fanderieši svilpoja un dūcināja.
  Terkins iekrita smagā un tajā pašā laikā ļoti izklaidējošā sapnī.
  Vispār, kā jau tas bieži gadās, no pannas iekrīti ugunī!
  Un tagad viņš ir ļoti muskuļots zēns ar ļoti dziļi ievilktiem muskuļiem, kas ir bērnišķīgs, bet atgādina lieta tērauda ķermeni. Un viņš ir spējīgs uz daudz ko.
  Terkins, protams, nekad nebūtu samierinājies ar ļaunuma dievietes Kali likteni, ja nebūtu izpildījis īpašo Mīlestības dievietes Ladas uzdevumu. Un pagaidām viņam bija jāsamierinās ar jestra lomu ar šo elles dievību.
  Šeit ir vergu zēns, kurš tika spīdzināts līdz nāvei. Pēc pātagas viņa sieviešu troļļi un elfi tika sisti ar karstu stiepli. Un tad viņi no karstuma sarkanām knaiblēm salauza visas ribas. Cik tas ir nežēlīgi un mežonīgi.
  Abas elfu meitenes, guvušas vairākas nelielas brūces, piebeidza arī zobenzobu lāci, izbeidzot cīņu. Un līdz nāvei nomocīto verdzeni biksītēs paņēma ar āķi aiz ribas un vilka, lai to aprītu meža zvēri.
  Vladimirs nopūtās, kā vienmēr valdīja nežēlība un vardarbība.
  Gladiatoru meitenes ir prom. Pēc viņiem zēni sāka kauties savā starpā. Pieci puiši bija sarkanās peldbiksēs, bet vēl pieci bija melnā. Divpadsmit vai trīspadsmit gadus veciem zēniem nebija citu apģērbu. Viņi bija bruņoti ar zobeniem un dunčiem. Un desmit jauni gladiatori cīnījās kaujā.
  Tūlīt izlija asinis un uz iedegušajiem, muskuļotajiem ķermeņiem parādījās brūces.
  Papildus tam verdzenes sāka mest karstas ogles no bronzas groziem ar sudraba lāpstām zem zēnu basām kājām. Jaunajiem gladiatoriem dega kājas, un viņi kliedza.
  Dieviete Kali pasmīnēja, viņai ļoti patika zēnus mocīt un spīdzināt, un ņirgāties. Un tas viņu patiešām ieslēdza. Patiesībā zēni vecumā, kad bārda vēl neaug, ir ļoti skaisti, un viņu āda ir tik gluda, maiga un ir tik patīkami to aizdedzināt vai griezt ar pātagu, vai saspiest ar knaiblēm , vai caurdurt to ar adatu. Un, kad cilvēciņš sāpēs kliedz savā zvanošajā balsī, tā ir tik salda skaņa un aromāts, ka to nav iespējams izstāstīt pasakā vai aprakstīt ar pildspalvu.
  Kāda cita sāpes ir tik saldas. It īpaši, ja jūs spīdzināt skaistu, izskatīgu, muskuļotu un veselīgu zēnu. Un nav slikti arī spīdzināt meiteni. Bet mātītei vienmēr ir patīkamāk mocīt pat mazu tēviņu.
  Bet tagad puiši viens otru griež un nogalina, kā tas patīk ļaunuma dievietei Kali.
  Un kad maza cilvēka kailā zole stāv uz ogles gabala. Maigā vecumā zēnu kājas ir graciozas formas un nav tik raupjas kā pieaugušiem vīriešiem, un āda ir gluda, tīra un nav klāta ar nepatīkamiem matiem.
  Tāpēc Kali ļoti patīk mocīt mīļus zēnus, tas ir daudz estētiskāk un patīkamāk.
  Bet jūs varat redzēt, ka cīņa ir diezgan īslaicīga. Zēniem pat netika iedoti vairogi, kas ļautu pagarināt cīņu. Un tagad uzvarētājs ir kājās, palicis tikai viens zēns sarkanās peldbiksēs. Un tad viņš ir tik ievainots, ka uz viņa muskuļotā ķermeņa vairs nav dzīves vietas.
  Dieviete Kali pavēlēja:
  - Es dodu dzīvību uzvarētājam - pabeidziet pārējo!
  Vergu meitenes sāka nest lāpas pie sakāvoto zēnu basām kājām. Tos, kas palika nekustīgi, satvēra aiz ribām ar āķiem un vilka barot zvērnīcu. Un tie, kas kliedza, tika nobeigti ar elfu lokiem, vai sieviešu troļļi ar arbaleta skrūvēm. Jā, šī ir brutāla izrēķināšanās.
  Liesmas laizīja nāvīgi ievainoto vergu zēnu kalsnās zoles, bet pirms kaujas nomazgātas.
  Ar ļaunās dievietes žēlastību vienīgajam dzīvajam zēnam tika uzdāvināta šokolādes kūka, un nelaimīgais gladiatora bērns to iekoda. Un es jutos labāk un paklanījos viesiem un elles ķeizarienei.
  Pēc tam ar diezgan stingru gaitu viņš devās mājās.
  Dieviete Kali atzīmēja:
  Tā pasaule ir nemierīga,
  Liktenis ir tik nežēlīgs likums...
  Zēniem dzīvei nav vērtības,
  Un tos vienkārši ielaiž pildspalvā!
  Pēc kura vēl viens duelis ... Šoreiz elfu meitene ar trim zobeniem cīnās pret diviem cilvēku zēniem. Apmēram desmit vai vienpadsmit gadus veciem zēniem iedeva koka nūjas kā ieročus. Peldbiksēs un tievās viņi izskatās kā upuri. Elfu meitene ir ļoti muskuļota, skaista un kustīga. Viņas mati kā olimpiskās lāpas liesma plīvo vējā. Lai gan ir tikai trīs vergu zēni, viņu iespējas nešķiet svarīgas. Precīzāk , viņi ir trīs pret vienu meiteni. Bet ir skaidrs, ka viņa ir pieredzējusi un spēcīga. Viņa ar kailiem kāju pirkstiem iemeta akmeni un to noķēra. Tad viņa to saspieda, saspiežot apakšējo ekstremitāšu pirkstus, parādot milzīgu spēku.
  Dieviete Kali atzīmēja:
  "Vai jūsu pretinieki nav pārāk vāji, Artēmij?"
  Meitene, kas bija diezgan gara par elfu, piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, puikas ir mazi. Tie joprojām ir tikai bērni, un viņi ir tievi. Varbūt labāk būtu vismaz pret mani nostādīt pusaudžus?
  Elles ķeizariene iesmējās un atbildēja pērkona balsī:
  - Šī jums joprojām ir viegla iesildīšanās. Jūs varat tos vienkārši paņemt un labu treniņu! Un tad, Artēmij, tev vajadzēs izcīnīt nopietnu cīņu, riskējot ar savu dzīvību!
  Elfu meitene paklanījās un atbildēja:
  - Un šī cīņa notiks, esmu pārliecināts!
  Atskanēja signāls, un zēni pūta taures. Un sākās cīņa. Trīs zēni, vicinādami nūjas un zibinot savus mazos, pliko papēžus, metās pie elfa. Viņa vadīja dzirnavas ar zobeniem, un zēni nolidoja no kājām. Tiesa, viņi uzreiz uzlēca. Meitene ar pliku papēdi iespēra vienam no gladiatoru puišiem pa krūtīm, atkal to notriecot. Turklāt, atstājot zilumu uz viņa kailās, miecētas un kaulainās krūtīm.
  Publika aplaudēja...
  Terkins čukstēja:
  - Šī tiešām nav spēle pēc noteikumiem!
  Elfu meitene turpināja auļot. Viņa veica salto un gāja uz rokām. Tad viņas kailie kāju pirksti satvēra puiša degunu un metās uz priekšu, liekot viņam izšļakstīties pret krāsainajām flīzēm.
  Artēmijs dziedāja:
  - Kosmiskā sfēra un Lucifera mahinācijas!
  Dieviete Kali rēca:
  - Neatceries Luciferu!
  Patiešām, viņš ir viņas konkurents. Un intraspecifiskā cīņa, iespējams, ir visnežēlīgākā un nežēlīgākā. Un elfu meitene turpināja griezties, un it kā viņa būtu līkumains tops. Un tajā pašā laikā viņa nesteidzās nocirst zēnus. Spēlēja skatītājiem. Viņa darbojās gan ar enerģiju, gan zināmu veiklību.
  Artēmijs pat dziedāja:
  Cik tālu citā visumā ir mūsu dzimtā zeme,
  Kur lakstīgala trilē tīri un maigi!
  Līdzenums tur ir blakus kalnam!
  Un no debesīm krīt sniegbaltas pūkas!
  
  Galu galā ikviena prieks ir dienas krāsā,
  Redzot rudzupuķi, kas glāsta aci!
  Galu galā katrs Elfaslavs ir mūsu radinieks,
  Tas Kungs atalgoja Elfu un padarīja viņu par paradīzi!
  
  Virs baznīcas kupolu kupola,
  Elfsta krusts mirdz pāri visam!
  Šis nav laiks jautrībai, bruņiniek,
  Es neredzu pietiekami daudz darbības!
  
  Kāpēc mūsu elfu gars,
  Bēdās vienkārši jāpamostas!
  Kad mierīgais gars ir izdzisis,
  Ļaunums plaukst slinkumā un dzērumā!
  
  Un mums ir jāstiprina sava ticība,
  Un dedzīgi lūdziet To Kungu!
  Strādājiet smagi un nedzeriet
  Viņi vēro katru svēto seju!
  
  Nepielūdzami auļojoši gadi,
  Viņi devās niknā galopā!
  Un laiks rit kā vilnis,
  Brīži lija mežonīgi!
  
  Tu esi elfu varonis,
  Atcerieties, ka jūsu liktenis ir cīnīties!
  Iekarot Visuma plašumus,
  Sniedziet ticību brālībai visām būtnēm!
  
  Un kas kustas tumsā,
  Kā šķelto grīšļa skaņa!
  Mūsu Elfā ir miljardiem,
  vienatnē šajā pasaulē !
  
