Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Stalin's Preventive War

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Gulliver pom nws tus kheej hauv lub ntiaj teb uas Stalin yog thawj zaug pib ua tsov rog tawm tsam Hitler lub teb chaws Yelemees. Thiab yog li ntawd, lub USSR twb yog tus aggressor, thiab lub thib peb Reich yog tus neeg raug tsim txom. Thiab Hitler tshem tawm txoj cai tiv thaiv Semitic. Thiab tam sim no lub teb chaws As Mes Lis Kas, teb chaws Aas Kiv thiab lawv cov phooj ywg tab tom pab Thib Peb Reich los tawm tsam kev ua phem ntawm cov neeg ntxeev siab tawm tsam Stalin.

  STALIN's PREVENTIVE WAR
  CEEB TOOM.
  Gulliver pom nws tus kheej hauv lub ntiaj teb uas Stalin yog thawj zaug pib ua tsov rog tawm tsam Hitler lub teb chaws Yelemees. Thiab yog li ntawd, lub USSR twb yog tus aggressor, thiab lub thib peb Reich yog tus neeg raug tsim txom. Thiab Hitler tshem tawm txoj cai tiv thaiv Semitic. Thiab tam sim no lub teb chaws As Mes Lis Kas, teb chaws Aas Kiv thiab lawv cov phooj ywg tab tom pab Thib Peb Reich los tawm tsam kev ua phem ntawm cov neeg ntxeev siab tawm tsam Stalin.
  . Tshooj 1
  . Thiab Gulliver tau muab pov rau hauv lub ntiaj teb sib npaug nrog kev pab los ntawm daim iav khawv koob. Tus ntxhais Viscountess ua nws zoo tshaj plaws ntawm no. Qhov tseeb, txawm tias ib tug nees luav tuaj yeem tig lub pob zeb. Thiab yog li ntawd cia tus tub nyob mus ib txhis sib ntaus sib tua, thiab nws thiab nws cov phooj ywg yuav saib.
  Ib zaug ntxiv, qhov no yog lwm keeb kwm ntawm Ntiaj Teb Tsov Rog II.
  Thaum Lub Rau Hli 12, 1941, Stalin tau ntaus thawj zaug tawm tsam Thib Peb Reich thiab nws cov satellites, pib ua tsov rog tiv thaiv. Qhov kev txiav txim siab tsis yooj yim rau tus thawj coj. Txoj cai ntawm Third Reich militarily yog siab heev. Tab sis lub USSR, tsis tshwj xeeb. Tab sis Stalin txiav txim siab los tiv thaiv Hitler, txij li Tub Rog Liab tsis tau npaj rau kev tiv thaiv kev ua tsov rog.
  Thiab cov tub rog Soviet hla ciam teb. Nws zoo li ntawd, nws ua siab tawv. Thiab ib pab tub rog ntawm cov tub rog ntawm Komsomol cov tswv cuab khiav mus rau hauv kev tawm tsam. Cov ntxhais npaj txhij mus sib ntaus sib tua rau tag kis. Zoo, rau communism nyob rau hauv lub ntiaj teb no scale nrog thoob ntiaj teb.
  Cov ntxhais tawm tsam thiab hu nkauj;
  Peb zoo siab cov ntxhais Komsomol,
  Yug hauv lub tebchaws loj ntawd...
  Peb tau siv los khiav mus ib txhis nrog rab phom,
  Thiab peb tus tub yog txias heev!
  
  Peb nyiam khiav taw liab qab hauv qhov txias,
  Zoo siab nrog lub pob taws liab qab snowdrift ...
  Cov ntxhais tawg paj zoo nkauj, zoo li roses,
  Tsav cov Krauts ncaj nraim rau hauv lawv qhov ntxa!
  
  Tsis muaj cov ntxhais zoo nkauj thiab zoo nkauj,
  Thiab koj tsis tuaj yeem pom Komsomol tus tswv cuab zoo dua ...
  Yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab rau tag nrho lub ntiaj teb,
  Thiab peb saib tsis muaj ntau tshaj nees nkaum!
  
  Peb cov ntxhais sib ntaus sib tua tsov,
  Xav txog tus tsov nrog luag nyav...
  Ntawm peb tus kheej peb tsuas yog dab ntxwg nyoog,
  Thiab txoj hmoo yuav ntaus lub tshuab!
  
  Rau peb lush Motherland Russia,
  Peb yuav ua siab loj muab peb tus ntsuj plig, lub siab ...
  Thiab peb yuav ua kom lub teb chaws ntawm txhua lub teb chaws zoo nkauj dua,
  Peb yuav sawv thiab yeej dua!
  
  Lub teb chaws yuav ua hluas thiab zoo nkauj,
  Comrade Stalin tsuas yog ib qho zoo tagnrho ...
  Thiab yuav muaj roob kev zoo siab nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Tom qab tag nrho, peb txoj kev ntseeg muaj zog dua hlau!
  
  Peb yog phooj ywg nrog Yexus heev,
  Rau peb, ib tug zoo Vajtswv thiab mlom ...
  Thiab nws tsis tuaj yeem ua rau peb ua kev zoo siab raws li tus neeg lim hiam,
  Vim ntiaj teb saib cov ntxhais!
  
  Peb lub teb chaws vam meej,
  Nyob rau hauv dav xim ntawm nyom thiab meadow ...
  Kev yeej yuav los, Kuv ntseeg hauv lub Tsib Hlis,
  Txawm hais tias qee zaum nws yog txoj hmoo hnyav!
  
  Peb yuav ua tej yam zoo kawg nkaus rau Leej Txiv,
  Thiab yuav muaj communism nyob rau hauv lub ntiaj teb no ...
  Cia peb yeej, Kuv ncaj ncees ntseeg nws,
  Lub fascism npau taws ntawd raug rhuav tshem!
  
  Cov Nazis yog cov tub rog muaj zog heev,
  Lawv lub tank zoo li lub ntuj raug txim monolith ...
  Tab sis cov yeeb ncuab yuav raug ntaus hnyav,
  Lub Fatherland yog rab ntaj ntse thiab daim thaiv!
  
  Koj yuav tsis pom dab tsi zoo nkauj dua rau Niam Txiv,
  Ua cas sib ntaus rau nws, tso dag nrog yeeb ncuab...
  Yuav muaj kev zoo siab loj hauv lub qab ntuj khwb,
  Thiab tus me nyuam yuav loj hlob mus rau hauv ib tug hero!
  
  Tsis muaj Motherland, ntseeg Fatherland siab dua,
  Nws yog peb Leej Txiv thiab peb Leej Niam...
  Txawm hais tias tsov rog roars thiab ru tsev tau tawg,
  Kev tshav ntuj raug nchuav los ntawm tus Tswv!
  
  Russia yog Motherland ntawm lub ntiaj teb,
  Koj tawm tsam rau nws thiab tsis txhob ntshai ...
  Nws lub zog hauv kev sib ntaus sib tua tsis hloov pauv,
  Cia peb ua pov thawj tias lub teeb ntawm Rus 'yog lub ntiaj teb!
  
  Rau peb lub siab tshaj plaws Fatherland,
  Peb yuav muab peb tus plig, lub siab, zaj nkauj ...
  Russia yuav nyob rau hauv communism,
  Tom qab tag nrho, peb txhua tus paub qhov no - Thib Peb Rome!
  
  Ib tug tub rog yuav muaj zaj nkauj no,
  Thiab cov tswv cuab Komsomol tab tom khiav ...
  Txhua yam hauv lub qab ntuj khwb yuav nthuav ntau dua,
  Cov phom tau hloov mus, lub salvo - foob pob hluav taws!
  
  Thiab yog li ntawd peb yog cov tswv cuab Komsomol ua ke,
  Cia peb qw nrov nrov - hurray!
  Thiab yog tias koj xav paub yuav ua li cas yuav av,
  Cia sawv daws txawm tsis sawv ntxov los!
  Cov ntxhais hu nkauj nrog kev zoo siab heev. Lawv sib ntaus nrog lawv cov khau looj plab kom ua kom lawv txhais taw liab qab ntau dua. Thiab nws yeej ua haujlwm. Thiab cov ntxhais lub pob taws liab qab flash zoo li lub kiv cua.
  Natasha kuj sib ntaus thiab cuam grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab,
  humming:
  Kuv yuav qhia koj txhua yam uas nyob hauv kuv
  Tus ntxhais yog liab, txias, thiab liab qab!
  Zoya giggled thiab sau nrog ib tug chuckle:
  - Thiab kuv kuj yog ib tug hluas nkauj tawv, thiab kuv yuav tua txhua leej txhua tus.
  Nyob rau hauv thawj hnub, cov tub rog Soviet tau nkag mus tob rau hauv German txoj haujlwm. Tab sis lawv raug kev puas tsuaj loj. Cov Germans tau pib tawm tsam thiab pom qhov zoo tshaj plaws ntawm lawv cov tub rog. Tsis tas li ntawd, nws yog vim qhov tseeb tias Tub Rog Liab tau pom muaj qis dua hauv cov tub rog tub rog. Thiab cov Germans 'infantry yog ntau mobile.
  Zoo, nws kuj tau muab tawm hais tias cov tshiab Soviet tso tsheb hlau luam: T-34 thiab KV-1, KV-2 tsis tau npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua. Lawv tsis txawm muaj cov ntaub ntawv qhia kev. Thiab cov tub rog Soviet, raws li nws tau muab tawm, tsis tuaj yeem hla txhua yam yooj yim. Lawv cov riam phom tseem ceeb raug kaw thiab tsis npaj rau kev sib ntaus sib tua. Qhov no tiag tiag tig tawm los ua ib puag ncig.
  Cov tub rog Soviet tsis qhia lawv tus kheej kom ua tau zoo heev. Thiab tom qab ntawd muaj ...
  Nyiv tau txiav txim siab tias nws yuav tsum ua raws li cov kev cai ntawm Anti-Comintern Pact thiab, tsis tau tshaj tawm ua tsov rog, tau ua rau muaj kev sib tsoo rau Vladivostok.
  Thiab pib qhov ntxeem tau. Japanese generals xav ua pauj rau Khalkhin Gol. Tsis tas li ntawd, Britain tam sim ntawd muab kev sib tw rau lub teb chaws Yelemees. Churchill tau hais hauv kev nkag siab tias Hitlerism tsis zoo, tab sis kev ntseeg thiab Stalinism yog qhov phem dua. Thiab qhov ntawd, txawm li cas los xij, nws tsis tsim nyog tua ib leeg kom Bolsheviks tuaj yeem hla Tebchaws Europe.
  Yog li ntawd, lub teb chaws Yelemees thiab teb chaws Aas Kiv nres ua tsov ua rog ib zaug. Thiab yog li ntawd, cov tub rog German ntau heev tau raug tso tawm. Kev faib tawm los ntawm Fab Kis mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, thiab Fabkis legions ib yam nkaus.
  Cov kev sib ntaus sib tua tau ua rau ntshav siab heev. Thaum hla lub Vistula, cov tub rog German tau pib tawm tsam thiab tsav tsheb rov qab rau Soviet cov tub rog. Tsis yog txhua yam mus zoo rau Red Army thiab Romania. Txawm hais tias peb tau tswj kom pib tawg. Tag nrho cov German satellites nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog tawm tsam USSR, suav nrog Bulgaria, uas hauv keeb kwm tiag tiag tseem nyob nruab nrab. Zoo, dab tsi yog qhov txaus ntshai tshaj yog tias Qaib Cov Txwv, Spain, thiab Portugal tau nkag mus ua rog tawm tsam USSR.
  Cov tub rog Soviet kuj tau tawm tsam Helsinki, tab sis cov Finns tau tawm tsam heroically. Sweden kuj tshaj tawm ua tsov rog rau USSR. Thiab nws hloov nws cov tub rog.
  Yog li ntawd, cov tub rog Liab tau txais ob peb qhov ntxiv pem hauv ntej.
  Thiab kev sib ntaus sib tua mus nrog kev npau taws heev. Txawm tias cov me nyuam tho kev thiab cov tswv cuab Komsomol tau mob siab rau kev sib ntaus sib tua thiab hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Peb yog cov me nyuam yug los rau Niam Txiv,
  Dashing Komsomol pioneers...
  Qhov tseeb, peb yog knights-eagles,
  Thiab cov ntxhais lub suab nrov heev!
  
  Peb yug los kov yeej cov fascists,
  Cov hluas ntsej muag ci nrog kev xyiv fab ...
  Nws yog lub sij hawm mus xeem cov qhab nia,
  Kom tag nrho cov peev yuav txaus siab rau peb!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm peb lub Motherland dawb huv,
  Cov me nyuam nquag kov yeej fascism...
  Vladimir, koj zoo li ib tug neeg txawj ntse,
  Cia cov relics so nyob rau hauv lub mausoleum!
  
  Peb hlub peb Leej Txiv heev,
  Qhov zoo tshaj plaws Russia tsis muaj ...
  Lub Fatherland yuav tsis raug nyiag rau ib ruble,
  Txawm hais tias cov teb tau raug dej los ntawm cov ntshav!
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb Motherland, zoo kawg li,
  Peb txhua tus yuav tawm tsam nrog kev ntseeg siab ...
  Cia lub ntiaj teb tig nrawm dua,
  Thiab peb tsuas yog zais grenades hauv peb lub hnab ev ntawv!
  
  Nyob rau hauv Honor ntawm tshiab, npau taws yeej,
  Cia cov cherubs ci ntsa iab nrog kub ...
  Fatherland yuav tsis muaj teeb meem ntxiv lawm,
  Tom qab tag nrho, Russians yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Yog, txias fascism tau dhau los ua muaj zog heev,
  Cov neeg Asmeskas tau hloov pauv ...
  Tab sis tseem muaj communism loj,
  Thiab paub, nws tsis tshwm sim txawv ntawm no!
  
  Cia peb tsa kuv lub teb chaws vam meej,
  Tom qab tag nrho, Niam Txiv tsis paub lo lus - Kuv yog ib tug coward ...
  Kuv ntseeg Stalin hauv kuv lub siab,
  Thiab Vajtswv yuav tsis rhuav nws!
  
  Kuv hlub kuv lub ntiaj teb zoo Russia,
  Qhov twg Yexus yog tus kav tseem ceeb tshaj plaws...
  Thiab Lenin yog ib tug xib fwb thiab ib tug mlom ...
  Nws yog ib tug ntse thiab ib tug me nyuam tub, oddly txaus!
  
  Peb yuav ua kom Leej Txiv muaj zog
  Thiab peb yuav qhia tib neeg ib zaj dab neeg tshiab ...
  Koj ntaus tus fascist ntawm lub ntsej muag zoo dua,
  Yog li ntawd cov hmoov nplej thiab hmoov tshauv yuav poob los ntawm nws!
  
  Koj tuaj yeem ua tiav txhua yam, koj paub
  Thaum koj kos rau ntawm lub rooj ...
  Tus yeej yuav los, kuv paub May sai sai no,
  Txawm hais tias tau kawg nws zoo dua los ua kom tiav hauv lub Peb Hlis!
  
  Peb cov ntxhais kuj txawj hlub,
  Txawm hais tias cov tub hluas tsis qis dua peb ...
  Russia yuav tsis muag nws tus kheej rau pennies,
  Peb yuav pom qhov chaw rau peb tus kheej hauv lub vaj kaj siab!
  
  Qhov zoo nkauj tshaj impulse rau Motherland,
  Tuav tus chij liab rau koj lub hauv siab, tus chij ntawm yeej!
  Cov tub rog Soviet yuav nkag mus rau hauv kev tawg,
  Thov kom peb cov yawg koob tau koob meej!
  
  Peb tab tom nqa ib tiam tshiab,
  Kev zoo nkauj, tua nyob rau hauv cov xim ntawm communism ...
  Paub tias koj yuav cawm koj lub tebchaws los ntawm hluav taws,
  Cia peb tsoo cov tsiaj reptiles ntawm fascism!
  
  Nyob rau hauv lub npe ntawm Lavxias teb sab poj niam thiab cov me nyuam,
  Cov knights yuav tawm tsam Nazism ...
  Thiab tua tus damned Fuhrer,
  Tsis muaj kev txawj ntse ntau dua li tus neeg dag ntxias!
  
  Ua neej nyob ntev ua npau suav
  Lub hnub ci ntsa iab saum ntuj...
  Tsis yog, Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis tuaj rau ntiaj teb,
  Vim peb tsis tuaj yeem txias dua!
  
  Yog li ntawd ua siab tawv qhawv rau lub Fatherland,
  Thiab tus neeg laus thiab tus menyuam yuav zoo siab ...
  Thiab nyob rau hauv lub yeeb koob nyob mus ib txhis, ncaj ncees communism,
  Peb yuav tsim lub Eden ntawm ntug!
  Nov yog qhov kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Cov ntxhais sib ntaus sib tua. Thiab Gulliver tau xaus rau ntawm thaj chaw Soviet. Nws tsuas yog ib tug tub hluas uas muaj kaum ob xyoos xwb, hnav ris tsho luv, thiab taug kev ncig nws txhais taw liab qab.
  Nws cov leeg tau dhau los ua neeg tawv ncauj los ntawm kev ua cev qhev, thiab nws zoo siab heev uas taug kev mus. Thiab txawm zoo nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev. Thiab nyob rau qee lub sij hawm nyob rau hauv lub zos tus me nyuam plaub hau dawb yuav noj. Yog li tag nrho zoo heev.
  Thiab muaj kev sib ntaus sib tua nyob rau pem hauv ntej. Ntawm no Natasha thiab nws pab neeg ua haujlwm ib txwm muaj.
  Cov ntxhais Komsomol mus rau hauv kev sib ntaus sib tua hnav tsuas yog bikini, thiab tua los ntawm submachine phom thiab phom. Lawv yog li perky thiab txhoj puab heev.
  Tej yam yuav tsis zoo heev rau Red Army. Kev poob loj tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv tso tsheb hlau luam, thiab nyob rau hauv East Prussia, qhov twg muaj zog German fortifications. Zoo, nws kuj tau muab tawm tias Poles tsis zoo siab nrog Red Army ib yam nkaus. Hitler sai sai tsim ib pab tub rog los ntawm pab tub rog ntawm pawg neeg Polish.
  Txawm tias cov neeg German tau npaj siab tso tseg rau kev tsim txom cov neeg Yudais tam sim no. Txhua tus uas muaj peev xwm raug sau cia rau hauv tub rog. Raws li txoj cai, Fuhrer twb softened anti-Semitic txoj cai. Hauv kev teb, Tebchaws Meskas thiab Tebchaws Askiv tau txwv tsis pub cov nyiaj German. Thiab lawv tau pib rov ua lag luam.
  Piv txwv li, Churchill tau qhia txog kev xav muab cov Germans nrog Matilda tso tsheb hlau luam, uas yog cov armored zoo dua li cov tsheb German lossis Soviet peb caug plaub.
  Rommel cov tub rog rov qab los ntawm Africa. Qhov no tsis yog ntau, tsuas yog ob qho kev faib, tab sis lawv xaiv thiab muaj zog. Thiab lawv qhov kev tawm tsam hauv Romania yog qhov tseem ceeb heev.
  Komsomol cov tswv cuab, coj los ntawm Alena, coj lub tshuab ntawm cov tub rog German thiab Bulgarian, thiab pib hu nkauj nrog kev mob siab rau;
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb kev kwv yees nws nyuaj heev,
  Nws yog qhov tsis txaus siab rau tib neeg ...
  Cov tswv cuab Komsomol tuav lub zog oar,
  Txhawm rau ua kom yooj yim rau Krauts, Kuv yuav muab rau koj thiab nws meej!
  
  Ib tug ntxhais zoo nkauj sib ntaus sib tua,
  Ib tug tswv cuab Komsomol gallops barefoot nyob rau hauv txias ...
  Nws yuav yog ob lub nrig rau siab phem Hitler,
  Txawm mus AWOL yuav tsis pab tus Fuhrer!
  
  Cov neeg zoo - sib ntaus sib tua,
  Yuav ua tub rog koj yuav tsum tau yug los ...
  Lavxias teb sab knight soars upward zoo li ib tug falcon,
  Cia lub ntsej muag foom koob hmoov txhawb cov knights!
  
  Cov pioneer hluas muaj zog npaum li ib tug loj,
  Lawv lub hwj chim loj tshaj, loj dua tag nrho lub qab ntuj khwb...
  Kuv paub tias koj yuav pom - kev sib tw npau taws,
  Txhawm rau npog txhua yam nrog daring, imperishable mus rau qhov kawg!
  
  Stalin ntawm peb Leej Niam yog tus thawj coj zoo,
  Qhov kev txawj ntse tshaj plaws, tus chij ntawm communism ...
  Thiab nws yuav ua rau cov yeeb ncuab ntawm Russia tshee,
  Dispelling huab ntawm menacing fascism!
  
  Yog li ntawd, cov neeg khavtheeb, ntseeg vajntxwv,
  Yog, yog nws zoo li nws nruj heev ...
  Kuv muab Niam Txiv ib zaj nkauj,
  Thiab cov ntxhais yog vwm nyob rau hauv cov daus nrog taw liab qab!
  
  Tab sis peb lub zog loj heev,
  Lub Tebchaws Liab, lub hwj chim ntawm Russia ...
  Cov neeg txawj ntse yuav kav, kuv paub ntau pua xyoo,
  Nyob rau hauv qhov kawg lub hwj chim tsis muaj ciam teb!
  
  Thiab tsis txhob cia ib yam dab tsi ua rau peb qeeb, Russians,
  Herculean lub zog tsis tuaj yeem ntsuas los ntawm laser ...
  Peb lub neej tsis muaj zog, zoo li ib txoj hlua,
  Paub cov dashing knights mus rau qhov kawg hauv kev poob siab!
  
  Peb ua siab ncaj rau peb lub teb chaws, peb lub siab zoo li hluav taws,
  Peb mob siab rau kev sib ntaus, zoo siab thiab nrog npau taws heev ...
  Tsis ntev peb mam li tsav ib ceg txheem ntseeg rau hauv damned Hitler,
  Thiab lub hnub nyoog phem thiab phem phem yuav ploj mus!
  
  Ces, ntseeg lub Fuhrer, Berlin yuav poob.
  Tus yeeb ncuab yog capitulating thiab yuav sai sai quav nws paws ...
  Thiab saum toj no peb Motherland muaj cherubs nyob rau hauv lub tis,
  Thiab ntaus tus zaj phem nyob rau hauv lub ntsej muag nrog ib tug mace!
  
  Lub teb chaws zoo nkauj yuav tawg paj zoo nkauj,
  Thiab loj lilac petals ...
  Yuav muaj yeeb koob thiab koob meej rau peb cov knights,
  Peb yuav tau txais ntau tshaj qhov peb muaj tam sim no!
  Cov ntxhais Komsomol sib ntaus sib tua desperately thiab qhia lawv lub siab tshaj plaws aerobatics thiab chav kawm.
  Cov no yog poj niam tiag tiag. Tab sis tag nrho cov kev sib ntaus sib tua mus nyuaj. German tanks tsis zoo heev. Tab sis "Matilda" zoo dua. Txawm hais tias nws rab phom tsis muaj zog heev - 47 hli caliber, tsis muaj ntau tshaj li German phom ntawm T-3, tab sis kev tiv thaiv yog hnyav - 80 hli. Thiab sim qhov no thiab sim nws.
  Thiab thawj Matildas twb tau tuaj txog ntawm German chaw nres nkoj thiab raug thauj mus rau sab hnub tuaj los ntawm kev tsheb ciav hlau. Tau kawg, muaj kev sib tsoo ntawm Matilda thiab T-34, uas hloov mus rau qhov hnyav thiab ntshav heev. Thiab exhibition kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim. Soviet tso tsheb hlau luam, tshwj xeeb tshaj yog KVs, tsis tuaj yeem nkag mus rau phom ntawm German tsheb. Tab sis lawv siv 88-mm rab phom tiv thaiv dav hlau thiab qee cov phom ntes tau.
  Tab sis wheeled-tracked BTs hlawv zoo li tswm ciab. Thiab lawv cov phom tshuab German tseem muaj peev xwm ua rau lawv tua hluav taws.
  Nyob rau hauv luv luv, lub blitzkrieg ua tsis tau tejyam thiab lub Soviet offensive petered tawm. Thiab ib tug ntau ntawm Lavxias teb sab tsheb yog figuratively hlawv, lo lus yog torches. Qhov no tau dhau los ua qhov tsis txaus siab rau Red Army.
  Tab sis cov fighters tseem hu nws nrog kev txaus siab. Yog li ntawd, ib tug ntawm cov pioneer cov tub hluas nquag sau ib zaj nkauj zaj sawv;
  Lwm lub teb chaws twg muaj kev txaus siab infantry?
  Nyob rau hauv America, ntawm chav kawm, tus txiv neej yog ib tug cowboy.
  Tab sis peb yuav sib ntaus los ntawm platoon mus rau platoon,
  Cia txhua tus txiv neej yuav groovy!
  
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej lub hwj chim ntawm cov lus qhia,
  Txawm hais tias Wehrmacht tseem tsis ntseeg tau txias ...
  Tab sis peb tuaj yeem tsoo tus gorilla nrog lub ntsej muag,
  Cov yeeb ncuab ntawm Fatherland tsuas yuav tuag!
  
  Peb hlub thiab, tau kawg, foom,
  Nyob rau hauv Russia, txhua tus tub rog yog los ntawm ib tug manger ...
  Peb yuav yeej, kuv paub qhov no paub tseeb
  Koj tus neeg phem raug pov rau hauv Gehenna!
  
  Peb cov tho kev tuaj yeem ua tau ntau,
  Rau peb, koj paub, lub tshuab tsis siv neeg tsis muaj teeb meem ...
  Cia peb ua piv txwv rau tib neeg,
  Thov kom txhua tus tub muaj koob meej!
  
  Kev tua, khawb, paub qhov no tsis yog teeb meem,
  Ntaus tus fascist nyuaj nrog lub duav ...
  Paub tias muaj kev hloov pauv loj tom ntej,
  Thiab peb yuav dhau txhua zaj lus qhia nrog A +!
  
  Hauv tebchaws Russia, txhua tus neeg laus thiab menyuam yaus,
  Muaj peev xwm sib ntaus sib tua heev zealous ...
  Qee lub sij hawm peb txawm txhoj puab heev
  Nyob rau hauv lub siab xav tsuj Nazis!
  
  Rau ib tug tho kev, tsis muaj zog yog tsis yooj yim sua,
  Yuav luag ntawm lub txaj menyuam tub tau tawv ...
  Koj paub, nws nyuaj heev los sib cav nrog peb,
  Thiab cov lus sib cav yog legion!
  
  Kuv yuav tsis tso tseg, ntseeg kuv cov txiv neej
  Thaum lub caij ntuj no kuv khiav taw liab qab hauv daus ...
  Dab ntxwg nyoog yuav tsis kov yeej tus pioneer,
  Kuv yuav rhuav tshem tag nrho cov fascists hauv npau taws!
  
  Tsis muaj leej twg yuav thuam peb cov pioneer,
  Peb yug los muaj zog fighters...
  Cia peb ua piv txwv rau tib neeg,
  Xws li sparkling Sagittarius!
  
  Lub cowboy yog ntawm chav kawm kuj yog ib tug neeg Lavxias teb sab,
  Ob leeg London thiab Texas yog nyob rau peb ...
  Peb rhuav tshem txhua yam yog tias cov Russians raug hluav taws,
  Wb ntaus tus yeeb ncuab ntawm qhov muag!
  
  Tus tub kuj raug ntes,
  Lawv ci nws rau ntawm lub khib nrog hluav taws ...
  Tab sis nws tsuas yog luag ntawm cov neeg tua neeg lub ntsej muag,
  Nws hais tias peb yuav coj Berlin sai sai!
  
  Hlau yog kub, mus rau pob taws liab qab,
  Lawv nias tus pioneer, nws nyob twj ywm...
  Tus tub paub hais tias nws yog ntawm Soviet temperament,
  Nws Fatherland yog daim ntaub thaiv tiag!
  
  Lawv tsoo lawv cov ntiv tes, cov yeeb ncuab tig rau tam sim no,
  Hauv kev teb, tsuas yog luag tuaj yeem hnov ...
  Tsis muaj teeb meem npaum li cas cov Krauts yeej tus tub,
  Tab sis kev vam meej tuaj rau cov executioners!
  
  Cov tsiaj nyaum no twb coj nws mus dai nws,
  Tus tub taug kev raug mob tag nrho...
  Thaum kawg, kuv hais tias: Kuv ntseeg Rod,
  Thiab ces peb Stalin yuav tuaj rau Berlin!
  
  Thaum nws calmed, tus ntsuj plig maj mus rau Rod,
  Nws tau txais kuv ua siab zoo...
  Nws hais tias, koj yuav tau txais kev ywj pheej tiav,
  Thiab kuv tus ntsuj plig tau incarnated dua!
  
  Kuv pib tua cov neeg phem fascists,
  Rau lub yeeb koob ntawm Tsev Neeg, Krauts tua txhua tus ...
  Holy cause, ua communism,
  Nws yuav ntxiv dag zog rau tus tho kev!
  
  Txoj kev npau suav tau muaj tseeb, Kuv tab tom taug kev hauv Berlin,
  Saum toj no peb yog ib tug golden-winged cherub ...
  Peb coj qhov kaj thiab kev zoo siab rau tag nrho lub ntiaj teb,
  Cov neeg ntawm Russia - paub tias peb yuav tsis yeej!
  Cov me nyuam kuj hu nkauj zoo heev, tab sis lawv tseem tsis tau mus ua rog. Thiab Swedish kev faib, ua ke nrog Finns, twb tau pib tawm tsam. Thiab cov tub rog Soviet uas tsoo mus rau Helsinki tau txais kev tawm tsam ntawm cov flanks, thiab hla cov yeeb ncuab txoj haujlwm. Thiab yog li ntawd lawv mus rau hauv lub zog tawm tsam thiab txiav tawm ntawm Red Army txoj kev sib txuas lus. Tab sis Stalin txwv tsis pub khiav tawm thiab cov tub rog Swedish-Finnish tawg mus rau Vyborg.
  Muaj kev txhawb nqa dav dav hauv lub tebchaws Suomi, cov neeg zoo siab npaj los tawm tsam Stalin thiab nws pob.
  Hauv Sweden lawv kuj tseem nco qab Charles lub Kaum Ob Hlis thiab nws cov phiaj xwm zoo kawg nkaus. Ntau precisely, tias nws poob, thiab tam sim no nws yog lub sij hawm rau kua zaub ntsuab. Thiab nws yog qhov txias heev thaum tag nrho cov tub rog ntawm Swedes npaj rau kev siv tshiab.
  Ntxiv mus, lub USSR nws tus kheej tawm tsam peb Reich thiab zoo tag nrho ntawm cov teb chaws Europe. Thiab nrog rau cov neeg German, txawm tias cov tub rog tuaj yeem tuaj yeem tuaj ntawm Switzerland. Thiab Salazar thiab Franco tau nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog nrog USSR thiab tshaj tawm tias muaj kev txhawb nqa dav dav. Thiab qhov no yuav tsum tau hais tias yog ib qho kev ua yeeb yam ntawm lawv feem - uas tsim teeb meem loj rau Red Army.
  Ntau thiab ntau pab tub rog nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tshwj xeeb tshaj yog los ntawm Romania, qhov twg Soviet tso tsheb hlau luam raug txiav tag nrho.
  Qhov xwm txheej no kuj ua rau hnyav dua los ntawm kev pauv cov neeg raug kaw - tag nrho rau txhua tus los ntawm lub teb chaws Yelemees, Britain, Ltalis. Raws li qhov tshwm sim, ntau tus neeg tsav dav hlau tau tua hla tebchaws Askiv rov qab mus rau Luftwaffe. Tab sis txawm tias ntau tus neeg Italians rov qab los - ntau dua li ib nrab lab tus tub rog. Thiab Mussolini cuam tshuam tag nrho nws lub zog ntawm USSR.
  Thiab Ltalis, tsis suav cov cheeb tsam, muaj cov pej xeem ntawm tsib caug lab, uas yog ntau heev.
  Yog li txoj hauj lwm ntawm USSR tau dhau los ua nyuaj heev. Txawm tias cov tub rog Soviet tseem nyob hauv Europe. Tab sis lawv pom lawv tus kheej nyob rau hauv kev hem thawj ntawm flanking thiab encirclement.
  Thiab nyob rau hauv qee qhov chaw kev sib ntaus sib tua tau tsiv mus rau thaj chaw Lavxias. Kev ua phem rau Vyborg twb tau pib, uas tau tawm tsam los ntawm Finns thiab Swedes.
  
  RUSSIAN MAFIA SHOWERS - TXAUS SIAB
  CEEB TOOM
  Lavxias teb sab mafia tau nthuav nws cov tentacles yuav luag tag nrho lub ntiaj teb no. Interpol thiab FSB thiab CIA tab tom tawm tsam cov tub sab, nrog rau ntau yam ntawm cov neeg ua haujlwm, suav nrog Mosad nto moo, thiab kev sib ntaus yog lub neej thiab kev tuag, nrog kev sib txawv.
  Prologue
  
  
  Lub caij ntuj no yeej tsis ntshai Misha thiab nws cov phooj ywg. Qhov tseeb, lawv txaus siab rau qhov tseeb tias lawv tuaj yeem taug kev tsis muaj pob taws hauv qhov chaw uas cov neeg tuaj ncig tebchaws tsis tuaj yeem tawm hauv lawv lub tsev so lobby. Nws yog kev lom zem heev rau Misha saib cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi, tsis yog vim lawv tsis muaj zog rau cov khoom kim heev thiab kev nyab xeeb zoo siab rau nws, tab sis kuj vim lawv them. Lawv them zoo.
  
  Ntau tus, nyob rau hauv lub tshav kub ntawm lub caij ntuj no, sib tov lawv cov nyiaj, yog hais tias tsuas yog kom nws yuav taw tes rau lawv mus rau qhov zoo tshaj plaws qhov chaw rau ib tug yees duab tua los yog pointless qhia txog cov keeb kwm txheej xwm uas ib zaug haunted Belarus. Qhov no yog thaum lawv them nyiaj ntau tshaj rau nws thiab nws cov phooj ywg tsuas yog zoo siab heev los qhia cov spoils thaum lawv sib sau ua ke ntawm chaw nres tsheb ciav hlau tom qab hnub poob.
  
  Minsk tau loj txaus kom muaj nws tus kheej ua txhaum cai hauv av, ob qho tib si thoob ntiaj teb thiab me me. Kaum cuaj-xyoo-laus Misha tsis yog tus qauv phem ntawm nws tus kheej txoj cai, tab sis nws tau ua qhov nws yuav tsum tau ua kom kawm tiav qib siab. Nws lanky, blond duab yog txaus nyiam nyob rau hauv ib tug Eastern European kev nkag siab, uas attracted ib tug ncaj ncees npaum li cas ntawm cov neeg tuaj xyuas txawv teb chaws. Lub voj voog tsaus nti hauv qab nws ob lub qhov muag hais txog yav tsaus ntuj thiab kev noj zaub mov tsis txaus, tab sis nws lub teeb xiav lub qhov muag ua rau nws ntxim nyiam.
  
  Hnub no yog hnub tshwj xeeb. Nws yuav tsum nyob ntawm Kozlova Hotel, tsis yog ib qho chaw tsim khoom kim heev uas dhau mus rau qhov kev pabcuam tsim nyog xav txog kev sib tw. Lub hnub yav tav su yog daj ntseg nyob rau hauv lub cloudless lub caij nplooj zeeg ntuj, tab sis nws illuminated cov tuag ceg ntawm cov ntoo raws txoj kev thoob plaws lub tiaj ua si. Qhov kub yog me me thiab qab ntxiag, ib hnub zoo rau Misha kom khwv tau nyiaj ntxiv. Ua tsaug rau qhov zoo nkauj nyob ib puag ncig, nws raug yuam kom yaum cov neeg Asmeskas ntawm lub tsev so mus xyuas tsawg kawg ob qhov chaw rau kev yees duab lom zem.
  
  "Cov menyuam tshiab los ntawm Texas," Misha hais rau nws cov phooj ywg, nqus ib nrab haus luam yeeb Fest thaum lawv sib sau ua ke ntawm qhov hluav taws kub ntawm qhov chaw tsheb ciav hlau.
  
  "Puas muaj pes tsawg?" - nug nws tus phooj ywg Victor.
  
  "Plaub. Nws yuav tsum yooj yim. Peb tus poj niam thiab ib tug cowboy rog, "Misha luag, nws chuckle ntuav tawm cov pa pa tawm ntawm nws lub qhov ntswg. "Thiab qhov zoo tshaj plaws yog tias ib tug ntawm cov poj niam yog ib tug me nyuam mos zoo nkauj."
  
  "Ua tau?" - Mikel, cov plaub hau tsaus nti, siab dua txhua tus ntawm lawv tsawg kawg ib ko taw, nug xav paub. Nws yog ib tug txiv neej khib-zoo li tawv nqaij xim ntawm cov pizza qub.
  
  "Me ntxhais. Nyob deb, "Misha ceeb toom, tshwj tsis yog nws qhia koj qhov nws xav tau, qhov twg tsis muaj leej twg tuaj yeem pom."
  
  Ib pawg tub ntxhais hluas quaj qw zoo li dev qus nyob rau hauv qhov txias ntawm lub tsev tsaus ntuj uas lawv tswj. Nws tau siv sijhawm ob xyoos thiab ntau lub tsev kho mob mus ntsib ua ntej lawv tau yeej thaj chaw los ntawm lwm pab pawg neeg ua yeeb yam los ntawm lawv tsev kawm theem siab. Raws li lawv tau npaj lawv txoj kev dag ntxias, cov qhov rais tawg tau hais zaj nkauj ntawm kev nyuaj siab thiab cua daj cua dub tau tawm tsam cov phab ntsa grey ntawm qhov qub chaw nres tsheb. Nyob rau hauv tas li ntawd mus rau lub collapsing platform nteg ntsiag to rails, rusty thiab overgrown.
  
  "Mikel, koj ua lub luag haujlwm ntawm tus tswv chaw nres tsheb tsis muaj taub hau thaum Vic xuav," Misha qhia. "Kuv yuav ua kom lub tsheb nres ua ntej mus txog ntawm txoj kev sab nraud kom peb yuav tsum tau tawm mus thiab nce lub platform." Nws ob lub qhov muag ci ntsa iab ntawm qhov pom ntawm nws tus phooj ywg siab. "Thiab tsis txhob ntsia nws zoo li lub sijhawm dhau los. Lawv ua rau kuv zoo li ib tug neeg ruam tag thaum lawv pom koj tso rau ntawm qhov rooj. "
  
  "Koj tuaj ua ntej! Koj tsuas yog yuav tsum coj lawv hauv kaum feeb, idiot!" Mikel tiv thaiv nws tus kheej vehemently.
  
  "Tsis muaj teeb meem, idiot!" Misha hnia, pov tus luam yeeb pob tw ib sab thiab nqis ib kauj ruam mus rau qw. "Koj yuav tsum npaj tsis muaj teeb meem dab tsi!"
  
  "Hav, koj tsis muab kuv txiav loj txaus rau kuv kom tshem tawm qhov quav ntawd ntawm koj," Mikel yws.
  
  Victor dhia thiab cais ob tug testosterone liab. "Mloog! Peb tsis muaj sijhawm rau qhov no! Yog tias koj nkag mus rau hauv kev sib ntaus tam sim no, peb yuav tsis tuaj yeem txuas ntxiv qhov fuss, nkag siab? Peb xav tau txhua pab pawg ntseeg peb tuaj yeem nyiam. Tab sis yog tias koj ob leeg xav sib ntaus tam sim no, kuv tawm! "
  
  Lwm tus ob leeg tsis sib ntaus sib tua thiab ncaj lawv cov khaub ncaws. Mikel ntsia kev txhawj xeeb. Nws yws ntsiag to, "Kuv tsis muaj ris rau hmo no. Nov yog kuv tus khub kawg. Kuv niam yuav fucking tua kuv yog tias kuv tau txais qhov qias neeg no. "
  
  Victor hais tias, "Rau qhov pom ntawm Vajtswv, tsis txhob loj hlob," Victor snorted, playfully slapping nws tus phooj ywg monstrous. "Tsis ntev koj yuav muaj peev xwm nyiag ducks hauv davhlau."
  
  "Tam sim no peb tuaj yeem noj," Mikel chuckled, teeb cigarette qab nws xib teg.
  
  "Lawv tsis tas yuav pom koj ob txhais ceg," Misha hais rau nws. "Cia li nyob tom qab lub qhov rais ncej thiab txav mus raws lub platform. Tsuav lawv pom koj lub cev."
  
  Mikel pom zoo tias qhov no yog qhov kev txiav txim siab zoo. Nws nodded, saib ntawm lub qhov rais tawg uas lub hnub tig lub ntse npoo ci liab. Txawm tias cov pob txha ntawm cov ntoo tuag ci ci liab thiab txiv kab ntxwv, thiab Mikel xav txog lub tiaj ua si rau hluav taws. Txawm tias tag nrho nws txoj kev kho siab thiab kev zoo nkauj tso tseg, lub tiaj ua si tseem yog qhov chaw thaj yeeb nyab xeeb.
  
  Nyob rau lub caij ntuj sov nplooj thiab cov nyom ntsuab tsaus ntsuab thiab cov paj txawv txawv txawv - qhov no yog ib qho ntawm Mikel nyiam qhov chaw hauv Molodechno, qhov chaw nws yug thiab loj hlob. Hmoov tsis zoo, thaum lub caij txias, cov ntoo zoo li poob lawv cov nplooj, ua cov pob zeb tsis muaj xim nrog cov claws uas sib sib zog nqus. Creaking, lawv thawb, nrhiav cov xim ntawm crows, thov kom lawv sov so. Tag nrho cov kev xav no tau dhau los ntawm tus tub siab, nyias lub taub hau thaum nws cov phooj ywg tham txog qhov prank, tab sis nws tau tsom mus rau qhov tseem ceeb. Txawm tias nws npau suav, nws paub tias niaj hnub no kev tso dag yuav yog ib yam txawv. Vim li cas, nws tsis tuaj yeem laj laj.
  
  
  1
  Misha lub prank
  
  
  Lub tsev so peb lub hnub qub Kozlova tau xyaum kaw, tshwj tsis yog rau kev noj mov bachelor los ntawm Minsk thiab ob peb tus qhua ib ntus mus rau St. Nws yog lub sijhawm txaus ntshai ntawm lub xyoo rau kev lag luam, lub caij ntuj sov dhau mus, thiab feem ntau ntawm cov neeg ncig tebchaws yog cov hnub nyoog nruab nrab, cov neeg siv nyiaj tsis txaus siab uas tau tuaj saib cov chaw keeb kwm. Tsuas yog tom qab 18:00 Misha tshwm sim ntawm lub tsev so ob-zaj dab neeg hauv nws Volkswagen Kombi thiab nws cov kab tau rov zoo dua.
  
  Nws ntsia nws lub moos nyob rau hauv txoj kab looming ntawm ntxoov ntxoo. Lub tsev so lub cement-thiab-brick facade swayed overhead nyob rau hauv ntsiag to reproach rau nws capricious txoj kev. Kozlova yog ib lub nroog thawj lub tsev, raws li muaj pov thawj los ntawm nws qhov kev hloov pauv ntawm lub xyoo pua. Txij li thaum Misha tseem yog ib tug me nyuam tub, nws niam hais kom nws nyob deb ntawm qhov qub, tab sis nws yeej tsis mloog nws cov lus qaug cawv. Qhov tseeb, nws tseem tsis tau mloog nws thaum nws hais rau nws tias nws yuav tuag, kev khuv xim me me ntawm nws. Txij thaum ntawd los, tus tub ntxhais hluas tus neeg phem tau dag nws txoj hauv kev los ntawm qhov nws ntseeg tias yog nws qhov kev sim zaum kawg ntawm kev theej txhoj rau nws txoj kev txom nyem - ib qho kev kawm luv luv hauv physics thiab geometry hauv tsev kawm qib siab.
  
  Nws ntxub cov kev kawm, tab sis nyob rau hauv Russia, Ukraine thiab Belarus nws yog txoj kev mus rau ib tug hwm txoj hauj lwm. Qhov no yog tib lub tswv yim uas Misha tau txais los ntawm nws niam lig, tom qab nws hais rau nws tias nws txiv lig yog ib tug kws kho mob los ntawm Dolgoprudny Institute of Physics thiab Technology. Raws li nws, nws nyob hauv Misha cov ntshav, tab sis thaum xub thawj nws txhuam nws ib sab, xav tias nws yog niam txiv whim. Nws yog amazing li cas ib tug luv luv nyob rau hauv cov me nyuam raug kaw yuav hloov ib tug hluas xav tau kev taw qhia. Txawm li cas los xij, tsis muaj nyiaj lossis ua haujlwm, Misha yuav tsum tau mus rau txoj kev ntse thiab kev txawj ntse. Txij li feem ntau cov neeg nyob sab hnub tuaj sab hnub tuaj tau ua kom pom los ntawm bullshit, nws yuav tsum hloov nws lub hom phiaj rau cov neeg txawv teb chaws qis, thiab Asmeskas yog nws nyiam.
  
  Lawv lub cev muaj zog ib txwm muaj thiab feem ntau cov kev xav ywj pheej ua rau lawv qhib rau cov dab neeg ntawm Peb Ntiaj Teb kev tawm tsam uas Misha hais rau lawv. Nws cov neeg Asmeskas cov neeg siv khoom, raws li nws hu lawv, tau muab cov lus qhia zoo tshaj plaws thiab tau zoo siab tso siab rau "ntxiv" nws cov kev coj noj coj ua. Tsuav nws tuaj yeem khiav tawm ntawm cov tub ceev xwm uas thov kev tso cai thiab qhia kev sau npe, nws zoo. Qhov no yuav tsum yog ib qho ntawm cov yav tsaus ntuj uas Misha thiab nws cov phooj ywg scammers yuav tau nyiaj ntxiv. Misha twb tau qe rau ntawm ib tug nyuj nyuj rog rog, ib yam Mr. Henry Brown III los ntawm Fort Worth.
  
  "Huag, hais txog dab ntxwg nyoog," Misha luag ntxhi thaum pab pawg me tau taug kev ntawm lub qhov rooj ntawm Kozlov. Los ntawm lub qhov rais tshiab polished ntawm nws lub tsheb, nws peered ntawm cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi. Ob tug poj niam laus, ib tug yog Mrs. Brown, tab tom tham animatedly nyob rau hauv lub suab nrov. Henry Brown hnav ris tsho hnav ris tsho thiab lub tsho ntev, ib nrab zais los ntawm lub tsho tsis muaj tes tsho uas ua rau Misha ntawm Michael J. Fox los ntawm Rov Qab mus rau Yav Tom Ntej - plaub qhov loj heev. Raws li qhov kev cia siab, cov neeg Asmeskas nplua nuj xaiv lub kaus mom baseball es tsis txhob lub kaus mom kaum-nkas loos.
  
  "Zoo hmo ntuj, tus tub!" - Mr. Brown qw nrov nrov thaum lawv mus txog lub qub minivan. "Kuv vam tias peb yuav tsis lig."
  
  "Tsis yog, tus tswv," Misha luag nyav, dhia tawm ntawm nws lub tsheb los qhib qhov rooj zawv zawg rau cov poj niam thaum Henry Brown rocked lub rooj zaum phom. "Kuv pab pawg tom ntej tsuas yog thaum cuaj teev xwb." Misha, ntawm chav kawm, dag. Qhov no yog ib qho kev dag tsim nyog rau kev siv txoj cai uas nws cov kev pabcuam tau xav tau los ntawm ntau tus, yog li ua rau muaj feem yuav tau txais tus nqi siab dua thaum lub crap tau nthuav tawm ntawm lub trough.
  
  "Tom qab ntawd peb yuav nrawm dua," tus poj niam hluas ntxim nyiam, xav tias Brown tus ntxhais, dov nws ob lub qhov muag. Misha sim tsis qhia nws qhov kev nyiam rau cov tub hluas ntxhais hluas blondes, tab sis nws pom nws yuav luag irresistible. Nws nyiam lub tswv yim ntawm kev ua si hero hmo no thaum nws yuav tsis muaj kev xyiv fab txaus ntshai los ntawm qhov nws thiab nws cov phooj ywg tau npaj tseg. Thaum lawv tsav tsheb mus rau lub tiaj ua si thiab nws cov pob zeb hauv Ntiaj Teb Tsov Rog II, Misha pib siv nws txoj kev ntxim nyiam.
  
  "Nws yog kev tu siab uas koj yuav tsis pom qhov chaw nres tsheb. Nws kuj muaj keeb kwm nplua nuj, "Misha tau sau tseg thaum lawv tig mus rau Park Lane. "Tab sis kuv ntseeg tias nws lub koob npe nrov ua rau ntau tus qhua. Kuv txhais tau tias, txawm tias kuv lub tsev teev ntuj tau tso tseg ib hmos ncig xyuas."
  
  "Dab tsi lub koob npe nrov?" - Hluas nkauj Ntxoos Brown maj nroos nug.
  
  "Nws yog hooked," xav Misha.
  
  Nws shrugged, "Zoo, qhov chaw no muaj lub koob npe nrov," nws nres tsis zoo, "rau qhov raug haunted."
  
  "Nrog siv dab tsi?" Npeeg Brown prodded, lom zem nws txiv smirking.
  
  "Damn, Carly, nws tsuas yog messing nrog koj, zib mu," Henry chuckled, tsis txhob hle nws ob lub qhov muag ntawm ob tug poj niam uas thaij duab. Lawv qhov yapping tsis tu ncua ploj mus thaum lawv txav deb ntawm Henry, thiab qhov deb tau soothed nws pob ntseg.
  
  Misha luag ntxhi: "Qhov no tsis yog ib txoj kab khoob, tus tswv. Cov neeg hauv zos tau tshaj tawm pom qhov pom tau ntau xyoo, tab sis peb khaws nws feem ntau zais cia. Saib, tsis txhob txhawj, kuv nkag siab tias feem ntau cov neeg tsis muaj lub siab tawv tawm mus rau qhov chaw nres tsheb hmo ntuj. Nws yog ib qho kev ntshai. "
  
  "Txiv," Npeeg Brown hais lus ntxhi, rub ntawm nws txiv lub tes tsho.
  
  "Los ntawm, koj yuav tsis tiag yuav qhov no," Henry luag ntxhi.
  
  "Txiv, txhua yam kuv tau pom txij li thaum peb tawm hauv tebchaws Poland tau ua rau kuv poob rau hauv ntuj txiag teb tsaus. Peb tsis tuaj yeem ua qhov no rau kuv? - nws insisted. "Thov?"
  
  Henry, ib tug neeg ua lag luam uas muaj kev paub dhau los, tau muab rau tus tub hluas uas muaj lub ntsej muag ci ntsa iab. "Puas muaj pes tsawg?"
  
  "Tsis txhob txaj muag tam sim no, Mr. Brown," Misha teb, sim tsis txhob ntsib nws ob lub qhov muag nrog tus poj niam hluas uas sawv ntawm nws txiv. "Rau cov neeg feem coob, cov kev ncig xyuas no tau qis me ntsis vim tias muaj kev phom sij cuam tshuam."
  
  "Au tus Tswv, Txiv, koj yuav tsum coj peb nrog koj!" nws quaj zoo siab heev. Npeeg Brown tig mus rau Misha. "Kuv tsuas yog, nyiam, nyiam yam txaus ntshai. Nug kuv txiv. Kuv yog ib tus neeg ua lag luam zoo li no. "...
  
  'Kuv twv koj yog,' Misha lub suab sab hauv pom zoo nrog kev ntshaw thaum nws ob lub qhov muag tau kawm cov tawv nqaij mos mos ntawm nws txoj phuam qhwv caj dab thiab lub tsho ntawm nws lub caj dab qhib.
  
  "Carly, tsis muaj ib yam li qhov chaw tsheb ciav hlau haunted. Nws yog tag nrho ib feem ntawm qhov yeeb yam, puas yog, Misha?" Henry qw zoo siab. Nws leaned rau Misha dua. "Puas muaj pes tsawg?"
  
  "...kab thiab sinker!" Misha qw hauv nws lub siab xav.
  
  Carly maj mam hu nws niam thiab phauj rov qab mus rau lub van thaum lub hnub hnia lub qab ntug. Cov cua mos sai sai tig mus rau hauv qhov ua pa txias thaum tsaus ntuj los ntawm lub tiaj ua si. Tuav nws lub taub hau ntawm nws qhov tsis muaj zog rau nws tus ntxhais qhov kev thov, Henry tau tawm tsam kom ceev txoj siv sia hla nws lub plab thaum Misha pib Volkswagen Combi.
  
  "Nws yuav siv sij hawm ntau?" - nug tus phauj. Misha ntxub nws. Txawm hais tias nws tus cwj pwm ntsiag to ua rau nws nco txog ib tus neeg uas tau hnov ntxhiab tsw.
  
  "Koj puas xav kom kuv tso koj tawm ntawm koj lub tsev so ua ntej, ma'am?" Misha txav txhob txwm tshaj tawm.
  
  "Tsis yog, tsis yog, peb tuaj yeem mus rau qhov chaw nres tsheb thiab ua tiav kev ncig xyuas?" Henry tau hais tias, zais nws qhov kev txiav txim siab ruaj khov raws li qhov kev thov kom muaj suab nrov.
  
  Misha vam tias lub sijhawm no nws cov phooj ywg yuav npaj txhij. Lub sijhawm no yuav tsis muaj teeb meem, tshwj xeeb tshaj yog tsis muaj dab tso zis tso rau ntawm txoj kab. Nws tau zoo siab kom pom qhov chaw nres tsheb tsis txaus ntseeg raws li tau npaj tseg - secluded, tsaus thiab dreary. Cov cua tawg ua rau lub caij nplooj zeeg tawm raws txoj kev overgrown, khoov cov stems ntawm cov nroj tsuag hauv Minsk hmo ntuj.
  
  "Yog li zaj dab neeg hais tias yog tias koj sawv ntawm lub platform 6 ntawm Dudko railway chaw nres tsheb thaum hmo ntuj, koj yuav hnov xov xwm ntawm lub tsheb ciav hlau qub uas thauj cov neeg raug txim raug kaw rau Stalag 342," Misha tau hais txog cov ntaub ntawv nthuav tawm rau nws cov neeg siv khoom. "Thiab tom qab ntawd koj pom tus thawj coj ntawm chaw nres tsheb nrhiav nws lub taub hau tom qab NKVD cov tub ceev xwm txiav nws taub hau thaum nug."
  
  "Stalag 342 yog dab tsi?" Carly Brown nug. Los ntawm lub sij hawm no nws txiv tau zoo siab me ntsis raws li cov ntsiab lus suab muaj tseeb dhau los ua tus kws txuj ci dag thiab nws teb nws hauv lub suab nrov.
  
  "Nws yog lub tsev loj cuj rau cov tub rog Soviet, hun," nws hais.
  
  Lawv taug kev nyob ze, tsis kam hla Platform 6. Tsuas yog lub teeb ntawm lub tsev tsaus ntuj tuaj ntawm cov kab teeb ntawm Volkswagen van ob peb meters deb.
  
  "NK yog leej twg ... ua dab tsi ntxiv?" Carly nug.
  
  "Cov tub ceev xwm Soviet zais cia," Misha khav theeb, muab nws zaj dab neeg muaj kev ntseeg siab dua.
  
  Nws zoo siab heev los saib cov poj niam tshee hnyo, lawv ob lub qhov muag zoo li saucers raws li lawv xav pom daim ntawv dab ntxwg nyoog ntawm tus tswv chaw nres tsheb.
  
  "Los ntawm, Victor," Misha thov Vajtswv kom nws cov phooj ywg rub dhau. Tam sim ntawd, ib lub tsheb ciav hlau uas kho siab tshaj plaws los ntawm qhov chaw ntawm txoj kev tsheb ciav hlau, nqa los ntawm cov cua daj cua dub sab hnub poob.
  
  "Aub, nyob zoo Vajtswv!" - Mr. Brown tus poj niam squealed, tab sis nws tus txiv tsis ntseeg.
  
  "Tsis muaj tiag, Polly," Henry hais rau nws. "Tej zaum muaj ib pab pawg neeg ua haujlwm nrog nws."
  
  Misha tsis xyuam xim rau Henry. Nws paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim. Lwm qhov, nrov nrov nrov tuaj ze rau lawv. Ua rau luag luag ntxhi, Misha tau zoo siab tshaj plaws los ntawm kev siv zog ntawm nws cov neeg koom nrog thaum lub teeb ci ci ntsa iab tshwm los ntawm qhov tsaus ntuj ntawm cov ntsia hlau.
  
  "Saib! dawb huv crap! Nws nyob ntawm no!" Carly ntxhi nyob rau hauv kev ceeb ntshai, taw tes hla lub recessed rails mus rau sab nraud, qhov chaw uas Michael lub slender daim duab tshwm. Nws lub hauv caug buckled, tab sis lwm tus poj niam ntshai tsis tau txhawb nqa nws hauv lawv tus kheej hysterics. Misha tsis luag nyav, txuas ntxiv nws ua kom yuam kev. Nws ntsia Henry, uas tsuas yog saib lub zog ntawm lub siab ntawm Michael uas tsis muaj lub taub hau.
  
  "Koj puas pom qhov no?" Henry tus poj niam whined, tab sis tus cowboy tsis hais dab tsi. Dheev nws ob lub qhov muag poob rau ntawm qhov pom ntawm lub suab nrov nrov, chugging zoo li ib tug leviathan zaj thaum nws rushed ntawm qhov chaw nres tsheb. Cov roj cowboy lub ntsej muag tig los ntshav raws li lub tshuab hluav taws xob thaum ub tau tshwm sim los ntawm hmo ntuj, gliding rau lawv nrog lub suab nrov nrov.
  
  Misha frowned. Nws yog tag nrho me ntsis ua tau zoo heev. Yuav tsum tsis muaj lub tsheb ciav hlau tiag tiag, thiab tseem nws tau pom, rushing rau lawv. Txawm tias nws racked nws lub hlwb ntau npaum li cas, tus hluas nkauj ntxim nyiam charlatan tsis tuaj yeem nkag siab txog cov xwm txheej tshwm sim.
  
  Mikel, nyob rau hauv kev xav tias Victor yog lub luag hauj lwm rau lub xuav, stumbled hla txoj kev hla lawv thiab ua rau cov neeg ncig teb chaw txaus ntshai heev. Nws ob txhais taw hnov lawv txoj kev raws cov hlau tuav thiab cov pob zeb xoob. Nyob rau hauv lub npog ntawm nws lub tsho tiv no, nws zais ntsej muag chuckled nrog kev xyiv fab ntawm qhov pom ntawm cov poj niam ntshai heev.
  
  "Mikel!" Misha qw. "Tsis muaj! Tsis muaj! Rov qab los!"
  
  Tab sis Mikel tau hla txoj kev, mus rau qhov chaw uas nws hnov dheev. Nws lub zeem muag tau pom los ntawm daim ntaub uas npog nws lub taub hau kom zoo li tus txiv neej tsis muaj taub hau. Victor tuaj tawm ntawm qhov chaw pib daim pib thiab rushed mus rau pawg. Ntawm qhov pom ntawm lwm tus silhouette, tag nrho tsev neeg maj nrawm qw kom cawm Volkswagen. Qhov tseeb, Victor sim ceeb toom nws ob tug phooj ywg tias nws tsis muaj lub luag haujlwm rau qhov tshwm sim. Nws dhia mus rau hauv txoj kev mus thawb lub unsuspecting Mikel mus rau lwm sab, tab sis nws misjudged lub ceev ntawm lub anomalous tshwm sim.
  
  Misha tau saib hauv kev ntshai heev thaum lub tsheb ciav hlau tsoo nws cov phooj ywg, tua lawv tam sim ntawd thiab tawm hauv qab tsis muaj dab tsi tab sis muaj mob pob txha thiab nqaij. Nws lub qhov muag xiav loj tau khov rau hauv qhov chaw, zoo li nws lub puab tsaig slack. Nws poob siab rau lub hauv paus, nws pom lub tsheb ciav hlau ploj mus rau hauv cov huab cua nyias. Tsuas yog lub suab nrov ntawm cov poj niam Asmeskas tau sib tw nrog lub suab nrov nrov ntawm lub tshuab tua neeg thaum Misha lub siab tawm ntawm nws lub siab.
  
  
  2
  Tus poj niam ntawm Balmoral
  
  
  "Tam sim no mloog tus tub, kuv yuav tsis cia koj taug kev hauv lub qhov rooj mus txog thaum koj tso koj lub hnab! Kuv twb muaj txaus ntawm cov neeg dag no ua yeeb yam zoo li Wallys tiag tiag thiab taug kev ncig ntawm no hu lawv tus kheej K-squad. Tsuas yog hla kuv lub cev tuag xwb!" Sheamus ceeb toom. Nws lub ntsej muag liab tshee tshee thaum nws tso txoj cai rau tus txiv neej sim tawm mus. "K-squad tsis yog rau cov neeg poob. Yog?"
  
  Cov pab pawg neeg npau taws, cov txiv neej npau taws sawv tom qab Seamus roared lawv qhov kev pom zoo.
  
  Yog lawm!
  
  Seamus nqaim ib lub qhov muag thiab qw hais tias, "Tam sim no! Tam sim no, fuck!"
  
  Tus brunette zoo nkauj hla nws txhais tes thiab ua siab ntev, "Jeez, Sam, cia li qhia lawv cov khoom lawm."
  
  Sam tig mus saib nws ntshai heev. "Pom koj thiab cov poj niam nyob ntawm no? Kuv tsis xav li ntawd, Nina. "
  
  "Kuv pom nws," nws luag ntxhi, txawm li cas los xij saib mus rau lwm qhov.
  
  Sam Cleave, cov neeg sau xov xwm cov neeg tseem ceeb thiab cov neeg muaj koob muaj npe hauv zos, tau dhau los ua ib tug tub kawm ntawv siab. Txawm hais tias nws lub ntsej muag zoo nkauj thiab tus cwj pwm tsis ntshai, piv rau Balmoral's K-squad, nws tsis muaj dab tsi ntau tshaj li tus tub prepubescent lub thaj nrog ib qho nyuaj.
  
  "Ntawm koj lub hnab ris," Seamus luag ntxhi. Nws lub ntsej muag nyias tau npog nrog lub kaus mom knitted, uas nws hnav ntawm hiav txwv thaum nuv ntses, thiab nws ua tsis taus pa tsw ntawm luam yeeb thiab cheese, uas tau ntxiv los ntawm kua npias.
  
  Sam me ntsis lub mos txwv, txwv tsis pub nws yuav tsis tau txais mus rau hauv Balmoral Arms. Nws nqa nws lub kilt, qhia tawm nws lub ntsej muag liab qab rau cov pab pawg roughnecks uas hu ua pub tsev. Rau ib pliag lawv khov rau hauv kev rau txim
  
  Sam whined, "Nws txias, txiv neej."
  
  "Wrinkled - qhov ntawd yog qhov nws yog!" Seamus roared nyob rau hauv jest, ua tus chorus ntawm patrons nyob rau hauv ib tug deafening cheer. Lawv qhib lub qhov rooj rau lub tsev lag luam, cia Nina thiab lwm tus poj niam nkag mus ua ntej ua ntej coj Sam zoo nkauj tawm nrog ib lub pat rau sab nraum qab. Nina winced ntawm qhov txaj muag uas nws xav thiab wink, "Zoo siab hnub yug, Sam."
  
  "Ta," nws sighed thiab zoo siab txais yuav tus hnia nws tso rau ntawm nws sab qhov muag. Qhov kawg tau ua kev cai dab qhuas ntawm lawv txawm tias ua ntej lawv dhau los ua neeg nyiam. Nws cia nws ob lub qhov muag kaw ib pliag tom qab nws rub tawm, txaus siab rau qhov nco.
  
  "Rau qhov Vajtswv, muab tus txivneej haus!" - ib tug ntawm cov neeg muas zaub pub qw, taw rau Sam.
  
  "Kuv coj nws K-squad txhais tau tias hnav kilt?" Nina kwv yees, xa mus rau pawg neeg ntawm damp Scots thiab lawv ntau yam tartans.
  
  Sam tau haus nws thawj Guinness. "Qhov tseeb, 'K' sawv cev rau kev tuav. Tsis txhob nug."
  
  "Nws tsis tsim nyog," nws teb, muab lub caj dab ntawm lub raj mis npias rau nws daim di ncauj maroon.
  
  "Seamus yog lub tsev kawm qub, raws li koj tuaj yeem qhia," Sam ntxiv. "Nws yog ib tug neeg laus. Tsis muaj ris tsho hauv qab lub kilt. "
  
  "Yog lawm," nws luag ntxhi. "Yog li, nws txias npaum li cas?"
  
  Sam luag thiab tsis quav ntsej nws qhov kev thuam. Nws tsis pub leejtwg paub zoo siab tias Nina nrog nws hnub yug. Sam yeej tsis lees paub nws, tab sis nws zoo siab tias nws tau dim txoj kev raug mob hnyav uas nws tau raug kev txom nyem thaum lawv mus ncig tebchaws New Zealand zaum kawg. Yog tias tsis yog Perdue lub zeem muag, nws yuav tuag, thiab Sam tsis paub tias nws puas yuav tau hla kev tuag ntawm lwm tus poj niam nws hlub. Nws hlub nws heev, txawm yog ib tug phooj ywg platonic. Tsawg kawg nws tseem tso cai rau nws mus flirt nrog nws, uas ua rau nws txoj kev cia siab muaj sia nyob rau qhov muaj peev xwm rov yug dua tshiab nyob rau yav tom ntej ntawm qhov lawv ib txwm muaj.
  
  "Koj puas tau hnov ib yam dab tsi los ntawm Purdue?" nws nug dheev, zoo li yog sim ua rau cov lus nug uas yuav tsum tau ua.
  
  "Nws tseem nyob hauv tsev kho mob," nws hais.
  
  "Kuv xav tias Dr. Lamar muab ib daim nqi huv rau nws," Sam frowned.
  
  "Yog nws yog. Nws tau siv sijhawm kom rov zoo los ntawm kev kho mob yooj yim thiab tam sim no tab tom mus rau theem tom ntej, "nws hais.
  
  "Tom ntej no theem?" Sam nug.
  
  "Lawv tab tom npaj nws rau qee yam kev kho mob," nws teb. "Koj tsis tuaj yeem liam tus txiv neej. Kuv txhais tau tias, muaj dab tsi tshwm sim rau nws tau tso ib co dab tuag nti. Thiab vim nws muaj nyiaj ..."
  
  "Kuv pom zoo. Kuv yuav ua ib yam, "Sam nodded. "Kuv hais rau koj, tus txiv neej no yog ua los ntawm hlau."
  
  "Vim li cas koj hais li ntawd?" Nws luag ntxhi.
  
  Sam shrugged thiab exhaled, xav txog qhov resilience ntawm lawv cov phooj ywg. "Tsis paub. Kuv ntseeg hais tias qhov txhab zoo, thiab kev phais yas rov qab los, tab sis, Vajtswv, hnub ntawd, Nina muaj kev nyuaj siab dab tsi."
  
  "Koj hais yog lawm, kuv txoj kev hlub," nws teb nrog tib qhov kev txhawj xeeb. "Nws yuav tsis lees paub nws, tab sis kuv xav tias Perdue lub siab yuav tsum tau ntsib kev npau suav phem tsis txaus ntseeg vim yog qhov tshwm sim rau nws hauv Lub Nroog Lost. Yexus."
  
  "Tuag nyuaj, tus neeg phem ntawd," Sam tau tsa nws lub taub hau qhuas Perdue. Nws tsa nws lub raj mis thiab ntsia Nina ntawm lub qhov muag. "Perdue ... thov kom lub hnub tsis kub hnyiab nws, thiab kom cov nab paub nws txoj kev npau taws."
  
  "Amen!" Nina echoed, clinking nws lub raj mis nrog Sam's. "Rau Purdue!"
  
  Feem coob ntawm cov neeg coob coob ntawm Balmoral Arms tsis hnov Sam thiab Nina lub ci ci, tab sis muaj ob peb tus uas tau ua - thiab paub lub ntsiab lus ntawm cov lus xaiv. Unbeknownst rau kev ua koob tsheej duo, ib tug uas ntsiag to daim duab saib lawv los ntawm sab deb ntawm lub pub. Tus txiv neej ua siab loj uas saib lawv haus kas fes, tsis haus cawv. Nws lub qhov muag zais zais cia saib ob tus neeg nws siv sijhawm ntau lub lim tiam los nrhiav. Hmo no txhua yam yuav hloov pauv, nws xav thaum nws saib lawv luag thiab haus dej.
  
  Txhua yam nws yuav tsum tau ua yog tos ntev txaus rau lawv libation kom ua tau zoo ua rau lawv tsis tshua nkag siab txog qhov tshwm sim. Txhua yam nws xav tau yog tsib feeb ib leeg nrog Sam Cleave. Ua ntej nws tuaj yeem nug thaum lub sijhawm zoo li no yuav nthuav tawm nws tus kheej, Sam tau sawv los ntawm nws lub rooj zaum nyuaj.
  
  Nws yog qhov lom zem uas tus kws tshawb fawb nto moo tau rub lub ntug ntawm lub txee, rub nws lub kilt, ntshai tias nws lub pob tw yuav raug ntes nyob rau hauv lub lens ntawm ib qho ntawm cov neeg tuaj xyuas lub xov tooj ntawm tes. Ua rau nws xav tsis thoob, qhov no tau tshwm sim ua ntej thaum nws tau yees duab hnav tib lub teeb ntawm lub rooj yas wobbly ntawm lub Highland Festival ob peb xyoos dhau los. Ib qho kev ua tsis zoo thiab qhov tsis zoo ntawm lub viav vias ntawm nws lub kilt sai sai ua rau nws raug xaiv tsa Sexiest Scot los ntawm Cov Poj Niam Pab Koom Tes hauv Edinburgh hauv 2012.
  
  Nws ceev faj nkag mus rau ntawm lub qhov rooj tsaus nti ntawm sab xis ntawm lub bar cim 'Nqaij qaib' thiab 'Roosters', tsis kam mus rau ntawm lub qhov rooj sib xws thaum Nina saib nws nrog kev lom zem zoo, npaj kom maj nrawm rau nws txoj kev pab yog tias nws tsis meej pem ntawm ob tug poj niam txiv neej. Nyob rau hauv cov neeg coob coob, qhov siab ntawm qhov kev ncaws pob ntawm cov phab ntsa loj-mounted tiaj tiaj ua rau lub suab nrov ntawm kab lis kev cai thiab kev coj noj coj ua, thiab Nina tau coj nws tag nrho. Tom qab nws nyob hauv New Zealand lub hli tas los, nws pom nws tus kheej nostalgic rau Lub Nroog Qub thiab tartans.
  
  Sam ploj mus rau hauv chav dej kom raug, tawm hauv Nina kom tsom ntsoov rau nws ib leeg malt thiab cov txiv neej thiab poj niam zoo siab nyob ib puag ncig nws. Txawm hais tias tag nrho lawv cov qw nrov nrov thiab thawb, nws yog cov neeg coob coob tuaj xyuas Balmoral hmo no. Nyob rau hauv qhov tsis meej pem ntawm spilling npias thiab stumbling drinkers, lub zog ntawm dart tw thiab dancing poj niam, Nina sai sai pom ib tug anomaly - ib daim duab zaum ib leeg, yuav luag motionless, thiab nyob ntsiag to ib leeg. Nws yog qhov txaus ntshai heev uas tus txiv neej saib, tab sis Nina txiav txim siab tias nws yuav tsis nyob ntawd los ua kev zoo siab. Tsis yog txhua tus neeg haus cawv ua kev zoo siab. Nws paub qhov no zoo thiab. Txhua zaus nws plam ib tug neeg nyob ze nws los sis quaj ntsuag ib yam li yav tas los, nws tau qaug dej qaug cawv. Tus neeg txawv txawv no zoo li nyob ntawm no rau lwm qhov, haus.
  
  Nws zoo li tau tos ib yam dab tsi. Qhov no tau txaus rau tus neeg sau keeb kwm tau ntxim hlub kom nws lub qhov muag ntawm nws. Nws saib nws nyob rau hauv daim iav qab lub bar thaum nws nqos nws whiskey. Nws yuav luag ominous, txoj kev uas nws tsis txav, tsuas yog rau lub sij hawm txhais tes tsa los haus. Dheev nws sawv ntawm nws lub rooj zaum, thiab Nina perked. Nws saib nws txoj kev txav nrawm nrawm, thiab tom qab ntawd pom tias nws tsis haus cawv, tab sis Irish iced kas fes.
  
  "Huag, kuv pom dab ntxwg nyoog," nws xav rau nws tus kheej, ua raws nws nrog nws ntsia. Nws nqa ib pob Marlboros los ntawm nws lub hnab tawv nqaij thiab rub ib lub luam yeeb los ntawm lub thawv ntawv. Tus txiv neej ntsia hauv nws txoj kev, tab sis Nina tseem nyob hauv qhov tsaus ntuj, teeb lub luam yeeb. Los ntawm nws txhob txwm tshaj tawm cov pa luam yeeb, nws tuaj yeem saib nws. Nws ua tsaug ua tsaug uas lub tuam txhab tsis tswj hwm txoj cai haus luam yeeb, vim nws nyob hauv thaj av uas yog David Perdue, tus neeg ntxeev siab billionaire uas nws tab tom nrhiav.
  
  Nws tsis paub me ntsis tias qhov kawg yog vim li cas tus txiv neej no tau txiav txim siab mus xyuas Balmoral Arms hmo no. Tsis haus thiab pom meej tias tsis haus luam yeeb, tus neeg txawv tsis muaj laj thawj xaiv qhov pub, Nina xav. Qhov no ua rau nws xav tsis thoob, tab sis nws paub tias yav dhau los nws tau tiv thaiv ntau dhau, txawm tias tsis txaus ntseeg, yog li nws tau tso nws ib leeg rau tam sim no thiab rov qab mus ua haujlwm ntawm tes.
  
  "Ib qho ntxiv, Rowan!" nws winked ntawm ib tug ntawm cov bartenders, uas tam sim ntawd ua raws.
  
  "Haggis nyob qhov twg nrog koj?" - nws tso dag.
  
  "Nyob hauv hav dej," nws luag ntxhi, "Kuv ua Vajtswv paub dab tsi."
  
  Nws luag thaum nws nchuav nws ib qho amber pacifier. Nina tig mus rau pem hauv ntej kom hais lus ntsiag to li sai tau nyob rau hauv ib qho chaw nrov nrov. Nws rub Rowan lub taub hau ntawm nws lub qhov ncauj thiab dai nws tus ntiv tes rau hauv pob ntseg kom paub tseeb tias nws tuaj yeem hnov nws cov lus. "Koj puas tau pom tus txiv neej zaum ntawm lub ces kaum ntawm qhov ntawd?" - nws nug, nodding nws lub taub hau ntawm lub rooj khoob nrog ib nrab-dub haus kas fes. "Kuv txhais tau tias, koj puas paub nws yog leej twg?"
  
  Rowan paub tias nws tab tom tham txog leej twg. Cov cwj pwm zoo li no tau yooj yim pom ntawm Balmoral, tab sis nws tsis paub tias leej twg yog cov neeg txhawb nqa. Nws tuav nws lub taub hau thiab txuas ntxiv kev sib tham nyob rau hauv tib yam. "Virgin?" - nws qw.
  
  Nina frowned ntawm lub epithet. "Kuv xaj cov dej ntshiab tag hmo. Tsis muaj cawv. Nws tau nyob ntawm no tau peb teev thaum koj thiab Sam tau tshwm sim, tab sis nws tsuas yog xaj kas fes iced thiab qhaub cij. Tsis tau tham txog dab tsi, koj paub?
  
  "Huag, tsis ua li cas," nws lees txais Rowan cov ntaub ntawv thiab tsa nws lub khob kom tso nws luag ntxhi. "Tau."
  
  Tau ib ntus txij li Sam tau nyob hauv chav dej thiab los ntawm tam sim no nws tau pib xav tias tsis xis nyob. Tsis tas li ntawd, tus neeg txawv teb chaws tau ua raws Sam mus rau hauv cov txiv neej chav, thiab nws kuj tseem ploj ntawm chav tsev loj. Muaj ib yam uas nws tsis nyiam. Nws pab tsis tau nws, tab sis nws tsuas yog ib tug ntawm cov neeg uas tso tsis tau ib yam dab tsi mus ib zaug nws thab nws.
  
  "Koj mus qhov twg, Dr. Gould? Koj paub dab tsi koj pom muaj tsis tuaj yeem ua tau zoo, huh? Seamus roar. Nws pab pawg tawg tawm luag thiab qw hauv kev tawm tsam, uas tsuas yog ua rau tus kws sau keeb kwm luag nyav. "Kuv tsis paub tias koj yog ib tug kws kho mob!" Thaum lawv qw ntawm kev zoo siab, Nina tau khob qhov rooj ntawm cov txiv neej chav thiab tsa nws lub taub hau rau ntawm lub qhov rooj kom hnov cov lus teb zoo dua.
  
  "Sam?" - nws exclaimed. "Sam, koj puas nyob ntawd?"
  
  Sab hauv, nws tuaj yeem hnov cov txiv neej lub suab hauv kev sib tham animated, tab sis nws tsis tuaj yeem pom tias ib qho ntawm lawv yog Sam. "Sam?" nws tseem ua phem rau cov neeg nyob los ntawm khob. Qhov kev sib cav tig mus ua ib qho kev sib tsoo nrov ntawm lub qhov rooj sab nraud, tab sis nws tsis twv kom nkag mus.
  
  "Dam," nws luag ntxhi. "Nws tuaj yeem yog leej twg, Nina, yog li tsis txhob tuaj thiab ua rau koj tus kheej ruam!" Thaum nws tos, nws lub siab heeled khau boots ua siab ntev rau hauv pem teb, tab sis tseem tsis muaj leej twg tawm ntawm Rooster qhov rooj. Tam sim ntawd, lwm lub suab nrov nrov tau hnov hauv chav dej, uas suab nrov heev. Nws nrov heev uas txawm tias cov neeg qus tau ceeb toom, me ntsis muffling lawv cov kev sib tham.
  
  Tuam Tshoj tawg thiab ib yam dab tsi loj thiab hnyav tsoo rau sab hauv ntawm lub qhov rooj, tsoo Nina lub pob txha pob txha me me.
  
  "Zoo Vajtswv! Lub ntuj raug txim mus rau qhov twg? Nws squealed npau taws, tab sis kuj ntshai Sam. Tsis muaj ib tug thib ob twb dhau mus ua ntej nws jerked lub qhov rooj qhib thiab khiav ncaj nraim rau Nina. Lub zog tsoo nws txhais taw, tab sis Sam tau ntes nws lub sijhawm.
  
  "Cia li mus, Nina! Ceev ceev! Wb tau lub fuck tawm ntawm no! Yog li ntawd, Nina! Tam sim no!" nws thundered, rub nws los ntawm dab teg hla cov neeg coob coob pub. Ua ntej leej twg tuaj yeem nug, tus tub hnub yug thiab nws tus phooj ywg ploj mus rau hmo txias Scottish.
  
  
  3
  Watercress thiab mob
  
  
  Thaum Perdue nyuaj rau qhib nws lub qhov muag, nws xav zoo li ib qho tsis muaj sia nyob ntawm txoj kev carcass.
  
  "Zoo, nyob zoo sawv ntxov, Mr. Perdue," nws hnov, tab sis nrhiav tsis tau tus poj niam lub suab zoo. "Koj zoo li cas, tus tswv?"
  
  "Kuv xeev siab me ntsis, ua tsaug. Kuv puas tuaj yeem haus dej haus? - nws xav hais, tab sis dab tsi Perdue chim siab hnov los ntawm nws tus kheej daim di ncauj yog ib qho kev thov uas zoo dua tso tseg tom qab lub qhov rooj ntawm lub tsev kho mob. Tus nais maum sim desperately tsis luag, tab sis nws ib yam nkaus thiab xav tsis thoob nws tus kheej nrog ib tug giggle uas tam sim ntawd ruined nws professional demeanor thiab nws squatted down, npog nws lub qhov ncauj nrog ob txhais tes.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, Mr. Perdue, kuv thov txim!" nws yws yws, npog nws lub ntsej muag nrog nws txhais tes, tab sis nws tus neeg mob saib kom meej meej txaj muag ntawm nws tus cwj pwm ntau dua li nws ua tau. Nws lub qhov muag xiav daj ntseg ntsia nws nrog kev ntshai heev. "Tsis yog, thov," nws txaus siab rau qhov tseeb ntawm lub suab ntawm nws cov lus txhob txwm hais, "Thov txim rau kuv. Kuv paub tseeb tias koj nws yog kev tshaj tawm encrypted. " Thaum kawg, Perdue tau luag nyav, txawm hais tias nws zoo li grimace.
  
  "Kuv paub, Mr. Perdue," tus zoo, ntsuab-eyed blonde lees paub, pab nws zaum txaus los haus dej. "Nws puas yuav pab qhia rau koj kom koj paub tias kuv tau hnov ntau, phem dua thiab ntau qhov tsis meej pem ntau dua qhov no?"
  
  Perdue ntub nws caj pas nrog dej huv, txias thiab teb hais tias, "Koj puas ntseeg tias nws yuav tsis coj kev nplij siab rau kuv kom paub qhov no? Kuv tseem hais li kuv hais, txawm tias lwm tus ua rau lawv tus kheej dag thiab. " Nws tawg tawm luag. "Qhov ntawd yog qhov phem heev, puas yog?"
  
  Nurse Madison, muaj nws lub npe sau rau ntawm nws lub npe, giggled siab. Nws yog ib tug tiag tiag giggle ntawm kev zoo siab, tsis yog ib yam dab tsi nws faked kom nws zoo. "Yog lawm, Mr. Perdue, qhov ntawd yog lub hom phiaj zoo heev."
  
  Lub qhov rooj mus rau Purdue lub chaw ua haujlwm ntiag tug qhib thiab Dr. Patel peered tawm.
  
  "Zoo li koj ua tau zoo, Mr. Perdue," nws luag nyav, tsa ib lub qhov muag. "Thaum koj sawv?"
  
  "Kuv tau sawv ib pliag dhau los zoo li muaj zog heev," Perdue luag nyav ntawm Nurse Madison rov hais dua lawv cov lus tso dag. Nws pursed nws daim di ncauj los suppress ib giggle thiab muab lub rooj tsavxwm rau tus kws kho mob.
  
  "Kuv mam li rov qab nrog pluas tshais, tus tswv," nws qhia ob tug txiv neej ua ntej tawm hauv chav.
  
  Perdue tsa nws lub qhov ntswg thiab ntxhi, "Dr. Patel, Kuv xav tsis noj tam sim no, yog tias koj tsis mloog. Kuv xav tias cov tshuaj ua rau kuv xeev siab ntev dua. "
  
  "Kuv ntshai kuv yuav tsum hais, Mr. Perdue," Dr. Patel hais. "Koj twb tau sedated rau ntau tshaj ib hnub, thiab koj lub cev xav tau ib co hydration thiab khoom noj khoom haus ua ntej peb pib nrog kev kho mob tom ntej."
  
  "Vim li cas kuv nyob hauv qab ntawm lub sijhawm ntev?" - Perdue nug tam sim ntawd.
  
  "Qhov tseeb," tus kws kho mob hais hauv qab nws ua pa, saib kev txhawj xeeb heev, "peb tsis muaj lub tswv yim. Koj cov cim tseem ceeb tau txaus siab, txawm tias zoo, tab sis koj zoo li pw tsaug zog ntxiv, yog li hais lus. Feem ntau hom kev phais no tsis txaus ntshai, qhov ua tiav yog 98%, thiab cov neeg mob feem ntau sawv ntawm peb teev tom qab. "
  
  "Tab sis nws tau coj kuv mus rau lwm hnub, muab lossis nqa, kom tawm ntawm kuv lub xeev siab?" Perdue frowned thaum nws sim zaum kom zoo ntawm lub txaj tawv uas khawm nws lub pob tw tsis xis nyob. "Vim li cas qhov no yuav tsum tshwm sim?"
  
  Dr. Patel shrugged. "Saib, txhua tus nyias txawv nyias. Yuav ua tau dab tsi. Nws yuav tsis muaj dab tsi. Tej zaum koj lub siab nkees thiab tau txiav txim siab siv sijhawm tawm. " Tus kws kho mob hauv tebchaws Bangladesh tau hais tias, "Vajtswv paub, raws li koj qhov xwm txheej qhia, kuv xav tias koj lub cev tau txiav txim siab txaus rau hnub no-thiab rau qhov laj thawj zoo!"
  
  Perdue siv sijhawm ib pliag los txiav txim siab tus kws phais yas cov lus. Thawj thawj zaug txij li nws qhov kev nyuaj siab thiab kev mus pw hauv tsev kho mob tom ntej hauv tsev kho mob ntiag tug hauv Hampshire, tus neeg tshawb nrhiav tsis zoo thiab muaj nyiaj tau xav me ntsis txog nws txoj kev txom nyem hauv New Zealand. Qhov tseeb, nws tseem tsis tau poob rau hauv nws lub siab tsuas yog qhov txaus ntshai npaum li cas nws qhov kev paub tau tshwm sim. Pom tseeb, Perdue lub siab tau daws qhov kev raug mob ntawm qhov kev xav qeeb ntawm qhov tsis paub. Kuv mam li tu siab rau kuv tus kheej tom qab.
  
  Hloov cov ntsiab lus, nws tig mus rau Dr. Patel. "Kuv yuav tsum noj? Kuv puas tuaj yeem muaj qee cov kua zaub lossis ib yam dab tsi?"
  
  "Koj yuav tsum yog tus nyeem ntawv siab, Mr. Perdue," Muam Madison hais thaum nws rub lub laub nyiaj rau hauv chav. Nyob rau ntawm nws zaum ib khob ntawm tshuaj yej, ib khob dej siab thiab ib phaj ntawm watercress kua zaub, uas tsw zoo nyob rau hauv no tsis muaj menyuam. "Hais txog cov kua zaub, tsis yog dej," nws ntxiv.
  
  "Nws zoo li zoo nkauj," Perdue lees tias, "tab sis ncaj ncees, kuv ua tsis tau."
  
  "Kuv ntshai cov no yog kws kho mob xaj, Mr. Perdue. Txawm koj tsuas noj ob peb diav xwb?" nws yaum. "Raws li koj tsuas muaj qee yam, peb yuav ua tsaug."
  
  "Yog lawm," Dr. Patel luag ntxhi. "Cia li sim nws, Mr. Perdue. Raws li kuv paub tseeb tias koj yuav txaus siab, peb tsis tuaj yeem kho koj ntawm lub plab khoob. Cov tshuaj yuav ua rau koj lub cev puas tsuaj. "
  
  "Okay," Perdue pom zoo tsis kam lees. Lub ncuav qab zib ntsuab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws tsw zoo li ntuj ceeb tsheej, tab sis tag nrho nws lub cev xav tau yog dej. Nws, tau kawg, nkag siab tias vim li cas nws thiaj li yuav tsum noj, thiab yog li ntawd nws thiaj li muab rab diav thiab siv zog. Pw hauv qab daim pam txias hauv nws lub txaj pw hauv tsev kho mob, nws xav tias cov padding tuab tau muab tso rau ntawm nws ob txhais ceg ib ntus. Nyob rau hauv daim ntaub qhwv nws stung zoo li ib tug cherry los ntawm ib tug luam yeeb stubbed tawm ntawm ib tug bruise, tab sis nws tuav nws txoj hauj lwm. Tom qab tag nrho, nws yog ib tug ntawm cov tswv lag luam loj ntawm lub tsev kho mob no - Salisbury Private Health Care - thiab Perdue tsis xav kom zoo li ib tug qaug zog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov neeg ua hauj lwm heev nws yog lub luag hauj lwm rau kev ua hauj lwm.
  
  Kaw nws ob lub qhov muag tawm tsam qhov mob, nws nqa rab diav rau ntawm nws daim di ncauj thiab tau txais kev noj qab haus huv ntawm lub tsev kho mob ntiag tug uas nws yuav hu mus tsev rau qee lub sijhawm tuaj. Txawm li cas los xij, qhov saj qab ntawm cov zaub mov tsis cuam tshuam nws los ntawm kev coj txawv txawv uas nws xav tau. Nws tsis tuaj yeem pab tab sis xav txog qhov nws lub cev qis dua zoo li hauv qab padding ntawm daim ntaub thiab daim kab xev.
  
  Tom qab kos npe rau Purdue cov cim tseem ceeb kawg ntawm kev soj ntsuam tom qab kev phais, Dr. Patel tau sau ntawv rau Nurse Madison cov tshuaj rau lub lim tiam tom ntej. Nws qhib lub qhov muag tsis pom hauv Perdue chav, thiab thaum kawg nws pom tau hais tias nws nyob rau hauv peb pem teb los ntawm lub tshav puam.
  
  "Kuv tsis nyob rau hauv pem teb?" nws nug nervously.
  
  "Tsis yog," nws hu nkauj, saib puzzled. "Vim li cas? Nws puas tseem ceeb?
  
  "Kuv twv tsis tau," nws teb, tseem saib me ntsis puzzled.
  
  Nws lub suab muaj kev txhawj xeeb me ntsis. "Koj puas muaj kev ntshai ntawm qhov siab, Mr. Perdue?"
  
  "Tsis yog, Kuv tsis muaj phobias, xws li, kuv tus hlub," nws piav qhia. "Qhov tseeb, kuv tsis tuaj yeem hais meej tias nws yog dab tsi. Tej zaum kuv tsuas yog xav tsis thoob tias kuv tsis pom lub vaj thaum koj rub cov qhov muag tsis pom."
  
  "Yog tias peb paub tias qhov no yog qhov tseem ceeb rau koj, kuv paub tseeb tias koj, peb yuav muab koj tso rau hauv pem teb, tus tswv," nws hais. "Kuv puas yuav nug tus kws kho mob yog tias peb tuaj yeem txav tau koj?"
  
  "Tsis yog, tsis yog, thov," Perdue tawm tsam softly. "Kuv yuav tsis ua kom cov toj roob hauv pes. Txhua yam kuv xav paub yog dab tsi tshwm sim tom ntej. Los ntawm txoj kev, thaum twg koj yuav hloov cov ntaub qhwv ntawm kuv ob txhais ceg?
  
  Tus nais maum Madison lub teeb ntsuab hnav ris tsho saib nws tus neeg mob nrog kev khuv leej. Nws hais softly, "Tsis txhob txhawj txog nws, Mr. Perdue. Saib, koj tau muaj qee qhov teeb meem nrog qhov txaus ntshai ... - nws nres ua kev hwm, desperately sim soften lub tshuab -... kev paub uas koj tau muaj. Tab sis tsis txhob txhawj, Mr. Perdue, koj yuav pom tias Dr. Patel qhov kev paub dhau los tsis muaj qhov sib piv. Koj paub, txawm li cas los xij koj qhov kev ntsuam xyuas ntawm qhov kev phais kho, tus tswv, kuv paub tseeb tias koj yuav txaus siab rau. "
  
  Nws muab Perdue luag ntxhi uas ua tiav nws lub hom phiaj ntawm kev ua kom nws siab.
  
  "Ua tsaug," nws nodded, ib tug luag ntxhi kov nws daim di ncauj. "Thiab kuv puas tuaj yeem ntsuas qhov ua haujlwm yav tom ntej?"
  
  Tus kws tu neeg mob me me nrog lub suab zoo tau sau lub khob dej khoob thiab iav thiab mus rau lub qhov rooj, tsuas yog rov qab los sai sai. Thaum nws qhib qhov rooj tawm mus, nws ntsia rov qab rau nws thiab taw tes rau ntawm cov kua zaub. "Tab sis tsuas yog tom qab koj tau ua qhov zoo hauv lub tais no, Mister."
  
  Perdue tau ua nws qhov zoo tshaj plaws los ua kom cov chuckle tom ntej dhau los tsis mob, txawm tias kev siv zog tsis muaj txiaj ntsig. Ib txoj hlua nyias tau ncab hla nws cov tawv nqaij ua tib zoo stitched, qhov twg cov ntaub so ntswg uas ploj lawm tau hloov. Perdue tau siv zog noj cov kua zaub kom ntau li ntau tau, txawm hais tias los ntawm lub sij hawm no nws tau txias thiab tig mus rau hauv ib lub tais pasty nrog crispy crust - tsis yog hom zaub mov billionaires feem ntau nyob rau. Ntawm qhov tod tes, Perdue zoo siab heev uas nws tau dim lub puab tsaig ntawm Lub Nroog Lost City cov neeg phem heev, thiab nws yuav tsis yws txog qhov txias txias.
  
  "Muaj?" Nws hnov.
  
  Nurse Madison tuaj rau hauv, muaj cuab yeej siv los ntxuav nws tus neeg mob lub qhov txhab thiab ib daim ntaub tshiab los npog cov plooj tom qab. Perdue tsis paub yuav ua li cas ntawm qhov kev tshwm sim no. Nws tsis hnov qhov kev ntshai me ntsis ntawm kev ntshai lossis kev ntshai, tab sis qhov kev xav ntawm tus tsiaj nyaum hauv lub labyrinth ntawm Lub Nroog Lost yuav ua rau nws ua rau nws tsis xis nyob. Tau kawg, Perdue tsis tau twv ua pov thawj ntawm ib tus neeg uas nyob ze kom muaj kev ceeb ntshai.
  
  "Qhov no yuav mob me ntsis, tab sis kuv yuav sim ua kom nws tsis mob li sai tau," nws hais rau nws yam tsis tau saib nws. Perdue ua tsaug vim nws xav tias qhov kev qhia ntawm nws lub ntsej muag tam sim no tsis yog ib qho zoo nkauj. Nws hais ntxiv tias, "Yuav muaj qee qhov stinging," nws hais ntxiv, ua kom tsis muaj menyuam rau nws cov khoom siv me me kom xoob cov npoo ntawm daim ntaub qhwv, "tab sis kuv tuaj yeem muab tshuaj pleev rau koj yog tias koj pom tias nws nyuaj heev."
  
  "Tsis yog, ua tsaug," nws chuckled me ntsis. "Cia li mus rau nws thiab kuv yuav kov yeej cov teeb meem."
  
  Nws ntsia ib pliag thiab luag ntxhi, zoo li nws pom zoo rau nws lub siab tawv. Nws tsis yog ib txoj haujlwm nyuaj, tab sis nws tsis pub leej twg paub txog kev phom sij ntawm kev puas tsuaj thiab kev ntxhov siab uas lawv tuaj yeem ua rau. Txawm hais tias tsis muaj ib qho ntawm cov ntsiab lus ntawm kev tawm tsam ntawm David Perdue puas tau qhia rau nws, Nurse Madison tau hmoov tsis zoo yav dhau los ntsib qhov xwm txheej ntawm qhov kev siv zog no. Nws paub tias nws zoo li yuav raug mob dab tsi, txawm tias tsis muaj leej twg pom. Lub cim xeeb ntawm kev nyuaj siab yeej tsis tso nws cov neeg raug tsim txom, nws paub. Tej zaum yog vim li cas nws thiaj li muaj kev khuv leej rau tus kws tshawb fawb txog nyiaj txiag ntawm tus kheej.
  
  Nws ua tsis taus pa ntes tau hauv nws caj pas thiab nws nyem nws ob lub qhov muag kaw thaum nws tshem tawm thawj txheej ntawm plaster. Nws ua lub suab mob uas ua rau Perdue cringe, tab sis nws tseem tsis tau npaj los ua kom txaus siab rau nws txoj kev xav los ntawm kev qhib nws lub qhov muag. Nws nres. "Qhov no puas zoo? Koj puas xav kom kuv tsav qeeb?"
  
  Nws hais tias: "Tsis yog, tsis yog, maj nrawm. Cia li ua sai sai, tab sis muab sijhawm rau kuv los ntes kuv ua pa hauv nruab nrab. "
  
  Tsis hais ib lo lus teb, Muam Madison dheev rub tawm daim ntaub qhwv nrog ib lub yank. Perdue qw nyob rau hauv kev txom nyem, choking ntawm instantaneous ya ntawm nws ua tsis taus pa.
  
  "Ji-zuss Charist!" nws qw, nws ob lub qhov muag qhib dav hauv kev poob siab. Nws lub hauv siab heaved sai sai raws li nws lub siab tau ua lub ntuj raug txim tsim txom nyob rau hauv ib cheeb tsam ntawm daim tawv nqaij.
  
  "Thov txim, Mr. Perdue," nws thov txim. "Koj hais tias kuv yuav tsum mus tom ntej thiab ua qhov no nrog."
  
  "Kuv-Kuv paub w-w-qhov kuv hais," nws yws yws, me ntsis rov ua nws lub peev xwm ua pa. Nws yeej tsis xav tias nws yuav zoo li raug tsim txom thaum lub sijhawm nug lossis raug ntsia hlau rub tawm. "Koj hais yog lawm. Kuv yeej hais li ntawd. Au tus Tswv, nws yuav luag tua kuv. "
  
  Tab sis qhov uas Perdue yeej tsis xav tau yog qhov nws yuav pom thaum nws saib nws qhov txhab.
  
  
  4
  Lub phenomenon ntawm tuag relativity
  
  
  Sam maj nrawm nrawm qhib nws lub tsheb qhov rooj thaum Nina hawb pob wildly ntawm nws. Los ntawm lub sijhawm no nws pom tau hais tias nws tsis muaj txiaj ntsig los nug nws tus qub phooj ywg txog ib yam dab tsi thaum nws tsom mus rau qhov teeb meem loj, yog li nws xaiv ua pa thiab tuav nws tus nplaig. Hmo ntuj tau frosty rau lub sijhawm no ntawm lub xyoo, thiab nws ob txhais ceg, hnov qhov txias ntawm cua, curled nyob rau hauv nws kilt, thiab nws txhais caj npab kuj loog. Los ntawm ib sab ntawm lub pub sab nraum lub tsev lag luam, cov suab nrov tau hnov, zoo ib yam li cov neeg yos hav zoov hu nkauj npaj kom maj nrawm ntawm hma hma.
  
  "Rau lub ntuj ceeb tsheej!" Sam hissed nyob rau hauv qhov tsaus ntuj raws li lub ntsis ntawm tus yuam sij txuas ntxiv mus khawb ntawm lub xauv, nrhiav tsis tau txoj kev tawm. Nina ntsia rov qab ntawm cov duab tsaus nti. Lawv tsis txav deb ntawm lub tsev, tab sis nws muaj peev xwm ua kom muaj kev sib cav.
  
  "Sam," nws ntxhi, ua pa nrawm, "Kuv puas tuaj yeem pab koj?"
  
  "Nws yuav los? Puas yog nws los? - nws nug insistently.
  
  Tseem xav tsis thoob los ntawm Sam txoj kev khiav, nws teb tias, "Leej twg? Kuv yuav tsum paub seb leej twg yuav tsum saib xyuas, tab sis kuv tuaj yeem qhia rau koj tias tsis muaj leej twg saib xyuas peb. "
  
  "Th-thaum ... ntawd fu-" nws stuttered, "tus txiv leej tub fucking uas tawm tsam kuv."
  
  Nws lub qhov muag tsaus nti loj tau tshuaj xyuas thaj chaw, tab sis raws li Nina tuaj yeem pom, tsis muaj kev txav ntawm kev sib ntaus sib tua sab nraum pub thiab Sam lub wreck. Lub qhov rooj qhib ua ntej Nina tuaj yeem paub tias Sam txhais tau li cas, thiab nws xav tias nws txhais tes tuav nws txhais tes. Nws muab nws pov rau hauv lub tsheb maj mam li nws ua tau thiab thawb nws tom qab nws.
  
  "Au tus Tswv, Sam! Koj phau ntawv iav hloov yog ntuj raug txim ntawm kuv txhais taw! "- nws yws, tawm tsam kom nkag mus rau hauv lub rooj zaum neeg caij tsheb. Feem ntau Sam yuav muaj qee yam ntawm quip txog ob entender nws hais, tab sis nws tsis muaj sij hawm rau kev lom zem tam sim no. Nina rub nws tus ncej puab, tseem xav tias txhua qhov fuss yog dab tsi, thaum Sam pib lub tsheb. Kev ua nws niaj hnub ntawm kev kaw lub qhov rooj tuaj rau lub sijhawm, tsis yog ua ntej, lub suab nrov ntawm lub qhov rais ua rau Nina qw hauv kev ntshai heev.
  
  "Kuv tus Vajtswv!" - Nws qw ntawm qhov pom ntawm tus txiv neej lub qhov muag hauv lub tsho uas dheev tshwm los ntawm qhov tsis pom.
  
  "Tus tub ntawm bitch!" Sam fumed, txav lub lever ua ntej thiab accelerating lub tsheb.
  
  Tus txiv neej sab nraum Nina lub qhov rooj qw ntawm nws furiously, ntuav nrawm nrawm ntawm lub qhov rais. Raws li Sam npaj kom nrawm, lub sijhawm qeeb rau Nina. Nws ua tib zoo saib tus txiv neej, nws lub ntsej muag yog distorted nrog nro, thiab tam sim ntawd paub nws.
  
  "Virgin," nws yws yws hauv kev xav tsis thoob.
  
  Thaum lub tsheb rub tawm ntawm nws qhov chaw nres tsheb, tus txiv neej tau qw ib yam dab tsi rau lawv los ntawm lub teeb liab nres, tab sis Nina xav tsis thoob los ua tib zoo mloog nws hais. Nws tos qhib lub qhov ncauj rau qhov lus piav qhia tseeb uas Sam tuaj yeem muab tau, tab sis nws lub siab tag nrho jumbled. Thaum lig teev lawv khiav ob lub teeb liab raws txoj kev loj ntawm Glenrothes, mus rau sab qab teb mus rau North Queensferry.
  
  "Koj hais li cas?" - Sam nug Nina thaum kawg lawv tsav tsheb tawm mus rau txoj kev loj.
  
  "Kwv yees?" nws nug, dhau ntawm nws tag nrho nws tsis nco qab feem ntau ntawm qhov nws tau hais txog. "Huag, tus txiv neej ntawm lub qhov rooj? Qhov no puas yog lub kili uas koj khiav tawm?
  
  "Muaj," Sam teb. "Koj hu nws li cas?"
  
  Nws hais tias, "Huag, Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv," nws hais. "Saib nws hauv lub pub thaum koj nyob ntawm moor thiab kuv pom tias nws tsis haus cawv. Yog li tag nrho nws cov dej qab zib ..."
  
  "Virgins," Sam hais. "Kuv nkag siab. Kuv nkag siab." Nws lub ntsej muag yog dej ntws thiab nws ob lub qhov muag tseem qus, tab sis nws khaws nws lub qhov muag ntawm txoj kev winding nrog nws cov kab siab. "Kuv yuav tsum tau yuav lub tsheb nrog lub hauv paus kaw."
  
  "Tsis muaj shit," nws pom zoo, rub nws cov plaub hau hauv qab lub kaus mom knitted. "Kuv xav tias qhov no yuav pom tseeb rau koj tam sim no, tshwj xeeb tshaj yog hauv kev lag luam uas koj nyob hauv. Kom koj lub nroog Yeiuxalees caum thiab thab plaub ntau zaus yuav xav tau kev thauj mus los zoo dua. "
  
  "Kuv nyiam kuv lub tsheb," nws yws.
  
  "Qhov no zoo li qhov yuam kev, Sam, thiab koj muaj nyiaj txaus los them ib yam dab tsi uas haum koj xav tau," nws tshaj tawm. "Zoo li lub tank."
  
  "Nws puas tau qhia koj ib yam dab tsi?" Sam nug nws.
  
  "Tsis yog, tab sis kuv pom nws mus rau hauv chav dej tom qab koj. Kuv tsuas yog tsis xav dab tsi ntawm nws. Vim li cas? Nws puas tau hais ib yam rau koj nyob ntawd lossis nws puas tau tawm tsam koj? Nina nug, siv sijhawm ib pliag los txhuam nws cov xauv dub tom qab nws pob ntseg kom nws cov plaub hau tawm ntawm nws lub ntsej muag. "Au tus Tswv, koj zoo li koj pom ib tug txheeb ze tuag los yog ib yam dab tsi."
  
  Sam ntsia nws. "Vim li cas koj hais li ntawd?"
  
  "Nws tsuas yog ib txoj hauv kev qhia kuv tus kheej," Nina tiv thaiv nws tus kheej. "Tsuas yog nws yog koj tus txheeb ze tuag."
  
  "Tsis txhob ruam," Sam chuckled.
  
  Nws kaj ntug rau Nina tias nws tus khub tsis ua raws li txoj cai ntawm txoj kev, muab hais tias nws muaj ib lab nkas loos ntawm cov cawv dawb huv hauv nws cov leeg thiab ib koob ntawm kev poob siab rau kev ntsuas zoo. Nws maj mam khiav nws txhais tes ntawm nws cov plaub hau mus rau nws lub xub pwg nyom, thiaj li tsis txhob ntshai nws. "Koj tsis xav tias nws zoo dua rau kuv tsav tsheb?"
  
  "Koj tsis paub kuv lub tsheb. Muaj ... tricks nyob rau hauv nws, "Sam tawm tsam.
  
  "Tsis muaj ntau tshaj li qhov koj muaj, thiab kuv tuaj yeem coj koj zoo kawg nkaus," nws luag ntxhi. "Cia li ua tam sim no. Yog tias tub ceev xwm nres koj, koj yuav nyob hauv qhov sib sib zog nqus, thiab peb tsis xav tau lwm cov qaub qab zib los ntawm yav tsaus ntuj no, koj hnov?
  
  Nws txoj kev ntxias tau ua tiav. Nrog ib tug ntsiag to sigh ntawm surrender, nws tig tawm txoj kev thiab hloov chaw nrog Nina. Tseem shaken los ntawm qhov tau tshwm sim, Sam combed txoj kev tsaus ntuj rau cov cim ntawm kev nrhiav, tab sis tau zoo siab kom pom tias tsis muaj kev hem thawj. Txawm tias Sam tau qaug cawv los, nws tsis tsaug zog ntau ntawm txoj kev mus tsev.
  
  "Koj paub, kuv lub siab tseem pounding," nws hais rau Nina.
  
  "Yog, kuv thiab. Koj tsis paub tias nws yog leej twg?" - nws nug.
  
  "Nws zoo li ib tug neeg uas kuv paub ib zaug, tab sis kuv tsis tuaj yeem hais meej tias leej twg," Sam lees. Nws cov lus tsis meej pem raws li cov kev xav uas cuam tshuam nws. Nws khiav nws cov ntiv tes hla nws cov plaub hau thiab maj mam khiav nws txhais tes hla nws lub ntsej muag ua ntej saib rov qab ntawm Nina. "Kuv xav tias nws yuav tua kuv. Nws tsis lunge los yog dab tsi, tab sis nws yws ib yam dab tsi thiab thawb kuv, ces kuv npau taws. Tus txiv neej tsis thab hais lus yooj yim "nyob zoo" lossis ib yam dab tsi, yog li kuv coj nws los txhawb kev sib ntaus lossis xav tias tej zaum nws tab tom sim thawb kuv rau hauv shit, koj puas paub? "
  
  "Ua kom nkag siab," nws pom zoo, ua tib zoo saib ntawm txoj kev nyob rau hauv pem hauv ntej thiab tom qab lawv. "Nws txawm yws dab tsi? Qhov no yuav ua rau koj paub tias nws yog leej twg lossis nws nyob qhov twg. "
  
  Sam nco txog qhov xwm txheej tsis meej, tab sis tsis muaj dab tsi tshwj xeeb los hauv siab.
  
  "Kuv tsis muaj lub tswv yim," nws teb. "Ib zaug ntxiv, Kuv nyob deb xyoo deb ntawm txhua qhov kev xav tam sim no. Tej zaum lub whiskey ntxuav kuv lub cim xeeb los yog ib yam dab tsi, vim hais tias qhov kuv nco qab zoo li Dali painting nyob rau hauv lub neej tiag tiag. Nws tsuas yog tias txhua yam, "nws belched thiab ua ib qho dej ntws nrog nws txhais tes, "yog smeared thiab tov nrog ntau xim."
  
  "Lub suab zoo li feem ntau ntawm koj lub hnub yug," nws hais, sim tsis luag. "Tsis txhob txhawj, hlub. Tsis ntev koj yuav tau pw tsaug zog tag nrho. Tag kis koj mam nco txog qhov quav dev no zoo dua. Tsis tas li ntawd, muaj lub caij nyoog zoo uas Rowan tuaj yeem qhia koj me ntsis ntxiv txog koj tus molester, txij li nws tau pab nws tag nrho yav tsaus ntuj. "
  
  Sam lub taub hau qaug cawv tig los ntsia rau nws thiab tig mus rau sab hauv kev tsis ntseeg. "Kuv tus molester? Tus Tswv, kuv paub tseeb tias nws hlub kuv vim kuv tsis nco qab nws ntaus kuv. Tsis tas li ntawd ... Leej twg lub ntuj raug txim yog Rowan?
  
  Nina dov nws ob lub qhov muag. "Auj kuv tus Vajtswv, Sam, koj yog ib tug neeg sau xov xwm. Tej zaum koj yuav xav tias koj paub tias lo lus tau siv rau ntau pua xyoo los xa mus rau ib tus neeg uas tsim txom lossis ntxhov siab. Nws tsis yog ib lub npe nyuaj zoo li tus neeg rapist lossis rapist. Thiab Rowan yog ib tug bartender ntawm Balmoral. "
  
  "Huag," Sam hu nkauj thaum nws daim tawv muag poob. "Yog lawm, yog li ntawd, tus neeg ruam uas hais lus dag tau ua rau lub ntuj raug txim tawm ntawm kuv. Kuv hais rau nej tias, kuv tsis tau muaj kev nyuaj siab li ntawd ntev lawm."
  
  "Okay, tsis ua li cas, tso lub sarcasm tseg. Txhob ua neeg ruam thiab sawv. Peb yuav luag ntawm koj lub tsev, "nws qhia thaum lawv tsav tsheb dhau ntawm Turnhouse Golf Course.
  
  "Koj puas nyob hmo ntuj?" nws nug.
  
  "Yog lawm, tab sis koj ncaj nraim mus pw, tus tub hnub yug," nws hais sternly.
  
  "Kuv paub tias peb yog. Thiab yog tias koj tuaj nrog peb, peb yuav qhia koj tias nyob hauv lub koom pheej ntawm Tartan, "nws tshaj tawm, luag ntxhi rau nws hauv qhov pom ntawm lub teeb daj hla txoj kev.
  
  Nina sighed thiab dov nws ob lub qhov muag. "Hais txog kev pom dab ntawm cov phooj ywg qub," nws yws yws thaum lawv tig mus rau txoj kev uas Sam nyob. Nws tsis tau hais dab tsi. Sam lub siab pos huab nyob rau hauv autopilot thaum nws rocked nyob rau hauv silence los ntawm cov ces kaum ntawm lub tsheb thaum nyob deb kev xav txuas ntxiv mus thawb lub ntsej muag plooj ntawm tus neeg txawv nyob rau hauv cov txiv neej lub chav los ntawm nws nco.
  
  Sam tsis yog lub nra hnyav thaum Nina tso nws lub taub hau rau ntawm lub hauv ncoo fluffed hauv nws chav pw. Nws yog qhov zoo siab txais tos los ntawm nws qhov kev tawm tsam ntev ntev, tab sis nws paub tias yav tsaus ntuj qhov kev tshwm sim qaub, ua ke nrog Irishman haus cawv, yuav tsum tau ua rau nws tus phooj ywg tus cwj pwm. Nws qaug zog, thiab txawm tias nws lub cev nkees npaum li cas, nws lub siab tawm tsam kev so. Nws tuaj yeem pom nws hauv kev txav ntawm nws ob lub qhov muag tom qab nws daim tawv muag kaw.
  
  "Pw tsaug zog zoo, me tub,"ntxhi. Hnia Sam ntawm sab plhu, nws rub daim pam tuaj thiab rub lub npoo ntawm nws daim pam fleece hauv qab nws lub xub pwg. Lub teeb ci ntsa iab ci ntsa iab ntawm ib nrab kos kab hlau rhuav thaum Nina muab Sam lub txaj txaj.
  
  Ua rau nws txaus siab txaus siab, nws tau mus rau hauv chav tsev nyob, qhov chaw uas nws tus hlub miv tau so ntawm lub mantelpiece.
  
  "Nyob zoo, Bruich,"ntxhi, zoo nkaus li khoob. "Xav kom kuv sov hmo no?" Tus miv tsis muaj dab tsi ntau dua li peek los ntawm qhov txiav ntawm nws daim tawv muag los kawm txog nws qhov kev xav ua ntej ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thaum huab cua dov hla Edinburgh. "Tsis yog," nws shrugged. "Kuv yuav tau txais koj tus kws qhia ntawv yog tias kuv paub tias koj yuav tsis saib xyuas kuv. Nej cov txiv neej damn zoo ib yam. "
  
  Nina plam ntawm lub rooj zaum thiab tig rau TV, tsis yog kev lom zem ntau npaum li lub tuam txhab. Snippets ntawm hmo ntuj qhov xwm txheej tshwm sim hauv nws lub siab, tab sis nws nkees heev los tshuaj xyuas nws ntau dhau. Txhua yam nws paub yog tias nws tsis muaj kev ntxhov siab los ntawm lub suab nkauj nkauj xwb thaum nws xuas nws lub qhov rais tsheb ua ntej Sam tsav tsheb tawm. Nws zoo li lub suab qeeb yawn replayed hauv qeeb suab; ib tug txaus ntshai, haunting suab uas nws yuav tsis hnov qab.
  
  Ib yam dab tsi ntes nws saib ntawm qhov screen. Nws yog ib qho chaw ua si hauv nws lub nroog ntawm Oban nyob rau sab qaum teb-sab hnub poob Scotland. Sab nraud, cov nag tau nchuav los ntxuav Sam Cleave lub hnub yug thiab tshaj tawm hnub kaj ntug ntawm ib hnub tshiab.
  
  Ob teev sawv ntxov.
  
  "Auj, peb nyob rau hauv xov xwm dua," nws hais thiab tig lub ntim saum lub suab los nag. "Txawm hais tias tsis txaus siab heev." Tsis muaj ib yam dab tsi loj hauv cov xov xwm tshaj tawm tshaj li qhov uas tus thawj tswj hwm tshiab xaiv tsa ntawm Oban tab tom mus rau lub rooj sib tham hauv tebchaws ntawm qhov tseem ceeb thiab kev ntseeg siab zoo. "Kev ntseeg, damn nws," Nina luag ntxhi, teeb lub Marlboro. "Tsuas yog lub npe zoo nkauj rau daim npog xwm txheej ceev ntiag tug, hav, koj cov neeg phem?" Nrog nws tus cwj pwm cynicism, Nina sim nkag siab tias tus tswv nroog yooj yim yuav suav tias yog qhov tseem ceeb txaus kom raug caw tuaj koom lub rooj sib tham no. Nws yog qhov txawv txav, tab sis Nina lub qhov muag xuab zeb tsis tuaj yeem ua rau lub teeb xiav ntawm lub TV, thiab nws tsaug zog rau lub suab los ntawm cov nag thiab qhov tsis sib haum xeeb, fading chatter ntawm Channel 8 reporter.
  
  
  5
  Lwm tus nais maum
  
  
  Thaum sawv ntxov lub teeb uas los ntawm Perdue lub qhov rais, nws cov qhov txhab zoo li tsis tshua muaj siab dua li yav tav su thaum Nurse Madison tau ntxuav lawv. Nws zais nws qhov kev poob siab thawj zaug ntawm qhov pom ntawm daj ntseg xiav slits, tab sis nws tsis tuaj yeem sib cav tias kev ua haujlwm ntawm cov kws kho mob ntawm Salisbury Clinic yog qhov zoo tshaj plaws. Xav txog qhov kev puas tsuaj loj heev uas tau ua rau nws lub cev qis hauv qhov tob ntawm Lub Nroog Lost, qhov kev kho kom raug tau ploj mus zoo heev.
  
  "Zoo zoo dua li kuv xav," nws hais rau tus kws saib mob thaum nws tshem daim ntaub qhwv. "Ntawm qhov tod tes, tej zaum kuv nyuam qhuav rov zoo?"
  
  Tus nais maum, ib tug poj niam hluas uas nws lub txaj pw tsis tshua muaj tus kheej, luag ntxhi rau nws. Perdue paub tias nws tsis qhia tus neeg saib mob Madison qhov kev lom zem, tab sis tsawg kawg nws yog phooj ywg. Nws zoo li tsis xis nyob ib puag ncig nws, tab sis nws tsis nkag siab tias yog vim li cas. Ua nws yog leej twg, tus extroverted billionaire tsuas nug.
  
  "Koj puas ua xua?" - nws tso dag.
  
  "Tsis yog, Mr. Perdue?" - nws teb kom zoo. "rau dab tsi?"
  
  "Rau kuv," nws luag ntxhi.
  
  Lub sijhawm luv luv, tus laus 'neeg yos hav zoov' qhia tau tshwm sim ntawm nws lub ntsej muag, tab sis nws lub ntsej muag tsis ntev ua rau nws tsis meej pem. Nws tam sim ntawd luag ntxhi rau nws. "Hmm, tsis yog, kuv tsis zoo li ntawd. Lawv sim kuv thiab pom tias kuv tiv thaiv koj tiag tiag. "
  
  "Ha!" - nws qw, sim tsis quav ntsej txog qhov kev paub kub hnyiab los ntawm qhov nro ntawm cov stitches ntawm daim tawv nqaij. "Koj zoo li tsis kam tham ntau, yog li kuv xaus lus yuav tsum muaj qee qhov laj thawj kho mob rau nws."
  
  Tus nais maum tau ua pa tob tob ua ntej nws teb nws. "Qhov no yog qhov teeb meem ntawm tus kheej, Mr. Perdue. Thov sim tsis txhob coj kuv txoj kev ua haujlwm nruj rau lub siab. Nws yog kuv txoj kev xwb. Txhua tus neeg mob hlub kuv, tab sis kuv sim tsis txhob ua tus kheej nrog lawv. "
  
  "Kev tsis zoo?" nws nug.
  
  "Hospice," nws teb. "Pom cov neeg mob xaus tom qab kuv tau nyob ze lawv tsuas yog ntau dhau rau kuv."
  
  "Damn nws, kuv vam tias koj tsis txhais hais tias kuv yuav tuag," nws yws, qhov muag dav.
  
  "Tsis yog, tau kawg, qhov ntawd tsis yog qhov kuv txhais tau," nws tsis kam lees nws cov lus sai. "Kuv paub tseeb tias nws tawm los tsis ncaj ncees lawm. Ib txhia ntawm peb tsuas yog tsis tshua muaj neeg sib raug zoo. Kuv tau los ua tus kws saib xyuas neeg mob los pab tib neeg, tsis txhob koom nrog tsev neeg, yog tias qhov ntawd tsis yog qhov kuv hais dhau los. "
  
  Perdue tau txais nws. "Kuv nkag siab. Cov neeg xav tias vim tias kuv nplua nuj thiab muaj koob meej ntawm kev tshawb fawb thiab cov khoom zoo li ntawd, kuv nyiam koom nrog cov koom haum thiab ntsib cov neeg tseem ceeb. " Nws tuav nws taub hau. "Txhua lub sijhawm no kuv tsuas yog xav ua haujlwm ntawm kuv qhov kev tsim kho thiab nrhiav cov lus ntsiag to los ntawm keeb kwm uas pab qhia meej txog qee qhov tshwm sim tshwm sim hauv peb lub sijhawm, koj puas paub? Tsuas yog vim peb nyob ntawd, ua tiav kev yeej zoo hauv lub ntiaj teb no uas tseem ceeb, tib neeg cia li xav tias peb ua nws rau lub yeeb koob. "
  
  Nws nodded, wincing thaum nws tshem tawm cov ntaub qhwv kawg uas ua rau Perdue gasp. "Too muaj tseeb, sir."
  
  "Thov, hu rau kuv David," nws yws yws thaum cov kua txias licked lub stitched txiav ntawm nws txoj cai plaub leeg nqaij. Nws txhais tes instinctively tuav nws txhais tes, tab sis nws nres nws lub zog nyob rau hauv nruab nrab huab cua. "Vajtswv, qhov no yog qhov kev xav phem heev. Cov dej txias ntawm cov nqaij tuag, koj puas paub?
  
  "Kuv paub, kuv nco qab thaum kuv tau phais rotator cuff," nws ua siab ntev. "Tsis txhob txhawj, peb yuav luag ua tiav."
  
  Lub khob nrawm nrawm tshaj tawm Dr. Patel mus ntsib. Nws saib nkees, tab sis nyob rau hauv lub siab. "Nyob zoo sawv ntxov, cov neeg zoo siab. Peb sawv daws ua li cas hnub no?"
  
  Tus nais maum tsuas luag luag ntxhi, tsom ntsoov rau nws txoj haujlwm. Perdue yuav tsum tau tos kom nws ua pa rov qab los ua ntej nws tuaj yeem sim teb, tab sis tus kws kho mob txuas ntxiv mus kawm daim ntawv qhia yam tsis muaj kev cuam tshuam. Nws tus neeg mob tau kawm nws lub ntsej muag thaum nws nyeem cov txiaj ntsig tshiab, nyeem cov lus tsis muaj tswv yim.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, tus kws kho mob?" Perdue frowned. "Kuv xav tias kuv qhov txhab zoo dua lawm, puas yog?"
  
  "Tsis txhob overestimate txhua yam, David," Dr. Patel chuckled. "Koj nyob nraum zoo thiab txhua yam zoo. Tsuas yog muaj kev phais ntev ntev uas tau coj txhua yam ntawm kuv. "
  
  "Tus neeg mob puas ua nws tawm?" Perdue tso dag, vam tias nws tsis yog qhov xav tsis thoob.
  
  Dr. Patel muab nws lub ntsej muag luag ntxhi, tag nrho ntawm kev lom zem. "Tsis yog, qhov tseeb, nws tuag los ntawm qhov xav tau ceev kom muaj lub mis loj dua nws tus txiv tus poj niam." Ua ntej Perdue ua tau nws, tus kws kho mob sighed. "Cov silicone tau nkag mus rau hauv cov ntaub so ntswg vim tias qee tus ntawm kuv cov neeg mob," nws saib Perdue ceeb toom, "tsis txhob ua raws li kev kho mob tom qab thiab xaus rau qhov hnyav dua."
  
  Perdue hais tias, "Kev hloov maj mam," Perdue hais. "Tab sis kuv tsis tau ua dab tsi los cuam tshuam koj txoj haujlwm."
  
  "Ib tug txiv neej zoo," hais tias Dr. Patel. "Yog li niaj hnub no peb yuav pib kho laser tsuas yog txhawm rau tshem tawm ntau cov ntaub so ntswg nyob ib ncig ntawm qhov kev txiav thiab txo qhov nro ntawm cov hlab ntsha."
  
  Tus nais maum tawm hauv chav rau ib pliag kom tus kws kho mob tham nrog Perdue.
  
  "Peb siv IR425," Dr. Patel khav theeb, thiab yog li ntawd. Perdue yog ib tus neeg tsim khoom siv thev naus laus zis thiab tsim thawj kab ntawm cov cuab yeej kho mob. Tam sim no nws yog lub sijhawm rau tus tsim kom tau txais txiaj ntsig los ntawm nws txoj haujlwm, thiab Perdue zoo siab pom nws cov txiaj ntsig ua ntej. Dr. Patel luag nyav zoo siab. "Cov qauv qauv tshiab tshaj li peb qhov kev cia siab, David. Tej zaum koj yuav tsum siv koj lub hlwb kom txav mus rau Tebchaws Askiv mus rau hauv kev lag luam khoom siv kho mob.
  
  Perdue luag. "Yog tias kuv tsuas muaj sijhawm, kuv tus phooj ywg, kuv yuav lees txais qhov kev sib tw nrog lub meej mom. Hmoov tsis zoo, muaj ntau yam uas yuav tsum tau ntim. "
  
  Dr. Patel mam li nco dheev saib hnyav dua thiab txhawj xeeb. "Zoo li cov tshuaj lom boa constrictors tsim los ntawm Nazis?"
  
  Nws xav ua kom zoo siab nrog cov lus no, thiab txiav txim los ntawm Perdue cov lus teb, nws ua tiav. Nws tus neeg mob tawv ncauj tsaus me ntsis ntawm lub cim xeeb ntawm tus nab loj heev uas tau nqos ib nrab ntawm nws ua ntej Sam Cleave cawm nws. Dr. Patel tau tso tseg cia Perdue nco txog qhov kev nco tsis zoo, kom paub tseeb tias nws tseem nkag siab tias nws muaj hmoo npaum li cas nws ua pa.
  
  "Tsis txhob noj ib yam dab tsi, qhov ntawd yog txhua yam kuv yuav tsum hais," tus kws kho mob tau hais kom maj mam. "Saib seb, kuv nkag siab koj lub siab dawb huv thiab lub siab xav los tshawb nrhiav, David. Cia li sim khaws tej yam hauv kev xav. Kuv tau ua haujlwm nrog thiab rau koj qee lub sijhawm tam sim no, thiab kuv yuav tsum hais tias koj qhov kev xav tsis txaus ntseeg ntawm kev taug txuj kev nyuaj ... lossis kev paub ... yog qhov txaus qhuas. Txhua yam kuv thov yog kom koj saib koj txoj kev tuag. Cov neeg txawj ntse zoo li koj yog qhov tsawg heev hauv ntiaj teb no. Cov neeg zoo li koj yog cov pioneers, forerunners ntawm kev vam meej. Thov txhob tuag".
  
  Perdue pab tsis tau tab sis luag ntxhi ntawm qhov ntawd. "Rau phom tseem ceeb npaum li cov cuab yeej kho kev puas tsuaj, Harun. Tej zaum nws yuav tsis zoo li nws rau qee tus hauv ntiaj teb kev kho mob, tab sis peb tsis tuaj yeem mus tsis muaj tub rog tawm tsam tus yeeb ncuab. "
  
  "Zoo, yog tias tsis muaj phom nyob hauv lub ntiaj teb, peb yuav tsis muaj kev tuag los pib nrog, thiab tsis muaj yeeb ncuab sim tua peb," Dr. Patel tau hais qee qhov tsis txaus ntseeg.
  
  Perdue tau cog lus tias "Qhov kev sib cav no yuav raug kaw tsis pub dhau feeb, thiab koj paub nws," "Yog tsis muaj kev puas tsuaj thiab kev sib tsoo, koj yuav tsis muaj haujlwm, qub qaib."
  
  "Cov kws kho mob ua ntau lub luag haujlwm; tsis yog kho qhov txhab thiab tshem cov mos txwv, David. Yuav muaj kev yug me nyuam, mob plawv, mob plab thiab lwm yam, uas yuav ua rau peb ua haujlwm, txawm tias tsis muaj kev tsov rog thiab zais cia hauv ntiaj teb, "tus kws kho mob tau hais tawm, tab sis Perdue txhawb nws qhov kev sib cav nrog cov lus teb yooj yim. "Thiab yuav muaj kev hem thawj rau cov neeg dawb huv, txawm tias tsis muaj kev ua tsov ua rog thiab cov arsenals zais cia. Nws yog qhov zoo dua kom muaj kev ua tub rog hauv lub sijhawm muaj kev thaj yeeb nyab xeeb dua li ntsib kev ua qhev thiab kev ploj tuag vim yog koj cov nom tswv, Harun. "
  
  Tus kws kho mob exhaled thiab muab nws txhais tes rau ntawm nws lub duav. "Kuv nkag siab, yog. Kev tuag tau mus txog. "
  
  Perdue tsis xav mus txuas ntxiv rau daim ntawv somber lawm, yog li nws hloov cov ntsiab lus rau qhov nws xav nug tus kws phais yas. "Qhia rau kuv, Harun, tus nais maum no ua dab tsi?"
  
  "Koj muaj dab tsi hauv siab?" Dr. Patel nug, ua tib zoo tshuaj xyuas Perdue cov nti.
  
  Perdue piav qhia tias "Nws tsis xis nyob ib puag ncig kuv, tab sis kuv tsis ntseeg tias nws tsuas yog introvert xwb." "Muaj ib yam dab tsi ntxiv rau nws kev sib cuam tshuam."
  
  "Kuv paub," Dr. Patel yws yws, nqa Perdue txhais ceg los tshuaj xyuas qhov mob uas tsis sib haum, uas tau khiav saum lub hauv caug rau sab hauv ntawm nws tus nyuj. "Au kuv tus Vajtswv, qhov no yog qhov kev txiav phem tshaj plaws. Koj paub, kuv tau siv sijhawm ntau teev los tsim qhov no. "
  
  "Zoo heev. Txoj hauj lwm yog amazing. Yog li "koj paub" txhais li cas? Nws puas tau hais ib yam dab tsi? nws nug tus kws kho mob. "Nws yog leej twg?"
  
  Dr. Patel ntsia me ntsis ntxhov siab ntawm qhov kev cuam tshuam tas li. Txawm li cas los xij, nws tau txiav txim siab qhia Perdue qhov nws xav paub, yog tias tsuas yog tiv thaiv tus kws tshawb fawb los ntawm kev ua yeeb yam zoo li tus tub ntxhais kawm ntawv uas xav tau kev nplij siab kom raug tso tseg.
  
  "Lilith Hearst. Nws yog nyob rau hauv koj, David, tab sis tsis nyob rau hauv txoj kev koj xav. Qhov no yog tag nrho. Tab sis thov, ntawm lub npe ntawm txhua yam uas dawb huv, tsis txhob txiav txim rau ib tug poj niam ib nrab ntawm koj lub hnub nyoog, txawm tias nws yog fashionable, "nws hais. "Nws yeej tsis txias li nws zoo li. Kuv pom nws nyuaj siab heev. "
  
  "Kuv tsis tau hais tias kuv yuav mus tom qab nws, tus txiv neej laus," Perdue gasped. "Nws tus cwj pwm tsuas yog txawv txawv rau kuv."
  
  "Nws pom tau tias yog ib tus kws tshawb fawb tiag tiag, tab sis nws tau koom nrog nws cov npoj yaig thiab lawv tau sib yuav. Raws li tus kws saib xyuas neeg mob Madison tau hais rau kuv, nkawm niam txiv ib txwm tso dag piv rau Madame Curie thiab nws tus txiv, "hais Dr. Patel.
  
  "Yog li qhov no ua li cas rau kuv?" - Perdue nug.
  
  "Nws tus txiv tau mob ntau yam sclerosis peb xyoos rau hauv lawv txoj kev sib yuav thiab nws tus mob sai sai sai, ua rau nws tsis tuaj yeem kawm ntxiv. Nws yuav tsum tso nws txoj haujlwm thiab nws txoj kev tshawb fawb los siv sijhawm nrog nws kom txog thaum nws tuag hauv 2015, "Dr. Patel tau hais. "Thiab koj ib txwm yog nws tus txiv txoj kev tshoov siab, ob qho tib si hauv kev tshawb fawb thiab thev naus laus zis. Cia li hais tias tus neeg no yog tus ua raws li koj txoj haujlwm thiab ib txwm xav ntsib koj. "
  
  "Yog li ntawd yog vim li cas lawv thiaj tsis hu kuv mus ntsib nws? Kuv yuav zoo siab tau ntsib nws, txawm tias tsuas yog txhawb nqa tus txiv neej me ntsis," Perdue yws.
  
  Patel lub qhov muag tsaus nti pierced Purdue thaum nws teb hais tias, "Peb tau sim hu rau koj, tab sis thaum lub sijhawm koj tab tom nrhiav qee cov Greek relic. Philip Hearst tuag sai sai ua ntej koj rov qab los rau lub ntiaj teb niaj hnub no. "
  
  Perdue hais tias "Auj kuv tus Vajtswv, Kuv thov txim uas tau hnov qhov no," Perdue hais. "Tsis xav tias nws yog me ntsis frigid rau kuv."
  
  Tus kws kho mob tuaj yeem pom nws tus neeg mob txoj kev hlub tshua thiab qee qhov qhia txog kev ua txhaum ntawm tus neeg txawv txawv uas nws yuav paub; tus cwj pwm nws tuaj yeem txhim kho. Thaum kawg, Dr. Patel tau khuv xim Perdue thiab txiav txim siab kho nws cov kev txhawj xeeb nrog cov lus nplij siab. "Tsis muaj teeb meem, David. Filis paub tias koj yog ib tug txiv neej tsis khoom. Tsis tas li ntawd, nws tseem tsis tau paub tias nws tus poj niam tab tom sim hu rau koj. Tsis muaj teeb meem, nws yog tag nrho cov dej hauv qab tus choj. Nws tsis tuaj yeem poob siab los ntawm qhov nws tsis paub.
  
  Qhov ntawd pab. Perdue nodded, "Kuv twv koj hais yog lawm, txiv neej laus. Txawm li cas los xij, kuv yuav tsum ua kom yooj yim dua. Kuv ntshai tias tom qab taug kev mus rau New Zealand kuv yuav tsis xis nyob me ntsis, ob lub hlwb thiab lub cev. "
  
  "Wow," Dr. Patel hais tias, "Kuv zoo siab tau hnov koj hais li ntawd. Muab koj txoj haujlwm ua tiav thiab koj lub siab tawv, kuv ntshai hais kom lawv ob leeg siv sijhawm. Tam sim no koj tau ua rau kuv. Thov, David, siv sijhawm ntev. Tej zaum koj yuav tsis xav li ntawd, tab sis hauv qab koj qhov tawv tawv sab nrauv koj tseem muaj tus ntsuj plig ntawm tib neeg. Tib neeg tus ntsuj plig zoo li tawg, curl, lossis txawm tias tawg yog tias lawv muaj lub tswv yim zoo ntawm qee yam txaus ntshai. Koj lub siab xav tau kev so tib yam li koj lub cev. "
  
  "Kuv paub," Perdue lees paub. Me ntsis nws tus kws kho mob txawm xav tias Perdue lub siab tawv twb tau pab nws txawj zais dab tsi yog haunting nws. Tom qab tus billionaire luag nyav yog qhov tsis txaus ntseeg uas tshwm sim txhua lub sijhawm nws tsaug zog.
  
  
  6
  tso tseg
  
  
  
  Lub rooj sib tham ntawm Academy of Physics, Bruges, Belgium
  
  
  Thaum 10:30 teev tsaus ntuj lub rooj sib tham ntawm cov kws tshawb fawb raug kaw.
  
  "Zoo hmo ntuj, Kasper,"hais tus poj niam rector ntawm Rotterdam, tuaj xyuas peb sawv cev ntawm Dutch Allegiance University. Nws waved rau tus txiv neej giddy nws hais ua ntej nkag mus rau hauv lub tsheb tavxij. Nws yoj rov qab coj tus cwj pwm zoo, ua tsaug uas nws tsis tau tuaj cuag nws txog nws qhov kev tshaj tawm - Einstein Report - uas nws tau xa ib hlis dhau los. Nws tsis yog ib tug txiv neej uas nyiam mloog tshwj tsis yog nws los ntawm cov neeg uas tuaj yeem ua kom pom kev rau nws hauv nws txoj kev paub. Thiab lawv tau lees paub tsawg thiab deb ntawm.
  
  Qee lub sij hawm Dr. Casper Jacobs tau coj lub koom haum Belgian rau Kev Tshawb Fawb Lub Cev, ib ceg tsis pub leej twg paub ntawm Order of the Black Sun hauv Bruges. Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Kawm nyob rau hauv Ministry of Science Policy tau ua haujlwm ze nrog lub koom haum zais cia uas nkag mus rau cov tuam txhab nyiaj txiag muaj zog tshaj plaws thiab kho mob thoob plaws Tebchaws Europe thiab Asia. Lawv cov kev tshawb fawb thiab kev sim tau txais nyiaj txiag los ntawm ntau lub tuam txhab hauv ntiaj teb, thaum cov tswv cuab laus hauv pawg thawj coj tau nyiam ua tiav kev ywj pheej ntawm kev nqis tes ua thiab ntau yam txiaj ntsig uas dhau mus dhau qhov kev ua lag luam.
  
  Kev tiv thaiv yog qhov tseem ceeb, raws li kev ntseeg siab, ntawm cov neeg tseem ceeb ntawm Kev Txiav Txim thiab cov nom tswv thiab cov nyiaj txiag ntawm Tebchaws Europe. Muaj ntau lub koomhaum tseemfwv thiab cov koomhaum ntiav neeg nplua nuj txaus los koom tes nrog cov devious, tab sis leej twg tsis kam lees txais kev ua tswv cuab. Yog li, cov koom haum no yog qhov kev ua si ncaj ncees hauv thaj chaw yos hav zoov rau kev ua lag luam thoob ntiaj teb hauv kev tsim kho kev tshawb fawb thiab kev lag luam nyiaj txiag.
  
  Yog li, Qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub tau ua rau nws txoj kev tsis txaus ntseeg ntawm kev tswj hwm ntiaj teb. Los ntawm kev tso npe rau kev pab thiab kev ncaj ncees ntawm cov neeg siab hlob txaus los tso lub hwj chim thiab kev ncaj ncees los ntawm lub npe ntawm kev qia dub, lawv tau txais txoj haujlwm hauv lub zog. Kev noj nyiaj txiag tau nthuav dav mus rau qhov uas txawm tias cov neeg tua phom ncaj ncees tsis paub tias lawv tsis ua haujlwm tsis ncaj ncees lawm.
  
  Ntawm qhov tod tes, qee tus neeg tua phom tiag tiag xav tua ncaj. Casper nias ib lub pob ntawm nws cov chaw taws teeb kaw thiab mloog lub suab nrov. Ib pliag, lub teeb me me ntawm nws lub tsheb flashed, nqa nws mus rau kev ywj pheej. Tom qab rub lub xub pwg nyom nrog cov tub sab ci ntsa iab thiab tsis txaus ntseeg Prodigies ntawm lub ntiaj teb kev tshawb fawb, tus kws kho mob xav tau mus tsev thiab ua haujlwm ntawm qhov teeb meem tseem ceeb ntawm yav tsaus ntuj.
  
  "Koj qhov kev ua tau zoo, zoo li ib txwm, Casper," nws hnov los ntawm ob lub tsheb hauv qhov chaw nres tsheb. Nyob rau hauv pom tseeb earshot nws yuav txawv heev ua piv txwv tsis quav ntsej lub suab nrov. Casper sighed. Nws yuav tsum tau hnov qab, yog li nws tig nrog kev ua tiav ntawm kev sib raug zoo thiab luag nyav. Nws raug kev txom nyem kom pom tias nws yog Clifton Taft, tus neeg muaj nyiaj muaj txiaj ntsig siab hauv zej zog hauv Chicago.
  
  "Ua tsaug, Cliff," Casper teb hais lus zoo. Nws yeej tsis xav tias nws yuav tau nrog Taft dua tom qab qhov kev txaj muag ntawm Casper daim ntawv cog lus raws li Taft's Unified Field project. Yog li, nws yog ib qho me me kom pom tus neeg ua lag luam uas khav theeb dua, tom qab nws hu ua Taft ib tug baboon nrog lub nplhaib kub ua ntej cua daj cua dub tawm ntawm Taft chemistry lab hauv Washington, DC, ob xyoos dhau los.
  
  Casper yog ib tug txiv neej txaj muag, tab sis nws tsis tau paub txog nws tus nqi. Nws tau qias neeg los ntawm exploiters zoo li tus tycoon, siv lawv cov nyiaj txiag los yuav prodigies xav tau kev lees paub raws li cov lus cog tseg, tsuas yog kom tau txais txiaj ntsig rau lawv cov kev txawj ntse. Raws li Dr. Jacobs tau txhawj xeeb, cov neeg zoo li Taft tsis muaj dab tsi zoo dua rau kev tshawb fawb lossis thev naus laus zis dua li siv cov kws tshawb fawb tiag tiag tsim. Raws li Casper, Clifton Taft yog ib tug liab liab uas tsis muaj txuj ci ntawm nws tus kheej.
  
  Taft tuav rawv nws txhais tes thiab luag ntxhi zoo li ib tug pov thawj uas ntxeev siab. "Nws zoo heev uas pom tias koj tseem tab tom txhim kho txhua xyoo. Kuv nyeem qee qhov ntawm koj qhov kev xav tsis ntev los no txog cov portals interdimensional thiab qhov sib npaug uas tuaj yeem ua pov thawj qhov kev xav ib zaug thiab rau tag nrho. "
  
  "Auj, koj puas tau?" Kasper nug, qhib lub qhov rooj ntawm nws lub tsheb los qhia nws txoj kev nrawm. "Koj paub, qhov no tau khaws los ntawm Zelda Bessler, yog li yog tias koj xav tau qee yam ntawm nws, koj yuav tsum tau yaum nws kom qhia." Casper lub suab muaj qhov ua rau muaj kev ntxhov siab. Zelda Bessler yog lub taub hau physicist ntawm Bruges ceg ntawm Kev Txiav Txim, thiab txawm hais tias nws yuav luag zoo li Jacobs, nws tsis tshua tau ua nws txoj kev tshawb fawb. Nws qhov kev ua si yog los tawm tsam lwm tus kws tshawb fawb thiab hem lawv kom ntseeg tias txoj haujlwm yog nws, tsuas yog vim nws muaj kev cuam tshuam ntau dua ntawm kev txhaj tshuaj loj.
  
  "Kuv tau hnov, tab sis kuv xav tias koj yuav tau tawm tsam ntau dua kom khaws koj daim ntawv tso cai, phooj ywg," Cliff tau kos rau hauv nws lub suab nrov, ua kom nws lub siab nyiam tau hnov los ntawm txhua tus neeg nyob ib puag ncig lawv hauv qhov chaw nres tsheb. "Txoj kev cia tus poj niam damn coj koj tshawb fawb. Kuv txhais tau tias, Vajtswv, koj cov pob nyob qhov twg?"
  
  Casper pom lwm tus ntsia ntawm ib leeg los yog txav ib leeg thaum lawv txhua tus mus rau lawv lub tsheb, limousines thiab tsheb tavxij. Nws fantasized txog muab nws lub hlwb tso tseg ib pliag thiab siv nws lub cev los tsoo lub neej tawm ntawm Taft thiab khob tawm nws cov hniav loj. "Kuv cov pob nyob hauv qhov zoo tag nrho, Cliff," nws teb ntsiag to. "Qee qhov kev tshawb fawb xav tau kev txawj ntse tiag tiag los siv. Kev nyeem cov kab lus zoo nkauj thiab sau qhov tsis tu ncua nyob rau hauv ib ntu nrog cov hloov pauv tsis txaus los hloov txoj kev xav mus rau hauv kev xyaum. Tab sis kuv paub tseeb tias tus kws tshawb fawb muaj zog zoo li Zelda Bessler paub qhov no. "
  
  Casper nyiam qhov kev xav uas nws tsis paub. Pom tau tias nws tau hu ua schadenfreude, thiab nws tsis tshua muaj peev xwm ncaws tus neeg thab plaub cov lus pov thawj zoo li nws nyuam qhuav ua. Nws ntsia nws lub moos, txaus siab rau qhov kev xav tsis thoob uas nws tau muab rau tus neeg nplua nuj tycoon, thiab thov txim rau tib lub suab nrov. "Tam sim no yog tias koj yuav zam txim rau kuv, Clifton, Kuv muaj hnub tim."
  
  Tau kawg, nws tau dag dhau ntawm nws cov hniav. Ntawm qhov tod tes, nws tsis tau qhia tias leej twg lossis txawm tias nws nyob nrog dab tsi.
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab Casper hais tawm tus neeg khav theeb nrog cov plaub hau tsis zoo, nws tau tsav tsheb los ntawm qhov chaw nres tsheb ntawm txoj kev sab hnub tuaj. Nws tsuas yog xav kom zam txoj kab ntawm limousines khoom kim heev thiab Bentleys tawm hauv chav, tab sis tom qab nws cov lus ua tiav ua ntej hais lus zoo rau Taft, qhov ntawd yeej zoo li khav theeb heev. Dr. Casper Jacobs yog ib tug paub tab thiab lub tswv yim physicist, ntawm lwm cov luag hauj lwm, tab sis nws ib txwm coj tus yam ntxwv ntawm nws txoj hauj lwm thiab kev mob siab rau.
  
  Qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub tau tuav nws txoj kev hwm siab. Tau ntau xyoo ntawm kev ua haujlwm ntawm lawv cov haujlwm tshwj xeeb, nws pom tau tias cov tswv cuab ntawm lub koom haum yeej ib txwm txaus siab los muab kev nyiam thiab npog rau lawv tus kheej. Lawv txoj kev mob siab rau, zoo li qhov kev txiav txim ntawm nws tus kheej, tsis muaj qhov sib piv; Qhov no yog ib yam Casper Jacobs ib txwm qhuas. Thaum nws haus thiab pib philosophize, nws xav txog nws heev thiab tuaj mus rau ib tug xaus. Yog tias tsuas yog tib neeg tuaj yeem saib xyuas ntau txog lub hom phiaj ntawm lawv lub tsev kawm ntawv, kev noj qab haus huv thiab kev noj qab haus huv, lub ntiaj teb yuav vam meej.
  
  Nws pom nws lom zem tias ib pab pawg ntawm Nazi ideologues tuaj yeem yog tus qauv ntawm kev coj ncaj ncees thiab kev vam meej hauv kev sib raug zoo niaj hnub no. Jacobs tau paub meej txog lub xeev ntawm lub ntiaj teb cov ntaub ntawv tsis raug thiab kev tshaj tawm ntawm kev coj ncaj ncees uas ua rau kev coj ncaj ncees thiab ua rau muaj kev cuam tshuam rau tib neeg kev xav.
  
  Txoj kev loj teeb flickering nyob rau hauv atherosclerosis ntawm nws lub qhov rais immersed nws xav nyob rau hauv dogmas ntawm lub kiv puag ncig. Raws li Kasper, Qhov Kev Txiav Txim yuav yooj yim tuaj yeem rhuav tshem cov kev tswj hwm yog tias tsuas yog cov pej xeem tsis saib cov neeg sawv cev yog cov khoom ntawm lub hwj chim, muab lawv txoj hmoo mus rau hauv qhov tob ntawm cov neeg dag, cov neeg dag ntxias thiab cov neeg dag ntxias. Cov huab tais, cov thawj tswj hwm thiab cov thawj tswj hwm tuav tib neeg txoj hmoo nyob hauv lawv txhais tes, thaum zoo li no yuav tsum yog kev qias neeg, Kasper ntseeg. Hmoov tsis zoo, tsis muaj lwm txoj hauv kev los tswj hwm txoj haujlwm zoo dua li kev dag ntxias thiab kev ntshai ntawm ib tus neeg. Nws qhia kev tu siab tias lub ntiaj teb cov pej xeem yuav tsis muaj kev ywj pheej. Qhov ntawd txawm xav txog lwm txoj hauv kev rau tib lub koom haum uas tswj hwm lub ntiaj teb tau dhau los ua neeg tsis txaus ntseeg.
  
  Tig tawm Ghent-Bruges kwj dej, tsis ntev tom qab ntawd nws dhau lub toj ntxas Assebroek qhov twg nws niam nws txiv tau faus. Hauv xov tooj cua, tus poj niam TV tshaj tawm tau tshaj tawm tias twb tau 11 teev tsaus ntuj, thiab Casper tau hnov zoo siab tias nws tsis hnov qab ntev. Nws piv qhov kev xav rau kev xyiv fab ntawm kev sawv los lig rau tsev kawm ntawv thiab paub tias nws yog hnub Saturday-thiab nws yog.
  
  "Ua Vajtswv tsaug, kuv tuaj yeem pw me ntsis tom qab tag kis," nws luag ntxhi.
  
  Lub neej muaj kev ntxhov siab txij li thaum nws tau ua txoj haujlwm tshiab coj los ntawm qhov kev kawm sib npaug ntawm cuckoo, Dr. Zelda Bessler. Nws tau coj txoj haujlwm zais cia sab saum toj uas tsuas yog ob peb tus tswvcuab ntawm Order paub txog, tsis suav nrog tus sau cov qauv qub, Dr. Casper Jacobs nws tus kheej.
  
  Ua ib tug neeg txawj ntse ntawm pacifist, nws ib txwm txhuam tawm qhov tseeb tias nws tau txais tag nrho cov qhab nia rau nws txoj haujlwm raws li kev koom tes thiab kev sib koom ua ke 'rau qhov zoo ntawm Kev Txiav Txim', raws li nws muab tso rau. Tab sis tsis ntev los no nws tau pib xav tias muaj kev chim siab ntau ntxiv ntawm nws cov npoj yaig vim raug cais tawm ntawm lawv cov qib, tshwj xeeb tshaj yog txij li cov kev xav pom tseeb uas nws tau tso tseg yuav raug nqi nyiaj ntau hauv lwm lub tsev haujlwm. Cov nyiaj uas nws muaj peev xwm muaj kiag li ntawm nws pov tseg. Hloov chaw, nws yuav tsum tau txiav txim siab tsuas yog ib feem ntawm tus nqi, thaum Order tus neeg sib tw siab tshaj plaws tau txais kev pom zoo hauv chav them nyiaj. Thiab lawv txhua tus nyob tau yooj yim tawm ntawm nws qhov kev xav thiab nws txoj haujlwm nyuaj.
  
  Thaum nws rub mus rau pem hauv ntej ntawm nws chav tsev nyob hauv ib lub zej zog gated ntawm lub cul-de-sac, Casper xav tias xeev siab. Tau ntev nws tau zam kev tawm tsam sab hauv hauv lub npe ntawm nws txoj kev tshawb fawb, tab sis niaj hnub no kev sib tham nrog Taft tau rov ua rau muaj kev sib ntaus sib tua. Nws yog ib lub ntsiab lus tsis txaus siab uas ua rau nws lub siab, tab sis nws tsis kam raug txwv txhua lub sijhawm.
  
  Nws hla tus ntaiv mus rau qhov chaw tsaws ntawm granite uas coj mus rau pem hauv ntej lub qhov rooj ntawm nws chav tsev ntiav. Muaj lub teeb rau hauv lub tsev loj , tab sis nws ib txwm txav mus ntsiag to kom tsis txhob cuam tshuam tus tswv tsev. Piv nrog rau nws cov npoj yaig, Casper Jacobs coj lub neej tsis txaus ntseeg thiab coj tus kheej. Tsuas yog cov neeg uas nyiag nws txoj haujlwm thiab tau txais txiaj ntsig, nws cov neeg koom tes tsis tshua nyiam kuj ua rau muaj kev ua neej zoo. Los ntawm cov qauv nruab nrab, Dr. Jacobs tau xis nyob, tab sis tsis muaj kev nplua nuj.
  
  Lub qhov rooj qhib thiab tsis hnov tsw ntawm cinnamon puv nws lub qhov ntswg, nres nws ib nrab ntawm qhov tsaus ntuj. Casper luag nyav thiab tig rau lub teeb, lees paub qhov zais cia los ntawm nws tus tswv tsev niam.
  
  "Karen, koj tab tom ua rau kuv zoo li ntuj raug txim," nws hais rau lub chav ua noj khoob, mus ncaj nraim rau lub tais uas muaj raisin buns. Nws sai sai muab ob lub ncuav mog qab zib thiab muab tso rau hauv nws lub qhov ncauj sai li sai tau raws li nws yuav zom tau. Nws zaum ntawm lub computer thiab nkag mus rau hauv, nqos cov ncuav qab zib raisin ncuav.
  
  Casper tau tshuaj xyuas nws tus email thiab tom qab ntawd mus saib cov xov xwm tshiab kawg ntawm Nerd Porn, lub vev xaib tshawb fawb hauv av uas nws yog tswv cuab. Casper dheev hnov zoo dua tom qab hmo ntuj shitty thaum nws pom lub cim paub siv cov cim los ntawm kev sib npaug tshuaj los sau lub npe ntawm lub vev xaib.
  
  Ib yam dab tsi ntes nws lub qhov muag ntawm lub tab Tsis ntev los no. Nws leaned rau pem hauv ntej kom paub tseeb tias nws nyeem tau raug. "Koj yog ib tug neeg ruam,"ntxhi, saib ntawm daim duab ntawm David Perdue nrog cov ntsiab lus:
  
  "Dave Perdue tau pom tus Ntshai nab!"
  
  "Koj yog ib tug ruam ruam," Casper gasped. "Yog hais tias nws muab qhov sib npaug no rau hauv kev xyaum, peb txhua tus raug ntsia hlau."
  
  
  7
  Hnub tom qab
  
  
  Thaum Sam sawv los, nws xav tias nws muaj lub hlwb txhua. Ua rau hangovers, nws paub qhov tshwm sim ntawm kev haus dej haus rau nws lub hnub yug , tab sis qhov no yog ib yam tshwj xeeb ntawm ntuj txiag teb tsaus smoldering hauv nws pob txha taub hau. Nws stumbled tawm mus rau hauv txoj kev hauv tsev, txhua kauj ruam reverberating nyob rau hauv nws lub qhov muag sockets los ntawm sab hauv.
  
  "Auj, Vajtswv, cia li tua kuv,"nws yws yws, mob so nws ob lub qhov muag, hnav tsuas yog lub tsho tshaj sab. Hauv qab nws ob txhais taw, hauv pem teb zoo li lub hockey rink, thaum huab cua txias sab nraum nws lub qhov rooj ceeb toom txog lwm hnub txias ntawm sab nraud. Lub TV tseem nyob, tab sis Nina tsis nyob ntawd, thiab nws tus miv, Bruichladdich, tau xaiv lub sijhawm txaus ntshai no los pib whining rau zaub mov.
  
  "Dam kuv lub taub hau," Sam yws, tuav nws hauv pliaj. Nws sau mus rau hauv chav ua noj kom haus kas fes dub muaj zog thiab ob koob tshuaj Anadin, raws li kev cai nyob rau hauv cov hnub thaum nws yog ib tug neeg sau xov xwm. Qhov tseeb tias nws yog hnub so tsis muaj teeb meem rau Sam. Txawm hais tias nws yog nws txoj haujlwm ua tus kws tshaj xov xwm, nws txoj haujlwm ua tus sau, lossis mus ncig ua si nrog Dave Perdue, Sam yeej tsis muaj hnub so, hnub so, lossis ib hnub so. Txhua hnub yog tib yam rau nws ib yam li yav dhau los, thiab nws suav nws cov hnub los ntawm cov hnub kawg thiab cov luag haujlwm hauv nws qhov chaw teev cia.
  
  Tom qab pub tus miv liab loj ib lub kaus poom ntses porridge, Sam sim tsis txhob choke. Qhov tsis hnov tsw phem ntawm cov ntses tuag tsis yog qhov tsw zoo tshaj plaws kom raug kev txom nyem los ntawm kev xav txog nws tus mob. Nws sai sai txo qhov mob nrog kas fes kub hauv chav nyob. Nina tshuav ib daim ntawv:
  
  
  Kuv vam tias koj muaj lub qhov ncauj thiab lub plab muaj zog. Kuv tau qhia koj ib yam dab tsi nthuav txog lub tsheb ciav hlau dab hauv xov xwm thoob ntiaj teb tag kis no. Zoo kawg li os. Kuv yuav tsum rov qab mus rau Oban rau kev qhuab qhia hauv tsev kawm qib siab. Cia siab tias koj muaj sia nyob tus mob khaub thuas Irish tag kis no. Hmoov zoo!
  
  - Nina
  
  
  "Ha-ha, funny heev," nws yws yws, ntxuav Anadina cov ncuav qab zib nrog lub qhov ncauj ntawm kas fes. Txaus siab, Bruich tau tshwm sim hauv chav ua noj. Nws muab nws tso rau ntawm lub rooj zaum khoob thiab pib zoo siab rau nws tus kheej. Sam tau chim siab rau nws tus miv qhov kev zoo siab tsis muaj kev cia siab, tsis hais txog qhov tsis muaj kev tsis xis nyob uas Bruich nyiam. "Auj, fuck tawm," Sam hais.
  
  Nws xav paub txog Nina cov ntaub ntawv xov xwm, tab sis tsis xav tias nws ceeb toom txog lub plab tsis zoo yog txais tos. Tsis nrog no hangover. Hauv kev sib ntaus sib tua ceev, nws txoj kev xav tau kov yeej nws tus mob thiab nws ua si cov ntaub ntawv uas nws tau hais txog. Sab nraud, cua tau los nag ntau, yog li Sam yuav tsum tig lub ntim rau hauv TV.
  
  Nyob rau hauv lub excerpt, tus neeg sau xov xwm qhia txog kev tuag tsis meej pem ntawm ob tug hluas nyob rau hauv lub nroog ntawm Molodechno, nyob ze Minsk, nyob rau hauv Belarus. Ib tug poj niam, hnav lub tsho tuab, sawv ntawm lub ramshackle platform ntawm qhov zoo li qhov chaw nres tsheb ciav hlau qub. Nws ceeb toom rau cov neeg saib ntawm cov duab nraaj ua ntej lub koob yees duab txiav mus rau cov smeared tseem nyob ntawm cov qub rusty rails.
  
  "Dab tsi fuck?" Sam qhov ncauj, frowning, sim to taub dab tsi tshwm sim.
  
  "Cov tub ntxhais hluas tau tshwm sim hla txoj kev tsheb ciav hlau ntawm no," tus neeg sau xov xwm tau taw qhia rau cov yas-pob liab liab nyob hauv qab ntawm ntug ntawm lub platform. "Raws li cov lus hais ntawm tib tus neeg tseem muaj sia nyob, uas nws tus kheej tseem raug zais los ntawm tub ceev xwm, ob tus phooj ywg raug ntaus ... los ntawm lub tsheb ciav hlau dab."
  
  "Kuv yuav xav li ntawd," Sam yws yws, ncav cuag lub hnab ntim khoom uas Nina tsis nco qab ua kom tiav. Nws tsis ntseeg ntau yam kev ntseeg thiab dab, tab sis qhov ua rau nws ua rau cov kab lus no tig mus yog tias txoj hauv kev tau pom meej meej ua tsis tau. Tsis quav ntsej txog cov ntshav pom tseeb thiab qhov xwm txheej, raws li nws tau raug cob qhia ua, Sam pom tias ntu ntawm txoj kev khiav ploj lawm. Lwm cov duab ntawm lub koob yees duab tau pom tias muaj kev xeb loj heev ntawm cov ntsia hlau uas yuav ua rau nws tsis yooj yim rau ib lub tsheb ciav hlau mus rau lawv.
  
  Sam nres qhov kev txhaj tshuaj kom saib ze dua tom qab. Ntxiv nrog rau qhov kev loj hlob hnyav ntawm nplooj ntoo thiab cov hav txwv yeem ntawm cov ntsia hlau, cov cim ntawm kev kub hnyiab tau pom nyob rau saum npoo ntawm phab ntsa folding, uas nyob ib sab ntawm txoj kev tsheb ciav hlau. Nws zoo li tshiab, tab sis nws tsis tuaj yeem paub tseeb. Tsis muaj ntau ntawm kev tshawb fawb lossis kws kho mob, Sam muaj lub siab xav tias qhov kub hnyiab dub tau tso tseg los ntawm ib yam dab tsi uas siv cov cua sov hnyav los tsim lub zog uas muaj peev xwm tig ob tus neeg mus rau hauv lub cev.
  
  Sam scrolled los ntawm daim ntawv tshaj tawm ob peb zaug, xav txog txhua qhov ua tau. Nws ua rau nws mob siab rau qhov uas nws tsis nco qab txog tus mob migraine txaus ntshai uas cov vajtswv cawv tau foom koob hmoov rau nws. Qhov tseeb, nws tau siv los ntsib kev mob taub hau hnyav thaum ua haujlwm ntawm kev ua txhaum cai nyuaj thiab cov tsis paub zoo sib xws, yog li nws tau xaiv los ntseeg tias nws txoj kev hangover tsuas yog tshwm sim los ntawm nws lub hlwb ua haujlwm nyuaj los daws qhov xwm txheej thiab cov laj thawj rau qhov xwm txheej zoo siab no.
  
  "Perdue, Kuv vam tias koj sawv thiab txuas ntxiv mus zoo dua, kuv tus phooj ywg," Sam luag nyav thaum nws nthuav tawm cov stains uas tau hlawv ib nrab ntawm phab ntsa rau hauv cov xim dub txheej. "Vim kuv muaj ib yam dab tsi rau koj, phooj ywg."
  
  Perdue yuav yog tus neeg zoo tshaj plaws los nug ib yam dab tsi zoo li no, tab sis Sam tau cog lus tias yuav tsis thab tus neeg nplua nuj nplua nuj mus txog thaum nws tau rov zoo los ntawm nws txoj kev phais thiab xav tias yuav npaj rov qab sib raug zoo dua. Ntawm qhov tod tes, Sam xav tias nws yuav tsum tau them nyiaj Perdue mus xyuas seb nws ua li cas. Nws tau nyob hauv kev saib xyuas hnyav hauv Wellington thiab ob lub chaw kho mob txij li rov qab mus rau Scotland ob lub lis piam tom qab.
  
  Nws yog lub sijhawm rau Sam mus hais nyob zoo, txawm tias tsuas yog txhawb Perdue. Rau xws li ib tug nquag mus dheev yuav bedridden rau lub sij hawm ntev yuav tsum tau muaj kev nyuaj siab me ntsis. Perdue yog lub siab thiab lub cev zoo tshaj plaws uas Sam tau ntsib, thiab nws tsis tuaj yeem xav txog tus neeg nplua nuj qhov kev ntxhov siab uas tau siv txhua hnub hauv tsev kho mob, xaj xaj thiab raug kaw.
  
  
  * * *
  
  
  Sam hu rau Jane, Perdue tus pab cuam tus kheej, kom paub qhov chaw nyob ntawm lub tsev kho mob ntiag tug uas nws nyob. Nws maj nrawm sau cov lus qhia ntawm Edinburgh Post daim ntawv dawb uas nws nyuam qhuav yuav ua ntej nws mus ncig thiab ua tsaug rau nws txoj kev pab. Sam dodged los nag los ntawm nws lub qhov rais tsheb ua ntej nws pib xav li cas Nina mus txog tsev.
  
  Kev hu ceev yuav txaus, Sam xav, thiab hu Nina. Kev hu xov tooj tau rov hais dua yam tsis tau teb, yog li nws sim xa xov, vam tias nws yuav teb sai li sai tau thaum nws qhib nws lub xov tooj. Thaum noj kas fes tawm ntawm lub rooj noj mov hauv txoj kev, Sam pom ib yam dab tsi txawv ntawm nplooj ntawv tom ntej ntawm Post. Nws tsis yog lub ntsiab lus tseem ceeb, tab sis lub ntsiab lus tau hais rau hauv qab lub ces kaum hauv cov ntawv me me uas txaus los coj mus rau nplooj ntawv pem hauv ntej yam tsis muaj kev cuam tshuam ntau dhau.
  
  Ntiaj teb kev sib ntsib hauv qhov chaw tsis paub?
  
  Tsab ntawv tsis tau muab ntau cov ntsiab lus, tab sis nws tau nug txog qhov kev pom zoo tam sim ntawd los ntawm Scottish pawg sab laj thiab lawv cov neeg sawv cev tuaj koom lub rooj sib tham ntawm qhov chaw tsis tau qhia. Nws tsis zoo li ntau rau Sam, sib nrug los ntawm qhov tseeb tias Oban tus tswv nroog tshiab, Hon. Lance McFadden kuj tau hu ua tus sawv cev.
  
  "Punch me ntsis saum koj qhov hnyav, Mac Fadden?" - Sam teased nyob rau hauv nws ua tsis taus pa, haus nws cov dej txias. "Koj yuav tsum yog tus tseem ceeb heev. Yog tias koj xav tau, "nws luag ntxhi, muab cov ntawv xov xwm pov tseg.
  
  Nws paub McFadden los ntawm nws txoj kev tawm tsam tsis muaj zog nyob rau ob peb lub hlis dhau los. Raws li cov neeg feem coob ntawm Oban, McFadden yog ib tug fascist masquerading raws li ib tug liberal-minded tswv xeev niaj hnub - ib hom "neeg tus kav nroog" yog tias koj nyiam. Nina hu nws ua neeg thab plaub, thiab Perdue paub nws los ntawm kev sib koom ua lag luam hauv Washington, DC, nyob ib ncig ntawm 1996, thaum lawv tau koom tes rau qhov kev sim ua tsis tiav ntawm kev hloov pauv hauv nruab nrab thiab txoj kev xav ntawm qhov tseem ceeb particle acceleration. Tsis yog Perdue lossis Nina puas tau xav tias tus neeg khav theeb yuav yeej qhov kev xaiv tsa nom tswv, tab sis thaum kawg, txhua tus paub tias nws yog vim nws muaj nyiaj ntau dua li nws tus neeg sib tw sib tw.
  
  Nina tau hais tias nws xav tsis thoob tias qhov nyiaj loj no tuaj qhov twg, txij li McFadden tsis tau ua tus txiv neej nplua nuj. Yog vim li cas, nws txawm mus cuag Perdue nws tus kheej qee lub sij hawm dhau los rau kev pab nyiaj txiag, tab sis, tau kawg, Perdue muab nws tso tseg. Nws yuav tsum tau pom qee tus neeg ruam uas tsis tuaj yeem pom txoj cai los ntawm nws los txhawb nws txoj kev sib tw, txwv tsis pub nws yuav tsis tau ua nws txoj hauv kev mus rau hauv lub nroog zoo nkauj, tsis zoo.
  
  Thaum kawg ntawm kab lus kawg, Sam tau sau tseg tias tsab xov xwm tau sau los ntawm Aidan Glaston, tus neeg sau xov xwm laus ntawm lub rooj nom tswv.
  
  "Tsis muaj txoj kev, tus dev qub," Sam chuckled. "Koj puas tseem sau txog tag nrho cov crap no tom qab tag nrho cov xyoo no, phooj ywg?" Sam nco qab ua haujlwm ntawm ob qhov kev tshaj tawm nrog Aidan ob peb xyoos ua ntej qhov kev ntoj ke mus kawm thawj zaug uas muaj hmoo nrog Purdue uas tau muab nws tawm ntawm kev sau xov xwm. Nws xav tsis thoob tias tsib caug tus neeg sau xov xwm tseem tsis tau so haujlwm rau qee yam khoom plig ntxiv, tej zaum yog tus kws pab tswv yim nom tswv hauv TV lossis lwm yam zoo li ntawd.
  
  Cov lus tuaj txog ntawm Sam lub xov tooj.
  
  "Nina!" - nws qw thiab rub nws lub Nokia qub los nyeem nws cov lus. Nws ob lub qhov muag kawm lub npe ntawm qhov screen. "Tsis yog Nina."
  
  Nws yog ib lo lus los ntawm Perdue, thiab nws thov Sam kom coj cov yeeb yaj kiab ntawm Lub Nroog ploj mus rau Reichtisoussis, Perdue qhov chaw nyob keeb kwm. Sam frowned thaum nws pom cov lus coj txawv txawv. Perdue tuaj yeem thov kom nws ntsib hauv Reichtisusis yog tias nws tseem nyob hauv tsev kho mob? Tom qab tag nrho, Sam tsis tau hu rau Jane tsawg dua ib teev ua ntej kom paub qhov chaw nyob ntawm lub tsev kho mob ntiag tug hauv Salisbury?
  
  Nws txiav txim siab hu Perdue kom paub tseeb tias nws yeej muaj nws lub xov tooj ntawm tes thiab tias nws tau tso qhov kev hu tiag tiag. Perdue teb yuav luag tam sim ntawd.
  
  "Sam, koj puas tau txais kuv cov lus?" nws pib sib tham.
  
  "Yog lawm, tab sis kuv xav tias koj nyob hauv tsev kho mob," Sam piav qhia.
  
  Perdue teb tias, "Yog lawm, tab sis kuv raug tso tawm thaum tav su no." Yog li, koj puas tuaj yeem ua raws li kuv tau nug?
  
  Piv txwv tias muaj ib tus neeg hauv chav nrog Perdue, Sam tau nkag siab pom zoo rau qhov uas Perdue hais kom nws ua. "Cia kuv mus tsev thiab khaws qhov no thiab kuv yuav ntsib koj tom koj lub tsev yav tsaus ntuj no, puas yog?"
  
  "Zoo kawg," Perdue teb thiab unceremoniously dai. Sam tau siv sijhawm ib pliag los ua qhov kev kaw tam sim ua ntej pib lub tsheb rov qab mus tsev kom tau txais cov yeeb yaj kiab ntawm kev ntoj ke mus kawm. Nws nco qab Perdue hais kom nws thaij duab, tshwj xeeb, kos duab loj heev ntawm phab ntsa loj hauv qab lub tsev ntawm Nazi tus kws tshawb fawb hauv Neckenhall, thaj av tsis zoo hauv New Zealand.
  
  Lawv tau kawm tias nws yog lub npe hu ua Dread Serpent, tab sis rau nws lub ntsiab lus tseeb, Perdue, Sam, thiab Nina yeej tsis muaj lub tswv yim. Raws li rau Purdue, nws yog ib qho kev sib npaug muaj zog uas tsis muaj kev piav qhia ... tsis tau.
  
  Qhov no yog qhov ua rau nws tsis txhob siv sijhawm hauv tsev kho mob kom rov zoo thiab so - nws tau raug haunted nruab hnub thiab hmo ntuj los ntawm kev paub tsis meej ntawm Dread Serpent lub hauv paus chiv keeb. Nws xav tau Sam kom tau txais cov duab ntxaws kom nws tuaj yeem luam tawm rau hauv qhov program thiab txheeb xyuas qhov xwm txheej ntawm nws qhov kev phem lej.
  
  Sam tsis maj. Nws tseem tshuav ob peb teev ua ntej noj su, yog li nws txiav txim siab mus nqa ib co Suav noj thiab haus npias thaum nws tos tom tsev. Qhov ntawd yuav muab sijhawm rau nws los tshuaj xyuas cov duab thiab saib seb puas muaj dab tsi tshwj xeeb nyob ntawd uas yuav txaus siab rau Purdue. Thaum Sam rub nws lub tsheb mus rau hauv txoj kev tsav tsheb, nws pom ib tug neeg tsaus ntuj nws lub qhov rooj. Tsis xav ua zoo li Scot tiag tiag thiab tsuas yog ntsib cov neeg tsis paub, nws tua lub cav thiab tos qhov tus txiv neej dubious xav tau.
  
  Tus txiv neej fumbled nrog lub qhov rooj thaum xub thawj, tab sis ces tig thiab ntsia ncaj nraim ntawm Sam.
  
  "Yexus Khetos!" Sam quaj qw hauv nws lub tsheb. "Nws yog tus nkauj xwb damn!"
  
  
  8
  Ntsej muag nyob rau hauv ib lub kaus mom muaj
  
  
  Sam txhais tes poob rau ntawm nws sab, qhov chaw nws nkaum nws Beretta. Nyob rau tib lub sijhawm, tus neeg txawv teb chaws pib qw nrov nrov dua, khiav ntawm tus ntaiv mus rau Sam lub tsheb. Sam pib lub tsheb thiab hloov lub iav rov qab ua ntej tus txiv neej tuaj yeem tsav mus rau nws. Nws cov log tsheb licked kub kub ntawm lub asphalt thaum nws nrawm rov qab, tawm ntawm tus neeg vwm nrog lub qhov ntswg tawg.
  
  Nyob rau hauv lub rearview daim iav, Sam pom tus neeg txawv tsis nkim sij hawm nyob rau hauv dhia mus rau hauv nws lub tsheb, ib tug maub xiav Taurus uas zoo li ntau civilized thiab rugged tshaj nws tus tswv.
  
  "Koj puas yog fucking hnyav? Rau ntuj ceeb tsheej! Koj puas yuav caum kuv tiag tiag?" Sam qw, tsis ntseeg nws pob ntseg. Nws hais yog lawm thiab nws muab nws txhais ko taw tso. Nws yuav yog ib qho yuam kev coj mus rau txoj kev qhib, txij li thaum nws tus me me clunker yuav tsis muaj peev xwm tawm-torque rau lub tog raj kheej Taurus, yog li nws tau ncaj nraim mus rau qhov qub tsev kawm ntawv qib siab uas tau tso tseg ob peb blocks ntawm nws chav tsev.
  
  Tsis yog ib pliag dhau los thaum nws pom lub tsheb xiav tig nyob rau hauv daim iav sab. Sam tau txhawj xeeb txog cov neeg taug kev. Nws yuav yog qee lub sijhawm ua ntej txoj kev muaj neeg coob tsawg, thiab nws txhawj xeeb tias ib tus neeg tuaj yeem tawm ntawm nws lub tsheb them. Adrenaline ua rau nws lub siab, qhov kev xav tsis zoo nyob hauv nws lub plab, tab sis nws yuav tsum tau khiav tawm ntawm tus neeg mob siab rau txhua tus nqi. Nws paub nws los ntawm qhov chaw, txawm hais tias nws tsis nco qab dab tsi, thiab muab Sam txoj haujlwm, nws muaj feem ntau tias nws cov yeeb ncuab ntau tsis muaj dab tsi ntau dua li lub ntsej muag tsis paub txog tam sim no.
  
  Vim yog huab cua ua si tsis zoo, Sam yuav tsum tau qhib lub tshuab cua wipers rau ntawm lub qhov cua uas muaj zog tshaj plaws kom paub tseeb tias nws tuaj yeem pom cov neeg nyob hauv qab lub kaus thiab cov neeg tsis txaus siab khiav hla txoj kev los nag los. Ntau tus neeg tsis tuaj yeem pom ob lub tsheb nrawm mus rau lawv txoj kev, lawv qhov kev pom tsis pom los ntawm lub hood ntawm lawv lub tsho, thaum lwm tus tsuas xav tias lub tsheb yuav nres ntawm kev sib tshuam. Lawv ua yuam kev, thiab nws yuav luag raug nqi rau lawv dearly.
  
  Ob tug poj niam qw nrov nrov thaum Sam sab laug lub teeb ze ze lawv thaum lawv hla txoj kev. Kev sib tw raws txoj kev ci ntsa iab asphalt thiab kev ua vaj tse, Sam tsis tu ncua flashed nws lub taub hau thiab honked nws horn. Blue Taurus tsis ua li ntawd. Tus nrhiav tau txaus siab rau ib yam - Sam Cleave. Ntawm txoj kev ntse ntawm Stanton Road, Sam slammed ntawm tus brake thiab lub tsheb hla mus rau ntawm lub ces kaum. Nws yog ib qho dag uas nws paub los ntawm nws txoj kev paub txog thaj chaw uas tus nkauj xwb tsis tau. Cov log tsheb squealing li Taurus swerved, careening wildly los ntawm txoj kev mus rau txoj kev. Tawm ntawm nws lub zeem muag peripheral, Sam tuaj yeem pom cov ci ntsa iab zoo li cov cement pavement tsoo nrog aluminium hubcaps, tab sis Taurus tseem nyob ruaj khov thaum nws tau txais qhov deflection tswj.
  
  "Crap! Crap! Crap!" Sam chuckled, tawm hws hnyav hauv qab nws lub tsho tuab. Tsis muaj lwm txoj hauv kev kom tshem tau tus neeg vwm uas ua raws nws pob taws. Kev tua tsis yog kev xaiv. Los ntawm nws suav, ntau tus neeg taug kev thiab lwm lub tsheb tau siv txoj kev rau cov mos txwv ya.
  
  Thaum kawg, lub tsev kawm ntawv qub tau tshwm sim rau nws sab laug. Sam tig mus ua txhaum ntawm dab tsi sab laug ntawm lub pob zeb diamond mesh laj kab. Nws yuav yooj yim. Lub laj kab rusty, torn twb NW nyuam qhuav txuas mus rau lub ces kaum ncej, tawm hauv ib qho chaw tsis muaj zog uas ntau tramps tau pom ntev ua ntej Sam. "Yog, qhov ntawd zoo li nws!" - Nws qw thiab nrawm nrawm rau ntawm txoj kev taug kev. "Qhov no yuav tsum yog ib yam dab tsi uas thab koj, hav bastard?"
  
  Luag defiantly, Sam tig sharply mus rau sab laug, npaj mus ntaus lub pavement rau pem hauv ntej bumper ntawm nws lub tsheb pluag. Txawm hais tias Sam xav tias nws npaj tau npaum li cas, qhov kev sib ntsib yog kaum zaug zuj zus. Nws lub caj dab jerked rau pem hauv ntej nrog lub crunch ntawm nws tis. Nyob rau tib lub sijhawm, nws tav tav luv tau ua phem rau hauv nws cov pob txha hauv plab, lossis yog li nws zoo li nws ua ntej nws txuas ntxiv mus. Sam lub qub Ford scraped txaus ntshai tawm tsam rusty ntug ntawm lub laj kab, khawb rau hauv cov xim zoo li tsov claws.
  
  Nrog nws lub taub hau nqes, nws ob lub qhov muag peering nyob rau hauv lub sab saum toj ntawm lub kauj, Sam steered lub tsheb mus rau lub tawg nto ntawm dab tsi ib zaug yog tennis tsev hais plaub. Tam sim no thaj chaw tiaj tiaj tsuas muaj cov seem ntawm demarcation thiab tsim, tsuas yog tufts ntawm nyom thiab cov nroj tsuag qus poking los ntawm nws. Tus Taurus roared rau nws ib yam li Sam khiav tawm ntawm nto mus rau. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws txoj kev ceev, lub tsheb nkhaus tsuas muaj ib phab ntsa cement qis xwb.
  
  "Aw shit!" - nws qw, gritting nws cov hniav.
  
  Ib phab ntsa me me ua rau muaj kev poob qis rau sab nraud. Tshaj li qhov no, cov chav kawm qub S3, ua los ntawm taw tes liab cib, loomed. Kev nres tam sim ntawd yuav ua rau Sam lub neej kawg. Nws tsis muaj kev xaiv tab sis yuav ntaus tus brake dua, txawm tias nws twb lig me ntsis lawm. Tus Taurus lunged ntawm Sam lub tsheb zoo li nws muaj ib mais ntawm txoj kev khiav mus ua si nrog. Nrog lub zog loj, Ford spun yuav luag ntawm ob lub log.
  
  Cov nag ua rau Sam lub zeem muag tsis zoo. Nws stunt ntawm ya hla ib lub laj kab ua rau nws lub qhov muag tsis pom kev, tsuas yog nws sab laug windshield wiper hniav ua haujlwm - tsis muaj txiaj ntsig rau tus tsav tsheb sab xis. Txawm li cas los xij, nws cia siab tias nws txoj kev tsis tswj hwm yuav ua rau nws lub tsheb qeeb kom tsis txhob poob rau hauv chav kawm. Qhov no yog nws qhov kev txhawj xeeb tam sim ntawd, muab tus neeg caij Taurus lub siab xav ua nws tus pab cuam ze tshaj plaws. Centrifugal quab yuam yog ib lub xeev txaus ntshai nyob rau hauv. Txawm hais tias qhov kev txav mus los ua rau Sam ntuav, nws cov txiaj ntsig tau zoo ib yam li ua kom nws tag nrho.
  
  Lub clang ntawm hlau ua raws li tam sim ntawd jerking nres ua rau Sam dhia tawm ntawm nws lub rooj. Luckily rau nws, nws lub cev tsis mus dhau ntawm lub qhov rais, tab sis tsaws ntawm lub gearshift thiab feem ntau ntawm cov neeg nrog caij lub rooj tom qab qhov kev sib hloov nres.
  
  Tsuas yog lub suab hauv Sam lub pob ntseg yog lub suab los nag thiab lub tinny clicks ntawm lub cav txias. Nws tav thiab caj dab raug mob zoo li ntuj raug txim, tab sis nws zoo. Sam tau ua pa tob tob thaum nws paub tias nws tsis tau raug mob hnyav heev tom qab tag nrho. Tab sis mam li nco dheev nws nco qab vim li cas nws tau koom nrog qhov kev puas tsuaj no thawj zaug. Txo nws lub taub hau los ua piv txwv tias tuag rau nws tus caum qab, Sam xav tias muaj ntshav ntws los ntawm nws txhais tes. Daim tawv nqaij tau torn nyob rau hauv lub luj tshib qhov twg nws txhais tes tau ntaus lub qhib lub kaus mom ntawm lub rooj zaum.
  
  Nws tuaj yeem hnov tus hneev taw tsis txaus ntseeg los ntawm cov pas dej ntawm cov cement ntub. Nws ntshai tus neeg txawv teb chaws txoj kev hais lus, tab sis tus txiv neej txoj kev qias neeg qw ua rau nws goosebumps. Hmoov zoo, tam sim no nws tsuas yog yws yws vim tias nws lub hom phiaj tsis khiav tawm ntawm nws. Sam xaus lus tias tus txiv neej lub suab nrov nrov tsuas yog hnov thaum ib tug neeg khiav tawm ntawm nws. Nws yog creepy hais tias qhov tsawg tshaj plaws, thiab Sam tsis txav mus dag nws coj txawv txawv stalker.
  
  "Cia li los ze zog me ntsis, bastard," Sam xav li nws lub siab pounded nyob rau hauv nws pob ntseg, ua raws li lub suab ntawm xob quaj saum taub hau. Nws cov ntiv tes nruj nreem tuav ntawm rab phom. Ntau npaum li nws cia siab tias nws txoj kev tuag faigned yuav ua rau tus neeg txawv ntawm thab lossis ua rau nws raug mob, tus txiv neej tsuas yank Sam lub qhov rooj qhib. "Tsuas me ntsis ntxiv," nws tus neeg raug tsim txom lub suab sab hauv qhia Sam, "yog li kuv tuaj yeem tshuab koj lub hlwb fucking tawm." Tsis muaj leej twg yuav hnov nws nyob ntawm no los nag."
  
  "Ua dag," tus txiv neej ntawm lub qhov rooj hais tias, tsis txhob txwm tsis kam lees Sam lub siab xav kaw qhov kev ncua deb ntawm lawv. "Sh-sam."
  
  Txawm hais tias tus neeg vwm muaj kev hais lus tsis meej lossis tsis meej pem, uas tuaj yeem piav qhia nws tus cwj pwm tsis zoo. Luv luv, tsab ntawv ceeb toom tsis ntev los no ntawm Channel 8 flashed los ntawm Sam lub taub hau. Nws nco qab hnov txog tus neeg mob uas tau khiav tawm ntawm Broadmoor Asylum rau Kev Ua Phem Txhaum Cai, thiab nws xav paub seb qhov no puas yog tib neeg. Txawm li cas los xij, ua raws li qhov kev thov no, muaj lus nug txog seb nws puas paub lub npe Sam.
  
  Nyob deb, Sam tuaj yeem hnov tub ceev xwm sirens. Ib tus neeg ua lag luam hauv zos yuav tsum tau hu rau tub ceev xwm thaum lub tsheb khiav tawm ntawm lawv qhov thaiv. Nws zoo siab heev. Qhov no, tsis muaj ib qho tsis ntseeg, yuav txiav txim siab txoj hmoo ntawm tus stalker, thiab nws yuav raug tshem tawm ntawm kev hem thawj ib zaug thiab rau tag nrho. Thaum xub thawj Sam xav tias nws tsuas yog ib qho kev nkag siab tsis zoo, zoo li cov uas feem ntau tshwm sim hauv pub rau hnub Saturday tsaus ntuj. Txawm li cas los xij, tus txiv neej creepy persistence ua rau nws ntau tshaj li ib tug coincidence nyob rau hauv Sam lub neej.
  
  Lawv suab nrov thiab nrov, tab sis lub xub ntiag ntawm ib tug neeg yog tseem undeniable. Rau Sam xav tsis thoob thiab qias neeg, tus txiv neej darted hauv qab lub ru tsev ntawm lub tsheb thiab tuav tus neeg sau xov xwm tsis muaj zog, tsis muaj zog txhawb nqa nws. Tam sim ntawd Sam pov tseg nws lub charade, tab sis nws tsis tuaj yeem ncav cuag nws rab phom hauv lub sijhawm thiab nws muab pov tseg ib yam nkaus.
  
  "Koj ua dab tsi hauv lub npe ntawm txhua yam uas dawb huv koj ua, koj tsis muaj hlwb?" Sam qw npau taws, sim rub tus txiv neej txhais tes mus. Nws yog nyob rau hauv ib tug nruj chav tsev zoo li no thaum kawg nws pom tus maniac lub ntsej muag nyob rau hauv lub kaj kaj lug. Hauv qab nws lub kaus mom lub ntsej muag yog lub ntsej muag uas yuav ua rau cov dab ntxwg nyoog, zoo ib yam li kev ntshai ntawm nws cov lus tsis txaus siab, tab sis nyob ze nws zoo li ib txwm muaj. Ua ntej tshaj plaws, lub zog txaus ntshai ntawm tus neeg txawv tebchaws tau ntxias Sam tsis txhob tawm tsam lub sijhawm no.
  
  Nws muab Sam rau hauv lub rooj zaum ntawm nws lub tsheb. Lawm, Sam sim qhib qhov rooj ntawm sab nraud kom khiav, tab sis tag nrho lub xauv thiab tuav vaj huam sib luag tau ploj lawm. Thaum lub sij hawm Sam tig mus sim tawm ntawm tus neeg tsav tsheb lub rooj, nws captor twb pib lub cav.
  
  "Tuav nruj," yog yam uas Sam txhais raws li tus txiv neej cov lus txib. Nws lub qhov ncauj tsuas yog ib daim tawv nqaij ntawm nws lub ntsej muag xwb. Nws yog thaum ntawd Sam pom tau hais tias nws tus neeg raug ntes tsis yog vwm los yog nkag los ntawm qee lub pas dej dub. Nws raug mutilated, ua rau nws zoo li tsis muaj peev xwm hais lus thiab yuam nws hnav lub tsho tiv nag thiab fedora.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, nws ua rau kuv nco txog Darkman," Sam xav thaum nws saib tus txiv neej ua haujlwm nrog lub tshuab xiav xiav. Nws tau ntau xyoo txij li Sam tau nyeem cov duab tshiab lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd, tab sis nws nco txog tus cwj pwm vividly. Thaum lawv tawm ntawm qhov chaw, Sam tau quaj ntsuag qhov kev ploj ntawm nws lub tsheb, txawm tias nws yog ib qho ntawm cov crap los ntawm cov hnub qub. Ntxiv mus, ua ntej Perdue tau tuav nws lub xov tooj ntawm tes, nws kuj yog ib qho khoom qub los ntawm Nokia BC thiab tuaj yeem ua lwm yam tsis yog kev xa ntawv thiab hu xov tooj sai.
  
  "Aw shit! Purdue!" - nws qw nrov nrov, nco ntsoov tias nws yuav tsum khaws cov duab thiab ntsib nrog tus billionaire tom qab yav tsaus ntuj. Nws tus neeg raug ntes tsuas yog ntsia nws nyob nruab nrab ntawm kev tawm tsam kom tawm ntawm thaj chaw muaj neeg nyob hauv Edinburgh. "Nej mloog, txiv neej, yog koj yuav tua kuv, ua nws. Txwv tsis pub, cia kuv tawm. Kuv muaj lub rooj sib tham ceev heev thiab kuv yeej tsis quav ntsej yam uas koj muaj rau kuv. "
  
  "Tsis txhob nplawm koj tus kheej," tus txiv neej hlawv luag nyav, tsav tsheb zoo li Hollywood stuntman uas tau kawm zoo. Nws cov lus yog slurred hnyav heev thiab nws s feem ntau suab zoo li 'sh', tab sis Sam pom tias me ntsis sij hawm nyob rau hauv nws lub tuam txhab tso cai rau nws lub pob ntseg los ua accustomed rau meej diction.
  
  Cov Taurus dhia hla cov paib ntawm txoj kev uas tau pleev xim daj raws txoj kev uas lawv tawm ntawm txoj kev mus rau txoj kev loj. Txog rau tam sim no, tsis tau muaj tsheb tub ceev xwm taug kev. Lawv tseem tsis tau tuaj txog thaum tus txiv neej coj Sam tawm ntawm qhov chaw, thiab lawv tsis paub yuav pib qhov twg.
  
  "Peb mus qhov twg?" Sam nug, nws thawj qhov kev ntshai maj mam tig mus rau hauv kev poob siab.
  
  Tus txiv neej teb tias, "Ib qhov chaw tham.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, koj zoo li paub zoo," Sam yws.
  
  "Yuav ua li cas koj txawm paub?" - tus tub nyiag nug sarcastically. Nws pom tseeb tias nws qhov kev xiam oob khab tsis cuam tshuam rau nws tus cwj pwm, thiab nws ua rau nws yog ib qho ntawm cov hom - hom uas tsis quav ntsej txog kev txwv. Ib tus phooj ywg zoo. Tus yeeb ncuab tuag.
  
  
  9
  Los tsev nrog Purdue
  
  
  "Kuv yuav muab qhov no tso rau hauv cov ntaub ntawv yog lub tswv yim phem heev," Dr. Patel yws yws thaum nws tsis kam tso nws tus neeg mob rov qab los. "Kuv tsis muaj qhov laj thawj tshwj xeeb rau ua kom koj kaw lub sijhawm no, David, tab sis kuv tsis paub tseeb tias koj nyob hauv ib qho xwm txheej uas yuav rov qab los tsev."
  
  "Sau tseg," Perdue luag nyav, ntswj nws tus pas nrig tshiab. "Txawm li cas los xij, tus txiv neej laus, Kuv yuav sim tsis txhob ua rau kuv qhov txiav thiab stitches tsis zoo. Tsis tas li ntawd, kuv tau npaj kev saib xyuas hauv tsev ob zaug hauv ib lub lis piam kom txog thaum peb kuaj xyuas tom ntej. "
  
  "Koj puas tau? Nws ua rau kuv zoo siab heev, "Dr. Patel lees paub. "Koj siv kev kho mob dab tsi?"
  
  Perdue txoj kev luag nyav ua rau muaj kev ntxhov siab hauv tus kws phais. "Kuv tau siv Nurse Hurst cov kev pabcuam ntawm tus nqi ntiag tug sab nraud ntawm nws cov sijhawm ua haujlwm ntawm lub tsev kho mob, yog li nws yuav tsum tsis txhob cuam tshuam rau nws txoj haujlwm. Ob zaug ib lub lim tiam. Ib teev rau kev ntsuam xyuas thiab kev kho mob. Koj hais li cas?
  
  Dr. Patel poob ntsiag to, stunned. "Daim nws, David, koj yeej tsis tuaj yeem cia ib qho zais cia dhau los rau koj, koj puas tau?"
  
  "Saib seb, kuv zoo siab heev uas kuv tsis nyob ntawd thaum nws tus txiv tuaj yeem tau txais txiaj ntsig los ntawm kuv qhov kev tshoov siab, txawm tias tsuas yog los ntawm kev coj ncaj ncees xwb. Yam tsawg kawg uas kuv tuaj yeem ua tau yog sim them nyiaj rau kuv qhov tsis tuaj. "
  
  Tus kws phais mob sighed thiab muab ib txhais tes rau ntawm Perdue lub xub pwg nyom, ntho los maj mam qhia nws, "Qhov no yuav tsis cawm ib yam dab tsi, koj paub. Tus txiv neej tuag lawm thiab tsis muaj lawm. Tsis muaj ib yam dab tsi zoo uas koj sim ua tam sim no yuav coj nws rov qab los yog ua rau nws npau suav. "
  
  "Kuv paub, kuv paub, qhov no tsis muaj txiaj ntsig, tab sis txawm li cas los xij, Harun, cia kuv ua qhov no. Yog tias muaj dab tsi, ntsib Nurse Hurst yuav yooj yim rau kuv lub siab me ntsis. Thov muab rau kuv, "Perdue thov. Patel tsis tuaj yeem sib cav tias nws ua tau los ntawm kev xav ntawm lub hlwb. Nws yuav tsum lees paub tias txhua qhov kev sib haum xeeb me ntsis uas Purdue tuaj yeem muab tuaj yeem pab nws rov qab los ntawm nws qhov kev nyuaj siab dhau los tsis ntev los no. Tsis muaj qhov tsis ntseeg tias nws qhov txhab yuav kho yuav luag zoo li lawv tau ua ntej kev tawm tsam, tab sis Perdue yuav tsum ua kom nws lub siab xav nyob ntawm txhua tus nqi.
  
  "Tsis txhob txhawj, David," Dr. Patel teb. "Txiv nws los tsis ntseeg, kuv nkag siab tag nrho qhov koj tab tom sim ua. Thiab kuv nrog koj, kuv tus phooj ywg. Ua qhov koj xav txog kev txhiv dim thiab kho. Qhov no tsuas yog ua tau zoo rau koj xwb. "
  
  "Ua tsaug," Perdue luag nyav, txaus siab rau nws tus kws kho mob qhov kev pom zoo. Ib lub sijhawm luv luv ntawm qhov tsis txaus ntseeg tau dhau los ntawm qhov kawg ntawm kev sib tham thiab Nurse Hurst tuaj txog ntawm chav xauv khoom.
  
  "Thov txim nws tau siv sijhawm ntev rau kuv, Mr. Perdue," nws hais tawm nrawm nrawm. "Kuv muaj teeb meem me ntsis nrog kuv cov hnab looj tes, yog tias koj yuav tsum paub."
  
  Dr. Patel pouted thiab suppressed nws lom zem ntawm nws cov lus, tab sis Perdue, puas tau tus txiv neej coj zoo, tam sim ntawd hloov cov ntsiab lus los cawm nws ntawm kev txaj muag ntxiv. "Tom qab ntawd tej zaum peb yuav tsum mus? Kuv vam tias yuav muaj ib tug sai sai no. "
  
  "Koj puas tawm mus ua ke?" Dr. Patel nug sai sai, saib tsis pom tus neeg zov.
  
  "Muaj, tus kws kho mob," tus nais maum piav qhia. "Kuv tau hais kom Mr. Perdue caij tsheb ntawm txoj kev mus tsev. Kuv xav tias qhov no yuav yog lub sijhawm los nrhiav txoj hauv kev zoo tshaj plaws rau nws cov cuab yeej cuab tam. Kuv yeej tsis tau nce mus li no, yog li tam sim no kuv nco tau txoj kev. "
  
  "Ah, kuv pom," teb Harun Patel, txawm hais tias muaj kev xav tsis thoob ntawm nws lub ntsej muag. Nws tseem muaj kev xav tias David Perdue xav tau ntau tshaj li Lilith cov kws kho mob, tab sis alas, qhov ntawd tsis yog nws txoj kev lag luam.
  
  Perdue tuaj txog hauv Reichtisusis tom qab nws xav tau. Lilith Hearst tau hais tias lawv nres ua ntej kom puv lub tank ntawm nws lub tsheb, uas ncua sijhawm me ntsis, tab sis lawv tseem ua lub sijhawm zoo. Sab hauv, Perdue xav zoo li menyuam yaus thaum sawv ntxov ntawm nws lub hnub yug. Nws tos tsis tau rov qab los tsev, cia siab tias Sam yuav tos nws nrog qhov khoom plig uas nws tau ntshaw txij li thaum lawv tau poob rau hauv lub ntuj raug txim labyrinth ntawm Lub Nroog Lost.
  
  "Zoo Vajtswv, Mr. Perdue, qhov chaw koj nyob ntawm no!" Lilith exclaimed. Nws lub qhov ncauj yog agape thaum nws leaped rau pem hauv ntej ntawm nws lub kauj tsheb mus rau hauv lub majestic rooj vag mus rau Reichtishusis. "Nws yog amazing! Tus Tswv, kuv tsis tuaj yeem xav tias koj daim nqi hluav taws xob zoo li cas. "
  
  Perdue luag mob siab rau nws txoj kev ncaj ncees. Nws txoj kev ua neej zoo li kev coj noj coj ua yog qhov zoo siab txais tos los ntawm cov tuam txhab ntawm cov tswv av nplua nuj, tycoons thiab cov nom tswv uas nws tau ua.
  
  "Nws zoo nkauj heev," nws ua si nrog.
  
  Lilith dov nws ob lub qhov muag ntawm nws. "Muaj tseeb. Zoo li ib tug neeg zoo li koj yuav paub tias dab tsi txias. Kuv twv nws yeej tsis kim dhau rau koj lub hnab nyiaj. " Nws tam sim ntawd paub qhov nws tab tom hinting thiab gasped, "Au kuv tus Vajtswv. Mr. Perdue, kuv thov txim! Kuv nyuaj siab. Kuv nyiam hais qhov kuv xav. "...
  
  "Nws tsis zoo, Lilith," nws luag. "Thov tsis txhob thov txim rau qhov no. Kuv pom nws refreshing. Kuv tau siv rau tib neeg hnia kuv lub nroog Yeiuxalees txhua hnub, yog li nws zoo siab tau hnov ib tug neeg hais tias lawv xav li cas. "
  
  Nws tuav nws lub taub hau maj mam thaum lawv dhau lub rooj muag khoom ruaj ntseg thiab tsav tsheb me ntsis mus rau lub tsev qub uas Perdue hu ua tsev. Thaum lub tsheb mus txog ntawm lub tsev loj, Perdue tuaj yeem dhia tawm ntawm nws kom pom Sam thiab daim vis dis aus uas yuav nrog nws. Nws xav kom tus nais maum tsav tsheb nrawm me ntsis, tab sis nws tsis twv ua qhov kev thov no.
  
  "Koj lub vaj zoo nkauj heev," nws hais. "Saib tag nrho cov pob zeb zoo nkauj no. Qhov no puas yog lub tsev fuabtais ua ntej?"
  
  "Tsis yog lub tsev fuabtais, kuv tus hlub, tab sis nyob ze. Qhov no yog qhov chaw keeb kwm, yog li kuv paub tseeb tias nws ib zaug tuav tawm kev tawm tsam thiab tiv thaiv ntau tus neeg los ntawm kev puas tsuaj. Thaum peb thawj zaug ncig xyuas cov cuab yeej peb pom qhov seem ntawm cov chaw ruaj khov loj thiab cov tub qhe lub quarters. Tseem muaj cov ruins ntawm ib lub tsev teev ntuj qub nyob rau sab hnub tuaj ntawm thaj av, " nws piav qhia wistfully, tsis muaj kev txaus siab me me hauv nws qhov chaw nyob Edinburgh. Tau kawg, nws muaj ntau lub tsev nyob thoob ntiaj teb, tab sis nws suav tias yog lub tsev tseem ceeb hauv nws haiv neeg Scotland yog qhov chaw tseem ceeb ntawm Purdue hmoov zoo.
  
  Thaum lub tsheb nres ntawm lub qhov rooj tseem ceeb, Perdue qhib nws lub qhov rooj.
  
  "Thov ceev faj, Mr. Perdue!" - nws qw. Kev txhawj xeeb, nws tua lub cav thiab maj nrawm ntawm nws, ib yam li Charles, nws tus neeg saib xyuas, qhib qhov rooj.
  
  "Zoo siab txais tos rov qab, tus tswv," hais tias tus tawv Charles hauv nws txoj kev qhuav. "Peb tab tom tos koj hauv ob hnub xwb." Nws taug kev hauv cov kauj ruam mus nqa Perdue lub hnab raws li tus neeg muaj nyiaj-hais plaub hau billionaire rushed mus rau tus ntaiv sai li sai tau. "Zoo tav su, madam," Charles tau txais tos tus kws saib xyuas neeg mob, uas tig ntsej muag lees paub tias nws tsis paub tias nws yog leej twg, tab sis yog tias nws tuaj nrog Perdue, nws suav tias yog tus neeg tseem ceeb.
  
  "Mr. Perdue, koj tsis tuaj yeem tso siab rau koj txhais ceg tsis tau," nws qw tom qab nws, sim ua kom nws txoj kev mus ntev. "Mr. Perdue..."
  
  "Tsuas pab kuv nce qib, ua li cas?" - nws nug kom hais lus zoo, txawm hais tias nws pom cov ntawv ntawm kev txhawj xeeb tob hauv nws lub suab. "Charles?"
  
  "Yes, sir".
  
  "Puas yog Mr. Cleave tuaj txog?" - Perdue nug, stepping rau pem hauv ntej impatiently step by step.
  
  "Tsis yog, tus tswv," Charles teb tsis tu ncua. Cov lus teb yog me ntsis, tab sis Perdue cov lus qhia hauv cov lus teb yog ib qho txaus ntshai heev. Ib pliag nws sawv ntsug tsis muaj zog, tuav tus kws saib mob txhais tes thiab saib kev ntshaw ntawm nws tus neeg saib xyuas.
  
  "Tsis muaj?" - Nws snorted hauv panic.
  
  Tsuas yog tom qab ntawd, Lillian thiab Jane, nws tus neeg saib xyuas tsev thiab tus pab cuam ntawm tus kheej tau tshwm sim ntawm lub qhov rooj.
  
  "Tsis yog, sir. Nws ploj mus tag ib hnub. Koj puas tau tos nws?" Charles nug.
  
  "Kuv puas yog ... yog kuv xav tau ... Tus Tswv, Charles, kuv puas tau nug tias nws nyob ntawm no yog tias kuv tsis tau tos nws?" Perdue ranted uncharacteristically. Nws yog ib qho kev poob siab uas tau hnov lub suab qw los ntawm lawv qhov chaw ua haujlwm zoo li qub, thiab cov poj niam sib pauv kev xav tsis thoob nrog Charles, uas tseem tsis mloog.
  
  "Nws hu?" Perdue nug Jane.
  
  "Zoo hmo ntuj rau koj, Mr. Perdue," nws teb kom meej meej. Tsis zoo li Lillian thiab Charles, Jane tsis ntshai los cem nws tus thawj coj thaum nws tawm ntawm txoj kab lossis thaum muaj qee yam tsis raug. Nws feem ntau yog nws txoj kev coj ncaj ncees thiab nws txoj cai txiav txim siab thaum nws xav tau kev xav. Nws pom nws hla nws txhais tes thiab pom tau tias nws yog ib tug jerk.
  
  "Kuv thov txim," nws sighed. "Kuv tab tom tos Sam sai. Zoo siab tau pom nej sawv daws. Tiag tiag."
  
  "Peb tau hnov dab tsi tshwm sim rau koj hauv New Zealand, tus tswv. Kuv zoo siab heev uas koj tseem ncaws thiab rov zoo, "purred Lillian, tus niam txiv ua haujlwm nrog luag ntxhi thiab tsis paub qab hau.
  
  "Ua tsaug, Lily," nws ua pa tawm ntawm kev ua pa los ntawm kev siv zog mus rau ntawm lub qhov rooj. "Kuv goose yuav luag ua tiav, yog, tab sis kuv muaj lub siab tawv." Lawv tuaj yeem pom tias Perdue chim siab heev, tab sis nws tau sim ua tib zoo mloog. "Txhua tus, qhov no yog Nurse Hurst los ntawm Salisbury Clinic. Nws yuav kho kuv qhov txhab ob zaug ib lim tiam. "
  
  Tom qab kev sib pauv me ntsis ntawm kev zoo siab, txhua tus tau nyob twj ywm thiab tawm mus cia Perdue rau hauv qhov chaw tos txais. Thaum kawg nws ntsia Jane dua. Nyob rau hauv lub suab tsis zoo, nws nug dua, "Sam puas tau hu txhua, Jane?"
  
  "Tsis yog," nws teb softly. "Koj puas xav kom kuv hu nws thaum koj nyob twj ywm ntev li ntawd?"
  
  Nws xav tawm tsam, tab sis paub tias nws qhov kev xav yuav nyob rau hauv kev txiav txim. Nurse Hurst yeej tau hais kom ntsuas nws tus mob ua ntej tawm mus, thiab Lillian tau hais kom pub mis rau nws zoo ua ntej nws tso nws mus rau yav tsaus ntuj. Nws nodded wearily. "Thov hu rau nws thiab nrhiav seb qhov kev ncua yog dab tsi, Jane."
  
  "Yog lawm," nws luag ntxhi thiab pib nce tus ntaiv mus rau pem teb mus rau qhov chaw ua haujlwm. Nws hu nws rov qab. "Thiab thov so kom txaus. Kuv paub tseeb tias Sam yuav nyob ntawd txawm tias kuv mus tsis tau nws. "
  
  "Yog, yog," nws yoj tes ntawm nws tus phooj ywg thiab txuas ntxiv nce ntaiv nrog nyuaj. Lilith ncig xyuas qhov chaw nyob zoo kawg nkaus thaum saib xyuas nws tus neeg mob. Nws yeej tsis tau pom cov khoom kim heev hauv tsev ntawm ib tus neeg uas tsis yog vaj ntxwv. Tus kheej, nws yeej tsis tau nyob hauv ib lub tsev uas muaj nyiaj li ntawd. Tau nyob hauv Edinburgh tau ntau xyoo, nws paub tus neeg tshawb nrhiav nto moo uas tsim lub teb chaws Ottoman ntawm nws cov IQ zoo dua. Perdue yog ib tug neeg txawv tebchaws ntawm Edinburgh uas nws lub koob meej thiab kev ua phem tau nthuav dav thoob plaws ntiaj teb.
  
  Feem ntau ntawm cov neeg nto moo nyob hauv ntiaj teb ntawm nyiaj txiag, kev nom kev tswv thiab kev tshawb fawb paub David Perdue. Txawm li cas los xij, ntau tus ntawm lawv pib ntxub nws lub neej. Nws paub qhov no zoo thiab. Txawm li cas los xij, nws qhov kev txawj ntse tsis tuaj yeem tsis lees paub txawm tias nws cov yeeb ncuab. Raws li yav dhau los physics thiab theoretical chemistry cov tub ntxhais kawm, Lilith tau txaus siab los ntawm ntau yam kev paub Purdue tau qhia ntau xyoo. Tam sim no nws pom cov khoom ntawm nws inventions thiab keeb kwm ntawm kev yos hav zoov relic.
  
  Lub qab nthab siab ntawm Wrichtishousis lub tsev so chaw tos txais mus txog peb lub plag tsev ua ntej raug nqos los ntawm cov phab ntsa ntawm cov khoom siv thiab cov theem, ib yam li cov plag tsev. Marble thiab limestone pem teb thaum ub tau dai kom zoo nkauj lub tsev leviathan, thiab txiav txim siab los ntawm qhov pom ntawm qhov chaw, muaj me ntsis kho kom zoo nkauj ua ntej xyoo pua 16th.
  
  "Koj muaj lub tsev zoo nkauj, Mr. Perdue," nws ua pa.
  
  "Ua tsaug," nws luag ntxhi. "Koj tau ua tus kws tshawb fawb los ntawm txoj haujlwm, txoj cai?"
  
  "Kuv yog," nws teb nrog me ntsis saib.
  
  "Thaum koj rov qab los rau lub lim tiam tom ntej, tej zaum kuv tuaj yeem muab sijhawm luv luv rau koj ntawm kuv lub chaw kuaj mob," nws hais.
  
  Lilith ntsia tsis txaus siab li nws xav. "Qhov tseeb, kuv nyob hauv chav kuaj. Qhov tseeb, peb ceg sib txawv yog khiav los ntawm koj lub tuam txhab, Scorpio Majorus, "nws khav theeb rau nws impress. Perdue lub qhov muag sparkled nrog mischief. Nws tuav nws taub hau.
  
  "Tsis yog, kuv tus hlub, kuv txhais tau tias cov chaw sim tshuaj hauv tsev," nws hais tias, hnov txog cov tshuaj tua kab mob thiab nws qhov kev ntxhov siab tsis ntev los no nrog Sam ua rau nws tsaug zog.
  
  "Ntawm no?" nws nqos, thaum kawg reacting li nws tau cia siab.
  
  "Yes, ma'am. Txoj cai hauv qab no, hauv qab qhov chaw tos txais. Kuv yuav qhia koj lwm zaus, "nws khav. Nws nyiam txoj kev uas tus nais maum hluas blushed ntawm nws lub tswv yim. Nws luag ntxhi ua rau nws zoo siab, thiab ib pliag nws ntseeg tias tej zaum nws tuaj yeem them nyiaj rau kev txi uas nws yuav tsum tau ua vim nws tus txiv mob. Qhov ntawd yog nws lub hom phiaj, tab sis nws txhais tau ntau dua li kev txhiv dim me ntsis rau David Perdue.
  
  
  10
  Kev dag hauv Oban
  
  
  Nina xauj tsheb tsav tsheb rov qab rau Oban ntawm Sam lub tsev. Nws yog qhov zoo uas tau rov qab los tsev rau kuv lub tsev qub uas pom cov dej kub ntxhov ntawm Oban Bay. Tib yam uas nws ntxub txog kev los tsev tom qab nws nyob deb yog tu lub tsev. Nws lub tsev tsis yog me me, thiab nws tsuas yog tus neeg nyob.
  
  Nws tau siv ntiav cov neeg ua haujlwm huv uas tuaj yeem tuaj ib lub lim tiam thiab pab nws kho cov cuab yeej cuab tam uas nws yuav tau ntau xyoo dhau los. Thaum kawg nws tau nkees ntawm kev muab cov khoom qub qub rau cov poj niam tu tsev uas xav tau nyiaj ntxiv los ntawm cov neeg khaws khoom qub uas tsis txaus ntseeg. Cov ntiv tes nplaum ib sab, Nina tau poob ntau dua qhov nws nyiam tshaj plaws rau cov neeg saib xyuas hauv tsev tsis saib xyuas, rhuav tshem cov khoom qub txeeg qub teg uas nws tau txais los ntawm kev pheej hmoo rau nws lub neej ntawm Purdue txoj kev ntoj ke mus kawm, feem ntau. Ua ib tus kws sau keeb kwm tsis yog hu rau Dr. Nina Gould, tab sis yog qhov kev xav tshwj xeeb uas nws xav tau ze dua li qhov yooj yim ntawm nws lub sijhawm. Qhov no yog nws lub neej. Yav dhau los yog nws cov khoom muaj nqis ntawm kev paub, nws qhov tsis muaj qhov zoo ntawm cov nyiaj txaus nyiam thiab cov khoom zoo nkauj tsim los ntawm tus cwj mem thiab av nplaum ntawm kev ua siab tawv, muaj zog kev vam meej.
  
  Sam tseem tsis tau hu, tab sis nws lees paub tias nws yog ib tug txiv neej uas muaj lub hlwb tawg thiab ib txwm tsis khoom nrog ib yam tshiab lossis lwm yam. Zoo li ib tug bloodhound, nws tsuas yog xav tau cov ntxhiab ntawm taug txuj kev nyuaj lossis lub caij nyoog ntawm kev soj ntsuam kom tsom mus rau ib yam dab tsi. Nws xav tsis thoob tias nws xav li cas ntawm cov ntawv xov xwm uas nws tso nws mus saib, tab sis nws tsis mob siab rau qhov kev tshuaj xyuas.
  
  Hnub dhau los, yog li tsis muaj laj thawj taug kev raws ntug dej lossis mus rau lub tsev noj mov kom ua txhaum sim strawberry cheesecake - hauv lub tub yees, tsis ci. Txawm tias zoo li txuj ci tseem ceeb li cheesecake tsis tuaj yeem ua rau Nina mus sab nraud ntawm lub hnub grey, drizzly, uas qhia tias tsis xis nyob ntawm txoj kev. Los ntawm ib qho ntawm nws lub qhov rais bay, Nina pom txoj kev nyuaj siab ntawm cov neeg uas tseem txiav txim siab tawm mus hnub no, thiab ua tsaug rau nws tus kheej dua.
  
  "Auj, thiab koj ua dab tsi?" - nws ntxhi, nias nws lub ntsej muag mus rau lub fold ntawm lace ntaub thiab peeking tawm tsis heev discreetly. Hauv qab nws lub tsev, nqes toj nqes hav ntawm cov nyom, Nina pom tus qub Mr. Hemming taug kev maj mam nce txoj kev thaum huab cua phem, hu rau nws tus dev.
  
  Yawg Hemming yog ib tus neeg laus tshaj plaws ntawm Dunoiran Road, tus poj ntsuam uas muaj keeb kwm yav dhau los. Nws paub qhov no vim tias tom qab ob peb haus dej cawv tsis muaj dab tsi tuaj yeem txwv tsis pub nws tsis qhia cov dab neeg ntawm nws cov hluas. Txawm nyob rau hauv ib lub party los yog nyob rau hauv ib tug pub, tus qub tswv engineer yeej tsis nco ib lub sij hawm los rant mus txog rau thaum lub wee teev sawv ntxov rau leej twg sober txaus nco ntsoov. Thaum nws pib hla txoj kev, Nina pom lub tsheb dub nrawm ob peb lub tsev deb ntawm nws. Txij li thaum nws lub qhov rais siab dhau ntawm txoj kev hauv qab no, nws tsuas yog tus uas tuaj yeem pom qhov no.
  
  "Aub, Vajtswv,"nws nplawm thiab maj nrawm rau ntawm lub qhov rooj. Nina, tsuas yog hnav ris tsho hnav ris tsho thiab ris tsho hnav ris tsho, Nina tau khiav ntawm cov kauj ruam mus rau nws txoj kev tawg. Nws qw nws lub npe thaum nws khiav, tab sis nag thiab xob quaj ua rau nws tsis hnov nws ceeb toom.
  
  "Mr. Hemming! Saib xyuas lub tsheb!" Nina squealed, nws ob txhais taw NW nyuam qhuav hnov qhov txias los ntawm cov pas dej ntub thiab nyom nws taug kev los ntawm. Cov cua txias tau hlawv nws daim tawv nqaij liab qab. Nws lub taub hau tig mus rau sab xis ntsuas qhov kev ncua deb mus rau lub tsheb nrawm nrawm thaum nws tawg los ntawm qhov chaw uas muaj neeg coob coob. "Mr. Hemming!"
  
  Thaum Nina mus txog ntawm lub rooj vag ntawm nws lub laj kab, Mr. Hemming twb trudged ib nrab ntawm txoj kev, hu nws tus dev. Raws li ib txwm muaj, hauv nws txoj kev nrawm, nws cov ntiv tes ntub dej zawv zawg thiab fumbled nrog lub latch ntawm lub xauv, tsis tuaj yeem tshem tus pin sai txaus. Thaum nws sim qhib lub xauv, nws tseem qw nws lub npe. Txij li thaum tsis muaj lwm tus neeg taug kev vwm txaus mus tawm hauv huab cua no, nws tsuas yog nws txoj kev cia siab, nws tsuas yog harbiner.
  
  "Huag kuv gosh!" Nws qw hauv kev poob siab thaum tus pin tuaj yeem dawb, qhov tseeb, nws tau cog lus tias thaum kawg ua rau Mr. Hemming nyiam, nws tig ntsej muag thiab tig maj mam saib seb qhov kev cog lus los ntawm qhov twg, tab sis nws tau tig tawm tsam. clockwise, tiv thaiv nws los ntawm pom lub tsheb los ze zog.Thaum nws pom tus zoo nkauj historian, scantily hnav ris tsho, tus txiv neej laus xav ib tug txawv txawv pang ntawm nostalgia rau nws cov qub hnub.
  
  "Nyob zoo, Dr. Gould," nws tau txais tos. Ib lub ntsej muag me me tshwm sim rau ntawm nws lub ntsej muag thaum nws pom nws hauv nws lub tsho, xav tias nws yog qaug dej qaug cawv lossis vwm, dab tsi nrog huab cua txias thiab tag nrho.
  
  "Mr. Hemming!" nws tseem qw thaum nws khiav ntawm nws. Nws luag nyav ploj mus thaum nws pib ua xyem xyav tus poj niam vwm txoj kev xav rau nws. Tab sis nws laus dhau los khiav tawm ntawm nws, yog li nws tau tos lub tshuab thiab vam tias nws yuav tsis ua mob rau nws. Muaj ib tug neeg lag ntseg txaws dej ntawm nws sab laug, thiab thaum kawg nws tig nws lub taub hau pom ib tug monstrous dub Mercedes zawv zawg rau ntawm nws. Dawb frothy tis sawv ntawm ob sab ntawm txoj kev raws li cov log tsheb hla dej.
  
  "Dab tsi...!" - nws gasped, nws ob lub qhov muag widened nyob rau hauv ntshai heev, tab sis Nina tuav lub hauv pliaj. Nws rub nws nyuaj heev kom nws mus rau ntawm txoj kev, tab sis qhov ceev ntawm nws ua tau cawm nws ntawm lub fender ntawm Mercedes. Ntaus los ntawm nthwv dej uas tau tsa los ntawm lub tsheb, Nina thiab tus qub Mr. Hemming tau nyob tom qab lub tsheb nres kom txog thaum kev sib tw hauv Merc dhau.
  
  Nina tam sim ntawd dhia.
  
  "Koj yuav raug ntes rau qhov no, asshole! Kuv yuav tua koj thiab ncaws koj lub nroog Yeiuxalees, asshole!" nws zoo siab txais tos nws cov lus thuam rau tus neeg ruam hauv lub tsheb khoom kim heev. Nws cov plaub hau tsaus nti ua rau nws lub ntsej muag thiab caj dab, curling hla lub mounds ntawm nws lub hauv siab thaum nws qw nyob rau hauv txoj kev. Lub Mercedes tig ntawm txoj kev khoov thiab maj mam ploj mus tom qab tus choj zeb. Nina npau taws thiab txias. Nws muab nws txhais tes mus rau cov neeg laus uas xav tsis thoob, tshee los ntawm qhov txias.
  
  "Los ntawm, Mr. Hemming, cia koj nkag mus rau hauv ua ntej koj ntes koj tuag," Nina hais khov kho. Nws cov ntiv tes curled kaw ib ncig ntawm nws txhais caj npab thiab nws ua tib zoo nqa tus txiv neej tsis muaj zog rau nws ko taw.
  
  "Kuv tus dev, Betsy," nws yws, tseem nyob rau hauv kev poob siab los ntawm kev ntshai ntawm kev hem thawj, "nws tau khiav tawm thaum xob quaj pib."
  
  "Tsis txhob txhawj, Mr. Hemming, peb mam li nrhiav nws rau koj, puas yog? Cia li nkaum los nag. "Au kuv tus Vajtswv, Kuv tab tom taug qab tus asshole no," nws hais rau nws, ua pa luv luv.
  
  "Koj ua tsis tau rau lawv, Dr. Gould," nws yws yws thaum nws coj nws hla txoj kev. "Lawv xav tua koj dua li siv sijhawm ib feeb kom pom tseeb lawv qhov kev ua, kev thuam."
  
  "WHO?" - nws nug.
  
  Nws tau taub hau ntawm tus choj uas lub tsheb ploj lawm. "Lawv! Ib qho pov tseg ntawm qhov uas ib zaug yog lub nroog zoo thaum Oban tau tswj hwm los ntawm pawg neeg ncaj ncees ntawm cov neeg tsim nyog. "
  
  Nws frowned, saib tsis meej pem. "W- dab tsi? Koj puas paub tias leej twg yog tus tswv lub tsheb no?"
  
  "Muaj tseeb tiag!" - Nws teb thaum nws qhib lub vaj rooj vag rau nws. "Cov dev vwm no nyob hauv lub nroog. McFadden! Ntawm no yog npua! Nws yuav xaus lub nroog no, tab sis cov tub ntxhais hluas tsis quav ntsej leej twg yog tus saib xyuas ntxiv lawm yog tias lawv tuaj yeem txuas ntxiv mus ua poj niam thiab tog. Cov no yog cov uas yuav tsum tau pov npav. Lawv pov npav tshem nws, lawv yuav tsum muaj, tab sis lawv tsis ua. Nyiaj yeej. Kuv pov npav tawm tsam tus neeg phem no. kuv ua. Thiab nws paub nws. Nws paub txhua tus uas pov npav tawm tsam nws. "
  
  Nina nco qab pom McFadden ntawm cov xov xwm dhau los, qhov chaw uas nws tau mus koom lub rooj sib tham tseem ceeb heev, qhov xwm txheej ntawm cov xov xwm tsis tuaj yeem nthuav tawm. Cov neeg feem coob hauv Oban nyiam Mr. Hemming, tab sis feem ntau xav tias nws txoj kev xav txog kev nom kev tswv dhau los, tias nws yog ib tug ntawm cov neeg tawm tsam uas tsis kam tso cai rau kev vam meej.
  
  "Yuav ua li cas nws thiaj paub tias leej twg pov npav tawm tsam nws? Thiab nws yuav ua li cas? nws tawm tsam tus neeg phem, tab sis Mr. Hemming tau tawm tsam tias nws yuav tsum ceev faj. Nws tau ua siab ntev coj nws mus rau txoj kev nqes hav ntawm nws txoj kev, paub tias nws lub siab tsis tuaj yeem tiv taus txoj kev taug kev mus rau saum roob.
  
  "Mloog, Nina, nws paub. Kuv tsis nkag siab txog cov cuab yeej siv niaj hnub no, tab sis muaj lus xaiv hais tias nws siv cov cuab yeej los saib xyuas pej xeem thiab tias nws tau zais lub koob yees duab teeb tsa saum lub rooj pov npav, "tus txiv neej laus tseem hais lus, raws li nws ib txwm ua. Tsuas yog lub sij hawm no nws babble tsis yog ib tug siab taleas los yog ib tug qab ntxiag nco txog hnub dhau los, tsis muaj; nws tuaj nyob rau hauv daim ntawv ntawm kev iab liam loj.
  
  "Yuav ua li cas nws them tau tag nrho cov no, Mr. Hemming?" nws nug. "Koj paub tias nws yuav raug nqi nyiaj txiag."
  
  Lub qhov muag loj ntsia ntawm Nina los ntawm hauv qab ntub, pob muag tsis pom kev. "Auj, nws muaj phooj ywg, Dr. Gould. Nws muaj cov phooj ywg nrog cov nyiaj loj uas txhawb nqa nws cov phiaj xwm thiab them rau tag nrho nws cov kev mus ncig thiab kev sib ntsib. "
  
  Nws zaum nws pem hauv ntej ntawm nws lub siab sov so, qhov twg hluav taws licked lub qhov ncauj ntawm lub chimney. Nws rub ib daim pam cashmere los ntawm nws lub rooj zaum thiab qhwv nws ib ncig ntawm nws, rub nws txhais tes hla daim pam kom nws sov. Nws ntsia nws nrog lub siab dawb paug. "Vim li cas koj xav tias lawv sim khiav kuv hla? Kuv yog tus neeg tawm tsam tseem ceeb ntawm lawv cov lus pom zoo thaum lub rooj sib txoos. Kuv thiab Anton Leving, nco ntsoov? Peb tawm tsam McFadden txoj kev sib tw. "
  
  Nina nodded. "Yog lawm, kuv nco qab tiag tiag. Kuv nyob hauv Spain thaum lub sijhawm, tab sis kuv tau ua raws nws tag nrho hauv kev tshaj xov xwm. Koj hais yog lawm. Txhua leej txhua tus tau ntseeg tias Leving yuav yeej lwm lub rooj sib tham hauv lub nroog pawg sab laj, tab sis peb txhua tus tau poob siab thaum McFadden yeej tsis tau xav txog. Puas yog Leving yuav tawm tsam lossis tawm tsam lwm pawg pov npav?
  
  Tus txiv neej laus luag ntxhi, ntsia rau hauv qhov hluav taws kub, nws lub qhov ncauj ncab mus rau hauv lub ntsej muag luag ntxhi.
  
  "Nws tuag".
  
  "WHO? Nyob?" - nws nug incredulously.
  
  "Yog lawm, Lewing tuag lawm. Lub lim tiam dhau los nws, "Mr. Hemming ntsia nws nrog lub ntsej muag luag ntxhi, "muaj xwm txheej, lawv hais."
  
  "Dab tsi?" nws frowned. Nina tau xav tsis thoob los ntawm cov xwm txheej tsis zoo uas tshwm sim hauv nws lub nroog. "Dab tsi tshwm sim?"
  
  Tus txiv neej laus hais tias, "Tseem pom tias nws poob rau ntawm tus ntaiv ntawm nws lub tsev Victorian thaum qaug cawv," tus txiv neej laus hais tias, tab sis nws lub ntsej muag ua ib daim npav sib txawv. "Koj paub, Kuv paub Nyob rau peb caug-ob xyoos, thiab nws yeej tsis haus ntau tshaj li ib khob ntawm sherry hauv lub hli xiav." Yuav ua li cas nws qaug cawv? Yuav ua li cas nws thiaj li qaug dej qaug cawv uas nws taug tsis tau lub stairs uas nws tau taug kev tau nees nkaum tsib xyoos hauv tib lub tsev, Dr. Gould? Nws luag, nco txog nws tus kheej yuav luag tragic kev. "Thiab nws zoo li hnub no yog kuv tig rau ntawm lub gallows."
  
  "Nws yuav yog hnub ntawd," nws chuckled, mulling tshaj cov ntaub ntawv thaum nws hnav nws lub tsho thiab khi nws.
  
  "Tam sim no koj koom nrog, Dr. Gould," nws ceeb toom. "Koj rhuav tshem lawv txoj hauv kev los tua kuv. Koj nyob hauv nruab nrab ntawm cua daj cua dub tam sim no. "
  
  "Okay," Nina hais nrog lub ntsej muag zoo. "Qhov no yog qhov kuv zoo tshaj plaws."
  
  
  kaum ib
  Qhov tseem ceeb ntawm cov lus nug
  
  
  Sam tus tub nyiag tsav tsheb tawm ntawm txoj kev sab hnub tuaj raws A68, mus rau qhov tsis paub.
  
  "Koj coj kuv mus qhov twg?" - Sam nug, ua kom nws lub suab du thiab tus phooj ywg.
  
  "Wag," tus txiv neej teb.
  
  "Vogri Lub Tebchaws Park?" Sam teb tsis xav.
  
  "Yog, Sam," tus txiv neej teb.
  
  Sam xav txog Swift cov lus teb rau ib pliag, ntsuas qhov kev hem thawj cuam tshuam nrog qhov chaw. Nws yog qhov chaw zoo nkauj heev, tsis yog ib qho chaw uas nws yuav tsum tau khawb los yog dai ntawm tsob ntoo. Qhov tseeb, lub tiaj ua si tau mus tas li vim nws yog thaj chaw ntoo uas cov neeg tuaj ua si golf, mus hiking, lossis lom zem rau lawv cov menyuam hauv chaw ua si hauv zos. Nws zoo li tam sim ntawd. Ib yam ua rau nws nug dua. "Los ntawm txoj kev, koj lub npe yog dab tsi, phooj ywg? Koj saib zoo heev, tab sis kuv tsis ntseeg kuv yeej paub koj. "
  
  "Kuv lub npe yog George Masters, Sam. Koj paub kuv los ntawm cov duab dub thiab dawb tsis zoo, ua siab zoo ntawm peb tus phooj ywg Aidan los ntawm Edinburgh Post, "nws piav qhia.
  
  "Los ntawm kev hais txog Aidan ua phooj ywg, koj puas yog sarcastic lossis nws puas yog koj tus phooj ywg tiag tiag?" Sam nug.
  
  "Tsis yog, peb yog phooj ywg ntawm lo lus qub," George teb, yam tsis tau saib nws qhov muag ntawm txoj kev. "Kuv yuav coj koj mus rau Vogri yog li peb tuaj yeem tham, thiab tom qab ntawd kuv yuav tso koj mus." Nws maj mam tig nws lub taub hau los foom koob hmoov rau Sam nrog nws cov lus thiab hais ntxiv tias, "Kuv tsis tau hais kom saib xyuas koj, tab sis koj muaj lub siab xav ua rau muaj kev ntxub ntxaug ua ntej koj tseem paub tias muaj dab tsi tshwm sim. Txoj kev uas koj tswj koj tus kheej thaum ua haujlwm sting yog dhau ntawm kuv. "
  
  "Kuv qaug cawv thaum koj hla kuv hauv cov txiv neej chav, George," Sam sim piav qhia, tab sis nws tsis muaj kev kho. "Kuv yuav tsum xav li cas?"
  
  George Masters luag nyav. "Kuv xav tias koj tsis xav tias yuav pom ib tus neeg zoo nraug li kuv hauv qhov bar no. Kuv tuaj yeem ua tau zoo dua ... lossis koj tuaj yeem siv sijhawm ntau dua. "
  
  "Hav, nws yog kuv lub hnub yug fucking," Sam tiv thaiv. "Kuv muaj cai npau taws."
  
  "Tej zaum yog li ntawd, tab sis nws tsis muaj teeb meem tam sim no," George tawm tsam. "Koj khiav tawm tom qab ntawd thiab khiav tawm dua yam tsis tau muab sijhawm rau kuv piav qhia qhov kuv xav tau los ntawm koj."
  
  "Kuv twv koj hais yog lawm," Sam sighed thaum lawv tig mus rau txoj kev uas mus rau qhov zoo nkauj Vogri cheeb tsam. Lub tsev Victorian uas lub tiaj ua si coj nws lub npe tshwm los ntawm cov ntoo thaum lub tsheb qeeb heev.
  
  George hais tias, "Tus dej yuav tsis pom peb qhov kev sib tham, yog tias lawv tab tom saib lossis eavesdropping."
  
  "Lawv? Sam frowned, fascinated los ntawm paranoia ntawm nws captor, tib tus txiv neej uas lub sij hawm dhau los tau thuam Sam tus kheej paranoid tshwm sim. "Koj txhais tau tias, leej twg tsis tau pom lub carnival ntawm speed-fucking peb tau ua tom ntej no?"
  
  "Koj paub lawv yog leej twg, Sam. Lawv ua siab ntev, saib koj thiab tus kws sau keeb kwm zoo nkauj ... saib David Perdue ... "nws hais thaum lawv taug kev mus rau ntug dej ntawm tus Dej Tyne, uas ntws los ntawm cov vaj tsev.
  
  "Tos, koj puas paub Nina thiab Perdue?" Sam gasped. "Lawv yuav tsum ua li cas vim li cas koj thiaj li raws kuv?"
  
  George sighed. Nws yog lub sij hawm mus rau lub plawv ntawm qhov teeb meem. Nws nres yam tsis hais lwm lo lus, combing lub qab ntug nrog nws ob lub qhov muag muab zais nyob rau hauv disfigured pob muag. Cov dej ua rau Sam muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, Eve nyob rau hauv lub drizzle ntawm grey huab. Nws cov plaub hau fluttered hla nws lub ntsej muag thaum nws tos George kom qhia meej nws lub hom phiaj.
  
  "Kuv yuav ua kom luv luv, Sam," George hais. "Kuv tsis tuaj yeem piav qhia tam sim no li cas kuv paub txhua yam no, tab sis tsuas yog ntseeg kuv tias kuv paub." Nco ntsoov tias tus neeg sau xov xwm tsuas yog saib nws yam tsis muaj kev qhia, nws hais ntxiv. "Koj puas tseem muaj Dread Serpent video, Sam? Cov vis dis aus uas koj kaw thaum koj nyob hauv Lub Nroog Lost, koj puas muaj nrog koj?
  
  Sam xav sai sai. Nws tau txiav txim siab khaws nws cov lus teb tsis meej txog thaum nws paub tseeb tias George Masters lub hom phiaj. "Tsis yog, kuv tau sau ib tsab ntawv nrog Dr. Gould, tab sis nws nyob txawv teb chaws."
  
  "Yog tiag?" George teb nonchalantly. "Koj yuav tsum nyeem cov ntawv xov xwm, Mr. Famous Journalist. Nws tau cawm txoj sia ntawm ib tus tswvcuab tseem ceeb ntawm nws lub nroog nag hmo, yog li koj dag kuv lossis nws muaj peev xwm ua rau bilocation. "
  
  "Saib maj, cia li qhia rau kuv paub qhov koj yuav tsum qhia rau kuv, rau qhov Vajtswv pom zoo. Vim yog koj tus cwj pwm tsis zoo kuv tau sau kuv lub tsheb tawm thiab kuv tseem yuav tsum tau ua nrog qhov quav ntawd thaum koj ua tiav kev ua si ntawm chaw ua si, "Sam snapped.
  
  "Koj puas muaj ib daim vis dis aus ntawm "Tus nab phem txaus ntshai" nrog koj? George rov hais dua nrog nws tus kheej txoj kev hem. Txhua lo lus zoo li ib tug rauj ntaus lub dab ntxwg nyoog hauv Sam lub pob ntseg. Nws tsis muaj txoj hauv kev tawm ntawm kev sib tham, thiab tsis muaj txoj hauv kev tawm ntawm lub tiaj ua si yam tsis muaj George.
  
  "Lub... Tus nab txaus ntshai?" Sam ua siab ntev. Nws tsis paub ntau txog yam uas Perdue tau thov kom nws ua yeeb yaj kiab hauv qhov tob ntawm lub roob hauv New Zealand, thiab nws nyiam qhov ntawd. Nws qhov kev xav paub feem ntau yog txwv rau qhov nws nyiam, thiab lub cev thiab tus lej tsis yog nws qhov tseem ceeb.
  
  "Yexus Khetos!" George raged nyob rau hauv nws qeeb, slurred hais lus. "Tus nab txaus ntshai, ib daim duab uas tsim los ntawm cov kab ke sib txawv thiab cov cim, Splinter! Kuj hu ua equation! Cov ntaub ntawv no nyob qhov twg?
  
  Sam tsa nws txhais tes nyob rau hauv surrender. Cov neeg nyob hauv lub kaus tau pom lub suab nrov ntawm ob tug txiv neej peeking tawm ntawm lawv qhov chaw nkaum, thiab cov neeg ncig tebchaws tig los saib seb qhov kev ntxhov siab yog dab tsi. "Ok, Vajtswv! So kom txaus, "Sam ntxhi hnyav. "Kuv tsis muaj footage nrog kuv, George. Tsis nyob ntawm no thiab tam sim no. Vim li cas?"
  
  "Cov duab no yuav tsum tsis txhob nkag mus rau hauv tes ntawm David Perdue, koj nkag siab?" - George ceeb toom nrog ib tug hoarse tshee. "Tsis txhob! Kuv tsis quav ntsej qhov koj yuav hais rau nws, Sam. Tsuas yog rho tawm nws. Corrupt cov ntaub ntawv, txawm li cas los xij. "
  
  "Qhov ntawd yog txhua yam nws mob siab txog, phooj ywg," Sam hais rau nws. "Kuv yuav mus kom deb li deb hais tias nws yog obsessed nrog nws."
  
  "Kuv paub qhov ntawd, phooj ywg," George hais rov qab rau Sam. "Qhov ntawd yog qhov teeb meem damn. Nws raug siv los ntawm ib tug puppeteer ntau, loj dua nws tus kheej. "
  
  "Lawv?" Sam nug sarcastically, xa mus rau George's paranoid txoj kev xav.
  
  Tus txiv neej faded-skinned muaj txaus ntawm Sam Cleave tus hluas nkauj antics thiab rushed rau pem hauv ntej, tuav Sam los ntawm dab tshos thiab co nws nrog txaus ntshai quab yuam. Ib pliag, Sam xav zoo li ib tug me nyuam yaus raug pov los ntawm St. Bernard, ua rau nws nco qab tias George lub cev lub zog yuav luag tsis muaj neeg.
  
  "Tam sim no mloog, thiab ua tib zoo mloog, phooj ywg," nws hais rau Sam lub ntsej muag, nws ua tsis taus pa tsw ntawm luam yeeb thiab mint. "Yog tias David Perdue tau txais qhov sib npaug no, Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub yuav yeej!"
  
  Sam sim ua qhov tsis muaj txiaj ntsig los tso tus txiv neej hlawv tes, tsuas yog ua rau nws npau taws rau Eva. George tuav nws dua thiab tso nws tam sim ntawd kom nws dawm rov qab. Thaum Sam sim nrhiav nws footing, George los ze dua. "Koj puas tseem nkag siab qhov koj ua rau? Perdue yuav tsum tsis txhob ua haujlwm nrog Dread Serpent. Nws yog tus txawj ntse uas lawv tau tos kom daws tau qhov teeb meem lej damn txij thaum lawv tus tub golden yav dhau los tsim nws. Hmoov tsis zoo, hais tias tus tub golden muaj lub siab xav thiab rhuav tshem nws txoj haujlwm, tab sis tsis yog ua ntej tus nkauj qhe luam nws thaum tu nws chav. Tsis tas yuav qhia rau koj, nws yog tus ua haujlwm, ua haujlwm rau Gestapo. "
  
  "Tom qab ntawd leej twg yog lawv tus tub golden?" Sam nug.
  
  George ntsia Sam, xav tsis thoob. "Koj tsis paub? Puas tau hnov ib tug txiv neej hu ua Einstein, kuv tus phooj ywg? Einstein, tus txiv neej 'Theory of Relativity', tau ua haujlwm rau qee yam kev puas tsuaj me ntsis dua li lub foob pob atomic, tab sis muaj cov yam ntxwv zoo sib xws. Saib, kuv yog ib tug kws tshawb fawb, tab sis kuv tsis yog ib tug neeg txawj ntse. Ua Vajtswv tsaug tsis muaj leej twg tuaj yeem ua tiav qhov sib npaug no, yog vim li cas Dr. Kenneth Wilhelm lig tau sau nws hauv Lub Nroog Lost. Tsis muaj leej twg yuav tsum muaj txoj sia nyob hauv lub qhov nab fucking no. "
  
  Sam nco txog Dr. Wilhelm, uas yog tus tswv ua liaj ua teb hauv New Zealand qhov chaw Lost City nyob. Nws yog ib tug kws tshawb fawb Nazi, tsis paub rau feem coob, uas mus los ntawm lub npe Williams tau ntau xyoo.
  
  "Zoo zoo. Xav tias kuv yuav tag nrho cov no," Sam thov, tsa nws txhais tes dua. "Dab tsi yog qhov tshwm sim ntawm qhov sib npaug no? Kuv yuav xav tau ib qho kev zam txim tiag tiag los qhia qhov no rau Perdue, leej twg, los ntawm txoj kev, yuav tsum tau npaj kuv txoj kev tuag tam sim no. Koj txoj kev xav vwm ua rau kuv ntsib nws. Tus Tswv, nws yuav tsum npau taws. "
  
  George shrugged. "Koj yuav tsum tsis txhob khiav tawm."
  
  Sam paub tias nws yog lawm. Yog tias Sam tsuas yog ntsib George ntawm nws lub qhov rooj thiab nug, nws yuav cawm tau nws ntau yam teeb meem. Ua ntej tshaj plaws, nws tseem yuav muaj tsheb. Ntawm qhov tod tes, kev quaj ntsuag dhau ntawm shit uas twb tau tshwm sim tsis ua rau Sam zoo.
  
  "Kuv tsis paub meej txog cov ntsiab lus zoo dua, Sam, tab sis ntawm kuv tus kheej thiab Aidan Glaston, qhov kev pom zoo dav dav yog tias qhov sib npaug no yuav ua rau muaj kev hloov pauv tseem ceeb hauv lub ntsiab lus tam sim no ntawm physics," George lees paub. "Los ntawm qhov Aidan tau tuaj yeem sau los ntawm nws qhov chaw, qhov kev suav no yuav ua rau muaj kev kub ntxhov thoob ntiaj teb. Qhov no yuav cia cov khoom tawg los ntawm daim ntaub thaiv ntawm qhov ntev, ua rau peb tus kheej physics sib tsoo nrog dab tsi nyob rau sab nraud. Cov Nazis tau sim nrog nws, zoo ib yam li cov lus thov ntawm Unified Field Theory, uas tsis tuaj yeem ua pov thawj. "
  
  "Thiab Sun Black Sun yuav tau txais txiaj ntsig li cas los ntawm qhov no, Masters?" - Sam nug, siv nws cov txuj ci kev sau xov xwm kom nkag siab txog shit. "Lawv nyob hauv tib lub sijhawm thiab qhov chaw ib yam li lwm lub ntiaj teb. Nws tsis tsim nyog xav tias lawv yuav sim nrog crap uas yuav rhuav tshem lawv nrog rau txhua yam. "
  
  "Tej zaum yog li ntawd, tab sis koj puas tau pom ib nrab ntawm qhov txawv txav, twisted crap lawv tau ua thaum Ntiaj Teb Tsov Rog II?" George tawm tsam. "Feem ntau ntawm qhov lawv tau sim ua yog qhov tsis muaj txiaj ntsig kiag li, thiab tseem lawv txuas ntxiv ua qhov kev sim loj heev tsuas yog los kov yeej qhov kev cuam tshuam no, ntseeg tias nws yuav ua rau lawv txoj kev paub txog kev ua haujlwm ntawm lwm yam kev tshawb fawb - cov kev tshawb fawb uas peb tsis tuaj yeem ua tau. tseem to taub. Leej twg hais tias qhov no tsis yog lwm qhov tsis txaus ntseeg los ua kom lawv txoj kev npau taws thiab kev tswj hwm?"
  
  "Kuv nkag siab qhov koj hais, George, tab sis kuv ua siab ncaj tsis xav tias txawm lawv vwm li ntawd. Txawm li cas los xij, lawv yuav tsum muaj qee qhov laj thawj xav ua kom tiav qhov no, tab sis nws yuav ua li cas? Sam sib cav. Nws xav ntseeg George Masters, tab sis muaj ntau qhov hauv nws txoj kev xav. Ntawm qhov tod tes, txiav txim los ntawm tus txiv neej no txoj kev ntshaw, nws zaj dab neeg tsim nyog tsawg kawg yog kuaj xyuas.
  
  "Saib seb, Sam, txawm koj ntseeg kuv los tsis ntseeg, tsuas yog ua rau kuv nyiam thiab saib qhov no ua ntej koj cia David Perdue tau txais nws txhais tes ntawm qhov sib npaug," George thov.
  
  Sam nodded nyob rau hauv kev pom zoo. "Nws yog ib tug neeg zoo. Yog tias muaj ib qho teeb meem loj hauv cov lus sib liam no, nws yuav rhuav tshem nws tus kheej, ntseeg kuv. "
  
  "Kuv paub tias nws yog ib tug neeg pab nyiaj. Kuv paub yuav ua li cas nws fucked Dub Sun rau txoj kev mus txog rau hnub Sunday thaum nws paub tias lawv tab tom npaj rau lub ntiaj teb, Sam, "tus kws tshawb fawb tsis txaus ntseeg tau piav qhia ua siab ntev. "Tab sis qhov kuv zoo li tsis tuaj yeem hla rau koj yog tias Purdue tsis paub txog nws lub luag haujlwm hauv kev puas tsuaj. Nws yog blissfully tsis paub hais tias lawv tab tom siv nws cov ntse ntse thiab innate xav paub coj nws ncaj nraim mus rau hauv lub abyss. Nws tsis yog qhov teeb meem ntawm seb nws puas pom zoo lossis tsis ua. Nws zoo dua tsis muaj lub tswv yim tias qhov sib npaug nyob qhov twg lossis lawv yuav tua nws ... thiab koj thiab tus poj niam ntawm Oban. "
  
  Thaum kawg, Sam tau txais cov lus qhia. Nws tau txiav txim siab los ua nws lub sijhawm ua ntej tig mus rau Perdue, yog tias tsuas yog muab George Masters qhov txiaj ntsig ntawm qhov tsis ntseeg. Nws yuav nyuaj rau kev qhia meej qhov tsis txaus ntseeg yam tsis tau hla cov ntaub ntawv tseem ceeb rau qhov chaw tsis sib xws. Lwm yam tshaj li Perdue, muaj ob peb tus neeg uas tuaj yeem qhia nws txog qhov txaus ntshai nyob hauv qhov kev suav no, thiab txawm tias cov neeg tuaj yeem ... nws yuav tsis paub yog tias lawv tuaj yeem ntseeg tau.
  
  "Cia li coj kuv mus tsev, thov," Sam nug nws tus neeg raug ntes. "Kuv yuav saib qhov no ua ntej kuv ua dab tsi, tsis ua li cas?"
  
  "Kuv ntseeg koj, Sam," George hais. Nws suab zoo li qhov ultimatum ntau dua li kev cog lus ntawm kev ntseeg siab. "Yog tias koj tsis rhuav tshem cov ntaub ntawv no, koj yuav khuv xim nws rau lub sijhawm luv ntawm koj lub neej."
  
  
  12
  Olga
  
  
  Thaum kawg ntawm nws quip, Casper Jacobs khiav nws cov ntiv tes los ntawm nws cov plaub hau xuab zeb, tawm hauv nws lub taub hau zoo li Eighties pop hnub qub. Nws ob lub qhov muag tau ntshav los ntawm kev nyeem ntawv txhua hmo, qhov tsis sib xws ntawm qhov nws tau cia siab rau thaum hmo ntuj - kom so thiab pw tsaug zog. Hloov chaw, xov xwm ntawm kev tshawb pom ntawm Dread Serpent infuriated nws. Nws tau cia siab tias Zelda Bessler lossis nws cov lapdogs tseem tsis paub txog cov xov xwm.
  
  Ib tug neeg sab nraud tau ua suab nrov, uas nws tau sim tsis quav ntsej thaum xub thawj, tab sis nruab nrab ntawm nws txoj kev ntshai ntawm lub ntiaj teb kev phem thiab tsis muaj kev pw tsaug zog, muaj ntau yam uas nws tsis tuaj yeem dais hnub no. Nws suab zoo li lub phaj sib tsoo thiab qee qhov kev sib tsoo tom ntej ntawm nws lub qhov rooj, ua raws li lub tswb nrov ntawm lub tsheb.
  
  "Auj, rau qhov Vajtswv, tam sim no dab tsi?" - nws qw nrov. Nws maj nrawm mus rau pem hauv ntej lub qhov rooj, npaj kom tshem nws txoj kev ntxhov siab tawm ntawm leej twg uas tau cuam tshuam nws. Thawb lub qhov rooj ib sab, Casper qw nrov nrov, "Yuav ua li cas nyob rau hauv lub npe ntawm txhua yam uas dawb huv tab tom mus ntawm no?" Qhov nws pom ntawm tus taw ntaiv uas coj mus rau nws txoj kev tsav tsheb tau tshem nws tam sim ntawd. Tus poj niam zoo nkauj tshaj plaws yog squatting ntawm nws lub tsheb, saib kev nyuaj siab. Nyob rau ntawm txoj kev taug kev nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog ib tug mess ntawm ncuav mog qab zib thiab icing pob uas yav tas los koom rau ib tug loj tshoob ncuav mog qab zib.
  
  Thaum nws ntsia Casper pleadingly, nws lub qhov muag ntshiab ntsuab ua rau nws xav tsis thoob. "Thov tus tswv, thov tsis txhob npau taws! Kuv tuaj yeem lwv tag nrho ib zaug. Saib, qhov chaw ntawm koj lub tsheb tsuas yog icing. "
  
  "Tsis yog, tsis yog," nws tawm tsam, tuav nws txhais tes thov txim, "thov tsis txhob txhawj txog kuv lub tsheb. Ntawm no, cia kuv pab koj." Ob lub squeals thiab nias ntawm lub chaw taws teeb tswj khawm ntawm nws cov yuam sij silenced lub tswb nrov. Casper maj nrawm los pab tus sobbing kev zoo nkauj khaws lub ncuav mog qab zib uas lwj. "Thov tsis txhob quaj. Hav, Kuv mam li qhia koj dab tsi. Thaum peb tau txheeb xyuas qhov no, kuv yuav coj koj mus rau koj lub tsev bakery hauv zos thiab hloov lub ncuav mog qab zib. Ntawm kuv."
  
  "Ua tsaug, tab sis koj ua tsis tau qhov no," nws snorted, sib sau ua ke handfuls ntawm batter thiab marzipan decorations. "Koj pom, kuv ci lub ncuav no rau kuv tus kheej. Nws coj kuv ob hnub, thiab qhov no yog tom qab kuv ua tag nrho cov khoom dai ntawm tes. Koj pom, nws yog ib lub ncuav mog qab zib tshoob. Peb tsis tuaj yeem yuav khoom qab zib tshoob ntawm ib lub khw nyob qhov twg. "
  
  Nws qhov muag ntshav, ua kua muag, ua rau Casper lub siab tawg. Nws tsis kam muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv pliaj thiab rub nws maj mam qhia nws txoj kev khuv leej. Tag nrho nws captivated, nws xav tias ib tug pang nyob rau hauv nws lub hauv siab, uas paub pang ntawm kev poob siab uas los thaum ntsib nrog ib tug hnyav kev muaj tiag. Casper hnov mob hauv siab. Nws tsis xav hnov cov lus teb, tab sis nws xav nug cov lus nug. "Puas yog ... Kuv-yog lub ncuav mog qab zib rau koj ... kab tshoob?" nws hnov nws daim di ncauj ntxeev siab rau nws.
  
  'Thov hais tsis yog! Thov ua tus nkauj nyab lossis ib yam dab tsi. Vim Vajtswv txoj kev hlub, thov txhob ua ib tug nkauj nyab!" Nws lub siab zoo li qw qw, Nws yeej tsis tau hlub ib zaug li, tsuas yog siv technology thiab science xwb. me me strangled suab dim nws li wry luag tshwm rau ntawm nws lub ntsej muag zoo nkauj.
  
  "Auj Vajtswv, tsis yog," nws tshiav nws lub taub hau, sniffling thiab giggling stupidly. "Kuv puas zoo li ruam rau koj tiag tiag?"
  
  "Ua tsaug, Yexus!" Tus kws physicist jubilant hnov nws lub suab zoo siab. Tam sim ntawd nws luag ntxhi rau nws, zoo siab heev tias nws tsis yog ib leeg xwb, tab sis kuj muaj kev lom zem. "Ha! Kuv tsis pom zoo ntxiv! Bachelor ntawm no! "nws yws yws ua tsis taus pa. Paub txog qhov ua tsis tau zoo npaum li cas, Casper xav tias nws tuaj yeem hais qee yam kev nyab xeeb dua. Nws hais tias, "Los ntawm txoj kev, kuv lub npe yog Casper," nws hais, tuav tawm ib txhais tes scruffy. "Dr. Casper Jacobs." Nws paub tseeb tias nws pom nws lub npe.
  
  Txaus siab rau, tus poj niam zoo nkauj tuav nws txhais tes nrog nws cov ntiv tes nplaum nplaum thiab luag, "Koj tsuas yog suab zoo li James Bond. Kuv lub npe yog Olga Mitra, uh ... neeg ua mov ci. "
  
  "Olga, tus neeg ua mov ci," nws luag ntxhi. "Kuv nyiam nws".
  
  "Mloog," nws hais tiag, so nws sab plhu nrog nws lub tes tsho, "Kuv xav tau lub ncuav mog qab zib no xa mus rau lub tshoob hauv tsawg dua ib teev. Koj puas muaj lus nug?
  
  Casper xav ib pliag. Nws nyob deb ntawm kev tso ib tug hluas nkauj ntawm txoj kev zoo nkauj no nyob rau hauv qhov txaus ntshai. Qhov no tsuas yog nws lub sijhawm los ua qhov kev xav ntev, thiab qhov zoo ntawm qhov ntawd. Nws tam sim ntawd snapped nws tus ntiv tes thiab ib lub tswv yim popped rau hauv nws lub taub hau, ua rau tej daim ntawm lub ncuav mog qab zib ya sib nrug. "Tej zaum kuv muaj lub tswv yim, Npeeg Mithra. Tos ntawm no."
  
  Nrog rau qhov kev txaus siab tshiab, qhov feem ntau ua rau Casper tau khiav ntawm tus ntaiv mus rau nws tus tswv tsev thiab thov Karen thov kev pab. Tom qab tag nrho, nws yeej ib txwm ci, ib txwm tawm qab zib buns thiab bagels nyob rau hauv nws lub qab nthab. Ua rau nws zoo siab, tus tswv tsev niam tau pom zoo los pab Casper tus hluas nkauj tshiab cawm nws lub koob npe nrov. Lawv muaj lwm lub ncuav mog qab zib npaj rau lub sijhawm sau tseg tom qab Karen tau hu ob peb ntawm nws tus kheej.
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab sib tw tawm tsam lub sijhawm los ua lub ncuav mog qab zib tshoob tshiab, uas yog hmoov zoo rau Olga thiab Karen tau pib nrog, lawv txhua tus muaj ib khob ntawm sherry los ua kom lawv txoj kev vam meej.
  
  "Tsis yog kuv tsuas yog nrhiav tau tus khub zoo tshaj plaws hauv kev ua txhaum cai hauv chav ua noj," tos txais Karen, tsa nws lub khob, "tab sis kuv kuj tau ua phooj ywg tshiab!" Nov yog kev koom tes thiab cov phooj ywg tshiab! "
  
  "Kuv txhawb qhov no," Casper luag nyav, clinking tsom iav nrog ob tug poj niam zoo siab. Nws tsis tuaj yeem tshem nws lub qhov muag ntawm Olga. Tam sim no nws tau so thiab zoo siab dua, nws ci ntsa iab zoo li champagne.
  
  "Ua tsaug ntau lab zaug, Karen," Olga beamed. "Kuv yuav ua li cas yog tias koj tsis tau cawm kuv?"
  
  "Zoo, kuv twv nws yog koj tus tub rog nyob rau ntawd uas tau teeb tsa tag nrho, nyob zoo,"hais tias rau caum tsib xyoos redheaded Karen, taw rau nws lub khob ntawm Casper.
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb," Olga pom zoo. Nws tig mus rau Casper thiab ntsia tob rau hauv nws ob lub qhov muag. "Nws tsis tsuas yog zam txim rau kuv rau kuv qhov tsis txaus ntseeg thiab kev ntxhov siab hauv nws lub tsheb, tab sis nws kuj tau cawm kuv lub nroog Yeiuxalees ... Thiab lawv hais tias chivalry tuag lawm."
  
  Casper lub plawv dhia. Tom qab nws luag ntxhi thiab tsis pom kev zoo nkauj yog lub ntsej muag ntawm ib tug tub kawm ntawv hauv cov ntxhais lub locker chav. "Ib tug yuav tsum cawm tus ntxhais huabtais los ntawm kev taug kev hauv av nkos. Nws kuj tseem yuav yog kuv, "nws winked, xav tsis thoob los ntawm nws tus kheej ntxim nyiam. Casper tsis yog qhov tsis txaus ntseeg, tab sis nws txoj kev mob siab rau nws txoj haujlwm ua rau nws tsis tshua muaj neeg nyiam. Qhov tseeb, nws tsis ntseeg nws txoj hmoo nrhiav Olga. Tsis tsuas yog nws zoo li muaj kev mloog, tab sis nws xyaum tau tshwm sim ntawm nws lub qhov rooj. Kev xa tus kheej, kev ua siab zoo ntawm txoj hmoo, nws xav tias.
  
  "Koj puas tuaj nrog kuv xa lub ncuav mog qab zib?" - nws nug Casper. "Karen, Kuv yuav rov qab los pab koj ntxuav."
  
  "Tsis muaj tseeb," Karen squealed playfully. "Nej ob leeg, cia li mus teem lub ncuav mog qab zib. Tsuas yog nqa kuv ib nrab lub raj mis ntawm brandy, koj paub, rau qhov teeb meem, "nws winked.
  
  Zoo siab, Olga hnia Karen ntawm sab plhu. Karen thiab Casper sib pauv kev sib tw yeej pom ntawm qhov tshwm sim tam sim ntawd ntawm txoj kev taug kev ntawm tshav ntuj hauv lawv lub neej. Raws li Karen hnov nws tus neeg xauj tsev xav, nws nug hais tias, "Koj tuaj qhov twg los, tus hlub? Koj lub tsheb puas nyob ze?"
  
  Casper dov nws ob lub qhov muag ntawm nws. Nws xav nyob twj ywm tsis quav ntsej txog cov lus nug uas tseem hla nws lub siab, tab sis tam sim no tus neeg hais lus Karen tau hais tawm. Olga txo nws lub taub hau thiab teb lawv yam tsis muaj kev tshwj tseg. "Auj yog, kuv lub tsheb nres ntawm txoj kev. Kuv tau sim nqa lub ncuav mog qab zib ntawm kuv chav tsev mus rau kuv lub tsheb thaum kuv poob kuv qhov nyiaj tshuav vim txoj kev ntxhib. "
  
  "Koj lub tsev?" Kasper nug. "Ntawm no?"
  
  "Yog lawm, tom ntej no lub qhov rooj, hla lub laj kab. "Kuv yog koj tus neeg nyob ze, ua dag," nws luag. "Koj tsis tau hnov lub suab thaum kuv tsav tsheb rau hnub Wednesday? Cov neeg tsiv teb tsaws tau ua suab nrov uas kuv xav tias kuv tau raug cem hnyav, tab sis hmoov zoo tsis muaj leej twg tshwm sim. "
  
  Casper ntsia Karen nrog kev xav tsis thoob tab sis txaus siab luag. "Koj puas hnov qhov ntawd, Karen? Nws yog peb tus neeg nyob ze tshiab. "
  
  "Kuv hnov nws, Romeo," Karen teased. "Tam sim no pib. Kuv tabtom khiav tawm ntawm libations. "
  
  "Huag ntuj raug txim, yog," Olga exclaimed.
  
  Nws ua tib zoo pab nws nqa lub hauv paus ntawm lub ncuav mog qab zib, ib lub vaj huam sib luag ntoo uas ruaj khov zoo li lub npib, npog nrog cov ntawv xovxwm rau zaub. Lub ncuav qab zib tsis nyuaj heev, yog li nws yooj yim los nrhiav qhov sib npaug ntawm ob. Zoo li Kasper, Olga siab. Nrog nws lub puab tsaig siab, cov tawv nqaij ncaj ncees thiab cov plaub hau, thiab lub cev yuag rau khau boots, nws yog qhov zoo nkauj sab hnub tuaj European stereotype ntawm kev zoo nkauj thiab qhov siab. Lawv coj lub ncuav mog qab zib rau nws Lexus thiab tswj kom muab nws tso rau hauv lub rooj zaum tom qab.
  
  "Koj coj," nws hais tias, muab tus yuam sij rau nws. "Kuv yuav zaum hauv qab nrog lub ncuav mog qab zib."
  
