Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

BlondinĖ PrieŠ Pikto DeivĘ Kali

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eilinė, nors ir labai graži šviesiaplaukė studentė Elizaveta Shchukina netikėtai atsiduria išrinkta ir pagrobta iš šiuolaikinio pasaulio. Ir ji atsiduria piktosios deivės Kali karalystėje. Ten studentė mergina yra įkalinta. Bet jie padeda jai pabėgti iš juodųjų siaubingosios deivės rūmų. Ir Elžbieta susipažįsta su princu elfu, ir jos laukia nauji, labai įdomūs nuotykiai.

  BLONDINĖ PRIEŠ PIKTO DEIVĘ KALI
  ANOTACIJA
  Eilinė, nors ir labai graži šviesiaplaukė studentė Elizaveta Shchukina netikėtai atsiduria išrinkta ir pagrobta iš šiuolaikinio pasaulio. Ir ji atsiduria piktosios deivės Kali karalystėje. Ten studentė mergina yra įkalinta. Bet jie padeda jai pabėgti iš juodųjų siaubingosios deivės rūmų. Ir Elžbieta susipažįsta su princu elfu, ir jos laukia nauji, labai įdomūs nuotykiai.
  PROLOGAS
  Elizaveta savo kursinį darbą atsisiuntė iš interneto ir liko tuo patenkinta. Mergina mokėsi be didelio entuziazmo, nes buvo labai graži. Ir jos plaukai tokie šviesūs, blizgantys, kaip bažnyčių kupolai saulėje, ir figūra, ir veidas, ir oda, viskas tiesiog tobula.
  Ir , žinoma, su tokia išvaizda užsidirbti pinigų nėra problema. Visų pirma, net tiesiog leidžiant sau fotografuotis įvairiems žurnalams. Na, ir ne tik tai.
  Elizaveta taip pat mėgo eiti į Menininkų alėją Maskvoje ir už protingą mokestį pozuoti portretams. Kartais ji net pati darydavo eskizus.
  Bet atsitiko, kad, pavyzdžiui, menininkas Narcizas paprašė dešimties tūkstančių rublių, kad pamirkytų merginos basą pėdą dažuose ir paliktų savo elegantišką įspaudą.
  Elžbieta tai padarė tris kartus: raudonai, geltonai ir mėlynai, tokiu paprastu būdu uždirbdama trisdešimt tūkstančių rublių. Tiesa, tuomet dažus teko nuplauti acetonu, kas nėra taip malonu.
  Taip, ji yra nepaprastai graži mergina. Ir ji jau kelis kartus buvo filmuota, nors ir nedideliais vaidmenimis.
  Dabar ji su aukštakulniais trypčioja po Maskvą ir galvoja, ar vėl eiti į Menininkų alėją, ar pasilinksminti pramogų parke. Ne viskas priklauso nuo pinigų.
  Reikia gyventi dėl savęs, o kol esi jaunas, linksminkis. Nors nepamirškite apsaugoti savo nekaltybės. Neduok to pirmam sutiktam žmogui. Geriausia būtų susirasti sau aštuoniasdešimtmetį milijardierių vyrą. Ir šis variantas atrodė optimalus. Kad ji liktų turtinga našle.
  O tada gyvenk savo malonumui, savo vyro įmonę patikėdamas vadovui.
  Mergina dainavo:
  Jei nori būti turtingas,
  Jei nori būti laimingas...
  Tada negimk kuprotas,
  Ir gimk tokia graži!
  Staiga prie merginos sustojo prabangus Cadillac. Ir iš ten ji pažvelgė ... Ne , ne seno žmogaus galva, o gražus jaunuolis su smaragdais nusagstytu turbanu. Jis buvo labai gražus, toks jaunas ir šviežias.
  Su šypsena jis pasakė:
  - Mano princese, ar norėtum pavėžėti su manimi į brangiausią Maskvos restoraną?
  Elžbieta atsakydama linktelėjo, išmirksėjo perlamutriniais dantimis ir čiulbėjo:
  - Su malonumu! Toks gražus !
  Jaunuolis ant rankų uždėjo žiedus iš didelių deimantų ir atsakė:
  - Aš taip pat labai turtingas, ir tai tau svarbiau.
  Šviesiaplaukė linktelėjo ir atsakė:
  Jei nori būti turtingas,
  Jei nori būti laimingas...
  Duok man deimantų
  Mūsų brangus karalius!
  Ir ji prišoko prie "Cadillac", padengto aukso lapais. Ir ji įšoko į tyliai atidarytas duris.
  Žavingas jaunuolis ją apkabino ir skaniai pabučiavo į lūpas. Elžbietos galva ėmė suktis ir ji pamatė, kad iš po jos turbano išlindo į lūšį panašios ausis, o ne žmogaus ausis .
  Tačiau gražuolė blondinė neturėjo laiko nustebti. Galva pradėjo labiau suktis, o sąmonė žavingoje galvoje išsijungė.
  . SKYRIUS Nr.1.
  Elžbieta turėjo regėjimą pusiau sąmonės būsenoje. Mergina svajojo...
  Ji tarsi skrenda dangumi, sėdėdama ant didžiulio drugelio su spindinčiais sparnais visomis vaivorykštės spalvomis.
  O aplink ją pūkuoti, spalvingi debesys. Mergina atsiremia į nariuotakojų vabzdžių nugarą, avėdama kojas aukštakulniais batais.
  Šviesiaplaukė mergina dešinėje rankoje laiko burtų lazdelę ir dainuoja, žinoma, kaip pokštą:
  Aš prašau jūsų nenustebti
  Jei dabar yra boksas, o ne sumo!
  Jei yra, jei yra, jei yra boksas, o ne sumo!
  Iš debesies link jos išskrido drakonas. Ne per didelis , maždaug albatroso dydžio ir su trimis mažomis galvomis. Ir šis gyvūnas čiulbėjo netikėtai plonu balsu:
  -Ar tu maloni, teta?
  Elizabeth linktelėjo:
  - Taip , miela!
  Drakono kūdikis verkšleno:
  - Aš noriu ledų.
  Šviesiaplaukė šypsodamasi paklausė:
  - Kokius ledus?
  Trigalvis mažas pabaisa gurguliavo:
  - Obuolių pyrago užsakyme!
  Elžbieta paėmė jį ir, purtydama burtų lazdelę, sušuko:
  - Trys pakeliai šokoladinių ledų!
  O ant drakono krito ledų ir rudos masės dribsniai. Pabaisa apsilaižė liežuviu ir čiulbėjo:
  - Labai skanu, teta!
  Šviesiaplaukė nusijuokė. O gražuolis drakonas nulaižė skanią ir saldžias medžiagas.
  Elžbieta vėl mostelėjo lazdele ir skanus pomidoras su kremu pateko į mielą pabaisą . Ir jis ištepė drakoną.
  Šalia jo pasirodė paauglė. Ji buvo basa, bet pasipuošusi prabangia tunika ir papuošalais iš brangakmenių.
  Mergina rankose turi ir burtų lazdelę. Ji susuko, o grietinėlė ir šokoladas dingo. Mažasis drakonas įsižeidęs pasakė:
  - Kodėl jūs tetos, tiesa?
  Mergina nusilenkė ir atsakė:
  - Aš esu grafienė nimfa Drachma. Ir kas tu esi?
  Blondinė užtikrintai atsakė:
  - Elizaveta Shchukina. Studentas ir mados modelis.
  Abi gražuolės mirktelėjo viena kitai. O nimfa, ant kurios basų kojų blizgėjo brangūs žiedai, pažymėjo:
  -Tu labiau atrodai kaip princesė.
  Tiesą sakant, Elžbieta dėvi tiek daug įvairių dekoracijų ir putojančių brangakmenių.
  Blondinė atsakė:
  - Tu irgi ... O mano, kodėl toks kilnus žmogus basas?
  Drachma šypsodamasi atsakė:
  - Esu nimfa - aukščiausių gamtos Dievų giminaitė. Raganavimo metu, kai nėra batų, daug patogiau naudoti plikus pirštus.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Tai aišku! Esi labai graži, bet tavo plaukai natūralūs ar dažyti?
  Basakojė nimfa sukikeno, papurtė septynių spalvų plaukus ir atsakė:
  - Taip ir ne! Tai ne dažai, o tuo pačiu septynios spalvos simbolizuoja, kad esu labai aukšto lygio burtininkė!
  Ir gražuolė spustelėjo nuogus kojų pirštus, ir pasirodė gero bako dydžio tortas. Tuo pačiu metu jis buvo taip gausiai papuoštas kreminėmis gėlėmis, įvairių atspalvių ir kvepėjo labai apetitiškai. Tortas atrodė labai sotus.
  Elžbieta su miela šypsena pažymėjo:
  - Jei suvalgysime vieną iš šių, mums plyš skrandis.
  Drachma linktelėjo ir atsakė:
  - Šį pyragą dovanotume alkaniems vaikams!
  Ir nimfa mergina papurtė savo burtų lazdelę. Ir jos, dvi gražuolės, atsidūrė prie gana didelės trobelės ant vištų kojų. Šalia jos sklandė maždaug trisdešimties metų moteris ilgais raudonais plaukais. Ji buvo skiedinyje, vienoje rankoje buvo prabangi šluota paauksuota rankena, o kitoje kairėje - taip pat burtų lazdelė.
  Priešais ją lauke dirbo vaikai nuo dešimties iki keturiolikos metų. Vaikinai buvo suplėšytais skudurais, basi ir liekni. Dirvo lauką, kaplėjo, traukė plūgus, nešė neštuvus.
  Juos plakė labai bjaurios meškos su šarvais ir batais, su šalmais ant galvų.
  Ir karts nuo karto švilpdavo botagai.
  Elžbieta sušuko:
  - Kaip tu drįsti taip elgtis su vaikais!
  O šviesiaplaukė mergina su savo burtų lazdele padarė aštuntuką. O ant šarvuotų orkų krito šokoladai, saldainiai, cukruoti vaisiai, dražė, ledinukai ir ledų pakeliai. Jie apibarstė gauruotus lokius ir net sudužo.
  O basi, alkani vaikai, pamatę tokius turtus, puolė prie maisto.
  Orkai bandė juos sustabdyti, mojavo botagais ir pagaliais. Baba Yaga šluota pataikė į orą. Pakilo banga ir tai buvo kaip cunamis. Elžbieta ir jos drugelis buvo išmesti, o mažasis drakonas buvo suktas.
  Nimfa Drachma pasuko savo burtų lazdelę. Ir viesulas nurimo, bangos krito.
  Liekni, pusnuogiai, išvargę nuo sunkaus darbo vaikai kimšo į burną saldumynų ir kitokio maisto. Orkų prižiūrėtojai bandė juos mušti, siūbuodami botagais.
  Elžbieta vėl mostelėjo burtų lazdele. O kreminiai pyragaičiai skrido link gauruotų ir smirdančių orkų. Nimfa taip pat pridūrė spustelėjusi nuogus pirštus, papuoštus artefaktų žiedais. Ir dėl to įsiliepsnojo energijos srautas. Ir orkų oda užsidegė, ir jų šarvai pradėjo tirpti.
  Baba Yaga, gana graži ir raudonplaukė moteris, kuždėjo, apnuogindama dantis ir iškišdama iš burnos įspūdingas tigro iltis:
  - Kodėl tu trukdai, Drachma? Mes jau seniai pasidalijome savo įtakos sferas!
  Elžbieta sušnibždėjo:
  -Tu tyčiojiesi iš vaikų! Ir tai negali būti toleruojama!
  Baba Yaga agresyviai sumurmėjo:
  - Kas čia dar ? Ir kodėl tu kišasi į kažkieno verslą?
  Šviesiaplaukė nusišypsojo ir atsakė:
  - Kas aš esu? Tai galite pasakyti su daina!
  Drachma linktelėjo:
  - Taip, mano naujasis draugas labai muzikalus! Gal tu jos išklausysi?
  Orkai, pusiau ištirpusiais šarvais, sukosi, rėkė ir kaukė. Buvo aišku, kad jiems labai skaudėjo.
  Baba Yaga nusijuokė. Matyt, ji visiškai negaili savo plaukuotų partnerių. Ir ji suriko:
  - Dainuok gėlę, nesigėdyk!
  Elžbieta ėmė ir su jausmu bei entuziazmu dainavo:
  Aš nuo to visai nepavargau
  Gerk, išeik, įsimylėk vaikinus !
  Ir drąsiai žudyk fašistus,
  Galiu konkuruoti su Adolfu!
  Galiu konkuruoti su Adolfu!
  
  Natūrali blondinė,
  Ir meilėje nereikia gumos!
  Pusė pasaulio su manimi,
  Natūrali blondinė!
  
  Vėl drąsiai įveikiau fašistus,
  Siekiu naujus rekordus!
  Ir aš sutriuškinu priešą dėl tikslo,
  Aš galiu sudaužyti visų veidus !
  Aš galiu sudaužyti visų veidus !
  
  Natūrali blondinė,
  Meilėje man nereikia gumos!
  Pusė pasaulio prie mano kojų,
  Natūrali blondinė!
  
  Kas netiki mano šaltumu,
  Bus šiek tiek mergaitiško kulno...
  Žinokite, kad bailumas yra kvailystė,
  Numušu kraučius!
  Numušu kraučius!
  
  Natūrali blondinė,
  Meilėje man nereikia gumos,
  Mano vyras dreba su manimi,
  Natūrali blondinė!
  
  Ar norite tapti šaunesniu už fiurerį?
  Ir spardyti fašistams į užpakalį...
  Negailėkite kulkų ant krautų,
  Žaisk Penelopę!
  
  Na, kova kruvina,
  Aš perdegu...
  Tai ne viskas dėl šlovės
  Štai čia slypi paslaptis ir sprendimas!
  Štai čia slypi paslaptis ir sprendimas!
  
  Natūrali blondinė,
  Meilėje man nereikia gumos!
  Ir aš turiu plieninę nugarą,
  Natūrali blondinė!
  Natūrali blondinė!
  Baba Yaga nusijuokė. Ji papurtė savo burtų lazdelę. Pusiau sudegę orkai nurimo. Ant jų pasipylė lietaus upeliai. Vaikai atsisėdo.
  Didžiulis tortas plaukė link basų vaikinų ir merginų komandos.
  Nimfa perskaitė burtą. Ir milžiniškas toras suskilo į dalis. Ir priešais kiekvieną vaiką pasirodė auksinė lėkštė, peilis ir šakutė.
  Baba Yaga įsakė:
  - Suteikiu tau visiems leidimą pailsėti ir pavalgyti!
  Vaikai linktelėjo, dažniausiai šviesiomis galvomis, ir pradėjo valgyti.
  Elžbieta nustebusi paklausė:
  -Kur yra šių nelaimingų vaikinų tėvai?
  Baba Yaga atsakė šypsodamasi:
  - Tai tikrai ne vaikai. Tai suaugusiųjų sielos, po mirties jie gavo vaikų kūnus ir buvo išsiųsti į mūsų pasaulį perauklėti. Ir jūs turite pripažinti, kad ergoterapija buvo daug humaniškesnė!
  Elžbieta apsidairė. Aplinkui augo medžiai vešliais, prabangiais žiedais, sklido malonus aromatas. Ir net Baba Yagos pilis atrodė labai svetingai.
  Mergina pritariamai linktelėjo:
  - Tai neatrodo kaip pragaras!
  Drachma pažymėjo:
  - Dangus ir pragaras primityviu žmonių supratimu neegzistuoja. Yra lygiagrečių ir kelių vektorių pasaulių, kurie turi savo savybes ir parametrus. Ir štai šie vaikai turi galimybę gauti geriausią vietą saulėje!
  Baba Yaga linktelėjo ir pastebėjo:
  - Taip, tas, kuris per savo gyvenimą buvo puikus geriems darbams, gali tapti karaliumi ar princu paraleliniame pasaulyje, mirus savo kūno apvalkalui! Taigi visatoje viskas yra reliatyvu. Aš taip pat praeitame gyvenime buvau karalienė.
  Grafienė nimfa linktelėjo:
  "Iš pradžių ji įsikūnijo kaip vergė ir dirbo plantacijose. Bet tada ji buvo parduota kaip studentė burtininkui ir pakilo šiame pasaulyje iki Baba Yagos lygio. Ir tai visai nėra silpna karjera!
  Elžbieta sušvilpė ir pažymėjo:
  - Oho! Kas aš tada esu?
  Drachma sušuko:
  Trapus spalvotas žiedlapis,
  Jūs tik kelionės pradžioje...
  Nors pasaulis aplink yra žiaurus,
  Jūs tiesiog turite eiti į priekį!
  Vienas iš berniukų, su šortais ir suplėšytais marškinėliais, blykčiojo plikomis, įdegusiomis ir subraižytomis kojomis, baigęs tortą, pribėgo arčiau trijų ore sklandančių tetų ir čiulbėjo:
  - Aš, markizas de Sadas! Įžymus asmuo.
  Baba Yaga grėsmingai sušuko:
  - Matyt, nori markizui smogti lazdomis ant plikų kulnų?
  Berniukas nusilenkė ir šypsodamasis atsakė:
  - Jau porą šimtmečių esu vergas. Kodėl jie nepaims manęs į armiją? Galiu būti ir skveras, ir būgnininkas. Priešingu atveju, tiesą sakant, aš vis kvailesnis iš darbo!
  Drachma pažymėjo:
  - Galbūt, tiesą sakant, turėtume suteikti jam šansą. Pavyzdžiui, eiti į darbą?
  Baba Yaga pažymėjo:
  - Jei kas paims! Žinai, čia gali būti kitaip. Markizui buvo pasiūlyta kažkaip būti, kaip praeitame gyvenime išsilavinusiam žmogui, būti raštininko padėjėju. Taip jis sugalvojo. Po to jie sumušė berniuką lazdomis ant nuogų kulnų. Ir kaip jis rėkė.
  Jaunasis markizas, kuriam atrodė maždaug dvylika metų, pastebėjo:
  "Aš nedėviu batų daugiau nei du šimtus metų." O mano padai kieti kaip kupranugario kanopos. O kartais užsikimšusios nuospaudos pradeda niežti . Ir tada lazdos ant kulnų taip nepakenks!
  Elžbieta nusijuokė ir pažymėjo:
  - Žavus. Taigi, ar po daugiau nei dviejų šimtų metų vis dar likote vaiku?
  Berniukas linktelėjo:
  - Tik išoriškai! Mūsų kūnai nesikeičia, kol esame vergai. Jeigu įstosiu į kariuomenę, tai ten jau augsiu, nors ir lėtai. Bet čia tik drabužiai susidėvi nuo darbo, o kas penkerius metus mums dovanoja naujus . Ir batai ... Čia yra net keturios saulės - labai šilta. Dažnai net dirbu be marškinėlių, tai daug maloniau!
  Baba Yaga pažymėjo:
  - Markizas de Sadas tiesiog žavus! Gal aš pakutensiu jam kulnus stručio plunksna, o jis man pasakos.
  Berniukas, kuris kadaise buvo tituluotas bajoras ir pagarsėjęs rašytojas, pažymėjo:
  Rašau gerai, kartais
  Kartais pasirodo, kad tai nesąmonė!
  Viskas šiame pasaulyje mėtosi,
  Ir iš tikrųjų tai tik tuščia tuštybė!
  Elžbieta linktelėjo ir paklausė:
  - Gal nori didelio šokoladinio saldainio?
  Berniukas rimtai atsakė:
  - Man labiau patiktų didelis puodelis gero ispaniško vyno arba Jamaikos romo!
  Baba Yaga nusijuokė ir pastebėjo:
  - Vaikams draudžiama gerti alkoholį!
  Markizo berniukas prieštaravo:
  - Aš ne vaikas! O kariuomenėje yra dalis grotos.
  Drachma pastebėjo, atsainiai purtydama lazdelę:
  - Išbandykite geresnius saldainius su likeriu!
  Ir jauno vergo rankose atsirado šokolado statinės. Berniukas juos nukando ir dainavo:
  Meilė ir mirtis, gėris ir blogis,
  Kas šventa, o kas nuodėminga, tam nelemta suprasti!
  Meilė ir mirtis, gėris ir blogis,
  Mes negalime mirti, yra tik vienas egzistavimas!
  Prie jų pribėgo mergina, žvilgčiodama nuogus, mažus, apvalius kulniukus. Ji buvo šviesiaplaukė ir labai miela. Ji nusilenkė ir čiulbėjo:
  - Aš ledi Winter! Žinomas kaip mano ponia. Ir aš taip pat noriu paaukštinimo.
  Mergina vilkėjo trumpą, suplyšusią tuniką su didelėmis skylutėmis. Jos mažos kojos buvo grakščios, bet pėdos jau buvo raguotos ir suragėjusios. Matyti, kad ji ari ne vieną šimtmetį.
  Elžbieta nusišypsojo ir atsakė:
  - Ar taip? Bet tai geriau nei būti sena ponia.
  Mergina pastebėjo:
  - Man buvo įvykdyta mirties bausmė dvidešimt šešerių, ir aš nebuvau sena moteris. Markizas de Sadas mirė sulaukęs septyniasdešimt ketverių, taigi, bent jau gyveno!
  Berniukas su šortais linktelėjo, basa koja įspaudė akmenį į žolę ir dainavo:
  Nors sakoma, kad metų negalima grąžinti,
  Ir atrodo, kad kūnas tiesiog nuskuręs...
  Pradedame savo kelionę naujame pasaulyje,
  Ir mes kuriame naują idėją!
  O markizės berniukas nusiplėšė aptriušusius marškinėlius ir parodė į plytelėmis išklotą pilvą. Raumeningas berniukas be marškinių atrodė daug gražiau. Su šortais, nors ir suplyšęs , jis atrodė kaip jaunas sportininkas.
  Ir jis pradėjo šokti, demonstruodamas išpuoselėtus rankų ir kojų raumenis.
  Tada markizas berniukas nuogais kojų pirštais paėmė akmenuką ir numetė aukščiau. Tada jis mikliai pagavo jį koja ir vėl metė du akmenukus. Ir vėl juos pagavo.
  Elžbieta sušuko:
  - Gražu! Kaip puikiai atrodo !
  Slibinas atskrido prie berniuko. Jis apsilaižė savo apvalų, suragėjusį kulną ir čiulbėjo:
  - Broli?
  Berniukas nusišluostė nuogus padus ant žolės ir piktai sumurmėjo:
  - Sesuo!
  Slibinas sucypė:
  - Mano draugas!
  Drachma kikeno ir dainavo:
  Kažkodėl vaikai prirakinti grandinėmis kaip grandinė,
  Būti kažkam reikalingam sunkiais laikais...
  Nepilk vandens, visi aplinkui juokauja,
  Štai ką reiškia tikras, ištikimas draugas!
  Drakonas pamatė pyrago gabalėlį, puolė prie jo ir trimis liežuviais ėmė laižyti minkštą saldžia masę.
  Mergina miledi sucypė:
  - Žavus gyvūnas. Norėčiau turėti tokį šunį!
  Elžbieta ištarė:
  - Kodėl Ana de Bayle nunuodijote Konstanciją ? Bonacieux ?
  Mergina basa koja užlipo ant likerinio saldainio. Ji sutraiškė jį, dejuoja ir atsakė:
  - Dėl pavydo. Dartanjanas man labai patiko !
  Baba Yaga nusijuokė:
  "Štai kodėl ši niekšiška mergina kiekvieną penktadienį sulaukia pliaukštelėjimo. Ji nužudė nekaltą sielą.
  Elžbieta šypsodamasi paklausė:
  - O už kitus nusikaltimus?
  Štai Drachma kalbėjo:
  Bekingeno kunigaikštis buvo nemenkas niekšas. Taip, ir ji tarnavo tėvynei Prancūzijai. Tačiau galvoju priimti ją savo mokine!
  Mergina miledi sušuko:
  - Žinoma, imk. Nes aš pavargau kvailai kilnoti kaplį plantacijoje arba nešti neštuvus, ar nešti pasėlius. Karjeruose yra tam tikra įvairovė. Aš čia jau beveik keturis šimtmečius. Aš liūdnas !
  Elžbieta sušvilpė ir pažymėjo:
  - Taip, tai daug. Netgi JAV po dvidešimties metų kalėjimo iki gyvos galvos nuteistas žmogus gali būti atleistas!
  Baba Yaga pažymėjo:
  "Ji jau seniai būtų perkelta iš vergės į armiją, burtininkę ar net mergaitę kunigę, bet Milady turi per daug šlovės. Jie bijo išmokyti ją magijos - ji klastinga mergina!
  Markizas de Sadas, tas žaismingas berniukas, linktelėjo:
  - Neskaitant proginių pasirodymų ir pramogų, ergoterapija tampa nuobodi . Iš tiesų, karjeruose galite bent jau užsiauginti savo raumenis.
  Baba Yaga linktelėjo:
  - Atsižvelgsiu į tai! Taigi jūs eisite į karjeras!
  Markizo berniukas sušuko:
  - Prašau mane parduoti! Kažkas tikrai mane nupirks aukcione.
  Drachma nusijuokė ir pažymėjo:
  - Oho! Jis pats, buvęs tituluotas bajoras, nori būti parduotas, kaip koks daiktas!
  Markizas de Sade'as dainavo:
  Mūsų širdys reikalauja pokyčių
  Mūsų akys reikalauja pokyčių...
  Mūsų širdyje ir ašarose,
  O venų pulsavimas...
  Keisk, mes laukiame pokyčių!
  O vergas vaikas trypė basomis kojomis. Tai tikrai gyvas berniukas.
  Drakonas čiulbėjo, mėgdžiodamas:
  -Pokyčiai, laukiame pokyčių!
  Ir suko ji kaip suktukas, roplys labai mielas ir mielas.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Ir jis labai mielas mažas drakonas.
  Drachma norėjo ką nors pasakyti, kai danguje pasirodė šviečiantis taškas. Kažkas skrido link jų.
  Mergaitė nimfa čiulbėjo:
  - Tai puiku ! Matyt, undinė drugelis lenktyniauja.
  Šviesiaplaukė nustebo:
  - Kaip yra, drugeli undinė?
  Baba Yaga atsakė juokdamasi:
  - Tai yra tada, kai esi ir undinė, ir drugelis vienu metu. Kas jus stebina?
  Elžbieta gūžtelėjo pečiais ir pažymėjo:
  - Niekada negirdėjau apie tokius pasakiškus padarus!
  Raudonplaukė ragana atsakė:
  - Štai tada pats tai matai. Ji gali gyventi po vandeniu ir skristi oru! Ir tai puiku .
  Iš tiesų, pasirodė mergina su sidabrine uodega ir sparnais, spindinčia keturiose saulės spinduliuose ryškesnė ir gražesnė už aukso lapus.
  Nimfa čiulbėjo:
  - Baroniene de Dashing, sveikinu jus!
  Drugelis undinė kikeno ir atsakė:
  - Ir aš jus sveikinu, grafiene! Tegul pasaulyje būna šviesa.
  Markizo berniukas verkšleno:
  - Gal gali mane nupirkti? Noriu aplankyti jūros karalystę.
  Drugelis undinė dainavo:
  Mėlynoje jūroje, baltose putose,
  Kur siaučia uraganai...
  Kur siūbuoja jūra ir dreba laivai!
  Nimfa ir Baba Yaga paėmė ir dainavo:
  Laivai grimzta į dugną su inkarais ir burėmis,
  Ir tada auksinės skrynios bus tavo,
  Auksinės skrynios!
  Laivai guli sudaužyti
  Skrynios atviros...
  Smaragdai ir rubinai teka kaip lietus...
  Jei nori būti turtingas,
  Jei nori būti laimingas,
  Lik su mumis vaike
  Tu būsi mūsų karalius!
  Tu būsi mūsų karalius!
  Miledi mergina nusijuokė. Ji sukando pyragą ir entuziastingai paėmė jį ir dainavo:
  Žmonės žavėjosi karaliene
  Visi kiemo berniukai įsimylėjo...
  Su ja buvau nematomas šešėlis,
  Vietoj meilės išmokau kantrybės!
  Drugelis undinė supurtė sparnus, o auksiniai atspalviai ėmė mirksėti saulės spinduliais. Ir mergina pasirodė nuostabi.
  Baronienė de Likhaya paspaudė savo burtų lazdelę, ir Elžbietos rankoje pasirodė gėlių puokštė.
  Šviesiaplaukė nusijuokė ir atsakė:
  - Tai labai graži puokštė!
  Ir ji mirktelėjo savo partneriams. Berniukas markizas paėmė jį ir apsisuko kaip viršūnė. Ir jo basa koja sukosi ore. Taigi berniukas ėmė ir pagavo sidabrinį laumžirgį už sparno. Ir tada jam maža kibirkštėlė pataikė į kulną ir rėkė.
  Baba Yaga, apnuoginusi dantis, pastebėjo:
  - Nebūk tyčiojasi, mergaite !
  Markizas de Sadas įsižeidė:
  - Ar tai aš, mažute ? Taip, aš mačiau tai...
  Ir vėl žaibas trenkia į apnuogintus berniuko padus.
  Ir jis rėkė. Ir tai juokinga.
  Drugelis undinė kikeno ir pažymėjo:
  - Kūdikis tiesiog žavus.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Dvylika metų, tai ne kūdikis. Tai beveik suaugęs berniukas. Ir jei manote, kad jam jau trys šimtai metų, tai jau...
  Markizas de Sadas sucypė:
  - Jaunas senolis!
  Ir jis mirktelėjo savo kolegoms.
  Prie jų pribėgo kitas berniukas. Jis nusišypsojo ir liūdnu žvilgsniu atsakė:
  - Man tuoj sukaks penki tūkstančiai metų. Bet aš vis dar vergas, ir man buvo įvestas asmeninis draudimas. Buvau čia, kai Baba Yaga dar nebuvo gimusi.
  Moteris raudonais plaukais atsakė:
  - Tai buvęs faraonas Cheopsas. Dėl piramidės statybos mirė daugiau nei du šimtai penkiasdešimt tūkstančių vergų. Todėl jis nėra paleistas iš vergijos.
  Berniukas linktelėjo. Jam buvo trumpas įgulos kirpimas, o pats buvęs faraonas dėvėjo tik maudymosi kelnaites. Į petį buvo įdegęs vergų ženklas, o oda buvo juoda, kaip afrikiečio. Tai tikrai netikėta. O plaukai, atvirkščiai, šviesūs, kaip ir antakiai. Berniukas buvo gražus, veržlus, raumeningas ir išoriškai linksmas.
  Elžbieta atsidususi paklausė:
  - Ką reiškia būti vergu beveik penkis tūkstančius metų?
  Faraono berniukas atsakė:
  - Tikrai ne, bet aš jau pripratau. Be to, turime ir pramogų, ir savaitgalius. Vergai turi savo teises. - pastebėjo jaunas, maždaug trylikos metų berniukas . - O šauniausia yra sveikas berniuko kūnas. Jūs visiškai nesijaučiate pavargęs. Linksmas visą laiką . O kai dirbi ir kasiesi į žemę, kažką sukuri!
  Baba Yaga linktelėjo:
  - Taip, kartais fantazijos tikrai gelbsti! Ir tai smagu ir šaunu! Pavyzdžiui...
  Markizo berniukas kikeno ir pažymėjo:
  - Taip, teisingai! Fantazijos, tai puiku ! Galite parašyti kažką panašaus.
  Abu vaikinai jį paėmė ir susimušė kumščiais. Net kibirkštys krito iš pirštų.
  Jie mirktelėjo vienas kitam ir dainavo:
  Kas buvo vergijos tamsoje, imk kardą,
  Garbė ir laisvė yra jūsų rankose!
  Tegul drąsa teka pačiame įkarštyje - skambutis yra kraujyje,
  Pamiršk abejones, žemą, niekšišką baimę!
  
  Nebūk vergas, pažemintas dulkėse,
  Galingas erelis, kylantis į aukštumas !
  Iškviesk dievus į kruviną mūšį,
  Kovok už valią šviesti iki galo!
  
  Ir tegul kario ašmenys nedreba,
  Sužeistas kovotojas aimanuodamas krito!
  Tegul amžinybė miega, vainikas tegul dega tamsoje,
  Linkėjimai iš dangaus su galingu grėsmingu griaustiniu!
  Merginos nusišypsojo. Milady šmaikščiai pastebėjo:
  - Laisvė yra rojus!
  Ir ji trypė plika, grakščia koja.
  Tai mergina, kuri buvo baronienė, grafienė ir lordo žmona.
  Taip jie kalbėjosi.
  Drugelis undinė paėmė jį ir čiulbėjo:
  - Rasite savo, nepamirškite, esate amžinai jaunas, ir tai puiku !
  Mergina miledi linktelėjo ir sušuko:
  - Taip, puiku, kai turi amžiną jaunystę. Dar vaikystėje senatvė mane gąsdino, bijojau pasirodyti sena ir suglebusi.
  Kita mergina, pribėgusi prie jų, linktelėjo:
  - Taip, aš žinau! Kai pradėjau virsti sena moterimi, turėjau daug kompleksų dėl to. Nors aš buvau karalienė ir turėjau viską. Bet ir tai nepadėjo, net geriausi gydytojai ir net pats grafas de Calliostro !
  Milady linktelėjo:
  - Tai buvusi Rusijos carienė Jekaterina II. Kadaise ji buvo puiki valdovė ir dėvėjo prabangius drabužius, o dabar laksto basa ir suplyšusia tunika.
  Mergina karalienė pažymėjo:
  - Bet dabar aš jaunas ir sveikas! Ir tai daug verta.
  Markizas de Sadas linktelėjo:
  - Taip, žinoma, verta. Aš galiu tai įvertinti.
  Berniukas faraonas linktelėjo:
  - Kaip sakė Saliamonas: - Jaunas šuniukas geriau nei senas liūtas!
  O visi keturi vaikai: du berniukai ir dvi nemažo amžiaus mergaitės dainavo:
  Žmonija labai liūdi,
  Tikriausiai visi apie jį galvoja!
  Ašaros liejosi virš šios jūros,
  Žmogaus baimė dega ugnimi!
  
  Metai po metų slenka karavane,
  Močiutė patrina skruostus chna!
  Ir kažkas atsitiko lieknai mergelės figūrai,
  Aš nesuprantu, iš kur atsiranda raukšlės!
  
  Kodėl gamtos vainikas ryškus?
  Mašinų kūrėjas turi staiga nudžiūti!
  Tas, kuris panaudojo vėjo jėgą vežime,
  Jis negali susidoroti su senėjimo blogiu!
  
  Gražuolė tampa keistuoliu
  Ir herojus nuvysta mūsų akyse!
  Bet koks bjaurus oras dabar,
  O naktimis mane kankina laukinė baimė!
  
  Bet aš netikiu, kad nėra išganymo,
  Žmogus gali ginčytis su Dievu!
  Kad draugiška šeima taptų amžina,
  Kad kelias kiltų į kalną lengvai ir stačiai!
  
  Senos moterys nebeturės raukšlių,
  Priverskime senatvę gėdingai trauktis!
  Ir žmogau, galingasis progreso sūnus,
  Į gyvenimo viršūnę jis žiūri šviesiomis akimis!
  
  Ir bus begalinis grožis
  Dienos tekės kaip upė visa tėkme!
  Atsiras žmogiškas gerumas
  Juk širdis taps tyra ir kilni!
  
  Tikėk, ateis naujas malonumas,
  Metams bėgant išminties daugės!
  Juk jauname kūne ledas nenusėda,
  Kaip moksleivis, trokštantis mokytis už penketą!
  
  Ženklas aukštesnis, eik, ieškok,
  Egzaminą perlaikysite bent šimtą kartų!
  Ir jūs galite valgyti velykinius pyragus su medumi,
  Na, dabar tapk sena mergina!
  Ir visa komanda prapliupo juoku.
  Baba Yaga niūriai pastebėjo:
  - Tu tikrai supykai. Gal atsiųs į darbą? Ergoterapija yra geriausias vaistas nusidėjėliams.
  Drugelio undinė pažymėjo:
  - Aš ne žmogus. Ir tai mums, undinėms drugeliams, nepasiekiama. Mes labai ilgai gyvename be senėjimo. Ir tada mes pereiname į kitą pasaulį.
  Ir vaikai vienu balsu sušuko:
  - Už naujas sienas ir rojų!
  Iš toli pasirodė raitelių pora. Vienas buvo ant oranžinio žirgo, kitas ant mėlyno. Jie sparčiai artėjo. Tai buvo pora - berniukas ir mergaitė. Labai gražu. Mergina buvo pasipuošusi trumpa suknele ir basa, pasipuošusi papuošalais. Jaunuolis buvo su prabangiu kostiumu ir blizgančiais batais.
  Abu buvo pasipuošę, su kardais rankose ir lankais ant nugaros. Ir atrodė puikiai.
  O už jų kalbėjo visas būrys merginų. Jie buvo trumpomis, ryškiomis tunikomis, nešiojo kardą ir skydą. Gražuolės taip pat buvo basos. Ir žiedai spindėjo ant kojų pirštų. Įvairių spalvų plaukai plevėsavo vėjyje.
  O jų ausys kaip lūšių. Gražu, bet ausys ne žmogaus.
  Baba Yaga nusilenkė:
  - Sveiki, princas Dolgorukovas ir jo pirmoji žmona. Jūs kaip tik laiku.
  Jaunasis elfas nusilenkė ir atsakė:
  - Taip, šaunu . Štai su tavimi nauja ir labai graži mergina. Ar ji mirusi?
  Nimfa de Drachma pastebėjo:
  - Ne! O dažniausiai vaikų kūnus žmonės gauna po mirties. Ir štai ji jau suaugusi! "Mergaitė spustelėjo nuogus kojų pirštus ir čiulbėjo. "Matyt, per savo gyvenimą ji buvo perkelta į kitą pasaulį."
  Jaunasis princas linktelėjo ir atsakė:
  - Noriu pabučiuoti jos koją!
  Elžbieta sutrikusi sumurmėjo:
  - Mano koja?
  De Dolgorukovas linktelėjo:
  - Taip, tavo , o blondine deive!
  Markizo berniukas sušuko:
  - Koks malonumas!
  Mergina karalienė juokdamasi pažymėjo :
  - Taip , tai tikrai šaunu! Kai buvau jaunas, mano kojos buvo noriai bučiuojamos. O kai pasenau, vyrai tuo pasibjaurėjo!
  Elizabeta aukštakulniais batais ištiesė apatinę galūnę ir čiulbėjo:
  - Galite pabandyti.
  Jaunasis princas sumurmėjo:
  - Nusiaukite batą!
  Faraono berniukas pažymėjo:
  - Egipte merginos visą laiką basos. O kai avėjo basutes, ypač aukštakulnius, atrodė labai seksualiai!
  Šviesiaplaukė sušuko:
  - Taip, gal kitą kartą nusiausiu batą. Ir taip, pabučiuok kulną!
  Jaunasis princas norėjo ką nors pasakyti, kai danguje pasirodė didžiulis drakonas. Jis turėjo dvylika galvų ir buvo toks ryškus ir spalvingas.
  Slibinas atsiduso ir čiulbėjo:
  - Motina!
  Markizas berniukas dainavo:
  Tegul mama ateina, tegul mama ateina,
  Tegul mama tikrai mane suras...
  Juk taip nevyksta pasaulyje,
  Tegul vaikai dingsta!
  Juk taip nevyksta pasaulyje,
  Tegul vaikai dingsta!
  Didžiulė drakono patelė griaustėjo:
  - Matau, mano mažasis sūnus žaidžia su tavimi. Na, jūs, Drachma, esate gera mergaitė, ir manau, kad prižiūrėsite kūdikį!
  Grafienė nimfa kikeno ir dainavo:
  Vaiko mintys kaip sniegas
  Šviesūs spindi ryškiai...
  Bent jau kartais, tarsi tai būtų nuodėmė,
  labai bjaurūs !
  Pasigirdo draugiškas juokas. Ir tikrai atrodė nepaprastai smagiai ir ekstravagantiškai.
  Kilmingi vaikai labai džiaugėsi ir šokinėjo aukštyn žemyn.
  Baba Yaga agresyviai sušuko:
  - Tai tiek, mažieji! Nustokite linksmintis. Dabar kibkime į darbą!
  Drachma linktelėjo:
  - Taip , vaikai! Išpirkti savo nuodėmes ergoterapija! Darbas, laimė ir verta vieta gyvenime ateis pas jus!
  Baba Yaga riaumojo ir net trenkė žaibu :
  - Vietomis!
  Vaikai pradėjo bėgioti. Ir blykstelėjo jų nuogi, apvalūs kulnai. Jie buvo rožiniai ir gražūs.
  Elžbieta piktu žvilgsniu pažymėjo:
  - Kodėl verčiate juos dirbti? Gal su magijos pagalba galima viską taip padaryti?
  Baba Yaga riaumojo:
  - Nuodėmė turi būti nubausta! Tokia yra Aukščiausiojo Dievo Sūnaus, piktojo Černobogo tėvo, valia!
  Šviesiaplaukė iš baimės sucypė:
  - Kam tau reikia blogio?
  Nimfa mergina atsakė:
  - Turėti pasirinkimo laisvę. Ir ne tik tai.
  Jaunasis princas linktelėjo:
  - Taip tiksliai! Be piktadarių nebus herojų. Kaip sakoma, reikia ir pipirų, ir cukraus!
  Baba Yaga linktelėjo ir dainavo su jausmu ir išraiška:
  Dabar, jei visatoje yra problemų,
  Tai nevyksta bet kokia kaina...
  Nebenori pokyčių
  Žmogus nežino, ko nori!
  
  Ir yra Černobogas su galinga galia,
  Didysis turi visuotinę galią ...
  Jis duoda žmogui tiesiai ant kaktos,
  Kad žmonių rasė netaptų visiškai laukinė!
  
  Taip, visagalė rasė sukūrė Jį,
  Kad žmonės turėtų priežastį vystytis...
  Kad žmogus nori visko iš karto,
  Ir žmonės išmoko sunkiai kovoti!
  
  Kaip karys nugali blogį,
  Tas strypas sukurtas žmogaus labui...
  Ir jis išliejo gėrį sieloms ir kūnams,
  Išmokti kovoti niekada nevėlu!
  
  Ko nori Visagalis Dievas?
  Kad jie nedrįstų parklupdyti elfo ant kelių...
  Kad piktas likimas nevaldytų,
  Kad išsivystytų šimtai kartų!
  
  Taip, Černobogas yra paskata žmonėms,
  Kad nebūtų tinginystės, sąstingio...
  Kad sudaužytum fašistus į šipulius,
  Draugiškai pasivaikščiokite aplink Orkliną!
  
  Taigi nepasiklysk, jei sunku,
  Jei Tėvynę ištiks bėdos...
  Strypas tai padarys gražiai ir lengvai,
  Tik tam, kad žmonės judėtų!
  
  O Černobogas yra tik tavo vyresnysis brolis,
  Nors jis ir griežtas , jis tave be galo myli...
  Pasieksite didžiausią rezultatą
  Kai amžinai tarnausi elfui!
  Vergų vaikai plojo šiems žodžiams, plojo rankomis.
  Po to Baba Yaga apsilaižė lūpas ir paklausė:
  -Dabar tu supranti?
  Elžbieta gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Taip, to neįmanoma suprasti!
  Jaunasis princas linktelėjo ir pasakė:
  - Dabar leisk pabučiuoti tavo koją!
  Šviesiaplaukė kikeno ir dainavo:
  Ir aš myliu berniukus
  Aš užmušiu juos basa koja!
  Jei reikės, aš tau stipriai trenksiu,
  Kažkas peržengė ribą!
  Po to blondinė nusiavė batą. Jos grakšti koja buvo apnuoginta, buvo matyti harmoningi ir iškalti pirštai.
  Jaunasis elfas ėmė ir skaniai pabučiavo Elžbietą pirmiausia į blauzdą, paskui į rožinį kulną ir pasakė:
  - Tegyvuoja moteriškas grožis!
  Baba Yaga rūgščiu žvilgsniu pažymėjo:
  - Taip, tai juokinga. Bet ar nenorite priimti jos į savo žmoną, Prince?
  Dolgorukovas su pasimėgavimu atsakė:
  - Apie tai galiu tik pasvajoti! Ar sutinki?
  Elžbieta nusijuokė ir čiulbėjo:
  - Kokia jūsų būklė?
  Elfas princas nusišypsojo ir atsakė:
  - O jūs - verslo moteris. Matau praktiška.
  Drachma pažymėjo:
  - Dar per anksti tau apie tai kalbėti. Šiame pasaulyje jūs abu turėsite didelę ir įdomią misiją. Taigi pirmyn!
  Drakono patelė ir drakono kūdikis skrido į dangų. Kiti vaikai dirbo ir vėl buvo raginami orkų prižiūrėtojų. Atrodė, kad niekas pasaulyje nepasikeitė.
  Elžbieta pamatė, kad jaunasis princas taip pat davė komandą. Išsirikiavo karės merginos iš elfų šeimos. Ir jų nuogos, įdegusios, grakščios kojos drebėjo.
  Šviesiaplaukė jautėsi nuobodu ir atsidususi pastebėjo:
  Viskas praeis, ir liūdesys, ir džiaugsmas,
  Viskas praeis, taip pasaulis veikia...
  Viskas praeis, tereikia tikėti,
  Ta meilė nepraeina, ne!
  Ir tada elfų merginos apsisuko. Ir tada princas ir princesė nušoko. Tik sidabrinės kanopos blizgėjo. Ir mergaitė buvo labai graži, bet ji išsiskyrė savo ausimis, kurios buvo labai grakščios ir žavingos.
  Baba Yaga pažymėjo:
  - Aš tiesiog suvalgyčiau tokį jaunikį!
  Drachma linktelėjo:
  - Princas geras, ir tikrai labai turtingas. Bet jam nepatiko, kad tu visų pirma domėjaisi ne juo, o jo pinigais!
  Elžbieta liūdnu žvilgsniu pažymėjo:
  - Negalite sukurti laimės be pinigų! Lygiai taip pat, nors dvasinis yra pirminis, jis nieko vertas be materialaus.
  Grafienė nimfa linktelėjo:
  - Nors kūnas be sielos nėra kūnas, kokia silpna siela be kūno!
  Baba Yaga pažymėjo:
  - Taip, šios merginos laukia sunkus, bet įdomus likimas.
  Elžbieta su pykčiu dainavo:
  Bet tu neturėtum pykti dėl likimo,
  Ir kovoje bus išeičių!
  . SKYRIUS Nr.2.
  Mergina pabudo iš miego. Ir iš karto pajutau šaltus akmenis ant nugaros. O kai ji atsimerkė, aplinkui tvyrojo požemio prieblanda. Elžbieta papurtė save ir pajuto ant kaklo plieninę apykaklę, kuri ją varžo. Taip pat buvo pančiai ant merginos rankų ir basų kojų. Vietoj drabužių ji dabar vilkėjo dryžuotą chalatą su numeriu ant krūtinės. O šalia jo sukaustyta buvo dar viena mergina. Ir ji atrodė siaubingai pažįstama su savo septynių spalvų šukuosena, basa.
  Taip, tai Drachma, tik be amuletų ir papuošalų, trumpa dryžuota kalėjimo suknele, o taip pat su išsiuvinėtu numeriu ant krūtinės. Ir jos kaklas, kojos ir rankos yra standūs. Be brangakmenių jos basos kojos atrodo vaikiškos ir neapsaugotos.
  Elžbieta sušvilpė:
  - Oho! - Šviesiaplaukė suskabė grandinėmis.
  Drachma, išskyrus septynių spalvų šukuoseną, atrodo kaip labai graži paauglė. Su šia dryžuota suknele ji tarsi japonų herojė anime Ji atrodo nekalta ir sutrikusi.
  Šviesiaplaukė sušuko:
  - Sveiki! Gal susitiksim?
  Nimfa pažiūrėjo į ją, bet, matyt, jos neatpažino ir čirškė kalba, kuri idiotui atrodė rusiška:
  - Sveiki! ar tu žmogus?
  Elizabeth linktelėjo:
  - Taip, aš žmogus. O tu, matyt, nimfa?
  Drachma patvirtino:
  - Taip, aš esu grafienė! Ir ką?
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - Nesvarbu. Gal žinote, kas mus pagrobė ir kodėl?
  Nimfa mergina atsidususi atsakė:
  "Mus pagrobė piktosios deivės Kali tarnai. Jei jus tai domina.
  Elžbieta pašiurpo ir pastebėjo:
  - Turite omenyje blogio deivę Kali? Iš induizmo?
  Drachma atsakė:
  - Ne! Tai tikrai ne induizmas. Tai yra mūsų visatos tikrovė. O tu, matyt, esi kilnus žmogus, nes buvai patalpintas į kamerą, kurios grindys dengtos specialiu metalu, neutralizuojančiu bet kokią magiją.
  Šviesiaplaukė gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Kaip atrodo, kūne įsikūnijęs Velnias pasakė, galbūt tavo prosenelė karalienė labai nustebtų Maskvoje pamačiusi savo proanūkę!
  Mergaitė nimfa nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, būna, kad sėdi požemyje, bet net ir šiuo atveju yra ir džiaugsmo, ypač įdomus kameros draugas!
  Elžbieta pasitrynė basą pėdą ir pasakė:
  - Atrodo, kad nešalta, bet mano pėdos pradeda šalti.
  Drachma šypsodamasi linktelėjo:
  - Matyt, neturite įpročio vaikščioti basomis. Ir tai byloja arba apie kilmingą kilmę, arba apie ne per švelnų jūsų pasaulio klimatą!
  Šviesiaplaukė atsidususi atsakė:
  - Taip, klimatas mūsų nedžiugina. Be to, pastaruoju metu nebuvo normalios žiemos - šlapdriba ir šlapdriba. Tai net šlykštu!
  Nimfa mergina pagavo niežtintį vabzdį plikomis savo grakščios, mažos pėdos pirštais ir taip vikriai metė, kad nuvertė musę, kuri norėjo nutūpti Elžbietai ant skruosto.
  Šviesiaplaukė nustebusi sušuko:
  - Oho! Kaip gudriai tai padarei.
  Drachma pažymėjo:
  - Puiki patirtis, praktika ir magija! Kokia tu gali būti graži?
  Elžbieta atsidususi atsakė:
  - Deja, aš to negaliu. Tiksliau, nebandžiau kojomis gaudyti vabzdžių.
  Mergaitė nimfa nusijuokė ir atsakė:
  Jei ilgai kankinsitės, kažkas išsispręs,
  Tu, mergina, išlaikysi egzaminą, patikėk manimi, su A,
  Ir jei nepavyks, bandykite dar kartą!
  Šviesiaplaukė nedrąsiai paklausė:
  -Ar bandėte nukirpti grandines?
  Drachma giliai atsidususi atsakė:
  - Žinoma, bandžiau, bet jie pakrauti ypatinga magija. Nors savyje turiu dieviškąją galią, negaliu perdegti metalo, jo ištirpdyti ir suplėšyti!
  Elžbieta paėmė grandinėlę į rankas ir bandė trinti vieną grandį į kitą. Kažkokioje knygoje apie įkliuvimą ji skaitė , kad taip merginos atsikratė pančių. Tiesa, tai užtruko gana daug laiko. Taip pat yra būdas perpjauti plieninę jungtį su plaukais.
  Nimfa mergina nusijuokė:
  - Mikliai - plienas prieš plieną!
  Šviesiaplaukė kikeno ir atsakė:
  - Kantrybės ir šiek tiek pastangų!
  O mergina paėmė ir išbandė su plaukais. Tačiau pastarasis atrodė, ko gero, net juokingai. Mergaitė nimfa kvepėjo labai maloniai. Tarsi tai būtų ne žmogaus kūnas, o ištisa prabangių ir vešlių gėlių lova.
  Eliza Veta vėl pradėjo trinti nuorodą į nuorodą. Jos partneris taip pat pradėjo tai daryti, bet ne rankomis, o naudodamas nuogus kojų pirštus. Ir tai buvo gražu ir patrauklu. Apskritai Drachma buvo labai graži mergina ir kažkaip ypatinga, ne visai žmogiška, bet tuo pačiu maloni ir patraukli.
  Elžbieta pastebėjo, kad labai norėjo pasikalbėti būdama sulaikyta:
  - Mūsų pasaulyje gali būti šiek tiek magijos, bet technologijos labai išvystytos. Yra net raketų su termobranduoliniais užtaisais, o viena iš jų gali didelį ir tankiai apgyvendintą miestą paversti giliu radioaktyviu krateriu.
  Drachma suraukė antakius juodus antakius ir paklausė:
  - Ar nori mus išgąsdinti?
  Šviesiaplaukė neigiamai papurtė galvą:
  - Ne! Aš tik kalbu apie savo pasaulį. Mes turime planetą Žemę ir joje yra daugiau nei du šimtai šalių.
  Mergaitė nimfa nusijuokė ir pasakė:
  - Daugiau nei du šimtai šalių vienoje planetoje? Kas jūs, laukiniai? Kaip tai gali būti, atrodytų, iš normalios žmonių rasės!
  Elžbieta gūžtelėjo pečiais ir ėmė stipriau trintis, pastebėdama:
  - Aš pats nežinau. Tačiau žmonės tikrai elgiasi kaip laukiniai. Karai, religiniai ginčai, teroristiniai išpuoliai ir ligos, ir daug daugiau - žemėje nėra rojaus!
  Drachma atsakė atsidususi, purtydama septynių spalvų galvą:
  - Kur yra dangus? Mūsų pasaulyje dar buvo daugiau ar mažiau, kol įsiveržė blogio deivės Kali demonai. Po to viskas tapo daug baisiau nei anksčiau!
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - O problemų Žemėje turime pakankamai ir be Kali. Atrodė, kad mokslas vystosi, o žmonės darosi vis protingesni. Tai reiškia, kad karai, konfliktai ir muštynės taps praeitimi. Bet ne, kažkaip dar blogiau. O vystantis mokslui, nemažėja ir religinių fanatikų. "Elžbieta trypė savo grakščia, basa koja, sukeldama grandinėlės žvangėjimą, ir tęsė. - Iš tikrųjų dėl to žmonės tampa kvaili ir dėl smulkmenų naudoja pistoletus, peilius, žalvarinius snukius ir net branduolines galvutes!
  Nimfa mergina pritariamai linktelėjo:
  - Taip, aš žinau! Pasaulyje gyvenu daugiau nei šimtmetį ir daug mačiau. Iš tiesų, pažanga ir mokslas ne visada eina koja kojon su morale ir humanizmu. Ir mokslo raida nėra panacėja, kaip ir magija. Yra labai pažengusių burtininkų ir burtininkų, bet jie tokie pikti, kad tiesiog stebisi. O kaip su išmoktais vyrais? Tarp jų yra tiek daug bepročių, dėl kurių psichiatrinė ligoninė verkia!
  Elžbieta , toliau trindama vieną grandinės grandį į kitą, kad nudžiugintų save, pažymėjo:
  - Tačiau yra ir teigiamų aspektų. Pavyzdžiui, yra išmanieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai ir kompiuteriniai žaidimai, kurie daro sielą linksmesnę. Na, ne tik siela, bet ir kūnas.
  Nimfa mergina su smalsumu paklausė ir taip pat trindama vieną grandinės grandį į kitą:
  - Kas yra išmanieji telefonai ir nešiojamieji kompiuteriai?
  Šviesiaplaukė dvejojo ir ne iš karto atsakė:
  - Na, matote, tai įrenginiai, per kuriuos galite perduoti informaciją per atstumą ir rodyti įvairias nuotraukas ir vaizdus judant.
  Drachma nusijuokė:
  - Ar tai kažkokie stebuklingi artefaktai?
  Elizabeth patvirtino:
  - Taip, kažkas panašaus! Tačiau juose yra ne magija, o mikroschemos ir įvairūs žmonijos mokslo pasiekimai.
  Mergaitė nimfa linktelėjo ir supratingai mirktelėjo:
  - Taip, girdėjau, kad yra pasaulių, kuriuose vietoj magijos yra aukštosios technologijos. Tačiau tai nėra visiškai praktiška.
  Šviesiaplaukė gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Kaip aš galiu pasakyti! Galime gauti informaciją internetu, žiūrėti filmus ir nuveikti daug daugiau. Čia yra tik daugybė galimybių.
  Drachma ketino dar ką nors pasakyti, kai pasigirdo triukšmas. O merginos nustojo pjauti grandines ir atsisėdo.
  Šarvuotos durys atsidarė. Pasirodė berniukas, vilkėjęs tik juodas maudymosi kelnaites ir su numeriu. Jis atrodė maždaug trylikos metų, lieknas, bet rausvas ir įdegęs. Pliaukštelėjęs basomis kojomis, priešais kalines pastatė ąsotį su vandeniu, duoną ir dubenį košės.
  Elžbieta jo paklausė:
  - Kas tu esi?
  Berniukas atsakė trumpai:
  - Aš vergas!
  Ir blykstelėjęs nuogais kulnais vergas nuėjo. Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - O čia vergija?
  Drachma linktelėjo septynių spalvų galva:
  - Taip, deja, yra. Ką , tu jo neturi?
  Elžbieta užtikrintai atsakė:
  - Oficialiai ne! Vergija uždrausta beveik visose pasaulio šalyse. Bet, žinoma, ji egzistuoja pogrindyje ir mūsų šalyje.
  Mergina nimfa užtikrintai pareiškė:
  - Ir čia įteisinta. Kaip, tiesą sakant, kankinimas. Ir gali tekti tai patirti pačiam.
  Šviesiaplaukė drebėjo. Įsivaizdavo, kad ji buvo traukiama nuoga ant stelažo, o du aukšti budeliai ją iš visų jėgų mušė spygliuota karšta viela. Budelių kūnai nuogi iki juosmens ir tviskantys prakaitu, reljefiniai abs iškloti plytelėmis ir siūbuoja kaip jūros banga.
  Ir Elžbieta apsilaižė lūpas.
  Drachma šypsodamasi paklausė:
  - Atrodo, galvoji apie berniukus? Matau, kaip geidulingai nušvito akys!
  Šviesiaplaukė susigėdo ir paraudo. Iš tikrųjų jai buvo šiek tiek gėda dėl savo erotinių fantazijų. Ypač sadomazochistinio pobūdžio.
  Ir ji drąsiai atsakė:
  Ir aš myliu berniukus
  Aš juos sujungsiu...
  Palei liniją į barą,
  Aš atsinešiu tave su savimi!
  Po to merginos nutilo. Jie pasitrynė grandines ir pasigirdo tylus, monotoniškas garsas.
  Elžbieta, norėdama atitraukti dėmesį, pradėjo galvoti apie ką nors įdomaus.
  Pavyzdžiui, kas būtų nutikę , jei Aleksandras Trečiasis nebūtų nukentėjęs per karališkojo traukinio avariją geležinkelyje netoli Charkovo. Stiprus ir autoritetingas monarchas tęsia savo viešpatavimą. Žinoma, carinė Rusija tęsia savo ekspansiją. Šiuo atveju į Kiniją. Ir būtent valdant imperatoriui Aleksandrui Tolimųjų Rytų geležinkelis buvo pradėtas statyti planuojant ir Vladivostokui, ir Port Artūrui. Iš pradžių, kaip ir Nikolajaus II laikais, buvo tik geriau, nes, bijodami baisaus caro Aleksandro, jie vogdavo mažiau.
  Na, o karas su Japonija? Aleksandras Trečiasis nusprendė, kodėl reikia vengti karo? Carinės Rusijos gyventojų skaičius sparčiai augo. Sumažėjo mirtingumas, tarp jų ir tarp vaikų, pradėta skiepyti, gaminama vis daugiau antibiotikų, mažiau žmonių mirė nuo peršalimo, o gimstamumas išliko labai aukštas. O carinei Rusijai grėsė gyventojų perteklius. Taigi , kam gailėtis vyrų? Moterys vis dar gimdo ! Aleksandras taip pat norėjo karinės šlovės. Taikdario slapyvardžio neužtenka. Monarchas tikrai nori tapti Aleksandru Didžiuoju. Prasidėjus karui su Japonija Aleksandras Trečiasis jau buvo beveik penkiasdešimt devynerių metų ir, žinoma, senatvėje norėjo parodyti savo karinius žygdarbius ir patenkinti savo nemažas ambicijas.
  Trumpai tariant, caras nuolaidų Japonijai nepadarė. Ir prasidėjo karas. Tik ne taip, kaip su Nikolajumi II .
  Ramiojo vandenyno eskadrai vadovavo admirolas Makarovas, o Rusijos laivynas buvo parengtas. Ir Baltijos eskadrilė buvo pastatyta anksčiau, ir Port Arturas buvo geriau įtvirtintas, ir kai kurie kiti miestai. Ir jau pirmosiomis dienomis japonai pradėjo patirti didelių nuostolių.
  Elžbieta ir Drachma, karė ir mergaitė nimfa, atsidūrė kreiseryje Varyag, prieš kurį plaukė keturiolika japonų laivų: šeši kreiseriai ir aštuoni mūšio laivai. Tačiau kreiseris Varyag užtikrintai stojo į mūšį.
  Ir visą jo komandą sudaro merginos, kurioms vadovauja Elizabeth ir Drachma.
  Štai merginos laksto palei denį, o jų nuogi padai mirga, rožiniai, apvalūs, pliki kulnai blizga. Ir kariai įžūliai dislokuoja šešių colių ginklus. Ir jie atremia savo plikas, raumeningas kojas į laivo šarvus. Jie atidaro ugnį. Ir tuo pat metu Varyag manevruoja taip, kad pro šalį praskrenda japonų kriauklės.
  Puiku, kai įgulą sudaro tik merginos. Be to, jie visi yra tinkami ir raumeningi. Raumenys yra labai iškilūs, o vienintelis dalykas, kurį dėviu, yra bikinis. O tai plonos kelnaitės ir siauros audinio juostelės ant krūtinės. Tačiau mergaičių raumenys puikiai matomi, įskaitant pilvo raumenis, kaip šokolado plytelės.
  Merginos čia labai gražios - tiesiog super. Ir jie vis dar juokiasi ir rodo didelius dantis, kaip vilko.
  Drachma, ši grafienė-nimfa, spustelėjo nuogus kojų pirštus, ir jos rankoje pasirodė burtų lazdelė. Mergaitė burtininkė jį papurtė ir pasiuntė magiškos energijos pulsarą link didelio japonų eskadrilės kreiserio. Ir tikrai, likau be galo patenkinta. Tekančios saulės šalies laivas buvo išmestas į viršų ir pradėjo skilti į dalis. O metalas virto saldžiu kremu ir pasklido po jūros paviršių.
  Elžbieta mirktelėjo savo partneriui ir čiulbėjo, spragtelėjo nuogomis grakščiomis kojomis ir išleido mirtinos jėgos pulsarą:
  - Aš pati stipriausia moteris! Ir japonai nebus silpni.
  O naikintojas nukentėjo nuo jos pulsaro. Net jo šonas buvo apdegęs. Ir jis gėrė nemažą kiekį vandens. Ir pasviro ir pradėjo skęsti.
  Merginos, pašokusios ir trūkčiodamos plikomis, raumeningomis, stipriomis kojomis, riaumojo:
  Šlovė! Šlovė Rusijai!
  Gražuolės veržiasi į priekį!
  Moterų su bikiniais skyriai -
  Sveikinimai Rusijos žmonėms!
  O merginų pliki kulnai atsitrenkė į šarvuotą denį. Ir tai atrodo labai erotiška ir patraukli.
  Na, o "Varyag" įgulą sudaro tik dailiosios lyties atstovės - kiekvieno vyro svajonė.
  Ir Drachma vėl ėmė ir papurtė savo burtų lazdelę. Ant nuogų, grakščių pėdų, o tiksliau ant kojų pirštų, blizgėjo brangūs žiedai su ryškiausiais akmenimis. Ir atrodė nepaprastai šauniai .
  Ir tuo pat metu iš burtų lazdelės ir žiedų ant merginos basų kojų išskrido ugnies pulsarai. Skrydžio metu jie padidėjo. Ir jie virto pora sočių tortų su kremu, rožėmis, drugeliais ir kitais papuošimais. Taigi jie paėmė jį ir atsitrenkė į japonų kreiserį ir minininką. Jie puolė juos jėga.
  Ir abu laivai buvo ištepti saldžiais ir kvapniais, panardinti į biskvitą ir grietinėlę. Po to jie pradėjo skęsti, o jų šarvai tiesiogine prasme ištirpo, surūdijo ir ištirpo.
  Ir kreiseris kartu su naikintoju tirpo ir tirpo. O japonų jūreiviai mūsų akyse virto šokoladais, saldainiais ir ledinukais. Ir atrodė puikiai .
  Elžbieta pažymėjo:
  - Tai kulinarinė magija!
  Drachma pataisyta:
  - Konditerijos gaminiai! Buvo pikti jūreiviai, o dabar yra puikių skanėstų.
  Japonams iš tiesų teko susidurti su stipriais ir žavingais kovotojais.
  O dabar Elžbieta spustelėjo nuogus įdegusių ir labai gundančių pėdų pirštus. Ir tada iš jos pliko, apvalaus kulno išskrido sūrio pyragas. Iš pradžių jis buvo mažas, bet skrydžio metu išaugo. Ir jau išaugo kaip tikras lėktuvas. O kaip ima ir taranuoja kreiserį. Ir jis apsivertė nuo galingo gigantiško sūrio pyrago, išmirkyto meduje ir kondensuotame piene, stūmimo. Ir prieš mūsų akis jis pradėjo virsti dideliu, skaniu, kreminiu pyragu. Ir nuo jo sklido labai stiprus ir slegiantis kvapas.
  O japonų jūreiviai virto didelėmis razinomis, arba iš grietinėlės pagamintomis aguonų galvutėmis, arba šokolado statinėmis su jų viduje besitaškančiomis skysčiais. Ir tai tiesiog nuostabu.
  Elizabeth tviteryje parašė:
  - Tai tokie skanūs skanėstai! Tikri animaciniai filmai !
  Grafienė nimfa Drachma pritariamai linktelėjo:
  - Greitai mokaisi.
  Po to ji įsikišo apnuogintus grakščių pėdų pirštus į burną ir sušvilpė.
  Kilo sirupo banga ir kažko skanaus geizeris. Ir ši banga, kaip cunamis, apvertė japonų kreiserį. Ir jo vietoje pasirodė labai sodrus pyragas viduramžių karavelės su kreminėmis burėmis pavidalu. Ir vėl viskas taip nudažyta. O kokie ten šokoladiniai ir kiti konditeriniai įdarai?
  Ir japonų jūreiviai vėl tapo saldainiais, įskaitant keptą mėsą. Ir taip pat padengtas šokolado plutele ir daug visko sodrus ir skanus, pilnas gyvybės ir aromato.
  - sucypė Elizabeth. Ir iš savo iškaltos, mergaitiškos pėdos ji išleido ugningą siautulingos energijos srovę. Ir pradėjo veržtis kažkas neapsakomo, labai tiršta, lipnaus. O pora japonų naikintojų sušalo aviečių uogienėje ir šokolado želė. Po to, mūsų akyse, jie tapo dar vienu konditerijos šedevru, o jūreiviai ir jūreiviai virto labai linksmomis, kreminėmis dekoracijomis.
  Drachma mirktelėjo savo partneriui:
  - Neblogai! Paruošėme tiek daug skanių dalykų .
  Elžbieta nusijuokė ir čiulbėjo:
  Ai, dieta, nevalgyk to ar ano,
  Ir tegul kojos nepavargsta vaikščiodamos...
  O, dieta, aš išprotėsiu dėl šito,
  Keksiukai nestorina, o dainuoti dainas!
  Mergina nimfa pažymėjo:
  - Ko mums trūksta?
  Šviesiaplaukis terminatorius sumurmėjo:
  - Būtent, ką?
  Drachma čiulbėjo:
  - Ledai! Štai ko dar reikia.
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Daryti tai, kas visiškai neteisinga
  Jis saldesnis net už ledus!
  Ir abi burtininkės susikibo už rankų. Po to jie ištiesė nuogas, raumeningas, įdegusias kojas, jas sukryžiavo, o nuogais pirštais ėmė ir paleido magiškos hiperplazmos srautus. Jis skrido ir kaip banga trenkėsi į išlikusius japonų laivus. Vienas, du, trys ... Ir dabar vietoj samurajų indų atsirado taurės su visokiais ledais su nuostabiais ir saldžiais įdarais. O japonų jūreiviai virto braškėmis, vyšniomis, bananų griežinėliais ir mangais. O keturiolika tekančios saulės šalies laivų tapo visokiais labai skaniais ir apetitą keliančiais dalykais.
  Ir buvo ledų, meduolių, pyragų, pyragaičių, saldainių, šokoladų, sūrio pyragų ir ledinukų. Tiek daug skanių dalykų.
  Elžbieta pažvelgė į šį turtą ir pažymėjo:
  - Na ir kas, ar visa tai turėtų išnykti?
  Drachma linktelėjo:
  - Žinoma ne!
  Šviesiaplaukė nustebusi paklausė:
  - Kam to reikia jūroje?
  Grafienė nimfa pasiūlė:
  - Perkelkime ir atiduokime vaikams.
  Elžbieta nusijuokė ir dainavo:
  Visi žmonės didžiojoje planetoje,
  visada turi buti draugais...
  Vaikai visada turi juoktis
  Ir gyventi taikiame pasaulyje...
  Vaikai turėtų juoktis
  Vaikai turėtų juoktis
  Vaikai turėtų juoktis
  Ir gyvenk taikiame pasaulyje!
  Drachma pritariamai linktelėjo vaivorykštės spalvos galva:
  - Taip, vaikai turėtų juoktis ir gyventi taikiame pasaulyje! Dabar mes imsimės to į priekį ir padovanosime jauniesiems dovaną!
  Šviesiaplaukė pavartė akis ir nepatikliai paklausė:
  - Ar galim? Čia tiek daug, kaip galima užsiauginti tiek skanių skanėstų ir tokius konditerinius turtus?
  Grafienė nimfa atsakė:
  - Mes galime tai padaryti, be jokių abejonių. Esu tuo tikras. Tuo tarpu mums reikia ką nors padainuoti, kad pasikrautume energijos.
  Elena pritariamai linktelėjo:
  - Dainuoti? Na, tai mūsų malonumas!
  Ir abi merginos ėmė ir su entuziazmu bei energija dainavo:
  Tavo plaukai sniego baltumo,
  Auksinė satino oda!
  Mano aistra dega beribė,
  Jaunatviškas užsidegimas nė kiek neišblėso!
  
  Mano mergina, tu esi graži,
  Basomis kojomis ant smėlio!
  Tu ir aš esame tokie laimingi
  Aš negaliu gyventi be tavęs!
  
  O atsakydama gražuolė man pasakys:
  Berniukas, tu esi padorus jaunikis!
  Patikėk, tu man irgi labai patinki,
  Meilės dvasia nenuvylo!
  
  Bet gyvenimas yra klastingas dalykas,
  Pinigai valdo pasaulį, patikėkite manimi!
  O mamon yra stora , tai svarbiausia,
  Žmogus žmogui žvėris!
  
  Aš atsakiau, neslėpdama akių;
  Žinau, kad skurdas yra mūsų piktasis palydovas!
  Mes su tavimi basomis kojomis ,
  Kaip James Smith istorija!
  
  Tačiau meilė neturi ribų
  Jame nėra jokių kliūčių ar ribų!
  Kaip mums įsakė Šventasis Viešpats,
  Ir palaimintų šviesių veidų piktogramos!
  
  Taigi susituokime,
  Vaikai augs laimės!
  Ir tada mūsų gyvenimas apsivers,
  Plačiausiu keliu pasaulyje!
  
  Tarnaitė iškart sušalo,
  Mano akyse pasirodė ledas!
  Kilni aistra nurimo,
  Ir jo bruožuose yra kartėlio!
  
  Ne, aš neliksiu valkata
  Ir aš įsigysiu, žinai, rūmus!
  Ir tau, alkanas berniuk,
  Tik su liesa karve karūna!
  
  Na, aš susiginčijau su savo mylimuoju,
  Pagalvojau, įsivelk į kilpą iš sielvarto!
  Jūs turite prarasti tiek daug sąžinės
  Jei tave užklups nešvarumai , aš tave nužudysiu!
  
  Bet, laimei, prasidėjo karas,
  Nedelsdami prisijunkite prie fronto!
  Nors kelias spygliuotas,
  Pradėjau rašyti mannų skaičių!
  
  Taigi tai yra mūšis, mūšis,
  Po velnių, mes kovojame ir mylime!
  Ir karas eina į pabaigą,
  Sąskaitos nuliai auga!
  
  Bet tada įvyko tragedija,
  Praskrido paklydęs, piktas sviedinys!
  Aš to nenorėjau, patikėk manimi
  Bet domino krito iš eilės!
  
  Čia mano siela sklando danguje,
  Mergelė stovi prie kapo!
  Ir krištolinės akys verkia,
  Ji žiūri žemyn, kenčia!
  
  -Pagaliau supratau, kvailys
  Žmonių blogis auga ant pinigų!
  Primityvus gyvenimas nemokamas,
  Na, dabar viešpatauja baimė!
  
  Danguje man nėra atleidimo,
  Į pasaulio bedugnę, aš einu į vienuolyną!
  Kasdien dainuok giesmes,
  Jėzus Tėvas yra mano vadovas!
  
  Taigi aš jį paėmiau ir nusiaviau batus,
  Vaikščioti basomis per sniego pusnis!
  Ir šlovina Kristų griuvėsiuose,
  Garsiai dainuoja dainas apie Dievą!
  Merginos ją dainavo su dideliu užsidegimu. Atrodo, kad net stebuklingame pasaulyje jie pažįsta ir atpažįsta Jėzų Kristų kaip Viešpatį, Dievą ir Gelbėtoją.
  Tai tikrai labai šaunu ir šaunu.
  Po to, matyt, gražuolės buvo pakankamai pasikrovusios energijos. Elžbietos dešinėje rankoje taip pat pasirodė burtų lazdelė. Ir abi mergytės burtininkės ėmė ir sukryžiavo savo burtų lazdeles ir nuogas, iškaltas kojas su žiedais ant pirštų. Ir jie riaumojo:
  - Abra , Šluota, Kadabra !
  O juos kartu su nesuskaičiuojamu kiekiu maisto užklupo viesulas. Ir nespėjus susivokti merginos atsidūrė kažkokioje ypatingoje vietoje. Aplinkui buvo žemų akmenų. Ir jiems dirbo nesuskaičiuojamos minios vaikų.
  Buvo ir berniukų, ir mergaičių nuo septynerių iki keturiolikos metų. Jie dirbo pusiau nuogi ir basi. Skaldė akmenis, dėjo skaldą ant neštuvų, krovė vežimėlius, dirbo su kastuvais ir laužtuvais. Vaikai buvo pusnuogiai, jų basos kojos buvo nuverstos, subraižytos, visi nusėti nubrozdinimais ir mėlynėmis.
  Vaikų kūnai ploni, bet vieliški. Jie blizga nuo prakaito, apdulkėję, išsekę.
  Kai kurių berniukų galvos nuskustos plikai, o ant pečių apdeginti prekės ženklai. Tai reiškia, kad jie bandė pabėgti. Ir grandinės taip pat kabo ant jų rankų ir kojų, didindamos kančias.
  Kai kurios merginos taip pat turi grandines ir prekių ženklus. Tiesa, bent jau jie nesikerpa plaukų plikai.
  O aplinkui prižiūrėtojai su botagais, o tai ne žmonės. Jų kūnas tikrai panašus į žmonių, tik storas ir masyvus, bet galvos - kaip plėšriųjų šernų.
  O vaikus daužo su laukiniu įniršiu ir pasiutimu, kad vergų vaikams plyšta oda ir bėga kraujas.
  Elžbieta riaumojo:
  - Tie niekšai ! Turime išlaisvinti berniukus ir mergaites!
  Drachma energingai linktelėjo galva:
  - Sutinku su tuo ! Bet mums reikia pagalbos!
  Šviesiaplaukis karys nustebęs paklausė:
  - Kokia dar pagalba?
  Grafienė nimfa atsakė:
  - Moralinė ir maginė pagalba.
  Mergina spragtelėjo nuogais kojų pirštais ir išaugo, lyg kas būtų padidinęs filmo kadrą. Po to ji griausmingu balsu sušuko:
  - Mieli vergai vaikai! Jei nori būti laisvas, dainuok! Ir giedoti apie Dievą Viešpatį ir Gelbėtoją Jėzų Kristų.
  Elžbieta patvirtino, taip pat spustelėjusi nuogus kojų pirštus:
  - Daina ir nuostabūs balsai, kelias į išganymą!
  Vergai vaikai, nekreipdami dėmesio į botagų traškėjimą ir grėsmingus prižiūrėtojų humanoidų šernų riksmus , ėmė ir giedojo savo aiškiais balsais, kaip lakštingalos trile:
  Mes esame savo nelaimingos Tėvynės vaikai,
  Tėvai nusidėjo, o bausmė tenka mums!
  Ir kad didysis Atpirkėjas išgelbėtų visus nuo sielvarto,
  Turime atgręžti savo širdis į Dievą dabar!
  
   O brangus didysis Viešpatie Jėzau,
  Myliu tave, būk pašlovintas Gelbėtojas!
  Tarnaudamas Didžiajam, berniukas nėra bailys,
  Mes tikime, kad gundytojas pražus Šeole !
  
  Taigi vaikai išvyko į Hadžą,
  Kelias sunkus, bet dvasia didinga!
  Tegul Kristus Nugalėtojas būna jūsų svajonėse,
  O tas , kuris kuria blogį , žeminamas amžinai!
  