  Nonāksim citā Visumā,
  Visi mums pamatoti jautāja!
  Bezgalīgās pasaules ir aicinājums,
  Kalpo savai mīlestībai - Elfija!
  Elfu meitene, lecot, ar savām slepkavas kājām iesita zēniem pa pakausi. Un viņi nokrita un nomira. Verdzenes paņēma lāpas un aiznesa tās uz zēnu kailajām zolēm. Un viņi, kliedzot, nāca pie prāta. Bailēs paskatoties apkārt, viņi uzlēca.
  Bija acīmredzams, ka zēniem sāp. Lai gan viņu kailās zoles ir kļuvušas raupjas, tās joprojām ir dzīvas, un liesmas no lāpām, ko izmanto daiļās verdzenes, ir ļoti karstas.
  Artēmijs jautāja Kali:
  - Varbūt mēs varam izglābt viņu dzīvības?
  Ļaunā dievība iesmējās un atbildēja:
  - LABI! Piešķir viņiem tūkstoš skropstu! Ja viņi izdzīvos, tad, kad āda būs vesela, viņi atkal cīnīsies gladiatoru ringā. Un, ja viņi to neiztur, tad...
  Vergu meitenes uzbruka vergu zēniem un piesēja tos pie soda stabiem. Un pīlāri iznāca lielajā troņa telpā, tieši no flīžu apakšas, izmantojot mehānismu.
  Un nelaimīgie zēni, kuri no agras bērnības zināja tikai sišanu un smagu darbu, tika piestiprināti īpašās bērnu važās.
  Dieviete Kali šņāca:
  - Bet tev Artēmijs tagad sagaida nevis vieglu, bet grūtu kauju!
  Elfu meitene paklanījās un dziedāja:
  Mēs drosmīgi dosimies cīņā,
  Pasaules lietas labā...
  Mēs uzvarēsim visus ienaidniekus,
  Cīņā par to!
  . NODAĻA Nr.6
  Pēc vētraina sapņa Elizabete pamodās cietumā. Un viņa kļuva vēl skumjāka. Turklāt man ļoti sāpēja mugura pēc gulēšanas uz akmens plāksnes, un meitene gulēja diezgan ilgi.
  Drahma smaidot piemiedza savam partnerim un jautāja:
  - Snila , kaut kas kaujas?
  Elizabete iesmējās un atbildēja:
  - Pat ļoti kaujinieciski!
  Elfu grāfiene atzīmēja:
  - Bet realitāte ir daudz skumjāka un zemiskāka !
  Blondā meitene pamāja ar galvu un dziedāja:
  Ļaunā nolādētā realitāte
  Tas var padarīt jūs traku...
  Viss milzīgā atoma spēks,
  Sātans iebrauca Zemē!
  Pēc tam cietuma durvis ar čīkstēšanu atvērās. Baskājains, tievs puika iedeva skaistajiem ieslodzītajiem piena kannu, putras un plātsmaizi. Elizabete jautāja:
  - Kāds ir tavs vārds?
  Zēns neatbildēja un steidzīgi devās prom, zibinot papēžus, uz kuriem bija redzamas svaigu tulznu pēdas. Izskatījās, ka vergu zēnam tiek apdedzinātas basās kājas.
  Meitene uzkoda. Pēc tam viņi atkal sāka zāģēt savas ķēdes, vienu saiti pret otru. Darbs ritēja ļoti lēni.
  Elizabete pamāja ar galvu un atkal iegrima fantastiskajā un neticamajā miegā;
  Šis ir interesants jautājums, mēs varam būt patiesi.
  - Nu, ar artefaktu palīdzību mēs varam. Un ar saviem spēkiem mēs apsteigsim jebkuru olimpisko čempionu. Lai gan, kas zina, viņu ietekme var beigties. - Drahma nopūtās.
  Profesors šaubīgi jautāja:
  - Bet vai neizrādītos, ka artefakti tērēs enerģiju no biežas lietošanas?
  - Es tā nedomāju. - Elizabete teica. - Jā, un skriet ar plikām, jaunajām pēdām noder. Galu galā mēs esam meitenes. Un skriet ir daudz drošāk nekā ar automašīnu.
  Abrikosovs iebilda:
  - Maršala apsardze to var tā nesaprast. Turklāt tas būs pārāk pamanāms, ja steigsies garām. Un maršals gribēja, lai tikšanās būtu slepena.
  Drahma pamāja:
  - Viņš mūs pierunāja. Patiešām, mūsu rases rada pārāk daudz nevajadzīgu baumu, un ienaidnieks neguļ.
  Elizabete smaidot ieteica:
  - Mēs varam steigties pa mežu, tad mūs neviens nepamanīs!
  Nimfa grāfiene pakratīja savu septiņu krāsu galvu:
  - Tas arī ir ļoti grūti. Zari lūst. Un jebkurā gadījumā, kāpēc gan nebraukt.
  Blondā meitene dusmīgi spieda savu kailo, noslīpēto, ļoti pavedinošo kāju un ņurdēja:
  - Tas ir nolemts, sešsimtajā mersedesā!
  meitenes devās uz izeju. Šķita, ka diena paiet labi.
  Tomēr tas jau tuvojās vakariņām. Skaistules ejot uzkodas.
  Vēl viens pārsteigums viņus gaidīja lielā automašīnā, kas bija daudz lielāka par parastu Mercedes . Dmitrijs Polevojs, bijušais zombiju virsnieks, ir atgriezies. Kad viņi izbrauca, jauneklis uzdeva jautājumus:
  - Nu, šķiet, ka tev manis pietrūkst? - Viņš jautāja.
  Elizabete rēca:
  - Nav laika būt garlaicīgiem un slimiem!
  Jaunais karotājs uzstāja:
  - Jums ir majoru plecu siksnas. Acīmredzot virsnieka pakāpē ir liela izaugsme.
  Drahma skarbi atzīmēja:
  - Jā, mēs neesam tādas jaunavas, lai piebremzētu! Kā tu esi progresējis?
  Leitnants ar lepnumu uzpūta krūtis:
  - Viņi solīja man iedot kapteini! Labas izredzes tikt paaugstinājumam. Neaizmirstiet, tā ir mūsu pagātne. Lai tas ir krāšņs, bet tomēr pagātne. Un tāpēc mēs no nākotnes varam sasniegt daudz vairāk. Citāks zināšanu apjoms, mūsdienīgākas treniņu metodes. Turklāt es dienēju pašā Alpha Pioneer, un tas ir rādītājs.
  - Protams! - Drahma grauza ziņkāre. - Kura pasaule tev patīk vislabāk? Mūsu vai šī? Jaunais leitnants pārliecinoši atbildēja:
  - Ņemot vērā, ka šī pasaule iztika bez septiņdesmit boļševiku varas gadiem, valsts ir sasniegusi vairāk. Vispār Krievija te ir milzīga vara, nevis tāda trūcīga federācija kā mūsējā.
  Elizabete to paņēma un čīkstēja:
  - Jā, un mūsu valsts nav maza.
  Jaunais karavīrs un bijušais zombijs pārliecinoši atbildēja:
  - Bet cilvēku ir vairāk! Staļins un komunistiskā vara kopumā negatīvi ietekmēja iedzīvotājus. Un šeit ir trīs procentu pieaugums gadā, vai tas nav rādītājs?
  Drahma paņēma to un pasmaidīja:
  - No demogrāfiskā viedokļa viss ir kārtībā. Kā ar praktisko?
  Un nimfu meitene spiedza savu baso kāju.
  Leitnants pārliecinoši atbildēja:
  -Tas pats! Ja godīgi, man Žukovs patīk daudz vairāk nekā pašreizējais prezidents. Georgijs Konstantinovičs ir pieredzējis militārais vadītājs, un mūsu vadītājs ir profesora un ebreju sievietes dēls! Neviens no viņa nebaidās.
  Elizabete pamāja:
  - Viņiem vajadzētu baidīties no prezidenta!
  Drahma piebilda:
  - Un tas prasa spēka demonstrāciju. Kopumā Staļins bija lielisks tirāns, lai gan ārēji viņš nebija briesmīgs. Arī fiziski viņš nebija īpaši spēcīgs, taču ar savu gribu bija pārņemts.
  Dmitrijs piekrita:
  - Es vienmēr cienīju Staļinu, bet šajā pasaulē viņš izrādījās tāds rupjš. Vispār mani senči dienēja policijā, un vecvectēvu nošāva. Bet es neapvainojos uz Staļinu.
  Dmitrijs noslaucīja asaru no sava sārtā vaiga un piebilda. -
  Tas ir maksājums par jauno pasauli, neizbēgami.
  Nimfu meitene rūca:
  - Jums var būt taisnība, bet tagad šis gruzīnu maniaks ir jāaptur. Vai jūs nejauši zināt, kas ir gruzīnu vājākā vieta?
  - Staļins no tēva puses ir krievs, tāpēc viņš apvieno dažādas spējas. - Elizabete pamanīja. - Patiesībā es piedāvāju šādu variantu. Iefiltrēties Vašingtonā un notriekt tur lielu noziedznieku.
  - Tas ir ļoti grūti! - iesāka Drahma - atceros, ka vācieši plānoja slepkavības mēģinājumu pret Staļinu, bet šis vadonis nevienam neuzticējās. Neviens nezināja, kurā mašīnā viņš iekāps, kurā istabā atradīsies. Pat apsardze bija nobijusies. Piemēram, viens no miesassargiem klusi kustējās. Staļins nolēma, ka spēj viņu nožņaugt ar kailām rokām. Un apsargam likās grūti!
  Blondīne terminators atzīmēja:
  - Oho! Daudzi īpašie spēki to spēj. Tātad jūs varat turēt aizdomas par jebkuru cīnītāju, kurš ir izgājis īpašu apmācību .
  Nimfa grāfiene apstiprināja, zobus atklājot:
  - Tātad viņš atrada vainu šim puisim. Paskatījās man acīs. Man kaut kas nepatika un liku viņu arestēt. Protams, notika sazvērestība, spīdzināšana un nāvessoda izpilde! Pirms lodes saņemšanas pakausī apsargs kliedza: "Lai dzīvo Staļins!"
  - Redziet, kāds viņš ir partijas lietai veltīts cilvēks. - Elizabete skumji pasmaidīja.
  Drahma nevarēja neaizvainot savu draugu:
  - Un jūs, kristīgie ticīgie, esat tieši tādi paši.
  Blondā termināte izpūta vaigus:
  - Kāpēc?
  - Dievs tevi nesargā. Nāves nolemtība, spīdzināšana, radinieku un draugu nāve. Un tu lūdz, pagodini Viņu. Padomājiet, piemēram, cik reizes dzīvē parastie cilvēki cieš no sāpēm. Vecums ir vislēnākā un mežonīgākā spīdzināšana, kādu vien varat iedomāties. Mēs to saprotam tīri teorētiski, taču, radot cilvēku un novecojot, Dievs pastrādāja pasaulē lielāko zvērību. Viss pārējais, bads, vīrusi, epidēmijas, zemestrīces, dabas katastrofas, ir tikai sīkums, ņemot vērā ar vecumu saistītas izmaiņas organismā. Pat šis briesmīgais koronavīruss ! - Drahmas acis iemirdzējās.
  Dmitrijs Polevojs viņu atbalstīja:
  - Dievs uzvedas sliktāk nekā Staļins. Viņš lielākoties veic piespiedu represijas pret neapmierināto minoritāti, un Dievs visus ir padarījis mirstīgus, pat neglītus un novājinātus gadu gaitā, īpaši sievietes, kas ir tādas raganas un baidās no cilvēkiem . Un pats galvenais, nav iespējams atrast cilvēku, kurš nebūtu izjutis savas vai kāda cita fiziskas vai morālas sāpes.
  Drahma piebilda:
  - Tieši tā jūs varat darīt to saviem bērniem. Nolemts zvērīgām mokām. Grēks pat sist bērnam, bet te ir tāds dīvains fanātisms, kas neder augstākajam prātam.
  Elizabete iebilda:
  - Mīlošs vecāks audzina savus bērnus, arī ar sodu palīdzību.
  Drahma bija skeptiska:
  - Mēs redzam sodu, un nevis samērīgu, bet kur ir izglītība. Pats fakts, ka ir trīs tūkstoši kristīgo konfesiju jeb sektu, liecina par to, cik novārtā ir izglītība un audzināšana. Turklāt vecākiem nevajadzētu ļaut saviem bērniem iet un slēpties no viņiem. Kāpēc Dievs neatklāj sevi saviem pēcnācējiem? Kur ir loģika?
  Elizabete gribēja atbildēt, kā priesteri parasti dara: viņi saka, ka grēciniekiem Dieva atklāšana būs līdzvērtīga nāvei, taču viņa to nedarīja. Tas neizklausās pārliecinoši, vai vecāku klātbūtnei nav jāsniedz bērniem pārliecība un drosme, jāpasargā viņus, nevis jānogalina. Pat ja bērni nav paklausīgi, cik patīkami viņiem ir atspiesties pret lielo un vareno vecāku ceļgalu. Sajust stipras rokas pieskārienu matiem, personīgi klausīties audzināšanā no Lielā Tēva, nevis starpniekiem, kuri, ieņemti , ir ļaunāki par pašiem grēciniekiem. Galu galā lielākā daļa pareizticīgo priesteru ir tikpat grēcīgi kā pasaule, kurai viņi sludina. Protestanti šajā ziņā ir stingrāki, taču arī viņi ir tālu no svētajiem. Tāpēc Elizabete izvēlējās mainīt sarunas tēmu. Viņa noķēra mušu lidojumā ar basu kāju, gribēja to saspiest, bet domāja, ka nav labi nogalināt dzīvu radību, pat tādu kā muša, kas pārnēsā infekciju un baktērijas, un palaida to vaļā.
  Pēc tam meitene teica:
  - Tas Kungs ir liels un gudrs, ja viņš sevi neatklāj, tas nozīmē, ka jums grēcīgiem cilvēkiem ir nesaprotami iemesli. Tā vietā parunāsim par ieročiem. Konkrēti, Obolensky daudzējādā ziņā ir līdzīgs Kalašņikovam, taču tam ir nedaudz mazāks kalibrs, nedaudz lielāks sākotnējais uguns ātrums un līdzīgs garums.
  - Un kāpēc? - Drahma jautāja.
  Blondīne atzīmēja:
  - Kanāls ir gludāks, un, pārvietojot sprāgstvielas, ir papildu akselerators. Tas ir, tas ir nedaudz labāks par agrīnajiem Kalash modeļiem un gandrīz tikpat labs kā vēlākie.
  Grāfiene-nimfa to paņēma un atzīmēja:
  - Es ierosināju apvienot viņu derīgās īpašības. - Elizabete paskatījās uz prizmu, kas karājās uz atsperes. - Es domāju "Kalashnikov" un "Abakan", kā arī M-16, radot izcilu šauteni. - Un man kaut kas izdevās. Kopumā Krievijas armija ir izvēlējusies ložmetēju šaušanas ātruma palielināšanas ceļu, un tādā gadījumā, ja runa ir par lielu karu, vienkārši būs katastrofālas piegādes problēmas .
  Elizabete viņu pārtrauca:
  "Bet jūs nevarat iedomāties neko labāku par iznīcināšanas impulsa lāzeru." Varbūt gravilāzers.
  - Kas tas ir? - Drahma bija pārsteigta.
  Skaistule ar matiem baltiem kā sniegs, viegli apkaisīta ar zelta pulveri, atbildēja:
  - Militārās domas zināšanas! Iedomājieties, fotonu enerģija ir desmit līdz četrdesmitā jauda lielāka par gravitāciju. Ja mēs pārvēršam vērtībās, kas cilvēkiem ir pieņemamākas, tad desmit sekstiljonus kvintiljonus reižu nekā gravitācijas daba. Un tajā pašā laikā gravitācija iekļūst visur , tas satur visu Visumu, un melnajos caurumos fotoni ir bezspēcīgi pret to. Ja jūs apvienojat abas šīs konstantes, staru kūļa ātrums palielināsies no aptuveni desmit līdz piecsimt triljoniem reižu salīdzinājumā ar gaismu. Un spēks... Vai varat iedomāties, kādu milzīgu spiedienu graviolazer radīs uz parastu priekšmetu. Starpatomu saites tiks pakļautas neticamai gravitācijas ietekmei, un zvaigžņu kuģa bruņas vienkārši saplaisās. Pat ar salīdzinoši mazu pistoli būs iespējams iznīcināt visspēcīgākos gaisa vai jūras kuģus. Turklāt nav izslēgta selektīva ekspozīcija ar platu staru, sagriežot veselas zvaigžņu armādas ar kolosālu spēku.
  Drahma pārtrauca Elizabeti.
  -Tu runā tā, it kā mēs jau rīkotu kosmosa karus.
  Blondā meitene atbildēja:
  - Es uzskatu, ka karš kosmosā ir neizbēgams.
  Nimfa grāfiene skeptiski pasmaidīja:
  - Kā tas saskan ar Bībeli?
  Elizabete ar mīļu smaidu teica:
  - Teologa Jāņa atklāsme runā par lielu kosmisku cīņu. Varbūt tie ir nākotnes zvaigžņu cīņu attēli. Tieši tad, kad trešā daļa zvaigžņu kļuva tumšs, tas ir, tās tika sagūstītas ar velna spēku.
  Drahma, spēlējoties ar kailajiem, muskuļotajiem ikriem, atzīmēja:
  - Ja tu to interpretē tā, tad piekrītu. Būs zvaigžņu kari, tāda ir cilvēka daba, un ne tikai viņš. Kopumā es gribētu apmeklēt citas pasaules, citādi šeit ir mazliet garlaicīgi.
  Dmitrijs Polevojs paskatījās uz ceļu. Blakus atradās krāteris, un uz brauktuves bija uzkritis koks, aizšķērsojot celiņu. Bruņu Mercedes apstājās.
  Leitnants iesaucās:
  - Izskatās, ka esam ieradušies!
  Elizabete samiedza acis:
  - Es redzu divus snaiperus slazdā. Pareizāk sakot, trīs!
  Drahma atzīmēja:
  - Šis arī ir viens no vientuļajiem diversantiem. Turklāt koks tika mīnēts, lai tas uzsprāgtu, ja kāds to gribētu aizvākt.
  Dmitrijs jautāja:
  - Ko tad tu darīsi?
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Mēs nogalināsim divus snaiperus. Mēs saņemsim vienu gūstekni un atbruņosim mīnu.
  Jaunietis apstiprināja:
  - Lieliska ideja.
  Elizabete to paņēma un paskaidroja:
  - Divi nav pietiekami profesionāli, optiskie tēmēkļi izdala atspīdumu, bet trešais ir ēnā, acīmredzot speciālists.
  Drahma apstiprināja:
  - Tātad mēs viņu ņemsim gūstā.
  Meitenes glāstu ātrumā izlēca no bruņumašīnas, vienlaikus šaujot no rokas. Viņiem izdevās trāpīt saviem kolēģiem, pirms viņi reaģēja. Skaistules ļoti ātri rāpoja pa krūmiem, kā čūskas, cenšoties satvert trešo. Viņš izrādījās gudrs un nešāva pa gandrīz netveramo mērķi. Slēpts.
  Bet Dmitrijs nolēma izlēkt un gandrīz nomira, viņu izglāba tikai tas, ka Elizabete par sekundes simtdaļu apsteidza ienaidnieku, trāpot šauteni, notriekt tēmēkli.
  Tad viņa ar basu kāju iemeta stikla gabalu, sagriežot odu divās daļās, un sacīja:
  - Es šauju precīzi! Padodu neklātienē!
  Meitenes pasteidzās. Izpletņlēcējs nolēma bēgt, viņš sāka rāpot atpakaļ, bet meitenes viņu apdzina. Turklāt tajā pašā laikā. Viens satvēra viņu aiz kājām, otrs aiz rīkles.
  - Nu kur! - Drahma pasmīnēja. - Gribi kutināt kaklu?
  Acīmredzot ieslodzītais bija pa pusei aziāts, pa pusei eiropietis, ar diezgan patīkamiem vaibstiem.
  - Tu esi tik skaista! - Viņš teica. - Priecājos, ka mani sagūstīja tik apburošas meitenes.
  - Arī mums nav iebildumu ar tevi izklaidēties, cilvēk. - Drahma uzsita viņam pa degunu. - Man tiešām nav nekas pretī, bet man nav laika. Nāciet ar mums mašīnā un pastāstiet mums, ko zināt. Šķiet, ka jūs esat virsleitnants.
  Viņš nomurmināja:
  - Jā, lieliski.
  - Vai es neesmu skaista? - Elizabete bija sašutusi.
  Virsnieks stostījās:
  - Tu neesi sliktāks! Es mīlu blondīnes.
  Karotājs ar pērļainiem matiem uzpūties :
  - Kas man pietrūkst?
  Ieslodzītais ņurdēja:
  - Godīgi?
  Elizabete izteica:
  - Jā!
  Virsnieks ievaidējās:
  - Pārāk iedegusi, šokolāde. Tik garšīgi tomēr.
  Nimfa grāfiene nomurmināja:
  - Mums ir jāmāca rūnam !
  Elizabete ar plaukstu uzsita viņam pa pieri.
  Drahma pacēla savu kolēģi uz pleciem un skrēja. Tas ir ļoti ātri, meitenes ielēca mašīnā. Elizabete nedaudz apstājās, atbruņojot mīnu, un nosvieda priedi malā. Tad viņa ar sitienu no kailā papēža nolauza diezgan resnu stumbru kā sērkociņu.
  - Tagad mēs to pabeidzam.
  Mercedes aizbrauca, izgriežot gaisu. Elizabete apskatīja ieroci. Šautene bija neparasta, uz eņģēm, tas ir, ar to varēja šaut no vāka, purns izliekts. Pienācīga optika ar nakts redzamības ierīci. Acīmredzot lieliska apturēšanas spēja. Un lodes ir īpašas, spalvu, izgatavotas no daudziem metāla slāņiem. Protams, tie ir šausmīgi dārgi, taču tie spēj iekļūt gandrīz jebkurā bruņuvestē. Principā varēja izmēģināt arī automašīnas bruņu stiklu. Tiesa, ideāls tonējums piespieda mūs šaut akli.
  - Ļoti labs ierocis! - Elizabete pamanīja.
  Drahma apstiprināja:
  - Jā, acīmredzot dārgi, un amerikāņu armijā tādu nav daudz.
  Blondīne terminators atbildēja:
  - Mums jānoskaidro, vai šīs bija medības tieši mums.
  Nimfa grāfiene to paņēma un atzīmēja:
  - Es neizslēdzu kaut ko līdzīgu!
  Elizabete pamāja:
  - Pārbaudīt nenāks par ļaunu!
  Drahma nolēma nopratināt ieslodzīto. Tajā pašā laikā viņa injicēja vairākas adatas viņa galvā, izslēdzot dažas smadzeņu daivas, izveidojot ziņošanas zonu.
  Elizabete žāvājās:
  -Iztaujāt zombijus ir diezgan garlaicīgi.
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Viss kārtībā, es kaut ko noskaidrošu.
  Drahmai izdevās kaut ko noskaidrot. Tiesa, galvenais, ka leitnants nelikās ne zinis, vai sarkano jeņķu pavēlniecība zināja par viņu eksistenci. Lai gan viņš teica, ka CSA armijā klīst runas, ka kosmosa citplanētieši palīdz krieviem.
  Bija dzirdama rīstoša skaņa:
  - Goda un tiesību ministrija plosās! Daudzi virsnieki tika arestēti, tostarp mans tiešais priekšnieks. Klīst arī runas par jauniem Krievijas zinātnieku izstrādātiem ieročiem.
  Drahma nomurmināja:
  - Kādi ir dati par armijas degvielas piegādi?
  Arī ņurdēja atbildē:
  - Ārkārtīgi pretrunīgi. Bet es zinu, ka daži tanki, īpaši supersmagie IS-7, tika vilkti uz vēršiem.
  Elizabete jautāja:
  - Kāda veida tanks ir IS-7?
  Viņš labprāt atbildēja:
  - Septiņu tornītis , svars trīssimt piecdesmit tonnas, astoņi lielgabali un sešpadsmit ložmetēji.
  Drahma iesaucās:
  - Oho, akumulators uz riteņiem!
  Arī atbildē murminot:
  - Saka, ka krievus nobiedēs tikai viņa skats.
  Elizabete loģiski atzīmēja:
  - Bet neviens tilts neizturēs.
  Zombiju karavīrs izpļāpājās:
  - Tas ir zem ūdens!
  Drahma ar priecīgu skatienu atzīmēja:
  - Tas dod zināmas iespējas.
  Virsnieks teica vēl daudz noderīgas lietas. Jo īpaši tas, ka ienaidnieks pameta vairākas desanta grupas, un tas, ka jeņķi, neskatoties uz zaudējumiem, joprojām vēlas uzsākt pretuzbrukumu, lai gan šoreiz no nocietinātās Zidrig līnijas puses .
  Nimfu meitene jautāja:
  - Vai tas ir saprātīgi? Varbūt tā ir dezinformācija. Uzbrukums stiprinātai joslai ir pašnāvība.
  Elizabete loģiski piezīmēja:
  - Tas ir raksturīgi Staļinam. Un aizsprostu daļas nāk no aizmugures un šauj mugurā tos, kuri neskrien pietiekami ātri pretī ienaidniekam.
  Drahma noskaidroja, ka leitnants ir pa pusei japānis, pa pusei francūzis un viņam ne pārāk patīk komunistiskā ideoloģija. Dzīve Francijā ir kļuvusi sliktāka, īpaši tiem, kam ir balta āda. Cilvēki tika ieslodzīti pēc mazākās denonsēšanas un bieži vien bez denonsēšanas, pietika būt represēto radiniekam. Nometņu nebija pietiekami daudz, un tām tika pielāgoti stadioni un pārvietojamie centri. Spīdzināšana un mežonīgas bailes uzplauka.
  Atskanēja lūdzoša skaņa:
  - Daudzi Krievijas armijas ierašanos uztvers kā atbrīvošanos. Un tad daudzas franču vienības nometīs savus ieročus.
  Drahma mānīgi jautāja:
  - Kā jums ir ar pārtiku?
  Virsnieks aizsmacis atbildēja:
  - Bads! Maize uz kartēm. Viss ir stingri ierobežots.
  Nimfa grāfiene dusmīgi iesaucās:
  - Lūk, pie kā viņi ir atveduši tautu!
  Meitenes varēja ilgi vaimanāt, kad viņu priekšā parādījās Hamburgas ēkas. Viņus pie ieejas sagaidīja kontrolpunkta karavīri. Viņi pārbaudīja dokumentus un izlaida mūs cauri. Meitenes nevarēja redzēt, jo pēc vadītāja lūguma viņas bija piesegušas tonētu stiklu.
  Drahma bez pārsūdzības teica:
  - Viņiem nav iemesla tevi redzēt.
  Drošība ir stingra. Ir redzama pat smaga tvertne ar simt trīsdesmit milimetru kalibra lielgabalu.
  - Šis sagraus IS-7. - Elizabete noteica.
  Nimfa grāfiene piebilda:
  - Ja torņu ir daudz, tad ir problēmas ar rezervāciju.
  Meitenes pamanīja, ka pilsētā notiek postīšana. Tas nesen tika bombardēts. Dažas ēkas joprojām kūpēja. Ugunsgrēkā piedalījās dažādas komandas, daudzās no tām bija pusaudži. Neskatoties uz vēsumu, daži bērni bija basām kājām un valkāja šortus.
  Elizabete atzīmēja:
  - Šeit ir labi organizēts!
  - Esi uzmanīgs, var būt mīnas. - Dmitrijs Poļevojs brīdināja.
  - Kas mēs esam, švaki bez sajēgas? - Drahma bija sašutusi. "Mēs paši zinām, kas ir kas, bet tas jau ir zināms, ka ienaidnieks var izkaisīt, kas zina, ko."
  Elizabete kliedza:
  - Skaties!
  Maza meitene pastiepa roku pret pamestu rotaļlietu jaukas žirafes formā. Tajā brīdī nenojaušajam bērnam rokās kaut kas uzsprāga. Šrapneļi sagrieza meiteni un smagi ievainoja divus tuvumā skraidošus apmēram septiņus gadus vecus zēnus, bet trāpīja meiteni, kura gandrīz nebija vecāka par sešpadsmit.
  - Tie nelieši ! - Elizabete kliedza. "Tikai dēmonu apsēsti radījumi var to darīt ar maziem bērniem."
  Drahma atzīmēja:
  - Šādas rotaļlietas ir vairāk nekā viena. - Meitenes apšāvās otrādi , kad snuguns blondīnais zēns sniedzās pēc lāča. Šķiet, ka viņai izdevās nošaut detonatoru, bērns izrādījās ne gļēvulis , glāstīja ar roku lodes pārņemto lāci.
  - Tu esi labs, mans mežainiņ! - zēns teica un, kā meitenēm likās, piemiedza ar aci.
  Elizabete izliecās no mersedesa un pērkonā, īpaši trenētā balsī kliedza:
  - Bērni, neaiztieciet nepazīstamas rotaļlietas. Pieaugušie, uzmanīgi sekojiet līdzi saviem bērniem.
  Atbildot uz to, atskanēja apstiprinājuma rēciens un brīdinājuma saucieni. Policija aizbēga, apskatot slazdus. Elizabete izplūda asarās:
  "Es nekad sev nepiedošu to, ka meitene nomira." Nu kā var izdomāt tādu haosu ?
  - Viņi saka, ka nacisti to izdarīja! - Drahma teica, dusmīgi griežot zobus . - Lai gan tam nav praktiskas jēgas. Galu galā, kad nogalinātie bērni izaugs, karš beigsies.
  - Bet, ja bērns kļūs kropls, tad karojošajai valstij tas būs liels slogs. Padomājiet paši, cik maksā kopšana un kruķi. - Elizabete pamanīja un nopūtās.
  Nimfa grāfiene piekrita:
  - Jā, šajā ir racionāls grauds. Atceros, mums mācīja, ka dažreiz labāk ievainot nekā nogalināt, it īpaši, ja lauž kaulus. Tas arī novērš daļu komandas no vajāšanas. Tas pats ievainotais ir jāevakuē uz slimnīcu.
  Blondīne terminators piekrita:
  - Tā ir aritmētika. Viņš ievainoja sešus, divpadsmit cilvēkus nēsāja nestuvēs.
  Drahma, atdzīvojoties, atzīmēja:
  - Jā! Bet tas ir raksturīgi pašreizējiem kariem. Nākotnes kosmosa konfliktiem tiks izmantotas speciālas medicīniskās kapsulas, ko vada datori. Turklāt ievainoto atveseļošanās notiks ļoti ātri, lai ātrāk tiktu dota pavēle: nogalināt!
  Elizabete piekrita:
  - Jā, visticamāk progress tikai rūdīs raksturus. Tas pierāda velna esamību. Un ja ir tumsa, tad ir gaisma!
  Nimfa grāfiene iesmējās un atzīmēja:
  - Vai, visticamāk, nežēlīgā evolūcijas teorija. Starp citu, ja evolūcijai ir pakļauti ne tikai ķermeņi, bet arī bioplazma, tad kāpēc gan neparādās nemirstīga dvēsele. Starp citu, jums vēl nav bijis laika strīdēties ar šo jauno vīrieti. Galu galā adventisti netic dvēseles nemirstībai.
  Blondīne smaidīja:
  - Un pilnīgi velti! Es zinu piemērus, kad dvēsele atstāja ķermeni un ceļoja pa pasaulēm. Šos faktus ir konstatējusi un pierādījusi zinātne, fiksējušas FSB laboratorijas. Te vairs nav ko segt.
  Drahma loģiski atzīmēja:
  - Kā pateikt! Varbūt šī nav dvēsele, kas baznīcai ir prātā.
  Elizabete nestrīdējās:
  - Var būt! Turklāt katrai baznīcai ir nedaudz atšķirīgs priekšstats par pēcnāves dzīvi.
  Automašīna gandrīz sadūrās ar citu, vadītājs tik tikko paguva nogriezties.
  - Kas par stulbi ! - Šoferis nolamājās caur zobiem.
  Drahma neizturēja, viņa ejot izlēca un ar pāris lēcieniem apsteidza nekaunīgo vīrieti . Kā izrādījās, brauca pats ģenerālis. Tas neatturēja meiteni ar pirkstu uzlauzt durvis un smagi iesist pa seju. Visam virsū izcilais autovadītājs smirdēja pēc dūmiem. Viņš kliedza:
  - Ņem kuci!
  Adjutanti saraustījās un nogrima. Drahma apturēja automašīnu un izvilka ģenerāli aiz kakla.
  - Šķiet, tu esi pavisam aizmirsusi, kā būt pieklājīgam. Nāc, noskūpsti man kājas!
  Meitene viņam pasniedza savu kailo, iedegušo pēdu, ko klāja viegls putekļu pārklājums no straujas skriešanas.
  - Bāc tevi! - ģenerālis zvērēja. Un tad viņš ievaidējās no nepanesamām sāpēm locītavā. Drahma zināja, ko dara.
  Meitene ar septiņkrāsu frizūru rūca:
  - Nu, tagad tu mani noskūpstīsi! Vai arī kļūsi par invalīdu.
  Ģenerālis ķērca:
  - Vilis!
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Tad ļauj!
  Tik skaistas, nevainojamas formas kājas, kādas ir Drahma meitenei, vīrietim ir pat patīkami skūpstīt. Tas nav kā izturēt stipras sāpes. Viņš centās visu iespējamo.
  - Katrs pirksts atsevišķi, ar sūkļiem. Un tagad papēdis! - Viņa pavēlēja.
  Elizabete piegāja pie viņas:
  - Vai ir vērts viņu tā pazemot? Galu galā šis ir ģenerālis!
  Meitene ar septiņu krāsu frizūru kliedza:
  - Pirmkārt, viņš ir vīrietis, kas nozīmē, ka viņam ir jāatbild par savu rīcību. Un vispār, lai Lizonka arī tevi noskūpsta.
  Ģenerālis sastinga, un Drahma pagrieza plaukstas locītavu:
  - Aiziet.
  Birokrātei nācās noliekties līdz Elizabetes basajām kājām, kaut arī diezgan tīrām, nomazgātām peļķē. Tie bija silti, patīkami pieskarties, tikai nedaudz skarbi. Neskatoties uz daudzajiem sitieniem un treniņa laikā pirksti tika sisti ar āmuru, lai padarītu tos cietus, tie ir noslīpēti kā princesei. Ģenerālis skūpstījās pat ar pārmērīgu degsmi.
  Apkārtējie zēni svilpa, visiem bija jautri vērot, kā cienījamā persona pazemojas.
  - Pietiekami! - Drahma teica. "Pie mums tas ir labi, turklāt jūsu mute nav īpaši tīra." Jūs varat iet.
  Pēc tam meitenes demonstratīvi noskaloja kājas peļķē. Mēs apsēdāmies un braucām atpakaļ bez steigas un komfortabli.
  Jaunais virsnieks jautāja:
  ģenerālleitnanta personā esat padarījis sevi par nāvīgu ienaidnieku ?
  - Nē es tā nedomāju. Ģenerālleitnants nav pēdējais putns, bet viņš nav arī ērglis. - Drahma pamanīja.
  - Lai cik barotu zosu, žirfs nenoslīks! - Elizabete piekrita. - It īpaši, ja esam divi! Un katrs ir veselas armijas vērts.
  - Nezinu! Bet pirms svarīga uzdevuma labāk neatstāt astes. - Dmitrijs pamanīja. - Īpaši ģenerāļi.
  Pilsēta bija liela, patiesībā miljonārs. Dažas mūsdienu ēkas bija tikpat lielas kā debesskrāpji. Mašīnu ielās nav īpaši daudz, acīmredzot priekšpuses tuvuma dēļ. Karavīri arī nav pārāk krāsaini, lielākā daļa atrodas frontē, gatavojas ofensīvai. Valdības kvartāls ir mēreni grezns, pilns ar senlaicīgām ēkām. Acīmredzot štābs atrodas kaut kur šeit.
  Vadītājam pa radio tika dota komanda:
  - Nokāp pazemē!
  Garāžas durvis atvērās un automašīna nobrauca lejā.
  Atrodoties pustumsā, Elizabete sacīja:
  "Nez kāpēc visi štābi cenšas paslēpties dziļāk , lai gan virspusē manevrētspēja ir daudz labāka.
  Nimfu meitene paskaidroja:
  - Pēc kāda plāna?
  Blondīne karotājs atbildēja:
  - Kā Sadams Huseins to izdarīja: izšķīdinot civiliedzīvotāju vidū un vienlaikus vadot aizsardzību.
  - Tas bija spēcīgs politisks gājiens. - Drahma pamanīja.
  Meitenes ātri uzvilka kurpes, izkāpa no mašīnas un devās koridorā. Tas gludi gāja uz leju un nedaudz savijās spirālē. Ārēji tas izskatījās kā metro stacija, noslēpumainas svečturi, dzīvnieku un dēmonu maskas. Viss izskatījās ļoti interesanti, it kā kanibāla cietumā valdītu noslēpumaina krēsla.
  Elizabete atzīmēja:
  - Šeit ir attēli no bruņinieku cīņām. Diezgan skaisti, it īpaši, ja karotāji uzreiz lauž šķēpus.
  Drahma piekrita:
  - Vācu bruņinieki ir diezgan spēcīgi puiši. Starp tiem bija diezgan daudz varoņu, lai gan kopumā slāvi tika uzskatīti par spēcīgākiem.
  Blondīne terminators atzīmēja:
  - Paskaties, cik smagas ir bruņas, lai tās nēsātu līdzi, vajag daudz veselības.
  Nimfa grāfiene iesaucās:
  - Piekrītu, Lizonka. Ne pārāk maz! Bet tas neuzlabo veiklību cīņā.
  Elizabete atzīmēja:
  - Savulaik vācu bruņinieki tika piekauti Peipusa ezerā un Grunvaldes kaujā .
  Drahma pasmaidīja un atbildēja:
  - Es zinu! Tomēr bija domstarpības par zaudējumiem, visā ordenī nebija pieci simti bruņinieku un ne vairāk kā divi simti. Bet jāsaka, ka sākt kampaņu pret Krieviju laikā, kad Eiropa bija pakļauta Batu iebrukumam, ir pilnīgs neprāts.
  Meitenēm garām skrēja aitu suns, nošņāca viņas un luncināja asti. Iemesls bija tāds, ka meitenēm gandrīz nebija smakas. Papildu smaka nodod tevi kā diversantu, un ir vēl grūtāk veikt sabotāžu. Meitenes, klusi soļojot ar spēcīgām kājām, pagāja garām, cienīdamās suni tikai ar nejaušu galvas mājienu. Apsargi viņus sveicināja.
  - Šeit! Tur jūs gaida maršals!
  - Karaspēks gaida pavēles, un maršals gaida mūs! Tas ir universāls līdzsvars. - Drahma teica.
  Elizabete piebilda:
  - Kā tuksnesis, kas gaida lietu!
  Viņi nogāja piecdesmit metru pa gaiteni, sveicināja sargus un beidzot iegāja maršala plašajā, bet neparastajā kabinetā. Pēteris Lielais zirga mugurā un ar zobenu, kura rokturis bija nosprausts ar dimantiem, Suvorovs ar teleskopu, bet maršals Žukovs uz lidmašīnas vadības ierīcēm skatījās no sienas. Ne vissliktāko mākslinieku portreti eļļā ar fosfora piedevu, tā mirdzēja biroja krēslā. Pats diezgan dzīvespriecīgs, izskatīdamies jaunāks par saviem gadiem, Vasiļevskis meitenes sagaidīja ar smaidu.
  Slavenā komandiera balss bija maiga, un tajā skanēja aizbildnieciskas notis:
  - Tomēr jūs netērējat laiku! Un jūs virzāt krievu zinātni, un jūs uztvērāt valodu!
  Elizabete izdarīja izteiksmīgu žestu:
  - Kā gan citādi. Dzimtene, tas ir pārāk svarīgi mums un visiem. Mēs nevarējām citādi.
  Vasiļevskis apstiprināja:
  - Protams! - Divi uzņēmumi tika nopļauti. Tas ir pārsteidzoši, kā jūs varat tā šaut.
  Drahma teica:
  - Nu, protams, ne uzreiz, bet laika gaitā daudzi var sasniegt šo līmeni. Es pat domāju, ka ļoti daudzi. Mums ir vajadzīgas tehnikas. Turklāt mēs paši neesam sasnieguši savu robežu. Vēl ļoti jaunas meitenes.
  Maršals ar nopūtu apstiprināja:
  - Es zinu! Kopumā tas nav viegls lēmums, bet viņi teica, ka Staļins ir sagatavojis briesmīgu ieroci, kuģi ar tūkstoš megatonnu ūdeņraža bumbu.
  Elizabete pamāja ar savu zelta galvu:
  - Jā! Viņam ir tāda lieta.
  Komandieris atzīmēja:
  - Lieliski, pareizāk sakot, traģiski. Tu mums šeit tiešām esi vajadzīgs, bet es nezinu, kurš ir labāks par tevi, lai izpildītu šādu uzdevumu.
  Drahma iesaucās:
  - Vai vēlaties, lai mēs atrodam un neitralizējam bumbu?
  Vasiļevskis apstiprināja:
  - Tieši tā! Noķer lidojumā.
  - Tas mums bija pašsaprotami, kad piesauci brīnumu - meitenes pie sevis. - teica grāfiene-nimfa.
  - Noteikti! Šajā gadījumā mēs runājam par Eiropas un Krievijas Eiropas daļas likteni. - teica maršals.
  Elizabete iesaucās:
  - Pēdējais mums jau ir skaidrs. Sāksim pie lietas. Vispirms mums jānokļūst Anglijā.
  Māršals pamāja:
  - Jūsu transportēšanai izmantosim eksperimentālu augstkalnu izlūkošanas lidmašīnu. Es ceru, ka jūs varat labi tikt galā ar lēcienu reti sastopamā vidē, vai arī labāk ir nolaisties?
  - Līdz divdesmit kilometriem problēmu nav. Ja tas ir augstāks, var sākties reibonis. - Elizabete teica.
  Vasiļevskis šķita apmierināts:
  - Nu, ja tā , tad brīnišķīgi. Kopumā jūsu ķermeņa īpašību izpēte ir unikāla. Jā, ja jūs nonākat pie ienaidnieka un tiekat spīdzināti? Piemēram, vai viņi sadedzinās pliko zoli ar karstu elektrisko plīti?
  - Mēs jūtam sāpes, bet esam spējīgi tās lokalizēt! - Drahma ar pilnīgu pārliecību noteica. - Mēs netiksim sadalīti!
  Maršals šaubīgi sacīja:
  - Un bailes no nāves?
  Elizabete arī ļoti pārliecināta teica:
  - Mani personīgi tas nebiedē. Dvēseli nevar ne sagūstīt, ne paverdzināt!
  Elizabete ar patosu paziņoja:
  - Un mani arī! Lai gan te nav runa par reliģiju, bet gan par izrēķināšanos!
  Slavenais komandieris pamāja:
  - Nu es tev ticu. Kādā aizsegā jūs iekļūsit ienaidnieka karaspēka atrašanās vietā?
  Elizabete lēnām sacīja:
  - Tas būs atkarīgs no konkrētās situācijas. Katru reizi būs kaut kas jauns un improvizācija.
  - Rutīna ir destruktīva intelektā. - Drahma piebilda.
  Krievijas varonis ar apmierinātu skatienu jautāja:
  - Tātad tas ir lieliski! Vai jums ir nepieciešams grims?
  - Paķersim kaut ko. - teica Drahma. - Kopumā es domāju, ka sākotnēji ir jāpieņem melnādaino meiteņu izskats.
  Maršals Vasiļevskis ar grūtībām spēja apvaldīt smieklus:
  - Vai vēlaties kļūt par melnādainām sievietēm?
  Nimfa grāfiene uzpūtās :
  - Jā! Un kāpēc tas tevi pārsteidz?
  Komandieris atzīmēja:
  - Nebūt ne, lai gan tas ir tik eksotiski.
  -Vai tu esi lasījis Tēvoča Toma būdiņu? - Drahma jautāja.
  - Jā! - Maršals atbildēja. - Izcils darbs, diezgan smalki parāda dažādu tēlu pārdzīvojumus, plaisu starp kungiem un vergiem. Parasto cilvēku un bērnu ciešanas.
  Elizabete ar prieku atbildēja:
  - Pa labi! Bet iedomājieties, afrikāņi jau sen ir bijusi apspiesta tauta, vergu pēcteči, un tagad viņi ir saņēmuši brīvību. Un ne tikai brīvība, bet patiesībā vairāk tiesību nekā baltajiem. Formāli CSA ir vienādas tiesības starp rasēm, bet patiesībā afroamerikāņiem tiek uzticēti visi vadošie amati.
  Māršals atzīmēja:
  - Melnie nav idioti, kā daži domā. Šī ir vecākā cilvēku rase uz Zemes, un tai ir diezgan labas spējas. Jo īpaši mums ir liels skaits melnādaino, kuri mācās Maskavā.
  Drahma atbildēja:
  - Jā, es viņus neuzskatu par muļķiem , taču jebkura cita rase rada nopietnas aizdomas. Turklāt Staļins, es pamanīju, cenšas virzīt sievietes vadošos amatos. Tas bija raksturīgi arī padomju laikos, kad Augstākās padomes prezidijā sēdēja liels skaits slaucēju un audēju.
  Vasiļevskis apstiprināja:
  - Jā, starp ZSA deputātiem ir daudz melnādainu sieviešu. Tie pastāv arī starp militārpersonām. Tiesa, sarkanie jeņķi sievietes aizsargā un nelaiž iekšā, taču koncentrācijas nometņu pārraugu vidū viņu ir ļoti daudz. Jā, un izlūkošanā.
  - Tātad mēs spēlēsim melnādaino sieviešu lomu, viss tiks izdarīts skaidri. - Teica Drahma - Tu, Lizonka, es ceru, ka nepievilsi mūs?
  - Nekādā gadījumā! - Teica blondā meitene.
  -Kā tu ar mums sazināsies? - jautāja maršals.
  Drahma pārliecinoši atbildēja:
  - Mums ir miniatūrie raidītāji. Mēs esam izgatavojuši īpašas plāksnes, kas ļauj pārtvert signālus, pat izmantojot modernas, nepilnīgas tehnoloģijas.
  Vasiļevskis smaidot teica:
  - Tas ir labi! Es redzu, ka jūs esat padomājuši par visu.
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Noteikti! Ne velti mēs esam foršas meitenes, neesam pieraduši stāvēt malā!
  Maršals vēsākā tonī teica:
  - Labi! Vienkārši mēģiniet to izdarīt minimālā laikā. Mēs esam ļoti noraizējušies par komunistisko Ķīnu. Ja tik spēcīga valsts atklās otro fronti, mums būs ļoti slikti. Jebkurā gadījumā ofensīva Aļaskā kļūs neiespējama, kas nozīmē, ka karš ievilksies. Ienaidnieks varēs izstrādāt ballistiskās raķetes, no kurām atšķirībā no aviācijas nebūs glābiņa. Pilsētu bojāeja kodolviesuļvētrā.
  - Visai operācijai atvēlam trīs dienas, maksimums piecas. - Elizabete teica nepieklājīgā tonī. "Ja mēs to nepaveiksim, mēs nogriezīsim vienu no mūsu pirkstiem."
  - Nāc, tas ir muļķības! - teica maršals. - Izkropļot tādas brīnišķīgas rokas kā fejām.
  Blondā meitene smaidot atbildēja:
  - Kā pateikt! Jakuzas piemērs! Tāpat neuztraucieties, jūsu pirksti ataugs tikpat labi kā iepriekš .
  Komandieris iebilda, triecot ar dūri pret galdu:
  - Katrā ziņā par to nav runa!
  - Lizonkai ir savdabīga humora izjūta. - Drahma pārtrauca. - Tas liek domāt par pretencioziem izteicieniem. Patiesībā, manuprāt, pietiek ar trim dienām. Galu galā, mēs esam lieli dūži-terminatori inteliģencē.
  Vasiļevskis iesaucās:
  - Tad rīkojies enerģiski!
  Nimfa grāfiene iesaucās:
  - Tici man, tavs sapnis par globālo labklājību ir kā jebkad tuvu piepildījumam.
  Elizabete mazliet bikli jautāja:
  - Pirms dodos ceļā, es vēlētos saņemt svētību no priestera. Labākais no Metropolitan.
  Maršals sarauca pieri:
  - Jūsu misija ir svēta, un es negribētu palielināt iesvētīto loku .
  Blondīne nedroši ierunājās:
  - Bet pareizticīgo priesteris viņu neatdos.
  Vasiļevskis vēsākā tonī noteica:
  - Kā pateikt! Savulaik daudzi priesteri svētīja Batu Khanu - un pats Staļins mācījās seminārā. "Bet slavenā komandiera tonis kļuva maigs. - Nu, labi, metropolītam Aleksejam ir paredzēts apmeklēt Hamburgu, varbūt viņš jau ir ieradies uz lielas pareizticīgo baznīcas iesvētīšanu. Labs cilvēks, ar mums jau sen sadarbojas, dedzīgs antikomunists, viņš Staļinu apvainoja. Viņš svētīs tevi par tavu svēto darbu.
  Drahma to atmeta:
  - Man to nevajag! Es neticu. Pārliecināts ateists.
  Un nimfu meitene ( kura miegā bija aizmirsusi, ka ir pagānu dievu radiniece!) dusmīgi iespurdza savu kāju, pavedinot pilnību un līniju harmoniju.
  Elizabete iebilda:
  - No tā nekāda kaitējuma nebūs. Tikai ieguvums.
  Drahma teica:
  - Vienkārši nerunājiet par to, ko jūs mums uzdevāt. Ārpus kaitējuma ceļa. Un kas zina, šie priesteri, apustulis, nodeva pašu Kristu tikai par trīsdesmit sudraba gabaliem. Un, ja viņi piedāvās mums bagātību, viņi arī mūs nodos.
  Vasiļevskis mierīgi noteica:
  - Neviens nezina jūsu misijas detaļas, izņemot mani un Žukovu. Visi pārējie ir tikai izpildītāji. Un viņi mums deva norādījumus, viņi to izpildīs. Ieskaitot pilotu, kurš tevi izmetīs. Kas attiecas uz svētību, es jums varu dot ne vairāk kā stundu. Laiks ir pārāk ierobežots. Un vēlams, lai abi to saņemtu.
  - Esmu, biju un vienmēr būšu pārliecināts ateists! - Drahma skarbā tonī teica.
  Maršals atbildēja ar smīnu:
  - Ziniet, mūsdienu Krievijā ateisms ir karjeras beigas. Lai gan, godīgi sakot, es arī šaubos par pareizticību.
  - Vai jūs nebeidzāt semināru? - Elizabete jautāja. - Es lasīju tavu biogrāfiju un memuārus.
  Vasiļevskis apstiprināja, paceļot balsi:
  - Jā, es pabeidzu! Bet viņš to darīja civilās karjeras dēļ, nevis pārmērīgas reliģiozitātes dēļ. Kopumā divdesmitā gadsimta sākumā jauniešu vidū bija modē Darvina evolūcijas teorija un ateisms. Tas tika uzskatīts par diezgan modernu, kas atbilst brīvības garam.
  Blondīne atzīmēja:
  - Un tas noveda pie revolūcijas!
  Maršals loģiski apstiprināja:
  - Jā, tagad tas nav modē. Lai gan evolūcijas teoriju māca šur tur. Daudzi priesteri to ievēro. Ir arī pārrāvuma un savienojuma teorija. Jebkurā gadījumā kreacionistiem ir problēmas ar zemes slāņiem. Taču te jau valda tādi džungļi, ka grūti no tā izprast.
  - Bez pudeles! - Drahma pajokoja.
  Maršals sauca, viņa seju izgaismoja smaids:
  - Metropolīts Aleksejs jau ir ieradies. Tāpēc Lizonka dodieties pie viņa, un jūs Drahma, lai netērētu laiku, uzrakstiet kaut ko citu par atklājumu un attīstības tēmu. Galvenais ir neizlaist detaļas, zinātnieki to izdomās.
  Elizabete klausījās metropolīta balsī telefonā. Tas bija patīkams bass, bija jūtams priestera spēks.
  - Labi, es izpildīšu iesvētīšanas ceremoniju. - Viņš teica. - Bet kāpēc tāda steidzamība?
  - Militārais noslēpums! - maršals Vasiļevskis nopietni atbildēja.
  Metropolīts maigi atbildēja:
  - Ja tā, tad es neuzdrošinos iebilst.
  Elizabete paklanījās.
  - ES eju!
  Komandieris mierīgi sacīja:
  - Viņi jūs pavadīs.
  Viņu pavadīja speciālo spēku virsnieks . Viņi skrēja kā kurti; protams, Elizabete saudzēja savu kolēģi. Viņš taču bija sporta meistars un ar grūtībām noturējās. Viņi ātri piebrauca pie baznīcas, un Elizaveta pati sēdās pie stūres. Pretbraucošo mašīnu bija maz, un meitene gandrīz nolauza pedāli. Viņa izdarīja tik lielu spiedienu uz viņu. Templis bija liels, bet viens no kupoliem tika bojāts gaisa uzlidojuma rezultātā.
  Tiesa, ne daudz, jo, visticamāk , tā bija uzmontēta tāda veida bumba, kas tiek piekārta uz iznīcinātāja spārna. Elizabete trīs reizes sakrustojās un čukstēja lūgšanu "Mūsu Tēvs".
  Tad viņa devās uz templi.
  Pakalpojuma nebija, un viņa bija viena. Metropolīts viņu nesasveicināja ar laipnu skatienu.
  Protams, brīnišķīgi skaista meitene, elpojoša seksualitāte, militārā formā, ar neparasti spilgtu matu krāsu. Viņa izskatījās pazemīga, bet tajā pašā laikā smaidīja no visas mutes platumā, kurā mirdzēja lieli pērļu zobi. Pareizāk sakot, pat vistīrākās pērles nevar tā spīdēt. Kungs bija apmulsis:
  - Mans mazais bērns, ko tu vēlies?
  Medus blondā meitene paklanījās un čivināja:
  - Svētī mani, tēvs, svētī mani par varoņdarbiem Dzimtenes vārdā.
  - Nu, tas ir labs lūgums. - Metropolīts apskatīja majora plecu siksnas; Elizabete pieticīgi paslēpa pavēli. -Vai jūs pats maršals Vasiļevskis sūta?
  Eņģelis miesā pazemīgi atbildēja:
  - Jā, ser.
  Baznīcas princis maigā tonī teica:
  - Nu labi, noliecies ceļos un lūdzies. Es izpildīšu ceremoniju.
  . NODAĻA Nr.7.
  Elizabete līdz pusei aizvēra acis; baznīcā valdīja noslēpumaina krēsla. Metropolīts lasīja lūgšanas un slacīja svēto ūdeni. Meitene viņus klausījās un juta pacilātību. Viņai šķita, ka ir pilnīgi iespējams pārvietot kalnus un izkausēt debesis. Ja domas ir vērstas uz Kristu un Dzimteni.
  - Kungs, dod mums spēku uzvarēt! - Viņa čukstēja, nometies ceļos, un viņas kailie, tīrie, apaļie papēži mirdzēja kā spogulis sveču liesmā.
  Blondīne tikko dzirdami čīkstēja:
  Lai Tas Kungs dod jums panākumus,
  Viens visiem krieviem!
  Mēs uzvarēsim savus ienaidniekus
  Netērējot vairāk vārdu!
  Viņas lūpas čukstēja. Atskanēja modinātājs. Sirēnas gaudoja, kas nozīmēja, ka pilsētā notika vēl viens reids. Iesvētīšanas ceremonija nav pārāk ilga, un metropolīts steidzās to pabeigt.
  "Kungs, es dzirdēju tavu lūgšanu, un meitene gūs panākumus grūtā militārā uzdevumā." - Vladika pabeidza ar pērkonu, sulīgu basu.
  Tajā brīdī gandrīz netālu notriecās bumba. Pareizticīgo baznīcas kupoli nodrebēja un vairākas ikonas nokrita. Elizabete pielēca.
  Un viņa skaļi iesaucās:
  - Piedod tēvs. Ir pienācis laiks sagraut savus ienaidniekus.
  Metropolīts bija pārsteigts:
  - Kā tu to izdarīsi, bērns?
  - No ložmetēja!
  Patiešām, pie ieejas Elizabete pamanīja bruņutransportieri ar ložmetēju, kas sargāja templi.
  Kopumā Elizabete saprata, ka vienkāršs ložmetējs var netikt galā ar lielu stratēģisku bumbvedēju. Īpaši tādi kā "Lidojošais cietoksnis", jo īpaši ar lidmašīnu "LIS" - 6. LIS - apzīmē lidojošo Josifu Staļinu. Bet pretgaisa smagais ložmetējs ir diezgan spējīgs, ja tas trāpa ļoti precīzi. Bruņu savienojumos, stiklā, fizelāžas galā, zem riteņiem. Šeit jebkurā gadījumā ir milzīga iespēja.
  Viņi šāva uz spridzinātājiem. Reizēm trāpīja, reizēm garām. Bet kopumā tas bija pretgaisa aizsardzības vectēvs. Nebija modernu raķešu sistēmu. Tāpēc Elizabetei bija jāšauj, paļaujoties uz atsitienu un savu fenomenālo intuīciju.
  - Lai trāpītu pareizi, lodei jābūt manā sirdī! Pareizāk sakot, pilnīga nesadalīta veseluma sajūta. - Elizabete čukstēja.
  Un meitene stingri gulēja uz bruģa plāksnēm ar savām izturīgajām kājām, piemēram, paviāna ķepām.
  Pārsteidzoši, viņai tas izdevās. Pirmajās sekundēs tika notriekti divi FOX-5 . Nākamais bija "LIS" - 4. Grūtāk bija ar smagi bruņoto "LIS" - 6. Šis lidaparāts bija labi aizsargāts, taču liekā svara dēļ zaudēja manevrētspēju. Tomēr Elizabete, izmantojot rikošeta principu, trāpīja uz sprauslas.
  - Tur ir viens! - Viņa teica, kad ieraudzīja dūmus.
  Viņa pagriezās un atkal iegrūda:
  - Ir otrs!
  Lodes izraisīja detonāciju, kropļojot reakcijas maisījumā esošos dzinējus.
   - Un trešais! - Elizabete bija sajūsmā. Lidmašīna sāka zaudēt augstumu un sabrukt. Pēdējais sprādziens atspējoja visus četrus dzinējus. Tajā pašā laikā meitenes pirksti trīcēja no spriedzes. "LIS" 6 - svēra vairāk nekā septiņdesmit tonnas un varēja pārvadāt līdz divdesmit tonnām bumbas kravu. Tieši no šādas lidmašīnas Rūras reģionā tika nomesta ūdeņraža bumba.
  Meitene mērķēja uz citu tās pašas klases lidmašīnu. Pareizāk sakot, viņa nemērķēja, bet trāpīja pēc kaprīzes. Šoreiz "FOX" - 6 tika iznīcināts vēl ātrāk. Nākamais bija FIS - 5, pēc tam divi FIS -4 un oktobra bumbvedējs - 7. Bija arī tie, kas tika notriekti ar pretgaisa ieročiem. Kopumā notriekt ir neticami grūti, pat ņemot vērā, ka ložmetējs ir 17 mm, jo lidmašīnas atrodas lielā augstumā un steidzas neticamā ātrumā.
  Meitene notrieca vēl trīs automašīnas, pārējām atkāpjoties, ārpus diapazona.
  - Nu, " komisti " saprata! - Elizabete rezumēja. - Tomēr kāda muļķe bija Drahma, viņa palaida garām šādas izklaides. Viņi saka pareizi , neskopojieties ar lūgšanām un ārstēšanu.
  Šajā pasaulē notika sekojošais: tā kā Staļins aizbēga no trimdas ASV un jau tur, Lielās depresijas laikā, sarīkoja revolūciju, precīzāk, bruņotu sacelšanos un nāca pie varas, tad viņš vairs nebija PSRS. Un baltie gvarde uzvarēja pilsoņu karā, turklāt ļoti ātri. Bet Žukovs un Vasiļevskis savu karjeru veidoja buržuāziskajā Krievijā.
  Tas izskaidro, kāpēc ASV komunistiskais režīms ir ļoti asiņains un represīvs, savukārt Krievijā tā ir buržuāziska, lai arī autoritāra demokrātija.
  Meitene devās uz baznīcu. Metropolīts mēģināja atkarināt svētā ģeneralisimo Suvorova ikonu. Ieraudzījis Elizabeti, viņš sacīja:
  "Vai tev nebija bail, mana meita?"
  Blondīne karotājs pārliecinoši atbildēja:
  - Nē! Drīzāk tas ir pat patīkami. Nogalina barbarus, kuri iznīcina tempļus Dieva labā.
  Bīskaps Aleksejs atzīmēja:
  - Tieši tā, mana meita! Jūs veidojat izpirkšanu.
  Skaistule ar zelta matiem pamāja:
  - Mēģinu!
  Metropolīts izteikti maigi teica:
  - Mani brīdināja, tev ir pārāk maz laika. Tāpēc es varu atbildēt ne vairāk kā uz pāris jautājumiem.
  Elizabete, nespēdama pretoties, ierunājās:
  - Tēvs, kas ir Septītās dienas adventisti?
  Kungs samiedza acis:
  - Ķeceri un sektanti!
  Blondīne karotājs lūdzoši sacīja:
  - Bet viņi precīzi paredzēja nākotni. Īpaši manā pasaulē un arī jūsējā.
  Metropolīts sarauca pieri:
  - Tu laikam domā Elenu Vaitu?
  Elizabete pamāja ar galvu un kaislīgi sacīja:
  - Pat ja tas ir viņas! Jo īpaši viņa prognozēja zemestrīces un dabas katastrofas. Kad ASV vēl bija maza valsts, lielvaras nākotne un tās liktenīgā loma cilvēcei. Viņai bija daudz brīnišķīgu lietu, tostarp prognozes par televīziju un internetu.
  Vladika Aleksejs pamāja:
  - Protams, viņa bija spēcīga praviete, bet sātans var arī paredzēt nākotni. Atcerieties daudzus gudros, tostarp austrumu gudros, vai guru, vai pat Nostradamus - nevis Bībeles pravieti. Un Elena Vaita neatzina daudzus pareizticīgo kanonus un ikonas.
  - Bībele arī neatzīst relikviju un ikonu pielūgšanu. Šo pagānismu, pat vara čūskas tēlu, Dievs lika iznīcināt, kad tas kļuva par pielūgsmes paraugu. - Elizabete teica.
  Metropolīta balss kļuva stingrāka:
  - Ak, jā, jūs paņēmāt protestantu ķecerību, es domāju, ka jūs lasījāt baptistu literatūru pret ikonām un relikvijām.
  Blondā meitene kaislīgi teica:
  - Es izlasīju visu! Es zinu visas reliģijas. Es lasu ļoti ātri, es varu aprīt grāmatu tādā apjomā kā Trīs musketieri un Divdesmit gadus vēlāk kopā vienā minūtē !
  Vladika Aleksejs pamāja:
  - Tā ir tava zināšanu problēma. Jā, varbūt šīs ikonas nav saskaņā ar Bībeli, bet prakse un brīnumi apstiprina patiesību un nepieciešamību tās pielūgt. Vispār, mana meita, jūs steidzaties un, kad paveiksit uzdevumu, mēs par visu runāsim detalizēti un detalizēti. Jūsu vecumā majors ir ļoti cienījama pakāpe, un, lai veiktu tik svarīgu misiju, jūs būsiet vismaz pulkvedis un ar Svētā Andreja Pirmizsauktā ordeni.
  Blondā meitene paklanījās un gandrīz izskrēja no tempļa. Viņa redzēja, ka Metropolīts ar viņu nav apmierināts. Tomēr Elizabeti tas īpaši neapbēdināja. Viņa bija daudz priecīgāka, ka ložmetēji izrādījās spēcīgi ieroči pat pret gaisa spēku. Tagad mums bija jāatgriežas, lai lidotu uz frontes līniju.
  Spīdekļa vakara saulriets šajā visumā meitenei ļoti atgādināja viņas pasauli. Tas bija skaisti, likās, ka manā dvēselē zied neaizmirstami. Un stari mirgo kā zobeni, izlejot asinis. Tādā brīdī tu domā, ka dzīve ir laba, un kāpēc šis nolādētais karš ir vajadzīgs? Vai Staļinam ar zemi nepietiek? Kopumā Krievija lielāko daļu karu cīnījās kā otrais; tas nebija tas, ko tā gribēja, bet bija tai uzspiesta. Tomēr bija arī uzvaras. Periods no viens tūkstotis seši simti astoņpadsmit līdz tūkstotis astoņi simti piecdesmit trīs. Ceturtdaļu tūkstošgades Krievija nav zaudējusi vairāk par vienu karu un tikai reizēm zaudēja atsevišķas kaujas. Un pats galvenais, kuri kari tika uzvarēti. Viņi pārspēja Napoleonu, Frederiku Lielo un gandrīz visas pasaules valstis, izņemot Angliju. Kopumā šī ir valsts, uz kuru jūs lidosit. Vienīgā impērija, pret kuru Krievija nekad nav uzvarējusi karā. Lai gan kopumā tiešu militāru konfliktu ar ASV nebija, tikai netieši. Tomēr kopumā jāatzīst, ka krievi auksto karu zaudēja.
  - Jā, tagad mūs gaida izšķiroša atriebība. - Elizabete teica, paātrinot mašīnu līdz galam.
  Viņa atkal novilka kurpes. Viņas kailās, ideālās, regulāras formas pēdas ļoti veikli spieda gan pedāļus, gan sviras.
  Tikusies ar Drahma, Elizabete neaizmirsa parunāt par uzlidojumu un notriektajām lidmašīnām.
  Blondīne terminators kaislīgi teica:
  - Tu esi daudz zaudējis! Tā ir sajūta, kas rodas, izšaujot ložmetēju. Jūs notriecat ienaidnieka transportlīdzekļus, kas šķiet neievainojami. "FOX" -6, šī ir vērtība.
  Drahma piekrita:
  - Protams, tas ir lieliski . Tāpēc tika radīti ložmetēji, lai nogalinātu. Tas ir gan kaujas sapņa mērķis, gan dizains. Vispār, meitiņ, runājot par jauniem ieroču veidiem, es uz savu Dzimteni atnesu daudz vairāk nekā tu. Galu galā es zinu daudz.
  Elizabete pārliecinoši atbildēja:
  - Es neesmu mazāks! Kā ar gravio lāzeru!? Olimpiešu dievu ieroči?
  - Lieliski! Mēs to izmantosim arī savam svētajam mērķim. - Drahma teica jautri.
  Divi policisti piegāja pie meitenēm:
  - Mums tevi jāpavada līdz pazemes lidlaukam.
  Elizabete jautri atbildēja:
  - Pēdējā ideja nav slikta! Mēs cīnīsimies kā ērgļi, mēs uzvarēsim ordas varenību!
  - Seko mums. - Amatpersonas teica.
  Meitenes pārvietojās pa gaiteņiem , klusi staigājot kailas, iedegušas ar sīkstiem kāju pirkstiem kā gepardam. Viņi nepārprotami virzījās pretējā virzienā. Šeit bija metro stacija. Meitenes pagriezās uz pirkstgaliem un iekāpa mazā elegantā karietē. Pēc tam viņš steidzās.
  Pa ceļam Elizabete un Drahma atvēra diplomātu ar grimu, kas viņiem tika nodots. Tagad meitenēm atlika tikai uzklāt grimu. Bet viņi to darīs tikai pēc nolaišanās. Nevajadzētu sniegt nevajadzīgu informāciju pat pilotam.
  - Kļūsim par Negritosu ! - sacīja jautrā nimfa ar varavīksnes krāsas matiem, Drahma, smīnot.
  - Mēs jau bijām melnādainie vīrieši. Tagad redzēsim, kā ir kļūt par sievieti. - Elizabete noteica.
  Tunelis kādu laiku nolaidās un tad sāka celties augšup. Elizabete atcerējās vienu fantastisku stāstu. Tajā ceļotāji pārvietojās uz leju, līdz nokļuva pazemes pasaulē. Tas bija diezgan jautri un, iespējams, nedaudz baisi, ar dažādām mocībām un mocībām grēciniekiem. Līdz beidzot viens gudrs puisis to visu iznīcināja ar vārdiem: "Es tam neticu!" Vispār daudzi rakstnieki ir izdomājuši, ka elles nav, bet debesis pastāv! Naiva ideja. Turklāt nelieši un maniaki var padarīt taisnīgo dzīvi nepanesamu. Jo īpaši viņa un Drahma, vai šādas meitenes var ielaist Virijā ? Tomēr, kāpēc gan ne, viņi ir diezgan līdzsvaroti un, iespējams, laipni. Un jebkurā gadījumā bez iemesla nevienu nepārspēs. Tikai dažreiz iemesli rodas pārāk viegli un vienkārši. Tāpat kā, piemēram, viens gangsteris nošāva vīrieti tikai tāpēc, ka viņš viņam nejauši nošķaudīja.
  Tomēr Elizabete uzdeva Drahmai jautājumu:
  - Kad es pirmo reizi ieraudzīju Maskavas metro, tas bija grandiozs skats. Tas atstāja diezgan lielu iespaidu, it īpaši vecākajās stacijās . Kā ar tevi?
  Nimfa grāfiene pamāja ar galvu:
  -Tas pats! Īpaši centrālās stacijas, kas dekorētas Staļina laikos. Bet pati pazemes pilsēta Maskava-2 ir diezgan drūma un stingra. Tas pārsteidz vairāk ar savu izmēru, nevis ar apšuvuma skaistumu un eleganci.
  Blondīne jautāja:
  - Kā ar vietējo metro?
  - Tikai tunelis, kur grēcinieki tiek nolaisti. Tas ir diezgan grūti viņu dvēselēm. - Drahma noskūpstīja Elizabeti uz lūpām un čukstēja:
  - Zini , ķermenis vēlas pieķeršanos.
  Blondā meitene pat raustījās:
  - Mēs neesam lesbietes.
  Nimfa grāfiene iesaucās:
  - Nē, bet viņi ir traki skaisti ! Tu dari, kā gribi, un es noskūpstīšu virsnieku.
  Pēc šiem vārdiem Elizabete tagad sajuta siltumu visā ķermenī. Viņa, nespēdama savaldīt savu impulsu, pieliecās virsniekam un mantkārīgi skūpstīja viņu, čukstot:
  - Glāsti man krūtis!
  Drahma darīja to pašu, virsnieki tika atlasīti, asinis un piens, cēlā šķirne bija skaidri jūtama. Jā, un smaržas, lai arī tās ir vīrišķīgas, tomēr ir tik aizraujošas. Ir patīkami sajust roku un īpaši lūpu pieskārienu uz pietūkušajiem sprauslām. Meitenes pat nedaudz vaid no sajūsmas. Arī virsnieki bija ieslēgti, tādas sievietes ir vienkārši neatvairāmas. Katrs no tiem ir Afrodītes iemiesojums, kaislīgs un nikns.
  Taču meitenei un zēniem neļāva kārtīgi izklaidēties. Kariete ieradās vietā. Elizabete un Drahma nekavējoties saģērbās, atstājot apmulsušos virsniekus karietē. Viņi ātri saveda sevi kārtībā.
  Skaistules korī kliedza:
  - Atpūtieties, puiši, mēs ar jums izklaidēsimies!
  Meitenes bija sajūsmā un jautri smējās. Bet ķermeņi dega, viņi gribēja pieķeršanos, un skaistules pat sāka dejot. Viņu mežonīgie lēcieni nobiedēja sargus.
  Kļuva mazliet vieglāk, un daiļavas, basām kājām mirgojot, rozā papēžos ar graciozu zoles izliekumu, ielēca izlūkošanas lidmašīnā. Šī mašīna izskatījās kā bērnu rotaļlieta, kas izgatavota no papīra. Šādas lidmašīnas parasti izgatavo skolēni. Tiesa, Elizabete un Drahma nekad nav gājuši skolā. Viņiem tas bija kā olimpiskā čempiona gatavošana "airēšanas baseinā".
  Jebkurā gadījumā tā bija viņu atmiņa sapnī. Un sapņos bieži parādās iepriekšējo sapņu atmiņa, kas bija aizmirsta patiesībā un patiesībā, bet tā var atkal parādīties Morfeja rokās. Un tad tu jau esi nedaudz cits cilvēks.
  Jo īpaši pieaugušie dažkārt atkal jūtas kā bērni un pat atceras jau aizmirstas bērnības detaļas. Un viņi miega brīdī tic, ka patiešām ir jauni un mazi.
  Īsāk sakot, Elizabete miegā mainīja atmiņu un domāja par pagātni. Tāpat kā Demiurgu dievu mazmeita nimfa Drahma pēkšņi kļuva par pārliecinātu ateisti un materiālisti!
  Šeit nāk pasakainas un fantastiskas atmiņas.
  Reiz viņi tomēr apmeklēja skolu; drīz vien Elizabetes tuvumā pulcējās pūlis, meitene lasīja sprediķus. Drahma aktīvi iedegās un pat sāka komandēt. Kopumā meitenes parādīja savu "labāko" pusi.
  Taču izlūkošanas lidmašīnā meitenes uzvedās diezgan korekti. Mēs apsēdāmies aizmugurējos sēdekļos, uzvilkām artefaktus un beidzot pacēlāmies.
  Bīdāmie vārti atvērās kā brīnumzivs-vaļa mute, un virsū mirgoja zvaigznes.
  "Skaisti!" teica Elizabete. - Mēs lidojam augstu! Pacelieties virs zvaigznēm brīvi un viegli!
  Lidmašīna palielināja augstumu, tā lidoja gandrīz vertikāli, apvienojot reaktīvo helikoptera un iznīcinātāja īpašības. Hamburgā praktiski nebija gaismas, savu lomu spēlēja aptumšošana.
  Tuvojoties stratosfēras slieksnim, kļuva vēsāks. Lidmašīna lidoja ļoti augstu. Lai nenotiktu avārija, tā izmantoja īpašu bezskābekļa fluoru saturošu degvielu. Tas ļāva pietuvoties trīsdesmit kilometriem.
  Elizabete atzīmēja:
  - Mūsu pasaulē ASV un Krievija izstrādāja īpašas kosmosa lidmašīnas. Spēj lidot ar evakuācijas ātrumu vakuumā un pēc tam trāpīt lielā lokā.
  - Es zinu! Viņa pat sniedza dažus padomus šajā jautājumā. Vispār krievu zinātniekiem ir vājums ierocim pazaudēt dažus sīkumus, pārvēršot izcilu modeli par viduvēju , kā, piemēram, ar hiperskaņas raķeti Kinzhal, kurā viņi palaida garām dažus pieskārienus. - teica Drahma. - Turklāt piedzeršanās ir diezgan izplatīta parādība. Tas sašaurina apziņu, un rezultātā attīstībai daudz pietrūkst. Tieši tāpēc amerikāņu ieroči bieži uzvar karos.
  Blondīne karotājs dusmīgi atzīmēja:
  - Staļina laiku mantojums. Atcerēsimies, cik daudz trūkumu bija padomju tankos un lidmašīnās. Rezultātā smagi zaudējumi un gandrīz zaudēts karš. Starp citu, komunistiskajai sistēmai CSA vajadzētu arī novest pie tā, ka sarkano amerikāņu ieročiem ir daudz trūkumu.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Protams, tas novedīs pie sakāves karā.
  Elizabete, izlikusi zobus, jautāja:
  - Bet kā ir ar mūsu brāļiem ar kvalitāti?
  Drahma paraustīja plecus:
  - Nezinu! Tomēr kapitālisms kvalitāti veicina vairāk nekā sociālisms. Tātad viss ir iespējams. Irākas kara laikā padomju raķetes Scud , kuras izmantoja Sadama armija , rādīja sliktu kvalitāti, lielākoties netrāpīja mērķī un nesasniedza. Padomju sistēma veicināja pagrimumu un mentalitātes izmaiņas.
  Blondā meitene ar nopūtu atzīmēja:
  - Jā, Krievija atkal ir kļuvusi kapitālistiska, taču pagātnes mantojums atstāj negatīvu ietekmi. Un ja Staļina laikā viņi cīnījās par preču kvalitāti, izmantojot rakstu sabotāžu. Tad viņa pēcteču vadībā pazuda bailes un, pazaudējuši pātagu, cilvēki izjuka. Tātad ir nopietnas problēmas ar tehnoloģijām.
  Meitenes apklusa, kustinot tikai kailos kāju pirkstus un mīlīgās pēdas. Tagad lidmašīna atradās augstu, bet meiteņu asā dzirde frontes kanonādē atklāja noteikta veida ieročus. Tur bija Katjušas un viņu bērni, kaut kas līdzīgs Gradam. Tiesa, šajā armijā viņus sauca par "prinčiem". Izšāva arī pretgaisa lielgabali un pirmās zeme-gaiss raķetes. Tomēr arī ļoti drausmīgs ierocis, kuram nebija datoru, bija vērsts pret karstumu. Tomēr tas viņu skautu neapdraudēja. Savulaik pirms revolūcijas Krievijas lidmašīnas uzstādīja pasaules rekordus ātrumā, kravnesībā un bruņojumā. Pasaulē pirmā divu dzinēju lidmašīna, pasaulē pirmā četru dzinēju lidmašīna. Jāteic, lai arī cariskajā Krievijā nebija universālas vidējās izglītības, durvis uz virsotni bija atvērtas apdāvinātākajiem zemāko sociālo slāņu pārstāvjiem. Jo īpaši pat lauku strādnieka dēls, ja viņam bija iespējas, ar dažādiem fondiem saņēma bezmaksas izglītību. Komunistu laikā viss bija savādāk. Pēdējā viduvējība tika vilkta cauri desmit klasēm. Tad akadēmiskos grādus bieži saņēma viduvējības .
  Vispār Andropovs bija gaiša galva. Viņš sāka atjaunot kārtību, cīnīties ar korupciju un tīrīt zinātnieku rindas. Pētniecības institūtā pārbaudes kļuva arvien biežākas, un zinātnieki sāka saņemt stimulus. Ģenerālsekretārs un VDK priekšsēdētājs saprata, ka ir vajadzīgas pārmaiņas, kā arī to, ka padomju tauta nav nobriedusi demokrātijai. Andropovs kā labāko ieteica ķīniešu versiju. Lēna evolucionāra izaugsme tirgū, vienlaikus saglabājot spēcīgu industriālo potenciālu. Šī ideja, iespējams, bija vissaprātīgākā, īpaši ņemot vērā Krievijas mentalitāti, tautas un, galvenais, elites nespēju novērtēt demokrātijas jaukumus. Ja Andropovs būtu dzīvojis ilgāk vai nācis pie varas agrāk, iespējams, Padomju Savienība būtu izdzīvojusi. Gorbačovs uzsāka demokratizāciju un ekonomiskās krīzes apstākļos, naftas cenu krituma, disciplīnas un ienākumu no alkohola samazināšanās rezultātā noveda pie katastrofas. Valsts ārkārtas komiteja bija pēdējais mēģinājums glābt impēriju. Gribas trūkums un spēcīgs, izlēmīgs vadītājs liedza komitejai saglabāt varu.
  Drahma atzīmēja:
  - Valsts ārkārtas komiteja ir kretīnu bars , kas nav spējīgi veikt militāru apvērsumu. Ja es būtu viceprezidents, es vispirms nogalinātu Jeļcinu un viņa svītu. To darītu speciālo spēku komanda. Un Gorbačovam būtu dota injekcija, lai viņu paralizētu.
  Elizabete, cieši savilkusi dūres, izlēmīgi atbildēja:
  - Un tas būtu labāk!
  Nimfa grāfiene, izpūtusi vaigus, sacīja:
  - Ja es būtu noteikumi, būtu labāk! Kopumā vienotību vislabāk nodrošina dzelzs ķēde un tērauda roku dzelži. Turklāt ir nepieciešama pilnīga propagandas uzraudzība, lai kontrolētu prātus burtiski no šūpuļa.
  Elizabete piekrita:
  - Propaganda ir liels spēks. Bet jāsaka, ka pēcstaļina laikos viņa manāmi kliboja. Turklāt pasakas par Ļeņinu bija tik naivas, stulbas un bērnišķīgas, ka neviens tās nesauktu par pārliecinošām. Trūka svarīgākā: līdera diženuma!
  - Es neredzu diženumu arī pasakās par Kristu. It īpaši, kad viņš tika šausts un sists. - Drahma ķircināja.
  Blondīne karotājs apņēmīgi iebilda:
  -Tu nesaproti patieso diženumu. Cik lielā mērā Jēzus Dievs Dēls mīlēja pasauli, ka cilvēku dēļ viņš devās uz briesmīgu pazemojumu, nežēlīgu nāvi. Ievērojiet, ka Visuma radītājs, kurš to tur ar savu spēku - valdnieku ķēniņš un valdošo Kungs - ir pazemojies.
  - Nāc, Lizonka! Visuvarenais Visuma radītājs pakrita zem krusta vai varbūt pat zem baļķa. - Drahma rāda savu garo, rozā, kustīgo mēli.
  - Nevajag zaimot! - Elizabete parādīja dūri. - Viņš kļuva pilnīgi līdzīgs cilvēkam, ar savām sāpēm un vājībām. Vispār es nevēlos ar jums runāt par svēto, pērles nemet cūku priekšā.
  Nimfa grāfiene skarbi iesaucās:
  "Es arī nevēlos ar jums apspriesties, tas mani aizmigdina, un nākamā nakts mums būs vētraina."
  Blondīne terminatore pamāja ar galvu:
  - Joprojām būtu! Mums var nebūt gulēt.
  Drahma teica:
  - Tāpēc es jums piedāvāju Lizonku. Vienkārši dziedāsim.
  Karotājs uzmundrināja:
  - Tā ir laba ideja! Dziedāsim duetu?
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Protams, bet kā gan citādi!
  Meitenes klepojās, un Elizabete sāka dziedāt, ejot komponējot, un Drahma unisonā viņai sekoja ar brīnišķīgu balsi:
  Es atdošu savai dzimtajai Krievijai,
  Svētā mīlestības iedvesma!
  Asaras plūst kā straume,
  Tas Kungs izpildīs mums lūgumu!
  
  Kristus izklāja debesis,
  Un ar gara spēku viņš radīja pasauli!
  Brīnumi vājajiem ķermenī ,
  Viņa rokās ir neierobežoti spēki!
  
  Pareizticīgā Krievija ir ar mani,
  Drosmīgi cīnies, krāšņais karotājs!
  Tiecies pēc Visvarenā ar savu dvēseli,
  Jūs esat cienīgi pieņemt Kristu kā pagodinājumu !
  
  Liktenis sarauca pieri - pārmetums,
  Jūs bezrūpīgi kalpojāt savai Tēvzemei!
  Kaķi no šī brīža skrāpējas,
  Bet cerība uzvar bēdas!
  
  Un Dzimtene gadsimta sirdīs,
  Kā mirklis pazibēja manu acu priekšā!
  Pagaidām dziedāšu savu himnu,
  Tēvzeme ar mums priecāsies!
  Drahma, runājot par Kristu, sarauca pieri un raustījās, bet tomēr dziedāja līdzi. Meiteņu balsis nepārtraukti mainīja ritmu, tad sastinga, tad, gluži pretēji, kļuva iekaisušas. Viņiem pat patika klausīties sevī, apbrīnojot savu domu lidojumu.
  Elizabete pēkšņi pārtrauca dziesmu:
  - Zini, es redzu kustību tieši zem mums.
  Drahma piekrita:
  - Es arī to jūtu.
  Meitenes pievērsās pilotam.
  - Mēs esam pakļauti uzbrukumam.
  Viņš neizpratnē atbildēja:
  - Nu ko! - Mums ir tikai viens ložmetējs, lai samazinātu lidmašīnas svaru, svars ir minimāls.
  - Tad tev tas jādara! - Drahma pielēca pie ieroča un notēmēja. - Ienaidnieks netiks ievainots!
  Nimfu meitene atklāja uguni. Ložmetējs trāpīja ar svina lodēm. Elizabete pamanīja, kā aizdegās ienaidnieka cīnītāja aste.
  - Un viņam izdevās šeit nokļūt. Līdz tādam nepieejamam augstumam. - pilots pamanīja. - Ja jums tas nepatīk.
  Drahma atbildēja:
  - Man nav halucināciju.
  - Bet ir kinki! - Elizabete smejoties teica.
  - Skaties kas runā! - Drahma mēģināja uzsist draudzenei pa degunu, bet viņa satvēra viņas roku.
  Blondīne čīkstēja:
  - Nelaid vaļā!
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Nedod ķepām vaļu!
  Meitenes nedaudz vairāk cīnījās, noskaidrojot, kura ir spēcīgāka. Cīņa atklāja aptuvenu spēku vienlīdzību. Nomierinājušies, draugi vēlreiz apskatīja savu aprīkojumu, īpaši artefaktu krelles.
  Elizabete lūdza, pārliecinot Visvareno:
  - Lai šie pēc tavas gribas radītie oļi mūs nepieviļ svētajā cīņā, kuru mēs risinām visas cilvēces labā. Un, pirmkārt, mūsu Dzimtenes labā.
  Lidmašīna šķērsoja Lamanšu un nedaudz nolaidās. Pilots pavēlēja:
  - Un tagad tev ir izvēle. Ja esi pārliecināts par savu ekipējumu, tad vari lēkt jau tagad, ja nē, es iešu vēl zemāk.
  - Pilnīgi pietiekami! - Elizabete teica, velkot kājās zābakus, bet, redzot, ka draudzene nevelk kurpes, viņa tos atkal novilka, lai vajadzības gadījumā varētu izmantot kailos purngalus. - Mēs izdzīvosim!
  Drahma piebilda:
  - Kāpēc riskēt? Šeit var būt augstkalnu cīnītāji, un tas nav fakts, ka mūs nenotrieks. Bet skābekļa bads mums absolūti nav biedējošs, mūsu fizioloģija ir gandrīz ideāla!
  Pilots pavēlēja:
  - Tad lec!
  Meitenes vilka vieglas mugursomas ar mazākiem izpletņiem nekā parasti.
  Viņi atgrūdās un izlēca. Kritiena pirmajai daļai bija jānotiek brīvā lidojuma režīmā. Meitenes nokļuva retinātā, stindzinoši aukstā vidē. Likās, ka manas plaušas plīst un acis izkrīt no galvas. Un cilpa saspieda manu kaklu. Meitenes centās pēc iespējas mazāk kustēties, patērējot mazāk gaisa. Tad mēģinājām elpot, darot to kā kalnu ķirzakas, izmantojot bronhu augšējo daļu.
  Kad atmosfēra kļuva blīvāka un kritums palēninājās , Drahma žņaudzošā balsī sacīja:
  "Es nezināju, ka vakuums var būt tik sāpīgs."
  Elizabete ar izbrīnu atbildēja:
  - Vai viņi jūs nepārbaudīja vakuuma kamerā?
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Jā, bija tāda lieta. Bet tas ir kaut kā mākslīgi, un sākumā es pat baidījos.
  Blondīne terminators apstiprināja:
  - ES arī! No tik augstuma vēl nebiju lēkusi. Galu galā divdesmit pieci kilometri.
  Drahma ar apzinātu neuzmanību teica:
  - Tas nekas.
  Meitenes sāka aktīvāk kustēties, cenšoties piezemēties tieši mežā. Viņi nekad neizmantoja izpletņus, acīmredzot uzskatot, ka veiksmīgai nolaišanai pietiek ar vienkāršu lietusmēteli. Elizabete čīkstēja:
  - Vispār izpletnis ir tikai liekais svars.
  Drahma nomurmināja:
  - Mēs to apglabāsim, tiklīdz nolaidīsimies.
  Piezemēšanās mežā bija skarba, Elizabete ar baso kāju atsitās pret aso zaru, taču nepievērsa tam uzmanību.
  Blondīne iesaucās:
  - Nekāda bēda, izlūkam ir jāpacieš sāpes.
  Drahma apstiprināja:
  - Paciet, bet nemeklē to speciāli. Tomēr jums, ticīgajiem, ir raksturīgi meklēt smagus pārbaudījumus.
  