  Thaum lawv tsav tsheb, Casper muaj ntau txhiab lo lus nug uas nws xav nug tus poj niam zoo nkauj, tab sis nws txiav txim siab ua kom txias. Nws tau txais cov lus qhia los ntawm nws.
  
  "Kuv yuav tsum hais, qhov no tsuas yog mus qhia tias kuv tuaj yeem tsav tsheb tsis muaj zog," nws khav thaum lawv mus txog tom qab ntawm lub tsev txais tos.
  
  "Los yog kuv lub tsheb tsuas yog yooj yim siv. Koj paub, koj tsis tas yuav yog tus kws tshawb fawb foob pob hluav taws kom ya nws, "nws tso dag. Nyob rau hauv ib lub sijhawm ntawm kev poob siab, Casper nco qab qhov kev tshawb pom ntawm Dire Serpent thiab nws tseem xav tau kom paub tseeb tias David Perdue tsis tau kawm nws. Nws yuav tsum tau pom ntawm nws lub ntsej muag thaum nws pab Olga nqa lub ncuav mog qab zib rau hauv chav ua noj hauv chav.
  
  "Casper?" nws nias. "Casper, puas muaj dab tsi tsis raug?"
  
  "Tsis yog, tsis tau," nws luag ntxhi. "Tsuas yog xav txog cov khoom ua haujlwm."
  
  Nws tsis tuaj yeem qhia nws tias nws tuaj txog thiab nws zoo nkauj zoo nkauj tau tshem tawm txhua qhov tseem ceeb ntawm nws lub siab, tab sis qhov tseeb yog nws muaj. Tsuas yog tam sim no nws puas nco qab tias nws mob siab npaum li cas nws tau sim hu rau Perdue yam tsis tau qhia tias nws ua li ntawd. Tom qab tag nrho, nws yog ib tug tswv cuab ntawm Kev Txiav Txim, thiab yog tias lawv pom tias nws nyob hauv kev sib cav nrog David Perdue, lawv yuav ua tiav nws.
  
  Nws yog qhov xwm txheej tsis zoo uas qhov chaw ntawm physics uas Kasper tau mus yuav dhau los ua cov ntsiab lus ntawm Tus Dread Serpent. Nws ntshai tias qhov no tuaj yeem ua rau yog siv kom raug, tab sis Dr. Wilhelm qhov kev nthuav qhia ntse ntawm kab zauv ua rau Kasper yooj yim ... txog tam sim no.
  
  
  13
  Purdue Pawn
  
  
  Perdue npau taws heev. Cov neeg txawj ntse feem ntau tau ua haujlwm zoo li tus neeg vwm txij li Sam tsis tuaj yeem teem sijhawm. Tsis tuaj yeem nrhiav Sam los ntawm email, xov tooj lossis satellite taug qab ntawm nws lub tsheb, Perdue raug torn ntawm kev xav ntawm kev ntxeev siab thiab ntshai heev. Nws tau tso siab rau tus neeg sau xov xwm tshawb fawb nrog cov ntaub ntawv tseem ceeb tshaj plaws uas Nazis tau zais, thiab tam sim no nws pom nws tus kheej dai ntawm ib txoj xov nyias ntawm kev huv.
  
  "Yog tias Sam ploj lossis mob, kuv tsis quav ntsej!" - nws bark ntawm Jane. "Txhua yam kuv xav tau yog cov duab tsis zoo ntawm lub nroog uas ploj lawm, vim yog Vajtswv! Kuv xav kom koj rov qab mus rau nws lub tsev hnub no, Jane, thiab kuv xav kom koj tsoo lub qhov rooj yog tias tsim nyog."
  
  Jane thiab Charles, tus neeg tua hluav taws, ntsia ib leeg nrog kev txhawj xeeb heev. Nws yeej yuav tsis ua rau muaj kev ua txhaum cai rau ib qho laj thawj, thiab Perdue paub qhov no, tab sis nws xav tau nws los ntawm nws. Charles, raws li ib txwm muaj, sawv hauv qhov ntsiag to ntawm ib sab ntawm lub rooj noj mov Perdue, tab sis nws ob lub qhov muag pom tias nws txhawj xeeb txog qhov kev tsim kho tshiab.
  
  Nyob rau hauv lub qhov rooj ntawm chav ua noj loj hauv Reichtisusis, Lilian, tus tu tsev, sawv thiab mloog. Thaum so hauv lub cutlery tom qab rhuav tshem cov pluas tshais uas nws tau npaj, nws tus cwj pwm zoo siab ib txwm tau dhau los ntawm qhov qis qis thiab poob mus rau qhov tsis txaus ntseeg.
  
  "Dab tsi tshwm sim rau peb lub tsev fuabtais?" - nws yws, tuav nws taub hau. "Yuav ua li cas chim siab rau tus tswv ntawm cov cuab yeej cuab tam uas nws hloov mus ua dab phem li no?"
  
  Nws tau quaj ntsuag lub hnub thaum Perdue yog nws tus kheej - nyob ntsiag to thiab khaws cia, ua siab mos siab muag thiab txawm tias lub sijhawm ntxhov siab. Tam sim no tsis muaj suab paj nruag ntxiv los ntawm nws lub chaw sim, thiab tsis muaj kev ncaws pob hauv TV thaum nws qw rau tus kws txiav txim plaub. Yawg Cleave thiab Dr. Gould tau nyob deb, thiab cov neeg pluag Jane thiab Charles yuav tsum tau tso nrog tus thawj coj thiab nws txoj kev xav tshiab, qhov sib npaug siab phem uas lawv tau pom nyob rau ntawm lawv qhov kev mus ncig tshiab kawg.
  
  Nws zoo nkaus li tias txawm lub teeb tsis nkag mus rau lub qhov rais siab ntawm lub tsev loj. Nws ob lub qhov muag mus dhau lub qab nthab siab thiab cov khoom kim heev, relics thiab majestic paintings. Tsis muaj qhov no zoo nkauj lawm. Lillian xav zoo li cov xim lawv tus kheej tau ploj mus los ntawm sab hauv ntawm lub tsev nyob ntsiag to. "Zoo li ib tug sarcophagus," nws sighed, tig ib ncig. Ib daim duab sawv hauv nws txoj kev, muaj zog thiab muaj zog, thiab Lillian taug kev ncaj nraim rau hauv nws. Ib lub suab nrov nrov tau khiav tawm ntawm Lillian ntshai.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Lily, tsuas yog kuv xwb," tus nais maum luag, nplawm tus neeg saib xyuas hauv tsev nrog khawm. "Tom qab ntawd dab tsi ua rau koj zoo siab heev?"
  
  Lillian zoo siab thaum tus kws saib xyuas mob tshwm sim. Nws fanned nws lub ntsej muag nrog ib daim phuam chav ua noj, sim sau nws tus kheej tom qab pib. "Ua Vajtswv tsaug uas koj nyob ntawm no, Lilith," nws croaked. "Mr. Perdue yuav vwm, kuv cog lus rau nws. Koj puas tuaj yeem muab nws sedative rau ob peb teev? Cov neeg ua haujlwm tau qaug zog los ntawm nws qhov kev xav tau vwm. "
  
  "Kuv xav tias koj tseem tsis tau pom Mr. Cleave?" - Qhia Muam Hurst nrog kev cia siab.
  
  "Tsis yog, thiab Jane muaj laj thawj ntseeg tias muaj ib yam dab tsi tshwm sim rau Mr. Cleave, tab sis nws tsis muaj lub siab xav qhia Mr. Perdue ... tseem. Tsis txog thaum nws me me, koj paub, "Lillian ua tus frowning gestures los qhia Perdue txoj kev npau taws.
  
  "Vim li cas Jane xav tias muaj qee yam tshwm sim rau Sam?" - Tus nais maum nug tus kws ua zaub mov nkees.
  
  Lillian tau sawv ntsug thiab ntxhi hais tias, "Tshwj xeeb lawv pom nws lub tsheb tsoo rau hauv lub laj kab hauv tsev kawm ntawv ntawm Old Stanton Road, tag nrho sau tawm."
  
  "Dab tsi?" Muam Hearst nqhis dej ntsiag to. "Au kuv tus Vajtswv, kuv vam tias nws yuav ua li cas?"
  
  "Peb tsis paub dab tsi. Txhua tus Jane tuaj yeem paub yog tias Mr. Cleave lub tsheb tau pom los ntawm tub ceev xwm tom qab ob peb tus neeg nyob hauv zos thiab cov tswv lag luam tau hu xov tooj mus ceeb toom kev nrawm nrawm, "tus neeg saib xyuas tsev hais rau nws.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, tsis xav tsis thoob tias David txhawj xeeb heev," nws frowned. "Koj yuav tsum qhia nws tam sim ntawd."
  
  "Txhua yam kev hwm, Npeeg Hearst, puas yog nws tsis vwm txaus? Cov xov xwm no yuav thawb nws hla ntawm ntug. Nws tsis tau noj dab tsi, raws li koj pom, "Lillian taw rau cov pluas tshais uas tau muab pov tseg, "thiab nws tsis tsaug zog, tsuas yog thaum koj muab tshuaj rau nws."
  
  "Kuv xav tias nws yuav tsum qhia. Lub sijhawm no, tej zaum nws yuav xav tias Mr. Cleave tau ntxeev siab rau nws lossis tsuas yog tsis quav ntsej nws yam tsis muaj laj thawj. Yog tias nws paub tias ib tug neeg tau ua raws li nws tus phooj ywg, nws yuav hnov qhov tsis txaus ntseeg. Koj puas tau xav txog qhov no?" Muam Hurst tau qhia. "Kuv yuav nrog nws tham".
  
  Lillian nodded. Tej zaum tus kws saib xyuas neeg mob yog lawm. "Zoo, koj yuav yog tus neeg zoo tshaj los qhia nws. Tom qab tag nrho, nws tau coj koj mus ncig xyuas nws lub chaw sim thiab qhia qee qhov kev sib tham nrog koj. Nws tso siab rau koj."
  
  "Koj hais yog lawm, Lily," tus nais maum lees paub. "Cia kuv nrog nws tham thaum kuv tshawb xyuas nws qhov kev vam meej. Kuv yuav pab nws nrog qhov no. "
  
  "Ua tsaug, Lilith. Koj yog Vajtswv lub txiaj ntsim. Qhov chaw no tau dhau los ua tsev loj cuj rau peb txhua tus txij li tus thawj coj rov qab los, "Lillian yws txog qhov xwm txheej.
  
  "Tsis txhob txhawj, nyob zoo," Muam Hearst teb nrog lub ntsej muag zoo siab. "Peb yuav ua kom nws rov qab mus rau qhov zoo."
  
  "Zoo thaum sawv ntxov, Mr. Perdue," tus nais maum luag nyav thaum nws nkag mus hauv lub tsev noj mov.
  
  "Zoo thaum sawv ntxov, Lilith,"hais tias nkees.
  
  "Nws txawv txawv. Koj puas tau noj dab tsi? Nws hais tias. "Koj yuav tsum noj kom kuv kho koj.
  
  Perdue hais tias, "Rau qhov pom ntawm Vajtswv, kuv tau noj ib qho ci ci." "Raws li kuv paub, qhov no yuav txaus."
  
  Nws tsis tuaj yeem sib cav nrog qhov ntawd. Muam Hearst tuaj yeem hnov qhov nro hauv chav. Jane txhawj xeeb tos Perdue kos npe rau ntawm daim ntawv, tab sis nws tsis kam kos npe ua ntej nws mus rau Sam lub tsev los tshawb xyuas.
  
  "Nws tuaj yeem tos?" - tus nais maum nug Jane ua siab ntev. Jane lub qhov muag darted mus Perdue, tab sis nws thawb rov qab nws lub rooj zaum thiab stumbled rau nws ob txhais taw nrog ib co kev txhawb nqa los ntawm Charles. Nws tau taub hau rau tus nais maum thiab sau cov ntaub ntawv, tam sim ntawd noj Nurse Hurst cov lus qhia.
  
  "Mus Jane, tau txais kuv cov duab los ntawm Sam!" Perdue qw tom qab nws thaum nws tawm hauv chav loj thiab nce mus rau nws qhov chaw ua haujlwm. "Nws puas hnov kuv?"
  
  "Nws hnov koj," Muam Hearst lees paub. "Kuv paub tseeb tias nws yuav tawm sai sai no."
  
  "Ua tsaug, Charles, kuv tuaj yeem daws qhov no," Perdue bark ntawm nws tus neeg saib xyuas, xa nws mus.
  
  "Muaj, tus tswv," Charles teb thiab tawm mus. Feem ntau tus neeg tua neeg lub pob zeb qhia tau laced nrog kev poob siab thiab kev tu siab, tab sis nws yuav tsum tau xa cov hauj lwm rau cov neeg ua teb thiab cov neeg ua haujlwm huv.
  
  "Koj tab tom ntxhov siab, Mr. Perdue," Nurse Hurst ntxhi, coj Perdue mus rau hauv chav nyob, qhov chaw nws feem ntau ntsuas nws qhov kev vam meej.
  
  "David, tus kuv hlub, David los yog Dave," nws kho nws.
  
  "Ok, tsis txhob ua siab phem rau koj cov neeg ua haujlwm," nws qhia, sim ua kom nws lub suab txawm tias tsis ua rau nws ua phem. "Nws tsis yog lawv qhov txhaum."
  
  "Sam tseem ploj lawm. Koj puas paub?" Perdue hissed thaum nws rub ntawm nws lub tes tsho.
  
  "Kuv hnov," nws teb. "Yog tias kuv tuaj yeem nug, dab tsi tshwj xeeb ntawm cov duab no? Nws tsis zoo li koj tab tom tua cov ntaub ntawv nyob rau lub sijhawm kaw nruj lossis lwm yam zoo li ntawd. "
  
  Perdue pom Nurse Hearst yog ib tug tsis tshua muaj phooj ywg, ib tug neeg uas to taub nws mob siab rau kev tshawb fawb. Nws tsis xav tso siab rau nws. Nrog Nina nyob deb thiab Jane ua ib tus neeg saib xyuas, nws tus kws saib xyuas neeg mob tsuas yog tus poj niam uas nws nyob ze rau hnub no.
  
  "Raws li kev tshawb fawb, nws ntseeg tau tias qhov no yog ib qho ntawm Einstein txoj kev xav, tab sis qhov kev xav tias nws tuaj yeem ua haujlwm tau zoo heev uas nws tau rhuav tshem nws. Qhov tsuas yog, nws tau theej ua ntej nws raug rhuav tshem, koj paub, "Perdue hais tias, nws lub qhov muag xiav lub teeb tsaus nrog kev xav. David Perdue lub qhov muag yog xim txawv. Ib yam dab tsi tau huab, ib yam dab tsi dhau ntawm nws tus cwj pwm. Tab sis Tus Kws Saib Xyuas Neeg Mob Hurst tsis paub Perdue tus cwj pwm zoo li lwm tus, yog li nws tsis tuaj yeem pom qhov tsis raug zoo nrog nws tus neeg mob. "
  
  "Thiab Sam muaj qhov sib npaug no?" nws nug.
  
  "Nws ua. Thiab kuv yuav tsum pib ua haujlwm ntawm qhov ntawd, "Perdue piav qhia. Tam sim no nws lub suab nrov yuav luag zoo. "Kuv yuav tsum paub tias nws yog dab tsi, nws ua dab tsi. Kuv yuav tsum paub tias yog vim li cas qhov Order of the Black Sun khaws cia qhov no ntev heev, yog vim li cas Dr. Ken Williams xav tias yuav tsum tau faus nws qhov twg tsis muaj leej twg tuaj yeem mus tau. Los yog, "nws ntxhi, "... yog vim li cas lawv tos."
  
  "Kev txiav txim ntawm dab tsi?" Nws frowned.
  
  Tam sim ntawd nws kaj ntug ntawm Perdue tias nws tsis tham nrog Nina, lossis Sam, lossis Jane, lossis ib tus neeg paub txog nws lub neej zais cia. "Hmm, tsuas yog ib lub koom haum uas kuv tau khiav nrog ua ntej. Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb. "
  
  "Koj paub, qhov kev ntxhov siab no tsis ua rau koj kho, David," nws hais. "Kuv tuaj yeem pab koj tau qhov sib npaug li cas? Yog tias koj muaj qhov ntawd, koj tuaj yeem nyob tsis khoom es tsis txhob ntshai koj cov neeg ua haujlwm thiab kuv nrog tag nrho cov kev ntxhov siab no. Koj cov ntshav siab siab thiab koj lub siab luv ua rau koj noj qab nyob zoo, thiab kuv tsuas yog tsis tuaj yeem cia qhov ntawd tshwm sim. "
  
  "Kuv paub qhov tseeb, tab sis txog thaum kuv muaj video ntawm Sam, Kuv so tsis tau," Perdue shrugged.
  
  "Dr. Patel cia siab tias kuv yuav txhawb nqa nws cov qauv sab nraud ntawm lub koom haum, koj nkag siab? Yog tias kuv pheej ua rau nws muaj teeb meem rau nws txoj sia, nws yuav tua kuv vim kuv tsis tuaj yeem ua kuv txoj haujlwm, "nws qw txhob txwm ua rau nws tu siab.
  
  Perdue tsis paub Lilith Hearst tau ntev, tab sis dhau ntawm nws qhov kev ua txhaum ntawm qhov tshwm sim rau nws tus txiv, nws muaj qee yam ntawm kev tshawb fawb txog kev sib raug zoo txog nws. Nws kuj xav tias nws tuaj yeem ua tau zoo yog nws tus neeg koom tes hauv nws txoj kev nrhiav kom tau Sam cov duab, feem ntau vim nws tsis muaj kev cuam tshuam txog nws. Nws qhov kev tsis paub tiag tiag yog nws txoj kev zoo siab. Qhov nws tsis paub yuav cia nws pab nws rau lub hom phiaj ntawm kev pab nws yam tsis muaj kev thuam lossis kev xav - tsuas yog qhov uas Perdue nyiam nws.
  
  Nws downplayed nws frantic xav rau cov ntaub ntawv los tshwm docile thiab tsim nyog. "Yog tias koj tuaj yeem nrhiav Sam thiab nug nws rau cov duab, qhov ntawd yuav yog ib qho kev pab loj."
  
  "Okay, cia kuv saib seb kuv ua tau dab tsi,"nws nplij nws, "tab sis koj yuav tsum tau cog lus rau kuv tias koj yuav muab rau kuv ob peb hnub. Cia peb pom zoo tias kuv yuav tsum tau txais nws lub lim tiam tom ntej thaum peb muaj peb lub rooj sib tham tom ntej. Zoo li no?"
  
  Perdue nodded. "Qhov ntawd suab tsim nyog."
  
  "Okay, tam sim no tsis txhob tham txog lej thiab cov thav duab ploj lawm. Koj yuav tsum tau so kom hloov. Lily hais rau kuv tias koj tsis tau tsaug zog, thiab hais ncaj ncees, koj cov cim tseem ceeb tau qw tias nws muaj tseeb, David, "nws hais hauv lub suab nrov nrov uas tau lees paub nws lub peev xwm rau kev ua nom ua tswv.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" - Nws nug thaum nws rub ib lub vial me me ntawm cov kua dej rau hauv lub syringe.
  
  "Tsuas yog qee qhov Valium IV los pab koj pw ob peb teev ntxiv," nws hais, ntsuas tus nqi ntawm qhov muag. Los ntawm lub raj txhaj tshuaj, lub teeb ua si nrog cov khoom siv sab hauv, muab lub ci dawb ceev uas nws pom tau ntxim nyiam. Yog tias tsuas yog Lillian tuaj yeem pom nws, nws xav tias, kom paub tseeb tias tseem muaj qee lub teeb zoo nkauj sab laug hauv Reichtisusis. Qhov tsaus ntuj hauv Perdue lub qhov muag muab txoj hauv kev rau kev pw tsaug zog zoo li cov tshuaj tau txais txiaj ntsig.
  
  Nws winced raws li lub ntuj raug txim ntawm hlawv acid nyob rau hauv nws cov leeg tormented nws, tab sis nws tsuas kav ob peb feeb ua ntej nws mus txog nws lub siab. Txaus siab tias Nurse Hurst tau pom zoo kom tau txais nws cov qauv los ntawm Sam's video, Perdue tso cai rau qhov tsaus ntuj nti rau nws. Lub suab echoed nyob rau hauv qhov kev ncua deb ua ntej nws tsaug zog kiag li. Lillian nqa ib daim pam thiab hauv ncoo, npog nws nrog ib daim pam fleece. Sister Hearst tau hais tias "Cia li npog nws ntawm no," Muam Hearst qhia. "Cia nws pw ntawm no ntawm lub rooj zaum tam sim no. Cov pluag. Nws qaug zog lawm."
  
  "Yog," Lillian pom zoo, pab Nurse Hearst zais tus tswv cuab tam, raws li Lillian hu nws. "Thiab ua tsaug rau koj, peb txhua tus tuaj yeem so ib yam nkaus."
  
  "Koj nyob zoo," Muam Hearst luag ntxhi. Nws lub ntsej muag poob rau hauv melancholy. "Kuv paub tias nws zoo li cas nrog tus txiv neej nyuaj hauv tsev. Tej zaum lawv yuav xav tias lawv yog tus saib xyuas, tab sis thaum lawv muaj mob lossis raug mob lawv tuaj yeem mob tiag tiag hauv lub nroog Yeiuxalees. "
  
  "Amen," Lillian teb.
  
  "Lillian," Charles chied maj mam, txawm hais tias nws pom zoo tag nrho nrog tus neeg saib xyuas hauv tsev. "Ua tsaug, Sister Hurst. Koj puas yuav nyob noj su?"
  
  "Auj, tsis yog, ua tsaug, Charles," tus nais maum luag nyav, ntim nws cov ntaub ntawv kho mob thiab muab cov ntaub qhwv qub pov tseg. "Kuv yuav tsum tau ua qee yam haujlwm ua ntej kuv ua haujlwm hmo ntuj ntawm lub tsev kho mob hmo no."
  
  
  14
  Kev txiav txim siab tseem ceeb
  
  
  Sam tuaj yeem pom tsis muaj pov thawj ntseeg tau tias Dread Serpent muaj peev xwm ntawm kev ua phem thiab kev puas tsuaj uas George Masters tau sim ntxias nws. Txhua qhov chaw nws tig nws tau ntsib nrog kev tsis ntseeg lossis tsis paub, uas tsuas yog lees paub nws txoj kev ntseeg tias Masters yog qee yam ntawm tus neeg vwm. Txawm li cas los xij, nws zoo li muaj siab dawb paug tias Sam khaws cov ntaub ntawv qis los ntawm Perdue mus txog thaum nws muaj pov thawj txaus, uas nws tsis tuaj yeem tau txais los ntawm nws cov peev txheej ib txwm muaj.
  
  Ua ntej nws xa cov duab mus rau Purdue, Sam tau txiav txim siab ua ib qho kawg mus rau qhov kev ntseeg siab heev ntawm kev tshoov siab thiab tus tuav ntaub ntawv zais cia - ib qho thiab tsuas yog Aidan Glaston. Txij li thaum Sam tau pom Glaston tsab xov xwm luam tawm hauv cov ntawv xov xwm tsis ntev los no, nws tau txiav txim siab tias Irishman yuav yog tus neeg zoo tshaj plaws los nug txog Dread Serpent thiab nws cov dab neeg.
  
  Tsis muaj ob lub log, Sam hu ua tsheb tavxij. Nws yog qhov zoo dua li sim khaws cov khoom tawg uas nws hu ua nws lub tsheb, uas yuav nthuav tawm nws. Qhov nws tsis xav tau yog tub ceev xwm tshawb nrhiav qhov kev sib tw ceev ceev thiab muaj peev xwm raug ntes tom qab ua rau muaj kev phom sij rau pej xeem lub neej thiab kev tsav tsheb tsis zoo. Thaum cov tub ceev xwm hauv nroog xav tias nws ploj lawm, nws muaj sijhawm los txheeb xyuas qhov tseeb thaum nws thaum kawg tig.
  
  Thaum nws tuaj txog ntawm Edinburgh Post, nws tau hais tias Aidan Glaston tab tom ua haujlwm. Tus kws kho tshiab tsis paub Sam tus kheej, tab sis nws tso cai rau nws siv sijhawm ob peb feeb hauv nws qhov chaw ua haujlwm.
  
  "Janice Noble," nws luag ntxhi. "Nws zoo siab tau ntsib tus neeg sawv cev uas muaj kev hwm ntawm peb txoj haujlwm. Thov koj zaum."
  
  "Ua tsaug, Npeeg Noble," Sam teb, zoo siab tias cov chaw ua haujlwm feem ntau tsis muaj neeg ua haujlwm hnub no. Nws tsis muaj lub siab xav pom cov qub slugs uas tau stomped rau ntawm nws thaum nws yog ib tug neeg tshiab, tsis txawm mus rub lawv lub qhov ntswg hauv nws lub koob npe nrov thiab kev vam meej. "Kuv yuav ua sai sai," nws hais. "Kuv tsuas yog xav paub qhov twg kuv tuaj yeem tiv tauj Aidan. Kuv paub tias qhov no yog cov ntaub ntawv tsis pub lwm tus paub, tab sis kuv yuav tsum hu rau nws txog kuv tus kheej kev tshawb nrhiav tam sim no. "
  
  Nws leaned rau pem hauv ntej ntawm nws lub luj tshib thiab maj mam muab nws ob txhais tes. Ob leeg nws lub dab teg tau adorned nrog rings ntawm tuab kub, thiab cov bracelets ua ib tug txaus ntshai suab thaum lawv ntaus lub polished nto ntawm lub rooj. "Mr. Cleave, Kuv xav pab koj, tab sis raws li kuv tau hais ua ntej lawm, Aidan tab tom ua haujlwm hauv lub luag haujlwm tseem ceeb ntawm kev nom kev tswv thiab peb tsis muaj peev xwm ua rau nws lub npog ntsej muag. Koj nkag siab tias nws zoo li cas. Koj yuav tsum tsis txhob nug kuv li ntawd. "
  
  "Kuv paub," Sam retorted, "tab sis qhov kuv koom nrog yog qhov tseem ceeb tshaj li qhov zais cia ntawm tus kheej lub neej ntawm qee tus neeg ua nom ua tswv lossis kev tawm tsam uas cov ntawv xov xwm nyiam sau txog."
  
  Tus editor saib tam sim ntawd poob siab. Nws coj lub suab nyuaj nrog Sam. "Thov tsis txhob xav tias vim tias koj tau txais koob meej thiab hmoov zoo los ntawm koj txoj kev koom tes tsis zoo uas koj tuaj yeem ua rau ntawm no thiab xav tias koj paub tias kuv cov neeg ua haujlwm dab tsi."
  
  "Mloog kuv, poj niam. Kuv xav tau cov ntaub ntawv ntawm qhov xwm txheej rhiab heev, thiab nws suav nrog kev puas tsuaj ntawm tag nrho lub tebchaws, "Sam tawm tsam ruaj khov. "Txhua yam kuv xav tau yog tus lej xov tooj."
  
  Nws frowned. "Koj puas ua haujlwm rau qhov teeb meem no?"
  
  "Txiv neej," nws teb sai. "Qhov no yog ib yam uas kuv tau kawm los ntawm ib tus neeg paub, thiab kuv muaj laj thawj ntseeg tias nws siv tau. Tsuas yog Aidan tuaj yeem lees paub qhov no rau kuv. Thov, Npeeg Noble. Thov."
  
  "Kuv yuav tsum hais, Kuv txaus siab," nws tau lees paub, sau tus lej xov tooj txawv teb chaws. "Qhov no yog ib txoj kab ruaj ntseg, tab sis tsuas yog hu ib zaug xwb, Mr. Cleave. Kuv tab tom saib kab no saib seb koj puas cuam tshuam nrog peb tus txiv neej thaum nws ua haujlwm. "
  
  "Tsis muaj teeb meem. Kuv tsuas xav tau ib qho hu, "Sam hais tias mob siab rau. "Ua tsaug, ua tsaug!"
  
  Nws licked nws daim di ncauj thaum nws sau, qhia meej txog qhov uas Sam tau hais. Nias daim ntawv ntawm nws, nws hais tias, "Saib, Mr. Cleave, tej zaum peb tuaj yeem koom tes nrog koj li cas?"
  
  "Cia kuv xub paub meej tias qhov no puas tsim nyog nrhiav, Npeeg Noble. Yog tias muaj qee yam rau nws, peb tuaj yeem tham, "nws hais. Nws zoo siab. Sam lub ntxim nyiam thiab zoo nkauj zoo nkauj tuaj yeem ua rau nws mus rau hauv Pearly Gates thaum nws nyob ntawm yob.
  
  Nyob rau hauv lub tsheb tavxij ntawm txoj kev mus tsev, xov tooj cua tshaj tawm hais tias lub rooj sib tham zaum kawg uas yuav tsum tau sib ntsib yuav yog nyob rau hauv lub zog tauj dua tshiab. Lub rooj sib tham yuav koom nrog ntau tus thawj coj hauv ntiaj teb, nrog rau ntau tus neeg sawv cev los ntawm Belgian cov zej zog kev tshawb fawb.
  
  "Vim li cas Belgium, ntawm txhua qhov chaw?" Sam pom nws tus kheej nug nrov nrov. Nws tsis paub tias tus tsav tsheb, ib tug poj niam nruab nrab zoo siab, tab tom mloog.
  
  "Tej zaum ib ntawm cov fiascoes zais," nws sau tseg.
  
  "Koj muaj dab tsi hauv siab?" Sam nug, xav tsis thoob los ntawm kev txaus siab tam sim ntawd.
  
  Nws hais tias "Zoo, Belgium, piv txwv li, yog lub tsev ntawm NATO thiab European Union, yog li kuv tuaj yeem xav tias lawv tej zaum yuav muaj qee yam zoo li no," nws hais.
  
  "Ib yam zoo li ... dab tsi? " Sam nug. Puas tau txij li qhov Purdue/Masters tag nrho tau pib, nws tau ua tsis tiav rau cov xwm txheej tam sim no, tab sis tus poj niam zoo li tau paub zoo, yog li nws nyiam nws qhov kev sib tham. Nws dov nws ob lub qhov muag.
  
  "Auj, koj kwv yees zoo ib yam li kuv, kuv tus tub," nws giggled. "Hu rau kuv paranoid, tab sis kuv ib txwm ntseeg tias cov rooj sib tham me me no tsis muaj dab tsi ntau tshaj li kev sib tham los tham txog cov phiaj xwm tsis zoo los ua rau tsoomfwv ntxiv ... "
  
  Nws ob lub qhov muag widened thiab nws npog nws lub qhov ncauj nrog nws txhais tes. "Au kuv tus Vajtswv, zam txim rau kuv rau kev cog lus," nws thov txim rau Sam zoo siab.
  
  "Tsis txhob xyuam xim, madam," nws luag. "Kuv muaj ib tug phooj ywg keeb kwm uas tuaj yeem ua rau cov neeg tsav nkoj blush."
  
  "Auj, tsis ua li cas," nws sighed. "Kuv feem ntau yeej tsis sib cav nrog kuv cov neeg caij tsheb."
  
  "Yog li koj xav tias qhov no yog li cas lawv tsis ncaj ncees rau tsoomfwv?" nws luag ntxhi, tseem nyiam kev lom zem ntawm tus poj niam cov lus.
  
  "Yog, kuv paub. Tab sis, koj pom, kuv piav tsis tau tiag tiag. Nws yog ib qho ntawm cov uas kuv nyuam qhuav hnov, koj puas paub? Piv txwv li, vim li cas lawv thiaj xav tau lub rooj sib tham ntawm xya tus thawj coj hauv ntiaj teb? Yuav ua li cas lwm lub teb chaws? Kuv xav tias nws zoo li lub tsev kawm ntawv uas muaj ib pawg ntawm cov sprogs muaj kev sib koom ua ke ntawm kev so thiab lwm tus menyuam yaus zoo li, 'Hav, qhov ntawd txhais li cas?' ...koj puas tau?" - nws yws incoherently.
  
  "Yog, kuv nkag siab qhov koj tau txais," nws pom zoo. "Yog li lawv tsis tuaj thiab hais tias lub rooj sib tham yog dab tsi?"
  
  Nws tuav nws taub hau. "Lawv tham txog nws. Damn kws txuj ci dag. Kuv hais rau koj, xov xwm yog ib tug puppet ntawm cov hooligans. "
  
  Sam yuav tsum luag. Nws hais lus zoo li Nina, thiab Nina feem ntau yog qhov tseeb ntawm nws qhov kev cia siab. "Kuv hnov koj. Zoo, so kom paub tseeb tias qee tus ntawm peb hauv xov xwm tab tom sim kom tau qhov tseeb hla, tsis hais tus nqi. "
  
  Nws lub taub hau tig ib nrab kom nws yuav luag ntsia rov qab rau nws, tab sis txoj kev yuam nws tsis ua. "Au Vajtswv! Kuv muab kuv txhais ko taw rau hauv kuv lub qhov ncauj damn dua!" - nws yws. "Koj puas yog ib tug tswv cuab ntawm xov xwm?"
  
  "Kuv yog ib tug neeg sau xov xwm tshawb nrhiav," Sam winked, nrog rau tib yam seductiveness nws siv rau cov poj niam ntawm VIPs nws xam phaj. Qee lub sij hawm nws muaj peev xwm yuam kom lawv qhia qhov tseeb txaus ntshai txog lawv tus txiv.
  
  "Koj tshawb nrhiav dab tsi?" nws nug nyob rau hauv nws txoj kev zoo siab layman. Sam tuaj yeem qhia tau tias nws tsis muaj cov ntsiab lus thiab kev paub zoo, tab sis nws txoj kev xav thiab kev hais lus ntawm nws cov kev xav tau meej thiab muaj laj thawj.
  
  Sam tau hais tias "Kuv tab tom txiav txim siab txog qhov muaj peev xwm los txwv tus txiv neej nplua nuj los ntawm kev sib faib ntev thiab rhuav tshem lub ntiaj teb hauv cov txheej txheem," Sam hais tso dag.
  
  Squinting ntawm daim iav rearview, tus poj niam tsav tsheb tavxij chuckled thiab shrugged, "Ok then. Txhob qhia kuv".
  
  Nws cov neeg caij tsheb tsaus nti tseem xav tsis thoob thiab ntsiag to ntsia lub qhov rais ntawm txoj kev rov qab mus rau nws chav tsev. Nws zoo nkaus li perk thaum lawv dhau lub tsev kawm ntawv qub, tab sis nws tsis nug vim li cas. Thaum nws ua raws li nws cov kev taw qhia, nws tsuas pom cov khib nyiab ntawm qhov zoo li cov iav tawg los ntawm lub tsheb sib tsoo, tab sis nws pom nws txawv txawv tias kev sib tsoo tsheb tau tshwm sim hauv qhov chaw zoo li no.
  
  "Koj puas tuaj yeem tos kuv?" - Sam nug nws thaum lawv mus txog nws lub tsev.
  
  "Muaj tseeb tiag!" - nws exclaimed.
  
  "Ua tsaug, Kuv yuav dhau qhov no sai sai," nws tau cog lus, tawm hauv lub tsheb.
  
  "Siv koj lub sijhawm, tus hlub," nws luag ntxhi. "Lub meter ua haujlwm."
  
  Raws li Sam tawg rau hauv qhov nyuaj, nws nyem lub tshuab hluav taws xob xauv, xyuas kom lub rooj vag kaw ruaj ntseg tom qab nws ua ntej khiav ntawm tus ntaiv mus rau nws lub qhov rooj. Nws hu Aidan ntawm tus xov tooj uas Post editor tau muab rau nws. Ua rau Sam xav tsis thoob, nws cov npoj yaig qub teb yuav luag tam sim ntawd.
  
  Sam thiab Aidan muaj sij hawm dawb me ntsis, yog li ntawd lawv khaws kev sib tham luv luv.
  
  "Yog li lawv tau xa koj lub pob tw lub sijhawm no nyob qhov twg, phooj ywg?" Sam luag ntxhi, nqa ib nrab haus dej qab zib los ntawm lub tub yees thiab haus nws hauv ib gulp. Tau ib ntus txij li thaum nws tau noj lossis haus ib yam dab tsi, tab sis tam sim no nws tau nrawm heev.
  
  "Kuv tsis tuaj yeem nthuav tawm cov ntaub ntawv ntawd, Sammo," Aidan teb zoo siab, ib txwm thuam Sam vim tsis coj nws mus tshaj tawm txoj moo zoo nrog nws thaum lawv tseem ua haujlwm hauv ntawv xov xwm.
  
  "Cia li los," Sam hais, burping ntsiag to ntawm cov dej haus uas nws tau nchuav. "Mloog, koj puas tau hnov ib zaj dab neeg hu ua Dread Serpent?"
  
  Kuv tsis tuaj yeem qhia koj tias kuv muaj dab tsi, tus tub," Aidan teb sai sai. "Qhov no yog dab tsi? Txuas rau qee qhov Nazi relic dua?
  
  "Yog. Tsis muaj. kuv tsis paub. Nws ntseeg tias qhov sib npaug no tau tsim los ntawm Albert Einstein nws tus kheej qee lub sijhawm tom qab luam tawm ntawm 1905 daim ntawv, los ntawm qhov kuv tau hais, "Sam qhia meej. "Lawv hais tias thaum siv kom raug nws tuav tus yuam sij rau qee qhov tshwm sim txaus ntshai. Koj puas paub ib yam li ntawd?"
  
  Aidan hummed xav thiab thaum kawg lees tias, "Tsis yog. Tsis yog, Sammo. Kuv yeej tsis tau hnov txog tej yam zoo li no. Txawm hais tias koj qhov chaw cia koj nyob rau hauv ib yam dab tsi loj heev uas tsuas yog cov qib siab tshaj plaws paub txog nws ... Los yog koj tab tom ua si, phooj ywg. "
  
  Sam sighed. "Tom qab ntawd, nws yog OK. Kuv tsuas yog xav tham txog qhov no nrog koj. Saib, Ade, txawm koj ua dab tsi, cia li ceev faj, koj hnov?
  
  "Auj, kuv tsis paub tias koj mob siab, Sammo," Aidan teased. "Kuv cog lus tias kuv yuav ntxuav tom qab kuv pob ntseg txhua hmo, puas yog?"
  
  "Yog, ua li cas, fuck koj ib yam nkaus," Sam luag ntxhi. Nws hnov Aidan luag hauv nws lub suab nrov nrov ua ntej nws xaus qhov kev hu. Txij li thaum nws tus qub npoj yaig tsis paub txog Masters cov lus tshaj tawm, Sam tau yuav luag paub tseeb tias qhov loj hype yog overestimated. Tom qab tag nrho, nws muaj kev nyab xeeb los muab Perdue videotape ntawm Einstein qhov sib npaug. Txawm li cas los xij, ua ntej nws tawm mus, muaj ib qho kawg uas yuav tsum tau saib xyuas.
  
  "Lacey!" - nws qw rau hauv txoj kev hauv tsev uas ua rau lub tsev nyob ntawm kaum ntawm nws hauv pem teb. "Lacey!"
  
  Tus hluas nkauj stumbled tawm, kho cov ribbon nyob rau hauv nws cov plaub hau.
  
  "Hav, Sam," nws hu, dhia rov qab mus rau nws lub tsev. "Kuv los. kuv los."
  
  "Thov saib xyuas Bruich rau kuv ib hmos xwb, puas yog?" - Nws maj nrawm thov, nqa tus miv qub uas tsis txaus siab los ntawm lub rooj zaum uas nws tau so.
  
  "Koj muaj hmoo kuv niam hlub koj, Sam," Lacy qhia thaum Sam muab cov khoom noj miv rau hauv nws lub hnab ris. "Nws ntxub miv."
  
  Nws tau thov txim, "Kuv paub, kuv thov txim," tab sis kuv yuav tsum tau mus rau kuv tus phooj ywg lub tsev nrog qee yam tseem ceeb."
  
  "Spy khoom?" nws ua pa nyuaj heev.
  
  Sam shrugged, "Yog, sab saum toj zais cia zais cia."
  
  "Amazing," nws luag ntxhi, maj mam stroking Bruich. "Okay, tuaj, Bruich, cia peb mus! Nyob zoo, Sam!" Thiab nrog rau qhov ntawd, nws tawm mus, rov qab mus rau sab hauv ntawm txoj kev txias, ntub dej cement.
  
  Nws siv Sam tsawg tshaj li plaub feeb los ntim nws lub hnab mus ncig thiab muab cov duab ntxim nyiam heev rau hauv nws rooj plaub lub koob yees duab. Tsis ntev nws tau npaj tawm mus los pab Perdue.
  
  "Vajtswv, nws yuav tawv kuv," Sam xav. "Nws yuav tsum npau taws heev."
  
  
  15
  Rats nyob rau hauv barley
  
  
  Aidan Glaston Resilient yog ib tus neeg sau xov xwm qub. Nws tau ua haujlwm ntau lub sijhawm thaum Tsov Rog Txias, thaum lub sijhawm kav ntawm ob peb tus neeg ntxeev siab, thiab nws ib txwm tau txais nws zaj dab neeg. Nws xaiv txoj kev ua haujlwm tsis zoo tom qab nws raug tua ze li ntawm Belfast. Cov neeg uas nws tab tom tshawb nrhiav thaum lub sijhawm ceeb toom nws ntau zaus, tab sis nws yuav tsum paub txog nws ua ntej lwm tus neeg hauv Scotland. Tsis ntev tom qab ntawd, karma tau coj nws tus xov tooj thiab Aidan yog ib qho ntawm ntau tus raug mob los ntawm shrapnel hauv IRA foob pob. Nws coj cov lus qhia thiab thov rau txoj haujlwm ua tus kws sau ntawv.
  
  Tam sim no nws tau rov qab los rau hauv thaj teb. Nws tsis tau nkag mus rau hauv nws lub rau caum xyoo raws li nws xav, thiab tus kws tshaj xov xwm dour pom sai sai tias kev dhuav yuav tua nws ntev ua ntej luam yeeb lossis roj cholesterol. Tom qab ntau lub hlis ntawm kev thov nyiaj thiab tau txais txiaj ntsig zoo dua li lwm tus neeg sau xov xwm, Aidan tau yaum tus poj niam Noble tias nws yog tus txiv neej rau txoj haujlwm. Tom qab tag nrho, nws yog tus sau zaj dab neeg pem hauv ntej txog McFadden thiab Scotland lub rooj sib tham txawv txawv tshaj plaws ntawm cov thawj coj xaiv tsa. Lo lus ntawd ib leeg, tus xaiv, ua rau ib tug neeg zoo li Aidan tsis ntseeg.
  
  Nyob rau hauv lub teeb daj ntawm nws chav tsev nyob hauv Castlemilk, nws nqus cov luam yeeb pheej yig thiab tau sau ib tsab ntawv ceeb toom ntawm nws lub computer los tsim tom qab. Aidan tau paub zoo txog qhov poob ntawm cov ntawv tseem ceeb ua ntej, yog li nws muaj kev tiv thaiv zoo - tom qab nws ua tiav txhua daim ntawv, nws tau xa email rau nws tus kheej. Li no nws ib txwm muaj backups.
  
  Kuv xav paub tias vim li cas tsuas yog qee tus thawj coj hauv nroog hauv Scotland tau koom nrog, thiab kuv tau kawm qhov no thaum kuv dag kuv txoj hauv kev mus rau hauv lub rooj sib tham hauv zos hauv Glasgow. Nws tau pom tseeb tias qhov xau uas kuv tau rub rau hauv tsis txhob txwm ua vim kuv qhov chaw tom qab ploj ntawm lub radar. Ntawm lub rooj sib tham ntawm Scotland cov thawj coj hauv nroog, kuv tau kawm tias cov neeg feem coob tsis yog lawv txoj haujlwm. Tsis yog qhov no nthuav?
  
  Qhov lawv txhua tus muaj nyob rau hauv qhov tseeb yog koom nrog lub koom haum loj thoob ntiaj teb, los yog lub koom haum ntawm cov lag luam muaj zog thiab cov koom haum. McFadden, uas kuv nyiam tshaj plaws, tau dhau los ua peb qhov kev txhawj xeeb tsawg kawg nkaus. Thaum kuv xav tias nws yog lub rooj sib tham ntawm tus kav nroog, lawv txhua tus tau los ua cov tswv cuab ntawm pawg neeg tsis qhia npe, uas suav nrog cov nom tswv, nyiaj txiag thiab tub rog. Lub rooj sib tham no tsis yog hais txog cov cai me me lossis cov cai hauv nroog, tab sis hais txog qee yam loj dua; Lub rooj sib tham hauv Belgium, uas peb txhua tus tau hnov txog hauv xov xwm. Thiab Belgium yog qhov chaw uas kuv yuav tuaj koom lub rooj sib tham zais cia tom ntej. Kuv yuav tsum paub tias qhov no yuav yog qhov kawg uas kuv ua.
  
  Lub khob ntawm lub qhov rooj cuam tshuam nws daim ntawv tshaj tawm, tab sis nws nrawm ntxiv lub sijhawm thiab hnub raws li niaj zaus ua ntej tso nws cov luam yeeb. Lub khob los ua insistent, insistent txawm.
  
  "Hav, khaws koj lub ris, Kuv tab tom taug kev!" - nws bark impatiently. Nws rub nws lub ris thiab, kom ua rau tus neeg hu tsis txaus siab, txiav txim siab xa nws cov ntawv xa mus rau email ua ntej thiab xa nws ua ntej qhib qhov rooj. Lub khob tau nrov dua thiab ntau zaus, tab sis thaum nws ntsia ntawm lub qhov muag, nws paub txog Benny Dee, nws qhov chaw tseem ceeb. Benny yog tus pabcuam tus kheej ntawm Edinburgh ceg ntawm lub tuam txhab nyiaj txiag ntiag tug.
  
  "Yexus, Benny, koj ua dab tsi ntawm no? Kuv xav tias koj ploj ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb, "Aidan yws yws thaum nws qhib qhov rooj. Sawv ua ntej nws nyob rau hauv lub dingy hallway ntawm lub dorm yog Benny D, saib daj ntseg thiab mob.
  
  "Kuv thov txim uas kuv tsis tau hu koj rov qab, Aidan," Benny thov txim. "Kuv ntshai tias lawv yuav xav txog kuv, koj paub ... "
  
  "Kuv paub, Benny. Kuv paub tias qhov kev ua si no ua haujlwm li cas, tus tub. Los rau hauv," Aidan caw. "Cia li xauv lub xauv tom qab koj thaum koj nkag los."
  
  "Okay," Ntshai Snitch exhaled nervously.
  
  Tus neeg sau xov xwm laus hais tias, "Koj puas xav tau qee yam cawv?" Suab zoo li koj tuaj yeem siv tau qee yam," ua ntej nws cov lus muaj sijhawm txias, muaj suab nrov nrov tom qab nws. ntawm nws lub caj dab liab qab thiab sab nraub qaum, nws tig rov qab los ntawm kev poob siab thiab nws ob lub qhov muag nthuav dav ntawm qhov pom ntawm Benny lub pob txha taub hau uas nws poob rau hauv lub hauv caug, nws lub cev qaug zog poob thiab Aidan cowered ntawm qhov tsis hnov tsw ntawm nws lub ntsiab lub pob txha taub hau.
  
  Tom qab Benny sawv ob daim duab. Ib tug yog bolting lub qhov rooj, thiab lwm yam, ib tug loj loj thug nyob rau hauv ib tug nplua, yog tu lub nozzle ntawm nws muffler. Tus txiv neej ntawm lub qhov rooj tawm ntawm qhov ntxoov ntxoo thiab qhia nws tus kheej.
  
  "Benny yuav tsis haus cawv, Mr. Glaston, tab sis Hma thiab kuv yuav tsis xav haus los yog ob," luag ntxhi rau tus neeg ua lag luam jackal-faced.
  
  "McFadden," Aidan chuckled. "Kuv yuav tsis nkim kuv cov zis rau koj, cia nyob ib leeg ib leeg zoo."
  
  Tus hma grunted zoo li tus tsiaj uas nws yog, ntxhov siab tias nws yuav tsum tau tso tus tub xov xwm qub mus txog thaum nws hais lwm yam. Aidan ntsib nws ntsia nrog kev thuam. "Qhov no yog dab tsi? Koj puas tuaj yeem them tus neeg saib xyuas lub cev uas tuaj yeem sau cov lus zoo? Kuv twv koj tau txais yam koj muaj peev xwm them taus, hav?"
  
  McFadden lub ntsej muag ploj mus hauv lub teeb, ntxoov ntxoo tob zuj zus txhua kab ntawm nws cov yam ntxwv zoo li hma. "Easy, Hma," nws purred, pronounce lub bandit lub npe nyob rau hauv lub German yam. Aidan tau sau tseg ntawm lub npe thiab hais lus thiab txiav txim siab tias qhov no tuaj yeem yog tus neeg saib xyuas lub npe tiag tiag. "Kuv muaj peev xwm them taus ntau tshaj li qhov koj xav, koj ua tiav hack," McFadden thuam, maj mam taug kev ncig tus neeg sau xov xwm. Aidan khaws nws ob lub qhov muag ntawm Wulf kom txog thaum tus kav nroog ntawm Oban taug kev ncig nws thiab nres ntawm nws lub laptop. "Kuv muaj qee tus phooj ywg muaj zog heev."
  
  "Zoo meej," Aidan chuckled. "Dab tsi zoo kawg nkaus uas koj tau ua thaum koj nyob hauv koj lub hauv caug ua ntej cov phooj ywg no, Honourable Lance McFadden?"
  
  Hma cuam tshuam thiab ntaus Aidan hnyav heev uas nws ntog thiab poob rau hauv pem teb. Nws nchuav cov ntshav me me uas tau sau rau ntawm nws daim di ncauj thiab luag ntxhi. McFadden zaum ntawm Aidan lub txaj nrog nws lub laptop thiab saib los ntawm nws cov ntaub ntawv qhib, suav nrog ib qho Aidan tau sau ua ntej nws raug cuam tshuam. Lub teeb xiav LED teeb pom nws lub ntsej muag qias neeg thaum nws ob lub qhov muag ntsiag to darted ntawm ib sab mus rau sab. Hma sawv ntsug tsis muaj zog, txhais tes tuav ntawm nws xub ntiag nrog rab yaj phom lub suab nrov tawm ntawm nws tus ntiv tes, tsuas yog tos cov lus txib.
  
  McFadden sighed, "Yog li, koj pom tias cov thawj tswj hwm lub rooj sib tham tsis yog qhov nws tawg mus ua, puas yog?"
  
  "Yog lawm, koj cov phooj ywg tshiab muaj zog ntau dua li qhov koj yuav tau ua," tus neeg sau xov xwm snored. "Nws tsuas yog ua pov thawj tias koj tsuas yog tus pawn xwb. Lub dick paub qhov lawv xav tau koj rau. Oban tsis tuaj yeem hu ua lub nroog tseem ceeb ... yuav luag txhua yam. "
  
  "Koj yuav xav tsis thoob, phooj ywg, Oban yuav muaj nuj nqis npaum li cas thaum lub rooj sib tham Belgian 2017 tab tom pib," McFadden khav theeb. "Kuv nyob saum kuv qhov kev ua si kom paub tseeb tias peb lub nroog me me muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thaum lub sijhawm los txog."
  
  "rau dab tsi? Lub sijhawm yuav los rau dab tsi?" Aidan nug, tab sis tsuas yog ntsib nrog kev ntxhov siab los ntawm tus neeg phem hma liab. McFadden tau txav los ze rau Aidan, uas tseem tab tom txhos caug ntawm daim ntaub pua plag pem hauv ntej ntawm lub txaj uas Hma tau xa nws mus. "Koj yuav tsis paub, kuv tus yeeb ncuab me me nos. Koj yuav tsis paub. Qhov no yuav tsum yog ntuj txiag teb tsaus rau koj, hav? Vim koj tsuas yog yuav tsum paub txhua yam, puas yog?
  
  "Kuv mam li paub," Aidan hais tias, saib tsis taus, tab sis nws ntshai heev. "Nco ntsoov, kuv tau pom tias koj thiab koj cov phooj ywg cov thawj coj tau sib cav nrog koj tus tij laug thiab tus muam, thiab koj tau ua haujlwm koj txoj kev nce qib los ntawm kev hem cov neeg pom ntawm koj."
  
  Aidan tsis txawm pom qhov kev txiav txim dhau los ntawm McFadden lub qhov muag rau nws tus dev. Hma khau raj tsoo sab laug ntawm tus neeg sau xov xwm lub hauv siab nrog ib lub tshuab muaj zog. Aidan quaj tawm hauv qhov mob thaum nws lub cev tau txais hluav taws los ntawm kev cuam tshuam ntawm cov khau khiab hlau uas nws tus neeg tawm tsam hnav. Nws muab ob npaug rau hauv pem teb, saj ntau ntawm nws cov ntshav sov hauv nws lub qhov ncauj.
  
  "Tam sim no qhia kuv, Aidan, koj puas tau nyob ua liaj ua teb?" McFadden nug.
  
  Aidan teb tsis tau. Nws lub ntsws raug hluav taws thiab tsis kam ua kom txaus rau nws hais lus. Tsuas yog hissing los ntawm nws. "Aidan," McFadden hu nkauj txhawb nws. Txhawm rau zam qhov kev rau txim ntxiv, tus neeg sau xov xwm no tau siv zog los muab qee yam lus teb. Luckily rau nws, nws tau txaus siab rau tam sim no. Cov ntxhiab tsw ntxhiab los ntawm hauv pem teb qias neeg, Aidan nqus cua ntau npaum li nws ua tau raws li nws cov tav tsoo nws lub cev.
  
  "Kuv nyob ua liaj ua teb thaum kuv tseem hluas. Kuv txiv hlob nplej. Peb cov liaj teb tau tsim cov barley caij nplooj ntoos hlav txhua xyoo, tab sis tau ntau xyoo, ua ntej peb xa lub hnab mus rau kev lag luam, peb khaws cia thaum sau qoob loo, "tus kav nroog ntawm Oban tau hais maj mam. "Qee zaum peb yuav tsum tau ua haujlwm ceev heev vim tias, koj pom, peb muaj teeb meem khaws cia. Kuv nug kuv txiv tias vim li cas peb thiaj li yuav tsum tau ua haujlwm sai heev thiab nws piav qhia tias peb muaj teeb meem nrog kab mob. Kuv nco txog ib lub caij ntuj sov thaum peb yuav tsum rhuav tshem tag nrho cov zes faus hauv qab barley, ua rau txhua tus nas uas peb nrhiav tau. Muaj ib txwm muaj ntau ntawm lawv thaum koj tso lawv dim, koj puas paub?
  
  Aidan tuaj yeem pom qhov twg qhov no yuav coj mus, tab sis qhov mob khaws nws txoj kev xav hauv qab ntawm nws lub siab. Nyob rau hauv lub teeb ntawm lub teeb, nws pom tau hais tias tus tub sab tus duab ntxoov ntxoo loj heev txav thaum nws sim ntsia, tab sis nws tsis tuaj yeem tig nws lub caj dab kom deb txaus pom nws ua dab tsi. McFadden muab Aidan Wolfe lub laptop. "Saib xyuas txhua yam no ... cov ntaub ntawv, ua li cas? Vielen Dank." Nws rov qab xav txog tus neeg sau xov xwm ntawm nws ko taw. "Tam sim no, kuv paub tseeb tias koj tab tom ua raws li kuv cov thawj coj hauv qhov kev sib piv no, Aidan, tab sis yog tias cov ntshav tau ntim koj pob ntseg lawm, cia kuv piav qhia."
  
  'Twb? Nws txhais li cas lawm?' Aidan xav. Lub suab ntawm lub laptop raug tsoo rau hauv daim txiav rau hauv nws pob ntseg. Rau qee qhov laj thawj, txhua yam nws xav tau yog yuav ua li cas nws tus editor yuav yws txog qhov poob ntawm lub tuam txhab thev naus laus zis.
  
  "Koj pom, koj yog ib tus nas," McFadden txuas ntxiv mus. "Koj burrow rau hauv av kom txog thaum koj ploj mus rau hauv chaos, thiab tom qab ntawd," nws sighed heev, "nws yuav nyuaj thiab nyuaj nrhiav koj. Txhua lub sijhawm koj tab tom tsim kev puas tsuaj thiab rhuav tshem txhua txoj haujlwm thiab kev saib xyuas uas tau mus rau hauv kev sau qoob loo. "
  
  Aidan nyuam qhuav ua pa. Nws lub cev nyias nyias tsis haum rau lub cev rau txim. Feem ntau ntawm nws lub hwj chim tau los ntawm nws lub tswv yim, kev paub zoo, thiab kev muaj peev xwm txiav tawm. Nws lub cev, txawm li cas los xij, tau yooj yim heev hauv kev sib piv. Raws li McFadden tau hais txog kev tua cov nas, nws tau pom meej meej rau cov neeg sau xov xwm qub qub tias tus kav nroog ntawm Oban thiab nws tus tsiaj orangutan yuav tsis tso nws tseg.
  
  Hauv nws txoj kev pom kev, nws tuaj yeem pom cov luag nyav liab ntawm Benny lub pob txha taub hau, cuam tshuam cov duab ntawm nws qhov muag, qhov muag tuag. Nws paub tias nws yuav sai sai no, tab sis thaum Wolfe zaum ntawm ib sab ntawm nws thiab qhwv lub laptop qaum nyob ib ncig ntawm nws caj dab, Aidan paub tias tsis muaj kev kawm ceev rau nws. Nws twb pom tias nws ua tsis taus pa nyuaj, thiab qhov kev tsis txaus siab tsuas yog los ntawm qhov no yog tias nws yuav tsis muaj ib lo lus kawg rau nws cov neeg tua neeg.
  
  "Kuv yuav tsum hais, qhov no yog ib qho txiaj ntsig yav tsaus ntuj rau Wolfe thiab kuv," McFadden sau Aidan lub sijhawm kawg nrog nws lub suab quaj. "Ob tus nas nyob hauv ib hmos, thiab ntau cov ntaub ntawv txaus ntshai raug tshem tawm."
  
  Tus neeg sau xov xwm qub tau hnov lub zog tsis txaus ntseeg ntawm tus neeg phem German nias tawm tsam nws caj pas. Nws ob txhais tes tsis muaj zog heev los rhuav tshem cov hlau los ntawm nws caj pas, yog li nws txiav txim siab tuag sai li sai tau yam tsis muaj kev thab nws tus kheej nrog kev tawm tsam tsis muaj txiaj ntsig. Txhua yam nws tuaj yeem xav txog thaum nws lub taub hau pib hlawv tom qab nws ob lub qhov muag yog Sam Cleave tej zaum nyob rau tib nplooj ntawv raws li cov neeg ua yeeb yam siab. Tom qab ntawd Aidan nco txog lwm qhov kev xav tsis zoo. Tsis ntev tshaj li kaum tsib feeb dhau los, nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm nws daim ntawv qhia, nws tau sau hais tias nws yuav nthuav tawm cov neeg no, txawm tias nws yog qhov kawg uas nws tau ua. Nws email yuav mus kis. Hma tsis tuaj yeem tshem tawm yam uas twb muaj nyob hauv cyberspace lawm.
  
  Raws li qhov tsaus ntuj ntim rau Aidan Glaston, nws muaj peev xwm luag nyav.
  
  
  16
  Dr. Jacobs thiab Einstein txoj kev sib npaug
  
  
  Casper seev cev nrog nws cov nplaim taws tshiab, zoo nkauj tab sis clumsy Olga Mitra. Nws zoo siab heev, tshwj xeeb tshaj yog thaum tsev neeg caw lawv mus nyob thiab txaus siab rau lub tshoob txais tos, uas Olga nqa ncuav mog qab zib.
  
  "Nws yeej yog ib hnub zoo," nws luag thaum nws ua si twirled nws ib ncig thiab sim npub nws. Casper tsis tuaj yeem txaus Olga lub siab, muag muag muag nrog kev zoo siab.
  
  "Kuv pom zoo nrog qhov ntawd," nws luag ntxhi.
  
  Nws tau lees tias, "Thaum lub ncuav mog qab zib ntawd pib dhau," Kuv cog lus, Kuv xav tias kuv lub neej tag nrho poob. Nov yog kuv thawj txoj haujlwm ntawm no thiab kuv lub koob npe nrov nyob hauv kab ... koj paub nws mus li cas. "
  
  "Kuv paub," nws ua siab ntev. "Tam sim no uas kuv xav txog nws, kuv lub hnub yog crap txog thaum koj tshwm sim."
  
  Nws tsis xav txog qhov nws hais. Kev ncaj ncees dawb paug tawm ntawm nws daim di ncauj, qhov uas nws paub tsuas yog ib pliag tom qab nws pom nws xav tsis thoob, ntsia rau hauv nws ob lub qhov muag.
  
  "Wow," nws hais. "Casper, qhov no yog qhov amazing tshaj plaws uas leej twg tau hais rau kuv."
  
  Nws tsuas luag luag ntxhi thaum cov foob pob hluav taws tawg hauv nws. "Yog lawm, kuv lub hnub tuaj yeem xaus ib txhiab zaus zuj zus, tshwj xeeb tshaj yog txoj kev pib." Dheev, clarity ntaus Casper. Nws ntaus nws nyob nruab nrab ntawm lub qhov muag nrog xws li quab yuam uas nws yuav luag tsis nco qab. Nyob rau hauv ib lub sij hawm, tag nrho cov sov, zoo txheej xwm ntawm lub hnub ya tawm ntawm nws lub taub hau, tsuas yog yuav tsum tau hloov los ntawm dab tsi tau raug tsim txom nws lub hlwb txhua hmo ua ntej nws hnov Olga txoj hmoo sobs sab nraum nws lub qhov rooj.
  
  Kev xav ntawm David Perdue thiab Dread Snake tau tshwm sim tam sim ntawd, nkag mus rau txhua nti ntawm nws lub hlwb. "Au Vajtswv," nws frowned.
  
  "Dab tsi yog lawm?" - nws nug.
  
  "Kuv tsis nco qab ib yam dab tsi tseem ceeb," nws tau lees paub, xav tias hauv av ploj hauv qab nws txhais taw. "Koj puas xav tias peb tawm mus?"
  
  "Twb?" - nws moaned. "Tab sis peb tsuas yog nyob ntawm no peb caug feeb xwb."
  
  Casper tsis yog tus neeg temperamental los ntawm qhov xwm txheej, tab sis nws tsa nws lub suab los qhia qhov xwm txheej ceev ntawm qhov xwm txheej, qhia txog qhov hnyav ntawm qhov xwm txheej. "Thov, peb tuaj yeem mus? Peb tuaj nrog koj lub tsheb, txwv tsis pub koj tuaj yeem nyob ntev dua. "
  
  "Vajtswv, vim li cas kuv thiaj xav nyob ntev?" nws tawm tsam nws.
  
  Ib qho pib zoo rau dab tsi tuaj yeem yog kev sib raug zoo. Qhov no los yog qhov no yog kev hlub tiag, nws xav, tab sis nws qhov kev ua phem tiag tiag yog qab zib, Kuv nyob ntev li no tsuas yog ua las voos nrog koj? Vim li cas kuv thiaj xav nyob yog tias koj tsis nrog kuv nyob?
  
  Nws tsis tuaj yeem npau taws txog nws. Casper txoj kev xav tau dhau los ntawm tus poj niam zoo nkauj thiab kev puas tsuaj uas yuav tshwm sim hauv ntiaj teb hauv kev sib cav sib ceg. Thaum kawg, nws txo qis qib ntawm hysteria los thov, "Peb puas tuaj yeem thov tawm? Kuv yuav tsum tau hu rau ib tug neeg txog tej yam tseem ceeb heev, Olga. Thov?"
  
  "Tau kawg," nws hais. "Peb tuaj yeem mus." Nws tuav nws tes thiab maj nrawm ntawm cov neeg coob coob, giggling thiab winking. Tsis tas li ntawd, lawv twb them kuv lawm. "
  
  "Auj, zoo," nws teb, "tab sis kuv xav tsis zoo."
  
  Lawv dhia tawm, thiab Olga tsav tsheb rov qab mus rau Casper lub tsev, tab sis lwm tus tau tos nws nyob ntawd, zaum ntawm lub sam thiaj.
  
  "Huag ntuj raug txim tsis muaj," nws yws yws thaum Olga nres nws lub tsheb ntawm txoj kev.
  
  "Qhov no yog leej twg?" - nws nug. "Koj tsis zoo li koj zoo siab pom lawv."
  
  "Kuv tsis zoo li ntawd," nws hais ntxiv. "Nws yog ib tug neeg los ntawm kev ua haujlwm, Olga, yog li yog tias koj tsis mloog, kuv yeej tsis xav kom nws ntsib koj."
  
  "Vim li cas?" - nws nug.
  
  "Tsuas thov," nws npau taws me ntsis ntxiv, "cia siab rau kuv. Kuv tsis xav kom koj paub cov neeg no. Cia kuv qhia qhov zais cia rau koj. Kuv yeej nyiam koj heev."
  
  Nws luag ntxhi warmly. "Kuv xav tib yam nkaus."
  
  Feem ntau Casper yuav blushed nrog kev zoo siab ntawm qhov no, tab sis qhov ceev ntawm qhov teeb meem nws tau soj ntsuam nrog outweighed cov khoom qab ntxiag. "Yog li tom qab ntawd koj yuav nkag siab tias kuv tsis xav yuam kev ib tus neeg uas ua rau kuv luag ntxhi nrog tus neeg kuv ntxub."
  
  Ua rau nws xav tsis thoob, nws nkag siab tag nrho nws qhov xwm txheej. "Muaj tseeb. Kuv yuav mus tom khw tom qab koj tawm mus. Kuv tseem xav tau qee cov roj txiv roj rau kuv cov ciabatta. "
  
  "Ua tsaug rau koj nkag siab, Olga. Kuv yuav tuaj ntsib koj thaum kuv tau ua txhua yam no, ua li cas?" nws tau cog lus, nyem nws txhais tes maj mam. Olga leaned dua thiab hnia nws ob sab plhu, tab sis tsis hais dab tsi. Casper tau tawm ntawm lub tsheb thiab hnov nws tsav tsheb tom qab nws. Karen tsis pom qhov twg, thiab nws cia siab tias Olga yuav nco qab txog ib nrab-jack uas nws tau thov los ua khoom plig rau ci txhua tag kis.
  
  Casper sim saib tsis pom zoo thaum nws taug kev hauv txoj kev tsheb, tab sis qhov tseeb tias nws yuav tsum taug kev ncig lub tsheb loj uas nres hauv nws qhov ntau tau khawb nws txoj kev zoo li ntawv xuab zeb. Zaum hauv Casper lub rooj zaum ntawm lub sam thiaj, zoo li qhov chaw yog nws, yog Clifton Taft. Nyob rau hauv nws txhais tes nws tuav ib pawg ntawm Greek grapes, rhuav lawv tawm ntawm ib tug los ntawm ib tug thiab muab lawv nyob rau hauv nws sib npaug zos loj cov hniav.
  
  "Koj puas yuav tsum tau rov qab mus rau Tebchaws Meskas tam sim no?" Casper chuckled, ua kom nws lub suab ntawm kev thuam thiab kev lom zem tsis tsim nyog.
  
  Clifton chuckled, ntseeg tom kawg. "Kuv thov txim rau kev cuam tshuam rau koj txoj kev lag luam zoo li no, Casper, tab sis kuv ntseeg tias koj thiab kuv yuav tsum tham txog txhua yam."
  
  Casper teb tias, "Qhov ntawd nplua nuj, los ntawm koj," Casper teb, qhib nws lub qhov rooj. Nws npaj siab mus rau nws lub laptop ua ntej Taft pom tias nws tab tom sim nrhiav David Perdue.
  
  "Tam sim no. Tsis muaj phau ntawv txoj cai uas hais tias peb tsis tuaj yeem txhawb nqa peb txoj kev koom tes qub, puas yog? Bunch taug kev ntawm nws heels, tsuas yog xav tias nws tau raug caw tuaj koom.
  
  Casper dov lub qhov rais sai sai thiab kaw lub hau ntawm nws lub laptop. "Partnership?" Casper luag ntxhi nrog luag ntxhi. "Koj puas koom tes nrog Zelda Bessler tsis ua cov txiaj ntsig uas koj xav tau? Kuv xav tias kuv tsuas yog ib tug surrogate, ib tug ruam inspiration rau koj ob tug. Dab tsi yog qhov teeb meem? Nws tsis paub yuav ua li cas siv lej lej, lossis nws puas tau tawm ntawm kev tawm tswv yim?
  
  Clifton Taft nodded nrog ib tug iab luag ntxhi. "Cia li ua txhua yam uas koj xav tau, kuv tus phooj ywg. Kuv yuav tsis sib cav tias koj tsim nyog qhov kev npau taws no. Thaum kawg, koj muaj cai nyob rau hauv tag nrho cov kev xav no. Nws tsis muaj lub tswv yim yuav ua li cas. "
  
  "Txuas ntxiv?" Casper frowned. "Ntawm dab tsi?"
  
  "Koj txoj haujlwm dhau los, tau kawg. Qhov no puas yog txoj haujlwm uas koj ntseeg tias nws nyiag los ntawm koj rau nws cov txiaj ntsig?" Taft nug.
  
  "Zoo, yog," tus kws kho mob tau lees paub, tab sis nws tseem saib me ntsis xav tsis thoob. "Kuv tsuas yog ... xav ... Kuv xav tias koj tso tseg qhov ua tsis tiav."
  
  Clifton Taft luag ntxhi thiab muab nws txhais tes rau ntawm nws lub duav. Nws sim gracefully nqos nws txoj kev khav theeb, tab sis nws tsis txhais hais tias dab tsi, nws cia li saib txawv txawv. "Nws tsis yog qhov ua tsis tiav, tsis yog qhov ua tiav. Um, peb yeej tsis tau qhia koj li no tom qab koj tawm ntawm qhov project, Dr. Jacobs, tab sis, "Taft hesitated, tab tom nrhiav txoj kev maj mam tshaj tawm xov xwm, "peb yeej tsis tso tseg qhov project.
  
  "Dab tsi? Koj puas tau mus fucking vwm?" Casper yog seething. "Koj puas tseem paub txog qhov tshwm sim ntawm qhov kev sim?"
  
  "Peb ua!" Taft tau lees paub nws ua siab dawb.
  
  "Yog tiag?" Kasper hu nws bluff. "Txawm tias tom qab muaj dab tsi tshwm sim rau George Masters, koj puas tseem ntseeg tias koj tuaj yeem koom nrog cov khoom siv roj ntsha hauv kev sim? Koj vwm npaum li koj ruam."
  
  "Hav, tam sim no," Taft ceeb toom, tab sis Casper Jacobs tau nkag mus rau hauv nws txoj kev tshaj tawm los saib xyuas qhov nws hais thiab nws ua phem rau leej twg.
  
  "Tsis muaj. "Mloog kuv," tus kws kho mob tshwj xeeb thiab tus cwj pwm tsis zoo yws yws. "Cia li lees. Koj nyob ntawm no yog nyiaj xwb. Cliff, koj tsis paub qhov txawv ntawm qhov sib txawv thiab tus nyuj udder, tab sis peb txhua tus ua! Yog li thov tsis txhob xav tias koj nkag siab qhov koj tau txais nyiaj tiag tiag ntawm no!"
  
  "Koj puas paub ntau npaum li cas peb tuaj yeem ua tau yog tias qhov project no ua tiav, Casper?" Taft insisted. "Qhov no yuav ua rau tag nrho cov riam phom nuclear, tag nrho cov khoom siv hluav taws xob nuclear siv tsis tau. Qhov no yuav tshem tawm tag nrho cov fossil fuels uas twb muaj lawm thiab lawv cov extraction. Peb yuav tshem tawm thaj av ntawm kev drilling ntxiv thiab fracking. Koj tsis nkag siab? Yog tias qhov project no ua tiav, yuav tsis muaj kev tsov rog rau roj lossis cov peev txheej. Peb yuav yog tus muab khoom siv hluav taws xob tsis muaj zog. "
  
  "Thiab leej twg yuav yuav qhov no los ntawm peb? Qhov koj txhais tau yog tias koj thiab koj lub tsev hais plaub ntawm cov nom tswv yuav tau txais txiaj ntsig los ntawm tag nrho cov no, thiab peb cov neeg uas ua qhov no tshwm sim tseem yuav tswj hwm kev tsim lub zog no, "Casper piav qhia rau Asmeskas billionaire. Taft tsis tuaj yeem refute ib qho ntawm qhov no tsis muaj tseeb, yog li nws tsuas shrugged.
  
  "Peb xav kom koj ua qhov no, tsis hais tus Masters. Dab tsi tshwm sim yog tib neeg yuam kev, "Taft yaum cov neeg txawj ntse tsis txaus siab.
  
  "Yog, nws yog!" Casper gasped. "Koj! Koj thiab koj lub siab thiab muaj zog lapdogs hauv lub tsho dawb. Nws yog koj qhov yuam kev uas yuav luag tua tus kws tshawb fawb ntawd. Koj ua dab tsi tom qab kuv tawm mus? Koj puas tau them nws?
  
  "Tsis nco qab txog nws. Nws muaj txhua yam nws xav tau los ua nws lub neej, "Taft hais rau Casper. "Kuv yuav quadruple koj cov nyiaj hli yog tias koj rov qab mus rau qhov chaw ib zaug ntxiv seb koj puas tuaj yeem kho Einstein qhov sib npaug rau peb. Kuv yuav tsa koj ua tus thawj kws kho mob. Koj yuav muaj kev tswj hwm tag nrho ntawm qhov project, yog tias koj tuaj yeem koom ua ke rau hauv qhov project tam sim no los ntawm Lub Kaum Hli 25th. "
  
  Casper muab nws lub taub hau rov qab thiab luag. "Koj fucking kidding kuv, txoj cai?"
  
  "Tsis yog," Taft teb. "Koj yuav ua qhov no tshwm sim, Dr. Jacobs, thiab koj yuav nqes mus rau hauv phau ntawv keeb kwm raws li tus txiv neej uas tau txeeb thiab tshaj Einstein tus neeg txawj ntse."
  
  Kasper absorbed tus tycoon oblivious cov lus thiab sim to taub yuav ua li cas ib tug eloquent txiv neej yuav muaj xws li teeb meem to taub qhov kev puas tsuaj. Nws xav tias nws tsim nyog yuav tsum tau txais ib lub suab yooj yim dua, lub suab zoo dua los sim ib zaug dhau los.
  
  "Cliff, peb paub tias qhov txiaj ntsig ntawm txoj haujlwm ua tiav yuav yog li cas, txoj cai? Tam sim no qhia rau kuv, yuav ua li cas yog tias qhov kev sim no rov ua yuam kev dua? Lwm yam uas kuv yuav tsum paub ua ntej yog leej twg koj npaj yuav siv los ua koj tus npua guinea lub sijhawm no? Kasper nug. Nws tau ua kom nws lub tswv yim ua kom ntseeg tau txhawm rau txhawm rau paub cov ntsiab lus tsis txaus ntseeg ntawm txoj kev npaj uas Taft hatched nrog Order.
  
  "Tsis txhob txhawj. Koj tsuas yog siv qhov sib npaug, "Taft hais tsis meej.
  
  "Tom qab ntawd hmoov zoo," Casper luag ntxhi. "Kuv tsis yog ib feem ntawm ib qhov project tshwj tsis yog kuv paub qhov tseeb liab qab uas kuv yuav tsum ua rau muaj kev kub ntxhov."
  
  "Auj thov," Taft chuckled. "Chaos. Koj ua yeeb yam. "
  
  "Lub sijhawm kawg peb tau sim siv Einstein qhov sib npaug, peb cov ntsiab lus tau kib. Qhov no ua pov thawj tias peb tsis tuaj yeem ua tiav qhov project no yam tsis muaj kev poob lub neej. Nws ua haujlwm hauv txoj kev xav, Cliff, "Casper piav qhia. "Tab sis nyob rau hauv kev xyaum, tsim lub zog nyob rau hauv ib tug dimension yuav ua rau ib tug backflow rau hauv peb lub dimension, kib txhua tus neeg nyob rau hauv lub ntiaj teb no. Ib qho piv txwv uas suav nrog cov khoom siv roj ntsha hauv qhov kev sim no yuav ua rau ploj mus. Tag nrho cov nyiaj hauv ntiaj teb no them tsis tau tus nqe txhiv, phooj ywg. "
  
  "Ib zaug ntxiv, qhov kev tsis zoo no yeej tsis yog lub hauv paus ntawm kev vam meej thiab kev tawg, Casper. Yexus Khetos! Koj puas xav tias Einstein xav tias qhov no ua tsis tau? Taft sim ntxias Dr. Jacobs.
  
  "Tsis yog, nws paub tias nws muaj peev xwm," Kasper tawm tsam, "thiab yog vim li no nws thiaj sim ua kom Dread Serpent puas tsuaj. Koj fucking idiot!"
  
  "Saib koj cov lus, Yakhauj! Kuv yuav tso tseg ntau, tab sis qhov no shit yuav tsis lo nrog kuv ntev, "Taft seethed. Nws lub ntsej muag tig liab thiab drool coated lub ces kaum ntawm nws lub qhov ncauj. "Peb ib txwm thov kom lwm tus ua kom tiav Einstein qhov sib npaug, tus nab txaus ntshai, rau peb. Tsis txhob xav tias koj tuaj yeem siv tsis tau, phooj ywg. "
  
  Dr. Jacobs dreaded qhov kev xav ntawm Taft tus bitch, Bessler, perverting nws txoj hauj lwm. Taft tsis tau hais txog Perdue, uas txhais tau hais tias nws tseem tsis tau paub tias Perdue twb nrhiav tau tus Dread Serpent lawm. Thaum Taft thiab Qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub pom txog qhov no, Jacobs yuav dhau los ua neeg siv tau, thiab nws tsis tuaj yeem pheej hmoo raug rho tawm haujlwm li ntawd mus ib txhis.
  
  "Ok," nws sighed, saib Taft mob siab rau. "Kuv yuav rov qab mus rau qhov project, tab sis lub sijhawm no kuv tsis xav tau ib qho khoom siv tib neeg. Qhov no hnyav dhau ntawm kuv lub siab, thiab kuv tsis quav ntsej qhov koj lossis qhov Order xav. Kuv muaj kev ncaj ncees. "
  
  
  17
  Thiab lub clamp yog tsau
  
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Sam, Kuv xav tias koj raug tua nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Koj nyob qhov twg hauv lub npe ntawm txhua tus uas dawb huv?" Perdue npau taws heev thaum nws pom tus neeg sau xov xwm siab, siab tawv sawv ntawm nws lub qhov rooj. Perdue tseem nyob hauv qab ntawm nws cov tshuaj sedative tsis ntev los no, tab sis nws tau ntseeg txaus. Nws zaum saum txaj. "Koj puas tau nqa cov duab los ntawm Lub Nroog Lost? Kuv yuav tsum pib ua haujlwm ntawm qhov sib npaug. "
  
  "Tus Tswv, ua siab ntev, ua li cas?" Sam frowned. "Kuv tau dhau los ntawm ntuj txiag teb tsaus thiab rov qab rau qhov sib npaug fucking ntawm koj li, yog li kev coj ncaj ncees 'nyob zoo' yog qhov tsawg tshaj plaws koj tuaj yeem ua tau."
  
  Yog Charles muaj tus cwj pwm zoo dua, nws yuav tau dov nws lub qhov muag. Es tsis txhob, nws sawv nruj thiab qhuab ntuas, thaum tib lub sij hawm charmed los ntawm ob feem ntau zoo siab txiv neej. Nkawd ob leeg ua khawv koob ua phem! Perdue tau ua tus vwm vwm txij li thaum nws los txog tsev, thiab Sam Cleave tau dhau los ua neeg zoo nkauj. Charles raug suav hais tias ob tus txiv neej tau raug kev nyuaj siab loj heev thiab tsis pom muaj kev noj qab haus huv lossis pw tsaug zog.
  
  "Koj puas xav tau dab tsi ntxiv, tus tswv?" Nws tsis kam nug nws tus tswv ntiav haujlwm, tab sis, xav tsis thoob, Perdue nyob twj ywm.
  
  "Tsis yog, ua tsaug, Charles. Koj puas tuaj yeem kaw qhov rooj tom qab koj? Perdue nug kom hais lus zoo.
  
  "Yog lawm, tus tswv," Charles teb.
  
  Tom qab lub qhov rooj kaw, Perdue thiab Sam ntsia ntawm ib leeg. Txhua yam lawv tau hnov hauv kev ceev ntiag tug ntawm Perdue lub chav pw yog kev hu nkauj ntawm cov finches uas zaum ntawm tsob ntoo ntoo loj sab nraud thiab Charles tham txog cov ntawv tshiab nrog Lillian ob peb lub qhov rooj hauv txoj kev.
  
  "Yog li, koj ua li cas?" - Perdue nug, ua thawj lub luag haujlwm ntawm kev coj ncaj ncees. Sam luag. Nws qhib nws lub koob yees duab rooj plaub thiab rub tawm lub hard drive sab nraud ntawm qab nws Canon. Nws muab tso rau hauv Perdue lub puab tsaig thiab hais tias, "Cia peb tsis txhob dag peb tus kheej nrog cov neeg zoo. Qhov ntawd yog txhua yam koj xav tau los ntawm kuv, thiab hais ncaj ncees, kuv zoo siab tau tshem tawm cov yeeb yaj kiab ntshav ib zaug thiab rau tag nrho. "
  
  Perdue luag ntxhi, tuav nws lub taub hau. "Ua tsaug, Sam," nws luag ntxhi rau nws tus phooj ywg. "Txawm li cas los xij, txhua qhov hnyav, yog vim li cas koj thiaj li zoo siab kom tshem tawm qhov no? Kuv nco qab koj hais tias koj xav hloov nws mus rau hauv ib qho documentary rau Wildlife Society lossis ib yam dab tsi. "
  
  Sam tau lees tias "Qhov ntawd yog txoj kev npaj thaum xub thawj," tab sis kuv tsuas yog nkees ntawm tag nrho. Kuv tau raug nyiag los ntawm ib tug neeg vwm, tsoo kuv lub tsheb, thiab tau poob ib tug phooj ywg qub, tag nrho hauv qhov chaw ntawm peb hnub, phooj ywg. Raws li nws qhov kawg tshaj tawm, Kuv tau nyiag nws email," Sam piav qhia, "raws li qhov no, nws tau mus rau qee yam loj."
  
  "Los loj?" Perdue nug thaum nws maj mam hnav khaub ncaws tom qab nws qhov screen antique rosewood.
  
  Sam tau lees tias "Nws yog qhov kawg ntawm lub ntiaj teb loj heev,"
  
  Perdue peered hla lub ornate carving. Nws ntsia zoo li tus meerkat uas txawj ntse sawv ntawm kev mloog. " THIAB? Nws hais li cas? Thiab zaj dab neeg no yog dab tsi nrog tus neeg vwm?"
  
  "Huag, nws yog ib zaj dab neeg ntev," Sam sighed, tseem reeling los ntawm kev txom nyem. "Cov tub ceev xwm yuav tab tom nrhiav rau kuv vim kuv tau sau kuv lub tsheb hauv nruab hnub tsaus ntuj ... hauv lub tsheb khiav hla Lub Nroog Qub, ua rau tib neeg muaj kev phom sij thiab khoom zoo li ntawd."
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Sam, nws qhov teeb meem yog dab tsi? Koj puas muab daim ntawv rau nws? - Perdue nug, quaj qw thaum nws rub nws cov khaub ncaws.
  
  Sam hais tias "Zoo li kuv tau hais, nws yog ib zaj dab neeg ntev, tab sis ua ntej kuv yuav tsum ua kom tiav ib txoj haujlwm uas kuv tus qub npoj yaig ntawm The Post tau ua haujlwm," Sam hais. Nws ob lub qhov muag moistened, tab sis nws txuas ntxiv hais lus. "Koj puas tau hnov Aidan Glaston?"
  
  Perdue tuav nws lub taub hau. Tej zaum nws pom lub npe no nyob qhov twg, tab sis nws tsis txhais tau dab tsi rau nws. Sam shruged: "Lawv tua nws. Ob hnub dhau los nws tau pom nyob rau hauv chav uas nws tus editor tau xa nws mus rau npe rau kev ua haujlwm sting hauv Castlemilk. Muaj ib tug txiv leej tub nrog nws uas tej zaum nws paub, tua execution style. Aidan tau tawm tsam zoo li tus npua fucking, Perdue. "
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Sam. Kuv thov txim heev uas tau hnov qhov ntawd, "Perdue sympathized. "Koj puas tau ua nws qhov chaw ua haujlwm?"
  
  Raws li Sam tau cia siab, Perdue tau mob siab rau mus ua haujlwm ntawm qhov sib npaug sai li sai tau uas nws tsis nco qab nug txog tus neeg vwm uas tab tom nrhiav Sam. Nws yuav nyuaj dhau los piav qhia nyob rau lub sijhawm luv luv thiab muaj kev pheej hmoo alienating Purdue. Nws tsis xav paub tias tej hauj lwm uas nws tab tom yuav pib raug suav hais tias yog ib qho cuab yeej ntawm kev puas tsuaj. Tau kawg, nws yuav tau chalked nws mus rau paranoia lossis Sam qhov txhob txwm cuam tshuam, yog li tus neeg sau xov xwm tau tso nws raws li yog.
  
  "Kuv tau tham nrog nws tus kws kho mob thiab nws tau xa kuv mus rau Belgium rau qhov kev sib tham zais cia no tau zais los ntawm kev hais lus ntawm lub zog tauj dua tshiab. Aidan xav tias nws yog npog rau tej yam phem, thiab tus kav nroog ntawm Oban yog ib tug ntawm lawv, "Sam piav qhia luv luv. Nws paub Perdue tsis tau them nyiaj ntau rau nws lawm. Sam tau sawv thiab kaw nws lub koob yees duab rooj plaub, saib lub disc uas nws tau tawm mus rau Perdue. Nws lub plab lurched thaum nws ntsia nws pw nyob ntawd, ntsiag to hem, tab sis nws lub siab xav tsis muaj kev ncaj ncees yam tsis muaj qhov tseeb los rov qab. Txhua yam nws ua tau yog kev cia siab tias George Masters tsis raug thiab tias nws, Sam, tsis yog tsuas yog muab kev ploj tuag ntawm tib neeg mus rau hauv txhais tes ntawm tus wizard ntawm physics.
  
  
  * * *
  
  
  Sam tau zoo siab kom tawm hauv Reichtisousis. Nws txawv heev vim nws zoo li nws lub tsev thib ob. Ib yam dab tsi txog qhov sib npaug hauv daim vis dis aus nws muab Perdue ua rau nws xeev siab. Nws tsuas yog tau ntsib qhov no ob peb zaug hauv nws lub neej, thiab feem ntau yog tom qab nws tau ua txhaum cai lossis thaum nws tau dag rau nws tus fiancée lig é Patricia. Lub sij hawm no tej yam zoo li tsaus nti, meej dua, tab sis nws chalked nws mus txog rau nws lub siab lub txim txhaum.
  
  Perdue tau zoo txaus los qiv Sam nws 4x4 kom txog thaum nws tuaj yeem tau txais lub log tshiab. Nws lub tsheb qub tsis muaj kev pov hwm vim Sam nyiam nyob zais ntawm cov ntaub ntawv pej xeem thiab cov servers tsis tshua muaj kev nyab xeeb vim ntshai tias Dub Sun yuav nyiam. Tom qab tag nrho, cov tub ceev xwm tej zaum yuav muab nws pov tseg yog tias lawv taug qab nws. Nws yog ib qho kev tshwm sim uas nws lub tsheb, tau txais los ntawm ib tug phooj ywg hauv tsev kawm ntawv tuag, tsis tau sau npe hauv nws lub npe.
  
  Nws yog yav tsaus ntuj. Sam taug kev zoo siab mus rau Nissan loj thiab, xuav zoo li hma, nias lub khawm immobilizer. Lub teeb flashed ob zaug thiab tawm mus ua ntej nws hnov lub hauv paus locking nias. Ib tug poj niam zoo nkauj tau tawm ntawm cov ntoo, mus rau ntawm lub qhov rooj ntawm lub tsev loj. Nws muaj lub hnab kho mob, tab sis hnav khaub ncaws tsis tu ncua. Thaum nws hla dhau, nws luag ntxhi rau nws: "Puas yog xuav rau kuv?"
  
  Sam tsis muaj lub tswv yim yuav ua li cas. Yog nws hais tias yog, tej zaum nws yuav nplawm nws thiab nws yuav dag. Yog hais tias nws tsis kam, nws yuav yog ib tug eccentric, ci rau hauv lub tshuab. Sam yog ib tug neeg xav sai, nws sawv ntawm qhov ntawd zoo li tus neeg ruam nrog nws txhais tes tsa.
  
  "Koj puas yog Sam Cleave?" - nws nug.
  
  Bingo!
  
  "Yog, nws yuav tsum yog kuv," nws hais. "Thiab koj yog leej twg?"
  
  Tus poj niam hluas taug kev mus rau Sam thiab so lub ntsej muag luag ntxhi. "Koj puas tau coj nws cov ntaub ntawv uas nws thov rau, Mr. Cleave? Thiab koj? Kuv vam tias yog li ntawd, vim tias nws txoj kev noj qab haus huv tau poob qis sai thaum koj siv sijhawm txaus los muab rau nws. "
  
  Hauv nws txoj kev xav, nws txoj kev npau taws tam sim ntawd mus dhau qhov uas tau tso cai. Nws feem ntau pom cov poj niam ua siab tawv ua qhov kev sib tw lom zem, tab sis tsis ntev los no cov kev cov nyom tau ua rau nws tsis mloog lus me ntsis.
  
  "Thov zam txim rau kuv, menyuam roj hmab, tab sis koj yog leej twg yuav qhia kuv tawm?" Sam xa rov qab rau qhov haum. "Los ntawm qhov kuv pom ntawm no nrog koj lub hnab me me, koj yog tus neeg ua haujlwm saib xyuas hauv tsev, tus kws saib xyuas neeg mob zoo tshaj plaws, thiab yeej tsis yog ib tus neeg paub ntev Purdue." Nws qhib lub qhov rooj tsav tsheb. "Tam sim no, ua cas koj tsis hla qhov no thiab ua qhov koj tau them nyiaj ua, hav? Lossis koj puas hnav khaub ncaws tu neeg mob rau cov kev hu tshwj xeeb no?"
  
  "Yuav ua li cas koj twv?" - nws yws, tab sis Sam tsis hnov qhov txuas ntxiv. Lub luxurious kev nplij siab ntawm 4x4 alarm yog tshwj xeeb tshaj yog zoo ntawm soundproofing, txo nws ranting mus rau ib tug muffled mutter. Nws pib lub tsheb lub cav thiab txaus siab rau cov khoom kim heev ua ntej rov qab txaus ntshai nyob ze rau tus neeg tsis txaus siab nrog lub hnab kho mob.
  
  Luag zoo li tus me nyuam tsis zoo, Sam yoj rau cov neeg zov ntawm lub rooj vag, tawm hauv Reichtishusis qab nws. Thaum nws taug kev ntawm txoj kev winding ntawm Edinburgh, nws lub xov tooj nrov. Nws yog Janice Noble, tus editor ntawm Edinburgh Post, qhia nws txog lub rooj sib tham hauv Belgium uas nws yuav tsum ntsib nws tus neeg sau xov xwm hauv zos. Los ntawm qhov ntawd lawv tau coj nws mus rau ib lub thawv ntiag tug hauv La Monnaie qhov chaw kom nws tuaj yeem sau cov ntaub ntawv ntau li ntau tau.
  
  "Thov ceev faj, Mr. Cleave," nws hais thaum kawg. "Koj daim pib davhlau tau xa tuaj rau koj los ntawm email."
  
  "Ua tsaug, Npeeg Noble," Sam teb. "Kuv yuav nyob ntawd nyob rau hnub tom ntej. Peb yuav mus rau hauv qab ntawm qhov no. "
  
  Sai li Sam daig, Nina hu nws. Thawj zaug hauv ib hnub, nws zoo siab tau hnov ib tug neeg hais li no. "Nyob zoo nkauj!" - nws tau txais tos.
  
  "Sam, koj puas tseem qaug dej qaug cawv?" - yog nws thawj lo lus teb.
  
  "Um, tsis yog," nws teb nrog muted zoo siab heev. "Tsuas zoo siab tau hnov los ntawm koj. Nov yog txhua yam. "
  
  "Auj, ok," nws hais. "Mloog, kuv yuav tsum tham nrog koj. Tej zaum koj tuaj yeem ntsib kuv nyob qhov twg?
  
  "Hauv Oban? Kuv tabtom tawm hauv lub tebchaws tiag tiag, "Sam piav qhia.
  
  "Tsis yog, kuv tawm hauv Oban nag hmo. Qhov tseeb, qhov no yog qhov kuv xav nrog koj tham. Kuv nyob ntawm Radisson Blu ntawm Royal Mile, "nws hais, suab me ntsis frazzled. Los ntawm Nina Gould tus qauv, "knackered" txhais tau tias muaj ib yam dab tsi loj. Nws tsis yooj yim rau piss nws tawm.
  
  "Okay, xyuas nws. Kuv yuav tuaj tos koj thiab tom qab ntawd peb tuaj yeem tham hauv kuv lub tsev thaum kuv ntim kuv cov khoom. Qhov no suab li cas?" Nws qhia.
  
  "Kwv yees lub sij hawm tuaj txog?" - nws nug. Sam paub ib yam dab tsi yuav tsum tau haunting Nina yog tias nws tsis txawm nug nws txog cov ntsiab lus me tshaj plaws. Yog tias nws nug ncaj qha txog nws qhov kwv yees lub sijhawm tuaj txog, nws twb tau txiav txim siab los lees txais nws qhov kev thov.
  
  "Kuv yuav nyob ntawd li ntawm peb caug feeb vim muaj tsheb khiav," nws tau lees paub, tshawb xyuas lub moos digital ntawm lub dashboard.
  
  "Ua tsaug, Sam," nws hais hauv lub suab tsis muaj zog uas ua rau nws ntshai. Ces nws tawm mus. Txhua txoj kev mus rau nws lub tsev so, Sam xav zoo li nws tau raug muab tso rau hauv ib tug quab loj loj. Poor Aidan txoj hmoo txaus ntshai, nrog rau nws txoj kev xav txog McFadden, Perdue lub siab mercurial, thiab George Masters tus cwj pwm tsis yooj yim rau Sam, tsuas yog ua rau muaj kev txhawj xeeb nws tam sim no muaj rau Nina. Nws txhawj xeeb txog nws txoj kev noj qab haus huv uas nws tsis tshua pom thaum nws hla txoj kev tsis khoom ntawm Edinburgh. Ob peb feeb tom qab nws tuaj txog ntawm Nina lub tsev so.
  
  Nws paub nws tam sim ntawd. Cov khau khiab thiab cov ris tsho ua rau nws zoo li lub hnub qub pob zeb ntau dua li cov neeg sau keeb kwm, tab sis ib lub tsho tawv tawv thiab cov phuam qhwv caj dab pahmina ua rau nws zoo li me ntsis, txaus ua rau nws zoo li sophisticated li nws tiag tiag. Txawm nws hnav stylishly npaum li cas los, nws tsis tau txhiv nws lub ntsej muag nkees. Feem ntau zoo nkauj txawm los ntawm cov qauv ntuj, cov keeb kwm lub qhov muag loj, tsaus nti tau ploj lawv lub ntsej muag.
  
  Nws muaj ntau yam qhia Sam thiab nws muaj sijhawm tsawg heev los ua nws. Nws tsis nkim sij hawm mus rau hauv lub tsheb thauj khoom thiab mus rau kev lag luam. "Hlo Sam. Kuv puas tuaj yeem nyob hmo ntuj ntawm koj lub tsev thaum koj Vajtswv paub qhov twg?"
  
  "Tau kawg," nws teb. "Kuv zoo siab tau pom koj thiab."
  
  Nws yog uncanny yuav ua li cas, nyob rau hauv ib hnub, Sam tau ntsib nrog ob leeg ntawm nws cov phooj ywg zoo tshaj plaws, thiab ob leeg tau txais tos nws nrog indifference thiab lub ntiaj teb no-kev txom nyem los ntawm kev txom nyem.
  
  
  18
  Lighthouse ntawm ib hmo txaus ntshai
  
  
  Uncharacteristically, Nina hais yuav luag tsis muaj dab tsi ntawm txoj kev mus rau Sam lub tsev. Nws cia li zaum ntawd, ntsia lub qhov rais tsheb, tsis muaj dab tsi tshwj xeeb. Txhawm rau tsim kom muaj huab cua, Sam tau qhib lub xov tooj cua hauv zos kom kov yeej qhov tsis txaus ntseeg nyob ntsiag to. Nws mob heev los nug Nina vim li cas nws thiaj khiav tawm ntawm Oban, yog tias tsuas yog ob peb hnub, vim nws paub tias nws muaj daim ntawv cog lus los qhia hauv tsev kawm qib siab hauv zos nyob ntawd tsawg kawg rau lub hlis. Txawm li cas los xij, los ntawm txoj kev nws ua, nws paub tias nws yog qhov zoo tshaj plaws tsis txhob cuam tshuam rau lwm tus lag luam - rau tam sim no.
  
  Thaum lawv mus txog Sam lub tsev, Nina tau nkag mus rau hauv thiab zaum ntawm Sam lub rooj zaum nyiam, uas Bruich feem ntau nyob. Nws tsis yog maj, tab sis Sam pib sau txhua yam nws xav tau rau kev sib sau ua ke ntev ntev. Cia siab tias Nina yuav piav qhia nws qhov xwm txheej, nws tsis tau nias nws. Nws paub tias nws paub tias tsis ntev nws yuav tawm mus ua haujlwm, thiab yog li ntawd, yog tias nws muaj qee yam hais, nws yuav tsum hais.
  
  "Kuv yuav mus da dej,"hais tias thaum nws taug kev hla nws. "Yog tias koj xav tham, cia li los hauv."
  
  Nws nyuam qhuav txo nws lub ris kom nkag hauv qab dej sov thaum nws pom Nina tus duab ntxoov ntxoo zawv zawg dhau nws daim iav. Nws zaum ntawm lub hau chav dej, tso nws mus ua nws lub lag luam ntxhua khaub ncaws, tsis hais ib lo lus zais lossis thuam, raws li nws tus cwj pwm.
  
  "Lawv tua tus qub Mr. Hemming, Sam," nws hais yooj yim. Nws tuaj yeem pom nws slouched ntawm chav dej, nws txhais tes tuav ntawm nws lub hauv caug, nws lub taub hau poob siab. Sam theorized tias Hemming tus cwj pwm yog ib tug neeg los ntawm Nina thaum yau.
  
  "Koj tus phooj ywg?" nws nug hauv ib lub suab nrov, defying rushing downpour.
  
  "Yog, yog li hais lus. Cov pej xeem tseem ceeb ntawm Oban txij thaum 400 BC, koj puas paub? "- Nws teb yooj yim.
  
  "Thov txim, hlub," Sam hais. "Koj yuav tsum tau hlub nws heev kom nws hnyav heev." Tom qab ntawd nws kaj ntug rau Sam tias nws tau hais tias ib tug neeg tua tus txiv neej laus.
  
  "Tsis yog, nws tsuas yog ib tus neeg paub, tab sis peb tau tham ob peb zaug," nws piav qhia.
  
  "Tos, leej twg tua nws? Thiab ua li cas koj thiaj paub tias nws raug tua? Sam nug ua siab ntev. Nws suab ominously zoo li Aidan txoj hmoo. Kev sib tsoo?
  
  "McFadden's fucking Rottweiler tua nws, Sam. "Nws tua ib tug neeg laus laus nyob rau pem hauv ntej ntawm kuv," nws stammered. Sam xav tias nws lub hauv siab ua rau pom tsis pom. Shock khiav hla nws.
  
  "Pom koj? Nws txhais li cas...?" - nws pib thaum Nina nkag mus da dej nrog nws. Nws yog ib qho kev xav tsis thoob thiab tag nrho kev puas tsuaj loj thaum nws pom nws lub cev liab qab. Tau ntev lawm nws twb pom nws zoo li no lawm, tiam sis lub sij hawm no nws tsis sexy kiag li. Qhov tseeb, Sam lub siab tawg thaum nws pom cov nqaij ntshiv ntawm nws lub duav thiab tav. Tom qab ntawd nws pom welts ntawm nws lub hauv siab thiab nraub qaum thiab crudely stitched riam qhov txhab ntawm sab hauv ntawm nws sab laug pob txha thiab nyob rau hauv nws sab caj npab, inflicted los ntawm tus kws saib xyuas laus laus uas tau cog lus tias yuav tsis qhia rau leej twg.
  
  "Yexus Khetos!" - nws squealed. Nws lub plawv dhia thiab txhua yam nws xav tau yog tuav nws thiab khawm nws nruj nreem. Nws tsis quaj, thiab qhov ntawd ua rau nws ntshai. "Qhov no puas yog txoj haujlwm ntawm nws Rottweiler?" - nws nug rau hauv nws cov plaub hau ntub dej, txuas ntxiv hnia saum nws lub taub hau.
  
  "Nws lub npe, los ntawm txoj kev, yog Hma, zoo li Wolfgang," nws yws yws los ntawm cov kwj dej sov uas ntws los ntawm nws lub hauv siab. "Lawv nyuam qhuav tuaj thiab tawm tsam Mr Hemming, tab sis kuv hnov ib lub suab nrov ntawm sab saud uas kuv tab tom nqa lwm daim pam rau nws. Thaum kuv mus rau pem hauv ntej, nws qw nrov nrov, "lawv tau rub nws tawm ntawm nws lub rooj zaum thiab muab nws lub taub hau ua ntej rau hauv qhov cub hauv qhov cub. Vajtswv! Nws tsis tau muaj caij nyoog!"
  
  "Ces lawv tawm tsam koj?" - nws nug.
  
  "Yog lawm, lawv tau sim ua kom zoo li kev sib tsoo. Wolfe muab kuv tso rau ntawm tus ntaiv, tab sis thaum kuv sawv, nws tsuas yog siv kuv cov phuam da dej sov thaum kuv sim khiav, "nws hais, gasping. "Thaum kawg, nws tsuas muab kuv rab riam thiab tso kuv los ntshav."
  
  Sam tsis muaj lus los ua kom zoo dua. Nws muaj ntau lab cov lus nug txog tub ceev xwm, txog tus txiv neej laus lub cev, txog yuav ua li cas nws tau mus rau Edinburgh, tab sis txhua yam uas yuav tau tos. Tam sim no nws yuav tsum tau rov hais dua rau nws thiab ceeb toom nws tias nws muaj kev nyab xeeb, thiab nws xav kom nws ua li ntawd.
  
  McFadden, koj nyuam qhuav messed nrog cov neeg tsis ncaj ncees lawm, nws xav. Tam sim no nws muaj pov thawj tias McFadden yog tiag tiag tom qab Aidan kev tua neeg. Nws kuj tau lees paub tias McFadden yog, tom qab tag nrho, yog tus tswv cuab ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub. Lub sijhawm rau nws txoj kev mus rau Belgium tau kos mus ze. Nws so nws lub kua muag thiab hais tias, "Koj cia li qhuav, tab sis tsis txhob hnav. Kuv yuav mus thaij duab koj raug mob ces koj mam li nrog kuv mus Belgium. Kuv yuav tsis pom koj ib pliag kom txog thaum kuv daim tawv nqaij no tus neeg ntxeev siab rau kuv tus kheej. "
  
  Lub sijhawm no Nina tsis tawm tsam. Nws cia Sam tswj hwm. Tsis muaj ib qho tsis ntseeg nyob hauv nws lub siab tias nws yog nws tus neeg ua pauj. Hauv nws lub taub hau, raws li Sam's Canon flashed ntawm nws cov lus zais, nws tseem tuaj yeem hnov Mr. Hemming ceeb toom nws tias nws raug cim. Txawm li cas los xij, nws yuav cawm nws dua, txawm tias nws paub zoo li cas tus npua nws tau cuam tshuam nrog.
  
  Thaum nws muaj pov thawj txaus thiab ob leeg hnav khaub ncaws, nws tau npaj ib khob Horlicks rau nws kom sov ua ntej lawv tawm mus.
  
  "Koj puas muaj passport?" nws nug nws.
  
  Nws hais tias, "Yog lawm, koj puas muaj tshuaj tua kab mob?"
  
  "Kuv yog ib tug phooj ywg ntawm Dave Perdue," nws teb hais tias, "tau kawg kuv muaj tshuaj tua kab mob."
  
  Nina pab tsis tau tab sis giggle, thiab nws yog ib qho koob hmoov rau Sam lub pob ntseg kom hnov nws lub siab kaj.
  
  
  * * *
  
  
  Thaum lub sijhawm ya mus rau Brussels, lawv tau pauv cov ntaub ntawv tseem ceeb uas tau sau tseg nyob rau lub lim tiam dhau los. Sam yuav tsum tau hais txog qhov tseeb vim li cas nws xav tias yuav tsum ua Aidan Glaston txoj haujlwm kom Nina nkag siab tias yuav tsum ua dab tsi. Nws tau koom nrog nws nws tus kheej kev txom nyem nrog George Masters thiab qhov tsis ntseeg nws muaj txog Perdue qhov muaj ntawm Dread Serpent.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, tsis xav tsis thoob tias koj zoo li kev tuag sov," thaum kawg nws hais. "Tsis muaj kev txhaum. Kuv paub tseeb tias kuv zoo li crap thiab. Kuv yeej xav zoo li crap. "
  
  Nws ruffled nws tuab tuab curls thiab hnia nws lub tuam tsev. "Tsis muaj kev txhaum, kuv tus hlub. Tab sis yog, koj yeej zoo li crap. "
  
  Nws rub nws maj mam nrog nws lub luj tshib, zoo li nws ib txwm ua thaum nws hais tej yam phem xws li kev tso dag, tab sis, ntawm chav kawm, nws tsis tuaj yeem ntaus nws tag nrho. Sam chuckled thiab tuav nws tes. "Peb tsuas muaj tsawg dua ob teev ua ntej tuaj txog hauv Belgium. So kom txaus thiab so, ua li cas? Cov tshuaj uas kuv muab rau koj yog amazing, koj yuav pom."
  
  "Koj yuav tsum paub tias txoj hauv kev zoo dua los rub tus ntxhais," nws thuam, muab nws lub taub hau rov qab rau ntawm lub taub hau ntawm lub rooj zaum.
  
  "Kuv tsis xav tau tshuaj. Cov noog nyiam ntev curls thiab lub hwj txwv wiry ntau dhau, "nws khav theeb, maj mam khiav nws cov ntiv tes raws nws sab plhu thiab lub puab tsaig. "Koj muaj hmoo kuv muaj qhov muag muag rau koj. Qhov no tsuas yog vim li cas kuv tseem nyob ib leeg, tos koj los rau koj lub siab. "
  
  Sam tsis hnov cov lus sarcastic. Thaum nws ntsia Nina, nws tsaug zog sai, nkees ntawm ntuj txiag teb tsaus uas nws yuav tsum mus. Nws yog qhov zoo uas pom tias nws tau so, nws xav.
  
  "Kuv cov kab zoo tshaj plaws ib txwm poob rau ntawm pob ntseg lag ntseg," nws hais thiab tig rov qab los ntes ob peb lub qhov muag.
  
  
  19
  Pandora qhib
  
  
  Tej yam tau hloov pauv hauv Reichtisusis, tab sis tsis tas rau qhov zoo dua. Txawm hais tias Perdue tsis tshua muaj siab thiab ua siab zoo rau nws cov neeg ua haujlwm, lwm qhov kev nplawm nws lub caj dab. Muaj kev cuam tshuam hauv ob lub dav hlau.
  
  "David nyob qhov twg?" Muam Hearst nug kom meej thaum Charles qhib qhov rooj.
  
  Perdue's butler yog daim duab ntawm kev tswj tus kheej, thiab txawm tias nws yuav tsum tau tom nws daim di ncauj.
  
  "Nws nyob hauv chav kuaj, madam, tab sis nws tsis cia siab rau koj," nws teb.
  
  "Nws yuav zoo siab pom kuv," nws hais txias. "Yog tias nws muaj kev tsis ntseeg txog kuv, cia nws qhia kuv tus kheej."
  
  Charles, txawm li cas los xij, ua raws li tus kws saib xyuas neeg mob siab rau hauv Purdue computer chav. Lub qhov rooj rau chav tsev tau qhib me ntsis, uas txhais tau tias Perdue tsis khoom tab sis tsis raug kaw rau pej xeem. Dub thiab chrome servers towered los ntawm phab ntsa mus rau phab ntsa, blinking teeb flickering zoo li me ntsis lub plawv dhia nyob rau hauv lawv polished plexiglass thiab yas thawv.
  
  "Tus Tswv, Muam Hearst tau tshwm sim tsis tau tshaj tawm. Nws hais tias koj xav pom nws?" Charles qhia nws txoj kev ua siab phem txwv tsis pub nyob hauv lub suab nrov.
  
  "Ua tsaug, Charles," nws tus tswv ntiav ua haujlwm qw nrov nrov ntawm lub tshuab. Perdue zaum ntawm lub ces kaum deb ntawm chav tsev, hnav lub mloog pob ntseg los thaiv cov suab nrov ntawm chav tsev. Nws zaum ntawm lub rooj loj loj. Muaj plaub lub laptops ntawm nws, txuas thiab txuas nrog rau lwm lub thawv loj. Perdue's dawb crown ntawm tuab, wavy plaub hau sawv ntawm qab lub computer hau. Nws yog hnub Saturday thiab Jane tsis nyob ntawd. Zoo li Lillian thiab Charles, txawm Jane tau pib khaus me ntsis los ntawm tus kws saib xyuas neeg mob tas li.
  
  Peb tus neeg ua haujlwm ntseeg tias nws tsuas yog tus saib xyuas ntawm Purdue, txawm hais tias lawv tsis paub txog nws txoj kev xav hauv kev tshawb fawb. Nws suab zoo li tus txiv nplua nuj txaus siab rau kev tso nws tawm ntawm poj ntsuam yog li nws tsis tas yuav ntxuav lwm tus neeg pov tseg txhua hnub thiab cuam tshuam nrog kev tuag. Tau kawg, ua cov kws tshaj lij uas lawv yog, lawv tsis tau liam nws nyob rau pem hauv ntej ntawm Perdue.
  
  "Koj nyob li cas, David?" Muam Hurst nug.
  
  "Zoo heev, Lilith, ua tsaug," nws luag ntxhi. "Los thiab saib."
  
  Nws dhia mus rau ntawm nws sab ntawm lub rooj thiab pom qhov nws tau siv nws lub sijhawm tsis ntev los no. Ntawm txhua qhov screen, tus kws saib xyuas neeg mob pom ntau tus lej uas nws paub.
  
  "Qhov sib npaug? Tab sis vim li cas nws thiaj hloov tau? Qhov no yog dab tsi?" - nws nug, txhob txwm ntsoos ze ntawm tus billionaire kom nws hnov nws. Perdue tau koom nrog hauv nws txoj haujlwm, tab sis nws yeej tsis quav ntsej los ntxias poj niam.
  
  "Kuv tseem tsis tau paub meej txog tias qhov program no qhia kuv," nws khav.
  
  "Qhov no yog ib qho kev piav qhia tsis meej. Koj puas paub nws suav nrog dab tsi? nws nug, sim ua kom nkag siab txog qhov hloov pauv ntawm cov ntxaij vab tshaus.
  
  "Nws ntseeg tau tias tau sau los ntawm Albert Einstein qee lub sijhawm thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ib, thaum nws nyob hauv Tebchaws Yelemees, koj paub," Perdue tau piav qhia zoo siab. Nws tau hais tias, "Nws tau xav tias tau raug rhuav tshem, thiab zoo," nws hais tias, "nws tau dhau los ua ib yam dab tsi ntawm cov dab neeg hauv lub voj voog kev tshawb fawb."
  
  "Auj, thiab koj tau qhia nws," nws nodded, saib txaus siab heev. "Thiab qhov no yog dab tsi?" Nws taw tes rau lwm lub khoos phis tawj, lub tshuab loj dua qub uas Perdue tau ua haujlwm. Nws tau txuas nrog lub khoos phis tawj thiab ib lub server nkaus xwb, tab sis tib lub cuab yeej nws tau nquag ntaus ntawv.
  
  "Ntawm no kuv tsis khoom sau ib qho kev pab cuam los decrypt nws," nws piav qhia. "Nws yuav tsum tau rov sau dua tas li raws li cov ntaub ntawv los ntawm qhov chaw nkag. Lub algorithm ntawm cov cuab yeej no thaum kawg yuav pab kuv tsim qhov xwm txheej ntawm qhov sib npaug, tab sis tam sim no nws zoo li lwm txoj kev xav ntawm quantum mechanics. "
  
  Frowning tob, Lilith Hearst tau kawm lub vijtsam thib peb rau ib ntus. Nws ntsia Perdue. "Qhov kev suav ntawd zoo li sawv cev rau lub zog atomic. Koj pom?"
  
  "Au kuv tus Vajtswv, koj muaj nuj nqis," Perdue luag ntxhi, nws lub qhov muag ci ntsa iab nrog nws txoj kev paub. "Koj hais yog lawm. Nws ua rau nti tawm cov ntaub ntawv uas coj kuv rov qab mus rau qee yam kev sib tsoo uas yuav tsim lub zog atomic ntshiab. "
  
  "Lub suab txaus ntshai," nws hais. "Nws ua rau kuv nco txog CERN supercollider thiab qhov lawv tab tom sim ua kom tiav nrog qhov nrawm nrawm."
  
  "Kuv xav tias qhov no feem ntau yog qhov uas Einstein nrhiav pom, tab sis, zoo li hauv 1905 daim ntawv, nws suav tias qhov kev paub zoo li no ua rau muaj kev puas tsuaj rau cov neeg ruam hauv cov khaub ncaws thiab hnav khaub ncaws. Yog vim li cas nws thiaj xav tias nws txaus ntshai heev rau kev tshaj tawm, "Perdue hais.
  
  Nws muab nws txhais tes rau ntawm nws xub pwg. "Tab sis tam sim no koj tsis hnav khaub ncaws lossis hnav khaub ncaws, koj puas yog David?" nws wink.
  
  "Kuv yeej tsis paub," nws teb, tog rov qab rau hauv nws lub rooj zaum nrog ib tug txaus siab quaj.
  
  Lub xov tooj nrov nyob rau hauv qhov chaw tos txais. Lub tsev loj hauv av feem ntau tau teb los ntawm Jane lossis Charles, tab sis nws tsis ua haujlwm thiab nws nyob sab nraud nrog tus txiv neej xa khoom noj. Ob peb lub xov tooj tau teeb tsa thoob plaws hauv lub tsev , cov xov tooj uas tuaj yeem teb tau txhua qhov chaw hauv tsev. Jane txoj kev txuas ntxiv kuj tseem ceeb, tab sis nws lub chaw haujlwm nyob deb dhau lawm.
  
  "Kuv yuav tau txais," Lilith hais.
  
  "Koj yog ib tug qhua, koj paub," Perdue ceeb toom nws cordially.
  
  "Tseem? Tus Tswv, David, kuv tau nyob ntawm no ntau dhau los ua rau kuv xav tsis thoob tias koj tseem tsis tau muab chav rau kuv, "nws hais, sai sai taug kev ntawm lub qhov rooj thiab maj mam nce ntaiv mus rau hauv pem teb. Perdue tsis hnov dab tsi dhau lub suab nrov.
  
  "Nyob zoo?" - nws teb, kom paub tseeb tias nws tsis qhia nws tus kheej.
  
  Ib tug txiv neej lub suab teb, suab txawv teb chaws. Nws muaj lub suab nrov Dutch, tab sis nws tuaj yeem nkag siab nws. "Kuv puas tuaj yeem hais lus rau David Perdue, thov? Nws yog qhov ceev heev. "
  
  "Nws tsis muaj nyob tam sim no. Qhov tseeb, ntawm lub rooj sib tham. Kuv puas tuaj yeem muab lus rau nws kom nws tuaj yeem hu koj rov qab thaum nws ua tiav? " Nws nug, rub ib tug cwj mem los ntawm nws lub rooj tub rau khoom los sau rau ntawm daim ntawv me me.
  
  "Qhov no yog Dr. Casper Jacobs," tus txiv neej qhia nws tus kheej. "Thov kom Mr. Perdue hu kuv sai."
  
  Nws muab nws tus xov tooj rau nws thiab rov hu xov tooj rau thaum muaj xwm ceev.
  
  "Cia li qhia rau nws tias nws txhawj xeeb txog Dab Ntxwg Nyoog. Kuv paub tias nws tsis tsim nyog, tab sis nws yuav nkag siab qhov kuv tab tom tham txog, "Jacobs hais.
  
  "Belgium? Koj tus lej ua ntej, "nws nug.
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb," nws lees paub. "Ua tsaug ntau".
  
  "Tsis muaj teeb meem," nws hais. "Nyob zoo".
  
  Nws rub tawm daim ntawv saum toj kawg nkaus thiab rov qab mus rau Perdue.
  
  "Leej twg yog tus ntawd?" nws nug.
  
  "Tus lej tsis raug," nws shrugged. "Kuv yuav tsum tau piav peb zaug tias qhov no tsis yog Tracy's Yoga Studio thiab peb raug kaw," nws luag, muab daim ntawv rau hauv nws lub hnab ris.
  
  "Qhov no yog thawj zaug," Perdue chuckled. "Peb tsis nyob hauv daim ntawv teev npe. Kuv nyiam khaws qhov profile qis. "
  
  "Qhov no yog qhov zoo. Kuv ib txwm hais tias cov neeg uas tsis paub kuv lub npe thaum kuv teb kuv tus xov tooj yuav tsum tsis txhob sim dag kuv, "nws chuckled. "Tam sim no rov qab mus rau koj qhov programming thiab kuv yuav muab ib yam dab tsi rau peb haus."
  
  Tom qab Dr. Casper Jacobs tsis tuaj yeem ncav cuag David Perdue los ceeb toom nws txog qhov sib npaug, nws yuav tsum lees tias txawm sim ua rau nws zoo dua. Hmoov tsis zoo, kev txhim kho me ntsis ntawm tus cwj pwm tsis tau ntev.
  
  "Koj tau tham nrog leej twg? Koj paub cov xov tooj tsis raug tso cai hauv cheeb tsam no, txoj cai, Jacobs? "- qhov qias neeg Zelda Bessler dictated los ntawm qab Casper. Nws tig mus rau nws nrog smug retort. "Qhov ntawd yog Dr. Jacobs rau koj, Bessler. Lub sijhawm no kuv yog tus saib xyuas qhov project no. "
  
  Nws tsis kam lees nws. Clifton Taft tau qhia tshwj xeeb txog daim ntawv cog lus rau kev hloov kho tshiab uas yuav muab Dr. Casper Jacobs ua tus saib xyuas kev tsim lub nkoj xav tau rau kev sim. Tsuas yog nws to taub qhov kev xav nyob ib puag ncig qhov Kev Txiav Txim tau sim ua kom tiav raws li Einstein txoj cai, yog li nws kuj tau tso siab rau cov haujlwm engineering. Tsis pub dhau lub sijhawm luv luv lub nkoj yuav tsum ua kom tiav. Ntau qhov hnyav dua thiab nrawm dua, cov khoom tshiab yuav tsum loj dua li yav dhau los, uas ua rau raug mob rau tus kws tshawb fawb thiab ua rau Jacobs nyob deb ntawm qhov project.
  
  "Yuav ua li cas nyob ntawm no ntawm tsob ntoo, Dr. Jacobs?" - tuaj lub suab nrov nrov ntawm Clifton Taft, uas Casper ntxub heev. "Kuv vam tias peb tau raws sijhawm."
  
  Zelda Bessler khaws nws txhais tes hauv hnab ris ntawm nws lub tsho dawb lab thiab me ntsis swayed nws daim duab ntawm sab laug mus rau sab xis thiab rov qab dua. Nws zoo li ib tug me nyuam kawm ntawv ruam uas sim ua kom lub siab nyiam, thiab nws ua rau Yakhauj mob. Nws luag ntxhi ntawm Taft. "Yog tias nws tsis siv sijhawm ntau hauv xov tooj, tej zaum nws yuav tau ua tiav ntau ntxiv."
  
  "Kuv paub txaus txog cov khoom ntawm qhov kev sim no los hu xov tooj rau lub sijhawm," Casper deadpanned. "Kuv muaj lub neej nyob sab nraum lub cesspool zais cia koj nyob hauv, Bessler."
  
  "Auj," nws ua rau nws. "Kuv nyiam txhawb nqa ..." Nws tau saib ntxim nyiam ntawm Asmeskas tus neeg nplua nuj, "lub tuam txhab uas muaj hwj chim dua."
  
  Taft cov hniav loj poked tawm hauv qab nws daim di ncauj, tab sis nws tsis hnov qab nws qhov kev txiav txim. "Zoo heev, Dr. Jacobs," nws hais, maj mam muab Casper txhais tes thiab txav nws mus kom Zelda Bessler hnov tsis tau, "Peb ua li cas nrog cov mos txwv tsim?"
  
  "Koj paub, Cliff, kuv ntxub qhov koj hu nws," Casper lees paub.
  
  "Tab sis yog li ntawd nws yog. Txhawm rau kom peb nthuav tawm cov txiaj ntsig ntawm qhov kev sim tshiab kawg, peb yuav xav tau qee yam uas taug kev ntawm qhov ceev ntawm lub mos txwv, nrog rau qhov sib npaug ntawm qhov hnyav thiab nrawm kom ua tiav txoj haujlwm, "Taft hais rau nws thaum ob tug txiv neej tsiv tawm ntawm Bessler ntxhov siab. Qhov chaw tsim kho nyob hauv Meerdalwood, thaj chaw ntoo sab hnub tuaj ntawm Brussels. Cov nroj tsuag, nyob rau hauv ib qho chaw ua liaj ua teb uas muaj los ntawm Tuft, muaj lub hauv paus hauv av uas tau ua tiav ntau xyoo dhau los. Ob peb ntawm cov kws tshawb fawb coj los ntawm tsoomfwv raug cai thiab tsev kawm ntawv qib siab tau pom hauv av, tab sis nws nyob ntawd.
  
  Casper hais tias "Kuv yuav luag ua tiav, Cliff," "Txhua yam uas tseem yuav suav tau yog qhov hnyav tag nrho kuv xav tau los ntawm koj. Nco ntsoov, kom qhov kev sim ua kom tiav, koj yuav tsum muab kuv qhov hnyav ntawm lub nkoj, lossis ' mos txwv ' raws li koj hais. Thiab, Cliff, nws yuav tsum muaj tseeb rau cov gram, txwv tsis pub tsis muaj qhov sib npaug ntawm kev txawj ntse yuav pab kuv rub nws tawm. "
  
  Clifton Taft luag nyav iab. Zoo li ib tug txiv neej tab tom rhuav tej xov xwm phem heev rau ib tug phooj ywg zoo, nws tau tshem nws caj pas los ntawm qhov tsis txaus ntseeg luag ntawm nws lub ntsej muag dab tuag.
  
  "Dab tsi? Koj puas tuaj yeem muab rau kuv lossis dab tsi? Casper nias.
  
  Taft tau hais tias "Kuv yuav muab cov ntsiab lus no rau koj sai tom qab tag kis lub rooj sib tham hauv Brussels,"
  
  "Koj txhais li cas lub rooj sib tham thoob ntiaj teb ntawm cov xov xwm?" Kasper nug. "Kuv tsis nyiam kev nom kev tswv".
  
  "Qhov ntawd yog qhov yuav tsum yog, phooj ywg," Taft yws yws zoo li tus txiv neej qias neeg. "Txhua tus neeg, koj yog tus neeg koom tes tseem ceeb hauv kev txhawb nqa qhov kev sim no. Tag kis International Atomic Energy Agency yuav ntsib nrog thoob ntiaj teb veto hla NPT. "
  
  "NPT?" Casper frowned. Nws nyob hauv qhov kev xav tias nws txoj kev koom tes hauv qhov project yog kev sim siab, tab sis NPT yog qhov teeb meem nom tswv.
  
  "Non-Proliferation Treaty, phooj ywg. Geez, koj yeej tsis thab tshawb nrhiav qhov twg koj txoj haujlwm yuav mus tom qab koj tshaj tawm koj cov txiaj ntsig, koj puas yog? Tus neeg Amelikas luag nyav, ntaus Casper rau sab nraum qab. "Txhua tus neeg koom tes hauv txoj haujlwm no yuav tsum sawv cev rau Kev Txiav Txim tag kis yav tsaus ntuj, tab sis peb xav tau koj ntawm no los saib xyuas cov theem kawg."
  
  "Puas cov thawj coj hauv ntiaj teb no tseem paub txog Kev Txiav Txim?" - Casper nug hypothetically.
  
  "Qhov kev txiav txim ntawm Lub Hnub Dub yog nyob txhua qhov chaw, kuv tus phooj ywg. Nws yog lub zog loj tshaj plaws hauv ntiaj teb txij li Roman faj tim teb chaws, tab sis tsuas yog cov neeg tseem ceeb paub nws. Peb muaj cov neeg ua haujlwm siab tshaj plaws hauv txhua lub tebchaws NPT. Lwm tus thawj tswj hwm, cov tswv cuab ntawm tsev neeg muaj koob muaj npe, tus kws tshaj lij tus thawj tswj hwm thiab cov neeg txiav txim siab, "Taft hais ua npau suav. "Txawm yog tus kav nroog uas pab peb ua raws li theem hauv nroog. Koom nrog. Raws li tus thawj coj ntawm peb lub zog tom ntej no, koj muaj cai txaus siab rau qhov tsis zoo, Casper. "
  
  Casper lub taub hau tau tig los ntawm qhov kev tshawb pom no. Nws lub siab thundered nyob rau hauv nws lub tsho lab, tab sis nws tuav nws txoj hauj lwm thiab nodded nyob rau hauv kev pom zoo. "Saib nrog kev txaus siab!" nws ntseeg nws tus kheej. "Wow, kuv qhuas. Zoo li thaum kawg kuv tau txais kev lees paub kuv tsim nyog, "nws khav theeb hauv nws lub siab tawv, thiab Taft ntseeg txhua lo lus.
  
  "Dab ntsuj plig! Tam sim no npaj txhua yam kom tsuas yog cov lej peb xav tau pib tuaj yeem nkag mus rau hauv kev suav, ua li cas? Taft roared xyiv fab. Nws tawm Casper mus koom Bessler hauv txoj kev, ua rau Casper xav tsis thoob thiab tsis meej pem, tab sis ntawm ib qho uas nws paub tseeb. Nws yuav tsum tau hu rau David Perdue los yog nws yuav tsum tau ua phem rau nws txoj haujlwm.
  
  
  20
  Tsev neeg daim ntawv cog lus
  
  
  Casper khiav mus rau hauv nws lub tsev thiab kaw lub qhov rooj tom qab nws. Tom qab ua haujlwm ob zaug nws tau qaug zog tag nrho, tab sis tsis muaj sijhawm rau qaug zog. Lub sij hawm tau ntes nrog nws, thiab nws tseem tsis tuaj yeem tham nrog Perdue. Tus kws tshawb fawb ci ntsa iab tau muaj kev ruaj ntseg ruaj ntseg, thiab feem ntau nws tau muab zais zais ntawm qhov muag prying. Feem ntau ntawm nws txoj kev sib txuas lus tau tswj hwm los ntawm nws tus kheej tus pab cuam, tab sis qhov no yog tus poj niam Casper xav tias nws tau tham nrog thaum nws tham nrog Lilith Hearst.
  
  Lub khob ntawm lub qhov rooj ua rau nws lub siab nres ib pliag.
  
  "Nws yog kuv!" - Nws hnov los ntawm lwm sab ntawm lub qhov rooj, ib lub suab uas poob saum ntuj ceeb tsheej me ntsis rau hauv lub thoob ntawm shit nws nyob rau hauv.
  
  "Olga!" - nws exhaled, sai sai qhib lub qhov rooj thiab rub nws sab hauv.
  
  "Wow, koj hais dab tsi tam sim no?" - nws nug, hnia nws passionately. "Kuv xav tias koj yuav tuaj ntsib kuv thaum yav tsaus ntuj, tab sis koj tsis tau teb kuv qhov kev hu txhua hnub."
  
  Nyob rau hauv nws tus yam ntxwv thiab lub suab mos mos, tus ntxim hlub Olga txuas ntxiv tham txog kev tsis quav ntsej thiab txhua yam uas lwm tus menyuam qaib flick tsis muaj tseeb uas nws tus hluas nraug tshiab yeej tsis muaj peev xwm tsim txom lossis raug liam rau. Nws tuav nws nruj nreem thiab zaum saum lub rooj zaum. Tsuas yog kom muaj txiaj ntsig, Casper tau ceeb toom nws tias nws hlub nws npaum li cas nrog kev hnia tiag, tab sis tom qab ntawd nws yog lub sijhawm los piav qhia txhua yam rau nws. Nws yeej ib txwm ceev kom nkag siab qhov nws tab tom sim hais, yog li nws paub tias nws tuaj yeem tso siab rau nws nrog qhov teeb meem loj heev.
  
  "Kuv puas tuaj yeem ntseeg koj nrog cov ntaub ntawv tsis pub lwm tus paub, zib ntab?" nws ntxhi ntxhi rau hauv nws pob ntseg.
  
  "Muaj tseeb. Ib yam dab tsi ua rau koj vwm thiab kuv xav kom koj qhia kuv txog nws, koj puas paub? "-nws hais. "Kuv tsis xav kom muaj secrets ntawm peb."
  
  "Fabulous!" - nws exclaimed. "Zoo heev. Saib seb, kuv hlub koj heev, tab sis kuv txoj haujlwm tau dhau los ua tag nrho. " Nws nodded calmly thaum nws hais ntxiv. "Kuv yuav ua kom yooj yim. Kuv tab tom ua haujlwm ntawm qhov kev sim zais cia saum toj kawg nkaus, tsim kom muaj lub mos txwv zoo li lub chamber rau kev sim, txoj cai? Nws yuav luag tiav, thiab kuv nyuam qhuav kawm hnub no," nws nqos nyuaj, "qhov uas kuv tau ua haujlwm yog yuav raug siv rau lub hom phiaj phem heev. Kuv yuav tsum tawm hauv lub tebchaws no thiab ploj mus, koj puas nkag siab?"
  
  "Dab tsi?" - nws squealed.
  
  "Nco ntsoov tus asshole uas zaum ntawm kuv lub sam thiaj hnub ntawd tom qab peb rov qab los ntawm kev tshoob? Nws tab tom ua haujlwm tsis zoo, thiab, thiab kuv xav tias ... Kuv xav tias lawv tab tom npaj yuav tua ib pab pawg thawj coj hauv ntiaj teb thaum lub rooj sib tham, "nws piav qhia sai. "Nws tau raug coj los ntawm tib tus neeg uas tuaj yeem txiav txim siab qhov sib npaug raug. Olga, nws tab tom ua haujlwm tam sim no ntawm nws lub tsev hauv Scotland, nws yuav txiav txim siab qhov hloov pauv sai sai no! Thaum qhov ntawd tshwm sim, lub asshole kuv ua haujlwm rau (tam sim no Olga thiab Casper tus lej rau Tuft) yuav siv qhov sib npaug ntawd rau lub cuab yeej kuv tsim lawv. Kasper tuav nws lub taub hau, xav tsis thoob vim li cas nws txawm xav tso tag nrho cov no mus rau tus neeg ua mov ci zoo nkauj, tab sis nws tau paub Olga tsuas yog ib lub sijhawm luv luv. Nws tus kheej muaj ob peb secrets.
  
  "Tsis muaj," nws hais bluntly.
  
  "Dab tsi?" Nws frowned.
  
  "Kev ntxeev siab ntawm kuv lub tebchaws. Lawv kov tsis tau koj nyob ntawd, "nws hais ntxiv. "Kuv yog Ameslikas los ntawm Belarus. Kuv tij laug yog ib tug kws kho mob los ntawm Physico-Technical Institute, ua hauj lwm nyob rau hauv tib cheeb tsam li koj. Tej zaum nws yuav pab tau koj?"
  
  Casper xav tsis thoob. Panic tau muab txoj hauv kev los pab, tab sis tom qab ntawd qhov tseeb tau ntxuav nws mus. Nws nres rau ib feeb lossis yog li ntawd, sim ua kom tiav tag nrho cov ntsiab lus nrog rau cov ntaub ntawv txaus ntshai txog nws tsev neeg tshiab. Nws nyob twj ywm cia nws xav, stroking nws ob txhais tes nrog nws lub ntsis ntiv tes. Nws yog ib lub tswv yim zoo, nws xav tias, yog tias nws tuaj yeem khiav ua ntej Taft paub nws. Yuav ua li cas tus thawj physicist ntawm qhov project tsuas plam mus yam tsis muaj leej twg pom?
  
  "Yuav ua li cas?" - nws qhia nws qhov kev tsis ntseeg. "Kuv tuaj yeem tso tseg li cas?"
  
  "Koj puas mus ua haujlwm. Koj rhuav tshem tag nrho cov ntawv luam ntawm koj txoj haujlwm thiab nqa tag nrho lawv cov ntawv tsim nrog koj. Kuv paub qhov no vim tias kuv txiv ntxawm tau ua ntau xyoo dhau los, "nws hais.
  
  "Nws puas muaj thiab?" Kasper nug.
  
  "WHO?"
  
  "Koj txiv ntxawm," nws teb.
  
  Nws tuav nws lub taub hau tsis muaj dab tsi. "Tsis muaj. Nws tuag lawm. Lawv tua nws thaum lawv pom tias nws ua phem rau lub tsheb ciav hlau dab. "
  
  "Dab tsi? "Nws qw nrov nrov, tig nws lub ntsej muag sai sai ntawm qhov teeb meem ntawm nws tus txiv ntxawm tuag dua. Tom qab tag nrho, los ntawm qhov nws hais, nws txiv ntxawm tuag vim Casper yuav sim.
  
  "Lub tsheb ciav hlau dab sim," nws shrugged. "Kuv txiv ntxawm ua yuav luag ib yam li koj. Nws yog ib tug tswv cuab ntawm Lavxias teb sab Secret Physical Society. Lawv tau ua qhov kev sim no ntawm kev xa lub tsheb ciav hlau los ntawm lub suab thaiv, lossis qhov cuam tshuam ceev, lossis txawm li cas los xij. " Olga giggled ntawm nws ineptitude. Nws tsis paub dab tsi txog kev tshawb fawb, yog li nws nyuaj rau nws los qhia qhov tseeb ntawm nws tus txiv ntxawm thiab nws cov npoj yaig tau ua.
  
  "Thiab ntawd?" Casper nias. "Lub tsheb ciav hlau ua dab tsi?"
  
  "Lawv hais tias nws yuav tsum tau teleport lossis mus rau lwm qhov me me... Casper, Kuv yeej tsis paub dab tsi txog cov no. Koj tab tom ua rau kuv xav tias ruam heev ntawm no, "nws cuam tshuam nws cov lus piav qhia nrog kev zam txim, tab sis Casper nkag siab.
  
  "Koj tsis zoo li ruam, zib mu. Kuv tsis quav ntsej koj hais li cas, tsuav yog kuv muaj lub tswv yim, "nws hais rau nws, luag ntxhi rau thawj zaug. Nws yeej tsis ruam. Olga tuaj yeem pom qhov nruj ntawm nws tus hlub txoj kev luag nyav.
  
  "Kuv tus txiv ntxawm hais tias lub tsheb ciav hlau muaj zog heev, nws yuav cuam tshuam lub zog ntawm no thiab ua rau muaj kev tawg lossis qee yam. Ces tag nrho cov neeg hauv ntiaj teb no...... puas yuav tuag?" nws shuddered, nrhiav nws pom zoo. "Lawv hais tias nws cov npoj yaig tseem tab tom sim ua kom nws ua haujlwm siv cov tsheb ciav hlau tso tseg." Nws tsis paub meej tias yuav ua li cas xaus nws txoj kev sib raug zoo, tab sis Casper zoo siab heev.
  
  Casper qhwv nws txhais tes nyob ib ncig ntawm nws thiab rub nws, tuav nws saum huab cua tawm hauv av thaum nws tau hnia ntau me ntsis ntawm nws lub ntsej muag. Olga tsis xav tias ruam lawm.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Kuv yeej tsis tau zoo siab heev uas tau hnov txog tib neeg ploj mus," nws tso dag. "Huab Tais, koj tau piav qhia yuav luag raws nraim qhov kuv tab tom tawm tsam ntawm no. Yog lawm, kuv yuav tsum tau mus rau lub Hoobkas. Ces kuv yuav tsum tig mus rau cov neeg sau xov xwm. Tsis muaj! Kuv yuav tsum hu rau cov neeg sau xov xwm hauv Edinburgh. Yog!" - nws txuas ntxiv, tig ntau txhiab qhov tseem ceeb hauv nws lub siab. "Saib, yog tias kuv tau txais Edinburgh cov ntawv xov xwm los tshaj tawm qhov no, tsis yog nws yuav nthuav tawm Kev Txiav Txim thiab Kev Ua Haujlwm, tab sis David Perdue yuav hnov txog nws thiab tso tseg nws txoj haujlwm ntawm Einstein qhov sib npaug!"
  
  Thaum Casper ntshai yam uas tseem tsis tau ua, nws kuj xav tias muaj kev ywj pheej. Thaum kawg, nws tuaj yeem nrog Olga yam tsis tas yuav npog nws rov qab los ntawm cov neeg phem. Nws txoj haujlwm yuav tsis hloov pauv, thiab nws lub npe yuav tsis cuam tshuam nrog kev ua phem thoob ntiaj teb.
  
  Thaum Olga ua rau nws tshuaj yej, Casper rub nws lub laptop thiab ntsia 'Edinburgh's Best Investigative Reporters'. Ntawm tag nrho cov kev sib txuas tau nthuav tawm, thiab muaj ntau, ib lub npe sawv tawm tshwj xeeb, thiab tus neeg no tau yooj yim xav tsis thoob.
  
  "Sam Cleave," Casper nyeem nrov rau Olga. "Nws yog ib tug puav pheej-yeej neeg soj ntsuam neeg sau xov xwm, zib mu. Nws nyob hauv Edinburgh thiab yog ib tus neeg ua haujlwm ywj pheej, tab sis nws tau ua haujlwm rau ntau lub xov xwm hauv zos ... ua ntej ... "
  
  "Txawm li cas los? Koj ua rau kuv xav paub. Hais lus!" nws hu los ntawm chav ua noj qhib.
  
  Casper luag ntxhi. "Kuv zoo li poj niam cev xeeb tub, Olga."
  
  Nws tawg tawm luag. "Nws zoo li koj paub tias nws zoo li cas. Koj yeej ua zoo li ib tug ntawm lawv. Qhov ntawd yog qhov tseeb. Vim li cas koj hais li ntawd, kuv tus hlub?"
  
  "Muaj ntau qhov kev xav ib zaug. Kuv xav luag thiab quaj thiab qw," nws luag ntxhi, saib zoo dua li nws tau ua ib feeb dhau los. "Sam Cleave, tus txiv leej tub kuv xav qhia zaj dab neeg no rau? Kwv yees li cas? Nws yog tus kws sau ntawv thiab tshawb nrhiav uas muaj npe nrov uas tau koom nrog ntau qhov kev mus ncig ua si coj los ntawm ib tus thiab tsuas yog David fucking Perdue! "
  
  "Nws yog leej twg?" - nws nug.
  
  Casper piav qhia tias "Ib tug txiv neej uas muaj qhov sib npaug txaus ntshai uas kuv tsis tuaj yeem ncav cuag," "Yog tias kuv yuav tsum qhia rau tus neeg sau xov xwm txog kev npaj siab phem, leej twg zoo dua li tus neeg paub tus kheej uas muaj Einstein qhov sib npaug?"
  
  "Zoo meej!" - nws exclaimed. Thaum Casper hu Sam tus lej, qee yam hloov pauv hauv nws. Nws tsis quav ntsej txog kev tawm tsam txaus ntshai npaum li cas. Nws tau npaj los tiv thaiv nws txoj haujlwm.
  
  
  21
  Qhov hnyav
  
  
  Lub sijhawm tau los txog rau kev sib sau ua ke ntawm cov neeg tseem ceeb hauv ntiaj teb kev tswj hwm lub zog nuclear los sib sau ua ke hauv Brussels. Hon. Qhov kev tshwm sim tau tuav los ntawm Lance McFadden thaum nws tau koom nrog International Atomic Energy Agency lub chaw haujlwm hauv tebchaws Askiv sai sai ua ntej nws txoj kev sib tw rau tus kav nroog ntawm Oban.
  
  "Ib puas feem pua ntawm cov neeg tawm mus, tus tswv," Wolfe qhia rau McFadden thaum lawv saib cov neeg sawv cev coj lawv lub rooj zaum hauv qhov zoo nkauj ntawm La Monnaie Opera House. "Peb tsuas yog tos rau Clifton Taft los tshwm sim, tus tswv. Thaum nws nyob ntawm no, peb tuaj yeem pib qhov, "nws nres nres, "txoj kev hloov pauv."
  
  McFadden tau hnav khaub ncaws nyob rau hnub Sunday zoo tshaj plaws. Txij li thaum nws koom nrog Taft thiab Kev Txiav Txim, nws tau paub txog kev nplua nuj, txawm hais tias nws tsis coj nws chav kawm. Nws ntsiag to tig nws lub taub hau thiab ntxhi: "Calibration tau ua tiav? Kuv yuav tsum tau txais cov ntaub ntawv no rau peb tus txiv neej, Jacobs, nyob rau tag kis. Yog tias nws tsis muaj qhov hnyav ntawm txhua tus neeg caij tsheb, qhov kev sim yuav tsis ua haujlwm. "
  
  "Txhua lub rooj zaum npaj rau tus neeg sawv cev tau nruab nrog cov sensors uas yuav txiav txim siab qhov hnyav ntawm nws lub cev raws li," Hma qhia rau nws. "Cov sensors tau tsim los ntsuas qhov hnyav txawm tias cov ntaub ntawv thinnest nrog kev ua kom tuag taus siv cov thev naus laus zis tshiab, txiav-ntug." Cov neeg qia dub luag ntxhi. "Thiab koj yuav hlub nws, tus tswv. Lub tshuab no tau tsim thiab tsim los ntawm ib tus thiab tsuas yog David Perdue. "
  
  McFadden npau taws thaum nws hnov lub npe ntawm tus kws tshawb fawb ci ntsa iab. "Kuv tus Vajtswv! tiag tiag? Koj hais yog lawm, Hma. Kuv nyiam qhov irony hauv qhov no. Kuv xav paub tias nws ua li cas tom qab qhov xwm txheej ntawd nws muaj nyob hauv New Zealand. "
  
  "Tseem pom tias nws tau tshawb pom tus Ntshai nab, tus tswv. Txog tam sim no cov lus xaiv tseem tsis tau lees paub, tab sis paub Perdue, tej zaum nws tau pom nws, "Hma tau hais. Rau McFadden, nws yog ob qho kev tshawb pom zoo thiab txaus ntshai.
  
  "Yexus Khetos, hma, peb yuav tsum tau txais qhov no los ntawm nws! Yog tias peb txiav txim siab Snake Scary Snake, peb tuaj yeem siv nws mus rau qhov kev sim yam tsis tas yuav mus dhau tag nrho cov crap no, "McFadden hais tias, saib zoo xav tsis thoob los ntawm qhov tseeb no. "Nws puas ua tiav qhov sib npaug? Kuv xav tias nws yog lus dab neeg. "
  
  "Muaj ntau tus neeg xav li ntawd txog thaum nws hu ob tug ntawm nws tus pab los pab nws nrhiav tau. Los ntawm qhov kuv tau hais, nws tau ua haujlwm hnyav los daws qhov teeb meem uas ploj lawm, tab sis nws tseem tsis tau daws nws, "Hma lus hais. "Tseem pom tias nws tau obsessed nrog nws tias nws tsis tshua tsaug zog lawm."
  
  "Peb puas tuaj yeem tau txais nws? Nws yeej yuav tsis muab rau peb, thiab txij li thaum koj tau ua txhua yam nrog nws tus hluas nkauj, Dr. Gould, peb muaj ib tug hluas nkauj tsawg ntawm nws rau blackmail txog nws. Sam Cleave yog impenetrable. Nws yog tus neeg kawg uas kuv yuav suav rau ntxeev siab rau Perdue, "McFadden ntxhi thaum tsoomfwv cov neeg sawv cev sib tham ntsiag to hauv keeb kwm yav dhau. Ua ntej Hma tuaj yeem teb tau, tus poj niam EU Council tus neeg saib xyuas kev ruaj ntseg saib xyuas cov txheej txheem cuam tshuam nws.
  
  Nws hais rau McFadden tias, "Thov zam txim rau kuv, nws yog yim teev."
  
  "Ua tsaug, ua tsaug," McFadden tus luag nyav dag ntxias nws. "Nws yuav zoo li koj qhia rau kuv paub."
  
  Nws ntsia rov qab rau Hma thaum nws taug kev los ntawm theem mus rau lub podium los hais lus rau cov neeg tuaj koom lub rooj sib tham. Txhua lub rooj zaum tuav los ntawm ib tus tswv cuab tseem ceeb ntawm International Atomic Energy Agency, nrog rau cov teb chaws tog rau NPT, xa cov ntaub ntawv mus rau Black Sun computer hauv Meerdalwood.
  
  Thaum Dr. Casper Jacobs tab tom muab tso ua ke nws txoj haujlwm tseem ceeb, tshem tawm nws cov ntaub ntawv raws li nws ua tau, cov ntaub ntawv tuaj txog ntawm lub server. Nws yws tias nws tau ua tiav lub nkoj rau qhov kev sim. Tsawg kawg nws tuaj yeem ua rau nws tus kheej cuam tshuam qhov sib npaug uas nws tsim, zoo ib yam li Einstein qhov sib npaug, tab sis nrog tsawg zog siv.
  
  Ib yam li Einstein, nws yuav tsum txiav txim siab seb nws puas yuav tso cai rau nws cov neeg txawj ntse siv rau kev ua phem lossis tsis tso cai rau nws txoj haujlwm raug tua. Nws xaiv qhov kawg thiab, khaws nws ob lub qhov muag ntawm lub koob yees duab kev ruaj ntseg, ua txuj ua haujlwm. Qhov tseeb, tus kws tshaj lij physicist tau dag nws cov kev suav kom ua phem rau qhov kev sim. Casper xav tias txhaum heev uas nws twb tau tsim ib lub nkoj loj loj cylindrical. Nws lub peev xwm yuav tsis tso cai rau nws ua haujlwm rau Taft thiab nws txoj kev ntseeg tsis dawb huv.
  
  Casper xav luag ntxhi raws li cov kab kawg ntawm nws qhov sib npaug tau hloov pauv txaus los lees txais tab sis tsis ua haujlwm. Nws pom cov lej tau kis los ntawm Opera House, tab sis tsis quav ntsej nws. Thaum lub sij hawm Taft, McFadden thiab lwm tus tuaj qhib qhov kev sim, nws yuav ploj mus ntev.
  
  Tab sis ib tus neeg xav ua kom nws tsis tau suav nrog nws txoj kev khiav tawm yog Zelda Bessler. Nws saib nws los ntawm ib lub rooj muag khoom uas tsis muaj neeg nyob hauv thaj chaw loj uas lub nkoj loj tos. Zoo li miv, nws tau twv nws lub sijhawm, cia nws ua txhua yam uas nws xav tias nws yuav khiav mus nrog. Zelda luag ntxhi. Hauv nws lub puab tsaig yog lub ntsiav tshuaj txuas nrog kev sib txuas lus ntawm cov neeg ua haujlwm ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub. Tsis muaj suab los qhia txog nws lub xub ntiag, nws ntaus ntawv "Tuag Olga thiab muab nws tso rau ntawm Valkyrie" thiab xa lus mus rau Hma cov tub txib hauv Bruges.
  
  Dr. Casper Jacobs ua txuj ua ib qho nyuaj ntawm kev ua haujlwm ntawm qhov kev sim ua piv txwv, tsis muaj lub tswv yim tias nws tus hluas nkauj tab tom yuav qhia rau nws lub ntiaj teb. Nws lub xov tooj nrov. Saib zoo li npau taws los ntawm kev ntxhov siab tam sim ntawd, nws sai sai sawv thiab taug kev mus rau cov txiv neej chav. Nov yog qhov hu nws tau tos.
  
  "Sam?" - nws ntxhi, kom paub tseeb tias txhua lub khw hauv chav dej dawb. Nws hais rau Sam Cleave txog qhov kev sim yav tom ntej, tab sis txawm tias Sam tsis tuaj yeem tau txais Perdue hauv xov tooj los hloov nws lub siab txog qhov sib npaug. Thaum Casper tshawb xyuas cov thoob khib nyiab rau cov khoom siv mloog, nws hais ntxiv. "Koj nyob ntawm no?"
  
  "Yog lawm," Sam ntxhi rau lwm qhov kawg ntawm kab. "Kuv nyob hauv ib lub rooj muag khoom ntawm Opera House yog li kuv tuaj yeem eavesdrop tau zoo, tab sis txog tam sim no kuv nrhiav tsis tau ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Lub rooj sib tham tsuas yog pib, tab sis ... "
  
  "Dab tsi? Puas muaj dabtsi?" Kasper nug.
  
  "Tos," Sam hais sharply. "Koj puas paub dab tsi txog kev mus los ntawm tsheb ciav hlau mus rau Siberia?"
  
  Casper frowned nyob rau hauv tag nrho tsis meej pem. "Dab tsi? Tsis yog, tsis muaj dab tsi zoo li ntawd. Vim li cas?"
  
  Sam hais tias "Ib tug neeg saib xyuas kev ruaj ntseg Lavxias tau hais qee yam hais txog kev ya mus rau Moscow hnub no," Sam tau hais, tab sis Kasper tsis tau hnov dua dab tsi los ntawm Taft lossis Bessler. Sam hais ntxiv: "Kuv muaj ib qho kev pab cuam uas kuv nyiag los ntawm kev sau npe. Raws li kuv nkag siab, qhov no yog lub rooj sib tham peb hnub. Niaj hnub no lawv muaj kev sib tham nyob rau ntawm no, tag kis sawv ntxov lawv yuav ya mus rau Moscow mus rau ib co khoom kim heev tsheb ciav hlau hu ua Valkyrie. Koj tsis paub dab tsi txog qhov no?"
  
  "Zoo, Sam, kuv twv yuav raug hu tsis muaj ntau txoj cai nyob ntawm no, koj paub?" Casper ranted li ntsiag to li nws ua tau. Ib tug kws kho mob tuaj rau hauv qhov dej xau, uas ua rau kev sib tham zoo li no ua tsis tau. "Kuv yuav tsum mus, tus hlub. Lasagna yuav zoo heev. "Kuv hlub koj,"nws hais thiab dai. Tus kws tshaj lij tsuas luag nyav sheepishly thaum nws peed, tsis paub dab tsi tus thawj tswj hwm qhov project tau tham txog tiag tiag. Casper tuaj tawm hauv chav dej thiab xav tsis thoob txog Sam Cleave cov lus nug txog kev caij tsheb ciav hlau mus rau Siberia.
  
  "Kuv hlub koj ib yam nkaus, zib ntab," Sam hais rau nws, tab sis tus kws kho mob twb tau daig. Nws sim hu Perdue tus xov tooj satellite, raws li tus neeg nplua nuj tus account tus kheej, tab sis txawm tsis muaj leej twg teb. Txawm hais tias nws nyuaj npaum li cas los xij, Perdue zoo li ploj ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb, thiab qhov ntawd ua rau Sam ntau dua li kev ceeb toom. Txawm li cas los xij, tsis muaj txoj hauv kev rau nws rov qab mus rau Edinburgh tam sim no, thiab nrog Nina nrog nws, nws pom tseeb tsis tuaj yeem xa nws mus kuaj xyuas Perdue ib yam.
  
  Lub sijhawm luv luv, Sam txawm txiav txim siab xa Masters, tab sis txij li nws tseem tsis lees paub tus txiv neej lub siab dawb paug los ntawm kev muab qhov sib npaug rau Perdue, nws tsis ntseeg tias Masters yuav kam pab nws. Squatting nyob rau hauv lub thawv npeeg Noble qhov kev sib cuag tau npaj rau nws, Sam xav txog tag nrho lub luag haujlwm. Nws yuav luag pom tias nws yuav tsum ceev faj kom tsis txhob Purdue los ntawm kev ua tiav Einstein Equation dua li ua raws li kev puas tsuaj uas yuav tshwm sim los ntawm Black Sun thiab nws cov neeg muaj npe nrov.
  
  Sam tau rhais chaw ntawm nws lub luag haujlwm, tawg heev thiab caved nyob rau hauv siab. Nws yuav tsum tiv thaiv Nina. Nws yuav tsum tso tseg lub ntiaj teb kev xwm txheej tshwm sim. Nws yuav tsum txwv Purdue kom tsis txhob ua tiav nws cov lej. Tus neeg sau xov xwm feem ntau tsis poob rau hauv kev poob siab, tab sis lub sijhawm no nws tsis muaj kev xaiv. Nws yuav tsum nug Masters. Tus txiv neej mutilated yog nws txoj kev cia siab ntawm kev txwv Purdue.
  
  Nws xav paub tias Dr. Jacobs tau npaj tag nrho nws txoj kev npaj txav mus rau Belarus, tab sis qhov ntawd yog ib lo lus nug Sam tseem tuaj yeem ntes tau thaum nws ntsib Jacobs noj hmo. Tam sim no nws xav paub txog cov ntsiab lus ntawm lub davhlau mus rau Moscow, los ntawm qhov chaw uas cov neeg sawv cev ntawm lub rooj sib tham yuav nce lub tsheb ciav hlau. Los ntawm cov kev sib tham tom qab lub rooj sib tham nom tswv, Sam pom tau hais tias ob hnub tom ntej no yuav siv sij hawm mus xyuas ntau yam reactor nroj tsuag nyob rau hauv Russia uas tseem ua tau nuclear zog.
  
  "Yog li lub teb chaws NPT thiab International Atomic Energy Agency tab tom mus ncig xyuas cov chaw tsim hluav taws xob?" Sam muttered rau hauv nws recorder. "Kuv tseem tsis tau pom qhov twg qhov kev hem thawj tuaj yeem ua rau muaj xwm txheej. Yog tias kuv tau txais Masters kom nres Perdue, nws yuav tsis muaj teeb meem qhov twg Dub Sun zais nws cov riam phom. Yog tsis muaj Einstein qhov sib npaug, tag nrho qhov no yuav tsis muaj txiaj ntsig. "
  
  Nws ntsiag to plam tawm, taug kev raws kab ntawm cov rooj zaum mus rau qhov chaw teeb taws. Tsis muaj leej twg tuaj yeem pom nws los ntawm qhov kaj ci ntsa iab hauv qab no, qhov chaw uas muaj kev kub ntxhov ntau heev. Sam yuav tsum tuaj tos Nina, hu rau Masters, ntsib Jacobs, thiab tom qab ntawd xyuas kom nws nyob hauv lub tsheb ciav hlau. Los ntawm nws txoj kev txawj ntse, Sam tau kawm txog lub tshav dav hlau tsis pub leej twg paub hu ua Koschey Strip, nyob ob peb mais ntawm Moscow, qhov chaw uas pawg neeg tau teem caij mus tsaws rau hnub tom qab yav tav su. Los ntawm qhov ntawd lawv yuav raug coj mus rau Valkyrie, lub tsheb ciav hlau Trans-Siberian super, rau kev mus ncig zoo nkauj rau Novosibirsk.
  
  Sam muaj ntau lab yam hauv nws lub siab, tab sis thawj qhov uas nws yuav tsum tau ua yog rov qab mus rau Nina kom pom tias nws tsis ua li cas. Nws paub tias tsis txhob kwv yees tus cwj pwm ntawm cov neeg zoo li Wolfe thiab McFadden, tshwj xeeb tshaj yog tom qab lawv pom tias tus poj niam uas lawv tau ncaim mus rau qhov tuag tau muaj sia nyob thiab tuaj yeem cuam tshuam rau lawv.
  
  Tom qab Sam plam tawm lub qhov rooj ntawm Scene 3, dhau ntawm lub txee dai khaub ncaws sab nraum qab, nws tau txais tos los ntawm hmo txias, tag nrho ntawm qhov tsis paub tseeb thiab kev hem thawj hauv huab cua. Nws rub lub sweatshirt nruj rau pem hauv ntej, khawm nws hla txoj phuam. Nthuav nws tus kheej, nws tau hla qhov chaw nres tsheb tom qab sai sai uas cov khaub ncaws thiab cov tsheb thauj khoom feem ntau tuaj txog. Hmo ntuj tsaus, Sam zoo li tus duab ntxoov ntxoo, tab sis zoo li dab. Nws nkees, tab sis nws tsis raug tso cai so. Muaj ntau yam uas yuav tsum tau ua kom paub tseeb tias nws tau mus rau lub tsheb ciav hlau tag kis sawv ntxov tias nws yuav tsis muaj sij hawm los yog kev pw tsaug zog.
  
  Hauv nws qhov kev nco, nws pom Nina lub cev raug ntaus, qhov xwm txheej tau rov ua dua ob peb zaug. Nws cov ntshav tau npau taws ntawm qhov kev tsis ncaj ncees ntawm nws, thiab nws tau cia siab tias Wulf yuav nyob ntawm lub tsheb ciav hlau.
  
  
  22
  Jericho Falls
  
  
  Zoo li ib tug neeg vwm, Perdue tas li tweaked nws qhov kev pab cuam lub algorithm kom haum cov ntaub ntawv tawm tswv yim. Txog tam sim no nws tau ua tiav me ntsis, tab sis muaj qee qhov hloov pauv uas nws daws tsis tau, ua rau nws sawv ntsug ntawm nws lub tsheb qub. Xyaum pw tsaug zog nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qub computer, nws tau los ua ntau thiab ntau thim. Tsuas yog Lilith Hearst tau tso cai rau 'thaum' Perdue. Vim nws muaj peev xwm sib txuas lus tau, nws txaus siab rau nws mus ntsib, thaum nws cov neeg ua haujlwm kom meej meej tsis muaj kev nkag siab ntawm thaj chaw xav tau los nthuav qhia cov kev daws teeb meem zoo li nws tau ua.
  
  "Kuv mam li pib npaj noj hmo sai sai no, tus tswv," Lillian hais rau nws. Feem ntau, thaum nws pub nws cov kab no, nws cov plaub hau zoo nkauj, tus thawj coj zoo siab yuav muab ntau yam tais diav rau nws xaiv. Tam sim no nws zoo li txhua yam nws xav saib yog qhov nkag mus tom ntej ntawm nws lub computer.
  
  "Ua tsaug, Lily," Perdue hais tias tsis tuaj.
  
  Nws hesitantly nug kom meej. "Thiab kuv yuav npaj dab tsi, tus tswv?"
  
  Perdue tsis quav ntsej nws ob peb vib nas this, kawm qhov screen mob siab rau. Nws saib tus lej seev cev uas cuam tshuam rau hauv nws lub tsom iav, tos kom teb. Thaum kawg, nws sighed thiab ntsia nws.
  
  "Um, lub lauj kaub kub yuav zoo meej, Lily. Tej zaum hauv lub lauj kaub kub Lancashire, yog tias nws muaj qee tus menyuam yaj hauv nws. Lilith hlub yaj. Nws hais rau kuv tias: "Nws luag ntxhi, tab sis tsis tau tshem nws lub qhov muag ntawm qhov screen.
  
  "Koj puas xav kom kuv ua noj nws nyiam zaub mov rau koj noj hmo, tus tswv?" Lillian nug, xav tias nws yuav tsis nyiam cov lus teb. Nws tsis yuam kev. Perdue ntsia rau nws dua, glaring dua nws tsom iav.
  
  "Yog, Lily. Nws tuaj koom kuv noj hmo hmo no thiab kuv xav kom koj ua ib lub lauj kaub kub Lancashire. Ua tsaug, "nws rov npau taws heev.
  
  "Tau kawg, tus tswv," Lillian rov qab ua kev hwm. Feem ntau tus neeg saib xyuas hauv tsev muaj cai rau nws txoj kev xav, tab sis txij li thaum tus kws saib xyuas neeg mob tau nyem rau hauv Reichtisusis, Perdue tau mloog tsis muaj leej twg cov lus qhia tab sis nws. "Yog li, noj hmo yog nyob rau ntawm xya?"
  
  "Yog, ua tsaug, Lily. Tam sim no thov, koj puas tuaj yeem cia kuv rov qab mus ua haujlwm? nws thov. Lillian tsis teb. Nws tsuas nodded thiab tawm hauv chav neeg rau zaub mov, sim tsis mus tawm ntawm ib tug tangent. Lilian, zoo li Nina, yog ib tug ntxhais Scottish qub ntawm cov ntxhais hluas lub tsev kawm ntawv. Cov poj niam no tsis tau siv los ua neeg zoo li cov pej xeem thib ob, thiab txij li Lillian yog tus poj niam ntawm Reichtisusi cov neeg ua haujlwm, nws tau chim siab heev los ntawm Perdue tus cwj pwm tsis ntev los no. Lub qhov rooj ntawm lub qhov rooj tseem ceeb nrov. Hla Charles thaum nws hla lub chaw tos txais qhib lub qhov rooj, nws ntsiag to hais tias, "Nws yog ib tug bitch."
  
  Kuj ceeb tias, tus neeg saib xyuas zoo li hauv xov tooj ntawd tau teb tias, "Kuv paub."
  
  Lub sijhawm no nws tsis kam cem Lillian rau kev hais lus ywj pheej txog cov qhua. Qhov no yog ib qho qhia tseeb ntawm kev teeb meem. Yog hais tias tus stern, tus neeg saib xyuas zoo tshaj plaws tau pom zoo nrog Lilith Hearst's bitchiness, muaj laj thawj txaus ntshai. Nws qhib lub qhov rooj, thiab Lilian, mloog cov lus pom zoo li niaj zaus ntawm tus neeg tawm tsam, xav tias nws tuaj yeem tso tshuaj lom rau hauv lub nkoj Lancashire gravy. Txawm li cas los xij, nws hlub nws tus tswv haujlwm ntau dhau los ua qhov txaus ntshai.
  
  Thaum Lillian npaj noj hmo hauv chav ua noj, Lilith taug kev mus rau Perdue tus neeg rau zaub mov chav zoo li qhov chaw yog nws. Nws taug kev hauv cov ntaiv zoo nkauj, hnav khaub ncaws hnav khaub ncaws cocktail thiab shawl. Nws hnav pleev thiab rub nws cov plaub hau rau hauv ib lub bun los qhia txog lub ntsej muag zoo nkauj uas ua rau hauv qab nws pob ntseg thaum nws taug kev.
  
  Perdue beamed thaum nws pom tus nais maum hluas nkag mus hauv chav. Hmo no nws saib txawv dua li niaj zaus. Es tsis txhob ris ntauv txhav thiab khau ballet, nws hnav ris tsho thiab heels.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, koj saib zoo kawg nkaus, kuv tus hlub,"nws luag ntxhi.
  
  "Ua tsaug," nws winked. "Kuv tau raug caw tuaj koom qee qhov kev sib tw dub rau kuv lub tsev kawm qib siab. Kuv ntshai kuv tsis muaj sijhawm hloov vim kuv tuaj ntawm no ncaj qha los ntawm rooj plaub no. Kuv vam tias koj tsis xav tias kuv hloov me ntsis rau noj hmo. "
  
  "Tsis muaj teeb meem!" - Nws qw, combing nws cov plaub hau rov qab luv luv kom huv si nws tus kheej me ntsis. Nws tau hnav ib daim cardigan shabby thiab nag hmo lub ris, uas tsis mus zoo nrog moccasins rau kev nplij siab. "Kuv xav tias kuv yuav tsum thov zam txim rau qhov kuv saib zoo li cas. Kuv ntshai kuv tau ploj ntawm lub sijhawm, raws li koj tuaj yeem xav txog. "
  
  "Kuv paub. Koj puas tau ua tiav? - nws nug.
  
  "Kuv muaj. Qhov tseem ceeb, "nws khav. "Txog tag kis, lossis tej zaum lig hmo no, kuv yuav tsum tuaj yeem daws qhov sib npaug no."
  
  "Thiab ntawd?" - nws nug, meaningfully zaum ntawm opposite nws. Perdue yog tam sim no dazzled los ntawm nws cov hluas thiab kev zoo nkauj. Rau nws tsis muaj ib tug zoo dua me me Nina, nrog rau nws qus splendor thiab ntuj txiag teb tsaus nyob rau hauv nws ob lub qhov muag. Txawm li cas los xij, tus kws saib xyuas neeg mob muaj lub ntsej muag tsis zoo thiab lub cev yuag uas tuaj yeem tswj tau thaum muaj hnub nyoog sib tw, thiab txiav txim los ntawm nws lub cev lus hmo no, nws yuav coj kom zoo dua.
  
  Nws qhov kev zam txim ntawm nws hnav ris tsho yog qhov dag, tau kawg, tab sis nws tsis tuaj yeem piav qhia qhov tseeb. Lilith tsis tuaj yeem qhia Perdue tias nws yuam kev tawm mus ntxias nws yam tsis lees paub tias nws tab tom nrhiav tus hlub nplua nuj. Txawm tias tsawg dua nws tuaj yeem lees tias nws xav ua rau nws ntev txaus los nyiag nws cov txuj ci, suav nws tus kheej qhov zoo, thiab tawm tsam nws txoj hauv kev rov qab mus rau hauv zej zog kev tshawb fawb.
  
  
  * * *
  
  
  Thaum cuaj teev Lillian tshaj tawm tias noj hmo tau npaj txhij.
  
  "Raws li koj tau thov, tus tswv, noj hmo yog muab rau hauv chav noj mov loj," nws tshaj tawm, txawm tias tsis tau ntsia ntawm tus kws saib xyuas neeg mob uas tau so nws daim di ncauj.
  
  "Ua tsaug, Lily," nws teb, suab me ntsis zoo li tus qub Perdue. Nws txoj kev xaiv rov qab mus rau nws qhov qub, kev zoo siab tsuas yog nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm Lilith Hearst disgusted tus tu tsev.
  
  Nws tau pom tseeb rau Lilith tias qhov khoom ntawm nws lub siab nyiam tsis muaj qhov pom tseeb ntawm nws cov neeg hauv kev ntsuam xyuas nws lub hom phiaj. Nws indifference rau nws intrusive muaj yog xav tsis thoob txawm rau nws. Lilith tau ua tiav ua pov thawj tias kev txawj ntse thiab kev siv ntawm kev nkag siab zoo yog ob hom kev txawj ntse sib txawv. Txawm li cas los xij, qhov ntawd yog qhov tsawg kawg ntawm nws qhov kev txhawj xeeb tam sim no. Perdue noj tawm ntawm nws txhais tes thiab tawm ntawm nws txoj kev kom tau txais yam nws yuav siv kom ua tiav hauv nws txoj haujlwm.
  
  Thaum Perdue tau qaug cawv los ntawm Lilith txoj kev zoo nkauj, kev txawj ntse, thiab kev sib deev, nws tsis paub tias lwm hom kev qaug cawv tau raug qhia los xyuas kom meej tias nws ua raws. Hauv qab thawj pem teb ntawm Reichtisusis, Einstein's Equation tau ua tiav tag nrho, uas yog ib zaug ntxiv qhov tshwm sim txaus ntshai ntawm qhov yuam kev ntawm tus tswv. Hauv qhov no, ob qho tib si Einstein thiab Perdue tau tswj hwm los ntawm cov poj niam uas lawv cov kev txawj ntse tau qis dua lawv li, tsim kev xav tias txawm tias cov txiv neej ntse tshaj plaws tau txo qis rau qhov tsis zoo los ntawm kev ntseeg cov poj niam tsis ncaj ncees lawm. Tsawg kawg qhov no yog qhov tseeb ntawm cov ntaub ntawv txaus ntshai uas tau sau los ntawm cov poj niam uas lawv suav tias tsis muaj mob.
  
  Lillian raug tso tseg rau yav tsaus ntuj, tsuas yog Charles los ntxuav tom qab Perdue thiab nws cov qhua tau noj hmo. Tus neeg saib xyuas kev qhuab qhia tau ua zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim, txawm tias Perdue thiab tus kws saib xyuas neeg mob nkag mus rau hauv kev sib haum xeeb ntawm kev mob siab rau ib nrab mus rau chav pw. Charles ua pa tob tob. Nws tsis quav ntsej qhov xaus ntawm kev sib koom siab txaus ntshai uas nws paub sai sai yuav rhuav tshem nws tus thawj coj, tab sis tseem tsis kam cuam tshuam.
  
  Qhov no yog qhov txaj muag heev rau cov neeg ua haujlwm siab ncaj uas tau ua haujlwm rau Perdue tau ntau xyoo. Perdue tsis xav hnov dab tsi txog Lilith Hearst qhov kev tawm tsam, thiab cov neeg ua haujlwm hauv tsev yuav tsum tau saib thaum nws maj mam ua rau nws dig muag ntau dua txhua hnub. Tam sim no txoj kev sib raug zoo tau hloov mus rau qib tom ntej, tawm hauv Charles, Lillian, Jane thiab txhua tus neeg hauv Perdue ua haujlwm txaus ntshai rau lawv lub neej yav tom ntej. Sam Cleave thiab Nina Gould yeej tsis rov qab los rau lawv lub siab dua. Lawv yog lub teeb thiab kev muaj sia nyob ntawm Purdue lub neej ntiag tug ntau dua, thiab cov neeg nplua nuj tau nyiam lawv.
  
  Thaum Charles lub siab tau clouded los ntawm kev ua xyem xyav thiab kev ntshai, thaum Perdue raug ua qhev los ntawm kev txaus siab, tus Dread Serpent tau los ua txoj sia nyob hauv chav neeg rau zaub mov. Nyob ntsiag to, kom tsis muaj leej twg pom lossis hnov, nws tshaj tawm nws qhov kawg.
  
  Nyob rau qhov tob, tsaus ntuj no, cov teeb hauv lub tsev loj dim, cov uas tseem nyob. Tag nrho lub tsev loj nyob ntsiag to, tshwj tsis yog rau lub suab nrov ntawm cua sab nraum cov phab ntsa thaum ub. Lub khob faint tau hnov ntawm lub ntsiab ntaiv. Lilith ob txhais ceg me me tsis muaj dab tsi tab sis ua siab ntev ntawm cov ntaub pua plag tuab thaum nws tau nqis los rau hauv pem teb thawj zaug. Nws tus duab ntxoov ntxoo tau txav nrawm nrawm ntawm phab ntsa siab ntawm txoj kev hauv tsev loj thiab nqes mus rau theem qis, qhov twg cov servers hummed tsis tu ncua.
  
  Nws tsis tau qhib lub teeb, tab sis theej siv nws lub xov tooj ntawm tes los teeb nws txoj kev mus rau lub rooj uas Perdue lub tsheb nres. Lilith xav zoo li menyuam yaus thaum sawv ntxov Christmas, xav paub seb nws qhov kev xav tau puas yog lawm, thiab nws tsis poob siab. Nws tuav lub flash drive ntawm nws tus ntiv tes thiab muab tso rau hauv USB chaw nres nkoj ntawm nws lub computer qub, tab sis tsis ntev nws pom tau tias David Perdue tsis yog neeg ruam.
  
  Lub tswb nrov, thiab ntawm qhov screen thawj kab ntawm qhov sib npaug pib lwv nws tus kheej.
  
  "Au Yexus, tsis yog!" - nws quaj hauv qhov tsaus ntuj. Nws yuav tsum tau xav sai. Lilith nco txog kab thib ob thaum nws nyem rau ntawm nws lub xov tooj lub koob yees duab thiab thaij duab ntawm thawj ntu ua ntej nws tuaj yeem raug tshem tawm ntxiv. Nws ces hacked rau hauv ib tug thib ob neeg rau zaub mov uas Perdue siv raws li ib tug thaub qab thiab retrieved tag nrho cov kab zauv ua ntej hloov mus rau nws tus kheej ntaus ntawv. Txawm hais tias tag nrho nws cov txuj ci thev naus laus zis, Lilith tsis paub qhov twg los cuam tshuam lub tswb thiab saib raws li qhov sib npaug maj mam rub nws tus kheej.
  
  "Thov txim, David," nws sighed.
  
  Paub tias nws yuav tsis sawv kom txog rau thaum tag kis sawv ntxov, nws tau dag ib qho luv luv hauv kev sib txuas ntawm Omega Server thiab Kappa Server. Qhov no ua rau hluav taws xob me me, txaus kom yaj cov xov hlau thiab lov tes taw cov cav tov, ua ntej nws tua cov nplaim taws nrog lub cushion los ntawm Purdue lub rooj zaum. Lilith pom tau hais tias kev ruaj ntseg ntawm lub rooj vag sai sai yuav tau txais lub teeb liab los ntawm lub tsev lub tswb nyob sab hauv los ntawm lawv lub taub hau chaw ua haujlwm. Thaum kawg ntawm thawj pem teb, nws tuaj yeem hnov cov tub ceev xwm sim tsa Charles los ntawm kev ntaus lub qhov rooj.
  
  Hmoov tsis zoo, Charles tau pw nyob rau sab nraud ntawm lub tsev hauv nws chav tsev nyob ib sab ntawm chav ua noj me me ntawm thaj av. Nws tsis tuaj yeem hnov cov neeg rau zaub mov chav tswb tshwm sim los ntawm USB chaw nres nkoj sensor. Lilith kaw lub qhov rooj tom qab nws thiab taug kev hauv qab txoj kev uas coj mus rau ib chav tsev loj. Nws lub siab pib poundly wildly thaum nws hnov cov thawj coj ruaj ntseg cov txiv neej tsa Charles thiab mus rau Perdue chav tsev. Cov cuab yeej thib ob tau ncaj qha mus rau qhov chaw ntawm lub tswb.
  
  "Peb pom qhov laj thawj!" Nws hnov lawv qw li Charles thiab lwm tus tau maj nrawm mus rau theem qis kom koom nrog lawv.
  
  "Zoo meej," nws ua pa. Tsis meej pem los ntawm qhov chaw ntawm hluav taws xob hluav taws xob, cov txiv neej qw tsis tuaj yeem pom thaum Lilith maj nrawm rov qab mus rau Perdue lub chav pw. Pom nws tus kheej rov qab los rau hauv txaj nrog qhov tsis nco qab tus neeg txawj ntse, Lilith tau nkag mus rau hauv nws lub xov tooj xa xov tooj thiab hu xov tooj sai sai. "Qub," nws ntxhi nrawm nrawm thaum lub xov tooj qhib qhov screen. "Sai dua qhov ntawd, rau qhov zoo."
  
  Charles lub suab tau meej thaum nws mus txog Perdue chav pw nrog ntau tus txiv neej. Lilith me ntsis nws daim di ncauj thaum nws tos rau Einstein Equation kis tau tus mob kom tiav kev thauj khoom ntawm Meerdaalwoud lub vev xaib.
  
  "Sir!" Charles dheev qw qw, ntaus lub qhov rooj. "Koj puas tsaug zog?"
  
  Perdue tsis nco qab thiab tsis teb, ua rau muaj ntau yam kev xav hauv txoj hauv kev. Lilith tuaj yeem pom cov duab ntxoov ntxoo ntawm lawv txhais taw hauv qab lub qhov rooj, tab sis qhov rub tawm tseem tsis tau tiav. Ib zaug ntxiv tus neeg saib xyuas banged ntawm lub qhov rooj. Lilith swb lub xov tooj hauv qab lub txaj txaj kom txuas ntxiv mus ntxiv thaum nws qhwv daim ntawv satin nyob ib ncig ntawm nws lub cev.
  
  Nws taug kev mus rau lub qhov rooj, nws qw: "Tuav, tuav, damn nws!"
  
  Nws qhib qhov rooj, saib furious. "Lub npe ntawm txhua yam uas dawb huv yog dab tsi yog koj qhov teeb meem?" - nws yws. "Nyob ntsiag to! David tsaug zog."
  
  "Yuav ua li cas nws tsaug zog los ntawm tag nrho cov no?" Charles nug nruj nreem. Txij li thaum Perdue tsis nco qab, nws yuav tsum tsis txhob muaj kev hwm rau tus poj niam ntxhov siab. "Koj ua dab tsi rau nws?" - nws bark rau nws, thawb nws ib sab kom paub meej txog qhov xwm txheej ntawm nws qhov chaw ua haujlwm.
  
  "Kuv thov txim?" nws squealed, txhob txwm tsis quav ntsej ib feem ntawm daim ntawv kom cuam tshuam cov neeg zov nrog ib tug flash ntawm nws lub txiv mis thiab ncej puab. Ua rau nws poob siab, lawv tsis khoom nrog lawv txoj haujlwm thiab ua rau nws mus txog rau thaum tus neeg saib xyuas muab lus teb rau lawv.
  
  Nws hais tias, "Nws tseem ciaj sia," nws ntsia Lilith tsis meej pem. "Muaj tshuaj ntau, uas zoo li nws."
  
  "Peb haus ntau," nws tiv thaiv nws tus kheej furiously. "Nws tsis muaj kev lom zem me ntsis, Charles?"
  
  Charles hais tias, "Koj, madam, tsis nyob ntawm no los lom zem Mr. Perdue," Charles hais. "Koj tau ua koj lub hom phiaj ntawm no, yog li ua rau peb txhua tus nyiam thiab rov qab mus rau lub qhov quav uas txwv koj."
  
  Nyob rau hauv lub txaj txaj txaj, qhov chaw thau khoom tso tawm 100% ua tiav. Qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub tau txais tus Ntshai nab nyob rau hauv tag nrho nws lub yeeb koob.
  
  
  23
  Tripartite
  
  
  Thaum Sam hu ua Masters, tsis muaj lus teb. Nina tau pw ntawm ob lub txaj hauv lawv chav tsev so, dhau mus ua tsaug rau lub zog sedative. Nws muaj qee cov tshuaj tua kab mob nrog nws rau qhov mob ntawm qhov nqaij tawv thiab stitches, ua siab zoo los ntawm tus kws saib xyuas neeg laus laus uas tsis qhia npe uas tau pab nws tau txais cov stitches hauv Oban. Sam tau qaug zog, tab sis nws qib adrenaline tsis kam txo qis. Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm lub teeb ntawm Nina sab, nws zaum hunched, tuav lub xov tooj ntawm nws lub hauv caug nrog nws xib teg, thiab xav. Nws nias rov hais dua, vam tias Masters yuav tuaj tos.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, zoo li txhua tus tau txais lub foob pob hluav taws thiab tab tom mus rau lub hli," nws pom ntsiag to li nws ua tau. Tu siab heev uas nws tsis tau mus rau Perdue los yog Masters, Sam txiav txim siab hu rau Dr. Jacobs nyob rau hauv kev cia siab hais tias nws yuav tau pom Perdue. Txhawm rau txo nws txoj kev ntxhov siab, Sam tau tig lub TV ntim me ntsis. Nina tso nws mus pw hauv keeb kwm yav dhau, tab sis nws tau hloov los ntawm cov yeeb yaj kiab mus rau Channel 8 rau cov ntawv tshaj tawm thoob ntiaj teb.
  
  Cov xov xwm yog tag nrho ntawm cov lus ceeb toom me me ntawm tej yam uas tsis muaj txiaj ntsig rau Sam lub teeb meem thaum nws mus hauv chav, hu rau ib tus lej tom qab lwm tus. Nws tau teem caij nrog Miss Noble ntawm Post mus yuav daim pib rau nws thiab Nina mus rau Moscow thaum sawv ntxov, tis npe Nina ua nws tus kws pab tswv yim keeb kwm ntawm txoj haujlwm. Npeeg Noble tau paub zoo txog lub koob npe nrov ntawm Dr. Nina Gould, nrog rau lub koob npe nrov ntawm nws lub npe hauv kev kawm. Nws yuav yog tus thawj coj ntawm Sam Cleave tsab ntawv ceeb toom.
  
  Sam lub xov tooj nrov, ua rau nws nruj rau ib pliag. Lub sijhawm ntawd, ntau qhov kev xav tau tuaj thiab mus txog seb nws tuaj yeem yog leej twg thiab lub xeev xwm txheej yuav ua li cas. Dr. Jacobs lub npe flashed ntawm nws lub xov tooj screen.
  
  "Dr. Jacobs? Peb puas tuaj yeem txav mus noj hmo rau lub tsev so no tsis yog nyob hauv koj lub tsev? Sam hais tam sim ntawd.
  
  "Koj puas yog psychic, Mr. Cleave?" Nug Casper Jacobs.
  
  "W-vim? Dab tsi?" Sam frowned.
  
  "Kuv tau hais qhia rau koj thiab Dr. Gould tsis txhob tuaj rau kuv lub tsev hmo no vim kuv ntseeg tias kuv raug ncaws tawm. Kev ntsib kuv hauv qhov chaw no yuav muaj kev phom sij, yog li kuv tab tom mus rau koj lub tsev so tam sim ntawd, "tus kws kho mob qhia Sam, hais cov lus sai sai uas Sam tsis tuaj yeem khaws qhov tseeb.
  
  "Yog lawm, Dr. Gould yog ib qho vwm me ntsis, tab sis koj tsuas yog xav kom kuv sau cov ntsiab lus rau kuv tsab xov xwm," Sam hais rau nws. Dab tsi thab Sam tshaj plaws yog Casper lub suab nrov. Nws zoo li xav tsis thoob. Nws cov lus tshee hnyo, cuam tshuam los ntawm ragged ua pa.
  
  "Kuv tabtom tam sim no, thiab Sam, thov kom tsis txhob muaj leej twg raws koj. Tej zaum lawv yuav saib koj chav tsev so. Pom koj hauv kaum tsib feeb, "Kasper hais. Kev hu xov tooj xaus, ua rau Sam tsis meej pem.
  
  Sam tau da dej sai. Thaum nws ua tiav, nws zaum saum txaj kom nws cov khau khiab. Nws pom ib yam dab tsi uas paub hauv TV screen.
  
  "Cov neeg sawv cev los ntawm Tuam Tshoj, Fabkis, Russia, Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas tawm ntawm La Monnaie opera tsev hauv Brussels kom ncua mus txog tag kis," cov lus hais. "Lub Atomic Energy Summit yuav txuas ntxiv mus rau hauv lub tsheb ciav hlau khoom kim heev uas yuav yog tus tswv ntawm cov rooj sib tham, nyob rau hauv txoj kev mus rau lub ntsiab nuclear reactor nyob rau hauv Novosibirsk, Russia."
  
  "Nyob zoo," Sam yws. "Raws li cov ntaub ntawv me me li sai tau txog qhov chaw ntawm lub platform koj txhua tus tuaj ntawm, nyob zoo McFadden? Tab sis kuv yuav nrhiav tau koj, thiab peb yuav nyob rau ntawm lub tsheb ciav hlau. Thiab kuv yuav nrhiav Hma rau me ntsis lub siab-rau-lub siab. "
  
  Thaum Sam ua tiav, nws rub nws lub xov tooj thiab tawm mus. Nws tshawb xyuas Nina ib zaug ua ntej kaw qhov rooj tom qab nws. Los ntawm sab laug mus rau sab xis, txoj kev hauv tsev yog khoob. Sam xyuas tias tsis muaj leej twg tawm hauv ob chav thaum nws taug kev ntawm lub elevator. Nws tab tom mus tos Dr. Yakhauj hauv qhov chaw tos txais, npaj sau tag nrho cov ntsiab lus tsis txaus ntseeg vim li cas nws thiaj khiav mus rau Belarus sai.
  
  Thaum haus luam yeeb sab nraum lub tsev so lub ntsiab nkag, Sam pom ib tug txiv neej nyob rau hauv ib lub tsho tiv no los ze rau nws nrog ib tug tuag taus. Nws saib txaus ntshai, nws cov plaub hau combed rov qab zoo li ib tug neeg soj xyuas los ntawm ib tug xya caum thriller.
  
  Ntawm txhua yam, tsis tau npaj txhij, Sam xav thaum nws ntsib tus txiv neej siab tawv ntsia. Nco ntsoov rau tus kheej. Tau riam phom tshiab.
  
  Ib tug txiv neej txhais tes tau tshwm sim los ntawm nws lub tsho lub tsho. Sam flicked nws cov luam yeeb ib sab thiab npaj kom dodge lub mos txwv. Tab sis nyob rau hauv nws txhais tes tus txiv neej tau clutching ib yam dab tsi zoo ib yam li lwm hard drive. Nws los ze thiab tuav tus neeg sau xov xwm los ntawm dab tshos. Nws ob lub qhov muag dav thiab ntub dej.
  
  "Sam?" - nws haj. "Xam, lawv coj kuv Olga!"
  
  Sam rub nws txhais tes thiab dhia, "Dr. Jacobs?"
  
  "Yog, nws yog kuv, Sam. Kuv googled koj saib seb koj zoo li cas kom paub koj hmo no. Kuv tus Vajtswv, lawv coj kuv Olga thiab kuv tsis paub tias nws nyob qhov twg! Lawv yuav tua nws yog tias kuv tsis rov qab mus rau qhov chaw uas kuv ua lub nkoj!"
  
  "Tos," Sam tam sim ntawd nres Casper lub tantrum, "thiab mloog kuv. Koj yuav tsum ua siab ntev, koj puas paub? Nws tsis pab. " Sam ntsia ib ncig, ntsuas nws ib puag ncig. "Tshwj xeeb tshaj yog thaum koj tuaj yeem nyiam qhov tsis xav tau."
  
  Nce thiab nqis ntawm txoj kev ntub dej, flickering nyob rau hauv lub teeb daj ntawm txoj kev, nws saib txhua qhov kev txav los saib seb leej twg yog tus saib. Ob peb tus neeg tau mloog zoo rau tus txiv neej ranting nyob ib sab ntawm Sam, tab sis ob peb tus neeg taug kev, feem ntau yog cov khub niam txiv taug kev, nrum nrawm nrawm ntawm lawv cov kev taw qhia ua ntej txuas ntxiv lawv cov kev sib tham.
  
  Sam hais tias, "Cia li los, Dr. Jacobs, cia peb mus rau hauv thiab muaj ib qho cawv," Sam hais, maj mam thawb tus txiv neej tshee dhau ntawm lub qhov rooj iav. "Lossis, hauv koj rooj plaub, ob peb."
  
  Lawv zaum ntawm qhov bar ntawm lub tsev noj mov hauv tsev so. Cov teeb pom kev me me tau nruab rau ntawm lub qab nthab tsim kom muaj cua hauv tsev, thiab suab paj nruag piano ua rau lub tsev noj mov. Quiet muuttering nrog lub clinking cutlery li Sam tau sau nws cov kev sib tham nrog Dr. Jacobs. Kasper tau hais rau nws tag nrho txog tus nab phem phem thiab cov physics uas muaj feem xyuam nrog cov muaj peev xwm txaus ntshai no, uas Einstein xav tias zoo tshaj plaws los tshem tawm. Thaum kawg, tom qab nws tau nthuav tawm tag nrho cov lus zais ntawm Clifton Taft lub chaw tsim khoom, qhov chaw uas cov tsiaj phem ntawm Kev Txiav Txim tau khaws cia, nws pib quaj. Kev ntxhov siab, Casper Jacobs tsis tuaj yeem tswj nws tus kheej ntxiv lawm.
  
  "Thiab yog li ntawd, thaum kuv rov qab los tsev, Olga tsis nyob ntawd lawm," nws sniffed, so nws ob lub qhov muag ntawm nws txhais tes, sim ua kom pom tseeb. Tus neeg sau xov xwm nyuaj siab tau tso tseg qhov kev kaw cia ntawm nws lub khoos phis tawj laptop thiab ntaus tus txiv neej quaj ob zaug. Sam xav txog seb nws yuav zoo li cas los ua Nina tus khub, zoo li nws tau ua ntau zaus ua ntej, thiab xav txog kev rov qab los tsev kom pom tias Lub Hnub Dub tau coj nws.
  
  "Yexus, Casper, kuv thov txim, phooj ywg,"ntxhi, hais kom tus bartender sau lub tsom iav nrog Jack Daniels. "Peb yuav mus nrhiav nws sai li sai tau, puas yog? Kuv cog lus rau koj, lawv yuav tsis ua dab tsi rau nws mus txog thaum lawv pom koj. Koj tau rub lawv cov phiaj xwm thiab lwm tus paub. Ib tug muaj cai. Lawv coj nws los ua pauj rau koj, ua rau koj raug kev txom nyem. Nov yog qhov lawv ua. "
  
  "Kuv tsis paub tias nws nyob qhov twg," Kasper quaj, faus nws lub ntsej muag ntawm nws txhais tes. "Kuv paub tseeb tias lawv twb tua nws lawm."
  
  "Tsis txhob hais li ntawd, koj puas hnov?" Sam nres nws nrog kev ntseeg. "Kuv nyuam qhuav hais rau koj. Peb ob leeg paub qhov Order zoo li cas. Lawv yog ib pawg ntawm mob losers, Casper, thiab lawv txoj kev tsis paub tab nyob rau hauv qhov xwm txheej. Lawv yog cov thab plaub, thiab koj, ntawm txhua tus neeg, yuav tsum paub qhov no. "
  
  Casper tuav nws lub taub hau tsis muaj kev cia siab, nws lub zog qeeb los ntawm kev tu siab, raws li Sam muab lub khob rau hauv nws txhais tes thiab hais tias, "Cia li haus qhov no." Koj yuav tsum so koj cov hlab ntsha. Mloog, sai npaum li cas koj tuaj yeem mus rau Russia?
  
  "W- dab tsi?" Kasper nug. "Kuv yuav tsum nrhiav kuv tus hluas nkauj. Rau ntuj txiag teb tsaus nrog lub tsheb ciav hlau thiab cov delegates. Kuv tsis quav ntsej, lawv txhua tus tuaj yeem tuag ntev npaum li kuv tuaj yeem nrhiav Olga. "
  
  Sam sighed. Yog tias Casper tau nyob hauv nws tus kheej lub tsev, Sam yuav tau nplawm nws zoo li tus neeg tawv ncauj. "Saib ntawm kuv, Dr. Jacobs," nws luag nyav, nkees heev kom coddle tus kws kho mob ntxiv lawm. Casper ntsia Sam nrog ntshav qhov muag. "Koj xav tias lawv coj nws mus qhov twg? Koj xav tias lawv xav coj koj mus qhov twg? Xav! Xav txog qhov ntawd, rau qhov Vajtswv!"
  
  "Koj paub cov lus teb, tsis yog koj?" Casper twv nws. "Kuv paub koj xav li cas. Kuv ntse heev thiab kuv tsis tuaj yeem paub nws, tab sis Sam, Kuv tsis tuaj yeem xav tam sim no. Tam sim no kuv tsuas yog xav tau ib tus neeg los xav rau kuv kom kuv thiaj li tau txais kev taw qhia. "
  
  Sam paub tias nws zoo li cas. Nws tau nyob hauv lub siab xav ua ntej thaum tsis muaj leej twg muab lus teb rau nws. Qhov no yog nws lub caij nyoog los pab Casper Jacobs nrhiav nws txoj kev. "Kuv yuav luag ib puas feem pua paub tseeb tias lawv coj nws mus rau Siberian tsheb ciav hlau nrog cov neeg sawv cev, Kasper."
  
  "Vim li cas lawv yuav ua li no? Lawv yuav tsum tsom mus rau qhov kev sim, "Kasper retorted.
  
  "Koj tsis nkag siab?" Sam piav. "Txhua tus neeg ntawm lub tsheb ciav hlau no yog kev hem thawj. Cov neeg tseem ceeb no tau txiav txim siab hauv thaj chaw ntawm kev tshawb fawb txog hluav taws xob nuclear thiab nthuav dav. Lub teb chaws uas tsuas muaj veto hwj chim, koj puas tau pom? Cov neeg ua haujlwm Atomic Energy Agency kuj yog ib qho teeb meem rau Dub Sun vim tias lawv tswj hwm kev tswj hwm ntawm cov chaw muab hluav taws xob nuclear. "
  
  "Qhov no yog kev hais lus nom tswv ntau dhau lawm, Sam," Casper qw nrov nrov thaum nws tso nws lub Jackpot. "Tsuas qhia rau kuv paub qhov tseem ceeb vim kuv twb qaug dej qaug cawv lawm."
  
  "Olga yuav nyob rau ntawm Valkyrie vim lawv xav kom koj los nrhiav nws. Yog tias koj tsis cawm nws, Casper," Sam ntxhi, tab sis nws lub suab tsis zoo, "nws yuav tuag nrog rau tag nrho cov neeg sawv cev ntawm lub tsheb ciav hlau damn! Los ntawm qhov kuv paub txog Kev Txiav Txim, lawv twb muaj cov neeg nyob rau hauv qhov chaw los hloov cov tub ceev xwm tuag, hloov kev tswj hwm ntawm cov xeev tswj hwm mus rau Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub raws li kev hloov pauv kev nom kev tswv. Thiab tag nrho cov no yuav raug cai! "
  
  Casper tau panting zoo li ib tug dev hauv suab puam. Txawm hais tias nws haus ntau npaum li cas, nws tseem khoob thiab nqhis dej. Inadvertently, nws tau los ua tus neeg tseem ceeb hauv kev ua si uas nws tsis tau npaj siab los ua ib feem ntawm.
  
  "Kuv tuaj yeem caij dav hlau hmo no," nws hais rau Sam. Zoo siab heev, Sam patted Casper rau sab nraum qab.
  
  "Tus txiv neej zoo!" - nws hais. "Tam sim no kuv yuav xa qhov no mus rau Purdue ntawm email ruaj ntseg. Nug nws kom tsis txhob ua haujlwm ntawm qhov sib npaug yuav yog qhov kev cia siab me ntsis, tab sis tsawg kawg nrog koj cov ntawv nyeem thiab cov ntaub ntawv ntawm lub hard drive, nws tuaj yeem pom nws tus kheej li cas tiag tiag. Kuv vam tias nws nkag siab tias nws yog ib tug menyuam roj hmab ntawm nws cov yeeb ncuab.
  
  "Yuav ua li cas yog tias nws tau cuam tshuam?" Casper xav. "Thaum kuv sim hu rau nws, kuv hu tau teb los ntawm ib tug poj niam uas pom tau tias tsis tau muab lus rau nws."
  
  "Jane?" Sam nug. "Qhov no puas yog thaum lub sijhawm ua haujlwm?"
  
  "Tsis yog, tom qab teev," Casper tau lees paub. "Vim li cas?"
  
  "Fuck kuv," Sam ua tsis taus pa, nco txog tus kws tu neeg mob bitchy thiab nws tus cwj pwm teeb meem, tshwj xeeb tshaj yog tom qab Sam muab Pardue qhov sib npaug. "Tej zaum koj hais yog lawm, Casper. Kuv tus Vajtswv, koj tuaj yeem paub tseeb ntawm nws, yog tias koj xav txog nws. "
  
  Txoj cai ntawd, Sam tau txiav txim siab los xa Miss Noble cov ntaub ntawv mus rau Edinburgh Post, yog tias Purdue tus email server tau raug nyiag lawm.
  
  "Kuv tsis mus tsev, Sam," Casper sau tseg.
  
  "Yog lawm, koj rov qab mus tsis tau. Tej zaum lawv tab tom saib lossis twv lawv lub sijhawm, "Sam pom zoo. "Sau npe ntawm no, thiab tag kis peb peb tus yuav mus ua haujlwm los cawm Olga. Leej twg paub, tib lub sijhawm peb kuj tseem tuaj yeem thuam Taft thiab McFadden nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tag nrho lub ntiaj teb thiab so lawv tawm ntawm lub slate tsuas yog rau thuam peb. "
  
  
  24
  Raichtishow yog kua muag
  
  
  Perdue sawv, ib nrab reliving qhov kev nyuaj siab ntawm lub lag luam. Nws caj pas zoo li ntawv xuab zeb thiab nws lub taub hau hnyav ib tuj. Ib lub hnub ci ntawm lub teeb lim los ntawm cov ntaub thaiv thiab tsoo nws ntawm ob lub qhov muag. Dhia liab qab tawm ntawm txaj, nws mam li nco dheev vaguely nco txog hmo uas mob siab rau nrog Lilith Hearst, tab sis thawb nws ib sab kom tsom ntsoov rau hnub kaj siab uas nws xav tau tshem nws qhov muag tsis zoo.
  
  Thaum nws npog lub teeb nrog cov ntaub, nws tig mus pom tus hluas nkauj zoo nkauj tseem pw tsaug zog ntawm nws lub txaj. Ua ntej nws yuav pom nws nyob ntawd, Charles khob qhov muag mos. Perdue qhib qhov rooj.
  
  "Zoo tav su, tus tswv," nws hais.
  
  "Zoo thaum sawv ntxov, Charles," Perdue snorted, tuav nws lub taub hau. Nws hnov ib lub suab, thiab tsuas yog tom qab ntawd nws puas paub tias nws ntshai kev pab. Tab sis tam sim no nws tau lig dhau los ua qhov loj txog nws, yog li nws ua txuj tsis muaj qhov txawv txav ntawm nws thiab Charles. Nws tus kws pab tswv yim, puas tau tus kws tshaj lij, kuj tsis quav ntsej qhov tseeb no.
  
  "Kuv puas tuaj yeem muaj lus nrog koj, tus tswv?" Charles nug. "Tau kawg, sai li sai tau thaum koj npaj txhij."
  
  Perdue nodded, tab sis xav tsis thoob thaum pom Lillian nyob rau hauv keeb kwm yav dhau, uas kuj saib heev txhawj xeeb. Perdue ob txhais tes sai sai darted rau nws crotch. Charles zoo li ua phooj ywg rau hauv chav pw ntawm Lilith tsaug zog thiab ntxhi rau nws tus tswv: "Huab Tais, thov tsis txhob qhia npeeg Hearst tias koj thiab kuv muaj qee yam los tham."
  
  "Vim li cas? Puas muaj dabtsi?" - Perdue ntxhi. Tag kis no nws xav tias muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm hauv nws lub tsev, thiab qhov paub tsis meej ntawm nws tau thov kom nthuav tawm.
  
  "David," ib tug sensual moan los ntawm qhov tsaus ntuj nti ntawm nws chav pw. "Rov qab mus pw."
  
  "Tus Tswv, kuv thov koj," Charles sim rov hais dua sai sai, tab sis Perdue kaw lub qhov rooj ntawm nws lub ntsej muag. Kev npau taws thiab npau taws me ntsis, Charles ntsia Lillian, uas qhia nws txoj kev xav. Nws tsis tau hais dab tsi, tab sis nws paub tias nws xav li ntawd. Tsis muaj ib lo lus, tus neeg saib xyuas thiab tus neeg saib xyuas hauv tsev tau nqis los ntawm tus ntaiv mus rau chav ua noj, qhov chaw uas lawv yuav tham txog cov kauj ruam tom ntej hauv lawv txoj haujlwm raws li kev coj ntawm David Perdue.
  
  Nqa hauv kev ruaj ntseg yog qhov pom tseeb tseeb ntawm lawv qhov kev thov, tab sis txog thaum Perdue tuaj yeem tshem nws tus kheej tawm ntawm tus neeg ua phem phem, lawv tsis tuaj yeem ua lawv rooj plaub. Hmo ntuj ceeb toom tawm, Charles tau raug xaiv los ua tus neeg saib xyuas hauv tsev kom txog thaum Perdue rov qab los rau nws lub siab. Lub tuam txhab kev ruaj ntseg tsuas yog tos kom hnov los ntawm nws, thiab lawv yuav tsum tau hu los qhia Perdue cov yeeb yaj kiab ntawm kev sim ua phem. Txawm hais tias nws tsuas yog kev xaim tsis zoo yog qhov tsis zoo rau Purdue txoj kev saib xyuas nruj ntawm nws cov thev naus laus zis, thiab Charles tau npaj ua kom pom tseeb.
  
  Upstairs, Perdue ib zaug dua dov hauv cov quav nyab nrog nws cov khoom ua si tshiab.
  
  "Peb puas yuav ua phem rau qhov no?" Lillian tso dag.
  
  "Kuv xav tau, Lillian, tab sis hmoov tsis kuv nyiam kuv txoj haujlwm," Charles sighed. "Kuv puas tuaj yeem ua rau koj ib khob tshuaj yej?"
  
  "Qhov ntawd yuav zoo heev, kuv tus hlub," nws yws, zaum ntawm lub rooj ua noj me me. "Peb yuav ua li cas yog tias nws yuav nws?"
  
  Charles yuav luag poob nws lub khob plooj (porcelain khob) ntawm qhov kev xav. Nws daim di ncauj tshee tshee ntsiag to. Lillian yeej tsis tau pom nws zoo li no ua ntej. Lub epitome ntawm composure thiab tswj tus kheej dheev los ua ceeb. Charles ntsia sab nraum lub qhov rais, nws ob lub qhov muag nrhiav kev nplij siab nyob rau hauv lub lush greenery ntawm lub vaj zoo kawg nkaus ntawm Reichtisousis.
  
  "Peb tsis tuaj yeem tso cai qhov no," nws teb ua siab dawb.
  
  "Tej zaum peb yuav tsum caw Dr. Gould los thiab nco ntsoov tias nws yog dab tsi tom qab," Lillian hais. "Tsis tas li ntawd, Nina yuav ncaws Lilith ..."
  
  "Yog li, koj xav pom kuv?" Perdue cov lus tam sim ntawd khov Lillian cov ntshav. Nws tig ib ncig thiab pom nws tus thawj coj sawv ntawm qhov rooj. Nws zoo nkaus li txaus ntshai, tab sis nws ntseeg tau.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, tus tswv," nws hais tias, "Kuv puas tuaj yeem tau txais cov tshuaj tua kab mob rau koj?"
  
  "Tsis yog," nws teb hais tias, "tab sis kuv yuav txaus siab rau ib daim ntawv ci ci qhuav thiab qee cov kas fes dub qab zib." Qhov no yog qhov hangover phem tshaj kuv puas tau muaj. "
  
  Charles hais tias "Koj tsis muaj hangover, tus tswv," Charles hais. "Raws li kuv paub, cov cawv me me uas koj tau haus cawv tsis muaj peev xwm ua rau koj tsis nco qab txog txoj hauv kev uas koj yuav tsis muaj peev xwm rov qab nco qab txawm tias thaum hmo ntuj tawm tsam."
  
  "Kuv thov txim?" Perdue frowned ntawm tus neeg saib xyuas.
  
  "Nws nyob qhov twg?" Charles nug ncaj qha. Nws lub suab yog siab tawv, yuav luag defiant, thiab rau Perdue nws yog ib qho kev paub tseeb tias muaj teeb meem.
  
  "Hauv da dej. Vim li cas?" Perdue teb. "Kuv hais rau nws tias kuv yuav mus pov rau hauv chav dej hauv qab vim kuv xav tias xeev siab."
  
  "Zoo thov txim, tus tswv," Lillian ua kev zoo siab rau nws tus thawj coj thaum nws tig rau lub ci ci.
  
  Perdue ntsia nws zoo li nws ruam. "Kuv tau muab pov tseg vim kuv xav tias xeev siab, Lily. Koj xav li cas? Koj puas xav tias kuv yuav dag rau nws tsuas yog los txhawb koj cov phiaj xwm tawm tsam nws?
  
  Charles snorted nrov hauv kev poob siab ntawm Purdue qhov tsis saib xyuas tas li. Lillian tau chim siab rau qhov no, tab sis nws yuav tsum nyob twj ywm ua ntej Perdue txiav txim siab tua nws cov neeg ua haujlwm hauv kev tsis ntseeg siab. Nws hais rau Perdue, "Tau kawg tsis yog," nws hais rau Perdue. "Kuv tsuas yog tso dag xwb".
  
  Perdue ceeb toom tias "Tsis txhob xav tias kuv tsis ua raws li qhov tshwm sim hauv kuv lub tsev," Perdue ceeb toom. "Koj txhua tus tau hais meej ob peb zaug tias koj tsis pom zoo Lilith nyob ntawm no, tab sis koj tsis nco qab ib yam. Kuv yog tus tswv ntawm lub tsev no, thiab kuv paub txhua yam uas tshwm sim ntawm cov phab ntsa no."
  
  Charles tau hais tias "Tshwj tsis yog thaum koj tawm ntawm Rohypnol thaum koj cov neeg saib xyuas thiab cov neeg ua haujlwm saib xyuas yuav tsum muaj kev hem thawj ntawm hluav taws kub hauv koj lub tsev," Charles hais. Lillian patted nws ntawm caj npab rau cov lus no, tab sis nws lig dhau lawm. Cov dej nyab ntawm tus neeg ncaj ncees tus neeg saib xyuas kev sib haum xeeb tau ua txhaum cai. Perdue lub ntsej muag tig ashen, ntau dua li nws cov tawv nqaij daj ntseg lawm. "Kuv thov txim rau qhov tsis ncaj ncees lawm, tus tswv, tab sis kuv yuav tsis sawv ntsug thaum qee tus nqi thib ob nkag mus rau kuv qhov chaw ua haujlwm thiab tsev ua rau kuv tus tswv ntiav ua haujlwm tsis zoo." Charles tau poob siab los ntawm nws qhov kev tawm tsam zoo li tus neeg saib xyuas tsev thiab Perdue. Tus neeg saib xyuas saib Lillian txoj kev xav tsis thoob thiab shrugged: "Rau ib lub nyiaj, rau ib phaus, Lily."
  
  "Kuv ua tsis tau," nws yws. "Kuv xav tau txoj haujlwm no."
  
  Perdue xav tsis thoob los ntawm Charles 'kev thuam uas nws hais lus tsis txaus ntseeg. Tus neeg tua hluav taws tau muab Perdue saib tsis pom thiab hais ntxiv tias: "Kuv thov txim uas hais qhov no, tus tswv, tab sis kuv tsis tuaj yeem tso cai rau tus poj niam no ua rau koj txoj sia nyob mus ntxiv."
  
  Perdue sawv ntsug, zoo li nws tau raug ntaus los ntawm ib tug sledgehammer, tab sis nws muaj ib yam dab tsi hais. "Koj twv ua li cas? Koj tsis muaj txoj haujlwm los ua cov lus iab liam no!" - nws thundered ntawm tus neeg saib xyuas.
  
  "Nws tsuas yog txhawj xeeb txog koj txoj kev noj qab haus huv xwb, tus tswv," Lillian sim, wringing nws txhais tes ua kev hwm.
  
  "Tuag, Lillian," ob tus txiv neej qw rau nws tib lub sijhawm, ua rau nws chim siab. Tus neeg saib xyuas tsev zoo nkauj tau khiav tawm ntawm lub qhov rooj tom qab yam tsis muaj kev cuam tshuam los ua kom tiav nws qhov chaw ua haujlwm noj tshais.
  
  "Saib seb koj tau txais koj tus kheej li cas, Charles," Perdue chuckled.
  
  "Nws tsis yog kuv ua, tus tswv. Qhov laj thawj ntawm txhua qhov kev tsis sib haum xeeb no yog tom qab koj, "nws hais rau Perdue. Perdue ntsia rov qab. Lilith sawv ntawm qhov ntawd, saib zoo li tus menyuam dev uas raug ncaws tawm. Nws subconscious manipulation ntawm Perdue txoj kev xav paub tsis muaj ciam teb. Nws saib mob heev thiab qaug zog heev, tuav nws lub taub hau.
  
  "Kuv thov txim, David. Kuv sim ua kom lawv txaus siab, tab sis zoo li lawv tsis xav pom koj zoo siab. Kuv yuav tawm hauv peb caug feeb. Cia li cia kuv tau kuv cov khoom, "nws hais, tig mus.
  
  "Tsis txhob txav, Lilith!" Perdue xaj. Nws ntsia Charles, nws ob lub qhov muag xiav tho qhov muag nrog kev poob siab thiab mob. Charles tau mus txog nws qhov txwv. "Nws ... los yog peb ... tus tswv."
  
  
  25
  kuv thov kom muaj lub siab zoo
  
  
  Nina zoo li ib tug poj niam tshiab kiag li tom qab pw tsaug zog tau kaum xya teev hauv Sam lub tsev so. Sam, ntawm qhov tod tes, tau qaug zog thaum nws nyuam qhuav pw ib pliag. Tom qab Dr. Jacobs cov lus zais tau tshwm sim, nws ntseeg tias lub ntiaj teb tab tom mus rau kev puas tsuaj, txawm li cas los xij cov neeg zoo tau sim tiv thaiv kev ua phem ntawm tus kheej tsis zoo li Taft thiab McFadden. Nws vam tias nws tsis yuam kev txog Olga. Nws tau coj nws ntau teev los ntxias Casper Jacobs tias muaj kev cia siab, thiab Sam dreaded lub sijhawm hypothetical thaum lawv yuav pom Olga lub cev.
  
  Lawv koom nrog Casper nyob rau hauv txoj kev ntawm nws pem teb.
  
  "Koj pw li cas, Dr. Jacobs?" Nina nug. "Kuv yuav tsum thov zam txim rau qhov tsis tau poob nag hmo."
  
  "Tsis yog, thov tsis txhob txhawj, Dr. Gould," nws luag ntxhi. "Sam tau saib xyuas kuv nrog kev tos txais Scottish hnub nyoog thaum kuv yuav tsum tau muab rau koj ob lub Belgian txais tos. Tom qab haus cawv ntau heev nws yooj yim tsaug zog, txawm tias lub hiav txwv pw tsaug zog puv nrog dab. "
  
  "Kuv tuaj yeem nkag siab," Sam yws.
  
  "Tsis txhob txhawj, Sam, Kuv yuav pab koj txog thaum kawg," nws nplij nws, khiav nws txhais tes hla nws cov plaub hau tsaus nti. "Koj tsis tau chais tag kis no."
  
  "Kuv xav tias Siberia yuav haum rau qhov zoo nkauj dua," nws shrugged thaum lawv nce mus rau hauv lub elevator. "Ntxiv rau, nws yuav ua rau kuv lub ntsej muag sov dua ... thiab tsis paub ntau dua."
  
  "Lub tswv yim zoo," Casper pom zoo nrog lub siab mos siab muag.
  
  "Yuav ua li cas thaum peb mus rau Moscow, Sam?" Nina nug nyob rau hauv lub tense silence ntawm lub elevator.
  
  "Kuv mam li qhia rau koj ntawm lub dav hlau. Nws tsuas yog peb teev rau Russia, "nws teb. Nws lub qhov muag tsaus nti flickered rau lub elevator kev ruaj ntseg koob yees duab. "Kuv tsis tuaj yeem pheej hmoo nyeem daim di ncauj."
  
  Nws ua raws li nws ntsia thiab nodded. "Yog".
  
  Kasper txaus siab rau qhov kev sib tw ntawm nws ob tug Scottish cov npoj yaig, tab sis nws tsuas yog ua rau nws nco txog Olga thiab txoj hmoo phem uas nws yuav tau ntsib. Nws tsis tuaj yeem tos kom taw rau hauv av Lavxias, txawm tias nws raug coj mus rau qhov tsis ncaj ncees lawm, raws li Sam Cleave tau xav. Ntev npaum li nws tuaj yeem tau txais txawm tias nrog Taft, uas yog ib feem tseem ceeb ntawm lub rooj sib tham los ntawm Siberia.
  
  "Lub tshav dav hlau twg lawv siv?" Nina nug. "Kuv tsis tuaj yeem xav tias lawv yuav siv Domodedovo rau cov neeg tseem ceeb no."
  
  "Qhov no tsis yog lawm. Lawv siv lub dav hlau ntiag tug nyob rau sab qaum teb sab hnub poob hu ua Koschey, "Sam piav qhia. "Kuv hnov tias ntawm lub tsev opera thaum kuv ntog hauv, nco qab? Nws yog ntiag tug los ntawm ib tus tswv cuab Lavxias ntawm International Atomic Energy Agency. "
  
  "Qhov no tsw tsw txawv," Nina luag ntxhi.
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb," lees paub Casper. "Ntau tus tswv cuab ntawm lub koom haum, ib yam li United Nations thiab European Union, Bilderberg cov neeg sawv cev ... lawv txhua tus muaj siab ntseeg rau Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub. Tib neeg xa mus rau New World Order, tab sis tsis muaj leej twg paub tias lub koom haum phem dua nyob hauv kev ua haujlwm. Zoo li dab, nws yuav tsum muaj cov koom haum thoob ntiaj teb paub ntau dua thiab siv lawv ua cov scapegoats ua ntej nce lawv lub nkoj tom qab qhov tseeb. "
  
  "Ib qho piv txwv nthuav," Nina sau tseg.
  
  "Qhov tseeb, qhov tseeb," Sam pom zoo. "Muaj ib yam dab tsi nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm Dub Sun, ib yam dab tsi tshaj li kev tswj hwm thoob ntiaj teb thiab cov neeg tseem ceeb txoj cai. Nws yog yuav luag esoteric nyob rau hauv qhov xwm txheej, siv kev tshawb fawb los mus. "
  
  "Nws ua rau koj xav tsis thoob," Casper hais ntxiv thaum lub qhov rooj qhib lub elevator, "uas lub koom haum muaj txiaj ntsig zoo thiab muaj txiaj ntsig zoo yuav luag tsis tuaj yeem rhuav tshem."
  
  "Yog lawm, tab sis peb tseem yuav loj hlob ntawm lawv qhov chaw mos zoo li tus kab mob tenacious yog tias peb muaj peev xwm ua rau lawv khaus thiab kub hnyiab," Sam luag nyav thiab ci ntsa iab, tawm hauv ob lub stitches.
  
  "Ua tsaug rau qhov ntawd, Sam," Nina giggled, sim sau nws tus kheej. "Hais txog cov lus piv txwv nthuav!"
  
  Lawv tau caij tsheb tavxij mus rau tshav dav hlau thiab cia siab tias lawv tuaj yeem mus rau lub tshav dav hlau ntiag tug hauv lub sijhawm kom ntes tau lub tsheb ciav hlau. Sam sim hu Perdue ib zaug kawg, tab sis thaum ib tug poj niam teb, nws paub tias Dr. Jacobs yog lawm. Nws ntsia Casper Jacobs nrog kev txhawj xeeb.
  
  "Dab tsi yog lawm?" Kasper nug.
  
  Sam lub qhov muag nqaim. "Nws tsis yog Jane. Kuv paub lub suab ntawm Perdue tus pab cuam tus kheej zoo heev. Kuv tsis paub dab tsi tshwm sim, tab sis kuv ntshai Perdue raug kaw. Txawm nws paub los tsis yog tsis muaj teeb meem. Kuv tab tom hu Masters dua. Ib tug neeg yuav tsum mus saib dab tsi tshwm sim hauv Reichtisusis. " Thaum lawv tos hauv lub dav hlau lounge, Sam hu George Masters tus lej dua. Nws muab lub xov tooj tso rau tus neeg hais lus kom Nina hnov thaum Casper mus tau kas fes los ntawm lub tshuab muag khoom. Ua rau Sam xav tsis thoob, George teb tus hu hauv lub suab tsaug zog.
  
  "Masters?" Sam exclaimed. "Dab tsi! Nov yog Sam Cleave. Koj nyob qhov twg?"
  
  "Nrhiav koj," Masters teb sai heev, mam li nco dheev dhau los ua kev ntxias me ntsis. "Koj tau muab Purdue ib qho kev sib npaug sib npaug tom qab kuv tau hais rau koj yam tsis paub meej tias tsis yog."
  
  Nina ua tib zoo mloog nws lub qhov muag qhib dav. Tsuas yog nws daim di ncauj hais tias: "Zoo li nws npau taws heev!"
  
  "Saib, kuv paub," Sam pib nws qhov kev zam txim, "tab sis qhov kev tshawb fawb kuv tau ua rau qhov no tsis tau hais txog ib qho kev hem thawj li qhov koj tau hais rau kuv."
  
  "Koj qhov kev tshawb fawb tsis muaj txiaj ntsig, phooj ywg," George snapped. "Koj puas xav tias qhov kev puas tsuaj no yooj yim nkag tau rau leej twg? Dab tsi, koj xav tias koj yuav pom qhov no hauv Wikipedia? Ib? Tsuas yog peb cov uas paub, peb paub tias nws ua tau li cas. Tam sim no koj tau mus thiab rhuav tshem txhua yam, tus tub ntse!"
  
  "Saib, Masters, Kuv muaj ib txoj hauv kev los tiv thaiv nws los ntawm kev siv," Sam hais. "Koj tuaj yeem mus rau Perdue lub tsev ua kuv tus tub txib thiab piav qhia qhov no rau nws. Zoo dua, yog tias koj tuaj yeem coj nws tawm ntawm qhov ntawd. "
  
  "Vim li cas kuv thiaj xav tau?" Masters ua si nyuaj.
  
  "Vim koj xav nres nws, txoj cai?" Sam sim sib tham nrog tus txiv neej mutilated. "Hav, koj tsoo kuv lub tsheb thiab coj kuv mus ua neeg ua hauj lwm. Kuv xav hais tias koj tshuav kuv ib qho. "
  
  "Ua koj tus kheej qias neeg, Sam. Kuv sim ceeb toom koj, thiab koj tsis lees paub kuv txoj kev paub. Koj puas xav kom nws txwv tsis pub siv Einstein qhov sib npaug? Ua koj tus kheej, yog tias koj ua phooj ywg nrog nws, "Masters qw.
  
  "Kuv nyob txawv teb chaws, txwv tsis pub kuv yuav tau ua qhov no," Sam piav qhia. "Thov, tus tswv. Tsuas yog xyuas nws. "
  
  "Koj nyob qhov twg?" Masters nug, zoo li tsis quav ntsej Sam cov lus thov.
  
  "Belgium, vim li cas?" Sam teb.
  
  "Kuv tsuas yog xav paub koj nyob qhov twg yog li kuv tuaj yeem nrhiav tau koj," nws hais rau Sam hauv lub suab hem. Ntawm cov lus no, Nina lub qhov muag tau nthuav dav ntau dua. Nws qhov muag xim av tsaus nti twinkled hauv qab nws frown. Nws ntsia Casper, uas sawv ntawm lub tsheb, nrog kev txhawj xeeb ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Tus Tswv, koj tuaj yeem rub cua tawm ntawm kuv sai li sai tau thaum qhov no tiav," Sam sim sib tham nrog tus kws tshawb fawb npau taws. "Kuv tseem yuav muab ob peb lub punches kom nws zoo li nws yog ob txoj kev, tab sis rau kev hlub ntawm Vajtswv, thov mus rau Reichtisousis thiab qhia kev ruaj ntseg ntawm lub rooj vag kom muab koj tus ntxhais nqa mus rau Inverness. "
  
  "Kuv thov txim?" Masters roared, luag heartily. Sam luag ntxhi ntsiag to thaum Nina qhia nws qhov tsis meej pem nrog nws tus ruam tshaj plaws, feem ntau comical qhia.
  
  Sam hais tias, "Tsuas hais rau lawv tias," Sam rov hais dua. "Lawv yuav lees txais koj thiab qhia Perdue tias koj yog kuv tus phooj ywg."
  
  "Yog li cas?" - thuam tus neeg hais lus tsis txaus ntseeg.
  
  "Txawm koj yuav tsum ua dab tsi los muab nws lub ntsiab txaus ntshai ntawm Dread Serpent," Sam shrugged. "Thiab khaws qhov no hauv siab. Nws muaj ib tug poj niam nrog nws uas xav tias nws tswj nws. Nws lub npe yog Lilith Hearst, tus kws saib xyuas neeg mob nrog Vajtswv txoj haujlwm. "
  
  Masters nyob ntsiag to tuag.
  
  "Hav, koj puas hnov kuv? Tsis txhob cia nws cuam tshuam koj kev sib tham nrog Perdue ... " Sam txuas ntxiv. Nws raug cuam tshuam los ntawm Masters 'kev npaj txhij txog cov lus teb. "Lilith Hearst? Koj puas tau hais Lilith Hearst?
  
  Sam hais rau nws tias "Yog lawm, nws yog tus kws saib xyuas neeg mob Purdue, tab sis pom tau tias nws pom muaj kev sib raug zoo hauv nws vim tias lawv nyiam kev tshawb fawb," Sam hais rau nws. Nina lees paub lub suab uas cov kws tsim khoom tsim nyob rau sab nraud ntawm txoj kab. Nws yog lub suab ntawm ib tug txiv neej ntxhov siab nco txog ib tug phem breakup. Nws yog lub suab ntawm kev xav ntxhov siab, tseem caustic.
  
  "Tus tswv, qhov no yog Nina, Sam tus npoj yaig," nws mam li hais, tuav Sam txhais tes kom nruj nws tuav hauv xov tooj. "Koj puas paub nws?"
  
  Sam ntsia tsis meej pem, tab sis tsuas yog vim nws tsis muaj Nina lub feminine intuition ntawm qhov teeb meem. Masters inhaled hnyav thiab ces exhaled maj mam. "Kuv paub nws. Nws tau koom nrog hauv qhov kev sim uas ua rau kuv zoo li fucking Freddy Krueger, Dr. Gould. "
  
  Sam xav tias ntshai heev tua los ntawm nws lub hauv siab. Nws tsis muaj lub tswv yim tias Lilith Hearst yog ib tus kws tshawb fawb tom qab phab ntsa ntawm lub tsev kho mob kuaj. Nws tam sim ntawd paub tias nws yog ib qho kev hem thawj ntau dua li nws tau pom dua.
  
  "Ok, tus tub," Sam cuam tshuam, tawm tsam thaum lub hlau kub, "txhua qhov laj thawj ntxiv rau koj mus ntsib thiab qhia Perdue seb nws tus hluas nkauj tshiab tuaj yeem ua li cas."
  
  
  26
  Txhua lub nkoj!
  
  
  
  Koschey Aerodrome, Moscow - 7 teev tom qab
  
  
  Thaum lub rooj sib tham delegation tuaj txog ntawm Koschey airstrip sab nraum Moscow, yav tsaus ntuj tsis yog phem heev los ntawm cov qauv feem ntau, tab sis nws tau tsaus ntuj. Txhua leej txhua tus tau mus rau Russia ua ntej, tab sis tsis tau ua ntej muaj cov lus ceeb toom tsis nkees thiab cov lus pom zoo tau nthuav tawm ntawm lub tsheb ciav hlau txav mus los, qhov twg cov nyiaj tsuas tuaj yeem yuav khoom noj thiab kev pab zoo tshaj plaws. Tawm ntawm cov dav hlau ntiag tug, cov qhua tau nce mus rau lub pob zeb cement uas ua rau lub tsev yooj yim tab sis zoo nkauj - Koschey railway chaw nres tsheb.
  
  "Cov poj niam thiab cov txiv neej," luag ntxhi Clifton Taft, coj nws qhov chaw nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm qhov nkag, "Kuv xav txais tos koj rau Russia sawv cev ntawm kuv tus khub thiab tus tswv ntawm Trans-Siberian Valkyrie, Mr. Wolf Kretchoff!"
  
  Lub suab nrov nrov los ntawm pawg neeg sib txawv tau pom tias lawv txaus siab rau lub tswv yim qub. Ntau tus neeg sawv cev yav dhau los tau qhia lawv txoj kev xav kom cov symposia no muaj nyob rau hauv ib qho chaw nthuav dav, thiab qhov no thaum kawg tuaj yeem ua tiav. Hma tawm mus rau qhov chaw me me ntawm qhov nkag uas sawv daws tos piav qhia.
  
  "Kuv cov phooj ywg thiab cov npoj yaig zoo," nws tau tshaj tawm hauv nws lub suab nrov, "nws yog kuv lub meej mom thiab tsim nyog uas kuv lub tuam txhab, Kretchoff Security Conglomerate, tau tuav lub rooj sib tham xyoo no hauv peb lub tsheb ciav hlau. Kuv lub tuam txhab, nrog rau Tuft Industries, tau ua haujlwm ntawm qhov project no rau plaub lub xyoos dhau los, thiab thaum kawg cov kev sib tw tshiab yuav raug siv. "
  
  Captivated los ntawm kev txaus siab thiab eloquence ntawm lub cev imposing businessman, cov delegates dua bursed rau hauv applause. Muab zais rau hauv ib lub ces kaum deb alcove ntawm lub tsev, peb daim duab crouched nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, mloog. Nina quaj rau lub suab ntawm Wolfe lub suab, tseem nco txog nws qhov kev ntxub ntxaug. Tsis yog nws los yog Sam yeej tsis ntseeg tias ib tug neeg phem tib yam yog pej xeem nplua nuj. Rau lawv, nws tsuas yog McFadden tus dev tua.
  
  "Lub Koschei Sawb tau yog kuv tus kheej tsaws rau ob peb xyoos txij li thaum kuv yuav av, thiab hnub no kuv muaj kev txaus siab los nthuav tawm peb lub tsheb ciav hlau khoom kim heev," nws hais ntxiv. "Thov ua raws kuv qab." Nrog rau cov lus no nws tau taug kev los ntawm lub qhov rooj, tom qab ntawd los ntawm Taft thiab McFadden, ua raws li cov neeg sawv cev tuaj yeem ua rau muaj kev nco txog lawv cov lus. Lawv taug kev nyob ib ncig ntawm qhov chaw me me tab sis luxurious, qhuas lub austere architecture nyob rau hauv tus ntsuj plig ntawm Krutitsky lub tshav puam. Peb lub arches ua rau kev tawm mus rau lub platform tau ua nyob rau hauv Baroque style nrog ib tug muaj zog tsw ntawm medieval architecture hloov mus rau qhov hnyav huab cua.
  
  "Tsuas yog qhov zoo kawg nkaus," McFadden swooned, xav kom hnov. Hma tsuas luag luag ntxhi thaum nws coj pab pawg mus rau sab nrauv lub qhov rooj ntawm lub platform, tab sis ua ntej tawm mus, nws tig rov los hais lus.
  
  "Thiab tam sim no, thaum kawg, cov poj niam thiab cov txiv neej ntawm Nuclear Renewable Energy Summit," nws hais tias, "Kuv xav qhia koj txog kev kho mob zaum kawg. Qab kuv yog lwm qhov xwm txheej majeure hauv peb txoj kev nrhiav kev ua tiav tsis kawg. Thov tuaj koom kuv ntawm nws txoj kev mus ncig ua si. "
  
  Cov loj Lavxias coj lawv mus rau lub platform.
  
  "Kuv paub tias nws tsis hais lus Askiv," tus neeg sawv cev hauv tebchaws Askiv tau hais rau cov npoj yaig, "tab sis kuv xav paub tias nws puas xav hu lub tsheb ciav hlau no 'force majeure' lossis tej zaum nws nkag siab cov kab lus uas txhais tau tias muaj zog?"
  
  "Kuv twv nws txhais tau tias yav tom ntej," hais lwm yam lus zoo. "Kuv tsuas yog ua tsaug uas nws hais lus Askiv txhua. Puas yog nws piss koj tawm thaum muaj 'cov menyuam ntxaib sib koom ua ke' nyob rau txhua qhov chaw los txhais lus rau lawv?
  
  "Ntau dhau lawm," pom zoo thawj tus neeg sawv cev.
  
  Lub tsheb ciav hlau tos nyob rau hauv ib tug tuab tarpaulin. Tsis muaj leej twg paub tias nws yuav zoo li cas, tab sis txiav txim siab los ntawm nws qhov loj me, tsis muaj qhov tsis ntseeg tias nws yuav tau coj tus kws tshaj lij engineers los tsim nws.
  
  "Tam sim no peb xav khaws qee qhov kev xav tsis thoob, yog li peb tsim lub tsheb zoo li no ib yam li TE qauv qub, siv lub tshuab hluav taws xob thorium-based nuclear los txhawb lub cav es tsis txhob siv chav," nws luag nyav zoo siab. "Yuav ua li cas zoo dua rau roj lub tsheb kauj vab ntawm lub neej yav tom ntej thaum lub rooj sib tham ntawm cov khoom siv hluav taws xob pheej yig tshiab?"
  
  Sam, Nina thiab Casper nkaum tom qab kab kawg ntawm cov neeg sawv cev. Ntawm qhov hais txog qhov xwm txheej ntawm lub tsheb ciav hlau roj, qee cov kws tshawb fawb tau saib me ntsis txaj muag, tab sis tsis txhob twv. Casper tseem gasped.
  
  "Dab tsi?" Nina nug hauv lub suab qis. "Dab tsi yog lawm?"
  
  Casper teb tias, "Thorium-raws li nuclear zog," Casper teb, saib txaus ntshai kiag li. "Qhov no shit yog qib tom ntej, kuv cov phooj ywg. Hais txog kev siv hluav taws xob thoob ntiaj teb, lwm txoj hauv kev rau thorium tseem tab tom xav txog. Raws li kuv paub, cov roj zoo li no tseem tsis tau tsim los siv, "nws piav me ntsis.
  
  "Nws puas yuav tawg?" - nws nug.
  
  "Tsis yog, zoo ... koj pom, nws tsis hloov pauv li, hais tias, plutonium, tab sis vim nws muaj peev xwm los ua lub zog muaj zog heev, kuv txhawj xeeb me ntsis txog qhov nrawm uas peb pom ntawm no," nws piav.
  
  "Vim li cas?" - Sam ntxhi, nws lub ntsej muag zais ntawm nws lub hood. "Lub tsheb ciav hlau yuav tsum mus nrawm, txoj cai?"
  
  Kasper sim piav qhia rau lawv, tab sis nws paub tias tsuas yog physicists thiab cov zoo li yuav nkag siab tiag tiag li cas thab nws. "Saib, yog tias nws yog lub tsheb ciav hlau ... nws yog ... nws yog lub tshuab hluav taws xob. Nws zoo li muab lub cav Ferrari rau hauv tus menyuam yaus stroller. "
  
  "Huag shit," Sam hais. "Tom qab ntawd vim li cas lawv cov kws kho mob tsis pom qhov no thaum lawv tsim cov khoom phem?"
  
  "Koj paub tias Lub Hnub Dub zoo li cas, Sam," Casper hais rau nws tus phooj ywg tshiab. "Lawv tsis ua rau muaj kev nyab xeeb yog tias lawv muaj lub dick loj dua."
  
  "Yog, koj tuaj yeem tso siab rau qhov ntawd," Sam pom zoo.
  
  "Fuck kuv!" Nina mam li nco dheev gasped nyob rau hauv ib tug ntxhi ntxhi.
  
  Sam muab nws saib ntev. "Tam sim no? Tam sim no koj muab kuv xaiv?"
  
  Kasper luag ntxhi, luag ntxhi rau thawj zaug txij li thaum nws poob nws Olga, tab sis Nina mob hnyav heev. Nws ua pa tob thiab nyem nws lub qhov muag kaw, zoo li nws ib txwm ua thaum nws tshawb xyuas qhov tseeb hauv nws lub taub hau.
  
  "Koj hais tias lub cav yog TE qauv chav cav?" nws nug Casper. Nws nodded affirmatively. "Koj puas paub tias TE tiag tiag yog dab tsi?" - nws nug cov txiv neej. Lawv pauv glances ib pliag thiab co taub hau. Nina tab tom yuav muab ib zaj lus qhia keeb kwm sai rau lawv uas yuav piav qhia ntau yam. "Lawv tau raug xaiv TE tom qab lawv tau los ua cov cuab yeej cuab tam Lavxias tom qab Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II," nws hais. "Thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II lawv tau tsim los ua Kriegslokomotiven, 'ua tsov rog locomotives'. Lawv tau ua ib pawg ntawm lawv, hloov DRG 50 qauv rau hauv DRB 52s, tab sis tom qab ua tsov ua rog lawv tau sib xyaw ua tswv cuab hauv cov teb chaws xws li Russia, Romania thiab Norway. "
  
  "Nazi psycho," Sam sighed. "Thiab kuv xav tias peb muaj teeb meem ua ntej. Tam sim no peb yuav tsum nrhiav Olga thaum txhawj xeeb txog lub zog nuclear hauv qab peb lub asses. Damn nws."
  
  "Zoo li qub, nyob Sam?" Nina luag nyav. "Thaum koj yog tus neeg sau xov xwm tsis txaus ntseeg."
  
  "Yog," nws luag ntxhi, "ua ntej kuv tau los ua tus neeg tshawb nrhiav tsis zoo nrog Purdue."
  
  "Au Vajtswv," Casper qw nrov nrov ntawm Perdue lub npe. "Kuv vam tias nws ntseeg koj tsab ntawv ceeb toom txog Snake Snake, Sam."
  
  "Nws yuav ua lossis nws yuav tsis," Sam shrugged. "Peb tau ua txhua yam peb ua tau ntawm peb feem. Tam sim no peb yuav tsum nqa lub tsheb ciav hlau thiab nrhiav Olga. Qhov ntawd yuav tsum yog txhua yam peb mob siab txog txog thaum nws muaj kev nyab xeeb. "
  
  Ntawm lub platform, cov neeg sawv cev zoo siab tau qhuas qhov kev nthuav tawm ntawm lub hom phiaj tshiab, vintage-looking locomotive. Nws yeej yog lub tshuab zoo kawg nkaus, txawm hais tias cov tooj dag thiab hlau tshiab tau muab nws lub siab, steampunk xav tias qiv nws tus ntsuj plig.
  
  "Yuav ua li cas koj tswj kom coj peb mus rau hauv cheeb tsam no yooj yim heev, Sam?" - nug Casper. "Ua rau lub npe nrov kev ruaj ntseg faib ntawm lub ntiaj teb lub koom haum phem tshaj plaws ntawm cov neeg phem, koj xav tias nws yuav nyuaj dua los ntawm no."
  
  Sam luag ntxhi. Nina paub qhov zoo ntawd. "Au Vajtswv, koj tau ua dab tsi?"
  
  Sam teb tias, "Cov txiv neej hooked peb," Sam teb, lom zem.
  
  "Dab tsi?" Casper ntxhi xav xav paub.
  
  Nina ntsia Casper. "Fucking Lavxias teb sab mafia, Dr. Jacobs." Nws hais lus zoo li tus niam npau taws uas tau pom dua tias nws tus tub tau rov ua txhaum. Ntau zaus ua ntej, Sam ua si nrog cov neeg phem ntawm qhov thaiv kom nkag mus rau yam tsis raug cai, thiab Nina yeej tsis tso tseg tsis qhia nws rau nws. Nws qhov muag tsaus nti pierced nws nrog ntsiag to rau txim, tab sis nws luag nyav me nyuam yaus.
  
  "Hav, koj xav tau ib tus phooj ywg zoo li ntawd tawm tsam cov Nazi idiots," nws hais rau nws. "Cov tub ntawm cov tub ntawm GULAG kev ruaj ntseg rog thiab cov neeg laib. Nyob rau hauv lub ntiaj teb no peb nyob, kuv xav tias koj yuav tau txaus siab los ntawm tam sim no hais tias folding lub blackest ace ib txwm yeej qhov kev ua si. Thaum nws los txog rau lub tebchaws phem, tsis muaj qhov zoo li kev ua si ncaj ncees. Tsuas muaj kev phem thiab phem phem xwb. Nws them nyiaj kom muaj trump card rau koj lub tes tsho. "
  
  "Okay, ok," nws hais. "Koj tsis tas yuav thawb tag nrho Martin Luther King rau kuv. Kuv tsuas yog xav tias ua nuj nqis rau Bratva yog lub tswv yim phem. "
  
  "Ua li cas koj paub tias kuv tseem tsis tau them nyiaj rau lawv?" nws dag.
  
  Nina dov nws ob lub qhov muag. "Auj, los ntawm. Koj cog lus li cas rau lawv?"
  
  Casper zoo li xav hnov cov lus teb thiab. Ob leeg nws thiab Nina sawv saum lub rooj thiab tos Sam cov lus teb. Hesitating vim yog kev tsis ncaj ncees ntawm nws cov lus teb, Sam paub tias nws yuav tsum tau ua raws li nws cov phooj ywg. "Kuv tau cog lus rau lawv qhov lawv xav tau. Lub taub hau ntawm lawv cov kev sib tw. "
  
  "Cia kuv twv," Casper hais. "Lawv tus yeeb ncuab yog tus hma ntawd, txoj cai?"
  
  Nina lub ntsej muag tsaus nti ntawm qhov hais txog ntawm cov tub sab, tab sis nws tom nws tus nplaig.
  
  "Yog lawm, lawv xav tau ib tus thawj coj rau lawv qhov kev sib tw, thiab tom qab nws tau ua rau Nina, Kuv yuav ua txhua yam nws yuav siv tau kom kuv txoj kev," Sam lees. Nina tau sov siab rau nws txoj kev mob siab rau, tab sis qee yam ntawm nws cov lus xaiv tau ntaus nws.
  
  "Tseem ib pliag," nws ntxhi. "Koj txhais tau tias lawv xav tau nws lub taub hau tiag tiag?"
  
  Sam chuckled thaum Casper winced ntawm lwm sab ntawm Nina. "Yog lawm, lawv xav kom nws rhuav tshem thiab ua kom zoo li ib tug ntawm nws tus kheej accomplished nws. "Kuv paub tias kuv tsuas yog tus neeg sau xov xwm txo hwj chim," nws luag nyav los ntawm qhov tsis muaj tseeb, "tab sis kuv tau siv sijhawm txaus nyob ib puag ncig cov neeg zoo li ntawd kom paub yuav ua li cas los tsim ib tus neeg."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, Sam," Nina sighed. "Koj ua zoo li lawv ntau dua li koj xav."
  
  "Kuv pom zoo nrog nws, Nina," said Kasper. "Nyob rau hauv txoj haujlwm no, peb tsis tuaj yeem them taus ua si raws li txoj cai. Peb yeej tsis muaj peev xwm tswj tau peb cov txiaj ntsig ntawm lub sijhawm no. Cov neeg zoo li no uas tawm mus ua phem rau cov neeg dawb huv rau lawv tus kheej tau txais txiaj ntsig tsis tsim nyog tau txais koob hmoov ntawm kev nkag siab zoo. Cov neeg zoo li no yog tus kab mob rau lub ntiaj teb thiab lawv tsim nyog kho tib yam li cov kab pwm ntawm phab ntsa. "
  
  "Yog! Qhov ntawd yog qhov kuv txhais tau, "Sam hais.
  
  "Kuv tsis pom zoo txhua," Nina tawm tsam. "Txhua yam kuv hais yog tias peb yuav tsum ua kom paub tseeb tias peb tsis koom nrog cov neeg zoo li Bratva vim tias peb muaj ib tus yeeb ncuab."
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb, tab sis peb yuav tsis ua nws," nws hais rau nws. "Koj paub peb ib txwm paub tias peb nyob qhov twg hauv lub tswv yim ntawm yam. Tus kheej, Kuv nyiam lub tswvyim ntawm 'koj tsis kidding kuv, Kuv tsis kidding koj'. Thiab kuv yuav nrog nws ntev npaum li kuv ua tau. "
  
  "Hav!" Casper ceeb toom lawv. "Nws zoo li lawv zaum. Peb yuav tsum ua li cas?"
  
  "Tos," Sam nres tus kws kho mob uas tsis muaj siab ntev. "Ib qho ntawm cov neeg ua haujlwm ntawm lub platform yog Bratva. Nws yuav muab lub cim rau peb. "
  
  Nws siv qee lub sij hawm rau cov neeg dignitaries caij tsheb ciav hlau khoom kim heev nrog nws lub ntiaj teb qub ntxim nyiam. Los ntawm lub cav, ib yam li los ntawm ib tug dog dig chav locomotive, cov huab dawb ntawm chav tshwm, ejected los ntawm ib tug cam khwb cia-hlau yeeb nkab. Nina siv sijhawm ib pliag kom txaus siab rau qhov zoo nkauj ntawm nws ua ntej tig mus rau lub teeb liab. Thaum sawv daws nyob hauv nkoj, Taft thiab Hma tau sib tham luv luv uas xaus nrog luag. Tom qab ntawd lawv tau tshuaj xyuas lawv cov watches thiab taug kev hla lub qhov rooj kawg ntawm lub tsheb thib ob.
  
  Ib tug txiv neej stocky nyob rau hauv ib tug uniform crouched mus khi nws nkawm khau.
  
  "Yog tag nrho!" Sam convinced nws comrades. "Qhov no yog peb lub teeb liab. Peb yuav tsum mus dhau lub qhov rooj uas nws khi nws nkawm khau. Cia peb!"
  
  Nyob rau hauv lub tsaus dome ntawm hmo ntuj, peb tau npaj tawm mus cawm Olga thiab cuam tshuam dab tsi uas Dub Sun tau npaj rau cov neeg sawv cev thoob ntiaj teb lawv tsuas yog txaus siab ntes.
  
  
  27
  Kev foom ntawm Lilith
  
  
  George Masters xav tsis thoob los ntawm cov qauv zoo kawg nkaus uas pom nyob rau ntawm txoj kev tsheb thaum nws nres nws lub tsheb thiab nres qhov twg Reichtishousis cov neeg saib xyuas tau hais rau nws. Hmo ntuj me me li lub hli tag nrho peeked los ntawm cov huab dhau mus. Raws li tag nrho cov cheeb tsam ntawm lub ntsiab nkag mus rau thaj av, cov ntoo siab rustled nyob rau hauv cov cua, zoo li yog hu rau lub ntiaj teb no silence. Masters tau hnov qhov kev xav txawv txawv ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb nrog nws txoj kev txhawj xeeb zuj zus.
  
  Paub tias Lilith Hearst nyob hauv tsuas yog ua rau nws lub siab xav ua phem. Los ntawm lub sij hawm no, kev ruaj ntseg tau ceeb toom rau Perdue tias Masters twb nyob rau hauv nws txoj kev. Khiav cov kauj ruam ntawm marble ntxhib ntawm lub ntsiab façade, Masters tsom mus rau txoj haujlwm ntawm tes. Nws yeej tsis tau ua tus neeg sib tham zoo, tab sis qhov no yuav yog qhov kev sim tiag tiag ntawm nws txoj kev diplomacy. Tsis muaj qhov tsis ntseeg Lilith yuav hnov mob nrog hysterics, nws xav tias, txij li thaum nws nyob hauv qhov kev xav tias nws tuag lawm.
  
  Qhib lub qhov rooj, Masters xav tsis thoob pom tus siab tshaj, slender billionaire. Nws lub kaus mom dawb tau paub zoo, tab sis nyob rau hauv nws lub xeev tam sim no muaj me ntsis ntxiv uas zoo li cov duab hauv tabloids thiab cov koom haum kev siab hlub. Perdue muaj lub ntsej muag pob zeb, thaum nws paub txog nws txoj kev zoo siab, kev coj ncaj ncees ntawm kev cuam tshuam nrog tib neeg. Yog tias Masters tsis paub tias Perdue zoo li cas, nws yuav zoo xav tias tus txiv neej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog ib tug doppelgänger los ntawm qhov tsaus ntuj nti. Nws zoo li coj txawv txawv rau Masters tias tus tswv ntawm cov cuab yeej cuab tam yuav qhib nws lub qhov rooj, thiab Perdue yeej ib txwm nkag siab txaus los nyeem nws cov lus.
  
  "Kuv nyob nruab nrab ntawm cov neeg ua haujlwm," Perdue hais tias ua siab ntev.
  
  "Mr. Perdue, kuv lub npe yog George Masters," Masters qhia nws tus kheej. "Sam Cleave xa kuv los muab lus rau koj."
  
  "Qhov no yog dab tsi? Cov lus, yog dab tsi? - Perdue nug sharply. "Lub sijhawm tam sim no kuv tsis khoom ntau los txhim kho txoj kev xav, thiab kuv muaj sijhawm me ntsis los ua kom tiav, yog tias koj tsis mloog."
  
  "Qhov tseeb, qhov ntawd yog qhov kuv nyob ntawm no los tham txog," Masters teb tau yooj yim. "Kuv yuav tsum muab qee qhov kev nkag siab rau koj ... zoo, ... Tus nab txaus ntshai."
  
  Dheev Perdue tsa los ntawm nws stupor, thiab nws ntsia ncaj qha rau ntawm ib tug qhua nyob rau hauv lub wide-brimmed lub kaus mom thiab lub tsho ntev. "Koj paub li cas txog Dab Ntshai?"
  
  "Cia kuv piav," Masters thov. "Inside".
  
  Reluctantly, Perdue ntsia ib ncig ntawm lub chaw tos txais kom paub tseeb tias lawv nyob ib leeg. Nws tau nrawm heev kom txuag tau qhov seem ntawm qhov kev sib npaug ib nrab tshem tawm, tab sis nws kuj xav paub ntau npaum li qhov ua tau txog nws. Nws tau nqis ib sab. "Los hauv, Mr. Masters." Perdue taw rau sab laug, qhov twg lub qhov rooj siab ntawm chav noj mov zoo nkauj tau pom. Sab hauv muaj qhov sov so ntawm qhov hluav taws kub hauv lub hearth. Nws lub suab tawg yog tib lub suab nyob hauv tsev, muab qhov chaw tsis muaj huab cua ntawm melancholy.
  
  "Brandy?" Perdue nug nws tus qhua.
  
  "Ua tsaug, yog," Masters teb. Perdue xav kom nws tshem nws lub kaus mom, tab sis nws tsis paub yuav thov nws ua li cas. Nws nchuav dej thiab txav mus rau Masters zaum. Zoo li Masters yuav hnov qhov tsis ncaj ncees, nws txiav txim siab thov txim rau nws cov khaub ncaws.
  
  "Kuv tsuas yog xav kom koj zam txim rau kuv tus cwj pwm, Mr. Perdue, tab sis kuv yuav tsum hnav lub kaus mom no txhua lub sijhawm," nws piav qhia. "Tsawg kawg nyob rau hauv pej xeem."
  
  "Kuv tuaj yeem nug yog vim li cas?" Perdue nug.
  
  "Cia kuv hais tias kuv tau muaj xwm txheej ob peb xyoos dhau los uas ua rau kuv tsis txaus ntseeg," Masters hais. "Tab sis yog tias nws yog kev nplij siab, kuv muaj tus cwj pwm zoo."
  
  Perdue luag. Nws yog qhov xav tsis thoob thiab zoo kawg nkaus. Masters, tau kawg, tsis tau luag.
  
  Masters tau hais tias "Kuv yuav ncaj nraim mus rau lub ntsiab lus, Mr. Perdue," Masters hais. "Koj qhov kev tshawb pom ntawm Dread Serpent tsis muaj qhov zais cia ntawm cov zej zog kev tshawb fawb, thiab kuv khuv xim qhia koj tias cov xov xwm tau mus txog qhov tsis zoo tshaj plaws ntawm cov neeg tseem ceeb hauv av."
  
  Perdue frowned. "Yuav ua li cas? Tsuas yog Sam thiab kuv muaj cov khoom siv. "
  
  "Kuv tsis ntshai, Mr. Perdue," Masters yws. Raws li Sam tau thov, tus txiv neej kub hnyiab tau ua rau nws npau taws thiab ua siab ntev los tswj nws qhov sib npaug nrog David Perdue. "Txij li thaum koj rov qab los ntawm Lub Nroog Lost, ib tus neeg tau xau xov xwm rau ntau qhov chaw zais cia thiab cov neeg ua lag luam siab."
  
  "Qhov no tsis txaus ntseeg," Perdue chuckled. "Kuv tsis tau tham hauv kuv pw tsaug zog txij li kev phais, thiab Sam tsis xav tau kev saib xyuas."
  
  "Tsis yog, kuv pom zoo. Tab sis muaj lwm tus tuaj thaum koj tau mus pw hauv tsev kho mob, kuv puas yog? Masters hinted.
  
  "Cov neeg ua haujlwm kho mob nkaus xwb," Perdue teb. "Dr. Patel tsis paub tias Einstein txoj kev sib npaug txhais li cas. Tus txiv neej cuam tshuam tshwj xeeb nrog kev phais kho dua tshiab thiab tib neeg biology. "
  
  "Dab tsi txog cov kws saib xyuas neeg mob?" Masters nug txhob txwm tshaj tawm, ua si ruam thiab sipping brandy. Nws tuaj yeem pom Perdue lub qhov muag tawv thaum nws xav txog qhov no. Perdue maj mam tshiav nws lub taub hau ntawm ib sab mus rau sab thaum nws cov neeg ua haujlwm teeb meem nrog nws tus hlub tshiab tau tshwm sim hauv nws.
  
  "Tsis yog, qhov no ua tsis tau," nws xav. 'Lilith nyob ntawm kuv sab.' Tab sis lwm lub suab tau los ua ntej hauv nws qhov kev xav. Nws ua rau nws nco txog lub tswb nrov uas nws tsis tuaj yeem hnov ib hmo ua ntej, ntawm qhov chaw ua haujlwm ruaj ntseg tau xav tias tus poj niam tau pom nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm lawv cov ntaub ntawv, thiab ntawm qhov tseeb tias nws tau raug tshuaj. Tsis muaj leej twg nyob hauv lub tsev tsuas yog Charles thiab Lillian, thiab lawv tau kawm tsis muaj dab tsi los ntawm cov ntaub ntawv hauv kab zauv.
  
  Thaum nws zaum xav txog, lwm qhov kev sib tw kuj cuam tshuam rau nws, feem ntau vim qhov tseeb ntawm tam sim no uas muaj kev tsis txaus siab txog nws tus hlub Lilith. Nws lub siab thov kom nws tsis quav ntsej cov pov thawj, tab sis nws lub logic overrode nws tus cwj pwm txawv txaus kom qhib siab.
  
  "Tej zaum tus kws saib xyuas neeg mob," nws yws.
  
  Nws lub suab hla lub silence ntawm chav tsev. "Koj tsis ntseeg qhov tsis tseeb no, David," Lilith npau taws, rov ua tus neeg raug tsim txom.
  
  "Kuv tsis tau hais tias kuv ntseeg nws, zib ntab," nws kho nws.
  
  "Tab sis koj tau xav txog nws," nws hais, suab tsis txaus siab. Nws ob lub qhov muag darted mus rau tus neeg txawv ntawm lub rooj zaum, zais nws tus kheej hauv qab lub kaus mom thiab lub tsho loj. "Thiab yog leej twg?"
  
  "Thov, Lilith, Kuv tabtom sim tham nrog kuv tus qhua ib leeg," Perdue hais rau nws me ntsis ntxiv.
  
  "Okay, yog tias koj xav cia cov neeg txawv teb chaws tuaj rau hauv koj lub tsev uas tuaj yeem ua neeg soj xyuas zoo rau lub koom haum koj tau nkaum los ntawm, qhov ntawd yog koj qhov teeb meem," nws snaps immaturely.
  
  "Zoo, qhov ntawd yog qhov kuv ua," Perdue teb sai sai. "Tom qab tag nrho, tsis yog qhov uas coj koj mus rau kuv lub tsev?"
  
  Masters xav kom nws luag ntxhi. Tom qab qhov uas Hearts thiab lawv cov npoj yaig tau ua rau nws ntawm Taft tshuaj tsob nroj, nws tsim nyog raug muab faus ciaj sia, tsis txhob hais txog kev ntaus los ntawm nws tus txiv tus mlom.
  
  "Kuv ntseeg tsis tau tias koj hais li ntawd, David," nws hais. "Kuv yuav tsis lees txais qhov no los ntawm qee tus neeg tsis ncaj ncees hauv lub tsho trench uas tuaj ntawm no thiab ua rau koj ua tsis ncaj. Koj puas qhia nws tias koj muaj haujlwm ua?
  
  Perdue ntsia Lilith incredulously. "Nws yog Sam tus phooj ywg, kuv tus hlub, thiab kuv tseem yog tus tswv ntawm lub tsev no, yog tias kuv nco qab koj?"
  
  "Tus tswv tsev no? Nws lom zem vim tias koj tus kheej cov neeg ua haujlwm tsis tuaj yeem tso koj tus cwj pwm tsis txaus ntseeg ntxiv lawm! " - nws hais sarcastically. Lilith leaned mus saib Perdue ntawm tus txiv neej nyob rau hauv lub kaus mom, uas nws ntxub rau nws cuam tshuam. "Kuv tsis paub koj yog leej twg, tus tswv, tab sis koj zoo dua tawm mus. Koj chim rau Davi tej haujlwm."
  
  "Vim li cas koj yws txog kuv ua tiav kuv txoj haujlwm, kuv tus hlub?" - Perdue nug nws maj mam. Ib tug luag ntxhi hem yuav tshwm sim ntawm nws lub ntsej muag. "Thaum koj paub zoo tias qhov sib npaug tau ua tiav peb hmo dhau los."
  
  "Kuv tsis paub dab tsi li ntawd," nws tawm tsam. Lilith npau taws rau qhov kev iab liam, feem ntau yog vim lawv muaj tseeb thiab nws ntshai tias nws tab tom yuav poob kev tswj hwm ntawm David Perdue txoj kev hlub. "Koj tau txais tag nrho cov lus dag no los ntawm qhov twg?"
  
  "Lub koob yees duab kev ruaj ntseg tsis dag," nws hais, tseem tuav lub suab zoo.
  
  "Lawv tsis pom dab tsi tab sis tus duab ntxoov ntxoo txav thiab koj paub nws!" - Nws tiv thaiv nws tus kheej kub heev. Nws bitchiness muab txoj hauv kev los kua muag, vam tias yuav ua si daim npav kev hlub, tab sis tsis muaj txiaj ntsig. "Koj cov neeg ua haujlwm ruaj ntseg nyob ntawm ib qho nrog koj cov neeg ua haujlwm hauv tsev! Koj tsis pom nws? Tau kawg lawv yuav hint tias nws yog kuv. "
  
  Perdue sawv thiab nchuav ntau brandy rau nws tus kheej thiab nws cov qhua. "Koj puas xav qhov no thiab, kuv tus hlub?" nws nug Lilith. Nws squealed nyob rau hauv irritation.
  
  Perdue tau hais ntxiv tias: "Yuav ua li cas ntxiv rau ntau tus kws tshawb fawb txaus ntshai thiab cov neeg lag luam paub tias kuv nrhiav pom Einstein qhov sib npaug hauv Lub Nroog Lost? Vim li cas koj thiaj ua siab tawv kom kuv ua tiav? Koj tau qhia cov ntaub ntawv tsis tiav nrog koj cov npoj yaig thiab yog vim li cas koj thiaj li thawb kuv los sau dua. Yog tsis muaj kev daws nws yog xyaum tsis muaj txiaj ntsig. Koj yuav tsum xa ob peb daim kawg rau nws ua haujlwm. "
  
  "Yog lawm," Masters hais thawj zaug.
  
  "Koj! Kaw lub fuck!" - nws squealed.
  
  Perdue feem ntau tsis tso cai rau leej twg los qw rau nws cov qhua, tab sis nws paub tias nws kev ua siab phem yog ib qho qhia tias nws tau txais. Masters sawv ntawm nws lub rooj zaum. Nws ua tib zoo tshem nws lub kaus mom nyob rau hauv lub teeb hluav taws xob ntawm lub teeb, thaum lub teeb ci ntawm lub qhov cub muab ib lub tint rau nws grotesque nta. Perdue lub qhov muag khov rau hauv ntshai heev ntawm qhov pom ntawm tus txiv neej mutilated. Nws cov lus twb tau qhia tias nws tau deformed, tab sis nws zoo li phem tshaj qhov xav tau.
  
  Lilith Hearst recoiled, tab sis tus txiv neej lub ntsej muag lub ntsej muag yog li distorted uas nws tsis paub nws. Perdue tso cai rau tus txiv neej los txeeb lub sijhawm vim nws xav paub ntau heev.
  
  "Nco ntsoov, Lilith, Taft tshuaj cog hauv Washington, DC," Masters slurred.
  
  Nws tuav nws lub taub hau hauv kev ntshai, vam tias kev tsis lees paub yuav ua rau nws tsis muaj tseeb. Kev nco txog nws thiab Phillip txhim kho lub nkoj rov qab zoo li cov hniav stabbing rau hauv nws lub hauv pliaj. Nws poob rau hauv lub hauv caug thiab tuav nws lub taub hau, ua kom nws ob lub qhov muag kaw nruj nreem.
  
  "Dab tsi tshwm sim, George?" Perdue nug Masters.
  
  "Au Vajtswv, tsis yog, qhov no ua tsis tau!" Lilith quaj qw, npog nws lub ntsej muag nrog nws txhais tes. "George Masters! George Masters tuag lawm!"
  
  "Vim li cas koj thiaj xav tias yog koj tsis npaj rau kuv mus ci? Koj thiab Clifton Taft, Phillip thiab lwm tus neeg mob bastards siv Belgian physicist txoj kev xav hauv kev cia siab tias koj tuaj yeem tau txais txiaj ntsig rau koj tus kheej, koj bitch! Masters tau kos thaum nws mus txog qhov hysterical Lilith.
  
  "Peb tsis tau paub! Nws yuav tsum tsis txhob hlawv li ntawd!" nws sim tawm tsam, tab sis nws co nws lub taub hau.
  
  "Tsis yog, txawm tias ib tus kws qhia ntawv hauv tsev kawm ntawv theem pib paub tias qhov kev nrawm no yuav ua rau lub nkoj tawg ntawm qhov kev kub ceev," Masters qw rau nws. "Tom qab ntawd koj tau sim qhov koj tab tom yuav sim tam sim no, tsuas yog lub sijhawm no koj tab tom ua nws ntawm qhov loj fiendishly, puas yog koj?"
  
  "Tos," Perdue nres qhov kev tshwm sim. "Qhov ntsuas loj npaum li cas? Lawv ua dab tsi?"
  
  Masters ntsia Perdue, nws lub qhov muag tob tob ci ntsa iab hauv qab nws lub hauv pliaj. Ib tug hoarse luag dim ntawm qhov sib txawv uas sab laug ntawm nws lub qhov ncauj.
  