  Mes laikomės pasninko ir vaikštome ilgai,
  O mano basos kojos jau kraujuoja!
  Bet mūsų planeta yra Visagalio namai,
  Ir niūrios naktys atrodo šviesios!
  
  Žinoma, turtuolis juoksis atgal,
  Jis sakys: dangaus karalystė yra chimera!
  Bet Cherubas siunčia sveikinimus,
  Ir arogantiška viešpatystė baigsis Gehenna!
  
  Bet mes atleidžiame visiems savo maldoje,
  Kiekviena piktograma turi šventą vardą!
  Tegul žmonės tampa šiek tiek malonesni širdyje,
  Tegul piktadariai skiriasi savo dvasia!
  
  Kodėl mes einame, tiek daug kentėdami kelyje,
  Kam to reikia nekaltam vaikams?
  Mes norime patekti į Dievo miestą, kuriame Jis gyveno,
  Kur Kristus bėgo per tuščius šunis!
  
  Ir svarbiausia, kad tikėjimas yra stiprus,
  Drąsus nedorėlis parpuolė ant kelių!
  Kelias į išganymą sunkus ir ilgas,
  Tačiau nėra nusikalstamesnio nusikaltimo už tinginystę!
  
  Šventasis Jėzau, nenorėjau dėl mūsų sielvarto,
  Jo mintys šviesios, pilnos ramybės!
  Juk jis nepanašus į senovės dievus,
  Šūkis, nedaryk iš žmogaus stabo!
  
  Bet kodėl mūsų pasaulis yra žiaurus,
  Tas pragaras valdo požemį!
  Koks džiaugsmas, palaima tik valandai,
  Kad Abelis mirė, o piktasis Kainas soste?!
  
  Viešpats atsako: tai yra žmonių valia,
  kaimynas būtų dar blogesnis!
  Kad pagrindinis valdovas, žiaurus piktadarys,
  Kad pagrindinis stabas yra neprincipingas Judas!
  
  Bet jūs esate gyvenimo vaikai, tyra siela,
  Mes nuėjome šimtus mylių per akmenis ir erškėčius!
  Nori valdyti su didžiuoju Kristumi,
  Kad gundytojas neįvestų gyvatės į pelkę!
  
  Tikėkite, kad Gelbėtojo galia bus ant jūsų,
  Jis išliejo malonę, gydydamas mažųjų žaizdas!
  Tegul sieloje neišnyksta atgailos karštis,
  Tegul jie būna ištikimojo šalies Dievo šeimoje!
  Po to abi merginos ėmė ir vėl kartu sukryžiavo nuogas, įdegusias, raumeningas kojas ir burtų lazdeles bei išleido magiškos energijos ir žodžių srovę.
  Ir gėrybės pradėjo kristi iš viršaus. Ir daugybė prižiūrėtojų iš dvikojų šernų pradėjo virsti pyragais arba auksinėmis taurėmis su ledais. O grandinės ant jaunųjų vergų rankų ir kojų ėmė išbarstyti į įvairiaspalves ir skanias dražes. Ir buvo labai gražu.
  Vergų vaikai išsivadavo iš pančių ir džiaugsmingai kėlė rankas ir basas kojas aukštyn. Po to jie pradėjo ploti. Jie plojo su dideliu entuziazmu ir energija.
  Ir tik po to jie ėmė ir puolė į daugybę konditerijos stebuklų, kurie jiems nusileido iš dangaus. Žinoma, vergai vaikai buvo alkani, išsekę, išvargę nuo sunkaus darbo karjeruose.
  Bet tuo pat metu jie dabar juokėsi ir rodė dantis. Ir jiems buvo labai smagu. O grandinių atsikračiusių vaikinų džiaugsmas buvo pačiame įkarštyje...
  Tikriausiai niekada gyvenime nėra matę tokių skanių dalykų ir tokiais kiekiais.
  Ir berniukai, ir mergaitės laikė už rankų ir šokinėjo aukštyn ir žemyn. Ir iš džiaugsmo jie dainavo su puikiu jausmu ir išraiška:
  Nėra imperijos, aukštesnės už Elfiją,
  Šventa šalis, nuostabi šalis!
  Mes norime, kad pasaulis būtų laimingesnis,
  Jūs esate be galo duotas Viešpaties!
  
  Tavo beržai kaip putojantys perlai,
  Ir rudeninių tuopų auksas!
  Mes tapsime turtingesni už visus, patikėkite,
  Pamatykime šlovingą mūsų vaikų kelią!
  
  Ateis didelio džiaugsmo metas,
  Kada mokslas prikels mirusiuosius?
  Tačiau turime įveikti rifus,
  Juk egoizmas yra žiaurus parazitas!
  
  Nėra vienybės, žmonės nesutaria ,
  Karas vyksta - mes nežinome pabaigos!
   Kruvinas prakaitas dengia akių vokus,
  Erškėčių krūmo vainikas!
  
  Toks dabar gyvenančių likimas ,
  Kenčia, šaudyk ir žudyk artimuosius!
  Debesys nušvito raudonai,
  Armija buvo išvaryta iš požemio!
  
  Bet kas tai yra - tai neišvengiama,
  Įstatymą atrado niekšas Charlesas Darwinas !
  Kad gyvieji turi tik vieną viltį,
  Kad pavyktų, kankink viską ir griebk!
  
  Tokia žmogiško egoizmo šypsena,
  Ne visuomenei, o tik sau!
  Iš to kilo orksizmo kultas,
  Ir dabar nėra garbės, nėra sielos!
  
  Bet mūsų šventasis Dievas Jėzus yra mūsų globėjas,
  Jis pasakė, kad tu gali nugalėti savo nuodėmę!
  Taigi, Viešpats mokytojas įsakė:
  Tegul nesavanaudiškumas būna tavo dukra!
  
  Bet nepamiršk,
  Tarnauk elfams, broli, visomis jėgomis!
  Tėvynės sūnūs nebėra kiškiai,
  O sakalas nėra bjaurus žvirblis!
  
  Po stačiatikių tėvynės vėliava,
  Į puolimą vesim pulką kareivių!
  Tegul sėkmė būna spinduliuojanti, šlovinga,
  Sulaužykime eilę apnuogintų ilčių!
  
  Na, kai mūšio dulkės nusės,
   Atgaivinsime savo gimtąjį Elfą iš griuvėsių!
  Ir tai yra karių širdžių troškimas,
  Visi kartu kurkime palaimingą pasaulį!
  Vaikų daina buvo kupina entuziazmo ir meilės, ir veržlumo, ir noro kovoti, bet ir kurti.
  Graži mergina pasirodė su suknele, tarsi austa iš žvaigždžių, ir ji lenktyniavo ant sniego baltumo vienaragio. O rankose laikė burtų lazdelę, apdengtą garbanomis. Ir mergina čiulbėjo savo mielu balsu:
  - Aš esu fėja Malvina! Aš pasirūpinsiu jumis, vaikai, kad būtumėte laimingi ir niekas jums ant kaklo jungo nekištų!
  Drachma linktelėjo Elizabeth:
  - Na, laikas mums eiti! Čia mes atlikome savo misijos dalį. Dabar atėjo laikas užbaigti T laivyną .
  Blondinė prieštaravo:
  - Dabar, kai japonai neteko dvidešimties naikintojų puolime ir dar keturiolikos laivų mūšyje su mumis, rusų eskadrilė dabar yra stipresnė. Tai kodėl gi neleisti admirolui Makarovui įrodyti savęs? Tuo pačiu metu mūšyje išbandysite stebuklingus apvalkalus su originaliais dangteliais?
  Nimfa mergina nusišypsojo ir linktelėjo:
  - Taip, iš Makarovo nereikėtų atimti šlovės ir galimybės lygiuotis į Ušakovą ir Nachimovą. Tačiau mūšyje turi dalyvauti ir mūsų kreiseris "Varyag" su basų merginų įgula.
  Elžbieta linktelėjo:
  - Su malonumu!
  Merginos puolė pas save, kad galėtų greitai kovoti su Japonijos laivynu.
  Iš tikrųjų admirolas Makarovas išvedė eskadrilę į jūrą. Jis buvo paskirtas iš anksto vadovauti stipriam carui Aleksandrui III. Ir, žinoma, įgudęs karinio jūrų laivyno vadas eskadrilę išmokė manevruoti. Ir ištikimas sau, į mūšį jis puolė ne didžiausiu, o greičiausiu laivu - kreiseriu "Comet".
  O sumanusis admirolas Makarovas manė, kad T. neišvengs mūšio. Iš tiesų samurajų garbė reikalavo, kad jis priimtų rusų iššūkį. Ir išeik pasitikti priešo.
  Abi eskadrilės artėjo mūšio rikiuotėje. Ir kaip tikėtasi, tarp jų vyks artilerijos dvikova. Togas ruošėsi tiesinei taktikai Frederiko Antrojo stiliaus. Tačiau admirolas Makarovas pasielgė kitaip.
  Jis savo laivais užpuolė T flagmaną. Ir tuoj pat visi septyni eskadrilės mūšio laivai sutelkė žudikišką ugnį į Mikasą .
  Šiuo metu į mūšį įstojo ir kreiseris Varyag. Jame - agresyvi ir graži basų merginų komanda su bikiniais. O jie bėga, šurmuliuoja, vilkdami įrankius ir putojančius, pliki, apvalūs, grakščia pėda, kulnais.
  Elžbieta ir Drachma duoda komandas mergaitėms. Jie visiškai neprieštarauja savo magiškos galios panaudojimui prieš Japonijos laivyną, tačiau jie neturėtų atimti iš Admirolo Makarovo šlovės.
  Tačiau burtininkės merginos asmeniškai nusitaikė į aštuonių colių ginklą ir paleidžia mirtiną sviedinį. Jis skrenda lenkta trajektorija ir labai tiksliai pataiko į samurajų kreiserį. Jis prasiskverbia į šarvus ir sprogsta tiesiai amunicijos sandėlyje. Jie detonuoja ir įvyksta sprogimas. Sukeliamas didžiulis sunaikinimas.
  O Tekančios saulės šalies kreiseris perskyrė pusiau ir pradėjo skęsti.
  Mikaso taip pat patyrė didelę žalą . O didžiausias Japonijos laivyno laivas užsiliepsnojo ir pradėjo skęsti. Ir tai buvo žudantis vaizdas.
  Admirolas Makarovas net juokaudamas dainavo:
  Ir taip jis gėrė eidamas pareigas,
  Ir jis smogė leitenantui ...
  Cunamis apėmė jausmą,
  Ir šiuose vandenyse jis nuskendo!
  Elžbieta ir Drachma atsiuntė dar vieną žudantį sviedinį, ir jis pataikė į kitą, šiek tiek didesnį, šarvuotą kreiserį, kuris buvo šiek tiek prastesnis už eskadrilės mūšio laivą. Ir vėl šonas buvo sulaužytas, ir jis atsidūrė sandėlyje, kuriame buvo laikomos šimozos. Ir toks galingas sprogimas, kad net toks didelis laivas skyla. Ir vėl japonų jūreiviai šoka į vandenį ir skęsta. Daugelį irgi sūkurys nutempė nuo didelės, skęstančios metalo masės.
  Mergaitės burtininkės stovi plikomis, labai užburiančiomis kojomis ir vėl nukreipia ginklą. O japonų mūšio laivas " Mikaso ", apimtas liepsnų, skęsta ir grimzta į dugną kartu su savo admirolu Togu . Ne šioje istorijoje legendinis karinio jūrų laivyno vadas netaps žinomas ir puikus. Bet galbūt Togas yra geriausias admirolas Japonijos istorijoje. Antrojo pasaulinio karo metais Tekančios saulės žemėje tokio lygio laivyno vado nebeliko.
  Ir tai, žinoma, turėjo įtakos karo veiksmų eigai.
  O merginos vienu šūviu nuskandino eskadrilės mūšio laivą. Tuo metu tai buvo didžiausias laivų tipas klasifikacijoje. Mūšio laivai dar nepasirodė.
  Elena sušuko:
  - Tai tikrai mums reikalinga kova.
  Drachma pažymėjo:
  - Bet ir žmonės miršta.
  Šviesiaplaukė terminatorius paėmė jį ir dainavo:
  Žmonės miršta dėl metalo
  Dėl metalo!
  Žmonės miršta dėl metalo
  Dėl metalo!
  Šėtonas ten viešpatauja
  Ten siautėja!
  Septyni Rusijos eskadrilės mūšio laivai sutelkė ugnį į kitą japonų laivą. Taigi įvyko visiškas sumušimas. Ir viskas veikė su didele energija iš skraidančių sviedinių ir mirtinų ginklų.
  Elžbieta ir Drachma nuskandino dar porą laivų, po kurių, praradę admirolą ir patyrę didelių nuostolių, japonai nusprendė, kad jiems geriau pabėgti.
  Po to organizuotas pasipriešinimas baigėsi. Ir tada viskas virto priešo persekiojimu.
  Merginos jūreivės kreiseryje "Varyag" šaudė, šaudė sviediniais su mirtina jėga, o jų nuoga, alyvinė, lygi, švari oda, raumeningos kojos blykstelėjo. Ir tai buvo reginys - tiesiog nuostabus.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Turime žavingą įgulą. Einame į laivą.
  Drachma šypsodamasi patvirtino:
  - Taip, ir žavinga, ir kartu kovinga !
  Merginos, tiesą sakant, savo plikomis, iškaltomis, viliojančiomis kojomis, aukšta krūtine, plonu juosmeniu ir prabangiais klubais yra labai geros. Ir tuo pačiu juos vos dengia bikinys, labai seksualūs ir išraiškingi. Ir jų raumenys yra tokio grožio, harmonijos ir simetrijos, kad jie tiesiogine prasme žavi vyrus.
  O jų rausvi, pliki kulnai blyksi, o padas labai grakščiai išlenktas ir atrodo užburiančiai, o stipriosios lyties atstovai tiesiog kraustosi iš proto .
  O kokiu apetitišku ir maloniu kvapu kvepia merginos. Jis yra tarsi dievų maistas, nepakartojamas ir siutinantis, kurstantis vaizduotę!
  Ir taip merginos nuskandina dar vieną japonų eskadrilės mūšio laivą.
  Jis negali pabėgti nuo Varyago.
  Elžbieta, laižydama lūpas, pažymėjo:
  Laivai guli sudaužyti
  Skrynios atviros...
  Smaragdai ir rubinai teka kaip lietus...
  Drachma entuziastingai pakartojo:
  Jei nori būti turtingas,
  Jei nori būti laimingas,
  Lik su mumis, mergaite
  Mes stipriai smogiame japonams!
  Mes stipriai įveikėme samurajus!
  Ir taip. Iš tiesų, visi dideli T eskadrilės laivai jau nuskandinti. O dabar priešui nebelieka šansų. Ir paskutiniai indai žūva persekiojant.
  O Varyago merginos visiškai išprotėjo. Matyt, jos labai nori vyrų. Tai temperamentingos moterys. Ir netgi labai agresyvus.
  Ir tuo pačiu metu toks gražus ir patrauklus.
  O jų raumenys po įdegusia oda rieda kaip gyvsidabrio kamuoliukai.
  Kaip japonai gali atsispirti tokiems žmonėms? Merginos be problemų jas kulia ir naikina.
  Tai merginos su labai dideliais ir elegantiškų formų užpakaliukais, kuriuos vos dengia plonos kelnaitės. Stipriosios lyties atstovai dėl to eina iš proto.
  Drachma kikeno, paėmė ir iš savo burtų lazdelės paleido pulsarą.
  Paskutinis japonų kreiseris beveik akimirksniu virto didžiuliu, kvapniu pyragu. O daugybė jūreivių ant denio buvo pasipuošę konditerinėmis dekoracijomis, net labai ryškiomis ir nudažytomis kremu, kondensuotu pienu, medumi ir kitais skanėstais .
  Elžbieta sušuko:
  - Super!
  Ir paspaudus apnuogintais grakščių, įdegusių, labai viliojančių pėdų pirštais ji japonų naikintoją pavertė kažkuo labai patraukliu, primenančiu didžiulį pyragą, pripildytą šokoladinio kremo ir nusagstytą braškėmis.
  Merginos burtininkės dainavo chore:
  Už jų yra Gaskonė ,
  Švęsime sėkmę...
  Japonija yra gera šalis
  Bet Elfia yra geriausia!
  O po to, kai vienu metu spragtelėjus basų kojų pirštais ir kratant burtų lazdeles, paskutiniai samurajų laivyno laivai virto auksinėmis, platininėmis ir sidabrinėmis vyno taurėmis su kalnu įvairiaspalvių ledų. Ir jūreiviai tapo egzotiškomis uogomis, arba griežinėliais supjaustytais vaisiais!
  . SKYRIUS Nr.3
  Kita kuklaus maisto porcija buvo atnešta Elžbietai ir Drachmai. Šį kartą duoną, košę ir pieną jiems atvežė gražuolė vergė. Ji buvo beveik nuoga, plonos kelnaitės, o ant elastingų, viliojančių krūtų kaspinas vos dengia spenelius. Mergina turėjo tris kasytes, visas tris skirtingų spalvų, o ant peties buvo pridegę lotoso žiedo formos klijai. Jaunos vergės basos kojos vaikščiojo tyliai, o ji pati neištarė nė žodžio. Norėdama atsisveikinti, ji netikėtai atsiklaupė ir pabučiavo Elžbietą į apnuogintą dešinę, o paskui į kairę koją.
  Šviesiaplaukė nustebusi paklausė:
  - Kodėl dar taip?
  Jauna ir graži vergė neatsakė, o taip pat tyliai, blykstelėjusi rožiniais, švariai nuplautais aukštakulniais, išėjo.
  Drachma pažymėjo:
  - Matyt, tave laiko kilniu žmogumi. Jie net pradėjo mus geriau maitinti. Na, galbūt laukia kažkas įdomaus.
  Košė tikrai buvo su sviestu, joje buvo riebios mėsos, o pienas šiltas ir šviežias.
  Pavalgiusi ir išgėrusi Elžbieta pasijuto apsunkusi. Na, dažniausiai tai atsitinka pavalgius. Jos safyro akys užsimerkė ir ji užmigo.
  Ir ji svajojo apie kažką panašaus...
  Elžbieta dainavo prieš būrį žmonių, vilkinčių karinę uniformą su epauletais, be to, labai jauni, karininkai buvo nuo šešiolikos iki dvidešimties metų, ir ji su dideliu entuziazmu atliko visą eilėraštį:
  Aš pavargusi klajoju po visatą,
  Jame tiek daug žiaurumo ir blogio!
  Bet aš prašau Viešpaties tik vieno dalyko,
  savo artimųjų pasaulį !
  
  Karas, nežinodamas skirtumo , atėjo pas mane,
  Ji pridengė mane savo negailestingu sparnu!
  Kardas pagaląstas, nepažįstant makšties,
  Čia piktasis drakonas įkišo snukį!
  
  Bet Prūsijos riteris, galingas didvyris,
  Jis negali to sulaužyti, tai visiškas pragaras!
  Jis pasakė vagims: jūsų sąžinė nėra vagystė,
  Kadangi sąžiningumas yra mūsų, žinokite, kad yra vilties!
  
  Vagis išsigando, pamato baisų kardą,
  Už neteisėtumą laukia griežtas atpildas!
  Galime iš karto degti godumu ,
  Ir didelis atlygis Tėvynei!
  
  Tie, kurie nemylėjo, nežino šių kančių,
  Kas atneš kitokį sprendimą!
  Bet mūsų ugnis, patikėkite manimi, neužgeso,
  Mūsų užtenka, jei esame dviese!
  
  Atskaitymas, žinoma, ateina griežtas Dievas,
  Jis silpnas ir nedrąsus ir visai ne gynyba!
  Žmonėms buvo duodami tokie balai,
  gyvųjų armija sudaužyta į šipulius!
  Bet žmogus kaip daigas,
  Kai jis tiki, žinai, kad jis neišnyks!
  Pažangos ūgliai, žinote, neišdžiūvo,
  Mes matome erdvę danguje!
  
  Ko mums reikia šiame pasaulyje, mums reikia sėkmės,
  Tokia žmonijos prigimtis!
  Girdisi linksmas, jaunas juokas,
  Ir auga nauja kultūra!
  
  Konservatizmas yra mūsų žiaurus budelis,
  Žmonių mintis sukaustyta grandinėmis kaip akmuo!
  Bet jei sunku, kareivis neverk,
  Patikėkite, mes būsime streikuojantys kariai!
  
  Atėjo ilgai laukta pergalė,
  Ir kas kitas tuo abejotų!
  Mintis yra žmogus, aštri adata,
  Kas yra herojus, tas ne klounas!
  
  Tikiu, kad planeta suras laimę,
  Žinau, tapsime visi mieli ir gražūs!
  Ir pyktis sumokės mums teisingą sąskaitą,
  Jie bus dosniai užpildyti kukurūzų lauko smaigaliais!
  
  Mes nežinome ramybės, tai mūsų reikalas,
  Kokia žiauri yra evoliucija!
   Visatoje yra beribis chaosas ,
  jame esantis padaras yra vienišas!
  
  Tikimės geriausio
  Kad bus laimė ir išnyks baimė!
  Ir visi sūnūs taps kaip šeima,
  O naują kelią apibūdinsime eilėraščiu!
  Jaunuoliai uniformuoti ir uniformuoti plojo:
  - Puiku, kaip Puškinas ar Lermontovas. Kartu matoma ir meilė savo šaliai.
  Elžbieta kukliai nuleido akis:
  - Esu tik didžiųjų poetų mokinys. Apskritai tai tik dalis mano pašaukimo.
  Jos partneris nimfa su septynių spalvų šukuosena Drachma sutiko:
  - Taip, tu turi daug ko išmokti. Tuo tarpu valgykime ir gerkime.
  Jie valgė lėtai ir, kaip įprasta, palietė politiką, aptarinėjo būsimų karų perspektyvas.
  Dešinėje sėdintis jaunasis sargybinis buvo didikas iš labai protingos šeimos.
  Jis pastebėjo:
  - Kiek žmonių, daugiausia kalinių, žuvo CSA, sukurdami destruktyviausius ginklus per visą žmonijos istoriją. Žmonės buvo apšvitinti, nusilupo oda, slinko plaukai, o mainais gaudavo tik mušimus ir ersacų duoną.
  Stalininis režimas yra nežmoniškas, vietoj kadaise buvusios laisviausios ir demokratiškiausios valdžios, jis tapo blogio imperija.
  Drachma linktelėjo:
  - Norint įgyvendinti komunizmo idėjas labiausiai laisvę mylinčioje Vakarų pusrutulio šalyje, neapsieinama be teroro. Prisiminkime, prie ko Vokietiją atvedė Hitlerio totalitarizmas. Didelės kultūros tauta virto plėšikų gauja.
  Jaunuolis prieštaravo:
  -Hitleris, žinoma, yra antisemitas, bet jam valdant nebuvo tokio teroro kaip komunistinėse Amerikos valstybėse. O iš žydų buvo atimtos teisės, tuo tarpu KSA praktiškai neliko laisvės. Ypač klesti denonsavimas ir kankinimai. Į miestus siunčiami kalinių skaičiaus planai ir egzekucijų sąrašai. Būna, kad per vieną dieną nušaunama visa divizija žmonių. Baudžiamoji atsakomybė įvesta nuo penkerių metų. Ar kažkas panašaus nutiko Vokietijoje?
  Grafienė nimfa Drachma prisiminė, kad šioje visatoje Hitleris dar nespėjo padaryti tiek daug kruvinų darbų, kaip jų . Juk iš esmės po Sovietų Sąjungos puolimo naciai vykdė masinį terorą, taip pat ir prieš žydus. Čia Vokietija buvo nugalėta per greitai, o pasienio mūšiai buvo trumpalaikiai. Fašizmas nesugebėjo parodyti savo šypsenos visoje savo šlovėje. Kalbant apie komunizmą, atsitiko kažkas laukinio, beveik neįsivaizduojamo : Stalinas tapo turtingiausios pasaulio valstybės vadovu. Dabar pasaulis tapo kitoks. Ir į tai reikėjo atsižvelgti.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Galbūt tai yra bausmė JAV už tai, kad jos siekė savęs išaukštinimo ir nieko nedarė kitų žmonių badaujančioms ir skurstančioms tautoms. Biblijoje, apaštalo Jono Apreiškime, kalbama apie žvėrį su dviem ragais kaip ėriukas, išeinantis iš Žemės. Tai netikras pranašas, kuris kalba kaip drakonas, pajungdamas pasaulį žvėriui. Greičiausiai kalbame apie JAV. Iš jūros išlindo buvę gyvūnai, simbolizuojantys šalis ir tautas, o tiksliau jų sankaupą, o žemė - retai apgyvendintą teritoriją.
  Drachma paklausė:
  - Žvėri, tai komunizmas?
  - Iškreiptas komunizmo supratimas be krikščioniškos moralės. Bandymas sukurti dangų be Dievo yra pasmerktas nesėkmei. Laimė be Dievo yra kaip meilė be širdies! - baigė Elizabeth.
  Jaunasis sargybinis pastebėjo:
  - Tai labai teisinga pastaba. Kristus yra gerumo pavyzdys. Žmonių labui jis išgyveno nepakeliamas kančias, priimdamas antrąją mirtį ant kryžiaus.
  Drachma paklausė:
  - O kaip antrasis?
  - Išgyvena atsiskyrimą nuo Tėvo. Trejybės padalijimas. Jis patyrė visas mūsų nuodėmes, įskaitant pačias šlykščiausias ir baisiausias. Tai buvo monstriška. - tarė jaunuolis.
  - Šiuo metu į jį žiūrėjo angelai ir nepuolusių pasaulių atstovai, kurie nesekė šėtonu ir liko ištikimi Dievui. Pergalės himnas skambėjo tarp kryžių, ant kurių kentėjo visa ko kūrėjas.
  - Ne puolę pasauliai! Matyt, nesate visiškai ortodoksas? - paklausė Drachma.
  - Rusijos Konstitucija garantuoja sąžinės laisvę. Mano tėvai buvo ortodoksai, bet vėliau atradau naują Septintosios dienos adventistų bažnyčią. Jie išmokė mane teisingai tikėti, remiantis šventraščiais. Visų pirma, net stačiatikių kunigai neneigs, kad iš pradžių krikščionys laikėsi tik šabo, o piktogramų neturėjo.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Tai judaizmo paveldas. Jam būdinga baimė padaryti kokį nors vaizdą ar paveikslą. Štai kodėl tarp žydų menininkų praktiškai nėra. Tačiau Naujajame Testamente piktogramos nėra uždraustos.
  Drachma atsakė:
  - Kaip pasakyti, lieka antras įsakymas. Nedaryk savęs stabu.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Taigi ikonos nėra stabai, o tik tarpininkai tarp žmogaus ir Kristaus.
  Drachma pažymėjo:
  - Rašte sakoma: - Mes turime vieną Dievą, vieną ir vieną tarpininką tarp Dievo ir žmonių: žmogų Jėzų Kristų.
  Elžbieta prieštaravo:
  - Tai nieko nereiškia. Dievas taip pat yra vienas teisėjas, bet tuo pat metu sakoma: "Šventieji teis pasaulį". Taigi ne viską Biblijoje reikia suprasti pažodžiui.
  Šviesiaplaukė sušuko:
  - Bet šventieji turi grynai patariamąjį balsą. Be to, žodis teisėjas reiškia tik tyrimo teismą.
  Drachma pertraukė pokalbį:
  - Nenoriu klausytis teologinės scholastikos. Pakalbėkime apie ką nors žemiškesnio . Ir apskritai, kai kalba, ypač apie nuodėmes, apetitas iškart dingsta.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Aš irgi jaučiuosi nusidėjėlis. Ji nužudė tiek daug žmonių. Siaubas.
  Drachma pamojavo:
  - Aš sakiau, kad Biblijoje įsakymas "nežudyk" reiškia: "nežudyk pikta".
  O žudyti vardan Tėvynės yra gerai. Ypač jei tavo tėvynė šventa. Nei viena pasaulio šalis nedrįso vadintis šventa, išskyrus Rusiją. Ar tai nėra Dievo pasirinkimo mūsų šaliai rodiklis ?
  Elžbieta ironiškai pažymėjo:
  - Ir tai sako ateistas.
  Grafienė nimfa logiškai atsakė:
  - Aš netikiu Biblijos Dievu, o ypač tuo, kad žydai yra Dievo tauta, bet neabejotina, kad Rusija turi ypatingą tikslą. Kalbant apie tikėjimą, tai mano nuomonė. Kažkada egzistavo civilizacija, panaši į mūsų. Ji pradėjo nuo akmeninių kirvių ir medinių lankų. Tačiau praėjo metai, tūkstantmečiai ir pasirodė pirmieji automobiliai. Iš pradžių gremėzdiškas ir gremėzdiškas, vėliau vis spartesnis, kertantis erdvę. Ir, žinoma , kompiuteris, bet kurios tautos pagalbininkas žvalgyboje, civilizacijai svarbiausiame dalyke, mąstymo procesuose. Žinoma
  Dėl bioinžinerijos keitėsi ir patys padarai. Jie tapo greitesni, protingesni su geromis reakcijomis ir ne tokie lėti kaip anksčiau. Viskas keitėsi į gerąją pusę. Būtybės sukūrė galingus ginklus, galinčius numušti meteoritus ir asteroidus. Mokėmės valdyti orą, užkirsti kelią stichinėms nelaimėms, skraidyti ir teleportuotis. Ir svarbiausia, jie sukūrė žvaigždžių imperiją. Kurie išplito visoje galaktikoje, paskui į daugybę galaktikų, apimančių visatą.
  Elizabeth pasakė:
  - Gražiai skamba. Ar jie turėjo tikėjimą?
  Drachma tęsė:
  - Kaip ir Žemėje, buvo daug religijų, tačiau jos pamažu išmirė. Juos pamažu pakeitė pasitikėjimas proto galia. Galiausiai mokslininkai, pasitelkę milijonų planetų galią, atrado egzistavimą ir išmoko sukurti materiją. Tai buvo grandiozinis lūžis visatoje. Dabar protas pradėjo kurti savo visatas. Didžiulis ir labai tikras. Taip gimė mūsų visata. Tai gana logiška! - tarė grafienė nimfa.
  Jaunuolis pažvelgė į ją spindinčiomis akimis:
  - Tai taip neįprasta! Na, aš nustebęs. Kitų visatų kūrimas.
  - Pastarasis visai įmanomas. - tarė nimfa mergina. - Norėdami tai padaryti, tereikia išplėsti atomo struktūrą. Visų pirma, matmenys yra santykinė sąvoka; pavyzdžiui, jei trimatis kubas yra keturmatis, jo tūris padidės aštuonis kartus. Tas pats pasakytina ir apie atomą, kurio šeši matmenys yra penki šimtai dvidešimt du kartus didesnis nei trys matmenys. Su devyniais matmenimis tai jau yra penki šimtai dvidešimt du kartus penki šimtai dvidešimt du. Ir taip toliau. Jei matmenų skaičius yra milijono kartotinis, vienas atomas būtų didesnis už galaktiką. Tada ji turi būti grąžinta į trimatę būseną, o dabar mes jau turime reikalą dėl galaktikos. Sunkiau ją susisteminti, bet manau, kad mūsų palikuonys tai išsiaiškins.
  Romane "Dievo pagunda" šią problemą išsprendė kelių hiperplazmų kompiuteris. Jo greitis buvo įspūdingas.
  - Kas yra kompiuteris? - paklausė jaunuolis.
  - Elektroninė mašina. Pirmasis pilnavertis kompiuteris buvo sukurtas SSRS. Tiesa, JAV jis pasirodė anksčiau, o prototipas buvo sukurtas nacistinėje Vokietijoje. Jis netgi paskaičiavo, kiek laiko prireiks, kad būtų baigta fizinė visų žydų egzistencija Europoje. Tai atsitiko mūsų pasaulyje, jūsų , galbūt naciai neturėjo laiko. Apskritai neapkęsti Dievo išrinktosios tautos yra niekšiška patologija. - Baigiau mano draugei Elžbietai.
  Jaunuolis linktelėjo:
  - Šiuolaikinėje Rusijoje žydai taip pat yra ribojami. Ypač tie, kurie nepripažįsta stačiatikybės. Turiu pasakyti, kad taip pat buvau įspėtas: jei tapsi adventistu, būsi išmestas iš armijos. Žmonės nemėgsta tokių evangelikų sektų, į tai atsižvelgia ir išrinktoji valdžia. Žinoma, tai yra blogai, bet visi prisimena, kiek žydų buvo tarp bolševikų, mano partijos centrinio komiteto dauguma. Dėl šios priežasties judaizmas sunkiai toleruojamas. Kartais, ypač viduje Mažoje Rusijos provincijoje vyksta pogromai.
  Merginos vieningai sušuko:
  - Pogromai!?
  - Taip, ir policija užmerkia akis!
  Drachma atkišo dantis:
  - Taip buvo caro laikais, taip bus ir dabar. Žydai turi asimiliuotis. Nors esu ateistas, manau, kad vienas tikėjimas nėra taip blogai. Tik ji neturėtų būti tokia pacifistė kaip krikščionis.
  Jaunasis pareigūnas patvirtino:
  - Ir tai jau vyksta. Visų pirma, katedra priėmė nutarimą, kad visos mūšio lauke kritusio kareivio nuodėmės yra nurašomos, o jo siela, išvengusi išbandymų, skrenda tiesiai į dangų. Be to, kiekvienas žygdarbis ir valstybinis apdovanojimas nurašo tam tikrą skaičių nuodėmių. Kuo didesnis žygdarbis, tuo didesnis, tam tikros nuolaidos daromos traumos atveju, kaltės atpirkimas krauju. Šventųjų sąrašas išsiplėtė: juose buvo Suvorovas, Brusilovas, Ušakovas, Makarovas, Nachimovas, Kutuzovas ir kt. Tarp carų buvo Aleksandras Antrasis, Petras Didysis, Ivanas Rūstusis, kunigaikščiai Dmitrijus Donskojus, Vasilijus Trečiasis, Ivanas Trečiasis ir daugelis kitų. Pagrindinis to kriterijus - tarnystė Tėvynei. Taigi esu tikras, kad Žukovas, ne itin religingas žmogus, bus paskelbtas šventuoju.
  Elizabeth pasakė:
  - Ir ką! Jis to nusipelnė! Apskritai krikščioniškam tikėjimui reikia ne tik kryžiaus, bet ir kardo, kad apgintų tai, kas gera.
  Drachma patvirtino:
  - Religija su kardu nėra opiumas žmonėms, chirurgo skalpelis, gydantis sielas!
  Geriau nužudyti vieną piktadarį, nei apraudoti šimtą teisiųjų!
  Elžbieta ne visai sutiko:
  - Pavojingiausias ginklas yra Biblija nedorėlių rankose! Per didelis smurtas gali pakeisti pačią gėrio sampratą.
  Iki šiol tylėjęs sargybinis pastebėjo:
  - Smagu apie viską kalbėti tokių žavių merginų kompanijoje. Tačiau kalbėti apie religiją pernelyg vargina. Galbūt pakalbėkime apie ką nors pilietiškesnio. Konkrečiai, kaip jums patiko filmas "Valios triumfas"? Mūsų narsi kariuomenė nugalėjo Vokietiją. Tiesą sakant, aš skaičiau "Mein Kapf" .
  - Ar mokate skaityti fašistinę literatūrą? - nustebo Elžbieta. - Juk tai yra ekstremizmas.
  Pareigūnas užtikrintai atsakė:
  - Bet kodėl! Juk madinga skaityti Napoleono memuarus, o Hitleris - beveik Bismarkui prilygstanti asmenybė. Jis atkūrė depresijos sugriautą Vokietijos ekonomiką, savo noru aneksavo Austriją ir Sudetų žemę bei pasiekė Čekoslovakijos globą. Ir atkreipkite dėmesį, kitaip nei Napoleonas, be karo. Ir vokiečiai pradėjo geriau gyventi pagal jį. Dingo nedarbas, kiekvienas vokietis galėjo nusipirkti automobilį už paskolą, mokėdamas tik penkias markes per mėnesį. Nemokamos ekskursijos po Atlanto vandenyną ir Afriką. Tai reiškia, kad Trečiasis Reichas kilo ir virto klestinčia galia. Bet jis priėjo prie mūsų ir buvo žiauriai sumuštas. Atrodo, kad tai negalėjo įvykti be Stalino provokacijų. Bet kokiu atveju gerai, kad vokiečiai neturėjo laiko sukurti atominės bombos, kitaip nelaimė būtų kilusi daug anksčiau.
  - Tačiau JAV vadovu tapusiam Stalinui tai pavyko! Jis paleido atominį kumštį Rusijai. - atsakė Elizabeth. - Ir, žinoma, jis už tai sumokės! Nepakaks jį nužudyti, bet jį reikėtų vežti Maskvos gatvėmis geležiniame narve. Ir palikite jį žvėryne, beždžionių darželyje minios pramogoms.
  Drachma linktelėjo:
  - Kaip ir aš savo pasaulyje, šioje visatoje negerbiau Stalino, jis tiesiog yra priešiškas šaliai monstras.
  Jaunuoliai, pagurkšnoję šampano ir suvalgę gulbės koją, palinko prie merginų.
  - Papasakok apie savo pasaulį. Kodėl jis toks nesuprantamas ir paslaptingas?
  Elžbieta linktelėjo.
  - Tai ilga istorija!
  - Mes esame bajorai, ir mums nėra įprasta greitai valgyti.
  Šviesiaplaukė mergina patvirtino:
  - Tada trumpai papasakosiu. Bolševikai laimėjo mūsų pilietinį karą. Taip atsitiko galbūt todėl, kad Kolchakas laiku neišleido dekreto dėl žemės perdavimo valstiečiams amžinam naudojimui. Jo užnugaryje prasidėjo valstiečių sukilimai . Čia admirolas taip pat padarė klaidą: užuot pasiekęs draugišką susitarimą, jis išvedė savo kariuomenę, kad nuslopintų maištą, ypač atidengdamas pietinį flangą. Čia smogė raudonieji. Po to iniciatyva buvo prarasta. Po to karas tęsėsi dar keletą metų su įvairia sėkme, tačiau apskritai raudonieji turėjo pranašumą. Praradę Lenkiją, Suomiją ir vakarinius Ukrainos bei Baltarusijos regionus, bolševikai išlaikė valdžią.
  - Siaubinga! Antikristas užkariavo beveik šeštadalį planetos. - tarė aukštas jaunas sargybinis.
  - Taip, atsitiko! Tiesa, Leninas nebuvo kvailys , jis įvedė NEP ir sugebėjo iš dalies atkurti ekonomiką.
  - Leninas niekada nebuvo kvailys . Aukščiausio lygio demagogas. - pertraukė jaunuolis. - Skaičiau jo kūrinius, tai visai logiška. Beje, stiliumi ir argumentacija yra tam tikras panašumas su Hitleriu.
  - Na , taip, tik vienas sugriovė Vokietiją, o kitas sukūrė gyvybingą valstybę. - pareiškė Elžbieta. - Tik be Dievo. Leninas mūsų visatoje gyveno neilgai. Jam buvo duotas specialus vaistas, kuris provokuoja insultą, todėl jo mirtis buvo panaši į natūralią. Tarp įtariamųjų visų pirma Stalinas ir jo aplinka.
  Pareigūnas patvirtino:
  - Klastingas vaikinas. Matyt, jis liko su tavimi.
  Blondinė patvirtino:
  - Taip! Nors, turiu pasakyti, tai išskirtinio proto žmogus. Netgi galima sakyti genialus.
  - Genialumas ir piktadarys yra nesuderinami dalykai! - pastebėjo jaunuolis.
  Elžbieta linktelėjo šviesia galva:
  - Puškinas taip manė, bet dauguma didžiųjų valdovų buvo žiaurūs. Tas pats Žukovas nestovėdavo ceremonijoje su priešu.
  Pareigūnas ne visai sutiko:
  - Bet jis gerbė žmogaus teises. Kai Goeringas buvo sučiuptas, jis pasikvietė šį asą, ir jie kartu išgėrė taurę degtinės. Žukovas pagerbė jį kaip karį ir karį. Apskritai Hermannas Goeringas buvo prieš karą su Rusija. Dabar jis gyvena Sočio mieste ir moko skrydžio mokykloje. Reikia pažymėti, kad būtent Vokietijoje pasirodė pirmieji pasaulyje reaktyviniai naikintuvai. Papasakok daugiau, Elizabeth.
  Blondinė tęsė:
  - Po Lenino mirties kelerius metus nebuvo vieno lyderio. Vyko kova tarp Trockio, Zinovjevo, Kamenevo, Bucharino, Rykovo ir Stalino. Pastarasis , pasinaudodamas priešininkų skirtumais, jį suskaidė dalimis. Atėjęs į valdžią, jis pradėjo industrializaciją ir kolektyvizaciją. Jis praliejo daug kraujo, nužudė neįtikėtiną skaičių sielų, bet sugebėjo sukurti kolūkius ir galingą karinę pramonę.
  - Mes taip pat turime galingą karinę pramonę ir neturime kraujotakos. - pastebėjo jaunuolis.
  - Ne viskas čia buvo sklandžiai. Visų pirma daugelis industrializacijos planų buvo sužlugdyti. - pastebėjo Elžbieta. - Bet apskritai 1941 metais SSRS buvo pasiruošusi karui, o Trečiasis Reichas - ne. Hitleris lėtai perkėlė ekonomiką į karo pagrindą.
  Pareigūnas sutiko:
  - Taip, ir šiame kare, kurį turime, Vokietija nebuvo pasiruošusi karui. Visų pirma, vokiečiai amunicijos atsargas kaupė tik pusantro mėnesio, o bombas - dešimt dienų.
  Elžbieta tęsė istoriją:
  "Tačiau dėl vadovybės klaidingų skaičiavimų ir netikėtumo dėl puolimo vokiečiams pavyko įsiskverbti giliau į mūsų teritoriją. Jie net sugebėjo prasibrauti iki Maskvos, iki pat jos pakraščių, sudeginti Krasnaja Polianos priemiestį, o desantininkai net nufotografavo Kremlių.
  Jaunuolis nepatikliai atsakė:
  - Pačios Maskvos link? Sunku patikėti. Nors bolševikai, žinoma, padarė nemažai žalos kariuomenei.
  Blondinė sutiko:
  - O tu esi įžvalgus. Iš tiesų, Stalinas nušienavo beveik visą vadovybės štabą, nušovė penkiolika iš šešiolikos apygardos vadų.
  Jaunasis karininkas riaumojo:
  - Oho! Koks kvailys! Gruzijos kvailys ! Tačiau KSA reikalai ne ką geriau. Visa ankstesnė kompozicija buvo sumalta. Ir apskritai jankiai yra vidutiniški kariai.
  - Aš taip nesakyčiau! Jie turi daug trūkumų, bet greitai mokosi. Visų pirma, kovodami su galinga Japonijos armija, jie sugebėjo greitai pakeisti situaciją. Apskritai tarp jų buvo nemažai herojų, gudrių diversantų. Amerika buvo suformuota iš visų pasaulio tautų. Čia susikirto daugybė genų, tarp jų ir rusų. Taigi tai yra gyvybinga erdvė.
  - pastebėjo Elžbieta.
  Kitas jaunuolis sumurmėjo:
  - Na, aš nežinau! O kokius karus jie laimėjo jūsų pasaulyje?
  Šviesiaplaukė pradėjo kalbėti:
  - Pavyzdžiui, prieš Iraką 1991 m. - Per pusantro mėnesio buvo sumušta daugiau nei milijoninė armija su penkiais su puse tūkstančių tankų. Patys amerikiečiai , atsižvelgdami į avarijas, prarado tik du šimtus žuvusių žmonių.
  Berniukas leitenantas sušvilpė:
  - Oho! Net Žukovas niekada nesvajojo apie tokią sėkmę. Jūsų pasaulyje, kaip tai atsitiko?
  Elžbieta išleido:
  - Aktyvus aviacijos ir nepilotuojamų raketų naudojimas.
  Jaunuolis pastebėjo:
  Dua doktrinai !
  Šviesiaplaukė linktelėjo:
  - Taip! Jie mėgsta bombarduoti ir bauginti.
  Karininkas nusijuokė:
  - Visai kaip šiame pasaulyje! Visiškas terorizmas.
  Drachma pažymėjo:
  - Nugalėjusi JAV Rusija taps vienintele supervalstybe pasaulyje. Šiuo atveju žmonija bus vieninga. Kas tikrai yra geras dalykas. Pagaliau galime pradėti erdvės plėtimą.
  Elžbieta primerkė akis:
  - Ar nebijai Viešpaties bausmės?
  Jaunasis karys drebėjo:
  - Ką turi galvoje?
  Šviesiaplaukė sušnypštė:
  - Kai visos tautos ir tautos garbins žvėrį, prasidės Dievo teismai. Apie tai parašyta Šventojo Jono Apreiškime .
  Drachma atsakė:
  - Viską, ką Jonas parašė, galima paaiškinti gana moksliškai.
  - Kaip tai? - nesuprato Elžbieta.
  Grafienė nimfa paaiškino:
  - Pavyzdžiui, meteorito kritimas, pelyno žvaigždės. Dėl kurių vanduo bus kartaus. Meteoritai ir asteroidai visada krito į Žemę. O kadangi pabaigos data nenurodyta, anksčiau ar vėliau kritimas turi įvykti. Nebent, žinoma, žmonės sukurs ginklą, kuris sudegins asteroidą. Visų pirma, naikinimo bomba.
  Mes sukūrėme būdus, kaip sukurti antimedžiagą. Ar girdėjote apie šį?
  Jaunuolis linktelėjo:
  - Skaičiau Beliajevą. Tai Rusijos mokslinės fantastikos lyderis. Taip, antimedžiaga turėtų pagaminti tūkstantį kartų daugiau energijos nei to paties svorio vandenilinė bomba. Be to, antimedžiaga turi turėti neigiamą gravitaciją. Taigi raketų sistemos nebus perkrautos. Iš esmės toks ginklas būtų geras atsakas KSA.
  - Žemėje jo naudoti negalima. Per daug destruktyvus , bet kaip tik erdvėje. Be to, jis bus švarus, kitaip nei vandenilinė bomba, ir mes be problemų susprogdinsime asteroidą. Jis subyrės į fotonus net nepalikdamas dulkių. - pasakė Drachma. - Apskritai, Jono pranašystės neišsipildys, jei žmonija plėtos mokslą. Visų pirma, bet kuri egzekucija yra įmanoma iš principo, tačiau gynyba gali būti atkartota. Visų pirma, naujosios technologijos išgelbės mus nuo saulės šilumos ir visuotinio atšilimo. Galima pagilinti pasaulio vandenynus, kad žemė nebūtų užtvindyta.
  Leitenantas nustebęs paklausė:
  - Kaip gilintis? Ekskavatorius?
  Grafienė nimfa prieštaravo:
  susinaikinimo ir subatominių sprogimų serija . Darykite tai lėtai, palaipsniui, kad neįvyktų nelaimė. Jei vandenyno tranšėjos nukrenta lėtai, tarkime, colį per dieną, tai nesukels cunamio ar didžiulės nuolaužos. Priešingai, planetoje taps šiltesnė ir palankesnė gyventi. Taip pat keisis oro cirkuliacija. Šaltos srovės, kaip žmonės norės, judės iš ašigalių į pusiaują, o šiltos - iš pusiaujo į ašigalius. Klimatas visoje planetoje taps panašus į Kanarų salų, o sausumos plotas net padidės. Planeta taps rojumi, kaip prognozuojama Biblijoje, tik mokslo galia. O ateityje galbūt trauksime Žemę link Saulės, o priešingai - nustumsime Venerą.
  Elžbieta papurtė sniego baltumo galvą, lengvai pabarstytą aukso lapais:
  - Tai pasakos!
  Protingoji Drachma šypsodamasi prieštaravo:
  - Bet kodėl! Paimkite žmogų, gyvenusį prieš du šimtus metų, ir atveskite jį į mūsų pasaulį. Jį tiesiog priblokštų stebuklų gausa. Tas pats lėktuvas, automobilis, povandeninis laivas, radijo teleskopas, televizorius. O ypač robotai, kompiuteriai, internetas, hologramos. Visa tai - stebuklas, pranokstantis pasakas. Biblija negalėjo numatyti tokių įvykių - ar joje kalbama apie kompiuterius ar internetą?
  Elžbieta prieštaravo:
  - Yra kažkas panašaus, kai Šėtonas akies mirksniu parodė Kristui visas šalis, karalystes ir jų šlovę! Tai buvo šauniau nei internetas.
  Grafienė nimfa nusijuokė:
  - Kaip gali tai parodyti akies mirksniu?
  Blondinė čiulbėjo:
  - Tai stebuklas! Kažkas, ką žmonės bando atkartoti.
  Drachma paėmė jį ir juokdamasi atsakė:
  - Ar nemanote, kad tai nėra rimtas pokalbis? Internetas yra realybė, ir mes tai matome, o tai, kas parašyta Biblijoje, turi Scheherizade pasakų autentiškumą .
  Elžbieta aistringai pažymėjo, įspaudusi koja į elegantišką batą:
  "Žmonės nemirtų dėl pasakų". Žmonės mirė dėl to, ką jūs vadinate pasakomis. Jie buvo nukryžiuoti, nužudyti ir jie tikėjo. Jei apaštalai neturėjo gyvų Kristaus prisikėlimo įrodymų, niekas nemirtų dėl chimeros. Sukčių ir kankinių būna visokių.
  Jaunuolis patvirtino:
  - kalba įtikinamai.
  Drachma nesutiko.
  - O islame jie taip pat eina į mirtį, nors ir neturi Kristaus liudijimo. Taip, net komunistai ir fanatikai mirė, kentėjo kankinimus ir baigėsi dosniais pažadais. Taigi tai dar ne rodiklis. Fanatizmo prigimtis sudėtinga, bet net ir aš, įsitikinęs ateistas, dėl tėvynės eisiu į bet kokius kankinimus. Kodėl, aš pats nežinau.
  - Net netikėdamas dangumi? - paklausė jaunuolis.
  Mergaitė nimfa sušuko ir atsakė:
  -Galite tikėti ateistiniu nemirtingumu, apdovanotu tolimos ateities hipermokslu .
  Elžbieta papurtė galvą:
  - Gryna fantazija!
  Drachma sušuko:
  - Tas pats buvo kalbama apie lėktuvą, apie skrydį į Mėnulį, apie klonavimą, kol tai tapo realybe. Netgi tu ir aš esame fantazijos, mergaitės, gimusios mėgintuvėlyje ir turinčios supergalių .
  Šviesiaplaukė sumurmėjo:
  - Bet tai dar nieko nereiškia!
  Mergina nimfa pasakė:
  - Spėju, kad taip! Išskyrus tai, kad pažangos galimybės yra begalinės.
  Elizabeth tviteryje parašė:
  - Bet, pavyzdžiui, daugelis ligų vis dar negydomos. Tas pats AIDS arba Ebolos virusas , juodligė, paukščių gripas.
  Drachma, apnuoginusi dantis, atsakė:
  - Turite omenyje marą, kuris išnaikino ketvirtadalį žmonijos. Tačiau anksčiau taip pat buvo pandemijų, maro, raupų, nusinešusių šimtus milijonų žmonių, bet jie buvo nugalėti. Šie baisūs virusai taip pat bus užmiršti. Tai tik laiko klausimas , ir ne itin ilgas. Beje, AIDS, Ebola ir kai kurie kiti nemalonūs dalykai mūsų kūne nesivysto . - tarė grafienė nimfa. - Jau nekalbant apie tai, kad mirtingiausia liga - senatvė gali nepaliesti mūsų kūno.
  Elžbieta sukramtė mėsos gabalą. Ji sumirksėjo akimis. Sudėjau savo mintis į kumštį.
  - Net pažanga gali vystytis tik todėl, kad patinka Dievui. Kalbant apie skrydį į kosmosą, jūs pats žinote prognozę.
  Drachma nusijuokė.
  - Greičiausiai tai senovės metafora. Jei lizdas yra perkeltinė išraiška, tai tarp žvaigždžių, kodėl tai turėtų būti suprantama pažodžiui.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Apskritai tai skamba logiškai.
  Iki to laiko vaikinai jau buvo baigę didžiąją dalį gulbės ir pradėjo valgyti desertą.
  - Ar žinai, ką aš tau pasakysiu? - atsakė jaunuolis. - Jūsų mintys gana pagrįstos ir originalios. Tačiau kyla klausimas, kaip laimėti dabartinį karą?
  Drachma plačiai nusišypsojo, jos dideli perlamutriniai dantys spindėjo:
  - Šiuo metu mūsų kariai yra gavę strateginę iniciatyvą. Trys šimtai tūkstančių žuvusiųjų ir ne mažiau sužeistųjų bei sužalotų smarkiai keičia jėgų pusiausvyrą. Jau nekalbant apie tai, kad priešas prarado didelį kiekį degalų. Kas savaime yra rimtas antausis. Reikia pastebėti ir tai, kad per daug žmonių yra nepatenkinti komunistais. Taigi judant po Prancūziją mus palaikys vietos gyventojai. Taigi pergalė neišvengiama.
  - Tada gerkime prie to! - pasiūlė jaunuolis.
  Šeši iš jų sutrenkė stiklines. Apskritai viskas atrodė gana idiliškai. Drachma išreiškė savo nuomonę.
  - Turiu idėjų, kaip padidinti mūsų karių kovinį potencialą ir pagreitinti žaizdų gijimą.
  Elžbieta paklausė:
  - Kokios šviesios mintys?
  Grafienė nimfa atsakė:
  - Bendras poveikis. Viena vertus, jūs suleidžiate adatas į tam tikrus kūno taškus, stimuliuojate nervų galus ir raumenų skaidulas.
  Blondinė atsakė:
  - Tai seniai žinoma technika. Akupunktūra praktikuojama tūkstančius metų.
  Drachma išleista:
  - Teisingai! Tačiau tuo pačiu metu tai ne visada yra gana veiksminga.
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Reikia žinoti taškus! Jų yra apie pusantro tūkstančio.
  Grafienė nimfa pridūrė:
  - Ne tik. Naudinga į adatą įpilti nedidelį kiekį naudingų mineralų ir žolelių, taip pat apšviesti elektros iškrovas . Srovė yra žemos įtampos ir bus baisus poveikis.
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - Reikės išbandyti tokią techniką.
  - Taip, FSB, atrodo, jie mūsų nieko panašaus nemokė.
  - Mokėme, bet visi atskirai. Nėra sudėtingo poveikio.
  - Tai nemenkas trūkumas.
  Merginos pasižiūrėjo viena į kitą. Jaunuolis paklausė:
  - Kaip tai veiks?
  Kariai vieningai atsakė:
  - Labai efektyvu! Jums tereikia išsamiai aprašyti metodiką. Rusijos armijos kovinis efektyvumas padidės daug kartų.
  Vienas iš jaunuolių sušnibždėjo:
  - Oho!
  Drachma pridūrė:
  - Ir ne tik, padidės fizinė jėga, reakcija, sukibimas.
  Jaunasis pareigūnas pasakė:
  - Tai padarys įspūdį priešams.
  Grafienė nimfa cyptelėjo:
  - Ir mes taip pat! Pirmiausia nustebink save. Apskritai, dar turime laiko, baigkime valgyti ir patys išbandysime naują stiprinimo sistemą.
  - Be to, išmokysiu medituoti, tai sustiprins jūsų šaudymo gebėjimus. - pareiškė Elžbieta.
  Desertą merginos suvalgė beveik akimirksniu. Drachma paragino lėtus vyrukus.
  - Na, kodėl tu taip ilgai slampinėji prie spurgos?
  Jaunuoliai sušuko :
  - Taip, iškilo problemų.
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Būna, bet greitai juos išspręsime.
  Jaunuoliai pratrūko juoktis, o aukščiausias iš jų pasakė:
  - Vis dėlto mes esame bajorai. Turi laikytis maisto vartojimo kultūros.
  Elžbieta prieštaravo:
  - O jei tai jau muštynės? Ir kiekviena sekundė svarbi. Atrodo, kad esi gana nedrąsus.
  Drachma pridūrė:
  - Kas valgo ilgai, gyvena trumpai!
  - Na, tai dar vienas būdas tai pasakyti! - paprieštaravo jaunuolis. - Maistas turi būti kruopščiai sukramtytas.
  - Ne Tėvynės nenaudai. - pareiškė Elžbieta. - Be to , mūsų skrandis gali virškinti net medžio žievę.
  - Taip, su tavimi tiesiog baisu! - pusiau juokais pasakė vaikinai.
  Baigus valgyti, merginos pasiūlė kartu nusiprausti po dušu.
  - Prieš mankštą kūnai turi būti švarūs ir kvėpuojantys.
  Natūralu, kad jie sutiko. Tik tikintis vaikinas susigėdo:
  - Juk mes būsime nuogi!
  Drachma užtikrintai pareiškė:
  - Tai kas! Nuogumas yra natūralus, todėl nėra nusikalstamas.
  Jaunuolis pastebėjo:
  - O tu irgi nuoga.
  Drachma užtikrintai pareiškė:
  - Ar senovės Rusijoje vyrai ir moterys kartu nesiprausdavo pirtyse? Čia nėra nieko smerktino .
  Jaunuoliai sušuko:
  - Tik nesuviliok mūsų.
  - Mes užsiimame grynu mokslu. Ne dėl ištvirkimo, o dėl garbės ir Tėvynės. - pasakė Elizabeth.
  Įspūdingai atrodė generolo viešbučio viduje esantis dušas, paauksuotas pusbrangiais akmenimis. Tačiau svarbiausias lobis buvo pačios merginos, tokios ypatingos ir erdvios. Jų išvaizda viliojo ir žavėjo, uždegė ir šiurpino vienu metu. Tačiau jaunieji elgėsi santūriai, nors pati Drachma trynė vaikinams nugaras ir prašė tai padaryti jai. Elžbieta taip pat leido vaikinui šluoste nušveisti nuostabias, bet kietas kojas. Jis laimingai sutiko.
  Nusiprausę ir išdžiovinę vaikinai patraukė į sporto salę. Jie buvo tik su kelnaitėmis. Merginos susodino jas į kėdę, išėmė adatas ir pradėjo virti, įtrindamos jas aliejumi ir alkoholiu.
  - Pirmiausia parodykime savo maksimalius rezultatus! - pasiūlė Elžbieta.
  Jaunuoliai sušuko:
  - Kam!
  - Norime žinoti, koks efektyvus mūsų metodas. - pasakė Drachma. - Tai labai svarbu. Be to, netoliese yra šaudykla, todėl verta išbandyti save. Ar sutinki?
  Jaunuolis linktelėjo:
  - Mes šauname labai gerai!
  - Na, tai priklauso nuo to, kokie standartai. - pastebėjo Elžbieta. - Mūsų tikslas yra padaryti iš jūsų tikrus tūzus .
  Jaunuoliai čiulbėjo:
  - Bet ne kaip Göringas.
  - Būtinai! Jis per storas, o tu tokia liekna. - Mergina liežuviu apsilaižė burnos kamputį.
  - Ar turėtume apsirengti? - paklausė adventistas.
  - Ne! Ne verta. Turime matyti, kaip juda kiekvienas jūsų raumuo, kaip plaka mažiausia vena. - pasakė Elžbieta. - Tai mokslas ir fizinis lavinimas , o ne ištvirkimas.
  - Dėl mokslo esame pasiruošę ištverti! - vaikinai sutiko.
  Drachma nekantriai pabučiavo mieliausią iš jų į lūpas. Jis paraudo ir susigėdo:
  - Na, kam tai daryti!
  Karys-nimfa užtikrintai atsakė:
  - Nieko, aš esu vyresnis! Taigi atsakomybė teks man.
  Vaikinai pradėjo šildytis. Jie darė pritūpimus, spaudimą ant suoliuko, traukimus, abs, bicepsus, spąstus ir kt. Apskritai vaikinai parodė CMS rezultatus, o tai visai neblogai, ypač turint omenyje, kad jie nežino apie dopingą. Kaip bebūtų keista, mažiausias iš jų, prijaučiantis septintokams, užėmė pirmąją vietą, labai priartėjęs prie sporto meistro.
  - Tu neblogas! - pasakė Drachma.
  Jaunas pareigūnas atsakė:
  -Taip yra todėl, kad aš nuolat treniruojuosi ir nevalgau mėsos. Tik žuvis, daržovės, vaisiai. Apskritai Septintosios dienos adventistai yra bažnyčia, kuri draudžia vartoti kiaulieną ir kitus Biblijos draudžiamus maisto produktus.
  - O kaip su Petro vizija? - paklausė Elžbieta.
  Leitenantas atsakė:
  - Taigi juk kalbame apie pagonis. Žydui stačiatikiui pamokslavimas pagonims prilygsta nekošerinio maisto valgymui. Šlykštu ir šlykštu, ar ne?
  Kažkas panašaus nutiko Ezechieliui , kai Viešpats pasiūlė jam valgyti iš mėšlo pagamintus pyragus. Arba su Jonu, kai jis prarijo karčią knygą, bet tai nebuvo įsakymas valgyti knygas. Tai yra metaforinė įtakos forma.
  - Įdomus pasirodymas? - pastebėjo Elžbieta.
  Jaunuolis tęsė:
  Jono Apreiškime sakoma, kad Babilonas tapo prieglobsčiu įvairiems nešvariems ir niekšiškiems paukščiams, nešvariems ir niekšiškiems gyvūnams.
  Blondinė terminatorius paklausė:
  - Skamba logiškai! Ar yra kitų argumentų?
  Religinis karys atsakė:
  - Isaijo paskutiniame skyriuje antrojo Kristaus atėjimo kontekste sakoma, kad tie, kurie valgo kiaules, peles ir kitas bjaurybes, žus. Taigi tai gana rimtas įspėjimas.
  Drachma pažymėjo:
  - Paulius savo laiške romiečiams sakė, kad kiekvienam yra nešvaru, ką jis laiko nešvaru.
  Jaunuolis atsakė:
  aukojimo stabams kontekste . Ir apskritai Biblija negali pati sau prieštarauti.
  Elizabeth tviteryje parašė:
  - Kaip pasakyti! Juk po Kristaus mirties visos aukos tapo pasibjaurėtina, o auką aukojo apaštalas Paulius.
  Leitenantas atsakė:
  - Tai buvo tik simbolis.
  Drachma juos pertraukė:
  - Nebūkite sutrikę. Dabar šaudoma!
  Vaikinai šaudė irgi neblogai, nors didelio įspūdžio nepadarė. O kai pajudėjo taikiniai, pasirodė daug blogiau.
  - Mūšyje, kai priešas bėga, gali kilti rimtų problemų. - pasakė Elizabeth.
  -Ir tu pats parodyk, kaip reikia! - tarė aukščiausias iš sargybinių.
  Elžbieta nusijuokė. Pasirinkusi tolimiausią taikinį, ji įjungė maksimalų greitį. Tada ji atidengė ugnį priverstiniu režimu.
  Ji pliką padą perbraukė per marmurines plyteles ir čirškė:
  -Dabar žiūrėk.
  Taikiniui priartėjus prie jų kulkos išmušė Buratino veidą.
  - Na, kaip?
  Jaunuoliai sušuko:
  - Oho, tu net nesitaikė, o tavo draugas?
  - Aš galiu dar geriau! - Drachma įjungė taikinį ir iškrovė klipą. Švino dovanos tiesiog spustelėjo. Galiausiai pasirodė lenta su užrašu:
  - Kulka yra kvaila , durtuvas yra puikus!
  Grafienė nimfa cyptelėjo:
  - Na, kaip?
  Jaunuoliai sušuko:
  - Klasė! Jėgos ir technikos modelis.
  Kitas sargybinis paklausė:
  - Kodėl nešauni tiesiai į dešimtuką?
  Merginos vieningai atsakė:
  - Gali! Bet tai gana nuobodu ir įprasta.
  - Aišku, kartais pavargstame nuo monotoniško aptarnavimo. - tarė jaunuolis.
  - Ar galiu parodyti mūsų jėgos sugebėjimus? - paklausė Elžbieta.
  Jaunieji kariai sušuko:
  - Nereikia! Mes tikime tavimi. Žinome, kad rezultatai bus nuostabūs.
  Elžbieta švelniai brūkštelėjo jaunuoliui į nosį:
  - Gerai tada! Juo labiau. Dabar pradėkime nuo apdorojimo.
  Mergina pradėjo masažuoti veidą, kad išjungtų skausmo pojūtį. Tada, kai jaunuolis sustingo, ji atsargiai įsmeigė adatą jam į dešinę šnervę.
  - Tai taškas D yu ! - Ji pasakė.
  Mergina dirbo labai kruopščiai, iš pradžių nusprendusi apsiriboti dvidešimčia balų, nuo kaktos iki pėdos. Jaunuoliai beveik nejautė skausmo. Elžbieta dirbo netoliese. Ji dūrė kiek kitaip nei Drachma. Buvo atliktas savotiškas eksperimentas. Tuo pačiu metu merginos ištepė adatas įvairiais mineralais. Tuo pačiu metu jie meiliai glostė vaikinus. Buvo aišku, kad vaikinai itin jaudinasi dėl sekso. Trumpa injekcija į kapšelį numalšino pašėlusią įtampą.
  - Štai tau! - pasakė Drachma. - Dabar srovės poveikis, pabandysiu parinkti priimtiniausią įtampą.
  Jaunuoliai, matyt, smagiai leido laiką. Jie net nusišypsojo. Merginos jas tausojo, naudodamos toli gražu ne pačią stipriausią įtampą.
  Matėte, kaip trūkčioja suformuoti raumenys; poveikis tapo gilesnis, o oda tapo be riebalų. Apskritai jis atrodė puikiai, berniukai tiesiogine prasme pražydo.
  Elžbieta paglostė jaunuolio krūtinę ir pasakė:
  - Didinu poveikį. Jausitės kaip ant balto žirgo.
  Drachma glostė ir raumeningus, švariai nuplautus kūnus. Ji sunkiai galėjo susilaikyti, kad neišsilietų į savo pašėlusią aistrą.
  Čia Elžbieta ją pertraukė:
  - Sesija užtrunka per ilgai, o mūsų laikas brangus.
  Merginos baigė gydymą ir aštriais judesiais ištraukė adatas.
  Drachma suplojo rankomis:
  - Dabar pradėkime matuoti rodiklius.
  Jaunuoliai pašoko, atrodė gana linksmi:
  - Mes pasiruošę!
  - Tada pradėkime. Pradžioje jėgos pratimai.
  Vaikinai pradėjo daryti pritūpimus su štanga. Išties rezultatai išaugo trisdešimčia kilogramų, spaudimo ant suoliuko - dvidešimt penkiais, o traukos trauka - net penkiasdešimt.
  - Taip gana užtikrintai laikai savo prekės ženklą. - pasakė Elizabeth.
  Patikrinusios tempimą, merginos atsisėdo ant pečių, šiek tiek atšokusios. Taip pat buvo pastebimi pokyčiai į gerąją pusę. Padidėjo plastiškumas.
  Drachma pažymėjo:
  - Tai puiku, vaikinai.
  Elizabeth pasiūlė:
  -Gal išbandyti juos šaudyme?
  Grafienė nimfa ištarė:
  -Tai turėtų!
  Merginos taip ir padarė, pakaitomis mums vadovaudamos. Iš pradžių rezultatai netikėtai pasirodė dar prastesni, vaikinai buvo pernelyg susirūpinę. Juk iš tikrųjų eksperimentas rizikingas, kaip kitaip jis gali baigtis. Bet paskui pripratome, paragavome ir pradėjome daug greičiau judėti ir šaudyti. Pataikymo procentas smarkiai išaugo, o pažanga buvo ypač pastebima judančių taikinių atžvilgiu.
  Elizabeth pasakė:
  - Gražu! Panašu, kad einame teisingu keliu.
  Drachma pridūrė:
  - Priešingu atveju tektų rinktis kitokį derinį. Apskritai, srovė su adatomis ir mineralais labai sustiprina poveikį. Jūs netgi galite jį naudoti ligoms gydyti. Ką manai, Elžbieta?
  Šviesiaplaukė karė, trypdama basomis kojomis, čiulbėjo:
  - Ne pati blogiausia mintis!
  Drachma, lanksčiusi pilvo raumenis, lojo :
  - Mes tai išbandysime patys.
  Merginos juokaudamos badė adatas viena kitai į švarias kaktas.
  . SKYRIUS Nr.4
  Po to jie linksmai nusišypsojo.
  - Puikiai nuima nuovargį! - pastebėjo Drachma. - Nors neturime į ką šaudyti.
  Elizabeth patvirtino:
  "Atrodo, kad šie berniukai pasiekė rezultatų." Greitai surašykime metodiką ir išdalinkime ją kariams.
  Grafienė nimfa užtikrintai atsakė:
  - Mes tai darysime, tik turėdami mažiau taškų galvoje, ypač prie akių ir smegenų. Taigi galite sužeisti ir karius.
  Šviesiaplaukis karys linktelėjo:
  - Tikrai taip! Yra tokia rizika.
  - Ypač jei tai daro ne švelnios moteriškos rankos. - Pastebėjau po poros sekundžių, pamačiusi, kad nimfa tyli, Elžbieta.
  Drachma čiulbėjo:
  - O dabar atėjo laikas mums pasidalinti savo žiniomis centre.
  Vaikinai atrodė nusivylę, giliai jie norėjo fizinės meilės. Tačiau Drachma suprato, kad šioje vis dar gana konservatyvioje šalyje kekšės reputacija būtų didelė kliūtis kilti į viršų. Dėl šios priežasties seksas liko tik jos svajonėse. Na, o šiame sapne Elžbieta, kaip tikra tikinti ( iš tikrųjų ji yra labiau agnostikė nei krikščionė, nors ir mėgsta dainuoti giesmes apie Jėzų Kristų!) yra įpratusi save riboti.
  Merginos paliko automobilį ir nusprendė pabėgioti. Jie lenktyniavo labai greitai, ne ką greičiau nei lenktyninis automobilis. O užsidėję iš stebuklų zonos paimtus artefaktus atskubėjo daug greičiau nei anksčiau.
  - Zona, zona yra sezono tikslas, etapas seka etapą! - pasakė Elizabeth.
  Buvo beveik neįmanoma sekti jų plikų, įdegusių kojų blyksnio. Merginos nusiavė batus, kad išgelbėtų jas sunkiame kelyje. Be to, toks greitas bėgimas jį alina.
  Žali medžiai, kvėpuojantys ankstyvos vasaros gaiva, kvapniu šio priešiško, o kartu ir draugiško pasaulio oru. Viršuje matosi skrendantis lėktuvas. Tai atakos lėktuvas su išplautais sparnais ir orlaivių patrankomis. Be to, matosi dūmų stulpas, kažkur dega miškas. Merginos lengvai kvėpuoja, bet tada pastebi įtartiną judėjimą kelyje. Padidinti greitį.
  - Atrodo, kad ten yra sabotažo grupė . - sako Drachma.
  - Matau ir girdžiu. Atrodo, kad priešas kažko užklupo, jei, nepaisydamas išlaidų, į šią zoną meta diversantus. - pastebėjo Elžbieta.
  Grafienė nimfa cyptelėjo:
  - Tai neabejotinai.
  Sabotažo būrio vadas pulkininkas leitenantas Harry Griffind , stambus rudas vaikinas, buvo labai reikalingas. Be to, jis aiškiai pasirinko netinkamą vietą, šalia skruzdėlyno. Piktųjų vabzdžių ne itin sužavėjo tai, kad amerikietis buvo apdovanotas Lenino ir Stalino ordinais, o karininkui pervėrė jautrią vietą. Jis šaukė nešvankybių, nerodydamas santūrumo. Jo pavaldinys kapitonas George'as Cruzas pradėjo trypti skruzdėles.
  Abu nešvankiai prisiekė. Tik leitenantas Listas, sprendžiant iš jo veido, buvo puskraujis ir pažymėjo:
  - Taip galime sulaužyti pasalą!
  Roar atsakydamas:
  - Bet dar nėra nė vieno!
  Ir tada pasigirsta šnypštimas:
  - Generolas įsiutęs, sako, kad pats Didysis vadas už sabotažą įsakė sušaudyti dvidešimt penkis vyriausiosios vadovybės narius.
  Iš baimės cypia:
  - Jis tikrai turi plieno rankeną. Taip, ir jiems tai tinka!
  Gurgimas atsakydamas:
  - O mūsų užduotis yra išsiaiškinti ir žvalgyti.
  Afroamerikietis vėl prisiekė, užsimovė kelnes ir užsisegė kardo diržą.
  - Geriau išsiaiškinsiu. Dabar klausyk mano įsakymo. Kai tik pasirodys priešas, šaudykite iš granatsvaidžių.
  - Mes paklūstame, drauge!
  Ir vėl šernų upės:
  - Pažiūrėk į mane! Aš nušausiu kiaušinius!
  Ir įžūlus:
  - Taip, pone! Vadove, drauge!
  Merginos bėgo per mišką, bandydamos atsidurti už pasaloje gulinčios grupės. Iš principo, naudojant jų ginklus ir "šarvus" artefaktus, buvo galima atakuoti kaktomuša, bet tai neproduktyvu. Taigi per daug rizikinga, jei akmenys netektų stebuklingų galių.
  Drachma apie tai kalbėjo:
  - Kita visata nenuspėjama.
  Elizabeth patvirtino:
  - Čia mes abu panašūs. Taigi elgsimės pagal visas karo meno taisykles.
  Stipriam kovotojui miškas yra sąjungininkas. Ir nors desantininkų buvo apie šimtą, buvo aišku, kad šis dalinys nebuvo tinkamai paruoštas. Daugelis rūkė, kiti gurkšnojo viskį iš kolbų. CSA armijoje klestėjo denonsavimas . Čia viskas pasiekė absurdo tašką. Jei vadas įžeidė kareivį, jis parašė denonsavimą, beveik nenugalimą argumentą. Daugelis kariškių patys buvo seksotai ir jų bijojo kaip ugnies. Na, kokia čia gali būti disciplina, kareivius truputėlį stumdi, o jie tave bara, lyg būtum šnipas ar diversantas. Kaip bebūtų keista, represijų ir šnipų manijos smagratis visiškai nepavertė kariuomenės neįveikiama falanga, o tik sumažino mokymo lygį.
  Elžbieta paklausė Drachmos:
  - Gal galime kepti iš paprastų "obolenskių"?
  Ji atsakė:
  - Visai logiška! Tai padidins mūsų mokymo lygį.
  Merginos nuėjo į diapazoną, užsimerkė, nusitaikė. Dabar svarbu eilę paskirstyti taip, kad keturiasdešimt aštuoni raundai kiekviename klipe užimtų kuo daugiau karių. Sklaidos lygis čia taip pat vaidina svarbų vaidmenį. Dabar klipo žiūrėjimo laikas yra lygiai šešios sekundės. Merginos sustingo ir susikaupė, nukreipė ginklus, bandydamos patekti į "kaskados" kovos būseną. Jie patys tai sugalvojo, kai laikas lėtėja ir jūsų asmeninis greitis didėja, o jūs galite pašalinti kuo daugiau karių. Kiekviena kulka bus suvokiama atskirai, kaip fragmentas.
  - Mes šauname į piršto kilimą. - perspėjo Drachma. Merginos porą sekundžių dvejojo ir atidengė ugnį.
  Dabar priešas sulaukė "knarkimo". Buvo iškirsta dešimtys kareivių - ir tie, kurie stovėjo, ir tie, kurie nerangiai gulėjo pasaloje. Tačiau daugelis sėdėjo, o tai palengvino užduotį.
  Išgirdęs šūvius, priešas sureagavo vėlai. Vieni krūptelėjo, kiti grąžino ugnį. Bet kokiu atveju, iškrovusios klipą, merginos nupjovė daugiau nei pusę priešo.
  Drachma įsakė:
  - O dabar F-1 granatos.
  Priešas bandė mesti savąjį . Bet čia jam nelabai sekėsi. Mergina skrisdama šaudė į granatas. Jie mušė abiem rankomis. Dėl to skeveldros atsitrenkė į tuos, kurie juos mėtė .
  - Padėk mums, padėk! - angliškai pašaipiai sušuko septynių spalvų Drachma.
  Elžbieta, dirbdama abiem rankomis ir apnuogintais gundančių kojų pirštais, pažymėjo:
  - Nušauti granatą skrendant, puiki taktika.
  Netrukus gyvi liko tik keli ir tik sužeisti kareiviai. Merginos pribėgo prie jų. Tarp jų netikėtai buvo ir pulkininkas leitenantas Harry Griffind . Jis smirdėjo, kaip bebūtų keista, jo kūnas rado atsargų, kad galėtų smarkiai susišerti.
  - Aš pasiduodu! - sumurmėjo jis. - Stalinas yra apgautas!
  - Pažįstama daina. - pasakė Elizabeth.
  - Nesinešk ant savęs smarvės ! - Drachma šovė į kojas, sulaužė pirštus. - Dabar tu niekur neisi.
  Haris sumurmėjo:
  - Rusų kekšės ! - Ir apalpo .
  - Viskas, kol kas su šiuo vaikinu baigėme. Mes iškviesime būrį ir jie bus surišti. O visa kita sujungsime patys. - pasakė Elizabeth.
  Merginos darbą atliko profesionaliai ir greitai. Jie jį surišo ir papulkininką atgaivino. Iš baimės jis pasakė jiems tai, ką žinojo. Pasirodo, išsilaipino dar trys desantų grupės, o štabe yra ne žemesnio laipsnio nei generolas majoras šnipas.
  Merginos jo parodymus įrašė į magnetofoną ir paliko jį, pakeliui buvo viena grupė, kuri surengė pasalą prie miestelio, o su likusiais susitvarkys specialiosios pajėgos. Vėl buvo galima pamatyti jų apnuogintus mergaitiškus kulniukus, kurie blykčiojo vis greičiau .
  Perkūnas trenkė į dangų ir krito lietaus lašai. Drachma šiek tiek sulėtino tempą ir klausėsi:
  - Kvepia rudeniu, nors vasara tik prasideda.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Taip! Lietaus upeliai tokie šilti, kad malonu pliuškenti per balą basomis kojomis.
  Mergaitė nimfa čiulbėjo:
  " Tavo ir mano kojos gali išvesti iš proto visus pasaulio vyrus". Jūs matėte, kaip ji į mus žiūrėjo.
  Šviesiaplaukis karys, pliaukštelėdamas į balą savo pliką, rausvą kulną, sušuko:
  - Jei atvirai, gražūs jaunuoliai, vargiai galėjau nuslopinti norą.
  "Man, kaip ateistui, buvo daug sunkiau padaryti kažką panašaus. - Sakė Drachma ( kodėl sapne ji tapo ateiste, nors iš tikrųjų buvo pagonių dievų giminaitė!). - Vis dėlto man labiausiai patinka intelektualūs vyrai. Ypač tie, kurie gerbia klasiką. Taip, Elžbieta, jei nori būti sėkmingas, reikia rašyti ne tik patriotinius eilėraščius. Ir tada nuo vieno žodžio man ausyse pradeda skambėti Rusija.
  Šviesiaplaukis karys prieštaravo:
  - Na, nemanyk, kad aš toks siauras specialistas. Štai, pavyzdžiui, eilėraščiai apie rudenį.
  Drachma čiulbėjo:
  - Noriu išgirsti, kaip jie skamba.
  Elžbieta dainavo nuostabiu, labai stipriu balsu, kuris galėjo suteikti šansų bet kuriai operos dainininkei, net ir tarp didžiųjų .
   Apsirengęs iki visų karalių pavydo,
  Raudona, auksinė, lapai rubinuose!
  Lyg vakaro drugeliai sklendžia,
  Ir vėjų balsas, cherubų organai!
  