  Elizabete atbildēja diezgan loģiski:
  - Jums jābūt gatavam uz visu. Un tagad es iesaku mainīt maskēšanos. Ir pienācis laiks apvilkt apspiestas melnādainas sievietes kurpes.
  Meitenes uzklāja nevainojamu grimu, mainot ādas krāsu. Tagad viņas ir kļuvušas par apburošām melnādainām sievietēm, pat mainot acu krāsu.
  Tomēr pēdējo var paveikt ar gribas piepūli, bez ķimikālijām.
  Pēc tam sākām skriet pa mežu. Meitenes steidzās. Šeit viņi nonāca pie ceļa. Tagad mums bija jāmeklē transports.
  "Līdz frontes līnijai vēl ir tāls ceļš, un es nedomāju, ka viņi ir pārāk modri." - Drahma teica.
  Ceļš nebija īpaši plats, bet gluds. Debesis apmākušās, tipisks britu laiks.
  Elizabete atzīmēja:
  - Ir interesanti atrasties Ričarda Lauvassirds un Šerloka Holmsa valstī. Progresīvākā un, paradoksālā kārtā, reizē konservatīvākā valsts pasaulē.
  Drahma teica:
  - Lielbritānija ir milzīga impērija. Savā kulminācijā tā bija pat lielāka par Krievijas impēriju. Kopumā mūsdienu vēsturē Krievija bija visspēcīgākā Staļina pēdējos gados un Pirmā pasaules kara priekšvakarā.
  Elizabete loģiski piezīmēja:
  - Pirmais pasaules karš tika zaudēts spēcīgas valdības trūkuma dēļ. Caram nav jābūt Staļinam. Katrīna Otrā bija arī diezgan maiga valdniece, taču viņa uzvarēja divus Turcijas karus un sadalīja Poliju. Pati komanda savu lomu, protams, nespēlēja.
  Grāfiene-nimfa piekrita:
  - Jā, Nikolajam Asiņainajam komandai nepietika. Katrīnai bija vesela komandieru un valstsvīru plejāde, bet Nikolajam tikai Stolipins, un viņš tika nogalināts.
  Blondīne karotājs piebilda:
  - Brusilovs ir spēcīgs komandieris. Žēl, ka ne visi ģenerāļi bija tādi. Īpaši Kuropatkins. Turklāt viņš bija gļēvulis un maz saprata mūsdienu karadarbību. Pēc sakāves pret Japānu Ivans Bargais būtu iespiedis šādu komandieri.
  Drahma racionāli atzīmēja:
  - Žukovs vienmēr ir bijis skarbs. Viņš ir divdesmitā gadsimta populārākais politiķis. Lai gan viņi teica, ka viņš uzvarēja ar lielām asinīm.
  Elizabete, basām kājām šļakstīdamās cauri peļķēm, paceļot šļakatu strūklakas, uzskatīja par nepieciešamu precizēt:
  - Ņemot vērā, ka vācieši atradās uzticamā, labi attīstītā aizsardzībā, ar mazu asiņu tai joprojām nebija iespējams izlauzties cauri. Un vispār ir viegli būt gudram vēlākā skatījumā. Bet ņemiet vērā, ka, izlaužot Berlīnes jaudīgāko aizsardzību, Žukovam tas izdevās divu nedēļu laikā. Vai tas nav sasniegums?
  Nimfa grāfiene nolaizīja lūpas:
  - Piekrītu! Un, ja uzbrukums būtu aizkavējies, zaudējumi būtu vēl lielāki.
  Blondā karotājs nošņāca:
  - Nelieši mēģina nomelnot Žukovu . Jo īpaši nodevējs un spiegs Suvorovs- Rezuns par viņu rakstīja apmelojumus.
  Drahma rēca:
  - Rezun ! Mēs atgriezīsimies, veiksim operāciju, nolaupīsim Rezunu no Anglijas un nogādāsim uz Krieviju. Viņš pavadīs laiku cietumā un kļūs gudrāks.
  Elizabete šņukstēja:
  - Jā, un tādi švaki dzimst. Piemēram, mēs nevaram saprast nodevējus. Kas vainas VDK majoram PSRS .
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Man šķiet, ka ir otrādi.
  Blondīne spiegs apstiprināja:
  - Noteikti! Dzīve Lielbritānijā nav labāka kā PSRS.
  Drahma noņurdēja:
  - Un pat ja tas ir labāk, tas nav paredzēts nodevējiem. Galu galā pat īpašniekiem nepatīk šādi cilvēki, neskatoties uz visiem ieguvumiem, ko viņi gūst.
  Meitenes ieskatījās tumsā. Šoseja nebija īpaši noslogota. Neviens nenāca, meitenēm bija garlaicīgi.
  Drahma jautāja:
  - Nu ko mēs darīsim?
  - Meklēsim kādu aktīvāku šoseju. - Elizabete ierosināja.
  Pūta vējš un kustējās koku ēnas, nedaudz noliecoties, it kā atbalstītu šo priekšlikumu.
  - Ko šajā situācijā ieteiktu Šerloks Holmss? - Drahma jokojot jautāja.
  - Izmantojiet atskaitīšanas metodi! - Elizabete atbildēja.
  Meitenes izgāja uz šosejas centru un iešņaukās. Protams, viņi uzvilka kurpes, lai neizrādītu pārāk graciozās, meitenīgās pēdas. Spriežot pēc smakas, pa dienu te pabrauca garām automašīnu kolonna. Kājnieku kaujas mašīnas un bruņutransportieri, pāris mašīnas un, spriežot pēc trases atzīmēm, vieglais tanks.
  - Jā, arī šeit bija pieaugums. - teica Drahma. - Tanks, spriežot pēc gaišajām nospiedumiem, svēra četrdesmit divas tonnas un tai bija trīs kāpurķēdes. Tas ir kaut kas konkrēts.
  - Ne īsti! Daļēji vidēja tvertne, atšķirībā no Red Cromwell, kas sver sešdesmit septiņas tonnas un kam ir simts divdesmit milimetru lielgabals, ir bruņota ar deviņdesmit kalibru. - Elizabete noteica. - Starp citu, šīs tanka vadītājs smēķē Mobil un arī ir kreilis.
  Nimfa grāfiene šaubījās:
  - Pēdējais apgalvojums ir pretrunīgs.
  Blondīne skauts iebilda:
  - Kāpēc! Pašreizējie tanki vēl nav uz kursorsvirām, tāpēc ieradums būt aktīvākam ar spēcīgāku roku ietekmē gājiena kvalitāti.
  - Jā, es joprojām gribu pavilkt sviru. - Drahma ar amerikāņu zābaka galu pacēla izsmēķi un iemeta to sev mutē. - Uhh! Tas ir pretīgi. Šīs cigaretes ir vienkārši šokējošas.
  Elizabete labprāt piekrita:
  - Var būt! Kopumā mūsu pasaule ir pilna ar muļķībām , tāpēc nepiepildiet savu muti.
  Meitenes lēnām gāja pa ceļu, tad samazināja ātrumu. Tagad viņi nonāk krustcelēs. Netālu bija kontrolpunkts, tāpēc nācās to apbraukt.
  Apsardze nebija īpaši liela, apmēram divdesmit cilvēki, bet es negribēju radīt pārāk lielu troksni.
  Meitenes uzkāpa diezgan tālu. Un viņi sāka apspriest tālāko rīcības plānu.
  - Mums jāuzbruk kolonnai. - Elizabete ierosināja.
  Drahma pēkšņi iebilda:
  - Pārāk rupjš un asinskārs!
  Blondīne bija pārsteigta:
  - Un kas vēl!? Un kopš kura laika ateists kļuva par pacifistu?
  Ignorējot uzbrukumu, nimfa grāfiene sacīja:
  - Iesaku balsot!
  Elizabete čīkstēja:
  - Vai jūs nebaidāties no klaiņojošas lodes?
  Drahma mierīgi iebilda:
  - Viņi neuzdrošinās aizvainot meitenes un pat melnās.
  Blondā skaute viņai zem deguna nomurmināja:
  - Labi, riskēsim!
  Izgaismojušas sevi ar lukturīti un kārtīgi izsvilinājušas matus, meitenes nostājās uz ceļa. Viņi jutās ļoti pārliecināti.
  - Mūsu misija tiks izpildīta! - Elizabete teica.
  Savādi, bet pāris kolonnas piebrauca garām, nepievēršot nekādu uzmanību balsojošajām melnādainajām meitenēm.
  Drahma pat sadusmojās:
  - Kas tie ir, visi einuhi?
  - Varbūt viņi ir stresā! - Elizabete noteica.
  Nimfa grāfiene čīkstēja:
  - Labi, paskatīsimies.
  Meitenes sāka gaidīt, un iestājās klusums. Bija jau divi naktī, laiks, kad satiksme apstājas.
  - Viņš var iet uz pilsētu kājām. - Elizabete ierosināja.
  Drahma šaubīgi atbildēja:
  - Stulba doma! Tāpēc mums būs grūti iedzīvoties.
  Blondīne spiegs izteica saprātīgus argumentus:
  - Un, manuprāt, gluži pretēji, tik milzīgā pilsētā kā Londona ir viegli apmaldīties. Īpaši tādi melnie kā mēs.
  - Velns slēpjas ellē, un priesteris ir draudzes locekļa kabatā! - Drahma pajokoja.
  Elizabete pārmetoši pakratīja galvu.
  "Tava galva ir pilna ar nepatīkamām lietām, tu tiešām esi velns!"
  - Kā pateikt. Velnam ir melns kažoks - priesterim ir dvēsele! - Drahma pamanīja.
  Blondīne iebilda:
  - Bet ne visiem ir lieliski priesteri ar eņģeļu dvēseli.
  Nimfa grāfiene atbildēja:
  - Izņēmums tikai apstiprina noteikumu.
  Meitenes nedaudz pacīnījās uz pirkstiem, vispirms ar vidējiem pirkstiem, rādītājpirkstiem, pēc tam krustu, lai šķērsotu .
  Pirksti sildīja, bet ieguvumus nevarēja noteikt. Elizabete ieteica spēlēt šahu.
  - Mums ir kabatas , mēs varam cīnīties.
  Meitenes nolēma spēlēt un sakārtoja skaņdarbus. Elizabete izvēlējās Sicīlijas aizsardzību ar melnu. Spēle izvērtās asa un ar uzbrukumu pārbagātību, taču beigās viss beidzās ar salauztu, neizšķirtu galotni.
  Drahma ilgu laiku atteicās atzīt neizšķirtu, mēģinot atrast kaut ko Karpova vai Karlesona stilā. Kopumā šai meitenei ir raksturīga vēlme uzvarēt par katru cenu.
  Spēli pārtrauca jaunas konvoja parādīšanās. Abas skaistules pārtrauca spēli un sāka balsot.
  Pēkšņi apstājās divas kravas automašīnas, no kurām izlēca specvienības karavīri. Viņi pavērsa ieročus pret Elizabeti un Drahma.
  Atskanēja rūkoņa:
  - Kas viņi ir un kas tev vajadzīgs?
  Meitenes vienbalsīgi atbildēja :
  - Mēs esam specvienības virsnieki Gili un Marija, veicām operāciju pret partizāniem un nedaudz atpalikām no savējiem .
  No viņu kajītes izbāzās sievietes seja speciālo spēku pulkveža epaules.
  Atskanēja neticīga balss:
  -Pret kādiem partizāniem jūs cīnījāties?
  - Baisie nelieši ! No Lev grupas. - Elizabete teica. "Viņa, protams, nezināja, bet gaidīja, ka Lielbritānijā, iespējams, būs šāda grupa."
  Sieviete pulkvedis rēca:
  - Baltā lauva. Tas ir nopietni! Baisie puiši. Bet jūs, puiši, izskatāties svaigi.
  - Kāpēc mums vajadzētu sist ? - Drahma iebilda.
  No staba līdz stabam,
  Nav spēcīgākas armijas
  Mēs cīnāmies ar niknumu
  Par laimi cilvēkiem!
  
  Un Staļins ir piekūna spārni,
  Gaisma dod cerību!
  Tērauda āmura sitiens,
  Rītausma mūs apgaismos!
  
  Tumsas ļaunais spēks,
  Ticības vairogam nevar caurdurt!
  Amerika brīva,
  Mēs spēsim aizsargāt!
  Drahma un Elizabete dziedāja kopā. Viņu brīnišķīgās operas balsis šķita kā orķestris. Specvienības kaujinieki piecēlās kājās.
  Divas sievietes izliecās. Tie bija ne vairāk kā trīsdesmit, melni vai drīzāk brūni, ASV, īpaši Ņujorkā, melnādainie ir gaišāki. Un viņi nokrāsoja savus matus oranžā krāsā.
  Pulkvedis un pulkvežleitnants ir diezgan glīti, lai arī briest, skaidrs, ka viņi ir spēcīgi cīnītāji. Jāsaka, ka arī Elizabete un Drahma šķita izturīgas plato plecu dēļ.
  Sievietes virsnieces ņurdēja:
  - Labi, ir skaidrs , ka tu esi mūsējais. Vai jums ir kādi dokumenti?
  - Noteikti! - Elizabete atbildēja, pastiepot papīra lapu.
  Drahma arī grūda ksivu .
  - Viss rit pilnā sparā!
  Viņa īsi paskatījās uz nobružātajiem dokumentiem. Tās bija īstas, ņemtas no mirušajām meitenēm un nedaudz nobružātas, lai neradītu aizdomas.
  Apmierināta balss teica:
  - Nu, jūs varat apsēsties, jūs esat tipiskas amerikāņu sievietes.
  Drahma ar pirkstu pamāja desantniekam, uzsitot viņam pa vaigu.
  - Labs puika.
  Meitenes viegli ielēca mašīnā.
  Tā bija bruņumašīna ar diviem ložmetējiem sānos. Diezgan ērts līdzeklis kājnieku pārvadāšanai. Meitenes no prieka murrāja, sajutot vīriešu roku pieskārienu savam ķermenim. Iekšā bija gan vīrieši, gan sievietes. Viņi nekavējās viens otru samīļot.
  Elizabete pat kaut ko nosvilpa. Kopumā melnādainajiem ir īpaša seksualitāte. Tie ir īpaši spēki, un no spēcīgiem, tīri mazgātiem ķermeņiem nāk specifiska smaka, piemēram, kaķu plēsējiem. Tas aizrauj un izraisa vēlmi. Meitene cenšas atgrūst viņu rokas, bet puiši to uztver tikai kā mīlas spēles elementu. Te melnais mantkārīgi skūpsta viņu uz lūpām, cita rokas uzbudina viņas sprauslas. Drahma vēlas vairāk. Izvēlējusies lielāko puisi , viņa apsēdās pie viņa. Atskan kārīgi vaidi.
  Pulkvedis pārtrauca viņu attiecības:
  - Kas tas ir, bordelis? Vai vairs nevari izturēt? Mēs nokļūsim Londonā un atpūtīsimies tur. Papriecājamies .
  Elizabete pamāj:
  - Tieši tā, šeit ir nepiedienīgi!
  Sieviete pulkvedis noņurdēja:
  - Pieklājība ir buržuāzisks jēdziens!
  - Noteikti! Bet ir arī proletāriskā pieklājība. - Elizabete pamanīja. - Komunista morāles kodekss.
  - Jā, ir tāda lieta. Bet sievietei rindās nevajadzētu atteikties no cienīgiem puišiem. Īpaši kara varoņi. - Pulkvedis uz krūtīm parādīja zelta zvaigzni.
  - Nu, tas ir godīgi! - Elizabete piekrita. - Bet tiesības izvēlēties joprojām pieder sievietei.
  - Es pats izlemšu, kuru no vairākiem varoņiem izvēlēties. - Drahma piekrita. - Vai varbūt pat trīs uzreiz. Tas man ir jautrāk, un neviens no puišiem nav apvainojies!
  Sieviete pulkvedis nomurmināja:
  - Jūs, es redzu, esat foršas meitenes, bet kas jūs kaujā! Vispār mūsu vienībai ir jāapstājas kādā ciematā pa ceļam uz Londonu. Tur ir viens no Baltās Lauvas grupas komandieriem, vajag viņu paņemt.
  Elizabete piekrita:
  - Tas pats par sevi saprotams!
  Drahma iesaucās :
  - Es esmu zvērs kaujā.
  Sieviete pulkvedis teica dziļā balsī:
  - Visticamāk, ka cīņa nebūs. Vietējie komunisti mums palīdzēja.
  - Paļaušanās uz vietējiem spēkiem ir revolūcijas veiksme, kā teica Ļeņins. - Elizabete pamanīja. - Tomēr tas mūs pievils.
  Melnā sieviete atzīmēja:
  - Kā pateikt. Bez cīņas ir vēl kaut kas patīkams.
  Blondīne jautāja:
  - Piemēram?
  Pulkvedis nolaizīja pilnās lūpas:
  - Tāda pati spīdzināšana.
  - Oho, tas ir intriģējoši! - Drahma teica.
  Iekāres pilnā melnā sieviete ievaidējās:
  - Tu vēl neko tādu nedzirdēsi. Jūs zināt, cik patīkami ir klausīties sievietes gaudā. Vai jauns vesels vīrietis vaid.
  Nimfa grāfiene čivināja:
  - Varam iedomāties.
  Un viņa laizīja lūpas, iedomājoties, kā tiek mocīts un spīdzināts izskatīgs, muskuļots jauneklis ar blondiem matiem un drosmīgu zodu - kā Apollons.
  Un abas meitenes to paņēma un dziedāja korī:
  Pasaules karotāji - komjaunieši,
  Mēs cīnāmies par Svētās Tēvzemes godu...
  Jūs nevarat pamest fīreru - bastard AWOL,
  Mūžīgi Krievija mēs būsim ar jums!
  
  Svētais karogs spīd pār mums,
  Un lielais Staļins, viņš apgaismoja mums ceļu...
  Lai Tēvzeme ir ar mums mūžīgi,
  Kristus iedvesmoja komjaunatni paveikt šo varoņdarbu!
  
  Mūžīgā dzimtene, stipra, brīva...
  Tautu draudzība ir atbalsts gadsimtiem ilgi ...
  Tiesiskā vara, tautas ticība -
  Galu galā vienkāršs cilvēks iestājas par vienotību!
  
  Nav Ļeņina, ticiet man, pasaulē ir gudrāks cilvēks,
  Un Staļins ir lielisks, skaists ērglis...
  Un kopā ar mūsu tēviem mēs kļūsim stiprāki,
  Sarkano tautu savienība ir ieguvusi varenību!
  
  Mēs drosmīgi cīnāmies ar zemisku fašismu,
  nocirta galvu , ticiet man...
  Un valstī tiks veidots miers ar komunismu,
  Ļoti asinskārs zvērs ir uzvarēts!
  
  Tautas vārdā komjaunieši,
  Viņi braši skrien pa sniegu basām kājām...
  Fašismu neglābj viltība, viltības,
  Krievu dievs viņu sasitīs ar dūri!
  
  Kad starodami ejam pa Berlīni
  Meiteņu zābaki mirdz saulē...
  Reklāmkarogs ar uguni liesmos pār Dzimteni,
  Un mūsu ienaidnieki nekad nespēs mūs notriekt!
  
  Tici mums, mēs sadalīsim Dzimteni divos krastos,
  Dāvāsim bezgalīgas mīlestības okeānu -
  Zem lielās, svētās Amerikas karoga,
  Tu esi ienaidnieku bruņinieks, tāpat kā Simsons, saplosi viņu!
  . NODAĻA Nr.8.
  Ļaunuma dievietes Kali pilī turpinājās jautrība un tajā pašā laikā šausmīga izklaide.
  Šoreiz Artēmijam bija jāizcīna daudz nopietnāka un konkurētspējīgāka cīņa. Nav tā, ka rūdītais elfs nomet mazus, puskailus un basām kājām zēnus.
  Dieviete Kali pagaidām saudzēja zēnus. Bet viņa lika tos pamatīgi pērt. Lai jaunie vergi neatslābst. Un zēni tika uzvilkti uz pakaļkājām, rokas sasietas aiz viņiem. Un daiļās verdzenes sita nelaimīgos bērnus vergus ar vītolu zariem. Un tas sāp, un jūs varat to sabojāt līdz nāvei.
  Bet elfam Artemīdam bija liktenis cīnīties ar kaut ko briesmīgu.
  Ļaunuma dieviete Kali turēja savu vārdu.
  Un arēnā ielēca mazulis Tyrannosaurus Rex. Viņa augums bija labi četri metri, lai gan viņš vēl bija tikai puika no dinozauru šķirnes. Un pieaugušais tiranozaurs varētu sasniegt labus divdesmit metrus.
  Dieviete Kali apšļakstīja rokas un iesaucās:
  - Nu, Artēmij? Tagad cīnies par savu dzīvību!
  Elfs, kurš arī nesa marķīzes titulu, paklanījās un atbildēja:
  - Divas nāves nevar notikt, bet pat jūs nevarat izvairīties no vienas!
  Dieviete Kali atcirta kailajiem kāju pirkstiem, un ap kaujinieku gladiatoru pāri parādījās kupols. Lai, ja kaut kas notiek , tiranozauru mazulis nesagrauj un nesarauj nevienu viesu.
  Kupols bija caurspīdīgs, un kauja bija skaidri redzama. Elfu marķīzei ātri uzbruka milzīga un agresīva ķirzaka. Bet Artēmijs ar diviem asiem zobeniem izkustējās no lēciena līnijas un pat spēja saskrāpēt tiranozaura ādu. Tiesa, tirānozaura zvīņas ir biezas, un tām nevar viegli izlauzties cauri. Bet vismaz gaišā svītra uz sarkanbrūnā fona palika.
  Dieviete Kali atzīmēja:
  - Ir intriga, un tas mani interesē visvairāk. Ej, cīnies, un zvērs, protams, nesaudzēs meiteni, bet meitene nesaudzēs zvēru.
  Troļļu karalis atzīmēja:
  "Būs kauns, ja nomirs tik augsta līmeņa gladiators kā marķīze Artemīda!"
  Atbildot uz to, ļaunā Dievība smējās un atbildēja:
  - Un tā kārts nokrīt! Bet jebkurā gadījumā tā būs laba cīņa, un mēs to atcerēsimies vēlreiz.
  Patiešām, cīņa bija ļoti interesanta. Dinozauru mazulis uzbruka, un Artēmijs manevrēja un izvairījās, atbildot ar zobeniem padarot smalkus skrāpējumus. Par viņu, karotāju, var teikt, ka viņa ir lieliska. Un tik ātri.
  Jocīgais zēns un tajā pašā laikā izlūkdienesta virsnieks Vladimirs Terkins uz to skatījās ar lielu entuziasmu un izbrīnu. Izskatās, ka viņam ir tikai divpadsmit, bet patiesībā viņam ir vairāki tūkstoši gadu. Un ko viņš neredzēja?
  Taču šajā gadījumā skate bija vērta, un meitene rādīja ļoti interesantus kūleņus, pagriezienus, lēcienus un lēcienus.
  Ne velti elfu marķīze ir gladiatoru un karotāju zvaigzne. Un viņš cīnās augšā. Tikai ienaidnieks Tiranozaurs ir pārāk spēcīgs. Daudz vieglāk ir cīnīties ar lauvu vai pat ar degunradžu. Un tas ir īsts, tur ir briesmonis. Un augums, un svars, un ļoti izturīga āda, kurā ir ļoti grūti iekļūt.
  Un viņu uzvarēt ir ārkārtīgi grūti. Bet skats ir visaugstākajā līmenī. Un viesi ir sajūsmā. Arī vergu zēni uzbudinājās, viņu bērnu acis mirdzēja priekā par šādu skatu.
  Terkins ar ziņkāri skatījās uz šo izrādi un tajā pašā laikā nemanāmi iegrima atmiņās par saviem varoņdarbiem.
  Skauts jutās kā uz eskalatora. Jūs lēnām vai pat ne ļoti lēni nolaižaties. Un tā lejā burbuļo nikna vulkāna niknā liesma. Tas tevi ārkārtīgi sāpīgi apdedzinās, tā ka pat āda nolobīsies un tam nebūs glābiņa.
  Un eskalatora kustība paātrinās, un sarkanās liesmu mēles jau mantkārīgi un ļoti sāpīgi laiza kailos, raupjos zēna papēžus. Zoles biezā āda kļūst sarkana un pārklājas ar maziem, violetiem un ļoti sāpīgiem tulzniem.
  Vladimirs sasprindzina visus spēkus, viņš nevēlas nonākt gaļēdāju ugunīgajā Gehennā. Bet tieši otrādi, katra dvēseles šķiedra cenšas pēc iespējas ātrāk izlauzties līdz virsotnei un tur nodibināt .... Komunisms?
  Pēkšņi eskalators sasalst, un skautu zēnam rodas iespēja kā raķetei steigties augšup. Beidzot viņš no ugunīgās Gehennas nonāks debesīs un stundās!
  Ceļš uz virsotni izrādījās īsāks, nekā Terkins domāja. Zēns izlēca virspusē un nokļuva pārsteidzoši greznās kamerās.
  Vladimiram Terkinam, neskatoties uz saviem jaunajiem gadiem, izdevās apmeklēt daudzas vietas, tostarp Ermitāžu un Pēterhofu; tik pasakainu bagātību zēns nekur nebija redzējis. Tas bija tik pārsteidzošs skats, ka es nevaru to izstāstīt pasakā vai aprakstīt ar pildspalvu.
  Viss ir nokaisīts ar dārgakmeņiem, ar tik spilgtām krāsām un dizaina eleganci, ka tiem uz Zemes nav līdzinieku, un grūti pat iedomāties ko tādu. Jums ir jābūt kā Leonardo Da Vinči vai Rafaelam, lai iztēlotos tik krāšņumu.
  Bet visskaistākā lieta pilī bija mirdzoša skaistuma meitene, kuras mati spīdēja spožāk par sauli. Viņa paskatījās uz puskailo zēnu ar acīm, kas mirdzēja visās varavīksnes krāsās, un rūgtā balsī sacīja:
  - Tu, es redzu, esi drosmīgs un drosmīgs zēns! Mums tie tiešām ir vajadzīgi šeit!
  Vladimirs nedroši maisīja basās kājas. Pēc liesmas gūtajiem apdegumiem dārgā grīda patīkami atdzesēja tulznas uz plikajām zolēm un raisīja jautras asociācijas. Skautu zēns uzdeva acīmredzamu jautājumu:
  - Kur tas ir, šeit?
  Skaistule atbildēja ar visnevainīgāko sejas izteiksmi:
  - Kā kur? Ellē!
  Terkins nosvilpa un noplātīja rokas:
  - Arī ellē ir vieta jokiem!
  Rakstītā karaliene mirdzēja vēl spožāk un nopietnā tonī atbildēja:
  - Nu, kāpēc jūs domājat, ka elle ir tikai un vienīgi moku vieta? Patiesībā elle ir alternatīvas debesis, kur viss ir īsts, kā uz Zemes, un bieži vien vēl interesantāks un labāks!
  Vladimirs pasmaidīja, skaistules joks izskatījās ļoti smieklīgs un savā veidā mīļš. Lai gan, no otras puses, viss Visumā var būt pilnīgi pretējs, arī pazemes pasaule. Tāpēc cilvēki visu laiku krāso elli ar vienu un to pašu melno un sarkano krāsu? Patiesībā...
  Meitene, redzot, ka zēns smejas, laipni pamāja viņam un turpināja:
  - Šeit manā pazemē ir daudz dažādu, ļoti skaistu kosmisko pasauļu. Bet dažās no tām radības sacēlās un atteicās pielūgt mani kā Dievību.
  Vladimirs nikni un nemāksloti ieteica:
  - Tāpēc nosūtiet viņiem savu sodu! Tu to vari - sātans!
  Apžilbinošā skaistule pret to loģiski iebilda:
  - Ziniet, mēs esam dažādu pasauļu radītāji, kā likums, mēs atklāti neiejaucamies radīšanas lietās. Tātad tev, puika, daudz kas būs jādara pašam!
  Vladimirs plati pasmaidīja lūpām:
  - Un zini, tas ir jauki!
  Pirms zēns paguva pabeigt, viņš atradās citā vietā un pasaulē. Pārsūtīšana notika uzreiz. Un jaunā pasaule izrādījās patiesi pārsteidzoša. Tāpēc acīs bija nežēlīgs dūriens, liekot man negribot aizvērt acis.
  Tagad viņš atrodas kosmosa kaujas vidū. Pie vienvietīga cīnītāja stūres stāv skautu zēns, un ap viņu notiek nopietna kauja. Vairāki simti kaujas zvaigžņu kuģu abās pusēs apmainās ar hiperplazmas zalvēm, un pašam Terkinam uzbrūk viņa pretinieks.
  Viņa cīnītāja pretinieks ir saplacināts kā dzeloņraja un caurspīdīgs. No nāsīm-stumbriem izlido krāsu straumes. Vladimira automašīna no trieciena izgriežas. Par laimi, kaujinieka priekšā esošais spēka lauks dzēš kaskādes un sakarsētā trieciena inerci, taču zēnam izdevās sajust sejā karsto tropiskā tuksneša skūpstu.
  Viņš atbildēja, šaujot pretī. Turklāt ķermenis strādāja pats par sevi un daudz agrāk nekā apziņa.
  Ienaidnieks saņēma savu daļu uz pieres un sāka izlocīties, acīmredzami cenšoties tikt aiz Vladimira.
  Tsarinat , kas līdzīgs piranjas zivij, nonāca trīs Kaganate kreiseru uzbrukumā. (Informācija par pretiniekiem parādījās telepātiskā impulsā , kas iedūrās skautu zēna smadzenēs!).
  Tas kļuva tik karsts, ka tas norāva no smagā kuģa korpusa rotējošo uzbrukuma tornīti, un sāka birt salauztu un izkusušu bruņu lauskas.
  Ducis kaujas robotu un vairāki cilvēkiem līdzīgi kosmonautu cīnītāji virpuļoja sprādzienbīstamā atmosfēras un vakuuma sajaukumā. Pats gaiss izlauzās ārā un karsti kvēloja, izspļaujot īstas uguns lāpas. Lūk, viena meitene ar sulīgām, samtainām ziedlapiņām matu vietā, viņa plāni čīkstēja un sastinga , pārvērtās par sveces spieķi.
  Terkins gandrīz palaida garām savu izeju uz astes, taču, instinktīvi reaģējot, viņam izdevās raidīt virs viņa nāvējošas iznīcināšanas lādiņu.
  Un pat jaunais karotājs izbāza mēli:
  - Vilki, tās ir muļķības! Ļauns kā suņi!
  Pēc tam zēns mēģināja izrauties no neatlaidīgā ienaidnieka uzbrukuma. Vladimira pieredzes trūkums kosmosa kaujās bija acīmredzams. Vajadzēja rīkoties savādāk, bet kā... Jebkurā gadījumā Terkins intuitīvi centās izmest ienaidnieku no mērķa. Skauts atcerējās, kā viņu kopš 3014. gada aprīļa vajāja bruņoti pieaugušie. Tad viņš apkrāva ar akmeni tuvāko un metās prom no lodēm.
  Tad parādījās īsta taktiskā iemaņa - nāvi aiz ūsām vilkt, bet veco sievieti ar izkapti ar degunu atstāt.
  Un tagad viņš joprojām nevarēja atbrīvoties no neatlaidīgā ienaidnieka un atrauties, lai gan Vladimirs demonstrēja titāniskus centienus, un kosmosa iznīcinātāja kabīnē tas kļuva arvien tveicīgāks.
  Tad Terkins nolēma ķerties pie cita tehnika, proti, taktiskās maldināšanas. Un skautu zēns izmisīgi apgrieza savu mašīnu, atdarinādams aunu. Aprēķins tika balstīts uz to, ka ienaidnieks nobīsies, un tad izvietošanas brīdī būtu iespējams viņu nogriezt!
  Vladimira galvā skanēja dziesma:
  "Es domāju, it kā pilnīgā delīrijā, es aiziešu, esmu noguris no brūcēm!" Bet tas, kurš sēž manī, acīmredzot ir nolēmis mani taranēt!
  Nosūtīja slepkavu hiperplazmas plūsmu,
  Un tas uzlādēs tavu templi ar šausmīgu pulsāru!
  Taču tajā brīdī viņa kolēģis izrādīja drosmi vai varbūt arī cerēja, ka ienaidnieks neizturēs blefu, un sagriezās aunā.
  Sekoja sadursme, un tad īpaši spilgta zibspuldze pārpludināja katru zēna ķermeņa molekulu un katru kvantu. Un tu nonāci bezdibenī, kur liesmo mazas, bet šausmīgi degošas zvaigznes iekšas!
  Terkins ar grūtībām atvēra, pareizāk sakot, atvēra plakstiņus. Viņam šķita, ka viņš redz it kā zvaigžņotas debesis, bet tik spilgtas un daudzkrāsainas, ka nebija iespējams iedomāties tai līdzvērtīgu. Un debesīs lēkā lieli un žilbinoši mirdzoši eņģeļi ar zobeniem. Turklāt uz zobena gala un tā rokturiem mirdz mirdzošas zvaigznes, noēdot acis.
  Pārsteigumā jaunais karotājs aizvēra acis un atkal ar titāna Herkulesa pūlēm tās atvēra. Jā, patiešām, viņš redz dīvainu, nezemiskas izcelsmes zvaigžņotu paklāju, kas ārkārtīgi blīvi nokaisīts ar dārgām spīdekļu vītnēm. Desmitiem tūkstošu spožāko zvaigžņu apžilbina un pārsteidz iztēli. Pats ķermenis šķita peldam vakuumā, nejūtot atbalstu. Bezprecedenta skats skautu tik ļoti šokējis, ka viņš uz pāris sekundēm zaudējis samaņu, atraisījies no realitātes.
  Kad viņā atkal atgriezās spēja domāt, viņš jau varēja kontrolēt savas emocijas. Zem viņa atkal bija cieta virsma, zēns ar pūlēm noturējās uz noskrāpētajām un sasistošajām kājām.
  Skats, kas viņam parādījās, nebija paredzēts vājprātīgajiem vai puišiem, kuru spēks nebija mazāks par titānu. Sākumā skauts domāja, ka kļūst traks. Majestātiskā pilsēta, galaktikas galvaspilsēta, - manā ausī čīkstēja balss, - Kaganāta impērija parādījās visā savā mežonīgākajā un spožākajā krāšņumā.
  Vladimirs mehāniski atkārtoja Ostapa Bendera frāzi:
  - Pārāk šiks - idiota iztēle!
  Grezni daudzkilometru debesskrāpji, gigantiski tempļi ar daudziem kupoliem un simboliem, kas rotāti ar dārgakmeņiem, neiedomājami gigantiskas statujas, dārzu un strūklaku kaskādes, gaismas ierīces, kolosāli reklāmas stendi, kuros varētu ietilpt piecdesmit olimpiskie stadioni un daudz kas cits. Piemēram, šķidras metāla konstrukcijas, kas maina formu un krāsu ar pasakainiem toņiem! Ja mēs pievienojam miljoniem dažādu veidu krāsainu un ekstravagantu lidmašīnu, tad 21. gadsimta sākumā vienpadsmit gadus vecam zēnam tas bija ārpus jebkādām robežām.
  Pat ja uzskatāt, ka šis bērns ir īsts brīnumbērns!
  Un tomēr nebija nekādu baiļu. Ieraugot tik neiedomājami krāsainu krāšņumu, ko radīja saprātīgu būtņu rokas, valdīja ārkārtīgs satraukums un pat neaprakstāma sajūsma. Viss šajā metropolē izrādījās grandiozs un burvīgs. Debesīs spīdēja vairākas saules zvaigznes. Visspilgtākais rozā-dzeltenais ar topāza nokrāsu ir mirdzošs debess ķermenis, divi zaļi, viens zils un divi gandrīz neredzami ķiršu-safīri, kas ir dabiski tik intensīvā apgaismojumā. Tomēr, neskatoties uz spēcīgo gaismu , tas nesāpināja manas acis un nebija gluži novājinoši karsts. Temperatūra ļoti patīkama, pūš neliels vēss vējiņš.
  Terkins paskatījās uz lidojošo radījumu, kas bija līdzīgs septiņgalvu žirafei ar daudzu krāsu un dažādu formu plankumiem, un svilpa. Radījuma ausis, gluži kā tauriņa spožie spārni, atbildē skanēja lakstīgalas trilles.
  Jaunais skauts runāja:
  - Un ko sātans var radīt? Tāpat kā Dievs, bet daudz jautrāk!
  Skauts jau gāja daudz jautrāk, gandrīz auļoja,
  gar septiņu krāsu ietvi, kas izklāta ar ziediem, statujām, daudzkrāsainām mirgojošām gaismām un kristāla pulētām flīzēm. Kailās zoles jutās ļoti gludas, vienmērīgas, iespējams, slidenas, kā ledus, dodot luminiscējošu, bet par laimi ne pārāk karstu virsmu. Un tas pacēla garastāvokli un lika mums svilpt. Septiņgalvu žirafe ar tauriņa spārniem līdzīgām ausīm jau bija paspējusi pacelties gaisā un virzījās turp ar krabveida nagiem.
  Garām lidoja vairāki eksotiski putni. Iedomājieties bruņurupuča čaulu uz ķermeņa, un astes ir kā pāvi , un akmeņi ir skaistāki un spilgtāki nekā dimantiem.
  Vladimirs pamāja ar plaukstu, un viņš čivināja:
  - Tas, kurš ir jautrs, smejas, un skaņa sasniegs sauli! Kas meklē, tas vienmēr atradīs!
  Šajā futūristiskajā, patiesi kosmiskajā metropolē viss bija spoguļdzirkstoši un žilbinoši krāšņs, pat atkritumu izmešana tika veikta eksotisku dzīvnieku, kukaiņu, zivju un putnu veidā. Viņi atvēra muti un pieklājīgi pateicās, kad uz viņiem tika mesti atkritumi. Kad Vasīlijs nometa izkusušo un izlocījušos minikaravīru kurpi, no ietves izlēca meža putns, it kā tā būtu ūdens virsma. Tam bija ērgļa galva, bet ar proporcionāli lielu knābi, un strīpaina baklažāna ķermenis, ko ierāmēja trīs leknu ziedlapu rindas. Katra rinda atšķīrās pēc dzinumu krāsas un formas, un spārniem pat bija kustīgs krāsojums, piemēram, videoklipam. Spalvainais un tajā pašā laikā puķains slazds norija novalkātās kurpes, kas bija kļuvušas nevalkājamas, melodiski čirkstot:
  Mums nav pamata mocīt sevi ar šaubām! Visā Visumā vairs nav izmisušu puišu! Īsti vīrieši izmet atkritumus - nogalini cita tēraudu ! Kātiņš nogalini kādu citu!
  Vladimirs neizpratnē pamāja ar roku "dīvas tīrītājam " un asprātīgi sacīja:
  - Pats apbrīnojamākais cilvēkā ir tas, ka viņu nepārsteidz apburošais, bet gan banālais!
  Tomēr dīvaini, ka lieljaudas militārie apavi izkusa, un viņš pats nopietnus, izņemot nelielus, apdegumus nav guvis. Tomēr apģērbs nešķita pārāk bojāts, lai gan greznais kombinezons tika pazaudēts. Bet kaut kas ir saglabājies, un viņam nav tik kauns staigāt pa pilsētu gudrā T-kreklā un šortos, normālas drēbes puikam karstā laikā.
  Lai gan Terkinu samulsināja basās kājas, kas galvaspilsētā, kur katra statuja, mašīna, strūklaka, kompozīcija, bija ārkārtīgi nepiemēroti, šī vai cita celtne mirdzēja apdullinoši spilgtā greznībā. Kā nobružāts ubags Pēterburgas valdības kvartālā tu neviļus nosarksti, kad tev tuvojas kāds no dižciltīgajiem muižniekiem.
   Uz ielām šobrīd nebija daudz gājēju, pārsvarā bija bērni, kas līdzinājās cilvēkiem. Tā kā šis ir viens no metropoles centrālajiem sektoriem, šeit apmetās slavenie Stalika krāsas elfi. Nupat bija periods, kad glaunās impērijas minikaravīriem ar dīvaino vārdu Kaganate tika dotas īsas brīvdienas, lai kaut nedaudz piedzīvotu dzīvi bez nogurdinoša urbuma, ļautu izjust bērnības priekus. Turklāt šis īsais atvaļinājuma periods, salīdzinot ar kazarmu periodu, bija sava veida pamudinājums panākumiem mācībās un kaujas apmācībā.
  Ja ir vismaz nedaudz iespēja pārvaldīt savu laiku, kā vēlaties, tā ir laime! Tieši tāpēc skats uz nekaitīgi smejošiem bērniem, no kuriem daudzi, priecīgi rotaļājoties, pat uzlidoja gaisā, veica kūleņus, vērpās kā tops, izlaižot kaleidoskopiskas hologrammas, piešķīra maģiskajai pilsētai brīnišķīgi idillisku izskatu.
  Terkins gribēja pieiet viņiem klāt un uzdot pāris jautājumus, taču viņam bija bail. Baidījos, ka mierīgie, skaistie puiši un meitenes kā elfi ziedos savos mirdzošajos tērpos varētu nebūt tik miermīlīgi, kā šķiet pirmajā mirklī. Turklāt tas parasti nav raksturīgi cilvēkiem, pat meitenes ar ziedlapu matiem spēlēja nepārprotami kara spēles . Tiesa, šķiet, ka risinājās pasaku un anime-fantāzijas veidi , nevis cilvēku radītas cīņas. Atsevišķās hologrāfiskās projekcijas bija lielas un tik spilgtas, ka tās precīzi atveidoja detaļas. Šķita , un patiesībā pēkšņi no kaut kur gaisā parādījās pasaku pilis, cietokšņi un mājas, kas pēc tam pazuda.
  Apdullināts no redzētā, skauts gāja un gāja, turpinot pētīt pilsētu. Kādi satriecoši koki un gigantiski ziedi, desmitiem un simtiem metru gari, ar strūklakām un lidojošiem dzīvniekiem, kas karājās kristāla balkonos, mirdz saulē ar daudzpasakām bagātu paleti. Uz ziedu ziedlapiņām parādās dažādi kustīgi attēli, kas pastāvīgi mainās, visbiežāk dažādu citplanētiešu cīņas mākslas vai cīņas retro stilā.
  "Varbūt tie ir spēka lauki!" skauts nodomāja, berzējot deniņus, smadzenes bija gatavas vārīties no iespaidu pārpilnības. "Šeit ir vairāki spīdekļi, tāda gaismas un krāsu spēle uz mūsu planētas ir neatkārtojama! dīvainas formas iegūst viņu prāta darbi!"
  Šeit atrodas viena no sfēriskām ēkām, kas karājās uz septiņām kājām, apmales ar lapām, ierāmētas ar dārgakmeņiem, katra nokrāsota tā, lai tā atbilstu Stalik-color-elfu karoga krāsai. Vēl viena struktūra tika izgatavota septiņstaru zvaigznes formā un lēnām rotēja ap savu asi. Treškārt, no viņu mutēm izkrita pieci krokodili, kuru astes krustojās svastikas piecstūra līdzībā, un hiperplazmas šļakatu un traipu strūklakas. Katrs šāds traips izdalīja īpašu, unikālu mirdzumu.
  Citas ēkas atgādināja Jaungada kokus, kūkas ar ugunīgām lāpām un vētrainiem daudzkrāsainiem ūdenskritumiem, milzu strautiem, kas ieplūst stratosfērā. Dažas gigantiskas strūklakas dažādu ekstragalaktisku briesmoņu formā dārgakmeņos izspieda izkausētu metālu un dīvainas gāzes, ko apgaismoja lāzera un magolazera stari.
  Luksusa ēku apakšējie stāvi bija pilni ar krāsainām ieejām un izejām ar nosaukumiem, kas mirgoja ekrānos. Un dīvaini ir tas, ka visi nosaukumi ir pilnīgi skaidri: restorāni, veikali, skaistumkopšanas saloni, šaušanas galerijas, visu līmeņu un veidu izklaides centri, dažādi pakalpojumi.
  Tas atgādināja daudzkārt paplašināto un nesalīdzināmi greznāko Maskavas Centrālo prezidenta aleju. Terkins toreiz vēl bija ļoti mazs, viņš neskaidri atcerējās un tagad, burtiski, ar acīm aprija žilbinošo ķeizarisko krāšņumu. Protams, daudzām lietām šeit nebija analogu uz zemes. Nu, kāds cilvēku dizainers novietotu ar galvu uz leju vērstas smailes, kupolus un baseinus ar krāsainiem radījumiem, piemēram, nārām, ar daudzām ziedu astēm un neaprakstāmi briesmīgiem monstriem. Kā zobenzobu kašaloti vai ragainā mamuta un rūtainas haizivs hibrīds! Ir pat bail skatīties, šķiet, ka viss sabruks uz galvas un norīs tevi veselu.
  Viena no elfu meitenēm pārlidoja viņam virsū, viegli pieskaroties viņam ar spīdīgu garpapēžu kurpi. Terkins no sitiena viegli sašūpojās, viņš jau bija noguris, nogājis vairākas jūdzes.
  - Tu droši vien ilgi neesi ēdis, zvaigžņu karavīrs? - mazais eņģelis zvanīja kā sudraba zvaniņš.
  Ja bija kādas kustīgas pēdas, tās acīmredzot bija izslēgtas. Acīmredzot tālās nākotnes ultrametropolē viņus pārlieku uztrauca fiziskā sagatavotība. Virsma kļuva raupjāka ar cieta metāla tapas. Pasaule smīnēja, un manas basās kājas sāka niezēt un niezēt.
  Es pat atcerējos slavenā rakstnieka un dzejnieka Oļega Ribakova slaveno aforismu: "Kreidoņiem visa pasaule ir nokaisīta ar ērkšķiem, kas mums šķiet gludi mūsu zābaka apziņas dēļ!"
  Terkins ļoti gribēja ēst, jo jutās tā, it kā viņš būtu bijis izsalcis vairākas dienas, izņemot to, ka...
  Bet kas var zināt, cik ilgi viņš pavadīja, nomira .
  Iela ir pilna ar krāsainām, aicinošām, ļoti pavedinošas formas mašīnām. Jaunā skauta blondajā galvā sāk dominēt viena doma: "Ir pienācis laiks ēst!"
  Jaunais karavīrs-izlūkotājs izlemj diezgan loģiski:
  -Tev nevar būt divas nāves, jūs nevarat izvairīties no vienas! Un ar tukšu vēderu nav dzīvības, ir labi nokrist!
  Tiklīdz jūs piegājāt pie mašīnas, uzreiz parādījās trīsdimensiju skaistas septiņkrāsu meitenes ar spārniem projekcija. Valodā, kas šķita krievu valoda, brīnišķīgā nimfa teica:
  - Ko vēlas mazais, bet drosmīgais Visuma iekarotājs?
  - Ēd! - Terkins godīgi teica, zēna zilajās acīs bija redzams izsalcis mirdzums.
  - Jūsu rīcībā ir simts piecpadsmit miljonu produktu komplekts no simts tūkstošiem bioloģisko un ķīmisko elementu. - pasaku feja čivināja, pievienojot spārniem izmēru un spilgtumu.
  - Tad Kremļa saldējums, limonāde, sula, kūka un šokolāde. - sajūsminātais puika burkšķēja.
  - Kādi veidi? Norādi savu pasūtījumu! - Bija divas tauriņu meitenes un viņas smīnēja nedabiski plaši.
  - Tas nav svarīgi, ja vien tas ir garšīgs. - Terkins neizpratnē nomurmināja.
  Bieži satraukti mirkšķina un bezpalīdzīgi izpleš rokas.
  - Vai tas ir pēc iespējas garšīgāks? Atbilstoši populārākajam standartam? - maiga, sievišķīga balss insinuējoši jautāja. Acīmredzot kibernētiskajam kalpam ne reizi vien ir nācies saskarties ar klientiem, kuri nesaprot, ko viņi vēlas.
  - Jā! - skauts Terkins atviegloti izkrita.
  - Paceliet rokas, skatieties taisni. Vai arī izņemt savu personas apliecību, mini karavīrs. - korī teica hologrāfiskās nimfes.
  Skauts pacēla abas rokas. Mirgoja blāvi dzeltena gaisma, acīmredzot tā bija noskenēta.
  - Jūsu identitāte neparādās kartotēkā, jums nav personīgās militārās apliecības, tāpēc jūs nevarat dienēt. - Meitenes ar ziedlapu frizūrām čīkstēja un uzreiz kļuva sārtinātas, sakrustoja rokas, aizliedzot kātu krāsas elfus.
  Terkins steigšus devās prom no ložmetēja, viņa papēži burtiski dega. Šķiet, ka tas ir tehnotronisks identifikācijas komunisms. Tikai šis atklājums man nedara vieglāku galvu, bet vēders ir vēl tukšāks.
  Terkins apsēdās uz izsmalcinātās apmales, sastingis, saliekts un atspiedis zodu uz plaukstām. Es domāju... Nākotne bija attēlota vistumšākajās krāsās. Viņš ir pilnīgi viens citā galaktikā, ko ieskauj citas pasaules radības , radības, kas ir sliktākas par plēsīgākajiem savvaļas dzīvniekiem. Un neviena taupoša ideja nevar ienākt prātā. Oliveram Tvistam Londonā gāja labāk, tur vismaz bija tādi cilvēki kā pats bezpajumtnieks. Tagad, kur viņš dosies? Vai viņam vajadzētu nodot sevi, cerot uz žēlastību cietumā? Tur viņi tevi vismaz pabaros, kaut arī tik pazemojošā veidā, caur šļūteni.
  Šeit Vladimirs patiešām atradās Olivera Tvista vietā. Tievajam un izsalkušajam zēnam vairs nebija spēka nekur iet, un viņa kājas nežēlīgi salauzās asinīs uz Londonas taku bruģakmeņiem un rupjās grants.
  Ir arī auksts, saule slēpjas aiz mākoņiem, un pāri Londonai pūš ziemeļu vējš. Un tu esi tikai novājējis bērns un nepavisam ne supermens, kurš deviņu gadu vecumā nogalināja savu pirmo pieaugušo upuri. Vai nē, varbūt galu galā viņš nav Olivers Tvists, bet gan cienīga vīrieša dēls un ir spējīgs uz daudz ko, pat svešās pasaulēs. Un galu galā šeit ir silti un nav tik slikti.
  Zēnu no pārdomām izvilka zvanoša balss, kas, kā Vladimiram šķita, piederēja krievu valodai.
  - Kāpēc tu esi nomākts, foton? Es redzu, ka tu laiza savas lūpas. Šķiet, ka gribi iedzīt princeps -plazmu vēderā?
  Nepazīstams zēns dzirkstošās drēbēs pastiepa roku un smaidīja. Cik tas ir cilvēcīgi! Krāsu elfa seja ir apaļa, bērnišķīga, nemaz nav ļauna, viņam vajadzētu parādīties reklāmā par pareizu uzturu, bet viņš pārāk stipri saspiež plaukstu. Piere augsta, mati trīs krāsu - oranži, zaļi, violeti ziedlapiņu veidā, plaši izvietotas zilas un smaragda varavīksnenes acis. Tiesa, iedegusi, cīpslaina roka, it kā no tērauda, kas spēj salauzt kaulu. Vladimirs ar grūtībām spēja savaldīties, neparādot, ka viņam ir lielas sāpes, bērna plauksta bija saspiesta kā spīdzināšanas netikumā.
  Skautu zēna balsī bija nopietnas sāpes:
  - Jā, esmu izsalcis!
  - Acīmredzot jūs esat no tālām kolonijām, jūs bijāt smagi apdedzis, un jūs izskatāties nodriskāts un dīvains. - jaunais puķu elfs teica ar nelielu līdzjūtību balsī .
  Vladimirs, nezinādams, ko atbildēt, uzmeta sev apmulsušu skatienu. Patiesībā drēbes vietām jau bija sākušas gruzdēt, un āda bija sarkana un nolobījusies . Vai nu no lokāla starojuma, vai novēlotas reakcijas uz sprādzienu. Terkins sajuta ledainu vēsumu vēderā un trīcošā balsī teica:
  - Es uzminēju, es atrados termiskā lādiņa epicentrā.
  - Es paņemšu ēdienu ar maksimālo ātrumu, tad tu man pateiksi. - Puisis aizbēga, it kā ātrā kustībā, ar zābakiem nepieskaroties prasmīgi veidotajai alejas virsmai.
  Kāpēc Vladimirs izjuta uzticību šim agresīvās, kaut arī šausmīgi skaistās rases mazulim, ir grūti izskaidrot. Varbūt mana jaunība un stress darīja savu. Atpakaļ, jauns viņa draugs iemeta viņam vairākus rozā, garšīgi smaržojošus pumpurus. Jaunais skauts sāka stāstīt savu stāstu, neko neatturēdams, viņš vārījās, gribēja izliet dvēseli.
  Puķu elfu zēns uzmanīgi klausījās. Viņš bija tikpat garš kā Terkins, un viņš, iespējams, bija vēl jaunāks. Sarunas laikā viņa izskatīgajā sejā vienmēr spēlējās tīrs smaids. Tiesa, kaujinieku rases bērna zobi jau ir ļoti lieli, baltāki par sniegu, un no tiem kā saules stari atspīdēja vairāku spīdekļu stari. No automāta paņemtais ēdiens izrādījās pārlieku garšīgs, pārlieku stimulēja receptorus un, nevis sāta, bet radīja apetīti.
  Kad Vladimirs, beidzot izrunājies, apklusa, jaunais puķu elfs un Steliks saprātīgi teica:
  - Jā, tas izskatās pēc brīnuma, bet jūs šeit neizdzīvosit. Jūs tiksiet ātri identificēts, jo īpaši tāpēc, ka katru dienu notiek visu personību datora pārbaude. Pirms pāris dienām pavisam netālu bija tāda " plazmas dzirnaviņas ", zvaigžņu kuģi eksplodēja kā super uguņošana . Pat no virsmas varēja redzēt, kā saplēstie kuģi iekrāso debesis. Labi, ka galvenais " džemperis " gāja pāri līnijai.
  Puķu elfs norādīja uz centrālo zvaigzni Rifumuru .
  - Tagad viss ir kļuvis daudz stingrāks, totāls pārbaudes režīms. - zēns izskatījās noraizējies. - Jā, un pirms tam kontrole bija nopietna. Protams, pat šī iekārta, tāpat kā citas, ir saistīta ar Mīlestības un taisnīguma departamentu.
  - Tātad tavu slepenpoliciju sauc? - Vladimirs, draiskulīgi spēlējoties, smaidīja grimases, cik jocīgi tautā skanēja mīlestības jēdziens, uz kura fona fašisti bija bērnudārza nerātnes.
  - Jā, ir vairākas nodaļas, un visi runā par mīlestību. - Puķu elfu puika savilka uzacis, un viņa skatiens kļuva bargs. - Tā ir kā ņirgāšanās par veselo saprātu. Pat mans tēvs, ceturtā ranga ekonomikas ģenerālis, baidās no šīm nodaļām. Nāc, ātri aizej . Es tevi tur aizvedīšu.
  Vladimirs sāka skriet, un viņa jaunais partneris uzlidoja augstāk un satvēra skautu aiz apkakles, pamudinot:
  - Vislabāk ir paslēpties nakts bārā, tas ir pilns ar visu veidu atkritumiem !
  Šķiet, ka šis krāsainais elfu zēns daudz zināja, jo, kad viņš izņēma no kabatas Rubika kubu un pagrieza to, taciņas vidū parādījās milzīga zivs, kas skatījās ar savām blāvām acīm un pārsteigta piemiedza puišiem. . Tiesa, astoņas zobu rindas no dārgakmeņiem nebūt neizskatījās nekaitīgas, taču acis bija tik laipnas, gluži kā Vladimiram Iļjičam Ļeņinam uz plakāta.
  Partneris pagrūda Vasīliju un norūca:
  - Lec pēc manis! Tad tev, mazā, būs daudz vieglāk !
  Un, neprasot atbildi, viņš pavilka Terkinu sev līdzi...
  Viņi nokļuva īstā neskaitāmu gaiteņu un zāļu labirintā. Īsta, īpaša zemūdens pasaule, kurā ir daudz brīnišķīgu lietu. Terkins metās pēc sava kolēģa.
  Gaiteņos dzirkstīja dažādu formu un kompozīciju lampu un ornamentu poligāmija. Turklāt tie izskatījās ļoti krāsaini, piemēram, Maskavas metro, un varbūt pat skaistāki. Tajā pašā laikā zēni ātri kustējās. Terkins jutās diezgan enerģisks un steidzās, cik ātri vien spēja, taču joprojām nespēja sekot līdzi saviem partneriem. Apkārtējā vide pastāvīgi mainījās. Vai nu parādījās lielas zāles ar augstiem griestiem, vai arī sabruka alejas, pa kurām ripoja ārkārtīgi sarežģītas mašīnas, un samovārs uz kāpurķēdēm ar diplodoka ķemmi nebūt nešķita pats sarežģītākais mākslas darbs.
  Vladimiram tik tikko bija laiks atlēkt, viņa kāja bija gandrīz saspiesta. Tūlīt parādījās tirgotājs, kurš izskatījās pēc krupja ar rozetes degunu. Viņa mīļi čivināja:
  - Vai vēlaties iegādāties modernas lidojošas kedas?
   Skauts pasmaidīja:
  apaviem ir vieglāk skriet !
  Puķu elfu zēns negaidīti apstiprināja:
  - Man ir rezerves pāris, bet ļaujiet viņam pagaidām bēgt , viņš vairāk izskatīsies pēc mana kalpa!
  Vladimirs bija aizvainots un skaļi iesaucās:
  - Es nekad nebūšu vergs!
  Puķu elfs iesmējās un brīdināja:
  - Bez manis tu te nespersi ne soli. Nekādu strīdu!
  Puiši nedaudz samazināja ātrumu un nostājās uz kustīgās ejas. Viņa tos nesa kā plūstošu straumi, un arī zēni stampāja ar kājām. Blakus istabā pie pumpām darbojās diezgan zemiski puikas caurspīdīgās peldbiksēs. Puķu elfs nokāpa no celiņa un norādīja uz nosvīdušiem, iedegušajiem zēniem uz Vladimiru.
  - Redzi, tie ir antropoīdi primāti - tieši tādi paši kā jūs. Mūsu impērijā viņi ir vergi, tāpēc neesiet pārāk uzpūtīgs. - Šķiet, ka krāsainā elfa skatiens Vladimiram liecināja, ka tu esi neveiksminieks. Jūs gatavojaties sabrukt.
  Patiesībā jaunie vergi izskatījās novārguši, un viņu ķermenis bija sauss no mērena uztura un smaga darba. Tiesa, kad puķu elfu zēns parādījās viņu priekšā un pamāja ar roku, vergu zēni sāka smaidīt, demonstrējot veselos zobus. Un tad arī Vladimirs viņiem pamāja ar roku.
  Pēc tam viņi atkal stāvēja uz skrejceļa un palielināja tempu, pievienojot ātrumu. Puķu elfs diezgan saprātīgi teica:
  - Tā kā tu esi cilvēks, tad mūsu impērijā vari atrasties tikai kā vergs. - Uztvēris Vladimira dusmīgo skatienu, džentlmenis pieklājīgi paskaidroja. - Bet vergi ir dažādi. Dažiem no viņiem pašiem ir vergi, vai pat buksu vergi!
  Un ģenerāļa dēls norādīja ar garo pirkstu uz blakus zāli. Tur jau strādāja pliki vergi. Meitenes viena no otras atšķīrās ar sejas vaibstiem vai matu krāsu, bet tajā pašā laikā visas bez izņēmuma bija skaistas un jaunas. Verdzība un smags darbs nemaz nesabojāja viņu figūru proporcijas.
  Vladimirs neviļus iemīlēja vergu meitenes. Viņi izcēlās ar skaistumu un elastīgo ādu, atlētiskumu, bet nebūt ne gaļīgiem. Uz planētas Zeme jūs bieži neredzat tik perfektu meiteņu ķermeni un tik daudz. Bez taukiem , bez nokarenas ādas, viss ir tik harmoniski un ideāli, un pats galvenais, šeit ir tūkstošiem meiteņu.
  Terkins entuziastiski teica:
  - Tik daudz skaistuma vienuviet!
  Puķu elfs brīdināja zēnu:
  -Tu neesi ļoti labs! Dažām meitenēm šeit ir pieci tūkstoši gadu.
  Terkins atbildēja automātiski:
  - Svilpo!
   Sargs parādījās haizivs formā ar sešām kājām un cepuri uz galvas, ar spurām, kas izvirzītas no viziera apakšas. Pārraugs grieza savus mazos misiņa pirkstus, un no tā izlidoja žilbinoša straume, atsitoties pret meiteņu mugurām, kājām un krūtīm, liekot viņām sirdi plosoši čīkstēt un lēkāt.
  Terkins to vairs nevarēja izturēt. Izlūks uzbruka uzraugam haizivij ar tīģera mazuļa niknumu. Viņš šāva uz drosmīgo uzbrucēju, bet Vladimiram izdevās izvairīties un no visa spēka trāpīt zemes barakudai zarnās . Lielais vīrs nopūtās un mēģināja izmest zēnu ar četru ķepu šūpošanos. Atbildot uz to, Vladimirs šāva pa ienaidnieka zodu, lai gan viņa apakšstilbs padevās akūtām sāpēm, taču arī ienaidnieka hitīnainais pārsegs pārplīsa, liekot viņam izliet sārtinātas asinis.
  Terkins atcirta, kad haizivs zaudēja līdzsvaru, un pretimnākošajā kustībā pielika ceļgalu templim. Plēsīgais radījums apklusa, un daudzas meitenes sāka priecāties.
  Bet puķu elfs, šis jautrais zēns, bija vislaimīgākais, viņš atzinīgi uzsita Vladimiram pa plecu:
  - Tu uzvedies cienīgi! Drosmīgi un forši!
  Terkins negaidīti pieticīgi teica:
  - Patiesībā es neesmu tik forša, kā domāju. Šobrīd man pat ir nedaudz bail.
  Puķu elfu zēns piekāpīgi pamāja ar galvu:
  -Tu tikko sakropļoji vergu. Mūsu impērijā visiem pilsoņiem, izņemot krāsu elfus , ir vergu statuss. - džentlmeņu puika skarbi iesmējās. - Bet paši vergi, protams, ir dažāda ranga! Un jūs, daiļavas, skūpstiet mana karotāja verga kājas.
  Meitenes paklanījās un pa vienai tuvojās Terkinam. Zēns labprāt ļāva viņiem skūpstīt savas apakšējās ekstremitātes. Ir tik jauki, kad tevi apber ar skūpstiem līdz ceļiem tik skaistas verdzenes, kuras tomēr maina viena otru un pārmaiņus. Kas padara to vēl burvīgāku un nedaudz kutinošu.
  Vladimirs pamodās, ka viņu patiesībā skūpstīja meitenes. Tiesa, ne tik skaistas kā sapnī, un ar tetovējumiem uz sejas, bet labi uzbūvētas un pilnībā attīstītas. Un viņi bija seši, viņi skūpstīja ne tikai uz kājām, bet arī uz sejas.
  Terkins jutās neciešami kauns, un tajā pašā laikā viņā ierunājās mazs, bet neatlaidīgs vīrietis. Un tad viss steidzās uz priekšu trakulīgā Erosa pantomīmā, kad okeānus satricina zemestrīces un apakšā izvirda liesmojoši vulkāni. Viss ir zemisks, fizisks un kosmisks vienlaikus.
  Pēc vairākām tornado stundām Vladimirs atkal nomira un gandrīz uzreiz atgriezās sērijveida sapnī.
  Tikmēr Artēmijs joprojām spēja dot mērķtiecīgu triecienu ienaidniekam un caurdurt tiranozaura smadzenes. Un milzīgais dzīvnieks, agonijā dauzīdamies, ar lielajiem un līkajiem nagiem skrāpējot flīzi, sastinga.
  Artēmijs iemērca savu kailo, noslīpēto kāju sarkanbrūnajā peļķē, atstājot vairākas skaistas, graciozas nospiedumus, un iesaucās, paceļot abus asiņainos zobenus:
  - Uzvara!
  Skatītāji aplaudēja...
  Dieviete Kali, mums viņai jāpateicas, paņēma to un izdarīja dāsnu žestu. Viņa sarāva labās rokas pirkstus. Un Artemīdas plaukstā parādījās zelta gredzens ar lielu dimantu, valrieksta lielumā.
  Dieviete Kali ar sajūsmu sacīja:
  - Pieņemiet manu dāsno dāvanu, cienīgo cienīgs!
  Artēmijs paklanījās viņai. Un tad uz zāli. Pēc tam, pēriens ar kailām, graciozajām, ļoti skaistajām un pavedinošām īstas sievietes eņģeļa kājām, viņa devās pie miera. Viņai cīņa tika uzvarēta.
  Un viņa staigāja lepna, valkājot tikai biksītes, jo viņas krūšturis bija pārplīsis ilgstošas cīņas laikā, un viņas pilnās krūtis ar koši sprauslām bija atsegtas.
  Tik brīnišķīga, atzīsim, gladiatora meitene cīnījās ar briesmoni un briesmīgu briesmoni.
  Un zālē ienāca jau nedaudz aizmirstais princis elfu strēlnieku pavadībā. Tas pats, kurš pavedināja Elizabeti un iesaistīja viņu vētrainā piedzīvojumā. Taču līdz šim šis piedzīvojums aprobežojies ar ieslodzījumu un ļoti eksotiskiem, pat interesantiem sapņiem.
  Elfs princis bija ļoti izskatīgs. Tāpat kā visiem elfiem, viņam bija gluda, bez apmatojuma, sārta seja, kā jaukam pusaudzim, bet ar drosmīgu zodu.
  Uz viņa galvas bija ar lieliem smaragdiem rotāts turbāns.
  Viņš paņēma to un paklanījās ļaunuma dievietei Kali. Viņa smaidot pamāja viņam atpakaļ un iesaucās:
  - Sveiks, princi Suleiman! Man šķiet, ka tu man atnesi dāvanu?
  Elfs turbānā pārliecinoši atbildēja:
  - Protams, ak dieviete! Un es domāju, ka jūs būsiet apmierināti ar manu dāvanu.
  Strēlnieka meitenes Kali atnesa lādi, kurā bija kaut kas diezgan smags.
  Vergu zēni izņēma šo lādi no elfu rokām un pieveda tuvāk saimniecei. Un viņi diezgan veikli atvēra vāku.
  Tur patiesībā mirdzēja zelts un dārglietas.
  Dieviete Kali, izskatoties ļoti apmierināta, sacīja:
  - Ļoti laba dāvana. Nu, Suleiman, tu vari sēdēt man blakus.
  Princis paklanījās un faktiski apsēdās tuvāk lielajai dievietei.
  Tāpēc ar tīģera smīnu viņa teica:
  - Kā klājas mūsu viesim?
  Elfu princis paskaidroja:
  - Vai tu domā Elizabeti?
  Dieviete Kali piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Tieši tā ir viņa!
  Suleimans, mīļi smaidīdams, sacīja:
  - Nekas īpašs! Viņš sēž cietumā vienā kamerā ar grāfieni-nimfu Drahma. Vienīgais ir tas, ka viņa redz dažus neticamus un mežonīgus sapņus.
  Dieviete Kali uzmundrināja:
  - Kādi vēl sapņi?
  Elfu princis pārliecinoši atbildēja:
  - No īpašas pasaules, kuru nevar saukt par maģisku, drīzāk tā ir tehniska, tikai ne kosmiskā, bet gan atomiskā līmenī. Tas ir, kad jau ir kodolieroči, bet vēl nav lidojumu kosmosā.
  Dieviete Kali sarauca pieri un jautāja:
  - Vai viņa nav no Zemes vēstures divdesmit pirmā gadsimta? Vai viņi ražo viedtālruņus, bet nelido kosmosā?
  Suleimans iesmējās un atbildēja:
  - Viņi cenšas lidot, bet vāji. Viņi pat nevar uzkāpt uz Mēness. Ko tu vari darīt , primitīvais!
  Dievība atzīmēja:
  - Bet viņu datori ir augstākās klases?
  Elfu princis pamāja:
  - Nav slikti! Īpaši man patika iPhone . Ja pievienosi tiem burvību, tad varbūt būs kāda jēga.
  Troļļu karalis atzīmēja:
  - Labāk nekā tehnomaģija ! Tas ir tad, kad tehnoloģija un maģija tiek apvienotas kopā, lai radītu pārsteidzošus efektus.
  Suleimans paraustīja plecus un atbildēja:
  - Es nezinu par maģiju, bet tehnoloģija pie mums nav īpaši populāra. Bet patiesībā sapnī viņa atrodas pasaulē, kas elektronikas ziņā joprojām ir vāji attīstīta. Tomēr ir pasaules, kur cilvēki lido starp zvaigznēm un pat rada kosmosa impērijas. Un tas arī ir neapšaubāms faktors!
  Dievība Kali pasmaidīja un atbildēja, šī neparastā skaistuma sieviete:
  - Protams, ir tāda lieta! Un tehnoloģijas, un maģija, un pasaules, kur tiek būvēti zvaigžņu kuģi pienācīga asteroīda izmērā. Nu ko?
  Troļļu karalis atzīmēja:
  - Man tādas tehnoloģijas patiktu. Piemēram, izveidojiet atombumbu un nometiet to uz visu armiju uzreiz!
  Suleimans norūca:
  - Nu, nedod Dievs!
  Ļaunuma dieviete Kali ķiķināja, zobus rādot:
  - Jā, tas būtu daudz foršāk. Lai gan mums ir jāpateicas, ka šāda lieta būtu ārkārtīgi nežēlīga. Lai gan es esmu nežēlība!
  Un tad viņa pavēlēja:
  - Iesim jaunu cīņu, gribam jautrību!
  Skatītāji atbalstīja dievieti, kura nevēlas izklaidēties . Un tad atkal atskan signāls. Šoreiz kaujā devās dabiskākais rūķis. Viņš nav garš , apmēram pusotru metru, bet viņam ir pleci kā skapis un gara bārda. Pats bruņās un zābakos. Acīmredzot viņš ir pieredzējis cīnītājs, rokās tur ieroci, labajā cirvi, kreisajā - dunci. Un izskats ir tik pārliecināts.
  Dieviete Kali pasmaida un atzīmē:
  - Būs asiņaina kauja! Rūķis šajā gadījumā ir ļauns, un atšķirībā no Artemīda viņš neizrādīs žēlastību!
  Arēnā no otras puses izskrēja četri zēni, apmēram divpadsmit vai trīspadsmit gadus veci. Viņi, saskaņā ar vergu tradīciju, valkāja tikai zilas peldbikses. Miecētas, basām kājām un liesas. Zēni labajā rokā turēja zobenu, bet kreisajā vairogu. Diezgan mīlīgi vergi.
  Elfu hercogiene, sēdēdama blakus dievietei Kali, atzīmēja:
  - Žēl mīļos zēnus sūtīt nāvē !
  Ļaunuma ķeizariene nomurmināja:
  - Bites žēl, bet bite ir uz Ziemassvētku eglītes!
  Tad viņa piebilda:
  - Rūķis var arī nomirt - viņi ir četri, un viņi jau ir cīnījušies dueļos!
  Patiešām, vergu zēni sāka čukstēt un raudzīties uz sāniem uz rūķi, kurš nebija garāks par viņiem, un tāds bija tikai viens.
  Kali svīta sāka slēgt derības. Viņi jau bija redzējuši rūķīti darbībā. Biežāk viņš nogalināja lauvu vai vilku un pāris reizes zēnus. Un lielākā daļa derību bija uz viņu.
  Dieviete Kali atzīmēja:
  - Cīņa būs ļoti interesanta. Nāc, iesim!
  Gongs skan. Un rūķis šūpojas ar cirvi un metas pret saviem ienaidniekiem. Un zēni izklīda un nostājās puslokā. Un zēni, acīmredzot, gatavojās šādai cīņai. Viņi diezgan veikli sakustējās, kad rūķis mēģināja šūpot cirvi, izvairoties no tieša sitiena. Un cirvis turpināja griezties.
  Rūķis, protams, ir fiziski ļoti spēcīgs un, neskatoties uz savu neveiklo izskatu, ir ātrs. Un tā viņa cirvis noķēra vienu no jaunajiem gladiatoriem tā, ka vairogs no trieciena pārplīsa, un bērns tika ievainots.
  Šeit puisēns, lai uzmundrinātu uz kaušanu nosūtītos nelaimīgos puišus, sāka dziedāt:
   Es esmu hit and miss, pat ja es joprojām esmu zēns,
  Vienmēr gatavs cīnīties ar orkiem...
  Lai gan dažreiz laime ir kā muļķe,
  Bet jauni gadi palīdz!
  