  "Lilith thiab Philip Hearst tau txais nyiaj los ntawm Clifton Taft los siv qhov sib npaug sib npaug raws li tus nab phem Dire Serpent rau qhov kev sim. Kuv ua hauj lwm nrog ib tug neeg txawj ntse zoo li koj, ib tug txiv neej hu ua Casper Jacobs, "nws hais maj mam. "Lawv nrhiav pom tias Dr. Jacobs tau daws Einstein txoj kev sib npaug, tsis yog ib qho nto moo, tab sis muaj peev xwm tsis txaus ntseeg hauv physics."
  
  "Tus nab phem heev," yws Perdue.
  
  "Qhov no," nws tsis kam hu nws qhov nws xav tau, "tus poj niam thiab nws cov npoj yaig tau rub Yakhauj ntawm nws txoj cai. Lawv siv kuv ua ib qho kev xeem, paub tias qhov kev sim yuav tua kuv. Kev nrawm ntawm kev hla dhau qhov thaiv tau rhuav tshem lub zog hluav taws xob hauv qhov chaw, ua rau muaj kev tawg loj heev, ua rau kuv muaj pa taws thiab nqaij tawv! "
  
  Nws tuav Lilith ntawm cov plaub hau. "Saib kuv tam sim no!"
  
  Nws rub lub Glock los ntawm nws lub tsho lub tsho thiab tua Masters point-blank nyob rau hauv lub taub hau ua ntej tsom ncaj qha ntawm Perdue.
  
  
  28
  Tsheb ciav hlau txaus ntshai
  
  
  Cov neeg sawv cev tau hnov hauv tsev ntawm Trans-Siberian high-speed tsheb ciav hlau. Kev mus ncig ob hnub tau cog lus tias khoom kim heev sib npaug rau txhua lub tsev so khoom kim heev hauv ntiaj teb, nrog rau kev zam ntawm lub pas dej ua ke, uas tsis muaj leej twg yuav txaus siab rau lub caij nplooj zeeg ntawm Lavxias. Txhua chav loj tau nruab nrog lub txaj huab tais loj, minibar, chav dej ntiag tug thiab lub rhaub.
  
  Nws tau tshaj tawm tias vim yog kev tsim lub tsheb ciav hlau, yuav tsis muaj xov tooj ntawm tes lossis Internet txuas rau lub nroog Tyumen.
  
  "Kuv yuav tsum hais, Taft yeej muab nws lub dag zog zoo tshaj plaws rau sab hauv," McFadden chuckled khib khib. Nws clutched nws lub khob ntawm champagne thiab kawm sab hauv lub tsheb ciav hlau, Hma ntawm nws sab. Taft sai sai tau koom nrog lawv. Nws ntsia ntsoov tab sis so.
  
  "Koj puas tau hnov dab tsi los ntawm Zelda Bessler tsis tau?" nws nug Hma.
  
  "Tsis yog," Hma teb, tuav nws lub taub hau. "Tab sis nws hais tias Jacobs khiav Brussels tom qab peb coj Olga. Tus neeg lim hiam tej zaum xav tias nws nyob tom ntej... yuav tsum tau tawm mus. Qhov zoo tshaj plaws yog nws xav tias nws tawm nrog nws txoj haujlwm ua rau peb tsis muaj dab tsi. "
  
  "Yog, kuv paub," tus neeg Asmeskas qias neeg luag nyav. "Tej zaum nws tab tom sim ua ib tus phab ej thiab los cawm nws." Lawv tuav rov qab lawv cov luag kom phim lawv cov duab uas yog cov tswv cuab ntawm pawg sab laj thoob ntiaj teb, McFadden nug Wolfe, "Los ntawm txoj kev, nws nyob qhov twg?"
  
  "Koj xav qhov twg?" Hma luag ntxhi. "Nws tsis yog neeg ruam. Nws yuav paub saib qhov twg."
  
  Taft tsis nyiam qhov sib txawv. Dr. Yakhauj yog ib tug neeg txawj ntse heev, txawm tias nws tsis txawj ntse heev. Nws tsis muaj qhov tsis ntseeg tias tus kws tshawb fawb ntawm nws qhov kev yaum yuav tsawg kawg sim nrhiav nws tus hluas nkauj.
  
  "Thaum peb tsaws hauv Tyumen, qhov project yuav nyob rau hauv tag nrho viav vias," Taft hais rau ob tug txiv neej. "Peb yuav tsum muaj Casper Jacobs ntawm lub tsheb ciav hlau thaum ntawd yog li ntawd nws thiaj li tuaj yeem tuag nrog rau lwm tus neeg sawv cev. Qhov ntev nws tsim rau lub nkoj yog raws li qhov hnyav ntawm lub tsheb ciav hlau no, rho tawm tag nrho qhov hnyav ntawm koj, kuv thiab Bessler. "
  
  "Nws nyob qhov twg?" McFadden nug thaum nws ntsia ib ncig kom pom tias nws ploj lawm los ntawm pawg loj loj.
  
  "Nws nyob hauv chav tswj tsheb ciav hlau, tos cov ntaub ntawv Hearst tshuav peb," Taft hais ntsiag to li nws ua tau. "Thaum peb tau txais qhov seem ntawm qhov sib npaug, qhov project raug kaw. Peb tawm thaum lub sijhawm nres hauv Tyumen thaum cov neeg sawv cev ncig xyuas lub nroog lub zog reactor thiab mloog lawv cov lus qhia tsis muaj ntsiab lus. " Hma tau soj ntsuam cov qhua ntawm lub tsheb ciav hlau thaum Taft tau npaj ib txoj kev npaj rau McFadden uas tsis paub tsis meej. "Thaum lub tsheb ciav hlau txuas ntxiv mus rau lwm lub nroog, lawv yuav tsum pom tias peb tau tawm mus ... thiab nws yuav lig dhau lawm."
  
  "Thiab koj xav kom Jacobs nyob hauv lub tsheb ciav hlau nrog cov neeg koom nrog kev sib tham," McFadden tau hais.
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb," Taft lees paub. "Nws paub txhua yam, thiab nws yuav mus rau suab puam. Vajtswv paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim rau peb txoj haujlwm hnyav yog tias nws tau mus rau pej xeem nrog qhov peb tau ua haujlwm. "
  
  "Muaj tseeb," pom zoo McFadden. Nws tig rov qab me ntsis rau Wolfe tham nrog Taft hauv lub suab qis. Hma zam txim rau nws tus kheej los xyuas qhov kev ruaj ntseg ntawm lub tsheb delegate noj mov. McFadden rub Taft ib sab.
  
  "Kuv paub tam sim no tej zaum yuav tsis yog lub sijhawm, tab sis thaum twg kuv yuav tau txais kuv ... "nws tshem nws caj pas ua tsis taus pa, "theem ob qhov nyiaj pab?" Kuv tau tshem tawm qhov kev tawm tsam rau koj hauv Oban yog li kuv tuaj yeem txhawb nqa qhov kev thov. rau nruab ib qho ntawm koj lub reactors. "
  
  "Koj puas xav tau nyiaj ntxiv lawm?" Taft frowned. "Kuv twb tau txhawb nqa koj qhov kev xaiv tsa thiab pauv thawj yim lab euros rau koj tus as-qhauj offshore."
  
  McFadden shrugged, saib txaus ntshai heev. "Kuv tsuas yog xav koom nrog kuv txoj kev nyiam hauv Singapore thiab Norway, koj paub, nyob rau hauv rooj plaub no."
  
  "Xwb yog dab tsi?" Taft nug impatiently.
  
  "Qhov no yog ib qho kev nyab xeeb ntawm kev nom kev tswv. Kuv tsuas xav tau qee qhov kev pov hwm. Kev nyab xeeb net," McFadden groveled.
  
  "McFadden, koj yuav tau txais nyiaj thaum qhov project no tiav. Tsuas yog tom qab cov neeg txiav txim siab thoob ntiaj teb hauv NPT lub teb chaws thiab IAEA cov neeg tuaj txog qhov xwm txheej kawg hauv Novosibirsk lawv cov txee yuav tsis muaj kev xaiv tab sis xaiv lawv cov neeg ua tiav, "Taft piav qhia. "Txhua tus thawj tswj hwm tam sim no thiab cov neeg sib tw ua nom tswv yog cov tswv cuab ntawm Black Sun. Thaum lawv tau cog lus rau hauv, peb yuav muaj kev ywj pheej, thiab tsuas yog tom qab ntawd koj yuav tau txais koj qhov nyiaj thib ob raws li tus neeg sawv cev zais cia ntawm Kev Txiav Txim. "
  
  "Yog li, koj puas yuav derail lub tsheb ciav hlau?" McFadden tau nug. Nws txhais tau tias me me rau Taft thiab nws daim duab loj uas nws tsis tsim nyog tham txog. Txawm li cas los xij, McFadden paub ntau dua, qhov ntau nws yuav tsum tau poob, thiab qhov no nruj Taft tuav ntawm nws cov khoom. Taft puag tus kws txiav txim plaub ntug tsis tseem ceeb thiab tus kav nroog.
  
  "Sab nraum Novosibirsk, nyob rau sab nraud ntawm nws, thaum kawg ntawm txoj kev tsheb ciav hlau no, muaj lub roob loj loj ua los ntawm Hma cov neeg koom tes," Taft piav qhia txog txoj kev nyiam tshaj plaws, txij li tus kav nroog ntawm Oban yog ib tus neeg ua haujlwm tiav. "Nws yog ua los ntawm pob zeb thiab dej khov, tab sis sab hauv nws yog ib qho tshuaj ntsiav loj uas yuav siv tau thiab muaj lub zog atomic uas tsis muaj peev xwm tsim tau los ntawm kev tawg hauv qhov thaiv. Lub capacitor no yuav tuav lub zog tsim tawm. "
  
  "Zoo li lub reactor," McFadden hais.
  
  Taft sighed. "Muaj, yog li ntawd. Peb tau tsim cov qauv zoo sib xws hauv ntau lub tebchaws thoob ntiaj teb. Txhua yam peb xav tau yog ib yam khoom hnyav heev taug kev ntawm qhov nrawm nrawm los rhuav tshem qhov thaiv no. Thaum peb pom tias lub zog nuclear zoo li cas lub tsheb ciav hlau tawg ua rau, peb yuav paub qhov twg thiab yuav ua li cas kho cov nkoj tom ntej ntawm cov nkoj raws li kev pom zoo. "
  
  "Lawv puas yuav muaj neeg caij tsheb thiab?" McFadden nug cov lus nug.
  
  Hma tuaj tom qab nws thiab luag ntxhi: "Tsis yog, qhov no xwb."
  
  
  * * *
  
  
  Nyob rau sab nraum qab ntawm lub tsheb thauj khoom thib ob, peb lub stowaways tos kom txog thaum noj hmo kom pib nrhiav Olga. Nws twb lig dhau lawm, tab sis cov qhua uas qias neeg tau siv sijhawm ntxiv haus tom qab noj hmo.
  
  "Kuv khov," Nina yws yws yws yws. "Koj puas xav tias peb tuaj yeem muaj qhov sov so?"
  
  Casper peeked tawm tom qab lub qhov rooj txhua ob peb feeb. Nws tau mob siab rau nrhiav Olga tias nws tsis txias lossis tshaib plab, tab sis nws tuaj yeem nkag siab tias tus kws sau keeb kwm zoo nkauj tau txias. Sam rub nws txhais tes. "Kuv yuav tsum nrhiav Dima, peb tus txiv leej tub los ntawm Bratva. Kuv paub tseeb tias nws tuaj yeem muab qee yam rau peb. "
  
  "Kuv yuav mus txais nws," Casper hais.
  
  "Tsis muaj!" Sam exclaimed, tuav tawm nws txhais tes. "Lawv paub koj los ntawm kev pom, Casper. Koj puas vwm? Kuv yuav mus".
  
  Sam tau tawm mus nrhiav Dima, tus thawj coj cuav uas tau nrog lawv caij tsheb ciav hlau. Nws pom nws nyob rau hauv qhov thib ob galley, lo nws tus ntiv tes rau hauv cov nqaij nyug stroganoff qab tus ua noj. Txhua tus neeg ua haujlwm tsis paub txog dab tsi tau npaj rau lub tsheb ciav hlau. Lawv xav tias Sam yog ib tug hnav khaub ncaws heev.
  
  "Hav yawg, peb puas tuaj yeem tau txais kas fes?" Sam nug Dima.
  
  Bratva infantryman luag ntxhi. "Nws yog Russia. Vodka hloov tawm sov dua kas fes. "
  
  Qhov tawg ntawm kev luag ntawm cov neeg ua noj thiab cov neeg tos ua rau Sam luag nyav. "Yog, tab sis kas fes pab koj tsaug zog."
  
  "Yog vim li cas ib tug poj niam muaj," Dima winked. Ib zaug ntxiv, cov neeg ua haujlwm quaj qw nrog luag thiab pom zoo. Tawm ntawm qhov tsis pom, Hma Kretchoff tau tshwm sim nyob rau hauv lub qhov rooj rov qab, ntsiag to txhua tus thaum lawv rov qab mus rau lawv txoj haujlwm nyob ib puag ncig lub tsev. Nws nrawm dhau rau Sam kom khiav tawm ntawm sab nraud, thiab nws pom tias Wolfe tau pom nws. Nyob rau hauv tag nrho nws lub xyoo ua ib tug neeg soj ntsuam neeg sau xov xwm, nws tau kawm tsis txhob ntshai ua ntej lub mos txwv thawj ya. Sam saib zoo li tus neeg phem phem nrog lub hedgehog thiab lub qhov muag dej khov los ze nws.
  
  "Koj yog leej twg?" - nws nug Sam.
  
  "Nias," Sam teb sai sai.
  
  "Koj hla qhov twg?" Hma xav paub.
  
  Sam teb tias, "Hauv peb tus neeg sawv cev ntawm chav tsev," Sam teb, ua txuj tias Wolfe yuav tsum paub txog txoj cai.
  
  "Hauv lub tebchaws twg?"
  
  "Lub tebchaws United Kingdom," Sam hais tias muaj kev ntseeg siab thaum nws ob lub qhov muag tau tho txoj cai los ntawm cov neeg phem uas nws tos tsis tau ntsib nws ib leeg nyob ntawm lub tsheb ciav hlau. Nws lub siab dhia thaum nws thiab Wulf ntsia ib leeg, tab sis Sam tsis ntshai, tsuas yog kev ntxub ntxaug xwb. "Vim li cas koj lub galley tsis tau nruab rau kas fes sai sai, Mr. Kretchoff? Nws yuav tsum yog lub tsheb ciav hlau nplua nuj. "
  
  "Koj puas ua haujlwm hauv xov xwm lossis hauv cov ntawv xov xwm poj niam, kev pabcuam ntsuas?" Tus hma ua kev lom zem ntawm Sam, thaum txhua yam uas tau hnov nyob ib ncig ntawm ob tug txiv neej yog lub clinking ntawm riam thiab lauj kaub.
  
  "Yog tias kuv ua li ntawd, koj yuav tsis tau txais kev tshuaj xyuas zoo," Sam snapped bluntly.
  
  Dima sawv ntawm qhov cub, hla nws txhais tes hla nws lub hauv siab, saib kev txhim kho ntawm cov xwm txheej. Nws raug txib kom coj Sam thiab nws cov phooj ywg kom nyab xeeb hla thaj chaw Siberian, tab sis tsis txhob cuam tshuam lossis tshuab nws lub npog. Txawm li cas los xij, nws saib tsis taus Hma Kretchoff, zoo li txhua tus hauv nws tshooj. Thaum kawg, Hma tsuas tig thiab taug kev ntawm lub qhov rooj uas Dima tau sawv. Thaum nws tawm mus thiab txhua leej txhua tus so, Dima ntsia Sam, exhaling nrog zoo siab. "Tam sim no koj puas xav tau vodka?"
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab txhua tus tau tawm mus, lub tsheb ciav hlau tsuas yog pom los ntawm lub teeb ntawm txoj kev nqaim. Casper tau npaj txhij mus dhia, thiab Sam tau khi rau ntawm ib qho ntawm nws qhov kev nyiam tshiab, lub tsho roj hmab nrog lub koob yees duab built-in uas nws siv rau kev dhia dej, tab sis Perdue tau ua tiav rau nws. Nws yuav xa tag nrho cov ntaub ntawv kaw tseg rau tus neeg rau zaub mov ywj pheej uas Perdue teeb tsa tshwj xeeb rau lub hom phiaj no. Nyob rau tib lub sijhawm, nws khaws cov ntaub ntawv kaw tseg rau ntawm daim npav nco me me. Qhov no tiv thaiv Sam los ntawm kev ntes cov yeeb yaj kiab uas nws yuav tsum tsis muaj.
  
  Nina tau ua haujlwm nrog saib xyuas lub zes thiab sib txuas lus nrog Sam ntawm lub ntsiav tshuaj txuas nrog nws lub moos. Kasper saib tag nrho cov synchronization thiab kev sib koom tes, kev hloov kho thiab kev npaj, thaum lub tsheb ciav hlau hummed ntsiag to. Nws tuav nws taub hau. "Dam, koj ob zoo li ib yam dab tsi tawm ntawm MI6."
  
  Sam thiab Nina luag nyav thiab ntsia ib leeg nrog kev lom zem ua si. Nina ntxhi hais tias, "Cov lus ntawd yog creepier tshaj qhov koj xav, Casper."
  
  "Okay, Kuv mam li tshawb xyuas chav cav thiab sab pem hauv ntej, thiab koj saib xyuas lub tsheb thiab lub qhov dej, Casper," Sam qhia. Kasper tsis quav ntsej txog qhov twg ntawm lub tsheb ciav hlau nws pib nrhiav los ntawm, tsuav yog lawv pom Olga. Thaum Nina tau saib xyuas lawv lub hauv paus, Sam thiab Casper tsiv mus rau pem hauv ntej kom txog thaum lawv mus txog thawj lub tsheb thauj neeg, los ntawm qhov chaw lawv sib cais.
  
  Sam crept dhau lub compartment thaum lub suab nrov ntawm lub tsheb ciav hlau gliding. Nws tsis nyiam lub tswv yim ntawm cov lem tsis clattering nyob rau hauv tib hypnotic atherosclerosis uas lawv tau ua nyob rau hauv lub qub hnub, thaum steel log tseem ntes tau cov pob qij txha nyob rau hauv lub lem. Thaum nws mus txog ntawm chav noj mov, nws pom tias muaj teeb ci ntsa iab los ntawm ob lub qhov rooj ob ntu saum toj no.
  
  ' Cav chav. Nws puas tuaj yeem nyob ntawd? daim tawv nqaij nkag.
  
  Nrog kev ceev faj zoo, Sam qhib thiab taug kev los ntawm thawj lub qhov rooj, nkag mus rau cov neeg ua haujlwm nkaus xwb nyob rau pem hauv ntej ntawm lub cav. Nws puffed zoo li ib tug qub steamer, thiab Sam pom nws oddly soothing. Nws hnov cov suab hauv chav cav, uas ua rau nws lub siab xav los tshawb nrhiav.
  
  "Thov, Zelda, koj tsis tuaj yeem ua tsis zoo," Taft hais rau tus poj niam hauv chav tswj hwm. Sam tau teeb tsa nws lub koob yees duab rau qhov chaw ntes sib txawv los ua kom pom kev pom thiab suab.
  
  "Nws siv sijhawm ntev heev," Bessler yws. "Hurst yuav tsum yog ib qho ntawm peb qhov zoo tshaj plaws, thiab ntawm no peb nyob hauv nkoj, thiab nws tseem yuav tsum xa ob peb tus lej kawg."
  
  "Nco ntsoov, nws hais rau peb tias Purdue ua tiav nws thaum peb hais," Taft hais. "Peb yuav luag hauv Tyumen. Tom qab ntawd peb tuaj yeem tawm mus thiab saib ntawm qhov deb. Tsuav koj teem lub nrawm rau hypersonic tom qab pab pawg rov qab los ua haujlwm, peb tuaj yeem tswj hwm tus so. "
  
  "Tsis yog, peb ua tsis tau, Clifton!" - nws yws. "Qhov tseeb ntawm qhov teeb meem. Txog thaum Hurst xa kuv cov kev daws teeb meem nrog qhov hloov pauv kawg, kuv tsis tuaj yeem ua haujlwm ceev. Yuav ua li cas yog tias peb tsis tuaj yeem teeb tsa qhov nrawm ua ntej lawv txhua tus tig rov qab rau hauv ntu phem? Tej zaum peb tuaj yeem muab lawv caij tsheb ciav hlau zoo rau Novosibirsk? Tsis txhob ua ib tug fucking idiot. "
  
  Sam ua tsis taus pa ntes tau hauv qhov tsaus ntuj. 'Acceleration rau hypersonic ceev? Yexus Khetos, qhov no yuav tua txhua leej txhua tus, tsis txhob hais txog qhov cuam tshuam, thaum peb khiav tawm ntawm txoj kev!" Nws lub suab ceeb toom, Masters yog lawm, Sam xav, nws maj nrawm rov qab mus rau tom qab lub tsheb ciav hlau, hais lus. "Nina. Casper,"ntxhi. "Peb yuav tsum nrhiav Olga tam sim no! Yog hais tias peb tseem nyob rau lub tsheb ciav hlau tom qab Tyumen, peb twb screwed."
  
  
  29
  lwj
  
  
  Cov iav thiab lub raj mis tawg saum Perdue lub taub hau thaum Lilith qhib hluav taws. Nws yuav tsum tau duck tom qab lub qhov cub hluav taws ntev ntev vim nws nyob deb dhau ntawm Lilith kom tshem tawm nws ua ntej nws rub tus txhais. Tam sim no nws tau rov qab mus rau hauv ib lub ces kaum. Nws tuav ib lub raj mis tequila thiab swung lub raj mis qhib kom cov ntsiab lus splashed thoob plaws lub txee. Nws muab lub teeb los ntawm nws lub hnab tshos, uas nws siv los teeb lub qhov cub, thiab teeb cov cawv kom cuam tshuam Lilith.
  
  Lub sijhawm nplaim taws kub hnyiab tawm ntawm lub txee, nws dhia thiab pounced rau nws. Purdue tsis tau nrawm npaum li qhov qub, vim qhov kev puas tsuaj tshwm sim los ntawm nws qhov kev txiav txim siab tshiab. Hmoov zoo rau nws, nws tau txhaj tshuaj tsis zoo thaum lub pob txha taub hau tsuas yog ntiv tes deb ntawm nws thiab nws hnov nws tua peb ntxiv. Cov pa luam yeeb tawm ntawm lub txee thaum Perdue tawm tsam Lilith, sim txeeb rab phom los ntawm nws.
  
  "Thiab kuv tau sim los pab koj kom rov muaj kev txaus siab rau kev tshawb fawb!" - nws qw nrov nrov nyob rau hauv lub siab ntawm kev tawm tsam. "Tam sim no koj nyuam qhuav ua pov thawj tias koj yog tus neeg tua neeg ntshav txias, ib yam li tus txiv neej no hais!"
  
  Nws luj tshib Perdue. Cov ntshav ntws los ntawm nws cov sinuses thiab tawm ntawm nws lub qhov ntswg, sib tov nrog Masters cov ntshav nyob rau hauv pem teb. Nws hais tias, "Txhua yam koj yuav tsum tau ua yog ua kom tiav qhov sib npaug dua, tab sis koj yuav tsum ntxeev siab rau kuv rau kev ntseeg ntawm ib tug neeg txawv! Koj phem npaum li Filis hais thaum nws tuag! Nws paub tias koj tsuas yog ib tug neeg qia dub uas tau muab qhov tseem ceeb rau cov relics thiab extorting cov khoom muaj nqis ntawm lwm lub teb chaws dua li saib xyuas cov neeg uas qhuas koj. "
  
  Perdue txiav txim siab tsis txhob ua txhaum rau nws ntxiv lawm.
  
  "Saib qhov chaw saib xyuas neeg tau coj kuv mus, Lilith!" - nws tawm tsam, muab nws pov rau hauv av. Masters cov ntshav txhaws rau nws cov khaub ncaws thiab ob txhais ceg zoo li muaj los ntawm nws tus neeg tua neeg, thiab nws qw ntawm kev xav. "Koj yog tus kws saib xyuas neeg mob," Perdue snorted, sim pov nws rab phom tes rau hauv pem teb. "Nws tsuas yog ntshav xwb, puas yog? Noj koj cov tshuaj damn!"
  
  Lilith tsis ua si ncaj ncees. Nrog rau tag nrho nws lub zog nws nias rau ntawm Perdue cov nti tshiab, ua rau nws quaj tawm hauv kev ntxhov siab. Ntawm lub qhov rooj, nws hnov kev ruaj ntseg sim qhib nws, qw Perdue lub npe thaum lub tswb hluav taws tawm mus. Lilith tso tseg lub tswv yim ntawm kev tua Perdue, xaiv txoj kev khiav. Tab sis tsis yog ua ntej nws rushed tus ntaiv mus rau chav neeg rau zaub mov ib zaug rov muab cov ntaub ntawv kawg uas zoo li qub ntawm lub tshuab qub. Nws sau lawv rau hauv Perdue tus cwj mem thiab maj mam nce toj mus rau hauv nws chav pw kom rub nws lub hnab thiab cov khoom siv sib txuas lus.
  
  Hauv qab no, kev ruaj ntseg tsoo ntawm lub qhov rooj, tab sis Perdue xav ntes nws thaum nws nyob ntawd. Yog tias nws qhib qhov rooj rau lawv, Lilith yuav muaj sijhawm khiav tawm. Nws tag nrho lub cev mob thiab kub hnyiab los ntawm nws qhov kev tawm tsam, nws maj nrawm nce ntaiv los cuam tshuam nws.
  
  Perdue khiav mus rau hauv nws ntawm qhov nkag mus rau hauv txoj kev tsaus ntuj. Saib zoo li nws tau mus rau hauv kev sib ntaus nrog tus kws txiav nyom, Lilith taw tes rau Glock ncaj nraim ntawm nws. "Nws lig dhau lawm, David. Kuv nyuam qhuav dhau qhov kawg ntawm Einstein qhov sib npaug rau kuv cov npoj yaig hauv Russia. "
  
  Nws tus ntiv tes pib nruj, lub sij hawm no muab nws tsis muaj txoj kev khiav. Nws suav nws cov mos txwv thiab nws tseem muaj ib nrab ib daim clip sab laug. Perdue tsis xav siv nws lub sijhawm kawg los qhuab qhia nws tus kheej rau nws qhov tsis muaj zog txaus ntshai. Nws tsis muaj qhov twg los khiav vim ob phab ntsa ntawm txoj kev hauv tsev nyob ib puag ncig nws ntawm ob sab thiab cov neeg ruaj ntseg tseem tab tom cua daj cua dub lub qhov rooj. Lub qhov rais tawg rau pem hauv ntej thiab lawv hnov cov cuab yeej thaum kawg tawg rau hauv tsev.
  
  "Zoo li nws yog lub sijhawm rau kuv tawm mus," nws luag nyav ntawm cov hniav tawg.
  
  Ib daim duab siab tau tshwm sim los ntawm qab nws hauv qhov ntxoov ntxoo, nws lub tshuab tsaws square ntawm lub hauv paus ntawm nws pob txha taub hau. Lilith tam sim ntawd tsoo, qhia Perdue los ua nws tus neeg tawm tsam. "Yog, madam, kuv twv hais tias nws yog lub sij hawm siab koj fucking ua qhov no,"hais tias tus npauj npaim stern.
  
  Perdue squealed nrog zoo siab thiab nyem. Nws lub hauv caug buckled, tab sis Charles ntes tau nws nyob rau hauv lub sij hawm. "Charles, koj yog qhov pom pom," Perdue yws yws thaum nws tus neeg saib xyuas tau qhib lub teeb kom pab nws mus pw. "Koj ua dab tsi ntawm no?"
  
  Nws zaum Perdue thiab ntsia nws zoo li nws vwm. "Zoo, tus tswv, kuv nyob ntawm no."
  
  Perdue nkees nkees thiab mob, nws lub tsev tsw zoo li lub cub tawg, thiab chav noj mov hauv pem teb tau dai kom zoo nkauj nrog tus txiv neej tuag, thiab nws tseem luag nrog kev xyiv fab.
  
  Charles piav qhia tias "Peb hnov qhov kev txhaj tshuaj," Charles piav qhia. "Kuv tuaj nqa kuv cov khoom ntawm kuv chav tsev. Txij li thaum kev ruaj ntseg tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv, kuv nkag mus hauv chav ua noj, raws li ib txwm muaj. Kuv tseem muaj kuv tus yuam sij, saib?"
  
  Perdue zoo siab heev, tab sis nws yuav tsum tau txais Lilith cov khoom sib kis ua ntej nws dhau mus. "Charles, koj puas tuaj yeem nqa nws lub hnab thiab nqa tuaj ntawm no?" Kuv tsis xav kom tub ceev xwm muab nws rov qab rau nws sai li sai tau thaum lawv tuaj txog ntawm no.
  
  "Yog lawm, tus tswv," teb tus neeg tua hluav taws, zoo li nws tsis tau tawm mus.
  
  
  peb caug
  Chaos, Part I
  
  
  Siberian thaum sawv ntxov txias yog ib yam tshwj xeeb ntawm ntuj txiag teb tsaus. Tsis muaj cua sov qhov twg Nina, Sam thiab Casper tau nkaum. Nws zoo li lub txee me me rau cov cuab yeej thiab cov ntaub pua tsev ntxiv, txawm hais tias Valkyrie tab tom mus txog kev puas tsuaj thiab tsis xav tau kev cia khoom rau kev nplij siab. Nina tau tshee hnyo, rub nws ob txhais tes hnab looj tes ua ke. Cia siab tias lawv tau pom Olga, nws tos Sam thiab Casper rov qab los. Ntawm qhov tod tes, nws paub tias yog lawv nrhiav tau nws, nws yuav ua rau muaj kev ntxhov siab.
  
  Cov ntaub ntawv Sam relayed ntshai Nina kom tuag. Tom qab tag nrho cov kev piam sij uas nws tau ntsib ntawm Purdue txoj kev ntoj ke mus kawm, nws tsis xav xav txog kev ntsib nws qhov kawg ntawm kev tawg nuclear hauv Russia. Nws nyob ntawm nws txoj kev rov qab los, nrhiav lub tsheb noj mov thiab lub qhov rooj. Kasper tau tshuaj xyuas qhov khoob khoob, tab sis nws muaj qhov xav tsis thoob tias Olga raug tuav los ntawm ib tus neeg phem loj ntawm lub tsheb ciav hlau.
  
  Thaum kawg ntawm thawj lub tsheb thauj khoom nws nres nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm Taft lub compartment. Sam tau tshaj tawm pom Taft nrog Bessler hauv chav cav, uas zoo li lub sijhawm zoo rau Casper los tshuaj xyuas Taft qhov chaw khoob. Muab nws pob ntseg rau ntawm qhov rooj, nws mloog. Tsis muaj suab tsuas yog creaks ntawm lub tsheb ciav hlau thiab cov cua sov. Ntawm chav kawm, lub compartment tau kaw thaum nws sim qhib qhov rooj. Casper tshuaj xyuas cov vaj huam sib luag ntawm lub qhov rooj kom pom qhov nkag mus rau hauv chav. Nws rub ib daim hlau uas npog ntawm ntug qhov rooj, tab sis nws muaj zog heev.
  
  Ib yam dab tsi ntes tau nws lub siab nyob rau hauv cov nplooj wedged, ib yam dab tsi uas xa ib tug txias cia nws qaum. Casper gasped thaum nws paub lub titanium hauv qab vaj huam sib luag thiab nws tsim. Ib yam dab tsi khob hauv chav, yuam nws nrhiav txoj hauv kev nkag mus.
  
  Xav nrog koj lub taub hau. Koj yog ib tug engineer, "nws hais rau nws tus kheej.
  
  Yog nws xav li ntawd ces nws yeej paub qhib qhov rooj. Nws nrawm nrawm rov qab mus rau hauv chav rov qab uas Nina nyob, vam tias yuav pom qhov nws xav tau ntawm cov cuab yeej.
  
  "Auj, Casper, koj yuav muab kuv lub plawv nres!" Nina ntxhi thaum nws tshwm sim tom qab lub qhov rooj. "Sam nyob qhov twg?"
  
  "Kuv tsis paub," nws teb sai sai, saib tag nrho kev txhawj xeeb. "Nina, thov nrhiav kuv ib yam dab tsi zoo li hlau nplaum. Faster Thov ".
  
  Los ntawm nws insistence, nws pom tau hais tias tsis muaj sij hawm rau cov lus nug, yog li ntawd nws pib rummaging los ntawm lub thawv ntawm panels thiab nyob rau hauv lub rhawv nrhiav ib tug hlau nplaum. "Koj puas paub tseeb tias muaj hlau nplaum nyob hauv lub tsheb ciav hlau?" - nws nug nws.
  
  Nws ua pa nrawm nrawm thaum nws tshawb nrhiav. "Lub tsheb ciav hlau no txav mus rau hauv qhov chaw sib nqus emissions los ntawm txoj kev tsheb ciav hlau. Yuav tsum muaj qhov xoob ntawm cobalt lossis hlau ntawm no. "
  
  "Nws zoo li cas?" nws xav paub thaum tuav ib yam dab tsi hauv nws txhais tes.
  
  "Tsis yog, nws tsuas yog lub kaum sab xis xwb," nws sau tseg. "Nrhiav ib yam dab tsi dhuav dua. Koj paub tias lub hlau nplaum zoo li cas. Cov khoom zoo li no, tab sis tsuas yog loj dua. "
  
  "Zoo li no?" - Nws nug, ua rau nws tsis txaus siab, tab sis nws tsuas yog sim pab. Sighing, Casper pom zoo nrog nws thiab saib seb nws muaj dab tsi. Nws tuav ib tug grey disk nyob rau hauv nws txhais tes.
  
  "Nina!" - nws exclaimed. "Yog! Nws zoo tag nrho!"
  
  Kev hnia ntawm lub plhu muab nqi zog Nina rau kev nrhiav nws txoj hauv kev mus rau Taft chav tsev, thiab ua ntej nws paub nws, Casper nyob sab nraum lub qhov rooj. Nws tsoo ncaj nraim rau Sam nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, ob tug txiv neej qw thaum pib tam sim ntawd.
  
  "Koj ua dab tsi?" Sam nug hauv lub suab nrov.
  
  "Kuv yuav siv qhov no mus rau hauv Taft chav, Sam. Kuv paub tseeb tias nws muaj Olga nyob ntawd, "Casper maj nrawm, sim thawb Sam, tab sis Sam thaiv nws txoj kev.
  
  "Koj mus tsis tau tam sim no. Nws nyuam qhuav rov qab los rau hauv nws chav, Casper. Qhov no yog qhov ua rau kuv rov qab los ntawm no. Rov qab mus rau hauv nrog Nina, "nws txib, xyuas txoj kev hauv qab lawv. Lwm daim duab tau ze, ib daim duab loj thiab imposing.
  
  "Xam, Kuv xav tau nws," Casper qw nrov nrov.
  
  "Yog, thiab koj yuav, tab sis xav nrog koj lub taub hau, phooj ywg," Sam teb, unceremoniously thawb Casper mus rau hauv chav tsev cia khoom. "Koj mus tsis tau thaum nws nyob ntawd."
  
  "Kuv ua tau. Kuv tsuas yog yuav tua nws thiab coj nws, "ntxhais tus kws kho mob tsis txaus ntseeg, nkag siab txog qhov ua tsis tau zoo.
  
  "Cia li zaum rov qab thiab so kom txaus. Nws yuav tsis mus qhov twg txog tag kis. Tsawg kawg peb muaj ib lub tswv yim tias nws nyob qhov twg, tab sis tam sim no peb yuav tsum tau kaw lub ntuj raug txim. Hma tab tom los, "Sam hais nruj nreem. Ib zaug ntxiv, qhov hais txog nws lub npe ua rau Nina mob. Lawv peb leeg tau pw tsis tsaug zog hauv qhov tsaus ntuj, mloog Hma taug kev dhau los, tshawb xyuas txoj kev hauv tsev. Nws shuffled mus rau ib tug nres nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv lub qhov rooj. Sam, Casper thiab Nina ua tsis taus pa. Wolff fiddled nrog lub qhov rooj rau lawv qhov chaw nkaum thiab lawv braced lawv tus kheej rau nrhiav, tab sis es tsis txhob nws xauv lub qhov rooj kom nruj thiab sab laug.
  
  "Peb yuav tawm mus li cas?" Nina hawb pob. "Qhov no tsis yog ib qho chaw uas tuaj yeem qhib los ntawm sab hauv! Nws tsis muaj kev thaiv!"
  
  "Tsis txhob txhawj," Casper hais. "Peb tuaj yeem qhib qhov rooj no zoo li kuv yuav qhib lub qhov rooj Taft."
  
  Nina teb tias "Nrog kev pab ntawm ib lub hlau nplaum," Nina teb.
  
  Sam tsis meej pem. "Qhia".
  
  "Kuv xav tias koj hais yog lawm uas peb yuav tsum tau tawm ntawm lub tsheb ciav hlau sai li sai tau, Sam," Casper hais. "Koj pom, nws tsis yog lub tsheb ciav hlau tiag tiag. Kuv paub nws tsim vim... kuv ua nws. Nov yog lub nkoj uas kuv tau ua haujlwm rau Commission! Qhov no yog ib lub nkoj sim uas lawv npaj yuav siv los rhuav tshem qhov barrier siv ceev, hnyav thiab acceleration. Thaum kuv sim nkag mus rau hauv Taft chav tsev, kuv pom cov vaj huam sib luag hauv qab, cov ntawv sib nqus, uas kuv tau muab tso rau hauv lub nkoj ntawm Meerdalwood qhov chaw tsim kho. Qhov no yog tus tij laug loj ntawm qhov kev sim uas tau ua tsis ncaj ncees lawm ob peb xyoos dhau los, vim li cas kuv tso tseg qhov project thiab ntiav Taft. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Nina gasped. "Qhov no puas yog kev sim?"
  
  "Yog," Sam pom zoo. Tam sim no txhua yam ua rau kev nkag siab. "Masters piav qhia tias lawv yuav siv Einstein qhov sib npaug, pom los ntawm Purdue hauv Lub Nroog Lost, kom nrawm lub tsheb ciav hlau-lub nkoj no-mus rau qhov nrawm nrawm kom muaj kev hloov pauv ntawm qhov ntev?"
  
  Casper sighed nrog lub siab hnyav. "Thiab kuv ua nws. Lawv muaj ib lub module uas yuav ntes tau lub zog atomic uas puas lawm ntawm qhov kev cuam tshuam thiab siv nws zoo li lub capacitor. Muaj ntau ntawm lawv nyob hauv ntau lub tebchaws, suav nrog koj lub nroog, Nina. "
  
  "Yog vim li cas lawv thiaj siv McFadden," nws paub. "Fuck kuv."
  
  "Peb yuav tsum tos txog thaum sawv ntxov," Sam shrugged. "Taft thiab nws cov neeg thugs tsaws hauv Tyumen, qhov chaw uas pawg neeg sawv cev yuav tshuaj xyuas Tyumen fais fab nroj tsuag. Qhov kev ntes yog tias lawv tsis rov qab mus rau delegation. Tom qab Tyumen, lub tsheb ciav hlau no ncaj nraim mus rau hauv lub roob dhau los ntawm Novosibirsk, nrawm nrog txhua thib ob. "
  
  
  * * *
  
  
  Hnub tom qab, tom qab ib hmo txias nrog me ntsis pw tsaug zog, peb stowaways hnov Valkyrie nkag mus rau qhov chaw nres tsheb hauv Tyumen. Dhau ntawm kev sib tham, Bessler tshaj tawm: "Cov poj niam thiab cov txiv neej, txais tos rau peb qhov kev tshuaj ntsuam thawj zaug, lub nroog Tyumen."
  
  Sam puag Nina nruj, sim ua kom nws sov. Nws txhawb nws tus kheej nrog ua pa luv thiab saib nws cov phooj ywg. "Lub sijhawm ntawm qhov tseeb, tib neeg. Thaum lawv sawv daws tawm ntawm lub tsheb ciav hlau, peb txhua tus yuav coj peb lub tsev thiab nrhiav Olga. "
  
  Kasper tau hais tias "Kuv tau tsoo cov hlau nplaum ua peb daim yog li peb tuaj yeem mus qhov twg peb xav tau mus," Kasper hais.
  
  "Cia li ua kom ntsiag to yog tias koj khiav mus rau cov neeg tos lossis lwm tus neeg ua haujlwm. Lawv tsis paub tias peb tsis nyob hauv ib pab pawg, "Sam qhia. "Mus. Peb muaj ntau tshaj ib teev. "
  
  Peb sib cais, txav ib kauj ruam dhau los ntawm lub tsheb ciav hlau tsis muaj zog nrhiav Olga. Sam xav tsis thoob li cas Masters tau ua tiav nws txoj haujlwm thiab seb nws puas tau tswj xyuas kom Perdue tsis ua kom tiav qhov sib npaug. Thaum nws tab tom rummaging los ntawm lub txee dai khaub ncaws, hauv qab bunks thiab rooj, nws hnov ib lub suab nrov hauv lub galley thaum lawv npaj tawm mus. Lawv txoj haujlwm tau xaus rau ntawm lub tsheb ciav hlau no.
  
  Casper txuas ntxiv nrog nws txoj kev npaj yuav tawg mus rau hauv Taft chav tsev, thiab nws txoj kev npaj thib ob yog los tiv thaiv cov neeg sawv cev ntawm kev nce tsheb ciav hlau dua. Siv magnetic manipulation, nws tau nkag mus rau hauv chav tsev. Thaum Casper nkag mus rau hauv chav tsev, nws tso lub suab nrov uas Sam thiab Nina hnov. Ntawm lub txaj nws pom Olga, shackled thiab lim hiam. Tsis tas li ntawd xwb, nws pom Hma zaum saum txaj nrog nws.
  
  "Hav Jacobs," Hma luag ntxhi rau nws txoj kev ua phem. "Kuv tsuas yog tos koj."
  
  Casper tsis paub yuav ua li cas. Nws xav tias Hma nrog lwm tus, thiab pom nws zaum ntawm Olga yog npau suav phem. Nrog lub siab phem chuckle, Hma rushed rau pem hauv ntej thiab tuav Casper. Olga lub suab qw tau muffled, tab sis nws tau tawm tsam hnyav heev tiv thaiv nws txoj kev txwv kom nws daim tawv nqaij tau rhais tawm ntawm qhov chaw. Casper lub tshuab tsis muaj txiaj ntsig tiv thaiv tus tub sab lub cev. Sam thiab Nina rushed los ntawm txoj kev mus pab nws.
  
  Thaum Hma pom Nina, nws ob lub qhov muag khov rau nws. "Koj! Kuv tua koj."
  
  "Fuck koj, koj freak!" Nina tawm tsam nws, ua kom nws nyob deb. Nws cuam tshuam nws ntev txaus kom Sam ua. Nrog tag nrho lub zog, Sam ncaws Wolfe lub hauv caug, tawg nws ntawm lub hauv caug. Nrog lub suab nrov ntawm kev mob thiab npau taws, Hma tau ntog, ua rau nws lub ntsej muag qhib dav rau Sam los nag los ntawm nws lub nrig. Cov tub sab tau siv los tua Sam ob peb zaug.
  
  "Thov tso nws thiab tawm ntawm lub tsheb ciav hlau damn! Tam sim no!" Nina qw ntawm Casper.
  
  "Kuv yuav tsum pab Sam," nws tawm tsam, tab sis tus kws sau keeb kwm tsis ncaj ncees tuav nws txhais tes thiab thawb nws mus rau Olga.
  
  "Yog tias koj ob leeg tsis tau tawm ntawm lub tsheb ciav hlau no, txhua yam yuav tsis muaj dab tsi, Dr. Jacobs!" Nina squealed. Casper paub tias nws yog lawm. Tsis muaj sijhawm los sib cav lossis xav txog lwm txoj hauv kev. Nws khi nws tus hluas nkauj thaum Hma muab lub hauv caug ruaj khov rau Sam lub plab. Nina sim nrhiav ib yam dab tsi los khob nws tawm, tab sis hmoov zoo, Dima, tus Bratva kev sib cuag, koom nrog nws. Paub ntau txog kev sib ntaus sib tua, Dima sai sai tua Hma, cawm Sam los ntawm lwm lub tshuab rau lub ntsej muag.
  
  Kasper nqa tus mob hnyav Olga thiab ntsia rov qab ntawm Nina ua ntej tawm ntawm Valkyrie. Tus kws sau keeb kwm tau hnia lawv thiab hais kom lawv tawm ua ntej nws ploj mus rau hauv chav. Nws yuav tsum coj Olga mus rau hauv tsev kho mob, nug cov neeg taug kev los ntawm qhov chaw kho mob ze tshaj plaws. Lawv tau muab kev pab tam sim ntawd rau ob niam txiv raug mob, tab sis nyob deb ntawm tus neeg sawv cev tau rov qab los.
  
  Zelda Bessler tau txais kev sib kis uas Lilith Hearst xa mus ua ntej nws tau dhau los ntawm tus neeg saib xyuas hauv Reichtisusis thiab lub sijhawm ntawm lub cav tau teem caij pib. Flashing teeb liab nyob rau hauv lub vaj huam sib luag qhia txog kev ua kom lub chaw taws teeb tswj cov cuab yeej tuav los ntawm Clifton Taft. Nws hnov cov pab pawg tau rov qab los ntawm lub nkoj thiab mus rau tom qab lub tsheb ciav hlau tawm ntawm lub nkoj. Hnov suab nrov hauv Taft chav, nws sim hla, tab sis Dima nres nws.
  
  "Koj yuav nyob!" - nws qw. "Rov qab mus rau chav tswj hwm thiab hloov tawm!"
  
  Zelda Bessler xav tsis thoob tam sim no, tab sis qhov uas tus tub rog Bratva tsis paub yog tias nws tau ua tub rog, ib yam li nws. Nws qhib hluav taws rau nws, rhuav nws lub plab mus rau hauv ib daim hlab ntawm crimson nqaij. Nina nyob ntsiag to thiaj li tsis nyiam mloog. Sam tsis nco qab nyob rau hauv pem teb, zoo li Hma, tab sis Bessler yuav tsum ntes lub elevator thiab xav tias lawv tuag.
  
  Nina sim coj Sam rau nws lub siab. Nws muaj zog, tab sis tsis muaj txoj hauv kev uas nws yuav ua tiav. Ua rau nws ntshai heev, nws xav tias lub tsheb ciav hlau pib txav mus thiab cov lus tshaj tawm tau kaw los ntawm cov neeg hais lus. "Cov poj niam thiab cov txiv neej, txais tos rov qab rau Valkyrie." Peb qhov kev tshuaj xyuas tom ntej yuav tshwm sim hauv lub nroog Novosibirsk. "
  
  
  31
  Kev ntsuas kho
  
  
  Tom qab tub ceev xwm tawm hauv thaj chaw Reichtisusis nrog George Masters hauv lub hnab ntim lub cev thiab Lilith Hearst hauv shackles, Perdue tau taug kev los ntawm qhov tsaus ntuj ib puag ncig ntawm nws qhov chaw tos txais thiab txuas nrog chav nyob thiab chav noj mov. Nws soj ntsuam qhov kev puas tsuaj rau qhov chaw los ntawm cov mos txwv qhov nyob rau hauv nws cov rosewood phab ntsa panels thiab rooj tog. Nws ntsia cov ntshav stains ntawm nws kim Persian tapestries thiab ntaub pua plag. Kev kho qhov kub hnyiab thiab kev puas tsuaj rau lub qab nthab yuav tsum siv sijhawm ntev.
  
  "Tea, sir?" Charles nug, tab sis Perdue zoo li ntuj raug txim ntawm nws txhais taw. Perdue taug kev ntsiag to mus rau nws chav server. "Kuv xav tau ib co tshuaj yej, ua tsaug, Charles." Perdue qhov muag tau kos rau daim duab ntawm Lillian sawv hauv qhov rooj chav ua noj, luag ntxhi rau nws. "Nyob zoo Lily."
  
  "Nyob zoo, Mr. Perdue,"nws hais, zoo siab uas paub tias nws tsis ua li cas.
  
  Perdue taug kev mus rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm qhov chaw sov, humming chamber uas muaj cov khoom siv hluav taws xob, qhov chaw uas nws xav tias nyob hauv tsev. Nws tshuaj xyuas cov cim qhia ntawm kev txhob txwm ua phem rau ntawm nws cov xov hlau thiab co nws lub taub hau. "Thiab lawv xav tias vim li cas kuv nyob ib leeg."
  
  Nws tau txiav txim siab los saib cov lus los ntawm nws cov servers ntiag tug thiab xav tsis thoob thaum pom qee qhov xwm txheej tsaus ntuj thiab tsis zoo los ntawm Sam, txawm tias nws lig me ntsis. Perdue lub qhov muag tau tshuaj xyuas cov lus ntawm George Masters, cov ntaub ntawv los ntawm Dr. Casper Jacobs, thiab kev xam phaj tag nrho Sam tau ua nrog nws txog txoj kev npaj zais cia tua cov neeg sawv cev. Perdue nco qab tias Sam tab tom mus rau Belgium, tab sis tsis muaj dab tsi tau hnov los ntawm nws txij li thaum.
  
  Charles coj nws tshuaj yej. Lub aroma ntawm Earl Grey nyob rau hauv lub kub aroma ntawm lub computer kiv cua yog ntuj ceeb tsheej rau Perdue. "Kuv tsis tuaj yeem thov txim txaus, Charles," nws hais rau tus neeg saib xyuas uas tau cawm nws txoj sia. "Kuv txaj muag ntawm qhov yooj yim npaum li cas kuv raug cuam tshuam thiab kuv ua li cas, tag nrho vim yog poj niam damn."
  
  "Thiab rau kev sib deev tsis muaj zog rau kev sib faib ntev," Charles tso dag hauv nws qhov qhuav. Perdue yuav tsum luag thaum nws lub cev mob. "Txhua yam zoo, tus tswv. Tsuav txhua yam xaus zoo. "
  
  "Yog li nws yuav yog," Perdue luag nyav, tuav Charles lub hnab looj tes. "Koj puas paub thaum nws tuaj, lossis Mr. Cleave hu?"
  
  "Hmoov tsis, tsis yog, tus tswv," teb tus neeg tua hluav taws.
  
  "Dr. Gould?" nws nug.
  
  "Tsis yog, tus tswv," Charles teb. "Tsis yog lus. Jane yuav rov qab tag kis yog tias pab tau. "
  
  Perdue tau saib los ntawm nws lub cuab yeej satellite, email, thiab tus kheej lub xov tooj ntawm tes thiab pom tias lawv tag nrho cov tsis tau hu xov tooj los ntawm Sam Cleave. Thaum Charles tawm hauv chav, Perdue tau tshee hnyo. Tus nqi ntawm kev kub ntxhov tshwm sim los ntawm nws txoj kev xav nrog Einstein qhov sib npaug yog qhov tsis txaus ntseeg, thiab nws yuav tsum pib ntxuav tsev, yog li hais lus.
  
  Ntawm nws lub rooj yog cov ntsiab lus ntawm Lilith lub hnab nyiaj. Nws muab nws lub hnab tshawb nrhiav rau tub ceev xwm. Ntawm cov thev naus laus zis uas nws tau nqa, nws pom nws lub transmitter. Thaum nws pom tias qhov sib npaug ua tiav tau raug xa mus rau Russia, Perdue lub plawv nres.
  
  "Holy shit!" - nws exhaled.
  
  Perdue tam sim ntawd dhia. Nws muab nws cov tshuaj yej sai sai thiab maj mus rau lwm tus neeg rau zaub mov uas tuaj yeem pab txhawb kev xa xov tooj cua. Nws ob txhais tes co thaum nws maj nrawm. Thaum qhov kev sib txuas tau tsim, Perdue pib sau cov lej zoo li vwm, triangulating cov channel pom los taug qab txoj haujlwm ntawm tus txais. Nyob rau tib lub sijhawm, nws tau taug qab cov khoom siv hauv thaj chaw deb tswj cov khoom uas qhov sib npaug raug xa mus.
  
  "Koj puas xav ua si ua tsov rog?" nws nug. "Cia kuv ceeb toom rau koj tias koj tab tom cuam tshuam nrog leej twg."
  
  
  * * *
  
  
  Thaum Clifton Taft thiab nws cov neeg tsis txaus siab tsis txaus siab sipped martinis thiab zoo siab tos txais cov txiaj ntsig ntawm lawv cov txiaj ntsig tsis ua haujlwm, lawv cov limousine tau mus rau sab qaum teb sab hnub tuaj ntawm Tomsk. Zelda muaj lub tshuab xa tawm uas saib xyuas Valkyrie lub xauv thiab ntsib cov ntaub ntawv.
  
  "Yuav ua li cas cov khoom mus?" Taft nug.
  
  "Qhov kev nrawm nrawm tam sim no nyob rau ntawm lub hom phiaj. Lawv yuav tsum mus txog Mach 1 li ntawm nees nkaum feeb, "Zelda hais smugly. "Nws zoo li Hearst tau ua nws txoj haujlwm tom qab tag nrho. Hma tau coj nws tus kheej lub tsheb?
  
  "Tsis muaj tswv yim," McFadden hais. "Kuv tau sim hu nws, tab sis nws lub xov tooj txawb tau raug kaw. Qhia qhov tseeb, kuv zoo siab kuv tsis tas yuav nrog nws ntxiv lawm. Koj yuav tsum tau pom qhov nws tau ua rau Dr. Gould. Kuv yuav luag, yuav luag, thov txim rau nws. "
  
  "Nws ua nws txoj haujlwm. Tej zaum nws tau mus tsev los fuck nws tus neeg saib xyuas, "Taft qw nrov nrov nrog kev luag ntxhi. "Los ntawm txoj kev, kuv pom Jacobs ntawm lub tsheb ciav hlau nag hmo, fiddle nrog kuv lub qhov rooj."
  
  "Ok, ces nws tau saib xyuas ib yam nkaus," Bessler luag nyav, zoo siab los ua nws tus thawj tswj hwm qhov project.
  
  
  * * *
  
  
  Lub caij no, nyob ntawm Valkyrie, Nina tau mob siab ua kom sawv Sam. Nws tuaj yeem hnov lub tsheb ciav hlau nrawm ntawm lub sijhawm. Nws lub cev tsis dag, hnov qhov G-force los ntawm lub tsheb ciav hlau ceev. Sab nraum ntawm txoj kev, nws tuaj yeem hnov cov lus tsis meej pem ntawm tus sawv cev thoob ntiaj teb. Lawv, ib yam nkaus, tau hnov lub tsheb ciav hlau thiab, tsis muaj lub pas dej lossis lub pas dej ntawm tes, pib xav tsis thoob ntawm Asmeskas tus neeg nplua nuj thiab nws cov neeg koom nrog.
  
  "Lawv tsis nyob ntawm no. Kuv tau kuaj xyuas, "nws hnov tus neeg sawv cev Tebchaws Meskas qhia rau lwm tus.
  
  "Tej zaum lawv yuav nyob tom qab?" tus sawv cev Suav tau pom zoo.
  
  "Vim li cas lawv tsis nco qab nce lawv lub tsheb ciav hlau?" - lwm tus hais. Ib qho chaw hauv lub tsheb thauj neeg tom ntej muaj ib tug neeg pib ntuav. Nina tsis xav ua kom muaj kev ntshai los ntawm kev qhia meej qhov xwm txheej, tab sis nws yuav zoo dua li cia lawv txhua tus xav thiab vwm
  
  Saib ntawm lub qhov rooj, Nina tau txav mus rau lub taub hau ntawm Atomic Energy Agency los ze nws. Nws kaw nws tom qab nws kom tus txiv neej tsis pom lub cev tsis nco qab ntawm Wolf Kretchoff.
  
  "Tus Tswv, kuv lub npe yog Dr. Gould los ntawm Scotland. Kuv tuaj yeem qhia koj tias muaj dab tsi tshwm sim, tab sis kuv xav kom koj nyob twj ywm, koj nkag siab? "- nws pib.
  
  "Nws yog dab tsi?" - nws nug sharply.
  
  "Ua tib zoo mloog. Kuv tsis yog koj tus yeeb ncuab, tab sis kuv paub tias muaj dab tsi tshwm sim thiab kuv xav kom koj hais rau pawg neeg sawv cev nrog kev piav qhia thaum kuv sim daws qhov teeb meem, "nws hais. Maj mam thiab maj mam, nws nthuav qhia cov ntaub ntawv rau tus txiv neej. Nws tuaj yeem pom nws ntshai zuj zus, tab sis nws khaws nws lub suab kom nyob twj ywm thiab tswj tau li sai tau. Nws lub ntsej muag tig grey, tab sis nws tuav nws lub siab. Nodding rau Nina, nws tawm mus tham nrog lwm tus.
  
  Nws maj mam rov mus rau hauv chav thiab sim tsa Sam.
  
  "Sam! Sawv, vim Tswv Yexus! Kuv xav tau koj!" nws qw qw, npuaj Sam lub plhu, sim kom tsis txhob poob siab kom nws yuav ntaus nws. "Sam! Peb yuav tuag. Kuv xav tau lub tuam txhab!"
  
  "Kuv yuav khaws koj lub tuam txhab," Hma hais sarcastically. Nws sawv los ntawm kev sib tsoo uas Dima tau ua rau nws, thiab zoo siab pom ib tug tub rog mafia tuag ntawm ko taw lub txaj, qhov chaw uas Nina tab tom khoov Sam.
  
  "Vajtswv, Sam, yog tias muaj ib lub sijhawm zoo los sawv, nws yog tam sim no," nws yws yws, nplawm nws hla lub ntsej muag. Hma lub luag ua rau muaj kev ntshai tiag tiag hauv Nina, ua rau nws nco txog nws txoj kev ua phem rau nws. Nws nkag mus rau saum txaj, nws lub ntsej muag ntshav thiab lim hiam.
  
  "Xav tau ntxiv?" nws luag ntxhi, ntshav tshwm ntawm nws cov hniav. "Kuv tabtom ua rau koj qw nyuaj dua lub sijhawm no, huh?" Nws luag wildly.
  
  Nws pom tseeb tias Sam tsis ua rau nws. Nina ntsiag to mus txog Dima lub kaum-nti khanjali, ib tug zoo kawg nkaus thiab tuag dag dag nyob rau hauv lub holster nyob rau hauv nws txhais caj npab. Ib zaug hauv nws lub hwj chim, nws muaj kev ntseeg siab dua, thiab Nina tsis ntshai lees nws tus kheej tias nws txaus siab rau lub sijhawm los ua pauj rau nws.
  
  "Ua tsaug, Dima," nws yws yws thaum nws ob lub qhov muag poob rau ntawm tus tsiaj.
  
  Qhov nws tsis xav tau yog nws qhov kev tawm tsam tam sim ntawd rau nws. Nws lub cev loj heev leaned rau ntawm ntug ntawm lub txaj los tsoo nws, tab sis Nina tau hnov mob sai. Rolling tam sim ntawd, nws dodged nws tawm tsam thiab tos lub sijhawm thaum nws poob rau hauv pem teb. Nina rub tawm ib rab riam, taw ncaj qha rau ntawm nws caj pas, stabbing tus tub sab Lavxias teb sab hauv ib qho hnav ris tsho kim. Cov hniav nkag mus rau hauv nws caj pas thiab mus ncaj nraim los ntawm nws. Nws xav tias lub ntsis ntawm cov hlau dislodge lub vertebrae nyob rau hauv nws caj dab, severing tus txha caj qaum.
  
  Hysterical, Nina sawv tsis tau lawm. Valkyrie nce me ntsis ntxiv, thawb cov kua tsib tawm ntawm nws thiab mus rau hauv nws caj pas. "Sam!" nws qw kom txog thaum nws lub suab tawg. Nws tsis muaj teeb meem, txij li cov neeg sawv cev hauv lub tsheb noj mov tau chim siab. Sam sawv, nws ob lub qhov muag seev cev hauv lawv lub qhov (socket). "Wake up, motherfucker!" - nws qw.
  
  "Kuv sawv!" nws shuddered, quaj.
  
  "Xam, peb yuav tsum tau mus rau chav cav tam sim no!" - Nws sniffled, quaj hauv kev poob siab tom qab nws qhov kev sim tshiab nrog Wulf. Sam zaum puag nws thiab pom cov ntshav ntws los ntawm dab lub caj dab.
  
  "Kuv tau txais nws, Sam," nws qw.
  
  Nws luag ntxhi: "Kuv tsis tuaj yeem ua haujlwm zoo dua."
  
  Sniffling, Nina sawv ntsug thiab ncaj nws cov khaub ncaws. "Engine room!" Sam hais tias. "Qhov no tsuas yog qhov chaw txais tos, kuv paub tseeb." Lawv sai sai ntxuav thiab qhuav lawv txhais tes nyob rau hauv lub phiab thiab rushed mus rau pem hauv ntej ntawm lub Valkyrie. Thaum Nina taug kev dhau los ntawm cov neeg sawv cev, nws tau sim ua kom lawv siab, txawm hais tias nws tau ntseeg tias lawv txhua tus tau mus rau ntuj raug txim.
  
  Ib zaug nyob rau hauv chav cav, lawv ua tib zoo tshuaj xyuas lub teeb flickering thiab tswj.
  
  "Tsis muaj qhov no tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kev khiav tsheb ciav hlau," Sam squealed hauv kev ntxhov siab. Nws muab nws lub xov tooj tawm ntawm nws lub hnab ris. "Vajtswv, Kuv tsis tuaj yeem ntseeg qhov no tseem ua haujlwm," nws hais, sim nrhiav lub teeb liab. Lub tsheb ciav hlau nrawm dua lwm qhov, thiab qw nrov nrov puv lub tsheb loj.
  
  "Koj qw tsis tau, Sam," nws frowned. "Koj paub nws".
  
  "Kuv tsis hu," nws hnoos los ntawm lub zog ceev. "Tsis ntev peb yuav tsis muaj peev xwm txav mus. Ces peb cov pob txha yuav pib crunch. "
  
  Nws ntsia nws sab. "Kuv tsis tas yuav hnov qhov no."
  
  Nws nkag mus rau hauv tus lej rau hauv nws lub xov tooj, ib tus lej Perdue tau muab rau nws, txuas mus rau satellite nrhiav qhov system, uas yuav tsum tsis muaj kev saib xyuas ua haujlwm. "Thov Vajtswv, cia Purdue pom qhov no."
  
  "Tsis zoo," hais Nina.
  
  Nws ntsia nws nrog kev ntseeg. "Peb lub caij nyoog nkaus xwb."
  
  
  32
  Chaos, Part II
  
  
  
  Railway Clinical Hospital - Novosibirsk
  
  
  Olga tseem muaj mob hnyav, tab sis raug tso tawm los ntawm chav saib xyuas mob hnyav, rov qab los hauv chav tsev ntiag tug them los ntawm Casper Jacobs, uas tseem nyob ntawm nws lub txaj. Qee lub sij hawm nws yuav rov nco qab thiab tham me ntsis, tsuas yog poob rov qab los pw tsaug zog.
  
  Nws npau taws los ntawm qhov tseeb tias Sam thiab Nina yuav tsum tau them rau qhov nws ua haujlwm rau Dub Sun tau coj mus rau. Qhov no tsis yog tsuas yog chim siab rau nws xwb, tab sis kuj ua rau nws npau taws tias American slug Taft tau tswj kom muaj sia nyob ntawm qhov xwm txheej uas yuav tshwm sim thiab ua kev zoo siab nrog Zelda Bessler thiab tus neeg Scottish poob McFadden. Tab sis dab tsi ua rau nws hla ntawm ntug yog qhov kev paub tias Hma Kretchoff yuav tawm mus nrog qhov nws tau ua rau Olga thiab Nina.
  
  Xav madly, tus kws tshawb fawb txhawj xeeb sim nrhiav txoj hauv kev los ua ib yam dab tsi. Ntawm qhov zoo, nws txiav txim siab tias txhua yam tsis ploj. Nws hu Perdue, ib yam li thawj zaug, thaum nws tseem sim mus cuag nws, tsuas yog lub sij hawm no Perdue teb.
  
  "Kuv tus Vajtswv! Kuv tsis ntseeg tias kuv tau dhau los rau koj, "Casper ua pa.
  
  Perdue teb tias "Kuv ntshai kuv tau txais kev cuam tshuam me ntsis," Perdue teb. "Qhov no puas yog Dr. Jacobs?"
  
  "Koj paub li cas?" Kasper nug.
  
  "Kuv pom koj tus lej ntawm kuv lub satellite tracker. Koj puas nrog Sam? nug Perdue.
  
  "Tsis yog, tab sis nws yog vim nws kuv hu," Casper teb. Nws piav txhua yam rau Perdue, txoj cai nqes mus rau qhov chaw uas nws thiab Olga yuav tsum tau tawm ntawm lub tsheb ciav hlau, thiab tsis paub tias Taft thiab nws cov tub rog yuav mus qhov twg. "Txawm li cas los xij, kuv ntseeg tias Zelda Bessler muaj cov chaw taws teeb tswj rau Valkyrie tswj vaj huam sib luag," Casper Perdue hais.
  
  Tus billionaire luag nyav ntawm flickering ntawm nws lub computer screen. "Yog li, qhov no yog dab tsi?"
  
  "Koj puas muaj txoj haujlwm?" - Casper exclaimed zoo siab heev. "Mr. Perdue, kuv puas tuaj yeem muaj tus lej taug qab no thov?"
  
  Purdue tau kawm los ntawm kev nyeem Dr. Jacobs txoj kev xav tias tus txiv neej yog ib tug neeg txawj ntse hauv nws txoj cai. "Koj puas muaj tus cwj mem?" Perdue luag ntxhi, zoo li nws tus qub giddy tus kheej dua. Nws tswj qhov xwm txheej dua, tsis muaj kev cuam tshuam nrog nws cov thev naus laus zis thiab kev txawj ntse, ib yam li cov hnub qub. Nws tshawb xyuas lub teeb liab los ntawm Bessler lub chaw taws teeb thiab muab Casper Jacobs tus lej taug qab. "Koj yuav ua dab tsi?" - nws nug Casper.
  
  Casper teb tias "Kuv yuav siv qhov kev sim ua tsis tiav los xyuas kom muaj kev tshem tawm kom tiav," Casper teb rau txias. "Ua ntej kuv mus. Thov maj nrawm yog tias koj tuaj yeem ua dab tsi los ua kom tsis muaj zog ntawm Valkyrie cov hlau nplaum, Mr. Perdue. Koj cov phooj ywg sai sai yuav nkag mus rau theem txaus ntshai uas lawv yuav tsis rov qab los. "
  
  "Zoo hmoo, txiv neej laus," Perdue hais goodbye rau nws cov neeg paub tshiab. Nws tam sim ntawd txuas nrog lub nkoj txav lub teeb liab, thaum tib lub sijhawm hacking rau hauv txoj kev tsheb ciav hlau nws tab tom taug kev. Nws tab tom mus rau kev sib tshuam hauv nroog Polskaya, qhov twg, raws li kev suav, nws yuav tsum tau nrawm mus rau Mach 3. "
  
  "Nyob zoo?" - Nws hnov los ntawm tus neeg hais lus txuas nrog nws txoj kev sib txuas lus.
  
  "Sam!" - Perdue exclaimed.
  
  "Purdue! Pab peb!" - nws qw los ntawm tus neeg hais lus. "Nina poob tsis nco qab. Cov neeg feem coob ntawm lub tsheb ciav hlau muaj ib qho. Kuv poob qhov pom sai sai, thiab zoo li lub qhov cub damn nyob ntawm no!"
  
  "Mloog, Sam!" - Perdue qw tshaj nws lub suab. "Kuv tab tom rov tsom mus rau cov neeg kho tshuab khiav raws li peb hais. Tos peb feeb ntxiv. Thaum Valkyrie hloov txoj hauv kev, nws yuav poob nws lub cim sib nqus thiab qeeb!
  
  "Yexus Khetos! Peb feeb? Thaum ntawd peb yuav ci ntsa iab!" Sam qw.
  
  "Peb feeb, Sam! Tuav ntawm!" Perdue qw. Ntawm lub qhov rooj mus rau chav tsev neeg rau zaub mov, Charles thiab Lillian tuaj saib seb lub suab nrov li cas. Lawv paub zoo dua li nug lossis cuam tshuam, tab sis lawv tau mloog zaj yeeb yaj kiab los ntawm qhov deb, saib kev txhawj xeeb heev. "Yog lawm, kev hloov lem ua rau muaj kev pheej hmoo ntawm kev sib tsoo taub hau, tab sis tam sim no kuv tsis pom lwm lub tsheb ciav hlau," nws hais rau ob ntawm nws cov neeg ua haujlwm. Lillian thov Vajtswv. Charles nqos nyuaj.
  
  Nyob rau hauv lub tsheb ciav hlau, Sam gasped rau huab cua, nrhiav tsis muaj kev nplij siab nyob rau hauv lub toj roob hauv pes dej khov uas melted li Valkyrie dhau los. Nws khaws Nina los txhawb nws, tab sis nws lub cev hnyav li 16 lub log thiab nws txav tsis tau ntxiv lawm. "Mach 3 hauv ob peb feeb. Peb sawv daws tuag lawm."
  
  Ib tug kos npe rau Polskaya tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub tsheb ciav hlau thiab hla lawv nyob rau hauv lub blink ntawm lub qhov muag. Sam tuav nws ua tsis taus pa, xav tias nws lub cev hnyav nce sai. Nws tsis pom dab tsi ntxiv lawm, thaum dheev nws hnov qhov kev sib tsoo ntawm txoj kev tsheb ciav hlau. Lub Valkyrie zoo li yuav raug derailed vim tam sim ntawd tawg nyob rau hauv magnetic teb mus rau ib txwm khiav, tab sis Sam tuav rau Nina. Qhov kev kub ntxhov loj heev thiab Sam thiab Nina lub cev raug pov rau hauv chav tsev cov khoom siv.
  
  Raws li Sam ntshai, tom qab taug kev lwm mais, Valkyrie pib derail. Nws tsuas yog mus nrawm heev kom nyob twj ywm ntawm txoj kev, tab sis los ntawm qhov no nws tau qeeb qeeb kom nrawm kom qis dua li qub. Nws sau nws lub siab tawv thiab khawm Nina lub cev tsis nco qab rau nws tus kheej, npog nws lub taub hau nrog nws txhais tes. Ib qho kev tawg zoo nkauj ua raws, ua raws li dab ntxwg nyoog muaj lub nkoj ntog ntawm qhov tseem ceeb nrawm. Ib tug neeg lag ntseg tsoo folded lub tshuab nyob rau hauv ib nrab, shedding daim hlau nyob rau hauv lub sab nrauv.
  
  Thaum Sam sawv ntawm ib sab ntawm txoj kev, nws thawj qhov kev xav yog kom txhua tus tawm ntawm qhov ntawd ua ntej cov roj hlawv. Tom qab tag nrho, nws yog nuclear roj, nws xav. Sam tsis yog tus kws tshaj lij ntawm cov zaub mov twg yog qhov tsis muaj zog tshaj plaws, tab sis nws tsis xav kom muaj feem cuam tshuam nrog thorium. Txawm li cas los xij, nws pom tias nws lub cev tau ua tsis tiav nws thiab nws tsis tuaj yeem txav ib nti. Zaum nyob rau hauv dej khov ntawm Siberia, nws pom tau hais tias tawm ntawm qhov chaw nws xav li cas. Nws lub cev tseem hnyav ib tuj thiab ib pliag dhau los nws tau muab ci rau ciaj sia, tab sis tam sim no nws txias.
  
  Qee cov tswvcuab ntawm pawg neeg tseem muaj sia nyob tau maj mam nkag mus rau hauv cov daus khov. Sam saib thaum Nina maj mam tuaj rau nws qhov kev xav thiab txaus siab luag nyav. Nws qhov muag tsaus nti fluttered thaum nws ntsia nws. "Sam?"
  
  "Yog lawm, kuv tus hlub,"nws hnoos thiab luag nyav. "Tom qab tag nrho, muaj Vajtswv."
  
  Nws luag ntxhi thiab ntsia lub ntuj grey saum nws lub taub hau, exhaling nrog nyem thiab mob. Ua tsaug, nws hais tias, "Ua tsaug, Perdue."
  
  
  33
  Kev txhiv dim
  
  
  
  Edinburgh - peb lub lis piam tom qab
  
  
  Nina tau txais kev kho mob ntawm qhov chaw kho mob kom zoo tom qab nws thiab lwm tus neeg muaj txoj sia nyob tau raug tshem tawm nrog tag nrho nws cov kev raug mob. Nws coj nws thiab Sam peb lub lis piam rov qab mus rau Edinburgh, qhov chaw lawv thawj qhov chaw nres tsheb yog Reichtisousis. Purdue, hauv kev sib zog los txuas nrog nws cov phooj ywg, npaj rau lub tuam txhab catering loj los tuav noj hmo kom nws tuaj yeem ua rau nws cov qhua.
  
  Paub txog nws eccentricity, Perdue tau ua ib qho piv txwv thaum nws caw nws tus neeg saib xyuas tsev thiab tus neeg saib xyuas mus noj hmo. Sam thiab Nina tseem dub thiab xiav, tab sis lawv muaj kev nyab xeeb.
  
  Nws hais tias, "Kuv xav tias lub ci ci yog nyob rau hauv kev txiav txim," nws hais, tsa nws cov iav siv lead ua champagne. "Rau kuv cov tub qhe uas ua haujlwm hnyav thiab muaj siab ntseeg, Lily thiab Charles."
  
  Lily luag ntxhi thaum Charles tuav lub ntsej muag ncaj. Nws rub nws hauv cov tav. "Smile".
  
  "Ib zaug ib tug neeg tua hluav taws, ib txwm yog tus neeg tua hluav taws, kuv tus hlub Lillian," nws teb tsis txaus ntseeg, ua rau luag lwm tus.
  
  "Thiab kuv tus phooj ywg David," Sam interjected. "Cia nws mus kho mob hauv tsev kho mob nkaus xwb thiab tso tseg kev saib xyuas hauv tsev mus ib txhis!"
  
  "Amen," Perdue pom zoo, qhov muag dav.
  
  "Los ntawm txoj kev, peb puas tau nco ib yam dab tsi thaum lub sij hawm peb rov qab los hauv Novosibirsk?" - Nina nug nrog lub qhov ncauj puv ntawm caviar thiab qab ntsev biscuit.
  
  "Kuv tsis quav ntsej," Sam shrugged thiab nqos nws champagne los sau nws whiskey.
  
  "Koj tuaj yeem pom qhov no nthuav," Perdue lees paub lawv nrog lub ntsej muag ntawm nws lub qhov muag. "Nws yog nyob rau hauv cov xov xwm tom qab tshaj tawm cov neeg tuag thiab raug mob nyob rau hauv lub tsheb ciav hlau xwm txheej. Kuv sau qhov no rau hnub tom qab koj tau mus pw hauv tsev kho mob nyob ntawd. Los saib."
  
  Lawv tig mus rau lub laptop screen Perdue muaj nyob rau ntawm qhov tseem-charred bar txee. Nina gasped thiab nudged Sam ntawm qhov pom ntawm tib tus neeg sau xov xwm uas tau tshaj tawm ntawm lub tsheb ciav hlau dab uas nws tau sau tseg rau Sam. Nws muaj ib tug subtitle.
  
  "Tom qab hais tias lub tsheb ciav hlau dab tua ob tus tub hluas ntawm cov tsheb ciav hlau khiav tawm ob peb lub lis piam dhau los, tus neeg sau xov xwm no rov ua rau koj xav tsis thoob."
  
  Tom qab tus poj niam, nyob rau hauv keeb kwm yav dhau, yog ib lub nroog Lavxias hu ua Tomsk.
  
  Lub cev mangled ntawm American tycoon Clifton Taft, Belgian tus kws tshawb fawb Dr. Zelda Bessler thiab Scottish tus kav nroog tus neeg sib tw Hon. Nag hmo Lance McFadden tau pom ntawm lub tsheb ciav hlau. Cov neeg hauv zos tau tshaj tawm tias pom lub tsheb ciav hlau tshwm sim zoo li tsis pom qhov twg, thaum peb tus neeg saib xyuas tau tshaj tawm tias taug kev taug kev tom qab lawv cov limousine tsoo.
  
  "Electromagnetic pulses ua li ntawd," Perdue luag ntawm nws qhov chaw ntawm lub txee.
  
  Tomsk Tus Tswv Cuab Vladimir Nelidov rau txim rau qhov xwm txheej, tab sis piav qhia tias qhov zoo li lub tsheb ciav hlau hu ua dab tsuas yog qhov tshwm sim ntawm lub tsheb ciav hlau hla dhau los nag hnyav uas tau poob nag hmo. Nws hais tias tsis muaj ib yam dab tsi txawv txawv ntawm qhov xwm txheej txaus ntshai thiab nws tsuas yog qhov xwm txheej tsis zoo vim qhov pom tsis zoo.
  
  Perdue muab nws tawm thiab tuav nws lub taub hau, luag ntxhi.
  
  "Nws zoo nkaus li Dr. Jacobs tau sau npe kev pab los ntawm Olga tus txiv ntxawm lig cov npoj yaig ntawm Lavxias Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Lub Cev," Perdue luag, nco qab tias Kasper tau hais txog qhov ua tsis tiav ntawm kev sim physics hauv Sam qhov kev xam phaj.
  
  Nina sipped nws sherry. "Kuv xav hais tias kuv thov txim, tab sis kuv tsis yog. Qhov no puas ua rau kuv ua neeg phem?"
  
  "Tsis yog," Sam teb. "Koj yog ib tug neeg dawb huv, ib tug neeg dawb huv uas tau txais khoom plig los ntawm cov neeg Lavxias teb sab rau tua lawv cov yeeb ncuab tseem ceeb nrog rab riam phom." Nws cov lus ua rau luag ntau dua li nws xav tias nws yuav.
  
  "Tab sis tag nrho kuv zoo siab tias Dr. Jacobs tam sim no nyob rau hauv Belarus, deb ntawm cov neeg vwm ntawm Nazi cov neeg tseem ceeb," Perdue sighed. Nws ntsia Sam thiab Nina. "Vajtswv paub tias nws tau ua rau nws ua ntau txhiab zaus thaum nws hu kuv, txwv tsis pub kuv yuav tsis paub tias koj muaj kev phom sij."
  
  "Tsis txhob txiav txim rau koj tus kheej, Perdue," Nina hais rau nws. "Nws yog ib yam uas nws ceeb toom koj, tab sis koj tseem tau txiav txim siab tseem ceeb rau kev theej koj lub txim."
  
  Nws winked: "Koj teb."
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Preston W. Child
  Babylonian daim npog qhov ncauj
  
  
  Lub ntsiab lus nyob qhov twg thaum tsis muaj lub ntsej muag?
  
  Lub qhov muag tsis pom kev mus qhov twg thaum tsuas muaj qhov tsaus ntuj thiab lub qhov thiab qhov khoob nyob ib puag ncig?
  
  Lub Plawv hais lus nyob qhov twg yam tsis tso nws tus nplaig ntawm nws daim di ncauj los hais lus zoo?
  
  Qhov twg yog qhov tsw qab ntawm roses thiab ua tsis taus pa ntawm ib tug hlub thaum tsis hnov tsw ntawm cov lus dag?
  
  Kuv yuav qhia koj li cas?
  
  Kuv yuav qhia koj li cas?
  
  Lawv nkaum dab tsi tom qab lawv lub qhov ncauj qhov ntswg?
  
  Thaum lawv lub ntsej muag zais thiab lawv lub suab raug yuam?
  
  Lawv puas tuav Ntuj?
  
  Los yog lawv muaj ntuj txiag teb tsaus?
  
   - Masque de Babel (circa 1682 - Versailles)
  
  
   Tshooj 1 - Tus Neeg Hlawv
  
  
  Nina blinked dav.
  
  Nws ob lub qhov muag tau mloog nws cov synapses thaum nws pw tsaug zog poob rau hauv REM pw tsaug zog, ua rau nws nyob rau hauv lub siab phem clutches ntawm nws subconscious. Lub teeb nyob rau hauv lub tsev kho mob ntiag tug ntawm Heidelberg University Tsev Kho Mob thaum tsaus ntuj, qhov chaw Dr. Nina Gould tau mus pw hauv tsev kho mob kom tshem tawm, yog tias ua tau, qhov cuam tshuam loj heev ntawm kev mob hluav taws xob. Txog tam sim no, nws tau nyuaj los txiav txim siab tias nws qhov xwm txheej tseem ceeb npaum li cas, vim tias tus txiv neej nrog nws tsis tau qhia meej txog qib ntawm nws qhov raug. Qhov zoo tshaj plaws uas nws tuaj yeem hais tau yog tias nws pom nws taug kev hauv av qhov av ntawm Chernobyl ntau teev ntev dua li txhua tus tsiaj nyob yuav rov qab los.
  
  "Nws tsis tau qhia peb txhua yam," Nurse Barken tau lees paub rau nws pab pawg me ntawm cov neeg ua haujlwm, "tab sis kuv muaj qhov xav tsis thoob tias nws tsis yog ib nrab ntawm qhov Dr. Gould yuav tsum mus dhau qhov ntawd ua ntej nws thov kom muaj. pom nws." Nws shrugged thiab sighed. "Hmoov tsis zoo, luv luv ntawm kev ntes nws rau kev ua txhaum cai uas peb tsis muaj pov thawj, peb yuav tsum tso nws mus thiab ua raws li cov ntaub ntawv me me uas peb muaj."
  
  Kev ua siab ntev ua si ntawm lub ntsej muag ntawm cov neeg ua haujlwm, tab sis lawv tsuas yog npog qhov kev ntxhov siab ntawm hmo ntuj hauv kev ua haujlwm guises. Lawv cov ntshav tau hu nkauj rau txoj kev ywj pheej ntawm qhov pub dawb uas cov pab pawg feem ntau sib sau ua ke tom qab lawv ua haujlwm ua ke, lossis rau kev puag ntawm lawv cov neeg hlub thaum hmo ntuj no. Muam Barken muaj kev ua siab ntev me ntsis rau lawv qhov tsis meej pem thiab tsis nco qab lub tuam txhab ntawm nws cov phooj ywg, qhov chaw nws tuaj yeem pauv qhov tseeb, yuam kev txiav txim siab nrog cov neeg muaj peev xwm sib npaug thiab mob siab rau tshuaj.
  
  Nws cov pob muag bulging combed los ntawm lawv ib tug los ntawm ib tug thaum nws tham txog Dr. Gould tus mob. Lub kaum sab xis ntawm nws daim di ncauj nyias tig mus, qhia qhov tsis txaus siab uas nws feem ntau xav txog hauv nws lub suab hnyav, qis qis thaum nws hais lus. Dhau li ntawm nws yog ib tug qub tub rog qub tub rog ntawm kev kho mob German ua raws li University of Heidelberg, nws kuj tau raug hu ua tus kws tshuaj ntsuam xyuas zoo heev. Nws yog ib qho surprise rau nws cov npoj yaig uas nws yeej tsis thab mus ntxiv nws txoj hauj lwm los ntawm kev ua ib tug kws kho mob los yog ib tug kws pab tswv yim puv sij hawm.
  
  "Nws qhov xwm txheej yog dab tsi, Sister Barken?" - nug tus nais maum hluas, ua rau nws tus muam poob siab nrog nws qhov kev txaus siab tiag tiag. Tus thawj coj noj qab haus huv, muaj tsib caug xyoo tau siv sijhawm ib feeb los teb, saib yuav luag zoo siab los nug cov lus nug es tsis txhob ntsia mus rau hauv lub ntsej muag comatose ntawm txoj cai khiav txhua hmo.
  
  "Zoo, qhov ntawd yog txhua yam peb tuaj yeem paub los ntawm tus txiv neej German uas coj nws los ntawm no, Nurse Marx. Peb nrhiav tsis tau ib qho pov thawj txog qhov ua rau nws mob dua li qhov tus txiv neej hais rau peb. " Nws sighed, ntxhov siab vim tsis muaj ntaub ntawv hais txog Dr. Gould tus mob. "Txhua yam kuv tuaj yeem hais tau yog tias nws zoo li tau txais kev cawmdim hauv lub sijhawm kom tau txais kev kho mob. Txawm hais tias nws muaj tag nrho cov cim ntawm kev mob hnyav, nws lub cev zoo li muaj peev xwm daws tau nws txaus siab ... rau tam sim no. "
  
  Muam Marx nodded, tsis quav ntsej qhov kev thuam ntawm nws cov npoj yaig. Qhov no intrigued nws. Tom qab tag nrho, nws tau hnov ntau txog qhov no Nina Gould los ntawm nws niam. Thaum xub thawj, los ntawm txoj kev uas nws tham txog nws, nws xav tias nws niam yeej paub tus keeb kwm Scottish me me. Txawm li cas los xij, nws tsis tau coj tus menyuam kawm ntawv kho mob Marlene Marks ntev los kawm tias nws niam tsuas yog tus nyeem ntawv nyiam ntawm cov ntawv xov xwm thiab ob phau ntawv luam tawm los ntawm Gould. Yog li, Nina Gould yog ib yam ntawm cov neeg muaj koob meej hauv nws lub tsev.
  
  Puas yog qhov no yog lwm qhov kev ncig ua si zais cia ua los ntawm tus kws sau keeb kwm, zoo li cov uas nws maj mam kov hauv nws phau ntawv? Marlene feem ntau xav tsis thoob vim li cas Dr. Gould tsis sau ntau ntxiv txog nws txoj kev taug txuj kev nyuaj nrog tus nto moo Edinburgh explorer thiab inventor David Perdue, tab sis theej alluded rau ntau mus ncig. Tom qab ntawd muaj kev sib raug zoo nrog lub ntiaj teb nto moo tshawb nrhiav neeg sau xov xwm Sam Cleave, hais txog leej twg Dr Gould tau sau. Niam Marlene tsis tsuas yog tham txog Nina ua ib tug phooj ywg hauv tsev neeg, tab sis kuj tham txog nws lub neej zoo li tus kws sau keeb kwm cantankerous yog ib tug taug kev xab npum opera.
  
  Nws tsuas yog ib qho teeb meem ntawm lub sijhawm ua ntej Marlene niam pib nyeem phau ntawv txog Sam Cleave lossis cov ntawv luam tawm los ntawm nws tus kheej, yog tias tsuas yog kawm ntxiv txog lwm chav hauv Gould tsev loj. Nws yog vim hais tias ntawm tag nrho cov mania no uas tus nais maum khaws Gould nyob rau hauv Heidelberg tsis pub leejtwg paub, ntshai tias nws niam yuav ua ib tug poj niam taug kev mus rau sab hnub poob ntawm lub tsev kho mob xyoo pua 14th los tawm tsam nws raug kaw lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd. Qhov no ua rau Marlene luag ntxhi rau nws tus kheej, tab sis muaj kev pheej hmoo ntawm kev ua tib zoo zam kev npau taws ntawm Muam Barken, nws zais nws qhov kev lom zem.
  
  Cov pab pawg ntawm cov tub ntxhais kawm kho mob tsis paub txog cov kab nkag mus ntawm cov neeg raug mob los ntawm chav kho mob xwm txheej ceev hauv pem teb hauv qab no. Hauv qab lawv ob txhais taw, ib pab pawg neeg tswj hwm thiab cov neeg saib mob hmo ntuj ncig ib tug tub hluas qw uas tsis kam muab hlua khi rau hauv lub gurney.
  
  "Thov tus tswv, koj yuav tsum tsis txhob qw!" - Tus nais maum laus ntawm lub luag haujlwm thov tus txiv neej, thaiv nws txoj kev npau taws ntawm kev puas tsuaj nrog nws lub cev loj heev. Nws ob lub qhov muag darted mus rau ib tug ntawm cov orderlies, armed nrog ib tug txhaj tshuaj succinylcholine, zais cia mus cuag tus neeg raug mob kub hnyiab. Qhov txaus ntshai ntawm tus txiv neej quaj ua rau ob tus neeg ua haujlwm tshiab choke, NW nyuam qhuav tuav thaum lawv tos tus kws saib xyuas lub taub hau kom qw nws qhov kev txiav txim tom ntej. Txawm li cas los xij, rau feem ntau ntawm lawv, nws yog qhov xwm txheej txaus ntshai, txawm tias txhua qhov xwm txheej txawv. Lawv muaj, piv txwv li, tsis tau muaj tus neeg raug mob kub hnyiab tau khiav mus rau hauv chav xwm txheej ceev ua ntej, cia nyob ib leeg tseem muaj pa taws tawm ntawm nws thaum nws swb, poob tej nqaij ntawm nws lub hauv siab thiab plab raws txoj kev.
  
  Peb caug-tsib vib nas this zoo li ob teev rau cov neeg ua haujlwm kho mob German baffled. Tsis ntev tom qab tus poj niam loj cornered nws tus neeg raug tsim txom nrog nws lub taub hau thiab lub hauv siab blackened, lub suab qw nres sai sai, hloov los ntawm gasps ntawm asphyxiation.
  
  "Kev mob ntawm lub ntsws!" nws qw nrov nrov hauv lub suab muaj zog uas tuaj yeem hnov thoob plaws hauv chav xwm txheej ceev. "Intubation, tam sim ntawd!"
  
  Tus txiv neej crouching tus nais maum rushing rau pem hauv ntej, plunging rab koob mus rau hauv daim tawv nqaij crunching ntawm tus txiv neej uas yog gasping rau huab cua, nias lub plunger yam tsis muaj hesitation. Nws winced raws li cov koob txhaj tshuaj crunched rau hauv cov neeg mob tsis zoo lub epidermis, tab sis nws yuav tsum tau ua.
  
  "Vajtswv! Tus ntxhiab tsw phem no! "- Ib tus kws saib xyuas neeg mob snored hauv qab nws ua pa, tig mus rau nws cov npoj yaig, uas tau pom zoo. Lawv npog lawv lub ntsej muag nrog lawv txhais tes rau ib pliag kom ntes lawv ua tsis taus pa raws li tus ntxhiab tsw ntawm cov nqaij siav ua phem rau lawv lub siab. Nws tsis yog kev tshaj lij, tab sis lawv tsuas yog tib neeg tom qab tag nrho.
  
  "Cia nws mus LOSSIS B!" - thundered tus poj niam muaj zog rau nws cov neeg ua haujlwm. "Schnell! Nws mus rau hauv plawv nres, neeg! Txav mus!" Lawv muab lub npog ntsej muag oxygen rau ntawm tus neeg mob convulsions vim nws txoj kev sib raug zoo tsis muaj zog. Tsis muaj leej twg pom tus txiv neej laus siab hauv lub tsho dub tom qab nws txoj kev taug. Nws ntev, elongated duab ntxoov ntxoo darkened lub iav untouched ntawm lub qhov rooj uas nws sawv, saib cov neeg haus luam yeeb carcass raug tshem tawm. Nws lub qhov muag ntsuab ci ntsa iab los ntawm hauv qab ntawm nws lub kaus mom, thiab nws daim di ncauj qhuav luag ntxhi hauv kev swb.
  
  Nrog rau tag nrho cov kev ntxhov siab hauv chav xwm txheej ceev, nws paub tias nws yuav tsis pom, thiab nws tau hla lub qhov rooj mus xyuas chav xauv khoom ntawm thawj pem teb, ob peb taw ntawm chav tos. Ib zaug nyob rau hauv chav tsev locker, nws zam kev tshawb pom los ntawm kev zam lub teeb ci ntawm lub qab nthab me me saum lub rooj zaum. Txij li thaum nws yog nruab nrab ntawm kev ua haujlwm hmo ntuj, tej zaum yuav tsis muaj ib tus neeg ua haujlwm kho mob hauv chav xauv khoom, yog li nws rub ob peb daim txhuam cev thiab mus da dej. Nyob rau hauv ib lub rooj muag khoom tsaus nti, ib tug txiv neej laus tshem nws cov khaub ncaws.
  
  Nyob rau hauv lub me me puag ncig teeb saum toj no nws, nws cov pob txha, powdery daim duab tshwm sim nyob rau hauv lub reflection nyob rau hauv lub plexiglass. Grotesque thiab gaunt, nws elongated libs tau tso nws lub tsho thiab hnav nws cov khaub ncaws paj rwb. Nws ua pa hnyav tuaj tawm hawb pob thaum nws txav mus, ua raws li tus neeg hlau clad hauv daim tawv nqaij hauv xov tooj ntawd siv cov kua dej hydraulic los ntawm nws cov pob qij txha thaum ua haujlwm. Thaum nws tshem nws cov fedora los hloov nws nrog lub hau, nws lub pob txha taub hau tsis zoo thuam nws hauv daim iav plexiglass. Lub kaum sab xis ntawm lub teeb qhia txog txhua qhov dents thiab protrusion ntawm nws pob txha taub hau, tab sis nws tuav nws lub taub hau kom deb li deb raws li nws ua tau raws li nws sim ntawm lub hau. Nws tsis xav ntsib nws qhov tsis zoo tshaj plaws, nws qhov phem tshaj plaws - nws tsis muaj ntsej muag.
  
  Ntawm nws lub ntsej muag tib neeg, tsuas yog nws ob lub qhov muag pom, zoo li zoo li tus, tab sis kho siab nyob rau hauv lawv li qub. Tus txiv neej laus tsis tuaj yeem sawv qhov kev txaj muag ntawm kev thuam ntawm nws tus kheej xav txog, thaum nws lub puab tsaig ua rau nws lub ntsej muag tsis pom kev. Nruab nrab ntawm nws daim di ncauj yuav luag thiab saum nws lub qhov ncauj meager yuav luag tsis muaj qhov qhib, thiab tsuas yog ob lub pob me me ua rau lub qhov ntswg. Lub ntsiab lus kawg ntawm nws tus cwj pwm ntse yuav yog daim npog ntsej muag, ua kom tiav nws txoj kev siv.
  
  Stuffing nws lub tsho rau hauv lub txee dai khaub ncaws sab hnub tuaj rau sab hnub tuaj thiab tsuas yog kaw lub qhov rooj nqaim, nws kho nws lub cev.
  
  "Mus deb," nws yws.
  
  Nws tuav nws taub hau. Tsis yog, nws hom lus tsis yog lawm. Nws tshem nws caj pas thiab nres los sau nws cov kev xav. "Abend." Tsis muaj. Ib zaug ntxiv. "Ah, khoov," nws hais kom meej dua thiab mloog nws lub suab nrov. Lub suab yuav luag muaj; muaj ib lossis ob zaug ntxiv lawm.
  
  "Mus tam sim ntawd," nws hais kom meej thiab nrov thaum lub qhov rooj mus rau chav xauv khoom swung qhib. lig dhau lawm. Nws tuav nws ua tsis taus pa hais lo lus.
  
  "Abend, Herr Tus Kws Kho Mob," tus neeg hais lus nkag mus nrog luag nyav, mus rau hauv chav tom ntej siv cov zis. "Vim li cas?"
  
  "Giblets, giblets," tus txiv neej laus teb sai sai, zoo siab rau tus kws saib xyuas neeg mob. Nws ntxuav nws caj pas thiab mus rau lub qhov rooj. Nws yog lig thiab nws tseem muaj kev lag luam tsis tiav nrog qhov kub tuaj tshiab.
  
  Xav tias yuav luag txaj muag ntawm txoj kev tsiaj txhu uas nws tau siv los taug qab tus tub hluas uas nws tau ua raws li mus rau hauv chav xwm txheej ceev, nws leaned nws lub taub hau rov qab thiab hnia huab cua. Cov ntxhiab tsw zoo li ntawd ua rau nws ua raws li nws zoo li tus shark relentlessly tom qab ntshav los ntawm mais ntawm dej. Nws tau mob siab me ntsis rau cov neeg ua haujlwm zoo, cov neeg ua haujlwm huv thiab cov kws kho mob hmo ntuj. Nws cov ris tsho hnav tau txav mus ntsiag to ib kauj ruam tom qab ib kauj ruam thaum nws mloog cov ntxhiab tsw ntxhiab ntawm cov nqaij kub hnyiab thiab cov tshuaj tua kab mob uas nkag mus rau nws lub qhov ntswg ntau zog.
  
  "Zimmer 4," nws yws yws thaum lub qhov ntswg coj nws tawm mus rau T-kev sib tshuam ntawm txoj kev hauv tsev. Nws yuav luag ntxhi - yog nws ua tau. Nws lub cev nyias nyias nkag mus rau ntawm txoj kev hauv tsev ntawm qhov kub hnyiab mus rau qhov chaw uas tus tub hluas raug kho. Los ntawm sab nraum chav tsev, nws tuaj yeem hnov cov suab ntawm tus kws kho mob thiab cov kws saib xyuas neeg mob tshaj tawm tus neeg mob txoj kev muaj sia nyob.
  
  "Nws yuav nyob, txawm li cas los xij," tus txiv neej tus kws kho mob tau hais tias, "Kuv tsis xav tias nws yuav muaj peev xwm khaws nws lub ntsej muag - cov yam ntxwv, yog, tab sis nws qhov hnov tsw thiab saj yuav ua rau tsis taus mus tas li."
  
  "Puas yog nws tseem muaj lub ntsej muag nyob rau hauv tag nrho, Doctor?" - tus nais maum nug ntsiag to.
  
  "Yog lawm, tab sis tsis zoo li, vim kev puas tsuaj rau ntawm daim tawv nqaij yuav ua rau nws cov yam ntxwv ... zoo ... kom ploj ntau dua rau hauv nws lub ntsej muag. Nws lub qhov ntswg yuav tsis sawv tawm, thiab nws daim di ncauj, "nws xav tsis thoob, xav tias muaj kev hlub tshua rau tus tub hluas ntxim nyiam nrog daim ntawv tsav tsheb tsis tshua muaj khaws cia hauv lub hnab nyiaj charred, "poob lawm. Tus me nyuam pluag. Nws nyuam qhuav muaj nees nkaum xya, thiab qhov no tshwm sim rau nws. "
  
  Tus kws kho mob co nws lub taub hau yuav luag imperceptibly. "Thov, Sabina, muab qee cov tshuaj tua kab mob hauv cov hlab ntsha thiab pib hloov cov kua dej tam sim."
  
  "Yog, tus kws kho mob." Nws sighed thiab pab nws cov npoj yaig sau cov ntaub qhwv. Nws hais tias, "Nws yuav tsum hnav lub npog ntsej muag mus tas li ntawm nws lub neej," nws hais, hais tsis muaj leej twg tshwj xeeb. Nws rub lub laub los ze zog, nqa cov ntaub qhwv tsis muaj menyuam thiab cov kua qaub. Lawv tsis pom tus neeg txawv teb chaws nyob ntawm tus neeg nkag tebchaws peeking los ntawm txoj kev hauv tsev thiab qhia nws lub hom phiaj los ntawm kev maj mam kaw qhov rooj. Tsuas yog ib lo lus tau dim nws ntsiag to.
  
  "Lub ntsej muag".
  
  
  Tshooj 2 - Perdue Kidnapping
  
  
  Xav tias tsis xis nyob me ntsis, Sam ib txwm taug kev los ntawm lub vaj dav dav ntawm lub tsev ntiav nyob ze Dundee hauv qab lub suab nrov Scottish. Tom qab tag nrho, puas muaj lwm hom? Txawm li cas los xij, nws xav tias zoo hauv nws tus kheej. Npua. Ntau heev tau tshwm sim rau nws thiab nws cov phooj ywg tsis ntev los no uas nws xav tsis thoob tias tsis tas yuav xav txog dab tsi rau kev hloov pauv. Sam rov qab los ntawm Kazakhstan ib lub lim tiam dhau los thiab tsis tau pom Nina lossis Perdue txij li rov qab mus rau Edinburgh.
  
  Nws tau ceeb toom tias Nina tau raug mob hnyav vim raug hluav taws xob thiab tau mus pw hauv tsev kho mob hauv tebchaws Yelemes. Tom qab nws xa tus neeg paub tshiab Detlef Holzer mus nrhiav nws, nws tseem nyob hauv Kazakhstan ob peb hnub thiab tsis tuaj yeem tau txais xov xwm txog Nina tus mob. Pom tau tias Dave Perdue kuj tau pom nyob rau hauv tib qhov chaw li Nina, tsuas yog yuav tsum tau subdued los ntawm Detlef rau nws tus cwj pwm coj txawv txawv. Tab sis txog tam sim no qhov no kuj yog qhov kwv yees zoo tshaj plaws.
  
  Perdue nws tus kheej hu rau Sam hnub ua ntej kom ceeb toom nws txog nws tus kheej raug kaw ntawm Sinclair Medical Research Center. Lub Chaw Tshawb Fawb Txog Kev Kho Mob Sinclair, tau txais nyiaj txiag thiab ua haujlwm los ntawm Renegade Brigade, yog Perdue tus phooj ywg zais cia hauv kev sib ntaus sib tua dhau los tawm tsam Order of the Black Sun. Nws thiaj li tshwm sim hais tias lub koom haum muaj cov qub tswv cuab ntawm Lub Hnub; cov neeg ntxeev siab, yog li hais, los ntawm txoj kev ntseeg uas Sam kuj tau los ua tswv cuab ob peb xyoos dhau los. Nws cov haujlwm rau lawv tsis tshua muaj thiab nyob deb ntawm, vim tias lawv xav tau kev txawj ntse tsuas yog tsis tshua muaj. Raws li tus neeg sau xov xwm zoo tshaj plaws thiab muaj txiaj ntsig zoo, Sam Cleave tau muaj txiaj ntsig zoo rau Brigade hauv qhov no.
  
  Ntxiv rau qhov kawg, nws muaj kev ywj pheej ua raws li nws txaus siab thiab ua nws tus kheej ua haujlwm ywj pheej thaum twg nws xav tau. Nquag ua ib yam dab tsi nyuaj npaum li nws lub luag haujlwm tshiab txhua lub sijhawm sai sai, Sam tau txiav txim siab siv sijhawm mus ntsib Perdue hauv lub tsev vwm vwm uas tus kws tshawb fawb eccentric tau mus xyuas lub sijhawm no.
  
  Muaj cov ntaub ntawv tsawg heev txog Sinclair qhov kev tsim, tab sis Sam muaj lub qhov ntswg rau qhov tsis hnov tsw ntawm cov nqaij hauv qab lub hau. Thaum nws mus txog ntawm qhov chaw, nws pom tias muaj cov tuav ntawm lub qhov rais thoob plaws hauv peb lub tsev ntawm plaub lub tsev uas khav theeb.
  
  "Kuv twv koj nyob hauv ib chav no, nyob zoo Perdue?" Sam chuckled rau nws tus kheej thaum nws taug kev ntawm lub ntsiab nkag ntawm lub tsev creepy nrog nws cov phab ntsa dawb dhau. Ib tug txias khiav los ntawm Sam lub cev thaum nws nkag mus rau hauv qhov chaw tos txais. "Au kuv tus Vajtswv, lub tsev so California tab tom ua tus Stanley Ntau?"
  
  "Zoo thaum sawv ntxov," tus neeg txais tos plaub hau daj tau txais tos Sam. Nws luag ntxhi yog siab dawb paug. Nws lub ntsej muag tsaus nti, tsaus muag tam sim ntawd txaus siab rau nws, txawm tias nws muaj hnub nyoog txaus los ua nws tus tij laug laus lossis yuav luag qub txiv ntxawm.
  
  "Yog lawm, tus poj niam hluas," Sam pom zoo mob siab rau. "Kuv nyob ntawm no pom David Perdue."
  
  Nws frowned: "Yog li ntawd leej twg yog lub paj no rau, tus tswv?"
  
  Sam tsuas yog winked thiab txo qis nws sab tes xis los nkaum lub paj hauv qab lub txee. "Shh, tsis txhob qhia nws. Nws ntxub carnations. "
  
  "Um," nws hais lus tsis txaus ntseeg, "nws nyob hauv chav 3, ob pem teb nce, chav 309."
  
  "Tha," Sam luag ntxhi thiab ntxhi thaum nws taug kev ntawm tus ntaiv uas cim dawb thiab ntsuab, "Ward 2, Ward 3, Ward 4," tub nkeeg yuag nws pob paj thaum nws nce mus. Nyob rau hauv daim iav nws tau lom zem heev los ntawm kev hloov pauv ntawm tus poj niam hluas tsis meej pem uas tseem tab tom sim nkag siab tias lub paj yog dab tsi.
  
  "Yog lawm, ib yam li kuv xav," Sam yws yws thaum nws pom txoj hauv kev mus rau sab xis ntawm kev tsaws, qhov uas tib lub cim ntsuab thiab dawb hais tias "Ward 3." "Nws yog pem teb vwm nrog tuav thiab Perdue yog tus kav nroog."
  
  Qhov tseeb, qhov chaw no tsis muaj txoj hauv kev zoo li lub tsev kho mob. Nws zoo li kev sib koom ua ke ntawm cov chaw kho mob thiab kev coj ua hauv lub khw loj, tab sis Sam yuav tsum lees paub tias nws pom tias tsis muaj qhov xav tau kev npau taws me ntsis tsis txaus ntseeg. Tsis muaj leej twg pom cov neeg hauv tsev kho mob hnav ris tsho dawb lossis lub rooj zaum muaj log thauj cov neeg tuag ib nrab thiab txaus ntshai. Txawm tias cov neeg ua haujlwm kho mob, uas nws tsuas paub tau los ntawm lawv lub tsho dawb, saib zoo nkauj thiab tsis xis nyob.
  
  Lawv tau taub hau thiab tos txais nws zoo siab thaum nws hla lawv, tsis tas nug ib lo lus nug txog cov paj uas nws tuav hauv nws txhais tes. Qhov kev lees txim no tsuas yog coj kev lom zem tawm ntawm Sam, thiab nws tau muab lub paj pov rau hauv lub thoob khib nyiab ze tshaj plaws ua ntej mus txog chav tsev. Qhov rooj, ntawm chav kawm, tau raug kaw, txij li nws nyob rau hauv pem teb txwv, tab sis Sam tau poob siab thaum nws pom tias nws tau xauv. Qhov zoo tshaj plaws yog qhov sab hauv ntawm chav tsev.
  
  Sib nrug los ntawm ib lub qhov rais zoo-curtained thiab ob plush khoom kim heev armchairs, tsis muaj dab tsi ntxiv ntawm no tsuas yog cov ntaub pua plag. Nws lub qhov muag tsaus nti scan lub chav coj txawv txawv. Nws tsis muaj ib lub txaj thiab kev ceev ntiag tug ntawm chav dej hauv chav dej. Perdue zaum nrog nws nraub qaum rau Sam, ntsia sab nraum lub qhov rais.
  
  "Zoo siab heev uas koj tuaj, tus txiv neej laus," nws hais hauv tib lub suab zoo siab, nplua nuj tshaj-Vajtswv lub suab uas nws feem ntau hais rau cov qhua ntawm nws lub tsev loj.
  
  "Kuv txaus siab," Sam teb, tseem sim daws cov rooj tog puzzle. Perdue tig mus ntsib nws, saib kev noj qab haus huv thiab so.
  
  "Cia li zaum," nws caw tus neeg sau xov xwm tsis txaus ntseeg, uas, txiav txim siab los ntawm kev qhia ntawm nws lub ntsej muag, tab tom tshuaj xyuas chav rau kab kab lossis cov khoom tawg zais. Sam zaum. "Yog li," Perdue pib, "Kuv cov paj nyob qhov twg?"
  
  Sam dov nws ob lub qhov muag ntawm Perdue. "Kuv xav tias kuv muaj kev tswj hwm lub siab?"
  
  Perdue zoo li tsis txaus ntseeg los ntawm Sam cov lus, qee yam uas lawv ob leeg paub tab sis tsis tau txhawb nqa. "Tsis yog, kuv pom koj taug kev hauv txoj kev nrog nws hauv koj txhais tes, tsis muaj qhov tsis ntseeg yuav tsuas yog ua rau kuv txaj muag rau ib qho lossis lwm qhov."
  
  "Vajtswv, koj paub kuv zoo heev," Sam sighed. "Tab sis koj tuaj yeem pom dab tsi tom qab qhov kev ruaj ntseg siab tshaj plaws ntawm no? Kuv pom tias cov neeg raug kaw lub hlwb raug kaw lawm. Yuav ua li cas kaw koj lub qhov rooj yog tias lawv qhib koj lub qhov rooj?
  
  Perdue luag nyav, lom zem, thiab tshee lub taub hau. "Auj, nws tsis yog kom peb tsis txhob khiav tawm, Sam. Qhov no yog kom peb tsis txhob dhia. " Thawj zaug, Perdue lub suab nrov iab thiab siab phem. Sam paub txog nws tus phooj ywg txoj kev ntxhov siab los rau hauv ntej thaum nws tswj nws tus kheej ebbed thiab ntws. Nws tau pom tias Perdue qhov kev thaj yeeb nyab xeeb tsuas yog lub ntsej muag tom qab qhov kev tsis txaus siab no.
  
  "Koj puas tau ua raws li qhov no?" - Sam nug.
  
  Perdue shrugged. "Kuv tsis paub, Master Cleve. Ib feeb txhua yam zoo, thiab tom ntej no kuv rov qab los rau hauv lub tank ntses damn no, xav tias kuv yuav poob dej sai dua li cov ntses inky tau nqos kuv lub hlwb. "
  
  Perdue cov lus qhia tam sim ntawd hloov los ntawm kev ua siab zoo mus rau qhov kev ntxhov siab tsis txaus ntseeg uas muaj kev txhaum thiab kev txhawj xeeb. Sam tsis kam muab nws txhais tes rau ntawm Perdue lub xub pwg nyom, tsis paub tias tus neeg nplua nuj yuav ua li cas. Tab sis Perdue tsis ua dab tsi li Sam txhais tes ua rau nws tsis meej pem.
  
  "Qhov no puas yog koj ua ntawm no? Puas yog koj tab tom sim thim rov qab kev ntxuav hlwb uas fucking Nazi ua rau koj? Sam nug nws siab tawv. "Tab sis qhov ntawd yog qhov zoo, Purdue. Kev kho mob mus li cas? Hauv ntau txoj kev koj zoo li koj tus kheej. "
  
  "Yog tiag?" Perdue luag ntxhi. "Sam, koj puas paub tias nws zoo li tsis paub? Nws yog qhov phem tshaj qhov paub, kuv tuaj yeem lees paub koj. Tab sis kuv tau pom tias kev paub ua rau tus dab sib txawv dua li tsis nco qab ib qho kev ua. "
  
  "Koj txhais li cas?" Sam frowned. "Raws li kuv nkag siab nws, qee qhov nco tiag tau rov qab los; ib yam dab tsi koj tsis nco qab ua ntej?"
  
  Perdue lub qhov muag xiav daj ntseg ntsia ncaj nraim mus rau hauv qhov chaw los ntawm qhov pom tseeb ntawm nws lub tsom iav thaum nws xav txog Sam lub tswv yim ua ntej piav qhia. Nws ntsia yuav luag manic nyob rau hauv lub teeb tsaus ntuj ntawm huab cua huab cua uas ntws los ntawm lub qhov rais. Nws cov ntiv tes ntev, ntiv tes ntiv tes rau ntawm cov pob zeb ntawm cov ntoo ntawm lub rooj zaum thaum nws tsaug zog. Sam xav tias nws yog qhov zoo tshaj los hloov cov ntsiab lus rau tam sim no.
  
  "Yog vim li cas lub ntuj raug txim tsis muaj txaj?" - nws qw, saib ib ncig ntawm chav yuav luag.
  
  "Kuv yeej tsis tsaug zog".
  
  Qhov ntawd yog tag nrho.
  
  Qhov ntawd yog txhua yam Perdue tau hais txog qhov teeb meem. Nws tsis muaj elaboration unnerved Sam vim hais tias nws yog lub meej opposite ntawm tus txiv neej tus cwj pwm kos npe. Feem ntau nws yuav pov tseg tag nrho cov khoom ntiag tug lossis kev txwv tsis pub thiab nthuav tawm zaj dab neeg loj uas muaj dab tsi, vim li cas thiab leej twg. Tam sim no nws txaus siab rau qhov tseeb xwb, yog li Sam tau soj ntsuam tsis yog kom Perdue piav qhia, tab sis vim nws xav paub tiag tiag. "Koj paub tias qhov no tsis tuaj yeem ua tsis tau, tshwj tsis yog tias koj xav tuag hauv kev puas siab puas ntsws."
  
  Qhov zoo Perdue muab nws xa txias rau Sam tus txha nraub qaum. Nws yog ib yam ntawm kev npau taws thiab kev zoo siab zoo tag nrho; qhov zoo ntawm ib tug tsiaj qus noj, yog Sam yuav tsum twv. Nws cov plaub hau daj thiab kua txob yog qhov mob zoo li ib txwm, combed rov qab rau hauv cov strands ntev cais nws los ntawm nws cov plaub hau grey. Sam tau kos duab Perdue nrog nws cov plaub hau tousled hauv cov da dej hauv zej zog, cov xim xiav daj ntseg pom los ntawm cov neeg saib xyuas thaum lawv pom nws zom ib tus neeg lub pob ntseg. Dab tsi ua rau nws nyuaj siab tshaj plaws yog qhov tsis zoo li qhov xwm txheej tam sim ntawd zoo li lub xeev nws tus phooj ywg nyob hauv. Perdue cov lus tau rub Sam tawm ntawm nws txoj kev xav qias neeg.
  
  "Thiab koj xav li cas yog tus qaib laus zaum ntawm no ntawm koj xub ntiag?" Perdue chuckled, saib zoo li txaj muag ntawm nws tus mob nyob rau hauv lub luag nyav droopy nws tau sim ua kom lub siab nrog. "Qhov no yog qhov kev puas siab puas ntsws zoo li, tsis yog Hollywood bullshit uas tib neeg overact, qhov twg tib neeg rhuav tshem lawv cov plaub hau thiab sau lawv cov npe nrog crap rau ntawm phab ntsa. Nws yog ib qho uas ntsiag to, ib tug ntsiag to creeping mob cancer uas ua rau koj tsis xav txog dab tsi koj yuav tsum tau ua kom ciaj sia. Koj nyob ib leeg nrog koj txoj kev xav thiab tej xwm txheej, tsis xav txog zaub mov..." Nws ntsia rov qab rau ntawm daim ntaub pua plag liab uas lub txaj yuav tsum nyob, "... pw tsaug zog. Thaum xub thawj kuv lub cev buckled nyob rau hauv lub siab ntawm kev thaj yeeb. Sam, koj yuav tsum tau pom kuv. Kev ntxhov siab thiab qaug zog, kuv dhau mus rau hauv pem teb. " Nws tsiv mus nyob ze Sam. Tus neeg sau xov xwm tau ceeb toom kom hnov cov tshuaj tsw qab thiab cov luam yeeb qub ntawm Perdue ua tsis taus pa.
  
  "Purdue..."
  
  "Tsis yog, tsis yog, koj nug. Tam sim no koj mloog, al-okay?" Perdue insisted nyob rau hauv ib tug ntxhi. "Kuv tsis tau pw li plaub hnub ncaj, thiab koj paub dab tsi? Kuv zoo siab heev! Kuv txhais tau tias, saib kuv. Kuv tsis zoo li daim duab ntawm kev noj qab haus huv?"
  
  "Qhov ntawd yog qhov thab kuv, phooj ywg," Sam winced, khawb lub nraub qaum ntawm nws lub taub hau. Perdue luag. Nws tsis yog ib tug vwm giggle, tab sis ib tug civilized, maj mam chuckle. Perdue nqos nws qhov kev lom zem los ntxhi, "Koj puas paub kuv xav li cas?"
  
  "Qhov twg kuv tsis nyob ntawm no tiag?" Sam twv nws. "Vajtswv paub, qhov chaw bland thiab tho txawv no yuav ua rau kuv tsis ntseeg qhov tseeb."
  
  "Tsis muaj. Tsis muaj. Kuv xav tias thaum Dub Sun brainwashed kuv lawv qee yam tshem kuv xav tau kev pw tsaug zog. Lawv yuav tsum tau reprogrammed kuv lub hlwb... xauv... lub zog qub uas lawv siv rau cov tub rog super hauv Ntiaj Teb Tsov Rog II los hloov tib neeg los ua tsiaj. Lawv tsis poob thaum lawv raug tua, Sam. Lawv txuas ntxiv mus, txuas ntxiv thiab txuas ntxiv mus ntxiv ... "
  
  "Ntawm qhov no. Kuv yuav coj koj tawm ntawm no, "Sam txiav txim siab.
  
  "Kuv tseem tsis tau dhau hnub, Sam. Cia kuv nyob thiab cia lawv tshem tawm tag nrho cov kev coj cwj pwm phem no, "Perdue hais tias, sim ua kom pom tseeb thiab lub hlwb noj qab haus huv, txawm hais tias txhua yam nws xav ua tau tawg tawm ntawm lub tsev kawm ntawv thiab khiav rov qab mus rau nws lub tsev hauv Reichtisusis.
  
  "Koj hais li ntawd," Sam yoj nws tawm hauv lub suab nrov, "tab sis qhov ntawd tsis yog qhov koj txhais tau."
  
  Nws rub Perdue tawm ntawm nws lub rooj zaum. Tus billionaire luag ntxhi rau nws tus Cawm Seej, saib pom kev zoo siab. "Koj yeej tseem muaj peev xwm tswj tau koj lub siab."
  
  
  Tshooj 3 - Daim duab nrog cov lus phem
  
  
  Nina sawv, tsis xis nyob, tab sis pom meej pom nws ib puag ncig. Nws yog thawj zaug uas nws tau sawv los tsis tau sawv los ntawm lub suab ntawm tus kws saib xyuas neeg mob lub suab lossis tus kws kho mob tau sim ua kom noj tshuaj thaum sawv ntxov tsis zoo. Nws ib txwm nyiam los ntawm cov kws saib xyuas neeg mob ib txwm tsa cov neeg mob kom muab 'ib yam dab tsi los pw' ntawm cov sij hawm tsis zoo, feem ntau ntawm ob thiab tsib thaum sawv ntxov. Lub logic ntawm xws li kev coj ua kiag li eluded nws, thiab nws tsis zais nws annoyance ntawm xws idiocy, tsis hais cov lus piav qhia rau nws. Nws lub cev tau mob siab rau qhov hnyav hnyav ntawm hluav taws xob lom, tab sis nws tau sim ua siab ntev rau nws ntev npaum li nws ua tau.
  
  Txhawm rau nws txoj kev nplij siab, nws tau kawm los ntawm tus kws kho mob lub luag haujlwm tias qee zaus qhov kub hnyiab ntawm nws daim tawv nqaij yuav kho tau lub sijhawm, thiab qhov kev raug mob uas nws tau raug kev txom nyem hauv av xoom ntawm Chernobyl yog qhov tsis txaus ntseeg me me rau thaj tsam txaus ntshai. Nausea plagued nws txhua hnub, tsawg kawg kom txog rau thaum cov tshuaj tua kab mob tag nrho, tab sis nws txoj kev los ntshav tseem yog ib qho kev txhawj xeeb loj.
  
  Nina nkag siab txog nws qhov kev txhawj xeeb txog kev puas tsuaj rau nws lub cev tiv thaiv kab mob, tab sis muaj cov caws pliav tsis zoo rau nws, ob qho tib si kev xav thiab lub cev. Nws tsis muaj peev xwm mloog zoo txij li thaum nws tau dim ntawm qhov tunnels. Nws tsis paub meej tias qhov no yog tshwm sim los ntawm qhov tsis pom kev mus ntev vim yog cov sij hawm siv nyob ze-tag nrho qhov tsaus ntuj, lossis txawm tias nws tseem yog qhov tshwm sim los ntawm kev cuam tshuam ntau ntawm cov qub nuclear nthwv dej. Txawm li cas los xij, nws txoj kev xav raug mob hnyav dua li qhov mob ntawm lub cev thiab hlwv ntawm nws daim tawv nqaij.
  
  Nws tau npau suav phem txog Perdue yos hav zoov nws nyob hauv qhov tsaus ntuj. Reliving me me shards ntawm lub cim xeeb, nws npau suav nco nws ntawm lub groans nws yuav ua tom qab luag phem phem qhov chaw nyob rau hauv lub ntuj raug txim tsaus ntuj nti ntawm lub Ukrainian underworld nyob rau hauv uas lawv tau daig ua ke. Los ntawm lwm txoj kab IV, cov tshuaj sedatives cia nws lub siab kaw rau hauv kev npau suav, tiv thaiv nws los ntawm tag nrho sawv daws kom dim lawv. Nws yog kev tsim txom subconscious uas nws tsis tuaj yeem tham txog kev tshawb fawb txog cov neeg uas tsuas yog txhawj xeeb txog kev txo nws lub cev mob. Lawv tsis muaj sijhawm los nkim nws txoj kev npau taws uas yuav tshwm sim.
  
  Sab nraum lub qhov rais, qhov kev hem thawj ntawm kaj ntug ci ntsa iab, txawm tias tag nrho lub ntiaj teb nyob ib puag ncig nws tseem tsaug zog. Nws vaguely hnov cov suab qis thiab ntxhi sib pauv ntawm cov neeg ua haujlwm kho mob, ua rau lub suab txawv txav ntawm cov tshuaj yej khob thiab lub qhov cub kas fes. Nws ua rau Nina nco txog thaum sawv ntxov thaum lub caij so kawm ntawv thaum nws tseem yog menyuam yaus hauv Oban. Nws niam nws txiv thiab nws niam nws txiv ntxhi ib yam nkaus thaum lawv ntim lawv cov khoom siv mus pw hav zoov mus rau Hebrides. Lawv tau ceev faj kom tsis txhob tsa me ntsis Nina thaum lawv ntim cov tsheb, thiab tsuas yog thaum kawg nws txiv yuav nkag mus rau hauv nws chav, qhwv nws hauv daim pam zoo li tus dev kub, thiab nqa nws tawm mus rau hauv huab cua txias thaum sawv ntxov los pw. hauv lub rooj zaum tom qab.
  
  Nws yog ib qho kev nco qab zoo uas tam sim no nws luv luv rov qab los rau ntau yam tib yam. Ob tus kws saib xyuas neeg mob nkag mus hauv nws chav kuaj nws IV thiab hloov cov nplooj ntawv ntawm lub txaj khoob hla ntawm nws. Txawm hais tias lawv hais lus nrov nrov, Nina siv tau nws txoj kev paub lus German los mloog, ib yam li thaum sawv ntxov thaum nws tsev neeg xav tias nws tsaug zog sai. Los ntawm qhov tsis muaj zog thiab ua pa tob tob los ntawm nws lub qhov ntswg, Nina tswj kom dag tus kws saib xyuas neeg mob hauv lub luag haujlwm kom ntseeg tias nws tsaug zog sai.
  
  "Nws ua li cas?" - Tus nais maum nug nws tus thawj coj thaum nws ntxhib dov daim ntawv qub uas nws tau muab los ntawm lub txaj khoob.
  
  "Nws tej cim tseem ceeb nyob zoo," tus muam laus teb ntsiag to.
  
  "Kuv lub ntsiab lus yog tias lawv yuav tsum tau muab Flamazine ntxiv rau ntawm nws daim tawv nqaij ua ntej muab lub npog ntsej muag rau nws. Kuv xav tias kuv muaj cai los qhia qhov no. Dr. Hilt tsis muaj laj thawj los tom kuv taub hau, "tus kws saib xyuas neeg mob yws txog qhov xwm txheej, uas Nina ntseeg tias lawv tau tham ua ntej lawv tuaj xyuas nws.
  
  "Koj paub tias kuv pom zoo nrog koj txog qhov no, tab sis koj yuav tsum nco ntsoov tias koj tsis tuaj yeem nug txog kev kho mob lossis kev noj tshuaj - lossis kev tswj hwm - los ntawm cov kws kho mob uas tsim nyog, Marlene. Tsuas yog khaws koj qhov kev kuaj mob rau koj tus kheej kom txog thaum koj tau txais txoj haujlwm muaj zog hauv cov khoom noj ntawm no, puas yog? "- tus muam plump tau qhia nws tus subordinate.
  
  "Nws puas yuav tuav lub txaj no thaum nws tawm ntawm ICU, Nurse Barken?" nws nug curiously. "Ntawm no? Nrog Dr. Gould?
  
  "Yog. Vim li cas ho tsis? Qhov no tsis yog Hnub Nyoog Nrab Hnub Nyoog lossis lub tsev kawm ntawv theem pib, kuv tus hlub. Koj paub, peb muaj pawg ntseeg rau cov txiv neej uas muaj mob tshwj xeeb. Nurse Barken luag ntxhi me ntsis thaum nws cem tus kws saib xyuas neeg mob hnub qub uas nws paub hlub Dr. Nina Gould. Leej twg? Nina xav txog nws. Leej twg lub ntuj raug txim yog lawv npaj chav nrog kuv uas tsim nyog tau txais kev saib xyuas zoo li no?
  
  "Saib, Dr. Gould tab tom frowning," Nurse Barken hais tias, tsis muaj lub tswv yim tias qhov no yog vim Nina tsis txaus siab sai sai uas muaj ib tus phooj ywg uas tsis xav tau. Ua ntsiag to, kev xav ntawm kev xav tau tswj nws txoj kev qhia. "Nws yuav tsum yog qhov sib cais mob taub hau cuam tshuam nrog hluav taws xob. Hmoov tsis zoo." Yog! Nina xav. Kev mob taub hau yog tua kuv, los ntawm txoj kev. Koj cov tshuaj tua kab mob zoo heev rau ib tog, tab sis lawv tsis ua qhov phem rau lub ntsej muag lobe throbbing nres, koj puas paub?
  
  Nws lub zog, txias txias tam sim ntawd nyem Nina lub dab teg, xa ib qho kev poob siab los ntawm tus kws sau keeb kwm lub cev kub taub hau, uas twb rhiab rau qhov kub thiab txias. Unintentionally, Nina lub qhov muag tsaus nti loj ya qhib.
  
  "Yexus Khetos, poj niam! Koj puas xav rub kuv daim tawv nqaij tawm ntawm kuv cov leeg nrog lub pas dej khov? nws qw. Lub teeb ntawm qhov mob pierced Nina lub paj hlwb, thiab nws cov lus teb tsis hnov tsw plunged ob tus kws saib xyuas neeg mob mus rau hauv ib qho stupor.
  
  "Dr. Gould!" Muam Barken qw nrov nrov ua lus Askiv zoo kawg nkaus. "Kuv thov txim! Koj yuav tsum tau sedated. " Nyob rau lwm sab ntawm lub tsev, ib tug hluas nais maum tau luag nyav ntawm pob ntseg rau pob ntseg.
  
  Paub tias nws nyuam qhuav ntxeev siab rau nws txoj kev ua phem tshaj plaws, Nina txiav txim siab ua si tus neeg raug tsim txom los zais nws lub txaj muag. Nws tam sim ntawd tuav nws lub taub hau, moaning me ntsis. "Sedative? Qhov mob txiav txoj cai los ntawm tag nrho cov tshuaj tua kab mob. Kuv thov txim uas ua rau koj ntshai, tab sis ... nws yog kuv daim tawv nqaij ntawm hluav taws, "Nina hais. lwm tus kws tu neeg mob mob siab rau nws lub txaj, tseem luag ntxhi zoo li tus kiv cua uas tau txais theem dhau los.
  
  "Nurse Marks, koj puas ua siab zoo coj Dr. Gould ib yam dab tsi rau nws mob taub hau?" - Muam Barken nug. "Bitte," nws hais kom nrov me ntsis kom cuam tshuam cov tub ntxhais hluas Marlene Marks los ntawm nws qhov kev txhim kho ruam.
  
  "Um, tau, tau kawg, tus muam," nws teb, tsis kam lees txais nws txoj haujlwm ua ntej dhia tawm ntawm chav.
  
  "Tus ntxhais ntxim hlub," Nina hais.
  
  "Excuse nws. Nws yog nws niam - lawv yog cov kiv cua loj ntawm koj. Lawv paub txhua yam txog koj txoj kev mus ncig, thiab qee yam uas koj tau sau txog cov Nurse Marks tau ntxim nyiam kawg. Yog li thov tsis txhob hnov qab nws ntsia," Muam Barken piav amiably.
  
  Nina tau ncaj nraim mus txog rau thaum lawv raug kev ntxhov siab los ntawm tus menyuam dev drooling hauv cov khaub ncaws kho mob uas yuav rov qab los sai sai. "Leej twg yuav pw ntawd? Leej twg kuv paub?"
  
  Muam Barken tuav nws lub taub hau. "Kuv tsis xav tias nws yuav tsum paub tias nws yog leej twg," nws ntxhi. "Kev tshaj lij, kuv tsis muaj cai qhia, tab sis txij li thaum koj yuav tau sib koom chav nrog tus neeg mob tshiab ... "
  
  "Guten Morgen, tus muam," hais tias tus txiv neej ntawm lub qhov rooj. Nws cov lus raug muffled los ntawm daim npog phais, tab sis Nina tuaj yeem qhia tau tias nws lub suab tsis yog German tiag tiag.
  
  "Thov zam txim rau kuv, Dr. Gould," Nurse Barken hais thaum nws taug kev mus tham nrog tus neeg siab loj. Nina ua tib zoo mloog. Lub sijhawm pw tsaug zog no, chav tsev tseem nyob ntsiag to, uas ua rau kev mloog yooj yim dua, tshwj xeeb tshaj yog thaum Nina kaw nws lub qhov muag.
  
  Tus kws kho mob nug Nina Barken txog tus tub hluas uas tau coj los rau hmo ua ntej thiab vim li cas tus neeg mob tsis nyob hauv qhov uas Nina hu ua 'Ward 4'. Nws lub plab twisted rau hauv pob caus thaum nws tus viv ncaus nug tus kws kho mob cov cim thiab nws teb nrog kev hem thawj.
  
  "Tus muam, yog tias koj tsis muab cov ntaub ntawv kuv xav tau rau kuv, ib tug neeg yuav tuag ua ntej koj tuaj yeem hu rau kev ruaj ntseg. Kuv tuaj yeem qhia koj txog qhov no. "
  
  Nina ua tsis taus pa. Nws yuav ua li cas? Txawm tias nws lub qhov muag qhib dav, nws muaj lub sijhawm nyuaj pom zoo, yog li sim ua kom nco txog nws cov yam ntxwv yuav luag tsis muaj txiaj ntsig. Qhov zoo tshaj plaws ua yog tsuas yog ua txuj tias nws tsis nkag siab German thiab tias nws tau dhau mus tsis hnov dab tsi lawm.
  
  "Tsis muaj. Koj puas xav tias qhov no yog thawj zaug uas quack tau sim hem kuv hauv kuv nees nkaum xya xyoo ua tus kws kho mob? Tawm mus, los yog kuv yuav ntaus koj kuv tus kheej, "Muam Barken hem. Tom qab ntawd, tus viv ncaus tsis tau hais dab tsi, tab sis Nina pom kev npau taws heev, tom qab ntawd muaj qhov tsis txaus ntseeg. Nws dared tig nws lub taub hau. Nyob rau hauv lub qhov rooj, tus poj niam lub phab ntsa sawv ruaj khov, tab sis tus neeg txawv txav ploj mus.
  
  "Nws yooj yim heev," Nina hais hauv qab nws ua pa, tab sis ua si ruam rau txhua tus neeg. "Qhov no puas yog kuv tus kws kho mob?"
  
  Muam Barken teb tias, "Tsis yog, kuv nyob," Muam Barken teb. "Thiab thov, yog tias koj pom nws dua, ceeb toom rau kuv lossis lwm tus neeg ua haujlwm tam sim ntawd." Nws zoo nkaus li ntxhov siab heev, tab sis tsis muaj kev ntshai thaum nws rov koom nrog Nina ntawm nws lub txaj. "Lawv yuav tsum xa tus neeg mob tshiab nyob rau hnub tom ntej. Lawv tau stabilized nws tus mob rau tam sim no. Tab sis tsis txhob txhawj, nws hnyav heev sedated. Nws yuav tsis muaj kev cuam tshuam rau koj. "
  
  "Kuv yuav raug kaw ntev npaum li cas ntawm no?" Nina nug. "Thiab tsis txhob tham txog thaum kuv tau zoo. "
  
  Nurse Barken chuckled. "Koj qhia kuv, Dr. Gould. Koj tau ua rau txhua tus xav tsis thoob nrog koj lub peev xwm los tawm tsam kev kis kab mob thiab ua kom pom kev muaj peev xwm kho tau zoo ntawm ciam teb. Koj puas yog vampire?
  
  Tus nais maum lom zem xwb. Nina zoo siab paub tias tseem muaj cov neeg xav tsis thoob. Tab sis qhov nws tsis tuaj yeem qhia tau txawm tias cov neeg qhib siab tshaj plaws yog tias nws lub peev xwm kho tau zoo tshaj plaws yog qhov tshwm sim ntawm kev muab ntshav uas nws tau txais ntau xyoo dhau los. Ntawm lub rooj vag ntawm kev tuag, Nina tau txais kev cawmdim los ntawm cov ntshav ntawm tus yeeb ncuab tshwj xeeb, qhov tseem tshuav ntawm Himmler qhov kev sim los tsim ib tug superman, riam phom txuj ci tseem ceeb. Nws lub npe yog Lyta, thiab nws yog ib tug dab nrog cov ntshav muaj zog tiag tiag.
  
  "Tej zaum qhov kev puas tsuaj tsis loj npaum li cov kws kho mob pib xav," Nina teb. "Tsis tas li ntawd, yog tias kuv kho tau zoo, vim li cas kuv thiaj dig muag?"
  
  Muam Barken ua tib zoo muab nws txhais tes rau ntawm Nina lub hauv pliaj. "Qhov no tsuas yog ib qho tsos mob ntawm koj cov electrolyte tsis txaus lossis qib insulin, kuv tus hlub. Kuv paub tseeb tias koj lub zeem muag yuav pom sai sai. Tsis txhob txhawj. Yog koj ua raws li koj nyob tam sim no, koj yuav tawm ntawm no sai sai no."
  
  Nina vam tias tus poj niam qhov kev kwv yees yog qhov tseeb vim tias nws xav nrhiav Sam thiab nug txog Perdue. Nws kuj xav tau lub xov tooj tshiab. Txog thaum ntawd, nws tsuas yog tshawb xyuas cov xov xwm rau txhua yam hais txog Perdue, txij li nws yuav muaj npe nrov txaus los ua xov xwm hauv tebchaws Yelemes. Txawm hais tias nws sim tua nws, nws vam tias nws tsis ua li cas-txawm nws nyob qhov twg.
  
  "Tus txiv neej uas coj kuv los ntawm no ... nws puas tau hais tias nws yuav rov qab los?" Nina nug txog Detlef Holzer, ib tus neeg paub uas nws tau ua phem ua ntej nws cawm nws ntawm Purdue thiab cov hlab ntsha diabolical hauv qab lub npe nrov Reactor 4 ntawm Chernobyl.
  
  "Tsis yog, peb tsis tau hnov los ntawm nws txij thaum ntawd los," Sister Barken lees paub. "Nws tsis yog kuv tus hluas nraug hauv ib lub peev xwm, puas yog nws?"
  
  Nina luag nyav, nco txog lub qab zib, qeeb-witted bodyguard uas tau pab nws, Sam thiab Perdue nrhiav lub npe nrov Amber Room ua ntej txhua yam poob sib nrug hauv Ukraine. "Tsis yog ib tug txiv neej," nws luag nyav ntawm cov duab tsaus nti ntawm nws tus viv ncaus laus. "Tus poj ntsuam".
  
  
  Tshooj 4 - Kev ntxim nyiam
  
  
  "Nina nyob li cas?" - Perdue nug Sam thaum lawv tawm hauv chav tsis muaj txaj nrog Perdue lub tsho tiv no thiab lub thawv me me li lub nra.
  
  "Detlef Holzer tau txais nws mus rau tsev kho mob hauv Heidelberg. Kuv npaj yuav kuaj xyuas nws hauv ib lub lis piam lossis yog li ntawd, "Sam ntxhi, tshawb xyuas hauv tsev. "Nws yog qhov zoo uas Detlef paub yuav ua li cas zam txim, txwv tsis pub koj lub nroog Yeiuxalees yuav tau taug kev ncig Pripyat."
  
  Saib sab laug thiab sab xis ua ntej, Sam tau hais kom nws tus phooj ywg ua raws nws mus rau sab xis, qhov chaw nws tab tom mus rau ntawm tus ntaiv. Lawv hnov cov suab hauv kev sib tham thaum nce toj. Tom qab ua siab ntev rau ib pliag, Sam tau nres thiab ua txuj sib sib zog nqus hauv kev sib tham hauv xov tooj.
  
  "Lawv tsis yog tus neeg sawv cev ntawm Dab Ntxwg Nyoog, Sam. Tuaj, "Perdue chuckled, rub Sam los ntawm lub tes tsho dhau los ntawm ob tus neeg saib xyuas uas tab tom tham txog qhov tsis tseem ceeb. "Lawv tseem tsis paub tias kuv yog tus neeg mob. Raws li lawv paub, koj yog kuv tus neeg mob. "
  
  "Mr. Perdue!" ib tug poj niam qw tom qab, tawm tswv yim cuam tshuam Perdue cov lus.
  
  "Cia li taug kev," Perdue yws.
  
  "Vim li cas?" Sam hais nrov nrov. "Lawv xav tias kuv yog koj tus neeg mob, nco ntsoov?"
  
  "Sam! Rau qhov Vajtswv, cia li mus, "Perdue hais, tsuas yog lom zem me ntsis los ntawm Sam tus menyuam yaus exclamation.
  
  "Mr. Perdue, thov tso tseg ntawm no. Kuv yuav tsum pauv ob peb lo lus nrog koj, "tus poj niam rov hais dua. Nws nres nrog ib tug sigh ntawm swb thiab tig mus ntsib tus poj niam ntxim nyiam. Sam tshem nws caj pas. "Thov qhia kuv qhov no yog koj tus kws kho mob, Perdue. Vim tias ... zoo, nws tuaj yeem ntxuav kuv lub hlwb txhua hnub. "
  
  "Zoo li nws twb ua tiav lawm," Perdue yws yws, ua rau pom lub ntsej muag ntse ntawm nws tus khub.
  
  "Kuv tsis muaj kev txaus siab," nws luag nyav, ntsib Sam ntsia.
  
  "Koj puas xav tau?" - Sam nug, tau txais lub luj tshib muaj zog los ntawm Perdue.
  
  "Thov txim?" - nws nug, koom nrog lawv.
  
  "Nws txaj muag me ntsis," Perdue dag. "Kuv ntshai nws yuav tsum kawm kom nrov nrov. Nws yuav tsum zoo li tsis zoo, Melissa. kuv thov txim."
  
  "Melissa Argyle." Nws luag ntxhi thaum nws qhia nws tus kheej rau Sam.
  
  "Sam Cleave," nws hais yooj yim, saib xyuas Perdue cov cim zais cia ntawm nws lub peripheral. "Koj yog dab tsi, Mr. Perdue lub hlwb tua neeg ..."?
  
  "... kho puas siab puas ntsws?" Sam nug, kaw nws txoj kev xav kom nyab xeeb.
  
  Nws luag ntxhi thiab luag ntxhi. "Tsis muaj! Oh tsis muaj. Kuv xav kom kuv muaj lub hwj chim zoo li ntawd. Kuv tsuas yog tus thawj coj ntawm cov neeg ua haujlwm ntawm Sinclair txij thaum Ella tau mus so maternity. "
  
  "Yog li koj tawm hauv peb lub hlis?" Sam feigned khuv xim.
  
  "Kuv ntshai li," nws teb. "Tab sis txhua yam yuav zoo. Kuv muaj txoj haujlwm txuas ntxiv hauv University of Edinburgh ua tus pab lossis tus kws pab tswv yim rau Dean of Psychology. "
  
  "Koj puas hnov qhov ntawd, Perdue?" Sam qhuas heev. "Nws nyob hauv Fort Edinburgh! Nws yog lub ntiaj teb me me. Kuv kuj mus xyuas qhov chaw no, tab sis feem ntau yog rau cov ntaub ntawv thaum kawm kuv txoj haujlwm. "
  
  "Auj," Perdue luag ntxhi. "Kuv paub tias nws nyob qhov twg - nws ua haujlwm."
  
  "Koj xav tias leej twg tau muab txoj haujlwm no rau kuv?" Nws swooned thiab ntsia Perdue nrog adoration loj heev. Sam tsis tuaj yeem hla lub sijhawm rau kev ua phem.
  
  "Auj, nws ua li cas? Koj tus qub tub sab, Dave! Pab cov kws txawj ntse, cov kws tshawb fawb txog kev ua haujlwm thaum ntxov tau txais txoj haujlwm, txawm tias koj tsis tau txais kev tshaj tawm rau nws lossis lwm yam zoo li ntawd. Puas yog nws zoo tshaj, Melissa? Sam qhuas nws tus phooj ywg yam tsis tau dag Perdue txhua, tab sis Melissa tau ntseeg nws lub siab dawb paug.
  
  "Kuv tshuav Mr. Perdue heev," nws hais. "Kuv cia siab tias nws paub tias kuv txaus siab npaum li cas. Qhov tseeb, nws muab tus cwj mem no rau kuv. " Nws khiav rov qab ntawm nws tus cwj mem los ntawm sab laug mus rau sab xis hla nws daim di ncauj liab liab thaum nws subconsciously flirted, nws cov xauv daj NW nyuam qhuav npog nws cov txiv mis nyuaj uas pom los ntawm nws cov cardigan beige.
  
  "Kuv paub tseeb tias Pen txaus siab rau koj qhov kev siv zog ib yam nkaus," Sam hais bluntly.
  
  Perdue tig grey, lub hlwb qw ntawm Sam kom kaw. Tus pojniam plaub hau daj tam sim ntawd nres nws lub pob qhov rooj tom qab paub tias nws ua dab tsi. "Koj txhais li cas, Mr. Cleave?" - nws nug sternly. Sam tsis tau pom dua.
  
  "Kuv txhais tau tias, Pen yuav txaus siab rau koj tshawb xyuas Mr. Perdue hauv ob peb feeb," Sam luag ntxhi rau siab ntseeg. Perdue tsis ntseeg nws. Sam tsis khoom siv nws lub peev xwm coj txawv txawv ntawm Melissa kom nws ua qhov nws xav tau, nws paub tam sim ntawd. Sim tsis txhob luag ntxhi ntawm tus neeg sau xov xwm audacity, nws tuav lub ntsej muag zoo nkauj ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Tau kawg,"nws beamed. "Cia li cia kuv tau txais cov ntawv tso tawm thiab kuv yuav ntsib koj ob leeg hauv chaw tos txais hauv kaum feeb."
  
  "Ua tsaug ntau, Melissa," Sam hu ua tom qab nws thaum nws taug kev ntawm tus ntaiv.
  
  Maj mam nws lub taub hau tig mus pom Perdue qhov kev coj txawv txawv.
  
  "Koj yog incorrigible, Sam Cleave," nws cem.
  
  Sam shrugged.
  
  "Nco ntsoov kuv yuav koj Ferrari rau Christmas," nws luag ntxhi. "Tab sis ua ntej peb yuav haus dej kom txog thaum Hogmanay thiab dhau mus!"
  
  "Lub Rocktober Success yog lub lim tiam dhau los, koj tsis paub?" Sam hais tias qhov teeb meem ntawm qhov tseeb thaum lawv ob leeg nqis mus rau qhov chaw txais tos ntawm thawj pem teb.
  
  "Yog".
  
  Tom qab lub rooj zaum pem hauv ntej, tus ntxhais npau taws Sam tau tsis meej pem ntsia nws dua. Perdue tsis tas yuav nug. Nws tsuas tuaj yeem xav txog yam kev ua si siab Sam yuav tsum tau ua si nrog tus ntxhais pluag. "Koj paub tias thaum koj siv koj lub hwj chim rau kev phem, cov vajtswv yuav coj lawv tawm ntawm koj, txoj cai?" nws nug Sam.
  
  "Tab sis kuv tsis siv lawv rau kev phem. Kuv tau txais kuv tus phooj ywg qub tawm ntawm no, "Sam tiv thaiv nws tus kheej.
  
  "Tsis yog kuv, Sam. Cov poj niam, "Perdue kho qhov uas Sam twb paub tias nws txhais li cas. "Saib lawv lub ntsej muag. Koj tau ua ib yam dab tsi. "
  
  "Tsis muaj dab tsi lawv yuav khuv xim, hmoov tsis. Tej zaum kuv yuav tsum cia kuv tus kheej ib co poj niam mloog nrog kev pab los ntawm vajtswv, huh? Sam tau sim kom Perdue txoj kev khuv leej, tab sis tsis tau txais dab tsi tab sis lub ntsej muag luag ntxhi.
  
  Nws hais rau Sam tias "Cia peb tawm ntawm no tsis pub dawb ua ntej, tus txiv neej laus," nws hais rau Sam.
  
  "Ha, xaiv cov lus zoo, tus tswv. Huag saib, tam sim no muaj Melissa, "nws muab Perdue luag ntxhi. "Nws khwv tau qhov Caran d'Ache li cas? Nrog cov di ncauj liab?
  
  "Nws yog ib qho ntawm kuv cov kev pab cuam, Sam, ib yam li ob peb tug ntxhais hluas ... thiab cov txiv neej, cia nws paub," Perdue tiv thaiv nws tus kheej tsis muaj kev cia siab, paub zoo tias Sam ua si nws.
  
  "Hav, koj qhov kev nyiam tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kuv," Sam ua qauv qhia.
  
  Tom qab Melissa tau kos npe rau Perdue cov ntawv tso tawm, nws tsis siv sij hawm mus rau Sam lub tsheb ntawm sab nraud ntawm lub vaj tsiaj loj loj uas nyob ib puag ncig lub tsev. Zoo li ob tug tub hluas hla chav kawm, lawv khiav tawm ntawm qhov chaw.
  
  "Koj muaj pob, Sam Cleave. Kuv muab credit rau koj, "Perdue chuckled thaum lawv taug kev yav dhau los kev ruaj ntseg nrog kos npe tso cov ntaub ntawv.
  
  "Kuv ntseeg. Cia peb ua pov thawj nws, "Sam tso dag thaum lawv nkag mus rau hauv lub tsheb. Perdue qhov kev thuam thuam ua rau nws muab qhov chaw tsis pub lwm tus paub qhov chaw nws muaj nyob hauv siab. "West ntawm North Berwick peb mus ... mus rau ib lub nroog tsev pheeb suab npias ...Thiab peb yuav nyob rau hauv kilts!"
  
  
  Tshooj 5 - Hidden Marduk
  
  
  Lub qhov rais tsis muaj dej thiab ntub dej, hauv qab daus nteg ntsiag to tos tus duab ntxoov ntxoo creeping uas ua rau nws txoj hauv kev ntawm phab ntsa, zawv zawg hauv qab ntaiv. Ib yam li tus duab ntxoov ntxoo tiag tiag, tus txiv neej uas tau nrum nws txav mus ntsiag to, nkag mus rau qhov chaw uas muaj suab puam nkaus xwb nws nrhiav tau los nkaum ntev txaus ua ntej nws hloov pauv. Tus neeg loj heev tau ua tib zoo npaj nws qhov kev txav mus tom ntej hauv nws lub siab, tab sis nws tsis yog qhov tsis lees paub qhov tseeb - nws yuav tsum tau pw tsawg kawg ob hnub ntxiv.
  
  Qhov kev txiav txim siab zaum kawg tau ua tom qab ua tib zoo tshuaj xyuas cov npe ntawm cov neeg ua haujlwm nyob rau hauv pem teb thib ob, qhov chaw uas tus thawj coj tau pinned lub sijhawm ua haujlwm txhua lub limtiam mus rau pawg thawj coj saib hauv chav ua haujlwm. Hauv cov ntawv Excel muaj yeeb yuj, nws pom tus kws saib xyuas mob tsis tu ncua lub npe thiab hloov cov ntsiab lus. Nws tsis xav khiav mus rau hauv nws dua, thiab nws muaj ob hnub ntxiv ntawm lub luag haujlwm, ua rau nws tsis muaj kev xaiv tab sis mus zaum hauv lub pob zeb ntawm chav boiler uas tsis muaj teeb meem, tsuas yog cov dej ntws los ua kev lom zem rau nws.
  
  Nws xav li cas lawm. Tab sis thaum kawg, mus rau tus kws tsav dav hlau Olaf Lanhagen, uas txog rau thaum nyuam qhuav ua haujlwm hauv Luftwaffe chav tsev ntawm B-txiv neej airbase, yog qhov tsim nyog tos. Tus neeg laus lurking tsis tuaj yeem tso cai rau tus kws tsav dav hlau uas raug mob hnyav kom nyob twj ywm ntawm tus nqi. Qhov uas tus tub hluas tuaj yeem ua tau yog tias nws tsis raug tso tseg tsuas yog txaus ntshai heev. Lub sijhawm tos ntev pib rau tus neeg yos hav zoov uas tsis sib haum xeeb, qhov kev ua siab ntev ntawm kev ua siab ntev, uas tam sim no tau nkaum hauv lub plab ntawm lub tsev kho mob Heidelberg.
  
  Hauv nws txhais tes nws tuav lub npog ntsej muag uas nws nyuam qhuav tshem tawm, xav tias yuav ua li cas taug kev ntawm tib neeg yam tsis muaj qhov npog ntawm nws lub ntsej muag. Tab sis tom qab qhov kev xav no tuaj yeem tsis lees paub rau qhov kev ntshaw. Nws yuav tsum lees nws tus kheej tias nws yuav tsis xis nyob heev taug kev nyob rau hauv nruab hnub nrig tsis muaj lub ntsej muag, yog tias tsuas yog vim qhov tsis xis nyob yuav ua rau nws.
  
  Nude.
  
  Nws yuav xav tias liab qab, tsis muaj zog, txawm li cas los xij nws lub ntsej muag tsis meej pem tam sim no, yog tias nws yuav tsum nthuav tawm nws qhov tsis zoo rau lub ntiaj teb. Thiab nws xav tsis thoob tias nws yuav zoo li cas los ntawm qhov txhais tau hais tias nws zaum hauv qhov tsaus ntuj ntawm lub ces kaum sab hnub tuaj hauv qab daus. Txawm hais tias nws tsis raug kev txom nyem los ntawm kev loj hlob tsis taus thiab muaj lub ntsej muag zoo, nws yuav hnov zoo li tsis muaj kev nyab xeeb thiab pom tseeb heev. Qhov tseeb, tib txoj kev ntshaw nws yuav cawm tau los ntawm lub tswv yim no yog txoj cai ntawm kev hais lus raug. Tsis yog, nws hloov siab. Muaj peev xwm tham tsis yog qhov uas yuav ua rau nws txaus siab; kev xyiv fab ntawm kev luag nyav nyob rau hauv nws tus kheej yuav zoo li ntes tau tus npau suav tsis paub.
  
  Nws xaus rau curled nyob rau hauv ib daim pam ntxhib ntawm cov ntaub pua chaw raug nyiag los ntawm kev pab ntxhua khaub ncaws. Nws dov cov ntshav, zoo li cov ntaub pua plag uas nws pom nyob rau hauv ib qho ntawm cov pob tawb canvas los ua qhov rwb thaiv tsev ntawm nws lub cev tsis muaj rog thiab hauv pem teb nyuaj. Tom qab tag nrho, nws cov pob txha protruding tshuav bruises ntawm nws daim tawv nqaij txawm nyob rau ntawm lub softest txaj, tab sis nws cov thyroid caj pas tiv thaiv nws los ntawm ib tug ntawm cov mos mos lipid ntaub so ntswg uas yuav muab nws nrog xis cushioning.
  
  Nws tus mob thaum yau tsuas yog ua rau nws qhov kev yug me nyuam tsis zoo, tig nws mus rau tus dab hauv qhov mob. Tab sis nws yog nws txoj kev foom kom sib npaug ntawm txoj koob hmoov ntawm nws yog leej twg, nws tau lees paub nws tus kheej. Peter Marduk pom qhov no nyuaj rau kev lees txais thaum xub thawj, tab sis thaum nws pom nws qhov chaw hauv ntiaj teb, nws lub hom phiaj tau pom meej. Kev rhuav tshem, lub cev lossis sab ntsuj plig, yuav tsum tau muab txoj hauv kev rau nws lub luag haujlwm muab los ntawm tus tsim kev lim hiam uas tsim nws.
  
  Lwm hnub dhau mus thiab nws tseem tsis tau pom dua, uas yog nws cov txuj ci tseem ceeb hauv tag nrho nws txoj haujlwm. Peter Marduk, thaum muaj hnub nyoog xya caum yim, tau tso nws lub taub hau rau ntawm daim ntawv stinking kom tau pw tsaug zog thaum nws tos lwm hnub kom hla nws. Tus ntxhiab tsw tsis thab nws. Nws txoj kev xav tau xaiv rau qhov kawg; ib qho koob hmoov uas nws raug foom thaum nws tsis tau lub qhov ntswg. Thaum nws xav taug qab ib tug ntxhiab, nws hnov tsw zoo li tus shark. Ntawm qhov tod tes, nws muaj peev xwm siv qhov sib txawv. Nov yog qhov nws ua tam sim no.
  
  Tig nws qhov hnov tsw tsw, nws perked nws pob ntseg, mloog rau ib txwm inaudible suab thaum nws tsaug zog. Hmoov zoo, tom qab ntau tshaj ob hnub ntawm kev tsaug zog, tus txiv neej laus kaw nws lub qhov muag-nws qhov muag zoo kawg nkaus. Los ntawm qhov deb, nws tuaj yeem hnov lub laub lub log creaking hauv qab qhov hnyav ntawm noj hmo hauv Ward B ua ntej cov sij hawm tuaj xyuas pib. Kev tsis nco qab ua rau nws qhov muag tsis pom kev thiab sedated, cia siab rau ib tug npau suav pw tsaug zog kom txog rau thaum nws txoj hauj lwm ua rau nws kom perk thiab ua dua.
  
  
  * * *
  
  
  "Kuv nkees heev," Nina hais rau Muam Marx. Tus nais maum hluas tau ua haujlwm hmo ntuj. Txij li thaum nws tau ntsib Dr. Nina Gould ob hnub dhau los, nws tau poob me ntsis ntawm nws tus cwj pwm nyiam thiab qhia txog kev sib raug zoo rau tus neeg mob keeb kwm.
  
  "Kev qaug zog yog ib feem ntawm tus kab mob, Dr. Gould," nws hais sympathetically rau Nina, kho nws lub hauv ncoo.
  
  "Kuv paub, tab sis kuv tsis tau hnov qhov no nkees txij li thaum kuv tau txais. Lawv puas muab tshuaj sedative rau kuv?"
  
  "Cia kuv saib," Muam Marks hais tias. Nws rub Nina cov ntaub ntawv kho mob tawm ntawm qhov chaw ntawm ko taw ntawm lub txaj thiab maj mam tig los ntawm cov nplooj ntawv. Nws ob lub qhov muag xiav tau tshuaj xyuas cov tshuaj uas tau muab tshaj li kaum ob teev dhau los, thiab tom qab ntawd nws maj mam tshiav nws lub taub hau. "Tsis yog, Dr. Gould. Kuv tsis pom dab tsi ntawm no dua li cov tshuaj pleev ib ce hauv koj IV. Ntawm chav kawm, tsis muaj sedatives. Puas yog koj tsaug zog?"
  
  Marlene Marks maj mam muab Nina txhais tes thiab tshuaj xyuas nws cov cim tseem ceeb. "Koj lub plawv tsis muaj zog heev. Cia kuv saib koj cov ntshav siab."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, kuv zoo li kuv tsa tes tsis tau, Muam Marx," Nina sighs hnyav heev. "Nws zoo li ..." Nws tsis muaj txoj hauv kev zoo los nug, tab sis thaum pom cov tsos mob, nws xav zoo li nws yuav tsum tau. "Koj puas tau ua Roofie'd?"
  
  Saib me ntsis kev txhawj xeeb tias Nina paub tias nws zoo li cas nyob rau hauv kev cuam tshuam ntawm Rohypnol, tus kws tu neeg mob tau tuav nws lub taub hau dua. "Tsis yog, tab sis kuv muaj lub tswv yim zoo tias cov tshuaj zoo li no ua rau lub hauv paus paj hlwb. Qhov no puas yog qhov koj xav?
  
  Nina nodded, tam sim no NW nyuam qhuav qhib nws lub qhov muag. Tus kws saib xyuas neeg mob tau ceeb toom pom tias Nina cov ntshav siab tau qis heev, poob rau hauv txoj kev uas tsis zoo tag nrho rau nws qhov kev tshwm sim yav dhau los. "Kuv lub cev zoo li lub dab ntxwg nyoog, Marlene," Nina yws ntsiag to.
  
  "Tos, Dr. Gould," tus kws saib xyuas neeg mob tau hais sai sai, sim hais kom nrov nrov kom Nina lub siab thaum nws khiav mus hu nws cov npoj yaig. Ntawm lawv yog Dr. Eduard Fritz, tus kws kho mob uas kho ib tug tub hluas tau txais ob hmo tom qab nrog qhov kub hnyiab thib ob.
  
  "Dr. Fritz!" Tus kws saib xyuas neeg mob tau hu ua lub suab uas yuav tsis ceeb rau lwm tus neeg mob, tab sis yuav qhia txog qib ceev rau cov neeg ua haujlwm kho mob. " Dr. Gould cov ntshav siab poob sai sai thiab kuv tawm tsam kom nws tsis nco qab!"
  
  Pab neeg no maj nrawm rau Nina thiab kaw cov ntaub thaiv. Cov neeg saib tau xav tsis thoob los ntawm cov neeg ua haujlwm cov lus teb rau tus poj niam me me uas nyob hauv ob chav ib leeg. Tsis tau muaj qhov kev txiav txim zoo li no thaum mus xyuas cov sij hawm ntev , thiab ntau tus neeg tuaj xyuas thiab cov neeg mob tau tos kom paub tseeb tias tus neeg mob zoo.
  
  "Qhov no zoo li ib yam dab tsi tawm ntawm Grey's Anatomy," Sister Marks hnov ib tug neeg tuaj xyuas qhia nws tus txiv thaum nws khiav nrog cov tshuaj Dr. Fritz tau thov. Tab sis txhua tus Marks mob siab rau tau txais Dr. Gould rov qab ua ntej nws tawg tag. Nees nkaum feeb tom qab lawv tau faib cov ntaub thaiv dua, hais lus ntxhi ntxhi. Los ntawm cov lus qhia ntawm lawv lub ntsej muag, cov neeg hla kev paub tias tus neeg mob tus mob tau ruaj khov thiab nws tau rov qab los rau hauv qhov chaw zoo nkauj feem ntau cuam tshuam nrog lub sijhawm hmo ntuj hauv tsev kho mob.
  
  "Ua Vajtswv tsaug uas peb muaj peev xwm cawm tau nws," Muam Marks ua pa, ntswj lub rooj zaum pem hauv ntej los haus kas fes. Ib me ntsis, cov qhua pib tawm hauv pawg ntseeg, hais lus zoo rau lawv cov neeg hlub uas raug kaw mus txog rau tag kis. Maj mam cov kev hauv tsev tau ntsiag to thaum cov kauj ruam thiab cov suab nrov nrov ploj mus rau qhov tsis muaj dab tsi. Rau feem ntau ntawm cov neeg ua haujlwm nws yog kev pab kom muaj kev so me ntsis ua ntej qhov kawg ntawm yav tsaus ntuj.
  
  "Zoo heev, Muam Marx," Dr. Fritz luag ntxhi. Tus txiv neej tsis tshua luag nyav, txawm tias zoo tshaj plaws ntawm lub sijhawm. Raws li qhov tshwm sim, nws paub tias nws cov lus yuav tau txais txiaj ntsig.
  
  "Ua tsaug, tus kws kho mob," nws teb me ntsis.
  
  "Xwb, yog tias koj tsis tau teb tam sim ntawd, tej zaum peb yuav poob Dr. Gould hmo no. Kuv ntshai nws tus mob hnyav dua li nws cov kab mob biology qhia. Kuv yuav tsum lees tias kuv tsis meej pem los ntawm qhov no. Koj puas hais tias nws qhov muag tsis pom kev?
  
  "Yog, tus kws kho mob. Nws yws tias nws qhov muag tsis pom kev mus txog thaum nag hmo thaum nws ncaj qha siv cov lus 'mus dig muag'. Tab sis kuv tsis muaj txoj hauj lwm los muab lus qhia rau nws, vim kuv tsis paub tias yuav ua li cas thiaj ua rau qhov no, tsis yog kev tiv thaiv kab mob, "Sister Marks hais.
  
  "Qhov ntawd yog qhov kuv nyiam koj, Marlene," nws hais. Nws tsis tau luag ntxhi, tab sis nws cov lus tseem muaj kev hwm. "Koj paub koj qhov chaw. Koj tsis txhob ua tus kws kho mob thiab tsis tso cai rau koj tus kheej qhia cov neeg mob seb koj xav tias thab lawv. Koj tso nws mus rau cov kws tshaj lij, thiab qhov ntawd yog qhov zoo. Nrog tus cwj pwm zoo li ntawd, koj yuav mus deb ntawm kuv saib. "
  
  Cia siab tias Dr. Hilt tsis tau qhia nws tus cwj pwm yav dhau los, Marlene tsuas yog luag nyav, tab sis nws lub siab pib npau taws nrog kev txaus siab ntawm Dr. Fritz qhov kev pom zoo. Nws yog ib tus kws tshaj lij tshaj lij hauv kev kuaj mob dav dav, suav nrog ntau yam kev kho mob, tab sis tib lub sijhawm tseem yog tus kws kho mob txo hwj chim thiab tus kws pab tswv yim. Xav txog nws txoj haujlwm ua tiav, Dr. Fritz tseem hluas. Nyob rau hauv nws thaum ntxov plaub caug xyoo, nws twb yog tus sau ntawm ntau yam puav pheej-yeej cov khoom thiab qhuab qhia thoob ntiaj teb thaum nws sabbaticals. Nws txoj kev xav tau muaj txiaj ntsig zoo los ntawm cov kws tshawb fawb kho mob feem ntau, tshwj xeeb tshaj yog cov kws saib xyuas neeg mob zoo li Marlene Marks, uas nyuam qhuav ua tiav nws txoj haujlwm ua haujlwm.
  
  Nws muaj tseeb. Marlene paub nws qhov chaw nyob ib sab ntawm nws. Txawm hais tias chauvinistic lossis sexist Dr. Fritz cov lus hais tau zoo npaum li cas, nws paub tias nws txhais li cas. Txawm li cas los xij, muaj ntau lwm tus poj niam ua haujlwm uas yuav tsis nkag siab nws lub ntsiab lus zoo. Rau lawv, nws lub hwj chim yog qia dub, txawm nws tsim nyog lub zwm txwv los yog tsis. Lawv pom nws ua ib tug misogynist ob qho tib si hauv chaw ua haujlwm thiab hauv zej zog, feem ntau tham txog nws txoj kev sib deev. Tiamsis nws tsis tau xyuam xim rau lawv. Nws tsuas yog hais qhov pom tseeb xwb. Nws paub zoo dua thiab lawv tsis tsim nyog los kuaj xyuas tam sim ntawd. Yog li ntawd, lawv tsis muaj cai los qhia lawv cov kev xav, tsawg kawg ntawm txhua yam thaum nws yuav tsum ua kom raug.
  
  "Saib kom muaj sia nyob, Marx," hais tias ib qho ntawm cov txheej txheem, hla dhau.
  
  "Vim li cas? Puas muaj dabtsi?" nws nug, qhov muag dav. Feem ntau nws yuav thov Vajtswv rau qee yam haujlwm thaum hmo ntuj ua haujlwm, tab sis Marlene twb raug kev nyuaj siab txaus rau ib hmo.
  
  "Peb yuav txav Freddy Krueger mus rau tus poj niam Chernobyl," nws teb, hais kom nws pib npaj lub txaj rau kev txav mus.
  
  "Hav, qhia tus neeg pluag kev hwm, koj ruam," nws hais rau tus neeg ncaj ncees, uas tsuas yog luag rau nws thuam. "Nws yog ib tug tub, koj paub!"
  
  Nws qhib lub txaj rau tus neeg nyob tshiab rau qhov tsaus muag, kho siab lub teeb saum lub txaj. Rub rov qab cov pam vov thiab daim ntawv saum toj kawg nkaus kom lawv tsim ib daim duab peb sab zoo, yog tias tsuas yog ib pliag, Marlene xav tsis thoob txog txoj hmoo ntawm tus tub hluas hluas uas tau ploj lawm feem ntau ntawm nws cov yam ntxwv, tsis txhob hais txog nws lub peev xwm vim kev puas tsuaj rau cov hlab ntsha loj. Dr. Gould tau tsiv mus rau qhov tsaus ntuj ntawm chav tsev ob peb ko taw deb, ua piv txwv zoo rau kev hloov pauv.
  
  Lawv xa tus neeg mob tshiab nrog kev cuam tshuam tsawg kawg nkaus thiab xa nws mus rau lub txaj tshiab, ua tsaug uas nws tsis sawv los ntawm qhov uas yuav ua rau muaj kev mob tsis txaus ntseeg thaum lawv tuav nws. Lawv ntsiag to tawm mus sai li sai tau thaum nws tau nyob, thaum nyob rau hauv qab daus lawv pw tsaug zog li soundly, ua rau muaj kev hem thawj.
  
  
  Tshooj 6 - Kev nyuaj siab hauv Luftwaffe
  
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Schmidt! Kuv yog tus thawj coj, tus kws tshuaj xyuas ntawm Luftwaffe hais kom ua! Harold Meyer qw nrov nrov hauv lub sijhawm tsis tshua muaj kev tswj hwm. "Cov neeg sau xov xwm no yuav xav paub tias yog vim li cas tus neeg tsav nkoj ploj mus siv ib lub dav hlau sib ntaus sib tua yam tsis tau tso cai los ntawm kuv lub chaw ua haujlwm lossis Bundeswehr Kev Sib Koom Tes Ua Haujlwm! Thiab tam sim no kuv nyuam qhuav kawm tias lub fuselage tau pom los ntawm peb cov neeg - thiab muab zais?
  
  Gerhard Schmidt, tus thib ob laus tshaj plaws, shrugged thiab ntsia nws tus thawj coj lub ntsej muag reddened. Lieutenant General Harold Mayer tsis yog ib tug ua rau poob kev tswj hwm ntawm nws txoj kev xav. Qhov xwm txheej uas nthuav tawm ua ntej Schmidt yog qhov txawv txav, tab sis nws nkag siab tias vim li cas Meyer tau hnov qab qhov nws ua. Qhov no yog ib qho teeb meem loj heev, thiab nws yuav tsis ntev ua ntej qee tus neeg sau xov xwm tsis txaus ntseeg pom qhov tseeb ntawm tus tsav khiav khiav, tus txiv neej uas tau khiav ib leeg hauv lawv lub dav hlau lab-euro.
  
  "Puas tau pom tus tsav Lö Venhagen lawm?" nws nug Schmidt, tus tub ceev xwm tsis muaj hmoo txaus kom raug xaiv, qhia nws cov xov xwm txaus ntshai.
  
  "Tsis muaj. Tsis muaj ib lub cev raug pom ntawm qhov chaw, uas ua rau peb ntseeg tias nws tseem muaj sia nyob, "Schmidt teb rau kev xav. "Tab sis koj kuj yuav tsum tau coj mus rau hauv tus account tias nws tuaj yeem zoo heev tau tuag hauv kev sib tsoo. Qhov tawg tuaj yeem ua rau nws lub cev puas tsuaj, Harold. "
  
  "Tag nrho cov lus no ntawm 'ua tau' thiab 'yuav tsum tau' yog qhov ua rau kuv txhawj xeeb tshaj plaws. Qhov kev txhawj xeeb rau kuv yog qhov tsis paub tseeb ntawm qhov ua raws li qhov no tag nrho, tsis yog hais txog qhov tseeb tias hauv qee qhov ntawm peb pab tub rog muaj cov neeg nyob. Thawj zaug hauv kuv txoj haujlwm, kuv xav tias ntxhov siab heev, "Mayer lees tias, zaum kawg zaum ib pliag los xav me ntsis. Nws mam li tsa nws lub taub hau, ntsia rau hauv Schmidt lub qhov muag nrog nws tus kheej lub ntsej muag, tab sis nws ntsia ntxiv. dua li nws tus neeg saib xyuas lub ntsej muag Ib pliag dhau mus ua ntej Meyer txiav txim siab zaum kawg. "Schmidt ... "
  
  "Yes, sir?" Schmidt teb sai sai, xav paub seb tus thawj coj yuav cawm lawv li cas ntawm kev txaj muag.
  
  "Cia peb cov txiv neej uas koj ntseeg siab. Kuv xav tau cov neeg ntse nrog lub hlwb thiab brawn, kuv tus phooj ywg. Txiv neej nyiam koj. Lawv yuav tsum to taub qhov teeb meem peb nyob. Qhov no yog PR npau suav phem tos kom tshwm sim. Kuv - thiab tej zaum koj ib yam nkaus - feem ntau yuav raug rho tawm haujlwm yog tias qhov kev ua phem me me no tau ua hauv qab peb lub qhov ntswg tawm, "Meyer tau hais, rov hais dua cov ncauj lus dua.
  
  "Thiab koj xav kom peb taug qab nws?" - nug Schmidt.
  
  "Yog. Thiab koj paub yuav ua li cas yog tias koj pom nws. Siv koj tus kheej kev txiav txim siab. Yog tias koj xav tau, nug nws kom paub seb qhov kev npau taws ua rau nws ua rau lub siab ruam no - koj paub tias nws lub hom phiaj yog dab tsi, "Mayer tau hais. Nws leaned rau pem hauv ntej, so nws lub puab tsaig ntawm nws ob txhais tes. "Tab sis Schmidt, yog tias nws tseem ua pa tsis raug, muab nws pov tseg. Tom qab tag nrho, peb yog tub rog, tsis yog nannies lossis psychologists. Kev noj qab nyob zoo ntawm Luftwaffe yog qhov tseem ceeb tshaj li ib tus neeg vwm nrog ib yam dab tsi los ua pov thawj, koj puas paub?
  
  "Tag nrho," Schmidt pom zoo. Nws tsis yog txaus siab rau nws tus thawj coj xwb, nws tau ua siab ncaj ntawm tib lub tswv yim. Ob tug ntawm lawv tau dhau xyoo ntawm kev sim thiab kev cob qhia hauv German Air Corps, tsis txhob raug rhuav tshem los ntawm qee tus neeg tsav dav hlau snotty. Raws li qhov tshwm sim, Schmidt tau zoo siab tsis pub leej twg paub txog txoj haujlwm uas tau muab rau nws. Nws nplawm nws ob txhais tes ntawm nws tus ncej puab thiab sawv. "Npaj. Muab sijhawm rau kuv peb hnub los sib sau ua ke kuv trio, thiab tom qab ntawd peb yuav qhia rau koj txhua hnub. "
  
  Meyer nodded, mam li nco dheev hnov ib co nyem los ntawm kev koom tes nrog ib tug zoo li-minded neeg. Schmidt muab nws lub kaus mom thiab saluted ceremoniously, luag ntxhi. "Qhov ntawd yog, yog tias nws yuav siv sijhawm ntev los daws qhov teeb meem no."
  
  "Cia peb cia siab tias thawj cov lus yuav yog qhov kawg," Meyer teb.
  
  Schmidt tau cog lus tias "Peb yuav txuas ntxiv mus," Schmidt tau cog lus thaum nws tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm, ua rau Meyer zoo siab heev.
  
  
  * * *
  
  
  Thaum Schmidt xaiv nws peb tus txiv neej, nws piav qhia lawv raws li kev ua haujlwm zais cia. Lawv yuav tsum zais cov ntaub ntawv hais txog txoj haujlwm no los ntawm txhua tus neeg, suav nrog lawv tsev neeg thiab cov npoj yaig. Nyob rau hauv ib qho kev coj cwj pwm zoo, tus tub ceev xwm tau ua kom nws cov neeg to taub tias kev tsis ncaj ncees yog txoj hauv kev tshaj tawm txoj moo zoo. Nws xaiv peb tus neeg siab mos siab muag, txawj ntse ntawm ntau qib los ntawm cov sib ntaus sib tua sib txawv. Qhov ntawd yog txhua yam nws xav tau. Nws tsis thab nrog cov ntsiab lus.
  
  "Yog li, cov txiv neej, koj puas lees txais lossis tsis lees paub?" Thaum kawg nws tau nug los ntawm nws qhov chaw ua haujlwm me me perched ntawm cov cement dais hauv qhov kho qhov chaw ntawm lub hauv paus. Qhov kev hais tawm siab tawv ntawm nws lub ntsej muag thiab kev ntsiag to tom qab qhia qhov hnyav ntawm txoj haujlwm. "Los ntawm cov txiv neej, qhov no tsis yog kev sib yuav! Yog los tsis yog! Nws yog lub luag haujlwm yooj yim - nrhiav thiab rhuav tshem cov nas hauv peb cov nplej nplej, cov txiv neej. "
  
  "Kuv nyob hauv".
  
  "Aw, danke Himmelfarb! Kuv paub tias kuv xaiv tus txiv neej tiag tiag thaum kuv xaiv koj, "Schmidt hais tias, siv kev xav rov qab los thawb rau lwm tus. Ua tsaug rau qhov nthuav dav ntawm cov phooj ywg siab, nws thiaj li ua tiav kev vam meej. Tsis ntev tom qab, tus liab-hais imp hu ua Kol nyem nws heels nyob rau hauv nws ostentatious yam. Lawm, tus txiv neej kawg, Werner, yuav tsum tau muab rau hauv. Nws tsis kam, tab sis tsuas yog vim nws tau npaj ua si me ntsis hauv Dillenburg peb hnub tom ntej, thiab Schmidt qhov kev mus ncig me me tau cuam tshuam nws cov phiaj xwm.
  
  "Cia peb mus tau qhov me me no shit," nws hais indifferently. "Kuv tuav nws ob zaug ntawm blackjack lub hli tas los thiab nws tseem tshuav kuv € 137."
  
  Nws ob tug npoj yaig chuckled. Schmidt txaus siab.
  
  "Ua tsaug rau kev ua haujlwm pub dawb rau koj lub sijhawm thiab kev paub dhau los, cov txiv neej. Cia kuv tau txais cov ntaub ntawv hmo no thiab kuv yuav muaj koj thawj qhov kev txiav txim npaj ua ntej hnub Tuesday. Raug rho tawm."
  
  
  Tshooj 7 - Sib ntsib tus neeg tua neeg
  
  
  Qhov txias, dub ntsia ntawm lub qhov muag tsis muaj zog tau ntsib Nina thaum nws maj mam tawm ntawm nws txoj kev pw tsaug zog zoo siab. Lub sijhawm no nws tsis raug tsim txom los ntawm kev npau suav phem, tab sis, txawm li cas los xij, nws tau sawv los ntawm qhov pom kev phem no. Nws tau nqhis dej thaum cov tub kawm tsaus ntuj hauv nws qhov muag ntshav tau dhau los ua qhov tseeb nws xav tias nws tau ploj hauv nws txoj kev npau suav.
  
  Au tus Tswv, nws hais lus ntawm qhov pom ntawm nws.
  
  Nws teb nrog qhov yuav luag ntxhi yog tias muaj ib qho sab laug ntawm nws lub ntsej muag cov leeg, tab sis txhua yam nws pom tau yog qhov muag ntawm nws ob lub qhov muag hauv kev lees paub tus phooj ywg. Nws nodded zoo.
  
  "Nyob zoo," Nina yuam nws tus kheej hais, txawm hais tias nws tsis nyob hauv lub siab xav tham. Nws ntxub nws tus kheej rau kev cia siab tias tus neeg mob tsis hais lus, yog li ntawd nws yuav nyob ib leeg. Tom qab tag nrho, nws tsuas yog tos txais nws nrog ib co decorum. Rau nws ntshai heev, nws teb nyob rau hauv ib tug ntxhi ntxhi. "Nyob zoo. thov txim kuv ntshai koj. Kuv tsuas yog xav tias kuv yuav tsis sawv dua. "
  
  Lub sijhawm no Nina luag nyav yam tsis muaj kev coj ncaj ncees. "Kuv yog Nina."
  
  "Zoo siab tau ntsib koj, Nina. Kuv thov txim ... nws nyuaj rau tham, "nws thov txim.
  
  "Tsis txhob txhawj. Tsis txhob tham yog tias mob. "
  
  "Kuv xav kom nws mob. Tab sis kuv lub ntsej muag cia li mus loog. Nws zoo li ..."
  
  Nws ua pa tob, thiab Nina pom kev tu siab loj heev hauv nws qhov muag tsaus. Tam sim no, nws lub siab mob siab rau tus txiv neej uas tawv nqaij, tab sis tam sim no nws tsis tau twv. Nws xav cia nws ua kom tiav qhov nws xav hais.
  
  "Nws zoo li kuv hnav lwm tus lub ntsej muag." Nws tawm tsam nrog nws cov lus, nws txoj kev xav hauv kev ntxhov siab. "Tsuas yog daim tawv nqaij tuag. Nws tsuas yog qhov loog loog, zoo li thaum koj kov lwm tus lub ntsej muag, koj puas paub? Nws zoo li lub npog ntsej muag. "
  
  Thaum nws hais lus, Nina xav txog nws txoj kev txom nyem, thiab qhov no ua rau nws tso nws txoj kev phem qub thaum nws xav kom nws nyob twj ywm rau nws txoj kev nplij siab. Nws xav txog txhua yam uas nws tau hais rau nws thiab muab nws tus kheej tso rau hauv nws qhov chaw. Yuav tsum txaus ntshai npaum li cas! Tab sis tsis hais txog qhov tseeb ntawm nws txoj kev txom nyem thiab kev tsis txaus ntseeg, nws xav kom muaj lub suab zoo.
  
  "Kuv paub tseeb tias nws yuav zoo dua, tshwj xeeb tshaj yog nrog cov tshuaj uas lawv muab rau peb," nws sighed. "Kuv xav tsis thoob kuv tuaj yeem hnov kuv lub pob tw ntawm lub rooj zaum tso quav."
  
  Nws ob lub qhov muag nqaim thiab crinkled dua, thiab lub suab nrov nrov tau khiav tawm ntawm nws txoj hlab pas, uas tam sim no nws paub tias nws luag, txawm tias tsis muaj ib qho cim ntawm nws lub ntsej muag. "Zoo li thaum koj tsaug zog ntawm koj txhais tes," nws hais ntxiv.
  
  Nina taw tes rau nws nrog kev txiav txim siab pom zoo. "Txoj cai".
  
  Lub tsev kho mob pawg pov npav bustled ib ncig ntawm ob tus neeg paub tshiab, ua thaum sawv ntxov thiab xa cov tais pluas tshais. Nina xav tsis thoob tias Nurse Barken nyob qhov twg, tab sis tsis hais dab tsi thaum Dr. Fritz nkag mus hauv chav, ua raws li ob tug neeg txawv txawv hauv kev hnav khaub ncaws thiab Nurse Marks kaw ntawm lawv lub luj taws. Cov neeg txawv txawv dhau los ua tus thawj coj hauv tsev kho mob, ib tug txiv neej thiab ib tug poj niam.
  
  "Zoo thaum sawv ntxov, Dr. Gould," Dr. Fritz luag ntxhi, tab sis nws tau coj nws pab neeg mus rau lwm tus neeg mob. Muam Marx luag nyav sai sai ntawm Nina ua ntej nws rov qab mus ua haujlwm. Lawv tau kos cov ntaub thaiv ntsuab tuab thiab nws tuaj yeem hnov cov neeg ua haujlwm tham nrog tus neeg mob tshiab hauv lub suab nrov, tej zaum yog vim nws.
  
  Nina frowned nrog annoyance ntawm lawv cov lus nug tsis tu ncua. Tus txiv neej txom nyem yuav NW nyuam qhuav hais nws cov lus kom raug! Txawm li cas los xij, nws muaj peev xwm hnov txog kom paub tias tus neeg mob tsis nco qab nws lub npe thiab tsuas yog qhov uas nws nco qab ua ntej nws raug hluav taws tau ya.
  
  "Tab sis koj tuaj khiav ntawm no tseem muaj hluav taws!" - Tus kws kho mob Fritz qhia nws.
  
  "Kuv tsis nco qab qhov ntawd," tus txiv neej teb.
  
  Nina kaw nws lub qhov muag tsis muaj zog kom ua kom nws hnov. Nws hnov tus kws kho mob hais tias, "Kuv tus nais maum nqa koj lub hnab nyiaj thaum koj tab tom pw tsaug zog. Los ntawm qhov uas peb tuaj yeem txiav txim siab los ntawm qhov seem uas muaj charred, koj muaj nees nkaum xya xyoo thiab los ntawm Dillenburg. Hmoov tsis zoo, koj lub npe ntawm daim npav raug rhuav tshem, yog li peb tsis tuaj yeem txiav txim siab tias koj yog leej twg lossis leej twg peb yuav tsum tiv tauj txog koj txoj kev kho mob thiab lwm yam.Auj, Vajtswv! Lawv nyuam qhuav cawm nws txoj sia, thiab thawj qhov kev sib tham uas lawv tau nrog nws yog hais txog nyiaj txiag minutiae! Feem ntau!
  
  "Kuv tsis paub tias kuv lub npe hu li cas, Doctor. Kuv paub tsawg dua txog qhov tshwm sim rau kuv. " Muaj ib lub sijhawm ncua ntev, thiab Nina tsis hnov dab tsi txog thaum cov ntaub thaiv rov qab thiab ob lub bureaucrats tawm los. Thaum lawv dhau los, Nina xav tsis thoob thaum hnov ib tug hais rau lwm tus hais tias, "Peb tsis tuaj yeem tshaj tawm cov duab kos rau hauv xov xwm. Nws tsis muaj lub ntsej muag ntshav uas paub tau. "
  
  Nws pab tsis tau tab sis tiv thaiv nws. "Hav!"
  
  Zoo li cov neeg sib raug zoo, lawv tau nres thiab luag nyav rau tus kws tshawb fawb nto moo, tab sis qhov nws hais tau tshem tawm cov luag nyav ntawm lawv lub ntsej muag. "Tam sim no tus txiv neej no muaj ib lub ntsej muag, tsis yog ob. Sav?"
  
  Tsis hais ib lo lus, ob tus neeg muag cwj mem txaj muag tawm mus thaum Nina ntsia rau lawv nrog tsa muag muag. Nws pouted txaus siab, ntsiag to ntxiv: "Thiab hauv German zoo meej, bitches."
  
  "Kuv yuav tsum lees nws yog qhov zoo tshaj plaws German, tshwj xeeb tshaj yog rau Scot." Dr. Fritz luag ntxhi thaum nws nkag mus rau hauv tus tub hluas cov ntaub ntawv ua haujlwm. Ob tus neeg mob kub hnyiab thiab Nurse Marks tau lees paub tus kws sau keeb kwm lub ntsej muag nrog tus ntiv tes xoo, uas ua rau Nina zoo li nws tus kheej qub dua.
  
  Nina hu Sister Marks los ze zog, ua kom tus ntxhais hluas paub tias nws muaj ib yam dab tsi maj mam qhia. Dr. Fritz ntsia ob tus poj niam, xav tias muaj qee qhov teeb meem uas nws yuav tsum tau ceeb toom.
  
  "Cov poj niam, kuv yuav tsis ntev. Cia kuv ua kom peb tus neeg mob tau yooj yim dua. " Tig rau tus neeg mob kub hnyiab, nws hais tias, "Kuv tus phooj ywg, peb yuav tsum qhia koj lub npe tam sim no, koj puas xav li ntawd?"
  
  "Dab tsi yog Sam?" - tus neeg mob qhia.
  
  Nina lub plab clenched. Kuv tseem yuav tau hu rau Sam. Los yog tsuas yog Detlef.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, Dr. Gould?" - nug Marlene.
  
  "Hmm, kuv tsis paub leej twg yuav qhia lossis yog qhov no tseem tsim nyog, tab sis," nws hais tias, "Kuv xav tias kuv poob kuv qhov muag!"
  
  "Kuv paub tseeb tias nws tsuas yog cov khoom siv hluav taws xob xwb ..." Marlene sim, tab sis Nina tuav nws txhais tes nruj hauv kev tawm tsam.
  
  "Mloog! Yog tias muaj ib tus neeg ua haujlwm ntxiv hauv tsev kho mob no siv hluav taws xob ua kev zam txim tsis yog ua qee yam ntawm kuv lub qhov muag, kuv yuav pib muaj kev kub ntxhov. Koj nkag siab?" Nws luag ntxhi ua siab ntev. "Thov. THOV. Ua ib yam dab tsi txog kuv ob lub qhov muag. Kev tshuaj xyuas. Txhua yam. Kuv hais rau nej tias, kuv yuav dig muag, hos Muam Barken qhia kuv tias kuv tau zoo lawm!"
  
  Dr. Fritz tau mloog Nina cov lus tsis txaus siab. Nws muab tus cwj mem tso rau hauv nws lub hnab ris thiab, nrog kev txhawb nqa me me ntawm tus neeg mob tam sim no nws hu ua Sam, tso nws tseg.
  
  "Dr. Gould, koj puas pom kuv lub ntsej muag lossis tsuas yog tus qauv ntawm kuv lub taub hau?"
  
  "Ob leeg, tab sis kuv tsis tuaj yeem txiav txim siab xim ntawm koj ob lub qhov muag, piv txwv li. Yav dhau los, txhua yam yog qhov muag plooj, tab sis tam sim no nws tsis tuaj yeem pom dab tsi ntxiv dua li ntawm caj npab ntev, "Nina teb. "Kuv ib txwm pom tau ..." Nws tsis xav hu tus neeg mob tshiab los ntawm nws lub npe xaiv, tab sis nws yuav tsum: "... Sam lub qhov muag, txawm tias cov xim liab dawb ntawm nws ob lub qhov muag, Tus kws kho mob. Qhov no tau hais ib teev dhau los. Tam sim no kuv tsis tuaj yeem pom dab tsi. "
  
  Nws hais tias, "Nurse Barken qhia qhov tseeb rau koj," nws hais, rub tawm ib lub teeb mem hluav thiab muab Nina daim tawv muag nrog nws lub hnab looj tes sab laug. "Koj kho sai heev, yuav luag tsis zoo." Nws txo qis nws lub ntsej muag yuav luag nyob ib sab ntawm nws los sim cov tshuaj tiv thaiv ntawm nws cov tub kawm thaum nws gasped.
  
  "Kuv pom koj!" - nws exclaimed. "Kuv pom koj ntshiab li hnub. Txhua qhov teeb meem. Txawm lub stubble ntawm koj lub ntsej muag uas peeks tawm ntawm koj lub qhov hws. "
  
  Xav tsis thoob, nws ntsia tus nais maum nyob rau sab nraud ntawm Nina lub txaj. Nws lub ntsej muag muaj kev txhawj xeeb. "Peb mam li kuaj ntshav tom qab hnub no. Muam Marx, npaj cov txiaj ntsig rau kuv tag kis."
  
  "Muam Barken nyob qhov twg?" Nina nug.
  
  "Nws tsis ua haujlwm txog hnub Friday, tab sis kuv paub tseeb tias tus kws saib xyuas neeg mob zoo li Miss Marks tuaj yeem saib xyuas nws, puas yog?" Tus nais maum hluas nodded mob siab rau.
  
  
  * * *
  
  
  Thaum yav tsaus ntuj cov sij hawm tuaj xyuas tas lawm, feem ntau ntawm cov neeg ua hauj lwm tsis khoom rau cov neeg mob npaj pw, tab sis Dr. Fritz yav tas los tau muab Dr. Nina Gould ib sedative kom paub tseeb tias nws tau pw tsaug zog zoo. Nws tau ntxhov siab txhua hnub, ua yeeb yam txawv dua li niaj hnub vim nws qhov muag tsis pom kev. Uncharacteristically, nws tau tseg thiab me ntsis sullen, raws li xav tau. Thaum lub teeb tawm mus, nws pw tsaug zog.
  
  Thaum 3:20 sawv ntxov, txawm tias kev sib tham tsis sib haum xeeb ntawm cov neeg ua haujlwm hmo ntuj tau tso tseg, lawv txhua tus tau tawm tsam nrog ntau yam kev dhuav thiab lub zog ntawm kev ntsiag to. Nurse Marks tau ua haujlwm ntxiv, siv nws lub sijhawm dawb hauv kev tshaj xov xwm. Nws yog ib qho kev khuv leej uas nws tau raug txwv tsis pub tshaj tawm cov lus lees txim ntawm nws tus yeeb yam, Dr. Gould. Nws paub tseeb tias nws yuav ua rau keeb kwm buffs thiab Ntiaj Teb Tsov Rog II fanatics ntawm nws cov phooj ywg online khib, tab sis alas, nws yuav tsum khaws cov xov xwm zoo nkauj rau nws tus kheej.
  
  Lub suab nrov me ntsis ntawm cov pob khaus khaus khaus hauv txoj hauv kev ua ntej Marlene ntsia mus pom ib tus kws saib xyuas neeg mob hauv pem teb maj nrawm mus rau cov kws saib xyuas neeg mob chaw nres tsheb. Tus neeg saib xyuas tsis muaj nuj nqis khiav tom qab nws. Ob tug txiv neej tau ntsej muag tsis txaus ntseeg, thov kom cov kws saib xyuas neeg mob kaw ua ntej lawv mus txog.
  
  Tawm ntawm kev ua pa, ob tug txiv neej nres ntawm lub qhov rooj ntawm qhov chaw ua haujlwm, qhov chaw Marlene thiab lwm tus kws saib xyuas neeg mob tos kom piav qhia txog lawv tus cwj pwm coj txawv txawv.
  
  "Muaj nyob ntawd," tus neeg saib xyuas pib ua ntej, "muaj ib tus neeg nkag hauv pem teb, thiab nws tau nce qhov hluav taws kub thaum peb tham."
  
  "Yog li, hu rau kev ruaj ntseg," Marlene ntxhi, xav tsis thoob ntawm lawv qhov tsis muaj peev xwm tiv thaiv kev nyab xeeb kev hem thawj. "Yog tias koj xav tias ib tug neeg ua phem rau cov neeg ua haujlwm thiab cov neeg mob, paub tias koj ... "
  
  "Mloog, zib mu!" Txoj kev txiav txim siab ncaj nraim ntawm tus poj niam hluas, ntxhi rau hauv nws lub pob ntseg kom ntsiag to li nws ua tau. "Ob tus neeg saib xyuas kev ruaj ntseg tau tuag!"
  
  Tus janitor nodded wildly. "Qhov no muaj tseeb! Hu rau tub ceev xwm. Tam sim no! Ua ntej nws yuav los ntawm no!"
  
  "Dab tsi txog cov neeg ua haujlwm nyob rau hauv pem teb thib ob?" nws nug, frantically sim nrhiav kab los ntawm tus txais tos. Ob tug txiv neej shrug. Marlene tau ceeb toom kom pom qhov hloov pauv tsis tu ncua. Qhov no txhais tau hais tias muaj kev hu xov tooj ntau dhau los ua haujlwm lossis lub kaw lus tsis raug.
  
  "Kuv tsis tuaj yeem ntes cov kab tseem ceeb!" - nws ntxhi insistently. "Kuv tus Vajtswv! Tsis muaj leej twg paub tias muaj teeb meem. Peb yuav tsum ceeb toom lawv!" Marlene siv nws lub xov tooj ntawm tes hu Dr. Hilt ntawm nws tus kheej lub xov tooj ntawm tes. "Doctor Handle?" nws hais tias, nws ob lub qhov muag dav li cov txiv neej txhawj xeeb txuas ntxiv mus xyuas daim duab uas lawv tau pom los txog ntawm qhov hluav taws kub.
  
  "Nws yuav npau taws heev uas koj hu nws ntawm nws lub xov tooj ntawm tes," ceeb toom ceeb toom.
  
  "Leej twg mob siab? Txog thaum nws mus txog nws, Victor! "lwm tus kws saib mob yws yws. Nws ua raws li, siv nws lub xov tooj ntawm tes hu rau tub ceev xwm hauv zos thaum Marlene hu Dr. Hilt tus xov tooj dua.
  
  "Nws tsis teb," nws ua pa. "Nws hu, tab sis tsis muaj lub suab hu."
  
  "Zoo kawg! Thiab peb cov xov tooj nyob hauv peb lub lockers fucking!" txoj kev txiav txim, Victor, tau fuming hopelessly, khiav ntxhov siab ntiv tes los ntawm nws cov plaub hau. Hauv keeb kwm yav dhau, lawv hnov lwm tus kws saib xyuas neeg mob tham nrog tub ceev xwm. Nws poked lub xov tooj ntawm lub hauv siab lub hauv siab.
  
  "Ntawm no!" - nws insisted. "Qhia lawv cov ntsiab lus. Lawv xa ob lub tsheb."
  
  Victor piav qhia qhov xwm txheej rau tus neeg ua haujlwm xwm txheej ceev, uas tau xa cov tsheb mus saib xyuas. Tom qab ntawd nws nyob ntawm txoj kab thaum nws txuas ntxiv tau txais xov xwm ntxiv los ntawm nws thiab xov tooj cua mus rau lub tsheb saib xyuas thaum lawv maj nrawm mus rau Tsev Kho Mob Heidelberg.
  
  
  Tshooj 8 - Nws yog txhua yam kev lom zem thiab kev ua si txog thaum ...
  
  
  "Zigzag! Kuv xav tau kev sib tw! " qw nrov nrov, tus poj niam rog dhau thaum Sam pib khiav tawm ntawm lub rooj. Perdue tau qaug dej qaug cawv heev thaum nws saib Sam sim ua kom yeej ib tug thawj koom ruam uas ib tug hluas nkauj tawv nrog rab riam tsis tuaj yeem tua nws. Nyob ib ncig ntawm lawv, cov neeg haus cawv nyob ze tau tsim ib pawg me me ntawm kev txhawb siab thiab twv txiaj hooligans, txhua tus paub txog Big Morag cov txuj ci nrog cov hniav. Lawv txhua tus tau quaj ntsuag thiab xav kom tau txais txiaj ntsig los ntawm kev ua siab loj tsis ncaj ncees ntawm tus neeg ruam no los ntawm Edinburgh.
  
  Cov tsev pheeb suab tau teeb nrog lub teeb ci festive, ua rau cov duab ntxoov ntxoo ntawm swaying qaug cawv hu nkauj lawv lub siab tawm mus rau cov suab paj nruag ntawm pej xeem. Nws tseem tsis tau tsaus ntuj kiag li, tab sis lub ntuj hnyav, huab cua cuam tshuam lub teeb ntawm thaj av dav hauv qab no. Raws li tus dej ntws ntws los ntawm cov khw muag khoom, ntau tus neeg tau caij nkoj, txaus siab rau cov dej ntws zoo ntawm cov dej ci ntsa iab nyob ib puag ncig lawv. Cov menyuam yaus ua si hauv qab ntoo ntawm qhov chaw nres tsheb.
  
  Sam hnov thawj lub dagger whiz dhau ntawm nws lub xub pwg.
  
  "Aw!" - nws thiaj li qw. "Yuav luag nchuav kuv ale nyob ntawd!"
  
  Nws hnov cov poj niam thiab cov txiv neej qw qw rau nws dhau lub suab nrov ntawm Morag cov kiv cua hu nws lub npe. Ib qho ntawm qhov kev npau taws, Sam tau hnov ib pawg me me hu ua "Tua tus neeg phem! Slaughter vamp!"
  
  Tsis muaj kev txhawb nqa los ntawm Perdue, txawm tias Sam tig mus rau ib pliag kom pom qhov twg Maura tau hloov nws lub hom phiaj. Hnav khaub ncaws nyob rau hauv nws tsev neeg lub tartan tshaj nws kilt, Perdue staggered los ntawm qhov chaw nres tsheb frantic mus rau ntawm qhov chaw clubhouse.
  
  "Tus neeg ntxeev siab," Sam hais slurringly. Nws coj lwm lub khob ntawm nws ale ib yam li Mora tsa nws txhais tes flabby mus rau theem kawg ntawm peb daggers. "Aw shit!" - Xam qw nrov nrov thiab, muab lub khob pov tseg, khiav mus rau saum toj ntawm tus dej.
  
  Raws li nws ntshai, nws intoxication tau ua haujlwm ob lub hom phiaj - ua rau muaj kev txaj muag, thiab tom qab ntawd lub peev xwm tom ntej kom tsis txhob nthuav tawm nas lub nroog Yeiuxalees. Nws txoj kev tsis sib haum xeeb ntawm qhov tig ua rau nws poob nws qhov sib npaug, thiab tom qab ib leeg dhia mus rau pem hauv ntej, nws txhais ko taw tsoo sab nraub qaum ntawm nws lub pob taws, rub nws tawm ntawm nws txhais taw mus rau hauv cov nyom ntub, xoob nyom thiab av nrog lub suab nrov. Sam lub pob txha taub hau tsoo lub pob zeb uas muab zais rau hauv qhov ntev ntawm cov ntoo ntsuab, thiab lub teeb ci ntsa iab mob siab rau nws lub hlwb. Nws ob lub qhov muag dov rov qab rau hauv nws lub qhov (socket), tab sis nws tam sim ntawd rov qab nco qab.
  
  Qhov ceev ntawm nws lub caij nplooj zeeg xa nws hnyav kilt ya mus rau pem hauv ntej thaum nws lub cev tuaj txog sai sai. Ntawm nws sab nraub qaum nws tuaj yeem hnov qhov kev lees paub txaus ntshai ntawm nws cov khaub ncaws upturned. Yog tias tsis txaus los lees paub qhov npau suav phem uas ua raws li, huab cua ntshiab ntawm nws lub pob tw tau ua kom yuam kev.
  
  "Au Vajtswv! Tsis yog ntxiv lawm, "nws qw nrov nrov los ntawm qhov tsis hnov tsw av thiab quav nyab thaum lub suab luag ntawm pawg neeg thuam nws. "Ntawm qhov tod tes," nws hais rau nws tus kheej thaum nws zaum, "Kuv yuav tsis nco qab qhov no thaum sawv ntxov. Txoj cai! Nws yuav tsis muaj teeb meem. "
  
  Tab sis nws yog ib tug neeg sau xov xwm txaus ntshai, tsis nco qab nco ntsoov tias lub teeb ci ntsa iab uas qee zaus ua rau nws tsis pom kev ntawm qhov deb txhais tau hais tias txawm tias thaum nws tsis nco qab txog qhov kev nyuaj siab, cov duab yuav muaj zog. Ib pliag Sam nyuam qhuav zaum ntawd, xav tias nws tau mob hnyav heev; tu siab tias kuv tsis hnav panties los yog tsawg kawg yog ib tug thong! Morag lub qhov ncauj tsis muaj hniav tau qhib dav nrog luag thaum nws staggered los ze zog thov nws.
  
  "Tsis txhob txhawj, zib ntab!" nws luag ntxhi. "Cov no tsis yog cov uas peb pom thawj zaug!"
  
  Hauv ib lub zog nrawm, tus ntxhais muaj zog tau tsa nws mus rau nws ko taw. Sam tau qaug dej qaug cawv thiab xeev siab los tawm tsam nws thaum nws txhuam nws lub kilt thiab groped nws thaum nws ua yeeb yam ntawm nws tus nqi.
  
  "Hav! Eh, poj niam ... "nws stumbled rau nws cov lus. Nws ob txhais caj npab flailed zoo li ib tug yeeb tshuaj flamingo thaum nws sim ua kom nws lub siab. "Saib koj txhais tes nyob ntawd!"
  
  "Sam! Sam!" - Nws tau hnov los ntawm qhov chaw hauv lub npuas siab phem thuam thiab xuav los ntawm lub tsev pheeb suab loj loj.
  
  "Purdue?" - Nws hu, nrhiav nws lub khob rau ntawm cov nyom tuab, qias neeg.
  
  "Sam! Cia peb mus, peb yuav tsum mus! Sam! Tsis txhob dag nrog tus ntxhais rog!" Perdue staggered rau pem hauv ntej, muttering incoherently thaum nws mus txog.
  
  "Koj pom dab tsi?" Morag qw teb rau qhov kev thuam. Frowning, nws tawm ntawm Sam kom muab Perdue nws saib tag nrho.
  
  
  * * *
  
  
  "Ib me ntsis dej khov rau qhov ntawd, phooj ywg?" tus bartender nug Perdue.
  
  Sam thiab Perdue tau taug kev mus rau hauv lub clubhouse ntawm ko taw tsis khov tom qab cov neeg feem coob twb tau so ntawm lawv lub rooj, txiav txim siab tawm mus sab nraud thiab saib cov nplaim taws noj thaum lub nruas yeeb yam.
  
  "Yog! Dej khov rau peb ob leeg, "Sam qw, tuav nws lub taub hau qhov twg pob zeb kov. Perdue strutted ib sab ntawm nws, tsa nws txhais tes los txiav txim ob meads thaum lawv tended rau lawv qhov txhab.
  
  "Kuv tus Vajtswv, tus poj niam no hits zoo li Mike Tyson," Perdue hais tias, nias lub pob dej khov rau nws lub qhov muag sab xis, qhov chaw uas Morag thawj txhaj tshuaj qhia tias nws tsis txaus siab rau nws cov lus. Qhov kev tawm tsam thib ob tau tsaws hauv qab nws sab laug sab laug, thiab Perdue tsis tuaj yeem pab tau tab sis txaus siab me ntsis nrog kev sib xyaw ua ke.
  
  "Zoo, nws pov riam zoo li ib tug amateur," Sam muab rau hauv, tuav lub khob ntawm nws txhais tes.
  
  "Koj paub tias nws tsis tau txhais hais tias yuav ntaus koj, txoj cai?" - tus bartender nco Sam. Nws xav ib pliag thiab tawm tsam: "Tab sis tom qab ntawd nws yog tus ruam ua qhov twv txiaj ntawd. Kuv tau txais kuv cov nyiaj rov qab ob npaug. "
  
  "Yog lawm, tab sis nws twv rau nws tus kheej nrog plaub zaug qhov txawv, me tub!" Bartender chuckled heartily. "Nws tsis tau txais lub koob npe nrov los ntawm kev ruam, huh?"
  
  "Ha!" - Perdue exclaimed, nws ob lub qhov muag glued rau lub TV screen qab lub bar. Qhov no yog vim li cas nws thiaj li los nrhiav Sam hauv thawj qhov chaw. Qhov nws tau pom ntawm cov xov xwm dhau los no zoo li ua rau muaj kev txhawj xeeb, thiab nws xav zaum ntawd kom txog thaum rov hais dua kom nws tuaj yeem qhia Sam.
  
  Nyob rau ib teev tom ntej, raws nraim qhov nws tau tos rau tshwm sim ntawm qhov screen. Nws leaned rau pem hauv ntej, khob ntau lub iav ntawm lub txee. "Saib!" - nws exclaimed. "Saib, Sam! Puas yog peb tus hlub Nina nyob hauv tsev kho mob tam sim no?
  
  Sam tau saib thaum tus neeg sau xov xwm tham txog qhov ua yeeb yam uas tau tshwm sim ntawm lub tsev kho mob nto moo tsuas yog ob peb teev dhau los. Qhov no tam sim ntawd ceeb rau nws. Ob tug txiv neej sib pauv kev txhawj xeeb.
  
  "Peb yuav tsum mus thiab tau txais nws, Sam," Perdue hais.
  
  Sam tau yws tias "Yog tias kuv ua siab ntev, kuv yuav mus tam sim no, tab sis peb tsis tuaj yeem mus rau Tebchaws Yelemees hauv lub xeev no," Sam tau yws.
  
  "Nws tsis muaj teeb meem, kuv tus phooj ywg," Perdue luag ntxhi rau nws tus cwj pwm tsis zoo. Nws tsa nws lub khob thiab haus cawv kawg ntawm nws. "Kuv muaj lub dav hlau ntiag tug thiab cov neeg coob uas tuaj yeem coj peb mus rau ntawd thaum peb pw tsaug zog. Ntau npaum li kuv xav ya mus rau hauv roob moj sab qhua dua rau Detlef, peb tab tom tham txog Nina. "
  
  "Yog," Sam pom zoo. "Kuv tsis xav kom nws nyob ntawd lwm hmo. Tsis yog kuv tuaj yeem pab tau. "
  
  Perdue thiab Sam tau tawm ntawm tog nrog lawv lub ntsej muag tag nrho thiab qee qhov qaug zog los ntawm kev txiav thiab khawb, txiav txim siab tshem lawv lub taub hau thiab tuaj rau kev pab ntawm lwm qhov thib peb ntawm lawv txoj kev sib raug zoo.
  
  Thaum hmo ntuj poob rau ntawm ntug dej hiav txwv Scottish, lawv tau tso txoj kev zoo siab tom qab lawv, mloog lub suab ntawm bagpipes ploj mus. Qhov no yog ib qho harbinger ntawm cov xwm txheej hnyav dua, thaum lawv qhov kev tsis txaus siab thiab kev lom zem tam sim no yuav muab txoj hauv kev rau kev cawm sai sai ntawm Dr. Nina Gould, uas tau sib koom qhov chaw nrog tus neeg tua neeg loj heev.
  
  
  Tshooj 9 - Suab nrov ntawm tus txiv neej tsis ntsej muag
  
  
  Nina ntshai heev. Nws tau pw tsaug zog ntau thaum sawv ntxov thiab yav tav su, tab sis Dr. Fritz coj nws mus rau chav kuaj mob kom kuaj qhov muag sai li sai tau thaum tub ceev xwm tshem lawv tawm mus. Hauv pem teb tau saib xyuas hnyav los ntawm ob tus tub ceev xwm thiab lub tuam txhab kev ruaj ntseg hauv zos, uas tau txi ob tug txiv neej thaum hmo ntuj. Lub tsev thib ob raug kaw rau txhua tus uas tsis raug kaw nyob ntawd lossis rau cov neeg ua haujlwm kho mob.
  
  "Koj muaj hmoo koj tuaj yeem pw tsaug zog los ntawm txhua qhov kev npau taws no, Dr. Gould," Tus Kws Saib Xyuas Neeg Mob Marks hais rau Nina thaum nws tuaj xyuas nws yav tsaus ntuj.
  
  "Kuv tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim, tiag tiag. Puas muaj kev ruaj ntseg cov neeg tua los ntawm ib tug intruder? Nina frowned. "Qhov no yog qhov kuv tuaj yeem ua los ntawm cov khoom thiab cov khoom ntawm qhov tau tham. Tsis muaj leej twg tuaj yeem qhia kuv tias lub ntuj raug txim tau tshwm sim tiag tiag. "
  
  Marlene ntsia ib ncig kom paub tseeb tias tsis muaj leej twg pom nws qhia Nina cov ntsiab lus.
  
  "Peb yuav tsum tsis txhob ntshai cov neeg mob uas muaj ntaub ntawv ntau dhau lawm, Dr. Gould," nws hais hauv qab nws ua pa, ua txuj tshawb xyuas Nina cov cim tseem ceeb. "Tab sis nag hmo ib tug ntawm peb cov neeg ntxuav tsev pom ib tug neeg tua ib tug ntawm cov neeg saib xyuas kev ruaj ntseg. Tau kawg nws tsis tau nyob ib puag ncig saib nws yog leej twg. "
  
  "Lawv puas tau ntes tus intruder?" Nina nug tiag.
  
  Tus nais maum tshum nws lub taub hau. "Vim li no qhov chaw no raug cais tawm. Lawv tab tom nrhiav tsev kho mob rau leej twg uas tsis tso cai nyob ntawm no, tab sis tam sim no tsis muaj hmoo. "
  
  "Qhov no ua tau li cas? Nws yuav tsum tau plam tawm ua ntej tub ceev xwm tuaj txog, "Nina hais tias.
  
  "Peb xav li ntawd thiab. Kuv tsuas yog tsis to taub qhov nws tab tom nrhiav uas ua rau ob tug txiv neej ua rau lawv lub neej, "Marlene hais. Nws ua pa tob tob thiab txiav txim siab hloov qhov kev kawm. "Koj lub zeem muag zoo li cas hnub no? Zoo dua?"
  
  "Tib yam," Nina teb indifferently. Kom meej meej nws muaj lwm yam hauv nws lub siab.
  
  "Vim qhov kev cuam tshuam tam sim no, koj cov txiaj ntsig yuav siv sij hawm ntev me ntsis. Tab sis thaum peb paub, peb tuaj yeem pib kho. "
  
  "Kuv ntxub qhov kev xav no. Kuv pw tsaug zog txhua lub sijhawm, thiab tam sim no kuv tsis tuaj yeem pom ntau dua li cov duab pom ntawm cov neeg kuv ntsib, "Nina moaned. "Koj paub, kuv yuav tsum tau hu rau kuv cov phooj ywg thiab tsev neeg kom lawv paub tias kuv tsis ua li cas. Kuv tsis tuaj yeem nyob ntawm no mus ib txhis. "
  
  "Kuv nkag siab, Dr. Gould," Marlene ua siab ntev, saib rov qab rau nws tus neeg mob thoob plaws Nina, uas tau nplawm hauv nws lub txaj. "Cia kuv mus xyuas Sam."
  
  Raws li tus kws saib xyuas neeg mob Marks mus txog qhov raug mob kub hnyiab, Nina saib thaum nws qhib nws lub qhov muag thiab ntsia saum lub qab nthab, zoo li nws pom ib yam dab tsi uas lawv tsis tuaj yeem pom. Tom qab ntawd muaj kev nyuaj siab nostalgia tuaj hla nws thiab nws ntxhi rau nws tus kheej.
  
  "Sam".
  
  Nina qhov muag tsis pom kev txaus siab rau nws txoj kev xav paub thaum nws saib Tus Neeg Mob Sam tsa nws txhais tes thiab nyem Nurse Marks lub dab teg, tab sis nws tsis pom nws qhov kev qhia. Nina cov tawv nqaij reddened, puas los ntawm cov huab cua lom ntawm Chernobyl, yuav luag tag nrho. Tiamsis nws tseem xav tias nws yuav tuag. Kev xeev siab thiab kiv taub hau tau tshwm sim, thaum nws cov cim tseem ceeb pom tsuas yog kev txhim kho. Rau cov neeg muaj kev lag luam thiab muaj zog zoo li tus kws sau keeb kwm Scottish, qhov kev xav tsis zoo no yog qhov tsis txaus ntseeg thiab ua rau nws poob siab heev.
  
  Nws hnov tej lus ntxhi ua ntej Muam Marx tuav nws lub taub hau, tsis kam lees txhua yam nws nug. Ces tus nais maum thiaj li khiav tawm ntawm tus neeg mob mus sai sai tsis tau saib Nina. Tus neeg mob, txawm li cas los xij, ntsia Nina. Qhov ntawd yog txhua yam uas nws pom tau. Tab sis nws tsis paub yog vim li cas. Qhia, nws sawv ntawm nws.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, Sam?"
  
  Nws tsis saib deb, tab sis nyob twj ywm, zoo li nws cia siab tias nws yuav tsis nco qab tias nws tau hais rau nws. Sim zaum, nws quaj hauv qhov mob thiab poob rov qab rau hauv ncoo. Nws sighed wearily. Nina txiav txim siab tso nws nyob ib leeg, tab sis tom qab ntawd nws cov lus ntxhib tau tsoo lub silence ntawm lawv, thov kom nws mloog.
  
  "Y-koj paub ... koj paub ... tus neeg lawv tab tom nrhiav?" - nws stammered. "Koj puas paub? Tsis tau caw qhua?"
  
  "Yog lawm," nws teb.
  
  "Nws tom qab kuv. Nws tab tom nrhiav rau kuv, Nina. A-thiab hmo no ... nws yuav los tua kuv, "nws hais nyob rau hauv ib tug trembling mumble uas muaj cov lus mispronounced. Qhov nws hais ua rau Nina cov ntshav txias, vim nws tsis xav tias tus neeg ua phem yuav nrhiav ib yam dab tsi nyob ze nws. "Nina?" nws hais lus teb.
  
  "Koj puas paub?" nws nug.
  
  "Kuv yog," nws lees paub, rau nws ntshai heev.
  
  "Mloog, ua li cas koj paub nws yog leej twg? Koj puas tau pom nws ntawm no? Koj puas tau pom nws nrog koj tus kheej ob lub qhov muag? Vim tias yog tias koj tsis muaj, muaj feem yuav yog koj tsuas yog paranoid, kuv tus phooj ywg, "nws hais, vam tias yuav pab nws xav txog nws qhov kev ntsuas thiab ua kom pom tseeb rau nws. Nws kuj cia siab tias nws tau yuam kev, vim nws tsis nyob hauv qhov xwm txheej los nkaum ntawm tus neeg tua neeg. Nws pom nws lub log tig thaum nws xav txog nws cov lus. "Thiab ib qho ntxiv," nws hais ntxiv, "Yog tias koj tsis tuaj yeem nco qab koj yog leej twg lossis muaj dab tsi tshwm sim rau koj, koj yuav paub li cas tias qee tus yeeb ncuab tsis muaj ntsej muag tab tom tua koj?"
  
  Nina tsis paub nws, tab sis nws cov lus xaiv tau thim rov qab tag nrho cov txiaj ntsig uas tus tub hluas tau raug kev txom nyem - tam sim no nco tau rov qab los. Nws ob lub qhov muag nthuav dav hauv kev ntshai heev thaum nws hais lus, tho nws nrog nws lub ntsej muag dub heev uas nws pom tau txawm tias nws tsis pom kev tsis muaj zog.
  
  "Sam?" - nws nug. "Qhov no yog dab tsi?"
  
  "Mein Gott, Nina!" - nws haj. Nws yeej yog ib tug qw, tab sis kev puas tsuaj rau nws lub suab qaum muffled nws mus rau ib tug mere hysterical ntxhi. "Faceless, koj hais! Damn face - faceless! Nws yog ... Nina, tus txiv neej uas muab kuv tua hluav taws ...! "...
  
  "Muaj? Li cas txog nws? "nws hais, txawm hais tias nws paub qhov nws xav hais. Nws tsuas yog xav paub ntau ntxiv yog tias nws tuaj yeem tau txais lawv.
  
  "Tus txiv neej uas sim tua kuv ... nws tsis muaj ntsej muag!" - qw tus neeg mob ntshai. Yog hais tias nws tuaj yeem quaj, nws yuav tau quaj ntawm qhov nco txog tus txiv neej siab phem uas tau taug qab nws tom qab kev ua si hmo ntawd. "Nws ntes tau kuv thiab muab kuv tua hluav taws!"
  
  "Nurse!" Nina qw. "Nurse! Ib tug! Thov, pab!"
  
  Ob tug kws saib xyuas neeg mob tau khiav nrog cov lus tsis txaus ntseeg ntawm lawv lub ntsej muag. Nina taw rau tus neeg mob chim siab thiab hais tias: "Nws tsuas yog nco txog nws qhov kev tawm tsam. Thov muab ib yam dab tsi rau nws poob siab!"
  
  Lawv maj nrawm rau nws txoj kev pab thiab kaw cov ntaub thaiv npog, muab tshuaj sedative rau nws kom nws siab. Nina xav tias raug hem los ntawm nws tus kheej lethargy, tab sis nws sim daws qhov txawv txawv puzzle ntawm nws tus kheej. Nws puas loj? Puas yog nws sib koom ua ke txaus los kos cov lus xaus, lossis nws puas tau ua tiav? Nws tsis ntseeg tias nws ua tsis ncaj ncees. Tom qab tag nrho, tus txiv neej tsis tuaj yeem txav mus los ntawm nws tus kheej lossis hais ib kab lus yam tsis muaj kev tawm tsam. Nws yeej yuav tsis npau taws heev yog tias nws tsis tau ntseeg tias nws lub xeev tsis muaj peev xwm yuav ua rau nws tuag.
  
  "Vajtswv, kuv xav kom Sam nyob ntawm no los pab kuv xav," nws yws yws thaum nws xav pw tsaug zog. "Txawm tias Perdue yuav tuaj nrog yog tias nws tuaj yeem txwv tsis pub sim tua kuv lub sijhawm no." Nws yuav luag lub sijhawm noj hmo, thiab txij li tsis muaj leej twg xav tau cov qhua, Nina tau pw tsaug zog yog tias nws xav tau. Los yog li ntawd nws xav.
  
  Dr. Fritz luag ntxhi thaum nws nkag mus. "Dr. Gould, kuv nyuam qhuav tuaj muab ib yam dab tsi rau koj qhov muag teeb meem."
  
  "Dam," nws yws. "Nyob zoo, Dr. Koj muab dab tsi rau kuv?
  
  "Tsuas yog ib qho kev daws teeb meem los txo qhov constriction ntawm capillaries hauv koj ob lub qhov muag. Kuv muaj laj thawj ntseeg tias koj lub zeem muag tsis zoo vim txo cov ntshav ncig hauv qhov muag. Yog tias koj muaj teeb meem thaum hmo ntuj, koj tuaj yeem hu rau Dr. Hilt. Nws yuav rov ua haujlwm dua hmo no thiab kuv yuav tiv tauj koj thaum sawv ntxov, puas yog?
  
  "Okay, Tus kws kho mob," nws pom zoo, saib thaum nws txhaj tshuaj tsis paub rau hauv nws txhais caj npab. "Koj puas muaj cov ntawv xeem tsis tau?"
  
  Dr. Fritz thaum xub thawj ua txuj tsis hnov nws, tab sis Nina rov hais nws cov lus nug. Nws tsis tau saib nws, pom tseeb rau qhov nws ua. "Peb yuav tham tag kis no, Dr. Gould. Kuv yuav tsum tau txais txiaj ntsig los ntawm lub chaw kuaj sim thaum ntawd. " Thaum kawg nws ntsia nws nrog kev ntseeg siab, tab sis nws tsis muaj lub siab xav mus txuas ntxiv kev sib tham. Los ntawm lub sij hawm no, nws tus phooj ywg nyob ntsiag to thiab ntsiag to. "Nyob zoo hmo ntuj, nyob zoo Nina." Nws luag nyav zoo thiab tuav Nina txhais tes ua ntej kaw lub nplaub tshev thiab muab nws rov qab rau ntawm ko taw ntawm lub txaj.
  
  "Zoo hmo ntuj," nws hummed thaum cov tshuaj ua haujlwm, lulling nws lub siab.
  
  
  Tshooj 10 - Kev khiav tawm ntawm kev nyab xeeb
  
  
  Ib tug ntiv tes nplawm Nina txhais caj npab, coj nws mus rau hauv ib tug txaus ntshai awakening. Reflexively, nws nias nws txhais tes mus rau thaj tsam cuam tshuam, dheev ntes tes hauv qab nws xib teg, uas ntshai nws ib nrab kom tuag. Nws lub qhov muag tsis txaus qhib dav kom pom leej twg hais lus rau nws, tab sis tsis yog qhov tho qhov tsaus nti hauv qab pob muag ntawm lub npog ntsej muag, nws tsis tuaj yeem pom lub ntsej muag.
  
  "Nina! Shh," lub ntsej muag khoob tau thov nrog lub ntsej muag muag. Nws yog nws tus phooj ywg hauv chav, sawv ntawm nws lub txaj hauv lub tsev kho mob lub tsho dawb. Cov hlab tau raug tshem tawm ntawm nws txhais tes, tawm hauv cov kab ntawm oozing scarlet casually wiped mus rau liab qab daim tawv nqaij nyob ib ncig ntawm lawv.
  
  "W-dab tsi?" nws frowned. "Zoo heev?"
  
  "Mloog, Nina. Cia li nyob ntsiag to thiab mloog kuv, "nws ntxhi, squatting me ntsis kom nws lub cev tau muab zais ntawm qhov nkag mus rau hauv chav nyob ntawm Nina lub txaj. Tsuas yog nws lub taub hau tau tsa kom nws hais tau rau hauv nws pob ntseg. "Tus txivneej uas kuv tau hais rau koj txog yuav los rau kuv. Kuv yuav tsum nrhiav qhov chaw nyob ntsiag to kom txog thaum nws tawm mus. "
  
  Tab sis nws tsis muaj hmoo. Nina tau siv tshuaj rau qhov kev xav tsis thoob, thiab nws tsis quav ntsej ntau dhau ntawm nws txoj hmoo. Nws tsuas nodded kom txog thaum nws lub qhov muag dawb-floating tau muab zais dua los ntawm lub hau hnyav. Nws sighed hauv kev poob siab thiab ntsia ib ncig, nws ua pa sai dua los ntawm lub sijhawm. Yog lawm, lub xub ntiag ntawm tub ceev xwm tiv thaiv cov neeg mob, tab sis hais ncaj ncees, cov tub rog tiv thaiv tseem tsis tau cawm cov neeg uas lawv ntiav, cia nyob ib leeg cov uas tsis muaj riam phom!
  
  Nws yuav zoo dua, Tus Neeg Mob Sam xav, yog tias nws nkaum es tsis txhob pheej hmoo khiav. Yog tias nws tau raug tshawb pom, nws tuaj yeem cuam tshuam nrog nws tus neeg tawm tsam, thiab cia siab tias Dr. Gould yuav tsis raug kev tsim txom tom qab. Nina lub rooj sib hais tau zoo heev txij li thaum nws pib poob nws qhov muag; nws tso cai rau nws mloog tus shuffling ko taw ntawm nws paranoid roommate. Ib tug los ntawm ib tug nws cov kauj ruam txav deb ntawm nws, tab sis tsis mus rau nws lub txaj. Nws txuas ntxiv mus rau hauv thiab tawm ntawm kev pw tsaug zog, tab sis nws qhov muag tseem kaw.
  
  Tsis ntev tom qab ntawd, qhov mob zoo nkauj tau tawg tob hauv qab Nina lub qhov muag qhov muag, kis zoo li paj ntawm qhov mob rau hauv nws lub hlwb. Cov paj hlwb kev sib txuas sai sai paub nws cov receptors nrog kev sib cais migraine nws tshwm sim, thiab Nina quaj nrov nrov hauv nws pw tsaug zog. Tam sim ntawd, maj mam mob taub hau puv nws lub qhov muag thiab ua rau nws lub hauv pliaj kub.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - nws qw. "Kuv taub hau! Kuv lub taub hau tua kuv!"
  
  Nws lub suab qw nrov nrov los ntawm kev ntsiag to virtual ntawm hmo ntuj hauv chav, ua rau cov neeg ua haujlwm kho mob sai sai rau nws mloog. Nina tus ntiv tes tshee thaum kawg pom lub pob xwm txheej ceev, thiab nws nias nws ob peb zaug, hu rau tus kws saib mob hmo ntuj kom pab tsis raug cai. Tus kws tu neeg mob tshiab tau khiav hauv, tshiab los ntawm kev kawm.
  
  "Dr. Gould? Dr. Gould, koj puas yog? Dab tsi yog qhov teeb meem, tus hlub? "nws nug.
  
  "M-Vajtswv . . . " Nina tau hais lus tsis txaus siab, txawm hais tias muaj kev cuam tshuam los ntawm cov tshuaj, "Kuv lub taub hau tawg ntawm qhov mob!" Tam sim no nws tau zaum ntawm kuv ob lub qhov muag thiab nws tab tom tua kuv. Kuv tus Vajtswv! Nws zoo nkaus li kuv lub pob txha taub hau tawg. "
  
  "Kuv yuav sai sai mus tau Dr. Hilt. Nws nyuam qhuav tawm hauv chav ua haujlwm. Cia li so. Nws yuav nyob ntawd, Dr. Gould. " Tus nais maum tig thiab maj nrawm rau kev pab.
  
  "Ua tsaug," Nina sighs, tsim txom los ntawm qhov mob txaus ntshai, tsis muaj kev poob siab vim nws qhov muag. Nws ntsia ib pliag mus xyuas Sam, tus neeg mob, tab sis nws ploj mus. Nina frowned. Kuv tuaj yeem cog lus tias nws hais rau kuv thaum kuv tsaug zog. Nws xav txog nws ntxiv. Tsis muaj. Kuv yuav tsum tau ua npau suav.
  
  "Dr. Gould?"
  
  "Muaj? Thov txim, kuv tsis tuaj yeem pom, "nws thov txim.
  
  "Tus kws kho mob Efexaus nrog kuv nyob." Tig mus rau tus kws kho mob, nws hais tias: "Thov txim, kuv tsuas yog yuav tsum tau khiav mus rau hauv chav tom ntej ib feeb los pab Frau Mittag nrog nws cov ntaub pua tsev."
  
  "Yog lawm, tus muam. Thov siv koj lub sijhawm, "tus kws kho mob teb. Nina hnov lub teeb patter ntawm tus nais maum ko taw. Nws ntsia Dr. Hilt thiab qhia nws qhov kev tsis txaus siab tshwj xeeb. Tsis zoo li Dr. Fritz, uas yog tus nquag nquag thiab nyiam ua kev kuaj mob sai, Dr. Hilt yog tus mloog zoo dua. Nws tos Nina piav raws nraim li cas qhov mob taub hau tau nyob tom qab nws ob lub qhov muag ua ntej teb.
  
  "Dr. Gould? Yam tsawg kawg koj puas tuaj yeem saib zoo rau kuv? nws nug. "Kev mob taub hau feem ntau cuam tshuam ncaj qha rau qhov muag dig muag, koj puas paub?"
  
  "Tsis yog," nws hais gloomily. "Qhov qhov muag tsis pom kev zoo li yuav hnyav zuj zus txhua hnub, thiab Dr. Fritz tsis tau ua dab tsi tsim nyog rau nws. Koj puas tuaj yeem muab qee yam rau kuv rau qhov mob? Nws yuav luag unbearable. "
  
  Nws tshem nws daim npog ntsej muag kom nws hais tau meej meej. "Tau kawg, kuv tus hlub."
  
  Nws pom nws qaij taub hau, ntsia Sam lub txaj. "Tus neeg mob nyob qhov twg?"
  
  "Kuv tsis paub," nws shrugged. "Tej zaum nws mus rau chav dej. Kuv nco qab tias nws hais rau Nurse Marks tias nws tsis xav siv lub lauj kaub. "
  
  "Vim li cas nws tsis siv chav dej ntawm no?" tus kws kho mob nug, tab sis Nina tau mob siab rau cov lus ceeb toom txog nws tus phooj ywg hauv chav thaum nws xav tau kev pab los daws nws qhov mob taub hau.
  
  "Kuv tsis paub!" - nws snapped ntawm nws. "Mloog, koj puas tuaj yeem muab qee yam rau kuv rau qhov mob?"
  
  Nws tsis yog txhua yam txaus siab los ntawm nws lub suab, tab sis nws ua pa tob tob thiab ua pa. "Dr. Gould, koj puas zais koj tus phooj ywg hauv chav?"
  
  Lo lus nug yog ob qho tib si absurd thiab unprofessional. Nina tau chim heev los ntawm nws cov lus nug tsis zoo. "Yog. Nws nyob qhov twg hauv chav. Nees nkaum lub ntsiab lus yog tias koj tuaj yeem tau txais kuv tshuaj tua kab mob ua ntej koj pom nws!"
  
  "Koj yuav tsum qhia kuv tias nws nyob qhov twg, Dr. Gould, lossis koj yuav tuag hmo no," nws hais tsis ncaj.
  
  "Koj puas vwm tag?" - nws squealed. "Koj puas ua phem rau kuv?" Nina xav tias ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm, tab sis nws qw tsis tau. Nws saib nws nrog lub qhov muag tsis pom kev, nws ntiv tes furtively tshawb nrhiav lub khawm liab uas tseem nyob saum txaj ntawm nws, thaum nws khaws nws ob lub qhov muag ntawm nws lub ntsej muag dawb paug. Nws tus duab ntxoov ntxoo qhov muag plooj tsa tus khawm hu kom nws pom. "Koj puas nrhiav qhov no?"
  
  "Auj Vajtswv," Nina tam sim ntawd pib quaj, npog nws lub qhov ntswg thiab qhov ncauj nrog nws txhais tes thaum nws paub tias tam sim no nws tseem nco txog lub suab ntawd. Nws lub taub hau pounding thiab nws daim tawv nqaij kub hnyiab, tab sis nws tsis tau twv mus.
  
  "Nws nyob qhov twg?" nws ntxhi ib yam nkaus. "Qhia rau kuv lossis koj yuav tuag."
  
  "Kuv tsis paub, ok?" nws lub suab trembled softly nyob rau hauv nws txhais tes. "Kuv yeej tsis paub. Kuv pw tsaug zog tag nrho lub sijhawm no. Kuv tus Vajtswv, kuv puas yog nws tus saib xyuas tiag tiag?"
  
  Tus txiv neej siab tawv teb hais tias, "Koj tab tom hais Cain ncaj qha los ntawm phau Vajlugkub. Qhia rau kuv, Dr. Gould, koj puas yog kev ntseeg?
  
  "Fuck koj!" - nws qw.
  
  "Ah, tus tsis ntseeg Vajtswv," nws hais txog kev xav. "Tsis muaj kev ntseeg Vajtswv hauv qhov hma. Nov yog lwm cov lus hais - tej zaum ib qho uas tsim nyog rau koj nyob rau lub sijhawm no ntawm kev kho dua tshiab, thaum koj ntsib koj txoj kev tuag ntawm txhais tes ntawm tus uas koj xav kom koj muaj ib tug vajtswv. "
  
  "Koj tsis yog Dr. Hilt," tus nais maum hais tom qab nws. Nws cov lus suab zoo li ib lo lus nug, laced nrog disbelief thiab realization. Tom qab ntawd nws cheem nws tawm ntawm nws txhais taw nrog qhov nrawm nrawm uas Nina tsis muaj sijhawm los txaus siab rau qhov brevity ntawm nws qhov kev ua. Thaum tus nais maum poob, nws txhais tes tso lub txaj txaj. Nws plam hla hauv pem teb polished nrog lub lag ntseg tsoo uas tam sim ntawd nyiam cov neeg ua haujlwm hmo ntuj ntawm lub chaw saib xyuas neeg mob.
  
  Tawm ntawm tsis pom qhov twg, tub ceev xwm pib qw nyob hauv txoj kev. Nina xav kom lawv ntes tus neeg dag hauv nws chav, tab sis lawv tau maj nrawm dhau ntawm nws lub qhov rooj.
  
  "Mus! Tom ntej! Tom ntej! Nws nyob rau pem teb ob! Khawb nws hauv lub tsev muag tshuaj! Ceev!" - tus thawj coj qw.
  
  "Dab tsi?" Nina frowned. Nws tsis ntseeg nws. Txhua yam nws tuaj yeem ua tau yog daim duab ntawm tus charlatan sai sai los ze nws, thiab ib yam li tus kws saib xyuas neeg mob txoj hmoo, nws tau ua rau nws nyuaj rau lub taub hau. Tsis ntev tom qab ntawd, nws hnov qhov mob tsis txaus ntseeg ua ntej ploj mus rau hauv dej dub ntawm kev xav tsis thoob. Nws mob taub hau tam sim no muaj tuam txhab. Lub tshuab rau nws lub tuam tsev tau qhia nws txog qhov mob tshiab. Tam sim no nws tau o tas li nws qhov muag sab xis zoo li me dua. Tus nais maum hmo ntuj tseem pw tsaug zog hauv pem teb ntawm nws, tab sis Nina tsis muaj sijhawm. Nws yuav tsum tau tawm ntawm no ua ntej tus neeg tsis txaus siab tau rov qab los rau nws, tshwj xeeb tshaj yog tam sim no nws paub nws zoo dua.
  
  Nws tuav lub dangling hu khawm dua, tab sis lub taub hau ntawm lub cuab yeej raug txiav tawm. "Dam," nws qw, ua tib zoo txo nws ob txhais ceg ntawm lub txaj. Txhua yam nws pom tau yog cov qauv yooj yim ntawm cov khoom thiab tib neeg. Tsis muaj lub cim qhia txog tus kheej lossis lub hom phiaj thaum nws tsis pom lawv lub ntsej muag.
  
  "Crap! Sam thiab Perdue nyob qhov twg thaum kuv xav tau lawv? Yuav ua li cas kuv yeej ib txwm nyob rau hauv no shit?" nws whined ib nrab ntawm kev ntxhov siab thiab ntshai thaum nws taug kev, xav txog txoj hauv kev kom tso nws tus kheej tawm ntawm cov hlab hauv nws txhais tes thiab ua rau nws txoj kev dhau los ntawm pawg poj niam ntawm nws ob txhais ceg tsis khov kho. Tub ceev xwm qhov kev txiav txim tau ntes cov neeg ua haujlwm hmo ntuj feem ntau, thiab Nina pom tias hauv pem teb thib peb tau nyob ntsiag to, txuag rau lub suab nrov nyob deb ntawm huab cua hauv TV thiab ob tus neeg mob ntxhi hauv chav tom ntej. Qhov no ua rau nws pom nws cov khaub ncaws thiab hnav khaub ncaws zoo tshaj plaws uas nws tuaj yeem ua tau hauv qhov tsaus ntuj zuj zus vim nws qhov muag tsis pom kev uas yuav tawm mus sai sai. Tom qab nws hnav khaub ncaws, tuav nws nkawm khau hauv nws txhais tes kom tsis txhob muaj kev xav tsis thoob thaum nws tawm mus, nws snuck rov qab rau Sam lub txaj txaj thiab qhib nws lub tub rau khoom. Nws lub hnab nyiaj charred tseem nyob hauv. Nws muab daim ntawv tso cai tso rau hauv, muab tso rau hauv lub hnab ris hauv qab ntawm nws lub ris.
  
  Nws tab tom pib txhawj xeeb txog nws tus phooj ywg nyob qhov twg, nws tus mob, thiab feem ntau, seb nws qhov kev thov xav tau tiag tiag. Txog rau tam sim no, nws tau xav tias nws tsuas yog npau suav xwb, tab sis tam sim no nws ploj lawm, nws tau pib xav txog ob zaug txog nws mus ntsib hmo ntawd. Txawm li cas los xij, tam sim no nws yuav tsum tau khiav tawm ntawm tus neeg dag. Tub ceev xwm tuaj yeem muab kev tiv thaiv tsis muaj kev hem thawj. Lawv twb tau nrhiav cov neeg raug liam thiab tsis muaj leej twg tau pom tus neeg ua haujlwm tiag tiag. Tib txoj kev uas Nina paub tias leej twg yog lub luag haujlwm yog los ntawm nws tus cwj pwm tsis zoo rau nws thiab Muam Barken.
  
  "Aw shit!" - Nws hais tias, nres tuag hauv nws txoj kev, yuav luag kawg ntawm txoj kev hauv tsev dawb. "Muam Barken. Kuv yuav tsum ceeb toom nws." Tab sis Nina paub tias thov tus kws saib xyuas neeg mob rog yuav ceeb toom cov neeg ua haujlwm tias nws plam mus. Tsis muaj qhov tsis ntseeg tias lawv yuav tsis tso cai rau qhov no. Xav, xav, xav! Nina convinced nws tus kheej, sawv motionless thiab hesitating. Nws paub tias nws yuav tsum ua li cas. Nws tsis kaj siab, tab sis nws yog tib txoj kev tawm.
  
  Rov qab mus rau nws chav tsaus ntuj, tsuas yog siv lub teeb ntawm txoj kev hauv tsev uas ci ntsa iab hauv pem teb, Nina pib hnav khaub ncaws hmo ntuj. Luckily rau tus me me keeb kwm, tus nais maum yog ob qhov loj heev rau nws.
  
  "Kuv thov txim. Qhov tseeb, kuv yog leej twg, "Nina ntxhi, tshem tus poj niam cov khaub ncaws kho mob tawm thiab muab tso rau saum nws khaub ncaws. Xav tias txaus ntshai heev txog qhov nws ua rau tus poj niam pluag, Nina txoj kev coj ncaj ncees coj nws pov nws lub txaj pw saum tus nais maum. Tom qab tag nrho, tus poj niam nyob rau hauv nws ris tsho hauv qab nyob rau hauv pem teb txias. Muab rau nws ib lub pob, Nina, nws xav txog ob sab. Tsis yog, yog ruam. Cia li tau lub fuck tawm ntawm no! Tab sis tus nais maum lub cev tsis muaj zog zoo li tau hu rau nws. Tej zaum Nina txoj kev khuv leej ua rau cov ntshav ntws los ntawm nws lub qhov ntswg, cov ntshav uas tsim cov nplaum nplaum, tsaus nti rau hauv pem teb hauv qab nws lub ntsej muag. Peb tsis muaj sijhawm! Cov lus sib cav ua rau nws xav. "Nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus nrog qhov no," Nina txiav txim siab nrov nrov thiab tig tus poj niam tsis nco qab ib zaug kom lub txaj qhwv ib ncig ntawm nws lub cev thiab tiv thaiv nws ntawm qhov tawv tawv ntawm hauv pem teb.
  
  Raws li tus kws saib xyuas neeg mob, Nina tuaj yeem cuam tshuam cov tub ceev xwm thiab tawm mus ua ntej lawv pom tias nws muaj teeb meem nrhiav cov kauj ruam thiab cov qhov rooj. Thaum kawg nws tau ua rau hauv pem teb, nws hnov ob tug tub ceev xwm tham txog tus neeg raug tsim txom tua neeg.
  
  "Kuv xav tias kuv nyob ntawm no," ib tug hais. "Kuv yuav tau ntes tus tub ntawm bitch."
  
  "Tau kawg, txhua qhov kev txiav txim yuav tshwm sim ua ntej peb ua haujlwm. Tam sim no peb raug yuam kom menyuam saib dab tsi sab laug, "lwm tus lwm tus.
  
  "Lub sijhawm no tus neeg raug tsim txom yog tus kws kho mob ua haujlwm hmo ntuj," ntxhi thawj zaug. Tej zaum Dr. Hilt? nws xav tias, mus rau qhov tawm.
  
  "Lawv pom tus kws kho mob no nrog ib daim tawv nqaij tawg ntawm nws lub ntsej muag, ib yam li tus neeg saib xyuas hmo dhau los," nws hnov nws ntxiv.
  
  "Hloov ntxov?" - ib tug ntawm cov tub ceev xwm nug Nina thaum nws hla dhau. Nws ua tsis taus pa thiab tsim nws tus German raws li qhov nws ua tau.
  
  "Yog lawm, kuv lub siab tsis tuaj yeem sawv kev tua neeg. "Kuv tsis nco qab thiab ntaus kuv lub ntsej muag," nws yws yws sai sai, sim xav txog qhov rooj kov.
  
  "Cia kuv tau qhov no rau koj," ib tug neeg hais thiab qhib qhov rooj rau lawv txoj kev khuv leej.
  
  "Zoo hmo ntuj, tus muam," tus tub ceev xwm hais rau Nina.
  
  "Danke sh ön," nws luag ntxhi, hnov cua txias hmo ntuj ntawm nws lub ntsej muag, tawm tsam mob taub hau thiab sim tsis txhob poob rau hauv cov kauj ruam.
  
  "Zoo hmo ntuj rau koj thiab, Kws kho mob ... Ephesus, puas yog?" - tub ceev xwm nug tom qab Nina ntawm lub qhov rooj. Cov ntshav khov rau hauv nws cov leeg, tab sis nws tseem ntseeg.
  
  "Nws yog lawm. "Zoo hmo ntuj, cov txiv neej," tus txiv neej hais tias zoo siab. "Nyob nyab xeeb!"
  
  
  Tshooj 11 - Margaret's Cub
  
  
  "Sam Cleave tsuas yog tus txiv neej rau qhov no, tus tswv. Kuv yuav tiv tauj nws. "
  
  "Peb them tsis taus Sam Cleve," Duncan Gradwell teb sai sai. Nws tau tuag rau haus luam yeeb, tab sis thaum xov xwm ntawm lub dav hlau fighter crashing nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees tuaj hla cov hlau mus rau nws lub computer screen, nws thov kom sai thiab ceev ceev.
  
  "Nws yog ib tug phooj ywg qub ntawm kuv. "Kuv yuav ... twist nws txhais caj npab," nws hnov Margaret hais. "Zoo li kuv hais, kuv yuav tiv tauj nws. Peb tau ua haujlwm ua ke ntau xyoo dhau los thaum kuv tab tom pab nws tus khub niam txiv Patricia nrog nws thawj txoj haujlwm ua tus kws tshaj lij. "
  
  "Qhov no puas yog tus ntxhais uas raug tua nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub nplhaib phom uas lawv tau qhib?" Gradwell nug nyob rau hauv lub suab tsis zoo siab. Margaret txo nws lub taub hau thiab teb nrog qeeb nod. "Nws tsis xav tsis thoob tias nws tau mob siab rau lub raj mis nyob rau xyoo tom qab," sighed Gradwell.
  
  Margaret pab tsis tau tab sis luag ntawm qhov no. "Zoo, tus tswv, Sam Cleave tsis xav tau ntau coaxing kom nws nqus lub caj dab ntawm lub raj mis. Tsis yog ua ntej Patricia, lossis tom qab ... qhov xwm txheej.
  
  "Aw! Yog li qhia rau kuv, puas yog nws tsis ruaj khov los qhia peb zaj dab neeg no? - nug Gradwell.
  
  "Yog lawm, Mr. Gradwell. Sam Cleave tsis yog tsuas yog tsis quav ntsej xwb, nws tsis muaj npe vim muaj lub siab me ntsis, "nws hais nrog luag ntxhi. "Tus neeg sau xov xwm yog qhov tseeb uas koj xav nthuav tawm cov haujlwm zais cia ntawm German Luftwaffe cov lus txib. Kuv paub tseeb tias lawv tus thawj tswj hwm yuav zoo siab tau hnov txog qhov no, tshwj xeeb tam sim no. "
  
  "Kuv pom zoo," Margaret tau lees paub, tuav nws txhais tes ntawm nws xub ntiag thaum nws sawv ntawm lub ntsej muag ntawm nws tus kws kho lub rooj. "Kuv yuav tiv tauj nws tam sim ntawd thiab saib seb nws puas kam txo nws tus nqi me ntsis rau tus phooj ywg qub."
  
  "Kuv yuav tsum cia siab li ntawd!" Gradwell ob lub puab tsaig tshee tshee thaum nws lub suab sawv. "Tus txiv neej no tam sim no yog tus kws sau ntawv nto moo, yog li kuv paub tseeb tias cov kev mus ncig vwm no nws mus nrog tus neeg nplua nuj no tsis yog qhov tsim nyog."
  
  Tus "nplua nuj nplua nuj" Gradwell thiaj li hu ua David Perdue. Gradwell tau loj hlob tsis saib xyuas Perdue nyob rau xyoo tas los no vim yog tus neeg nplua nuj tsis txaus siab rau Gradwell tus phooj ywg tus kheej. Tus phooj ywg nyob rau hauv nqe lus nug, xibfwb Frank Matlock ntawm University of Edinburgh, raug yuam kom tawm haujlwm ua tus thawj coj hauv lub tsev hais plaub Brixton Tower tom qab Purdue nres nws cov nyiaj pub dawb rau lub tuam tsev. Lawm, muaj kev npau taws dhau Perdue qhov kev nyiam romantic tom qab nrog Matlock cov khoom ua si nyiam, cov khoom ntawm nws cov lus tsis zoo thiab kev tshwj tseg, Dr. Nina Gould.
  
  Qhov tseeb tias qhov no yog keeb kwm yav dhau los, tsim nyog ntawm ib xyoo caum thiab ib nrab ntawm "dej hauv qab tus choj," tsis muaj qhov txawv rau Gradwell embittered. Tam sim no nws tau mus rau Edinburgh Post, ib txoj haujlwm uas nws tau ua tiav los ntawm kev ua haujlwm hnyav thiab kev ua si ncaj ncees, xyoo tom qab Sam Cleave tau tawm ntawm daim ntawv plua plav.
  
  "Yog lawm, Mr. Gradwell," Margaret teb hais lus zoo. "Kuv yuav mus rau nws, tab sis yuav ua li cas yog tias kuv tsis tuaj yeem tau txais nws tig?"
  
  "Hauv ob lub lis piam, keeb kwm ntiaj teb yuav raug tsim, Margaret," Gradwell luag nyav zoo li tus neeg ua phem rau Xus. "Nyob rau hauv tsuas yog ib lub lim tiam, lub ntiaj teb yuav saib nyob los ntawm Lub Hague raws li Middle East thiab Europe kos npe rau daim ntawv cog lus kev thaj yeeb nyab xeeb uas lav tias yuav xaus rau txhua qhov kev ua phem ntawm ob lub ntiaj teb. Qhov kev hem thawj rau qhov tshwm sim yog qhov kev tua tus kheej tsis ntev los no ntawm Dutch pilot Ben Griesman, nco ntsoov?
  
  "Yes, sir". Nws hnia nws daim di ncauj, paub tag nrho qhov twg nws yuav mus nrog qhov no, tab sis tsis kam npau taws rau nws los ntawm kev cuam tshuam. "Nws nkag mus hauv Iraqi huab cua puag thiab nyiag lub dav hlau."
  
  "Nws yog lawm! Thiab poob rau hauv CIA lub hauv paus chaw ua haujlwm, tsim qhov fucked-up uas tam sim no nthuav tawm. Raws li koj paub, Middle East pom tau xa ib tus neeg los ua pauj los ntawm kev rhuav tshem German airbase! " - nws exclaimed. "Tam sim no qhia kuv dua yog vim li cas tus neeg tsis paub qab hau thiab ntse Sam Cleave yuav tsis dhia ntawm lub sijhawm nkag mus rau hauv zaj dab neeg no."
  
  "Point coj," nws luag nyav txaj muag, zoo li tsis txaus ntseeg txog qhov yuav tsum tau saib nws tus thawj coj salivate thaum nws hais lus mob siab rau txog qhov xwm txheej tshwm sim. "Kuv yuav tsum mus. Leej twg paub nws nyob qhov twg tam sim no? Kuv yuav tsum pib hu txhua tus tam sim ntawd. "
  
  "Nws yog lawm!" Gradwell qw nrov nrov tom qab nws thaum nws mus ncaj nraim rau nws lub chaw haujlwm me me. "Cia li sai sai thiab tau Cleve qhia peb txog nws ua ntej lwm qhov kev tawm tsam kev sib haum xeeb ua rau kev tua tus kheej thiab Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum III!"
  
  Margaret tsis txawm ntsia nws cov npoj yaig thaum nws khiav dhau lawv, tab sis nws paub tias lawv txhua tus tau luag zoo ntawm qhov zoo siab uas Duncan Gradwell tau hais. Nws cov lus xaiv yog lus tso dag sab hauv. Margaret feem ntau luag nrov nrov thaum tus kws kho qub qub ntawm rau 6 qhov kev pabcuam xovxwm dhau los pib txhawj xeeb txog cov xov xwm, tab sis tam sim no nws tsis twv. Yuav ua li cas yog tias nws pom nws giggling ntawm qhov nws suav hais tias yog ib txoj haujlwm uas tsim nyog? Xav txog nws txoj kev npau taws yog tias nws pom nws luag ntxhi xav txog hauv cov iav loj ntawm nws qhov chaw ua haujlwm?
  
  Margaret tos ntsoov tham nrog cov hluas Sam dua. Ntawm qhov tod tes, nws tsis tau hluas Sam tau ntev. Tab sis rau nws, nws yuav ib txwm ua ib tus neeg tsis txaus siab, tshaj tawm xov xwm tshaj tawm uas nthuav tawm kev tsis ncaj ncees nyob qhov twg nws tuaj yeem ua tau. Nws tau ua Margaret txoj kev kawm nyob rau yav dhau los Edinburgh Post era, thaum lub ntiaj teb tseem nyob rau hauv chaos ntawm liberalism thiab cov neeg saib xyuas xav txwv txoj kev ywj pheej ntawm txhua tus neeg. Qhov xwm txheej tau hloov pauv ntau heev txij li Lub Koom Haum Ntiaj Teb Kev Sib Koom Tes tau tswj hwm kev tswj hwm ntawm ntau lub tebchaws EU yav dhau los, thiab ntau thaj chaw Asmeskas Qab Teb tau tawg tawm ntawm qhov uas yog Thawj Tswj Hwm Ntiaj Teb thib peb.
  
  Margaret tsis yog feminist los ntawm txhua txoj kev, tab sis Lub Koom Haum Ntiaj Teb Kev Sib Koom Tes, coj cov poj niam feem ntau, pom qhov sib txawv tseem ceeb hauv txoj kev uas lawv tswj hwm thiab daws teeb meem kev nom kev tswv. Kev ua tsov ua rog tsis tau txais txiaj ntsig nws ib zaug tau txais los ntawm tsoomfwv cov txiv neej. Kev nce qib hauv kev daws teeb meem, kev tsim khoom thiab kev ua kom zoo dua qub tau ua tiav los ntawm kev pub dawb thoob ntiaj teb thiab cov tswv yim peev.
  
  Lub Ntiaj Teb Lub Txhab Nyiaj Txiag tau coj los ntawm tus thawj coj ntawm qhov uas tau tsim los ua Pawg Saib Xyuas Kev Ua Haujlwm Thoob Ntiaj Teb, xibfwb Martha Sloan. Nws yog tus qub Polish Ambassador rau Askiv, uas yeej qhov kev xaiv tsa zaum kawg los tswj hwm lub koom haum tshiab ntawm haiv neeg. Lub hom phiaj tseem ceeb ntawm Pawg Sab Laj yog txhawm rau tshem tawm kev hem thawj tub rog los ntawm kev xaus lus cog lus ntawm kev sib haum xeeb tsis yog kev ua phem thiab kev cuam tshuam tub rog. Kev lag luam tseem ceeb dua li kev ua phem rau nom tswv, tus xibfwb. Sloan ib txwm qhia hauv nws cov lus hais. Qhov tseeb, nws tau dhau los ua lub hauv paus ntsiab lus cuam tshuam nrog nws hauv txhua qhov xov xwm.
  
  "Vim li cas peb yuav tsum plam peb cov tub los ntawm ntau txhiab tus kom txaus siab rau qhov kev ntshaw ntawm ib txhais tes ntawm cov txiv neej laus uas muaj hwj chim thaum tsov rog yuav tsis kov lawv?" Nws tau hnov txog hnub ua ntej nws tau raug xaiv los ntawm kev yeej av. "Vim li cas peb yuav tsum ua rau kev lag luam poob qis thiab rhuav tshem kev ua haujlwm hnyav ntawm cov kws tsim vaj tsev thiab cov masons? Los yog rhuav tshem cov tsev thiab tua cov neeg dawb huv thaum cov tub rog niaj hnub no tau txais txiaj ntsig los ntawm peb txoj kev txom nyem thiab kev rhuav tshem peb cov ntshav? Cov tub ntxhais hluas tau txi los ua kev puas tsuaj uas tsis muaj qhov kawg yog kev npau taws perpetuated los ntawm cov thawj coj tsis muaj zog uas tswj koj lub neej yav tom ntej. Cov niam txiv poob lawv cov me nyuam, poob txij nkawm, cov kwv tij thiab cov muam raug rho tawm ntawm peb vim yog cov txiv neej laus thiab iab tsis muaj peev xwm daws teeb meem?
  
  Nrog nws cov plaub hau tsaus nti braided thiab nws lub caj dab velvet kos npe uas haum rau txhua yam uas nws hnav, tus petite, charismatic tus thawj coj xav tsis thoob lub ntiaj teb nrog nws zoo li yooj yim kho rau kev puas tsuaj ntawm kev ntseeg thiab kev nom kev tswv. Qhov tseeb, ib zaug nws raug thuam los ntawm nws txoj kev tawm tsam rau kev tshaj tawm tias tus ntsuj plig ntawm Olympic Games tau dhau los ua tsis muaj dab tsi ntau dua li lwm lub tshuab hluav taws xob nyiaj txiag khiav tawm.
  
  Nws hais tias nws yuav tsum tau siv rau tib yam vim li cas nws tau tsim - kev sib haum xeeb hauv kev sib tw uas tus yeej tau txiav txim siab yam tsis muaj kev txi. "Vim li cas peb tsis tuaj yeem pib ua tsov rog ntawm chessboard lossis hauv tsev hais plaub ntaus pob? Txawm tias kev sib tw caj npab ntawm ob lub teb chaws tuaj yeem txiav txim siab tias leej twg tau txais lawv txoj kev, rau lub ntuj ceeb tsheej! Nws yog tib lub tswv yim, tsuas yog tsis muaj ntau lab nyiaj siv los ntawm cov khoom siv ua tsov rog lossis suav tsis txheeb lub neej raug puas tsuaj los ntawm kev raug mob ntawm cov tub rog ko taw uas tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog qhov ua rau tam sim ntawd. Cov neeg no tua ib leeg tsis muaj laj thawj rau qhov no tsis yog kev txiav txim! Yog tias koj, kuv cov phooj ywg, tsis tuaj yeem taug kev mus rau ib tus neeg ntawm txoj kev thiab tua lawv lub taub hau yam tsis muaj kev khuv xim lossis kev puas siab puas ntsws," nws nug los ntawm nws lub platform hauv Minsk ib ntus dhau los, "vim li cas koj yuam koj cov menyuam, cov kwv tij, cov muam thiab cov txij nkawm ua nws los ntawm kev pov npav rau cov laus-fashioned tyrants uas perpetuate no atrocity? Vim li cas?"
  
  Margaret tsis quav ntsej seb cov koom haum tshiab tau raug thuam rau qhov kev tawm tsam kev tawm tsam hu ua feminist nce mus rau lub hwj chim lossis kev tawm tsam tsis zoo los ntawm cov neeg sawv cev ntawm Antichrist. Nws yuav txhawb nqa txhua tus thawj tswj hwm uas sawv tawm tsam kev tua neeg tsis txaus ntseeg ntawm peb tus kheej haiv neeg hauv lub npe ntawm lub hwj chim, kev ntshaw thiab kev noj nyiaj txiag. Qhov tseem ceeb, Margaret Crosby txhawb nqa Sloane vim tias lub ntiaj teb tau dhau los ua qhov chaw tsis tshua muaj zog txij li thaum nws tau tuav lub hwj chim. Cov ntaub thaiv tsaus nti uas tau zais ntau pua xyoo ntawm kev ua yeeb ncuab tam sim no raug tshem tawm ncaj qha, qhib kev sib txuas lus ntawm cov teb chaws tsis txaus siab. kev ua qhev yuav raug tshem tawm. Kev ntseeg tus kheej ua lub luag haujlwm tseem ceeb hauv lub ntiaj teb tshiab no. Uniformity yog rau kev hnav khaub ncaws. Cov kev cai yog ua raws li cov qauv kev tshawb fawb. Kev ywj pheej yog hais txog tus cwj pwm, kev hwm thiab kev qhuab qhia ntawm tus kheej. Qhov no yuav txhawb peb txhua tus hauv lub siab thiab lub cev thiab ua rau peb ua tau zoo dua, ua kom zoo dua ntawm qhov peb ua. Thiab thaum peb ua tau zoo dua qhov peb ua, peb yuav kawm txo hwj chim. Los ntawm kev txo hwj chim los ua phooj ywg.
  
  Martha Sloan cov lus hais ua si ntawm Margaret lub chaw ua haujlwm computer thaum nws tshawb nrhiav tus lej kawg uas nws tau hu rau Sam Cleve. Nws zoo siab nrog nws tham dua tom qab txhua lub sijhawm no thiab pab tsis tau tab sis giggle me ntsis thaum nws hu nws tus lej. Thaum thawj buzzer suab, Margaret tau cuam tshuam los ntawm cov duab swaying ntawm ib tug txiv neej npoj yaig nyob sab nraum nws lub qhov rais. Phab ntsa. Nws waved nws txhais caj npab wildly kom nws mloog, taw rau nws saib thiab lub tiaj tus screen ntawm nws lub computer.
  
  "Koj tham dab tsi?" nws nug, vam tias nws lub peev xwm nyeem daim di ncauj tau dhau nws qhov kev txawj piav tes taw. "Kuv nyob hauv xov tooj!"
  
  Sam Cleave lub xov tooj tau mus rau lub suab, yog li Margaret cuam tshuam kev hu mus qhib qhov rooj thiab mloog cov neeg ua haujlwm hais lus. Ntxawm lub qhov rooj qhib nrog dab ntxwg nyoog dig muag, nws hais tias, "Vajtswv lub npe tseem ceeb npaum li cas, Gary? Kuv tab tom sim hu rau Sam Cleave. "
  
  "Qhov tseeb ntawm qhov teeb meem!" - Gary exclaimed. "Saib cov xov xwm. Nws tau nyob rau hauv xov xwm, twb nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees, nyob rau hauv lub tsev kho mob nyob rau hauv Heidelberg, qhov twg, raws li tus neeg sau xov xwm, tus txiv leej tub uas poob lub dav hlau German yog!
  
  
  Tshooj 12 - Kev teem caij rau tus kheej
  
  
  Margaret tau khiav rov qab mus rau nws qhov chaw ua haujlwm thiab hloov cov channel rau SKY International. Yog tsis coj nws ob lub qhov muag tawm ntawm qhov chaw ntawm qhov screen, nws ua nws txoj hauv kev ntawm cov neeg tsis paub hauv keeb kwm yav dhau los saib seb nws puas tuaj yeem paub nws tus qub npoj yaig. Nws txoj kev xav tau tsom mus rau txoj haujlwm no uas nws tsis tshua pom tus neeg sau xov xwm tawm tswv yim. Ntawm no thiab muaj ib lo lus ua nws txoj hauv kev los ntawm kev sib xyaw ntawm qhov tseeb, ntaus nws lub hlwb nyob rau hauv qhov chaw kom nco ntsoov tag nrho zaj dab neeg.
  