  Rudenį erdvi pati prabangiausia ramybė,
  Medžiai, šventų bažnyčių kupolai!
  Bet kokia šakelė su raižiniais,
  Rasos lašo perlai ir neįkainojami akmenys!
  
  Pudra buvo padengta plonu sidabru,
  Kibirkštys kibirkščiuoja iš po arklio kanopų!
  Elgiatės vienas su kitu maloniai,
  Gyvenk laimingai po giedru dangumi!
  
  Šviesioje saulėje, su laisva suknele,
  Beržai ir tuopos šoka meilės valsą!
  Liūdime dėl dienų, kurios nugrimzdo į bedugnę,
  Išsaugokite prisiminimus apie susitikimus su manimi!
  
  Ateis žiema, jaunystė joje amžina,
  Ne žili plaukai - deimantai plaukuose!
  Surinksime visus draugus į šventę,
  Ir išreikškime svajonę veržliomis eilėmis!
  Drachma, kaip visada, išreiškė nepasitenkinimą:
  - Kažkaip per senamadiška. Tokios išraiškos kaip balsas, auksas ir mėgstami cherubai. Esate per daug susirūpinęs dėl religijos.
  Elžbieta nuogais kojų pirštais sutraiškė įkandusį uodą ir sušuko:
  - Gyvename teokratiškoje stačiatikių šalyje, kurioje išlikę titulai ir daugybė senovinių frazių. Pažiūrėkite, kaip vaikams tai patinka.
  Stovėdami prie plento, smalsiai stebintys kolonas, plojo įvairaus tipo berniukai, nuo basų iki gana kultūringai apsirengusių. Kažkas sušuko:
  - Bethovenas su sijonu.
  Vienas berniukas pridūrė:
  - Ir su nuogais kulnais!
  Merginos dainuodamos pristabdė tempą, jas buvo visai galima pamatyti. Pirmas dalykas, kuris išsiskyrė, buvo plaukai, plevėsuojantys kaip kovos vėliava. Auksinė Elžbieta ir kaip septynių spalvų Drachmos liepsna.
  - Jie bėga padegti į Brėmeną! - sušuko vienas šviesiaplaukis berniukas.
  Drachma akies mirksniu prišoko prie jo, berniukas ką tik nusisuko muštis.
  Ji grėsmingai sušuko:
  - Koks tavo vardas, sąmojing?
  Berniukas sušuko:
  - Frydrichai, arba tiesiog draugiškai, Ričai .
  Septynių spalvų mergina čiulbėjo:
  - Ar norėtum amerikietiško šokolado?
  Vaikinas papurtė galvą:
  - Tikrai ne, jie sako, kad tai tik ersatz.
  Grafienė nimfa nusijuokė:
  - Ne, natūralu , Lotynų Amerika vis dar yra CSA kontroliuojama. Taigi jie yra gana pajėgūs, ypač nusileidimui, pagaminti vertingą produktą.
  - Tada duok! - atsakė berniukas.
  Drachma įsmeigė šokolado plytelę, įvyniotą į dešimties rublių kupiūrą. Berniukas nusišypsojo:
  - Tai pinigai visiems. - Jis pasakė. Blykstelėjęs nuogas įdegusias kojas, jis nubėgo prie savųjų.
  Vaiko marškinėliai buvo dar nauji, atrodė sveiki ir išpuoselėti, karas tik prasidėjo, o vaikai nespėjo pajusti jo vargų. O berniukai mėgsta bėgioti basi, ypač tokiame karštyje. Tačiau tikriausiai Rusijos teritorijoje, o Vokietija yra viena iš supervalstybės provincijų, karinės kortelės jau turėtų būti įvestos. Dažniausiai vaikai tai priima sunkiausiai, nes sulaukę tokio amžiaus jie nori valgyti visą laiką. Tačiau, skirtingai nei SSRS, kolūkinėje santvarkoje, kur maisto neužteko net klestinčiais Brežnevo laikais, šiuolaikinė Rusija maisto yra perpildyta. Stiprus savininkas ir ūkininkas išmaitina šalį geriau nei per prievartą ir sunkiai dirbdamas. Elžbieta manė, kad tai, kad šalis daugiausia buvo religinė, turėjo teigiamos įtakos klimatui. Reikia pasakyti, kad šiuolaikinėje Rusijoje dauguma ortodoksų krikščionių mažai kuo skiriasi nuo ateistų: jie geria, keikiasi, rūko, sukčiauja, daro abortus, sėdi kalėjime. O lankytis bažnyčioje reguliariai , bent kartą per savaitę, daugeliui yra fantastiška. Čia, jei pareigūnas be pateisinamos priežasties praleidžia sekmadienio pamaldas, jis neturėtų likti pareigose per ilgai. Dievo įstatymas yra privalomas mokyklose. Įskaitant musulmonus.
  Tai stiprus žingsnis, religinė asimiliacija, kai žmonės pradeda suprasti, kas jiems geriausia. Elžbieta vienu metu skaitė protestantų, aukštinančių Bibliją, literatūrą. Tačiau širdimi ji labiau mylėjo stačiatikių tradiciją, tikrai negalvodama, ar ji prieštarauja Biblijai, ar ne. Beveik visas Šventasis Raštas buvo parašytas žydų, o didžioji dalis tradicijų yra slavų-graikų. Geriau būtų parašyti savo rusišką Bibliją, kad Kristus taptų slavų stiprybės, galios ir pasirinkimo simboliu. Priešingu atveju, kai skaitai Senąjį Testamentą, tave tiesiog apima šaltkrėtis: žydai yra Dievo tauta! Slavai yra Dievo tauta ir šlovė Visagaliui, nors šioje visatoje jie susijungė į vieną valstybę. O jų pasaulyje santykiai tarp Rusijos ir broliškos Ukrainos yra prastesni nei su JAV.
  Dabar jie vėl įgavo beprotišką greitį, bet tai netrukdo man galvoti. Jei tau lemta grįžti į savo pasaulį, kaip sugrąžinti Ukrainą? Čia reikia elgtis protingai, be grubumo. Svarbiausia pasikliauti jaunais, sąžiningais politikais, o ne nusikaltėliais. Apskritai labai svarbu suformuoti naują Rusijos elitą. Ne niekšai oligarchai ar partijos bosai, kaip TSKP, o tikra jėga, galinti vesti šalį į priekį. Naujasis elitas turi tarnauti ne sau, o didžiajai imperijai ir jos galingiesiems žmonėms. Tas pats pasakytina ir apie šią šalį, kaip išvengti didelės imperijos žlugimo. Pagrindinis Rusijos bruožas nuo baltosios gvardijos laikų yra renkama valdžia, o ne monarchija. Kolchakas pasirodė esąs stiprus ir toliaregiškas valdovas, pasikliaujantis galinga prezidentine valdžia. Didžiosios prezidento galios leido suvienyti tautą ir valstybę, nugalėti šėlsmą ir neteisybę . Ne veltui JAV, nepaisant visos demokratijos, pasižymėjo didele prezidentine galia. Tačiau Didžioji Britanija, kur monarchija tapo grynai nominali, o ministras pirmininkas buvo pernelyg priklausomas nuo savo partijos, prarado savo, kaip pasaulinės galios, pozicijas. Tik pagalvokite, jos teritorija šiuolaikinėje istorijoje sumažėjo šimtą penkiasdešimt kartų.
  Šioje visatoje, taip pat tapusi komunistine, Britanija subyrėjo, o miestuose tvyro suirutė ir chaosas. Jie turės važiuoti būtent į Foggy Albioną.
  Kaip ten gyvena žmonės?
  Danguje vis dar girdėjosi triukšmas, pasirodė žvalgybinis lėktuvas. Nudažytas taip, kad atitiktų dangų su peršviečiamais sparnais, pūtė rūką. Tačiau aštrioms tokių merginų akims tai visai ne problema. Merginos pakėlė šautuvus ir vieningai iššovė salvę. Lengvai šarvuotam žvalgui dviejų kulkų net per daug. Jis pasisuko ir pradėjo kristi.
  - Silpni šarvai! - pasakė Elizabeth.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Ypač jei atsitrenki į stiklą.
  - Toks automobilis vis dėlto neturėtų sverti daug. Tai kaip monoplanas, ne daugiau kaip aštuoni šimtai kilogramų. - Mergina paklausė Drachmos:
  - Kaip manote, ar pilotas išgyvens?
  Septynspalvė mergina atsakė ne itin užtikrintai:
  - Vargu! Mes sujaukėme visus jo nustatymus.
  Elžbieta šmaikščiai atsakė:
  - Tuo geriau, mažiau kankina nelaisvė.
  Bėgimas merginoms pakėlė nuotaiką, jos vienu atodūsiu puolė į centrą.
  Pasalą likviduoti prireikė tik delsimo. Merginos bėgiojo aplink pasalą, girdėjo duslias derybas.
  Desantininko vadas specialiųjų pajėgų majoras Bobas Dowellas nervingai pasikasė nosį. Tai buvo blogas ženklas, o tai reiškia, kad gausite nikelį.
  Štai jis riaumojo:
  - Šafranikai, kas tai per tipažai, kaip skruzdėlės ropoja?
  - Taip, tai vaikai, važiuojantys dviračiais, pone. - atsakė mulatas prancūzas.
  Pasigirdo šauktukas:
  - Atidenkime ugnį!
  Mulatė logiškai pastebėjo:
  - Dėl tokio nereikšmingo tikslo atidaryti pasalą?
  Gyvūnas uniformuotas niurzgėjo:
  - Bet jos tokios lengvos. Tiesiog gryni velniai. Nušaudykime juos taip, savo malonumui.
  Shafranik pažymėjo:
  - Toks taikinys nėra itin įdomus.
  Šlykštus atsakymas:
  - Galbūt, bet viliojanti.
  Priverstinis urzgimas:
  - Mums reikia violetinio mersedeso su dviem baltais jaunikliais.
  Paaiškinamas klausimas:
  - Su dviem jaunikliais?
  Džiaugsmingas šūksnis:
  - Rusijos merginos!
  Ir vulgarus posakis:
  - Du, tiek mažai! Visai kompanijai. Jie mirs, jei tarnaus mums.
  Vėl vulgarus ir nepadorus posakis:
  - Galime turėti juos abiejuose galuose.
  Kikena atsakydamas:
  - Atrodo juokingai.
  Ir vėl šerno niurzgėjimas rujos metu:
  - Ir viena vertus, tai praktiška!
  - Dėl pastarojo neabejoju. - Majoras apsilaižė lūpas. - Turbūt čia yra kažkokios psichologinės priemonės.
  - Nesupratai? - nustebo Šafranikas.
  Pareigūnas riaumojo:
  - Matyt, kaip sako rusai, su kopūsto galva nedraugaujate?
  Shafranikas nelabai suprato esmę:
  - Nesu vegetarė, bet visai nesu prieš kopūstų naudojimą kaip garnyrą, pavyzdžiui, prie vištienos.
  Pareigūnas sumurmėjo:
  -Kamšai dolerius? Jūs įdėjote juos į kalakutą.
  Šafranikas pasikasė viršugalvį:
  - Kam čia, vade?
  - Nesupratau rusų slengo. Kopūstai yra mūsų doleriai arba pinigai , o kopūstai yra galva. - paaiškino majoras.
  Kikena atsakydamas:
  - Ir galva! Koks žargonas !
  Pareigūnas sušuko:
  - Taip išėjo. Gerai, ar galite išgerti litrą rusiškos degtinės?
  Šafranikas išsigando:
  - Rusiška degtinė? Taip, tai gyva mirtis.
  Majoras sukikeno ir ištraukė litrinį stiklinį butelį. Keli desantininkai žiūrėjo į juos, mirksėdami akimis:
  - Oho, kokia bomba!
  Bobas Dowellas pasvėrė jį rankoje ir pasiūlė:
  - Turite pasirinkimą. Arba geri iš gerklės, arba daužosi ant galvos.
  Išsigandęs cypimas atsako:
  - Ar yra koks nors tarpinis variantas?
  Toliau skamba urzgimas:
  - Tiesiog nusimaukite kelnes ir atsisėskite ant butelio. Trumpai tariant , pasirinkite.
  Su atodūsiu pasigirsta pasmerktas balsas :
  - Gerai, aš įnešiu į vidų. Jau seniai norėjau išbandyti. Rusiška degtinė, kokie nuodai .
  Piktybiškas kakštimas atsakant:
  - Pats baisiausias dalykas.
  Drachma ir Elizabeth girdėjo šį pokalbį, jų ausys labai aštrios, be to, artefaktų poveikis. Tuo tarpu jie nušliaužė į galą. Elžbieta nustebusi paklausė:
  - Jie sėdi pasaloje ir taip idiotiškai lažinasi!
  Grafienė nimfa čiulbėjo:
  - Ką tu gali padaryti! Tai Amerikos kultūros lygis, padaugintas iš nusikalstamo bolševizmo.
  - Komunizmas - šviesi idėja, bet dažniausiai ji įgyvendinama tamsoje! - pastebėjo Elžbieta.
  - Blogi žmonės, turintys gerų idėjų, pralieja daug daugiau kraujo nei blogi žmonės su blogais planais! - padarė išvadą Drachma.
  - Tai pasirinkimas tarp egzekucijos ir virvės. Man labiau patinka vykdymas! - Elizabeth blykstelėjo safyro akimis. Jie judėjo tyliai, kaip nindzės, ir jiems nebuvo lygių sabotaže ir pasalose.
  Tuo tarpu kapitonas Šafranikas atkimšo butelį ir gurkštelėjo iš gerklės.
  - Miela ! - sumurmėjo desantininkas.
  Degtinė gurguliavo, tekėjo į plačią mulatos prancūzo gerklę.
  Jis net sumurmėjo iš malonumo.
  - Kokia kiaulė! - pareiškė Elžbieta. - Kad ir kaip būtų keista, aš net noriu juos visus nužudyti.
  Drachma nusijuokė:
  - Ir valgyk kiaulieną!
  Šviesiaplaukė mergina pastebėjo:
  - Septintosios dienos adventistų žodžiuose yra racionalus grūdas. Kiaulė yra vaikščiojantis šiukšlynas. Tačiau žydui tai ne košerinis, ne maistas, o Biblija parašyta pirmiausia tam, kad žydai ją suprastų.
  Basoji nimfa grafienė čiulbėjo:
  - Gerai, pažiūrėk, ar Amerikos komunistų karys gali susidoroti su paprastu rusu girtuokliu.
  Įveikęs maždaug pusę butelio, Šafranikas staiga drebėjo ir, paleidęs butelį iš rankų, pradėjo burbėti . Bobas Dowellas trenkė jam į nugarą.
  - Na , tu silpnoji!
  Jis vėmė. Veidas iškreiptas .
  Bobas nusijuokė.
  - Na, dabar mes išbandysime jūsų kopūsto galvą, ar ji tvirta. Kiek jis stiprus atsispirti rusiškam buteliui?
  Raugęs Shafranikas vos atgavo kvapą ir išspaudė:
  - Sulaužiau plytas ant galvos.
  Kauk atsakydamas:
  - Taigi tu irgi sudaužysi butelį. Paimk į ranką.
  Šafranikas bandė jį paimti, bet beveik iškart numetė.
  - Na, tu, kaip sakoma, ožka! O tiksliau avinas! - Paimk ir laikyk tvirtai, kaip prostitutės kiaušinius.
  Kapitonas sušuko:
  - Aš pamišęs!
  Plačiai siūbuodamas trenkė jam į galvą, pasigirdo skambėjimas, butelis liko nepažeistas.
  - Rusai viską turi iš ąžuolo, ne veltui Rusijos simbolis yra ąžuolas.
  Erzinantis urzgimas atsakant:
  - Ąžuolai, tai greičiausiai tavo galvos turinys. Ką, jūs nenorite tinkamai pataikyti į save. Bailys, bijai skausmo!
  klyksmas atsakant:
  - Jokiu būdu, drauge majore! Skausmas yra geras!
  Ir vėl riaumojimas, primenantis sužeistą mamutą:
  - Kai pateksite į Garbės ir teisių ministerijos rankas, sužinosite, kas yra skausmas: du elektrodai užpakalyje , vienas prie liežuvio. Duok man butelį.
  Šafranikas nedrąsiai sušuko:
  - Tik nežudyk manęs!
  Bobas Dowellas sugriebė ją abiem rankomis ir, naudodamas kūną, trenkė jai į galvą. Butelis subyrėjo į fragmentus. Šafranikas rėkė labai nepadoriai:
  - Tūkstantis velnių po skylę!
  Iš sulaužytos galvos pasipylė kraujas, perpjautos skeveldros.
  Drachma sunkiai sulaikė juoką.
  - Tai taip juokinga!
  Elžbieta buvo rimta:
  - Jis arba nemoka mušti, arba tyčia smogė tokį smūgį, kad sukeltų daugiau skausmo. Bet kokiu atveju tai rodo Amerikos Raudonosios armijos lygį.
  Grafienė nimfa sutiko:
  - Kaip taisyklė, ne aukštai .
  Merginos nusijuokė ir nukreipė ginklus. Tuo tarpu Šafranikas dejuoja ir nušluostė kraują. Akivaizdu, kad jis, būdamas puskraujis , vaidina juokdario vaidmenį pagal majorą.
  Ir šaukia kaip moteriškė:
  - Na, kodėl taip nemandagiai!
  Ir vėl riaumojimas atsakant:
  - Užsičiaupk! Žiūrėk, moteris važiuoja dviračiu. Numušsiu ją vienu šūviu, nušausiu jos kojos mėsą. Tada mes ją išvežame su visa kompanija.
  Maldinamas cypimas :
  - Ar gausiu?!
  O kauksmas taip pat agresyvus ir staigus:
  - Su tokia silpna galva pasitikėk moterimi...
  Atsakymas vulgarus :
  - Svarbiausia, kas yra tarp kojų.
  Majoras sušuko:
  "Tada pirmyn, įdėk savo orumą į butelį arba aš įdėsiu tau į burną".
  - Brr! - Sušvilpė kapitonas! - Taip elgtis negalima.
  Kompanija pakėlė galvas iš pasalos. Elžbieta pradėjo skaityti maldą, bandydama susikaupti. Drachma taip pat tylėjo, lengvai masažavo kaklą, šaudyti abiem rankomis per sunku, reikia tikslios koordinacijos. Merginos, kiekviena rankoje laikydamos automatą, atidengė ugnį iš keturių vamzdžių.
  - Imk, komunistai fašistai. - sušnibždėjo gražuolės .
  Kulkos numušė kelias dešimtis kovotojų. Jie žvelgė visiškai kita kryptimi, bandydami patenkinti savo žvėriškus instinktus. Tačiau, kaip visada nutinka tiems, kurie pamiršo apie skolą, seka atpildas.
  - Vyksta vilkų medžioklė, bet mes žudome kvailius ! - pasakė Drachma.
  Nupjovusios didžiąją dalį desanto, merginos ėmė šaudyti išgyvenusius . Jiems pakako pamatyti mažiausią kūno dalelę ir įterpti ten užtaisą.
  - Kaip matote, tai daug lengviau! - pasakė Elizabeth.
  Ir tada buvo bandoma numušti granatas. Tačiau merginoms, kurios numušė drugelius ir pažymėjo muses dviejų šimtų metrų atstumu, tai nėra toks baisus taikinys. Vienintelis dalykas yra tai, kad reikia numušti per daug taikinių vienu metu.
  - Šventasis Dievas pasigailėk jų sielų. - sušnibždėjo Elžbietos lūpos. - Jų nuodėmingas kelias žemėje buvo nutrauktas. Tuo geriau, mažiau pragariškų kančių.
  Drachma, šaudanti be didelio sentimentalumo, pastebėjo:
  - Priešas yra priešas, ir jis turi būti sunaikinti.
  Elžbieta, trindama nuogą įdegusių, gundančių pėdų padą, paklausė:
  - Negailestingas?
  Grafienė nimfa ištarė:
  - Taip!
  - Aš negaliu to padaryti! Jei nužudysiu, tikrai gailėsiuosi, toks esu žmogus. "Skauto skruostu nubėgo perlinė ašara.
  - Tavo šuolis yra perkūnija, o tavo žodžiai - smūgis! Tik ašara nuo žvaigždžių įvertins Dievo dovaną! - dainavo Drachma.
  Elžbieta skrisdama numušė iš karto penkias granatas, todėl jos sprogo. Tarp susprogdintųjų buvo ir adatos formos, plitimas nesiekė dviejų šimtų metrų, tačiau sunaikinimo tankis buvo daug didesnis. Kai adata atsitrenkia, ji sukasi ir suplėšo audinį, sukeldama baisius sužalojimus. Dabar desantininkai tai išbandė patys. Tie, kurie nemirė iš karto, siaubingai kentėjo. Ypač kai jis patenka į akį, jis išmuša jį, suluošindamas.
  - Na gerai! - pareiškė Elžbieta, nuogais kojų pirštais sutraiškydama bjaurų tarakoną.- Atrodo, priešo žadintuvai nutilo.
  Drachma pasitikinčiu tonu patvirtino:
  - Taip, mielasis! Nutildytas mirties organų.
  Majoras išgyveno, bet Shafranik lengvai mirė. Merginos pribėgo prie dejuojančio pareigūno. Drachma žengė nuogu kulnu ant Bobo Dowello pėdos .
  Grafienė nimfa suriko:
  - Na , sakyk ką žinai! Kitaip bus netvarka!
  Ir sužeisto paršelio cypimas atsako:
  - Aš viską žinau! Aš tau viską papasakosiu!
  Čia reikia užduoti teisingus klausimus. Pasirinkite norimą rinkinį. Tuo pačiu metu suteikite priešui keletą stimuliuojančių injekcijų, suteptų tirpalu, kad jis prabiltų. Tačiau majoras žinojo stebėtinai mažai, o merginos spjaudydamos sustabdė fizinį poveikį.
  - Tardykite kvailį , plakite vandenį į skiedinį, kankinkite, plakite asilą! - pasakė Drachma.
  -Tu čia pat, mano drauge! - Elizabeth sutiko. - Taigi padarykime ką nors naudingesnio.
  Merginos bėgo taip greitai, kaip galėjo, dailiai apnuogintais, veidrodžiais primenančiais padais, kad kompensuotų praleistą laiką.
  Tik artėjant jie šiek tiek sulėtino greitį, kad vienas iš sargybinių nepradėtų šaudyti iš baimės.
  Merginos buvo sutiktos su džiaugsmu, jos suskubo dalintis žiniomis. Kaip jiems pranešė akademikas Kurchatovas, pirmasis kompiuterio lustas jau buvo surinktas ir kompiuteris su tranzistoriais jau paruoštas.
   - Nuostabu! - Ji pasakė labai gražią septynių spalvų drachmą. - Matau, kad nešvaistote laiko.
  - Žinoma! - Kurchatovas padavė merginai cigarą. Ji atmetė:
  - Rūkymas sutraukia smegenų kraujagysles, vadinasi, kenkia mąstymo procesams.
  Jis sumurmėjo:
  - Atvirkščiai, man tai padeda.
  Drachma energingai, smaragdinių akių išraiška, prieštaravo:
  - Tai iliuzija ir savihipnozė, įkvėpta narkotiko nikotino. Siūlau jums štai ką. Elektroterapijos seansai, akupunktūra, kartu su chemikalais. Tai turėtų konkrečiai jums padėti. Tai pagerins ne tik jūsų, bet ir jūsų mokinių mąstymo procesus.
  Pareigūnas paklausė:
  - Ką, ar jau turite metodų?
  Drachma užtikrintai atsakė:
  - Kai kurie dalykai yra suplanuoti, bet kol kas tai tik pradžia. Ateityje tyrimų mastas dar labiau padidės. Kursime naujus metodus, nes kol kas esame tik pačioje kelio pradžioje. Apskritai žmogaus organizmas yra pilnas atsargų. Žmogus išnaudoja tik šimtą tūkstantąją smegenų galimybių, o fizinių - nuo vieno iki dviejų procentų. Netgi mes, Terminatoriaus merginos, toli gražu nėra šimtaprocentinis savo sugebėjimų panaudojimas.
  Į atsakymą nuostabos šūksnis:
  - Oho, tai atveria plačias perspektyvas!
  Labai didelė ir graži mergina trynė vieną basą koja į kitą ir čirškė:
  - Tu net neįsivaizduoji ką! Tik pagalvok. O tiksliau, negalvok, o veik!
  Profesoriai nekantriai skaitė , ką gražuolės parašė , stebėjosi tokių, atrodytų, jaunų būtybių gyliu ir kruopštumu.
  - Nuostabu! - pasakė Abrikosovas. - Ar jūsų kūnai dirba šimtu procentų?
  - Deja, ne! Bet mes padidinsime savo potencialą. - pasakė Drachma. - Dievas iš molio išlipdė žmogų, bet tai nėra priežastis likti puodu.
  Abrikosovas padrąsino:
  - Labai šmaikštus! Bet apskritai. - Jis nuleido balsą. - Nors mūsų imperijoje tai nepriimta, aš netikiu Dievu.
  Grafienė nimfa čiulbėjo:
  - Abipusiai! Ir mano draugas yra apsėstas religijos. Be to , ji pradėjo linkti į adventizmą .
  - Nemeluokite Drachma! - susprogo Elžbieta. - Aš niekada to nesakiau.
  
  Grafienė nimfa pasakė:
  - Bet aš maniau! Tačiau tai nieko. Turiu idėjų, kaip sujungti didelį AM-200 granatos išplitimą ir adatos formos amerikietiškų modifikacijų sunaikinimo tankį.
  Profesorius paklausė:
  - Ar tai sudėtinga?
  - Ne, tai gana paprasta. Nereikės keisti gamybos linijų. - pasakė nuostabioji Drachma, šokinėjanti ant įdegusių, raumeningų kojų.
  Elžbieta neliko skolinga:
  - Ir aš turiu idėjų, kaip padidinti pradinį Obolenskio automato kulkos greitį, padidinant taikymą , ir paimti šarvus už pažeidimą.
  Profesorius sumurmėjo:
  - Na, tai irgi nėra blogai. Ar pokyčiai reikšmingi?
  Šviesiaplaukis terminatorius ištarė:
  - Minimalus!
  Logiškas atsakymas:
  - Tada nebus per brangu.
  - Taip pat yra būdų, kaip gerokai padidinti dinamito sprogstamąją galią. Smulkūs priedai. - pradėjo merginos.
  - Nauji plieno legiravimo ir šarvų stiprinimo būdai. Ateities technologijos. - pareiškė Elžbieta.
  Merginos davė dirbti profesoriams. Jų galvos viską prisiminė iki smulkmenų, tačiau jei net tarp paprastų žmonių yra reiškinių, kurie nieko nepamiršta ir greitai įsimena informaciją, tai genetiškai patobulinti tai dar labiau sugeba.
  Abrikosovas pažymėjo:
  - Atmintį lavinau ilgai. Apskritai žmogus, ypač hipnozės metu, sugeba atsiminti viską, net būdamas įsčiose. Arba po specialių pratimų komplekso, bet tokių aukštumų nepasiekiau. Atrodo, nuėjote ilgą kelią.
  - Jie mums padėjo! Apskritai FSB sukaupė didžiulį intelektualinį potencialą. Yra įvairių specialiųjų pajėgų ir mokslininkų rengimo metodų, taip pat išplėtota farmakologija. Jie sugeba atnaujinti ne tik kūną, bet ir protą. - pasakė Drachma.
  Abrikosovas kažką pažymėjo savo sąsiuvinyje. Elžbieta pastebėjo:
  - Mano laikais tiesiog įdėtum į kompiuterį.
  Profesorius atsiduso:
  - Jis per didelis.
  - Mano laikais viso elektroninio ešelono galia tilptų į laikrodžio korpusą.
  - Elžbieta parodė kompiuterio apyrankę ant rankos. Ir ji spustelėjo nuogus kojų pirštus.
  Drachma patvirtino:
  - Netrukus gausi ir šiuos . Mes padėsime. Ar suprantate mikroschemas?
  Profesorius atsidusęs atsakė:
  - Stengiamės! Nelabai lengva kažką panašaus įdėti į gamybą. Tikriausiai jūsų pasaulyje prireikė daug laiko, kad pasiektumėte šį tašką!
  Elžbieta su patosu atsakė:
  - Teisingai! O jei atvirai, didžiąją dalį technologijų sukūrė amerikiečiai. Tiesa, pastaraisiais metais mūsų taip pat padaugėjo, daugiausia dėl naftos dolerių.
  Drachma suskubo pridurti, o jos pliki vikrių kojų pirštai darė tikrus stebuklus:
  -Mokslininkai nustojo bėgioti į užsienį. Tačiau mes buvome išsivystę, kai šalis dar buvo gana skurdi. Tačiau buvo patriotiškai nusiteikusių mokslininkų, kurie nebijojo sunkumų.
  Abrikosovas susidomėjęs paklausė:
  - Kas tiksliai tai buvo?
  - Ši informacija nuo mūsų buvo slepiama. Priežastis nežinoma. - pasakė Drachma. "Tačiau gali būti, kad paslaptis čia per svarbi, kad ja patikėtume net mums.
  Profesorius linktelėjo šiek tiek žilaplauke galva:
  - Na, gerai merginos, sugalvokite ir išdrįskite! Ar eksperimentams reikia žmogiškosios medžiagos?
  - Netrukdo. - pasakė Elizabeth.
  Merginos labai greitai rašė ne tik rankomis, bet ir kojomis, dvi valandas dalijosi technologijomis ir technikomis. Apskritai išmanioji Drachma pastebėjo:
  - Keista, kad visi šie pokyčiai naudojami taip vangiai , taip pat ir mūsų tėvynėje. Juk galime gerokai pakelti visos savo kariuomenės lygį. Ir žmonėms nepakenktų augti intelektualiai. - Mergaitė nimfa pakėlė koją ir sukiojo savo vikrius nuogus pirštus lakuotais nagais ties smilkiniu. Priešingu atveju daugelis studentų mano, kad mūšis ant ledo yra Rusijos ir Kanados rungtynės.
  - Kanada! Dabar yra JAV provincija. Nelaimingi žmonės, mažiausiai pusė gyventojų, tiksliau šešiasdešimt procentų, yra įkalinti koncentracijos stovyklose. - pasakė profesorius Abrikosovas. - Tačiau jūsų pasaulyje tai turbūt visiškai civilizuota šalis.
  - Ir gana turtingas! Olimpinėse žaidynėse net sugebėjo mus nustumti į šalį. - Elžbieta spustelėjo liežuvį. - Bet taip yra todėl, kad pareigūnai per daug pavogė. Krizės metu vagysčių ėmė dar labiau daugėti. Nors esu krikščionis, manau, kad vagiantys valdžios pareigūnai turi būti sukalti.
  Ir mergina vėl spragtelėjo, šį kartą nuogais kojų pirštais, taip stipriai, kad negyvas nukrito uodas.
  - Gera mintis, nors vien baimės neužtenka! - pastebėjo profesorius. Visų pirma pareigūnas turi būti gerai aprūpintas, tada nereikės vogti.
  Drachma toliau rašė rankomis ir, kas taip pat padarė įspūdį, grakščiomis kojomis, judriomis, kaip beždžionės letenomis:
  - Žinau naujausias hipnozės technikas.
  - Tai mokslinis reiškinys, bet tam reikia tam tikros dovanos. - pasakė Abrikosovas. - Bet tavo psichika per daug stabili, kad įvestų merginas į transą. Tačiau rekomenduoju savihipnozę, ji pažadins jumyse papildomų gebėjimų.
  - Puiki idėja, būtinai išbandysime. - pasakė Elizabeth. - Mūsų gebėjimai augs.
  Merginos turėjo paaiškinti kai kurias smulkmenas - ir mikroschemas, ir orlaivių technologijas. Visų pirma, kas yra ultrareaktyviniai varikliai, priedų proporcijos šarvuose. Kaip veikia dinaminė apsauga ir dar daugiau. Velnias slypi detalėse, nes mokslinės fantastikos rašytojai kadaise bandė apibūdinti laiko mašinos veikimo principus, o apie svarbiausias smulkmenas nutylėjo. Galima prisiminti ir marksizmo teoriją, kur, svarbiausia, nebuvo išaiškintas darbo avangardo elito atrankos kriterijus. Leninas parašė penkiasdešimt penkis tomus, bet apie pagrindinį nutylėjo. Stalinas pasielgė nerangiai, nors apskritai iškėlė sau tinkamas užduotis. Apskritai rinkos ekonomika išseko save, planinė ekonomika yra daug efektyvesnė. Antrasis pasaulinis karas tai įrodė, nors ir ne visiškai. Tie patys amerikiečiai pagamino beveik tris kartus daugiau nei SSRS lėktuvų ir brangesnių. Tačiau JAV vis dar turi kelis kartus mažiau amunicijos tankuose, jei skaičiuosime savaeigius pabūklus , o SSRS turi pranašumą artilerijoje ir minosvaidžių, bet maždaug perpus mažiau kulkosvaidžių.
  Drachma nubrėžė diagramą:
  - Tokie monoplanai gali būti pagaminti iš putų polistirolo. Pigus ir valdomas paprasta vairasvirte. Labai progresyvi valdymo sistema, kurios dėka lėktuvai ir tankai įgauna papildomo efektyvumo. Visų pirma, reagavimo greitis, jums nereikia traukti svirties, pakanka paspausti mygtuką. Jūs jau tai įvaldėte.
  Profesorius energingai linktelėjo:
  - Taip, atrodo progresyviai.
  - Be to, Chruščiovo svajonė auginti kukurūzus poliariniame rate tapo realybe po to, kai į burbuoles buvo persodintas ruonio genas. Žinau jo formulę ir kaip ji sintezuojama. "Drachma apnuogintais vikrių pėdų pirštais, nuo įdegio šviečiančia kojų oda įsimetė į burną kramtomąją gumą, jai buvo dvigubai malonu spindėti savo protu ir tuo pačiu jausti kažką elastingo. ir miela savo liežuviu.
  - Ar tai nepavojinga žmogaus organizmui? - paklausė profesorius.
  Šį kartą Elžbieta atsakė:
  - Ne! Be to , kiaulių genas buvo įvestas į kukurūzus, todėl jie greičiau auga ir turi daugiau maistinių medžiagų.
  Greitai išprusęs vyras Abrikosovas paklausė:
  - O žiurkės genas, lemiantis vaisingumą?
  Šviesiaplaukė mergina pastebėjo:
  - Šiuo atveju geriau tinka skėriai. Jis bus efektyvesnis. Apskritai genų maišymas yra didelė pažanga. Net galvojau apie darbą su savimi.
  Profesorius kiek nustebo:
  - Ar yra ką konkrečiai tobulinti? Tu jau esi tobulybė. Ypač išoriškai!
  Elizabeth paaiškino:
  - Pakeiskite pačią baltymų struktūrą. Turime neįprastą baltymą, modifikuotą, bet vis tiek gana pažeidžiamą struktūrą.
  Abrikosovas atsikėlė :
  - Gerai padarytos merginos. Ar galite mane atjauninti?
  Šviesiaplaukė pritariamai linktelėjo.
  - Teoriškai tai visai įmanoma mokslui.
  - Mokslas-nuobodulys negali papuošti Iljičiaus plikimo! - Drachma pasakė kaip pokštą, antisovietinį posakį .
  Profesorius nustebo:
  - Leninas?
  Grafienė nimfa šypsodamasi čiulbėjo:
  - Taip, jo garbei net pavadino Petrogradą. Yra net baisu.
  Leninas rašo iš kapo, nekviesk Leningrado, jį pastatė Petras Didysis, o ne aš, plikas niekšas !
  Elizabeth pridūrė:
  - Net Biblija apie Leniną sako: - O plikas beprotis sakys, kad Dievo nėra.
  Ir tada blondinė pagalvojo, gal mes kalbame apie ką nors kitą, bet ir pliką ir kruviną!
  Merginos kiek atsipalaidavo ir pradėjo šokti, tačiau idilę nutraukė netikėtas skambutis.
  - Maršalas Vasilevskis nori su jumis pasikalbėti.
  Elžbieta ir Drachma linktelėjo:
  - Mes galime tai padaryti! Manau, kad mes jus pakankamai užsiėmėme?
  Abrikosovas patvirtino:
  - Nepriklausomai nuo visų. Galvos daužosi. Tokios protingos merginos. Man ypač patiko gyvūnų genų persodinimas į augalus. Tik įmanoma, kad genetiniai defektai gali atsirasti pačiam žmogui.
  - Viską pakoreguosime. - Drachma padarė išraiškingą gestą. - Gamta kreiva, bet žmogaus protas - tiesintuvas!
  - Tai prieštarauja Dievui! - Elžbieta atrodė grėsmingai.
  Grafienė nimfa logiškai prieštaravo:
  - Tai prieštarauja kvailumui! Tačiau, kaip jau sakiau, pats mūsų egzistavimo faktas yra prieš Dievą. Pažanga turi savybę pakelti žmogų, o tai reiškia priartinti jį prie Visagalio!
  Šviesiaplaukė mergina patikslino:
  - Tu supranti tai pažodžiui.
  Abrikosovas ragino juos:
  - Negerai versti save ilgai laukti vyresnio rango. Aš jums padovanosiu naujausią šešių šimtųjų mersedesą.
  - Nereikia, bėgsime namo. - pasakė Elizabeth.
  Profesorius nustebo:
  -Ar gali aplenkti automobilį?
  Atsakydama Drachma žaismingai dainavo:
  - Na, kodėl, kodėl, kodėl
  Ar degė žalias šviesoforo signalas?
  Viskas dėl to, nes,
  Koks jis buvo meilužis!
  Greičio amžiuje elektroniniai žibintai,
  Ji pati įsijungė,
  Už mano karščiausią meilę,
  Žalia šviesa šviečia!
  Ir abi merginos trypė nuogas, grakščias, raumeningas pėdas ir dainavo:
  Ir visi bėga, bėga, bėga, bėga,
  Ir šviečia!
  Ir visi bėga, bėga, bėga, bėga,
  Ir jis dega!
  Ir kariai smogė vienas kitam nuogais kulnais, ir nuo to tiesiogine prasme lijo kibirkštys visomis vaivorykštės spalvomis.
  Drachma greitai pasakė:
  Sąžiningumas - selektyvi sąvoka, apgaulė - universali!
  Kuo šachmatai skiriasi nuo politikos?
  Šachmatuose žaidimas yra lygus, bet politikoje valdžia visada turi pranašumą!
  Šachmatuose žaidimo pabaigoje yra laiko spaudimas, o politikoje visada!
  Šachmatuose aukos yra savanoriškos, o politikoje jos visada priverstos!
  Šachmatuose figūrėlės perstatomos po vieną, o politikoje - kada tik valdžia nori!
  Šachmatuose jūs negalite atsiimti ėjimų, o politikoje jie tai daro kiekviename žingsnyje!
  Liniuotė, apsupta niekieno, yra tarsi akmuo niūriuose rėmuose, jo vertė kris ir neišvengiamai išblės.
  Sostą, skirtingai nei lovą, dalijasi tik silpnaregiai !
  . SKYRIUS Nr.5.
  Didžiuliai blogio deivės Kali rūmai buvo užpildyti daugybe vergų vyrų ir moterų, taip pat karių. Vergai, kaip taisyklė, buvo labai gražūs, jauni, kreivi, o jų apranga priklausė nuo statuso. Dauguma merginų yra basos, o jų krūtinės ir klubai vos dengti plonomis audinio juostelėmis. Tačiau aukštesnio statuso vergai ant rankų ir kulkšnių nešioja papuošalus, sages, auskarus, karoliukus ir apyrankes. O ant kojų - perlais puoštos basutės, o patys kilmingiausi vergai turi net brangakmeniais dengtus batus ir su aukštakulniais.
  Jie netgi primena kilmingus žmones. Paprastai vergai iš elfų ar moterų trolių turi aukštą statusą. Elfai nuo žmonių skiriasi tik ausų forma, gražūs kaip lūšys, o trolių patelės turi didesnes, erelio formos nosis. O pagal figūras ir kitus dalykus jų neatskiriate nuo raumeningų, žmogiškų merginų.
  O žmonių merginos yra beveik visos žemesnio statuso su apnuogintais, rožiniais kulnais, beveik nuogos, bet taip pat labai gražios, jaunos, žvalios ir raumeningos.
  Didžiuliuose rūmuose moterų vergų yra maždaug dešimt kartų daugiau nei vyrų. Ir paskutiniai, tai paaugliai nuo dvylikos iki penkiolikos metų, dėvintys tik maudymosi kelnes ir basi. Jie taip pat gražūs , raumeningi, su aiškiais abso raumenimis ir gražiais veidais, dailiai nukirptais plaukais, dažniausiai šviesių spalvų.
  Tarp berniukų tik keli turi aukštesnį statusą. Jie dėvi šortus, karoliukus ir papuošalus, turi basutes su akmenimis. Ir tai taip pat trolių ir elfų atstovai.
  Be šių gražių vergų vyrų ir moterų, taip pat yra sargybinių. Brutai su šerno galvomis, orkai labai panašūs į lokius, tik bjauresni. Beveik trijų metrų ūgio goblinai didelėmis ausimis kaip sparnuotų pelių sparnai. Taip pat yra elfų karių su lankais ir gražių moterų trolių su arbaletais. O pavojingiausi kovotojai: vampyrai raudonais šarvais - deivės Kali sargas.
  Be to, vampyrai, tiek patinai, tiek patelės, nešiojasi specialiai sukurtus arbaletus ir kardus su kabliukais gale.
  Pati Blogio deivė sėdi auksiniame soste, nusėtame deimantais ir kitomis brangenybėmis.
  Išoriškai ją galima vadinti gražia. Tik raumenys labai išvystyti ir per masyvūs moteriai. O iš burnos kyšo gana ilgos ir aštrios iltys. Taip, deivė daro įspūdį. O ant jos galvos šviečia karūna, kaip iš žvaigždžių nupinta karūna.
  Aplink ją - kelios gražios merginos ir pora vergų, mojuojančių gerbėjų.
  Taip pat groja muzika. O spektakliai vyksta norint linksminti didžiąją ir kartu siaubingą Deivę.
  Elfų mergaitė, vos dengta plonomis audinio juostelėmis, kovoja su dviem berniukais maudymosi kelnaitėse. Paaugliai bando ją užpulti. Mergina atremia jų atakas, abiem rankomis laikydama kardą.
  Kovotojai jau turi žaizdų ant kūno, varva kraujas.
  Deivė daro gestą. Nuo Ugnis prasiveržia po plytelėmis ir apdegina basas kojas tiek merginoms, tiek berniukams. Jie nevalingai rėkia.
  Pasigirsta juokas.
  Deivė kreipiasi į šalia sėdintį karalių trolį. Tai jaunuolis, apsirengęs ermine ir pakabintas brangakmeniais.
  - Kaip manai, ar tavo kariuomenė pasiruošusi užkariauti elfų karalystę?
  Jis šypsodamasis atsakė:
  - Mūsų armija visada pasiruošusi, o didžiausia. Tačiau bėda ta, kad elfai taip pat tam pasiruošę. Kaip čia sakoma...
  Kali pertraukė trolių karalių:
  - Neturime naudos tuščiam pokalbiui! Suprantu, kad jėgos visada lygios, ir jūs norite paprašyti manęs pagalbos.
  Karalius trolis linktelėjo:
  - Taip, puiku. Ir aš pasiruošęs mokėti auksu.
  Deivė nusijuokė. Jos juokas buvo, viena vertus, skambantis ir gražus, tarsi iš šimto sidabrinių varpelių, o iš kitos - bauginantis. Aišku, kad grėsmingasis trolis taip pat pašiurpo.
  O blogio įsikūnijimas atsakė:
  - Kam man reikia aukso? Turiu kalnus šio metalo. Ar galite man duoti ką nors naudingesnio?
  Atsakant pasigirdo cypimas:
  - Kaip įsakysite, jūsų Didenybe!
  Deivė Kali linktelėjo:
  - Kai nugalėsi elfus, išsiųsi dešimt tūkstančių šios rasės vergų ir tūkstantį vergų. Aukštieji dievai elgėsi išmintingai, kai mūsų pasaulyje sukūrė, kad tarp žmonių, trolių ir elfų dailiosios lyties atstovių yra dešimt kartų daugiau nei stipriųjų.
  Karalius trolis šypsodamasis linktelėjo:
  - Taip, Dievai pasielgė išmintingai. Nėra nieko gražesnio už amžinai jauną mergaitę. Mes, troliai ir elfai, nesenstame!
  Deivė Kali riaumojo:
  - Bet žmonės sensta, nebent mes juos paverčiame savo vergais. Daugelį moterų taip gąsdina galimybė pavirsti bjauriomis, kuprotomis, raukšlėtomis senelėmis, kad jos savo noru eina į vergiją ir sutinka būti paženklintos aguonos ženklu. Dabar jie prarado laisvę, bet jau kelis šimtmečius jauni, sveiki ir linksmi. Tačiau norint, kad moteris taptų sena moterimi, tai yra didžiulis sielvartas; blogiau būti negali!
  Du berniukai maudymosi kelnaitės ėmė dar energingiau masažuoti Deivės kojas. Tai taip pat buvo žmonės iš vergų. Gražūs, labai raumeningi paaugliai. Beveik nuogas, bet ant riešų ir kulkšnių - auksinės ir platinos apyrankės, puoštos akmenimis.
  Jie taip pat gavo galimybę gyventi kelis šimtmečius, likdami bebarzdžiais jaunuoliais, sveiki, stiprūs ir linksmi. Tiesa, tai nereiškia, kad tai savanoriška.
  Bet vis tiek daug geriau masažuoti gražių moterų kūnus. Ir ne tik Kali, bet ir elfai, ir patelės troliai, ar net nimfos, nei, pavyzdžiui, dirbti karjeruose.
  Trolių karalius patvirtino:
  - Ir vergės, ir vergės bus jūsų žinioje, o meiluže!
  Kali pridūrė:
  - Ir, žinoma, dar papildomai atsiųsite dvidešimt penkis vežimus , prikrautus aukso ir brangakmenių. Už viską reikia mokėti!
  O Blogio deivė ėmė ir apnuogintais kojų pirštais sugriebė vergą už nosies. Jis rėkė iš skausmo. Bet, žinoma, jis tviteryje parašė:
  - Ačiū, ponia!
  Kali įsakė:
  - Šiuo metu plakite berniuką. Be to, pakabinkite jį ant stovo. Tai mus pralinksmins.
  Iš tiesų, ore pasirodė stovas. O dvi elfų mergaitės, vos aptrauktos brangakmenių siūlais, nutempė berniuką į egzekuciją. Paauglys buvo, galima sakyti, labai gražus, tobulo kūno raumenų apibrėžimas, bet ypač malonu buvo tokį plakti.
  Tuo pačiu metu, be pliaukštelėjimo, galite atsipalaiduoti ir kitu būdu. Gladiatorė kovoja su kardadantį lokį. Tiksliau net dvi merginos. Vienas su tinklu ir trišakiu, o kitas su kardu ir durklu. O gražuolis elfas plaka rykšte pusnuogį vergą. Ji mojuoja, ir smūgis nukrenta į raugintą gražios paauglės kūną. O prakaito ir kraujo lašeliai lekia įvairiomis kryptimis.
  Tai yra pasirodymas. Ir gražuolis vaikinas plakamas, o merginos kaunasi su beveik toną sveriančiu egzotišku žvėrimi, o ne sakyti, kad jis nerangus. Tačiau merginos yra elfai, kurie yra greitesni ir stipresni už paprastus žmones. Ir labai patyręs. Ir jie šokinėja labai mikliai, išsisukinėja , kai ant jų užšoka meška, ir smeigia kardu ar trišakiu.
  Merginos labai gražios ir beveik nuogos, labai gundančios.
  Ir vergas negailestingai plakamas. Tačiau deivei Kali to neužtenka ir ji įsako:
  - Iškepk šio berniuko kulniukus!
  Trolis mergina atnešė fakelą paauglei ant basų kojų. O jis ims ir kauks. Skauda, kai ugnis laižo nuogus kulnus.
  Ir labai maloniai kvepia, lyg būtų kepta aviena. Tai žavi.
  Blogio deivė Kali šypsosi , yra labai patenkinta.
  Tačiau tarp vergų berniukų yra ypatingas. Jis basas ir maudymosi kelnaites, bet ant galvos turi kepuraitę su varpeliais. Šis berniukas atlieka juokdario vaidmenį. Atrodo, kad jam būtų dvylika metų, bet iš tikrųjų jis yra toks senas, kad skaičiuoja tūkstančius metų. Net pati deivė Kali kartais pasitaria su juo, o kartais ji asmeniškai plaka šį berniuką ar net apdegina jo nuogus kulnus. Tačiau šiam berniukui po kelių minučių visos žaizdos užgyja be pėdsakų. Ir jis patyrė tiek daug nuotykių, kad negalėjo nei pasakos, nei aprašyti rašikliu.
  Tai vienas dalykas, kuris tiesiogine prasme blyksteli prieš labai raumeningo ir stipraus berniuko safyro akis.
  SATO vadovybės štabas ir Arnoldas Schwarzkoffas gavo vis daugiau informacijos apie kovinės operacijos raidą. Keli vadovaujantys darbininkų ir valstiečių Raudonosios armijos vadai išdavė savo lyderį ir bolševikų idėją, įsakydami savo kariuomenei padėti ginklus.
  Vakaruose nuo Ukrainos vietos gyventojai pasitiko SATO kariuomenę kaip išvaduotojus ir siekiančius nutraukti bolševikų diktatūrą. Tai juos sujaudino ir paruošė naujiems pasiekimams.
  Kompiuterių centras gavo naujos informacijos. Erdvėje projekcijoje buvo parodyta Ekraina kaip visa kortų serija, įvairiaspalvė ir spalvinga. Pats pagrindinis monitorius rodo detalią visų dalinių išsidėstymą, personalo skaičių, ginkluotę, technines charakteristikas, įskaitant medžiagos nusidėvėjimą, bei karių sveikatą.
  Toliau kompiuteris išanalizavo savo nuostolius ir priešo žalą. Iki šiol jėgų pusiausvyra buvo didžioji SATO naudai. Be to, išdavysčių prieš Vladimirą Staljevičių daugėjo. Jokia pasaulio šalis, išskyrus nepripažintą "Islamo valstybę", neteikė paramos Sovietų bolševikų Naujosios Grosijos Respublikai . Kremliuje požiūris išliko šaltas ir slapta priešiškas, o žiniasklaida lygino Leninstalį su tėvu Makhno.
  Ir apskritai idėja apie valdžią be pinigų ir bet kokios privačios bei asmeninės nuosavybės atrodė pernelyg egzotiška, kad elitas ją priimtų.
  Nesėkmės pirmuosiuose susidūrimuose su Satovo kariuomene taip pat padarė savo. Priešas stiprus ir savo judesius skaičiuoja elektroniniu būdu, o palydovinis stebėjimas leido matyti fronto liniją ir visus judesius tiek dieną, tiek naktį. O pasiekimų galimybės sparčiai mažėjo.
  Tačiau, pavyzdžiui , berniukas Vladimiras Terkinas ( toks buvo dabartinio juokingo berniuko vardas vienoje iš misijų!) turėjo visiškai kitokią nuomonę. Berniukas prie Tigrovo nuvažiavo motoroleriu. Šiame mieste jau karaliavo fanderitai ir atvyko pirmosios kolonos iš Satovo armijos. Vyko savotiškas buvusių teritorijų atkariavimas.
   Skautas suprato, kad jo jaunas amžius tikrai nepadės užliūliuoti vietos policininkų budrumo. Raudonojoje armijoje yra daug berniukų pulkų, ir gal jie daug atkaklesni ir atsidavę bolševizmo reikalams nei romantiškos nuotaikos praradę prekybiniai suaugusieji.
  Iš tiesų, kai esi vaikas , pinigai tau yra kažkas beveik abstraktaus. Tačiau suaugusieji su jais elgiasi pagarbiai, dažnai net brangiau nei su gyvybe, ypač su kieno nors kito. Vladimirą žavėjo romantika, noras kurti pasaulį, kuriame nedominuotų prekybiniai interesai, niekšybė ir smurtas. Noras pasiekti kažką reikšmingesnio nei tiesiog būti samdomu darbuotoju ar gobšu, mėsėdžiu kraujasiurbiu. Ir nors skautui dar tik vienuolika, o po mėnesio sukaks dvylika metų, jis turi vunderkindo sugebėjimų. O jo tikrasis vardas ir pavardė per daug žinomi, kad būtų galima paminėti atvirai .
  Taigi, gražus, gerai žinomas Terkino įvaizdis, jis yra iškalbingas ir įsimintinas. Taigi leiskite berniukui atlikti panašaus modelio vaidmenį.
  Apskritai žmogus yra pikta būtybė. Kažkodėl daugelis divizijų vadų puolė kapituliuoti per pirmuosius SATO grifų antskrydžius arba išduoti savuosius, gaudami šūsnis dolerių. Bet bet kuriuo atveju dabar Raudonoji armija patiria didelių nuostolių ir traukiasi. Tokiomis sąlygomis veiksmingiausius būdus suteikia partizaninis karas.
  Tik Vakarų Ekrainoje sunku rasti vietinių jėgų, kurios galėtų palaikyti liaudies interesus ir bolševikinę intifadą. Bet jei pažiūrėsi, rasi požemį. Juk sovietmečiu partizanai kariavo vietose, kurios sovietiniam režimui atrodė beviltiškos.
  Vasilijus paslėpė savo paspirtuką po medžiu ir apsivilko madingais drabužiais bei sportbačiais. Negalite eiti į miestą basomis - tai sukels įtarimą, ypač todėl, kad vis dar kovo mėnuo ir gana šalta. Berniukai iš Raudonosios armijos įžūliai niekina batus ir bando vaikščioti bei bėgioti basi tol, kol yra sveiki.
  Bet apskritai , kai temperatūra aukštesnė už nulį, tada be batų, su tam tikru įpročiu, galima bėgioti be apribojimų. Žinoma, sniege sunkiau, tačiau patyręs jaunas karys gali atlaikyti keletą valandų.
  Vladimiras buvo gerai užsigrūdinęs, be to, tėvas mokė jį slaptų metodų, gerinančių kraujotaką, kad kojos ir kitos galūnės praktiškai nesušaltų. Jums tereikia įsmeigti tam tikrus taškus adatomis arba paimti žolelių. Beje, viduramžiais daugelis berniukų per stiprius šalčius apsieidavo be jokių gudrių triukų ir net kosėdavo pusnuogiai lakstydami per sniego pusnis. O jų nuo šalčio melsvi kulnai nepažino kito pado, kaip tik natūralų, kol pradėjo dygti barzda.
  Vladimiras net pagalvojo, kad gal vertėtų paspirtuką pasiimti, bet... Automobilis buvo jo paties surinktas, o ne serijinės gamybos. Gali kilti nereikalingų įtarimų, iš kur jis gavo ir kodėl. Be to, paspirtukas tikrai ypatingas ir sulankstomas, kompaktiškas, gali įsibėgėti iki dviejų šimtų trisdešimties kilometrų per valandą ir net atšokti. Ne, tokia mašina per daug pastebima.
  Be to, norėjau vaikščioti ir klausytis, apie ką žmonės galvoja.
   Nepaisant romantizmo, jis yra labai protingas berniukas ir stebisi, kodėl ilgo dolerio vaiduoklis yra toks atkaklus ir viliojantis.
  Ar tikrai yra kitų, įdomesnių vertybių? Nors juk žmogus labiausiai džiaugiasi savo prigimtimi ir mamona.
   Vaikinas ėjo, švilpdamas amerikietišką, drąsų žygį. Taigi jokių įtarimų. Būdamas gana didelis berniukas, jis atrodė vyresnis už savo metus ir lengvai galėjo tapti paaugliu iš vietinės provakarietiškos jaunimo organizacijos.
  Jis netgi turėjo atitinkamą raištį su gyvatės galva. Tai yra, Ophiuchus!
  Kaip jis atrodė taip gražiai! Pusdros kirpimas ir šviesūs plaukai, galite užsisakyti plakatą - Hitler Jugent !
  Priekyje, nulaužtame kaimo kelyje, dainuoja kažkokia senutė . Ji tempia didžiulę kuprinę, kuri, atrodo, tuoj ją sutraiškys. Įdomu, ką ten pridėjo senutė? Galbūt jis traukia ką nors valgomo parduoti į Tigrų miestą? Reikės aplankyti ir atlikti žvalgybą.
  Paskutinė frazė pasirodė tokia absurdiška, kad berniukas nevalingai kikeno ir pagreitino žingsnį. Pėdos su madingais sportbačiais nėra įpratusios būti karštos, ir tai nemalonu. Nors, žinoma, tokiu būdu jis atrodo turtingesnis . Ir tada, kai jų būrys įžengė į Slovėniją, kuri buvo visai neturtinga, jie su užuojauta ir baime žiūrėjo į basomis kojomis siautėjančius berniukų būrius. Tarsi jie būtų pamišę arba visiškai nuskurdę. Ir berniukai žengė greitu žingsniu, kad sniego pusnys traškėjo. Jie šypsojosi nekreipdami dėmesio į raudonus kulnus nuo sniego pusnys ir mėlynus kojų pirštus. Ir žiūrėdami į jų kietus žvilgsnius ir tvirtai sugniaužtus kumščius, pasiruošę juoktis, jie iš baimės susuko burnas ir išsigandę nusuko žvilgsnį.
  Tačiau ši močiutė atrodo visiškai išsekusi. Vladimiras susiraukė, kodėl amžius taip pašėlusiai subjauroja moteris. Juk merginos gražios, o vyresnės damos - šiurpios.
  Tai tarsi susiraukšlėjusi oda, ar kauburėliai, ar kažkas panašaus, estetiškai nedžiugina. O kur šiuo atveju žiūri Dievas? Kodėl jam patinka toks visiškas bjaurumas? O estetikos jausmas?!
  Na, gerai, ateis laikas ir jie su Dievu viską sutvarkys, privers jį atsakyti už visą žmonijos pasityčiojimą. Tuo tarpu padėkime senutei, ne jos kaltė, kad ji tapo tokia bjauria.
  Vladimiras prišoko prie močiutės ir mandagiu tonu ukrainietiškai paklausė:
  - Matau, tau sunku, ar galiu padėti?
  Senoji moteris atsitraukė nuo berniuko ir piktai sušnypštė:
  - Nedrįsk atidaryti burnos, keistuolis! Tu manai, kad aš nežinau, kad tu siūbėjai į mano žalumynus.
  Močiutė ėmė siūbuoti lazda, atsivėrė perpildyta kuprinė. Vladimiras iš tolo pajuto stiprų dažų kvapą, o dabar jo akys išsiplėtė. Iš talpios kuprinės išlindę nuvytusio kopūsto lapai, nerangiai nudažyti žaliai. Ir kažkoks idiotas nutapė šią supuvusią vietą. Pati kuprinė buvo padengta dėmėmis, o bjauri ir triukšminga močiutė buvo šiek tiek dėmėta.
  Senolė bandė smogti berniukui lazda į galvą, tačiau šis nesunkiai išsisukinėjo ir sulaikė dar vieną siūbavimą.
  O močiutė iš visų jėgų rėkia:
  - O, jie mane apvagia! Nedorėlis bando išplėšti žalumynus ! Ei, saugok mano kopūstą!
  Terkinas ironiškai pastebėjo:
  - Visada taip! - Ir skautas dainavo. - Kas padeda žmonėms, gaišta laiką! Geri darbai negali tapti žinomi!
  O senutė, tiesą sakant, atrodė kaip Šapokliak, tik ji buvo dar nuostabesnė ir šlykštesnė, net su kupra. Taigi ji paėmė kuprinę, prispaudė ją prie krūtinės taip, kad jos kupra nosis įsirėžė į spalvotus kopūstų žalumynus ir rėkė, nors ir ne per daug aiškiai:
  - O, jūs mano pinigai ! Bask dolerius ! Apsauga nuo banditų, nuo baisių maskvėnų!
  Vladimiras staiga pasijuto kaip Štirlicas, atsidūręs ant nesėkmės slenksčio. Berniukas refleksiškai susiraukė ir pirštu parodė į tvarstį gyvatės galva ir, meniškai kaitaliodamas ekrainietiškus žodžius su angliškais, pasakė:
  - Esame organizacija, sauganti vyresnio amžiaus žmones visame pasaulyje! O mes jiems padedame, statome namus, duodame baltą duoną su šokoladiniu sviestu!
  Močiutė kiek nurimo ir pašnibždomis paklausė:
  - Ar jūs atsitiktinai amerikietis?
  Vladimiras, ištiesęs lūpas mieliausia šypsena, angliškai patvirtino:
  - Taip, žinoma, šimtu procentų ! - Ir iš karto pamatęs, kad močiutė plačiausia pasaulyje kalba nemezga nė laižo, pridūrė ekrainietiškai. - Aš esu Amerikos paauglys ir skautas!
  Senutė pagaliau nusiramino ir geresniu tonu paklausė:
  - O kiek vilų ir mersedesų galiu nusipirkti su savo žalumynais?
  Skautas, supratęs, kad su bepročiais geriau nesiginčyti, ramiai atsakė:
  - Daug! Tiek daug!
  Tačiau močiutė buvo atkakli ir toliau klausinėjo raumeningo ir protingo berniuko po metų:
  - Kiek tai kainuoja?
  Terkinas rimtu tonu atsakė:
  - Na, "Mercedes" būna įvairių modifikacijų. Kuo naujesnis ir prabangesnis prekės ženklas, tuo jis brangesnis, vadinasi, reikia daugiau žalumos!
  Senolė, sunkiai kvėpuodama, numetė kuprinę ir aimanavo, rodydama į spalvotą kopūstą:
  - Čia ne mažiau kaip šešiasdešimt kilogramų! Bijau, kad numirsiu , jei tiek žalumos į miestą atnešiu!
  Vladimiras buvo pasirengęs prapliupo garsiai juoktis, bet pamatęs, koks nusiminęs buvo bjaurios senolės veidas, atsakė:
  - Kodėl tau reikia jį nešti? Raskite motociklininką ir su vėjeliu ir komfortu būsite nuvežti į Tigrovą!
  Susigūžusi močiutė sunkiai atsiduso ir staiga sušnibždėjo sunkiai suprantamu šūksniu:
  - O , tu mano anūkas... Pakviečiau traktorininką Fiodorą grįžti pas mane namo. Taigi jis paklausė Erodo, kodėl aš kvailai ištepiau supuvusį kopūstą dažais. Taigi aš jam, kvailiui , paaiškinu, kad kopūstai ir žalumynai yra aukščiausios vertybės pasaulyje! Galite nusipirkti visko ir žalumynams, ir mersedesams, ir rūmams!
   Terkinas, kuris, būdamas talentingas šnipas, mokėjo suprasti prasmę ir suprasti patį neaiškią ir liežuviškiausią murmėjimą, gudriai pasiūlė:
  - Ar traktorininkas pažadėjo nemokamai pristatyti į kaimą ?
  Senutė, sukreipusi veidą, supykusi mostelėjo:
  - Beveik taip! Tik ne nemokamai, turėkite kišenę platesnę , o už litrą košės! Na, aš jį pasiunčiau su kvailiu !
  Berniukas neištvėrė ir garsiai nusijuokė. Iš tiesų, tai pasirodė linksma. Močiutė, matyt, pakankamai girdėjo, kad žalumynai ir kopūstai yra aukščiausios vertybės, tačiau, nesuprasdama humoro, slengą suprato per daug pažodžiui. Na, o kadangi iki pavasario ši daržovė pagelto, iniciatyvi močiutė ją nudažė žaliais dažais.
  Jei prie to pridėsime, po to, kai Tigrove viešai sudegino visus banknotus, kurių jie neturėjo laiko paslėpti grynaisiais , susidarė didelis deficitas, aišku, kodėl doleris įgijo didžiausią vertę.
  Tuo tarpu senolė ir toliau buvo atvira:
  - Na, anksčiau būčiau iškvietusi taksi per internetą, bet bolševikai, norėdami išspausti velnio tinklą, suko visus telegrafo stulpus. Ir net paprastas telefonas nepypsi ! Oi, aš nelaimingas, sėdžiu čia ir maitinuosi tik gandais. Norėjau pas Borisovą, bet jo arklys buvo paimtas Raudonosios armijos reikmėms. Orekas turėjo tokį šaunų ir gražų mersedesą, todėl bolševikai jį suplojo su kūjais. Kaip, tai per prabangus ir ne proletariškas automobilis! Taigi jie, antikristai, viską sugriovė. Štai kodėl aš pats turėjau vilkti žalius kopūstus į turgų!
  Vladimiras manė, kad būtina nutraukti močiutės burbėjimą. Nors aš susidūriau su tokia sena ponia, psichiatrijos ligoninė su grotomis jos godžiai verkia !
  - Jūsų žalumynai nėra natūralūs, ponia...
  Močiutė iškart susijaudino:
  - Tai kas?
  Skautas, sunkiai sulaikydamas nuo krūtinės išbėgantį ragą, paaiškino:
  - O tai, kad... Už dažytus želdinius gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn!
  Senolė išsigando ir pasidarė purpurinio veido, jos liesos kojos kažkokiuose batuose ėmė raizgyti, kai močiutė atsitraukė. Ir mėlynos lūpos burbtelėjo:
  - Kam? Už ką būsiu atsakingas?
  Terkinas atsakė logiškai:
  - Vešite ne natūralų, o nuvytusį kopūstą. Taigi, jūs bandote parduoti netikrą žalumyną pigiais dažais! Ir tai yra padirbinėjimas!
  Ir skautas padarė sau baisių akių.
  Senutė ėmė mikčioti ir burbėti:
  - Nereik manęs atsakyti. Dažai vis dar labai švieži ir natūralūs. Jos anūkas atnešė!
  Vladimiras buvo nuneštas, jis jautėsi kaip tikras Ostapas Benderis :
  - Taigi ir anūką patrauksime atsakomybėn už bendrininkavimą gaminant padirbtus banknotus. Turėsite šeimos kalėjimą .
  Močiutė netikėtai sureagavo, metė kuprinę ir greitai pabėgo šaukdama:
  - Tai ne mano! Tai visai ne mano! Tai net ne mano!
  Kuprinė, ištepta dažais, liko gulėti ant kelio. Pora paauglių berniukų spektaklį stebėjo plačiai pramerktomis burnomis. Kopūstai kvepėjo ne tik pigiausiais nuodingais žaliais dažais, bet ir puviniu. Taigi neturėjau nė menkiausio noro surinkti sunkų šlamštą ir užsidėti ant nugaros.
  Be to, laiko švaistymas beprotiškai senai moteriai. Tačiau laukinis vietinių paauglių juokas negalėjo nepatraukti dėmesio. Berniukams buvo maždaug keturiolika metų, jie pasirodė aukštesni už Vladimirą ir daug storesni. Nors, žinoma, gerai kovos menų išmokęs Terkinas jų nė kiek nebijojo. Tiesiog leisk jiems kišti galvas!
  Bet atrodė, kad jie buvo visiškai patenkinti! Storesnis suriko:
  - Na, tu ją susprogdinai! Visai kaip Koganas!
  Terkinas atsakydamas pašoko ir ore pasuko patefoną. Po to, nusileidęs, su terminatoriaus šypsena atsakė:
  - Ar šis didžiulis perpardavėjas gali kažką panašaus padaryti?
  Paaugliai šyptelėjo lojodami :
  - Ne baisus pokštas! Ateik pabūti su mumis!
  Terkinas susidomėjo tiesiog pabendrauti su bendraamžiais aptarti su jais aktualias problemas. Nors, kita vertus, jis elgiasi ne itin gerai, papūga neraštingą senutę, o piktojo nenubaudė!
  Būtų malonu žaliais dažais pamuiluoti veidą tos, kurios močiutei davė šio saldaus kopūsto idėją.
  Tačiau Vladimiras jautė pasibjaurėjimą kuprotai močiutei, todėl pasiūlė:
  - Na, apvirskime kaip reikiant! Tai bus labai šaunus apšilimas!
   Vaikinai mopedu patraukė į miestą. Vladimiras atsisėdo už liekniausio berniuko ir sušvilpė kitą melodiją. Tačiau nuotaika buvo menka, ir jautiesi kaip visiškas niekšas .
  Prie įvažiavimo į Tigrovą satoviečiai jau buvo pasistatę savo patikros punktą ir tikrino dokumentus. Susidarė nedidelė automobilių eilė. Berniukai iškart prarado savo pasirodymą , o storulis liūdnai pasakė:
  - Su savimi neturime jokių dokumentų. Jie siųs tave į kalėjimą !
  Terkinas įžūliai pasakė:
  - Tuo geriau! Tada aš surengsiu jiems Maidaną kalėjimo kameroje!
  Tada pora jaunų fanderovičių riaumojo:
  - Mes užtvindysime Maskvą krauju ir pasieksime Uralą!
  Tada mopedai pasuko, matyt, ieškodami aplinkkelio. Terkinui buvo stipri pagunda jaunąjį nuodėmę gerai pabūti , bet kol kas geriau savęs neatskleisti. Mintys pasuko kita linkme.
  Iš tiesų paaiškėjo, kad Antrajame pasauliniame kare JAV stojo į SSRS pusę ir taip išprovokavo Japoniją kariauti prieš save. Kas būtų nutikę esant kitokiam jėgų balansui?
  Jei Amerika, kuri tokiai šaliai turbūt daug natūralesnė, susijungtų su Hitleriu?
  Šiuo atveju, pačiais pirmaisiais karo mėnesiais, mažai tikėtina, kad istorija būtų nukrypusi nuo tikrosios. Na, bent jau reikšmingai. Jungtinės Valstijos greičiausiai padėtų Trečiajam Reichui ekonomiškai ir bombų atakomis. Žinoma, Japonijos įsitraukimas į karą Tolimuosiuose Rytuose gali sukelti tam tikrų problemų. Tada sovietų divizijos būtų sukaustytos kare su samurajais ir nebūtų galėjusios dalyvauti Maskvos gynyboje.
  Tačiau tai tikriausiai nėra taip baisu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Spalio pabaigoje sovietų kariuomenė sustabdė vokiečių puolimą, nepaisant to, kad kariuomenė iš Tolimųjų Rytų dar nebuvo atvykusi, o pagrindinės pajėgos buvo apsuptos ir sunaikintos. Pažymėtina, kad sovietų kariuomenė turėjo tam tikrą saugumo ribą ir tikriausiai būtų galėjusi išlaikyti sostinę sunkesnėmis sąlygomis. Nors gali būti, kad tokiu atveju Raudonajai armijai nebūtų pakakę jėgų kontrpuolimui.
   Atrodė, kad berniukai rado pažeidžiamą vietą; kelią saugojo vietinė nacionalistų atšaka. Paaugliai, šiek tiek vyresni už naujus Terkino draugus, stovėjo sargyboje. Jie pasitiko savo mopedą cypia ir rėkdami.
  Vyresnysis su ožkų barzdeliu:
  - Koks čia kūdikis? Gal jie atėjo kautis?
  Vladimiras Terkinas piktai ištarė:
  - Tik įsivaizduok , taip!
  Vadovas įsakė:
  - Tokiu atveju išlipkite iš mopedo ! Turime būti atsakingi už rinką!
  Skautas greitai nušoko ir iškart užėmė poziciją. Jam atrodė, kad dabar jis tapo Bruce'o L įsikūnijimu savo vaikiškoje, bet ne mažiau pavojingoje versijoje!
  - Na, einam pasimatuoti jėgas!
  Tačiau lyderis nekovodavo pats, o linktelėjo į šoną:
  - Demonai, susitvarkyk su juo!
  Apsivertęs salto, iššoko berniukas su kimono. Be to, matyt, kovotojas, užaugintas kaip spartietis , basas vėsiu oru ir greitai. Šiek tiek vyresnis ir aukštesnis už Vladimirą, bet ir dar labai jaunas karys, su juodu diržu.
  Skautas buvo šiek tiek susigėdęs. Jis manė, kad teks susitvarkyti su kitu krepšiu, taigi prieš jį - tikras profesionalas, gudrus, o ne koks išpūstas kvailų raumenų kalnas.
  Vladimiras iš "demono" judesių suprato, kad tai labai stiprus priešininkas, ir tik tuo atveju nusiavė sportbačius, kurie trukdė pajusti žemės paviršių.
  Taip jis galės geriau pagauti kiekvieną viklaus priešo judesį.
  Abu berniukai stovėjo vienas priešais kitą ir nusilenkė. Kiti jaunieji fanderoviečiai juos apsupo ringu, palikdami laisvą dvikovos aikštelę.
  Kova prasidėjo be signalo, Vladimiro varžovas smarkiai puolė priešininką į kūną. Skautas padėjo bloką ir pajuto didelę smūgio jėgą. Net mano prikimštas pirštukas dilgčiojo. Ne, tai tikrai juodas diržas ir puikus kovotojas, ir jūs turėtumėte sutelkti visas jėgas, kad jį nugalėtumėte.
  Demonas pradėjo puolimą, tačiau Tyorkinas , taip pat gana patyręs, iš dalies atrėmė ir iš dalies atsitraukė nuo priešo, stengdamasis nepraleisti smūgių.
  Aplink susirinkusi kovotojų minia garsiai šaukė:
  - Tai tiek, tiek! Nužudyk blondinę!
  - Jis bailys! Nužudyk jį!
  Vladimiras pajuto įniršį atsakydamas ir pradėjo atsakomąjį puolimą. Priešo kumštis atsitiktinai smogė išilgai jo dešiniojo skruostikaulio, bet Terkinas taip pat smogė varžovui į krūtinę, priversdamas jį susiraukšlėti ir trauktis.
  Smūgis pataikė į priešpriešinį eismą, Vladimiro pirštai buvo įspausti ant nuogos, įdegusios, raumeningos krūtinės.
  Demonas pirmą kartą su pagarba pažvelgė į savo priešininką ir sumurmėjo:
  - Ir tu visai neblogas!
  Terkinas, pastatydamas dinaminį bloką, atsakė:
  - Ir dar pavojingiau, nei tu manai!
  Demonas vėl pradėjo puolimą. Jis bandė atlikti daugiau smūgių basomis, berniukiškomis kojomis, Vladimiras kelis kartus dėjo kaladėles paminkštintu blauzdu ir kikendamas bandydamas pridengti priešininką. Bet jis staiga nepastebėjo iš rankos ir iškart atsakė.
  Abu berniukai , kovai įsibėgėjus, turėjo daugiau sumušimų, nubrozdinimų ir iškilimų. Kai kurie smūgiai kaip ir priklauso, beje, profesionalioje kovoje. Tačiau svarstyklės, svyruodamos, negalėjo pakreipti į vieną ar kitą pusę.
  Terkinas bandė sugauti priešą gudrumu, tačiau profesionalus meistras nebuvo visai paprastas ir pats kūrė spąstus. Ir kiekvienas naujas priepuolis praeidavo pro šalį arba peraugdavo į mėlynes veide. Tačiau skautas su susidomėjimu grąžino tai, ką gavo . Ir vėl puolė! Atsakant, trūksta skausmingų dūrių .
  Abiem berniukams buvo sulaužytos nosys ir jie sunkiai kvėpavo. Kova vis labiau panašėjo į gladiatorių kovą arba imtynininkų mūšį . Vis dažniau vaikinai sėsdavo į triulį ir imtynių technikomis bandydavo vienas kitą pakratyti. Jie sumušė galvas, bet nė vienas nepasidavė kitam. Ši sunki dvikova buvo lygių ir atkaklių konkurencija.
  Pamažu ėmė pavargti ne tik jaunieji kovotojai, bet ir juos supanti minia. Judėjimai ir streikai darėsi vis vangesni. Taigi demonas sunkiai kvėpuodamas pakėlė Terkiną ant pečių ir numetė žemyn. Tačiau karateko kojos pasidavė, ir jis krito, įkišęs galvą į stiprų skauto spaudimą . Vladimiras iškart pasinaudojo konkurento klaida ir kojomis tvirtai sugriebė "demono" stiprų kaklą "užraktu".
  Tai yra droselio laikymas ir tuo pačiu labai efektyvus. Atsakydamas priešas bandė jį sugnybti ar net užspausti jautriausią vyro vietą, tačiau spaudimas kaklo slanksteliams pasirodė toks stiprus, kad "demono" rankos automatiškai apkabino jį smaugusio berniuko kelius .
  Terkinas padidino spaudimą, sujungdamas kūną su kojomis ir sustiprindamas kaklo svirtį. Jis beviltiškai kovojo. Jo gražus, nors ir sumuštas, veidas ėmė įgauti vyšninę spalvą, o regėjimas tapo itin drumstas.
  Vladimiras sušnypštė:
  - Pabelsk delnu, kad pasiduodi!
  "Demonas" norėjo atsakyti ne, bet iš jo suspaustos gerklės pasigirdo tik gurgimas. Atrodo, kad jis buvo visiškai sugniuždytas. Tokia technika apskritai galėjo būti mirtina, o kare Vladimirui teko žudyti suaugusius ir jokiu būdu ne mažus vyrus. Tad veltui karatė berniukas buvo užsispyręs. Nors Terkinas gailisi nužudęs savo bendraamžį, beveik tokio pat amžiaus, tai vis tiek yra priešas - fanderitas. Tačiau priešų negailima!
  "Demono" veidas pasidarė mėlynas ir nutilo. Vasilijus atlaisvino ranką. Jo priešininkas tebebuvo gyvas, bet dar šiek tiek be sąmonės, net jo ištreniruoti slanksteliai buvo lūžo. Tačiau Terkinas taip pat buvo išsekęs ir negalėjo atsikelti nuo didelio nuovargio. Berniukas gulėjo, sunkiai kvėpuodamas, koja atsirėmęs į neįgalaus priešininko nugarą. Kova dar nesibaigė. Nors dėl kovos taisyklių iš anksto nebuvo sutarta, vyriausias iš fanderitų sušuko:
  - Nagi, įrašykite pergalę imtynių laisvajame skambutyje !
  Vasilijus sukaupė jėgas ir beviltiškomis pastangomis stūmė varžovą sumuštomis basomis kojomis. Apvirto tik pusiaukelėje. Teko vėl atgauti kvapą ir vėl stumdytis, kad karatė berniukas pagaliau atsigultų ant nugaros. Po to jūs uždedate koją ant krūtinės ir laukiate, kol teisėjas lėtai artės prie jūsų. Arba paauglys, renkantis teisėjo vaidmenį. Tada jis paims jį ir suskaičiuos.
   Berniukas su kazokų priekiniu spynu ant galvos beldžia lėtai ir garsiai. Vasilijus jaučiasi nekantrus. Kodėl mano galvoje kilo asociacija su gegutės balsu? Bet tada ranka su lakuotais nagais, atrodanti kaip Zaporožės kazokas, pakimba ore ir pradeda kristi. Ir staiga, po trečio smūgio, karatė berniukas vangiai trūktelėjo ir numetė Vasilijaus basą koją nuo krūtinės.
  berniukų ir jaunuolių gretose nuaidėjo ūžesys. Paaiškėjo, kad linksmas reginys tęsis. Susierzinimo jausmas padėjo Terkinui susitvardyti, ir jis beviltiškai spyrė savo kolegai į smakrą suragėjusiu, pliku, apvaliu kulnu.
  Jis atsilošė ir vėl nutilo, gulėdamas ant nugaros. Ir dabar jam sunku atsikelti . Vladimiras, įdėjęs likusias jėgas į smūgį, taip pat negalėjo priartėti prie priešo.
  Čelubėjaus ir Peresveto dvikovą , kai dėl beviltiško susidūrimo su ietimis žuvo abu kariai: totoriai ir rusai.
  Tiesa, Peresvet vis tiek liko balne, o Chelubey išskrido. Taigi Rusijos kariuomenė milžiniškų nuostolių kaina nugalėjo mongolus-totorius. Ir tai leido atsikratyti atšiauraus jungo.
  Bet dabar turėjau susikaupti, susikaupti ir šliaužti šiuo matuokliu. Dėl to, kad negaliu, ir per didžiulį nuovargį.
  Apskritai nuo 3014 metų balandžio sunkiausiuose " Fonbass" mūšiuose dalyvavusiam Vladimirui nesvetimas stiprus fizinis krūvis. Ir kodėl jis toks atsipalaidavęs ir suglebęs? Ne, pasakėme fašistams, mūsų žmonės netoleruos, kad gruziniška kvepianti duona būtų vadinama vardais!
  Vladimiras išpūtė krūtinę ir smarkiai trūkčiojo, artėdamas prie varžovo. Jam pavyko apsiversti ir šį kartą delną uždėti ant subraižytų skydo raumenų.
  Mėgėjiškas išsiliejimo teisėjas vėl priėjo prie jų. Jis kurį laiką stovėjo neapsisprendęs, o paskui vėl pradėjo labai lėtai skaičiuoti ir kuo stipriau ploti prie jauno kario ausies.
  Jis vis tiek trūkčiojo trečią kartą, o laikymas nebuvo apsaugotas . Tačiau ranka nenulenkė, o teisėjas, pažvelgęs į viršininką, vėl pradėjo skaičiuoti.
  Bet ir dar lėčiau nei anksčiau. Karatė berniukas vėl susiraukė.
  Vladimiras bandė kumščiu durti į varžovo smilkinį, tačiau pavargusi ir nusilpusi ranka tik nuslydo nuo prakaituotos varžovo galvos. Terkinas atsidūrė ant pilvo ir vėl sunkiai kvėpavo. Tada jis pradėjo kilti rankomis.
  Viršininkas netikėtai įsikišo į dvikovą, tarsi susitaikęs pasakė:
  - Gerai, lygiosios! - Ir jis ištiesė platų delną Terkinui . - Tu įrodei, kad esi stiprus karys, ir nusipelnei vertos vietos mūsų gaujoje!
  Terkinas į tai atsakė pavargusiu žvilgsniu ir sunkiai išsilaikydamas ant kojų:
  - Truputį pabūti su tavimi, aš asmeniškai neprieštarauju , bet... Ateityje palauksime ir pamatysime!
  Vladimiras kalbėjo atsargiai, nes jautėsi nepajėgus rimtai kovoti. Tačiau iš karto pasakius "ne", kyla pavojus susirgti rimtu karšiu.
  Nors apskritai Terkinas galėjo manyti, kad egzaminą išlaikė. Jis karatė kovojo su tikru juodu diržu ir iš tikrųjų laimėjo. Nes jis liko ant kojų, o varžovas vis dar gulėjo. Net jei tai formali pergalė, o ne sulaikyta. Tačiau kas dar tokio amžiaus pajėgus tokiai kovai?
  Vladimiras pajuto norą valgyti, ir tai yra atsinaujinusių jėgų ženklas. Pora merginų atskubėjo pas "demoną" ir pradėjo trinti karatė berniuko mėlyną veidą.
   Kova, žinoma, buvo sėkminga, ir visi laimingi išėjo. Atneškite Tyorkin stiklinę skaidraus skysčio . Skautas buvo toks pavargęs, kad vienu gurkšniu suvalgė visą mašinos turinį ir tik išpylęs iki paskutinio lašo staiga suprato, kad tai degtinė.
  Du šimtai penkiasdešimt gramų alkoholio yra labai daug mirtinai pavargusiam vaikui, o berniukas, neatlaikęs dozės, pateko į tikrą, gilų alkoholio nokautą.
  Merginos su odinėmis striukėmis ir tatuiruotėmis paėmė jį už rankų ir kojų ir nunešė į palapinę. O kiti fanderitai švilpdavo ir dūkdavo.
  Terkinas pateko į sunkų ir kartu labai linksmą sapną.
  Apskritai, kaip dažnai nutinka, jūs krentate iš keptuvės į ugnį!
  Ir dabar jis yra labai raumeningas berniukas su labai giliai ištemptais vaikiško, bet primenančio plieno korpusą raumenimis. Ir jis daug ką sugeba.
  Terkinas, žinoma, niekada nebūtų susitaikęs su blogio deivės Kali juokdario likimu, jei nebūtų įvykdęs ypatingos meilės deivės Lados užduoties. O kol kas jam teko susitaikyti su juokdario vaidmeniu su šia Pragaro Dievybe.
  Štai vergas buvo nukankintas iki mirties. Po botago jo moterys troliai ir elfai buvo sumušti karšta viela. Ir tada nuo karščio raudonomis žnyplėmis sulaužė visus šonkaulius. Kaip tai žiauru ir žiauru.
  Abi elfų mergaitės, gavusios keletą smulkių žaizdų, taip pat pribaigė kardadantį lokį, baigdamos mūšį. O mirtinai nukankintą vergę kelnaitėmis su kabliu pakėlė už šonkaulio ir tempė, kad ją prarytų laukiniai žvėrys.
  Vladimiras atsiduso, kaip visada viešpatavo žiaurumas ir smurtas.
  Merginų gladiatorių nebėra. Po jų vaikinai pradėjo kovoti tarpusavyje. Penki vaikinai buvo su raudonomis maudymosi kelnėmis, o dar penki - juodais. Dvylikos ar trylikos metų berniukai neturėjo kitų drabužių. Jie buvo ginkluoti kardais ir durklais. Ir dešimt jaunų gladiatorių kovojo mūšyje.
  Iškart pasipylė kraujas, ant įdegusių, raumeningų kūnų atsirado žaizdelių.
  Be to, vergės mergaitės pradėjo mėtyti karštas anglis iš bronzinių krepšių su sidabriniais kastuvais po basomis berniukų kojomis. Jaunųjų gladiatorių kojos degė ir jie rėkė.
  Deivė Kali nusijuokė, jai labai patiko kankinti berniukus ir juos kankinti, tyčiotis. Ir tai ją tikrai sujaudino. Tiesą sakant, berniukai tokio amžiaus, kai barzda dar neauga, yra labai gražūs, o jų oda tokia lygi, švelni ir taip malonu ją padegti, pjaustyti botagu ar suspausti žnyplėmis , arba pradurti adata. O kai žmogelis rėkia iš skausmo savo skambančiu balsu, tai toks saldus garsas ir aromatas, kad jo neįmanoma nei pasakoje apsakyti, nei rašikliu aprašyti.
  Kieno nors kito skausmas toks saldus. Ypač jei kankinate gražų, gražų, raumeningą ir sveiką berniuką. Ir kankinti merginą taip pat nėra blogai. Tačiau patelei visada maloniau kankinti net mažą patinėlį.
  Tačiau dabar berniukai pjauna ir žudo vienas kitą, kaip tai patinka blogio deivei Kali.
  Ir kai mažo žmogaus plikas padas stovi ant anglies gabalo. Jaunesnio amžiaus berniukų kojos yra grakščios formos, ne tokios šiurkščios kaip suaugusių vyrų, o oda lygi, švari, nepadengta bjauriais plaukais.
  Štai kodėl Kali labai mėgsta kankinti mielus berniukus, tai daug estetiškiau ir maloniau.
  Tačiau matote, kad mūšis yra gana trumpalaikis. Berniukams net nebuvo duoti skydai, kurie leistų pratęsti mūšį. O dabar nugalėtojas ant kojų, liko tik vienas berniukas raudonomis maudymosi kelnėmis. Ir tada jis taip sužeistas, kad ant jo raumeningo kūno nebelieka vietos gyventi.
  Deivė Kali įsakė:
  - Nugalėtojui duodu gyvybę - užbaik likusį!
  Mergaitės vergės ėmė nešti fakelus į nugalėtų berniukų basas kojas. Tie, kurie liko nejudėdami, buvo sugriebti už šonkaulių su kabliukais ir tempiami maitinti žvėryną. O tuos, kurie rėkė, pribaigdavo elfų lankais, arba moteriškes troliais su arbaleto varžtais. Taip, tai žiaurus susidorojimas.
  Liepsnos laižė mirtinai sužeistų vergų suragėjusius padus, tačiau prieš mūšį nuplauti.
  Piktosios deivės malone vieninteliam gyvam berniukui buvo įteiktas šokoladinis pyragas, o nelaimingasis vaikas gladiatorius jo įkando. O aš pasijutau geriau ir nusilenkiau svečiams bei Pragaro imperatorei.
  Po to gana tvirta eisena išėjo namo.
  Deivė Kali pažymėjo:
  Štai koks neramus pasaulis,
  Likimas yra toks negailestingas įstatymas...
  Berniukams gyvenimas neturi jokios vertės,
  Ir jie tiesiog įleidžiami į rašiklį!
  Po kurios dar viena dvikova ... Šį kartą mergina elfas su trimis kardais kovoja su dviem berniukais. Maždaug dešimties ar vienuolikos metų berniukams kaip ginklą duodavo medinių pagaliukų. Maudymosi kelnaitės ir plonos atrodo kaip aukos. Elfų mergaitė yra labai raumeninga, graži ir judri. Jos plaukai lyg olimpinio deglo liepsna plevėsuoja vėjyje. Nors vergų yra tik trys, jų šansai neatrodo svarbūs. Tiksliau , yra trys iš jų prieš vieną merginą. Tačiau aišku, kad ji patyrusi ir stipri. Ji nuogais kojų pirštais metė akmenuką ir pagavo. Tada ji sutraiškė jį, suspausdama apatinių galūnių pirštus, parodydama didžiulę jėgą.
  Deivė Kali pažymėjo:
  - Ar tavo priešininkai ne per silpni, Artemide?
  Mergina, gana aukšta už elfą, pritardama linktelėjo:
  - Taip, berniukai maži. Tai dar tik vaikai, o jie liekni. Gal geriau būtų bent paauglius supriešinti su manimi?
  Pragaro imperatorienė kikeno ir griausmingu balsu atsakė:
  - Tai tau dar lengvas apšilimas. Galite tiesiog pasiimti juos ir gerai pasportuoti! Ir tada, Artemide, tau reikės kovoti rimtą mūšį, rizikuojant savo gyvybe!
  Elfų mergaitė nusilenkė ir atsakė:
  - Ir ši kova įvyks, esu tikras!
  Pasigirdo signalas ir berniukai papūtė ragus. Ir prasidėjo mūšis. Trys berniukai, mojuodami lazdomis ir blykstelėdami mažais, nuogais kulnais, puolė prie elfo. Ji paleido malūną su kardais, o berniukai nuskriejo nuo kojų. Tiesa, jie iškart pašoko. Mergina nuogu kulnu spyrė vienam iš berniukų gladiatorių į krūtinę ir vėl jį pargriovė. Be to, palikdamas mėlynę ant nuogos, įdegusios ir kaulėtos krūtinės.
  Publika plojo...
  Terkinas sušnibždėjo:
  - Tai tikrai ne žaidimas pagal taisykles!
  Elfų mergaitė toliau šuoliavo. Ji padarė salto ir vaikščiojo ant rankų. Tada jos nuogi kojų pirštai sugriebė berniuko nosį ir metė jį į priekį, todėl jis trenkėsi į spalvotas plyteles.
  Artemidė dainavo:
  - Kosminė sfera ir Liuciferio machinacijos!
  Deivė Kali riaumojo:
  - Neprisimink Liuciferio!
  Iš tikrųjų jis yra jos konkurentas. O tarprūšinė kova yra turbūt pati žiauriausia ir negailestingiausia. O elfų mergaitė toliau sukosi, ir tarsi vingiuota viršūnėlė. Ir tuo pat metu ji neskubėjo kapoti berniukų. Grojo publikai. Ji veikė ir energingai, ir tam tikru vikrumu.
  Artemidė net dainavo:
  Kaip toli kitoje visatoje yra mūsų gimtoji žemė,
  Ten, kur lakštingala trina grynai ir švelniai!
  Ten esanti lyguma yra greta kalno!
  Ir iš dangaus krenta sniego baltumo pūkai!
  