  Visur, kur bija ļauns bērns,
  Liktenis dažkārt mūs aizveda uz Marsu...
  Tēvzemē katrs autiņš ir karotājs,
  Un Karabass viņu tīklā nenoķers!
  
  Esmu drosmīgs un ļoti prasmīgs zēns,
  Nepadoties grūtībām ir devīze...
  Šodien bērni, rīt virsnieki,
  Drīz veidosim foršu elfinismu !
  
  Elfijā ir daudz lielisku karotāju,
  Katrs no mums ir cīnītājs un pionieris...
  Mēs apturēsim savvaļas orku uzbrukumu,
  Parādīsim pasaulei drosmes piemēru!
  
  Mums nav vārda - vājums un nogurums,
  Bērni-bruņinieki ir spējīgi uz visu...
  Un tas nenāks, es tam ticu, vecums,
  Lai gan dažreiz ir nulles!
  
  Es kļuvu par pionieri asiņainā cīņā,
  Pagāja visas mežonīgās dabas, nikna viesuļvētra...
  Un orkiešu pretinieki iet bojā,
  Mēs sitīsim fīreru!
  
  Neticiet tiem, kas ir apmāti un runā,
  Patiesībā negantība ir viltīga lapsa...
  Šodien, mīļā, rīt ar bendes,
  Bet pioniera sirdsapziņa ir tik tīra!
  
  Es ticu, ka būs laiks, kas ir gaišāks par gaismu,
  Kurā valda mūžīgais elfinisms...
  Bruņinieku dzejoļos sapnis tiek dziedāts,
  Negants orkšisms ir iemests bezdibenī !
  
  Tātad cilvēki, ticiet, gaida brīnišķīgs liktenis ,
  Mēs patiesi uzvarēsim rūķus...
  Mēs izklīdināsim, es zinu, mēs esam mākoņi debesīs,
  Nokārtosim eksāmenu godīgi un ar A!
  
  Elfijā ir karavīrs un bērns no silītes,
  Mēs neesam stiprāki, mūs nevar atrast foršākus...
  Un zēna balss ir ļoti zvana,
  Ziniet, ka mūsu pionieris nenovērsīsies no ceļa!
  
  Sasniedziet zēnam lielu likteni,
  Kļūsti par demiurgu un dari labu...
  Sejas uz ikonām ir svētītas,
  Uz asinīm laimi nevar celt!
  
  Mēs kļūsim augstāki un pāri visam Visumam,
  Elfija ir spēcīga valsts...
  Un ģimenes spēks cīņā nemainās,
  Esiet iznīcināts ar Orkler Sātanu!
  
  Mēs drīz dosimies pa Orklinu,
  Un es mūžīgi būšu pionieris...
  Lai gan mēs esam kļuvuši daudz vecāki bērni,
  Bet pusmēri joprojām nav vajadzīgi!
  
  Mēs vēlamies padarīt mūsu dzimteni lielu,
  Gūstiet slavu no sirsnīgajiem gadsimtiem...
  Visaugstākajai ģimenei ar tūkstoš sejām,
  Pieliks spēku mūsu dūrēm!
  