  "Cov tub ceev xwm tseem tsis tau ntes tus neeg tua neeg uas tsis txaus ntseeg lub luag haujlwm rau kev tuag ntawm ob tus neeg saib xyuas kev nyab xeeb peb hnub dhau los thiab lwm tus neeg tuag nag hmo. Tus neeg tuag tus kheej yuav raug tshaj tawm rau pej xeem sai li sai tau qhov kev tshawb nrhiav los ntawm Wiesloch Kev Tshawb Fawb Kev Ua Phem Txhaum Cai ntawm Heidelberg Directorate ua tiav. " Margaret mam li nco dheev pom Sam ntawm cov neeg saib tom qab lub cordon cov paib thiab teeb meem. "Au tus Tswv, tus tub, koj tau hloov pauv li cas hauv ... "Nws muab nws lub tsom iav thiab leaped kom zoo dua. Nws hais tias pom zoo, "Zoo heev ntxim hlub ragguard tam sim no tias koj yog ib tug txiv neej, huh?" Dab tsi yog metamorphosis nws tau raug! Nws cov plaub hau tsaus nti tam sim no loj hlob hauv qab nws lub xub pwg nyom, qhov kawg ntawm cov tsiaj qus, uas tsis muaj qhov tsis zoo uas ua rau nws muaj huab cua ntawm txoj kev xav zoo.
  
  Nws hnav lub tsho tawv dub thiab khau boots. Qhwv ib ncig ntawm nws lub dab tshos yog ib daim phuam ntsuab cashmere uas adorned nws cov tsos tsaus nti thiab cov khaub ncaws tsaus sib npaug. Nyob rau hauv pos huab grey German sawv ntxov nws ua nws txoj kev los ntawm cov neeg coob coob kom tau zoo dua. Margaret pom nws tham nrog tub ceev xwm, uas tau tshee lub taub hau ntawm Sam tab tom hais.
  
  "Tej zaum sim nkag mus rau hauv, huh, zib ntab?" Margaret dag me ntsis luag ntxhi. "Zoo, koj tsis tau hloov ntau npaum li ntawd, koj puas tau?"
  
  Tom qab nws, nws tau lees paub lwm tus txiv neej, tus uas nws tau pom ntau zaus hauv kev sib tham xov xwm thiab cov duab ci ntsa iab ntawm tsev kawm ntawv tog xa los ntawm kev lom zem editor mus rau lub rooj sib tham rau xov xwm clips. Tus txiv neej siab tawv-dawb-dawb ntsoos rau pem hauv ntej los saib ze ntawm qhov chaw ntawm Sam Cleave. Nws kuj hnav khaub ncaws tsis zoo. Nws cov tsom iav tau muab tso rau hauv nws lub hnab tsho pem hauv ntej. Nws ob txhais tes tseem muab zais rau hauv nws lub hnab ris thaum nws taug kev ncig. Nws pom nws cov xim av Italian txiav fleece blazer npog qhov nws xav tias yuav tsum yog riam phom zais.
  
  "David Perdue," nws tshaj tawm ntsiag to thaum qhov chaw ua si hauv ob lub me me tom qab nws tsom iav. Nws ob lub qhov muag tawm ntawm qhov screen rau ib pliag los saib ib ncig ntawm lub chaw ua haujlwm qhib kom paub tseeb tias Gradwell tsis muaj zog. Lub sij hawm no nws nyob twj ywm thaum nws ntsia ntawm kab lus uas nyuam qhuav coj los rau nws. Margaret luag ntxhi thiab tig nws ntsia rau ntawm lub vijtsam tiaj tus nrog luag nyav. "Qhov tseeb koj tsis tau pom tias Cleve tseem yog phooj ywg nrog Dave Perdue, koj puas yog?" nws luag ntxhi.
  
  "Ob tus neeg mob tau tshaj tawm tias ploj lawm txij li tag kis no, thiab tus kws tshaj lij tub ceev xwm ... "
  
  "Dab tsi?" Margaret frowned. Nws twb hnov qhov no lawm. Nws nyob ntawm no tias nws tau txiav txim siab los mloog nws lub pob ntseg thiab ua tib zoo mloog cov lus ceeb toom.
  
  "... tub ceev xwm tsis paub yuav ua li cas ob tus neeg mob tuaj yeem tawm ntawm lub tsev uas tsuas muaj ib qho kev tawm, qhov chaw tawm uas tau saib xyuas los ntawm cov tub ceev xwm nees nkaum plaub teev hauv ib hnub. Qhov no ua rau cov tub ceev xwm thiab cov thawj coj hauv tsev kho mob ntseeg tias ob tus neeg mob, Nina Gould thiab tus neeg raug mob kub hnyiab hu ua "Sam," tseem tuaj yeem nyob hauv lub tsev loj. Qhov laj thawj rau lawv lub davhlau, txawm li cas los xij, tseem yog qhov tsis paub. "
  
  "Tab sis Sam nyob sab nraum lub tsev, idiots," Margaret frowned, tsis meej pem los ntawm cov lus. Nws tau paub txog Sam Cleave txoj kev sib raug zoo nrog Nina Gould, uas nws tau ntsib ib zaug luv luv tom qab kev qhuab qhia ntawm cov tswv yim ua ntej Ntiaj Teb Tsov Rog II pom nyob rau hauv niaj hnub kev nom kev tswv, "Poor Nina. Dab tsi tshwm sim uas coj lawv mus rau qhov cub? Kuv tus Vajtswv. Tab sis Sam yog ... "
  
  Margaret tuav nws lub taub hau thiab licked nws daim di ncauj nrog lub ntsis ntawm nws tus nplaig, zoo li nws ib txwm ua thaum nws tab tom sim daws qhov teeb meem. Tsis muaj dab tsi ntawm no ua rau kev nkag siab; Tsis yog qhov ploj ntawm cov neeg mob los ntawm tub ceev xwm teeb meem, lossis kev tuag tsis meej ntawm peb tus neeg ua haujlwm, tsis muaj leej twg txawm pom tus neeg raug liam, thiab qhov txawv tshaj plaws - rau qhov tsis meej pem los ntawm qhov tseeb tias Nina lwm tus neeg mob yog "Sam", thaum Sam tab tom sawv. sab nraum ntawm cov saib. .. nyob rau hauv thawj glance.
  
  Sam tus qub npoj yaig lub siab xav txiav tawm qhov laj thawj ncaws tawm thiab nws zaum rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, saib Sam ploj ntawm qhov screen nrog cov neeg coob coob. Nws tuav nws tus ntiv tes ua ke thiab ntsia mus tom ntej, tsis txhob mloog cov xov xwm hloov pauv.
  
  "Nyob rau hauv qhov pom tseeb," nws rov hais dua, txhais nws cov qauv ua ntau yam ua tau. "Hauv pem hauv ntej ntawm txhua tus ..."
  
  Margaret tau dhia, khob lub khob khob ua tsaug thiab ib qho ntawm nws cov khoom plig xovxwm uas nyob ntawm ntug ntawm nws lub rooj. Nws tau npau taws ntawm nws qhov kev cia siab tam sim ntawd, txawm tias muaj kev tshoov siab los tham nrog Sam. Nws xav nkag siab txog qhov teeb meem no. Los ntawm qhov tsis meej pem nws xav, nws pom tau hais tias yuav tsum muaj ob peb daim duab dhos ua si uas nws tsis muaj, daim uas tsuas yog Sam Cleave tuaj yeem txi rau nws txoj kev tshawb nrhiav qhov tseeb tshiab. Vim li cas ho tsis? Nws tsuas yog zoo siab yog tias ib tug neeg nrog nws lub siab xav tau pab nws daws qhov tsis paub ntawm Nina ploj mus.
  
  Nws yuav yog qhov txaj muag yog tias tus kws sau keeb kwm zoo nkauj tseem raug ntes hauv lub tsev nrog qee tus neeg nyiag lossis tus neeg vwm. Tej yam zoo li ntawd yuav luag yog qhov lees paub ntawm xov xwm phem, thiab nws tsis xav kom nws tuaj txog yog tias nws tuaj yeem pab tau.
  
  "Mr. Gradwell, Kuv tab tom teem ib lub lim tiam rau ib tsab xov xwm hauv tebchaws Yelemes. Thov teem caij rau lub sijhawm uas kuv tsis tuaj, "nws hais tias chim siab, qhib Gradwell lub qhov rooj, tseem maj mam muab nws lub tsho tiv no.
  
  "Dab tsi ntawm lub npe ntawm txhua yam uas dawb huv koj hais txog, Margaret?" - Gradwell exclaimed. Nws tig ib ncig ntawm nws lub rooj zaum.
  
  "Sam Cleave nyob hauv lub teb chaws Yelemees, Mr. Gradwell," nws tshaj tawm zoo siab.
  
  "Zoo! Tom qab ntawd koj tuaj yeem qhia nws txog zaj dab neeg uas nws twb nyob ntawm no rau, "nws squealed.
  
  "Tsis yog, koj tsis nkag siab. Tsis yog tag nrho, Mr. Gradwell, muaj ntau ntxiv! Zoo li Dr. Nina Gould nyob ntawd thiab, "nws hais rau nws, blushing thaum nws maj nrawm nrawm nws txoj siv. "Thiab tam sim no cov tub ceev xwm tau tshaj tawm nws ploj lawm."
  
  Margaret siv sijhawm ib pliag kom nws ua pa thiab saib seb nws tus thawj coj xav li cas. Nws ntsia nws incredulously ib pliag. Nws txawm qw nrov tias, "Koj tseem ua dab tsi hauv no? Mus thiab tau Cleve. Cia peb nthuav tawm Krauts ua ntej lwm tus neeg dhia mus rau hauv lub tshuab tua tus kheej ntshav! "
  
  
  Kauj Ruam 13 - Peb Cov Neeg Txawv Tebchaws thiab Tus Neeg Keeb Kwm Tsis Taus
  
  
  "Lawv hais dab tsi, Sam?" - Perdue nug ntsiag to thaum Sam tau koom nrog nws.
  
  "Lawv hais tias ob tus neeg mob tau ploj mus txij thaum sawv ntxov no," Sam teb tsuas yog tsis txaus ntseeg thaum ob leeg tau taug kev deb ntawm pawg neeg los tham txog lawv cov phiaj xwm.
  
  "Peb yuav tsum tau Nina tawm ua ntej nws yuav dhau los ua lwm lub hom phiaj rau tus tsiaj no," Perdue hais tias, nws tus ntiv tes xoo crookedly ntes ntawm nws cov hniav pem hauv ntej thaum nws xav txog nws.
  
  "Tuaj lig, Perdue," Sam tshaj tawm nrog lub ntsej muag muag muag. Nws nres thiab ntsia saum ntuj saum nws taub hau, zoo li nws tab tom nrhiav kev pab los ntawm qee lub zog siab dua. Perdue lub teeb xiav lub qhov muag ntsia rau nws nug, tab sis Sam xav zoo li lub pob zeb tau daig hauv nws lub plab. Thaum kawg nws ua pa tob tob thiab hais tias: "Nina ploj lawm."
  
  Perdue tsis paub tam sim no, tej zaum vim nws yog qhov kawg uas nws xav hnov ... Tom qab cov xov xwm ntawm nws txoj kev tuag, tau kawg. Tam sim ntawd snapping tawm ntawm nws reverie, Perdue ntsia ntawm Sam nrog ib qho kev qhia ntawm huab concentration. "Siv koj lub siab tswj hwm kom tau txais peb cov ntaub ntawv. Los, koj siv nws kom kuv tawm ntawm Sinclair. " nws ntxias Sam, Tab sis nws tus phooj ywg tsuas co nws lub taub hau. "Sam? Qhov no yog rau tus poj niam uas peb ob leeg yog," nws tsis kam siv lo lus nws muaj nyob rau hauv lub siab thiab tactfully hloov nws nrog "adore."
  
  "Kuv ua tsis tau," Sam yws. Nws saib kev ntxhov siab ntawm kev nkag mus, tab sis tsis muaj qhov taw tes rau kev ua rau muaj kev dag ntxias. Nws yuav tsis zoo rau nws tus kheej thiab nws yuav tsis zoo rau leej twg nyob ib puag ncig nws. "Kuv poob ... qhov no ... muaj peev xwm," nws tawm tsam.
  
  Nws yog thawj zaug Sam tau hais nws nrov nrov txij li hnub so Scottish, thiab nws nqus. "Kuv poob nws, Perdue. Thaum kuv mus hla kuv tus kheej cov ko taw ntshav khiav tawm ntawm Giantess Greta, lossis txawm tias nws lub npe yog dab tsi, kuv lub taub hau tsoo pob zeb thiab, zoo, "nws shrugged thiab muab Perdue saib ntawm kev ua txhaum loj heev. "Kuv thov txim, txiv neej. Tab sis kuv poob qhov kuv ua tau. Vajtswv, thaum kuv muaj nws, kuv xav tias nws yog kev foom phem phem - ib yam uas ua rau kuv lub neej txom nyem. Tam sim no kuv tsis muaj nws ... Tam sim no kuv xav tau tiag tiag, kuv xav kom nws tsis ploj mus. "
  
  "Zoo heev," Perdue moaned, nws txhais tes zawv zawg hla nws lub hauv pliaj thiab hauv qab nws cov plaub hau kom nkag mus rau hauv tuab dawb ntawm nws cov plaub hau. "Okay, cia peb xav txog nws. Xav txog nws. Peb tau dim ntau dua qhov no yam tsis muaj kev pab ntawm kev dag ntxias, puas yog?
  
  "Muaj," Sam pom zoo, tseem zoo li nws tau tso nws ib sab.
  
  Perdue hais tias, "Yog li peb tsuas yog yuav tsum tau siv cov kev taug qab niaj hnub niaj hnub los nrhiav Nina," Perdue hais tias, ua nws qhov zoo tshaj plaws los tso nws tus cwj pwm "tsis txhob hais tias koj yuav tuag".
  
  "Yuav ua li cas yog tias nws tseem nyob ntawd?" Sam rhuav tshem tag nrho cov illusions. "Lawv hais tias tsis muaj txoj hauv kev uas nws tuaj yeem tawm ntawm no, yog li lawv xav tias nws tseem yuav nyob hauv lub tsev."
  
  Tus tub ceev xwm uas nws tab tom tham tsis tau qhia Sam tias tus kws saib xyuas neeg mob yws yws ntawm kev tawm tsam hmo ua ntej - tus kws saib xyuas neeg mob uas tau muab nws cov khaub ncaws kho mob tshem tawm ua ntej nws sawv hauv pem teb ntawm chav tsev, qhwv daim pam.
  
  "Tom qab ntawd peb yuav tsum mus rau hauv. Tsis muaj lub ntsiab lus hauv kev tshawb nrhiav thoob plaws lub tebchaws Yelemes rau nws yog tias peb tsis tau tshawb xyuas thaj chaw zoo thiab thaj chaw ib puag ncig, "Perdue xav txog. Nws ob lub qhov muag tau sau tseg qhov ze ntawm cov tub ceev xwm thiab cov tub ceev xwm saib xyuas kev nyab xeeb. Siv nws cov ntsiav tshuaj, nws tsis pub leej twg paub qhov xwm txheej ntawm qhov xwm txheej, nkag mus rau hauv pem teb sab nraum lub tsev xim av, thiab cov qauv tsim ntawm nws txoj kev nkag thiab tawm.
  
  "Zoo," Sam hais tias, tuav lub ntsej muag ncaj thiab feigning innocence. Nws muab ib pob luam yeeb los pab nws xav tias zoo dua. Teeb pom kev zoo nws thawj daim npog ntsej muag zoo li tuav tes nrog tus phooj ywg qub. Sam tau nqus pa thiab tam sim ntawd hnov qhov kev thaj yeeb nyab xeeb, ua kom pom tseeb, zoo li nws tau nqis rov qab los ntawm txhua qhov kom pom daim duab loj. coincidentally, nws kuj pom ib tug SKY International News van thiab peb tus txiv neej tsis txaus ntseeg-saib nyob ib ncig ntawm nws. Rau qee qhov laj thawj lawv zoo li tawm ntawm qhov chaw, tab sis nws tsis tuaj yeem paub tias yog dab tsi.
  
  Glancing ntawm Perdue, Sam pom cov neeg tsim khoom plaub hau dawb panning nrog nws cov ntsiav tshuaj, maj mam txav ntawm sab xis mus rau sab laug kom ntes lub panorama.
  
  "Purdue," Sam hais los ntawm daim di ncauj, "ceev mus deb ntawm sab laug. Ntawm lub van. Muaj 3 tug neeg saib tsis taus ntawm lub van. Koj puas pom lawv?
  
  Perdue tau ua raws li Sam tau hais tseg thiab tshem tawm peb tus txiv neej thaum ntxov peb caug, raws li nws tuaj yeem qhia. Sam hais yog lawm. Nws pom tseeb tias lawv tsis nyob ntawd los saib seb qhov kev tsis sib haum xeeb yog dab tsi. Xwb, lawv sawv daws saib lawv cov watches ib zaug, muab lawv txhais tes rau ntawm cov nyees khawm. Thaum lawv tseem tos, ib tug ntawm lawv hais lus.
  
  "Lawv tab tom synchronizing lawv cov watches," Perdue pom, NW nyuam qhuav txav nws daim di ncauj.
  
  "Muaj," Sam pom zoo los ntawm cov pa luam yeeb ntev uas pab nws saib tsis pom tseeb. "Koj xav li cas, foob pob?"
  
  "Tsis zoo li," Perdue tuag, nws lub suab tawg zoo li tus kws qhia cuam tshuam thaum nws tuav cov ntawv teev cia ntawm cov txiv neej. "Lawv yuav tsis nyob ze li ntawd."
  
  "Tshwj tsis yog lawv tua tus kheej," Sam retorted. Perdue ntsia saum nws cov iav kub-rimmed, tseem tuav cov ntawv teev cia hauv qhov chaw.
  
  "Tom qab ntawd lawv yuav tsis tau synchronize lawv cov moos, puas yog?" - nws hais tias ua siab ntev. Sam yuav tsum muab rau hauv. Perdue hais yog lawm. Lawv yuav tsum nyob ntawd raws li cov neeg soj ntsuam, tab sis rau dab tsi? Nws rub tawm lwm tus luam yeeb yam tsis tau ua tiav thawj zaug.
  
  "Gluttony yog kev txhaum hauv ntiaj teb, koj nkag siab," Perdue teased, tab sis Sam tsis quav ntsej nws. Nws stubbed tawm nws cov luam yeeb siv thiab taug kev mus rau peb tus txiv neej ua ntej Perdue tuaj yeem hnov qab. Nws German yog qhov txaus ntshai, yog li lub sijhawm no nws txiav txim siab ua si nws tus kheej. Tej zaum yog lawv xav tias nws yog ib tug neeg mus ncig ua si ruam, lawv yuav tsis kam qhia.
  
  "Nyob zoo, cov txiv neej," Sam tau txais tos zoo siab, tuav lub luam yeeb ntawm nws daim di ncauj. "Kuv xav tias koj tsis muaj lub teeb?"
  
  Lawv tsis tau xav txog qhov no. Lawv ntsia dumbfounded ntawm tus neeg txawv tebchaws uas sawv ntawm qhov ntawd, luag ntxhi thiab saib ruam nrog nws cov luam yeeb uas tsis muaj teeb meem.
  
  "Kuv tus poj niam tau tawm mus noj su nrog lwm tus poj niam ncig xyuas thiab coj kuv lub teeb nrog nws." Sam tuaj nrog kev zam txim los ntawm kev tsom mus rau lawv cov yam ntxwv thiab khaub ncaws. Tom qab tag nrho, nws yog tus neeg sau xov xwm prerogative.
  
  Cov plaub hau liab loafer hais rau nws cov phooj ywg hauv German. "Cia li muab qhov kaj rau nws, rau qhov Vajtswv pom zoo. Saib seb nws zoo li cas ." Ob tug luag nyav nyob rau hauv kev pom zoo, thiab ib tug mus rau pem hauv ntej, pov hluav taws ntawm Sam. Tam sim no Sam pom tau hais tias nws qhov kev cuam tshuam tsis zoo vim hais tias tag nrho peb ntawm lawv tseem tab tom saib xyuas hauv tsev kho mob. "Yog, Werner!" - ib tug ntawm lawv dheev exclaimed.
  
  Ib tug kws tu neeg mob me tau tawm ntawm qhov chaw tawm ntawm tub ceev xwm thiab tau hais kom ib tug ntawm lawv tuaj. Nws tau pauv ob peb lo lus nrog ob tus neeg saib xyuas ntawm lub qhov rooj thiab lawv tau txais kev txaus siab.
  
  "Kol," tus txiv neej plaub hau tsaus nti ntaus tus txiv neej plaub hau liab txhais tes nrog sab nraub qaum.
  
  "Warum nicht Himmelfarb?" Kohl tau tawm tsam thiab kev tua hluav taws sai sai, uas tau daws sai sai ntawm peb.
  
  "Kohl! Kev nyuaj siab! " tus txiv neej plaub hau tsaus nti domineering rov hais dua.
  
  Nyob rau hauv Sam lub taub hau, cov lus tawm tsam kom lawv txoj hauv kev rau hauv nws cov lus, tab sis nws twv thawj lo lus yog tus txiv leej tub lub xeem. Cov lus tom ntej uas nws twv yog qee yam zoo li ua sai sai, tab sis nws tsis paub meej.
  
  "Huag, nws tus poj niam muab xaj ib yam nkaus," Sam ua si ruam, tub nkeeg haus luam yeeb. "Kuv tsis yog qab zib heev ..."
  
  Franz Himmelfarb, nrog ib tug nod los ntawm nws cov npoj yaig, Dieter Werner, tam sim ntawd cuam tshuam Sam. "Mloog, phooj ywg, koj puas xav li cas? Peb yog cov tub ceev xwm hauv lub luag haujlwm sim ua kom sib xyaw nrog cov neeg coob coob, thiab koj ua tej yam nyuaj rau peb. Peb txoj haujlwm yog kom paub tseeb tias tus neeg tua neeg hauv tsev kho mob tsis tau ploj mus, thiab ua li ntawd, zoo, peb tsis tas yuav muaj kev ntxhov siab thaum ua peb txoj haujlwm. "
  
  "Kuv nkag siab. kuv thov txim. Kuv xav tias koj yog ib pawg neeg ruam xwb tos nyiag roj los ntawm xov xwm van. Koj zoo li ib hom, "Sam teb nrog tus cwj pwm me ntsis txhob txwm tshaj tawm. Nws tig thiab taug kev mus, tsis quav ntsej lub suab ntawm ib tug tuav lwm tus. Sam ntsia rov qab thiab pom lawv ntsia ntawm nws, uas ua rau nws mus sai sai rau ntawm Perdue lub tsev. Txawm li cas los xij, nws tsis tau koom nrog nws tus phooj ywg thiab zam kev koom nrog kev pom nrog nws yog tias peb tus hyenas tab tom nrhiav ib pab yaj dub kom tawm ib leeg. Perdue paub tias Sam ua dab tsi. Sam lub qhov muag tsaus nti nthuav dav me ntsis thaum lawv ntsia pom los ntawm huab cua thaum sawv ntxov, thiab nws tau hais lus rau Perdue tsis txhob koom nrog nws hauv kev sib tham.
  
  Perdue txiav txim siab rov qab mus rau lub tsheb xauj nrog ob peb lwm tus, uas tau tawm ntawm qhov chaw rov qab mus rau lawv hnub thaum Sam nyob tom qab. Nws, ntawm qhov tod tes, koom nrog ib pab pawg neeg hauv zos uas tuaj yeem pab tub ceev xwm saib xyuas txhua yam uas tsis txaus ntseeg. Nws tsuas yog nws lub npog kom saib xyuas peb tus tub Scouts wily nyob rau hauv lawv lub tsho flannel thiab windbreakers. Sam hu ua Perdue los ntawm nws qhov chaw pom.
  
  "Yog?" Perdue lub suab los ntawm lub xov tooj kom meej meej.
  
  "Military-style watches, txhua yam ntawm tib lub vintage. Cov txiv neej no yog los ntawm tub rog, "nws hais thaum nws ob lub qhov muag mus ncig ntawm chav tsev kom tsis pom tseeb. "Thiab ib qho ntxiv, npe. Kohl, Werner thiab ... uh ... "nws tsis nco qab qhov thib peb.
  
  "Yog?" Perdue nias lub pob, nkag mus rau hauv cov ntaub ntawv ntawm cov tub rog German hauv US Department of Defense Archives.
  
  "Damn," Sam frowned, wincing ntawm nws lub peev xwm tsis nco qab cov ntsiab lus. "Nws yog lub xeem lub xeem."
  
  "Qhov ntawd, kuv tus phooj ywg, yuav tsis pab kuv," Perdue ua li cas.
  
  "Kuv paub! Kuv paub, rau qhov Vajtswv!" Sam tau fuming. Nws xav tias tsis muaj zog tam sim no uas nws lub peev xwm ua tau zoo tau sib tw thiab pom tias xav tau. Qhov laj thawj rau nws qhov kev ntxub ntxaug tshiab tsis yog qhov poob ntawm nws lub peev xwm ntawm lub hlwb, tab sis nws qhov kev ntxhov siab tsis tuaj yeem sib tw hauv kev sib tw zoo li nws ib zaug ua thaum nws tseem yau. "Lub ntuj. Kuv xav tias nws muaj ib yam dab tsi ua rau ntuj ceeb tsheej. Tus Tswv, kuv yuav tsum ua haujlwm ntawm kuv tus German-thiab kuv lub cim xeeb."
  
  "Tej zaum Engel?" Perdue sim pab.
  
  "Tsis yog, luv dhau," Sam tawm tsam. Nws ntsia hla lub tsev, nce saum ntuj, thiab nqes mus rau thaj chaw uas peb cov tub rog German nyob. Sam gasped. Lawv ploj lawm.
  
  "Himmelfarb?" Perdue xav txog nws.
  
  "Yog, qhov no yog tib yam! Yog lub npe! Sam tau qw nrov nrov, tab sis tam sim no nws txhawj xeeb. "Lawv mus lawm. Lawv ploj mus, Perdue. Crap! Kuv tsuas yog poob nws txhua qhov chaw, puas yog? Kuv siv tau mus caum tus fart mus rau hauv cua daj cua dub!"
  
  Perdue nyob ntsiag to, saib cov ntaub ntawv nws tau txais los ntawm kev nyiag mus rau hauv cov ntaub ntawv zais zais los ntawm kev nplij siab ntawm nws lub tsheb, thaum Sam sawv hauv huab cua txias thaum sawv ntxov, tos rau qee yam uas nws tsis nkag siab.
  
  "Cov txiv neej no zoo li kab laug sab," Sam quaj qw, scanning cov neeg nrog nws ob lub qhov muag muab zais rau hauv nws lashing bangs. "Lawv ua hem thaum koj saib lawv, tab sis nws hnyav dua thaum koj tsis paub tias lawv mus qhov twg."
  
  "Sam," Perdue dheev hais lus, ua rau tus neeg sau xov xwm, uas tau ntseeg tias nws tau ua raws, npaj kev tawm tsam. "Lawv txhua tus yog tus tsav ntawm German Luftwaffe, Leo 2 chav."
  
  "Thiab nws txhais li cas? Lawv puas yog pilots? - Sam nug. Nws yuav luag poob siab.
  
  "Tsis yog tiag. Lawv tshwj xeeb me ntsis ntxiv, "Perdue piav qhia. "Rov qab mus rau lub tsheb. Koj yuav xav hnov qhov no dua ob lub rum thiab dej khov. "
  
  
  Tshooj 14 - Kev tawm tsam hauv Mannheim
  
  
  Nina sawv ntawm lub rooj zaum, zoo li yog ib tus neeg tau cog pob zeb hauv nws lub pob txha taub hau thiab tsuas yog thawb nws lub hlwb ib sab kom nws mob. Nws tsis kam qhib nws lub qhov muag. Nws yuav nyuaj heev rau nws kom pom tias nws dig muag tag, tab sis nws yuav yog qhov tsis ncaj ncees lawm tsis ua . Nws ua tib zoo cia nws daim tawv muag flutter thiab ib feem. Tsis muaj dab tsi hloov txij li nag hmo, uas nws ua tsaug ntau.
  
  Ci thiab kas fes dai hauv chav nyob uas nws so tom qab taug kev ntev heev nrog nws tus khub hauv tsev kho mob 'Sam'. Nws tseem tsis nco qab nws lub npe thiab nws tseem tsis tau siv los hu nws Sam. Tab sis nws yuav tsum lees paub. hais tias, dhau li ntawm txhua qhov tsis sib xws hauv nws tus cwj pwm, txog tam sim no nws tau pab nws nyob twj ywm tsis muaj kev cuam tshuam los ntawm cov tub ceev xwm, cov tub ceev xwm uas zoo siab xa nws rov qab mus rau lub tsev kho mob uas tus neeg vwm tau tuaj hais nyob zoo.
  
  Lawv tau siv tag nrho hnub dhau los ntawm ko taw, sim mus txog Mannheim ua ntej tsaus ntuj. Ob leeg ntawm lawv tsis muaj ntaub ntawv lossis nyiaj rau lawv, yog li Nina yuav tsum tau ua daim npav kev hlub pub rau lawv ob leeg nqa dawb los ntawm Mannheim mus rau Dillenburg sab qaum teb ntawm qhov ntawd. Hmoov tsis zoo, tus poj niam muaj rau caum ob xyoos Nina tau sim ua kom ntseeg tau tias nws yuav zoo dua rau ob tus neeg ncig tebchaws noj, da dej sov thiab pw tsaug zog zoo. Thiab yog vim li cas nws tau siv hmo ntuj ntawm lub rooj zaum, tuav ob tus miv loj thiab lub hauv ncoo embroidered uas tsw tsw zoo li cinnamon. Kuv Sam, nws nco nws tus kheej thaum nws zaum. Nws sab nraub qaum nkag mus rau hauv lub nplhaib nrog rau nws lub duav, thiab Nina xav zoo li tus poj niam laus, tag nrho ntawm qhov mob. Nws lub zeem muag tsis tau poob qis, tab sis nws tseem yog qhov nyuaj rau nws ua ib txwm ua thaum nws nyuam qhuav pom. Ntxiv rau qhov ntawd, nws thiab nws tus phooj ywg tshiab yuav tsum tau nkaum kom tsis txhob raug lees paub tias yog ob tus neeg mob uas ploj lawm los ntawm qhov chaw kho mob hauv Heidelberg. Qhov no yog qhov nyuaj tshwj xeeb rau Nina, txij li feem ntau nws yuav tsum ua txuj tias nws daim tawv nqaij tsis mob thiab tsis kub taub hau.
  
  "Zoo thaum sawv ntxov!" - hais tias tus zoo hostess los ntawm lub qhov rooj. Nrog ib tug spatula nyob rau hauv ib txhais tes, nws nug nyob rau hauv ib tug txhawj xeeb drawl nyob rau hauv German: "Koj puas xav tau ib co qe ntawm koj lub ci ci, Schatz?"
  
  Nina tau taub hau nrog luag nyav, xav tsis thoob yog tias nws zoo li ib nrab ntawm qhov nws xav tsis zoo. Ua ntej nws yuav nug tias chav dej nyob qhov twg, tus poj niam tau ploj rov qab mus rau hauv chav ua noj txiv qaub-xim, qhov twg cov ntxhiab tsw ntawm margarine tau koom nrog ntau cov aromas wafting mus rau Nina lub qhov ntswg ntse. Dheev nws kaj ntug rau nws. Lwm yam Sam nyob qhov twg?
  
  Nws nco ntsoov tias tus poj niam ntawm lub tsev tau muab lawv txhua lub rooj zaum pw tsaug zog nag hmo, tab sis nws lub rooj zaum khoob. Nws tsis yog tias nws tsis txaus siab nyob ib leeg ib pliag, tab sis nws paub thaj chaw zoo dua li nws tau ua thiab tseem ua haujlwm raws li nws qhov muag. Nina tseem hnav nws ris tsho hauv qab thiab lub tsho los ntawm lub tsev kho mob, tau muab pov tseg nws cov khaub ncaws kho mob sab nraum lub tsev kho mob Heidelberg sai li sai tau thaum lub qhov muag feem ntau tau tso tseg.
  
  Thoob plaws lub sij hawm nws koom nrog lwm tus Sam, Nina pab tsis tau tab sis xav paub seb nws yuav kis tau li cas rau Dr. Hilt ua ntej tawm hauv tsev kho mob tom qab nws. Tau kawg, cov tub ceev xwm saib xyuas yuav tsum paub tias tus txiv neej nrog lub ntsej muag kub hnyiab tsis tuaj yeem yog tus kws kho mob lig, txawm hais tias muaj qhov zais zais zais thiab lub npe tag. Tau kawg, nws tsis muaj txoj hauv kev kom paub qhov txawv ntawm nws cov yam ntxwv hauv lub xeev uas nws lub zeem muag yog.
  
  Nina rub nws lub tes tsho hla nws lub hauv pliaj reddened, xav tias xeev siab tuav nws lub cev.
  
  "Tswj dej?" nws tswj tau qw los ntawm qab lub qhov rooj chav ua noj ua ntej nws maj nrawm rau hauv txoj kev luv luv uas tus poj niam nrog spatula tau taw rau. Thaum nws mus txog ntawm lub qhov rooj, nthwv dej ntawm convulsions dov Nina, thiab nws nrawm nrawm lub qhov rooj kom tshem nws tus kheej. Nws tsis muaj qhov zais cia tias mob hluav taws xob mob hnyav yog qhov ua rau nws mob plab, tab sis tsis muaj kev kho mob rau qhov no thiab lwm yam tsos mob tsuas yog ua rau nws qhov xwm txheej tsis zoo.
  
  Thaum nws ntuav ntau dua, Nina tsis txaus siab tawm hauv chav dej thiab mus rau ntawm lub rooj zaum uas nws tau pw. Lwm qhov kev sib tw yog ua kom nws sib npaug yam tsis tau tuav rau ntawm phab ntsa thaum nws taug kev. Thoob plaws hauv lub tsev me me, Nina pom tau hais tias tag nrho cov chav tsis muaj dab tsi, nws puas tuaj yeem tso kuv ntawm no? Neeg ruam! Nws frowned, kov yeej los ntawm ib tug kub taub hau uas nws yuav tsis muaj zog sib ntaus. Nrog rau qhov ntxiv disorientation ntawm nws lub qhov muag puas, nws strained mus cuag lub mangled khoom, uas nws cia siab tias yog ib tug loj sofa. Nina ob txhais taw liab qab rub los ntawm cov ntaub pua plag thaum tus poj niam tig lub ces kaum coj nws pluas tshais.
  
  "Txog! Mein Gott!" - Nws qw nrov nrov ntawm qhov pom ntawm nws tus qhua lub cev tsis muaj zog fainting. Tus poj niam ntawm lub tsev sai sai muab lub tais rau ntawm lub rooj thiab maj nrawm rau Nina txoj kev pab. "Kuv tus hlub, koj puas nyob zoo?"
  
  Nina tsis tuaj yeem qhia nws tias nws nyob hauv tsev kho mob. Qhov tseeb, nws tsis tuaj yeem hais dab tsi rau nws. Tig nyob rau hauv nws pob txha taub hau, nws lub hlwb hissed thiab nws ua pa nrov zoo li lub qhov cub qhib. Nws ob lub qhov muag dov rov qab rau hauv nws lub taub hau thaum nws mus limp ntawm tus poj niam txhais tes. Tsis ntev tom qab ntawd, Nina rov qab los rau nws hnov dua, nws lub ntsej muag saib dej khov hauv qab cov hws. Nws muaj ib daim ntaub ntxhua khaub ncaws ntawm nws lub hauv pliaj thiab hnov qhov ua tsis taus pa hauv nws lub duav uas ua rau nws ntshai thiab yuam kom nws zaum ncaj. Tus miv indifferent ntsib nws ntsia thaum nws txhais tes tuav lub cev furry thiab tam sim ntawd cia mus tom qab ntawd. "Huag," yog txhua tus Nina tuaj yeem nyem tawm, thiab nws rov pw dua.
  
  "Koj xav li cas?" nug tus poj niam.
  
  "Kuv yuav tsum tau mob khaub thuas ntawm no hauv lub tebchaws tsis paub," Nina yws ntsiag to txhawb nws kev dag ntxias. Yog, raws nraim, nws lub suab sab hauv ua qauv. Ib tug Scotsman recoils los ntawm lub caij nplooj zeeg German. tswv yim zoo!
  
  Ces nws tus tswv hais cov lus kub. "Liebchen, puas muaj leej twg kuv yuav tsum hu tuaj tos koj? Tus txiv? Tsev neeg?" Nina lub ntsej muag ntub, daj ntseg ci nrog kev cia siab. "Yog thov!"
  
  "Koj tus phooj ywg ntawm no tsis tau hais lus zoo tag kis no. Thaum kuv sawv tsees tsav koj ob leeg mus rau hauv lub nroog, nws tsuas yog tsis nyob ntawd. Koj ob leeg puas tau sib ntaus?
  
  "Tsis yog, nws hais tias nws maj nrawm mus rau nws tus tij laug tsev. Tej zaum nws xav tias kuv yuav txhawb nws mob, "Nina teb thiab pom tau tias nws qhov kev xav yog qhov tseeb tiag. Thaum ob leeg tau siv sijhawm ib hnub taug kev ntawm txoj kev hauv lub tebchaws sab nraud Heidelberg, lawv tsis nyob ze. Tab sis nws qhia nws txhua yam uas nws nco tau txog nws tus kheej. Thaum lub sijhawm, Nina pom lwm tus Sam lub cim xeeb xav tsis thoob, tab sis nws tsis xav kom pob zeb lub nkoj thaum nws nyob ntawm nws txoj kev taw qhia thiab kev ua siab ntev.
  
  Nws nco qab tias nws tau hnav lub tsho ntev ntev, tab sis nws yuav luag tsis pom nws lub ntsej muag txawm tias nws tseem muaj nws. Dab tsi ua rau nws chim me ntsis yog qhov tsis muaj kev poob siab thaum pom nws thaum twg lawv thov cov lus qhia lossis cuam tshuam nrog lwm tus. Muaj tseeb tiag, yog tias lawv pom ib tug txiv neej uas lub ntsej muag thiab lub cev tau tig mus rau taffy, tib neeg yuav ua qee lub suab lossis qw qee lo lus ua siab zoo? Tab sis lawv tau hnov txog qhov tsis tseem ceeb, tsis qhia txog kev txhawj xeeb txog tus txiv neej qhov qhov txhab tshiab.
  
  "Dab tsi tshwm sim rau koj lub xov tooj ntawm tes?" - tus poj niam nug nws - ib lo lus nug ib txwm ua, uas Nina siv zog los teb nrog cov lus dag tshaj plaws.
  
  "Kuv tau nyiag. Kuv lub hnab nrog kuv lub xov tooj, nyiaj, txhua yam. ploj lawm. Kuv twv lawv paub tias kuv yog neeg ncig tebchaws thiab tsom kuv, "Nina piav qhia, nqa tus poj niam lub xov tooj thiab ua tsaug. Nws hu tus lej uas nws nco tau zoo heev. Thaum lub xov tooj nrov ntawm lwm qhov kawg ntawm kab, nws ua rau Nina tawg lub zog thiab sov me ntsis hauv nws lub plab.
  
  "Split." Kuv tus Vajtswv, lo lus zoo nkauj npaum li cas, Nina xav, mam li nco dheev muaj kev nyab xeeb dua li nws xav tau ntev. Nws tau ntev npaum li cas txij li thaum nws tau hnov nws lub suab ntawm nws tus phooj ywg qub, tus neeg nyiam sib xws thiab qee lub sijhawm ua haujlwm? Nws lub siab dhia. Nina tsis tau pom Sam txij li thaum nws raug nyiag los ntawm Order of the Black Sun thaum lawv mus ncig ua si hauv kev tshawb fawb ntawm Amber Room nyob rau xyoo pua 18th hauv tebchaws Poland yuav luag ob lub hlis dhau los.
  
  "S-Sam?" - nws nug, luag luag.
  
  "Nina?" nws qw. "Nina? Nws yog koj?"
  
  "Yog. Koj ua li cas?" nws luag ntxhi. Nws tag nrho lub cev mob thiab nws tsis tuaj yeem zaum.
  
  "Yexus Khetos, Nina! Koj nyob qhov twg? Koj puas nyob nyab xeeb? nws nug desperately dhau lub hnyav hum ntawm lub tsheb txav.
  
  "Kuv tseem ciaj sia, Sam. Txawm li cas los xij, nyuaj. Tab sis kuv muaj kev nyab xeeb. Nrog ib tug poj niam hauv Mannheim, ntawm no hauv lub teb chaws Yelemees. Sam? Koj tuaj yeem tuaj tos kuv? nws lub suab tawg. Qhov kev thov ntaus Sam rau lub siab. Ib tug poj niam uas muaj siab mos siab muag, txawj ntse thiab ywj pheej yuav tsis thov kev cawmdim zoo li menyuam yaus.
  
  "Yog lawm kuv yuav los rau koj! Mannheim yog luv luv ntawm qhov kuv nyob. Muab qhov chaw nyob rau kuv thiab peb mam li tuaj txais koj, "Sam qw nrov nrov. "Au tus Tswv, koj tsis paub tias peb zoo siab npaum li cas uas txhua yam nyob nrog koj!"
  
  "Peb txhua tus txhais li cas?" - nws nug. "Thiab yog vim li cas koj nyob hauv lub teb chaws Yelemees?"
  
  "Yuav coj koj mus tsev mus rau tsev kho mob, ib txwm. Peb pom ntawm cov xov xwm hais tias qhov twg Detlef tso koj, nws yog ntuj txiag teb tsaus. Thiab thaum peb mus txog ntawm no, koj tsis nyob ntawd! Kuv tsis tuaj yeem ntseeg nws, "nws raved, nws luag tag nrho ntawm nyem.
  
  "Kuv yuav muab koj rau tus poj niam uas kuv hlub uas tau muab qhov chaw nyob rau kuv. Pom koj sai sai no, ok?" Nina teb los ntawm kev ua pa hnyav thiab muab lub xov tooj rau nws tus tswv ua ntej yuav pw tsaug zog.
  
  Thaum Sam hais tias 'peb', nws muaj kev xav tsis zoo uas txhais tau tias nws tau cawm Perdue los ntawm lub tawb zoo nkauj uas nws tau raug kaw tom qab Detlef tau tua nws hauv cov ntshav txias ntawm Chernobyl. Tab sis nrog tus kab mob rhuav tshem los ntawm nws lub cev raws li kev rau txim los ntawm morphine tus vaj tswv tau tso tseg hauv nws txoj kev sawv, nws tsis mob siab rau tam sim no. Txhua yam nws xav tau yog ploj mus rau hauv caj npab ntawm qhov uas tos nws.
  
  Nws tseem tuaj yeem hnov tus poj niam piav qhia tias lub tsev zoo li cas thaum nws tawm ntawm kev tswj hwm thiab poob rau hauv kub taub hau.
  
  
  Tshooj 15 - Cov tshuaj phem
  
  
  Muam Barken zaum saum tawv tawv ntawm lub rooj zaum vintage, nws lub luj tshib so ntawm nws lub hauv caug. Nyob rau hauv lub monotonous hum ntawm lub teeb fluorescent, nws txhais tes so ntawm ob sab ntawm nws lub taub hau thaum nws mloog tus txais tos tus account ntawm Dr. Hilt txoj kev tuag. Tus kws saib xyuas mob hnyav tau quaj ntsuag tus kws kho mob nws tau paub tsuas yog xya lub hlis. Nws muaj kev sib raug zoo nrog nws, tab sis nws yog ib tug poj niam uas muaj kev khuv leej uas khuv xim tus txiv neej txoj kev tuag tiag tiag.
  
  "Lub ntees tuag yog tag kis," tus neeg txais tos hais ua ntej tawm hauv qhov chaw ua haujlwm.
  
  "Kuv pom nws hauv xov xwm, koj paub, txog kev tua neeg. Dr. Fritz hais kom kuv tsis txhob tuaj yog tias tsim nyog. Nws tsis xav kom kuv muaj kev phom sij ib yam nkaus, "nws hais rau nws tus thawj coj, Nurse Marks. "Marlene, koj yuav tsum thov kom hloov mus. Kuv tsis tuaj yeem txhawj xeeb txog koj ntxiv lawm txhua zaus kuv tsis ua haujlwm. "
  
  "Tsis txhob txhawj txog kuv, Muam Barken," Marlene Marks luag nyav, muab ib khob ntawm cov kua zaub uas nws tau npaj tam sim ntawd rau nws. "Kuv xav tias leej twg ua nws yuav tsum muaj qhov laj thawj tshwj xeeb, koj puas paub? Zoo li lub hom phiaj uas twb nyob ntawm no lawm. "
  
  "Koj tsis xav tias ...?" Nurse Barken qhov muag tau nthuav dav ntawm Nurse Marks.
  
  "Dr. Gould," Muam Marks paub tseeb tias nws tus viv ncaus ntshai. "Kuv xav tias nws yog ib tus neeg uas xav nyiag nws, thiab tam sim no lawv tau coj nws," nws hais tias, "kev phom sij rau cov neeg ua haujlwm thiab cov neeg mob tau dhau mus lawm. Kuv txhais tau tias, kuv twv cov neeg pluag uas tuag tsuas yog ntsib lawv qhov kawg vim lawv tau txais txoj kev tua neeg, koj puas paub? Tej zaum lawv tau sim txwv nws. "
  
  "Kuv nkag siab qhov kev xav no, zib ntab, tab sis yog vim li cas tus neeg mob 'Sam' kuj ploj lawm? - nug Muam Barken. Nws tuaj yeem pom los ntawm Marlene cov lus qhia tias tus kws saib xyuas hluas tseem tsis tau xav txog nws. Nws ntsiag to sipped nws cov kua zaub.
  
  "Nws tu siab heev uas nws coj Dr. Gould mus," Marlene quaj. "Nws mob heev thiab nws qhov muag mob zuj zus, tus poj niam pluag. Ntawm qhov tod tes, kuv niam npau taws heev thaum nws hnov txog Dr. Gould txoj kev nyiag. Nws npau taws tias nws nyob ntawm no hauv kuv txoj kev saib xyuas txhua lub sijhawm no yam tsis muaj kuv qhia nws. "
  
  "Au kuv tus Vajtswv," Muam Barken ua siab ntev rau nws. "Nws yuav tsum tau muab koj lub ntuj raug txim. Kuv tau pom tus poj niam no chim thiab nws ntshai kuv. "
  
  Ob leeg tau luag luag hauv qhov tsaus ntuj no. Dr. Fritz taug kev mus rau hauv tus nais maum chaw ua haujlwm nyob rau hauv pem teb thib peb nrog ib daim ntawv tais ceev tseg hauv qab nws caj npab. Nws lub ntsej muag yog loj, instantly xaus lawv meager gaiety. Ib yam dab tsi zoo li kev tu siab lossis kev poob siab tshwm sim hauv nws lub qhov muag thaum nws ua nws tus kheej ib khob kas fes.
  
  "Guten Morgen, Dr. Fritz," tus nais maum hluas hais kom rhuav tshem qhov tsis txaus ntseeg.
  
  Nws tsis teb nws. Muam Barken xav tsis thoob los ntawm nws qhov kev ua phem thiab siv nws lub suab tswj hwm los yuam tus txiv neej kom ua raws li qhov tshwm sim, hais lus zoo tib yam, tsuas yog ob peb lub suab nrov dua. Dr. Fritz dhia, coj tawm ntawm nws lub xeev comatose ntawm kev xav.
  
  "Auj, kuv thov txim, cov poj niam,"nws hais. "Zoo thaum sawv ntxov. "Zoo thaum sawv ntxov," nws tau hnia rau txhua tus, so nws lub xib teg hws ntawm nws lub tsho ua ntej nplawm kas fes.
  
  Nws tsis zoo li Dr. Fritz ua li ntawd. Rau feem ntau cov poj niam uas ntsib nws, nws yog German kev lag luam kho mob cov lus teb rau George Clooney. Nws txoj kev ntseeg siab yog nws lub zog, dhau los ntawm nws txoj kev txawj ua kws kho mob nkaus xwb. Thiab tseem ntawm no nws tau sawv, nyob rau hauv lub chaw ua hauj lwm me me nyob rau hauv lub thib peb pem teb, nrog sweaty xibtes thiab ib tug thov txim saib uas tsis meej pem ob leeg poj niam.
  
  Muam Barken thiab Muam Marx sib pauv ntsiag to frowns ua ntej tus qub tub rog burly sawv los ntxuav nws khob. " Dr. Fritz, ua cas chim rau koj? Nurse Marks thiab kuv tuaj yeem pab dawb nrhiav leej twg uas chim siab rau koj thiab kho lawv kom pub dawb barium enema laced nrog kuv tshwj xeeb Chai tshuaj yej ... ncaj qha los ntawm tshuaj yej! "
  
  Nurse Marks pab tsis tau tab sis choke nws cov kua zaub los ntawm kev xav luag, txawm hais tias nws tsis paub meej tias tus kws kho mob yuav ua li cas. Nws lub qhov muag dav ntsia rau ntawm nws tus thawj coj nrog kev thuam maj mam, thiab nws lub puab tsaig poob rau hauv kev xav tsis thoob. Muam Barken tsis muaj kev ntxhov siab. Nws yooj yim heev siv kev lom zem kom tau txais cov ntaub ntawv, txawm tias tus kheej thiab kev xav siab heev.
  
  Dr. Fritz luag ntxhi thiab tshiav nws lub taub hau. Nws nyiam txoj hauv kev no, txawm hais tias qhov nws tau zais yog qhov tsis tsim nyog ntawm kev tso dag.
  
  "Raws li kuv txaus siab rau koj tus cwj pwm ua siab loj, Muam Barken, qhov ua rau kuv txoj kev tu siab tsis yog ib tug neeg ntau npaum li txoj hmoo ntawm ib tug neeg," nws hais hauv nws lub suab zoo tshaj plaws.
  
  "Kuv tuaj yeem nug leej twg?" Muam Barken nug.
  
  "Qhov tseeb, kuv hais," nws teb. "Koj ob leeg tau kho Dr. Gould, yog li nws yuav zoo dua yog tias koj paub Nina cov txiaj ntsig kev xeem."
  
  Ob leeg ntawm Marlene ob txhais tes ntsiag to sawv mus rau nws lub ntsej muag, npog nws lub qhov ncauj thiab qhov ntswg nyob rau hauv ib tug taw tes ntawm kev cia siab. Muam Barken nkag siab Muam Marx qhov kev tshwm sim, vim nws tus kheej tsis tau txais xov xwm zoo heev. Tsis tas li ntawd, yog tias Dr. Fritz nyob hauv lub npuas ntawm kev tsis paub ntsiag to ntawm lub ntiaj teb, qhov ntawd yuav tsum yog qhov zoo.
  
  "Nws tsis muaj hmoo, tshwj xeeb tshaj yog tom qab nws kho sai sai thaum xub thawj," nws pib, tuav lub nplaub tshev nruj dua. "Kev kuaj pom muaj qhov tsis zoo hauv nws cov ntshav suav. Qhov kev puas tsuaj ntawm tes tau hnyav heev rau lub sijhawm nws siv rau nws los kho. "
  
  "Au, Yexus qab zib," Marlene ntxhi hauv nws txhais tes. Kua muag puv ob lub qhov muag, tiam sis Muam Barken lub ntsej muag tuav rawv tej lus uas nws tau raug qhia kom lees txais xov xwm phem.
  
  Npua.
  
  "Peb tab tom saib dab tsi?" - Muam Barken nug.
  
  "Zoo, nws cov hnyuv thiab lub ntsws zoo li ua rau muaj kev mob qog noj ntshav, tab sis kuj tseem muaj qhov qhia meej tias nws tau raug kev puas tsuaj me me, uas yog qhov ua rau nws lub zeem muag tsis zoo, Nurse Barken. Nws tsuas yog raug sim, yog li kuv yuav tsis tuaj yeem kuaj pom tseeb kom txog thaum kuv kuaj nws dua. "
  
  Hauv keeb kwm yav dhau, Nurse Marks ntxhi ntsiag to thaum hnov xov xwm, tab sis nws tau sim nws tus kheej kom rub nws tus kheej ua ke thiab tsis txhob cia tus neeg mob cuam tshuam rau nws tus kheej. Nws paub tias nws tsis muaj kev tshaj lij los quaj rau tus neeg mob, tab sis qhov no tsis yog tus neeg mob xwb. Nws yog Dr. Nina Gould, nws qhov kev tshoov siab thiab kev paub uas nws muaj qhov muag muag.
  
  "Kuv cia siab tias peb tuaj yeem pom nws sai sai yog li peb tuaj yeem tau txais nws rov qab ua ntej tej yam phem dua li qhov lawv xav tau. Peb tsuas yog tsis tuaj yeem tso tseg kev cia siab li ntawd, txawm hais tias, "nws hais tias, saib tus kws saib xyuas hluas, quaj, "nws nyuaj rau nyob zoo."
  
  "Dr. Fritz, tus thawj coj ntawm German Air Force tab tom xa ib tug txiv neej los tham nrog koj hnub no," Dr. Fritz tus pab tau tshaj tawm ntawm lub qhov rooj. Nws tsis muaj sij hawm los nug vim li cas Muam Marx thiaj li los kua muag, vim nws tseem ceev heev kom rov qab mus rau Dr. Fritz lub chaw haujlwm me me, uas nws yog tus saib xyuas.
  
  "WHO?" - nws nug, nws txoj kev ntseeg siab rov qab los.
  
  "Nws hais tias nws lub npe yog Werner. Dieter Werner los ntawm German Air Force. Qhov no txhawj xeeb tus neeg raug mob kub hnyiab uas ploj hauv tsev kho mob. Kuv tau kuaj xyuas - nws muaj kev tso cai ua tub rog los ntawm no sawv cev ntawm Lieutenant General Harold Mayer. " Nws xyaum hais nws tag nrho hauv ib qho pa.
  
  "Kuv tsis paub yuav hais li cas rau cov neeg no ntxiv lawm," Dr. Fritz yws. "Lawv tsis tuaj yeem muab cov khoom tso rau lawv tus kheej, thiab tam sim no lawv tuaj thiab nkim kuv lub sijhawm ..." thiab nws tawm mus, yws yws yws yws. Nws tus kws pab saib xyuas ob tus kws saib xyuas neeg mob ib zaug ntxiv ua ntej maj nrawm tom qab nws tus thawj coj.
  
  "Nws txhais li cas?" Muam Barken sighed. "Kuv zoo siab tias kuv tsis nyob hauv tus kws kho mob khau khau. Los, Muam Marx. Lub sijhawm rau peb qhov kev sib tw. " Nws rov qab mus rau nws cov lus txib ib txwm muaj, tsuas yog qhia tias cov sijhawm ua haujlwm tau pib. Thiab nrog nws qhov kev khaus khaus ib txwm muaj, nws hais ntxiv tias: "Thiab koj lub qhov muag qhuav, rau qhov pom ntawm Vajtswv, Marlene, ua ntej cov neeg mob xav tias koj siab npaum li lawv!"
  
  
  * * *
  
  
  Ob peb teev tom qab ntawd, Muam Marks tau so. Nws nyuam qhuav tawm hauv tsev kho mob me nyuam, qhov chaw nws ua haujlwm ob teev ua haujlwm txhua hnub. Ob tus kws saib xyuas neeg mob puv sijhawm los ntawm tsev kho mob poj niam cev xeeb tub tau tso tseg txoj kev khuv leej tom qab kev tua neeg tsis ntev los no, yog li lub tsev tau ua haujlwm luv luv. Nyob rau hauv tus nais maum lub chaw ua haujlwm, nws tau muab qhov hnyav tawm ntawm nws ob txhais ceg thiab mloog cov lus cog tseg ntawm lub hwj.
  
  Thaum nws tos, ob peb lub shafts ntawm gilded teeb illuminated lub rooj thiab cov rooj zaum nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub tub yees me me thiab ua rau nws ntsia ntawm cov kab huv si ntawm cov rooj tog. Hauv nws lub xeev qaug zog, nws ua rau nws nco txog cov xov xwm tu siab los ntawm yav dhau los. Txoj cai ntawd, ntawm qhov chaw du ntawm lub rooj dawb, nws tseem tuaj yeem pom Dr. Nina Gould cov ntaub ntawv, pw tsaug zog zoo li lwm daim npav uas nws nyeem tau. Tsuas yog qhov no muaj nws tus kheej tsw. Nws tau muab cov ntxhiab tsw phem ntawm kev lwj uas ua rau tus neeg mob tuag tes tuag taw kom txog thaum nws sawv los ntawm kev npau suav phem nrog ib lub sijhawm tam sim ntawd ntawm nws txhais tes. Nws yuav luag poob nws lub khob tshuaj yej rau hauv pem teb nyuaj, tab sis ntes tau nyob rau hauv lub sij hawm, siv cov adrenaline-fueled dhia pib reflexes.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - nws ntxhi nyob rau hauv ib tug haum ntawm kev ntshai, nruj nreem clutching lub porcelain khob. Nws ntsia poob rau ntawm qhov chaw khoob ntawm lub rooj, qhov twg tsis pom ib daim ntawv tais ceev tseg. Rau nws txoj kev nplij siab, nws tsuas yog qhov ua tsis zoo ntawm nws qhov kev poob siab tsis ntev los no, tab sis nws yeej xav kom nws zoo ib yam nrog cov xov xwm tiag tiag uas nws muaj. Vim li cas qhov no tuaj yeem ua tau ntau dua li npau suav phem? Nina pluag!
  
  Marlene Marks hnov nws lub qhov muag dej dua, tab sis lub sij hawm no tsis yog vim Nina tus mob. Qhov no yog vim hais tias nws tsis paub yog hais tias tus zoo nkauj tsaus-haiv keeb kwm twb tseem ciaj sia, cia nyob ib leeg qhov twg lub pob zeb-hearted neeg phem coj nws.
  
  
  Tshooj 16 - Kev sib ntsib lom zem / Tsis lom zem
  
  
  "Kuv tus phooj ywg qub ntawm Edinburgh Post, Margaret Crosby, tsuas yog hu ua," Sam qhia, tseem tab tom saib nostalgically ntawm nws lub xov tooj tom qab nkag mus rau hauv lub tsheb xauj nrog Perdue. "Nws tuaj ntawm no los caw kuv los ua tus kws sau ntawv ntawm kev tshawb nrhiav txog kev koom tes ntawm German Air Force hauv qee qhov kev thuam."
  
  "Lub suab zoo li zaj dab neeg zoo. Koj yuav tsum ua, tus txiv neej laus. Kuv paub tias muaj kev koom tes thoob ntiaj teb ntawm no, tab sis kuv tsis yog tus neeg tshaj xov xwm, "Perdue tau hais thaum lawv mus rau Nina lub tsev nyob ib ntus.
  
  Thaum Sam thiab Perdue nres nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub tsev lawv raug coj mus rau, qhov chaw saib creepy. Txawm hais tias lub tsev me me nyuam qhuav tau pleev xim rau, lub vaj yog qus. Qhov sib txawv ntawm lawv ua rau lub tsev sawv tawm. Thorn bushes ncig lub beige sab nrauv phab ntsa hauv qab lub ru tsev dub. Chips nyob rau hauv cov xim liab liab ntawm lub chimney qhia tias nws tau deteriorated ua ntej nws yuav pleev xim rau. Cov pa taws tau sawv los ntawm nws zoo li ib tug tub nkees grey zaj, sib koom ua ke nrog cov huab cua txias monochrome ntawm ib hnub huab.
  
  Lub tsev sawv ntawm qhov kawg ntawm txoj kev me me ntawm ib sab ntawm lub pas dej, uas tsuas yog ntxiv rau qhov kev kho siab ntawm qhov chaw. Thaum ob tug txiv neej tawm ntawm lub tsheb, Sam pom cov ntaub thaiv ntawm ib lub qhov rais twitch.
  
  "Peb tau raug tshawb pom," Sam tshaj tawm rau nws tus khub. Perdue nodded, nws lub cev siab towering tshaj tus ncej ntawm lub qhov rooj tsheb. Nws cov plaub hau daj daj fluttered nyob rau hauv lub nruab nrab cua thaum nws saib lub qhov rooj qhib me ntsis. Lub ntsej muag zoo nkauj ntsia tawm tom qab lub qhov rooj.
  
  "Frau Bauer?" Perdue nug los ntawm lwm sab ntawm lub tsheb.
  
  "Herr Cleve?" Nws luag ntxhi.
  
  Perdue taw tes rau Sam thiab luag nyav.
  
  "Kaw, Sam. Kuv tsis xav tias Nina yuav tsum nrog kuv tam sim ntawd, koj paub? Sam nkag siab. Nws tus phooj ywg hais yog lawm. Thaum kawg, nws thiab Nina tsis tau tawg ntawm qhov zoo tshaj plaws, dab tsi nrog Perdue stalking nws nyob rau hauv qhov tsaus ntuj thiab hem kom tua nws thiab tag nrho cov ntawd.
  
  Raws li Sam hla cov kauj ruam tom ntej mus rau qhov chaw tus poj niam tuav lub qhov rooj qhib, nws pab tsis tau tab sis xav kom nws nyob ib ntus. Sab hauv ntawm lub tsev tau hnov dab tsi los saum ntuj los, ib qho ntxhiab tsw ntawm paj, kas fes, thiab lub cim nco txog dab tsi uas yuav yog Fabkis toast ob peb teev dhau los.
  
  "Ua tsaug," nws hais rau Frau Bauer.
  
  "Nws nyob ntawm no ntawm lwm qhov kawg. Nws tau pw tsaug zog txij li thaum peb tham hauv xov tooj, "nws hais rau Sam, tsis txaj muag qhov muag pom nws lub ntsej muag rugged. Nws ua rau nws tsis xis nyob thaum raug raped nyob rau hauv tsev lojcuj, tab sis Sam tsom ntsoov rau Nina. Nws lub cev me me tau curled nyob rau hauv ib pawg ntawm cov pam vov, qee qhov hloov mus ua miv thaum nws rub lawv rov qab los qhia Nina lub ntsej muag.
  
  Sam tsis qhia nws, tab sis nws xav tsis thoob thaum nws saib nws phem npaum li cas. Nws daim di ncauj yog xiav tawm tsam nws lub ntsej muag daj ntseg, nws cov plaub hau daig rau nws lub tuam tsev thaum nws ua pa nrov nrov.
  
  "Nws puas yog haus luam yeeb?" - nug Frau Bauer. "Nws lub ntsws suab txaus ntshai. Nws yuav tsis cia kuv hu lub tsev kho mob ua ntej koj pom nws. Kuv puas yuav hu lawv tam sim no?
  
  "Tsis tau," Sam hais sai sai. Hauv xov tooj, Frau Bauer qhia nws txog tus txiv neej uas nrog Nina, thiab Sam xav tias nws yog lwm tus neeg ploj hauv tsev kho mob. "Nina," nws hais ntsiag to, khiav nws lub ntsis ntiv tes mus rau saum nws lub taub hau thiab rov hais nws lub npe nrov dua txhua zaus. Thaum kawg nws ob lub qhov muag qhib thiab luag nyav, "Xam." Yexus! Nws xav li cas rau nws thiab ntshai heev txog lub teeb daim ntaub thaiv kab mob cataracts uas tau npog tag nrho nws ob lub qhov muag zoo li cobwebs.
  
  "Nyob zoo, zoo nkauj," nws teb, hnia nws hauv pliaj. "Ua li cas koj paub tias nws yog kuv?"
  
  "Koj puas kidding kuv?" - nws hais maj mam. "Koj lub suab tau sau rau hauv kuv lub siab ... ib yam li koj hnov tsw."
  
  "Kuv tsw?" nws nug.
  
  "Marlboro thiab tus cwj pwm," nws tso dag. "Vajtswv, kuv yuav tua rau luam yeeb tam sim no."
  
  Frau Bauer choked ntawm nws tshuaj yej. Sam luag ntxhi. Nina hnoos.
  
  Sam hais tias "Peb txhawj xeeb heev, kev hlub," Sam hais. "Cia peb coj koj mus tom tsev kho mob. Thov."
  
  Nina lub qhov muag puas tau ya qhib. "Tsis muaj".
  
  "Txhua yam tau calmed nyob ntawd tam sim no." Nws sim dag nws, tab sis Nina tsis muaj nws.
  
  "Kuv tsis ruam, Sam. Kuv ua raws li xov xwm ntawm no. Lawv tseem tsis tau ntes tus tub ntawm ib tug bitch, thiab zaum kawg peb hais, nws qhia meej tias kuv tab tom ua si ntawm lub laj kab tsis ncaj ncees lawm, "nws croaked ceev nrooj.
  
  "Zoo zoo. Cia siab me ntsis thiab qhia rau kuv paub tseeb tias qhov ntawd txhais tau li cas, vim rau kuv nws zoo li koj tau ntsib ncaj qha nrog tus neeg tua neeg, "Sam teb, sim ua kom nws lub suab tsis muaj qhov txaus ntshai tiag tiag uas nws tau hnov dua li nws tau hinting ntawm.
  
  "Tea lossis kas fes, Herr Cleve?" - tus zoo hostess sai nug.
  
  "Doro ua cov tshuaj yej zoo cinnamon, Sam. Sim nws, "Nina hais tias nkees.
  
  Sam nodded amiably, xa tus poj niam German tsis kam mus rau hauv chav ua noj. Nws tau txhawj xeeb tias Perdue tau zaum hauv lub tsheb thaum lub sijhawm nws yuav tau coj mus rau hauv qab ntawm Nina qhov xwm txheej tam sim no. Nina tsaug zog dua, lulled los ntawm Bundesliga tsov rog hauv TV. Kev txhawj xeeb rau nws lub neej nyob rau hauv nruab nrab ntawm ib tug hluas tantrum, Sam xa Perdue lus.
  
  Nws tawv nruj li peb xav.
  
  Mob mob. Tej tswv yim?
  
  Nws sighed, tos rau tej tswv yim yuav ua li cas coj Nina mus rau lub tsev kho mob ua ntej nws tawv ncauj ua rau nws tuag. Lawm, kev quab yuam tsis ua phem yog tib txoj hauv kev los daws tus txiv neej uas npau taws thiab npau taws hauv ntiaj teb, tab sis nws ntshai tias qhov no yuav thawb Nina ntxiv mus, tshwj xeeb tshaj yog los ntawm Perdue. Lub suab ntawm nws lub xov tooj tsoo lub monotony ntawm TV commentator, waking Nina. Sam ntsia mus rau qhov twg nws tab tom zais nws lub xov tooj.
  
  Qhia lwm lub tsev kho mob?
  
  Txwv tsis pub, khob nws tawm nrog tus nqi sherry.
  
  Thaum kawg, Sam pom tau tias Perdue dag. Thawj tus, txawm li cas los xij, yog ib lub tswv yim zoo. Tam sim ntawd tom qab thawj cov lus, tus tom ntej tuaj.
  
  Universitätsklinikum Mannheim.
  
  Theresienkrankenhaus.
  
  Ib tug tob frown tshwm rau ntawm Nina lub clammy hauv pliaj. "Lub ntuj raug txim yog dab tsi no suab nrov tas li?" - Nws yws yws los ntawm qhov chaw ua si hauv nws qhov kub taub hau. "Nres qhov no! Kuv tus Vajtswv "...
  
  Sam muab nws lub xov tooj los ua kom tus poj niam ntxhov siab nws tab tom sim cawm. Frau Bauer tuaj nrog ib lub tais. "Thov txim, Frau Bauer," Sam thov txim ntsiag to heev. "Peb yuav tshem koj cov plaub hau hauv ob peb feeb xwb."
  
  "Tsis txhob vwm," nws croaked hauv nws lub suab nrov. "Tsis txhob maj. Tsuas yog xyuas kom Nina mus rau tom tsev kho mob sai. Kuv xav tias nws zoo li phem. "
  
  "Danke," Sam teb. Nws noj ib khob dej tshuaj yej, sim tsis txhob hlawv nws lub qhov ncauj. Nina yog lawm. Cov dej kub tau ze rau ambrosia raws li nws xav tau.
  
  "Nina?" Sam dared dua. "Peb yuav tsum tawm ntawm no. Koj tus phooj ywg hauv tsev kho mob pov tseg koj, yog li kuv tsis ntseeg nws. Yog tias nws rov qab los nrog ob peb tus phooj ywg, peb yuav muaj teeb meem. "
  
  Nina qhib nws lub qhov muag. Sam xav tias muaj yoj kev tu siab hla nws thaum nws ntsia nws lub ntsej muag mus rau qhov chaw tom qab nws. "Kuv tsis rov qab los."
  
  "Tsis yog, tsis yog, koj tsis tas yuav," nws hais ntxiv. "Peb yuav coj koj mus rau lub tsev kho mob hauv zos no hauv Mannheim, kev hlub."
  
  "No, Sam!" - nws thov. Nws lub hauv siab mob siab rau thaum nws ob txhais tes sim hnov lub ntsej muag plaub hau uas ua rau nws thab nws. Nina tus ntiv tes nkig curled tom qab ntawm nws lub taub hau thaum nws pheej sim tshem tawm cov nyees khawm curls, ua kom khaus ntau dua txhua zaus nws ua tsis tiav. Sam ua qhov no rau nws thaum nws saib qhov nws xav tias yog nws lub ntsej muag. "Vim li cas kuv thiaj tsis tuaj yeem mus tsev? Vim li cas kuv tsis tuaj yeem kho hauv tsev kho mob hauv Edinburgh?
  
  Nina dheev nplawm thiab tuav nws ua pa, nws lub qhov ntswg fluttering me ntsis. Frau Bauer sawv hauv qhov rooj nrog cov qhua uas nws tau ua raws.
  
  "Koj ua tau".
  
  "Purdue!" Nina choked, sim nqos nrog nws caj pas qhuav.
  
  "Koj tuaj yeem raug coj mus rau qhov chaw kho mob uas koj xaiv hauv Edinburgh, Nina. Cia li cia peb coj koj mus rau lub tsev kho mob xwm txheej ceev uas nyob ze tshaj plaws kom tswj tau koj tus mob. Thaum lawv ua li ntawd, Sam thiab kuv mam li xa koj mus tsev tam sim ntawd. Kuv cog lus rau koj, "Perdue hais rau nws.
  
  Nws sim hais lus mos thiab txawm lub suab kom tsis txhob cuam tshuam nws cov hlab ntsha. Nws cov lus tau dai nrog lub suab zoo ntawm kev txiav txim siab. Perdue paub tias nws yuav tsum muab rau nws qhov nws xav tau yam tsis muaj lus hais txog Heidelberg feem ntau.
  
  "Koj hais dab tsi, hlub?" Sam luag ntxhi, stroking nws cov plaub hau. "Koj tsis xav tuag hauv tebchaws Yelemes, koj puas yog?" Nws ntsia thov txim ntawm tus tswv tsev German, tab sis nws tsuas yog luag nyav thiab rub nws tawm.
  
  "Koj sim tua kuv!" Nina qw nrov nrov nyob ib ncig ntawm nws. Nws tuaj yeem hnov qhov chaw nws tau sawv thaum xub thawj, tab sis Perdue lub suab hloov pauv thaum nws hais lus, yog li nws tau pounced lawm.
  
  "Nws tau programmed, Nina, ua raws li cov lus txib ntawm tus neeg ruam ntawd los ntawm Dub Sun. Los, koj paub Perdue yuav tsis ua mob rau koj ntawm lub hom phiaj, "Sam sim, tab sis nws tau npau taws heev. Lawv tsis tuaj yeem qhia yog tias Nina npau taws lossis ntshai, tab sis nws ob txhais tes fumbled nyob ib ncig ntawm madly mus txog thaum nws pom Sam txhais tes. Nws clung rau nws, nws lub qhov muag mis nyuj dawb darting ntawm ib sab mus rau sab.
  
  "Thov, Vajtswv, tsis txhob cia nws yog Purdue," nws hais.
  
  Sam tshee lub taub hau poob siab thaum Perdue tawm hauv tsev. Tsis muaj qhov tsis ntseeg tias lub sijhawm no Nina cov lus ua rau nws mob siab heev. Frau Bauer tau saib nrog kev khuv leej thaum tus txiv neej siab, plaub hau ncaj tawm mus. Thaum kawg, Sam txiav txim siab tsa Nina sawv.
  
  "Cia peb mus," nws hais, maj mam kov nws lub cev tsis taus.
  
  "Cia cov pam. Kuv tuaj yeem xaws ntau dua, "Frau Bauer luag ntxhi.
  
  "Ua tsaug ntau. Koj tau txais txiaj ntsig zoo heev, "Sam hais rau tus neeg saib xyuas, nqa Nina thiab nqa nws mus rau lub tsheb. Perdue lub ntsej muag yog qhov yooj yim thiab tsis meej pem thaum Sam thauj Nina tsaug zog rau hauv lub tsheb.
  
  "Yog lawm, nws nyob hauv," Sam tshaj tawm lub siab mos siab muag, sim nplij Perdue yam tsis ua kua muag. "Kuv xav tias peb yuav tsum rov qab mus rau Heidelberg kom sau nws cov ntaub ntawv los ntawm nws tus kws kho mob yav dhau los tom qab nws tau mus rau Mannheim."
  
  "Koj tuaj yeem mus. Kuv tab tom rov qab mus rau Edinburgh sai li sai tau thaum peb tau nrog Nina. " Perdue cov lus tau tso ib lub qhov rau Sam.
  
  Sam frowned, stunned. "Tab sis koj hais tias koj yuav ya nws mus rau lub tsev kho mob nyob ntawd." Nws nkag siab Perdue qhov kev poob siab, tab sis nws yuav tsum tsis txhob ua si nrog Nina lub neej.
  
  "Kuv paub qhov kuv hais, Sam," nws hais sharply. Lub ntsej muag dawb paug rov qab los; tib yam zoo li nws tau muab Sinclair thaum nws hais rau Sam tias nws dhau kev pab. Perdue pib lub tsheb. "Kuv kuj paub qhov nws hais."
  
  
  Tshooj 17 - Ob Chav Trick
  
  
  Nyob rau hauv lub chaw ua haujlwm sab saud nyob rau hauv pem teb thib tsib, Dr. Fritz tau ntsib nrog tus neeg sawv cev ntawm Tactical Air Force Base 34 Büchel sawv cev ntawm Supreme Commander ntawm Luftwaffe, uas tam sim no raug hounded los ntawm xovxwm thiab tsev neeg ntawm tus tsav uas ploj lawm.
  
  "Ua tsaug rau koj pom kuv yam tsis tau ceeb toom, Dr. Fritz," Werner tau hais zoo siab, tshem tawm cov kws kho mob tshwj xeeb nrog nws lub siab nyiam. "Tus thawj tub ceev xwm hais kom kuv tuaj vim nws tam sim no swamped nrog kev mus ntsib thiab kev hem raug cai, uas kuv paub tseeb tias koj tuaj yeem txaus siab."
  
  "Yog. Thov zaum, Mr. Werner, "Dr. Fritz hais kom meej. "Raws li kuv paub tseeb tias koj tuaj yeem txaus siab, kuv kuj muaj lub sijhawm tsis khoom vim kuv yuav tsum tau saib xyuas cov neeg mob tseem ceeb thiab tsis muaj kev cuam tshuam rau kuv txoj haujlwm niaj hnub."
  
  Grinning, Werner zaum, tsis meej pem tsis yog los ntawm tus kws kho mob nkaus xwb, tab sis kuj los ntawm nws tsis kam pom nws. Txawm li cas los xij, thaum nws los ua tub txib, tej yam zoo li no tsis thab Werner me ntsis. Nws nyob ntawd kom tau txais cov ntaub ntawv ntau li ntau tau txog tus tsav Lö Venhagen thiab nws qhov kev raug mob. Dr. Fritz yuav tsis muaj kev xaiv tab sis yuav pab nws nrhiav tau tus neeg raug mob kub hnyiab, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv cov ntsiab lus uas lawv xav kom txaus siab rau nws tsev neeg. Tau kawg, qhov tseeb, nws yog kev ua si ncaj ncees.
  
  Dab tsi Werner tseem tsis tau hais txog yog qhov tseeb tias tus thawj coj tsis ntseeg lub tsev kho mob txaus los lees txais cov ntaub ntawv. Nws ua tib zoo zais qhov tseeb tias thaum nws tab tom kawm nrog Dr. Fritz nyob rau hauv pem teb thib tsib, ob tug ntawm nws cov npoj yaig tau cheb lub tsev nrog ib tug zoo-npaj txhuam hniav kom muaj peev xwm muaj kab tsuag. Txhua tus tau tshawb xyuas thaj chaw sib cais, nce ib lub dav hlau khiav tawm thiab nqes mus tom ntej. Lawv paub tias lawv tsuas muaj qee lub sijhawm los ua kom tiav qhov kev tshawb fawb ua ntej Werner ua tiav nug tus kws kho mob lub taub hau. Thaum lawv paub tseeb tias Lö Venhagen tsis nyob hauv tsev kho mob, lawv tuaj yeem nthuav lawv txoj kev tshawb nrhiav mus rau lwm qhov chaw.
  
  Nws tsuas yog tom qab noj tshais xwb uas Dr. Fritz nug Werner ib lo lus nug tseem ceeb dua.
  
  "Lieutenant Werner, yog tias kuv ua tau," nws cov lus tau hloov pauv nrog kev hais lus phem. "Yuav ua li cas yog koj tus thawj coj tub rog tsis nyob ntawm no los tham nrog kuv txog qhov no? Kuv xav tias peb yuav tsum tsis txhob hais lus tsis tseeb, koj thiab kuv. Peb ob leeg paub vim li cas Schmidt tom qab tus tub hluas tsav tsheb, tab sis qhov no yuav ua li cas rau koj?
  
  "Kev txiav txim. Kuv tsuas yog tus sawv cev xwb, Dr. Fritz. Tab sis kuv daim ntawv tshaj tawm yuav qhia meej tias koj tau pab peb sai npaum li cas, "Werner teb rau qhov ruaj khov. Tab sis qhov tseeb, nws tsis paub tias yog vim li cas nws tus thawj coj, Captain Gerhard Schmidt, tau xa nws thiab nws cov pab cuam tom qab tus tsav. Peb ntawm lawv tau hais tias lawv npaj los rhuav tshem tus neeg tsav dav hlau vim tias nws tau txaj muag rau Luftwaffe thaum nws tsoo ib qho ntawm lawv cov neeg tua phom loj Tornado. "Thaum peb tau txais qhov peb xav tau," nws hais tias, "Peb txhua tus yuav tau txais txiaj ntsig rau nws."
  
  Dr. Fritz hais tias "Lub npog ntsej muag tsis yog nws tus kheej," "Mus thiab qhia qhov ntawd rau Schmidt, tus tub ua haujlwm."
  
  Werner lub ntsej muag tig ashen grey. Nws npau taws heev, tab sis nws tsis nyob ntawd los rhuav tshem tus neeg ua haujlwm kho mob. Tus kws kho mob qhov kev thuam thuam thuam yog qhov tsis lees paub rau kev ua tsov rog, uas Werner lub siab tau sau rau hauv nws daim ntawv yuav tsum ua tom qab. Tab sis tam sim no nws tau tsom mus rau cov ntaub ntawv muaj kuab heev uas Captain Schmidt tsis tau suav rau.
  
  "Kuv yuav qhia nws raws nraim li ntawd, tus tswv." Werner lub qhov muag pom tseeb, qhov muag nqaim tau dhau los ntawm Dr. Fritz. Ib tug luag nyav tshwm rau ntawm tus neeg tsav dav hlau lub ntsej muag thaum lub ntsej muag ntawm cov tais diav thiab kev sib tham ntawm cov neeg ua haujlwm hauv tsev kho mob tau poob lawv cov lus hais txog kev zais zais. "Thaum pom daim npog ntsej muag, kuv yuav caw koj mus rau lub koob tsheej." Ib zaug Werner peeked, sim ntxig cov lus tseem ceeb uas nws tsis tuaj yeem taug qab cov ntsiab lus tshwj xeeb.
  
  Dr. Fritz luag nrov nrov. Nws slammed lub rooj zoo siab. "Ceremony?"
  
  Werner tam sim no ntshai tias nws tau rhuav tshem qhov kev ua yeeb yam, tab sis sai sai no tau txais txiaj ntsig rau nws txoj kev xav paub. "Nws puas tau qhia koj qhov no? Ha! Nws puas tau qhia rau koj tias koj xav tau ib lub koob tsheej los ua tus neeg raug tsim txom? Au kuv tus tub!" Dr. Fritz sniffled, so kua muag ntawm kev xyiv fab los ntawm cov ces kaum ntawm nws ob lub qhov muag.
  
  Werner tau zoo siab los ntawm tus kws kho mob qhov kev khav theeb, yog li nws tau coj kom zoo dua los ntawm kev tso nws tus kheej tso tseg thiab zoo li lees tias nws tau dag. Nrhiav kev poob siab heev, nws tseem teb tias: "Nws puas tau dag kuv?" Nws lub suab yog muffled, NW nyuam qhuav saum ib ntxhi.
  
  "Yog lawm, Lieutenant. Lub ntsej muag Babylonian tsis yog kev ua koob tsheej. Schmidt dag koj los tiv thaiv koj los ntawm qhov no. Cia peb fim nws, qhov no yog ib yam khoom muaj nqis heev rau tus neeg sib tw siab tshaj plaws, "Dr. Fritz tau qhia tawm.
  
  "Yog tias nws muaj nqis heev, vim li cas koj thiaj rov qab mus rau Lövenhagen?" Werner ntsia tob.
  
  Dr. Fritz ntsia rau nws tag nrho bewilderment.
  
  "Löwenhagen. Leej twg yog LöVenhagen?
  
  
  * * *
  
  
  Thaum Nurse Marks tab tom tu cov khoom pov tseg kho mob uas tseem tshuav los ntawm nws qhov kev sib tw, lub suab nrov ntawm lub xov tooj nrov ntawm cov kws saib xyuas neeg mob lub chaw nres tsheb ua rau nws xav txog. Nrog kev quaj ntsuag, nws tau khiav mus qhib nws, vim tsis muaj leej twg ntawm nws cov npoj yaig tau ua tiav nrog lawv cov neeg mob. Qhov no yog qhov chaw txais tos ntawm thawj pem teb.
  
  "Marlene, ib tug neeg ntawm no xav pom Dr. Fritz, tab sis tsis muaj leej twg teb hauv nws lub chaw ua haujlwm," tus tuav ntaub ntawv tau hais. "Nws hais tias nws ceev heev thiab lub neej nyob ntawm nws. Koj puas tuaj yeem txuas kuv mus rau tus kws kho mob?"
  
  "Hm, nws tsis nyob ib puag ncig. Kuv yuav tau mus nrhiav nws. Nws tham txog dab tsi?"
  
  Tus neeg txais tos teb hauv lub suab hushed: "Nws hais tias yog nws tsis pom Dr. Fritz, Nina Gould yuav tuag."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Muam Marx chim heev. "Nws puas muaj Nina?"
  
  "Kuv tsis paub. "Nws nyuam qhuav hais tias nws lub npe yog...Sam," ntxhi rau tus neeg txais tos, tus phooj ywg ze ntawm Nurse Marks, uas paub txog tus neeg raug mob lub npe cuav.
  
  Nurse Marks lub cev mus loog. Adrenaline propelled nws mus rau pem hauv ntej, thiab nws waving nws txhais tes kom nyiam cov neeg saib xyuas ntawm peb pem teb. Nws tau khiav los ntawm qhov deb ntawm txoj kev hauv tsev, txhais tes ntawm nws lub hnab, taug kev dhau los ntawm cov neeg siv khoom thiab cov neeg ua haujlwm hauv pem teb huv si uas qhia txog nws qhov kev xav.
  
  "Ok, hais rau nws tias kuv yuav tuaj coj nws mus rau Dr. Fritz," Muam Marx hais. Tom qab nws dai, nws hais rau tus neeg saib xyuas kev ruaj ntseg, "Muaj ib tug txiv neej hauv qab no, ib tug ntawm ob tus neeg mob ploj lawm. Nws hais tias nws yuav tsum pom Dr. Fritz lossis lwm tus neeg mob uas ploj lawm yuav tuag. Kuv xav kom koj nrog kuv mus ntes nws."
  
  Tus neeg saib xyuas unbuckled pluaj ntawm nws lub hnab nrog nias thiab nodded. "Tau nkag siab. Tab sis koj nyob tom qab kuv." Nws tau tshaj tawm xov tooj cua rau nws lub tsev hais tias nws yuav mus ntes tus neeg raug liam thiab ua raws li Nurse Marks mus rau hauv chav tos. Marlene xav tias nws lub siab sib tw, ntshai tab sis zoo siab los ntawm kev txhim kho. Yog tias nws tuaj yeem koom nrog kev ntes tus neeg raug liam uas nyiag Dr. Gould, nws yuav yog tus phab ej.
  
  Flanked los ntawm ob tug tub ceev xwm, Nurse Marks thiab ib tug neeg saib xyuas kev ruaj ntseg taug kev ntawm tus ntaiv mus rau hauv pem teb. Thaum lawv mus txog qhov chaw tsaws thiab tig lub ces kaum, Nurse Marks mob siab rau yav dhau los tus tub ceev xwm loj kom pom cov neeg mob kub hnyiab uas nws paub zoo. Tab sis nws tsis pom qhov twg.
  
  "Nurse, tus txiv neej no yog leej twg?" tus tub ceev xwm nug raws li ob tug lwm tus npaj khiav tawm ntawm thaj chaw. Muam Marx cia li tshiav nws lub taub hau. "Kuv tsis ... Kuv tsis pom nws." Nws ob lub qhov muag tau tshuaj xyuas txhua tus txiv neej hauv qhov chaw tos txais, tab sis tsis muaj leej twg muaj qhov kub hnyiab ntawm nws lub ntsej muag lossis hauv siab. "Qhov no tsis tuaj yeem muaj tseeb," nws hais. "Tos, kuv mam qhia koj lub npe." Sawv ntawm txhua tus neeg nyob hauv qhov chaw tos txais thiab chaw tos, Nurse Marks nres thiab hu hais tias, "Xam! Koj puas tuaj yeem nrog kuv mus ntsib Dr. Fritz, thov?
  
  Tus neeg txais tos luag ntxhi, ntsia Marlene, thiab hais tias, "Koj ua dab tsi? Nws nyob ntawm no!" Nws tab tom taw tes rau ib tug txiv neej zoo nraug, plaub hau tsaus nti hauv lub tsho ntse uas tos ntawm lub txee. Nws tam sim ntawd los ze nws, luag ntxhi. Cov tub ceev xwm rub lawv rab phom, nres Sam hauv nws txoj kev. Nyob rau tib lub sijhawm, cov neeg tuaj saib tau txais lawv cov pa; qee qhov ploj ntawm cov ces kaum.
  
  "Dab tsi tshwm sim?" - Sam nug.
  
  "Koj tsis yog Sam," Muam Marx frowned.
  
  "Tus muam, puas yog tub sab los tsis yog?" - ib tug ntawm cov tub ceev xwm nug impatiently.
  
  "Dab tsi?" Sam exclaimed, frowning. "Kuv yog Sam Cleave, nrhiav Dr. Fritz."
  
  "Koj puas muaj Dr. Nina Gould?" nug tus tub ceev xwm.
  
  Nyob rau hauv lawv cov kev sib tham, tus nais maum gasped. Sam Cleave, nyob ntawm no pem hauv ntej ntawm nws.
  
  "Muaj," Sam pib, tab sis ua ntej nws yuav hais tau lwm lo lus, lawv tsa lawv rab phom, taw ncaj nraim rau nws. "Tab sis kuv tsis tau nyiag nws! Yexus! Muab koj cov riam phom pov tseg, koj ruam!"
  
  "Qhov ntawd tsis yog txoj hauv kev los tham nrog tus tsim cai lij choj, tus tub," lwm tus tub ceev xwm hais rau Sam.
  
  "Kuv thov txim," Sam hais sai. "Zoo? thov txim, koj yuav tsum mloog kuv hais. Nina yog kuv tus phooj ywg thiab tam sim no nws tab tom kho mob hauv Mannheim ntawm Theresien Tsev Kho Mob. Lawv xav tau nws cov ntaub ntawv lossis cov ntaub ntawv, txawm li cas los xij, thiab nws xa kuv mus rau nws tus kws kho mob thawj zaug kom tau txais cov ntaub ntawv ntawd. Yog tag nrho! Nov yog txhua yam kuv nyob ntawm no, koj puas paub?
  
  "ID," tus neeg saib xyuas thov. "Muaj".
  
  Sam tsis kam ua kev lom zem ntawm tus tub ceev xwm ua yeeb yaj kiab hauv FBI, tsuas yog thaum lawv ua tiav. Nws ua tib zoo qhib lub flap ntawm nws lub tsho thiab tshem tawm nws daim ntawv hla tebchaws.
  
  "Zoo li no. Sam Cleave. Koj puas pom? Nurse Marks tawm hauv qab tus tub ceev xwm, nws txhais tes rau Sam thov txim.
  
  "Kuv thov txim rau qhov tsis to taub," nws hais rau Sam thiab rov hais dua ib yam rau cov tub ceev xwm. "Koj pom, lwm tus neeg mob uas ploj nrog Dr. Gould kuj hu ua Sam. Pom tseeb, tam sim ntawd kuv xav tias qhov no yog Sam uas xav mus ntsib kws kho mob. Thiab thaum nws hais tias Dr. Gould yuav tuag ..."
  
  "Yog, yog, peb tau txais daim duab, Muam Marx," tus neeg saib xyuas sighs, tuav nws rab phom. Lwm tus ob leeg poob siab sib npaug, tab sis tsis muaj kev xaiv tab sis ua raws li kev cai.
  
  
  Tshooj 18 - Tsis txhob npog
  
  
  "Koj puas yog," Sam tso dag thaum nws daim ntawv pov thawj tau rov qab los rau nws. Tus nais maum hluas yau yau tsa nws lub xib teg hauv kev ris txiaj thaum lawv tawm mus, xav tias nws tus kheej xav tsis thoob.
  
  "Mr. Cleave, zoo siab tau ntsib koj." Nws luag ntxhi, tuav Sam txhais tes.
  
  "Hu rau kuv Sam," nws flirted, txhob txwm saib rau hauv nws ob lub qhov muag. Tsis tas li ntawd, ib tug phooj ywg tuaj yeem pab nws txoj haujlwm; tsis tsuas yog tau txais Nina cov ntaub ntawv, tab sis kuj tau txais mus rau hauv qab ntawm qhov xwm txheej tsis ntev los no hauv tsev kho mob thiab tej zaum txawm tias nyob hauv huab cua hauv Büchel.
  
  "Kuv thov txim uas kuv tau ua li ntawd. Lwm tus neeg mob uas nws ploj nrog kuj tau hu ua Sam, "nws piav qhia.
  
  "Yog lawm, kuv tus hlub, kuv tau ntes nws lwm zaus. Tsis tas yuav thov txim. Nws yog ib qho yuam kev ncaj ncees. " Lawv coj lub elevator mus rau pem tsib. Qhov yuam kev uas yuav luag ua rau kuv lub neej damn!
  
  Hauv lub elevator nrog ob tus kws tshaj lij x-ray thiab tus kws saib xyuas neeg mob zoo siab, Sam tau thawb qhov tsis txaus ntseeg tawm ntawm nws lub siab. Lawv ntsia nws ntsiag to. Rau qhov sib cais thib ob, Sam xav ua kom ntshai cov poj niam German nrog cov lus hais txog yuav ua li cas nws ib zaug pom Swedish porn zaj duab xis pib zoo ib yam. Lub qhov rooj ntawm lub tsev thib ob tau qhib thiab Sam tau pom qhov pom ntawm lub cim dawb ntawm phab ntsa ntawm txoj kev uas hais tias "X-Rays 1 thiab 2" hauv cov ntawv liab. Ob tus kws tshaj lij x-ray exhaled thawj zaug tsuas yog tom qab tawm ntawm lub elevator. Sam hnov lawv giggling tuag lawm thaum lub qhov rooj nyiaj kaw dua.
  
  Nurse Marks tau luag ntxhi rau ntawm nws lub ntsej muag thiab nws ob lub qhov muag tseem nyob hauv pem teb, ua rau tus neeg sau xov xwm tso nws tawm ntawm nws qhov tsis meej pem. Nws exhaled hnyav, saib lub teeb saum lawv. "Yog li, Muam Marks, Dr. Fritz yog tus kws tshaj lij hluav taws xob?"
  
  Nws posture instantly straightened, zoo li cov tub rog loyal. Los ntawm Sam qhov kev paub ntawm lub cev lus, nws paub tias tus kws saib xyuas neeg mob muaj kev hwm tsis txaus ntseeg lossis muaj siab rau tus kws kho mob nug. "Tsis yog, tab sis nws yog ib tus kws kho mob qub tub rog uas tau hais hauv lub rooj sib tham kho mob thoob ntiaj teb ntawm ntau yam kev tshawb fawb. Cia kuv qhia rau koj - nws paub me ntsis txog txhua tus kab mob, thaum lwm tus kws kho mob tshwj xeeb hauv ib qho thiab tsis paub dab tsi txog qhov seem. Nws saib xyuas Dr. Gould zoo heev. Koj tuaj yeem paub tseeb. Qhov tseeb, nws tsuas yog tus uas tau ntes nws ..."
  
  Muam Marx tau nqos nws cov lus tam sim ntawd, yuav luag muab cov xov xwm txaus ntshai uas ua rau nws xav tsis thoob thaum sawv ntxov.
  
  "Dab tsi?" - nws nug zoo-naturedly.
  
  "Txhua yam kuv xav hais yog qhov twg yog qhov ua rau Dr. Gould, Dr. Fritz yuav saib xyuas nws," nws hais, pursing nws daim di ncauj. "Aw! Mus!" nws luag ntxhi, zoo siab thaum lawv tuaj txog ntawm lub Tsib Hlis.
  
  Nws coj Sam mus rau hauv pem teb thib tsib tus thawj coj tis, yav dhau los cov ntaub ntawv chaw ua hauj lwm thiab cov neeg ua hauj lwm chav tshuaj yej. Thaum lawv tab tom taug kev, Sam ib ntus qhuas cov kev pom los ntawm cov qhov rais zoo tib yam uas nyob rau hauv cov daus dawb. Txhua lub sij hawm phab ntsa muab txoj kev mus rau lub qhov rais curtained, lub hnub yuav ci los ntawm thiab sov Sam lub ntsej muag, muab nws ib tug noog-qhov muag pom ntawm ib ncig ntawm lub cheeb tsam. Nws xav tsis thoob tias Purdue nyob qhov twg. Nws tawm Sam lub tsheb thiab nqa tsheb tavxij mus rau tshav dav hlau yam tsis tau piav qhia ntau. Lwm qhov yog tias Sam tau nqa yam tsis tau daws qhov tob hauv nws tus ntsuj plig mus txog thaum nws muaj sijhawm los daws nws.
  
  "Dr. Fritz yuav tsum tau ua tiav nws qhov kev xam phaj," Nurse Marks hais rau Sam thaum lawv mus txog lub qhov rooj kaw. Nws tau piav qhia luv luv li cas Tus Thawj Tub Ceev Xwm Tub Rog tau xa ib tus neeg sawv cev los tham nrog Dr. Fritz txog tus neeg mob uas tau koom nrog ib chav nrog Nina. Sam xav txog nws. Qhov no yooj yim npaum li cas? Txhua tus neeg uas kuv yuav tsum pom yog tag nrho nyob rau hauv ib lub ru tsev. Nws zoo li lub chaw qhia ntawv me me rau kev tshawb nrhiav txhaum cai. Txais tos rau lub khw ntawm kev noj nyiaj txiag!
  
  Raws li tsab ntawv ceeb toom, Muam Marks khob peb zaug thiab qhib qhov rooj. Lieutenant Werner tab tom yuav tawm mus thiab tsis zoo li xav tsis thoob thaum pom tus kws saib xyuas neeg mob, tab sis nws paub Sam los ntawm xov xwm van. Ib lo lus nug flashed hla Werner lub hauv pliaj, tab sis Muam Marx nres, thiab tag nrho cov xim tawm ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Marlene?" Werner nug nrog kev xav paub. "Dab tsi yog qhov teeb meem, tus me nyuam?"
  
  Nws sawv ntsug tsis muaj zog, txaus ntshai, thaum lub nthwv dej ntawm kev ntshai maj mam kov yeej nws. Nws ob lub qhov muag nyeem lub npe cim rau ntawm Dr. Fritz lub tsho dawb, tab sis nws co taub hau, xav tsis thoob. Werner taug kev mus rau nws thiab khob nws lub ntsej muag thaum nws npaj yuav qw. Sam paub ib yam dab tsi tshwm sim, tab sis vim nws tsis paub ib tug ntawm cov neeg no, nws yog vague qhov zoo tshaj plaws.
  
  "Marlene!" Werner qw kom coj nws mus rau nws lub siab. Marlene Marks tso cai rau nws lub suab rov qab los thiab nws qw rau tus txiv neej hauv lub tsho loj. "Koj tsis yog Dr. Fritz! Koj tsis yog Dr. Fritz!"
  
  Ua ntej Werner tuaj yeem nkag siab txhua yam uas tau tshwm sim, tus neeg dag ntxias tau mus rau pem hauv ntej thiab txeeb Werner rab phom los ntawm nws lub xub pwg hnab. Tab sis Sam tau hnov mob sai dua thiab maj nrawm rau thawb Werner tawm ntawm txoj kev, txwv tsis pub tus neeg tua neeg phem sim ua rau nws tus kheej. Nurse Marks khiav tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm, hu xov tooj rau kev pab los ntawm cov neeg saib xyuas.
  
  Squinting los ntawm lub phaj iav qhov rais nyob rau hauv ob lub qhov rooj ntawm chav tsev, ib tug ntawm cov tub ceev xwm uas tau raug hu ua ntej los ntawm Nurse Marks tau sim ua kom pom ib daim duab khiav ntawm nws thiab nws cov npoj yaig.
  
  "Lub taub hau, Klaus," nws luag ntxhi ntawm nws cov npoj yaig, "Polly Paranoid rov qab los."
  
  "Tus Tswv zoo, tab sis nws txav mus tiag tiag, txoj cai?" - lwm tus tub ceev xwm tau sau tseg.
  
  "Nws quaj hma dua. Saib, nws tsis zoo li peb muaj ntau yam ua haujlwm ntawm qhov kev hloov pauv no lossis ib yam dab tsi, tab sis tau txais screwed tsis yog ib yam uas kuv xav ua, koj puas paub? "- teb thawj tub ceev xwm.
  
  "Muam Marx!" - exclaimed tus tub ceev xwm thib ob. "Leej twg tuaj yeem hem rau koj tam sim no?"
  
  Marlene nquab sai sai, tsaws txoj cai nyob rau hauv nws txhais tes, clinging rau nws nrog nws claws.
  
  "Tus kws kho mob Fritz lub chaw haujlwm! Tom ntej! Cia li mus, rau qhov Vajtswv!" nws qw thaum tib neeg pib ntsia.
  
  Thaum Nurse Marks pib rub ntawm tus txiv neej lub tes tsho, rub nws mus rau Dr. Fritz lub chaw ua haujlwm, cov tub ceev xwm pom tau hais tias lub sijhawm no tsis yog ib qho premonition. Ib zaug lawv sib tw mus rau ntawm txoj kev rov qab, tsis pom thaum tus nais maum qw rau lawv kom ntes tau dab tsi nws tseem hu ua dab. tus impostor dab.
  
  Sam Cleave tsis khoom sib pauv nrog tus txiv neej laus, tau txais hauv nws txoj kev txhua zaus nws mus rau qhov rooj. Werner zaum rau hauv pem teb, dazed thiab ib puag ncig los ntawm shards ntawm iav thiab ob peb lub raum lauj kaub tais diav uas tau tawg tom qab tus impostor tau khob nws tsis nco qab nrog ib lub txaj txaj thiab khob lub txee me me uas Dr. Fritz khaws Petri tais diav thiab lwm yam khoom tawg.
  
  "Vajtswv Leej Txiv, saib qhov no!" - Ib tug tub ceev xwm qw rau nws tus khub thaum lawv txiav txim siab coj tus neeg ua txhaum cai zoo li tsis muaj zog los ntawm kev txhawb nqa nws nrog lawv lub cev. Sam NW nyuam qhuav tawm ntawm txoj kev raws li ob tug tub ceev xwm subdued lub txim txhaum nyob rau hauv lub tsho dawb. Sam lub hauv pliaj tau adorned nrog scarlet ribbons uas elegantly framed cov yam ntxwv ntawm nws cheekbones. Nyob ib sab ntawm nws, Werner tuav nraub qaum ntawm nws lub taub hau qhov chaw lub nkoj tau mob hnyav rau nws pob txha taub hau.
  
  Werner hais rau Nurse Marks tias "Kuv xav tias kuv yuav tsum tau xaws khaub ncaws," Werner hais rau Nurse Marks thaum nws ceev faj nkag mus hauv qhov rooj nkag mus rau hauv qhov chaw ua haujlwm. Muaj ntshav pob hauv nws cov plaub hau tsaus uas muaj qhov txhab tob. Sam tau saib thaum cov tub ceev xwm txwv tsis pub tus txiv neej saib txawv txawv, hem tias yuav siv dag zog ua kom tuag, kom txog rau thaum nws tau tso tseg. Lwm ob lub pob zeb Sam tau pom nrog Werner nyob ze ntawm xov xwm van kuj tshwm sim.
  
  "Hav, tus neeg ncig tebchaws ua dab tsi ntawm no?" - Kol nug thaum nws pom Sam.
  
  "Nws tsis yog neeg ncig teb chaw," Muam Marx tiv thaiv nws tus kheej, tuav Werner lub taub hau. "Qhov no yog lub ntiaj teb nto moo neeg sau xov xwm!"
  
  "Yog tiag?" Kol nug ua tsaug. "Darling". Thiab nws muab nws txhais tes rub Sam mus rau nws ko taw. Himmelfarb tsuas yog tshiav nws lub taub hau, nqis rov qab los muab txhua tus chav txav mus. Cov tub ceev xwm tau xuas tes tuav tus txiv neej tab sis tau qhia tias Air Force cov tub ceev xwm muaj cai txiav txim hauv rooj plaub.
  
  "Kuv xav tias peb yuav tsum muab nws rau koj," tus tub ceev xwm lees paub rau Werner thiab nws cov neeg. "Cia li ua kom peb cov ntaub ntawv ua tiav kom nws tuaj yeem raug xa mus rau kev saib xyuas tub rog."
  
  "Ua tsaug, tub ceev xwm. Tsuas yog nrog nws tag nrho ntawm no hauv chaw ua haujlwm. Peb tsis xav tau cov pej xeem thiab cov neeg mob kom ceeb toom dua, "Werner qhia.
  
  Tub ceev xwm thiab cov neeg saib xyuas tau coj tus txiv neej tseg thaum Nurse Marks ua nws txoj haujlwm, txawm tias tawm tsam nws lub siab nyiam, qhwv tus txiv neej laus txoj kev txiav thiab puas. Nws paub tseeb tias lub ntsej muag eerie tuaj yeem yooj yim haunt kev npau suav ntawm cov txiv neej uas nyiam tshaj plaws. Nws tsis yog tias nws yog dab tuag ib se, tab sis nws tsis muaj nta ua rau nws dab tuag. Nyob rau hauv qhov tob ntawm nws tus ntsuj plig, nws muaj kev xav txawv txawv ntawm kev hlub nrog kev qias neeg thaum nws tau npleem nws cov ntshav los khawb khawb nrog ib qho dej cawv.
  
  Nws ob lub qhov muag tau zoo kawg nkaus, yog tias tsis txaus nyiam nyob rau hauv lawv cov kab txawv. Txawm li cas los xij, nws zoo li yog tias tus so ntawm nws lub ntsej muag tau txi rau lawv qhov zoo. Nws pob txha taub hau tsis sib npaug thiab nws lub qhov ntswg zoo li yuav luag tsis muaj nyob. Tab sis nws yog nws lub qhov ncauj uas ntaus chord nrog Marlene.
  
  "Koj raug kev txom nyem los ntawm microstomia," nws hais rau nws.
  
  "Me me kab mob sclerosis, yog, ua rau lub qhov ncauj me me," nws teb tsis tu ncua, zoo li nws nyob ntawd mus kuaj ntshav. Txawm li cas los xij, nws cov lus tau txais txiaj ntsig zoo thiab nws lub suab lus German tau xyaum tsis zoo los ntawm tam sim no.
  
  "Puas muaj kev kho mob ua ntej?" - nws nug. Nws yog ib lo lus nug ruam, tab sis yog tias nws tsis tau koom nrog nws hauv kev tham me me txog tshuaj, nws yuav tau thawb nws mus ntau dua. Tham nrog nws yuav luag zoo li tham nrog Tus Neeg Mob Sam thaum nws nyob ntawd-kev sib tham txawj ntse nrog tus dab ntxwg nyoog.
  
  "Tsis yog," nws teb txhua yam, poob nws lub peev xwm los ua sarcastic vim nws thab nug. Nws lub suab yog dawb huv, zoo li nws tau lees txais tag nrho nws qhov kev kuaj mob thaum cov txiv neej sib tham hauv keeb kwm yav dhau.
  
  "Koj lub npe hu li cas, phooj ywg?" - ib tug ntawm cov tub ceev xwm nug nws nrov nrov.
  
  "Marduk. Peter Marduk, "nws teb.
  
  "Koj tsis yog German?" - Nug Werner. "Vajtswv, koj dag kuv."
  
  Marduk yuav nyiam luag ntxhi ntawm qhov tsis tsim nyog qhuas txog nws tus German, tab sis cov ntaub so ntswg tuab nyob ib ncig ntawm nws lub qhov ncauj tsis kam lees nws txoj cai ntawd.
  
  "Cov ntaub ntawv qhia txog tus kheej," tus tub ceev xwm bark, tseem rub nws daim di ncauj o los ntawm kev sib tsoo thaum raug ntes. Marduk maj mam mus rau hauv nws lub hnab tsho hauv qab Dr. Fritz lub tsho dawb. "Kuv yuav tsum tau sau nws cov lus rau peb cov ntaub ntawv, Lieutenant."
  
  Werner nodded pom zoo. Lawv tau ua haujlwm nrog taug qab thiab tua LöVenhagen, thiab tsis txhob ntes tus txiv neej laus uas tau ua tus kws kho mob. Txawm li cas los xij, tam sim no hais tias Werner tau hais tias vim li cas Schmidt tau tiag tiag tom qab Lö Venhagen, lawv tuaj yeem tau txais txiaj ntsig zoo los ntawm cov ntaub ntawv ntxiv los ntawm Marduk.
  
  "Yog li Dr. Fritz tuag thiab?" Muam Marks tau nug ntsiag to thaum nws khoov los npog qhov kev txiav tob tshwj xeeb los ntawm cov hlau txuas ntawm Sam Cleve lub moos.
  
  "Tsis muaj".
  
  Nws lub siab dhia. "Koj txhais li cas? Yog tias koj ua txuj ua nws hauv nws lub chaw ua haujlwm, koj yuav tsum tua nws ua ntej. "
  
  "Qhov no tsis yog ib zaj dab neeg hais txog ib tug hluas nkauj uas ntxim nyiam nyob rau hauv lub shawl liab thiab nws pog, kuv tus hlub," tus yawg laus sighed. "Tsuas yog qhov no yog qhov version uas niam tais tseem muaj sia nyob hauv plab hma."
  
  
  Tshooj 19 - Babylonian Exposition
  
  
  "Peb pom nws! Nws yog OK. Tsuas yog khob tawm thiab gagged!" - ib tug tub ceev xwm tshaj tawm thaum lawv pom Dr. Fritz. Nws yog qhov uas Marduk hais kom lawv saib. Lawv tsis tuaj yeem ntes Marduk yam tsis muaj pov thawj tseeb tias nws tau ua phem rau Precious Nights murders, yog li Marduk tso nws qhov chaw.
  
  Tus neeg dag ntxias tau hais tias nws tsuas yog overpowered tus kws kho mob thiab coj nws daim ntawv tso cai rau nws tawm hauv tsev kho mob yam tsis muaj kev ua xyem xyav. Tab sis Werner lub sij hawm coj nws los ntawm surprise, yuam nws mus ua lub luag hauj lwm ntev me ntsis, "... kom txog thaum Nurse Marx puas kuv cov phiaj xwm," nws lamented, shrugging nws lub xub pwg nyom nyob rau hauv swb.
  
  Ob peb feeb tom qab tub ceev xwm tus thawj coj saib xyuas Karlsruhe Tub Ceev Xwm tau tshwm sim, Marduk cov lus luv luv tau ua tiav. Lawv tsuas tuaj yeem foob nws nrog kev ua txhaum me xws li kev ua phem me.
  
  "Tus tub ceev xwm, tom qab tub ceev xwm ua tiav, kuv yuav tsum tau kho mob tso tus neeg raug kaw ua ntej koj coj nws mus," Nurse Marks hais rau Werner ntawm cov tub ceev xwm. "Qhov no yog tsev kho mob raws tu qauv. Txwv tsis pub, Luftwaffe tuaj yeem raug kev raug cai. "
  
  Tsis ntev nws tau broached lub ncauj lus dua li nws tau los ua cuam tshuam hauv lub cev. Ib tug poj niam taug kev mus rau hauv lub chaw ua haujlwm nrog ib lub hnab tawv nqaij tawv hauv nws txhais tes, hnav khaub ncaws hauv tuam txhab. "Zoo tav su," nws hais rau tub ceev xwm hauv lub suab khov kho tab sis zoo mloog. "Miriam Inkley, UK Tus Neeg Sawv Cev Raug Cai, World Bank Lub Tebchaws Yelemees. Kuv nkag siab tias qhov teeb meem no tau raug coj los rau koj mloog, Tus tauj ncov loj?
  
  Tus thawj tub ceev xwm pom zoo nrog tus kws lij choj. "Yog, nws yog, madam. Txawm li cas los xij, peb tseem tab tom zaum nrog qhib rooj plaub tua neeg thiab tub rog tau lees tias peb tsuas yog tus neeg raug liam. Qhov no tsim teeb meem. "
  
  "Tsis txhob txhawj, tus thawj coj. Los, cia peb tham txog kev sib koom ua haujlwm ntawm Tub Ceev Xwm Tub Ceev Xwm Tub Ceev Xwm Tub Ceev Xwm thiab Karlsruhe Tub Ceev Xwm hauv lwm chav, "hais tias tus poj niam laus Askiv. "Koj tuaj yeem lees paub cov ntsiab lus yog tias lawv txaus siab rau koj qhov kev tshawb fawb nrog WUO. Yog tias tsis yog, peb tuaj yeem npaj lub rooj sib tham yav tom ntej los daws koj cov lus tsis txaus siab zoo dua."
  
  "Tsis yog, thov cia kuv saib seb W.U.O. txhais li cas." Txog thaum peb coj tus neeg ua txhaum mus rau kev ncaj ncees. Kuv tsis quav ntsej txog kev tshaj xov xwm, kev ncaj ncees rau tsev neeg ntawm peb tus neeg raug tsim txom no, "tus thawj coj tub ceev xwm tau hnov hais tias ob leeg tau tawm mus rau hauv txoj kev. Cov tub ceev xwm hais lus zoo thiab ua raws nws nrog cov ntaub ntawv hauv lawv txhais tes.
  
  "Yog li, VVO txawm paub tias tus tsav tau koom nrog qee yam kev zais PR stunt?" Nurse Marks txhawj xeeb. "Qhov no yog qhov hnyav heev. Kuv vam tias qhov no tsis cuam tshuam nrog kev cog lus loj uas lawv yuav kos npe sai sai no. "
  
  Sam hais tias "Tsis yog, WUO tsis paub dab tsi txog qhov ntawd," Sam hais. Nws qhwv nws cov pob txha los ntshav nrog cov ntaub qhwv tsis muaj menyuam. "Qhov tseeb, peb tsuas yog tus kheej rau tus tsav khiav dim thiab, cia siab tias sai sai, yog vim li cas rau nws nrhiav." Sam ntsia Marduk, uas tau txais kev pom zoo.
  
  "Tab sis ..." Marlene Marks sim tawm tsam, taw rau lub qhov rooj khoob khoob tom qab uas tus kws lij choj Askiv nyuam qhuav hais rau lawv lwm yam.
  
  "Nws lub npe yog Margaret. Nws nyuam qhuav cawm koj los ntawm tag nrho cov txheej txheem kev cai lij choj uas tuaj yeem ncua koj qhov kev yos hav zoov me me, "Sam hais. "Nws yog tus neeg sau xov xwm rau Scottish ntawv xov xwm."
  
  "Yog li, koj tus phooj ywg," Werner hais.
  
  "Yog," Sam lees paub. Kol ntsia puzzled, ib txwm.
  
  "Zoo kawg li!" Muam Marx tuav nws tes. "Puas muaj leej twg hais tias lawv yog? Mr. Marduk plays Dr. Fritz. Thiab Mr. Cleave plays ib tug neeg mus ncig tebchaws. Tus poj niam reporter no ua tus kws lij choj rau World Bank. Tsis muaj leej twg qhia tias lawv yog leej twg tiag! Zoo ib yam li zaj dab neeg hauv phau Vaj Lug Kub Npaiv Npaum uas tsis muaj leej twg hais tau ib yam lus thiab muaj tag nrho cov kev tsis meej pem no. "
  
  "Babylon," tuaj cov lus teb ntawm cov txiv neej.
  
  "Yog!" - Nws snapped nws ntiv tes. "Nej txhua tus hais lus txawv, thiab lub chaw haujlwm no yog Ntauwd ntawm Babel."
  
  "Tsis txhob hnov qab tias koj tab tom ua txuj tias koj tsis nyiam nrog tus tub ceev xwm ntawm no," Sam nres nws, tsa nws tus ntiv tes rau ntawm kev thuam.
  
  "Koj paub li cas?" - nws nug.
  
  Sam tsuas yog nyo nws lub taub hau, tsis kam txawm kos nws lub ntsej muag rau kev sib raug zoo thiab caresses ntawm lawv. Muam Marx blushed thaum Werner wink rau nws.
  
  "Tom qab ntawd muaj ib pab pawg ntawm koj uas ua txuj ua tub ceev xwm undercover, thaum qhov tseeb koj yog tus kws tsav dav hlau ntawm German Luftwaffe ua haujlwm quab yuam, ib yam li cov tsiaj uas koj tab tom yos hav zoov rau Vajtswv paub tias yog vim li cas," Sam gutted lawv dag.
  
  Marlene ntxhi rau Werner, "Kuv tau hais rau koj tias nws yog tus kws tshaj lij tshawb nrhiav neeg sau xov xwm zoo,"
  
  "Thiab koj," Sam hais tias, tig mus rau qhov tseem stunned Dr. Fritz. "Koj haum rau qhov twg?"
  
  "Kuv cog lus tias kuv tsis muaj tswv yim!" - tau txais Dr. Fritz. "Nws tsuas hais kom kuv khaws cia rau nws. Yog li kuv hais rau nws tias kuv muab tso rau qhov twg yog tias kuv tsis ua haujlwm thaum nws tawm! Tab sis kuv cog lus tias kuv yeej tsis paub qhov no tuaj yeem ua qhov no! Kuv tus Vajtswv, Kuv yuav luag mus vwm pom qhov no ... qhov no ... qhov hloov pauv tsis zoo! "
  
  Werner thiab nws cov txiv neej, nrog rau Sam thiab Nurse Marks, sawv ntsug ntawm tus kws kho mob qhov tsis sib haum xeeb. Tsuas yog Marduk zoo li paub tias muaj dab tsi tshwm sim, tab sis nws nyob twj ywm thaum nws saib qhov kev npau taws nthuav dav hauv tus kws kho mob lub chaw haujlwm.
  
  "Zoo, kuv tsis meej pem kiag li. Koj hais li cas lawm?" Sam hais, nias nws cov ntaub qhwv tes rau ntawm nws sab. Lawv txhua tus nodded nyob rau hauv ib tug deafening chorus ntawm disapproving muttering.
  
  Werner tau hais tias "Kuv xav tias nws yog lub sijhawm rau qee qhov kev nthuav tawm uas yuav pab peb txhua tus nthuav tawm ib leeg lub hom phiaj tiag tiag," Werner tau hais. "Thaum kawg, peb tuaj yeem pab ib leeg hauv peb cov haujlwm ntau yam tsis txhob sim sib ntaus."
  
  "Tus txiv neej txawj ntse," Marduk cuam tshuam.
  
  "Kuv yuav tsum ua kuv qhov kawg," Marlene sighed. "Yog tias kuv tsis tshwm sim, Nurse Barken yuav paub tias muaj qee yam tshwm sim. Koj puas yuav ua rau kuv tag kis, darling?
  
  "Kuv yuav ua li ntawd," Werner dag. Nws mam li hnia nws lub suab ua ntej nws qhib qhov rooj. Nws ntsia rov qab ntawm qhov lees paub qhov ntxim nyiam ntxim nyiam uas yog Peter Marduk thiab muab tus txiv neej laus luag nyav.
  
  Thaum lub qhov rooj kaw, qhov chaw tuab ntawm testosterone thiab kev tsis ntseeg siab tau ntim cov neeg nyob hauv Dr. Fritz lub chaw ua haujlwm. Tsis muaj ib tug Alpha nkaus xwb, tiam sis txhua tus paub ib yam dab tsi uas lwm tus tsis paub txog. Thaum kawg Sam pib.
  
  "Cia li ua qhov no sai sai, ua li cas? Kuv muaj qee qhov kev lag luam ceev heev los koom nrog tom qab qhov no. Dr. Fritz, Kuv xav kom koj xa Dr. Nina Gould qhov kev xeem rau Mannheim ua ntej peb mus rau hauv qab ntawm qhov koj tau ua txhaum, "Sam hais rau tus kws kho mob.
  
  "Nina? Puas yog Dr. Nina Gould ciaj sia? nws thov kom reverently, ua tsis taus pa ntawm kev nplij siab thiab hla nws tus kheej zoo li tus Catholic zoo nws yog. "Nov yog xov xwm zoo heev!"
  
  "Me me poj niam? Cov plaub hau tsaus thiab ob lub qhov muag zoo li ntuj raug txim? Marduk nug Sam.
  
  "Yog, nws yuav yog nws, tsis muaj kev poob siab!" Sam luag ntxhi.
  
  Marduk hais tias, "Kuv ntshai nws kuj to taub yuam kev kuv nyob ntawm no," Marduk hais, saib tu siab heev. Nws txiav txim siab tsis txhob tham txog qhov uas nws ntaus tus ntxhais pluag thaum nws ua ib yam dab tsi phem. Tab sis thaum nws hais rau nws tias nws yuav tuag, nws tsuas txhais tau tias Löwenhagen yog dawb thiab txaus ntshai, ib yam dab tsi nws tsis muaj sij hawm los piav qhia tam sim no.
  
  "Txhua yam zoo. Nws zoo li cov kua txob kub rau yuav luag txhua tus, "Sam teb thaum Dr. Fritz rub tawm ib daim nplaub tshev ntawm Nina cov ntawv nyuaj thiab luam theej duab cov txiaj ntsig hauv nws lub computer. Thaum cov ntaub ntawv nrog cov ntaub ntawv txaus ntshai raug luam tawm, nws nug Sam rau email ntawm Nina tus kws kho mob hauv Mannheim. Sam muab ib daim npav rau nws nrog tag nrho cov ntsiab lus thiab tau mus rau clumsily siv daim ntaub plaster rau nws hauv pliaj. Wincing, nws ntsia ntawm Marduk, tus txiv neej lub luag haujlwm rau kev txiav, tab sis tus txiv neej laus ua piv txwv tsis pom.
  
  "Muaj," Dr. Fritz exhaled tob thiab hnyav, zoo siab tias nws tus neeg mob tseem muaj sia nyob. "Kuv cia li zoo siab tias nws tseem muaj sia nyob. Yuav ua li cas nws tau tawm ntawm no nrog lub zeem muag tsis zoo, kuv yuav tsis paub. "
  
  "Koj tus phooj ywg coj nws mus rau qhov tawm, tus kws kho mob," Marduk qhia nws. "Koj puas paub tus tub hluas uas koj tau muab daim npog ntsej muag rau nws kom hnav lub ntsej muag ntawm cov neeg uas nws tau tua los ntawm kev ntshaw lub npe?"
  
  "Kuv tsis tau paub!" - Dr. Fritz seethed, tseem npau taws nrog tus txiv neej laus rau qhov mob taub hau uas nws raug kev txom nyem.
  
  "Hav Hey!" Werner nres qhov kev sib cav tom ntej. "Peb nyob ntawm no los daws qhov no, tsis txhob ua rau qhov phem! Yog li, ua ntej kuv xav paub seb koj li cas - nws tau taw qhia ncaj qha ntawm Marduk - kev koom tes nrog Löwenhagen yog. Peb raug xa mus ntes nws, thiab qhov ntawd yog txhua yam peb paub. Tom qab ntawd thaum kuv xam phaj koj, tag nrho daim npog qhov ncauj tawm tuaj. "
  
  "Raws li kuv tau hais rau koj ua ntej, Kuv tsis paub tias LöVenhagen yog leej twg," Marduk hais.
  
  Himmelfarb teb tias "Tus kws tsav dav hlau uas tsoo lub dav hlau muaj npe hu ua Olaf LöVenhagen," Himmelfarb teb. "Nws raug kub hnyiab hauv qhov sib tsoo, tab sis qee qhov muaj sia nyob thiab ua rau tsev kho mob."
  
  Muaj kev ncua ntev. Txhua tus tab tom tos Marduk piav qhia vim li cas nws thiaj nrhiav Lövenhagen thawj zaug. Tus yawg laus paub tias yog nws qhia rau lawv tias yog vim li cas nws thiaj caum tus tub hluas no, nws kuj yuav tau qhia tias yog vim li cas nws thiaj muab nws tua. Marduk tau ua pa tob tob thiab pib ua rau lub teeb pom kev ntawm tus cw lub zes ntawm kev nkag siab yuam kev.
  
  Nws tau hais tias "Kuv nyob hauv qhov kev xav tias tus txiv neej uas kuv tab tom nrhiav los ntawm lub fuselage ntawm Tornado fighter yog tus tsav lub npe hu ua Neumand," nws hais.
  
  "Neumand? Qhov no tsis tuaj yeem muaj tseeb. Neumand tab tom so, tej zaum yuav poob tsev neeg cov nyiaj npib kawg hauv qee txoj kev rov qab, "Himmelfarb chuckled. Kohl thiab Werner nodded pom zoo.
  
  "Zoo, Kuv tau ua raws nws los ntawm qhov xwm txheej ntawm qhov xwm txheej. Kuv caum nws vim nws muaj daim npog qhov ncauj. Thaum kuv pom daim npog qhov ncauj, kuv yuav tsum rhuav tshem nws. Nws yog tub sab, ib tug tub sab, kuv qhia rau koj! Thiab qhov nws nyiag tau muaj hwj chim heev rau qee tus neeg ruam imbecile li ntawd los daws! Yog li kuv yuav tsum tso tseg nws tib txoj kev uas Cloaking One tuaj yeem nres, "Marduk hais ntxhov siab.
  
  "Camouflage?" - nug Kohl. "Tus txiv neej, uas suab zoo li ib tug ntshai heev movie neeg phem." Nws luag ntxhi, patting Himmelfarb ntawm lub xub pwg nyom.
  
  "Zoo siab," Himmelfarb yws.
  
  "Ib tug disguiser yog ib tug uas yuav tshwm sim ntawm lwm tus siv lub ntsej muag Babylonian. Qhov no yog daim npog qhov ncauj uas koj tus phooj ywg phem coj tawm nrog Dr. Gould, "Marduk piav qhia, tab sis lawv txhua tus tuaj yeem pom tias nws tsis kam piav ntxiv.
  
  "Ua ntej," Sam snorted, vam tias nws qhov kev kwv yees txog qhov seem ntawm cov lus piav qhia yuav tsis raug. "Yuav ua li cas tua ib tug masquerader?"
  
  "Nrog hluav taws," Marduk teb, yuav luag sai heev. Sam pom tau tias nws tsuas yog xav kom nws tawm ntawm nws lub hauv siab. "Mloog, rau lub ntiaj teb niaj hnub no cov no yog cov poj niam laus cov dab neeg. Kuv tsis cia siab tias koj yuav nkag siab. "
  
  "Tsis txhob xyuam xim rau nws," Werner tshem tawm qhov kev txhawj xeeb. "Kuv xav paub tias nws tuaj yeem hnav lub npog ntsej muag thiab tig kuv lub ntsej muag mus rau lwm tus li cas. Ntau npaum li cas ntawm qhov no tseem yog rational?"
  
  "Txais kuv, Lieutenant. Kuv tau pom tej yam uas tib neeg tsuas nyeem txog hauv mythology xwb, yog li kuv yuav tsis ceev nrooj tshem nws li qhov tsis sib haum xeeb, "Sam hais. "Feem ntau ntawm qhov tsis txaus ntseeg uas kuv tau thuam, txij li thaum kuv tau tshawb pom tias muaj qee qhov kev tshawb fawb pom tau tias, ib zaug koj plua plav tawm ntawm cov khoom siv ntxiv rau ntau pua xyoo los ua ib yam dab tsi ua tau zoo li tsis txaus ntseeg."
  
  Marduk tau taub hau, ua tsaug uas ib tug muaj lub cib fim kom tsawg kawg mloog nws. Nws ntsia ntsia ntsia nruab nrab ntawm cov txiv neej uas tau mloog nws thaum nws kawm txog lawv cov lus, xav tsis thoob tias nws puas yuav thab.
  
  Tab sis nws yuav tsum tau sib tw vim tias nws qhov khoom plig eluded nws rau lub lag luam heinous tshaj plaws ntawm xyoo tas los no - ua rau Ntiaj Teb Tsov Rog III.
  
  
  Tshooj 20 - Qhov Tseeb Tsis Txaus Ntseeg
  
  
  Dr. Fritz nyob twj ywm txhua lub sijhawm no, tab sis lub sijhawm no nws xav tias nws yuav tsum tau ntxiv qee yam rau kev sib tham. Txo nws ob lub qhov muag rau ntawm txhais tes pw hauv nws txhais ceg, nws ua tim khawv txog qhov txawv ntawm daim npog qhov ncauj. "Thaum tus neeg mob ntawd tuaj, txhua yam kev nyuaj siab, nws hais kom kuv khaws lub npog ntsej muag rau nws. Thaum xub thawj kuv tsis xav tias dab tsi ntawm nws, koj puas paub? Kuv xav tias nws muaj nqis heev rau nws thiab nws tsuas yog qhov uas nws tau cawm dim ntawm hluav taws hauv tsev lossis ib yam dab tsi. "
  
  Nws ntsia lawv, xav tsis thoob thiab ntshai. Tom qab ntawd nws tsom ntsoov rau Marduk, zoo li nws xav tias yuav tsum ua kom tus txiv neej laus nkag siab tias vim li cas nws ua txuj tsis pom qhov nws tus kheej pom.
  
  "Qee lub sijhawm, tom qab kuv muab qhov no tso tseg, hais lus, yog li kuv tuaj yeem koom nrog kuv tus neeg mob. Ib txhia ntawm cov nqaij tuag torn ntawm nws lub xub pwg nyom rau kuv hnab looj tes; Kuv yuav tsum rub nws tawm mus ua haujlwm ntxiv. " Tam sim no nws ua tsis taus pa. "Tab sis qee qhov nws nkag mus rau hauv lub npog ntsej muag, thiab kuv cog lus rau Vajtswv ... "
  
  Dr. Fritz shake nws lub taub hau, txaj muag dhau los hais txog cov lus npau suav phem thiab tsis zoo.
  
  "Hais rau lawv! Qhia rau lawv, ntawm tus neeg dawb huv lub npe! Lawv yuav tsum paub tias kuv tsis vwm! - tus yawg laus qw. Nws cov lus tau ntxhov siab thiab qeeb vim nws lub qhov ncauj ua rau nws nyuaj rau hais lus, tab sis nws lub suab nkag mus rau hauv pob ntseg ntawm txhua tus neeg tam sim no zoo li lub suab nrov nrov.
  
  "Kuv yuav tsum ua kom tiav kuv txoj haujlwm. Cia nws paub, Kuv tseem muaj sijhawm, "Dr. Fritz sim hloov cov ntsiab lus, tab sis tsis muaj leej twg txav ib leeg los txhawb nws. Dr. Fritz lub pob muag twitched thaum nws hloov siab.
  
  "Thaum twg ... thaum lub cev nkag mus rau lub npog ntsej muag," nws hais ntxiv, "Lub ntsej muag ntawm lub ntsej muag ... tau zoo li qub?" Dr. Fritz pom tias nws tsis tuaj yeem ntseeg nws cov lus, thiab nws tseem nco qab tias qhov no yog qhov tseeb tiag! Peb tus neeg tsav dav hlau lub ntsej muag tseem khov rau hauv kev tsis ntseeg. Txawm li cas los xij, tsis muaj lus ceeb toom ntawm kev rau txim lossis xav tsis thoob ntawm lub ntsej muag ntawm Sam Cleave thiab Marduk. "Lub ntsej muag sab hauv tau dhau los ua ... lub ntsej muag, tsuas yog," nws ua pa tob, "tsuas yog concave. Kuv tau hais rau kuv tus kheej tias lub sijhawm ua haujlwm ntev thiab lub ntsej muag lub ntsej muag tau ua rau kuv tso dag, tab sis sai li sai tau cov ntaub so ntswg los ntshav, lub ntsej muag ploj mus. "
  
  Tsis muaj leej twg hais dab tsi. Qee tus txiv neej pom tias nws nyuaj rau kev ntseeg, thaum lwm tus tau sim tsim txoj hauv kev uas nws tuaj yeem tshwm sim. Marduk xav tias tam sim no yuav yog lub sijhawm zoo los ntxiv ib yam dab tsi zoo kawg rau tus kws kho mob stunner, tab sis lub sijhawm no nthuav tawm nws los ntawm kev xav paub ntau ntxiv. "Yog li ntawd nws mus. Babylonian Mask siv txoj kev txaus ntshai, siv tib neeg cov ntaub so ntswg los nqus cov khoom siv caj ces nws muaj, thiab tom qab ntawd ua rau tus neeg lub ntsej muag ua lub ntsej muag. "
  
  "Yexus!" Werner hais. Nws saib thaum Himmelfarb khiav dhau nws, mus rau ntawm chav tsev tso quav. "Yog, kuv tsis liam koj, Corporal."
  
  "Cov neeg siab zoo, thov kom kuv ceeb toom rau koj tias kuv muaj lub chaw tswj hwm." Dr. Fritz rov hais dua nws cov lus dhau los.
  
  "Muaj ... ib yam dab tsi ntxiv," Marduk cuam tshuam, maj mam tsa nws lub cev txhais tes los hais txog nws cov ntsiab lus.
  
  "Huag, zoo," Sam luag ntxhi, tshem nws caj pas.
  
  Marduk tsis quav ntsej nws thiab tso tawm ntau txoj cai uas tsis tau sau. "Thaum lub Masker siv lub ntsej muag pub dawb, lub npog ntsej muag tsuas tuaj yeem raug tshem tawm los ntawm hluav taws. Tsuas yog hluav taws tuaj yeem tshem tawm ntawm lub ntsej muag ntawm Masker. " Tom qab ntawd nws hais ntxiv tias, "Thiab yog vim li cas kuv yuav tsum ua qhov kuv tau ua."
  
  Himmelfarb sawv tsis tau lawm. "Rau qhov Vajtswv, kuv yog ib tug kws tsav dav hlau. Qhov no mumbo-jumbo shit yog twv yuav raug hu tsis yog rau kuv. Txhua yam no zoo li Hannibal Lecter rau kuv. Kuv tawm mus, phooj ywg."
  
  "Koj tau txais ib txoj haujlwm, Himmelfarb," Werner hais nruj nreem, tab sis lub koom haum los ntawm Schleswig airbase tau thim tawm ntawm qhov kev ua si, tsis hais tus nqi.
  
  "Kuv paub qhov no, Lieutenant!" - nws qw. "Thiab kuv yuav nco ntsoov qhia kuv qhov kev tsis txaus siab rau peb tus thawj coj saib xyuas tus kheej, kom koj tsis txhob raug cem rau kuv tus cwj pwm." Nws sighed, so nws damp, daj ntseg hauv pliaj. "Thov txim cov txiv neej, tab sis kuv ua tsis tau qhov no. Hmoov zoo, tiag tiag. Hu rau kuv thaum koj xav tau tus tsav. Qhov ntawd yog txhua yam kuv yog." Nws tawm mus thiab kaw qhov rooj tom qab nws.
  
  "Koj noj qab haus huv, txiv neej," Sam hais goodbye. Tom qab ntawd nws mus cuag Marduk nrog ib lo lus nug ntxhov siab uas tau haunted nws txij li qhov tshwm sim tau piav qhia thawj zaug. "Marduk, Kuv muaj teeb meem nrog qee yam ntawm no. Qhia rau kuv, yuav ua li cas yog tias ib tug neeg tsuas muab lub npog ntsej muag tsis ua dab tsi rau cov nqaij tuag?
  
  "Tsis muaj dab tsi".
  
  Muaj ib tug chorus ntawm kev poob siab ntawm lwm tus. Lawv tau xav txog ntau txoj cai ntawm qhov kev ua si, Marduk pom tau hais tias, tab sis nws tsis muaj lub hom phiaj ntawm kev tsim dab tsi rau kev lom zem. Nws tsuas shrugged.
  
  "Tsis muaj dab tsi tshwm sim?" Kohl xav tsis thoob. "Tsis yog koj tuag mob tuag lossis tuag tes tuag taw? Koj muab lub npog ntsej muag thiab tsis muaj dab tsi tshwm sim. " Babylonian daim npog qhov ncauj." Babylon
  
  "Tsis muaj dab tsi tshwm sim, tus tub. Tsuas yog daim npog qhov ncauj xwb. Tias yog vim li cas tsawg tus neeg paub txog nws lub hwj chim phem, "Marduk teb.
  
  Kohl yws tias "Dab tsi yog tus tua neeg pob txha," Kohl yws.
  
  "Zoo, yog li yog tias koj hnav lub npog ntsej muag thiab koj lub ntsej muag dhau los ua lwm tus - thiab koj tsis raug hluav taws los ntawm ib tus neeg phem qub qub zoo li koj - koj puas tseem muaj lwm tus lub ntsej muag mus ib txhis?" - Nug Werner.
  
  "Ah, zoo!" - Sam exclaimed, fascinated los ntawm tag nrho cov no. Yog tias nws yog ib tus neeg nyiam ua haujlwm, nws yuav tau zom qhov kawg ntawm nws tus cwj mem thiab sau ntawv zoo li vwm los ntawm tam sim no, tab sis Sam yog ib tus neeg sau xov xwm qub, muaj peev xwm nco tau suav tsis txheeb qhov tseeb thaum nws mloog. Qhov ntawd, thiab nws zais tag nrho cov kev sib tham los ntawm ib daim kab xev kaw rau hauv nws lub hnab ris.
  
  "Koj yuav dig muag," Marduk teb blithely. "Tom qab ntawd koj ua zoo li tus tsiaj vwm thiab tuag."
  
  Thiab ib zaug ntxiv ib qho kev xav tsis thoob uas tau khiav los ntawm lawv cov qib. Ib tug chuckle los yog ob tug ua raws. Ib tug yog los ntawm Dr. Fritz. Los ntawm lub sijhawm no nws pom tau hais tias tsis muaj kev siv hauv kev sim muab cov pawg pov tseg, thiab ntxiv rau, tam sim no nws tau pib nyiam.
  
  "Wow, Mr. Marduk, koj zoo li muaj cov lus teb npaj txhij rau txhua yam, puas yog?" Dr. Fritz tuav nws lub taub hau nrog luag ntxhi.
  
  "Muaj, yog li ntawd, kuv tus kws kho mob," pom zoo Marduk. "Kuv muaj hnub nyoog yuav luag yim caum xyoo, thiab kuv tau ua lub luag haujlwm rau qhov no thiab lwm yam khoom siv txij li thaum kuv tseem yog menyuam tub muaj hnub nyoog kaum tsib xyoos. Txog tam sim no kuv tsis tau paub txog cov cai nkaus xwb, tab sis hmoov tsis kuv tau pom lawv ua ntau zaus. "
  
  Dr. Fritz mam li nco dheev xav tias ruam rau nws qhov kev khav theeb thiab nws tshwm sim ntawm nws lub ntsej muag. "Kuv thov txim".
  
  "Kuv nkag siab, Dr. Fritz. Cov txiv neej yeej ib txwm ceev kom tso tseg tej yam uas lawv tswj tsis tau li vwm. Tab sis thaum nws los txog rau lawv tus kheej qhov kev coj ua tsis zoo thiab kev ua tsis zoo ntawm kev ua, lawv tuaj yeem muab koj yuav luag txhua qhov kev piav qhia kom pom tseeb, "tus txiv neej laus hais tias nyuaj.
  
  Tus kws kho mob tuaj yeem pom tias cov nqaij leeg tsis muaj nyob ib puag ncig nws lub qhov ncauj yog qhov tseeb tiv thaiv tus txiv neej los ntawm kev hais lus txuas ntxiv.
  
  "Hmm, puas muaj laj thawj vim li cas cov neeg uas hnav lub npog ntsej muag mus dig muag thiab poob siab?" Kohl nug nws thawj lo lus nug tseeb.
  
  "Qhov no feem ntau tseem yog cov lus dab neeg thiab dab neeg, tus tub," Marduk shrugged. "Kuv tsuas pom qhov no tshwm sim ob peb zaug hauv lub xyoo. Cov neeg feem coob uas siv lub npog ntsej muag rau lub hom phiaj phem tsis paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim rau lawv tom qab lawv tau ua pauj. Zoo li txhua qhov kev xav phem lossis kev ntshaw ua tiav, muaj tus nqi them. Tiamsis tib neeg yeej tsis kawm. Lub hwj chim yog rau cov tswv ntuj. Kev txo hwj chim yog rau txiv neej. "
  
  Werner suav tag nrho cov no hauv nws lub taub hau. Nws hais tias, "Cia kuv qhia luv luv," nws hais. "Yog tias koj hnav lub npog ntsej muag tsuas yog kev zais, nws tsis muaj mob thiab tsis muaj txiaj ntsig."
  
  "Muaj," teb Marduk, txo nws lub puab tsaig thiab blinking maj mam.
  
  "Thiab yog tias koj muab qee cov tawv nqaij tawm ntawm lub hom phiaj tuag thiab muab tso rau hauv lub npog ntsej muag, thiab muab tso rau ntawm koj lub ntsej muag ... Vajtswv, tsuas yog hnov cov lus no ua rau kuv mob ... Koj lub ntsej muag dhau los ua tus neeg lub ntsej muag, txoj cai?"
  
  "Lwm lub ncuav mog qab zib rau Pab Pawg Werner." Sam luag ntxhi thiab taw tes thaum Marduk nodded.
  
  "Tab sis tom qab ntawd koj yuav tsum tau hlawv nws nrog hluav taws lossis muab tso rau thiab dig muag ua ntej koj mus vwm," Werner frowned, tsom ntsoov rau nws cov ducks ua ke.
  
  "Yog lawm," lees paub Marduk.
  
  Dr. Fritz muaj ib lo lus nug ntxiv. "Puas muaj leej twg puas tau xav txog yuav ua li cas zam ob qho ntawm txoj hmoo no, Mr. Marduk? Puas muaj leej twg tau tso daim npog qhov ncauj tsis pom qhov muag lossis tuag hauv hluav taws?
  
  "LöVenhagen ua li cas? Nws yeej muab nws rov los coj Dr. Hilt lub ntsej muag thiab tawm hauv tsev kho mob! Nws ua li cas? - Sam nug.
  
  "Qhov hluav taws tau coj nws thawj zaug, Sam. Nws tsuas muaj hmoo kom ciaj sia. Tawv yog tib txoj hauv kev kom zam dhau txoj hmoo ntawm Mask ntawm Babel, "Marduk hais, suab tsis txaus ntseeg kiag li. Nws tau dhau los ua ib feem tseem ceeb ntawm nws lub neej uas nws nkees ntawm kev rov ua dua qhov qub qub.
  
  "Qhov no ... daim tawv nqaij?" Sam cringed.
  
  "Qhov ntawd yog qhov nws yog. Qhov tseem ceeb, qhov no yog daim tawv nqaij ntawm Babel daim npog qhov ncauj. Nws yuav tsum tau siv rau lub ntsej muag lub ntsej muag hauv lub sijhawm kom nkaum qhov sib xyaw ntawm Masker lub ntsej muag thiab lub ntsej muag. Tab sis peb cov neeg txom nyem, poob siab tsis muaj tswv yim txog qhov no. Nws yuav sai sai no paub txog nws qhov kev ua yuam kev, yog tias nws tsis tau, "Marduk teb. "Kev dig muag feem ntau tsis ntev tshaj peb lossis plaub hnub, yog li nws nyob qhov twg, kuv vam tias nws yuav tsis tsav tsheb."
  
  "Nws ua hauj lwm rau nws txoj cai. Neeg ruam!" Kol ua ib tug grimace.
  
  "Kuv tsis tuaj yeem pom zoo ntxiv," Dr. Fritz hais. "Tab sis cov txiv neej, kuv yeej yuav tsum thov kom koj tawm mus ua ntej cov neeg ua haujlwm tswj hwm tau txais cua ntawm peb cov neeg saib xyuas ntau dhau ntawm no."
  
  Kom Dr. Fritz txoj kev cawm, lub sij hawm no lawv sawv daws pom zoo. Lawv rub lawv lub tsho thiab maj mam npaj tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm. Nrog nods ntawm kev pom zoo thiab cov lus kawg ntawm farewell, lub Air Force pilots tawm, tawm hauv Marduk nyob rau hauv kev saib xyuas rau yeeb yam. Lawv txiav txim siab ntsib Sam me ntsis tom qab. Nrog rau qhov hloov tshiab no ntawm cov xwm txheej thiab xav tau ntau yam los ntawm qhov tsis meej pem, lawv xav rov xav txog lawv lub luag haujlwm hauv cov phiaj xwm loj ntawm txhua yam.
  
  Sam thiab Margaret tau ntsib ntawm nws lub tsev noj mov hauv tsev noj mov thaum Marduk thiab ob tus neeg tsav dav hlau tau mus rau hauv lub dav hlau los qhia rau Schmidt. Tam sim no Werner paub tias Marduk paub nws tus thawj coj raws li lawv qhov kev xam phaj yav dhau los, tab sis nws tseem tsis tau paub vim li cas Schmidt khaws cov ntaub ntawv hais txog lub npog ntsej muag tsis zoo rau nws tus kheej. Tau kawg, nws yog cov khoom qub uas tsis muaj nqi, tab sis nrog nws txoj hauj lwm hauv lub koom haum tseem ceeb xws li German Luftwaffe, Werner ntseeg tias yuav tsum muaj kev txhawb siab ntau dua tom qab Schmidt txoj kev yos hav zoov rau Mask of Babel.
  
  "Koj yuav qhia koj tus thawj coj txog kuv li cas?" - Marduk nug ob tug tub hluas uas nws tau nrog thaum lawv taug kev ntawm Werner lub jeep.
  
  "Kuv tsis paub tseeb tias peb yuav tsum qhia nws txog koj. Los ntawm qhov kuv txiav txim siab ntawm no, nws yuav zoo dua yog tias koj pab peb nrhiav L öVenhagen thiab khaws koj lub xub ntiag zais cia, Mr. Marduk. Tus Captain Schmidt tsawg dua paub txog koj thiab koj txoj kev koom tes, qhov zoo dua, "Werner hais.
  
  "Saib koj ntawm lub hauv paus!" - Kohl qw ntawm plaub lub tsheb deb ntawm peb, qhib nws lub tsheb.
  
  Werner nodded. "Nco ntsoov, Marduk tsis muaj nyob thiab peb tseem tsis tau pom Lövenhagen, puas yog?"
  
  "Txog!" Kol pom zoo txoj kev npaj nrog me ntsis txais tos thiab ib tug me nyuam mos luag ntxhi. Nws tau mus rau hauv nws lub tsheb thiab tsav tsheb mus thaum yav tav su lub teeb ci ntsa iab lub nroog ua ntej nws. Nws yuav luag hnub poob thiab lawv mus txog hnub thib ob ntawm lawv txoj kev tshawb nrhiav, tseem xaus rau hnub tsis ua tiav.
  
  "Kuv xav tias peb yuav tau pib nrhiav cov neeg dig muag pilots?" Werner nug nrog lub siab dawb paug, txawm li cas los xij nws qhov kev thov tsis zoo. "Nov yog hnub thib peb txij li Löwenhagen siv lub npog ntsej muag kom khiav tawm hauv tsev kho mob, yog li nws yuav tsum muaj teeb meem nrog nws ob lub qhov muag."
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb," teb Marduk. "Yog hais tias nws lub cev muaj zog, thiab qhov no tsis yog vim qhov hluav taws kub uas kuv tau muab rau nws, nws yuav siv sij hawm ntev dua kom tsis pom kev. Yog li ntawd, sab hnub poob tsis nkag siab txog kev coj noj coj ua qub ntawm Mesopotamia thiab Babylonia thiab suav tias peb txhua tus neeg heretics thiab cov tsiaj nqhis dej. Thaum cov vaj ntxwv thaum ub thiab cov thawj coj hlawv cov neeg dig muag thaum lub sij hawm ua khawv koob tua neeg, nws tsis yog tawm ntawm qhov kev phem ntawm kev liam txhaum. Feem ntau ntawm cov xwm txheej no yog qhov ua rau lub ntsej muag ntawm Babel siv rau lawv tus kheej ploy. "
  
  "Ntau npaum li cas ntawm cov qauv no?" Werner nug nrog lub ntsej muag tsa thaum nws tig rau ntawm Jeep's ignition, saib tsis txaus ntseeg ntawm cov txheej txheem saum toj no.
  
  Marduk shrugged: "Zoo, txhua tus ua yuam kev, tus tub. Zoo dua kom muaj kev nyab xeeb dua li thov txim. "
  
  
  Tshooj 21 - Qhov zais cia ntawm Neumann thiab LöVenhagen
  
  
  Tshav kub thiab muaj kev tu siab tsis tu ncua, Olaf Lanhagen zaum hauv ib lub pub ze Darmstadt. Nws tau ob hnub txij li thaum nws tau tso Nina ntawm Frau Bauer lub tsev, tab sis nws tsis muaj peev xwm rub nws tus khub nrog nws ua lub luag haujlwm zais cia, tshwj xeeb tshaj yog ib qho uas yuav tsum tau coj zoo li ib tug mule. Nws vam tias yuav siv Dr. Hilt cov nyiaj mus yuav khoom noj. Nws kuj tau txiav txim siab tshem tawm ntawm nws lub xov tooj ntawm tes yog tias nws raug taug qab. Txog tam sim no cov tub ceev xwm yuav tsum tau paub tias nws yog lub luag haujlwm rau kev tua neeg hauv tsev kho mob, yog vim li cas nws tsis tau txib Hilt lub tsheb mus rau Captain Schmidt, uas nyob ntawm Schleswig airbase thaum lub sijhawm.
  
  Nws txiav txim siab siv sijhawm los ntawm kev siv Hilt lub xov tooj ntawm tes los ua ib qho hu. Qhov no tej zaum yuav ua rau nws tsis txaus ntseeg nrog Schmidt, txij li kev hu xov tooj ntawm tes tuaj yeem saib xyuas, tab sis nws tsis muaj lwm txoj kev xaiv. Nrog nws txoj kev nyab xeeb raug cuam tshuam thiab nws txoj haujlwm tau ploj mus tsis zoo , nws yuav tsum siv txoj kev sib txuas lus txaus ntshai los tsim kev sib txuas nrog tus txiv neej uas xa nws mus rau lub hom phiaj thawj zaug.
  
  "Lwm Pilsner, tus tswv?" - tus neeg tos txais tam sim ntawd nug, ua rau Löwenhagen lub siab ntaus wildly. Nws ntsia tus neeg ua haujlwm luv luv nrog kev nyuaj siab hauv nws lub suab.
  
  "Yog ua tsaug". Nws hloov siab sai sai. "Tos, tsis muaj. Kuv xav tau ib co schnapps, thov. Thiab ib yam dab tsi noj. "
  
  "Koj yuav tsum nqa ib yam dab tsi los ntawm cov ntawv qhia zaub mov, tus tswv. Koj puas nyiam dab tsi nyob ntawd? tus waiter nug indifferently.
  
  "Cia li nqa ib lub tais zaub mov rau kuv," Lövenhagen sighed hauv kev ntxhov siab.
  
  Tus neeg tos qhua chuckled, "Huab, raws li koj pom, peb tsis muab cov nqaij nruab deg. Thov xaj ib lub tais uas peb muab. "
  
  Yog tias Löwenhagen tsis tau tos rau lub rooj sib tham tseem ceeb, lossis yog tias nws tsis tau qaug zog los ntawm kev tshaib kev nqhis, nws yuav zoo tau txais txiaj ntsig zoo ntawm kev hnav Hilt lub ntsej muag los tsoo lub pob txha taub hau sarcastic idiot. "Tom qab ntawd cia li nqa kuv lub steak. Kuv tus Vajtswv! Tsuas yog, kuv tsis paub, ua rau kuv xav tsis thoob!" - tus kws tsav dav hlau qw npau taws.
  
  "Muaj, tus tswv," teb tus neeg tos tsis txaus siab, khaws cov ntawv qhia zaub mov thiab npias sai sai.
  
  "Thiab tsis txhob hnov qab cov schnapps ua ntej!" - nws qw tom qab tus neeg ruam nyob rau hauv ib lub apron, uas tau ua nws txoj kev mus rau lub chav ua noj los ntawm cov ntxhuav nrog dav-eyed qhua. Löwenhagen luag ntxhi rau lawv thiab tso tawm ib yam dab tsi uas zoo li lub suab qis uas tuaj ntawm qhov tob hauv nws txoj hlab pas. Kev txhawj xeeb txog tus txiv neej txaus ntshai, qee tus neeg tau tawm ntawm lub tsev lag luam thaum lwm tus koom nrog kev sib tham ntxhov siab.
  
  Ib tug hluas nkauj waitress txaus siab coj nws haus dej haus raws li kev txaus siab rau nws cov phooj ywg txaus ntshai. (Tus neeg saib xyuas tau tuav nws tus kheej hauv chav ua noj, npaj mus ntsib tus neeg siv khoom tsis txaus siab sai li sai tau thaum nws cov zaub mov tau npaj lawm.) Nws luag nyav zoo siab, muab lub khob thiab tshaj tawm tias, "Schnapps rau koj, tus tswv."
  
  "Ua tsaug," yog txhua yam nws hais, ua rau nws xav tsis thoob.
  
  Löwenhagen, nees nkaum-yim, zaum xav txog nws lub neej yav tom ntej hauv lub teeb pom kev zoo ntawm lub pub thaum lub hnub tawm sab nraud, tig lub qhov rais tsaus. Lub suab paj nruag tau txais me ntsis nrov dua thaum yav tsaus ntuj cov neeg coob coob ntws hauv zoo li lub qab nthab tsis txaus siab. Thaum nws tos nws cov zaub mov, nws xaj tsib dej haus ntxiv, thiab thaum lub ntuj raug txim ntawm cawv hlawv nws cov nqaij raug mob, nws xav txog qhov nws tau mus txog qhov no.
  
  Tsis tau hauv nws lub neej nws xav tias nws yuav dhau los ua neeg tua neeg ntshav txias, tua neeg kom tau nyiaj, tsis muaj tsawg, thiab thaum muaj hnub nyoog sib tw. Cov txiv neej feem ntau degrade nrog lub hnub nyoog, tig mus rau hauv lub siab npuag rau cov lus cog tseg ntawm kev nce nyiaj. Tsis yog nws. Raws li ib tug kws tsav dav hlau, nws paub tias muaj ib hnub nws yuav tsum tua ntau tus neeg hauv kev sib ntaus sib tua, tab sis nws yuav yog rau nws lub teb chaws.
  
  Txhawm rau tiv thaiv lub teb chaws Yelemees thiab lub hom phiaj utopian ntawm World Bank rau lub ntiaj teb tshiab yog nws thawj zaug thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws lub luag haujlwm thiab lub siab xav. Kev coj lub neej rau lub hom phiaj no yog ib qho kev coj ua, tab sis tam sim no nws tau koom nrog kev taug txuj kev nyuaj los ntshav kom txaus siab rau qhov kev ntshaw ntawm tus thawj coj Luftwaffe, uas tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kev ywj pheej ntawm lub teb chaws Yelemees lossis kev noj qab haus huv ntawm lub ntiaj teb. Qhov tseeb, tam sim no nws tau ua qhov tsis sib xws. Qhov no nyuaj siab nws yuav luag ntau npaum li nws qhov muag tsis pom kev thiab ua rau muaj kev kub ntxhov.
  
  Dab tsi thab nws tshaj plaws yog txoj kev uas Neumand qw thaum LöVenhagen teeb nws thawj zaug. Tus tauj ncov loj Schmidt ntiav LöVenhagen rau qhov uas tus thawj coj tau piav qhia tias yog kev ua haujlwm tsis pub lwm tus paub. Qhov no tuaj tom qab lawv cov tub rog tau xa mus tsis ntev los no nyob ze lub nroog Mosul, Iraq.
  
  Los ntawm qhov uas tus thawj coj tau lees paub rau LöVenhagen, nws zoo nkaus li tias Flieger Neumann tau raug xa los ntawm Schmidt kom khaws cov khoom qub uas tsis pom tseeb los ntawm kev sau ntiag tug thaum lawv nyob hauv Iraq thaum lub sijhawm kawg ntawm kev foob pob tawm tsam rau World Bank thiab tshwj xeeb tshaj yog CIA chaw ua haujlwm nyob ntawd. Neumand, ib zaug ib tug tub ntxhais hluas ua txhaum cai, muaj cov txuj ci tsim nyog yuav tsum tau tawg mus rau hauv lub tsev ntawm tus neeg nplua nuj sau thiab nyiag lub Mask ntawm Babel.
  
  Nws tau txais ib daim duab ntawm ib daim duab nyias, zoo li pob txha taub hau, thiab nrog nws txoj kev pab nws muaj peev xwm nyiag khoom ntawm lub thawv tooj dag uas nws tau pw. Tsis ntev tom qab nws txoj kev vam meej, Neumand rov qab los rau lub teb chaws Yelemees nrog cov nyiaj nyiag los uas nws tau txais rau Schmidt, tab sis Schmidt tsis suav txog qhov tsis muaj zog ntawm cov txiv neej uas nws tau xaiv los ua nws txoj haujlwm qias neeg. Neumand yog ib tug avid gambler. Nyob rau yav tsaus ntuj nws thawj zaug rov qab, nws coj lub npog ntsej muag nrog nws mus rau ib qho ntawm nws qhov chaw twv txiaj uas nyiam, noj mov hauv ib txoj kev rov qab hauv Dillenburg.
  
  Tsis tsuas yog nws tau ua qhov tsis zoo tshaj plaws los ntawm kev nqa cov khoom tsis muaj nqi, nyiag khoom nrog nws txhua qhov chaw, tab sis nws kuj tau txais kev npau taws ntawm Tus Thawj Tub Rog Schmidt los ntawm kev tsis xa daim npog ntsej muag kom ceev thiab ceev raws li nws tau ntiav ua. Thaum kawm tias pawg tub rog tau rov qab los thiab nrhiav pom Neumand qhov tsis tuaj, Schmidt tau hu rau tam sim ntawd cov neeg tawm tsam tsis txaus ntseeg los ntawm nws lub hauv paus huab cua yav dhau los cov tub rog kom tau txais cov khoom plig los ntawm Neumand los ntawm txhua txoj kev tsim nyog.
  
  Xav txog hmo ntawd, LöVenhagen xav tias muaj kev ntxub ntxaug rau Captain Schmidt thoob plaws hauv nws lub siab. Nws ua rau tsis tsim nyog raug mob. Nws yog qhov ua rau muaj kev tsis ncaj ncees los ntawm kev ntshaw. Nws yog qhov laj thawj uas Löwenhagen yuav tsis rov qab los ntawm nws qhov zoo, thiab qhov no yog qhov kev ua txhaum loj tshaj plaws uas tsis muaj kev zam txim uas tus thawj coj txoj kev ntshaw tau ua rau Löwenhagen lub neej - dab tsi tseem tshuav ntawm nws.
  
  Lub hilt tau zoo nkauj txaus, tab sis rau LöVenhagen qhov poob ntawm nws tus kheej raug txiav tob dua li qhov kev raug mob ntawm lub cev tuaj yeem ua tau. Nyob rau hauv tas li ntawd, nws ob lub qhov muag pib poob nws mus rau lub point uas nws tsis tau txawm nyeem cov ntawv qhia zaub mov kom xaj zaub mov. Qhov kev txaj muag yuav luag hnyav dua li qhov tsis xis nyob thiab lub cev tsis taus. Nws coj ib tug da dej ntawm schnapps thiab snapped nws ntiv tes saum nws lub taub hau, xav tau ntau dua.
  
  Hauv nws lub taub hau, nws tuaj yeem hnov ntau txhiab lub suab hloov qhov kev liam rau txhua tus neeg rau nws txoj kev xaiv tsis zoo, thiab nws tus kheej lub siab sab hauv sab laug los ntawm qhov nrawm npaum li cas txhua yam tau ploj mus. Nws nco qab hmo ntuj nws tau txais daim npog ntsej muag, thiab Neumand tau tsis kam muab nws cov nyiaj nyiag los uas nyuaj. Nws tau ua raws li Neumand txoj kev taug mus rau qhov chaw twv txiaj hauv qab ntaiv ntawm lub club hmo ntuj. Nyob ntawd nws tau tos lub sijhawm zoo, ua rau lwm tus neeg mus ncig ua si uas feem ntau tuaj xyuas qhov chaw no.
  
  Tsuas yog tom qab 1 teev sawv ntxov, Neumand tau poob txhua yam thiab tam sim no tau ntsib kev sib tw ob lossis tsis muaj dab tsi.
  
  Löwenhagen tau hais tias "Kuv yuav them rau koj 1,000 euros yog tias koj cia kuv khaws lub npog ntsej muag no ua qhov lav," Löwenhagen hais.
  
  "Koj puas yog kidding?" Neumand chuckled hauv nws lub xeev qaug dej qaug cawv. "Qhov damn no muaj nqis ib lab npaug ntxiv!" Nws khaws daim npog ntsej muag rau txhua tus pom, tab sis hmoov zoo nws lub xeev qaug cawv ua rau lub tuam txhab tsis zoo uas nws tau nrog ua xyem xyav nws lub siab dawb paug ntawm qhov teeb meem. Löwenhagen tsis tuaj yeem cia lawv xav txog ob zaug, yog li nws ua sai sai.
  
  "Tam sim no, kuv mam li ua koj lub ntsej muag ruam. Tsawg kawg kuv tuaj yeem tau txais koj lub nroog Yeiuxalees rov qab rau hauv paus. " Nws hais qhov no tshwj xeeb tshaj yog nrov, vam tias yuav ua rau lwm tus paub tias nws tsuas yog sim ua lub npog ntsej muag kom nws tus phooj ywg rov qab los tsev. Nws yog qhov zoo uas Lövenhagen qhov kev dag ntxias yav dhau los tau ua rau nws cov txuj ci txawj ntse. Nws tau ntxias heev thaum khiav kev dag ntxias, qhov zoo uas feem ntau ua haujlwm rau nws kom zoo dua. Txog rau tam sim no, thaum nws kawg txiav txim siab nws lub neej yav tom ntej.
  
  Lub npog ntsej muag zaum hauv nruab nrab ntawm lub rooj puag ncig, ib puag ncig ntawm peb tus txiv neej. Lö Venhagen tsis tuaj yeem tawm tsam thaum lwm tus neeg ua si xav tau ntawm qhov kev txiav txim. Tus txiv neej yog ib tug neeg caij tsheb kauj vab hauv zos, ib tus tub rog yooj yim ko taw hauv nws qhov kev txiav txim, tab sis nws yuav ua rau nws tsis txaus ntseeg tsis kam lees nws nkag mus rau kev ua si poker hauv qhov chaw pej xeem paub rau hauv zos scum txhua qhov chaw.
  
  Txawm hais tias nws muaj peev xwm ua tus neeg dag ntxias, LöVenhagen pom tias nws tsis tuaj yeem dag lub npog ntsej muag tawm ntawm cov neeg txawv teb chaws ntaus pob dub thiab dawb Gremium cim rau ntawm tawv neckline.
  
  "Black Xya txoj cai, bastards!" - tus loj biker roared li LöVenhagen folded thiab Neumann txhais tes qhia ib tug powerless peb ntawm jacks. Neumand tau qaug cawv dhau los sim kom tau lub npog ntsej muag rov qab, txawm hais tias nws tau raug kev puas tsuaj los ntawm kev poob.
  
  "Au Yexus! Au, Yexus qab zib, nws yuav tua kuv! Nws yuav tua kuv!" - Qhov ntawd yog txhua yam Neumand tuaj yeem hais, tuav nws lub taub hau ntawm nws txhais tes. Nws zaum thiab moaned kom txog rau thaum cov pab pawg tom ntej uas xav coj lub rooj hais rau nws kom fuck tawm lossis xaus rau hauv lub txhab nyiaj. Neumann sab laug, yws ib yam dab tsi hauv qab nws ua tsis taus pa zoo li ib tug neeg vwm, tab sis dua nws tau raug ntaus nqi rau ib tug qaug dej qaug cawv, thiab cov neeg uas nws xub pwg tawm ntawm txoj kev coj nws li ntawd. , uas tus biker tau waving nyob rau hauv nws txhais tes nyob rau hauv ib qho chaw pem hauv ntej. Tus neeg caij tsheb kauj vab nres ib ntus, khav rau ib pawg ntawm cov ntxhais tias lub ntsej muag pob txha taub hau yuav zoo li qias neeg nyob rau hauv nws lub kaus mom hlau German tub rog. Tsis ntev nws pom tau hais tias Neumand tau ua raws li tus neeg caij tsheb kauj vab mus rau hauv qhov tsaus ntuj nti qhov chaw ntawm cov maus taus gleamed nyob rau hauv lub teeb daj ntseg ntawm lub teeb taub hau uas tsis ncav cuag qhov chaw nres tsheb.
  
  Nws maj mam saib thaum Neumand rub rab phom tawm, tawm ntawm qhov ntxoov ntxoo thiab tua tus neeg caij tsheb kauj vab ntawm lub ntsej muag. Cov phom phom tsis txawv ntawm cov chaw hauv nroog no, txawm hais tias qee tus neeg tau ceeb toom rau lwm tus neeg caij tsheb kauj vab. Tsis ntev tom qab ntawd, lawv cov silhouettes tshwm nyob rau ntawm ntug ntawm qhov chaw nres tsheb, tab sis lawv tseem nyob deb dhau los pom tias muaj dab tsi tshwm sim.
  
  Gasping ntawm qhov nws pom, Lövenhagen tau pom qhov kev ua yeeb yam txaus ntshai ntawm kev txiav ib daim ntawm tus txiv neej tuag cev nrog nws tus kheej riam. Neumand txo qis cov ntaub los ntshav mus rau hauv qab ntawm lub npog ntsej muag thiab pib hnav nws tus neeg raug tsim txom sai li sai tau nrog nws cov ntiv tes qaug cawv. Xav tsis thoob thiab qhov muag dav, LöVenhagen tam sim ntawd kawm paub qhov zais cia ntawm Babel Mask. Tam sim no nws paub tias vim li cas Schmidt thiaj mob siab rau nws txhais tes rau ntawm nws.
  
  Nyob rau hauv nws tus tshiab grotesque persona, Neumand dov lub cev mus rau hauv lub thoob khib nyiab ob peb meters los ntawm lub xeem lub tsheb nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nti, ces casually nce mus rau tus txiv neej lub maus taus. Plaub hnub tom qab, Neumand coj lub npog ntsej muag thiab mus nkaum. LöVenhagen taug qab nws sab nraum lub hauv paus hauv Schleswig, qhov chaw nws tau nkaum ntawm Schmidt txoj kev npau taws. Neumand tseem zoo li tus neeg caij tsheb kauj vab, nrog looj tsom iav dub thiab cov ris tsho qias neeg, tab sis nws tau ditched lub club xim thiab tsheb kauj vab. Lub taub hau ntawm Mannheim hauv Gremium tab tom nrhiav rau tus neeg dag, thiab nws tsis tsim nyog rau kev pheej hmoo. Thaum Neumand ntsib Lövenhagen, nws luag zoo li vwm, yws yws tsis sib xws hauv qhov zoo li lus Askiv thaum ub.
  
  Tom qab ntawd nws txawm khaws rab riam thiab sim txiav nws lub ntsej muag.
  
  
  Nqe 22 - Sawv ntawm Vajtswv qhov muag tsis pom kev
  
  
  "Yog li thaum kawg koj tau hu rau." Ib lub suab tsoo los ntawm Lövenhagen lub cev los ntawm nws sab laug xub pwg. Nws tam sim ntawd xav txog dab ntxwg nyoog, thiab nws tsis deb ntawm qhov tseeb.
  
  "Tus tauj ncov loj Schmidt," nws tau lees paub, tab sis rau qhov laj thawj pom tseeb tsis sawv thiab qhuas. "Koj yuav tsum zam txim rau kuv rau qhov ua tsis tau zoo. Koj pom, Kuv yog, tom qab tag nrho, hnav lwm tus lub ntsej muag."
  
  "Yog lawm. "Jack Daniels, thov," Schmidt hais rau tus neeg tos txais ua ntej nws txawm mus txog lub rooj nrog Lövenhagen tais diav.
  
  "Muab lub phaj tso ua ntej, phooj ywg!" Lowenhagen qw, ua rau tus txiv neej tsis meej pem ua raws. Tus thawj tswj tsev noj mov sawv ze, tos lwm tus ua txhaum ua ntej thov tus neeg ua txhaum cai tawm mus.
  
  "Tam sim no kuv pom koj tau pom tias lub npog ntsej muag ua li cas," Schmidt yws yws hauv qab nws ua pa thiab txo nws lub taub hau los xyuas seb puas muaj leej twg eavesdropping.
  
  "Kuv pom nws ua dab tsi hmo ntuj koj tus me nyuam mos Neumand siv nws los tua nws tus kheej. "Lövenhagen hais nyob ntsiag to, NW nyuam qhuav ua pa ntawm qhov tom thaum nws nqos thawj ib nrab ntawm cov nqaij zoo li tsiaj.
  
  "Yog li koj xav li cas peb ua tam sim no? Blackmail kuv rau nyiaj zoo li Neumand tau ua? - nug Schmidt, sim nce lub sijhawm. Nws paub zoo tias qhov khoom plig tau muab los ntawm cov neeg siv nws.
  
  "Blackmail koj?" Löwenhagen squealed nrog lub qhov ncauj ntawm cov nqaij liab liab clamped ntawm nws cov hniav. "Koj puas yog fucking kidding kuv? Kuv xav muab nws tawm, tus thawj coj. Koj yuav pom tus kws phais kom tshem nws tawm. "
  
  "Vim li cas? Kuv tsis ntev los no tau hnov tias koj tau kub hnyiab heev. Kuv xav tias koj yuav xav ua kom lub ntsej muag ntawm tus kws kho mob dashing es tsis txhob ntawm cov nqaij tawv nqaij uas koj lub ntsej muag ib zaug, "tus thawj coj teb npau taws. Nws tau saib hauv kev xav tsis thoob thaum Löwenhagen tawm tsam txiav nws cov steak, ua rau nws lub qhov muag tsis muaj zog kom pom cov npoo.
  
  "Fuck koj!" - Lowenhagen swore. Nws tsis tuaj yeem pom Schmidt lub ntsej muag zoo, tab sis nws xav tias muaj kev kub ntxhov siab kom plunge cov nqaij cleaver rau hauv nws lub qhov muag thiab cia siab rau qhov zoo tshaj plaws. "Kuv xav muab nws tawm ua ntej kuv tig mus ua tus vwm vwm ... r-mad... fuck ... "
  
  "Qhov no puas yog qhov tshwm sim rau Neumand?" - Schmidt cuam tshuam, pab cov tub ntxhais hluas ua haujlwm nrog cov qauv ntawm nws kab lus. "Yuav ua li cas tshwm sim, Lövenhagen? Ua tsaug rau tus neeg ruam no qhov kev twv txiaj fetish, Kuv tuaj yeem nkag siab nws lub siab xav ua raws li kuv tus kheej. Dab tsi ua rau kuv nyuaj siab yog vim li cas koj xav zais qhov no ntawm kuv ntev ua ntej hu rau kuv. "
  
  "Kuv yuav muab nws rau koj hnub tom qab kuv coj nws ntawm Neumand, tab sis tib hmo ntawd kuv pom kuv tus kheej raug hluav taws, kuv tus thawj coj uas kuv hlub." Lövenhagen yog tam sim no manually ntim cov nqaij rau hauv nws lub qhov ncauj. Txaus ntshai, cov neeg nyob ib puag ncig lawv pib ntsia thiab ntxhi.
  
  "Thov zam txim rau kuv, cov txiv neej," tus thawj tswj hwm tau hais tactfully hauv lub suab nrov.
  
  Tab sis Lövenhagen tsis kam mloog. Nws muab daim npav Dub American Express rau ntawm lub rooj thiab hais tias, "Mloog, nqa ib lub raj mis tequila rau peb thiab kuv yuav kho tag nrho cov nos idiots yog tias lawv yuav tsum tsis saib kuv li ntawd!"
  
  Ib txhia ntawm nws cov neeg txhawb nqa ntawm lub rooj pas dej tau zoo siab. Tus so ntawm cov neeg rov qab mus rau lawv txoj haujlwm.
  
  "Tsis txhob txhawj, peb yuav tawm sai sai no. Tsuas yog muab txhua tus dej haus thiab cia kuv tus phooj ywg ua tiav, ua li cas? Schmidt ua ncaj ncees rau lawv lub xeev tam sim no hauv nws txoj kev ua neeg dawb huv tshaj li koj. Qhov no ua rau tus thawj tswj hwm txaus siab rau ob peb feeb ntxiv.
  
  Schmidt hais tias "Tam sim no qhia rau kuv tias nws tau tshwm sim li cas uas koj tau ua tiav nrog kuv daim npog ntsej muag hauv tsoomfwv lub chaw haujlwm phem, qhov twg leej twg tuaj yeem nqa nws," Schmidt ntxhi. Lawv nqa ib lub raj mis tequila, thiab nws nchuav ob zaug.
  
  Löwenhagen nqos nrog nyuaj heev. Cawv pom tseeb tsis tau ua haujlwm zoo rau kev mob ntawm nws qhov kev raug mob sab hauv, tab sis nws tshaib plab. Nws hais rau tus thawj coj tias muaj dab tsi tshwm sim, feem ntau yog kom txuag lub ntsej muag es tsis txhob zam txim. Tag nrho cov xwm txheej uas ua rau nws fuming ua ntej nws rov hais dua nws tus kheej thaum nws hais rau Schmidt txhua yam, uas ua rau nws pom Neumand hais lus nyob rau hauv lus ntawm tus neeg caij tsheb kauj vab.
  
  "Arab? Nws tsis muaj kev ntxhov siab, "Schmidt lees paub. "Koj hnov qhov tseeb hauv Akkadian? Amazing!"
  
  "Leej twg mob?" Lowenhagen barked.
  
  "Ces? Koj tau daim npog qhov ncauj los ntawm nws li cas?" - nug Schmidt, yuav luag luag ntxhi ntawm qhov tseeb nthuav ntawm keeb kwm.
  
  "Kuv tsis paub yuav ua li cas rov qab daim npog qhov ncauj. Kuv txhais tau tias, ntawm no nws tau nrog lub ntsej muag tsim kho thiab tsis muaj ib qho ntawm daim npog ntsej muag uas pw hauv qab. Kuv tus Vajtswv, mloog kuv hais! Nws yog txhua yam npau suav phem thiab surreal! "
  
  "Txuas ntxiv," Schmidt hais.
  
  "Kuv nug nws ncaj qha tias kuv tuaj yeem pab nws tshem nws lub ntsej muag, koj puas paub? Tab sis nws ... nws ... " Lövenhagen luag zoo li qaug dej qaug cawv ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm nws cov lus. "Tus tauj ncov loj, nws tom kuv! Zoo li ib tug dev vwm vwm, tus bastard qws thaum kuv los ze zog, thiab thaum kuv tseem tab tom tham, tus bastard tau ntaus kuv ntawm lub xub pwg nyom. Nws rub tawm ib qho tag nrho! Vajtswv! Kuv yuav tsum xav li cas? Kuv nyuam qhuav pib ntaus nws nrog thawj daim hlau yeeb nkab uas kuv nrhiav tau nyob ze. "
  
  "Yog li ntawd nws ua dab tsi? Nws puas tseem hais Akkadian? - nug tus thawj coj, nchuav lawv lwm tus.
  
  "Nws pib khiav, yog li kuv tau caum nws. Raws li qhov tshwm sim, peb tau dhau mus rau sab hnub tuaj ntawm Schleswig, mus rau qhov twg, yuav ua li cas, peb tsuas paub? "- nws hais rau Schmidt, uas, nyob rau hauv lem, nodded: "Yog lawm, kuv paub qhov chaw no, qab lub hangar ntawm lub auxiliary tsev."
  
  "Nws yog lawm. Peb khiav dhau qhov no, Tus tauj ncov loj, zoo li puav tawm ntawm ntuj txiag teb tsaus. Kuv txhais tau tias, kuv tau npaj tua nws. Kuv mob heev, kuv los ntshav, kuv tshaib plab nrog nws eluding kuv ntev heev. Kuv cog lus, kuv tau npaj tsuas yog tsoo nws lub taub hau fucking rau hauv daim kom tau daim npog qhov ncauj rov qab, koj puas paub? " Lowenhagen quaj ntsiag to, suab zoo li kev puas siab puas ntsws.
  
  "Yog Yes. Mus ntxiv." Schmidt tau hais kom hnov qhov kawg ntawm zaj dab neeg ua ntej nws tus thawj coj thaum kawg tau tuag rau qhov kev chim siab.
  
  Raws li nws lub phaj ua qias neeg thiab emptier, Lövenhagen tau hais nrawm dua, nws cov lus sib txawv ntau dua. "Kuv tsis paub tias nws tab tom sim ua dab tsi, tab sis tej zaum nws paub yuav ua li cas tshem lub npog ntsej muag lossis lwm yam zoo li ntawd. Kuv caum nws mus txog rau lub hangar, ces peb nyob ib leeg. Kuv hnov cov tub ceev xwm qw sab nraum lub hangar. Kuv tsis ntseeg tias lawv paub Neumand tam sim no tias nws muaj lwm tus lub ntsej muag, puas yog?
  
  "Puas yog thaum nws ntes tus fighter?" - nug Schmidt. "Qhov no puas yog qhov ua rau lub dav hlau poob?"
  
  Löwenhagen lub qhov muag yuav luag dig muag tag los ntawm lub sijhawm no, tab sis nws tseem tuaj yeem paub qhov txawv ntawm cov duab ntxoov ntxoo thiab lub cev. Cov xim daj xim nws cov irises, xim ntawm tsov ntxhuav lub qhov muag, tab sis nws txuas ntxiv hais lus, pinning Schmidt nyob rau hauv qhov chaw nrog nws qhov muag tsis pom kev thaum nws txo nws lub suab thiab tig nws lub taub hau me ntsis. "Kuv tus Vajtswv, Captain Schmidt, nws ntxub koj li cas."
  
  Narcissism tiv thaiv Schmidt los ntawm kev xav txog cov kev xav uas muaj nyob hauv L cov lus &# 246; Venhagen, tab sis kev nkag siab zoo ua rau nws xav tias me ntsis tarnished - txoj cai qhov twg nws tus ntsuj plig yuav tsum tau ntaus. "Tau kawg nws tau ua," nws hais rau nws tus neeg dig muag subordinate. "Kuv yog tus uas qhia nws txog lub ntsej muag. Tab sis nws yeej tsis yuav tsum paub nws ua dab tsi, cia ib leeg siv nws rau nws tus kheej. Tus neeg ruam coj qhov no rau nws tus kheej. Ib yam li koj tau ua. "
  
  "Kuv ... " Löwenhagen npau taws sai sai rau pem hauv ntej ntawm lub ntsej muag ntawm cov tais diav thiab tig iav, "tsuas yog siv qhov no coj koj cov ntshav muaj nuj nqis los ntawm tsev kho mob thiab muab rau koj, cov neeg tsis muaj txiaj ntsig!"
  
  Schmidt paub tias Löwenhagen tau ua tiav nws txoj haujlwm, thiab nws qhov kev tsis txaus siab tsis yog ua rau muaj kev txhawj xeeb ntau ntxiv lawm. Txawm li cas los xij, nws tab tom yuav tas sij hawm, yog li Schmidt tso cai rau nws pov ib qho tantrum. "Nws ntxub koj npaum li kuv ntxub koj! Neumand khuv xim puas tau koom nrog koj txoj kev npaj phem kom xa tub rog tua tus kheej mus rau Baghdad thiab Lub Hague. "
  
  Schmidt xav tias nws lub siab dhia ntawm qhov hais txog nws txoj kev npaj zais cia, tab sis nws lub ntsej muag tseem nyob twj ywm, zais txhua qhov kev txhawj xeeb tom qab ib qho kev qhia.
  
  "Tom qab hais koj lub npe, Schmidt, nws hais lus zoo thiab hais tias nws yuav tuaj xyuas koj ntawm koj tus kheej txoj haujlwm tua tus kheej me me." LöVenhagen lub suab tsoo los ntawm nws luag ntxhi. "Nws sawv ntawm qhov ntawd thiab luag zoo li tus tsiaj vwm, squealing nrog nyem ntawm nws yog leej twg. Tseem hnav khaub ncaws zoo li tus neeg caij tsheb kauj vab tuag, nws mus rau ntawm lub dav hlau. Ua ntej kuv yuav ncav cuag nws, cov neeg saib xyuas tau tawg tuaj. Kuv nyuam qhuav khiav tawm kom tsis txhob raug ntes. Ib zaug sab nraum lub hauv paus, kuv tau txais hauv kuv lub tsheb thiab caij tsheb mus rau Büchel sim ceeb toom koj. Koj lub xov tooj txawb tau muab tua. "
  
  "Thiab ntawd yog thaum nws tsoo lub dav hlau tsis deb ntawm peb lub hauv paus," Schmidt nodded. "Kuv yuav piav qhia qhov tseeb li cas rau Lieutenant General Meyer? Nws tau nyob hauv qhov kev xav tias qhov no yog qhov raug cai tawm tsam tom qab qhov uas Dutch idiot tau ua hauv Iraq. "
  
  "Neumand yog thawj-chav tsav tsheb. Vim li cas nws plam lub hom phiaj - koj - yog qhov kev khuv xim ntau npaum li qhov tsis paub, " Löwenhagen qw nrov nrov. Tsuas yog Schmidt's silhouette tseem qhia nws lub xub ntiag ntawm nws.
  
  Schmidt hais tias, "Nws nco vim tias, zoo li koj, kuv tus tub, nws qhov muag tsis pom kev," Schmidt hais tias, txaus siab rau nws txoj kev yeej rau cov uas tuaj yeem nthuav tawm nws. "Tab sis koj tsis paub txog nws, koj puas yog? Txij li thaum Neumand hnav looj tsom iav dub, koj tsis paub txog nws qhov muag tsis pom kev. Txwv tsis pub, koj yuav tsis tau siv daim npog ntsej muag ntawm Babel koj tus kheej, puas yog?
  
  "Tsis yog, kuv yuav tsis," LöVenhagen npau taws, xav tias swb mus rau qhov kub siab. "Tab sis kuv yuav tsum paub tias koj yuav xa ib tug neeg los hlawv kuv thiab rov qab daim npog qhov ncauj. Tom qab kuv tsav tsheb mus rau qhov chaw sib tsoo, kuv pom Neumand cov charred tseem nyob deb ntawm lub fuselage. Lub npog ntsej muag tau raug tshem tawm ntawm nws lub pob txha taub hau, yog li kuv tau coj nws rov qab mus rau kuv tus thawj coj uas kuv hlub, uas kuv xav tias kuv tuaj yeem ntseeg tau. " Lub sijhawm no, nws qhov muag daj mus dig muag. "Tab sis koj twb tau saib xyuas qhov ntawd, puas yog?"
  
  "Koj hais dab tsi?" nws hnov Schmidt hais ib sab ntawm nws, tab sis nws tau ua nrog tus thawj coj kev dag ntxias.
  
  "Koj xa ib tug neeg tom qab kuv. Nws pom kuv nrog kuv daim npog qhov ncauj ntawm qhov chaw sib tsoo thiab caum kuv mus rau Heidelberg kom txog thaum kuv lub tsheb khiav tawm ntawm roj! "Lövenhagen qw nrov nrov. "Tab sis nws muaj roj txaus rau peb ob leeg, Schmidt. Ua ntej kuv tuaj yeem pom nws tuaj, nws muab kuv cov roj av thiab muab kuv tua hluav taws! Txhua yam kuv ua tau yog khiav mus rau tsev kho mob, nyob ob kauj ruam deb, tseem cia siab tias qhov hluav taws kub yuav tsis tuav thiab tej zaum txawm tawm mus thaum kuv khiav. Tab sis tsis yog, nws tsuas yog ua kom muaj zog thiab kub dua, ua rau kuv cov tawv nqaij, daim di ncauj thiab cov ceg tawv kom txog thaum nws zoo li kuv tau qw los ntawm kuv lub cev! Koj puas paub tias nws zoo li cas kom hnov koj lub siab tawg los ntawm kev poob siab ntawm qhov tsis hnov tsw ntawm koj tus kheej nqaij hlawv zoo li steak ntawm cov hniav nyiaj hniav kub? Koj?" - nws qw ntawm tus thawj coj nrog lub siab phem qhia ntawm ib tug neeg tuag.
  
  Raws li tus thawj tswj hwm tau nrawm rau ntawm lawv lub rooj, Schmidt tsa nws txhais tes dismissively.
  
  "Peb tawm mus. Peb tawm mus. Tsuas yog hloov tag nrho rau daim npav rho nyiaj no, "Schmidt tau hais kom paub tias Dr. Hilt yuav raug pom tuag sai sai no, thiab nws daim npav rho nyiaj yuav qhia tau tias nws tau nyob ntau hnub ntev dua li tau tshaj tawm thawj zaug.
  
  "Los ntawm, LöVenhagen," Schmidt hais insistently. "Kuv paub tias peb tuaj yeem tshem lub npog ntsej muag ntawm koj lub ntsej muag li cas. Txawm hais tias kuv tsis paub yuav ua li cas rov qab qhov muag tsis pom. "
  
  Nws coj nws tus khub mus rau lub bar, qhov chaw nws kos npe rau daim ntawv txais nyiaj. Thaum lawv tawm mus, Schmidt swb daim npav rho nyiaj rov qab rau hauv Lövenhagen lub hnab ris. Tag nrho cov neeg ua hauj lwm thiab cov neeg tuaj xyuas ua pa zoo siab. Tus neeg tos tsis muaj hmoo, uas tsis tau txais ib qho, nyem nws tus nplaig thiab hais tias, "Ua Vajtswv tsaug! Kuv vam tias qhov no yog zaum kawg peb pom nws. "
  
  
  Tshooj 23 - Kev tua neeg
  
  
  Marduk ntsia lub moos thiab daim duab plaub me me ntawm nws lub ntsej muag nrog cov hnub tim panels flaps positioned los qhia tias nws yog Lub Kaum Hli 28th. Nws tus ntiv tes tuav lub txee thaum nws tos tus neeg txais tos ntawm Swanwasser Hotel, qhov chaw Sam Cleave thiab nws tus hluas nkauj tsis meej pem kuj nyob.
  
  "Nov yog nws, Mister Marduk. Zoo siab txais tos rau lub teb chaws Yelemees, "tus thawj coj luag nyav thiab xa rov qab Marduk daim ntawv hla tebchaws. Nws ob lub qhov muag nyob ntawm nws lub ntsej muag ntev dhau lawm. Qhov no ua rau tus txiv neej laus xav tias nws yog vim nws lub ntsej muag txawv txawv lossis vim nws cov ntaub ntawv teev npe Iraq ua nws lub tebchaws.
  
  "Vielen Dank," nws teb. Nws yuav luag yog nws ua tau.
  
  Tom qab kuaj xyuas hauv nws chav, nws mus rau pem hauv ntej ntsib Sam thiab Margaret hauv lub vaj. Lawv twb tos nws thaum nws tawm mus rau lub terrace saib lub pas dej. Tus txiv neej me me, hnav khaub ncaws zoo nkauj ua raws Marduk ntawm qhov deb, tab sis tus txiv neej laus dhau los tsis paub.
  
  Sam tshem nws caj pas txhais tau tias, tab sis txhua tus Marduk hais tias, "Kuv pom nws."
  
  "Muaj koj paub," Sam hais rau nws tus kheej, nodding nws lub taub hau ntawm Margaret. Nws ntsia tus neeg txawv txawv thiab rov qab me ntsis, tab sis zais nws ntawm nws ntsia. Marduk tig mus saib tus txiv neej tom qab nws, tsuas yog ntev txaus los ntsuas qhov xwm txheej. Tus txiv neej luag ntxhi thov txim thiab ploj mus ntawm txoj kev hauv tsev.
  
  "Lawv pom daim ntawv hla tebchaws los ntawm Iraq thiab lawv poob lawv lub hlwb," nws chim siab, zaum.
  
  "Mr. Marduk, qhov no yog Margaret Crosby los ntawm Edinburgh Post," Sam qhia lawv.
  
  "Zoo tau ntsib koj, madam," Marduk hais, rov siv nws lub ntsej muag luag ntxhi es tsis txhob luag.
  
  "Thiab koj thiab, Mr. Marduk," Margaret teb zoo. "Nws yog qhov zoo thaum kawg ntsib ib tus neeg raws li paub thiab tau mus ncig zoo li koj." Puas yog nws nyiam Marduk tiag tiag? Sam xav xav tsis thoob thaum nws saib lawv tuav tes.
  
  "Thiab koj paub qhov no li cas?" - Marduk nug nrog feigned surprise.
  
  Sam khaws nws lub kaw lus.
  
  "Ah, txhua yam uas tau tshwm sim hauv tus kws kho mob lub chaw haujlwm tam sim no tau sau tseg." Nws muab tus neeg sau xov xwm tshawb nrhiav kom nruj.
  
  "Tsis txhob txhawj xeeb, Marduk," Sam hais tias, npaj siab muab txhua yam kev txhawj xeeb tseg. "Qhov no tsuas yog rau kuv thiab cov uas yuav pab peb nrhiav lub Mask ntawm Babel. Raws li koj paub, Npeeg Crosby, uas nyob ntawm no, twb tau ua nws txoj haujlwm los tshem peb ntawm Tub Ceev Xwm. "
  
  "Yog lawm, qee cov neeg sau xov xwm muaj kev nkag siab zoo los xaiv yam uas lub ntiaj teb yuav tsum paub thiab ... zoo, yam uas lub ntiaj teb yuav tsis paub. Lub Mask ntawm Babel thiab nws lub peev xwm poob rau hauv qeb thib ob. Koj tso siab rau kuv txoj kev ceev faj, "Margaret tau cog lus rau Marduk.
  
  Nws daim duab fascinated nws. Tus British spinster yeej ib txwm muaj kev mob siab rau txhua yam txawv txawv thiab tshwj xeeb. Nws tsis nyob ze li qhov loj npaum li cov neeg ua haujlwm hauv tsev kho mob Heidelberg tau piav qhia nws li. Yog lawm, nws tau meej meej deformed los ntawm cov qauv ib txwm, tab sis nws lub ntsej muag tsuas yog ntxiv rau nws tus cwj pwm intriguing.
  
  "Nws yog ib qho kev pab kom paub, madam,"nws sighed.
  
  "Thov, hu rau kuv Margaret," nws hais sai sai. Yog, muaj qee qhov geriatric flirting mus ntawm no, Sam txiav txim siab.
  
  "Yog li, ntawm qhov teeb meem tam sim no," Sam cuam tshuam, txav mus rau kev sib tham hnyav dua. "Peb yuav pib nrhiav tus cwj pwm LöVenhagen qhov twg?"
  
  "Kuv xav tias peb yuav tsum coj nws tawm ntawm qhov kev ua si. Raws li Lieutenant Werner, tus txiv neej tom qab yuav lub Mask ntawm Babel yog German Luftwaffe Captain Schmidt. Kuv tau hais kom Lieutenant Werner mus nyob rau hauv qhov kev lees paub ntawm tsab ntawv ceeb toom thiab nyiag lub npog ntsej muag ntawm Schmidt tag kis thaum tav su. Yog tias kuv tsis hnov los ntawm Werner thaum ntawd, peb yuav tsum xav tias qhov phem tshaj. Hauv qhov no, kuv tus kheej yuav tsum tau nkag mus rau hauv lub hauv paus thiab pauv ob peb lo lus nrog Schmidt. Nws yog lub hauv paus chiv keeb ntawm kev ua haujlwm vwm no, thiab nws yuav xav kom muaj lub relics los ntawm lub sijhawm uas tau kos npe rau kev thaj yeeb nyab xeeb. "
  
  "Yog li koj xav tias nws yuav los ua tus thawj coj kos npe rau Meso-Arab?" Margaret nug, ua tib zoo siv lo lus tshiab rau Middle East tom qab kev sib koom ua ke ntawm thaj av me me nyob rau hauv ib tsoom fwv.
  
  "Muaj ib lab muaj peev xwm, Mada... Margaret," Marduk piav qhia. "Nws tuaj yeem ua nws los ntawm kev xaiv, tab sis nws tsis hais lus Arabic, yog li Tus Thawj Kav Tebchaws cov neeg yuav paub tias nws yog tus neeg txawj ntse. Ntawm txhua lub sijhawm, tsis muaj peev xwm tswj tau lub siab ntawm pawg neeg. Xav txog qhov yooj yim npaum li cas kuv tuaj yeem tiv thaiv txhua yam no yog tias kuv tseem muaj qhov kev puas siab puas ntsws no, Sam tau quaj rau nws tus kheej.
  
  Marduk lub suab nrov nrov txuas ntxiv mus. "Nws tuaj yeem coj tus neeg tsis paub thiab tua tus thawj coj. Nws tseem tuaj yeem xa lwm tus neeg tsav nkoj tua tus kheej mus rau hauv lub tsev. Nws zoo li yog txhua qhov npau taws niaj hnub no. "
  
  "Puas tsis muaj ib pab tub rog Nazi ua qhov no thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II?" Margaret nug, muab nws txhais tes rau ntawm Sam lub hauv pliaj.
  
  "Uh, kuv tsis paub. Vim li cas?"
  
  "Yog tias peb paub tias lawv tau txais cov neeg tsav dav hlau no tuaj yeem ua haujlwm rau lub luag haujlwm no li cas, peb yuav tuaj yeem paub seb Schmidt tau npaj li cas los npaj qee yam zoo li no. Tej zaum kuv yuav nyob deb ntawm qhov tseeb, tab sis tsawg kawg peb yuav tsum tsis txhob tshawb txog qhov muaj peev xwm no? Tej zaum Dr. Gould txawm tuaj yeem pab peb. "
  
  Sam hais tias "Tam sim no nws raug kaw hauv tsev kho mob hauv Mannheim," Sam hais.
  
  "Nws ua li cas?" Marduk nug, tseem xav tias txhaum rau ntaus nws.
  
  "Kuv tsis tau pom nws txij li thaum nws tuaj rau kuv. Vim li ntawd kuv thiaj tuaj ntsib Dr. Fritz thawj zaug," Sam teb. "Tab sis koj hais yog lawm. Kuv kuj yuav pom tias nws tuaj yeem pab peb - yog tias nws nco qab. Vajtswv, kuv vam tias lawv yuav pab tau nws. Nws nyob rau lub sijhawm kawg kuv pom nws. "
  
  "Tom qab ntawd kuv xav hais tias yuav tsum mus ntsib ntau yam laj thawj. Yuav ua li cas txog Lieutenant Werner thiab nws tus phooj ywg Kohl? - Marduk nug, noj ib khob kas fes.
  
  Margaret lub xov tooj nrov. "Nov yog kuv tus pab." Nws luag nyav zoo siab.
  
  "Koj puas muaj tus pab?" Sam dag. "Txij thaum twg?" Nws teb Sam nyob rau hauv ib ntxhi ua ntej teb xov tooj. "Kuv tau txais kev ua haujlwm zais cia nrog lub siab nyiam rau tub ceev xwm xov tooj cua thiab kaw cov kab hluav taws xob, kuv tus tub." Nrog ib lub ntsej muag, nws teb xov tooj thiab taug kev hla cov nyom uas tsis zoo nkauj, teeb pom kev los ntawm cov teeb ci vaj.
  
  "Yog li, hacker," Sam yws nrog chuckle.
  
  Marduk tau hais tias "Thaum Schmidt muaj lub npog ntsej muag, peb ib tus yuav tsum cuam tshuam nws, Mr. Cleave," Marduk hais. "Kuv pov npav rau koj kom cua daj cua dub ntawm phab ntsa thaum kuv tos nyob rau hauv kev tawm tsam. Koj tshem tau nws. Tom qab tag nrho, nrog lub ntsej muag no kuv yuav tsis muaj peev xwm mus rau hauv lub hauv paus. "
  
  Sam haus nws ib leeg malt thiab xav txog nws. "Yog tias peb tsuas paub qhov nws npaj yuav ua rau nws. Pom tseeb, nws tus kheej yuav tsum paub txog qhov txaus ntshai ntawm hnav nws. Kuv xav tias nws yuav ntiav qee tus neeg tsis txaus siab los ua phem rau kev kos npe rau daim ntawv cog lus. "
  
  "Kuv pom zoo," Marduk pib, tab sis Margaret tau khiav tawm ntawm lub vaj romantic nrog kev qhia txog kev ntshai kawg ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Nws qw ntsiag to li nws ua tau. "Au tus Tswv, Sam! Koj yuav tsis ntseeg qhov no! Margaret cov pob taws ntawm nws lub nrawm thaum nws hla cov nyom mus rau lub rooj.
  
  "Dab tsi? Qhov no yog dab tsi?" Sam frowned, dhia tawm ntawm nws lub rooj zaum kom ntes nws ua ntej nws poob rau ntawm pob zeb patio.
  
  Qhov muag dav nrog kev tsis ntseeg, Margaret ntsia nws ob tug txiv neej khub. NW nyuam qhuav ntes tau nws ua tsis taus pa. Thaum nws ua tsis taus pa, nws hais tias, "Xibhwb Martha Sloane nyuam qhuav raug tua!"
  
  "Yexus Khetos!" Sam quaj nrog nws lub taub hau ntawm nws txhais tes. "Tam sim no peb fucked. Koj paub qhov no yog Ntiaj Teb Tsov Rog III!"
  
  "Kuv paub! Peb yuav ua li cas tam sim no? Qhov kev pom zoo no txhais tsis muaj dab tsi tam sim no, "Margaret lees paub.
  
  "Koj tau txais koj cov ntaub ntawv qhov twg, Margaret? Puas muaj leej twg ua lub luag haujlwm? - Marduk nug kom zoo li nws ua tau.
  
  "Kuv qhov chaw yog ib tsev neeg phooj ywg. Tag nrho nws cov ntaub ntawv feem ntau yog qhov tseeb. Nws nkaum hauv thaj chaw ruaj ntseg ntiag tug thiab siv sijhawm txhua hnub ntawm nws hnub tshuaj xyuas ... "
  
  "... tub sab," Sam kho.
  
  Nws ntsia ntsoov nws. "Nws tshawb xyuas qhov chaw ruaj ntseg thiab cov koom haum zais cia. Qhov no feem ntau yog li cas kuv paub cov xov xwm ua ntej tub ceev xwm raug hu mus rau qhov xwm txheej lossis qhov xwm txheej, "nws tau lees paub. "Ob peb feeb dhau los, tom qab hla Dunbar ntiag tug kev ruaj ntseg kab liab, nws tau txais tsab ntawv ceeb toom. Lawv tseem tsis tau hu xov tooj rau tub ceev xwm hauv zos lossis tus kws saib xyuas kev noj qab haus huv, tab sis nws yuav qhia rau peb paub txog yuav ua li cas Sloan raug tua. "
  
  "Yog li nws tseem tsis tau tshaj tawm?" Sam exclaimed urgently.
  
  "Tsis yog, tab sis nws tab tom yuav tshwm sim, tsis muaj qhov tsis ntseeg txog nws. Lub tuam txhab kev ruaj ntseg thiab tub ceev xwm yuav ua ntawv ceeb toom ua ntej peb tseem ua tiav peb cov dej haus. " Nws muaj kua muag thaum nws hais lus. "Ntawm no los peb lub sijhawm rau lub ntiaj teb tshiab. Au tus Tswv, lawv yuav tsum rhuav tshem txhua yam, puas yog?
  
  "Tau kawg, kuv tus hlub Margaret," said Marduk, calmly li puas tau. "Qhov no yog qhov uas tib neeg ua tau zoo tshaj plaws. Kev puas tsuaj ntawm txhua yam uas tswj tsis tau thiab muaj tswv yim. Tab sis peb tsis muaj sijhawm rau kev xav tam sim no. Kuv muaj ib lub tswv yim, txawm hais tias qhov deb heev. "
  
  "Zoo, peb tsis muaj dab tsi," Margaret yws. "Yog li ntawd yog peb tus qhua, Peter."
  
  "Yuav ua li cas yog tias peb tuaj yeem ua rau lub ntiaj teb dig muag?" - nug Marduk.
  
  "Koj puas nyiam daim npog ntsej muag no ntawm koj?" - Sam nug.
  
  "Mloog!" - Marduk txib, qhia thawj cov cim ntawm kev xav thiab yuam Sam kom nkaum nws tus nplaig cheeky dua tom qab daim di ncauj. "Yuav ua li cas yog tias peb tuaj yeem ua qhov kev tshaj xov xwm ua txhua hnub, tab sis rov qab? Puas muaj txoj hauv kev los txwv tsis pub tshaj tawm thiab ua kom lub ntiaj teb nyob hauv qhov tsaus ntuj? Txoj kev no peb yuav muaj sijhawm los daws qhov teeb meem thiab xyuas kom lub rooj sib tham hauv Hague tshwm sim. Nrog txoj hmoov zoo, peb tuaj yeem tiv thaiv qhov kev puas tsuaj uas peb tab tom ntsib tam sim no. "
  
  "Kuv tsis paub, Marduk," Sam hais tias, muaj kev nyuaj siab. "Txhua tus neeg sau xov xwm xav tau hauv ntiaj teb xav ua tus tshaj tawm qhov no rau lawv lub xov tooj cua hauv lawv lub tebchaws. Nov yog xov xwm loj. Peb cov kwv tij vultures yuav tsis tso tseg qhov kev noj qab haus huv no tawm ntawm kev hwm lub ntiaj teb lossis qee tus qauv coj ncaj ncees. "
  
  Margaret kuj tuav nws lub taub hau, lees paub Sam qhov kev tshwm sim tsis zoo. "Yog tias tsuas yog peb tuaj yeem muab lub npog ntsej muag no rau tus neeg uas zoo li Sloane ... tsuas yog kos npe rau daim ntawv cog lus."
  
  Marduk tau hais tias "Zoo, yog tias peb tsis tuaj yeem txwv cov nkoj nkoj los ntawm kev tsaws ntawm ntug dej, peb yuav tsum tshem dej hiav txwv uas lawv tau caij nkoj," Marduk qhia.
  
  Sam luag ntxhi, txaus siab rau tus txiv neej laus txoj kev xav tsis zoo. Nws nkag siab, thaum Margaret tsis meej pem, thiab nws lub ntsej muag tau lees tias nws tsis meej pem. "Koj txhais tau tias yog cov ntawv ceeb toom tawm lawm, peb yuav tsum kaw cov xov xwm uas lawv siv los tshaj tawm nws?"
  
  "Yog lawm," Marduk nodded, ib txwm. "Raws li peb tuaj yeem mus."
  
  "Zoo li ntawm Vajtswv lub ntiaj teb ntsuab ...?" Margaret nug.
  
  "Kuv nyiam Margaret lub tswv yim ib yam," Marduk hais. "Yog tias peb tuaj yeem tau txais peb txhais tes ntawm lub npog ntsej muag, peb tuaj yeem dag lub ntiaj teb kom ntseeg cov lus ceeb toom ntawm Prof. tua neeg. Sloane yog kev dag ntxias. Thiab peb tuaj yeem xa peb tus kheej impostor kos npe rau daim ntawv. "
  
  Sam hais tias "Nws yog ib qho haujlwm loj, tab sis kuv xav tias kuv paub tias leej twg yuav vwm txaus los rub qhov no," Sam hais. Nws tuav nws lub xov tooj thiab nias ib tsab ntawv ntawm kev ceev dial. Nws tos ib pliag, thiab tom qab ntawd nws lub ntsej muag coj mus rau qhov tseeb.
  
  "Hav Purdue!"
  
  
  Tshooj 24 - Lwm lub ntsej muag ntawm Schmidt
  
  
  Schmidt tau hais tias "Koj tau tso siab rau txoj haujlwm hauv LöVenhagen, Lieutenant,"
  
  "Yog li, koj puas tau pom tus txiv neej uas peb tab tom nrhiav, tus tswv? Zoo! Koj nrhiav tau nws li cas? - Werner nug.
  
  "Kuv yuav qhia rau koj, Lieutenant Werner, tsuas yog vim kuv muaj kev hwm rau koj thiab vim tias koj tau pom zoo los pab kuv nrhiav tus neeg ua phem no," Schmidt teb, ceeb toom rau Werner txog nws "yuav tsum paub" txwv. "Nws yog qhov xav tsis thoob, qhov tseeb. Koj cov npoj yaig hu kuv los qhia kuv tias nws yuav coj Lövenhagen ib teev dhau los. "
  
  "Kuv tus npoj yaig?" Werner frowned, tab sis ua si nws lub luag hauj lwm convincingly.
  
  "Yog. Leej twg yuav xav tias Kohl yuav muaj lub siab los ntes leej twg, hav? Tab sis kuv qhia koj qhov no nrog kev poob siab loj, "Schmidt ua rau nws nyuaj siab, thiab nws qhov kev ua tau pom tseeb rau nws tus thawj coj. "Thaum Kohl tab tom nqa Lövenhagen, lawv tau koom nrog qhov xwm txheej txaus ntshai uas ua rau ob leeg lub neej."
  
  "Dab tsi?" - exclaimed Werner. "Thov qhia kuv qhov no tsis muaj tseeb!"
  
  Nws lub ntsej muag daj ntseg ntawm cov xov xwm, uas nws paub tias muaj cov lus dag tsis txaus ntseeg. Qhov tseeb tias Kohl tawm hauv tsev kho mob qhov chaw nres tsheb yuav luag feeb ua ntej nws yog pov thawj ntawm kev npog. Kohl yeej tsis tuaj yeem ua tiav txhua qhov no hauv lub sijhawm luv luv nws coj Werner mus txog lub hauv paus. Tab sis Werner khaws txhua yam rau nws tus kheej. Werner tsuas yog riam phom yog kaw Schmidt lub qhov muag rau qhov tseeb tias nws paub txhua yam txog kev txhawb nqa rau kev ntes L. öVenhagen, lub npog ntsej muag thiab cov lus dag qias neeg txog Kohl txoj kev tuag. Tseeb tiag, tub rog txawj ntse.
  
  Tib lub sijhawm, Werner xav tsis thoob los ntawm Kohl txoj kev tuag. Nws tus cwj pwm ntxhov siab thiab ntxhov siab yog qhov tseeb thaum nws poob rov qab rau hauv nws lub rooj zaum hauv Schmidt lub chaw ua haujlwm. Txhawm rau txhawm rau ntsev hauv nws qhov txhab, Schmidt ua si tus thawj coj hloov siab lees txim thiab muab qee cov tshuaj yej tshiab rau nws kom txo qis kev poob siab ntawm cov xov xwm phem.
  
  "Koj paub, Kuv ntshai xav tias Lö Venhagen yuav tsum tau ua dab tsi los ua kom muaj kev puas tsuaj," nws hais rau Werner, nyob ib ncig ntawm nws lub rooj. "Nyob zoo Kohl. Koj puas paub tias nws mob kuv siab npaum li cas los xav tias tus neeg tsav dav hlau zoo li lub neej yav tom ntej tau ploj nws txoj sia vim yog kuv txoj kev txiav txim kom ntes tus neeg tsis muaj siab ntseeg thiab ua tsis ncaj zoo li Löwenhagen?
  
  Werner lub puab tsaig clenched, tab sis nws yuav tsum khaws nws tus kheej daim npog qhov ncauj kom txog rau thaum lub sij hawm tsim nyog los qhia qhov nws paub. Nrog lub suab tshee hnyo, nws txiav txim siab ua si tus neeg raug tsim txom kom paub txog me ntsis ntxiv. "Tus Tswv, thov tsis txhob qhia kuv tias Himmelfarb tau qhia txoj hmoo no?"
  
  "Tsis muaj. Tsis txhob txhawj txog Himmelfarb. Nws hais kom kuv tshem nws tawm ntawm txoj haujlwm vim nws ua tsis tau. Kuv xav tias kuv ua tsaug uas muaj ib tug neeg zoo li koj nyob rau hauv kuv cov lus txib, Lieutenant, "Schmidt subtly grimaced ntawm qab Werner lub rooj. "Koj tsuas yog tus uas tsis tso kuv tseg."
  
  Werner xav paub seb Schmidt puas tau tuav lub npog ntsej muag, thiab yog tias muaj, qhov twg nws khaws cia. Qhov no, txawm li cas los xij, yog ib lo lus teb uas nws tsis tuaj yeem thov rau. Qhov no yog ib yam uas nws yuav tsum tau soj ntsuam rau.
  
  "Ua tsaug, tus tswv," Werner teb. "Yog tias koj xav tau kuv rau lwm yam, tsuas yog nug."
  
  "Nws yog tus cwj pwm zoo li no uas ua rau tus phab ej, Lieutenant!" - Schmidt chanted los ntawm nws daim di ncauj tuab li hws beaded ntawm nws lub puab tsaig tuab. "Rau qhov kev noj qab haus huv ntawm koj lub tebchaws thiab txoj cai tuav caj npab, qee zaum koj yuav tsum tau txi ntau yam zoo. Qee lub sij hawm muab koj txoj sia los cawm ntau txhiab tus neeg uas koj tiv thaiv yog ib feem ntawm kev ua ib tus phab ej, tus phab ej uas lub tebchaws Yelemes tuaj yeem nco tau tias yog tus Mexiyas ntawm txoj kev qub thiab tus txiv neej uas tau txi nws tus kheej kom khaws nws lub tebchaws txoj kev ywj pheej thiab kev ywj pheej. "
  
  Werner tsis nyiam qhov no mus, tab sis nws tsis tuaj yeem ua impulsively yam tsis muaj kev pheej hmoo nrhiav pom. "Kuv tsis tuaj yeem pom zoo ntxiv, Captain Schmidt. Koj yuav tsum paub. Kuv paub tseeb tias tsis muaj ib tug txiv neej mus txog qib uas koj ua tiav raws li ib tug txiv neej tsis muaj spineless. Kuv vam tias yuav ua raws li koj cov kauj ruam ib hnub. "
  
  "Kuv paub tseeb tias koj tuaj yeem daws nws, Lieutenant. Thiab koj hais yog lawm. Kuv tau txi ntau heev. Kuv yawm txiv raug tua nyob rau hauv kev tawm tsam cov British nyob rau hauv Palestine. Kuv txiv tuag tiv thaiv tus Thawj Kav Tebchaws German thaum muaj kev sim tua neeg thaum Tsov Rog Txias, "nws tiv thaiv. "Tab sis kuv yuav qhia koj ib yam, Lieutenant. Thaum kuv tso ib txoj keeb kwm tseg, kuv cov tub thiab cov xeeb ntxwv yuav nco txog kuv ntau tshaj li ib zaj dab neeg zoo los qhia rau neeg txawv teb chaws. Tsis yog, kuv yuav nco ntsoov txog kev hloov pauv ntawm peb lub ntiaj teb, Kuv yuav nco qab txhua tus neeg German thiab yog li ntawm ntiaj teb kab lis kev cai thiab tiam neeg. "Hitler ntau npaum li cas? Werner xav txog nws, tab sis lees Schmidt cov lus dag nrog kev txhawb nqa cuav. "Zoo heev, tus tswv! Kuv tsis tuaj yeem pom zoo ntxiv. "
  
  Tom qab ntawd nws pom lub cim ntawm Schmidt lub nplhaib, tib lub nplhaib uas Werner yuam kev rau lub nplhaib sib koom. Lub tiaj kub lub hauv paus uas crowned lub ntsis ntawm nws tus ntiv tes yog engraved nrog lub cim ntawm ib tug supposedly vanished lub koom haum, lub cim ntawm Order of the Black Sun. Nws tau pom qhov no ua ntej ntawm nws tus txiv ntxawm lub tsev hnub nws tau pab nws tus phauj muag tag nrho nws tus txiv lig cov phau ntawv ntawm ib lub vaj tsev muag thaum xyoo 80s. Lub cim ua rau nws xav tsis thoob, tab sis nws tus phauj zoo tau cuam tshuam thaum nws nug seb nws puas tuaj yeem muaj phau ntawv.
  
  Nws yeej tsis xav txog nws ntxiv mus txog thaum nws paub txog lub cim ntawm Schmidt lub nplhaib. Cov lus nug ntawm qhov tsis paub tsis txaus ntseeg tau dhau los ua nyuaj rau Werner vim nws xav paub tias Schmidt tau ua dab tsi hnav lub cim uas nws tus phauj tus yawg koob tsis xav kom nws paub.
  
  "Qhov no yog qhov xav tsis thoob, tus tswv," Werner tsis kam hais, tsis tau xav txog qhov tshwm sim ntawm nws qhov kev thov.
  
  "Dab tsi?" - Schmidt nug, cuam tshuam nws cov lus hais loj.
  
  "Koj lub nplhaib, tus thawj coj. Nws zoo li cov khoom muaj nqis thaum ub los yog qee yam ntawm cov lus zais zais nrog lub zog loj, zoo li hauv comics! " Werner hais tias zoo siab heev, cooing hla lub nplhaib zoo li nws tsuas yog ib qho haujlwm zoo nkauj xwb. Qhov tseeb, Werner xav paub ntau ntxiv tias nws tsis ntshai nug txog lub cim lossis lub nplhaib. Tej zaum Schmidt ntseeg tias nws tus thawj coj tau txaus siab tiag tiag los ntawm nws txoj kev txaus siab, tab sis nws tau xaiv kom nws koom nrog Kev Txiav Txim rau nws tus kheej.
  
  "Auj, kuv txiv tau muab qhov no rau kuv thaum kuv muaj kaum peb," Schmidt piav nostalgically, saib cov kab zoo, zoo meej ntawm lub nplhaib uas nws tsis tau tshem tawm.
  
  "Tsev neeg lub tsho tiv no ntawm caj npab? Nws zoo li muaj kuab heev, "Werner yaum nws tus thawj coj, tab sis nws tsis tuaj yeem ua rau tus txiv neej qhib txog nws. Mam li nco dheev, Werner lub xov tooj ntawm tes tau nrov, rhuav tshem cov lus ntawm ob tug txiv neej thiab qhov tseeb. "Kuv thov txim, tus thawj coj."
  
  Schmidt teb hais tias, "Tsis muaj tseeb," nws tsis lees paub nws. "Koj tsis ua haujlwm tam sim no."
  
  Werner tau saib thaum tus thawj coj tawm mus sab nraud kom muab qee qhov kev ceev ntiag tug rau nws.
  
  "Nyob zoo?"
  
  Nws yog Marlene. "Dieter! Dieter, lawv tua Dr. Fritz!" nws qw los ntawm lub suab zoo li lub pas dej da dej lossis chav da dej.
  
  "Cia li maj mam, tus hlub! WHO? Thiab thaum twg?" Werner nug nws tus hluas nkauj.
  
  "Ob feeb dhau los! J-y-ib yam li th-uas ... nyob rau hauv siab, rau Vajtswv lub hom phiaj! Nyob ntawm kuv xub ntiag!" - nws qw hysterically.
  
  Lieutenant Dieter Werner hnov nws lub plab clench thaum lub suab ntawm nws tus hlub lub suab quaj. Ib yam li ntawd, lub cim phem ntawm Schmidt lub nplhaib yog ib qho piv txwv ntawm qhov yuav los sai sai tom qab. Nws zoo li Werner tias nws txoj kev qhuas ntawm lub nplhaib muaj qee qhov kev phem coj kev phem rau nws. Nws kuj ceeb tias nws nyob ze rau qhov tseeb.
  
  "Koj yog dab tsi... Marlene! Mloog!" nws sim kom nws muab lus qhia ntxiv rau nws.
  
  Schmidt hnov Werner lub suab sawv. Kev txhawj xeeb, nws maj mam rov nkag mus rau hauv lub chaw ua haujlwm sab nraud, nug cov lus nug ntawm tus lieutenant.
  
  "Koj nyob qhov twg? Nws tshwm sim qhov twg? Hauv tsev kho mob?" nws yaum nws, tab sis nws yog incoherent kiag li.
  
  "Tsis muaj! Tsis yog, Dieter! Himmelfarb tsuas yog tua Dr. Fritz ntawm lub taub hau. Au Yexus! Kuv yuav tuag ntawm no!" nws quaj quaj hauv kev poob siab dhau qhov eerie, echoing qhov chaw uas nws tsis tuaj yeem yuam kom nws qhia.
  
  "Marlene, koj nyob qhov twg?" - nws qw.
  
  Xov tooj xaus nrog nias. Schmidt tseem sawv ntsug nyob rau pem hauv ntej ntawm Werner, tos cov lus teb. Werner lub ntsej muag tig daj ntseg thaum nws muab lub xov tooj rov qab rau hauv nws lub hnab ris.
  
  "Kuv thov koj zam txim, tus tswv. Kuv yuav tsum mus. Tej yam txaus ntshai tshwm sim hauv tsev kho mob, "nws hais rau nws tus thawj coj thaum nws tig mus.
  
  "Nws tsis nyob hauv tsev kho mob, Lieutenant," Schmidt hais qhuav. Werner nres hauv nws txoj kev taug, tab sis tseem tsis tau tig mus. Kev txiav txim los ntawm tus thawj coj lub suab, nws xav kom tus tub ceev xwm rab phom yuav tsum tau taw rau sab nraub qaum ntawm nws lub taub hau, thiab nws tau muab Schmidt lub ntsej muag ntawm nws lub ntsej muag thaum nws rub tus taw.
  
  Werner hais tias "Himmelfarb tsuas yog tua Dr. Fritz," Werner hais tias tsis tig mus rau tus tub ceev xwm.
  
  "Kuv paub, Dieter," lees Schmidt. "Kuv hais rau nws. Koj puas paub vim li cas nws thiaj ua txhua yam uas kuv qhia rau nws?
  
  "Romantic txuas?" Werner chuckled, thaum kawg tso tawm ntawm nws qhov kev qhuas cuav.
  
  "Ha! Tsis yog, kev hlub yog rau cov neeg siab mos siab muag. Qhov kev kov yeej nkaus xwb uas kuv txaus siab yog kev tswj hwm ntawm lub siab mos siab muag, "Schmidt hais.
  
  "Himmelfarb yog ib tug fucking coward. Peb txhua tus paub qhov no txij thaum pib. Nws nkag mus rau ntawm lub asses ntawm leej twg tuaj yeem tiv thaiv nws lossis pab nws, vim tias nws tsuas yog tus menyuam dev uas tsis muaj zog thiab groveling, "Werner tau hais, thuam lub cev nrog kev saib tsis taus uas nws ib txwm zais ntawm kev coj ncaj ncees.
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb tiag, Lieutenant," tus thawj coj pom zoo. Nws ua pa kub kov lub nraub qaum ntawm Werner lub caj dab thaum nws leaned tsis xis nyob ze rau nws. "Vim li no, tsis zoo li cov neeg zoo li koj thiab lwm cov neeg tuag uas koj yuav koom nrog sai sai, nws ua li nws ua," Babylon
  
  Werner lub cev nqaij daim tawv tau muaj kev npau taws thiab kev ntxub ntxaug, nws lub cev tag nrho tau muaj kev poob siab thiab kev txhawj xeeb loj rau nws Marlene. "Thiab dab tsi? Tua lawm!" - nws hais defiantly.
  
  Schmidt chuckled qab nws. "Sab, Lieutenant."
  
  Reluctantly, Werner ua raws. Nws tsis muaj kev xaiv, uas ua rau npau taws rau tus neeg xav ywj pheej zoo li nws. Nws saib thaum tus tub ceev xwm khavtheeb zaum, txhob txwm tshaj tawm nws lub nplhaib rau Werner lub qhov muag pom. "Himmelfarb, raws li koj hais, ua raws li kuv cov lus txib vim nws tsis muaj peev xwm sau tau lub siab tawv kom sawv rau qhov nws ntseeg. Txawm li cas los xij, nws ua txoj haujlwm kuv xa nws mus ua, thiab kuv tsis tas yuav thov, saib xyuas nws, lossis hem nws cov neeg hlub rau nws. Raws li rau koj, ntawm qhov tod tes, koj lub scrotum loj heev rau koj tus kheej zoo. Tsis txhob ua rau kuv yuam kev, Kuv qhuas ib tug txiv neej uas xav txog nws tus kheej, tab sis thaum koj muab koj ntau nrog kev tawm tsam - yeeb ncuab - koj dhau los ua neeg ntxeev siab. Himmelfarb hais rau kuv txhua yam, Lieutenant, "Schmidt lees nrog lub siab ntev.
  
  "Tej zaum koj dig muag dhau los pom tias tus neeg ntxeev siab nws yog dab tsi," Werner snapped.
  
  "Ib tug neeg ntxeev siab rau sab xis yog, hauv qhov tseeb, tus phab ej. Tab sis cia kuv tso kuv qhov kev nyiam rau tam sim no. Kuv yuav muab sijhawm rau koj txhiv koj tus kheej, Lieutenant Werner. Ua ib pab tub rog ntawm cov dav hlau sib ntaus sib tua, koj yuav muaj lub meej mom ntawm ya koj lub Tornado ncaj nraim mus rau CIA boardroom hauv Iraq kom lawv paub tias lub ntiaj teb xav li cas txog lawv lub neej. "
  
  "Qhov no yog absurd!" Werner tawm tsam. "Lawv daig rau ntawm lawv sab ntawm kev tsis sib haum xeeb thiab pom zoo nkag mus rau hauv kev sib tham ua lag luam ...!"
  
  "Blah blah blah!" Schmidt luag thiab tshee lub taub hau. "Peb txhua tus paub txog cov qe ua nom ua tswv, kuv tus phooj ywg. Qhov no yog kev dag. Txawm hais tias qhov no tsis yog qhov teeb meem, lub ntiaj teb yuav zoo li cas thaum lub teb chaws Yelemees tsuas yog lwm tus nyuj hauv tus cwj mem? Nws lub nplhaib ci ntsa iab nyob rau hauv lub teeb ntawm lub teeb ntawm nws lub rooj thaum nws tuaj ncig ntawm lub ces kaum. "Peb yog cov thawj coj, cov tho kev, muaj zog thiab txaus siab, Lieutenant! WUO thiab CITE yog ib pawg ntawm cov bitches uas xav kom emasculate lub teb chaws Yelemees! Lawv xav muab peb tso rau hauv ib lub tawb nrog lwm cov tsiaj tua tsiaj. Kuv hais tias "tsis muaj txoj kev fucking!"
  
  "Nws yog ib lub koomhaum, tus tswv," Werner sim, tab sis nws tsuas npau taws rau tus thawj coj.
  
  "Union? Auj, huag, puas yog "kev koom ua ke" txhais tau tias yog Union ntawm Soviet Socialist Republics nyob rau lub sijhawm nyob deb? Nws zaum ntawm nws lub rooj ncaj qha rau pem hauv ntej ntawm Werner, txo nws lub taub hau mus rau lieutenant qib. "Tsis muaj chaw rau kev loj hlob hauv lub thoob dej yug ntses, kuv tus phooj ywg. Thiab lub teb chaws Yelemees tsis tuaj yeem vam meej hauv lub club me me knitting uas txhua tus neeg sib tham thiab muab khoom plig rau cov tshuaj yej teeb. Sawv los! Lawv txwv peb kom tsis sib xws thiab txiav tawm peb cov pob, kuv tus phooj ywg! Koj yuav pab peb tshem tawm qhov kev phem no ... kev tsim txom. "
  
  "Yuav ua li cas yog tias kuv tsis kam?" Werner nug stupidly.
  
  Schmidt luag nyav, "Himmelfarb yuav muaj sijhawm los nyob ib leeg nrog Marlene nyob zoo," "Ib qho ntxiv, kuv twb tau teeb tsa lub suab nrov zoo, raws li lawv hais. Feem ntau ntawm cov haujlwm tau ua tiav lawm. Ua tsaug rau ib qho ntawm kuv lub drones uas ntseeg siab ua lawv lub luag haujlwm raws li tau hais tseg, "Schmidt qw rau Werner, "tus bitch Sloane tawm ntawm qhov kev ua si mus ib txhis. Qhov no ib leeg yuav tsum sov lub ntiaj teb rau kev ua yeeb yam, huh?
  
  "Dab tsi? Xibfwb Sloan? Werner gasped.
  
  Schmidt tau lees paub cov xov xwm los ntawm kev khiav ntawm nws tus ntiv tes xoo hla nws lub caj pas. Nws luag nyav zoo siab thiab zaum ntawm nws lub rooj. "Yog li, Lieutenant Werner, peb puas tuaj yeem - tej zaum Marlene - suav nrog koj?
  
  
  Tshooj 25 - Nina's Journey to Babylon
  
  
  Thaum Nina sawv los ntawm nws tus npaws thiab mob pw tsaug zog, nws pom nws tus kheej hauv tsev kho mob txawv heev. Nws lub txaj, txawm tias kho tau zoo ib yam li lub txaj hauv tsev kho mob, yog cozy thiab npog nrog lub caij ntuj no linens. Nws nthuav tawm qee qhov nws nyiam tsim motifs hauv chocolate, xim av thiab taupe. Cov phab ntsa tau dai kom zoo nkauj nrog cov duab qub Da Vinci-style, thiab hauv chav tsev kho mob tsis muaj kev ceeb toom ntawm IVs, koob txhaj tshuaj, cov phiab lossis lwm yam khoom siv ua phem uas Nina ntxub.
  
  Muaj ib lub tswb nrov uas nws raug yuam kom nias vim nws qhuav dhau thiab ncav tsis cuag dej ntawm lub txaj. Tej zaum nws tuaj yeem ua tau, tab sis nws daim tawv nqaij mob zoo li lub hlwb khov thiab xob laim, ua rau nws tsis ua haujlwm. Tsuas yog ib pliag tom qab nws hu lub tswb, tus kws saib xyuas neeg mob zoo nkauj hauv cov khaub ncaws xws li taug kev los ntawm lub qhov rooj.
  
  "Nyob zoo, Dr. Gould," nws hais lus zoo siab rau lub suab hushed. "Koj xav li cas?"
  
  "Kuv zoo siab heev. Kuv xav tau tiag tiag," Nina nyem tawm. Nws tseem tsis tau paub tias nws tuaj yeem pom zoo rov qab mus txog thaum nws haus ib nrab khob dej khov rau hauv ib lub gulp. Thaum qaug dej qaug cawv, Nina tig rov qab rau ntawm lub txaj mos, sov so thiab saib ib ncig ntawm chav tsev, thaum kawg nres nws ntsia ntawm tus kws tu neeg mob luag ntxhi.
  
  "Kuv pom yuav luag tag lawm," Nina yws. Nws yuav luag ntxhi yog nws tsis txaj muag. "Um, kuv nyob qhov twg? Koj tsis hais - lossis saib - German txhua. "
  
  Tus nais maum luag. "Tsis yog, Dr. Gould. Kuv tuaj ntawm Jamaica tab sis nyob ntawm no hauv Kirkwall ua tus saib xyuas puv sijhawm. Kuv tau raug ntiav los saib xyuas koj rau yav tom ntej, tab sis muaj ib tus kws kho mob ua haujlwm hnyav nrog nws tus khub los kho koj. "
  
  "Lawv ua tsis tau. Qhia rau lawv kom tso tseg, "Nina hais hauv lub suab ntxhov siab. "Kuv muaj mob qog noj ntshav. Lawv hais rau kuv hauv Mannheim thaum lub tsev kho mob Heidelberg xa kuv cov txiaj ntsig. "
  
  "Zoo, kuv tsis yog kws kho mob, yog li kuv tsis tuaj yeem qhia koj txhua yam uas koj tsis tau paub. Tab sis qhov kuv tuaj yeem qhia rau koj yog tias qee cov kws tshawb fawb tsis tshaj tawm lawv qhov kev tshawb pom lossis patent lawv cov tshuaj vim kev ntshai ntawm kev tsis pom zoo los ntawm cov tuam txhab tshuaj. Qhov ntawd yog txhua yam kuv yuav hais kom txog thaum koj tham nrog Dr. Kate, "tus kws saib xyuas neeg mob qhia.
  
  "Dr. Kate? Nov puas yog nws lub tsev kho mob?" Nina nug.
  
  "Tsis yog, madam. Dr. Keith yog ib tug kws kho mob uas tau raug ntiav los tsom rau koj tus mob nkaus xwb. Thiab qhov no yog lub tsev kho mob me me ntawm ntug dej hiav txwv Kirkwall. Nws yog tswv los ntawm Edinburgh-based Scorpio Majorus Holdings. Tsuas yog ob peb tus paub txog qhov no. " nws luag ntxhi rau Nina. "Tam sim no cia kuv coj koj cov cim tseem ceeb thiab saib seb peb puas tuaj yeem ua rau koj xis nyob, thiab tom qab ntawd ... koj puas xav noj ib yam dab tsi? Los yog qhov xeev siab tseem tsis ploj mus?
  
  "Tsis yog," Nina teb sai sai, tab sis tom qab ntawd exhaled thiab luag nyav ntawm qhov kev tshawb pom ntev ntev. "Tsis yog, kuv tsis mob ib yam dabtsi. Qhov tseeb, kuv tshaib plab. " Nina luag nyav wryly, thiaj li tsis ua rau mob hnyav tom qab lub diaphragm thiab nruab nrab ntawm lub ntsws. "Qhia kuv li cas kuv tuaj ntawm no?"
  
  "Mr. David Perdue tau ya koj los ntawm lub teb chaws Yelemees no kom koj tuaj yeem tau txais kev kho mob tshwj xeeb hauv qhov chaw nyab xeeb," tus nais maum hais rau Nina thaum kuaj nws lub qhov muag nrog lub teeb nyem. Nina maj mam tuav tus nais maum dab teg.
  
  "Tos, Purdue nyob ntawm no?" nws nug, me ntsis alarmed.
  
  "Tsis yog, madam. Nws hais kom kuv qhia nws thov txim rau koj. Tej zaum vim tias kuv tsis nyob ntawm no rau koj, "tus kws saib xyuas neeg mob hais rau Nina. Yog lawm, tej zaum vim nws sim txiav kuv lub taub hau fucking hauv qhov tsaus ntuj, Nina xav rau nws tus kheej.
  
  "Tab sis nws yuav tsum tau koom nrog Mr. Cleave hauv lub tebchaws Yelemes rau qee yam kev sib tham hauv pawg, yog li kuv ntshai tam sim no koj tsuas yog nyob nrog peb, koj pab pawg kws kho mob me me," tus kws saib xyuas tawv nqaij tawv tawv nyias cuam tshuam. . Nina tau ntxim nyiam los ntawm nws lub ntsej muag zoo nkauj thiab lub suab nrov nrov, ib nrab ntawm London aristocrat thiab Rasta ".Mr. Cleve yuav pom meej tias yuav tuaj ntsib koj hauv peb hnub tom ntej, yog li tsawg kawg muaj ib lub ntsej muag uas paub txog tos ntsoov, puas yog? "
  
  "Yog, qhov tseeb," Nina nodded, txaus siab yam tsawg kawg ntawm cov xov xwm no.
  
  
  * * *
  
  
  Hnub tom qab, Nina xav tias zoo dua, txawm hais tias nws lub qhov muag tseem tsis tau txais lub zog ntawm tus noog. Yeej tsis muaj qhov kub hnyiab lossis mob ntawm nws daim tawv nqaij, thiab nws ua pa yooj yim dua. Nws tsuas yog ib hnub ua npaws xwb, tab sis nws tau ploj mus sai sai tom qab nws tau muab cov kua ntsuab ntsuab uas Dr. Keith tso dag tias lawv siv Hulk ua ntej nws nto moo. Nina tau zoo siab rau kev lom zem thiab kev tshaj lij ntawm pab pawg, uas ua ke zoo kawg nkaus thiab kev tshawb fawb txog kev kho mob kom ua rau nws muaj kev noj qab haus huv.
  
  "Yog li, puas yog qhov lawv hais txog steroids?" Sam luag ntxhi ntawm qhov rooj.
  
  "Yog lawm tiag. Tag nrho cov no. Koj yuav tsum tau pom tias kuv cov pob tau hloov mus ua raisins li cas!" - nws tso dag nrog tib qhov xav tsis thoob ntawm nws lub ntsej muag, uas ua rau Sam luag siab.
  
  Tsis xav kov nws lossis ua rau nws raug mob, nws tsuas hnia saum nws lub taub hau maj mam, hnov cov ntxhiab ntawm cov tshuaj zawv plaub hau tshiab hauv nws cov plaub hau. "Nws zoo siab tau pom koj, kuv tus hlub,"ntxhi. "Thiab cov plhu no ci ntsa iab thiab. Tam sim no peb tsuas yog yuav tsum tos koj lub qhov ntswg kom ntub thiab koj yuav npaj mus. "
  
  Nina nyuaj nyuaj luag, tab sis nws luag ntxhi. Sam muab nws txhais tes thiab ntsia ib ncig ntawm chav tsev. Muaj ib lub pob paj loj ntawm nws cov paj uas nyiam khi nrog ib lub paj loj loj emerald ntsuab ribbon. Sam pom qhov no amazing heev.
  
  Nina tau sau tseg tias "Lawv qhia kuv tias nws tsuas yog ib feem ntawm décor, hloov paj txhua lub lim tiam thiab lwm yam," Nina sau tseg, "tab sis kuv paub tias lawv tuaj ntawm Purdue."
  
  Sam tsis xav kom pob zeb lub nkoj ntawm Nina thiab Perdue, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws tseem xav tau kev kho mob uas tsuas yog Perdue tuaj yeem muab rau nws. Ntawm qhov tod tes, nws paub tias Perdue tswj tsis tau qhov nws tau sim ua rau Nina hauv cov qhov av dub hauv qab Chernobyl. "Zoo, kuv tau sim coj koj ib co moonshine, tab sis koj cov neeg ua hauj lwm tuav nws," nws shrugged. "Damn drunks, feem ntau ntawm lawv. Saib xyuas tus poj niam cev xeeb tub. Nws tshee hnyo thaum nws haus. "
  
  Nina giggled nrog Sam, tab sis xav tias nws tau hnov txog nws mob qog noj ntshav thiab tau mob siab ua kom nws zoo siab nrog kev noj ntau dhau ntawm qhov tsis muaj tseeb. Txij li thaum nws tsis xav koom nrog cov xwm txheej no, nws hloov qhov kev kawm.
  
  "Dab tsi tshwm sim hauv lub teb chaws Yelemees?" - nws nug.
  
  "Funny koj yuav tsum nug qhov ntawd, Nina," nws tshem nws caj pas thiab rub nws lub kaw lus tawm ntawm nws lub hnab ris.
  
  "Oooh, audio porn?" nws tso dag.
  
  Sam xav tias muaj kev txhaum rau nws qhov kev xav, tab sis nws tau muab lub ntsej muag tu siab thiab piav qhia tias, "Peb xav tau kev pab nrog cov ntaub ntawv me ntsis txog Nazi tub ceev xwm tua tus kheej uas pom meej rhuav tshem qee tus choj ..."
  
  "Yog, 200kg," nws cuam tshuam ua ntej nws mus ntxiv. "Raws li cov lus xaiv, lawv tau rhuav tshem kaum xya tus choj los tiv thaiv kev hla ntawm cov tub rog Soviet. Tab sis raws li kuv qhov chaw, qhov no feem ntau yog speculation. Kuv tsuas paub txog KG 200 vim hais tias nyob rau hauv kuv lub xyoo thib ob ntawm kev kawm tiav tsev kawm ntawv kuv tau sau ib tug dissertation ntawm cov kev puas siab puas ntsws patriotism ntawm kev tua tus kheej missions. "
  
  "200 KG tiag tiag yog dab tsi?" - Sam nug.
  
  "Kampfgeschwader 200," nws hais tias nws tsis xis nyob, taw rau cov kua txiv hmab txiv ntoo ntawm lub rooj tom qab Sam. Nws muab lub khob rau nws thiab muab ob peb lub khob me me los ntawm cov quav cab. "Lawv tau ua haujlwm rau kev ua haujlwm foob pob..." nws sim nco ntsoov lub npe, ntsia saum lub qab nthab, "... hu ua, uh, Kuv xav tias... Reichenberg, raws li kuv nco qab. Tab sis tom qab ntawd lawv tau hu ua Leonidas pawg tub rog. Vim li cas? Lawv tag nrho tuag thiab ploj mus. "
  
  "Yog lawm, qhov ntawd yog qhov tseeb, tab sis koj paub tias peb ib txwm zoo li khiav mus rau hauv tej yam uas yuav tsum tau tuag thiab ploj mus," nws hais rau Nina. Nws tsis tuaj yeem sib cav nrog qhov ntawd. Yog tias muaj dab tsi, nws paub zoo li Sam thiab Perdue tias lub ntiaj teb qub thiab nws cov wizards tau muaj txoj sia nyob thiab zoo nyob rau niaj hnub tsim.
  
  "Thov, Sam, tsis txhob qhia kuv tias peb tab tom ntsib lub Ntiaj Teb Tsov Rog II tua tus kheej tub rog tseem ya lawv Focke-Wulfs hla Berlin," nws hais, nqus pa thiab kaw nws lub qhov muag hauv kev ntshai thuam.
  
  "Um, tsis yog," nws pib sau nws rau ntawm qhov tseeb vwm ntawm ob peb hnub dhau los, "tab sis nco ntsoov tus kws tsav dav hlau uas tau khiav tawm hauv tsev kho mob?"
  
  "Yog lawm," nws teb lub suab txawv txawv.
  
  "Koj puas paub tias nws zoo li cas thaum koj ob leeg mus ncig?" Sam nug kom nws paub tseeb tias yuav rov qab mus deb npaum li cas ua ntej nws pib sau nws rau txhua yam uas tau tshwm sim.
  
  "Kuv tsis pom nws. Thaum xub thawj, thaum tub ceev xwm hu nws Dr. Hilt, kuv xav tias nws yog dab, koj paub, tus uas tab tom nrhiav rau kuv cov neeg nyob ze. Tab sis kuv paub tias nws tsuas yog ib tug neeg pluag uas raug hlawv, tej zaum yuav yog ib tug kws kho mob tuag, "nws piav rau Sam.
  
  Nws ua tsis taus pa tob thiab xav kom nws rub tau los ntawm nws cov luam yeeb ua ntej qhia Nina tias nws tab tom taug kev nrog tus neeg tua hma uas tsuas yog cawm nws txoj sia vim nws qhov muag tsis pom zoo li tus puav thiab taw tes rau nws tsis tau.
  
  "Nws puas tau hais ib yam dab tsi txog lub npog ntsej muag?" Sam xav maj mam ua rau lub ntsiab lus, vam tias nws tsawg kawg paub txog Lub Nkoj ntawm Babel. Tab sis nws yeej paub tseeb tias LöVenhagen yuav tsis txhob txwm qhia qhov zais cia.
  
  "Dab tsi? Daim npog qhov ncauj? Nws lub ntsej muag zoo li cas uas lawv muab rau nws kom tsis txhob muaj cov ntaub so ntswg? nws nug.
  
  "Tsis yog, kev hlub," Sam teb, npaj kom nchuav txhua yam uas lawv koom nrog. "Ib qho qub txeeg qub teg. Babylonian daim npog qhov ncauj. Nws puas tau hais txog qhov no?
  
  "Tsis yog, nws yeej tsis tau hais dab tsi txog lwm lub npog ntsej muag uas tsis yog qhov uas lawv muab rau ntawm nws lub ntsej muag tom qab siv tshuaj tua kab mob," Nina qhia meej, tab sis nws lub ntsej muag tob tob. "Rau qhov Tswv Yexus! Koj puas yuav qhia kuv tias qhov no yog hais txog lossis tsis? Tsis txhob nug cov lus nug thiab tsis txhob ua si nrog yam uas koj muaj nyob rau hauv koj txhais tes yog li kuv thiaj hnov tias peb nyob rau hauv sib sib zog nqus shit dua. "
  
  "Kuv hlub koj, Nina," Sam chuckled. Nws yuav tsum tau kho. Qhov zoo ntawm kev txawj ntse no yog rau tus neeg zoo, ntxim hlub, npau taws keeb kwm nws nyiam heev. "Okay, ua ntej tshaj, cia kuv qhia koj cov npe ntawm cov neeg uas muaj lub suab no thiab lawv lub luag haujlwm yog dab tsi hauv qhov no."
  
  "Okay, mus," nws hais tias, ntsia ntsoov. "Auj Vajtswv, qhov no yuav yog lub hlwb buster, yog li tsuas yog nug yog tias muaj dab tsi koj tsis nkag siab ... "
  
  "Sam!" - nws quaj.
  
  "Zoo. Npaj txhij. Txais tos rau Babylon."
  
  
  Tshooj 26 - Lub ntsej muag ntawm lub ntsej muag
  
  
  Nyob rau hauv lub teeb tsis zoo, nrog npauj tuag nyob rau hauv lub plab ntawm cov iav tuab tuab, Lieutenant Dieter Werner nrog Captain Schmidt mus rau qhov chaw uas nws yuav tsum tau hnov txog cov xwm txheej ntawm ob hnub tom ntej. Hnub kos npe rau daim ntawv cog lus, Lub Kaum Hli 31, tab tom los txog, thiab Schmidt txoj kev npaj yuav luag tiav.
  
  Nws tau ceeb toom rau nws pab tub rog ntawm qhov chaw sib tham los npaj rau kev tawm tsam uas nws yog tus kws tsim qauv - ib qho chaw hauv av ib zaug siv los ntawm SS cov txiv neej hauv cheeb tsam los tsev lawv tsev neeg thaum lub sij hawm Allied bombing raids. Nws tab tom yuav qhia nws tus thawj coj xaiv qhov chaw kub ntawm qhov chaw uas nws tuaj yeem pab txhawb kev tawm tsam.
  
  Werner tsis tau hnov ib lo lus los ntawm nws tus hlub Marlene txij li thaum nws hu ua hysterical, uas qhia cov pab pawg thiab lawv cov neeg koom. Nws lub xov tooj ntawm tes raug nyiag los tiv thaiv nws los ntawm kev ceeb toom rau leej twg, thiab nws tau nyob rau hauv kev soj ntsuam nruj los ntawm Schmidt ib ncig ntawm lub moos.
  
  "Nws tsis nyob deb," Schmidt hais rau nws ua siab ntev thaum lawv tig mus rau pua pua lub sijhawm rau hauv txoj kev me me uas zoo ib yam li lwm tus. Txawm li cas los xij, Werner sim nrhiav cov yam ntxwv tshwj xeeb uas nws tuaj yeem ua tau. Thaum kawg lawv tuaj rau ntawm lub qhov rooj ruaj ntseg nrog lub kaw lus ruaj ntseg nrog tus lej keypad. Schmidt tus ntiv tes tau nrawm heev rau Werner nco qab tus lej. Ob peb lub sijhawm tom qab ntawd, lub qhov rooj hlau tuab tau qhib thiab qhib nrog lub suab nrov nrov.
  
  "Los hauv, Lieutenant," Schmidt caw.
  
  Raws li lub qhov rooj kaw tom qab lawv, Schmidt tig rau lub teeb ci dawb ntawm lub taub hau siv lub zog tiv thaiv phab ntsa. Lub teeb flashed sai sai ob peb zaug ua ntej nyob twj ywm thiab illuminating sab hauv ntawm lub bunker. Werner xav tsis thoob.
  
  Cov cuab yeej sib txuas lus tau nyob hauv cov ces kaum ntawm lub chamber. Liab thiab ntsuab cov lej flashed monotonously ntawm cov vaj huam sib luag nyob nruab nrab ntawm ob lub khoos phis tawj tiaj tus nrog ib tus keyboard ntawm lawv. Ntawm qhov screen sab xis, Werner pom cov duab saum toj kawg nkaus ntawm thaj chaw tawm tsam, CIA lub hauv paus hauv Mosul, Iraq. Nyob rau sab laug ntawm qhov screen no yog ib qho zoo tib yam satellite saib.
  
  Tab sis nws yog lwm tus hauv chav uas tau hais rau Werner tias Schmidt tau mob hnyav heev.
  
  "Kuv paub tias koj paub txog Babylonian daim npog qhov ncauj thiab nws ua txawm tias ua ntej koj tuaj qhia rau kuv, yog li qhov no cawm kuv lub sij hawm nws yuav siv sij hawm los piav qhia thiab piav qhia tag nrho cov "magic powers" nws muaj," - Schmidt khav theeb . "Ua tsaug rau qee qhov kev nce qib hauv kev tshawb fawb ntawm tes, kuv paub tias lub npog ntsej muag tsis yog khawv koob tiag tiag, tab sis kuv tsis nyiam nws ua haujlwm li cas, tsuas yog nws ua li cas xwb."
  
  "Nws nyob qhov twg?" - Werner nug, ua txuj ua kom zoo siab los ntawm qhov khoom plig. "Kuv tsis tau pom qhov no? Kuv puas yuav hnav nws?
  
  "Tsis yog, kuv tus phooj ywg," Schmidt luag ntxhi. "Kuv yuav ua".
  
  "Raws li leej twg? Ua ke nrog Prof. Sloan tuag lawm, yuav tsis muaj laj thawj rau koj los ua tus neeg koom nrog kev cog lus. "
  
  Schmidt teb tias "Nws tsis yog koj qhov kev lag luam uas kuv piav qhia," Schmidt teb.
  
  "Tab sis koj paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim," Werner tau hais tias, vam tias yuav txwv Schmidt kom nws thiaj li tau txais lub npog ntsej muag nws tus kheej thiab muab rau Marduk. Tab sis Schmidt muaj lwm txoj kev npaj.
  
  "Kuv ntseeg, tab sis muaj qee yam uas tuaj yeem tshem lub npog ntsej muag yam tsis muaj xwm txheej. Nws hu ua Skin. Hmoov tsis zoo, Neumand tsis thab mus khaws cov khoom siv tseem ceeb no thaum nws nyiag lub npog ntsej muag, neeg ruam! Yog li ntawd, kuv xa Himmelfarb mus ua txhaum lub airspace thiab tsaws ntawm ib tug zais cia khiav kaum ib klicks sab qaum teb ntawm Nineveh. Nws yuav tsum tau txais daim tawv nqaij nyob rau hauv ob hnub tom ntej no ces kuv thiaj li tshem tau daim npog qhov ncauj ua ntej ... "nws shrugged, "tsis muaj.
  
  "Yuav ua li cas yog tias nws ua tsis tau?" - nug Werner, xav tsis thoob ntawm qhov kev pheej hmoo Schmidt coj.
  
  "Nws yuav tsis tso koj tseg. Nws muaj kev tswj hwm ntawm qhov chaw thiab ... "
  
  "Thov txim, tus thawj coj, tab sis nws puas tau tshwm sim rau koj tias Himmelfarb yuav tig tawm tsam koj? Nws paub tus nqi ntawm Babylonian daim npog qhov ncauj. Koj tsis ntshai nws yuav tua koj rau qhov no ?" - Werner nug.
  
  Schmidt tig rau lub teeb rov qab sab ntawm chav tsev uas lawv sawv. Hauv nws qhov ci ntsa iab, Werner tau txais tos los ntawm phab ntsa uas muaj lub ntsej muag zoo ib yam. Tau hloov lub bunker rau hauv ib yam dab tsi zoo ib yam li catacomb, qhov ncauj qhov ntswg zoo li pob txha taub hau dai rau ntawm phab ntsa.
  
  "Himmelfarb tsis paub tias leej twg yog tus tiag tiag, tab sis kuv ua. Nws paub tias nws tsis tuaj yeem thov daim npog qhov ncauj tshwj tsis yog nws siv nws lub sijhawm thaum muab kuv lub ntsej muag tshem tawm, thiab kom paub tseeb tias nws ua tiav, Kuv yuav tuav rab phom rau nws tus tub lub taub hau mus rau Berlin. " Schmidt luag ntxhi, qhuas cov duab ntawm phab ntsa.
  
  "Koj puas tau ua txhua yam no kom tsis meej pem leej twg yuav sim nyiag koj lub npog ntsej muag? Ci ntsa iab!" Werner hais ua tsaug. Hla nws txhais tes hla nws lub hauv siab, nws maj mam taug kev raws phab ntsa, sim nrhiav qhov tsis sib xws ntawm lawv, tab sis nws yuav luag tsis yooj yim sua.
  
  "Auj, Kuv tsis tau ua rau lawv, Dieter." Schmidt ib ntus tso tseg nws tus narcissism. "Cov no yog kev sim ntawm cov qauv tsim los ntawm cov kws tshawb fawb thiab cov neeg tsim qauv ntawm Order of the Black Sun qee zaum xyoo 1943. Babylonian Mask tau txais los ntawm Renatus ntawm Kev Txiav Txim thaum nws raug xa mus rau Middle East ntawm kev sib tw. "
  
  "Renatus?" - Nug Werner, uas tsis paub txog cov txheej txheem ntawm lub koom haum zais cia, zoo li tsawg tus neeg.
  
  "Tus Thawj Coj," Schmidt hais. "Txawm li cas los xij, tau pom tias nws muaj peev xwm ua tau li cas, Himmler tam sim ntawd tau hais kom ntau lub qhov ncauj qhov ntswg zoo sib xws thiab sim nrog lawv hauv Leonidas chav tsev los ntawm KG 200. Lawv yuav tsum tawm tsam ob lub Red Army tshwj xeeb thiab nkag mus. lawv cov qib, ntxeev siab rau lawv tus kheej rau cov tub rog Soviet. "
  
  "Puas yog tib lub qhov ncauj qhov ntswg?" Werner xav tsis thoob.
  
  Schmidt nodded. "Yog lawm, kaum ob ntawm lawv. Tab sis nws hloov tawm los ua qhov tsis ua tiav. Cov kws tshawb fawb uas tau tsim lub ntsej muag Babylonian miscalculated los yog, zoo, kuv tsis paub cov ntsiab lus, "nws shrugged. "Xwb, cov neeg tsav tsheb tau dhau los ua kev puas siab puas ntsws, tua tus kheej thiab tsoo lawv lub tsheb hauv cov chaw pw hav zoov ntawm ntau lub tebchaws Soviet es tsis txhob ua tiav lub luag haujlwm. Himmler thiab Hitler tsis quav ntsej vim nws ua haujlwm tsis tiav. Yog li, Leonidas pawg tau nqis mus rau hauv keeb kwm raws li tib neeg Nazi kamikaze pawg hauv keeb kwm. "
  
  Werner coj nws tag nrho, sim tsim ib txoj hauv kev kom tsis txhob muaj txoj hmoo zoo ib yam thaum dag Schmidt kom tso nws tus neeg saib xyuas ib pliag. Tab sis, hais ncaj ncees, muaj ob hnub ua ntej txoj kev npaj yuav tsum tau ua, thiab nws yuav luag tsis tuaj yeem tiv thaiv kev puas tsuaj tam sim no. Nws paub ib tug neeg tsav dav hlau Palestinian los ntawm Air Force ya core. Yog tias nws tuaj yeem tiv tauj nws, nws tuaj yeem tiv thaiv Himmelfarb tawm ntawm Iraqi airspace. Qhov no yuav cia nws mloog zoo rau kev ua phem rau Schmidt ntawm hnub kos npe.
  
  Cov xov tooj cua pib tawg, thiab qhov chaw liab loj tshwm sim ntawm daim duab qhia chaw.
  
  "Aw! Peb nyob ntawm no!" - Schmidt qw zoo siab.
  
  "WHO?" - Werner nug curiously. Schmidt patted nws sab nraub qaum thiab coj nws mus rau qhov screen.
  
  "Peb, kuv tus phooj ywg. Kev ua haujlwm "Lion 2". Koj puas pom qhov chaw no? Qhov no yog satellite saib xyuas ntawm CIA chaw ua haujlwm hauv Baghdad. Kev lees paub rau cov uas kuv tab tom tos yuav qhia txog kev thaiv rau Lub Hague thiab Berlin feem. Thaum peb muaj tag nrho peb qhov chaw, koj chav yuav ya mus rau taw tes rau Baghdad thaum lwm ob chav ntawm koj pab tub rog ib txhij tawm tsam lwm lub nroog. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Werner yws yws, saib lub pob liab liab. "Vim li cas peb lub nroog no? Kuv tau txais Lub Hague - qhov ua siab tshaj yuav tsum muaj nyob rau ntawd. Thiab Baghdad hais rau nws tus kheej, tab sis vim li cas Berlin? Puas yog koj tab tom npaj ob lub tebchaws rau kev tawm tsam?
  
  "Yog vim li cas kuv thiaj xaiv koj ua tus thawj coj, Lieutenant. Koj yog tus kws tshaj lij los ntawm qhov xwm txheej, "Schmidt tau hais yeej.
  
  Tus thawj coj ntawm phab ntsa-mounted intercom hais lus tau nyem, thiab lub suab nrov nrov ntawm cov lus tawm tswv yim echoed thoob plaws hauv lub bunker kaw. Ob tug txiv neej instinctively npog lawv pob ntseg, wincing kom txog thaum lub suab tuag.
  
  "Tus tauj ncov loj Schmidt, qhov no yog Kilo puag tus neeg saib xyuas. Muaj ib tug poj niam ntawm no xav pom koj, nrog rau nws tus pab. Cov ntaub ntawv qhia tias nws yog Miriam Inkley, tus neeg sawv cev raug cai Askiv ntawm World Bank hauv Tebchaws Yelemees, tau hais lub suab ntawm tus neeg saib xyuas ntawm lub rooj vag.
  
  "Tam sim no? Yog tsis teem caij? Schmidt qw. "Qhia nws kom ploj mus. Kuv tsis khoom!"
  
  "Huag, kuv yuav tsis ua li ntawd, tus tswv," Werner tau sib cav kom txaus siab rau Schmidt ntseeg tias nws tau tuag hnyav. Hauv lub suab qis nws hais rau tus thawj coj: "Kuv hnov nws ua haujlwm rau Lieutenant General Meyer. Tej zaum nws yog hais txog kev tua neeg ua phem los ntawm LöVenhagen thiab xovxwm sim ua rau peb saib tsis zoo. "
  
  "Vajtswv paub, kuv tsis muaj sijhawm rau qhov no!" - nws teb. "Cia lawv mus rau kuv lub chaw haujlwm!"
  
  "Kuv puas yuav nrog koj mus, tus tswv? Lossis koj puas xav kom kuv ua tsis pom?" - Werner nug insidiously.
  
  "Tsis yog, tau kawg koj yuav tsum tuaj nrog kuv," Schmidt snapped. Nws ntxhov siab vim raug cuam tshuam, tab sis Werner nco txog lub npe ntawm tus poj niam uas tau pab lawv tsim kev cuam tshuam thaum lawv xav tau tshem tub ceev xwm. Ces Sam Cleave thiab Marduk yuav tsum nyob ntawm no. Kuv yuav tsum nrhiav Marlene, tab sis ua li cas? Thaum Werner taug kev mus rau qhov chaw ua haujlwm nrog nws tus thawj coj, nws racked nws lub hlwb, sim xyuas seb nws tuaj yeem khaws Marlene thiab nws yuav ua li cas kom deb ntawm Schmidt tsis pom.
  
  "Thov ceev, Lieutenant," Schmidt hais. Tag nrho cov cim ntawm nws yav dhau los kev khav theeb thiab kev xyiv fab kev cia siab tau ploj mus tam sim no, thiab nws tau rov qab los rau hauv hom kev ua phem tag nrho. "Peb tsis muaj sijhawm los nkim." Werner xav tsis thoob yog tias nws yuav tsum tsuas yog kov yeej tus thawj coj thiab nkag mus hauv chav. Nws yuav yooj yim heev tam sim no. Lawv nyob nruab nrab ntawm lub bunker thiab lub hauv paus, hauv av, uas tsis muaj leej twg yuav hnov tus thawj coj lub suab quaj thov kev pab. Ntawm qhov tod tes, thaum lawv tuaj txog ntawm lub hauv paus, nws paub tias Sam Cleave tus phooj ywg nyob saum toj thiab tias Marduk tej zaum twb paub tias Werner muaj teeb meem.
  
  Txawm li cas los xij, yog tias nws swb tus thawj coj, lawv txhua tus tuaj yeem raug nthuav tawm. Nws yog qhov kev txiav txim siab nyuaj. Yav dhau los, Werner feem ntau pom nws tus kheej tsis txaus ntseeg vim tias muaj kev xaiv tsawg dhau, tab sis lub sijhawm no muaj ntau dhau, txhua qhov ua rau muaj qhov sib npaug sib luag. Tsis paub tias qhov twg yog lub ntsej muag Babylonian tiag tiag kuj yog qhov teeb meem tiag tiag, thiab lub sijhawm tau ploj mus - rau tag nrho lub ntiaj teb.
  
  Txhua yam sai sai, ua ntej Werner tuaj yeem txiav txim siab ntawm qhov zoo thiab qhov tsis zoo ntawm qhov xwm txheej, ob leeg tau mus txog ntawm tus ntaiv ntawm lub tsev ua haujlwm tsis tshua muaj. Werner tau taug kev ntawm tus ntaiv ib sab ntawm Schmidt, nrog cov neeg tsav dav hlau lossis cov neeg ua haujlwm tswj hwm uas tau txais tos lossis qhuas, nws yuav ruam dhau los ua kev tawm tsam tam sim no. Teem koj lub sijhawm. Saib seb lub sijhawm twg los nthuav qhia lawv tus kheej ua ntej, Werner hais rau nws tus kheej. Tab sis Marlene! Peb yuav nrhiav tau nws li cas?
  
  "Tsuas yog ua si nrog txhua yam kuv hais, Werner," Schmidt hais los ntawm cov hniav gritted thaum lawv mus txog qhov chaw ua haujlwm, qhov chaw Werner pom tus poj niam tus kws tshaj xov xwm thiab Marduk tos hauv lawv lub qhov ncauj qhov ntswg. Rau qhov sib cais thib ob nws muaj kev ywj pheej dua, zoo li muaj kev cia siab los qw thiab ua rau nws tus neeg saib xyuas, tab sis Werner paub tias nws yuav tsum tau tos.
  
  Kev sib pauv ntawm kev pom ntawm Marduk, Margaret thiab Werner yog qhov kev lees paub sai, zais deb ntawm Captain Schmidt lub siab xav. Margaret tau qhia nws tus kheej thiab Marduk ua ob tus kws lij choj aviation nrog kev paub dhau los hauv kev nom kev tswv.
  
  Schmidt hais tias, "Thov muaj lub rooj zaum," Schmidt hais tias, ua txuj ua neeg zoo. Nws sim tsis txhob ntsia tus txiv neej laus coj txawv txawv uas nrog tus stern, extroverted poj niam.
  
  "Ua tsaug," Margaret hais. "Peb yeej xav tham nrog tus thawj coj ntawm Luftwaffe tiag tiag, tab sis koj cov neeg saib xyuas tau hais tias Lieutenant General Meyer tau tawm hauv lub tebchaws."
  
  Nws xa tawm qhov kev thuam thuam kev tawm tsam nrog elegance thiab nrog lub hom phiaj ntawm kev xav pissing tus thawj coj tawm me ntsis. Werner sawv ntsug ntawm ib sab ntawm lub rooj, sim tsis txhob luag.
  
  
  Tshooj 27 - Susa lossis Tsov Rog
  
  
  Nina lub qhov muag kaw rau Sam's thaum nws mloog qhov kawg ntawm qhov kaw. Nyob rau ib kis, nws ntshai tias nws tsis ua pa thaum nws mloog, frowned, concentrated, gasped, thiab cocked nws lub taub hau mus rau sab thoob plaws lub soundtrack. Thaum nws tag lawm, nws cia li ntsia nws. Muaj xov xwm channel ua si hauv Nina TV hauv keeb kwm yav dhau, tab sis tsis muaj suab nrov.
  
  "Dam nws!" - nws mam li exclaimed. Nws ob txhais tes tau npog nrog koob thiab raj los ntawm cov txheej txheem hnub, txwv tsis pub nws yuav tau faus rau hauv nws cov plaub hau hauv kev xav tsis thoob. "Koj puas qhia kuv tias tus txiv leej tub uas kuv xav tias yog Jack the Ripper yog Gandalf lub Grey tiag tiag, thiab kuv tus phooj ywg uas pw hauv ib chav nrog kuv thiab taug kev mais nrog kuv yog ib tug neeg tua neeg ntshav txias?"
  