  Juk kiekvieno džiaugsmas yra dienos spalvos,
  Pamatyti rugiagėlę, kuri glosto akį!
  Juk kiekvienas Elfaslavas yra mūsų giminaitis,
  Viešpats apdovanojo elfui ir padarė jį rojumi!
  
  Virš bažnyčios kupolų,
  Elfsto kryžius spindi visų pirma!
  Dabar ne laikas linksmybėms, riteri,
  Nematau pakankamai veiksmų!
  
  Kodėl mūsų elfų dvasia,
  Ištikus bėdai, jūs tiesiog turite pabusti!
  Kai rami dvasia užges,
  Blogis klesti tinginystėje ir girtuoklyje!
  
  Ir mes turime stiprinti savo tikėjimą,
  Ir karštai melskitės Viešpaties!
  Sunkiai dirbk ir negerk
  Jie stebi kiekvieną šventą veidą!
  
  Nenumaldomai šuoliuojantys metai,
  Jie pajudėjo įniršusiu šuoliu!
  Ir laikas teka kaip banga,
  Akimirkos lijo pašėlusiai!
  
  Tu esi elfas herojus,
  Atminkite, kad jūsų likimas yra kovoti!
  Užkariauti visatos platybę,
  Suteikite tikėjimą brolybe visoms būtybėms!
  
  O kas juda tamsoje,
  Kaip sulaužytų viksvų garsas!
  Elfoje mūsų yra milijardai,
  vienas šiame pasaulyje !
  
  Ateikim į kitą visatą,
  Visi pagrįstai mūsų paklausė!
  Beribiai pasauliai yra pašaukimas,
  Tarnauk savo meilei - Elfija!
  Elfų mergaitė, šokinėjanti, žudikiškomis kojomis smogė berniukams į pakaušį. Ir jie nukrito ir apalpo. Mergaitės vergės paėmė deglus ir nunešė juos prie nuogų berniukų padų. Ir jie, rėkdami, susiprato. Iš baimės apsidairę aplinkui, jie pašoko.
  Buvo akivaizdu, kad berniukams skauda. Nors jų nuogi padai tapo šiurkštūs, jie vis dar gyvi, o fakelų, kuriuos naudoja gražuolės vergės, liepsnos yra labai karštos.
  Artemidė paklausė Kali:
  - Gal galime išgelbėti jų gyvybes?
  Piktoji dievybė nusijuokė ir atsakė:
  - GERAI! Padovanok jiems tūkstantį blakstienų! Jei jie išgyvens, tada, kai oda bus sveika, jie vėl kovos gladiatorių ringe. Ir jei jie to nepakęs, tada...
  Vergės užpuolė vergus ir pririšo prie bausmių stulpų. O stulpai išlindo didelėje sosto salėje, naudojant mechanizmą tiesiai iš po plytelių.
  O nelaimingi berniukai, nuo ankstyvos vaikystės mokėję tik mušimą ir sunkų darbą, buvo surišti į specialius vaikiškus pančius.
  Deivė Kali sušnypštė:
  - Bet tau Artemidė dabar tikisi ne lengvo mūšio, o sunkaus mūšio!
  Elfų mergaitė nusilenkė ir dainavo:
  Mes drąsiai eisime į mūšį,
  Dėl pasaulio reikalo...
  Mes nugalėsime visus priešus,
  Kovoje už tai!
  . SKYRIUS Nr.6
  Po audringo sapno Elžbieta pabudo kalėjime. Ir ji tapo dar liūdnesnė. Be to, atsigulus ant akmens plokštės labai skaudėjo nugarą, o mergina miegojo gana ilgai.
  Drachma šypsodamasi mirktelėjo savo partneriui ir paklausė:
  - Snila , kažkas kovos?
  Elžbieta nusijuokė ir atsakė:
  - Netgi labai kovingai!
  Grafienė elfas pažymėjo:
  - Bet realybė yra daug liūdnesnė ir niekšiškesnė !
  Šviesiaplaukė linktelėjo ir dainavo:
  Blogio prakeikta tikrovė
  Tai gali išvesti iš proto...
  Visa didžiulio atomo galia,
  Šėtonas įskrido į Žemę!
  Po to girgždėdamas atsidarė požemio durys. Basas, lieknas berniukas gražioms kalinėms padovanojo ąsotį pieno, košės ir papločio. Elžbieta paklausė:
  - Koks tavo vardas?
  Berniukas neatsakė ir paskubomis nuėjo, blyksėdamas kulnais, ant kurių matėsi šviežių pūslių pėdsakai. Atrodė, kad vergo berniuko basos kojos buvo apdegintos.
  Mergina užkando. Po to jie vėl pradėjo pjauti savo grandines, vieną grandį prieš kitą. Darbas vyko labai lėtai.
  Elžbieta linktelėjo ir vėl pasinėrė į savo fantastišką ir neįtikėtiną miegą;
  Tai įdomus klausimas, čia galime būti nuoširdūs.
  - Na, artefaktų pagalba galime. Ir savo jėgomis aplenksime bet kurį olimpinį čempioną. Nors, kas žino, jų įtaka gali baigtis. - atsiduso Drachma.
  Profesorius abejodamas paklausė:
  - Bet ar neišeitų, kad artefaktai išnaudos energiją nuo dažno naudojimo?
  - Nemanau. - pasakė Elizabeth. - Taip, ir bėgioti plikomis, jaunomis pėdomis naudinga. Mes juk merginos. Ir važiuoti daug saugiau nei automobiliu.
  Abrikosovas prieštaravo:
  - Maršalo apsauga gali to nesuprasti taip. Be to, tai bus per daug pastebima, jei paskubėsite. O maršalas norėjo, kad susitikimas būtų slaptas.
  Drachma linktelėjo:
  - Jis mus įtikino. Iš tiesų, mūsų rasės sukelia per daug nereikalingų gandų, o priešas nemiega.
  Elžbieta šypsodamasi pasiūlė:
  - Galime skubėti per mišką, tada niekas mūsų nepastebės!
  Grafienė nimfa papurtė savo septynių spalvų galvą:
  - Tai irgi labai sunku. Lūžta šakos. Ir šiaip, kodėl gi nepasivažinėjus.
  Šviesiaplaukė mergina piktai trypė plika, iškalta, labai gundančia koja ir urzgė:
  - Nuspręsta šeši šimtasis mersedesas!
  merginos patraukė link išėjimo. Atrodė, kad diena praėjo gerai.
  Tačiau jau artėjo vakarienė. Gražuolės vaikščiodamos užkandžiaudavo.
  Dar viena staigmena jų laukė dideliame automobilyje, daug didesniame nei paprastas mersedesas . Buvęs zombių karininkas Dmitrijus Polevojus grįžo. Kai jie išvažiavo, jaunuolis uždavė klausimus:
  - Na, atrodo, pasiilgai manęs? - Jis paklausė.
  Elžbieta riaumojo:
  - Nėra kada nuobodžiauti ir sirgti!
  Jaunasis karys tvirtino:
  - Turite didžiųjų aukštųjų mokyklų pečių diržus. Matyt, karininko laipsnyje labai auga.
  Drachma griežtai pastebėjo:
  - Taip, mes nesame tokios mergelės, kad sulėtintume tempą! Kaip tau sekėsi?
  Leitenantas iš pasididžiavimo išpūtė krūtinę:
  - Jie pažadėjo man duoti kapitoną! Geros galimybės būti paaukštinimui. Nepamirškite, tai mūsų praeitis. Tebūnie tai šlovinga, bet vis tiek praeitis. Todėl mes iš ateities galime pasiekti daug daugiau. Kitoks žinių kiekis, modernesni mokymo metodai. Be to, tarnavau pačiame "Alpha Pioneer", ir tai yra rodiklis.
  - Žinoma! - Drachmą graužė smalsumas. - Kuris pasaulis tau labiausiai patinka? Mūsų ar šis? Jaunasis leitenantas užtikrintai atsakė:
  - Atsižvelgiant į tai, kad šis pasaulis apsiėjo be septyniasdešimties bolševikų valdymo metų, šalis pasiekė daugiau. Apskritai Rusija čia yra didžiulė galia, o ne tokia menka federacija kaip mūsų.
  Elžbieta paėmė jį ir sucypė:
  - Taip, ir mūsų šalis nemaža.
  Jaunasis karys ir buvęs zombis užtikrintai atsakė:
  - Bet yra daugiau žmonių! Stalinas ir komunistų valdžia apskritai turėjo neigiamą poveikį gyventojams. O čia yra trijų procentų padidėjimas per metus, argi ne rodiklis?
  Drachma paėmė jį ir nusišypsojo:
  - Žvelgiant iš demografinės pusės, viskas yra gerai. O kaip praktiškai?
  Ir nimfa mergina trypė basa koja.
  Leitenantas užtikrintai atsakė:
  - Tas pats! Tiesą sakant, Žukovas man patinka daug labiau nei dabartinis prezidentas. Georgijus Konstantinovičius yra patyręs karinis vadas, o mūsų vadovas yra profesoriaus ir žydės sūnus! Niekas jo nebijo.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Jie turėtų bijoti prezidento!
  Drachma pridūrė:
  - O tam reikia pademonstruoti jėgą. Apskritai Stalinas buvo puikus tironas, nors išoriškai jis nebuvo baisus. Fiziškai jis taip pat nebuvo itin stiprus, bet stulbino savo valia.
  Dmitrijus sutiko:
  - Visada gerbiau Staliną, bet šiame pasaulyje jis pasirodė toks žiaurus. Apskritai mano protėviai tarnavo policijoje, o mano prosenelis buvo sušaudytas. Bet Stalino manęs neįžeidžia.
  Dmitrijus nusišluostė ašarą nuo rausvo skruosto ir pridūrė. -
  Tai yra mokėjimas už naująjį pasaulį, neišvengiamas.
  Mergaitė nimfa riaumojo:
  - Galbūt tu teisus, bet dabar šį gruzinų maniaką reikia sustabdyti. Ar žinote, kokia gruzinų silpniausia vieta?
  - Stalinas yra rusas iš savo tėvo pusės, todėl jis derina skirtingus sugebėjimus. - pastebėjo Elžbieta. - Tiesą sakant, aš siūlau tokį variantą. Įsiskverbkite į Vašingtoną ir ten numuškite didelį nusikaltėlį.
  - Tai yra labai sunku! - pradėjo Drachma - prisimenu, kad vokiečiai planavo pasikėsinimą į Staliną, bet šis lyderis niekuo nepasitikėjo. Niekas nežinojo, į kokią mašiną jis įsės, kokioje patalpoje atsidurs. Net saugumas bijojo. Pavyzdžiui, vienas iš asmens sargybinių tyliai judėjo. Stalinas nusprendė, kad gali jį pasmaugti plikomis rankomis. O apsaugininkui buvo sunku!
  Šviesiaplaukė terminatorius pažymėjo:
  - Oho! Daugelis specialiųjų pajėgų gali tai padaryti. Taigi galite įtarti bet kurį kovotoją, kuris buvo praėjęs specialius mokymus .
  Grafienė nimfa patvirtino, apnuogindama dantis:
  - Taigi jis rado priekaištų šiam vaikinui. Pažiūrėjo man į akis. Man kažkas nepatiko ir liepiau jį suimti. Na, žinoma, buvo sąmokslas, kankinimai ir egzekucija! Prieš gaudamas kulką į pakaušį, sargybinis sušuko: "Tegyvuoja Stalinas!
  - Matai, koks jis atsidavęs žmogus vakarėlio reikalui. - Elizabeta liūdnai nusišypsojo.
  Drachma negalėjo neįžeisti savo draugo:
  - O jūs, tikintieji krikščionys, esate lygiai tokie pat.
  Šviesiaplaukė terminatorė išpūtė skruostus:
  - Kodėl?
  - Dievas tavęs nesaugo. Pasmerkimas mirčiai, kankinimai, artimųjų ir draugų mirtis. O tu melskis, šlovink Jį. Pagalvokite, pavyzdžiui, kiek kartų gyvenime paprasti žmonės kenčia skausmą. Na, senatvė yra lėčiausias ir žiauriausias kankinimas, kokį tik galite įsivaizduoti. Mes tai suprantame grynai teoriškai, bet kurdamas žmogų ir sendamas Dievas padarė didžiausią žiaurumą pasaulyje. Visa kita - badas, virusai, epidemijos, žemės drebėjimai, stichinės nelaimės - tik smulkmena, su amžiumi susijusių organizmo pokyčių fone. Net šis baisus koronavirusas ! - Drachmos akys sužibėjo.
  Dmitrijus Polevojus palaikė ją:
  - Dievas elgiasi blogiau nei Stalinas. Jis daugiausia vykdo priverstines represijas prieš nepatenkintą mažumą, o Dievas visus metus padarė mirtingais, net bjauriais ir sumenkintais, ypač moteris, kurios yra tokios raganos ir bijo žmonių . Ir, svarbiausia, neįmanoma rasti žmogaus, kuris nebūtų pajutęs savo ar kažkieno kito skausmo, fizinio ar moralinio.
  Drachma pridūrė:
  - Būtent taip galite tai padaryti savo vaikams. Pasmerktas siaubingoms kančioms. Nuodėmė net mušti vaiką, bet čia toks keistas fanatizmas, kažkas, kas nedera su aukštesniu protu.
  Elžbieta prieštaravo:
  - Mylintis tėvas augina savo vaikus, taip pat ir bausme.
  Drachma buvo skeptiška:
  - Matome bausmę, ir ne proporcingą, o kur švietimas. Pats faktas, kad yra trys tūkstančiai krikščioniškų konfesijų, arba sektų, byloja apie tai, koks apleistas yra švietimas ir auklėjimas. Be to, tėvai neturėtų paleisti savo vaikų ir nuo jų slėptis. Kodėl Dievas neapreiškia savęs savo palikuonims? Kur logika?
  Elžbieta norėjo atsakyti, kaip paprastai daro kunigai: jie sako, kad nusidėjėliams Dievo atradimas prilygs mirčiai, bet ji to nepadarė. Tai neskamba įtikinamai, ar tėvų buvimas neturėtų suteikti vaikams pasitikėjimo ir drąsos, juos apsaugoti, o ne nužudyti. Net jei vaikai ir nepaklusnūs, kaip malonu jiems atsiremti į didelį ir galingą tėvų kelį. Jausti stiprios rankos prisilietimą prie plaukų, klausytis auklėjimo asmeniškai iš Didžiojo Tėvo, o ne iš tarpininkų, kurie, prasidėję , yra blogesni už pačius nusidėjėlius. Juk dauguma stačiatikių kunigų yra tokie pat nuodėmingi, kaip pasaulis, kuriam jie skelbia. Protestantai šiuo atžvilgiu yra griežtesni, tačiau jie taip pat toli nuo šventųjų. Taigi Elžbieta nusprendė pakeisti pokalbio temą. Ji basa koja pagavo skrendantį musę, norėjo ją sutraiškyti, bet pagalvojo, kad nėra gerai nužudyti gyvą padarą, net tokį, kaip musę, nešiojančią infekciją ir mikrobus, ir paleisti.
  Po to mergina pasakė:
  - Viešpats yra didis ir išmintingas, jei jis neatsiskleidžia, vadinasi, yra jums, nuodėmingiems žmonėms, nesuprantamų priežasčių. Vietoj to pakalbėkime apie ginklus. Visų pirma, "Obolensky" daugeliu atžvilgių panašus į "Kalašnikov", tačiau turi šiek tiek mažesnį kalibrą, šiek tiek didesnį pradinį ugnies greitį ir panašų ilgį.
  - Ir kodėl? - paklausė Drachma.
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - Kanalas yra sklandesnis ir yra papildomas greitintuvas judant sprogmenims. Tai yra, jis yra šiek tiek geresnis nei ankstyvieji Kalash modeliai ir beveik toks pat geras kaip vėlesni.
  Grafienė nimfa paėmė jį ir pažymėjo:
  - Pasiūliau derinti jų naudingas savybes. - Elžbieta pažvelgė į prizmę, kabančią ant spyruoklės. - Turiu omenyje "Kalašnikovą" ir "Abakaną", taip pat M-16, sukuriantį puikų šautuvą. - Ir man kažkas pavyko. Apskritai Rusijos kariuomenė pasuko kulkosvaidžių šaudymo greičio didinimo keliu, tokiu atveju, jei kils didelis karas, tiesiog kils katastrofiškų tiekimo problemų .
  Elžbieta ją pertraukė:
  "Bet jūs negalite sugalvoti nieko geresnio už naikinimo impulsinį lazerį." Gal gravilazeris.
  - Kas čia? - nustebo Drachma.
  Gražuolė baltais kaip sniegas plaukais, lengvai pabarstyta aukso milteliais, atsakė:
  - Karinės minties išmanymas! Įsivaizduokite, fotonų energija yra nuo dešimties iki keturiasdešimtos galių didesnė už gravitaciją. Jei paversime žmonėms priimtinesnes vertybes, tai dešimt sekstilijonų kvintilijonų kartų nei gravitacinė prigimtis. Ir tuo pačiu metu gravitacija prasiskverbia visur , visa visata yra sulaikoma, o juodosiose skylėse fotonai yra bejėgiai prieš ją. Ką daryti, jei sujungsite abi šias konstantas, spindulio greitis padidės nuo maždaug dešimties iki penkių šimtų trilijonų kartų, palyginti su šviesa. Ir galia... Ar įsivaizduojate, kokį siaubingą spaudimą graviolazeris sukurs įprastam objektui. Tarpatominiai ryšiai bus veikiami neįtikėtinos gravitacinės įtakos, o žvaigždėlaivio šarvai tiesiog įtrūks. Net su palyginti mažu pistoletu bus galima sunaikinti galingiausius laivus, orą ar jūrą. Be to, neatmetama ir selektyvinė ekspozicija plačiu spinduliu, išpjaunant ištisas žvaigždžių armadas su milžiniška galia.
  Drachma pertraukė Elžbietą.
  -Tu kalbi taip, lyg mes jau kariautume kosminius karus.
  Šviesiaplaukė atsakė:
  - Manau, kad karas kosmose yra neišvengiamas.
  Grafienė nimfa skeptiškai nusišypsojo:
  - Kaip tai dera su Biblija?
  Elžbieta švelniai šypsodamasi pasakė:
  - Teologo Jono apreiškimas byloja apie didžiulį kosminį mūšį. Galbūt tai ateities žvaigždžių kovų vaizdai. Kaip tik trečdalis žvaigždžių sutemo, tai yra, jas užėmė velnio valdžia.
  Drachma, žaisdama plikomis raumeningomis blauzdomis, pažymėjo:
  - Jei taip interpretuojate, vadinasi, sutinku. Bus žvaigždžių karai, tokia žmogaus prigimtis, ir ne tik jis. Apskritai norėčiau aplankyti kitus pasaulius, kitaip čia kiek nuobodu.
  Dmitrijus Polevojus pažvelgė į kelią. Netoliese buvo krateris, o medis nuvirto ant važiuojamosios dalies ir užtvėrė taką. Šarvuotas mersedesas sustojo.
  Leitenantas sušuko:
  - Atrodo, kad atvykome!
  Elžbieta primerkė akis:
  - Matau du snaiperius pasaloje. O tiksliau, trys!
  Drachma pažymėjo:
  - Tai irgi vienas iš vienišų diversantų. Be to, medis buvo užminuotas, kad jis sprogtų, jei kas norėtų jį pašalinti.
  Dmitrijus paklausė:
  - Tai ką tu ketini daryti?
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Mes nužudysime du snaiperius. Mes paimsime vieną nelaisvę ir nuginkluosime miną.
  Jaunuolis patvirtino:
  - Puiki mintis.
  Elžbieta paėmė jį ir paaiškino:
  - Du - nepakankamai profesionalūs, optiniai taikikliai skleidžia akinimą, o trečias - šešėlyje, matyt, specialistas.
  Drachma patvirtino:
  - Taigi paimsime jį į nelaisvę.
  Merginos iš šarvuočio iššoko glamonių greičiu, kartu šaudamos iš rankų. Jie sugebėjo smogti savo kolegoms, kol jie nereagavo. Gražuolės labai greitai, kaip gyvatės, šliaužė per krūmus, bandydamos patraukti trečią. Jis pasirodė protingas ir nešaudė į beveik nepagaunamą taikinį. Paslėpta.
  Tačiau Dmitrijus nusprendė iššokti ir vos nenumirė, jį išgelbėjo tik tai, kad Elžbieta šimtąją sekundės dalį lenkė priešą, pataikydama į šautuvą, numušdama taikiklį.
  Tada ji basa koja metė stiklo gabalą, perkirsdama uodą į dvi dalis ir pasakė:
  - Aš šaunu taikliai! Išduoti in absentia!
  Merginos paspartino. Desantininkas nusprendė bėgti, ėmė ropoti atgal, bet merginos jį aplenkė. Be to, tuo pačiu metu. Vienas griebė ją už kojų, kitas - už gerklės.
  - Na, kur! - nusijuokė Drachma. - Nori kutenti gerklę?
  Kalinys, matyt, buvo pusiau azijietis, pusiau europietis, gana malonių bruožų.
  - Tu tokia graži! - Jis pasakė. - Džiaugiuosi, kad mane patraukė tokios žavios merginos.
  Mes taip pat neprieštaraujame linksmintis su tavimi, žmogau. - Drachma brūkštelėjo jam į nosį. - Tikrai neprieštarauju, bet neturiu laiko. Eikite su mumis į automobilį ir papasakokite, ką žinote. Atrodo, kad esate vyresnysis leitenantas.
  Jis sumurmėjo:
  - Taip, puiku.
  - Ar aš ne graži? - pasipiktino Elžbieta.
  Pareigūnas mikčiojo:
  - Tu ne blogesnis! Aš myliu blondines.
  Karys perlamutriniais plaukais pasipūtęs :
  - Ko man trūksta?
  Kalinys sušuko:
  - Sąžiningai?
  Elžbieta ištarė:
  - Taip!
  Pareigūnas sušuko:
  - Per daug įdegęs, šokoladinis. Nors taip skanu.
  Grafienė nimfa sumurmėjo:
  - Mums reikia pamokyti būrą !
  Elžbieta delnu pliaukštelėjo jam į kaktą.
  Drachma pasiėmė savo kolegą ant pečių ir nubėgo. Labai greitai, merginos įšoko į mašiną. Elžbieta šiek tiek stabtelėjo, kol nuginklavo miną, ir numetė pušį į šalį. Tada, smūgiu iš pliko kulno, ji tarsi degtuką sulaužė gana storą kamieną.
  - Dabar tai baigėme.
  "Mercedes" nuvažiavo rėždamas orą. Elžbieta apžiūrėjo ginklą. Šautuvas buvo neįprastas, ant vyrių, tai yra, buvo galima šaudyti iš gaubto, snukis išlenktas. Puiki optika su naktinio matymo prietaisu. Matyt, puiki stabdymo galia. O kulkos ypatingos, plunksnos, pagamintos iš daugybės metalo sluoksnių. Žinoma, jie yra siaubingai brangūs, tačiau jie gali prasiskverbti į beveik bet kokius šarvus. Iš esmės jie galėtų išbandyti ir šarvuotą automobilio stiklą. Tiesa, tobulas atspalvis privertė mus šauti aklai.
  - Labai geras ginklas! - pastebėjo Elžbieta.
  Drachma patvirtino:
  - Taip, matyt, brangu, o Amerikos kariuomenėje jų nėra daug.
  Blondinė terminatorius atsakė:
  - Turime išsiaiškinti, ar tai buvo specialiai mums skirta medžioklė.
  Nimfa grafienė paėmė jį ir pažymėjo:
  - Neatmetu kažko panašaus!
  Elizabeth linktelėjo:
  - Patikrinti nepakenks!
  Drachma nusprendė kalinį apklausti. Tuo pačiu metu ji suleido keletą adatų jam į galvą, išjungdama kai kurias smegenų skilteles, sukurdama pranešimo zoną.
  Elžbieta žiovojo:
  - Tardyti zombius yra gana nuobodu.
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Viskas gerai, aš kai ką išsiaiškinsiu.
  Drachmai pavyko kai ką sužinoti. Tiesa, pagrindinis dalykas yra tai, kad leitenantas, atrodo, nežinojo, ar Raudonųjų jankių komanda žinojo apie jų egzistavimą. Nors jis teigė, kad CSA armijoje sklando gandai, kad kosminiai ateiviai padeda rusams.
  Pasigirdo čiurlenimas:
  - Garbės ir teisių ministerija siautėja! Daugelis pareigūnų buvo areštuoti, įskaitant mano tiesioginį viršininką. Taip pat sklando gandai apie naujus Rusijos mokslininkų sukurtus ginklus.
  Drachma sumurmėjo:
  - Kokie duomenys apie kariuomenės kuro tiekimą?
  Taip pat niurzgėdamas atsakydamas:
  - Itin prieštaringa. Bet aš žinau, kad kai kurie tankai, ypač ypač sunkieji IS-7, buvo tempiami jaučiais.
  Elžbieta paklausė:
  - Koks tankas yra IS-7?
  Jis noriai atsakė:
  - Septynis bokštelis , sveriantis tris šimtus penkiasdešimt tonų, aštuonios patrankos ir šešiolika kulkosvaidžių.
  Drachma sušuko:
  - Oho, akumuliatorius ant ratų!
  Taip pat sumurmėjo atsakydamas:
  - Sako, rusus įbaugins vien jo žvilgsnis.
  Elžbieta logiškai pažymėjo:
  - Bet nei vienas tiltas neatlaikys.
  Zombių karys ištarė:
  - Tai po vandeniu!
  Drachma su malonumu pažymėjo:
  - Na, tai suteikia tam tikrų šansų.
  Pareigūnas pasakė daug naudingesnių dalykų. Visų pirma tai, kad priešas paliko kelias nusileidimo grupes, ir tai, kad jankiai, nepaisant nuostolių, vis dar nori pradėti kontrataką, nors šį kartą iš įtvirtintos Zidrig linijos pusės .
  Mergina nimfa paklausė:
  - Ar tai pagrįsta? Galbūt tai yra dezinformacija. Užpuolimas į įtvirtintą juostą yra savižudybė.
  Elžbieta logiškai pastebėjo:
  - Tai būdinga Stalinui. O užtvaros būriai ateina iš užpakalio ir šaudo į nugarą tiems, kurie nepakankamai greitai bėga link priešo.
  Drachma išsiaiškino, kad leitenantas yra pusiau japonas, pusiau prancūzas ir nelabai mėgsta komunistinę ideologiją. Gyvenimas Prancūzijoje pablogėjo, ypač tiems, kurių oda yra balta. Žmonės buvo įkalinami po menkiausio denonsavimo, o dažnai ir visai be denonsavimo, užtekdavo būti represuotojo giminaičiu. Stovyklų neužteko, joms buvo pritaikyti stadionai, kilnojami centrai. Kankinimai ir laukinė baimė klestėjo.
  Pasigirdo maldaujantis garsas:
  - Daugelis Rusijos kariuomenės atėjimą suvoks kaip išsivadavimą. Ir tada daugelis prancūzų dalinių numes savo ginklus.
  Drachma įtaigiai paklausė:
  - Kaip jūsų aprūpinimas maistu?
  Pareigūnas niūriai atsakė:
  - Badas! Duona ant kortelių. Viskas griežtai ribojama.
  Grafienė nimfa piktai sušuko:
  - Štai prie ko jie atvedė žmones!
  Merginos galėjo ilgai dejuoti, kai prieš jas iškilo Hamburgo pastatai. Prie įėjimo juos pasitiko patikros punkto kariai. Jie patikrino dokumentus ir mus įleido. Merginų jie nematė, nes vairuotojo prašymu jos užsidengė tamsintais stiklais.
  Drachma be skundų pasakė:
  - Jie neturi priežasties tave matyti.
  Saugumas griežtas. Matosi net sunkus tankas su šimto trisdešimties milimetrų kalibro ginklu.
  - Šis sutraiškys IS-7. - pareiškė Elžbieta.
  Grafienė nimfa pridūrė:
  - Jeigu bokštų daug, vadinasi, kyla problemų dėl rezervacijos.
  Merginos pastebėjo, kad mieste vyksta destrukcija. Jis buvo neseniai subombarduotas. Kai kurie pastatai vis dar rūkė. Gaisre dalyvavo įvairios komandos, daugelis jų - paaugliai. Nepaisant vėsos, kai kurie vaikai buvo basi ir mūvėjo šortus.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Čia gerai organizuota!
  - Būkite atsargūs, gali būti minų. - perspėjo Dmitrijus Polevojus.
  - Kas mes, niekšai be supratimo? - piktinosi Drachma. "Mes patys žinome, kas yra kas, bet jau žinoma, kad priešas gali išsklaidyti, kas ką žino.
  Elžbieta rėkė:
  - Žiūrėk!
  Maža mergaitė ištiesė ranką į apleistą mielos žirafos formos žaislą. Tuo metu nieko neįtariančio vaiko rankose kažkas sprogo. Skeveldros perpjovė mergaitę ir sunkiai sužeidė du netoliese spurdėjusius maždaug septynerių metų berniukus, o partrenkė vos vyresnę nei šešiolikos mergaitę.
  - Tie niekšai ! - sušuko Elizabeth. "Tik demonų apsėstos būtybės gali tai padaryti su mažais vaikais".
  Drachma pažymėjo:
  - Tokio žaislo yra ne vienas. - Merginos šovė aukštyn kojomis , kai snukis šviesiaplaukis berniukas pasiekė mešką. Panašu, kad jai pavyko nušauti detonatorių, vaikas pasirodė ne bailys , ranka glostęs kulkos nuskriaustą lokį.
  - Tu geras, mano miške! - pasakė vaikinas ir, kaip atrodė mergaitėms, mirktelėjo.
  Elžbieta pasilenkė iš mersedeso ir griausmingu, specialiai išlavintu balsu sušuko:
  - Vaikai, nelieskite nepažįstamų žaislų. Suaugusieji, atidžiai stebėkite savo vaikus.
  Atsakant pasigirdo pritarimo riaumojimas ir įspėjimo šūksniai. Policija pabėgo, apžiūrėjo spąstus. Elžbieta apsipylė ašaromis:
  "Niekada neatleisiu sau už tai, kad mergina mirė". Na, kaip tu gali sugalvoti tokį chaosą ?
  - Sako, tai padarė naciai! - piktai grieždama dantimis pasakė Drachma . - Nors praktinės prasmės čia nėra. Juk kol užaugs nužudyti vaikai, karas baigsis.
  - Bet jei vaikas taps luošas, tai kariaujančiai valstybei tai bus didelė našta. Pagalvokite patys, kiek kainuoja priežiūra ir ramentai. - pastebėjo Elžbieta ir atsiduso.
  Grafienė nimfa sutiko:
  - Taip, čia yra racionalus grūdas. Prisimenu, mus mokė, kad kartais geriau sužeisti, nei nužudyti, ypač jei sulaužai kaulus. Tai taip pat atitraukia dalį komandos nuo persekiojimo. Tą patį sužeistąjį reikia evakuoti į ligoninę.
  Šviesiaplaukė terminatorius sutiko:
  - Tai aritmetika. Jis sužeidė šešis, dvylika žmonių buvo nešami neštuvais.
  Atsigavusi Drachma pažymėjo:
  - Taip! Bet tai būdinga dabartiniams karams. Būsimiems kosminiams konfliktams bus naudojamos specialios medicininės kapsulės, valdomos kompiuteriais. Be to, sužeistieji atsigaus labai greitai, kad greičiau būtų duotas įsakymas: žudyk!
  Elžbieta sutiko:
  - Taip, greičiausiai progresas tik užgrūdins charakterius. Tai įrodo velnio egzistavimą. Ir jei yra tamsa, tada yra šviesa!
  Grafienė nimfa kikeno ir pažymėjo:
  - Ar, greičiausiai, negailestingoji evoliucijos teorija. Beje, jei ne tik kūnai, bet ir bioplazma yra pavaldūs evoliucijai, tai kodėl neatsiranda nemirtingos sielos. Beje, dar nespėjote ginčytis su tuo jaunuoliu. Juk adventistai netiki sielos nemirtingumu.
  Šviesiaplaukis karys nusijuokė:
  - Ir visiškai veltui! Žinau pavyzdžių, kai siela paliko kūną ir keliavo per pasaulius. Šiuos faktus nustatė ir įrodė mokslas, užfiksavo FSB laboratorijos. Čia nebėra ko pridengti.
  Drachma logiškai pažymėjo:
  - Kaip pasakyti! Galbūt tai ne ta siela, kurią bažnyčia turi omenyje.
  Elžbieta nesiginčijo:
  - Gal būt! Be to, kiekviena bažnyčia turi šiek tiek skirtingą pomirtinio gyvenimo idėją.
  Automobilis vos neatsitrenkė į kitą, vairuotojas vos spėjo nusisukti.
  - Koks niekšas ! - per dantį keikėsi vairuotojas.
  Drachma neatlaikė, eidama iššoko ir keliais šuoliais aplenkė įžūlų vyrą . Kaip paaiškėjo, vairavo pats generolas. Tai nesutrukdė merginai pirštu išlaužti durų ir stipriai trenkti į veidą. Be viso to, iškilus vairuotojas dvokė nuo dūmų. Jis rėkė:
  - Paimk kalę!
  Adjutantai trūkčiojo ir nuskendo. Drachma sustabdė automobilį ir ištempė generolą už kaklo.
  - Atrodo, visiškai pamiršai, kaip elgtis mandagiai. Nagi, pabučiuok man kojas!
  Mergina jam padavė pliką, įdegusią pėdą, padengtą lengva dulkių danga nuo greito bėgimo.
  - Po velnių! - Generolas prisiekė. Ir tada jis aimanavo nuo nepakeliamo skausmo sąnaryje. Drachma žinojo, ką daro.
  Mergina su septynių spalvų šukuosena riaumojo:
  - Na, dabar tu mane pabučiuosi! Arba tapsi luošu.
  Generolas sušuko:
  - Valio!
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Tada leisk!
  Tokios gražios, nepriekaištingos formos kojos, kaip Drachmos mergaitės, vyrui net malonu bučiuotis. Tai nėra kaip ištverti stiprų skausmą. Jis stengėsi iš visų jėgų.
  - Kiekvienas pirštas atskirai, su kempinėlėmis. O dabar kulnas! - įsakė ji.
  Elžbieta priėjo prie jos:
  - Ar verta jį taip žeminti? Juk tai generolas!
  Mergina su septynių spalvų šukuosena sušuko:
  - Visų pirma, jis yra vyras, vadinasi, turi būti atsakingas už savo veiksmus. Ir apskritai, leisk Lizonkai ir tave pabučiuoti.
  Generolas sustingo, o Drachma susuko riešą:
  - Nagi.
  Biurokratas turėjo pasilenkti prie Elžbietos basų kojų, nors ir gana švarių, išplautų baloje. Jie buvo šilti, malonūs liesti, tik šiek tiek šiurkštūs. Nepaisant daugybės smūgių, o treniruočių metu pirštai buvo daužomi plaktuku, kad jie būtų kietesni, jie iškalti kaip princesės. Generolas bučiavosi net su perdėtu užsidegimu.
  Aplinkui buvę vaikinai švilpė, visiems buvo smagu stebėti, kaip garbingas asmuo save žemino.
  - Užteks! - pasakė Drachma. "Mums viskas gerai, be to, jūsų burna nėra ypač švari". Galite eiti.
  Po to merginos demonstratyviai skalavo kojas baloje. Atsisėdome ir neskubėdami ir patogiai važiavome atgal.
  Jaunasis pareigūnas paklausė:
  generolo leitenanto asmenyje pasidarėte mirtinu priešu ?
  - Ne, nemanau. Generolas leitenantas - ne paskutinis paukštis, bet ir ne erelis. - pastebėjo Drachma.
  - Kad ir kiek maitintum žąsį, žąsis nenuskęs! - Elizabeth sutiko. - Ypač kai esame dviese! Ir kiekvienas vertas visos armijos.
  - Nežinau! Tačiau prieš svarbią užduotį geriau nepalikti jokių uodegų. - pastebėjo Dmitrijus. - Ypač generolai.
  Miestas buvo didelis, iš tikrųjų milijonierius. Kai kurie šiuolaikiniai pastatai buvo tokie dideli kaip dangoraižiai. Mašinų gatvėse ne itin daug, matyt, dėl priekio artumo. Kariai taip pat nėra pernelyg spalvingi, dauguma yra fronte, ruošiasi puolimui. Vyriausybės kvartalas vidutiniškai prabangus, pilnas senovinių pastatų. Matyt, kažkur čia yra įsikūrusi būstinė.
  Vairuotojui per radiją buvo duota komanda:
  - Lipk po žeme!
  Atsidarė garažo durys ir automobilis nulėkė.
  Atsidūrusi pusiau tamsoje, Elžbieta pasakė:
  "Kažkodėl visi štabai stengiasi slėptis giliau , nors paviršiuje manevringumas daug geresnis.
  Nimfa mergina patikslino:
  - Kokiu planu?
  Šviesiaplaukis karys atsakė:
  - Kaip tai padarė Saddamas Husseinas: ištirpo tarp civilių gyventojų ir tuo pačiu vadovavo gynybai.
  - Tai buvo stiprus politinis žingsnis. - pastebėjo Drachma.
  Merginos greitai apsiavė batus, išlipo iš mašinos ir nuėjo koridoriumi. Jis sklandžiai nusileido žemyn ir šiek tiek pasisuko spirale. Išoriškai tai atrodė kaip metro stotis, paslaptingos žvakidės, gyvūnų ir demonų kaukės. Viskas atrodė labai įdomiai, tarsi kanibalo požemyje viešpatautų paslaptinga prieblanda.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Čia yra riterių kovų nuotraukų. Visai gražu, ypač kai kariai iš karto laužo ietis.
  Drachma sutiko:
  - Vokiečių riteriai yra gana stiprūs vaikinai. Tarp jų buvo nemažai herojų, nors apskritai slavai buvo laikomi stipresniais.
  Šviesiaplaukė terminatorius pažymėjo:
  - Pažiūrėk, kokie sunkūs šarvai, reikia daug sveikatos, kad juos nešiotis.
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Sutinku, Lizonka. Ne per mažai! Tačiau tai nepagerina miklumo mūšyje.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Vienu metu vokiečių riteriai buvo sumušti prie Peipuso ežero ir Žalgirio mūšyje .
  Drachma nusijuokė ir atsakė:
  - Aš žinau! Tačiau buvo nesutarimų dėl nuostolių, visame ordinas buvo ne penki šimtai riterių ir ne daugiau kaip du šimtai. Tačiau reikia pasakyti, kad pradėti kampaniją prieš Rusiją tuo metu, kai Europa buvo paveikta Batu invazijos, yra visiška beprotybė.
  Pro mergaites prabėgo aviganis, apuostė jas ir vizgino uodegą. Priežastis buvo ta, kad merginos beveik neturėjo kvapo. Papildomas kvapas išduoda tave kaip diversantą, o dar sunkiau įvykdyti sabotažą. Merginos, tyliai žingsniuojančios tvirtomis kojomis, praėjo pro šalį, pagirdamos šunį tik atsitiktiniu galvos linktelėjimu. Sargybiniai juos pasveikino.
  - Čia! Ten jūsų laukia maršalka!
  - Kariuomenė laukia įsakymų, o maršalas laukia mūsų! Tai universali pusiausvyra. - pasakė Drachma.
  Elizabeth pridūrė:
  - Kaip dykuma laukia lietaus!
  Jie nuėjo penkiasdešimt metrų koridoriumi, pasveikino sargybinius ir galiausiai įžengė į erdvų, bet nerūpestingą maršalo kabinetą. Petras Didysis ant žirgo ir su kardu, kurio rankena buvo nusagstyta deimantais, Suvorovas su teleskopu, o maršalas Žukovas į lėktuvo valdiklius žiūrėjo iš sienos. Ne pačių prasčiausių menininkų portretai aliejuje su fosforo priedu, jis spindėjo biuro prieblandoje. Pats gana linksmas, jaunesnis už savo amžių atrodantis Vasilevskis merginas pasitiko su šypsena.
  Garsiojo vado balsas buvo švelnus ir jame skambėjo globojančios pastabos:
  - Tačiau jūs nešvaistote laiko! Ir jūs pažengėte į priekį rusų mokslu, ir pagavote kalbą!
  Elžbieta padarė išraiškingą gestą:
  - Kaip kitaip. Tėvyne, tai per daug svarbu mums ir visiems. Kitaip mes negalėjome.
  Vasilevskis patvirtino:
  - Žinoma! - Dvi įmonės buvo nušienautos. Nuostabu, kaip tu gali taip šaudyti.
  Drachma pareiškė:
  - Na, žinoma, ne iš karto, bet laikui bėgant daugelis gali pasiekti šį lygį. Net manau, kad labai daug. Mums reikia technikos. Be to, mes patys nepasiekėme savo ribos. Dar labai jaunos merginos.
  Maršalas atsidusęs patvirtino:
  - Aš žinau! Apskritai tai nėra lengvas sprendimas, bet jie sakė, kad Stalinas paruošė baisų ginklą - laivą su tūkstančio megatonų vandeniline bomba.
  Elžbieta linktelėjo auksine galva:
  - Taip! Jis turi tokį dalyką.
  Vadas pažymėjo:
  - Puiku, tiksliau, tragiška. Tavęs mums čia labai reikia, bet nežinau, kas geriau už tave gali atlikti tokią užduotį.
  Drachma sušuko:
  - Ar nori, kad surastume ir nukenksmintume bombą?
  Vasilevskis patvirtino:
  - Viskas! Pagauk skristi.
  - Mums tai buvo akivaizdu, kai pasišaukei stebuklą - merginas pas save. - tarė grafienė nimfa.
  - Būtinai! Šiuo atveju kalbame apie Europos ir europinės Rusijos dalies likimą. - tarė maršalas.
  Elžbieta sušuko:
  - Pastarasis mums jau aiškus. Eikime prie reikalo. Pirmiausia turime patekti į Angliją.
  Maršalas linktelėjo:
  - Jus gabenti naudosime eksperimentinį didelio aukščio žvalgybinį lėktuvą. Tikiuosi, kad šuolį puikiai atlaikysite retoje aplinkoje, ar geriau nusileisti?
  - Iki dvidešimties kilometrų problemų nėra. Jei jis didesnis, gali imti svaigti galva. - pasakė Elizabeth.
  Vasilevskis atrodė patenkintas:
  - Na, jei taip , tada nuostabu. Apskritai, jūsų kūno savybių tyrimas yra unikalus. Taip, jei atsidursi su priešu ir esi kankinamas? Pavyzdžiui, ar degins pliką padą įkaitusia elektrine virykle?
  - Skausmą jaučiame, bet sugebame jį lokalizuoti! - visiškai užtikrintai pareiškė Drachma. - Mes nesiskirsime!
  Maršalas abejodamas tarė:
  - O mirties baimė?
  Elžbieta, taip pat labai užtikrintai, pasakė:
  - Asmeniškai manęs tai negąsdina. Sielos negalima sugauti ar pavergti!
  Elžbieta su patosu pareiškė:
  - Ir aš taip pat! Nors čia ne religijos, o atpildo klausimas!
  Garsusis vadas linktelėjo:
  - Na, aš tikiu tavimi. Kokiu vaizdu įsiskverbsite į priešo kariuomenės buvimo vietą?
  Elžbieta lėtai pasakė:
  - Tai priklausys nuo konkrečios situacijos. Kiekvieną kartą bus kažkas naujo ir improvizacijų.
  - Rutina yra destruktyvi intelekte. - pridūrė Drachma.
  Rusijos didvyris patenkintu žvilgsniu paklausė:
  - Taigi tai puiku! Ar tau reikia makiažo?
  - Paimkime ką nors. - pasakė Drachma. - Apskritai manau, kad iš pradžių reikia įgauti juodaodžių merginų išvaizdą.
  Maršalas Vasilevskis sunkiai sulaikė juoką:
  - Ar norite tapti juodaodėmis moterimis?
  Grafienė nimfa pasipūtė :
  - Taip! Ir kodėl jus tai stebina?
  Vadas pažymėjo:
  - Visai ne, nors tai tokia egzotika.
  -Ar skaitėte "Dėdės Tomo namelį"? - paklausė Drachma.
  - Taip! - atsakė maršalas. - Puikus kūrinys, gana subtiliai parodo įvairių personažų išgyvenimus, atotrūkį tarp šeimininkų ir vergų. Paprastų žmonių ir vaikų kančios.
  Elžbieta su džiaugsmu atsakė:
  - Teisingai! Bet įsivaizduokite, afrikiečiai jau seniai buvo engiama tauta, vergų palikuonys, o dabar gavo laisvę. Ir ne tik laisvė, bet iš tikrųjų daugiau teisių nei baltaodžiai. Formaliai CSA turi lygias teises tarp rasių, tačiau iš tikrųjų afroamerikiečiai turi visas vadovaujamas pareigas.
  Maršalas pastebėjo:
  - Juodaodžiai nėra idiotai, kaip kai kas galvoja. Tai seniausia žmonių rasė Žemėje ir turi gana gerus sugebėjimus. Ypač daug juodaodžių studijuoja Maskvoje.
  Drachma atsakė:
  - Taip, aš nelaikau jų kvailiais , bet bet kuri kita rasė kelia rimtų įtarimų. Be to, Stalinas, pastebėjau, stengiasi iškelti moteris į vadovaujančias pareigas. Tai buvo būdinga ir sovietmečiu, kai į Aukščiausiosios Tarybos prezidiumą sėdėdavo daug melžėjų ir audėjų.
  Vasilevskis patvirtino:
  - Taip, tarp CSA deputatų yra daug juodaodžių moterų. Jų yra ir tarp kariuomenės. Tiesa, raudonieji jankiai gina moteris ir neįsileidžia į reikalus, tačiau tarp koncentracijos stovyklų prižiūrėtojų jų yra nemažai. Taip, ir žvalgyboje.
  - Taigi mes atliksime juodaodžių moterų vaidmenį, viskas bus padaryta aiškiai. - Sakė Drachma - Tu, Lizonka, tikiuosi, mūsų nenuvilsi?
  - Jokiu būdu! - tarė šviesiaplaukė.
  -Kaip palaikysite ryšį su mumis? - paklausė maršalka.
  Drachma užtikrintai atsakė:
  - Turime miniatiūrinius siųstuvus. Pagaminome specialias plokštes, kurios leidžia perimti signalus net naudojant modernias, netobulas technologijas.
  Vasilevskis šypsodamasis pasakė:
  - Tai yra gerai! Matau, kad viską apgalvojai.
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Būtinai! Ne veltui mes šaunios merginos, nesame įpratusios stovėti nuošalyje!
  Maršalas šaltesniu tonu pasakė:
  - Puiku! Tiesiog stenkitės tai padaryti per trumpiausią laiką. Esame labai susirūpinę dėl komunistinės Kinijos. Jei tokia stipri šalis atvers antrąjį frontą, mums bus labai blogai. Bet kokiu atveju puolimas Aliaskoje taps neįmanomas, o tai reiškia, kad karas užsitęs. Priešas sugebės sukurti balistines raketas, nuo kurių, skirtingai nei aviacija, nepavyks išsigelbėti. Miestų žūtis per branduolinį uraganą.
  - Visai operacijai skiriame tris dienas, daugiausia penkias. - nepakenčiamu tonu pasakė Elžbieta. "Jei to nepadarysime, nusikirpsime vieną iš savo pirštų.
  - Nagi, tai nesąmonė! - tarė maršalas. - Sugadinti tokias nuostabias rankas kaip fėjų.
  Šviesiaplaukė šypsodamasi atsakė:
  - Kaip pasakyti! Yakuza pavyzdys! Be to, nesijaudinkite, jūsų pirštai augs taip pat gerai, kaip ir anksčiau .
  Vadas prieštaravo, trenkdamas kumščiu į stalą:
  - Šiaip ar taip, esmė ne čia!
  - Lizonka turi savotišką humoro jausmą. - pertraukė Drachma. - Tai siūlo pretenzingus posakius. Tiesą sakant, manau, kad trijų dienų pakanka. Juk esame puikūs žvalgybos asai-terminatoriai.
  Vasilevskis sušuko:
  - Tada elkis energingai!
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Patikėkite, jūsų svajonė apie pasaulinę gerovę kaip niekad arti išsipildymo.
  Elžbieta kiek nedrąsiai paklausė:
  - Prieš išvykdamas į kelionę norėčiau gauti kunigo palaiminimą. Geriausia iš Metropoliteno.
  Maršalas susiraukė:
  - Jūsų misija yra šventa, ir nenorėčiau didinti iniciatorių rato .
  Blondinė nedrąsiai sumurmėjo:
  - Bet ortodoksų kunigas jo neišduos.
  Vasilevskis šaltesniu tonu pareiškė:
  - Kaip pasakyti! Vienu metu daugelis kunigų palaimino Batu Khaną - o pats Stalinas mokėsi seminarijoje. "Tačiau garsaus vado tonas sušvelnėjo. - Na, gerai, metropolitas Aleksejus turėtų apsilankyti Hamburge, gal jau atvyko į didelės stačiatikių bažnyčios pašventinimą. Geras žmogus, jau seniai su mumis bendradarbiauja, aršus antikomunistas, supykdė Staliną. Jis palaimins jus už jūsų šventą darbą.
  Drachma pamojavo:
  - Man to nereikia! aš netikiu. Įsitikinęs ateistas.
  O nimfa mergina ( miegodama pamiršusi, kad yra pagonių dievų giminaitė!) piktai trypė koja, viliojanti tobulumu ir linijų harmonija.
  Elžbieta prieštaravo:
  - Nuo to nebus jokios žalos. Tik naudos.
  Drachma pareiškė:
  - Tik nekalbėk apie tai, ką mums paskyrei. Išsiskverbęs iš žalos. Ir kas žino, šie kunigai, apaštalas išdavė patį Kristų tik už trisdešimt sidabrinių. O jei mums pasiūlys turtus, perduos ir mus.
  Vasilevskis ramiai pareiškė:
  - Niekas, išskyrus mane ir Žukovą, nežino jūsų misijos detalių. Visi kiti - tik atlikėjai. Ir jie mums nurodė, jie tai įvykdys. Įskaitant pilotą, kuris jus išmes. Dėl palaiminimo galiu duoti ne ilgiau kaip valandą. Laikas per ribotas. Ir pageidautina, kad jį gautų abu.
  - Aš esu, buvau ir visada būsiu įsitikinęs ateistas! - atšiauriu tonu pasakė Drachma.
  Maršalas šypsodamasis atsakė:
  - Žinote, šiuolaikinėje Rusijoje ateizmas yra karjeros pabaiga. Nors, tiesą pasakius, aš irgi abejoju stačiatikybe.
  - Ar nebaigėte seminarijos? - paklausė Elžbieta. - Skaičiau jūsų biografiją ir atsiminimus.
  Vasilevskis patvirtino, pakeldamas balsą:
  - Taip, baigiau! Tačiau jis tai padarė dėl civilinės karjeros, o ne dėl per didelio religingumo. Apskritai XX amžiaus pradžioje tarp jaunimo buvo madinga Darvino evoliucijos teorija ir ateizmas. Tai buvo laikoma gana modernia, atitinkančia laisvės dvasią.
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - Ir tai privedė prie revoliucijos!
  Maršalas logiškai patvirtino:
  - Taip, dabar tai nėra madinga. Nors šen bei ten dėstoma evoliucijos teorija. Daugelis kunigų to laikosi. Taip pat yra plyšimo ir ryšio teorija. Bet kokiu atveju kreacionistai turi problemų su žemės sluoksniais. Tačiau čia jau driekiasi tokios džiunglės, kad sunku jas įprasminti.
  - Be butelio! - juokavo Drachma.
  Maršalas pašaukė, jo veide nušvito šypsena:
  - Metropolitas Aleksejus jau atvyko. Taigi Lizonka eik pas jį, o tu Drachma, kad negaištum laiko, parašyk ką nors kita atradimų ir pokyčių tema. Svarbiausia nepraleisti detalių, mokslininkai tai išsiaiškins.
  Elžbieta klausėsi Metropoliteno balso telefonu. Tai buvo malonus bosas, jautėsi kunigo galia.
  - Gerai, aš atliksiu pašventinimo ceremoniją. - Jis pasakė. - Bet kam tokia skuba?
  - Karinė paslaptis! - rimtai atsakė maršalas Vasilevskis.
  Metropolitas švelniai atsakė:
  - Jei taip, tada nedrįstu prieštarauti.
  Elžbieta nusilenkė.
  - Aš einu!
  Vadas ramiai pasakė:
  - Jie jus palydės.
  Ją lydėjo specialiųjų pajėgų karininkas . Jie lenktyniavo kaip kurtai; žinoma, Elizabeth pasigailėjo savo kolegos. Tačiau jis buvo sporto meistras ir sunkiai išsilaikė. Jie greitai privažiavo prie bažnyčios, o Elizaveta pati sėdo prie vairo. Atvažiuojančių mašinų buvo nedaug, mergina vos nenulaužė pedalo. Ji darė jai didelį spaudimą. Šventykla buvo didelė, tačiau vienas iš kupolų buvo apgadintas dėl oro antskrydžio.
  Tiesa, nedaug, nes greičiausiai tai buvo sumontuota tokia bomba, kuri pakabinta ant naikintuvo sparno. Elžbieta tris kartus sukryžiavo ir sušnibždėjo maldą "Tėve mūsų".
  Tada ji nuėjo į šventyklą.
  Nebuvo jokios paslaugos ir ji buvo viena. Metropolitas jos nepasisveikino maloniu žvilgsniu.
  Žinoma, nuostabiai graži mergina, kvėpuojanti seksualumu, su karine uniforma, neįprastai ryškia plaukų spalva. Ji atrodė nuolanki, bet tuo pat metu šypsojosi visu burnos pločiu, kurioje spindėjo dideli perliniai dantys. O tiksliau net gryniausi perlai negali taip spindėti. Viešpats buvo sutrikęs:
  - Mano mažas vaikas, ko tu nori?
  Medaus šviesiaplaukė mergina nusilenkė ir čiulbėjo:
  - Pašventink mane, tėve, palaimink mane už žygdarbius vardan Tėvynės.
  - Na, tai geras prašymas. - Metropolitas apžiūrėjo majoro pečių diržus; Elžbieta kukliai paslėpė užsakymą. -Ar jus siunčia pats maršalas Vasilevskis?
  Angelas kūne nuolankiai atsakė:
  - Taip, pone.
  Bažnyčios kunigaikštis švelniu tonu pasakė:
  - Na, gerai, atsiklaupk ir melskis. Aš atliksiu ceremoniją.
  . SKYRIUS Nr.7.
  Elžbieta pusiau užmerkė akis; bažnyčioje viešpatavo paslaptinga prieblanda. Metropolitas skaitė maldas ir šlakstė švęstu vandeniu. Mergina jų klausėsi ir jautė pakylėjimą. Jai atrodė, kad visai įmanoma perkelti kalnus ir ištirpdyti dangų. Jei mintys nukreiptos į Kristų ir Tėvynę.
  - Viešpatie, duok mums jėgų laimėti! - sušnibždėjo ji atsiklaupusi, o jos pliki, švarūs, apvalūs kulnai švytėjo kaip veidrodis žvakių liepsnoje.
  Blondinė vos girdimai čiulbėjo:
  Tegul Viešpats suteikia jums sėkmės,
  Vienas visiems rusams!
  Mes nugalėsime savo priešus
  Negailėdamas daugiau žodžių!
  Jos lūpos sušnibždėjo. Nuskambėjo žadintuvas. Sirenos kaukė, o tai reiškė, kad mieste įvyko dar vienas reidas. Įšventinimo ceremonija netrumpa, o metropolitas suskubo ją užbaigti.
  "Viešpatie, aš išgirdau tavo maldą, ir merginai pavyks atlikti sunkią karinę užduotį". - Vladyka užbaigė griausmingu, sultingu bosu.
  Tuo metu beveik netoliese nukrito bomba. Sudrebėjo stačiatikių bažnyčios kupolai, nukrito kelios ikonos. Elžbieta pašoko.
  Ir ji garsiai sušuko:
  - Atsiprašau tėvo. Atėjo laikas sutriuškinti savo priešus.
  Metropolitenas nustebo:
  - Kaip tu tai padarysi, vaikeli?
  - Iš kulkosvaidžio!
  Iš tiesų prie įėjimo Elžbieta pastebėjo šventyklą saugojusį šarvuotą transporterį su kulkosvaidžiu.
  Apskritai Elžbieta suprato, kad paprastas kulkosvaidis gali nesusidoroti su dideliu strateginiu bombonešiu. Ypač tokie kaip "Skrajojanti tvirtovė", ypač su orlaiviu "LIS" - 6. LIS - reiškia skrendantį Josifą Staliną. Tačiau priešlėktuvinis sunkusis kulkosvaidis yra gana pajėgus, jei pataiko labai tiksliai. Šarvų jungtyse, stikle, fiuzeliažo gale, po ratais. Bet kokiu atveju čia yra didžiulė galimybė.
  Jie šaudė į bombonešius. Kartais pataikė, kartais nepataikė. Tačiau apskritai tai buvo oro gynybos senelis. Šiuolaikinių raketų sistemų nebuvo. Taigi Elžbieta turėjo šaudyti, pasikliaudama atšokusiu kamuoliu ir savo fenomenalia intuicija.
  - Kad pataikyčiau teisingai, kulka turi būti mano širdyje! O tiksliau - visiškas nesulaužytos visumos jausmas. - sušnibždėjo Elizabeth.
  O mergina tvirtai ilsėjosi į grindinio plokštes savo atkakliomis kojomis, tarsi babuino letenomis.
  Keista, bet jai pavyko. Du FOX-5 buvo numušti per pirmąsias sekundes. Kitas buvo "LIS" - 4. Sunkiau sekėsi su stipriai šarvuotu "LIS" - 6. Šis lėktuvas buvo gerai apsaugotas, tačiau dėl perteklinio svorio prarado manevringumą. Tačiau Elžbieta, naudodama rikošeto principą, pataikė į antgalį.
  - Yra vienas! - pasakė ji pamačiusi dūmus.
  Ji apsisuko ir vėl spyrė:
  - Yra ir antras!
  Kulkos sukėlė detonaciją, suluošindamos reakcijos mišinyje esančius variklius.
   - Ir trečia! - apsidžiaugė Elžbieta. Lėktuvas pradėjo mažinti aukštį ir griūti. Paskutinis sprogimas išjungė visus keturis variklius. Tuo pat metu mergaitės pirštai drebėjo nuo įtampos. "LIS" 6 - svėrė daugiau nei septyniasdešimt tonų ir galėjo gabenti iki dvidešimties tonų bombos krovinį. Būtent iš tokio lėktuvo ant Rūro regiono buvo numesta vandenilinė bomba.
  Mergina nusitaikė į kitą tos pačios klasės lėktuvą. Tiksliau, ji nesitaikė, o pataikė į užgaidą. Šį kartą "FOX" - 6 buvo sunaikintas dar greičiau. Kitas buvo FIS - 5, o po to du FIS -4 ir spalio bombonešis - 7. Buvo ir numuštų priešlėktuviniais pabūklais. Apskritai numušti yra neįtikėtinai sunku, net turint omenyje, kad kulkosvaidis yra 17 mm, nes lėktuvai yra dideliame aukštyje ir lekia neįtikėtinu greičiu.
  Mergina atsitrenkė į dar tris automobilius, o kiti atsitraukė už nuotolio ribų.
  - Na, " komandai " suprato! - apibendrino Elžbieta. - Vis dėlto, kokia kvaila buvo Drachma, ji pasigedo tokios pramogos. Jie sako teisingai , negailėkite maldos ir gydymo.
  Šiame pasaulyje atsitiko taip: kadangi Stalinas pabėgo iš tremties JAV ir jau ten, Didžiosios depresijos metu, surengė revoliuciją, tiksliau, ginkluotą maištą ir atėjo į valdžią, tai jo SSRS nebebuvo. Ir baltagvardiečiai laimėjo pilietinį karą, ir labai greitai. Tačiau Žukovas ir Vasilevskis padarė savo karjerą buržuazinėje Rusijoje.
  Tai paaiškina, kodėl JAV komunistinis režimas yra labai kruvinas ir represinis, o Rusijoje - buržuazinė, nors ir autoritarinė demokratija.
  Mergina nuėjo į bažnyčią. Metropolitas bandė nukabinti Šv. Generalisimo Suvorovo ikoną. Pamatęs Elžbietą, jis pasakė:
  - Ar nebijote, mano dukra?
  Šviesiaplaukis karys užtikrintai atsakė:
  - Ne! Greičiau tai netgi malonu. Žudyti barbarus, kurie griauna šventyklas Dievo labui.
  Vyskupas Aleksejus pažymėjo:
  - Teisingai, mano dukra! Jūs kuriate atpirkimą.
  Gražuolė auksiniais plaukais linktelėjo:
  - Stengiuosi!
  Metropolitenas pabrėžtinai švelniai pasakė:
  - Buvau įspėtas, tu turi per mažai laiko. Taigi galiu atsakyti ne daugiau kaip į porą klausimų.
  Elžbieta, negalėdama atsispirti, ištarė:
  - Tėve, kas yra Septintosios dienos adventistai?
  Viešpats primerkė akis:
  - Eretikai ir sektantai!
  Šviesiaplaukis karys maldingai tarė:
  - Bet jie tiksliai nuspėjo ateitį. Ypač mano pasaulyje, taip pat ir tavo.
  Metropolitas susiraukė:
  - Matyt, turi omenyje Ellen White?
  Elžbieta linktelėjo ir aistringai pasakė:
  - Net jei tai jos! Visų pirma ji numatė žemės drebėjimus ir stichines nelaimes. Kai JAV dar buvo nedidelė šalis, supervalstybės ateitis ir jos lemtingas vaidmuo žmonijai. Ji turėjo daug nuostabių dalykų, įskaitant prognozes apie televiziją ir internetą.
  Vladyka Aleksejus linktelėjo:
  - Žinoma, ji buvo stipri pranašė, bet šėtonas gali nuspėti ir ateitį. Prisiminkite daugybę išminčių, įskaitant Rytų, ar guru, ar net Nostradamą - ne Biblijos pranašą. Ir Ellen White nepripažino daugelio ortodoksų kanonų ir ikonų.
  - Biblija taip pat nepripažįsta relikvijų ir ikonų garbinimo. Šią pagonybę, net varinės gyvatės atvaizdą, Dievas įsakė sunaikinti, kai jis tapo garbinimo pavyzdžiu. - pasakė Elizabeth.
  Metropoliteno balsas tapo griežtesnis:
  - O, taip, jūs pasirinkote protestantų ereziją, manau, skaitėte baptistų literatūrą prieš ikonas ir relikvijas.
  Šviesiaplaukė aistringai pasakė:
  - Viską perskaičiau! Aš žinau visas religijas. Skaitau labai greitai, per minutę galiu suvalgyti knygą "Trys muškietininkai" ir "Dvidešimt metų vėliau" !
  Vladyka Aleksejus linktelėjo:
  - Tai tavo žinių problema. Taip, gal šios ikonos ne pagal Bibliją, bet praktika ir stebuklai patvirtina tiesą ir būtinybę jas garbinti. Apskritai, mano dukra, jūs skubate ir kai atliksite užduotį, mes pakalbėsime apie viską išsamiai ir išsamiai. Jūsų amžiuje majoras yra labai garbingas laipsnis, o už tokią svarbią misiją būsite bent jau pulkininkas ir Šv. Andriejaus Pirmojo pašaukto ordinu.
  Šviesiaplaukė nusilenkė ir vos neišbėgo iš šventyklos. Ji pamatė, kad metropolitas ja nepatenkintas. Tačiau Elžbieta dėl to nebuvo itin nusiminusi. Ji buvo daug labiau patenkinta, kad kulkosvaidžiai pasirodė esąs galingi ginklai, net prieš oro jėgą. Dabar turėjome grįžti, kad skristume į fronto liniją.
  Vakarinis šviesuolio saulėlydis šioje visatoje merginai labai priminė jos pasaulį. Buvo gražu, atrodė, kad mano sieloje žydėjo neužmirštuoliai. Ir spinduliai mirguliuoja kaip kardai, liedami kraują. Tokiu momentu pagalvoji, kad gyvenimas yra geras, o kam reikalingas šis prakeiktas karas? Ar Stalinui neužtenka žemės? Apskritai Rusija daugumą karų kariavo kaip antroji; ji buvo ne tai, ko norėjo, bet buvo priversta. Tačiau buvo ir pergalių. Laikotarpis nuo tūkstantis šeši šimtai aštuoniolika iki vieno tūkstantis aštuoni šimtai penkiasdešimt trys. Per ketvirtį tūkstantmečio Rusija nepralaimėjo daugiau nei vieno karo ir tik retkarčiais pralaimėjo atskirus mūšius. Ir svarbiausia, kurie karai buvo laimėti. Jie įveikė Napoleoną, Frydrichą Didįjį ir beveik visas pasaulio tautas, išskyrus Angliją. Apskritai tai yra šalis, į kurią skrisite. Vienintelė imperija, prieš kurią Rusija niekada nelaimėjo karo. Nors apskritai tiesioginių karinių konfliktų su JAV nebuvo, tik netiesioginiai. Tačiau apskritai reikia pripažinti, kad rusai šaltąjį karą pralaimėjo.
  - Taip, dabar mūsų laukia ryžtingas kerštas. - pasakė Elizabeth, pagreitindama automobilį iki galo.
  Ji vėl nusiavė batus. Jos nuogos, idealios, taisyklingos formos pėdos labai mikliai spaudė ir pedalus, ir svirtis.
  Susitikusi su Drachma Elžbieta nepamiršo pakalbėti apie antskrydį ir numuštus lėktuvus.
  Šviesiaplaukis terminatorius aistringai pasakė:
  - Tu daug praradai! Tai jausmas, kurį apima, kai šauni iš kulkosvaidžio. Jūs numušate priešo transporto priemones, kurios atrodo nepažeidžiamos. "FOX" -6, tai yra vertė.
  Drachma sutiko:
  - Žinoma, puiku . Todėl ir buvo sukurti kulkosvaidžiai, skirti žudyti. Tai yra ir kovinės svajonės tikslas, ir dizainas. Apskritai, mergaite, kalbėdamas apie naujas ginklų rūšis aš į savo Tėvynę parsivežiau daug daugiau nei tu. Juk aš daug žinau.
  Elžbieta užtikrintai atsakė:
  - Aš ne mažesnis! O kaip gravio lazeris!? Olimpinių dievų ginklai?
  - Puiku! Mes taip pat naudosime jį savo šventam tikslui. - linksmindamasi pasakė Drachma.
  Prie merginų priėjo du pareigūnai:
  - Turime palydėti tave į požeminį aerodromą.
  Elžbieta linksmai atsakė:
  - Paskutinė idėja nebloga! Kovosime kaip ereliai, nugalėsime ordos galybę!
  - Sekite mus. - pasakė pareigūnai.
  Merginos judėjo koridoriais , tyliai žingsniuodamos nuogos, įdegusios atkakliais kaip gepardo pirštais. Jie aiškiai judėjo priešinga kryptimi. Čia buvo metro stotis. Merginos apsisuko ant pirštų galiukų ir įsėdo į nedidelį elegantišką vežimą. Po to jis puolė.
  Pakeliui Elizabeth ir Drachma atidarė diplomatą su makiažu, kuris buvo jiems perduotas. Dabar merginoms beliko pasidaryti makiažą. Bet jie tai padarys tik nusileidę. Jūs neturėtumėte suteikti nereikalingos informacijos net pilotui.
  - Tapkime Negritos ! - tarė linksmoji nimfa vaivorykštės spalvos plaukais, išsišiepusi Drachma.
  - Mes jau buvome juodaodžiai vyrai. Dabar pažiūrėkime, ką reiškia tapti moterimi. - pareiškė Elžbieta.
  Tunelis kurį laiką leidosi žemyn, o paskui pradėjo kilti aukštyn. Elžbieta prisiminė vieną fantastišką istoriją. Jame keliautojai judėjo žemyn, kol atsidūrė požeminiame pasaulyje. Buvo gana smagu ir, ko gero, šiek tiek baisu, su įvairiais nusidėjėlių kankinimais ir kankinimais. Kol galiausiai vienas protingas vaikinas viską sugriovė žodžiais: "Aš tuo netikiu! Apskritai daugelis rašytojų sugalvojo, kad pragaro nėra, bet rojus egzistuoja! Naivi mintis. Be to, niekšai ir maniakai gali padaryti teisiųjų gyvenimą nepakeliamą. Visų pirma, ji ir Drachma, ar tokias merginas galima leisti į Virį ? Tačiau kodėl gi ne, jie gana subalansuoti ir galbūt malonūs. Ir bet kuriuo atveju jie nieko neįveiks be priežasties. Tik kartais priežastys iškyla per lengvai ir paprastai. Kaip, pavyzdžiui, vienas gangsteris nušovė vyrą tik todėl, kad šis netyčia ant jo nusičiaudė.
  Tačiau Elžbieta uždavė Drachmai klausimą:
  - Kai pirmą kartą pamačiau Maskvos metro, tai buvo grandiozinis vaizdas. Tai padarė nemažą įspūdį, ypač senesnėse stotyse . O kaip tu?
  Grafienė nimfa linktelėjo:
  - Tas pats! Ypač centrinės stotys, puoštos dar Stalino laikais. Tačiau pats požeminis miestas Maskva-2 yra gana niūrus ir griežtas. Jis labiau žavi savo dydžiu, o ne dangos grožiu ir elegancija.
  Šviesiaplaukė paklausė:
  - O vietinis metro?
  - Tiesiog tunelis, kur nusidėjėliai nuleidžiami. Tai gana sunku jų sielai. - Drachma pabučiavo Elžbietą į lūpas ir sušnibždėjo:
  - Žinai , kūnas nori meilės.
  Šviesiaplaukė net susiraukė:
  - Mes ne lesbietės.
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Ne, bet jie beprotiškai gražūs ! Tu daryk kaip nori, o aš pabučiuosiu pareigūną.
  Po šių žodžių Elžbieta dabar pajuto karštį visame kūne. Ji, negalėdama suvaldyti impulso, pasilenkė prie pareigūno ir godžiai pabučiavo jį sušnibždėdama:
  - Paglostyk man krūtinę!
  Drachma padarė tą patį, pareigūnai buvo atrinkti, kraujas ir pienas, kilni veislė buvo aiškiai jaučiama. Taip, ir kvepalai, nors ir vyriški, vis tiek tokie jaudina. Malonu jausti rankų ir ypač lūpų prisilietimą prie patinusių spenelių. Merginos net šiek tiek dejuoja iš susijaudinimo. Pareigūnai taip pat buvo įjungti, tokios moterys tiesiog nenugalimos. Kiekvienas iš jų yra Afroditės įsikūnijimas, aistringas ir įsiutęs.
  Tačiau mergaitei ir vaikinams nebuvo leista tinkamai pasimėgauti. Karieta atvyko į vietą. Elžbieta ir Drachma nedelsdami apsirengė, palikę susigėdusius pareigūnus vežime. Jie greitai susitvarkė.
  Gražuolės choru šaukė:
  - Atsipalaiduokite vaikinai, mes su jumis pasilinksminsime!
  Merginos buvo susijaudinusios ir linksmai juokėsi. Tačiau kūnai degė, norėjosi meilės, o gražuolės net pradėjo šokti. Jų laukiniai šuoliai išgąsdino sargybinius.
  Pasidarė šiek tiek lengviau, o gražuolės, žybsinčios basomis, rožiniais aukštakulniais su grakščiu pado išlinkimu, įšoko į žvalgybinį lėktuvą. Ši mašina atrodė kaip vaikiškas žaislas, pagamintas iš popieriaus. Tokius lėktuvus dažniausiai gamina moksleiviai. Tiesa, Elžbieta ir Drachma niekada nelankė mokyklos. Jiems tai buvo tarsi olimpinio čempiono gaminimas "irklavimo baseine".
  Bet kokiu atveju tai buvo jų prisiminimas sapne. O sapnuose dažnai iškyla ankstesnių sapnų atmintis, kuri realybėje ir tikrovėje buvo pamiršta, bet gali vėl iškilti Morfėjaus glėbyje. Ir tada tu jau šiek tiek kitoks žmogus.
  Ypač suaugusieji kartais vėl pasijunta vaikais ir net prisimena jau pamirštas vaikystės detales. Ir jie miego akimirką tiki, kad yra tikrai jauni ir maži.
  Trumpai tariant, Elžbieta miegodama pakeitė atmintį ir galvojo apie praeitį. Kaip dievų Demiurgo anūkė, nimfa Drachma, staiga tapo įsitikinusia ateiste ir materialiste!
  Čia ateina pasakiški ir fantastiški prisiminimai.
  Tačiau kartą jie apsilankė mokykloje; netrukus prie Elžbietos susirinko minia, mergina skaitė pamokslus. Drachma aktyviai užsidegė ir net pradėjo vadovauti. Apskritai merginos parodė savo "geriausią" pusę.
  Tačiau žvalgybiniame lėktuve merginos elgėsi gana korektiškai. Atsisėdome ant galinių sėdynių, apsirengėme artefaktus ir galiausiai pakilome.
  Stumdomi vartai atsivėrė kaip stebuklingos žuvies-banginio žiotys, o viršum mirgėjo žvaigždės.
  "Gražu!" - tarė Elizabeth. - Mes skrendame aukštai! Skristi virš žvaigždžių laisvai ir lengvai!
  Lėktuvas padidino aukštį, skrido beveik vertikaliai, derindamas reaktyvinio sraigtasparnio ir naikintuvo savybes. Hamburge praktiškai nebuvo šviesų, tam tikrą vaidmenį atliko užtemimas.
  Artėjant prie stratosferos slenksčio pasidarė šalčiau. Lėktuvas skrido labai aukštai. Kad nesudužtų , naudojo specialų bedeguonį, fluoro turintį kurą. Tai leido priartėti prie trisdešimties kilometrų.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Mūsų pasaulyje JAV ir Rusija sukūrė specialius kosminius lėktuvus. Gali skristi pabėgimo greičiu vakuume, o tada smogti dideliu lanku.
  - Aš žinau! Ji netgi davė keletą patarimų šiuo klausimu. Apskritai Rusijos mokslininkai turi silpnybę ginkle praleisti kai kurias smulkmenas, paversdami puikų modelį vidutinišku , kaip, pavyzdžiui, su hipergarsine raketa "Kinzhal", kurioje jie praleido keletą prisilietimų. - pasakė Drachma. - Be to, girtavimas yra gana dažnas reiškinys. Tai siaurina sąmonę, ir dėl to vystymuisi daug ko trūksta. Būtent todėl amerikiečių ginklai dažnai laimi karus.
  Šviesiaplaukis karys piktai pastebėjo:
  - Stalino laikų palikimas. Prisiminkime, kiek trūkumų buvo sovietiniuose tankuose ir lėktuvuose. Dėl to dideli nuostoliai ir beveik pralaimėtas karas. Beje, komunistinė sistema CSA taip pat turėtų lemti tai, kad raudonųjų amerikiečių ginklai turi daug trūkumų.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Žinoma, tai lems pralaimėjimą kare.
  Elžbieta, apnuoginusi dantis, paklausė:
  - O kaip mūsų broliai su kokybe?
  Drachma gūžtelėjo pečiais:
  - Nežinau! Vis dėlto kapitalizmas kokybę skatina labiau nei socializmas. Taigi viskas įmanoma. Irako karo metu sovietinės "Scud" raketos , kurias naudojo Sadamo armija , buvo prastos kokybės, dažniausiai nepataikė į taikinį ir nepasiekė. Sovietinė sistema prisidėjo prie nykimo ir mentaliteto pokyčių.
  Šviesiaplaukė atsidususi pažymėjo:
  - Taip, Rusija vėl tapo kapitalistine, bet praeities palikimas turi neigiamos įtakos. Ir jei Stalino laikais jie kovojo už prekių kokybę naudodami sabotažą. Tada, vadovaujant jo įpėdiniams, baimė dingo ir, praradę botagą, žmonės išsiskirstė. Taigi yra rimtų problemų su technologijomis.
  Merginos nutilo, tik judindamos nuogus kojų pirštus ir mielas pėdutes. Dabar lėktuvas buvo aukštai, tačiau merginų klausa fronto patrankoje aptiko tam tikrų rūšių ginklus. Buvo katiušos ir jų vaikai, kažkas panašaus į Gradą. Tiesa, šioje armijoje jie buvo vadinami "princais". Taip pat šaudė priešlėktuviniai pabūklai ir pirmosios "žemė-oras" raketos. Taip pat labai baisus ginklas, kuriame nėra kompiuterių, buvo nukreiptas į šilumą. Tačiau tai nekėlė grėsmės jų skautui. Vienu metu, prieš revoliuciją, Rusijos lėktuvai pasiekė pasaulio greičio, naudingosios apkrovos ir ginkluotės rekordus. Pirmasis pasaulyje dviejų variklių lėktuvas, pirmasis pasaulyje keturių variklių lėktuvas. Reikia pasakyti, kad nors universalaus vidurinio išsilavinimo carinėje Rusijoje nebuvo, gabiausiems žemesniųjų socialinių sluoksnių atstovams durys į viršų buvo atviros. Visų pirma, net ūkio darbininko sūnus, jei turėjo galimybių, per įvairius fondus gaudavo nemokamą išsilavinimą. Komunistų laikais viskas buvo kitaip. Paskutinė vidutinybė buvo tempiama per dešimt klasių. Tada akademinius laipsnius dažnai gaudavo vidutinybės .
  Apskritai Andropovas buvo šviesi galva. Jis pradėjo atkurti tvarką, kovoti su korupcija, valyti mokslininkų gretas. Mokslo institute padažnėjo patikrinimai, mokslininkai ėmė gauti paskatų. Generalinis sekretorius ir KGB pirmininkas suprato, kad reikia pokyčių, o taip pat ir tai, kad sovietų žmonės demokratijai nepribrendo. Andropovas pasiūlė kinišką versiją kaip geriausią. Lėtas evoliucinis augimas į rinką išlaikant galingą pramonės potencialą. Ši mintis, ko gero, buvo protingiausia, ypač turint omenyje Rusijos mentalitetą, žmonių ir, svarbiausia, elito nesugebėjimą įvertinti demokratijos teikiamų malonumų. Jei Andropovas būtų gyvenęs ilgiau arba anksčiau atėjęs į valdžią, galbūt Sovietų Sąjunga būtų išlikusi. Gorbačiovas pradėjo demokratizaciją, o ekonominės krizės sąlygomis, kritus naftos kainoms, drausmei ir pajamoms iš alkoholio, tai privedė prie katastrofos. Valstybinis nepaprastųjų situacijų komitetas buvo paskutinis bandymas išgelbėti imperiją. Komitetui išlaikyti valdžios trukdė valios stoka ir stiprus, ryžtingas lyderis.
  Drachma pažymėjo:
  - Valstybinis nepaprastųjų situacijų komitetas - tai būrys kretinų , kurie nepajėgūs įvykdyti karinio perversmo. Jei būčiau viceprezidentas, pirmiausia nužudyčiau Jelciną ir jo aplinką. Tai padarytų specialiųjų pajėgų komanda. O Gorbačiovui būtų suleista injekcija, kad jį paralyžiuotų.
  Elžbieta, stipriai sugniaužusi kumščius, ryžtingai atsakė:
  - Ir būtų geriau!
  Grafienė nimfa, išpūtusi skruostus, pasakė:
  - Jei būčiau taisyklės, būtų geriau! Apskritai, geležinė grandinė ir plieniniai antrankiai geriausiai užtikrina vienybę. Be to, norint valdyti protus tiesiogine prasme nuo lopšio, reikalinga visiška propagandos priežiūra.
  Elžbieta sutiko:
  - Propaganda yra didžiulė jėga. Bet turiu pasakyti, kad po Stalino ji pastebimai šlubavo. Be to, pasakos apie Leniną buvo tokios naivios, kvailos ir vaikiškos, kad niekas jų nepavadintų įtikinamomis. Trūko svarbiausio dalyko: vadovo didybės!
  - Pasakose apie Kristų irgi nematau didybės. Ypač kai buvo nuplaktas ir sumuštas. - erzino Drachma.
  Šviesiaplaukis karys ryžtingai paprieštaravo:
  -Tu nesupranti tikrosios didybės. Kiek Jėzus Dievas Sūnus mylėjo pasaulį, kad dėl žmonių jis pateko į baisų pažeminimą, žiaurią mirtį. Atkreipkite dėmesį, kad visatos kūrėjas, turintis ją savo galia - karaliaujančiųjų karalius ir valdančiųjų Viešpats - nusižemino.
  - Nagi, Lizonka! Visagalis visatos kūrėjas pateko po kryžiumi, o gal net po rąstu. - Drachma parodo savo ilgą, rausvą, judrią liežuvį.
  - Nepiktnaudžiauk! - Elžbieta parodė kumštį. - Jis tapo visiškai panašus į žmogų, su savo skausmu ir silpnybėmis. Apskritai aš nenoriu su jumis kalbėti apie šventą dalyką; perlai nėra mesti prieš kiaules.
  Grafienė nimfa šiurkščiai sušuko:
  "Aš taip pat nenoriu su tavimi diskutuoti, tai mane užmiega, o kita naktis mūsų laukia audringa".
  Šviesiaplaukė terminatorė linktelėjo galva:
  - Vis tiek būtų! Gali būti, kad mums visai nereikės miegoti.
  Drachma pareiškė:
  - Todėl siūlau tau Lizonką. Tiesiog dainuokime.
  Karys atsiduso:
  - Tai gera idėja! Dainuosime duetu?
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Žinoma, bet kaip kitaip!
  Merginos kosėjo, o Elžbieta pradėjo dainuoti, kurdama, o Drachma vienu balsu nusekė paskui ją nuostabiu balsu:
  Aš atiduosiu savo gimtajai Rusijai,
  Šventas meilės įkvėpimas!
  Ašaros teka kaip upelis,
  Viešpats patenkins mūsų prašymą!
  