  Īsāk sakot, mēs cīnīsimies drosmīgi,
  Es ticu, ka mēs izlēmīgi uzvarēsim orkšistus...
  Mēs saglabājām to, kas bija svarīgs mūsu sirdī,
  Virs mums ir Ģimene un Dieva Ķerubs!
  Virs mums ir Ģimene un Dieva Ķerubs!
  . NODAĻA Nr.9.
  Blondā meitene pamodās. Un ķēdes zvanīja, viņai sāpēja mugura no gulēšanas. Tiesa, viņi iemeta nedaudz salmiņu, lai būtu mīkstāki skaistulēm.
  Kamerā bija tīrība, bez žurkām, pat varēja redzēt, kā caur restēm pūš silts, bet svaigs gaiss.
  Drahma atbildēja ar smaidu:
  - Tu esi pārgulējusi, bet iedzer pienu. Viņi sāka mūs mīlēt!
  Tur tiešām bija svaiga piena krūze un kūkas. Meitene nedaudz padzērās un ēda plātsmaizi ar sieru. Un viņa atzīmēja:
  - Nu kāpēc mēs te sēžam? Varbūt ir pienācis laiks mūs piezvanīt uz nopratināšanu?
  Nimfu meitene atzīmēja:
  -Tev ir ļoti spilgti sapņi. Un burvji no dievietes Kali svītas skatās uz viņiem.
  Elizabete bija pārsteigta:
  - Kā tu to zini?
  Drahma atbildēja ar smaidu:
  - Viņi izvilka Dimanta morfu . Es jūtu viņa klātbūtni. Un ar tās palīdzību viņi lejupielādē jūsu sapņus, liekot tiem izskatīties kā filmai.
  Blondā meitene sita basām kājām un iesaucās:
  - Oho! Un tas ir forši! Viņi veido filmas no maniem sapņiem! Un tas man sagādā lielu prieku!
  Nimfa grāfiene pamāja ar galvu:
  - Jā, tas jums ir prieks, bet ... Maz ticams, ka ļaunuma dieviete Kali to dara laba mērķa dēļ. Tas noteikti nodarīs zināmu kaitējumu cilvēkiem. Un ne tikai, protams, cilvēki. Bet arī citām dzīvām būtnēm.
  Elizabete skarbi dziedāja:
  Ļaunums lepojas ar savu spēku,
  Dieviete Kali izvilka zobenu...
  Bet ar blondu meiteni es esmu ķerubs,
  Aiz viņas būs Ģimenes Dieva spēks!
  Un viņa ar garšu dzēra pienu, našķoties ar diezgan svaigu un garšīgu bulciņu ar sieru un kanēli. Bet acīmredzot pienā bija kaut kas sajaukts.
  Blondās meitenes safīra acis sāka aizvērties, un viņa iesaucās:
  - Kas pie velna!
  Drahma pamāja:
  - Jā, viņi vēlas vēlreiz nospēlēt filmu. Bet tik un tā nesāp.
  Elizabete gribēja kaut ko teikt atbildē, bet viņas acis beidzot aizvērās un viņa iegrima dziļā miegā.
  Bet sapņi patiešām bija ļoti spilgti, un sajūtas maz atšķīrās no realitātes.
  Deguna balss ņurdēja:
  - Jums ir jābūt praksei.
  - Ka mēs nepiedzimām vakar, un partizāni netika spīdzināti. "Elizabete izlikās apvainojusies, viņas melnā seja pat savilkās grimasē, it kā panterai sāpētu zobs. - Fiziskā un morālā ietekme, tas ir tik dabiski.
  Divas bruņu mašīnas izbrauca uz lauku ceļa. Automašīnas trīcēja, braucot pa nelīdzenām virsmām. Vispār vairs nebija tik ērti. Kāds no spēcīgajiem karavīriem šad un tad mēģināja atspiesties ar elkoni pret Elizabeti. Meitene nolēma parādīt savu raksturu un iedeva viņam spēcīgu pļauku.
  Viņš aizlidoja no spēcīga trieciena. Tiesa, viņš neizslēdzās. Dusmās viņš metās pie Elizabetes:
  - Tu dabūsi pa dibenu, slampa! - viņš iekliedzās plaukstā . Pārējie karavīri smējās un dūcināja.
  - Kur, bet jums nepietiek vairāk! - Meitene ar plaukstas malu iesita viņam pa rīkli ar kobras žigli. Cīnītājs palika ļengans, apgāzās kā maiss. - Jā, tu neesi pietiekami biezs, lai būtu bokseris.
  Pulkvedis ieskatījās nodalījumā.
  - Kas tas ir? - Viņa bargi jautāja. Precīzāk, viņas balss atgādināja izsalkuša tīģera rēcienu.
  - Izmantosim savas izvēles tiesības! - Elizabete atbildēja.
  Tagad sievietes pulkvežes rēciens bija apstiprinošs:
  -Vai tu nokautēji Deividu Heju ? Kāda lieliska meitene. Ne katrs karavīrs uz to ir spējīgs, šim puisim karatē ir melnā josta.
  - Un smadzeņu grupa! - blondā meitene pabeidza.
  Rēciens atbildē:
  - Kāda grupa?
  Elizabete izteica:
  - Invaliditāte!
  Pulkvedis nolaizīja pilnās lūpas un kratīja dubultzodu:
  - Nu tu esi prātīgs. Labi, es aizvedīšu tevi un tavu draugu uz nopratināšanu. Tas būs izklaidējoši.
  Ciematā sasniedza divas bruņumašīnas. Karavīri izklīda pa nomalēm. Viņu bija sešdesmit, piecdesmit vīrieši un desmit sievietes. Plus vēl divas meitenes. Speciālie spēki virzījās saskaņoti, taču, neskatoties uz to, pieredzējušie karotāji Elizaveta un Drakhma atzīmēja nepareizus aprēķinus, gatavojoties. Acīmredzot masu represijām militārpersonu vidū bija ietekme. Kādreiz, starp citu, melnos vispār nepieņēma zaļajās beretēs, bet tagad visi ir melnie. Staļina politika dara savu. Zem kājām čaukst kritušās lapas, debesis joprojām melnas un drūmas, trūkst tikai vilku gaudošanas. Kapliča ir redzama, tomēr krusta vietā ir piecstaru zvaigzne ar lielāku augšējo asti.
  Meitenēm ļoti gribas novilkt zābakus un skriet basām kājām, īpaši ar plikām zolēm ir tik patīkami sajust augsnes raupjumu un nelīdzenumu, kad jūtams katrs pumpis, katrs zariņš un pumpa.
  Šeit viņi tuvojas mājai, kas apzīmēta ar krustu, kas rakstīts ar dzeltenu krītu.
  Elizabete čukst:
  - Simboliski dzeltenā ir nodevības krāsa.
  Drahma atbildēja:
  - Tā ir kā pasaka par Ali Babu un četrdesmit zagļiem. Tas pats ložmetēju naivums. Cik tas ir stulbi, kurš tā tēmē?
  Suns kabīnē sāk riet.
  - Lūk, vēl viena punkcija , pie velna ar visu pēkšņumu. Tagad tā būs pilnīga neveiksme.
  Uz sliekšņa parādās apmēram desmit gadus vecs zēns. Gaišmatains, tāpat kā vairums bērnu, ar vieglu iedegumu, jūs nekļūsit bronzā britu saulē. Caur lupatām redzams plāns ķermenis. Viņš pieskrien, zibinot mazas, basas kājas, notriektas un saskrāpēts, pie suņa un saka:
  - Tufi , vai šeit ir svešinieki?
  - Atbrīvojieties, bet nenogaliniet! - Pulkvedis pavēl.
  Specvienības spēki steidzas pretī zēnam. Bērns kliedz:
  - Māte! Palīdzībai! - Un aizbēg, pliks pliks, netīriem papēžiem.
  Viņi steidzas viņam pakaļ, laso lido, apņemdams viņa potīti. Zēns krīt, raustās, velti cenšoties aizbēgt.
  Pulkvedis pieskrēja viņam klāt un rupji pabāza viņam ar kāju:
  - Aizveries, kucēn. Vai hercogiene ir šeit?
  Zēns negatīvi pakratīja galvu:
  - Tā tas ir! Tu melo!
  Bērns no bailēm čīkstēja:
  - Nekādā gadījumā nē! Es saku patiesību!
  - Šeit ir uzzīmēts dzeltens krusts. - teica pulkvedis. - Tomēr paskaties.
  Uz sliekšņa parādījās veca sieviete. Viņas seja bija pretīga un krunkaina, pazibēja zelta zobs. Viņa čaukstošā balsī teica:
  Valensijas hercogiene guļ.
  Sieviete pulkvedis noņurdēja:
  - Vai tas ir stiprs?
  Neglītā vecā nodevēja sieviete ķērca:
  - Es sajaucu viņu ar malkas uzlējumu.
  Melnā dāma rēca:
  - Piesien zēnu, un mēs ar viņu runāsim uz vietas.
  Karavīri ielauzās mājā. Atmosfēra tajā bija vienkārša, zemnieciska. Pati dižciltīgā kundze aizmiga, neizģērbusies gultā. Hercogiene bija parastajā militārajā kamuflāžā, bāla un gaišmataina Lielbritānijas meita.
  Skaistums ir īpašs, kā viduslaiku princesei, kas smaržo pēc īpašas aristokrātijas.
  Melnā sieviete pulkvedis atsita zobus:
  - Man ļoti patīk blondīnes. - Un viņa ar savu melno ķepu satvēra hercogienes sniegbaltos matus.
  Viņas partneris pulkvežleitnants atzīmēja:
  - Ir pāragri to vilkt. Viņa ir kā baļķis. Mums jāved Sniegbaltīte pie prāta.
  - Piekrītu! - teica pulkvedis.
  No jostas viņa izņēma nelielu šļirci un ampulu. Viņa atvēra to ar pirkstu klikšķi un paņēma kubu.
  - Tā mēs rīkojamies ar disidentiem . - Viņa teica, saplēsdama krekla piedurkni un ievadot to punktu vēnā.
  Hercogienes seja kļuva sārta, un viņas acis atvērās.
  - Priecīgu jums pamošanos! - Pulkvedis uzsita viņai roku uz vaiga, viņa uzreiz nosarka. - Nu, kā tu gulēji, skaistulīt ?
  Hercogiene paskatījās apkārt. Apkārt viņai bija redzamas amerikāņu specvienību ekskluzīvi melnās sejas, kas uz viņu skatījās ar ziņkāri kā uz dīvainu dzīvnieku.
  Pulkvedis norādīja uz pistoli:
  - Tagad tu mums visu izstāstīsi.
  - Ļaujiet viņam atklāt Druīdu patversmi. - samaitātā un ļoti nejaukā vecene ieteicās.
  Pulkvedis izlika zobus:
  - Tieši tā! Viņi izveidoja pagrīdi, kas ir bīstama pašreizējai valdībai. Un tas ir steidzami jāatklāj.
  Pulkvežleitnants piebilda:
  - Runā, de Valenska , citādi es tevi ļoti sāpināšu.
  Hercogiene uzmeta lūpas, veltot tām nicinošu skatienu.
  - Es jums neko neteikšu, sarkanie jeņķi.
  Sieviete pulkvedis kliedza:
  - Tā tas ir! Tad izģērb viņu!
  Hercogienei uzreiz tika norauts krekls, specvienības varenās rokas norāva jostu, noraujot bikses, atsedzot slaidās kājas. Noplēsti zābaki, kam sekoja apakšveļa. Likās, ka cīnītāji nolobīja riekstu, cik ātras bija viņu kustības. Lepnā hercogiene, viena no Lielbritānijas izcilākajām dāmām, atradās kaila rupjo melnādaino karavīru priekšā, kuri skatījās uz viņu ar acīmredzamu interesi un izteica sāļus jokus.
  Atskanēja kauciens:
  - Oho, kāds viņai ir balts augums!
  Mežonīgi smiekli un ņirgāšanās vārdi:
  - Izskatās, ka viņa izkritusi sniegā!
  Atkal smiekli:
  - Nē, krītā!
  Mankārīga kuiļa ņurdēšana:
  - Kāda būs šī āda, ja to klās apdegumi?
  - Un mute! Magoņu krāsas lūpas it kā radītas, lai kalpotu mums! - teica lielākais melnādainais.
  Hercogienes šķīstība ļoti cieta kā kailai princesei zemas izcelsmes vīriešiem. Viņas seja kļuva sarkana no dusmām un kauna.
  Cēlā meitene kliedza:
  - Nē, atdod man drēbes un neskaties uz mani tā!
  Pulkvedis uzlika viņai nesievišķīgi mataino roku uz krūtīm un satvēra viņas koši sarkano sprauslu, kas bija nogatavojušās zemenes krāsā.
  - Nē, cik viņa ir laba ! Zini, es varu pasūtīt, un piecdesmit vīrieši tevi izvaros dažādos veidos.
  - Tu neuzdrošinies to darīt. - čukstēja, visa trīcēdama, hercogiene de Valēna .
  Nežēlīgā sieviete norūca:
  - Un kāpēc tā!
  Kailā skaistā meitene ķērka:
  - Ir pretrunā komunistiskās morāles kodeksam.
  Pulkvedis iesmējās un parāva viņas labās krūts krūšu kauli, atzīmējot, cik mežonīgi pukst hercogienes sirds. Tad viņa pārbrauca ar roku pār vēderu, skrāpējot ar nagiem, un nogrima zemāk. Hercogiene bija sagrozīta, bet neko nevarēja darīt, jo bija piesieta pie gultas, un pat ļaundari turēja viņu aiz rokām un kājām.
  Sievietes virsnieces balss bija pretīga kā līme:
  - Kā šis! Ir jauki pazemot karaliskās personas. Vai jūs zināt, kā Staļins pavēlēja nogalināt angļu karali?
  Hercogiene bailēs ķērka:
  - ES dzirdēju ! Šis ir Āzijas barbars.
  Izbaudot vārdus, pulkveža sieviete, ar prieku laizīdama savas pilnās lūpas, sacīja:
  dupšā bija iestrēdzis auroha rags un tajā ieliets karsts svins. Tas pat tika ierakstīts lentē un parādīts mums. Lai visi redz, kā mūsu krāšņie orgāni salauž spītīgos un lepnos. Neviens rangs nevar aizsargāt jūs no "CHIP" vai "Gods un tiesības" sodīšanas nodaļas.
  Dižciltīgā meitene kliedza:
  - Jā , visticamāk, jūs esat vienkārši nožēlojami bendes. Jūtoties kā nenozīmīgi cilvēki, jūs mēģināt pacelties uz citu cilvēku ciešanu rēķina.
  Pulkvedis pasmaidīja:
  - Tā ir salda atriebība!
  Drahma atzīmēja:
  - Lauku zvanu tornis starp debesskrāpjiem ir niecīgs, bet starp būdām majestātisks!
  Un tad viņa, smīnot seju, piebilda:
  Vergs, kurš pazemo karali, ir dievs vienu stundu un velns uz mūžību!
  Pulkvedis uzlika viņai roku uz pleca:
  - Labi padarīts. Tu runā ļoti labi. Es pat domāju par to, vai dotu jums tiesības pērt spītīgo hercogieni.
  Nimfa grāfiene iebilda:
  - Es nedomāju, ka tas ir tā vērts. Mana roka ir pārāk smaga. Šajā gadījumā viņas ķermenis ātri zaudēs jutīgumu.
  - Tam es piekrītu. Pirmie divpadsmit sitieni ir manējie. - Pulkvedis izņēma no viņas krūtīm gumijas pātagu.
  Drahma pamanīja, cik saspringta un noraizējusies Elizabete ir taisnīgu dusmu pilna. Viņa mēģināja viņu nomierināt, čukstot ausī:
  - Esiet savaldīgs.
  Viņa atbildēja tikko dzirdamā balsī:
  - ES nevaru. Sieviete tiek spīdzināta.
  Drahma loģiski mierināja:
  - Mums ir īstenošanas uzdevums. Kas, salīdzinot, ir hercogienes dzīve. Turklāt tās ir kāda cita asinis.
  Elizabete apklusa. Pulkvedis pavēlēja:
  - Pagrieziet to otrādi!
  Slepkavas to arī izdarīja, noliekot princesi uz vēdera. Pātaga svilpoja, krītot uz gludās, baltās muguras.
  - Vienreiz! - pulkvedis sev pavēlēja. Viņa spēcīgi un prasmīgi sita, pagarinot pātagas. Hercogiene, nespēdama palīdzēt, kliedza, atstājot vairākas svītras uz muguras.
  - Divas! Trīs! Četri! - Pulkvedis sita gandrīz bez šūpošanās, izraisot sāpes, bet izvairoties no nopietniem iegriezumiem. - Tagad, kā krievi mēdz teikt, karsta vanna, ar slotu.
  -Tu mācījies pie de Sada. - hercogiene de Valensija kliedza.
  Sieviete virsniece nolaizīja viņas lūpas un pamāja:
  - Var būt! Viens no retajiem baltajiem cilvēkiem, ko cienu .
  Pulkvedis turpināja mocīt viņas muguru, cenšoties to vienmērīgi noklāt no sēžamvietas līdz pleciem. Viņai tas izdevās, iznāca tikai dažas asiņu lāses.
  Melnmatainā viksa rūca:
  - Nu, procedūras pirmā daļa ir pabeigta. Vai tu runāsi? Pastāstiet mums, kur druīdi slēpjas?
  - Nē, nekad! Tu vari atņemt manu dzīvību! - teica hercogiene.
  Sieviete pulkvežleitnante ieteica:
  - Varbūt uzkaisīt sarkanos piparus uz viņas nobrāzumiem? Tas viņai liks mežonīgi gaudot.
  Pulkvedis pārtrauca:
  - Tas nav tā vērts! Viņa zaudēs samaņu no sāpīgā šoka. Var būt atvienots uz ilgu laiku.
  Sadistiskā sieviete ieteica:
  - Tad aktuāls! Tas ir viens no tīrākajiem spīdzināšanas veidiem.
  - Nu, mēģināsim, Brauns un Kima atnes elektrodus un dinamo. - teica pulkvedis. - Patiesībā šis ir viens no maniem iecienītākajiem spīdzināšanas veidiem.
  Kamēr viņi bija aizņemti ar hercogieni, vecā sieviete, cenšoties iegūt labvēlību, nopratināja sasietu, basām kājām zēnu, kurš okupācijas laikā jau bija zaudējis svaru.
  - Nu, vai gribi, lai es tev iedodu medu? Pastāsti man, kur ir druīdi. Tad jūs saņemsiet lielu naudu no sarkanajiem komandieriem.
  Zēns čukstēja:
  - Lūdzu, uzsit man pa galvu.
  - Tikai! Noteikti! - vecā sieviete pastiepa viņam roku. Tajā brīdī zēns, samākslots, satvēra viņas pirkstu ar plēsīga vilka mazuļa zobiem. Viņam izdevās nokost ādas gabalu.
  - Pareizi kalpo tev, nodevēj. - zēns teica.
  Vecā sieviete kliedza, pievēršot sev uzmanību.
  Pulkvedis pielēca viņai klāt!
  - Kāpēc tu rūc, vecais vīra ?
  Raganai līdzīgā vecmāmiņa šņāca:
  - Jā, šis kucēns kož.
  Sieviete pulkvežleitnante norūca:
  - Tātad varbūt pakārt viņu?
  Vecā kundze uzmeta viltīgu seju:
  - Tas nav tā vērts! Šis zēns ir druīdu sūtnis. Viņš var pateikt, kur viņi atrodas.
  Sieviete pulkvedis noņurdēja:
  - Vai tiešām? - Tātad, viņš ir jānopratina.
  Zēnu iznesa un nolika pulkveža priekšā. Gaišmatainais zēns bija nobijies, bet centās dot sev drosmīgu sejas izteiksmi, savilkdams mazās uzacis.
  Pulkvedis pasmaidīja:
  - Jauks zēns, bet tajā pašā laikā mūsu ienaidnieks. Varbūt vari mums visu pastāstīt pats? Tad saņemsi šokolādes konfekti.
  Zēns enerģiski pakratīja savu blondo, kastē apgriezto galvu:
  - Nē!
  - Vai tiešām? Tad mums viņš ar pātagu nedaudz jāuzmundrina. - pulkvedis pamāja karavīriem. Viņi viegli noplēsa bērnam noplucis lupatas, atsedzot viņa tievo muguru ar izvirzītiem asiem lāpstiņām.
  Sieviete virsniece rēca:
  - Acīmredzot viņi šeit nedodas ar labu ēdienu.
  - Jūsu valdīšana noveda bagātos cilvēkus nabadzībā. - zēns atbildēja. - Cilvēki cieš badu.
  - Bet ballītes gaisma silda. - Pulkvedis pacēla pātagu. - Šeit hercogiene lūdza:
  - Nesit viņu!
  Melnā sieviete rēca:
  - Ak! Jā, tu esi žēlsirdīgs! Tātad jūs mums visu pastāstīsit.
  Skaistā meitene lūdza:
  - Nē! Labāk sit man.
  Pulkveže iesmējās:
  - Mums vienmēr tam būs laiks.
  Pulkvežleitnants atzīmēja:
  - Zēns strādāja par ziņnesi druīdiem. Paskaties, cik viņam ir salauztas kājas.
  Patiešām, bērna basās pēdas bija klātas ar nobrāzumiem, sasitumiem un dadzis. Bija skaidrs, ka viņš noskrējis simtiem jūdžu, un vēnas uz potītēm bija pietūkušas, liecinot par lielu slodzi. Pulkvežleitnants ar pirkstiem pieskārās puiša sarūgtinātajai pēdai:
  - Grūti , iespējams, viņš staigā basām kājām pat ziemas aukstumā.
  Pulkvedis atzīmēja:
  "Tātad sāpes viņam nav svešas." - Un viņa nolika pātagu uz bērna pleciem.
  Puisis nodrebēja, viņa apaļā seja bija saburzīta, bet klusēja.
  - Viņš jau iepriekš ir ticis pērts. - pulkvežleitnants pamanīja.
  Sieviete pulkvedis noņurdēja:
  - Mēs to izdomāsim!
  Vēl viena skropsta. Nekādas reakcijas. Tagad starp lāpstiņām. Zēns tikai klusēja, viņa elpošana bija smaga, krita asins lāses.
  Pulkvedis izdarīja divpadsmit sitienus un apstājās, acīmredzot zēna izturība atņēma viņam prieku.
  - Un viņš ir izgatavots no dzelzs, viņš var izturēt šādus sitienus.
  Pulkvežleitnants atzīmēja:
  - Svaigas veselīgas baltā proletāriešu asinis.
  - Vai jums nešķiet, ka zēna seja nedaudz atgādina hercogienes? "Pulkvedis nolieca seju.
  Sieviete pulkvežleitnante loģiski iebilda:
  - Ne īsti! Tā tikai šķiet. Tie nevar būt saistīti. Blondi mati ir tikai izplatīti Lielbritānijā.
  Melnais sadists iesmējās:
  - Iespējams, bet tas arī ir aizdomīgi.
  Viņas partneris diezgan loģiski atcirta:
  - Aiziet! Cēls dēls basām kājām pa ērkšķiem neskraida. Jebkurā gadījumā ir pienācis laiks sākt spīdzināšanu ar elektrošoku.
  Divi gari komandieri ienesa telpā dinamo.
  - Nu, griezējprocesors ir atnācis. Nu, ar ko mums jāsāk? - jautāja pulkvežleitnants.
  - Labāk ar hercogieni. Viņa tik skaisti kliedz. - Atbildēja foršā pulkveža sieviete.
  - Tad savienosim elektrodus. - teica ļaunā sieviete.
  Pulkvedis izņēma no viņas kabatas lielu sērkociņu, aizdedzināja to un aiznesa puisim pie kailā papēža. Maza liesmiņa nolaizīja bērna mazās pēdiņas sablīvētās kauliņas. Viņš raustījās, bet iekoda lūpā un apturēja savus kliedzienus; viņš smaržoja pēc piedegušas gaļas.
  Sieviete pulkvede pasmaidīja:
  - Nē! Šis zēns noteikti nav tik vienkāršs. Tāpēc vispirms hercogiene.
  Savienojušas elektrodus, bendes ieslēdza strāvu. Dzirksteles izskrēja cauri hercogienes baltajam ķermenim, viņa izliekās, un sieviete izdvesa mežonīgu kliedzienu.
  Šeit viņu pārtrauca ložmetēju šāvieni, lodes iedūrās pulkvežleitnantu un pulkvežleitnantu, apsmidzinot citus karavīrus.
  Drahma ar acs kaktiņu pamanīja, ka Elizabete šauj. Karotāja grāfiene teica:
  - Es joprojām nevarēju to izturēt.
  Elizabete rēca:
  - Kāpēc, man ir jāizcieš tādas spīdzināšanas. Galu galā tie ir tikai pazemes deģenerāti .
  - Piekrītu! - Drahma viņu atbalstīja, savukārt, atklājot traku uguni.
  Blondīne karotājs dziedāja:
  - Nesaudzējiet tos, iznīciniet ļaunos rāpuļus kā skvoša kukaiņus, sadedziniet tos kā tarakānus!
  Iešāvušas klipus, meitenes izvairījās no lodēm, pārlādējās un uzbruka izdzīvojušajiem . Lielākā daļa specvienību bija saspiedušies plašā telpā, un tos nogalināt bija daudz grūtāk. Vecā nodevēja aizbēga, bet uzskrēja sava partnera durklim.
  - Kā šis! - Necilvēks to dabūja no savējiem . - Drahma rezumēja un nospļāva tā, ka viņas siekalas saplacināja prusaku.
  Elizabete pabeidza pēdējos divus. Vienam no viņiem izdevās iemest granātu, un meitene to pārtvēra ar zābaku kāju lidojumā, raidot to ārā pa logu.
  Blondīne terminators nomurmināja:
  - Nesāpini cilvēkus.
  Aiz loga atskanēja skaļš troksnis un bija dzirdami kliedzieni. Dažiem cilvēkiem nepaveicās un viņi netika nogalināti uzreiz, tagad gaidīja mokas.
  Pabeiguši mājā apmēram četrdesmit cilvēkus, pareizāk sakot, dzīvniekus, Elizabete un Drahma izlēca, lai piebeigtu pārējos. Tajā pašā laikā meitenes nenicināja izmantot dunčus un spert.
  Jo īpaši Drahma, veikusi neticamu lēcienu, ar papēdi trāpīja pretiniekam pa degunu, vienlaikus izsitot viņa kaulaudu smadzenēs. Nāve bija tūlītēja. Elizabete ar ceļgalu saspieda žokli, vienlaikus saspiežot Ādama ābolu. Tajā pašā laikā viņai izdevās nesasmērēties ar asinīm.
  Blondīne karotājs teica:
  - Tu esi kā Krizostoms, tu noasiņoji līdz nāvei.
  Meitene izvairījās no līnijas, kas tomēr ar viņas artefaktiem nebija biedējoša, un pati taranēja ienaidnieku ar gaismu.
  Elizabete čīkstēja:
  - Izvelciet bastarda tērpu ārpus kārtas.
  Drahma neatpalika:
  - Ir pienācis laiks dot katram aprēķinu.
  Specvienības karavīru bija maz, un viņi bija apmulsuši, zaudējuši komandierus. Nogalināt izdzīvojušos izrādījās kaitinoši viegli . Ko meitenes darīja. Pēdējo Drahma uzmeta augstu, tik ļoti, ka viņam vēderā iedūra miets.
  Nimfa grāfiene teica:
  - Es izturos pret tevi kā pret vampīru! Lūdzieties, lai jūs nesaspiestu tapīrs !
  Meitene izlaida indīgus smieklus. Elizabete piegāja pie viņas:
  - Ap mums nav ne smakas no dzīviem karavīriem. Smaržo tikai svaigi līķi.
  - Un šis karavīrs ir līķis, ģērbies aitādas kažokā! - Drahma pajokoja. - Nu, ko mēs tagad darīsim?
  Blondīne terminators ieteica:
  - Paskatīsimies uz mūsu ieslodzītajiem.
  Elizabete devās uz māju, Drahma aiz viņas. Pie sliekšņa mira veca sieviete.
  Elizabete pieliecās viņai pretī:
  - Vai man tevi eitanāzēt?
  Nodevēja vecmāmiņa teica:
  - Es nezinu, kāds nacists !
  Blondīne terminators teica:
  - Bez sāpīgas nāves!
  Neglītā vecā sieviete atbildēja:
  - Čau! Šis! Es slikti dzīvoju un slikti mirstu. Nobeigumā teikšu, ka tieši vampīri, mūžīgie druīdu konkurenti, mani sagatavoja nodevībai.
  Elizabete bija pārsteigta:
  - Ko, vai vampīri eksistē?
  Nodevēja vecmāmiņa ar sēkšanu apstiprināja:
  - Jā, protams. Bet viņu ir maz un viņi dzīvo slepeni! Ja vēlaties satikt kādu no viņiem, dodieties uz adresi Trapmlilirov iela , numurs divdesmit. Parole ir "Cross and Grave".
  Vecmāmiņa gurdēja un apklusa, noģībdama.
  Blondīne termināte apmulsusi atzīmēja:
  - Viņa nomira! Tas ir tikai tas, ko mums var sniegt tikšanās ar vampīru.
  Drahma atbildēja:
  - Daudz, Lizonka. Pirmkārt, starp vampīriem, iespējams, ir neapmierināti ar jauno sarkano režīmu, otrkārt, ja tādi pastāv, tad tas būs vērtīgs atklājums.
  Elizabete, ziņkārīga, jautāja:
  - Kā tad zinātne noliedz to esamību?
  Nimfa grāfiene smaidot apstiprināja:
  - Vismaz uz šo pusi! Tomēr ne visi. Daudzi cienījami zinātnieki ir pārliecināti par asinssūcēju esamību. Turklāt viņi pat rakstīja disertācijas par šo tēmu.
  Blondīne terminators iesaucās:
  - Jā, es par to zinu. Man pat bija jāizlasa mīta par Koščeju Nemirstīgo pamatojumu.
  Drahma atbildēja ar smaidu, viņas pērļu zobiem mirdzot:
  - Lai kas tas būtu, mēs paturēsim prātā iespēju.
  Meitenes ieskrēja mājā.
  Zēns jau bija paspējis pārgriezt virves un atvest hercogieni pie prāta. Viņš mēģināja uzvilkt noplēsto kreklu. Ieraugot Elizabeti un Drahma ienākam, viņa steidzīgi piesedza sevi, viņas acīs iedegās satraucošas gaismas. Meitenes bija CSA Sarkanās armijas formas tērpā.
  Un grimā ar melnu ādu un cirtainiem matiem.
  Elizabete pastiepa roku:
  - Nebaidies! - Viņa mīļi teica.
  - Un mani arī! - Drahma apstiprināja. - Kožam tikai Lielkrievijas ienaidniekiem un tiem, kas grib mūs nošaut.
  Puisis pasmaidīja.
  - Valensija, tie ir mūsu draugi! Viņi nāca ar labām lietām.
  Hercogiene jautāja:
  -Vai jūs esat krievu aģenti?
  - Jā, tu vari mums ticēt! - Elizabete teica.
  Meitene pakratīja savu kailo, balto kāju un pārsteigta teica:
  - Bet tajā pašā laikā melns!
  - Tas ir mūsu lielais noslēpums. - Drahma atbildēja. - Principā mums nevienam nav jāatbild.
  - Nu, es tam piekrītu. - Hercogiene mēģināja pacelties, zēns viņu atbalstīja. Drahma pamanīja, ka bērns ir tievs, bet trakulīgs un stiprāks par savu vecumu:
  -Tu esi druīds? - Viņa viņam jautāja.
  Zēns atbildēja:
  - Es esmu tikai ziņnesis Artūrs. Tiesa, viņš piedalījās dažos rituālos. Es jūtu spēku.
  - Un ko tu no mums jūti? - Elizabete jautāja.
  Spējīgais bērns pārliecinoši atbildēja:
  - Ka jūs esat radības no citas pasaules, apveltītas ar neparasti milzīgām spējām. Turklāt šīs krelles, kas jums ir zem drēbēm, sniedz taustāmu enerģijas plūsmu, radot lauku ap jums.
  Drahma šaubīgi jautāja:
  - Jā, tu tiešām esi druīds, bet kāpēc tu staigā lupatās?
  Zēns atbildēja ar valdzinošu atklātību:
  - Tā ir askētiska izglītība. Tas veido tīru auru ap dvēseli, stiprina ķermeni un nodrošina aizsardzību. Jo grūtāka ir jūsu miesa, jo lielāks ir jūsu gara spēks.
  Elizabete dedzīgi apstiprināja:
  - Tad es saprotu! Tas ir tāpat kā indiešu jogi, kuri kaili uzkāpa ledainā kalnu virsotnē, lai piekļūtu augstākiem enerģijas veidiem.
  - Jā, mēs mācījāmies jogas praksi. - teica zēns. - Tas ir diezgan interesanti. Citu tautu pieredze ir pelnījusi izpēti, nevis nolaidību. Jums, krieviem, ir arī burvju organizācijas. Pareizticīgās baznīcas vajāšanas dēļ viņi slēpjas, tāpēc arī reliģijā ne viss ir laimīgi.
  Drahma pamāja:
  - Patiesībā, ja es nebūtu ateists, es dotu priekšroku savu senču ticībai: vecbaznīcas slāvu valodai. Kristietība ir vergu reliģija, kas visspēcīgāko un brīvāko tautu pārvērta par aitu ganāmpulku. Galu galā, pateicoties pareizticībai, Krievijā tika izveidota dzimtbūšana. Priesteris mācīja: Dievs izturēja un mums pavēlēja!
  Elizabete, ne visai pārliecināta, teica:
  - Viduslaikos bija daudz kļūdu, bet tagad priesteri, šķiet, nav pret progresu.
  - Viņi nav pret progresu vārdos , bet tie kavē cilvēka spēju attīstību . Cilvēku rase vai nu sasniegs visvarenību, vai pazudīs! Cilvēkam ir lemts vai nu dzīvot kā dievam, vai mirt kā tārpam! - Drahma bez šaubu ēnas noteica.
  - Tas ir ļoti līdzīgs patiesībai. - Elizabete piekrita ar ne visai dzīvespriecīgu skatienu. - Bet bez Dieva nav iespējams kļūt par dievu!
  Drahma izpļāpājās, ar dūrēm balsta sānos:
  - Vai varbūt tas ir otrādi!
  Zēns viņus pārtrauca:
  - Mēs, druīdi, atpazīstam Dievu, bet uzskatām, ka Bībele ir nepareizi uzrakstīta un tulkota.
  - Nu, Artūr! - Tas nav tulkošanas jautājums. Vienkārši neslīpēt bruģakmeni, tas nekļūs par pērli. - Drahma teica.
  Bērns ar filozofa īpašībām izpļāpājās:
  - Tu labi runā. Sarkans. Tikai sarkano runu dēļ tiks izliets daudz asiņu.
  - Un arī spilgtas idejas un labi nodomi. - Drahma pamanīja.
  - Jo tīrāka ideja, jo vairāk netīrumu pielīp pie tās īstenošanas laikā! - zēns Artūrs pamanīja. - Arī jūs, krievi, vēlaties apvienot visu pasauli brālīgā tautu saimē.
  - Kā pateikt! - Elizabete vilcinājās. - Formāli tikai PSRS laikā konstitūcijā bija noteikts, ka Padomju Savienības veidošanas process tiks pabeigts ar pēdējās republikas iekļaušanu. Un mūsdienu Krievijā pat likums aizliedz tieši aģitēt par pasaules karu.
  Drahma atzīmēja:
  - Krievija, tāpat kā Lielbritānija un jebkura valsts, vienmēr ir centusies paplašināties. Un vienota cilvēce kopīgas valdības pakļautībā ir mūsu nākotne. Un labāk, ja tajā dominē Krievijas pārstāvji. Vismaz mums. Starp citu, mūsu pasaulē tikai divas valstis var vairāk vai mazāk adekvāti pārvaldīt planētu: Krievija un ASV.
  - Un Ķīna? - Elizabete jautāja.
  - Komunistiskās partijas vadībā tā ir lemta degradācijai. Un vispār deviņdesmit procentus no Ķīnas ekonomikas izaugsmes veido Rietumu investīcijas. Principā kompartija ir kļuvusi buržuāziska! - Drahma dusmīgā balsī teica.
  Blondā meitene mierīgā tonī teica:
  - Uzskatu, ja Zjuganovs būtu uzvarējis Krievijā, ekonomiskā politika maz atšķirtos no mūsdienu.
  Nimfu meitene viegli apstiprināja:
  - Tas būtu pa kreisi, bet būtībā būtu tas pats kapitālisms . Vispār krievu komunistiem nepaveicās ar vadību. Tikai jauni, enerģiski kadri var glābt komunistisko partiju.
  Zēns paziņoja:
  - Krievijas komunistiskā partija jums nav vajadzīga. Te jau ir tikuši pie varas, lielākā daļa iedzīvotāju dzīvo uz uztura kartītēm, normālas drēbes nopirkt nevar. Un daudzi cilvēki ir aizmirsuši, kas ir gaļa. Piemēram, es to izmēģināju tikai vienu reizi Ziemassvētkos.
  Elizabete čīkstēja:
  - Un kā?
  Jaunais druīds atbildēja:
  - Garšīgi! Lai gan šokolāde ir labāka. Man kaut kā izdevās nozagt vienu flīzi. Par izdarīto zādzību man nācās izciest astrālu izpirkšanu: trīsdesmit trīs pātagas sitienus. Viņa mugura bija asinīs, un pēc pēršanas viņš pateicās skolotājiem par zinātni.
  Blondā meitene tviterī ierakstīja:
  - Nu, kopumā tas ir labi. Labi, zēn, iepazīstini mūs ar druīdiem.
  Zēns iespieda savu kailo, mazo, salauzto kāju un atbildēja :
  - Man nav pilnvaru to darīt. Es pastāstīšu saviem brāļiem par tevi. Pēc tam, ja viņi uzskatīs par nepieciešamu, viņi sazināsies ar jums. Neslēpšu, ka arī pareizticības tvēriens ir ciešs, mēs gribētu Lielbritānijas, nevis Anglijas provinces neatkarību.
  - Iespējams, Lielbritānijā pie varas vienkārši nāks prokrieviska valdība. - teica Drahma. - Turklāt es runāšu ar Žukovu, lai viņš vājina pareizticīgās baznīcas ietekmi. Tas noved pie pārmērīgas zinātnes un progresa saglabāšanas.
  Elizabete atzīmēja:
  - Nav skaidrs, vai progress ir palēninājies.
  Nimfa grāfiene atzīmēja:
  - Tas ir smalks process, bet spriediet paši, vai kristietībā ir vajadzīgā vitalitāte.
  Elizabete atzīmēja, zobus rāvusi:
  - Visi ateistiskie režīmi ir sabrukuši, vai, tāpat kā Ķīnā, notiek kristietības atdzimšanas process. Kopumā ortodoksālie komunisti palika tikai nabadzīgajā Ziemeļkorejā, un pat Fidels Kastro paklanījās pāvestam. Kristietība nekādā ziņā nav zaudējusi vietu mūsu Visumā. Pat ja tas dažviet ir zemāks par islāmu, nevis ateismu. Atzīstiet, cik 100% ateistu ir?
  Drahma sarkastiski atbildēja:
  - Es pieņemu, ka vairāk nekā 100% kristieši.
  Hercogiene viņus pārtrauca:
  - Es esmu katolis! Tiesa, ne fanātiski. Pieļauju, ka Romas pāvestam bija daudz grēku un kļūdu. Bet tajā pašā laikā katoļu un pareizticīgo baznīcas ir māsas. Krievijā ir pārāk liels spiediens uz tiem, kas nav pareizticīgie . Ja katoļu un luterāņu nav tik daudz, tad, piemēram, baptisti ir gandrīz vai ārpus likuma. Es domāju, ka šeit vajadzētu būt lielākai brīvībai.
  Elizabete pamāja:
  - Anglijā baptistus reiz dedzināja uz sārta. Starp citu, pat Krievijā viņi man neglaudīja pa galvu. Tagad morāle ir kļuvusi brīvāka. Bet patiesībā visi uzskati nevar būt pareizi. Pats Kristus teica: Viena ticība, viens gans, viena kristība! Tāpēc mēs cenšamies konsolidēt visas tautas daudznacionālā impērijā, izmantojot vienu reliģiju. Galu galā tam vajadzētu stiprināt nacionālo saskaņu.
  Zēns iebilda:
  - Piespiešana iznīcina mīlestību, jūs varat noskūpstīt pātagu, bet tajā ir vieglāk iekost zobus.
  - Tu labi runā, jaunais filozof! Ceru, ka tiksimies vēl, bet tagad brauksim uz Londonu. Jā, un es jūs brīdinu, mēs mainīsim savu identitāti . - Drahma teica.
  Zēns viņiem pasniedza kastaņu:
  - Ņem to! Šis ir meklēšanas artefakts, ar tā palīdzību mēs vienmēr jūs atradīsim, ja nepieciešams.
  Elizabete pasmaidīja:
  - Izskatās bērnišķīgi, bet nez kāpēc es tam ticu.
  - Vajag paņemt mutē un pačukstēt: - Vajag palīdzību.- Un mēs dzirdēsim! - teica Artūrs.
  - Apbrīnojami! Mēs tā arī darīsim. Bet jautājums ir, ja mēs nonāksim pārāk tālu? - Elizabete jautāja.
  Skaistais, basām kājām zēns pārliecinoši atbildēja:
  "Tad es nākšu viens un palīdzēšu."
  Drahma šaubījās:
  -Jā, kā tu vari viņai palīdzēt! Mēs redzējām tevi tik bezpalīdzīgu.
  Artūrs atbildēja ar mīļu smaidu:
  -Jūsu tiesības ticēt vai neticēt.
  - Tad mēs devāmies un zaudējām tik daudz laika. - Elizabete teica.
  Meitenes paņēma atvaļinājumu, paņēma no pulkveža un pulkvežleitnanta dokumentus un praktiski neskartas devās tālāk. Viņu plāns nedaudz mainījās. Bija nepieciešams pieņemt jaunu identitāti . Pulkvedis un pulkvežleitnants tam bija lieliski piemēroti. Viņu līķi aplēja ar benzīnu un aizdedzināja. Jā, katram gadījumam. Citi līķi tika iemesti atkritumu tvertnē. Tas ir nežēlīgi, bet nepieciešams. Nederēja leģenda, ka notikusi kauja ar partizāniem. Pārāk aizdomīgi, tika nogalināti sešdesmit cilvēki, un tikai diviem komandieriem izdevās izdzīvot. Tas smaržoja pēc tribunāla.
  Būs jāziņo, ka karavīri atsaukti uz svarīgu misiju. Dažas dienas tas varētu darboties, bet vairāk nav nepieciešams.
  Drahma dusmīgi atbildēja:
  - Patiesībā mēs iekļuvām nepatikšanās , Elizabete. Mēs tiešām iekļuvām nepatikšanās ! Jums nevajadzēja šaut.
  Blondīne karotājs iebilda:
  - Kāpēc? Mēs izglābām divus brīnišķīgus cilvēkus no nāves un fanātisma. Hercogiene un zēns, kurš nemaz nav tik vienkāršs. Turklāt tika nogalināti sešdesmit divi ne paši pēdējie CSA armijas karotāji. Tas ir nopietns pluss!
  Nimfa grāfiene nomurmināja:
  - Kā ar mīnusiem?
  - Kādi ir trūkumi? Tagad varam droši ceļot pa visu valsti. Izlasi dokumentus. Īpaši pilnvaroti specvienības "Commando". Tagad mums ir pieeja pašai virsotnei. - Elizabete samiedza acis. "Vai jūs ar vienkāršu skatienu neredzat visas mūsu priekšrocības?"
  Drahma saskrāpēja savu biezo melno matu galvu. Tad ar lielu skepsi viņa atzīmēja:
  - Palielinās iedarbības risks. Mēs par viņiem neko nezinām, bet citi var zināt.
  Blondīne karotājs pārliecinoši atbildēja:
  - Visi jeņķi ir aptuveni vienādi. Vajag tikai būt augstprātīgam pret padotajiem un kalpot priekšniekiem.
  Nimfa grāfiene pasmaidīja:
  - Varbūt tev taisnība.
  Pulkvedis un pulkvežleitnants pēc miesas būves bija aptuveni vienādas ar meitenēm. Vai viņu uzvārds bija biedrs Dītrihs un Zitrihs? Sievietes bija nedaudz biezākas nekā meitenes, taču tā nebija problēma. Mainīt seju principā nav grūti. Kopumā ar viņu maskēšanās mākslu problēmas varēja rasties tikai tad, ja nomaiņas objekts bija ļoti garš vai, gluži pretēji, pārāk mazs. Runājot par balsi, pat parastie cilvēki pārvalda atdarināšanas mākslu. Meitenes iekāpa mašīnās un brauca uz Londonu.
   Tā kā viņi atradās dažādās bruņumašīnās , viņi brauca klusumā, nesākot nekādas diskusijas. Vispār visgrūtāk ir panākt, lai alkoholiķis atsakās no pudeles un reliģiozs fanātiķis no saviem uzskatiem!
  Pa ceļam viņi piecas reizes saskārās ar šķēršļiem. Trīs tika garām bez kavēšanās, divi gribēja pieprasīt dokumentus, bet, uzzinot, ka pulkvedis Dītrihs un pulkvežleitnants Zitrihs tika ielaisti.
  - Izpildi savu pienākumu, puiši! - Elizabete kliedza.
  - Tikai nebāz galvu ārā! Viņi tos noplēsīs ar visu, ko tu ēdīsi! - Drahma pajokoja.
  "Jā, ar mūsu devām," virsnieks iesāka. -
  Drahma aizrādīja:
  - Ko, jūs neesat apmierināts ar lodēšanu?!
  Viņš ātri atbildēja:
  - Nē, es ar visu esmu apmierināts, slava biedram Staļinam!
  Nimfa grāfiene rēca:
  - Tā kā ciet!
  Sestais kontrolpunkts bija pie pašas ieejas Lielbritānijas galvaspilsētā. Pa kreisi plūda Temza, bet pa labi pacēlās slavenais cietoksnis Korfe. No tā izspraucās gari pretgaisa lielgabalu uzpurņi. Tos varēja izmantot gan pret tankiem, gan lidmašīnām.
  Sienas ir biezas un, šķiet, ir īpaši noblīvētas. Kopumā spēcīga citadele, kas aptver Londonu. Elizabete atcerējās, ka gaisa kaujas laikā par Angliju Hitlers atvēlēs četrsimt lidmašīnu Korfu iznīcināšanai. Bet pilsētas mūri stāvēja. Tiesa, nacisti nodedzināja Koventrijas pilsētu. Hitlers pēc šī pat ieviesa frāzi: koventrificēt !
  Meitenēm prasīja dokumentus. Mēs skatījāmies uz gaismu. Un acīmredzot viņi to atpazina un smaidīja.
  - Zitrihas kundze. - virsnieks pagriezās pret Elizabeti. - Kā iet?
  Pārģērbtā blondīne kliedza:
  - Mēs sasmalcinām partizānus un citus ļaunos garus . Partizāni ir vāji, bet iekšējais ienaidnieks ir stiprāks. Varbūt man vajadzētu tevi pārbaudīt?
  Virsnieks novērsās un nomurmināja:
  - Esmu uzticams!
  Slepkava meitene satrakojās:
  - Kā būtu, ja ieliktu mutē elektrodus? Tad atzīsies?
  Atbildot uz to, izbiedēta muldēšana:
  - Nav vajadzības! Biedrs Zitrihs.
  Blondā meitene turpināja būt nekaunīga:
  - Un jūs mani saucāt par kundzi. Tas ir pilns ar sodu.
  Virsnieks burtiski aizrījās no bailēm:
  - Es nepareizi runāju! Tāds pagrieziens!
  - LABI! Klusē, nesaki neko, tavā sirdī ir ziema. - Elizabete aizbrauca.
  Drahma izrādījās atturīgāka saziņā, nedaudz pamāja ar galvu, bet neko neatbildēja:
  - Mana pase paliek pie manis. - Viņa teica.
  Londona naktī bija gandrīz pamesta. Pa ielām klīda policisti ar buldogiem. Bija spēkā komandantstunda. Meitenes vairākas reizes tika apturētas pašā pilsētā. Līdz viņi ieradās Red Fist viesnīcā. Šeit mēs varētu piebremzēt. Pašā mājā bija diennakts virsnieku restorāns.
  - Vai jūs nevēlaties gulēt, biedri Zitrih? - Drahma izsmejoši jautāja Elizabetei .
  -Tas ir atkarīgs no kura, biedri Dītrih! - blondais terminators atbildēja. - Ne ar baļķi.
  - To var izdarīt ar baļķi, ja tas ir liels. - Drahma noteica ar vulgāru mājienu. - Es jums teikšu, neuzskatot to par godu un neliekot vārdu par to, bordeļi ir mūsu slava, glaimi, kodes ir apēdušas viņu kažoku!
  Blondīne karotājs atzīmēja:
  - Par ko tu runā, Dītrih? - Tas izskatās pēc pilnīgas muļķības.
  Nimfa grāfiene nomurmināja:
  - Nestāstiet Lizonkai! Tieši tā, humoristiski.
  Elizabete precizēja:
  - Un diezgan plakana.
  Meitenes devās uz restorānu. Viņi gribēja ēst, tajā pašā laikā klausīties iereibušu virsnieku sarunas. Pat totalitārā staļiniskā režīma laikā bija zināmas piekāpšanās virsniekiem. Jo īpaši restorānā viņus nevarēja arestēt par runāšanu, ja vien runa nebija par tiešu nodevību. Tātad bija ko mācīties.
  Elizabete gāja gandrīz nedzirdami, un Drahma, gluži pretēji, stutēja - nu, divi augsta ranga virsnieki nevarēja staigāt tā, kā viņiem patika, proti, basām kājām. Man bija jāsamierinās ar zābaku nēsāšanu, kas nebija tālu no ērtībām. Pie ieejas stāvēja apsargi, divi diezgan skarbi atlēcēji, taču viņi meitenes palaida cauri bez papildu runas.
  - Nāciet iekšā, biedri pulkveži. - Viņi teica.
  Karotāji smīnēja savas melnās sejas:
  - Protams! Citādi tas ir pilns!
  Restorānā bija lustras un pie sienas karājās ziloņa āda, piešķirot telpai dabisku izskatu.
  Meitenes piegāja pie letes un pasūtīja picu martini, kā arī gabaliņu treknas cūkgaļas. No vienas puses, to varētu uzskatīt par sliktu garšu, bet sarkanajiem amerikāņiem patīk ēst, tāpat vien. Turklāt šķiet, ka cūkgaļa uzsver jūsu ateismu.
  Galu galā pat daudzi kristieši viņu uzskata par nešķīstu.
  Elizabete iedzēra tikai malku martini, un Drahma, protams, nogāza veselu glāzi, pat nesaraustīdamās. Bet virsnieki sāka runāt klusāk. Es apēdu picu.
  aļņu gaļas, desas, sēņu, tomātu, siera garša ar saldo alkoholu. Diezgan patīkami. Eksperimentam Elizabete cūkgaļas gabalu iesmērēja ar šokolādes sviestu. Kopumā CSA trūka jebkādu preču, īpaši pārtikas, bet amerikāņu virsnieki, īpaši elites vienības, šķita, ka dzīvoja citā pasaulē. Lai viņi varētu izrādīties , it īpaši, ja viņiem bija nauda. Nu, Drahmai un Elizabetei bija pietiekami daudz dolāru. Paši Dītrihs un Zitrihs bija bagāti, un apkārtējiem kaut kas bija. Drahma arī izmēģināja eļļas uz tauku slāņa un atzīmēja:
  - Garšīgs.
  Elizabete čīkstēja:
  - Tātad ēd un dzer!
  Amatpersonas turpināja sarunu. Mēs pārrunājām notikumus frontēs un partizānu uzbrukumus.
  Tomēr pēdējais bija blakus tēma:
  - Baltās lauvas grupas kaujinieki uzspridzināja vilcienu. Gāja bojā 30 karavīri un seši virsnieki. Vairāk nekā simts tika ievainoti.
  - Tie nelieši ! Mūsējie tiek sisti. - teica virsnieks majora uniformā. - Mums jāievieš ķīlnieku nāvessoda izpilde. Katram no mūsējiem simts angļu.
  - Jau ienācis! Tika veiktas nāvessodus. Tika sadedzināti aptuveni pieci simti sieviešu un bērnu. - otrs atbildēja. Tagad partizāniem tiks dots bargs atraidījums. Pats Staļins teica: "Pret teroristiem un bandītiem izmantojiet visas metodes, pat vissmagākās." Jo īpaši ģimenēm ir jāuzņemas atbildība par partizāniem.
  - Vakar mēs spīdzinājām baltos bandītus. Viņi mums iedeva savus līdzdalībniekus.
  - Jā, mums vēl jāizpilda paziņas un citi, kas saistīti ar partizāniem.
  Sarunas tonis kļuva klusāks:
  "Mūsu karaspēks austrumu frontē cieta smagus zaudējumus. Krievi izmantoja atombumbas pret mūsu karaspēka koncentrāciju. Simtiem tūkstošu nogalināto un ievainoto.
  Atbildot izbiedēta ņurdēšana:
  - Jā, es pats redzēju, kā transporta lidmašīnās izkrauj sadegušos virsniekus. Daudzi no viņiem vienkārši kļuva akli un acis asiņoja. Kam iznākuši mati?
  Un stulba rīstīšanās:
  - Kādi barbari tie krievi! Viņiem lāči staigā tieši pa ielām.
  Un vēl viena nobiedēta sēkšana:
  - Un tīģeri arī runā.
  Nākamais izsaukums bija skeptiskāks:
  - Tīģeru tik aukstā laikā nav.
  Viens no virsniekiem pielika pirkstu pie lūpām un teica:
  - Un viņiem ir īpaši, zobenzobu briesmoņi!
  . NODAĻA Nr.10
  Elizabete ar grūtībām spēja apvaldīt smieklus:
  - Viņi var tevi nogalināt ar savu tirgu.
  Drahma viņu pārtrauca:
  - Klausieties uzmanīgāk, iespējams, jūs uzzināsit kaut ko vērtīgu.
  - Pats pulkvedis man stāstīja, ka krievu laboratorijās apvienoja cilvēku un tīģeru genomu. Viņi izrādījās briesmīgi karotāji. Gandrīz neievainojams, spējīgs lēkt augstu. It kā viņas izskatās kā sievietes ar lauvas krēpēm. - iesāka jaunais mulats kapteinis.
  Majors viņu pārtrauca:
  - Tās visas ir baumas! Bet es dzirdēju, ka mēs esam nopietni apvienojuši žurku, cilvēku un gorillu genomus. Tas padara šādus cīnītājus; neviena lode nevar jūs nogalināt, pat ja jūs trāpīsit viņiem pa galvu. Baisie mutanti. Tieši viņi mums dos krāšņu uzvaru pār krieviem! Jaudīgākie kuģi jau tam ir gatavi, tie transportēs bērnudārzu.
  - Vai tā nav fikcija? - atskanēja balsis.
  Virsnieks iesaucās:
  - Nē! Viss ir tieši pareizi!
  Troksnis nedaudz pieklusa. Apmēram četrdesmit gadus vecs pulkvedis piegāja pie meitenēm. Viņš pastiepa roku.
  Atskanēja dziļa balss:
  - Jūs, es redzu, esat mani kolēģi. Ar ko tu nodarbojies?
  - Nekas, ēdam un neguļam! - Drahma jokojot atbildēja.
  Pulkvedis pieklājīgi ieteica:
  - Vai tu negribi dejot ar mani?
  Nimfa grāfiene iekliedzās:
  - Pirmkārt, šampanietis!
  - Oficiant, iedod mums Teksasas dzirkstošo vīnu! - pulkvedis kliedza.
  Drahma samiedza acis. Pie viņiem pieskrēja jauna meitene gaišā kleitā un pastiepa paplāti ar izlietām glāzēm.
  Skaistule tvītoja:
  - Lūdzu, kungi!
  - Savstarpēji! - Pulkvedis ieknieba dibenā pavisam jauno būtni, kura izskatījās ne vairāk kā sešpadsmit gadus veca. - Esi ar mani, dziedi dziesmu! Ļaujiet Staļina-kolai putot.
  Elizabete uzmundrināja:
  - Jā, un pasūti mums Staļina-kolu un viskiju.
  Vecākais virsnieks mīļi pasmaidīja:
  - Lieliski! Tev ir savdabīga gaume.
  Stalin-Cola bija zils šķidrums ar vieglu smaragda garšu. Kaut kas līdzīgs estragonam, tikai pēc garšas stiprāks un saldāks. Varbūt pat pārāk salds, pat satriecošs.
  Blondā meitene nomurmināja:
  - Jā, tas ir par daudz!
  Pulkvedis izcēla zobus:
  - Ir pārāk daudz surogātcukura aizstājēju. Nekautrējieties, pievienojiet vairāk viskiju, un jūs iegūsit kokteili.
  - Paldies par padomu! - Drahma teica.
  Meitenes dzēra daudz, bet saglabāja svaigu galvu. Lai gan viņi sajauca dažādas blēņas.
  Blondīne karotājs teica:
  - Jā, tas ir vienkārši super!
  Tad viņi sāka dejot, bet pulkvedim bija nīlzirga žēlastība. Elizabete un Drahma plīvoja kā tauriņi. Varbūt viņi pat aizrāvās. Viņu deju gandrīz pārtrauca negaidīta frāze.
  - Dītrih un Zitrih, kur jūs tik labi iemācījāties dejot? - nomurmināja puisis Goda un tiesību ministrijas kapteiņa formastērpā.
  - Ak sveiks puisis! - Drahma viņam jautāja. - Varbūt tu vēlētos mums pievienoties.
  Elizabetes galvā pazibēja bārdains padomju joks.
  Millers jautā SS pulkvedim:
  - Kā ir Štirlicam ilgus gadus dzīvot svešā valstī, zem sveša vārda, ar svešu valodu? Atzīstiet, vai jūs slēpjaties no alimentu maksājumiem?
  Balss aizkulisēs:
  - Nekad agrāk Štirlics nav bijis tik tuvu neveiksmei.
  muļķības spēle nedarbojās.
  Tā vietā, lai atbildētu, apsardzes darbinieks izvilka ieroci un notēmēja to.
  - Nu, rokas aiz galvas. Ej ar mani un būs identitātes pārbaude! - teica kapteinis.
  - Vai varbūt skaidrā naudā! - Drahma iemeta kapteinim adatu, tā bija gandrīz neredzama, un iesita viņam pa pieri. Meitene pieskrēja viņam klāt, izvilka adatu un uzspieda pirkstu uz viņa kakla. Pēc tam neveiksmīgā spiega atmiņa tika pilnībā zaudēta, un dienu vēlāk viņam bija jāmirst no trieciena.
  - Redziet, šķiet, ka šīs govis nezināja buržuāziskās dejas. - Viņa tikko dzirdami nočukstēja.
  - Jā! - Elizabete teica, - Viltus starti un tango nav priekš viņiem.
  - Pagaidām mūsu rezultāti ir nulle, mēs neko neesam noskaidrojuši. - Drahma runāja, lūpas nekustinot, tāpēc no malas šķita, ka meitenes vienkārši smaida.
  Elizabete atzīmēja:
  - Vai zini, ko es domāju!?
  Nimfa grāfiene gandrīz klusi teica:
  - Runā, gaišā galviņa!
  Blondīne ieteica:
  - Mums ir jānopratina Londonas vai Lielbritānijas Goda un tiesību departamenta vadītājs. Viņam noteikti vajadzētu apzināties, lai nerastos absurdi. Jūs zināt, kādas darbības var novest pie viena koordinatora.
  Drahma nestrīdējās:
  - Es saprotu! Bet mēs vēl nezinām viņa vārdu.
  Elizabete smaidot iesaucās:
  - Noskaidrosim! Mūsu tiešais priekšnieks, biedrs ģenerālleitnants Brumers. Tas ir jāapzinās.
  Karotājs-nimfa piekrita:
  - Kad mēs brauksim pie viņa? Tieši tagad naktī?
  Skaistā blondīne nestrīdējās:
  - Kāpēc ne! Parasti tādi cilvēki kā viņš visu nakti strādā Staļina stilā un pulksten piecos, kas ir tikai vasaras rītausma, dodas gulēt.
  Drahma smaidot atzīmēja:
  - Nu, tas ir loģiski!
  Elizabete kratīja spēcīgos gurnus, paraustīja muskuļotos plecus un izlēmīgi ieteica:
  - Tātad mēs ēdām, dzērām, un tagad ir pienācis laiks apmeklēt priekšnieku.
  Nimfa grāfiene tikko dzirdami jautāja:
  - Vai labi atceries Zitriha gaitu? Skatieties, mēs varam radīt nopietnas aizdomas.
  Blondīne karavīrs mierināja:
  - Protams, mēs neko neaizmirstam.
  Drahma pacēla pulkvedi un, ar savu pieskārienu iemidzinot viņu, nosēdināja virsnieku uz krēsla. Pārējie karavīri turpināja runāt.
  Viens no viņiem dziļā balsī teica:
  - Reiz mēs noķērām foršu krievu čali. Tik liels, divus metrus garš.
  Atskanēja neticīgi izsaucieni:
  - Nu tu lej! Tādu lietu nav !
  Atbildot asprātīga ķiķināšana:
  - Šī ir krieviete, darba zirgs. Tā nu mēs seši pievienojāmies viņai un pieblīvāmies ar desiņām pēc sirds patikas.
  Atskanēja taures:
  - Viņi viņai iespēra pa dupsi !
  Nākamais ir vulgārs:
  - Noteikti! Viņa bija ļoti apmierināta!
  Un atkal smejos:
  -Vai tu esi mēģinājis kontaktēties ar tīģeri !?
  Un apmierināta ķiķināšana:
  - Noteikti pamēģināšu! Tas būs kuken-huken !
  Amerikāņi, pārsvarā melnādainie, smējās. Elizabete čukstēja Drahmai:
  - Varbūt viņus nogalināt!? Kādi vīri !
  Nimfa grāfiene loģiski iebilda:
  - Kāpēc spīdēt? Turklāt viņi jau ir lemti. Nogalinot viņus, mēs atklāsim tikai savas kārtis.
  Blondīne terminators ieteica:
  - To var izdarīt maigi un nemanāmi, veicot streiku, ko mums mācīja FSB, aizkavēja nāvi.
  Maskētā nimfa kļuva ziņkārīga:
  - Oho, tas ir interesants priekšlikums.
  Elizabete un Drahma piegāja pie virsniekiem.
  Gandrīz unisonā viņi iesaucās:
  - Nu, puiši, varbūt jūs vēlaties īstas sievietes, nevis krievi bālus kā nāve.
  - Ko, jūs esat forši cāļi. - puišiem iemirdzējās acis.
  Elizabete un Drahma pienāca pa vienai un ātri apskāva puišus. Viņi to darīja visiem, tad viņi novērsās. Blondā meitene klusi ieslēdza rāciju, un tā iepīkstējās.
  - Patiesībā viņi mums zvana, pagaidām.
  Viltus melnās sievietes pameta apjukušos puišus. Elizabete saudzēja tikai vienu gaišu virsnieku; viņš bija pārāk jauns un izskatīgs. Tagad puiši divu dienu laikā saskārās ar nāvi no insulta un sirdslēkmes. Tāpēc skaistules veica maigu tīrīšanu. Šajā brīnišķīgajā sapnī viņi spēlēja supercīnītāju lomu , kuriem bija vienkārši fantastiskas prasmes un kuri spēja darīt lietas, kuras apskaustu jebkuras valsts elites specvienības.
  - Nu, pagaidām viss notiek pēc plāna. - Drahma teica.
  Elizabete precizēja:
  - Jūs domājat ar improvizāciju.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Droši vien mūs gaida ģenerālis Brumērs.
  Vietā, kur atrodas Goda un tiesību ministrijas centrs , meitenes atklāja no kartēm, kas iegūtas no viņu nogalinātajiem bendes. No turienes viņi zināja sava tiešā priekšnieka vārdu. Bet kopumā karte sniedza priekšstatu par Londonu, neskatoties uz ne īpaši sarežģīto šifrēšanu.
  - Pilsēta nav pārāk slikti aizsargāta. - Elizabete sev teica.
  Drahma ar smaidu to apstiprināja:
  - Tajā var redzēt apmēram piecdesmit tūkstošus amerikāņu un aptuveni tikpat daudz regulārās armijas karavīru. Plus simts trīsdesmit pieci tūkstoši policistu no vairāk nekā trešdaļas algotņu.
  Blondīne izlūkošanas virsnieks atzīmēja:
  - Pašā pilsētā, ja bija iznīcība, tā tika noņemta. Nu viņš izskatās diezgan labi.
  Meitenes, izejot no restorāna, atdarināja vieglu reibumu, kūleņoja un flirtēja ar apsardzi. Pēc tam viņi atslāba un gāja ar atsperīgu gaitu.
  Sākumā viņi nolēma, ka pulkveža dienesta automašīna būs labāk piemērota ceļojumam.
  Šoferis mēģināja iebilst, taču saņēma adatu kaklā un sastinga. Drahma viņu apsēdināja un pateica adresi.
  Laternas atkal mirgoja, neskatoties uz to, ka komunisti lielījās ar savu kārtību, pāris lampas bija šķībi un nedega. Ielās ir daudz sarkanu un modificētu Lielbritānijas karogu ar āmuru un sirpi. Un Staļina portreti ir milzīgi, ir uzcelti milzīgi pieminekļi. Viens no tiem atrodas Londonas centrā, ne mazāk kā divsimt divdesmit pieci metri. Staļins rāda ar labās rokas pirkstu uz austrumiem, bet kreisajā rokā satver granātu.
  Drahma uzskatīja:
  - Diezgan bezgaumīgs gabals!
  Elizabete piekrita:
  - Varbūt autoru vajadzēja iesēdināt cietumā par cilvēku naudas pārskaitīšanu. Šim piemineklim varat uzbūvēt gaisa pārvadātāju vai divus kaujas kuģus.
  Drahma, tas kļuva smieklīgi:
  - Kas zina! Varbūt viņš jau sēž.
  - Amerika ir kā milzīgs autobuss, viena puse sēž, otra kratās, ir tikai viens kontrolieris, bet visi pārējie ir zaķi! - Elizabete pajokoja.
  - Nē, tas ir vairāk kā kuģis vētrā, puse ir slima, bet otrs steidzas apkārt! - Drahma paberzēja ausi. - Kaut kas niez. Varbūt tas ir grims, kas sajaukts ar skropstu tušu?
  Blondīne spiegs atzīmēja:
  - Kvalitāte, šķiet, nav tā sliktākā, un tai nevajadzētu atpalikt ūdenī, un šeit nav skropstu tušas.
  Meitenes apbraukājušas pieminekli un nokļuvušas pie masīvās ministrijas jeb, kā agrāk sauca, Goda un tiesību tautas komisariāta ēkas.
  - Tas tomēr ir dīvaini! Kāpēc viņi neapmetās tornī? - Elizabete jautāja.
  Drahma izteica savu domu:
  - Varbūt tāpēc, lai izvairītos no nepatīkamām asociācijām. Tas ir politiskais cietums!
  Blondīne šaubīgi atzīmēja:
  - Bet Krievijas valdība nebaidījās apmesties Baltajā namā.
  Nimfa grāfiene iesaucās:
  - Varbūt tāpēc to tik viegli uzspridzināja.
  Ēka bija zema un iekrita zemē labus desmit stāvus.
  Elizabete un Drahma izslīdēja no mašīnas. Šķita, ka dusmas viņus iedvesmoja varoņdarbiem. Un ļoti gribējās tikt vaļā no apaviem un sajust virsmu ar plikajām, elastīgajām zolēm, kas ir gan veiklāk, gan ļoti patīkami mūžīgi jaunajām meitenēm.
  Taču pie ieejas meitenes ar gribas piepūli atturējās, cenšoties piešķirt savām gaitām Dītriham un Zitriham raksturīgo slinkumu.
  Viņiem tika lūgti dokumenti un viņi tos rūpīgi izskatīja. Bet acīmredzot Dītrihs un Zitrihs nebija jaunpienācēji, un viņi uzreiz tika atpazīti.
  - Nu kā gāja ar medībām?! - viņi jautāja pie ieejas. Jautrais majors uzdeva jautājumu.
  - Lieliski, mums izdevās nospēlēt lielu spēli. - Drahma atbildēja.
  Jauneklis piemiedza ar savām brūnajām acīm:
  - Jā, tas ir smieklīgi!
  Elizabete pārtrauca:
  "Mums ir steidzama informācija, un mums ir jāziņo ģenerālim Brumeiram."
  Drahma pamāja:
  - Ļoti svarīga informācija, un es domāju, ka labāk to neatlikt uz nenoteiktu laiku.
  Virsnieks atbildēja:
  - Ģenerālis šobrīd ir aizņemts, bet mēs jūs aizvedīsim pie viņa. Turklāt viņš var vēlēties ar jums runāt pratināšanas laikā.
  - Šī nav tā sliktākā ideja. - Drahma piekrita.
  Elizabete piebilda:
  - Mēs paši mīlam un protam spīdzināt.
  Virsnieks piemiedza aci:
  - Ziniet, visgrūtākais un tajā pašā laikā meistarīgākais ir sadalīt partneri, neizmantojot fiziska spēka paņēmienus.
  Drahma pasmaidīja:
  - Es varu likt jebkuram vīrietim dziedāt un smieties, neizmantojot brutālu spēku. Varbūt varu pie tevis izmēģināt?
  Virsnieks jokoja:
  - Nedari, tu mani saspiedīsi! Nāc iekšā!
  Meitenes ienāca koridorā. Principā mūsdienu izlūkdienestā viņiem paņemtu pirkstu nospiedumus un tīkleni. Bet šeit joprojām valdīja akmens laikmets. Tomēr meitenes bija gatavas mainīt savu plaukstu dizainu. Lai to izdarītu, jums ir jānogriež upuru āda, jāiemērc tos īpašā šķīdumā un jāuzvelk šie savdabīgie cimdi uz rokām. Kopumā meitenes darīja tieši tā, viņām nebija no kā baidīties no šīs puses . Bet viņi vēl nav domājuši par tīkleni.
  Bet kāpēc nemitīgi pārbaudīt, ko viņi jau pazīst, turklāt viņiem ir arī pilnīgi autentiski dokumenti.
  - Vai atceries Štirlicu? - Elizabete teica, neatverot muti. (Viņu jutīgajai dzirdei pietiek ar lingvistisko artikulāciju) - Saskaņā ar leģendu, viņš nav nokritis no debesīm, bet nomainījis ļoti reālu cilvēku.
  Drahma, kuras zināšanas par planētu Zeme sapnī bija kļuvušas daudz plašākas, viegli atbildēja:
  - Fon Štirlics! Jā, tas, protams, ir izdomājums, taču bija īsts prototips, kurš, būdams simtprocentīgi vācietis, tika savervēts par lielu naudu.
  Blondīne spiegs dedzīgi atbildēja:
  - Labākie aģenti joprojām ir tie, kas strādā ideoloģijas labā. Viņi palīdz pašaizliedzīgi un efektīvi.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Viņu nav īpaši daudz. Lai gan Lielā Tēvijas kara laikā miljoniem cilvēku visā pasaulē, tostarp nacistiskajā Vācijā, ticēja komunismam.
  Elizabete smaidot atzīmēja:
  - Mūsdienu Krievijai ir problēma. Kā piesaistīt potenciālo nodevēju? Ja nu vienīgi naudas dēļ, tad tie būs pilnīgi švaki , kas ieslīd nepareizu informāciju.
  Meitenes nokāpa pa kāpnēm. Gaiteņi bija spilgti apgaismoti. Pie sienām bija plakāti. Ir daudz strādnieku, daudzas no tām ir sievietes. Gadsimta dažādās projekcijās un būvprojektos. Strādnieki, kā likums, ir vīrieši un melnādainie, kolhoznieki, gluži pretēji, ir sievietes un baltie. Ir daudz karavīru, starp tiem ir aptuveni vienāds skaits balto un melno. Un arī bērni! Savādi, ka lielākā daļa no viņiem jau ir balti un tajā pašā laikā vieglprātīgi.
  Drahma izlikās sašutusi.
  - Kāpēc viņi zīmē tik daudz bālu seju audžubērnus ?
  Priekšā ejošs majors atbildēja:
  - Tāda ir tradīcija. Tiek uzskatīts, ka jaunā paaudze būs brīva no reliģiskiem un nacionāliem aizspriedumiem. Kopumā VSA mums ir konstitūcijā nostiprināta tiesību vienlīdzība. Ko, tas tev neder?
  - Mūsu rase ir galvenais komunisma balsts! - Elizabete teica.
  - Ģenerālis Brumērs arī ir balts! - teica virsnieks. - Un es esmu Sambo!
  - Un tas nozīmē džudo! - Drahma pajokoja.
  Meitenes apstājās metro septītajā stāvā. Atvērās bīdāmās durvis, un viņi nokļuva telpā, kur pie ieejas stāvēja kādi desmit cilvēki. Visi ļoti lieli puiši, divus metrus gari un ar kvadrātveida pleciem. Ieraudzījuši pulkvežus, viņi salutēja.
  - Nāc iekšā! kundze.
  Meitenes iegāja iekšā.
  Ģenerālis Brumaire, valkāja tumšas brilles un saliektu degunu, izskatījās vairāk japānis nekā eiropietis.
  Ģenerālmajors Višijs slīdēja viņam blakus. Šoreiz klasisks melnais vīrietis.
  Savādi, ka telpā valdīja svaigs gaiss un smaržoja ziedi.
  Elizabete un Drahma gaidīja, ka sastapsies ar novecojušu gaisu un stenošiem cietumniekiem, taču viņi bija nedaudz apmulsuši. Ģenerālis Brumaire mēģināja par kaut ko pārliecināt jaunu meiteni, kas nebija vecāka par sešpadsmit gadiem.
  Augstinieks stostījās:
  - Lūdzu, princese Diāna, esiet saprātīga. Ja ne sevis dēļ, tad savas tautas dēļ.
  Princese nomurmināja:
  - Kādā ziņā!
  Brumaire gurkstēja:
  - Ja jūs publiski atsakāties no sapuvušās un būtībā mūsu iznīcinātās Vindzoru dinastijas un iestājaties komunistiskajā partijā, tad jūs izglābsit ne tikai savu, bet arī savu tuvinieku dzīvību.
  Meitene bija sašutusi:
  - Kļūt par nodevēju?
  Ģenerālis turpināja pārliecināt:
  - Nē, esi saprātīgs. Glābiet daudzu cilvēku dzīvības un šī iemesla dēļ samaziniet savu lepnumu.
  Princese bija sašutusi:
  - Jūda ticēja, ka, nododot Kristu, viņš nesīs atbrīvošanu savai tautai. Vai jūs man piedāvājat kaut ko līdzīgu?
  Brumaire un Višī vienbalsīgi pamāja ar galvu:
  - Mēs nemudinām jūs nodot Dievu!
  Meitene iesaucās:
  - Vai tā nav nodevība kļūt par komunistu? Galu galā tas a priori nozīmē ateismu.
  Drošības dienesta ģenerālis savā veidā loģiski atzīmēja:
  - Nē! Formāli vari kļūt par komunistu, bet dziļi sirdī paliec ticīgs. Galu galā mēs vēl nevaram ieskatīties domās.
  Princese iesaucās:
  - Un slava Visvarenajam.
  Brumaire turpināja savus pamudinājumus:
  - Patiesībā , pievērsiet uzmanību. Mēs vēl neesam tevi fiziski spīdzinājuši. Viņi nespieda karstas adatas zem nagiem, nešokēja tos, nemērcēja tos skābē. Vai jūs vispār zināt, kādas sāpes jūs izjūtat, iegremdējot verdošā sārmā?
  Meitene, jau bāla, kļuva kā līķis. Viņa satricināja, bet stāvēja stingri. Lūpas joprojām dzirdami čukstēja:
  - Kristus dēļ esmu gatavs izturēt!
  Višijs pasmaidīja, viņa acīm iegūstot plēsonīgu izteiksmi:
  - Nu tad! Pirms mēs sāksim jūs mocīt, mēs spīdzināsim citus. Tas ir daudz jaukāk. Kur mēs sākam, priekšniek?
  - Es domāju, ka no meitenes. Mums ir simtiem ķīlnieku bērnu. - ģenerālis norādīja uz zobārsta krēslu. "Mēs viņu noliksim šeit un urbīsim veselos zobus, līdz viņa zaudēs samaņu." Tad mēs atvedīsim citu meiteni vai zēnu, un mēs izbaudīsim viņu kliedzieni.
  - Tevi dzemdēja sieviete vai vilks! - princese čukstēja.
  Brumaire iesaucās, izpūtis vaigus:
  - Mūs piedzima partija un biedrs Staļins. Un viņš teica, ka ir stulbi un bezatbildīgi uzskatīt, ka bērnība pasargā no godīgas izrēķināšanās un tautas taisnīguma!
  Asaras ritēja pār princeses vaigiem. Viņa nevarēja dot piekrišanu, bet skatīties, kā citi tiek spīdzināti, viņai nebija spēka.
  - Varbūt ļauj man padomāt. - Viņa teica, lai iegūtu laiku.
  Višijs pretīgi pasmaidīja un deguna balsī teica:
  - Domāt var, bet ne pārāk ilgi. Kā teica biedrs Staļins: "Karā viena sekunde ir vairāk vērta nekā tūkstotis šāviņu!"
  Kamēr notika pratināšana, Elizabete un Drahma piegāja pie astoņiem sargu karavīriem. Ar šo milzīgo un apmācīto gaļas gabalu skaitu bija pilnīgi pietiekami, lai apsargātu un ar ieroci turētu vāju, trauslu meiteni, gandrīz bērnu. Bet, kad divas skaistas amerikānietes sāk flirtēt un, spēlējot slampas, satver vīriešus pēc cieņas, viņas pretī sāk spēlēt līdzi. Īsāk sakot, meitenes pilnībā paralizēja viņas, nospiežot viņu nervu centrus, pēc tam ieskatījās kamerā, kas filmēja istabu. Drahma ar mīļu skatienu teica:
  - Jā, mēs to tagad sadalīsim! Vienkārši pasūtiet, lai kamera ir jāizslēdz.
  - Priekš kam? - jautāja ģenerālleitnants Brumers.
  - Dažu mums zināmo informāciju labāk nezināt pat tuvākie draugi. - Drahma izskatījās ar daiļrunīgu skatienu, it kā dodot mājienu, neesiet muļķis , jums ir iespēja personīgi izklāt kabatu.
  - Tā tas ir! - Pasūtījums: izslēdziet kameru.
  Sargu karavīri stāvēja kā sastinguši elki un neradīja lielas aizdomas.
  Elizabete viņus pat nedaudz noglāstīja!
  Drahma pagriezās pret princesi.
  Nimfa grāfiene maigi sacīja:
  - Nomierinies, mīļā! Mēs tevi nespīdināsim. Bet vai jūs nezināt, ka mēs komunisti gribam laimi visiem cilvēkiem? Lai mūsu bērniem būtu bezmaksas pārtika un izglītība, un nākotnē ar zinātnes palīdzību sasniegtu nemirstību.
  Meitene Diāna atbildēja:
  - Un par to jūs spīdzināt bērnus!
  Drahma kaislīgi turpināja:
  - Tas ir piespiedu upuris. Bet nākotnē viņi visi tiks augšāmcelti ar komunistiskās zinātnes spēku un pāraudzināti komunisma, laipnības un laimes labā!
  Princese atbildēja ar nopūtu:
  - Tikai Dievs Kungs var uzmodināt mirušos.
  Nimfa grāfiene smaidot jautāja:
  - Kā jūs domājat, zinātne ir bezspēcīga?
  Diāna atbildēja ne pārāk pārliecinoši:
  - Tās ir sarkanās pasakas.
  Drahma kaislīgi sacīja:
  - Kādreiz lidmašīna, kā arī televīzija un jo īpaši atombumba tika uzskatīta par pasaku, bet viss ir kļuvis par realitāti. Tāpat komunistiskās idejas pārspēs jūsu visdrosmīgākos sapņus. Jūs pat varat iedomāties, kāds spēks mūs sagaida!
  Meitene paskatījās uz viņu rūpīgāk:
  - Un tu esi gudrs! Bet jūs joprojām domājat, ka debesis var uzcelt bez Dieva.
  Grāfiene-nimfa nožēlojami atbildēja:
  - Tikai cilvēks var celt debesis. Un viss pārējais tiešām ir pasaka, par labiem burvjiem un dāsniem dieviem.
  Ģenerālis Brumaire viņu pārtrauca:
  - Tas viss ir interesanti, bet es domāju, ka esat pabeidzis manu uzdevumu un atradis, kur slēpjas druīdi, un pats galvenais - viņu dārgumus.
  Elizabete piegāja pie ģenerāļa un izlikās, ka čukst viņam ausī, piespiežot viņa templi:
  - Tagad jūs iedosiet rēķinu pašam Staļinam.
   Drahma darīja to pašu ar Višiju un teica:
  - Tagad es esmu Josifs Staļins!
  Elizabete turpināja:
  - Un es esmu Goda un tiesību ministrijas vadītājs Lavrentijs Kissengers . Meitenes injicēja adatas ģenerāļiem, pilnībā izslēdzot viņu gribu. Pēc tam viņi skarbā tonī teica:
  - Tagad jūs mums iesniegsiet galīgo ziņojumu par visām jaunākajām operācijām.
  Brumaire kļuva bāla:
  - Es neesmu vainīgs dārgumu zādzībā no pils, Fritz Game personīgi man deva atļauju.
  Staļins, saskaroties ar Drahmu, virzīja uzacis uz deguna tiltu:
  -Kas tas ir, Friča spēle?
  Ģenerālis, aizrijies no bailēm, atbildēja:
  - Lielbritānijas un Ziemeļeiropas departamenta vadītājs, armijas ģenerālis. Jūs viņu pazīstat, biedri Staļin.
  Nimfa meitene, atdarinot Staļina akcentu, sacīja:
  - Es zinu visu, bet, kad vadītājs jautā, tev ir jāatbild. Pastāstiet man, ko jūs zināt par plāniem transportēt superbumbu ar tūkstoš megatonnu kaujas lādiņu.
  Brumaire ķērka:
  - Ļoti maz, biedri Staļin. Es pat nezināju, vai tur būs ūdeņraža bumba. Viņi tikko man teica, ka rīt pēcpusdienā Sarkanās Aristonas slepenajā ostā jāierodas ļoti vērtīgai kravai. Kāpēc ir milzīgs drošības līmenis?
  Nospiesta drahma:
  - Tātad tur ir bumba!?
  Atkal ģenerāļa sēkšana:
  - Man par to nav ne jausmas, biedri Lielais Staļin. Tikai Frics Geims visu zina, viņam ir visi pavedieni un sakari.
  Nimfu meitene teica pārliecinātā tonī un ar maigu kaukāziešu akcentu, kas raksturīgs Staļina balsij:
  - Tātad tagad tu viņam piezvani, pasaki, ka ir tik slepena informācija, ka to nevar uzticēt telefoniem, un mēs dosimies pie viņa.
  Brumaire nomurmināja:
  - Labi, biedri Staļin. - Vai man jāsaka, ka tu nāksi man līdzi?
  Drahma apņēmīgi noteica:
  - Nekādā gadījumā! Tam vajadzētu būt nelielam pārsteigumam. Turklāt, vai nav liels prieks mani redzēt?
  Ģenerālis ņurdēja:
  - Protams, biedri Staļin.
  Elizabete uzdeva virkni citu jautājumu no Vichy, tostarp par Britu salu militāro potenciālu, par jauniem ieroču veidiem un saņēma informāciju.
  Blondā meitene tviterī ierakstīja:
  - Jā, viņi arī vēlas novietot kodolieročus uz zemūdenēm un nosūtīt tos uz Petrogradu. Tiesa, viņš nezina ne laiku, ne precīzu skaitu!
  Drahma enerģiski pamāja ar galvu:
  - Mēs noteikti paziņosim saviem draugiem. Kas vēl!
  Elizabete ziņoja:
  - Daudzas lietas, bet galvenokārt Anglijā. Tomēr tiek pieņemts, ka krievi nesāks nosēšanos Britu salās, pirms nebūs tikuši galā ar grupu Francijā.
  Nimfu meitene teica:
  -Šķiet, ka viņi nav īpaši optimistiski par savām izredzēm?
  Blondīne spiegs pamāja.
  - Pa labi! Bet tas tikai palielina agresijas un kodolterorisma iespējamību.
  Princese piegāja pie viņiem:
  - Kas tu esi?
  Elizabete pārliecinoši teica:
  - Jūsu draugi, šobrīd mēs gatavojamies glābt ja ne visu pasauli, tad Eiropu.
  Diāna precizēja:
  -Vai jūs esat krievu aģenti?
  Drahma apņēmīgi noteica:
  - Mēs tevi izvedīsim no šejienes, bet tev jāaizmirst, ka tu mūs redzēji.
  Meitene iesaucās:
  - Tik spilgtas personības, tas nav iespējams!
  - Neuztraucies, mēs palīdzēsim. - Elizabete uzlika roku uz pieres un noglāstīja Diānu. - No tā jūs pats jutīsities labāk un vieglāk. Tagad jūs mums sekosit.
  Ģenerālis Brumaire izsauca neatliekamās palīdzības numuru un nomurmināja:
  - saka Goda un tiesību ministrijas ģenerālleitnants Maikls Brumers.
  Aukstā balss atbildēja:
  - Sekretāre klausās!
  Ģenerālis pārliecinoši teica:
  - Man ir ārkārtīgi svarīga un slepena informācija par Frici Geimu. Vēlams to nodot viņam personīgi un runāt aci pret aci.
  Sekretārs atbildēja:
  - Labi, ģenerālleitnant, es iesniegšu lūgumu armijas ģenerālim.
  Brumaire pagrieza seju:
  - Redzi, viņi mani pazīst un novērtē.
  - Galvenais, ka es tevi novērtēju! - Drahma teica.
  Augstinieks pievērsa uzmanību:
  - Tieši tā, biedri Staļin.
  Atskanēja klikšķis, un no otras puses atskanēja aizsmakusi baritona balss:
  - Frics klausās!
  Brumaire stostījās:
  - Armijas ģenerālis biedrs. Man steidzami jātiekas ar jums. Tas ir tik svarīgi, ka jūs nevarat uzticēties tālruņiem.
  Balss līnijas otrā pusē neizteica entuziasmu:
  -Tu nemelo, Maik? Ja tu mani traucēji par velti, tava dziesma ir beigusies. Sapratu?
  Ģenerālis iesaucās:
  - Kas es esmu, man nav ne jausmas! - Višī un divas svarīgas personas būs ar mani.
  Fritz izdeva:
  - Labi, viņi tiks sagaidīti. Tiekamies pēc pusstundas lauvu bedrē.
  Brumaire bija nepārprotami apmierināts:
  - Lieliski! Es būšu pēc minūtes.
  Drahma uzsita viņam pa degunu un sacīja:
  - Āmur, tagad mēs staigāsim kopā ar šo meiteni. Uzrakstiet viņai ārkārtas, universālu karti, lai izbrauktu no pilsētas, un iedodiet viņai automašīnu ar vadītāju.
  Ģenerālis enerģiski pamāja ar galvu:
  - Ar prieku, biedri Staļin.
  Viņi pieci iznāca ārā, un Diāna bija ģērbusies nevis kā cietuma sarga, bet gan kā sabiedriska sieviete. Jā, nevis baskāju meitene lupatās, bet gan grezna kleita uz viņas, un augstpapēžu kurpes, un pat rotaslietas ar akmeņiem.
  Pat ja viņas izskats dažos izraisīja aizdomas, neviens neuzdrošinājās iebilst abiem ģenerāļiem.
  "Nāciet iekšā, lieliskie biedri." Karavīri sveicināja.
  Elizabete veda meiteni uz mašīnu. Brumaire deva pavēli šoferim.
  - Aizved uz vietu, kur viņa pasūta.
  Viņš noklikšķināja pa zābaku papēžiem:
  - Es paklausu, biedri ģenerālis.
  Diāna paklanījās. Viņa jutās pārliecināta, it kā kontrolētu situāciju.
  Elizabete laipni pamāja ar galvu:
  - Ardievu, Diāna! Esiet piesardzīgs, lai nepieķertu otrreiz, jo dieviem nepatīk sevi atkārtot.
  Princese paskaidroja:
  - Un arī cilvēki!
   Meitenes kopā ar apmānītajiem ģenerāļiem virzījās uz vilku midzes pusi. Viņi izskatījās kā augsti . Iekāpām speciālā mašīnā, greznā, bruņotā, tanka un kadilaka maisījums.
  Tam bija astoņi riteņi, un tie bija plati kā sacīkšu automašīnai, kas tai piešķīra milzīgu ātrumu un labu manevrēšanas spēju. Viņi tomēr brauca īpaši nesteidzoties. Dryads pa ceļam uzdeva pāris jautājumus.
  -Vai jūs plānojat izmantot ķīmiskos ieročus?
  Brumaire viegli atbildēja:
  - Jā! Pats par sevi saprotams. Tā kā krieviem ir labas gāzmaskas, mēs izmantojam Coffin gas -3, kas ir vairāku toksisku vielu un gaisā esošās skābes maisījums. Iekļūst ādā un veido briesmīgus pūtumus. Vispār baigā viela, tieši pret krievu barbariem.
  Elizabete atzīmēja:
  - "Zārks" ir simbolisks nosaukums.
  Višu apstiprināja:
  - Staļins pats to izdomāja. Vai zinātnieki e- ieslodzītie. Viņi tiek spīdzināti, un, lai izvairītos no ciešanām, viņi izdomā izgudrojumus.
  Drahma iesmējās:
  - Perfekta sistēma.
  Brumaire dalījās atklāsmē:
  - Bet mēs ieteicām Vasiļevskim nākt uz mūsu pusi. Pretī dosim visu Poliju, bet viņš atteicās.
  Nimfu meitene nomurmināja:
  "Es droši vien sapratu, ka pretējā gadījumā viņš saskarsies ar spīdzināšanu un nāvi."
  Ģenerālis ķērca:
  - Tas ir iespējams! Pareizāk sakot, tā ir, kā krievi saka, piesūcekņu apstrāde un makšķerēšana ar dzīvo ēsmu. Un, kad tu to noķer, tu paņem pātagu.
  Elizabete uzdeva savu jautājumu:
  - Un bakterioloģiskie ieroči! Vai tas jau ir gatavs?
  Višu aizrijies sāka teikt:
  - Attīstība notiek! Šeit tika atrastas daudzu baciļu sporas. Mēs krustojam vīrusus un baktērijas, apstarojam tos ar dažādiem izotopiem, pievienojam ķimikālijas, organiskās un neorganiskās vielas. Tas ir, kaut kas jau ir. Tiek radīti tādi briesmīgi vīrusi. Tie noved pie ķermeņa šūnu un hemoglobīna sadalīšanās. Tie ir ražīgi un ilgstoši turas vidē.Un jaunāko izstrādņu nosaukumu sauca "Sojuz", tāds milzīgs baciļu un vīrusu sajaukums. Jūs varat iznīcināt visu cilvēci. Tomēr, nevis dzīvot tumsā, labāk mirt gaismā!
  - Nav ķirurģisks prožektors! - Drahma ņirgājās. Kad ieradīsies Sojuz?
  Ģenerālis stostījās:
  - Tas vēl nav gatavs, bet es domāju, ka tas tiks palaists ļoti drīz. Tiesa, šis ultravīruss viegli izkļūst nekontrolējams, un, iespējams, vairs nebūs ne uzvarētāju, ne zaudētāju!
  Blondīne atzīmēja:
  - Bezjēdzīgs ierocis!
  Brumaire loģiski atzīmēja:
  - Vai ūdeņraža bumbai ir jēga? Tas ir tikai līdzeklis cilvēces iznīcināšanai. Nežēlīgs līdzeklis, kā nūja pie galvas.
  Meitenes sarauca pieri, Elizabete atzīmēja:
  - Cilvēcei sākumā vajadzēja apvienoties, un tikai tad radīt tādus iznīcinošus ieročus.
  - Komunisma idejas vieno tik stingri kā vienmēr! - ģenerālis pamanīja. - Viņiem ir starptautiska būtība un ateistiska sastāvdaļa, kas vienādi noņem visas reliģijas.
  Drahma piekrita:
  - Pa labi! No musulmaņa vai ebreja ir vieglāk izveidot ateistu nekā kristieti. Nepieciešamība šaubīties par visu dievu esamību ir raksturīga cilvēka augstākajam "es".
  - Tas ir tas pats, kas šaubīties par sava tēva eksistenci. - Elizabete pamanīja.
  Nimfa grāfiene gluži loģiski iebilda:
  - Ja viņš slēpjas no bērna un atstāj viņu likteņa žēlastībā, tad nav grēks par viņu šaubīties. Ja bērni spēlējas ar sērkociņiem vai ūdeņraža bumbām, un tēvs to redz, bet pat negrib brīdināt, tad ko lai saka par tādu tēvu.
  Blondīne terminators teica:
  - Varbūt viņš vienkārši deva mums lielāku brīvību!
  Drahma asprātīgi paziņoja:
  - Es neteiktu, jo joprojām ir elles mokas. Kopumā bērns ir tukša papīra lapa, ja viņš kļūst netīrs, tad, kā likums, vainīgi ir pieaugušie. Gluži tāpat cilvēks ir Dieva bērns, kurš ir piesārņojis savu tīro dvēseli, padarot nevainīgo par ļaunuma avotu. Ja ne pats Dievs, tad viņa vispilnīgākais radījums Lucifers. Bet vai Visvarenais nav atbildīgs par Ļaunuma Tēva radīšanu? Turklāt, zinot, cik vāji un nevilcināti ir viņa bērni, viņam bija jāpasargā tie no sliktas ietekmes. Galu galā tā ir pilnīgi loģiska vecāku reakcija, lai novērstu bērna un kausa saskarsmi. Galu galā pat valsts multenēm ievieš plusiņus. Un šeit mēs runājam par saskarsmi ar tādu maldu meistaru kā sātans - pilnības zīmogs, gudrības pilnība, skaistuma kronis!
  Elizabete nebija apmierināta ar šo sarunu. Viņas loģiskais un tajā pašā laikā gandrīz bērnišķīgais prāts nespēja atrast pārliecinoši salīdzināmus argumentus. Stulbākais ir tas, ka viņa nebija lasījusi nopietnus teoloģiskus traktātus un nezināja baznīcas iebildumus pret šiem uzbrukumiem. Kopumā viņu iepriekš samulsināja fakts, ka gāja bojā vairāk cilvēku, nekā tika izglābti. Tam vajadzētu būt otrādi. Galu galā Radītāja bezgalīgais prāts ļāva apspēlēt velnu savā laukumā. Un šeit parādījās paradokss: cīņā par dvēselēm bieži uzvarēja sātans! Un tas ir pretrunā loģikai. Dievs var zaudēt tikai ar nolūku. Bet vai Visvarenais vēlas zaudēt cīņu par dvēselēm? Pat Bībele saka, ka Dievs vēlas glābt visus!
  Drahma uzdeva ģenerālim vēl dažus jautājumus, un viņi pameta Londonu.
  Sānos palika pāris spēcīgi forti ar lielgabaliem, viens no lielgabaliem bija patiesi karalisks ar tūkstoš milimetru kalibru. Tas trāpīja no attāluma līdz divsimt kilometriem, lai gan ar zemu precizitāti. Elizabete atcerējās, ka arī vāciešiem bija līdzīga "Dora", ko krievi sauca par Big Fedora jeb muļķi .
  Tas izšāva septiņas tonnas šāviņus. Tā ir dārga lieta un nav sevi pilnībā attaisnojusi. Smagais bumbvedējs, iespējams, ir labāks. Kad krievi ieņēma Doru, Berija pēc Staļina pavēles lika reproducēt lielgabalu, kas spēj apšaudīt Britu salas un ASV teritoriju no aiz Urāliem. Tas ir fakts no patiesa stāsta. Tiesa, vēlāk šaraškas zinātniekiem tomēr izdevās viņus pārliecināt par tik dārga projekta bezjēdzību. Viena no galvenajām problēmām ir sprāgstvielu ierobežotais izplešanās ātrums. Šī iemesla dēļ pat lielāks mucas garums nav īpaši noderīgs. Un precizitāte ir slikta. Raķeti ir daudz vieglāk pielāgot. Reālajā vēsturē Staļins bija skeptisks pret raķešu tehnoloģijām, iespējams, daļēji par spīti Hitleram. Ja pirms Lielā Tēvijas kara Staļins mīlēja smagas, liela izmēra tankus, un Hitlers, gluži pretēji, deva priekšroku maziem, bet veikliem, tad konfliktam progresējot, gaume mainījās. Ja trīsdesmit astotajā gadā T-4, kas sver septiņpadsmit tonnas, tika klasificēts kā smags, tad četrdesmit ceturtajā T-5 "B" Royal Panther jau svēra piecdesmit tonnas un tika uzskatīts par vidēju tanku. Staļins aizliedza ražot tankus, kas smagāki par četrdesmit septiņām tonnām. Tiesa, pēc kara IS-4 svēra sešdesmit divas tonnas, parādījās tanks ar lielisku aizsardzību.
  Elizabete domāja par likteņa savdabīgo specifiku. Staļins, kura izcilajam prātam bija paredzēts kalpot Krievijas labā un kurš padarīja PSRS par visspēcīgāko varu uz zemes, tagad ir ienaidnieks. Un komunisms ir sabrucis visās pasaules valstīs, sarkanais kapitālisms ir Ķīnā, un Ziemeļkoreja elpo, Kubā ir uzplaukusi melnais tirgus un prostitūcija.
  Brr! Tomēr sociālisms Amerikā var nebūt asiņaināks nekā PSRS, kur komunisma sociālā bāze ir šaurāka.
  Bruņumašīna uzbrauca uz klints. Apaugusi ar mežu, viņa stāvēja, kā likās, akla un visu pamesta. Sānos atvērās durvis, un iekšā iebrauca ģenerāļa mašīna. Tur viņu sagaidīja īpašo spēku karavīri. Viņi prasīja dokumentus. Viņi tos rūpīgi pārbaudīja un uzdeva vairākus jautājumus. Viņi piespieda mani nodot ieročus, bet krelles atstāja.
  Pārliecinājušies, ka tie ir priekšā esošie ģenerāļi, divu virsnieku, bet pazīstamu personību pavadībā, tika ielaisti cauri.
  - Tu mūs vadi!
  Lai tiktu pie Friča, viņam kopā ar apsargiem bija jāiziet vairāki gaiteņi. Iekšējā apdare bija gandrīz viduslaiku. Šur tur karājās vecas gleznas un ādas. Vairākiem darbiem bija ievērojama vērtība.
  - Šeit, šķiet, tiek apkopoti labākie darbi. - Drahma teica. - Tad viņi to ienes savā krājkasītē.
  Elizabete atbildēja ar nopūtu:
  - Pat Žukovs uzradās trofeju slēpņos, ko lai saka par parastajiem jeņķu ģenerāļiem.
  Viņi iegāja īpašā telpā. Sānos stāvēja ducis karavīru, un pats Frics sēdēja krēslā, pārklāts ar biezu bruņu stiklu. Armijas ģenerāļa tautība bija pretrunīga. Viņā bija kaut kas no indiešu, nēģeru un aziātu. Deguns ir garš, gandrīz aquiline, acis ir viltīgas. Viņš paskatījās uz saviem padotajiem no apakšas.
  Taču, kad viņa skatiens pievērsās Elizabetei, viņa tēloja jaunāku un glītāku melnādainu sievieti, viņš atmaiga.
  - Runā īsi, man ir pārāk maz laika.
  Vispirms sākās drahma:
  - Krievi uzzināja, ka Lielbritānijā gatavojas ierasties ūdeņraža superbumba.
   Kuras mērķis ir iznīcināt un inficēt Krievijas Eiropu.
  Frics rēca kā ievainots vērsis:
  -Vai tu esi traks? Tā nevar būt patiesība!
  - Kā pateikt! - Elizabete atbalstīja savu draugu. - Kā tad mēs to zinām?
  Vicemaršals iesaucās:
  - Tieši tā! Kā jūs to zināt?
  Nimfa grāfiene iesaucās:
  - Druīdi! Viņi pārvalda seno maģiju un spēja lasīt domas no attāluma. Krievi jebkurā brīdī to var uzzināt. Tad viņi sitīs bumbas kuģi.
  - Nu, tas nav tik vienkārši! Šis kuģis, tāpat kā zemūdene, spēj nogrimt dibenā! - Frics teica. - Es tev vairāk nestāstīšu.
  Drahma gurdēja:
  - Port Krasny Ariston tiek stingri apsargāta.
  Friča Heima melnās acis pazibēja:
  - Druīdi kļūdījās; kuģim vispār nevajadzētu ierasties šajā ostā. Kopumā viņi nav visvareni. Vai tu esi viņu pēdās?
  Elizabete izteica:
  - Jā, biedri spēle!
  Vicemaršals vai drīzāk armijas ģenerālis kliedza:
  - Nekavējoties arestējiet visus!
  -Viņi pārvalda teleportācijas mākslu. - Drahma izpļāpājās un satricināja savus spēcīgos muskuļus.
  Frics rēca:
  - Kādas muļķības!
  Elizabete pieliecās:
  - Izņemiet karavīrus un izslēdziet videonovērošanu. Mēs vēlamies jums pastāstīt kaut ko svarīgu.
  Frics saspringa, viņa sejā parādījās aizdomas:
  - Vai tas tu neesi?
  Blondā meitene iesaucās:
  "Es strādāju varas iestādēs divdesmit gadus, es uzrakstīju savu pirmo denonsāciju, kad man bija desmit, un es saprotu, cik bīstami var būt papildu liecinieki."
  Frics nodomāja, no šejienes tik un tā nebraukt, kalns ir pilns ar sargiem. Turklāt viņam vienmēr būs laiks nosūtīt trauksmes signālu, piemēram, ar gredzenu. Un kāpēc viņam būtu jābaidās? Ģenerāļi un virsnieki ir gļēvi un ieročus nodod pie ieejas. Un vispār te katrs ir savējais, paskatīsimies ko teiks meitenes.
  Sekoja spēcīgs rēciens:
  - Visa videonovērošana ir noņemta! Pie mums viss ir vienkārši. Un karavāna ir brīva. Soli marš!
  Divpadsmit kaujinieki atstāja telpas. Viņi kustējās mehāniski un bija tik briesmīgi uzpūsti, ka izraisīja domas par spēcīgiem anaboliskajiem steroīdiem.
  Drahma noliecās pret stiklu. Elizabete piegāja pie viņas; viņa netērēja laiku. Mums jāatrod veids, kā uzreiz atdalīt bruņu stikla saķeres, lai tas izkustētos, un pēc tam izmest adatu. Kopumā šeit viss bija jādara ar stingru precizitāti, lai neceltu trauksmi. Brutālā Frica slepkavība var izraisīt korekciju kuģa kustībā, un tādā gadījumā viss būs jāsāk no jauna:
  Armijas ģenerālis nomurmināja:
  - Pastāstiet man slepenu informāciju!
  Drahma iesāka aizkustinošā balsī:
  - Druīdi zina, kur ir paslēpts Lielbritānijas karaļu rezerves fonds.
  - Kas? - Friča acis izlēca. - Tas ir lieliski .
  - Jā tieši tā! Tur atrodas milzīgi dārgumi, kas gadsimtu gaitā vākti visā pasaulē. No dažādām valstīm: Indijas, Austrālijas, Kanādas, Pakistānas, Dienvidāfrikas un Ēģiptes. - Drahma mājīgi sacīja. - Faraonu un Napoleona Bonaparta dārgumi, turku sultāni, Āfrikas vadoņi, ķīniešu dievi. Iztēle ir bezspēcīga, lai iedomāties, cik daudzas valstis un tautas Anglija aplaupīja.
  Frics viņu pārtrauca:
  - Jā, mēs to zinām. Tāpēc Staļins izraisīja sacelšanos, lai izbeigtu koloniju ekspluatāciju un izlaupīšanu. Tas kopumā ir brīnišķīgs solis no viņa puses, lai izlīdzinātu visas valstis un tautas!
  (Nabadzībā) - Elizabete nodomāja.
  Drahma kliedza:
  - Un tagad šos dārgumus var atkal laist apgrozībā. Tur pat ir sens karaļa Artūra kronis.
  Armijas ģenerālis bija pārsteigts:
  - Vai Apaļā galda bruņinieki nav pasaka!?
  - Nē! Tā ir realitāte! Mēs izdarījām tik brīnišķīgu atklājumu. - Drahma ievilkusi teica. - Un kāpēc, pateicoties tik vienkāršiem, nesarežģītiem līdzekļiem kā elektriskā strāva un karstas adatas zem nagiem.
  Elizabete dedzīgi atbildēja:
  - Arī locītavu stiepšana un savīšana nav slikti. It īpaši, ja to dara zēni. Mīkstā vecumā viņi ir tik elastīgi un kustīgi, ka ir patīkami viņus spīdzināt, izgriežot figūras no ķermeņa. - Elizabete runāja, bet viņas rokas strādāja.
  - Jā , ir patīkami arī spīdzināt zēnus! - Frics atzīmēja. "Es vēlos, lai es varētu viņus spīdzināt tieši tagad, bet nav laika." Nāciet, pastāstiet mums sīkāk, kur ir paslēpti dārgumi.
  - Un tu kopā ar mums mocīsi meitenes. Ir patīkami lauzt viņiem pirkstus ar karstām knaiblēm!
  - Protams, kā tu saki! - Frics pagrieza purnu .
  - Pieliecies, es nevēlos, lai divi ģenerāļi to klausās:
  - Jā, es jebkurā brīdī viņiem sarīkošu avāriju. - Frics draudēja. Aiz manis tas nerūsēs.
  - Kas! Un noskūpsti tevi uz lūpām! Sajūti varoņa lūpas. - Drahma teica.
  - Runā ātri, tad es tev iedošu buču!
  - Tas ir Skotijas kalnos.
  - Jā, adrese, nekur precīzāk!
  - Starp tiem ir kalns, ko sauc par ceriņu skaustu. Tomēr, kāpēc mums būtu jācieš, es labāk uzzīmēšu jums karti.
  Drahma sāka kaut ko zīmēt, un viņa to darīja apzināti mazā drukā. Frics nervozēja nepacietībā, viņa kājas pat stepa dejoja.
  - Nu, vai jūs nevarat pārvietoties ātrāk!
  - Mazākā neprecizitāte var izmest zīmējumu. - Drahma atbildēja. - Jūs zināt, cik svarīga ir katra detaļa zīmēšanā.
  - Nu, labi, tikai neņem to pārāk tālu!
  Drahma turpināja rādīt un sacīja:
  - Gatavs!
  Frics piesteidzās pie zīmējuma un uzgāja caurspīdīgas bruņas. Neapmierināts viņš nospieda sviru. Bruņas pašķīrās, un roka satvēra papīru. Tad meitenes pie viņa strādāja, uzreiz paralizējot Fricu.
  - Tā mēs ar tevi esam pabeiguši! - Elizabete teica. - Nu, tagad jūs atbildēsit uz mūsu jautājumiem!
  - Pajautā viņam, biedri Staļin! - Brumērs teica, iepletis acis.
  Meitenes viņam ar tievām adatām galvā veica vairākas injekcijas, beidzot pakļaujot viņu.
  - Tagad tu esi mūsējais! Sniedziet mums atskaiti!
  Elizabete nobolīja acis un jautāja:
  - Pastāsti man, uz kura kuģa kravai jāpienāk tūkstoš megatonnu ūdeņraža bumba?
  - Precīzāk, ir tūkstoš divi simti megatonnu, un kuģi bērnišķīgi sauc par "Sauli".
  Drahma smagi nopūtās:
  - Tā viņi smejas par sapni!
  Frics dungoja:
  - Ak, tāda ir dzīve!
  -Kur viņam jāierodas?
  - Uz ziemeļiem no Skotijas līdz Red Harvard ostai. Tas ir diezgan nopietns pieprasījums. No turienes viņš tiks nogādāts Dānijas krastos. Kuģis spēj iegremdēties ūdenī un peldēt kā zemūdene. Pēdējais mērķis ir Petrograda. Sprādzienam vajadzētu iznīcināt svarīgākos Krievijas rūpnieciskos objektus Eiropas centrā.
  - Nu, doma ir diezgan skaidra!
  - Jā, biedri Staļin. Tā ir Kisindžera ideja uzspridzināt superbumbu un izraisīt supercunami !
  - Tā ir ļoti interesanta ideja! - Drahma pamanīja.
  Meitenes turpināja savus jautājumus.
  - Kāda ir konvoja apsardze?
  - Ļoti pienācīgas , divdesmit zemūdenes, desmit kuģi, no kuriem septiņi ir iznīcinātāji, divi kreiseri un viens līnijkuģis. Vesela eskadra. Turklāt riņķos ap simts iznīcinātāju, kas nodrošinās aizsegu no aviācijas bāzeskuģa.
  - Oho, tas ir diezgan liels spēks.
  - Kopumā sākotnēji bija plānots izmantot vēl lielāku grupu, bet tad tika uzskatīts, ka tas varētu izraisīt pārmērīgu ienaidnieka uzmanību. Tāpēc mēs nolēmām aprobežoties ar šo.
  - Universālais kuģis "Solnyshko" nonāk zem ūdens!
  . NODAĻA Nr.11
  Elles ķeizarienes un ļaunuma dievietes Kali pilī turpinājās izklaides un gladiatoru cīņas.
  Tā kā karaliskais puisēns Vladimirs Terkins sāka dziedāt bez prasīšanas, viņš tādējādi izraisīja sabiedrības dusmas.
  Troļļu karalis iesaucās:
  - Paskaties , tu dziedi! Ieved viņu ringā! Uz gredzenu!
  Dieviete Kali piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, tieši uz gredzenu! Lai mans dārgais jestrs pats cīnās ar rūķi. Un pērt gladiatoru zēnus!
  Verdzenes metās pretī zēniem, zibinot savus kailos, rozā papēžus. Viņi savija rokas un vilka pie kazām pēršanai. Jaunie vergi vāji pretojās.
  Tās bija cieši piesietas pie kazām. Vergu meitenes ņēma rokās pātagas un sāka ar spēku sist pa kailajām, muskuļotajām pusaudžu vergu mugurām. Vergu zēni sakoda zobus un klusēja, cenšoties saglabāt savu cieņu.
  Un Vladimirs Terkins devās pret rūķi. Viņš izskatījās pēc apmēram divpadsmit gadus veca zēna, tikai peldbiksēs, noņēmis no galvas vāciņu ar zvaniņiem.
  Rūķis zābakos bija nedaudz garāks, bet tas bija zābaku dēļ, un viņš arī bija īss, un viņa pleci bija tikai bloks. Viņš stāvēja pretī zēnam.
  Vladimirs paskatījās apkārt un jautāja:
  - Varbūt vari iedot man ieroci?
  Dieviete Kali iesmējās un atbildēja:
  - Nē, mans bubulis! Šoreiz cīnīsies ar kailām rokām! Jums nebūs ieroču.
  Zēns peldbiksēs piezīmēja:
  - Un kas jūs uzjautinās, kundze?
  Ķeizariene Ada pārliecinoši atbildēja:
  - Es domāju, ka tavs gars mani uzjautrinās ne sliktāk par ķermeni. Turklāt es zinu, ka jums nav vienkārša dvēsele!
  Rūķis rēca:
  - Dod viņam zobenu! Man ir apnicis nogalināt neapbruņotu bērnu!
  Dieviete Kali pasmaidīja un atbildēja:
  -Dodiet viņam viena gladiatoru zēna zobenu.
  Verdzene pieskrēja un iedūra viena vergu zēna zobenu Vladimiram rokās.
  Jaunais karotājs paņēma ieroci un jutās pārliecināts.
  Dieviete Kali pavēlēja:
  - Tagad liksim likmes, kungi!
  Un tad sāka derēt visādi karaļi un prinči. Tika veiktas dažāda veida likmes.
  Rūķis ar smīnu atzīmēja:
  - Nabaga zēns! Nu, es arī esmu nogalinājis cilvēkus, kas jaunāki par jums! Lūdziet dievus, kurus redzat eksistējam!
  Vovka iesmējās un čivināja:
  Vēdu zēnu dievi ir spēcīgi,
  Bet tie nepalīdz vājajiem ...
  Ja tu esi uzticīgs gudrajam spēkam,
  Tad cīnies par godu un slavu!
  Dieviete Kali agresīvi pamāja ar galvu ar spilgtiem matiem un smagu vainagu:
  - Sākt!
  Skanēja tradicionālais gongs - kaujas signāls. Rūķis ar smīnu spēra pirmo soli. Tad tik blīvam ķermenim negaidīti tas strauji paātrinājās. Un viņa cirvis pazibēja pār zēna galvu. Vovka izvairījās ar tikko pamanāmu kustību. Tad viņa zobens trāpīja rūķim pa vaigu, atstājot sarkanu rievu. Cirvis atkal pazibēja, bet zēns atkal aizgāja bez problēmām. Un viņš izrādījās ļoti veikls.
  Publika atzinīgi rēca.
  Troļļu karalis ar apmierinātu smaidu atzīmēja:
  - Un viņš ir ļoti gudrs tavs āksts!
  Dieviete Kali pasmaidīja un atzīmēja:
  - Tāpēc tas ir mans joks!
  Rūķis atkal mēģināja uzbrukt, šūpodams cirvi. Viņa kustības bija ātras, bet jestrais zēns bija daudz ātrāks. Šeit bērna kailais papēdis iešāva tieši rūķītim degunā. Trieciens pat izraisīja asiņu izšļakstīšanos un ādas plūsmu.
  Rūķu cīnītājs izteica netīru lāstu. No skatītājiem atskanēja smiekli un čīkstēšana. Jā, tas izskatījās nedaudz komiski. Zēns lidinājās ap rūķi, bet nevarēja viņam trāpīt. Vladimirs Terkins dziedāja:
  Mirusi acs -
  Slīpas rokas...
  Tu to dabūsi mutē
  tuvredzīgs!
  Un viņa zobens atsitās pret pielodēto metālu, ievainojot rūķi plecā. Un viņš atkal pacirta cirvi un atkal palaida garām. Galiņš paskrēja garām...
  Skatītāji bija vienkārši sajūsmā. Viņa radīja lielu troksni.
  Pāris vergu zēni enerģiski masēja dievietes Kali basās pēdas, un šis karotājs burtiski kūkoja no baudas.
  Un cīņa turpinājās. Rūķu cīnītājs turpināja šūpot zobenu. Un veiciet agresīvas šūpoles. Un viņa ierocis turpināja sist pa gaisu.
  Elfu princis mīļi smaidot teica:
  - Jā, tā patiešām ir cīņa ar deviņiem mainīgajiem.
  Elfu hercogiene iebilda:
  - Vai varbūt vairāk kā deviņas pastāvīgas. Šeit viņi sit rūķīti kā pirmklasnieks!
  Troļļu karalis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Jā, ir tāda lieta. Bet tas ir pat lieliski !
  Vladimirs Terkins patiešām kustējās daudz ātrāk nekā rūķis. Un viņš uz viņa fona izskatījās neveikls. Jaunais karotājs jutās entuziasma pilns. Un Vovka, kā viņam tas patika, ņēma to un dziedāja ar lielu entuziasmu:
  Esmu moderns zēns,
  Man dators ir augstākā klase.
  Pat ja jūra spēcīgi uzbriest,
  Fašistu dzeloņcūka mūs neaprīs!
  