  "Yog".
  
  "Yog li ntawd yog vim li cas nws thiaj tsis tua kuv thiab?" Nina xav nrov nrov.
  
  Sam hais rau nws tias "Koj qhov muag tsis pom kev cawm koj txoj sia." "Qhov tseeb tias koj tsuas yog tus neeg uas tsis pom tias nws lub ntsej muag yog lwm tus yuav tsum yog koj txoj kev cawm seej. Koj tsis yog ib qho kev hem thawj rau nws. "
  
  "Kuv yeej tsis xav tias kuv yuav zoo siab ua neeg dig muag. Yexus! Koj puas xav tias yuav muaj dab tsi tshwm sim rau kuv? Yog li tam sim no lawv nyob qhov twg?"
  
  Sam tshem nws caj pas, qhov zoo uas Nina tau kawm los ntawm tam sim no txhais tau hais tias nws tsis xis nyob nrog qee yam uas nws tab tom sim hais, ib yam dab tsi uas yuav tsis zoo li vwm.
  
  "Auj kuv gosh," nws hais dua.
  
  "Mloog, qhov no yog txhua yam txaus ntshai. Perdue yog tibneeg hu tauj coob sib sau ua ke pab pawg ntawm hackers nyob rau hauv txhua lub nroog loj los cuam tshuam nrog satellite tshaj tawm thiab xov tooj cua teeb liab. Nws xav tiv thaiv cov xov xwm ntawm Sloan txoj kev tuag los ntawm kev sib kis sai heev, "Sam piav qhia, tsis muaj kev cia siab ntau rau Perdue txoj kev npaj ua rau lub ntiaj teb kev tshaj tawm. Txawm li cas los xij, nws cia siab tias qhov no yuav cuam tshuam loj heev, yam tsawg kawg los ntawm kev sib tham loj ntawm cyber spy thiab cov kws tshaj lij uas Perdue muaj nyob ntawm tes. "Margaret, tus poj niam lub suab uas koj hnov, tseem nyob hauv lub teb chaws Yelemees tam sim no. Werner yuav tsum ceeb toom rau Marduk thaum nws tswj tau rov qab lub npog ntsej muag rau Schmidt yam tsis muaj Schmidt paub, tab sis los ntawm hnub teev tsis muaj dab tsi hnov los ntawm nws. "
  
  "Yog li nws tuag," Nina shrugged.
  
  "Tsis tsim nyog. Nws tsuas yog txhais tau tias nws ua tsis tau daim npog qhov ncauj, "Sam hais. "Kuv tsis paub tias Kohl tuaj yeem pab nws tau, tab sis kuv xav tias nws zoo li me ntsis. Tab sis txij li Marduk tsis tau hnov dab tsi los ntawm Werner, nws tau mus nrog Margaret mus rau Base B üchel kom pom tias muaj dab tsi tshwm sim. "
  
  "Qhia Perdue kom nrawm nws txoj haujlwm ntawm kev tshaj tawm xov xwm," Nina hais rau Sam.
  
  "Kuv paub tseeb tias lawv tau txav nrawm li lawv tuaj yeem ua tau."
  
  "Tsis ceev txaus," nws tawm tsam, nodding nws lub taub hau ntawm lub TV. Sam tig mus pom tias thawj lub network loj tau txais tsab ntawv ceeb toom tias Perdue cov neeg tau sim nres.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - Sam exclaimed.
  
  "Qhov no yuav tsis ua haujlwm, Sam," Nina lees paub. "Tsis muaj tus neeg sawv cev xov xwm yuav saib xyuas yog tias lawv pib ua tsov rog hauv ntiaj teb los ntawm kev tshaj tawm xov xwm ntawm xibfwb Sloane txoj kev tuag. Koj paub lawv zoo li cas! Cov neeg siab phem siab tawv. Feem ntau. Lawv xav sim ua qhov credit rau kev hais lus xaiv ntau dua li xav txog qhov tshwm sim. "
  
  Sam hais tias, "Kuv xav tias qee cov ntawv xov xwm loj thiab cov ntawv tshaj tawm hauv social media yuav hu qhov no yog dag," Sam hais tias, poob siab. "Nws yuav yog 'nws hais, nws hais' ntev txaus los tiv thaiv kev hu tiag tiag rau kev ua tsov rog.
  
  Daim duab hauv TV tam sim ntawd ploj mus thiab ob peb lub 80's music yeeb yaj duab tshwm sim. Sam thiab Nina xav tsis thoob yog tias qhov no yog kev ua haujlwm ntawm hackers, uas nyob rau hauv lub sijhawm no siv txhua yam uas lawv tuaj yeem tau txais lawv txhais tes kom ncua sijhawm tshaj tawm.
  
  "Sam," nws hais tam sim ntawd hauv lub suab nrov dua, lub suab zoo dua. "Qhov ntawd Marduk tau hais rau koj txog daim tawv nqaij uas tuaj yeem tshem lub npog ntsej muag - nws puas muaj qhov ntawd?"
  
  Nws tsis muaj lus teb. Thaum ntawd nws yeej tsis tshwm sim rau nws nug Marduk ntxiv txog qhov no.
  
  Sam teb tias, "Kuv tsis muaj lub tswv yim," Sam teb. "Tab sis kuv tsis tuaj yeem pheej hmoo hu nws ntawm Margaret lub xov tooj tam sim no. Leej twg paub qhov twg lawv nyob tom qab yeeb ncuab kab, koj paub? Nws yuav yog qhov kev txav vwm uas tuaj yeem raug nqi txhua yam. "
  
  "Kuv paub. Kuv tsuas yog xav tsis thoob, "nws hais.
  
  "Vim li cas?" - nws yuav tsum nug.
  
  "Zoo, koj tau hais tias Margaret muaj lub tswv yim ntawm ib tus neeg siv lub npog ntsej muag kom pom tus xibfwb Sloan, txawm tias tsuas yog kos npe rau kev sib haum xeeb, txoj cai?" Nina hais rau kuv.
  
  "Yog lawm, nws tau ua," nws lees paub.
  
  Nina sighed hnyav, xav txog dab tsi nws yuav ua hauj lwm. Thaum kawg, nws yuav ua haujlwm zoo dua li nws txoj kev noj qab haus huv xwb.
  
  "Puas Margaret txuas peb mus rau Sloane lub chaw ua haujlwm?" Nina nug zoo li nws tab tom xaj pizza.
  
  "Purdue tau. Vim li cas?"
  
  "Cia peb teem lub rooj sib tham. Hnub tom qab tag kis yog Halloween, Sam. Ib hnub zoo tshaj plaws nyob rau hauv keeb kwm tsis ntev los no, thiab peb tsis tuaj yeem tso cai rau nws tsis muaj zog. Yog tias Mr. Marduk tuaj yeem xa daim npog ntsej muag rau peb, "nws piav qhia, tab sis Sam pib co nws lub taub hau.
  
  "Tsis muaj teeb meem! Tsis muaj txoj hauv kev uas kuv yuav cia koj ua qhov no, Nina, "nws tawm tsam furiously.
  
  "Cia kuv ua kom tiav!" - Nws qw nrov nrov li nws lub cev raug mob tuaj yeem ua tau. "Kuv yuav ua nws, Sam! Nov yog kuv qhov kev txiav txim siab thiab kuv lub cev yog kuv txoj hmoo!"
  
  "Yog tiag?" nws qw. "Yuav ua li cas txog cov neeg koj yuav tso tseg yog tias peb tsis tswj kom tau lub npog ntsej muag ua ntej nws coj koj ntawm peb?"
  
  "Yuav ua li cas yog tias kuv tsis ua, Sam? Puas yog tag nrho lub ntiaj teb poob rau hauv fucking Ntiaj Teb Tsov Rog III? Ib tug txiv neej lub neej...los yog lub ntiaj teb no cov me nyuam raug huab cua raided dua? Cov txiv tsev thiab cov kwv tij rov qab los nyob rau pem hauv ntej, thiab Vajtswv paub dab tsi ntxiv uas lawv yuav siv thev naus laus zis rau lub sijhawm no!" Nina lub ntsws ua haujlwm dhau sijhawm los nyem tawm cov lus.
  
  Sam tsuas tshee nws lub taub hau. Nws tsis xav lees tias nws yog qhov zoo tshaj plaws uas nws ua tau. Yog hais tias nws yog lwm tus poj niam, tab sis tsis yog Nina.
  
  "Los ntawm, Cleve, koj paub tias qhov no yog tib txoj kev tawm," nws hais thaum tus nais maum khiav hauv.
  
  "Dr. Gould, koj tsis tuaj yeem nruj heev. Thov koj ncaim mus, Mr. Cleave, "nws thov. Nina tsis xav ua phem rau cov neeg ua haujlwm kho mob, tab sis tsis muaj txoj hauv kev uas nws tuaj yeem tso qhov teeb meem no daws tsis tau.
  
  "Hannah, thov cia peb xaus qhov kev sib tham no," Nina thov.
  
  "Koj ua tsis taus pa, Dr. Gould. Koj tsis raug tso cai los ntawm koj cov hlab ntsha li ntawd thiab ua rau koj lub plawv dhia mus rau hauv lub ru tsev, "Hannah cem.
  
  "Kuv nkag siab," Nina teb sai sai, ua rau nws lub suab zoo. "tab sis thov cia Sam thiab kuv ob peb feeb ntxiv."
  
  "Dab tsi yog qhov tsis zoo ntawm TV?" Hannah nug, xav tsis thoob los ntawm kev cuam tshuam tsis tu ncua hauv kev tshaj tawm thiab cov duab distorted. "Kuv yuav kom cov neeg kho kho saib peb lub kav hlau txais xov." Nrog rau qhov ntawd, nws tawm hauv chav, ua tib zoo saib Nina kom txaus siab rau qhov nws hais. Nina nodded teb.
  
  "Zoo hmoo kho lub kav hlau txais xov," Sam luag nyav.
  
  "Purdue nyob qhov twg?" Nina nug.
  
  "Kuv hais rau koj li ntawd. Nws yog tibneeg hu tauj coob txuas satellites ua los ntawm nws lub tuam txhab lub kaus mus rau tej thaj chaw deb nkag tau ntawm nws cov neeg tsis pub leej twg paub. "
  
  "Kuv txhais tau tias, nws nyob qhov twg? Puas yog nws nyob hauv Edinburgh? Nws puas nyob hauv lub teb chaws Yelemees?
  
  "Vim li cas?" - Sam nug.
  
  " teb kuv!" - nws thov, frowning.
  
  "Koj tsis xav kom nws nyob qhov twg nyob ze koj, yog li tam sim no nws nyob deb." Tam sim no nws tau tawm lawm. Nws hais qhov no thaum tiv thaiv Purdue rau Nina tsis txaus ntseeg. "Nws muaj kev tu siab heev rau qhov uas tau tshwm sim ntawm Chernobyl thiab koj tau ua phem rau nws zoo li kev txaj muag hauv Mannheim. Koj xav li cas?
  
  "Tos, dab tsi?" - nws bark ntawm Sam. "Nws sim tua kuv! Koj puas to taub qhov tsis ntseeg qhov no cultivates?
  
  "Yog, kuv ntseeg! kuv ntseeg. Thiab cia koj lub suab cia ua ntej Muam Betty rov los. Kuv paub tias nws zoo li cas rau kev poob siab thaum kuv lub neej raug hem los ntawm cov uas kuv ntseeg. Koj tsis tuaj yeem ntseeg tias nws tau txhob txwm xav ua phem rau koj, Nina. Vim Tswv Yexus, nws hlub koj!"
  
  Nws nres, tab sis nws lig dhau lawm. Nina tau tshem riam phom, tsis hais tus nqi, tab sis Sam twb khuv xim nws cov lus. Qhov kawg uas nws xav tau kom nws nco qab yog Perdue qhov kev tsis txaus siab ntawm nws txoj kev hlub. Nyob rau hauv nws tus kheej lub tswv yim, Sam twb tsis zoo rau Perdue nyob rau hauv ntau txoj kev. Perdue yog ib tus neeg txawj ntse nrog lub ntsej muag kom phim, ntawm nws tus kheej los ua tus nplua nuj, tau txais txiaj ntsig, vaj tse, thiab thev naus laus zis patents. Nws muaj lub koob npe nrov tshaj plaws raws li tus neeg tshawb nrhiav, philanthropist thiab inventor.
  
  Txhua tus Sam tau yog Pulitzer nqi zog thiab ob peb lwm yam khoom plig thiab qhuas. Dhau li ntawm peb phau ntawv thiab nyiaj me me los ntawm Purdue cov khoom muaj nqis yos hav zoov, Sam muaj ib chav tsev penthouse thiab miv.
  
  "Tau teb kuv cov lus nug," nws hais yooj yim, pom qhov sting nyob rau hauv Sam lub qhov muag ntawm qhov muaj peev xwm poob nws. "Kuv cog lus tias yuav coj tus cwj pwm zoo yog tias Perdue pab kuv hu rau WUO lub hauv paus chaw haujlwm."
  
  "Peb tsis paub txawm tias Marduk muaj lub npog ntsej muag," Sam tab tom tuav ntawm straws kom nres Nina txoj kev vam meej.
  
  "Qhov no zoo kawg nkaus. Thaum peb tsis paub meej, peb kuj tseem tuaj yeem npaj rau kuv tus sawv cev WUO ntawm kev kos npe kom Prof. Sloan cov neeg tuaj yeem npaj logistics thiab kev ruaj ntseg raws li. "Tom qab tag nrho," nws sighed, "thaum ib tug me me brunette tshwm sim nrog los yog tsis muaj Sloane lub ntsej muag, nws yuav yooj yim dua hu cov lus ceeb toom yog dag, txoj cai?"
  
  "Purdue nyob hauv Reichtisusis thaum peb hais," Sam lees txim. "Kuv yuav tiv tauj nws thiab qhia nws txog koj qhov kev thov."
  
  "Ua tsaug," nws teb me ntsis thaum lub vijtsam TV tau hloov pauv ntawm cov channel mus rau channel, ncua luv luv ntawm cov suab ntsuas. Nws dheev nres ntawm lub chaw xov xwm thoob ntiaj teb, uas tseem tsis tau poob lub zog. Nina ob lub qhov muag tau glued mus rau qhov screen. Nws tsis quav ntsej Sam lub siab ntsiag to tam sim no.
  
  "Sam, saib!" - nws qw thiab tsa nws txhais tes nyuaj rau taw tes rau hauv TV. Sam tig ib ncig. Tus neeg sau xov xwm tau tshwm sim nrog nws lub microphone hauv CIA chaw ua haujlwm hauv Hague tom qab nws.
  
  "Tig lub ntim!" Sam exclaimed thaum nws tuav lub chaw taws teeb tswj thiab nias ib pawg ntawm cov nyees khawm tsis ncaj ncees lawm ua ntej tig lub ntim rau hauv daim ntawv loj hlob ntsuab tuav ntawm lub siab txhais npo. Thaum lawv hnov tej lus uas nws hais, nws tsuas hais tau peb kab lus xwb.
  
  "...Ntawm no hauv Hague tom qab cov lus ceeb toom ntawm kev liam tias tua tus xibfwb Martha Sloane nag hmo ntawm nws qhov chaw so hnub so hauv Cardiff. Cov xov xwm tsis tuaj yeem lees paub cov lus ceeb toom no vim tias tus xibfwb tus neeg sawv cev tsis tuaj yeem tawm tswv yim. "
  
  "Zoo, tsawg kawg lawv tseem tsis paub tseeb txog qhov tseeb," Nina sau tseg. Kev txuas ntxiv ntawm tsab ntawv ceeb toom los ntawm lub studio, qhov twg cov xov xwm tshaj tawm ntxiv cov ntaub ntawv ntxiv txog lwm txoj kev txhim kho.
  
  Txawm li cas los xij, raws li kev sib tham txog kev sib haum xeeb yav tom ntej ntawm Meso-Arab lub xeev thiab World Bank, lub chaw ua haujlwm ntawm Meso-Arabia tus thawj coj, Sultan Yunus ibn Mekkan, tshaj tawm txoj kev hloov pauv.
  
  "Yog lawm, tam sim no nws pib. Fucking tsov rog, "Sam qw, zaum thiab mloog hauv kev cia siab.
  
  "Lub Tsev Meso-Arab Cov Neeg Sawv Cev tau hloov pauv daim ntawv cog lus kos npe hauv nroog Susa, Meso-Arabia, tom qab kev hem thawj rau lub neej ntawm Sultan los ntawm lub koom haum."
  
  Nina ua pa tob. "Yog li tam sim no nws yog Susa lossis tsov rog. Tam sim no koj puas tseem xav tias kuv hnav lub npog ntsej muag ntawm Babel tsis txiav txim siab rau lub neej yav tom ntej ntawm lub ntiaj teb tag nrho?
  
  
  Tshooj 28 - Marduk txoj kev ntxeev siab
  
  
  Werner paub tias nws tsis raug tso cai tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm thaum Schmidt tab tom tham nrog cov neeg tuaj saib, tab sis nws yuav tsum paub tias Marlene raug kaw qhov twg. Yog tias nws tuaj yeem tiv tauj Sam, tus neeg sau xov xwm tuaj yeem siv nws cov neeg sib cuag los taug qab qhov nws hu rau Werner lub xov tooj ntawm tes. Nws tau zoo siab tshwj xeeb los ntawm cov lus hais raug cai uas tau nchuav tawm ntawm tus neeg sau xov xwm Askiv lub qhov ncauj, thaum nws dag Schmidt los ua tus kws lij choj los ntawm WUO lub hauv paus chaw haujlwm.
  
  Dheev Marduk cuam tshuam kev sib tham. "Kuv thov txim, Tus Thawj Tub Rog Schmidt, tab sis kuv puas tuaj yeem siv koj cov txiv neej chav? Peb tau nrawm heev los txog ntawm koj lub hauv paus vim tag nrho cov xwm txheej sai sai uas kuv lees paub tias kuv tsis saib xyuas kuv lub zais zis. "
  
  Schmidt tau pab heev. Nws tsis xav ua kom nws tus kheej ua phem rau pem hauv ntej ntawm VO vim lawv tam sim no tswj hwm nws lub hauv paus thiab nws cov thawj coj. Txog thaum nws tau ua nws lub zog los tuav lawv lub hwj chim, nws yuav tsum mloog lus thiab hnia ntau npaum li qhov tsim nyog kom tau txais qhov tshwm sim.
  
  "Muaj tseeb! Tau kawg, "Schmidt teb. "Lieutenant Werner, koj puas tuaj yeem nqa peb cov qhua tuaj rau hauv cov txiv neej chav? Thiab tsis txhob hnov qab nug ... Marlene ... txog kev nkag mus rau Block B, ok?
  
  "Yog lawm, tus tswv," Werner teb. "Thov nrog kuv mus, tus tswv."
  
  "Ua tsaug, Lieutenant. Koj paub, thaum koj mus txog kuv lub hnub nyoog, qhov kev mus xyuas tas li mus rau chav dej yuav dhau los ua qhov yuav tsum tau ua thiab ntev. Saib xyuas koj cov hluas. "
  
  Schmidt thiab Margaret chuckled ntawm Marduk cov lus hais thaum Werner ua raws li Marduk tus hneev taw. Nws tau sau tseg ntawm Schmidt qhov kev hloov maj mam, coded ceeb toom tias Marlene lub neej yuav muaj feem cuam tshuam yog tias Werner sim ua dab tsi sab nraud nws pom. Lawv tau tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm qeeb qeeb los hais txog lub plam mus yuav ntau lub sijhawm. Thaum lawv tawm ntawm pob ntseg, Werner rub Marduk ib sab.
  
  "Mr. Marduk, thov, koj yuav tsum pab kuv," nws ntxhi.
  
  "Yog vim li cas kuv nyob ntawm no. Koj tsis tuaj yeem tiv tauj kuv thiab qhov kev ceeb toom tsis zoo ntawm koj tus thawj coj tau muab nws tam sim ntawd, "Marduk teb. Werner ntsia tus txiv neej laus nrog kev qhuas. Nws yog qhov zoo kawg li kev pom Marduk, tshwj xeeb tshaj yog rau tus txiv neej nws hnub nyoog.
  
  Werner thaum kawg hais tias "Kuv tus Vajtswv, kuv nyiam cov neeg muaj kev pom zoo."
  
  "Kuv thiab, tus tub. Kuv thiab. Thiab ntawm daim ntawv ntawd, tsawg kawg koj puas tau pom qhov twg nws khaws daim npog qhov ncauj ntawm Babel? " - nws nug. Werner nodded.
  
  "Tab sis ua ntej peb yuav tsum xyuas kom meej tias peb tsis muaj," Marduk hais. "Koj lub tsev kho mob nyob qhov twg?"
  
  Werner tsis paub tias tus txiv neej laus li cas, tab sis tam sim no nws tau kawm khaws nws cov lus nug rau nws tus kheej thiab saib cov xwm txheej nthuav tawm. "Ntawm no".
  
  Kaum feeb tom qab, ob tug txiv neej tau sawv ntawm lub xub ntiag ntawm lub xov tooj ntawm tes uas Schmidt khaws nws txoj kev npau suav thiab kev nco txog Nazi. Marduk ntsia lub qhov rooj thiab lub keypad. Thaum soj ntsuam ze dua, nws pom tau hais tias kev nkag mus sab hauv yuav nyuaj dua li qhov nws xav tau thaum xub thawj.
  
  Marduk hais rau tus tub ceev xwm hais tias "Nws muaj lub voj voog thaub qab uas ceeb toom nws yog tias ib tus neeg cuam tshuam nrog cov khoom siv hluav taws xob," "Koj yuav tsum mus thiab cuam tshuam nws."
  
  "Dab tsi? Kuv ua tsis tau!" Werner ntxhi thiab qw tib lub sijhawm.
  
  Marduk dag nws nrog nws tsis tu ncua. "Vim li cas tsis?"
  
  Werner tsis hais dab tsi. Nws tuaj yeem cuam tshuam Schmidt yooj yim heev, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ib tug poj niam. Schmidt yuav tsis ua rau muaj kev ntxhov siab txog nws hauv lawv lub tuam txhab. Werner yuav tsum lees tias qhov no tsuas yog txoj hauv kev kom tau lub ntsej muag.
  
  "Yuav ua li cas koj paub tias lub npog ntsej muag yog dab tsi?" Thaum kawg nws nug Marduk.
  
  Tus yawg laus twb tsis thab teb. Nws yog qhov pom tseeb tias, raws li tus neeg saib xyuas lub npog ntsej muag, nws yuav tau lees paub nws nyob qhov twg. Txhua yam nws yuav tsum tau ua yog tig nws lub taub hau thiab saib tus tub hluas lieutenant. "Txoj-tso-tso."
  
  "Okay, ok," Werner lees tias nws yog ib lo lus nug ruam. "Kuv puas tuaj yeem siv koj lub xov tooj? Kuv yuav tsum nug Sam Cleave kom taug qab kuv tus lej. "
  
  "Txog! Thov zam txim rau kuv, tus tub. Kuv tsis muaj ib tug. Thaum koj nce toj, siv Margaret lub xov tooj hu rau Sam. Tom qab ntawd tsim qhov xwm txheej tiag tiag. Hais tias "hluav taws".
  
  "Muaj tseeb. Hluav taws. Koj qhov khoom, "Werner sau tseg.
  
  Tsis quav ntsej tus tub hluas cov lus hais, Marduk piav qhia txog lwm txoj kev npaj. "Thaum kuv hnov lub tswb, kuv qhib lub keypad. Koj tus thawj coj yuav tsis muaj kev xaiv tsuas yog khiav tawm lub tsev. Nws yuav tsis muaj sij hawm los nqis los ntawm no. Kuv yuav ntsib koj thiab Margaret sab nraum lub hauv paus, yog li xyuas kom koj nyob ze nws txhua lub sijhawm. "
  
  "Muaj nws," Werner hais. "Puas Margaret muaj Sam tus lej?"
  
  "Lawv yog, raws li lawv hais, 'trauchle ntxaib' lossis qee yam zoo li ntawd," Marduk frowned, "tab sis txawm li cas los xij, yog, nws muaj nws tus lej. Tam sim no mus thiab ua koj li. Kuv yuav tos lub teeb liab ntawm chaos. " Muaj ib qho kev lom zem hauv nws lub suab, tab sis Werner lub ntsej muag tau muaj kev xav txog qhov nws tab tom yuav ua.
  
  Txawm hais tias Marduk thiab Werner tau muab lawv tus kheej nrog alibi hauv tsev kho mob kom tau ploj mus ntev, qhov kev tshawb pom ntawm lub voj voog rov qab xav tau txoj kev npaj tshiab. Txawm li cas los xij, Werner siv nws los tsim ib zaj dab neeg tsis txaus ntseeg thaum nws tuaj txog ntawm lub chaw ua haujlwm kom pom tias Schmidt twb tau ceeb toom txog kev nyab xeeb.
  
  Nyob rau sab nraud ntawm lub ces kaum qhov chaw nkag mus rau hauv lub hauv paus tsev kho mob tau cim, Werner plam mus rau hauv chav tswj hwm archives. Kev ua tiav kev puas tsuaj yog qhov tsim nyog tsis yog los cawm Marlene, tab sis kuj tseem yuav cawm lub ntiaj teb los ntawm kev ua tsov rog tshiab.
  
  
  * * *
  
  
  Hauv txoj kev me me nyob sab nraum lub bunker, Marduk tos lub tswb nrov tawm. Kev ntxhov siab, nws raug ntxias kom sim fiddling nrog cov keyboard, tab sis tsis txhob ua li ntawd kom tsis txhob Werner qhov kev ntes ntxov. Marduk yeej tsis xav tias tub sab ntawm lub Mask ntawm Babel yuav ua rau muaj kev sib cav sib ceg. Feem ntau nws muaj peev xwm sai thiab zais zais cov tub sab ntawm lub npog ntsej muag, rov qab mus rau Mosul nrog cov khoom qub yam tsis muaj kev cuam tshuam ntau.
  
  Tam sim no hais tias qhov kev nom kev tswv tsis yooj yim heev thiab qhov laj thawj tom qab qhov kev tub sab zaum kawg yog kev tswj hwm lub ntiaj teb, Marduk ntseeg tias qhov xwm txheej yuav tsis muaj kev tswj hwm. Tsis tau ua ntej nws yuav tsum tau ua txhaum rau lwm tus neeg lub tsev, dag neeg, lossis txawm qhia nws lub ntsej muag! Tam sim no nws xav tias zoo li tsoomfwv tus neeg sawv cev - nrog pab pawg, tsis tsawg. Nws yuav tsum lees paub tias thawj zaug hauv nws lub neej, nws txaus siab lees txais rau hauv pab pawg, tab sis nws tsuas yog tsis yog hom - lossis hnub nyoog - rau tej yam xws li teeb liab uas nws tau tos tsis tau ceeb toom. Lub teeb liab saum lub bunker pib flash raws li qhov pom, uas ntsiag to tswb. Marduk siv nws cov txuj ci thev naus laus zis los hla lub thaj uas nws lees paub, tab sis nws paub tias qhov no yuav xa lus ceeb toom rau Schmidt yam tsis muaj lwm tus password. Lub qhov rooj qhib, nthuav tawm rau nws lub bunker uas muaj cov khoom qub Nazi qub thiab cov khoom siv sib txuas lus. Tab sis Marduk tsis nyob ntawd rau lwm yam uas tsis yog lub npog ntsej muag, qhov tseem ceeb tshaj plaws ntawm txhua tus.
  
  Raws li Werner tau hais rau nws, nws pom tias phab ntsa tau dai nrog kaum peb lub qhov ncauj qhov ntswg, txhua tus zoo li lub ntsej muag Babylonian nrog qhov tseeb zoo kawg. Marduk tsis quav ntsej txog kev hu xov tooj txuas ntxiv rau kev khiav tawm thaum nws tau tshuaj xyuas txhua qhov chaw. Ib tug los ntawm ib tug nws tau tshuaj xyuas lawv nrog nws impressive ntsia, nws yuav soj ntsuam cov ntsiab lus nrog rau kev siv ntawm ib tug predator. Txhua lub npog ntsej muag zoo ib yam li cov tom ntej no: lub pob txha taub hau zoo li lub ntsej muag npog nrog lub ntsej muag liab tsaus nrog cov khoom sib xyaw tsim los ntawm cov kws tshawb fawb los ntawm lub caij txias thiab lim hiam uas tsis tuaj yeem tso cai rov ua nws tus kheej.
  
  Marduk tau lees paub lub cim foom tsis zoo ntawm cov kws tshawb fawb no, uas ua rau phab ntsa tom qab hluav taws xob thev naus laus zis thiab kev sib txuas lus satellite tswj.
  
  Nws luag ntxhi hais tias: "Kev txiav txim ntawm Lub Hnub Dub. Nws yog lub sijhawm rau koj mus dhau peb lub qab ntug. "
  
  Marduk coj lub npog ntsej muag tiag tiag thiab muab tso rau hauv qab nws lub tsho, zipping lub hnab loj hauv lub hnab. Nws yuav tsum tau maj mam koom nrog Margaret thiab vam tias Werner, yog tias tus tub tseem tsis tau raug tua. Ua ntej tawm mus rau hauv lub teeb ci liab ntawm grey cement ntawm txoj kev hauv av hauv av, Marduk tau nres ib zaug rov kuaj xyuas chav ua qias neeg.
  
  "Zoo, tam sim no kuv nyob ntawm no,"hais sighs hnyav, tuav cov yeeb nkab steel los ntawm lub txee dai khaub ncaws nrog ob txhais tes. Tsuas yog rau qhov kev tawm tsam, Peter Marduk tau rhuav tshem lub bunker cov hluav taws xob sib txuas nrog rau cov khoos phis tawj uas Schmidt siv los xaiv cov chaw rau kev tawm tsam. Lub zog hluav taws xob, txawm li cas los xij, tsis txwv rau lub bunker, nws tau txuas nrog lub tsev tswj hwm airbase. Kev ua tiav tag nrho tau tshwm sim thoob plaws hauv Büchel Air Base, xa cov neeg ua haujlwm mus rau hauv kev npau taws.
  
  Tom qab lub ntiaj teb pom ib daim ntawv tshaj tawm hauv TV ntawm Sultan Yunus ibn Makkan qhov kev txiav txim siab hloov qhov chaw uas tau kos npe rau kev sib haum xeeb, qhov kev pom zoo dav dav yog tias kev tsov rog ntiaj teb tau tshwm sim. Thaum qhov kev iab liam tua ntawm Prof. Martha Sloan tseem tsis tau paub meej, nws tseem yog qhov ua rau muaj kev txhawj xeeb rau txhua tus pej xeem thiab tub rog thoob ntiaj teb. Thawj thawj zaug, ob pawg neeg sib ntaus sib tua nyob mus ib txhis tab tom yuav tsim kev thaj yeeb nyab xeeb, thiab qhov xwm txheej nws tus kheej ua rau, qhov zoo tshaj plaws, kev ntshai ntawm cov neeg saib feem ntau thoob plaws ntiaj teb.
  
  Xws li kev ntxhov siab thiab kev ntxhov siab yog qhov kev txiav txim ntawm txhua hnub, yog li lub zog hluav taws xob ntawm lub dav hlau dav hlau uas tsis paub tus neeg tsav dav hlau tau tsoo lub dav hlau fighter tsuas yog hnub ua ntej ua rau muaj kev ntshai. Marduk ib txwm nyiam qhov kev kub ntxhov tshwm sim los ntawm kev ntaus neeg. Tsis meej pem ib txwm muab qhov xwm txheej ntawm huab cua tsis raug cai thiab tsis quav ntsej txog kev cai lij choj, thiab qhov no tau ua haujlwm zoo rau nws txoj kev xav txav mus los ntawm kev tsis pom.
  
  Nws hla tus ntaiv mus rau qhov tawm uas coj mus rau lub tshav puam uas cov barracks thiab cov tsev tswj hwm sib koom ua ke. Lub teeb thiab cov tub rog khiav lub tshuab hluav taws xob ua kom pom qhov chaw nyob ib puag ncig nrog lub teeb daj uas nkag mus rau txhua qhov chaw nkag mus tau ntawm huab cua puag. Tsuas yog ntu ntawm chav noj mov tau tsaus, tsim txoj hauv kev zoo tshaj plaws rau Marduk kom dhau los ntawm lub rooj vag thib ob.
  
  Rov qab mus rau qhov tsis txaus ntseeg qeeb qeeb, Marduk thaum kawg tau ua nws txoj hauv kev los ntawm cov neeg ua tub rog rushing, qhov twg Schmidt qw hais kom cov neeg tsav nkoj npaj txhij thiab cov neeg ua haujlwm ruaj ntseg kaw lub hauv paus. Marduk sai sai mus txog tus neeg saib xyuas ntawm lub rooj vag, uas yog thawj tus tshaj tawm nws thiab Margaret tuaj txog. Saib tu siab kawg li, tus txiv neej laus nug tus neeg saib xyuas uas ntxhov siab tias, "Yuav ua li cas? Kuv twb ploj lawm! Koj pab tau? Kuv cov npoj yaig taug kev deb ntawm kuv thiab ..."
  
  "Yog, yog, yog, kuv nco koj. Thov cia li tos ntawm koj lub tsheb, tus tswv," tus neeg saib xyuas hais.
  
  Marduk nodded nyob rau hauv kev pom zoo. Nws ntsia ib ncig dua. "Yog li koj pom nws hla ntawm no?"
  
  "Tsis yog, sir! Thov cia li tos hauv koj lub tsheb! "- Tus neeg saib xyuas tau qw, mloog cov lus txib hauv lub tswb nrov thiab teeb pom kev.
  
  "OK. Pom koj, "Marduk teb, mus rau Margaret lub tsheb, vam tias yuav pom nws nyob ntawd. Lub npog ntsej muag nias tawm tsam nws lub hauv siab tseem ceeb thaum nws nrawm nrawm ntawm lub tsheb. Marduk xav tias ua tiav, txawm tias muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, thaum nws nce mus rau Margaret lub tsheb xauj nrog cov yuam sij uas nws tau nqa los ntawm nws.
  
  Thaum nws tsav tsheb mus, pom tus kab mob pandemonium nyob rau hauv daim iav rear saib, Marduk xav tias lub cev hnyav ntawm nws tus ntsuj plig, ib qho kev zoo siab heev uas tam sim no nws tuaj yeem rov qab mus rau nws lub tebchaws nrog lub npog ntsej muag uas nws tau pom. Lub ntiaj teb ua li cas nrog nws cov kev tswj tsis tu ncua thiab lub zog ua si tsis muaj teeb meem rau nws. Raws li nws tau txhawj xeeb, yog tias tib neeg haiv neeg tau dhau los ua neeg khav theeb thiab muaj lub siab ntshaw rau lub hwj chim uas txawm tias qhov kev cia siab ntawm kev sib haum xeeb tau tig mus rau qhov tsis zoo, tej zaum kev ploj mus ntev ntev.
  
  
  Tshooj 29 - Purdue Tab Launched
  
  
  Perdue tsis kam tham nrog Nina ntawm tus kheej, yog li nws nyob ntawm nws lub tsev Reichtisoussis. Los ntawm qhov ntawd, nws tau mus rau orchestrate xov xwm blackout uas Sam tau thov. Tab sis tus kws tshawb fawb tsis muaj txoj hauv kev yuav dhau los ua tus neeg tsis txaus siab ntawm ob txhais ceg vim nws tus qub hlub thiab phooj ywg Nina zam nws. Qhov tseeb, Perdue muaj qee qhov kev npaj ntawm nws tus kheej rau qhov teeb meem uas yuav tshwm sim uas tau pib tshwm rau lub qab ntug ntawm Halloween.
  
  Thaum nws lub network ntawm hackers, tshaj tawm cov kws tshaj lij thiab cov neeg ua txhaum cai ib nrab tau txuas nrog kev tshaj tawm xov xwm, nws muaj kev ywj pheej los pib nws txoj kev npaj. Nws txoj hauj lwm raug cuam tshuam los ntawm cov teeb meem ntawm tus kheej, tab sis nws kawm tsis txhob cia nws txoj kev xav cuam tshuam nrog cov hauj lwm uas pom tau ntau dua. Thaum tshawb nrhiav zaj dab neeg thib ob, nyob ib puag ncig ntawm cov ntawv txheeb xyuas thiab cov ntaub ntawv taug kev, nws tau txais kev ceeb toom Skype. Nws yog Sam.
  
  "Yuav ua li cas mus rau Casa Purdue tag kis no?" - Sam nug. Muaj kev lom zem nyob rau hauv nws lub suab, tab sis nws lub ntsej muag yog tuag taus. Yog tias nws tau hu xov tooj yooj yim, Perdue yuav xav tias Sam yog qhov zoo ntawm kev zoo siab.
  
  "Zoo kawg Scott, Sam," Perdue raug yuam kom qw thaum nws pom tus neeg sau xov xwm lub qhov muag ntshav thiab lub nra. "Kuv xav tias kuv yog tus uas tsis tsaug zog lawm. Koj zoo li hnav tawm hauv txoj kev uas txaus ntshai heev. Qhov no puas yog Nina?
  
  "Huag, nws ib txwm Nina, kuv tus phooj ywg," Sam teb, sighing, "tab sis tsis yog nyob rau hauv txoj kev uas nws feem ntau ua rau kuv vwm. Lub sijhawm no nws coj nws mus rau qib tom ntej. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Perdue yws yws, bracing nws tus kheej rau cov xov xwm, noj ib khob kas fes dub uas tau mus tsis ncaj ncees lawm vim nws tau kub. Nws winced ntawm saj ntawm xuab zeb, tab sis nws txhawj xeeb txog Sam hu.
  
  Sam tau hais tias "Kuv paub tias koj tsis xav nrog txhua yam hais txog nws tam sim no, tab sis kuv yuav tsum thov kom koj tsawg kawg pab kuv tawm tswv yim txog nws qhov kev thov," Sam hais.
  
  "Koj puas nyob hauv Kirkwall tam sim no?" nug Perdue.
  
  "Yog, tab sis tsis ntev. Koj puas tau mloog zaj uas kuv xa tuaj rau koj?" Sam nug nkees.
  
  "Kuv ua. Nws yog mesmerizing kiag li. Koj puas yuav tshaj tawm qhov no rau Edinburgh Post? Kuv ntseeg tias Margaret Crosby ua phem rau koj tom qab kuv tawm hauv Tebchaws Yelemees. " Perdue chuckled, unintentionally tormenting nws tus kheej nrog lwm sip ntawm rancid caffeine. "Bluff!"
  
  "Kuv xav txog nws," Sam teb. "Yog tias nws tsuas yog hais txog kev tua neeg hauv tsev kho mob Heidelberg lossis kev noj nyiaj txiag hauv Luftwaffe siab, yog. Qhov no yuav yog ib kauj ruam zoo los tuav kuv lub koob npe nrov. Tab sis tam sim no qhov no yog qhov tseem ceeb thib ob. Yog vim li cas kuv nug seb koj puas tau kawm cov lus zais ntawm lub npog ntsej muag yog vim Nina xav hnav nws. "
  
  Perdue lub qhov muag flickered nyob rau hauv lub glare ntawm lub screen, tig ib tug damp grey li nws glared ntawm Sam daim duab. "Kuv thov txim?" nws hais tsis muaj flinching.
  
  "Kuv paub. Nws hais kom koj hu rau WUO thiab nug Sloane cov neeg los kho ... qee yam kev pom zoo, "Sam piav qhia hauv lub suab nrov. "Tam sim no kuv paub tias koj npau taws rau nws thiab txhua yam ... "
  
  "Kuv tsis chim rau nws, Sam. Kuv tsuas yog yuav tsum tau nyob deb ntawm kuv tus kheej rau qhov pom ntawm peb ob leeg - nws thiab kuv. Tab sis kuv tsis ua rau me nyuam nyob ntsiag to vim kuv xav so ntawm ib tug neeg. Kuv tseem xav txog Nina kuv tus phooj ywg. Thiab koj, rau qhov teeb meem. Yog li txhua yam uas koj ob leeg xav tau rau kuv, qhov tsawg tshaj plaws kuv ua tau yog mloog, "Perdue hais rau nws tus phooj ywg. "Kuv tuaj yeem hais tsis tau yog tias kuv xav tias nws yog lub tswv yim phem."
  
  "Ua tsaug, Perdue," Sam ua pa nyuaj siab. "Auj, ua Vajtswv tsaug, koj muaj laj thawj zoo dua li nws ua."
  
  "Yog li nws xav kom kuv siv kuv txoj kev sib txuas nrog tus xibfwb. Kev tswj hwm nyiaj txiag Sloan tab tom rub qee txoj hlua, txoj cai? "- nug tus billionaire.
  
  "Yog lawm," Sam nodded.
  
  "Thiab ntawd? Nws puas paub tias Sultan tau hais kom hloov chaw? - Perdue nug, noj nws lub khob, tab sis paub txog lub sijhawm uas nws tsis xav tau dab tsi hauv nws.
  
  "Nws paub. Tab sis nws tsis txaus siab txog kev coj Sloane lub ntsej muag los kos npe rau daim ntawv cog lus, txawm nyob hauv nruab nrab ntawm Babylonia thaum ub. Qhov teeb meem tau txais daim tawv nqaij kom koj tuaj yeem tev nws tawm, "Sam hais.
  
  "Tsuas nug tus txiv neej Marduk ntawm daim kab xev, Sam. Kuv tau nyob hauv qhov kev xav tias koj ob leeg tau sib tham?
  
  Sam ntsia ntxhov siab. "Nws mus lawm, Purdue. Nws tau npaj yuav nkag mus rau Buechel Air Base nrog Margaret Crosby kom khaws lub npog ntsej muag los ntawm Captain Schmidt. Lieutenant Werner yuav tsum ua nws ib yam nkaus, tab sis nws ua tsis tiav ... " Sam nres tau ntev, zoo li nws yuav tsum tau nyem cov lus tom ntej. "Yog li peb tsis paub yuav ua li cas nrhiav Marduk qiv lub npog ntsej muag los kos npe rau daim ntawv cog lus."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Perdue qw. Tom qab ib tug luv luv silence nws nug: "Yuav ua li cas Marduk tawm hauv paus?"
  
  "Nws xauj Margaret lub tsheb. Lieutenant Werner yuav tsum khiav tawm ntawm lub hauv paus nrog Marduk thiab Margaret tom qab lawv tau lub npog ntsej muag, tab sis nws cia li tso lawv nyob ntawd thiab coj nws nrog ... ah! " Sam nkag siab tam sim ntawd. "Koj yog ib tug neeg txawj ntse! Kuv yuav xa nws cov ntsiab lus rau koj kom koj thiaj li nrhiav tau cov kab hauv lub tsheb thiab. "
  
  "Ib txwm mus txog hnub nrog thev naus laus zis, qub qaib," khav Perdue. "Technology yog lub paj hlwb ntawm Vajtswv."
  
  "Nws yog qhov ua tau," Sam pom zoo. "Cov no yog nplooj ntawv ntawm kev paub ... Thiab tam sim no kuv paub tag nrho cov no vim Werner hu kuv tsawg dua 20 feeb dhau los, kuj thov kom koj pab." Tom qab hais tag nrho cov no, Sam tsis tuaj yeem cuam tshuam qhov kev txhaum uas nws xav tias tau tso ntau rau Perdue tom qab nws txoj kev siv zog tau raug txim tsis zoo los ntawm Nina Gould.
  
  Perdue xav tsis thoob, yog tias muaj dab tsi. "Tos ib pliag, Sam. Cia kuv sau kuv daim ntawv thiab cwj mem. "
  
  "Koj puas khaws qhab nia?" - Sam nug. "Yog tsis yog, kuv xav tias koj yuav tsum. Kuv zoo siab, txiv neej. "
  
  "Kuv paub. Thiab koj zoo li koj suab. Tsis muaj kev ua txhaum, "Perdue hais.
  
  "Dave, koj tuaj yeem hu kuv tus dev dev tam sim no thiab kuv yuav tsis mob. Tsuas yog thov qhia rau kuv tias koj tuaj yeem pab peb nrog qhov no, "Sam thov. Nws ob lub qhov muag tsaus nti loj ntsia thiab nws cov plaub hau yog disheveled.
  
  "Yog li ntawd, kuv yuav ua li cas rau tus lieutenant?" - Perdue nug.
  
  "Thaum nws rov qab los rau hauv paus, nws paub tias Schmidt tau xa Himmelfarb, ib tug ntawm cov txiv neej nyob rau hauv zaj duab xis "Defector," mus ntes thiab tuav nws tus hluas nkauj. Thiab peb yuav tsum saib xyuas nws vim nws yog Nina tus kws saib xyuas neeg mob hauv Heidelberg, "Sam piav qhia.
  
  "Okay, cov ntsiab lus rau lieutenant tus hluas nkauj, nws lub npe yog dab tsi?" Perdue nug, cwj mem hauv tes.
  
  "Marlene. Marlene Marks. Lawv yuam nws hu Werner tom qab lawv tua tus kws kho mob uas nws pab. Tib txoj kev uas peb tuaj yeem pom nws yog taug qab nws hu rau nws lub xov tooj. "
  
  "Tau nkag siab. Yuav xa cov ntaub ntawv rau nws. Sau nws tus lej rau kuv. "
  
  Ntawm qhov screen Sam twb tuav nws lub taub hau. "Tsis yog, Schmidt muaj nws tus xov tooj. Kuv xa nws tus lej taug qab rau koj, tab sis koj tsis tuaj yeem ncav cuag nws nyob ntawd, Perdue. "
  
  "Auj ntuj raug txim, tseeb. Tom qab ntawd kuv yuav xa nws rau koj. Thaum nws hu, koj muab tau rau nws. Okay, cia kuv ua cov haujlwm no thiab kuv yuav rov qab los rau koj nrog cov txiaj ntsig sai sai no. "
  
  "Ua tsaug ntau, Perdue," Sam hais tias, saib sab sab tab sis ua tsaug.
  
  "Tsis muaj teeb meem, Sam. Hnia lub Fury rau kuv thiab sim tsis txhob khawb koj ob lub qhov muag. " Perdue luag ntxhi thaum Sam chuckingly rov qab los ntawm nws ua ntej ploj hauv ib pliag ntawm qhov muag mus rau hauv qhov tsaus ntuj. Perdue tseem luag ntxhi tom qab qhov screen tsaus.
  
  
  Tshooj 30 - Kev ntsuas kev ua siab ntev
  
  
  Txawm hais tias cov xov xwm tshaj tawm xov xwm tshaj tawm xov xwm tau poob qis thoob plaws hauv pawg thawj coj, tseem muaj qee cov xov tooj cua thiab cov vev xaib hauv Is Taws Nem uas tau tswj hwm kom kis tus kab mob plague ntawm qhov tsis paub tseeb thiab kev nthuav dav. Ntawm cov kev tshaj xov xwm tseem ceeb uas tseem tsis tau raug thaiv, tib neeg tau tshaj tawm kev ceeb toom los ntawm kev tswj hwm huab cua tam sim no, nrog rau cov lus ntawm kev tua neeg thiab kev hem thawj ntawm Ntiaj Teb Tsov Rog III.
  
  Vim muaj kev puas tsuaj rau cov servers hauv cov chaw tseem ceeb ntawm lub ntiaj teb, tib neeg nyob txhua qhov chaw ib txwm tuaj rau qhov kev txiav txim siab phem tshaj plaws. Raws li qee cov lus ceeb toom, Is Taws Nem tab tom tawm tsam los ntawm ib pab pawg muaj zog ntawm txhua yam los ntawm cov neeg txawv teb chaws tab tom yuav txeeb lub ntiaj teb mus rau Kev Los Zaum Ob. Qee qhov kev xav nqaim dua xav tias FBI yog lub luag haujlwm, qee qhov ntseeg tias nws muaj txiaj ntsig zoo dua rau kev txawj ntse hauv tebchaws los 'ua rau Internet poob'. Thiab yog li ntawd cov pej xeem ntawm txhua lub teb chaws coj mus rau tag nrho cov uas tau tso tseg los qhia lawv tsis txaus siab - txoj kev.
  
  Cov nroog loj tau muaj kev kub ntxhov, thiab cov tsev hauv nroog yuav tsum tau them nyiaj rau kev sib txuas lus, uas lawv ua tsis tau. Nyob rau sab saum toj ntawm World Bank Tower nyob rau London, ib tug ntxhov siab Lisa ntsia rau ntawm lub nroog bustling uas muaj kev sib cav sib ceg. Lisa Gordon yog tus thawj coj thib ob rau lub koom haum uas nyuam qhuav poob nws tus thawj coj.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, saib qhov no," nws hais rau nws tus kws pab cuam thaum nws ntsoos ntawm lub qhov rais ntawm nws chav ua haujlwm 22th-pem teb. "Tib neeg phem tshaj cov tsiaj qus sai li sai tau thaum lawv tsis muaj cov thawj coj, lossis cov kws qhia ntawv, lossis ib tus neeg sawv cev muaj cai. Koj pom?"
  
  Nws saib tub sab ntawm qhov chaw nyab xeeb, tab sis tseem xav tias nws tuaj yeem tham qee qhov kev nkag siab rau lawv txhua tus. "Thaum kev txiav txim thiab kev coj noj coj ua hauv lub tebchaws tau cuam tshuam me ntsis, cov pej xeem yuav xav tias kev puas tsuaj tsuas yog lwm txoj hauv kev. Kuv yeej tsis tau nkag siab qhov no. Muaj ntau ntau txoj kev xav, yug los ntawm cov neeg ruam thiab cov neeg ntxeev siab. " Nws tuav nws taub hau. "Peb txhua tus hais lus sib txawv thiab tib lub sijhawm sim ua neej nyob ua ke. Vajtswv foom koob hmoov rau peb. Nov yog Npanpiloo tiag."
  
  "Dr. Gordon, lub Consulate Mesoarabia nyob rau ntawm kab 4. Lawv xav tau kev lees paub rau tus xibfwb Sloane txais tos tag kis ntawm Sultan lub palace hauv Susa, "tus kws pabcuam tus kheej tau hais. "Kuv puas tseem yuav tau zam txim tias nws mob?"
  
  Lisa tig mus ntsib nws tus pab. "Tam sim no kuv paub vim li cas Martha tau yws yws txog qhov yuav tsum tau txiav txim siab txhua yam. Qhia rau lawv tias nws yuav nyob ntawd. Kuv yuav tsis tua qhov kev mob siab khwv tau ntawm ko taw xwb tsis tau. Txawm hais tias kuv tus kheej yuav tsum mus rau qhov ntawd thiab thov kom muaj kev thaj yeeb, kuv yuav tsis cia nws dhau mus vim kev ua phem. "
  
  "Dr. Gordon, muaj ib tug txiv neej nyob ntawm koj txoj kab tseem ceeb. Nws muaj lub tswv yim tseem ceeb heev rau peb hais txog kev sib haum xeeb, "tus tuav ntaub ntawv hais, peeking tawm ntawm lub qhov rooj.
  
  "Haley, koj paub tias peb tsis hu xov tooj los ntawm pej xeem ntawm no," Lisa cem.
  
  "Nws hais tias nws lub npe yog David Perdue," tus tuav ntaub ntawv ntxiv tsis txaus siab.
  
  Lisa tig ib ncig sharply. "Txuas nws rau kuv lub rooj tam sim ntawd, thov."
  
  Tom qab hnov Purdue cov lus qhia tias lawv siv tus neeg dag ntxias los coj Prof. Sloane, Lisa tau ntau dua me ntsis puzzled. Tau kawg, nws tsis suav nrog kev siv lub ntsej muag tsis zoo los xav tias tus poj niam lub ntsej muag. Qhov ntawd yuav yog me ntsis creepy. Txawm li cas los xij, qhov kev xav ntawm kev hloov pauv ua rau Lisa Gordon xav tsis thoob.
  
  "Mr Perdue, ntau npaum li peb ntawm WUO Tebchaws Askiv txaus siab rau koj txoj kev ua siab dawb txuas ntxiv rau peb lub koom haum, koj yuav tsum nkag siab tias qhov kev coj ua no yuav yog kev dag thiab tsis ncaj ncees. Thiab, raws li kuv paub tseeb tias koj nkag siab, cov no yog cov txheej txheem uas peb tawm tsam. Qhov ntawd yuav ua rau peb ua neeg siab phem. "
  
  "Tau kawg kuv ua," Perdue teb. "Tab sis xav txog nws, Dr. Gordon. Koj puas kam khoov txoj cai kom ua tiav kev thaj yeeb nyab xeeb? Ntawm no yog ib tug poj niam mob - thiab koj tsis tau siv kev mob los ua ib tug scapegoat los tiv thaiv kev lees paub ntawm Martha txoj kev tuag? Thiab tus poj niam no, uas dais qhov tsis zoo li Martha, tawm tswv yim los dag cov neeg raug rau ib pliag hauv keeb kwm los tsim koj lub koom haum hauv nws cov ceg. "
  
  "Kuv-Kuv-yuav tsum ... xav txog nws, Mr. Perdue," nws hais tsis txaus ntseeg, tseem tsis tuaj yeem ua nws lub siab.
  
  "Koj maj nrawm dua, Dr. Gordon," Perdue qhia nws. "Kev kos npe yuav muaj nyob rau tag kis, hauv lwm lub tebchaws, thiab sijhawm dhau mus."
  
  "Kuv yuav tiv tauj koj sai li sai tau thaum kuv tau tham nrog peb cov kws pab tswv yim," nws hais rau Perdue. Lisa paub sab hauv tias qhov no yog qhov kev daws teeb meem zoo tshaj plaws; tsis yog, qhov ntawd yog qhov nkaus xwb. Lwm txoj kev yuav kim heev, thiab nws yuav tsum tau txiav txim siab hnyav nws txoj kev coj ncaj ncees tawm tsam qhov zoo. Nws tsis yog kev sib tw tiag tiag. Nyob rau tib lub sijhawm, Lisa paub tias yog tias nws tau pom tias nws tau npaj kev dag ntxias, nws yuav raug foob thiab yuav raug foob rau kev ntxeev siab. Kev dag ntxias yog ib yam, tab sis ua kom paub txog kev sib koom tes ntawm kev nom kev tswv, nws yuav raug txiav txim rau tsis muaj dab tsi tsawg dua li kev tua pej xeem.
  
  "Koj puas tseem nyob ntawm no, Mr. Perdue?" nws dheev qw qw, saib lub xov tooj ntawm nws lub rooj zoo li nws lub ntsej muag tau tshwm sim rau ntawd.
  
  "Kuv yog. Kuv puas yuav tau npaj?" nws nug cordially.
  
  "Yog lawm," nws hais ruaj khov. "Thiab qhov no yuav tsum tsis txhob tuaj rau saum npoo, koj nkag siab?"
  
  "Kuv tus kws kho mob Gordon. Kuv xav tias koj paub kuv zoo dua qhov ntawd, "Perdue teb. "Kuv yuav xa Dr. Nina Gould thiab tus neeg saib xyuas lub cev rau Susa ntawm kuv lub dav hlau ntiag tug. Kuv tus kws tsav dav hlau yuav siv WUO kev tso cai yog tias tus neeg caij tsheb tiag tiag yog tus xibfwb. Sloan."
  
  Tom qab lawv xaus qhov kev sib tham, Lisa pom nws tus cwj pwm nyob rau hauv qhov chaw ntawm nyem thiab ntshai heev. Nws paced nyob ib ncig ntawm nws lub chaw ua hauj lwm, lub xub pwg nyom slumped thiab caj npab folded nruj nreem nyob rau hauv nws lub hauv siab, xav txog dab tsi nws nyuam qhuav pom zoo. Mentally nws tau tshuaj xyuas tag nrho nws cov laj thawj, ua kom txhua tus tau txais kev zam txim rau qhov tseeb tias qhov charade tau tshwm sim. Thawj thawj zaug, nws zoo siab txog kev tshaj tawm xov xwm qeeb thiab lub zog tsis tu ncua, tsis muaj lub tswv yim tias nws tau nyob hauv kev sib cav nrog cov neeg ua haujlwm.
  
  
  Tshooj 31 - Koj yuav hnav lub ntsej muag leej twg?
  
  
  Lieutenant Dieter Werner tau zoo siab, txaus ntshai, tab sis txawm li cas los xij hauv siab. Nws tau hu rau Sam Cleve los ntawm lub xov tooj them ua ntej nws tau txais thaum khiav ntawm lub hauv paus huab cua, cim tias yog ib tug neeg tawg rog los ntawm Schmidt. Sam tau muab nws lub luag haujlwm rau Marlene qhov kev hu xov tooj kawg thiab nws vam tias nws tseem nyob ntawd.
  
  "Berlin? Ua tsaug ntau, Sam!" - hais tias Werner, sawv ntawm ib hmo txias Mannheim deb ntawm cov neeg ntawm qhov chaw nres tsheb roj uas nws tau sau nws tus tij laug lub tsheb. Nws hais kom nws tus tij laug qiv nws lub tsheb, txij li tub ceev xwm tub ceev xwm yuav nrhiav nws lub jeep txij li thaum nws khiav tawm Schmidt lub clutches.
  
  Sam hais tias, "Cia li hu kuv sai li sai tau thaum koj pom nws, Dieter," Sam hais. "Kuv vam tias nws tseem muaj sia nyob thiab zoo."
  
  "Kuv yuav, kuv cog lus. Thiab qhia Perdue ib lab ua tsaug rau nrhiav nws, "nws hais rau Sam ua ntej dai.
  
  Tseem, Werner tsis tuaj yeem ntseeg Marduk qhov kev dag ntxias. Nws tsis zoo siab rau nws tus kheej txawm xav tias nws tuaj yeem tso siab rau tus txiv neej uas tau dag nws thaum nws xam phaj nws hauv tsev kho mob.
  
  Tab sis tam sim no nws yuav tsum tau tsav tsheb hnyav li nws tuaj yeem mus rau lub Hoobkas hu ua Kleinschaft Inc. nyob rau sab nrauv ntawm Berlin, qhov chaw nws Marlene tau khaws cia. Nrog txhua mais nws tsav tsheb, nws thov Vajtswv kom nws tsis muaj mob, lossis tsawg kawg yog ciaj sia. Holstered ntawm nws lub duav yog nws tus kheej phom, ib tug Makarov, uas nws tau txais raws li ib tug khoom plig los ntawm nws tus kwv rau nws nees nkaum-tsib hnub yug. Nws tau npaj txhij rau Himmelfarb yog tias tus neeg lim hiam tseem muaj lub siab xav sawv thiab tawm tsam thaum ntsib los ntawm ib tug tub rog tiag tiag.
  
  
  * * *
  
  
  Lub caij no, Sam tau pab Nina npaj rau nws txoj kev mus rau Susa, Iraq. Lawv tau teem sijhawm los txog rau hnub tom qab ntawd, thiab Perdue twb tau npaj lub davhlau tom qab tau txais lub teeb ntsuab ceev faj heev los ntawm Air Force tus thawj coj, Dr. Lisa Gordon.
  
  "Koj puas ntshai?" Sam nug thaum Nina tawm hauv chav, hnav khaub ncaws zoo nkauj thiab hnav zoo, zoo li tus xibfwb lig. Sloan. "Au tus Tswv, koj zoo li nws zoo li nws ... Yog tias kuv tsis paub koj."
  
  "Kuv ntshai heev, tab sis kuv cia li qhia kuv tus kheej ob yam. Nws yog qhov zoo ntawm lub ntiaj teb, thiab nws tsuas yog siv sijhawm kaum tsib feeb ua ntej kuv ua tiav, "nws tau lees paub. "Kuv hnov lawv ua daim npav mob thaum nws tsis tuaj. Zoo, lawv muaj ib qho kev xav. "
  
  "Koj paub tias koj tsis tas yuav ua qhov no, hlub," nws hais rau nws zaum kawg.
  
  "Auj, Sam," nws sighed. "Koj tsis nco qab, txawm tias koj poob."
  
  "Kuv pom koj tsis yog qhov nyuaj tshaj plaws los ntawm koj qhov kev sib tw, txawm tias los ntawm qhov kev nkag siab zoo," nws hais, nqa lub hnab los ntawm nws. "Los ntawm, lub tsheb tos coj peb mus rau tshav dav hlau. Ob peb teev koj yuav poob mus rau hauv keeb kwm. "
  
  "Peb puas yuav ntsib nws cov neeg hauv London lossis hauv Iraq?" - nws nug.
  
  "Perdue tau hais tias lawv yuav ntsib peb ntawm CIA kev sib tham hauv Susa. Nyob ntawd koj yuav siv sijhawm qee lub sijhawm nrog tus neeg ua tiav ntawm WUO reins, Dr. Lisa Gordon. Tam sim no nco ntsoov, Nina, Lisa Gordon yog tib tug uas paub koj yog leej twg thiab peb ua dab tsi, ua li cas? Tsis txhob dawm, "nws hais thaum lawv maj mam taug kev mus rau hauv cov huab cua dawb uas ntab saum huab cua txias.
  
  "Tau nkag siab. Koj txhawj heev, "nws snorted, kho nws txoj phuam. "Los ntawm txoj kev, tus kws kes duab vajtse zoo nyob qhov twg?"
  
  Sam frowned.
  
  "Perdue, Sam, Perdue nyob qhov twg?" - Nws rov hais dua thaum lawv tawm mus.
  
  "Lub sijhawm kawg kuv tham nrog nws, nws nyob hauv tsev, tab sis nws yog Purdue, ib txwm mus txog ib yam dab tsi." Nws luag ntxhi thiab shrugged. "Koj xav li cas?"
  
  "Kuv ob lub qhov muag yuav luag zoo lawm. Koj paub, thaum kuv mloog daim kab xev thiab Mr. Marduk hais tias cov neeg uas hnav lub qhov ncauj qhov ntswg mus rau qhov muag tsis pom kev, kuv xav tias qhov ntawd yog qhov nws yuav tsum tau xav txog hmo nws tuaj ntsib kuv ntawm kuv lub txaj pw hauv tsev kho mob. Tej zaum nws xav tias kuv yog Sa...Lövenhagen... ua txuj ua ib tug qaib."
  
  Nws tsis yog deb-fetched li nws suab, Sam xav. Qhov tseeb, qhov no tuaj yeem yog qhov tseeb. Nina hais rau nws tias Marduk nug nws yog tias nws tau zais nws tus phooj ywg hauv chav, yog li qhov no tuaj yeem yog qhov kwv yees tiag tiag ntawm Peter Marduk. Nina so nws lub taub hau rau ntawm Sam lub xub pwg nyom thiab nws ua tsis taus pa mus rau sab kom nws ncav cuag nws qis txaus.
  
  "Koj yuav ua li cas?" - Nws mam li nco dheev nug nyob rau hauv lub muffled rumble ntawm lub tsheb. "Koj yuav ua li cas yog tias koj tuaj yeem hnav ib tus neeg lub ntsej muag?"
  
  "Kuv tsis tau xav txog nws," nws tau lees tias. "Kuv xav tias nws nyob."
  
  "Hloov nws?"
  
  "Nws nyob ntawm seb kuv tuaj yeem khaws tus txiv neej no lub ntsej muag ntev npaum li cas," Sam teased.
  
  "Tau ib hnub xwb, tab sis koj tsis tas yuav tua lawv lossis tuag thaum lub asthiv kawg. Koj tsuas yog tau txais lawv lub ntsej muag rau ib hnub, thiab tom qab nees nkaum plaub teev nws tawm thiab koj muaj koj tus kheej dua, "nws ntxhi ntsiag to.
  
  "Kuv twv kuv yuav tsum hais tias kuv yuav coj los ntawm qee tus neeg tseem ceeb thiab kuv yuav ua qhov zoo," Sam pib, xav tias nws yuav tsum ncaj ncees npaum li cas. "Kuv yuav tsum yog Purdue, kuv twv."
  
  "Vim li cas lub ntuj raug txim koj xav ua Purdue?" Nina nug, zaum saum. Tam sim no koj tau ua tiav, Sam xav. Nws xav txog cov laj thawj tiag tiag vim li cas nws thiaj xaiv Purdue, tab sis lawv txhua tus yog vim li cas nws tsis xav qhia rau Nina.
  
  "Sam! Vim li cas Purdue? "nws hais.
  
  "Nws muaj txhua yam," nws teb thaum xub thawj, tab sis nws nyob twj ywm thiab mloog zoo, yog li Sam tau qhia meej. "Purdue tuaj yeem ua txhua yam. Nws muaj lub npe nrov dhau los ua ib tug neeg dawb huv, tab sis muaj lub siab xav ua ib tug tsis muaj leej twg. Nws yog tus ntse txaus los tsim cov tshuab zoo thiab cov khoom siv uas tuaj yeem hloov kho kev tshawb fawb thiab thev naus laus zis, tab sis nws txo hwj chim dhau los ua patent rau lawv thiab yog li tau txais txiaj ntsig. Siv nws txoj kev txawj ntse, nws lub koob npe nrov, nws txoj kev sib txuas thiab nws cov nyiaj, nws tuaj yeem ua tiav txhua yam. Kuv yuav siv nws lub ntsej muag los txhawb kuv tus kheej mus rau lub hom phiaj siab dua uas kuv lub siab yooj yim dua, nyiaj txiag tsis txaus, thiab qhov tsis tseem ceeb tuaj yeem ua tiav. "
  
  Nws xav tau qhov kev tshuaj xyuas hnyav ntawm nws qhov tseem ceeb sib tw thiab cov hom phiaj tsis raug, tab sis hloov Nina leaned rau hauv thiab hnia nws. Sam lub siab tshee tshee ntawm qhov taw tes uas tsis paub tseeb, tab sis nws cia li mus qus ntawm nws cov lus.
  
  "Txuag koj lub ntsej muag, Sam. Koj muaj tib yam uas Perdue xav tau, tib yam uas txhua yam nws txawj ntse, nyiaj txiag thiab lub hwj chim yuav coj nws tsis muaj dab tsi. "
  
  
  Tshooj 32 - Duab ntxoov ntxoo lub tswv yim
  
  
  Peter Marduk tsis quav ntsej txog cov xwm txheej tshwm sim nyob ib puag ncig nws. Nws tau siv rau cov neeg ua yeeb yam zoo li maniacs, rushing ib ncig zoo li derailed locomotives thaum twg ib yam dab tsi dhau ntawm lawv tswj tau ceeb toom lawv tias lawv muaj hwj chim tsawg npaum li cas. Nrog nws txhais tes nyob rau hauv nws lub tsho tiv no hnab ris thiab ceev faj saib nyob rau hauv nws fedora, nws taug kev los ntawm cov neeg tsis txaus siab ntawm lub tshav dav hlau. Ntau tus ntawm lawv tau mus rau lawv lub tsev thaum muaj kev kaw thoob tebchaws ntawm txhua qhov kev pabcuam thiab kev thauj mus los. Nws dim peb kev tsov rog. Thaum kawg, txhua yam ib txwm ncaj tawm thiab ntws mus rau lwm qhov ntawm lub ntiaj teb. Nws paub tias kev tsov rog yeej yuav tsis kawg. Qhov no tsuas yog ua rau kev hloov pauv mus rau lwm qhov chaw. Nyob rau hauv nws lub tswv yim, lub ntiaj teb no yog ib tug delusion tsim los ntawm cov neeg uas nkees ntawm kev sib ntaus sib tua rau dab tsi lawv muaj los yog tuav kev sib tw kom yeej kev sib cav. Kev sib haum xeeb tsuas yog ib qho lus dab neeg xwb, tsim los ntawm cov neeg lim hiam thiab cov neeg nyiam kev ntseeg uas cia siab tias los ntawm kev txhawb nqa kev ntseeg lawv yuav tau txais lub npe ntawm tus phab ej.
  
  "Koj lub davhlau ncua sijhawm, Mr. Marduk," tus neeg saib xyuas kev txheeb xyuas tau hais rau nws. "Peb cia siab tias txhua lub davhlau yuav raug ncua vim qhov xwm txheej tshiab kawg. Kev ya davhlau tsuas yog muaj tag kis sawv ntxov "
  
  "Tsis muaj teeb meem. Kuv tuaj yeem tos," nws hais, tsis quav ntsej nws qhov kev tshuaj xyuas ntawm nws lub ntsej muag txawv txawv, lossis tsis muaj qhov ntawd. Peter Marduk, lub sijhawm no, txiav txim siab los so hauv nws chav tsev so. Nws laus dhau lawm thiab nws lub cev nqaij tawv dhau los zaum tau ntev. Qhov no yuav txaus rau lub davhlau rov qab los tsev. Nws tau kuaj xyuas hauv Hotel Cologne Bonn thiab xaj noj hmo los ntawm chav pabcuam. Kev cia siab tias yuav tsum tau pw tsaug zog zoo hmo tsis muaj kev txhawj xeeb txog lub npog ntsej muag lossis yuav tsum tau curl rau hauv pem teb hauv qab daus tos tus tub sab tua neeg yog qhov kev hloov pauv zoo nkauj rau nws cov pob txha laus.
  
  Raws li lub qhov rooj hluav taws xob kaw tom qab nws, Marduk lub qhov muag muaj zog pom lub silhouette zaum ntawm lub rooj zaum. Nws tsis xav tau ntau lub teeb, tab sis nws sab tes xis maj mam khob nws lub taub hau taub hau hauv qab nws lub tsho. Nws tsis yog qhov nyuaj los twv tias tus neeg tawm tsam tau tuaj rau lub relics.
  
  Marduk hais tias, "Koj yuav tsum tua kuv ua ntej," thiab nws txhais tau tias txhua lo lus.
  
  "Qhov kev xav no yog nyob ntawm kuv ncav cuag, Mr. Marduk. Kuv xav muab qhov kev xav tau tam sim no yog tias koj tsis pom zoo rau kuv qhov kev thov, "tus duab tau hais.
  
  "Rau qhov Vajtswv, cia kuv hnov koj tej lus thov kom kuv pw tsaug zog. Kuv tsis muaj kev thaj yeeb nyab xeeb txij li lwm hom neeg ntxeev siab nyiag nws ntawm kuv lub tsev," Marduk yws.
  
  "Thov zaum. So. Kuv tuaj yeem tawm ntawm no yam tsis muaj xwm txheej thiab cia koj pw, lossis kuv tuaj yeem txo koj lub nra mus ib txhis thiab tseem tawm ntawm no nrog qhov kuv tuaj rau, "tus neeg nkag tebchaws hais.
  
  "Auj, koj xav li ntawd?" Tus yawg laus luag ntxhi.
  
  "Kuv paub tseeb qhov no," lwm tus hais rau nws categorically.
  
  "Kuv tus phooj ywg, koj paub ntau npaum li txhua tus neeg uas tuaj rau lub Mask ntawm Babel. Thiab qhov ntawd tsis muaj dab tsi. Koj ruam dhau lawm koj txoj kev ntshaw, koj lub siab ntshaw, koj pauj kua zaub ntsuab...txhua yam koj xav siv lwm tus lub ntsej muag. dig muag! Koj txhua tus!" Nws sighed, plopping cia li xis nyob ntawm lub txaj nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nti.
  
  "Yog li ntawd yog vim li cas lub npog ntsej muag blinds tus Masked One?" - ua raws li cov lus nug ntawm tus neeg txawv.
  
  "Yog lawm, kuv ntseeg tias nws tus tsim muab qee cov lus piv txwv rau hauv nws," Marduk teb, ncaws tawm nws nkawm khau.
  
  "Dab tsi txog kev vwm?" - tus qhua tsis tau caw rov nug dua.
  
  "Tus tub, koj tuaj yeem thov kom paub ntau npaum li cas txog qhov khoom plig no raws li koj xav tau ua ntej koj tua kuv thiab muab nws, tab sis koj yuav tsis tau txais qhov twg nrog nws. Nws yuav tua koj lossis leej twg koj dag kom hnav nws, tab sis txoj hmoo ntawm Masker tsis tuaj yeem hloov pauv, "Marduk qhia.
  
  "Qhov ntawd yog, tsis yog tsis muaj tawv nqaij," tus neeg tawm tsam piav qhia.
  
  "Tsis yog tsis muaj tawv nqaij," Marduk tau pom zoo hauv cov lus qeeb ciam teb ntawm kev tuag. "Nws yog lawm. Thiab yog tias kuv tuag, koj yuav tsis paub qhov twg yuav nrhiav tau daim tawv nqaij. Tsis tas li ntawd, nws tsis ua haujlwm ntawm nws tus kheej, yog li cia li tso nws, tus tub. Mus rau koj txoj kev thiab tso lub npog ntsej muag rau cov neeg lim hiam thiab cov neeg dag ntxias. "
  
  "Koj puas yuav muag qhov no?"
  
  Marduk tsis tuaj yeem ntseeg qhov nws tau hnov. Nws tawg mus rau hauv ib lub suab luag zoo siab uas puv hauv chav zoo li lub suab quaj ntawm tus neeg raug tsim txom. Lub silhouette tsis txav mus, nws kuj tsis ua ib yam dab tsi thiab tsis lees txais swb. Nws cia li tos.
  
  Tus qub Iraqi zaum thiab tig rau ntawm lub txaj txaj. Nyob rau hauv lub rooj zaum zaum ib tug siab, nyias nyias nrog cov plaub hau dawb thiab lub teeb xiav ob lub qhov muag. Nws tuav ib tug .44 Magnum khov kho ntawm nws sab laug tes, taw ncaj nraim ntawm tus txiv neej lub siab.
  
  "Peb txhua tus paub tam sim no tias kev siv daim tawv nqaij los ntawm tus neeg pub lub ntsej muag hloov lub ntsej muag lub ntsej muag," Perdue tau hais. "Tab sis kuv paub tias ..." Nws ntsoos ntsoos mus rau hauv lub suab softer, hem ntau dua, "qhov khoom plig tiag tiag yog ib nrab ntawm lub npib. Kuv tuaj yeem tua koj hauv siab thiab nqa koj daim npog ntsej muag, tab sis qhov kuv xav tau tshaj plaws yog koj daim tawv nqaij. "
  
  Gasping nyob rau hauv kev xav tsis thoob, Peter Marduk ntsia ntawm tib tug txiv neej uas tau puas tau nthuav tawm qhov zais cia ntawm Mask ntawm Babel. Frozen nyob rau hauv qhov chaw, nws ntsia ntawm European nrog rab yaj phom loj, zaum hauv kev ua siab ntev.
  
  "Tus nqi yog dab tsi?" - Perdue nug.
  
  "Koj tsis tuaj yeem yuav daim npog qhov ncauj, thiab koj yeej tsis tuaj yeem yuav kuv daim tawv nqaij!" Marduk exclaimed nyob rau hauv ntshai heev.
  
  "Tsis txhob yuav. "Rau xauj," Perdue kho nws, ua rau tus txiv neej tsis meej pem.
  
  "Koj puas tawm ntawm koj lub siab?" Marduk frowned. Nws yog ib lo lus nug ncaj ncees rau ib tug txiv neej uas nws motives nws yeej tsis to taub.
  
  "Rau siv koj lub npog ntsej muag rau ib lub lim tiam thiab tom qab ntawd tshem tawm cov tawv nqaij ntawm koj lub ntsej muag kom tshem tawm hauv thawj hnub, Kuv yuav them rau tag nrho cov tawv nqaij graft thiab lub ntsej muag rov tsim dua," Perdue hais.
  
  Marduk xav tsis thoob. Kuv hais tsis tau lus. Nws xav luag ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm cov kab lus thiab ua kom lom zem ntawm tus txiv neej cov ntsiab lus idiotic, tab sis qhov ntau nws tig kab lus hauv nws lub siab, ntau lub ntsiab lus tau muab rau nws.
  
  "Vim li cas ib lub lim tiam?" nws nug.
  
  Perdue teb tias "Kuv xav kawm nws cov khoom siv txuj ci," Perdue teb.
  
  "Cov Nazis sim ua qhov no thiab. Lawv ua tsis tau tejyam nyuaj siab!" - tus txiv neej laus thuam.
  
  Perdue tuav nws lub taub hau. "Kuv lub hom phiaj yog kev xav paub dawb huv. Raws li ib tug relic collector thiab scholar, kuv tsuas xav paub... li cas. Kuv nyiam kuv lub ntsej muag zoo li nws yog thiab kuv muaj lub siab xav tsis thoob uas yuav tsis tuag ntawm dementia. "
  
  "Dab tsi txog thawj hnub?" - nug tus txiv neej laus, xav tsis thoob.
  
  "Tag kis tus phooj ywg uas hlub heev yuav tsum tau ua qhov tseem ceeb. Tias nws txaus siab txaus siab rau qhov no muaj qhov tseem ceeb hauv keeb kwm hauv kev tsim kom muaj kev thaj yeeb ib ntus ntawm ob tus yeeb ncuab ntev, "Perdue piav qhia, txo lub chim ntawm nws rab phom.
  
  "Dr. Nina Gould," Marduk paub, hais nws lub npe nrog kev hwm.
  
  Perdue, zoo siab uas Marduk paub, txuas ntxiv: "Yog lub ntiaj teb paub tias Prof. Sloane tau raug tua tiag tiag, lawv yuav tsis ntseeg qhov tseeb: tias nws raug tua los ntawm kev txiav txim ntawm German tus tub ceev xwm siab los tsim Meso-Arabia. Koj paub nws. Lawv yuav dig muag rau qhov tseeb. Lawv tsuas pom qhov lawv lub qhov ncauj qhov ntswg tso cai - cov duab me me ntawm daim duab loj. Mr. Marduk, Kuv mob siab rau kuv qhov kev thov. "
  
  Tom qab qee qhov kev xav, tus txiv neej laus txawm hais lus. "Tab sis kuv mus nrog koj."
  
  Perdue luag ntxhi, "Kuv yuav tsis xav tau lwm txoj kev," Perdue luag ntxhi. "Ntawm no".
  
  Nws pov ib daim ntawv cog lus rau ntawm lub rooj, hais txog cov nqe lus thiab lub sijhawm rau "khoom" uas tsis tau hais tawm kom paub tseeb tias tsis muaj leej twg yuav paub txog lub npog ntsej muag li no.
  
  "Kev cog lus?" Marduk exclaimed. "Zoo heev, tus tub?"
  
  "Kuv yuav tsis yog neeg tua neeg, tab sis kuv yog ib tus neeg ua lag luam," Perdue luag ntxhi. "Sau qhov kev pom zoo ntawm peb li no kom peb thiaj li tau txais kev so zoo. Tsawg kawg rau tam sim no.
  
  
  Nqe 33 - Kev sib sau ntawm Yudas
  
  
  Sam thiab Nina zaum hauv ib chav zov hnyav, tsuas yog ib teev ua ntej lawv ntsib nrog Sultan. Nws saib tsis zoo, tab sis Sam tsis txhob xav paub. Txawm li cas los xij, raws li cov neeg ua haujlwm hauv Mannheim, Nina qhov hluav taws xob raug tsis yog qhov ua rau nws tuag taus. Nws ua tsis taus pa thaum nws sim nqus, thiab nws ob lub qhov muag tseem me ntsis milky, tab sis tam sim no nws daim tawv nqaij tau zoo lawm. Sam tsis yog kws kho mob, tab sis nws pom tau tias muaj qee yam tsis raug, ob qho tib si hauv Nina txoj kev noj qab haus huv thiab hauv nws thaj av.
  
  "Tej zaum koj tsis tuaj yeem tuav kuv ua pa ntawm koj ib sab, hav?" nws ua si.
  
  "Vim li cas koj nug?" nws frowned thaum nws kho nws velvet caj dab kom phim cov duab ntawm Sloan muab los ntawm Lisa Gordon. Xws li nrog lawv yog cov qauv grotesque uas Gordon tsis xav paub txog, txawm tias thaum Sloane tus thawj coj ntees tuag raug txiav txim los tsim nws los ntawm lub tsev hais plaub tsis zoo los ntawm Scorpio Majorus Holdings.
  
  "Koj tsis haus luam yeeb ntxiv lawm, yog li kuv haus luam yeeb ua pa yuav tsum ua rau koj vwm," nws nug.
  
  "Tsis yog," nws teb tias, "tsuas yog cov lus tsis txaus siab uas tawm los nrog ua pa."
  
  "Xib Fwb Sloane?" ib tug poj niam accented hnyav lub suab hu los ntawm lwm sab ntawm lub qhov rooj. Sam lub luj tshib Nina mob heev, tsis nco qab tias nws muaj zog npaum li cas. Nws tuav nws txhais tes thov txim. "Kuv thov txim!"
  
  "Yog?" Nina nug.
  
  Tus poj niam hais tias "Koj cov neeg koom nrog yuav tsum nyob ntawm no tsawg dua ib teev,"
  
  "Auj, um, ua tsaug," Nina teb. Nws ntxhi rau Sam. "Kuv tus kheej. Cov no yuav tsum yog Sloan cov neeg sawv cev. "
  
  "Yog".
  
  "Tsis tas li, muaj ob tug txiv neej nyob ntawm no uas hais tias lawv yog ib feem ntawm koj tus kheej kev ruaj ntseg nrog rau Mr. Cleve," tus poj niam hais. "Koj puas xav tias Mr. Marduk thiab Mr. Kilt?"
  
  Sam luag, tab sis txwv nws tus kheej, npog nws lub qhov ncauj nrog nws txhais tes: "Kilt, Nina. Nws yuav tsum yog Purdue, vim kuv tsis kam qhia. "
  
  "Kuv ntshai ntawm qhov kev xav," nws teb thiab tig mus rau tus poj niam: "Yog lawm, Yasmin. Kuv twb tos lawm. Qhov tseeb..."
  
  Ob leeg nkag mus rau hauv chav, thawb ib sab ntawm cov tub ceev xwm Arab kom nkag mus rau hauv.
  
  "...lawv tau lig!"
  
  Lub qhov rooj kaw tom qab lawv. Tsis muaj kev cai lij choj, txij li Nina tsis tau hnov qab lub tshuab uas nws tau txais hauv Heidelberg tsev kho mob, thiab Sam tsis nco qab tias Marduk tau ntxeev siab rau lawv txoj kev ntseeg. Perdue khaws nws thiab txiav nws tam sim ntawd.
  
  "Cia li los, menyuam. Peb tuaj yeem tsim ib pab pawg tom qab peb hloov keeb kwm thiab tswj kom tsis txhob raug ntes, puas yog?
  
  Lawv tsis kam lees. Nina averted nws ob lub qhov muag ntawm Perdue, tsis muab sijhawm rau nws los kho txhua yam.
  
  "Margaret, Peter nyob qhov twg?" Sam nug Marduk. Tus txiv neej laus hloov tsis xis nyob. Nws tsis tuaj yeem coj nws tus kheej los qhia qhov tseeb, txawm tias lawv tsim nyog ntxub nws.
  
  "Peb," nws sighed, "tau muab faib. Kuv nrhiav tsis tau tus lieutenant ib yam, yog li kuv txiav txim siab tso tseg tag nrho txoj haujlwm. Kuv ua yuam kev tsuas yog tawm mus, tab sis koj yuav tsum nkag siab. Kuv nkees heev ntawm kev saib xyuas lub ntsej muag damn no, khiav tom qab cov neeg nqa nws. Tsis muaj leej twg yuav tsum paub txog nws, tab sis tus kws tshawb fawb Nazi kawm txog Babylonian Talmud tuaj hla cov ntawv qub los ntawm Mesopotamia, thiab Mask tau paub. " Marduk tshem tawm nws daim npog ntsej muag thiab tuav nws lub teeb ntawm lawv. "Kuv xav tias kuv tuaj yeem tshem nws ib zaug thiab rau tag nrho."
  
  Ib qho kev pom zoo tau tshwm sim rau ntawm Nina lub ntsej muag, ua rau nws qhov muag nkees heev. Nws yog ib qho yooj yim los qhia tias nws nyob deb ntawm kev zoo, tab sis lawv sim ua kom lawv txhawj xeeb rau lawv tus kheej.
  
  "Kuv hu nws ntawm lub tsev so. Nws tsis rov qab los lossis kuaj tawm, "Sam seethed. "Yog muaj dab tsi tshwm sim rau nws, Marduk, kuv cog lus rau Tswv Yexus, kuv tus kheej ..."
  
  "Peb yuav tsum ua qhov no. Tam sim no!" Nina coj lawv tawm ntawm lawv qhov kev hwm nrog cov lus hais hnyav: "Ua ntej kuv tsis xis nyob."
  
  "Nws yuav tsum hloov nws tus kheej mus rau pem Dr. Gordon thiab lwm tus xibfwb. Sloan cov neeg tuaj txog, yog li peb ua li cas? Sam nug tus txiv neej laus. Hauv kev teb, Marduk tsuas yog muab Nina lub npog ntsej muag. Nws tos tsis tau kov nws, yog li ntawd nws thiaj li muab nws los ntawm nws. Txhua yam nws nco qab yog tias nws yuav tsum tau ua qhov no kom cawm tau txoj kev sib haum xeeb. Txawm li cas los xij, nws tau tuag lawm, yog li yog tias qhov kev tshem tawm tsis ua haujlwm, nws hnub kawg yuav cia li txav mus los ntawm ob peb lub hlis.
  
  Saib sab hauv ntawm lub npog ntsej muag, Nina tau los ntawm cov kua muag uas ua rau nws qhov muag tsis pom kev.
  
  "Kuv ntshai," nws ntxhi.
  
  "Peb paub, hlub," Sam hais soothingly, "tab sis peb yuav tsis cia koj tuag li no." ... zoo li no ...
  
  Nina twb paub lawm tias lawv tsis paub txog tus kab mob kheesxaws, tab sis Sam txoj kev xaiv cov lus tsis txhob txwm ua tsis ncaj ncees lawm. Nrog lub siab tus, txiav txim siab qhia ntawm nws lub ntsej muag, Nina khaws lub thawv uas muaj Sloan cov duab thiab siv tweezers tshem tawm cov ntsiab lus grotesque los ntawm sab hauv. Lawv txhua tus cia txoj haujlwm ua ntej lawv yuav tshwm sim qhov kev ntxub ntxaug thaum lawv saib raws li daim tawv nqaij ntawm Martha Sloan lub cev poob rau hauv daim npog qhov ncauj.
  
  Txaus siab rau qhov kawg, Sam thiab Perdue nias lawv tus kheej tawm tsam ib leeg kom pom tias yuav muaj dab tsi tshwm sim. Marduk tsuas saib lub moos ntawm phab ntsa. Hauv lub npog ntsej muag, cov qauv ntaub so ntswg tau tawg sai sai, thiab dhau ntawm nws cov pob txha-xim xim ib txwm, lub npog ntsej muag tau siv lub ntsej muag liab tsaus uas zoo li yuav muaj sia nyob. Me me ripples khiav hla saum npoo.
  
  Marduk ceeb toom tias "Tsis txhob nkim sijhawm, txwv tsis pub nws yuav tas sijhawm," Marduk ceeb toom.
  
  Nina ua tsis taus pa. "Zoo siab Halloween," nws hais thiab zais nws lub ntsej muag tom qab nws daim npog ntsej muag nrog lub ntsej muag mob.
  
  Perdue thiab Sam tos kev ntxhov siab los pom qhov kev tsis sib haum xeeb ntawm lub ntsej muag ntawm cov leeg nqaij, qhov hnyav ntawm cov qog thiab cov tawv nqaij folding, tab sis lawv poob siab rau lawv qhov kev cia siab. Nina squealed me ntsis thaum nws ob txhais tes tso lub npog ntsej muag, tawm ntawm nws lub ntsej muag. Tsis muaj dab tsi tshwm sim ntau tsuas yog nws cov tshuaj tiv thaiv.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, qhov no txaus ntshai! Qhov no ua rau kuv vwm!" nws ntshai, tab sis Marduk tuaj zaum ntawm nws ib sab rau kev txhawb siab.
  
  "Nyob zoo. Qhov koj xav tias yog fusion ntawm cov hlwb, Nina. Kuv ntseeg tias nws yuav kub hnyiab me ntsis los ntawm kev txhawb nqa ntawm cov paj hlwb, tab sis koj yuav tsum cia nws ua kom zoo, "nws coaxed.
  
  Raws li Sam thiab Perdue tau saib, lub npog ntsej muag nyias tsuas yog rub nws cov khoom sib xyaw ua ke nrog Nina lub ntsej muag kom txog thaum nws ntog zoo nkauj hauv qab nws daim tawv nqaij. Nina qhov tsis tshua muaj qhov txawv txav tau hloov mus rau Martha kom txog rau thaum tus poj niam nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv los ua ib daim qauv ntawm ib daim duab.
  
  "Tsis muaj txoj kev fucking," Sam xav tsis thoob, saib. Perdue lub siab tau dhau los ntawm cov qauv molecular ntawm tag nrho kev hloov pauv ntawm qib tshuaj lom neeg thiab lom.
  
  "Nws zoo dua li ntawv tseeb," Perdue yws yws, ntsoos mus saib Nina lub ntsej muag. "Nws yog fascinating."
  
  "Ob leeg tsis paub thiab txaus ntshai. Tsis txhob hnov qab tias, "Nina hais ua tib zoo, tsis paub meej txog nws lub peev xwm hais lus, ua rau lwm tus poj niam lub ntsej muag.
  
  "Nws yog Halloween tom qab tag nrho, kev hlub," Sam luag nyav. "Cia li ua txuj tias koj yog tiag tiag, zoo heev hauv Martha Sloan ib pab tub rog." Perdue nodded nrog ib tug smirk me ntsis, tab sis nws yog heev engrossed nyob rau hauv lub scientific txuj ci tseem ceeb nws tau ua tim khawv ua lwm yam.
  
  "Lub tawv nqaij nyob qhov twg?" - Nws nug nrog Martha daim di ncauj. "Thov qhia rau kuv tias koj muaj nyob ntawm no."
  
  Perdue yuav tsum tau teb rau nws, txawm tias lawv tau pom cov xov tooj cua ntsiag to lossis tsis ua.
  
  "Kuv muaj tawv nqaij, Nina. Tsis txhob txhawj txog nws. Thaum daim ntawv cog lus tau kos npe ... "nws nres, cia nws sau rau hauv qhov khoob.
  
  Tsis ntev tom qab no prof. Sloane cov txiv neej tuaj txog. Dr. Lisa Gordon tau nyob ntawm ntug, tab sis nws zais nws zoo nyob rau hauv nws tus cwj pwm ua haujlwm. Nws tau ceeb toom rau Sloan tsev neeg tam sim ntawd tias nws mob thiab qhia tib yam xov xwm nrog nws cov neeg ua haujlwm. Vim muaj ib qho mob cuam tshuam rau nws lub ntsws thiab lub caj pas, nws yuav tsis tuaj yeem hais nws cov lus, tab sis tseem yuav tuaj yeem kaw qhov kev pom zoo nrog Mesoarabia.
  
  Ua ib pab pawg me me ntawm cov neeg ua haujlwm xovxwm, kws lij choj thiab tus neeg saib xyuas lub cev, nws tau ncaj qha mus rau ntu "Dignitaries on Private Visit" nrog lub pob hauv nws lub plab. Tsuas muaj ob peb feeb ua ntej pib lub rooj sib tham keeb kwm, thiab nws yuav tsum ua kom txhua yam mus raws li kev npaj. Nkag mus rau hauv chav uas Nina tab tom tos nrog nws cov phooj ywg, Lisa khaws nws cov lus ua si.
  
  "Auj Martha, Kuv ntshai heev!" - Nws qw nrov thaum nws pom ib tug poj niam uas ris lub ntsej muag zoo li Sloane. Nina tsuas luag luag ntxhi. Raws li Lisa thov, nws tsis raug tso cai hais lus; Nws yuav tsum tau ua neej nyob mus txog rau lub charade nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm Sloane cov neeg.
  
  " Cia peb nyob ib leeg rau ib feeb, ua li cas?" Lisa hais rau nws pab neeg. Thaum lawv kaw qhov rooj, tag nrho nws lub siab hloov. Nws lub puab tsaig poob ntawm qhov pom ntawm lub ntsej muag ntawm tus poj niam uas nws tuaj yeem cog lus tau yog nws tus phooj ywg thiab cov npoj yaig. "Dam nws, Mr. Perdue, koj tsis kidding!"
  
  Perdue luag nyav siab. "Nws ib txwm zoo siab tau pom koj, Dr. Gordon."
  
  Lisa taug kev Nina los ntawm cov hauv paus ntawm qhov xav tau, yuav ua li cas txais kev tshaj tawm, thiab lwm yam. Tom qab ntawd tuaj qhov uas cuam tshuam Lisa tshaj plaws.
  
  "Dr. Gould, kuv xav tias koj tau xyaum ua nws kos npe?" Lisa nug heev ntsiag to.
  
  "Kuv muaj. Kuv xav tias kuv tau tswj hwm nws, tab sis vim muaj mob kuv txhais tes tsis ruaj khov dua li niaj zaus, "Nina teb.
  
  "Qhov no zoo kawg nkaus. Peb tau ua kom txhua tus paub tias Martha mob heev thiab nws muaj kev tshee me ntsis thaum kho, "Lisa teb. "Qhov no yuav pab piav qhia txog qhov sib txawv ntawm qhov kos npe kom, nrog Vajtswv txoj kev pab, peb tuaj yeem rub tawm qhov no yam tsis muaj teeb meem."
  
  Cov neeg sawv cev los ntawm cov chaw tshaj xov xwm ntawm txhua tus tshaj tawm xov xwm tseem ceeb tau tshwm sim hauv chav xov xwm hauv Susa, tshwj xeeb tshaj yog txij li tag nrho cov satellite systems thiab chaw nres tsheb tau rov qab ua txuj ci tseem ceeb thaum 2:15 teev sawv ntxov hnub ntawd.
  
  Thaum Prof. Sloane tawm ntawm txoj kev nkag mus rau hauv chav sib tham nrog Sultan, cov koob yees duab ib txhij tig mus rau nws. Lub flashes ntawm lub koob yees duab ntev-ntev siab txhais tau tsim lub teeb ci ntsa iab ntawm lub ntsej muag thiab khaub ncaws ntawm cov thawj coj saib xyuas. Tseev, peb tus txiv neej lub luag haujlwm rau Nina txoj kev noj qab haus huv tau sawv saib txhua yam uas tshwm sim ntawm tus saib hauv chav xauv khoom.
  
  "Nws yuav zoo," Sam hais. "Nws txawm xyaum Sloane lub suab hais tias nws yuav tsum teb cov lus nug." Nws ntsia Marduk. "Thiab thaum qhov no tiav lawm, koj thiab kuv yuav mus nrhiav Margaret Crosby. Kuv tsis quav ntsej qhov koj yuav tsum ua lossis koj yuav tsum mus qhov twg. "
  
  "Saib koj lub suab, tus tub," Marduk teb. "Nco ntsoov tias yog tsis muaj kuv, tus hlub Nina yuav tsis muaj peev xwm rov qab tau nws daim duab lossis cawm nws txoj sia mus ntev."
  
  Perdue nudged Sam rov hu rau kev phooj ywg. Sam lub xov tooj nrov, cuam tshuam cov huab cua hauv chav.
  
  "Qhov no yog Margaret," Sam tshaj tawm, glaring ntawm Marduk.
  
  "Saib? Nws nyob zoo, " teb Marduk indifferently.
  
  Thaum Sam teb, nws tsis yog Margaret lub suab ntawm kab.
  
  "Sam Cleave, kuv xav tias?" Schmidt yws, txo nws lub suab. Sam tam sim ntawd muab hu rau tus neeg hais lus kom lwm tus hnov.
  
  "Yog, Margaret nyob qhov twg?" Sam nug, tsis nkim sij hawm ntawm qhov pom tseeb ntawm kev hu.
  
  "Qhov ntawd tsis yog koj qhov kev txhawj xeeb tam sim no. Koj txhawj xeeb txog qhov twg nws yuav nyob yog tias koj tsis ua raws, "Schmidt hais. "Qhia tus neeg dag ntxias tus dev nrog Sultan kom tso nws txoj haujlwm, txwv tsis pub tag kis koj tuaj yeem shovel lwm tus neeg dag dag."
  
  Marduk ntsia xav tsis thoob. Nws yeej tsis xav txog tias nws qhov kev ua yuav ua rau tus poj niam zoo nkauj tuag, tab sis tam sim no nws tau dhau los ua qhov tseeb. Nws txhais tes npog lub ntsej muag ib nrab thaum nws mloog Margaret qw hauv keeb kwm yav dhau.
  
  "Koj puas saib ntawm qhov chaw nyab xeeb?" Sam provoked Schmidt. "Vim yog tias koj mus txog qhov twg hauv kuv qhov ncav cuag, kuv yuav tsis ua rau koj txaus siab tso lub mos txwv los ntawm koj lub pob txha taub hau Nazi tuab."
  
  Schmidt luag nrog kev khav theeb. "Koj yuav ua dab tsi, tus tub ntawv? Sau ib tsab xov xwm qhia koj qhov kev tsis txaus siab, hais lus phem rau Luftwaffe. "
  
  "Kaum," Sam teb. Nws qhov muag tsaus nti tau ntsib Perdue's. Tsis muaj ib lo lus, billionaire to taub. Tuav lub ntsiav tshuaj nyob rau hauv nws txhais tes, nws ntsiag to nkag mus rau hauv kev ruaj ntseg code thiab txuas ntxiv mus xyuas Margaret lub xov tooj lub ntiaj teb no positioning system thaum Sam tawm tsam tus thawj coj. "Kuv yuav ua qhov kuv ua tau zoo tshaj plaws. Kuv mam li nthuav tawm koj. Ntau tshaj li lwm tus, koj yuav raug tshem tawm ntawm daim npog ntsej muag ntawm tus depraved, hwj chim-tshaib plab xav tias koj yog. Koj yuav tsis yog Meyer, phooj ywg. Tus Lieutenant General yog tus thawj coj ntawm Luftwaffe, thiab nws lub koob npe nrov yuav ua kom lub ntiaj teb muaj kev xav siab ntawm cov tub rog German, thiab tsis yog qee tus neeg tsis muaj zog uas xav tias nws tuaj yeem tswj hwm lub ntiaj teb. "
  
  Perdue luag nyav. Sam paub tias nws nrhiav tau ib tug thawj coj uas tsis muaj siab ntseeg.
  
  "Sloane tab tom kos npe rau daim ntawv cog lus no thaum peb hais, yog li koj qhov kev siv zog tsis muaj txiaj ntsig. Txawm hais tias koj tua txhua tus uas koj tuav, nws yuav tsis hloov txoj cai yuav siv tau ua ntej koj txawm tsa rab phom, "Sam pestered Schmidt, thov Vajtswv tsis pub leej twg paub tias Margaret yuav tsis them rau nws qhov kev tsis txaus siab.
  
  
  Tshooj 34 - Margaret's Risky Sensation
  
  
  Margaret saib hauv kev ntshai heev thaum nws tus phooj ywg Sam Cleave npau taws rau nws tus neeg raug ntes. Nws raug khi rau lub rooj zaum thiab tseem kiv taub hau los ntawm cov tshuaj uas nws tau siv los rhuav tshem nws. Margaret tsis muaj lub tswv yim tias nws nyob qhov twg, tab sis los ntawm qhov me me German nws nkag siab, nws tsis yog tib neeg raug kaw nyob ntawm no. Ib sab ntawm nws yog ib pawg ntawm cov cuab yeej thev naus laus zis uas Schmidt tau txeeb los ntawm nws lwm tus neeg tua neeg. Thaum tus thawj coj tsis ncaj ncees tau tawm tsam thiab sib cav, Margaret tau siv nws cov lus dag me nyuam yaus.
  
  Thaum nws tseem yog menyuam yaus hauv Glasgow, nws tau ua rau lwm tus menyuam ntshai los ntawm kev cuam tshuam cov ntiv tes thiab lub xub pwg nyom rau lawv kev lom zem. Txij thaum ntawd los, tau kawg, nws tau raug kev txom nyem me ntsis los ntawm kev mob caj dab hauv nws cov pob qij txha loj, tab sis nws tau zoo nkauj tias nws tseem tuaj yeem siv nws lub pob tw. Ob peb feeb ua ntej nws hu Sam Cleave, Schmidt xa Himmelfarb mus xyuas lub thawv uas lawv nqa nrog lawv. Lawv coj nws los ntawm airbase bunker, uas yuav luag puas los ntawm cov neeg tawm tsam. Nws tsis pom Margaret sab laug tes plam los ntawm lub dab teg thiab ncav cuag lub xov tooj ntawm tes uas tau koom nrog Werner thaum nws tseem yog neeg raug kaw hauv Büchel Air Base.
  
  Craning nws lub caj dab kom pom zoo dua, nws ncav tes mus nqa lub xov tooj, tab sis nws tsuas yog tsis ncav cuag. Sim tsis txhob nco nws lub sijhawm los sib tham, Margaret nudged nws lub rooj zaum txhua zaus Schmidt luag. Tsis ntev nws nyob ze heev uas nws lub ntsis ntiv tes yuav luag kov cov yas thiab roj hmab ntawm lub xov tooj lub hau.
  
  Schmidt tau ua tiav nws qhov kawg rau Sam, thiab tam sim no txhua yam nws yuav tsum tau ua yog saib cov kev ua yeeb yam tam sim no ua ntej kos npe rau daim ntawv cog lus. Nws ntsia nws lub moos, zoo li tsis mob siab txog Margaret tam sim no uas nws tau nthuav tawm los ua lub zog.
  
  "Himmelfarb!" - Schmidt qw. "Cia neeg. Peb muaj sijhawm tsawg".
  
  Rau tus kws tsav dav hlau, hnav khaub ncaws thiab npaj mus, nkag mus hauv chav ntsiag to. Schmidt cov neeg saib xyuas tau nthuav tawm tib daim duab qhia chaw zoo li yav dhau los, tab sis txij li thaum kev puas tsuaj tawm hauv Marduk hauv bunker, Schmidt yuav tsum tau ua nrog cov khoom tsis muaj.
  
  "Muaj!" Himmelfarb thiab lwm tus neeg tsav dav hlau qw nrov thaum lawv nce ntawm Schmidt thiab Margaret.
  
  Schmidt tau hais tias "Peb tsis muaj sijhawm los ua kom tawg lub hauv paus huab cua German uas tau cim ntawm no," Schmidt hais. "Kev kos npe ntawm daim ntawv cog lus zoo li tsis muaj kev zam, tab sis peb yuav pom ntev npaum li cas lawv yuav ua raws li lawv qhov kev pom zoo thaum peb pab tub rog, ua ib feem ntawm Kev Ua Haujlwm Leo 2, ib txhij ua rau lub hauv paus hauv Air Force hauv Baghdad thiab lub palace hauv Susa."
  
  Nws nodded rau Himmelfarb, uas tau rub tawm lub qhov ncauj qhov ntswg ua tsov ua rog Ntiaj Teb II tsis zoo los ntawm lub hauv siab. Ib tug los ntawm ib tug, nws muab ib daim npog qhov ncauj rau txhua tus txiv neej.
  
  "Yog li ntawm no, ntawm lub tais no, peb muaj cov ntaub so ntswg khaws cia ntawm tus tsav ua tsis tiav Olaf LöVenhagen. Muab ib qho qauv rau ib tus neeg hauv txhua lub npog ntsej muag, "nws hais. Ib yam li cov tshuab, cov tub rog hnav khaub ncaws zoo ib yam ua raws li nws hais. Schmidt tau tshuaj xyuas seb txhua tus txiv neej ua nws li cas ua ntej muab qhov kev txiav txim tom ntej. "Tam sim no nco ntsoov tias koj cov phooj ywg pilots los ntawm Bü chel twb tau pib nws lub hom phiaj hauv Iraq, yog li thawj theem ntawm Kev Ua Haujlwm Leo 2 tiav. Koj lub luag haujlwm yog ua kom tiav theem ob. "
  
  Nws flicked los ntawm cov ntxaij vab tshaus, nqa tawm nyob rau hauv kev tshaj tawm xov xwm ntawm kos npe rau ntawm daim ntawv cog lus nyob rau hauv Susa. "Yog li ntawd, cov tub ntawm lub teb chaws Yelemees, muab koj lub qhov ncauj qhov ntswg thiab tos kuv xaj. Lub sijhawm qhov no tshwm sim nyob ntawm kuv lub vijtsam ntawm no, kuv yuav paub tias peb cov neeg tau foob peb lub hom phiaj hauv Susa thiab Baghdad. Tom qab ntawd kuv yuav muab qhov kev txiav txim rau koj thiab qhib theem 2 - kev puas tsuaj ntawm Büchel, Norvenich thiab Schleswig huab cua puag. Koj txhua tus paub koj lub hom phiaj npaj. "
  
  "Yes, sir!" - lawv teb nyob rau hauv unison.
  
  "Zoo zoo. Lwm zaus kuv teem tawm mus tua tus kheej ncaj ncees lecher zoo li Sloane, kuv yuav tau ua nws tus kheej. Niaj hnub no lub npe hu ua snipers yog kev txaj muag, "Schmidt yws thaum nws saib cov neeg tsav dav hlau tawm hauv chav. Lawv tau mus rau ib lub tsev khaws puav pheej uas lawv tau nkaum lub dav hlau decommissioned los ntawm ntau lub hauv paus huab cua uas Schmidt coj.
  
  
  * * *
  
  
  Sab nraum lub hangar, ib daim duab huddles nyob rau hauv lub shadowy ru tsev ntawm qhov chaw nres tsheb nyob sab nraum ib tug loj heev, defunct Hoobkas vaj nyob rau sab nrauv Berlin. Nws sai sai txav ntawm ib lub tsev mus rau lwm qhov, ploj mus rau hauv txhua tus kom pom tias leej twg nyob ntawd. Nws tau mus txog qhov kawg ntawm kev ua haujlwm ntawm lub decrepit steel zeb thaum nws pom ob peb tus neeg tsav tsheb mus rau ib qho qauv uas sawv tawm tsam cov hlau tsis xeb thiab cov phab ntsa liab-xim av cib. Nws zoo li coj txawv txawv thiab tawm ntawm qhov chaw ua tsaug rau cov nyiaj shimmer ntawm cov khoom siv hlau tshiab uas nws tau ua.
  
  Lieutenant Werner tuav nws ua pa thaum nws saib ib nrab ntawm cov tub rog Lövenhagen tham txog lub hom phiaj uas yuav pib hauv ob peb feeb. Nws paub tias Schmidt tau xaiv nws rau lub luag haujlwm no, kev tua tus kheej txoj haujlwm nyob rau hauv tus ntsuj plig ntawm Leonidas lub Ntiaj Teb Tsov Rog II squadron. Thaum lawv hais txog lwm tus taug kev hauv Baghdad, Werner lub plawv nres. Nws maj nrawm mus rau qhov chaw uas nws cia siab tias tsis muaj leej twg hnov nws thiab hu, txhua lub sijhawm kuaj xyuas nws ib puag ncig.
  
  "Nyob zoo, Sam?"
  
  
  * * *
  
  
  Nyob rau hauv lub chaw ua hauj lwm, Margaret ua txuj mus pw tsaug zog, sim nrhiav seb puas tau kos npe rau daim ntawv cog lus. Nws yuav tsum tau vim hais tias, raws li yav dhau los nqaim khiav dim thiab kev paub nrog cov tub rog thaum nws ua hauj lwm, nws tau kawm tias sai li sai tau raws li ib tug deal tau ua ib qho chaw, tib neeg pib tuag. Nws tsis tau hu ua 'ua kom xaus' tsis muaj dab tsi, thiab nws paub nws. Margaret xav tsis thoob tias nws tuaj yeem tiv thaiv nws tus kheej li cas rau tus tub rog tshaj lij thiab tus thawj coj tub rog nrog nws txhais tes khi tom qab nws nraub qaum-lus.
  
  Schmidt seethed nrog npau taws, tas li tapping nws nkawm khau, ntxhov siab vim tos nws tawg tshwm sim. Nws khaws nws lub moos dua. Ntawm nws qhov kawg suav, kaum feeb ntxiv. Nws xav tias nws yuav ua tau zoo npaum li cas yog tias nws tuaj yeem pom lub palace tawg nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm UN Tus Thawj Saib Xyuas Kev Ncaj Ncees rau Tib Neeg Txoj Cai thiab Sultan ntawm Mesoarabia, ua ntej xa nws cov dab hauv zos los ua tus yeeb ncuab foob pob ntawm Luftwaffe huab cua hauv kev ua pauj. Tus thawj coj saib seb muaj dab tsi tshwm sim, ua pa hnyav thiab qhia nws qhov kev thuam nrog txhua lub sijhawm dhau mus.
  
  "Saib ntawm no bitch!" nws chuckled li Sloan tau qhia tias thim nws cov lus raws li tib cov lus flashed ntawm sab xis mus rau sab laug hla CNN lub vijtsam. "Kuv xav tau kuv daim npog qhov ncauj! Lub sijhawm kuv tau rov qab los, Kuv yuav los ua koj, Meyer!" Margaret nrhiav tus Thawj Saib Xyuas 16th lossis tus thawj coj ntawm German tub rog huab cua, tab sis nws tsis tuaj - tsawg kawg tsis nyob hauv chaw ua haujlwm uas nws khaws cia.
  
  Nws tam sim ntawd pom kev txav ntawm txoj kev hauv tsev sab nraum lub qhov rooj. Nws ob lub qhov muag qhib tam sim ntawd thaum nws paub txog tus lieutenant. Nws tau hais kom nws kaw thiab txuas ntxiv ua si possum. Schmidt muaj ib yam dab tsi hais txog txhua daim duab nws pom ntawm cov xov xwm nyob.
  
  "Nyob zoo rau koj lub sijhawm kawg. Thaum Meyer ua lub luag haujlwm rau kev foob pob hauv Iraq, kuv yuav muab nws qhov kev nyiam. Tom qab ntawd cia saib seb koj tuaj yeem ua li cas nrog tus npau suav ntub dej no ntawm koj li!" nws luag. Thaum nws tab tom hais lus, nws tsis pom zoo rau tus tub ceev xwm uas tau nkag mus rau sab hauv kom muaj zog rau nws. Werner nkag mus rau ntawm phab ntsa, qhov chaw uas tseem muaj duab ntxoov ntxoo, tab sis nws yuav tsum taug kev zoo rau 6 metres hauv lub teeb fluorescent dawb ua ntej nws tuaj yeem ncav cuag Schmidt.
  
  Margaret txiav txim siab qiv ib pab. Pushing nws tus kheej mus rau sab, nws mam li nco dheev overlapped thiab ntaus nws caj npab thiab ncej puab nyuaj. Nws tso lub suab nrov nrov uas ua rau Schmidt tshee hnyo.
  
  "Yexus! Koj ua dab tsi?" Nws qw rau Margaret, txog muab nws lub khau rau ntawm nws lub hauv siab. Tab sis nws tsis ceev txaus kom dodge lub cev ya ntawm nws thiab tsoo rau hauv lub rooj tom qab nws. Werner pounced rau tus thawj coj, instantly slamming nws lub nrig rau hauv Schmidt's Adas lub kua. Tus thawj coj phem tau sim ua kom zoo ib yam, tab sis Werner tsis xav ua kom muaj feem cuam tshuam rau tus tub rog qub tub rog nyuaj npaum li cas.
  
  Lwm qhov nrawm nrawm rau lub tuam tsev nrog lub pob tw ntawm rab yaj phom ua tiav txoj haujlwm, thiab tus thawj coj poob qis rau hauv pem teb. Thaum lub sijhawm Werner tshem tawm tus thawj coj, Margaret twb nyob ntawm nws ko taw, sim tshem lub rooj zaum ceg ntawm hauv qab nws lub cev thiab caj npab. Nws maj nrawm rau nws txoj kev pab.
  
  "Ua Vajtswv tsaug koj nyob ntawm no, Lieutenant!" - Nws exhaled hnyav thaum nws tso nws. "Marlene nyob hauv cov txiv neej chav, khi rau lub radiator. Lawv nqus nws cov chloroform kom nws tsis muaj peev xwm khiav nrog peb. "
  
  "Yog tiag?" nws lub ntsej muag ci tuaj. "Nws puas muaj sia nyob thiab tsis ua li cas?"
  
  Margaret nodded.
  
  Werner ntsia ib ncig. "Tom qab peb khi tus npua no, kuv xav kom koj nrog kuv sai li sai tau," nws hais rau nws.
  
  "Yuav kom tau Marlene?" nws nug.
  
  "Tsis yog, txhawm rau rhuav tshem lub hangar kom Schmidt tsis tuaj yeem xa nws cov quav rau sting," nws teb. "Lawv tsuas yog tos kom xaj. Tab sis tsis muaj fighters lawv tuaj yeem ua tau shit kiag li, txoj cai?
  
  Margaret luag ntxhi. "Yog tias peb dhau qhov no, kuv puas tuaj yeem hais koj rau Edinburgh Post?"
  
  "Yog tias koj pab kuv, koj yuav tau txais kev xam phaj tshwj xeeb txog qhov fiasco tag nrho," nws luag ntxhi.
  
  
  Tshooj 35 - Txoj Cai
  
  
  Raws li Nina tso nws txhais tes ntub rau ntawm tsab cai, nws tshwm sim rau nws qhov kev xav tias nws cov ntawv sau yuav ua rau ntawm daim ntawv me me no. Nws lub siab hla ib qho kev sib tw thaum nws tau saib ib qho kawg ntawm Sultan ua ntej nws kos npe rau ntawm kab. Hauv qhov sib cais thib ob, ntsib nws lub qhov muag dub, nws hnov nws tus phooj ywg tiag tiag thiab kev ua siab zoo.
  
  "Txuas ntxiv, Xibhwb," nws txhawb nws, blinking maj mam ua qhov cim ntawm kev ntseeg siab.
  
  Nina yuav tsum ua txuj tias nws tsuas yog xyaum kos npe dua, txwv tsis pub nws yuav ntshai heev kom tau txais nws txoj cai. Raws li tus cwj mem ballpoint swb nyob rau hauv nws txoj kev taw qhia, Nina xav tias nws lub plawv dhia nrawm dua. Lawv tsuas tos nws xwb. Tag nrho lub ntiaj teb tuav nws ua pa, tos kom nws kos npe tiav. Nws yuav tsis tau txais kev qhuas ntau dua hauv ntiaj teb, txawm tias lub sijhawm no tau yug los ntawm kev dag ntxias.
  
  Lub sijhawm nws zoo siab tso nws tus cwj mem rau ntawm qhov kawg ntawm nws daim ntawv kos npe, lub ntiaj teb tau qhuas. Cov neeg tam sim no tau qhuas thiab sawv rau lawv ko taw. Nyob rau tib lub sijhawm, ntau lab tus tib neeg uas saib qhov kev tshaj tawm hauv xov xwm tau thov Vajtswv kom tsis muaj dab tsi phem tshwm sim. Nina ntsia ntsoov rau caum-peb xyoo Sultan. Nws maj mam tuav nws txhais tes, saib tob rau hauv nws ob lub qhov muag.
  
  Nws hais tias, "Koj yog leej twg," ua tsaug rau koj ua qhov no.
  
  "Koj txhais li cas? "Koj paub kuv yog leej twg," Nina nug nrog kev luag nyav zoo, txawm hais tias qhov tseeb nws txaus ntshai los raug nthuav tawm. "Kuv yog xibfwb Sloan."
  
  "Tsis yog, koj tsis zoo li ntawd. Xib fwb Sloan muaj qhov muag xiav tsaus heev. Tab sis koj muaj lub qhov muag zoo nkauj Arab, zoo li lub onyx hauv kuv lub nplhaib muaj koob muaj npe. Nws zoo li ib tug neeg ntes tau ob lub qhov muag tsov thiab muab tso rau ntawm koj lub ntsej muag. " Wrinkles tsim nyob ib ncig ntawm nws ob lub qhov muag thiab nws hwj txwv tsis tau nkaum nws luag ntxhi.
  
  "Thov, koj txoj kev tshav ntuj ..." nws thov, tuav nws lub ntsej muag rau cov neeg tuaj saib.
  
  "Koj yog leej twg," nws hais rau nws, "lub ntsej muag koj hnav tsis muaj teeb meem rau kuv." Peb tsis tau txhais los ntawm peb lub qhov ncauj qhov ntswg, tab sis los ntawm qhov peb ua nrog lawv. Koj ua dab tsi ntawm no tseem ceeb rau kuv, koj paub?
  
  Nina nqos nyuaj. Nws xav quaj, tab sis qhov ntawd yuav tarnish Sloane tus duab. Tus Sultan coj nws mus rau lub podium thiab ntxhi hauv pob ntseg: "Nco ntsoov, kuv tus hlub, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog qhov peb sawv cev, tsis yog peb zoo li."
  
  Thaum lub sij hawm sawv ovation, uas kav ntev tshaj li kaum feeb, Nina tawm tsam kom nyob twj ywm ntawm nws ob txhais taw, tuav nruj nreem rau Sultan txhais tes. Nws taug kev mus rau lub microphone uas yav dhau los nws tsis kam hais lus, thiab maj mam txhua yam tuag mus rau qhov zoo siab lossis npuaj teg. Txog thaum nws pib tham. Nina sim ua kom nws lub suab husky txaus kom nyob twj ywm tsis paub, tab sis nws muaj lus tshaj tawm los ua. Nws tshwm sim rau nws tias nws tsuas muaj ob peb teev los tso rau ntawm lwm tus lub ntsej muag thiab ua qee yam muaj txiaj ntsig nrog nws. Tsis muaj ib yam dab tsi yuav hais, tab sis nws luag ntxhi thiab hais tias: "Cov poj niam thiab cov txiv neej, cov qhua thiab peb cov phooj ywg thoob plaws ntiaj teb. Kuv tus mob ua rau kuv hais lus nyuaj, yog li kuv yuav ua qhov no sai sai. Vim kuv cov teeb meem kev noj qab haus huv hnyav zuj zus, kuv xav tawm ntawm pej xeem ... "
  
  Nyob rau hauv lub tsev so nyob rau hauv lub palace ntawm Susa, muaj ib tug loj kev sib cav los ntawm cov neeg uas xav tsis thoob, tab sis lawv txhua tus hwm tus thawj coj qhov kev txiav txim. Nws coj nws lub koom haum thiab ntau lub ntiaj teb niaj hnub no mus rau lub sijhawm ntawm kev txhim kho thev naus laus zis, kev ua tau zoo thiab kev qhuab qhia yam tsis tau tshem tawm tus kheej lossis kev xav. Nws tau hwm txog qhov no, txawm tias nws txiav txim siab ua dab tsi nrog nws txoj haujlwm.
  
  "...tab sis kuv ntseeg siab tias tag nrho kuv txoj kev siv zog yuav ua tiav los ntawm kuv tus thawj coj thiab tus thawj coj tshiab ntawm World Health Organization, Dr. Lisa Gordon. Nws zoo siab ua haujlwm rau cov neeg ... " Nina txuas ntxiv ua kom tiav cov lus tshaj tawm thaum Marduk tos nws hauv chav xauv khoom.
  
  "Kuv tus Vajtswv, Dr. Gould, koj yog ib tus neeg sawv cev tiag tiag ntawm koj tus kheej," nws hais, saib nws. Sam thiab Perdue sab laug nrawm tom qab tau txais kev hu xov tooj los ntawm Werner.
  
  
  * * *
  
  
  Werner xa Sam cov lus nrog cov ntsiab lus ntawm kev hem thawj tuaj. Nrog Perdue nyob rau hauv lawv sawv, lawv maj nrawm mus rau tus huab tais tus neeg saib xyuas thiab qhia lawv tus kheej los tham nrog tus thawj coj ntawm Meso-Arab tis, Lieutenant Jenebel Abdi.
  
  "Madam, peb muaj cov ntaub ntawv ceev los ntawm koj tus phooj ywg, Lieutenant Dieter Werner," Sam hais rau tus poj niam uas muaj hnub nyoog 30 xyoo.
  
  "Huag, Ditty," nws noddy lazily, tsis saib heev impressed los ntawm ob vwm Scots.
  
  "Nws hais kom kuv muab tus lej no rau koj. Kev xa tawm tsis raug tso cai ntawm German cov tub rog yog nyob ze li nees nkaum mais ntawm lub nroog Susa thiab tsib caug mais ntawm Baghdad! " Sam blurted nws zoo li ib tug tub kawm ntawv tsis tau siab nrog cov lus ceeb toom rau tus thawj xib fwb. "Lawv tab tom tua tus kheej lub luag haujlwm kom rhuav tshem CIA lub hauv paus chaw haujlwm thiab lub palace no raws li tus thawj coj Gerhard Schmidt hais kom ua."
  
  Lieutenant Abdi tam sim ntawd tau txiav txim rau nws cov txiv neej thiab hais kom nws cov wingmen koom nrog nws hauv ib qho chaw zais hauv cov suab puam los npaj rau kev tawm tsam huab cua. Nws tau kuaj xyuas tus lej Werner xa thiab nodded hauv kev lees paub ntawm nws cov lus ceeb toom. "Schmidt, huh?" - nws luag ntxhi. "Kuv ntxub no fucking Kraut. Kuv vam tias Werner rub nws cov pob tawm. " Nws tuav tes nrog Perdue thiab Sam, "Kuv yuav tsum hnav kuv lub tsho. Ua tsaug rau ceeb toom peb. "
  
  "Tos," Perdue frowned, "Koj puas koom nrog dogfights koj tus kheej?"
  
  Tus lieutenant luag nyav thiab winked. "Muaj tseeb! Yog tias koj pom Dieter qub dua, nug nws vim li cas lawv hu kuv 'Jenny Jihad' ntawm lub davhlau academy.
  
  "Ha!" Sam luag ntxhi thaum nws khiav nrog nws pab neeg los tiv thaiv lawv tus kheej thiab cuam tshuam txog kev hem thawj nrog kev ntxub ntxaug heev. Txoj cai muab los ntawm Werner tau coj lawv mus rau ob lub zes sib xws los ntawm cov tub rog ntawm Leo 2s yuav ya tawm.
  
  "Peb tsis tau kos npe rau Nina," Sam quaj qw.
  
  "Txhua yam zoo. Nws yuav nyob rau txhua qhov xov xwm tsis zoo uas koj tuaj yeem xav txog sai sai, "Perdue tau lees paub, patting Sam rau sab nraub qaum. "Kuv tsis xav ua suab nrov, tab sis kuv yuav tsum tau txais Nina thiab Marduk mus rau Reichtisusis nyob rau hauv," nws ntsia ntawm nws lub moos thiab xam sai sai, lub sijhawm mus ncig, thiab lub sijhawm dhau mus, "ntawm 6 teev tom ntej."
  
  "Okay, cia wb mus ua ntej tus qub tubtxib saum ntuj ploj lawm," Sam yws yws. "Los ntawm txoj kev, koj tau sau dab tsi rau Werner thaum kuv tab tom tham nrog Jihadist Jenny?"
  
  
  Tshooj 36 - Kev sib cav
  
  
  Tom qab lawv tso tus tsis nco qab Marlene thiab nqa nws sai thiab ntsiag to hla lub laj kab tawg mus rau lub tsheb, Margaret tsis xis nyob thaum nws taug kev los ntawm hangar nrog Lieutenant Werner. Nyob rau hauv qhov deb, lawv tuaj yeem hnov cov tsav tsheb pib txhawj xeeb thaum lawv tos cov lus txib los ntawm Schmidt.
  
  "Yuav ua li cas peb yuav tsum tshem tawm rau F-16-zoo li warbirds nyob rau hauv tsawg tshaj li kaum feeb, Lieutenant?" Margaret ntxhi thaum lawv swb hauv qab lub vaj huam sib luag xoob.
  
  Werner luag ntxhi. "Schatz, koj tau ua si ntau qhov kev ua si hauv Asmeskas." Nws shrugged sheepishly thaum nws muab nws lub cuab yeej hlau loj.
  
  Werner tau hais tias "Lawv yuav tsis tuaj yeem tawm yam tsis muaj log tsheb, Frau Crosby," Werner qhia. "Thov ua kom cov log tsheb puas txaus los ua kom lub suab nrov sai thaum lawv hla txoj kab ntawd. Kuv muaj txoj kev npaj thaub qab, nyob deb. "
  
  Hauv qhov chaw ua haujlwm, Tus tauj ncov loj Schmidt tau sawv los ntawm kev tsaus muag los ntawm kev quab yuam blunt. Nws raug khi rau tib lub rooj zaum Margaret zaum hauv thiab lub qhov rooj kaw, cia nws nyob hauv nws qhov chaw kaw. Cov saib tau tso tseg rau nws saib, uas ua rau nws vwm mus rau qhov kev vwm. Schmidt lub qhov muag qus tsuas yog ntxeev siab rau nws qhov tsis ua tiav raws li cov xov xwm pub rau ntawm nws lub vijtsam relayed pov thawj tias qhov kev cog lus tau ua tiav tau kos npe thiab tias qhov kev sim huab cua tsis ntev los no tau cuam tshuam los ntawm kev ua nrawm ntawm Mesorabian Air Force.
  
  "Yexus Khetos! Tsis muaj! Koj tsis paub! Lawv paub li cas? nws whimpered zoo li menyuam yaus, xyaum twisting nws lub hauv caug sim ncaws lub rooj zaum hauv qhov muag tsis pom kev npau taws. Nws qhov muag ntshav tau khov los ntawm nws lub hauv pliaj uas muaj ntshav. "Werner!"
  
  
  * * *
  
  
  Ntawm lub hangar, Werner siv nws lub xov tooj ntawm tes ua GPS satellite taw tes rau nrhiav lub hangar. Margaret tau ua nws zoo tshaj plaws los tsoo lub dav hlau lub log tsheb.
  
  "Kuv xav tias ruam tiag tiag ua cov khoom qub tsev kawm ntawv no, Lieutenant," nws ntxhi.
  
  "Tom qab ntawd koj yuav tsum tsis txhob ua qhov no," Schmidt hais rau nws ntawm qhov nkag mus rau hauv lub hangar, taw phom rau nws. Nws tsis pom Werner crouched pem hauv ntej ntawm ib qho ntawm Typhoons, ntaus ib yam dab tsi rau hauv nws lub xov tooj. Margaret tsa nws txhais tes rau hauv kev tso siab, tab sis Schmidt tua ob lub mos txwv ntawm nws thiab nws poob rau hauv av.
  
  qw lawv cov lus txib, Schmidt thaum kawg pib theem thib ob ntawm nws txoj kev npaj tua, yog tias tsuas yog rau kev ua pauj. Hnav lub ntsej muag tsis zoo, nws cov txiv neej tau nce lawv lub dav hlau. Werner tshwm sim pem hauv ntej ntawm ib lub tsheb, tuav nws lub xov tooj ntawm tes hauv nws txhais tes. Schmidt sawv tom qab lub dav hlau, txav maj mam thaum nws raug rho tawm haujlwm ntawm Werner tsis muaj tub rog. Tab sis nws tsis tau coj mus rau hauv tus account Werner txoj hauj lwm, los yog qhov twg nws yog tus thawj coj Schmidt. Cov mos txwv ricocheted tawm ntawm lub chassis. Thaum tus kws tsav dav hlau pib lub tshuab dav hlau, lub tshuab hluav taws xob tom qab nws qhib tau xa ib tus nplaig ntuj raug txim ntawm nplaim taws ncaj nraim mus rau lub ntsej muag ntawm Captain Schmidt.
  
  Saib ntawm dab tsi sab laug ntawm cov nqaij thiab cov hniav ntawm Schmidt lub ntsej muag, Werner spat rau nws. "Tam sim no koj tsis muaj lub ntsej muag rau koj daim npog qhov ncauj tuag, npua."
  
  Werner nias lub pob ntsuab ntawm nws lub xov tooj thiab muab tso rau hauv. Nws sai sai tsa tus neeg sau xov xwm raug mob rau ntawm nws lub xub pwg nyom thiab nqa nws mus rau lub tsheb. Los ntawm Iraq, Purdue tau txais lub teeb liab thiab tua hluav taws xob satellite rau lub hom phiaj ntaus ntawv, nce qhov kub thiab txias hauv lub hangar sai sai. Cov txiaj ntsig tau nrawm thiab kub.
  
  
  * * *
  
  
  Hnub Halloween yav tsaus ntuj, lub ntiaj teb ua kev zoo siab yam tsis muaj lub tswv yim tias lawv hnav khaub ncaws thiab hnav lub ntsej muag tiag tiag li cas. Perdue lub dav hlau ntiag tug ya los ntawm Susa nrog kev tso cai tshwj xeeb thiab cov tub rog khiav tawm ntawm lawv lub dav hlau los xyuas kom lawv muaj kev nyab xeeb. Hauv nkoj, Nina, Sam, Marduk thiab Perdue noj hmo thaum lawv mus rau Edinburgh. Muaj ib pab neeg tshwj xeeb me me tos rau ntawm daim tawv nqaij Nina kom sai li sai tau.
  
  Lub TV tiaj tiaj ua rau lawv mus txog hnub raws li cov xov xwm nthuav tawm.
  
  "Ib qho xwm txheej tsis txaus ntseeg ntawm lub zeb zeb uas tau tso tseg nyob ze Berlin tau lees paub lub neej ntawm ntau tus German Air Force pilots, suav nrog Tus Lwm Thawj Coj Tus Thawj Tub Rog Gerhard Schmidt thiab Tus Thawj Coj ntawm German Luftwaffe, Lieutenant General Harold Meyer. Nws tseem tsis tau paub meej tias qhov xwm txheej tsis txaus ntseeg yog dab tsi ... "
  
  Sam, Nina thiab Marduk xav paub tias Werner nyob qhov twg thiab seb nws puas tuaj yeem tawm nrog Marlene thiab Margaret hauv lub sijhawm.
  
  "Hu Werner yuav tsis muaj txiaj ntsig. Tus txiv neej no nkag mus hauv xov tooj ntawm tes zoo li nws mus hauv ris tsho hauv qab, "Sam sau tseg. "Peb yuav tsum tau tos saib seb nws puas tiv tauj peb, puas yog, Perdue?"
  
  Tab sis Perdue tsis mloog. Nws pw ntawm nws nraub qaum hauv lub rooj zaum reclining, nws lub taub hau tig mus rau sab, nws cov ntsiav tshuaj trusty ntawm nws lub plab thiab nws ob txhais tes muab tais rau ntawm nws.
  
  Sam luag ntxhi, "Saib qhov no. Tus txiv neej uas tsis tsaug zog thaum kawg so. "
  
  Ntawm lub ntsiav tshuaj, Sam tuaj yeem pom tias Perdue tau sib txuas lus nrog Werner, teb Sam cov lus nug ua ntej hmo ntawd. Nws tuav nws taub hau. "Genius".
  
  
  Tshooj 37
  
  
  Ob hnub tom qab ntawd, Nina tau ntsej muag rov qab los thiab tau rov zoo nyob rau hauv tib lub chaw zoo nkauj Kirkwall uas nws tau nyob ua ntej. Lub dermis ntawm Marduk lub ntsej muag yuav tsum tau muab tshem tawm thiab siv rau cov duab ntawm tus xibfwb. Sloan, dissolving cov fusion particles kom txog rau thaum lub Mask ntawm Babel los ua (heev) qub dua. Txawm hais tias qhov txheej txheem txaus ntshai npaum li cas, Nina zoo siab tau muaj nws lub ntsej muag rov qab. Tseem mob hnyav heev los ntawm kev mob qog noj ntshav uas nws tau qhia rau cov neeg ua haujlwm kho mob, nws tsaug zog thaum Sam taug kev mus rau kas fes.
  
  Tus txiv neej laus kuj rov zoo, nyob hauv ib lub txaj hauv tib txoj kev hauv tsev zoo li Nina. Hauv lub tsev kho mob no nws tsis tas yuav pw ntawm cov nplooj ntawv ntshav thiab cov ntaub pua chaw, uas nws ua tsaug mus ib txhis.
  
  "Koj saib zoo, Peter," Perdue luag ntxhi, saib Marduk txoj kev vam meej. "Koj yuav tau mus tsev sai sai no."
  
  "Nrog kuv daim npog qhov ncauj," Marduk nco nws.
  
  Perdue chuckled: "Tau kawg. Nrog koj daim npog qhov ncauj. "
  
  Sam tuaj hais nyob zoo. "Kuv tsuas yog nrog Nina. Nws tseem rov zoo los ntawm huab cua, tab sis zoo siab heev los ua nws tus kheej dua. Ua rau koj xav, puas yog? Qee zaum, kom ua tiav qhov zoo tshaj plaws, lub ntsej muag zoo tshaj plaws yog koj tus kheej. "
  
  Marduk teased "Nyob zoo philosophical." "Tab sis tam sim no kuv khav theeb tias kuv tuaj yeem luag nyav thiab mloog zoo los ntawm ntau yam kev tawm suab."
  
  Lawv lub luag nyav ua rau qhov me me ntawm kev kho mob tshwj xeeb.
  
  "Yog li txhua lub sijhawm no koj yog tus sau tiag tiag los ntawm tus neeg Babylonian daim npog ntsej muag raug nyiag lawm?" Sam nug, fascinated los ntawm lub realization tias Peter Marduk yog ib tug millionaire relic collector uas Neumand nyiag lub Mask ntawm Babel.
  
  "Qhov no txawv txawv heev?" nws nug Sam.
  
  "Me ntsis. Feem ntau, cov neeg nplua nuj sau xa cov neeg tshawb nrhiav ntiag tug thiab pab pawg kws kho kom zoo dua qub kom rov qab tau lawv cov khoom. "
  
  "Tab sis tom qab ntawd ntau tus neeg yuav paub tias qhov khoom cuav no ua tau li cas. Kuv ua tsis tau qhov kev pheej hmoo. Koj pom dab tsi tshwm sim thaum tsuas yog ob tug txiv neej paub txog nws lub peev xwm. Xav txog tej yam yuav tshwm sim yog tias lub ntiaj teb paub qhov tseeb txog cov khoom qub no. Qee yam zoo tshaj yog khaws cia zais cia ... nrog lub qhov ncauj qhov ntswg, yog tias koj xav tau. "
  
  "Kuv tsis tuaj yeem pom zoo ntxiv," Perdue lees paub. Qhov no muaj feem xyuam rau nws txoj kev xav tsis pub leej twg paub txog Nina qhov kev tsis sib haum xeeb, tab sis nws txiav txim siab zais nws kom deb ntawm lub ntiaj teb sab nraud.
  
  Marduk tau hais tias "Kuv zoo siab tau hnov tias Margaret nyob zoo nws cov phom sij," Marduk hais.
  
  Sam zoo siab heev ntawm qhov hais txog nws. "Koj puas ntseeg tias nws tau txais Pulitzer nqi zog rau kev tshawb fawb qhia?"
  
  Perdue hais tias "Koj yuav tsum muab lub npog ntsej muag rov qab, kuv tus tub," Perdue hais nrog lub siab dawb paug.
  
  "Tsis yog, tsis yog lub sijhawm no. Nws kaw tag nrho ntawm Werner lub xov tooj ntawm tes tuav! Los ntawm qhov chaw uas Schmidt piav qhia cov lus txib rau nws cov txiv neej, mus rau qhov chaw uas nws lees tias nws tau npaj kev sim tua neeg ntawm Sloane, txawm hais tias thaum lub sijhawm nws tsis paub tseeb tias nws tuag tiag tiag. Margaret tam sim no paub txog qhov txaus ntshai uas nws tau coj los nthuav tawm kev koom tes thiab Meyer txoj kev tua neeg, thiab lwm yam. Tau kawg, nws tig nws ua tib zoo kom tsis txhob hais txog qhov tsis zoo lossis cov neeg tsav dav hlau tig tua cov neeg vwm yuav cuam tshuam cov dej, koj puas paub? "
  
  "Kuv ua tsaug uas nws tau txiav txim siab khaws nws zais cia tom qab kuv tso nws mus. Kuv tus Vajtswv, kuv xav li cas? Marduk quaj.
  
  Sam tau hais tias "Kuv paub tseeb tias yog tus tshaj xov xwm loj yuav ua rau nws, Peter," Sam hais rau nws. "Tom qab tag nrho, yog tias koj tsis tau tso nws nyob ntawd, nws yeej tsis tau txais txhua qhov kev txhaj tshuaj uas ua rau nws nto moo tam sim no."
  
  Marduk teb tias, "Txawm li cas los xij, kuv tshuav nws thiab tus tub ceev xwm qee qhov nyiaj them," Marduk teb. "Tom ntej no Txhua Hallows Eve, ua kev nco txog peb txoj kev taug txuj kev nyuaj, Kuv yuav pov ib qho kev tshwm sim loj thiab lawv yuav yog cov qhua ntawm kev hwm. Tab sis nws yuav tsum tau khaws cia deb ntawm kuv sau ... tsuas yog hauv rooj plaub. "
  
  "Fabulous!" - Perdue exclaimed. "Peb tuaj yeem nqa nws ntawm kuv lub tsev. Lub ntsiab lus yuav yog dab tsi?"
  
  Marduk xav ib pliag ces luag ntxhi nrog nws lub qhov ncauj tshiab.
  
  "Zoo, lub pob masquerade, tau kawg."
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Preston W. Child
  Lub Mystery ntawm Amber Room
  
  
  PROLOGUE
  
  
  
  Åland Islands, Baltic Hiav Txwv - Lub Ob Hlis
  
  
  Teemu Koivusaari muaj nws txhais tes puv nrog cov khoom tsis raug cai uas nws tab tom sim smuggle, tab sis ib zaug nws tswj kom nrhiav tau tus neeg yuav khoom, txhua yam tsim nyog rau kev siv zog. Nws tau muaj rau lub hlis txij li thaum nws tau tawm hauv Helsinki mus koom nrog ob tug npoj yaig hauv Åland Islands, qhov chaw uas lawv tab tom khiav lag luam nyiaj txiag cuav cuav. Lawv hla txhua yam los ntawm cubic zirconia mus rau iav xiav li pob zeb diamond thiab tanzanite, qee zaum dhau mus - zoo heev - cov hlau zoo li nyiaj thiab platinum rau cov neeg ua haujlwm tsis txaus ntseeg.
  
  "Koj txhais li cas muaj ntau tuaj?" Teemu nug nws tus pab cuam, ib tug neeg tsis ncaj ncees African silversmith hu ua Mula.
  
  "Kuv xav tau ntxiv kilogram kom ua tiav Minsk xaj, Teemu. "Kuv tau hais rau koj txog qhov no nag hmo," Mula yws. "Koj paub, Kuv yuav tsum nrog cov neeg siv khoom thaum koj ntsia. Kuv cia siab tias yuav ntxiv kilo rau hnub Friday, txwv tsis pub koj tuaj yeem rov qab mus rau Sweden. "
  
  "Finland".
  
  "Dab tsi?" Mula frowned.
  
  "Kuv los ntawm Finland, tsis yog Sweden," Teemu kho nws tus khub.
  
  Wincing, Mula sawv ntawm lub rooj, tseem hnav nws tuab, txiav tsom iav. "Leej twg txhawj xeeb koj nyob qhov twg?" Cov tsom iav tau nthuav nws ob lub qhov muag mus rau hauv ib lub ntsej muag ntses-qhov muag zoo nkauj, lub fins squealing nrog luag. "Fuck tawm, tus txiv neej. Nqa kuv cov amber ntau dua, Kuv xav tau ntau cov ntaub ntawv raw rau emeralds. Tus neeg yuav khoom no yuav nyob ntawm no los ntawm lub asthiv, yog li koj lub nroog Yeiuxalees tsiv!"
  
  Luag nrov nrov, tus cev nqaij daim tawv Teemu taug kev tawm ntawm lub chaw ua haujlwm zais cia lawv khiav.
  
  "Hav! Tomi! Peb yuav tsum tau mus rau ntug dej hiav txwv kom tau txais ib qho ntxiv, phooj ywg, "nws hais rau lawv cov npoj yaig thib peb, uas tsis khoom tham nrog ob tug ntxhais Latvian thaum so.
  
  "Tam sim no?" Tomi quaj. "Tsis yog tam sim no!"
  
  "Koj mus qhov twg?" nug tus ntxhais extroverted ntau.
  
  "Uh, peb yuav tsum," nws tsis kam lees, ntsia nws tus phooj ywg nrog lub ntsej muag luag ntxhi. "Ib yam yuav tsum tau ua."
  
  "Yog tiag? Koj ua haujlwm dabtsi?" - Nws nug, txhais tau tias licking cov cola nchuav tawm ntawm nws tus ntiv tes. Tomi ntsia rov qab rau Teemu nrog nws ob lub qhov muag dov rov qab rau hauv kev ntshaw, tsis pub leej twg paub thov nws tso nws txoj haujlwm tam sim no kom lawv thiaj li tau qhab nia. Teemu luag ntxhi rau cov ntxhais.
  
  "Peb yog cov jewelers," nws khav. Cov menyuam ntxhais tam sim ntawd xav tsis thoob thiab pib hais lus zoo siab ua lawv hom lus. Lawv tuav tes. Twb yog lawv thov kom ob tug hluas coj lawv nrog lawv. Teemu tshiav nws lub taub hau tu siab thiab ntxhi rau Tomi: "Tsis muaj txoj hauv kev uas peb tuaj yeem coj lawv!"
  
  "Cia li! Lawv tsis tuaj yeem laus dua kaum xya. Qhia rau lawv ib co ntawm peb cov pob zeb diamond thiab lawv yuav muab rau peb txhua yam peb xav tau!" Tomy qw nrov nrov hauv nws tus phooj ywg lub pob ntseg.
  
  Teemu ntsia tus me kittens zoo nkauj thiab nws tsuas siv nws ob feeb los teb, "Okay, cia mus."
  
  Nrog kev zoo siab, Tomi thiab cov ntxhais tau poob rau hauv lub rooj zaum rov qab ntawm Fiat qub thiab ob leeg tau tsav tsheb ncig lub koog pov txwv kom tsis txhob raug ntes thaum lawv thauj cov pob zeb nyiag, amber thiab tshuaj lom neeg los tsim lawv cov khoom muaj nqis cuav. Muaj ib lub lag luam me nyob rau hauv lub chaw nres nkoj hauv zos uas tau muab, thiab lwm yam, imported nyiaj nitrate thiab kub hmoov av.
  
  Tus tswv crooked, ib tus neeg tsav nkoj qub ntawm Estonia, tau siv los pab peb tus neeg ruam mus txog lawv cov quotas thiab qhia lawv rau cov neeg muaj peev xwm kom tau txais txiaj ntsig zoo ntawm cov txiaj ntsig. Thaum lawv dhia tawm ntawm lub tsheb me me, lawv pom nws maj nroos hla lawv, thiab qw nrov nrov tias: "Cov tub! Nws nyob ntawm no! Nws nyob ntawm no thiab tam sim no! "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, nws nyob rau hauv ib qho ntawm nws lub siab vwm dua hnub no," Tomi sighed.
  
  "Dab tsi nyob ntawm no?" nug tus hluas nkauj uas ntsiag to.
  
  Tus txiv neej laus sai sai ntsia ib ncig: "Dab ship!"
  
  "Au Vajtswv, tsis yog qhov no dua!" Teemu quaj. "Mloog! Peb yuav tsum sib tham qee yam nrog koj!"
  
  "Kev lag luam nyob ntawm no!" - Tus txiv neej laus qw, mus rau ntawm ntug docks. "Tab sis lub nkoj yuav ploj mus."
  
  Lawv khiav tom qab nws, xav tsis thoob los ntawm nws qhov nrawm nrawm. Thaum lawv ntes tau nws, sawv daws nres ua tsis taus pa. Nws yog ib hnub overcast thiab cov dej hiav txwv dej khov txias txias rau cov pob txha thaum cua daj cua dub los ze. Nyob rau tib lub sijhawm, xob laim tshwm rau saum ntuj, nrog rau cov rumbles nyob deb. Txhua zaus xob laim hla hauv huab, cov tub ntxhais hluas rov qab me ntsis, tab sis lawv txoj kev xav tau zoo dua ntawm lawv.
  
  "Mloog, tam sim no. Saib, "tus txiv neej laus hais nrog zoo siab, taw tes rau qhov dej ntiav ntawm lub bay sab laug.
  
  "Dab tsi? Saib dab tsi?" Teemu hais tias tuav nws lub taub hau.
  
  "Tsis muaj leej twg paub txog lub nkoj dab no tab sis kuv," tus neeg tsav nkoj so haujlwm hais rau cov poj niam hluas nrog lub ntsej muag qub qub thiab lub ntsej muag ntawm nws lub qhov muag. Lawv zoo li txaus siab, yog li nws qhia lawv txog qhov tsos. "Kuv pom nws ntawm kuv lub radar, tab sis qee zaus nws ploj mus, nws tsuas yog," nws hais hauv lub suab tsis meej, "tsuas yog ploj mus!"
  
  "Kuv tsis pom dab tsi," Tomi hais. "Los ntawm, cia peb rov qab mus."
  
  Tus txiv neej laus ntsia nws lub moos. "Tsis ntev! Tsis ntev! Tsis txhob mus. Tsuas yog tos."
  
  Thunder roared, ua rau cov ntxhais flinch thiab pom lawv tus kheej nyob rau hauv ob txhais tes ntawm cov tub ntxhais hluas, uas tam sim ntawd tig nws mus rau hauv ib tug zoo siab txais tos thunderstorm. Cov ntxhais, puag ib leeg, saib nyob rau hauv kev xav tsis thoob li ib tug kub sib nqus nqi dheev tshwm sim saum nthwv dej. Lub hneev nti ntawm lub nkoj sunken tau tshwm sim los ntawm nws, NW nyuam qhuav pom saum nplaim dej.
  
  "Saib?" - tus yawg laus qw. "Saib? Nws yog dej ntws tsawg, yog li lub sijhawm no thaum kawg koj tuaj yeem pom lub nkoj godforsaken!"
  
  Cov tub hluas tom qab nws sawv ntawm qhov lawv pom. Tomy tau tawm ntawm nws lub xov tooj mus thaij duab ntawm qhov tshwm sim, tab sis muaj zog tshwj xeeb ntawm xob laim los ntawm huab, ua rau lawv txhua tus cower. Tsis tsuas yog nws tsis tau ntes qhov xwm txheej, tab sis lawv kuj tsis pom cov xob laim sib tsoo nrog lub tshuab hluav taws xob nyob ib ncig ntawm lub nkoj, uas ua rau lub pob zeb ntuj raug txim uas ze li ntawm lawv lub pob ntseg tawg.
  
  "Yexus Khetos! Koj puas hnov li ntawd? Teemu quaj los ntawm cua txias cua. "Cia peb tawm ntawm no ua ntej peb raug tua!"
  
  "Qhov no yog dab tsi?" - exclaimed tus ntxhais extroverted thiab taw tes rau hauv dej.
  
  Tus txiv neej laus nkag los ze rau ntawm ntug ntawm lub pier los tshawb xyuas. "Nov yog txiv neej! Tuaj, pab kuv tshem nws tawm, cov tub!"
  
  "Nws zoo li tuag," Tomi hais nrog kev ntshai ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Tsis muaj," tus txiv neej laus tsis pom zoo. "Nws ntab ntsej muag thiab nws ob sab plhu liab. Pab kuv, koj slackers!"
  
  Cov tub hluas tau pab nws rub tus txiv neej lub cev qaug zog los ntawm kev sib tsoo nthwv dej kom tiv thaiv nws kom tsis txhob poob rau ntawm pier lossis poob dej. Lawv nqa rov qab mus rau tus txiv neej laus lub rooj cob qhia thiab muab tso rau ntawm lub rooj ua haujlwm nyob rau sab nraum qab uas tus txiv neej laus tau yaj qee cov amber los ua nws. Tom qab lawv ntseeg tias tus neeg txawv teb chaws yeej muaj txoj sia nyob, tus txiv neej laus muab ib daim pam rau nws thiab tso nws mus txog thaum nws ua tiav nws txoj haujlwm nrog ob tug tub hluas. Cov chav hauv qab tau zoo siab sov so tom qab txheej txheem smelting. Thaum kawg, lawv tau mus rau lawv lub tsev me me nrog ob tus phooj ywg thiab tso tus txiv neej laus los txiav txim siab txoj hmoo ntawm tus neeg txawv.
  
  
  Tshooj 1
  
  
  
  Edinburgh, Scotland - Lub Yim Hli
  
  
  Lub ntuj saum lub spiers tig daj ntseg, thiab lub hnub qaug zog da dej txhua yam nyob ib ncig ntawm lub daj ci. Zoo li ib qho xwm txheej los ntawm lub ntsej muag-iav harbinger ntawm qhov tsis zoo, cov tsiaj zoo li nyob tsis tswm thiab cov me nyuam nyob ntsiag to. Sam wandered aimlessly ntawm cov txhob lo lo ntxhuav thiab paj rwb bedspreads uas dai los ntawm tej qhov chaw uas nws tsis tau. Txawm tias thaum nws tsa nws lub qhov muag thiab ntsia, nws tsis tuaj yeem pom cov ntsiab lus txuas rau daim ntaub nplawm, tsis muaj railings, tsis muaj xov, tsis muaj ntoo txhawb nqa. Lawv zoo li dai rau ntawm qhov pom tsis pom hauv huab cua, swayed los ntawm cua uas tsuas yog nws tuaj yeem hnov.
  
  Tsis muaj lwm tus neeg uas hla nws ntawm txoj kev zoo li raug cov hmoov av blasts nqa suab puam xuab zeb. Lawv hnav ris tsho thiab hems ntawm lawv daim tiab ntev fluttered tsuas yog los ntawm kev txav ntawm lawv ob txhais ceg thaum lawv taug kev, thiab tsis yog los ntawm cua, uas qee zaus muffled nws ua pa thiab cuam nws cov plaub hau tsaus nti ntawm nws lub ntsej muag. Nws caj pas qhuav thiab nws lub plab kub hnyiab los ntawm hnub tsis muaj zaub mov. Nws tab tom mus rau lub qhov dej nyob hauv nruab nrab ntawm lub nroog square, qhov chaw uas txhua tus neeg hauv nroog tau sib sau ua lag luam hnub thiab kawm cov xov xwm ntawm lub lim tiam dhau los.
  
  "Vajtswv, kuv ntxub hnub Sunday ntawm no," Sam hais tsis txaus siab. "Kuv ntxub cov neeg coob coob no. Kuv yuav tsum tuaj ob hnub dhau los thaum nws nyob ntsiag to. "
  
  "Vim li cas koj tsis ua?" - Nws hnov Nina cov lus nug los ntawm qab nws sab laug xub pwg.
  
  "Vim kuv tsis nqhis ces Nina. Tsis muaj teeb meem los ntawm no los haus yog tias koj tsis nqhis dej, "nws piav qhia. "Tib neeg yuav tsis pom dej hauv qhov dej kom txog thaum lawv xav tau, koj puas paub?"
  
  "Kuv tsis tau ua. Thov txim. Tab sis nws txawv txawv, koj tsis xav li cas?" - nws hais.
  
  "Dab tsi?" nws frowned ib yam li cov xuab zeb ntog stung nws ob lub qhov muag thiab qhuav tawm nws cov kua muag ducts.
  
  "Txhua tus neeg tuaj yeem haus dej ntawm lub qhov dej tsuas yog koj," nws teb.
  
  "Ua li cas? Vim li cas koj hais li ntawd?" Sam snapped defensively. "Tsis muaj leej twg haus tau txog thaum nws qhuav. Tsis muaj dej nyob ntawm no. "
  
  "Tsis muaj dej rau koj ntawm no. Rau lwm tus, qhov ntawd ntau, "nws luag nyav.
  
  Sam tau npau taws heev uas Nina tsis quav ntsej txog nws txoj kev txom nyem. Txhawm rau ntxiv kev thuam rau kev raug mob, nws txuas ntxiv ua rau nws npau taws. "Tej zaum nws yog vim koj tsis nyob ntawm no, Sam. Koj ib txwm cuam tshuam rau txhua yam thiab xaus rau kev kos lub straw luv tshaj plaws, uas yuav zoo yog tias koj tsis yog qhov tsis txaus ntseeg. "
  
  "Mloog! Koj puas muaj ... "nws pib nws cov lus teb, tsuas yog pom tias Nina tau tso nws tseg. "Nina! Nina! Kev ploj mus yuav tsis pab koj yeej qhov kev sib cav no!"
  
  Thaum lub sij hawm no, Sam tau mus txog lub qhov dej ntsev-nqaij, thawb los ntawm cov neeg tuaj sib sau ua ke. Tsis muaj leej twg tau nqhis dej, tab sis lawv sawv daws sawv zoo li phab ntsa, thaiv lub qhov khoob uas Sam tuaj yeem hnov cov dej ntws hauv qhov tsaus ntuj.
  
  "Kuv thov koj zam txim," nws yws yws, txav lawv ib leeg mus saib ntawm ntug. Nyob rau hauv lub qhov dej, cov dej yog tsaus xiav, txawm tias dub ntawm qhov tob. Lub teeb los ntawm saum toj no refracted rau hauv ci ntsa iab hnub qub dawb nyob rau saum npoo rippleed li Sam xav noj tom.
  
  "Thov, koj puas tuaj yeem muab rau kuv haus?" nws tsis tau hais rau leej twg tshwj xeeb. "Thov! Kuv nqhis dej heev! Cov dej nyob ntawm no, thiab kuv tsis tuaj yeem ncav cuag nws. "
  
  Sam ncua nws txhais caj npab kom deb li deb tau, tab sis nrog txhua nti nws txhais caj npab txav mus rau pem hauv ntej, dej zoo li rov qab tob dua, tswj nws qhov kev ncua deb, nws thiaj li xaus qis dua ua ntej.
  
  "Aw my gosh!" - nws qw furiously. "Koj puas kidding kuv?" Nws rov pib nws txoj hauj lwm thiab saib ib ncig ntawm cov neeg txawv teb chaws, uas tseem tsis tau pom dua los ntawm cov cua daj cua dub tsis tu ncua thiab nws qhov kev tawm tsam qhuav. "Kuv xav tau hlua. Puas muaj leej twg muaj hlua?
  
  Lub ntuj twb ua teeb. Sam ntsia rau ntawm lub teeb uas tuaj ntawm lub hnub, NW nyuam qhuav tawg lub hnub qub zoo meej roundness.
  
  "Lub teeb nyob rau hauv lub hnub," nws yws yws, puzzled. "Tsis xav tias kuv kub thiab nqhis dej heev. Koj yuav ua li cas cov neeg tsis hnov qhov kub hnyiab tau?
  
  Nws caj pas qhuav heev uas ob lo lus kawg tsis tau tawm, thiab lawv suab zoo li ib qho tsis to taub. Sam vam tias lub hnub ci ntsa iab yuav tsis qhuav lub qhov dej, tsawg kawg tsis txog thaum nws haus dej. Hauv qhov tsaus ntuj ntawm nws txoj kev poob siab, nws tau ua phem rau. Yog tias tsis muaj leej twg saib xyuas tus neeg coj zoo, tej zaum lawv yuav saib xyuas nws qhov xwm txheej yog tias nws coj tus cwj pwm tsis tsim nyog.
  
  Wildly pov urns thiab tsoo lub lauj kaub tais diav thaum nws mus, Sam qw rau ib khob thiab hlua; txhua yam uas yuav pab tau nws tau dej. Qhov tsis muaj kua hauv nws lub plab zoo li acid. Sam tau hnov qhov mob sib kis los ntawm nws lub cev tag nrho, zoo li txhua yam hauv nws lub cev tau hlwv los ntawm lub hnub. Nws poob rau hauv lub hauv caug, qw zoo li ib tug banshee nyob rau hauv kev txom nyem, clutching lub xoob daj xuab zeb nrog gnarled ntiv tes raws li cov kua qaub rushed down nws caj pas.
  
  Nws tuav lawv pob taws, tab sis lawv tsuas yog ncaws nws txhais caj npab, tsis them nws ntau xim. Sam quaj quaj hauv qhov mob. Los ntawm qhov muag nqaim, rau qee yam tseem muaj xuab zeb, nws ntsia saum ntuj. Tsis muaj hnub lossis huab. Txhua yam nws pom tau yog lub iav dome ntawm qab ntug mus rau lub qab ntug. Txhua tus neeg uas nrog nws sawv hauv qhov kev ntshai ntawm lub dome, khov rau hauv kev qhuas, ua ntej lub suab nrov nrov ua rau lawv tsis pom kev - txhua tus tsuas yog Sam.
  
  Ib nthwv dej ntawm kev tuag tsis pom tau rub tawm saum ntuj los hauv qab lub dome thiab txo tag nrho lwm cov pej xeem mus rau tshauv.
  
  "Tus Tswv, tsis muaj!" Sam quaj ntawm qhov pom ntawm lawv qhov kev tuag txaus ntshai. Nws xav muab nws txhais tes tawm ntawm nws lub qhov muag, tab sis lawv tsis txav mus. "Cia li tso kuv txhais tes! Cia kuv dig muag! Cia kuv dig muag!"
  
  "Peb..."
  
  "Ob tug..."
  
  "Ib".
  
  Lwm lub suab nrov, zoo li lub plawv ntawm kev puas tsuaj, echoed hauv Sam lub pob ntseg thaum nws ob lub qhov muag ya qhib. Nws lub siab pounding uncontrollably thaum nws soj ntsuam nws ib puag ncig nrog lub qhov muag dav puv nrog ntshai heev. Muaj ib lub hauv ncoo nyias hauv qab nws lub taub hau thiab nws ob txhais tes tau maj mam khi, sim lub zog ntawm txoj hlua teeb.
  
  "Zoo heev, tam sim no kuv muaj hlua," Sam tau sau tseg thaum nws ntsia nws lub dab teg.
  
  "Kuv ntseeg tias kev hu rau txoj hlua yog vim koj lub siab tsis nco qab tau ceeb toom txog cov kev txwv," tus kws kho mob tau hais.
  
  "Tsis yog, Kuv xav tau txoj hlua kom tau dej los ntawm qhov dej," Sam tau tawm tsam qhov kev xav thaum tus kws kho mob tso nws txhais tes.
  
  "Kuv paub. Koj tau qhia kuv txhua yam ntawm txoj kev, Mr. Cleave. "
  
  Dr. Simon Helberg yog ib tug qub tub rog ntawm kev tshawb fawb plaub caug xyoo nrog ib tug tshwj xeeb penchant rau lub siab thiab nws tricks. Parapsychology, psychiatry, neurobiology thiab, oddly txaus, tshwj xeeb muaj peev xwm rau extrasensory xaav steered tus txiv neej lub nkoj. Dr. Helberg, uas feem ntau suav hais tias yog ib tug neeg txawj ntse thiab kev txaj muag rau lub zej zog kev tshawb fawb, tsis tau tso cai rau nws lub koob npe nrov los cuam tshuam rau nws txoj haujlwm. Ib tug kws tshawb fawb antisocial thiab reclusive theorist, Helberg tsuas yog vam meej ntawm cov ntaub ntawv thiab kev coj ua ntawm kev xav feem ntau suav tias yog dab neeg.
  
  "Xam, vim li cas koj xav tias koj tsis tuag hauv "mem tes" thaum lwm tus neeg tuag? Dab tsi ua rau koj txawv ntawm lwm tus?" - nws nug Sam, zaum ntawm lub rooj kas fes nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub rooj zaum, uas tus neeg sau xov xwm tseem dag.
  
  Sam muab nws ib tug yuav luag me nyuam yaus sneer. "Zoo, nws pom tseeb zoo nkauj, puas yog? Lawv tag nrho cov haiv neeg, kab lis kev cai thiab lub teb chaws zoo sib xws. Kuv yog ib tug neeg sab nraud tag. "
  
  "Muaj, Sam, tab sis qhov ntawd yuav tsum tsis txhob zam txim rau koj los ntawm kev raug kev puas tsuaj ntawm huab cua, puas yog?" - Dr. Helberg laj laj. Zoo li ib tug laus laus plas, tus plump, bald txiv neej ntsia Sam nrog nws lub teeb xiav lub teeb loj loj. Nws lub tsom iav zaum qis ntawm tus choj ntawm nws lub qhov ntswg uas Sam xav tias yuav tsum tau thawb lawv rov qab ua ntej lawv poob ntawm tus kws kho mob lub qhov ntswg. Tab sis nws txwv nws impulses los xav txog cov ntsiab lus uas tus txiv neej laus tau ua.
  
  "Yog, kuv paub," nws lees. Sam lub qhov muag tsaus nti loj tau tshuaj xyuas hauv pem teb raws li nws lub siab tshawb nrhiav cov lus teb plausible. "Kuv xav tias nws yog vim nws yog kuv lub zeem muag thiab cov neeg ntawd tsuas yog ntxiv rau ntawm theem. Lawv yog ib feem ntawm zaj dab neeg uas kuv tab tom saib, "nws frowned, tsis paub meej ntawm nws tus kheej txoj kev xav.
  
  "Kuv xav tias qhov ntawd ua rau muaj kev nkag siab. Txawm li cas los xij, lawv nyob ntawd rau qhov laj thawj. Txwv tsis pub koj yuav tsis pom lwm tus nyob ntawd. Tej zaum koj xav tau lawv kom nkag siab txog qhov tshwm sim ntawm kev tuag impulse, "tus kws kho mob hais.
  
  Sam zaum thiab khiav ib txhais tes los ntawm nws cov plaub hau. Nws txawm hais tias, "Tus kws kho mob, nws tseem ceeb dab tsi? Kuv txhais tau tias, qhov txawv ntawm kev saib tib neeg sib cais thiab tsuas yog saib qhov tawg?
  
  "Yooj yim," teb tus kws kho mob. "Qhov txawv yog tib neeg lub hauv paus. Yog tias kuv tsis tau pom qhov kev ua phem ntawm lawv txoj kev tuag, nws yuav tsis muaj dab tsi ntau tshaj li qhov tawg. Nws yuav tsis muaj dab tsi ntau tshaj li qhov xwm txheej. Txawm li cas los xij, lub xub ntiag thiab qhov kawg ntawm tib neeg lub neej poob yog tsim los ua rau koj lub siab xav lossis kev coj ncaj ncees ntawm koj lub zeem muag. Koj yuav tsum xav txog kev puas tsuaj raws li kev ploj tuag, tsis yog kev puas tsuaj uas tsis muaj neeg raug tsim txom. "
  
  "Kuv sober heev rau qhov no," Sam quaj qw, tuav nws lub taub hau.
  
  Dr. Helberg luag thiab nplawm nws txhais ceg. Nws muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv caug thiab tawm tsam nws ob txhais taw, tseem chuckling thaum nws mus tua nws daim kab xev kaw. Sam tau pom zoo kom nws cov kev sib tham tau sau tseg rau qhov kev txaus siab ntawm tus kws kho mob txoj kev tshawb fawb rau hauv psychosomatic manifestations ntawm kev puas siab puas ntsws kev paub - kev paub los ntawm qhov chaw paranormal los yog supernatural, raws li qhov tsis txaus ntseeg li ntawd yuav zoo li.
  
  "Ntawm Poncho lossis ntawm Olmega?" Dr. Helberg luag nyav thaum nws qhia nws qhov kev txawj ntse zais dej haus.
  
  Sam xav tsis thoob. "Kuv yeej tsis xav tias koj yog ib tug neeg haus tequila, Doc."
  
  "Kuv poob rau hauv kev hlub nrog nws thaum kuv nyob hauv Guatemala ob peb xyoos ntev dhau lawm. Qee lub sij hawm nyob rau hauv lub seventies kuv muab kuv lub siab rau South America, thiab koj puas paub yog vim li cas? " Dr. Helberg luag nyav thaum nws txhaj tshuaj.
  
  "Tsis yog, qhia kuv," Sam hais.
  
  Kuv tau mob siab rau lub tswv yim, "tus kws kho mob hais. Thiab thaum nws pom Sam qhov xav tsis thoob tshaj plaws, nws piav qhia. "Kuv yuav tsum paub tias qhov ua rau muaj kev ntxhov siab loj heev uas tib neeg feem ntau hu ua kev ntseeg, tus tub. Xws li lub tswv yim muaj zog, uas tau cuam tshuam ntau tus neeg nyob rau ntau lub sijhawm, tab sis tsis muaj kev ncaj ncees rau lub neej uas tsis yog lub hwj chim ntawm tib neeg tshaj lwm tus, yog qhov laj thawj zoo los tshawb nrhiav. "
  
  "Tua!" Sam hais tias, tsa nws lub khob los ntsib nws tus kws kho mob lub ntsej muag. "Kuv tus kheej yog tus kheej rau qhov kev soj ntsuam zoo li no. Tsis tsuas yog kev ntseeg, tab sis kuj yog txoj kev tsis ncaj ncees thiab cov lus qhuab qhia tsis zoo uas ua rau cov neeg coob coob zoo li nws yuav luag ... "
  
  "Supernatural?" Dr. Helberg nug, tsa ib lub qhov muag.
  
  Sam hais tias, "Esoteric," Kuv xav tias yuav yog ib lo lus zoo dua," Sam hais, ua tiav nws qhov kev txhaj tshuaj thiab wincing ntawm qhov tsis kaj siab iab ntawm cov dej ntshiab. "Koj puas paub tseeb tias nws yog tequila?" nws nres, ntes nws ua tsis taus pa.
  
  Tsis quav ntsej Sam cov lus nug tsis tseem ceeb, Dr. Helberg tseem nyob rau lub ntsiab lus. "Cov ntsiab lus Esoteric npog qhov tshwm sim uas koj hais txog, tus tub. Lub supernatural tsuas yog esoteric theosophy. Tej zaum koj tab tom xa mus rau koj lub zeem muag tsis ntev los no ua ib qho ntawm cov tsis txaus ntseeg no?
  
  "Zoo heev. Kuv pom lawv ua npau suav, tsis muaj dab tsi ntxiv. Lawv tsis zoo li sawv cev rau kev tswj hwm loj hauv txoj kev ntseeg. Saib, Kuv yog txhua tus rau kev ntseeg ntawm sab ntsuj plig lossis qee yam kev ntseeg siab rau kev txawj ntse dua," Sam piav qhia. "Kuv tsuas yog tsis paub tseeb tias cov deities no tuaj yeem txaus siab lossis yaum los ntawm kev thov Vajtswv kom muab rau tib neeg qhov lawv xav tau. Txhua yam yuav zoo li nws yuav yog. Nws tsis zoo li tias txhua lub sijhawm tau tshwm sim ua tsaug rau tus neeg thov Vajtswv. "
  
  "Yog li, koj ntseeg tias yuav muaj dab tsi tshwm sim txawm tias muaj kev cuam tshuam ntawm sab ntsuj plig?" tus kws kho mob nug Sam thaum nws nyiag nias lub pob kaw. "Yog li koj hais tias peb txoj hmoo twb tau txiav txim siab lawm."
  
  "Yog," Sam nodded. "Thiab peb ua tiav."
  
  
  Tshooj 2
  
  
  Calm thaum kawg tau rov qab los rau Berlin tom qab kev tua neeg tsis ntev los no. Ntau tus thawj coj loj, cov tswv cuab ntawm Bundesrat thiab ntau tus kws tshaj lij nyiaj txiag tau raug tsim txom los ntawm kev tua neeg uas tseem tsis tau daws los ntawm ib lub koom haum lossis ib tus neeg. Nws yog ib qho kev tsis txaus siab uas lub teb chaws tsis tau ntsib ua ntej, vim tias cov laj thawj ntawm kev tawm tsam tau dhau qhov kev xav. Cov txiv neej thiab cov poj niam raug tawm tsam tsis tshua muaj ntau dua li kev nplua nuj lossis kev paub zoo, txawm hais tias feem ntau hauv kev nom kev tswv lossis hauv tebchaws Yelemes txoj kev lag luam thiab nyiaj txiag.
  
  Cov xov xwm tshaj tawm tau lees paub tsis muaj dab tsi, thiab cov neeg sau xov xwm thoob plaws ntiaj teb tau tuaj rau lub teb chaws Yelemees kom pom qee qhov kev tshaj tawm tsis pub leej twg paub hauv nroog Berlin.
  
  "Peb ntseeg tias qhov no yog kev ua haujlwm ntawm ib lub koomhaum," tus kws tshaj lij ntawm tsoomfwv Gabi Holzer tau hais rau cov xovxwm thaum lub sijhawm tshaj tawm cov lus tshaj tawm los ntawm Bundestag, lub tebchaws Yelemes lub tebchaws. "Qhov laj thawj peb ntseeg qhov no yog vim muaj ntau dua ib tus neeg koom nrog kev tuag."
  
  "Vim li cas qhov no? Vim li cas koj thiaj paub tseeb tias qhov no tsis yog txoj haujlwm ntawm ib tus neeg, Frau Holzer? ib tug reporter nug.
  
  Nws hesitated, sighing nervously. "Tau kawg, qhov no tsuas yog kev kwv yees xwb. Txawm li cas los xij, peb ntseeg tias muaj ntau tus neeg koom nrog vim muaj ntau txoj hauv kev uas tau siv los tua cov neeg tseem ceeb no.
  
  "Cov neeg tseem ceeb?"
  
  "Wow, cov neeg tseem ceeb, nws hais!"
  
  Cov lus qhuas los ntawm ntau tus neeg sau xov xwm thiab cov saib pom tau hais nws cov lus xaiv tsis zoo hauv kev npau taws, thaum Gaby Holzer sim kho nws cov lus.
  
  "Thov! Thov cia kuv piav qhia ... "Nws sim rov hais dua, tab sis cov neeg coob coob uas nyob sab nraud twb qw nrov nrov. Cov ntawv xov xwm tau hais los piav txog cov lus tsis zoo hauv qhov pom kev phem tshaj qhov xav tau. Thaum kawg nws tau tswj hwm cov neeg sau xov xwm nyob rau pem hauv ntej ntawm nws, nws piav qhia nws txoj kev xaiv cov lus zoo li nws ua tau, nrog kev nyuaj vim nws cov txuj ci lus Askiv tsis muaj zog tshwj xeeb.
  
  "Cov poj niam thiab cov txiv neej ntawm cov xov xwm thoob ntiaj teb, kuv thov txim rau qhov kev nkag siab yuam kev. Kuv ntshai kuv hais lus tsis zoo - kuv cov lus Askiv, zoo ... "Raws li koj txhua tus paub, cov kev phem phem no tau ua rau cov neeg muaj hwj chim loj thiab muaj npe nyob hauv lub tebchaws no. Txawm hais tias cov hom phiaj no tau tshwm sim tsis muaj dab tsi zoo sib xws thiab tsis tau txav mus rau tib lub voj voog, peb muaj laj thawj ntseeg tias lawv cov nyiaj txiag thiab kev nom kev tswv muaj ib yam dab tsi cuam tshuam nrog kev xav ntawm cov neeg tawm tsam. "
  
  Qhov no yuav luag ib hlis dhau los. Nws tau nyuaj ob peb lub lis piam txij li Gabi Holzer yuav tsum tau cuam tshuam nrog cov xov xwm thiab lawv lub siab lub ntsws, tab sis nws tseem hnov mob hauv plab thaum nws xav txog kev sib tham xov xwm. Txij li lub lim tiam ntawd kev tawm tsam tau nres, tab sis thoob plaws Berlin thiab lwm lub tebchaws muaj qhov tsaus ntuj, tsis paub meej txog kev thaj yeeb, fraught nrog kev ntshai.
  
  "Lawv xav li cas?" - nug nws tus txiv.
  
  "Kuv paub, Detlef, kuv paub," nws luag ntxhi, ntsia ntawm nws lub qhov rais chav pw. Gabi undressed rau ntev, da dej kub. "Tab sis qhov tsis muaj leej twg nkag siab sab nraud ntawm kuv txoj haujlwm yog tias kuv yuav tsum ua neeg sawv cev. Kuv tsis tuaj yeem hais ib yam dab tsi zoo li "Peb xav tias nws yog ib pab pawg neeg muaj nyiaj zoo ntawm cov neeg nyiag nkas hauv cahoots nrog cov duab ntxoov ntxoo ntawm cov tswv av phem tsuas yog tos los rhuav tshem tsoomfwv German," kuv puas tuaj yeem? " nws frowned thaum nws sim unclas nws bra.
  
  Nws tus txiv tuaj rau nws cawm thiab qhib nws, tshem nws tawm thiab ces unzipping nws beige mem hluav tiab. Nws tsaws ntawm nws txhais taw ntawm cov ntaub pua plag tuab thiab nws tawm mus, tseem hnav nws Gucci platform khau. Nws tus txiv hnia nws caj dab thiab so nws lub puab tsaig ntawm nws lub xub pwg thaum lawv saib lub nroog teeb pom kev mus rau hauv hiav txwv tsaus ntuj. "Puas yog qhov no tshwm sim tiag tiag?" nws nug hauv cov lus hushed thaum nws daim di ncauj tshawb nrhiav nws pob txha.
  
  "Kuv xav tias yog. Kuv cov thawj coj txhawj xeeb heev. Kuv xav tias yog vim lawv txhua tus xav tib yam nkaus. Muaj cov ntaub ntawv uas peb tsis tau nthuav tawm rau cov xov xwm txog cov neeg raug tsim txom. Cov no yog qhov tseeb txaus ntshai uas qhia peb tias qhov no tsis yog txoj haujlwm ntawm ib tus neeg, "nws hais.
  
  "Qhov tseeb dab tsi? Lawv nkaum dab tsi los ntawm pej xeem? "Nws nug, khob nws ob lub mis. Gabi tig ib ncig thiab ntsia ntawm Detlef nrog lub ntsej muag tawv ncauj.
  
  "Koj puas yog neeg soj xyuas? Koj ua haujlwm rau leej twg, Herr Holzer? Puas yog koj sim ntxias kuv kom paub txog? nws snapped ntawm nws, playfully thawb nws rov qab. Nws lub ntsej muag daj daj tau seev cev hla nws liab qab thaum nws ua raws nws txhua kauj ruam thaum nws rov qab los.
  
  "Tsis yog, tsis yog, kuv tsuas yog nyiam koj txoj haujlwm xwb, tus hlub," nws tawm tsam meekly thiab poob rov qab rau lawv lub txaj. Tus tsim muaj zog Detlef muaj tus cwj pwm tsis zoo rau nws lub cev. "Kuv tsis xav nug koj."
  
  Gabi nres nyob rau hauv nws lem thiab dov nws ob lub qhov muag. "Um Gottes willen!"
  
  "Kuv tau ua dab tsi?" - nws nug apologetically.
  
  "Detlef, Kuv paub tias koj tsis yog neeg soj xyuas! Koj yuav tsum tau ua si nrog. Hais tej yam xws li "Kuv nyob ntawm no kom tau txais cov ntaub ntawv los ntawm koj txhua tus nqi" lossis "Yog tias koj tsis qhia kuv txhua yam, Kuv yuav tshem tawm ntawm koj!" lossis lwm yam los rau hauv koj lub taub hau. Vim li cas koj thiaj li? damn ntxim hlub? - Nws quaj, ntaus lub txaj nrog nws pob taws ntse ntawm nws ob txhais ceg.
  
  Nws gasped nyob ze rau nws tsev neeg jewels, khov nyob rau hauv qhov chaw.
  
  "Ugh!" Gabi chuckled thiab tshem nws ko taw. "Thov teeb kuv haus luam yeeb, thov."
  
  "Tau kawg, nyob zoo,"nws teb tu siab heev.
  
  Gaby tig rau cov kais dej kom cov dej kub hauv lub sijhawm no. Nws tshem nws lub panties thiab mus rau hauv chav pw kom haus luam yeeb. Detlef zaum rov qab, saib nws tus poj niam stunning. Nws tsis siab, tab sis nyob rau hauv cov heels nws towered tshaj nws, curly-hais vajtswv poj niam nrog Karelia blazing ntawm nws daim di ncauj liab.
  
  
  * * *
  
  
  Lub twv txiaj yuam pov yog qhov tseem ceeb ntawm cov khoom kim heev extravagant thiab tso cai rau cov neeg muaj cai tshaj plaws, muaj nyiaj thiab muaj txiaj ntsig rau hauv nws txoj kev ua txhaum loj heev puag. MGM Grand sawv majestically nyob rau hauv nws azure façade uas ua rau Dave Perdue ntawm qhov chaw ntawm Caribbean, tab sis nws tsis yog tus billionaire inventor qhov kawg lo lus uas peb. Nws ntsia rov qab ntawm tus neeg saib xyuas thiab cov neeg ua haujlwm, uas tau hais lus zoo, nruj nreem tuav lawv cov lus qhia $ 500. Ib lub limousine dub uas tsis muaj cim tau khaws nws thiab tsav nws mus rau qhov chaw khiav tsheb ze, qhov chaw uas cov neeg coob ntawm Purdue lub dav hlau tos nws tuaj txog.
  
  "Lub sijhawm no nyob qhov twg, Mr. Perdue?" - nug tus neeg tsav dav hlau laus, escorting nws mus rau nws lub rooj. "Lub hli? Tej zaum Orion's Belt?
  
  Perdue luag nrog nws.
  
  "Denmark Prime, thov, James," Perdue txib.
  
  "Tam sim ntawd, tus thawj coj," nws hais lus zoo. Nws muaj qee yam uas nws txaus siab heev hauv nws cov neeg ua haujlwm - kev lom zem. Nws qhov kev txawj ntse thiab kev muaj nyiaj tsis txaus ntseeg tsis tau hloov qhov tseeb tias Dave Perdue yog, qhov tseem ceeb tshaj plaws, tus txiv neej lom zem thiab ua siab loj. Txij li thaum nws siv nws lub sijhawm feem ntau ua haujlwm rau qee qhov chaw rau qee qhov laj thawj, nws txiav txim siab siv nws lub sijhawm dawb mus ncig. Qhov tseeb, nws tab tom mus rau Copenhagen rau qee qhov Danish extravagance.
  
  Perdue tau qaug zog. Nws tsis tau sawv ntsug ntev dua 36 teev ncaj qha txij li thaum nws tau tsim lub tshuab hluav taws xob laser nrog ib pab pawg phooj ywg los ntawm British Institute of Engineering thiab Technology. Thaum nws lub dav hlau ntiag tug tawm mus, nws zaum rov qab thiab txiav txim siab kom tau txais kev pw tsaug zog zoo tom qab Las Vegas thiab nws qhov kev ua si hmo ntuj vwm.
  
  Raws li ib txwm muaj thaum nws mus ncig ib leeg, Perdue tawm ntawm lub vijtsam tiaj tus kom nws ntsiag to thiab pw tsaug zog los ntawm kev ntxhov siab nws tau tshaj tawm. Qee lub sij hawm nws yog golf, qee zaum ci ci; Qee lub sij hawm ib qho xwm txheej documentary, tab sis nws ib txwm xaiv ib yam dab tsi tsis tseem ceeb los muab nws lub siab qee zaum so. Lub moos saum lub vijtsam pom ib nrab ntawm rau thaum tus neeg saib xyuas lub dav hlau muab nws noj hmo thaum ntxov kom nws tuaj yeem mus pw nrog lub plab tag.
  
  Los ntawm nws txoj kev pw tsaug zog, Perdue hnov cov xov xwm tshaj tawm lub suab monotone thiab kev sib cav txog kev tua neeg uas ua rau muaj kev cuam tshuam kev nom kev tswv. Raws li lawv tau sib cav ntawm lub vijtsam TV uas tsis tshua muaj suab nrov, Perdue tau pw tsaug zog zoo siab, tsis saib xyuas cov neeg German uas xav tsis thoob hauv lub studio. Qee lub sij hawm, kev txhawj xeeb ua rau nws lub siab xav, tab sis tsis ntev nws tsaug zog dua.
  
  Plaub refueling nres nyob rau hauv txoj kev muab nws ib co sij hawm mus ncab nws ob txhais ceg ntawm naps. Nyob nruab nrab ntawm Dublin thiab Copenhagen nws tau siv sijhawm ob teev dhau los hauv kev pw tsaug zog, tsis muaj kev npau suav.
  
  Nws zoo li ib tug nyob mus ib txhis tau dhau mus thaum Perdue sawv los ntawm lub siab mos coaxing ntawm tus neeg saib xyuas dav hlau.
  
  "Mr. Perdue? Sir, peb muaj teeb meem me ntsis, "nws cooed. Thaum lub suab ntawm lo lus ntawd, nws ob lub qhov muag widened.
  
  "Qhov no yog dab tsi? Dab tsi yog qhov teeb meem?" nws nug, tseem slurring nyob rau hauv nws daze.
  
  "Peb raug txwv tsis pub nkag mus rau hauv Danish lossis German airspace, tus tswv. Tej zaum peb yuav tsum raug xa mus rau Helsinki? - nws nug.
  
  "Vim li cas peb nyob ntawm no ... "nws yws yws, rub nws lub ntsej muag. "Okay, Kuv mam li nrog nws. Ua tsaug rau koj os ". Nrog rau qhov ntawd, Perdue tau maj nrawm rau cov neeg tsav nkoj kom paub seb qhov teeb meem yog dab tsi.
  
  "Lawv tsis tau muab cov lus piav qhia ntxaws ntxaws rau peb, tus tswv. Txhua yam lawv tau hais rau peb yog tias peb daim npav ID raug teev npe dub hauv Tebchaws Yelemees thiab Denmark! " tus tsav piav qhia, saib zoo li tsis txaus ntseeg li Perdue. "Qhov kuv tsis nkag siab yog qhov kuv tau thov kev tso cai ua ntej thiab nws tau tso cai, tab sis tam sim no peb tau hais tias peb tsis tuaj yeem tsaws."
  
  "Blacklisted rau dab tsi?" Perdue frowned.
  
  "Qhov ntawd zoo li tsis muaj tseeb rau kuv, tus tswv," tus kws tsav dav hlau cuam tshuam.
  
  "Kuv pom zoo tag nrho, Stan," Perdue teb. "Ok, peb puas muaj roj txaus mus rau lwm qhov? Kuv mam li npaj."
  
  "Peb tseem muaj roj, tus tswv, tab sis tsis txaus txaus ntshai heev," tus kws tsav dav hlau tau tshaj tawm.
  
  "Sim Billord. Yog tias lawv tsis cia peb nyob, mus rau sab qaum teb. Peb tuaj yeem tsaws hauv Sweden kom txog thaum peb txheeb qhov no, "nws hais kom nws cov neeg tsav nkoj.
  
  "Tau taub hau, sir."
  
  "Kev tswj hwm huab cua dua, tus tswv," tus kws tsav dav hlau hais tam sim ntawd. "Mloog".
  
  "Lawv xa peb mus rau Berlin, Mr. Perdue. Peb yuav tsum ua li cas?" - nug tus tsav.
  
  "Peb tuaj yeem ua dab tsi ntxiv? Kuv xav tias peb yuav tau ua raws li qhov tam sim no, "Perdue suav. Nws hu tus neeg saib xyuas lub dav hlau hla thiab thov kom muab ob npaug rau rum nrog dej khov, nws nyiam libation thaum yam tsis mus nws txoj kev.
  
  Kev tsaws ntawm Dietrich lub dav hlau ntiag tug nyob rau sab nrauv ntawm Berlin, Perdue tau npaj rau qhov kev tsis txaus siab uas nws xav thov tawm tsam cov tub ceev xwm hauv Copenhagen. Nws pab neeg raug cai yuav tsis tuaj yeem mus rau lub nroog German txhua lub sijhawm sai sai, yog li nws tau hu xov tooj rau British Embassy kom npaj lub rooj sib tham nrog tsoomfwv cov neeg sawv cev.
  
  Tsis yog ib tug txiv neej uas npau taws kub heev, Perdue npau taws ntawm qhov tam sim ntawd hu ua blacklisting ntawm nws lub dav hlau ntiag tug. Rau lub neej ntawm kuv, nws tsis tuaj yeem nkag siab tias yog vim li cas nws thiaj li raug teev npe dub. Nws yog funny.
  
  Hnub tom qab nws nkag mus rau United Kingdom Embassy.
  
  "Zoo tav su, kuv lub npe yog David Perdue. Kuv muaj sijhawm teem sijhawm nrog Mr. Ben Carrington, "Perdue hais rau tus tuav ntaub ntawv hauv qhov chaw hloov pauv sai sai ntawm Embassy ntawm Wilhelmstrasse.
  
  "Zoo thaum sawv ntxov, Mr. Perdue," nws luag nyav warmth. "Cia kuv coj koj mus rau nws lub chaw ua haujlwm tam sim ntawd. Nws tos ntsoov ntsib koj. "
  
  "Ua tsaug," Perdue teb, txaj muag heev thiab ntxhov siab txawm yuam nws tus kheej luag nyav ntawm tus tuav ntaub ntawv.
  
  Lub qhov rooj rau tus neeg sawv cev Askiv lub chaw haujlwm tau qhib thaum tus neeg txais tos tau coj Perdue sab hauv. Ib tug poj niam zaum ntawm lub rooj nrog nws rov qab mus rau lub qhov rooj, tham nrog Carrington.
  
  "Mr. Perdue, Kuv ntseeg," luag Carrington, sawv ntawm nws lub rooj los tos txais nws cov qhua Scottish.
  
  "Qhov ntawd yog qhov tseeb," Perdue lees paub. "Zoo siab tau ntsib koj, Mr. Carrington."
  
  Carrington taw tes rau tus poj niam zaum. "Kuv tau hu rau ib tus neeg sawv cev ntawm German International Press Bureau los pab peb."
  
  "Mr. Perdue," tus poj niam zoo nkauj luag nyav, "Kuv vam tias kuv tuaj yeem pab koj." Gaby Holzer. Zoo siab tau ntsib koj".
  
  
  Tshooj 3
  
  
  Gaby Holzer, Ben Carrington thiab Dave Perdue tau sib tham txog qhov kev txwv tsis pub tsaws ntawm cov tshuaj yej hauv chaw ua haujlwm.
  
  "Kuv yuav tsum paub tseeb rau koj, Herr Perdue, tias qhov no tsis tau muaj dua. Peb lub chaw saib xyuas kev cai lij choj, nrog rau Mr. Carrington cov neeg, tau kuaj xyuas koj keeb kwm yav dhau los rau txhua yam uas yuav ua rau muaj qhov kev thov no, tab sis peb tsis pom muaj dab tsi hauv koj cov ntaub ntawv uas yuav piav qhia txog qhov tsis kam nkag mus rau Denmark thiab lub teb chaws Yelemees. " - Gabi hais tias.
  
  "Ua Vajtswv tsaug rau Chaim thiab Todd!" Perdue xav thaum Gabi hais txog kev kuaj xyuas nws keeb kwm yav dhau los.
  
  Jessica Haim thiab Harry Todd yog ib yam dab tsi tab sis cov kws tshuaj ntsuam xyuas computer raug cai rau Purdue, ob leeg yog tus kws tshaj lij kev ruaj ntseg hauv computer ntiav los ntawm nws. Txawm hais tias lawv yog lub luag haujlwm rau cov ntaub ntawv piv txwv ntawm Sam, Nina thiab Perdue, Chaim thiab Todd yeej tsis koom nrog kev dag nyiaj txiag. Purdue tus kheej muaj nyiaj ntau tshaj qhov txaus. Tsis tas li ntawd xwb, lawv tsis yog neeg siab hlob. Ib yam li Sam Cleave thiab Nina Gould, Perdue ncig nws tus kheej nrog cov neeg ncaj ncees thiab ncaj ncees. Lawv feem ntau ua sab nraud txoj cai, yog, tab sis lawv nyob deb ntawm cov neeg ua phem phem, thiab qhov ntawd yog qee yam uas feem ntau cov tub ceev xwm thiab cov neeg ncaj ncees tsis tuaj yeem nkag siab.
  
  Nrog lub hnub daj daj thaum sawv ntxov los ntawm cov qhov muag tsis pom ntawm Carrington lub chaw ua haujlwm, Perdue nplawm nws lub khob thib ob ntawm Earl Grey. Tus poj niam German cov plaub hau daj zoo nkauj tau hluav taws xob, tab sis nws tsis muaj lub siab nyiam lossis zoo li nws xav tau. Ntawm qhov tsis sib xws, nws zoo li xav tau mus rau hauv qab ntawm txhua yam.
  
  "Qhia rau kuv, Mr. Perdue, koj puas tau muaj kev cuam tshuam nrog Danish cov nom tswv lossis cov tuam txhab nyiaj txiag?" Gabi nug nws.
  
  "Yog lawm, Kuv tau ua lag luam dav dav hauv Denmark. Tab sis kuv tsis txav mus rau hauv lub voj voog kev nom kev tswv. Kuv muaj kev kawm ntau dua. Tsev khaws puav pheej, kev tshawb fawb, kev nqis peev hauv kev kawm qib siab, tab sis kuv nyob deb ntawm cov txheej txheem nom tswv. Vim li cas?" nws nug nws.
  
  "Vim li cas koj xav tias qhov no tseem ceeb, Mrs. Holzer?" - Carrington nug, saib kom meej meej intrigued.
  
  "Zoo, qhov ntawd yog qhov tseeb, Mr. Carrington. Yog tias Mr. Perdue tsis muaj ntaub ntawv ua txhaum cai, nws yuav tsum ua rau muaj kev hem thawj rau cov tebchaws no, suav nrog kuv, lwm txoj hauv kev, "nws hais rau tus neeg sawv cev Askiv tau ntseeg siab. "Yog tias qhov laj thawj tsis yog raws li kev ua txhaum cai, ces nws yuav tsum cuam tshuam nrog nws lub koob npe nrov ua lag luam. Peb ob leeg paub txog nws qhov teeb meem nyiaj txiag thiab nws lub koob npe nrov yog ib yam ntawm cov neeg muaj koob meej. "
  
  Carrington hais tias, "Muaj nws," Carrington hais. "Hauv lwm lo lus, qhov tseeb tias nws tau koom nrog ntau qhov kev ntoj ke mus ncig thiab paub zoo tias yog ib tus neeg pab nyiaj txiag ua rau nws muaj kev hem thawj rau koj tsoomfwv?" Carrington luag. "Qhov no yog absurd, madam."
  
  "Tos, koj puas tau hais tias kuv cov kev nqis peev hauv qee lub tebchaws yuav ua rau lwm lub tebchaws tsis ntseeg kuv qhov kev xav?" Perdue frowned.
  
  "Tsis yog," nws teb ntsiag to. "Tsis yog lub tebchaws, Mr. Perdue. Institutions."
  
  "Kuv ploj lawm," Carrington tuav nws lub taub hau.
  
  Perdue nodded hauv kev pom zoo.
  
  "Cia kuv piav qhia. Kuv tsis nyob hauv txoj kev thov tias qhov no siv rau kuv lub tebchaws lossis lwm yam. Ib yam li koj, kuv tsuas yog kwv yees, thiab kuv xav tias koj, Mr. Perdue, tej zaum yuav muaj kev sib cav tsis sib haum xeeb ntawm ... " nws nres nrhiav lo lus Askiv uas tsim nyog, "... qee lub cev?
  
  "Lub cev? Koj puas nyiam cov koom haum? - Perdue nug.
  
  "Yog, raws nraim," nws hais. "Tej zaum koj txoj haujlwm nyiaj txiag hauv ntau lub koom haum thoob ntiaj teb tau ua rau koj muaj kev kub ntxhov ntawm lub cev uas tawm tsam cov neeg uas koj koom nrog. Cov teeb meem zoo li no tuaj yeem kis tau yooj yim thoob ntiaj teb, ua rau koj raug txwv los ntawm qee lub tebchaws; tsis yog los ntawm tsoomfwv ntawm cov tebchaws no, tab sis los ntawm ib tus neeg uas muaj kev cuam tshuam rau cov txheej txheem ntawm cov tebchaws no. "
  
  Purdue tau muab qhov kev xav loj no. Tus poj niam German hais yog lawm. Qhov tseeb, nws yog txoj cai ntau tshaj li qhov nws muaj peev xwm paub tau. Yav dhau los nws tau raug ntes los ntawm cov tuam txhab uas xav tias nws cov khoom tsim thiab patents tuaj yeem muaj txiaj ntsig zoo rau lawv, tab sis ntshai tias lawv qhov kev tawm tsam yuav muab cov txiaj ntsig zoo dua. Qhov kev xav no feem ntau yav dhau los ua rau muaj kev ua txhaum cai thiab kev lag luam tawm tsam uas tiv thaiv nws los ntawm kev ua lag luam nrog nws cov koom haum thoob ntiaj teb.
  
  "Kuv yuav tsum lees, Mr. Perdue. Qhov no ua rau muaj kev nkag siab ntau rau koj qhov muaj nyob hauv cov koom haum muaj zog hauv kev lag luam kev tshawb fawb, "Carrington pom zoo. "Tab sis raws li koj paub, Mrs. Holzer, qhov no tsis yog kev txwv tsis pub nkag mus, yog li ntawd? Qhov no tsis yog los ntawm tsoomfwv German, txoj cai?
  
  "Yog lawm," nws tau lees tias. "Mr. Perdue tsis muaj teeb meem nrog tsoomfwv German ... lossis Denmark, kuv xav twv. Kuv twv nws tau ua ntau zais cia, um, hauv qab-"nws sim nrhiav cov lus zoo.
  
  "Koj txhais li cas secret? Cov koom haum zais cia? - Nudged Perdue, vam tias nws tau txhais nws cov lus Askiv tsis zoo.
  
  "Nws yog lawm. Cov pab pawg hauv av uas xav kom koj nyob deb ntawm lawv. Puas muaj ib yam dab tsi uas koj tab tom koom nrog uas tuaj yeem ua rau muaj kev hem thawj rau kev sib tw? nws nug Perdue.
  
  "Tsis yog," nws teb sai. "Qhov tseeb, kuv tau siv sijhawm me ntsis. Kuv nyob rau hnub so tam sim no. "
  
  "Qhov no nyuaj heev!" - Carrington exclaimed, co nws lub taub hau amusingly.
  
  "Yog li qhov kev poob siab, Mr. Carrington," Perdue luag ntxhi. "Zoo, tsawg kawg kuv paub tias kuv tsis muaj teeb meem nrog txoj cai. Kuv yuav daws qhov no nrog kuv cov neeg. "
  
  "Zoo. Tom qab ntawd peb tau sib tham ntau npaum li peb tuaj yeem ua tau, muab cov ntaub ntawv me me uas peb muaj txog qhov xwm txheej txawv txawv no, "Carrington xaus lus. "Txawm li cas los xij, tawm ntawm cov ntaub ntawv, Mrs. Holzer," nws tig mus rau tus kws tshaj lij German txaus nyiam.
  
  "Yog lawm, Mr. Carrington," nws luag ntxhi.
  
  "Lwm hnub ntawm CNN koj tau sawv cev rau tus thawj tswj hwm hauv kev sib txuas nrog kev tua neeg, tab sis tsis tau qhia txog qhov laj thawj ntawm qhov no," nws nug hauv lub suab nrov heev. "Puas muaj dab tsi tsis ncaj ncees lawm uas cov xov xwm yuav tsum tsis paub txog?"
  
  Nws zoo nkaus li tsis xis nyob, tawm tsam kom tswj hwm nws txoj haujlwm tshaj lij. "Kuv ntshai," nws ntsia ob tus txiv neej nrog lub ntsej muag, "qhov no yog cov ntaub ntawv tsis pub lwm tus paub."
  
  "Hauv lwm lo lus, yog," Perdue nug. Nws tau mus cuag Gaby Holzer nrog ceev faj thiab saib xyuas thiab zaum ntawm nws sab xis. "Madam, tej zaum qhov no muaj qee yam cuam tshuam nrog kev tawm tsam tsis ntev los no ntawm cov nom tswv thiab cov neeg tseem ceeb hauv zej zog?"
  
  Muaj lo lus ntawd dua.
  
  Carrington ntsia kiag li fascinated thaum nws tos rau nws cov lus teb. Nrog trembling ob txhais tes, nws ncuav tshuaj yej ntau, tsom tag nrho nws cov xim rau German liaison.
  
  "Kuv xav tias txhua tus muaj lawv tus kheej txoj kev xav, tab sis raws li tus kws tshaj lij, kuv tsis muaj cai los qhia kuv tus kheej qhov kev xav, Mr. Perdue. Koj paub nws. Yuav ua li cas koj xav tias kuv yuav tham txog qhov no nrog ib tug pej xeem? Nws sighed.
  
  Perdue teb tias "Vim tias kuv txhawj xeeb thaum cov lus zais tau nthuav tawm ntawm tsoomfwv qib, kuv tus hlub," Perdue teb.
  
  "Qhov no yog qhov teeb meem German," nws hais bluntly. Gabi ntsia ntawm Carrington. "Kuv puas tuaj yeem haus luam yeeb ntawm koj lub sam thiaj?"
  
  "Yog lawm," nws pom zoo thiab sawv los qhib lub qhov rooj iav zoo nkauj uas coj los ntawm nws lub chaw ua haujlwm mus rau lub sam thiaj zoo nkauj uas saib Wilhelmstrasse.
  
  "Kuv tuaj yeem pom tag nrho lub nroog los ntawm no," nws hais, teeb nws ntev, nyias luam yeeb. "Ntawm no yog ib tug hais tau ywj siab, deb ntawm phab ntsa uas yuav muaj pob ntseg. Ib yam dab tsi brewing, txiv neej, "nws hais Carrington thiab Perdue thaum lawv flanked nws kom txaus siab rau qhov kev pom. "Thiab qhov no yog ib tug dab thaum ub uas tau sawv; kev sib tw tsis nco qab ntev lawm... Tsis yog, tsis yog kev sib tw. Nws zoo li kev tsis sib haum xeeb ntawm pawg neeg uas tau xav ntev ntev, tab sis lawv tsaug zog thiab npaj tawm tsam. "
  
  Perdue thiab Carrington sib pauv sai sai ua ntej sau tseg ntawm tus so ntawm Gabi cov lus. Nws yeej tsis ntsia lawv, tab sis hais lus, nqus pa nyias ntawm nws tus ntiv tes. "Peb tus thawj tswj hwm raug ntes ua ntej kev tua pib."
  
  Ob tug txiv neej gasped ntawm lub foob pob Gabi nyuam qhuav tso rau ntawm lawv. Tsis yog nws tsuas yog qhia cov ntaub ntawv tsis pub lwm tus paub, tab sis nws nyuam qhuav lees paub tias tus thawj coj ntawm tsoomfwv German tau ploj mus lawm. Nws hnov zoo li kev tawm tsam, tab sis nws suab zoo li muaj qee yam tsaus dua tom qab kev nyiag.
  
  "Tab sis qhov ntawd yog ntau tshaj ib hlis dhau los, tej zaum ntau dua!" Carrington exclaimed.
  
  Gabi nodded.
  
  "Thiab yog vim li cas qhov no tsis ua rau pej xeem?" - Perdue nug. "Nws yeej yuav muaj txiaj ntsig zoo los ceeb toom rau txhua lub tebchaws nyob sib ze ua ntej cov phiaj xwm tsis zoo no kis mus rau lwm lub tebchaws Europe."
  
  "Tsis yog, qhov no yuav tsum tau khaws cia zais cia, Mr. Perdue," nws tsis pom zoo. Nws tig mus ntsib tus billionaire nrog ob lub qhov muag uas hais txog qhov hnyav ntawm nws cov lus. "Vim li cas koj xav tias cov neeg no, cov neeg tseem ceeb hauv zej zog, raug tua? Qhov no yog tag nrho ib feem ntawm lub ultimatum. Cov neeg tom qab txhua tus tau hem tias yuav tua cov neeg muaj hwj chim German kom txog thaum lawv tau txais qhov lawv xav tau. Tsuas yog vim li cas peb tus thawj tswj hwm tseem muaj sia nyob yog vim peb tseem ua tiav lawv qhov kawg, "nws hais rau lawv. "Tab sis thaum peb los ze zog rau lub sijhawm kawg thiab Tsoom Fwv Teb Chaws Kev Txawj Ntse tsis tau muab qhov lawv xav tau, peb lub teb chaws yuav yog ...," nws luag iab, "... nyob rau hauv kev coj noj coj ua tshiab."
  
  "Zoo Vajtswv!" Carrington hais hauv qab nws ua pa. "Peb yuav tsum tau MI6 koom nrog, thiab-"
  
  "Tsis yog," Perdue cuam tshuam. "Koj tsis tuaj yeem pheej hmoo ua qhov yeeb yam loj rau pej xeem, Mr. Carrington. Yog tias qhov no tso tawm, Chancellor yuav tuag ua ntej tsaus ntuj. Qhov peb yuav tsum ua yog kom ib tus neeg los tshawb xyuas lub hauv paus ntawm kev tawm tsam. "
  
  "Lawv xav tau dab tsi los ntawm lub teb chaws Yelemees?" Carrington tau nuv ntses.
  
  "Kuv tsis paub qhov no," Gaby yws, tshuab pa taws rau saum huab cua. "Qhov kuv paub yog tias qhov no yog lub koom haum nplua nuj heev nrog cov peev txheej tsis muaj kev txwv, thiab qhov lawv xav tau yog tsis muaj dab tsi luv ntawm kev tswj hwm ntiaj teb."
  
  "Koj xav tias peb yuav tsum ua li cas txog nws?" - Carrington nug, ntshua nplaim ntsia ntawm Perdue thiab Gabi tib lub sijhawm. Cua ruffled nws thinning, ncaj grey plaub hau raws li nws tos rau lub tswv yim. "Peb tsis tuaj yeem qhia rau leej twg paub txog qhov no. Yog tias qhov no tau dhau los ua kev paub txog pej xeem, hysteria yuav kis thoob plaws Tebchaws Europe, thiab kuv yuav luag paub tseeb tias nws yuav raug txim tuag rau koj tus Thawj Kav Tebchaws. "
  
  Los ntawm lub qhov rooj, Carrington tus tuav ntaub ntawv tau hu nws los kos npe rau daim ntawv teev kev tsis sib haum xeeb, tawm hauv Perdue thiab Gabi nyob rau hauv qhov tsis txaus ntseeg. Txhua tus neeg xav txog lawv lub luag haujlwm hauv qhov teeb meem no, txawm hais tias nws tsis yog lawv txoj haujlwm. Lawv tsuas yog ob tug pej xeem zoo hauv ntiaj teb nrhiav kev pab tawm tsam cov ntsuj plig tsaus ntuj uas tau ua phem rau lub neej dawb huv hauv kev nrhiav kev ntshaw thiab lub hwj chim.
  
  Nws hais tias, "Mr. Perdue, Kuv ntxub lees nws," nws tau saib sai sai saib seb lawv tus tswv tsev puas tseem tsis khoom. "Tab sis kuv yog tus uas tau teem caij rau koj lub davhlau rov qab mus."
  
  "Dab tsi?" Perdue hais tias. Nws lub qhov muag xiav daj ntseg puv nrog cov lus nug thaum nws ntsia tus poj niam xav tsis thoob. "Vim li cas koj ua nws?"
  
  "Kuv paub koj yog leej twg," nws hais. "Kuv paub tias koj yuav tsis zam kev raug ncaws tawm ntawm Danish airspace, thiab kuv tau nug qee tus - cia peb hu lawv cov neeg pab cuam - txhawm rau txhawm rau txhawm rau txhawm rau txhawm rau txhawm rau txhawm rau txhawm rau xa koj mus rau Berlin. Kuv paub tias kuv yuav yog tus neeg uas Mr. Carrington yuav hu rau qhov no. Kuv yuav tsum tau ntsib koj nyob rau hauv ib tug nom muaj peev xwm. Cov neeg saib, koj pom. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, Mrs. Holzer," Perdue frowned, ntsia nws nrog kev txhawj xeeb heev. "Koj yeej nyuaj heev los tham nrog kuv, yog li koj xav tau dab tsi los ntawm kuv?"
  
  "Tus neeg sau xov xwm tau txais txiaj ntsig Pulitzer no yog koj tus khub hauv txhua qhov kev tshawb nrhiav," nws pib.
  
  "Sam Cleave?"
  
  "Sam Cleave," nws rov hais dua, ua rau nws paub tias nws txhais li cas. "Nws yuav tsum tshawb nrhiav kev nyiag thiab tawm tsam cov neeg nplua nuj thiab muaj zog. Nws yuav tsum muaj peev xwm txheeb xyuas qhov ntuj txiag teb tsaus uas lawv xav tau. Kuv tsis muaj txoj hauv kev los nthuav tawm lawv. "
  
  "Tab sis koj paub tias muaj dab tsi tshwm sim," nws hais. Nws nodded li Carrington rov koom nrog lawv.
  
  Carrington hais tias, "Yog li, koj puas tau qhia lwm tus hauv koj lub chaw haujlwm txog koj lub tswv yim, Mrs. Holzer?"
  
  "Kuv tau khaws qee cov ntaub ntawv, tau kawg, tab sis, koj paub," nws shrugged.
  
  Carrington tau hais tias, "Tshaj tawm," Carrington hais tias, ua rau nws zoo siab heev.
  
  Gabi ntxiv nrog kev txiav txim siab. "Koj paub, kuv yuav tsum tsis txhob paub dab tsi kiag li, tab sis kuv tsis tsaug zog. Kuv xav ua tej yam zoo li no, tej yam uas yuav cuam tshuam rau kev noj qab haus huv ntawm cov neeg German thiab lwm tus, rau qhov teeb meem, nrog rau kuv txoj kev lag luam. "
  
  Carrington tau hais tias "Qhov ntawd yog koj txoj kev hlub tshua ntawm koj, Mrs. Holzer.
  
  Nws nias lub muzzle ntawm lub Silencer tawm tsam nws lub puab tsaig thiab ua rau nws lub hlwb tawm ua ntej Perdue yuav ntsais. Raws li Gabi lub cev mutilated poob rau ntawm txoj kab tsheb ciav hlau uas Carrington tau muab pov rau nws, Perdue tau nrawm nrawm los ntawm ob tus neeg saib xyuas lub cev, uas tau khob nws tsis nco qab.
  
  
  Tshooj 4
  
  
  Nina me ntsis lub qhov ncauj ntawm cov yeeb nkab, ntshai tias nws yuav ua tsis taus pa zoo. Sam hais tias tsis muaj qhov ua pa tsis zoo, tias nws tsuas yog ua pa hauv qhov chaw tsis raug - zoo li hauv qab dej. Cov dej ntshiab, balmy tau ntim nws lub cev ntab thaum nws txav mus rau pem hauv ntej hla lub pob zeb, vam tias nws yuav tsis raug mouled los ntawm shark lossis lwm yam tsiaj hiav txwv muaj hnub phem.
  
  Hauv qab nws, twisted corals adorned lub daj ntseg dej hiav txwv pem teb, enlivening nws nrog kaj thiab zoo nkauj xim nyob rau hauv ntxoov uas Nina yeej tsis txawm paub muaj. Ntau hom ntses tau koom nrog nws hauv nws txoj kev tshawb nrhiav, darting hla nws txoj kev thiab ua kom nrawm nrawm uas ua rau nws ntshai me ntsis.
  
  'Yuav ua li cas yog tias ib yam dab tsi zais ntawm cov tsev kawm damn no thiab los ntawm kuv?' Nina ntshai nws tus kheej, "Yuav ua li cas yog tias kuv raug caum los ntawm kraken los yog ib yam dab tsi tam sim no, thiab tag nrho cov ntses yeej sib tw zoo li ntawd vim lawv xav khiav ntawm nws?"
  
  Ua tsaug rau qhov nce siab ntawm adrenaline coj los ntawm nws txoj kev xav ntau dhau, Nina ncaws sai dua, nias nws txhais tes kom nruj rau nws sab thiab hmuv nws txoj kev dhau los kawg ntawm cov pob zeb loj kom ncav cuag qhov chaw. Tom qab nws, ib txoj hauv kev ntawm cov npuas npuas ua cim nws txoj kev vam meej, thiab cov kwj deg ntawm cov pob me me ntawm huab cua tawg los ntawm qhov kawg ntawm nws lub raj.
  
  Nina tawg mus rau saum npoo ib yam li nws xav tias nws lub hauv siab thiab ob txhais ceg pib hlawv. Nrog nws cov plaub hau ntub combed rov qab, nws lub qhov muag xim av ntsia tshwj xeeb tshaj yog loj. Nws ob txhais taw kov cov xuab zeb hauv pem teb thiab nws pib ua nws txoj kev rov qab mus rau lub puam cove ntawm cov toj uas tsim los ntawm cov pob zeb. Wincing, nws tawm tsam tam sim no, tuav nws cov tsom iav hauv nws txhais tes.
  
  Cov dej ntws tau pib tom qab nws, thiab qhov no yog lub sijhawm txaus ntshai heev uas yuav tsum tau nyob hauv dej hauv zos. Hmoov zoo, lub hnub ploj mus tom qab cov huab sib sau ua ke, tab sis nws lig dhau lawm. Nws yog Nina thawj zaug hauv huab cua sov ntawm lub ntiaj teb, thiab nws twb raug kev txom nyem vim nws. Qhov mob ntawm nws lub xub pwg nyom rau txim rau nws txhua zaus dej tsoo nws daim tawv nqaij liab. Nws lub qhov ntswg twb pib tev tawm ntawm tshav kub hnub ua ntej.
  
  "Au tus Tswv, kuv tuaj yeem tau mus rau qhov ntiav twb tau lawm!" - Nws luag ntxhi hauv kev poob siab los ntawm qhov tsis tu ncua ntawm nthwv dej thiab dej hiav txwv uas npog nws lub cev reddened nrog cov dej qab ntsev. Thaum cov dej pib ncav cuag nws lub duav mus txog rau hauv caug, nws maj nrawm mus nrhiav qhov chaw nyob ze tshaj plaws, uas, raws li nws tig tawm, yog lub puam bar.
  
  Txhua tus tub thiab tus txiv neej uas nws hla dhau los saib qhov kev zoo nkauj me me strut nws txoj kev mus rau hauv cov xuab zeb xoob. Nina lub pob muag tsaus, zoo li zoo li saum nws lub qhov muag tsaus nti loj, tsuas yog hais txog nws cov tawv nqaij marbled, txawm tias tam sim no nws tau yaug heev. Txhua lub qhov muag tam sim ntawd poob rau ntawm peb daim duab peb sab ntsuab ntsuab uas NW nyuam qhuav npog cov seem ntawm nws lub cev uas cov txiv neej xav tau tshaj plaws. Nina lub cev tsis yog qhov zoo tagnrho, tab sis nws yog txoj hauv kev uas nws nqa nws tus kheej ua rau lwm tus qhuas thiab xav tau nws.
  
  "Koj puas pom tus txiv neej uas nrog kuv tag kis no?" - nws nug tus hluas bartender, uas yog ntaus pob ncaws pob unbuttoned floral tsho.
  
  "Ib tug neeg nrog obsessive lo ntsiab muag?" nws nug nws. Nina yuav tsum luag nyav thiab nod.
  
  "Yog. Qhov ntawd yuav yog qhov kuv tab tom nrhiav, "nws winked. Nws khaws nws cov paj rwb dawb tunic los ntawm kaum lub rooj zaum uas nws tau tso tseg thiab rub nws lub taub hau.
  
  "Tsis tau pom nws ntev, ma'am. Thaum kawg kuv pom nws, nws tab tom taug kev mus ntsib cov txwj laus ntawm lub zos nyob sib ze kom paub txog lawv cov kab lis kev cai lossis ib yam dab tsi, "tus bartender ntxiv. "Koj puas yuav haus dej?"
  
  "Um, koj puas tuaj yeem hloov daim nqi rau kuv?" - nws charmed.
  
  "Muaj tseeb! Yuav ua li cas?" nws luag ntxhi.
  
  "Sherry," Nina txiav txim siab. Nws tsis ntseeg tias lawv yuav muaj cawv. "Tau."
  
  Hnub ntawd tig mus rau qhov haus luam yeeb txias thaum dej ntws los nrog nws cov ntsev pos huab uas nyob rau ntawm lub puam. Nina haus nws haus, tuav nws lub tsom iav thaum nws ob lub qhov muag coj hauv nws ib puag ncig. Feem ntau ntawm cov neeg siv khoom tau tawm mus, tshwj tsis yog cov tub ntxhais kawm Italian uas tau qaug dej qaug cawv nyob rau sab nraud ntawm lub bar, thiab ob tus neeg txawv tebchaws uas nyob ntsiag to ntawm lawv haus dej ntawm lub bar.
  
  Tom qab ua tiav nws cov sherry, Nina pom tau hais tias lub hiav txwv tau los ze dua thiab lub hnub tau teeb tsa sai.
  
  "Puas muaj cua daj cua dub los lossis ib yam dab tsi?" nws nug tus bartender.
  
  "Kuv tsis xav li ntawd. Tsis muaj huab cua txaus rau qhov ntawd, "nws teb, ntho rau pem hauv ntej kom ntsia hauv qab lub ru tsev. "Tab sis kuv xav tias huab cua txias yuav los sai sai no."
  
  Nina luag ntawm qhov kev xav.
  
  "Thiab qhov no yuav ua li cas?" nws luag. Pom tus bartender qhov kev xav tsis thoob, nws hais rau nws vim li cas nws pom lawv lub tswv yim txias funny. "Huag, kuv tuaj ntawm Scotland, pom?"
  
  "Aw!" - nws luag. "Kuv pom! Yog vim li cas koj suab zoo li Billy Connelly! Thiab yog vim li cas koj thiaj li ua tau, "nws frowned sympathetically, them nyiaj tshwj xeeb rau nws daim tawv nqaij liab, "poob kev sib ntaus sib tua nrog lub hnub rau koj thawj hnub ntawm no.
  
  "Muaj," Nina pom zoo, pouting hauv swb thaum nws tshuaj xyuas nws txhais tes dua. "Bali ntxub kuv."
  
  Nws luag thiab tshiav nws lub taub hau. "Tsis muaj! Bali nyiam kev zoo nkauj. Bali nyiam kev zoo nkauj! " nws qw thiab ducked hauv qab lub txee, tsuas yog tawm nrog ib lub raj mis ntawm sherry. Nws nchuav lwm khob rau nws. "Nyob ntawm tus nqi ntawm kev tsim, qhuas los ntawm Bali."
  
  "Ua tsaug," Nina luag ntxhi.
  
  Qhov kev so tshiab tau pom tau ua rau nws zoo. Tsis yog ib zaug txij li thaum nws thiab Sam tuaj txog ob hnub dhau los nws tau poob nws lub siab, tsuas yog, tau kawg, thaum nws foom tsis zoo rau lub hnub uas ntaus nws. Nyob deb ntawm Scotland, nyob deb ntawm nws lub tsev hauv Oban, nws xav tias cov lus nug tob tuaj yeem ncav cuag nws. Tshwj xeeb ntawm no, qhov chaw Equator nyob rau sab qaum teb ntawm nws es tsis txhob mus rau sab qab teb, lub sij hawm no nws xav tias tsis ncav cuag txhua yam ntawm mundane lossis teeb meem loj.
  
  Bali nkaum nws nyab xeeb. Nina nyiam qhov txawv txawv, qhov txawv ntawm cov Islands tuaj ntawm Tebchaws Europe, txawm tias nws ntxub lub hnub thiab cov cua sov tsis tu ncua uas ua rau nws caj pas mus rau hauv cov suab puam thiab ua rau nws tus nplaig lo rau lub ru tsev ntawm nws lub qhov ncauj. Tsis yog tias nws muaj dab tsi tshwj xeeb los nkaum ntawm, tab sis Nina xav tau kev hloov ntawm scenery rau nws tus kheej zoo. Tsuas yog tom qab ntawd nws yuav ua qhov zoo tshaj plaws thaum nws rov qab los tsev.
  
  Thaum kawm tias Sam tseem muaj sia nyob thiab pom nws dua, kev kawm feisty tam sim ntawd txiav txim siab los ua nws lub tuam txhab, tam sim no nws paub tias nws tsis poob rau nws tom qab tag nrho. Txoj kev uas nws, Reichtisusis, tawm ntawm qhov ntxoov ntxoo ntawm Dave Perdue lub vaj tse tau qhia nws kom muaj nuj nqis rau tam sim no thiab tsis muaj dab tsi ntxiv. Thaum nws xav tias nws tuag lawm, nws nkag siab lub ntsiab lus ntawm qhov kawg thiab kev khuv xim thiab tau cog lus tias yuav tsis muaj qhov mob ntawd ntxiv lawm-qhov mob uas tsis paub. Nws tsis nyob hauv nws lub neej ua rau Nina ntseeg tias nws hlub Sam, txawm tias nws tsis tuaj yeem xav tias nws tau koom nrog kev sib raug zoo nrog nws.
  
  Sam tau txawv ntawm qee txoj hauv kev nyob rau hnub ntawd. Lawm, nws yuav, tau raug nyiag nyob rau hauv lub nkoj diabolical Nazi uas tau kaw nws lub siab nyob rau hauv nws lub vev xaib txawv ntawm lub cev tsis huv. Ntev npaum li cas nws tau muab pov tseg los ntawm wormhole mus rau wormhole tsis paub meej, tab sis ib yam yog qhov tseeb - nws hloov lub ntiaj teb nto moo neeg sau xov xwm txoj kev xav ntawm qhov tsis txaus ntseeg.
  
  Nina mloog qhov kev sib tham tsis txaus ntseeg ntawm cov qhua, xav tsis thoob tias Sam yog li cas. Muaj nws lub koob yees duab nrog nws tsuas yog ntxias nws tias nws yuav ploj mus ib ntus, tej zaum tau ploj mus ntawm kev zoo nkauj ntawm cov Islands tuaj thiab tsis taug qab lub sijhawm.
  
  "Qhov kawg," tus bartender luag nyav thiab muab rau nws ncuav rau nws haus.
  
  "Auj tsis yog, ua tsaug. Ntawm lub plab khoob, cov tshuaj no zoo ib yam li Rohypnol, "nws luag nyav. "Kuv xav tias kuv yuav hu nws ib hnub."
  
  Nws dhia tawm ntawm nws cov quav bar, sau nws cov khoom siv snorkeling amateur, slung nws hla nws lub xub pwg nyom, thiab waving goodbye rau cov neeg ua haujlwm bar. Tsis muaj ib qho kos npe ntawm nws hauv chav uas nws koom nrog Sam tseem, uas yuav tsum tau xav, tab sis Nina pab tsis tau tab sis tsis xis nyob uas Sam tau tawm mus. Nws ua rau nws tus kheej ib khob dej tshuaj yej thiab tos, saib sab nraud los ntawm lub qhov rooj iav dav dav uas cov ntaub thaiv dawb nyias fluttered hauv hiav txwv cua.
  
  "Kuv ua tsis tau," nws moaned. "Yuav ua li cas tib neeg cia li zaum ib ncig li ntawd? Tus Tswv, kuv yuav vwm."
  
  Nina kaw qhov rais, hnav ris tsho khaki cargo, khau khiab hiking, thiab ntim nws lub hnab me me nrog rab riam, ib rab koob, ib phuam, thiab ib lub raj mis dej tshiab. Txiav txim siab, nws tau mus rau thaj chaw hav zoov hnyav heev tom qab lub chaw so, qhov chaw taug kev taug kev mus rau ib lub zos hauv zos. Thaum xub thawj, txoj kev hla av xuab zeb raug mob los ntawm lub tsev teev ntuj zoo nkauj ntawm cov ntoo hav zoov, muaj cov noog muaj yeeb yuj thiab ua kom muaj dej ntshiab. Tau ob peb feeb cov noog hu tau yuav luag lag ntseg, tab sis thaum kawg lub chirping tuag tam sim ntawd, zoo li lawv tau nyob hauv ib cheeb tsam uas nws nyuam qhuav tshwm sim.
  
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, txoj kev mus ncaj nraim mus rau lub roob, thiab cov nroj tsuag ntawm no yog ntau lush. Nina pom tau hais tias cov noog tau tso tseg thiab tam sim no nws tab tom ua nws txoj hauv kev los ntawm qhov chaw ntsiag to. Nyob rau ntawm qhov deb, nws tuaj yeem hnov cov suab ntawm cov neeg hauv kev sib cav sib cav, echoing thoob plaws thaj chaw tiaj tus uas ncab ntawm ntug roob uas nws sawv. Hauv lub zos me me, cov poj niam quaj qw thiab cowered thaum cov txiv neej ntawm pawg neeg tiv thaiv lawv tus kheej los ntawm kev qw ib leeg. Nyob rau hauv nruab nrab ntawm tag nrho cov no, ib tug txiv neej zaum ntawm cov xuab zeb - ib tug uninvited qhua.
  
  "Sam!" - Nina gasped. "Sam?"
  
  Nws pib taug kev hauv toj roob mus rau kev sib hais haum. Qhov txawv tsw ntawm hluav taws thiab nqaij puv huab cua thaum nws taug kev los ze zog, ua rau nws ob lub qhov muag ntawm Sam. Nws zaum cross-legged nrog nws sab tes xis nyob saum tus txiv neej lub taub hau, rov hais dua ib lo lus ntau dua ua lus txawv teb chaws. Qhov pom kev ntxhov siab ntshai Nina, tab sis Sam yog nws tus phooj ywg thiab nws vam tias yuav ntsuas qhov xwm txheej ua ntej cov neeg coob coob tig mus ua phem.
  
  "Nyob zoo!" - nws hais tias, tawm mus rau hauv nruab nrab clearing. Cov neeg hauv zos tau hnov qab qhib kev ua phem, tam sim ntawd qw ntawm Nina thiab waving lawv caj npab wildly tsav nws mus. Nrog nws txhais tes tawm, nws sim qhia tias nws tsis yog yeeb ncuab.
  
  "Kuv tsis nyob ntawm no ua rau muaj kev phom sij. Qhov no, "nws taw tes rau Sam, "yog kuv tus phooj ywg." Kuv yuav khaws nws, ok? Zoo?" Nina txhos caug, qhia lub cev lus zoo thaum nws tsiv mus rau Sam.
  
  "Sam," nws hais, tuav nws txhais tes rau nws. "Kuv tus Vajtswv! Sam, ua li cas rau koj ob lub qhov muag?
  
  Nws ob lub qhov muag dov rov qab rau hauv lawv lub qhov (sockets) thaum nws hais ib lo lus ntau dua.
  
  "Ka lawm e! Kalihasa!"
  
  "Sam! Damn nws, Sam, sawv, damn nws! Lawv yuav tua peb vim yog koj!" - nws qw.
  
  "Koj tsis tuaj yeem tsa nws," tus txiv neej uas yuav tsum yog pawg thawj coj hais rau Nina.
  
  "Vim li cas tsis?" Nws frowned.
  
  "Vim nws tuag."
  
  
  Tshooj 5
  
  
  Nina xav tias nws cov plaub hau sawv ntawm qhov kawg ntawm qhov kub ntawm lub hnub. Lub ntuj saum lub zos tau tig daj ntseg, nco txog lub ntuj ceeb tsheej cev xeeb tub Atherton uas nws tau mus ntsib ib zaug thaum nws tseem yog menyuam yaus thaum muaj cua daj cua dub.
  
  Nws frowned hauv disbelief, ntsia sternly ntawm nws tus thawj coj. "Nws tsis tuag. Nws tseem ciaj sia thiab ua pa... nyob ntawm no! Nws hais li cas?"
  
  Tus txiv neej laus quaj zoo li nws tau pom tib qhov xwm txheej ntau zaus hauv nws lub neej.
  
  "Kalihasa. Nws txib tus neeg hauv qab nws txhais tes kom tuag ntawm nws lub npe. "
  
  Lwm tus txiv neej nyob ib sab ntawm Sam pib convulsions, tab sis cov neeg saib npau taws tsis tau txav mus los pab lawv cov phooj ywg. Nina tuav Sam ua nruj ua tsiv, tab sis tus thawj coj rub nws tawm hauv lub tswb.
  
  "Dab tsi?" - nws qw rau nws. "Kuv yuav tso tseg qhov no! Cia kuv mus!"
  
  "Cov vajtswv uas tuag lawm hais lus. Koj yuav tsum mloog, "nws ceeb toom.
  
  "Koj puas tau mus vwm?" - Nws qw, muab nws txhais tes rau saum huab cua. "Sam!" Nina ntshai heev, tab sis nws tseem ceeb rau nws tus kheej tias Sam yog nws Sam thiab nws yuav tsum txwv tsis pub nws tua cov neeg. Tus thawj tuav nws lub dab teg kom nws tsis txhob cuam tshuam. Nws tuav yog unnaturally muaj zog rau xws li ib tug neeg laus-zoo li tus txiv neej.
  
  Ntawm cov xuab zeb pem hauv ntej ntawm Sam, cov neeg ib txwm tau quaj quaj hauv kev ntxhov siab thaum Sam tseem rov hais dua nws zaj nkauj tsis raug cai. Cov ntshav ntws los ntawm Sam lub qhov ntswg thiab poob rau ntawm nws lub hauv siab thiab tus ncej puab, ua rau cov neeg zej zog nthuav tawm suab nrov txaus ntshai. Cov poj niam quaj thiab cov me nyuam qw, ua rau Nina los kua muag. Tuav nws lub taub hau hnyav, tus kws sau keeb kwm Scottish qw nrov nrov, sib sau nws lub zog. Nws maj nrawm mus rau pem hauv ntej nrog tag nrho nws lub zog, tawg tawm ntawm tus thawj coj tuav.
  
  Nrog kev npau taws thiab ntshai, Nina rushed mus rau Sam nrog ib lub raj mis dej ntawm nws txhais tes, caum los ntawm peb cov neeg zej zog xa mus kom nws. Tab sis nws ceev heev. Thaum nws mus txog Sam, nws nchuav dej rau ntawm nws lub ntsej muag thiab lub taub hau. Nws dislocated nws lub xub pwg nyom thaum cov txiv neej hauv zos tuav nws, lawv lub zog ntau dhau rau nws lub cev me.
  
  Sam lub qhov muag kaw zoo li cov dej ntws los ntawm nws lub hauv pliaj. Nws txoj kev hu nkauj nres tam sim ntawd, thiab cov neeg nyob hauv pem hauv ntej ntawm nws raug cawm dim ntawm nws txoj kev tsim txom. Tshav kub thiab quaj, nws dov saum cov xuab zeb, hu rau nws tus vajtswv thiab ua tsaug rau lawv txoj kev hlub tshua.
  
  "Cia kuv nyob ib leeg!" Nina qw, ntaus ib tug txiv neej nrog nws txhais tes zoo. Nws ntaus nws lub ntsej muag, ua rau nws poob rau hauv cov xuab zeb.
  
  "Cia koj tus yaj saub phem tawm ntawm no!" Nina tus neeg tawm tsam tau qw nrov nrov, tsa nws lub nrig, tab sis tus thawj coj txwv tsis pub nws los ntawm kev ua phem ntxiv. Lwm tus txiv neej tau sawv hauv av ntawm nws cov lus txib thiab tso Nina thiab Sam ib leeg, tab sis tsis yog ua ntej nto qaub ncaug rau cov neeg intruders thaum lawv dhau los.
  
  "Sam? Sam!" - Nina qw. Nws lub suab tshee nrog kev poob siab thiab npau taws thaum nws tuav nws lub ntsej muag hauv nws txhais tes. Nws tuav nws txhais caj npab raug mob rau hauv siab, sim rub tus dazed Sam mus rau nws ko taw. "Yexus Khetos, Sam! Sawv!"
  
  Thawj zaug Sam blinked. Nws frowned li tsis meej pem ntxuav nws.
  
  "Nina?" nws quaj. "Koj ua dab tsi ntawm no? Koj nrhiav tau kuv li cas?"
  
  "Saib, tsuas yog rub lub fuck thiab tawm ntawm no ua ntej cov neeg no kib peb cov pob txha daj rau noj hmo, ua li cas?" - Nws hais hauv qab nws ua pa. "Thov. Thov Sam!"
  
  Nws ntsia nws tus phooj ywg zoo nkauj. Nws zoo li xav tsis thoob.
  
  "Dab tsi yog qhov khaus ntawm koj lub ntsej muag? Nina. Hav! Puas muaj leej twg..." Nws paub tias lawv nyob hauv nruab nrab ntawm cov neeg coob coob, "... puas muaj leej twg ntaus koj?"
  
  "Tsis txhob ua macho tam sim no. Wb cia li tau lub fuck tawm ntawm no. Tam sim no, "nws ntxhi nrog ceev ceev.
  
  "Okay, ok," nws mumbled inaudibly, tseem dazed kiag li. Nws ob lub qhov muag darted los ntawm ib sab mus rau sab thaum nws ntsia ib ncig ntawm lub spitting spectators, uas qw insults thiab gestured xa nws thiab Nina mus. "Tus Tswv, lawv qhov teeb meem yog dab tsi?"
  
  "Tsis muaj teeb meem. Kuv yuav piav qhia txhua yam yog tias peb tawm ntawm no ciaj sia, "Nina npau taws thiab ntshai, rub Sam lub cev tsis khov kho mus rau saum toj.
  
  Lawv tsiv sai li sai tau, tab sis Nina qhov kev raug mob tiv thaiv nws kom tsis txhob khiav.
  
  "Kuv ua tsis tau, Sam. Cia li mus, "nws qw.
  
  "Tsis yog kiag li. Cia kuv pab koj, "nws teb, ua tsis taus pa ntawm nws lub plab.
  
  "Koj ua dab tsi?" nws frowned.
  
  "Sim qhwv kuv txhais tes nyob ib ncig ntawm koj lub duav kom kuv rub tau koj nrog, hlub," nws snorted.
  
  "Koj tsis nyob ze. Kuv nyob ntawm no hauv qhov pom tseeb, "nws qw, tab sis tom qab ntawd muaj qee yam tshwm sim rau nws. waving nws qhib xibtes nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm Sam lub ntsej muag, Nina pom tias nws ua raws li lub zog. "Sam? Koj pom?"
  
  Nws blinked sai sai thiab ntsia chim. "Me ntsis. Kuv pom koj, tab sis nws nyuaj rau txiav txim siab qhov kev ncua deb. Kuv qhov kev nkag siab tob yog fucked, Nina. "
  
  "Okay, ok, cia peb rov qab mus rau lub chaw so. Thaum peb nyob nyab xeeb hauv chav tsev, peb tuaj yeem paub tias dab tsi tshwm sim rau koj, "nws hais lus siab. Nina tuav Sam txhais tes thiab nrog lawv ob leeg mus rau tom tsev so. Hauv qab saib ntawm cov qhua thiab cov neeg ua haujlwm, Nina thiab Sam maj nrawm mus rau lawv chav. Thaum lawv nkag mus rau hauv, nws kaw qhov rooj.
  
  "Cia li mus pw, Sam," nws hais.
  
  Nws tau tawm tsam tias "Tsis yog txog thaum peb tau txais koj tus kws kho mob los kho qhov mob tsis zoo," nws tawm tsam.
  
  "Yog li cas koj tuaj yeem pom qhov nqaij tawv ntawm kuv lub ntsej muag?" nws nug, saib tus lej hauv lub tsev so phau ntawv xov tooj.
  
  "Kuv pom koj, Nina,"nws sighed. "Kuv tsuas yog tsis tuaj yeem qhia koj tias nws nyob deb npaum li cas los ntawm kuv. Kuv yuav tsum lees tias qhov no yog qhov kev ntxhov siab ntau dua li qhov tsis tuaj yeem pom yog tias koj tuaj yeem ntseeg nws. "
  
  "Aw yeah. "Tau kawg," nws teb, hu xovtooj rau tsheb tavxij. Nws hais kom lub tsheb mus rau chav xwm txheej ceev uas ze tshaj plaws. "Noj da dej sai sai, Sam. Peb yuav tsum paub seb koj lub zeem muag puas mus tas li - uas yog, tom qab lawv muab nws rov qab rau hauv lub rotator cuff. "
  
  "Puas yog koj lub xub pwg tawm ntawm kev sib koom?" Sam nug.
  
  "Yog lawm," nws teb. "Nws tawm los thaum lawv rub kuv kom kuv nyob deb ntawm koj."
  
  "Vim li cas? Koj yuav ua dab tsi uas lawv xav tiv thaiv kuv ntawm koj? " nws luag nyav me ntsis nrog kev txaus siab, tab sis nws tuaj yeem qhia tau tias Nina tau zais cov ntsiab lus ntawm nws.
  
  "Kuv tsuas yog yuav tsa koj sawv thiab lawv zoo li tsis xav kom kuv ua, tag nrho," nws shrugged.
  
  "Qhov ntawd yog qhov kuv xav paub. Kuv pw tsaug zog? Kuv puas tau ploj mus? nws nug tiag tiag, tig los ntsib nws.
  
  "Kuv tsis paub, Sam," nws hais unconvincingly.
  
  "Nina," nws sim kom paub.
  
  "Koj muaj tsawg," nws ntsia lub moos ntawm lub txaj, "nees nkaum feeb los da dej thiab npaj rau peb lub tsheb tavxij."
  
  "Okay," Sam muab rau hauv, sawv ntsug mus da dej, maj mam groping nws txoj kev raws ntug ntawm lub txaj thiab rooj. "Tab sis qhov no tsis yog qhov kawg. Thaum peb rov qab los, koj yuav qhia kuv txhua yam, suav nrog qhov koj zais ntawm kuv."
  
  Hauv tsev kho mob, cov neeg ua haujlwm kho mob ntawm lub luag haujlwm tau saib xyuas Nina lub xub pwg nyom.
  
  "Koj puas xav noj ib yam dab tsi?" - nug tus kws kho mob Indonesian paub txog. Nws nco Nina ntawm ib qho ntawm cov tub ntxhais hluas Hollywood hipster thawj coj nrog nws cov yam ntxwv tsaus nti thiab tus cwj pwm tsis zoo.
  
  "Tej zaum koj tus nais maum?" Sam cuam tshuam, ua rau tus kws saib mob tsis xav tsis thoob.
  
  "Tsis txhob xyuam xim rau nws. Nws ua tsis tau ib yam dab tsi txog nws, "Nina winked ntawm tus nais maum xav tsis thoob, uas nyuam qhuav muaj nees nkaum. Tus ntxhais yuam luag luag ntxhi, ua rau pom tsis meej pem ntawm tus txiv neej zoo nraug uas tuaj rau hauv chav xwm txheej ceev nrog Nina. "Thiab kuv tsuas yog tom cov txiv neej."
  
  "Zoo paub," tus kws kho mob ntxim nyiam luag ntxhi. "Koj ua li no li cas? Thiab tsis txhob hais tias koj tau ua haujlwm hnyav. "
  
  "Kuv poob thaum taug kev," Nina teb yam tsis muaj flinching.
  
  "Okay, cia peb mus. Npaj txhij?" - nug tus kws kho mob.
  
  "Tsis yog," nws ntxhi rau qhov sib cais thib ob ua ntej tus kws kho mob rub nws txhais caj npab nrog lub zog tuav uas ua rau nws cov leeg mob. Nina qw hauv kev mob siab vim qhov kub nyhiab ligaments thiab ncab cov leeg nqaij ua rau muaj qhov mob hnyav heev ntawm nws lub xub pwg. Sam sawv los mus rau nws, tab sis tus nais maum maj mam thawb nws mus.
  
  "Txhua yam dhau lawm! "Nws ua tiav," tus kws kho mob hais rau nws. "Txhua yam rov qab mus rau qhov qub, puas yog? Nws yuav hlawv rau lwm hnub lossis ob hnub, tab sis tom qab ntawd nws yuav zoo dua. Khaws qhov no rau hauv ib txoj hlua. Tsis muaj tsheb ntau dhau rau lub hli tom ntej, yog li tsis taug kev. "
  
  "Vajtswv! Ib pliag kuv xav tias koj tab tom rub kuv txhais caj npab fucking tawm!" Nina frowned. Nws lub hauv pliaj glistening nrog hws thiab nws daim tawv clammy yog txias rau kov thaum Sam taug kev los nqa nws txhais tes.
  
  "Koj puas nyob zoo?" nws nug.
  
  "Yog, kuv yog golden," nws hais, tab sis nws lub ntsej muag qhia ib zaj dab neeg txawv. "Tam sim no peb yuav tsum kuaj xyuas koj lub zeem muag."
  
  "Dab tsi yog koj ob lub qhov muag, tus tswv?" - nug tus kws kho mob charismatic.
  
  "Zoo, qhov ntawd yog tag nrho cov ntsiab lus. Kuv tsis muaj tswv yim. Kuv ... "nws ntsia Nina tsis txaus ntseeg ib pliag, "koj paub, tsaug zog ntawm txoj kev thaum tshav ntuj. Thiab thaum kuv sawv, kuv muaj teeb meem tsom mus rau qhov deb ntawm cov khoom. "
  
  Tus kws kho mob ntsia ntawm Sam, nws ntsia tsis tau tawm ntawm Sam, zoo li nws tsis ntseeg ib lo lus ntawm cov neeg ncig teb chaw nyuam qhuav hais. Nws rummaged nyob rau hauv nws lub tsho lub tsho rau nws lub teeb nyem cwj mem thiab nodded. "Koj hais tias koj tsaug zog thaum tshav ntuj. Koj puas sunbathe hauv lub tsho? Tsis muaj kab tan rau ntawm koj lub hauv siab, thiab tshwj tsis yog tias koj xav txog lub hnub ci nrog koj cov tawv nqaij daj ntseg, kuv tus phooj ywg Scottish, muaj me ntsis qhia tias koj zaj dab neeg muaj tseeb. "
  
  "Kuv tsis xav tias nws tseem ceeb vim li cas nws tsaug zog, Doc," Nina tiv thaiv nws tus kheej.
  
  Nws ntsia lub qhov cub me me nrog qhov muag tsaus nti. "Qhov tseeb, qhov ntawd ua rau txhua qhov sib txawv, ma'am. Tsuas yog kuv paub tias nws nyob qhov twg thiab ntev npaum li cas, qhov nws raug, thiab lwm yam, kuv puas tuaj yeem txiav txim siab seb qhov twg yuav ua rau muaj teeb meem. "
  
  "Koj kawm qhov twg?" Sam nug, tag nrho cov ncauj lus.
  
  "Tau kawm tiav los ntawm Cornell University thiab plaub xyoos ntawm Peking University, tus tswv. Kuv tab tom ua haujlwm ntawm kuv tus tswv txoj haujlwm ntawm Stanford, tab sis kuv yuav tsum cuam tshuam nws kom tuaj pab dej nyab xyoo 2014 hauv Brunei, "nws piav qhia, kawm Sam lub qhov muag.
  
  "Thiab koj tau muab zais rau hauv ib qho chaw me me li no? Kuv xav hais tias nws yuav luag yog kev khuv leej, "Sam hais.
  
  "Kuv tsev neeg nyob ntawm no, thiab kuv xav tias qhov ntawd yog qhov kuv xav tau tshaj plaws," tus kws kho mob hluas hais tias, ua kom nws lub suab pom kev thiab tus kheej vim nws xav tsim kev sib raug zoo nrog Scot, tshwj xeeb tshaj yog vim nws xav tias muaj qee yam tsis raug. Nws yuav tsis yooj yim sua kom muaj kev sib tham loj txog cov xwm txheej zoo li no nrog cov neeg qhib siab tshaj plaws.
  
  "Mr. Cleave, yog vim li cas koj tsis tuaj nrog kuv nyob rau hauv kuv lub chaw ua hauj lwm yog li ntawd peb tham nyob rau hauv ntiag tug," tus kws kho mob hais nyob rau hauv lub suab nrov uas txhawj xeeb Nina.
  
  "Nina puas tuaj yeem nrog peb?" Sam nug. "Kuv xav kom nws nyob nrog kuv thaum sib tham ntiag tug txog kuv kev noj qab haus huv."
  
  "Zoo heev," tus kws kho mob hais tias, thiab lawv coj nws mus rau hauv ib chav me me tawm ntawm txoj kev luv luv ntawm pawg ntseeg. Nina ntsia Sam, tab sis nws zoo li nyob ntsiag to. Nyob rau hauv ib puag ncig tsis muaj menyuam, Nina xav tias xeev siab. Tus kws kho mob kaw lub qhov rooj thiab muab ob qho tib si ntev, xav saib.
  
  "Tej zaum koj nyob hauv ib lub zos ze ntawm lub puam?" nws nug lawv.
  
  "Yog," Sam hais. "Qhov no puas yog kis kab mob hauv zos?"
  
  "Qhov twg koj raug mob, ma'am?" Nws tig mus rau Nina nrog ib tug tinge ntawm kev ntshai. Nws tau lees tias nrog ib tug nod, saib me ntsis txaj muag ntawm nws clumsy dag ua ntej.
  
  "Puas yog kab mob lossis ib yam dab tsi, tus kws kho mob?" Sam insisted rau cov lus teb. "Cov neeg no puas muaj qee yam kab mob ...?"
  
  Tus kws kho mob ua pa tob. "Mr. Cleave, koj puas ntseeg qhov supernatural?"
  
  
  Tshooj 6
  
  
  Perdue tau sawv hauv qhov zoo li lub tub yees lossis lub hleb ua los khaws ib tus neeg tuag. Nws ob lub qhov muag tsis pom ib yam dab tsi ntawm nws xub ntiag. Qhov tsaus ntuj thiab kev ntsiag to tau zoo li qhov chaw txias uas hlawv nws daim tawv nqaij liab qab. Nws sab laug mus rau ntawm nws lub dab teg sab xis, tab sis nws pom tias nws lub moos tau raug tshem tawm lawm. Txhua qhov ua tsis taus pa yog hawb pob ntawm kev mob siab thaum nws choked ntawm huab cua txias los ntawm qhov chaw hauv qhov tsaus ntuj. Nws yog thaum ntawd Perdue pom tias nws liab qab kiag li.
  
  "Au tus Tswv! Thov tsis txhob qhia kuv tias kuv pw ntawm ib lub slab nyob rau hauv ib co morgue. Thov tsis txhob qhia kuv tias kuv twb yuam kev tuag!" thov nws lub suab sab hauv. 'Cia li nyob ntsiag to, David. Cia li nyob twj ywm kom txog thaum koj pom tias muaj dab tsi tshwm sim. Tsis txhob ntshai ua ntej ntxov. Panic tsuas yog huab lub siab xwb. Panic tsuas yog huab lub siab xwb.
  
  Nws ua tib zoo txav nws txhais tes rau hauv nws lub cev thiab khiav lawv raws nws ob sab kom hnov qhov uas nyob hauv qab.
  
  "Atlas".
  
  'Lub hleb puas tuaj yeem yog lub hleb?' "Tam sim no txhais tau tias nws tsis raug kaw hauv lub hleb lossis lub hleb hauv lub tub yees. Tseem, paub tias ua rau nws tsis muaj kev nplij siab.
  
  Mam li nco dheev lub silence tau tawg los ntawm kev mus txog footsteps.
  
  "Qhov no puas yog kuv txoj kev cawm seej?" Los yog kuv tuag?"
  
  Perdue mloog zoo siab, tawm tsam qhov kev xav kom hyperventilate. Tsis muaj suab nrov puv hauv chav, tsuas yog hneev taw tsis tu ncua. Nws lub siab pib ntaus wildly nrog ntau txoj kev xav txog qhov nws tuaj yeem ua tau-qhov twg nws tuaj yeem nyob. Qhov kev hloov pauv hloov thiab lub teeb dawb dig muag Perdue, stinging nws ob lub qhov muag.
  
  "Nws nyob ntawm no," nws hnov ib tug txiv neej lub suab siab uas ua rau nws nco txog Liberace. "Kuv tus Tswv thiab tus Cawm Seej."
  
  Perdue qhib tsis tau nws lub qhov muag. Txawm tias los ntawm qhov muag kaw, lub teeb nkag mus rau nws lub pob txha taub hau.
  
  "Siv koj lub sijhawm, Ger Perdue," qhia lub suab nrog lub suab nrov Berlin. "Koj ob lub qhov muag yuav tsum kho ua ntej, txwv tsis pub koj yuav dig muag, nyob zoo. Thiab peb tsis xav li ntawd. Koj tsuas muaj nqi heev."
  
  Uncharacteristically rau Dave Perdue, nws xaiv los teb nrog ib tug kom meej meej hais tias "Fuck koj."
  
  Tus txiv neej chuckled rau nws hais lus phem, uas suab funny heev. Lub npuaj tes mus txog Perdue lub pob ntseg thiab nws flinched.
  
  "Vim li cas kuv liab qab? Kuv tsis viav vias li ntawd, phooj ywg, "Perdue tswj tau hais.
  
  "Auj, koj yuav pob zeb txawm tias peb thawb koj npaum li cas, tus kuv hlub. Koj yuav pom. Kev tiv thaiv tsis zoo rau kev noj qab haus huv. Kev sib koom tes tseem ceeb npaum li oxygen, raws li koj yuav pom sai sai no. Kuv yog koj tus tswv, Klaus, thiab koj liab qab rau qhov yooj yim vim li cas cov txiv neej liab qab yooj yim pom thaum lawv khiav tawm. Koj pom, tsis tas yuav txwv koj thaum koj liab qab. Kuv ntseeg txoj hauv kev yooj yim tab sis siv tau, "tus txiv neej piav qhia.
  
  Perdue yuam nws ob lub qhov muag los kho qhov kaj ib puag ncig. Tsis zoo li txhua lub tswv yim uas tau tshwm sim hauv nws lub taub hau thaum nws pw hauv qhov tsaus ntuj, lub xov tooj ntawm tes uas nws raug ntes yog loj thiab luxurious. Nws ua rau nws nco txog lub tsev teev ntuj ntawm Glamis Castle hauv nws lub tebchaws, Scotland. Lub qab nthab thiab phab ntsa tau dai kom zoo nkauj nrog Renaissance-style paintings, pleev xim rau hauv cov roj pleev xim rau hauv gilded thav ntawv. Golden chandeliers dai ntawm lub qab nthab thiab stained iav qhov rais adorned lub iav qhov rais uas peeked tawm ntawm qab lub luxurious sib sib zog nqus ntshav drapery.
  
  Thaum kawg nws ob lub qhov muag pom tus txiv neej uas nws tsuas hnov ib lub suab kom txog rau thaum lub sij hawm ntawd, thiab nws saib yuav luag raws nraim li Perdue tau xav txog nws. Tsis siab, rhiab thiab hnav ris tsho zoo nkauj, Klaus sawv ntsug, nws txhais tes tuav zoo zoo nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. Thaum nws luag nyav, cov dimples tob tshwm rau hauv nws ob sab plhu, thiab nws lub qhov muag tsaus nti, tej zaum yuav zoo li ci ntsa iab hauv qab lub teeb ci. Perdue pom tias Klaus hnav nws cov plaub hau nyob rau hauv ib txoj kev uas ua rau nws nco txog Hitler's - ib qho tsaus ntuj nti, luv luv los ntawm sab saum toj ntawm nws pob ntseg. Tab sis nws lub ntsej muag yog huv si-shaven, thiab tsis muaj ib qho cim ntawm qhov qias neeg ntawm cov plaub hau hauv qab nws lub qhov ntswg uas tus dab Nazi tus thawj coj ntaus pob ncaws pob.
  
  "Thaum twg kuv tuaj yeem hnav?" Perdue nug, sim ua kom paub meej li sai tau. "Kuv txias heev."
  
  "Kuv ntshai koj ua tsis tau. Thaum koj nyob ntawm no, koj yuav liab qab rau qhov ua tau zoo thiab - Klaus lub qhov muag tau kawm Perdue lub siab, lean lub cev nrog kev txaj muag - - lub hom phiaj zoo nkauj. "
  
  "Yog tsis muaj khaub ncaws, kuv yuav khov kom tuag! Qhov no yog qhov tsis txaus ntseeg!" Perdue tawm tsam.
  
  "Thov tswj koj tus kheej, Herr Perdue," Klaus teb tias ntsiag to. "Txoj cai yog txoj cai. Txawm li cas los xij, cov cua sov yuav qhib sai li sai tau thaum kuv xaj kom haum koj qhov kev nplij siab. Peb txias chav cia li tsa koj sawv. "
  
  "Koj puas tuaj yeem tsa kuv ntawm txoj kev qub?" Perdue luag ntxhi.
  
  "Txoj kev qub yog dab tsi? Kuv hu koj lub npe? Koj puas haus dej? Xa koj tus miv nyiam los npuaj koj lub ntsej muag? Thov. Nov yog lub tuam tsev ntawm cov dab phem, kuv tus txiv neej. Peb, tau kawg, tsis yog rau kev ua siab zoo thiab pampering, "Klaus hais hauv lub suab txias uas tsis phim nws lub ntsej muag luag ntxhi thiab lub ntsej muag ci ntsa iab.
  
  Perdue ob txhais ceg tau tshee thiab nws lub txiv mis nyuaj los ntawm qhov txias thaum nws sawv ntawm ib sab ntawm lub rooj ntaub qhwv uas tau ua haujlwm raws li nws lub txaj txij li thaum nws raug coj los ntawm no. Nws ob txhais tes npog nws tus txiv neej, qhia nws txo qis lub cev kub nrog cov xim liab ntawm nws cov rau tes thiab daim di ncauj.
  
  "Heizung!" Klaus xaj. Nws hloov mus rau lub suab softer: "Ob peb feeb koj yuav xis nyob dua, kuv cog lus."
  
  "Ua tsaug," Perdue stammered los ntawm chattering hniav.
  
  "Koj tuaj yeem zaum yog tias koj xav tau, tab sis koj yuav tsis raug tso cai tawm hauv chav no mus txog thaum koj raug coj tawm - lossis nqa tawm - nyob ntawm koj qib kev koom tes," Klaus qhia nws.
  
  "Hais txog qhov ntawd," Perdue hais. "Kuv nyob qhov twg? Tuam tsev? Thiab koj xav tau dab tsi los ntawm kuv?
  
  "Muaj maj!" Klaus qw nrov nrov, nplawm nws ob txhais tes. "Koj tsuas yog xav nkag mus rau hauv cov ntsiab lus. So kom txaus."
  
  Perdue xav tias nws txoj kev ntxhov siab loj tuaj. "Mloog, Klaus, Kuv tsis yog neeg ncig tebchaws uasi! Kuv tsis nyob ntawm no mus xyuas, thiab kuv yeej tsis nyob ntawm no los ua kev lom zem rau koj. Kuv xav paub cov ntsiab lus kom peb tuaj yeem qhwv peb lub lag luam tsis muaj hmoo thiab kuv tuaj yeem mus tsev! Koj zoo li xav tias kuv tsis ua li cas nrog kuv nyob ntawm no hauv kuv lub hnub yug damn, dhia hla koj lub hoops zoo li ib tug tsiaj circus! "
  
  Klaus lub luag nyav sai sai ploj mus. Tom qab Perdue tiav nws tirade, tus txiv neej nyias ntsia nws tsis txav. Perdue vam tias nws cov ntsiab lus tau dhau mus rau cov neeg ruam ruam uas ua si nrog nws ntawm ib hnub tsis zoo.
  
  "Koj puas ua tiav, David?" Klaus nug hauv lub suab qis, siab phem uas tsis tshua hnov. Nws lub qhov muag tsaus nti ntsia ncaj qha rau hauv Perdue thaum nws txo nws lub puab tsaig thiab tuav nws cov ntiv tes. "Cia kuv tshem ib yam dab tsi rau koj. Koj tsis yog qhua ntawm no, koj hais yog lawm; koj kuj tsis yog tus tswv. Ntawm no koj tsis muaj hwj chim vim hais tias ntawm no koj liab qab, uas txhais tau hais tias koj tsis muaj kev nkag tau mus rau lub computer, gadgets los yog credit cards los ua koj cov khawv koob tricks. "
  
  Klaus maj mam mus txog Perdue, txuas ntxiv nws cov lus piav qhia. "Ntawm no koj yuav tsis muaj kev tso cai los nug cov lus nug lossis muaj kev xav. Koj yuav ua raws lossis tuag, thiab koj yuav ua yam tsis muaj lus nug, kuv puas tau qhia kuv tus kheej meej?
  
  "Crystal ntshiab," Perdue teb.
  
  "Tsuas yog vim li cas kuv thiaj muaj kev hwm rau koj tag nrho yog vim koj yog ib zaug Renatus ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub," nws hais rau Perdue thaum nws ncig nws. Klaus tau qhia meej meej txog kev thuam ntawm nws tus neeg raug kaw. "Txawm hais tias koj yog ib tug huab tais phem, ib tug treacherous turncoat uas xaiv los rhuav tshem lub Dub Sun es tsis txhob siv lawv los kav lub Babylon tshiab."
  
  "Kuv yeej tsis tau thov rau txoj haujlwm no!" nws thov nws rooj plaub, tab sis Klaus txuas ntxiv hais lus zoo li Perdue cov lus tsuas yog creaks nyob rau hauv ntoo paneling ntawm chav tsev.
  
  Klaus tau tshaj tawm tias "Koj muaj tus tsiaj nyaum uas muaj zog tshaj plaws hauv ntiaj teb ntawm koj lub beck thiab hu, Renatus, thiab koj tau txiav txim siab ua phem rau nws, sodomize nws thiab yuav luag ua rau muaj kev puas tsuaj tag nrho ntawm ntau pua xyoo ntawm lub hwj chim thiab kev txawj ntse," Klaus qhia. "Yog tias qhov no yog koj txoj kev npaj txij thaum pib, kuv yuav qhuas koj. Qhov no qhia tau hais tias muaj txuj ci rau kev dag ntxias. Tiamsis yog koj ua li ntawd vim koj ntshai lub hwjchim, kuv tus phoojywg, koj yeej tsis muaj nqis dabtsi li."
  
  "Vim li cas koj thiaj tiv thaiv Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub? Koj puas yog ib tug ntawm lawv cov henchmen? Lawv puas tau cog lus rau koj ib qho chaw hauv lawv lub zwm txwv tom qab lawv rhuav tshem lub ntiaj teb? Yog tias koj tso siab rau lawv, ces koj yog ib tus neeg ruam tshwj xeeb, "Perdue retorted. Nws xav tias nws cov tawv nqaij so nyob rau hauv lub soft warmth ntawm qhov hloov kub hauv chav tsev.
  
  Klaus chuckled, luag ntxhi iab thaum nws sawv ntawm pem hauv ntej ntawm Perdue.
  
  "Kuv twv lub npe menyuam yaus ruam nyob ntawm lub hom phiaj ntawm qhov kev ua si, koj puas xav tias? Rau koj, kuv yog ib tug neeg ruam uas nrhiav lub hwj chim los ntawm txhua txoj kev tsim nyog. Rau kuv, koj yog ib tug neeg ruam rau muab pov tseg, "nws hais.
  
  "Mloog, koj xav li cas?" Purdue tau fuming.
  
  Nws taug kev mus rau ntawm qhov rais thiab rub daim ntaub ib sab. Tom qab daim ntaub thaiv, teeb dej rau hauv cov ncej ntoo, yog cov keyboard. Klaus ntsia rov qab ntawm Perdue ua ntej siv nws.
  
  Nws tau hais tias "Koj raug coj los ntawm no los ua qhov program kom koj tuaj yeem ua lub hom phiaj dua," nws hais. "Peb xav tau ib lub tsev tshwj xeeb, David, thiab koj yuav pom nws rau peb. Thiab koj puas xav paub qhov nthuav tshaj plaws?"
  
  Nimno nws luag ntxhi li qub. Perdue tsis hais dab tsi. Nws tau xaiv los ua nws lub sijhawm thiab siv nws txoj kev soj ntsuam kom nrhiav tau txoj hauv kev tawm thaum tus neeg vwm tawm mus. Lub sijhawm no, nws tsis xav ua kom lom zem Klaus, tab sis tsuas yog mus nrog nws.
  
  "Qhov zoo tshaj plaws yog qhov koj yuav xav ua haujlwm rau peb," Klaus chuckled.
  
  "Dab tsi yog qhov khoom plig no?" Perdue nug, ua txuj xav paub txog.
  
  "Auj, ib yam dab tsi tshwj xeeb, txawm tias tshwj xeeb tshaj li Hneev ntawm Txoj hmoo!" - nws qhia. "Ib zaug hu ua Lub Yim Hli Ntuj Ntiaj Teb, kuv tus hlub David, nws tau ploj mus thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob los ntawm lub zog phem tshaj plaws uas kis thoob plaws sab hnub tuaj Europe zoo li tus kab mob plague. Vim lawv cuam tshuam, nws poob rau peb, thiab peb xav kom nws rov qab. Peb xav kom txhua qhov uas tseem muaj sia nyob yuav tsum tau rov ua dua thiab rov qab los rau nws txoj kev zoo nkauj qub kom dai lub tsev loj ntawm lub tuam tsev no hauv nws qhov zoo nkauj golden. "
  
  Perdue choked. Dab tsi Klaus tau hais tias yog absurd thiab tsis yooj yim sua, tab sis nws yog ib qho ntawm Dub Sun.
  
  "Puas yog koj vam tias yuav nrhiav pom Amber Room?" - Perdue nug hauv surprise. "Nws raug rhuav tshem los ntawm British huab cua raids thiab yeej tsis ua nws dhau Königsberg! Nws tsis muaj lawm. Tsuas yog nws cov khoom tawg tau tawg thoob plaws hauv dej hiav txwv thiab nyob rau hauv lub hauv paus ntawm cov qub ruins puas tsuaj xyoo 1944. Nov yog lub tswv yim ruam!"
  
  "Zoo, cia saib seb peb puas tuaj yeem hloov koj lub siab txog qhov no," Klaus luag nyav.
  
  Nws tig mus sau tus lej ntawm lub keypad. Lub suab nrov ua raws li, tab sis Perdue tuaj yeem pom tsis muaj dab tsi txawv txav kom txog thaum cov duab zoo nkauj ntawm lub qab nthab thiab phab ntsa los ua lawv cov canvases. Perdue pom tau hais tias nws yog tag nrho cov qhov muag tsis pom kev.
  
  Cov chaw sab hauv cov thav ntawv tau npog nrog cov ntxaij vab tshaus LED, muaj peev xwm tig scenes zoo li qhov rais mus rau hauv cyberverse. Txawm lub qhov rais tsuas yog cov duab ntawm cov ntxaij vab tshaus. Mam li nco dheev, lub cim uas txaus ntshai Black Sun tau tshwm sim nyob rau hauv tag nrho cov saib ua ntej hloov mus rau ib daim duab loj heev uas kis thoob plaws txhua qhov screen. Tsis muaj ib yam dab tsi tseem nyob hauv chav qub. Perdue tsis nyob rau hauv lub tsev fuabtais lub luxurious chav kos duab. Nws sawv hauv qhov tsua hluav taws, thiab txawm hais tias nws paub tias nws tsuas yog qhov kev kwv yees xwb, nws tsis tuaj yeem lees paub qhov tsis xis nyob ntawm qhov kub thiab txias.
  