  Kristus išskleidė dangų,
  Ir dvasios galia sukūrė pasaulį!
  Stebuklai silpniesiems ,
  Jo rankose yra beribės galios!
  
  Ortodoksų Rusija yra su manimi,
  Kovok drąsiai, šlovingasis karys!
  Siekite Visagalio savo siela,
  Jūs esate verti priimti Kristų kaip garbę !
  
  Likimas suraukė antakius - priekaištas,
  Neatsargiai tarnavai savo Tėvynei!
  Katės nuo šiol drasko,
  Bet viltis nugali liūdesį!
  
  O Tėvynė šimtmečio širdyse,
  Kaip akimirka blykstelėjo prieš akis!
  Kol kas giedosiu savo himną,
  Tėvynė bus laiminga su mumis!
  Drachma, kalbėdama apie Kristų, susiraukė ir susiraukė, bet vis dėlto dainavo kartu. Merginų balsai nuolat keitė ritmą, tada sustingo, tada, priešingai, užsidegė. Jie net mėgdavo klausytis savęs, žavėdamiesi savo minties skrydžiu.
  Elžbieta staiga nutraukė dainą:
  - Žinai, matau judėjimą tiesiai po mumis.
  Drachma sutiko:
  - Aš irgi jaučiu.
  Merginos atsisuko į pilotą.
  - Esame puolami.
  Jis sutrikęs atsakė:
  - Tai kas! - Lėktuvo svoriui sumažinti turime tik vieną kulkosvaidį, svoris minimalus.
  - Tada turėtum tai padaryti! - Drachma prišoko prie ginklo ir nusitaikė. - Priešas nenukentės!
  Nimfa mergina atidengė ugnį. Kulkosvaidis pataikė švino kulkomis. Elžbieta pastebėjo, kaip užsidegė priešo kovotojo uodega.
  - Ir jam pavyko čia patekti. Į tokį nepasiekiamą aukštį. - pastebėjo pilotas. - Jei tau nepatinka.
  Drachma atsakė:
  - Aš neturiu haliucinacijų.
  - Bet yra vingių! - juokdamasi pasakė Elizabeth.
  - Pažiūrėk kas kalba! - Drachma bandė brūkštelėti draugei į nosį, bet ji sugriebė už rankos.
  Blondinė sucypė:
  - Nepaleisk!
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Neduok savo letenų laisvos!
  Merginos dar šiek tiek kovojo, išsiaiškindamos, kas stipresnis. Kova atskleidė apytikslę jėgų lygybę. Nusiraminę draugai vėl apžiūrėjo savo įrangą, ypač artefaktų karoliukus.
  Elžbieta meldėsi, įtikindama Visagalį:
  - Tegul šie akmenukai, sukurti tavo valia, neapleidžia mūsų šventoje kovoje, kurią kariaujame visos žmonijos labui. Ir pirmiausia dėl mūsų Tėvynės.
  Lėktuvas kirto Lamanšo sąsiaurį ir šiek tiek nusileido. Pilotas įsakė:
  - O dabar tu turi pasirinkimą. Jei esate įsitikinęs savo įranga, galite šokti dabar, jei ne, aš eisiu dar žemiau.
  - Pakankamai! - tarė Elizabeta, apsiavėdama aulinius, bet pamačiusi, kad draugė neapauna batų, vėl juos nusiavė, kad prireikus galėtų praverti nuogus pirštus. - Mes išgyvensime!
  Drachma pridūrė:
  - Kam rizikuoti? Čia gali būti didelio aukščio naikintuvai, ir tai nėra faktas, kad mūsų nenumuš. Bet deguonies badas mums visiškai nebaisus, mūsų fiziologija beveik tobula!
  Pilotas įsakė:
  - Tada pašok!
  Merginos traukėsi lengvas kuprines su mažesniais nei įprastai parašiutais.
  Jie atsistūmė ir iššoko. Pirmoji rudens dalis turėjo vykti laisvo skrydžio režimu. Merginos atsidūrė išretėjusioje, stingdančioje šaltoje aplinkoje. Atrodė, kad mano plaučiai sprogo ir akys rieda iš galvos. Ir kilpa suspaudė man kaklą. Merginos stengėsi kuo mažiau judėti, vartodamos mažiau oro. Tada bandėme kvėpuoti, darydami tai kaip kalnų driežai, naudodami viršutinę bronchų dalį.
  Kai atmosfera tapo tankesnė ir kritimas sulėtėjo , Drachma užspringusiu balsu pasakė:
  "Aš nežinojau, kad vakuumas gali būti toks skausmingas".
  Elžbieta nustebusi atsakė:
  - Ar jie tavęs nepatikrino vakuuminėje kameroje?
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Taip, buvo toks dalykas. Bet tai kažkaip dirbtina, ir iš pradžių net bijojau.
  Šviesiaplaukė terminatorius patvirtino:
  - Aš taip pat! Iš tokio aukščio dar niekada nešokiau. Juk dvidešimt penki kilometrai.
  Drachma tyčia neatsargiai pasakė:
  - Niekis.
  Merginos pradėjo aktyviau judėti, bandydamos nusileisti tiesiai į mišką. Jie niekada nenaudojo parašiutų, matyt, manydami, kad sėkmingam nusileidimui užtenka paprasto lietpalčio. Elžbieta sušnibždėjo:
  - Apskritai parašiutas yra tik papildomas svoris.
  Drachma sumurmėjo:
  - Kai tik nusileisime, palaidosime.
  Nusileidimas į mišką buvo grubus, Elžbieta basa koja atsitrenkė į aštrią šakelę, bet nekreipė į tai dėmesio.
  Blondinė sušuko:
  - Nieko baisaus, skautas turi iškęsti skausmą.
  Drachma patvirtino:
  - Toleruokite, bet neieškokite to tyčia. Tačiau jums, tikintiesiems, būdinga siekti sunkių išbandymų.
  
  Elžbieta atsakė gana logiškai:
  - Reikia būti pasiruošusiam viskam. O dabar siūlau pakeisti kamufliažą. Pats metas apsiauti prispaustos juodaodės batus.
  Merginos pasidarė nepriekaištingą makiažą, keičia odos spalvą. Dabar jos tapo žaviomis juodaodėmis moterimis, net pakeitusios akių spalvą.
  Tačiau pastarąjį galima pasiekti ir valios pastangomis, be chemikalų.
  Po to pradėjome bėgioti per mišką. Merginos skubėjo. Čia jie priėjo prie kelio. Dabar turėjome pasirūpinti transportu.
  "Iki fronto linijos dar toli, ir nemanau, kad jie per daug budrūs". - pasakė Drachma.
  Kelias buvo ne itin platus, bet lygus. Dangus debesuotas, tipiškas britų oras.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Įdomu būti Ričardo Liūtaširdžio ir Šerloko Holmso šalyje. Pažangiausia ir, paradoksalu, tuo pačiu konservatyviausia šalis pasaulyje.
  Drachma pareiškė:
  - Didžioji Britanija yra didžiulė imperija. Savo viršūnėje ji buvo net didesnė už Rusijos imperiją. Apskritai šiuolaikinėje istorijoje Rusija buvo galingiausia paskutiniaisiais Stalino metais ir Pirmojo pasaulinio karo išvakarėse.
  Elžbieta logiškai pastebėjo:
  - Pirmasis pasaulinis karas buvo pralaimėtas, nes nebuvo stiprios valdžios. Caras nebūtinai turi būti Stalinas. Kotryna Antroji taip pat buvo gana švelni valdovė, bet laimėjo du Turkijos karus ir padalino Lenkiją. Pati komanda, žinoma, neatliko savo vaidmens.
  Grafienė nimfa sutiko:
  - Taip, Nikolajui Kruvinajam komandos neužteko. Kotryna turėjo visą vadų ir valstybės veikėjų galaktiką, bet Nikolajus turėjo tik Stolypiną, ir jis buvo nužudytas.
  Šviesiaplaukis karys pridūrė:
  - Brusilovas yra stiprus vadas. Gaila, kad ne visi generolai buvo tokie. Ypač Kuropatkinas. Be viso to, jis buvo bailys ir menkai suprato šiuolaikinį karą. Po pralaimėjimo Japonijai Ivanas Rūstusis būtų įkalęs tokį vadą.
  Drachma racionaliai pažymėjo:
  - Žukovas visada buvo kietas. Jis yra populiariausias XX amžiaus politikas. Nors jie sakė, kad jis laimėjo dideliu krauju.
  Elžbieta, barstydama basomis kojomis per balas, keldama purslų fontanus, manė, kad būtina patikslinti:
  - Atsižvelgiant į tai, kad vokiečiai buvo patikimoje, gerai išvystytoje gynyboje, prasibrauti per ją su mažu kraujo kiekiu vis tiek buvo neįmanoma. Ir apskritai lengva būti protingam atgal. Tačiau atminkite, kad pralaužęs galingiausią gynybą Berlyne, Žukovui tai pavyko padaryti per dvi savaites. Ar tai ne pasiekimas?
  Grafienė nimfa apsilaižė lūpas:
  - Sutikite! O jei šturmas būtų atidėtas, nuostoliai būtų buvę dar didesni.
  Šviesiaplaukis karys sušnypštė:
  - Niekšai bando apšmeižti Žukovą . Visų pirma, išdavikas ir šnipas Suvorovas- Rezunas parašė apie jį šmeižtą.
  Drachma riaumojo:
  - Rezun ! Sugrįšime, atliksime operaciją, pagrobsime Rezuną iš Anglijos ir pristatysime į Rusiją. Jis praleis laiką kalėjime ir taps išmintingesnis.
  Elžbieta sušnypštė:
  - Taip, ir gimsta tokie nešvarumai. Pavyzdžiui, mes negalime suprasti išdavikų. Kas negerai KGB majorui SSRS .
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Manau, kad yra atvirkščiai.
  Šviesiaplaukis šnipas patvirtino:
  - Būtinai! Gyvenimas Didžiojoje Britanijoje nėra geresnis nei SSRS.
  Drachma sumurmėjo:
  - Ir net jei tai geriau, tai ne išdavikams. Juk net savininkai tokių žmonių nemėgsta, nepaisant visų jų gaunamos naudos.
  Merginos žvilgtelėjo į tamsą. Greitkelis nebuvo itin judrus. Niekas neatėjo, merginoms buvo nuobodu.
  Drachma paklausė:
  - Na, ką mes darysime?
  - Ieškokime aktyvesnio greitkelio. - pasiūlė Elžbieta.
  Pūtė vėjas ir pajudėjo medžių šešėliai, šiek tiek palinkę, tarsi pritartų šiam pasiūlymui.
  - Ką šioje situacijoje pasiūlytų Šerlokas Holmsas? - juokaudamas paklausė Drachma.
  - Pasinaudokite atskaitymo metodu! - atsakė Elizabeth.
  Merginos išėjo į greitkelio centrą ir užuodė. Žinoma, jie apsiauna batus, kad nesipuikuotų pernelyg dailiomis, mergaitiškomis pėdomis. Sprendžiant iš kvapo, dieną čia pralėkė automobilių kolona. Pėstininkų kovos mašinos ir šarvuočiai, pora automobilių ir, sprendžiant iš vėžių žymių, lengvasis tankas.
  - Taip, čia irgi buvo padidėjimas. - pasakė Drachma. - Tankas, sprendžiant iš šviesių atspaudų, svėrė keturiasdešimt dvi tonas ir turėjo tris vikšrus. Tai yra kažkas konkretaus.
  - Ne visai! Pusiau vidutinis bakas, skirtingai nei "Red Cromwell", sveriantis šešiasdešimt septynias tonas ir turintis šimto dvidešimties milimetrų pistoletą, yra ginkluotas devyniasdešimties kalibro. - pareiškė Elžbieta. - Beje, šio tanko vairuotojas rūko "Mobil", taip pat yra kairiarankis.
  Grafienė nimfa suabejojo:
  - Paskutinis teiginys yra prieštaringas.
  Šviesiaplaukė skautė prieštaravo:
  - Kodėl! Dabartiniai tankai dar nėra ant vairasvirčių, todėl įprotis būti aktyvesniam su stipresne ranka turi įtakos judesio kokybei.
  - Taip, aš vis tiek noriu patraukti svirtį. - Drachma amerikietiško bato galiuku pakėlė nuorūką ir įmetė į burną. - Ach! Tai šlykštu. Šios cigaretės tiesiog šokiruoja.
  Elizabeth lengvai sutiko:
  - Gal būt! Apskritai, mūsų pasaulis pilnas mėšlo , todėl neužsipildykite jais.
  Merginos ėjo keliu lėtai, tada sulėtino greitį. Dabar jie atsidūrė kryžkelėje. Netoliese buvo patikros punktas, tad teko jį apvažiuoti.
  Apsauga nebuvo labai didelė, apie dvidešimt žmonių, bet per daug triukšmauti nenorėjau.
  Merginos įkopė gana toli. Ir jie pradėjo aptarinėti tolimesnį veiksmų planą.
  - Mums reikia pulti koloną. - pasiūlė Elžbieta.
  Drachma staiga paprieštaravo:
  - Per grubus ir kraujo ištroškęs!
  Blondinė nustebo:
  - Ir kas dar!? O nuo kada ateistas tapo pacifistu?
  Nekreipdama dėmesio į puolimą, grafienė nimfa pasakė:
  - Siūlau balsuoti!
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Ar nebijai paklydusios kulkos?
  Drachma ramiai prieštaravo:
  - Jie nedrįs įžeisti merginų ir net juodaodžių.
  Šviesiaplaukė skautė jai po nosimi sumurmėjo:
  - Gerai, rizikuokim!
  Pasišviečiančios žibintuvėliu ir kruopščiai susišukusios plaukus merginos atsistojo ant kelio. Jie jautėsi labai pasitikintys savimi.
  - Mūsų misija bus įvykdyta! - pasakė Elizabeth.
  Kaip bebūtų keista, pravažiavo pora kolonų, nekreipdamos dėmesio į balsuojančias juodaodes.
  Drachma net supyko:
  - Kas jie, visi eunuchai?
  - Galbūt jie patiria stresą! - pareiškė Elžbieta.
  Grafienė nimfa cyptelėjo:
  -Gerai, pažiūrėsim.
  Merginos pradėjo laukti ir užliūliavo. Jau buvo antra valanda nakties, laikas, kai sustoja eismas.
  - Jis gali eiti link miesto pėsčiomis. - pasiūlė Elžbieta.
  Drachma nedvejodama atsakė:
  - Kvaila mintis! Taigi mums bus sunku susitvarkyti.
  Šviesiaplaukis šnipas pateikė pagrįstų argumentų:
  - Ir, mano nuomone, priešingai, tokiame didžiuliame mieste kaip Londonas lengva pasiklysti. Ypač tokie juodaodžiai kaip mes.
  - Velnias slepiasi pragare, o kunigas - parapijiečio kišenėje! - juokavo Drachma.
  Elžbieta priekaištingai papurtė galvą.
  "Tavo galva pilna bjaurių dalykų, tu tikrai esi velnias!
  - Kaip pasakyti. Velnias turi juodą kailį - kunigas turi sielą! - pastebėjo Drachma.
  Blondinė prieštaravo:
  - Bet ne visi turi nuostabius kunigus su angeliška siela.
  Grafienė nimfa atkirto:
  - Išimtis tik patvirtina taisyklę.
  Merginos šiek tiek grūmėsi ant pirštų, iš pradžių viduriniais pirštais, rodomaisiais pirštais, o paskui kryžiumi .
  Pirštai sušilo, bet naudos nustatyti nepavyko. Elžbieta pasiūlė žaisti šachmatais.
  - Turime kišeninių , galime kovoti.
  Merginos nusprendė pagroti ir aranžavo kūrinius. Elžbieta pasirinko Sicilijos gynybą su juoda spalva. Žaidimas susiklostė aštriai ir su atakų gausa, tačiau galiausiai viskas baigėsi nutrūkusia, lygiosiomis.
  Drachma ilgą laiką atsisakė pripažinti lygiąsias, bandydama rasti kažką Karpovo ar Carlesono stiliaus. Apskritai šiai merginai būdingas noras laimėti bet kokia kaina.
  Žaidimą nutraukė pasirodžius naujai konvojui. Abi gražuolės sustabdė žaidimą ir pradėjo balsuoti.
  Staiga sustojo du sunkvežimiai, iš jų iššoko specialiųjų pajėgų kariai. Jie nukreipė ginklus į Elžbietą ir Drachmą.
  Pasigirdo riaumojimas:
  - Kas jie tokie ir ko tau reikia?
  Merginos vieningai atsakė :
  - Esame specialiųjų pajėgų karininkai Gili ir Marija, atlikome operaciją prieš partizanus ir šiek tiek atsilikome nuo savųjų .
  Iš jų kabinos išlindo moters veidas specialiųjų pajėgų pulkininko epauletuose.
  Pasigirdo netikęs balsas:
  -Prieš kokius partizanus kovojote?
  - Baisūs niekšai ! Iš Lev grupės. - pasakė Elizabeth. "Ji, žinoma, tiksliai nežinojo, bet tikėjosi, kad Didžiojoje Britanijoje tikriausiai bus tokia grupė.
  Moteris pulkininkė riaumojo:
  - Baltasis liūtas. Tai rimta! Baisūs vaikinai. Bet jūs, vaikinai, atrodote švieži.
  - Kodėl turėtume būti sumušti ? - paprieštaravo Drachma.
  Nuo stulpo iki stulpo,
  Stipresnės armijos nėra
  Mes kovojame su įniršiu
  Už laimę žmonėms!
  
  O Stalinas yra sakalo sparnai,
  Šviesa suteikia vilties!
  Plieninio plaktuko smūgis,
  Aušra mus apšvies!
  
  Piktybiška tamsos jėga,
  Tikėjimo skydas negali būti prasiskverbtas!
  Amerika laisva,
  Mes galėsime apsaugoti!
  Drachma ir Elizabeth dainavo kartu. Jų nuostabūs operiniai balsai atrodė kaip orkestras. Specialiųjų pajėgų kovotojai atsistojo.
  Dvi moterys pasilenkė. Jų buvo ne daugiau nei trisdešimt, juodos, tiksliau rudos, JAV, ypač Niujorke, juodaodžiai šviesesni. Ir jie nusidažė plaukus oranžine spalva.
  Pulkininkas ir pulkininkas leitenantas gana gražūs, nors ir apkūnūs, aišku, kad jie galingi kovotojai. Reikia pasakyti, kad Elžbieta ir Drachma taip pat atrodė tvirtos dėl savo plačių pečių.
  Moterys pareigūnės suriko:
  - Gerai, aišku , kad tu mūsų. Ar turite kokių nors dokumentų?
  - Būtinai! - atsakė Elizabeth, ištiesdama popieriaus lapą.
  Drachma taip pat stūmė ksivu .
  - Viskas pačiame įkarštyje!
  Ji trumpai žvilgtelėjo į suplyšusius dokumentus. Jie buvo tikri, paimti iš mirusių merginų ir šiek tiek suplyšę, kad nesukeltų įtarimų.
  Patenkintas balsas pasakė:
  - Na, galite prisėsti, esate tipiškos amerikietės.
  Drachma pirštu mostelėjo komandos nariui, trenkdama jam į skruostą.
  - Geras berniukas.
  Merginos lengvai įšoko į mašiną.
  Tai buvo šarvuotas šarvuotas automobilis su dviem kulkosvaidžiais šonuose. Gana patogi priemonė pervežti pėstininkus. Merginos murktelėjo iš malonumo, pajutusios vyrų rankų prisilietimą prie savo kūno. Viduje buvo ir vyrų, ir moterų. Jie nedvejodami vienas kitą glamonėjo.
  Elžbieta net kažką sušvilpė. Apskritai juodaodžiai turi ypatingą seksualumą. Tai specialios pajėgos, o nuo stiprių, švariai nuplautų kūnų sklinda specifinis kvapas, kaip kačių plėšrūnų. Tai jaudina ir sukelia norą. Mergina bando nustumti jų rankas, tačiau vaikinai tai suvokia tik kaip meilės žaidimo elementą. Čia juodaodis godžiai bučiuoja ją į lūpas, kito rankos jaudina jos spenelius. Drachma nori daugiau. Išsirinkusi stambesnį vaikiną , ji atsidūrė prie jo. Pasigirsta aistringos dejonės.
  Pulkininkas nutraukė jų bendravimą:
  - Kas čia per viešnamis? Nebegalite pakęsti? Nuvyksime į Londoną ir ten ilsimės. Pasilinksminkime .
  Elžbieta linkteli:
  - Teisingai, čia nepadoru!
  Moteris pulkininkė sumurmėjo:
  - Padorumas yra buržuazinė sąvoka!
  - Būtinai! Tačiau yra ir proletarinio padorumo. - pastebėjo Elžbieta. - Komunisto moralinis kodeksas.
  - Taip, yra toks dalykas. Tačiau moteris gretose neturėtų atsisakyti vertų vaikinų. Ypač karo didvyriai. - Pulkininkas ant krūtinės parodė auksinę žvaigždę.
  - Na, tai sąžininga! - Elizabeth sutiko. - Bet teisė rinktis vis tiek priklauso moteriai.
  - Pats nuspręsiu, kurį iš kelių herojų pasirinkti. - sutiko Drachma. - O gal net tris iš karto. Man taip smagiau, ir nė vienas vaikinas neįsižeidžia!
  Moteris pulkininkė sumurmėjo:
  - Jūs, matau, karštos merginos, bet kokia jūs mūšyje! Apskritai, mūsų būrys pakeliui į Londoną turi sustoti kaime. Yra vienas iš Baltojo liūto grupės vadų, reikia jį paimti.
  Elžbieta sutiko:
  - Savaime suprantama!
  Drachma lojo :
  - Aš esu žvėris mūšyje.
  Moteris pulkininkė giliu balsu pasakė:
  - Kovos greičiausiai nebus. Vietiniai komunistai mums padėjo.
  - Pasikliovimas vietinėmis jėgomis yra revoliucijos sėkmė, kaip sakė Leninas. - pastebėjo Elžbieta. - Tačiau tai mus nuvils.
  Juoda moteris pastebėjo:
  - Kaip pasakyti. Be mūšio, yra dar kažkas malonaus.
  Blondinė paklausė:
  - Pavyzdžiui?
  Moteris pulkininkė apsilaižė pilnas lūpas:
  - Tas pats kankinimas.
  - Oho, tai intriguoja! - pasakė Drachma.
  Geidulinga juoda moteris dejuoja:
  - Nieko panašaus dar neišgirsi. Žinote, kaip malonu klausytis moters kauksmo. Arba jaunas sveikas vyras dejuoja.
  Grafienė nimfa čiulbėjo:
  - Galime įsivaizduoti.
  Ir ji apsilaižė lūpas, įsivaizduodama, kaip kankina ir kankina gražus, raumeningas jaunuolis šviesiais plaukais ir drąsiu smakru - kaip Apolonas.
  Ir abi merginos ėmė ir dainavo chore:
  Pasaulio kariai - komjaunimo kovotojai,
  Mes kovojame už Šventosios Tėvynės šlovę...
  Jūs negalite palikti fiurerio, bastardo AWOL,
  Amžinai Rusija, mes būsime su jumis!
  
  Virš mūsų šviečia šventa vėliava,
  Ir didysis Stalinas, jis nušvietė mums kelią...
  Tegul Tėvynė būna su mumis amžinai,
  Kristus įkvėpė komjaunimą pasiekti šį žygdarbį!
  
  Amžina Tėvyne, stipri, laisva...
  Tautų draugystė yra atrama šimtmečius ...
  Teisinė valdžia, žmonių tikėjimas -
  Juk paprastas žmogus pasisako už vienybę!
  
  Nėra Lenino, patikėk manimi, pasaulyje yra išmintingesnis žmogus,
  O Stalinas yra puikus, gražus erelis...
  Ir kartu su savo tėvais tapsime stipresni,
  Raudonųjų tautų sąjunga įgijo didybę!
  
  Mes drąsiai kovojame su niekšišku fašizmu,
  galva buvo nukirsta, patikėk...
  Ir šalyje bus kuriama taika su komunizmu,
  Nugalėtas labai kraujo ištroškęs žvėris!
  
  Vardan žmonių, komjaunimo kovotojai,
  Jie drąsiai bėga per sniegą basi...
  Fašizmo neišgelbėja gudrumas, gudrybės,
  Rusų dievas sumuš jį kumščiu!
  
  Kai einame per Berlyną spindėdami
  Mergaičių batai spindi saulėje...
  Virš Tėvynės ugnimi liepsnos vėliava,
  Ir mūsų priešai niekada negalės mūsų numušti!
  
  Patikėkite mumis, mes padalinsime Tėvynę dviem krantais,
  Padovanokime begalinės meilės vandenyną -
  Po didžiosios, šventos Amerikos vėliava,
  Tu esi priešų riteris, kaip Samsonas, suplėšyk jį!
  . SKYRIUS Nr.8.
  Blogio deivės Kali rūmuose tęsėsi linksmybės, o kartu ir baisios pramogos.
  Šį kartą Artemijui teko kovoti kur kas rimtesnę ir konkurencingesnę kovą. Nėra taip, kad patyręs elfas numeta mažus, pusnuogius ir basus berniukus.
  Deivė Kali kol kas pasigailėjo berniukų. Tačiau ji įsakė juos kruopščiai nuplakti. Kad jaunieji vergai neatsipalaiduotų. Ir berniukai buvo pakelti ant užpakalinių kojų, rankos surištos už jų. O gražios vergės gluosnio šakelėmis smogė nelaimingiems vergiams vaikams. Ir tai skauda, ir tu gali tai sugadinti iki mirties.
  Tačiau elfui Artemidei likimas buvo kovoti su kažkuo siaubingu.
  Blogio deivė Kali laikėsi žodžio.
  Ir į areną įšoko mažylis Tyrannosaurus rex. Jo ūgis siekė gerus keturis metrus, nors jis dar buvo tik berniukas iš dinozaurų veislės. O suaugęs tiranozauras galėjo pasiekti gerus dvidešimt metrų.
  Deivė Kali pliaukštelėjo rankomis ir sušuko:
  - Na, Artemide? Dabar kovok už savo gyvybę!
  Elfas, kuris taip pat turėjo markizės titulą, nusilenkė ir atsakė:
  - Dviejų mirčių įvykti negali, bet net ir tu negali vienos išvengti!
  Deivė Kali atplėšė nuogus kojų pirštus ir aplink gladiatorių kovotojų porą atsirado kupolas. Kad jei kas nors atsitiktų , tiranozauro kūdikis nesutraiškytų ir nesudraskytų nė vieno svečio.
  Kupolas buvo skaidrus, o mūšis buvo aiškiai matomas. Didžiulis ir agresyvus driežas greitai užpuolė elfą markizę. Tačiau Artemidė su dviem aštriais kardais pajudėjo nuo šuolio linijos ir net sugebėjo subraižyti tiranozauro odą. Tiesa, tiranozauro žvynai stori ir pro juos lengvai prasibrauti. Bet bent šviesi juostelė raudonai rudame fone išliko.
  Deivė Kali pažymėjo:
  - Yra intrigos, ir tai mane labiausiai domina. Nagi, kovok, ir žvėris, žinoma, nepagailės merginos, bet mergina nepagailės žvėries.
  Trolių karalius pastebėjo:
  "Bus gėda, jei mirs tokio aukšto lygio gladiatorius kaip markizė Artemidė!
  Atsakydama piktoji Dievybė nusijuokė ir atsakė:
  - Ir štai kaip krenta korta! Bet bet kokiu atveju tai bus gera kova, ir mes ją prisiminsime dar kartą.
  Tiesa, mūšis buvo labai įdomus. Dinozaurų kūdikis puolė, o Artemidė manevravo ir išsisukinėjo, reaguodama į savo kardus subtilius įbrėžimus. Galima sakyti, kad ji, karė, yra nuostabi. Ir taip greitai.
  Juokingas berniukas ir kartu žvalgybos pareigūnas Vladimiras Terkinas į tai žiūrėjo su dideliu entuziazmu ir nustebimu. Atrodo, jam tik dvylika, bet iš tikrųjų jam keli tūkstančiai metų. Ir ko jis nematė?
  Tačiau šiuo atveju reginys buvo vertas, o mergina parodė labai įdomius salto, posūkius, šuolius ir šuolius.
  Ne veltui elfas markizė yra žvaigždė tarp gladiatorių ir karių. Ir jis kovoja viršuje. Tik priešas Tiranozauras yra per stiprus. Daug lengviau kovoti su liūtu ar net su raganosiumi. Ir tai tikra, yra pabaisa. Ir ūgio, ir svorio, ir labai patvarios odos, į kurią labai sunku prasiskverbti.
  O nugalėti jį nepaprastai sunku. Bet reginys aukščiausios klasės. Ir svečiai džiaugiasi. Vergai taip pat paguodė, jų vaikų akys spindėjo iš tokio reginio džiaugsmo.
  Terkinas smalsiai pažvelgė į šį spektaklį ir tuo pat metu nepastebimai pasinėrė į prisiminimus apie savo paties žygdarbius.
  Skautas pasijuto kaip ant eskalatoriaus. Jūs lėtai ar net nelabai lėtai leidžiatės žemyn. Ir taip apačioje burbuliuoja įnirtingo ugnikalnio liepsna. Itin skausmingai nudegins, kad net oda nusilups ir išgelbėjimo jai nebus.
  O eskalatoriaus judėjimas vis greitėja, o raudoni liepsnos liežuviai jau godžiai ir labai skausmingai laižo nuogus, šiurkščius berniuko kulnus. Stora pado oda parausta ir pasidengia mažomis, violetinėmis ir labai skausmingomis pūslelėmis.
  Vladimiras įtempia visas jėgas, jis nenori atsidurti mėsėdžių ugningoje Gehenoje. Bet priešingai, kiekvienas sielos pluoštas siekia kuo greičiau prasibrauti į viršų ir ten įsitvirtinti .... Komunizmas?
  Staiga eskalatorius užšąla, o skautas gauna galimybę kaip raketa lėkti aukštyn. Pagaliau jis pateks iš ugningos Gehennos į dangų ir valandą!
  Kelias į viršų pasirodė trumpesnis nei Terkinas manė. Berniukas iššoko į paviršių ir atsidūrė stebėtinai prabangiose kamerose.
  Vladimiras Terkinas, nepaisant savo jaunų metų, sugebėjo aplankyti daugybę vietų, įskaitant Ermitažą ir Peterhofą; tokio pasakiško turto berniukas niekur nebuvo matęs. Tai buvo toks nuostabus vaizdas, kad negaliu to nupasakoti pasakoje ar aprašyti rašikliu.
  Viskas apibarstyta brangakmeniais, tokiomis ryškiomis spalvomis ir dizaino elegancija, kad jiems Žemėje nėra lygių, o tokį dalyką sunku net įsivaizduoti. Turite būti kaip Leonardo Da Vinci ar Rafaelis, kad įsivaizduotumėte tokią didybę.
  Tačiau gražiausia rūmuose buvo spindinčio grožio mergina, kurios plaukai spindėjo skaisčiau už saulę. Ji pažvelgė į pusnuogį berniuką visomis vaivorykštės spalvomis spindinčiomis akimis ir niūriu balsu pasakė:
  - Tu, matau, esi drąsus ir drąsus berniukas! Mums jų čia tikrai reikia !
  Vladimiras nedrąsiai trinktelėjo basomis kojomis. Po liepsnos nudegimų brangios grindys maloniai atvėsino nuogų padų pūsles ir kėlė linksmas asociacijas. Skautas uždavė akivaizdų klausimą:
  - Kur čia, kur?
  Gražuolė su pačia nekalčiausia veido išraiška atsakė:
  - Kaip kur? Pragare!
  Terkinas sušvilpė ir išskėtė rankas:
  - Anekdotams ir pragare yra vietos!
  Parašyta karalienė suspindo dar ryškiau ir rimtu tonu atsakė:
  - Na, kodėl manai, kad pragaras yra išskirtinai kančių vieta? Tiesą sakant, pragaras yra alternatyvus rojus, kuriame viskas tikra, kaip Žemėje, o dažnai dar įdomiau ir geriau!
  Vladimiras nusišypsojo, gražuolės pokštas atrodė labai juokingas ir savaip mielas. Nors, kita vertus, visatoje viskas gali būti visiškai priešinga, įskaitant ir požemį. Tai kodėl žmonės visą laiką piešia pragarą tais pačiais juodais ir raudonais dažais? Faktiškai...
  Mergina, pamačiusi, kad berniukas šypsosi, maloniai linktelėjo jam ir tęsė:
  - Čia, mano požemyje, yra daug įvairių, labai gražių kosminių pasaulių. Tačiau kai kuriose iš jų tvariniai maištavo ir atsisakė garbinti mane kaip Dievybę.
  Vladimiras įniršęs ir neprotingai pasiūlė:
  - Taigi siųsk jiems savo bausmę! Tu gali tai padaryti - šėtonas!
  Akinanti gražuolė logiškai tam prieštaravo:
  - Žinote, mes esame įvairių pasaulių kūrėjai, į kūrybos reikalus, kaip taisyklė, atvirai nesikišame. Taigi tu, berniuk, turėsi daug ką nuveikti pats!
  Vladimiras plačiai šypsodamasis pakštelėjo į lūpas:
  - Ir žinai, tai nuostabu!
  Berniukas nespėjęs baigti, jis atsidūrė kitoje vietoje ir pasaulyje. Perdavimas įvyko akimirksniu. Ir naujasis pasaulis pasirodė tikrai nuostabus. Taigi akyse pasirodė žiaurus dūris, privertęs mane nevalingai užmerkti akis.
  Dabar jis yra kosmoso mūšio viduryje. Prie vienviečio kovotojo vairo stovi skautas, aplink jį vyksta rimtas mūšis. Keli šimtai kovinių žvaigždžių abiejose pusėse keičiasi hiperplazminėmis salvėmis, o patį Terkiną užpuola jo priešininkas.
  Jo kovotojas yra suplotas kaip erškėtis ir skaidrus. Iš šnervių-kamienų išskrenda spalvų upeliai. Nuo smūgio Vladimiro automobilis išsuko. Laimei, jėgos laukas prieš naikintuvą užgesina kaskados ir įkaitusio smūgio inerciją, tačiau vaikinui pavyko pajusti karštą atogrąžų dykumos bučinį veide.
  Jis atsakė atšaudamas. Be to, kūnas dirbo savarankiškai ir daug anksčiau nei sąmonė.
  Priešas gavo savo dalį ant kaktos ir pradėjo išsisukinėti, akivaizdžiai bandydamas atsilikti už Vladimiro.
  į piraniją panašų mūšio laivą "Tsarinat " užpuolė trys "Kaganate" kreiseriai. (Informacija apie priešininkus pasirodė telepatiniu impulsu , kuris pervėrė skautų berniuko smegenis!).
  Pasidarė taip karšta, kad nuo sunkaus laivo korpuso nuplėšė besisukantį puolimo bokštelį, ėmė kristi sulūžusių ir ištirpusių šarvų skeveldros.
  Keliolika kovinių robotų ir keli į žmones panašūs naikintuvai kosmonautais sukiojosi sprogiame atmosferos ir vakuumo mišinyje. Pats oras išsiveržė ir karštai švytėjo, skleidė tikrus ugnies fakelus. Štai viena mergina su vešliais, aksominiais žiedlapiais vietoj plaukų, plonai sucypė ir sustingo , pavirsdama į žvakės stiebelį.
  Terkinas vos nepraleido išėjimo į uodegą, bet instinktyviai reaguodamas sugebėjo virš savęs pasiųsti mirtiną sunaikinimą.
  Ir net jaunasis karys iškišo liežuvį:
  - Vilkai, tai nesąmonė! Blogis kaip šunys!
  Po to berniukas bandė išsisukti iš nuolatinio priešo atakos. Vladimiro kosminių mūšių patirties trūkumas buvo akivaizdus. Reikėjo pasielgti kitaip, bet kaip... Bet kokiu atveju Terkinas intuityviai bandė numušti priešą nuo tikslo. Skautas prisiminė, kaip nuo 3014 metų balandžio jį persekiojo ginkluoti suaugusieji. Tada užtaisė artimiausią akmeniu ir, vengdamas kulkų, pabėgo .
  Tada atsirado tikras taktinis įgūdis - traukti mirtį už ūsų, o senolę su dalgiu su nosimi palikti.
  Ir dabar jis vis dar negalėjo atsikratyti atkaklaus priešo ir atsiplėšti, nors Vladimiras rodė titaniškas pastangas, o kosminio naikintuvo kabinoje jis tapo vis tvankus.
  Tada Terkinas nusprendė griebtis kitokios technikos, būtent taktinės apgaulės. O skautas beviltiškai apsuko mašiną, mėgdžiodamas aviną. Skaičiavimas buvo pagrįstas tuo, kad priešas išsigąs, o tada dislokavimo momentu jį bus galima atkirsti!
  Vladimiro galvoje skambėjo daina:
  "Maniau, tarsi visiškas kliedesys išeisiu, pavargau nuo žaizdų! Bet tas, kuris sėdi manyje, matyt, nusprendė mane taranuoti!
  Išsiuntė žudikišką hiperplazmos srautą,
  Ir tai įkraus jūsų šventyklą siaubingu pulsaru!
  Tačiau tą akimirką jo kolega parodė drąsą, o gal ir tikėjosi, kad priešas neatlaikys blefo, ir apsivertė avinu.
  Po to įvyko susidūrimas, o tada itin ryškus blyksnis užliejo kiekvieną berniuko kūno molekulę ir kiekvieną kvantą. Ir tu atsidūrei bedugnėje, kur liepsnoja mažos, bet siaubingai degančios žvaigždės viduriai!
  Terkinas sunkiai atidarė, tiksliau, atidarė vokus. Jam atrodė, kad jis mato tarsi žvaigždėtą dangų, bet tokį ryškų ir įvairiaspalvį, kad neįmanoma įsivaizduoti jam lygiaverčio. O danguje šokinėja dideli ir akinančiai spindintys angelai su kardais. Be to, ant kardo galo ir jo rankenų spindinčios žvaigždės ėda akis.
  Nustebęs jaunasis karys užmerkė akis, o paskui vėl titano Heraklio pastangomis jas atmerkė. Taip, išties jis mato keistą nežemiškos kilmės žvaigždėtą kilimą, itin tankiai nusėtą brangiomis šviesulių girliandomis. Dešimtys tūkstančių ryškiausių žvaigždžių apakina ir stebina vaizduotę. Pats kūnas tarsi plūduriavo vakuume, nejausdamas jokios paramos. Neregėtas vaizdas skautus taip sukrėtė, kad jis porai sekundžių prarado sąmonę, atitrūko nuo realybės.
  Kai vėl grįžo gebėjimas mąstyti, jis jau galėjo valdyti savo emocijas. Po juo vėl buvo kietas paviršius, berniukas sunkiai atsistojo ant subraižytų ir sumuštų kojų.
  Vaizdas, kuris pasirodė prieš jį, nebuvo skirtas silpnaširdiams ar vaikinams, kurių jėga buvo ne mažesnė už titaną. Iš pradžių skautas manė, kad išprotėjo. Didingas miestas, galaktikos sostinė, - girgždėjo balsas man į ausį, - Kaganatų imperija, pasirodė visa savo laukine ir švytinčia šlove.
  Vladimiras mechaniškai pakartojo Ostapo Benderio frazę:
  - Per daug prašmatnus - idioto vaizduotė!
  Prabangūs kelių kilometrų ilgio dangoraižiai, milžiniškos šventyklos su daugybe kupolų ir brangakmeniais papuoštų simbolių, neįsivaizduojamos gigantiškos statulos, sodų ir fontanų kaskados, šviečiantys prietaisai, milžiniški reklaminiai skydai, kuriuose tilptų penkiasdešimt olimpinių stadionų ir daug daugiau. Pavyzdžiui, skysto metalo konstrukcijos, kurios keičia formą ir spalvą pasakiškais atspalviais! Jei pridėsime milijonus skirtingų tipų spalvingų ir ekstravagantiškų orlaivių, tai vienuolikos metų berniukui XXI amžiaus pradžioje tai buvo peržengta bet kokia riba.
  Net jei manote, kad šis vaikas yra tikras vunderkindas!
  Ir vis dėlto baimės nebuvo. Pamačius tokį neįsivaizduojamai spalvingą protingų būtybių rankų sukurtą spindesį apėmė be galo didelis jaudulys ir net neapsakomas malonumas. Viskas šiame didmiestyje pasirodė grandioziška ir kerinti. Danguje švietė kelios saulės žvaigždės. Ryškiausia rožinė-geltona su topazo atspalviu yra švytintis dangaus kūnas, du žali, vienas mėlynas ir du beveik nematomi vyšniniai-safyrai, kas natūralu tokiame intensyviame apšvietime. Tačiau, nepaisant stiprios šviesos , tai nepakenkė mano akims ir nebuvo labai alinantis karštis. Temperatūra labai maloni, pučia nestiprus vėsus vėjelis.
  Terkinas žvilgtelėjo į skraidančią būtybę, panašią į septynių galvų žirafą su įvairių spalvų ir įvairių formų dėmėmis, ir sušvilpė. Padaras ausyse, kaip ryškūs drugelio sparnai, atsakydama skambėjo lakštingalos trile.
  Jaunasis skautas prabilo:
  - O ką gali sukurti šėtonas? Tas pats kaip Dievas, bet daug smagiau!
  Skautas jau vaikščiojo daug linksmiau, beveik šuoliavo,
  palei septynių spalvų šaligatvį, išklotą gėlėmis, statulomis, įvairiaspalvėmis mirksinčiomis lemputėmis ir krištolinėmis plytelėmis. Nuogi padai jautėsi labai lygūs, net, galbūt, slidūs, lyg ledas, suteikiantis švytintį, bet, laimei, ne per karštą paviršių. O tai pakėlė nuotaiką ir privertė mus sušvilpti. Septyngalvė žirafa, kurios ausys panašios į drugelio sparnus, jau spėjo pakilti į orą ir ten judėjo krabo formos kanopomis.
  Praskrido keli egzotiški paukščiai. Įsivaizduokite vėžlio kiautą ant kūno, o uodegos yra kaip povų , kurių akmenys gražesni ir ryškesni nei deimantai.
  Vladimiras mostelėjo delnu ir jis čirškė:
  - Kas linksmas, juokiasi, ir garsas pasieks saulę! Kas ieško, visada ras!
  Viskas šiame futuristiniame, tikrai kosminiame didmiestyje buvo veidrodiškai žaižaruojanti ir akinamai didinga, net šiukšlės buvo išvežtos egzotiškų gyvūnų, vabzdžių, žuvų ir paukščių pavidalu. Jie pravėrė burną ir mandagiai padėkojo, kai į juos buvo mėtomos šiukšlės. Kai Vasilijus nusimetė išsilydžiusį ir iškrypusį minikareivio batą, iš šaligatvio tarsi vandens paviršius iššoko paukštis plėšikas. Jis turėjo erelio galvą, bet su proporcingai dideliu snapu, o kūną - dryžuotą baklažaną, įrėmintą trimis vešlių žiedlapių eilėmis. Kiekviena eilutė skyrėsi ūglių spalva ir forma, o sparneliai netgi turėjo judančią spalvą, kaip vaizdo klipas. Plunksnuotas ir kartu gėlėtas valytojas melodingai čiulbėdamas prarijo nutrintus batus, kurie tapo nebeavėti:
  Neturime pagrindo kankintis abejonėmis ! Visoje visatoje nebėra beviltiškų vaikinų! Tikri vyrai meta šiukšles - nužudykite kažkieno plieną ! Nužudyk ką nors kitą!
  Vladimiras sumišęs mostelėjo ranka į "divos šiukšlintoją " ir šmaikščiai pasakė:
  - Žmoguje nuostabiausia tai, kad jį stebina ne tai, kas užburia, o stebina banalu!
  Tačiau keista, kad sunkiasvoriai kariški batai ištirpo, o jis pats rimtų, neskaitant nedidelių, nudegimų negavo. Tačiau drabužis, atrodo, nebuvo per daug sugadintas, nors prabangus kombinezonas buvo pamestas. Bet kažkas išsaugota, ir jam ne taip gėda vaikščioti po miestą su išmaniais marškinėliais ir šortais, normaliais rūbais berniukui karštu oru.
  Nors Terkiną gėdino savo basomis kojomis, kurios buvo itin netinkamos sostinėje, kur kiekviena statula, automobilis, fontanas, kompozicija, bet tas ar kitas statinys spindėjo kurtinančia prašmatnia prabanga. Kaip nuskuręs elgeta valdiškame Sankt Peterburgo kvartale, tu nevalingai parausti, kai prie tavęs prieina vienas iš kilmingų didikų.
   Šiuo metu gatvėse nebuvo daug pėsčiųjų, daugiausia vaikų, kurie atrodė kaip žmonės. Kadangi tai vienas centrinių metropolio sektorių, čia apsigyveno garsieji Staliko spalvos elfai. Kaip tik buvo laikotarpis, kai keistu vardu Kaganate pasivadinę žavingos imperijos minikareiviai suteikdavo trumpas atostogas, kad bent truputėlį patirtų gyvenimą be alinančių treniruočių, leistų pajusti vaikystės džiaugsmus. Be to, šis trumpas atostogų laikotarpis, palyginti su kareivinių laikotarpiu, buvo savotiškas paskatinimas sėkmei studijose ir koviniam rengimui.
  Turėti bent šiek tiek galimybę tvarkyti savo laiką taip, kaip nori - laimė! Kaip tik todėl nepavojingai besijuokiančių vaikų vaizdas, kurių daugelis linksmai žaisdami net išskrido į orą, darė salto, sukosi kaip viršūnė, išleisdami kaleidoskopines hologramas, stebuklingam miestui suteikė nuostabiai idilišką vaizdą.
  Terkinas norėjo prie jų prieiti ir paklausti poros klausimų, bet išsigando. Bijojau, kad taikūs, gražūs berniukai ir mergaitės kaip elfai su gėlėmis savo spindinčiais kostiumais gali būti ne tokie taikūs, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Be to , tai paprastai nėra būdinga žmonėms, net merginos su žiedlapių plaukais žaidė aiškiai karo žaidimus. Tiesa, panašu, kad vyko pasakų ir anime-fantastikos tipai , o ne žmogaus sukeltos kovos. Atskiros holografinės projekcijos buvo didelės ir tokios ryškios, kad tiksliai atkartojo detales. Kas atrodė , o iš tikrųjų, staiga iš kažkur oro atsirado pasakų pilys, tvirtovės ir namai, o paskui dingo.
  Apstulbintas to, ką pamatė, skautas vaikščiojo ir ėjo toliau tyrinėdamas miestą. Kokie nuostabūs medžiai ir gigantiškos gėlės, dešimčių ir šimtų metrų ilgio, su fontanais ir skraidančiais gyvūnais, kabančiais krištoliniuose balkonuose, mirgančiais saulėje daugiapake palete. Ant gėlių žiedlapių atsiranda įvairūs judantys paveikslai, nuolat besikeičiantys, dažniausiai įvairių ateivių kovos menai arba retro stiliaus mūšiai.
  "Gal čia jėgos laukai!" - svarstė skautas, trindamas smilkinius, smegenys buvo pasiruošusios virti nuo įspūdžių gausos. "Čia yra keli šviesuliai, toks šviesos ir spalvų žaismas mūsų planetoje nepakartojamas! jų proto kūriniai įgauna keistas formas!
  Čia yra vienas iš sferinių pastatų, kabančių ant septynių kojų, apkaltų lapais, įrėmintas brangakmeniais, kurių kiekvienas nudažytas taip, kad atitiktų Staliko spalvos elfų vėliavos spalvą. Kita konstrukcija buvo pagaminta septyniakampės žvaigždės pavidalu ir lėtai sukosi aplink savo ašį. Trečia, iš jų burnos iškrito penki krokodilai, kurių uodegos susikryžiavo panašiai kaip svastika-pentagonas, ir hiperplazminių purslų bei dėmių fontanai. Kiekviena tokia dėmė skleisdavo ypatingą, nepakartojamą blizgesį.
  Kiti pastatai priminė naujametinius medžius, pyragus su ugniniais fakelais ir audringus įvairiaspalvius krioklius, į stratosferą tekančius milžiniškus upelius. Kai kurie milžiniški fontanai įvairių ekstragalaktinių monstrų pavidalu brangakmeniuose išspjovė išlydytą metalą ir keistas dujas, apšviestus lazerio ir magolazerio spinduliais.
  Prabangių pastatų apatiniai aukštai buvo pilni spalvingų įėjimų ir išėjimų, kurių ekranuose mirgėjo pavadinimai. O kas keisčiausia, visi pavadinimai absoliučiai aiškūs: restoranai, parduotuvės, grožio salonai, šaudymo galerijos, visų lygių ir tipų pramogų centrai, įvairios paslaugos.
  Tai priminė daug kartų padidintą ir nepalyginamai prabangesnį Maskvos centrinį prezidento prospektą. Terkinas tada buvo dar labai mažas, prisiminė miglotai, o dabar, tiesiogine to žodžio prasme, akimis prarijo akinantį imperinį spindesį. Žinoma, daugelis dalykų čia neturėjo analogų žemėje. Na, o koks žmogus dizaineris statytų galva žemyn smailes, kupolus ir baseinus su spalvingomis būtybėmis, tokiomis kaip undinės, su daugybe gėlių uodegų ir neapsakomai baisių pabaisų. Kaip kardadantys kašalotai ar raguoto mamuto ir languoto ryklio hibridas! Net baisu žiūrėti, atrodo, kad viskas tuoj grius ant galvos ir prarys tave visą.
  Viena iš elfų merginų praskrido virš jo, lengvai paliesdama blizgančiais ilgakulniais batais. Terkinas nuo smūgio šiek tiek susvyravo, jis jau buvo pavargęs, nuėjo keletą mylių.
  - Tikriausiai seniai nevalgei, žvaigždžių kariau? - kaip sidabrinis varpelis suskambėjo angelas.
  Jei buvo judančių pėdsakų, jie akivaizdžiai buvo išjungti. Matyt, tolimos ateities ultrametropolyje jie buvo pernelyg susirūpinę fiziniu pasirengimu. Paviršius tapo grubesnis su kieto metalo smaigaliais. Pasaulis nusijuokė, o mano basos pėdos pradėjo niežėti ir niežėti.
  Prisiminiau net garsųjį žinomo rašytojo ir poeto Olego Rybakovo aforizmą: "Valkatautoms visas pasaulis nusėtas spygliais, kurie mums atrodo aptakūs dėl mūsų aulinės sąmonės!
  Terkinas labai norėjo valgyti, nes jautėsi taip, lyg būtų jau keletą dienų alkanas, išskyrus tai...
  Bet kas gali žinoti, kiek laiko jis apalpo .
  Gatvė pilna spalvingų, kviečiančių, labai viliojančių formų mašinų. Šviesiaplaukėje jaunos skauto galvoje ima dominuoti viena mintis: "Laikas valgyti!
  Jaunasis karys-žvalgas nusprendžia gana logiškai:
  - Negalite turėti dviejų mirčių, negalite išvengti vienos! O su tuščiu pilvu nėra gyvenimo, gerai nukristi!
  Vos priėjus prie aparato, iškart pasirodė trimatė gražios septynių spalvų mergaitės su sparnais projekcija. Kalba, kuri atrodė rusiška, nuostabioji nimfa pasakė:
  - Ko nori mažas, bet drąsus Visatos užkariautojas?
  - Valgyk! - nuoširdžiai pasakė Terkinas, mėlynose berniuko akyse matėsi alkanas spindesys.
  - Jūsų paslaugoms yra šimto penkiolikos milijonų produktų rinkinys iš šimto tūkstančių biologinių ir cheminių elementų. - čiulbėjo fėja, suteikdama sparnams dydžio ir ryškumo.
  - Tada Kremliaus ledai, limonadas, sultys, pyragas ir šokoladas. - sumurmėjo apsidžiaugęs berniukas.
  - Kokių tipų? Nurodykite užsakymą! - Buvo dvi drugelių merginos ir jos nenatūraliai plačiai išsišiepė.
  - Nesvarbu, jei tik skanu. - sutrikęs sumurmėjo Terkinas.
  Dažnai mirksi iš susijaudinimo ir bejėgiškai išskėsto rankas.
  - Ar kuo skaniau? Pagal populiariausią standartą? - įtaigiai paklausė švelnus, moteriškas balsas. Matyt, kibernetiniam tarnui ne kartą teko susidurti su klientais, kurie nesupranta, ko nori.
  - Taip! - skautas Terkinas iš palengvėjimo iškrito.
  - Pakelk rankas, žiūrėk tiesiai. Arba išsiimkite asmens tapatybės kortelę, mini kareivis. - choru pasakė holografinės nimfetės.
  Skautas pakėlė abi rankas. Blykstelėjo blausiai geltona lemputė, matyt, buvo nuskaityta.
  - Kartote nėra jūsų tapatybės, neturite asmeninės karinės kortelės, todėl negalite būti įteikti. - Merginos su žiedlapių šukuosenomis sucypė ir iškart pasidarė tamsiai raudonos spalvos, sukryžiavo rankas draudžiamu stiebelių elfų gestu.
  Terkinas paskubomis nuėjo nuo kulkosvaidžio, jo kulnai tiesiogine prasme degė. Atrodo, kad tai yra technotroninis identifikavimo komunizmas. Tik nuo šio atradimo galva nelengva, o skrandis dar labiau ištuštėja.
  Terkinas atsisėdo ant įmantraus šaligatvio, sustingęs, susikūpręs ir pasidėjęs smakrą į delnus. Galvojau... Ateitis buvo pavaizduota tamsiausiomis spalvomis. Jis yra visiškai vienas kitoje galaktikoje, apsuptas anapusinių būtybių , būtybių, kurios yra blogesnės už pačius plėšriausius laukinius gyvūnus. Ir jokia taupymo idėja negali ateiti į galvą. Oliveriui Tvistui Londone sekėsi geriau, ten bent jau buvo tokių, kaip pats benamis bėglys. Dabar kur jis eis? Ar jis turėtų pasiduoti, tikėdamasis pasigailėjimo kalėjime? Ten tave bent jau pamaitins, nors ir taip žeminančiu būdu, per žarną.
  Čia Vladimiras tikrai atsidūrė Oliverio Tvisto vietoje. Lieknas ir alkanas berniukas nebeturėjo jėgų niekur eiti, o jo kojos negailestingai lūžo į kraują ant Londono takų trinkelių ir stambaus žvyro.
  Taip pat šalta, saulė pasislėpusi už debesų, o šiaurės vėjas pučia per visą Londoną. O tu - tik išsekęs vaikas, ir visai ne supermenas, kuris būdamas devynerių nužudė savo pirmąją suaugusią auką. Arba ne, gal vis dėlto jis ne Oliveris Tvistas, o verto žmogaus sūnus ir daug ką galintis net svetimuose pasauliuose. O juk čia šilta ir ne taip jau blogai.
  Iš minčių berniuką išvedė skambantis balsas, kuris, kaip atrodė Vladimirui, priklauso rusų kalbai.
  - Kodėl tau depresija, fotonai? Aš matau, kad tu laižai lūpas. Atrodo, kad norite įvaryti princepso plazmą į skrandį?
  Nepažįstamas berniukas blizgančiais drabužiais ištiesė ranką ir šypsojosi. Kaip tai žmogiška! Spalvotas elfo veidas apvalus, vaikiškas, visai neblogas, turėtų pasirodyti reklamoje apie tinkamą mitybą, bet per stipriai suspaudžia delną. Kakta aukšta, plaukai trijų spalvų - oranžinės, žalios, violetinės žiedlapių pavidalo, plačiai išsidėsčiusios mėlynos ir smaragdinės rainelės akys. Tiesa, įdegusi, raumeninga ranka, tarsi iš plieno, galinti sulaužyti kaulą. Vladimiras sunkiai galėjo susilaikyti, neparodydamas, kad jam labai skauda, vaiko delnas buvo suspaustas tarsi kankinimo yda.
  Skauto balse pasigirdo rimta nuoskauda:
  - Taip, aš alkanas!
  - Jūs, matyt, iš tolimų kolonijų, buvote stipriai apdegęs, atrodote nuskuręs ir keistas. - tarė jaunasis gėlių elfas su šiek tiek užuojauta balse .
  Vladimiras, nežinodamas, ką atsakyti, sumišęs žvilgtelėjo į save. Tiesą sakant , drabužiai vietomis jau buvo pradėję smilkti, o oda buvo paraudusi ir lupta. Arba dėl vietinės spinduliuotės, arba dėl uždelstos reakcijos į sprogimą. Terkinas pajuto ledinį šaltį pilve ir drebančiu balsu pasakė:
  - Atspėjau, buvau šiluminio krūvio epicentre.
  - Aš paimsiu maistą didžiausiu greičiu, tada tu man pasakysi. - Berniukas pabėgo, tarsi greitai judėdamas, nepaliesdamas meistriškai sukurto prospekto paviršiaus savo batais.
  Kodėl Vladimiras jautė pasitikėjimą šiuo agresyvios, nors ir siaubingai gražios rasės jaunikliu, paaiškinti sunku. Galbūt mano jaunystė ir stresas padarė savo. Atgal, naujas draugas jam išmetė keletą rožinių, skaniai kvepiančių pumpurų. Jaunasis skautas pradėjo pasakoti savo istoriją, nieko nestabdydamas, užvirė, norėjo išlieti sielą.
  Gėlių elfas įdėmiai klausėsi. Jis buvo tokio ūgio kaip Terkinas ir tikriausiai buvo dar jaunesnis. Pokalbio metu jo gražiame veide visada grojo tyra šypsena. Tiesa, karių rasės vaiko dantys jau labai dideli, baltesni už sniegą, nuo jų tarsi saulės spinduliai atsispindėjo kelių šviesulių spinduliai. Maistas, paimtas iš automato, pasirodė pernelyg skanus, per daug stimuliavo receptorius ir, užuot sotus, sužadino apetitą.
  Kai Vladimiras, pagaliau prabilęs, nutilo, jaunasis gėlių elfas ir Steelikas protingai pasakė:
  - Taip, atrodo kaip stebuklas, bet čia neišgyvensi. Greitai būsite atpažinti, juolab kad kiekvieną dieną vyksta visų asmenybių kompiuterinė patikra. Prieš porą dienų visai netoli buvo toks " plazminis malūnėlis ", žvaigždėlaiviai sprogo kaip super fejerverkai . Net iš paviršiaus buvo galima pamatyti, kaip suplėšyti laivai nuspalvino dangų. Gerai, kad pagrindinis " megztinis " peržengė liniją.
  Gėlių elfas parodė į centrinę žvaigždę Rifumuru .
  - Dabar viskas gerokai sugriežtėjo, totalinis patikrinimo režimas. - Vaikinas atrodė susirūpinęs. - Taip, ir anksčiau kontrolė buvo rimta. Be abejo, net ši mašina, kaip ir kitos, yra susijusi su Meilės ir teisingumo departamentu.
  - Vadinasi, jūsų slaptoji policija iškviečiama? - Išdykėliškai vaidinantis Vladimiras šypsodamasis grimasavo, kaip juokingai tautoje skambėjo meilės samprata, kurios fone fašistai buvo darželio neklaužados.
  - Taip, yra keli skyriai, ir visi kalba apie meilę. - Gėlių elfas sutraukė antakius ir jo žvilgsnis tapo griežtas. - Tai tarsi pasityčiojimas iš sveiko proto. Net mano tėvas, ketvirto rango ekonomikos generolas, bijo šių skyrių. Nagi, greitai išeik . Aš tave ten nuvešiu.
  Vladimiras pradėjo bėgti, o jo naujasis partneris pakilo aukščiau ir sugriebė skautui už apykaklės, ragindamas:
  - Geriausia slėptis naktiniame bare, jis pilnas visokių šiukšlių !
  Atrodo, kad šis spalvotas elfas daug ką žinojo, nes kai iš kišenės ištraukė Rubiko kubą ir jį pasuko, tako viduryje pasirodė didžiulė žuvis, kuri žiūrėjo nuobodu akimis ir nustebusi mirktelėjo vaikinams. . Tiesa, aštuonios dantų eilės iš brangakmenių atrodė visai nekenksmingos, bet akys buvo tokios malonios, kaip ir Vladimiro Iljičiaus Lenino plakate.
  Partneris pastūmė Vasilijų ir urzgė:
  -Šok paskui mane! Tada tau bus daug lengviau, mažute !
  Ir nepaklausęs atsakymo, kartu su savimi patraukė ir Terkiną...
  Jie atsidūrė tikrame nesuskaičiuojamų koridorių ir salių labirinte. Tikras, ypatingas povandeninis pasaulis, kuriame yra daug nuostabių dalykų. Terkinas puolė paskui savo kolegą.
  Koridoriuose kibirkščiavo įvairių formų ir kompozicijų šviestuvų ir ornamentų poligamija. Be to, jie atrodė labai spalvingi, kaip Maskvos metro, o gal net gražesni. Tuo pačiu metu berniukai greitai judėjo. Terkinas jautėsi gana energingas ir puolė kuo greičiau, bet vis tiek negalėjo neatsilikti nuo savo partnerių. Juos supanti aplinka nuolat keitėsi. Arba atsirado didelės salės aukštomis lubomis, arba sugriuvo prospektai, kuriais riedėjo itin įmantrūs automobiliai, o samovaras ant vikšrų su diplodoko šukomis atrodė visai ne pats įmantriausias meno kūrinys.
  Vladimiras vos spėjo atšokti, jo koja buvo beveik sutraiškyta. Iškart pasirodė pirklys, panašus į rupūžę su rozetine nosimi. Ji meiliai čiulbėjo:
  - Ar norėtumėte įsigyti madingų skraidančių sportbačių?
   Skautas nusijuokė:
  batų lengviau bėgti !
  Gėlių elfas netikėtai patvirtino:
  - Aš turiu atsarginę porą, bet tegul jis kol kas pabėga , jis bus labiau panašus į mano tarną!
  Vladimiras įsižeidė ir garsiai sušuko:
  - Aš niekada nebūsiu vergas!
  Gėlių elfas nusijuokė ir perspėjo:
  - Be manęs čia nežengsi nė žingsnio. Jokio ginčo!
  Berniukai šiek tiek sulėtino greitį ir atsistojo ant judančio tako. Ji nešė juos kaip tekantį upelį, o berniukai taip pat trypė kojomis. Kitame kambaryje prie siurblių dirbo gana žemiški berniukai permatomomis maudymosi kelnėmis. Gėlių elfas nulipo nuo tako ir parodė į prakaituojančius, įdegusius berniukus į Vladimirą.
  - Matai, tai antropoidiniai primatai - lygiai tokie patys kaip ir jūs. Mūsų imperijoje jie yra vergai, todėl nebūkite pernelyg įžūlūs. - Spalvoto elfo žvilgsnis Vladimirui atrodė, kad tu nelaimingas vaikinas. Tu tuoj sugrius.
  Tiesą sakant, jaunieji vergai atrodė išsekę, o jų kūnai buvo sausi nuo saikingos mitybos ir sunkaus darbo. Tiesa, kai prieš juos pasirodė gėlių elfas ir mostelėjo ranka, vergai pradėjo šypsotis, demonstruodami sveikus dantis. Ir tada Vladimiras taip pat mostelėjo jiems ranka.
  Po to jie vėl atsistojo ant bėgimo takelio ir padidino tempą, padidindami greitį. Gėlių elfas gana protingai pasakė:
  - Kadangi tu esi žmogus, tai mūsų imperijoje gali būti tik kaip vergas. - Sugavęs piktą Vladimiro žvilgsnį, nuolaidžiai paaiškino džentelmenas. - Bet vergai kitokie. Kai kurie iš jų patys turi vergų ar net žiaurių vergų!
  O generolo sūnus ilgu pirštu parodė į kitą salę. Ten jau dirbo nuogi vergai. Merginos viena nuo kitos skyrėsi veido bruožais ar plaukų spalva, tačiau tuo pat metu visos be išimties buvo gražios ir jaunos. Vergija ir sunkus darbas nė kiek nesugadino jų figūrų proporcijų.
  Vladimiras netyčia įsimylėjo verges. Jie išsiskyrė grožiu ir elastinga oda, atletiškumu, bet visai ne mėsinga. Žemėje nedažnai pamatysi tokį mergaičių kūnų tobulumą ir tokį kiekį. Jokio riebumo , suglebusios odos, viskas taip harmoninga ir tobula, o svarbiausia - čia tūkstančiai merginų.
  Terkinas entuziastingai pasakė:
  - Tiek grožio vienoje vietoje!
  Gėlių elfas perspėjo berniuką:
  - Tu nesi labai geras! Kai kurioms mergaitėms čia penki tūkstančiai metų.
  Terkinas atsakė automatiškai:
  - Švilpdamas!
   Prižiūrėtojas pasirodė ryklio pavidalu su šešiomis kojomis ir dangteliu ant galvos, su pelekais, kyšančiomis iš po skydelio. Prižiūrėtojas suko savo mažus žalvarinius pirštelius, ir iš jo išskriejo akinanti srovė, pataikydama į mergaičių nugaras, kojas ir krūtinę, todėl jos širdis daužydamas cyptelėjo ir šokinėjo.
  Terkinas to nebeištvėrė. Skautas užpuolė prižiūrėtoją ryklį su tigro jauniklio įniršiu. Jis šovė į drąsų reidą, bet Vladimiras sugebėjo išsisukti ir iš visų jėgų pataikė į sausumos barakudą į žarną . Didelis vyras švokštė ir keturių letenų svyravimu bandė išmesti berniuką. Atsakydamas į tai, Vladimiras šovė į priešo smakrą, nors jo blauzdos užleido vietą aštriam skausmui, tačiau priešo chitininis dangalas taip pat sprogo, todėl jis praliejo raudoną kraują.
  Terkinas atkirto, kai ryklys prarado pusiausvyrą, ir artėjančio judesio metu pridėjo kelį prie smilkinio. Plėšrus padaras nutilo, o daugybė merginų ėmė linksmintis iš džiaugsmo.
  Tačiau labiausiai apsidžiaugė gėlių elfas, šis linksmas berniukas; jis pritariamai paglostė Vladimirui per petį:
  - Tu elgiesi oriai! Drąsus ir šaunus!
  Terkinas netikėtai kukliai pasakė:
  - Tiesą sakant, aš nesu toks kietas, kaip galvoju. Šiuo metu aš net šiek tiek bijau.
  Gėlių elfas nuolaidžiai linktelėjo:
  -Tu ką tik sužalojai vergą. Mūsų imperijoje visi piliečiai, išskyrus spalvotuosius elfus , turi vergų statusą. - džentelmenas žiauriai nusijuokė. - Bet, žinoma, patys vergai yra skirtingo rango! O jūs, gražuolės, pabučiuokite mano kario vergo kojas.
  Merginos nusilenkė ir viena po kitos priėjo prie Terkino. Berniukas mielai leido pabučiuoti jo apatines galūnes. Smagu, kai tave bučiniais iki kelių apipila tokios gražios vergės, kurios vis dėlto keičia viena kitą ir pakaitomis. Dėl to jis tampa dar žavesnis ir šiek tiek kutenantis.
  Vladimiras pabudo sužinojęs, kad jį iš tikrųjų bučiuoja merginos. Tiesa, ne tokios gražios , kaip sapne, ir su tatuiruotėmis ant veidų, bet gerai pastatytos ir pilnai išvystytos. O jų buvo šešios, bučinius liejo ne tik į kojas, bet ir į veidą.
  Terkinas nepakeliamai susigėdo, o tuo pat metu jo viduje prabilo mažas, bet atkaklus žmogelis. Ir tada viskas veržėsi į priekį pašėlusia Eroso pantomima, kai vandenynus drebina žemės drebėjimai, o dugne išsiveržia liepsnojantys ugnikalniai. Viskas kartu žemiška, fiziška ir kosmiška.
  Po kelių valandų tornado Vladimiras vėl apalpo ir beveik iš karto grįžo į serijinį sapną.
  Tuo tarpu Artemidė vis tiek sugebėjo smogti priešui tikslinį smūgį ir pramušti tiranozauro smegenis. O didžiulis gyvūnas, iš agonijos daužydamas, dideliais ir kreivais nagais draskydamas plytelę, sustingo.
  Artemidė panardino pliką, iškaltą pėdą į raudonai rudą balą, palikdama keletą gražių, grakščių pėdsakų ir sušuko, iškeldama abu kruvinus kardus:
  - Pergalė!
  Žiūrovai plojo...
  Deivė Kali, turime pripažinti ją, paėmė ją ir padarė dosnų gestą. Ji spragtelėjo dešinės rankos pirštais. O ant Artemidės delno atsirado auksinis žiedas su dideliu graikinio riešuto dydžio deimantu.
  Deivė Kali su džiaugsmu pasakė:
  - Priimk mano dosnią dovaną, vertas vertų!
  Artemidė jai nusilenkė. Ir tada į salę. Po to, pliaukštelėjusi nuogomis, grakščiomis, labai gražiomis ir gundančiomis tikros moteriškos angelės pėdomis, ji nuėjo ilsėtis. Jai mūšis buvo laimėtas.
  Ir ji vaikščiojo išdidi, vilkėdama tik kelnaites, nes per užsitęsusį mūšį jos liemenėlė plyšo, o jos pilnos krūtys su raudonais speneliais buvo apnuogintos.
  Tokia nuostabi, pripažinkime, mergina gladiatorė kovojo su pabaisa ir baisia pabaisa.
  Ir į salę įžengė jau šiek tiek pamirštas princas, lydimas lankininkų elfų. Ta pati, kuri suviliojo Elžbietą ir įtraukė į audringą nuotykį. Tačiau kol kas šis nuotykis apsiribojo įkalinimu ir labai egzotiškomis, net įdomiomis svajonėmis.
  Elfas princas buvo labai gražus. Kaip ir visi elfai, jo veidas buvo lygus, be plaukų, rausvas, kaip gražus paauglys, bet su drąsiu smakru.
  Ant jo galvos buvo turbanas, papuoštas dideliais smaragdais.
  Jis paėmė jį ir nusilenkė blogio deivei Kali. Ji šypsodamasi linktelėjo jam atgal ir sušuko:
  - Sveikas, princai Suleimanai! Manau, tu man atnešei dovaną?
  Elfas turbane užtikrintai atsakė:
  - Žinoma, o dieve! Ir manau, kad būsite patenkinti mano dovana.
  Lankininkės atnešė Kali skrynią, kurioje buvo kažkas gana sunkaus.
  Vergai paėmė šią skrynią iš elfų rankų ir atnešė arčiau šeimininkės. Ir gana mikliai atidarė dangtį.
  Auksas ir brangūs papuošalai ten iš tikrųjų kibirkščiavo.
  Deivė Kali, atrodydama labai patenkinta, pasakė:
  - Labai gera dovana. Na, Suleimanai, gali atsisėsti šalia manęs.
  Princas nusilenkė ir iš tikrųjų atsisėdo arčiau didžiosios deivės.
  Taigi su tigro šypsena ji pasakė:
  - Kaip laikosi mūsų svečias?
  Princas elfas paaiškino:
  - Turite omenyje Elžbietą?
  Deivė Kali pritariamai linktelėjo:
  - Būtent ji!
  Suleimanas saldžiai šypsodamasis pasakė:
  - Nieko ypatingo! Jis sėdi kalėjime vienoje kameroje su grafiene-nimfa Drachma. Vienintelis dalykas yra tai, kad ji mato neįtikėtinus ir laukinius sapnus.
  Deivė Kali atsiduso:
  - Kokios dar svajonės?
  Princas elfas užtikrintai atsakė:
  - Iš ypatingo pasaulio, kurio magišku nepavadinsi, greičiau jis yra techninis, tik ne kosminiu, o greičiau atominiu lygmeniu. Tai yra, kai jau yra branduoliniai ginklai, bet dar nėra skrydžių į kosmosą.
  Deivė Kali susiraukė ir paklausė:
  - Ar ji ne iš dvidešimt pirmojo Žemės istorijos amžiaus? Ar jie gamina išmaniuosius telefonus, bet neskrenda į kosmosą?
  Suleimanas nusijuokė ir atsakė:
  - Jie bando skristi, bet silpnai. Jie net negali lipti į mėnulį. Ką tu gali padaryti , primityvu!
  Dievybė pastebėjo:
  - Bet jų kompiuteriai aukščiausios klasės?
  Princas elfas linktelėjo:
  - Neblogai! Ypač patiko iPhone . Jei pridėsite prie jų magijos, galbūt bus prasmės.
  Trolių karalius pažymėjo:
  - Geriau nei technomagija ! Tai yra tada, kai technologijos ir magija sujungiamos, kad būtų sukurti nuostabūs efektai.
  Suleimanas gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Nežinau apie magiją, bet technologijos pas mus nėra labai populiarios. Tačiau iš tikrųjų sapne ji yra pasaulyje, kuris elektronikos požiūriu vis dar prastai išvystytas. Tačiau yra pasaulių, kuriuose žmonės skraido tarp žvaigždžių ir netgi kuria kosmines imperijas. Ir tai taip pat yra neabejotinas veiksnys!
  Dievybė Kali nusišypsojo ir atsakė: ši nepaprasto grožio moteris:
  - Žinoma, yra toks dalykas! Ir technologijos, ir magija, ir pasauliai, kuriuose statomi padoraus asteroido dydžio žvaigždėlaiviai. Tai kas?
  Trolių karalius pažymėjo:
  - Norėčiau tokių technologijų. Pavyzdžiui, sukurkite atominę bombą ir numeskite ją ant visos armijos iš karto!
  Suleimanas suriko:
  - Na, neduok Dieve!
  Blogio deivė Kali kikeno, apnuogindama dantis:
  - Taip, būtų daug šauniau. Tačiau turime pagerbti, kad toks dalykas būtų labai žiaurus. Nors aš esu žiaurus!
  Ir tada ji įsakė:
  - Pakartokime naują kovą, norime linksmybių!
  Publika palaikė Deivę, kuri nenori linksmintis . Ir tada vėl pasigirsta signalas. Šį kartą į mūšį stojo pats natūraliausias nykštukas. Jis nėra aukštas , apie pusantro metro, bet turi pečius kaip spinta ir ilgą barzdą. Pats su šarvais ir batais. Matyt, patyręs kovotojas, rankose laikantis ginklą, dešinėje - kirvį, kairėje - durklą. O žvilgsnis toks pasitikintis.
  Deivė Kali nusišypso ir pažymi:
  - Bus kruvinas mūšis! Nykštukas šiuo atveju yra blogis ir, skirtingai nei Artemidė, jis nepasigailės!
  Iš kitos pusės į areną išbėgo keturi maždaug dvylikos ar trylikos metų berniukai. Pagal vergų tradiciją jie dėvėjo tik mėlynas maudymosi kelnaites. Įdegęs, basas ir liesas. Dešinėje rankoje berniukai laikė kardą, o kairėje - skydą. Visai mieli vergai.
  Elfų kunigaikštienė, sėdinti šalia deivės Kali, pažymėjo:
  - Gaila mielus berniukus siųsti į mirtį !
  Blogio imperatorienė sumurmėjo:
  - Gaila bitės, bet bitė ant eglutės!
  Tada ji pridūrė:
  - Nykštukas taip pat gali numirti - jų yra keturi, ir jie jau kovojo dvikovose!
  Iš tiesų vergai pradėjo šnibždėti ir žvelgti į šoną į nykštuką, kuris nebuvo už juos aukštesnis, o buvo tik vienas.
  Kali palyda pradėjo lažintis. Jie jau matė veikiantį nykštuką. Dažniau užmušdavo liūtą ar vilką, porą kartų - berniukus. Ir dauguma lažybų buvo dėl jo.
  Deivė Kali pažymėjo:
  - Kova bus labai įdomi. Nagi eime!
  Gongas skamba. O nykštukas siūbuoja kirviu ir puola į priešus. O berniukai išsiskirstė ir sustojo puslankiu. O berniukai, matyt, ruošėsi tokiam mūšiui. Jie gana vikriai pasislinko, kai nykštukas bandė siūbuoti kirviu, išvengdamas tiesioginio smūgio. O kirvis vis sukosi.
  Nykštukas, žinoma, yra fiziškai labai stiprus ir, nepaisant savo nerangios išvaizdos, yra greitas. Ir taip jo kirvis pagavo vieną iš jaunų gladiatorių , kad nuo smūgio skydas sprogo, o vaikas buvo sužeistas.
  Čia juokdarys, norėdamas nudžiuginti nelaimingus vaikinus, išsiųstus skersti, pradėjo dainuoti:
   Aš esu nukentėjęs ir praleistas, net jei vis dar esu berniukas,
  Visada pasiruošęs kovoti su orkais...
  Nors kartais sėkmė yra kaip kvailys,
  Tačiau jauni metai padeda!
  