  Es esmu karavīrs, tikai nekaunīgi no autiņbiksītēm,
  Viņš sēdēja uz podiņa un šaudīja no lāzera...
  Ir daudz zēnu un meiteņu,
  Kam Staļins ir ideāls!
  
  Es varu darīt visu ar atbilstošu joku ,
  Klēpjdators, tāpēc sit viņiem pa galvu .
  Mēs padarīsim pasauli ārkārtīgi interesantu,
  Krievi pieraduši uzvarēt visur!
  
  Es, jokojot, nokļuvu pasaules karā,
  Ļoti puiši spraigā karā...
  Es varu sagriezt no fašistiem,
  Galu galā dīkdienība man nepavisam nepatīk!
  
  Zēnam , ticiet man, nav šķēršļu,
  Viņš varēs sakaut krautus...
  Drīz uz Zemes būs parādes,
  Lācis sadusmojās un rūca!
  
  Es esmu tik foršs zēns ,
  Viņš kļuva par pionieri kaujās...
  Man karš nemaz nav par daudz,
  Un velti fīrers kliedza neķītrības!
  
  Ir ziema, es esmu basām kājām aukstumā,
  Atlikusi zobus, es skrienu ātri.
  Manai meitenei ir sarkanas bizes,
  Un visnāvējošākā dāvana ienaidniekam!
  
  sitiet fašistus , zēn,
  Staļins mani personīgi tur pasūtīja...
  Pirksts nospiež sprūdu,
  izpostījis vareno Tīģeri !
  
  Ko Krauts gribēja, to dabūja,
  Puikas ir vesels zārks no manis .
  Zēns nobrauca dažas trakas jūdzes,
  Sit nacistiem tieši pa pieri!
  
  Tici man, nekas mūs neapturēs,
  Fašists nekad neuzvarēs.
  Pat traks karalis tronī
  Pat ļauns nodevējs-parazīts!
  
  Mēs, zēni, esam drosmīgi puiši,
  Un mēs pieradām pieveikt krautus...
  Galu galā pat pirmsskolas vecuma bērni ir drosmīgi cīņā,
  Mēs vienmēr nokārtojam eksāmenus ar A!
  
  Slāvi nevar izturēt pazemojumu,
  Mēs visi kļūsim par kalnu pret Krautiem...
  Galu galā mūsu sirdīs deg atriebības liesma -
  Sagrausim savus ienaidniekus ar tērauda roku!
  
  Krievu cilts ir milžu cilts,
  Mēs esam spējīgi saraut ļaunos .
  Galu galā cilvēki un armija ir vienoti ,
  Lai dod fašistiem smadzenes!
  