  
  Tshooj 7
  
  
  Lub teeb xiav ntawm lub TV ua rau chav tsev txawm tias tsaus ntuj. Ntawm cov phab ntsa ntawm chav tsev, kev txav ntawm cov xov xwm pov tseg ntau cov duab thiab cov duab ntxoov ntxoo dub thiab xiav, flashing zoo li xob laim thiab tsuas yog ib ntus teeb pom kev zoo nkauj ntawm cov rooj. Tsis muaj dab tsi nyob qhov twg nws yuav tsum yog. Qhov twg cov iav thiab daim hlau tau muab tso rau ntawm cov iav txee ntawm cov buffet, tsuas muaj ib lub gaping ncej uas tsis muaj dab tsi hauv. Loj, jagged pieces ntawm tawg crockery tau tawg nyob rau hauv pem teb nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, thiab nyob rau sab saum toj ntawm lub tub rau khoom.
  
  Ntshav stains stained ib co ntawm cov ntoo chips thiab pem teb vuas, tig dub nyob rau hauv lub teeb TV. Cov neeg ntawm qhov screen zoo li tau hais tsis muaj leej twg tshwj xeeb. Tsis muaj cov neeg saib hauv chav rau lawv, txawm tias muaj ib tus neeg tuaj. Nyob rau ntawm lub rooj zaum, ib tug slumbering roob ntawm ib tug neeg sau tag nrho peb lub rooj, nrog rau armrests. Nws daim pam poob rau hauv pem teb, ua rau nws raug mob thaum hmo ntuj, tab sis nws tsis quav ntsej.
  
  Txij li thaum nws tus poj niam raug tua, Detlef tsis hnov tsw. Tsis tsuas yog nws txoj kev xav tawm ntawm nws, tab sis nws qhov kev xav kuj ua rau tsis xis nyob. Detlef tsis xav hnov dab tsi tab sis kev tu siab thiab kev quaj ntsuag. Nws daim tawv nqaij txias heev, nws kub hnyiab, tab sis tus poj ntsuam tsuas muaj kev loog thaum nws daim pam plam tawm thiab muab tso rau ntawm cov ntaub pua plag.
  
  Nws nkawm khau tseem nyob ntawm ntug txaj uas nws tau muab pov rau lawv hnub ua ntej. Detlef tsis tuaj yeem dais nws yog tias nws coj lawv mus, vim tias tom qab ntawd nws yuav tawm mus. Gabi cov ntiv tes tseem nyob ntawm cov tawv pluaj, cov av ntawm nws lub hauv caug tseem nyob ntawd, thiab thaum nws kov cov khau, nws hnov nws. Yog tias nws muab lawv tso rau hauv lub txee dai khaub ncaws, cov cim ntawm nws lub sijhawm kawg nrog Gabi yuav ploj mus ib txhis.
  
  Daim tawv nqaij tau tev tawm ntawm nws cov pob txha tawg, thiab tam sim no cov quav hniav npog cov nqaij nyoos. Detlef tsis xav li ntawd thiab. Nws tsuas xav tias txias, uas dulled qhov mob los ntawm nws kev nruj kev tsiv thiab cov lacerations sab laug los ntawm jagged npoo. Tau kawg, nws paub tias nws yuav hnov mob qhov txhab rau hnub tom qab, tab sis tam sim no nws tsuas xav pw. Thaum nws pw, nws pom nws hauv nws npau suav. Nws yuav tsis tau ntsib qhov tseeb. Hauv kev npau suav, nws tuaj yeem nkaum ntawm qhov tseeb ntawm nws tus poj niam txoj kev tuag.
  
  "Qhov no yog Holly Darryl los ntawm qhov xwm txheej tsis txaus ntseeg uas tshwm sim tag kis no ntawm British Embassy hauv Berlin," stammered tus neeg sau xov xwm Asmeskas hauv TV. 'Nws nyob ntawm no tias Ben Carrington ntawm British Embassy tau pom qhov kev tua tus kheej txaus ntshai ntawm Gabi Holzer, tus neeg sawv cev ntawm German Chancellor's Office. Tej zaum koj yuav nco qab Mrs. Holzer uas yog tus tshaj tawm xov xwm hais txog kev tua neeg tsis ntev los no ntawm cov nom tswv thiab nyiaj txiag hauv Berlin, uas tam sim no cov xov xwm tau hu ua "Midas Offensive." Cov peev txheej hais tias tseem tsis muaj qhov tseeb ntawm Mrs Holzer qhov laj thawj rau kev coj nws tus kheej lub neej tom qab pab tshawb nrhiav kev tua neeg. Nws tseem yuav pom seb nws puas yog lub hom phiaj ntawm tib neeg tua neeg lossis tej zaum nws tau txuas nrog lawv. "
  
  Detlef quaj, ib nrab pw tsaug zog ntawm audacity ntawm xov xwm, uas txawm hinted tias nws tus poj niam yuav muaj ib yam dab tsi ua nrog rau kev tua neeg. Nws tsis tuaj yeem txiav txim siab qhov twg ntawm ob qhov lus dag ua rau nws chim siab dua - qhov kev xav tua tus kheej lossis qhov tsis txaus ntseeg ntawm nws txoj kev koom tes. Kev cuam tshuam los ntawm kev xav tsis ncaj ncees ntawm kev paub-nws-tag nrho cov neeg sau xov xwm, Detlef xav tias muaj kev ntxub ntxaug ntau ntxiv rau cov neeg uas thuam nws tus poj niam hauv lub qhov muag ntawm tag nrho lub ntiaj teb.
  
  Detlef Holzer tsis yog ib tug neeg lim hiam, tab sis nws yog ib tug neeg mob hnyav. Tej zaum nws yog nws txoj kev loj hlob los yog tej zaum tsuas yog nws tus cwj pwm, tab sis nws ib txwm raug kev txom nyem ntawm tib neeg. Kev tsis ntseeg tus kheej yeej ib txwm yog nws tus ntoo khaub lig, txawm tias nws yog menyuam yaus. Nws tsis tuaj yeem xav tias nws tseem ceeb txaus kom muaj nws tus kheej xav, thiab txawm tias yog ib tug txiv neej ntawm peb caug-tsib tsib xyoos, tau sib yuav rau ib tug poj niam zoo nkauj uas paub thoob plaws hauv lub tebchaws Yelemes, Detlef tseem xav thim.
  
  Yog tias nws tsis tau muaj kev cob qhia sib ntaus sib tua hauv cov tub rog, nws yuav tsis tau ntsib Gabi. Thaum lub sijhawm kev xaiv tsa xyoo 2009, muaj kev kub ntxhov ntau heev vim muaj lus xaiv txog kev noj nyiaj txiag, uas ua rau muaj kev tawm tsam thiab kev tawm tsam ntawm cov neeg sib tw cov lus hais hauv qee qhov chaw thoob plaws tebchaws Yelemes. Gabi, ntawm lwm tus, ua si nws nyab xeeb los ntawm kev ntiav tus kheej kev ruaj ntseg. Thaum nws xub ntsib nws tus neeg saib xyuas lub cev, nws tam sim ntawd poob rau hauv kev hlub nrog nws. Yuav ua li cas nws thiaj tsis hlub tus mos mos, siab mos siab muag zoo li Detlef?
  
  Nws yeej tsis nkag siab qhov nws pom hauv nws, tab sis nws yog ib feem ntawm nws tus kheej qis qis, yog li Gaby tau kawm los ua qhov pom kev ntawm nws tus kheej. Nws yeej tsis yuam kom nws tshwm sim nrog nws nyob rau hauv pej xeem tom qab nws daim ntawv cog lus raws li nws tus bodyguard tas. Nws tus poj niam hwm nws tus nplaig tsis txhob txwm ua, txawm nyob hauv chav pw. Lawv tau tawm tsam tag nrho ntawm kev tswj hwm, tab sis lawv pom qhov chaw nyob nruab nrab.
  
  Tam sim no nws tau ploj mus thiab nws nyob ib leeg. Kev xav rau nws ua rau nws poob siab, thiab nws quaj tsis tu ncua nyob rau hauv lub sanctuary ntawm lub rooj zaum. Duality dominated nws txoj kev xav. Nws yuav ua txhua yam nws coj mus nrhiav seb leej twg tua nws tus poj niam, tab sis ua ntej nws yuav tsum kov yeej cov teeb meem uas nws tau teem rau nws tus kheej. Qhov no yog qhov nyuaj tshaj plaws, tab sis Gabi tsim nyog tau txais kev ncaj ncees thiab nws tsuas yog xav nrhiav txoj hauv kev los ua kom muaj kev ntseeg siab dua.
  
  
  Tshooj 8
  
  
  Sam thiab Nina tsis paub yuav teb tus kws kho mob cov lus nug li cas. Muab txhua yam uas lawv tau pom thaum lawv taug txuj kev nyuaj ua ke, lawv yuav tsum lees tias qhov tshwm sim tsis tau piav qhia muaj nyob. Txawm hais tias ntau yam uas lawv tau ntsib tuaj yeem raug ntaus nqi rau cov physics nyuaj thiab cov qauv kev tshawb fawb tsis tau pom, lawv tau qhib rau lwm cov lus piav qhia.
  
  "Vim li cas koj nug?" Sam nug.
  
  "Kuv yuav tsum tau ua kom paub tseeb tias tsis yog koj thiab tus poj niam ntawm no xav tias kuv yog ib yam dab tsi tsis ncaj ncees rau qhov kuv tab tom yuav qhia rau koj," tus kws kho mob hluas tau lees paub. Nws ntsia darted rov qab thiab tawm ntawm lawv. Nws mob hnyav heev, tab sis nws tsis paub meej tias nws puas yuav tsum tso siab rau cov neeg txawv teb chaws txaus los piav txog qhov kev xav pom deb tshaj plaws rau lawv.
  
  "Peb tau qhib siab heev thaum nws los txog rau tej yam no, Tus kws kho mob," Nina qhia nws. "Koj tuaj yeem qhia peb. Ua kom ncaj ncees, peb tau pom qee qhov txawv ntawm peb tus kheej. Tseem muaj tsawg heev uas ua rau Sam thiab kuv xav tsis thoob. "
  
  "Tib yam," Sam ntxiv nrog ib tug me nyuam yaus chuckle.
  
  Nws coj tus kws kho mob ib ntus los xyuas seb yuav qhia nws txoj kev xav li cas rau Sam. Nws lub ntsej muag pom kev txhawj xeeb. Clearing nws caj pas, nws qhia qhov nws xav tias Sam yuav tsum paub.
  
  "Cov neeg nyob hauv lub zos uas koj mus xyuas tau ntsib kev coj txawv txawv ntau pua xyoo dhau los. Qhov no yog ib zaj dab neeg uas tau dhau los ntawm qhov ncauj tau ntau pua xyoo, yog li kuv tsis paub meej npaum li cas ntawm zaj dab neeg qub tseem nyob hauv cov lus dab neeg niaj hnub no, "nws hais. "Lawv qhia txog ib lub pov haum uas tau txais los ntawm ib tug me nyuam tub thiab coj mus rau lub zos muab rau tus thawj. Tab sis vim lub pob zeb zoo li txawv txawv, cov txwj laus xav tias nws yog lub qhov muag ntawm ib tug vajtswv, yog li ntawd lawv kaw nws, ntshai tsam lawv yuav saib. Nyob rau hauv luv luv, txhua leej txhua tus nyob rau hauv lub zos tuag peb hnub tom qab, vim hais tias lawv dig muag tus Tswv thiab nws tau tshem tawm nws txoj kev npau taws rau lawv."
  
  "Thiab koj xav tias kuv qhov teeb meem tsis pom kev muaj qee yam ua rau zaj dab neeg no?" Sam frowned.
  
  "Saib, kuv paub qhov no suab vwm. Ntseeg kuv, kuv paub nws suab li cas, tab sis mloog kuv, "tus tub hluas hais. "Qhov kuv xav tias yog me ntsis kev kho mob thiab ntau leaning ntawm ... um ... zoo li ntawd ... "
  
  "Txoj kev txawv txawv?" Nina nug. Muaj tsis ntseeg nyob rau hauv nws lub suab.
  
  "Tam tam sim no," Sam hais. "Txuas ntxiv. Qhov no ua li cas rau kuv lub zeem muag?"
  
  "Kuv xav tias tej yam tshwm sim rau koj nyob ntawd, Mr. Cleave; ib yam dab tsi uas koj tsis nco qab, "tus kws kho mob hais. "Kuv yuav qhia koj vim li cas. Txij li thaum cov yawg koob ntawm pawg neeg no ua rau tus Tswv qhov muag tsis pom kev, tsuas yog ib tug neeg harboring ib tug vaj tswv yuav mus dig muag nyob rau hauv lawv lub zos."
  
  Ib qho kev ntsiag to hnyav tau ntim lawv peb tus li Sam thiab Nina ntsia ntawm tus kws kho mob nrog qhov txawv tshaj plaws uas nws tau pom. Nws tsis muaj lub tswv yim yuav piav qhia qhov nws tab tom sim hais, tshwj xeeb tshaj yog vim nws yog qhov tsis txaus ntseeg thiab quixotic.
  
  "Hauv lwm lo lus," Nina maj mam pib ua kom nws nkag siab txhua yam kom raug, "koj xav qhia peb tias koj ntseeg cov poj niam qub dab neeg, txoj cai? Yog li qhov no tsis muaj dab tsi ua nrog kev daws teeb meem. Koj tsuas yog xav qhia rau peb paub tias koj poob rau qhov vwm vwm no."
  
  "Nina," Sam frowned, tsis txaus siab heev uas nws yog li ntawd sai sai.
  
  "Xam, tus txiv neej no xyaum qhia koj tias muaj ib tug vajtswv nyob hauv koj. Tam sim no kuv yog tag nrho rau lub ego thiab txawm muaj peev xwm daws tau me ntsis narcissism ntawm no thiab muaj, tab sis rau Tswv Yexus lub hom phiaj koj tsis tuaj yeem ntseeg qhov crap! "- Nws ntuas nws. "Au kuv tus Vajtswv, zoo li hais tias yog tias koj pob ntseg mob hauv Amazon, koj yog ib feem ntawm unicorn."
  
  Kev thuam ntawm tus neeg txawv teb chaws muaj zog heev thiab tsis txaus ntseeg, uas yuam tus kws kho mob hluas qhia nws qhov kev kuaj mob. Thaum ntsib nrog Sam, nws tig rov qab rau Nina kom tsis quav ntsej nws hauv kev teb rau nws qhov kev thuam rau nws txoj kev txawj ntse. "Saib, kuv paub tias qhov no zoo li cas. Tab sis koj, Mr. Cleave, tau dhau qhov txaus ntshai ntawm cov cua sov los ntawm koj lub cev-visus hauv lub sijhawm luv luv, thiab txawm hais tias qhov no yuav tsum tau ua rau koj lub taub hau tawg, vim li ntawd koj tsuas yog raug mob me me rau lub lens thiab retina!
  
  Nws ntsia Nina. "Qhov no yog lub hauv paus ntawm kuv qhov kev kuaj mob xaus. Ua raws li qhov koj xav tau, tab sis nws yog qhov txawv dhau los tso tseg yam tsis muaj dab tsi tsis zoo. "
  
  Sam tau poob ntsej muag.
  
  Sam hais rau nws tus kheej tias "Yog li qhov no yog vim li cas rau kuv lub zeem muag vwm,"
  
  Tus kws kho mob hais tias "Qhov kub dhau heev tau ua rau cov kab mob cataracts me me, tab sis cov no tuaj yeem raug tshem tawm los ntawm ib tus kws kho qhov muag thaum koj rov qab los tsev," tus kws kho mob hais.
  
  Nws yog ib qho tseem ceeb uas nws yog Nina uas txhawb kom nws saib lwm sab ntawm nws qhov kev kuaj mob. Nrog rau kev hwm thiab xav paub ntau ntxiv hauv nws lub suab, Nina nug tus kws kho mob txog Sam qhov teeb meem tsis pom kev los ntawm qhov pom ntawm esoteric. Thaum xub thawj tsis kam teb nws cov lus nug, nws pom zoo qhia rau Nina nws qhov kev xav ntawm qhov tshwj xeeb ntawm qhov tshwm sim.
  
  "Txhua yam kuv tuaj yeem hais tau yog tias Mr Cleave lub qhov muag tau raug kub hnyiab zoo ib yam li xob laim thiab tawm los nrog kev puas tsuaj tsawg. Qhov no ib leeg yog unnerving. Tab sis thaum koj paub cov dab neeg ntawm cov neeg zej zog zoo li kuv, koj nco txog tej yam, tshwj xeeb tshaj yog tej yam xws li tus npau taws qhov muag tsis pom tus vajtswv uas tua tag nrho lub zos nrog hluav taws saum ntuj ceeb tsheej, "tus kws kho mob hais.
  
  Nina hais tias, "Lim xob laim," said Nina. "Yog li ntawd lawv thiaj hais tias Sam tau tuag thaum nws ob lub qhov muag tau dov rov qab rau hauv nws lub pob txha taub hau. Tus kws kho mob, nws tau qaug dab peg thaum kuv pom nws. "
  
  "Koj puas paub tseeb tias nws tsis yog cov khoom siv hluav taws xob nkaus xwb?" nug tus kws kho mob.
  
  Nina shrugged: "Tej zaum."
  
  "Kuv tsis nco qab ib qho ntawm no. Thaum kuv sawv, txhua yam kuv nco qab yog tias kuv kub, ib nrab qhov muag tsis pom kev thiab tsis meej pem, "Sam lees, nws lub ntsej muag tsis meej pem. "Kuv paub tam sim no tsawg dua li ua ntej koj qhia kuv tag nrho cov no, Doc."
  
  "Tsis muaj qhov no yuav tsum yog kev daws teeb meem rau koj, Mr. Cleave. Tab sis nws tsis muaj dab tsi luv luv ntawm qhov txuj ci tseem ceeb, yog li kuv yuav tsum tau qhia me ntsis ntxiv txog qhov yuav tshwm sim rau koj, "tus tub hluas hais rau lawv. "Saib, kuv tsis paub tias dab tsi tshwm sim thaum ub ... "nws ntsia tus poj niam tsis ntseeg nrog Sam, tsis xav ua rau nws thuam nws dua. "Kuv tsis paub dab tsi txawv txawv txawv ua rau koj hla tus dej ntawm cov vajtswv, Mr. Cleave, tab sis yog tias kuv yog koj, kuv yuav khaws cia tsis pub leejtwg paub thiab nrhiav kev pab los ntawm tus kws kho mob lossis tus kws kho mob."
  
  Sam luag. Nina tsis pom nws funny kiag li, tab sis nws tuav nws tus nplaig txog qhov kev ntxhov siab uas nws pom Sam ua thaum nws pom nws.
  
  "Yog li ntawd, kuv tau txais los ntawm ib tug vajtswv thaum ub? Au tus Tswv Yexus!" Sam luag.
  
  Tus kws kho mob thiab Nina tau sib tham sib tham thiab kev pom zoo ntsiag to tshwm sim ntawm lawv.
  
  "Koj yuav tsum nco ntsoov, Sam, hais tias nyob rau hauv ancient sij hawm lub zog ntawm xwm uas tam sim no tau piav qhia los ntawm science tau hu ua vajtswv. Kuv xav tias yog tus kws kho mob sim ua kom meej ntawm no. Hu rau qhov koj xav tau, tab sis tsis muaj qhov tsis ntseeg tias qee yam txawv txawv tshwm sim rau koj. Thawj qhov pom, thiab tam sim no qhov no, "Nina piav qhia.
  
  "Kuv paub, hlub," Sam hais rau nws, luag ntxhi. "Kuv paub. Nws tsuas yog damn vwm. Yuav luag vwm li lub sij hawm mus ncig los yog tib neeg tsim wormholes, koj puas paub? Tam sim no dhau ntawm nws luag nws ntsia iab thiab tawg.
  
  Tus kws kho mob scowled ntawm Nina ntawm Sam hais txog lub sij hawm mus txawv tebchaws, tab sis nws cia li co nws lub taub hau dismissively thiab txhuam nws tawm. Tsis muaj teeb meem npaum li cas tus kws kho mob ntseeg qhov txawv txawv thiab zoo kawg nkaus, nws tsis tuaj yeem piav qhia rau nws tias nws tus txiv neej tus neeg mob rau ob peb lub hlis tsaus ntuj yog tus thawj coj tsis txaus ntseeg ntawm lub nkoj xa xov tooj cua Nazi uas tau tawm tsam txhua txoj cai ntawm lub cev tsis ntev los no. Qee yam tsuas yog tsis txhais tau tias yuav tsum tau muab faib.
  
  "Zoo, tus kws kho mob, ua tsaug ntau rau koj qhov kev kho mob - thiab kev pab tsis zoo," Nina luag nyav. "Thaum kawg, koj tau pab ntau dua li qhov koj yuav paub."
  
  "Ua tsaug, Npeeg Gould," tus kws kho mob hluas luag ntxhi, "rau thaum kawg ntseeg kuv. Zoo siab txais tos nej ob leeg. Thov saib xyuas koj tus kheej, ua li cas?"
  
  "Muaj, peb txias dua tus niam ntiav ... "
  
  "Sam!" - Nina cuam tshuam nws. "Kuv xav tias koj yuav tsum tau so." Nws tsa muag muag ntawm kev lom zem ntawm ob tus txiv neej thaum lawv luag ntawm qhov no thaum lawv hais lus zoo thiab tawm ntawm tus kws kho mob lub chaw haujlwm.
  
  
  * * *
  
  
  Nyob rau yav tsaus ntuj, tom qab da dej zoo tsim nyog thiab kho lawv cov kev raug mob, ob tug Scots tau mus pw. Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, lawv mloog lub suab ntawm dej hiav txwv nyob ze thaum Sam rub Nina los ze zog.
  
  "Sam! Tsis muaj! "nws tawm tsam.
  
  "Kuv tau ua dab tsi?" - nws nug.
  
  "Kuv txhais tes! Kuv pw tsis tau kuv ib sab, nco ntsoov? Nws kub hnyiab zoo li ntuj txiag teb tsaus, thiab nws zoo li cov pob txha rattling nyob rau hauv lub qhov muag qhov (socket), "nws yws.
  
  Nws nyob ntsiag to ib pliag thaum nws tawm tsam kom nws zaum saum txaj.
  
  "Koj tseem tuaj yeem pw ntawm koj nraub qaum, txoj cai?" nws flirted playfully.
  
  "Yog lawm," Nina teb tias, "tab sis kuv txhais tes tau khi hla kuv lub hauv siab, yog li kuv thov txim, Jack."
  
  "Tsuas yog koj lub mis, txoj cai? Puas yog qhov kev ua si ncaj ncees? nws dag.
  
  Nina luag ntxhi, tab sis Sam tsis paub yog tias nws luag ntxhi hauv qhov tsaus ntuj. Tom qab lub sijhawm luv luv, nws lub suab nrov dua, tab sis so.
  
  "Nina, kuv ua dab tsi thaum koj pom kuv?" nws nug.
  
  "Kuv hais rau koj," nws tiv thaiv nws tus kheej.
  
  "Tsis yog, koj tau muab cov ntsiab lus ceev rau kuv," nws tsis lees paub nws cov lus teb. "Kuv pom tias koj nyob hauv tsev kho mob li cas thaum koj hais rau tus kws kho mob tias koj pom kuv li cas. Okay, tej zaum kuv yuav ruam, tab sis kuv tseem yog tus kws sau xov xwm zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Kuv tau kov yeej cov neeg ntxeev siab nyob rau hauv Kazakhstan thiab ua raws li txoj kev coj mus rau lub koom haum ua phem nyob hauv lub sijhawm ua tsov rog phem hauv Bogota, menyuam yaus. Kuv paub lub cev lus thiab kuv paub thaum cov peev txheej zais qee yam ntawm kuv. "
  
  Nws sighed. "Dab tsi yog nws siv rau koj kom paub cov ntsiab lus lawm? Peb tseem tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim rau koj. Ntuj raug txim, peb tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim rau koj hnub koj ploj mus rau hauv DKM Geheimnis.
  
  "Kuv nkag siab nws. Kuv paub, tab sis nws txhawj xeeb kuv, yog li kuv yuav tsum paub. Tsis yog, kuv muaj cai paub, "nws tawm tsam. "Koj yuav tsum qhia kuv kom kuv muaj daim duab tag nrho, kuv txoj kev hlub. Tom qab ntawd kuv tuaj yeem muab ob qho tib si ua ke, koj puas paub? Tsuas yog tom qab ntawd kuv yuav paub tias yuav ua li cas. Yog hais tias muaj ib yam kuv tau kawm los ua ib tug neeg sau xov xwm, nws yog ib nrab ntawm cov ntaub ntawv ... tab sis txawm tias 99% ntawm cov ntaub ntawv qee zaum tsis txaus los ua txhaum cai. Txhua yam yog tsim nyog; txhua qhov tseeb yuav tsum tau soj ntsuam ua ntej qhov xaus. "
  
  "Okay, ok, twb," nws cuam tshuam nws. "Kuv nkag siab. Kuv tsuas yog tsis xav kom koj yuav tsum tau nrog ntau dhau sai tom qab koj rov qab los, koj puas paub? Koj tau dhau los ntau heev thiab ua txuj ci tseem ceeb dhau los ntawm txhua yam, tsis muaj teeb meem dab tsi, tus hlub. Txhua yam kuv sim ua yog kom koj tawm ntawm qee qhov kev phem phem kom txog thaum koj tau zoo dua los daws nws. "
  
  Sam tau so nws lub taub hau ntawm Nina lub plab zoo li qub, ua rau nws giggle. Nws tsis tuaj yeem so nws lub taub hau ntawm nws lub hauv siab vim yog txoj hlua, yog li nws qhwv nws txhais tes nyob ib ncig ntawm nws tus ncej puab thiab swb nws txhais tes hauv qab lub me me ntawm nws nraub qaum. Nws tsw zoo li roses thiab zoo li satin. Nws xav tias Nina lub tes dawb so ntawm nws cov plaub hau tsaus nti thaum nws tuav nws nyob ntawd thiab nws pib hais lus.
  
  Tau ntau tshaj nees nkaum feeb, Sam tau mloog Nina tham txog txhua yam uas tshwm sim, tsis nco ib qho kev nthuav dav. Thaum nws hais rau nws txog haiv neeg thiab lub suab coj txawv txawv uas Sam tau hais cov lus hauv cov lus tsis txaus ntseeg, nws xav tias nws lub ntsis ntiv tes tws ntawm nws daim tawv nqaij. Tsis tas li ntawd, Sam tau ua haujlwm zoo heev ntawm kev sib txuas lus nws tus mob txaus ntshai, tab sis tsis muaj leej twg tau pw txog thaum lub hnub tuaj.
  
  
  Tshooj 9
  
  
  Lub khob tsis tu ncua ntawm lub qhov rooj tsav tsheb Detlef Holtzer mus rau lub xeev ntawm kev poob siab thiab npau taws. Nws tau peb hnub txij li thaum nws tus poj niam raug tua, tab sis tsis zoo li qhov nws tau cia siab, nws txoj kev xav tsuas yog mob zuj zus xwb. Txhua zaus lwm tus neeg sau xov xwm khob nws lub qhov rooj, nws quaj qw. Cov duab ntxoov ntxoo ntawm nws thaum yau tau nkag los ntawm nws txoj kev nco; lub sijhawm tsaus ntuj ntawm kev tso tseg uas ua rau nws txaj muag los ntawm lub suab ntawm ib tug neeg khob qhov rooj.
  
  "Cia kuv nyob ib leeg!" - nws qw, tsis xyuam xim rau tus hu.
  
  "Mr. Holzer, qhov no yog Hein Müller los ntawm lub ntees tuag. Koj tus poj niam lub tuam txhab tuav pov hwm tau hu rau kuv kom tshem tawm qee qhov teeb meem nrog koj ua ntej lawv tuaj yeem txuas ntxiv ... "
  
  "Koj lag ntseg? Kuv hais tias tawm mus!" - nplawm tus poj ntsuam tsis zoo. Nws lub suab tau tshee ntawm cov cawv. Nws yog nyob rau ntawm lub verge ntawm kev puas tsuaj tag. "Kuv xav tau kev txiav txim siab! Nws raug tua! Kuv hais rau koj tias, nws raug tua! Kuv yuav tsis faus nws mus txog thaum lawv tshawb nrhiav!"
  
  Tsis muaj teeb meem leej twg tshwm sim ntawm nws lub qhov rooj, Detlef tsis kam lawv nkag. Nyob rau hauv lub tsev, tus txiv neej reclusive tau inexplicably txo kom yuav luag tsis muaj dab tsi. Nws nres noj thiab NW nyuam qhuav txav los ntawm lub rooj zaum, qhov twg Gaby's nkawm khau cia nws glued rau nws lub xub ntiag.
  
  "Kuv yuav nrhiav nws, Gabi. Tsis txhob txhawj, zib ntab. Kuv yuav pom nws thiab muab nws lub cev pov rau ntawm pob tsuas, "nws qw ntsiag to, swaying nrog nws lub qhov muag khov rau hauv qhov chaw. Detlef tsis tuaj yeem tiv nrog kev tu siab ntxiv lawm. Nws sawv thiab taug kev ncig lub tsev, mus rau ntawm qhov rais tsaus. Nrog nws tus ntiv tes ntsuas, nws rub lub ces kaum ntawm lub hnab khib nyiab uas nws tau kaw rau lub khob. Muaj ob lub tsheb nres sab nraud ntawm nws lub tsev, tab sis lawv tsis muaj dab tsi.
  
  "Koj nyob qhov twg?" - nws hu nkauj ntsiag to. Sweat tshwm rau ntawm nws lub hauv pliaj thiab ntws mus rau hauv nws qhov muag kub, liab los ntawm tsis tsaug zog. Nws lub cev loj heev tau txo qis ob peb phaus txij li thaum nws tsis noj, tab sis nws tseem yog tus txiv neej. Taw taw liab qab, hnav ris tsho thiab lub tsho ntev wrinkled dai ntawm nws txoj siv sia, nws tau sawv tos ib tug neeg tuaj ntawm lub tsheb. "Kuv paub tias koj nyob ntawm no. Kuv paub tias koj nyob ntawm kuv lub qhov rooj, nas me, "nws qw nrov nrov thaum nws hu cov lus no. "Mus, mus! Puas yog koj sim tsoo kuv lub tsev?
  
  Nws tos, tab sis tsis muaj leej twg khob nws lub qhov rooj, uas yog ib qho kev zoo siab heev, txawm hais tias nws tseem tsis ntseeg lub siab. Nws ntshai lub khob no, uas suab rau nws pob ntseg zoo li ib tug battering ram. Raws li ib tug tub hluas, nws txiv, ib tug neeg twv txiaj, tau tso nws tsev nyob ib leeg thaum nws khiav tawm ntawm cov qiv nyiaj sharks thiab bookmakers. Hluas Detlef nkaum hauv, kaw cov ntaub thaiv thaum cov hma nyob ntawm lub qhov rooj. Lub khob ntawm lub qhov rooj yog txhais tau hais tias muaj kev tawm tsam tag nrho ntawm tus me nyuam tub, thiab nws lub plawv dhia hauv nws, ntshai tias yuav muaj dab tsi tshwm sim yog tias lawv nkag mus.
  
  Ntxiv rau qhov khob, cov txiv neej npau taws tau qw hem thiab foom phem rau nws.
  
  Kuv paub tias koj nyob ntawd, koj me ntsis shit! Qhib lub qhov rooj, los kuv yuav muab koj lub tsev hlawv!" Lawv qw nrov, muaj ib tug txawm muab cib rau ntawm lub qhov rais, thaum tus tub hluas zaum nyob rau hauv lub ces kaum ntawm nws chav pw, npog pob ntseg, thaum nws txiv rov qab los tsev lig heev, nws. pom nws tus tub los kua muag, tab sis nws cia li luag thiab hu tus tub tsis muaj zog.
  
  Txog rau hnub no, Detlef xav tias nws lub siab dhia thaum ib tus neeg khob nws lub qhov rooj, txawm tias nws paub tias cov neeg hu tsis muaj kev phom sij thiab tsis muaj kev xav phem. Tab sis tam sim no? Tam sim no lawv tau khob nws lub qhov rooj dua. Lawv xav tau nws. Lawv zoo li cov txiv neej npau taws sab nraud thaum nws tseem hluas, hais kom nws tawm los. Detlef xav tias raug kaw. Nws xav tias raug hem. Tsis muaj teeb meem vim li cas lawv tuaj. Qhov tseeb yog tias lawv tau sim yuam nws tawm ntawm nws qhov chaw nkaum, thiab qhov no yog ib qho kev ua tsov rog ntawm kev xav ntawm tus poj ntsuam.
  
  Vim tsis muaj laj thawj, nws tau mus rau hauv chav ua noj thiab nqa ib rab riam los ntawm lub tub rau khoom. Nws paub zoo txog qhov nws ua, tab sis nws poob tswj. Cov kua muag puv nws ob lub qhov muag thaum nws faus cov hniav rau hauv nws daim tawv nqaij, tsis tob heev, tab sis tob txaus. Nws tsis paub dab tsi txhawb nws ua qhov no, tab sis nws paub tias nws yuav tsum tau ua. Ntawm qee qhov kev txiav txim los ntawm lub suab tsaus nti hauv nws lub taub hau, Detlef txav cov hniav ntau ntiv tes los ntawm ib sab ntawm nws lub hauv pliaj mus rau lwm qhov. Nws stung zoo li ib daim ntawv loj heev txiav, tab sis nws yog bearable. Thaum nws nqa riam, nws saib cov ntshav ooze ntsiag to ntawm txoj kab uas nws tau kos. Raws li qhov me me liab streak faded mus rau hauv ib qho trickle ntawm nws daim tawv nqaij dawb, nws ua pa tob.
  
  Thawj zaug txij li Gabi tuag, Detlef muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Nws lub siab qeeb mus rau lub suab nrov thiab nws txoj kev txhawj xeeb tsis ncav cuag-rau tam sim no. Lub calmness ntawm kev tso tawm enchanted nws, ua rau nws ua tsaug rau riam. Nws tau saib qhov nws tau ua rau ib pliag, tab sis txawm tias muaj kev tawm tsam ntawm nws txoj kev coj ncaj ncees, nws tsis muaj kev txhaum rau nws. Qhov tseeb, nws xav tias ua tiav.
  
  "Kuv hlub koj, Gabi,"ntxhi. "Kuv hlub koj. Nov yog kev cog lus ntshav rau koj, kuv tus menyuam. "
  
  Nws qhwv nws txhais tes rau hauv ib daim ntaub ntxuav thiab ntxuav rab riam, tab sis tsis txhob muab nws rov qab, nws muab tso rau hauv nws lub hnab ris.
  
  "Koj nyob qhov twg koj nyob,"ntxhi rau riam. "Nyob ntawd thaum kuv xav tau koj. Koj nyob nyab xeeb. Kuv zoo siab nrog koj. " Lub ntsej muag luag ntxhi ua si ntawm Detlef lub ntsej muag thaum nws txaus siab rau qhov kev cia siab tam sim ntawd tau los rau nws. Nws yog zoo li qhov kev txiav txim siab ntawm nws tus kheej tau tshem tawm nws lub siab, ntau heev kom nws muaj kev ntseeg siab txaus los muab qee qhov kev rau siab los nrhiav nws tus poj niam tus neeg tua neeg los ntawm qee yam kev tshawb nrhiav.
  
  Detlef taug kev hla lub khob tawg ntawm lub khob, tsis saib xyuas kom muaj kev cuam tshuam. Qhov mob tsuas yog lwm txheej ntawm kev nyuaj siab piled rau saum qhov nws twb tau ntsib, ua rau nws zoo li cas tsis tseem ceeb.
  
  Txij li thaum nws nyuam qhuav kawm tias nws tsis tas yuav txiav nws tus kheej kom zoo, nws kuj paub tias nws yuav tsum nrhiav nws tus poj niam phau ntawv sau tseg. Gabi yog qub-fashioned nyob rau hauv no hais txog. Nws ntseeg hauv cov ntawv sau thiab daim ntawv qhia hnub. Txawm hais tias nws siv nws lub xov tooj los ceeb toom nws ntawm kev teem caij, nws kuj tau sau txhua yam hauv kev sau ntawv, tus cwj pwm zoo siab txais tos tam sim no uas tuaj yeem pab taw qhia nws cov neeg tua neeg.
  
  Rumming los ntawm nws cov tub rau khoom, nws paub tseeb tias nws tab tom nrhiav.
  
  "Au Vajtswv, kuv vam tias nws tsis nyob hauv koj lub hnab nyiaj, tus me nyuam," nws yws yws thaum nws txuas ntxiv mus tshawb nrhiav. "Vim tias lawv muaj koj lub hnab nyiaj thiab lawv yuav tsis muab nws rov qab rau kuv txog thaum kuv tawm ntawm qhov rooj mus tham nrog lawv, koj puas paub?" Nws txuas ntxiv nrog Gaby nrog nws mloog, nws yog qhov tsim nyog ntawm cov neeg kho siab kom lawv tsis txhob vwm, ib yam dab tsi uas nws tau kawm los ntawm kev saib nws niam raug tsim txom thaum nws tau dhau lub ntuj raug txim uas nws tau dhau los thaum nws tau sib yuav.
  
  "Gabi, Kuv xav tau koj kev pab, tus me nyuam," Detlef moaned. Nws zaum ntawm lub rooj zaum hauv chav me Gaby siv los ua nws qhov chaw ua haujlwm. Kuv saib cov phau ntawv uas nyob txhua qhov chaw thiab nws lub thawv luam yeeb qub ntawm lub txee thib ob ntawm lub txee ntoo uas nws siv rau nws cov ntaub ntawv. Detlef ua pa tob thiab rub nws tus kheej ua ke. "Koj yuav muab koj lub chaw muag khoom lag luam nyob qhov twg?" nws nug hauv lub suab qis thaum nws lub siab khiav mus txog txhua qhov ua tau.
  
  "Yuav tsum muaj qee qhov chaw uas koj tuaj yeem nkag tau yooj yim," nws frowned, tob hauv kev xav. Nws sawv thiab ua txuj tias nws yog nws lub chaw haujlwm. "Qhov twg yuav yooj yim dua?" Nws zaum ntawm nws lub rooj, ntsia nws lub computer saib. Muaj ib daim ntawv qhia hnub ntawm nws lub rooj, tab sis nws tsis muaj dab tsi. "Kuv xav tias koj yuav tsis sau qhov no ntawm no vim tias nws tsis yog rau txhua tus neeg pom," nws hais tias, txav ib ncig ntawm cov khoom ntawm lub rooj.
  
  Nws tuav cwj mem thiab ib tsab ntawv qhib rau hauv lub khob plooj (porcelain khob) nrog lub logo ntawm nws pab pawg qub rowing. Lub tais flatter muaj ob peb lub flash drives thiab trinkets xws li cov plaub hau khi, marble thiab ob lub nplhaib uas nws tsis hnav vim lawv loj dhau. Nyob rau sab laug, ib sab ntawm ceg ntawm nws lub rooj teeb, nteg ib pob qhib ntawm caj pas lozenges. Tsis muaj daim ntawv teev npe.
  
  Detlef muaj kev nyuaj siab kov yeej nws dua, ntxhov siab vim nrhiav tsis pom phau ntawv tawv dub. Gabi's piano sawv nyob rau sab xis ntawm chav tsev, tab sis cov phau ntawv tsuas muaj cov ntawv suab paj nruag xwb. Nws hnov los nag los rau sab nraud, uas phim nws lub siab.
  
  "Gabi, Kuv tuaj yeem pab koj nrog dab tsi?" - nws sighed. Lub xov tooj hauv Gabi lub txee kaw tau nrov thiab ntshai nws ib nrab kom tuag. Nws paub zoo dua li coj nws mus rau hauv nws txhais tes. Nws yog lawv. Cov no yog cov neeg yos hav zoov, cov neeg liam. Cov no yog tib cov neeg uas pom nws tus poj niam ua qee yam kev tua tus kheej tsis muaj zog. "Tsis muaj!" - nws qw, tshee hnyo nrog npau taws. Detlef tuav ib phau ntawv hlau sawv ntawm lub txee thiab muab pov rau hauv xov tooj. Cov phau ntawv hnyav tau tsoo lub xov tooj ntawm lub txee nrog lub zog loj, ua rau nws tawg rau hauv pem teb. Nws liab, dej ob lub qhov muag ntsia lustfully ntawm cov khoom tawg, thiab ces tsiv mus rau lub txee, uas nws tau puas nrog ib tug hnyav phau ntawv sawv ntsug.
  
  Detlef luag ntxhi.
  
  Ntawm lub txee dai khaub ncaws nws pom Gabi lub chaw muag mis nyuj dub. Tag nrho lub sij hawm no nws nteg nyob rau hauv lub xov tooj, zais los ntawm prying ob lub qhov muag. Nws mus khaws phau ntawv, luag maniacally. "Baby, koj yog tus zoo tshaj! Nws yog koj? Ib? "Nws yws yws, qhib phau ntawv. "Koj puas tau hu kuv? Koj puas xav kom kuv pom phau ntawv? Kuv paub tias koj tau ua. "
  
  Nws rov qab los ntawm nws ua siab ntev, nrhiav kev teem caij uas nws tau sau tseg rau hnub nws tuag ob hnub dhau los.
  
  "Koj pom leej twg? Leej twg pom koj kawg tsuas yog tus neeg dag British? Cia peb saib."
  
  Nrog cov ntshav qhuav hauv qab nws tus ntiv tes, nws khiav nws tus ntiv tes ntiv tes los ntawm sab saum toj mus rau hauv qab, ua tib zoo tshuaj xyuas txhua qhov nkag.
  
  "Kuv tsuas xav pom koj nrog leej twg ua ntej koj ... "Nws nqos nyuaj. "Lawv hais tias koj tuag tag kis no."
  
  
  8.00 - Sib ntsib nrog cov neeg sawv cev txawj ntse
  
  9.30 - Margot Paj, ChD Dab Neeg
  
  10.00 - David Perdue Ben Carrington lub chaw ua haujlwm nrog Milla lub davhlau
  
  11.00 - Lub Consulate nco Kirill
  
  12.00 - Teem sijhawm nrog tus kws kho hniav Detlef
  
  
  Detlef txhais tes mus rau nws lub qhov ncauj. "Qhov mob hniav ploj mus, koj paub, Gabi?" Nws lub kua muag plam cov lus uas nws sim nyeem, thiab nws tsoo phau ntawv kaw, tuav nws nruj nreem rau hauv siab, thiab ntog mus rau hauv ib lub pob ntawm kev tu siab, sobbing nws lub siab tawm. Los ntawm lub qhov rais uas tsaus nti nws pom tau tias muaj xob laim. Gaby lub chaw haujlwm me me tam sim no yuav luag tsaus nti. Nws cia li zaum ntawd thiab quaj kom nws qhov muag qhuav. Txoj kev tu siab dhau mus, tab sis nws yuav tsum rub nws tus kheej ua ke.
  
  Carrington lub chaw ua haujlwm, nws xav. Qhov chaw kawg uas nws mus xyuas yog Carrington lub chaw ua haujlwm. Nws hais rau xov xwm tias nws nyob ntawd thaum nws tuag. 'Ib yam dab tsi cuam tshuam nws. Muaj ib yam dab tsi ntxiv rau qhov kev kaw no. Nws ceev nrooj qhib phau ntawv thiab flicked qhov hloov ntawm lub rooj teeb kom nws pom zoo dua. Detlef gasped: "Leej twg yog Milla?" nws xav hais nrov nrov. "Leej twg yog David Perdue?"
  
  Nws tus ntiv tes tsis tuaj yeem txav nrawm txaus thaum nws rov qab mus rau nws daim ntawv teev npe hu, kwv yees li ntawm qhov nyuaj hauv lub hau ntawm nws phau ntawv. Tsis muaj dab tsi rau 'Milla', tab sis nyob rau hauv qab ntawm nplooj ntawv muaj qhov chaw nyob hauv lub vev xaib rau ib qho ntawm Perdue cov lag luam. Detlef tam sim ntawd mus online kom pom tus txiv neej Perdue no yog leej twg. thiab luag.
  
  "Gotcha!"
  
  
  Tshooj 10
  
  
  Perdue kaw nws ob lub qhov muag. Tawm tsam qhov kev xav pom dab tsi cov ntxaij vab tshaus tau tshwm sim, nws khaws nws lub qhov muag kaw thiab tsis quav ntsej lub suab qw uas tau tshwm sim los ntawm plaub tus neeg hais lus nyob rau hauv kaum. Qhov nws tsis tuaj yeem tsis quav ntsej yog qhov kub siab uas tau maj mam nce ntxiv. Nws lub cev tau tawm hws los ntawm kev kub ntxhov, tab sis nws tau sim nws qhov zoo tshaj plaws kom ua raws li nws niam txoj cai tsis txhob ntshai. Nws ib txwm hais tias Zen yog cov lus teb.
  
  Lub sijhawm koj ntshai, koj nyob ntawm lawv. Thaum koj ntshai, koj lub siab yuav ntseeg nws thiab txhua yam kev kub ntxhov yuav tshwm sim. "Nyob ntsiag to lossis koj yuav raug ntsia hlau," nws hais rau nws tus kheej dhau mus, sawv ntsug tsis muaj zog. Hauv lwm lo lus, Perdue tau siv cov lus qub qub rau nws tus kheej uas nws vam tias nws lub hlwb yuav poob rau. Nws ntshai tias txawm txav mus los. yuav ua kom nws kub ntxiv, nws lub cev, tab sis nws tsis xav tau.
  
  Lub suab puag ncig ua rau nws lub siab ntseeg tias nws yog txhua yam tiag. Tsuas yog los ntawm kev ua kom nws tus kheej los ntawm kev saib cov ntxaij vab tshaus tuaj yeem Perdue tiv thaiv nws lub hlwb los ntawm kev sib sau cov kev xav thiab tig mus rau hauv kev muaj tiag. Thaum nws kawm txog lub hauv paus ntawm NLP nyob rau lub caij ntuj sov xyoo 2007, nws tau kawm me ntsis kev xav kom muaj kev nkag siab thiab kev xav. Nws yeej tsis xav tias nws lub neej yuav nyob ntawm nws.
  
  Tau ob peb teev, ib lub suab nrov nrov los ntawm txhua sab. Lub suab nrov ntawm cov menyuam yaus raug tsim txom tau muab txoj hauv kev rau lub suab nrov ntawm rab phom ua ntej tig mus rau hauv kev sib tsoo tsis tu ncua ntawm cov hlau ntawm cov hlau. Lub suab ntawm lub rauj ntawm lub dab teg maj mam tig mus rau hauv kev sib deev moans ua ntej yuav poob dej los ntawm cov squeals ntawm tus me nyuam cov ntsaws ruaj ruaj raug ntaus kom tuag. Cov ntaub ntawv kaw tseg tau ua si hauv lub voj tsis muaj qhov kawg kom ntev li ntawd Perdue tuaj yeem twv seb lub suab yuav ua raws li tam sim no.
  
  Rau nws ntshai heev, tus billionaire sai sai pom tau hais tias lub suab txaus ntshai tsis disgusted nws. Hloov chaw, nws pom tau hais tias qee cov nqe lus zoo siab rau nws, thaum lwm tus ua rau nws ntxub. Vim nws tsis kam zaum, nws ob txhais ceg pib mob thiab nws sab nraub qaum raug tua, tab sis hauv pem teb kuj pib kub. Nco ntsoov lub rooj uas tuaj yeem ua qhov chaw nkaum, Perdue qhib nws lub qhov muag los nrhiav nws, tab sis thaum nws kaw nws lub qhov muag, lawv tau tshem nws tawm, ua rau nws tsis muaj kev mus.
  
  "Koj puas tau sim tua kuv lawm?" - Nws qw, dhia ntawm ib tug ko taw mus rau lwm yam kom muab nws ob txhais ceg so ntawm lub scalding kub nto ntawm hauv pem teb. "Koj xav tau dab tsi ntawm kuv?"
  
  Tiamsis tsis muaj leejtwg teb nws li. Rau 6 teev tom qab ntawd, Perdue tau qaug zog. Hauv pem teb tsis tau kub, tab sis nws yog txaus los hlawv nws ob txhais taw yog hais tias nws dared txo lawv rau ntau tshaj ib ob ntawm ib lub sij hawm. Dab tsi yog qhov phem tshaj qhov kub thiab qhov yuav tsum tau txav mus tas li yog lub suab kaw cia ua si tsis nres. Txij lub sij hawm, nws pab tsis tau tab sis qhib nws lub qhov muag kom pom qhov hloov pauv hauv lub sijhawm cuam tshuam. Tom qab lub rooj ploj lawm, tsis muaj dab tsi hloov. Rau nws, qhov tseeb no ntau unnerving tshaj lwm txoj kev nyob ib ncig ntawm.
  
  Perdue ob txhais taw pib los ntshav raws li cov pob khaus ntawm nws ob txhais taw tawg, tab sis nws tsis tuaj yeem cia nws tus kheej nres ib pliag.
  
  "Au Yexus! Thov tso tseg qhov no! Thov! Kuv yuav ua qhov koj xav tau!" - nws qw. Sim tsis txhob poob nws tsis yog ib qho kev xaiv. Txwv tsis pub lawv yuav tsis tau yuav lub tswv yim tias nws raug kev txom nyem txaus los ntseeg lawv txoj haujlwm ua tiav. "Klaus! Klaus, rau qhov Vajtswv, thov kom lawv tso tseg!"
  
  Tab sis Klaus tsis teb thiab tsis txwv qhov kev tsim txom. Cov yeeb yaj kiab uas qias neeg ua si ntawm lub voj tsis muaj qhov kawg kom txog thaum Perdue qw dhau nws. Tsuas yog lub suab ntawm nws tus kheej cov lus coj qee qhov kev nplij siab piv rau cov suab rov qab. Tsis ntev ua ntej nws lub suab ua tsis tau nws.
  
  "Zoo ua tiav, idiot!" nws hais nyob rau hauv tsis ntau tshaj ib tug ntxhi ntxhi. "Tam sim no koj tsis tuaj yeem hu rau kev pab thiab koj tseem tsis muaj lub suab tso tseg." Nws ob txhais ceg buckled nyob rau hauv nws hnyav, tab sis nws ntshai poob rau hauv pem teb. Tsis ntev nws yuav tsis muaj peev xwm ua tau lwm kauj ruam. Kev quaj zoo li menyuam yaus, Perdue thov. "Kev hlub tshua. Thov."
  
  Dheev cov ntxaij vab tshaus tau tsaus, tawm hauv Purdue hauv qhov tsaus ntuj dua. Lub suab nres tam sim ntawd, tawm hauv nws lub pob ntseg ringing nyob rau hauv tam sim ntawd silence. Hauv pem teb tseem kub, tab sis tom qab ob peb feeb nws txias, cia nws zaum kawg. Nws ob txhais taw throbbed nrog excruciating mob, thiab txhua tus leeg nyob rau hauv nws lub cev twitched thiab spasmed.
  
  "Au, ua Vajtswv tsaug," nws ntxhi, ua tsaug tias kev tsim txom dhau lawm. Nws so nws lub kua muag nrog sab nraub qaum thiab tsis txawm pom tias hws kub hnyiab nws ob lub qhov muag. Lub silence yog majestic. Thaum kawg nws muaj peev xwm hnov nws lub plawv dhia, uas tau nrawm nrawm ntawm qhov nro. Perdue ua pa tob tob ntawm kev nyem, txaus siab rau txoj koob hmoov ntawm oblivion.
  
  Tab sis Klaus tsis tau txhais hais tias oblivion rau Purdue.
  
  Tshaj li tsib feeb tom qab, cov ntxaij vab tshaus tau rov qhib dua thiab thawj lub suab qw tuaj ntawm cov neeg hais lus. Perdue xav tias nws tus ntsuj plig tawg. Nws tuav nws lub taub hau hauv kev tsis ntseeg, xav tias hauv pem teb kub dua thiab nws ob lub qhov muag puv nrog kev poob siab.
  
  "Vim li cas?" - nws grumbled, rau txim rau nws caj pas nrog sim qw. "Koj yog tus dab tsi? Ua li cas koj tsis qhia koj lub ntsej muag, koj tus tub ntawm niam ntiav!" Nws cov lus - txawm tias lawv tau hnov - yuav poob rau pob ntseg lag ntseg vim Klaus tsis nyob ntawd. Qhov tseeb, tsis muaj leej twg nyob ntawd. Lub tshuab tsim txom tau teeb tsa lub sijhawm kaw kom ntev txaus rau Perdue kom tau txais nws qhov kev cia siab, cov txheej txheem Nazi-era zoo heev rau kev tsim txom kev puas siab puas ntsws.
  
  Tsis txhob cia siab. Nws yog ib yam nkaus li nws ua phem.
  
  Thaum Perdue sawv los, nws rov qab los rau hauv chav tsev fuabtais zoo nkauj nrog cov roj pleev xim thiab cov qhov rais stained. Ib pliag nws xav tias nws yog npau suav phem tag nrho, tab sis tom qab ntawd nws hnov qhov mob hnyav ntawm cov pob khaus tawg. Nws pom tsis tau zoo txij li thaum lawv tau coj nws lub tsom iav nrog nws cov khaub ncaws, tab sis nws lub zeem muag zoo txaus kom pom cov ntsiab lus ntawm lub qab nthab - tsis yog cov duab kos, tab sis cov thav ntawv.
  
  Nws ob lub qhov muag qhuav los ntawm lub siab xav ua kua muag uas nws tau los, tab sis qhov ntawd tsis muaj dab tsi piv rau kev sib cais lub taub hau uas nws raug kev txom nyem los ntawm lub suab nrov dhau. Thaum nws sim txav nws caj pas, nws pom tias nws cov leeg tuav tau zoo dua li qhov nws xav tau. Thaum kawg, Perdue ntsia nws txhais taw, ntshai ntawm qhov nws yuav pom. Raws li qhov xav tau, nws cov ntiv taw thiab ob sab tau npog hauv pob tawg thiab cov ntshav qhuav.
  
  "Tsis txhob txhawj txog nws, Herr Perdue. Kuv cog lus tias koj yuav tsis raug yuam kom sawv ntsug ntawm lawv tsawg kawg ib hnub, "lub suab sarcastic los saum huab cua los ntawm kev taw qhia ntawm lub qhov rooj. "Koj tau pw zoo li cov neeg tuag, tab sis nws yog lub sijhawm sawv los. Peb teev pw tsaug zog txaus. "
  
  "Klaus," Perdue chuckled.
  
  Ib tug txiv neej nyias maj mam taug kev ntawm lub rooj uas Perdue tau zaum nrog ob khob kas fes hauv nws txhais tes. Kev ntxias kom muab pov rau hauv German tus nas mug, Perdue txiav txim siab los tawm tsam qhov kev xav kom quench nws nqhis dej txaus ntshai. Nws zaum thiab txeeb lub khob los ntawm nws tus neeg tsim txom, tsuas yog pom tias nws khoob. Npau taws, Perdue pov lub khob rau hauv pem teb, qhov chaw nws tawg.
  
  "Koj yuav tsum saib xyuas koj tus npau taws, Herr Perdue," Klaus qhia hauv nws lub suab zoo siab, uas ua rau muaj kev thuam ntau dua li xav tsis thoob.
  
  "Qhov ntawd yog qhov lawv xav tau, Dave. Lawv xav kom koj ua zoo li tsiaj," Perdue xav rau nws tus kheej. "Tsis txhob cia lawv yeej."
  
  "Koj xav li cas los ntawm kuv, Klaus?" Perdue sighed, thov rau German tus kheej sab. "Koj yuav ua li cas yog tias koj yog kuv? Qhia rau kuv. Kuv lav koj yuav ua ib yam. "
  
  "Aw! Ua li cas rau koj lub suab? Koj puas xav tau dej? Klaus nug cordially.
  
  "Yog li koj tuaj yeem tsis kam lees kuv dua?" - Perdue nug.
  
  "Tej zaum. Tab sis tej zaum tsis yog. Vim li cas koj tsis muab nws sim? nws teb.
  
  "Lub siab ua si" Purdue paub cov cai ntawm qhov kev ua si zoo ib yam nkaus, Sow tsis meej pem thiab tso koj tus nrog sib tw xav paub seb puas yuav tau txais kev rau txim lossis khoom plig.
  
  Pardue sim hais tias "Kuv puas tuaj yeem muaj dej haus,". Tom qab tag nrho, nws tsis muaj dab tsi poob.
  
  "Wasser!" Klaus qw. Nws muab Perdue lub luag nyav sov so uas muaj qhov tseeb ntawm lub cev tsis muaj lub cev li tus poj niam coj lub nkoj khov kho ntawm cov dej ntshiab huv. Yog tias Perdue tuaj yeem sawv, nws yuav tau khiav mus ntsib nws ib nrab, tab sis nws yuav tsum tos nws. Klaus tso lub khob khoob uas nws tuav ntawm ib sab ntawm Perdue thiab nchuav dej.
  
  "Qhov zoo koj yuav ob khob," Perdue rasped.
  
  "Kuv nqa ob lub khob rau ob qho laj thawj. Kuv xav tias koj yuav rhuav ib tug ntawm lawv. Yog li, kuv paub tias koj yuav xav tau ib tus thib ob los haus cov dej uas koj xav thov, "nws piav qhia thaum Perdue rub lub raj mis mus rau dej.
  
  Thaum xub thawj tsis mloog lub khob, nws nias lub caj dab ntawm lub raj mis ntawm nws daim di ncauj kom lub thawv hnyav tsoo nws cov hniav. Tab sis Klaus coj nws thiab muab Perdue lub khob. Tsuas yog tom qab nws tau haus ob khob Perdue ntes nws ua tsis taus pa.
  
  "Lwm tus? Thov, "nws thov Klaus.
  
  "Ib qho ntxiv, tab sis tom qab ntawd peb yuav tham," nws hais rau nws cov neeg raug kaw thiab muab nws lub khob rov qab.
  
  "Klaus," Perdue ua pa, haus nws mus rau qhov kawg poob. "Koj puas tuaj yeem qhia kuv qhov koj xav tau ntawm kuv? Vim li cas koj thiaj coj kuv los ntawm no?"
  
  Klaus sighed thiab dov nws ob lub qhov muag. "Peb tau dhau qhov no ua ntej. Koj yuav tsum tsis txhob nug cov lus nug. " Nws muab lub raj mis xa rov qab rau tus poj niam thiab nws tawm hauv chav.
  
  "Kuv yuav ua li cas tsis tau? Tsawg kawg yog qhia rau kuv paub vim li cas kuv raug tsim txom, "Perdue thov.
  
  "Koj tsis raug tsim txom," Klaus hais. "Koj raug txum tim rov qab los. Thaum koj thawj zaug hu rau Qhov Kev Txiav Txim, nws yog los ntxias peb nrog koj Hmab Dawb Huv uas koj thiab koj cov phooj ywg pom, nco ntsoov? Koj tau caw tag nrho cov neeg ua haujlwm siab ntawm Dub Sun mus rau lub rooj sib tham zais cia ntawm Deep Sea One los qhia tawm koj qhov chaw nyob, txoj cai?
  
  Perdue nodded. Nws muaj tseeb. Nws siv qhov kev xav tau los ua kom muaj zog rau nws tus kheej nrog Kev Txiav Txim rau kev lag luam.
  
  "Thaum koj ua si nrog peb lub sijhawm ntawd, peb cov tswvcuab tau nyob rau qhov xwm txheej txaus ntshai heev. Tab sis kuv paub tseeb tias koj muaj lub siab zoo, txawm tias tom qab koj tau mus nrog cov khoom muaj nqis zoo li tus neeg lim hiam, tso tseg lawv txoj hmoo thaum dej nkag los, "Klaus tau hais lus mob siab rau. "Peb xav kom koj ua tus neeg ntawd dua; kom koj ua hauj lwm nrog peb kom tau yam peb xav tau kom peb sawv daws vam meej. Nrog koj cov txuj ci thiab kev nplua nuj, koj yuav yog tus neeg sib tw zoo tshaj plaws, yog li peb yuav ... hloov koj lub siab. "
  
  Pardue hais tias, "Yog tias koj xav tau Spear of Destiny, Kuv yuav zoo siab dua muab rau koj los pauv rau kuv txoj kev ywj pheej," thiab nws txhais tau tias txhua lo lus.
  
  "Muaj kuv Himmel! David, koj tsis mloog?" Klaus exclaimed nrog kev poob siab hluas. "Peb tuaj yeem muaj qhov peb xav tau! Peb xav kom koj rov qab los rau peb, tab sis koj tab tom muab kev cog lus thiab xav sib tham. Qhov no tsis yog kev lag luam kev lag luam. Nov yog zaj lus qhia kev taw qhia thiab tsuas yog tom qab peb txaus siab tias koj npaj txhij koj yuav raug tso cai tawm hauv chav no. "
  
  Klaus ntsia nws lub moos. Nws sawv tawm mus, tab sis Perdue sim tuav nws rov qab nrog lub siab tawv.
  
  "Um, kuv puas tuaj yeem muaj dej ntxiv ntxiv?" - nws haj.
  
  Yog tsis nres lossis saib rov qab, Klaus qw: "Wasser!"
  
  Thaum nws kaw qhov rooj tom qab nws, lub tog raj kheej loj nrog lub vojvoog yuav luag qhov loj ntawm chav nqis los ntawm lub qab nthab.
  
  "Au Vajtswv, tam sim no dab tsi?" Perdue qw nrov nrov thaum nws ntaus hauv pem teb. Lub hauv paus qab nthab vaj huam sib luag swb mus rau sab thiab pib tso cov kwj dej rau hauv lub tog raj kheej, ua rau Perdue tus mob, lub cev liab qab thiab mufflering nws qw.
  
  Dab tsi ua rau nws ntshai tshaj qhov kev ntshai ntawm kev poob dej yog qhov kev paub tias lawv tsis tau npaj tua.
  
  
  Tshooj 11
  
  
  Nina ua tiav ntim thaum Sam tau da dej zaum kawg. Lawv yuav tsum tuaj txog ntawm lub dav hlau hauv ib teev, mus rau Edinburgh.
  
  "Koj puas tau ua tiav, Sam?" Nina nug nrov nrov, tawm hauv chav dej.
  
  "Yog lawm, tsuas yog nplawm ua npuas ncauj ntawm kuv lub nroog Yeiuxalees dua. Kuv yuav tawm tam sim no!" - nws teb.
  
  Nina luag thiab co taub hau. Lub xov tooj hauv nws lub hnab nyiaj nrov. Tsis tau saib ntawm qhov screen, nws teb.
  
  "nyob zoo".
  
  "Nyob zoo, uh, Dr. Gould?" nug tus txiv neej hauv xov tooj.
  
  "Nws yog nws. Kuv tham nrog leej twg? nws frowned. Nws tau hais los ntawm nws lub npe, uas txhais tau tias nws yog ib tus neeg ua lag luam lossis qee tus neeg saib xyuas kev pov hwm.
  
  "Kuv lub npe yog Detlef," tus txiv neej qhia nws tus kheej nrog lub suab lus German. "Koj tus lej raug muab rau kuv los ntawm Mr. David Perdue tus pab. Kuv tabtom sim mus cuag nws. "
  
  "Yog li cas nws tsis muab nws tus lej rau koj?" Nina nug ua siab ntev.
  
  "Vim nws tsis paub tias nws nyob qhov twg, Dr. Gould," nws teb softly, yuav luag tiidly. "Nws hais rau kuv tias koj yuav paub?"
  
  Nina xav tsis thoob. Nws tsis ua rau muaj kev nkag siab. Perdue yeej tsis tawm ntawm nws tus pab saib. Tej zaum nws lwm tus neeg ua haujlwm, tab sis tsis yog nws tus pab. Qhov tseem ceeb, tshwj xeeb tshaj yog nrog nws qhov kev xav tsis thoob thiab taug txuj kev nyuaj, yog tias ib tus ntawm nws cov txiv neej ib txwm paub tias nws yuav mus qhov twg yog tias muaj qee yam yuam kev.
  
  "Mloog, Det-Detlef? Txoj cai?" Nina nug.
  
  "Yog lawm, ma'am," nws hais.
  
  "Muab ob peb feeb los nrhiav nws thiab kuv yuav hu rau koj tam sim ntawd, puas yog? Thov muab koj tus xov tooj rau kuv."
  
  Nina tsis ntseeg tus hu. Perdue tsis tuaj yeem ploj mus zoo li ntawd, yog li nws xav tias nws yog tus neeg ua lag luam ntxoov ntxoo sim kom tau Perdue tus kheej tus lej los ntawm kev dag ntxias nws. Nws muab nws tus lej rau nws thiab nws tau daig. Thaum nws hu Perdue lub tsev, nws tus pab teb.
  
  "Huag, nyob zoo, Nina," tus poj niam tos txais nws, hnov lub suab paub txog keeb kwm zoo nkauj nrog Perdue ib txwm koom nrog.
  
  "Mloog, ib tug neeg txawv txawv tsuas hu koj los tham nrog Dave?" Nina nug. Cov lus teb ua rau nws xav tsis thoob.
  
  "Yog lawm, nws tau hu ob peb feeb dhau los, nug Mr. Perdue. Tab sis hais qhov tseeb, kuv tsis tau hnov dab tsi los ntawm nws hnub no. Tej zaum nws mus deb rau hnub so? nws xav.
  
  "Nws tsis nug koj tias nws mus qhov twg?" Nina thawb. Qhov no thab nws.
  
  "Kuv zaum kawg tau nws hauv Las Vegas ib pliag, tab sis hnub Wednesday nws yuav mus rau Copenhagen. Muaj ib lub tsev so zoo nkauj uas nws xav mus xyuas, tab sis qhov ntawd yog txhua yam kuv paub, "nws hais. "Peb yuav tsum txhawj xeeb?"
  
  Nina sighed hnyav heev. "Kuv tsis xav ua kom ntshai, tab sis tsuas yog kom paub tseeb, koj paub?"
  
  "Yog".
  
  "Nws puas tau taug kev ntawm nws lub dav hlau?" Nina xav paub. Qhov no yuav ua rau nws muaj sijhawm los pib nrhiav nws. Tom qab tau txais kev pom zoo los ntawm nws tus pab cuam, Nina ua tsaug rau nws thiab xaus qhov kev hu mus sim hu Perdue ntawm nws lub xov tooj ntawm tes. Tsis muaj dab tsi. Nws maj mus rau hauv lub qhov rooj chav dej thiab tawg mus rau hauv, pom Sam cia li qhwv ib tug phuam nyob ib ncig ntawm nws lub duav.
  
  "Hav! Yog tias koj xav ua si, koj yuav tsum tau hais ua ntej kuv ntxuav kuv tus kheej, "nws luag ntxhi.
  
  Tsis quav ntsej nws qhov kev tso dag, Nina yws yws, "Kuv xav tias Perdue yuav muaj teeb meem. Kuv tsis paub meej tias qhov no yog Hangover 2 hom teeb meem lossis teeb meem tiag tiag, tab sis qee yam tsis raug. "
  
  "Ua li cas?" - Sam nug, raws nws mus rau hauv chav tsev kom hnav khaub ncaws. Nws qhia nws txog tus neeg hu xov tooj tsis paub thiab qhov tseeb tias Perdue tus pab cuam tsis tau hnov los ntawm nws.
  
  "Kuv xav tias koj hu nws lub xov tooj?" Sam qhia.
  
  "Nws yeej tsis kaw nws lub xov tooj. Koj paub, nws muaj lub suab lus lom zem uas lees txais cov lus nrog physics tso dag lossis nws teb rau, tab sis nws yeej tsis tuag xwb, puas yog? "-nws hais. "Thaum kuv hu nws tsis muaj dab tsi."
  
  "Nws txawv heev," nws pom zoo. "Tab sis cia peb mus tsev ua ntej, thiab tom qab ntawd peb tuaj yeem paub txhua yam. Lub tsev so no nws mus rau hauv Norway "...
  
  "Denmark," nws kho nws.
  
  "Tsis muaj teeb meem. Tej zaum nws tsuas yog txaus siab rau nws tus kheej xwb. Nov yog tus txiv neej thawj 'cov neeg ib txwm muaj' hnub so hauv - zoo, mus ib txhis - koj paub, hom uas nws tsis muaj neeg sim tua nws thiab khoom zoo li ntawd, "nws shrugged.
  
  "Ib yam tsis zoo. Kuv tsuas yog yuav hu nws tus kws tsav dav hlau thiab mus rau hauv qab ntawm nws, "nws tshaj tawm.
  
  "Zoo kawg. Tab sis peb tsis tuaj yeem nco peb lub davhlau, yog li ntim koj cov khoom thiab cia peb mus, "nws hais, patting nws ntawm lub xub pwg nyom.
  
  Nina tsis nco qab txog tus txiv neej uas taw qhia Perdue qhov ploj mus rau nws, feem ntau vim nws tau sim xyuas seb nws tus qub hlub yuav nyob qhov twg. Thaum lawv nce lub dav hlau, nkawd ob leeg tau tua lawv lub xov tooj.
  
  Thaum Detlef sim hu rau Nina dua, nws ntsib lwm qhov kawg, uas ua rau nws npau taws thiab nws tam sim ntawd xav tias nws raug ntaus. Yog tias Perdue tus poj niam tus khub xav tiv thaiv nws los ntawm eluding tus poj ntsuam ntawm tus poj ntsuam Perdue tau tua, Detlef xav, nws yuav tsum tau mus rau qhov nws tau sim zam.
  
  Los ntawm qhov chaw hauv Gabi lub chaw ua haujlwm me me nws tau hnov lub suab nrov nrov. Thaum xub thawj Detlef tsis quav ntsej nws li lub suab nrov nrov, tab sis tsis ntev tom qab nws hloov mus ua suab nrov zoo li qub. Tus poj ntsuam mloog los txiav txim lub hauv paus ntawm lub suab. Nws suab zoo li ib tug neeg tab tom hloov xov tooj cua, thiab txhua lub sijhawm tam sim no thiab tom qab ntawd lub suab nrov tuaj yeem hnov, mumbling unintelligibly, tab sis tsis muaj suab paj nruag. Detlef ntsiag to tsiv mus rau qhov chaw uas lub suab nrov nrov nrov.
  
  Thaum kawg, nws ntsia saum lub qhov cua uas nyob saum pem teb ntawm chav tsev. Nws yog ib nrab muab zais los ntawm cov ntaub, tab sis tsis muaj kev ntseeg tias lub suab los ntawm qhov ntawd. Xav tias xav tau los daws qhov tsis paub, Detlef tau mus rau nws lub thawv cuab yeej.
  
  
  Tshooj 12
  
  
  Ntawm txoj kev rov qab mus rau Edinburgh, Sam pom tias nws nyuaj rau Nina kom siab. Nws txhawj xeeb txog Perdue, tshwj xeeb tshaj yog vim nws siv tsis tau nws lub xov tooj thaum lub sijhawm ya mus ntev. Tsis tuaj yeem hu rau nws cov neeg ua haujlwm kom paub meej tias nws qhov chaw nyob, nws tsis xis nyob rau feem ntau ntawm lub davhlau.
  
  "Tsis muaj ib yam dab tsi uas peb ua tau tam sim no, Nina," Sam hais. "Cia li pw tsaug zog lossis ib yam dab tsi txog thaum peb tsaws. Lub sij hawm yoov thaum koj tsaug zog, "nws winked.
  
  Nws muab rau nws ib qho ntawm nws zoo nkaus li, ib qho ntawm qhov zoo li nws tau muab rau nws thaum muaj neeg tim khawv ntau dhau rau ib yam dab tsi ntxiv lub cev.
  
  "Mloog, peb yuav hu tus tsav tsheb sai li sai tau thaum peb mus txog ntawd. Txog thaum ntawd, koj tuaj yeem so, "nws hais. Nina paub tias nws yog lawm, tab sis nws tsuas pab tsis tau tab sis xav tias muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm.
  
  "Koj paub tias kuv pw tsis tsaug zog. Thaum kuv txhawj xeeb, kuv ua tsis tau zoo txog thaum kuv ua tiav, "nws yws yws, khawm nws txhais tes, tig rov qab, thiab kaw nws lub qhov muag kom nws tsis tas yuav nrog Sam. Nyob rau hauv lem, nws rummaged los ntawm nws nqa-nyob rau hauv lub nra, nrhiav ib yam dab tsi ua.
  
  "Ntshai! Shh, tsis txhob qhia cov neeg caij dav hlau, "nws ntxhi rau Nina, tab sis nws tsis quav ntsej nws qhov kev lom zem, qhia ib lub hnab me me ntawm txiv laum huab xeeb thiab co nws. Nrog nws ob lub qhov muag kaw, nws txiav txim siab nws yuav yog qhov zoo tshaj kom cia nws nyob ib leeg. "Yog, tej zaum koj yuav tsum tau so."
  
  Nws tsis tau hais dab tsi. Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm lub ntiaj teb kaw, Nina xav tsis thoob yog tias nws tus qub hlub thiab phooj ywg tsis nco qab hu rau nws tus pab cuam, raws li Sam tau hais. Yog tias qhov ntawd yog qhov teeb meem, yeej yuav muaj ntau los tham txog nrog Purdue hauv txoj kev. Nws tsis nyiam kev txhawj xeeb txog tej yam uas yuav dhau los ua qhov tsis tseem ceeb, tshwj xeeb tshaj yog nrog nws txoj kev xav rau overanalyze. Txij lub sij hawm, lub turbulence ntawm lub davhlau rub nws los ntawm nws lub teeb pw tsaug zog. Nina tsis paub ntev npaum li cas nws dozed tawm thiab on. Nws zoo li feeb dhau mus, tab sis nws ncav cuag ntau tshaj ib teev.
  
  Sam smacked nws txhais tes tawm tsam nws txhais caj npab qhov twg nws ntiv tes so ntawm ntug ntawm armrest. Npau taws tam sim ntawd, Nina qhib nws lub qhov muag luag ntxhi rau nws tus khub, tab sis lub sijhawm no nws tsis ruam. Tsis tas li ntawd tsis muaj kev poob siab uas yuav ua rau nws ntshai. Tab sis tom qab ntawd Nina xav tsis thoob thaum pom Sam ntxhov siab, zoo li kev qaug dab peg uas nws tau pom hauv lub zos ob peb hnub dhau los.
  
  "Vajtswv! Sam!" - Nws hais hauv qab nws ua tsis taus pa, sim tsis txhob nyiam tam sim no. Nws rub nws lub dab teg nrog nws txhais tes, sim tso nws, tab sis nws muaj zog heev. "Sam!" - nws nyem tawm. "Sam, sawv!" Nws sim hais lus ntsiag to, tab sis nws convulsions pib nyiam mloog.
  
  "Yuav ua li cas rau nws?" - nug ib tug poj niam plump los ntawm lwm sab ntawm cov kob.
  
  "Thov, cia li muab sijhawm rau peb," Nina snaps tus phooj ywg zoo li nws ua tau. Nws ob lub qhov muag ya qhib, npub thiab tsis tuaj dua. "Au Vajtswv, tsis muaj!" Nws moaned me ntsis nrov lub sij hawm no raws li lub siab xav ntxuav nws, ntshai tej zaum yuav tshwm sim. Nina nco qab tias muaj dab tsi tshwm sim rau tus neeg nws kov thaum nws qaug dab peg kawg.
  
  "Thov zam txim rau kuv, ma'am," tus neeg tsav dav hlau cuam tshuam Nina txoj kev tawm tsam. "Puas yog ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm?" Tab sis thaum nws nug, tus neeg saib xyuas dav hlau pom Sam lub qhov muag txaus ntshai ntsia ntawm lub qab nthab. "Au shit," nws yws hauv lub tswb ua ntej mus rau lub intercom nug seb puas muaj kws kho mob ntawm cov neeg caij tsheb. Txhua qhov txhia chaw tau tig los saib seb qhov kev ntxhov siab yog li cas; ib txhia qw thiab lwm tus muffled lawv cov kev sib tham.
  
  Raws li Nina saib, Sam lub qhov ncauj qhib thiab kaw nrawm nrawm. "Au Vajtswv! Txhob hais lus. Thov tsis txhob tham, "nws thov, saib nws. "Sam! Koj yuav tsum sawv!"
  
  Los ntawm huab cua ntawm nws lub siab, Sam tuaj yeem hnov nws lub suab thov los ntawm qhov chaw nyob deb. Nws taug kev ntawm nws ib sab mus rau lub qhov dej, tab sis lub sij hawm no lub ntiaj teb no liab. Lub ntuj yog maroon thiab av yog txiv kab ntxwv tsaus, zoo li cov av cib hauv qab nws txhais taw. Nws tsis tuaj yeem pom Nina, txawm hais tias hauv nws lub zeem muag nws paub tias nws nyob.
  
  Thaum Sam mus txog lub qhov dej, nws tsis thov ib khob, tab sis muaj ib lub khob khoob ntawm phab ntsa tawg. Nws leaped rau pem hauv ntej dua saib mus rau hauv lub qhov dej. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws nws pom ib tug sib sib zog nqus cylindrical sab hauv, tab sis lub sij hawm no cov dej tsis tob hauv qab, nyob rau hauv ntxoov ntxoo. Hauv qab no muaj ib lub qhov dej uas muaj dej huv huv.
  
  "Thov, pab! Nws ua tsis taus pa!" Sam hnov Nina qw los ntawm qhov chaw deb.
  
  Hauv qhov dej, Sam pom Perdue ncav cuag.
  
  "Purdue?" Sam frowned. "Koj ua dab tsi hauv lub qhov dej?"
  
  Perdue gasped rau huab cua raws li nws lub ntsej muag NW nyuam qhuav ntog. Nws mus txog Sam thaum dej nce siab dua, saib ntshai. Ashen thiab poob siab, nws lub ntsej muag yog distorted thiab nws ob txhais tes tuav rau ntawm phab ntsa ntawm lub qhov dej. Perdue daim di ncauj yog xiav thiab nws muaj lub voj tsaus nti hauv qab nws ob lub qhov muag. Sam tuaj yeem pom tias nws tus phooj ywg liab qab nyob rau hauv cov dej rushing, tab sis thaum nws ncav tes mus cawm Perdue, cov dej tau poob qis heev.
  
  "Nws zoo li nws ua tsis taus pa. Nws puas mob hawb pob? lwm tus txiv neej lub suab los ntawm tib qhov chaw raws li Nina.
  
  Sam ntsia ib ncig, tab sis nws nyob ib leeg nyob rau hauv lub red wasteland. Nyob rau ntawm qhov deb, nws pom tau ib lub tsev qub uas raug puas tsuaj uas zoo li lub tuam tsev fais fab. Cov duab ntxoov ntxoo dub nyob tom qab plaub lossis tsib plag tsev ntawm lub qhov rais khoob. Tsis muaj pa taws los ntawm cov yees, thiab cov nroj tsuag loj loj tau tawm ntawm cov phab ntsa los ntawm cov kab nrib pleb thiab cov crevices tsim los ntawm xyoo ntawm kev tso tseg. Los ntawm qhov chaw nyob deb, los ntawm qhov tob ntawm nws lub neej, nws tuaj yeem hnov tus hum tsis tu ncua. Lub suab nrov dua, me ntsis, txog thaum nws pom tau tias nws yog qee yam ntawm lub tshuab hluav taws xob.
  
  "Peb yuav tsum qhib nws txoj hlab pa! Rub nws lub taub hau rov qab rau kuv!" Nws hnov tus txiv neej lub suab dua, tiam sis Sam sim ua dua lwm lub suab, lub suab nrov nrov zuj zus, coj mus rau tag nrho cov pov tseg mus txog thaum av pib tshee.
  
  "Purdue!" - nws qw, sim ib zaug ntxiv kom cawm nws tus phooj ywg. Thaum nws ntsia mus rau hauv lub qhov dej dua, nws yog khoob tsuas yog ib lub cim pleev xim rau ntawm cov ntub dej, qias neeg hauv qab. Nws paub qhov no zoo thiab. Lub voj voog dub nrog cov rays ntshiab, zoo ib yam li cov streaks ntawm xob laim, nteg ntsiag to nyob rau hauv qab ntawm lub tog raj kheej, zoo li kab laug sab nyob rau hauv ambush. Sam gasped. "Kev txiav txim ntawm Lub Hnub Dub".
  
  "Sam! Sam, koj puas hnov kuv? - Nina insisted, nws lub suab los ze zog los ntawm huab cua plua plav ntawm qhov chaw deserted. Cov kev lag luam hum tau nce mus rau theem lag ntseg, thiab tom qab ntawd tib lub zog nws tau pom nyob rau hauv hypnosis pierced cua. Lub sijhawm no tsis muaj leej twg nyob ntawd los hlawv rau hauv av. Sam qw thaum nthwv dej ntawm pulsation los ze nws, yuam kom searing cua kub rau hauv nws lub qhov ntswg thiab qhov ncauj. Thaum nws los rau hauv kev sib cuag nrog nws, nws twb kidnapped nyob rau hauv lub nick ntawm lub sij hawm.
  
  "Nws nyob ntawm no!" - ib tug pom zoo txiv neej lub suab nrov nrov thaum Sam sawv nyob rau hauv pem teb nyob rau hauv txoj kev uas nws tau muab tso rau thaum muaj xwm ceev resuscitation. Nws lub ntsej muag yog txias thiab ntub nyob rau hauv Nina lub siab mos txhais tes, thiab saum toj no nws sawv ib nrab hnub nyoog Indian, luag ntxhi.
  
  "Ua tsaug ntau, tus kws kho mob!" Nina luag nyav ntawm Indian. Nws ntsia ntsoov Sam. "Huab Tais, koj nyob li cas?"
  
  "Nws zoo li kuv poob dej," Sam tswj tau croak, hnov qhov sov so tawm ntawm nws lub qhov muag. "Dab tsi tshwm sim?"
  
  "Tsis txhob txhawj txog nws tam sim no, ua li cas?" - Nws txhawb nws siab, saib zoo siab thiab zoo siab pom nws. Nws sawv los zaum, chim siab los ntawm cov neeg tuaj saib gawking, tab sis nws tsis tuaj yeem lash tawm ntawm lawv rau kev saib xyuas zoo li no, puas yog?
  
  "Au tus Tswv, kuv xav tias zoo li kuv nqos tau ib nkas loos dej hauv ib qho zaum," nws qw thaum Nina pab nws zaum.
  
  "Nws yuav yog kuv qhov txhaum, Sam," Nina lees paub. "Kuv zoo li ... muab dej pov rau hauv koj lub ntsej muag dua. Nws zoo li yuav pab koj sawv. "
  
  So nws lub ntsej muag, Sam ntsia nws. "Tsis yog tias nws poob kuv!"
  
  "Nws tsis txawm los ze ntawm koj daim di ncauj," nws luag ntxhi. "Kuv tsis ruam."
  
  Sam tau ua pa tob tob thiab txiav txim siab tsis sib cav rau tam sim no. Nina lub qhov muag tsaus nti loj yeej tsis tso nws tseg, zoo li nws tab tom sim nkag siab qhov nws xav. Thiab nws yog, qhov tseeb, xav paub meej tias, tab sis nws muab nws ob peb feeb kom rov qab los ntawm kev tawm tsam. Qhov uas lwm tus neeg caij tsheb hnov nws yws yog rau lawv tsuas yog cov lus tsis txaus ntseeg ntawm ib tug txiv neej nyob rau hauv throes ntawm qaug dab peg, tab sis Nina nkag siab cov lus tag nrho. Nws yeej unsetted nws, tab sis nws yuav tsum muab Sam ib feeb ua ntej nws pib nug seb nws puas nco qab dab tsi nws pom thaum underwater.
  
  "Koj puas nco qab qhov koj pom?" - nws nug involuntarily, dhau los ua ib tug neeg raug tsim txom ntawm nws tus kheej impatience. Sam ntsia nws, saib thaum xub thawj xav tsis thoob. Tom qab qee qhov kev xav, nws qhib nws lub qhov ncauj los hais lus, tab sis tseem nyob twj ywm kom txog thaum nws tsim tau. Qhov tseeb tiag, nws nco ntsoov txhua yam ntawm qhov kev tshwm sim no zoo dua li thaum Dr. Helberg hypnotized nws. Tsis xav ua kom Nina ntxhov siab ntxiv, nws softened nws teb me ntsis.
  
  "Kuv pom qhov no zoo dua. Thiab lub sij hawm no lub ntuj thiab lub ntiaj teb tsis yog daj, tab sis liab. Auj, thiab lub sijhawm no kuv tsis nyob ib puag ncig los ntawm tib neeg, "nws hais hauv nws lub suab nrov tshaj plaws.
  
  "Qhov no yog tag nrho?" Nws nug, paub tias nws tab tom tawm feem ntau ntawm nws.
  
  Nws teb tias "Hauv txoj cai, yog," nws teb. Tom qab ib ntus ntev, nws tau hais rau Nina tias, "Kuv xav tias peb yuav tsum ua raws li koj qhov kev kwv yees txog Purdue."
  
  "Vim li cas?" - nws nug. Nina paub Sam tau pom ib yam dab tsi vim nws hais Perdue lub npe thaum nws tsis nco qab, tab sis tam sim no nws ua si ruam.
  
  "Kuv tsuas yog xav tias koj muaj laj thawj zoo kom paub txog nws qhov chaw nyob. Txhua yam no tsw zoo li teeb meem rau kuv, "nws hais.
  
  "Zoo. Kuv zoo siab tias thaum kawg koj nkag siab qhov xwm txheej ceev. Tej zaum tam sim no koj yuav tsum tsis txhob sim yaum kuv kom so," nws hais nws cov lus qhuab qhia luv luv "Kuv-hais-koj-yog li" txoj moo zoo. Nina hloov hauv nws lub rooj zaum raws li cov lus tshaj tawm tuaj hla lub dav hlau intercom tias lawv tab tom yuav tsaws. Nws yog qhov tsis txaus siab thiab dav hlau ntev, thiab Sam vam tias Perdue tseem muaj sia nyob.
  
  Tom qab tawm hauv tshav dav hlau lub tsev, lawv txiav txim siab noj hmo thaum ntxov ua ntej rov qab mus rau Sam lub tsev nyob rau sab qab teb.
  
  "Kuv yuav tsum hu rau Purdue pilot. Cia li muab sijhawm rau kuv ua ntej koj ntes tsheb tavxij, ua li cas?" Nina hais rau Sam. Nws nodded thiab txuas ntxiv, tuav ob lub luam yeeb ntawm nws daim di ncauj kom pom nws. Sam tau ua haujlwm zoo heev ntawm kev zais nws cov kev txhawj xeeb los ntawm Nina. Nws taug kev nyob ib ncig ntawm nws, tham nrog tus kws tsav dav hlau, thiab nws tau muab nws ib lub luam yeeb thaum nws hla ntawm nws xub ntiag.
  
  Nqus luam yeeb thiab ua piv txwv saib lub hnub teeb tsa saum toj ntawm Edinburgh skyline, Sam tau khiav los ntawm cov xwm txheej ntawm nws lub zeem muag, tshawb nrhiav cov lus qhia txog qhov twg Perdue yuav raug tuav. Hauv keeb kwm yav dhau, nws tuaj yeem hnov Nina lub suab tuav nrog kev xav nrog txhua daim ntaub ntawv nws tau txais hauv xov tooj. Nyob ntawm seb lawv kawm tau dab tsi los ntawm Perdue tus tsav, Sam xav pib ntawm qhov chaw uas Perdue tau pom zaum kawg.
  
  Nws zoo siab rov haus luam yeeb dua tom qab ob peb teev ntawm abstinence. Txawm tias qhov txaus ntshai poob dej nws tau ntsib dhau los tsis txaus los ua kom nws tsis txhob nqus cov tshuaj lom. Nina muab lub xov tooj rau hauv nws lub hnab, tuav ib lub luam yeeb ntawm nws daim di ncauj. Nws zoo siab heev thaum nws sai sai taug kev ntawm nws.
  
  "Hu rau peb lub tsheb tavxij," nws hais. "Peb yuav tsum tau mus rau German consulate ua ntej lawv kaw."
  
  
  Tshooj 13
  
  
  Cov nqaij ntshiv tiv thaiv Perdue los ntawm kev siv nws txhais tes kom nyob twj ywm, hem nws hauv qab dej saum npoo av. Nws ua luam dej rau ob peb teev nyob rau hauv dej txias ntawm lub tank cylindrical, raug kev txom nyem los ntawm kev pw tsaug zog loj thiab qeeb reflexes.
  
  "Lwm sadistic Nazi tsim txom?" nws xav. 'Thov Vajtswv, cia kuv tuag sai sai. Kuv mus tsis tau lawm.
  
  Cov kev xav no tsis yog exaggerated los yog yug los ntawm kev hlub tus kheej, tab sis yog qhov tseeb qhov kev ntsuam xyuas tus kheej. Nws lub cev tau tshaib plab, deprived ntawm tag nrho cov as-ham thiab yuam kom nws tus kheej-preservation. Tsuas yog ib qho tau hloov pauv txij li chav tsev tau teeb pom kev zoo ob teev dhau los. Cov xim ntawm cov dej ua rau mob daj, uas Perdue lub siab dhau heev lawm pom tau tias yog zis.
  
  "Cia kuv tawm!" - nws qw ob peb zaug thaum lub sij hawm tsis muaj zog. Nws lub suab nrov nrov thiab qaug zog, tshee hnyo los ntawm qhov txias txias uas ua rau nws mus rau pob txha. Txawm hais tias dej tau tso tseg tsis ntev dhau los, nws tseem muaj kev phom sij ntawm kev poob dej yog tias nws nres ncaws nws ob txhais ceg. Hauv qab nws ob txhais taw blistered nteg tsawg kawg yog 15 feet ntawm dej puv lub tog raj kheej. Nws yuav tsis muaj peev xwm sawv yog tias nws ko taw nkees heev. Nws tsuas yog tsis muaj kev xaiv tab sis mus txuas ntxiv, txwv tsis pub nws yuav tuag txaus ntshai.
  
  Los ntawm cov dej, Perdue pom lub pulsation txhua feeb. Thaum qhov no tshwm sim, nws lub cev jerked, tab sis nws tsis ua mob rau nws, ua rau nws txiav txim siab tias nws yog ib qho kev tso tawm qis tam sim no los ua kom nws cov synapses nquag. Txawm nyob rau hauv nws lub xeev delirious nws pom qhov no txawv txawv heev. Yog tias lawv xav tau hluav taws xob rau nws, lawv tuaj yeem yooj yim tau ua li ntawd lawm. Tej zaum nws xav tias, lawv xav tsim txom nws los ntawm kev hla hluav taws xob los ntawm dej, tab sis lawv tau txiav txim siab qhov hluav taws xob.
  
  Kev pom tsis pom kev nkag mus rau hauv nws lub siab qaug zog. Nws lub paj hlwb NW nyuam qhuav muaj peev xwm txhawb nqa kev txav ntawm nws ceg ceg, qaug zog los ntawm kev pw tsaug zog thiab khoom noj khoom haus.
  
  "Tsis txhob ua luam dej," nws tseem hais rau nws lub hlwb, tsis paub tseeb tias nws hais lus nrov lossis lub suab uas nws hnov los ntawm nws lub siab. Thaum nws ntsia, nws ntshai heev pom ib lub zes ntawm wriggling squid zoo li creatures nyob rau hauv dej hauv qab nws. Ntshai ntshai ntawm lawv txoj kev qab los noj mov, nws sim rub nws tus kheej mus rau ntawm lub khob nplaum ntawm lub pas dej, tab sis tsis muaj dab tsi rub mus rau qhov tsis muaj kev khiav tawm.
  
  Ib lub tsev pheeb suab tau ncav cuag nws, ua rau nthwv dej ntawm hysteria hauv tus billionaire. Nws xav tias cov roj hmab appendage qhwv ib ncig ntawm nws txhais ceg ua ntej rub nws mus rau hauv qhov tob ntawm lub tank cylindrical. Dej puv nws lub ntsws thiab nws lub hauv siab kub hnyiab thaum nws saib ib qho kawg ntawm qhov chaw. Saib rau qhov uas tos nws tsuas yog txaus ntshai heev.
  
  "Txhua qhov kev tuag uas kuv tau xav txog kuv tus kheej, kuv yeej tsis xav tias kuv yuav xaus li no! Zoo li alpha rune tig mus rau tshauv," nws lub siab tsis meej pem nyuaj rau xav kom meej. Poob thiab ntshai tuag, Perdue tso kev xav, tsim, thiab txawm paddling. Nws lub cev hnyav hnyav tau poob mus rau hauv qab ntawm lub tank, thaum nws qhib qhov muag pom tsis muaj dab tsi tab sis dej daj thaum lub mem tes tua los ntawm nws ib zaug ntxiv.
  
  
  * * *
  
  
  "Qhov ntawd nyob ze," Klaus hais zoo siab. Thaum Perdue qhib nws lub qhov muag, nws tau pw saum txaj hauv qhov yuav tsum yog lub tsev kho mob. Txhua yam, los ntawm cov phab ntsa mus rau linen, yog tib xim raws li lub ntuj raug txim dej uas nws nyuam qhuav poob dej.
  
  "Tab sis yog tias kuv poob dej ..." nws sim ua kom nkag siab txog qhov xwm txheej txawv txawv.
  
  "Yog li, koj puas xav tias koj tau npaj ua tiav koj lub luag haujlwm rau Kev Txiav Txim, Herr Perdue?" Klaus nug. Nws zaum hnav ris tsho zoo nkauj zoo nkauj nyob rau hauv ib lub ci ob lub mis-breasted xim av ce, ntxiv los ntawm ib qho amber khi.
  
  Rau qhov Vajtswv, cia li ua si raws lub sijhawm no! Cia li ua si nrog kuv, David. Tsis muaj bullshit lub sijhawm no. Muab qhov nws xav tau. Koj tuaj yeem ua neeg phem tom qab thaum koj muaj kev ywj pheej, "nws hais rau nws tus kheej ruaj khov.
  
  "Kuv yog. Kuv npaj txhij rau txhua cov lus qhia, "Perdue slurred. Drooping eyelids zais nws txoj kev tshawb nrhiav ntawm chav nws nyob hauv thaum nws combed thaj chaw nrog nws ob lub qhov muag los txiav txim seb nws nyob qhov twg.
  
  Klaus hais tias "Koj tsis zoo siab heev," Klaus hais qhuav. Nws ob txhais tes tau npuaj ntawm nws tus ncej puab, zoo li nws tau sov so los yog hais lus lub cev ntawm tus ntxhais kawm ntawv theem siab. Perdue ntxub nws thiab nws lub suab lus German qias neeg, xa nrog lub suab nrov ntawm tus thawj coj, tab sis nws yuav tsum ua nws qhov zoo tshaj plaws kom tsis txhob cuam tshuam tus txiv neej.
  
  "Muab xaj rau kuv thiab koj yuav pom tias kuv mob hnyav npaum li cas," Perdue yws yws, ua pa hnyav. "Koj xav tau Amber Room. Kuv yuav coj nws tawm ntawm nws qhov chaw so zaum kawg thiab kuv tus kheej rov qab los ntawm no. "
  
  "Koj tsis paub tias qhov no nyob qhov twg, kuv tus phooj ywg," Klaus luag nyav. "Tab sis kuv xav tias koj tab tom sim xyuas seb peb nyob qhov twg."
  
  "Yuav ua li cas ntxiv ...?" Perdue pib, tab sis nws lub siab lub ntsws sai sai qhia nws tias nws yuav tsum tsis txhob nug cov lus nug. "Kuv yuav tsum paub qhov twg muab qhov no."
  
  "Lawv yuav qhia koj tias yuav coj nws mus qhov twg thaum koj tuaj tos nws. Qhov no yuav yog koj qhov khoom plig rau Lub Hnub Dub, "Klaus piav qhia. "Koj, tau kawg, nkag siab tias, ib txwm, koj yuav tsis tuaj yeem ua Renat ntxiv vim yog koj txoj kev ntxeev siab."
  
  "Qhov ntawd nkag siab," Perdue pom zoo.
  
  "Tab sis muaj ntau ntxiv rau koj txoj haujlwm, kuv tus hlub Herr Perdue. Koj yuav tsum tshem tawm koj cov npoj yaig yav dhau los Sam Cleave thiab qhov zoo siab tsis txaus ntseeg Dr. Gould ua ntej koj hais rau European Union Assembly, "Klaus tau hais.
  
  Perdue tuav lub ntsej muag ncaj thiab nodded.
  
  "Peb cov neeg sawv cev hauv EU yuav teeb tsa lub rooj sib tham xwm txheej ceev ntawm Pawg Sab Laj ntawm European Union hauv Brussels thiab caw cov xov xwm thoob ntiaj teb, thaum lub sijhawm koj yuav tshaj tawm luv luv rau peb," Klaus txuas ntxiv.
  
  "Kuv xav tias kuv yuav tau txais cov ntaub ntawv thaum lub sijhawm los txog," Perdue hais thiab Klaus nodded. "Txoj cai. Kuv yuav rub cov hlua tsim nyog los pib tshawb hauv Königsberg tam sim no. "
  
  "Caw Gould thiab Cleve tuaj koom koj, ua li cas?" Klaus quaj. "Ob tug noog, raws li lawv hais."
  
  "Kev ua si me me," Perdue luag ntxhi, tseem nyob hauv qab ntawm cov tshuaj hallucinogenic uas nws tau nqos dej tom qab ib hmos hauv tshav kub. "Muab kuv ... ob lub hlis."
  
  Klaus muab nws lub taub hau rov qab thiab giggled zoo li ib tug poj niam laus, crowing nrog zoo siab. Nws rocked rov qab mus txog thaum nws rov ua pa. "Kuv tus hlub, koj yuav ua nws hauv ob lub lis piam."
  
  "Qhov no tsis yooj yim sua!" - Perdue exclaimed, sim tsis txhob hnov qab hostile. "Tsuas yog npaj kev tshawb fawb zoo li qhov no yuav siv sijhawm ntau lub lis piam ntawm kev npaj."
  
  "Qhov no muaj tseeb. kuv paub. Tab sis peb muaj ib lub sij hawm uas tau nruj heev vim tag nrho cov kev ncua uas peb tau muaj vim yog koj tus cwj pwm tsis kaj siab, "sghed tus German invader. "Thiab peb qhov kev tawm tsam yuav tsis muaj qhov tsis ntseeg txog peb txoj kev npaj ua si nrog txhua qhov ua ntej peb ua rau lawv cov khoom muaj nqis zais."
  
  Perdue xav paub seb leej twg yog tus tom qab qhov kev tawm tsam no, tab sis nws tsis twv nug cov lus nug. Nws ntshai tias qhov no yuav ua rau nws tus neeg raug ntes mus rau lwm qhov kev tsim txom barbaric.
  
  "Tam sim no cia cov ob txhais ceg zoo ua ntej thiab peb yuav xyuas kom koj mus tsev hauv rau hnub. Tsis muaj teeb meem xa koj mus ua haujlwm li ... ?" Klaus chuckled, "Koj hu ua lus Askiv hu li cas? Le cripple?"
  
  Perdue luag nyav resignedly, chim siab tiag tiag uas nws yuav tsum nyob txawm ib teev ntev dua, cia nyob ib leeg ib lub lim tiam. Txog tam sim no nws tau kawm kom tsuas yog lees txais nws kom tsis txhob ua rau Klaus pov nws mus rau hauv lub qhov dej octopus dua. Tus German sawv thiab tawm hauv chav, qw: "Nyob zoo rau koj cov paj npleg!"
  
  Perdue ntsia ntawm lub khob cij qab qab uas nws tau txais thaum nws nyob hauv nws lub txaj pw hauv tsev kho mob, tab sis nws zoo li noj cib. Tau poob ob peb phaus tom qab hnub tshaib plab hauv chav tsim txom, Perdue tau nyuaj rau nws tus kheej los ntawm kev noj mov.
  
  Nws tsis paub, tab sis nws chav tsev yog ib qho ntawm peb ntawm lawv tus kheej kho mob tis.
  
  Tom qab Klaus tawm mus, Perdue ntsia ib ncig, sim nrhiav ib yam dab tsi uas tsis yog daj lossis amber xim. Nws nyuaj rau nws paub yog tias nws yog cov dej daj uas muaj mob uas nws tau ze li poob dej uas ua rau nws lub qhov muag pom txhua yam hauv amber tones. Nws tsuas yog piav qhia nws vim li cas nws thiaj pom cov xim txawv txawv txhua qhov chaw.
  
  Klaus tau taug kev hauv txoj kev ntev ntev mus rau qhov chaw uas nws cov tub ceev xwm tau tos cov lus qhia txog leej twg yuav nyiag tom ntej. Qhov no yog nws lub tswv yim tswv yim thiab nws yuav tsum tau ua kom tiav. Klaus Kemper yog ib tug thib peb tiam Freemason los ntawm Hesse-Kassel, uas tau coj los ntawm lub tswv yim ntawm lub koom haum Black Sun. Nws yawg yog Hauptsturmführer Karl Kemper, tus thawj coj ntawm Kleist Panzer Group thaum lub sijhawm Prague Offensive hauv 1945.
  
  Txij thaum nws tseem hluas, nws txiv tau qhia Klaus los ua tus thawj coj thiab ua tau zoo rau txhua yam nws ua. Tsis muaj chaw rau kev ua yuam kev hauv Kemper xeem, thiab nws tus txiv zoo siab tshaj plaws feem ntau siv txoj hauv kev tsis zoo los tswj nws cov lus qhuab qhia. Siv tus piv txwv ntawm nws txiv, Klaus sai sai pom tau hais tias charisma yuav ua tau txaus ntshai li ib tug Molotov cocktail. Ntau zaus nws tau pom nws txiv thiab yawg hem cov neeg ywj pheej thiab muaj hwj chim rau qhov chaw uas lawv tau muab los ntawm kev hais lus rau lawv nrog qee yam kev taw qhia thiab lub suab.
  
  Muaj ib hnub, Klaus xav tau lub hwj chim zoo li no, vim nws lub cev nyias nyias yuav tsis ua rau nws muaj kev sib tw zoo hauv kev ua yeeb yam txiv neej ntau dua. Txij li thaum nws tsis muaj kev ua kis las lossis lub zog, nws tsuas yog ntuj tsim rau nws los raus nws tus kheej hauv kev paub thoob ntiaj teb thiab kev hais lus zoo. Nrog rau cov txuj ci zoo li no meager, cov tub ntxhais hluas Klaus tau tswj hwm nws txoj hauj lwm hauv Order of the Black Sun ib ntus tom qab xyoo 1946 mus txog rau thaum nws ua tiav cov xwm txheej tseem ceeb ntawm lub koom haum tus thawj coj hloov kho. Klaus Kemper tsis yog tsuas yog tau txais kev txhawb nqa loj rau lub koom haum hauv kev kawm, kev nom kev tswv thiab nyiaj txiag, tab sis los ntawm 2013 nws kuj tau tsim nws tus kheej los ua ib qho ntawm cov koom haum tseem ceeb ntawm ob peb Black Sun cov haujlwm zais cia.
  
  Qhov project tshwj xeeb uas nws tau koom nrog tam sim no, thiab rau qhov uas nws tau nyiam ntau tus neeg koom tes hauv lub hli tsis ntev los no, yuav yog nws qhov kev ua tiav. Qhov tseeb, yog tias txhua tus tau mus raws li kev npaj, Klaus yuav zoo tau txais qhov chaw siab tshaj plaws hauv Kev Txiav Txim - Renatus's - rau nws tus kheej. Tom qab ntawd, nws yuav dhau los ua tus kws tsim vaj tsev ntawm kev tswj hwm lub ntiaj teb, tab sis txhawm rau kom nws ua tiav, nws xav tau qhov kev zoo nkauj baroque ntawm cov khoom muaj nqis uas ib zaug ua rau lub palace ntawm Tsar Peter lub Great.
  
  Tsis quav ntsej nws cov npoj yaig tsis meej pem txog cov khoom muaj nqis uas nws xav nrhiav, Klaus paub tias tsuas yog tus neeg tshawb nrhiav zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb tuaj yeem rov qab los rau nws. David Perdue-tus neeg tsim khoom zoo tshaj plaws, tus neeg taug txuj kev nyuaj billionaire, thiab tus kws tshaj lij kev kawm-muaj tag nrho cov peev txheej thiab kev paub Kemper xav tau los nrhiav cov khoom qub me me. Nws tsuas yog qhov txaj muag uas nws tsis tuaj yeem ua tiav thab plaub Scot rau hauv kev xa tawm, txawm tias Perdue xav tias Kemper tuaj yeem dag los ntawm nws txoj kev ua raws li tam sim ntawd.
  
  Nyob rau hauv qhov chaw tos txais, nws cov minions respectfully greeted nws thaum nws tawm mus. Klaus shook nws lub taub hau poob siab thaum nws taug kev hla lawv.
  
  Nws hais rau lawv tias "Kuv yuav rov qab tag kis,"
  
  "Txoj Cai rau David Perdue, tus tswv?" - nug lub taub hau.
  
  Klaus tau taug kev mus rau hauv qhov chaw pov tseg uas nyob ib puag ncig lawv thaj chaw nyob rau yav qab teb Kazakhstan thiab teb tsis ncaj: "Tua nws."
  
  
  Tshooj 14
  
  
  Nyob rau ntawm German consulate, Sam thiab Nina tau hu rau British Embassy nyob Berlin. Lawv pom tias Perdue tau teem sijhawm nrog Ben Carrington thiab Gaby Holzer lig ob peb hnub ua ntej, tab sis qhov ntawd yog txhua yam lawv paub.
  
  Lawv yuav tsum tau mus tsev txij li lub sijhawm kaw rau hnub no, tab sis tsawg kawg lawv muaj peev xwm ua mus ntxiv. Qhov no yog Sam Cleave lub forte. Raws li Pulitzer tus nqi zog-yeej cov neeg sau xov xwm tshawb nrhiav, nws paub meej tias yuav ua li cas thiaj li tau txais cov ntaub ntawv nws xav tau yam tsis tau muab pob zeb pov rau hauv lub pas dej.
  
  "Kuv xav paub yog vim li cas nws thiaj li yuav tsum tau ntsib nrog tus poj niam Gabi," Nina hais, ntim nws lub qhov ncauj nrog ncuav qab zib. Nws tab tom yuav noj lawv nrog cov qhob noom xim kasfes, tab sis nws tau tshaib plab thiab lub lauj kaub tsuas yog siv sijhawm ntev heev kom sov.
  
  Sam teb tias, "Kuv yuav mus xyuas nws sai li sai tau thaum kuv qhib kuv lub laptop," Sam teb, muab nws lub hnab pov rau ntawm lub rooj zaum ua ntej nqa nws lub nra mus rau chav ntxhua khaub ncaws. "Ua rau kuv ib co chocolate kub, thov!"
  
  "Tau kawg," nws luag ntxhi, so crumbs ntawm nws lub qhov ncauj. Nyob hauv chav ua noj ib ntus, Nina pab tsis tau tab sis nco txog qhov txaus ntshai rov qab los ntawm lub dav hlau ya mus tsev. Yog tias nws tuaj yeem nrhiav txoj hauv kev los cia siab tias Sam qhov qaug dab peg, nws yuav yog ib qho kev pab loj, txo qhov kev pheej hmoo ntawm kev puas tsuaj rau lwm zaus lawv yuav tsis muaj hmoo kom muaj kws kho mob nyob ib puag ncig. Yuav ua li cas yog thaum lawv nyob ib leeg?
  
  'Yuav ua li cas yog qhov no tshwm sim thaum sib deev?' Nina xav txog nws, ntsuas qhov txaus ntshai tab sis muaj kev lom zem. "Cia li xav txog nws yuav ua li cas yog tias nws tso lub zog ntawd los ntawm lwm yam uas tsis yog nws xib teg?" Nws pib giggle ntawm cov duab funny hauv nws lub siab. 'Qhov ntawd yuav ua rau lub suab quaj ntawm 'Au kuv tus Vajtswv!' puas yog?' Khiav los ntawm txhua yam kev tsis txaus ntseeg hauv nws lub taub hau, Nina pab tsis tau tab sis luag. Nws paub tias nws tsis lom zem kiag li, tab sis nws tsuas yog muab rau tus kws sau keeb kwm qee cov tswv yim tsis zoo thiab nws pom qee qhov kev lom zem hauv nws.
  
  "Dab tsi funny?" Sam luag ntxhi thaum nws taug kev mus rau hauv chav ua noj kom tau ib khob ambrosia.
  
  Nina tuav nws lub taub hau kom tso tseg, tab sis nws tab tom tuav nrog luag, snorting ntawm bouts ntawm giggles.
  
  "Tsis muaj dab tsi," nws luag ntxhi. "Tsuas yog ib co tas luav nyob hauv kuv lub taub hau txog ib tug pas nrig. Tsis nco qab lawm".
  
  "Ok," nws luag ntxhi. Nws nyiam nws thaum Nina luag. Tsis tsuas yog nws muaj suab paj nruag luag uas tib neeg pom muaj kab mob, tab sis nws kuj feem ntau me ntsis siab-strung thiab temperamental. Hmoov tsis zoo, nws tau dhau los ua tsis tshua pom nws luag li tiag tiag.
  
  Sam tau tso nws lub laptop kom nws tuaj yeem txuas rau nws lub desktop router kom nrawm nrawm dua li nws lub cuab yeej wireless.
  
  "Thaum kawg, kuv yuav tsum cia Perdue ua rau kuv ib qho ntawm lawv cov wireless modems," nws yws. "Cov no kwv yees yav tom ntej."
  
  "Koj puas muaj ncuav qab zib ntxiv?" nws hu nws los ntawm chav ua noj thaum nws hnov nws qhib thiab kaw lub qhov rooj ntawm txhua qhov chaw hauv nws qhov kev tshawb nrhiav.
  
  "Tsis yog, tab sis kuv tus neeg nyob ze tau ci rau kuv ib co oatmeal chocolate chip ncuav qab zib. Tshawb xyuas lawv, tab sis kuv paub tseeb tias lawv tseem zoo. Saib hauv lub thawv ntawm lub tub yees, "nws qhia.
  
  "Cuaj lawv! Tau!"
  
  Sam qhib kev tshawb nrhiav Gabi Holtzer thiab nrhiav tau tam sim ntawd ib yam dab tsi uas ua rau nws xav tsis thoob.
  
  "Nina! Koj yuav tsis ntseeg qhov no, "nws hais, skimming los ntawm suav tsis txheeb xov xwm tshaj tawm thiab cov ntawv xov xwm txog kev tuag ntawm tus kws tshaj xov xwm German. "Tus poj niam no tau ua haujlwm rau tsoomfwv German qee lub sijhawm dhau los, ua cov neeg tua neeg no. Nco ntsoov cov kev tua neeg hauv Berlin thiab Hamburg thiab ob peb qhov chaw ua ntej peb mus so?
  
  "Yog, vaguely. Yog li cas txog nws?" Nina nug, zaum saum lub rooj zaum ntawm lub rooj zaum nrog nws lub khob thiab ncuav qab zib.
  
  "Nws ntsib Perdue ntawm British High Commission hauv Berlin, thiab tau txais qhov no: hnub nws tshaj tawm tias nws tua tus kheej," nws hais txog ob lo lus kawg hauv nws qhov tsis meej pem. "Nws yog tib hnub Perdue ntsib tus txiv neej Carrington no."
  
  Nina tau sau tseg tias "Lub sijhawm kawg uas leej twg pom nws," "Yog li Perdue ploj mus tib hnub nws ntsib ib tug poj niam uas tua tus kheej tsis ntev tom qab ntawd. Qhov no smacks ntawm kev koom ua ke, puas yog?
  
  "Tsuas yog tib tus neeg ntawm lub rooj sib tham uas tsis tuag lossis ploj lawm yog Ben Carrington," Sam hais ntxiv. Nws ntsia daim duab ntawm tus txiv neej Askiv ntawm qhov screen kom nco ntsoov nws lub ntsej muag. "Kuv xav nrog koj tham, tus tub."
  
  "Raws li kuv nkag siab nws, tag kis peb mus rau sab qab teb," Nina hais.
  
  Sam hais tias "Yog lawm, qhov ntawd yog, sai li sai tau thaum peb mus ntsib Reichtisusis," Sam hais. "Nws yuav tsis mob kom paub tseeb tias nws tseem tsis tau los tsev."
  
  "Kuv hu nws lub xov tooj ntawm tes ntau dua. Nws tawm, tsis muaj suab, tsis muaj dab tsi," nws hais ntxiv.
  
  "Tus poj niam tuag no txuas nrog Purdue li cas?" Sam nug.
  
  "Tus kws tsav dav hlau hais tias Perdue xav paub vim li cas nws lub davhlau mus rau Copenhagen raug txwv tsis pub nkag. Txij li thaum nws yog ib tus neeg sawv cev ntawm tsoomfwv German, nws tau raug caw tuaj rau hauv tebchaws Askiv los tham txog vim li cas qhov no tshwm sim, "Nina qhia. "Tab sis qhov ntawd yog txhua tus thawj coj paub. Qhov no yog lawv qhov kawg kev sib cuag, yog li cov neeg tsav dav hlau tseem nyob hauv Berlin. "
  
  "Yexus. Kuv yuav tsum lees, Kuv tau txais kev xav tsis zoo txog qhov no, "Sam lees.
  
  "Koj tau lees tias thaum kawg," nws teb. "Koj hais ib yam dab tsi thaum koj qaug dab peg, Sam. Thiab qhov ntawd yeej txhais tau tias cov khoom cua daj cua dub. "
  
  "Dab tsi?" - nws nug.
  
  Nws coj lwm qhov tom ntawm lub ncuav qab zib. "Black Sun".
  
  Ib tug grim qhia tshwm rau ntawm Sam lub ntsej muag thaum nws ob lub qhov muag ntsia rau hauv pem teb. "Damn nws, Kuv tsis nco qab qhov ntawd," nws hais ntsiag to. "Tam sim no kuv nco qab."
  
  "Koj pom qhov no qhov twg?" Nws nug bluntly, paub txog qhov txaus ntshai ntawm lub cim thiab nws lub peev xwm los tig kev sib tham rau hauv kev nco tsis zoo.
  
  "Nyob hauv qab ntawm lub qhov dej," nws hais. "Kuv tau xav. Tej zaum kuv yuav tsum tham nrog Dr. Helberg txog lub zeem muag no. Nws yuav paub txhais tau li cas. "
  
  "Thaum koj nyob ntawm nws, nug nws cov kev xav hauv kev kho mob txog kev pom kev pom qhov muag daj. Kuv twv qhov no yog qhov tshwm sim tshiab uas nws yuav tsis tuaj yeem piav qhia, "nws hais khov kho.
  
  "Koj tsis ntseeg txog kev puas siab puas ntsws, koj puas yog?" Sam sighed.
  
  "Tsis yog, Sam, kuv tsis paub. Nws tsis tuaj yeem yog tias qee qhov kev coj cwj pwm zoo txaus los kuaj xyuas tib neeg sib txawv, "nws hais. "Nws paub tsawg dua txog kev puas siab puas ntsws ntau dua li koj ua. Nws txoj kev paub yog raws li kev tshawb fawb thiab kev xav ntawm qee qhov qub qub, thiab koj txuas ntxiv tso siab rau nws qhov kev sim ua tsis tiav los tsim nws tus kheej txoj kev xav. "
  
  "Yuav ua li cas kuv thiaj paub ntau tshaj nws?" nws snapped rov qab rau nws.
  
  "Vim koj nyob rau nws, idiot! Koj tau ntsib cov phenomena, thaum nws tsuas yog kwv yees. Txog thaum nws hnov, hnov thiab pom nws zoo li koj ua, tsis muaj txoj hauv kev hauv ntuj txiag teb tsaus nws tuaj yeem pib nkag siab qhov peb tab tom cuam tshuam nrog!" Nina bark. Nws poob siab heev rau nws thiab nws txoj kev tso siab tsis ncaj rau Dr. Helberg.
  
  "Thiab dab tsi, hauv koj lub tswv yim tsim nyog, peb puas cuam tshuam nrog, zib ntab?" nws nug sarcastically. "Qhov no puas yog ib yam ntawm koj phau ntawv keeb kwm yav dhau los? Oh yog, Vajtswv. Tam sim no kuv nco qab! Tej zaum koj yuav ntseeg nws."
  
  "Helberg yog tus kws kho mob hlwb! Txhua yam nws paub yog dab tsi ib pawg ntawm psychopathic idiots tau pom nyob rau hauv qee qhov kev tshawb fawb raws li qhov xwm txheej tsis muaj nyob ze ntawm qhov txawv txawv uas koj, kuv tus hlub, tau ntsib! Sawv, damn nws! Txhua yam uas tsis yog koj tsis yog psychosomatic xwb. Ib yam dab tsi sab nraud yog tswj koj lub zeem muag. Ib yam dab tsi ntse yog tswj hwm koj lub paj hlwb cortex, "nws piav qhia nws qhov kev xav.
  
  "Vim nws hais lus ntawm kuv?" nws luag ntxhi sardonically. "Thov nco ntsoov tias txhua yam hais ntawm no sawv cev rau qhov kuv twb paub lawm, dab tsi twb nyob hauv kuv lub siab xav."
  
  "Tom qab ntawd piav qhia qhov kub tsis zoo," nws tau hais sai sai, ua rau Sam.
  
  "Tseem pom tias kuv lub hlwb kuj tswj kuv lub cev kub. "Ib yam," nws tawm tsam, tsis qhia nws qhov tsis paub tseeb.
  
  Nina luag luag ntxhi. "Koj lub cev kub-Kuv tsis quav ntsej qhov koj xav tias koj kub npaum li cas, Playboy-tsis tuaj yeem ncav cuag cov khoom cua sov ntawm xob laim. Thiab qhov no yog qhov uas tus kws kho mob tuaj tos hauv Bali, nco ntsoov? Koj ob lub qhov muag tso rau hauv hluav taws xob muaj zog heev uas "koj lub taub hau yuav tawg," nco qab?
  
  Sam tsis teb.
  
  "Thiab ib qho ntxiv," nws hais ntxiv nws qhov kev yeej, "hypnosis tau hais tias ua rau muaj kev nce qib ntawm oscillatory hluav taws xob ua haujlwm hauv qee cov neurons hauv lub hlwb, ntse heev!" Xijpeem yog hypnotizing koj yog xa ib qho tsis txaus ntseeg ntawm hluav taws xob lub zog los ntawm koj, Sam. Koj tsis pom tias dab tsi tshwm sim rau koj yog categorically dhau qhov kev xav ntawm kev xav yooj yim?
  
  "Tom qab ntawd koj xav li cas?" - nws qw. "Shaman? Kev kho electroshock? Paintball? Colonoscopy?
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Nws dov nws ob lub qhov muag. "Tsis muaj leej twg tham nrog koj. Koj puas paub? Deal nrog no shit koj tus kheej. Mus saib tus charlatan ntawd thiab cia nws khaws koj lub hlwb me ntsis kom txog thaum koj tsis paub zoo li nws. Qhov no yuav tsum tsis txhob taug kev ntev rau koj!"
  
  Nrog cov lus no, nws tau khiav tawm ntawm chav tsev thiab tsoo lub qhov rooj. Yog hais tias nws muaj tsheb nyob ntawd, nws yuav ncaj nraim mus tsev rau Oban, tab sis nws tau daig ib hmos. Sam paub zoo dua li ntxhov nrog Nina thaum nws npau taws, yog li nws tau siv hmo ntuj ntawm lub rooj zaum.
  
  Lub suab nrov nrov ntawm nws lub xov tooj tsa Nina sawv ntxov. Nws sawv ntawm qhov tob tob, tsis muaj kev npau suav uas tau luv heev, thiab zaum saum txaj. Lub xov tooj tau ringing qhov chaw hauv nws lub hnab nyiaj, tab sis nws nrhiav tsis tau lub sij hawm los teb.
  
  "Okay, ok, damn nws," nws yws los ntawm paj rwb ntaub ntawm nws lub siab xav. Fantically fiddling nrog nws pleev, yuam sij, thiab deodorant, thaum kawg nws tau tawm ntawm nws lub xov tooj ntawm tes, tab sis kev hu twb tas lawm.
  
  Nina frowned thaum nws ntsia nws lub moos. Twb yog 11:30 sawv ntxov ces Sam cia nws pw.
  
  "Zoo heev. Koj twb ua rau kuv ntxhov siab hnub no, "nws cem Sam thaum nws tsis tuaj. "Nws yuav zoo dua yog tias koj pw koj tus kheej." Thaum nws tawm hauv chav, nws paub tias Sam tau ploj mus. Taug kev ntawm lub lauj kaub, nws ntsia nws lub xov tooj screen. Nws ob lub qhov muag tsis tshua pom, tab sis nws tseem paub tseeb tias nws tsis paub tus lej. Nws nias redial.
  
  "Dr. Helberg lub chaw ua haujlwm," tus tuav ntaub ntawv teb.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Nina xav. 'Nws mus lawm.' Tab sis nws cia nws txias yog tias nws ua yuam kev. "Nyob zoo, qhov no yog Dr. Gould. Kuv puas tau txais xov tooj los ntawm tus xov tooj no?
  
  "Dr. Gould?" tus poj niam rov zoo siab heev. "Yog! Yog lawm, peb tau sim hu rau koj. Qhov no yog hais txog Mr. Cleve. Puas muaj peev xwm...?"
  
  "Nws puas yog?" Nina exclaimed.
  
  "Koj puas tuaj yeem tuaj rau peb lub chaw haujlwm ...?"
  
  "Kuv nug koj ib lo lus nug!" Nina sawv tsis tau. "Thov qhia rau kuv paub yog tias nws ua li cas ua ntej!"
  
  "Peb... peb tsis paub, Dr. Gould," tus poj niam teb tsis txaus ntseeg.
  
  "Lub ntuj raug txim txhais li cas?" Nina yog seething, nws npau taws los ntawm kev txhawj xeeb rau Sam tus mob. Nws hnov ib lub suab nrov tom qab.
  
  "Zoo, ma'am, nws zoo li ... um ... levitate."
  
  
  Tshooj 15
  
  
  Detlef tau sib cais cov floorboards qhov twg lub qhov cua yog, tab sis thaum nws tso lub taub hau ntawm ib tug ntsia hlau ntsia hlau rau hauv lub qhov thib ob ntsia hlau qhov, tag nrho cov qauv mus rau hauv lub phab ntsa uas nws yog ntsia. Ib qho kev sib tsoo nrov ua rau nws poob thiab nws poob rov qab, thawb nws tus kheej tawm ntawm phab ntsa nrog nws txhais taw. Thaum nws zaum thiab saib, phab ntsa pib txav mus rau sab, zoo li lub qhov rooj zawv zawg.
  
  "Dab tsi...?" nws qhib nws ob lub qhov muag, sawv ntawm nws txhais tes uas nws tseem tab tom pw hauv pem teb. Lub qhov rooj tau coj mus rau qhov nws xav tias yog lawv chav tsev nyob sib ze, tab sis hloov chaw tsaus nti tau dhau los ua chav zais cia nyob ib sab ntawm Gabi lub chaw ua haujlwm rau lub hom phiaj uas nws yuav pom sai sai no. Nws sawv ntawm nws ko taw, plua plav tawm ntawm nws lub ris thiab lub tsho. Raws li txoj kev tsaus ntuj tos nws, nws tsis xav taug kev sab hauv, vim nws txoj kev kawm tau qhia nws kom tsis txhob maj mus rau qhov chaw tsis paub - yam tsawg kawg tsis muaj riam phom.
  
  Detlef tau mus txais nws Glock thiab lub teeb nyem, yog tias chav tsis paub yog teeb tsa lossis muaj lub tswb. Qhov no yog qhov nws paub zoo tshaj plaws - kev ruaj ntseg ua txhaum cai thiab kev tawm tsam kev tua neeg. Nrog rau qhov tseeb, nws tsom lub thoob rau hauv qhov tsaus ntuj, ua kom nws lub plawv dhia kom ruaj khov kom nws thiaj li tuaj yeem tua tau tshuaj tua kab mob yog tias tsim nyog. Tab sis lub plawv dhia tsis tuaj yeem txwv tsis pub muaj kev zoo siab lossis nrawm ntawm adrenaline. Detlef xav zoo li qub dua thaum nws nkag mus rau hauv chav tsev, ntsuas lub cheeb tsam thiab ua tib zoo tshuaj xyuas sab hauv rau ib qho kev taw qhia lossis cov khoom siv cuam tshuam.
  
  Tab sis rau nws qhov kev poob siab, nws tsuas yog ib chav xwb, txawm hais tias dab tsi nyob hauv yog deb ntawm uninteresting.
  
  "Idiot," nws cem nws tus kheej thaum nws pom tus qauv teeb hloov ntawm ib sab ntawm lub qhov rooj sab hauv. Nws muab nws tso kom nws pom tag nrho ntawm chav tsev. Gaby chav xov tooj cua tau teeb pom kev zoo los ntawm ib lub teeb teeb uas dai ntawm lub qab nthab. Nws paub tias nws yog nws vim tias nws daim di ncauj blackcurrant sawv ntawm kev mloog ntawm ib sab ntawm nws cov luam yeeb. Ib tug ntawm nws cardigans tseem draped nyob rau sab nraum qab ntawm lub rooj zaum chaw ua hauj lwm me me, thiab Detlef yuav tsum tau kov yeej txoj kev tu siab ntawm pom nws tus poj niam tej yam.
  
  Nws khaws cov mos mos cashmere cardigan thiab nqus nws cov ntxhiab tsw qab ua ntej muab nws rov qab los tshuaj xyuas cov khoom siv. Chav tsev muaj plaub lub rooj. Ib qhov twg nws lub rooj zaum sawv, ob qho tib si ntawm ob sab ntawm nws, thiab lwm qhov ntawm lub qhov rooj uas nws khaws cov ntaub ntawv hauv qhov zoo li cov folders - nws tsis tuaj yeem txheeb xyuas tam sim ntawd. Nyob rau hauv lub teeb ci ntawm lub teeb ci, Detlef xav zoo li nws tau nqis rov qab rau lub sijhawm. Ib qho tsw tsw ntxhiab uas ua rau nws nco txog lub tsev cia puav pheej puv chav nrog cov phab ntsa uas tsis tau pleev xim rau.
  
  "Wow, zib mu, kuv xav tias koj ntawm txhua tus neeg yuav tau dai ib co duab thiab ob peb daim iav," nws hais rau nws tus poj niam thaum nws ntsia ib ncig ntawm chav xov tooj cua. "Qhov no yog qhov koj ib txwm ua; decorated txhua yam. "
  
  Qhov chaw ua rau nws nco txog lub qhov taub lossis chav nug hauv cov yeeb yaj kiab qub. Ntawm nws lub rooj yog ib qho contraption zoo ib yam li CB xov tooj cua, tab sis nws txawv nyob rau hauv qee txoj kev. Ua ib tug ua tiav ignoramus nyob rau hauv hom kev sib txuas lus hauv xov tooj cua, Detlef nrhiav qhov hloov. Muaj ib txoj hlua hlau txuas txuas rau ntawm lub kaum sab xis sab xis, yog li nws sim nws. Dheev, ob lub ntsuas me me tau teeb, lawv cov koob nce thiab ntog raws li qhov zoo li qub los ntawm tus neeg hais lus.
  
  Detlef ntsia lwm yam khoom siv. Nws tau sau tseg tias "Lawv saib nyuaj dhau los xav txog yam tsis yog tus kws tshawb fawb foob pob hluav taws," nws sau tseg. "Qhov no txhais li cas, Gabi?" - nws nug, pom ib lub rooj tsavxwm loj loj uas muab tso rau saum lub rooj uas cov ntaub ntawv nteg. Pinned rau lub rooj tsavxwm, nws pom ob peb kab lus hais txog kev tua neeg uas Gabi tau tshawb xyuas yam tsis muaj nws cov thawj coj paub. Nws tau sau 'MILLA' ntawm sab nrog lub cim liab.
  
  "Leej twg yog Milla, me nyuam?" nws ntxhi. Nws nco txog ib qho kev nkag rau hauv nws phau ntawv teev npe los ntawm qee yam Milla nyob rau tib lub sijhawm raws li ob tug txiv neej uas nyob ntawm nws txoj kev tuag. "Kuv yuav tsum paub. Nws yog qhov tseem ceeb".
  
  Tab sis txhua yam uas nws hnov tau yog lub suab ntxhi ntawm cov zaus uas tuaj hauv nthwv dej hauv xov tooj cua. Nws ob lub qhov muag mus rau pem hauv ntej ntawm lub rooj tsavxwm, qhov twg ib yam dab tsi ci thiab ci ntsa iab ua rau nws nyiam. Ob daim duab puv xim pom lub palace hauv gilded splendor. "Wow," Detlef yws yws, xav tsis thoob los ntawm kev nthuav dav thiab kev ua haujlwm tsis zoo uas ua rau cov phab ntsa ntawm chav luxurious. Lub stucco ntawm amber thiab kub tsim cov cim zoo nkauj thiab cov duab, framed ntawm cov ces kaum los ntawm cov duab me me ntawm cherubs thiab vajtswv poj niam.
  
  "Tus nqi ntawm $ 143 lab? Vajtswv, Gabi, koj puas paub qhov no yog dab tsi?" nws yws yws thaum nws nyeem cov lus qhia txog qhov ploj ntawm daim duab hu ua Amber Room. "Koj ua li cas rau chav no? Koj yuav tsum tau muaj qee yam ua nrog nws; txwv tsis pub muaj qhov no yuav nyob ntawm no, puas yog?
  
  Tag nrho cov ntawv tua neeg tau sau tseg uas qhia txog qhov ua tau tias Amber Room muaj qee yam ua rau nws. Nyob rau hauv lo lus 'MILLA', Detlef pom ib daim ntawv qhia ntawm Russia thiab nws ciam teb nrog Belarus, Ukraine, Kazakhstan thiab Lithuania. Saum toj no lub Kazakh steppe cheeb tsam thiab Kharkov, Ukraine, muaj cov zauv sau nyob rau hauv liab cwj mem, tab sis lawv tsis muaj ib tug paub. tsim, xws li ib tug xov tooj los yog kev tswj xyuas: Zoo li los ntawm kev sib tsoo, Gaby tau sau cov lej ob npaug rau ntawm daim duab qhia chaw uas nws pinned rau ntawm phab ntsa.
  
  Dab tsi ua rau nws xav tau yog qhov muaj txiaj ntsig zoo uas dai ntawm lub ces kaum ntawm lub rooj tsavxwm cork. Txuas mus rau ib lub paj liab liab nrog ib txoj kab xiav tsaus nti nyob rau hauv nruab nrab yog ib qho khoom plig nrog cov ntawv sau hauv Lavxias. Detlef ua tib zoo tshem nws thiab pinned rau nws lub tsho khuam hauv qab nws lub tsho.
  
  "Dab tsi yog ntuj raug txim koj tau txais koj tus kheej mus rau hauv, tus hlub?" - nws ntxhi rau nws tus poj niam. Nws coj ob peb daim duab nrog nws lub koob yees duab xov tooj ntawm tes thiab ua ib qho luv luv video clip ntawm chav tsev thiab nws cov ntsiab lus. "Kuv yuav pom tias qhov no ua rau koj thiab Perdue koj tau sib tham, Gabi," nws tau cog lus. "Thiab tom qab ntawd kuv yuav nrhiav nws cov phooj ywg uas yuav qhia kuv tias nws nyob qhov twg, txwv tsis pub lawv yuav tuag."
  
  Tam sim ntawd, lub cacophony ntawm static tuaj ntawm lub xov tooj cua nyob rau ntawm Gabi lub rooj, scaring Detlef ib nrab rau kev tuag. Nws leaned rov qab rau ntawm daim ntawv-strewn lub rooj, thawb nws nrog xws li quab yuam uas ib co ntawm cov folders slipped thiab tawg nyob rau hauv disarray thoob plaws hauv pem teb.
  
  "Vajtswv! Kuv lub siab fucking!" - nws qw, clutching nws lub hauv siab. Cov koob ntsuas liab tau dhia sab laug thiab sab xis sai. Qhov no tau ceeb toom rau Detlef ntawm cov laus hi-fi tshuab, uas yuav yog li tso tawm qhov ntim lossis qhov tseeb ntawm cov xov xwm raug ntaus rau lawv. Vim muaj kev cuam tshuam, nws hnov ib lub suab tshwm thiab ploj mus. Thaum kev soj ntsuam ze dua, nws pom tau tias tsis yog kev tshaj tawm, tab sis hu xov tooj. Detlef zaum ntawm nws tus poj niam lig lub rooj zaum thiab ua tib zoo mloog. Nws yog ib tug poj niam lub suab hais lus ib zaug. Frowning, nws leaned dua. Nws ob lub qhov muag tam sim ntawd nthuav dav. Muaj ib lo lus txawv nyob ntawd uas nws paub.
  
  "Gab!"
  
  Nws zaum warily, tsis paub yuav ua li cas. Tus poj niam txuas ntxiv hu nws tus poj niam hauv Lavxias; nws hais tau, tiam sis tsis tau hais lus. Kev txiav txim siab tham nrog nws, Detlef maj nrawm qhib nws lub xov tooj browser saib cov xov tooj cua qub thiab lawv tau tswj hwm li cas. Hauv nws txoj kev npau taws, nws tus ntiv tes xoo tas li nkag mus rau hauv kev tshawb nrhiav nrog qhov tsis raug, uas ua rau nws poob siab tsis txaus ntseeg.
  
  "Crap! Tsis yog "kev sib txuas lus nrog ib tug tswv cuab"! " nws yws yws raws li ob peb cov duab liab qab tshwm sim ntawm nws lub xov tooj screen. Nws lub ntsej muag glistening nrog hws thaum nws maj nrawm rau kev pab hauv kev khiav hauj lwm cov cuab yeej sib txuas lus qub. "Saib! Tos!" nws qw rau hauv xov tooj cua raws li ib tug poj niam lub suab hu kom Gabi teb. "Cia li tos kuv! Aw, damn!"
  
  Kev npau taws los ntawm qhov tsis txaus siab ntawm nws qhov kev tshawb nrhiav hauv Google, Detlef tau tuav phau ntawv tuab, plua plav thiab muab pov rau hauv xov tooj cua. Cov rooj plaub hlau tau xoob me ntsis, thiab lub raj poob los ntawm lub rooj, dai ntawm txoj hlua. "Fuck koj!" - nws squealed, tag nrho ntawm kev poob siab ntawm tsis muaj peev xwm tswj tau lub cuab yeej.
  
  Muaj lub suab nrov nrov ntawm lub xov tooj cua thiab ib tug txiv neej lub suab uas muaj zog Lavxias teb sab lus tuaj ntawm tus neeg hais lus. "Fuck koj ib yam, bro."
  
  Detlef xav tsis thoob. Nws dhia thiab taug kev mus rau qhov chaw uas nws tau tso lub cuab yeej. Nws tuav lub viav vias microphone nws nyuam qhuav tawm tsam nrog phau ntawv thiab clumsily nqa nws. Tsis muaj khawm ntawm lub cuab yeej los qhib kev tshaj tawm, yog li Detlef tsuas yog pib tham.
  
  "Nyob zoo? Hav! Nyob zoo?" nws hu, nws ob lub qhov muag darting nyob ib ncig ntawm lub desperate kev cia siab tias ib tug neeg yuav teb nws. Nws txhais tes so softly ntawm lub transmitter. Rau qee lub sijhawm, tsuas yog lub suab nrov zoo li qub. Tom qab ntawd lub creaking ntawm raws tau hloov nyob rau hauv ntau yam modulations puv lub me me, eerie chav raws li ib tug tib neeg nyob tos nyob rau hauv kev cia siab.
  
  Thaum kawg, Detlef yuav tsum lees txais yeej. Kev ntxhov siab, nws tshee lub taub hau. "Thov hais?" - nws quaj lus Askiv, paub tias Lavxias teb sab ntawm lwm qhov kawg ntawm kab tej zaum tsis hais lus German. "Thov? Kuv tsis paub yuav ua li cas nrog cov khoom no. Kuv yuav tsum qhia rau koj paub tias Gabi yog kuv tus poj niam. "
  
  Ib tug poj niam lub suab creaked los ntawm tus hais lus. Detlef tau pom zoo. "Qhov no puas yog Milla? Koj puas yog Milla?
  
  Nrog kev tsis txaus siab qeeb, tus poj niam teb tias, "Gabi nyob qhov twg?"
  
  "Nws tuag," nws teb, ces xav nrov nrov txog txoj cai. "Kuv puas yuav tsum hais 'qhov kawg'?"
  
  "Tsis yog, nws yog qhov zais cia L-band kis tau tus mob siv amplitude modulation raws li tus neeg nqa khoom nthwv dej," nws tau lees paub nws ua lus Askiv tawg, txawm hais tias nws tau txawj ntse hauv cov lus ntawm nws txoj kev lag luam.
  
  "Dab tsi?" Detlef yelped nyob rau hauv tag nrho tsis meej pem ntawm ib qho kev kawm nws yog kiag li unskilled ntawm.
  
  Nws sighed. "Qhov kev sib tham no zoo li kev sib tham hauv xov tooj. Koj hais. kuv hais. Tsis tas yuav hais "ua tiav."
  
  Detlef zoo siab tau hnov qhov no. "Zoo kawg!"
  
  "Hais lus nrov. Kuv nyuam qhuav hnov koj. Gabi nyob qhov twg? " Nws rov hais dua, tsis tau hnov nws cov lus teb dhau los kom meej.
  
  Detlef pom tias nws nyuaj rau rov hais dua cov xov xwm. "Kuv tus poj niam ... Gabi tuag lawm."
  
  Rau ib ntev lub sij hawm tsis muaj lus teb, tsuas yog nyob deb crunch ntawm static. Ces tus txiv neej rov tshwm sim dua. "Koj dag".
  
  "Tsis muaj. Tsis muaj! kuv tsis dag. Kuv tus poj niam raug tua plaub hnub dhau los, "nws tiv thaiv nws tus kheej warily. "Xaiv Internet! Mus saib CNN!"
  
  "Koj lub npe," tus txiv neej hais. "Nws tsis yog koj lub npe tiag. Ib yam uas qhia koj. Tsuas yog ntawm koj thiab Milla. "
  
  Detlef tseem tsis tau xav txog nws. "Tus poj ntsuam".
  
  Crackling.
  
  Zoo nkauj.
  
  Detlef ntxub lub suab npub ntawm lub suab nrov dawb thiab cua tuag. Nws xav tias khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob
  
  "Tus poj ntsuam. Hloov lub transmitter mus rau 1549 MHz. Tos rau Metallica. Nrhiav cov lej. Siv koj lub GPS thiab mus rau hnub Thursday, "tus txiv neej qhia.
  
  Nyem
  
  Qhov nias echoed hauv Detlef lub pob ntseg zoo li rab phom, ua rau nws mob siab rau thiab tsis meej pem. Nres nyob rau hauv bewilderment, nws khov nrog nws txhais tes outstretched. "Dab tsi fuck?"
  
  Nws tau dheev spurred los ntawm cov lus qhia nws tau lub ntsiab lus tsis nco qab.
  
  "Cia li rov qab los! Nyob zoo?" - Nws qw rau hauv lub suab nrov, tab sis cov Russians tawm mus. Nws muab nws txhais tes rau saum huab cua, roaring hauv kev ntxhov siab. "Kaum tsib plaub caug cuaj," nws hais. "Kaum tsib plaub caug cuaj. Nco ntsoov qhov no!" Nws frantically tshawb nrhiav qhov kwv yees tus nqi ntawm tus lej ntawm tus lej ntsuas. Maj mam tig lub pob qhov rooj, nws pom qhov chaw nres tsheb qhia.
  
  "Yog li tam sim no dab tsi?" - nws whined. Nws muaj tus cwj mem thiab ntawv npaj rau tus lej, tab sis nws tsis paub tias yuav tos Metallica li cas. "Yuav ua li cas yog hais tias nws yog ib tug code kuv tsis tau decipher? Yog hais tias kuv tsis to taub cov lus yuav ua li cas?" - nws panicked.
  
  Dheev lub chaw nres tsheb pib tshaj tawm suab paj nruag. Nws paub Metallica, tab sis nws tsis paub zaj nkauj. Lub suab maj mam ploj mus thaum tus poj niam lub suab pib nyeem cov lej digital, thiab Detlef tau sau lawv cia. Thaum lub suab paj nruag pib dua, nws xaus lus tias tshaj tawm. Lean rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, nws tso tawm ib tug ntev sigh ntawm nyem. Nws xav tsis thoob, tab sis nws txoj kev cob qhia kuj ceeb toom nws tias nws tsis tuaj yeem tso siab rau leej twg uas nws tsis paub.
  
  Yog tias nws tus poj niam raug tua los ntawm cov neeg uas nws koom nrog, nws tuaj yeem yog Milla thiab nws cov neeg koom nrog. Txog thaum nws paub tseeb, nws tsis tuaj yeem ua raws li lawv cov lus txib.
  
  Nws yuav tsum nrhiav ib tug scapegoat.
  
  
  Tshooj 16
  
  
  Nina tawg rau hauv Dr. Helberg lub chaw ua haujlwm. Lub chav tos yog khoob tsuas yog tus tuav ntaub ntawv, uas ntsia ashen. Raws li yog nws paub Nina, nws tam sim ntawd taw tes rau lub qhov rooj kaw. Tom qab lawv, nws hnov ib tug txiv neej lub suab hais lus txhob txwm tshaj tawm thiab calmly heev.
  
  "Thov. Tsuas yog los hauv, "tus tuav ntaub ntawv taw qhia rau Nina, uas tau raug thawb tawm tsam phab ntsa hauv kev ntshai heev.
  
  "Tus neeg saib xyuas nyob qhov twg?" Nina nug ntsiag to.
  
  "Nws tawm thaum Mr. Cleave pib levitating," nws hais. "Txhua tus tau khiav tawm ntawm no. Ntawm qhov tod tes, nrog txhua qhov kev raug mob no tau tshwm sim, peb yuav muaj ntau yam ua yav tom ntej, "nws shrugged.
  
  Nina nkag mus hauv chav uas nws tsuas hnov tus kws kho mob tham xwb. Nws ua tsaug uas nws tsis hnov "lwm Sam" tham thaum nws nias lub qhov rooj. Nws ua tib zoo hla qhov pib mus rau hauv chav tsev, uas tsuas yog illuminated los ntawm qhov tsis tshua muaj lub teeb ntawm lub hnub nruab nrab lim los ntawm cov qhov muag tsis pom. Tus kws kho hlwb pom nws, tab sis txuas ntxiv tham thaum nws tus neeg mob ntab ntsug, ntiv tes tawm hauv av. Nws yog qhov pom kev txaus ntshai, tab sis Nina yuav tsum nyob twj ywm thiab ntsuas qhov teeb meem kom raug.
  
  Dr. Helberg hais kom Sam rov qab los ntawm kev sib tham, tab sis thaum nws hnia nws tus ntiv tes los tsa Sam, tsis muaj dab tsi tshwm sim. Nws tuav lub taub hau ntawm Nina, qhia nws tsis meej pem. Nws ntsia Sam, nws lub taub hau tau muab pov rov qab thiab nws lub qhov muag dawb dawb qhib dav.
  
  "Kuv sim coj nws tawm ntawm qhov ntawd yuav luag ib nrab teev," nws ntxhi rau Nina. "Nws hais rau kuv tias koj twb pom nws hauv lub xeev no ob zaug lawm. Koj puas paub dab tsi tshwm sim?
  
  Nws tuav nws lub taub hau maj mam, tab sis txiav txim siab siv lub sijhawm no. Nina coj nws lub xov tooj ntawm tes tawm ntawm nws lub tsho lub tsho thiab nias lub khawm kaw kom kaw cov yeeb yaj kiab uas tau tshwm sim. Nws ua tib zoo nqa nws kom Sam lub cev tag nrho ua ntej hais lus.
  
  Ua kom nws ua siab loj, Nina ua pa tob tob thiab hais tias: "Kalihasa."
  
  Dr. Helberg frowned thiab shrugged. "Qhov no yog dab tsi?" - nws nug nws nrog nws daim di ncauj xwb.
  
  Nws tuav nws txhais tes kom nws nyob ntsiag to ua ntej nws hais kom nrov. "Xav paub!"
  
  Sam lub qhov ncauj qhib, haum lub suab Nina ntshai heev. Cov lus tawm ntawm Sam, tab sis nws tsis yog nws lub suab lossis nws daim di ncauj hais rau lawv. Psychologist thiab historian saib nyob rau hauv txaus ntshai ntawm qhov txaus ntshai rov.
  
  "Xav paub!" - hais ib lub suab nyob rau hauv chorus ntawm indeterminate poj niam txiv neej. "Lub nkoj yog qhov qub. Lub nkoj muaj tsawg heev. "
  
  Tsis yog Nina lossis Dr. Helberg tsis paub dab tsi cov lus hais txog lwm yam uas tsis yog siv rau Sam, tab sis tus kws kho mob xav kom nws mus txuas ntxiv txhawm rau txhawm rau paub txog Sam tus mob. Nws shrugged, ntsia tus kws kho mob, tsis paub yuav hais li cas. Muaj lub caij nyoog me me uas cov khoom no tuaj yeem hais los yog xav nrog.
  
  "Kalihasa," Nina yws yws yws yws. "Koj yog leej twg?"
  
  "Nco ntsoov," nws teb.
  
  "Koj yog tus tsiaj dab tsi?" nws nug, piav txog qhov nws xav tias yog kev to taub yuam kev ntawm lub suab.
  
  "Kev nco qab," nws teb. "Koj lub siab tsis ncaj ncees lawm."
  
  Dr. Helberg ua rau muaj kev zoo siab thaum pom tus tsiaj muaj peev xwm sib txuas lus. Nina sim tsis txhob coj nws tus kheej.
  
  "Koj xav tau dab tsi?" Nina nug me ntsis ua siab loj.
  
  "Muaj," nws hais.
  
  Ntawm nws sab laug, tus kws kho mob zoo nkauj, plump tus kws kho mob tau tawg nrog kev xav tsis thoob, txaus siab rau qhov tshwm sim.
  
  "Nrog neeg?" - nws nug.
  
  "Cua qhev," nws ntxiv thaum nws tseem hais lus.
  
  "Yuav ua qhev lub nkoj?" Nina nug, tau kawm los tsim nws cov lus nug.
  
  "Lub nkoj yog primitive."
  
  "Koj puas yog Vajtswv?" - nws hais tias tsis xav.
  
  "Koj puas yog Vajtswv?" nws tshwm sim dua.
  
  Nina sighed irritably. Tus kws kho mob tau hais kom nws mus ntxiv, tab sis nws poob siab. Frowning thiab pursing nws daim di ncauj, nws hais rau tus kws kho mob: "Qhov no tsuas yog rov hais dua qhov kuv hais."
  
  "Qhov no tsis yog lus teb. "Nws nug," lub suab teb, ua rau nws xav tsis thoob.
  
  "Kuv tsis yog Vajtswv," nws teb hais tias.
  
  "Yog vim li cas kuv nyob," nws teb sai.
  
  Tam sim ntawd, Dr. Helberg tau poob rau hauv pem teb thiab pib mob taub hau, ib yam li ib tug neeg nyob hauv lub zos. Nina ntshai, tab sis txuas ntxiv sau ob tus txiv neej.
  
  "Tsis muaj!" - nws qw. "Nres! Nres tam sim no!"
  
  "Koj puas yog Vajtswv?" - nws nug.
  
  "Tsis muaj!" - nws qw. "Tsis txhob tua nws! Tam sim no!"
  
  "Koj puas yog Vajtswv?" - lawv nug nws dua, thaum tus kws kho kev puas siab puas ntsws writhed hauv kev txom nyem.
  
  Nws hu tawm sternly raws li qhov chaw kawg ua ntej pib mus nrhiav lub hub dej dua. "Yog! Kuv yog Vajtswv!"
  
  Tam sim ntawd, Sam poob rau hauv av thiab Dr. Helberg nres qw. Nina maj mus xyuas lawv ob leeg.
  
  "Thov txim!" - Nws hu tus tuav ntaub ntawv hauv cheeb tsam txais tos. "Koj puas tuaj yeem tuaj ntawm no thiab thov pab kuv?"
  
  Tsis muaj leej twg tuaj. Piv txwv tias tus poj niam tau tso tseg zoo li lwm tus, Nina qhib qhov rooj rau chav tos. Tus tuav ntaub ntawv tau zaum ntawm lub rooj zaum hauv chav tos nrog tus neeg saib xyuas rab phom hauv nws txhais tes. Ntawm nws ob txhais taw nteg ib tug tua neeg ruaj ntseg tub ceev xwm, tua nyob rau hauv lub nraub qaum ntawm lub taub hau. Nina thim rov qab me ntsis, tsis xav ua phem rau tib txoj hmoo. Nws sai sai pab Dr. Helberg zaum ntawm nws tus mob spasms, ntxhi rau nws kom tsis txhob ua suab. Thaum nws rov qab nco qab, nws mus cuag Sam los ntsuas nws tus mob.
  
  "Sam, koj puas hnov kuv?" - nws ntxhi.
  
  "Yog," nws quaj, "tab sis kuv xav tias weird. Qhov no puas yog lwm qhov kev npau taws? Lub sijhawm no kuv paub ib nrab ntawm nws, koj puas paub?"
  
  "Koj muaj dab tsi hauv siab?" - nws nug.
  
  "Kuv tau nco qab txhua yam no thiab nws zoo li kuv tau txais kev tswj xyuas tam sim no uas tau hla kuv. Qhov kev sib cav nrog koj tam sim no. Nina, nws yog kuv. Cov no yog kuv txoj kev xav uas tawm me ntsis garbled thiab suab zoo li lawv tau raug coj los ntawm cov ntawv ua yeeb yaj kiab txaus ntshai! Thiab twv dab tsi? "nws ntxhi nrog kev hais lus zoo.
  
  "Dab tsi?"
  
  "Kuv tseem tuaj yeem xav tias nws txav mus los ntawm kuv," nws lees paub, tuav nws lub xub pwg nyom. "Doc?" Sam blurted tawm thaum nws pom dab tsi nws lub hwj chim chim ua rau tus kws kho mob.
  
  "Shh," Nina hais rau nws thiab taw tes rau ntawm lub qhov rooj. "Mloog, Sam. Kuv xav kom koj sim ib yam rau kuv. Koj puas tuaj yeem sim siv qhov ntawd...lwm sab... los tswj lwm tus neeg lub siab?
  
  "Tsis yog, kuv tsis xav li ntawd," nws hais. "Vim li cas?"
  
  "Mloog, Sam, koj tsuas yog tswj tau Dr. Helberg lub hlwb cov qauv kom ua rau qaug dab peg," nws hais. "Koj ua li no rau nws. Koj tau ua qhov no los ntawm kev tswj cov khoom siv hluav taws xob hauv nws lub hlwb, yog li koj yuav tsum tau ua qhov no nrog tus neeg txais tos. Yog tias koj tsis ua qhov no, "Nina ceeb toom, nws yuav tua peb tag nrho hauv ib feeb."
  
  "Kuv tsis paub tias koj tab tom tham txog dab tsi, tab sis tsis yog, kuv yuav sim," Sam pom zoo thiab stumbled rau nws txhais taw. Nws ntsia ib ncig ntawm lub ces kaum thiab pom ib tug poj niam zaum ntawm lub couch haus luam yeeb, tuav ib tug ruaj ntseg tub ceev xwm rab phom nyob rau hauv lwm yam tes. Sam rov qab los ntawm Dr. Helberg, "Nws lub npe hu li cas?"
  
  "Elma," teb tus kws kho mob.
  
  "Elma?" Thaum Sam hu los ntawm ib ncig ntawm lub ces kaum, ib yam dab tsi tshwm sim uas nws tsis tau paub ua ntej. Thaum nws hnov nws lub npe, nws lub hlwb kev ua haujlwm tau nce, ua rau muaj kev sib txuas nrog Sam. Ib qho hluav taws xob tam sim no khiav los ntawm nws zoo li nthwv dej, tab sis nws tsis mob. Lub hlwb, nws xav zoo li Sam tau txuas nrog nws los ntawm qee qhov tsis pom cov cables. Nws tsis paub meej tias nws yuav tsum hais lus rau nws nrov nrov thiab hais kom nws muab rab phom pov tseg los yog nws yuav tsum xav txog nws xwb.
  
  Sam txiav txim siab siv tib txoj kev uas nws nco qab siv thaum nyob rau hauv lub zog coj txawv txawv ua ntej. Tsuas yog xav txog Elma, nws xa nws ib lo lus txib, nws xav tias nws swb raws cov xov xwm rau nws lub siab. Raws li nws txuas nrog nws, Sam xav tias nws txoj kev xav ua ke nrog nws.
  
  "Dab tsi tshwm sim?" - Dr. Helberg nug Nina, tab sis nws coj nws tawm ntawm Sam thiab ntxhi rau nws kom nyob twj ywm thiab tos. Nkawd ob leeg saib ntawm qhov chaw nyab xeeb thaum Sam lub qhov muag dov rov qab rau hauv nws lub taub hau.
  
  "Aub, tus Tswv, tsis muaj! Tsis rov!" - Dr. Helberg qw nrov nrov hauv qab nws ua tsis taus pa.
  
  "Tseeb! Kuv xav tias Sam tau tswj hwm lub sijhawm no, "nws kwv yees, vam rau nws lub hnub qub muaj hmoo tias nws ua tau raws li nws qhov kev xav.
  
  Dr. Helberg hais rau nws tias "Tej zaum yog vim li cas kuv tsis tuaj yeem tshem nws tawm ntawm nws," "Tom qab tag nrho, nws tsis yog lub xeev hypnotic. Nws yog nws tus kheej lub siab, tsuas yog nthuav! "
  
  Nina yuav tsum pom zoo tias qhov no yog qhov kev xav zoo thiab muaj txiaj ntsig los ntawm tus kws kho mob hlwb uas nws tau ua dhau los tsis tshua muaj kev hwm.
  
  Elma sawv thiab muab riam phom pov rau hauv nruab nrab ntawm chav tos. Nws mam li taug kev mus rau hauv tus kws kho mob lub chaw ua hauj lwm nrog ib tug luam yeeb nyob rau hauv nws txhais tes. Nina thiab Dr. Helberg ducked ntawm qhov pom ntawm nws, tab sis txhua yam nws ua tau luag ntxhi rau Sam thiab muab nws luam yeeb rau nws.
  
  "Kuv puas tuaj yeem muab rau koj ib yam, Dr. Gould?" nws luag ntxhi. "Kuv muaj ob qho ntxiv hauv kuv lub hnab ev ntawv."
  
  "Uh, tsis yog, ua tsaug," Nina teb.
  
  Nina xav tsis thoob. Tus poj niam uas nyuam qhuav tua ib tug txiv neej los ntshav txias puas muab nws haus luam yeeb? Sam ntsia Nina nrog luag nyav khav theeb, uas nws cia li tuav nws lub taub hau thiab sighed. Elma mus rau pem hauv ntej rooj thiab hu rau tub ceev xwm.
  
  "Nyob zoo, Kuv xav qhia txog kev tua neeg ntawm Dr. Helberg lub chaw haujlwm hauv Old Town ... "nws qhia nws qhov kev ua.
  
  "Holy shit, Sam!" - Nina gasped.
  
  "Kuv paub, txoj cai?" nws luag ntxhi, tab sis zoo li ntxhov siab me ntsis txog qhov kev tshawb pom. "Doc, koj yuav tsum tuaj nrog qee zaj dab neeg kom nkag siab rau tub ceev xwm. Kuv tsis muaj peev xwm tswj tau ib qho ntawm qhov crap nws tau ua hauv chav tos. "
  
  "Kuv paub, Sam," Dr. Helberg nod. "Koj tseem nyob hauv hypnosis thaum qhov no tshwm sim. Tab sis peb ob leeg paub tias nws tsis tswj nws lub siab, thiab qhov ntawd ua rau kuv txhawj xeeb. Yuav ua li cas kuv thiaj cia nws siv nws lub neej nyob hauv tsev lojcuj rau kev ua txhaum cai uas nws tsis tau ua?
  
  "Kuv paub tseeb tias koj tuaj yeem ua pov thawj rau nws txoj kev puas siab puas ntsws thiab tej zaum tuaj nrog cov lus piav qhia uas yuav ua pov thawj tias nws nyob rau hauv ib qho xwm txheej lossis ib yam dab tsi," Nina hais. Nws lub xov tooj nrov thiab nws mus rau lub qhov rais teb qhov hu thaum Sam thiab Dr. Helberg saib Elma qhov kev ua kom paub tseeb tias nws tsis khiav tawm.
  
  "Qhov tseeb yog, leej twg yog tus tswj koj, Sam, xav tua koj, txawm nws yog kuv tus pab lossis kuv," Dr. Helberg ceeb toom. "Tam sim no nws muaj kev nyab xeeb los xav tias lub hwj chim no yog koj tus kheej lub siab, kuv thov kom koj ceev faj txog koj qhov kev xav lossis tus cwj pwm, txwv tsis pub koj yuav tua tus neeg koj hlub."
  
  Nina mam li nco dheev nws ua tsis taus pa, ua rau ob tug txiv neej ntsia nws. Nws ntsia stunned. "Nws yog Purdue!"
  
  
  Tshooj 17
  
  
  Sam thiab Nina tawm ntawm Dr. Helberg lub chaw ua haujlwm ua ntej tub ceev xwm tshwm sim. Lawv tsis paub dab tsi tus kws kho mob puas siab puas ntsws yuav qhia rau cov tub ceev xwm, tab sis lawv muaj ntau yam tseem ceeb los xav txog tam sim no.
  
  "Nws puas tau hais tias nws nyob qhov twg?" Sam nug thaum lawv mus rau Sam lub tsheb.
  
  "Nws raug tuav hauv ib lub yeej los ntawm ... twv seb leej twg?" nws luag ntxhi.
  
  "Black Sun, los ntawm caij nyoog?" Sam ua si nrog.
  
  "Bingo! Thiab nws tau muab cov lej rau kuv kom nkag mus rau hauv ib qho ntawm nws cov khoom siv hauv Reichtisusis. Qee yam khoom siv ntse, zoo ib yam li lub tshuab Enigma, "nws hais rau nws.
  
  "Koj puas paub qhov no zoo li cas?" nws nug thaum lawv tsav tsheb mus rau Perdue vaj tse.
  
  "Yog. Nws tau dav siv los ntawm Nazis thaum Ntiaj Teb Tsov Rog II rau kev sib txuas lus. Qhov tseem ceeb, qhov no yog lub tshuab electromechanical teb encryption, "Nina piav qhia.
  
  "Thiab koj paub yuav ua li cas ua haujlwm no?" Sam xav paub vim lawv paub tias nws yuav dhau mus sim ua kom paub cov lej nyuaj. Nws ib zaug sim sau cov lej rau kev kawm software thiab xaus rau kev tsim ib qho kev pab cuam uas tsis muaj dab tsi tab sis tsim umlauts thiab npuas npuas.
  
  "Perdue tau muab qee tus lej rau kuv tso rau hauv lub computer, nws hais tias nws yuav muab nws qhov chaw rau peb," nws teb, saib ntawm qhov zoo li tsis tseem ceeb uas nws tau sau tseg.
  
  Sam hais tias "Kuv xav tsis thoob tias nws tau mus rau hauv xov tooj li cas," Sam hais thaum lawv mus txog lub roob uas thaj av Perdue loj heev saib txoj kev winding. "Kuv vam tias nws yuav tsis pom thaum nws tos peb mus cuag nws."
  
  "Tsis yog, tsuav nws muaj kev nyab xeeb. Nws hais rau kuv tias cov tub ceev xwm raug txib kom tua nws, tab sis nws tau khiav tawm ntawm chav tsev uas lawv khaws nws. Tam sim no nws pom meej tias nws nkaum hauv chav tsev computer thiab tau nyiag mus rau hauv lawv cov kab sib txuas lus kom nws tuaj yeem hu rau peb, "nws piav qhia.
  
  "Ha! Lub tsev kawm ntawv qub! Ua tau zoo, qub qaib!" Sam chuckled ntawm Perdue's resourcefulness.
  
  Lawv rub mus rau hauv txoj kev tsav tsheb ntawm Perdue lub tsev. Cov neeg saib xyuas paub lawv tus thawj coj cov phooj ywg ze tshaj plaws thiab yoj rau lawv zoo siab thaum lawv qhib lub rooj vag dub loj. Perdue tus pab tau ntsib lawv ntawm lub qhov rooj.
  
  "Koj puas tau pom Mr. Perdue?" - nws nug. "Au, ua Vajtswv tsaug!"
  
  "Yog lawm, peb yuav tsum tau mus rau nws chav hluav taws xob thov. Qhov no yog qhov ceev heev, "Sam nug, thiab lawv maj nrawm mus rau hauv qab daus uas Perdue tau hloov mus rau hauv ib qho ntawm nws lub tsev teev ntuj dawb huv ntawm kev tsim khoom. Ntawm ib sab nws khaws txhua yam nws tseem ua haujlwm, thiab sab nraud yog txhua yam nws tau ua tiav tab sis tseem tsis tau patented. Rau txhua tus neeg uas tsis nyob thiab ua tsis taus pa engineering lossis tsis tshua muaj kev cuam tshuam, nws yog qhov tsis txaus ntseeg ntawm cov xov hlau thiab cov khoom siv, saib thiab cov cuab yeej.
  
  "Dam, saib tag nrho cov khib nyiab no! Yuav ua li cas peb thiaj li nrhiav tau qhov no ntawm no?" Sam txhawj xeeb. Nws ob txhais tes tau khiav mus rau ob sab ntawm nws lub taub hau thaum nws tau tshuaj xyuas thaj chaw rau yam uas Nina tau piav qhia tias yog qee hom tshuab ntaus ntawv. "Kuv tsis pom dab tsi zoo li ntawd ntawm no."
  
  "Kuv ib yam nkaus," nws sighed. "Tsuas pab kuv saib hauv lub txee thiab, thov, Sam."
  
  "Kuv vam tias koj paub yuav ua li cas thiaj li daws tau qhov no, lossis Perdue yuav yog keeb kwm," nws hais rau nws thaum nws qhib lub qhov rooj ntawm thawj lub txee dai khaub ncaws, tsis quav ntsej cov lus tso dag uas nws yuav hais txog cov lus ntawm nws cov lus.
  
  "Nrog rau tag nrho cov kev tshawb fawb kuv tau ua rau ib qho ntawm kuv cov ntawv kawm tiav xyoo 2004, kuv yuav tsum muaj peev xwm txheeb xyuas nws, tsis txhob txhawj," Nina hais tias, rummaging los ntawm ntau lub txee uas sawv hauv kab ntawm phab ntsa sab hnub tuaj.
  
  "Kuv xav tias kuv pom nws," nws hais casually. Los ntawm cov tub rog ntsuab qub txeeg qub teg, Sam rub tawm lub tshuab ntaus ntawv thiab tuav nws zoo li lub koob npe nrov. "Qhov no yog nws?"
  
  "Yog lawm!" - nws exclaimed. "Okay, muab qhov no tso rau ntawm no."
  
  Nina tshem lub rooj me me thiab rub ib lub rooj zaum ntawm lwm lub rooj los zaum ntawm nws xub ntiag. Nws rho tawm daim ntawv tus lej Perdue tau muab rau nws thiab tau mus ua haujlwm. Thaum Nina tau tsom mus rau qhov kev sim siab, Sam tab tom xav txog cov xwm txheej tsis ntev los no, sim ua kom paub txog lawv. Yog tias nws tuaj yeem ua rau tib neeg ua raws li nws cov lus txib, nws yuav hloov nws lub neej tag nrho, tab sis ib yam dab tsi txog nws cov txuj ci tshiab yooj yim yog tag nrho cov teeb liab hauv nws lub taub hau.
  
  "Thov zam txim rau kuv, Dr. Gould," ib tug ntawm Perdue cov neeg ua haujlwm hauv tsev hu los ntawm lub qhov rooj. "Muaj ib tug txiv neej nyob ntawm no xav pom koj. Nws hais tias nws tau hais rau koj hauv xov tooj ob peb hnub dhau los txog Mr. Perdue. "
  
  "Aw shit!" Nina quaj. "Kuv tsis nco qab tus txiv neej no kiag li! Sam, tus txiv neej uas ceeb toom peb tias Perdue ploj lawm? Nws yuav tsum yog nws. Damn, nws yuav chim siab. "
  
  "Txawm li cas los xij, nws zoo li zoo heev," tus neeg ua haujlwm cuam tshuam.
  
  "Kuv yuav mus nrog nws tham. Nws lub npe hu li cas?" Sam nug nws.
  
  "Holzer," nws teb. "Detlef Holzer."
  
  "Nina, Holzer yog lub xeem ntawm tus poj niam uas tuag ntawm lub consulate, puas yog?" nws nug. Nws tau taub hau thiab dheev nco txog tus txiv neej lub npe los ntawm kev sib tham hauv xov tooj, tam sim no Sam tau hais txog nws.
  
  Sam tau tso Nina los ua lag luam thiab sawv los tham nrog tus neeg txawv. Thaum nws nkag mus rau hauv qhov chaw tos txais, nws xav tsis thoob thaum pom ib tug txiv neej uas muaj hwj chim loj tau haus tshuaj yej nrog cov khoom zoo li no.
  
  "Mr. Holzer?" Sam luag ntxhi, tuav nws txhais tes. "Sam Cleave. Kuv yog ib tug phooj ywg ntawm Dr. Gould thiab Mr. Perdue. Kuv tuaj yeem pab koj li cas?"
  
  Detlef luag ntxhi cordially thiab tuav Sam txhais tes. "Zoo tau ntsib koj, Mr. Cleave. Hm, Dr. Gould nyob qhov twg? Nws zoo li txhua tus uas kuv sim tham kom ploj mus thiab lwm tus tau txais lawv qhov chaw. "
  
  "Nws nyuam qhuav ntes tau hauv qhov project tam sim no, tab sis nws nyob ntawm no. Huag, thiab nws thov txim uas nws tseem tsis tau hu koj rov qab, tab sis zoo li koj tuaj yeem nrhiav tau Mr. Perdue cov cuab yeej yooj yim zoo nkauj, "Sam tau sau tseg thaum nws zaum.
  
  "Koj puas tau pom nws? Kuv yuav tsum tham nrog nws txog kuv tus poj niam, "Detlef hais tias, ua si qhib daim npav nrog Sam. Sam ntsia nws, intrigued.
  
  "Kuv puas tuaj yeem nug seb Mr. Perdue tau ua dab tsi nrog koj tus poj niam?" Lawv puas yog cov koom tes ua lag luam? Sam paub zoo tias lawv tau ntsib hauv Carrington lub chaw ua haujlwm los tham txog qhov txwv tsis pub tsaws, tab sis ua ntej nws xav ntsib tus neeg txawv.
  
  "Tsis yog, qhov tseeb, kuv xav nug nws ob peb lo lus nug txog qhov xwm txheej ntawm kuv tus poj niam tuag. Koj pom, Mr. Cleave, kuv paub tias nws tsis tua tus kheej. Yawg Perdue nyob ntawd thaum nws raug tua. Koj puas nkag siab qhov twg kuv yuav nrog qhov no? - nws nug Sam hauv lub suab nrov dua.
  
  "Koj xav tias Perdue tua koj tus poj niam," Sam lees paub.
  
  "Kuv ntseeg," Detlef teb.
  
  "Thiab koj nyob ntawm no los ua pauj?" Sam nug.
  
  "Nws puas yuav tau mus deb heev?" - tawm tsam German loj heev. "Nws yog tus neeg kawg pom Gabi muaj sia nyob. Kuv yuav nyob ntawm no rau dab tsi ntxiv?"
  
  Qhov chaw nruab nrab ntawm lawv tau nrawm nrawm, tab sis Sam sim siv cov kev xav zoo thiab ua neeg zoo.
  
  "Mr. Holzer, kuv paub Dave Perdue. Nws tsis yog ib tug neeg tua neeg. Tus txiv neej no yog ib tug inventor thiab explorer uas tsuas yog txaus siab rau keeb kwm relics. Koj xav li cas tias nws yuav tau txais txiaj ntsig los ntawm koj tus poj niam txoj kev tuag?" Sam nug txog nws cov txuj ci sau xov xwm.
  
  "Kuv paub tias nws tau sim nthuav tawm cov neeg tom qab kev tua neeg no hauv tebchaws Yelemes, thiab tias nws muaj qee yam cuam tshuam nrog Amber Room tsis zoo, uas tau ploj thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II. Nws mam li mus ntsib David Perdue thiab tuag. Koj tsis xav tias nws yog qhov tsis txaus ntseeg me ntsis? - nws nug Sam confrontationally.
  
  "Kuv tuaj yeem nkag siab tias koj tuaj rau qhov xaus no, Mr. Holzer, tab sis tam sim ntawd tom qab Gaby txoj kev tuag, Perdue ploj mus ... "
  
  "Qhov ntawd yog lub ntsiab lus. Puas yog tus neeg tua neeg sim ploj mus kom tsis txhob raug ntes? Detlef cuam tshuam nws. Sam yuav tsum lees tias tus txiv neej muaj laj thawj zoo los xav tias Perdue tua nws tus poj niam.
  
  "Okay, Kuv mam li qhia koj dab tsi," Sam tau hais lus diplomatically, "ib zaug peb pom ..."
  
  "Sam! Kuv tsis tuaj yeem tau txais qhov damn los qhia kuv txhua lo lus. Perdue ob kab lus kawg hais ib yam dab tsi txog Amber Room thiab Red Army!" Nina qw, khiav nce qib mus rau Mezzanine.
  
  "Qhov no yog Dr. Gould, txoj cai?" Detlef nug Sam. "Kuv paub nws lub suab hauv xov tooj. Qhia rau kuv, Mr. Cleave, nws yuav ua li cas nrog David Perdue?
  
  "Kuv yog ib tug npoj yaig thiab ib tug phooj ywg. Kuv qhia nws txog cov xwm txheej keeb kwm thaum nws mus ncig, Mr. Holzer, "nws teb nws cov lus nug ruaj khov.
  
  "Nws zoo siab uas tau ntsib koj tim ntsej tim muag, Dr. Gould," Detlef luag ntxhi txias. "Tam sim no qhia rau kuv, Mr. Cleave, ua li cas kuv tus poj niam tab tom tshawb nrhiav qee yam zoo ib yam li tib yam kev kawm uas Dr. Gould nyuam qhuav hais txog?" Thiab lawv ob leeg tau paub David Perdue, yog li cas koj tsis qhia kuv tias kuv yuav tsum xav li cas?"
  
  Nina thiab Sam sib pauv frowns. Nws zoo li yog tias lawv cov qhua tau ploj lawm hauv lawv tus kheej puzzle.
  
  "Mr. Holzer, koj tab tom tham txog dab tsi?" Sam nug. "Yog tias koj tuaj yeem pab peb txheeb xyuas qhov no, peb tuaj yeem pom Perdue, thiab tom qab ntawd, kuv cog lus tias, koj tuaj yeem nug nws txhua yam koj xav tau."
  
  "Yog tsis tua nws, tau kawg," Nina ntxiv, koom nrog ob tug txiv neej ntawm lub rooj zaum velvet hauv chav nyob.
  
  "Kuv tus poj niam tau tshawb xyuas kev tua neeg ntawm cov nyiaj txiag thiab cov nom tswv hauv Berlin. Tab sis tom qab nws tuag, kuv pom ib chav - chav xov tooj cua, kuv xav tias - thiab nyob ntawd kuv pom cov ntawv hais txog kev tua neeg thiab ntau cov ntaub ntawv hais txog Amber Room, uas tau muab rau Tsar Peter the Great los ntawm King Frederick William I ntawm Prussia, "Detlef hais. "Gabi paub tias muaj kev sib txuas ntawm lawv, tab sis kuv yuav tsum tham nrog David Perdue kom paub tias nws yog dab tsi."
  
  "Zoo, muaj ib txoj hauv kev uas koj tuaj yeem tham nrog nws, Mr. Holzer," Nina shrugged. "Kuv xav tias cov ntaub ntawv koj xav tau tuaj yeem muaj nyob hauv nws qhov kev sib txuas lus tsis ntev los no rau peb."
  
  "Yog li koj paub tias nws nyob qhov twg!" - nws bark.
  
  "Tsis yog, peb tsuas yog tau txais cov lus no xwb, thiab peb yuav tsum tau txiav txim siab tag nrho cov lus ua ntej peb tuaj yeem mus cawm nws ntawm cov neeg uas nyiag nws," Nina piav qhia rau cov neeg tuaj saib mob siab. "Yog tias peb tsis tuaj yeem txiav txim siab nws cov lus, kuv tsis paub yuav nrhiav nws li cas."
  
  "Los ntawm txoj kev, dab tsi yog nyob rau hauv seem ntawm cov lus uas koj muaj peev xwm decipher?" Sam nug nws xav paub.
  
  Nws sighed, tseem tsis meej pem los ntawm cov lus tsis muaj tseeb. "Nws hais txog 'Tub Rog' thiab 'Steppe', tej zaum yog thaj tsam roob? Tom qab ntawd nws hais tias 'Nrhiav Chav Amber lossis tuag' thiab tsuas yog lwm yam uas kuv tau txais yog ib pawg ntawm cov cim thiab cov hnub qub. Kuv tsis paub tseeb tias nws lub tsheb tsis zoo. "
  
  Detlef xav txog cov ntaub ntawv no. "Saib qhov no," nws hais tam sim ntawd, ncav mus rau hauv nws lub hnab tsho. Sam coj txoj haujlwm tiv thaiv, tab sis tus neeg txawv tsuas rub tawm nws lub xov tooj ntawm tes. Nws rov qab los ntawm cov duab thiab qhia lawv cov ntsiab lus ntawm chav zais cia. "Ib qho ntawm kuv cov peev txheej tau muab rau kuv tswj xyuas qhov twg kuv tuaj yeem pom cov neeg Gabi tab tom hem kom nthuav tawm. Koj puas pom cov lej no? Muab lawv tso rau hauv koj lub tsheb thiab saib seb nws ua li cas. "
  
  Lawv rov qab mus rau hauv chav tsev hauv qab daus ntawm lub tsev qub uas Nina ua haujlwm nrog lub tshuab Enigma. Detlef cov duab tau meej thiab ze txaus kom paub qhov txawv ntawm txhua qhov sib xyaw. Tshaj li ob teev tom ntej no, Nina nkag mus rau tus lej ib los ntawm ib qho. Thaum kawg, nws tau luam tawm cov lus uas phim cov lej.
  
  "Tam sim no qhov no tsis yog Purdue cov lus; Cov lus no yog nyob ntawm tus lej los ntawm Gabi daim npav, "Nina piav qhia ua ntej nyeem cov txiaj ntsig. "Ua ntej, nws hais tias 'Dub vs. Liab ntawm Kazakh Steppe', tom qab ntawd 'radiation tawb' thiab ob qhov kawg ua ke 'Mind Control' thiab 'Ancient Orgasm'.
  
  Sam tsa ib lub qhov muag. "Ancient orgasm?"
  
  "Ug! kuv ua yuam kev. Nws yog 'cov kab mob thaum ub,' nws hais lus tsis txaus ntseeg, ntau rau kev lom zem ntawm Detlef thiab Sam. "Yog li, 'Steppe' tau hais los ntawm ob qho tib si Gabi thiab Perdue, thiab qhov ntawd tsuas yog qhov tseeb uas tshwm sim los ua qhov chaw."
  
  Sam ntsia Detlef. "Yog li koj tuaj txhua txoj hauv kev los ntawm lub teb chaws Yelemees mus nrhiav Gabi tus neeg tua neeg. Yuav ua li cas mus rau lub Kazakh steppe?"
  
  
  Tshooj 18
  
  
  Perdue ob txhais ceg tseem mob heev. Txhua kauj ruam nws ua tau zoo li taug kev ntawm cov ntsia hlau uas ncav cuag nws pob taws. Qhov no ua rau nws yuav luag tsis tuaj yeem hnav khau, tab sis nws paub tias nws yuav tsum yog tias nws xav khiav nws lub tsev loj cuj. Tom qab Klaus tawm hauv tsev kho mob, Perdue tam sim ntawd tshem tawm IV ntawm nws txhais caj npab thiab pib kuaj xyuas seb nws ob txhais ceg muaj zog txaus los txhawb nws qhov hnyav. Los ntawm tsis tau txhais tau tias nws puas ntseeg tias lawv xav mus hais plaub rau nws ob peb hnub tom ntej no. Nws cia siab tias yuav tsim kev tsim txom tshiab uas yuav ua rau nws lub cev thiab lub siab tsis zoo.
  
  Nrog nws txoj kev nyiam siv thev naus laus zis, Perdue paub tias nws tuaj yeem tswj hwm lawv cov khoom siv sib txuas lus, nrog rau kev tswj hwm kev nkag mus thiab kev ruaj ntseg uas lawv siv. Qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub yog lub koom haum tswj hwm uas tsuas yog siv qhov zoo tshaj plaws los tiv thaiv nws cov txiaj ntsig, tab sis Dave Perdue yog ib tus neeg txawj ntse uas lawv tsuas ntshai. Nws muaj peev xwm txhim kho ib qho kev tsim kho ntawm nws cov engineers yam tsis muaj kev siv zog ntau.
  
  Nws zaum saum txaj thiab ua tib zoo ntswj mus rau sab kom maj mam tso siab rau nws cov leeg mob. Wincing, Perdue sim tsis quav ntsej qhov mob hnyav los ntawm nws qhov kub hnyiab thib ob. Nws tsis xav pom thaum nws tseem taug kev lossis khiav tsis tau, txwv tsis pub nws yuav ua tiav.
  
  Thaum Klaus piav qhia nws cov txiv neej ua ntej tawm mus, lawv cov neeg raug kaw twb limping dhau lub labyrinth ntawm txoj kev hauv tsev, tsim daim ntawv qhia kev puas siab puas ntsws los npaj nws txoj kev khiav. Nyob rau hauv pem teb thib peb, qhov chaw uas nws raug kaw, nws nkag mus rau sab qaum teb phab ntsa kom pom qhov kawg ntawm txoj kev hauv tsev, raws li nws xav tias yuav tsum muaj ib lub davhlau ntawm cov ntaiv. Nws tsis xav tsis thoob thaum pom tias tag nrho lub fortress yog puag ncig thiab cov phab ntsa sab nrauv yog ua los ntawm cov kab hlau thiab cov trusses ntxiv nrog cov nplooj ntawv loj ntawm bolted steel.
  
  "Qhov no zoo li lub damn spaceship," nws xav rau nws tus kheej, saib lub architecture ntawm Kazakh citadel ntawm Dub Sun. Hauv nruab nrab lub tsev tsis muaj qhov khoob, qhov chaw loj loj uas cov tsheb loj lossis dav hlau tuaj yeem khaws cia lossis tsim. Ntawm txhua sab, cov qauv hlau tau muab kaum lub tsev ntawm cov chaw ua haujlwm, chaw nres tsheb rau cov neeg rau zaub mov, cov lus nug cov lus nug, chav noj mov thiab cov tsev nyob, cov rooj sib tham thiab cov chaw sim. Perdue zoo siab nrog lub tsev ua haujlwm hluav taws xob thiab kev tsim kho vaj tse, tab sis nws yuav tsum tau txav mus ntxiv.
  
  Nws tau ua nws txoj hauv kev tsaus ntuj ntawm cov neeg xiam oob khab thiab cov chaw ua haujlwm plua plav, nrhiav txoj hauv kev tawm lossis tsawg kawg qee qhov kev sib txuas lus ua haujlwm uas nws tuaj yeem siv hu rau kev pab. Txhawm rau nws txoj kev nplij siab, nws nrhiav tau chav tswj huab cua qub uas zoo li tsis tau siv rau ntau xyoo lawm.
  
  "Tej zaum ib feem ntawm qee qhov Cold War-era launchers," nws frowned, tshuaj xyuas cov cuab yeej hauv chav duab plaub. Khaws nws ob lub qhov muag ntawm daim iav qub uas nws tau coj los ntawm qhov chaw sim khoob, nws tau mus txuas rau tib lub cuab yeej uas nws paub. "Zoo li ib qho hluav taws xob version ntawm Morse code transmitter," nws hais tias, squatting mus nrhiav ib lub cable los ntsaws rau hauv lub qhov (socket) phab ntsa. Lub tshuab tsuas yog tsim los tshaj tawm cov xov tooj sib txuas, yog li nws yuav tsum tau sim ua kom nco ntsoov qhov kev cob qhia nws tau txais ntev ua ntej nws lub sijhawm nyob hauv Wolfenstein ntau xyoo dhau los.
  
  Los ntawm muab cov cuab yeej ua haujlwm thiab taw tes nws lub kav hlau txais xov mus rau qhov chaw nws xav tias sab qaum teb yog, Perdue pom cov khoom xa tawm uas ua haujlwm zoo li lub xov tooj cua tab sis tuaj yeem txuas rau geostationary telecommunications satellites nrog cov lej raug. Nrog rau lub tshuab no nws tuaj yeem hloov cov lus rau hauv lawv cov lej sib npaug thiab siv Atbash cipher ua ke nrog kev ua lej lej. "Binary yuav nrawm dua," nws pom zoo li cov cuab yeej siv tsis tu ncua txuas ntxiv poob cov txiaj ntsig vim luv luv, tsis muaj zog hluav taws xob vim yog qhov hloov pauv ntawm cov kab hluav taws xob.
  
  Thaum Perdue thaum kawg muab Nina nrog cov lus qhia tsim nyog rau kev daws teeb meem ntawm nws lub tsev Enigma tshuab, nws tau nyiag mus rau hauv cov txheej txheem qub los tsim kev sib txuas nrog kev sib txuas lus. Nws tsis yog yooj yim sim hu rau tus xov tooj zoo li ntawd, tab sis nws yuav tsum tau sim. Qhov no yog tib txoj hauv kev uas nws tuaj yeem xa cov lej ntawm cov lej mus rau Nina nrog nees nkaum thib ob qhov rais ntawm kev xa mus rau cov neeg muab kev pabcuam, tab sis xav tsis thoob, nws ua tiav.
  
  Nws tsis ntev ua ntej nws hnov Kemper cov txiv neej khiav ncig cov hlau thiab pob zeb fortress, nrhiav nws. Nws cov hlab ntsha tau nyob ntawm ntug, txawm tias nws tau tswj kom hu xovtooj xwm ceev. Nws paub tias nws yuav siv sijhawm ntau hnub ua ntej nws raug pom, yog li nws tau muaj kev nyuaj siab ntau teev ua ntej nws. Perdue ntshai tias yog lawv pom nws, lub txim yuav yog ib qho uas nws yuav tsis rov qab los.
  
  Nws lub cev tseem mob heev, nws tau tsiv mus nyob rau hauv ib lub pas dej hauv av uas nyob tom qab lub qhov rooj xauv hlau uas npog nrog cobwebs thiab corroded los ntawm xeb. Nws tau pom tseeb tias tsis muaj leej twg nyob ntawd tau ntau xyoo, ua rau nws yog qhov chaw nkaum zoo tshaj plaws rau cov neeg raug mob raug mob.
  
  Perdue tau muab zais zoo heev, tos kev cawm, uas nws tsis txawm pom tias lub nroog raug tua ob hnub tom qab. Nina hu rau Chaim thiab Todd, Purdue tus kws tshaj lij hauv computer, kom kaw lub zog hluav taws xob hauv cheeb tsam. Nws tau muab lawv cov kev tswj xyuas uas Detlef tau txais los ntawm Milla tom qab nws tig mus rau hauv cov lej chaw nres tsheb. Siv cov ntaub ntawv no, ob lub Scots puas ua rau lub zog ntawm lub zog thiab kev sib txuas lus tseem ceeb thiab ua rau muaj kev cuam tshuam rau txhua yam khoom siv xws li laptops thiab xov tooj ntawm tes nyob rau hauv ib lub voj voog ob mais nyob ib ncig ntawm lub hnub qub Black Sun Fortress.
  
  Sam thiab Detlef tau nkag mus rau hauv lub ntsiab nkag tsis tau pom, siv lub tswv yim uas lawv tau npaj ua ntej ya mus rau hauv Kazakh steppe qhov chaw nyob deb los ntawm qhov siab. Lawv tau sau npe kev pab los ntawm Purdue lub chaw haujlwm Polish, PoleTech Air & Transit Services. Thaum cov txiv neej invaded lub compound, Nina tos nyob rau hauv lub nkoj nrog ib tug tub rog-tsim tsav, soj ntsuam lub cheeb tsam ib ncig ntawm lub infrared imaging rau hostile txav.
  
  Detlef tau riam phom nrog nws Glock, ob rab riam tua tsiaj thiab ib qho ntawm nws ob lub koom haum nthuav dav. Nws muab dua ib tug rau Sam. Tus neeg sau xov xwm, nyob rau hauv lem, coj nrog nws tus kheej Makarov thiab plaub lub foob pob hluav taws. Lawv tawg los ntawm lub ntsiab nkag, cia siab tias yuav muaj ib tug lawg ntawm mos txwv nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, tab sis es tsis txhob stumbled hla ob peb lub cev tawg nyob rau hauv pem teb nyob rau hauv txoj kev.
  
  "Dab tsi yog ntuj raug txim mus?" Sam ntxhi. "Cov neeg no ua haujlwm ntawm no. Leej twg thiaj tua tau lawv?
  
  "Los ntawm qhov kuv tau hnov, cov neeg German no tua lawv tus kheej kom nce qib," Detlef teb ntsiag to, taw nws lub teeb nyem rau ntawm cov neeg tuag nyob hauv pem teb. "Muaj txog nees nkaum ntawm lawv. Mloog!"
  
  Sam nres thiab mloog. Lawv tuaj yeem hnov qhov kev kub ntxhov tshwm sim los ntawm hluav taws xob hluav taws xob ntawm lwm cov plag tsev ntawm lub tsev. Lawv ua tib zoo taug kev mus rau thawj lub davhlau ntawm ntaiv. Nws yog ib qho txaus ntshai heev uas yuav tsum tau sib cais nyob rau hauv ib lub complex loj li qhov no tsis paub txog riam phom los yog tus naj npawb ntawm nws cov neeg nyob. Lawv ua tib zoo taug kev hauv ib cov ntaub ntawv, nrog riam phom ntawm qhov npaj txhij, teeb pom kev nrog lawv cov taws teeb.
  
  Sam hais tias "Cia peb cia siab tias lawv tsis paub tam sim ntawd peb yog cov neeg nkag tebchaws," Sam hais.
  
  Detlef luag ntxhi. "Txoj cai. Cia wb mus ntxiv."
  
  "Yog," Sam hais. Lawv saib raws li lub teeb ci ntawm qee tus neeg caij tsheb sib tw ntawm chav tshuab hluav taws xob. "Aw shit! Detlef, lawv yuav qhib lub tshuab hluav taws xob!"
  
  "Txav! Txav mus!" Detlef kom nws tus pab cuam thiab tuav nws lub tsho. Nws rub Sam nrog nws mus cuam tshuam cov tub ceev xwm ua ntej lawv tuaj yeem nkag mus rau chav tshuab hluav taws xob. Tom qab lub glowing orbs, Sam thiab Detlef cocked lawv riam phom, npaj rau lub inevitable. Thaum lawv khiav, Detlef nug Sam, "Koj puas tau tua ib tug neeg?"
  
  "Muaj, tab sis tsis txhob txwm ua," Sam teb.
  
  "Okay, tam sim no koj yuav tsum-nrog kev ntxub ntxaug heev!" - hais tias lub siab German. "Tsis muaj kev hlub tshua. Lossis peb yuav tsis tawm ntawm qhov ntawd ciaj sia. "
  
  "Muaj koj!" Sam tau cog lus thaum lawv tuaj ntsib thawj plaub tus txiv neej tsis pub tshaj peb taw ntawm lub qhov rooj. Cov txiv neej tsis paub tias ob daim duab uas txav los ntawm lwm qhov kev coj ua yog intruders kom txog thaum thawj lub mos txwv tawg rau thawj tus txiv neej pob txha taub hau.
  
  Sam winced thaum nws hnov cov tshuaj kub ntawm lub hlwb thiab cov ntshav kov nws lub ntsej muag, tab sis nws tsom mus rau tus txiv neej thib ob hauv kab, uas, tsis muaj flinching, rub tus txhais tes, tua nws. Tus txiv neej tuag poob qis ntawm Sam ko taw thaum nws crouched nqa nws rab phom. Nws coj lub hom phiaj ntawm cov txiv neej los ze zog, uas pib tua lawv, ua rau ob tug ntxiv. Detlef tau tawm rau 6 tus txiv neej nrog kev txhaj tshuaj zoo tshaj plaws hauv nruab nrab ua ntej txuas ntxiv nws tawm tsam Sam ob lub hom phiaj, muab cov mos txwv los ntawm txhua lub pob txha taub hau.
  
  "Zoo heev, Sam," tus German luag nyav. "Koj haus luam yeeb, txoj cai?"
  
  "Kuv ntseeg, vim li cas?" - Sam nug, so cov ntshav tawm ntawm nws lub ntsej muag thiab pob ntseg. "Muab koj lub teeb rau kuv," nws tus khub hais los ntawm qhov rooj. Nws pov Detlef nws Zippo ua ntej lawv nkag mus hauv chav tshuab hluav taws xob thiab teeb hluav taws kub rau cov roj tso tsheb hlau luam. Nyob rau hauv txoj kev rov qab, lawv disabled lub cav nrog ob peb lub mos txwv zoo.
  
  Perdue hnov qhov kev npau taws los ntawm nws qhov chaw nkaum me me thiab mus rau ntawm qhov chaw nkag, tab sis tsuas yog vim nws tsuas yog qhov tawm nws paub. Limping hnyav, siv ib txhais tes ntawm phab ntsa coj nws nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, Perdue maj mam nce tus ntaiv xwm txheej ceev mus rau hauv pem teb foyer.
  
  Lub qhov rooj qhib dav, thiab nyob rau hauv lub teeb pom kev zoo uas poob rau hauv chav tsev, nws ua tib zoo nqis los hla lub cev kom txog thaum nws mus txog qhov kev txais tos ntawm huab cua sov, qhuav ntawm cov suab puam sab nraum zoov. Kev quaj nrog kev ris txiaj thiab kev ntshai, Perdue tau khiav mus rau lub nyoob hoom qav taub, waving nws txhais tes, thov Vajtswv kom nws tsis yog tus yeeb ncuab.
  
  Nina dhia tawm ntawm lub tsheb thiab khiav mus rau nws. "Purdue! Purdue! Koj puas nyob zoo? Los ntawm no!" - Nws qw, mus cuag nws. Perdue ntsia ntawm tus neeg keeb kwm zoo nkauj. Nws qw rau hauv nws lub transmitter, qhia Sam thiab Detlef tias nws muaj Perdue. Raws li Perdue poob rau hauv nws txhais tes, nws ntog, rub nws nrog nws mus rau hauv cov xuab zeb.
  
  "Kuv tos tsis tau xav tias koj kov dua, Nina," nws ua pa. "Koj tau dhau los lawm."
  
  "Kuv ib txwm ua qhov no," nws luag nyav thiab tuav nws tus phooj ywg qaug zog hauv nws txhais tes kom txog thaum lwm tus tuaj txog. Lawv tau caij nyoob hoom qav taub thiab ya mus rau sab hnub poob, qhov chaw uas lawv muaj vaj tse ruaj ntseg ntawm ntug dej hiav txwv Aral.
  
  
  Tshooj 19
  
  
  "Peb yuav tsum nrhiav Amber Room, txwv tsis pub Lub Order yuav pom nws. Nws yog ib qho tseem ceeb uas peb nrhiav tau nws ua ntej lawv ua, vim tias lub sijhawm no lawv yuav rhuav tshem tsoomfwv hauv ntiaj teb thiab ua rau muaj kev kub ntxhov ntawm kev tua neeg, "Perdue hais.
  
  Lawv nyob ib ncig ntawm qhov hluav taws kub hauv lub tiaj nraum qaum tsev ntawm lub tsev Sam xauj hauv Aral kev sib hais haum. Nws yog ib chav pw peb chav pw ib nrab uas tsis muaj ib nrab ntawm cov khoom siv uas pab pawg tau siv rau hauv First World lub teb chaws. Tab sis nws yog inconspicuous thiab quirky, thiab lawv yuav tau so nyob rau ntawd, tsawg kawg kom txog rau thaum Perdue zoo. Lub caij no, Sam yuav tsum tau ua tib zoo saib Detlef kom paub tseeb tias tus poj ntsuam tsis lash tawm thiab tua tus billionaire ua ntej cuam tshuam nrog Gabi txoj kev tuag.
  
  Sam hais tias "Peb yuav tau mus rau nws sai li sai tau thaum koj hnov zoo dua, Perdue," Sam hais. "Tam sim no peb tsuas yog tso qis thiab so."
  
  Nina cov plaub hau, braided, tawm los ntawm nws lub kaus mom knitted thaum nws taws lwm tus luam yeeb. Purdue cov lus ceeb toom, npaj ua ib qho cim, tsis zoo li muaj teeb meem ntau rau nws vim tias nws tau xav li cas txog lub ntiaj teb tsis ntev los no. Nws tsis yog ntau qhov kev sib pauv lus nrog tus vajtswv zoo li hauv Sam tus ntsuj plig uas ua rau nws xav tsis thoob. Nws tsuas yog paub ntau ntxiv txog tib neeg txoj kev ua yuam kev rov qab thiab qhov tsis muaj peev xwm ua kom muaj kev sib npaug thoob plaws ntiaj teb.
  
  Aral yog qhov chaw nres nkoj nuv ntses thiab lub nroog chaw nres nkoj ua ntej lub Hiav Txwv Aral uas muaj zog yuav luag tag nrho qhuav, tsuas yog cov suab puam liab qab ua ib qho qub txeeg qub teg. Nina tau tu siab tias ntau lub cev zoo nkauj ntawm cov dej tau qhuav thiab ploj mus vim muaj kev sib kis ntawm tib neeg. Qee zaum, thaum nws xav tias tsis txaus siab, nws xav tias lub ntiaj teb yuav tsis zoo dua yog tias tib neeg tsis tua txhua yam hauv nws, suav nrog nws tus kheej.
  
  Cov neeg ua rau nws nco txog cov menyuam mos uas nyob hauv kev saib xyuas ntawm tus anthill. Lawv tsuas tsis muaj kev txawj ntse lossis kev txo hwj chim kom paub tias lawv yog ib feem ntawm lub ntiaj teb no thiab tsis muaj lub luag haujlwm rau nws. Hauv kev khav theeb thiab tsis lees paub, lawv tau ua ntau yam zoo li kab laum, tsis xav tias es tsis txhob tua lub ntiaj teb kom txaus siab rau lawv cov lej thiab kev xav tau, lawv yuav tsum tau txwv kev loj hlob ntawm lawv tus kheej cov pejxeem. Nina ntxhov siab tias tib neeg, ua ib pawg neeg, tsis kam pom tias tsim kom muaj cov pej xeem me me uas muaj peev xwm txawj ntse dua yuav tsim lub ntiaj teb ua tau zoo dua yam tsis muaj kev puas tsuaj tag nrho cov kev zoo nkauj vim lawv txoj kev ntshaw thiab kev ua neej tsis zoo.
  
  Poob hauv kev xav, Nina haus luam yeeb ntawm qhov cub. Kev xav thiab ideologies nws yuav tsum tsis txhob muaj kev lom zem nkag mus rau hauv nws lub siab, qhov uas nws muaj kev nyab xeeb los khaws cov ncauj lus taboo zais. Nws tau xav txog lub hom phiaj ntawm Nazis thiab pom tias qee cov tswv yim zoo li no yog qhov kev daws teeb meem tiag tiag rau ntau yam teeb meem uas tau coj lub ntiaj teb mus rau hauv lub hauv caug hauv lub sijhawm tam sim no.
  
  Lawm, nws ntxub genocide, kev lim hiam thiab kev tsim txom. Tab sis thaum kawg, nws tau pom zoo tias, rau qee qhov, tshem tawm cov qauv caj ces tsis muaj zog thiab qhia txog kev tiv thaiv kev yug menyuam los ntawm kev ua kom tsis muaj menyuam tom qab yug menyuam hauv tsev neeg tsis yog qhov loj heev. Qhov no yuav txo tau tib neeg cov pej xeem, yog li khaws cia hav zoov thiab ua liaj ua teb es tsis txhob tshem tawm cov hav zoov tas li los tsim kom muaj ntau haiv neeg nyob.
  
  Thaum nws ntsia hauv av hauv qab no thaum lawv ya mus rau Hiav Txwv Aral, Nina lub siab quaj ntsuag tag nrho cov no. Cov toj roob hauv pes zoo nkauj, ib zaug puv ntawm lub neej, tau shriveled thiab withered nyob rau hauv tib neeg ko taw.
  
  Tsis yog, nws tsis kam lees qhov kev ua ntawm Thib Peb Reich, tab sis nws txoj kev txawj thiab kev txiav txim tsis tuaj yeem lees paub. "Yog tias hnub no tsuas muaj cov neeg uas muaj kev qhuab ntuas nruj thiab tshwj xeeb tsav uas xav hloov lub ntiaj teb kom zoo dua," nws hais tias nws tau haus luam yeeb kawg. 'Xav txog lub ntiaj teb uas ib tug neeg zoo li no tsis tsim txom tib neeg, tab sis tau tso tseg cov tuam txhab tsis ncaj ncees. Nyob rau hauv uas, es tsis txhob rhuav tshem kab lis kev cai, lawv yuav rhuav tshem cov xov xwm brainwashing thiab peb txhua tus yuav zoo dua. Thiab tam sim no yuav muaj lub pas dej fucking ntawm no los pub zaub mov rau cov neeg. "
  
  Nws flicked lub taub qab luam yeeb rau hauv hluav taws. Nws ob lub qhov muag ntes Perdue ntsia, tab sis nws ua txuj tsis txhob thab nws cov xim. Tej zaum nws yog qhov ua las voos duab ntxoov ntxoo los ntawm qhov hluav taws kub uas ua rau nws lub ntsej muag gaunt zoo li kev ua phem, tab sis nws tsis nyiam.
  
  "Yuav ua li cas koj paub qhov twg yuav pib nrhiav?" - Nug Detlef. "Kuv tau nyeem tias Chav Amber raug puas tsuaj thaum lub sijhawm ua tsov rog. Cov neeg no puas xav kom koj ua tej yam yees siv uas tsis muaj lawm rov tshwm sim dua?
  
  Perdue zoo li kev xav, tab sis lwm tus xav tias nws yog vim nws qhov kev raug mob ntawm tes ntawm Klaus Kemper. "Lawv hais tias tseem muaj. Thiab yog tias peb tsis tau ua ntej ntawm lawv hauv qhov no, lawv yuav yeej swb peb mus ib txhis. "
  
  "Vim li cas?" Nina nug. "Dab tsi yog qhov muaj zog heev ntawm Amber Room-yog tias nws tseem muaj nyob?"
  
  "Kuv tsis paub, Nina. Lawv tsis tau mus rau hauv kev nthuav dav, tab sis lawv tau qhia meej tias nws muaj hwj chim tsis tuaj yeem, "Perdue rambled. "Dab tsi nws muaj los yog ua, kuv tsis muaj lub tswv yim. Kuv tsuas paub tias nws yog qhov txaus ntshai heev - raws li feem ntau tshwm sim nrog cov khoom zoo nkauj zoo nkauj. "
  
  Sam tuaj yeem pom tias cov kab lus tau hais rau Nina, tab sis Perdue lub suab tsis yog kev hlub lossis kev xav. Yog hais tias nws tsis yuam kev, nws suab yuav luag hostile. Sam xav paub tias Perdue xav li cas txog Nina siv sijhawm ntau nrog nws, thiab nws zoo li yog qhov mob siab rau tus neeg nplua nuj uas feem ntau ua rau muaj nyiaj ntau.
  
  "Nws nyob qhov twg?" Detlef nug Nina. "Koj yog ib tug keeb kwm. Koj puas paub qhov twg Nazis tuaj yeem nqa nws yog tias nws tsis raug rhuav tshem?
  
  "Kuv tsuas paub dab tsi yog sau rau hauv phau ntawv keeb kwm, Detlef," nws tau lees tias, "tab sis qee zaum muaj qhov tseeb zais rau hauv cov ntsiab lus uas muab peb cov lus qhia."
  
  "Thiab koj cov ntaub ntawv keeb kwm hais li cas?" - nws nug tus phooj ywg, ua txuj tias nws txaus siab rau Nina txoj kev hu.
  
  Nws sighed thiab shrugged, nco ntsoov cov lus dab neeg ntawm Amber Room dictated nyob rau hauv nws phau ntawv. "Lub Amber Room tau tsim nyob rau hauv Prussia thaum ntxov 1700s, Detlef. Nws yog ua los ntawm amber panels thiab kub inlays ntawm nplooj thiab carvings nrog tsom iav tom qab lawv ua kom nws zoo nkauj dua thaum lub teeb tsoo nws. "
  
  "Leej twg yog nws koom nrog?" nws nug, tom rau hauv ib tug qhuav crust ntawm homemade bread.
  
  "Tus vajntxwv ntawd yog Frederick William kuv, tab sis nws tau muab Amber Room rau Lavxias teb sab Tsar Peter lub Great ua khoom plig. Tab sis qhov ntawd yog qhov txias, "nws hais. "Thaum nws koom nrog huab tais, nws tau nthuav dav ntau zaus! Xav txog tus nqi txawm tias thaum ntawd!"
  
  "Los ntawm huab tais?" Sam nug nws.
  
  "Yog. Lawv hais tias thaum nws ua tiav lub chamber, nws muaj rau tons ntawm amber. Yog li, ib txwm muaj, cov neeg Lavxias tau txais lawv lub koob npe nrov rau lawv txoj kev hlub ntawm qhov loj. " nws luag. "Tab sis tom qab ntawd nws tau nyiag los ntawm Nazi chav nyob thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II."
  
  "Tau kawg," Detlef yws.
  
  "Thiab qhov twg lawv khaws nws?" Sam xav paub. Nina tuav nws lub taub hau.
  
  "Dab tsi tseem tshuav yog thauj mus rau Königsberg rau kev kho dua tshiab, thiab tom qab ntawd tau muab tso rau pej xeem tso rau ntawd. Tab sis ... qhov ntawd tsis yog tag nrho," Nina hais ntxiv, txais ib khob cawv liab los ntawm Sam. "Nws ntseeg tias qhov ntawd tau raug rhuav tshem ib zaug thiab rau tag nrho los ntawm Allied cua tawm tsam thaum lub tsev fuabtais raug foob rau xyoo 1944. Qee cov ntaub ntawv qhia tias thaum Thib Peb Reich poob rau xyoo 1945 thiab Tub Rog Liab nyob hauv Königsberg, Nazis twb tau coj cov seem ntawm Amber Room thiab smuggled rau cov neeg caij tsheb hauv Gdynia coj nws tawm ntawm Königsberg. "
  
  "Nws mus qhov twg?" - Kuv nug. - Perdue nug nrog kev txaus siab. Nws twb paub ntau yam uas Nina tau hais, tab sis tsuas yog mus txog qhov chaw uas Amber Room raug rhuav tshem los ntawm Allied airstrikes.
  
  Nina shrugged. "Tsis muaj leej twg paub. Qee qhov chaw hais tias lub nkoj tau torpedoed los ntawm Soviet submarine thiab Amber Room tau ploj hauv hiav txwv. Tab sis qhov tseeb yog, tsis muaj leej twg paub tiag. "
  
  "Yog tias koj yuav tsum twv," Sam tau tawm tsam nws zoo siab, "raws li koj paub txog qhov xwm txheej dav dav thaum tsov rog." Koj xav tias muaj dab tsi tshwm sim?
  
  Nina muaj nws tus kheej txoj kev xav txog qhov nws tau ua thiab tsis ntseeg, raws li cov ntaub ntawv. "Kuv yeej tsis paub, Sam. Kuv tsuas yog tsis ntseeg zaj dab neeg torpedo. Qhov no suab zoo li ib zaj dab neeg npog kom txwv tsis pub txhua tus nrhiav nws. Tab sis dua, nws sighed, "Kuv tsis paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim." Kuv yuav ua siab ncaj; Kuv ntseeg tias cov neeg Lavxias tau cuam tshuam cov Nazis, tab sis tsis yog li no. " Nws chuckled awkwardly thiab shrugged dua.
  
  Perdue lub teeb xiav lub qhov muag ntsia ntawm qhov hluav taws kub ntawm nws xub ntiag. Nws tau txiav txim siab txog qhov tshwm sim ntawm Nina zaj dab neeg, nrog rau qhov nws tau kawm txog qhov tau tshwm sim hauv Gdansk Bay tib lub sijhawm. Nws tawm ntawm nws lub xeev khov.
  
  Nws tau tshaj tawm tias "Kuv xav tias peb yuav tsum coj nws ntawm kev ntseeg," nws tshaj tawm. "Kuv hais kom pib los ntawm qhov chaw lub nkoj yuav tsum tau poob, tsuas yog kom muaj qhov pib. Leej twg paub, tej zaum peb tseem yuav pom qee qhov tsis paub nyob ntawd. "
  
  "Koj txhais hais tias dhia dej?" Detlef exclaimed.
  
  "Yog," Perdue lees paub.
  
  Detlef tshiav nws lub taub hau: "Kuv tsis dhia dej. Tsis ua tsaug!"
  
  "Los ntawm, tus laus!" Sam luag ntxhi, nplawm Detlef me ntsis ntawm sab nraub qaum. "Koj tuaj yeem dawm qhov hluav taws kub, tab sis koj tsis tuaj yeem ua luam dej nrog peb?"
  
  "Kuv ntxub dej," tus German lees paub. "Kuv tuaj yeem ua luam dej. Kuv tsuas tsis paub. Cov dej ua rau kuv tsis xis nyob heev. "
  
  "Vim li cas? Koj puas tau ntsib kev phem? Nina nug.
  
  "Raws li kuv paub, tsis yog, tab sis tej zaum kuv yuam kuv tus kheej kom tsis nco qab dab tsi ua rau kuv saib tsis taus ua luam dej," nws lees.
  
  "Nws tsis muaj teeb meem," Perdue cuam tshuam. "Tej zaum koj yuav xav saib xyuas peb vim peb tsis tuaj yeem tau txais daim ntawv tso cai tsim nyog los dhia dej rau ntawd. Peb puas tuaj yeem suav koj rau qhov no?
  
  Detlef tau muab Perdue ntev thiab zoo saib uas ua rau Sam thiab Nina zoo li ntshai thiab npaj los cuam tshuam, tab sis nws tsuas teb tias, "Kuv tuaj yeem ua tau."
  
  Tsis ntev ua ntej ib tag hmo. Lawv tos kom cov nqaij ci thiab ntses npaj txhij, thiab cov hluav taws kub hnyiab tau ua rau lawv tsaug zog, ua rau lawv muaj kev ntxhov siab los ntawm lawv cov teeb meem.
  
  "David, qhia kuv txog kev lag luam uas koj muaj nrog Gaby Holzer," Detlef tau hais tam sim ntawd, thaum kawg ua qhov tsis tuaj yeem.
  
  Perdue frowned, puzzled los ntawm qhov kev thov coj txawv txawv ntawm ib tug neeg txawv txawv nws xav tias yog tus kws pab tswv yim kev ruaj ntseg ntiag tug. "Koj txhais li cas?" nws nug tus German.
  
  "Detlef," Sam ceeb toom maj mam, qhia tus poj ntsuam kom nws txias. "Koj nco qab qhov deal, txoj cai?"
  
  Nina lub plawv dhia. Nws tau ntxhov siab tos qhov no tag nrho hmo ntuj. Detlef khaws cia nws txias npaum li lawv hais tau, tab sis nws rov hais nws cov lus nug hauv lub suab txias.
  
  "Kuv xav kom koj qhia kuv txog koj txoj kev sib raug zoo nrog Gaby Holzer ntawm British consulate nyob rau hauv Berlin hnub ntawm nws tuag," nws hais nyob rau hauv lub suab ntsiag to uas yog mob heev.
  
  "Vim li cas?" - Perdue nug, infuriating Detlef nrog nws pom tseeb evasion.
  
  "Dave, qhov no yog Detlef Holzer," Sam hais tias, vam tias qhov kev taw qhia yuav piav qhia tus German qhov kev thov. "Nws - tsis yog, yog - Gabi Holzer tus txiv, thiab nws tab tom nrhiav rau koj kom koj tuaj yeem qhia nws tias muaj dab tsi tshwm sim rau hnub ntawd." Sam txhob txwm tshaj tawm nws cov lus hauv ib txoj hauv kev kom nco qab Detlef tias Perdue muaj cai rau kev xav tias tsis muaj txim.
  
  "Kuv thov txim rau koj qhov poob!" Perdue teb yuav luag tam sim ntawd. "Au kuv tus Vajtswv, qhov ntawd txaus ntshai!" Nws tau pom tseeb tias Perdue tsis tau dag nws. Nws ob lub qhov muag muaj kua muag thaum nws rov nco txog lub sijhawm kawg ua ntej nws raug nyiag lawm.
  
  "Cov xov xwm hais tias nws tua tus kheej," Detlef hais. "Kuv paub kuv Gabi. Nws yuav tsis tau ... "
  
  Perdue ntsia ntawm tus poj ntsuam nrog qhov muag dav. "Nws tsis tua tus kheej, Detlef. Nws raug tua nyob ntawm kuv ob lub qhov muag!"
  
  "Leej twg ua nws?" Detlef roared. Nws muaj kev xav thiab tsis sib npaug, nyob ze rau qhov kev tshwm sim uas nws tau tshawb nrhiav txhua lub sijhawm no. "Leejtwg tua nws?"
  
  Perdue xav ib pliag thiab saib tus txiv neej ntxhov siab. "Kuv-Kuv nco tsis tau."
  
  
  Tshooj 20
  
  
  Tom qab ob hnub ntawm kev rov zoo nyob hauv ib lub tsev me me, cov pab pawg tau tawm mus rau ntug dej hiav txwv Polish. Qhov teeb meem ntawm Perdue thiab Detlef zoo li tsis tau daws, tab sis lawv tau sib raug zoo. Perdue tshuav Detlef ntau dua li qhov kev tshawb pom tias Gabi txoj kev tuag tsis yog nws tus kheej qhov txhaum, tshwj xeeb tshaj yog vim Detlef tseem xav tias Perdue lub cim xeeb poob. Txawm tias Sam thiab Nina xav tsis thoob tias nws puas tuaj yeem ua tau tias Perdue tsis paub txog lub luag haujlwm rau tus neeg sawv cev tuag, tab sis lawv tsis tuaj yeem txiav txim qee yam uas lawv tsis paub txog.
  
  Sam, piv txwv li, sim ua kom zoo dua nrog nws lub peev xwm tshiab los nkag rau hauv lub siab ntawm lwm tus, tab sis nws ua tsis tau. Nws zais cia siab tias nws tau poob lub txiaj ntsim uas tsis xav tau uas tau muab rau nws.
  
  Lawv txiav txim siab ua raws li lawv txoj kev npaj. Qhib chav Amber yuav tsis tsuas yog cuam tshuam cov kev siv zog ntawm lub siab phem Black Sun, tab sis kuj yuav ua rau muaj txiaj ntsig nyiaj txiag tseem ceeb. Txawm li cas los xij, qhov ceev ntawm kev nrhiav ib chav zoo yog qhov paub tsis meej rau lawv txhua tus. Yuav tsum muaj ntau dua rau Amber Room dua li kev nplua nuj lossis lub koob npe nrov. Ntawm no, Lub Hnub Dub muaj txaus ntawm nws tus kheej.
  
  Nina muaj ib tug qub tsev kawm ntawv cov npoj yaig uas tam sim no tau sib yuav rau ib tug neeg ua lag luam nplua nuj nyob hauv Warsaw.
  
  "Nrog ib lub xov tooj, cov txiv neej," nws khav theeb rau peb tus txiv neej. "Ib tug! Kuv tau ruaj ntseg rau peb nyob dawb plaub-hnub nyob hauv Gdynia, thiab nrog nws lub nkoj nuv ntses tsim nyog rau peb me me tsis yog kev tshawb nrhiav kev cai lij choj nkaus xwb. "
  
  Sam ruffled nws cov plaub hau playfully. "Koj yog ib tug tsiaj zoo kawg nkaus, Dr. Gould! Lawv puas muaj whiskey?
  
  "Kuv yuav lees, Kuv tuaj yeem tua tau qee qhov bourbon tam sim no," Perdue luag ntxhi. "Koj ua dab tsi lom koj tus kheej nrog, Mr. Holzer?"
  
  Detlef shrugged: "Txhua yam uas tuaj yeem siv tau hauv kev phais."
  
  "Zoo txiv neej! Sam, peb yuav tsum tau txais qee qhov no, phooj ywg. Koj puas tuaj yeem ua qhov no tshwm sim? - Perdue nug ua siab ntev. "Kuv yuav muaj kuv tus pab hloov nyiaj hauv ob peb feeb kom peb thiaj li tau txais yam peb xav tau. Lub nkoj - puas yog koj tus phooj ywg? nws nug Nina.
  
  "Nws yog tus txiv neej laus uas peb nyob nrog," nws teb.
  
  "Nws puas yuav xav tias peb yuav ua dab tsi nyob ntawd?" Sam txhawj xeeb.
  
  "Tsis muaj. Nws hais tias nws yog ib tug laus diver, neeg nuv ntses thiab marksman tsiv mus rau Gdynia tsuas yog tom qab Ntiaj Teb Tsov Rog II los ntawm Novosibirsk. Pom tau tias nws yeej tsis tau txais ib lub hnub qub kub rau tus cwj pwm zoo, "Nina luag.
  
  "Zoo! Tom qab ntawd nws yuav haum rau hauv, "Perdue chuckled.
  
  Tau yuav qee yam zaub mov thiab cawv ntau los nthuav qhia rau lawv tus tswv tsev tos txais, pab pawg tau mus rau qhov chaw uas Nina tau txais los ntawm nws tus qub npoj yaig. Detlef tau mus xyuas lub khw muag khoom kho vajtse hauv zos thiab tseem yuav ib lub xov tooj cua me me thiab qee lub roj teeb rau nws. Cov xov tooj cua me me yooj yim no nyuaj los ntawm ntau lub nroog niaj hnub no, tab sis nws pom ib qho ze ntawm lub khw muag ntses ntawm txoj kev kawg ua ntej lawv tuaj txog ntawm lawv lub tsev ib ntus.
  
  Lub vaj yog casually fenced nrog barbed hlau khi rau rickety posts. Lub vaj tom qab lub laj kab muaj feem ntau ntawm cov ntoo siab thiab cov nroj tsuag loj uas tsis saib xyuas. Los ntawm lub rooj vag hlau creaking mus rau cov kauj ruam mus rau lub lawj, txoj kev nqaim uas ua rau lub tsev me me ntoo creepy tau npog hauv vines. Tus txiv neej laus tab tom tos lawv ntawm lub sam thiaj, saib yuav luag raws nraim li Nina tau xav txog nws. Qhov muag tsaus nti loj sib txawv nrog cov plaub hau grey thiab hwj txwv. Nws muaj lub plab loj thiab lub ntsej muag riddled nrog nti uas ua rau nws zoo nkaus li ntshai, tab sis nws yog phooj ywg.
  
  "Nyob zoo!" - Nws hu thaum lawv hla lub rooj vag.
  
  "Vajtswv, kuv vam tias nws hais lus Askiv," Perdue yws.
  
  "Los yog German," Detlef pom zoo.
  
  "Nyob zoo! Peb nqa ib yam dab tsi rau koj, "Nina luag ntxhi, muab ib lub raj mis rau nws, thiab tus txiv neej laus tau npuaj tes zoo siab.
  
  "Kuv pom tias peb yuav sib raug zoo heev!" - nws qw zoo siab.
  
  "Koj puas yog Mr. Marinesco?" - nws nug.
  
  "Kirill! Hu rau kuv Kirill, thov. Thiab thov tuaj rau hauv. Kuv tsis muaj lub tsev loj lossis khoom noj zoo tshaj plaws, tab sis nws sov thiab xis nyob ntawm no, "nws thov txim. Tom qab lawv qhia lawv tus kheej, nws muab cov zaub zaub uas nws tau npaj txhua hnub rau lawv.
  
  "Tom qab noj hmo, kuv yuav coj koj mus saib lub nkoj, puas yog?" Kirill qhia.
  
  "Fabulous!" Perdue teb. "Kuv xav pom koj muaj dab tsi hauv lub nkoj no."
  
  Nws tau txais cov kua zaub nrog cov qhob cij tshiab, uas sai sai ua Sam nyiam tais. Nws pab nws tus kheej hlais tom qab hlais. "Koj tus poj niam puas tau ci qhov no?" - nws nug.
  
  "Tsis yog, kuv tau ua. Kuv yog ib tug neeg ua mov ci zoo, puas yog?" Kirill luag. "Kuv tus poj niam qhia kuv. Tam sim no nws tuag lawm."
  
  "Kuv thiab," yws Detlef. "Nws tshwm sim tsis ntev los no."
  
  "Kuv thov txim uas tau hnov qhov no," Kirill ua siab ntev. "Kuv tsis xav tias peb cov poj niam ib txwm tso peb tseg. Lawv nyob ib puag ncig los muab lub sijhawm nyuaj rau peb thaum peb rub tawm. "
  
  Nina zoo siab thaum pom Detlef luag ntxhi ntawm Kirill: "Kuv xav li ntawd thiab!"
  
  "Koj puas xav tau kuv lub nkoj mus dhia dej?" nug lawv tus tswv tsev, hloov cov ntsiab lus rau nws cov qhua. Nws paub tias tus neeg mob yuav dhau mus li cas thaum muaj xwm txheej zoo li no tshwm sim, thiab nws kuj tsis tuaj yeem tham txog qhov no ntev.
  
  "Yog lawm, peb xav mus dhia dej, tab sis nws yuav tsum tsis txhob siv ntau tshaj ib hnub lossis ob," Perdue hais rau nws.
  
  "Hauv Bay ntawm Gdansk? Nyob rau hauv dab tsi teb?" Kirill raug nug. Nws yog nws lub nkoj thiab nws tab tom txhim kho lawv, yog li lawv tsis tuaj yeem tsis lees nws cov khoom.
  
  Perdue hais tias "Hauv thaj chaw uas Wilhelm Gustloff tau poob rau xyoo 1945," Perdue hais.
  
  Nina thiab Sam tau sib tham, vam tias tus txiv neej laus yuav tsis xav tias muaj dab tsi. Detlef tsis quav ntsej leej twg paub. Txhua yam nws xav tau yog kom paub seb lub luag haujlwm ntawm Amber Room ua si hauv kev tuag ntawm nws tus poj niam thiab dab tsi tseem ceeb rau cov Nazis coj txawv txawv. Muaj luv luv, nruj silence ntawm lub rooj noj mov.
  
  Kirill ntsia lawv txhua tus, ib qho los ntawm ib qho. Nws ob lub qhov muag pierced lawv tiv thaiv thiab kev xav thaum nws kawm lawv nrog ib tug luag ntxhi uas txhais tau tias dab tsi. Nws ntxuav nws caj pas.
  
  "Vim li cas?"
  
  Lo lus nug txog ib lo lus unsetted lawv tag nrho. Lawv xav kom muaj kev sim ua kom tsis txaus siab lossis qee qhov kev thuam hauv zos, tab sis qhov yooj yim yuav luag tsis tuaj yeem nkag siab. Nina ntsia Perdue thiab shrugged, "Qhia rau nws."
  
  Perdue hais rau Cyril, "Peb tab tom nrhiav qhov seem ntawm cov khoom qub uas nyob hauv lub nkoj," Perdue hais rau Cyril, siv cov lus piav qhia dav li ntau tau.
  
  "Lub Amber Room?" - Nws luag, tuav tus diav ncaj nraim ntawm nws txhais tes waving. "Koj thiab?"
  
  "Koj txhais li cas?" Sam nug.
  
  "Aw kuv tus tub! Ntau tus neeg tau nrhiav qhov phem no ntau xyoo, tab sis lawv txhua tus rov qab poob siab! " - nws luag ntxhi.
  
  "Yog li koj hais tias nws tsis muaj nyob?" Sam nug.
  
  "Qhia rau kuv, Mr. Perdue, Mr. Cleave thiab kuv cov phooj ywg ntawm no," Kirill luag ntxhi, "Koj xav tau dab tsi los ntawm Amber Room, huh? Nyiaj? Lub koob meej? Mus tsev. Qee yam zoo nkauj tsuas yog tsis tsim nyog rau kev foom tsis zoo. "
  
  Perdue thiab Nina ntsia ib leeg, ntaus los ntawm qhov sib xws ntawm lo lus ntawm tus txiv neej laus cov lus ceeb toom thiab Perdue txoj kev xav.
  
  "Ib foom?" Nina nug.
  
  "Vim li cas koj nrhiav qhov no?" nws nug dua. "Koj nyob li cas?"
  
  "Kuv tus poj niam raug tua vim qhov no," Detlef tam sim ntawd cuam tshuam. "Yog tias leej twg yog tom qab cov khoom muaj nqis no txaus siab tua nws rau nws, kuv xav pom nws rau kuv tus kheej." Nws ob lub qhov muag pinned Perdue nyob rau hauv qhov chaw.
  
  Kirill frowned. "Koj tus poj niam ua li cas rau qhov no?"
  
  "Nws tau tshawb xyuas qhov kev tua neeg hauv Berlin vim nws muaj laj thawj ntseeg tias kev tua neeg tau ua los ntawm lub koom haum zais cia nrhiav Amber Room. Tab sis nws raug tua ua ntej nws tuaj yeem ua tiav nws qhov kev tshawb nrhiav, "tus poj ntsuam hais rau Kirill.
  
  Wringing nws ob txhais tes, lawv tus tswv tau ua pa tob. "Yog li koj tsis xav tau qhov no rau nyiaj txiag lossis koob meej. Zoo. Tom qab ntawd kuv yuav qhia koj qhov twg Wilhelm Gustloff ntog thiab koj tuaj yeem pom ntawm koj tus kheej, tab sis kuv vam tias tom qab ntawd koj yuav tso tseg qhov tsis muaj tseeb no. "
  
  Tsis muaj lwm lo lus lossis piav qhia, nws sawv thiab tawm hauv chav.
  
  "Lub ntuj raug txim yog dab tsi?" Sam tau tshawb nrhiav. "Nws paub ntau dua li nws xav lees. Nws zais ib yam dab tsi. "
  
  "Koj paub li cas?" - Perdue nug.
  
  Sam ntsia me ntsis txaj muag. "Kuv tsuas muaj lub siab xav." Nws ntsia ntsoov Nina ua ntej nws sawv ntawm nws lub rooj nqa lub tais zaub mov mus rau chav ua noj. Nws paub tias nws zoo li cas. Nws yuav tsum tau pom ib yam dab tsi hauv tus txiv neej laus txoj kev xav.
  
  "Thov zam txim rau kuv,"nws hais rau Perdue thiab Detlef thiab ua raws Sam. Nws sawv ntawm qhov rooj uas coj mus rau hauv lub vaj, saib Kirill tawm mus rau lub nkoj mus xyuas cov roj. Nina muab nws txhais tes rau ntawm nws xub pwg. "Sam?"
  
  "Yog".
  
  "Koj pom dab tsi?" - nws fished tawm nrog xav paub.
  
  "Tsis muaj dab tsi. Nws paub ib yam dab tsi tseem ceeb heev, tab sis nws tsuas yog sau xov xwm instinct. Kuv cog lus tias qhov no tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog qhov tshiab, "nws hais rau nws ntsiag to. "Kuv xav nug ncaj qha, tab sis kuv tsis xav ua rau nws nyuaj siab, koj puas paub?"
  
  "Kuv paub. Yog vim li cas kuv thiaj li nug nws, "nws hais tias muaj kev ntseeg siab.
  
  "Tsis muaj! Nina! Rov qab los ntawm no, "nws qw, tab sis nws tsis kam lees. Paub Nina, Sam paub zoo tias nws tsis tuaj yeem txwv nws tam sim no. Hloov chaw, nws txiav txim siab rov qab mus rau hauv kom tsis txhob Detlef tua Perdue. Sam muaj kev ntxhov siab thaum nws mus txog lub rooj noj mov, tsuas yog pom Perdue saib cov duab ntawm Detlef lub xov tooj.
  
  "Lawv yog cov lej digital," Detlef piav qhia. "Tam sim no saib qhov no."
  
  Ob tus txiv neej squinted li Detlef nthuav cov duab nws tau coj ntawm nplooj ntawv teev npe uas nws tau pom Perdue lub npe. "Kuv tus Vajtswv!" Perdue hais hauv kev xav tsis thoob. "Sam, tuaj saib qhov no."
  
  Thaum lub rooj sib tham ntawm Perdue thiab Carrington, cov ntaubntawv povthawj siv tau hais txog 'Kirill'.
  
  "Kuv puas tsuas pom dab nyob txhua qhov chaw lossis qhov no puas tuaj yeem yog ib lub vev xaib loj sib koom ua ke?" Detlef nug Sam.
  
  "Kuv tsis tuaj yeem qhia koj paub tseeb, Detlef, tab sis kuv kuj muaj kev xav tias nws paub txog Amber Room," Sam qhia nws qhov kev tsis txaus siab rau lawv. "Tej yam uas peb yuav tsum tsis paub."
  
  "Nina nyob qhov twg?" - Perdue nug.
  
  "Kuv tab tom tham nrog tus txiv neej laus. Tsuas yog ua phooj ywg yog tias peb xav paub ntxiv, "Sam hais rau nws. "Yog tias Gabi phau ntawv teev npe muaj nws lub npe, peb yuav tsum paub yog vim li cas."
  
  "Kuv pom zoo," Detlef pom zoo.
  
  Nina thiab Kirill nkag mus rau hauv chav ua noj, luag ntawm tej yam ruam uas nws tau qhia rau nws. Nws peb cov npoj yaig tau saib xyuas seb nws puas tau txais cov ntaub ntawv ntxiv, tab sis rau lawv qhov kev poob siab, Nina zais nws lub taub hau.
  
  "Nws yog nws," Sam tshaj tawm. "Kuv yuav ua rau nws qaug cawv. Cia peb saib seb nws zais ntau npaum li cas thaum nws tshem nws cov mis."
  
  "Yog hais tias koj muab nws Lavxias teb sab vodka, nws yuav tsis qaug dej qaug cawv, Sam," Detlef luag ntxhi. "Nws tsuas yog ua rau nws zoo siab thiab nrov nrov. Tam sim no lub sijhawm twg?
  
  "Zoo li 9 teev tsaus ntuj. Dab tsi, koj puas muaj hnub?" Sam dag.
  
  "Qhov tseeb, kuv ua," nws teb zoo siab. "Nws lub npe yog Milla."
  
  Txaus siab rau Detlef cov lus teb, Sam nug, "Koj puas xav kom peb peb ua qhov no?"
  
  "Milla?" Kirill dheev quaj qw, tig daj ntseg. "Koj paub Milla li cas?"
  
  
  Tshooj 21
  
  
  "Koj puas paub Milla thiab?" Detlef gasped. "Kuv tus poj niam tham nrog nws yuav luag txhua hnub, thiab tom qab kuv tus poj niam tuag, kuv pom nws chav xov tooj cua. Nws nyob ntawd Milla hais rau kuv thiab qhia kuv yuav ua li cas nrhiav nws siv xov tooj cua luv. "
  
  Nina, Perdue thiab Sam zaum mloog tag nrho cov no, tsis muaj lub tswv yim dab tsi tshwm sim ntawm Kirill thiab Detlef. Thaum lawv mloog, lawv nchuav ib co cawv txiv hmab thiab vodka thiab tos.
  
  "Koj tus poj niam yog leej twg?" Kirill nug ua siab ntev.
  
  "Gabi Holzer," Detlef teb, nws lub suab tseem tshee thaum nws hais nws lub npe.
  
  "Gab! Gabi yog kuv tus phooj ywg los ntawm Berlin! " - exclaimed tus txiv neej laus. "Nws tau ua haujlwm nrog peb txij li thaum nws yawm txiv tau tso cov ntaub ntawv ntawm Kev Ua Haujlwm Hannibal! Au Vajtswv, txaus ntshai kawg li! Tu siab kawg li os. " Cov neeg Lavxias tsa nws lub raj mis thiab qw: "Rau Gabi! Tus ntxhais ntawm lub teb chaws Yelemees thiab tiv thaiv kev ywj pheej! "
  
  Lawv txhua tus tau koom nrog thiab haus dej rau tus poj niam uas poob, tab sis Detlef tsis tuaj yeem tau txais cov lus tawm. Nws ob lub qhov muag muaj kua muag, thiab nws lub hauv siab mob nrog kev tu siab rau nws tus poj niam. Cov lus tsis tuaj yeem piav qhia tias nws nco nws npaum li cas, tab sis nws lub plhu ntub tau hais tag nrho. Txawm tias Kirill muaj qhov muag ntshav thaum nws them se rau nws cov phooj ywg poob. Tom qab ob peb koob txhaj tshuaj ntawm vodka thiab qee qhov Purdue bourbon, Lavxias teb sab xav nostalgic thaum nws hais rau tus poj ntsuam Gabi li cas nws tus poj niam thiab cov laus Lavxias teb sab ntsib.
  
  Nina muaj kev hlub tshua rau ob tug txiv neej thaum nws saib lawv qhia cov dab neeg qab zib txog tus poj niam tshwj xeeb uas lawv ob leeg paub thiab hlub. Nws ua rau nws xav tsis thoob yog tias Perdue thiab Sam yuav hwm nws lub cim xeeb zoo siab tom qab nws ploj mus.
  
  "Kuv cov phooj ywg," Kirill quaj hauv kev tu siab thiab qaug dej qaug cawv, muab nws lub rooj zaum pov tseg thaum nws sawv thiab tsoo nws txhais tes hnyav rau ntawm lub rooj, nchuav cov seem ntawm Detlef cov kua zaub, "Kuv yuav qhia koj yam koj xav paub. Koj, "nws hais tsis txaus ntseeg, yog cov phooj ywg nyob rau hauv qhov hluav taws ntawm kev ywj pheej. Peb tsis tuaj yeem cia lawv siv cov kab no los tsim txom peb cov menyuam lossis peb tus kheej!" Nws xaus lus txawv txawv no nrog ib txoj hlua ntawm kev sib ntaus sib tua Lavxias teb sab quaj uas tau txiav txim siab npau taws.
  
  "Qhia rau peb," Perdue txhawb Cyril, tsa nws lub khob. "Qhia rau peb seb lub Amber Room ua rau muaj kev hem thawj rau peb txoj kev ywj pheej. Peb puas yuav rhuav tshem nws lossis peb puas yuav tsum tshem tawm cov neeg uas xav tau nws rau lub hom phiaj tsis zoo?
  
  "Cia nws nyob qhov twg!" Kirill qw. "Cov neeg ib txwm tuaj yeem mus tsis tau! Cov vaj huam sib luag-peb paub tias lawv phem npaum li cas. Peb txiv hais rau peb! Aw yeah! Thaum pib lawv qhia peb tias qhov kev zoo nkauj phem no ua rau lawv tua lawv cov kwv tij, lawv cov phooj ywg. Lawv tau qhia peb li cas Niam Russia tau yuav luag ua raws li lub siab nyiam ntawm Nazi dev, thiab peb tau cog lus tias yuav tsis pom nws!"
  
  Sam pib txhawj xeeb txog cov neeg Lavxias lub siab thaum nws zoo li muaj ob peb zaj dab neeg sib xyaw ua ke. Nws tsom ntsoov rau lub zog tingling uas ntws los ntawm nws lub hlwb, maj mam hu nws tawm, vam tias nws yuav tsis siv zog ntau npaum li nws tau ua dhau los. Intentionally, nws txuas nrog tus txiv neej laus lub siab thiab tsim ib lub hlwb tether thaum lwm tus saib.
  
  Tam sim ntawd Sam hais tias: "Kirill, qhia peb txog Kev Ua Haujlwm Hannibal."
  
  Nina, Perdue thiab Detlef tig thiab ntsia Sam hauv kev xav tsis thoob. Sam qhov kev thov tam sim silenced Russian. Tsis yog ib feeb tom qab nws nres hais lus, nws zaum thiab tuav nws txhais tes. "Kev khiav haujlwm Hannibal yog hais txog kev khiav tawm cov tub rog German los ntawm hiav txwv kom khiav tawm ntawm Tub Rog Liab uas yuav nyob ntawd sai sai rau ncaws lawv lub nroog Nazi," tus txiv neej laus hais tias. "Lawv tau nce lub Wilhelm Gustloff ntawm no hauv Gdynia thiab mus rau Kiel. Lawv tau hais kom thauj cov vaj huam sib luag los ntawm chav amber damn thiab. Zoo, dab tsi tshuav ntawm nws. Tab sis!" nws qw, nws lub cev swaying me ntsis raws li nws hais ntxiv, "Tab sis lawv nyiag thauj nws mus rau Gustloff lub nkoj thauj, lub nkoj torpedo Löwe." Koj puas paub vim li cas?"
  
  Pab pawg zaum spellbound, reacting tsuas yog thaum nug. "Tsis yog, vim li cas?"
  
  Kirill luag zoo siab. "Vim tias qee tus "Germans" nyob rau hauv qhov chaw nres nkoj ntawm Gdynia yog Lavxias teb sab, nrog rau cov neeg coob ntawm lub nkoj escort torpedo! Lawv zais lawv tus kheej ua tub rog Nazi thiab cuam tshuam lub Amber Room. Tab sis nws tau zoo dua! " Nws zoo siab rau txhua yam uas nws tau hais rau nws, thaum Sam khaws nws ntawm lub hlwb txoj hlua ntev ntev li ntev tau. "Koj puas paub tias Wilhelm Gustloff tau txais xov tooj cua thaum lawv tus thawj coj ruam coj lawv tawm mus rau hauv dej qhib?"
  
  "Dab tsi tau sau rau ntawd?" Nina nug.
  
  "Qhov no tau ceeb toom rau lawv tias lwm lub tsheb thauj neeg German tab tom tuaj txog, yog li tus thawj coj ntawm Gustloff tau tig lub nkoj lub teeb kev taw qhia kom tsis txhob muaj kev sib tsoo," nws hais.
  
  "Thiab qhov no yuav ua rau lawv pom cov yeeb ncuab nkoj," Detlef xaus lus.
  
  Tus txiv neej laus taw rau tus German thiab luag nyav. "Txoj cai! Lub Soviet submarine S-13 torpedo lub nkoj thiab poob nws - tsis muaj Amber Room. "
  
  "Koj paub li cas? Koj tsis muaj hnub nyoog txaus los nyob ntawd, Kirill. Tej zaum koj tau nyeem qee zaj dab neeg zoo siab uas ib tug neeg tau sau, "Perdue tsis kam. Nina frowned, muab Perdue ib tug unspoken reprimand rau overestimating tus txiv neej.
  
  "Kuv paub tag nrho cov no, Mr. Perdue, vim hais tias tus thawj coj ntawm S-13 yog Captain Alexander Marinesko," Kirill khav. "Kuv txiv!"
  
  Nina lub puab tsaig poob.
  
  Ib tug luag nyav tshwm rau ntawm nws lub ntsej muag vim nws nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ib tug txiv neej uas paub lub secrets ntawm qhov chaw ntawm lub Amber Room thawj txhais tes. Nws yog lub sijhawm tshwj xeeb rau nws los ua haujlwm hauv keeb kwm. Tab sis Kirill nyob deb ntawm kev ua tiav. "Nws yuav tsis pom lub nkoj yooj yim heev yog tias nws tsis yog rau cov xov tooj cua uas piav tsis tau qhia tus thawj coj tias lub nkoj German tab tom los txog, puas yog?"
  
  "Tab sis leej twg xa cov lus no? Puas yog lawv puas paub? - Nug Detlef.
  
  "Tsis muaj leej twg pom tau. Tib neeg uas paub yog cov neeg koom nrog hauv txoj kev npaj zais cia, "Kirill tau hais. "Cov txiv neej zoo li kuv txiv. Cov xov tooj cua no los ntawm nws cov phooj ywg, Mr. Holzer, thiab peb cov phooj ywg. Cov xov tooj cua no tau xa los ntawm Milla. "
  
  "Qhov no tsis yooj yim sua!" Detlef tsis lees txais qhov kev tshwm sim, uas ua rau lawv txhua tus stupefied. "Kuv tab tom tham nrog Milla hauv xov tooj cua hmo kuv pom kuv tus poj niam chav xov tooj cua. Tsis muaj txoj hauv kev uas ib tus neeg ua haujlwm thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II tseem muaj txoj sia nyob, cia nyob ib leeg tshaj tawm xov tooj cua xov tooj cua. "
  
  "Koj hais yog lawm, Detlef, yog tias Milla yog ib tug neeg," Kirill hais. Tam sim no nws txuas ntxiv nthuav tawm nws cov lus zais, ntau rau kev lom zem ntawm Nina thiab nws cov npoj yaig. Tab sis Sam tau poob kev tswj hwm ntawm Lavxias teb sab, nkees los ntawm kev mob hlwb loj heev.
  
  "Tom qab ntawd leej twg yog Milla?" Nina nug sai sai, paub tias Sam tab tom yuav poob kev tswj hwm ntawm tus txiv neej laus, tab sis Kirill tau dhau mus ua ntej nws tuaj yeem hais ntxiv, thiab yog tias Sam tsis khaws nws lub hlwb hauv qab nws qhov spell, tsis muaj dab tsi tuaj yeem ua rau tus txiv neej qaug cawv tham. Nina sighed hauv kev poob siab, tab sis Detlef tsis tau txav los ntawm tus txiv neej laus cov lus. Nws tau npaj los mloog kev tshaj tawm tom qab thiab cia siab tias nws yuav ua rau pom qhov xwm txheej dab tsi nyob hauv Amber Room.
  
  Sam tau siv ob peb nqus pa kom rov ua kom nws lub siab thiab lub zog, tab sis Perdue ntsib nws ntsia thoob plaws lub rooj. Nws yog ib qho kev saib tsis pom tseeb uas ua rau Sam tsis xis nyob. Nws tsis xav kom Perdue paub tias nws tuaj yeem tswj hwm tib neeg lub siab. Nws yuav ua rau nws xav tsis thoob, thiab nws tsis xav li ntawd.
  
  "Koj puas nkees, Sam?" Perdue nug yam tsis muaj kev ua phem lossis kev ua xyem xyav.
  
  "Dam nkees," nws teb. "Thiab vodka tsis pab ib yam."
  
  "Kuv yuav mus pw ib yam nkaus," Detlef tshaj tawm. "Kuv xav tias yuav tsis muaj kev dhia dej tom qab tag nrho? Nws yuav zoo heev!"
  
  "Yog tias peb tuaj yeem tsa peb tus tswv, peb tuaj yeem paub tias muaj dab tsi tshwm sim rau lub nkoj thauj khoom," Perdue chuckled. "Tab sis kuv xav tias nws tau ua tiav, tsawg kawg rau tag hmo."
  
  Detlef kaw nws tus kheej hauv nws chav nyob deb kawg ntawm txoj kev hauv tsev. Nws yog qhov tsawg tshaj plaws ntawm txhua qhov, nyob ib sab ntawm chav pw tshwj tseg rau Nina. Perdue thiab Sam yuav tsum sib koom lwm chav pw ntawm ib sab ntawm chav nyob, yog li Detlef tsis mus thab lawv.
  
  Nws qhib lub xov tooj cua transistor thiab pib tig lub xov tooj maj mam, saib tus lej zaus hauv qab lub xub txav. Nws muaj peev xwm ntawm FM, AM thiab shortwave, tab sis Detlef paub qhov twg los kho nws. Puas tau txij li thaum nws tus poj niam lub chav sib txuas lus zais tau pom, nws tau hlub lub suab ntawm lub suab nrov nrov ntawm cov xov tooj cua tsis muaj. Ua li cas qhov muaj peev xwm ua ntej nws calmed nws. Subconsciously, qhov no ua rau nws ntseeg siab tias nws tsis nyob ib leeg; hais tias nyob rau hauv lub ether loj ntawm cov huab cua sab sauv muaj zais ntau lub neej thiab ntau tus phooj ywg. Nws ua rau nws ua tau rau txhua yam kev xav uas muaj nyob yog tias tsuas yog ib tus neeg xav ua li ntawd.
  
  Lub khob ntawm lub qhov rooj ua rau nws dhia. "Scheisse!" Nws tsis kam muab xov tooj cua qhib qhov rooj. Nws yog Nina.
  
  "Xam thiab Perdue haus thiab kuv pw tsis tau," nws ntxhi. "Kuv puas tuaj yeem mloog Milla qhia nrog koj? Kuv nqa ib tug cwj mem thiab ntawv. "
  
  Detlef nyob rau hauv siab siab. "Tau kawg, tuaj hauv. Kuv tsuas yog sim nrhiav qhov chaw nres tsheb zoo. Muaj ntau zaj nkauj uas suab yuav luag tib yam, tab sis kuv paub cov suab paj nruag. "
  
  "Puas muaj suab paj nruag nyob ntawm no?" - nws nug. "Lawv puas ua nkauj?"
  
  Nws noded. "Tsuas yog ib qho, thaum pib. Nws yuav tsum yog qee yam cim, "nws hais. "Kuv xav tias channel yog siv rau ntau lub hom phiaj, thiab thaum nws tshaj tawm rau cov neeg nyiam Gabi, muaj ib zaj nkauj tshwj xeeb uas ceeb toom rau peb tias cov lej yog rau peb."
  
  "Vajtswv! Ib qho kev tshawb fawb tag nrho," Nina qhuas. "Muaj ntau qhov mus rau qhov ntawd uas lub ntiaj teb tseem tsis paub txog! Nws zoo li tag nrho lub ntiaj teb sub-ntiaj teb tag nrho ntawm cov haujlwm zais cia thiab kev xav tsis zoo. "
  
  Nws ntsia nws qhov muag tsaus, tab sis nws lub suab maj mam. "Ntshai, puas yog?"
  
  "Yog," nws pom zoo. "Thiab kho siab."
  
  "Kev kho siab, yog," Detlef rov hais dua, qhia nws txoj kev xav. Nws ntsia tus kws sau keeb kwm zoo nkauj nrog lub siab ntev thiab qhuas. Nws tsis zoo li Gabi. Nws ntsia tsis muaj dab tsi zoo li Gabi, tab sis zoo li nws paub nws hauv nws txoj kev. Tej zaum nws yog vim lawv muaj kev xav zoo ib yam txog lub ntiaj teb, lossis tej zaum tsuas yog vim lawv tus ntsuj plig nyob ib leeg. Nina muaj kev ntxhov siab me ntsis los ntawm nws qhov tsis zoo siab, tab sis nws tau txais kev cawmdim los ntawm kev tawg sai sai ntawm tus neeg hais lus, uas ua rau nws dhia.
  
  "Mloog, Nina!" - nws ntxhi. "Nws pib".
  
  Suab paj nruag pib ua si, zais qhov chaw nyob deb, nyob rau hauv qhov tsis muaj dab tsi sab nraud, poob dej los ntawm qhov zoo li qub thiab whistling modulation vibrations. Nina luag ntxhi, txaus siab los ntawm lub suab uas nws paub.
  
  "Metallica? Tiag tiag?" nws co taub hau.
  
  Detlef zoo siab tau hnov tias nws paub qhov no. "Yog! Tab sis qhov no ua li cas rau cov lej? Kuv tab tom rack kuv lub hlwb kom paub seb vim li cas lawv xaiv zaj nkauj no. "
  
  Nina luag nyav. "Cov nkauj hu ua 'Sweet Amber,' Detlef."
  
  "Aw!" - nws exclaimed. "Tam sim no nws ua rau kev nkag siab!"
  
  Thaum lawv tseem chuckling ntawm zaj nkauj, Milla tshaj tawm tau pib.
  
  "Tus nqi nruab nrab 85-45-98-12-74-55-68-16..."
  
  Nina sau txhua yam cia.
  
  Geneva 48-66-27-99-67-39...
  
  "Yehauvas 30-59-69-21-23...
  
  "Tus poj ntsuam..."
  
  "Tus poj ntsuam! Nws yog kuv! Qhov no yog rau kuv!" - nws ntxhi nrov nrov hauv kev zoo siab.
  
  Nina sau cov lej hauv qab no. "87-46-88-37-68..."
  
  Thaum thawj 20-feeb tshaj tawm xaus thiab cov suab paj nruag xaus ntu, Nina muab Detlef cov lej uas nws tau sau tseg. "Koj puas muaj tswv yim yuav ua li cas txog qhov no?"
  
  "Kuv tsis paub tias lawv yog dab tsi lossis lawv ua haujlwm li cas. kuv tsuas sau cia thiab cawm lawv xwb. Peb siv lawv los nrhiav qhov chaw ntawm lub yeej rog uas Perdue raug tuav, nco ntsoov? Tab sis kuv tseem tsis paub tias nws txhais li cas, "nws yws.
  
  "Peb yuav tsum siv lub tshuab Purdue. kuv coj qhov no. Nws nyob hauv kuv lub hnab ntim khoom, "Nina hais. "Yog tias cov lus no tshwj xeeb rau koj, peb yuav tsum txiav txim siab tam sim no."
  
  
  Tshooj 22
  
  
  "Qhov no yog fucking zoo kawg!" Nina zoo siab rau qhov nws nrhiav tau. Cov txiv neej mus rau lub nkoj nrog Kirill, thiab nws nyob hauv tsev los ua qee qhov kev tshawb fawb, raws li nws hais rau lawv. Qhov tseeb, Nina tau tsis khoom txiav txim siab cov lej uas Detlef tau txais los ntawm Milla nag hmo. Tus kws sau keeb kwm muaj lub siab xav tias Milla paub qhov twg Detlef tau zoo txaus los muab cov ntaub ntawv tseem ceeb thiab cuam tshuam rau nws, tab sis tam sim no nws tau pab lawv zoo.
  
  Ib nrab hnub dhau mus ua ntej cov txiv neej rov qab los nrog cov dab neeg lom zem txog kev nuv ntses, tab sis lawv txhua tus muaj siab xav mus ntxiv lawv txoj kev mus sai li sai tau thaum lawv muaj qee yam ua. Sam tsis tuaj yeem tsim kom muaj lwm txoj kev sib txuas nrog tus txiv neej laus lub siab, tab sis nws tsis tau qhia Nina tias muaj peev xwm coj txawv txawv tau pib tawm hauv nws tsis ntev los no.
  
  "Koj pom dab tsi?" - Sam nug, tshem tawm nws lub tsho tiv no thiab lub kaus mom soaked hauv splashes. Detlef thiab Perdue ua raws nws, saib sab sab. Niaj hnub no Kirill ua rau lawv khwv tau nyiaj los ntawm kev pab nws nrog kev sib txuas thiab kho lub cav, tab sis lawv muaj kev lom zem mloog nws cov dab neeg lom zem. Hmoov tsis zoo, tsis muaj keeb kwm zais cia hauv ib qho ntawm cov dab neeg no. Nws hais kom lawv rov qab mus tsev thaum nws coj nws mus rau lub khw hauv zos ob peb mais ntawm cov chaw nres nkoj.
  
  "Koj yuav tsis ntseeg qhov no!" - nws luag ntxhi, hovering dua nws lub laptop. "Qhov Kev Pabcuam Xov Tooj Chaw nres tsheb uas Detlef thiab kuv tau mloog tau muab qee yam tshwj xeeb rau peb. Kuv tsis paub tias lawv ua li cas thiab kuv tsis quav ntsej, "nws hais ntxiv thaum lawv sib sau ua ke ntawm nws, "tab sis lawv tau tswj kom tig lub suab mus rau hauv cov lej digital!"
  
  "Koj txhais li cas?" Perdue nug, zoo siab tias nws tau coj nws lub computer Enigma nrog nws yog tias lawv xav tau. "Nws yog ib qho yooj yim hloov dua siab tshiab. Koj puas nyiam encryption? Zoo li cov ntaub ntawv los ntawm cov ntaub ntawv mp3, Nina, "nws luag nyav. "Tsis muaj dab tsi tshiab hais txog kev siv cov ntaub ntawv los txhais cov encoding rau hauv suab."
  
  "Tab sis tus lej? Cov lej raug, tsis muaj dab tsi ntxiv. Tsis muaj coding lossis gibberish zoo li koj ua thaum koj sau software, "nws hais tawm. "Saib, Kuv yog tus tsis paub tag nrho thaum nws los txog rau thev naus laus zis, tab sis kuv tsis tau hnov txog ob tus lej sib law liag ua lub suab clip."
  
  "Kuv ib yam nkaus," Sam lees. "Tab sis tom qab ntawd dua, kuv tsis yog ib tug geek ib yam nkaus."
  
  "Qhov ntawd yog txhua yam zoo, tab sis kuv xav tias qhov tseem ceeb tshaj plaws ntawm no yog qhov uas lub suab hais," Detlef hais.
  
  "Qhov no yog xov tooj cua kis tau tus mob tshaj xov tooj cua Lavxias teb sab; kuv twv. Hauv daim vis dis aus koj yuav hnov tus tshaj tawm TV xam phaj ib tug txiv neej, tab sis kuv tsis hais lus Lavxias ... "Nws frowned. "Kirill nyob qhov twg?"
  
  "Ntawm peb txoj kev," Perdue hais soothingly. "Kuv ntseeg tias peb yuav xav tau nws rau kev txhais lus."
  
  "Yog lawm, kev xam phaj mus yuav luag 15 feeb ua ntej nws cuam tshuam los ntawm lub suab squeaking uas yuav luag tawg kuv lub pob ntseg," nws hais. "Detlef, Milla xav kom koj hnov qhov no vim qee yam. Peb yuav tsum nco ntsoov qhov no. Qhov no tuaj yeem yog qhov tseem ceeb rau kev txiav txim siab qhov chaw ntawm Amber Room. "
  
  "Lub suab nrov ntawd," Kirill dheev yws yws thaum nws taug kev hauv lub qhov rooj nrog ob lub hnab thiab ib lub raj mis cawv hauv qab nws txhais caj npab, "qhov ntawd yog kev cuam tshuam tub rog."
  
  "Tsuas yog tus txiv neej peb xav pom," luag Perdue, taug kev los pab tus qub Lavxias nrog nws lub hnab. "Nina muaj xov tooj cua hauv Lavxias. Koj puas yuav ua siab zoo txhais qhov no rau peb?"
  
  "Muaj tseeb! Tau kawg, " Kirill luag ntxhi. "Cia kuv mloog. Auj, thiab muab ib yam dab tsi rau kuv haus hauv qhov ntawd, thov. "
  
  Thaum Perdue ua raws li, Nina tau ua ib lub suab clip ntawm nws lub laptop. Vim lub kaw lus tsis zoo, nws suab zoo ib yam li cov yeeb yam qub. Nws tuaj yeem paub qhov txawv ntawm ob tus txiv neej lub suab. Ib tug nug cov lus nug, thiab lwm tus muab cov lus teb ntev. Tseem muaj crackling zoo li qub nyob rau hauv cov ntaubntawv povthawj siv, thiab ob tug txiv neej lub suab yuav ploj mus los ntawm lub sij hawm mus rau lub sij hawm, tab sis tom qab ntawd rov qab nrov dua ua ntej.
  
  "Qhov no tsis yog kev xam phaj, kuv cov phooj ywg," Kirill hais rau pab pawg hauv thawj feeb ntawm kev mloog. "Koj puas nug".
  
  Nina lub plawv dhia dhia. "Qhov no puas yog tus thawj?"
  
  Sam gestured tom qab Kirill thiab nug Nina kom tsis txhob hais dab tsi, tab sis tos. Tus txiv neej laus ua tib zoo mloog txhua lo lus, nws lub ntsej muag coj mus rau qhov tsis txaus ntseeg. Qee lub sij hawm nws tshee nws lub taub hau maj mam, mulling tshaj qhov nws tau hnov nrog ib tug gloomy qhia. Perdue, Nina thiab Sam tau tuag kom paub tias cov txiv neej tham txog dab tsi.
  
  Tos Kirill kom mloog kom tiav ua rau lawv tag nrho ntawm tenterhooks, tab sis lawv yuav tsum nyob twj ywm kom nws thiaj li hnov dhau lub suab ntawm cov kaw.
  
  "Cov txiv neej, ceev faj nrog cov squealing," Nina ceeb toom thaum nws pom lub sijhawm los txog rau qhov kawg ntawm daim clip. Lawv txhua tus npaj rau qhov no, thiab ua qhov yog. Qhov no faib cov huab cua nrog lub suab nrov nrov uas kav ntev li ob peb feeb. Kirill lub cev twitched ntawm lub suab. Nws tig los saib cov pab pawg.
  
  "Ib txhaj tshuaj tau hnov nyob ntawd. Koj puas hnov li ntawd? "nws nug casually.
  
  "Tsis muaj. Thaum twg?" Nina nug.
  
  "Nyob rau hauv lub suab nrov no ib tug txiv neej lub npe thiab txhaj tshuaj tau hnov. Kuv tsis muaj lub tswv yim yog tias qhov screech yog txhais tau tias yuav zais qhov kev txhaj tshuaj lossis yog tias nws tsuas yog qhov xwm txheej, tab sis qhov kev txhaj tshuaj yog los ntawm rab phom, "nws hais.
  
  "Wow, pob ntseg zoo," Perdue hais. "Tsis muaj leej twg ntawm peb txawm hnov nws."
  
  "Tsis yog lus xaiv zoo, Mr. Perdue. Kev cob qhia hnov. Kuv pob ntseg tau raug cob qhia kom hnov cov suab thiab cov lus zais, ua tsaug rau ntau xyoo ntawm kev ua haujlwm hauv xov tooj cua, "Kirill khav theeb, luag ntxhi thiab taw rau nws pob ntseg.
  
  "Tab sis qhov kev txhaj tshuaj yuav tsum tau nrov txaus kom hnov txawm los ntawm pob ntseg uas tsis tau kawm," Perdue hais. "Ib zaug ntxiv, nws nyob ntawm qhov kev sib tham hais txog. Qhov ntawd yuav tsum qhia peb seb qhov no puas tseem ceeb. "
  
  "Muaj, thov qhia peb qhov lawv hais, Kirill," Sam thov.
  
  Kirill ntws nws lub khob thiab tshem nws caj pas. "Qhov no yog kev nug ntawm tub ceev xwm Red Army thiab tus neeg raug kaw Gulag, yog li nws yuav tsum tau sau tseg tom qab lub caij nplooj zeeg thib peb Reich. Kuv hnov ib tug txiv neej lub npe qw sab nraum ua ntej txhaj tshuaj. "
  
  "Gulag?" - Nug Detlef.
  
  "Cov neeg raug txim ua tsov rog. Cov tub rog Soviet raug ntes los ntawm Wehrmacht raug txib los ntawm Stalin kom tua tus kheej thaum raug ntes. Cov uas tsis tua tus kheej - zoo li tus neeg nug hauv koj cov vis dis aus - raug suav tias yog cov neeg ntxeev siab los ntawm Tub Rog Liab, "nws piav qhia.
  
  "Yog li tua koj tus kheej lossis koj tus kheej cov tub rog puas yuav ua nws?" Sam clarified. "Cov txiv neej no tsis tuaj yeem ntes tus vajtswvdamn so."
  
  "Txawm li cas los xij," Kirill pom zoo. "Tsis muaj surrender. Tus txiv neej no, tus neeg tshawb nrhiav, yog tus thawj coj, thiab Gulag, raws li lawv hais, yog los ntawm 4th Ukrainian Front. Yog li ntawd, nyob rau hauv no kev sib tham, tus tub rog Ukrainian yog ib tug ntawm peb cov txiv neej uas ciaj sia ..., - Kirill tsis paub lo lus, tab sis nws kis nws ob txhais tes, - ... ib tug unexplained drowning ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Latvia. Nws hais tias lawv cuam tshuam cov khoom muaj nqis uas Nazi Kriegsmarine yuav tsum coj mus."
  
  "Cov khoom muaj nqis. Cov vaj huam sib luag yog los ntawm Amber Room, Kuv ntseeg, "Perdue ntxiv.
  
  "Nws yuav tsum yog. Nws hais tias daim phiaj thiab cov vaj huam sib luag puas ?" Kirill hais lus Askiv nyuaj.
  
  "Fragile," Nina luag nyav. "Kuv nco qab lawv tau hais tias thawj cov vaj huam sib luag tau dhau los ua lub hnub nyoog los ntawm 1944, thaum lawv yuav tsum tau rhuav tshem los ntawm pawg German Nord."
  
  "Yog," Kirill winked. "Nws tham txog yuav ua li cas lawv dag cov neeg coob ntawm Wilhelm Gustloff thiab nyiag lub amber vaj huam sib luag kom paub tseeb tias cov neeg German tsis coj cov vaj huam sib luag nrog lawv. Tab sis nws hais tias muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm thaum mus rau Latvia, qhov chaw txawb tau tos tos lawv. Lub amber crumbling tso dab tsi tau nkag mus rau hauv lawv lub taub hau - tsis yog, tus thawj coj lub taub hau. "
  
  "Kuv thov txim?" Perdue perked mus. "Dab tsi tuaj rau hauv nws lub taub hau? Nws hais tias?"
  