  Kur tik buvo išdykęs vaikas,
  Likimas kartais mus numesdavo į Marsą...
  Tėvynėje kiekvienas vystyklas yra karys,
  Ir Karabasas jo nepagaus tinkle!
  
  Aš esu drąsus ir labai sumanus berniukas,
  Nepasiduokite sunkumams - toks šūkis...
  Šiandien vaikai, rytoj pareigūnai,
  Greitai sukurkime šaunų elfinizmą !
  
  Elfijoje yra daug puikių karių,
  Kiekvienas iš mūsų yra kovotojas ir pradininkas...
  Sustabdysime laukinių orkų puolimą,
  Parodykime pasauliui drąsos pavyzdį!
  
  Mums nėra žodžio - silpnumas ir nuovargis,
  Vaikai-riteriai gali viską...
  Ir neateis, aš tuo tikiu, senatvė,
  Nors kartais būna nulių!
  
  Aš tapau pradininku kruvinoje kovoje,
  Praėjo visos laukinės gamtos, įnirtingas uraganas...
  Ir orkų priešai žūsta,
  Mes smogsime fiureriui!
  
  Netikėk tais, kurie yra kvaili ir kalba,
  Tiesą sakant, bjaurybė yra gudri lapė...
  Šiandien brangioji, rytoj su budeliais,
  Bet pionieriaus sąžinė tokia švari!
  
  Tikiu, kad ateis laikas, šviesesnis už šviesą,
  Kuriame valdo amžinas elfinizmas...
  Riterių eilėraščiuose dainuojama svajonė,
  Įsiutęs orkšizmas buvo įmestas į bedugnę !
  
  Taigi žmonės, patikėkite, laukia nuostabus likimas ,
  Mes tikrai nugalėsime nykštukus...
  Mes išsklaidysime, aš žinau, mes esame debesys danguje,
  Išlaikykime egzaminą sąžiningai ir su A!
  
  Elfijoje yra karys ir vaikas iš ėdžios,
  Mes nesame stipresni, mūsų negalima rasti šaltesnių...
  Ir berniuko balsas labai skamba,
  Žinokite, kad mūsų pradininkas nenukryps nuo kelio!
  
  Pasiekite berniukui puikų likimą,
  Tapk demiurgu ir daryk gera...
  Piktogramų veidai yra palaiminti,
  Jūs negalite sukurti laimės ant kraujo!
  
  Mes tapsime aukščiau ir aukščiau už visą visatą,
  Elfija yra galinga šalis...
  Ir šeimos jėga mūšyje nesikeičia,
  Būti sunaikintam Orklerio Šėtono!
  
  Netrukus žygiuosime palei Orkliną,
  Ir aš amžinai būsiu pradininkė...
  Nors tapome daug vyresniais vaikais,
  Tačiau pusės priemonių vis tiek nereikia!
  
  Mes norime, kad mūsų Tėvynė būtų didinga,
  Pasiekite šlovę iš šerkšnų šimtmečių...
  Aukščiausiai šeimai su tūkstančiu veidų,
  Pridės stiprybės mūsų kumščiams!
  