  Mēs nevarēsim uzvarēt
  Nu tad mēs paši esam nevērtīgi.
  Lūdziet savam tuvākajam piedošanu -
  Celies no ceļiem, mana valsts!
  
  Mums ir raķetes, lidmašīnas,
  Bet aiz Friča ir spēcīgais tēvocis Sems.
  Nākotnē mēs būvēsim zvaigžņu kuģus -
  Un drosmīgi veidosim datoru!
  
  Mūsu spēku nevar viegli izmērīt,
  Viņa ir kā nikns vulkāns...
  Kāds izcirtumā sēj prosu,
  Nu, mēs sacelsim viesuļvētru!
  
  Uz planētas nav vietas augstāk par Dzimteni,
  Tas nozīmē, ka visi ir karotāji un cīnītāji.
  Bērni smejas priekā, laimē,
  Bēdas un skumjas pazudīs - beigas!
  
  Un, kad mēs ejam pa Berlīni,
  Bruģa vajāšanas ļautiņi.
  Ķerubi apgaismo mūsu ceļu,
  Ikviens ir burvis, spēcīgs burvis!
  Pēc pēdējā vārda Vladimirs paņēma zobena smaili un iedūra to rūķim tieši acī. Un tas izrādījās kaujas pēdējais pieskāriens. Rūķis sabruka miris un apklusa.
  Publika uz sekundi sastinga. Un tad viņa to paņēma un izplūda pērkonos aplausos. Tiešām, tas bija forši. Šī nelokāmā attieksme izrādījās entuziasma pamatā.
  Troļļu karalis ar ļoti priecīgu skatienu atzīmēja:
  - Nu tā izvērtās laba cīņa ar liktenīgu iznākumu!
  Dieviete Kali pamāja:
  - Labi darīts, āksts, viņš nepievīla! Par to es atļauju viņam noskūpstīt manu papēdi. Turklāt, tā kā viņš arī dziedāja labi, lai gan par to, ko es īsti nesapratu, es dodu viņam platīna zvaniņu par viņa vāciņu. Un es ceru, ka viņš būs apmierināts!
  Un viņa izstiepa savu kailo, iedegušo, muskuļoto, graciozo kāju.
  Jocīgajam zēnam nācās nometies ceļos un noskūpstīt ļoti skaistas un tajā pašā laikā asiņainas sievietes kailo zoli.
  Viņš tā izdarīja, nu, tāds ir verga liktenis. Pēc tam viņš tika bargi nosūtīts uz goda krēslu. Un verdzene viņam patiesībā pasniedza platīna zvanu.
  Tikmēr orģija turpinājās. Precīzāk, publika jau bija nosēdējusi pārāk ilgi, un dieviete Kali klikšķināja kailajiem kāju pirkstiem. Apkārt parādījās sārtināta migla, un svīta bija apsegta.
  Viņi kopā iekrita sarkanā lotosa miegā. Arī Vladimirs sevī sajuta zināmu smagumu.
  Jocīgais zēns sēdēja lotosa pozā un iegrima ļoti spilgtās atmiņās par saviem neparasti asiņainajiem un tajā pašā laikā aizraujošajiem varoņdarbiem vienā no savām daudzajām misijām.
  Hologramma bija milzīga, trīsdimensiju; uz tās parādījās telpa ar neskaitāmām zvaigžņu vītnēm, kas dzirkstīja vērtīgā izkliedē. Un vienmērīga līnija racionalizētu Krievijas zvaigžņu kuģu jūras plēsoņu formā. Vakuuma aerodinamika bija gandrīz optimāla, un tomēr katrs kuģis bija lielisks savā veidā, pārsteidzot ar savu formu eleganci.
  - Sastāties rindā uz izeju. - atskanēja stingrā, sievišķīgā datora balss. Uzņēmumam, kurā atradās Vasilisa, Antoņina un Vladimirs Terkins, vajadzētu būt pirmajam. Karavīri tika ierindoti, iedeva desanta kaujas tērpus , ieročus, tostarp uzbrukuma granātas ar graviofotona paātrinātāju un iznīcināšanas granātas, un iemeta kapsulā. Šie mazie oļi savukārt bija paslēpti desanta kuģos, kuriem vajadzēja maskēties kā meteorītu baram.
  Tika nolemts nolaisties uz planētas Dzudduk . Šī milzīgā, karaspēka piesātinātā pasaule radīja šausmīgu iespaidu, sešas zvaigznes uzreiz karsēja virsmu, kas sastāvēja galvenokārt no tuksnešiem, un oranžos džungļos varēja redzēt tikai atsevišķas oāzes ar plēsīgiem augiem.
  - Šī planēta patiešām atgādina pazemi. - teica domīgā meitene Antoņina.
  - Viņi nenonāk no elles uz elli. - Savādi, kaujas priekšvakarā Vladimirs kļuva jautrs. - Atšķirība starp elli un pazemi ir tāda, ka pirmais vienmēr ir ar tevi, bet otro var atstāt!
  Papildus džungļiem lejā šļakstīja jūras; dīvainā kārtā tik augstā temperatūrā tās nevārījās, bet, gluži pretēji, sasala. Elements zidigir bija biezi sajaukts ūdenī , kad tas bija karsts, tas izraisīja kristalizāciju, bet atdziestot tas izkusa. Tajā pašā laikā karstais ledus bija izturīgs, un karaspēks varēja viegli pārvietoties pa to.
  Shilo klases desantkuģi viens pēc otra izkrita no Marsa kreisera iekšpuses. Tie tiešām izskatījās pēc lielām ugunsbumbām. Pa priekšu gāja gamma neitrīno mīnu meklētāji , kas izmeta īpašus šāviņus, kas izraisīja mīnu detonāciju kosmosā un apakštelpā . Tādējādi viņi atbrīvoja ceļu "desantam " .
  - Uz šīs planētas ir pārāk daudz vērtīgu minerālu, kas nepieciešami karam, tāpēc bombardēšana nav iespējama. Mums tas būs jāpārņem ar vētru. - Tā viņi paskaidroja instrukcijās. Papildus cilvēkiem uzbrukumā bija jāpiedalās arī kaujas robotiem, taču lielgabalu gaļa bija lētāka nekā dārgas kibernētiskās sistēmas. Tāpēc galvenā loma bija jāuzņemas karavīriem, bagātīgi apūdeņojot svešo zemi ar asinīm. Par ko viņi domāja, varbūt, ka daudziem šī bija pēdējā diena, un par saviem mīļajiem, par sievu, ja tāda ir, par bērniem. Daži cilvēki sapņoja par pakāpēm un balvām, taču šādi cilvēki, kā likums, ir mazākumā.
  Kad desanta kuģi iegāja ļoti blīvajā atmosfērā, uz tiem tika raidītas raķetes un debesis izgaismoja lāzera stari. Maskēšanās nedrīkst būt daragus apmānījusi, vai arī viņi katram gadījumam atklāja uguni. Kuģis sāka uzņemt ātrumu, paātrinās kā komēta, cenšoties ātri sasniegt virsmu. Viņa kritiens bija tik straujš, ka viņam bija jāieslēdz aukstuma ģenerators, pretējā gadījumā apšuvums būtu izkusis un visi karavīri būtu gājuši bojā. Likās, ka meteorīts lido karstas plazmas ugunsbumbā. Šāds manevrs bija ļoti riskants, mazākais defekts nolaišanās transportlīdzekļa konstrukcijā varēja nogalināt visu apkalpi. Uguns pastiprinājās, tuvumā virpuļoja hiperplazmas virpuļi, tad viens no tiem aizķēra kaimiņu kuģi, tas eksplodēja, un bija redzams, kā simtiem cilvēku pārvērtās kodolputekļos. Pārtvērēji mēģināja pacelties pret viņiem, taču, kad viņi sasniedza augstumu, bija par vēlu. Pirms nolaišanās mini zvaigžņu kuģi izšāva sasalstošu raķešu zalvi, izlaižot ledus vilni. Okeāns acumirklī izkusa, un desanta kuģi atbrīvoja kapsulas.
  Bremzēšanu nedaudz mīkstināja vispirms pretgravitācijas lauki un pēc tam ūdens. Izpletņlēcēji, neskatoties uz spēcīgo kratīšanu, saglabāja ārēju mieru, megamagnētiskās skavas droši noturēja veidojumu.
  Vladimirs Terkins saprātīgi sacīja caur gravitācijas raidītāju .
  - Redzi, mēs tikām cauri, mums netrāpīja neviena raķete.
  - Turklāt mēs nolaidāmies pirmie. - Vasilisa atbildēja ar vāji slēptu lepnumu.
  Pērkona balss pārtrauca spriešanu:
  - Visi, izkāpiet, sāciet uzbrukumu.
  Katrā kapsulā bija kompānija, un, kā jau vienmēr, bija arī kluczes . Viens karavīrs nevarēja nolaist vizieri, tāpēc viņš tika izmests ar atvērtu seju. Vispirms viņš iekrita ledainā ūdenī, pēc tam tika iemests indīgā sēra atmosfērā.
  Pārējie karotāji un karotāji izlidoja no kapsulas bez starpgadījumiem. Rotas komandieris virsleitnants Staņislavs Lapots neko nejuta, viņš jau bija diezgan pieredzējis kaujā, un, ja viņš būtu bijis mazliet viltīgāks un ne tik augstprātīgs pret saviem priekšniekiem, viņš būtu nēsājis vismaz viena cilvēka plecu siksnas. pulkvedis. Un tā viņš kā robots izsekoja laiku, izmantojot ugunīgu datora aproci, nosūtīja pieprasījumu kuģa pilotam un vēroja savus desantniekus.
  Tomēr komandierim ar acs kaktiņu un daļu no apziņas izdevās pamanīt, ka Semeons Markovs pirms nolaišanās steigšus iepūta kaut ko stiprāku par jūraszālēm, un viņam blakus sēdošais Maksims Poltaraņins paslēpa apburtu. amulets, kas atvests no tālās Mīnotaura galaktikas zem bruņu plāksnes.
  Pats Lapots uz kakla turēja mazu , jau diezgan aptraipītu sudraba krustu, Jēzus tēls jau vairākus gadsimtus bija pilnībā izdzēsts.
  Karavīri šeit bija jauni, dažiem bija knapi ūsas, daudz meiteņu, viena nervozi trīcēja, cita lūdzās un krustojas. Un trešais puisis par viņu pasmējās.
  - Nu tu esi tumsonniece, ar rokām dzenā velnus.
  Atbildot uz to, viņš teica kaut ko ļaunprātīgu :
  - Un dēmons tevi jau ir padzinis! Paskaties, kā tas burkas!
  Šajā sāpīgi garajā tuvojošos šausmu mirklī iekļaujas visa uz nezināmā malas stāvošo cilvēku dzīve.
  Tikai šis mazais mērkaķis Vladimirs Terkins jautri smejas un smaida , it kā viņš nedotos kaujā, bet gan brīvdienā. Nu ko var paņemt no skauta, kurš ir gandrīz bērns. Un šīs divas mācītās jaunās meitenes , kas sēdēja viņam blakus, ir nopietnas, nepārprotami baidās, lai gan viņas to neizrāda. Tas ir labi, ka karotāji ir tievi, stūraini, bet drosmīgi, ļoti ātri, visticamāk, viņiem nav minimālo prasību sešpadsmit ciklu izsaukšanai.
  Iepriekš viņus iesauca astoņpadsmit gados, taču kāds gudrs puisis atklāja, ka agrākā vecumā karavīri ātrāk un labāk apgūst militāro pratību. Un, ka sešpadsmit gadu vecumā viņi vēl ir bērni, sievietes arī dienē, ir īpaši sieviešu uzņēmumi un pat korpusi ar divīzijām, viņi ir vēl nožēlojamāki par zēniem . Šeit joprojām ir trīs reizes vairāk zēnu nekā meiteņu.
  Viņam Laptjai vajadzēja komandēt sieviešu kompāniju, nē, tikt galā ar sievietēm ir vēl grūtāk nekā ar vīriešiem, lai gan viņi cīnās pieklājīgi, viņi ir šausmīgi kaprīzi. Ja tā būtu viņa griba, viņš, tāpat kā vecos laikos, aizliegtu sievietēm cīnīties; tas nav viņu roku un plecu jautājums.
  No augšas atskanēja vēl viens pērkons, eksplodēja cits desantkuģis, Staņislavs Lapots ārkārtīgi skarbi pavēlēja:
  "Visi peldieties zem ledus, neleciet virspusē, mēs iznāksim tikai tuvu krastam."
  Kapsula atvērās tā, ka viss uzņēmums uzreiz atradās ūdenī.
  Vladimirs Terkins jutās kā palēninātā filmā, viņam viss šķita tik nereāls. Šķita, ka Antoņina un Vasilisa nejutās labāk; skaistās meitenes kļuva nervozas . Viņi jutās it kā no malas, it kā tas viss notiktu nevis ar viņiem, bet ar kādu citu. Viņu sirdis spēcīgi pukstēja unisonā, un šķita, ka viņi spēj lasīt viens otra domas.
  - Turiet! - skauts Vladimirs kliedza kā rūdīts zvaigžņu mežsargs. - Kaujas laikā mēs izveidosim lidojošu trio un aizsegsim muguru.
  Zem ūdens karavīri kustējās gludi, pēc tam elastīgie kaujas tērpi ieguva racionālu formu, fotonu gravitācijas dzinēji tika ieslēgti ar pilnu jaudu, un desanta kompānija metās vētrai.
  Komandiera balss skanēja nesaprotami; acīmredzot, ūdens plūsmas radīja spēcīgus trokšņus, vai varbūt daragi ieslēdza ierīces, kas atveidoja gravitācijas traucējumus .
  - Koncentrējieties uz gravitācijas bāku , neatpalieciet un nepārkāpjiet savu pozīciju; kad jums vajadzēs pacelties, es nosūtīšu papildu signālu.
  - Niršana. - teica Vladimirs Terkins, atsegdams zobus. - Tas ir kā kapteinim Nemo.
  - Šī ir ļoti sena grāmata. - Antoņina nopūtās. - Būtu jauki aizlidot pagātnē, kad Zeme vēl bija vesela un plaukstoša planēta. Kāda tur noteikti bija pasakaini skaista daba, bet tagad viss ir izpostīts, palikuši tikai krāteri un radioaktīvais tuksnesis.
  Skaistule ar ziliem matiem Vasilisa smagi nopūšoties sacīja:
  - Es reiz redzēju raidījumu, uz Zemes joprojām ir tik augsts radiācijas līmenis, ka nav iespējams iztikt bez īpaša uzvalka . Tiesa, viņi sola atjaunot planētu, tehnoloģijas jau ir izstrādātas.
  - Nu, tas ir pēc kara. Tas viss ir pārāk dārgi, un tik totāla bardaka laikā katrs santīms ir svarīgs. - Antoņina pabeidza domu.
  - Neesiet skumji, meitenes, mēs joprojām staigāsim pa savu māti zemi. Tā arī būs, meitenes. - Joka pēc, it kā viņš pats būtu daudz vecāks, Vladimirs ķircināja partnerus.
  - Priekšā ir mīnas. - Lapots pavēlēja. - Ieslēdziet Pyrrh-6 starojumu un lūdzieties, lai tas palīdz.
  Pirra starojums izjauca lielāko daļu mazo kājnieku mīnu uzstādījumus ar miniiznīcināšanas lādiņiem, taču ne visas un ne vienmēr, tāpēc arī šeit bija jāpaļaujas uz veiksmi.
  Diviem puišiem no viņu kompānijas nepaveicās, it kā plēsīgās piranjas uzbruka viņiem ar maziem lādiņiem vistu olu lielumā un uzspridzināja zēnus. Pat no attāluma varēja just šoku.
  - Tikai divas, ne tik slikti, es gaidīju sliktāko. - Lapots nomurmināja.
  Vladimiram uzreiz dzenās trīs mīnas, bet zēns nošāva divas, bet Vasilisa nocirta vēl vienu; no karstajiem stariem uzreiz izveidojās bultas formas ledus gabali.
   Karotāja meitene nolādēja:
  - Tu piesaisti sev nepatikšanas.
  - Bet viss izdevās, esmu noguris no peldēšanas, es labprātāk dotos kaujā. - Vladimirs Terkins pat satricināja no nepacietības.
  Meitene pārbrauca ar rokas malu pāri rīklei:
  - Mēs šausim, līdz būsim slimi.
  Beidzot viņi sasniedza krastu, tas bija cietas, cietas klintis no granīta, kvarca un cietākiem un izturīgākiem Grustira , Meffoblok , Tikikaka , Scatarra elementiem .
  - Ejam virspusē! - Lapots kliedza.
  Ledū ielidoja salstošas granātas, biezā cietā virsma tika nograuzta, tad, raustoties kā čūskas, sāka izlēkt desantnieki.
  Vladimirs Terkins bija viens no pirmajiem, kas izlauzās cauri, un gandrīz uzreiz viņus sagaidīja plazmas duša. Zēns atbildēja, uzreiz atklājot uguni ar abām rokām. Ar acs kaktiņu izdevies pamanīt, kā viens no kareivjiem, saņēmis vairākus sitienus, izjuka, galva, rokas un daļa krūškurvja atlidoja atpakaļ, kājas palika stāvam uz zemes.
   Vladimiram trāpīja iznīcināšanas granāta , gravitācijas vilnis viņu nogāza no kājām, taču zēns uzreiz pielēca un meta pats savu lādiņu. Kaut kas kliedza, un divi Daraghs tika saplēsti. Tad Vladimiram trāpīja vēlreiz, taču acīmredzot labā leņķī, un terminatora puikam izdevās pretoties.
  Piesardzīgāk, odze svārkos, Antoņina noliecās zemē, viņi jau bija atstājuši ledu, un paskatījās apkārt. Gaismas bija daudz, tā bija neizturami spilgta, daudzkrāsaina un, šķiet, appludināja visu virsmu.
  Krievu bruņu karavīri spēcīgi šāva uz daragām un vairākiem lieliem robotiem, kas skrēja starp trim lieliem angāriem.
  Bija skaidrs, ka krievu cīnītājiem izdevās panākt taktisku pārsteigumu, ienaidnieka aizsardzība tika organizēta pārsteidzīgi, tas ir, ļoti slikti. Atgriešanās uguns bija diezgan haotiska, taču gudrais jauneklis, kurš bija gudrs arī pēc saviem gadiem, saprata, ka Daraga nejutīgums drīz pāries, un tad viņam būs jātiek galā ar kļavai līdzīgu dievu sodošo zobenu .
  Labi, ka viņi pietuvojās, un tāpēc smagā hiperplazmas artilērija klusē, pretējā gadījumā viņiem tā būtu bijusi krievu pirts.
  Kapsula pacēlās no apdegušā ledus apakšas, karstums bija tāds, ka uz dīvainā ūdens acumirklī izveidojās tīkls, un tas bija jāpārrauj. Pilots atklāja uguni ar staru un adatu ložmetējiem, iznīcinot daudzus daragus. Viens no robotiem sasists no smagas hiperplazmas instalācijas - ultrafotonu ugunsdzēsības sistēmas. Divas iznīcināšanas raķetes eksplodēja ar rūkoņu un daļēji taranēja spēka lauku, gandrīz pārklājot labo dzinēju.
  Pieredzējušais pilots nekavējoties atstāja uzbrukuma līniju. Tomēr mehāniskie briesmoņi turpināja šaut, krievu desantnieku trieciens tika uzmests uz augšu, un tie, kas stāvēja tuvāk sprādziena epicentram , ripoja pa zemi kā zirņi, izmisīgi cenšoties panākt.
  Neskatoties uz to, arī jaunie cīnītāji, kuri nebija sajutuši šaujampulvera smaku, bija labi apmācīti treniņos , veikli samazināja ātrumu un uzreiz, atraduši dabisku aizsegu, ieņēma pozīcijas.
  Viena pēc otras uzpeldēja jaunas kapsulas, kuras pildīja uzbrukuma lidmašīnu lomu, iznīcinot zemes segumu un visus ielidojošos dāgus .
  Drīz vien viens no viņiem guva nopietnus bojājumus un, degot ar zilganu liesmu, bija spiests apsēsties.
  Antoņina iemeta jaunu granātu un palielināja uguni, un Vasilisa palīdzēja granātas trāpītajam karavīram piecelties. Savādi, ka tas bija viens no trim sultāna draugiem, taču jaunais cīnītājs tam nepievērsa uzmanību. Iešpricējis sev stimulantu, lielais puisis ātri atjēdzās, viņš čukstēja.
  - Mūsu cilvēki virzās uz priekšu, ir laiks spert tālāk!
  Patiešām, krievu karavīri, nogalinājuši priekšējo dagšu ķēdi , virzījās uz priekšu.
  Slēpjoties aiz bruņukolosiem, ienaidniekam uzreiz uzbruka desmit vienības. Kamēr viņu zaudējumi bija salīdzinoši nelieli, viņiem izdevās sagraut ienaidnieku, un dažviet nonāca roku cīņā, trīs priekšējie angāri tika iztīrīti.
  Drīz vien tuvākā angāra pieejas pilnībā nonāca desanta spēku kontrolē . Vienā iekšpusē atradās ievērojams daudzums militārā aprīkojuma, roboti un lidojoši tanki. Ieskrējuši iekšā, krievu karavīri svieda iznīcināšanas granātas uz tiem, kas kustējās un mēģināja šaut, un no konstrukcijas ventilācijas atverēm izplūda tumši violeti smagi sēra-skābekļa dūmi.
  Pārvarējuši angāru, desantnieki metās uz bāzes centrālo daļu. Bija jābalstās uz panākumiem, jo īpaši tāpēc , ka šoreiz gaisā atkal parādījās ienaidnieka uzbrukuma lidmašīnas, un tās varēja radīt nopietnas nepatikšanas.
  uz gravitācijas spilvena , ja kauja ieilga, to vadīja tikai viens karavīrs, izmantojot gravitācijas radio . Galvenie spēki apstājās starp degošo angāru un vēl neskarto. Likās, ka ienaidnieks bija atguvies no apjukuma, ko izraisīja negaidītais Krievijas armijas zemūdens manevrs, un atklāja smagu uguni pa līniju starp divām angāru rindām.
   Rezultātā Vladimirs, Antoņina, Vasilisa un ievērojama daļa no vienības, kuriem izdevās sasniegt trešo noliktavu rindu, tika nogriezti. Karavīrs piespieda dunča uguni pie zemes. Tikai trakais Vladimirs, it kā ticēdams, ka ir apburts, izlēca kā velns un iemeta granātu. Spēcīgais robots tika iznīcināts, un tā galva nolidoja simts metrus.
  Karavīri ķiķināja, pārsteigti par šādu drosmi, taču tajā brīdī viņiem virsū krita mērķraķetes. Tas vairs nebija smiekls; mums bija jāieslēdz traucējošais starojums ar pilnu jaudu un jārēķinās, ka ierocis izšaus akli. Trīspadsmitā kompānija uzņēmās uzbrukuma smagumu. Tās karavīrus nepārtraukti trāpīja raķetes, bet tiem, kuri netika uzreiz nogalināti, izdevās piecelties un atklāt uguni, aizsedzot pieejas.
  Staņislavs Lapots saprata, ka šādos apstākļos viņa paša nāve un visa uzņēmuma iznīcināšana ir laika jautājums un ārkārtīgi īss.
  "Mums steidzami jāmeklē izeja, pirms esam iznīcināti."
  - Es zinu, ko darīt. - Antoņina iekliedzās gravitācijas raidītājā .
  Lapots, kuram īsti nepatika šīs, viņaprāt, māsiņas, brīnummeitenes, neapmierināti kliedza:
  - Vai tas esi jūs, profesor? Nu, ātri pasaki, ko tev teica tavas mācītās smadzenes, citādi mēs visi tiksim sasodīti.
  Antoņinai zābakus nosprāga bārija čaulas sprādziens. Meitenes basās pēdas bija sarkanas no sprādziena un ekstremālās temperatūras, klātas ar daudziem griezumiem. Meitene, berzējot sakropļotās ekstremitātes, ņurdēja:
  - Mums jāuzspridzina angāra biezā siena, un visa kompānija nokāpj tajā.
  Lapots atbildēja uz sandalēm skeptiski:
  - Ja nu tur ir daragi?
  Meitene, pilinot atjaunojošu šķīdumu uz tulznas, kas bija uztūkusi uz papēža, čukstēja:
  - Mēs viņus nogalināsim, līkumotajos gaiteņos viņi vairs nevarēs vadīt nepārtrauktu dunču uguni, un mums būs iespēja.
  Komandieris, mīkstinot savu toni, piekrita:
  - Izskatās, ka jūs piedāvājat darījumu, tāpēc mēs to darīsim.
  Uzstādījuši smagu kumulatīvās iznīcināšanas bumbu, kompānijas sapieri atkāpās tālumā; varēja arī nepietikt sprāgstvielu, jo spēka lauks vibrēja. Bet izlaušanās līdz ieejai bija pašnāvība.
  Kad sprādziens dārdēja, siena pašķīrās un parādījās plašas telpas kontūras. Uzlabotie desantnieki izšāva hiperplazmas palaišanas ierīci , vairāki roboti eksplodēja.
  "Met granātas!" Lapots pavēlēja.
  Uz grīdas starp kastu krāvumiem viļņu granātas lēkāja un griezās kā virsotne, apžilbinot aprīkojumu un destabilizējot robotu darbu. Tomēr lielākā daļa transportlīdzekļu nebija kaujas stāvoklī. Karavīri kustējās kā eži miglā, bet tomēr izdevās atspējot robotus. Telpa bija piepildīta ar dūmiem, un, lai orientētos, mums bija jāieslēdz matricas vadība. Mūsu pašu siluetus uzreiz zaļi nokrāsoja dators, ienaidnieki un viss, kas elpoja un kustējās, sarkanā krāsā .
  Veikli ar pirkstiem Vladimirs Terkins kā šimpanze uzkāpa bruņu kastu kaudzes augšpusē, no augšas viss bija lieliski redzams un varēja veikt koordinētu uguni.
  Priekšā rāpo briesmonis ar sešiem plazmas lielgabaliem, jums jāuzmin brīdis, kad tas atklāj uguni, nedaudz atverot spēka lauku, un jāmet viņam granāta. Šeit izšķir sekundes simtdaļas.
  Un it kā Dievs sargā nevainīgu bērnu, vai puisim ir ļoti attīstīta intuīcija, bet viņš noteikti trāpa kibernētiskajā centrā, un piecpadsmit metrus garais koloss sakrīt gabalos.
  Tagad desantniekus nevar aizturēt, viņi pārvietojas kā sitošs auns, saspiežot daragus un robotus.
  - Tu redzēji, kā es viņam iesitu! - Vladimirs kliedz. - Es esmu īsts superkarotājs !
  Basām kājām ar lauztām kājām meitene atbildēja:
  - Labi darīts, mūsu mazais draugs, bet pagaidām mums ir jāizdzīvo.
   Neparasti liela diena izskrēja pretī Antoņinai ; viņš izpleta kļavas rokas, it kā gribētu viņu satvert vai varbūt sagūstīt.
  Abas meitenes viņam trāpīja ar staru ieročiem, ienaidnieks lidoja uz sāniem, un viņa ložmetējs uzlēca uz gravito -titāna grīdas. Kopš viņi šāva tuvu, kaujas tērps tika caurdurts, un darags vairs nekustējās.
  Izpletņlēcēji un desantnieki izlauzās cauri ieejai.
  - Uz priekšu, tagad mēs tiksim ārā no peļu slazdiem. - Oral Lapot.
  "Es domāju, ka mūs tur sagaida slazds, labāk ir ļaut kaujiniekiem iet apkārt." - Vasilisa ierosināja.
  - Es esmu komandieris, un es izlemju. - Lapots atcirta.
  Taču tajā brīdī trāpīja biezi, plati stari, un četri krievu iznīcinātāji uzreiz tika sagriezti gabalos, bija skaidrs, ka ir iedarbināti smagie lāzera lielgabali ar vismaz meganihilācijas sūknēšanu.
  -Tu gribi, lai mēs visi tiktu iznīcināti. Tāpēc nonāc tur pats. - kailkāja Antoņina kliedza.
  - Labi, ejam apkārt. - Lapots negribīgi piekrita.
  Karavīri sāka doties cauri skursteņiem uz otru angāra pusi, cerot vai nu piemānīt ienaidnieku, vai doties uz viņa aizmuguri.
  Tad Antoņina basām kājām un ar salauztu pēdu aptaustīja avārijas izejas slepenās durvis.
  "Šī ir vieta, kur mēs visi varam izkļūt." Es mēģināšu uzlauzt kiberkodu.
  Izmisīgi raidīdams pretī, Lapots nomurmināja:
  - Pasteidzies, pretējā gadījumā mēs iestrēgsim .
  Darogas impērijas karavīri jau ielauzās durvīm , izlauzās cauri, bet krievu karavīri viņus sagaidīja ar uguni un piespieda aizrīties ar asinīm.
  Viens no jaunajiem vīriešiem izmisīgi kliedza:
  - Ātrāk, ātrāk, pēkšņi viņi pavelk lielgabalu un met bumbu.
  Vasilisa mierīgi atbildēja:
  - Daragas ir mantkārīgas, un šeit glabājas pārāk daudz labu lietu. Labāk nespiediet viņu aiz rokām un ļaujiet viņiem palīdzēt Antoņinai.
  Abu starpā lietas ritēja daudz ātrāk, un pēc minūtes durvis atvērās.
  - Tas ir daudz labāk. Tagad ejam ārā.
  Viņu priekšā karavīri sastapa gravitācijas torni . Uzkāpuši augšā, viņi atradās pašā raķešu vīru aizmugurē, kuri turpināja šaut tukšā vietā.
  Otra komandas daļa, izmantojot kastes, uzkāpa uz blakus esošā jumta. Staņislavs Lapots pavēlēja:
  - Maksimālais uguns nogalināšana.
  Zem viņiem šļakstījās vesela jūra, daudzi simti ienaidnieka daragu. Piecēlušies un mērķējuši savus staru metējus , karavīri izgāza visu savu naidu pret ienaidnieku.
  Ienaidnieks bija apdullināts un nomākts, viņi uzreiz nesaprata, no kurienes nāk uguns, tāpēc pastiprināja bombardēšanu gaisā. Savādi, ka pirmie to saprata roboti un novēloti sāka šaut. Taču viņiem uzbruka no trim pusēm uzreiz, turklāt krievi izmantoja noliktavā sagūstītos raķešu palaišanas iekārtas Daraga .
  To izmantošanas efekts izrādījās spēcīgs, tostarp tāpēc, ka Daragu spēka lauki nebija pielāgoti tādas intensitātes šaušanai, turklāt vienmēr ir grūtāk aizsargāties pret saviem ieročiem.
  Īpaši drosmīgi izcēlās Vladimirs Terkins, zēns ticēja savai neievainojamībai .
  -Paslēpies, velniņ! - Antoņina kliedza. Bet kur tas ir?
  - Krievu karotājam nav jābaidās no nāves! - atbildēja izmisušais bērnu karotājs.
  Velns ar kailām kājām loģiski atbildēja:
  - Tikai neliešiem ne no kā nav jābaidās, bet karavīram ir jāspēj izdzīvot.
  Vladimirs cieta:
  - Karavīram, pirmkārt, jābūt drosmīgam, bet tu sita bikses.
  Meitene skarbi atbildēja:
  - Skaties, ja tu ievainosies, mēs tevi neārstēsim.
  Terkins iesmējās un pastiepa mēli:
  - Viņi var mani nogalināt, bet es nekļūšu par invalīdu; medicīna ir gājusi tālu uz priekšu.
   Vēl pēc minūtes gāja bojā vesels Daragas pulks, un karavīri, uzaruši zemi, pārcēlās uz nākamo angāru, kur vienkārši devās uz aizstāvju aizmuguri.
  Angārā iekšā bija vairākas tvertnes, tāpēc mums nācās ķerties pie to izsitīšanas. Jaunais angārs tika iznīcināts, karavīri skrēja no vietas uz vietu, un kaut kur kosmosā plosījās tikpat spraiga kauja.
  Citā bāzes sektorā, nespējot šķērsot ugunslīniju un savienoties ar daļu no vienības, trīs vienības atkāpās sākotnējās pozīcijās un sāka pārgrupēties.
  Pēc tam viņi pārvietojās pa nākamo angāru līniju, lai iznīcinātu noliktavas. Viņiem vajadzēja palīdzēt, un ātri skrienot pāri un apsedzot viens otru , desantnieki steidzās palīgā. Bet pēkšņi viņus flangā ietriecās liela Daragu brigāde un Chembur rases algotņi; tie bija īsti monstri, kuru augstums sasniedza piecus metrus, viņi pārvietojās robotu pavadībā.
  - Pat pārsteidzoši, ka mēs tādu kolosu iepriekš nepamanījām. - teica Vladimirs Terkins.
  - Acīmredzot viņi tika turēti slazdā. - Antoņina sprieda.
  Tie draudīgi pacēlās virs Daragu rindām un, izstiepuši garus plazmas lielgabalu stobrus, diezgan precīzi trāpīja bēgošajiem desantniekiem. Lādiņi bija spēcīgi, un pietika ar vienu sitienu, lai iztvaicētu karavīru, lai gan uguns ātrums bija vājāks nekā staru lielgabaliem, taču dators palīdzēja tēmēt.
  Krievu karaspēks tika sadalīts divās daļās, pēc tam trijās un atdalītas viens no otra, viņi cīnījās ar pārākiem ienaidnieka spēkiem.
  atkārtoja rotas Nr. Bet lieta ir tāda, ka jau no paša sākuma viņu bija daudz vairāk, un viņi varēja kompensēt zaudējumus, bet krievi, nošķirti no savējiem, nevarēja.
  Situācija trešajā angāru rindā ir kļuvusi pilnīgi kritiska . Nogalināto karavīru skaits pieauga, un roboti kopā ar Chemburs izlauzās uz aizmuguri.
  Vladimirs Terkins nezaudēja drosmi pat tik skarbos apstākļos, viņam izdevās noķert vienu no superrobotiem , uzspridzinot to ar granātu, un arī pārējie puiši neatpalika. Tajā brīdī Staņislavs Lapots tika smagi ievainots, hiperplazmas šāviņš trāpīja viņa kaujas tērpam , noraujot viņam roku līdz pleciem. Virsleitnants no sāpju šoka zaudēja samaņu.
  Un tikai tas, ka kaujas tērps spēja laikus saspiest atsevišķas daļas, ļāva mums izvairīties no nāves no spiediena samazināšanas.
   Daragas vispār kļuva pārāk drosmīgas un, tuvojoties, nonāca roku cīņā. Viņi izmantoja bajonetes, kas izgatavotas no cietiem mehāniskiem lāzeriem; tās spēj caurdurt kaujas tērpu un saplēst uzbrucēju . Ārēji ne pārāk lieli zēni un mazais Vladimirs Terkins cīnījās ļoti prasmīgi, un citi karavīri nebija zemāki par viņiem. Un tomēr Darahi tika sagrauti lielā skaitā, viņu biedri krita blakus zēniem, tika sadurti un iznīcināti; izdzīvoja gandrīz trešdaļa no kompānijas.
  Roboti šajā situācijā pārstāja šaut, baidoties trāpīt saviem karavīriem, un Chemburs šāva gan uz savējiem , gan uz citiem. Daragu komandieris Niduraškovs kļuva par šādas nepārdomātas darbības upuri . Kļava pēc tam sadusmojās un atklāja uguni, drīz sākās izgāztuve. Izmantojot to, krievi devās uzbrukumā, viņi cīnījās, nikni saprotot, ka šī ir viņu vienīgā iespēja izdzīvot. Daragas bija mazāk apmācītas savstarpējās cīņas mākslā un turklāt pievērsa uzmanību ķemburiem .
  Drīz viss lauks bija nokaisīts ar Daragas līķiem.
  - Robotus var iznīcināt. - Komandiera nāves priekšā Antoņina pārņēma komandu. - Skrieniet tuvu attālumam un koncentrējiet savu draudzīgo uguni uz vienu transportlīdzekli. Ja jūs kopā nositīsit apakšējo punktu, neviens briesmonis neizdzīvos.
  - Es būšu pirmais, kas tev to parādīs! - Vladimirs Terkins kliedza.
  Savu lomu spēlēja koncentrēta uguns, viens pēc otra cieta slepkavas roboti. Vienam no viņiem izdevās trāpīt viņam ar plazmu, gandrīz trāpot Terkinam, taču laimīgais zēns atkal izdzīvoja.
  - Karabass Jūs nevarat noķert Barabasu ! - Un viņš uztaisīja degunu, tajā pašā laikā iemetot granātu savā nu jau neaizsargātajā vēderā.
  Kad Daragas beidzot tika sakauts, atdalījuma paliekas devās aiz galvenajiem spēkiem, kas uzbruka atlikušajām krievu daļām.
  Vēl jaudīgāks Skeletons - no Daragu puses kaujā devās 10 roboti, kuri darbojās pēc labi iedibinātas shēmas, izšaujot lielas raķetes, kas nesa iznīcināšanas haosu, izsitot lielus krāterus, tad nāca tuvāk, izmantojot plazmas lielgabalus un piespieda. staru metēji .
  - Oho, kādi milži. - Vladimirs atzīmēja . "Tos būs grūti iznīcināt pat ar koncentrētu uguni."
  Spārdījusi savas applaucētās, kailās kājas, Antoņina pārliecinoši iebilda:
  - Un tomēr mums jārīkojas pēc šīs shēmas, koncentrēta uguns vājinās aizsardzību, un tajā brīdī kāds drosmīgais un drosmīgais metīs zem vēdera kaudzi iznīcināšanas granātu.
  Terkins, kā vienmēr, ir priekšā visiem:
  -Tā būšu es.
  Sandaļu meitene bija sašutusi:
  - Kāpēc jūs?
  Vladimirs Terkins pamatoti atzīmēja:
  - Es esmu mazākais, un man būs vieglāk ielīst nepamanītam.
  Meitene iedunkāja puisi ar kailu zoli:
  - Tad rīkojies.
  Vladimiram Terkinam, izmantojot lielus krāterus un daudzus līķus, kā arī to, ka zeme dega, patiešām izdevās tikt cauri nemanot. Izmantojot brīdi, kad spēka lauks uzliesmoja no pārslodzes, viņš uzmeta veselu kaudzi. Milzīgie "Iblisas skeleti" eksplodēja, sabruka gabalos, daži, nebūdami pilnībā iznīcināti, sastinga kā neglītas skulptūras.
  Veicot šādu operāciju, jums ir jābūt pietiekami daudz prasmēm, lai precīzi mest ķekaru, kā arī briesmu sajūtai. Sākumā daragas nepievērsa uzmanību tam, ka briesmīgie milži salūza, tad sapratuši, ka kaut kas nav kārtībā, sāka šaut uz aizmuguri. Tomēr Vladimira sargeņģelis bija modrs, viņš turpināja iznīcināt graviotitāna milžus. Taču trīspadsmitā kompānija turpināja retināt.
  Un Daraghs sūtīja kaujā jaunus pastiprinājumus. Tajā brīdī laime pēkšņi novērsās no Vladimira Terkina, zēns ar to spēlējās un riskēja pārāk ilgi. Robota izstarotās hiperplazmatiskās auklas dedzinošais dzelonis trāpīja drosmīgajam zēnam, nošaujot viņam no kājas.
  Vladimirs Terkins kliedza, bet, pārvarot sāpes, ar spēku meta lādiņu, uzbrūkot zēnam , " Azazela skelets " sabruka kā pustrupējis līķis.
  Zēns, nevarēdams to izturēt, lēja asiņainas asaras:
  - Es savainoju. Es biju kropls, man nav kājas.
  - Nekrīti izmisumā, Vovka, ja mēs izdzīvosim, viņi tev iedos vēl vienu kāju, un pēc dienas tu atkal skriesi. Lūdziet Dievu, lai viņš paliek dzīvs. - labsirdīgā Vasilisa nomierinājās.
  No visām pusēm kā zirnekļi, daragas un kaujas roboti ielīda iekšā, to bija daudz tūkstošu.
  Izdzīvojušajam trijotnei praktiski nebija izredžu izdzīvot, ienaidnieka pārākums bija pārāk liels, taču neviens nedomāja par padošanu, lai lūgtu žēlastību.
   Meitenes Antoņina, Vasilisa un skautu zēns Vladimirs Terkins cīnījās kā spartieši, kas iesprostoti Termopilās. Bet ikvienam ir skaidrs, ka tajā brīdī, kad ļaunā nāve izraka savus tukšos acu dobumus, nav nekādu izredžu stāties pretī daudziem tūkstošiem ienaidnieka saniknoto, no kuriem daudzi ir milzīgas, briesmīgas svešzemju galaktikas , kas šausmīgi grabēja savus ieročus. seja, Vladimirs Terkins dziedāja steigā sacerētu melodiju.
  Negodīgais melis, kurš saka
  It kā Tēvzeme būtu tikai putekļi!
  Ka galvenais it visā ir rubļa medības,
  Un jums ir jāiet līdzi likteņa straumei!
  
  Bet ne tāds Svētās Krievzemes karavīrs,
  Galu galā karš viņam ir galvenais aicinājums!
  Karaļa pavēle ir vienkārša: cīnies un nebaidies,
  Ledainā elpa nāvi nenobiedēs!
  
  Un kosmoss ir tas, ko cilvēks zina,
  Viņam ir dots lidot un iekarot kosmosu!
  Vispirms kautrīgs sākums, tad stāvs skrējiens,
   IN būs miljoniem galaktiku valstība !
  
  Nav iespējams apstāties, lai gan asinis plūst kā upe,
  Karš starp cilvēkiem, ar sliktu vājprātu!
  Es gribu atpūsties, ēst aspic pīrāgu,
  Un apgulies zālē zem salda bišu stropa!
  
  Bet kur tu atrodi laimi, tas nav debesīs vai ellē,
  Tas vienmēr ir ar jums, un tomēr tālu!
  Jūs meklējat savu izvēlēto zvaigzni debesīs,
  Lai saglabātu sirdi svētajā sadaļā!
  
  Bet tur ir Dzimtene un saule un mēness,
  Viņa ir kā tava brīnišķīgā acs, tava patrone!
  Un, ja nepieciešams, tad noplēš, pat līdz nabai,
  Ak, cik tievi un saplēsti ir dzīves pavedieni!
  