  "Nws yuav tsis tsim nyog rau koj, tab sis nws hais tias muaj ib yam dab tsi nyob rau hauv lub amber, kaw rau ib-paus xyoo thiab ntau centuries. Kuv xav tias nws tab tom tham txog kab. Qhov no suab nyob rau hauv tus thawj coj lub pob ntseg. Tsis muaj leej twg tuaj yeem pom nws dua, vim nws tseem me, me me, zoo li tus midge, "Kirill relayed tus tub rog zaj dab neeg.
  
  "Yexus," Sam yws.
  
  "Tus txiv neej no hais tias thaum tus thawj coj tig nws lub qhov muag dawb, tag nrho cov txiv neej tau ua phem heev?"
  
  Kirill frowned, xav txog nws cov lus. Tom qab ntawd nws tau taub hau, txaus siab tias nws tus account ntawm tus tub rog cov lus coj txawv txawv yog qhov tseeb. Nina ntsia Sam. Nws ntsia stunned tab sis tsis hais dab tsi.
  
  "Nws hais tias lawv ua dab tsi?" Nina nug.
  
  "Lawv txhua tus pib xav zoo li ib tus neeg. Lawv muaj ib lub hlwb, nws hais. Thaum tus thawj coj hais kom lawv poob dej rau lawv tus kheej, lawv txhua tus tau tawm mus rau lub lawj ntawm lub nkoj thiab, yam tsis muaj kev cuam tshuam los ntawm nws, dhia mus rau hauv dej thiab poob ze ntawm ntug dej, "tus neeg laus Lavxias hais.
  
  "Kev tswj lub siab," Sam lees paub. "Qhov no yog vim li cas Hitler xav kom Amber Room rov qab mus rau lub teb chaws Yelemees thaum lub sijhawm ua haujlwm Hannibal. Nrog kev tswj lub siab zoo li no, nws yuav muaj peev xwm ua kom tag nrho lub ntiaj teb tsis muaj kev siv zog ntau! "
  
  "Tab sis nws nrhiav tau li cas?" Detlef xav paub.
  
  "Yuav ua li cas koj xav tias Thib Peb Reich tswj kom tig ntau txhiab tus neeg ib txwm muaj, coj ncaj ncees rau cov txiv neej thiab cov poj niam hauv German zoo li cov tub rog Nazi?" Nina sib tw. "Koj puas tau xav paub tias yog vim li cas cov tub rog no ua phem heev thiab ua phem tsis txaus ntseeg thaum lawv hnav cov khaub ncaws no?" Nws cov lus echoed nyob rau hauv ntsiag to xav txog ntawm nws tus khub. "Xav txog kev ua phem phem txawm tawm tsam cov menyuam yaus, Detlef. Ntau txhiab thiab ntau txhiab tus Nazis tuav tib lub tswv yim, tib theem ntawm kev ua phem, ua lawv cov lus txiav txim siab tsis muaj lus nug, zoo li zombies tau ntxuav hlwb. Kuv twv tias Hitler thiab Himmler nrhiav pom cov kab mob no thaum ub thaum ib qho ntawm Himmler qhov kev sim. "
  
  Cov txiv neej pom zoo, saib xav tsis thoob los ntawm txoj kev loj hlob tshiab.
  
  "Qhov ntawd ua rau muaj kev nkag siab ntau," Detlef hais tias, rub nws lub puab tsaig thiab xav txog kev coj ncaj ncees ntawm cov tub rog Nazi.
  
  Kirill hais rau nws cov qhua, "Peb ib txwm xav tias lawv tau raug ntxuav hlwb los ntawm kev tshaj tawm," tab sis muaj kev qhuab qhia ntau dhau lawm. Qhov kev sib koom siab no yog qhov tsis zoo. Vim li cas koj xav tias kuv hu rau Amber Room npau taws nag hmo?
  
  "Tos," Nina frowned, "Koj puas paub txog qhov no?"
  
  Kirill teb rau nws lub ntsej muag luag ntxhi nrog lub ntsej muag tawv heev. "Yog! Koj xav tias peb tau ua dab tsi xyoo no nrog peb cov chaw nres tsheb digital? Peb xa cov lej thoob ntiaj teb los ceeb toom peb cov phooj ywg, qhia kev txawj ntse txog txhua tus uas yuav sim siv lawv tawm tsam tib neeg. Peb paub txog cov kab uas raug kaw hauv amber vim tias lwm tus Nazi bastard siv nws tawm tsam kuv txiv thiab nws lub tuam txhab ib xyoos tom qab kev puas tsuaj Gustloff. "
  
  Perdue tau hais tias "Yog vim li cas koj thiaj xav ua kom peb tsis txhob nrhiav qhov no," Perdue hais. "Kuv nkag siab tam sim no".
  
  "Yog li, puas yog tag nrho cov tub rog hais rau tus neeg tshawb xyuas?" Sam nug tus txiv neej laus.
  
  "Lawv nug nws seb nws puas muaj sia nyob ntawm tus thawj coj hais, thiab tom qab ntawd nws teb tias tus thawj coj tsis tuaj yeem nyob ze nws, yog li nws tsis tau hnov cov lus txib," Kirill piav qhia.
  
  "Vim li cas nws thiaj tsis tuaj cuag nws?" Perdue nug, sau cov lus tseeb hauv phau ntawv me me.
  
  "Nws tsis hais lus. Tsuas yog tus thawj coj tsis tuaj yeem nyob hauv tib chav nrog nws. Tej zaum yog vim li cas nws thiaj li raug tua ua ntej qhov kev sib tham xaus, tej zaum vim yog tus neeg lub npe lawv qw tawm. Lawv xav tias nws zais cov ntaub ntawv, yog li lawv tua nws, "Kirill shrugged. "Kuv xav tias tej zaum nws yog hluav taws xob."
  
  "Radio yog dab tsi? Raws li kuv paub, tsis muaj kev ua haujlwm nuclear hauv tebchaws Russia thaum lub sijhawm ntawd, "Nina hais tias, nchuav ntau vodka rau Kirill thiab cawv rau nws tus kheej. "Kuv puas tuaj yeem haus luam yeeb ntawm no?"
  
  "Tau kawg," nws luag ntxhi. Tom qab ntawd nws teb nws cov lus nug. "Thawj xob laim. Koj pom, thawj lub foob pob tawg tau tawg rau ntawm Kazakh steppe xyoo 1949, tab sis qhov tsis muaj leej twg yuav qhia koj yog tias kev sim nuclear tau ua txij li xyoo 1930s lig. Kuv kwv yees tus tub rog Ukrainian no nyob hauv Kazakhstan ua ntej nws raug tsim los rau hauv Tub Rog Liab, tab sis, "nws qw nrov nrov, "Kuv tuaj yeem ua yuam kev."
  
  "Lawv hu lub npe dab tsi hauv keeb kwm yav dhau ua ntej tus tub rog raug tua?" - Perdue nug tawm ntawm no qhov twg. Nws nyuam qhuav tshwm sim rau nws tias tus kheej ntawm tus neeg tua neeg tseem yog qhov tsis paub.
  
  "Txog!" - Kirill luag ntxhi. "Yog lawm, koj tuaj yeem hnov ib tug neeg qw, zoo li lawv tab tom sim txwv nws." Nws softly imitated ib tug qw. "Camper!"
  
  
  Tshooj 23
  
  
  Perdue xav tias ntshai tuav nws sab hauv ntawm lub suab ntawm lub npe ntawd. Tsis muaj ib yam dab tsi uas nws ua tau txog nws. "Thov txim," nws thov txim thiab maj mus rau hauv chav dej. Poob rau hauv caug, Perdue ntuav cov ntsiab lus ntawm nws lub plab. Qhov no ua rau nws xav tsis thoob. Nws tsis muaj kev mob tshwm sim ua ntej Kirill hais lub npe paub, tab sis tam sim no nws lub cev tag nrho tau tshee los ntawm lub suab hem.
  
  Thaum lwm tus neeg lom zem ntawm Perdue lub peev xwm los tuav nws cov dej haus, nws raug kev txom nyem los ntawm plab hnyuv loj heev mus rau qhov uas nws tau poob rau hauv kev nyuaj siab tshiab. Sweaty thiab kub taub hau, nws rub lub chav dej kom huv si tom ntej.
  
  "Kirill, koj puas tuaj yeem qhia kuv txog qhov no?" - Nug Detlef. "Kuv pom qhov no hauv Gabi chav sib txuas lus nrog tag nrho nws cov ntaub ntawv hais txog Amber Room." Nws sawv thiab unbuttoned nws lub tsho, nthuav tawm lub puav pheej pinned rau nws lub tsho khuam. Nws muab nws tawm thiab muab rau Kirill, uas zoo nkaus li impressed.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Nina luag nyav.
  
  "Qhov no yog ib qho khoom plig tshwj xeeb uas tau muab rau cov tub rog uas koom nrog kev ywj pheej ntawm Prague, kuv tus phooj ywg," Kirill hais nrog nostalgia. "Koj puas tau muab qhov no los ntawm Gabi cov khoom? Nws zoo li paub ntau yam txog Amber Room thiab Prague Offensive. Qhov no yog ib qho zoo kawg nkaus coincidence, huh?
  
  "Dab tsi tshwm sim?"
  
  "Tus tub rog uas raug tua nyob rau hauv cov suab no tau koom nrog hauv Prague Offensive, uas yog qhov khoom plig no los ntawm," nws piav qhia zoo siab heev. "Vim tias chav tsev uas nws tau ua haujlwm, 4th Ukrainian Front, tau koom nrog kev ua haujlwm kom tso tawm Prague los ntawm Nazi txoj haujlwm."
  
  Sam hais tias "Rau txhua yam peb paub, nws tuaj yeem yog los ntawm tib tub rog ntawd," Sam hais.
  
  "Nws yuav tsis txaus ntseeg thiab tsis txaus ntseeg nyob rau tib lub sijhawm," Detlef lees paub nrog luag nyav zoo siab. "Nws tsis muaj lub npe ntawm nws, los yog nws?"
  
  "Tsis muaj, thov txim,"hais tias lawv tus tswv. "Txawm hais tias nws yuav txaus siab yog tias Gabi tau txais khoom plig los ntawm cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm cov tub rog no thaum nws tab tom tshawb nrhiav qhov ploj ntawm Amber Room." Nws luag nyav tu siab, nco txog nws nrog kev hlub tshua.
  
  "Koj hu nws ua kev ywj pheej ywj pheej," Nina sau tseg tsis tuaj, so nws lub taub hau ntawm nws lub nrig. "Qhov no yog ib qho kev piav qhia zoo ntawm ib tus neeg uas tab tom sim nthuav tawm lub koom haum uas tab tom sim coj thoob ntiaj teb."
  
  Nws teb tias, "Muaj tseeb, Nina," nws teb.
  
  Sam tau mus saib qhov ua tsis ncaj ncees rau Perdue.
  
  "Hav, qub qaib. Koj puas nyob zoo?" nws nug, saib ntawm Perdue lub hauv caug lub cev. Tsis muaj lus teb, thiab tsis muaj lub suab xeev siab tuaj yeem hnov los ntawm tus txiv neej leaning saum lub chav dej. "Purdue?" Sam tau nce mus rau pem hauv ntej thiab rub Perdue rov qab los ntawm lub xub pwg nyom, tsuas yog pom nws qaug zog thiab tsis teb. Thaum xub thawj Sam xav tias nws tus phooj ywg tuag lawm, tab sis thaum Sam tau kuaj xyuas nws cov cim tseem ceeb, nws pom tias Perdue tau poob siab heev.
  
  Sim tsa nws sawv, Sam tseem hu nws lub npe, tab sis Perdue tsis teb nws txhais tes. "Purdue," Sam hu ua nruj thiab nrov thiab hnov lub suab nrov hauv qab ntawm nws lub siab. Tam sim ntawd lub zog ntws thiab nws xav tias muaj zog. "Perdue, sawv," Sam hais, tsim kom muaj kev sib txuas nrog Perdue lub siab, tab sis nws ua tsis tau nws. Nws sim peb zaug no, txhua zaus ua rau nws muaj siab thiab xav, tab sis tsis muaj txiaj ntsig. "Kuv tsis nkag siab qhov no. Nws yuav tsum ua haujlwm thaum koj xav li no! "
  
  "Detlef!" Sam npe. "Koj puas tuaj yeem pab kuv ntawm no thov?"
  
  Tus German siab tau maj nrawm rau ntawm txoj kev mus rau qhov chaw nws hnov Sam lub suab qw.
  
  "Pab kuv nqa nws mus pw," Sam quaj qw, sim tsa Perdue rau nws ko taw. Nrog Detlef txoj kev pab, lawv muab Perdue mus pw thiab teem caij los xyuas seb nws tsis yog dab tsi.
  
  "Qhov no yog qhov txawv," Nina hais. "Nws tsis qaug cawv. Nws tsis zoo li mob lossis tsis muaj dab tsi. Dab tsi tshwm sim?
  
  "Nws nyuam qhuav pov," Sam shrugged. "Tab sis kuv tsis tuaj yeem tsa nws sawv kiag li," nws hais rau Nina, qhia tias nws txawm siv nws lub peev xwm tshiab, "txawm kuv sim ua dab tsi."
  
  "Qhov no yog qhov ua rau muaj kev txhawj xeeb," nws lees paub nws cov lus.
  
  "Nws raug hluav taws. Zoo li cov zaub mov lom, "Detlef hais tias, tsuas yog kom tau txais qhov tsis zoo los ntawm lawv tus tswv. "Kuv thov txim, Kirill. Kuv tsis tau txhais hais tias yuav thuam koj ua noj. Tab sis nws cov tsos mob zoo li no. "
  
  Tshawb xyuas Perdue txhua teev thiab sim tsa nws tsis muaj txiaj ntsig. Lawv tau baffled los ntawm qhov tam sim no tshwm sim ntawm kub taub hau thiab xeev siab los ntawm nws raug kev txom nyem.
  
  "Kuv xav tias tej zaum yuav muaj teeb meem lig los ntawm ib yam dab tsi tshwm sim rau nws hauv lub qhov nab uas nws raug tsim txom," Nina ntxhi rau Sam thaum lawv zaum ntawm Perdue lub txaj. "Peb tsis paub tias lawv ua dab tsi nrog nws. Yuav ua li cas yog tias lawv txhaj nws nrog qee yam tshuaj lom lossis, Vajtswv txwv, tus kab mob tuag taus?"
  
  Sam teb tias, "Lawv tsis paub tias nws yuav khiav mus lawm. "Vim li cas lawv thiaj cia nws nyob hauv tsev kho mob yog tias lawv xav kom nws mob?"
  
  "Tej zaum yuav kis tau rau peb thaum peb cawm nws?" - Nws ntxhi nrawm, nws lub qhov muag loj xim av uas muaj kev ntshai. "Nws yog ib txheej ntawm cov cuab yeej insidious, Sam. Koj puas xav tsis thoob?
  
  Sam pom zoo. Tsis muaj ib yam dab tsi uas nws yuav tso cov neeg no lub pob ntseg. Lub Hnub Dub muaj qhov yuav luag tsis muaj peev xwm ua rau muaj kev puas tsuaj thiab qhov tsim nyog kev txawj ntse ua phem ua li ntawd.
  
  Detlef nyob hauv nws chav, khaws cov ntaub ntawv los ntawm Milla lub xov tooj sib pauv. Ib tug poj niam lub suab nyeem tawm cov lej monotonously, muffled los ntawm kev txais tos tsis zoo sab nraum Detlef lub qhov rooj chav pw hauv chav los ntawm Sam thiab Nina. Kirill yuav tsum kaw nws lub tsev txhab nyiaj thiab tsav nws lub tsheb ua ntej pib noj hmo. Nws cov qhua yuav tsum tawm tag kis, tab sis nws tseem yuav tsum yaum lawv kom tsis txhob mus nrhiav chav Amber. Thaum kawg, tsis muaj ib yam dab tsi uas nws yuav ua tau yog tias lawv, zoo li ntau lwm tus, tau hais kom nrhiav qhov seem ntawm qhov txuj ci tseem ceeb tuag taus.
  
  Tom qab so Perdue lub hauv pliaj nrog cov ntaub ntub dej kom yooj yim nws tseem kub hnyiab, Nina tau mus ntsib Detlef thaum Sam da dej. Nws khob softly.
  
  "Los hauv, Nina," Detlef teb.
  
  "Ua li cas koj paub tias nws yog kuv?" nws nug nrog luag nyav zoo siab.
  
  Nws tau hais tias "Tsis muaj leej twg pom qhov no txaus nyiam li koj, tsuas yog kuv xwb," nws hais. "Hmo no kuv tau txais xov xwm los ntawm ib tug neeg ntawm qhov chaw nres tsheb. Nws hais rau kuv tias peb yuav tuag yog tias peb txuas ntxiv mus nrhiav chav Amber, Nina. "
  
  "Koj puas paub tseeb tias koj sau cov lej raug lawm?" - nws nug.
  
  "Tsis yog, tsis yog lej. Saib." Nws qhia nws lub xov tooj ntawm tes. Cov lus raug xa los ntawm tus lej tsis tuaj yeem nrog qhov txuas mus rau qhov chaw nres tsheb. "Kuv tau mloog xov tooj cua rau lub chaw nres tsheb no thiab nws hais kom kuv tawm - ua lus Askiv dawb."
  
  "Nws puas tau hem koj?" Nws frowned. "Koj puas paub tseeb tias nws tsis yog lwm tus thab plaub koj?"
  
  "Nws yuav xa kuv li cas nrog lub chaw nres tsheb zaus thiab tom qab ntawd tham nrog kuv nyob ntawd?" nws tawm tsam.
  
  "Tsis yog, qhov ntawd tsis yog qhov kuv txhais tau. Koj puas paub tias nws yog los ntawm Milla? Muaj ntau qhov chaw nres tsheb uas tawg thoob plaws ntiaj teb, Detlef. Ua tib zoo saib leej twg koj cuam tshuam nrog, "nws ceeb toom.
  
  "Koj hais yog lawm. Kuv tseem tsis tau xav txog nws, "nws lees. "Kuv tau xav ua kom zoo li Gabi hlub, nws mob siab rau dab tsi, koj puas paub? Nws tau ua rau kuv qhov muag tsis pom kev txaus ntshai, thiab qee zaum ... Kuv tsis quav ntsej. "
  
  "Zoo, koj yuav tsum saib xyuas, tus poj ntsuam. Lub ntiaj teb nyob ntawm koj, "Nina winked, patting nws txhais tes txhawb nqa.
  
  Detlef xav tias muaj lub hom phiaj ntawm nws cov lus. "Kuv nyiam nws," nws chuckled.
  
  "Dab tsi?" Nina nug.
  
  "Lub npe no yog poj ntsuam. Suab zoo li tus superhero, koj tsis xav li cas? nws khav khav.
  
  "Kuv xav tias nws zoo nkauj heev, qhov tseeb, txawm tias lo lus qhia txog lub xeev tu siab. Nws hais txog qee yam uas mob siab rau, "nws hais.
  
  "Nws yog qhov tseeb," tab sis tam sim no kuv yog leej twg, koj puas paub? Ua ib tug poj ntsuam txhais tau tias kuv tseem yog Gabi tus txiv, koj puas paub?
  
  Nina nyiam Detlef txoj kev saib tej yam. Tau dhau los ntawm lub ntuj raug txim ntawm nws txoj kev poob, nws tseem muaj peev xwm coj nws lub npe hu ua tu siab thiab tig mus rau hauv ode. "Qhov no yog txias heev, tus poj ntsuam."
  
  "Huag, los ntawm txoj kev, cov no yog cov lej los ntawm qhov chaw nres tsheb tiag tiag, los ntawm Milla hnub no," nws tau sau tseg, muab Nina ib daim ntawv. "Koj yuav decipher qhov no. Kuv txaus ntshai ntawm txhua yam uas tsis muaj qhov tshwm sim. "
  
  "Ok, tab sis kuv xav tias koj yuav tsum tshem koj lub xov tooj," Nina qhia. "Yog tias lawv muaj koj tus lej, lawv tuaj yeem taug qab peb, thiab kuv muaj kev xav phem heev los ntawm cov lus koj tau txais. Tsis txhob taw tes rau peb, puas yog? Kuv tsis xav sawv tuag. "
  
  "Koj paub tias cov neeg zoo li no tuaj yeem nrhiav tau peb yam tsis tau taug qab peb lub xov tooj, puas yog?" nws retorted, tau txais ib tug ruaj glare los ntawm tus zoo nraug historian. "Zoo. Kuv yuav muab pov tseg."
  
  "Yog li tam sim no ib tug neeg hem peb ntawm cov ntawv xov xwm?" Perdue tau hais thaum nws tsis nco qab ntsoog ntawm qhov rooj.
  
  "Purdue!" Nina qw thiab maj nrawm mus puag nws zoo siab. "Kuv zoo siab heev uas koj sawv. Dab tsi tshwm sim?
  
  "Koj yeej yuav tsum tau tshem koj lub xov tooj, Detlef. Cov neeg uas tua koj tus pojniam tuaj yeem yog cov uas tiv tauj koj, " nws hais rau tus poj ntsuam. Nina xav tias me ntsis tawm ntawm nws qhov hnyav. Nws tawm sai sai. "Ua raws li koj thov."
  
  "Los ntawm txoj kev, cov neeg no yog leej twg?" Detlef chuckled. Perdue tsis yog nws tus phooj ywg. Nws tsis nyiam raug hais los ntawm ib tus neeg uas nws xav tias yuav tua nws tus poj niam. Nws tseem tsis tau muaj ib lo lus teb tiag tiag rau leej twg tua nws tus poj niam, yog li nws tau txhawj xeeb, lawv tsuas yog koom nrog rau Nina thiab Sam - rau tam sim no.
  
  "Sam nyob qhov twg?" Nina nug, cuam tshuam lub brewing cockfight.
  
  "Hauv da dej," Perdue teb indifferently. Nina tsis nyiam nws tus cwj pwm, tab sis nws tau siv los ua nyob rau hauv nruab nrab ntawm testosterone-fueled pissing contests, txawm hais tias tsis tau txhais hais tias nws nyiam nws. "Qhov no yuav tsum yog tus da dej ntev tshaj plaws uas nws tau muaj," nws chuckled, thawb Perdue dhau los mus rau hauv txoj kev. Nws mus rau hauv chav ua noj ua ib co kas fes kom pom qhov tsaus ntuj. "Koj puas tau ntxuav dua, Sam?" Nws teased thaum nws taug kev dhau ntawm chav dej, qhov chaw nws hnov dej tsoo cov vuas. "Qhov no yuav raug nqi tus txiv neej laus tag nrho nws cov dej kub." Nina tau teeb tsa los txiav txim siab cov lej tshiab tshaj plaws thaum txaus siab rau kas fes nws tau xav tau ntau dua ib teev.
  
  "Yexus Khetos!" - nws mam li qw qw. Nws stumbled rov qab rau ntawm phab ntsa thiab npog nws lub qhov ncauj ntawm qhov pom. Nws lub hauv caug buckled thiab nws maj mam vau. Nws ob lub qhov muag khov, nws tsuas ntsia rau tus qub Lavxias teb sab, uas tau zaum ntawm nws lub rooj zaum nyiam. Nyob rau ntawm lub rooj nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws sawv nws puv khob ntawm vodka, tos nyob rau hauv lub tis, thiab nyob ib sab ntawm nws so nws cov ntshav tes, tseem clutching shard ntawm daim iav tawg uas nws tau txiav nws caj pas.
  
  Perdue thiab Detlef khiav tawm, npaj txhij mus tua. Lawv tau ntsib nrog ib tug txaus ntshai scene thiab sawv stunned mus txog rau thaum Sam tau koom lawv los ntawm chav dej.
  
  Raws li qhov kev poob siab tshwm sim, Nina pib co hnyav, quaj qw ntawm qhov xwm txheej tsis txaus ntseeg uas yuav tsum tau tshwm sim thaum nws nyob hauv Detlef chav. Sam, hnav ib daim phuam nkaus xwb, mus cuag tus txiv neej laus xav paub. Nws ua tib zoo kawm txog txoj hauj lwm ntawm Kirill txhais tes thiab kev taw qhia ntawm lub qhov txhab tob rau saum nws caj pas. Cov xwm txheej tau ua raws li kev tua tus kheej; nws yuav tsum txais . Nws ntsia ob tug txiv neej. Tsis muaj kev xav tsis thoob hauv nws qhov ntsia, tab sis muaj kev ceeb toom tsaus nti nyob ntawd uas ua rau Nina cuam tshuam nws.
  
  "Sam, thaum koj hnav khaub ncaws, koj tuaj yeem pab kuv npaj tau?" - nws nug, sniffling thaum nws sawv rau nws ko taw.
  
  "Yog".
  
  
  Tshooj 24
  
  
  Tom qab lawv saib xyuas Kirill lub cev thiab qhwv nws hauv cov ntaub ntawv ntawm nws lub txaj, qhov chaw nyob hauv tsev tau muaj kev ntxhov siab thiab kev tu siab. Nina zaum ntawm lub rooj, tseem los kua muag los ntawm lub sij hawm dhau los ntawm kev tuag ntawm tus hlub qub Lavxias teb sab. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog Perdue lub tsheb thiab nws lub laptop, uas nws maj mam thiab ib nrab-heartedly deciphering Detlef tus lej sequences. Nws kas fes txias thiab txawm tias nws lub hnab luam yeeb tsis tau kov.
  
  Perdue taug kev mus rau nws thiab maj mam rub nws mus rau hauv lub siab xav puag. "Kuv thov txim, hlub. Kuv paub tias koj nyiam tus txiv neej laus. " Nina tsis tau hais dab tsi. Perdue maj mam nias nws sab plhu tawm tsam nws, thiab txhua yam nws tuaj yeem xav txog yog sai npaum li cas nws qhov kub thiab txias tau rov zoo li qub. Hauv qab lub hau ntawm nws cov plaub hau, nws ntxhi hais tias: "Nej ceev faj nrog tus neeg German no, thov, kuv tus hlub. Nws zoo li ib tug damn zoo actor, tab sis nws yog German. Koj puas pom qhov twg kuv yuav nrog qhov no?
  
  Nina gasped. Nws ob lub qhov muag ntsib Perdue thaum nws frowned thiab ntsiag to thov kev piav qhia. Nws sighed thiab ntsia ib ncig kom paub tseeb tias lawv nyob ib leeg.
  
  "Nws tau txiav txim siab khaws nws lub xov tooj ntawm tes. Koj tsis paub dab tsi txog nws dua li nws txoj kev koom tes hauv Berlin kev tshawb nrhiav tua neeg. Rau txhua tus peb paub, nws yuav yog tus neeg tseem ceeb. Nws tuaj yeem yog tus uas tua nws tus poj niam thaum nws paub tias nws tab tom ua si ntawm tus yeeb ncuab sab, "nws maj mam tso nws cov qauv.
  
  "Koj puas tau pom nws tua nws?" Nyob rau ntawm Embassy? Koj puas tseem mloog koj tus kheej? Nws nug hauv lub suab hais tias, "Nws pab cawm koj, Perdue, yog tias tsis yog rau nws, Sam thiab kuv yuav tsis paub tias koj ploj lawm. Yog tias nws tsis yog rau Detlef, peb yuav tsis paub qhov twg. nrhiav Kazakh Dub Sun Hole "kom cawm koj."
  
  Perdue luag nyav. Qhov kev qhia ntawm nws lub ntsej muag qhia nws txoj kev yeej. "Qhov ntawd yog qhov kuv xav hais, kuv tus hlub. Nws yog ib tug ntxiab. Tsis txhob ua raws li tag nrho nws cov lus qhia. Ua li cas koj thiaj paub tias nws tsis coj koj thiab Sam rau kuv? Tej zaum koj yuav tsum tau pom kuv; yuav tsum tau coj kuv tawm. Qhov no puas yog tag nrho ib feem ntawm txoj kev npaj loj?
  
  Nina tsis xav ntseeg nws. Ntawm no nws tau hais kom Detlef tsis txhob tig qhov muag tsis pom kev txaus ntshai tawm ntawm nostalgia, tab sis nws tau ua tib yam nkaus! Tsis muaj qhov tsis ntseeg tias Perdue yog lawm, tab sis nws tseem tsis tuaj yeem nkag siab txog qhov ua tau ntxeev siab.
  
  "Dub Hnub yog feem ntau German," Perdue txuas ntxiv ntxhi thaum nws tshawb xyuas txoj hauv kev. "Lawv muaj lawv cov neeg nyob txhua qhov chaw. Thiab leej twg yog lawv xav so lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb tshaj plaws? Kuv, koj thiab Sam. Yuav ua li cas zoo dua los coj peb txhua tus ua ke hauv kev nrhiav cov khoom muaj nqis uas tsis pom zoo dua li kev pov ob tus neeg sawv cev Black Sun ua tus neeg raug tsim txom? Tus neeg raug tsim txom uas muaj tag nrho cov lus teb zoo li ... tus neeg phem. "
  
  "Koj puas tau tswj kom decipher cov ntaub ntawv, Nina?" - Detlef nug, los ntawm txoj kev thiab tuav nws lub tsho.
  
  Perdue ntsia nws, stroking nws cov plaub hau ib zaug ua ntej mus rau hauv chav ua noj kom haus dej haus. Nina yuav tsum ua kom nws txias thiab ua si mus txog thaum nws tuaj yeem paub tias Detlef ua si rau pab pawg tsis raug. "Yuav luag npaj tau," nws hais rau nws, zais ib qho kev tsis ntseeg uas nws harbored. "Kuv cia siab tias peb tau txais cov ntaub ntawv txaus los nrhiav qee yam muaj txiaj ntsig. Yuav ua li cas yog tias cov lus no tsis yog hais txog qhov chaw ntawm Amber Room?
  
  "Tsis txhob txhawj. Yog tias muaj, peb yuav tawm tsam Order head-on. Fuck chav Amber, "nws hais. Nws tau ua kom nws nyob deb ntawm Perdue, yam tsawg kawg kom tsis txhob nyob ib leeg nrog nws. Ob leeg tsis tau nrog. Sam nyob deb thiab siv sijhawm feem ntau nws nyob ib leeg hauv nws chav, ua rau Nina nyob ib leeg nkaus.
  
  "Peb yuav tsum tawm sai sai," Nina hais nrov nrov rau sawv daws hnov. "Kuv yuav txiav txim siab qhov kev sib kis no, thiab tom qab ntawd peb yuav tsum tau tsoo txoj kev ua ntej ib tus neeg pom peb. Peb yuav hu rau cov tub ceev xwm hauv nroog txog Kirill lub cev sai li sai tau thaum peb nyob deb txaus ntawm no. "
  
  "Kuv pom zoo," hais Perdue, sawv ntawm lub qhov rooj ntawm qhov chaw uas nws saib lub hnub poob. "Qhov sai dua peb mus rau Amber Room, qhov zoo dua."
  
  "Raws li peb tau txais cov ntaub ntawv raug," Nina ntxiv, sau cov kab tom ntej.
  
  "Sam nyob qhov twg?" nug Perdue.
  
  "Nws tau mus rau hauv nws chav tom qab peb ntxuav Kirill qhov kev ntxhov siab," Detlef teb.
  
  Perdue xav tham nrog Sam txog nws qhov kev ua xyem xyav. Tsuav Nina tuaj yeem ua rau Detlef tsis khoom, nws tseem tuaj yeem ceeb toom Sam. Nws khob qhov rooj, tab sis tsis muaj lus teb. Perdue khob nrov nrov kom tsa Sam yog tias nws tsaug zog. "Master Cleve! Tam sim no tsis yog lub sijhawm ncua. Peb yuav tsum tau npaj sai sai! "
  
  "Kuv tau txais," Nina exclaimed. Detlef tuaj koom nrog nws ntawm lub rooj, xav pom yam uas Milla tau hais.
  
  "Nws hais li cas?" - nws nug, zaum ntawm lub rooj zaum ntawm Nina.
  
  "Tej zaum qhov no zoo li kev tswj hwm? Koj puas pom? "Nws hais tias, muab ib daim ntawv rau nws. Thaum nws saib qhov no, Nina xav tsis thoob tias nws yuav ua li cas yog tias nws pom tias nws sau cov lus cuav, tsuas yog saib seb nws puas paub txhua kauj ruam. Nws tsim cov lus, cia siab tias nws yuav tsis ntseeg nws txoj haujlwm. Tom qab ntawd nws yuav paub yog tias nws tab tom coj pab pawg nrog nws cov lej ua ntu zus.
  
  "Sam ploj lawm!" Perdue qw.
  
  "Tsis tau!" Nina qw rov qab, tos Detlef cov lus teb.
  
  "Tsis yog, nws tawm mus," Perdue croaked tom qab tshawb xyuas tag nrho lub tsev. "Kuv ntsia txhua qhov chaw. Kuv txawm mus xyuas sab nraud. Sam sab laug."
  
  Detlef lub xov tooj ntawm tes nrov.
  
  Perdue hais tias "Muab nws rau tus neeg hais lus, champ," Perdue hais. Nrog kev zoo siab luag ntxhi, Detlef ua raws.
  
  "Holzer," nws teb.
  
  Lawv tuaj yeem hnov ib lub xov tooj raug xa mus rau lwm tus thaum cov txiv neej tab tom tham tom qab. Nina poob siab tias nws tsis tuaj yeem ua tiav nws qhov kev xeem German me me.
  
  Cov lus tseeb los ntawm Milla, uas nws tau txiav txim siab, muaj ntau tshaj li tus lej lossis cov koom tes. Qhov no ua rau muaj kev ntxhov siab ntau dua. Thaum nws mloog xov tooj, nws tau zais daim ntawv nrog cov lus qub hauv nws tus ntiv tes xoo. Ua ntej nws hais tias 'Tajfel ist Gekommen', tom qab ntawd 'facility'refuge' thiab 'hu rau'. Qhov kawg tsuas yog hais tias 'Pripyat, 1955'.
  
  Los ntawm tus neeg hais lus hauv xov tooj lawv hnov ib lub suab paub, lees paub lawv qhov kev ntshai tshaj plaws.
  
  "Nina, tsis txhob mloog lawv hais! Kuv muaj peev xwm ciaj sia no!"
  
  "Sam!" - nws squealed.
  
  Lawv hnov ib tug scuffle li Sam raug txim lub cev los ntawm nws captors rau nws insolence. Hauv keeb kwm yav dhau, ib tug txiv neej nug Sam kom hais qhov nws tau hais.
  
  "Lub Amber Room yog nyob rau hauv lub sarcophagus," Sam stammered, nchuav tawm cov ntshav los ntawm lub tshuab nws nyuam qhuav tau txais. "Koj muaj 48 teev kom tau nws rov qab los yog lawv yuav tua German Chancellor. Thiab ... thiab, "nws gasped, "coj tswj ntawm EU."
  
  "WHO? Sam, leej twg?" Detlef nug sai sai.
  
  "Nws tsis yog qhov zais cia leej twg, kuv tus phooj ywg," Nina hais rau nws bluntly.
  
  "Peb yuav muab qhov no rau leej twg?" Perdue cuam tshuam. "Qhov twg thiab thaum twg?"
  
  "Koj yuav tau txais cov lus qhia tom qab," tus txiv neej hais. "Tus German paub qhov twg los mloog nws."
  
  Txoj kev hu tau tas lawm. "Auj kuv tus Vajtswv," Nina moaned ntawm nws ob txhais tes, npog nws lub ntsej muag nrog nws ob txhais tes. "Koj hais yog lawm, Perdue. Milla yog tom qab txhua qhov no. "
  
  Lawv ntsia Detlef.
  
  "Koj puas xav tias kuv muaj lub luag haujlwm rau qhov no?" - nws tiv thaiv nws tus kheej. "Koj puas vwm?"
  
  "Koj yog tus uas tau muab tag nrho cov lus qhia rau peb txog tam sim no, Mr. Holzer - tsis tsawg, raws li Milla txoj kev xa tawm. "Black Sun" yuav xa peb cov lus qhia los ntawm tib lub channel. Ua qhov fucking suav! " - Nina qw, tuav rov qab los ntawm Perdue thiaj li tsis mus tua cov German loj.
  
  "Kuv tsis paub dab tsi txog qhov no! kuv cog lus! Kuv tab tom nrhiav Purdue kom tau txais kev piav qhia txog kuv tus poj niam tuag li cas, rau qhov Vajtswv! Kuv lub hom phiaj tsuas yog nrhiav kuv tus poj niam tus neeg tua neeg, tsis yog qhov no! Thiab nws tau sawv ntawm qhov ntawd, Darling, nyob ntawd nrog koj. Koj tseem tab tom npog rau nws, tom qab txhua lub sijhawm no, thiab txhua lub sijhawm koj paub tias nws tua Gabi, "Detlef qw npau taws. Nws lub ntsej muag tig liab thiab nws daim di ncauj tshee hnyo nrog npau taws thaum nws taw tes nws Glock rau lawv, qhib hluav taws.
  
  Perdue tuav Nina thiab rub nws mus rau hauv pem teb nrog nws. "Rau chav dej, Nina! Tom ntej! Tom ntej!"
  
  "Yog koj hais tias kuv hais rau koj no, kuv cog lus tias kuv yuav tua koj!" - Nws qw rau nws thaum nws thawb nws mus tom ntej, NW nyuam qhuav dodging zoo- aimed mos mos.
  
  "Kuv yuav tsis, kuv cog lus. Tsuas yog txav mus! Nws nyob ntawm peb!" - Perdue thov thaum lawv hla qhov pib ntawm chav dej. Detlef tus duab ntxoov ntxoo, loj heev tiv thaiv keeb kwm ntawm phab ntsa ntawm txoj kev hauv tsev, sai sai txav mus rau lawv. Lawv tsoo lub qhov rooj chav dej thiab xauv nws ib yam li lwm qhov kev txhaj tshuaj tawm, ntaus lub qhov rooj steel.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, nws yuav tua peb," Nina croaked, tshuaj xyuas cov khoom pab thawj zaug rau txhua yam ntse uas nws siv tau thaum Detlef inevitably tawg los ntawm lub qhov rooj. Nws pom ib nkawm txiab txiab thiab muab tso rau hauv nws lub hnab ris rov qab.
  
  "Sim lub qhov rais," Perdue hais, so nws ob lub qhov muag.
  
  "Dab tsi yog lawm?" - nws nug. Perdue ntsia mob dua, tawm hws ntau heev thiab tuav tus tuav ntawm lub dab da dej. "Au Vajtswv, tsis yog dua."
  
  "Lub suab ntawd, Nina. Txiv neej hauv xov tooj. Kuv xav tias kuv paub nws. Nws lub npe yog Kemper. Thaum lawv hais lub npe ntawm koj cov ntaub ntawv, kuv xav ib yam li kuv ua tam sim no. Thiab thaum kuv hnov tus txiv neej ntawd lub suab ntawm Sam lub xov tooj, qhov xeev siab txaus ntshai tuaj rau kuv dua, "nws lees, ua pa ragged.
  
  "Koj puas xav tias cov lus sau no tshwm sim los ntawm ib tus neeg lub suab?" nws nug kom nrawm nrawm, nias nws sab plhu mus rau hauv pem teb kom saib hauv qab lub qhov rooj.
  
  Perdue teb, "Kuv tsis paub meej, tab sis kuv xav tias yog li ntawd," Perdue teb, tawm tsam kev tuav pov hwm ntawm kev xav tsis thoob.
  
  "Muaj ib tug neeg sawv ntawm lub qhov rooj," nws ntxhi. "Purdue, koj yuav tsum nyob twj ywm zoo siab. Nws nyob ntawm qhov rooj. Peb yuav tsum mus dhau lub qhov rais. Koj puas xav tias koj tuaj yeem tuav nws?"
  
  Nws tuav nws taub hau. "Kuv nkees heev," nws snorted. "Koj yuav tsum g-tawm ... uh, los ntawm no ... "
  
  Perdue hais lus incoherently, stumbling mus rau chav dej nrog nws txhais tes tawm.
  
  "Kuv yuav tsis tso koj ntawm no!" - nws tawm tsam. Perdue ntuav kom txog thaum nws qaug zog dhau los zaum. Nws yog suspiciously nyob ntsiag to nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qhov rooj. Nina xav tias cov neeg puas siab puas ntsws German yuav ua siab ntev tos lawv tawm kom nws thiaj li tua tau lawv. Nws tseem nyob rau pem hauv ntej ntawm lub qhov rooj, yog li ntawd nws tig rau lub dab da dej kais kom nkaum nws taw. Nws tig cov kais dej tas li thiab ua tib zoo qhib qhov rais. Nina ua siab ntev unscrew lub tuav nrog rab riam ntawm ib nkawm txiab, ib tug los ntawm ib tug, kom txog rau thaum nws muaj peev xwm tshem tawm cov contraption. Qhov no nyuaj. Nina quaj qw, twisting nws lub cev kom txo qis, tsuas yog nrhiav Perdue ob txhais caj npab tsa los pab nws. Nws txo tus tuav, ua zoo li nws tus kheej qub dua. Nws xav tsis thoob los ntawm cov lus txawv txawv no, uas ua rau nws mob hnyav, tab sis tsis ntev nws raug tso tawm.
  
  "Koj puas zoo dua?" nws nug. Nws nyo hau nrog kev nyem, tab sis Nina pom tau tias qhov kub taub hau thiab ntuav tas li ua rau nws lub cev qhuav dej sai. Nws ob lub qhov muag zoo nkaus li nkees thiab nws lub ntsej muag daj ntseg, tab sis nws ua thiab hais lus ib txwm muaj. Perdue pab Nina nce lub qhov rais thiab nws dhia mus rau hauv cov nyom sab nraum. Nws lub cev siab arched awkwardly nyob rau hauv txoj kev nqaim heev ua ntej nws dhia mus rau hauv av nyob ib sab ntawm nws.
  
  Dheev, Detlef tus duab ntxoov ntxoo poob rau lawv.
  
  Thaum Nina ntsia qhov kev hem loj heev, nws lub siab yuav luag nres. Tsis xav li cas, nws dhia mus rau hauv lub puab tsaig nrog ib tug txiab txiab. Perdue khob lub Glock tawm ntawm nws txhais tes thiab muab nws, tab sis lub ntsia liaj qhov rooj tau jammed, qhia ib daim ntawv xov xwm khoob. Tus txiv neej loj tuav Nina hauv nws txhais tes, luag ntawm Perdue txoj kev sim tua nws. Nina rub tus txiab thiab ntaus nws dua. Detlef lub qhov muag tawg thaum nws thawb cov hniav kaw rau hauv nws lub qhov (socket).
  
  "Cia peb mus, Nina!" Perdue qw, pov tseg cov riam phom tsis muaj txiaj ntsig. "Ua ntej nws sawv. Nws tseem txav mus!"
  
  "Yog?" - nws luag ntxhi. "Kuv tuaj yeem hloov qhov no!"
  
  Tab sis Perdue rub nws tawm thiab lawv khiav tawm ntawm lub nroog, tso lawv cov khoom tseg.
  
  
  Tshooj 25
  
  
  Sam dawm tom qab lub cev nqaij daim tawv tyrant. Los ntawm ib tug laceration nyob rau hauv qab nws cov plaub muag sab xis, cov ntshav ntws los ntawm nws lub ntsej muag thiab stained nws lub tsho. Cov tub sab tuav nws ob txhais tes, rub nws mus rau ib lub nkoj loj uas tau bobbing ntawm dej ntawm Gulf of Gdynia.
  
  "Mr. Cleave, Kuv cia siab tias koj yuav ua raws li tag nrho peb cov lus txib, txwv tsis pub koj cov phooj ywg yuav raug liam rau kev tuag ntawm German Chancellor," nws tus neeg raug ntes tau ceeb toom rau nws.
  
  "Koj tsis muaj dab tsi los dai rau lawv!" Sam sib cav. "Ib qho ntxiv, yog tias lawv ua si rau hauv koj txhais tes, peb txhua tus yuav tuag lawm. Peb paub tias qhov kev txiav txim siab lub hom phiaj ua qias npaum li cas. "
  
  "Thiab ntawm no kuv xav tias koj paub qhov kev txawj ntse thiab kev muaj peev xwm ntawm Kev Txiav Txim. Cas ruam kuv. Thov tsis txhob ua rau kuv siv koj cov npoj yaig ua piv txwv los qhia koj tias peb hnyav npaum li cas, "Klaus tau hais lus tsis zoo. Nws tig mus rau nws cov neeg. "Cia nws nyob hauv nkoj. Peb yuav tsum mus".
  
  Sam txiav txim siab muab nws lub sijhawm ua ntej sim siv nws cov txuj ci tshiab. Nws xav so ua ntej me ntsis kom paub tseeb tias nws yuav tsis poob nws dua. Lawv rub nws hla lub nkoj thiab thawb nws mus rau lub nkoj rickety.
  
  "Cia nws!" - ib tug ntawm cov txiv neej xaj.
  
  "Pom koj thaum peb mus txog peb lub hom phiaj, Mr. Cleve," Klaus hais zoo.
  
  'Au Vajtswv, ntawm no kuv rov qab nyob rau lub nkoj fucking Nazi!' Sam npau taws heev rau nws txoj hmoo, tab sis nws lub siab tsis yooj yim tawm: "Lub sijhawm no kuv yuav rhuav tshem lawv lub hlwb thiab ua rau lawv tua ib leeg." Qhov txawv, nws muaj zog hauv nws lub peev xwm thaum nws txoj kev xav tsis zoo. Qhov tsaus ntuj nws xav. tau los ua, muaj zog dua qhov kev xav hauv nws lub hlwb. "Nws tseem nyob ntawd," nws luag nyav.
  
  Nws tau siv rau qhov kev xav ntawm tus kab mob. Paub tias nws tsis muaj dab tsi ntau tshaj li kab los ntawm cov tub ntxhais hluas hauv ntiaj teb ua tsis muaj qhov txawv rau Sam. Qhov no tau ua rau nws muaj zog lub hlwb loj heev, tej zaum tapping rau qee lub peev xwm ntev tsis nco qab lossis tseem yuav tsim nyob rau yav tom ntej. Tej zaum, nws xav tias, nws yog ib yam kab mob tshwj xeeb uas yoog kom tua, zoo li qhov kev xav ntawm tus neeg tua tsiaj. Qhov no tej zaum yuav tau hloov lub zog los ntawm qee lub lobes ntawm lub hlwb niaj hnub no, hloov nws mus rau thawj qhov kev xav ntawm lub hlwb; thiab txij li cov kev xav no tau txais kev ciaj sia, lawv tau tsom tsis yog rau kev tsim txom, tab sis ntawm kev tua thiab tua.
  
  Ua ntej thawb tus neeg sau xov xwm raug ntaus rau hauv lub tsev uas lawv tau khaws cia rau lawv cov neeg raug kaw, ob tug txiv neej uas tuav Sam tau rub nws liab qab. Tsis zoo li Dave Perdue, Sam tsis tawm tsam. Hloov chaw, nws siv sijhawm hauv nws lub siab thaiv txhua yam uas lawv tau ua. Ob tug German gorillas undressing nws yog coj txawv txawv, thiab los ntawm qhov me me German nws nkag siab, lawv tau twv seb nws yuav siv sij hawm ntev npaum li cas Scottish runt tawg.
  
  "Kev ntsiag to feem ntau yog qhov tsis zoo ntawm kev poob qis," tus txiv neej ntsej muag luag ntxhi thaum nws rub Sam lub boxers los ntawm nws pob taws.
  
  "Kuv tus hluas nkauj ua qhov no ua ntej nws cuam tshuam," tus neeg tawv ncauj hais. "100 euros, uas tag kis nws yuav quaj zoo li ib tug bitch."
  
  Tus neeg nplua nuj glared ntawm Sam, sawv tsis xis nyob ze nws. "Koj nyob hauv. Kuv hais tias nws tab tom sim khiav ua ntej peb mus rau Latvia. "
  
  Ob tug txiv neej luag nyav thaum lawv tso lawv cov neeg raug ntes liab qab, tattered thiab seething qab daim npog qhov ncauj ntawm impassive qhia. Thaum lawv kaw lub qhov rooj, Sam tseem nyob twj ywm ib pliag. Nws tsis paub yog vim li cas. Nws tsuas tsis xav txav mus los, txawm tias nws txoj kev xav tsis yog nyob rau hauv chaos. Nyob rau hauv nws xav tias muaj zog, muaj peev xwm thiab muaj zog, tab sis nws tseem nyob ntawm no los ntsuas qhov xwm txheej. Thawj qhov kev txav mus los tsuas yog nws ob lub qhov muag scan lub chav uas lawv tso nws tseg.
  
  Lub tsev nyob ib puag ncig nws nyob deb ntawm cozy, raws li nws xav tau los ntawm cov neeg txias thiab suav cov tswv. Cov phab ntsa pleev xim xim hlau txuas ntawm plaub lub kaum sab xis kom txias, liab qab hauv pem teb hauv qab. Tsis muaj txaj, tsis muaj chav dej, tsis muaj qhov rais. Tsuas yog ib lub qhov rooj, xauv ntawm cov npoo ib yam li cov phab ntsa. Muaj tsuas yog ib lub teeb pom kev zoo, dimly illuminating lub chav squalid, ua rau nws muaj me ntsis stimulation.
  
  Sam tsis xav txog qhov txhob txwm tsis muaj kev cuam tshuam, vim tias qhov yuav tsum yog txoj kev tsim txom los ntawm Kemper yog lub sijhawm zoo siab tos txais rau nws tus neeg raug tsim txom los ua kom pom tseeb ntawm nws txoj kev xav. Cov hlau txias, thiab Sam yuav tsum sawv ntsug txhua hmo lossis khov nws lub pob tw. Nws zaum, tsis xav ntau txog nws qhov xwm txheej, tsis txaus siab rau qhov txias txias tam sim ntawd.
  
  "Rau ntuj txiag teb tsaus nrog txhua yam," nws hais rau nws tus kheej. "Kuv yog Scottish, koj idiots. Koj xav tias peb hnav dab tsi hauv qab peb cov kilts hnub qub?" Qhov txias nyob rau hauv nws qhov chaw mos yog qhov tsis kaj siab, tab sis zam tau, thiab qhov ntawd yog qhov xav tau ntawm no. Sam xav kom muaj qhov hloov pauv saum nws los tua lub teeb. Lub teeb cuam tshuam nws txoj kev xav. Raws li lub nkoj rocked hauv qab nws, nws kaw nws lub qhov muag, sim tshem nws tus kheej ntawm lub taub hau throbbing thiab kub hnyiab ntawm nws knuckles qhov twg daim tawv nqaij torn thaum sib ntaus sib tua nws captors.
  
  Maj mam, ib qho los ntawm ib qho, Sam tau kho qhov tsis xis nyob me me xws li qhov mob thiab qhov txias, maj mam txav mus rau hauv ntau lub voj voog ntawm kev xav kom txog thaum nws hnov qhov tam sim no hauv nws pob txha taub hau hnyav, zoo li tus kab mob nyob tsis tswm nyob hauv nws lub pob txha taub hau. Ib qho kev paub dhau los ntawm nws lub hlwb, thiab qee qhov nws nkag mus rau hauv nws tus txha caj qaum zoo li trickles ntawm adrenaline. Nws xav tias nws lub qhov muag kub li ib lub qhov muag tsis pom kev ntawm xob laim puv nws lub taub hau. Sam luag ntxhi.
  
  Ib txoj hlua tsim hauv nws lub siab lub qhov muag thaum nws sim tsom mus rau Klaus Kemper. Nws tsis tas yuav nrhiav nws ntawm lub nkoj ntev npaum li nws hais nws lub npe. Tom qab zoo li ib teev, nws tseem tsis tuaj yeem tswj hwm tus neeg ntxeev siab uas nyob ze, ua rau Sam tsis muaj zog thiab tawm hws ntau. Kev ntxhov siab ua rau nws tswj nws tus kheej nrog rau nws txoj kev cia siab hauv kev sim, tab sis nws pheej sim. Thaum kawg, nws strained nws lub siab heev ua rau nws tsis nco qab.
  
  Thaum Sam tuaj txog, chav tsaus tsaus, ua rau nws tsis paub meej txog nws tus mob. Txawm nws hnyav npaum li cas nws ob lub qhov muag, nws tsis pom ib yam dab tsi hauv qhov tsaus ntuj. Thaum kawg, Sam pib nug nws txoj kev xav.
  
  "Kuv puas yog npau suav?" nws xav tias thaum nws rub nws txhais tes rau ntawm nws xub ntiag, nws cov ntiv tes tsis txaus siab. "Kuv puas yog nyob rau hauv qhov cuam tshuam ntawm qhov tsis zoo tam sim no?" Tab sis nws ua tsis tau, tom qab tag nrho, thaum lwm tus tswj hwm, Sam feem ntau saib los ntawm qhov zoo li daim ntaub nyias nyias. Rov pib nws qhov kev sim yav dhau los, nws ncab nws lub siab zoo li kev tshawb nrhiav lub tsev pheeb suab rau hauv qhov tsaus ntuj kom pom Klaus: Manipulation, nws hloov tawm, yog ib qho kev ua haujlwm tsis yooj yim, thiab tsis muaj dab tsi los ntawm nws tsuas yog lub suab nyob deb ntawm kev sib tham sib tham thiab lub suab luag ntawm lwm tus.
  
  Dheev, zoo li xob laim tawm tsam, nws txoj kev xav ntawm nws ib puag ncig ploj mus, muab txoj hauv kev rau kev nco qab uas nws muaj txog tam sim no tsis paub. Sam frowned, nco ntsoov yuav ua li cas nws pw ntawm lub rooj nyob rau hauv lub qias neeg lub teeb uas cam khwb cia lub teeb pitful nyob rau hauv lub rhiav. Nws nco qab qhov kub hnyiab uas nws raug rau hauv qhov chaw ua haujlwm me me uas muaj cov cuab yeej thiab ntim khoom. Ua ntej nws tuaj yeem pom ntxiv, nws lub cim xeeb ua rau lwm qhov kev xav uas nws lub siab xaiv tsis nco qab.
  
  Excruciating mob puv nws pob ntseg thaum nws pw hauv qhov tsaus ntuj, kub qhov chaw. Ib tug poob ntawm tsob ntoo sap leaked los ntawm ib lub thoob saum nws, nqaim ploj nws lub ntsej muag. Hauv qab lub thoob, hluav taws loj tawg nyob rau hauv lub zeem muag ntawm nws nco. Nws yog ib qhov chaw kub heev. Nyob rau hauv nws pob ntseg, ib tug ntse sting ua rau nws qw nyob rau hauv mob raws li daj syrup poob rau ntawm lub rooj ntawm nws lub taub hau.
  
  Sam ua tsis taus pa ntes tau nyob rau hauv nws caj pas raws li realization rushed rau hauv nws lub siab. 'Amber! Cov kab mob no tau raug dai rau hauv amber, uas tau yaj los ntawm tus neeg laus ntawd! Muaj tseeb! Thaum nws yaj lawm, tus tsiaj uas ntshav muaj peev xwm khiav tau dawb do. Txawm hais tias, tom qab tag nrho cov xyoo no, nws yuav tsum tuag. Kuv txhais tau tias, cov kua txiv ntawm tsob ntoo thaum ub tsis yog cryogenic!' Sam tau sib cav nrog nws cov logic. Qhov no tshwm sim thaum nws nyob ib nrab nco qab hauv daim pam hauv chav ua haujlwm - Kalihasa tus thawj tswj hwm - thaum nws tseem rov qab los ntawm nws qhov kev nyuaj siab ntawm lub nkoj raug foom phem DKM Geheimnis tom qab nws tau muab nws pov tseg.
  
  Los ntawm qhov ntawd, nrog txhua qhov tsis meej pem thiab mob, txhua yam tig mus tsaus. Tab sis Sam nco txog tus txiv neej laus uas tau khiav mus txwv cov kua daj los ntawm kev nchuav tawm. Nws kuj nco qab tus txiv neej laus nug nws seb nws puas raug ntiab tawm ntawm ntuj raug txim thiab nws yog leej twg. Sam tau teb tam sim ntawd "Purdue" rau tus txiv neej laus cov lus nug, ntau dua ntawm qhov kev xav tsis txaus ntseeg ntau dua li qhov sib koom ua ke, thiab ob hnub tom qab nws pom nws tus kheej ntawm nws txoj kev mus rau qee qhov chaw zais cia.
  
  Nws nyob ntawd Sam tau ua rau nws maj mam thiab nyuaj rov qab los nyob rau hauv kev saib xyuas thiab kev tshawb fawb txog kev kho mob ntawm Purdue pab pawg kws kho mob tau txais tes kom txog thaum nws npaj txhij los koom nrog Purdue ntawm Reichtisusis. Rau nws txoj kev zoo siab, nws tau nyob ntawd uas nws tau ntsib nrog Nina, nws tus hlub thiab qhov khoom ntawm nws qhov kev sib ntaus sib tua nrog Perdue ntau xyoo.
  
  Lub zeem muag tag nrho tsuas yog nees nkaum vib nas this, tab sis Sam xav zoo li nws tau rov hais dua txhua yam hauv lub sijhawm tiag tiag - yog tias lub tswv yim ntawm lub sijhawm txawm muaj nyob rau hauv qhov kev xav ntawm lub neej no. Kev txiav txim siab los ntawm nws qhov kev nco tsis ploj, Sam txoj kev xav tau rov qab mus rau qhov qub. Nruab nrab ntawm ob lub ntiaj teb ntawm kev puas siab puas ntsws thiab kev muaj tiag ntawm lub cev, nws qhov kev xav tau hloov pauv zoo li levers hloov mus rau cov dej sib hloov.
  
  Nws rov qab los rau hauv chav tsev, nws lub qhov muag rhiab thiab kub taub hau raug quab yuam los ntawm lub teeb tsis pom kev ntawm lub teeb liab qab. Sam pw rau ntawm nws nraub qaum, tshee hnyo los ntawm qhov chaw txias hauv qab nws. Los ntawm lub xub pwg mus rau cov nyuj, kuv cov tawv nqaij yog loog los ntawm qhov kub tsis txias ntawm cov hlau. Cov hneev taw los ze rau chav uas nws nyob hauv, tab sis Sam txiav txim siab ua si possum, ib zaug ntxiv ntxhov siab vim nws tsis muaj peev xwm hu tus npau taws entomo tus vaj tswv thaum nws hu nws.
  
  "Mr. Cleave, Kuv muaj kev cob qhia txaus kom paub thaum twg ib tug neeg dag. Koj tsis muaj peev xwm ntau dua li kuv, "Klaus yws yws tsis quav ntsej. "Txawm li cas los xij, kuv kuj paub tias koj tau sim ua dab tsi, thiab kuv yuav tsum hais, Kuv qhuas koj lub siab tawv."
  
  Sam xav paub. Tsis tau tsiv, nws nug tias: "Auj, qhia kuv, tus txiv neej laus." Klaus tsis txaus siab los ntawm kev ua yeeb yam snide uas Sam Cleave tau siv los thuam nws qhov kev ua kom zoo nkauj, yuav luag feminine eloquence. Nws lub nrig yuav luag clenched ntawm tus neeg sau xov xwm impudence, tab sis nws yog tus kws tshaj lij ntawm kev tswj tus kheej thiab ua kom nws tus kheej zoo. "Koj sim coj kuv txoj kev xav. Txawm li cas los xij, lossis koj tsuas yog ua siab ntev kom nyob twj ywm hauv kuv txoj kev xav raws li kev nco tsis zoo ntawm tus qub hluas nkauj. "
  
  "Zoo li koj paub tias tus ntxhais yog dab tsi," Sam yws yws zoo siab. Nws xav tias yuav tshuab rau tav los yog ncaws rau lub taub hau, tab sis tsis muaj dab tsi tshwm sim.
  
  Tsis lees yuav Sam qhov kev sim ua kom nws ua pauj, Klaus piav qhia, "Kuv paub tias koj muaj Kalihasa, Mr. Cleve. Kuv zoo siab tias koj xav tias kuv yog ib qho kev hem thawj loj txaus los siv qhov no tawm tsam kuv, tab sis kuv yuav tsum thov kom koj siv cov kev coj ua kom zoo dua qub. " Tsuas yog ua ntej tawm mus, Klaus luag nyav ntawm Sam: "Thov khaws koj lub txiaj ntsim tshwj xeeb rau ... lub tsev."
  
  
  Tshooj 26
  
  
  "Koj puas paub tias Pripyat nyob li ntawm kaum plaub teev, txoj cai?" Nina qhia Perdue thaum nws tab tom nkag mus rau Kirill lub chaw nres tsheb. "Tsis txhob hais txog qhov tseeb tias Detlef tseem tuaj yeem nyob ntawm no, raws li koj tuaj yeem kwv yees los ntawm qhov tseeb tias nws lub cev tuag tsis nyob hauv qhov chaw uas kuv tau ua qhov kawg rau nws, txoj cai?"
  
  "Nina, kuv tus hlub," Perdue hais ntsiag to rau nws, "koj txoj kev ntseeg nyob qhov twg? Zoo dua, qhov twg yog tus sassy sorceress koj feem ntau tig mus rau hauv thaum mus nyuaj? Ntseeg kuv. Kuv paub yuav ua li cas. Yuav ua li cas ntxiv peb yuav cawm Sam?"
  
  "Puas yog vim Sam? Koj puas paub tseeb tias nws tsis yog vim yog chav Amber? - Nws hu rau nws. Perdue tsis tsim nyog teb rau nws qhov kev liam.
  
  "Kuv tsis nyiam qhov no," nws yws yws, squatting ntawm Perdue, txheeb xyuas thaj tsam ntawm lub tsev thiab vaj tsev uas lawv tau dim ntawm tsawg dua ob teev ua ntej. "Kuv muaj kev nyuaj siab nws tseem nyob ntawd."
  
  Perdue nkag los ze rau Cyril lub qhov rooj chav nres tsheb, ob daim ntawv hlau tsis tshua muaj nyob hauv qhov chaw los ntawm cov hlau thiab pob khawm. Cov qhov rooj tau txuas nrog ib lub xauv rau ntawm cov hlua tuab tuab, nrog qhov sib txawv ntawm ob peb ntiv tes los ntawm qhov me ntsis nug ntawm qhov rooj sab xis. Nws yog tsaus tom qab qhov tawg hauv lub tsev teb. Perdue sim saib seb nws puas tuaj yeem tsoo lub xauv xauv, tab sis qhov txaus ntshai creaking ua rau nws tso nws txoj kev sim kom tsis txhob cuam tshuam rau qee tus poj ntsuam tua neeg.
  
  "Qhov no yog lub tswv yim phem," Nina hais, maj mam poob siab ntev nrog Perdue.
  
  "Sau tseg," nws hais tsis tuaj. Hauv kev xav tob, nws tso nws txhais tes rau ntawm nws tus ncej puab kom nws mloog. "Nina, koj yog ib tug poj niam me heev."
  
  "Ua tsaug rau qhov pom," nws yws.
  
  "Koj puas xav tias koj tuaj yeem haum koj lub cev ntawm lub qhov rooj?" nws nug tiag tiag. Tsa ib lub qhov muag, nws ntsia nws, tsis hais dab tsi. Qhov tseeb, nws tau xav txog nws, vim tias lub sijhawm ntawd tau dhau mus thiab lawv muaj kev ncua deb ntawm kev taug kev mus rau lawv qhov chaw tom ntej. Thaum kawg, nws exhaled, kaw nws ob lub qhov muag thiab txais yuav cov huab cua zoo ntawm preconceived khuv xim rau qhov nws tab tom yuav ua.
  
  "Kuv paub tias kuv tuaj yeem suav rau koj," nws luag nyav.
  
  "Zoo li!" - nws snapped ntawm nws, pursing nws daim di ncauj nyob rau hauv irritation thiab concentrating nrog utmost concentration. Nina ua rau nws txoj kev mus rau pem hauv ntej los ntawm cov ntoo siab thiab cov ntoo pos, cov pos uas tau tho cov ntaub tuab ntawm nws lub ris. Nws winced, foom phem, thiab yws nws txoj kev los ntawm ob lub qhov rooj puzzle kom txog rau thaum nws mus txog rau hauv qab ntawm lub obstacles uas sawv ntawm nws thiab Kirill tus ntaus-up Volvo. Nrog nws ob lub qhov muag, Nina ntsuas qhov dav ntawm qhov sib txawv tsaus nti ntawm lub qhov rooj, tuav nws lub taub hau mus rau Perdue.
  
  "Forward! Koj yuav los, "nws hais rau nws, saib tom qab cov nroj tsuag saib Detlef. Los ntawm nws lub ntsiab lus vantage nws muaj qhov pom tseeb ntawm lub tsev thiab tshwj xeeb tshaj yog lub qhov rais hauv chav dej. Txawm li cas los xij, qhov zoo dua kuj yog kev foom phem, vim nws txhais tau tias tsis muaj leej twg tuaj yeem saib lawv hauv tsev. Detlef tuaj yeem pom lawv yooj yim npaum li lawv tuaj yeem pom nws, thiab qhov ntawd yog qhov laj thawj rau qhov ceev.
  
  "Au Vajtswv," Nina ntxhi, thawb nws txhais tes thiab xub pwg ntawm lub qhov rooj, qw nrov nrov ntawm ntug qhov rooj uas rub nws nraub qaum thaum nws taug kev. "Tus Tswv, nws yog qhov zoo uas kuv tsis tau mus rau lwm txoj kev," nws yws yws ntsiag to. "Qhov ntawd tuaj yeem ntawm tuna yuav ua rau kuv tawv nqaij tawm ntawm ib yam dab tsi fucking txaus ntshai!" Nws frowned ntau dua thaum nws tus ncej puab rub hla cov pob zeb me me, ua raws li nws cov xib teg uas sib npaug.
  
  Perdue lub qhov muag tseem nyob hauv tsev, tab sis nws tsis hnov lossis pom ib yam dab tsi uas yuav ceeb toom nws-tsis tau. Nws lub siab kub nyhiab ntawm qhov kev xav ntawm ib tug neeg tua phom tuag tawm ntawm lub tsev pheeb suab sab nraum lub qhov rooj, tab sis nws tso siab rau Nina kom coj lawv tawm ntawm qhov xwm txheej uas lawv pom lawv tus kheej hauv. Ntawm qhov tod tes, nws ntshai qhov ua tau tias cov yuam sij rau Kirill lub tsheb yuav tsis nyob hauv qhov hluav taws kub. Thaum nws hnov lub suab ntawm cov saw hlau, nws pom Nina lub duav thiab lub hauv caug nkag mus rau qhov sib txawv, thiab tom qab ntawd nws cov khau khiab ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj. Hmoov tsis zoo, nws tsis yog tib tug uas hnov lub suab nrov.
  
  "Zoo heev, kev hlub,"ntxhi, luag ntxhi.
  
  Ib zaug sab hauv, Nina tau zoo siab tias lub tsheb qhov rooj uas nws sim qhib tau qhib, tab sis tsis ntev nws tau mob siab rau pom tias cov yuam sij tsis nyob hauv ib qho chaw uas tau hais los ntawm ntau tus neeg tua phom uas nws tau pom.
  
  "Damn," nws yws, rummaging los ntawm cov cuab yeej nuv ntses, cov kaus poom npias, thiab ntau lwm yam khoom uas nws lub hom phiaj nws tsis xav xav txog. "Koj cov yawm sij nyob qhov twg, Kirill? Puas yog cov tub rog qub tub rog vwm nyob qhov twg khaws lawv lub tsheb yuam sij tshwj tsis yog hauv lawv lub hnab ris?"
  
  Sab nraud, Perdue hnov lub qhov rooj chav ua noj kaw. Raws li nws tau ntshai, Detlef tshwm nyob ib ncig ntawm lub ces kaum. Perdue sprawled ntawm cov nyom, vam tias Detlef tau tawm mus sab nraud rau qee yam tsis tseem ceeb. Tab sis lub German loj loj tseem taug kev mus rau lub chaw nres tsheb, qhov twg Nina pom tau tias muaj teeb meem nrhiav nws lub tsheb yuam sij. Nws lub taub hau tau muab qhwv rau hauv ib co ntaub ntawm cov ntshav, npog nws lub qhov muag, uas Nina tau tho nrog txiab. Paub tias Detlef ua phem rau nws, Perdue txiav txim siab los cuam tshuam nws ntawm Nina.
  
  "Kuv vam tias nws yuav tsis muaj rab phom phem rau nws," Perdue yws yws thaum nws dhia mus rau hauv saib thiab mus rau lub nkoj nkoj, uas nyob deb heev. Tsis ntev tom qab ntawd, nws hnov suab phom, hnov qhov kub hnyiab ntawm nws lub xub pwg thiab lwm tus whizzed dhau nws pob ntseg. "Crap!" - Nws squealed thaum nws tripped, tab sis dhia thiab taug kev mus ntxiv.
  
  Nina hnov kev txhaj tshuaj. Sim ua kom nws zoo tshaj plaws kom tsis txhob ntshai, nws rub ib rab riam me me uas tau pw hauv pem teb tom qab lub rooj zaum ntawm cov neeg caij tsheb, qhov chaw nuv ntses tau muab tso rau.
  
  "Kuv vam tias tsis muaj ib qho kev txhaj tshuaj no tua kuv tus qub hluas nraug Detlef, lossis kuv yuav tawv koj lub nroog Yeiuxalees nrog qhov kev xaiv me me no," nws luag ntxhi, tig lub teeb lub ru tsev ntawm lub tsheb thiab khoov kom ncav cuag cov xaim hauv qab lub kauj. Nws tsis muaj lub siab xav rov qab ua dua nws txoj kev hlub yav dhau los nrog Dave Perdue, tab sis nws yog ib tus ntawm nws ob tus phooj ywg zoo tshaj plaws thiab nws nyiam nws, txawm tias nws ib txwm coj nws mus rau hauv qhov xwm txheej hnyav.
  
  Ua ntej mus txog lub nkoj, Perdue paub tias nws txhais tes raug hluav taws. Ib qho kev sov so ntawm cov ntshav khiav los ntawm nws lub luj tshib thiab txhais tes thaum nws khiav mus rau lub tsev nyob ntawm lub tsev, tab sis thaum kawg nws tuaj yeem saib rov qab, lwm qhov tsis txaus ntseeg tos nws. Detlef tsis tau caum nws kiag li. Tsis xav tias nws tus kheej yog ib tus neeg muaj kev pheej hmoo ntxiv lawm, Detlef tau ntim nws lub Glock thiab mus rau lub chaw nres tsheb rickety.
  
  "Aw no!" Perdue gasped. Txawm li cas los xij, nws paub tias Detlef yuav tsis tuaj yeem ncav cuag Nina los ntawm qhov sib txawv nqaim ntawm lub qhov rooj kaw. Nws qhov loj me me muaj qhov tsis zoo, thiab nws yog tus cawm seej rau petite thiab feisty Nina, uas nyob rau hauv, xaim lub tsheb nrog sweaty tes thiab yuav luag tsis muaj teeb.
  
  Kev ntxhov siab thiab mob, Perdue tau saib tsis muaj zog thaum Detlef tau tshuaj xyuas lub xauv thiab cov saw kom pom tias leej twg tuaj yeem tawg nws. ' Tej zaum nws yuav xav tias kuv nyob ntawm no ib leeg. Vajtswv, kuv cia siab li ntawd, Perdue xav, Thaum tus German ua haujlwm ntawm lub qhov rooj nres tsheb, Perdue plam mus rau hauv tsev kom nqa lawv ntau npaum li nws nqa tau. Cov neeg sau xov xwm hauv chav nyob ntawm lub rooj zaum ntawm lub txaj, Los ntawm German lub hnab nyiaj, Perdue tau txais nyiaj ntsuab thiab daim npav rho nyiaj AMEX kub.
  
  Yog tias Detlef ntseeg tias Perdue tawm Nina hauv lub nroog thiab rov qab los ua kom tiav kev sib ntaus sib tua nrog nws, qhov ntawd yuav zoo heev; tus billionaire vam tias thaum nws saib tus German xav txog qhov xwm txheej ntawm lub qhov rais chav ua noj. Perdue xav tias nws txhais caj npab loog mus rau nws cov ntiv tes thiab cov ntshav poob ua rau nws kiv taub hau, yog li nws tau siv lub zog uas nws tau tso tseg rov qab mus rau lub nkoj nkoj.
  
  "Tau sai sai, Nina,"ntxhi, tshem nws lub tsom iav los ntxuav lawv thiab so cov hws ntawm nws lub ntsej muag nrog nws lub tsho. Txhawm rau Perdue txoj kev nplij siab, tus German txiav txim siab tsis ua qhov tsis muaj txiaj ntsig los ua txhaum rau hauv lub chaw nres tsheb, feem ntau vim nws tsis muaj tus yuam sij rau lub xauv. Thaum nws tab tom muab nws lub tsom iav, nws pom Detlef mus rau ntawm nws. "Nws yuav los kom paub tseeb tias kuv tuag!"
  
  Los ntawm qab tus poj ntsuam loj, lub suab ntawm qhov hluav taws kub echoed thoob plaws yav tsaus ntuj. Detlef tig ib ncig thiab maj nrawm rov qab mus rau lub chaw nres tsheb, kos nws rab phom. Perdue tau txiav txim siab kom Detlef deb ntawm Nina, txawm tias nws raug nqi nws lub neej. Nws tshwm sim los ntawm cov nyom dua thiab qw, tab sis Detlef tsis quav ntsej nws vim lub tsheb sim pib dua.
  
  "Tsis txhob poob rau nws, Nina!" yog txhua tus Perdue tuaj yeem qw raws li Detlef txhais tes loj kaw nyob ib ncig ntawm cov saw thiab pib thawb lub qhov rooj sib nrug. Kuv yuav tsis muab cov saw hlau. Nws yog qhov yooj yim thiab tuab, txhim khu kev qha ntau dua li cov qhov rooj hlau flimsy. Sab nraum lub qhov rooj, lub cav roared dua, tab sis tuag ib pliag tom qab. Tam sim no tib lub suab nyob rau yav tav su huab cua yog lub suab ntawm lub qhov rooj slamming nyob rau hauv lub furious quab yuam ntawm lub tswb German. Cov hlau teardrop qw nrov nrov thaum Detlef rhuav tshem tag nrho cov kev teeb tsa, rhuav lub qhov rooj ntawm lawv cov pob khawm flimsy.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Perdue qw nrov nrov, desperately sim cawm nws tus hlub Nina, tab sis nws tsis muaj zog khiav. Nws saib lub qhov rooj ya sib nrug zoo li nplooj poob ntawm tsob ntoo thaum lub cav roared rau txoj sia ib zaug ntxiv. Tau txais lub zog, Volvo squealed nyob rau hauv Nina ko taw thiab rushed rau pem hauv ntej thaum Detlef pov lub qhov rooj thib ob ib sab.
  
  "Ua tsaug koj cov phooj ywg!" Nina hais thaum nws nias lub accelerator thiab tso lub clutch.
  
  Perdue tsuas yog pom Detlef lub thav duab vau thaum lub tsheb qub tsoo rau hauv nws ntawm qhov nrawm, ntuav nws lub cev ob peb taw mus rau sab hauv qab lub zog ntawm nws qhov nrawm. Ib lub boxy, dab tuag xim av skided hla cov av nkos nyom thaj, mus rau qhov twg Perdue tau nres nws. Nina qhib lub qhov rooj neeg nrog caij thaum lub tsheb yuav luag nres, tsuas yog ntev txaus rau Perdue pov nws tus kheej mus rau hauv lub rooj zaum ua ntej nws tawm mus rau hauv txoj kev.
  
  "Koj puas nyob zoo? Purdue! Koj puas nyob zoo? Nws ntaus koj qhov twg?" - Nws txuas ntxiv qw, qw tshaj lub cav khiav.
  
  "Kuv yuav nyob zoo, kuv tus hlub," Perdue luag nyav, nyem nws txhais tes. "Nws muaj hmoo kawg uas lub mos txwv thib ob tsis tau ntaus kuv hauv pob txha taub hau."
  
  "Nws yog ib qho koob hmoov uas kuv tau kawm yuav pib lub tsheb li cas kom txaus siab rau qhov kub hnyiab los ntawm Glasgow thaum kuv muaj kaum xya!" - nws ntxiv khav theeb. "Purdue!"
  
  "Cia li tsav tsheb, Nina," nws teb. "Cia li coj peb hla ciam teb rau hauv Ukraine kom sai li sai tau."
  
  "Piv txwv tias Kirill lub qub jalopy tuaj yeem daws qhov kev mus los," nws sighed, tshuaj xyuas lub ntsuas roj, uas hem tias yuav dhau lub cim roj. Perdue tau qhia Detlef daim npav rho nyiaj thiab luag nyav los ntawm qhov mob thaum Nina tawg rau hauv kev luag nyav.
  
  "Muab kuv qhov ntawd!" nws luag ntxhi. "Thiab so so. Kuv mam yuav ib daim ntaub qhwv rau koj sai li sai tau thaum peb mus txog lub zos tom ntej. Los ntawm qhov ntawd, peb yuav tsis nres kom txog thaum peb nyob hauv caj npab ncav cuag Dab Ntxwg Nyoog lub Cauldron thiab muaj Sam rov qab los."
  
  Perdue tsis nkag siab qhov kawg ntawd. Nws twb tsaug zog lawm.
  
  
  Tshooj 27
  
  
  Nyob rau hauv Riga, Latvia, Klaus thiab nws cov neeg ua haujlwm me tau nres rau lwm ceg ntawm lawv txoj kev taug. Muaj sijhawm me ntsis los npaj txhua yam rau kev nrhiav tau thiab kev thauj mus los ntawm cov panels los ntawm Amber Room. Tsis muaj sij hawm poob ntau, thiab Kemper yog ib tug txiv neej ua siab ntev heev. Nws qw hais rau lub lawj thaum Sam mloog los ntawm nws lub tsev loj cuj steel. Kemper qhov kev xaiv ntawm cov lus haunted Sam mus rau qhov kawg - lub Hive - qhov kev xav ua rau nws ntshai, tab sis ntau dua vim nws tsis paub tias Kemper yog dab tsi, thiab qhov ntawd yog qhov laj thawj txaus rau kev ntxhov siab.
  
  Sam yuav tsum muab rau hauv; nws ntshai. Yooj yim thiab yooj yim, duab thiab hwm tus kheej ib sab, nws ntshai ntawm qhov yuav los. Raws li cov ntaub ntawv me me uas nws tau muab, nws twb xav tias nws tau raug cawm dim lub sijhawm no. Ntau zaus ua ntej nws tau tswj kom dim qhov nws ntshai yog kev tuag, tab sis lub sij hawm no nws txawv.
  
  "Koj tsis tuaj yeem tso tseg, Cleve," nws cem nws tus kheej, tawm ntawm lub qhov taub ntawm kev nyuaj siab thiab tsis muaj kev cia siab. 'Qhov kev poob siab no tsis yog rau cov neeg zoo li koj. Dab tsi ua rau muaj kev phom sij tuaj yeem ua rau saum ntuj raug txim saum lub nkoj teleportation uas koj tau daig rau? Puas yog lawv muaj lub tswv yim me ntsis ntawm qhov koj tau dhau los thaum nws ua rau nws txoj kev mus rau ntuj txiag teb tsaus los ntawm tib lub cev ntxiab ib zaug ntxiv?' Tab sis thaum Sam xav txog me ntsis ntawm nws tus kheej kev cob qhia, nws sai sai pom tau hais tias nws tsis nco qab dab tsi tshwm sim ntawm DKM Geheimnis thaum nws raug kaw nyob ntawd. Qhov nws tau nco qab yog qhov kev poob siab tob tob uas nws tau ua rau hauv nws tus ntsuj plig, tsuas yog qhov seem ntawm tag nrho cov xwm txheej uas nws tseem tuaj yeem paub txog.
  
  Saum toj no nws tuaj yeem hnov cov txiv neej unloading cov cuab yeej hnyav mus rau qhov yuav tsum tau ua qee yam loj, hnyav tsheb. Yog tias Sam tsis paub zoo dua, nws yuav xav tias nws yog lub tank. Cov kauj ruam nrawm los ze ntawm lub qhov rooj ntawm nws chav.
  
  "Tam sim no lossis tsis tau," nws hais rau nws tus kheej, sau lub siab tawv kom sim khiav tawm. Yog tias nws muaj peev xwm tswj tau cov neeg tuaj rau nws, nws tuaj yeem tawm hauv lub nkoj tsis pom. Cov xauv tau nyem los ntawm sab nraud. Nws lub siab pib ntaus wildly thaum nws npaj dhia. Thaum lub qhov rooj qhib, Klaus Kemper nws tus kheej sawv ntawm qhov ntawd, luag ntxhi. Sam rushed rau pem hauv ntej mus lob tus qias neeg kidnapper. Klaus hais tias: "24-58-68-91."
  
  Sam qhov kev tawm tsam nres tam sim ntawd thiab nws poob rau hauv pem teb ntawm nws lub hom phiaj ko taw. Kev txaj muag thiab kev npau taws hla Sam lub hauv pliaj, tab sis txawm tias nws nyuaj npaum li cas los xij, nws txav tsis tau ib leeg. Txhua yam nws tuaj yeem hnov qab nws lub cev liab qab thiab nqaij tawv yog qhov kev yeej ntawm snickering ntawm tus txiv neej txaus ntshai heev uas tuav cov ntaub ntawv tuag taus.
  
  Kemper hais tias "Kuv yuav qhia koj tias dab tsi, Mr. Cleave," Kemper hais hauv lub suab nrov nrov. "Vim koj tau txiav txim siab ntau heev, kuv yuav qhia rau koj paub txog qhov tshwm sim rau koj. Tab sis!" nws patronized zoo li yav tom ntej xib fwb muab kev hlub tshua rau ib tug tub kawm txhaum. "Tab sis ... koj yuav tsum pom zoo kom tsis txhob muab qhov laj thawj ntxiv rau kuv los txhawj txog koj qhov kev sim siab thiab tsis txaus ntseeg kom khiav tawm ntawm kuv lub tuam txhab. Cia li hu ua... professional courtesy. Koj yuav tsum txwv koj tus cwj pwm me nyuam yaus thiab tom qab ntawd kuv yuav muab kev xam phaj rau koj rau hnub nyoog. "
  
  "Kuv thov txim. Kuv tsis xam phaj npua, "Sam retorted. "Cov neeg zoo li koj yuav tsis tau txais kev tshaj tawm los ntawm kuv, yog li fuck tawm."
  
  "Ib zaug ntxiv, kuv nyob ntawm no, muab sijhawm rau koj los rov xav txog koj tus cwj pwm tsis zoo," Klaus rov hais dua nrog lub ntsws. "Hauv cov ntsiab lus yooj yim, kuv yuav pauv koj qhov kev tso cai rau cov ntaub ntawv uas kuv muaj xwb. Tsis yog koj cov neeg sau xov xwm xav tau ... koj hais li cas? Kev xav? "
  
  Sam tuav nws tus nplaig; tsis yog vim nws tawv ncauj, tab sis vim nws xav txog qhov kev thov no me ntsis. 'Yuav ua li cas ua phem rau tus neeg ruam ntawd ntseeg tias koj ua neeg ncaj ncees?' Nws tseem npaj yuav tua koj. Koj kuj tseem yuav paub ntau ntxiv txog qhov paub tsis meej uas koj tau tuag los daws, nws tau txiav txim siab. Tsis tas li ntawd, nws zoo dua li kev ncig nrog koj lub hnab ntim rau txhua tus kom pom thaum koj tus yeeb ncuab ntaus koj, coj nws. Cia li nqa qhov no rau tam sim no ."
  
  "Yog tias kuv tau txais kuv cov khaub ncaws rov qab, koj muaj kev cog lus. Thaum kuv xav tias koj tsim nyog tau txais kev rau txim vim saib qee yam uas koj pom meej tsis muaj ntau, Kuv nyiam hnav ris hauv qhov txias no, "Sam ua rau nws.
  
  Klaus tau siv rau cov neeg sau xov xwm qhov kev thuam tsis tu ncua, yog li nws tsis yooj yim ua rau nws chim siab. Thaum nws pom tias kev thab plaub yog Sam Cleve txoj kev tiv thaiv, nws yooj yim cia nws swb, yog tias tsis rov ua dua. "Muaj tseeb. Kuv yuav cia koj liam nws rau qhov txias, "nws hais rov qab, taw tes rau Sam lub genitals txaj muag.
  
  Tsis txaus siab rau qhov tshwm sim ntawm nws qhov kev tawm tsam tawm tsam, Kemper tig thiab thov kom Sam cov khaub ncaws rov qab rau nws. Nws raug tso cai ntxuav, hnav khaub ncaws thiab koom nrog Kemper hauv nws SUV. Los ntawm Riga, lawv yuav hla ob ciam teb rau Ukraine, ua raws li lub tsheb loj tub rog tactical tsheb nqa lub thawv tshwj xeeb uas tsim los thauj cov khoom tseem ceeb ntawm Amber Room, uas yuav tsum tau rov qab los ntawm Sam cov neeg pab.
  
  "Zoo heev," Sam hais rau Kemper thaum nws koom nrog Black Sun tus thawj coj ntawm lub nkoj nkoj hauv zos. Kemper saib kev hloov pauv ntawm lub thawv plexiglass loj, tswj los ntawm ob lub zog hydraulic, los ntawm lub lawj inclined ntawm lub nkoj hla dej hiav txwv mus rau lub nkoj loj loj. "Lub tsheb no yog dab tsi?" - nws nug, saib lub tsheb loj loj hybrid, taug kev ntawm nws sab.
  
  Kemper khav theeb, nrog Sam. "Peb tau ua qauv rau nws tom qab Asmeskas-ua Ford XM656 tsheb thauj khoom los ntawm lig 1960s. Txawm li cas los xij, nyob rau hauv qhov tseeb German zam, peb tau txhim kho nws qhov tseem ceeb los ntawm kev nthuav dav cov qauv qub nrog 10 meter nce hauv thaj chaw platform thiab cov hlau txuas ntxiv nrog cov axles, koj puas paub?
  
  Tus neeg pw hav zoov tau zoo siab tau taw qhia rau cov qauv saum toj no cov log tsheb beefy, npaj ua khub raws tag nrho qhov ntev ntawm lub tsheb. "Lub log qhov sib txawv yog xam tau zoo los txhawb qhov hnyav ntawm lub thawv, nrog rau cov qauv tsim uas zam qhov tsis tuaj yeem txav los ntawm lub tank dej viav vias, yog li ua kom lub tsheb ruaj khov thaum tsav tsheb."
  
  "Dab tsi yog lub thoob dej yug ntses loj heev rau?" - Sam nug thaum lawv saib lub thawv dej loj loj uas tau nqa mus rau sab nraub qaum ntawm cov tub rog cov khoom thauj dab. Lub tuab, mos mos plexiglass sab nrauv tau koom nrog ntawm txhua ntawm plaub fab los ntawm cov phaj tooj liab. Cov dej ntws tawm ywj pheej los ntawm kaum ob qhov chaw nqaim, uas tau ua nrog tooj liab.
  
  Cov slots khiav qhov dav ntawm lub voos xwmfab tau npaj kom ib lub vaj huam sib luag amber tuaj yeem muab tso rau hauv txhua qhov ntawm lawv thiab muab cais tawm ntawm lwm qhov. Raws li Kemper piav qhia txog qhov kev sib cav thiab nws lub hom phiaj, Sam pab tsis tau tab sis xav tsis thoob txog qhov xwm txheej uas tau tshwm sim ntawm lub qhov rooj ntawm nws lub tsev nyob hauv lub nkoj ib teev dhau los. Nws tau mob siab ua kom Kemper qhia qhov nws tau cog lus tseg, tab sis rau tam sim no nws tau ua kom lawv txoj kev sib raug zoo los ntawm kev ua si nrog.
  
  "Puas muaj qee yam tshuaj lom neeg hauv dej?" nws nug Kemper.
  
  "Tsis yog, tsuas yog dej xwb," tus thawj coj German teb bluntly.
  
  Sam shrugged: "Yog li dej yooj yim no yog dab tsi? Qhov no ua li cas rau cov vaj huam sib luag ntawm Amber Room?
  
  Kemper luag ntxhi. "Xav tias nws yog kev cuam tshuam."
  
  Sam ntsib nws ntsia thiab nug me ntsis tias, "Yuav kom muaj, hais, ib tug swarm los ntawm ib co hom ntawm Hive?"
  
  "Yuav ua li cas zoo nkauj," Kemper teb, hla nws txhais caj npab kom ntseeg siab thaum cov txiv neej muab lub thawv ntim nrog cable thiab ntaub. "Tab sis koj tsis yog lawm, Mr. Cleave. Qhov no tsuas yog kev ceev faj xwb. Kuv tsis muaj kev pheej hmoo tshwj tsis yog kuv muaj lwm txoj hauv kev loj. "
  
  "Sau tseg," Sam nodded affably.
  
  Lawv tau saib ua ke thaum Kemper cov txiv neej ua tiav cov txheej txheem thauj khoom, tsis muaj leej twg koom nrog kev sib tham. Sib sib zog nqus, Sam xav tias nws tuaj yeem nkag mus rau hauv Kemper lub siab, tab sis tsis yog nws tuaj yeem nyeem lub siab xwb, tab sis tus txiv neej Nazi PR twb paub Sam cov lus zais - thiab pom tias muaj lwm yam rau khau raj. Nws yuav tsis tsim nyog los nyiag ib tug peek. Tej yam txawv txawv ua rau Sam txog txoj kev uas pab pawg me ua haujlwm. Tsis muaj tus tswv tshwj xeeb, tab sis txhua tus neeg tsiv mus raws li tau coj los ntawm cov lus txib tshwj xeeb kom ntseeg tau tias lawv cov dej num tau ua tiav zoo thiab ua tiav tib lub sijhawm. Nws yog uncanny li cas lawv tsiv sai, zoo thiab tsis muaj kev sib pauv lus.
  
  "Los ntawm, Mr. Cleve," Kemper hais. "Nws yog lub sij hawm mus. Peb yuav tsum hla ob lub tebchaws thiab sijhawm tsawg heev. Nrog rau cov khoom me me no, peb yuav tsis tuaj yeem hla Latvian thiab Belarusian toj roob hauv pes tsawg dua 16 teev. "
  
  "Holy shit! Peb yuav dhuav npaum li cas?" - Sam exclaimed, twb nkees ntawm lub zeem muag. "Kuv tsis muaj phau ntawv xov xwm. Tsis tas li ntawd xwb, thaum taug kev ntev li no, tej zaum kuv yuav nyeem tau phau Vajlugkub tag nrho!"
  
  Kemper luag, npuaj teg zoo siab thaum lawv nce mus rau hauv lub beige SUV. "Kev nyeem qhov no tam sim no yuav yog lub sijhawm nkim ntau heev. Nws yuav zoo li nyeem cov ntawv tseeb niaj hnub los txiav txim siab txog keeb kwm ntawm Mayan kev vam meej! "
  
  Lawv tau tsiv mus rau tom qab ntawm lub tsheb, uas tau tos ua ntej ntawm lub tsheb thauj mus los coj nws raws txoj kev thib ob mus rau ciam teb Latvian-Belarusian. Raws li lawv tau tawm ntawm tus qwj lub nrawm, qhov khoom kim heev sab hauv ntawm lub tsheb pib sau nrog cua txias kom txo qhov kub nruab nrab, nrog rau cov suab paj nruag mos.
  
  "Kuv vam tias koj tsis mloog Mozart," Kemper hais tawm ntawm kev coj ncaj ncees.
  
  "Tsis yog kiag li," Sam lees txais kev cai. "Txawm tias kuv yog tus txhawb nqa ABBA kuv tus kheej."
  
  Ib zaug ntxiv, Kemper tau zoo siab heev los ntawm Sam's amused indifference. "Yog tiag? Koj ua si!"
  
  "Kuv tsis paub," Sam insisted. "Koj paub, muaj ib yam dab tsi tsis tuaj yeem hais txog Swedish retro pop nrog yuav luag tuag ntawm cov ntawv qhia zaub mov."
  
  "Yog tias koj hais li ntawd," Kemper shrugged. Nws coj cov lus qhia, tab sis tsis maj nrawm los ua kom txaus siab Sam Cleave qhov kev xav paub ntawm qhov teeb meem ntawm tes. Nws paub zoo tias tus neeg sau xov xwm xav tsis thoob los ntawm nws lub cev qhov kev xav tsis zoo rau kev tawm tsam. Lwm qhov tseeb tias nws nkaum ntawm Sam yog cov ntaub ntawv hais txog Calihas thiab txoj hmoo uas tos nws.
  
  Taug kev mus rau lwm lub tebchaws Latvia, ob tug txiv neej nyuam qhuav hais lus. Kemper qhib nws lub khoos phis tawj, kos npe rau qhov chaw muaj tswv yim rau cov hom phiaj tsis paub uas Sam tsis tuaj yeem soj ntsuam los ntawm nws txoj haujlwm. Tab sis nws paub tias nws yuav tsum ua tsis ncaj ncees - thiab nws yuav tsum suav nrog nws lub luag haujlwm hauv tus thawj coj phem lub phiaj xwm phem. Rau nws feem, Sam tsis kam nug txog cov teeb meem nyuaj uas nyob hauv nws txoj kev xav, txiav txim siab siv lub sijhawm so. Tom qab tag nrho, nws tau paub tseeb tias nws yuav tsis muaj sijhawm los ua nws dua ib zaug sai sai no.
  
  Tom qab hla ciam teb nrog Belarus, txhua yam hloov pauv. Kemper muab Sam thawj zaug haus txij li thaum lawv tawm hauv Riga, sim qhov kev ua siab ntev ntawm lub cev thiab lub siab nyiam ntawm cov neeg sau xov xwm tshawb nrhiav tau saib zoo heev hauv tebchaws United Kingdom. Sam tau nkag siab pom zoo, tau txais lub kaus mom kaw ntawm Coca-Cola. Kemper haus ib yam nkaus, qhia Sam tias nws tau raug ntxias kom haus dej haus nrog ntxiv qab zib.
  
  "Prost!" Sam hais tias ua ntej downing ib lub hlis twg ntawm lub peev xwm nyob rau hauv ib tug loj gulp, txaus siab rau lub fizzy saj ntawm cov dej haus. Tau kawg, Kemper haus nws tas li, tswj nws txoj kev zoo siab txhua lub sijhawm. "Klaus," Sam dheev tig mus rau nws tus neeg raug ntes. Tam sim no tias nws nqhis dej tas, nws tau sau tag nrho nws lub siab tawv. "Cov lej yog dag, yog tias koj nyiam."
  
  Kemper paub tias nws yuav tsum piav qhia rau Sam. Tom qab tag nrho, tus neeg sau xov xwm Scottish tsis tau mus nyob pom hnub tom qab lawm, thiab nws zoo nkauj heev. Nws yog ib qho kev txaj muag uas nws tau mus ntsib nws qhov kawg ntawm kev tua tus kheej.
  
  
  Tshooj 28
  
  
  Ntawm txoj kev mus rau Pripyat, Nina tsav tsheb rau ob peb teev tom qab sau lub tank ntawm Volvo hauv Wloclawek. Nws siv Detlef daim npav rho nyiaj los yuav Perdue ib qho khoom siv pab thawj zaug los kho qhov txhab ntawm nws txhais caj npab. Nrhiav lub tsev muag tshuaj hauv lub nroog tsis paub yog qhov kev daws teeb meem, tab sis qhov tsim nyog.
  
  Txawm hais tias Sam cov neeg raug ntes tau coj nws thiab Perdue mus rau sarcophagus ntawm Chernobyl - lub faus chamber ntawm lub ill-fated Reactor 4 - nws nco qab cov xov tooj cua ntawm Milla. Nws hais txog Pripyat 1955, ib lo lus uas tsuas yog tsis tau softened txij thaum nws sau nws. Cas nws sawv tawm ntawm lwm cov lus, zoo li nws ci ntsa iab nrog kev cog lus. Nws yuav tsum tau nthuav tawm, thiab yog li Nina tau siv sijhawm ob peb teev dhau los sim daws nws lub ntsiab lus.
  
  Nws tsis paub dab tsi tseem ceeb ntawm 1955 lub nroog dab uas nyob hauv Cheeb Tsam Kev Cuam Tshuam thiab raug tshem tawm tom qab lub tshuab hluav taws xob sib tsoo. Qhov tseeb, nws tsis ntseeg tias Pripyat puas tau koom nrog txhua yam tseem ceeb ua ntej nws txoj kev khiav tawm tsis zoo hauv xyoo 1986. Cov lus ntawd tau haunted rau tus kws sau keeb kwm txog thaum nws saib nws lub moos los txiav txim seb nws tau tsav tsheb ntev npaum li cas thiab pom tau tias xyoo 1955 yuav hais txog lub sijhawm tsis yog hnub.
  
  Thaum xub thawj nws xav tias tej zaum yuav yog qhov txwv ntawm nws ncav cuag, tab sis nws yog txhua yam nws muaj. Yog tias nws mus txog Pripyat thaum 8 teev tsaus ntuj, nws tsis zoo li yuav muaj sijhawm txaus los pw tsaug zog hmo ntuj, qhov kev cia siab txaus ntshai heev tau ua rau qaug zog nws twb tau ntsib.
  
  Nws yog qhov txaus ntshai thiab kho siab ntawm txoj kev tsaus ntuj dhau los ntawm Belarus thaum Perdue snored nyob rau hauv ib qho antidol-induced pw tsaug zog nyob rau hauv lub rooj zaum ntawm tus neeg nrog nws. Dab tsi ua rau nws mus yog qhov kev cia siab tias nws tseem tuaj yeem cawm Sam yog tias nws tsis poob tam sim no. Lub moos digital me me ntawm lub dashboard ntawm Kirill lub tsheb qub tau pom lub sijhawm nyob hauv cov xim ntsuab eerie.
  
  02:14 ib
  
  Nws lub cev mob thiab nkees, tab sis nws muab ib lub luam yeeb rau hauv nws lub qhov ncauj, taws nws, thiab siv ob peb nqus pa kom puv nws lub ntsws nrog kev tuag qeeb. Nws yog ib qho ntawm nws txoj kev xav. Rolling down lub qhov rais yog ib lub tswv yim zoo. Lub cua daj cua dub hnyav heev ua rau nws muaj zog me ntsis, txawm hais tias nws xav kom nws muaj lub khob muaj zog caffeine nrog nws kom nws zoo.
  
  Los ntawm thaj av ib puag ncig, muab zais rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm ob sab ntawm txoj kev deserted, nws tuaj yeem hnov lub ntiaj teb. Ntawm cov pob zeb daj ntseg uas nab mus rau ciam teb ntawm Poland thiab Ukraine, lub tsheb hummed ib tug melancholic dirge nrog nws hnav roj hmab log tsheb.
  
  "Vajtswv, qhov no zoo li purgatory," nws yws yws, pov nws lub taub qab haus luam yeeb rau hauv qhov caw tsis pom sab nraud. "Kuv vam tias koj lub xov tooj cua ua haujlwm, Kirill."
  
  Ntawm Nina cov lus txib, lub pob qhov rooj tig nrog nias, thiab lub teeb ci ntsa iab tshaj tawm tias muaj txoj sia nyob hauv xov tooj cua. "Nyob zoo!" nws luag ntxhi, ua rau nws lub qhov muag nkees ntawm txoj kev thaum nws txhais tes tig lwm lub xov tooj, nrhiav lub chaw nres tsheb uas tsim nyog mloog. Muaj ib lub chaw nres tsheb FM uas tau tshaj tawm los ntawm tib tus neeg hais lus hauv lub tsheb, tus uas tau muab tso rau hauv nws lub qhov rooj tsheb. Tab sis Nina tsis tau xaiv hmo no. Nws desperately xav tau lub tuam txhab, ib lub tuam txhab, los soothe nws sai sai mus rau lub siab xav.
  
  Feem ntau, Perdue tsis nco qab thiab nws yuav tsum tau txiav txim siab. Lawv tab tom mus rau Chelm, ib lub nroog 25 km ntawm ciam teb nrog Ukraine, thiab pw me ntsis hauv ib lub tsev. Tsuav lawv mus txog ciam teb los ntawm 14:00, Nina tau ntseeg siab tias lawv yuav nyob hauv Pripyat los ntawm lub sijhawm teem tseg. Nws tsuas yog kev txhawj xeeb yog yuav ua li cas mus rau lub nroog dab nrog cov chaw saib xyuas nyob txhua qhov chaw hauv Exclusion Zone nyob ib puag ncig Chernobyl, tab sis nws tsis paub me ntsis tias Milla muaj phooj ywg txawm nyob hauv qhov chaw pw hnyav tshaj plaws ntawm qhov tsis nco qab.
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab ob peb teev pw tsaug zog nyob rau hauv ib tug quaint tsev motel nyob rau hauv Chelm, ib tug refreshed Nina thiab ib tug zoo siab Perdue ntaus txoj kev hla ciam teb ntawm Poland, mus rau Ukraine. Nws tsuas yog tom qab 1:00 teev tsaus ntuj thaum lawv mus txog Kovel, kwv yees li 5 teev ntawm lawv qhov chaw.
  
  "Saib, Kuv paub tias kuv tsis tau ua kuv tus kheej rau feem ntau ntawm kev mus ncig, tab sis koj puas paub tseeb tias peb yuav tsum tsis txhob mus rau Sarcophagus no es tsis txhob caum peb tus kheej tails hauv Pripyat?" Perdue nug Nina.
  
  "Kuv nkag siab koj qhov kev txhawj xeeb, tab sis kuv muaj lub siab xav tias cov lus no tseem ceeb. Nws teb tias, "Tsis txhob hais kom kuv piav qhia lossis ua kom paub txog nws," tab sis peb yuav tsum nkag siab tias vim li cas Milla tau hais txog nws.
  
  Perdue ntsia stunned. "Koj puas nkag siab tias Milla cov kev xa tawm tuaj ncaj qha los ntawm Kev Txiav Txim, txoj cai?" Nws tsis ntseeg tias Nina txiav txim siab ua si rau hauv cov yeeb ncuab txhais tes. Ntau npaum li nws tso siab rau nws, nws tsis tuaj yeem nkag siab nws qhov kev xav hauv qhov kev sim no.
  
  Nws ntsia ntsoov nws. "Kuv hais rau koj tias kuv piav tsis tau. Tsuas yog ... "nws hesitated, doubting nws tus kheej kwv yees, "... cia siab rau kuv. Yog tias peb muaj teeb meem, kuv yuav yog thawj tus lees tias kuv tau ua txhaum, tab sis qee yam hais txog lub sijhawm ntawm qhov kev tshaj tawm no xav txawv. "
  
  "Cov poj niam txoj kev xav, txoj cai?" nws luag. "Kuv kuj tseem yuav cia Detlef tua kuv lub taub hau nyob rau hauv Gdynia."
  
  "Jeez, Perdue, koj puas tuaj yeem txhawb nqa me ntsis ntxiv?" nws frowned. "Tsis txhob hnov qab tias peb tau nkag mus rau qhov no hauv thawj qhov chaw. Sam thiab kuv yuav tsum tau los pab koj ib zaug ntxiv thaum koj ntsib teeb meem nrog cov neeg phem no ntau pua lub sijhawm!"
  
  "Kuv tsis muaj dab tsi ua nrog qhov no, kuv tus hlub!" - nws thuam nws. "Tus maum dev no thiab nws cov neeg nyiag nkas tawm tsam kuv thaum kuv tab tom xav txog kuv tus kheej kev lag luam, sim mus so hauv Copenhagen, vim Vajtswv!"
  
  Nina tsis ntseeg nws pob ntseg. Perdue nyob ib sab ntawm nws tus kheej, ua yeeb yam zoo li tus neeg tsis txaus siab uas nws tsis tau ntsib dua ua ntej. Tseeb, nws tau raug rub mus rau hauv Amber Room rooj plaub los ntawm cov neeg sawv cev sab nraud nws tswj, tab sis nws yeej tsis tau tawg li ntawd ua ntej. Nina tsis txaus siab los ntawm kev ntsiag to, Nina tig rau hauv xov tooj cua thiab tso tseg lub ntim kom tso cai rau peb, muaj kev zoo siab dua nyob hauv lub tsheb. Nws tsis tau hais dab tsi tom qab ntawd, tawm hauv Perdue fuming thaum nws sim ua kom paub txog nws tus kheej qhov kev txiav txim siab tsis zoo.
  
  Lawv nyuam qhuav dhau lub nroog me ntawm Sarny thaum lub suab paj nruag hauv xov tooj cua pib ploj mus. Perdue tsis quav ntsej txog qhov kev hloov pauv tam sim ntawd, ntsia lub qhov rais ntawm qhov tsis txaus ntseeg. Feem ntau cov kev cuam tshuam no yuav ua rau Nina chim siab, tab sis nws tsis twv tua xov tooj cua thiab raus nws tus kheej hauv Perdue qhov ntsiag to. Raws li nws txuas ntxiv mus, nws tau nrov zuj zus mus txog thaum nws tsis tuaj yeem tsis quav ntsej. Ib lub suab uas paub, tau hnov txog qhov kev tshaj tawm luv luv hauv Gdynia, tuaj ntawm tus neeg hais lus tsis zoo ntawm nws, txheeb xyuas qhov kev tshaj tawm tuaj.
  
  "Milla?" Nina yws yws, ib nrab ntshai, ib nrab txaus siab.
  
  Txawm Perdue lub ntsej muag pob zeb los ua animated thaum nws mloog nrog surprise thiab apprehension rau lub suab paj nruag maj mam ploj mus. Lawv sib pauv qhov tsis txaus ntseeg raws li qhov zoo li qub tau ntim cov huab cua. Nina tshawb xyuas qhov zaus. "Nws tsis yog nyob rau hauv nws cov zaus ib txwm," nws hais.
  
  "Koj txhais li cas?" nws nug, suab ntau npaum li nws tus kheej ua ntej. "Qhov no tsis yog qhov twg koj feem ntau teem rau?" nws nug, taw rau ib tug xub nyob deb heev ntawm qhov chaw Detlef feem ntau teem nws mus rau lub xov tooj chaw nres tsheb. Nina tuav nws lub taub hau, ua rau Perdue xav ntau dua.
  
  "Vim li cas lawv yuav tsum txawv ...?" nws xav nug, tab sis qhov kev piav qhia tuaj rau nws thaum Perdue teb tias, "Vim lawv nyob nraum nkaum."
  
  "Yog lawm, qhov ntawd yog qhov kuv xav txog. Tab sis vim li cas?" - nws xav tsis thoob.
  
  "Mloog," nws croaked zoo siab, perking mus hnov.
  
  Tus poj niam lub suab suab tsis txaus, tab sis txawm. "Tus poj ntsuam".
  
  "Qhov no yog Detlef!" Nina hais rau Perdue. "Lawv muab nws rau Detlef."
  
  Tom qab ib ntus, lub suab fuzzy txuas ntxiv: "Woodpecker, yim peb caug." Muaj ib lub suab nrov nrov los ntawm tus neeg hais lus thiab es tsis txhob ua tiav kev sib kis tsuas muaj suab nrov dawb thiab zoo li qub. Xav tsis thoob, Nina thiab Perdue tau xav txog qhov uas nyuam qhuav tshwm sim hauv qhov xwm txheej tshwm sim thaum lub xov tooj cua nthwv dej los ntawm lub chaw nres tsheb hauv zos qhov kev tshaj tawm tam sim no.
  
  "Lub ntuj raug txim yog Woodpecker? Kuv ntseeg tias lawv xav kom peb nyob ntawd thaum ib nrab hnub yim, "Perdue hais.
  
  "Yog lawm, cov lus rau kev mus rau Pripyat yog nyob rau ntawm xya tsib caug-tsib, yog li lawv tau tsiv qhov chaw thiab kho lub sijhawm kom mus txog qhov ntawd. Tam sim no nws tsis ntev dua li yav dhau los, yog li kuv nkag siab nws, Woodpecker tsis deb ntawm Pripyat, "Nina ventured.
  
  "Vajtswv, kuv xav kom kuv muaj xov tooj! Koj puas muaj koj tus kheej lub xov tooj?" nws nug.
  
  "Kuv tuaj yeem - yog tias nws tseem nyob hauv kuv lub hnab laptop, koj nyiag nws los ntawm Kirill lub tsev," nws teb, saib rov qab ntawm rooj plaub zipped hauv lub rooj zaum nraub qaum. Perdue ncav cuag rov qab thiab rummaged nyob rau hauv pem hauv ntej lub hnab ris ntawm nws lub hnab, rummaging ntawm nws notepad, cwjmem, thiab tsom iav.
  
  "Txog!" - nws luag ntxhi. "Tam sim no kuv vam tias nws raug them."
  
  "Nws yuav tsum yog li ntawd," nws hais, peeking rau saib. "Qhov no yuav tsum txaus tsawg kawg ob teev tom ntej no. Txuas ntxiv. Nrhiav peb Woodpecker, tus txiv neej laus. "
  
  "Ntawm nws," nws teb, tshawb hauv Is Taws Nem rau txhua yam uas muaj lub npe zoo sib xws nyob ze. Lawv tau sai sai mus txog Pripyat thaum yav tav su lub hnub ci lub teeb xim av-grey tiaj tiaj toj roob hauv pes, tig mus rau hauv eerie dub giants ntawm sentry pylons.
  
  "Qhov no yog qhov kev xav tsis zoo," Nina hais thaum nws ob lub qhov muag coj hauv toj roob hauv pes. "Saib, Purdue, qhov no yog lub toj ntxas ntawm Soviet science. Koj yuav luag hnov qhov ploj mus hauv qhov chaw. "
  
  "Qhov ntawd yuav tsum yog cov hluav taws xob hais lus, Nina," nws tso dag, kos lub suab lus los ntawm tus kws sau keeb kwm, uas zoo siab rau Perdue qub. "Kuv tau txais".
  
  "Peb mus qhov twg?" nws nug.
  
  "Sab qab teb ntawm Pripyat, ntawm Chernobyl," nws tsis yooj yim taw qhia. Nina tsa ib lub qhov muag, qhia nws tsis kam mus xyuas xws li kev puas tsuaj thiab txaus ntshai ntawm Ukrainian av. Tab sis thaum kawg, nws paub tias lawv yuav tsum mus. Tom qab tag nrho, lawv twb nyob ntawd lawm - kis tau los ntawm cov seem ntawm cov khoom siv hluav taws xob tau tso tseg tom qab xyoo 1986. Perdue tshawb xyuas daim ntawv qhia hauv nws lub xov tooj. "Txuas ncaj nraim los ntawm Pripyat. Tus hu ua "Lavxias teb sab Woodpecker" yog nyob rau hauv ib puag ncig hav zoov," nws hais tias, ntho rau pem hauv ntej ntawm nws lub rooj zaum saib. "Hmo ntuj yuav los sai sai no, kuv tus hlub. Nws yuav txias heev. "
  
  "Dab tsi yog Lavxias teb sab woodpecker? Kuv puas yuav mus nrhiav ib tug noog loj sau qhov hauv txoj kev hauv zos lossis ib yam dab tsi? nws luag ntxhi.
  
  "Nws yog qhov tseeb ntawm Tsov Rog Txias. Lub npe menyuam yaus los ntawm ... koj yuav txaus siab rau qhov no ... paub tsis meej xov tooj cua cuam tshuam uas cuam tshuam kev tshaj tawm thoob plaws Tebchaws Europe hauv 80s," nws hais.
  
  "Xov tooj cua phantoms dua," nws hais, tuav nws lub taub hau. "Nws ua rau kuv xav tsis thoob yog tias peb tab tom ua haujlwm txhua hnub nrog kev zais ntau zaus, fraught nrog ideologies thiab propaganda, koj puas paub? Yog tsis muaj lub tswv yim tias peb cov kev xav tuaj yeem tsim los ntawm cov lus subliminal ... "
  
  "Ntawm no!" - nws mam li exclaimed. "Lub hauv paus tub rog zais cia los ntawm cov tub rog Soviet tshaj tawm txog 30 xyoo dhau los. Nws tau hu ua Duga-3, lub xeev-ntawm-the-art radar teeb liab uas lawv tau siv los ntes cov foob pob hluav taws muaj peev xwm tawm tsam. "
  
  Los ntawm Pripyat lub zeem muag txaus ntshai, bewitching thiab grotesque, tau pom meej meej. Sawv ntsiag to saum toj ntawm tsob ntoo ntawm irradiated forests illuminated los ntawm lub hnub teeb, ib kab ntawm zoo tib yam steel yees lined ib tug tso tseg tub rog puag. "Tej zaum koj hais yog lawm, Nina. Saib nws qhov loj loj. Cov khoom xa tawm ntawm no tuaj yeem yooj yim tswj cov xov tooj cua tsis hloov pauv txoj kev xav ntawm tib neeg, "nws xav tias, hauv kev txaus ntshai ntawm eerie phab ntsa ntawm steel tuav.
  
  Nina ntsia nws lub moos digital. "Nws yuav luag lub sijhawm."
  
  
  Tshooj 29
  
  
  Thoob plaws hauv Hav Zoov Liab feem ntau muaj ntoo thuv loj hlob los ntawm cov av uas npog cov qhov ntxa ntawm lub qub hav zoov. Raws li qhov tshwm sim ntawm Chernobyl kev puas tsuaj, cov nroj tsuag qub raug thab plaub thiab faus. Tawny-liab ntoo thuv skeletons nyob rau hauv ib txheej tuab ntawm cov av tau yug los rau ib tiam tshiab cog los ntawm cov tub ceev xwm. Ib lub teeb taub hau Volvo, lub teeb siab ntawm sab xis, teeb pom kev tuag rustling tsob ntoo trunks ntawm Red Forest thaum Nina rub mus rau lub rooj vag hlau uas ploj lawm ntawm qhov nkag mus rau qhov chaw uas raug tso tseg. Painted ntsuab thiab adorned nrog Soviet hnub qub, ob lub rooj vag tau leaning, NW nyuam qhuav tuav nyob rau hauv qhov chaw los ntawm ib tug crumbling ntoo perimeter laj kab.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, qhov no nyuaj siab heev!" Nina pom, ntsoos ntawm lub kauj tsheb kom pom qhov zoo dua ntawm qhov tsis tshua pom ib puag ncig.
  
  "Kuv xav tias peb yuav tsum mus qhov twg," Perdue hais, tab tom nrhiav cov cim ntawm lub neej. Tsuas yog cov cim qhia ntawm lub neej, txawm li cas los xij, tuaj nyob rau hauv daim ntawv ntawm cov tsiaj qus uas xav tsis thoob, xws li mos lwj thiab beavers, uas Perdue pom ntawm txoj kev nkag mus.
  
  "Cia li mus rau hauv thiab tos. Kuv muab sijhawm rau lawv 30 feeb siab tshaj plaws, tom qab ntawd peb tau txais lub ntuj raug txim tawm ntawm qhov cuab yeej tuag no, "Nina hais. Lub tsheb tau txav mus qeeb heev, nkag mus rau ntawm phab ntsa decrepit qhov twg fading Soviet-era propaganda sawv tawm ntawm lub pob zeb tawg. Nyob rau hmo ntuj tsis muaj sia nyob ntawm Duga-3 tub rog lub hauv paus, tsuas yog lub squeaking ntawm log tsheb yuav hnov.
  
  "Nina," Perdue hais ntsiag to.
  
  "Yog?" nws teb, fascinated los ntawm lub tso tseg Willys Jeep.
  
  "Nina!" - nws hais nrov nrov, tos ntsoov. Nws slammed ntawm tus brakes.
  
  "Holy shit!" nws squealed li lub tsheb lub grille nres nti deb ntawm ib tug siab, nyias Balkan kev zoo nkauj hnav ris tsho thiab ib tug dawb hnav ris tsho. "Nws ua dab tsi nyob nruab nrab ntawm txoj kev?" Tus poj niam lub teeb xiav lub qhov muag pierced Nina qhov tsaus nti ntsia ntawm lub teeb ntawm lub tsheb teeb. Nws tau hu lawv nrog me ntsis nthwv dej ntawm nws txhais tes, tig los qhia lawv txoj kev.
  
  "Kuv tsis ntseeg nws," Nina ntxhi.
  
  "Nina, peb nyob ntawm no. Lawv tos peb. Peb twb nyob hauv dej tob lawm. Tsis txhob cia tus poj niam tos, "nws luag nyav thaum nws pom tias tus kws sau keeb kwm zoo nkauj tau pouting. "Los." Nws yog koj lub tswv yim. " Nws winked rau nws txhawb nqa thiab tawm ntawm lub tsheb. Nina rub nws lub hnab laptop hla nws lub xub pwg thiab ua raws Perdue. Cov tub ntxhais hluas blonde tsis tau hais dab tsi thaum lawv ua raws nws, ntsia ib leeg rau ib lub sijhawm rau kev txhawb nqa. Thaum kawg, Nina muab rau hauv thiab nug, "Koj puas yog Milla?"
  
  "Tsis yog," tus poj niam teb casually, tsis tig ib ncig. Lawv taug kev nce ob lub dav hlau ntaiv mus rau qhov zoo li lub tsev noj mov los ntawm lub sijhawm dhau los, nrog lub teeb pom kev dawb uas ci ntsa iab los ntawm qhov rooj. Nws qhib lub qhov rooj thiab tuav nws rau Nina thiab Perdue, uas tsis kam nkag mus, saib xyuas nws.
  
  "Qhov no yog Milla," nws hais rau cov qhua Scottish, tawm mus qhia tsib tus txiv neej thiab ob tug poj niam zaum hauv lub voj voog nrog lub laptops. "Qhov no sawv cev rau Leonid Leopoldt Alpha Military Index.
  
  Txhua tus muaj lawv tus kheej style thiab lub hom phiaj, coj lem nyob rau hauv ib tug tswj vaj huam sib luag rau lawv broadcasts. "Kuv yog Elena. Cov no yog kuv cov neeg koom tes, "nws piav qhia hauv Serbian hais lus muaj zog. "Koj puas yog ib tug poj ntsuam?"
  
  "Yog, nws yog nws," Nina teb ua ntej Perdue ua li ntawd. "Kuv yog nws cov npoj yaig, Dr. Gould. Koj tuaj yeem hu kuv Nina, thiab qhov no yog Dave. "
  
  "Peb vam tias koj yuav tuaj. Muaj ib yam dab tsi yuav ceeb toom koj txog, "hais tias ib tug ntawm cov txiv neej ntawm lub voj voog.
  
  "Yog dab tsi?" Nina hais hauv qab nws ua pa.
  
  Ib tug ntawm cov poj niam tau zaum hauv ib lub rooj muag khoom nyob ib leeg ntawm lub rooj tswj hwm thiab tsis tuaj yeem hnov lawv tham. "Tsis yog, peb yuav tsis cuam tshuam nrog nws kev sib kis. Tsis txhob txhawj, "Elena luag ntxhi. "Qhov no yog Yuri. Nws yog los ntawm Kyiv. "
  
  Yuri tsa nws txhais tes los txais tos, tab sis txuas ntxiv nws txoj haujlwm. Lawv tag nrho cov hnub nyoog qis dua 35 xyoos, tab sis lawv txhua tus muaj tib lub tattoo - lub hnub qub uas Nina thiab Perdue tau pom nyob rau sab nraud ntawm lub rooj vag, nrog cov ntawv sau ua lus Lavxias hauv qab nws.
  
  "Tus cwj mem txias," Nina hais tias pom zoo, taw rau cov uas Elena muaj ntawm nws caj dab. "Qhov no hais li cas?"
  
  "Huag, nws hais tias Red Army 1985 ... um, 'Red Army' thiab hnub yug. Peb txhua tus muaj peb lub xyoo yug ntawm peb cov hnub qub," nws luag nyav, nws lub suab zoo li lo lo ntxhuav, hais txog kev hais lus ntawm nws cov lus uas ua rau nws ntxim nyiam tshaj li nws lub cev zoo nkauj xwb.
  
  "Lub npe no nyob rau hauv cov ntawv luv ntawm Milla," nug Nina, "Leej twg yog Leonid ...?"
  
  Elena teb sai sai. "Leonid Leopoldt yog ib tug German-yug Ukrainian ua haujlwm thaum Ntiaj Teb Tsov Rog II uas tau dim kev tua tus kheej los ntawm kev poob dej ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Latvia. Leonid tua tus thawj coj thiab hu rau tus thawj coj ntawm submarine, Alexander Marinesko, los ntawm xov tooj cua. "
  
  Perdue nudged Nina: "Marinesco yog Kirill txiv, nco qab?"
  
  Nina nodded, xav hnov ntxiv los ntawm Elena.
  
  "Marinesko cov neeg tau coj cov seem ntawm chav amber thiab zais lawv thaum Leonid raug xa mus rau Gulag. Thaum nws nyob hauv chav kuaj tub rog liab, nws raug tua los ntawm SS npua Karl Kemper. Qhov kev ua phem ntawm Nazi no yuav tsum tsis txhob nyob ntawm Red Army chaw!" Elena seethed nyob rau hauv nws lub meej mom, saib chim.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Purdue!" Nina ntxhi. "Leonid yog ib tug tub rog ntawm kev kaw cia! Detlef muaj ib qho khoom plig pinned rau nws lub hauv siab. "
  
  "Yog li koj tsis koom nrog Order of the Black Sun?" - Perdue nug ua tsaug. Raws li kev ua phem heev, tag nrho pab pawg tau cem nws thiab cem nws. Nws tsis tau hais lus Askiv, tab sis nws pom tseeb tias lawv cov tshuaj tiv thaiv tsis zoo.
  
  "Ua ib tug poj ntsuam tsis txhais hais tias raug kev txom nyem," Nina hais. "Hm, tus neeg sawv cev tsis paub qhia nws tias koj lub xov tooj cua xa tawm los ntawm Dub Sun hais kom siab. Tab sis peb tau dag los ntawm ntau tus neeg, yog li peb tsis paub tiag tiag li cas. Koj pom, peb tsis paub leej twg ua haujlwm dab tsi. "
  
  Nina cov lus tau ntsib nrog kev pom zoo nods los ntawm pawg Milla. Lawv tam sim ntawd lees txais nws cov lus piav qhia, yog li nws tsis kam nug cov lus nug nyuaj. "Tab sis tsis yog Pawg Tub Rog Liab tau raug tshem tawm thaum ntxov cuaj caum? Los yog nws tsuas yog qhia koj txoj kev ncaj ncees?
  
  Nina cov lus nug tau teb los ntawm ib tug txiv neej tawm tsam txog peb caug-tsib tsib. "Puas yog Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub poob sib nrug tom qab tus asshole Hitler tau tua tus kheej?"
  
  Perdue teb tias "Tsis yog, tiam tom ntej ntawm cov neeg ua haujlwm tseem muaj zog," Perdue teb.
  
  "Qhov ntawd yog nws," tus txiv neej hais. "Cov tub rog liab tseem tab tom tawm tsam Nazis; tsuas yog cov no yog cov neeg ua haujlwm tshiab tawm tsam kev ua tsov rog qub. Liab thiab Dub. "
  
  "Qhov no yog Misha," Elena cuam tshuam los ntawm kev coj ncaj ncees rau cov neeg tsis paub.
  
  "Peb txhua tus tau txais kev cob qhia ua tub rog, zoo li peb cov txiv thiab lawv txiv, tab sis peb tab tom sib ntaus nrog kev pab ntawm riam phom txaus ntshai tshaj plaws ntawm lub ntiaj teb tshiab - xov xwm thev naus laus zis," Misha qhia. Nws yog ib tug thawj coj. "Milla yog Tsar Bomba tshiab, me nyuam!"
  
  Lub suab qw yeej nrov tawm ntawm pawg. Xav tsis thoob thiab xav tsis thoob, Perdue ntsia lub ntsej muag luag ntxhi Nina thiab ntxhi, "Yuav ua li cas yog Tsar Bomba, kuv puas tuaj yeem nug?"
  
  "Nyob rau hauv tag nrho cov keeb kwm ntawm noob neej, tsuas yog cov haib tshaj riam phom nuclear tau tawg," nws winked. "H-pob zeb; Kuv ntseeg tias nws tau sim qee zaum hauv lub rau caum. "
  
  "Cov no yog cov neeg zoo," Perdue hais ua si, ua kom nws lub suab qis. Nina luag ntxhi thiab nodded. "Kuv zoo siab tias peb tsis nyob tom qab yeeb ncuab kab ntawm no."
  
  Tom qab cov pab pawg tau calmed, Elena muab Perdue thiab Nina dub kas fes, uas lawv ob leeg ua tsaug txais tos. Nws tau mus txawv tebchaws ntev heev, tsis hais txog qhov kev xav ntawm qhov lawv tseem cuam tshuam nrog.
  
  "Elena, peb muaj qee cov lus nug txog Milla thiab nws txoj kev txuas rau Amber Room relic," Perdue nug txog kev hwm. "Peb yuav tsum nrhiav haujlwm ntawm kev kos duab, lossis dab tsi tseem tshuav ntawm nws, ua ntej tag kis hmo ntuj."
  
  "Tsis muaj! Auj, tsis yog!" Misha qhib kev tawm tsam. Nws hais kom Elena txav mus rau ib sab ntawm lub rooj zaum thiab zaum ntawm cov neeg tuaj xyuas tsis paub. "Tsis muaj leej twg yuav muab Chav Amber los ntawm nws lub qhov ntxa! Tsis txhob! Yog tias koj xav ua qhov no, peb yuav tau siv cov kev ntsuas hnyav rau koj. "
  
  Elena sim ua kom nws ntsiag to thaum lwm tus sawv ntsug thiab ncig lub chaw me me uas Misha thiab cov neeg tsis paub zaum. Nina tuav Perdue txhais tes thaum lawv txhua tus rub tawm lawv cov riam phom. Qhov txaus ntshai clicks ntawm cov hammers raug rub tawm pov thawj tsuas yog Milla hnyav npaum li cas.
  
  "Ok, so kom txaus. Cia peb sib tham txog lwm txoj hauv kev, txawm li cas los xij, "Perdue hais.
  
  Elena lub suab mos yog thawj tus teb. "Saib, zaum kawg ib tug neeg nyiag ib feem ntawm qhov kev ua yeeb yam no, Thib Peb Reich yuav luag rhuav tshem kev ywj pheej ntawm txhua tus neeg."
  
  "Yuav ua li cas?" - Perdue nug. Tau kawg, nws muaj ib lub tswv yim, tab sis nws tseem tsis tau paub txog qhov tseeb hem nyob rau hauv nws. Txhua tus Nina xav tau yog los tuav cov phom loj loj kom nws tuaj yeem so, tab sis cov tswvcuab Milla tsis txav mus.
  
  Ua ntej Misha pib mus rau lwm qhov tirade, Elena thov kom nws tos nrog ib qho ntawm cov nthwv dej mesmerizing ntawm nws txhais tes. Nws sighed thiab hais ntxiv, "Lub amber siv los ua tus thawj amber chav yog los ntawm lub Balkan cheeb tsam."
  
  "Peb paub txog cov kab mob thaum ub - Calihas - uas nyob rau hauv lub amber," Nina cuam tshuam softly.
  
  "Thiab koj puas paub nws ua dab tsi?" Misha sawv tsis tau.
  
  "Yog," lees paub Nina.
  
  "Tom qab ntawd vim li cas tus fuck koj xav muab rau lawv? Koj puas vwm? Koj vwm lawm! Koj, West, thiab koj txoj kev ntshaw! Nyiaj txiag, nej txhua tus!" Misha bark ntawm Nina thiab Perdue hauv kev npau taws uas tswj tsis tau. "Tua lawv," nws hais rau nws pab pawg.
  
  Nina txawb nws txhais tes hauv ntshai heev. "Tsis muaj! Thov mloog! Peb xav ua kom puas lub amber panels ib zaug thiab rau tag nrho, tab sis peb tsuas yog tsis paub yuav ua li cas. Mloog, Misha,"nws tig mus rau nws nrog kev thov rau nws mloog, "peb cov npoj yaig ... peb tus phooj ywg ... tau raug tuav los ntawm Kev Txiav Txim, thiab lawv yuav tua nws yog tias peb tsis xa Amber Room los ntawm tag kis . Yog li ntawd, tus poj ntsuam thiab kuv nyob rau hauv qhov tob, tob shit! Koj nkag siab?"
  
  Perdue cringed ntawm Nina lub lag luam ferocity rau lub kub-tempered Misha.
  
  "Nina, thov kom kuv nco ntsoov koj tias tus txiv neej uas koj tab tom qw zoo nkauj muaj peb cov lus pov thawj hauv nws tuav," Perdue hais, rub maj mam rub ntawm Nina lub tsho.
  
  "Tsis yog, Purdue!" Nws tawm tsam, muab nws txhais tes pov tseg. "Ntawm no peb nyob nruab nrab. Peb tsis yog Tub Rog Liab lossis Hnub Dub, tab sis peb raug hem los ntawm ob sab, thiab peb raug yuam ua lawv cov bitches, ua haujlwm qias neeg thiab sim tsis txhob tua! "
  
  Elena zaum ntsiag to nodding nyob rau hauv kev pom zoo, tos rau Misha kom paub txog cov neeg txawv qhov xwm txheej. Tus poj niam uas tau tshaj tawm txhua lub sijhawm tau tawm ntawm lub rooj muag khoom thiab ntsia ntawm cov neeg txawv tebchaws uas zaum hauv lub tsev noj mov thiab lwm tus ntawm nws pab pawg, tuav nws riam phom ntawm kev npaj. Thaum tshaj li ntawm rau taw peb ntiv tes siab, cov plaub hau tsaus nti Ukrainian saib ntau dua li hem. Nws dreadlocks spilled hla nws lub xub pwg nyom thaum nws elegantly stepped ntawm lawv. Elena casually qhia nws rau Nina thiab Perdue: "Qhov no yog peb tus kws tshaj lij, Natasha. Nws yog ib tug qub tub rog tshwj xeeb tub rog thiab cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm Leonid Leopold. "
  
  "Qhov no yog leej twg?" - Natasha nug khov kho.
  
  "Tus poj ntsuam," Misha teb, tig rov qab los, xav txog Nina cov lus tsis ntev los no.
  
  "Aw, widower. Gabi yog peb tus phooj ywg, "nws teb, tuav nws lub taub hau. "Nws txoj kev tuag yog kev poob zoo rau ntiaj teb kev ywj pheej."
  
  "Yog, nws yog," Perdue pom zoo, tsis tuaj yeem tshem nws lub qhov muag ntawm qhov tuaj txog tshiab. Elena hais rau Natasha txog qhov xwm txheej uas cov neeg tuaj saib pom lawv tus kheej, uas tus poj niam zoo li Amazon teb tias: "Misha, peb yuav tsum pab lawv."
  
  "Peb tab tom sib ntaus sib tua nrog cov ntaub ntawv, nrog cov ntaub ntawv, tsis yog hluav taws xob," Misha hais rau nws.
  
  "Nws puas yog cov ntaub ntawv thiab cov ntaub ntawv uas tau tso tseg tus tub ceev xwm Asmeskas uas tau sim pab Black Sun tau txais Amber Room nyob rau lub sijhawm kawg ntawm Tsov Rog Txias?" - nws nug nws. "Tsis yog, Soviet firepower nres nws nyob rau sab hnub poob lub teb chaws Yelemees."
  
  "Peb yog hackers, tsis yog neeg phem!" - nws tawm tsam.
  
  "Puas yog cov hackers uas rhuav tshem Chernobyl Calihas kev hem thawj xyoo 1986? Tsis yog, Misha, lawv yog cov neeg phem!" - nws tawm tsam. "Tam sim no peb muaj qhov teeb meem no dua, thiab peb yuav muaj nws ntev npaum li Amber Room muaj. Koj yuav ua li cas thaum Black Sun ua tiav? Puas yog koj yuav xa cov xov tooj sib txuas mus rau deprogram lub siab ntawm ob peb tus neeg uas tseem yuav mloog xov tooj cua mus tas li ntawm lawv lub neej thaum lub fucking Nazis coj thoob plaws ntiaj teb los ntawm huab hwm coj hypnosis thiab tswj lub siab?
  
  "Lub Chernobyl kev puas tsuaj tsis yog kev huam yuaj?" Perdue nug casually, tab sis Milla cov tswv cuab cov lus ceeb toom ntse ua rau nws ntsiag to. Txawm Nina tsis tuaj yeem ntseeg nws cov lus nug tsis tsim nyog. Pom tau tias Nina thiab Perdue tsuas yog ua rau lub zes hornet tuag nyob hauv keeb kwm, thiab Dub Sun tab tom nrhiav seb vim li cas liab yog xim ntshav.
  
  
  Tshooj 30
  
  
  Sam xav txog Nina thaum nws tos Kemper rov qab mus rau lub tsheb. Tus neeg saib xyuas uas tsav tsheb lawv tseem nyob tom qab lub log, tawm hauv lub cav khiav. Txawm hais tias Sam tau khiav tawm ntawm gorilla hauv lub tsho dub, yeej tsis muaj qhov twg los khiav. Nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia los ntawm lawv, ncab kom deb li deb raws li lub qhov muag pom, lub toj roob hauv pes zoo li ib tug heev paub pom. Qhov tseeb, nws yog qhov pom kev paub ntau dua.
  
  Eerily zoo ib yam li Sam's hypnosis-induced hallucination thaum nws zaug nrog Dr. Helberg, lub tiaj tus, featureless struts nrog colorless meadows cuam tshuam nws. Nws yog qhov zoo uas Kemper cia nws nyob ib leeg ib pliag kom nws tuaj yeem ua qhov xwm txheej surreal kom txog thaum nws tsis ntshai nws ntxiv lawm. Tab sis qhov ntau nws tau saib, coj mus rau hauv, thiab nqus cov toj roob hauv pes kom hloov mus rau nws, Sam pom tau tias nws ntshai nws ntau npaum li ntawd.
  
  Kev hloov tsis xis nyob hauv nws lub rooj zaum, nws pab tsis tau tab sis nco txog kev npau suav ntawm lub qhov dej thiab thaj chaw tsis muaj zog ua ntej muaj kev puas tsuaj uas ci ntsa iab saum ntuj thiab ua rau cov teb chaws puas tsuaj. Lub ntsiab lus ntawm dab tsi yog ib zaug tsis muaj dab tsi ntau tshaj li qhov tshwm sim ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm qhov kev tsis sib haum xeeb uas pom tau los ua, rau Sam qhov txaus ntshai, yog ib qho lus faj lem.
  
  Lus faj lem? Kuv?" nws xav txog qhov tsis txaus ntseeg ntawm lub tswv yim, tab sis tom qab ntawd lwm lub cim xeeb tau nkag mus rau hauv nws lub siab, zoo li lwm daim duab puzzle. lub zos ntawm cov kob; cov lus , uas Nina tus neeg tawm tsam qw rau nws.
  
  "Cia koj tus yaj saub phem tawm ntawm no!"
  
  "Cia koj tus yaj saub phem tawm ntawm no!"
  
  "Cia koj tus yaj saub phem tawm ntawm no!"
  
  Sam ntshai.
  
  'Vajtswv crap! Cas kuv yuav tsis tau hnov qhov no thaum lub sij hawm?' nws racked nws lub hlwb, tsis nco qab xav txog tias qhov no yog qhov xwm ntawm lub siab thiab tag nrho nws lub peev xwm zoo: 'Nws hu kuv ua ib tug yaj saub?' Pleev, nws nqos tau nyuaj thaum nws tag nrho tuaj ua ke - lub zeem muag ntawm qhov chaw nyob thiab kev puas tsuaj ntawm tag nrho cov haiv neeg hauv qab lub ntuj amber.Tab sis qhov ua rau nws nyuaj siab tshaj plaws yog lub zog uas nws pom hauv nws lub zeem muag, zoo li tawg tawg nuclear.
  
  Kemper xav tsis thoob Sam thaum nws qhib qhov rooj rov qab los. Tam sim ntawd nias ntawm lub hauv paus xauv, ua raws li lub suab nrov ntawm tus kov, tuaj ib yam li Sam nco qab tias qhov kev xav tsis thoob uas tau rippled thoob plaws lub tebchaws.
  
  "Entschuldigung, Herr Cleve," Kemper thov txim thaum Sam jerk hauv kev ntshai, tuav nws lub hauv siab. Txawm li cas los xij, qhov no ua rau tus tyrant chuckle. "Vim li cas koj ntshai heev?"
  
  "Tsuas ntshai kuv cov phooj ywg," Sam shrugged.
  
  "Kuv paub tseeb tias lawv yuav tsis tso koj tseg," Klaus sim ua kom zoo siab.
  
  "Puas muaj teeb meem nrog cov khoom thauj?" Sam nug.
  
  "Tsuas yog ib qho teeb meem me me nrog lub ntsuas roj, tab sis tam sim no tau kho," Kemper teb tiag. "Yog li, koj xav paub yuav ua li cas cov lej ua ntu zus cuam tshuam koj qhov kev tawm tsam rau kuv, txoj cai?"
  
  "Yog. Nws yog amazing, tab sis txawm ntau impressive yog qhov tseeb tias nws tsuas cuam tshuam kuv. Cov txiv neej uas nrog koj tsis pom qhov tshwm sim ntawm kev tswj hwm, "Sam qhuas, ua rau Klaus 'ego zoo li nws yog tus kiv cua loj. Qhov no yog ib qho kev tawm tsam uas Sam Cleave tau siv ntau zaus ua ntej hauv nws qhov kev tshawb nrhiav los nthuav tawm cov neeg ua phem.
  
  "Ntawm no yog qhov zais cia," Klaus luag nyav, maj mam wringing nws ob txhais tes thiab brimming nrog smugness. "Nws tsis yog ntau txog cov lej, tab sis hais txog kev sib xyaw ntawm cov lej. Mathematics, raws li koj paub, yog hom lus ntawm Creation nws tus kheej. Cov lej tswj hwm txhua yam hauv lub neej, tsis hais nyob rau theem cellular, geometrically, hauv physics, tshuaj sib xyaw lossis lwm qhov chaw. Qhov ntawd yog tus yuam sij rau kev hloov pauv tag nrho cov ntaub ntawv - zoo li lub computer hauv ib feem ntawm koj lub hlwb, koj paub?
  
  Sam nodded. Nws xav ib pliag thiab teb tias: "Yog li ntawd, qhov no yog ib yam zoo li cipher rau lub tshuab enigma lom."
  
  Kemper applauded. Lus. "Qhov no yog ib qho piv txwv zoo heev, Mr. Cleave! Kuv tsis tuaj yeem piav qhia kuv tus kheej zoo dua. Qhov ntawd yog qhov nws ua haujlwm. Los ntawm kev siv cov chains ntawm kev sib txuas tshwj xeeb, nws yog qhov ua tau kom nthuav dav ntawm kev cuam tshuam, qhov tseem ceeb luv luv-circuiting lub hlwb receptors. Tam sim no, yog tias koj ntxiv cov hluav taws xob tam sim no rau qhov kev txiav txim, "Kemper reveled nyob rau hauv nws superiority, "nws yuav ua rau kom cov nyhuv ntawm cov kev xav ntawm tenfold."
  
  "Yog li los ntawm kev siv hluav taws xob, koj tuaj yeem nce cov ntaub ntawv koj zom tau? Puas yog nws los txhim kho tus tswj hwm lub peev xwm los tswj ntau dua ib tus neeg ib zaug? Sam nug.
  
  "Cia li tham, dobber," Sam xav tom qab nws tus kws tshaj lij ua si charade. 'Thiab qhov khoom plig mus rau ... Samson Cleave rau nws qhov kev ua tau zoo raws li tus neeg sau xov xwm ntxim nyiam ntxim nyiam los ntawm tus txiv neej ntse!' Sam, tsis muaj qhov tshwj xeeb hauv nws kev ua yeeb yam, sau npe txhua yam uas tus German narcissist spewed tawm.
  
  "Koj xav li cas yog thawj qhov uas Adolf Hitler tau ua thaum nws los tuav lub zog ntawm Wehrmacht cov neeg ua haujlwm nyob rau hauv 1935?" - nws nug Sam rhetorically. "Nws tau qhia txog kev qhuab qhia loj, kev sib ntaus sib tua thiab kev ua siab ncaj rau kev tswj hwm SS lub tswv yim uas siv cov programming subconscious."
  
  Nrog kev noj qab nyob zoo, Sam nug cov lus nug uas tau tshwm sim rau hauv nws lub taub hau yuav luag tam sim tom qab Kemper cov lus. "Puas Hitler puas muaj Kalihas?"
  
  "Tom qab chav Amber tau nyob hauv Berlin City Palace, tus tswv German los ntawm Bavaria ... " Kemper chuckled, sim nco ntsoov tus txiv neej lub npe. "Huag, tsis yog, kuv tsis nco qab - nws tau raug caw tuaj koom nrog cov neeg ua haujlwm Lavxias kom rov kho cov khoom qub tom qab nws tau nthuav tawm rau Peter the Great, koj puas paub?"
  
  "Yog," Sam teb nkag siab.
  
  "Raws li cov lus dab neeg, thaum nws tab tom ua haujlwm tsim kho tshiab rau chav kho dua tshiab hauv Catherine Palace, nws 'thov' peb daim ntawm amber, koj paub, rau nws cov teeb meem," Kemper wink rau Sam.
  
  Sam hais tias "Koj tsis tuaj yeem liam nws tiag tiag,"
  
  "Tsis yog, leej twg tuaj yeem liam nws rau qhov ntawd? kuv pom zoo. Txawm li cas los xij, nws muag ib yam. Ob leeg ntshai tsam nws poj niam dag thiab muab muag. Txawm li cas los xij, qhov no zoo li tsis muaj tseeb, thiab tus poj niam hauv nqe lus nug tau dhau los ua ib tus tswv cuab thaum ntxov ntawm cov ntshav uas tau ntsib Hitler uas txaus siab rau ntau pua xyoo tom qab. "
  
  Kemper tau txaus siab rau nws tus kheej cov lus piav qhia, tua lub sijhawm ntawm nws txoj kev tua Sam, tab sis tus neeg sau xov xwm txawm li cas los xij tau saib xyuas ntau dua thaum zaj dab neeg nthuav tawm. "Nws hla ob daim ntawm amber tseem tshuav ntawm Amber Room rau nws cov xeeb ntxwv, thiab lawv tau mus rau tsis muaj lwm yam tshaj li Johann Dietrich Eckart! Qhov no tuaj yeem ua rau muaj kev sib tsoo li cas?
  
  "Thov txim, Klaus," Sam thov txim yaj, "tab sis kuv paub txog keeb kwm ntawm cov lus German yog qhov txaj muag. Qhov no yog vim li cas kuv khaws Nina. "
  
  "Ha! Tsuas yog rau cov ntaub ntawv keeb kwm? Klaus dag. "Kuv tsis ntseeg nws. Tab sis cia kuv qhia meej. Eckart, ib tug txiv neej kawm tau zoo heev thiab tus kws sau paj huam metaphysical, yog lub luag haujlwm ncaj qha rau Hitler txoj kev txaus siab rau qhov tsis pom kev. Peb xav tias nws yog Eckart uas nrhiav tau lub hwj chim ntawm Kalihasa, thiab tom qab ntawd siv qhov tshwm sim no thaum nws sau thawj cov tswv cuab ntawm Dub Sun. Thiab, tau kawg, cov neeg koom nrog zoo tshaj plaws uas tuaj yeem siv lub sijhawm tsis tuaj yeem hloov pauv lub ntiaj teb kev xav ntawm tib neeg ... "
  
  "... yog Adolf Hitler. Tam sim no kuv nkag siab, "Sam sau rau hauv qhov khoob, ua rau ntxim nyiam kom ntxias nws tus neeg raug ntes. "Kalihasa muab Hitler muaj peev xwm tig tib neeg mus rau hauv drones. Qhov no piav qhia txog vim li cas cov neeg coob coob hauv Nazi Lub Tebchaws Yelemees feem ntau ntawm tib lub tswv yim ... synchronized txav thiab qhov kev xav phem no, kev ua phem rau tib neeg. "
  
  Klaus luag ntxhi rau Sam. "Indecently instinctive ... Kuv nyiam nws."
  
  "Kuv xav tias koj ua tau," Sam sighed. "Nws yog txhua yam zoo ntxim nyiam, koj puas paub? Tab sis ua li cas koj paub txog tag nrho cov no?
  
  "Kuv txiv," Kemper teb qhov tseeb. Nws ntaus Sam raws li ib tug muaj peev xwm celebrity nrog nws feigned shyness. "Karl Kemper."
  
  Sam hais tias "Kemper yog lub npe uas tawm hauv Nina lub suab kaw," Sam hais. 'Nws yog lub luag haujlwm rau kev tuag ntawm Tub Rog Tub Rog Tub Rog hauv chav nug. Tam sim no lub puzzle los ua ke. Nws ntsia ntsoov rau hauv lub qhov muag ntawm tus dab uas sawv ntawm pem hauv ntej ntawm nws nyob rau hauv ib tug me me ncej. Kuv tos tsis tau saib koj choke, Sam xav thaum nws muab rau Dub Sun tus thawj coj saib xyuas txhua yam nws xav tau. 'Kuv tsis tuaj yeem ntseeg tias kuv haus nrog tus neeg tua neeg phem. Yuav ua li cas kuv xav kom kuv seev cev rau koj tshauv, koj Nazi scum! " Cov tswv yim uas materialized nyob rau hauv Sam tus ntsuj plig zoo li neeg txawv teb chaws thiab sib nrauj los ntawm nws tus kheej cwm pwm, thiab nws ceeb heev rau nws. Lub Kalihasa nyob rau hauv nws lub hlwb tau rov qab, sau nws cov kev xav nrog negativity. thiab kev nruj kev tsiv primal, tab sis nws yuav tsum lees tias tej yam txaus ntshai uas nws xav txog tsis yog exaggerated tag nrho.
  
  "Qhia rau kuv, Klaus, dab tsi yog lub hom phiaj tom qab kev tua neeg hauv Berlin?" Sam txuas ntxiv lub npe hu ua kev sib tham tshwj xeeb tshaj ib khob ntawm whiskey zoo. "Ntshai? Kev ntxhov siab rau pej xeem? Kuv ib txwm xav tias qhov no yog koj txoj hauv kev yooj yim ntawm kev npaj cov neeg coob coob rau kev qhia txog qhov tshiab ntawm kev txiav txim thiab kev qhuab qhia. Kuv nyob ze npaum li cas! Peb yuav tsum tau ua thawj koom ruam. "
  
  Kemper saib tsawg dua li tus neeg muaj koob muaj npe thaum hnov txog txoj hauv kev tshiab uas cov neeg sau xov xwm tshawb nrhiav tab tom ua, tab sis nws tsis muaj dab tsi yuav poob los ntawm kev nthuav tawm nws lub siab nyiam rau txoj kev tuag.
  
  "Nws yog ib qho yooj yim heev program," nws teb. "Vim tias tus thawj tswj hwm German nyob hauv peb lub hwj chim, peb muaj zog. Kev tua neeg ntawm cov pej xeem nyob qib siab, feem ntau yog lub luag haujlwm rau kev nom kev tswv thiab nyiaj txiag kev noj qab haus huv ntawm lub tebchaws, ua pov thawj tias peb paub thiab, ntawm chav kawm, tsis txhob yig los ua peb cov kev hem thawj. "
  
  "Yog li koj xaiv lawv raws li lawv cov neeg tseem ceeb?" Sam tsuas nug.
  
  "Qhov ntawd ib yam nkaus, Mr. Cleave. Tab sis txhua qhov ntawm peb lub hom phiaj muaj kev nqis peev ntau dua hauv peb lub ntiaj teb dua li tsuas yog nyiaj txiag thiab lub zog xwb, "Kemper tau hais, txawm hais tias nws tsis zoo siab heev los qhia qhov tseeb ntawm cov peev txheej ntawd. Nws tsis yog txog thaum Sam ua txuj tsis txaus siab los ntawm tsuas yog nodding thiab pib saib lub qhov rais ntawm qhov chaw txav mus sab nraud uas Kemper xav tias yuav tsum tau qhia nws. "Txhua lub hom phiaj zoo li qhov tsis txaus ntseeg no yog qhov tseeb Germans pab peb cov tub rog Red Army niaj hnub no hauv kev zais qhov chaw thiab zais qhov muaj nyob ntawm Amber Room, ib qho kev cuam tshuam zoo tshaj plaws hauv Black Sun txoj kev nrhiav rau tus thawj masterpiece. Kuv txiv tau kawm ua ntej los ntawm Leopold - tus neeg ntxeev siab Lavxias teb sab - tias qhov khoom plig raug cuam tshuam los ntawm Red Army thiab tsis mus nrog Wilhelm Gustloff, uas yog Milla, raws li cov lus dab neeg muaj. Txij thaum ntawd los, qee cov tswvcuab ntawm Dub Sun, tau hloov lawv lub siab txog kev tswj hwm lub ntiaj teb, tau tawm ntawm peb cov qib. Koj puas ntseeg tau? Cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm Aryans, muaj zog thiab txawj ntse tshaj, txiav txim siab ua txhaum nrog Kev Txiav Txim. Tab sis qhov kev ntxeev siab loj tshaj plaws tau pab cov tub rog Soviet zais lub Amber Chav, txawm tias nyiaj txiag ua haujlwm zais cia hauv xyoo 1986 txhawm rau rhuav tshem rau ntawm kaum lub pob zeb uas tseem tshuav muaj Kalihasa! "
  
  Sam perked up. "Tos tos. Koj hais dab tsi txog xyoo 1986? Puas yog ib nrab ntawm Amber Room raug rhuav tshem?
  
  "Yog lawm, ua tsaug rau peb cov neeg tseem ceeb uas tsis ntev los no tau tuag hauv zej zog uas tau pab nyiaj Milla rau Kev Ua Haujlwm Hauv Tebchaws, Chernobyl tam sim no yog qhov ntxa ntawm ib nrab ntawm ib qho chaw zoo nkauj," Kemper chuckled, tuav nws lub nrig. "Tab sis lub sijhawm no peb yuav rhuav tshem lawv - ua rau lawv ploj mus nrog lawv cov phooj ywg thiab txhua tus uas nug peb."
  
  "Yuav ua li cas?" Sam nug.
  
  Kemper luag, xav tsis thoob tias ib tug neeg muaj kev nkag siab zoo li Sam Cleave tsis nkag siab tias muaj dab tsi tshwm sim. "Zoo, peb muaj koj, Mr. Cleave. Koj yog Hitler tshiab ntawm Lub Hnub Dub ... nrog rau tus tsiaj tshwj xeeb uas pub rau koj lub hlwb. "
  
  "Kuv thov txim?" Sam gasped. "Koj xav tias kuv yuav ua li cas rau koj lub hom phiaj?"
  
  "Koj lub siab muaj peev xwm los tswj cov neeg coob coob, kuv tus phooj ywg. Zoo li Führer, koj yuav muaj peev xwm subjugate Milla thiab txhua lub koom haum zoo li lawv - txawm tias tsoomfwv. Lawv yuav ua rau lawv tus kheej, "Kemper chuckled.
  
  "Dab tsi txog kuv cov phooj ywg?" - Sam nug, ceeb toom los ntawm qhov kev cia siab qhib.
  
  "Nws yuav tsis muaj teeb meem. Thaum lub sijhawm koj npaj Kalihasa lub zog thoob ntiaj teb, lub cev yuav nqus tau koj lub hlwb feem ntau, "Kemper hais thaum Sam ntsia nws hauv qhov txaus ntshai heev. "Txawm li cas los yog qhov txawv txav ntawm kev ua hluav taws xob yuav ua rau koj lub hlwb puas. Txawm li cas los xij, koj yuav poob rau hauv keeb kwm raws li tus phab ej ntawm Kev Txiav Txim. "
  
  
  Tshooj 31
  
  
  "Muab kub kub rau lawv. Kub yuav sai sai no tsis muaj nqis tshwj tsis yog tias lawv tuaj yeem nrhiav txoj hauv kev los tig qhov tsis pom kev thiab qhov ntom ntom rau hauv qhov muaj sia nyob tiag tiag, "Natasha thuam nws cov npoj yaig. Milla cov neeg tuaj xyuas zaum ib ncig ntawm lub rooj loj nrog ib pab pawg tub rog nyiag khoom uas Perdue tau tshawb pom tam sim no yog cov neeg tom qab Gabi kev sib txuas lus tsis meej nrog kev tswj xyuas huab cua. Nws yog Marco, ib tus neeg nyob ntsiag to ntawm Milla, uas dhau los ntawm Copenhagen kev tswj hwm huab cua thiab hais rau Purdue pilots hloov cov chav kawm rau Berlin, tab sis Purdue tsis yog hais txog kev tshuab nws lub npog ntawm Detlef's "Widower" lub npe menyuam yaus los qhia tias nws tiag tiag. yog - tsis tau.
  
  "Kuv tsis muaj lub tswv yim dab tsi kub yuav tsum ua nrog rau txoj kev npaj," yws Nina Perdue nyob rau hauv nruab nrab ntawm kev sib cav nrog cov neeg Lavxias.
  
  Elena piav qhia tias "Feem ntau ntawm cov ntaub ntawv amber tseem muaj nyob rau hauv tseem muaj cov kub kub thiab cov thav ntawv nyob rau hauv qhov chaw, Dr. Gould," Elena piav qhia, ua rau Nina xav tias ruam dhau los yws yws txog nws.
  
  "Yog!" - Misha cuam tshuam. "Qhov kub no muaj nqis heev rau cov neeg ncaj ncees."
  
  "Koj puas yog tus npua peev tam sim no?" Yuri nug. "Nyiaj tsis muaj txiaj ntsig. Tus nqi tsuas yog cov ntaub ntawv, kev paub thiab cov khoom siv tau. Peb muab kub rau lawv. Leej twg tu? Peb xav tau kub los ntxias lawv kom ntseeg tias Gabi cov phooj ywg tsis yog ib yam dab tsi. "
  
  Elena hais tias, "Txawm tias zoo dua," peb siv cov pob zeb kub los ua lub tsev isotope. Txhua yam peb xav tau yog lub catalyst thiab muaj hluav taws xob txaus los ua kom sov lub lauj kaub. "
  
  "Isotope? Koj puas yog kws tshawb fawb, Elena? Perdue yog fascinated.
  
  "Nuclear physicist, chav kawm ntawm 2014," Natasha khav nrog luag ntxhi txog nws tus phooj ywg zoo.
  
  "Crap!" Nina zoo siab, txaus siab los ntawm kev txawj ntse zais hauv tus poj niam zoo nkauj. Nws ntsia Perdue thiab nudged nws. "Qhov chaw no yog Valhalla ntawm sapiosexual, hav?"
  
  Perdue tsa nws pob muag coquettishly ntawm Nina qhov tseeb kwv yees. Tam sim ntawd, kev sib tham ntawm cov tub rog Red Army tau cuam tshuam los ntawm kev sib tsoo nrov uas ua rau lawv txhua tus khov rau hauv kev cia siab. Lawv tos, ua tib zoo mloog. Los ntawm phab ntsa-mounted hais lus ntawm qhov chaw tshaj tawm, lub suab nrov ntawm lub teeb liab tuaj tshaj tawm ib yam dab tsi tsis zoo.
  
  "Guten Tag, meine Kameraden."
  
  "Au Vajtswv, nws yog Kemper dua," Natasha hais.
  
  Perdue mob rau nws lub plab. Lub suab ntawm tus txiv neej lub suab ua rau nws kiv taub hau, tab sis nws tuav nws rau lub hom phiaj ntawm pab pawg.
  
  "Peb yuav tuaj txog ntawm Chernobyl hauv ob teev," Kemper tau hais. "Qhov no yog koj thawj zaug thiab tsuas yog ceeb toom uas peb cia siab tias peb ETA tshem tawm Amber Room los ntawm sarcophagus. Kev ua tsis tau raws li yuav ua rau ... "nws chuckled rau nws tus kheej thiab txiav txim siab tso tseg cov kev cai, "... zoo, nws yuav ua rau tuag ntawm German Chancellor thiab Sam Cleave, tom qab ntawd peb yuav tso cov hlab ntsha hauv lub cev. Moscow, London thiab Seoul tib lub sijhawm. David Perdue yuav koom nrog hauv peb cov kev tshaj tawm xov xwm thoob ntiaj teb, yog li tsis txhob sim tawm tsam peb. Zwei Stunden. Wiedersehen."
  
  Ib tug nias txiav los ntawm qhov zoo li qub thiab silence poob ntawm lub tsev noj mov zoo li ib daim pam ntawm swb.
  
  "Yog vim li cas peb thiaj li tau hloov qhov chaw. Lawv tau nyiag peb cov xov xwm tshaj tawm rau ib hlis tam sim no. Los ntawm kev xa cov lej sib txawv ntawm peb li, lawv yuam tib neeg tua lawv tus kheej thiab lwm tus los ntawm kev tawm tswv yim subliminal. Tam sim no peb yuav tsum tau zaum ntawm qhov chaw dab ntawm Duga-3, "Natasha luag ntxhi.
  
  Perdue nqos nyuaj thaum nws kub hnyiab. Sim tsis txhob cuam tshuam lub rooj sib tham, nws tso nws txias, clammy txhais tes ntawm lub rooj zaum ntawm ob sab ntawm nws. Nina tam sim ntawd paub tias muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm.
  
  "Purdue?" - nws nug. 'Koj puas mob dua?'
  
  Nws luag ntxhi tsis muaj zog thiab txhuam nws nrog ib co co ntawm nws lub taub hau.
  
  "Nws tsis zoo," Misha sau tseg. "Kev kis mob? Koj nyob ntawm no ntev npaum li cas? Ntau tshaj ib hnub?"
  
  "Tsis muaj," Nina teb. "Tsuas yog ob peb teev. Tab sis nws mob tau ob hnub. "
  
  "Tsis txhob txhawj, tib neeg," Perdue slurred, tseem tuav ib tug zoo siab qhia. "Nws ploj mus tom qab."
  
  "Ces?" Elena nug.
  
  Perdue sawv ntsug, nws lub ntsej muag daj ntseg thaum nws sim rub nws tus kheej ua ke, tab sis nws thawb nws lub cev lanky mus rau ntawm lub qhov rooj, sib tw tawm tsam qhov kev mob siab dhau mus.
  
  "Tom qab no," Nina sighed.
  
  "Cov txiv neej chav nyob rau hauv pem teb hauv qab no," Marco hais tias casually, saib nws cov qhua maj nrawm rau hauv cov kauj ruam. "Pib los yog paj hlwb?" nws nug Nina.
  
  "Ob leeg. Dub Sun tau tsim txom nws ob peb hnub ua ntej peb tus phooj ywg Sam tau mus coj nws tawm. Kuv xav tias qhov kev raug mob tseem cuam tshuam rau nws, "nws piav qhia. "Lawv khaws nws hauv lawv lub fortress hauv Kazakh steppe thiab tsim txom nws yam tsis tau so."
  
  Cov poj niam zoo li indifferent li cov txiv neej. Pom tau tias kev tsim txom tau tob tob hauv lawv cov kab lis kev cai yav dhau los ntawm kev ua tsov ua rog thiab kev txom nyem uas nws tau muab rau hauv kev sib tham. Tam sim ntawd qhov kev qhia dawb paug ntawm Misha lub ntsej muag tau teeb thiab enlivened nws cov yam ntxwv. "Tus kws kho mob Gould, koj puas muaj chaw tswj hwm ntawm qhov chaw no? Qhov no ... fortress nyob rau hauv Kazakhstan?
  
  "Yog," teb Nina. "Qhov ntawd yog li cas peb pom nws nyob rau hauv thawj qhov chaw."
  
  Tus txiv neej temperamental tau muab nws txhais tes rau nws, thiab Nina tau nrawm nrawm los ntawm lub hnab zip-saum pem hauv ntej rau daim ntawv uas nws tau kos rau hauv Dr. Helberg lub chaw ua haujlwm hnub ntawd. Nws muab Misha sau cov lej thiab cov ntaub ntawv.
  
  Yog li, thawj cov lus uas Detlef coj peb mus rau Edinburgh tsis tau xa los ntawm Milla. Txwv tsis pub, lawv yuav paub txog qhov chaw ntawm txoj kev, "Nina xav, tab sis khaws cia rau nws tus kheej. Ntawm qhov tod tes, Milla dubbed nws 'Tus Poj ntsuam'. Lawv, ib yam nkaus, tam sim ntawd lees paub tus txiv neej no ua Gabi tus txiv. so hauv nws cov plaub hau tsaus nti, tousled thaum nws propped nws lub taub hau thiab so nws lub luj tshib ntawm lub rooj zoo li ib tug neeg kawm ntawv dhuav, nws tshwm sim rau nws tias Gabi - thiab yog li ntawd Detlef - kuj tau yuam kev los ntawm Order's cuam tshuam hauv kev tshaj tawm, ib yam li Cov neeg cuam tshuam los ntawm cov lej ua ntu zus Maleficent. 'Au kuv tus Vajtswv, kuv yuav tsum thov txim rau Detlef. Kuv paub tseeb tias nws tau dim qhov xwm txheej me me nrog Volvo. Kuv vam tias yog li ntawd?'
  
  Perdue tau tawm mus ntev, tab sis nws yog qhov tseem ceeb dua los ua kom muaj kev npaj ua ntej lawv lub sijhawm. Nws saib cov neeg txawj ntse Lavxias teb sab sib tham txog qee yam hauv lawv cov lus, tab sis nws tsis mloog. Nws suab zoo nkauj rau nws, thiab los ntawm lawv lub suab nws twv tias Misha lub tswv yim yog suab.
  
  Ib yam li nws pib txhawj xeeb txog Sam txoj hmoo dua, Misha thiab Elena tau ntsib nrog nws los piav qhia txog txoj kev npaj. Tus so ntawm cov neeg koom ua raws Natasha tawm ntawm chav tsev, thiab Nina hnov lawv xob quaj rau cov kauj ruam hlau, zoo li thaum lub sij hawm xyaum tua hluav taws.
  
  "Kuv xav tias koj muaj ib txoj kev npaj. Thov qhia rau kuv tias koj muaj ib txoj kev npaj. Peb lub sijhawm yuav luag tag thiab kuv tsis xav tias kuv tuaj yeem nqa tau ntxiv lawm. Yog hais tias lawv tua Sam, kuv cog lus rau Vajtswv, kuv yuav muab kuv lub neej rau lawv nkim tag nrho, "nws quaj quaj hauv kev poob siab.
  
  "Qhov no yog lub siab liab," Elena luag nyav.
  
  "Thiab yog, peb muaj ib txoj kev npaj. Kev npaj zoo, "said Misha. Nws zoo li yuav luag zoo siab.
  
  "Fabulous!" Nina luag ntxhi, txawm hais tias nws tseem zoo li nruj. "Lub phiaj xwm yog dab tsi?"
  
  Misha tau ua siab loj tshaj tawm tias: "Peb tab tom muab Amber Room rau lawv."
  
  Nina lub luag nyav ploj mus.
  
  "Los dua?" nws blinked sai, ib nrab ntawm npau taws, ib nrab xav hnov nws piav. "Kuv puas yuav cia siab rau ntau ntxiv, khi rau koj qhov kev txiav txim? Vim hais tias yog koj txoj kev npaj, kuv tau ploj tag nrho txoj kev ntseeg hauv kuv txoj kev qhuas rau Soviet ingenuity. "
  
  Lawv luag absentmindedly. Nws pom tseeb tias lawv tsis quav ntsej txog cov neeg sab hnub poob txoj kev xav; txawm tsis txaus los maj kom dispel nws tej kev xav. Nina tuav ob txhais tes hla nws lub hauv siab. Kev xav ntawm Perdue qhov mob tsis tu ncua thiab Sam qhov tsis tu ncua thiab tsis tuaj yeem tsuas yog npau taws rau tus kws sau keeb kwm yav dhau los ntxiv. Elena pom nws txoj kev poob siab thiab ua siab loj tuav nws tes.
  
  "Peb yuav tsis cuam tshuam nrog Black Sun qhov tseeb, um, thov rau Amber Room lossis kev sau, tab sis peb yuav muab txhua yam koj xav tau los tawm tsam lawv. Zoo?" - nws hais rau Nina.
  
  "Koj tsis pab peb kom Sam rov qab los?" Nina gasped. Nws xav tawg ua kua muag. Tom qab tag nrho cov no, nws tau tsis lees paub los ntawm tib cov phoojywg uas nws xav tias lawv tau tawm tsam Kemper. Tej zaum Red Army tsis muaj zog npaum li lawv lub koob npe nrov, nws xav nrog kev poob siab hauv nws lub siab. "Yog li cas lub ntuj raug txim koj yuav pab nrog?" - nws seethed.
  
  Misha lub qhov muag darkened nrog intolerance. "Mloog, peb tsis tas yuav pab koj. Peb tshaj tawm cov ntaub ntawv, tsis yog tawm tsam koj cov kev sib ntaus sib tua. "
  
  "Nws yog qhov tseeb," nws chuckled. "Yog li cas tam sim no tshwm sim?"
  
  "Koj thiab tus Poj ntsuam yuav tsum nqa cov seem ntawm Amber Room. Yuri yuav ntiav ib tug txiv neej nrog lub laub hnyav thiab thaiv rau koj, "Elena sim ua kom muaj zog ntxiv. "Natasha thiab Marco tam sim no nyob rau hauv reactor sector ntawm Medvedka sublevel. Kuv yuav pab Marco nrog tshuaj lom sai sai. "
  
  "Kuv?" Nina winced.
  
  Misha taw tes rau Elena. "Qhov ntawd yog qhov lawv hu ua cov tshuaj uas lawv muab tso rau hauv cov foob pob. Kuv xav tias lawv tab tom sim ua funny. Piv txwv li, los ntawm kev lom lub cev nrog cawv, lawv lom cov khoom siv tshuaj lossis lwm yam. "
  
  Elena hnia nws thiab zam txim rau nws tus kheej kom koom nrog lwm tus hauv qab daus zais cia ntawm lub tshuab hluav taws xob ceev ceev, ib feem ntawm cov tub rog loj loj uas ib zaug tau siv los khaws cov khoom siv. Arc-3 yog ib qho ntawm peb qhov chaw uas Milla tsiv mus rau ib ntus txhua xyoo kom tsis txhob raug ntes lossis nrhiav pom, thiab cov pab pawg tau hloov pauv lawv txhua qhov chaw mus rau hauv lub hauv paus ntawm kev ua haujlwm.
  
  "Thaum cov tshuaj lom tau npaj lawm, peb yuav muab cov ntaub ntawv rau koj, tab sis koj yuav tsum npaj koj tus kheej riam phom ntawm Vault chaw," Misha piav qhia.
  
  "Qhov no puas yog sarcophagus?" - nws nug.
  
  "Yog."
  
  "Tab sis cov hluav taws xob nyob ntawd yuav tua kuv," Nina tawm tsam.
  
  "Koj yuav tsis nyob hauv Vault chaw. Xyoo 1996, kuv txiv ntxawm thiab yawg tau tsiv daim phiaj los ntawm Amber Room mus rau ib lub qhov dej qub nyob ze ntawm Vault qhov chaw, tab sis qhov chaw qhov dej nyob ntawd muaj av, av ntau. Nws tsis txuas nrog reactor 4 kiag li, yog li koj yuav tsum ua zoo, "nws piav qhia.
  
  "Vajtswv, qhov no yuav rhuav tshem daim tawv nqaij ntawm kuv," nws yws yws, xav txog kev tso tseg tag nrho cov lag luam thiab tawm hauv Perdue thiab Sam mus rau lawv txoj hmoo. Misha luag ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm tus poj niam Western uas ua phem rau thiab tuav nws lub taub hau. "Leej twg tuaj yeem qhia kuv ua noj li cas?" - Nina thaum kawg nug, txiav txim siab tias nws tsis xav kom cov Russians xav txog cov Scots qaug zog.
  
  "Natasha yog ib tug kws tshaj lij. Elena yog tus kws tshaj lij ntawm kev phom sij tshuaj lom neeg. Lawv yuav qhia koj yuav ua li cas tig lub Amber Room rau hauv lub hleb," Misha luag ntxhi. "Ib yam, Dr. Gould," nws hais ntxiv nyob rau hauv lub suab hushed, uncharacteristic ntawm nws authoritative xwm. "Thov kov cov hlau nrog cov cuab yeej tiv thaiv thiab sim tsis txhob ua pa tsis npog koj lub qhov ncauj. Thiab tom qab koj muab cov khoom plig rau lawv, nyob deb. Qhov kev ncua deb, ua li cas?"
  
  "Okay," Nina teb, ua tsaug rau nws qhov kev txhawj xeeb. Qhov no yog ib sab ntawm nws uas nws tsis tau muaj kev txaus siab pom txog tam sim no. Nws yog ib tug neeg paub tab. "Misha?"
  
  "Yog?"
  
  Hauv txhua qhov hnyav nws thov kom paub. "Kuv ua riam phom zoo li cas ntawm no?"
  
  Nws tsis teb, yog li ntawd nws tau soj ntsuam me ntsis ntxiv.
  
  "Kuv yuav tsum nyob deb npaum li cas tom qab kuv muab Kemper lub Amber Room?" - nws xav txiav txim.
  
  Misha blinked ob peb zaug, saib tob rau hauv lub qhov muag tsaus nti ntawm tus poj niam zoo nkauj. Nws tshem nws caj pas thiab hais tias: "Tawm hauv lub tebchaws."
  
  
  Tshooj 32
  
  
  Thaum Perdue sawv hauv chav dej hauv pem teb, nws lub tsho tau stained nrog cov kua tsib thiab qaub ncaug. Es tsis txhob, nws ua nws qhov zoo tshaj plaws los ntxuav nws nrog xab npum thiab dej txias hauv lub dab dej. Tom qab qee qhov kev tu, nws tau tshuaj xyuas qhov xwm txheej ntawm cov ntaub hauv daim iav. "Nws zoo li tsis tau tshwm sim," nws luag nyav, txaus siab rau nws txoj kev siv zog.
  
  Thaum nws nkag mus hauv lub tsev noj mov, nws pom Nina hnav khaub ncaws los ntawm Elena thiab Misha.
  
  "Koj tig," Nina luag ntxhi. "Kuv pom koj muaj lwm yam mob."
  
  "Nws tsis muaj dab tsi luv luv ntawm kev ua phem," nws hais. "Dab tsi tshwm sim?"
  
  "Peb yuav muab Dr. Gould cov khaub ncaws nrog cov ntaub ntawv tiv thaiv hluav taws xob thaum koj ob nqes mus rau Amber Room," Elena hais rau nws.
  
  "Qhov no funny, Nina," nws yws. "Kuv tsis kam hnav tag nrho cov no. Raws li yog tias peb txoj haujlwm tseem tsis tau raug cuam tshuam los ntawm lub sijhawm kawg, tam sim no koj yuav tsum siv qhov kev ntsuas tsis txaus ntseeg thiab siv sijhawm los ncua sijhawm peb ntev dua?
  
  Nina frowned. Nws zoo li Perdue tau tig rov qab rau hauv tus npauj npaim uas nws tau tawm tsam nrog hauv lub tsheb, thiab nws yuav tsis tso nws cov menyuam yaus. "Koj puas xav kom koj cov khoom poob rau tag kis?" - nws hais sarcastically teb. "Tsis li ntawd, koj zoo dua noj khob; lead."
  
  "Zoo siab, Dr. Gould," nws hais.
  
  "Cov kab hluav taws xob nyob ze rau qhov tuag taus rau qhov kev ntoj ke mus me me no, Dave. Kuv vam tias koj yuav muaj ntau lub kaus mom baseball rau cov plaub hau tsis tuaj yeem uas koj yuav raug kev txom nyem los ntawm ob peb lub lis piam. "
  
  Cov Soviets ntsiag to luag ntawm Nina tus patronizing tirade thaum lawv teeb tsa qhov kawg ntawm nws cov khoom siv ntxiv dag zog. Elena muab nws daim npog qhov ncauj kho mob los npog nws lub qhov ncauj thaum nws mus rau hauv qhov dej, thiab ib lub kaus mom nce toj xwb.
  
  Tom qab saib ib pliag, Perdue tso cai rau lawv hnav nws zoo li ntawd ua ntej nrog Nina mus rau qhov chaw uas Natasha tau npaj los ua rog rau lawv. Marco tau sib sau ua ke qee cov cwj mem zoo-qhov loj me txiav cov cuab yeej rau lawv, nrog rau cov lus qhia yuav ua li cas rau lub tsho amber nyob rau hauv daim iav nyias nyias uas nws tau tsim rau lub sijhawm zoo li no.
  
  "Tib neeg, koj puas paub tseeb tias peb tuaj yeem ua qhov kev lag luam tshwj xeeb hauv lub sijhawm luv luv no?" - Perdue nug.
  
  "Dr. Gould hais tias koj yog ib tus neeg tsim khoom," Marco teb. "Ib yam li ua haujlwm nrog hluav taws xob. Siv cov cuab yeej rau kev nkag mus thiab hloov kho. Muab cov hlau tso rau ntawm ib daim ntawv ntawm amber kom nkaum lawv zoo li kub inlay thiab npog nws nrog npog. Siv cov clips ntawm cov ces kaum thiab BOOM! Chav Amber, txhim kho los ntawm kev tuag yog li lawv tuaj yeem nqa nws mus tsev. "
  
  "Kuv tseem tsis tau nkag siab tias nws txhais li cas," Nina yws. "Vim li cas peb thiaj ua li no? Misha qhia kuv tias peb yuav tsum nyob deb, uas txhais tau tias nws yog foob pob, puas yog?
  
  "Yog lawm," Natasha lees paub.
  
  "Tab sis nws tsuas yog ib qho kev sau ntawm cov nyiaj qias neeg qias neeg thiab cov nplhaib. Zoo li ib yam dab tsi uas kuv yawg tus kws kho tsheb khaws cia hauv qhov chaw khib nyiab, "nws quaj. Perdue thawj zaug pom qee qhov kev txaus siab hauv lawv txoj haujlwm thaum nws pom cov khib nyiab uas zoo li cov hlau tsis zoo lossis nyiaj.
  
  "Mary, Vajtswv Leej Txiv! Nina!" - nws exhaled nrog reverence, pov ib nrais muag ntawm Natasha tag nrho ntawm kev rau txim thiab surprise. "Koj cov neeg vwm!"
  
  "Dab tsi? Qhov no yog dab tsi?" - nws nug. Lawv txhua tus rov qab los ntawm nws txoj kev ntsia, tsis muaj kev ntxhov siab los ntawm nws qhov kev txiav txim siab tsis txaus ntseeg. Perdue lub qhov ncauj tseem qhib hauv kev tsis ntseeg thaum nws tig mus rau Nina nrog ib yam khoom hauv nws txhais tes. "Qhov no yog riam phom-qib plutonium. Lawv tab tom xa peb los hloov chav Amber rau hauv lub foob pob nuclear! "
  
  Lawv tsis kam lees nws cov lus thiab tsis tshwm sim hem. Nina hais tsis tau lus.
  
  "Qhov no muaj tseeb?" - nws nug. Elena ntsia thiab Natasha nodded zoo siab heev.
  
  "Nws tsis tuaj yeem tawg thaum koj tuav nws hauv koj txhais tes, Nina," Natasha piav qhia siab. "Tsuas yog ua kom zoo li ib daim duab thiab npog cov panels nrog Marco iav. Tom qab ntawd muab nws rau Kemper. "
  
  "Plutonium ignites ntawm kev sib cuag nrog huab cua los yog dej," Pardue gulped, xav txog tag nrho cov khoom ntawm lub caij. "Yog tias cov chips txheej los yog tshwm sim, tuaj yeem ua rau muaj kev cuam tshuam loj heev."
  
  "Yog li tsis txhob ntsia nws," Natasha qw zoo siab. "Tam sim no cia peb mus, koj muaj tsawg dua ob teev los qhia qhov pom rau peb cov qhua."
  
  
  * * *
  
  
  Ib me ntsis dhau nees nkaum feeb tom qab, Perdue thiab Nina tau txo qis rau hauv lub pob zeb zais, overgrown nrog cov nyom radioactive thiab bushes rau xyoo lawm. Cov pob zeb tau tawg zoo li yav dhau los Iron Curtain, ua pov thawj rau lub sijhawm dhau los ntawm kev siv thev naus laus zis thiab kev tsim kho tshiab, tso tseg thiab sab laug kom lwj tom qab Chernobyl.
  
  Elena hais rau Nina tias "Koj nyob deb ntawm qhov chaw nyob deb," "Tab sis ua pa ntawm koj lub qhov ntswg. Yuri thiab nws tus npawg yuav tos ntawm no thaum koj tshem tawm cov khoom qub."
  
  "Peb yuav ua li cas thiaj tau qhov no mus rau qhov nkag qhov dej? Txhua lub vaj huam sib luag hnyav dua li koj lub tsheb!" Perdue hais tias.
  
  "Muaj ib txoj kev tsheb ciav hlau ntawm no," Misha qw rau hauv qhov tsaus ntuj. "Cov lem coj mus rau hauv chav Amber Room, qhov chaw uas kuv yawm txiv thiab kuv txiv ntxawm tsiv cov tawg mus rau qhov chaw zais cia. Koj tuaj yeem txo lawv nrog hlua rau hauv kuv lub laub thiab yob lawv ntawm no, qhov chaw Yuri yuav coj lawv mus. "
  
  Nina tau muab lawv tus ntiv tes xoo thaum nws kuaj xyuas nws cov khoom siv walkie-talkie rau qhov zaus Misha tau muab rau nws kom tiv tauj ib tus ntawm lawv yog tias nws muaj lus nug thaum nyob hauv qab lub zog Chernobyl dreaded.
  
  "Txoj cai! Cia peb ua qhov no nrog, Nina, "Perdue prodded.
  
  Lawv tawm mus rau hauv qhov tsaus ntuj nti nrog lub teeb nyem txuas nrog lawv cov kaus mom hlau. Cov huab cua dub hauv qhov tsaus ntuj tau dhau los ua lub tshuab mining Misha tau hais txog, thiab lawv tau nqa Marco cov ntawv rau nws siv cov cuab yeej, thawb lub tshuab thaum nws mus.
  
  Perdue tau sau tseg tias "Ib qho tsis sib koom tes," Perdue sau tseg. "Tab sis kuv yuav zoo ib yam yog tias kuv tau xeb hauv qhov tsaus ntuj tau ntau dua nees nkaum xyoo."
  
  Lawv cov teeb ci ntsa iab tsuas yog ob peb meters nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv, engulfed nyob rau hauv tuab tsaus. Myriads ntawm cov khoom me me ntab saum huab cua thiab ua las voos ua ntej lub rays nyob rau hauv lub ntsiag to oblivion ntawm lub underground channel.
  
  "Yuav ua li cas yog tias peb rov qab los thiab lawv kaw qhov dej?" Nina mam li hais.
  
  "Peb yuav nrhiav txoj hauv kev. Peb tau dhau los ua qhov phem tshaj qhov no ua ntej, "nws hais.
  
  "Nws nyob ntsiag to heev ntawm no," nws pheej nyob hauv nws lub siab tsis zoo. "Muaj ib zaug muaj dej ntws los ntawm no. Kuv xav tias muaj pes tsawg tus neeg tau poob dej hauv qhov dej no lossis tuag los ntawm hluav taws xob thaum nrhiav chaw nkaum hauv qab no. "
  
  "Nina," yog txhua yam uas nws hais kom co nws tawm ntawm nws qhov kev tsis txaus siab.
  
  "Thov txim," Nina ntxhi. "Kuv ntshai li ntuj raug txim."
  
  "Qhov ntawd tsis zoo li koj," Perdue hais hauv huab cua hnyav uas nyiag nws lub suab ntawm ib qho ncha. "Koj tsuas ntshai kis kab mob los yog qhov tshwm sim ntawm kev raug hluav taws xob lom, uas ua rau qeeb qeeb. Yog vim li cas koj pom qhov chaw no txaus ntshai. "
  
  Nina ntsia ntsoov nws nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm nws lub teeb. "Ua tsaug, David."
  
  Tom qab ob peb kauj ruam, nws lub ntsej muag hloov. Nws tab tom saib ib yam dab tsi ntawm nws sab xis, tab sis Nina tsis kam lees tias nws tsis xav paub tias nws yog dab tsi. Thaum Perdue nres, txhua yam xwm txheej txaus ntshai ua rau Nina.
  
  "Saib," nws luag nyav, coj nws txhais tes tig nws ib ncig kom fim cov khoom muaj nqis zoo kawg nkaus uas tau muab zais rau hauv ntau xyoo ntawm hmoov av thiab khib nyiab. "Nws tsis zoo nkauj dua li lub sijhawm uas Vajntxwv Prussia muaj nws."
  
  Raws li Nina illuminated lub daj slabs, kub thiab amber tuaj ua ke los ua zoo kawg nkaus tsom iav ntawm kev zoo nkauj ploj ntawm centuries dhau los. Lub intricate carvings uas dai kom zoo nkauj thav duab thiab shards ntawm daim iav hais txog lub purity ntawm amber.
  
  Nws hais tias, "Yuav xav tias tus vajtswv phem tsaug zog ntawm no," nws ntxhi.
  
  Perdue tau hais tias "Ib qho ntawm qhov zoo li suav nrog, Nina, saib," Perdue taw qhia. "Cov qauv, me me nws yuav luag tsis pom, tuaj nyob rau hauv kev tshuaj xyuas ntawm Purdue lub tsom iav, ua kom nws loj.
  
  Nws hais tias, "Nyob zoo Vajtswv, koj tsis yog ib tug grotesque me basard," nws hais. "Nws zoo li tus nplaig lossis zuam, tab sis nws lub taub hau muaj lub ntsej muag tib neeg."
  
  "Auj, Vajtswv, uas suab tsis txaus ntseeg," Nina shuddered ntawm qhov kev xav.
  
  "Los mus saib," Perdue caw, npaj rau nws cov lus teb. Nws muab lub iav tsom iav sab laug ntawm nws lub tsom iav rau ntawm lwm qhov chaw qias neeg ntawm qhov tsis hnov tsw gilded amber. Nina tig los saib nws.
  
  "Lub npe ntawm Jupiter's gonads yog dab tsi no?" nws npau taws heev nrog ib tug puzzled saib ntawm nws lub ntsej muag. "Kuv cog lus tias kuv yuav tua kuv tus kheej yog tias qhov txaus ntshai no nkag mus rau hauv kuv lub hlwb. Kuv tus Vajtswv, koj puas xav txog yog tias Sam paub tias nws Kalihassa zoo li cas?
  
  "Hais txog Sam, Kuv xav tias peb yuav tsum maj nrawm thiab muab cov khoom muaj nqis no rau Nazis. Koj hais li cas? Perdue insisted.
  
  "Yog".
  
  Thaum lawv tau ua tiav kev mob siab rau cov pob zeb loj loj nrog cov hlau thiab ua tib zoo kaw lawv tom qab cov yeeb yaj kiab tiv thaiv raws li tau qhia, Perdue thiab Nina dov cov panels ib los ntawm ib qho mus rau hauv qab ntawm lub qhov ncauj.
  
  "Saib, koj puas pom? Lawv tag nrho lawm. Tsis muaj leej twg nyob ntawd, "nws yws.
  
  "Tsawg kawg lawv tsis thaiv qhov nkag," nws luag nyav. "Peb tsis tuaj yeem cia siab tias lawv nyob ntawd txhua hnub, peb puas tuaj yeem?"
  
  "Kuv twv tsis tau," nws sighed. "Kuv zoo siab uas peb tau ua rau lub qhov dej. Ntseeg kuv, Kuv muaj txaus ntawm cov damn catacombs. "
  
  Los ntawm qhov deb lawv tuaj yeem hnov lub suab nrov ntawm lub cav. Cov tsheb maj mam nkag mus rau ntawm txoj kev nyob ze tau ze rau thaj tsam qhov dej. Yuri thiab nws tus npawg pib nqa cov slabs. Txawm nrog lub nkoj yooj yim cargo net, nws tseem siv sij hawm. Ob tug neeg Lavxias thiab plaub tus neeg hauv zos tau pab Perdue nthuav dav ntawm txhua qhov slabs, uas nws vam tias yuav raug ntsuas kom nqa ntau dua 400kg ib zaug.
  
  "Tsis ntseeg," Nina yws. Nws sawv ntawm qhov chaw nyab xeeb, tob hauv qhov av. Nws claustrophobia tau nkag mus rau ntawm nws, tab sis nws tsis xav mus rau hauv txoj kev. Raws li cov txiv neej qw tawm tswv yim thiab suav lub sijhawm, nws lub xov tooj cua ob-txoj kev khaws cov kev sib kis.
  
  "Nina, tuaj rau hauv. Nws dhau lawm, "Elena hais los ntawm lub suab qis uas Nina tau dhau los ua neeg nyiam.
  
  "Qhov no yog Nina chav txais tos. Tiav lawm, "nws teb.
  
  "Nina, peb yuav tawm mus thaum lub Amber Room raug tshem tawm, ua li cas?" Elena ceeb toom. "Kuv xav kom koj tsis txhob txhawj thiab xav tias peb nyuam qhuav khiav tawm, tab sis peb yuav tsum tau tawm ua ntej lawv mus txog Arc 3."
  
  "Tsis muaj!" Nina qw. "Vim li cas?"
  
  "Nws yuav yog ntshav da dej yog tias peb sib ntsib ntawm tib av. Koj paub nws". Misha teb nws. "Tam sim no tsis txhob txhawj. Peb mam li sib tham. Ua tib zoo saib thiab taug kev zoo. "
  
  Nina lub plawv poob. "Thov, tsis txhob mus". Nyob rau hauv nws lub neej nws tsis tau hnov ib lo lus kho siab dua.
  
  "Pib dua thiab dua".
  
  Nws hnov lub suab nrov nrov thaum Perdue txhuam cov plua plav tawm ntawm nws cov khaub ncaws thiab khiav nws txhais tes hauv nws lub ris kom so cov av. Nws ntsia ib ncig ntawm Nina, thiab thaum nws ob lub qhov muag pom nws, nws muab lub ntsej muag luag ntxhi thiab txaus siab rau nws.
  
  "Ua tiav, Dr. Gould!" nws jubilant.
  
  Dheev, txhaj tshuaj tawm saum lawv, yuam Perdue dhia mus rau hauv qhov tsaus ntuj. Nina qw rau nws txoj kev nyab xeeb, tab sis nws nkag mus rau hauv qhov kev taw qhia ntawm lub qhov, ua rau nws zoo siab tias nws tsis ua li cas.
  
  "Yuri thiab nws cov pab cuam raug tua!" - lawv hnov Kemper lub suab ntawm lub qhov dej.
  
  "Sam nyob qhov twg?" Nina qw nrov nrov thaum lub teeb poob rau hauv qhov av zoo li lub ntuj raug txim.
  
  "Mr. Cleave haus dej ntau dhau lawm...tab sis... ua tsaug ntau rau koj kev koom tes, David! Au, thiab Dr. Gould, thov lees txais kuv lub siab dawb paug vim tias cov no yuav yog koj lub sijhawm mob kawg hauv ntiaj teb no. Nyob zoo!"
  
  "Fuck koj!" Nina qw. "Saib koj sai sai no, bastard! Tsis ntev!"
  
  Raws li nws tau hais tawm nws txoj kev npau taws ntawm tus neeg German luag ntxhi, nws cov txiv neej pib npog lub qhov ncauj ntawm lub qhov dej nrog cov pob zeb tuab, maj mam ua kom lub qhov tob tob. Nina tuaj yeem hnov Klaus Kemper maj mam hais ib ntu ntawm cov lej hauv lub suab qis, yuav luag zoo ib yam li nws tau suab thaum lub xov tooj cua tshaj tawm.
  
  Raws li tus duab ntxoov ntxoo maj mam ploj mus, nws ntsia Perdue, thiab rau nws ntshai heev, nws lub qhov muag khov kho tau saib Kemper hauv kev poob cev qhev. Nyob rau hauv lub kawg rays ntawm lub fading lub teeb, Nina pom Perdue lub ntsej muag twist mus rau hauv lub siab xav thiab phem luag thaum nws ntsia ncaj nraim ntawm nws.
  
  
  Tshooj 33
  
  
  Thaum Kemper tau txais nws cov khoom muaj nqis ramping, nws hais kom nws cov neeg mus rau Kazakhstan. Lawv tau rov qab mus rau Black Sun thaj chaw nrog lawv thawj qhov kev cia siab tiag tiag ntawm kev tswj hwm ntiaj teb, lawv txoj kev npaj yuav luag tiav.
  
  "Koj tag nrho rau ntawm koj nyob hauv dej?" nws nug nws cov neeg ua haujlwm.
  
  "Yes, sir".
  
  "Qhov no yog ib qho amber cob thaum ub. Nws tsis yooj yim txaus tias yog nws tawg, cov qauv uas nyob hauv yuav khiav tawm, thiab tom qab ntawd peb yuav muaj teeb meem loj. Lawv yuav tsum nyob hauv qab dej kom txog thaum peb mus txog qhov nyuaj, cov txiv neej!" Kemper qw ua ntej taug kev mus rau nws lub tsheb khoom kim heev.
  
  "Vim li cas dej, tus thawj coj?" - nug ib tug ntawm nws cov txiv neej.
  
  "Vim lawv ntxub dej. Nyob ntawd lawv tsis tuaj yeem muaj kev cuam tshuam thiab lawv ntxub nws, tig qhov chaw no mus rau hauv tsev lojcuj zoo tshaj plaws uas lawv tuaj yeem khaws cia yam tsis muaj kev ntshai, "nws piav qhia. Nrog rau cov lus no, nws tau nkag mus rau hauv lub tsheb, thiab ob lub tsheb maj mam tsav tawm, tawm hauv Chernobyl txawm tias muaj suab puam ntau dua li nws twb muaj lawm.
  
  
  * * *
  
  
  Sam tseem nyob rau hauv lub zog ntawm cov hmoov, uas tshuav ib tug dawb residue nyob rau hauv qab ntawm nws npliag whiskey iav. Kemper them nws tsis mloog. Nyob rau hauv nws txoj hauj lwm zoo siab tshiab uas yog tus tswv ntawm tsis tsuas yog ib qho kev xav ntawm lub ntiaj teb no xwb, tab sis kuj nyob rau ntawm qhov pib ntawm kev txiav txim lub ntiaj teb tshiab, nws tsis tshua pom cov neeg sau xov xwm. Nina lub suab qw tseem nyob hauv nws txoj kev xav, zoo li suab paj nruag qab zib rau nws lub siab lwj.
  
  Kev siv Perdue raws li kab nuv ntses zoo li them nyiaj thaum kawg. Rau ib lub sijhawm, Kemper tsis paub meej tias cov tswv yim ntxuav hlwb puas ua tiav, tab sis thaum Perdue tau siv cov cuab yeej sib txuas lus Kemper tau tso tseg rau nws tshawb nrhiav, nws paub tias Cleve thiab Gould yuav sai sai no raug ntes hauv lub vas. Kev ntxeev siab ntawm kev tsis tso Cleve mus rau Nina tom qab tag nrho nws txoj haujlwm nyuaj tau zoo siab rau Kemper. Tam sim no nws tau khi qhov xaus uas tsis muaj lwm tus thawj coj Dub Sun tau ua tiav.
  
  Dave Perdue, tus neeg ntxeev siab rau Renatus, tam sim no raug tso tseg rau hauv qab ntawm godforsaken av ntawm foom tsis zoo Chernobyl, sai sai tua tus me ntsis kev ntxhov siab uas ib txwm tau tshoov Perdue los rhuav tshem Txoj Cai. Thiab Sam Cleave ...
  
  Kemper ntsia Cleve. Nws tus kheej tab tom mus rau dej. Thiab thaum Kemper npaj nws, nws yuav ua lub luag haujlwm tseem ceeb raws li Kev Txiav Txim ntawm kev tshaj xov xwm zoo tshaj plaws. Tom qab tag nrho, yuav ua li cas lub ntiaj teb tuaj yeem pom qhov ua txhaum nrog txhua yam uas tau nthuav tawm los ntawm Pulitzer Cov khoom plig uas tau txais txiaj ntsig tshawb xyuas cov neeg sau xov xwm uas ib leeg muab rab phom rings thiab coj los ua kev ua phem txhaum cai? Nrog Sam ua nws tus menyuam roj hmab xov xwm, Kemper tuaj yeem tshaj tawm txhua yam nws xav tau rau lub ntiaj teb thaum tib lub sijhawm loj hlob nws tus kheej Kalihasa kom tswj hwm huab hwm coj thoob plaws ntiaj teb. Thiab thaum lub hwj chim ntawm tus vajtswv me me no ploj mus, nws yuav xa ob peb lwm tus mus rau kev nyab xeeb los hloov nws.
  
  Tej yam tab tom nrhiav rau Kemper thiab nws Order. Thaum kawg, Scottish obstacles raug tshem tawm thiab nws txoj kev tau pom tseeb los ua qhov tsim nyog hloov pauv uas Himmler ua tsis tiav. Nrog rau tag nrho cov no, Kemper pab tsis tau tab sis xav paub tias yuav ua li cas ntawm cov keeb kwm me me tau ntxim hlub thiab nws tus qub hlub.
  
  
  * * *
  
  
  Nina tuaj yeem hnov nws lub plawv dhia, thiab nws tsis yog qhov nyuaj, txiav txim siab los ntawm txoj kev nws rumbled los ntawm nws lub cev thaum nws pob ntseg raug strained rau txawm lub suab nrov me ntsis. Perdue nyob ntsiag to thiab nws tsis paub tias nws yuav nyob qhov twg, tab sis nws txav nrawm npaum li nws tuaj yeem ua rau sab nraud, ua kom lub teeb ci kom nws tsis pom nws. Nws ua tib yam.
  
  "Huag Yexus, nws nyob qhov twg?" nws xav tias, zaum ntawm ib sab ntawm qhov chaw Amber Room siv los ua. Nws lub qhov ncauj qhuav thiab nws xav tau kev pab, tab sis tam sim no tsis yog lub sij hawm mus nrhiav kev nplij siab los yog khoom noj khoom haus. Ob peb ko taw deb, nws hnov ob peb lub pob zeb me me, thiab ua rau nws haj yam nrov nrov. "Crap!" Nina xav dissuade nws, tab sis txiav txim los ntawm nws lub qhov muag iav, nws tsis ntseeg tias txhua yam nws hais yuav dhau mus. 'Nws tab tom mus rau kuv. Kuv hnov lub suab los ze zog txhua zaus!'
  
  Lawv tau nyob hauv av nyob ib puag ncig ntawm Reactor 4 rau ntau tshaj peb teev tam sim no, thiab nws tau pib hnov qhov cuam tshuam. Nws pib xeev siab, thaum tus mob migraine yuav luag nyiag nws ntawm nws lub peev xwm mloog zoo. Tab sis tsis ntev los no kev txaus ntshai tau tshwm sim rau tus kws sau keeb kwm hauv ntau hom. Tam sim no nws yog lub hom phiaj ntawm lub hlwb ntxuav lub hlwb, programmed los ntawm lub siab txawm mob los tua nws. Kev raug tua los ntawm koj tus kheej phooj ywg yuav ua rau muaj kev phem ntau dua li khiav los ntawm cov neeg vwm vwm lossis tub rog ua tub txib. Nws yog Dave! Dave Perdue, nws tus phooj ywg ntev thiab yav dhau los tus hlub.
  
  Tsis muaj kev ceeb toom, nws lub cev tshee hnyo thiab poob rau hauv lub hauv caug ntawm qhov txias, tawv av thiab ntuav. Nrog rau txhua qhov convulsion nws tau mob siab rau mus txog thaum nws pib quaj. Nina tsis muaj txoj hauv kev los ua qhov no ntsiag to, thiab nws tau ntseeg tias Perdue yuav yooj yim taug qab nws los ntawm lub suab nrov uas nws tau ua. Nws tau tawm hws ntau heev, thiab lub teeb nyem hlua khi nyob ib ncig ntawm nws lub taub hau ua rau khaus khaus, yog li nws rub tawm ntawm nws cov plaub hau. Nyob rau hauv ib tug haum ntawm kev ntshai, nws tsom lub teeb cia li ob peb nti ntawm hauv av thiab tig rau nws. Lub beam nthuav tawm nyob rau hauv ib lub vojvoog me me rau hauv av thiab nws khaws cov khoom ntawm nws ib puag ncig.
  
  Perdue tsis pom qhov twg. Dheev, ib tug pas hlau loj darted ntawm nws lub ntsej muag ntawm qhov tsaus ntuj ua ntej. Nws ntaus nws lub xub pwg nyom, ua rau nws quaj quaj hauv kev ntxhov siab. "Purdue! Nres! Yexus Khetos! Koj puas yuav tua kuv vim yog Nazi neeg ruam no? Sawv los, niam txiv!"
  
  Nina tua lub teeb, panting zoo li ib tug neeg yos hav zoov sab sab. Muab tso rau hauv nws lub hauv caug, nws sim tsis quav ntsej qhov throbbing migraine uas yog pounding nws pob txha taub hau thaum nws suppressed lwm bout ntawm belching. Perdue tus hneev taw los ze nws hauv qhov tsaus ntuj, tsis quav ntsej rau nws txoj kev quaj ntsuag. Nina tus ntiv tes ntiv tes fiddled nrog ob-txoj kev xov tooj cua txuas rau nws.
  
  Cia nws nyob ntawm no. Tig nws nrov nrov thiab khiav mus rau lwm qhov, "nws hais rau nws tus kheej, tab sis lwm lub suab sab hauv tau tawm tsam nws. "Idiot, koj tsis tuaj yeem tso koj lub sijhawm kawg rau kev sib txuas lus sab nraud. Nrhiav qee yam uas tuaj yeem siv los ua riam phom. , qhov twg muaj cov khib nyiab.
  
  Cov tom kawg yog ib lub tswv yim ua tau. Nws rub ib txhais tes ntawm pob zeb thiab tos kom pom lub cim ntawm nws qhov chaw. Qhov tsaus ntuj qhwv nws zoo li daim pam tuab, tab sis qhov ua rau nws npau taws yog cov hmoov av uas hlawv nws lub qhov ntswg thaum nws ua pa. Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, nws hnov ib yam dab tsi txav. Nina tso ob peb lub pob zeb nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws mus pov nws tawm ua ntej nws darted mus rau sab laug, slamming ncaj nraim mus rau hauv ib tug protruding pob zeb uas slammed rau hauv nws zoo li lub tsheb. Nrog ib tug suppressed sigh, nws poob limply rau hauv pem teb.
  
  Raws li nws lub xeev ntawm kev nco qab hem nws lub neej, nws xav tias muaj zog thiab nkag mus rau hauv pem teb ntawm nws lub hauv caug thiab lub luj tshib. Zoo li mob khaub thuas phem, cov hluav taws xob pib cuam tshuam rau nws lub cev. Goosebumps khiav hla nws daim tawv nqaij, nws lub taub hau xav tias hnyav li txhuas. Nws lub hauv pliaj mob los ntawm qhov cuam tshuam thaum nws sim rov ua kom nws qhov sib npaug.
  
  "Hav, Nina,"ntxhi, nti ntawm nws lub cev tshee, ua rau nws lub siab dhia hauv kev ntshai. Perdue lub teeb ci ntsa iab rau nws ib pliag thaum nws tsom nws lub ntsej muag. "Kuv pom koj".
  
  
  30 teev tom qab ntawd - Shalkar, Kazakhstan
  
  
  Sam npau taws heev, tab sis nws tsis twv ua teeb meem kom txog thaum nws txoj kev khiav tawm hauv qhov chaw. Thaum nws sawv los pom nws tus kheej tseem nyob hauv cov clutches ntawm Kemper thiab Kev Txiav Txim, lub tsheb ua ntej ntawm lawv tau nkag mus tsis tu ncua raws txoj kev nyuaj siab, kev nyuaj siab. Thaum lub sij hawm ntawd lawv twb dhau Saratov thiab hla ciam teb rau Kazakhstan. Nws lig dhau rau nws tawm mus. Lawv tau mus ncig yuav luag 24 teev los ntawm qhov chaw Nina thiab Perdue nyob, ua rau nws yooj yim dhia tawm thiab khiav rov qab mus rau Chernobyl lossis Pripyat.
  
  Kemper tau hais tias "Noj tshais, Mr. Cleve," Kemper hais. "Peb yuav tsum tuav koj lub zog."
  
  "Tsis yog, ua tsaug," Sam snapped. "Kuv tau ua kuv cov quota tshuaj rau lub lim tiam no."
  
  "Auj, los ntawm!" Kemper teb ntsiag to. "Koj zoo li ib tug tub hluas uas quaj qw nrov nrov. Thiab kuv xav tias PMS yog ib qho teeb meem ntawm poj niam. Kuv yuav tsum muab tshuaj rau koj, txwv tsis pub koj yuav khiav nrog koj cov phooj ywg thiab raug tua. Koj yuav tsum ua tsaug uas koj tseem muaj sia nyob. " Nws tuav ib lub ncuav ci uas nws tau yuav los ntawm ib lub khw hauv ib lub zos uas lawv hla dhau.
  
  "Koj puas tua lawv?" Sam nug.
  
  "Tus Tswv, peb yuav tsum tau refuel lub tsheb hauv Shalkar sai sai," tus neeg tsav tsheb tshaj tawm.
  
  "Nws zoo heev, Dirk. Ntev npaum li cas?" nws nug tus tsav tsheb.
  
  "Kaum feeb kom txog thaum peb mus txog qhov ntawd," nws hais rau Kemper.
  
  "Zoo". Nws ntsia Sam thiab luag ntxhi phem tshwm sim ntawm nws lub ntsej muag. "Koj yuav tsum tau nyob ntawd!" Kemper luag zoo siab. "Auj, kuv paub tias koj nyob ntawd, tab sis kuv txhais tau tias, koj yuav tsum tau pom nws!"
  
  Sam tau chim siab heev nrog txhua lo lus uas tus neeg phem German tau nto qaub ncaug tawm. Txhua tus leeg ntawm Kemper lub ntsej muag ua rau Sam txoj kev ntxub ntxaug, thiab txhua tus tes taw coj tus neeg sau xov xwm mus rau lub xeev ntawm kev npau taws tiag tiag. 'Tos. Cia li tos me ntsis ntxiv.
  
  "Koj Nina tam sim no rotting nyob rau hauv lub siab heev radioactive reactor-4 hauv av xoom." Kemper tau hais lus zoo siab heev. "Nws lub nroog Yeiuxalees tau ntxim hlub thiab tawg thaum peb hais lus. Leej twg paub tias Perdue ua li cas rau nws! Tab sis txawm tias lawv nyob ib leeg, kev tshaib kev nqhis thiab kab mob hluav taws xob yuav ua kom tiav lawv. "
  
  Tos! Tsis xav tau. Tsis tau.
  
  Sam paub tias Kemper tuaj yeem tiv thaiv nws txoj kev xav los ntawm Sam lub hwj chim, thiab kev sim kom tswj tau nws yuav tsis tsuas yog nkim nws lub zog xwb, tab sis yuav ua tsis tau tiav. Lawv tuaj txog ntawm Shalkar, ib lub nroog me me uas nyob ib sab ntawm lub pas dej nyob nruab nrab ntawm thaj chaw tiaj suab puam. Ib lub chaw nres tsheb roj nyob rau sab ntawm txoj kev loj tso tsheb.
  
  - Tam sim no.
  
  Sam paub tias thaum nws tsis tuaj yeem tswj hwm Kemper lub siab, tus thawj coj scrawny yuav yooj yim los tswj lub cev. Sam lub qhov muag tsaus nti sai sai rau pem hauv ntej lub rooj zaum, lub rooj zaum, thiab cov khoom pw ntawm lub rooj zaum hauv Camper qhov ncav cuag. Sam tsuas yog kev hem thawj yog Taser ib sab ntawm Kemper, tab sis Highland Ferry Boxing Club qhia cov tub ntxhais hluas Sam Cleave uas xav tsis thoob thiab nrawm tiv thaiv.
  
  Nws ua pa tob thiab pib xaiv ntawm tus tsav tsheb xav. Tus gorilla loj muaj lub cev muaj zog, tab sis nws lub siab zoo li paj rwb khoom qab zib piv rau lub roj teeb Sam tau ntim rau hauv nws pob txha taub hau. Tsis yog ib feeb dhau los ua ntej Sam tau txais kev tswj hwm ntawm Dirk lub hlwb thiab txiav txim siab tawm tsam. Cov tub sab hauv lub foob tau tawm ntawm lub tsheb.
  
  "Qhov twg f ...?" Kemper tau pib, tab sis nws lub ntsej muag effeminate raug rhuav tshem los ntawm kev sib tsoo los ntawm lub nrig uas tau kawm zoo rau kev ywj pheej. Ua ntej nws tseem tuaj yeem xav txog kev tuav rab phom stun, Klaus Kemper raug ntaus dua nrog rauj - thiab ob peb ntxiv - txog thaum nws lub ntsej muag yog qhov mob o thiab ntshav.
  
  Ntawm Sam cov lus txib, tus neeg tsav tsheb tau rub rab phom thiab pib tua cov neeg ua haujlwm hauv lub tsheb loj. Sam coj Kemper lub xov tooj thiab swb tawm ntawm lub rooj zaum nraub qaum, mus rau thaj chaw nyob ze ze ntawm lub pas dej lawv tau hla lawv txoj kev mus rau hauv nroog. Hauv kev chaos tom qab, tub ceev xwm hauv zos tuaj txog sai sai los ntes tus neeg tua neeg. Thaum lawv pom ib tug neeg raug ntaus hauv lub rooj zaum tom qab, lawv xav tias nws yog Dirk ua. Raws li lawv sim ntes Dirk, nws tau tua ib zaug kawg - rau saum ntuj.
  
  Sam scrolled los ntawm tyrant daim ntawv teev npe, txiav txim siab hu sai sai ua ntej pov nws lub xov tooj ntawm tes kom tsis txhob raug taug qab. Lub npe uas nws tab tom nrhiav tau tshwm sim hauv daim ntawv teev npe, thiab nws pab tsis tau tab sis siv nws lub nrig huab cua los ua li ntawd. Nws hu tus xov tooj thiab tos kev ntxhov siab, teeb ib lub luam yeeb, thaum hu tau teb.
  
  "Detlef! Nov yog Sam. "
  
  
  Tshooj 34
  
  
  Nina tsis tau pom Perdue txij li thaum nws ntaus nws hauv lub tuam tsev nrog nws lub xov tooj cua ob hnub ua ntej. Txawm li cas los xij, nws tsis paub tias lub sijhawm tau dhau mus npaum li cas txij thaum ntawd los, tab sis los ntawm nws lub xeev hnyav, nws paub tias qee lub sijhawm tau dhau mus. Cov hlwv me me tsim rau ntawm nws daim tawv nqaij, thiab nws cov hlab ntsha tawg ua rau nws kov tsis tau dab tsi. Hnub dhau los, nws tau sim hu rau Milla ob peb zaug, tab sis tus neeg ruam Perdue tau sib xyaw cov xov hlau thiab tso nws nrog lub cuab yeej uas tuaj yeem ua suab nrov dawb.
  
  "Tsuas yog ib qho! Tsuas yog muab rau kuv ib lub channel, koj ib qho shit," nws quaj ntsiag to hauv kev ntxhov siab thaum nws txuas ntxiv nias lub pob hais lus. Tsuas yog lub suab nrov dawb txuas ntxiv mus. "Kuv lub roj teeb yuav ploj sai sai," nws yws. "Milla, tuaj rau hauv. Thov. Leej twg? Thov koj tuaj hauv!" Nws caj pas kub thiab nws tus nplaig o, tab sis nws tuav. "Au kuv tus Vajtswv, tib neeg uas kuv tuaj yeem tiv nrog lub suab dawb yog dab!" - Nws qw hauv kev poob siab, rhuav nws caj pas. Tab sis Nina tsis quav ntsej ntxiv lawm.
  
  Cov ntxhiab tsw ntawm ammonia, thee thiab kev tuag ua rau nws nco qab tias ntuj txiag teb tsaus yog ze dua li nws ua pa kawg. "Cia li! Cov neeg tuag! Tuag... fucking Ukrainians... tuag cov neeg ntawm Russia! Liab Tuag, nkag! Xaus!"
  
  Hopelessly poob rau hauv qhov tob ntawm Chernobyl, nws hysterical cackling echoed los ntawm ib tug underground system uas lub ntiaj teb no tsis nco qab txog kaum xyoo dhau los. Txhua yam tsis muaj qab hau nyob hauv nws lub taub hau. Nco flashed thiab faded nrog rau cov kev npaj rau yav tom ntej, tig mus rau lucid npau suav phem. Nina plam nws lub siab sai dua li nws poob nws txoj sia, yog li ntawd nws cia li luag.
  
  "Kuv tseem tsis tau tua koj?" - Nws hnov ib qho kev hem thawj uas paub hauv qhov tsaus ntuj.
  
  "Purdue?" nws snored.
  
  "Yog".
  
  Nws tuaj yeem hnov nws lunge, tab sis nws poob tag nrho cov kev xav ntawm nws ob txhais ceg. Tsiv lossis khiav tawm tsis muaj kev xaiv ntxiv lawm, yog li Nina kaw nws lub qhov muag thiab tos txais qhov kawg ntawm nws qhov mob. Cov yeeb nkab steel nqes los ntawm nws lub taub hau, tab sis nws tus mob migraine tau ua rau nws lub pob txha taub hau, yog li cov ntshav sov tsuas tickled nws lub ntsej muag. Lwm lub tshuab xav tau, tab sis nws yeej tsis tuaj. Nina daim tawv muag hnyav zuj zus, tab sis ib pliag nws pom lub teeb ci ntsa iab thiab hnov lub suab ntawm kev ua phem.
  
  Nws pw nyob ntawd, tos tuag, tab sis hnov Perdue scurrying mus rau hauv qhov tsaus ntuj zoo li ib tug kab laum kom tau deb ntawm tus txiv neej uas sawv tawm ntawm qhov ncav cuag ntawm nws qhov kaj. Nws leaned Nina, maj mam nqa nws rau hauv nws txhais tes. Nws kov ua rau nws daim tawv nqaij hlwv, tab sis nws tsis quav ntsej. Ib nrab tsaug zog, ib nrab tsis muaj sia, Nina xav tias nws nqa nws mus rau lub teeb ci saum nws lub taub hau. Nws ua rau nws nco txog cov dab neeg ntawm cov neeg tuag uas pom lub teeb dawb saum ntuj ceeb tsheej, tab sis nyob rau hauv qhov hnyav dawb ntawm nruab hnub nrig sab nraum lub qhov ncauj qhov dej, Nina paub txog nws tus Cawm Seej.
  
  "Tus poj ntsuam," nws sighed.
  
  "Nyob zoo, zib mu," nws luag nyav. Nws txhais tes tattered stroked nws lub qhov khoob qhov muag uas nws tau stabbed nws, thiab nws pib quaj. "Tsis txhob txhawj," nws hais. "Kuv poob txoj kev hlub ntawm kuv lub neej. Lub qhov muag tsis muaj dab tsi piv rau qhov no. "
  
  Thaum nws muab dej tshiab rau sab nraud, nws piav qhia tias Sam hu nws, tsis paub tias nws tsis nrog nws thiab Perdue lawm. Sam muaj kev nyab xeeb, tab sis nws hais kom Detlef nrhiav nws thiab Perdue. Detlef siv nws qhov kev ruaj ntseg thiab kev soj ntsuam kev cob qhia rau triangulate xov tooj cua teeb liab los ntawm Nina lub xov tooj ntawm tes hauv Volvo mus txog thaum nws muaj peev xwm txiav txim siab nws qhov chaw nyob hauv Chernobyl.
  
  "Milla tuaj online dua, thiab kuv tau siv Kirill's BW kom lawv paub tias Sam muaj kev nyab xeeb ntawm Kemper thiab nws lub hauv paus," nws hais rau nws thaum nws rub nws txhais caj npab. Nina luag ntxhi los ntawm daim di ncauj tawg, nws lub ntsej muag plua plav npog hauv daim tawv nqaij, hlwv thiab kua muag.
  
  "Tus poj ntsuam," nws nthuav tawm lo lus nrog nws tus nplaig o.
  
  "Yog?"
  
  Nina tau npaj ua kom tsis xis nyob, tab sis nws yuam nws tus kheej kom thov txim. "Kuv thov txim kuv tau siv koj daim npav rho nyiaj."
  
  
  Kazakh steppe - 24 teev tom qab
  
  
  Kemper tseem hlub nws lub ntsej muag disfigured, tab sis nws tsis tshua quaj txog nws. Lub Amber Room, zoo nkauj hloov mus rau hauv lub thoob dej yug ntses nrog cov hniav nyiaj hniav kub carvings thiab stunning ci daj amber nyob rau sab saum toj ntawm cov ntoo. Nws yog lub thoob dej yug ntses zoo nkauj nyob hauv nruab nrab ntawm nws cov suab puam fortress, txog 50 m nyob rau hauv txoj kab uas hla thiab 70 m nyob rau hauv qhov siab, piv rau lub thoob dej yug ntses Perdue tau khaws cia nyob rau hauv nws lub sij hawm nyob rau ntawd. Hnav khaub ncaws zoo li ib txwm, tus dab sophisticated sipped champagne thaum nws tos nws cov kws tshawb fawb los cais thawj cov kab mob uas tau cog rau hauv nws lub hlwb.
  
  Rau hnub thib ob, cua daj cua dub tau dhau los ntawm kev sib haum xeeb ntawm Lub Hnub Dub. Nws yog ib qho cua daj cua dub txawv txawv, txawv txawv rau lub sijhawm no ntawm lub xyoo, tab sis xob laim uas tshwm sim los ntawm qee lub sijhawm yog majestic thiab muaj zog. Kemper tsa muag ntsia saum ntuj thiab luag ntxhi. "Tam sim no kuv yog Vajtswv."
  
  Nyob rau hauv qhov deb, Misha Svechin's Il 76-MD cargo dav hlau tau tshwm sim los ntawm cov huab raging. Lub dav hlau 93-tuj barreled los ntawm turbulence thiab hloov tam sim no. Sam Cleave thiab Marco Strenski tau nyob hauv lub nkoj kom Misha lub tuam txhab. Npog thiab ruaj ntseg nyob rau hauv lub plab ntawm lub dav hlau yog peb caug chim ntawm sodium hlau, coated nyob rau hauv cov roj los tiv thaiv kev sib cuag nrog huab cua los yog dej - rau tam sim no. Cov khoom tsis muaj zog heev, siv nyob rau hauv reactors ua cov khoom siv hluav taws xob thiab cov khoom ua kom txias, muaj ob qhov tsis zoo. Nws ignited thaum sib cuag nrog huab cua. Nws tawg ntawm kev sib cuag nrog dej.
  
  "Ntawm no! Hauv qab no. Koj tsis tuaj yeem nco qhov no, "Sam hais rau Misha thaum Lub Hnub Dub tshwm sim. "Txawm tias nws lub thoob dej yug ntses tsis ncav cuag, cov nag no yuav ua txhua yam rau peb."
  
  "Yog lawm, comrade!" Marco luag. "Kuv yeej tsis tau pom qhov no ua tiav ntawm qhov loj me ua ntej. Tsuas yog nyob rau hauv chav kuaj nrog me me pea-loj npaum li cas ntawm sodium nyob rau hauv lub beaker. Nws yuav tshwm sim hauv YouTube. " Marco ib txwm yees duab txhua yam nws nyiam. Qhov tseeb, nws muaj cov lus nug txog cov video clips ntawm nws lub hard drive uas tau kaw hauv nws chav pw.
  
  Lawv taug kev ncig lub fortress. Sam flinched ntawm txhua qhov xob laim, vam tias nws yuav tsis ntaus lub dav hlau, tab sis cov neeg vwm vwm zoo li tsis ntshai thiab zoo siab. "Lub nruas puas yuav tawg los ntawm lub ru tsev steel?" nws nug Marco, tab sis Misha tsuas yog dov nws ob lub qhov muag.
  
  Ntawm qhov kev thim rov qab tom ntej, Sam thiab Marco tshem cov nruas ib qho los ntawm ib qho, thawb lawv tawm ntawm lub dav hlau kom poob qis thiab nrawm los ntawm lub ru tsev ntawm txoj kev. Cov hlau tsis hloov pauv yuav siv sijhawm li ob peb feeb thaum sib cuag nrog dej kom tawg thiab tawg, rhuav tshem cov txheej tiv thaiv ntawm Amber Room daim hlau thiab nthuav tawm plutonium rau qhov kub ntawm qhov tawg.
  
  Ib yam li lawv poob thawj kaum lub thoob, lub ru tsev nyob nruab nrab ntawm UFO-zoo li lub fortress poob, nthuav tawm lub tank nyob nruab nrab ntawm lub voj voog.
  
  "Zoo li no! Cia peb tus so ntawm lub tank, thiab tom qab ntawd peb yuav tsum tau txais lub ntuj raug txim tawm ntawm no sai sai!" Misha qw. Nws ntsia rau ntawm cov neeg khiav tawm thiab hnov Sam hais tias, "Kuv xav kom kuv pom Kemper lub ntsej muag ib zaug."
  
  Luag luag, Marco ntsia raws li cov sodium dissolving pib los. "Qhov no yog rau Yuri, koj Nazi bitch!"
  
  Misha coj tus tsiaj nyaum loj heev kom deb li deb tau hauv lub sijhawm luv luv uas lawv muaj kom lawv tuaj yeem tsaws ntau pua mais sab qaum teb ntawm thaj tsam cuam tshuam. Nws tsis xav nyob saum huab cua thaum lub foob pob tawm mus. Lawv tsaws tsuas yog 20 feeb tom qab ntawd hauv Kazaly. Los ntawm cov khoom Kazakh av lawv ntsia lub qab ntug nrog npias hauv lawv txhais tes.
  
  Sam vam tias Nina tseem muaj sia nyob. Nws vam tias Detlef tau tswj kom pom nws thiab nws tau txwv tsis pub tua Perdue tom qab Sam piav qhia tias Carrington tau tua Gabi thaum nyob hauv lub xeev hypnotic nyob rau hauv Kemper lub siab tswj.
  
  Lub ntuj saum toj saud ntawm Kazakh toj roob hauv pes yog daj raws li Sam ntsia tawm ntawm cov toj roob hauv pes uas tsis muaj zog, ua rau muaj cua daj cua dub, ib yam li hauv nws lub zeem muag. Nws tsis muaj lub tswv yim tias lub qhov dej uas nws pom Perdue yog qhov tseem ceeb, tsis yog rau Kazakhstan ib feem ntawm Sam txoj kev paub. Thaum kawg, zaj lus faj lem kawg tau muaj tseeb.
  
  xob laim ntaus cov dej hauv Amber Room lub tank, igniting txhua yam sab hauv. Lub zog ntawm thermonuclear tawg tau rhuav tshem txhua yam hauv nws lub vojvoog, ua rau Calihas lub cev ploj mus ib txhis. Raws li lub ci ntsa iab tig mus rau hauv lub mem tes uas ua rau lub ntuj ceeb tsheej, Misha, Sam thiab Marco tau saib thaum lub nceb huab mus txog cov vajtswv ntawm cosmos hauv kev zoo nkauj txaus ntshai.
  
  Sam tsa nws npias. "Dedicated rau Nina."
  
  
  END
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Preston W. Child
  Vaj Ntxwv Solomon's Diamonds
  
  
  Kuj los ntawm Preston William Child
  
  
  Wolfenstein Ice Station
  
  dej hiav txwv tob
  
  Lub hnub dub sawv
  
  Quest rau Valhalla
  
  Nazi kub
  
  Black Sun Conspiracy
  
  Scrolls ntawm Atlantis
  
  Library of Forbidden Books
  
  Odin's Tomb
  
  Tesla kev sim
  
  Lub xya zais cia
  
  Medusa Pob zeb
  
  lub Amber Room
  
  Babylonian daim npog qhov ncauj
  
  Fountain of Youth
  
  Vault ntawm Hercules
  
  Hunt rau Poob Nyiaj Txiag
  
  
  Paj huam
  
  
  
  "Twinkle, twinkle, me hnub qub,
  
  Kuv xav paub koj yog leej twg!
  
  Yog li siab tshaj lub ntiaj teb no
  
  Zoo li lub pob zeb diamond saum ntuj.
  
  
  Thaum lub hnub ci ntsa iab,
  
  Thaum tsis muaj dab tsi ci rau nws,
  
  Ces koj qhia koj me ntsis sparkle
  
  Lawv flicker thiab flicker txhua hmo.
  
  
  Ces tus neeg taug kev hauv qhov tsaus ntuj
  
  Ua tsaug rau koj lub txim me me,
  
  Nws yuav pom qhov twg mus,
  
  Yog tias koj tsis flicker li ntawd?
  
  
  Hauv lub ntuj xiav tsaus koj tuav,
  
  Lawv feem ntau saib ntawm kuv daim ntaub,
  
  Rau koj, tsis txhob kaw koj lub qhov muag,
  
  Txog thaum lub hnub sawv saum ntuj.
  
  
  Zoo li koj lub ci ntsa iab me me
  
  Illuminates tus neeg taug kev hauv qhov tsaus ntuj,
  
  Txawm kuv tsis paub koj yog leej twg
  
  Twinkle, twinkle, me hnub qub. "
  
  
  - Jane Taylor (Tsis Muaj Lub Hnub Qub, 1806)
  
  
  1
  Poob rau lub lighthouse
  
  
  Reichtisusis txawm ntau radiant tshaj Dave Perdue nco tau. Lub tsev loj loj ntawm lub tsev loj uas nws nyob rau ntau tshaj li ob xyoo caum, peb tus lej, ncav cuag lub ntuj unearthly ntawm Edinburgh, zoo li yog txuas lub vaj tsev nrog lub ntuj ceeb tsheej. Perdue lub kaus mom dawb ntawm cov plaub hau txav hauv qhov ua pa ntsiag to thaum yav tsaus ntuj thaum nws kaw lub qhov rooj ntawm lub tsheb thiab maj mam taug kev ntawm txoj kev tsheb mus rau nws lub qhov rooj.
  
  Tsis tau them nyiaj rau lub tuam txhab nws khaws cia lossis nqa nws lub nra, nws ob lub qhov muag tau coj nws qhov chaw nyob dua. Ntau lub hlis dhau mus txij li thaum nws raug yuam kom tawm ntawm nws tus neeg saib xyuas. Lawv kev nyab xeeb.
  
  "Hmm, koj tsis tau tshem kuv cov neeg ua haujlwm ib yam nkaus, puas yog koj, Patrick?" nws nug tiag tiag.
  
  Ib sab ntawm nws, Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Patrick Smith, Perdue tus neeg yos hav zoov yav dhau los thiab rov qab ua phooj ywg los ntawm British Secret Service, sighed thiab hais kom nws cov txiv neej kaw lub rooj vag qub txeeg qub teg rau hmo ntuj. "Peb khaws lawv rau peb tus kheej, David. Tsis txhob txhawj, "nws teb nyob rau hauv lub siab tus, sib sib zog nqus suab. "Tab sis lawv tsis lees paub ib qho kev paub lossis kev koom tes hauv koj cov dej num. Kuv vam tias lawv tsis cuam tshuam nrog peb cov kev tshawb fawb zoo txog kev khaws cia ntawm kev ntseeg thiab tsis muaj nqi ntawm koj thaj chaw. "
  
  "Txawm li cas los xij," Perdue pom zoo. "Cov neeg no yog kuv tsev neeg, tsis yog cov npoj yaig. Txawm hais tias lawv tsis raug tso cai kom paub tias kuv tab tom ua haujlwm li cas, qhov twg kuv cov patents tseem nyob, lossis kuv mus qhov twg thaum kuv mus ua lag luam. "
  
  "Yog, yog, peb ntseeg qhov no. Mloog, David, txij li thaum kuv tau ua raws li koj cov kev txav mus los thiab tso cov neeg ntawm koj txoj kev ... "nws pib, tab sis Perdue muab nws lub ntsej muag ntse.
  
  "Vim koj tig Sam tawm tsam kuv?" nws tawm tsam Patrick.
  
  Patrick qhov ua tsis taus pa ntes tau hauv nws lub caj pas, tsis tuaj yeem tsim qhov kev thov txim uas tsim nyog ntawm qhov tau tshwm sim ntawm ob leeg. "Kuv ntshai nws tseem ceeb dua rau peb txoj kev phooj ywg dua li kuv paub. Kuv yeej tsis xav kom tej yam tawg ntawm koj thiab Sam txog qhov no. Koj yuav tsum ntseeg kuv, "Patrick piav qhia.
  
  Nws yog nws qhov kev txiav txim siab nyob deb ntawm nws tus phooj ywg thaum yau, Sam Cleave, rau kev nyab xeeb ntawm nws tsev neeg. Kev sib cais yog qhov mob thiab tsim nyog rau Patrick, uas Sam nyiam hu ua Paddy, tab sis Sam txoj kev sib txuas nrog Dave Perdue tsis tu ncua rub tus neeg sawv cev MI6 tsev neeg mus rau hauv lub ntiaj teb txaus ntshai ntawm kev yos hav zoov rau relics los ntawm Thib Peb Reich thiab kev hem tiag tiag. Tom qab ntawd Sam tau raug yuam kom tso nws txoj kev nyiam nrog Perdue lub tuam txhab hauv kev pauv rau Patrick qhov kev pom zoo ib zaug ntxiv, tig Sam rau hauv lub mole uas tau kaw Perdue txoj hmoo thaum lawv mus ncig ua si mus nrhiav Vault ntawm Hercules. Tab sis Sam thaum kawg tau ua pov thawj nws txoj kev ncaj ncees rau Perdue los ntawm kev pab tus billionaire fake nws tus kheej tuag los tiv thaiv kev ntes los ntawm Patrick thiab MI6, tswj Patrick qhov kev quav tshuaj los pab nrhiav Perdue.
  
  Tom qab nthuav tawm nws cov xwm txheej rau Patrick Smith hauv kev sib pauv rau kev cawm dim los ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub, Perdue tau pom zoo los mus sim rau kev ua txhaum cai qub txeeg qub teg raug foob los ntawm tsoomfwv Ethiopian rau kev nyiag ib daim ntawv theej ntawm lub nkoj ntawm Kev Cog Lus los ntawm Axum. Dab tsi MI6 xav tau nrog Perdue cov cuab yeej yog dhau los ntawm Patrick Smith txoj kev nkag siab, raws li tsoomfwv lub chaw haujlwm tau saib xyuas Reichtisousis sai tom qab nws tus tswv tau tuag lawm.
  
  Nws tsuas yog thaum lub rooj sib hais luv luv hauv kev npaj rau lub rooj sib hais tseem ceeb ntawm lub tsev hais plaub uas Perdue muaj peev xwm los ua ke cov stains ntawm kev noj nyiaj txiag uas nws tau koom nrog Patrick hauv kev ntseeg siab thaum lub sijhawm nws tau ntsib qhov tseeb tsis zoo.
  
  "Koj puas paub tseeb tias MI6 yog tswj los ntawm Order of the Black Sun, David?" - Patrick nug hauv lub suab qis, ua kom nws cov neeg tsis hnov.
  
  "Kuv twv kuv lub koob npe nrov, kuv hmoov zoo thiab kuv lub neej rau nws, Patrick," Perdue teb tib yam. "Kuv cog lus rau Vajtswv, koj lub koom haum yog nyob rau hauv kev soj ntsuam ntawm ib tug neeg vwm."
  
  Thaum lawv taug kev pem hauv ntej ntawm lub tsev Perdue, lub qhov rooj qhib. Purdue cov neeg ua haujlwm hauv tsev tau sawv ntawm qhov chaw pib nrog lub ntsej muag iab, tos txais kev rov qab los ntawm lawv tus tswv. Lawv ua siab zoo tsis quav ntsej qhov kev puas tsuaj txaus ntshai hauv Perdue qhov tshwm sim tom qab ib lub lim tiam ntawm kev tshaib kev nqhis hauv chav tsim txom ntawm Black Sun matriarch, thiab lawv khaws cia lawv cov kev xav tsis thoob, nyab xeeb zais hauv qab lawv daim tawv nqaij.
  
  "Peb raided lub storeroom, tus tswv. Thiab koj lub bar tau raug ransacked thaum peb tab tom haus dej rau koj txoj hmoov zoo, "Johnny, ib tug ntawm Purdue tus neeg saib xyuas thiab ib tug neeg Irishman rau lub hauv paus.
  
  "Kuv tsis xav tau lwm txoj kev, Johnny." Perdue luag ntxhi thaum nws taug kev hauv nruab nrab ntawm kev npau taws ntawm nws cov neeg. "Cia li cia siab tias kuv tuaj yeem ntxiv cov khoom siv tam sim ntawd."
  
  Kev tos txais nws cov neeg ua haujlwm tsuas yog siv sijhawm ib pliag raws li lawv muaj tsawg tus lej, tab sis lawv txoj kev mob siab rau zoo li lub qhov muag qab zib uas tawm ntawm cov paj jasmine. Ntau tus neeg hauv nws qhov kev pabcuam zoo li tsev neeg, txhua tus nyiam lub siab, thiab lawv tau qhia Perdue qhov kev qhuas rau kev ua siab loj thiab nrhiav kev paub tas li. Tab sis tus neeg uas nws xav pom tshaj plaws tsis nyob ntawd.
  
  "Auj, Lily, Charles nyob qhov twg?" Perdue nug Lillian, nws tus kws ua zaub mov thiab cov lus ntxhi sab hauv. "Thov tsis txhob qhia kuv tias nws tau tawm haujlwm."
  
  Perdue yuav tsis muaj peev xwm qhia rau Patrick tias nws tus neeg saib xyuas Charles yog tus txiv neej lub luag haujlwm rau kev ceeb toom tsis ncaj rau Perdue tias MI6 tawm mus ntes nws. Qhov no yuav ua kom pom tseeb tias tsis muaj kev ntseeg tias tsis muaj cov neeg ua haujlwm Wrichtisousis koom nrog Purdue txoj kev lag luam. Hardy Butler kuj yog lub luag haujlwm rau kev teeb tsa kev tso tawm ntawm ib tug txiv neej uas raug ntes los ntawm Sicilian Mafia thaum lub sijhawm Hercules Expedition, qhia Charles lub peev xwm mus dhau qhov kev hu ua lub luag haujlwm. Nws ua pov thawj rau Perdue, Sam, thiab Dr. Nina Gould tias nws muaj txiaj ntsig ntau dua li tsuas yog hnav lub tsho nrog kev ua tub rog thiab nco txog txhua lub sijhawm ntawm Purdue daim ntawv qhia hnub txhua hnub.
  
  "Nws tau ploj mus ob peb hnub, tus tswv," Lily piav nrog lub ntsej muag tsis zoo.
  
  "Nws puas tau hu tub ceev xwm?" - Perdue nug tiag. "Kuv hais kom nws tuaj thiab nyob ntawm thaj av. Nws nyob qhov twg?"
  
  "Koj tawm mus tsis tau, David," Patrick hais rau nws. "Nco ntsoov, koj tseem raug kaw hauv tsev mus txog thaum peb lub rooj sib tham hnub Monday. Kuv yuav pom tias kuv tuaj yeem nres ntawm nws qhov chaw ntawm txoj kev mus tsev, puas yog?
  
  "Ua tsaug, Patrick," Perdue nodded. "Lillian yuav muab nws qhov chaw nyob rau koj. Kuv paub tseeb tias nws tuaj yeem qhia koj txhua yam koj xav paub, nyob ntawm nws lub khau loj, "nws hais, winking ntawm Lily. "Nyob zoo sawv daws. Kuv xav tias kuv yuav so haujlwm ntxov. Kuv nco kuv lub txaj."
  
  Tus tswv siab, emaciated Raichtisusis nce mus rau pem teb thib peb. Nws tsis pom tias muaj kev ntxhov siab txog kev rov qab los hauv nws lub tsev, tab sis MI6 cov txiv neej thiab nws cov neeg ua haujlwm tau ua rau qaug zog tom qab lub hlis nyuaj rau nws lub cev thiab lub siab. Tab sis raws li Perdue kaw nws lub qhov rooj chav pw thiab taug kev mus rau lub sam thiaj lub qhov rooj ntawm lwm sab ntawm lub txaj, nws lub hauv caug buckled. Tsis tshua muaj peev xwm pom los ntawm cov kua muag staining nws ob sab plhu, nws mus txog rau qhov tuav, txoj cai - lub rusty teeb meem uas nws ib txwm yuav tsum tig.
  
  Perdue cuam qhib lub qhov rooj thiab gasped ntawm lub moj tej tawg ntawm txias Scottish huab cua uas puv nws lub neej, lub neej tiag tiag; ib lub neej uas tsuas yog thaj av ntawm nws cov yawg koob muaj peev xwm muab tau. Txaus siab rau lub vaj loj loj nrog cov nyom zoo meej, cov tsev qub qub thiab cov hiav txwv nyob deb, Perdue quaj nws lub qhov muag mus rau cov ntoo qhib, spruces thiab ntoo thuv uas tiv thaiv nws lub vaj tam sim ntawd. Nws sobs ntsiag to thiab ua tsis taus pa ragged tau ploj mus nyob rau hauv lub rustling ntawm lawv saum thaum cua swayed lawv.
  
  Nws poob rau hauv lub hauv caug, tso cai rau ntuj txiag teb tsaus hauv nws lub siab, kev tsim txom ntuj txiag teb tsaus uas nws tau ntsib tsis ntev los no, kom haus nws. Ntshai, nws nias nws ob txhais tes rau hauv siab raws li nws tag nrho cov nchuav tawm, muffled nkaus xwb thiaj li tsis mus nyiam cov neeg mloog. Nws tsis xav txog dab tsi, tsis yog hais txog Nina. Nws tsis tau hais lossis xav lossis npaj lossis xav tsis thoob. Hauv qab lub ru tsev txuas ntxiv ntawm cov vaj tsev qub qub, nws tus tswv co co thiab quaj rau ib teev zoo, tsuas yog hnov. Perdue tsis lees paub txhua qhov kev sib cav ntawm qhov laj thawj thiab xaiv qhov kev xav xwb. Txhua yam mus zoo li qub, tshem tawm ob peb lub lis piam dhau los ntawm nws lub neej.
  
  Nws lub qhov muag xiav lub teeb thaum kawg qhib nrog kev nyuaj los ntawm hauv qab lub hau o; nws tau ntev txij li nws tau tshem nws lub tsom iav. Tias qab loog los ntawm sweltering cleansing caressed nws raws li nws sobs tsawg thiab ua muffled ntau. Cov huab saum toj no zam txim rau ob peb nyob ntsiag to flickers ntawm brightness. Tab sis cov dej noo hauv nws ob lub qhov muag thaum nws ntsia lub ntuj hmo ntuj tig txhua lub hnub qub rau hauv qhov muag tsis pom kev, lawv cov kab ntev ntev sib cuam tshuam ntawm cov ntsiab lus uas cov kua muag hauv nws ob lub qhov muag stretched lawv unnaturally.
  
  Ib lub hnub qub shooting tau txais nws lub siab. Lawv swept thoob plaws lub vault ntawm ntuj ceeb tsheej nyob rau hauv ntsiag to chaos, plummeting nyob rau hauv ib tug tsis paub kev taw qhia, tsuas yog yuav tsum nco ntsoov mus ib txhis. Perdue xav tsis thoob los ntawm qhov pom. Txawm hais tias nws tau pom ntau zaus dhau los, qhov no yog thawj zaug uas nws tau pom qhov txawv ntawm lub hnub qub tuag. Tab sis nws tsis yog lub hnub qub, puas yog? Nws xav txog tias kev npau taws thiab kev poob qis yog Lucifer txoj hmoo - qhov nws hlawv thiab qw ntawm nws txoj kev nqes, rhuav tshem, tsis tsim thiab thaum kawg tuag ib leeg, qhov chaw uas cov neeg saib lub caij nplooj zeeg nrog indifference perceived nws yog lwm yam uas ntsiag to tuag.
  
  Nws ob lub qhov muag ua raws nws txoj kev mus rau hauv ib co amorphous chamber nyob rau sab qaum teb Hiav txwv kom txog rau thaum nws tus Tsov tus tw tshuav lub ntuj uncolored, rov qab mus rau nws li qub, zoo li qub. Xav tias muaj kev sib sib zog nqus melancholy, Perdue paub dab tsi cov vajtswv tau qhia nws. Nws kuj tau poob los ntawm cov txiv neej muaj zog, tig mus rau hauv plua plav tom qab ua yuam kev ntseeg nws txoj kev zoo siab mus ib txhis. Tsis tau ua ntej nws yog tus txiv neej nws tau dhau los, ib tug txiv neej uas tsis muaj dab tsi zoo li Dave Perdue nws paub. Nws yog ib tug neeg txawv txawv nyob rau hauv nws lub cev, ib zaug ib lub hnub qub ci tab sis tig mus rau hauv qhov chaw ntsiag to nws tsis paub. Txhua yam nws muaj peev xwm cia siab yog kev hwm ntawm ob peb tus uas tau tsa saum ntuj los saib nws lub caij nplooj zeeg, siv sijhawm ib pliag ntawm lawv lub neej los txhawb nws lub caij nplooj zeeg.
  
  "Kuv xav tias koj yog leej twg," nws hais softly, involuntarily, thiab kaw nws ob lub qhov muag.
  
  
  2
  Stepping ntawm nab
  
  
  "Kuv tuaj yeem ua tau, tab sis kuv yuav xav tau cov khoom siv tshwj xeeb thiab tsawg heev," Abdul Raya hais rau nws lub npe. "Thiab kuv yuav xav tau lawv rau plaub hnub tom ntej no; txwv tsis pub kuv yuav tau txiav peb qhov kev pom zoo. Koj pom, madam, muaj lwm tus neeg tau tos kuv. "
  
  "Lawv puas muab nqi ze rau kuv?" Tus poj niam nug Abdul. "Vim tias qhov kev nplua nuj no tsis yooj yim rau kev ntaus lossis them nyiaj, koj paub."
  
  "Yog tias koj tso cai rau kuv ua siab tawv, madam," tus neeg tawv tawv tawv tawv luag ntxhi, "piv, koj tus nqi yuav raug suav tias yog khoom plig."
  
  Tus poj niam tau nplawm nws, ua rau nws txaus siab heev uas nws yuav raug yuam kom ua raws. Nws paub tias nws txoj kev ua txhaum cai yog ib qho cim zoo thiab nws yuav ua rau nws lub cev nqaij daim tawv txaus kom tau raws li nws xav tau thaum nws dag nws kom ntseeg tias nws muaj cov neeg siv nyiaj ntau dua tos nws tuaj txog ntawm Belgium. Tab sis Abdul tsis tau dag tag nrho txog nws lub peev xwm los ntawm kev khav theeb txog lawv, vim hais tias cov txuj ci uas nws zais los ntawm nws cov qhab nia yog lub tswv yim puas tsuaj ntau kom nkag siab. Qhov no nws yuav tuav ze ntawm nws lub hauv siab, qab nws lub siab, mus txog rau thaum lub sijhawm qhib.
  
  Nws tsis tau tawm tom qab nws tawm hauv chav nyob tsaus nti ntawm nws lub tsev luxurious, tab sis tseem zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim, rub nws lub luj tshib ntawm lub mantelpiece hauv qhov chaw tsaus liab, tawg tsuas yog cov roj pleev xim rau hauv kub thiab ob lub siab carved antique. rooj ntawm ntoo qhib thiab ntoo thuv ntawm qhov nkag mus rau hauv chav tsev. Qhov hluav taws kub hauv qab nws lub tsho tau tawg nrog kev mob siab rau, tab sis Abdul tsis tau xyuam xim rau qhov kub hnyiab uas kub hnyiab tau nws txhais ceg.
  
  "Yog li koj xav tau dab tsi?" Tus poj niam chuckled thaum nws rov qab los sai sai tom qab tawm hauv chav, seething nrog npau taws. Nyob rau hauv nws txhais tes bejeweled nws tuav ib tug ornate phau ntawv, npaj los sau cia cov alchemist thov. Nws yog ib tug ntawm ob tug neeg uas nws tau mus cuag tau zoo. Hmoov tsis zoo rau Abdul, feem ntau cov neeg nyob sab Europe siab muaj kev txawj ntse hauv kev ntsuas tus cwj pwm thiab xa nws sai sai rau nws txoj kev. Ntawm qhov tod tes, cov neeg zoo li Madame Chantal tau yooj yim raug ntes vim yog ib qho zoo uas tib neeg nyiam nws xav tau hauv lawv cov neeg raug tsim txom - qhov zoo ntawm cov neeg uas ib txwm pom lawv tus kheej ntawm ntug dej hiav txwv: kev poob siab.
  
  Rau nws, nws tsuas yog tus kws tshaj lij ntawm cov hlau muaj txiaj ntsig, tus kws tshaj lij ntawm cov khoom zoo nkauj thiab tshwj xeeb ntawm cov kub thiab nyiaj, lawv cov pob zeb muaj txiaj ntsig tau tsim hauv kev ua haujlwm zoo nkauj. Madame Chantal tsis muaj lub tswv yim tias nws kuj yog tus tsim txiaj ntawm kev dag ntxias, tab sis nws qhov kev tsis txaus siab rau cov khoom kim heev thiab kev nplua nuj ua rau nws tsis pom kev rau txhua qhov kev tshwm sim uas nws yuav tau tso cai los ntawm nws lub npog ntsej muag.
  
  Nrog kev txawj ntse heev rau sab laug, nws sau cov pob zeb uas nws xav tau los ua kom tiav cov haujlwm uas nws ntiav nws rau. Nws sau nrog ib tug calligrapher txhais tes, tab sis nws spelling yog txaus ntshai. Txawm li cas los xij, hauv nws lub siab xav ua kom dhau nws cov phooj ywg, Madame Chantal yuav ua txhua yam nws yuav tsum ua kom ua tiav yam uas muaj nyob hauv nws daim ntawv teev npe. Tom qab nws ua tiav, nws saib hauv daim ntawv teev npe. Frowning txawm tob dua nyob rau hauv cov duab ntxoov ntxoo ntawm lub qhov cub, Madame Chantal tau ua pa tob thiab ntsia tus txiv neej siab uas ua rau nws nco txog yogi lossis qee qhov kev ntseeg tsis pub leej twg paub.
  
  "Thaum twg koj xav tau qhov no los ntawm?" - nws nug sharply. "Thiab kuv tus txiv yuav tsum tsis paub. Peb yuav tsum tau ntsib dua ntawm no dua vim nws tsis kam nqis los rau ntawm thaj av no. "
  
  "Kuv yuav tsum nyob hauv Belgium tsawg dua ib lub lim tiam, madam, thiab thaum lub sijhawm ntawd kuv yuav tsum ua kom tiav koj qhov kev txiav txim. Peb tsis muaj sijhawm ntau, uas txhais tau hais tias kuv yuav xav tau cov pob zeb diamond sai li sai tau thaum koj tuaj yeem muab tso rau hauv koj lub hnab nyiaj, "nws luag nyav. Nws lub qhov muag khoob tau tsau rau ntawm nws thaum nws daim di ncauj ntxhi ntxhi. Madame Chantal pab tsis tau tab sis koom nrog nws nrog ib tug kab laug sab suab puam, nyem nws tus nplaig thaum nws lub ntsej muag tseem pob zeb.
  
  Repulsion-compulsion. Qhov ntawd yog qhov nws hu ua. Nws ntxub tus tswv txawv txawv no, uas kuj tau lees tias nws yog ib tus kws txawj ua khawv koob, tab sis vim qee yam nws tsis tuaj yeem tiv taus nws. Tus Fabkis aristocrat tsis tuaj yeem tshem nws ob lub qhov muag ntawm Abdul thaum nws tsis saib, txawm hais tias nws ntxub nws hauv txhua txoj kev. Xijpeem, nws qhov kev qias neeg, qhov zoo tshaj plaws grunts thiab cov ntiv tes tsis zoo li tus ntiv tes fascinated nws mus rau qhov kev xav.
  
  Nws sawv hauv qhov hluav taws kub, ua ib qho duab ntxoov ntxoo grotesque uas tsis deb ntawm nws tus kheej daim duab ntawm phab ntsa. Lub qhov ntswg nkhaus ntawm nws lub ntsej muag pob txha ua rau nws zoo li ib tug noog - tej zaum yog ib tug me me noog. Abdul lub qhov muag nqaim-teeb tsaus nti tau muab zais nyob rau hauv ze li ntawm cov plaub muag tsis muaj plaub hau, hauv kev nyuaj siab tob uas tsuas yog ua rau nws cov pob txha loj dua. Coarse thiab greasy, nws cov plaub hau dub tau rub rov qab rau hauv ib lub ponytail, thiab ib lub pob ntseg me me adorned nws sab laug pob ntseg.
  
  Nws tsis hnov tsw thiab cov txuj lom, thiab thaum nws hais los yog luag nyav, txoj kab ntawm nws daim di ncauj tsaus ntuj nti tau tawg ntawm cov hniav zoo meej. Madame Chantal pom nws cov ntxhiab tsw qab; Nws tsis tuaj yeem qhia tau tias nws yog Falau lossis Phantasm. Nws paub tseeb txog ib yam: tus kws ua khawv koob thiab alchemist muaj qhov tsis txaus ntseeg, tsis tau tsa nws lub suab lossis qhia tias nws tau txav nws txhais tes. Qhov no ua rau nws ntshai thiab ua rau muaj kev ntxub ntxaug ntau ntxiv rau nws.
  
  "Celeste?" nws chim thaum nws nyeem lub npe paub ntawm daim ntawv nws muab rau nws. Nws lub ntsej muag ntxeev siab rau qhov kev ntxhov siab uas nws xav tias tau txais lub pov haum. Ci ntsa iab zoo li zoo nkauj emeralds hauv qhov hluav taws kub, Madame Chantal ntsia rau hauv Abdul ob lub qhov muag. "Mr. Raya, Kuv ua tsis tau. Kuv tus txiv pom zoo muab "Celeste" rau lub Louvre. Sim kho nws qhov kev ua yuam kev, txawm hais tias nws tuaj yeem tau txais nws qhov nws xav tau, nws ntsia thiab hais tias, "Kuv muaj peev xwm tuav tau ob leeg, tab sis tsis yog qhov no."
  
  Abdul tsis pom muaj kev txhawj xeeb txog qhov tsis zoo. Maj mam khiav nws txhais tes hla nws lub ntsej muag, nws luag ntxhi serenely. "Kuv vam tias koj hloov siab, madam. Nws yog txoj cai ntawm cov poj niam zoo li koj tuav cov txiv neej zoo nyob hauv xib teg ntawm koj txhais tes. " Raws li nws gracefully nkhaus ntiv tes nrum duab ntxoov ntxoo rau ntawm nws cov tawv nqaij ncaj ncees, tus aristocrat hnov cov dej khov maj nrawm ntawm nws lub ntsej muag. Sai sai so nws lub ntsej muag, uas tau khiav txias, nws tshem nws caj pas thiab rub nws tus kheej ua ke. Yog hais tias nws faltered tam sim no, nws yuav plam nws nyob rau hauv lub hiav txwv ntawm cov neeg txawv teb chaws.
  
  "Tom qab ob hnub. Ntsib kuv ntawm no hauv chav nyob. Kuv tus pab paub koj thiab yuav tos koj, "nws hais, tseem tshee hnyo los ntawm qhov txaus ntshai uas tshwm sim hla nws lub ntsej muag ib pliag. "Kuv yuav tau txais Celeste, Mr. Raya, tab sis koj zoo dua tsim nyog kuv qhov teeb meem."
  
  Abdul hais tsis muaj dab tsi ntxiv. Nws tsis xav tau.
  
  
  3
  Ib kov ntawm rhiab
  
  
  Thaum Perdue sawv rau hnub tom qab, nws xav zoo li crap, tiaj thiab yooj yim. Qhov tseeb, nws tsis nco qab txog lub sijhawm kawg uas nws tau quaj tiag tiag, thiab txawm hais tias nws hnov mob tom qab ntxuav, nws ob lub qhov muag puffy thiab kub hnyiab. Kom paub tseeb tias tsis muaj leej twg paub dab tsi ua rau nws tus mob, Perdue haus peb lub hlis twg ntawm ib lub raj mis ntawm Southern Moonshine uas nws khaws cia nruab nrab ntawm nws cov ntawv ntshai heev ntawm lub txee ze ntawm lub qhov rais.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, tus txiv neej laus, koj saib zoo rau tus tramp," Perdue qw, saib nws qhov kev xav hauv daim iav chav dej. "Qhov no tshwm sim li cas? Tsis txhob qhia kuv, tsis txhob, "nws sighed. Thaum nws taug kev deb ntawm daim iav mus qhib cov kais dej da dej, nws tseem yws yws zoo li tus txiv neej laus laus. Haum raws li nws lub cev zoo li muaj hnub nyoog ib puas xyoo dhau ib hmo. "Kuv paub. Kuv paub tias nws tshwm sim li cas. Koj tau noj cov zaub mov tsis raug, vam tias koj lub plab tuaj yeem siv tshuaj lom, tab sis koj tau raug tshuaj lom. "
  
  Nws cov khaub ncaws poob ntawm nws zoo li lawv tsis paub nws lub cev, khawm nws ob txhais ceg ua ntej nws nce tawm ntawm cov ntaub uas nws lub khaub ncaws tau dhau los txij li thaum nws poob tag nrho qhov hnyav hauv lub qhov taub ntawm "Niam" lub tsev. Nyob rau hauv cov kwj dej ntawm cov dej sov, Perdue thov Vajtswv yam tsis muaj kev ntseeg, nrog kev ris txiaj yam tsis muaj kev ntseeg thiab kev khuv leej rau txhua tus uas tsis paub txog cov khoom kim heev ntawm cov kav dej hauv tsev. Thaum nws ua kev cai raus dej hauv da dej, nws tau tshem nws lub siab kom tshem tawm lub nra uas ua rau nws nco qab tias nws txoj kev txom nyem ntawm Yauxej Karsten txhais tes tau dhau los lawm, txawm tias nws ua si nws daim npav maj mam thiab ceev faj. Nyob rau hauv nws lub tswv yim, Oblivion tau underrated vim hais tias nws yog xws li ib tug zoo kawg nkaus chaw nkaum nyob rau hauv lub sij hawm muaj teeb meem, thiab nws xav xav tias oblivion poob rau nws.
  
  Muaj tseeb rau nws txoj kev txom nyem lig, Perdue, txawm li cas los xij, tsis txaus siab rau nws ntev ua ntej lub khob ntawm lub qhov rooj cuam tshuam nws txoj kev kho mob.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" nws hu nws tus dej ntws.
  
  "Koj noj tshais, tus tswv,"nws hnov los ntawm lwm sab ntawm lub qhov rooj. Perdue perked thiab tso tseg nws txoj kev npau taws ntsiag to ntawm tus hu.
  
  "Charles?" nws nug.
  
  "Yes, sir?" Charles teb.
  
  Perdue luag ntxhi, zoo siab uas tau hnov lub suab paub ntawm nws tus neeg saib xyuas dua, lub suab nws tau mob siab rau thaum nws xav txog nws lub sijhawm tuag hauv lub qhov taub; ib lub suab nws xav tias nws yuav tsis hnov dua. Tsis xav txog ob zaug, tus neeg muaj nyiaj txiag nyuaj siab tau dhia tawm sab nraum nws da dej thiab rub lub qhov rooj qhib. Tus txiv neej tsis meej pem kiag li sawv nrog lub ntsej muag poob siab thaum nws tus thawj coj liab qab puag nws.
  
  "Au tus Tswv, tus txiv neej laus, kuv xav tias koj ploj lawm!" Perdue luag ntxhi, tso tus txiv neej los tuav tes. Hmoov zoo, Charles tau mob siab rau kev tshaj lij, tsis quav ntsej Purdue's bagpipes thiab tswj hwm qhov kev coj cwj pwm tsis zoo uas cov neeg Askiv ib txwm khav txog.
  
  "Tau me ntsis ntawm nws, tus tswv. Txhua yam yog zoo tam sim no, ua tsaug, "hais Charles Perdue. "Koj puas xav noj hauv koj chav lossis hauv qab nrog," nws hais me ntsis, "MI6 neeg?"
  
  "Tej zaum ntawm no. Ua tsaug, Charles, "Perdue teb, paub tias nws tseem tab tom tuav tes nrog tus txiv neej nrog lub kaus mom lub ntsej muag ntawm lub ntsej muag.
  
  Charles nodded. "Zoo heev, sir."
  
  Raws li Perdue rov qab mus rau chav dej kom chais thiab tshem tawm cov hnab zais hauv qab nws ob lub qhov muag, tus neeg saib xyuas tau tshwm sim los ntawm tus tswv chav pw, luag ntxhi rau lub cim xeeb ntawm nws qhov kev zoo siab, liab qab qhov chaw ua haujlwm. Nws yog ib qho zoo kom tsis nco qab, nws xav, txawm tias qhov no.
  
  "Nws hais li cas?" - Lily nug thaum Charles nkag mus hauv chav ua noj. Qhov chaw tsw ntxhiab ntawm cov qhob cij ci tshiab thiab cov qe scrambled, faintly overpowered los ntawm aroma ntawm strained kas fes. Tus ntxim nyiam tab sis xav paub lub taub hau ua noj wrung nws txhais tes hauv qab chav ua noj phuam thiab ntsia tsis pom kev ntawm tus neeg saib xyuas, tos kom teb.
  
  "Lillian," nws yws thaum xub thawj, khaus li ib txwm los ntawm nws txoj kev xav. Tab sis tom qab ntawd nws paub tias nws, ib yam nkaus, nco tus tswv ntawm lub tsev thiab nws muaj txhua txoj cai los xav tias tus txiv neej thawj lo lus rau Charles yog dab tsi. Qhov kev tshuaj xyuas no, sai sai hauv nws lub taub hau, softened nws ntsia.
  
  Charles teb tias "Nws zoo siab heev uas tau nyob ntawm no dua," Charles teb.
  
  "Nws puas yog qhov nws hais?" - nws nug maj.
  
  Charles coj kom zoo dua lub sijhawm. "Tsis muaj ntau lo lus, txawm hais tias nws gestures thiab lub cev lus qhia nws zoo siab heev." Nws sim desperately tsis luag ntawm nws tus kheej cov lus, elegantly worded los qhia qhov tseeb thiab whimsy.
  
  "Huag, qhov no zoo heev," nws luag nyav, mus rau lub buffet kom tau ib lub phaj rau Perdue. "Qe thiab hnyuv ntxwm?"
  
  Uncharacteristically rau tus neeg saib xyuas, nws tawg tawm luag, uas yog ib qho kev hloov zoo ntawm nws tus cwj pwm zoo li qub. me ntsis tsis meej pem, tab sis luag ntxhi ntawm nws cov tshuaj tiv thaiv txawv txawv, nws sawv tos rau kev pom zoo ntawm pluas tshais thaum tus neeg ncaws pob tawg rau hauv kev luag.
  
  "Kuv yuav coj qhov ntawd raws li yog," nws giggled. "Kuv tus Vajtswv, kuv tus tub, ib yam dab tsi funny heev yuav tsum tau tshwm sim rau koj kom tso koj lub zog." Nws muab ib lub phaj thiab muab tso rau ntawm lub rooj. "Saib koj! Koj tsuas yog cia txhua yam nyob hauv. "
  
  Charles ob zaug nrog luag, ntsoos tawm ntawm cov pobzeb alcove ntawm ib sab ntawm lub qhov cub hlau uas ua rau lub kaum sab xis ntawm lub qhov rooj. "Kuv thov txim, Lillian, tab sis kuv tham tsis tau txog qhov tshwm sim. Nws yuav yog qhov tsis ncaj ncees, koj nkag siab. "
  
  "Kuv paub," nws luag nyav, npaj cov hnyuv ntxwm thiab scrambled qe ntawm ib sab ntawm Purdue's soft toast. "Tau kawg kuv yuav tuag kom paub tias muaj dab tsi tshwm sim, tab sis lub sijhawm no kuv tsuas yog txiav txim siab pom koj luag. Qhov ntawd txaus los ua rau kuv hnub. "
  
  Zoo siab tias lub sijhawm no tus poj niam laus tau tso siab rau nws kom paub cov ntaub ntawv, Charles patted nws ntawm lub xub pwg nyom thiab rub nws tus kheej ua ke. Nws nqa ib lub tais thiab muab cov zaub mov tso rau ntawm nws, pab nws nrog kas fes, thiab thaum kawg khaws cov ntawv xov xwm coj Perdue rau pem hauv ntej. Xav ua kom ntev Charles txoj kev tsis sib haum xeeb ntawm tib neeg, Lily yuav tsum tsis txhob rov hais dua qhov uas tau liam nws thaum nws tawm hauv chav ua noj. Nws ntshai nws yuav tso lub tais, thiab nws hais yog lawm. Nrog rau qhov pom ntawd tseem pom tseeb hauv nws lub siab, Charles yuav tawm hauv pem teb tsis txaus yog tias nws tau ceeb toom nws.
  
  Thoob plaws hauv thawj pem teb ntawm lub tsev, Kev Pabcuam zais cia pawns dej nyab Reichtisousis nrog lawv lub xub ntiag. Charles tsis muaj dab tsi tawm tsam cov neeg uas ua haujlwm rau kev pabcuam kev txawj ntse feem ntau, tab sis qhov tseeb tias lawv tau nyob rau ntawd ua rau lawv tsis muaj dab tsi ntau tshaj li cov neeg ua phem txhaum cai tau nyiaj los ntawm lub nceeg vaj cuav. Lawv tsis muaj cai nyob ntawd, thiab txawm hais tias lawv tsuas yog ua raws li cov lus txib, cov neeg ua haujlwm tsis tuaj yeem tso lawv lub zog me me thiab tsis muaj zog ua si thaum lawv tau tso tseg kom saib xyuas tus kws tshawb fawb billionaire, ua raws li lawv yog cov tub sab. .
  