  Trumpai tariant, mes kovosime drąsiai,
  Tikiu, kad ryžtingai nugalėsime orkšistus...
  Mes saugojome tai, kas buvo svarbu mūsų širdyse,
  Virš mūsų yra Šeima ir Dievo kerubas!
  Virš mūsų yra Šeima ir Dievo kerubas!
  . SKYRIUS Nr.9.
  Šviesiaplaukė mergina pabudo. Ir grandinės žvangėjo, jai nuo gulėjimo skaudėjo nugarą. Tiesa, įmetė šiek tiek šiaudų, kad gražuolėms būtų minkštesnė.
  Kameroje buvo švaru, be žiurkių, net matėsi, kaip pro grotas pučia šiltas, bet gaivus oras.
  Drachma šypsodamasi atsakė:
  - Tu permiegoji, bet išgerk pieno. Jie pradėjo mus mylėti!
  Ten tikrai buvo ąsotis šviežio pieno ir pyragaičių. Mergina šiek tiek išgėrė ir valgė paplotį su sūriu. Ir ji pažymėjo:
  - Tai kodėl mes čia sėdime? Gal laikas pakviesti mus apklausai?
  Mergina nimfa pažymėjo:
  - Jūs sapnuojate labai ryškius sapnus. Ir magai iš deivės Kali palydos žiūri į juos.
  Elžbieta nustebo:
  - Iš kur tai žinai?
  Drachma šypsodamasi atsakė:
  - Jie ištraukė Deimantinį Morfą . Jaučiu jo buvimą. Ir su jo pagalba jie atsisiunčia jūsų svajones, todėl atrodo kaip filme.
  Šviesiaplaukė pliaukštelėjo basomis kojomis ir sušuko:
  - Oho! Ir tai puiku! Jie kuria filmus iš mano svajonių! Ir tai man teikia didžiulį malonumą!
  Grafienė nimfa linktelėjo:
  - Taip, jums tai malonu, bet ... Vargu ar blogio Kali deivė tai daro dėl gero tikslo. Žinoma, tai padarys tam tikrą žalą žmonėms. Ir, žinoma, ne tik žmonės. Bet ir kitoms gyvoms būtybėms.
  Elžbieta griežtai dainavo:
  Blogis didžiuojasi savo galia,
  Deivė Kali išsitraukė kardą...
  Bet su šviesiaplauke aš esu cherubas,
  Už jos bus Šeimos Dievo galia!
  O pieną ji gėrė su pasimėgavimu, užkandžiaudama gana gaivią ir skanią bandelę su sūriu ir cinamonu. Bet, matyt, piene kažkas buvo sumaišyta.
  Šviesiaplaukės safyro akys ėmė užsimerkti ir ji sušuko:
  - Kas per velnias!
  Drachma linktelėjo:
  - Taip, jie nori vėl vaidinti filmą. Bet šiaip neskauda.
  Elžbieta norėjo ką nors pasakyti atsakydama, bet jos akys pagaliau užsimerkė ir giliai užmigo.
  Tačiau sapnai buvo tikrai labai ryškūs, o pojūčiai mažai kuo skyrėsi nuo realybės.
  Nosies balsas sumurmėjo:
  - Reikia turėti praktikos.
  - Kad mes ne vakar gimėme, o partizanai nebuvo kankinami. "Elizabeta apsimetė įsižeidusi, juodas veidas net susiraukė, tarsi panterai skaudėtų dantį. - Fizinis ir moralinis poveikis, tai taip natūralu.
  Du šarvuoti sunkvežimiai išvažiavo į užmiesčio kelią. Važiuodami nelygiais paviršiais automobiliai drebėjo. Apskritai nebebuvo taip patogu. Vienas iš galingų karių karts nuo karto bandė alkūne atsiremti į Elžbietą. Mergina nusprendė parodyti savo charakterį ir davė jam stiprų antausį.
  Jis nuskrido nuo stipraus smūgio. Tiesa, jis neišsijungė. Įtūžęs jis puolė prie Elizabeth:
  - Gausi į užpakalį, apskretėlė! - sušuko jis iš visų jėgų . Kiti kareiviai juokėsi ir klykė.
  - Kur, bet tau neužtenka daugiau! - Mergina kobros greičiu trenkė jam į gerklę delno kraštu. Kovotojas suglebo, nuvirto kaip maišas. - Taip, nesate pakankamai storas boksininkui.
  Pulkininkas pažvelgė į skyrių.
  - Kas čia? - griežtai paklausė ji. Tiksliau, jos balsas priminė alkano tigro riaumojimą.
  - Pasinaudokime savo teise rinktis! - atsakė Elizabeth.
  Dabar moteriškės pulkininkės riaumojimas pritarė:
  -Ar tu nokautei Davidą Haye'ą ? Kokia puiki mergina. Ne kiekvienas karys tai sugeba, šis vaikinas turi juodą karatė diržą.
  - Ir smegenų grupė! - baigė šviesiaplaukė mergina.
  Roar atsakydamas:
  - Kokia grupė?
  Elžbieta ištarė:
  - Negalia!
  Moteris pulkininkė apsilaižė pilnas lūpas ir papurtė dvigubą smakrą:
  - Na, tu esi sąmojis. Gerai, aš nuvesiu tave ir tavo draugą apklausai. Tai bus linksma.
  Kaimą pasiekė dvi šarvuotos mašinos. Kareiviai išsibarstė po pakraščius. Jų buvo šešiasdešimt, penkiasdešimt vyrų ir dešimt moterų. Plius dar dvi merginos. Specialiosios pajėgos judėjo kartu, tačiau vis dėlto patyrę kariai Elizaveta ir Drakhma pastebėjo, kad ruošiantis buvo padaryta klaidų. Matyt, įtakos turėjo masinės represijos tarp kariškių. Kažkada, beje, juodaodžių į žalias beretes apskritai nepriimdavo, o dabar jau visi juodaodžiai. Stalino politika daro savo. Nukritę lapai ošia po kojomis, dangus vis dar juodas ir niūrus, trūksta tik vilkų staugimo. Matosi koplyčia, tačiau vietoj kryžiaus kabo penkiakampė žvaigždė su didesne viršutine uodega.
  Merginoms labai norisi nusiauti aulinius batus ir bėgioti basomis, ypač su nuogais padais taip malonu jausti dirvos šiurkštumą ir nelygumus, kai jaučiamas kiekvienas guzas, kiekviena šakelė ir guzas.
  Čia jie artėja prie namo, pažymėto geltona kreida užrašytu kryžiumi.
  Elizabeth sušnabžda:
  - Simboliškai geltona yra išdavystės spalva.
  Drachma atsakė:
  - Tai tarsi pasaka apie Ali Babą ir keturiasdešimt vagių. Toks pat šaulių naivumas. Kaip tai kvaila, kas taip siekia?
  Šuo būdelėje pradeda loti.
  - Štai dar viena punkcija , po velnių su visu staigumu. Dabar tai bus visiška nesėkmė.
  Ant slenksčio pasirodo maždaug dešimties metų berniukas. Šviesiaplaukė, kaip ir dauguma vaikų, su lengvu įdegiu, po britų saule bronza nepavirsi. Pro skudurus matosi plonas kūnas. Jis pribėga prie šuns, blykstelėdamas mažomis, basomis kojomis, numuštas ir subraižytas, ir sako:
  - Tufi , ar čia nepažįstamų žmonių?
  - Nusimink, bet nežudyk! - įsako pulkininkas.
  Specialiosios pajėgos skuba prie berniuko. Vaikas rėkia:
  - Motina! Pagalbos! - Ir bėga, žibėdamas nuogais, purvinais kulnais.
  Jie skuba paskui jį, laso skrenda, apimdamas jo kulkšnį. Berniukas krenta, trūkčioja, veltui bandydamas pabėgti.
  Pulkininkas pribėgo prie jo ir šiurkščiai bakstelėjo koja:
  - Užsičiaupk, šuniuke. Ar čia hercogienė?
  Berniukas neigiamai papurtė galvą:
  - Štai kaip yra! Jūs meluojate!
  Vaikas iš baimės suriko:
  - Jokiu būdu ne! Aš sakau tiesą!
  - Čia nupieštas geltonas kryžius. - tarė pulkininkas. - Vis dėlto žiūrėk.
  Ant slenksčio pasirodė sena moteris. Jos veidas buvo šlykštus ir susiraukšlėjęs, blykstelėjo auksinis dantis. Ji traškiu balsu pasakė:
  Valensijos hercogienė miega.
  Moteris pulkininkė sumurmėjo:
  - Ar stiprus?
  Bjauri sena išdavikė riktelėjo:
  - Sumaišiau ją su medžio užpilu.
  Juodoji ponia riaumojo:
  - Pririškite berniuką, ir mes su ja pasikalbėsime vietoje.
  Kareiviai įsiveržė į namą. Atmosfera jame buvo paprasta, kaimiška. Pati kilminga ponia užmigo nenusirengusi ant lovos. Hercogienė buvo pasipuošusi įprastu kariniu kamufliažu, blyškia ir šviesiaplauke Didžiosios Britanijos dukra.
  Grožis ypatingas, kaip viduramžių princesės, dvelkiantis ypatinga aristokratija.
  Juodoji moteris pulkininkė apnuogino dantis:
  - Labai mėgstu blondines. - Ir ji juoda letenėle sugriebė sniego baltumo hercogienės plaukus.
  Jos partneris pulkininkas leitenantas pažymėjo:
  - Dar per anksti tai traukti. Ji kaip rąstas. Mums reikia Snieguolę atgaivinti.
  - Sutikite! - tarė pulkininkas.
  Iš diržo ji ištraukė nedidelį švirkštą ir ampulę. Ji atidarė jį spragtelėjusi pirštais ir paėmė kubą.
  - Taip elgiamės su disidentais . - pasakė ji, nusiplėšdama marškinių rankovę ir suleisdama tašką į veną.
  Hercogienės veidas pasidarė rausvas ir atsivėrė akys.
  - Laimingo pabudimo tau! - Pulkininkas pliaukštelėjo ranka jai į skruostą, ji tuoj paraudo. - Na, kaip tu miegojai, gražuole ?
  Hercogienė apsidairė. Aplink ją matėsi išskirtinai juodi amerikiečių specialiųjų pajėgų veidai, kurie smalsiai žiūrėjo į ją kaip į keistą gyvūną.
  Pulkininkas nukreipė ginklą:
  - Dabar tu mums viską papasakosi.
  - Leisk jam atskleisti Druidų prieglaudą. - pasiūlė korumpuota ir labai bjauri senolė.
  Pulkininkė apnuogino dantis:
  - Viskas! Jie sukūrė dabartinei valdžiai pavojingą pogrindį. Ir tai reikia skubiai atskleisti.
  Pulkininkas leitenantas pridūrė:
  - Kalbėk, de Valenska , kitaip aš tave labai įskaudinsiu.
  Hercogienė supūtė lūpas, suteikdama joms paniekinamą žvilgsnį.
  - Aš tau nieko nesakysiu, raudonieji jankiai.
  Moteris pulkininkė sušuko:
  - Štai kaip yra! Tada nurengkite ją!
  Hercogienės marškiniai buvo iš karto nuplėšti, galingos specialiųjų pajėgų rankos nuplėšė diržą, nusimaudamos kelnes, apnuogindamos lieknas kojas. Nuplėšti batai, o po to - apatiniai. Atrodė, kad kovotojai nulupo riešutą dėl jų judesių greitumo. Išdidi kunigaikštienė, viena iškiliausių Didžiosios Britanijos damų, atsidūrė nuoga prieš šiurkščius juodaodžius kareivius, kurie žiūrėjo į ją akivaizdžiai susidomėję ir laidė sūrius juokelius.
  Pasigirdo kauksmas:
  - Oho, koks jos baltas kūnas!
  Laukinis juokas ir pašaipūs žodžiai:
  - Atrodo, kad ji iškrito sniege!
  Vėl juokas:
  - Ne, kreida!
  Geidulingo šerno niurzgėjimas:
  - Kokia bus ši oda, jei ją nudegins?
  - Ir burna! Aguonų spalvos lūpos tarsi sukurtos mums tarnauti! - pasakė didžiausias juodaodis.
  Hercogienės skaistybė labai nukentėjo kaip nuoga princesė prieš žemos gimimo vyrus. Jos veidas paraudo iš pykčio ir gėdos.
  Kilminga mergina sušuko:
  - Ne, grąžink man drabužius ir nežiūrėk į mane taip!
  Pulkininkė uždėjo nemoteriškai plaukuotą ranką jai ant krūtinės ir suspaudė raudoną spenelį, prinokusios braškės spalvos.
  - Ne, kokia ji gera ! Žinai, aš galiu užsisakyti, o penkiasdešimt vyrų tave išprievartaus įvairiais būdais.
  - Tu nedrįsti šito daryti. - sušnibždėjo visa drebėdamas hercogienė de Valenė .
  Žiauri moteris urzgė:
  - Ir kodėl gi taip yra!
  Nuoga gražuolė sušuko:
  - Prieštarauja komunistinės moralės kodeksui.
  Pulkininkas nusijuokė ir patraukė jos dešinės krūties spenelį, pastebėdamas, kaip pašėlusiai plaka hercogienės širdis. Tada ji perbraukė ranka per pilvą, draskydama nagus, ir nugrimzdo žemiau. Hercogienė buvo susikausčiusi, bet nieko negalėjo padaryti, nes buvo pririšta prie lovos, net banditai laikė ją už rankų ir kojų.
  Moters pareigūnės balsas buvo bjaurus kaip klijai:
  - Kaip šitas! Malonu žeminti karališkuosius asmenis. Ar žinote, kaip Stalinas įsakė mirti Anglijos karaliui?
  Kunigaikštienė sušuko iš baimės:
  - Aš girdėjau ! Tai Azijos barbaras.
  Mėgaudamasi šiais žodžiais, pulkininkė, iš malonumo laižydama pilnas lūpas, pasakė:
  užpakalį įstrigo aurocho ragas ir į jį buvo įpiltas karštas švinas. Netgi buvo įrašyta į juostą ir mums parodyta. Kad visi matytų, kaip mūsų šlovingi organai palaužia užsispyrusius ir išdidžius. Joks rangas negali apsaugoti jūsų nuo "CHIP" arba "Garbės ir teisių" baudžiamojo skyriaus.
  Kilminga mergina sušuko:
  - Taip , greičiausiai jūs esate tik apgailėtini budeliai. Jausdamiesi nereikšmingais žmonėmis, jūs bandote pakilti kitų žmonių kančių sąskaita.
  Pulkininkas nusijuokė:
  - Tai saldus kerštas!
  Drachma pastebėjo:
  - Kaimo varpinė tarp dangoraižių nereikšminga, bet tarp trobelių - didinga!
  Ir tada ji šypsodamasi veidu pridūrė:
  Karalių žeminantis vergas vieną valandą yra dievas, o amžinybę - velnias!
  Pulkininkas uždėjo ranką jai ant peties:
  - Šauniai padirbėta. Tu labai gerai kalbi. Net galvoju apie tai, kaip suteikti tau teisę plakti užsispyrusią kunigaikštienę.
  Grafienė nimfa prieštaravo:
  - Nemanau, kad verta. Mano ranka per sunki. Tokiu atveju jos kūnas greitai praras jautrumą.
  - Sutinku su tuo. Pirmieji dvylika smūgių yra mano. - Pulkininkas ištraukė iš jos krūtinės guminį botagą.
  Drachma pastebėjo, kokia įsitempusi ir susirūpinusi Elžbieta, kupina teisingo pykčio. Ji bandė ją nuraminti šnabždėdama į ausį:
  - Būk santūrus.
  Ji vos girdimu balsu atsakė:
  - Aš negaliu. Moteris kankinama.
  Drachma logiškai nuramino:
  - Turime įgyvendinimo užduotį. Koks, palyginus, yra kunigaikštienės gyvenimas. Be to , tai kažkieno kraujas.
  Elžbieta nutilo. Pulkininkas įsakė:
  - Apversk!
  Bandytojai taip ir padarė, paguldę princesę ant pilvo. Botagas švilpė, krisdamas ant lygios baltos nugaros.
  - Kartą! - įsakė sau pulkininkė. Ji stipriai ir sumaniai smūgiavo, ištiesdama botagas. Hercogienė, negalėdama atsispirti, rėkė, palikdama keletą dryžių ant nugaros.
  - Du! Trys! Keturi! - Pulkininkas smūgiavo beveik nesiūbuodamas, sukeldamas skausmą, bet išvengdamas rimtų pjūvių. - Dabar, kaip rusai mėgsta sakyti, karšta vonia, su šluota.
  -Tu mokeisi pas de Sade'ą. - sušuko hercogienė de Valensija.
  Moteris pareigūnė apsilaižė jai lūpas ir linktelėjo:
  - Gal būt! Vienas iš nedaugelio baltųjų žmonių, kuriuos gerbiu .
  Pulkininkas toliau kankino jos nugarą, stengdamasis lygiai ją uždengti nuo sėdmenų iki pečių. Jai pavyko, išbėgo tik keli kraujo lašai.
  Juodaplaukė viksva riaumojo:
  - Na, pirmoji procedūros dalis baigta. Ar kalbėsi? Pasakyk mums , kur slepiasi druidai?
  - Ne niekada! Tu gali atimti mano gyvybę! - pasakė kunigaikštienė.
  Moteris pulkininkė leitenantė pasiūlė:
  - Gal jos nubrozdinimų pabarstyti raudonųjų pipirų? Tai privers ją pašėlusiai kaukti.
  Pulkininkas pertraukė:
  - Tai ne verta! Nuo skausmingo šoko ji praras sąmonę. Gali būti ilgam atjungtas.
  Sadistė moteris pasiūlė:
  - Tada dabartinis! Tai viena tyriausių kankinimo formų.
  - Na, pabandykime, Braunas ir Kimas atneša elektrodus ir dinamą. - tarė pulkininkas. - Tiesą sakant, tai yra vienas iš mano mėgstamiausių kankinimų.
  Kol jie buvo užsiėmę kunigaikštyste, senolė, bandydama pritraukti palankumą, tardė surištą basą berniuką, kuris jau buvo numetęs svorio per okupaciją.
  - Na, ar nori, kad duočiau tau medaus? Pasakyk man, kur yra druidai. Tada gausi daug pinigų iš raudonųjų vadų.
  Berniukas sušnibždėjo:
  - Prašau paglostyti man per galvą.
  - Tik! tikrai! - Senutė ištiesė jam ranką. Tą akimirką berniukas, sumautas, sugriebė jos pirštą plėšraus vilko jauniklio dantimis. Jam pavyko nukąsti odos gabalėlį.
  - Tarnauja tau teisingai, išdaviku. - pasakė berniukas.
  Senutė rėkė, atkreipdama į save dėmesį.
  Pulkininkas prišoko prie jos!
  -Kodėl urzgi, sena velė ?
  Į raganą panaši močiutė sušnypštė:
  - Taip, šis šuniukas įkando.
  Moteris pulkininkė leitenantė suriko:
  - Tai gal pakarti jį?
  Senoji šelmiškai nusijuokė:
  - Tai ne verta! Šis berniukas yra druidų pasiuntinys. Jis gali pasakyti, kur jie yra.
  Moteris pulkininkė sumurmėjo:
  - Ar taip? - Vadinasi, jį reikia apklausti.
  Berniuką išnešė ir pastatė priešais pulkininką. Šviesiaplaukis vaikinas išsigando, bet bandė drąsiai sušukuoti antakius.
  Pulkininkas nusijuokė:
  - Gražus berniukas, bet kartu ir mūsų priešas. Gal galite patys viską papasakoti? Tada gausite šokoladinį saldainį.
  Berniukas energingai papurtė šviesiaplaukę, dėžutėje nupjautą galvą:
  - Ne!
  - Ar taip? Tada turime jį šiek tiek nudžiuginti botagu. - pulkininkas linktelėjo kareiviams. Jie nesunkiai nuplėšė nutriušusius vaiko skudurus, atidengdami ploną nugarą išsikišusiomis aštriais pečių ašmenimis.
  Moteris pareigūnė riaumojo:
  - Matyt, jie čia nemėgsta geru maistu.
  - Jūsų valdymas atvedė turtingus žmones į skurdą. - atsakė berniukas. - Žmonės badauja.
  - Bet vakarėlio šviesa šildo. - Pulkininkas pakėlė botagą. - Štai kunigaikštienė maldavo:
  - Nemušk jo!
  Juoda moteris riaumojo:
  - Ak! Taip, tu esi gailestingas! Taigi tu mums viską papasakosi.
  Graži mergina maldavo:
  - Ne! Geriau mušk mane.
  Moteris pulkininkė kikeno:
  - Visada turėsime tam laiko.
  Pulkininkas leitenantas pažymėjo:
  - Berniukas dirbo druidų pasiuntiniu. Pažiūrėk, kaip sulaužytos jo kojos.
  Iš tiesų, basos vaiko pėdos buvo nusėtas nubrozdinimais, mėlynėmis ir pradurtos erškėčių. Buvo aišku, kad jis nubėgo šimtus kilometrų, o kulkšnių venos buvo patinusios, o tai rodo didelį krūvį. Pulkininkas leitenantas pirštais palietė suragėjusią berniuko pėdą:
  - Sunku , galbūt jis vaikšto basas net per žiemos šalčius.
  Pulkininkas pastebėjo:
  "Taigi jam nėra svetimas skausmas". - Ir ji nuleido botagą vaikui ant pečių.
  Vaikinas drebėjo, jo apvalus veidas susiraukšlėjo, bet tylėjo.
  - Jis anksčiau buvo plaktas. - pastebėjo pulkininkas leitenantas.
  Moteris pulkininkė sumurmėjo:
  - Mes tai išsiaiškinsime!
  Dar viena blakstiena. Jokios reakcijos. Dabar tarp menčių. Berniukas tik tylėjo, jo kvėpavimas buvo sunkus, krito kraujo lašeliai.
  Pulkininkas padavė dvylika smūgių ir sustojo, matyt, berniuko ištvermė atėmė iš jo malonumą.
  - Ir jis pagamintas iš geležies, jis gali atlaikyti tokius smūgius.
  Pulkininkas leitenantas pažymėjo:
  - Šviežias sveikas baltojo proletaro kraujas.
  - Ar nemanote, kad berniuko veidas šiek tiek panašus į kunigaikštienės? "Moteris pulkininkė pakreipė veidą.
  Moteris pulkininkė leitenantė logiškai prieštaravo:
  - Ne visai! Tik taip atrodo. Jie negali būti susiję. Šviesūs plaukai Britanijoje yra tiesiog įprasti.
  Juodasis sadistas kikeno:
  - Galima, bet tai irgi įtartina.
  Jos partneris gana logiškai atkirto:
  - Nagi! Kilmingas sūnus basas per spyglius nebėgs. Bet kokiu atveju laikas pradėti kankinti elektros šoką.
  Du aukšti komandosai nešė į kambarį dinamą.
  - Na, atvažiavo pjovimo procesorius. Na, nuo ko turėtume pradėti? - paklausė pulkininkas leitenantas.
  - Geriau su kunigaikštyte. Ji taip gražiai rėkia. - atsakė šauni moteris pulkininkė.
  - Tada sujungkime elektrodus. - tarė piktoji moteris.
  Pulkininkė iš jos kišenės išėmė didelį degtuką, uždegė ir nunešė berniukui ant nuogo kulno. Maža liepsna nulaižė susigrūdusias vaiko pėdutės nuospaudas. Jis trūkčiojo, bet prikando lūpą ir sulaikė riksmus; jis kvepėjo apdegusia mėsa.
  Moteris pulkininkė nusijuokė:
  - Ne! Šis berniukas tikrai nėra toks paprastas. Todėl pirmiausia kunigaikštienė.
  Sujungusios elektrodus, moterys budeliai įjungė srovę. Kibirkštys prasiskverbė per baltą kunigaikštienės kūną, ji išlinko, o moteris išleido laukinį riksmą.
  Čia jį pertraukė kulkosvaidžių šūviai, kulkos pramušė moterį pulkininkę ir pulkininkę leitenantę, apipurškdamos kitus karius.
  Drachma akies krašteliu pastebėjo, kad Elžbieta šaudo. Karė grafienė pasakė:
  - Vis tiek neištvėriau.
  Elžbieta riaumojo:
  - Kodėl, aš turiu iškęsti tokius kankinimus. Juk tai tik požemio išsigimėliai .
  - Sutikite! - Drachma palaikė ją savo ruožtu, atidarydama pašėlusią ugnį.
  Šviesiaplaukis karys dainavo:
  - Negailėk jų, naikink piktus roplius kaip moliūgus, sudegink kaip tarakonus!
  Sušaudžiusios klipus merginos išvengė kulkų, persikrovė ir puolė išgyvenusius . Dauguma specialiųjų pajėgų buvo susiglaudę erdvioje patalpoje, o juos nužudyti buvo daug sunkiau. Sena išdavikė pabėgo, bet pateko į savo partnerio durtuvą-peilį.
  - Kaip šitas! - Niekšė tai gavo iš savų žmonių . - apibendrino Drachma ir išspjovė taip, kad jos seilės suplojo tarakoną.
  Elžbieta baigė paskutinius du. Vienam iš jų pavyko išmesti granatą, o mergina ją sulaikė skraidydama batine koja, paleisdama pro langą.
  Šviesiaplaukis terminatorius sumurmėjo:
  - Nežeisk žmonių.
  Už lango pasigirdo stiprus triukšmas, pasigirdo riksmai. Kai kuriems žmonėms nepasisekė ir jie buvo nužudyti ne iš karto, dabar laukė agonija.
  Pribaigę namuose apie keturiasdešimt žmonių, tiksliau - gyvūnų, Elžbieta ir Drachma iššoko pribaigti likusių. Tuo pačiu metu merginos nepaniekino naudoti durklų ir spardytis.
  Visų pirma, Drachma, padariusi neįtikėtiną šuolį, kulnu smogė varžovei į nosį, tuo pačiu išmušdama jo kaulinį audinį į smegenis. Mirtis buvo akimirksniu. Elžbieta keliu sutraiškė žandikaulį, tuo pačiu sutraiškydama Adomo obuolį. Tuo pačiu metu jai pavyko nesusitepti krauju.
  Šviesiaplaukis karys pasakė:
  - Tu kaip Chrizostomas, tu mirtinai nukraujuoji.
  Mergina išvengė linijos, kuri vis dėlto jos artefaktais nebuvo baisu, ir pati taranavo priešą lempute.
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Išmesk niekšų aprangą iš eilės.
  Drachma neatsiliko:
  - Atėjo laikas visiems atsiskaityti.
  Specialiųjų pajėgų karių buvo nedaug, jie buvo sutrikę, netekę vadų. Paaiškėjo, kad erzinančiai lengva nužudyti išgyvenusius . Ką merginos padarė. Paskutinįjį Drachma užmetė taip aukštai, kad jį pervėrė kuolas į pilvą.
  Grafienė nimfa pasakė:
  - Aš elgiuosi su tavimi kaip su vampyru! Melskitės, kad jūsų nesugniuždytų tapyras !
  Mergina nuodingai nusijuokė. Elžbieta priėjo prie jos:
  - Aplink mus nėra nė kvapo iš gyvų karių. Kvepia tik švieži lavonai.
  - O šis kareivis yra lavonas, apsirengęs avikailiu! - juokavo Drachma. - Na, ką mes dabar veiksim?
  Šviesiaplaukis terminatorius pasiūlė:
  - Pažiūrėkime į savo kalinius.
  Elžbieta patraukė namo link, už jos - Drachma. Prie slenksčio mirė sena moteris.
  Elžbieta pasilenkė prie jos:
  - Ar turėčiau tave užmigdyti?
  Išdavik močiutė pasakė:
  - Aš nežinau, koks nacistas !
  Blondinė terminatorius pasakė:
  - Be skausmingos mirties!
  Bjauri senolė atsakė:
  - Ei! Tai! Blogai gyvenau ir blogai mirštu. Baigdamas pasakysiu, kad tai buvo vampyrai, amžini druidų konkurentai, kurie mane paskatino išdavystei.
  Elžbieta nustebo:
  - Ką, ar vampyrai egzistuoja?
  Išdavik močiutė švokščiant patvirtino:
  - Taip, žinoma. Bet jų nedaug ir jie gyvena slaptai! Jei norite susitikti su vienu iš jų, eikite adresu Trapmlilirov gatvė , numeris dvidešimt. Slaptažodis yra "Kryžius ir kapas".
  Močiutė gurguliavo ir nutilo, apalpo.
  Šviesiaplaukis terminatorius suglumęs pastebėjo:
  - Ji mirė! Būtent tai mums gali duoti susitikimas su vampyru.
  Drachma atsakė:
  - Daug, Lizonka. Pirma, tarp vampyrų tikriausiai yra nepatenkinti naujuoju raudonuoju režimu, antra, jei jie egzistuoja, tai bus vertingas atradimas.
  Elžbieta, susidomėjusi, paklausė:
  - Tai kaip mokslas neigia jų egzistavimą?
  Grafienė nimfa šypsodamasi patvirtino:
  - Bent jau šitaip! Tačiau ne visi. Daugelis gerbiamų mokslininkų yra įsitikinę, kad egzistuoja kraujasiurbiai. Be to, jie netgi rašė disertacijas šia tema.
  Šviesiaplaukė terminatorius sušuko:
  - Taip, aš apie tai žinau. Man net teko perskaityti mito apie Koščėjų Nemirtingąjį pagrindimą.
  Drachma šypsodamasi atsakė perliniais dantimis:
  - Kad ir kaip būtų, mes turėsime omenyje galimybę.
  Merginos įbėgo į namą.
  Berniukas jau spėjo nukirpti virves ir atvesti kunigaikštienę į protą. Jis bandė apsivilkti suplėšytus marškinius. Pamačiusi įeinančias Elžbietą ir Drachmą, ji paskubomis užsidengė, jos akyse įsižiebė nerimą keliančios šviesos. Merginos vilkėjo CSA Raudonosios armijos uniformą.
  Ir makiaže su juoda oda ir garbanotais plaukais.
  Elžbieta ištiesė ranką:
  - Nebijok! - meiliai tarė ji.
  - Ir aš taip pat! - patvirtino Drachma. - Įkandame tik Didžiosios Rusijos priešams ir tiems, kurie nori mus nušauti.
  Berniukas nusišypsojo.
  - Valensija, tai mūsų draugai! Jie atėjo su gerais dalykais.
  Hercogienė paklausė:
  -Ar jūs rusų agentai?
  - Taip, tu gali mumis patikėti! - pasakė Elizabeth.
  Mergina papurtė pliką baltą koją ir nustebusi pasakė:
  - Bet kartu ir juoda!
  - Tai mūsų didžioji paslaptis. - atsakė Drachma. - Iš principo mes niekam neprivalome atsakyti.
  - Na, aš su tuo sutinku. - Hercogienė bandė pakilti, vaikinas ją palaikė. Drachma pastebėjo, kad vaikas buvo lieknas, bet veržlus ir stipresnis už savo amžių:
  -Tu druidas? - paklausė ji jo.
  Berniukas atsakė:
  - Aš tik pasiuntinys Artūras. Tiesa, jis dalyvavo kai kuriuose ritualuose. Jaučiu jėgą.
  - O ką tu iš mūsų jauti? - paklausė Elžbieta.
  Gabus vaikas užtikrintai atsakė:
  - Kad esate padarai iš kito pasaulio, apdovanoti neįprastai milžiniškais sugebėjimais. Be to, šie karoliukai, kuriuos turite po drabužiais, suteikia apčiuopiamą energijos srautą, sukurdami aplink jus lauką.
  Drachma abejodamas paklausė:
  - Taip, tu tikrai druidas, bet kodėl vaikštai su skudurais?
  Berniukas įtaigiai atvirai atsakė:
  - Tai asketiškas išsilavinimas. Ji formuoja tyrą aurą aplink sielą, stiprina kūną ir suteikia apsaugą. Kuo sunkesnis tavo kūnas, tuo stipresnė tavo dvasia.
  Elžbieta nekantriai patvirtino:
  - Tada aš suprantu! Tai panašu į Indijos jogus, kurie nuogi kopė į ledinę kalnų viršūnę, kad gautų prieigą prie aukštesnių energijos formų.
  - Taip, mes mokėmės jogos praktikos. - tarė berniukas. - Tai gana įdomu. Kitų tautų patirtis nusipelno tyrinėjimo, o ne aplaidumo. Jūs, rusai, taip pat turite raganavimo organizacijas. Dėl stačiatikių bažnyčios persekiojimo jie slapstosi, tad ir religijoje ne viskas laiminga.
  Drachma linktelėjo:
  - Tiesą sakant, jei nebūčiau ateistas, man labiau patiktų savo protėvių tikėjimas: senoji bažnytinė slavų kalba. Krikščionybė yra vergų religija, kuri galingiausią ir laisviausią tautą pavertė avių banda. Juk būtent stačiatikybės dėka Rusijoje įsigalėjo baudžiava. Kunigas mokė: Dievas ištvėrė ir įsakė!
  Elizabeta, ne visai savimi pasitikinti, pasakė:
  - Viduramžiais buvo daug klaidų, bet dabar kunigai, atrodo, nėra prieš pažangą.
  - Jie neprieštarauja pažangai žodžiais , bet trukdo vystytis žmogaus gebėjimams. Žmonių rasė arba pasieks visagalybę, arba išnyks! Žmogui lemta arba gyventi kaip dievui, arba mirti kaip kirminui! - be jokios abejonės pareiškė Drachma.
  - Tai labai panašu į tiesą. - ne itin linksmu žvilgsniu sutiko Elžbieta. - Bet be Dievo neįmanoma tapti dievu!
  Drachma ištarė, kumščiais remdamasi į šonus:
  - O gal atvirkščiai!
  Berniukas juos pertraukė:
  - Mes, druidai, atpažįstame Dievą, bet manome, kad Biblija buvo neteisingai parašyta ir išversta.
  - Na, Artūrai! - Tai ne vertimo reikalas. Tik nešlifuokite trinkelės, jis netaps perlu. - pasakė Drachma.
  Vaikas, turintis filosofo gabumų, ištarė:
  - Tu gerai kalbi. Raudona. Tik dėl raudonų kalbų bus pralieta daug kraujo.
  - O taip pat šviesios idėjos ir geri ketinimai. - pastebėjo Drachma.
  - Kuo grynesnė idėja, tuo daugiau nešvarumų prilimpa įgyvendinant! - pastebėjo berniukas Artūras. - Jūs, rusai, taip pat norite sujungti visą pasaulį į brolišką tautų šeimą.
  - Kaip pasakyti! - Elžbieta dvejojo. - Formaliai tik SSRS laikais konstitucijoje buvo nurodyta, kad Sovietų Sąjungos kūrimo procesas bus baigtas įtraukus paskutinę respubliką. O šiuolaikinėje Rusijoje net įstatymai draudžia tiesiogiai agituoti už pasaulinį karą.
  Drachma pažymėjo:
  - Rusija, kaip ir Didžioji Britanija bei bet kuri šalis, visada siekė plėtros. O vieninga žmonija, valdoma bendrai valdžiai, yra mūsų ateitis. Ir geriau, jei joje dominuotų Rusijos atstovai. Bent jau mums. Beje, mūsų pasaulyje tik dvi šalys gali daugiau ar mažiau tinkamai valdyti planetą: Rusija ir JAV.
  - O Kinija? - paklausė Elžbieta.
  - Komunistų partijai vadovaujant, ji pasmerkta degradacijai. Ir apskritai devyniasdešimt procentų Kinijos ekonomikos augimo sudaro Vakarų investicijos. Iš principo komunistų partija tapo buržuazine! - piktu balsu tarė Drachma.
  Šviesiaplaukė ramiu tonu pasakė:
  - Tikiu, kad jei Zjuganovas būtų laimėjęs Rusijoje, ekonominė politika mažai kuo būtų skyrusi nuo šiuolaikinės.
  Nimfa mergina lengvai patvirtino:
  - Tai būtų į kairę, bet iš esmės būtų tas pats kapitalizmas . Apskritai Rusijos komunistams nepasisekė su savo vadovybe. Tik jauni, energingi kadrai gali išgelbėti komunistų partiją.
  Berniukas pareiškė:
  - Tau nereikia Rusijos komunistų partijos. Jie čia jau atėjo į valdžią, dauguma gyventojų gyvena iš raciono kortelių, normalių drabužių nusipirkti neįmanoma. Ir daugelis žmonių pamiršo, kas yra mėsa. Pavyzdžiui, aš išbandžiau tik vieną kartą per Kalėdas.
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Ir kaip?
  Jaunasis druidas atsakė:
  - Skanu! Nors šokoladas yra geresnis. Man kažkaip pavyko pavogti vieną plytelę. Už įvykdytą vagystės aktą man teko patirti astralinį atpirkimą: trisdešimt tris rykštes. Nugara buvo pasruvusi krauju, o po plakimo jis dėkojo mokytojams už mokslus.
  Šviesiaplaukė mergina tviteryje parašė:
  - Na, tai apskritai yra gerai. Gerai, berniuk, supažindink mus su druidais.
  Berniukas trypė plika, maža, sulaužyta koja ir atsakė :
  - Aš neturiu įgaliojimų tai daryti. Papasakosiu apie tave savo broliams. Tada, jei manys, kad tai būtina, jie susisieks su jumis. Neslėpsiu, kad stačiatikybės gniaužtai taip pat tvirti, norėtume Didžiosios Britanijos, o ne Anglijos provincijos nepriklausomybės.
  - Galbūt Didžiojoje Britanijoje į valdžią tiesiog ateis prorusiška vyriausybė. - pasakė Drachma. - Be to, kalbėsiu su Žukovu, kad jis susilpnintų stačiatikių bažnyčios įtaką. Tai veda prie pernelyg didelio mokslo ir pažangos išsaugojimo.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Neaišku, ar pažanga sulėtėjo.
  Grafienė nimfa pažymėjo:
  - Tai subtilus procesas, bet spręskite patys, ar krikščionybė turi reikiamo gyvybingumo.
  Elžbieta išliedama dantis pažymėjo:
  - Visi ateistiniai režimai žlugo, arba, kaip Kinijoje, vyksta krikščionybės atgimimo procesas. Apskritai ortodoksai komunistai liko tik skurdžioje Šiaurės Korėjoje, net Fidelis Castro nusilenkė popiežiui. Krikščionybė jokiu būdu neprarado pozicijų mūsų visatoje. Net jei kai kur jis nusileidžia islamui, o ne ateizmui. Sutikite, kiek yra 100% ateistų?
  Drachma sarkastiškai atsakė:
  - Manau, daugiau nei 100% krikščionys.
  Hercogienė juos pertraukė:
  - Aš katalikas! Tiesa, ne fanatiškas. Pripažįstu, kad Romos popiežius turėjo daug nuodėmių ir klaidų. Tačiau tuo pat metu katalikų ir stačiatikių bažnyčios yra seserys. Rusijoje per didelis spaudimas tiems, kurie nėra ortodoksai . Jei katalikų ir liuteronų nėra tiek daug, tai, pavyzdžiui, baptistai beveik uždrausti. Manau, čia turėtų būti daugiau laisvės.
  Elizabeth linktelėjo:
  - Anglijoje kažkada baptistai buvo deginami ant laužo. Beje, net Rusijoje man nepaglostė galvos. Dabar moralė tapo laisvesnė. Tačiau iš tikrųjų visi įsitikinimai negali būti teisingi. Pats Kristus pasakė: Vienas tikėjimas, vienas ganytojas, vienas krikštas! Todėl mes stengiamės suvienyti visas tautas daugiatautėje imperijoje per vieną religiją. Galiausiai tai turėtų sustiprinti tautinę santarvę.
  Berniukas prieštaravo:
  - Prievarta sunaikina meilę, tu gali pabučiuoti botagą, bet lengviau sukąsti dantį.
  - Tu gerai kalbi, jaunas filosofe! Tikiuosi dar susitiksime, bet dabar važiuokime į Londoną. Taip, ir aš jus perspėju, mes pakeisime savo tapatybę . - pasakė Drachma.
  Berniukas įteikė jiems kaštoną:
  - Imk! Tai paieškos artefaktas, su jo pagalba prireikus visada jus rasime .
  Elžbieta nusišypsojo:
  - Atrodo vaikiškai, bet kažkodėl tikiu.
  - Reikia paimti į burną ir pašnibždėti: - Reikia pagalbos. - Ir mes išgirsime! - pasakė Artūras.
  - Nuostabu! Mes taip ir padarysime. Tačiau kyla klausimas, o jei nuvažiuosime per toli? - paklausė Elžbieta.
  Basas, gražus berniukas užtikrintai atsakė:
  - Tada aš ateisiu vienas ir padėsiu.
  Drachma suabejojo:
  -Taip, kaip tu gali jai padėti! Mes matėme tave tokį bejėgį.
  Artūras švelniai šypsodamasis atsakė:
  -Jūsų teisė tikėti ar netikėti.
  - Tada nuėjome ir tiek laiko praradome. - pasakė Elizabeth.
  Merginos atostogavo, paėmė iš pulkininko ir pulkininko leitenanto dokumentus ir praktiškai nenukentėjusios pajudėjo toliau. Jų planas šiek tiek pasikeitė. Reikėjo įgyti naują tapatybę . Pulkininkas ir pulkininkas leitenantas tam puikiai tiko. Jų lavonai buvo apipilti benzinu ir padegti. Taip, tik tuo atveju. Kiti kūnai buvo įmesti į šiukšliadėžę. Tai žiauru, bet būtina. Legenda, kad vyko mūšis su partizanais, netiko. Per daug įtartina, žuvo šešiasdešimt žmonių, o tik dviem vadams pavyko išgyventi. Tai kvepėjo tribunolu.
  Reikės pranešti, kad kariai atšaukti svarbiai misijai. Kelias dienas tai galėtų veikti, bet daugiau nereikia.
  Drachma piktai atsakė:
  - Tiesą sakant, mes patekome į bėdą , Elizabeth. Mes tikrai patekome į bėdą ! Tu neturėjai šaudyti.
  Šviesiaplaukis karys prieštaravo:
  - Kodėl? Išgelbėjome du nuostabius žmones nuo mirties ir fanatizmo. Hercogienė ir berniukas, kuris visai ne toks paprastas. Be to, žuvo šešiasdešimt du ne patys paskutiniai CSA armijos kariai. Tai rimtas pliusas!
  Grafienė nimfa sumurmėjo:
  - O kaip su trūkumais?
  - Kokie trūkumai? Dabar galime saugiai keliauti po visą šalį. Skaityti dokumentus. Specialiai įgaliotos specialiosios pajėgos "Commando". Dabar turime prieigą prie pačios viršūnės. - Elizabeth primerkė akis. "Ar negalite paprastu žvilgsniu pamatyti visų mūsų pranašumų?
  Drachma pasikasė storą pajuodusių plaukų galvą. Tada su dideliu skepticizmu ji pažymėjo:
  - Padidėja poveikio rizika. Mes nieko apie juos nežinome, bet kiti gali žinoti.
  Šviesiaplaukis karys užtikrintai atsakė:
  - Visi jankiai yra maždaug vienodi. Tiesiog reikia būti arogantiškam su savo pavaldiniais ir paslaugus prieš savo viršininkus.
  Grafienė nimfa nusišypsojo:
  - Galbūt tu teisus.
  Pulkininkas ir pulkininkas leitenantas buvo maždaug vienodo kūno sudėjimo merginoms. Ar jų pavardė buvo draugas Dietrichas ir Zitrichas? Moterys buvo šiek tiek storesnės nei mergaitės, bet tai nebuvo problema. Pakeisti veidus iš principo nėra sunku. Apskritai, naudojant jų maskavimo meną, problemų galėjo kilti tik tuo atveju, jei keičiamas objektas buvo labai aukštas arba, atvirkščiai, per mažas. Kalbant apie balsą, net paprasti žmonės įvaldo mėgdžiojimo meną. Merginos sėdo į automobilius ir nuvažiavo į Londoną.
   Kadangi jie buvo skirtingose šarvuose , jie važiavo tylėdami, nepradėję jokių diskusijų. Apskritai sunkiausia priversti alkoholiką atsisakyti butelio, o religinį fanatiką - savo pažiūrų!
  Pakeliui jie penkis kartus susidūrė su kliūtimis. Trys praėjo nedelsdami, du norėjo reikalauti dokumentų, bet sužinoję, kad pulkininkas Dietrichas ir pulkininkas leitenantas Zitrichas buvo įleisti.
  - Atlikite savo pareigą, vaikinai! - sušuko Elizabeth.
  - Tik neiškisk galvos! Jie nuplėš juos su tuo, ką valgysite! - juokavo Drachma.
  "Taip, su mūsų racionu", - pradėjo pareigūnas. -
  Drachma sušuko:
  - Ką, tu nepatenkintas litavimu ?!
  Jis greitai atsakė:
  - Ne, aš viskuo patenkintas, šlovė draugui Stalinui!
  Grafienė nimfa riaumojo:
  - Tai užsičiaupk!
  Šeštasis patikros punktas buvo prie pat įėjimo į Didžiosios Britanijos sostinę. Temzė tekėjo į kairę, o Korfė, garsioji tvirtovė, pakilo į dešinę. Iš jo kyšo ilgi priešlėktuvinių pabūklų snukiai. Jie gali būti naudojami tiek prieš tankus, tiek prieš lėktuvus.
  Sienos storos ir atrodo specialiai užsandarintos. Apskritai, galinga citadelė, apimanti Londoną. Elžbieta prisiminė, kad per oro mūšį dėl Anglijos Hitleris paskirs keturis šimtus orlaivių Korfui sunaikinti. Tačiau miesto sienos stovėjo. Tiesa, naciai sudegino Koventrio miestą. Hitleris po to netgi įvedė frazę: koventrifikuoti !
  Merginų buvo paprašyta dokumentų. Žiūrėjome į šviesą. Ir, matyt, jie tai atpažino ir nusišypsojo.
  - Ponia Zitrich. - Pareigūnas atsisuko į Elžbietą. - Kaip sekasi?
  Persirengusi blondinė sušuko:
  - Sutriuškiname partizanus ir kitas piktąsias dvasias . Partizanai silpni, bet vidinis priešas stipresnis. Gal turėčiau tave apžiūrėti?
  Pareigūnas nusisuko ir sumurmėjo:
  - Aš patikimas!
  Mergina žudikė pašėlo:
  - O jeigu į burną įsidėtumėte elektrodus? Tada prisipažinsi?
  Atsakydamas išsigandęs burbėjimas:
  - Nereikia! Draugas Zitrichas.
  Šviesiaplaukė mergina ir toliau buvo įžūli:
  - Ir jūs mane pavadinote ponia. Tai kupina bausmės.
  Pareigūnas tiesiogine prasme užspringo iš baimės:
  - Neteisingai kalbėjau! Savotiškas posūkis!
  - GERAI! Tylėk, nieko nesakyk, tavo širdyje žiema. - Elžbieta nuvažiavo.
  Drachma pasirodė santūresnė bendraujant, šiek tiek papurtė galvą, bet nieko neatsakė:
  - Pasas lieka su manimi. - Ji pasakė.
  Londonas naktį buvo beveik apleistas. Gatvėmis klaidžiojo policininkai su buldogais. Galiojo komendanto valanda. Merginos kelis kartus buvo sustabdytos pačiame mieste. Kol jie atvyko į "Raudonojo kumščio" viešbutį. Čia galėtume sulėtinti tempą. Pačiame name veikė visą parą dirbantis pareigūnų restoranas.
  - Ar nenorite miegoti, drauge Zitrich? - pašaipiai paklausė Drachma Elžbietos .
  -Tai priklauso nuo to, kas, drauge Dietrichai! - atsakė blondinė terminatorius. - Ne su rąstu.
  - Galite tai padaryti su rąstu, jei jis didelis. - su vulgaria užuomina pareiškė Drachma. - Aš jums pasakysiu, nelaikydamas to garbe ir neklausydamas savo žodžio, viešnamiai yra mūsų šlovė, meilikavimas, kandys suėdė jų kailį!
  Šviesiaplaukis karys pastebėjo:
  - Apie ką tu kalbi, Dietrichai? - Tai atrodo visiška nesąmonė.
  Grafienė nimfa sumurmėjo:
  - Nesakyk Lizonkai! Teisingai, humoristinis.
  Elžbieta patikslino:
  - Ir gana plokščia.
  Merginos nuėjo į restoraną. Norėjosi pavalgyti , tuo pačiu pasiklausyti neblaivių pareigūnų pokalbių. Net ir totalitarinio stalininio režimo laikais buvo tam tikrų nuolaidų karininkams. Visų pirma, restorane jie negalėjo būti suimti už pokalbius, nebent tai būtų tiesioginė išdavystė. Taigi buvo ko išmokti.
  Elžbieta vaikščiojo beveik negirdimai, o Drachma, priešingai, trypė - na, du aukšto rango pareigūnai negalėjo vaikščioti taip, kaip jiems patiko, būtent basi. Teko pakęsti avėti batus, kurie toli gražu nebuvo patogūs. Prie įėjimo stovėjo sargybiniai, dvi gana kietos atšokėjos, bet jie merginas praleido be didesnio dėmesio.
  - Užeikite, draugai pulkininkai. - Jie sakė.
  Kariai išsišiepė juodais veidais:
  - Žinoma! Priešingu atveju tai baisu!
  Restorane buvo sietynai, o ant sienos kabėjo dramblio oda, suteikdama kambariui savotišką išvaizdą.
  Merginos priėjo prie prekystalio ir užsisakė picos martinio, taip pat gabalėlį riebios kiaulienos. Viena vertus, tai gali būti laikoma prasto skonio, bet raudonieji amerikiečiai mėgsta valgyti, kaip tik. Be to, atrodo, kad kiauliena pabrėžia jūsų ateizmą.
  Juk net daugelis krikščionių ją laiko nešvaria.
  Elžbieta tik gurkštelėjo martinio, o Drachma, žinoma, net nemirktelėjusi nuleido visą taurę. Tačiau pareigūnai pradėjo kalbėti tyliau. Suvalgiau picą.
  Briedžio mėsos, dešros, grybų, pomidorų, sūrio su saldžiu alkoholiu skonis buvo neįprastas. Visai malonus. Eksperimentui Elžbieta kiaulienos gabalėlį aptepė šokoladiniu sviestu. Apskritai CSA trūko bet kokių prekių, ypač maisto, tačiau amerikiečių karininkai, ypač elitiniai daliniai, atrodė, gyveno kitame pasaulyje. Taigi jie galėjo puikuotis , ypač jei turėjo pinigų. Na, Drachma ir Elžbieta turėjo pakankamai dolerių. Patys Dietrich ir Zitrich buvo turtingi, o aplinkiniai kažką turėjo. Drachma taip pat išbandė aliejų ant riebalinio sluoksnio ir pažymėjo:
  - Skanu.
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Taigi valgyk ir gerk!
  Pareigūnai tęsė pokalbį. Aptarėme įvykius frontuose ir partizanų puolimus.
  Tačiau pastaroji buvo šalutinė tema:
  - Baltojo liūto grupuotės kovotojai susprogdino traukinį. Žuvo 30 kareivių ir šeši karininkai. Daugiau nei šimtas buvo sužeisti.
  - Tie niekšai ! Mūsiškiai yra mušami. - tarė majoro uniforma vilkintis karininkas. - Turime įvesti įkaitų egzekucijas. Kiekvienam iš mūsų po šimtą anglų.
  - Jau įstojo! Buvo vykdomos egzekucijos. Sudegė apie penkis šimtus moterų ir vaikų. - atsakė kitas. Dabar partizanai gaus griežtą atkirtį. Pats Stalinas sakė: "Naudokite visus, net pačius griežčiausius, metodus prieš teroristus ir banditus". Visų pirma, šeimos turi prisiimti atsakomybę už partizanus.
  - Vakar kankinome baltuosius banditus. Jie mums atidavė savo bendrininkus.
  - Taip, dar reikia egzekuotuoti pažįstamiems ir kitiems, susijusiems su partizanais.
  Pokalbio tonas tapo tylesnis:
  "Mūsų kariuomenė rytiniame fronte patyrė didelių nuostolių. Rusai panaudojo atomines bombas prieš mūsų kariuomenės koncentraciją. Šimtai tūkstančių žuvo ir sužeista.
  Išsigandęs krestelėjimas atsakant:
  - Taip, aš pats mačiau apdegusius pareigūnus, iškraunamus į transporto lėktuvus. Daugelis jų tiesiog apako ir iš akių iškrito kraujas. Kieno plaukai iškrito?
  Ir kvailas gurgulis:
  - Kokie tie rusai barbarai! Jų gatvėmis vaikšto lokiai.
  Ir dar vienas išsigandęs švokštimas:
  - O tigrai irgi kalba.
  Kitas šauksmas buvo skeptiškesnis:
  - Tokiais šaltais orais tigrų nėra.
  Vienas iš pareigūnų pridėjo pirštą jam prie lūpų ir pasakė:
  - Ir jie turi ypatingų, kardadančių pabaisų!
  . SKYRIUS Nr.10
  Elžbieta sunkiai sulaikė juoką:
  - Jie gali tave nužudyti savo turgumi.
  Drachma ją pertraukė:
  - Klausykite atidžiau, galbūt susidursite su kažkuo vertingu.
  - Pats pulkininkas man pasakojo, kad Rusijos laboratorijose derino žmonių ir tigrų genomą. Jie pasirodė baisūs kariai. Beveik nepažeidžiamas, galintis šokinėti aukštai. Atrodo, lyg moterys su liūto karčiais. - pradėjo jaunasis mulatų kapitonas.
  Majoras jį pertraukė:
  - Tai tik gandai! Bet aš girdėjau, kad mes rimtai sujungėme žiurkių, žmonių ir gorilų genomus. Tai yra tokie kovotojai; nė viena kulka negali tavęs nužudyti, net jei pataikysi jiems į galvą. Baisūs mutantai. Būtent jie padovanos mums šlovingą pergalę prieš rusus! Galingiausi laivai tam jau pasiruošę, jie gabens darželį.
  - Ar tai ne fikcija? - pasigirdo balsai.
  Pareigūnas sušuko:
  - Ne! Viskas yra tiksliai!
  Triukšmas šiek tiek nutilo. Prie merginų priėjo maždaug keturiasdešimties metų pulkininkas. Jis ištiesė ranką.
  Pasigirdo gilus balsas:
  - Jūs, matau, esate mano kolegos. Ką tu darai?
  - Nieko, valgome ir nemiegame! - juokaudamas atsakė Drachma.
  Pulkininkas mandagiai pasiūlė:
  - Ar nenori su manimi šokti?
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Pirma, šampanas!
  - Padavėju, duok mums Teksaso putojančio vyno! - sušuko pulkininkas.
  Drachma primerkė akis. Prie jų pribėgo jauna mergina lengva suknele ir ištiesė padėklą su išpilstytais stikliniais.
  Gražuolė tviteryje parašė:
  - Prašau, ponai!
  - Abipusiai! - Pulkininkas suspaudė labai jauną padarą, kuris atrodė ne daugiau kaip šešiolikos metų, dugne. - Būk su manimi, dainuok dainą! Tegul Stalinas-Cola putoja.
  Elžbieta atsiduso:
  - Taip, ir užsisakyk mums Stalino kolos ir viskio.
  Vyresnysis karininkas meiliai nusišypsojo:
  - Puiku! Jūs turite savotišką skonį.
  Stalin-Cola buvo mėlynas skystis su lengvu smaragdo skoniu. Kažkas panašaus į peletrūną, tik stipresnio ir saldesnio skonio. Galbūt net per saldus, net slogus.
  Šviesiaplaukė sumurmėjo:
  - Taip, tai per daug!
  Pulkininkas atkišo dantis:
  - Pakaitinių cukraus pakaitalų yra per daug. Nesidrovėkite, įpilkite daugiau viskio ir gausite kokteilį.
  - Ačiū už patarimą! - pasakė Drachma.
  Merginos gėrė daug, bet išlaikė šviežią galvą. Nors jie maišėsi įvairių nesąmonių.
  Šviesiaplaukis karys pasakė:
  - Taip, tai tiesiog super!
  Tada jie pradėjo šokti, bet pulkininkas turėjo begemoto malonę. Elžbieta ir Drachma plazdėjo kaip drugeliai. Galbūt jie netgi buvo nuvilioti. Netikėta frazė vos nenutraukė jų šokio.
  - Dietrich ir Zitrich, kur jūs taip gerai išmokote šokti? - sumurmėjo Garbės ir teisių ministerijos kapitono uniforma vilkėjęs vaikinas.
  - O, vaikine! - jo paklausė Drachma. - Gal norėtum prisijungti prie mūsų.
  Elžbietos galvoje šmėstelėjo barzdotas sovietinis pokštas.
  Mülleris klausia SS pulkininko:
  - Kaip Stirlicui daug metų gyventi svetimoje šalyje, svetimu vardu, svetima kalba? Prisipažinkite, ar slepiate nuo alimentų mokėjimo?
  Balsas už kadro:
  - Dar niekada Štirlicas nebuvo taip arti nesėkmės.
  kvailysčių žaidimas nepasiteisino.
  Užuot atsakęs, apsaugos pareigūnas išsitraukė ginklą ir nusitaikė.
  - Na, rankos už galvos. Pasivaikščiokite su manimi ir bus patikrinta tapatybė! - pasakė kapitonas.
  - O gal grynais! - Drachma sviedė į kapitoną adatą, jos beveik nebuvo matyti, ir smogė jam į kaktą. Mergina pribėgo prie jo, ištraukė adatą ir prispaudė pirštu jam ant kaklo. Po to nelaimingo šnipo atmintis buvo visiškai prarasta, o po dienos jis turėjo mirti nuo smūgio.
  - Matote, atrodo, kad šios karvės nemokėjo buržuazinių šokių. - vos girdimai sušnibždėjo ji.
  - Taip! - Elžbieta pasakė, - Klaidingi startai ir tango ne jiems.
  - Kol kas mūsų rezultatai yra nuliniai, nieko neišsiaiškinome. - Drachma kalbėjo nejudindama lūpų, tad iš šalies atrodė, kad merginos tiesiog šypsosi.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Ar žinai, ką aš manau!?
  Grafienė nimfa beveik tyliai pasakė:
  - Kalbėk, šviesi galvytė!
  Šviesiaplaukė mergina pasiūlė:
  - Mums reikia apklausti Londono, arba Didžiosios Britanijos, Garbės ir teisių departamento vadovą. Jis tikrai turėtų žinoti, kad nekiltų absurdų. Jūs žinote, kokių veiksmų gali privesti be vieno koordinatoriaus.
  Drachma nesiginčijo:
  - Aš suprantu! Bet mes dar nežinome jo vardo.
  Elžbieta nusišypsojo:
  - Išsiaiškinkime! Mūsų tiesioginis viršininkas, bendražygis generolas leitenantas Brumeris. Tai turėtų žinoti.
  Karys-nimfa sutiko:
  - Kada eisime pas jį? Dabar naktį?
  Gražuolė blondinė nesiginčijo:
  - Kodėl gi ne! Paprastai tokie žmonės kaip jis visą naktį dirba Stalino stiliumi, o penktą valandą, o tai dar tik vasaros aušra, eina miegoti.
  Drachma šypsodamasi pažymėjo:
  - Na, tai logiška!
  Elžbieta papurtė stiprius klubus, gūžtelėjo raumeningais pečiais ir ryžtingai pasiūlė:
  - Taigi mes valgėme, gėrėme, o dabar laikas aplankyti viršininką.
  Grafienė nimfa vos girdimai paklausė:
  - Ar gerai prisimeni Zitricho eiseną? Žiūrėkite, mes galime sukelti rimtų įtarimų.
  Šviesiaplaukis karys nuramino:
  - Žinoma, mes nieko nepamirštame.
  Drachma pakėlė pulkininką ir, savo prisilietimu užmigdžiusi, pasodino karininką ant kėdės. Kiti kareiviai kalbėjo toliau.
  Vienas iš jų giliu balsu pasakė:
  - Kartą pagavome kietą rusų jauniklį. Toks didelis, dviejų metrų aukščio.
  Pasigirdo netikėti šūksniai:
  - Na, tu pilai! Tokių dalykų nėra !
  Atsakant šmaikštus kikenimas:
  - Tai rusė, darbinis arklys. Taigi mes šešiese prisidėjome prie jos ir prisikimšome dešrelių iki soties.
  Pasigirdo ragai:
  - Jie spyrė jai į užpakalį !
  Kitas yra vulgarus:
  - Būtinai! Ji buvo labai patenkinta!
  Ir vėl juokas:
  -Ar bandėte santykiauti su tigru !?
  Ir patenkintas kikenimas:
  - Būtinai pabandysiu! Tai bus kuken-huken !
  Amerikiečiai, dažniausiai juodaodžiai, juokėsi. Elžbieta sušnibždėjo Drachmai:
  - Gal nužudyk juos!? Kokie būrai !
  Grafienė nimfa logiškai prieštaravo:
  - Kodėl švyti? Be to, jie jau pasmerkti. Nužudę juos, mes tik atskleisime savo kortas.
  Šviesiaplaukis terminatorius pasiūlė:
  - Galite tai padaryti švelniai ir nepastebimai, vykdydami streiką, kurio mus mokė FSB, atidėjo mirtį.
  Užmaskuota nimfa pasidarė smalsu:
  - Oho, tai įdomus pasiūlymas.
  Elžbieta ir Drachma priėjo prie pareigūnų.
  Beveik vieningai jie sušuko:
  - Na, vaikinai, gal jūs norite tikrų moterų, o ne rusų išblyškusių kaip mirtis.
  - Ką, jūs šaunios pupytės. - vaikinų akys nušvito.
  Elizabeth ir Drachma priėjo po vieną ir greitai apkabino vaikinus. Jie tai padarė visiems, tada nusisuko. Šviesiaplaukė mergina tyliai įjungė raciją, ir ji supypsėjo.
  - Tiesą sakant, jie mums skambina, kol kas.
  Netikros juodos moterys paliko sutrikusius vaikinus. Elžbieta pasigailėjo tik vieno šviesaus gymio pareigūno, jis buvo per jaunas ir gražus. Dabar vaikinai per dvi dienas patyrė mirtį nuo insulto ir širdies priepuolių. Taigi gražuolės atliko švelnų valymą. Šioje nuostabioje svajonėje jie vaidino super kovotojus , kurie turėjo tiesiog fantastiškus įgūdžius ir sugebėjo daryti dalykus, kurių pavydėtų bet kurios šalies elitinės specialiosios pajėgos.
  - Na, kol kas viskas vyksta pagal planą. - pasakė Drachma.
  Elžbieta patikslino:
  - Turite omenyje improvizaciją.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Generolas Brumeras tikriausiai mūsų laukia.
  Ten, kur yra Garbės ir teisių ministerijos centras , merginos atrado iš žemėlapių, užfiksuotų iš jų nužudytų budelių. Iš ten jie žinojo savo tiesioginio viršininko vardą. Tačiau apskritai žemėlapis davė idėją apie Londoną, nepaisant ne itin sudėtingo šifravimo.
  - Miestas nėra per prastai ginamas. - pasakė sau Elžbieta.
  Drachma tai patvirtino šypsodamasi:
  - Jame galite pamatyti apie penkiasdešimt tūkstančių amerikiečių ir maždaug tiek pat anglų reguliariosios armijos karių. Plius šimtas trisdešimt penki tūkstančiai policijos pareigūnų iš daugiau nei trečdalio samdinių.
  Šviesiaplaukis žvalgybos pareigūnas pažymėjo:
  - Pačiame mieste, jei buvo destrukcija, tai buvo pašalinta. Na, jis atrodo gana gerai.
  Merginos, išeidamos iš restorano, imitavo lengvą apsvaigimą, svirduliavo, flirtavo su apsauga. Po to jie atsipalaidavo ir ėjo spyruokliška eisena.
  Pirmiausia jie nusprendė, kad tarnybinis pulkininko automobilis būtų geriau pritaikytas kelionei.
  Vairuotojas bandė prieštarauti, bet gavo adatą į kaklą ir sustingo. Drachma jį pasodino ir pasakė adresą.
  Vėl žybtelėjo žibintai, nepaisant to, kad komunistai gyrėsi savo tvarka, pora lempų buvo kreivai ir nedegė. Gatvėse yra daug raudonų ir modifikuotų Didžiosios Britanijos vėliavų su kūju ir pjautuvu. O Stalino portretai didžiuliai, pastatyti didžiuliai paminklai. Vienas iš jų yra Londono centre, ne mažiau nei dviejų šimtų dvidešimt penkių metrų. Stalinas rodo dešinės rankos pirštą į rytus, o kairėje rankoje laiko granatą.
  Drachma teigė:
  - Visai neskoningas gabalas!
  Elžbieta sutiko:
  - Galbūt autorius turėjo būti įkalintas už žmonių pinigų pervedimą. Šiam paminklui galite pastatyti lėktuvnešį arba du mūšio laivus.
  Drachma, pasidarė juokinga:
  - Kas žino! Gal jis jau sėdi.
  - Amerika kaip didžiulis autobusas, viena pusė sėdi, kita dreba, tik vienas kontrolierius, bet visi likusieji - kiškiai! - juokavo Elžbieta.
  - Ne, tai labiau kaip audros laivas, pusė serga, o kita skuba! - Drachma pasitrynė ausį. - Kažką niežti. Gal tai makiažas sumaišytas su tušu?
  Šviesiaplaukis šnipas pažymėjo:
  - Atrodo, kad kokybė nėra pati prasčiausia, ir vandenyje ji neturėtų atsilikti, o tušo čia nėra.
  Merginos apvažiavo paminklą ir atsidūrė prie didžiulio ministerijos, arba, kaip anksčiau vadinta, Garbės ir teisių liaudies komisariato, pastato.
  - Vis dėlto keista! Kodėl jie neįsikūrė Bokšte? - paklausė Elžbieta.
  Drachma išreiškė savo mintis:
  - Galbūt tam, kad nekiltų nemalonių asociacijų. Tai politinis kalėjimas!
  Blondinė abejodama pažymėjo:
  - Tačiau Rusijos valdžia nebijojo įsikurti Baltuosiuose rūmuose.
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Gal todėl taip lengvai susprogdinta.
  Pastatas buvo žemas ir įėjo į žemę gerus dešimt aukštų.
  Elizabeth ir Drachma išslydo iš automobilio. Panašu, kad pyktis juos įkvėpė išnaudojimui. Ir labai norėjosi atsikratyti batų ir pajusti paviršių savo plikais, elastingais padais, o tai ir vikresnis, ir labai malonus amžinai jaunoms merginoms.
  Tačiau prie įėjimo merginos tramdė save valios pastangomis, stengdamosi savo eisenai suteikti Dietrichui ir Zitrichui būdingą tingumą.
  Jų buvo paprašyta pateikti dokumentus ir jie atidžiai juos išnagrinėjo. Bet, matyt, Dietrichas ir Zitrichas nebuvo naujokai, ir jie iškart buvo atpažinti.
  - Na, kaip sekėsi medžioklė?! - jie paklausė prie įėjimo. Linksmas majoras uždavė klausimą.
  - Puiku, mums pavyko sužaisti didelį žaidimą. - atsakė Drachma.
  Jaunuolis mirktelėjo rudomis akimis:
  - Taip, tai juokinga!
  Elžbieta pertraukė:
  "Turime skubios informacijos ir privalome pranešti generolui Brumaire'ui.
  Drachma linktelėjo:
  - Labai svarbi informacija, ir manau, kad geriau jos neatidėlioti neribotam laikui.
  Pareigūnas atsakė:
  - Generolas šiuo metu užsiėmęs, bet mes tave nuvešime pas jį. Be to, jis gali norėti su jumis pasikalbėti per apklausą.
  - Tai ne pati blogiausia mintis. - sutiko Drachma.
  Elizabeth pridūrė:
  - Mes patys mylime ir mokame kankinti.
  Pareigūnas mirktelėjo:
  - Žinote, sunkiausia ir kartu meistriškiausia yra suskaldyti partnerį nesiimant fizinės jėgos metodų.
  Drachma nusijuokė:
  - Galiu priversti bet kurį vyrą dainuoti ir juoktis, nesinaudodama žiauriomis jėgomis. Gal galiu ir pas tave išbandyti?
  Pareigūnas juokavo:
  - Nedaryk, tu mane sutraiškysi! Užeik!
  Merginos įėjo į koridorių. Iš esmės šiuolaikinėje žvalgybos tarnyboje jiems būtų paimti pirštų atspaudai ir tinklainė. Tačiau čia vis dar karaliavo akmens amžius. Tačiau merginos buvo pasiruošusios pakeisti delnų dizainą. Norėdami tai padaryti, turite nupjauti savo aukų odą, pamerkti jas į specialų tirpalą ir užsimauti šias savotiškas pirštines ant rankų. Apskritai merginos taip ir padarė, joms nebuvo ko bijoti iš šios pusės . Tačiau jie dar negalvojo apie tinklainę.
  Bet kam nuolat tikrinti, ką jie jau pažįsta, o dar turi ir visiškai autentiškus dokumentus.
  - Ar prisimeni Štirlicą? - nepravėrusi burnos pasakė Elizabeth. (Jų jautriai klausai užtenka kalbinės artikuliacijos) - Pasak legendos, jis nenukrito iš dangaus, o pakeitė labai realų žmogų.
  Drachma, kurios žinios apie Žemės planetą sapne tapo daug platesnės, lengvai atsakė:
  - Fon Štirlicas! Taip, tai, žinoma, fikcija, tačiau buvo tikras prototipas, kuris, būdamas šimtaprocentinis vokietis, buvo užverbuotas už didelius pinigus.
  Šviesiaplaukis šnipas nekantriai atsakė:
  - Geriausi agentai vis dar yra tie, kurie dirba ideologijai. Jie padeda nesavanaudiškai ir efektyviai.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Jų nėra labai daug. Nors Didžiojo Tėvynės karo metu milijonai žmonių visame pasaulyje, įskaitant nacistinę Vokietiją, tikėjo komunizmu.
  Elžbieta šypsodamasi pažymėjo:
  - Šiuolaikinė Rusija turi problemą. Kaip pritraukti potencialų išdaviką? Jei tik dėl pinigų, tai jie bus visiški nešvarumai , kurie paslys neteisingą informaciją.
  Merginos nulipo laiptais žemyn. Koridoriai buvo ryškiai apšviesti. Ant sienų buvo plakatai. Darbuotojų daug, tarp jų - moterys. Įvairiose šimtmečio projekcijose ir statybos projektuose. Darbininkai, kaip taisyklė, yra vyrai ir juodaodžiai, kolūkiečiai, atvirkščiai, yra moterys ir baltaodžiai. Karių yra daug, tarp jų yra maždaug vienodai baltųjų ir juodaodžių. Ir taip pat vaikai! Kaip bebūtų keista, dauguma jų jau yra balti, o tuo pačiu ir lengvabūdiški.
  Drachma apsimetė pasipiktinusi.
  - Kodėl jie piešia tiek daug blyškiaveidžių globotinių ?
  Priekyje einantis majoras atsakė:
  - Tokia tradicija. Manoma, kad naujoji karta bus laisva nuo religinių ir tautinių prietarų. Apskritai, KSA turime konstitucijoje įtvirtintą teisių lygybę. Ką, tai tau netinka?
  - Mūsų rasė yra pagrindinė komunizmo atrama! - pasakė Elizabeth.
  - Generolas Brumaire'as irgi baltas! - pasakė pareigūnas. - O aš Sambo!
  - O tai reiškia dziudo! - juokavo Drachma.
  Merginos sustojo septintame metro aukšte. Atsidarė stumdomos durys ir jie atsidūrė patalpoje, kurioje prie įėjimo stovėjo apie dešimt žmonių. Visi labai dideli vaikinai, dviejų metrų ūgio ir kvadratiniais pečiais. Pamatę pulkininkus, jie pasveikino.
  - Įeiti! ponia.
  Merginos įėjo į vidų.
  Generolas Brumaire'as, užsidėjęs tamsius akinius ir užsikabinęs nosį, atrodė labiau japoniškai nei europietiškas.
  Šalia jo sklandė generolas majoras Vichy. Šį kartą klasikinis juodaodis.
  Kaip bebūtų keista, kambaryje tvyrojo grynas oras ir tvyrojo gėlių kvapas.
  Elžbieta ir Drachma tikėjosi susidurti su pasenusiu oru ir dejuojančiais kaliniais, tačiau jie buvo šiek tiek sutrikę. Generolas Brumeras bandė kažkuo įtikinti jauną merginą, ne vyresnę nei šešiolikos metų.
  Garbingas asmuo mikčiojo:
  - Prašau, princese Diana, būk protinga. Jei ne dėl savęs, tai dėl savo žmonių.
  Princesė sumurmėjo:
  - Kokia prasme!
  Brumaire'as sumurmėjo:
  - Jei viešai išsižadėsite supuvusios ir iš esmės mūsų sunaikintos Vindzorų dinastijos ir įstosite į komunistų partiją, išgelbėsite ne tik savo, bet ir savo artimųjų gyvybes.
  Mergina pasipiktino:
  - Tapti išdaviku?
  Generolas toliau įtikinėjo:
  - Ne, būk protingas. Išgelbėk daugelio gyvybes ir dėl to sumažink savo pasididžiavimą.
  Princesė pasipiktino:
  - Judas tikėjo, kad išduodamas Kristų jis išlaisvins savo žmones. Ar jūs man siūlote kažką panašaus?
  Brumaire'as ir Vichy vieningai linktelėjo:
  - Mes tavęs neraginame išduoti Dievo!
  Mergina sušuko:
  - Ar tapti komunistu nėra išdavystė? Juk tai a priori reiškia ateizmą.
  Saugos tarnybos generolas savaip logiškai pastebėjo:
  - Ne! Formaliai galite tapti komunistu, bet giliai širdyje išlikite tikinčiu. Juk dar negalime žiūrėti į mintis.
  Princesė sušuko:
  - Ir šlovė Visagaliui.
  Brumaire'as tęsė raginimą:
  - Tiesą sakant , atkreipkite dėmesį. Mes tavęs dar fiziškai nekankinome. Jie nespaudė karštų adatų po nagais, nešokiravo jų, nepamerkė į rūgštį. Ar net žinote, kokį skausmą patiriate panirę į verdantį šarmą?
  Mergina, jau išblyškusi, tapo kaip lavonas. Ji susvyravo, bet stovėjo tvirtai. Lūpos vis dar garsiai šnibždėjo:
  - Dėl Kristaus aš pasiruošęs ištverti!
  Vishy nusišypsojo, jo akys įgavo grobuonišką išraišką:
  - Gerai tada! Prieš pradėdami jus kankinti, kankinsime kitus. Tai daug gražiau. Nuo ko pradėti, bose?
  - Manau, nuo merginos. Turime šimtus vaikų įkaitų. - Generolas parodė į odontologo kėdę. "Mes ją pasodinsime čia ir gręžsime sveikus dantis, kol ji neteks sąmonės". Tada atsivesime kitą merginą ar berniuką ir mėgausimės jų riksmais.
  - Moteris tave pagimdė, arba vilkas! - sušnibždėjo princesė.
  Brumaire'as sušuko, išpūtęs skruostus:
  - Mus pagimdė partija ir draugas Stalinas. Ir pasakė, kad kvaila ir neatsakinga manyti, kad vaikystė apsaugo nuo teisingo atpildo ir liaudies teisingumo!
  Princesės skruostais riedėjo ašaros. Ji negalėjo duoti sutikimo, bet žiūrėti, kaip kiti kankinami, buvo ne jos jėgomis.
  -Gal leisk pagalvoti. - Ji pasakė, kad laimėtų laiko.
  Vishy bjauriai išsišiepė ir nosies balsu pasakė:
  - Pagalvoti galima, bet ne per ilgai. Kaip sakė draugas Stalinas: "Kare viena sekundė verta daugiau nei tūkstantis sviedinių!
  Kol vyko tardymas, Elžbieta ir Drachma priėjo prie aštuonių sargybos kareivių. Tiek didžiulių ir ištreniruotų mėsos gabalų pakako saugoti ir ginklu laikyti silpną, trapią mergaitę, beveik vaiką. Tačiau kai dvi gražios amerikietės pradeda flirtuoti ir, vaidindamos slampinėtus, griebia vyrus už jų orumą, mainais jos pradeda žaisti kartu. Trumpai tariant, merginos visiškai jas paralyžiavo spausdamos jų nervų centrus, tada pažvelgė į kamerą, kuri filmavo kambarį. Drachma mielu žvilgsniu pasakė:
  - Taip, dabar mes jį padalinsime! Tiesiog liepkite išjungti fotoaparatą.
  - Kam? - paklausė generolas leitenantas Brumeris.
  - Kai kurios mums žinomos informacijos geriau nežinoti net artimi draugai. - Drachma pažvelgė iškalbingu žvilgsniu, tarsi užsimindamas, nebūk kvailas , tu turi galimybę asmeniškai pakloti kišenę.
  - Štai kaip yra! - Užsakymas: išjunkite fotoaparatą.
  Sargybiniai kareiviai stovėjo kaip sustingę stabai ir didelio įtarimo nekėlė.
  Elžbieta juos net šiek tiek paglostė!
  Drachma atsisuko į princesę.
  Grafienė nimfa švelniai tarė:
  -Nusiramink, mieloji! Mes tavęs nekankinsime. Bet ar nežinote, kad mes, komunistai, norime laimės visiems žmonėms? Kad mūsų vaikai turėtų nemokamą maistą ir mokslą, o ateityje su mokslo pagalba pasiektų nemirtingumą.
  Mergina Diana atsakė:
  - Ir už tai kankinate vaikus!
  Drachma aistringai tęsė:
  - Tai priverstinė auka. Bet ateityje jie visi bus prikelti komunistinio mokslo galia ir perauklėti komunizmo, gerumo ir laimės labui!
  Princesė atsidususi atsakė:
  - Tik Viešpats Dievas gali prikelti mirusiuosius.
  Grafienė nimfa šypsodamasi paklausė:
  - Kaip manai, mokslas bejėgis?
  Diana ne itin užtikrintai atsakė:
  - Tai raudonos pasakos.
  Drachma aistringai pasakė:
  - Kadaise lėktuvas, taip pat televizija ir ypač atominė bomba buvo laikomos pasakomis, bet viskas tapo realybe. Taip pat komunistinės idėjos pranoks jūsų drąsiausias svajones. Jūs netgi galite įsivaizduoti, kokia galia mūsų laukia!
  Mergina pažvelgė į ją atidžiau:
  - Ir tu protingas! Bet jūs vis tiek manote, kad dangus gali būti pastatytas be Dievo.
  Grafienė nimfa apgailėtinai atsakė:
  - Tik žmogus gali sukurti dangų. O visa kita iš tikrųjų yra pasaka, apie gerus burtininkus ir dosnius dievus.
  Generolas Brumaire'as ją pertraukė:
  - Visa tai įdomu, bet manau, kad jūs įvykdėte mano užduotį ir radote, kur slepiasi druidai, o svarbiausia - jų lobius.
  Elžbieta priėjo prie generolo ir apsimetė, kad šnabždėjo jam į ausį, spausdama smilkinį:
  - Dabar duosite sąskaitą pačiam Stalinui.
   Drachma padarė tą patį su Vishy ir pasakė:
  - Dabar aš esu Josifas Stalinas!
  Elžbieta tęsė:
  - O aš esu Garbės ir teisių ministerijos vadovas Lavrenty Kissenger . Merginos suleido adatas generolams, visiškai išjungdamos jų valią. Po to jie griežtu tonu pasakė:
  - Dabar jūs pateiksite mums galutinę ataskaitą apie visas naujausias operacijas.
  Brumaire'as išblyško:
  - Nesu kaltas dėl lobių vagystės iš rūmų, Fritz Game asmeniškai man davė leidimą.
  Stalinas, susidūręs su Drachma, perkėlė antakius į nosies tiltelį:
  -Kas tai, Fritz Game?
  Generolas, užspringęs iš baimės, atsakė:
  - Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Europos departamento vadovas, kariuomenės generolas. Tu jį pažįsti, drauge Stalinai.
  Mergaitė nimfa, mėgdžiodama Stalino akcentą, pasakė:
  - Aš viską žinau, bet kai vadovas klausia, turi atsakyti. Papasakokite, ką žinote apie planus gabenti superbombą su tūkstančio megatonų kovine galvute.
  Brumaire'as sušuko:
  - Labai mažai, drauge Stalinai. Net nežinojau, ar ten bus vandenilinė bomba. Jie man ką tik pasakė, kad rytoj popiet į slaptą Raudonojo Aristono uostą turėtų atkeliauti labai vertingas krovinys. Kodėl yra didžiulis saugumas?
  Drachma paspausta:
  - Vadinasi, ten bomba!?
  Vėl generolo švokštimas:
  - Neturiu supratimo apie tai, drauge Didysis Stalinai. Tik Fritzas Geimas viską žino, jis turi visas gijas ir ryšius.
  Nimfa mergina pasitikinčiu tonu ir švelniu kaukazietišku akcentu, būdingu Stalino balsui, pasakė:
  - Taigi dabar tu jam paskambink, pasakyk, kad yra tokia slapta informacija, kurios negalima patikėti telefonams, ir mes eisime pas jį.
  Brumaire'as sumurmėjo:
  - Gerai, drauge Stalinai. - Ar turėčiau pasakyti, kad ateisi su manimi?
  Drachma ryžtingai pareiškė:
  - Jokiu būdu! Tai turėtų šiek tiek nustebinti. Be to, argi ne labai malonu mane matyti?
  Generolas sušuko:
  - Žinoma, drauge Stalinai.
  Elžbieta uždavė daugybę kitų "Vichy" klausimų, įskaitant apie Britų salų karinį potencialą, apie naujus ginklų tipus, ir gavo šiek tiek informacijos.
  Šviesiaplaukė mergina tviteryje parašė:
  - Taip, jie taip pat nori įdėti branduolinius ginklus ant povandeninių laivų ir išsiųsti juos į Petrogradą. Tiesa, jis nežino nei kada, nei tikslaus jų skaičiaus!
  Drachma energingai linktelėjo:
  - Būtinai informuosime savo draugus. Kas dar!
  Elizabeth pranešė:
  - Daug kas, bet daugiausia Anglijoje. Tačiau manoma, kad rusai nepradės išsilaipinti Britų salose, kol nesusidoros su grupe Prancūzijoje.
  Mergina nimfa pasakė:
  - Panašu, kad jie ne itin optimistiškai vertina savo galimybes?
  Šviesiaplaukis šnipas linktelėjo.
  - Teisingai! Bet tai tik padidina agresijos ir branduolinio terorizmo tikimybę.
  Princesė priėjo prie jų:
  - Kas tu esi?
  Elžbieta užtikrintai pasakė:
  - Jūsų draugai, šiuo metu mes gelbėsime jei ne visą pasaulį, tai Europą.
  Diana patikslino:
  -Ar jūs rusų agentai?
  Drachma ryžtingai pareiškė:
  - Mes tave ištrauksime iš čia, bet tu turi pamiršti, kad tu mus matei.
  Mergina sušuko:
  - Tokios ryškios asmenybės, tai neįmanoma!
  - Nesijaudink, mes padėsime. - Elizabeth uždėjo ranką jai ant kaktos ir paglostė Dianą. - Jūs pats nuo to jausitės geriau ir lengviau. Dabar tu mus seki.
  Generolas Brumaire'as surinko pagalbos numerį ir sumurmėjo:
  - sako Garbės ir teisių ministerijos generolas leitenantas Michaelas Brumeris.
  Šaltas balsas atsakė:
  - Sekretorė klauso!
  Generolas užtikrintai pasakė:
  - Fritzui Geimui turiu nepaprastai svarbios ir slaptos informacijos. Patartina perduoti jam asmeniškai ir pasikalbėti akis į akį.
  Sekretorė atsakė:
  - Gerai, generolai leitenante, pateiksiu prašymą armijos generolui.
  Brumaire'as pasuko veidą:
  - Matote, jie mane pažįsta ir vertina.
  - Svarbiausia, kad aš tave vertinu! - pasakė Drachma.
  Garsus asmuo atkreipė dėmesį:
  - Teisingai, drauge Stalinai.
  Pasigirdo spragtelėjimas, o iš kitos pusės pasigirdo užkimęs baritono balsas:
  - Fricas klauso!
  Brumaire'as mikčiojo:
  - Kariuomenės generolas draugas. Man skubiai reikia su tavimi susitikti. Tai taip svarbu, kad negalite pasitikėti telefonais.
  Balsas kitoje linijos pusėje entuziazmo neišreiškė:
  - Tu nemeluoji, Maikai? Jei tu mane varginai veltui, tavo daina baigta. Supratau?
  Generolas sušuko:
  - Kas aš toks, aš neįsivaizduoju! - Vichy ir du svarbūs asmenys bus su manimi.
  Fritzas išleido:
  - Gerai, jie bus sutikti. Susitiksime po pusvalandžio liūto duobėje.
  Brumaire'as buvo aiškiai patenkintas:
  - Puiku! Aš būsiu po minutės.
  Drachma brūkštelėjo jam į nosį ir pasakė:
  - Plaktukas, dabar mes eisime kartu su šia mergina. Parašykite jai avarinį universalų leidimą išvykti iš miesto ir duokite automobilį su vairuotoju.
  Generolas energingai linktelėjo:
  - Su malonumu, drauge Stalinai.
  Išėjo penkiese, o Diana buvo apsirengusi ne kaip kalėjimo prižiūrėtoja, o kaip socialistė. Taip, ne basa mergina skudurais, o prabangi suknelė ant jos, ir aukštakulniai batai, ir net papuošalai su akmenėliais.
  Net jei jos išvaizda kai kuriems sukėlė įtarimų, niekas nedrįso prieštarauti dviem generolams.
  "Ateikite, puikūs bendražygiai." Kareiviai sveikinosi.
  Elžbieta nuvedė merginą prie automobilio. Brumaire'as davė nurodymą vairuotojui.
  - Nunešk į vietą, kur ji užsisako.
  Jis spustelėjo savo batų kulnus:
  - Aš paklūstau, drauge generole.
  Diana nusilenkė. Ji jautėsi pasitikinti savimi, tarsi kontroliuodama situaciją.
  Elžbieta sveikindamas linktelėjo:
  - Iki pasimatymo, Diana! Būkite atsargūs, kad neužkliutumėte antrą kartą, dievai nemėgsta kartotis.
  Princesė patikslino:
  - Ir žmonės taip pat!
   Merginos kartu su kvailais generolais pajudėjo vilkų guolio link. Jie atrodė kaip aukšti . Įsėdome į specialų automobilį, prabangų, šarvuotą, tanko ir kadilako mišinį.
  Jis turėjo aštuonis ratus, o jie buvo platūs, kaip lenktyniniam automobiliui, o tai suteikė jam didžiulį greitį ir gerą manevringumą. Tačiau jie važiavo neskubėdami. Dryadas pakeliui uždavė porą klausimų.
  -Ar planuojate panaudoti cheminį ginklą?
  Brumaire'as lengvai atsakė:
  - Taip! Tai savaime suprantama. Kadangi rusai turi geras dujokaukes, mes naudojame Coffin gas -3, tai kelių toksinių medžiagų ir ore sklindančios rūgšties mišinys. Prasiskverbia į odą ir formuoja baisius furunkulus. Apskritai, baisi medžiaga, tik prieš rusų barbarus.
  Elžbieta pažymėjo:
  - "Karstas" yra simbolinis pavadinimas.
  Vishu patvirtino:
  - Pats Stalinas sugalvojo. Arba mokslininkai e- kaliniai. Jie kankinami, o norėdami išvengti kančių, sugalvoja išradimus.
  Drachma nusijuokė:
  - Tobula sistema.
  Brumaire'as pasidalijo apreiškimu:
  - Bet mes pasiūlėme Vasilevskiui ateiti į mūsų pusę. Mainais atiduosime visą Lenkiją, bet jis atsisakė.
  Mergaitė nimfa sumurmėjo:
  "Turbūt supratau, kad priešingu atveju jo laukia kankinimai ir mirtis".
  Generolas sušuko:
  - Tai įmanoma! O tiksliau, tai, kaip sako rusai, čiulptukų apdorojimas ir žvejyba gyvu masalu. O kai pagavai, pasiimi botagą.
  Elžbieta uždavė savo klausimą:
  - Ir bakteriologiniai ginklai! Ar jau paruošta?
  Vishu užspringęs pradėjo sakyti:
  - Vyksta plėtra! Čia buvo rasta daugelio bacilų sporų. Virusus ir bakterijas kryžminame, apšvitiname įvairiais izotopais, dedame cheminių, organinių ir neorganinių medžiagų. Tai yra, kažkas jau yra. Sukuriami tokie baisūs virusai. Jie sukelia kūno ląstelių ir hemoglobino irimą. Jie yra vaisingi ir ilgai išsilaiko aplinkoje , o naujausias kūrinys vadinosi "Sojuz", toks baisus bacilų ir virusų mišinys. Galite sunaikinti visą žmoniją. Tačiau, o ne gyventi tamsoje, geriau mirti šviesoje!
  - Ne chirurginis prožektorius! - šyptelėjo Drachma. Kada atvyks Sojuz?
  Generolas mikčiojo:
  - Jis dar neparengtas, bet manau, kad jis bus paleistas labai greitai. Tiesa, šis ultravirusas lengvai tampa nekontroliuojamas, o nugalėtojų ar pralaimėtojų gali nelikti!
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - Beprasmis ginklas!
  Brumaire'as logiškai pažymėjo:
  - Ar vandenilinė bomba turi prasmę? Tai tik priemonė sunaikinti žmoniją. Žiauri priemonė, kaip pagaliukas prie galvos.
  Merginos suraukė antakius, Elžbieta pastebėjo:
  - Žmonija iš pradžių turėjo susivienyti, o tik paskui sukurti tokius naikinamuosius ginklus.
  - Komunizmo idėjos jungiasi kaip niekad tvirtai! - pastebėjo generolas. - Jie turi tarptautinę esmę ir ateistinį komponentą, kuris vienodai pašalina visas religijas.
  Drachma sutiko:
  - Teisingai! Iš musulmono ar žydo lengviau padaryti ateistą nei iš krikščionio. Poreikis abejoti visų dievų egzistavimu yra būdingas aukštesniajam žmogaus "aš".
  - Tai tas pats, kas abejoti savo tėvo egzistavimu. - pastebėjo Elžbieta.
  Grafienė nimfa visiškai logiškai prieštaravo:
  -Jei jis slepiasi nuo vaiko ir palieka jį likimo gailestingumui, tai nėra nuodėmė juo abejoti. Jeigu vaikai žaidžia su degtukais ar vandenilinėmis bombomis, o tėtis tai mato, bet net nenori jo perspėti, tai ką jau kalbėti apie tokį tėvą.
  Blondinė terminatorius pasakė:
  - Galbūt jis tiesiog suteikė mums daugiau laisvės!
  Drachma šmaikščiai pareiškė:
  - Nepasakyčiau, nes vis dar yra pragariškos kančios. Apskritai vaikas yra tuščias popieriaus lapas, jei jis susitepa, tada, kaip taisyklė, kalti suaugusieji. Lygiai taip pat žmogus yra Dievo vaikas, suteršęs savo tyrą sielą, nekaltąjį paversdamas blogio šaltiniu. Jei ne pats Dievas, tai jo tobuliausias kūrinys - Liuciferis. Bet argi Visagalis nėra atsakingas už blogio tėvo sukūrimą? Be to, žinodamas, kokie silpni ir nevilioti buvo jo vaikai, jis turėjo juos apsaugoti nuo blogos įtakos. Juk tai visiškai logiška tėvų reakcija, siekiant užkirsti kelią kontaktui tarp vaiko ir priekabiautojo. Juk net valstybė animaciniams filmams įveda pliusus. Ir čia kalbama apie kontaktą su tokiu apgaulės meistru kaip šėtonas - tobulumo antspaudas, išminties pilnatve, grožio karūna!
  Elžbieta nebuvo patenkinta šiuo pokalbiu. Jos logiškas ir kartu beveik vaikiškas protas negalėjo rasti įtikinamumo palyginamų argumentų. Kvailiausia, kad ji neskaitė rimtų teologinių traktatų ir nežinojo bažnyčios prieštaravimų šiems išpuoliams. Apskritai jai anksčiau buvo gėda dėl to, kad žuvo daugiau žmonių nei buvo išgelbėta. Turėtų būti atvirkščiai. Juk begalinis Kūrėjo protas leido pranokti velnią savo lauke. Ir čia išryškėjo paradoksas: kovoje už sielas dažnai laimėdavo šėtonas! Ir tai prieštarauja logikai. Dievas gali prarasti tik tyčia. Bet ar Visagalis nori pralaimėti kovą dėl sielų? Net Biblija sako, kad Dievas nori išgelbėti visus!
  Drachma uždavė generolui dar keletą klausimų, ir jie išvyko iš Londono.
  Šone liko pora galingų fortų su patrankomis, vienas iš pabūklų buvo tikrai karališkas, tūkstančio milimetrų kalibro. Jis pataikė iki dviejų šimtų kilometrų nuotolio, nors ir mažu tikslumu. Elžbieta prisiminė, kad vokiečiai taip pat turėjo panašią "Dora", rusų pravardžiuojamą Didžiąja Fedora arba kvailiu .
  Jis iššovė septynių tonų sviedinius. Tai brangus dalykas ir visiškai nepasiteisino. Sunkusis bombonešis tikriausiai yra geresnis. Kai rusai užėmė Dorą, Berija Stalino įsakymu įsakė atgaminti patranką, galinčią apšaudyti Britų salas ir JAV teritoriją iš už Uralo. Tai faktas iš tikros istorijos. Tiesa, vėliau šaraškos mokslininkams vis tiek pavyko juos įtikinti tokio brangaus projekto beprasmiškumu. Viena iš pagrindinių problemų yra ribotas sprogmenų plėtimosi greitis. Dėl šios priežasties net ilgesnis statinės ilgis nėra ypač naudingas. O tikslumas prastas. Raketą daug lengviau sureguliuoti. Realioje istorijoje Stalinas skeptiškai žiūrėjo į raketų technologijas, galbūt iš dalies nepaisydamas Hitlerio. Jei prieš Didįjį Tėvynės karą Stalinas mėgo sunkius, didelių gabaritų tankus, o Hitleris, atvirkščiai, pirmenybę teikė mažiems, bet vikriems, konfliktui įsibėgėjus, skonis keitėsi. Jei trisdešimt aštuntais metais septyniolika tonų sveriantis T-4 buvo klasifikuojamas kaip sunkusis, tai keturiasdešimt ketvirtaisiais T-5 "B" karališkoji pantera jau svėrė penkiasdešimt tonų ir buvo laikoma vidutiniu tanku. Stalinas uždraudė gaminti tankus, sunkesnius nei keturiasdešimt septynios tonos. Tiesa, po karo šešiasdešimt dvi tonas svėrė IS-4, pasirodė tankas su puikia apsauga.
  Elžbieta galvojo apie savotišką likimo specifiką. Stalinas, kurio išskirtinis protas turėjo tarnauti Rusijos labui ir kuris padarė SSRS galingiausia galia žemėje, dabar yra priešas. O komunizmas žlugo visose pasaulio šalyse, raudonasis kapitalizmas - Kinijoje, o Šiaurės Korėja kvėpuoja, Kuboje klestėjo juodoji rinka ir prostitucija.
  Brr! Vis dėlto socializmas Amerikoje negali būti kruvinesnis nei SSRS, kur komunizmo socialinė bazė siauresnė.
  Šarvuotas automobilis užvažiavo iki skardžio. Apaugusi mišku, ji stovėjo, kaip atrodė, akla ir visų apleista. Šone atsidarė durys, į vidų įvažiavo generolo automobilis. Ten jį pasitiko specialiųjų pajėgų kariai. Jie reikalavo dokumentų. Jie atidžiai juos išnagrinėjo ir uždavė keletą klausimų. Jie privertė mane atiduoti ginklus, bet paliko karoliukus.
  Įsitikinus, kad tai prieš juos esantys generolai, lydimi dviejų karininkų, tačiau žinomų asmenybių, buvo įleisti.
  - Tu vedi mus!
  Kad patektų į Fritzą, jam teko pereiti kelis koridorius su sargybiniais. Vidaus apdaila buvo beveik viduramžių. Šen bei ten kabojo seni paveikslai ir skinai. Nemažai darbų turėjo nemažą vertę.
  - Čia, regis, surenkama geriausia kūryba. - pasakė Drachma. - Tada jie nuneša į savo taupyklę.
  Elžbieta atsidususi atsakė:
  - Net Žukovas pasirodė pasislėpęs trofėjus, ką jau kalbėti apie paprastus jankių generolus.
  Jie pateko į specialų kambarį. Šonuose stovėjo keliolika kareivių, o pats Fricas sėdėjo kėdėje, dengtoje storu šarvuotu stiklu. Armijos generolo tautybė buvo prieštaringa. Jame buvo kažkas panašaus į indą, negrą ir azijietį. Nosis ilga, beveik akvilinė, akys gudrios. Jis pažvelgė į savo pavaldinius iš po antakių.
  Tačiau kai jo žvilgsnis nukrypo į Elžbietą, ji vaidino jaunesnę ir gražesnę juodaodę, jis suminkštėjo.
  - Trumpai, aš turiu per mažai laiko.
  Pirmiausia prasidėjo drachma:
  - Rusai sužinojo, kad į Didžiąją Britaniją ruošiasi atkeliauti vandenilinė superbomba.
   Kurių tikslas - sunaikinti ir užkrėsti Rusijos Europą.
  Fricas riaumojo kaip sužeistas jautis:
  -Tu išprotėjai? Tai negali būti tiesa!
  - Kaip pasakyti! - Elžbieta palaikė draugę. - Iš kur mes tai žinome?
  Vicemaršalas sušuko:
  - Viskas! Iš kur tu tai žinai?
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Druidai! Jie įvaldo senovės magiją ir galėjo skaityti mintis per atstumą. Bet kurią akimirką rusai gali tai sužinoti. Tada jie smogs bombos laivui.
  - Na, tai nėra taip paprasta! Šis laivas, kaip povandeninis laivas, gali nuskęsti į dugną! - pasakė Fricas. - Daugiau nesakysiu.
  Drachma gurguliavo:
  - Port Krasny Ariston griežtai saugoma.
  Fritzo Heimo juodos akys blykstelėjo:
  - Druidai klydo; laivas apskritai neturėtų atvykti į šį uostą. Apskritai jie nėra visagaliai. Ar esate jų pėdomis?
  Elžbieta ištarė:
  - Taip, draugas žaidimas!
  Vicemaršalas , tiksliau - armijos generolas, sušuko:
  - Nedelsdami suimkite juos visus!
  -Jie įvaldo teleportacijos meną. - ištarė Drachma ir papurtė stiprius raumenis.
  Fritzas riaumojo:
  - Kokia nesąmonė!
  Elžbieta pasilenkė:
  - Pašalinkite karius ir išjunkite vaizdo stebėjimą. Norime jums pasakyti kai ką svarbaus.
  Fricas įsitempė, jo veide iškilo įtarimas:
  - Argi tu ne toks?
  Šviesiaplaukė sušuko:
  "Dvidešimt metų dirbu valdžioje, pirmą denonsavimą parašiau būdamas dešimties ir suprantu, kokie pavojingi gali būti papildomi liudininkai.
  Fricas pagalvojo, vis tiek iš čia nėra išvykimo, kalnas pilnas sargybinių. Be to, jis visada turės laiko išsiųsti pavojaus signalą, pavyzdžiui, su žiedu. Ir kodėl jis turėtų bijoti? Generolai ir karininkai yra bailiai ir prie įėjimo atidavė ginklus. Ir apskritai čia visi savi, žiūrėsim ką merginos pasakys.
  Pasigirdo galingas riaumojimas:
  - Visas vaizdo stebėjimas pašalintas! Pas mus viskas paprasta. Ir vilkstinė nemokama. Žingsnis žygis!
  Dvylika kovotojų paliko patalpas. Jie judėjo mechaniškai ir buvo taip siaubingai išpūsti, kad sukėlė minčių apie stiprius anabolinius steroidus.
  Drachma palinko prie stiklo. Elžbieta priėjo prie jos; ji negaišo laiko. Turime rasti būdą, kaip akimirksniu atskirti šarvuoto stiklo sukibimą, kad jis atsiskirtų, ir tada mesti adatą. Apskritai čia viskas turėjo būti padaryta taikliai, kad nekeltų pavojaus. Brutalus Fritzo nužudymas gali pakoreguoti laivo judėjimą, tokiu atveju viskas turės prasidėti iš naujo:
  Kariuomenės generolas sumurmėjo:
  - Pasakyk man slaptą informaciją!
  Drachma pradėjo įtaigiu balsu:
  - Druidai žino, kur paslėptas Didžiosios Britanijos karalių rezervinis fondas.
  - Ką? - Fritzui iššoko akys. - Tai puiku .
  - Taip tiksliai! Ten yra didžiuliai lobiai, surinkti per šimtmečius visame pasaulyje. Iš įvairių šalių: Indijos, Australijos, Kanados, Pakistano, Pietų Afrikos ir Egipto. - įtaigiai pasakė Drachma. - Faraonų ir Napoleono Bonaparto, turkų sultonų, Afrikos vadų, kinų dievų lobiai. Vaizduotė bejėgė įsivaizduoti, kiek šalių ir tautų apiplėšė Anglija.
  Fritzas ją pertraukė:
  - Taip, mes tai žinome. Štai kodėl Stalinas iškėlė sukilimą, kad sustabdytų kolonijų išnaudojimą ir plėšimą. Paprastai tai yra nuostabus jo žingsnis siekiant suvienodinti visas šalis ir tautas!
  (Skurde) - pagalvojo Elžbieta.
  Drachma sušuko:
  - O dabar šiuos lobius vėl galima išleisti į apyvartą. Yra net senovės karaliaus Artūro karūna.
  Kariuomenės generolas nustebo:
  - Argi Apvalaus stalo riteriai nėra pasaka!?
  - Ne! Tai realybė! Mes padarėme tokį nuostabų atradimą. - atsikvėpusi pasakė Drachma. - Ir kodėl dėl tokios paprastos, nesudėtingos priemonės kaip elektros srovė ir karštos adatos po nagais.
  Elžbieta nekantriai atsakė:
  - Sąnarių tempimas ir sukimas taip pat nėra blogai. Ypač jei tai daro berniukai. Sulaukę mažo amžiaus, jie tokie lankstūs ir judrūs, kad kankinti juos verčiant figūras iš kūno yra malonu. - kalbėjo Elžbieta, bet jos rankos dirbo.
  - Taip , taip pat malonu kankinti berniukus! - pažymėjo Fricas. "Norėčiau, kad galėčiau juos kankinti dabar, bet nėra laiko". Nagi, papasakok plačiau, kur paslėpti lobiai.
  - O tu kartu su mumis kankinsi merginas. Smagu jiems sulaužyti pirštus karštomis žnyplėmis!
  - Žinoma, kaip tu sakai! - Fricas susuko snukį .
  - Pasilenk, nenoriu, kad to klausytų du generolai:
  - Taip, bet kurią akimirką surengsiu jiems nelaimingą atsitikimą. - pagrasino Fricas. Jis nerūdys už manęs.
  - Ką! Ir pabučiuok tave į lūpas! Pajusk herojaus lūpas. - pasakė Drachma.
  - Kalbėk greitai, tada aš tau pabučiuosiu!
  - Tai Škotijos kalnuose.
  - Taip, adresas, niekur tiksliau!
  - Tarp jų yra kalnas, vadinamas alyvine ketera. Tačiau kodėl turėtume kentėti, aš verčiau nupieščiau jums žemėlapį.
  Drachma pradėjo kažką piešti, ir ji tai padarė sąmoningai mažu šriftu. Fricas jaudinosi iš nekantrumo, jo kojos net šoko stepą.
  - Na, ar tu negali judėti greičiau!
  - Menkiausias netikslumas gali išmušti piešinį. - atsakė Drachma. - Žinai, kokia svarbi kiekviena detalė piešiant.
  - Na, gerai, tik nesiimk per toli!
  Drachma toliau parodė ir pasakė:
  - Pasiruošę!
  Fritzas puolė prie piešinio ir aptiko permatomus šarvus. Nusivylęs paspaudė svirtį. Šarvai prasiskyrė ir ranka sugriebė popierių. Tada merginos dirbo su juo, akimirksniu paralyžiuodamos Fritzą.
  - Štai kaip mes su tavimi padarėme! - pasakė Elizabeth. - Na, dabar jūs atsakysite į mūsų klausimus!
  - Paklausk jo, drauge Stalinai! - išplėtęs akis pasakė Brumeras.
  Merginos suleido jam keletą injekcijų plonomis adatėlėmis į galvą, galiausiai pavergdamos.
  - Dabar tu mūsų! Pateikite mums ataskaitą!
  Elžbieta pavartė akis ir paklausė:
  atplaukti krovinys tūkstančio megatonų vandenilio bomba?
  - Tiksliau - tūkstantis du šimtai megatonų, o laivas vaikiškai vadinamas "Saule".
  Drachma sunkiai atsiduso:
  - Štai kaip jie juokiasi iš sapno!
  Fritzas niūniavo:
  - Deja, toks gyvenimas!
  - Kur jis turėtų atvykti?
  - Į šiaurę nuo Škotijos iki Raudonojo Harvardo uosto. Tai gana rimtas prašymas. Iš ten jis bus gabenamas į Danijos krantus. Laivas gali panirti į vandenį ir plūduriuoti kaip povandeninis laivas. Galutinis tikslas - Petrogradas. Sprogimas turėtų sunaikinti svarbiausius Rusijos pramonės objektus Europos centre.
  - Na, mintis gana aiški!
  - Taip, drauge Stalinai. Tai Kissingerio idėja susprogdinti superbombą ir sukelti supercunamį !
  - Tai labai įdomi idėja! - pastebėjo Drachma.
  Merginos tęsė klausimus.
  - Koks konvojaus saugumas?
  - Labai padorus , dvidešimt povandeninių laivų, dešimt laivų, iš kurių septyni yra naikintojai, du kreiseriai ir vienas mūšio laivas. Visa eskadrilė. Be to, apie šimtas naikintuvų suks ratus, teikdami priedangą nuo lėktuvnešio.
  - Oho, tai gana daug galios.
  - Apskritai iš pradžių buvo planuota pasitelkti dar didesnę grupę, bet paskui manyta, kad tai gali sukelti perdėtą priešo dėmesį. Taigi nusprendėme tuo apsiriboti.
  - Universalus laivas "Solnyshko" plaukia po vandeniu!
  . SKYRIUS Nr.11
  Pragaro imperatorienės ir blogio deivės Kali rūmuose tęsėsi pramogos ir gladiatorių kovos.
  Kadangi karališkasis juokdarys Vladimiras Terkinas pradėjo dainuoti neklausdamas, jis taip sukėlė visuomenės pyktį.
  Trolių karalius sušuko:
  - Žiūrėk , tu dainuoji! Įvesk jį į ringą! Į ringą!
  Deivė Kali pritariamai linktelėjo:
  - Taip, būtent į ringą! Tegul mano brangusis juokdarys pats kovoja su nykštuku. Ir plakite gladiatorius berniukus!
  Mergaitės vergės puolė prie berniukų, žvilgčiodamos nuogus rožinius kulniukus. Susuko rankas ir tempė prie ožkų plakti. Jaunieji vergai silpnai priešinosi.
  Jie buvo tvirtai pririšti prie ožkų. Mergaitės vergės paėmė botagas į rankas ir ėmė jėga smogti į nuogas, raumeningas paauglių vergų nugaras. Vergai sukandę dantis tylėjo, stengdamiesi išlaikyti savo orumą.
  Ir Vladimiras Terkinas stojo prieš nykštuką. Jis atrodė kaip maždaug dvylikos metų berniukas, dėvėjęs tik maudymosi kelnaites, nuo galvos nusiėmęs kepurę su varpeliais.
  Nykštukas su batais buvo šiek tiek aukštesnis, bet tai buvo dėl batų, jis taip pat buvo žemo ūgio, o jo pečiai buvo tik blokas. Jis stovėjo priešais berniuką.
  Vladimiras apsidairė ir paklausė:
  - Gal gali duoti man ginklą?
  Deivė Kali nusijuokė ir atsakė:
  - Ne, mano šaunuolė! Šį kartą kovosite plikomis rankomis! Jūs neturėsite ginklų.
  Berniukas su maudymosi kelnėmis pastebėjo:
  - O kas jus pralinksmins, ponia?
  Imperatorienė Ada užtikrintai atsakė:
  - Manau, kad tavo dvasia mane pralinksmins ne ką prasčiau nei tavo kūnas. Be to, aš žinau, kad jūs neturite paprastos sielos!
  Nykštukas riaumojo:
  - Duok jam kardą! Man nusibodo nužudyti neginkluotą vaiką!
  Deivė Kali nusijuokė ir atsakė:
  -Duok jam vieno iš gladiatorių berniukų kardą.
  Pribėgo vergė ir įsmeigė vienam iš vergų kardą Vladimirui į rankas.
  Jaunasis karys paėmė ginklą ir pasitikėjo savimi.
  Deivė Kali įsakė:
  - Dabar atlikime statymus, ponai!
  Ir tada ėmė lažintis visokie karaliai ir princai. Buvo daromi įvairūs statymai.
  Nykštukas šypsodamasis pastebėjo:
  - Vargšelis! Na, aš žudžiau ir jaunesnius už tave žmones! Melskitės dievams, kuriuos matote egzistuojant!
  Vovka kikeno ir čiulbėjo:
  Vedų berniukų dievai yra stiprūs,
  silpniesiems jie nepadeda ...
  Jei esi ištikimas išmintingai galiai,
  Tada kovok už garbę ir šlovę!
  Deivė Kali agresyviai linktelėjo galvą šviesiais plaukais ir sunkia karūna:
  - Pradėkite!
  Skambėjo tradicinis gongas - mūšio signalas. Pirmąjį žingsnį nykštukas žengė išsišiepęs. Tada netikėtai tokiam tankiam kūnui jis smarkiai įsibėgėjo. Ir jo kirvis blykstelėjo virš berniuko galvos. Vovka vos pastebimu judesiu išsisuko. Tada jo kardas smogė nykštukui į skruostą ir paliko raudoną įdubą. Kirvis vėl blykstelėjo, bet berniukas vėl išėjo be jokių problemų. Ir jis pasirodė labai judrus.
  Publika pritariamai riaumojo.
  Karalius trolis patenkinta šypsena pažymėjo:
  - O jis tavo labai gudrus juokdarys!
  Deivė Kali nusijuokė ir pažymėjo:
  - Štai kodėl tai mano pokštas!
  Nykštukas vėl bandė pulti, siūbuodamas kirviu. Jo judesiai buvo greiti, bet juokingas berniukas buvo daug greitesnis. Čia nuogas vaiko kulnas šovė nykštukui tiesiai į nosį. Dėl smūgio net išsitaškė kraujas ir nutekėjo oda.
  Nykštukų kovotojas ištarė nešvarų prakeiksmą. Iš publikos pasigirdo juokas ir ūžesys. Taip, tai atrodė šiek tiek komiškai. Berniukas sklandė aplink nykštuką, bet negalėjo jo pataikyti. Vladimiras Terkinas dainavo:
  Negyva akis -
  Pasvirusios rankos...
  Jūs gausite jį į burną
  Trumparegis!
  Ir jo kardas smogė į lituotą metalą, sužeisdamas nykštuką į petį. Ir vėl siūbavo kirviu ir vėl nepataikė. Patarimas praskriejo...
  Publika tiesiog apsidžiaugė. Ji sukėlė nemenką triukšmą.
  Pora vergų berniukų energingai masažavo basas deivės Kali pėdas, ir šis karys tiesiogine prasme kuždėjo iš malonumo.
  Ir mūšis tęsėsi. Nykštukas kovotojas toliau siūbavo kardu. Ir daryti agresyvius svyravimus. Ir jo ginklas vis smūgiavo į orą.
  Elfas princas su miela šypsena pasakė:
  - Taip, tai tikrai kova su devyniais kintamaisiais.
  Hercogienė elfai prieštaravo:
  - O gal labiau kaip devynios nuolatinės. Čia jie sumušė nykštuką kaip pirmokas!
  Karalius trolis pritardamas linktelėjo:
  - Taip, yra toks dalykas. Bet tai netgi puiku !
  Vladimiras Terkinas tikrai judėjo daug greičiau nei nykštukas. Ir jis atrodė nepatogus jo fone. Jaunasis karys jautėsi kupinas entuziazmo. O Vovka, kaip jam patiko, ėmė ir su dideliu entuziazmu dainavo:
  Esu modernus berniukas,
  Man kompiuteris yra aukščiausia klasė.
  Net jei jūra smarkiai banguoja,
  Fašistinė kiaulė mūsų nepraris!
  
  Aš esu karys, tiesiog įžūliai iš sauskelnių,
  Jis sėdėjo ant puoduko ir šaudė iš lazerio...
  Yra daug berniukų ir mergaičių,
  Kam Stalinas idealus!
  
  Aš galiu viską padaryti su tinkamu pokštu ,
  Nešiojamasis kompiuteris, todėl trenk jiems į galvą .
  Mes padarysime pasaulį nepaprastai įdomų,
  Rusai įpratę laimėti visur!
  
  Aš, juokaudamas, atsidūriau vaiku pasauliniame kare,
  Labai vaikinai energingame kare...
  Aš galiu iš fašistų sukapoti,
  Juk dykinėjimas man visai nepatinka!
  
  Berniukui , patikėk manimi, nėra kliūčių,
  Jis galės nugalėti kraučius...
  Netrukus Žemėje vyks paradai,
  Meška supyko ir riaumojo!
  
  Aš toks šaunus berniukas,
  Jis tapo mūšių pradininku...
  Man karo visai ne per daug,
  Ir veltui fiureris šaukė nešvankybių!
  
  Žiema, aš basas šaltyje,
  Atkišusi dantis greitai bėgu.
  Mano mergina turi raudonas pynes,
  Ir pati mirtiniausia dovana priešui!
  
  Mušk fašistus drąsiai, berniuk,
  Stalinas asmeniškai mane ten įsakė...
  Pirštas paspaudžia gaiduką,
  sugadinau galingąjį Tigrą !
  
  Ko krautai norėjo, tą jie gavo,
  Berniukai yra visas karstas nuo manęs .
  Berniukas įveikė keletą beprotiškų mylių,
  Smūgis naciams tiesiai į kaktą!
  
  Patikėk, niekas mūsų nesustabdys,
  Fašistas niekada nelaimės.
  Net išprotėjęs karalius soste
  Netgi piktasis išdavikas-parazitas!
  
  Mes, vaikinai, esame drąsūs vaikinai,
  Ir mes pripratome nugalėti krautus...
  Juk net ikimokyklinio amžiaus vaikai yra drąsūs mūšyje,
  Egzaminus visada išlaikome su A!
  
  Slavai negali pakęsti pažeminimo,
  Mes visi tapsime kalnu prieš krautus...
  Juk mūsų širdyse dega keršto liepsna -
  Sutriuškinkime savo priešus plienine ranka!
  
  Rusų gentis yra milžinų gentis,
  Mes sugebame suplėšyti piktuosius .
  Juk žmonės ir kariuomenė yra vieningi ,
  Duoti fašistams smegenis!
  
  Mums nepavyks nugalėti
  Na, tada mes patys esame nieko verti.
  Paprašykite savo artimo atleidimo -
  Kelkis nuo kelių, mano šalis!
  
  Turime raketų, lėktuvų,
  Tačiau už Fritzo yra galingas dėdė Samas.
  Ateityje statysime žvaigždžių laivus -
  Ir drąsiai kurkime kompiuterį!
  
  Mūsų jėgos negali būti lengvai išmatuojamos,
  Ji kaip įsiutęs ugnikalnis...
  Kažkas sėja soras proskynoje,
  Na, mes sukelsime uraganą!
  
  Nėra planetoje vietos, aukštesnės už Tėvynę,
  Tai reiškia, kad visi yra kariai ir kovotojai.
  Vaikai juokiasi iš džiaugsmo, iš laimės,
  Dings sielvartas ir liūdesys - pabaiga!
  