  Krievija uz visiem laikiem, visām tautām tu esi,
  Kā okeāns, kurā šļakstās laime!
  Skaistuma diženums, pārdrošība un sapņi,
  Un tā mīlestības uguns, kas neizdzisīs!
  Atmiņas par jestru zēnu iedvesmoja mūžīgo bērnu jauniem varoņdarbiem. Un viņš klusi izgāja no zāles. Un viņš devās, lai izpildītu jaunu uzdevumu.
  Jo īpaši jestru zēnu ļoti ieinteresēja blondā meitene, kuru elfu princis bija ievilinājis lamatās. Es gan domāju, kādam nolūkam. Un tad kaut kas ir jādara.
  Smieklīgais zēns, divreiz nedomādams, zibinot plikajiem , apaļajiem papēžiem, devās uz cietumu.
  Orku sargi viņam uzsauca:
  -Uz kurieni tu dosies, buffon?
  Vladimirs Terkins atbildēja nosvērtā tonī:
  "Elles lielākā ķeizariene man pavēlēja kā sodu pasniegt ēdienu kā parastam cietuma vergam."
  Apsardze ķiķināja un ņurdēdamās sacīja:
  - Jo labāk! Nāc ātri, mazā utīte!
  Jocīgais zēns sāka dziedāt, dziedot:
  Es esmu kā aisbergs okeānā
  Viss peld pilnīgā miglā...
  Priekšā ir lielas cīņas
  Arī lūgšanas nepalīdzēs!
  . EPILOGS
  Elizabete pamodās visinteresantākajā vietā. Un, kad viņa pamodās, viņa kratīja sevi, saskandinot ķēdi.
  Drahma ar mīļu smaidu atzīmēja:
  - Nu, tu gulēji, skaistulīt! Man pat nav neviena, ar ko runāt.
  Blondā meitene smaidot atbildēja:
  - Tāpēc sapņojiet par kaut ko! Iedomājieties dažas krāsainas gleznas vai episkas cīņas.
  Nimfa grāfiene smējās un atzīmēja:
  - Nu, šajā ir kaut kas! Atcerieties kaut ko episku.
  Bija dzirdama slēdzenes grabēšana. Un atkal atvērās cietuma durvis. Un parādījās vergu zēns. Tiesa, šoreiz ir savādāk. Arī tikai peldbiksēs, bet daudz muskuļotākos , ar ļoti izteiktiem muskuļiem, piemēram, lietiem tēraudiem.
  Viņš atnesa viņiem pienu, putras, kūkas un papildus viņam bija maisiņš. Un vergu zēns izņēma atslēgas. Meitenes iepleta acis.
  Vladimirs Terkins pielika rādītājpirkstu pie lūpām un nošņāca:
  - Nomierinies! Jums ir iespēja aizbēgt!
  Pēc tam smieklīgais zēns ātri atvēra ķēžu slēdzenes un čukstēja:
  - Nedzeriet pienu, tas ir netīrs!
  Ķēdes nokrita, un Elizabete uzlēca, priecīgi izstiepdama savas ekstremitātes. Tagad viņa bija salīdzinoši brīva. Un jestrais zēns izņēma no somas vairākus gredzenus un talismanu un čukstēja:
  - Drahmas kundze, lūk, jūsu maģiskie artefakti. Tagad tu nebūsi tik bezpalīdzīgs!
  Meitene dažus gredzenus uzvilka uz kailajiem pirkstiem, bet dažus uz rokām, kā arī talismanu uz kakla. Pēc tam viņa sajuta sevī sparu un dziedāja:
  Mans zēns, mans mazulis,
  Šajā stundā tu neguļ...
  Lielas nezināmas valsts princis,
  Sātana kalpi uzbrūk!
  Vladimirs Terkins nopūtās sacīja:
  - Un viņš bija arī princis. Man ir gara biogrāfija. Bet vislabāk ir aizbēgt, kamēr apsargi guļ. Un vēlams paslēpties drošā vietā.
  Nimfa grāfiene atzīmēja:
  - Es esmu jebkurā mežā, piemēram, mājās. Es domāju, ka mēs ar Elizabeti varam paslēpties, bet ar to, protams, nepietiek.
  Vergu zēns smaidot jautāja:
  - Vai vēlaties uzvarēt ļauno dievieti Kali?
  Elizabete iesmējās un atbildēja:
  - Pavisam nesen es būtu teicis, te nav laika trekniem, ja tikai es varētu dzīvot! Bet sapnī es darīju tādas lietas, ka tagad jūtos kā pavisam cits cilvēks. Kaut kas manī kļuva kā Žanna d' Arka pēc Dievišķajām vīzijām! Sirds prasa atriebību, atriebība prasa upurus!
  Vladimirs Terkins pamāja ar galvu un izņēma no somas diezgan lielu dimantu, kas atspīdēja visās varavīksnes krāsās:
  - Šādi tiek ģenerēts jūsu sapnis, un tas tiek ierakstīts īpašā maģiskā filmā. Es domāju, ka ļaunuma dieviete Kali vēlas izveidot ūdeņraža bumbu, apvienojot atomu kodolu saplūšanas spēku un maģiju. Un tas var radīt bezprecedenta jaudas enerģiju. Kas ir ārkārtīgi bīstami apkārtējām pasaulēm. Ļaunums un labais ir relatīvi jēdzieni; Dievība Kali sāka apgalvot pārāk daudz. Tāpēc viņš ir jāaptur!
  Nimfa grāfiene dedzīgi atbildēja:
  "Bet mana lielākā vēlme ir pēc iespējas ātrāk pamest šo cietumu." Man ir apnicis būt aiz restēm!
  Jocīgais zēns pamāja:
  - Labi! Man arī būs jābēg kopā ar tevi. Ļaunais Kali man nepiedos to, ko es izdarīju. Bet, ja kaut kas notiek, man viņai ir pārsteigums.
  Elizabete nomurmināja:
  - Pa to laiku ej ārā no cietuma!
  Pazibēja trīs pāri kailu zolīšu, divām meitenēm un vienam zēnam. Kājas gan meitenēm, gan puisim bija skaistas, regulāras formas, graciozas, un putekļi pie tām nelipa. Tagad viņi jau skraida pa gaiteņiem. Zēns nedaudz apstājās un atvēra citu kameru. Bija divi skaisti, baskāju elfi baltās lupatās.
  Jocīgais zēns ātri atbrīvoja meitenes no ķēdēm. Un tagad pēra pieci pāri basu kāju. Bija arī citi ieslodzītie, bet zēns brīdināja:
  - Pūķis paņems tikai piecus. Un bez viņa mums ir pārāk maz iespēju aizbraukt .
  Elizabete pārsteigta jautāja:
  - Pūķis?
  Vovka Terkins pamāja:
  - Protams! Pretējā gadījumā mums būtu pārāk maz iespēju aizbēgt ; Kali ir citi pūķi, kurus var sūtīt mūs vajāt. Bet šis ir pārāk ātrs.
  Drahma piekrita:
  - Nebūsim izvēlīgi! Mums tiešām vajadzētu sevi glābt, pienāks laiks un mēs atgriezīsimies!
  Apsargi patiešām gulēja. Un četras meitenes un zēns steidzās garām snaudošiem šķirstiem, gobliniem, troļļiem un pat elfiem ar lokiem. Pēc tam komanda brauca tālāk.
  Un tiešām, uz cietokšņa platās sienas atradās dzeltensarkans pūķis. Tas bija maza izmēra, un tam bija tikai trīs galvas. Tāpēc pieciniekam bija patiešām grūti tajā iekļauties.
  Vovka tviterī ierakstīja:
  - Uz kroņa nimfas mežu! Viņi mūs tur nenovedīs!
  Pūķis piekrītoši pamāja ar galvu:
  - Ja Elizabete ir izredzētā, es noteikti viņu un tevi piegādāšu kopā ar viņu!
  Jocīgais zēns pamāja:
  - Par to varat pārliecināties, ieskatoties hipnozes Dieva dimantā. Viņš patiešām ir spējīgs uz daudz ko. Un tagad, meitenes, jūs varat vērot sava sapņa turpinājumu!
  Elizabete bija pārsteigta un, mirkšķinot, jautāja:
  - Kā šis ir jūsu paša sapņa turpinājums?
  Vovka apstiprināja:
  - To redzēsi lidojumā! Tikmēr sāksim!
  Pūķis pacēlās gaisā, praktiski bez spārnu plivināšanas. Meitenes un zēns ar rokām un basām kājām cieši satvēra svarus. Pēc tam dzīvā trīsgalvu mašīna sāka uzņemt ātrumu.
  Pūķis, kad pūķis izlīdzinājās, izņēma hipnozes dieva dimantu un nolika to Elizabetes priekšā, sacīdams:
  - Tagad mēs visi varam apcerēt jūsu brīnišķīgo sapni!
  Blondīne pamāja ar galvu:
  - Tas ir forši !
  Un publikas priekšā parādījās trīsdimensiju krāsu hologramma, un sāka rādīt īstu filmu;
  Pratinātais augstiešs nomurmināja:
  - Nē, beidzies! - Zem ūdens viņa ātrums būtu pārāk mazs. Mēs būtu tērējuši laiku.
  Meitene, pārģērbusies par melnādainu sievieti, turpināja pratināšanu:
  - Es redzu, bet kādas ir kuģa kontūras?
  Armijas ģenerālis nomurmināja:
  - Nedaudz izstiepts iznīcinātājs, tikai sāni ir apaļi un racionāli. Ir kaut kas no zemūdenes.
  Elizabete, kas bija pulkvežleitnanta formā, čīkstēja:
  - Lieliski, dod mums maršrutu.
  - Tas var mainīties jebkurā brīdī. Es zinu tikai dažus punktus, piemēram, Red Harvard.
  - Nosauc pārējos tāpat. - Drahma teica, ģērbusies kā melnādaina pulkvede.
  Augstinieks ķiķināja:
  - Brestas osta atrodas Dānijā, bet viņš tur nebrauks. Tas brauks apkārt zem ūdens.
  - Lieliski, tas jau ir kaut kas! Nāc, turpini durstīt! - teica nimfu meitene. - Un viņas baltie, lielie zobi, gluži kā vilkam, draudīgi dzirkstīja.
  - Es jums iedošu visu informāciju.
  - Ko vēl jūs zināt vērtīgu?
  Armijas ģenerālis murgoja :
  - Ir parādījušies jauni karavīri, žurku, pērtiķu un cilvēku maisījums. Viņi iesaistās sabotāžā aiz ienaidnieka līnijām. Spēcīgi cīnītāji un ļoti izturīgi. Viņi nemirst pat tad, ja smadzenes tiek iznīcinātas.
  - Nu, tas ir loģiski. Kāpēc karavīram ir vajadzīgas smadzenes? - teica Drahma. - Varbūt, lai labāk padomātu par AWOL.
  Augstinieks nomurmināja:
  - Drīz jauni karavīri iemācīsies vairoties. Viņi kļūs par jaunu cilvēci, kas spēj celt sociālismu un komunismu.
  Nimfa grāfiene iesmējās:
  - Tas būs brīnišķīgi. Žurku paradīze, tas ir viss, kas cilvēkiem atliek.
  Reibumā no ietekmes uz nervu galiem, armijas ģenerālis zāģēja:
  - Jūs zināt labāk, biedri Staļin.
  Drahma stingri pavēlēja:
  - Atveriet mums seifu ar komandas tūlītējiem stratēģiskajiem plāniem.
  Frics paklausīja:
  - Es paklausu, biedri Staļin.
  Seifs atradās aiz gleznas, nevis Staļina, bet puskailas nāras. Acīmredzot tika veikts aprēķins, ka neviens to nenoplēsīs.
  Elizabete un Drahma garīgi skenēja visu informāciju, par laimi atmiņa atļauj, kā arī visu iedzīvotāju vārdus. Viņu vidū bija pat vairāki ģenerāļi, tostarp Vasiļevska svītas un štāba priekšnieks, kā arī finanšu ministra vietnieks un Pasaules komunisma apkarošanas komitejas priekšsēdētāja vietnieks.
  Kopumā skauti paveica lielisku darbu. Varēja arī noskaidrot, ka Staļins aktīvi izdara spiedienu uz Ķīnas vadību, cenšoties pamudināt to rīkoties pret Krieviju. Un Ķīna ir vara! Kā izrādījās, lielvalsts vadītājs solīja galīgo atbildi sniegt trīs dienu laikā. Tāpēc termiņi bija spiedīgi. Ķīnā jau ir izsludināta mobilizācija, un trīsdesmit miljonu liela armija gatavojas izvietošanai. Tiesa, tajā ir maz tanku un lidmašīnu, un pat tie ir novecojuši . Ķīniešu vadonis tomēr vēlas saņemt no Staļina vismaz divus tūkstošus jaunāko IS klases tanku un duci atombumbu.
  Elizabete nomurmināja:
  - Jā, rokas grābj.
  Armijas ģenerālis apstiprināja:
  - Staļins apsolīja piegādāt. Tikai Ķīnai viņš īpaši neuzticas. Vadoni viņš sauca par redīsu: no ārpuses sarkans, no iekšpuses balts.
  Drahma smaidot teica:
  "Viņš droši vien neiebilstu viņam izpildīt nāvessodu."
  Frics ķiķināja:
  - Viss neiespējamais ir iespējams! Attiecībā uz CHIP tas ir iespējams.
  Elizabete tvītoja:
  - Kurā stadijā ir monstru karavīru attīstība?
  Armijas ģenerālis neizpratnē nomurmināja:
  - Nezinu! Ir zināms, ka apstarošanā tika izmantots kobalts, rādijs un plutonijs. Dažādi izotopi, arī tie, kas iegūti no meteorītiem. Tātad izrādījās kaut kas patiešām biedējošs. Tiesa, viņi saka, ka šie cīnītāji ir bezsmadzeņu , un to kontrolei tiek izmantotas "blaktis".
  - Bet viņi nepametīs! - Drahma secināja.
  Fritz ziņošanas apgabalā teica:
  - Turklāt ir nodibināti kontakti ar vampīriem. Šeit ir arī interesantas perspektīvas.
  Nimfu meitene bija pārsteigta:
  - Ar vampīriem?
  Armijas ģenerālis apstiprināja:
  - Viņi ir trīs reizes stiprāki par parastu cilvēku un ļoti sīksti. Nogriez tādu roku, tā ataugs. Tikai viņi baidās no saules, bet tumsā redz kā kaķi, ja ne labāk, un daži pat prot lidot.
  Drahma vēlējās paskaidrojumus:
  - Kā ar ķiplokiem? Vai sudraba.
  Frics godīgi atbildēja:
  - Viņiem nepatīk sudrabs, tas viņus sadedzina, ķiploki izraisa apdegumus.
  Elizabete jautāja:
  - Kā ir ar krucifiksu vai svētīto ūdeni?
  Augstinieks ierunājās:
  - Bezjēdzīgi!
  Blondā meitene neizpratnē jautāja:
  -Kāpēc?
  Armijas ģenerālis rībēja kā geizers:
  - Viņiem krusts ir tikai koka vai metāla gabals. Un leģendās krucifikss darbojās tikai svētas personas rokās.
  Drahma atzīmēja:
  - Mums nav svēto, tikai viena terminatora mūķene. Tiesa, es nezinu, vai tas ir vērā ņemams vai otrādi.
  Frics pamirkšķināja acis:
  - Lielais Staļins aizliedza klosterus. Tagad viņa galvenais sauklis ir vairāk bērnu, esi auglīgs, vairojies. Visi, gan baltie, gan melnie. Baltie proletārieši un kolhoznieki. Lai mūžīga slava Staļinam!
  Elizabete smejoties atbildēja:
  - Es domāju, ka viņš nekad netiks aizmirsts! Spilgta harizmātiska personība. Viņa tikko ir sasniegusi ārprātu savā nežēlībā!
  Aiz sajūsmas aizrijoties, cienījamā persona sacīja:
  - Vampīri apsolīja pieņemt savās rindās Staļinu, kas nozīmē, ka vadonis varēs nodzīvot gandrīz tūkstoš gadu. Iedomājieties, lielisks vadītājs un arī vampīrs.
  Drahma pasmaidīja:
  - Staļins vampīrs vai spoks, tas ir smieklīgi. Un ļoti forši. Bet kā gan saule iztiks bez saules?
  Armijas ģenerālis pārliecinoši paziņoja:
  - Zinātnieki izstrādās formulu, kas pasargās Staļinu no ķiplokiem, sudraba un pat saules gaismas.
  Elizabete, izlikusi zobus, sacīja:
  - Bet ir arī apses miets! Tā, kur Drakula beidza savas dienas. Jūda pakārās apses kokā.
  Frics nomurmināja:
  - Mēs par to padomāsim savulaik.
  Elizabete uzdeva vēl dažus jautājumus. Viņa mīļi pasmaidīja, bet tik tikko spēja atturēties, lai nenožņaugtu pretinieku. Beidzot meitenes izsmēla savus jautājumus, viens no pēdējiem bija ziņa par know-how. Izrādījās, ka ir radīts jauns ierocis. Kā portāls. Tiesa, nav skaidrs, par ko ir runa, taču tas ir ļoti viltīgi un īpaši.
  Drahma mēģināja precizēt, bet pats Frics neko nezināja. Principā viņš ir slepenpolicijas priekšnieks, bet ne zinātnieks.
  Jūs nevarat palikt izslēgts pārāk ilgi, jo īpaši tāpēc, ka galvenais jau ir zināms. Tagad galvenais ir izdzēst Friča atmiņu un izveidot alibi, lai nebūtu īpašu problēmu. Meitenes ieslēdza šādu programmu armijas ģenerālim.
  Viņiem ir uzticēts īpaši svarīgs uzdevums un milzīgas pilnvaras. Tostarp ostu pārbaude.
  Šis ir pirmais. Otrkārt , meitenēm tika piešķirti īpaši numuri. Viņi kļuva par īpašiem CSA aģentiem, un lieli spēki varēja viņiem pakļauties. Un pats galvenais, viņiem tika uzdots atrast druīdu kaujas maģiju, un viņiem tas bija jāmeklē uz kuģiem.
  Kopumā meitenes izdomāja galveno un tagad varēja bez problēmām pārvietoties pa Lielbritāniju.
  Kopā ar ģenerāļiem viņi pameta vilku midzeni. Frics noskūpstīja viņu rokas uz atvadām:
  - Tie ir tik mīksti un cieti. - Viņš teica.
  - Un turklāt tie ir nāvējoši ! - teica Drahma.
  Meitenes iekāpa ģenerāļa automašīnā, viņām bija papīri ar ārkārtas pilnvarām, tostarp tiesībām pārņemt kontroli pār jebkuru aprīkojumu.
  Elizabete ar prieku atzīmēja, ka otrā kustība ienaidnieka pozīcijās bija veiksmīga.
  Blondīne karotājs jautāja:
  - Tagad Drahmačka , ko mēs darīsim!?
  Nimfa grāfiene atbildēja:
  - Iekļūsim kuģī un neitralizēsim tā saturu. Tas ir visloģiskākais.
  Elizabete apstiprināja:
  - Jā, protams, tieši tā mēs arī darīsim.
  Meitenes kļuva domīgas. Ūdeņraža bumbai nepieciešams liels daudzums neitērija un deitērija, divu un trīs atomu ūdeņraža, kā arī vairāki kodollādiņi. Un, ja jūs uzskatāt, ka bumba ir gigantiska, tad tās tiks stādītas no dažādām pusēm. Vēl viena problēma ir kā tikt uz Solnyshko kuģa?
  Šeit var būt dažādas idejas. Vienkāršākais veids, kā to izdarīt, ir legāli pārbaudīt objektu, it kā pārbaudīt aizsardzību pret maģiju. Viņi jau bija paspējuši izvilkt šādu dokumentu no Friča Geima.
  - Tādējādi juridiskais ceļš ir vieglākais un ātrākais. - Drahma rezumēja.
  Elizabete pat šaubījās:
  - Vai tas nav pārāk viegli? Pēdējā laikā pat neesam šāvuši.
  Nimfa grāfiene atzīmēja:
  - Tu domā, pēdējā vakarā. Bet tas ir tas, ko veido izlūkošanas māksla: vissarežģītākās operācijas veikšana bez zaudējumiem, vēlams pat bez šaušanas. Jūs varat apsveikt mūsu skolotājus, mums ir lieliska apmācība.
  Blondīne terminators atzīmēja:
  - Tas ir , mēs esam paveikuši daudz darba.
  Drahma gurdēja:
  - Jā, un mums vēl ir atlicis nedaudz laika, mēs dosimies uz viesnīcu un gulēsim pusstundu.
  Elizabete piekrita:
  - Vēl priekšā smags darbs.
  Bija jau rītausma, kad meitenes sasniedza savas gultas. Pa ceļam durvju sargs viņiem piedāvāja pāris meitenes un puišus uz nakti, taču viņi atteicās.
  - Mums vēl daudz jāpaveic! Pa to laiku atpūties.
  Meitenes gulēja vienā istabā, gandrīz klusi. Ieradums un prasme viņiem palīdzēja aizmigt nekavējoties un bez sapņiem. Tā, protams, bija labāk. Meitenes gulēja veselu stundu un līksmas un jautras izlēca no gultām. Viņi sāka pildīt vingrinājumus, noliecoties un noliecoties līdz galam. Vispār diezgan iesildījāmies, staigājām uz rokām, pat lēkājām.
  - Mēs esam spēcīgi ziemeļvalsts karotāji! - Viņi dziedāja.
  Meitenes kādu laiku grozījās, iegāja dušā un tad izgāja ārā. Tagad viņiem bija ko citu darīt. Jo īpaši iegūstiet savus modernākus ieročus. Gadījumā, ja nāksies nopietni cīnīties.
  - Mēs esam mierīgi cilvēki, bet mūsu bruņuvilciens devās uzbrukumā visos ātrumos! Uzlādējies uzbrukumā, neatstāj šaubas! - teica Drahma.
  - Atstāj šaubas! - Elizabete pacēla.
  Meitenes gāja žiperīgi, soļus iezīmējot ar ķīļzābakiem. Komandantstunda ir beigusies. Uz ielas parādījās cilvēki. Viņi gāja formācijā, mērot soļus. Cenšas iet stingri pa līniju. Tikai bērni, pārsvarā basām kājām un nodriskāti, bija nedaudz brīvāki . Tomēr Elizabete un Drahma drīz pamanīja soļojošu pionieru rindu. Tie, kas gāja priekšā, zēni un meitenes, bija baltās formastērpos, sarkanās kaklasaitēs un gandrīz jaunās kurpēs. Aiz viņiem kolonnā bija jaunpienācēji, arī ar sarkanām kaklasaitēm, bet nodriskāti un basām kājām. Tomēr viņi vienbalsīgi sveica virsniekus, cenšoties pēc iespējas iztaisnoties.
  Meitenes stāvēja uz pirkstgaliem, cenšoties izskatīties garākas. Elizabete pamāja viņiem pēc, smaidīdama baltiem zobiem.
  Pēc tam meitenes devās uz savu nolaišanās laukumu, lai paķertu sagatavotos ložmetējus. Iespējams, ka "The Destroyers " bija garlaicīgi, gaidot savu izmantošanu.
  Dienas Londona šķita jautrāka un gaišāka nekā nakts. Varēja pat dzirdēt mūziku, un kāds ģenerālis spēlēja kāzas Bekingemas pilī. Kopumā Red Yankees jutās labi, skanēja Marselēze, starptautiska mūzika un repa un klasiskās mūzikas sajaukums. Meitenes ienāca uz minūti un iemalkoja šampanieša glāzi jauniešu veselībai.
  - Ceru, ka dzīvosim vienā laimīgā pasaulē. - Drahma teica.
  No kāzām meitenes pameta vieglu sirdi. Ģenerālis apprecējās ar dāmu, kas bija vairāk nekā uz pusi vecāka par viņu. Un tas jau ir par daudz.
  Drahma atzīmēja:
  - Nez kāpēc vīrieši, kā likums, dod priekšroku jaunām sievietēm. Ir tāda tendence.
  Elizabete izteica savu versiju:
  - Varbūt viņi paši vēlas atjaunoties? Galu galā, ja jūs guļat rožu ielenkumā, jūs pats sākat smaržot smaržīgi, un jauno meiteņu ķermenis ir salds.
  Nimfa grāfiene iesaucās:
  - Piekrītu! Drīz zinātne pieliks punktu vecumdienām, un tad atvērsies jauna pasaule. Labs , jauns un neparasts savā spožumā.
  - Ceru! - Elizabete teica. - Ja vien cilvēki paši sevi neiznīcina.
  Drahma smaidot čivināja:
  - Pēdējais ir diezgan iespējams! Kā arī iespēja iet bojā dabas katastrofās.
  Londona ar Staļina un reizēm Ļeņina, kā arī citu vadītāju portretiem izskatījās pārāk eksotiski. Un apkārt ir tik daudz sarkano karogu, un arvien vairāk tiek pacelts.
  Kontrolpunktos meitenes, redzot vispārējo mandātu, tika izlaistas bez kavēšanās. Gluži pretēji, viņi pat salutēja.
  Beidzot lielā pilsēta palika aiz muguras. Savukārt pie ieejas bija redzams diezgan eksotisks piemineklis. No vienas puses izskatās pēc tanka, no otras torņa vietā ir Staļina galva, kas tur mutē lielu pīpi. Jā, pats piemineklis nav mazs, trīsdesmit astoņus metrus augsts.
  - Kāds sirreālisms? - Elizabete jautāja.
  - Tas acīmredzot ir sarkanais postmodernisms. - Drahma pamanīja. - Eksotisks stils, bet interesants.
  Blondīne ierunājās:
  - Vadonis tiek iebiedēts!
  - Bet pats Staļins sevi par tādu acīmredzot neuzskatīja! - Drahma jutās laimīga. "Lai gan ēzeļa ķermenis viņam piestāvētu labāk nekā tanks."
  Meitenes smējās:
  - Vai varbūt, gluži pretēji, Staļina ķermenis un ēzeļa galva.
  Pēc aizbraukšanas no Londonas daiļavas atlaida mēli:
  "Mēs braucām cauri šai pilsētai, bet joprojām nerunājām ar vampīriem."
  Drahma čīkstēja:
  - Varbūt mums vēl ir jādara.
  Elizabete ieteica:
  - Interesanti, vai Šerloks Holmss medījis vampīrus?
  Grāfienes meitene čivināja:
  - Dažos vēlākos postmodernajos romānos viņš medīja. Bija pat iespēja, kur Šerloks un Vatsons iekļuva kosmosā. Tas ir tik interesanti.
  Blondīne nomurmināja:
  - Nu, varbūt mēs viņus satiksim.
  Drahma bija pārsteigta:
  - Kā tas ir?
  Elizabete pārliecinoši atbildēja:
  - Reiz citā visumā. Pārejot mazliet tālāk pagātnē. Tad jūs varat pīpēt ar slaveno detektīvu.
  Nimfa grāfiene iesmējās:
  - Tas būtu patīkamākais veids, kā saindēt plaušas, bet apgaismot galvu un sirdi.
  Blondīne čivināja:
  - Šerloks Holmss ir Konana Doila izdomāts tēls. Tā darīja profesors Challenger. Jūs esat lasījis par viņu.
  Drahma parādīja savas zināšanas:
  - Mākslinieciski spilgta personība. Tas pat tika filmēts Holivudā.
  Karotājs ar zelta matiem atzīmēja:
  - Kādreiz viņi uzņems filmas par mums. Labais eņģelis Elizabete un ļaunais velns Drahma. Šķiet, ka mēs abi viens otru papildinām un līdzsvarojam.
  Nimfa grāfiene teica:
  - Kā Dievs un Velns!
  Blondīne terminators turpināja:
  - Noteikti! Ja nebūtu Lucifera un pasaule pastāvētu bez grēka, tad Visvarenajam nebūtu ar ko cīnīties. Iedomājieties, cik grūti ir superinteliģentam bez mērķa, bez konkurentiem. Lai gan var būt bezgalīgi daudz Visvareno dievu, katrs no tiem vienkārši kontrolē savu Visumu.
  Drahma to paņēma un paskaidroja:
  - Konans Doils bija ateists un tomēr parādīja, cik trausls ir cilvēks. Atcerieties, ka reiz hipertelpas laukā visa dzīvība uz Zemes gandrīz pazuda.
  - Bet kaut kas tāds ir pilnīgi iespējams! - Elizabete pamanīja.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Jā, tas ir iespējams! Lai gan varbūtība iekrist izliektā telpā nav tik liela.
  Blondīne atzīmēja:
  - Tas, kas ar mums notiek, nav ārpus zinātniskās fantastikas sfēras. Izņemot to, ka KSA prezidents Staļins izskatās pārāk eksotisks.
  Drahma atzīmēja:
  - Kas zina, šī ir interesanta filozofija. Vai komunisms var sniegt laimi jebkurai tautai?
  Elizabete izteica domu:
  - Pastāv uzskats, ka ļauni cilvēki ķērās pie labu ideju īstenošanas.
  Nimfa grāfiene atzīmēja:
  -Kur es varu dabūt citus? Turklāt, piemēram, Dzeržinskis nebija tik nežēlīgs bendes. Viņam bija laipna sirds, un bija grūti parakstīt nāves spriedumus; viņš pat saplēsa sirdi un nomira četrdesmit astoņu gadu vecumā.
  Blondīne karotājs atzīmēja:
  - Viņi saka, ka Hitlers bija ļoti noraizējies, kad viņš noņēma Remu.
  Drahma apstiprināja:
  - Pilnīgi iespējams. Hitlers vispār bija nervozs. Kaut es varētu viņu noķert. Runājiet ar viņu par to, kāds viņš ir. Kāpēc viņš tik ļoti ienīda ebrejus?
  Elizabete iesaucās:
  - Ebreji ir ļoti gudri, talantīgi cilvēki. Viņi saka, ka pat starp Kalašņikova triecienšautenes radītājiem bija divpadsmit ebreji un tikai viens krievs, pats Kalašņikovs. Tāpēc viņš tika paaugstināts.
  Nimfu meitene skumji sacīja:
  "Mēs esam miruši savā pasaulē; es šaubos, vai mūsu eksistence kādreiz tiks deklasificēta." Ja vien Krievija nesasniegs absolūtu hegemoniju.
  Blondīne spiegs čīkstēja:
  - Un arī tam ir nozīme.
  Meitenes iemeta mutē vietējo košļājamo gumiju. Kvalitāte bija diezgan pieņemama, bija pietiekami daudz dabisko produktu.
  Elizabete iesaucās:
  - Interesanti, ka Hitlers, kā jūs zināt, mīlēja apelsīnus, acīmredzot tie viņam tika piegādāti no Āfrikas zemūdenēs.
  Drahma šņāca:
  - Vienu fīreru var nodrošināt ar galdu. Bet, piemēram, mēs ēdām cūkgaļu ar šokolādes sviestu un ievārījumu. Un tas ir lieliski .
  Blondīne karotājs loģiski atzīmēja:
  - No tā cilvēkam var rasties gremošanas traucējumi.
  Meitenes apturēja plkst kontrolpunktā viņi pieprasīja dokumentus. Redzot, ka ārkārtas pilnvaras ir līdzvērtīgas Čingishana zelta tīģera paizei . Viņi piecēlās un nomurmināja:
  - Ejiet, biedri pulkveži. Tikai paturiet prātā, ka tālāk doties nav droši, jo partizāni izspēlē blēņas.
  Elizabete izlika zobus:
  - Un jūs domājat, ka mēs nezinām, kā šaut! SWAT darbinieki!
  Atbildot izbiedēta čīkstēšana:
  - Nē es tā nedomāju!
  - Vienalga, paskaties! - Drahma iemeta piecu centu monētu, lielu vara. Viņa izšāva pistoli no rokas. Tad viņa to noķēra lidojumā un parādīja caurumu tieši centrā.
  - Nu kā?
  Virsnieks iesaucās:
  - Brīnišķīgs kadrs! To esmu redzējis tikai filmās par kovbojiem. Labāk šauj tikai Staļins.
  Nimfa grāfiene norūca:
  - Nu jā, Staļins ir ārpus konkurences.
  Blondīne spiegs teica:
  - Mēs esam gatavi steigties kaujā. Tāpēc skaties, kas notiek ar partizāniem.
  Meitenes paspieda roku un devās tālāk.
  Elizabete atzīmēja:
  - Kopumā ir labi, ka Lielbritānijā ir partizāni, neskatoties uz teroru, briti nesamierinājās ar despotismu.
  Drahma teica:
  - Vispār Lielbritānija tika iekarota pirms tūkstoš gadiem. Normāņi Viljama Iekarotāja vadībā uzvarēja anglosakšus. Un pēc tam Lielbritāniju neviens neiekaroja.
  Blondīne izlūkošanas virsnieks atzīmēja:
  - Tas viss ir ļoti interesanti. Bet Staļins arī saspieda Lielbritāniju, padarot to sarkanbrūnu.
  Nimfa grāfiene čīkstēja:
  - Nav smieklīgi!
  Bruņumašīna brauca lēni. Virs galvas lidoja liels helikopters, nevis reaktīvā lidmašīna, diezgan lēni.
  - Apkārt neviena nav. - Elizabete noteica.
  - Dienas laikā partizāni uzbrūk reti. Turklāt KSA armija vēl nav pietiekami aprīkota ar nakts redzamības ierīcēm.
  Garām lidoja vēl pāris helikopteri. Liels, bet ļoti neveikls.
  Elizabete pamanīja citu helikopteru. Viņš bija viens un atšķirībā no iepriekšējiem kolēģiem tika atlaists, lai nogalinātu.
  Drahma jautāja:
  - Un kur viņš šauj?
  Blondīne spiegs piezīmēja:
  - Es domāju, ka tas ir bērnu dēļ, ka viņi devās sēņot un ogot.
  Elizabete šāva no lēciena šautenes ar sprādzienbīstamu lodi. Milzīgs helikopters, apmēram divas reizes lielāks par MI-24, aizdegās un sāka sabrukt.
  - Man aiz muguras pienāca Junkers, bet tas sāka smēķēt, dzenskrūves kaitinoši gaudoja, viņiem pat nevajag krustus uz kapiem, der krusti uz spārniem! - Elizabete dziedāja.
  Drahma bija jautra:
  - Galu galā es to nošāvu!
  Helikopters eksplodēja, sadaloties lauskas.
  - Sitiens ir nokauts!
  Meitene atliecās un pamāja ar galvu:
  - Varbūt vēl vienu šāvienu?
  Meitenes nedaudz brauca. Parādījās un atgriezās vēl divi helikopteri.
  - Tagad tūlīt tās noņemsim.
  Meitenes uzreiz notēmēja un tēmēja ar ieročiem. Un viņi izšāva zalvi, un atskanēja rūkoņa.
  Elizabete čīkstēja:
  - Tas ir Krakatau vulkāns! Miniatūrā!
  Drahma gaudoja:
  - Tas būs spēcīgs trieciens.
  Abi helikopteri kļuva nesaskaņoti, atstājot aiz sevis garas brūnas dūmu astes. Viņi lēnām zaudēja ātrumu un arī eksplodēja, acīmredzot izkliedētais benzīns sasniedza munīcijas slodzi.
  - Nu lūk! Ratiņš no... vai varbūt! - Drahma nedaudz vulgāri teica.
  Elizabete stingri sacīja:
  - Tu izsakies pārāk skarbi. Necivilizēts, biedri pulkvedis.
  Nimfa grāfiene atzīmēja:
  - Mat, tā ir neatņemama krievu folkloras sastāvdaļa. Ļoti nozīmīga nacionālās kultūras sastāvdaļa.
  - Tam es piekrītu. - Elizabete pamāja ar galvu. Tiesa, lielākā daļa zvērestu nāca no mongoļu-tatāru puses.
  Meitenes brauca tālāk, viņām nebija vajadzīga papildu ienaidnieka karaspēka koncentrācija.
  Absolūtā atmiņa ļāva precīzi aprēķināt nosēšanās vietu. Meitenes nogriezās uz lauku joslu.
  - Tātad mēs kļuvām par partizāniem! - Elizabete pamanīja.
  - Visticamāk, pat mobilie cīnītāji. - teica Drahma.- Taktika: trāpīja un uzreiz atkāpās.
  Mēs sasniedzām blīvus krūmu biezokņus un paslēpām automašīnu. Tad viņi sāka skriet. Tas bija pat ātrāk nekā braukt ar automašīnu.
  Elizabete atzīmēja:
  - Ja visi cilvēki ir tādi paši kā mēs, tad kāpēc mums vispār vajadzīgas mašīnas?
  Drahma filozofiski iebilda:
  - Nodrošināt jaunas darba vietas. Kopumā bezdarbnieku īpatsvars pieaug, un mums ar to ir jācīnās.
  Blondīne spiegs atgādināja:
  - Komunistu laikā nebija bezdarba. Gluži pretēji, darbs bija pastāvīgi vajadzīgs.
  Nimfa grāfiene kaislīgi sacīja:
  - Nu, tas arī dod sociālisma priekšrocības. Nav tā, kā tagad, darbu nevari dabūt, bet izstiepsi kājas uz pabalstiem. Vai tiešām ar tik daudz naudas un naftas dolāriem nav iespējams sniegt cilvēkiem laimi? PSRS laikā nebija bezdarba, lai gan naftas cenas bija ievērojami zemākas.
  Elizabete precizēja:
  - PSRS laikā bezdarbs tika atšķaidīts kā betons ar kefīru, lielākā daļa trudoviku strādāja, cik varēja.
  Drahma smējās:
  - Pusceļā, tas nekas, daudzi ir desmitā daļa.
  Blondīne izlūkošanas virsnieks atzīmēja:
  - Bet Staļina laikā no cilvēkiem tika izvilktas visas vēnas. Tāpēc viņi nepārtraukti smagi strādās.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Tūkstošiem gadu pieredze liecina, ka vergu darbs, lai arī lētākais, tomēr nav tas efektīvākais.
  Elizabete šņukstēja:
  - Protams, vergs strādā bez mazākās vēlmes, tiklīdz pārraugs novēršas, viņš uzreiz strādā lēnāk. Un vispār viņš cenšas novērst skatienu.
  Drahma precizēja:
  - Un es joprojām esmu gatavs sākt sacelšanos. Viņi saka, ka dažas tautas izgudroja metodes. Jo īpaši zāles tika izgatavotas no zivju un bruņurupuču indes, kas nomierināja noteiktas smadzeņu daļas, pārvēršot cilvēkus par zombijiem.
  Blondīne spiegs piebilda:
  - Vai mankurts! Viņi arī saka, ka cilvēku var ģenētiski mainīt, padarot viņu paklausīgāku.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Diezgan reāli, līdzīgs darbs tika veikts pat Hitlera laikā.
  Elizabete ieteica:
  - Eigēnikas padomes izveide nemaz nebūtu slikti. Lai laulības tiek slēgtas tā, lai būtu optimāla gēnu kombinācija. Tādā gadījumā mūsu cilvēki kļūtu savādāki, veseli, gudri, stipri.
  Skaistule no dievu rases čīkstēja:
  - Viņi tādi kļūs, tikai atlasei nevajadzētu būt aklai, zvēriskai, bet gan tīri zinātniskai.
  Blondīne teica:
  - Kā tas ir bez mums?
  - Arī mēs tajā piedalīsimies. - Drahma teica.
  Meitenes skrēja un runāja. Viņiem priekšā parādījās ozols. Iedobums, kurā viņi slēpa savas mantas, bija gandrīz neredzams, lai arī cik rūpīgi izlūki to aizmūrēja.
  - Nu, tagad mēs varam apbruņoties.
  Meitenes ieskatījās iekšā, ložmetēji Destroyer -2 uzreiz iedeva balsi, Drahmai piederošais teica:
  - Cik tu esi iedegusi, meitiņ. Melns tev piestāv, bet sarkanie mati ir daudz skaistāki.
  Elizabete atbildēja:
  - Acu pazinējs, kā jūs kopumā jūtaties pret afroamerikāņiem ?
  Nimfa grāfiene vēsi atbildēja:
  - Kā sasniegt potenciālo mērķi. Ādas krāsai vai rasei nav nozīmes.
  - Un jūs patiesībā esat diplomāts.
  Elizabete jautāja savam ložmetējam.
  - Kāpēc tu klusē?
  Datorprogramma ieročā radīja ironisku ierakstu:
  - Nav labi pļāpāt. Nez kāpēc cilvēki staigā pa zemi, stutējot kājas, kas ir gan stulbi, gan šausmīgi neglīti.
  Blondīne čīkstēja:
  - Kā ar manām kājām?
  Datora mikroshēma atbildēja:
  - Jūsu, diezgan estētiski patīkami! Varbūt varam uzspēlēt pasjansu? Kam tu personīgi dod priekšroku, zaļajiem vai faniem?
  - Trīs zobeni! Tomēr mums nav laika spēlēt , mani pļāpīgie kolēģi, mums ir nedaudz jāšauj!
  Izlaistie mini datori:
  - Super patronas vai standarta kalibrs?
  Elizabete apstiprināja:
  - Dažādi ceļi. Galu galā jūs esat pielāgots piespiedu uguns vadīšanai neatkarīgi no kalibra lieluma.
  Nākotnes elektronika atbildēja:
  - Vispār jā! Tajā pašā laikā ieslēdziet mūziku. Ar kuru vien vēlaties, kā būtu ar Maiklu Džeksonu ar kosmosa trieciena attēlu?
  - Ak, tas ir interesanti! Trīsdimensiju projekcijā.
  Virs abām mašīnām pazibēja mazas hologrammas, kas liecināja par grandiozu impēriju kauju. Un uz šī fona dziedāja Maikls un Madonna. Kopumā izskatījās, ka viņš tiek iebiedēts, Madonna atradās pāri Džeksonam, un viņš kļuva melns no bēdām.
  - Jā, tas ir ļoti smieklīgi! - Elizabete teica. Bet mums nav laika skatīties šo bērnu cirku.
  Drahma piebilda:
  - Mēs varam spēlēt hiperšahu tikai ceļā , tas mūs apmācīs.
  - Tikai zibenīgā tempā. - Viņš ieteica ložmetēju.
  - Tas ir aizslaucīts! - Drahma piekrita.
  Hiperšahs bija īpašs uz gājieniem balstītas zvaigžņu stratēģijas veids. Pa lielu četrsimt kvadrātu dēli pārvietojās dažāda veida zvaigžņu kuģi. Simts figūras centās viena otru iznīcināt. Dažu īpašības tika uzlabotas, sasniedzot pretējo lauka malu. Turklāt šajā spēlē bija iespēja iegādāties papildu zvaigžņu kuģus ik pēc desmit apgriezieniem. Kopumā spēle ir interesanta, bet ilga. Un zibens temps ir pilnīga pašnāvība. Tomēr papildus iznīcināšanai bija vēl viens mērķis: čeka mats! Tas bija saistīts ar šahu un izraisīja papildu interesi.
  Meitenes gāja lēnām, un Drahma varēja spēlēties ceļā. Miniatūrs procesors, kas spēj paātrināt līdz daudziem teraherciem , sprakšķēja zem spriedzes, cīnoties ar ģenētiski uzlabotajām cilvēka smadzenēm.
  Tomēr arī Drahmai tik tikko bija laiks pieņemt lēmumu. Cīņas ar automašīnu aizvesta, viņa ieskrēja kokā. Spēcīgais trieciens atstāja pāris skrāpējumus uz viņa sejas.
  - Uh, cik es esmu nevērīga, hiperšahs mani valdzina!
  Elizabete tvītoja:
  - Bet tikai šahs, vai tas nav slikti!
  Drahma lepojās:
  - Es tajās pārspēju Kasparovu!
  Blondīne čīkstēja:
  - Tu esi tik pašpārliecināta! Harijs jau ir vecs.
  Nimfa grāfiene šņāca:
  - Ananda uzvarēja! Un Kārlesons!
  Elizabete precizēja:
  - Vienlaicīgas spēles sesijas laikā.
  Drahma paņēma to un teica :
  - Pat ja. Bet, ļoti pārliecinoši, nedodot viņam iespēju. Tomēr, ja runa ir par vispārējo maču, es viņu uzvarēšu, nebaidieties. Es pārspēju datorus ar ELO 3000. Tas ir augstāks nekā Anands un Gariks Kasparovs un pat Karlesons.
  Blondīne izlūkošanas virsnieks atzīmēja:
  -Dators ir tikai radījums cilvēka rokās. Vai radījums var būt augstāks par savu radītāju?
  Nimfa grāfiene šņāca:
  - Tas ir ļoti grūts jautājums. Galu galā cilvēku pasaules čempionus uzvarēja datori. Lai gan šajā programmā ne viss ir ideāli. Tu esi matats deviņos gājienos.
  Ložmetējs "Iznīcinātājs" tika aizvainots:
  - Redzēsim. Es pērku protonu kaujas kuģi.
  Drahma pārliecinoši atbildēja:
  - Tas nav jēgas, mans zēns. Jums vienkārši nebūs laika vilkt viņu uz priekšējo līniju.
  Mini dators nepiekrita:
  - Vai varbūt, gluži otrādi, kvants nonāks kvantā!
  - Ne īsti! Jūs redzēsiet, cik viņš kavējas. - Drahma izlēmīgi teica.
  Meitene izdarīja vēl dažas kustības. Ienaidnieks kurnēja un padevās. Pēc tam viņš dziedāja:
  - Nu, tu esi tīģerene, tavs lēciens ir pērkona negaiss, un tavi vārdi ir trieciens, tikai mana asara novērtēs Dieva dāvanu.
  Drahma ar pirkstu uzspieda mašīnu uz atstarotāja.
  - Tu esi foršs puisis.
  Elizabete viņu pārtrauca:
  - Zini, es dzirdu šaušanu pa labi. Spriežot pēc skaņu kombinācijas, viņi tur izdzēš nemierniekus, iespējams, soda spēkus!
  Nimfa grāfiene teica:
  - Oho! Kā vienmēr, cūka atradīs netīrumus.
  Blondīne terminators atzīmēja:
  "Tas, ko viņi šeit atrada, nebija netīrumi, bet gan asinis."
  Dievu radinieks jautāja:
  - Kas man jādara šajā gadījumā?
  Elizabete šņukstēja:
  - Nu, kā tu domā, Drahma, ko no mums prasa taisnīgums?
  - Protams, lai palīdzētu nemierniekiem. Pret viņiem ir mesti pārāki spēki, un viņu milzīgais spiediens ir jāatvaira.
  Drahma priecīgi nomurmināja:
  - Tagad mēs tev atņemsim dvēseli ar labu asinspirti!
  Meitenes skrēja pretī savam liktenim. Tajā pašā laikā viņi neaizmirsa uzvilkt kamuflāžas halātus. Drahma un Elizabete ļoti ātri steidzās un, lai nesaplēstu zābakus, skrēja basām kājām. Taču melnais grims sāka drūpēt, ātri skrienot un pieskaroties zālei, atklājot zeltaini olīvu ādu. Kas tomēr nav tik biedējoši. Skrienot meitenes sāpināja kājas uz koku saknēm, priežu čiekuriem un zariem. Tas gan viņu ātros metienus nemazināja.
  Skaistules uzlidoja kokā, skatījās apkārt no augšas un kratīja ložmetējus.
  - Mēs atgādinām Redskins ! - Elizabete noteica.
  Drahma, sajūsmā žņaudza, burkšķēja:
  - Jūs zināt, kā ir justies kā tīģerienei, tas ir labāk nekā karaliene.
  Meitenes nokāpa lejā, centās steigties ātri, bet tajā pašā laikā uzmanīgi, lai neradītu lieku troksni. Tuvojās ienaidnieks, bija dzirdamas kara skaņas un dzinēju troksnis, tomēr šāvieni kļuva vieni. Degšanas smaka, ieskaitot līķus un dzīvu cilvēka miesu, kļuva arvien spēcīgāka.
  Karotājs unisonā teica:
  - Tas ir diezgan forši, izskatās pēc laba armijas slaucīšanas.
  Meitenes tuvojās vēl vairāk, uzkāpa augsta papeles galotnē, un viņu skatienam pavērās izcirtums. Meža malā bija redzams neliels ciems. Mājas dega.
  Bet tas nav galvenais. Viņi izveda no mājām civiliedzīvotājus, galvenokārt glītas, vecas ķieģeļu ēkas. Pārsvarā sievietes, bērni, veci cilvēki. Viņi tika sabērti kaudzē. Nomalē bija redzamas piecas karātavas, uz tām karājās divas sievietes, divi pusaudži un viens sirmgalvis, kas līdzinājās priesterim. Vēl trīs cilvēki tika piesisti krustā uz stabiem ar šķērsstieni un otrādi. Turklāt viens no viņiem vēl bija tikai bērns. Ciema ļaudis tika grūstīti ar šautenes durkņiem, sisti, dažiem sašauts kājās. Kopumā situācija bija barbariska.
  Elizabete paziņoja:
  - Un šī ir cīņa ar partizāniem!
  Atbalstītas drahmas:
  - Pie tāda režīma es pats būtu gājis pie partizāniem.
  Divi pusaudži bija aizķērušies un sāka celties, šūpoties, cenšoties radīt lielākas sāpes. Tajā pašā laikā pārējie nelaimīgie tika iegrūsti kūtī. Blakus atradās benzīna kannas.
  Elizabete čukstēja:
  - Viņi ir gluži kā nacistu briesmoņi.
  Drahma apstiprināja:
  - Ne labāk. Tiesa, šķiet, ka Anglija ir civilizēta valsts, taču tā ir kļuvusi arī slavena ar masu zvērībām.
  Blondīne čīkstēja:
  - Kad?
  Nimfa grāfiene atbildēja:
  - Piemēram, būru karš. Šajā gadījumā tika izmantota spīdzināšana. Tomēr amerikāņi, īpaši karā ar indiāņiem, nevienu nesaudzēja. Viņi saplosīja sievietes un bērnus.
  Elizabete rēca:
  - Pietiek runāt! Uzbrūkam! Tu esi pa labi, es pa kreisi!
  Drahma atzīmēja:
  - Šeit ir četri tanki!
  - Jo labāk, notversim viņus.
  Meitenes metās pie tankiem. Divi no tiem bija lieli IS-7, bez aktīvām bruņām, taču nepārprotami augstas kvalitātes. Ne katra granāta paņems tādas bandūras. Pārējie divi ir nedaudz mazāki , bez tiem ir arī ducis bruņutransportieru.
  Elizabete pat izplūda smieklos:
  - Mēs to juridiski neitralizēsim.
  Meitenes uzvilka zābakus un samazināja ātrumu!
  Kad karavīri tuvojās viņiem, viņi norādīja uz saviem mandātiem.
  - Ārkārtas pārbaude, pulkvedi? - Viņi teica.
  Komandieris piecēlās:
  - Viss tiek darīts pēc komisariāta ģenerālplāna.
  Drahma murrāja:
  - Lieliski! Tagad apskatīsim tvertņu iekšpusi. Manuprāt, torņi ir nedaudz iestrēguši .
  Karavīri izpalīdzīgi atvēra lūkas:
  - Paskaties, ar mums viss ir kārtībā.
  Meitenes ielēca mašīnās. Apkalpē bija septiņi locekļi. Bet drosmīgiem karotājiem, piemēram, šīm meitenēm, tā nav problēma. Klusi, bez lieka trokšņa Elizaveta uzsita šoferim pa plecu.
  - Nu, kā tu redzi, draugs?
  Viņš vienkārši sabruka. Meitene ķiķināja, divus no viņiem uzreiz iesitot deniņos. Tad viņa pabeidza pārējo. Četriem apkalpes locekļiem bija tikai laiks pajautāt:
  - Kas tas ir, pārbaudījums?
  - Jā! Autogēnās apmācības metodes. - Elizabete teica.
  Drahma pabeidza trīs, izmantojot skūpstu metodi. Ar pārējiem bija vieglāk, bet maiņai vienu nošāvu:
  - Lai arī tā ir nepieklājīga, šāda nāve ir drosmīgāka.
  Ne vārda neteikušas meitenes nolīdzināja tanku stobrus. Starp citu , viņiem uzlāde tika veikta, izmantojot jostas metodi. Tāpēc nav nepieciešams izšaut šāviņus. Tomēr viņi vēl nav domājuši par kursorsvirām. Un šīs sarežģītās lietas. Taču meitenēm jau bija pieredze, vadot tankus no piecdesmitajiem gadiem, īpaši ar T-54, T-55. Tos joprojām izmantoja dažās arābu valstīs. Un sievietes izlūkošanas virsnieces tika apmācītas, tostarp būt par instruktorēm, piemēram, Irākā, Sīrijā, Lībijā, Irānā. Katram gadījumam.
  Šeit tika pārtraukta pārsteidzoša un pasakaina sapņa pārraide. Dzeltensarkanais pūķis atzīmēja:
  - Tagad mēs lidojam hipermaģiskā aizsarglaukā, kas neļauj dievietes Kali karaspēkam iekļūt teritorijā, kur mīt nimfas un driādes. Tas nozīmē, ka mums būs nepieciešama arī pastiprināta aizsardzība, lai to pārvarētu!
  Drahma pamāja partneriem un zēnam:
  - Neuztraucies! Tā mums ir neliela problēma. Talismans ar to tiks galā. Man tikai vajadzīga neliela maģiska palīdzība no jums.
  Vovka Terkins pamāja:
  - Es zinu! Mums jādzied. Šis ir labākais variants.
  Nimfa grāfiene apstiprināja:
  - Tieši tā, dziedi! Vienkārši kaut kas skaists un lirisks.
  Jocīgais zēns sāka dziedāt, un pārējās meitenes pievienojās:
  Visums tika saplēsts
  Zvaigznes ir aptumšojušās, katastrofa-nāve!
  Viņi šņukst un vaid elles tālumu mokās,
  Un tiem, kas izdzīvoja: kauns izturēt!
  
  Tāpat kā Dievs, kurš valda visus likumus,
  Aizmirstot par sirdsapziņu un noraidot godu!
  Citplanētiešu rase rada jaunu pasauli,
  Viņa mums atsūtīja izaicinājumu - sliktas ziņas!
  
  Krievijas armija ,
  Viņa drosmīgi cīnījās un iekaroja kosmosu!
  Bet šoreiz pretinieks ir visvarens,
  Atskaņo savu briesmīgo melodiju!
  
  Viņš sasmalcina gan laiku, gan telpu,
  Spēj ar mazo pirkstiņu notriekt kvazāru!
  Lai Dieva spēks, bet dvēselē ir viltība,
  Nežēlīgs trieciens!
  
  Kosmoss gausi plūst ar asarām,
  Komētas dzied skumjas sēras!
  Dzimtene, svēta visiem cilvēkiem,
   Nomīdīts , kur tagad atrast pajumti!
  
  Bet es neticu, ka ļaunums nav visvarens,
  Un pienāks laiks, Rus' atdzims!
  Mūsu reģions plaukst vēl blīvāk,
  Es drosmīgi cīnos par šo labo!
  
  Protams, nav panākumu tikai ar spēku,
  Bet ticība, gudrība un mīlestība ir ar mums!
  Un lai laimes vilciens neaizietu,
  Prātam jātrāpa acī, nevis uzacī!
  
  Es ticu, ka zēns satiks meiteni,
  Liesma deg mutē kā krāsns...
  Es savā prātā esmu pieaugušais, pat pārāk daudz
  Uguns var, jūs zināt, iedegt mīlestību!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"