  O kai einame per Berlyną,
  Šaligatvio vaikinų žingsnelis.
  Cherubai apšviečia mūsų kelią,
  Kiekvienas yra burtininkas, galingas magas!
  Po paskutinio žodžio Vladimiras paėmė kardo smaigalį ir įsmeigė jį nykštukui tiesiai į akį. Ir tai buvo paskutinis mūšio prisilietimas. Nykštukas griuvo negyvas ir nutilo.
  Publika akimirkai sustingo. Tada ji ėmė ir prapliupo audringais plojimais. Tikrai, buvo šaunu. Toks nusiraminimo požiūris pasirodė esąs entuziastingas.
  Trolių karalius labai patenkintas žvilgsniu pastebėjo:
  - Ką gi, išėjo gera kova su lemtinga baigtimi!
  Deivė Kali linktelėjo:
  - Puikus juokdarys, jis nenuvylė! Už tai leidžiu jam pabučiuoti mano kulną. Be to, kadangi jis taip pat gerai dainavo, nors apie tai, ko aš nelabai supratau, aš jam duodu platininį varpelį už kepurės. Ir tikiuosi, kad jis bus patenkintas!
  Ir ji ištiesė nuogą, įdegusią, raumeningą, grakščią koją.
  Juokingasis berniukas turėjo atsiklaupti ir pabučiuoti nuogą labai gražios, o kartu ir kruvinos moters padą.
  Jis taip ir padarė, na, toks vergo likimas. Po to jis buvo griežtai išsiųstas į garbės kėdę. O vergė iš tikrųjų įteikė jam platininį varpą.
  Tuo tarpu orgija tęsėsi. Tiksliau, publika jau per ilgai sėdėjo, o deivė Kali spustelėjo nuogus kojų pirštus. Aplink pasirodė tamsiai raudonas rūkas, o palyda buvo uždengta.
  Jie kartu įkrito į raudonojo lotoso miegą. Vladimiras taip pat jautė tam tikrą sunkumą savyje.
  Juokingas berniukas sėdėjo lotoso pozoje ir pasinėrė į labai ryškius prisiminimus apie savo neįprastai kruviną, o kartu ir žavų vienos iš daugelio misijų žygdarbį.
  Holograma buvo didžiulė, trimatė, joje atsirado erdvė su daugybe žvaigždžių girliandų, kibirkščiuojančių brangioje sklaidoje. Ir lygia eilė supaprastintų Rusijos žvaigždėlaivių jūrų plėšrūnų pavidalu. Vakuuminė aerodinamika buvo beveik optimali, tačiau kiekvienas laivas buvo savaip nuostabus, stebinantis savo formų elegancija.
  - Išsirikiuokite prie išėjimo. - nuskambėjo griežtas moteriškas kompiuterio balsas. Pirmoji turėtų nusileisti įmonė, kurioje buvo įsikūrusi Vasilisa, Antonina ir Vladimiras Terkinas. Kariai buvo išrikiuoti, jiems buvo įteikti desantiniai koviniai kostiumai , ginklai, įskaitant puolimo granatas su graviofotono greitintuvu ir naikinimo granatas, ir įmesti į kapsulę. Šie smulkūs akmenukai savo ruožtu buvo paslėpti desantiniuose laivuose, kurie turėjo persirengti meteoritų spiečiu.
  Dzudduko planetoje . Šis didžiulis pasaulis, prisotintas karių, padarė baisų įspūdį: šešios žvaigždės vienu metu kaitino paviršių, daugiausia sudarytą iš dykumų, o oranžinėse džiunglėse su grobuoniškais augalais buvo galima pamatyti tik atskiras oazes.
  - Ši planeta tikrai primena požemį. - tarė susimąsčiusi mergina Antonina.
  -Jie nepatenka iš pragaro į pragarą. - Kaip bebūtų keista, mūšio išvakarėse Vladimiras tapo linksmas. - Skirtumas tarp pragaro ir požemio yra tas, kad pirmasis visada su tavimi, o antrąjį galima palikti!
  Be džiunglių, apačioje šniokštė jūros; kaip bebūtų keista, esant tokiai aukštai temperatūrai jos ne užvirė, o, priešingai, užšalo. Elementas zidigiras buvo tirštai susimaišęs vandenyje , karštas sukeldavo kristalizaciją, tačiau atvėsęs ištirpdavo. Karštas ledas tuo pat metu buvo patvarus, o kariuomenė galėjo lengvai juo judėti.
  Shilo klasės desantiniai laivai vienas po kito iškrito iš Marso kreiserio vidaus. Jie tikrai atrodė kaip dideli ugnies kamuoliai. Gama neutrinų minosvaidžiai pralėkė priekyje , jie išmetė specialius sviedinius, kurie sukėlė minų sprogdinimą erdvėje ir pokosdyje . Taigi jie atvėrė kelią " desantai ".
  - Šioje planetoje per daug vertingų naudingųjų iškasenų, reikalingų karui, todėl bombarduoti neįmanoma. Turėsime jį paimti audringai. - Taip jie paaiškino instrukcijose. Be žmonių, puolime turėjo dalyvauti ir koviniai robotai, tačiau patrankų mėsa buvo pigesnė nei brangios kibernetinės sistemos. Todėl pagrindinį vaidmenį turėjo atlikti kariai, gausiai laistydami svetimą žemę krauju. Apie ką jie galvojo, gal daugeliui tai buvo paskutinė diena, o apie artimuosius, žmoną, jei tokią turi, apie vaikus. Kai kurie žmonės svajojo apie rangus ir apdovanojimus, tačiau tokių žmonių, kaip taisyklė, yra mažuma.
  Nusileidusiems laivams patekus į labai tankią atmosferą, į juos buvo paleistos raketos, o dangų nušvietė lazerio spinduliai. Tikėtina , kad užmaskavimas neapgavo Daragų arba jie bet kuriuo atveju atidengė ugnį. Laivas pradėjo didinti greitį, įsibėgėjo kaip kometa, bandydamas greitai pasiekti paviršių. Jo kritimas buvo toks greitas, kad jam teko įjungti šalčio generatorių, kitaip apkala būtų išsilydžiusi ir visi kariai būtų žuvę. Atrodė, kad meteoritas skrido karštos plazmos ugnies kamuoliu. Toks manevras buvo labai rizikingas, menkiausias besileidžiančios transporto priemonės konstrukcijos trūkumas galėjo pražudyti visą ekipažą. Gaisras sustiprėjo, netoliese sukosi hiperplazminiai sūkuriai, tada vienas jų užklupo kaimyninį laivą, jis sprogo, buvo matyti, kaip šimtai žmonių virto branduolinėmis dulkėmis. Perėmėjai bandė pakilti link jų, bet jiems pakilus į aukštį jau buvo per vėlu. Prieš nusileisdami mažieji žvaigždėlaiviai paleido šąlančių raketų salvę, paleisdami ledo bangą. Vandenynas akimirksniu ištirpo, o desantiniai laivai išleido kapsules.
  Stabdymą šiek tiek sušvelnino pirmiausia antigravitacijos laukai, o paskui vanduo. Desantininkai, nepaisant stipraus drebėjimo, išlaikė išorinę ramybę, megamagnetiniai spaustukai patikimai laikė formaciją.
  gravitacijos siųstuvą protingai pasakė Vladimiras Terkinas .
  - Matote, praėjome, į mus nepataikė nei viena raketa.
  - Be to, mes nusileidome pirmi. - su menkai paslėptu pasididžiavimu atsakė Vasilisa.
  Griaustinis balsas nutraukė samprotavimą:
  - Visi, išlipkite, pradėkite puolimą.
  Kiekvienoje kapsulėje buvo kompanija ir, kaip visada, buvo klutzės . Vienas kareivis negalėjo nuleisti skydelio, todėl buvo išmestas atviru veidu. Iš pradžių jis įkrito į ledinį vandenį, paskui buvo įmestas į nuodingą sieros atmosferą.
  Likę kariai ir kariai be incidentų išskrido iš kapsulės. Kuopos vadas vyresnysis leitenantas Stanislavas Lapotas nieko nejautė, jau buvo gana patyręs mūšyje ir, jei būtų buvęs kiek gudresnis ir ne toks arogantiškas su savo viršininkais, būtų užsidėjęs bent vieno žmogaus pečius. pulkininkas. Ir taip jis, kaip robotas, sekė laiką naudodamas ugningą kompiuterio apyrankę, siuntė užklausą laivo pilotui ir stebėjo savo parašiutininkus.
  Tačiau vadas akies krašteliu ir dalimi sąmonės sugebėjo pastebėti, kad Semeonas Markovas, prieš nusileisdamas, paskubomis išgėrė kažko stipresnio už jūros dumblius, o šalia sėdintis Maksimas Poltaraninas paslėpė žavingą. amuletas, atvežtas iš tolimosios Minotauro galaktikos po šarvuota plokšte.
  Pats Lapotas ant kaklo laikė nedidelį , jau gana suteptą, sidabrinį kryžių, Jėzaus atvaizdas jau buvo visiškai ištrintas per kelis ilgus šimtmečius.
  Kareiviai čia buvo jauni, kai kurie vos su ūsais, merginų daug, viena nervingai drebėjo, kita meldėsi ir kirto. Ir trečias vaikinas iš jo nusijuokė.
  - Na, tu tamsuolis, rankomis velnius vaikoji.
  Atsakydamas jis pasakė kažką pikto :
  - Ir demonas tave jau išvijo! Pažiūrėkite, kaip sustingsta!
  Šioje skausmingai ilgoje artėjančio siaubo akimirkoje telpa visas ant nežinomybės ribos stovinčių žmonių gyvenimas.
  Tik šis mažas beždžionėlė Vladimiras Terkinas linksmai juokiasi ir šypteli , tarsi važiuotų ne į mūšį, o atostogautų. Na, ką paimti iš skauto, kuris beveik vaikas. Ir šios dvi išmokusios jaunos merginos , kurios sėdėjo šalia jo, yra rimtos, aiškiai bijojusios, nors to neparodo. Gerai, kad kariai yra ploni, kampuoti, bet veržlūs, labai greiti, greičiausiai jie neturi minimalių šešiolikos ciklų iškvietimo reikalavimų.
  Anksčiau jie buvo šaukiami aštuoniolikos, bet kažkoks protingas vaikinas išsiaiškino, kad vyresnio amžiaus kariai greičiau ir geriau išmoksta karinio raštingumo. O kad šešiolikos jie dar vaikai, moterys taip pat tarnauja, yra specialios moterų kuopos ir netgi būriai su divizijomis, jie dar apgailėtini nei berniukai . Čia vis dar yra tris kartus daugiau berniukų nei mergaičių.
  Jis Laptya turėjo vadovauti moterų kuopai, ne, su moterimis susidoroti dar sunkiau nei su vyrais, nors jos padoriai kovoja, yra siaubingai kaprizingos. Jei būtų jo valia, jis, kaip senais laikais, uždraustų moterims kautis; tai ne jų rankų ir pečių reikalas.
  Dar vienas griaustinis iš viršaus, sprogo kitas desantinis laivas, Stanislavas Lapotas itin griežtai įsakė:
  "Visi, plaukiokite po ledu, nešokkite į paviršių, mes išlįsime tik arti kranto."
  Kapsulė atsidarė taip, kad visa kompanija akimirksniu atsidūrė vandenyje.
  Vladimiras Terkinas jautėsi tarsi sulėtintame filme, jam viskas atrodė taip nerealu. Atrodė, kad Antonina ir Vasilisa jautėsi ne ką geriau, gražios merginos ėmė nervintis . Jie jautėsi tarsi iš išorės, tarsi visa tai nutiktų ne jiems, o kažkam kitam. Jų širdys plakė stipriai vieningai ir atrodė, kad jie gali skaityti vienas kito mintis.
  - Laikykis! - lyg patyręs žvaigždžių prižiūrėtojas sušuko skautas Vladimiras. - Mūšio metu suformuosime skraidančią trejetą ir dengsime nugaras.
  Po vandeniu kariai judėjo sklandžiai, tada lankstūs koviniai kostiumai įgavo supaprastintą formą, visu pajėgumu buvo įjungti fotongravitacijos varikliai, o desantinė kuopa puolė šturmuoti .
  Vado balsas skambėjo nesuprantamai; matyt, vandens srautai kėlė stiprų triukšmą, o gal daragai įjungė gravitacinius trukdžius atkuriančius įrenginius .
  - Susikoncentruokite į gravitacijos švyturį , neatsilikkite ir nepažeiskite savo pozicijos; kai reikės pakilti, atsiųsiu papildomą signalą.
  - Nardymas. - pasakė Vladimiras Terkinas, apnuogindamas dantis - Tai kaip kapitono Nemo.
  - Tai labai sena knyga. - atsiduso Antonina. - Būtų malonu skristi į praeitį, kai Žemė dar buvo visa ir klesti planeta. Kokia turėjo būti pasakiškai graži gamta, bet dabar viskas sunaikinta, liko tik krateriai ir radioaktyvi dykuma.
  Gražuolė mėlynais plaukais Vasilisa sunkiai atsidususi pasakė:
  - Kažkada mačiau laidą, Žemėje vis dar yra toks didelis radiacijos lygis, kad neįmanoma būti be specialaus kostiumo . Tiesa, jie žada atkurti planetą, technologijos jau sukurtos.
  - Na, tai po karo. Visa tai per brangu, o per tokią visišką netvarką kiekvienas centas svarbus. - baigė mintį Antonina.
  - Neliūdėkit mergaitės, mes vis tiek vaikščiosime savo motina žeme. Taip ir bus, merginos. - Juokaudamas, lyg pats būtų gerokai vyresnis, Vladimiras erzino savo partnerius.
  - Priekyje yra minos. - įsakė Lapotas. - Įjunkite Pyrrh-6 spinduliuotę ir melskitės, kad ji padėtų.
  Piro spinduliuotė sujaukė daugumos mažų priešpėstinių minų nustatymus su mini naikinimo užtaisais, bet ne visų ir ne visada, todėl ir čia teko pasikliauti sėkme.
  Dviem vaikinams iš jų kompanijos nepasisekė, neva plėšrios piranijos užpuolė juos nedideliais vištų kiaušinių dydžio užtaisais ir susprogdino berniukus. Net iš toli buvo jaučiamas šokas.
  - Tik du, ne taip jau blogai, tikėjausi blogiausio. - sumurmėjo Lapotas.
  Trys minos persekiojo Vladimirą iš karto, bet berniukas nušovė dvi, o Vasilisa nukirto dar vieną; nuo karštų spindulių iškart susidarė strėlės formos ledo gabalai.
   Kario mergina prakeikė:
  - Jūs pritraukiate bėdų į save.
  - Bet viskas susitvarkė, pavargau nuo plaukimo, mieliau eisiu į mūšį. - Vladimiras Terkinas net purtė iš nekantrumo.
  Mergina perbraukė rankos kraštu per gerklę:
  - Šaudysime, kol susirgsime.
  Galiausiai jie pasiekė pakrantę, tai buvo kietos, vientisos uolienos iš granito, kvarco ir kietesnių bei patvaresnių Grustiros , Meffobloko , Tikikakos , Scataros elementų .
  - Eime į paviršių! - sušuko Lapotas.
  Į ledą įskriejo stingdančios granatos, storas kietas paviršius buvo apgraužtas, tada, raitydamiesi kaip gyvatės, ėmė iššokti desantininkai.
  Vienas pirmųjų prasibrovė Vladimiras Terkinas ir beveik iš karto juos pasitiko plazminis dušas. Berniukas atsakė iš karto atidarydamas ugnį abiem rankomis. Akies krašteliu spėjo pastebėti, kaip vienas iš karių, gavęs kelis smūgius, subyrėjo, galva, rankos ir dalis krūtinės atskriejo atgal, o kojos liko stovėti ant žemės.
   Į Vladimirą pataikė naikinamoji granata , gravitacijos banga nuvertė jį nuo kojų, bet berniukas iškart pašoko ir metė savo užtaisą. Kažkas rėkė ir du Daragai buvo suplėšyti. Tada Vladimiras vėl nukentėjo, bet, matyt, geru kampu, ir terminatorius berniukas sugebėjo atsispirti.
  Atsargesni, angis su sijonu, Antonina pasilenkė ant žemės, jie jau buvo palikę ledą ir apsidairė. Šviesos buvo daug, ji buvo nepakeliamai ryški, įvairiaspalvė ir tarsi užliejo visą paviršių.
  Rusijos šarvuoti kariai smarkiai apšaudė daragus ir kelis didelius robotus, bėgiojančius tarp trijų didelių angarų.
  Buvo aišku, kad Rusijos kovotojams pavyko pasiekti taktinę staigmeną, priešo gynyba buvo organizuota skubotai, tai yra labai prastai. Atsakomoji ugnis buvo gana chaotiška, tačiau sumanus jaunuolis, negyvenęs metų, suprato, kad Darago sustingimas greitai praeis ir tada jam teks susidoroti su baudžiančiu į klevą panašių dievų kardu .
  Gerai, kad jie priartėjo, todėl sunki hiperplazminė artilerija tyli, kitaip jiems tai būtų buvusi rusiška pirtis.
  Kapsulė pakilo iš po apdegusio ledo, karštis buvo toks, kad ant keisto vandens akimirksniu susidarė tinklelis, kurį teko sulaužyti. Pilotas atidengė ugnį sijiniais ir adatiniais kulkosvaidžiais, sunaikindamas daugybę daragų. Vienas iš robotų nulūžo nuo sunkios hiperplazminės instaliacijos - ultrafotonų ugnies sistemos. Dvi naikinimo raketos sprogo su riaumojimu ir iš dalies taranavo jėgos lauką, beveik uždengdamos dešinįjį variklį.
  Patyręs pilotas iškart paliko puolimo liniją. Tačiau mechaniniai monstrai toliau šaudė, rusų desantininkų smūgis buvo išmestas aukštyn, o stovintieji arčiau sprogimo epicentro riedėjo žeme kaip žirniai, desperatiškai bandydami susigaudyti.
  Nepaisant to, net parako kvapo nejautę jaunieji kovotojai buvo gerai apmokyti treniruotėse , mikliai sulėtino greitį ir iškart, radę natūralią priedangą, užėmė pozicijas.
  Viena po kitos iškilo naujos kapsulės, kurios atliko atakos lėktuvų vaidmenį, naikindamos žemės dangą ir visus atvykstančius Dagus .
  Netrukus vienas iš jų smarkiai apgadintas ir, degdamas melsva liepsna, buvo priverstas atsisėsti.
  Antonina metė naują granatą ir padidino ugnį, o Vasilisa padėjo pakilti nuo granatos nukentėjusiam kariui. Kaip bebūtų keista, tai buvo vienas iš trijų sultono draugų, tačiau jaunasis kovotojas į tai nekreipė dėmesio. Susileidęs stimuliatoriaus, stambus vaikinas greitai atėjo į protą, sušnibždėjo.
  - Mūsų žmonės žengia į priekį, laikas spausti!
  Iš tiesų, rusų kareiviai, nužudę priekinę dagių grandinę , pajudėjo į priekį.
  Pasislėpę už šarvuotų kolosų, vienu metu priešą puolė dešimt dalinių. Nors jų nuostoliai buvo palyginti nedideli, jiems pavyko sutriuškinti priešą, o kai kuriose vietose kovoti rankomis, trys priekiniai angarai buvo išvalyti.
  Netrukus artimiausio angaro prieigos buvo visiškai kontroliuojamos nusileidimo pajėgų. Viename viduje buvo daug karinės technikos, robotų ir skraidančių tankų. Įskubėję į vidų rusų kariai svaidė naikinimo granatas į tuos, kurie judėjo ir bandė šaudyti, o iš konstrukcijos ventiliacijos angų pasipylė purpuriniai sunkūs sieros-deguonies dūmai.
  Įveikę angarą, desantininkai nuskubėjo į centrinę bazės dalį. Reikėjo remtis sėkme, ypač todėl, kad šį kartą ore vėl pasirodė priešo atakos lėktuvai, kurie galėjo sukelti rimtų problemų.
  ant gravitacinės pagalvės , jei mūšis užsitęstų, jį valdytų tik vienas karys, naudodamas gravitacinį radiją . Pagrindinės jėgos sustojo tarp degančio angaro ir dar nepaliesto. Atrodė, kad priešas atsigavo nuo sumaišties, kurią sukėlė netikėtas Rusijos armijos povandeninis manevras ir palei liniją tarp dviejų angarų eilių atidengė stiprią ugnį.
   Dėl to Vladimiras, Antonina, Vasilisa ir nemaža dalis būrio, kuriems pavyko pasiekti trečią sandėlių eilę, atsidūrė atkirsti. Kareivis prispaudė durklo ugnį prie žemės. Tik pamišęs Vladimiras, tarsi tikėdamas, kad yra užkeiktas, kaip velnias iššoko ir metė granatą. Galingas robotas buvo sunaikintas, o jo galva nuskriejo šimtą metrų.
  Kareiviai kikeno, nustebę dėl tokios drąsos, bet tuo metu ant jų krito nukreipiančios raketos. Tai jau nebebuvo juoko dalykas; turėjome visa galia įjungti ardomąją spinduliuotę ir tikėtis, kad ginklas šaus aklai. Tryliktoji kuopa prisiėmė didžiausią puolimą. Jo karius nuolat smogdavo raketos, tačiau tie, kurie ne iš karto žuvo, sugebėjo pakilti ir atidengti ugnį, uždengdami prieigas.
  Stanislavas Lapotas suprato, kad tokiomis sąlygomis jo paties mirtis ir visos įmonės sunaikinimas buvo laiko klausimas ir labai trumpas.
  "Mums skubiai reikia ieškoti išeities, kol nesame sunaikinti".
  - Žinau ką daryti. - sušuko Antonina į gravitacijos siųstuvą .
  Lapotas, kuriam nelabai patiko šios, jo manymu, seselės, mergaičių vunderkindai, nepatenkintas šaukė:
  - Ar tai jūs, profesoriau? Na, greitai pasakyk, ką tau pasakė išmoktos smegenys, kitaip mes visi susprogsime.
  Antoninos batus nuo kojų nupūtė sprogus bario apvalkalui . Merginos basos pėdos buvo raudonos nuo sprogimo ir ekstremalios temperatūros, padengtos daugybe įpjovimų. Mergina, trindama sugadintas galūnes, urzgė:
  - Reikia susprogdinti storą angaro sieną ir visa kompanija į ją leidžiasi.
  Lapotas į sandalą atsakė skeptiškai:
  - O jei ten yra daragų?
  Mergina, lašindama regeneruojamąjį tirpalą ant kulno išsipūtusios pūslelės, verkšleno:
  - Mes juos nužudysime, vingiuotuose koridoriuose jie nebegalės vykdyti nuolatinio durklo ugnies, ir mes turėsime galimybę.
  Vadas, švelnindamas toną, sutiko:
  - Panašu, kad jūs siūlote sandorį, todėl mes taip ir padarysime.
  Pastatę sunkią kaupiamąją naikinimo bombą, kuopos sapieriai pasitraukė į tolį, sprogmenų galėjo ir neužtekti, nes jėgos laukas vibravo. Tačiau prasibrauti iki įėjimo buvo savižudybė.
  Griaudėjus sprogimui, siena prasiskyrė ir išryškėjo didžiulio kambario kontūrai. Pažangūs desantininkai iššovė hiperplazmos paleidimo įrenginį , keli robotai sprogo.
  "Meskite granatas!" - įsakė Lapotas.
  Ant grindų tarp dėžių rietuvių šokinėjo ir sukosi bangų granatos kaip viršūnė, akindamos įrangą ir destabilizuodamos robotų darbą. Tačiau dauguma transporto priemonių nebuvo kovinės būklės. Kareiviai judėjo kaip ežiai rūke, bet vis dėlto sugebėjo išjungti robotus. Kambarys buvo pilnas dūmų ir, norėdami naršyti, turėjome įjungti matricinį vadavimą. Mūsų pačių siluetus kompiuteris, priešai ir viskas, kas kvėpavo ir judėjo, iškart nudažė žaliai, raudonai .
  Mikliai pirštais, Vladimiras Terkinas, kaip šimpanzė , užlipo ant šarvuotų dėžių rietuvių, viskas buvo puikiai matoma iš viršaus ir buvo galima vykdyti koordinuotą ugnį.
  Priekyje šliaužia pabaisa su šešiomis plazminėmis patrankomis, reikia atspėti momentą, kada jis atšaudys, šiek tiek atverdamas jėgos lauką, ir mesti į jį granatą. Čia nusprendžia šimtai sekundės.
  Ir tarsi Dievas apsaugotų nekaltą vaiką, ar berniuko intuicija būtų labai išvystyta, bet jis neabejotinai atsitrenkia į kibernetinį centrą, ir penkiolikos metrų ilgio kolosas subyra į gabalus.
  Dabar desantininkų negalima sulaikyti, jie juda kaip mušamas avinas, traiško daragus ir robotus.
  - Tu matai, kaip aš jį trenkiau! - šaukia Vladimiras. - Aš esu tikras super karys !
  Basa, sulaužytomis kojomis mergina atsakė:
  - Puiku, mūsų mažasis drauge, bet kol kas mums reikia išgyventi.
   Nepaprastai didelis dagis išbėgo pasitikti Antoninos ; jis išskėtė klevo rankas, tarsi norėtų ją sugriebti, o gal paimti į nelaisvę.
  Abi merginos smogė jam sijiniais ginklais, priešas nuskriejo į šoną, o jo kulkosvaidis šoko ant gravito -titano grindų. Kadangi jie šaudė arti, kovinis kostiumas buvo pradurtas, o daragas nebejudėjo.
  Desantininkai ir desantininkai įsiveržė į įėjimą.
  - Pirmyn, dabar mes išlipsime iš pelėkautų. - Oral Lapot.
  "Manau, kad ten mūsų laukia pasala, geriau leisti kovotojams apeiti". - pasiūlė Vasilisa.
  - Aš esu vadas ir sprendžiu. - atrėžė Lapotas.
  Tačiau tą akimirką smogė stori, platūs spinduliai, ir keturi rusų naikintuvai iškart buvo supjaustyti į gabalus, buvo aišku, kad buvo suaktyvinti sunkūs lazeriniai pabūklai su bent jau mega naikinimo siurbliu.
  -Tu nori, kad mes visi būtume sunaikinti. Taigi eikite ten patys. - sušuko basa koja Antonina.
  -Gerai, apeikime. - nenorom sutiko Lapotas.
  Kareiviai pradėjo eiti per rietuves į kitą angaro pusę, tikėdamiesi arba apgauti priešą, arba eiti į jo užnugarį.
  Tada Antonina basa ir sulaužyta koja pajuto slaptas avarinio išėjimo duris.
  "Čia mes visi galime išeiti". Pabandysiu nulaužti kibernetinį kodą.
  Beviltiškai atšaudamas Lapotas sumurmėjo:
  - Paskubėk, kitaip mes įstrigsime .
  Darogo imperijos kariai jau skverbėsi pro duris , jie prasibrovė, tačiau rusų kareiviai juos pasitiko ugnimi ir privertė užspringti krauju.
  Vienas iš jaunuolių desperatiškai rėkė:
  - Greičiau, greičiau, staiga jie patraukia patranką ir meta bombą.
  Vasilisa ramiai atsakė:
  - Daragai godūs, o čia per daug gerų daiktų sukrauta. Geriau nespausti jos už rankų, o tegul padeda Antoninai.
  Reikalai tarp jųdviejų klostėsi daug greičiau, o po minutės durys atsidarė.
  - Tai daug geriau. Dabar išeikime.
  Prieš juos kareiviai susidūrė su gravitacijos bokštu . Užlipę į viršų, jie atsidūrė pačiame raketų vyrų gale, kurie toliau šaudė į tuščią vietą.
  Kita būrio dalis, naudodama dėžes, užlipo ant gretimo stogo. Stanislavas Lapotas įsakė:
  - Didžiausia ugnis, kurią galima nužudyti.
  Po jais tryško ištisa jūra, daug šimtų priešų daragų. Atsistoję ir nutaikę savo spindulių metiklius , kareiviai nuvertė visą savo neapykantą priešui.
  Priešas buvo priblokštas ir prislėgtas, jie iš karto nesuprato, iš kur kyla ugnis, todėl suintensyvino bombardavimą ore. Kaip bebūtų keista, robotai pirmieji tai suprato ir pavėluotai pradėjo šaudyti. Tačiau jie buvo puolami iš karto iš trijų pusių, be to, rusai panaudojo sandėlyje užfiksuotus raketų paleidimo įrenginius "Daraga" .
  Jų panaudojimo poveikis pasirodė stiprus, be kita ko, todėl, kad Daragų jėgos laukai nebuvo pritaikyti tokio intensyvumo šaudymui, be to, visada sunkiau apsiginti nuo savo ginklų.
  Ypač drąsiai išsiskyrė Vladimiras Terkinas, berniukas tikėjo savo nepažeidžiamumu .
  -Paslėpk, velnias! - sušuko Antonina. Bet kur tai yra?
  - Rusijos karys neturėtų bijoti mirties! - atsakė beviltiškas vaikas karys.
  Velnias basomis kojomis logiškai atsakė:
  - Tik niekšai neturėtų nieko bijoti, bet karys turi mokėti išgyventi.
  Vladimiras kentėjo:
  - Kareivis, visų pirma, turi būti drąsus, bet tu daužiesi į kelnes.
  Mergina griežtai atsakė:
  - Žiūrėk, jei susižeisi, mes tavęs negydysime.
  Terkinas nusijuokė ir iškišo liežuvį:
  - Jie gali mane nužudyti, bet aš netapsiu luošu, medicina pažengė į priekį.
   Dar po minutės žuvo visas Darago pulkas, o kareiviai, suarę žemę, persikėlė į kitą angarą, kur tiesiog nuėjo į gynėjų užnugarį.
  Angaro viduje buvo keli tankai, todėl teko kęsti juos išmušant. Naujasis angaras buvo sunaikintas, kareiviai lakstė iš vietos į vietą, o kažkur kosmose vyko ne mažiau intensyvus mūšis.
  Kitame bazės sektoriuje, negalėdami kirsti ugnies linijos ir susijungti su dalimi būrio, trys būriai pasitraukė į pradines pozicijas ir pradėjo persigrupuoti.
  Tada jie persikėlė į kitą angarų liniją, siekdami sunaikinti sandėlius. Reikėjo jiems padėti, o greitai perbėgę ir vienas kitą prisidengę desantininkai atskubėjo į pagalbą. Bet staiga juos ant flango pataikė didelė Daragų brigada ir Chembur rasės samdiniai; tai buvo tikri monstrai, iki penkių metrų aukščio, jie judėjo, lydimi robotų.
  - Net keista, kad anksčiau tokio koloso nepastebėjome. - pasakė Vladimiras Terkinas.
  - Matyt, jie buvo laikomi pasaloje. - samprotavo Antonina.
  Jie grėsmingai iškilo virš Daragų gretų ir, ištiesę ilgus plazminių pabūklų vamzdžius, gana tiksliai pataikė į bėgančius desantininkus. Sviediniai buvo galingi, užteko vieno smūgio, kad karys išgaruotų, nors ugnies greitis buvo silpnesnis nei spindulių pabūklų, tačiau kompiuteris padėjo jiems nusitaikyti.
  Rusijos kariuomenė buvo padalinta į dvi dalis, o po to į tris ir atskirta viena nuo kitos, jos kovojo su pranašesnėmis priešo pajėgomis.
  pakartojo bendrovės Nr. Bet faktas yra tas, kad nuo pat pradžių jų buvo daug daugiau ir jie galėjo atlyginti žalą, o rusai, atkirsti nuo savųjų, negalėjo.
  Situacija trečiojoje angarų linijoje tapo visiškai kritiška . Žuvusių karių skaičius augo, o robotai kartu su chemburais prasiveržė į užnugarį.
  Vladimiras Terkinas net ir tokiomis atšiauriomis sąlygomis nepasimetė, vieną superrobotą jam pavyko pagauti susprogdinęs granata, o kiti vaikinai neatsiliko. Tuo metu Stanislavas Lapotas buvo sunkiai sužeistas, hiperplazminis sviedinys pataikė į jo kovinį kostiumą ir nuplėšė jam ranką iki pečių. Vyresnysis leitenantas prarado sąmonę nuo skausmo šoko.
  Ir tik tai, kad kovinis kostiumas sugebėjo laiku suspausti atskiras dalis, leido išvengti mirties nuo slėgio mažinimo.
   Daragai apskritai pasidarė per drąsūs ir, priartėję, stojo į kovą rankomis. Jie naudojo durtuvus, pagamintus iš tvirtų mechaninių lazerių, kurie gali pramušti kovinį kostiumą ir suplėšyti užpuoliką . Išoriškai ne itin dideli berniukai ir mažasis Vladimiras Terkinas kovėsi labai sumaniai, o kiti kariai jiems nebuvo prastesni. Ir vis dėlto Daragai buvo paimti skaičiais, jų bendražygiai krito šalia berniukų, įkalti ir sunaikinti; išgyveno vos trečdalis kuopos.
  Šioje situacijoje esantys robotai nustojo šaudyti, bijodami pataikyti į savo karius, o chemburai šaudė ir į savus , ir į kitus. Daragų vadas Niduraškovas tapo tokio neapgalvoto poelgio auka . Klevas po to supyko ir atidengė ugnį, netrukus prasidėjo sąvartynas. Tuo pasinaudoję rusai pradėjo puolimą, kovojo įnirtingai suvokdami, kad tai vienintelė galimybė išgyventi. Daragai buvo mažiau išmokyti kovoti rankomis ir, be to, nukreipė savo dėmesį į chemburus.
  Netrukus visas laukas buvo nusėtas Daragos lavonais.
  - Robotus galima sunaikinti. - Vado mirties akivaizdoje Antonina ėmėsi vadovauti. - Bėkite iš arti ir sutelkite draugišką ugnį vienoje transporto priemonėje. Jei kartu pasieksite apatinį tašką, nei vienas monstras neišgyvens.
  - Aš pirmas tau tai parodysiu! - sušuko Vladimiras Terkinas.
  Koncentruota ugnis atliko savo vaidmenį, vienas po kito žlugo robotai žudikai. Vienam iš jų pavyko pataikyti į jį plazma, vos nepataikant Terkinui, tačiau laimingasis berniukas vėl išgyveno.
  - Karabasas Tu negali sugauti Barabaso ! - Ir jis ištiesė nosį, tuo pačiu metu įmesdamas granatą į dabar jau pažeidžiamą pilvą.
  Kai Daragai buvo galutinai nugalėti, būrio likučiai atsiliko nuo pagrindinių jėgų, puolančių likusius rusų būrius.
  Dar galingesnis Skeletas - iš Darago pusės į mūšį stojo 10 robotų, kurie veikė pagal nusistovėjusią schemą, šaudė dideles raketas, kurios atnešė naikinimo chaosą, išmušė didelius kraterius, tada priėjo arčiau, panaudodami plazmines patrankas ir priverstinai. sijų metikliai .
  - Oho, kokie milžinai. - pažymėjo Vladimiras . "Jas bus sunku sunaikinti net su koncentruota ugnimi".
  Spardydama nuplikytas, nuogas kojas, Antonina užtikrintai prieštaravo:
  - Ir vis dėlto turime veikti pagal šią schemą, koncentruota ugnis susilpnins gynybą, tuo metu kas nors drąsus ir drąsus mesti po pilvu krūvą susinaikinimo granatų.
  Terkinas, kaip visada, lenkia visus:
  - Tai būsiu aš.
  Sandalų mergina pasipiktino:
  - Kodėl jūs?
  Vladimiras Terkinas pagrįstai pažymėjo:
  - Aš esu mažiausias ir man bus lengviau įlįsti nepastebimai.
  Mergina stumtelėjo berniuką nuogu padu:
  - Tada elkis.
  Vladimiras Terkinas, panaudojęs didelius kraterius ir daugybę lavonų, taip pat tai, kad degė žemė, tikrai sugebėjo prasibrauti nepastebimai. Pasinaudojęs momentu, kai jėgos laukas įsižiebė nuo perkrovos, jis metė visą krūvą. Didžiuliai "Iblios griaučiai" sprogo, subyrėjo į gabalus, kai kurie, nebūdami iki galo sunaikinti, sustingo kaip bjaurios skulptūros.
  Atliekant tokią operaciją, reikia turėti pakankamai įgūdžių tiksliai mesti krūvą, taip pat pavojaus jausmą. Iš pradžių Daragai nekreipė dėmesio į tai, kad baisūs milžinai lūžta, paskui supratę, kad kažkas ne taip, pradėjo šaudyti į užpakalį. Tačiau Vladimiro angelas sargas buvo budrus ir toliau naikino graviotano milžinus. Tačiau tryliktoji kompanija ir toliau retėjo.
  Ir Daraghs pasiuntė į mūšį naujus pastiprinimus. Tą akimirką sėkmė staiga nusisuko nuo Vladimiro Terkino, berniukas per ilgai su ja žaidė ir rizikavo. Degantis roboto skleidžiamos hiperplazminės stygos geluonis pataikė į drąsų berniuką ir nušovė jam iš kojos.
  Vladimiras Terkinas rėkė, bet, įveikęs skausmą, jėga metė užtaisą, užpuldamas berniuką , " Azazelio skeletas " subyrėjo kaip pusiau sugedęs lavonas.
  Berniukas, negalėdamas to pakęsti, liejo kruvinas ašaras:
  - Susižalojau. Buvau suluošintas, neturiu kojos.
  - Nenusimink, Vovka, jei išgyvensime, tau duos kitą koją, o po dienos tu vėl bėgsi. Melskis Dievui, kad liktų gyvas. - nusiramino geraširdė Vasilisa.
  Iš visų pusių kaip vorai, daragos ir koviniai robotai įlindo, jų buvo tūkstančiai.
  Išgyvenusi trijulė praktiškai neturėjo šansų išgyventi, priešo pranašumas buvo per didelis, tačiau niekas negalvojo apie pasidavimą maldauti pasigailėjimo.
   Merginos Antonina, Vasilisa ir skautas Vladimiras Terkinas kovojo kaip spartiečiai, įstrigę Termopiluose. Bet visiems aišku, kad tuo metu, kai piktoji mirtis įkišo tuščias akiduobes, nėra jokios galimybės atsistoti prieš daugybę tūkstančių priešo įtūžusių žmonių, daugelis iš jų - didžiulės, baisios svetimos galaktikos , siaubingai barškančios ginklais. veidą, Vladimiras Terkinas dainavo paskubomis sukurtą melodiją.
  Šlykštus melagis, kuris sako
  Tarsi Tėvynė būtų tik dulkė!
  Kad svarbiausia visame kame yra rublio medžioklė,
  Ir jūs turite eiti su likimo srove!
  
  Bet ne toks Šventosios Rusios šalies karys,
  Juk karas jam yra pagrindinis pašaukimas!
  Karaliaus įsakymas paprastas: kovok ir nebijok,
  Ledinis kvapas negąsdins mirties!
  
  Ir erdvė yra tai, ką žmogus žino,
  Jam duota skristi ir užkariauti erdvę!
  Iš pradžių nedrąsus startas, paskui staigus bėgimas,
   IN bus milijonų galaktikų karalystė !
  
  Neįmanoma sustoti, nors kraujas teka kaip upė,
  Karas tarp žmonių, su bloga beprotybe!
  Noriu atsipalaiduoti, suvalgyti pipirų,
  Ir atsigulk į žolę po saldžiu aviliu!
  
  Bet kur rasite laimę, nėra danguje ar pragare,
  Jis visada su tavimi, bet toli!
  Jūs ieškote savo pasirinktos žvaigždės danguje,
  Kad širdis būtų šventoje dalyje!
  
  Bet ten yra Tėvynė, saulė ir mėnulis,
  Ji yra kaip tavo nuostabi akis, tavo globėja!
  Ir jei reikia, suplėšykite net iki bambos,
  O, kokios plonos ir suplyšusios gyvenimo gijos!
  
  Rusija amžinai, visoms tautoms tu esi,
  Kaip vandenynas, kuriame trykšta laimė!
  Grožio didybė, įžūlumas ir svajonės,
  Ir ta meilės ugnis, kuri neužges!
  Prisiminimai apie juokingą berniuką įkvėpė amžinąjį vaiką naujiems žygdarbiams. Ir jis tylėdamas išėjo iš salės. Ir jis išvyko atlikti naujos užduoties.
  Juokingasis berniukas ypač domėjosi šviesiaplauke mergina, kurią princas elfas įviliojo į spąstus. Vis dėlto įdomu, kokiu tikslu. Ir tada reikia kažką daryti.
  Juokingas berniukas, du kartus negalvodamas, blykstelėdamas nuogais , apvaliais kulnais, patraukė į kalėjimą.
  Orkų sargybiniai jam sušuko:
  -Kur tu eini, bufete?
  Vladimiras Terkinas pamatuotu tonu atsakė:
  "Didžiausia pragaro imperatorienė įsakė man kaip bausmę patiekti maistą kaip paprastam kalėjimo vergui.
  Apsauga kikeno ir murmėdamas pasakė:
  - Tuo geriau! Greitai ateik, mažoji utėlė!
  Juokingas berniukas pradėjo dainuoti, dainuodamas:
  Aš kaip ledkalnis vandenyne
  Viskas sklando visiškame rūke...
  Laukia dideli mūšiai
  Nepadės ir maldos!
  . EPILOGAS
  Elžbieta pabudo pačioje įdomiausioje vietoje. O kai pabudo, ji kratėsi, trinktelėjo grandinėle.
  Drachma su miela šypsena pažymėjo:
  - Na, tu miegojai, gražuole! Net neturiu su kuo pasikalbėti.
  Šviesiaplaukė šypsodamasi atsakė:
  - Taigi svajok apie kažką! Įsivaizduokite spalvingus paveikslus arba epinius mūšius.
  Grafienė nimfa nusijuokė ir pasakė:
  - Na, čia kažkas yra! Prisiminkite ką nors epiško.
  Pasigirdo spynos barškėjimas. Ir vėl atsivėrė požemio durys. Ir pasirodė vergas. Tiesa, šį kartą kitoks. Taip pat tik maudymosi kelnaitės, bet daug raumeningesnės , su labai iškiliais raumenimis, kaip lietinis plienas.
  Atnešė jiems pieno, košių, pyragų ir papildomai turėjo maišelį. Ir vergas išėmė raktus. Merginos išplėtė akis.
  Vladimiras Terkinas priglaudė smilių prie lūpų ir sušnypštė:
  - Nusiramink! Jūs turite galimybę pabėgti!
  Po to juokingas berniukas greitai atidarė grandinių spynas ir sušnibždėjo:
  - Negerk pieno, tai netvarkinga!
  Nukrito grandinės ir Elizabeta pašoko, laimingai ištiesdama galūnes. Dabar ji buvo gana laisva. O juokingas berniukas iš rankinės išsitraukė kelis žiedus ir talismaną ir sušnibždėjo:
  - Ponia Drachma, štai jūsų stebuklingi artefaktai. Dabar nebūsi toks bejėgis!
  Dalį žiedų mergina užsimovė ant nuogų kojų pirštų, o dalį - ant rankų, taip pat ant kaklo - talismaną. Po to ji pajuto savyje energijos antplūdį ir dainavo:
  Mano berniukas, mano kūdikis,
  Šią valandą tu nemiegi...
  Didžiosios nežinomos šalies princas,
  Šėtono tarnai puola!
  Vladimiras Terkinas atsidusęs pasakė:
  - Ir jis taip pat buvo princas. Turiu ilgą biografiją. Bet geriausia yra pabėgti, kol sargybiniai miega. O pasislėpti patartina saugioje vietoje.
  Grafienė nimfa pastebėjo:
  - Aš esu bet kuriame miške, kaip namuose. Manau, kad Elžbieta ir aš galime pasislėpti, bet to, žinoma, nepakanka.
  Vergas šypsodamasis paklausė:
  - Ar nori nugalėti piktąją deivę Kali?
  Elžbieta nusijuokė ir atsakė:
  - Visai neseniai būčiau pasakęs, kad čia nėra laiko riebiems, jei tik galėčiau gyventi! Bet sapne dariau tokius dalykus, kad dabar jaučiuosi visai kitu žmogumi. Kažkas manyje tapo kaip Žana d' Ark po dieviškųjų regėjimų! Širdis reikalauja keršto, kerštas reikalauja aukų!
  Vladimiras Terkinas linktelėjo ir iš savo krepšio ištraukė gana didelį deimantą, kuris atspindėjo visas vaivorykštės spalvas:
  - Taip generuojama tavo svajonė, kuri užfiksuota specialioje magiškoje juostoje. Manau, kad blogio deivė Kali nori sukurti vandenilinę bombą, sujungdama atomų branduolių sintezės ir magijos galią. Ir tai gali generuoti neregėtos galios energiją. Kas yra labai pavojinga aplinkiniams pasauliams. Blogis ir gėris yra santykinės sąvokos; dievybė Kali pradėjo tvirtinti per daug. Taigi jis turi būti sustabdytas!
  Grafienė nimfa karštai atsakė:
  "Tačiau mano didžiausias troškimas yra kuo greičiau palikti šį kalėjimą". Pavargau būti už grotų!
  Juokingas berniukas linktelėjo:
  - Puiku! Aš taip pat turėsiu bėgti su tavimi. Piktas Kalis neatleis man už tai, ką padariau. Bet jei kas atsitiks, turiu jai staigmeną.
  Elžbieta sumurmėjo:
  - Tuo tarpu išeik iš požemio!
  Praslinko trys poros plikų padų, dvi mergaičių ir vienas berniukas. Ir mergaičių, ir berniuko kojos buvo gražios, taisyklingos formos, grakščios, prie jų nelipo dulkės. Dabar jie jau laksto koridoriais. Berniukas šiek tiek nutilo ir atidarė kitą kamerą. Buvo du gražūs basi elfai baltais skudurais.
  Juokingas berniukas greitai išlaisvino merginas iš jų grandinių. O dabar pliaukštelėjo penkios poros basų kojų. Buvo ir kitų kalinių, bet berniukas perspėjo:
  - Drakonas užims tik penkis. Ir be jo mes turime per mažai galimybių išvykti .
  Elžbieta nustebusi paklausė:
  - Drakonas?
  Vovka Terkin linktelėjo:
  - Žinoma! Priešingu atveju mes turėtume per mažai galimybių pabėgti ; Kali turi kitų drakonų, kuriuos galima pasiųsti mūsų persekioti. Bet šis per greitas.
  Drachma sutiko:
  - Nebūkime išrankūs! Tikrai turėtume gelbėtis, ateis laikas ir mes grįšime!
  Sargybiniai tikrai miegojo. Keturios mergaitės ir berniukas puolė pro snaudžiančias arkas, goblinus, trolius ir net elfus su lankais. Po to komanda lenktyniavo toliau.
  Ir iš tiesų, ant plačios tvirtovės sienos buvo geltonai raudonas drakonas. Jis buvo mažo dydžio ir turėjo tik tris galvas. Taigi penketui buvo tikrai sunku joje tilpti.
  Vovka tviteryje parašė:
  - Į karūnos nimfos mišką! Jie mūsų ten nenuves!
  Drakonas pritardamas linktelėjo:
  - Jei Elžbieta bus išrinktoji, aš būtinai ją ir tave kartu su ja pristatysiu!
  Juokingas berniukas linktelėjo:
  - Galite tai patikrinti pažvelgę į hipnozės dievo deimantą. Jis tikrai daug ką gali. O dabar, merginos, galite stebėti savo svajonės tęsinį!
  Elžbieta nustebo ir mirktelėjusi paklausė:
  - Kaip tai tavo pačios svajonės tąsa?
  Vovka patvirtino:
  - Pamatysite skrydžio metu! Tuo tarpu pradėkime!
  Drakonas pakilo, praktiškai neslopindamas sparnų. Merginos ir vaikinas rankomis ir basomis kojomis stipriai sugriebė svarstykles. Po to gyva trigalvė mašina ėmė didinti greitį.
  Slibinas išsilygino, juokingas berniukas išėmė hipnozės dievo deimantą ir padėjo jį priešais Elžbietą, sakydamas:
  - Dabar mes visi galime apmąstyti tavo nuostabią svajonę!
  Blondinė linktelėjo:
  - Tai šaunu !
  Ir prieš visuomenę pasirodė trimatė spalvota holograma, buvo pradėtas rodyti tikras filmas;
  Tardomasis sumurmėjo:
  - Ne, baigta! - Po vandeniu jo greitis būtų per mažas. Būtume sugaišę laiką.
  Mergina, persirengusi juodaodžiu, tęsė apklausą:
  - Suprantu, bet kokie laivo kontūrai?
  Kariuomenės generolas sumurmėjo:
  - Šiek tiek pailgas naikintuvas, tik šonai apvalūs ir aptakūs. Yra kažkas iš povandeninio laivo.
  Elžbieta, vilkėjusi pulkininko leitenanto uniformą, sucypė:
  - Puiku, duok mums maršrutą.
  - Jis gali pasikeisti bet kurią akimirką. Žinau tik tam tikrus dalykus, pavyzdžiui, Raudonąjį Harvardą.
  - Pavadinkite kitus taip pat. - tarė Drachma, apsirengusi kaip juoda moteris pulkininkė.
  Garbingasis šyptelėjo:
  - Bresto uostas yra Danijoje, bet jis ten nevažiuos. Jis eis po vandeniu.
  - Puiku, tai jau kažkas! Nagi, ir toliau durk! - tarė nimfa mergina. - Ir jos balti dideli dantys, kaip vilko, grėsmingai žėrėjo.
  - Aš tau suteiksiu visą informaciją.
  - Ką dar vertingo žinote?
  Kariuomenės generolas sušuko :
  - Atsirado naujų karių, žiurkių, beždžionių ir žmonių mišinys. Jie užsiima sabotažu už priešo linijų. Galingi kovotojai ir labai patvarūs. Jie nemiršta, net jei smegenys yra sunaikintos.
  - Na, tai logiška. Kodėl kariui reikalingos smegenys? - pasakė Drachma. - Galbūt, geriau pagalvoti apie AWOL.
  Direktorius sumurmėjo:
  - Greitai nauji kariai išmoks daugintis. Jie taps nauja žmonija, galinčia kurti socializmą ir komunizmą.
  Grafienė nimfa kikeno:
  - Bus nuostabu. Žiurkių rojus, tai viskas, kas belieka žmonėms.
  Apsvaigęs nuo poveikio nervų galūnėms, armijos generolas pjovė:
  - Tu geriau žinai, drauge Stalinai.
  Drachma griežtai liepė:
  - Atidarykite mums seifą su artimiausiais vadovybės strateginiais planais.
  Fritzas pakluso:
  - Aš paklūstau, drauge Stalinai.
  Seifas buvo už paveikslo - ne Stalino, o pusnuogės undinės. Matyt, buvo paskaičiuota, kad niekas nenuplėšys.
  Elizabeth ir Drachma mintyse nuskaitė visą informaciją, laimei, atmintis leidžia, taip pat visų gyventojų vardus. Tarp jų buvo net keli generolai, tarp jų - iš Vasilevskio aplinkos ir štabo viršininkas, taip pat finansų viceministras ir kovos su pasauliniu komunizmu komiteto pirmininko pavaduotojas.
  Apskritai skautai atliko puikų darbą. Taip pat buvo galima sužinoti, kad Stalinas aktyviai darė spaudimą Kinijos vadovybei, bandydamas pastūmėti ją veikti prieš Rusiją. Ir Kinija yra galia! Kaip vėliau paaiškėjo, galutinį atsakymą didžiosios šalies vadovas pažadėjo pateikti per tris dienas. Taigi terminai spaudė. Kinijoje jau paskelbta mobilizacija, o trisdešimties milijonų armija ruošiasi dislokuoti. Tiesa, jame yra nedaug tankų ir lėktuvų, net ir jie yra pasenę . Tačiau kinų lyderis nori iš Stalino gauti bent du tūkstančius naujausių IS klasės tankų ir keliolika atominių bombų.
  Elžbieta sumurmėjo:
  - Taip, jų rankos grėbsta.
  Kariuomenės generolas patvirtino:
  - Stalinas pažadėjo tiekti. Tik Kinija jis nelabai pasitiki. Vadą pavadino ridikėliais: išorė raudona, vidus balta.
  Drachma išsišiepusi pasakė:
  "Jis tikriausiai neprieštarautų jam įvykdyti mirties bausmę".
  Fritzas šyptelėjo:
  - Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma! CHIP atveju tai įmanoma.
  Elizabeth tviteryje parašė:
  - Kokioje stadijoje yra pabaisų kareivių raida?
  Kariuomenės generolas sutrikęs sumurmėjo:
  - Nežinau! Yra žinoma, kad švitinant buvo naudojamas kobaltas, radis ir plutonis. Įvairūs izotopai, įskaitant išgautus iš meteoritų. Taigi pasirodė kažkas tikrai baisaus. Tiesa, jie sako, kad šie kovotojai yra besmegeniai ir jiems suvaldyti naudojamos "klaidos".
  - Bet jie neapleis! - padarė išvadą Drachma.
  Fritzas pranešė ataskaitų srityje:
  - Be to, užmegzti ryšiai su vampyrais. Čia taip pat yra įdomių perspektyvų.
  Nimfa mergina nustebo:
  - Su vampyrais?
  Kariuomenės generolas patvirtino:
  - Jie tris kartus stipresni už paprastą žmogų ir labai atkaklūs. Nupjaukite tokią ranką, ji ataugs. Tik jie bijo saulės, bet mato tamsoje kaip katės, jei ne geriau, o kai kurie net moka skraidyti.
  Drachma norėjo paaiškinimo:
  - O česnakai? Arba sidabro.
  Fritzas sąžiningai atsakė:
  - Jie nemėgsta sidabro, jis juos degina, česnakai nudegina.
  Elžbieta paklausė:
  - O nukryžiuotasis ar šventintas vanduo?
  Direktorius ištarė:
  -Nenaudingas!
  Šviesiaplaukė sutrikusi paklausė:
  -Kodėl?
  Kariuomenės generolas gurguliavo kaip geizeris:
  - Jiems kryžius yra tik medžio ar metalo gabalas. O legendoje nukryžiuotasis veikė tik švento žmogaus rankose.
  Drachma pažymėjo:
  - Mes neturime šventųjų, tik vieną vienuolę terminatorę. Tiesa, aš nežinau, ar tai svarbu, ar atvirkščiai.
  Fritzas sumirksėjo akimis:
  - Didysis Stalinas uždraudė vienuolynus. Dabar pagrindinis jo šūkis - daugiau vaikų, būk vaisingas, dauginkis. Visi, ir balti, ir juodi. Baltieji proletarai ir kolūkiečiai. Amžina šlovė tebūna Stalinui!
  Elžbieta juokdamasi atsakė:
  - Manau, kad jis niekada nebus pamirštas! Ryški charizmatiška asmenybė. Ji ką tik pasiekė beprotybės tašką savo žiaurumu!
  Užspringęs iš džiaugsmo aukštas pareigūnas pasakė:
  - Vampyrai pažadėjo į savo gretas priimti Staliną, vadinasi, lyderis galės gyventi beveik tūkstantį metų. Įsivaizduokite, puikus vadovas ir vampyras.
  Drachma nusijuokė:
  - Stalinas vampyras arba šmėkla, tai juokinga. Ir labai kietas. Bet kaip saulė gyvens be saulės?
  Kariuomenės generolas užtikrintai pareiškė:
  - Mokslininkai sukurs formulę, kuri apsaugos Staliną nuo česnako, sidabro ir net saulės spindulių.
  Elžbieta, atidengusi dantis, pasakė:
  - Bet yra ir drebulės kuolas! Tą, kur Drakula baigė savo dienas. Judas pasikorė ant drebulės.
  Fritzas sumurmėjo:
  - Atėjus laikui apie tai pagalvosime.
  Elžbieta uždavė dar keletą klausimų. Ji meiliai nusišypsojo, bet vos susilaikė, kad nepasmaugtų priešininko. Galiausiai merginos išsėmė savo klausimus, vienas paskutiniųjų buvo žinutė apie know-how. Paaiškėjo, kad buvo sukurtas naujas ginklas. Kaip portalas. Tiesa, neaišku, apie ką kalbame, bet tai labai gudru ir ypatinga.
  Drachma bandė paaiškinti, bet pats Fricas nieko nežinojo. Iš esmės jis yra slaptosios policijos vadovas, bet ne mokslininkas.
  Negalite per ilgai likti išjungtas, juo labiau, kad pagrindinis dalykas jau žinomas. Dabar svarbiausia ištrinti Fritzo atmintį ir sukurti alibi, kad nekiltų ypatingų problemų. Merginos įjungė tokią programą armijos generolui.
  Jiems patikėta ypatingai svarbi užduotis ir suteiktos didžiulės galios. Įskaitant uostų patikrinimą.
  Tai pirmasis. Antra , mergaitėms buvo skirti specialūs numeriai. Jie tapo specialiais CSA agentais ir didelės pajėgos galėjo jiems paklusti. O svarbiausia - jiems buvo pavesta surasti druidų mūšio magiją, ir jos turėjo ieškoti laivuose.
  Apskritai merginos suprato pagrindinį dalyką ir dabar be jokių problemų galėjo judėti po JK.
  Kartu su generolais jie paliko vilkų urvą. Fritzas atsisveikindamas pabučiavo jiems rankas:
  - Jie tokie minkšti ir kieti. - Jis pasakė.
  - Be to, jie yra mirtini ! - pasakė Drachma.
  Merginos įsėdo į generolo automobilį, turėjo dokumentus su avariniais įgaliojimais, įskaitant teisę valdyti bet kokią įrangą.
  Elžbieta su malonumu pažymėjo, kad antrasis ėjimas į priešo pozicijas buvo sėkmingas.
  Šviesiaplaukis karys paklausė:
  - Dabar Drahmačka , ką mes darysime!?
  Grafienė nimfa atsakė:
  - Įsiskverbkime į laivą ir neutralizuokime jo turinį. Tai logiškiausia.
  Elizabeth patvirtino:
  - Taip, žinoma, būtent tai ir darysime.
  Merginos susimąstė. Vandenilio bombai reikia daug neuterio ir deuterio, dviejų ir trijų atomų vandenilio, taip pat kelių branduolinių užtaisų. Ir jei manote, kad bomba yra milžiniška, tada jie bus pasodinti iš skirtingų pusių. Kita problema - kaip patekti į Solnyshko laivą?
  Čia gali būti įvairių idėjų. Lengviausias būdas tai padaryti - legaliai apžiūrėti objektą, tarsi patikrinti apsaugą nuo magijos. Tokį dokumentą jie jau spėjo pagrobti iš Fritzo Geimo.
  - Taigi teisinis kelias yra lengviausias ir greičiausias. - apibendrino Drachma.
  Elžbieta net suabejojo:
  - Ar ne per lengva? Pastaruoju metu net nešaudom.
  Grafienė nimfa pastebėjo:
  - Nori pasakyti, paskutinę naktį. Tačiau tai ir yra žvalgybos menas: sudėtingiausios operacijos atlikimas be nuostolių, geriausia net be šaudymo. Galite pasveikinti mūsų mokytojus, turime puikų mokymą.
  Šviesiaplaukė terminatorius pažymėjo:
  - Tai yra , mes padarėme daug darbo.
  Drachma gurguliavo:
  - Taip, ir mums dar liko šiek tiek laiko, eisime į viešbutį ir miegosime pusvalandį.
  Elžbieta sutiko:
  - Dar laukia sunkus darbas.
  Jau buvo išaušta, kai merginos pasiekė savo lovas. Pakeliui durininkas jiems pasiūlė porą merginų ir vaikinų nakvynei, bet jie atsisakė.
  - Dar turime daug bėgti! Tuo tarpu pailsėkite.
  Merginos miegojo tame pačiame kambaryje beveik tyliai. Įprotis ir įgūdžiai padėjo jiems užmigti iš karto ir be sapnų. Taip, žinoma, buvo geriau. Merginos miegojo visą valandą ir šoko iš lovų, linksmos ir linksmos. Jie pradėjo daryti pratimus, pasilenkdami ir pasilenkdami iki galo. Apskritai apšilome nemažai, vaikščiojome ant rankų, net šokinėjome.
  - Esame galingi šiaurės šalies kariai! - Jie dainavo.
  Merginos kurį laiką sukiojosi, nusiprausė po dušu ir išėjo į lauką. Dabar jie turėjo ką veikti. Visų pirma, įsigykite savo pažangesnių ginklų. Jei teks rimtai kovoti.
  - Esame taikūs žmonės, bet mūsų šarvuotas traukinys visais greičiais ėjo į puolimą! Įsitraukite į puolimą, nepalikite jokių abejonių! - pasakė Drachma.
  - Palik abejones! - pakėlė Elizabeth.
  Merginos ėjo sparčiai, žingsnius žymėdamos dygliuotais batais. Komendanto valanda baigėsi. Gatvėje pasirodė žmonės. Jie ėjo susidėję, matuodami žingsnius. Stengiasi eiti griežtai palei liniją. Tik vaikai, dažniausiai basi ir nuskurę, buvo šiek tiek laisvesni . Tačiau Elžbieta ir Drachma netrukus pastebėjo žygiuojančių pionierių eilę. Tie, kurie ėjo priekyje, berniukai ir mergaitės, buvo su baltomis uniformomis, raudonais kaklaraiščiais ir beveik naujais batais. Už jų kolonoje buvo atvykėliai, taip pat su raudonais kaklaraiščiais, bet nuskurę ir basi. Nepaisant to, jie vieningai sveikino pareigūnus, stengdamiesi kiek įmanoma atsitiesti.
  Merginos stovėjo ant pirštų galų, stengdamosi atrodyti aukštesnės. Elžbieta mostelėjo paskui juos, šypsodamasi baltais dantimis.
  Po to merginos nuėjo į savo nusileidimo aikštelę patraukti paruoštų kulkosvaidžių. "Gaidytojams " galėjo būti nuobodu, jie laukia savo naudojimo.
  Dienos Londonas atrodė linksmesnis ir šviesesnis nei naktinis. Galėjai net išgirsti muziką, o koks nors generolas grojo vestuves Bakingamo rūmuose. Apskritai "Red Yankees" jautėsi gerai, skambėjo marselietiška muzika, tarptautinė muzika ir repo bei klasikinės muzikos mišinys. Merginos minutei įėjo ir išgėrė taurę šampano jaunųjų sveikatai.
  - Tikiuosi, gyvensime viename laimingame pasaulyje. - pasakė Drachma.
  Merginos iš vestuvių paliko lengva širdimi. Generolas vedė daugiau nei perpus už save jaunesnę moterį. O šito jau per daug.
  Drachma pažymėjo:
  - Vyrai kažkodėl, kaip taisyklė, pirmenybę teikia jaunoms moterims. Yra tokia tendencija.
  Elžbieta išsakė savo versiją:
  - Gal jie patys nori atjaunėti? Juk jei guli apsuptas rožių, pats pradedi kvepėti, o jaunų mergelių kūnai saldūs.
  Grafienė nimfa sušuko:
  - Sutikite! Netrukus mokslas padarys tašką senatvei, tada atsivers naujas pasaulis. Geras , jaunas ir neįprastas savo blizgesiu.
  - Tikėkis! - pasakė Elizabeth. - Nebent, žinoma, žmonės sunaikina save.
  Drachma čiulbėjo su šypsena:
  - Pastarasis visai tikėtinas! Taip pat galimybė žūti stichinių nelaimių metu.
  Londonas su Stalino ir retkarčiais Lenino bei kitų lyderių portretais atrodė pernelyg egzotiškai. Ir aplink tiek daug raudonų vėliavų, ir vis daugiau jų keliama.
  Patikrinimo punktuose merginos, pamačiusios bendrąjį mandatą, buvo įleistos nedelsdamos. Atvirkščiai, jie net pasveikino.
  Galiausiai didmiestis liko už borto. Tačiau prie įėjimo matėsi gana egzotiškas paminklas. Iš vienos pusės jis atrodo kaip tankas, o iš kitos - vietoje bokšto - Stalino galva, burnoje laikanti didelę pypkę. Taip, pats paminklas nemažas, trisdešimt aštuonių metrų aukščio.
  - Koks siurrealizmas? - paklausė Elžbieta.
  - Tai, matyt, raudonasis postmodernizmas. - pastebėjo Drachma. - Egzotiškas stilius, bet įdomus.
  Blondinė ištarė:
  - Iš lyderio tyčiojamasi!
  - Bet pats Stalinas, matyt, savęs tokiu nematė! - Drachma jautėsi laiminga. "Nors asilo kūnas jam tiktų geriau nei tankas".
  Merginos juokėsi:
  - O gal, priešingai, Stalino kūnas ir asilo galva.
  Išvykusios iš Londono gražuolės paleido liežuvius:
  "Mes važiavome per šį miestą, bet vis tiek nekalbėjome su vampyrais".
  Drachma sucypė:
  - Galbūt vis tiek turime.
  Elizabeth pasiūlė:
  - Įdomu, ar Šerlokas Holmsas medžiojo vampyrus?
  Mergaitė grafienė sušuko:
  - Kai kuriuose vėlesniuose postmoderniuose romanuose jis medžiojo. Netgi buvo variantas, kai Šerlokas ir Vatsonas įsiskverbė į kosmosą. Tai taip įdomu.
  Šviesiaplaukis karys sumurmėjo:
  - Na, gal mes su jais susitiksime.
  Drachma nustebo:
  - Kaip tai?
  Elžbieta užtikrintai atsakė:
  - Kartą kitoje visatoje. Truputį nukeliauti į praeitį. Tada galite rūkyti pypkę su garsiuoju detektyvu.
  Grafienė nimfa kikeno:
  - Taip būtų maloniausias būdas apsinuodyti plaučius, bet nušviesti galvą ir širdį.
  Blondinė čiulbėjo:
  - Šerlokas Holmsas yra Conano Doyle'o sugalvotas personažas. Taip padarė ir profesorius Challengeris. Jūs skaitėte apie jį.
  Drachma parodė savo žinias:
  - Meniškai ryški asmenybė. Jis netgi buvo nufilmuotas Holivude.
  Karys auksiniais plaukais pažymėjo:
  - Kada nors jie sukurs filmus apie mus. Gerasis angelas Elžbieta ir piktasis velnias Drachma. Atrodo, kad abu papildome vienas kitą ir subalansuojame vienas kitą.
  Grafienė nimfa pasakė:
  - Kaip Dievas ir velnias!
  Šviesiaplaukis terminatorius tęsė:
  - Būtinai! Jei Liuciferio nebūtų, o pasaulis egzistuotų be nuodėmės, Visagalis neturėtų su kuo kovoti. Įsivaizduokite, kaip sunku superintelektui be tikslo, be konkurentų. Nors visagalių dievų gali būti be galo daug, kiekvienas iš jų tiesiog valdo savo visatą.
  Drachma paėmė jį ir paaiškino:
  - Conanas Doyle'as buvo ateistas ir, nepaisant to, parodė, koks trapus yra žmogus. Prisiminkite, kad kartą hipererdvės lauke visa gyvybė Žemėje beveik išnyko.
  - Bet kažkas panašaus yra visai įmanoma! - pastebėjo Elžbieta.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Taip, tai įmanoma! Nors tikimybė įkristi į lenktą erdvę nėra tokia didelė.
  Šviesiaplaukė pažymėjo:
  - Tai, kas pas mus vyksta, nepatenka į mokslinės fantastikos ribas. Išskyrus tai, kad KSA prezidentas Stalinas atrodo pernelyg egzotiškai.
  Drachma pažymėjo:
  - Kas žino, tai įdomi filosofija. Ar komunizmas gali atnešti laimę bet kuriam žmogui?
  Elžbieta išreiškė mintį:
  - Yra nuomonė, kad blogi žmonės ėmėsi įgyvendinti geras idėjas.
  Grafienė nimfa pažymėjo:
  -Kur galiu gauti kitus? Be to, pavyzdžiui, Dzeržinskis nebuvo toks negailestingas budelis. Jis buvo malonios širdies ir buvo sunku pasirašyti mirties nuosprendį, jis net suplėšė širdį ir mirė keturiasdešimt aštuonerių metų.
  Šviesiaplaukis karys pažymėjo:
  - Sako, kad Hitleris labai jaudinosi, kai pašalino Remą.
  Drachma patvirtino:
  - Visai įmanoma. Hitleris apskritai buvo nervingas. Norėčiau, kad galėčiau jį sugauti. Pasikalbėkite su juo apie tai, koks jis žmogus. Kodėl jis taip nekentė žydų?
  Elžbieta sušuko:
  - Žydai yra labai protingi, talentingi žmonės. Sakoma, kad net tarp Kalašnikovo automato kūrėjų buvo dvylika žydų ir tik vienas rusas - pats Kalašnikovas. Štai kodėl jis buvo paaukštintas.
  Nimfa mergina liūdnai pasakė:
  "Mes mirę savo pasaulyje; abejoju, ar mūsų egzistavimas kada nors bus išslaptintas". Nebent Rusija pasieks absoliučią hegemoniją.
  Šviesiaplaukis šnipas sucypė:
  - Ir tai taip pat svarbu.
  Merginos mėtė į burną vietinę kramtomąją gumą. Kokybė buvo visai priimtina, užteko natūralių produktų.
  Elžbieta sušuko:
  - Įdomu tai, kad Hitleris, kaip žinote, mėgo apelsinus, matyt, jie jam buvo atgabenti iš Afrikos povandeniniais laivais.
  Drachma sušnypštė:
  - Vienas fiureris gali būti aprūpintas stalu. Bet, pavyzdžiui, kiaulieną valgėme su šokoladiniu sviestu ir uogiene. Ir tai puiku .
  Šviesiaplaukis karys logiškai pastebėjo:
  - Žmogui nuo to gali sutrikti virškinimas.
  Merginos buvo sustabdytos kontrolės punkto , jie pareikalavo dokumentų. Matyti nepaprastosios padėties mandatą, prilygstantį Čingischano auksinio tigro paizei . Jie atsistojo ir sumurmėjo:
  - Eikite, bendražygiai pulkininkai. Tik turėkite omenyje, kad toliau eiti nesaugu, partizanai išdaigai.
  Elžbieta ištiesė dantis:
  - Ir tu manai, kad mes nemokame šaudyti! SWAT pareigūnai!
  Išsigandęs cypimas atsako:
  - Ne, nemanau!
  - Bet kokiu atveju, žiūrėk! - Drachma išmetė penkių centų monetą, didelę varinę. Ji iššovė iš pistoleto. Tada ji pagavo jį skrendant ir parodė skylę tiksliai centre.
  - Na, kaip?
  Pareigūnas sumurmėjo:
  - Nuostabus kadras! Tai mačiau tik filmuose apie kaubojus. Geriau šaudo tik Stalinas.
  Grafienė nimfa suriko:
  - Na, taip, Stalinas yra už konkurencijos ribų.
  Šviesiaplaukė šnipas pasakė:
  - Mes pasiruošę skubėti į mūšį. Taigi žiūrėkite, kas atsitiks partizanams.
  Merginos paspaudė rankas ir nuėjo toliau.
  Elžbieta pažymėjo:
  - Apskritai gerai, kad Didžiojoje Britanijoje yra partizanų, nepaisant teroro, britai nepasidavė despotijai.
  Drachma pareiškė:
  - Apskritai Didžioji Britanija buvo užkariuota prieš tūkstantį metų. Normanai, vadovaujami Viljamo Užkariautojo, nugalėjo anglosaksus. Ir po to Didžiosios Britanijos niekas neužkariavo.
  Šviesiaplaukis žvalgybos pareigūnas pažymėjo:
  - Visa tai labai įdomu. Tačiau Stalinas taip pat sutriuškino Britaniją, paversdamas ją raudonai ruda spalva.
  Grafienė nimfa cyptelėjo:
  - Nejuokinga!
  Šarvuotas automobilis važiavo lėtai. Virš galvų skrido didelis sraigtasparnis, o ne reaktyvinis lėktuvas, gana lėtai.
  - Aplink nieko nėra. - pareiškė Elžbieta.
  - Partizanai dieną puola retai. Be to, KSA kariuomenė dar nėra pakankamai aprūpinta naktinio matymo prietaisais.
  Praskrido dar pora malūnsparnių. Didelis, bet labai nerangus.
  Elžbieta pastebėjo kitą malūnsparnį. Jis buvo vienas ir, skirtingai nei ankstesni kolegos, buvo iššautas, kad nužudytų.
  Drachma paklausė:
  - O kur jis šaudo?
  Šviesiaplaukis šnipas pastebėjo:
  - Manau, kad dėl vaikų jie išėjo grybauti ir uogauti.
  Elžbieta šovė iš šautuvo sprogstamąja kulka. Didžiulis sraigtasparnis, maždaug dvigubai didesnis už MI-24, užsiliepsnojo ir pradėjo griūti.
  - Už manęs priėjo Junkers, bet pradėjo rūkyti, sraigtai įkyriai kaukė, jiems net kryžių ant kapų nereikia, tiks kryžiai ant sparnų! - dainavo Elžbieta.
  Drachma buvo linksma:
  - Aš juk numušiau!
  Sraigtasparnis sprogo, suskilo į fragmentus.
  - Smūgis yra nokautas!
  Mergina atsilošė ir papurtė galvą:
  - Gal dar vieną šūvį?
  Merginos šiek tiek važiavo. Atsirado dar du sraigtasparniai, kurie grįžo.
  - Dabar iš karto juos nuimkime.
  Merginos iškart nusitaikė ir nusitaikė į ginklus. Ir jie iššovė salvę, ir pasigirdo riaumojimas.
  Elžbieta sušnibždėjo:
  - Tai Krakatau ugnikalnis! Miniatiūroje!
  Drachma šaukė:
  - Tai bus stiprus smūgis.
  Abu sraigtasparniai tapo nesuderinami ir paliko ilgas rudas dūmų uodegas. Jie pamažu prarado greitį ir taip pat sprogo, matyt, pasklidęs benzinas pasiekė amunicijos krūvį.
  - Na, štai! Ratukas iš... o gal! - kiek vulgariai pasakė Drachma.
  Elžbieta griežtai pasakė:
  - Per griežtai išreiškiate save. Necivilizuotas, drauge pulkininke.
  Grafienė nimfa pažymėjo:
  - Mat, tai neatsiejama rusų folkloro dalis. Labai reikšminga nacionalinės kultūros dalis.
  - Sutinku su tuo. - Elžbieta linktelėjo galvą. Tiesa, daugiausiai keiksmažodžių atėjo iš mongolų-totorių.
  Merginos važiavo toliau, joms nereikėjo papildomos priešo kariuomenės koncentracijos.
  Absoliuti atmintis leido tiksliai apskaičiuoti nusileidimo vietą. Merginos pasuko į kaimo juostą.
  - Taigi mes tapome partizanais! - pastebėjo Elžbieta.
  - Labiau tikėtina, kad net mobilūs naikintuvai. - tarė Drachma.- Taktika: pataikė ir iškart atsitraukė.
  Pasiekėme tankų krūmų tankmę ir paslėpėme mašiną. Tada jie pradėjo bėgti. Tai buvo net greičiau nei vairuoti automobilį.
  Elžbieta pastebėjo:
  - Jeigu visi žmonės tokie kaip mes, tai kam mums apskritai reikalingi automobiliai?
  Drachma filosofiškai prieštaravo:
  - Suteikti naujų darbo vietų. Apskritai bedarbių procentas auga, ir mes turime su tuo kovoti.
  Šviesiaplaukis šnipas priminė:
  - Komunistų laikais nedarbo nebuvo. Atvirkščiai, darbo vietų reikėjo nuolat.
  Grafienė nimfa aistringai pasakė:
  - Na, tai irgi suteikia socializmo pranašumo. Nėra taip, kaip dabar, darbo negali gauti, bet kojas ištiessi dėl pašalpų. Ar iš tiesų, turint tiek pinigų ir naftos dolerių, neįmanoma suteikti žmonėms laimės? SSRS laikais nedarbo nebuvo, nors naftos kainos buvo gerokai mažesnės.
  Elžbieta patikslino:
  - SSRS laikais nedarbas buvo skiedžiamas kaip betonas su kefyru, dauguma trudovikų dirbo kiek galėjo.
  Drachma nusijuokė:
  - Pusiaukelėje, tai nieko, daugelis yra dešimtadalis.
  Šviesiaplaukis žvalgybos pareigūnas pažymėjo:
  - Bet Stalino laikais iš žmonių buvo ištrauktos visos gyslos. Taigi jie nuolat sunkiai dirbs.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Tūkstančių metų patirtis rodo, kad vergų darbas, nors ir pats pigiausias, tačiau nėra pats efektyviausias.
  Elžbieta sušnypštė:
  - Žinoma, vergas dirba be menkiausio noro, kai tik prižiūrėtojas nusisuka, iškart dirba lėčiau. Ir apskritai jis stengiasi nukreipti žvilgsnį.
  Drachma paaiškino:
  - Ir aš vis dar pasiruošęs pradėti maištą. Jie sako, kad kai kurios tautos išrado techniką. Visų pirma, iš žuvų ir vėžlių nuodų buvo gaminami vaistai, kurie nualino tam tikras smegenų dalis, paversdami žmones zombiais.
  Šviesiaplaukis šnipas pridūrė:
  - Arba mankurtai! Jie taip pat sako, kad žmogus gali būti genetiškai pakeistas, todėl jis tampa paklusnesnis.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Visai realu, kad panašus darbas buvo vykdomas net valdant Hitleriui.
  Elizabeth pasiūlė:
  - Sukurti eugenikos tarybą būtų visai neblogai. Kad santuokos būtų sudarytos taip, kad būtų optimalus genų derinys. Tokiu atveju mūsų žmonės taptų kitokie, sveiki, protingi, stiprūs.
  Gražuolė iš dievų rasės girgždėjo:
  - Jie tokie taps, tik atranka turi būti ne akla, žvėriška, o grynai mokslinio pobūdžio.
  Blondinė pasakė:
  - Kaip be mūsų?
  - Mes irgi tame dalyvausime. - pasakė Drachma.
  Merginos bėgo ir kalbėjosi. Prieš juos iškilo ąžuolas. Įdubimas, kuriame jie slėpė savo daiktus, buvo beveik nematomas, kad ir kaip kruopščiai skautai ją užmūrytų.
  - Na, dabar galime apsiginkluoti.
  Merginos pažiūrėjo į vidų, "Destroyer -2" kulkosvaidžiai iš karto davė balsą, Drachmai priklausantis pasakė:
  - Kokia tu įdegusi, mergaite. Tau tinka juoda spalva, bet raudoni plaukai daug gražesni.
  Elžbieta atsakė:
  - Akių žinove, kaip apskritai vertinate afroamerikiečius ?
  Grafienė nimfa šaltai atsakė:
  - Kaip pasiekti potencialų tikslą. Odos spalva ar rasė neturi reikšmės.
  - O jūs iš tikrųjų esate diplomatas.
  Elizabeth paklausė savo automato.
  - Kodėl tu tyli?
  Kompiuterinė programa ginkle sukūrė ironišką įrašą:
  - Negera šnekučiuotis. Kažkodėl žmonės vaikšto žeme trypdami kojomis, o tai ir kvaila, ir siaubingai negražu.
  Blondinė sucypė:
  - O kaip mano kojos?
  Kompiuterio lustas atsakė:
  - Tavo, gana estetiška! Gal pažaisime pasjansą? Kas jums asmeniškai labiau patinka, žaliesiems ar gerbėjams?
  - Trys kardai! Tačiau mums nėra kada žaisti , mano plepios kolegos, turime šiek tiek nušauti!
  Išduodami mini kompiuteriai:
  - Super kasetės , ar standartinis kalibras?
  Elizabeth patvirtino:
  - Skirtingi keliai. Juk esi pritaikytas vykdyti priverstinę ugnį, nepriklausomai nuo kalibro dydžio.
  Ateities elektronika atsakė:
  - Apskritai, taip! Tuo pačiu metu įjunkite muziką. Su kuo tik norite, o kaip apie Michaelą Jacksoną su kosminio hito įvaizdžiu?
  - O, tai įdomu! Trimatėje projekcijoje.
  Virš dviejų mašinų mirgėjo mažos hologramos, rodančios grandiozinį imperijų mūšį. Ir šiame fone Michaelas ir Madonna dainavo. Apskritai atrodė, kad iš jo tyčiojamasi, Madonna atsidūrė prie Džeksono, o jis pasidarė juodas iš sielvarto.
  - Taip, tai labai juokinga! - pasakė Elizabeth. Bet mes neturime laiko žiūrėti šio vaikų cirko.
  Drachma pridūrė:
  Hiperšachmatais galime žaisti tik kelyje , tai mus išmokys.
  - Tik žaibišku tempu. - Jis pasiūlė kulkosvaidį.
  - Tai nušluota! - sutiko Drachma.
  Hiperšachmatai buvo ypatingas eilėmis pagrįstos žvaigždžių strategijos tipas. Įvairių tipų žvaigždėlaiviai judėjo palei didelę keturių šimtų kvadratų lentą. Šimtas figūrų siekė sunaikinti viena kitą. Kai kurių savybės pagerėjo pasiekus priešingą lauko kraštą. Be to, šiame žaidime kas dešimt apsisukimų buvo galima įsigyti papildomų žvaigždžių laivų. Apskritai žaidimas įdomus, bet ilgas. O žaibo tempas yra visiška savižudybė. Tačiau, be naikinimo, buvo ir kitas tikslas: šachmatas! Tai buvo susiję su šachmatais ir kėlė papildomą susidomėjimą.
  Merginos ėjo lėtai, o Drachma galėjo žaisti kelyje. Miniatiūrinis procesorius, galintis įsibėgėti iki daugelio terahercų , traškėjo nuo įtampos, kovodamas su genetiškai patobulintomis žmogaus smegenimis.
  Tačiau Drachma taip pat vos turėjo laiko priimti sprendimą. Netrukus muštynių su automobiliu ji įlėkė į medį. Stiprus smūgis paliko porą įbrėžimų ant veido.
  - Uh, koks aš nedėmesingas, hiperšachmatai mane žavi!
  Elizabeth tviteryje parašė:
  - Bet tik šachmatai, ar tai nėra blogai!
  Drachma gyrėsi:
  - Jose įveikiau Kasparovą!
  Blondinė sucypė:
  - Tu toks pasitikintis savimi! Haris jau senas.
  Grafienė nimfa sušnypštė:
  - Ananda laimėjo! Ir Carlesonas!
  Elžbieta patikslino:
  - Vienu metu vykstančios žaidimo sesijos metu.
  Drachma paėmė jį ir pasakė :
  - Net ir taip. Bet labai užtikrintai, nesuteikdamas jam šanso. Tačiau jei kalba eina apie bendras rungtynes, aš jį nugalėsiu, nebijokite. Aš nugalėjau kompiuterius su ELO 3000. Tai yra daugiau nei Anandas ir Garikas Kasparovai ir net Carlesonas.
  Šviesiaplaukis žvalgybos pareigūnas pažymėjo:
  - Kompiuteris yra tik kūrinys žmogaus rankose. Ar gali būtybė būti aukščiau už savo kūrėją?
  Grafienė nimfa sušnypštė:
  - Tai labai sunkus klausimas. Juk žmonių pasaulio čempionus nugalėjo kompiuteriai. Nors šioje programoje ne viskas tobula. Devyniais judesiais esi šachmatas.
  Kulkosvaidis "Destroyer" buvo įžeistas:
  - Pamatysime. Perku protonų mūšio laivą.
  Drachma užtikrintai atsakė:
  - Nenaudinga, mano berniuk. Jūs tiesiog neturėsite laiko patraukti jo į priekinę liniją.
  Mini kompiuteris nesutiko:
  - O gal, atvirkščiai, kvantas taps kvantu!
  - Ne visai! Pamatysi, kaip jis vėluoja. - ryžtingai pasakė Drachma.
  Mergina padarė dar kelis judesius. Priešas niurzgėjo ir pasidavė. Po to jis dainavo:
  - Na, tu esi tigras, tavo šuolis yra perkūnija, o tavo žodžiai yra smūgis, tik mano ašara įvertins Dievo dovaną.
  Drachma pirštu spustelėjo mašiną ant atšvaito.
  - Tu šaunus vaikinas.
  Elžbieta ją pertraukė:
  - Žinai, girdžiu šaudymą į dešinę. Sprendžiant iš garsų derinio, jie ten išvalo maištininkus, tikriausiai baudžiamąsias pajėgas!
  Grafienė nimfa pasakė:
  - Oho! Kaip visada, kiaulė ras purvo.
  Šviesiaplaukė terminatorius pastebėjo:
  "Tai, ką jie čia rado, buvo ne purvas, o kraujas.
  Dievų giminaitis paklausė:
  - Ką tokiu atveju daryti?
  Elžbieta sušnypštė:
  - Na, kaip manai, Drachma, ko iš mūsų reikalauja teisingumas?
  - Žinoma, padėti sukilėliams. Prieš juos buvo mestos aukštesnės jėgos, todėl jų didžiulis spaudimas turi būti atremtas.
  Drachma linksmai sumurmėjo:
  - Dabar mes atimsime tavo sielą geru kraujo praliejimu!
  Merginos bėgo savo likimo link. Tuo pačiu metu jie nepamiršo apsivilkti kamufliažinių chalatų. Drachma ir Elžbieta labai greitai atskubėjo, o kad nesuplėšytų batų, bėgo basomis. Tačiau juodas makiažas pradėjo byrėti nuo greito bėgimo ir liečiant žolę, atidengdamas auksinę alyvuogių spalvą. Kas vis dėlto nėra taip baisu. Bėgdamos mergaitėms skaudėjo kojas ant medžių šaknų, kankorėžių ir šakų. Tačiau tai nesustabdė jų greitų metimų.
  Gražuolės skraidė į medį, apsidairė iš viršaus ir purtė kulkosvaidžius.
  - Mes panašūs į Redskins ! - pareiškė Elžbieta.
  Drachma, užspringusi iš džiaugsmo, burbėjo:
  - Žinai, ką reiškia jaustis tigru, tai geriau nei karaliene.
  Merginos nusileido, stengėsi skubėti greitai, bet kartu ir atsargiai, kad nekeltų nereikalingo triukšmo. Priešas artėjo, buvo girdėti karo garsai ir variklių triukšmas, tačiau šūviai tapo pavieniai. Degimo kvapas, įskaitant lavonus ir gyvą žmogaus kūną, vis stiprėjo.
  Karys unisonu pasakė:
  - Tai gana šaunu, atrodo, kad geras kariuomenės šlavimas.
  Merginos priėjo dar labiau, užkopė į aukštos tuopos viršūnę, o jų žvilgsniui atsivėrė proskyna. Miško pakraštyje matėsi mažas kaimas. Degė namai.
  Bet tai nėra pagrindinis dalykas. Iš namų, daugiausia tvarkingų, senų mūrinių pastatų, išveždavo civilius. Dažniausiai moterys, vaikai, seni žmonės. Jie buvo suvaryti į krūvą. Pakraštyje matėsi penkios kartuvės, ant jų kabojo dvi moterys, dvi paauglės ir vienas kunigą primenantis senolis. Dar trys žmonės buvo nukryžiuoti ant stulpų skersiniu ir aukštyn kojomis. Be to , vienas iš jų buvo dar vaikas. Kaimiečiai buvo stumdomi šautuvų buožėmis, mušami, kai kuriems šaudė į kojas. Apskritai situacija buvo barbariška.
  Elizabeth pasakė:
  - O tai - mūšis su partizanais!
  Palaikoma drachma:
  - Esant tokiam režimui, aš pats būčiau išėjęs į partizanus.
  Dvi paauglės buvo užsikabinusios ir pradėtos kelti, siūbuoti, bandant sukelti daugiau skausmo. Tuo pačiu metu kiti nelaimingieji buvo suvaryti į tvartą. Netoliese buvo benzino skardinės.
  Elizabeth sušnibždėjo:
  - Jie visai kaip nacių monstrai.
  Drachma patvirtino:
  - Ne geriau. Tiesa, Anglija atrodo civilizuota šalis, tačiau ji išgarsėjo ir masiniais žiaurumais.
  Blondinė sucypė:
  - Kada?
  Grafienė nimfa atsakė:
  - Pavyzdžiui, būrų karas. Šiuo atveju buvo naudojami kankinimai. Tačiau amerikiečiai, ypač kare su indėnais, niekam negailėjo. Jie suplėšė moteris ir vaikus.
  Elžbieta riaumojo:
  - Užteks kalbėti! Pulkime! Tu dešinėje, aš kairėje!
  Drachma pažymėjo:
  - Čia yra keturi tankai!
  - Kuo geriau, užfiksuokime juos.
  Merginos puolė prie tankų. Du iš jų buvo dideli IS-7, be aktyvių šarvų, bet aiškiai aukštos kokybės. Ne kiekviena granata paims tokias bandūras. Kiti du yra šiek tiek mažesni , be jų dar keliolika šarvuotų transporterių.
  Elžbieta net pratrūko juoktis:
  - Neutralizuosime teisiškai.
  Merginos apsiavė batus ir sulėtino greitį!
  Kai kareiviai priėjo prie jų, jie nurodė savo mandatus.
  - Avarinis patikrinimas, pulkininke? - Jie sakė.
  Vadas atsistojo:
  - Viskas daroma pagal komisariato bendrąjį planą.
  Drachma murkė:
  - Puiku! Dabar pažvelkime į tankų vidų. Mano nuomone, bokštai šiek tiek užstrigę .
  Kareiviai paslaugiai atidarė liukus:
  - Žiūrėk, pas mus viskas gerai.
  Merginos šoko į mašinas. Įguloje buvo septyni nariai. Tačiau tokiems drąsiems kariams, kaip šios merginos, tai nėra problema. Tyliai, be nereikalingo triukšmo Elizaveta paglostė vairuotojui per petį.
  - Na, kaip tu matai, bičiuli?
  Jis tiesiog pargriuvo. Mergina kikeno, du iš karto trenkdama į šventyklas. Tada ji baigė visa kita. Keturi įgulos nariai turėjo laiko tik paklausti:
  - Kas tai per testas?
  - Taip! Autogeninės treniruotės metodai. - pasakė Elizabeth.
  Drachma baigė tris, naudodama bučinio metodą. Su likusia dalimi buvo lengviau, bet pakeitimui nufilmavau vieną:
  - Nors ir nemandagu, bet tokia mirtis yra drąsesnė.
  Netarusios nė žodžio merginos lygino tankų statines. Beje , jiems įkrovimas buvo atliekamas naudojant diržo metodą. Taigi nereikia šaudyti sviedinių. Tačiau jie dar negalvojo apie vairasvirtes. Ir tai yra sudėtingi dalykai. Tačiau merginos jau turėjo šeštojo dešimtmečio tankų vairavimo patirties, ypač T-54, T-55. Jie vis dar buvo naudojami kai kuriose arabų šalyse. Moterys žvalgybos pareigūnės buvo apmokytos, įskaitant būti instruktorėmis, pavyzdžiui, Irake, Sirijoje, Libijoje, Irane. Dėl viso pikto.
  Čia nutrūko nuostabaus ir pasakiško sapno transliacija. Geltonai raudonas drakonas pažymėjo:
  - Dabar skrendame į hipermaginį apsauginį lauką, kuris neleidžia deivės Kali kariuomenei patekti į teritoriją, kurioje gyvena nimfos ir driados. Tai reiškia, kad mums taip pat reikės sustiprintos apsaugos, kad ją įveiktume!
  Drachma linktelėjo savo partneriams ir berniukui:
  - Nesijaudink! Tai maža mūsų problema. Talismanas susitvarkys. Man tiesiog reikia šiek tiek magiškos jūsų pagalbos.
  Vovka Terkin linktelėjo:
  - Aš žinau! Turime dainuoti. Tai geriausias variantas.
  Grafienė nimfa patvirtino:
  - Tai štai, dainuok! Tiesiog kažkas gražaus ir lyriško.
  Juokingas berniukas pradėjo dainuoti, o likusios merginos prisijungė:
  Visata buvo sudraskyta
  Žvaigždės užgeso, katastrofa-mirtis!
  Jie verkia ir dejuoja pragariškų atstumų kančiose,
  O tiems, kurie išgyveno: tiesiog gėda ištverti!
  
  Kaip Dievas, valdantis visus įstatymus,
  Pamiršti sąžinę ir atmesti garbę!
  Ateivių rasė kuria naują pasaulį,
  Ji atsiuntė mums iššūkį - bloga žinia!
  
  Rusijos kariuomenė ,
  Ji kovojo drąsiai ir užkariavo erdvę!
  Tačiau šį kartą priešas yra visagalis,
  Groja savo siaubingą melodiją!
  
  Jis susmulkina laiką ir erdvę,
  Gali mažuoju pirštu numušti kvazarą!
  Tegul Dievo galia, bet sieloje yra apgaulė,
  Negailestingas smūgis!
  
  Kosmosas vangiai lieja ašaras,
  Kometos gieda liūdną gedulą!
  O Tėvyne, šventa visiems žmonėms,
   Sutryptas , kur dabar rasti pastogę!
  
  Bet aš netikiu, kad blogis nėra visagalis,
  Ir ateis laikas, Rusija atgims!
  Mūsų kraštas klesti dar tankiau,
  Aš narsiai kovoju dėl šio gėrio!
  
  Žinoma, nėra sėkmės tik su jėga,
  Bet tikėjimas, išmintis ir meilė yra su mumis!
  Ir kad laimės traukinys nepaliktų,
  Protas turi trenkti į akį, o ne į antakį!
  
  Tikiu, kad vaikinas sutiks merginą,
  Tavo burnoje dega liepsna kaip krosnis...
  Esu suaugęs mintyse, net per daug
  Žinote, ugnis gali pakurstyti meilę!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"