  Kuv tseem tsis tuaj yeem nkag siab tias tub rog txawj ntse tuaj yeem txuas lub tsev no li cas thaum tsis muaj kev hem thawj tub rog thoob ntiaj teb nyob ntawm no, Charles xav thaum nws nqa lub tais mus rau Perdue chav. Thiab tseem nws paub tias txhua qhov no yuav tsum tau pom zoo los ntawm tsoomfwv, yuav tsum muaj qee qhov laj thawj phem - lub tswv yim tseem ceeb dua. Yuav tsum muaj ib yam dab tsi ntxiv, thiab nws yuav mus rau hauv qab ntawm nws, txawm tias nws yuav tsum tau txais cov ntaub ntawv los ntawm nws tus kwv tij dua. Charles cawm Perdue lub sijhawm kawg uas nws coj nws tus kwv tij ntawm nws cov lus. Nws hais tias nws tus kwv tij tuaj yeem muab tus neeg saib xyuas nrog ob peb ntxiv yog tias nws txhais tau tias nws txhais tau li cas.
  
  "Hav Charlie, nws puas tseem nyob?" - ib tug ntawm cov operative nug cheerfully.
  
  Charles tsis quav ntsej nws. Yog tias nws yuav tsum teb rau leej twg, nws yuav tsis muaj lwm yam tshaj li Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith. Txog tam sim no nws tau ntseeg siab tias nws tus thawj coj tau tsim kev sib raug zoo ntawm tus kheej nrog tus neeg saib xyuas. Thaum nws mus txog Perdue lub qhov rooj, txhua qhov kev lom zem tso tseg nws thiab nws rov qab mus rau nws tus kheej ruaj khov thiab mloog lus.
  
  "Koj noj tshais, tus tswv,"nws hais ntawm lub qhov rooj.
  
  Perdue qhib lub qhov rooj nyob rau hauv ib tug txawv kiag li guise. Hnav ris tsho hauv chinos, Moschino loafers thiab lub tsho dawb khawm-down nrog lub tes tsho dov mus rau nws lub luj tshib, nws teb lub qhov rooj rau nws tus neeg saib xyuas. Thaum Charles nkag mus, nws hnov Perdue sai sai kaw qhov rooj tom qab nws.
  
  "Kuv yuav tsum tham nrog koj, Charles," nws hais hauv lub suab qis. "Puas muaj leej twg raws koj ntawm no?"
  
  "Tsis yog, tus tswv, raws li kuv paub, tsis yog," Charles teb ncaj ncees, tso lub tais rau ntawm lub rooj ntoo qhib Perdue uas qee zaum nws nyiam brandy thaum yav tsaus ntuj. Nws ncaj nws lub tsho thiab tuav nws txhais tes rau ntawm nws xub ntiag. "Kuv tuaj yeem ua dab tsi rau koj, tus tswv?"
  
  Perdue ntsia qus nyob rau hauv lub qhov muag, txawm hais tias nws lub cev lus qhia tias nws tau tseg thiab ntxias. Txawm hais tias nws nyuaj npaum li cas los ua kom pom tseeb thiab ntseeg siab, nws tsis tuaj yeem dag nws tus neeg saib xyuas. Charles tau paub Purdue mus ib txhis. Nws tau pom nws nyob rau hauv ntau txoj kev nyob rau hauv lub xyoo, los ntawm maddened npau taws nyob rau hauv lub obstacles ntawm science mus rau cheerfulness thiab majeness nyob rau hauv lub caj npab ntawm ntau tus poj niam nplua nuj. Nws tuaj yeem qhia ib yam dab tsi cuam tshuam Perdue, ib yam dab tsi ntau dua li lub rooj sib hais looming.
  
  "Kuv paub nws yog koj tus uas hais rau Dr. Gould tias Lub Chaw Pabcuam Tiv Thaiv yuav ntes kuv, thiab kuv ua tsaug rau kuv lub siab rau kev ceeb toom rau nws, tab sis kuv yuav tsum paub, Charles," nws hais nrawm nroos , "Kuv yuav tsum paub tias koj paub li cas txog qhov no vim tias muaj ntau tshaj qhov ntawd. Muaj ntau yam ntxiv rau qhov ntawd, thiab kuv yuav tsum paub txhua yam thiab txhua yam uas MI6 npaj yuav ua ntxiv lawm. "
  
  Charles nkag siab qhov kev mob siab rau nws qhov chaw ua haujlwm thov, tab sis tib lub sijhawm xav tias tsis txaus ntseeg ntawm qhov kev thov. "Kuv pom," nws hais nrog kev txaj muag pom. "Zoo, Kuv tsuas yog hnov txog nws los ntawm lub sijhawm. Thaum mus xyuas Vivian, kuv tus muam, nws tus txiv cia li zoo li ... tau lees paub. Nws paub tias kuv tau nyob hauv kev pabcuam ntawm Reichtisusis, tab sis pom tau tias nws tau hnov ib tug npoj yaig hauv ib qho ntawm tsoomfwv Askiv ceg hais tias MI6 tau txais kev tso cai tag nrho los caum koj, tus tswv. Qhov tseeb, kuv xav tias nws tsis txawm xav ntau npaum li cas thaum lub sijhawm. "
  
  "Qhov tseeb nws tsis tau ua. Qhov no yog fucking tsis txaus ntseeg. Kuv tabtom fucking Scottish los ntawm haiv neeg. Txawm hais tias kuv tau koom nrog hauv kev ua tub rog, MI5 yuav rub cov hlua. Kev sib raug zoo thoob ntiaj teb yog lub nra hnyav txog qhov no, kuv qhia rau koj, thiab qhov ntawd ua rau kuv txhawj xeeb, "Perdue xav txog. "Charles, Kuv xav kom koj hu rau koj tus kwv tij rau kuv."
  
  "Txhua yam kev hwm, tus tswv," Charles teb sai sai, "yog tias koj tsis mloog, kuv xav tsis koom nrog kuv tsev neeg hauv qhov no. Kuv khuv xim qhov kev txiav txim, Sir, tab sis hais ncaj, kuv ntshai rau kuv tus muam. Kuv tab tom pib txhawj xeeb tias nws tau sib yuav nrog ib tug txiv neej uas muaj kev sib raug zoo nrog Lub Chaw Pabcuam Tiv Thaiv thiab nws tsuas yog tus thawj coj xwb. Dragging lawv mus rau hauv ib tug thoob ntiaj teb fiasco zoo li no ... " Nws shrugged txhaum, zoo siab heev rau nws tus kheej ncaj ncees. Nws vam tias Perdue tseem yuav txaus siab rau nws lub peev xwm los ua tus neeg tua hluav taws thiab tsis tua nws rau qee yam tsis txaus ntseeg.
  
  "Kuv nkag siab," Perdue teb tsis muaj zog, txav deb ntawm Charles mus saib tawm ntawm lub sam thiaj lub qhov rooj ntawm kev zoo nkauj ntawm Edinburgh thaum sawv ntxov.
  
  "Kuv thov txim, Mr. Perdue," Charles hais.
  
  "Tsis yog, Charles, kuv nkag siab tiag tiag. Kuv ntseeg, ntseeg kuv. Muaj pes tsawg yam txaus ntshai tshwm sim rau kuv cov phooj ywg vim lawv koom nrog kuv cov dej num? Kuv nkag siab tag nrho cov txiaj ntsig ntawm kev ua haujlwm rau kuv, "Perdue piav qhia, ua suab tsis muaj kev cia siab tag nrho tsis muaj lub hom phiaj los txhawb kev hlub tshua. Nws yeej hnov lub nra ntawm kev txhaum. Sim ua kom muaj kev sib raug zoo thaum nws tau txais kev hwm, Perdue tig thiab luag nyav. "Xwb, Charles. kuv to taub tiag tiag. Thov qhia rau kuv paub thaum twg Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith yuav tuaj txog?
  
  "Yog lawm, tus tswv," Charles teb, poob nws lub puab tsaig sharply. Nws tawm hauv chav zoo li tus neeg ntxeev siab, thiab txiav txim siab los ntawm qhov zoo ntawm cov tub ceev xwm thiab cov neeg sawv cev hauv qhov chaw tos txais, nws tau suav tias yog ib tus.
  
  
  4
  Tus kws kho mob hauv
  
  
  Tus Neeg Sawv Cev Tshwj Xeeb Patrick Smith tau mus xyuas Purdue tom qab hnub ntawd rau qhov uas Smith hais rau nws cov thawj coj yog tus kws kho mob teem sijhawm. Xav txog qhov nws tau mus dhau ntawm lub tsev ntawm Nazi matriarch hu ua Leej Niam, lub rooj txiav txim plaub ntug tau tso cai rau Perdue tau txais kev kho mob thaum nws nyob hauv kev saib xyuas ib ntus ntawm Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Txawj Ntse.
  
  Muaj peb tus txiv neej ua haujlwm ua haujlwm, tsis suav ob tus sab nraud ntawm lub rooj vag, thiab Charles tau tsis khoom ua haujlwm hauv tsev, pub nws khaus khaus nrog lawv. Txawm li cas los xij, nws tau yooj yim dua rau nws txoj kev coj zoo rau Smith vim nws txoj kev pab rau Purdue. Charles qhib qhov rooj rau tus kws kho mob thaum lub tswb nrov nrov.
  
  "Txawm tias tus kws kho mob tsis zoo yuav tsum tau tshawb nrhiav," Sighed Perdue, sawv saum tus ntaiv thiab ntswj hnyav rau ntawm txoj hlua rau kev txhawb nqa.
  
  "Tus txiv neej zoo li qaug zog, huh?" - ib tug txiv neej ntxhi rau lwm tus. "Saib seb nws qhov muag o o!"
  
  "Thiab liab," ntxiv rau lwm tus, tuav nws lub taub hau. "Kuv tsis xav tias nws yuav zoo dua."
  
  "Cov txiv neej, thov maj nrawm," Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith tau hais kom meej, ua rau lawv nco txog lawv txoj haujlwm. "Tus kws kho mob tsuas muaj ib teev nrog Mr. Perdue, yog li mus tom ntej."
  
  "Muaj, tus tswv," lawv hu nkauj hauv kev sib koom siab thaum lawv ua tiav qhov kev tshawb fawb kho mob.
  
  Thaum lawv ua tiav nrog tus kws kho mob, Patrick coj nws mus rau pem hauv ntej qhov twg Perdue thiab nws tus neeg saib xyuas tos. Muaj Patrick coj tus ncej xa mus rau saum tus ntaiv.
  
  "Puas muaj lwm yam, tus tswv?" - Charles nug thaum tus kws kho mob qhib qhov rooj rau Perdue chav rau nws.
  
  "Tsis yog, ua tsaug, Charles. Koj mus tau, "Perdue teb nrov nrov ua ntej Charles kaw qhov rooj. Charles tseem muaj kev txhaum loj heev rau kev tshem tawm nws tus thawj coj, tab sis nws zoo li Perdue tau ua siab ncaj rau nws txoj kev nkag siab.
  
  Hauv Perdue lub chaw haujlwm ntiag tug, nws thiab tus kws kho mob tau tos, tsis hais lus lossis txav mus los, ib pliag, mloog cov kev cuam tshuam sab nraum lub qhov rooj. Tsis muaj suab nrov, thiab dhau los ntawm ib qho ntawm cov neeg zais zais uas muaj Purdue's phab ntsa, lawv pom tau tias tsis muaj leej twg mloog.
  
  "Kuv xav tias kuv yuav tsum tsis txhob ua menyuam yaus hais txog kev kho mob puns los txhim kho koj kev lom zem, tus txiv neej laus, yog tias tsuas yog ua tus cwj pwm. Cia nws paub, qhov no yog kev cuam tshuam txaus ntshai nrog kuv lub peev xwm ua tau zoo, "tus kws kho mob hais tias, tso nws lub txee tshuaj rau hauv pem teb. "Koj puas paub yuav ua li cas kuv tawm tsam kom tau Dr. Beach kom kuv qiv nws lub hnab qub qub?"
  
  "Sab nws, Sam," Perdue hais tias, luag nyav zoo siab thaum tus neeg sau xov xwm squinted qab lub tsom iav dub uas tsis yog nws. "Nws yog koj lub tswv yim kom zais koj tus kheej li Dr. Beach. Los ntawm txoj kev, kuv tus Cawm Seej ua li cas?"
  
  Purdue pab neeg cawm siav muaj ob tug neeg uas paub nws tus hlub Dr. Nina Gould, ib tug pov thawj Catholic thiab tus kws kho mob ntawm Oban, Scotland. Ob leeg tau coj nws los rau lawv tus kheej kom cawm Perdue los ntawm kev tuag ua phem rau hauv qab daus ntawm Yvette Hma, ib tus tswv cuab thawj theem ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub hu ua Niam rau nws cov fascist consorts.
  
  "Nws ua tau zoo, txawm hais tias nws iab me ntsis tom qab nws kev txom nyem nrog koj thiab Txiv Harper hauv lub tsev ntuj raug txim. Kuv paub tseeb tias dab tsi ua rau nws txoj kev no yuav ua rau nws tshaj tawm xov xwm, tab sis nws tsis kam tso lub teeb rau nws, "Sam shrugged. "Tus thawj coj zoo siab heev rau nws, thiab nws tsuas yog ua rau kuv cov pob khaus, koj paub."
  
  Perdue luag ntxhi. "Kuv paub tseeb tias yog. Ntseeg kuv, Sam, qhov uas peb tau tso tseg hauv lub tsev qub qub yog qhov zoo tshaj plaws uas tsis pom. Nina nyob li cas?"
  
  "Nws nyob hauv Alexandria pab lub tsev khaws puav pheej catalog qee qhov khoom muaj nqis uas peb tau pom. Lawv xav muab lub npe rau qhov kev nthuav qhia tshwj xeeb tom qab Alexander lub Great - ib yam dab tsi zoo li Gould / Earle Nrhiav, hauv kev hwm ntawm Nina thiab Joanna txoj haujlwm nyuaj hauv kev tshawb nrhiav Cov Ntawv Olympias thiab lwm yam. Tau kawg lawv tsis tau hais txog koj lub npe hwm. Txhaj tshuaj."
  
  "Kuv pom peb tus ntxhais muaj cov phiaj xwm loj," Perdue hais tias, luag ntxhi thiab zoo siab thaum hnov tias tus kws sau keeb kwm feisty, ntse thiab zoo nkauj yog thaum kawg tau txais kev lees paub nws tsim nyog los ntawm lub ntiaj teb kev kawm.
  
  "Yog lawm, thiab nws tseem nug kuv tias peb yuav ua li cas kom koj tawm ntawm qhov xwm txheej no ib zaug thiab rau tag nrho, uas kuv feem ntau yuav tsum tau hloov cov ntsiab lus vim ... zoo, Kuv tsis paub qhov twg ntawm nws," Sam hais, coj kev sib tham mus rau hauv ib qho kev taw qhia hnyav dua.
  
  "Zoo, yog vim li cas koj nyob ntawm no, txiv neej laus," Perdue sighed. "Thiab kuv tsis muaj sij hawm ntau los ua rau koj, yog li zaum thiab muaj whiskey."
  
  Sam gasped, "Tab sis tus tswv, kuv yog kws kho mob hu. Ua cas koj twv?" Nws muab nws lub khob rau Perdue kom nws tuaj yeem pleev xim rau nws nrog grouse. "Tsis txhob stingy, tam sim no."
  
  Nws yog qhov zoo uas yuav raug tsim txom dua los ntawm Sam Cleave qhov kev lom zem, thiab nws ua rau Perdue muaj kev xyiv fab heev rau kev txom nyem ib zaug ntxiv los ntawm tus neeg sau xov xwm txoj kev ruam hluas. Nws paub zoo tias nws tuaj yeem tso siab rau Cleve nrog nws lub neej thiab qhov ntawd, thaum nws tseem ceeb tshaj plaws, nws tus phooj ywg tuaj yeem ua lub luag haujlwm ntawm cov npoj yaig kws tshaj lij tam sim ntawd. Sam tuaj yeem hloov pauv tam sim ntawd los ntawm tus neeg ruam Scot mus rau tus tub ceev xwm muaj zog - qhov tsis muaj txiaj ntsig zoo hauv lub ntiaj teb txaus ntshai ntawm occult relics thiab science freaks.
  
  Ob tug txiv neej zaum ntawm lub qhov rooj ntawm lub sam thiaj, tsuas yog nyob rau sab hauv kom cov ntaub qhwv dawb tuab tuaj yeem nkaum lawv qhov kev sib tham ntawm qhov muag saib cov nyom. Lawv hais lus qis.
  
  "Hauv luv luv," Perdue hais tias, "tus tub ntawm ib tug bitch uas orchestrated kuv nyiag, thiab Nina kev nyiag rau qhov teeb meem, yog ib tug Dub Sun tswv cuab hu ua Joseph Karsten."
  
  Sam sau lub npe nyob rau hauv ib phau ntawv tattered nws nqa nyob rau hauv nws lub hnab tshos. "Nws puas tuag lawm?" Sam nug zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim. Qhov tseeb, nws lub suab yog qhov tseem ceeb heev uas Perdue tsis paub tias yuav txhawj xeeb lossis txaus siab rau cov lus teb.
  
  "Tsis yog, nws tseem ciaj sia heev," Perdue teb.
  
  Sam ntsia ntawm nws tus phooj ywg silver-haired. "Tab sis peb xav kom nws tuag, txoj cai?"
  
  "Sam, qhov no yuav tsum tau hloov maj mam. Kev tua neeg yog rau cov neeg luv luv, "Perdue hais rau nws.
  
  "Yog tiag? Qhia qhov ntawd rau tus menyuam dev laus uas ua li no rau koj, "Sam qw qw, taw rau Perdue lub cev. "Kev txiav txim ntawm Lub Hnub Dub yuav tsum tuag nrog Nazi Lub Tebchaws Yelemees, kuv tus phooj ywg, thiab kuv yuav ua kom paub tseeb tias lawv tau ploj mus ua ntej kuv pw hauv kuv lub hleb."
  
  "Kuv paub," Perdue nplij nws, "thiab kuv txaus siab rau qhov mob siab rau ua kom tiav cov ntaub ntawv ntawm kuv cov neeg tawm tsam. Kuv xav tau tiag tiag. Tab sis tos kom txog thaum koj paub tag nrho zaj dab neeg. Tom qab ntawd qhia rau kuv tias qhov kuv tau npaj tseg tsis yog tshuaj tua kab zoo tshaj plaws. "
  
  "Okay," Sam pom zoo, txo qis nws lub siab xav kom xaus qhov teeb meem zoo li nyob mus ib txhis tsim los ntawm cov neeg uas tseem khaws qhov kev ua phem ntawm SS cov neeg tseem ceeb. "Mus mus, hais rau kuv tus so."
  
  Perdue tau lees tias "Koj yuav nyiam qhov kev hloov pauv no, ua rau poob siab ib yam li nws yog rau kuv," Perdue lees paub. "Joseph Karsten tsis yog lwm tus tshaj li Joe Carter, tam sim no tus thawj coj ntawm Kev Tshawb Fawb Kev Tshawb Fawb."
  
  "Yexus!" - Sam exclaimed nyob rau hauv kev xav tsis thoob. "Koj tsis tuaj yeem ua phem! Tus txiv neej yog British li tshuaj yej tav su thiab Austin Powers. "
  
  "Qhov no yog ib feem uas baffles kuv, Sam," teb los ntawm Perdue. "Koj puas nkag siab qhov kuv tau txais ntawm no?"
  
  "MI6 tab tom ua tsis ncaj rau koj cov cuab yeej," Sam teb maj mam thaum nws lub siab thiab lub qhov muag taug kev hla txhua qhov kev sib txuas. "Lub British Secret Service yog khiav los ntawm ib tug tswv cuab ntawm Black Sun lub koom haum, thiab tsis muaj leej twg paub dab tsi, txawm tias tom qab qhov kev dag ntxias no." Nws lub qhov muag tsaus nti tau nrawm nrawm thaum nws lub log tig los npog txhua sab ntawm qhov teeb meem. "Perdue, vim li cas nws thiaj xav tau koj lub tsev?"
  
  Perdue tau thab Sam. Nws zoo li yuav luag tsis quav ntsej, zoo li nws tau ploj mus los ntawm kev pab ntawm kev sib qhia nws txoj kev paub. Nyob rau hauv lub suab mos, nkees, nws shrugged thiab taw tes nrog qhib xib teg: "Los ntawm qhov kuv xav tias kuv hnov hauv chav noj mov uas dab ntxwg nyoog ntawd, lawv xav tias Reichtisusis muaj tag nrho cov relics uas Himmler thiab Hitler tau tom qab."
  
  "Tsis yog qhov tseeb," Sam sau tseg, sau ntawv rau nws tus kheej siv.
  
  "Yog lawm, tab sis Sam, qhov lawv xav tias kuv tau muab zais ntawm no yog txoj kev overrated. Tsis yog qhov no xwb. Qhov kuv muaj nyob ntawm no yuav tsum tsis txhob," nws nyem Sam lub hauv pliaj nruj nreem, "yuav poob rau hauv Joseph Karsten txhais tes! Tsis yog Tub Rog Kev Txawj Ntse 6 lossis Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub. Tus txiv neej no tuaj yeem rhuav tshem tsoomfwv nrog tsuas yog ib nrab ntawm patents khaws cia hauv kuv lub chaw sim!" Perdue ob lub qhov muag ntub, nws txhais tes qub ntawm Sam daim tawv nqaij tshee hnyo raws li nws thov rau nws ib leeg ntseeg tau.
  
  "Okay, qub qaib," Sam hais tias, vam tias yuav ua rau lub siab mos muag ntawm Perdue lub ntsej muag.
  
  "Mloog, Sam, tsis muaj leej twg paub kuv ua dab tsi," tus billionaire hais ntxiv. "Tsis muaj leej twg nyob ntawm peb sab ntawm kab paub tias lub fucking Nazi yog tus saib xyuas tebchaws Askiv txoj kev nyab xeeb. Kuv xav tau koj, tus neeg sau xov xwm zoo tshaj plaws, tus yeej Pulitzer nqi zog, tus neeg sau xov xwm nto moo ... kom unzip tus neeg phem no lub kaus mom hlau, ua li cas?
  
  Sam tau txais cov lus, nrov thiab meej. Nws tuaj yeem pom tias qhov zoo nkauj puas tau thiab sau tau Dave Perdue tau tawg hauv nws lub fortress. Nws tau pom tseeb tias qhov kev txhim kho tshiab no tau ua kom tob tob nrog cov hniav ntau dua, thiab nws tau txiav nws txoj hauv kev nrog Perdue lub puab tsaig. Sam paub tias nws yuav tsum tau saib xyuas qhov xwm txheej no ua ntej Karsten rab riam tau rub lub ntsej muag liab nyob ib puag ncig Perdue lub caj pas thiab xaus nws mus ib txhis. Nws tus phooj ywg raug teeb meem loj thiab nws lub neej nyob rau hauv qhov txaus ntshai, ntau dua li yav dhau los.
  
  "Leej twg paub nws tus kheej tiag? Paddy puas paub? - Sam nug, qhia meej tias leej twg koom nrog kom nws thiaj li txiav txim siab pib qhov twg. Yog tias Patrick Smith paub tias Carter yog Yauxej Karsten, nws yuav muaj kev phom sij dua.
  
  "Tsis yog, thaum lub rooj sib hais nws pom tau hais tias ib yam dab tsi cuam tshuam rau kuv, tab sis kuv txiav txim siab khaws ib qho loj ntawd ze rau kuv lub hauv siab. Nws nyob hauv qhov tsaus ntuj ntawm qhov no, "Perdue lees paub.
  
  "Kuv xav tias nws zoo dua li no," Sam tau lees paub. "Cia li saib seb peb tuaj yeem tiv thaiv qhov tshwm sim loj npaum li cas thaum peb txheeb xyuas yuav ua li cas ncaws tus charlatan hauv lub qhov ncauj ntawm tus hawk."
  
  Tseem txiav txim siab ua raws li cov lus qhia Joan Earl tau muab thaum lawv sib tham hauv cov av nkos ntawm Newfoundland thaum lub sijhawm qhib Alexander lub Great, Perdue tig mus rau Sam. "Tsuas thov, Sam, cia peb ua nws li kuv txoj kev. Kuv muaj laj thawj rau txhua qhov no. "
  
  "Kuv cog lus tias, peb tuaj yeem ua tau raws li koj txoj kev, tab sis yog tias txhua yam tawm ntawm tes, Perdue, kuv yuav hu rau cov tub rog rov qab los txhawb peb. Qhov no Karsten muaj lub zog uas peb tsis tuaj yeem sib ntaus ib leeg. Feem ntau nyob rau hauv cov ceg siab dua ntawm kev txawj ntse tub rog muaj daim thaiv tiv thaiv uas tsis tuaj yeem tiv thaiv, yog tias koj paub tias kuv txhais li cas, "Sam ceeb toom. "Cov neeg no muaj zog npaum li huab tais cov lus, Perdue. Tus txiv dev no tuaj yeem ua qhov qias neeg tiag tiag rau peb thiab npog nws zoo li nws yog tus miv uas pooped hauv lub thawv khib nyiab. Tsis muaj leej twg yuav paub. Thiab leej twg ua daim ntawv thov tuaj yeem raug ntaus tawm sai sai. "
  
  "Yog, kuv paub. Ntseeg kuv, Kuv paub meej txog qhov kev puas tsuaj tuaj yeem ua rau, "Perdue lees paub. "Tab sis kuv tsis xav kom nws tuag yog tias kuv tsis muaj lwm txoj kev xaiv. Txog tam sim no, kuv yuav siv Patrick thiab kuv pab neeg raug cai kom Karsten nyob rau hauv ntev li ntev tau. "
  
  "Okay, cia kuv saib qee yam keeb kwm, npe deeds, sau se thiab tag nrho cov ntawd. Qhov peb kawm ntau ntxiv txog tus neeg phem no, peb yuav tau cuab nws ntau dua. " Tam sim no Sam tau tag nrho nws cov ntaub ntawv nyob rau hauv kev txiav txim, thiab tam sim no hais tias nws paub qhov twg ntawm qhov teeb meem ntawm Perdue tab tom ntsib, nws tau tawm tsam txog kev siv nws txoj kev txawj ntse los tawm tsam.
  
  "Tus txiv neej zoo," Perdue ua pa, zoo siab los qhia qhov no rau ib tus neeg zoo li Sam, ib tus neeg nws tuaj yeem vam khom rau hauv kev nrog cov kws tshaj lij. "Tam sim no, kuv xav tias cov vultures qab lub qhov rooj yuav tsum pom koj thiab Patrick ua tiav kuv qhov kev kuaj mob."
  
  Nrog Sam nyob rau hauv nws Dr. Beach guise thiab Patrick Smith siv lub tswv yim, Perdue hais goodbye rau nws lub qhov rooj chav pw. Sam ntsia rov qab. "Hemorrhoids yog ib yam ntawm hom kev sib deev, Mr. Perdue. Kuv tau pom qhov no feem ntau nrog cov nom tswv thiab ... cov neeg txawj ntse ... tab sis nws tsis muaj dab tsi txhawj txog. Noj qab nyob zoo thiab kuv yuav ntsib koj sai sai no. "
  
  Perdue ploj mus rau hauv nws chav rau luag, thaum Sam yog cov ntsiab lus ntawm ob peb qhov kev npau taws ntawm txoj kev mus rau pem hauv ntej qhov rooj. Nodding zoo, nws taug kev tawm ntawm lub vaj tsev nrog nws tus phooj ywg thaum yau thaum nws sawv. Patrick tau siv rau Sam qhov kev tawm tsam, tab sis hnub no nws tau muaj lub sijhawm nyuaj uas tswj hwm nws tus cwj pwm ua haujlwm nruj me ntsis, yam tsawg kawg kom txog thaum lawv nkag mus rau hauv nws Volvo thiab tawm hauv thaj av - hauv stitches.
  
  
  5
  Kev tu siab nyob rau hauv cov phab ntsa ntawm Villa d'Chantal
  
  
  
  Entrevo - ob hnub tom qab
  
  
  Hmo ntuj sov tsis tshua sov ua rau Madame Chantal ob txhais taw thaum nws rub rau ntawm lwm nkawm thom khwm tshaj nws cov txhob lo lo ntxhuav. Nws yog lub caij nplooj zeeg, tab sis rau nws lub caij ntuj no txias twb nyob txhua qhov chaw nws mus.
  
  "Kuv ntshai muaj ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm rau koj, nyob zoo," nws tus txiv hais tias, straightening nws khi rau puas lub sij hawm. "Koj puas paub tseeb tias koj tsis tuaj yeem raug mob rau hmo no thiab tuaj nrog kuv? Koj paub, yog tias tib neeg pheej pom kuv tuaj noj mov ib leeg, lawv yuav pib xav tias qee yam tsis zoo ntawm peb. "
  
  Nws ntsia nws nrog kev txhawj xeeb. "Lawv tsis tas yuav paub tias peb ua lag luam poob nyiaj, koj puas paub? Koj qhov uas tsis nyob ntawd nrog kuv tuaj yeem ua rau muaj kev hais lus tsis zoo thiab ua rau peb mloog. Cov neeg tsis ncaj ncees yuav tshawb xyuas peb qhov xwm txheej kom txaus siab rau lawv txoj kev xav paub. Koj paub tias kuv txhawj xeeb heev thiab kuv yuav tsum tuav lub siab nyiam ntawm Minister thiab nws cov tswv cuab, txwv tsis pub peb ua tiav. "
  
  "Yog lawm, kuv xav tau. Cia li tso siab rau kuv thaum kuv hais tias tsis ntev peb yuav tsis tas txhawj txog kev khaws cov khoom, "nws hais rau nws hauv lub suab tsis muaj zog.
  
  "Nws txhais li cas? Kuv hais rau koj tias, kuv tsis muag pob zeb diamond. Qhov no tsuas yog ib qho pov thawj ntawm peb cov xwm txheej! " Nws hais kom txiav txim siab, txawm hais tias nws cov lus muaj kev txhawj xeeb ntau dua li npau taws. "Los nrog kuv hmo no thiab hnav ib yam dab tsi extravagant, tsuas yog pab kuv saib tsim nyog ntawm lub luag hauj lwm kuv yuav tsum tau ua raws li ib tug neeg ua lag luam ua tau zoo."
  
  "Henri, Kuv cog lus tias kuv yuav nrog koj mus tom ntej. Kuv tsuas yog tsis xav tias kuv tuaj yeem ua kom muaj kev zoo siab ntawm kuv lub ntsej muag ntev ntev thaum kuv tawm tsam kub taub hau thiab mob. " Chantal mus cuag nws tus txiv nrog ib tug leisurely gait, luag ntxhi. Nws straightened nws khi thiab hnia nws ntawm sab plhu. Nws muab lub nraub qaum ntawm nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv pliaj los xyuas nws qhov kub thiab txias, tom qab ntawd rub tawm kom pom.
  
  "Dab tsi?" - nws nug.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Chantal. Kuv tsis paub tias koj ua npaws zoo li cas, tab sis zoo li qhov txawv txav tshwm sim. Koj txias npaum li ... lub cev tuag," nws thaum kawg nyem tawm qhov kev sib piv tsis zoo.
  
  "Kuv hais rau koj," nws teb hais tias, "Kuv tsis zoo txaus los decorate koj ib sab zoo li ib tug baron tus poj niam yuav tsum." Tam sim no maj nrawm, tej zaum koj yuav tuaj lig, thiab qhov ntawd tsis txaus ntseeg kiag li. "
  
  "Yog lawm, kuv tus poj niam," Henri luag ntxhi, tab sis nws lub siab tseem sib tw los ntawm kev poob siab ntawm kev hnov nws tus poj niam daim tawv nqaij, nws qhov kub thiab txias tsis tuaj yeem nkag siab tias yog vim li cas nws ob sab plhu thiab daim di ncauj tseem yaug. Baron paub yuav ua li cas nkaum nws txoj kev xav zoo. Qhov no yog qhov yuav tsum tau ntawm nws lub npe thiab ib txoj hauv kev ua lag luam. Nws tawm sai sai tom qab, xav rov qab saib nws tus poj niam waving goodbye los ntawm lub qhov rooj qhib ntawm lawv lub tsev fuabtais Belle Époque, tab sis nws tau txiav txim siab ua kom pom.
  
  Nyob rau hauv huab cua sov ntawm lub Plaub Hlis yav tsaus ntuj, Baron de Martin tsis kam tawm hauv nws lub tsev, tab sis nws tus poj niam tsuas yog zoo siab rau kev ceev ntiag tug. Txawm li cas los xij, qhov no tsis tau ua kom nyob ib leeg. Nws maj nrawm npaj mus txais nws cov qhua, thawj zaug coj peb lub pob zeb diamond los ntawm nws tus txiv txoj kev nyab xeeb. Celeste tau zoo kawg li, ua rau nws tsis xav koom nrog nws, tab sis qhov nws xav tau los ntawm alchemist yog qhov tseem ceeb dua.
  
  "Hmo no kuv yuav cawm peb, tus kuv hlub Henri,"ntxhi, muab cov pob zeb diamond rau ntawm daim ntaub paj ntaub ntsuab txiav los ntawm ib tug hnav ris tsho uas nws ib txwm hnav mus noj mov zoo li tus txiv neej uas nws nyuam qhuav tawm mus. Tshav kub nws txhais tes dav dav, Chantal tuav lawv tawm mus rau qhov hluav taws kub hauv lub qhov cub kom sov lawv. Kev sib ntaus sib tua ntawm mantel moos paced lub tsev nyob ntsiag to, ua rau nws txoj kev mus rau qhov thib ob ntawm lub xov tooj. Nws muaj peb caug feeb ua ntej nws tuaj txog. Nws tus neeg saib xyuas tsev twb paub nws lub ntsej muag, ib yam li nws tus pab cuam, tab sis lawv tseem tsis tau tshaj tawm nws tuaj txog.
  
  Hauv nws phau ntawv teev npe, nws tau sau ib qho kev nkag rau hnub, hais txog nws tus mob. Chantal yog tus tuav ntaub ntawv, tus kws yees duab nyiam thiab sau ntawv. Nws sau paj huam rau txhua lub sijhawm, txawm tias nyob hauv lub sijhawm yooj yim ntawm kev lom zem, nws tau sau cov paj huam nco txog nws. Kev nco txog txhua hnub hnub tseem ceeb tau raug tshuaj xyuas hauv cov ntawv xov xwm dhau los kom txaus siab rau nws txoj kev xav. Ib tus kiv cua loj ntawm kev ceev ntiag tug thiab qub txeeg qub teg, Chantal khaws nws phau ntawv teev npe hauv cov phau ntawv kim heev thiab txaus siab tiag tiag hauv kev sau nws cov kev xav.
  
  
  Lub Plaub Hlis 14, 2016 - Entrevaux
  
  Kuv xav tias kuv mob. Kuv lub cev txias heev, txawm hais tias nws tsuas yog qis dua 19 degrees sab nraud. Txawm tias qhov hluav taws kub ntawm ib sab ntawm kuv zoo li tsuas yog ib qho kev xav ntawm kuv ob lub qhov muag xwb; Kuv pom cov nplaim taws tsis hnov cua sov. Yog tias tsis yog rau kuv qhov xwm txheej ceev, kuv yuav tau tso tseg lub rooj sib tham hnub no. Tab sis kuv ua tsis tau. Kuv tsuas yog yuav tsum ua nrog cov khaub ncaws sov thiab cawv kom tsis txhob vwm los ntawm qhov txias.
  
  Peb tau muag txhua yam peb ua tau kom lub lag luam ntog thiab kuv ntshai rau kev noj qab haus huv ntawm kuv tus hlub Henry. Nws tsis tsaug zog thiab feem ntau xav nyob deb. Kuv tsis muaj sijhawm los sau ntau ntxiv, tab sis kuv paub tias qhov kuv tab tom yuav ua yuav ua rau peb tawm ntawm qhov nyiaj txiag uas peb nyob hauv.
  
  Mr. Raya, ib tug kws kho tsiaj Egyptian nrog lub koob npe nrov ntawm nws cov neeg siv khoom, tab tom them kuv mus ntsib hmo no. Nrog nws txoj kev pab peb yuav nce tus nqi ntawm ob peb lub jewels uas kuv tau tso tseg, uas yuav muaj nqis ntau dua thaum kuv muag lawv. Raws li qhov khoom plig, kuv muab rau nws Celeste, ib qho kev ua phem, tshwj xeeb tshaj yog rau kuv tus hlub Henri, uas nws tsev neeg suav tias yog lub pob zeb dawb ceev thiab tau muaj txij li lub sijhawm tsis nco txog. Tab sis qhov no yog ib qho me me uas tuaj yeem muab tso rau hauv kev sib pauv rau kev tu thiab ua kom muaj txiaj ntsig ntawm lwm cov pob zeb diamond, uas yuav rov qab los ntawm peb cov nyiaj txiag thiab pab kuv tus txiv khaws nws cov barony thiab nws thaj av.
  
  Anna, Louise thiab kuv yuav ua ib qho kev tawg ua ntej Henry rov qab los yog li peb tuaj yeem piav qhia qhov ploj ntawm Celeste. Kuv lub siab mob siab rau Henri uas kuv tab tom desecrating nws legacy nyob rau hauv no txoj kev, tab sis kuv xav tias qhov no yog tib txoj kev los kho peb cov xwm txheej ua ntej peb poob rau hauv kev tsis meej pem thiab xaus rau kev txaj muag. Tab sis kuv tus txiv yuav tau txais txiaj ntsig thiab qhov ntawd yog qhov tseem ceeb rau kuv. Kuv yuav tsis muaj peev xwm qhia nws li no, tab sis thaum nws rov zoo thiab xis nyob hauv nws txoj haujlwm, nws yuav tsaug zog dua, noj zoo thiab zoo siab. Nws muaj nqis ntau tshaj li txhua lub pov haum ci ntsa iab.
  
  - Chantal
  
  
  Tom qab kos npe rau nws lub npe, Chantal tau saib lwm lub moos hauv nws chav nyob. Nws sau ib pliag. Raws li ib txwm muaj, nws tso lub chaw muag mis nyuj rau hauv lub niche tom qab duab ntawm Henri yawm txiv thiab xav tsis thoob tias dab tsi tuaj yeem ua rau tsis ua tiav ntawm nws lub sijhawm teem tseg. Ib qho chaw hauv huab cua ntawm nws txoj kev xav, thaum nws tab tom sau ntawv, nws hnov lub moos ntaus lub sijhawm, tab sis tsis ua tib zoo mloog, kom tsis txhob hnov qab txog qhov nws xav sau rau ntawm nplooj ntawv teev npe rau hnub ntawd. Tam sim no nws xav tsis thoob thaum pom tias txhais tes ornate ntev tau nqis los ntawm kaum ob mus rau tsib.
  
  "Koj puas tau nees nkaum tsib feeb lig?" - nws ntxhi, ntuav lwm shawl tshaj nws trembling lub xub pwg nyom. "Anna!" - Nws hu rau nws tus neeg saib xyuas tsev thaum nws nqa lub poker los teeb qhov hluav taws kub. Thaum nws hs lwm lub cav, nws spat smoldering embers rau hauv lub qhov ncauj ntawm lub chimney, tab sis nws tsis muaj sij hawm los stroke lub nplaim taws thiab ua kom nws muaj zog. Nrog nws lub rooj sib tham nrog Raya ncua, Chantal muaj sijhawm tsawg los ua kom lawv txoj kev sib raug zoo ua ntej nws tus txiv rov qab los. Qhov no ceeb toom tus tswv tsev me ntsis. Sai sai, tom qab nws tig rov qab rau pem hauv ntej lub qhov cub, nws yuav tsum nug nws cov neeg ua haujlwm yog tias nws cov qhua tau hu los piav qhia vim li cas nws tuaj lig. "Anna! Koj nyob qhov twg, rau qhov Vajtswv? "Nws qw dua, tsis hnov cua sov los ntawm cov nplaim taws uas xyaum licking nws xib teg.
  
  Chantal tsis hnov lus teb los ntawm nws tus poj niam, nws tus neeg saib xyuas, lossis nws tus pab cuam. "Tsis txhob qhia kuv tias lawv tsis nco qab lawv ua haujlwm tshaj hmo no," nws yws rau nws tus kheej thaum nws maj nrawm rau ntawm txoj kev mus rau sab hnub tuaj ntawm lub villa. "Anna! Bridget!" Nws hu nrov nrov tam sim no thaum nws tig lub qhov rooj chav ua noj, dhau qhov ntawd tsuas muaj qhov tsaus ntuj. Floating hauv qhov tsaus ntuj, Chantal tuaj yeem pom lub teeb txiv kab ntxwv ntawm lub tshuab kas fes, ntau xim teeb ntawm phab ntsa thiab qee yam ntawm nws cov khoom siv; Qhov no yog li cas nws ib txwm saib tom qab cov poj niam tawm mus rau hnub. "Kuv tus Vajtswv, lawv tsis nco qab," nws yws yws, yws yws, thaum qhov txias txias tau rub nws sab hauv zoo li cov dej khov tom ntawm daim tawv nqaij ntub dej.
  
  Tus tswv ntawm lub villa maj nrawm txav mus rau ntawm txoj kev hauv tsev, pom tias nws nyob ib leeg. "Zoo heev, tam sim no kuv yuav tsum ua qhov zoo tshaj plaws ntawm qhov no," nws yws. "Louise, tsawg kawg yog qhia rau kuv tias koj tseem ua haujlwm," nws hais rau lub qhov rooj kaw tom qab uas nws tus pab cuam feem ntau tau tuav Chantal cov se, kev pab txhawb nqa, thiab ua haujlwm nrog xovxwm. Lub qhov rooj ntoo tsaus raug kaw, thiab tsis muaj lus teb los ntawm sab hauv. Chantal poob siab.
  
  Txawm hais tias nws cov qhua tseem tuaj yeem tshwm sim, nws yuav tsis muaj sijhawm txaus los foob qhov kev rhuav tshem thiab nkag mus rau nws yuav yuam nws tus txiv ua ntaub ntawv. Nruam rau nws tus kheej thaum nws taug kev, tus aristocrat txuas ntxiv rub nws shawls hla nws lub hauv siab thiab npog sab nraub qaum ntawm nws caj dab, cia nws cov plaub hau los tsim ib qho kev rwb thaiv tsev. Nws yog nyob ib ncig ntawm 9 teev tsaus ntuj thaum nws nkag mus hauv chav nyob.
  
  Qhov tsis meej pem ntawm qhov xwm txheej yuav luag suffocated nws. Nws hais rau nws cov neeg ua haujlwm tsis paub meej tias yuav cia siab rau Mr. Rye, tab sis qhov ua rau nws ntxhov siab tshaj plaws yog tias tsis yog nws tus pab thiab tus neeg saib xyuas hauv tsev, tab sis kuj yog nws tus qhua, khiav tawm ntawm qhov kev npaj. Nws tus txiv puas tau cua ntawm nws txoj kev npaj thiab muab rau nws cov neeg hmo ntuj kom tsis txhob ntsib Mr. Raya? Thiab tseem ceeb tshaj, Henry puas tau tshem Raya?
  
  Thaum nws rov qab mus rau qhov chaw uas nws tau tso lub velvet napkin nrog peb lub pob zeb diamond, Chantal xav tias muaj kev poob siab ntau dua li nyob hauv tsev ib leeg. Ib tug shuddering gasp dim nws thaum nws npog nws lub qhov ncauj nrog nws ob txhais tes ntawm qhov pom ntawm daim ntaub khoob. Kua muag los rau ntawm nws ob lub qhov muag, nce burningly los ntawm qhov tob ntawm nws lub plab thiab tho nws lub siab. Cov pob zeb raug nyiag lawm, tab sis qhov ntxiv rau nws qhov txaus ntshai yog qhov tseeb tias ib tus neeg tuaj yeem nqa lawv thaum nws nyob hauv tsev. Tsis muaj kev tiv thaiv kev nyab xeeb tau ua txhaum cai, ua rau Madame Chantal ntshai heev ntawm ntau qhov kev piav qhia.
  
  
  6
  Tus nqi siab
  
  
  'Nws zoo dua kom muaj lub npe zoo dua li kev nplua nuj'
  
  -Vajntxwv Xalaumoo
  
  
  Cua pib tshuab, tab sis tseem nws tsis tuaj yeem rhuav tshem qhov kev ntsiag to hauv lub villa, qhov chaw Chantal sawv hauv lub kua muag los ntawm nws txoj kev poob. Nws tsis yog tsuas yog poob ntawm nws pob zeb diamond thiab tus nqi tsis txaus ntseeg ntawm Celeste, tab sis txhua yam uas tau ploj vim yog tub sab.
  
  "Koj ruam, tsis muaj hlwb! Ua tib zoo saib qhov koj xav tau, koj ruam ruam!" nws quaj quaj los ntawm kev poob cev qhev ntawm nws tus ntiv tes, quaj quaj rau qhov kev tsis ncaj ncees ntawm nws txoj kev npaj qub. "Tam sim no koj tsis tas yuav dag rau Anri. Lawv yeej raug nyiag lawm!"
  
  Ib yam dab tsi txav mus rau hauv qhov chaw tos txais, footsteps creaking rau hauv pem teb ntoo. Los ntawm tom qab cov ntaub curtains saib cov nyom pem hauv ntej, nws ntsia mus saib seb puas muaj leej twg nyob ntawd, tab sis nws tsis muaj dab tsi. Lub suab nrov nrov nrov tuaj yeem hnov ib nrab ntawm lub davhlau ntawm cov ntaiv nqis los ntawm chav nyob, tab sis Chantal tsis tuaj yeem hu rau tub ceev xwm lossis tuam txhab kev ruaj ntseg los nrhiav nws. Lawv yuav dawm rau qhov tseeb, ib zaug ua txhaum cai, thiab nws yuav raug teeb meem loj.
  
  Los yog nws yuav?
  
  Kev xav txog qhov tshwm sim ntawm qhov kev hu no ua rau nws lub siab xav. Nws puas tau npog tag nrho nws cov hauv paus yog tias lawv tshwm sim? Rau qhov teeb meem ntawd, nws yuav chim siab rau nws tus txiv thiab muaj kev pheej hmoo ntau lub hlis ntawm kev chim siab dua li raug tua los ntawm tus neeg nkag tebchaws ntse txaus los hla nws lub tsev kev ruaj ntseg.
  
  Koj zoo dua ua koj lub siab, poj niam. Lub sij hawm dhau mus. Yog tubsab yuav muab koj tua, koj nkim koj lub sijhawm cia nws tsa koj lub tsev. Ntawm qhov tod tes, yog tias koj hu rau tub ceev xwm thiab koj txoj kev npaj tau tshwm sim, Henry yuav sib nrauj koj vim poob Celeste; txawm tsis kam xav tias koj muaj cai muab nws mus!
  
  Chantal txias heev uas nws cov tawv nqaij kub hnyiab zoo li yog los ntawm frostbite nyob rau hauv cov khaubncaws sab nraud povtseg tuab. Nws rub nws lub khau rau ntawm cov ntaub pua plag kom cov dej ntws mus rau nws ob txhais taw, tab sis lawv tseem txias thiab mob hauv khau.
  
  Tom qab ua pa tob, nws txiav txim siab. Chantal sawv ntawm nws lub rooj zaum thiab nqa poker los ntawm qhov cub. Cua hlob zuj zus, tsuas yog ib qho kev sib tw rau kev kho siab ntawm qhov hluav taws kub tsis muaj zog, tab sis Chantal tau ceev nws lub siab thaum nws tawm mus rau hauv txoj kev mus nrhiav qhov chaw ntawm lub creaking. Nyob rau hauv kev poob siab gazes ntawm nws tus txiv cov poj koob yawm txwv tuag nyob rau hauv cov paintings lined cov phab ntsa, nws tau cog lus tias yuav ua li cas nws muaj peev xwm tiv thaiv lub tswv yim phem no.
  
  Poker nyob rau hauv tes, nws tau taug kev hauv cov ntaiv thawj zaug txij li waving goodbye rau Henri. Chantal lub qhov ncauj qhuav, nws tus nplaig xav tias tuab thiab tawm ntawm qhov chaw, thiab nws caj pas yog ntxhib zoo li cov ntawv xuab zeb. Saib ntawm cov duab ntawm cov poj niam ntawm Henri tsev neeg, Chantal pab tsis tau tab sis xav tias muaj kev txhaum ntawm qhov pom ntawm lub caj dab pob zeb diamond zoo nkauj adorning lawv caj dab. Nws txo nws qhov muag ntau dua li zam lawv cov lus khav theeb thaum lawv foom phem rau nws.
  
  Raws li Chantal tsiv mus nyob hauv lub tsev, nws tau qhib txhua lub teeb; nws xav kom paub tseeb tias tsis muaj chaw rau leej twg uas tsis txais tos mus nkaum. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, lub sab qaum teb lub davhlau ntawm cov ntaiv ncab mus rau hauv pem teb, los ntawm qhov chaw uas lub creaking yuav hnov. Nws tus ntiv tes mob heev thaum nws tuav lub poker nruj nreem.
  
  Thaum Chantal mus txog qhov chaw tsaws hauv qab, nws tig mus taug kev ntev hla hauv pem teb marble kom tig qhov hloov pauv hauv qhov chaw tos txais, tab sis nws lub siab nres ntawm qhov kev tsaus ntuj ib nrab nthuav tawm. Nws sobbed softly ntawm lub zeem muag txaus ntshai ua ntej nws. Nyob ze ntawm qhov hloov ntawm phab ntsa sab nraud tau piav qhia hnyav rau lub suab squeaking. Ncua los ntawm ib txoj hlua los ntawm lub qab nthab, ib tug poj niam lub cev swayed ntawm ib sab mus rau sab nyob rau hauv cov cua los ntawm lub qhov rais qhib.
  
  Chantal lub hauv caug buckled thiab nws yuav tsum tau tuav rov qab lub primal qw uas thov kom yug. Nws yog Brigid, nws tus niam tsev. Lub siab, nyias nyias muaj peb caug cuaj-xyoo-laus pojniam plaub hau daj muaj lub ntsej muag xiav, lub ntsej muag tsis zoo thiab tsis txaus ntseeg ntawm nws ib zaug zoo nkauj. Nws nkawm khau poob rau hauv pem teb, tsis ntau tshaj li ib 'meter' los ntawm cov lus qhia ntawm nws txhais taw. Cov huab cua nyob hauv qhov chaw tos txais zoo li arctic rau Chantal, yuav luag tsis muaj zog, thiab nws tsis tuaj yeem tos ntev ua ntej nws ntshai nws ob txhais ceg yuav raug muab tshem tawm. Nws cov leeg kub hnyiab los ntawm qhov txias, thiab nws xav tias cov leeg hauv nws lub cev nruj.
  
  Kuv yuav tsum tau mus rau pem hauv ntej! Kuv yuav tsum tau mus rau qhov cub lossis kuv yuav khov kom tuag. Kuv mam li kaw kuv tus kheej thiab hu xov tooj rau tub ceev xwm." Sau tag nrho nws lub zog, nws waddled nce qib, coj lawv ib tug los ntawm ib tug, thaum Bridget ntsia, tuag, saib nws ntawm sab. Tsis txhob saib nws, Chantal! Tsis txhob saib nws.
  
  Nyob rau hauv qhov deb, nws tuaj yeem pom chav nyob zoo, sov so, ib yam dab tsi uas tam sim no tseem ceeb rau nws txoj sia nyob. Yog tias nws tuaj yeem nkag mus rau qhov cub, nws tsuas yog yuav tsum tau saib xyuas ib chav es tsis txhob sim tshawb xyuas lub labyrinth loj loj ntawm nws lub tsev loj. Thaum nws raug kaw hauv chav nyob, Chantal xav tias nws tuaj yeem hu rau tub ceev xwm thiab sim ua txuj tias nws tsis paub txog cov pob zeb diamond uas ploj lawm txog thaum nws tus txiv pom. Txog rau tam sim no, nws yuav tsum tau los txog nrog kev poob ntawm nws tus hlub hauv tsev thiab tus neeg tua neeg uas tseem yuav nyob hauv tsev. Ua ntej nws yuav tsum nyob twj ywm, thiab tom qab ntawd raug rau txim rau qhov kev txiav txim tsis raug. Qhov txaus ntshai ntawm txoj hlua zoo li ua pa ragged thaum nws hla ntawm txoj hlua. Nws xav tias xeev siab thiab nws cov hniav tau chattering los ntawm qhov txias.
  
  Ib qho kev quaj txaus ntshai los ntawm Louise lub chaw ua haujlwm me me, ib qho ntawm cov khoom seem hauv pem teb. Lub cua daj cua dub khiav tawm hauv qab lub qhov rooj thiab khiav hla Chantal lub khau khiab thiab nce nws ob txhais ceg. Tsis yog, tsis txhob qhib qhov rooj, nws cov lus sib cav ntxias nws. Koj paub dab tsi tshwm sim. Peb tsis muaj sijhawm los nrhiav pov thawj ntawm qhov koj twb paub lawm, Chantal. Los ntawm. Koj paub. Peb tuaj yeem hnov nws. Zoo li npau suav phem phem nrog ob txhais ceg, koj paub tias dab tsi tos koj. Cia li mus rau qhov hluav taws kub.
  
  Tawm tsam qhov kev xav kom qhib Louise lub qhov rooj, Chantal tso tawm ntawm tus kov thiab tig mus khaws dab tsi tau quaj hauv nws tus kheej. "Ua Vajtswv tsaug rau txhua qhov teeb pom kev zoo," nws yws yws los ntawm lub puab tsaig clenched, qhwv nws txhais tes ib ncig ntawm nws tus kheej thaum nws taug kev mus rau lub qhov rooj txais tos uas coj mus rau qhov zoo nkauj txiv kab ntxwv ci ntawm qhov cub.
  
  Chantal ob lub qhov muag qhib thaum nws ntsia tom ntej. Thaum xub thawj nws tsis paub meej tias nws puas tau pom lub qhov rooj txav mus, tab sis thaum nws los txog ntawm chav tsev, nws pom tias nws qeeb qeeb. Sim nrawm, nws khaws lub poker npaj rau leej twg yog tus kaw qhov rooj, tab sis nws yuav tsum tau nkag mus.
  
  Yuav ua li cas yog tias muaj ntau tshaj ib tug neeg tua neeg hauv tsev? Yuav ua li cas yog ib tug nyob rau hauv lub chav tsev yuav cuam tshuam koj los ntawm ib tug nyob rau hauv Louise lub chav tsev, nws xav, sim ua kom pom ib co duab ntxoov ntxoo los yog daim duab uas yuav pab tau nws to taub qhov xwm ntawm qhov xwm txheej. Nws tsis yog lub sijhawm zoo los coj qhov no, lwm lub suab sab hauv tau hais.
  
  Chantal lub ntsej muag yog dej khov, nws daim di ncauj tsis muaj xim, thiab nws lub cev tshee hnyo txaus ntshai thaum nws los txog ntawm lub qhov rooj. Tab sis nws slammed kaw sai li sai tau thaum nws sim tus kov, pov nws rov qab los ntawm lub zog. Hauv pem teb zoo li lub ice skating rink thiab nws maj mam rov qab mus rau nws ob txhais taw, quaj quaj hauv kev swb thaum lub suab nrov nrov nrov los ntawm sab nraum Louise lub qhov rooj. Txaus ntshai, Chantal sim thawb lub qhov rooj ntawm chav nyob, tab sis nws tsis muaj zog los ntawm qhov txias.
  
  Nws poob rau hauv pem teb, saib hauv qab lub qhov rooj txawm pom qhov kaj ntawm qhov cub. Txawm tias qhov no yuav ua rau nws muaj kev nplij siab yog tias nws xav txog qhov kub, tab sis cov ntaub pua plag tuab ua rau nws pom tsis yooj yim. Nws sim sawv rov los, tab sis nws txias heev uas nws cia li curled nyob rau hauv lub ces kaum ntawm lub qhov rooj kaw.
  
  Mus rau ib qho ntawm lwm chav thiab tau txais ib co pam vov, koj idiot, nws xav. Los ntawm, teeb lwm qhov hluav taws, Chantal. Muaj kaum plaub lub qhov cub hauv villa, thiab koj npaj txhij yuav tuag vim yog ib qho? Shuddering, nws xav luag nyav ntawm qhov kev txiav txim siab. Madame Chantal tau tawm tsam nws ob txhais taw kom mus txog qhov ze tshaj plaws chav pw nrog lub qhov cub. Tsuas yog plaub lub qhov rooj thiab ob peb kauj ruam nce.
  
  Lub suab quaj hnyav los ntawm lub qhov rooj thib ob cuam tshuam nws lub siab lub ntsws thiab lub siab, tab sis tus poj niam ntawm lub tsev paub tias nws yuav tuag los ntawm hypothermia yog tias nws tsis tau mus rau chav plaub. Nws muaj ib lub tub rau khoom nrog cov ntais ntawv thiab cov teeb ci hauv kev nplua nuj, thiab muaj cov butane txaus nyob rau hauv grate ntawm lub puab tsaig ntawm qhov cub kom tawg. Nws lub xov tooj ntawm tes tau nyob hauv chav nyob thiab nws cov khoos phis tawj nyob hauv ntau chav hauv pem teb - qhov chaw uas nws ntshai mus, qhov chaw qhib qhov rais thiab nws tus neeg saib xyuas hauv tsev lig khaws sijhawm zoo li lub moos ntawm lub mantelpiece.
  
  "Thov, thov, cia muaj cov cav nyob hauv chav," nws tshee hnyo, rub nws txhais tes thiab rub lub taub hau ntawm nws lub ntsej muag kom sim ua kom nws ua pa sov. Tuav lub poker kom nruj hauv qab nws txhais caj npab, nws pom tias chav qhib. Chantal qhov kev ceeb ntshai tshwm sim ntawm tus neeg tua neeg thiab qhov txias, thiab nws pheej xav tsis thoob uas yuav tua nws sai dua. Nrog kev mob siab rau, nws tau sim ua cov cav ntoo ntawm lub qhov cub hauv chav nyob, thaum lub haunting moans los ntawm lwm chav ua zog zuj zus.
  
  Nws ob txhais tes awkwardly sim lob mus rau tsob ntoo, tab sis nws NW nyuam qhuav siv nws tus ntiv tes lawm. Ib yam dab tsi txog nws tus mob yog coj txawv txawv, nws xav. Qhov tseeb tias nws lub tsev tau ua kom sov zoo thiab nws tsis tuaj yeem pom cov pa tawm ntawm nws qhov ua tsis taus pa ncaj qha rau nws qhov kev xav tias huab cua hauv Nice tau txias heev rau lub sijhawm xyoo ntawd.
  
  "Txhua yam no," nws pom nrog nws qhov kev xav tsis raug, sim teeb cov pa hauv qab cov cav, "tsuas yog kom sov thaum nws tseem tsis tau txias!" Yuav ua li cas? Kuv cia li txias kom tuag ntawm sab hauv!"
  
  Qhov hluav taws kub nyhiab rau lub neej, qhov hluav taws kub ntawm cov roj butane instantly xim daj ntseg sab hauv ntawm chav tsev. "Aw! Zoo nkauj!" - nws exclaimed. Nws txo tus poker kom sov nws ob txhais tes hauv qhov hluav taws kub npau taws, uas tau los rau hauv lub neej, tawg nrog nplaig thiab tawg paj uas yuav raug tua los ntawm kev thawb me ntsis. Nws saib lawv ya thiab ploj mus thaum nws dai nws txhais tes rau hauv qhov cub. Ib yam dab tsi rustled qab nws, thiab Chantal tig los saib rau hauv lub ntsej muag haggard ntawm Abdul Raya nrog dub, sunken ob lub qhov muag.
  
  "Mister Paradise!" - nws hais involuntarily. "Koj coj kuv lub pob zeb diamond!"
  
  "Kuv tau ua, madam," nws hais calmly. "Tab sis yog li ntawd, kuv yuav tsis qhia koj tus txiv li cas koj tau ua tom qab nws nraub qaum."
  
  "Koj tus tub ntawm bitch!" Nws txwv nws txoj kev npau taws, tab sis nws lub cev tsis kam muab nws lub zog rau lunge.
  
  "Zoo nyob ze ntawm hluav taws, madam. Ua neej nyob, peb xav tau kev sov siab. Tab sis pob zeb diamond tsis tuaj yeem ua rau koj ua pa, "nws qhia nws txoj kev txawj ntse.
  
  "Koj puas nkag siab tias kuv tuaj yeem ua rau koj li cas? Kuv paub cov neeg txawj ntse heev, thiab kuv muaj nyiaj los ntiav cov neeg yos hav zoov zoo tshaj yog tias koj tsis muab kuv cov pob zeb diamond rov qab rau kuv!"
  
  "Cia li nres koj qhov kev hem thawj, Madame Chantal," nws ceeb toom cordially. "Peb ob leeg paub yog vim li cas koj xav tau ib tug alchemist los ua tej yam yees siv transmutation ntawm koj lub pov haum kawg. Koj puas xav tau nyiaj. Clack-clack, "nws hais. "Koj yog neeg nplua nuj, tsuas yog pom kev nplua nuj thaum koj dig muag rau kev zoo nkauj thiab lub hom phiaj. Koj tsis tsim nyog qhov koj muaj, yog li ntawd kuv thiaj muab nws rau kuv tus kheej kom tso koj dim ntawm lub nra hnyav no."
  
  "Yuav ua li cas d-dare koj?" nws frowned, nws lub ntsej muag contorted NW nyuam qhuav poob nws xiav hue nyob rau hauv lub teeb ntawm lub roaring nplaim taws.
  
  "Kuv twv. Koj aristocrats zaum ntawm lub txiaj ntsim zoo tshaj plaws ntawm lub ntiaj teb thiab thov lawv li koj tus kheej. Koj tsis tuaj yeem yuav lub hwj chim ntawm cov vajtswv, tsuas yog cov txiv neej thiab poj niam cov ntsuj plig corrupted. Koj tau ua pov thawj nws. Cov hnub qub poob no tsis yog koj li. Lawv yog peb txhua tus, cov kws txawj ua khawv koob thiab cov kws txawj ua txuj ci uas tuav lawv los tsim, kho kom zoo nkauj thiab ntxiv dag zog rau qhov tsis muaj zog, "nws hais mob siab rau.
  
  "Koj? Wizard? "nws luag ntxhi. "Koj yog tus kws kos duab-geologist. Tsis muaj dab tsi ua khawv koob, koj ruam!"
  
  "Lawv tsis nyob ntawd?" - nws nug nrog luag nyav, ua si nrog Celeste ntawm nws tus ntiv tes. "Tom qab ntawd qhia rau kuv, madam, ua li cas kuv tau tsim nyob rau hauv koj lub illusion ntawm kev txom nyem los ntawm hypothermia?"
  
  Chantal tsis hais lus, npau taws thiab ntshai heev. Txawm hais tias nws paub tias lub xeev coj txawv txawv no tsuas yog rau nws xwb, nws tsis tuaj yeem ua raws li qhov xav tias nws tau kov nws txhais tes thaum kawg lawv ntsib. Contrary to the law of nature, txawm li cas los xij, nws tuag los ntawm qhov txias. Muaj kev ntshai nyob hauv nws ob lub qhov muag thaum nws saib nws tawm mus.
  
  "Nyob zoo, Madame Chantal. Thov nyob sov."
  
  Thaum nws taug kev mus rau hauv qab tus poj niam swaying, Abdul Raya hnov cov ntshav curdling qw los ntawm chav qhua ... ib yam li nws xav tau. Nws muab cov pob zeb diamond tso rau hauv nws lub hnab tshos, thaum sab saud Madame Chantal tau nce mus rau hauv qhov cub kom txo tau nws qhov txias ntau npaum li nws ua tau. Txij li thaum nws lub cev ua haujlwm ntawm qhov kub thiab txias ntawm 37.5 ў C tag nrho lub sijhawm no, nws tuag tsis ntev tom qab ntawd, engulfed hauv hluav taws.
  
  
  7
  Tsis muaj ib tug neeg ntxeev siab rau hauv lub qhov ntxa ntawm Tshwm Sim
  
  
  Perdue xav tias qee yam uas nws tsis tau siv los paub ua ntej - kev ntxub ntxaug rau lwm tus neeg. Txawm hais tias nws tau maj mam rov qab los ntawm lub cev thiab lub hlwb los ntawm nws qhov kev txom nyem hauv lub nroog me me ntawm Fallin, Scotland, nws pom tias tsuas yog qhov ua rau rov qab los ntawm nws tus cwj pwm zoo siab, tsis muaj kev txhawj xeeb yog qhov tseeb tias Joe Carter, lossis Joseph Carsten, tseem ntes nws. ua pa. Nws raug tso tseg nrog qhov txawv txav tsis zoo hauv nws lub qhov ncauj txhua zaus nws tham txog qhov kev sim siab yav tom ntej nrog nws cov kws lij choj, coj los ntawm Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Patrick Smith.
  
  "Tsuas tau txais daim ntawv no, David," tshaj tawm Harry Webster, Purdue tus thawj coj saib xyuas kev cai lij choj. "Kuv tsis paub tias qhov no yog xov xwm zoo rau koj lossis phem."
  
  Webster ob tus neeg koom tes thiab Patrick koom nrog Perdue thiab nws tus kws lij choj ntawm lub rooj noj mov hauv chav noj mov siab ntawm Wrichtishousis Hotel. Lawv tau muab scones thiab tshuaj yej, uas lub delegation zoo siab txais tos ua ntej mus rau qhov lawv cia siab tias yuav tau ib tug ceev thiab maj mam hnov.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Perdue nug, xav tias nws lub siab dhia. Nws yeej tsis tau ntshai dab tsi ua ntej. Nws cov kev nplua nuj, cov peev txheej thiab cov neeg sawv cev tuaj yeem daws txhua yam ntawm nws cov teeb meem. Txawm li cas los xij, nyob rau ob peb lub hlis dhau los, nws pom tau hais tias tsuas yog kev muaj nyiaj tiag tiag hauv lub neej yog kev ywj pheej, thiab nws tau ze rau qhov poob. Qhov kev pom txaus ntshai tiag tiag.
  
  Harry frowned thaum nws tshawb xyuas qhov zoo ntawm email uas nws tau txais los ntawm Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Cai Lij Choj ntawm Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Txawj Ntse. "Auj, txawm li cas los xij, tej zaum nws tsis muaj teeb meem rau peb, tab sis lub taub hau ntawm MI6 yuav tsis nyob ntawd. Qhov email no yog npaj los ceeb toom thiab thov zam txim rau txhua tus neeg koom nrog rau nws qhov tsis tuaj, tab sis nws muaj qee qhov xwm txheej uas nws xav tau los koom nrog. "
  
  "Qhov twg?" - Kuv nug. - Perdue exclaimed impatiently.
  
  Tom qab ua rau cov neeg txiav txim xav tsis thoob nrog nws cov lus teb, nws maj nrawm nrog lub ntsej muag thiab luag ntxhi: "Tsuas yog xav paub vim li cas tus txiv neej uas tau txiav txim siab rau ntawm kuv lub cuab yeej cuab tam tsis thab tuaj koom kuv lub ntees tuag."
  
  "Tsis muaj leej twg yuav faus koj, David," Webster nplij Harry hauv lub suab ntawm nws tus kws lij choj. "Tab sis nws tsis tau hais txog qhov twg, tsuas yog tias nws yuav tsum mus rau thaj av ntawm nws cov yawg koob. Kuv xav tias nws yuav tsum nyob hauv qee lub ces kaum ntawm thaj chaw deb England. "
  
  Tsis yog, nws yuav tsum nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees los yog Switzerland, los yog ib tug ntawm cov cozy Nazi zes, Perdue chuckled nyob rau hauv nws txoj kev xav, xav tias nws yuav cia li nthuav tawm nrov nrov hais tias qhov tseeb yog hais txog tus thawj coj siab phem. Nws tsis pub leej twg paub tias nws tsis tas yuav saib mus rau hauv lub ntsej muag qias neeg ntawm nws tus yeeb ncuab thaum nws raug coj los rau pej xeem zoo li ib tug neeg ua txhaum cai, saib cov neeg phem ua phem rau hauv nws qhov xwm txheej.
  
  Sam Cleave tau hu rau hmo ua ntej los qhia Perdue tias Channel 8 thiab Xov Xwm Ntiaj Teb Hnub no, tej zaum kuj yog CNN, yuav muaj los tshaj tawm txhua yam uas cov neeg sau xov xwm tshawb nrhiav tau sib sau ua ke kom nthuav tawm MI6 kev phem hauv ntiaj teb thiab rau tsoomfwv Askiv. Txawm li cas los xij, kom txog thaum lawv muaj pov thawj txaus los txiav txim rau Karsten, Sam thiab Perdue yuav tsum khaws txhua yam kev paub tsis pub lwm tus paub. Qhov teeb meem yog Karsten paub. Nws paub tias Perdue paub, thiab nws yog ib qho kev hem thawj, ib yam dab tsi uas Perdue yuav tsum tau pom los. Qhov kev txhawj xeeb nws yog li cas Karsten yuav txiav txim siab los xaus nws txoj sia, txij li Perdue yuav nyob hauv qhov ntxoov ntxoo mus ib txhis txawm tias nws raug xa mus rau hauv tsev lojcuj.
  
  "Kuv puas tuaj yeem siv kuv lub xov tooj ntawm tes, Patrick?" nws nug hauv ib lub suab nrov, zoo li nws tsis tuaj yeem ncav cuag Sam yog nws xav tau.
  
  "Hm, yog, tau kawg. Tab sis kuv yuav tsum paub tias koj yuav hu rau leej twg, "Patrick hais tias, qhib qhov chaw nyab xeeb uas nws khaws tag nrho cov khoom Perdue tsis tuaj yeem nkag mus yam tsis tau tso cai.
  
  "Sam Cleave," Perdue hais tias tsis muaj qhov tsis txaus ntseeg, tam sim ntawd tau txais Patrick qhov kev pom zoo tab sis tau txais kev ntsuas coj txawv txawv los ntawm Webster.
  
  "Vim li cas?" nws nug Perdue. "Lub rooj sib hais nyob hauv tsawg dua peb teev, David. Kuv hais kom siv sijhawm kom zoo. "
  
  "Qhov no yog qhov kuv ua. Ua tsaug rau koj qhov kev xav, Harry, tab sis qhov ntawd zoo nkauj siv rau Sam, yog tias koj tsis mloog," Perdue teb hauv lub suab uas ua rau Harry Webster nco ntsoov tias nws tsis yog tus saib xyuas. Nrog cov lus no, nws tau hu tus lej thiab cov ntawv sau 'Carsten ploj lawm. Kwv yees lub zes Austrian.'
  
  Cov lus luv luv encrypted tau xa tam sim ntawd hla qhov txuas txuas tsis tu ncua hauv satellite, ua tsaug rau ib qho ntawm Perdue's thev naus laus zis gadgets uas nws tau teeb tsa hauv cov xov tooj ntawm nws cov phooj ywg thiab nws tus neeg saib xyuas, tib neeg nws xav tias tsim nyog tau txais txiaj ntsig thiab qhov tseem ceeb. Thaum cov lus raug xa mus, Perdue xa xov tooj rov qab rau Patrick. "Tau."
  
  "Nws yog damn ceev," sau tseg ib tug impressed Patrick.
  
  "Technology, kuv tus phooj ywg. Kuv ntshai tias tsis ntev cov lus yuav yaj mus rau hauv cov lej, thiab peb yuav rov qab mus rau hieroglyphs, "Perdue luag nyav zoo siab. "Tab sis kuv yuav twv yuav raug hu tsim ib daim ntawv thov uas yuav yuam cov neeg siv los hais Edgar Allan Poe lossis Shakespeare ua ntej nws tuaj yeem nkag mus."
  
  Patrick pab tsis tau tab sis luag ntxhi. Qhov no yog thawj zaug nws tau siv sijhawm nrog billionaire explorer, kws tshawb fawb, tus neeg pab nyiaj txiag David Perdue. Txog thaum tsis ntev los no, nws tau xav txog tus txiv neej tsuas yog ib tus menyuam yaus uas khav theeb khav theeb nws txoj cai kom tau txais txhua yam uas nws xav tau. Patrick pom Perdue ntau tshaj li ib tug conqueror los yog ancient relics uas tsis yog nws, nws pom nws li ib tug phooj ywg-stealer.
  
  Yav dhau los, lub npe Perdue tau evoked tsuas yog kev ntxub ntxaug, sib piv nrog lub venality ntawm Sam Cleave thiab cov kev phom sij cuam tshuam nrog cov neeg yos hav zoov grizzled. Tab sis tam sim no Patrick pib nkag siab txog kev nyiam rau tus txiv neej uas tsis muaj kev txhawj xeeb thiab muaj kev nyiam, uas, qhov tseeb, yog ib tug txiv neej ntawm kev coj ncaj ncees thiab kev ncaj ncees. Tsis muaj lub ntsiab lus rau, nws tau tsim kev nyiam rau Perdue lub tuam txhab thiab kev txawj ntse.
  
  "Cia peb ua qhov no nrog, cov tub," hais Harry Webster, thiab cov txiv neej zaum los ua kom tiav cov lus hais lawv yuav nthuav tawm.
  
  
  8
  Qhov muag tsis pom kev Tribunal
  
  
  
  Glasgow - peb teev tom qab
  
  
  Nyob rau hauv qhov chaw ntsiag to, tsis pom kev, kev sib sau me me ntawm tsoomfwv cov neeg ua haujlwm, cov tswv cuab hauv pawg neeg qub txeeg qub teg thiab cov kws lij choj tau sib sau ua ke rau kev sim ntawm David Perdue ntawm kev liam tias muaj kev koom tes hauv kev soj ntsuam thoob ntiaj teb thiab tub sab ntawm cov khoom vaj khoom tsev. Perdue lub qhov muag xiav daj ntseg tau tshuaj xyuas lub rooj tsavxwm, tshawb xyuas Karsten lub ntsej muag uas tsis txaus ntseeg, zoo li nws yog qhov thib ob. Nws xav tsis thoob tias Austrian tab tom loj hlob nyob qhov twg, thaum nws paub tseeb tias yuav nrhiav Perdue qhov twg. Ntawm qhov tod tes, Karsten tej zaum xav txog tias Perdue ntshai heev ntawm qhov tshwm sim cuam tshuam nrog hinting ntawm cov neeg ua haujlwm siab kev sib txuas nrog ib tus tswv cuab ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub, thiab tej zaum yuav tau txiav txim siab tawm ntawm cov dev pw ib leeg.
  
  Thawj qhov lus pom ntawm qhov kev txiav txim siab zaum kawg yog qhov tseeb tias Perdue qhov teeb meem tsis raug sim ntawm Lub Tsev Hais Plaub Thoob Ntiaj Teb hauv Hague, uas feem ntau yog siv los sim cov nqi no. Perdue thiab nws pawg neeg saib xyuas kev cai lij choj tau pom zoo tias qhov tseeb tias Joe Carter yaum tsoomfwv Ethiopian los foob nws ntawm lub rooj sib hais tsis raug cai hauv Glasgow qhia tias nws xav khaws qhov teeb meem zais cia. Cov teeb meem tseem ceeb hauv tsev hais plaub no, txawm hais tias lawv tau pab los xyuas kom meej tias cov neeg raug foob raug foob raws li qhov tsim nyog, tsis zoo li yuav ua ntau yam los cuam tshuam lub hauv paus ntawm kev cai lij choj thoob ntiaj teb hais txog kev ua txhaum cai, txawm li cas los xij.
  
  "Qhov no yog peb qhov kev tiv thaiv muaj zog," Harry Webster hais rau Perdue sab nraum qhov kev sim. "Nws xav kom koj raug liam thiab sim, tab sis nws tsis xav kom nyiam. Qhov no yog qhov zoo".
  
  Lub rooj sib tham zaum thiab tos qhov pib ntawm cov txheej txheem.
  
  "Qhov no yog qhov kev sim siab ntawm David Connor Perdue rau kev foob ntawm kev ua txhaum cai qub txeeg qub teg uas cuam tshuam nrog kev nyiag ntawm ntau lub cim kab lis kev cai thiab kev ntseeg kev ntseeg," tus kws lij choj tshaj tawm. "Cov pov thawj uas tau nthuav tawm ntawm qhov kev sim siab no yuav ua raws li kev liam ntawm kev ua txhaum cai raws li kev tshawb fawb archaeological."
  
  Thaum tag nrho cov lus tshaj tawm thiab cov txheej txheem dhau los, Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws sawv cev ntawm MI6, Adv. Ron Watts tau qhia cov tswvcuab tawm tsam sawv cev rau Tsoom Fwv Tebchaws Democratic Republic of Ethiopia thiab Archaeological Crimes Unit. Ntawm lawv yog prof. Imru ntawm Tib Neeg Cov cuab yeej cuab tam Movement thiab Colonel Basil Yimenu, tus thawj coj tub rog qub tub rog thiab yawg koob ntawm Addis Ababa Historic Preservation Association.
  
  "Mr. Perdue, thaum Lub Peb Hlis 2016, ib qho kev ntoj ke mus ncig uas koj tau coj thiab nyiaj txiag tau liam tias nyiag ib qho kev cai dab qhuas hu ua Ark of the Coenant los ntawm lub tuam tsev hauv Axum, Ethiopia. kuv hais yog lawm?" hais tias tus kws lij choj, whining nasally nrog tus nqi ntawm condescension.
  
  Perdue yog nws ib txwm nyob ntsiag to thiab patronizing nws tus kheej. "Koj yuam kev, tus tswv."
  
  Muaj kev tsis txaus siab ntawm cov neeg tam sim no, thiab Harry Webster maj mam patted Perdue ntawm caj npab kom nws nco txog kev tswj hwm, tab sis Perdue tau hais ntxiv tias: "Qhov tseeb, nws yog ib qho piv txwv ntawm Lub Nkoj ntawm Kev Cog Lus, thiab peb pom nws sab hauv. lub roob sab nraum lub zos. Nws tsis yog lub thawv dawb huv nto moo uas muaj Vajtswv lub hwj chim, tus tswv. "
  
  "Koj pom, qhov no yog qhov txawv," tus kws lij choj hais sarcastically, "vim kuv xav tias cov kws tshawb fawb muaj peev xwm paub qhov txawv ntawm Ark tiag tiag los ntawm qhov cuav."
  
  "Kuv pom zoo," Perdue teb sai sai. "Koj xav tias lawv tuaj yeem qhia qhov txawv. Ntawm qhov tod tes, txij li qhov chaw ntawm Ark tiag tiag tsuas yog kev cia siab thiab tsis tau ua pov thawj tseeb, nws yuav nyuaj rau paub tias qhov kev sib piv los nrhiav dab tsi. "
  
  Prof. Imru sawv ntsug, saib kev npau taws, tab sis tus kws lij choj tau hais kom nws zaum ua ntej nws hais tau ib lo lus.
  
  "Koj txhais li cas los ntawm qhov ntawd?" - nug tus kws lij choj.
  
  "Kuv tawm tsam, kuv tus poj niam," Prof. Imru quaj thaum nws hais rau tus kws txiav txim zaum Helen Ostrin. "Tus txiv neej no tab tom ua kev lom zem ntawm peb cov cuab yeej cuab tam thiab thuam peb lub peev xwm los txheeb xyuas peb cov khoom qub!"
  
  "Cia li zaum, Prof. Imru, "tus kws txiav txim plaub. "Kuv tsis tau hnov txog qhov xwm txheej no los ntawm tus neeg raug foob. Thov tos koj tig." Nws ntsia Perdue. "Koj txhais li cas, Mr. Perdue?"
  
  "Kuv tsis yog ib tug kws sau keeb kwm lossis kev ntseeg zoo, tab sis kuv paub ib lossis ob yam txog Vaj Ntxwv Xalaumoo, tus poj huab tais ntawm Sheba, thiab lub nkoj ntawm Kev Cog Lus. Raws li nws cov lus piav qhia hauv tag nrho cov ntawv, kuv kuj paub tseeb tias nws tsis tau hais tias muaj cov duab kos rau ntawm lub hau rov qab mus rau Ntiaj Teb Tsov Rog II, "Perdue hais tsis tu ncua.
  
  "Koj txhais li cas, Mr. Perdue?" Qhov ntawd tsis tsim nyog," tus kws lij choj tawm tsam.
  
  "Ua ntej ntawm tag nrho cov, nws yuav tsum tsis txhob muaj ib tug swastika etched rau nws," Perdue hais blithely, txaus siab rau cov kev xav tsis thoob ntawm lub rooj sab laj cov neeg tuaj saib. Cov nyiaj-hais billionaire tau hais txog qhov tseeb xaiv kom nws tuaj yeem tiv thaiv nws tus kheej yam tsis tau nthuav tawm lub ntiaj teb hauv qab no, qhov twg txoj cai tsuas yog nkag mus rau hauv txoj kev. Nws ua tib zoo xaiv qhov nws tuaj yeem qhia rau lawv kom tsis txhob ceeb toom Karsten nrog nws cov yeeb yam thiab kom ntseeg tau tias kev sib ntaus sib tua nrog Lub Hnub Dub tseem nyob hauv qab radar ntev txaus rau nws siv txhua yam uas tsim nyog los kos npe rau tshooj no.
  
  "Koj puas vwm?" Col. Yimenu qw, tab sis tam sim ntawd tau koom nrog Ethiopian tus sawv cev hauv lawv qhov kev tawm tsam.
  
  "Colonel, thov tswj koj tus kheej lossis kuv yuav foob koj nrog kev thuam ntawm lub tsev hais plaub. Nco ntsoov, qhov no tseem yog lub rooj sib hais hauv tsev hais plaub, tsis yog kev sib cav! " - tus kws txiav txim snapped hauv nws lub suab khov kho. "Kev foob tuaj yeem txuas ntxiv mus."
  
  "Koj puas hais tias kub muaj ib tug swastika engraved rau nws?" tus kws lij choj luag nyav ntawm qhov absurdity. "Koj puas muaj duab los ua pov thawj qhov no, Mr. Perdue?"
  
  "Kuv tsis paub," Perdue teb tu siab.
  
  Tus kws lij choj zoo siab heev. "Yog li koj qhov kev tiv thaiv yog raws li cov lus hais?"
  
  Perdue piav qhia tias "Kuv cov ntaub ntawv raug puas tsuaj thaum lub sijhawm nrhiav uas yuav luag tua kuv,"
  
  "Yog li koj tau caum los ntawm cov tub ceev xwm," Watts chuckled. "Tej zaum vim koj tau nyiag keeb kwm tsis muaj nuj nqis. Mr. Perdue, lub hauv paus kev cai lij choj rau kev foob rau kev puas tsuaj ntawm monuments yog los ntawm 1954 lub rooj sib tham, uas tau muab tso rau hauv kev teb rau kev puas tsuaj tshwm sim tom qab Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II. Muaj ib qho laj thawj koj raug tua. "
  
  "Tab sis peb raug tua los ntawm lwm pab pawg neeg ntoj ke mus kawm, kws lij choj Watts, coj los ntawm ib tus xibfwb. Rita Medley thiab nyiaj txiag los ntawm Cosa Nostra. "
  
  Ib zaug ntxiv, nws cov lus tau ua rau muaj kev npau taws heev uas tus kws txiav txim plaub tau hu lawv los txiav txim. Cov tub ceev xwm MI6 tau saib ib leeg, tsis paub txog kev koom tes ntawm Sicilian Mafia.
  
  "Yog li ntawd qhov twg yog qhov kev ntoj ke mus kawm thiab tus xibfwb uas coj nws?" - nug tus kws lij choj.
  
  "Lawv tuag lawm, tus tswv," Perdue hais bluntly.
  
  "Yog li qhov koj tab tom qhia kuv yog tias tag nrho cov ntaub ntawv thiab cov duab txhawb nqa koj qhov kev tshawb pom tau raug rhuav tshem, thiab cov neeg uas tuaj yeem pab txhawb koj qhov kev thov yog tag nrho cov neeg tuag," Watts chuckled. "Nws yooj yim heev."
  
  "Nws ua rau kuv xav tsis thoob tias leej twg txiav txim siab kuv tawm nrog lub nkoj hauv thawj qhov chaw," Perdue luag nyav.
  
  "Mr. Perdue, koj tsuas yog hais thaum tham nrog," tus kws txiav txim plaub tau ceeb toom. "Txawm li cas los xij, qhov no yog ib qho tseem ceeb uas kuv xav kom tus neeg txiav txim siab mloog. Puas yog lub nkoj txawm pom hauv Mr. Perdue muaj, Tus Neeg Sawv Cev Tshwj Xeeb Smith?
  
  Patrick Smith sawv ua kev hwm thiab teb tias, "Tsis yog, kuv tus poj niam."
  
  "Tom qab ntawd yog vim li cas tseem tsis tau txiav txim siab Kev Tshawb Fawb Kev Tshawb Fawb tau raug tshem tawm lawm?" - nug tus txiav txim. "Yog tias tsis muaj pov thawj los foob Mr. Perdue, vim li cas lub tsev hais plaub tsis tau ceeb toom txog qhov kev txhim kho no?"
  
  Patrick tshem nws caj pas. "Vim tias peb tus thawj coj tseem tsis tau muab qhov kev txiav txim, kuv tus poj niam."
  
  "Thiab koj tus thawj coj nyob qhov twg?" Nws frowned, tab sis qhov kev iab liam ua rau nws nco txog cov ntawv sau tseg uas Joe Carter tau thov zam txim rau tus kheej vim li cas. Tus kws txiav txim plaub tau saib cov tswv cuab ntawm lub tsev hais plaub nrog rau kev cem thuam. "Kuv pom qhov tsis muaj lub koom haum ceeb toom no, cov txiv neej, tshwj xeeb tshaj yog thaum koj txiav txim siab foob ib tus neeg yam tsis muaj pov thawj nyuaj tias nws yeej muaj cov khoom cuav."
  
  "Milady, yog tias kuv tuaj yeem?" - tus siab phem Councilor Watts groveled. "Mr. Perdue tau paub zoo thiab tau sau tseg tias tau tshawb pom ntau yam khoom muaj nqis ntawm nws txoj kev mus ncig, suav nrog lub npe nrov Spear of Destiny, nyiag los ntawm Nazis thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II. Nws tau pub ntau lub relics ntawm kev cai dab qhuas thiab kev coj noj coj ua muaj nqis rau cov tsev khaws puav pheej thoob ntiaj teb, suav nrog kev tshawb pom tsis ntev los no ntawm Alexander lub Great. Yog tias tub rog txawj ntse nrhiav tsis tau cov khoom cuav ntawm nws cov khoom, ces qhov no tsuas yog ua pov thawj tias nws siv cov kev ntoj ke mus soj ntsuam rau lwm lub tebchaws. "
  
  Oh shit, xav Patrick Smith.
  
  "Thov, kuv tus poj niam, kuv tuaj yeem hais ib yam dab tsi?" Col. Nws nug Yimena, uas tus kws txiav txim plaub tau tso cai rau nws nrog kev taw qhia. "Yog hais tias tus txiv neej no tsis nyiag peb lub nkoj, raws li tag nrho cov neeg ua haujlwm ntawm Aksum tau cog lus tawm tsam, nws yuav ploj mus li cas ntawm nws qhov khoom?"
  
  "Mr. Perdue? Koj puas xav piav qhia txog qhov no? "- nug tus txiav txim.
  
  "Raws li kuv tau hais ua ntej lawm, peb tab tom nrhiav los ntawm lwm qhov kev mus ncig. Kuv tus poj niam, kuv nyuam qhuav dim nrog kuv lub neej, tab sis cov pab pawg ncig xyuas Potpourri tom qab ntawd tau tuav lub nkoj, uas tsis yog lub nkoj tiag tiag ntawm Kev Cog Lus, "Perdue piav qhia.
  
  "Thiab lawv txhua tus tuag. Yog li ntawd qhov khoom cuav nyob qhov twg?" - nug tus xibfwb txaus siab. Imru, saib pom kev puas tsuaj los ntawm kev poob. Tus kws txiav txim tau tso cai rau cov txiv neej hais lus ywj siab ntev npaum li lawv khaws cia raws li nws qhia kom lawv ua.
  
  Perdue teb tias, "Nws tau pom zaum kawg ntawm lawv lub tsev villa hauv Djibouti, tus xibfwb," Perdue teb tias, "ua ntej lawv mus ncig nrog kuv cov npoj yaig thiab kuv los tshuaj xyuas qee cov ntawv los ntawm tim Nkij teb chaws. Peb raug yuam kom qhia lawv txoj hauv kev, thiab nws nyob ntawd ... "
  
  "Koj ua qhov twg koj tus kheej tuag," tus kws lij choj liam liam. "Kuv tsis tas yuav hais dab tsi ntxiv, kuv tus poj niam. MI6 raug hu mus rau qhov chaw los ntes Mr Perdue, tsuas yog pom nws 'tuag' thiab cov tswv cuab Italian ntawm kev ntoj ke mus kawm tau tuag. Kuv puas yog, Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith?
  
  Patrick sim tsis saib Perdue. Nws teb ntsiag to: "Yog lawm."
  
  "Vim li cas nws thiaj li dag nws tuag kom tsis txhob raug ntes yog tias nws tsis muaj dab tsi zais?" - tus kws lij choj txuas ntxiv. Perdue tau mob siab rau piav qhia nws cov yeeb yam, tab sis nkag mus rau hauv txhua qhov yeeb yam ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub thiab ua pov thawj tias lawv, ib yam nkaus, tseem muaj nyob hauv cov ncauj lus kom ntxaws heev.
  
  "Milady, kuv puas tau?" Harry Webster thaum kawg sawv ntawm nws lub rooj.
  
  "Ua ntej," nws hais tias pom zoo, txij li tus kws lij choj tiv thaiv tseem tsis tau hais ib lo lus.
  
  "Kuv tuaj yeem hais tias peb tuaj rau qee qhov kev pom zoo rau kuv cov neeg siv khoom, vim tias muaj ntau qhov pom tseeb hauv qhov no. Tsis muaj pov thawj tseeb rau kuv tus neeg siv khoom zais zais cov khoom ntiag tug. Tsis tas li ntawd, tsis muaj ib tus neeg tuaj yeem tuaj yeem ua pov thawj tias nws tau hais qhia rau lawv txog kev txawj ntse txog kev soj ntsuam. " Nwg txawm tso tseg tej kev thaaj yeeb rua txhua tug mej zeej ntawm tub rog kws muaj fwjchim luj kawg nkaus, 6 Ces nwg txawm saib Perdue.
  
  Nws hais ntxiv tias, "Cov neeg siab zoo, kuv tus poj niam," nrog rau kuv cov neeg tau txais kev tso cai, Kuv xav nkag mus rau hauv kev thov kev sib tham."
  
  Perdue tuav lub ntsej muag ncaj, tab sis nws lub siab pounding. Nws tau tham txog qhov tshwm sim no nthuav dav nrog Harry thaum sawv ntxov, yog li nws paub tias nws tuaj yeem tso siab rau nws tus kws lij choj coj los txiav txim siab. Txawm li cas los xij, nws tau ua rau kuv ntxhov siab. Txawm li cas los xij, Perdue tau pom zoo tias lawv yuav tsum cia li tso nws tag nrho nrog lub ntuj raug txim me me li sai tau. Nws tsis ntshai ntawm kev nplawm rau nws qhov kev ua txhaum, tab sis nws tsis txaus siab rau qhov kev cia siab ntawm kev siv ntau xyoo tom qab tuav tsis muaj lub sijhawm los tsim, tshawb fawb, thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws, muab Yauxej Karsten nyob rau hauv qhov chaw uas nws nyob.
  
  "Ok," tus kws txiav txim hais tias, muab nws txhais tes rau ntawm lub rooj. "Cov neeg raug foob cov xwm txheej yog dab tsi?"
  
  
  9
  Tus qhua
  
  
  "Lub rooj sib hais li cas?" Nina nug Sam ntawm Skype. Tom qab nws, nws tuaj yeem pom zoo li tsis muaj qhov kawg ntawm cov rhawv kab nrog cov khoom qub qub thiab cov txiv neej hauv cov tsho loj dawb cataloging ntau yam khoom.
  
  Sam hais tias, "Kuv tseem tsis tau hnov txog Paddy lossis Perdue, tab sis kuv yuav nco ntsoov hloov kho koj sai li sai tau thaum Paddy hu kuv rau yav tav su," Sam hais, exhaling ib co nyem. "Kuv zoo siab tias Paddy nyob ntawd nrog nws."
  
  "Vim li cas?" nws frowned. Ces nws luag ntxhi zoo siab hlo. "Perdue feem ntau qhwv tib neeg nyob ib ncig ntawm nws tus ntiv tes me me yam tsis tau sim. Koj tsis tas yuav ntshai rau nws, Sam. Kuv twv nws yuav taug kev dawb yam tsis tas yuav siv lub tsev kaw neeg hauv zos thaum hmo ntuj. "
  
  Sam luag nrog nws, txaus siab los ntawm ob qho tib si nws txoj kev ntseeg hauv Purdue lub peev xwm thiab nws tso dag txog Scottish tsev loj cuj. Nws nco nws, tab sis nws yuav tsis lees nws nrov nrov, cia nyob ib leeg qhia nws ncaj qha. Tab sis nws xav tau.
  
  "Thaum twg koj rov qab los kuv thiaj li yuav tau koj ib zaug?" - nws nug.
  
  Nina luag nyav thiab leaped rau pem hauv ntej hnia qhov screen. "Auj, koj puas nco kuv, Mr. Cleave?"
  
  "Tsis txhob nplawm koj tus kheej," nws luag nyav, saib ib ncig ntawm txaj muag. Tab sis nws nyiam saib dua rau hauv lub qhov muag tsaus nti ntawm tus kws sau keeb kwm zoo nkauj. Nws nyiam nws heev uas nws rov luag ntxhi. "Joanna nyob qhov twg?"
  
  Nina ntsia rov qab sai sai, lub zog ntawm nws lub taub hau ua pa lub neej mus rau hauv nws lub qhov ntev tsaus nti thaum lawv ya mus nrog nws lub zog. "Nws nyob ntawm no ... tos ... Joe!" - nws qw qhov chaw ntawm qhov screen. "Cia li hais nyob zoo rau koj crush."
  
  Sam luag ntxhi thiab so nws lub hauv pliaj ntawm nws txhais tes, "Nws puas tseem tom qab kuv lub nroog Yeiuxalees zoo nkauj?"
  
  "Yog lawm, nws tseem xav tias koj yog dev lub nroog Yeiuxalees, muaj nuj nqis," Nina tso dag. "Tab sis nws hlub nws tus thawj coj hiav txwv ntau dua. Thov txim." Nina winked thaum nws saib nws tus phooj ywg, Joan Earl, tus kws qhia keeb kwm uas tau pab lawv nrhiav tau cov khoom muaj nqis ntawm Alexander lub Great.
  
  "Hlo Sam!" Tus zoo siab Canadian yoj rau nws.
  
  "Hav Joe, koj puas tau?"
  
  "Kuv ua tau zoo, zib ntab," nws hais. "Koj paub, rau kuv qhov no yog kev npau suav ua tiav. Thaum kawg kuv tuaj yeem muaj kev lom zem thiab mus ncig, txhua lub sijhawm qhia keeb kwm! "
  
  "Tsis txhob hais tus nqi rau qhov koj pom, huh?" nws wink.
  
  Nws luag nyav ploj mus, hloov los ntawm kev ntshaw zoo li nws tau muag thiab ntxhi, "Kuv paub, txoj cai? Kuv tuaj yeem ua neej nyob ua qhov no! Thiab raws li ib qho nyiaj ntxiv, kuv tau txais ib lub kayak qub uas ntxim hlub rau kuv kev ua lag luam nuv ntses. Qee lub sij hawm peb tawm mus rau hauv dej tsuas yog saib hnub poob, koj paub, thaum peb tsis txaj muag los qhia nws. "
  
  "Lub suab ci ntsa iab," nws luag nyav, ntsiag to thov kom Nina rov qab los dua. Nws hlub Joan, tab sis nws yuav dag ib tug txiv neej. Raws li nws nyeem nws txoj kev xav, nws txawm plam thiab luag ntxhi, "Okay, Sam, Kuv yuav coj koj rov qab mus rau Dr. Gould. Tam sim no nyob zoo!"
  
  "Nyob zoo, Joe,"hais tias, tsa ib daim muag muag. Vajtswv foom koob hmoov.
  
  "Mloog, Sam. Kuv yuav rov qab los hauv Edinburgh hauv ob hnub. Kuv nqa nrog kuv cov nyiaj nyiag los uas peb nyiag mus pub cov khoom muaj nqis rau Alexandria, yog li peb yuav muaj laj thawj ua kev zoo siab. Kuv cia siab tias Purdue pab neeg raug cai ua lawv qhov zoo tshaj plaws kom peb tuaj yeem ua kev zoo siab ua ke. Tshwj tsis yog tias koj tab tom ua haujlwm, qhov ntawd yog. "
  
  Sam tsis tuaj yeem qhia nws txog txoj haujlwm tsis raug cai Perdue tau muab rau nws kom paub ntau li ntau tau txog Karsten txoj kev lag luam sib txuas. Txog rau tam sim no, nws yog qhov tseem ceeb ntawm ob tus txiv neej xwb. "Tsis yog, tsuas yog qee qhov kev tshawb fawb ntawm no thiab muaj," nws shrugged. "Tab sis tsis muaj dab tsi tseem ceeb txaus los ua kom kuv tsis tau txais pint."
  
  "Zoo heev," nws hais.
  
  "Yog li koj puas rov qab mus rau Oban?" - Sam nug.
  
  Nws wrinkled nws lub qhov ntswg. "Tsis paub. Kuv tau xav txog qhov no txij li Reichtisusis tsis muaj nyob rau lub sijhawm no. "
  
  "Koj paub tias koj lub tsev tseem muaj lub tsev loj heev hauv Edinburgh," nws hais rau nws. "Nws tsis yog keeb kwm fortress ntawm dab neeg thiab cov dab neeg, tab sis nws muaj lub Jacuzzi txias thiab lub tub yees uas muaj dej txias."
  
  Nina luag ntxhi rau nws tus tub hluas sim ntxias nws rau nws. "Okay, ua li, koj ntseeg kuv. Tsuas yog tuaj tos kuv ntawm tshav dav hlau thiab xyuas kom lub cev ntawm koj lub tsheb tsis muaj dab tsi. Lub sijhawm no kuv muaj lub nra crap, txawm tias kuv yog lub teeb packer. "
  
  "Yog, kuv yuav, ntxhais. Kuv yuav tsum mus, tab sis koj puas yuav xa ntawv tuaj rau kuv?
  
  "Kuv yuav," nws hais. "Muaj zog!"
  
  Ua ntej Sam tuaj yeem cuam tshuam cov lus teb rau qhov tsis lees paub Nina qhov kev tso dag ntiag tug ntawm lawv, nws xaus qhov kev sib tham. "Crap!" - nws quaj. "Kuv yuav tsum ceev tshaj qhov no."
  
  Nws sawv tsees mus rau chav ua noj rau npias. Nws yog yuav luag 9 teev tsaus ntuj, tab sis nws tau tawm tsam qhov kev xav kom thab Paddy, thov kom hloov tshiab ntawm Perdue mus sib hais. Nws ntshai heev rau tag nrho thiab nws ua rau nws tsis kam hu rau Paddy. Sam tsis nyob hauv txoj haujlwm kom tau txais xov xwm phem hmo no, tab sis nws ntxub nws qhov kev xav rau qhov tshwm sim tsis zoo.
  
  "Nws yog qhov txawv ntawm qhov ua siab loj ua rau tus txiv neej thaum nws tuav lub npias hauv nws txhais tes, koj puas xav tias?" nws nug Breichladditch, uas tau ncab tub nkeeg ntawm lub rooj zaum hauv lub tsev sab nraum lub qhov rooj chav ua noj. "Kuv xav tias kuv yuav hu rau Paddy. Koj xav li cas?"
  
  Tus miv liab loj muab nws saib tsis pom kev thiab dhia mus rau ntawm phab ntsa ntawm phab ntsa ntawm tus ntaiv. Nws maj mam nkag mus rau lwm qhov kawg ntawm lub tsho tshaj sab thiab pw dua - sab xis nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm daim duab ntawm Nina, Sam thiab Perdue tom qab kev nyuaj siab lawv tau nyiaj dhau tom qab nrhiav Medusa Pob Zeb. Sam pursed nws daim di ncauj thiab nodned, "Kuv xav tias koj yuav hais li ntawd." Koj yuav tsum dhau los ua tus kws lij choj, Bruich. Koj yeej ntseeg heev. "
  
  Nws khaws lub xov tooj ib yam li lub qhov rooj. Lub khob tam sim ntawd yuav luag ua rau nws tso nws npias, thiab nws ntsia tsis pom Bruich. "Koj puas paub qhov no yuav tshwm sim?" - nws nug nyob rau hauv lub suab qis, saib los ntawm lub peephole. Nws ntsia Bruich. "Koj ua yuam kev. Qhov no tsis yog Paddy. "
  
  "Mr. Chop?" tus txiv neej sab nraud thov. "Kuv puas tuaj yeem hais ob peb lo lus?"
  
  Sam tshee taub hau. Nws tsis muaj siab xav txais qhua. Ntxiv rau, nws yeej nyiam kev ceev ntiag tug los ntawm cov neeg tsis paub thiab xav tau. Tus txiv neej khob dua, tab sis Sam muab ntiv tes rau nws lub qhov ncauj, gestures rau nws tus miv nyob ntsiag to. Hauv kev teb, tus miv tsuas tig ib ncig thiab curled tsaug zog.
  
  "Mr Cleave, kuv lub npe yog Liam Johnson. "Kuv cov npoj yaig cuam tshuam nrog Mr. Perdue tus neeg saib xyuas, Charles, thiab kuv muaj qee cov ntaub ntawv uas yuav txaus siab rau koj," tus txiv neej piav qhia. Muaj kev tsov rog tshwm sim hauv Sam ntawm nws txoj kev nplij siab thiab nws txoj kev xav paub. Hnav ris tsho hnav ris tsho thiab thom khwm nkaus xwb, nws tsis nyob hauv lub siab xav saib zoo, tab sis nws yuav tsum paub tias tus txiv neej Liam no tau hais dab tsi.
  
  "Thov," Sam exclaimed involuntarily. Zoo, kuv xav tias kuv qhov kev xav tau zoo dua ntawm kuv. Nrog kev cia siab ntawm kev cia siab, nws qhib qhov rooj. "Hlo Liam."
  
  "Mr. Cleave, zoo siab tau ntsib koj," tus txiv neej luag nyav ntshai. "Kuv puas tuaj yeem thov tuaj ua ntej leej twg pom kuv ntawm no?"
  
  "Tau kawg, tom qab kuv pom qee cov ntaub ntawv txheeb xyuas," Sam teb. Ob tug poj niam laus uas hais lus ntxhi tau taug kev dhau ntawm nws lub rooj vag pem hauv ntej, saib tsis txaus ntseeg los ntawm tus neeg zoo nraug, rugged, tsis muaj lub tsho tsis muaj neeg sau xov xwm thaum lawv sib sib zog nqus. Nws sim tsis luag, es tsis txhob winking rau lawv.
  
  "Nws yeej ua rau lawv txav nrawm dua," Liam chuckled thaum nws saib lawv nrawm, muab Sam nws tus ID mus kuaj. Xav tsis thoob los ntawm qhov ceev uas Liam rub tawm nws lub hnab nyiaj, Sam pab tsis tau tab sis txaus siab.
  
  "Tus Kws Tshuaj Xyuas / Tus Neeg Saib Xyuas Liam Johnson, Sector 2, British Intelligence, thiab txhua yam," Sam yws yws, nyeem cov ntawv luam zoo, tshawb xyuas cov lus pov thawj me me uas Paddy tau qhia nws nrhiav. "Okay, phooj ywg. Los hauv."
  
  "Ua tsaug, Mr. Cleave," Liam hais tias, sai sai taug kev sab hauv, tshee hnyo thaum nws co me ntsis kom co tawm cov nag los nag uas tsis tuaj yeem nkag mus rau nws cov peacoat. "Kuv puas tuaj yeem tso kuv tus brolly rau hauv pem teb?"
  
  "Tsis yog, kuv yuav muab qhov no," Sam muab thiab dai nws upside down rau ntawm ib tug tshwj xeeb khaub ncaws hanger kom nws muaj peev xwm drip rau nws cov roj hmab lev. "Koj puas xav tau npias?"
  
  "Ua tsaug ntau," Liam teb zoo siab.
  
  "Yog tiag? "Kuv tsis xav tias qhov no," Sam luag ntxhi, nqa ib lub thawv tawm ntawm lub tub yees.
  
  "Vim li cas? Kuv yog ib nrab Irish, koj paub," Liam tso dag. "Kuv yuav venture hais tias peb tuaj yeem outdrink Scots txhua hnub."
  
  "Kev sib tw tau txais, kuv tus phooj ywg," Sam ua si nrog. Nws caw nws cov qhua tuaj zaum ntawm lub rooj zaum uas nws khaws cia rau cov qhua. Piv nrog rau peb lub rooj zaum, uas Sam siv sijhawm ntau hmo hauv nws lub txaj, ob lub rooj zaum muaj zog ntau dua thiab tsis xav tias nyob hauv ib qho dhau los.
  
  "Yog li, koj nyob ntawm no qhia kuv li cas?"
  
  Clearing nws caj pas, Liam mam li nco dheev ua mob hnyav. Saib kev txhawj xeeb heev, nws teb Sam hauv lub suab softer. "Koj qhov kev tshawb fawb tau los rau peb, Mr. Cleave. Luckily, kuv ntes tau tam sim ntawd vim kuv muaj qhov mob hnyav rau kev txav mus los. "
  
  "Tsis muaj dab tsi," Sam yws yws, noj ob peb lub sijhawm ntev los ua kom ntxhov siab txog qhov nws xav tau nrhiav tau yooj yim heev. "Kuv pom qhov no thaum koj tab tom sawv ntawm qhov rooj ntawm kuv lub tsev. Koj yog ib tug neeg muaj kev soj ntsuam thiab hnov mob sai rau qhov no. kuv hais yog lawm?"
  
  "Yog," Liam teb. "Yog vim li cas kuv thiaj pom tam sim ntawd tias muaj kev ua txhaum cai kev nyab xeeb hauv cov ntaub ntawv tshaj tawm ntawm peb cov thawj coj loj, Joe Carter, tus thawj coj ntawm MI6."
  
  "Thiab koj nyob ntawm no kom muab qhov kawg rau qhov khoom plig, txwv tsis pub koj yuav qhia tus kheej ntawm tus neeg ua phem rau cov dev txawj ntse zais cia, txoj cai?" Sam sighed. "Kuv tsis muaj txoj hauv kev los them cov neeg blackmailers, Mr. Johnson, thiab kuv tsis nyiam cov neeg uas tsis tuaj yeem hais qhov lawv xav tau. Yog li ntawd, koj xav kom kuv ua dab tsi, uas kuv khaws cia tsis pub leejtwg paub?"
  
  "Koj ua tsis ncaj ncees lawm, Sam," Liam hais khov kho, nws tus cwj pwm tam sim ntawd qhia Sam tias nws tsis mos li nws zoo li. Nws lub qhov muag ntsuab ci ntsa iab, ci ntsa iab nrog kev ntxhov siab thaum raug liam ntawm qhov kev ntshaw tsis tseem ceeb. "Thiab qhov ntawd yog tib qho laj thawj kuv yuav cia qhov kev thuam no dhau mus. Kuv yog ib tug Catholic thiab peb tsis tuaj yeem foob cov neeg uas thuam peb ntawm kev dawb huv thiab tsis paub. Koj tsis paub kuv, tab sis kuv qhia rau koj tam sim no tias kuv tsis nyob ntawm no los ntxias koj. Yexus Khetos, kuv nyob saum qhov no!"
  
  Sam tsis tau hais tias Liam cov lus teb tau ua rau nws ntshai, tab sis tom qab ib pliag nws pom tau tias nws qhov kev xav, tsis yooj yim li nws yog, tau muab tso rau hauv qhov tsis raug ua ntej nws tso cai rau tus txiv neej los hais nws rooj plaub. "Kuv thov txim, Liam," nws hais rau nws cov qhua. "Koj muaj cai npau taws rau kuv."
  
  "Kuv tsuas yog nkees ntawm cov neeg xav tias yam ntawm kuv. Kuv ntseeg tias nws los nrog cov nyom. Tab sis cia peb muab qhov ntawd tso tseg thiab kuv yuav qhia koj tias yuav ua li cas. Tom qab Mr. Perdue raug cawm dim ntawm tus poj niam lub tsev, British Intelligence High Commission tau txiav txim kom nruj dua kev tiv thaiv. Kuv xav tias nws yog los ntawm Joe Carter, "nws piav qhia. "Thaum xub thawj kuv tsis tuaj yeem nkag siab dab tsi tuaj yeem ua rau Carter hnov qhov no, kuv thov zam txim rau ib tus pej xeem uas nyuam qhuav tshwm sim los ua neeg nplua nuj. Zoo, nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas kuv ua haujlwm rau kev txawj ntse, Mr. Cleave. Kuv tuaj yeem pom tus cwj pwm tsis txaus ntseeg ib mais deb, thiab txoj kev uas tus txiv neej muaj zog zoo li Carter tau hnov txog qhov tseeb tias Mr. Perdue tseem muaj sia nyob thiab zoo zoo rub kuv txoj kev tsis ncaj ncees lawm, koj puas paub? "
  
  "Kuv nkag siab qhov koj txhais li cas. Muaj qee yam uas kuv hmoov tsis tuaj yeem nthuav tawm txog kev tshawb fawb uas kuv tab tom ua ntawm no, Liam, tab sis kuv tuaj yeem ua rau koj paub tseeb tias koj muaj kev ntseeg tiag tiag hauv qhov xav tsis thoob uas koj muaj. "
  
  "Saib, Mr. Cleave, Kuv tsis nyob ntawm no los nyem cov ntaub ntawv tawm ntawm koj, tab sis yog tias koj paub dab tsi, qhov koj tsis qhia kuv cuam tshuam txog kev ncaj ncees ntawm lub koom haum kuv ua haujlwm rau, kuv yuav tsum paub," Liam insisted. "Rau ntuj raug txim nrog Carter cov phiaj xwm, Kuv tab tom nrhiav qhov tseeb."
  
  
  10
  Cairo
  
  
  Nyob rau hauv lub ntuj sov ntawm Cairo muaj ib tug do ntawm tus ntsuj plig, tsis yog nyob rau hauv lub poetic kev txiav txim zoo, tab sis nyob rau hauv lub siab ntawm pious xav tias ib yam dab tsi phem tau tsiv los ntawm lub cosmos, npaj mus hlawv lub ntiaj teb no, zoo li ib tug txhais tes tuav ib tug magnifying iav ntawm. lub kaum sab xis thiab kev ncua deb rau scorch tib neeg. Tab sis cov rooj sib tham no ntawm cov txiv neej dawb huv thiab lawv cov neeg ntseeg siab tau tswj hwm ntawm lawv tus kheej ib qho kev hloov pauv txawv txav hauv axial precession ntawm lawv cov stargazers. Ancient bloodlines, ruaj ntseg tiv thaiv nyob rau hauv secrets societies, tswj lawv cov xwm txheej ntawm lawv tus kheej los ntawm kev khaws cia cov kev cai ntawm lawv cov poj koob yawm txwv.
  
  Thaum xub thawj, cov neeg nyob hauv Lebanese raug kev txom nyem los ntawm hluav taws xob tam sim ntawd, tab sis thaum cov kws tshaj lij tab tom sim nrhiav qhov laj thawj, xov xwm los ntawm lwm lub nroog hauv lwm lub tebchaws uas lub hwj chim tau tawm mus rau ntawd, tsim kev kub ntxhov ntawm Beirut mus rau Mecca. Tsis pub dhau ib hnub, cov lus ceeb toom tau tshwm sim los ntawm Qaib Cov Txwv, Iraq thiab qee qhov ntawm Iran tias qhov tsis tau piav qhia hluav taws xob tau ua rau muaj kev puas tsuaj. Tam sim no nws tseem yog hnub tsaus ntuj hauv Cairo thiab Alexandria, thaj chaw hauv tebchaws Iziv, yuam ob tus txiv neej los ntawm cov pab pawg neeg stargazer mus nrhiav qhov chaw uas tsis yog lub chaw cog hluav taws xob.
  
  "Koj puas paub tseeb tias tus lej xya tau tawm mus lawm?" Penekal nug nws cov npoj yaig Ofar.
  
  "Kuv yog ib puas feem pua paub tseeb, Penekal," Ofar teb. "Saib rau koj tus kheej. Qhov no yog kev hloov pauv loj uas yuav kav ob peb hnub xwb!"
  
  "Hnub? Koj puas vwm? Qhov no tsis yooj yim sua!" Penekal teb, tsis lees paub nws cov npoj yaig txoj kev xav. Ofar tsa ib txhais tes maj mam yoj nws calmly. "Cia li los, kwv tij. Koj paub tias tsis muaj dab tsi ua tsis tau rau kev tshawb fawb lossis Vajtswv. Ib tug muaj qhov txuj ci tseem ceeb ntawm lwm tus. "
  
  Hloov siab lees txim rau nws qhov kev tawm tsam, Penekal sighed thiab hais kom Ofar zam txim rau nws. "Kuv paub. kuv paub. Nws zoo li ntawd ... "nws exhaled impatiently. "Nws yeej tsis tau piav qhia tias qhov tshwm sim zoo li no puas tau tshwm sim. Tej zaum kuv ntshai qhov no yog qhov tseeb, vim qhov kev xav ntawm ib lub cev xilethi-aus hloov nws lub voj voog yam tsis muaj kev cuam tshuam rau nws cov phooj ywg yog qhov txaus ntshai heev. "
  
  "Kuv paub, kuv paub," Ofar sighed. Ob tug txiv neej nyob rau hauv lawv lub xyoo caum, tab sis lawv lub cev tseem noj qab nyob zoo thiab lawv lub ntsej muag pom ob peb yam cim ntawm kev laus. Lawv yog ob qho tib si astronomers thiab kawm feem ntau cov kev xav ntawm Theon ntawm Alexandria, tab sis lawv kuj zoo siab txais tos cov kev qhia niaj hnub thiab kev xav, ua raws li tag nrho cov thev naus laus zis tshiab thiab xov xwm los ntawm cov kws tshawb fawb thoob ntiaj teb. Tab sis dhau ntawm lawv cov kev paub niaj hnub niaj hnub no, ob tus txiv neej laus tau ua raws li kev coj noj coj ua ntawm pawg neeg thaum ub, thiab raws li lawv tau ua tib zoo kawm saum ntuj ceeb tsheej, lawv coj mus rau hauv tus account ob qho tib si science thiab mythology. Feem ntau, saib ob yam hauv kev sib xyaw ua ke tau muab lawv qhov chaw nruab nrab zoo los ua ke nrog kev xav tsis thoob, uas pab tsim lawv cov kev xav. Tseem.
  
  Nrog ib txhais tes tshee rau ntawm lub qhov muag lub raj, Penecal maj mam rub tawm ntawm lub lens me los ntawm qhov nws tau peering, nws ob lub qhov muag tseem tsau rau pem hauv ntej hauv kev xav tsis thoob. Thaum kawg, nws tig mus ntsib Ofar, nws lub qhov ncauj qhuav thiab nws lub siab poob. "Kuv cog lus rau cov vajtswv. Qhov no tshwm sim hauv peb lub neej. Kuv nrhiav tsis tau lub hnub qub, kuv tus phooj ywg, txawm kuv nrhiav nws qhov twg los xij. "
  
  "Ib lub hnub qub poob," Ofar quaj qw, ntsia tu siab. "Peb muaj teeb meem."
  
  "Dab tsi ntawm pob zeb diamond no yog raws li Txoj Cai ntawm Solomon?" - Nug Penekal.
  
  "Kuv twb ntsia. Qhov no yog Rhabdos, "Ofar hais nrog foreboding, "lub teeb ci dua."
  
  Penekal ntxhov siab tau ntog rau ntawm lub qhov rais ntawm lawv chav saib xyuas ntawm 20th pem teb ntawm Hathor Tsev hauv Giza. Los ntawm saum toj no, lawv tuaj yeem pom lub nroog loj ntawm Cairo, thiab hauv qab lawv lub Nile, snaking zoo li kua xiav hla lub nroog. Nws lub qhov muag tsaus nti qub tau tshuaj xyuas lub nroog hauv qab no thiab tom qab ntawd pom lub qab ntug hazy uas ncav cuag txoj kab sib faib nruab nrab ntawm lub ntiaj teb thiab saum ntuj ceeb tsheej. "Peb puas paub thaum lawv poob?"
  
  "Tsis yog tiag. Raws li cov ntawv kuv sau, qhov no yuav tsum tau tshwm sim ntawm hnub Tuesday thiab hnub no. Qhov no txhais tau tias Rhabdos tau poob hauv peb caug-ob teev dhau los, "Ofar tau sau tseg. "Peb puas yuav hais ib yam rau cov txwj laus hauv nroog?"
  
  "Tsis yog," tuaj Penekal qhov tsis lees paub sai. "Tsis tau. Yog tias peb hais ib yam dab tsi uas ua rau pom qhov peb siv cov cuab yeej no tiag tiag, lawv tuaj yeem cuam tshuam peb yooj yim, siv ntau txhiab xyoo kev soj ntsuam nrog lawv. "
  
  "Kuv pom," Ofar hais. "Kuv tau coj Osiris constellation charter program los ntawm qhov kev soj ntsuam no thiab ib lub chaw soj ntsuam me me hauv Yemen. Tus neeg nyob hauv Yemen yuav saib xyuas cov hnub qub thaum peb tsis tuaj yeem ua qhov ntawd ntawm no, yog li peb tuaj yeem saib xyuas. "
  
  Ofar lub xov tooj nrov. Nws zam txim rau nws tus kheej thiab tawm hauv chav, thiab Penekal zaum ntawm nws lub rooj saib cov duab ntawm nws lub vijtsam txav mus los ntawm qhov chaw, muab qhov kev xav tsis thoob tias nws tau ya ntawm cov hnub qub uas nws hlub heev. Qhov no ib txwm calmed nws tus cwj pwm, thiab hypnotic repetition ntawm txoj kev ntawm lub hnub qub muab nws ib tug xav zoo. Txawm li cas los xij, kev ploj mus ntawm xya lub hnub qub nyob rau thaj tsam ntawm lub hnub qub Leo tau ua rau nws tsaug zog hmo ntuj. Nws hnov Ofar tus hneev taw nkag mus hauv chav sai dua li lawv tawm hauv chav.
  
  "Penecal!" - nws hawb pob, tsis tuaj yeem tiv nrog lub siab.
  
  "Qhov no yog dab tsi?"
  
  "Kuv nyuam qhuav tau txais xov xwm los ntawm peb cov neeg hauv Marseille, ntawm qhov chaw soj ntsuam saum toj ntawm Mont Faron, ze rau Toulon." Ofar ua pa nyuaj heev uas ib pliag nws poob peev xwm mus ntxiv. Nws tus phooj ywg yuav tsum tau pam nws maj mam kom nws ua pa ua ntej. Thaum tus txiv neej uas ceev ceev tau ntes nws ua pa, nws txuas ntxiv mus. "Lawv hais tias ob peb teev dhau los pom ib tug poj niam raug dai rau hauv ib lub villa Fabkis hauv Nice."
  
  "Qhov no txaus ntshai, Ofar," Penekal teb. "Qhov ntawd yog qhov tseeb, tab sis nws yuav ua li cas rau koj uas koj yuav tsum tau hu rau nws?"
  
  "Nws tau viav vias ntawm txoj hlua ua los ntawm hemp," nws quaj. "Thiab ntawm no yog pov thawj tias qhov no yog kev txhawj xeeb loj rau peb," nws hais tias, ua pa tob tob. "Lub tsev yog ib tug nom tswv, Baron Henri de Martin, uas yog nto moo rau nws sau pob zeb diamond."
  
  Penekal ntes tau qee qhov kev paub zoo, tab sis nws tsis tuaj yeem muab ob thiab ob ua ke kom txog thaum Ofar tau ua tiav nws zaj dab neeg. "Penecal, Baron Henri de Martin yog tus tswv ntawm Celeste!"
  
  Ceev nrooj tso siab kom hais ob peb lub npe dawb huv hauv kev poob siab, tus neeg Iyiv laus nyias tau npog nws lub qhov ncauj nrog nws txhais tes. Cov lus tseeb uas zoo li tsis txaus ntseeg tau ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau qhov lawv paub thiab ua raws. Ua kom ncaj ncees, cov no yog cov cim ceeb toom ntawm qhov kev tshwm sim apocalyptic. Nws tsis tau sau tag nrho lossis ntseeg txhua yam raws li kev qhia yav tom ntej, tab sis nws yog ib feem ntawm cov rooj sib tham ntawm Vajntxwv Xalaumoo, sau tseg los ntawm tus huab tais uas txawj ntse nws tus kheej nyob rau hauv ib tug zais codex paub rau cov neeg nyob rau hauv kev lig kev cai ntawm Ofar thiab Penekal.
  
  Phau ntawv no tau hais txog qhov tseem ceeb ntawm cov xwm txheej ntuj ceeb tsheej uas muaj cov ntsiab lus apocryphal. Tsis muaj ib yam dab tsi hauv codex tau hais tias qhov no yuav tshwm sim, tab sis kev txiav txim los ntawm Xalaumoo cov ntawv sau hauv qhov no, lub hnub qub poob thiab kev puas tsuaj tom ntej tsis yog qhov xwm txheej xwb. Cov neeg uas ua raws li kev lig kev cai thiab tuaj yeem pom cov cim tau xav tias yuav cawm tib neeg yog tias lawv paub txog lub cim.
  
  "Nco ntsoov kuv, qhov twg yog hais txog spinning ropes los ntawm hemp?" - nws nug cov neeg ncaj ncees Ofar, uas twb dhau los ntawm cov ntawv sau kom pom lub npe. Thaum sau lub npe nyob rau hauv lub hnub qub poob yav dhau los, nws ntsia thiab qhib nws. "Onoskelis".
  
  "Kuv xav tsis thoob kiag li, kuv tus phooj ywg qub," Penekal hais, tuav nws lub taub hau hauv kev tsis ntseeg. "Qhov no txhais tau hais tias Masons tau pom tus kws kho tsiaj, lossis qhov xwm txheej phem tshaj plaws - peb muaj Wizard ntawm peb txhais tes!"
  
  
  kaum ib
  Parchment
  
  
  
  Amiens, Fabkis
  
  
  Abdul Raya pw tsaug zog, tab sis nws tsis muaj npau suav. Nws yeej tsis tau to taub nws ua ntej, tab sis nws tsis paub tias nws zoo li kev mus rau qhov chaw tsis paub lossis pom tej yam tsis zoo uas cuam tshuam nrog cov npau suav ntawm cov zaj duab xis. Npau suav phem yeej tsis tuaj xyuas nws. Tsis tau nyob hauv nws lub neej nws muaj peev xwm ntseeg cov dab neeg txaus ntshai ntawm kev pw tsaug zog hmo ntuj qhia los ntawm lwm tus. Nws yeej tsis sawv tawm hws, tshee hnyo, los yog tseem reeling los ntawm kev mob siab heev ntawm lub ntiaj teb no ntuj raug txim tom qab nws daim tawv muag.
  
  Tsuas yog lub suab sab nraum nws lub qhov rais yog qhov kev sib tham tsis txaus ntseeg ntawm nws cov neeg nyob ze hauv qab thaum lawv zaum sab nraum haus cawv hauv thawj feeb tom qab ib tag hmo. Lawv tau nyeem txog qhov xwm txheej txaus ntshai uas tus neeg pluag Fabkis tus baron yuav tsum tau nyiaj dhau thaum nws rov qab los tsev thaum yav tsaus ntuj kom pom lub cev kub hnyiab ntawm nws tus poj niam hauv qhov cub ntawm lawv lub tsev loj ntawm Entrevaux ntawm River Var. Yog tias tsuas yog lawv paub tias tus tsiaj phem lub luag haujlwm rau qhov no ua pa tib yam huab cua.
  
  Hauv qab nws lub qhov rais, nws cov neeg nyob ze uas coj zoo tau hais lus ntsiag to, tab sis Raya tuaj yeem hnov lawv txhua lo lus, txawm tias thaum pw tsaug zog. Mloog, sau ntawv lawv hais, mus rau lub suab ntawm lub kwj dej cascading uas nyob ib sab ntawm lub tshav puam, nws lub siab khaws cia tag nrho hauv nco. Tom qab ntawd, yog tias nws xav tau, Abdul Raya yuav rov qab tau cov ntaub ntawv yog tias nws xav tau. Yog vim li cas nws tsis sawv tom qab lawv cov kev sib tham yog tias nws twb paub tag nrho cov lus tseeb, tsis tau sib koom lawv bewilderment los yog bewilderment ntawm tag nrho cov teb chaws Europe, uas tau hnov txog tub sab ntawm pob zeb diamond los ntawm lub baron txoj kev nyab xeeb thiab kev phem phem tua neeg ntawm lub tsev. .
  
  Cov tshaj tawm ntawm txhua lub xov tooj cua loj tshaj tawm txog "cov khoom loj" ntawm cov hniav nyiaj hniav kub raug nyiag los ntawm baron lub vaults, thiab tias qhov kev nyab xeeb ntawm Celeste raug nyiag tsuas yog ib qho ntawm plaub, tag nrho cov uas tau raug tshem tawm ntawm lub pov haum thiab pob zeb diamond uas dhau los ntawm cov Celeste. Lub tsev ntawm ib tug aristocrat, qhov tseeb hais tias tsis muaj qhov tseeb yog tsis paub rau leej twg, tsuas yog Baron Henri de Martin, uas coj kom zoo dua ntawm nws tus poj niam txoj kev tuag thiab tseem unsolved tub sab mus thov kom ib tug huv si sum los ntawm cov tuam txhab tuav pov hwm thiab sau cov nyiaj them rau. Nws tus poj niam txoj cai Tsis muaj nqi raug coj los tawm tsam Baron, txij li thaum nws muaj ib tug hlauclad alibi rau lub sij hawm ntawm Madame Chantal txoj kev tuag, uas xyuas kom meej tias nws yuav tau txais txiaj ntsig, qhov kawg yog tus nqi uas yuav ua rau nws tawm ntawm cov nuj nqis. Yog li, hauv Qhov tseem ceeb, Madame Chantal yog tag nrho - tsis muaj qhov tsis ntseeg, nws tau pab nws tus txiv kom tsis txhob poob nyiaj.
  
  Nws yog txhua yam qab zib irony uas Baron yuav tsis nkag siab. Txawm li cas los xij, tom qab kev poob siab thiab txaus ntshai ntawm qhov xwm txheej, nws xav tsis thoob txog qhov xwm txheej nyob ib puag ncig qhov xwm txheej. Nws tsis paub tias nws tus poj niam tau coj Celeste thiab ob lub pob zeb tsawg dua los ntawm nws txoj kev nyab xeeb, thiab nws tau rack nws lub hlwb sim ua kom paub txog nws qhov kev tuag txawv txawv. Nws tsis nyob hauv txoj kev tua tus kheej, thiab yog tias nws tau raug tua tus kheej nyob deb, Chantal yuav tsis tau tua nws tus kheej, ntawm txhua tus neeg!
  
  Nws tsuas yog thaum nws pom Louise, Chantal tus pab cuam, nrog nws tus nplaig txiav tawm thiab dig muag, nws pom tau tias nws tus poj niam txoj kev tuag tsis yog kev tua tus kheej. Tub ceev xwm tau pom zoo, tab sis lawv tsis paub qhov twg yuav pib tshawb xyuas qhov kev tua neeg loj heev. Txij thaum ntawd los, Louise tau txais mus rau hauv lub tsev kho mob puas siab ntsws ntawm Paris Psychological Institute, qhov chaw uas nws yuav tsum nyob twj ywm rau kev kuaj mob, tab sis txhua tus kws kho mob uas tau ntsib nws tau lees paub tias nws tau npau taws, tias nws yuav yog lub luag haujlwm rau kev tua neeg thiab kev tawm tsam tom ntej. mutilate nws tus kheej.
  
  Nws ua cov xov xwm thoob plaws Tebchaws Europe, thiab qee qhov TV me me hauv lwm qhov chaw hauv ntiaj teb kuj pom qhov xwm txheej txawv txawv. Lub sijhawm no, Baron tsis kam lees qhov kev xam phaj, hais txog nws qhov kev raug mob vim yog vim li cas nws xav tau sijhawm nyob deb ntawm pej xeem qhov muag.
  
  Cov neeg nyob ze thaum kawg xav tias huab cua txias hmo ntuj cuam tshuam rau lawv txoj kev nplij siab ntau dhau thiab rov qab mus rau lawv chav tsev. Tag nrho cov uas tau tso tseg yog lub suab ntawm tus dej rushing thiab lub sij hawm nyob deb aub barking. Txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd ib lub tsheb yuav tsav los ntawm txoj kev nqaim ntawm lwm sab ntawm txoj kev, whizzing yav dhau los ua ntej tawm hauv qhov ntsiag to.
  
  Abdul mam li nco dheev sawv nrog lub siab ntshiab. Nws tsis yog qhov pib, tab sis lub siab xav sawv tam sim ntawd ua rau nws qhib nws lub qhov muag. Nws tos thiab mloog, tab sis tsis muaj ib yam dab tsi uas yuav tsa tau nws tsuas yog ib yam ntawm rau lub siab. liab qab thiab qaug zog, tus swindler Egyptian taug kev mus rau nws lub qhov rais chav pw. Nrog ib tug saib lub hnub qub saum ntuj, nws nkag siab tias yog vim li cas nws thiaj li raug hais kom tawm ntawm nws tus npau suav.
  
  "Lwm tus tab tom poob," nws yws yws thaum nws lub qhov muag tho qhov muag ua raws lub caij nplooj zeeg sai sai ntawm lub hnub qub tua, nco ntsoov qhov kwv yees ntawm cov hnub qub nyob ib puag ncig nws. Abdul luag ntxhi. "Muaj tsawg heev, thiab lub ntiaj teb yuav ua tiav tag nrho koj lub siab nyiam. Lawv yuav qw thiab thov kom tuag. "
  
  Nws tig tawm ntawm lub qhov rais sai li sai tau thaum cov kab dawb ploj mus rau qhov deb. Hauv qhov tsaus ntuj ntawm nws chav pw, nws taug kev mus rau lub hauv siab ntoo qub uas nws coj nrog nws txhua qhov chaw, ruaj nrog ob txoj hlua tawv loj uas txuas rau pem hauv ntej. Tsuas yog lub teeb ci me me, tso tawm qhov nruab nrab ntawm lub qhov rooj saum nws lub qhov rais, muab lub teeb rau hauv nws chav. Lawv illuminated nws slender daim duab, lub teeb ntawm nws liab qab daim tawv nqaij highlighting nws wiry nqaij. Raya zoo li ib yam ntawm acrobat los ntawm ib tug circus ua, ib tug tsaus nti version ntawm ib tug acrobat uas tsis quav ntsej txog kev lom zem rau leej twg tab sis nws tus kheej, tab sis theej siv nws lub peev xwm kom lwm tus neeg lom zem rau nws.
  
  Chav tsev zoo li nws - yooj yim, tsis muaj menyuam, thiab ua haujlwm zoo. Muaj ib lub tais ntxhua khaub ncaws thiab lub txaj, lub txee dai khaub ncaws thiab lub rooj nrog lub rooj zaum thiab lub teeb. Qhov ntawd yog tag nrho. Txhua yam ntxiv nyob ntawd tsuas yog ib ntus kom nws tuaj yeem saib xyuas cov hnub qub hauv Belgian thiab Fabkis lub ntuj kom txog thaum nws tau txais lub pob zeb diamond nws tom qab. Raws li plaub phab ntsa ntawm nws chav muaj suav tsis txheeb cov duab kos duab los ntawm txhua lub ces kaum ntawm lub ntiaj teb, tag nrho cov cim nrog cov kab sib tshuam hauv qee cov kab, thaum lwm tus tau cim liab vim lawv tsis paub tus cwj pwm vim tsis muaj daim ntawv qhia. Ib txhia ntawm cov loj, pinned cards muaj ntshav stains rau lawv, rusty-xim av stains uas ntsiag to qhia li cas lawv tau txais. Lwm tus yog cov tshiab dua, tau luam tawm ob peb xyoos dhau los, tsis zoo li cov uas tau pom ntau pua xyoo dhau los.
  
  Nws yuav luag txog lub sijhawm ua rau muaj kev puas tsuaj nyob rau hauv Middle East, thiab nws tau tshwm sim hauv kev xav ntawm qhov chaw nws yuav tsum mus tom ntej: cov neeg uas yooj yim dua rau kev dag ntau dua li cov neeg ruam, siab hlob ntawm Westerners hauv Tebchaws Europe. Abdul paub tias nyob rau hauv Middle East, tib neeg yuav muaj kev cuam tshuam ntau dua rau nws kev dag ntxias vim lawv cov kev coj noj coj ua zoo thiab kev ntseeg tsis zoo. Nws tuaj yeem ua kom lawv npau taws yooj yim lossis ua kom lawv tua ib leeg nyob rau hauv cov suab puam uas Vajntxwv Xalaumoo ib zaug taug kev. Nws cawm lub nroog Yeluxalees kawg nkaus, tsuas yog vim qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Nyoog Kawg ua li ntawd.
  
  Raya qhib lub hauv siab thiab rummaged ib ncig ntawm cov scrolls, uas nws tshawb nrhiav ntawm daim ntaub thiab gilded siv. Cov xim av tsaus, oily saib daim ntawm parchment sab xis ntawm sab ntawm lub thawv yog qhov nws tab tom nrhiav. Nrog kev zoo siab, nws nthuav tawm thiab muab tso rau ntawm lub rooj, tuav nws nrog ob phau ntawv ntawm txhua qhov kawg. Tom qab ntawd, los ntawm tib lub hauv siab, nws tsim ib qho athame. Lub twisting hniav, nkhaus nrog ancient precision, glinted nyob rau hauv lub teeb ci thaum nws nias nws ntse kawg tiv thaiv nws sab laug xib teg. Lub taub ntawm rab ntaj nkag mus rau hauv nws daim tawv nqaij effortlessly nyob rau hauv lub zog ntawm lub ntiajteb txawj nqus yooj yim. Nws tsis tas yuav insist.
  
  Cov ntshav sib sau ua ke ib ncig ntawm lub taub me me ntawm rab riam, tsim lub ntsej muag zoo nkauj crimson uas maj mam loj hlob mus txog thaum nws rub rab riam tawm. Nrog nws cov ntshav nws tau cim txoj haujlwm ntawm lub hnub qub uas nyuam qhuav poob. Nyob rau tib lub sijhawm, qhov tsaus nti parchment trembled eerily me ntsis. Nws ua rau Abdul zoo siab heev uas tau pom cov tshuaj tiv thaiv ntawm cov khoom siv dag ntxias, Txoj Cai Lij Choj ntawm Sol Amun, uas nws tau pom thaum nws tseem hluas thaum yug menyuam tshis hauv cov duab ntxoov ntxoo ntawm cov toj roob hauv pes uas tsis muaj npe.
  
  Thaum nws cov ntshav tau tsau rau hauv daim ntawv qhia hnub qub ntawm daim ntawv teev cov enchanted, Abdul ua tib zoo dov nws thiab khi cov leeg uas tuav cov ntawv hauv ib lub pob. Lub hnub qub tau poob thaum kawg. Tam sim no nws yog lub sij hawm tawm ntawm Fabkis. Tam sim no nws muaj Celeste, nws tuaj yeem txav mus rau qhov chaw tseem ceeb dua uas nws tuaj yeem ua haujlwm nws cov khawv koob thiab saib lub ntiaj teb poob, rhuav tshem los ntawm kev coj noj coj ua ntawm Vaj Ntxwv Solomon lub pob zeb diamond.
  
  
  12
  Nkag mus rau Dr. Nina Gould
  
  
  "Koj ua yeeb yam txawv txawv, Sam. Kuv txhais tau tias, weird dua koj tus hlub innate weirdness, "Nina hais tom qab nchuav lawv ib co liab caw. Bruich, tseem nco txog tus poj niam me me uas tau tu nws thaum Sam qhov kawg tsis tuaj ntawm Edinburgh, xav tias nyob hauv tsev hauv nws txhais ceg. Tsis tas li ntawd, Nina pib mob stroke nws, zoo li nws yog ib qho xwm txheej ntawm cov xwm txheej.
  
  Nws tau tuaj txog ntawm tshav dav hlau Edinburgh ib teev ua ntej, qhov chaw uas Sam tau tos nws los nag los nag thiab coj nws rov qab mus rau nws lub tsev hauv nroog Dean Village raws li tau pom zoo.
  
  "Kuv nkees nkees, Nina." Nws shrugged, muab lub khob los ntawm nws thiab tsa nws nyob rau hauv ib tug toast. "Thov kom peb dim ntawm cov shackles thiab thov kom peb cov asses raug taw rau sab qab teb ntau xyoo tom ntej!"
  
  Nina tawg tawm luag, txawm hais tias nws nkag siab qhov kev ntshaw nyob rau hauv no comical toast. "Yog!" - Nws qw thiab clinked nws lub khob nrog nws, tuav nws lub taub hau zoo siab. Nws ntsia ib ncig ntawm Sam lub bachelor ncoo. Cov phab ntsa tsis muaj dab tsi tshwj tsis yog rau ob peb daim duab ntawm Sam nrog ib tus neeg tseem ceeb ntawm cov nom tswv thiab qee cov neeg muaj koob muaj npe hauv zej zog, cuam tshuam nrog ob peb daim duab ntawm nws nrog Nina thiab Perdue, thiab, ntawm chav kawm, Bruich. Nws txiav txim siab muab qhov xaus rau qhov teeb meem uas nws tau khaws cia rau nws tus kheej ntev.
  
  "Vim li cas koj tsis yuav tsev?" - nws nug.
  
  "Kuv ntxub vaj," nws teb casually.
  
  "Xaiv ib tug neeg ua hauj lwm los yog ua vaj."
  
  "Kuv ntxub kev tawm tsam."
  
  "Koj nkag siab? Kuv xav tias, nyob nrog tib neeg ntawm txhua sab, yuav muaj kev kub ntxhov ntau heev. "
  
  "Lawv yog pensioners. Lawv tsuas tuaj yeem tau ntawm 10 thiab 11 teev sawv ntxov xwb." Sam nthos rau pem hauv ntej thiab cocked nws lub taub hau rau sab nrog kev txaus siab. "Nina, qhov no puas yog koj txoj kev thov kom kuv mus nrog koj?"
  
  "Tuag,," nws frowned. "Tsis txhob ruam. Kuv tsuas yog xav tias nrog tag nrho cov nyiaj koj yuav tsum tau khwv tau, zoo li peb txhua tus tau muaj txij li cov kev ntoj ke mus ncig ua rau muaj hmoov zoo, koj yuav siv nws kom tau txais koj tus kheej qee qhov kev ceev ntiag tug thiab tej zaum txawm yog lub tsheb tshiab?
  
  "Vim li cas? Lub Datsun ua haujlwm zoo, "nws hais, tiv thaiv nws lub siab nyiam rau kev ua haujlwm dhau flash.
  
  Nina tseem tsis tau xyuam xim rau nws, tab sis Sam, hais txog qaug zog, tsis txiav lawv. Nws tau pom nyob deb, zoo li nws tab tom ua kev puas siab puas ntsws ntev thaum tham nrog nws cov khoom nyiag los ntawm Alexander nrhiav.
  
  "Yog li lawv muab lub npe pov thawj tom qab koj thiab Joe?" Nws luag ntxhi. "Qhov ntawd yog ntsim heev, Dr. Gould. Tam sim no koj tab tom tsiv mus rau hauv lub ntiaj teb kev kawm. Ntev mus yog hnub thaum Matlock tseem tau txais koj cov hlab ntsha. Koj yeej pom nws!"
  
  "Asshole," nws sighed ua ntej teeb ib luam yeeb. Nws qhov muag ntxoov ntxoo hnyav heev ntsia Sam. "Koj puas xav haus luam yeeb?"
  
  "Yog," nws quaj, zaum. "Nws yuav zoo heev. Ua tsaug."
  
  Nws muab nws lub Marlboro thiab nqus ntawm lub lim. Sam ntsia nws ib pliag ua ntej nws tsis kam nug. "Koj puas xav tias qhov no yog lub tswv yim zoo? Tsis ntev tas los no koj yuav luag ncaws tuag hauv cov pob. Kuv yuav tsis tig tus cab no sai sai, Nina. "
  
  "Tsaug," nws yws yws los ntawm nws cov luam yeeb, txo Bruich rau hauv cov ntaub pua plag Persian. Ntau npaum li Nina txaus siab rau kev saib xyuas ntawm nws tus hlub Sam, nws xav tias kev puas tsuaj rau tus kheej yog qhov muaj txiaj ntsig ntawm txhua tus neeg, thiab yog tias nws xav tias nws lub cev tuaj yeem tiv taus ntuj txiag teb tsaus no, nws muaj cai los sim txoj kev xav. "Koj noj dab tsi, Sam?" - nws nug dua.
  
  "Tsis txhob hloov qhov kev kawm," nws teb.
  
  "Kuv tsis hloov cov ntsiab lus," nws frowned, tus npau taws npau taws nyob rau hauv nws lub qhov muag xim av tsaus. "Koj vim kuv haus luam yeeb, thiab kuv vim hais tias koj zoo li preoccupied rau lwm tus."
  
  Nws tau siv sijhawm ntev rau Sam kom pom nws dua thiab ntau lub caj dab rau nws mus ntsib nws tom tsev, yog li nws tsis tau npaj kom plam txhua yam los ntawm kev npau taws Nina. Nrog ib tug hnia hnyav, nws raws nws mus rau lub qhov rooj patio, uas nws qhib qhib lub Jacuzzi. Nws tshem nws lub tsho, nthuav tawm nws ripped rov qab hauv qab nws khi liab bikini. Nina lub duav tau ntxim hlub swayed ntawm ib sab mus rau sab thaum nws tseem hle nws lub ris, ua rau Sam kom khov rau hauv qhov chaw kom pom qhov zoo nkauj.
  
  Qhov txias hauv Edinburgh tsis thab lawv ntau. Lub caij ntuj no tau dhau mus, txawm hais tias tsis muaj cov cim ntawm lub caij nplooj ntoo hlav, thiab cov neeg feem coob tseem nyiam nyob hauv. Tab sis muaj dej sov nyob rau hauv Sam lub fizzy saum ntuj ceeb tsheej pas dej ua ke, thiab txij li thaum lub qeeb tso dej cawv thaum lub libation warmed lawv cov ntshav, lawv ob leeg txaus siab rau strip.
  
  Zaum ntawm Nina nyob rau hauv dej soothing, Sam pom tau tias nws tsis txaus siab uas nws qhia rau nws. Thaum kawg nws pib hais lus. "Kuv tseem tsis tau hnov dab tsi los ntawm Perdue lossis Paddy, tab sis muaj qee yam uas nws tau thov kom kuv tsis txhob tham txog thiab kuv xav khaws cia li ntawd. Koj nkag siab, puas yog?
  
  "Nws yog hais txog kuv?" - Nws nug calmly, tseem tsis coj nws ntsia ntawm Sam.
  
  "Tsis yog," nws frowned, txiav txim los ntawm nws lub suab, puzzled los ntawm nws qhov kev xav.
  
  "Tom qab ntawd yog vim li cas kuv tsis tuaj yeem paub txog nws?" - Nws nug instantly, coj nws los ntawm surprise.
  
  "Saib," nws piav qhia, "yog tias nws nyob ntawm kuv, kuv yuav qhia rau koj hauv ib pliag. Tab sis Perdue hais kom kuv khaws qhov no nyob nruab nrab ntawm peb tam sim no. Kuv cog lus, kuv tus hlub, kuv yuav tsis tau khaws nws ntawm koj yog hais tias nws tsis tau nug kuv nyob rau hauv tsis muaj cov ntsiab lus tsis meej rau zip.
  
  "Ces leej twg paub?" - Nina nug, yooj yim pom tias nws ntsia nws lub hauv siab txhua ob peb lub sijhawm.
  
  "Tsis muaj leej twg. Tsuas yog Purdue thiab kuv paub. Txawm Paddy tsis paub. Perdue nug kom peb khaws nws hauv qhov tsaus ntuj kom tsis muaj dab tsi uas nws tau ua cuam tshuam nrog Perdue thiab kuv tab tom sim ua, koj puas paub? nws qhia meej meej raws li nws ua tau, tseem nyiam los ntawm tattoo tshiab ntawm nws cov tawv nqaij mos, tsuas yog saum nws lub mis sab laug.
  
  "Yog li nws xav tias kuv yuav mus rau hauv txoj kev?" Nws frowned, tapping nws cov ntiv tes rau ntawm ntug ntawm Jacuzzi thaum nws sau nws cov kev xav txog qhov teeb meem.
  
  "Tsis muaj! Tsis yog, Nina, nws yeej tsis tau hais dab tsi txog koj. Nws tsis yog ib qho teeb meem uas tsis suav nrog qee tus neeg. Nws yog hais txog kev tshem tawm txhua tus mus txog thaum kuv muab cov ntaub ntawv nws xav tau rau nws. Tom qab ntawd nws yuav qhia qhov nws npaj yuav ua. Txhua yam kuv tuaj yeem qhia rau koj tam sim no yog tias Purdue yog lub hom phiaj ntawm ib tus neeg muaj zog uas yog qhov tsis txaus ntseeg. Tus txiv neej no nyob hauv ob lub ntiaj teb, ob lub ntiaj teb sib txawv, thiab nws ua haujlwm siab heev hauv ob qho tib si. "
  
  "Yog li peb tab tom tham txog kev noj nyiaj txiag," nws xaus lus.
  
  "Yog lawm, tab sis kuv tsis tuaj yeem muab cov ntsiab lus rau koj los ntawm kev ua siab ncaj rau Perdue," Sam thov, vam tias nws yuav nkag siab. "Zoo dua, ib zaug peb hnov los ntawm Paddy, koj tuaj yeem nug Perdue koj tus kheej. Tom qab ntawd kuv yuav tsis xav tias tsis muaj nqis rau kev ua txhaum kuv cov lus cog tseg. "
  
  "Koj paub, Sam, txawm hais tias kuv paub tias peb peb leeg paub ib leeg feem ntau los ntawm kev mus yos hav zoov los yog kev mus ncig mus nrhiav qee yam khoom qub qub," Nina hais tias ua siab ntev, "Kuv xav tias koj, kuv thiab Perdue yog pab pawg. " Kuv ib txwm xav txog peb yog peb cov khoom xyaw tseem ceeb, tas li nyob rau hauv keeb kwm puddings uas tau ua haujlwm rau lub ntiaj teb kev kawm rau ob peb xyoos dhau los. " Nina raug mob los ntawm kev raug cais tawm, tab sis nws sim tsis qhia nws.
  
  "Nina," Sam hais nrawm, tab sis nws tsis muab qhov chaw rau nws.
  
  "Feem ntau thaum peb ob leeg koom ua ke, tus thib peb ib txwm koom nrog hauv txoj kev, thiab yog tias ib qho teeb meem, ob qho tib si ib txwm koom nrog. Kuv tsis paub yog tias koj pom qhov no. Koj puas tau pom nws? Nws lub suab nthwv dej thaum nws sim mus cuag Sam, thiab txawm hais tias nws tsis tuaj yeem qhia nws, nws ntshai tias nws yuav teb nws cov lus nug nrog kev tsis quav ntsej lossis txhuam nws. Tej zaum nws tau siv dhau los ua qhov chaw nyiam ntawm ob tus neeg muaj kev vam meej, txawm tias tus txiv neej sib txawv kiag li. Raws li nws muaj kev txhawj xeeb, lawv tau sib koom kev sib raug zoo ntawm kev phooj ywg thiab keeb kwm tob ntawm lub neej, nyob ze rau kev tuag, kev txi rau tus kheej thiab kev ncaj ncees ntawm lawv, uas nws tsis quav ntsej tsis ntseeg.
  
  Txhawm rau nws txoj kev nplij siab, Sam luag nyav. Qhov pom ntawm nws ob lub qhov muag tiag tiag saib rau hauv nws yam tsis muaj kev xav nyob deb - nyob rau hauv lub xub ntiag - ua rau nws zoo siab heev, txawm li cas los xij, nws tseem nyob li cas.
  
  "Koj tab tom ua qhov no hnyav heev, kev hlub," nws piav qhia. "Koj paub tias peb yuav tig koj sai li sai tau thaum peb paub tias peb tab tom ua dab tsi, vim kuv tus hlub Nina, peb tsis muaj qhov tsis txaus ntseeg uas peb tab tom ua tam sim no."
  
  "Thiab kuv pab tsis tau?" - nws nug.
  
  "Kuv ntshai tsis," nws hais nyob rau hauv ib lub suab ntseeg siab. "Tab sis, txawm li cas los xij, tsis ntev peb yuav rub peb tus kheej ua ke. Koj paub, Kuv paub tseeb tias Perdue yuav tsis yig los qhia rau koj sai li sai tau thaum tus dev qub txiav txim siab hu rau peb, uas yog. "
  
  "Yog lawm, qhov no pib thab kuv thiab. Kev sim yuav tsum tau tas sij hawm dhau los. Txawm hais tias nws tsis khoom ua koob tsheej lossis nws muaj teeb meem ntau dua li peb xav, "nws hais. "Sam!"
  
  Xav txog ob txoj hauv kev, Nina pom Sam txoj kev ntsia ntawm kev xav thiab yuam kev nres ntawm Nina qhov kev sib cais. "Sam! Nres qhov ntawd. Koj tsis tuaj yeem ua rau kuv hloov qhov kev kawm. "
  
  Sam luag thaum nws paub. Tej zaum nws yuav xav tias nws tus kheej blushing thaum nrhiav tau, tab sis nws ua tsaug rau nws cov hnub qub muaj hmoo uas nws coj nws maj mam. "Txawm li cas los xij, nws tsis zoo li koj tsis tau pom lawv ua ntej."
  
  "Tej zaum qhov no yuav ua rau koj nco kuv dua txog ..." nws sim.
  
  "Xam, kaw thiab ncuav kuv haus dua," Nina hais.
  
  "Yog lawm, ma'am," nws hais tias, rub nws lub cev so, caws pliav tawm hauv dej. Nws yog nws tig los qhuas nws tus txiv neej lub cev thaum nws hla nws, thiab nws tsis muaj kev txaj muag thaum nws nco qab ob peb zaug uas nws tau muaj hmoo txaus kom txaus siab rau cov txiaj ntsig ntawm tus txiv neej ntawd. Txawm hais tias lub sijhawm ntawd tsis tshiab, Nina khaws cia rau hauv qhov tshwj xeeb siab-txhais ceev ceev hauv nws lub siab.
  
  Bruich ncaj nraim ntawm lub qhov rooj, tsis kam hla qhov chaw pib qhov twg huab cua hem nws. Nws ntsia tau tsau rau Nina, ob qho tib si thawj thiab thib ob yog qhov tsis zoo rau tus miv loj, laus, tub nkeeg. Nws feem ntau yog slouched, lig rau txhua chav kawm, thiab NW nyuam qhuav tsom mus rau lwm yam tshaj li lwm lub plab sov nws tuaj yeem ua rau nws lub tsev rau hmo ntuj.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, Bruich?" Nina nug nyob rau hauv lub suab nrov, hais lus rau nws hlub li nws ib txwm ua. "Los ntawm no. Los."
  
  Nws tsis txav. "Uh, tau kawg, tus miv damn yuav tsis tuaj rau koj, koj ruam," nws cem nws tus kheej hauv qhov ntsiag to ntawm lub sijhawm lig thiab qhov muag muag ntawm cov khoom kim heev uas nws nyiam. Ntshai los ntawm nws qhov kev xav ruam txog miv thiab dej thiab nkees ntawm tos Sam rov qab los, nws plunged nws txhais tes mus rau hauv lub ci ntsa iab ua npuas ncauj rau saum npoo, ua rau tus miv npau taws ua rau lub davhlau ntawm kev ntshai. Saib nws dhia hauv thiab ploj hauv qab lub rooj zaum ntev ua rau nws txaus siab ntau dua li kev tu siab.
  
  Bitch, nws lub suab sab hauv tau lees paub sawv cev ntawm tus tsiaj tsis zoo, tab sis Nina tseem pom nws funny. "Thov txim, Bruich!" - Nws qw tom qab nws, tseem luag ntxhi. "Kuv ua tsis tau dab tsi txog nws. Tsis txhob txhawj, phooj ywg. Kuv yuav tau txais karma kom paub tseeb ... nrog dej, ua qhov no rau koj, zib ntab. "
  
  Sam khiav tawm ntawm chav nyob thiab mus rau lub patio, saib zoo siab heev. Tseem ib nrab ntub dej, nws tseem tsis tau nchuav cov dej qab zib, txawm hais tias nws txhais tes tau nthuav tawm zoo li lawv tuav iav cawv.
  
  "Zoo xov xwm! Paddy hu ua. Perdue tau dim ntawm ib qho xwm txheej, "nws qw, ua rau muaj kev npau taws heev "kaw lub fuck, Cleve" los ntawm nws cov neeg nyob ze.
  
  Nina lub ntsej muag ci. "Hauv qhov xwm txheej twg?" nws nug, resolutely ignoring txuas ntxiv silence los ntawm txhua tus neeg nyob rau hauv lub complex.
  
  "Kuv tsis paub, tab sis pom tau tias nws txhawj xeeb txog qee yam keeb kwm. Yog li, koj pom, Dr. Gould, peb yuav xav tau peb tus thib peb, "Sam relayed. "Ib qho ntxiv, lwm tus kws sau keeb kwm tsis pheej yig li koj."
  
  Gasping, Nina rushed rau pem hauv ntej, hais lus thuam thuam, dhia rau ntawm Sam thiab hnia nws zoo li nws tsis tau hnia nws txij li cov ntaub ntawv tseem ceeb hauv nws lub cim xeeb. Nws zoo siab heev uas nws tsis pom tus txiv neej sawv ntawm ntug tsaus nti ntawm lub tshav puam, mob siab rau saib Sam tug ntawm lace ntawm nws bikini.
  
  
  13
  Dab tuag
  
  
  
  Salzkammergut Region, Austria
  
  
  Yauxej Karsten lub tsev nyob ntsiag to, saib qhov khoob ntawm lub vaj loj uas tsis muaj noog hu nkauj. Nws cov paj thiab txhuam hniav nyob hauv lub vaj hauv kev nyob ntsiag to thiab ntsiag to, txav tsuas yog thaum cua xav tau. Tsis muaj ib yam dab tsi muaj nuj nqis ntawm no saum toj no tsuas yog muaj nyob, thiab qhov no yog qhov xwm txheej ntawm Karsten tswj hwm qhov nws muaj.
  
  Nws tus poj niam thiab ob tug ntxhais tau xaiv nyob twj ywm hauv London, xaiv los ua qhov zoo nkauj ntawm Carsten tus kheej qhov chaw nyob. Txawm li cas los xij, nws zoo siab heev nrog qhov tseeb tias nws tuaj yeem so haujlwm, koom nrog nws tshooj ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub thiab coj nws nrog kev sib haum xeeb. Ntev npaum li nws tau ua raws li tsoomfwv Askiv cov lus txib thiab qhia cov tub rog kev txawj ntse thoob ntiaj teb, nws tuaj yeem tuav nws txoj haujlwm hauv MI6 thiab siv nws cov peev txheej tseem ceeb los saib xyuas kev sib raug zoo thoob ntiaj teb uas tuaj yeem pab lossis cuam tshuam Black Sun kev nqis peev thiab kev npaj.
  
  Lub koom haum los ntawm tsis muaj txhais tau tias poob nws lub hwj chim nefarious tom qab Ntiaj Teb Tsov Rog II, thaum nws raug yuam mus rau hauv lub ntiaj teb tsis muaj dab tsi thiab cov dab neeg, dhau los ua lub cim xeeb iab rau cov neeg tsis nco qab thiab kev hem thawj tiag tiag rau cov neeg paub lwm yam. Cov neeg nyiam David Perdue thiab nws cov koom tes.
  
  Kev thov txim rau lub tsev hais plaub Purdue, ntshai tias nws yuav raug taw qhia los ntawm tus neeg khiav tawm, Karsten txuag tau qee lub sijhawm kom ua tiav qhov nws tau pib hauv lub tsev teev ntuj ntawm nws lub roob zes. Nws yog ib hnub disgusting sab nraum, tab sis tsis nyob rau hauv lub siab ib txwm. Lub hnub ci ci ci ntsa iab zoo nkauj heev ntawm roob Salzkammergut, tig cov ntaub pua plag loj ntawm tsob ntoo ib qho ntsuab ntsuab nyob rau hauv sib piv rau qhov sib sib zog nqus emerald ntawm cov hav zoov hav zoov. Cov poj niam ntawm Karsten tu siab tawm hauv qab qhov kev zoo siab ntawm Austrian scenery, tab sis qhov kev zoo nkauj ntawm qhov chaw poob nws cov luster nyob qhov twg Yauxej thiab nws cov phooj ywg mus, yuam kom lawv txwv lawv tus kheej mus xyuas Salzkammergut ntxim nyiam.
  
  "Kuv yuav ua nws tus kheej yog tias kuv tsis nyob hauv ib qho chaw pej xeem," Karsten hais los ntawm nws lub rooj zaum nyom, tuav nws lub rooj xov tooj. "Tab sis kuv yuav tsum rov qab mus rau London hauv ob hnub los tshaj tawm txog kev tshaj tawm Hebrides thiab nws txoj kev npaj, Clive. Kuv yuav tsis rov qab los rau Austria rau qee lub sijhawm. Kuv xav tau cov neeg uas tuaj yeem ua txhua yam yam tsis muaj kev saib xyuas, koj puas paub?
  
  Nws mloog tus neeg hu xovtooj teb thiab nodned. "Txoj cai. Koj tuaj yeem tiv tauj peb thaum koj cov neeg ua tiav txoj haujlwm. Ua tsaug, Clive."
  
  Nws ntsia thoob plaws lub rooj tau ntev, kawm txog thaj av uas nws muaj hmoo txaus nyob thaum nws tsis tas yuav mus xyuas London qias neeg lossis cov neeg nyob hauv Glasgow.
  
  "Kuv yuav tsis plam tag nrho vim koj, Perdue. Txawm hais tias koj xaiv nyob twj ywm ntawm kuv tus kheej lossis tsis yog, nws yuav tsis tseg koj. Koj yog ib lub nra thiab yuav tsum tau tas. Koj txhua tus yuav tsum ua tiav, "nws yws yws thaum nws ob lub qhov muag coj mus rau hauv cov pob zeb dawb-capped zoo nkauj uas nyob ib puag ncig nws lub tsev. Lub pob zeb ntxhib thiab qhov tsaus ntuj kawg ntawm hav zoov soothed nws ob lub qhov muag, thaum nws daim di ncauj tshee nrog cov lus tsis txaus siab. "Txhua tus uas paub kuv lub npe, leej twg paub kuv lub ntsej muag, leej twg tua kuv niam thiab paub qhov twg nws qhov chaw zais cia ... txhua tus tuaj yeem liam kuv ntawm kev koom tes ... koj txhua tus yuav tsum ua kom tiav!"
  
  Karsten pursed nws daim di ncauj, nco ntsoov hmo ntuj thaum nws tau khiav, zoo li tus coward uas nws yog, los ntawm nws niam lub tsev thaum cov txiv neej los ntawm Oban tau tshwm sim los txeeb David Perdue ntawm nws clutches. Qhov kev xav tias nws cov khoom muaj txiaj ntsig zoo yuav mus rau cov pej xeem ib txwm ua rau nws chim siab heev, ua rau nws muaj kev khav theeb thiab ua rau nws tsis muaj kev cuam tshuam rau nws txoj haujlwm. Txhua yam yuav tsum tau ua tiav los ntawm tam sim no. Hloov chaw, nws cov teeb meem tau ua ob npaug los ntawm cov xwm txheej no.
  
  "Tus Tswv, xov xwm hais txog David Perdue," nws tus pab Nigel Lime tshaj tawm ntawm lub qhov rooj ntawm lub patio. Karsten yuav tsum tig mus saib tus txiv neej kom paub tseeb tias lub ntsiab lus txawv txawv uas tsim nyog tau nthuav tawm tiag tiag thiab tsis yog ib qho ntawm nws txoj kev xav.
  
  "Ntawm txawv," nws teb. "Kuv tsuas yog xav paub txog nws, Nigel."
  
  Txaus siab rau, Nigel taug kev hauv cov kauj ruam mus rau lub patio hauv qab mesh canopy qhov twg Karsten haus tshuaj yej. "Zoo, tej zaum koj yog psychic, tus tswv," nws luag nyav, tuav daim ntawv tais ceev tseg hauv qab nws txhais caj npab. "Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Ncaj Ncees thov kom koj nyob hauv Glasgow kos npe rau kev lees paub ua txhaum kom tsoomfwv Ethiopia thiab Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Ua Phem Txhaum Cai tuaj yeem txuas ntxiv mus rau Mr Perdue cov kab lus."
  
  Carsten tau mob siab rau lub tswv yim ntawm kev rau txim rau Perdue, txawm hais tias nws yuav nyiam nqa nws tus kheej. Tab sis nws qhov kev cia siab tej zaum yuav hnyav dhau rau nws qhov kev cia siab qub qub ntawm kev ua pauj, vim nws poob siab sai sai thaum kawm txog kev rau txim uas nws xav paub.
  
  "Ces nws kab lus yog dab tsi?" nws nug Nigel. "Lawv yuav tsum pab dab tsi?"
  
  "Kuv puas tuaj yeem zaum?" - Nigel nug, teb rau Karsten qhov kev pom zoo piav tes piav taw. Nws muab lub dossier tso rau saum rooj. "David Perdue tau txais kev lees paub. Hauv luv, pauv rau nws txoj kev ywj pheej ..."
  
  "Kev ywj pheej?" Karsten roared, nws lub siab pounding nrog newfound npau taws. "Dab tsi? Puas yog nws tsis raug txim rau hauv tsev lojcuj?
  
  "Tsis yog, tus tswv, tab sis cia kuv piav qhia rau koj txog cov ntsiab lus ntawm qhov kev tshawb pom," Nigel hais tias ntsiag to.
  
  "Cia li mloog qhov no. Khaws nws luv thiab yooj yim. Kuv tsuas yog xav paub txog cov hauv paus, " Karsten qw, nws txhais tes tuav thaum nws tsa lub khob rau nws lub qhov ncauj.
  
  "Yog lawm, tus tswv," Nigel teb, zais nws qhov khaus nrog nws tus thawj coj tom qab nws tus cwj pwm tsis zoo. "Hauv luv luv," nws hais zoo siab, "Mr. Perdue tau pom zoo them cov kev puas tsuaj rau cov neeg Ethiopian thov thiab xa lawv cov khoom rov qab mus rau qhov chaw uas nws tau coj los ntawm, tom qab ntawd, tau kawg, nws yuav raug txwv tsis pub nkag mus hauv Ethiopia. dua."
  
  "Tos, puas yog tag nrho?" Karsten frowned, nws lub ntsej muag maj mam tig ntau thiab ntau liab doog. "Puas yog lawv cia li tso nws mus?"
  
  Karsten yog qhov muag tsis pom kev poob siab thiab swb tias nws tsis pom qhov kev thuam ntawm nws tus pab cuam lub ntsej muag. "Yog tias kuv ua tau, tus tswv, koj zoo li yuav coj qhov no tus kheej."
  
  "Koj ua tsis tau!" Carsten qw, tshem nws caj pas. "Nws yog ib tug nplua nuj conman, them tawm txhua yam, charming high zej zog kom nws tseem dig muag rau nws ua txhaum cai. Tau kawg, kuv chim siab heev thaum cov neeg zoo li no tau txais kev ceeb toom yooj yim thiab daim nqi. Tus txiv neej no yog billionaire, txiv qaub! Nws yuav tsum raug qhia tias nws cov nyiaj tsis tuaj yeem cawm nws ib txwm. Ntawm no peb muaj lub cib fim zoo los qhia nws - thiab lub ntiaj teb ntawm cov tub sab ntxaib zoo li nws ... tias lawv yuav raug coj mus rau kev ncaj ncees, rau txim! Thiab lawv txiav txim siab li cas? Nws tau npau taws. "Cia nws them rov qab rau nws txoj kev damn kom tau nrog nws! Yexus Khetos! Tsis xav tias txoj cai thiab kev txiav txim txhais tsis muaj dab tsi ntxiv lawm!"
  
  Nigel txiv qaub tsuas yog tos kom lub tirade los xaus. Tsis muaj qhov cuam tshuam rau tus thawj coj npau taws ntawm MI6. Thaum nws paub tseeb tias Karsten, lossis Mr. Carter raws li nws cov neeg ua haujlwm tsis ceev faj hu nws, tau ua tiav nws cov lus tsis txaus siab, Nigel tau txiav txim siab tshem tawm cov ntsiab lus tsis xav tau ntau ntxiv ntawm nws tus thawj coj. Nws ua tib zoo thawb lub dossier hla lub rooj. "Thiab kuv xav kom koj kos npe tam sim no, tus tswv. Lawv tseem yuav tsum tau xa mus rau pawg neeg xa khoom hnub no nrog koj kos npe. "
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Karsten lub kua muag-stained lub ntsej muag tshee thaum nws tau txais lwm qhov kev poob qis hauv nws txoj kev mob siab rau David Perdue.
  
  "Ib qho ntawm cov laj thawj uas lub tsev hais plaub yuav tsum tau muab rau Perdue daim ntawv thov yog qhov tsis raug cai ntawm kev txeeb ntawm nws cov cuab yeej hauv Edinburgh, tus tswv," Nigel piav qhia, txaus siab rau qhov kev xav uas nws xav tau thaum nws braceed nws tus kheej rau lwm qhov kev tawm tsam los ntawm Carsten.
  
  "Cov cuab yeej no raug ntes vim yog vim li cas! Yuav ua li cas nyob rau hauv lub npe ntawm txhua yam uas dawb huv yog mus nrog cov tub ceev xwm hnub no? Tsis raug cai? Yog li tus neeg txaus siab rau MI6 cuam tshuam nrog kev ua tub rog thoob ntiaj teb tau hais thaum tsis muaj kev tshawb fawb txog cov ntsiab lus ntawm nws cov khoom? nws qw, tsoo nws lub khob plooj (porcelain khob) thaum nws slammed rau ntawm lub rooj hlau wrought.
  
  "Sir, MI6 cov txiv neej teb tau sib sau cov cuab yeej cuab tam nrhiav txhua yam ua phem thiab lawv tsis pom dab tsi los qhia txog kev ua tub rog lossis kev nrhiav tsis raug cai ntawm cov khoom keeb kwm, kev ntseeg lossis lwm yam. Yog li ntawd, kev txiav tawm ntawm Raichtishousi tus nqe txhiv yog qhov tsis tsim nyog thiab raug suav tias tsis raug cai vim tias tsis muaj pov thawj los txhawb peb qhov kev thov, "Nigel piav qhia bluntly, tsis tso cai rau lub ntsej muag rog ntawm kev ua phem rau Karsten los co nws thaum nws piav qhia qhov xwm txheej. "Qhov no yog tsab ntawv tso cai uas koj yuav tsum tau kos npe xa rov qab Wrichtishousis rau nws tus tswv thiab tshem tawm tag nrho cov lus txiav txim rau qhov tsis sib xws, raws li Lord Harrington thiab nws cov neeg sawv cev hauv Parliament."
  
  Karsten npau taws heev uas nws cov lus teb tau mos, deceptively calm. "Kuv puas raug tsis saib xyuas hauv kuv txoj cai?"
  
  "Muaj, tus tswv," Nigel lees paub. "Kuv ntshai li."
  
  Karsten npau taws heev uas nws cov phiaj xwm tau cuam tshuam, tab sis nws nyiam ua txuj ua tus tshaj lij txog txhua yam. Nigel yog ib tug neeg txawj ntse, thiab yog tias nws tau paub txog Karsten tus kheej cov tshuaj tiv thaiv rau qhov kev sib raug zoo, nws yuav ua rau pom ntau dhau ntawm nws txoj kev sib raug zoo nrog David Perdue.
  
  "Tom qab ntawd muab ib tug cwj mem rau kuv," nws hais, tsis kam qhia ib qho twg ntawm cov cua daj cua dub raging hauv nws. Raws li Carsten tau kos npe rau daim ntawv xaj kom rov qab Raichtisusis rau nws qhov tsis zoo, nws lub cev tau tawg los ntawm kev sib tsoo rau nws txoj kev npaj ua tib zoo, raug nqi ntau txhiab daus las, ua rau nws ua lub taub hau tsis muaj zog ntawm lub koom haum uas tsis muaj hwj chim loj.
  
  "Ua tsaug, tus tswv," Nigel hais tias, lees txais tus cwj mem los ntawm Karsten txhais tes tshee. "Kuv yuav xa qhov no tawm hnub no kom cov ntaub ntawv tuaj yeem raug kaw ntawm peb qhov kawg. Peb cov kws lij choj yuav ua kom peb hloov kho tshiab ntawm kev txhim kho hauv Ethiopia kom txog thaum lawv cov khoom xa rov qab mus rau nws qhov chaw raug. "
  
  Karsten nodned, tab sis nws hnov me ntsis ntawm Nigel cov lus. Txhua yam nws xav tau yog lub zeem muag ntawm kev pib dua. Sim tshem nws lub taub hau, nws sim xyuas seb qhov twg Perdue khaws tag nrho cov relics uas nws, Karsten, vam tias yuav nrhiav tau hauv Edinburgh cov cuab yeej. Hmoov tsis zoo, nws tsis tuaj yeem ua tiav qhov kev txiav txim los tshawb xyuas tag nrho Purdue cov khoom vim tias nws yuav yog raws li kev txawj ntse sau los ntawm Order of the Black Sun, ib lub koom haum uas yuav tsum tsis muaj nyob thiab, tsawg dua, yuav tsum tsis txhob khiav. los ntawm cov tub ceev xwm siab tshaj plaws ntawm Lub Chaw Haujlwm Saib Xyuas Tub Rog Tub Rog UK.
  
  Nws yuav tsum khaws tej uas nws paub muaj tseeb rau nws tus kheej. Perdue tsis tuaj yeem raug ntes vim nyiag nyiag Nazi cov khoom muaj nqis thiab cov khoom qub vim hais tias nws yuav cuam tshuam rau Black Sun. Karsten lub hlwb ua hauj lwm ntawm tag nrho cov peev xwm, sim mus ncig nws tag nrho, tab sis tib lo lus teb tuaj nyob rau hauv tag nrho cov respects - Perdue yuav tsum tuag.
  
  
  14
  A82
  
  
  Hauv lub nroog ntug dej hiav txwv ntawm Oban, Scotland, Nina lub tsev tseem khoob thaum nws nyob deb mus koom qhov kev mus ncig tshiab Perdue tau npaj ua raws nws cov teeb meem kev cai lij choj tsis ntev los no. Lub neej hauv Oban txuas ntxiv yam tsis muaj nws, tab sis ntau tus neeg nyob ntawd nco nws heev. Tom qab muaj qhov xwm txheej tsis zoo rau kev nyiag neeg uas ua rau cov xov xwm hauv zos ob peb lub hlis dhau los, lub tsev lag luam tau rov qab los rau nws txoj kev kaj siab lug.
  
  Dr Lance Beach thiab nws tus poj niam tab tom npaj rau lub rooj sib tham kho mob hauv Glasgow, yog ib lub rooj sib tham uas paub leej twg thiab leej twg hnav qhov tseem ceeb tshaj qhov kev tshawb fawb kho mob tiag tiag lossis nyiaj pab rau kev sim tshuaj uas tseem ceeb rau kev nce qib hauv thaj chaw.
  
  "Koj paub ntau npaum li cas kuv saib tsis taus cov no," Sylvia Beach nco nws tus txiv.
  
  "Kuv paub, zib ntab," nws teb, wincing nrog rau kev siv zog ntawm nws cov khau tshiab rau ntawm nws cov thom khwm wool tuab. "Tab sis kuv tsuas yog txiav txim siab rau cov yam ntxwv tshwj xeeb thiab suav nrog tshwj xeeb yog tias lawv paub tias kuv muaj, thiab rau lawv kom paub tias kuv muaj, Kuv yuav tsum tau qhia kuv lub ntsej muag ntawm cov teeb meem no."
  
  "Yog, kuv paub," nws qw nrov nrov ntawm daim di ncauj, tham nrog nws lub qhov ncauj qhib thiab siv daim di ncauj liab liab. "Tsis txhob ua qhov koj tau ua dhau los, cia kuv nrog lub tawb qaib no thaum koj tawm mus. Thiab kuv tsis xav nyob twj ywm. "
  
  "Sau". Dr. Lance Beach faked lub luag nyav thaum nws ob txhais taw creaked hauv nws cov khau tawv tshiab nruj. Yav dhau los, nws yuav tsis muaj lub siab ntev los mloog nws tus poj niam quaj, tab sis tom qab nws ntshai tias nws poob nws thaum raug nyiag lawm, nws tau kawm kom muaj nuj nqis rau nws lub xub ntiag ntau dua li lwm yam. Lance yeej tsis xav xav li no ntxiv, ntshai tsam nws yuav tsis pom nws tus poj niam ntxiv, nws thiaj li qw me ntsis nrog kev xyiv fab. "Peb yuav tsis nyob ntev. Kuv cog lus".
  
  "Cov ntxhais yuav rov qab los rau hnub Sunday, yog li yog tias peb rov qab los ntxov me ntsis, peb yuav muaj ib hmos thiab ib nrab hnub rau peb tus kheej," nws hais sai sai rau nws cov lus teb hauv daim iav. Qab nws, ntawm lub txaj, nws pom nws luag ntxhi ntawm nws cov lus, "Hmm, qhov tseeb, Mrs. Beach."
  
  Sylvia luag ntxhi thaum nws muab tus pin qhwv ntsej rau hauv nws sab xis lobe thiab ceev nrooj ntsia nws tus kheej kom pom tias nws zoo li cas nrog nws hnav khaub ncaws yav tsaus ntuj. Nws nodded pom zoo rau nws tus kheej zoo nkauj, tab sis tsis saib nws xav txog ntev dhau lawm. Qhov no ua rau nws nco txog vim li cas nws thiaj li raug nyiag los ntawm tus dab no hauv thawj qhov chaw - nws zoo li Dr. Nina Gould. Nws cov duab sib npaug sib npaug thiab cov xauv qhov tsaus yuav tau dag txhua tus uas tsis paub ob tus poj niam, thiab ntxiv rau, Sylvia lub qhov muag yuav luag zoo li Nina, tshwj tsis yog tias lawv nqaim dua hauv cov duab thiab ntau xim amber tshaj li Nina cov qhob noom xim kasfes.
  
  "Npaj, hlub?" Lance tau nug, vam tias yuav tshem tawm cov kev xav phem uas tsis muaj kev poob siab rau nws tus poj niam thaum nws ntsia nws tus kheej xav txog ntev dhau. Nws ua tiav. Nrog ib tug me me sigh, nws nres lub staring contest thiab sai sai sau nws lub hnab nyiaj thiab lub tsho tiv no.
  
  "Npaj mus," nws tau lees paub qhov tseeb, vam tias yuav tshem tawm txhua qhov kev xav tias nws yuav muaj txog nws txoj kev noj qab haus huv. Thiab ua ntej nws yuav hais tau lwm lo lus, nws gracefully ya tawm ntawm chav tsev thiab nqes ntawm txoj kev mus rau hauv txoj kev ntawm lub qhov rooj pem hauv ntej.
  
  Hmo ntuj ua qias tuaj. Cov huab saum toj no tau poob dej tawm lub suab quaj ntawm huab cua titans thiab shrouded hluav taws xob streaks hauv xiav zoo li qub. Cov nag ntws los thiab tig lawv txoj kev mus rau hauv ib tug kwj deg. Sylvia dhia hla dej zoo li qhov ntawd yuav ua rau nws nkawm khau kom qhuav, thiab Lance tsuas yog taug kev tom qab nws los tuav lub kaus loj hla nws lub taub hau. "Tos, Silla, tos!" - nws qw thaum nws nrawm nrawm tawm hauv qab lub brolly lub npog.
  
  "Ceev faj, maj nrawm!" - nws dag thiab mus txog lub qhov rooj tsheb, tab sis nws tus txiv tsis cia nws thuam nws txoj kev qeeb. Nws nias lub immobilizer ntawm lawv lub tsheb, xauv txhua lub qhov rooj ua ntej nws qhib tau lawv.
  
  "Tsis muaj ib tus neeg uas muaj chaw taws teeb tswj yuav tsum tau maj," nws khav nrog luag.
  
  "Qhib qhov rooj!" - nws hais, sim tsis txhob luag nrog nws. "Kuv cov plaub hau yuav ntxhov," nws ceeb toom. "Thiab lawv yuav xav tias koj yog tus txiv tsis saib xyuas thiab yog li ntawd, tus kws kho mob phem, koj paub?"
  
  Lub qhov rooj qhib ib yam nkaus li nws tab tom pib txhawj xeeb txog kev puas tsuaj rau nws cov plaub hau thiab pleev, thiab Sylvia dhia mus rau hauv lub tsheb nrog lub suab nrov. Tsis ntev tom qab ntawd, Lance tau rov qab lub log thiab pib lub tsheb.
  
  "Yog tias peb tsis tawm tam sim no, peb yuav lig," nws hais tias, saib ntawm lub qhov rais ntawm qhov tsaus ntuj thiab huab tsis zam txim.
  
  "Peb yuav ua qhov no sai dua, nyob zoo. Nws tsuas yog 8 teev tsaus ntuj, "Sylvia hais.
  
  "Yog, tab sis nrog huab cua no nws yuav ua rau qeeb qeeb. Kuv hais rau koj, tej yam yuav tsis zoo. Tsis txhob hais txog kev tsheb khiav hauv Glasgow thaum peb mus txog kev vam meej. "
  
  "Yog lawm," nws sighed, txo tus neeg nrog caij daim iav kom kov li ib co mascara. "Tsis txhob tsav tsheb nrawm dhau. Lawv tsis tseem ceeb heev uas peb tuaj yeem tuag hauv tsheb sib tsoo lossis lwm yam zoo li ntawd. "
  
  Lub teeb rov qab zoo li lub hnub qub ci ntsa iab dhau los ntawm kev poob qis thaum Lance coj lawv BMW los ntawm txoj kev me mus rau txoj kev loj kom pib taug kev ob teev mus rau cov neeg tseem ceeb cocktail tog hauv Glasgow, tuav los ntawm Scotland's Leading Medical Society. Thaum kawg, tom qab ua haujlwm ceev faj thaum lub sijhawm tig thiab nres ntawm lub tsheb, Sylvia tau tswj xyuas nws lub ntsej muag qias neeg thiab zoo nkauj dua.
  
  Ntau npaum li Lance tsis xav nqa A82, uas cais ob txoj kev muaj, nws tsuas tsis muaj peev xwm taug kev ntev dua vim nws yuav ua rau nws lig. Nws yuav tsum tig mus rau txoj kev txaus ntshai uas ua dhau los Paisley, qhov chaw uas cov neeg nyiag tau khaws nws tus poj niam ua ntej nws raug thauj mus rau Glasgow, ntawm txhua qhov chaw. Nws ua mob rau nws, tab sis nws tsis xav coj nws. Sylvia tsis tau nyob ntawm txoj kev no txij li thaum nws pom nws tus kheej hauv cov tuam txhab ntawm cov neeg phem uas ua rau nws ntseeg tias nws yuav tsis pom nws tsev neeg dua.
  
  Tej zaum nws yuav tsis xav dab tsi tshwj tsis yog kuv piav qhia vim li cas kuv thiaj xaiv txoj kev no. Tej zaum nws yuav nkag siab, Lance xav rau nws tus kheej thaum lawv tsav tsheb mus rau Trossachs National Park. Tab sis nws ob txhais tes tuav lub kauj tsheb kom nruj kom nws cov ntiv tes mus loog.
  
  "Dab tsi tsis ncaj ncees lawm, kev hlub?" - nws mam li nug.
  
  "Tsis muaj dab tsi," nws hais casually. "Vim li cas?"
  
  "Koj saib nruj. Koj puas txhawj xeeb tias kuv yuav rov ua kuv txoj kev taug nrog tus dev no? Tom qab tag nrho, qhov no yog tib txoj kev, "nug Sylvia. Nws hais lus tsis txaus ntseeg tias Lance yuav luag zoo siab, tab sis nws yuav tsum muaj lub sijhawm nyuaj, thiab nws txhawj xeeb.
  
  "Yuav ua kom ncaj ncees, kuv txhawj xeeb txog nws," nws lees, flexing nws ntiv tes me ntsis.
  
  "Zoo, tsis yog, tsis yog?" Nws hais tias, stroking nws tus ncej puab kom nws calm down. "Kuv nyob zoo. Txoj kev no yeej yuav nyob ntawm no. Kuv tsis tuaj yeem zam qhov no mus tas kuv lub neej, koj puas paub? Txhua yam kuv ua tau yog qhia kuv tus kheej tias kuv tab tom khiav qhov no nrog koj, tsis yog nws. "
  
  "Yog li txoj kev no tsis txaus ntshai ntxiv lawm?" nws nug.
  
  "Tsis muaj. Tam sim no nws tsuas yog txoj kev thiab kuv nrog kuv tus hubby thiab tsis yog qee qhov kev puas siab puas ntsws. Nws yog ib qho teeb meem ntawm kev coj kev ntshai rau ib yam dab tsi uas kuv muaj laj thawj ntshai," nws hais tawm wistfully. "Kuv ntshai txoj kev. Txoj kev tsis ua mob rau kuv, tsis tshaib plab, thiab tsis foom tsis zoo rau kuv, txoj cai?"
  
  Xav tsis thoob, Lance ntsia nws tus poj niam hauv kev qhuas. "Koj paub, Cilla, qhov ntawd yog txoj hauv kev zoo heev los saib nws. Thiab nws zoo kawg nkaus logic. "
  
  "Zoo, ua tsaug, tus kws kho mob," nws luag ntxhi. "Vajtswv, kuv cov plaub hau muaj lub siab ntawm nws tus kheej. Koj tau tso lub qhov rooj kaw ntev dhau lawm. Kuv xav tias cov dej ua rau kuv tus cwj pwm tsis zoo. "
  
  "Yog," nws pom zoo nrog lub siab mos siab muag. "Nws yog dej. Muaj tseeb."
  
  Nws tsis quav ntsej nws cov lus qhia thiab tshem tawm daim iav me me dua, xav ua kom rov qab ob lub strands ntawm cov plaub hau uas nws tau tso tseg los ua rau nws lub ntsej muag. "Holy Saints...!" - Nws qw npau taws thiab tig rau hauv nws lub rooj zaum saib qab nws. "Koj puas ntseeg tus neeg ruam no nrog nws lub teeb nyem? Kuv tsis tuaj yeem pom qhov tsis zoo hauv daim iav. "
  
  Lance glanced nyob rau hauv daim iav rearview. Lub teeb ci ntsa iab ntawm lub teeb taub hau ntawm lub tsheb tsav tom qab lawv pom nws lub qhov muag thiab ua rau nws dig muag ib pliag. "Zoo Vajtswv! Nws tsav dab tsi? Lub teeb rau ntawm lub log?
  
  "Slow down, darling, cia nws dhau mus," nws hais.
  
  Nws tau hais tias "Kuv twb tau tsav qeeb heev kom mus rau tog kom raws sijhawm, zib ntab," nws tawm tsam. "Kuv yuav tsis cia tus asshole ua rau peb lig. Kuv tsuas yog yuav muab qee yam tshuaj rau nws. "
  
  Lance kho nws daim iav kom cov rays ntawm lub tsheb qab nws tau cuam tshuam ncaj qha rau nws. "Tsuas yog tus kws kho mob tau hais, idiot!" Lance luag ntxhi. Lub tsheb qeeb qeeb tom qab tus neeg tsav tsheb pom tau tias muaj lub teeb ci ntsa iab hauv nws lub qhov muag thiab tom qab ntawd nyob deb ntawm kev nyab xeeb.
  
  "Tej zaum Welsh," Sylvia tso dag. "Tej zaum nws tsis paub tias nws muaj nws cov kab siab siab."
  
  "Vajtswv, ua li cas nws thiaj tsis pom tias cov teeb ci ntsa iab tau hlawv cov xim ntawm kuv lub tsheb?" Lance gasped, ua rau nws tus poj niam tawg tawm luag.
  
  Oldlochley nyuam qhuav tso lawv thaum lawv caij mus rau sab qab teb nyob ntsiag to.
  
  "Kuv yuav tsum hais tias kuv xav tsis thoob los ntawm cov tsheb khiav me me rau yav tsaus ntuj no, txawm tias yog hnub Thursday," Lance tau hais thaum lawv khiav ntawm A82.
  
  "Mloog, zib ntab, koj tuaj yeem qeeb me ntsis?" - Sylvia thov, tig nws tus neeg raug tsim txom lub ntsej muag ntawm nws. "Kuv ntshai".
  
  "Nws tsis zoo, kev hlub," Lance luag ntxhi.
  
  "Tsis yog, tiag tiag. Nws los nag hnyav heev ntawm no, thiab kuv xav tias qhov tsis muaj tsheb khiav tsawg kawg yog muab sijhawm rau peb kom qeeb, puas yog? "
  
  Lance tsis tuaj yeem sib cav. Nws hais yog lawm. Ua qhov muag tsis pom ntawm lub tsheb tom qab lawv tsuas yog ua rau muaj teeb meem loj dua ntawm txoj kev ntub dej yog Lance tswj nws qhov ceev ceev. Nws yuav tsum lees tias Sylvia qhov kev thov tsis yog qhov tsis tsim nyog. Nws qeeb qeeb heev.
  
  "Zoo siab?" nws nug nws.
  
  "Yog, ua tsaug," nws luag ntxhi. "Zoo dua ntawm kuv lub siab."
  
  "Thiab koj cov plaub hau zoo li tau zoo lawm," nws luag.
  
  "Lance!" - Nws dheev quaj qw thaum daim iav pleev qhov pom qhov txaus ntshai ntawm lub tsheb uas tau caij ntawm lawv tus Tsov tus tw, rushing madly rau pem hauv ntej. Nyob rau hauv ib lub sij hawm ntawm clarity, nws xav tias lub tsheb tsis tau pom Lance tsoo lub brakes thiab tsis muaj peev xwm mus qeeb nyob rau hauv lub sij hawm ntawm txoj kev sodden.
  
  "Yexus!" Lance chuckled thaum nws saib lub teeb loj dua, mus rau lawv nrawm dhau kom zam dhau. Txhua yam lawv ua tau yog sau lawv lub zog. Instinctively, Lance muab nws txhais tes nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws tus poj niam los tiv thaiv nws ntawm lub tshuab. Zoo li lub teeb ci ntsa iab, cov teeb ci ntsa iab tom qab lawv darted mus rau sab. Lub tsheb tom qab lawv swerved me ntsis, tab sis ntaus lawv nrog rau txoj cai lub teeb, xa lub BMW spinning erratically ntawm cov nplua asphalt.
  
  Sylvia qhov kev cia siab tsis txaus ntseeg tau poob rau hauv lub cacophony ntawm crushing hlau thiab tawg iav. Ob leeg Lance thiab Sylvia tau hnov qhov mob hnyav ntawm lawv lub tsheb tsis muaj kev tswj hwm, paub tias tsis muaj dab tsi uas lawv tuaj yeem ua los tiv thaiv qhov xwm txheej. Tiamsis lawv ua yuam kev lawm. Lawv nres qhov chaw ntawm txoj kev, ntawm ib kab ntawm cov ntoo qus thiab hav txwv yeem ntawm txoj kev A82 thiab cov dej txias ntawm Loch Lomond.
  
  "Koj puas nyob zoo, honey?" - Lance nug hauv kev xav tsis thoob.
  
  "Kuv tseem ciaj sia, tab sis kuv lub caj dab tua kuv," nws teb los ntawm gurgle los ntawm nws lub qhov ntswg tawg.
  
  Rau qee lub sij hawm lawv zaum tsis muaj zog hauv cov pob zeb sib tw, mloog cov nag hnyav ntawm cov hlau. Lawv ob leeg pom lawv tus kheej ruaj khov los ntawm lawv cov airbags, sim txiav txim siab seb qhov twg ntawm lawv lub cev tseem ua haujlwm. Dr. Lance Beach thiab nws tus poj niam Sylvia yeej tsis xav tias lub tsheb tom qab lawv maj nrawm dhau qhov tsaus ntuj, mus ncaj nraim ntawm lawv.
  
  Lance sim coj Sylvia txhais tes raws li dab ntxwg nyoog taub hau qhov muag tsis pom lawv ib zaug thiab slammed rau lawv ntawm qhov nrawm. Qhov nrawm rub tawm Lance txhais caj npab thiab txiav ob leeg ntawm lawv cov txha nraub qaum, xa lawv lub tsheb mus rau hauv qhov tob ntawm lub pas dej uas nws yuav dhau los ua lawv lub hleb.
  
  
  15
  Kev sib tw
  
  
  Hauv Reichtisusis qhov kev xav tau siab rau thawj zaug hauv ntau tshaj ib xyoos. Perdue tau rov qab los tsev, sib tw ua kev zoo siab rau cov txiv neej thiab poj niam uas tau nyob hauv nws lub tsev thaum nws nyob ntawm txoj kev hlub tshua ntawm MI6 thiab nws tus thawj coj hu ua Joe Carter. Ib yam li Purdue nyiam cuam tshuam cov tog neeg lavish rau cov kws tshaj lij kev kawm, cov neeg lag luam, cov neeg saib xyuas thiab cov neeg pub nyiaj thoob ntiaj teb rau nws cov nyiaj pab, lub sijhawm no qee yam tsawg dua qhov tseem ceeb tau hu rau.
  
  Los ntawm cov hnub ntawm kev ua koob tsheej loj hauv qab lub ru tsev ntawm lub tsev keeb kwm, Perdue tau kawm tias kev txiav txim siab yog qhov tsim nyog. Lub sijhawm ntawd, nws tseem tsis tau ntsib qhov nyiam ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub lossis nws cov ceg, txawm hais tias rov qab los, nws tau ntsib nrog ntau tus tswvcuab yam tsis paub txog nws. Txawm li cas los xij, ib qho tsis ncaj ncees lawm ua rau nws ua tiav qhov tsis meej pem uas nws tseem nyob txhua xyoo thaum nws tsuas yog ib tug neeg ua si nrog lub siab nyiam rau cov khoom muaj txiaj ntsig keeb kwm.
  
  Nws sim ua kom cov koom haum Nazi txaus ntshai, feem ntau yuav mob stroke nws ego, tuaj rau tragic dej hiav txwv ib, nws cov roj pov tseg hauv hiav txwv. Nws nyob ntawd, thaum nws nyiag hmuv ntawm Txoj hmoo thiab pab yug me nyuam superhuman, uas nws thawj kauj ruam ntawm lawv cov ntiv taw. Tej yam tsuas yog tshwm sim los ntawm qhov ntawd mus txog rau thaum Perdue mus los ntawm kev ua phooj ywg los ua kev ntxhov siab txog thaum kawg nws tau los ua tus pos loj tshaj plaws hauv Dub Sun sab.
  
  Tsis muaj kev tig rov qab tam sim no. Tsis rov qab los. Tsis muaj tig rov qab. Tam sim no txhua tus Perdue tuaj yeem ua tau raug tshem tawm tag nrho cov tswv cuab ntawm lub koom haum siab phem kom txog thaum nws tuaj yeem rov muaj kev nyab xeeb rau pej xeem yam tsis muaj kev ntshai ntawm kev tua nws cov phooj ywg thiab cov neeg ua haujlwm. Thiab qhov no maj mam tshem tawm yuav tsum tau ceev faj, hloov maj mam thiab txheej txheem. Tsis muaj txoj hauv kev uas nws yuav rhuav tshem lawv lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd, tab sis Perdue yog nplua nuj thiab ntse txaus los txiav lawv tawm ib qho los ntawm ib qho siv riam phom tua neeg ntawm lub sijhawm - thev naus laus zis, xov xwm, kev cai lij choj thiab ntawm chav kawm Mammon haib.
  
  "Zoo siab txais tos, Tus kws kho mob," Perdue tso dag thaum Sam thiab Nina tau tawm ntawm lub tsheb. Cov cim qhia ntawm kev tawm tsam tsis ntev los no tseem pom tau tias qee tus ntawm Purdue cov neeg ua haujlwm thiab cov neeg ua haujlwm tau sawv ib puag ncig, tos MI6 tawm ntawm lawv txoj haujlwm thiab tshem tawm lawv cov cuab yeej txawj ntse thiab tsheb ib ntus. Perdue txoj kev mus rau Sam tsis meej pem Nina me ntsis, tab sis nws paub los ntawm kev sib pauv ntawm kev luag tias qhov no yog lwm qhov zoo tshaj plaws ntawm ob tug txiv neej.
  
  "Los ntawm, txiv neej," nws hais tias, "Kuv tshaib plab."
  
  "Auj, tau kawg, kuv tus hlub Nina," Perdue hais maj mam, ncav tes los puag nws. Nina tsis hais dab tsi, tab sis nws lub ntsej muag qaug zog ua rau nws nyuaj siab. Txawm hais tias nws tau nce ntau qhov hnyav txij li qhov xwm txheej Fallin, nws tsis tuaj yeem ntseeg tias qhov siab, cov plaub hau dawb tseem tuaj yeem saib nyias thiab nkees. Thaum sawv ntxov ntawd, Perdue thiab Nina nyob hauv lawv txhais tes ib pliag, tsuas yog txaus siab rau ib leeg lub neej ib pliag.
  
  "Kuv zoo siab heev uas koj tsis ua li cas, Dave,"ntxhi. Perdue lub plawv dhia dhia. Nina tsis tshua muaj, yog tias puas tau, hu nws los ntawm nws lub npe. Qhov no txhais tau hais tias nws xav mus cuag nws nyob rau hauv ib tug heev tus kheej theem, uas yog zoo li mob stroke saum ntuj ceeb tsheej rau nws.
  
  "Ua tsaug, hlub," nws teb nws cov plaub hau, hnia saum taub hau ua ntej tso nws mus. "Tam sim no," nws qw zoo siab, npuaj teg thiab ntaus lawv, "Peb puas yuav muaj kev ua koob tsheej me ntsis ua ntej kuv qhia koj tias yuav muaj dab tsi ntxiv?"
  
  "Yog lawm," Nina luag ntxhi, "tab sis kuv tsis paub meej tias kuv tuaj yeem tos hnov qhov tshwm sim tom ntej. Tom qab ntau xyoo siv hauv koj lub tuam txhab, kuv tau tso tseg tsis nyiam qhov xav tsis thoob. "
  
  "Kuv nkag siab," nws tau lees tias, tos kom nws yog thawj tus nkag mus rau pem hauv ntej ntawm lub vaj tsev. "Tab sis kuv lees paub koj tias nws muaj kev nyab xeeb, nyob rau hauv lub qhov muag saib xyuas ntawm tsoomfwv Ethiopian thiab ACU, thiab raug cai tag nrho."
  
  "Lub sijhawm no," Sam teased.
  
  "Yuav ua li cas twv koj, tus tswv?" Perdue tso dag nrog Sam, rub tus neeg sau xov xwm mus rau hauv qhov chaw tos txais los ntawm nws dab tshos.
  
  "Nyob zoo Charles." Nina luag nyav ntawm tus neeg saib xyuas uas muaj kev ntseeg siab, uas twb tau teeb tsa lub rooj hauv chav nyob rau lawv lub rooj sib tham ntiag tug.
  
  "Madam," Charles nodded zoo. "Mr. Crack."
  
  "Nyob zoo, kuv tus phooj ywg," Sam tau txais tos txais tos. "Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith tseem tshuav?"
  
  "Tsis yog, sir. Qhov tseeb, nws nyuam qhuav mus rau chav dej thiab yuav koom nrog koj sai sai no, "Charles hais ua ntej maj nrawm tawm hauv chav.
  
  Perdue piav qhia tias "Nws nkees nkees me ntsis, tus neeg pluag," nws yuav tsum tau ua haujlwm pab pawg neeg uas tsis tau caw mus ntev. Kuv muab nws tag kis thiab hnub Tuesday tawm. Tom qab tag nrho, yuav muaj kev ua haujlwm me me rau nws thaum kuv tsis muaj lwm yam tshaj li cov ntawv xov xwm niaj hnub, koj puas paub?
  
  "Yog," Sam pom zoo. "Tab sis kuv vam tias Lillian yuav ua haujlwm kom txog thaum peb rov qab los. Kuv twb tau hais kom nws ua apricot paj npleg strudel rau kuv thaum peb rov qab los. "
  
  "Qhov twg?" - Kuv nug. Nina nug, xav tias txaus ntshai sab laug dua.
  
  "Zoo, qhov ntawd yog lwm qhov laj thawj kuv thov kom koj ob leeg tuaj, Nina. Thov muaj lub rooj zaum thiab kuv mam li nchuav ib co bourbon rau koj, "Perdue hais. Sam tau txaus siab pom nws zoo siab dua, yuav luag zoo nkauj thiab ntseeg siab zoo li nws ua ntej. Ntawm qhov tod tes, Sam tau hais tias, kev rov hais dua los ntawm kev cia siab hauv tsev lojcuj yuav ua rau tus neeg txaus siab rau cov xwm txheej tsawg tshaj plaws. Nina zaum, muab nws txhais tes tso rau hauv lub khob brandy uas Perdue nchuav Southern Comfort rau nws.
  
  Qhov tseeb hais tias nws yog thaum sawv ntxov tsis nyob rau hauv txhua txoj kev hloov cov huab cua ntawm chav tsaus ntuj. Lub qhov rais siab muaj luxurious ntsuab curtains uas teem tawm cov ntaub pua plag xim av tuab, thiab cov tones muab lub opulent chav nyob rau hauv lub ntiaj teb xav. Los ntawm txoj hlua nqaim ntawm qhov sib cais ntawm cov ntaub thaiv, thaum sawv ntxov lub teeb sim ua kom pom cov rooj tog zaum, tab sis nws tsis tuaj yeem teeb pom kev zoo tsuas yog cov ntaub pua plag pw ntawm nws. Sab nraud, cov huab tau hnyav hnyav thiab tsaus ntuj, nyiag lub zog ntawm txhua lub hnub uas yuav ua rau muaj qhov zoo ib yam ntawm hnub.
  
  "Qhov no ua si yog dab tsi?" Sam tsis tau hais rau leej twg tshwj xeeb thaum lub suab paj nruag paub ntab hauv tsev, los ntawm qhov chaw hauv chav ua noj.
  
  "Lillian, ua haujlwm raws li koj nyiam," Perdue chuckled. "Kuv cia nws ua suab paj nruag thaum nws ua noj, tab sis kuv tsis paub tias nws yog dab tsi, tiag tiag. Tsuav nws tsis cuam tshuam rau lwm tus neeg ua haujlwm, kuv tsis mloog qee qhov cua hauv pem hauv ntej ntawm lub tsev. "
  
  "Zoo nkauj. Kuv nyiam nws, "Nina hais tias, ua tib zoo nqa lub ntug ntawm lub ntsej muag mus rau nws daim di ncauj, sim tsis txhob stain nws nrog daim di ncauj. "Yog li ntawd, thaum twg kuv yuav hnov txog peb txoj haujlwm tshiab?"
  
  Perdue luag ntxhi, muab rau Nina qhov xav paub thiab yam uas Sam tseem tsis tau paub. Nws muab nws lub khob tso rau hauv thiab rub nws ob txhais tes ua ke. "Nws yooj yim heev, thiab nws yuav daws tau kuv ntawm tag nrho kuv tej kev txhaum nyob rau hauv lub qhov muag ntawm tsoom fwv koom nrog, thaum tso kuv tawm ntawm lub relics uas ua rau kuv tag nrho cov teeb meem no."
  
  "Fake Ark?" Nina nug.
  
  "Yog," Perdue lees paub. "Qhov no yog ib feem ntawm kuv qhov kev pom zoo nrog Archaeological Crimes Unit thiab Ethiopian High Commissioner, ib tug keeb kwm buff hu ua Colonel. Basil Yeaman xa rov qab lawv cov kev cai dab qhuas ..."
  
  Nina qhib nws lub qhov ncauj kom pom tseeb lub ntsej muag, tab sis Perdue paub tias nws yuav hais dab tsi thiab tsis ntev los no tau hais txog qee yam uas ua rau nws xav tsis thoob. "...Txawm li cas los xij lawv yuav dag, mus rau lawv qhov chaw ncaj ncees nyob rau hauv lub roob sab nraum lub zos, mus rau qhov chaw uas kuv tshem tawm lawv."
  
  "Puas yog lawv tiv thaiv ib qho khoom cuav uas lawv paub tias tsis yog lub nkoj tiag tiag ntawm Kev Cog Lus?" - Sam nug, hais Nina cov lus nug tseeb.
  
  "Yog, Sam. Rau lawv, nws tseem yog ib qho qub txeeg qub teg uas muaj txiaj ntsig zoo, txawm tias nws muaj lub hwj chim ntawm Vajtswv lossis tsis muaj. Kuv nkag siab qhov ntawd, yog li kuv muab nws rov qab. " Nws shrugged. "Peb tsis xav tau qhov no. Peb tau txais yam peb xav tau los ntawm nws thaum peb tab tom nrhiav Vault of Hercules, puas yog? Kuv txhais tau tias, tsis muaj ntau yam khoom siv hauv lub nkoj no ntxiv uas muaj txiaj ntsig rau peb. Nws tau qhia peb txog kev sim siab phem rau cov menyuam yaus ua los ntawm SS thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, tab sis nws tsis tsim nyog khaws cia ntev dua. "
  
  "Lawv xav tias yog dab tsi? Lawv puas tseem ntseeg tias qhov no yog lub thawv dawb huv?" Nina nug.
  
  "Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb!" Sam tshaj tawm Patrick nkag mus rau hauv chav.
  
  Patrick luag ntxhi shyly. "Tau kawg, Sam." Nws tau coj nws qhov chaw nyob ib sab ntawm Perdue thiab txais haus dej haus los ntawm nws tus tswv tsev tsis ntev los no. "Ua tsaug, David."
  
  Oddly txaus, tsis yog Perdue lossis Sam tau sib tham txog qhov tseeb tias ob leeg tsis paub dab tsi txog tus kheej tiag tiag ntawm MI6's Joe Carter. Qhov ntawd yog li cas lawv tau ceev faj txog kev khaws lawv cov kev zais zais rau lawv tus kheej. Tsuas yog Nina tus poj niam qhov kev xav tau tawm tsam qhov kev lag luam zais cia ib ntus, tab sis nws tsis tuaj yeem nkag siab tias qhov teeb meem yog dab tsi.
  
  "Okay," Perdue pib dua, "Patrick, nrog rau kuv pab neeg raug cai, tau npaj cov ntaub ntawv raug cai los pab rau kev mus rau Ethiopia kom rov qab tau lawv lub thawv dawb ceev thaum nyob hauv MI6 soj ntsuam. Koj paub, tsuas yog kom paub tseeb tias kuv tsis tau sau cov kev txawj ntse rau lwm lub tebchaws lossis lwm yam zoo li ntawd. "
  
  Sam thiab Nina yuav tsum tau chuckle ntawm Perdue qhov kev thuam ntawm qhov teeb meem, tab sis Patrick nkees thiab tsuas yog xav kom nws tag nrho nrog nws thiaj li rov qab mus rau Scotland. "Kuv tau paub tseeb tias qhov no yuav tsis siv ntau tshaj ib lub lis piam," nws hais rau Perdue.
  
  "Koj puas tuaj nrog peb?" Sam tiag tiag gasped.
  
  Patrick ntsia ob leeg xav tsis thoob thiab me ntsis puzzled. "Yog, Sam. Vim li cas? Puas yog koj npaj yuav coj tus cwj pwm phem kom tus neeg tu menyuam tawm ntawm lo lus nug? Los yog koj tsis ntseeg tias koj tus phooj ywg zoo tshaj yuav tsis tua koj hauv lub nroog Yeiuxalees?
  
  Nina giggled kom lighten lub mus ob peb vas, tab sis nws yog pom tseeb hais tias muaj ntau tensions nyob rau hauv lub chav tsev. Nws ntsia Perdue, uas nyob rau hauv lem tau nthuav tawm lub siab dawb paug tshaj plaws ntawm tus tim tswv uas tus neeg thuam tuaj yeem sau. Nws ob lub qhov muag tsis tau ntsib nws, tab sis nws paub zoo tias nws tab tom saib nws.
  
  Purdue zais dab tsi ntawm kuv? Nws zais dab tsi ntawm kuv, dab tsi, dua, yog nws qhia Sam txog? Nws xav.
  
  "Tsis muaj. Tsis muaj dab tsi li ntawd, "Sam tsis kam. "Kuv tsuas yog tsis xav kom koj nyob rau hauv txaus ntshai, Paddy. Qhov laj thawj tseem ceeb ntawm txhua qhov kev quav yeeb quav tshuaj no tshwm sim ntawm peb thawj qhov chaw yog vim li cas Perdue, Nina thiab kuv tau ua ua rau koj thiab koj tsev neeg muaj kev phom sij. "
  
  Wow, Kuv yuav luag ntseeg nws, Nina thuam Sam cov lus piav qhia, ntseeg tias Sam muaj lwm yam kev xav kom Paddy tseg. Nws zoo li mob hnyav heev, txawm li cas los xij, thiab tseem Perdue tuav ib qib, tsis muaj kev qhia thaum nws zaum sipping nws khob.
  
  "Kuv txaus siab rau nws, Sam, tab sis koj pom, kuv yuav tsis mus vim kuv tsis ntseeg koj tiag tiag," Patrick tau lees nrog lub tsho hnyav. "Kuv tsis txawm yuav rhuav koj tog lossis neeg soj xyuas koj. Qhov tseeb yog... kuv yuav tsum mus. Kuv cov lus txib tau meej thiab kuv yuav tsum ua raws li yog tias kuv tsis xav poob kuv txoj haujlwm. "
  
  "Tos, yog li koj raug txib kom tuaj txawm tias dab tsi?" Nina nug.
  
  Patrick nodded.
  
  "Yexus," Sam hais, tuav nws lub taub hau. "Lub asshole ua rau koj mus, Paddy?"
  
  "Koj xav li cas, tus laus?" Patrick nug indifferently, resigned rau nws txoj hmoo.
  
  "Joe Carter," Perdue tau hais khov kho, nws ob lub qhov muag ntsia mus rau hauv qhov chaw, nws daim di ncauj NW nyuam qhuav txav los hais Karsten lub npe lus Askiv txaus ntshai.
  
  Sam xav tias nws ob txhais ceg mus loog hauv nws lub ris. Nws tsis tuaj yeem txiav txim siab seb nws puas txhawj xeeb lossis npau taws txog qhov kev txiav txim siab xa Patrick mus rau qhov kev ntoj ke mus kawm. Nws lub qhov muag tsaus nti ci ntsa iab thaum nws nug tias, "Kev mus rau hauv cov suab puam kom muab ib yam khoom rov qab rau hauv lub sandbox uas nws tau coj los tsis yog ib txoj hauj lwm rau cov tub ceev xwm qib siab, puas yog?"
  
  Patrick ntsia nws ib yam li nws tau saib Sam thaum lawv sawv ntawm ib sab ntawm tus thawj tswj hwm lub chaw ua haujlwm, tos qee yam kev rau txim. "Qhov ntawd yog qhov kuv xav, Sam. Kuv twv hais tias kuv qhov kev koom nrog hauv txoj haujlwm no yuav luag ... txhob txwm ua. "
  
  
  16
  Dab tsis tuag
  
  
  Charles tsis tuaj thaum pab pawg noj tshais, sib tham txog yuav ua li cas taug kev nrawm yuav zoo li thaum kawg pab Perdue ua tiav nws txoj cai penance thiab thaum kawg tshem tawm Ethiopia ntawm Perdue.
  
  "Huag, koj yuav tsum sim kom txaus siab rau qhov tshwj xeeb no," Perdue hais rau Patrick, tab sis suav nrog Sam thiab Nina hauv kev sib tham. Lawv sib pauv cov ntaub ntawv hais txog cov cawv txiv hmab zoo thiab brandy kom dhau lub sijhawm thaum txaus siab rau lub teeb noj hmo Lillian tau npaj rau lawv. Nws zoo siab uas pom nws tus thawj coj luag thiab thuam nws dua, ua ib qho ntawm nws cov phooj ywg uas ntseeg siab tshaj plaws thiab tseem yog nws tus cwj pwm zoo li qub.
  
  "Charles!" nws hu. Tsis ntev tom qab ntawd nws hu dua thiab nias lub tswb, tab sis Charles tsis teb. "Tos, kuv mam li mus tau ib lub raj mis," nws hais thiab sawv mus rau lub cawu cub cellar. Nina tsis tuaj yeem nkag siab tias nws zoo li nyias thiab haggard li cas tam sim no. Yav dhau los nws tau ua tus txiv neej siab thiab ntshiv, tab sis nws qhov hnyav tsis ntev los no thaum lub caij Fallin sim ua rau nws saib txawm siab dua thiab tsis tshua muaj zog.
  
  "Kuv yuav nrog koj mus, David," Patrick hais. "Kuv tsis nyiam tias Charles tsis teb, yog tias koj paub tias kuv txhais li cas."
  
  "Tsis txhob ua neeg ruam, Patrick," Perdue luag ntxhi. "Reichtisusis ntseeg tau txaus kom tsis txhob muaj cov qhua tsis xav tau. Tsis tas li ntawd, tsis txhob siv lub tuam txhab kev ruaj ntseg, kuv txiav txim siab ntiav ntiav kev ruaj ntseg ntawm kuv lub rooj vag. Lawv tsis teb cov ntawv them nyiaj uas tsis yog cov kos npe los ntawm koj li tiag. "
  
  "Lub tswv yim zoo," Sam pom zoo.
  
  "Thiab kuv yuav rov qab los sai sai no los qhia tawm lub raj mis uas kim heev ntawm cov kua dej," Perdue khav theeb nrog qee qhov tshwj xeeb.
  
  "Thiab peb yuav raug tso cai qhib nws?" Nina dag nws. "Vim tias tsis muaj lub ntsiab lus hauv kev khav theeb txog tej yam uas tsis tuaj yeem txheeb xyuas tau, koj nkag siab."
  
  Perdue luag nyav zoo siab tias, "Au, Dr. Gould, Kuv tos ntsoov yuav nrog koj tham txog keeb kwm relics thaum saib koj lub siab qaug cawv." Thiab nrog cov lus no, nws maj nrawm tawm hauv chav thiab mus rau hauv qab daus yav dhau los nws lub chaw kuaj mob. Nws tsis xav lees nws sai sai tom qab rov qab nws lub npe, tab sis Perdue kuj txhawj xeeb txog nws tus neeg saib xyuas tsis tuaj. Nws pib siv brandy los ua kev zam txim rau kev sib cais nrog lwm tus hauv kev tshawb nrhiav vim li cas Charles tso lawv.
  
  "Lily, koj puas tau pom Charles?" nws nug nws tus niam tsev thiab ua noj.
  
  Nws tig tawm ntawm lub tub yees mus saib nws qhov kev tawm dag zog. Wringing nws ob txhais tes nyob rau hauv lub chav ua noj phuam uas nws siv, nws luag nyav reluctantly. "Yog lawm, sir. Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith tau hais kom Charles tuaj tos koj lwm tus qhua los ntawm tshav dav hlau. "
  
  "Kuv lwm tus qhua?" Perdue hais tom qab nws. Nws vam tias nws yuav tsis hnov qab txog lub rooj sib tham tseem ceeb.
  
  "Yog lawm, Mr. Perdue," nws lees paub. "Puas Charles thiab Mr. Smith pom zoo kom nws koom nrog koj?" Lily suab txhawj me ntsis, feem ntau vim nws tsis paub meej tias Perdue paub dab tsi txog tus qhua. Rau Perdue, nws zoo li nws tab tom nug nws txoj kev xav rau qhov tsis nco qab ib yam dab tsi uas nws tsis yog thawj qhov chaw.
  
  Perdue xav ib pliag, tapping nws tus ntiv tes rau ntawm lub qhov rooj kom tau txais kev txiav txim. Hauv nws lub tswv yim, nws yuav zoo dua los ua si qhib nrog lub ntxim nyiam plump Lily, uas muaj kev xav siab tshaj plaws ntawm nws. "Um, Lily, kuv puas tau hu tus qhua no? Kuv puas poob kuv lub taub hau?
  
  Tam sim ntawd txhua yam tau pom meej rau Lily thiab nws luag ntxhi. "Tsis muaj! Vajtswv, tsis yog, Mr. Perdue, koj tsis paub txog nws kiag li. Tsis txhob txhawj, koj tseem tsis tau vwm. "
  
  Zoo siab heev, Perdue sighed, "Ua Vajtswv tsaug!" - thiab luag nrog nws. "Qhov no yog leej twg?"
  
  "Kuv tsis paub nws lub npe, tus tswv, tab sis pom tau tias nws tau muab los pab koj ntawm koj qhov kev mus ncig tom ntej." nws hais timidly.
  
  "Rau dawb?" nws tso dag.
  
  Lily chuckled, "Kuv vam tias yog li ntawd, tus tswv."
  
  "Ua tsaug, Lily," nws hais thiab ploj mus ua ntej nws yuav teb tau. Lily luag nyav thaum yav tav su cua daj cua dub los ntawm lub qhov rais qhib ntawm ib sab ntawm lub tub yees thiab lub tub yees uas nws ntim khoom noj. Nws hais ntsiag to: "Zoo heev uas koj rov qab los, kuv tus hlub."
  
  Taug kev dhau los ntawm nws lub chaw soj nstuam, Perdue muaj kev xav tsis thoob, tab sis kuj muaj kev cia siab. nqis los hauv qab thawj pem teb ntawm nws txoj kev loj, nws hla lub pob zeb ntaiv. Nws tau coj mus rau hauv qab daus uas cov chaw soj nstuam nyob, tsaus thiab nyob ntsiag to. Perdue xav tias muaj kev npau taws ntau dhau ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm Yauxej Carsten kom tshwm sim hauv nws lub tsev kom ua txhaum nws tus kheej, coj kom zoo dua ntawm nws cov cuab yeej patented thiab nws cov kev tshawb fawb forensic, zoo li nws tsuas yog muaj rau nws los tshuaj xyuas.
  
  Nws tsis thab nrog lub teeb lub qab nthab loj, muaj zog, tig tsuas yog lub teeb tseem ceeb ntawm kev nkag mus rau hauv txoj kev me me. Thaum nws taug kev dhau los ntawm qhov tsaus ntuj nti ntawm chav kuaj lub qhov rooj iav, nws nco txog cov hnub kub ua ntej tej yam tsis zoo thiab kev nom kev tswv thiab txaus ntshai. Hauv, nws tseem tuaj yeem xav txog qhov hnov nws cov kws tshawb fawb ywj pheej, cov kws tshawb fawb, thiab cov neeg ua haujlwm sib tham, sib cav txog kev sib txuas thiab kev xav rau lub suab ntawm servers thiab intercoolers khiav. Nws ua rau nws luag ntxhi, txawm tias nws lub siab mob rau hnub ntawd rov qab los. Tam sim no nws tau raug suav hais tias feem ntau yog ib tus neeg ua txhaum cai thiab nws lub koob npe nrov tsis tsim nyog siv rau hauv daim ntawv rov pib dua, nws xav tias kev nrhiav cov kws tshawb fawb tseem ceeb yog qhov ua tsis tau zoo.
  
  "Nws yuav siv sijhawm, tus txiv neej laus," nws hais rau nws tus kheej. "Cia li ua siab ntev, rau qhov Vajtswv."
  
  Nws daim duab siab sauntered mus rau sab laug txoj kev, lub tog pob zeb ua pob zeb zoo nkaus li muaj zog hauv qab nws txhais taw. Nws yog pob zeb poured centuries dhau los los ntawm masons ntev lawm. Nws nyob hauv tsev, thiab nws ua rau nws xav tias muaj kev sib raug zoo, ntau dua li yav dhau los.
  
  Thaum nws taug kev dhau los ntawm lub qhov rooj tsis pom ntawm lub tsev khaws khoom, nws lub plawv dhia nrawm nrawm thiab qhov kev hnov mob tingling khiav los ntawm nws nraub qaum mus rau nws ob txhais ceg. Perdue luag ntxhi thaum nws taug kev dhau lub qhov rooj hlau qub uas phim cov phab ntsa hauv cov xim thiab kev ntxhib los mos, khob nws ob zaug ntawm txoj kev. Thaum kawg, qhov tsis hnov tsw ntawm lub qab daus hauv qab daus puv nws lub qhov ntswg. Perdue zoo siab heev los nyob ib leeg dua, tab sis nws maj nrawm kom tau ib lub raj mis Crimean cawv los ntawm xyoo 1930 los koom nrog nws lub tuam txhab.
  
  Charles khaws cia lub cellar kom huv si, lub raj mis plua plav thiab tig, tab sis txwv tsis pub Perdue qhia tus neeg mob siab rau kom tawm hauv chav so. Tom qab tag nrho, nws yuav tsis yog ib tug zoo wine cellar yog hais tias nws tsis saib me ntsis khiav thiab khiav. Rau nws luv luv nco txog tej yam qab ntxiag, Perdue yuav tsum tau them raws li cov cai ntawm lub ntiaj teb lim hiam, thiab tsis ntev nws txoj kev xav tau pib mus rau lwm qhov.
  
  Cov phab ntsa hauv qab daus tau nco txog lub qhov taub uas nws tau tuav los ntawm kev ua phem phem los ntawm Dub Sun ua ntej nws tus kheej ntsib nws qhov kawg. Tsis muaj teeb meem npaum li cas nws nco nws tus kheej tias tshooj txaus ntshai no hauv nws lub neej raug kaw, nws pab tsis tau tab sis xav tias cov phab ntsa kaw nyob ib puag ncig nws.
  
  "Tsis yog, tsis yog, qhov no tsis yog tiag," nws ntxhi. "Nws tsuas yog koj lub siab paub txog koj qhov kev puas siab puas ntsws nyob rau hauv daim ntawv ntawm phobia."
  
  Txawm li cas los xij, Perdue xav zoo li nws txav tsis tau vim nws qhov muag tau dag rau nws. Nrog lub raj mis ntawm nws txhais tes thiab lub qhov rooj qhib nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, nws xav tias tsis muaj kev cia siab coj nws tus ntsuj plig. Chained mus rau qhov chaw, Perdue tsis tuaj yeem ua ib kauj ruam, thiab nws lub siab dhia nrawm dua hauv kev sib ntaus sib tua nrog nws lub siab. "Au kuv tus Vajtswv, qhov no yog dab tsi?" - nws squealed, nias nws hauv pliaj nrog nws txhais tes dawb.
  
  Txhua yam nyob ib puag ncig nws, tsis muaj teeb meem ntau npaum li cas nws tawm tsam nrog cov duab nrog nws qhov tseeb ntawm kev muaj tiag thiab kev puas siab puas ntsws. Ntshai, nws kaw nws lub qhov muag nyob rau hauv ib lub siab xav mus ntxias nws psyche tias nws tsis tau rov qab mus rau lub qhov taub. Mam li nco dheev, ib txhais tes tuav nws nruj nreem thiab rub nws ntawm caj npab, ntshai Perdue mus rau hauv lub xeev ntawm kev ntshai ntshai. Nws ob lub qhov muag tam sim ntawd qhib thiab nws lub siab ntshiab.
  
  "Yexus, Perdue, peb xav tias koj tau nqos los ntawm lub portal lossis ib yam dab tsi," Nina hais tias, tseem tuav nws lub dab teg.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, Nina!" - nws qw, qhib nws lub teeb xiav lub qhov muag dav kom paub tseeb tias nws nyob hauv qhov tseeb. "Kuv tsis paub dab tsi tshwm sim rau kuv. Kuv...Kuv pom lub qhov taub... Au tus Tswv! Kuv mus vwm!"
  
  Nws poob rau saum Nina thiab nws qhwv nws txhais tes ib ncig ntawm nws thaum nws panted hysterically. Nws muab lub raj mis los ntawm nws thiab muab tso rau ntawm lub rooj tom qab nws, tsis txav ib nti ntawm qhov chaw uas nws rub Perdue lub ntshiv thiab ntaus lub cev. "Nws tsis ua li cas, Perdue," nws ntxhi. "Kuv paub qhov kev xav no zoo heev. Phobias feem ntau yog yug los ntawm ib qho kev raug mob. Qhov ntawd yog txhua yam peb yuav tsum mus vwm, ntseeg kuv. Tsuas paub tias qhov no yog kev raug mob ntawm koj qhov kev sim siab, tsis yog kev puas tsuaj ntawm koj lub siab. Tsuav koj nco txog qhov no, koj yuav zoo. "
  
  "Qhov no puas yog koj xav li cas txhua zaus peb yuam koj mus rau qhov chaw nruj rau peb tus kheej tau txais txiaj ntsig?" - nws nug ntsiag to, pa cua rau ib sab ntawm Nina lub pob ntseg.
  
  "Yog," nws lees. "Tab sis tsis txhob ua rau nws lub suab phem heev. Ua ntej Deep Hiav Txwv Ib thiab submarine, Kuv tau ploj tag nrho kuv lub siab txhua zaus kuv raug yuam mus rau qhov chaw nruj. Txij li thaum kuv tau ua haujlwm nrog koj thiab Sam," nws luag nyav thiab thawb nws me ntsis kom nws saib nws lub qhov muag, "Kuv tau ntsib kuv claustrophobia ntau zaus, yuav tsum tau ntsib, lossis lwm tus yuav tau txais. tua, uas, qhov tseem ceeb, koj ob tus neeg siab phem pab kuv daws qhov zoo dua. "
  
  Perdue ntsia ib ncig thiab hnov qhov kev ceeb ntshai ploj mus. Nws ua pa tob thiab ua tib zoo khiav nws txhais tes hla Nina lub taub hau, twirling nws curls nyob ib ncig ntawm nws cov ntiv tes. "Kuv yuav ua li cas yog tsis muaj koj, Dr. Gould?"
  
  "Zoo, ua ntej ntawm tag nrho cov, koj yuav tawm hauv koj pawg neeg mus ncig ua si nyob rau hauv kev cia siab rau ib tug nyob mus ib txhis," nws ntxias. "Yog li, cia peb tsis txhob tos txhua tus."
  
  "Txhua?" - nws nug curiously.
  
  "Yog lawm, koj cov qhua tuaj txog ob peb feeb dhau los nrog Charles," nws luag nyav.
  
  "Nws puas muaj phom?" nws dag.
  
  "Kuv tsis paub meej," Nina ua si nrog. "Nws ua tau xwb. Tsawg kawg ces peb cov kev npaj yuav tsis tho txawv. "
  
  Sam hu tawm rau lawv los ntawm cov kev taw qhia ntawm lub labs. "Los ntawm no," Nina winked, "cia peb rov qab mus rau ntawd ua ntej lawv xav tias peb muaj tej yam qias neeg."
  
  "Koj puas paub tseeb tias yuav phem?" Perdue flirted.
  
  "Hav!" Sam hu los ntawm thawj txoj kev. "Kuv puas yuav cia siab tias cov txiv hmab txiv ntoo yuav tsum trampled nyob ntawd?"
  
  "Txais Sam, nws ua rau cov lus hais tsis zoo." Perdue sighed zoo siab thiab Nina luag ntxhi. "Koj yuav hloov koj lub suab, tus txiv neej laus," Perdue qw. "Thaum koj sim kuv Ayu-Dag Cahors, koj yuav xav tau ntau dua."
  
  Nina tsa ib lub qhov muag thiab muab Perdue ib qho tsis txaus ntseeg. "Okay, koj tau rhuav tshem txhua yam lub sijhawm ntawd."
  
  Perdue tau saib ua ntej zoo siab thaum nws mus rau thawj txoj hauv kev. "Kuv paub".
  
  Rov nrog Sam, lawv peb leeg rov qab los rau ntawm tus ntaiv hauv txoj kev mus rau pem hauv ntej. Perdue ntxub hais tias lawv ob leeg thiaj li tsis pub leej twg paub txog nws cov qhua. Txawm tias nws tus kws kho mob tau khaws cia ntawm nws, ua rau nws zoo li ib tug me nyuam tsis muaj zog. Nws pab tsis tau tab sis xav tias me ntsis patronizing, tab sis paub Sam thiab Nina, nws paub tias lawv tsuas xav ua rau nws xav tsis thoob. Thiab Purdue, raws li ib txwm muaj, yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  
  Lawv pom Charles thiab Patrick sib pauv ob peb lo lus nyob sab nraum lub qhov rooj. Tom qab lawv, Perdue pom ib pawg ntawm cov hnab tawv thiab lub hauv siab qub hnav. Thaum Patrick pom Perdue, Sam, thiab Nina taug kev nce ntaiv mus rau hauv pem teb, nws luag ntxhi thiab hais kom Perdue rov qab mus rau lub rooj sib tham. "Koj puas tau nqa cov cawv txiv hmab uas koj khav hais?" Patrick nug luag ntxhi. "Los yog lawv raug nyiag los ntawm kuv cov neeg sawv cev?"
  
  "Vajtswv, kuv yuav tsis xav tsis thoob," Perdue yws yws yws yws thaum nws taug kev dhau Patrick.
  
  Thaum nws nkag mus hauv chav, Perdue gasped. Nws tsis paub tias puas yuav txaus siab lossis ceeb los ntawm kev pom ntawm nws xub ntiag. Tus txiv neej sawv ntawm qhov hluav taws kub nyhiab, nws ob txhais tes tuav obediently nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. "Koj nyob li cas, Perdue Efendi?"
  
  
  17
  Prelude
  
  
  "Kuv tsis ntseeg kuv ob lub qhov muag!" - Perdue exclaimed, thiab nws tsis kidding. "Kuv tsuas yog ua tsis tau! Nyob zoo! Koj puas nyob ntawm no tiag tiag, kuv tus phooj ywg?
  
  "Kuv, Efendi," teb Ajo Kira, zoo nkaus li flattered los ntawm billionaire txoj kev xyiv fab thaum pom nws. "Koj zoo li xav tsis thoob."
  
  "Kuv xav tias koj tuag," Perdue hais ua siab dawb. "Tom qab lub qhov rooj uas lawv qhib hluav taws rau peb ... Kuv ntseeg tias lawv tua koj."
  
  "Hmoov tsis zoo, lawv tua kuv tus tij laug Efendi," tus neeg Iyiv yws yws. "Tab sis qhov no tsis yog koj ua. Nws raug tua thaum tsav tsheb jeep los cawm peb. "
  
  "Kuv vam tias tus txiv neej no tau txais lub ntees tuag zoo. Cia siab rau kuv, Ajo, Kuv yuav hloov kho koj tsev neeg rau txhua yam uas koj tau ua los pab kuv kom dim ntawm cov neeg Ethiopians thiab cov dab phem Cosa Nostra.
  
  "Thov txim kuv," Nina cuam tshuam kev hwm. "Kuv tuaj yeem nug koj yog leej twg, tus tswv? Kuv yuav tsum lees tias kuv poob me ntsis ntawm no. "
  
  Cov txiv neej luag nyav. "Tau kawg, tau kawg," Perdue chuckled. "Kuv tsis nco qab tias koj tsis nrog kuv nyob thaum kuv ... tau txais," nws ntsia Ajo nrog lub ntsej muag tsis zoo, "Lub nkoj cuav ntawm Kev Cog Lus los ntawm Axum hauv Ethiopia."
  
  "Koj puas tseem muaj lawv, Mr. Perdue?" - nug Ajo. "Los yog lawv tseem nyob hauv lub tsev tsis hwm Vajtswv hauv Djibouti qhov chaw uas lawv tsim txom kuv?"
  
  "Au kuv tus Vajtswv, lawv puas tsim txom koj thiab?" Nina nug.
  
  "Yog lawm, Dr. Gould. Prof. Medley tus txiv thiab nws trolls yuav tsum liam. Kuv yuav tsum lees, txawm tias nws nyob, kuv pom tau tias nws tsis pom zoo. Puas yog nws tuag tam sim no? - Ajo nug eloquently.
  
  "Yog lawm, nws, hmoov tsis zoo, tuag thaum lub sij hawm mus ncig xyuas Hercules," Nina tau lees tias. "Tab sis koj tau koom nrog hauv qhov kev mus ncig no li cas? Purdue, vim li cas peb tsis paub txog Mr. Cyrus?
  
  "Medley cov neeg tau ntes nws kom paub seb kuv nyob qhov twg nrog cov khoom uas lawv ntshaw heev, Nina," Perdue piav qhia. "Tus txiv neej no yog tus kws ua haujlwm Iyiv uas tau pab kuv khiav nrog Lub Thawv Dawb Huv ua ntej kuv coj nws los ntawm no - ua ntej lub Vault ntawm Hercules tau pom."
  
  "Thiab koj xav tias nws tuag," Sam hais ntxiv.
  
  "Yog," Perdue lees paub. "Vim li no kuv xav tsis thoob thaum pom kuv tus phooj ywg 'tuag' tam sim no sawv ciaj sia thiab zoo nyob hauv kuv chav nyob. Qhia rau kuv, nyob zoo Ajo, yog vim li cas koj nyob ntawm no yog tsis yog rau ib tug cus ciav reunion?
  
  Ajo ntsia me ntsis tsis meej pem, tsis paub yuav piav qhia li cas, tab sis Patrick tuaj yeem ua haujlwm rau txhua tus neeg hauv qhov teeb meem. "Qhov tseeb, Mr. Kira nyob ntawm no los pab koj rov qab cov khoom qub rau nws qhov chaw raug cai uas koj nyiag los ntawm, David." Nws nroo sai sai rau tus neeg Iyiv saib ua ntej yuav piav ntxiv kom sawv daws tau ceev. "Qhov tseeb, cov txheej txheem kev cai lij choj Egyptian yuam nws ua qhov no nyob rau hauv siab los ntawm Archaeological Crimes Department. Lwm txoj hauv kev yuav raug kaw rau kev pab tus neeg khiav tawm thiab pab cuam hauv tub sab ntawm cov khoom muaj txiaj ntsig keeb kwm los ntawm cov neeg Ethiopia. "
  
  "Yog li koj lub txim zoo ib yam li kuv," Perdue sighed.
  
  "Tshwj tsis yog kuv yuav tsis tuaj yeem them qhov nplua no, Effendi," Ajo piav qhia.
  
  "Kuv xav tias tsis yog," Patrick pom zoo. "Tab sis qhov no yuav tsis xav tau ntawm koj, vim tias koj yog ib tus neeg koom nrog thiab tsis yog tus neeg ua txhaum loj."
  
  "Yog li ntawd yog vim li cas lawv thiaj xa koj nrog, Paddy?" - Sam nug. Nws tau meej meej tseem tsis txaus siab txog Patrick qhov kev koom nrog hauv kev ntoj ke mus kawm.
  
  "Yog, kuv xav tias. Txawm hais tias tag nrho cov nuj nqis raug them los ntawm David ua ib feem ntawm nws qhov kev rau txim, Kuv tseem yuav tsum nrog koj txhua tus kom ntseeg tau tias tsis muaj kev ua phem ntxiv uas tuaj yeem ua rau muaj kev ua txhaum loj dua, "nws piav qhia nrog kev ncaj ncees siab phem.
  
  Sam teb hais tias "Tab sis lawv tuaj yeem xa ib tus neeg sawv cev loj tshaj plaws," Sam teb.
  
  "Yog lawm, lawv tuaj yeem ua qhov ntawd, Sammo. Tab sis lawv xaiv kuv, yog li cia peb ua qhov zoo tshaj plaws uas peb tuaj yeem ua tau thiab txiav txim siab qhov quav no, huh? Patrick qhia, patting Sam ntawm lub xub pwg nyom. "Nws kuj tseem yuav muab sijhawm rau peb los tsim lub sijhawm poob rau xyoo dhau los lossis ntau dua. David, tej zaum peb tuaj yeem haus dej haus thaum koj piav qhia txog qhov kev mus ncig uas yuav los tom ntej no?
  
  "Kuv nyiam qhov koj xav, Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith," Perdue luag nyav, tuav lub raj mis ua khoom plig. "Tam sim no cia peb zaum thiab ua ntej sau cov vixaj tshwj xeeb uas tsim nyog thiab kev tso cai uas peb yuav xav tau los ntawm kev lis kev cai. Tom qab ntawd, peb tuaj yeem ua txoj hauv kev zoo tshaj plaws nrog kev pab tsim nyog ntawm kuv tus neeg uas yuav koom nrog Kira ntawm no, thiab pib tsheb thauj mus los. "
  
  Nyob rau hnub so thiab yav tsaus ntuj, cov pab pawg tau npaj lawv rov qab mus rau lub tebchaws, qhov chaw lawv yuav ntsib kev thuam ntawm cov neeg hauv zos thiab cov lus hnyav los ntawm cov coj mus txog thaum lawv txoj haujlwm tiav. Nws yog qhov zoo rau Perdue, Nina thiab Sam tau ua ke dua hauv lub tsev loj loj, keeb kwm Perdue, tsis hais tias lawv tau nyob hauv lub tuam txhab ntawm ob tus phooj ywg, uas ua rau txhua yam tshwj xeeb me ntsis rau lub sijhawm no.
  
  Los ntawm tag kis sawv ntxov lawv tau npaj txhua yam thiab txhua tus tau tu siab nrog txoj haujlwm ntawm kev sau lawv cov khoom siv rau kev mus ncig, nrog rau kev tshuaj xyuas qhov tseeb ntawm lawv daim ntawv hla tebchaws thiab cov ntaub ntawv taug kev ntawm kev txiav txim los ntawm tsoomfwv Askiv, tub rog txawj ntse thiab Ethiopian delegates, xibfwb. J. Imru thiab Colonel. Yimen.
  
  Cov pab pawg tau sib sau ua ke luv luv rau noj tshais hauv qab lub qhov muag ntawm Perdue tus neeg saib xyuas, yog tias lawv xav tau dab tsi los ntawm nws. Lub sijhawm no Nina tsis pom qhov kev sib tham ntsiag to ntawm Sam thiab Perdue thaum lawv ob lub qhov muag ntsib hla lub rooj ntoo loj thaum Lily lub suab paj nruag zoo nkauj classic pob zeb echoed deb ntawm chav ua noj.
  
  Tom qab lwm tus tau mus pw hmo ua ntej, Sam thiab Perdue tau siv sijhawm ob peb teev nyob ib leeg, sib pauv tswv yim yuav ua li cas nthuav tawm Joe Carter rau pej xeem qhov muag, thaum rub tawm feem ntau ntawm Kev Txiav Txim rau kev ntsuas zoo. Lawv pom zoo tias txoj haujlwm nyuaj thiab yuav siv sijhawm los npaj, tab sis lawv paub tias lawv yuav tau teeb tsa qee yam cuab yeej rau Carter. Tus txiv neej no tsis yog ruam. Nws tau suav thiab ua phem rau nws tus kheej, yog li ntawd ob leeg tau siv sijhawm los xav txog lawv cov phiaj xwm. Lawv tsis muaj peev xwm tawm hauv kev sib txuas tsis tau lees paub. Sam tsis tau qhia Perdue txog MI6 tus neeg sawv cev Liam Johnson qhov kev mus ntsib lossis qhov nws tau qhia rau tus qhua hmo ntawd thaum nws ceeb toom Sam txog nws qhov kev soj ntsuam pom tseeb.
  
  Tsis muaj sijhawm txaus los npaj Carsten qhov kev poob qis, tab sis Perdue tau ua siab ntev tias lawv tsis tuaj yeem maj khoom. Tab sis Perdue tam sim no yuav tsum tau tsom mus rau qhov raug tshem tawm hauv tsev hais plaub kom nws lub neej tuaj yeem rov qab mus rau qhov qub qub thawj zaug hauv lub hlis.
  
  Ua ntej, lawv yuav tsum npaj kom lub relics thauj mus rau hauv lub thawv kaw, saib xyuas los ntawm cov neeg lis kev lis kev cai hauv qab saib xyuas ntawm Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Patrick Smith. Nws xyaum nqa Carter txoj cai hauv nws lub hnab nyiaj nrog txhua kauj ruam uas nws tau mus ncig no, qee yam MI6 Tus Thawj Tub Ceev Xwm Loj yuav nkag siab tsis pom zoo. Qhov tseeb, tsuas yog vim li cas nws thiaj xa Smith mus ncig xyuas Aksum ntoj ke mus kawm yog kom tshem tawm tus neeg sawv cev. Nws paub Smith tau nyob ze rau Purdue kom tsis nco qab hauv Dub Sun's crosshairs. Tab sis Patrick, tau kawg, tsis paub qhov no.
  
  "Koj ua dab tsi, David?" - Patrick nug thaum nws taug kev hauv Perdue, uas tsis khoom ua haujlwm hauv nws lub computer lab. Perdue paub tias tsuas yog cov neeg tseem ceeb tshaj plaws hackers thiab cov uas muaj kev paub dav dav ntawm kev tshawb fawb hauv computer tuaj yeem paub tias nws yog dab tsi. Patrick tsis xav ua qhov no, yog li tus billionaire nyuam qhuav winked thaum nws pom tus neeg sawv cev nkag mus rau hauv chav kuaj.
  
  "Tsuas yog muab tso ua ke ib yam dab tsi uas kuv tau ua ua ntej kuv nyob deb ntawm qhov chaw sim, Paddy," Perdue piav qhia zoo siab. "Tseem muaj ntau yam khoom siv uas kuv yuav tsum tau ua haujlwm, kho qhov tsis sib xws thiab yam zoo li ntawd, koj paub. Tab sis kuv xav tias txij li thaum kuv pab neeg mus ncig ua si yuav tsum tau tos kev pom zoo los ntawm tsoomfwv ua ntej peb mus, kuv kuj tseem yuav ua qee yam haujlwm. "
  
  Patrick taug kev hauv zoo li tsis muaj dab tsi tshwm sim, tam sim no ntau dua puas tau paub txog qhov tseeb tiag tiag Dave Perdue yog. Nws ob lub qhov muag tau sau nrog cov cuab yeej siv tsis tau uas nws tsuas xav txog yog qhov nyuaj heev hauv lawv cov qauv tsim. " Zoo heev," nws hais tias, sawv ntawm pem hauv ntej ntawm ib lub thawv neeg rau zaub mov tshwj xeeb thiab saib lub teeb me me shimmer nrog lub hum ntawm lub tshuab sab hauv. "Kuv zoo siab heev rau koj lub siab tawv nrog rau tej yam no, David, tab sis koj yuav tsis ntes kuv nyob ib ncig ntawm tag nrho cov motherboards thiab nco phaib thiab khoom."
  
  "Ha!" Perdue luag ntxhi, tsis ntsia ntawm nws txoj haujlwm. "Yog li dab tsi, Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb, koj puas tau zoo dua ntawm kev khob nplaim taws tawm ntawm lub tswm ciab ib qho kev ncua deb?"
  
  Patrick luag nyav. "Auj, koj puas tau hnov txog qhov no?"
  
  "Kuv tau ua," Perdue teb. "Thaum Sam Cleave qaug cawv, koj feem ntau yog cov ntsiab lus ntawm nws cov dab neeg thaum yau, txiv neej laus."
  
  Patrick zoo siab heev los ntawm qhov kev tshawb pom no. Nodding txo hwj chim, nws sawv, ntsia hauv pem teb xav txog tej yam tus neeg sau xov xwm vwm. Nws paub tseeb tias nws tus phooj ywg zoo li cas thaum nws npau taws, thiab nws yeej ib txwm ua kev lom zem nrog kev lom zem heev. Perdue lub suab nrov nrov ua tsaug rau cov flashbacks thiab kev nco lom zem uas nyuam qhuav tshwm sim hauv Patrick lub taub hau.
  
  "Yog li, koj nyiam dab tsi thaum koj tsis ua haujlwm, Patrick?"
  
  "Txog!" - tus neeg sawv cev tsoo tawm ntawm nws txoj kev nco. "Hmm, zoo, kuv nyiam cov xov hlau."
  
  Perdue ntsia ntawm nws qhov screen programming thawj zaug, sim ua kom tshem tawm cov lus zais. Tig mus rau Patrick, nws feigned puzzled xav paub thiab tsuas nug, "Wires?"
  
  Patrick luag.
  
  "Kuv yog ib tug neeg nce toj. Kuv nyiam cov hlua thiab cables kom kuv zoo li qub. Raws li Sam tej zaum los yog tej zaum tsis tau hais rau koj ua ntej, kuv tsis yog ib tug ntau ntawm kev xav los yog lub hlwb. Kuv xav tau ntau lub cev ua haujlwm hauv pob zeb nce toj, dhia dej lossis ntaus pob ncaws pob," Patrick piav qhia, "tshaj li, hmoov tsis zoo, kawm ntau ntxiv txog cov ntsiab lus tsis meej lossis nkag siab lub vev xaib ntawm physics lossis kev ntseeg."
  
  "Vim li cas "Hmoov tsis zoo?" - Perdue nug. "Tau kawg, yog tias tsuas muaj cov kws tshawb fawb hauv ntiaj teb, peb yuav tsis muaj peev xwm tsim, tshawb nrhiav, lossis qhov tseeb, tsim cov kws tshaj lij engineers. Qhov no yuav tseem nyob hauv daim ntawv thiab xav txog yam tsis muaj neeg lub cev ua qhov kev tshawb nrhiav, koj puas pom zoo? "
  
  Patrick shrugged, "Kuv twv. Tsis tau xav txog nws ua ntej. "
  
  Nws yog thaum ntawd nws pom tau hais tias nws nyuam qhuav hais txog ib qho kev tsis sib haum xeeb, thiab nws ua rau nws chuckle sheepishly. Tseem, Patrick tsis tuaj yeem pab tab sis xav paub txog Purdue cov kab kos thiab cov lej. "Los ntawm, Perdue, qhia ib tug layman ib yam dab tsi txog technology," nws coaxed, rub lub rooj zaum. "Qhia rau kuv tias koj tab tom ua dab tsi ntawm no."
  
  Perdue xav ib pliag ua ntej teb nrog nws cov kev ntseeg siab ib txwm muaj. "Kuv tab tom tsim cov cuab yeej ruaj ntseg, Patrick."
  
  Patrick luag ntxhi mischievous. "Kuv nkag siab. Yuav kom MI6 tawm ntawm lub neej yav tom ntej?
  
  Perdue rov qab Patrick lub ntsej muag luag ntxhi thiab amiably khav hais tias, "Yog."
  
  Koj yuav luag yog, qub qaib, Perdue xav rau nws tus kheej, paub tias Patrick lub hint yog txaus ntshai nyob ze rau qhov tseeb, nrog kev sib tw, tau kawg. Koj puas yuav zoo siab los xav txog qhov no yog tias koj tsuas paub tias kuv lub cuab yeej tau tsim tshwj xeeb los nqus MI6?
  
  "Kuv puas zoo li no?" Patrick gasped. "Tom qab ntawd qhia kuv tias nws zoo li cas ... Auj, tos," nws hais zoo siab, "Kuv tsis nco qab lawm, kuv yog ib feem ntawm lub koom haum phem uas koj tau tawm tsam ntawm no." Perdue luag nrog Patrick, tab sis ob tus txiv neej sib koom tsis qhia qhov kev ntshaw uas lawv tsis tuaj yeem nthuav tawm rau ib leeg.
  
  
  18
  Los ntawm lub ntuj
  
  
  Peb hnub tom qab, tog tau nce lub Super Hercules, xauj los ntawm Perdue, nrog ib pab pawg neeg ntawm cov txiv neej nyob rau hauv cov lus txib ntawm Colonel J. Nyob rau hauv kev saib xyuas, Yimenu thauj cov khoom muaj nqis Ethiopian.
  
  "Koj puas tuaj nrog peb, Colonel?" - Perdue nug tus grumpy tab sis passionate qub qub tub rog.
  
  "Nyob ntawm kev ntoj ke mus kawm?" - Qhov no yog dab tsi? nws nug Perdue sharply, txawm hais tias nws txaus siab rau tus nplua nuj explorer lub warmth. "Tsis yog, tsis yog, tsis yog. Lub nra nyob ntawm koj, tus tub. Koj yuav tsum hloov kho ib leeg. Thaum muaj kev pheej hmoo ntawm kev hais lus tsis zoo, Kuv xav tsis txhob koom nrog koj tham me me yog tias koj tsis mloog. "
  
  "Nws yog tag nrho, Colonel," Perdue teb ua kev hwm. "Kuv nkag siab tag nrho".
  
  "Tsis tas li ntawd," tus qub tub rog hais ntxiv tias, "Kuv yuav tsis xav mus dhau qhov kev kub ntxhov thiab kev kub ntxhov uas koj yuav tau ntsib thaum koj rov qab mus rau Axum. Koj tsim nyog tau txais kev ua siab phem uas koj yuav ntsib, thiab hais ncaj ncees, yog tias muaj qee yam tshwm sim rau koj thaum lub sijhawm xa lub Thawv Dawb Huv, kuv yeej yuav tsis hu nws tias yog kev phem. "
  
  "Wow," Nina hais tias, zaum ntawm qhov chaw qhib thiab haus luam yeeb. "Tsis txhob tuav rov qab."
  
  Tus Colonel ntsia ib sab ntawm Nina. "Qhia koj tus poj niam kom nco ntsoov nws txoj kev lag luam thiab. Kev ntxeev siab los ntawm cov poj niam tsis raug tso cai hauv kuv thaj av. "
  
  Sam tig lub koob yees duab thiab tos.
  
  "Nina," Perdue tau hais ua ntej nws tuaj yeem hnov qab, vam tias nws yuav tso lub ntuj raug txim uas nws tau raug hu los tawm tsam tus qub tub rog uas tsis pom zoo. Nws ntsia ntsia ntsia rau ntawm tus tub ceev xwm, tab sis nws lub qhov muag kaw thaum nws hnov nws sawv thiab los ze. Sam, tshiab los ntawm nws qhov ceev faj hauv plab ntawm Hercules, luag nyav thaum nws tsom nws lub lens.
  
  Tus thawj coj saib nrog luag nyav thaum tus dab ntxwg nyoog me me mus rau ntawm nws, nyem lub pob tw ntawm nws cov luam yeeb nrog nws tus ntiv tes thaum nws taug kev. Nws cov plaub hau tsaus nti ntws los ntawm nws lub xub pwg nyom, thiab lub teeb ci ntsa iab tau cuam tshuam cov strands ntawm nws lub tuam tsev saum nws lub qhov muag xim av.
  
  "Qhia rau kuv, Colonel," nws nug softly, "Koj puas muaj ib tug poj niam?"
  
  "Tau kawg kuv ua," nws teb kom meej, tsis txhob hle nws qhov muag ntawm Perdue.
  
  "Koj puas yuav tsum tau nyiag nws lossis koj puas tau txiav txim rau koj cov tub rog tsis muaj peev xwm ua rau nws qhov chaw mos kom nws tsis paub tias koj qhov kev ua tau qias neeg zoo li koj qhov kev coj noj coj ua?" - nws nug ncaj qha.
  
  "Nina!" Perdue gasped, tig los saib nws hauv kev poob siab thaum tus qub tub rog tau hais tias, "Koj twv ua li cas!" qab nws.
  
  "Thov txim," Nina luag nyav. Nws casually coj ib tug luag ntawm nws luam yeeb thiab tshuab pa luam yeeb rau tus thawj tub rog. Yimenu's face. "Kuv thov txim. Pom koj hauv Ethiopia, Colonel. " Nws rov qab mus rau Hercules, tab sis tig ib ncig ntawm ib nrab kom ua tiav qhov nws xav hais. "Auj, thiab ntawm lub davhlau nyob ntawd kuv yuav saib xyuas zoo heev ntawm koj qhov kev qias Abrahamic ntawm no. Tsis txhob txhawj." Nws taw tes rau lub thawv dawb huv thiab ua rau lub ntsej muag ntawm Colonel ua ntej ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm lub dav hlau loj loj cargo bay.
  
  Sam nres qhov kev kaw cia thiab sim ua kom lub ntsej muag ncaj. "Koj paub tias lawv yuav muab koj tua rau qhov koj nyuam qhuav ua," nws teased.
  
  "Yog, tab sis kuv tsis tau ua qhov ntawd, puas yog kuv, Sam?" - nws nug luag ntxhi. "Kuv tau ua nws txoj cai ntawm no ntawm Scottish av, siv kuv cov pagan tawm tsam txhua kab lis kev cai uas tsis hwm kuv poj niam txiv neej."
  
  Nws luag ntxhi thiab muab nws lub koob yees duab tso tseg. "Kuv tau ntes koj sab zoo, yog tias muaj kev nplij siab."
  
  "Koj yog neeg ruam! Koj puas tau sau qhov no? - Nws qw, clutching ntawm Sam. Tab sis Sam tau loj dua, nrawm dua thiab muaj zog dua. Nws yuav tsum tau pom zoo rau nws cov lus hais tias nws yuav tsum tsis txhob qhia lawv rau Paddy, txwv tsis pub nws yuav thawb nws tawm ntawm qhov kev mus ncig vim kev ntshai ntawm kev tsim txom los ntawm Colonel cov txiv neej thaum nws tuaj txog hauv Axum.
  
  Perdue thov txim rau Nina cov lus hais, txawm hais tias nws tsis tuaj yeem tsaws lub tshuab qis dua. "Cia li cia nws nyob rau hauv kev nyab xeeb, tus tub," tus qub tub rog qw. "Nws yog me me rau lub qhov ntxa ntiav nyob hauv cov suab puam, qhov chaw nws lub suab yuav ntsiag to mus ib txhis. Thiab tsis yog tus kws tshawb fawb zoo tshaj plaws yuav tuaj yeem txheeb xyuas nws cov pob txha txawm tias tom qab ib hlis. " Nrog rau qhov ntawd nws tau taug kev ntawm nws lub jeep, uas tau tos nws ntawm sab nraud ntawm thaj tsam loj ntawm Lossiemouth tshav dav hlau, tab sis ua ntej nws tuaj yeem mus deb Perdue sawv ntawm nws xub ntiag.
  
  "Colonel Yimenu, Kuv yuav tshuav koj lub teb chaws them nyiaj, tab sis tsis txhob xav tias ib pliag koj tuaj yeem hem kuv cov phooj ywg thiab tawm mus. Kuv yuav tsis zam txim rau kev tuag rau kuv cov neeg - lossis kuv tus kheej, rau qhov teeb meem - yog li thov ib qho lus qhia, "Perdue pom hauv lub suab ntsiag to uas txhais tau tias npau taws qeeb. Nws tus ntiv tes ntev ntev tau sawv thiab tseem nyob nruab nrab ntawm nws lub ntsej muag thiab Yimenu lub ntsej muag. "Tsis txhob nqis rau ntawm qhov chaw du ntawm kuv thaj chaw. Koj yuav pom tias koj yog qhov kaj uas koj tuaj yeem tshem cov pos hauv qab no. "
  
  Patrick dheev qw nrov nrov: "Okay, yog li ntawd! Npaj txhij rau takeoff! Kuv xav kom tag nrho kuv cov neeg tau tshem tawm thiab suav nrog ua ntej peb kaw cov ntaub ntawv no, Colin! " Nws barked txiav txim tsis nres, ntau npaum li ntawd Yimenu xav tias khaus dhau mus txuas ntxiv nws hem rau Perdue. Tsis ntev tom qab ntawd, nws maj nrawm ntawm nws lub tsheb hauv qab huab cua Scottish, rub nws lub tsho nyob ib puag ncig nws los tawm tsam qhov txias.
  
  Ib nrab ntawm pab pawg, Patrick nres qw thiab ntsia Perdue.
  
  "Kuv hnov qhov ntawd, koj puas paub?" - nws hais. "Koj yog ib tug dev, David, hais lus rau vaj ntxwv ua ntej koj muab tso rau hauv nws dais cwj mem." Nws nqis los ze rau Perdue. "Tab sis nws yog qhov txias tshaj plaws fucking uas kuv tau pom, phooj ywg."
  
  Patting tus billionaire nyob tom qab, Patrick txuas ntxiv nug ib tus ntawm nws tus neeg sawv cev kos npe rau daim ntawv txuas nrog tus txiv neej ntsiav tshuaj. Perdue xav luag nyav, nyo me ntsis thaum nws nkag mus rau hauv lub dav hlau, tab sis kev muaj tiag thiab tus cwj pwm phem ntawm Yeaman txoj kev hem thawj rau Nina nyob hauv nws lub siab. Nws yog ib qho ntxiv uas nws yuav tsum tau saib xyuas thaum taug qab Karsten's MI6 cov xwm txheej, ua kom Patrick nyob rau hauv qhov tsaus ntuj txog nws tus thawj coj thiab ua kom lawv ciaj sia thaum lawv hloov lub Thawv Dawb Huv.
  
  "Txhua yam zoo?" - Sam nug Perdue thaum nws zaum.
  
  "Zoo meej," Perdue teb rau nws qhov yooj yim mus. "Peb tseem tsis tau raug tua." Nws ntsia Nina, uas tau cowered me ntsis tam sim no uas nws tau calmed.
  
  "Nws nug nws," nws yws.
  
  Feem ntau ntawm kev tawm mus tom ntej tau tshwm sim hauv kev sib tham dawb nrov. Sam thiab Perdue tau tham txog thaj chaw uas lawv tau mus xyuas ua ntej thaum lub sijhawm ua tub txib thiab mus pw hav zoov, thaum Nina tso nws txhais taw los pw tsaug zog.
  
  Patrick tshuaj xyuas txoj hauv kev thiab tau sau tseg cov kev tswj hwm ntawm lub zos archaeological ib ntus uas Perdue tau khiav mus rau nws lub neej. Txawm tias tag nrho nws cov tub rog kev cob qhia thiab kev paub txog kev cai lij choj hauv ntiaj teb, Patrick tau ntxhov siab txog qhov lawv tuaj txog ntawd. Tom qab tag nrho, kev nyab xeeb ntawm pab neeg ntoj ke mus kawm yog nws lub luag haujlwm.
  
  Ua ntsiag to saib kev sib pauv zoo li Perdue thiab Sam, Patrick pab tsis tau tab sis xav txog qhov kev pab cuam nws tau ntes Perdue ua haujlwm thaum nws nkag mus hauv Reichtisousis 'lab complex hauv qab hauv av. Nws tsis paub tias yog vim li cas nws thiaj li tsis txaus siab txog qhov no vim Perdue tau piav qhia rau nws tias lub kaw lus tau tsim los cais qee thaj chaw ntawm nws thaj chaw siv cov chaw taws teeb tswj lossis qee yam zoo li ntawd. Nws yeej tsis yog ib qho rau cov lus hais txog kev txawj ntse, yog li nws xav tias Perdue tau hloov kho nws lub tsev txoj kev ruaj ntseg kom tsis txhob muaj cov neeg sawv cev uas tau kawm txog kev ruaj ntseg cov cai thiab cov txheej txheem thaum lub tsev loj nyob rau hauv MI6 quarantine. Zoo txaus, nws xav hauv qhov xaus, me ntsis tsis txaus siab rau nws tus kheej qhov kev ntsuam xyuas.
  
  Nyob rau ob peb teev tom ntej no, tus muaj zog Hercules roared hla lub teb chaws Yelemees thiab Austria, txuas ntxiv nws nkees taug kev mus rau tim Nkij teb chaws thiab Mediterranean.
  
  "Puas yog qhov no puas tau tsaws rau refuel?" Nina nug.
  
  Perdue luag nyav thiab qw hais tias, "Lub Lockheed no tuaj yeem mus ntxiv. Vim li ntawd kuv thiaj nyiam lub tsheb loj no!"
  
  "Yog lawm, qhov ntawd teb tag nrho kuv qhov kev thov tsis ua haujlwm, Perdue," nws hais rau nws tus kheej, tsuas yog tuav nws lub taub hau.
  
  "Peb yuav tsum mus txog ntawm ntug dej hiav txwv African tsawg dua kaum tsib teev, Nina," Sam sim muab lub tswv yim zoo rau nws.
  
  "Xam, thov tsis txhob siv cov kab lus paj ntoo ' tsaws' tam sim no. Ta," nws moaned, rau nws txaus siab.
  
  Patrick luag ntxhi thiab patted Nina ntawm tus ncej puab kom paub meej, tab sis nws tsis paub tias nws muab nws txhais tes qhov twg mus txog thaum nws ua. Nws sai sai tshem nws txhais tes, saib kev tu siab, tab sis Nina tsuas yog luag. Hloov chaw, nws muab nws txhais tes rau ntawm nws tus ncej puab nrog kev hais lus thuam: "Tsis tau, Paddy. Kuv lub ris tsho hnav yuav tiv thaiv kev tsis ncaj ncees. "
  
  Zoo siab, nws luag siab nrog Nina. Txawm hais tias Patrick tau tsim nyog rau cov poj niam tsis mloog lus thiab demure, nws tuaj yeem nkag siab Sam thiab Perdue qhov kev nyiam sib sib zog nqus rau cov keeb kwm feisty thiab nws ncaj nraim, tsis ntshai mus kom ze.
  
  Lub hnub teem rau feem ntau lub sij hawm hauv cheeb tsam tam sim ntawd tom qab lawv tawm, yog li thaum lub sij hawm lawv mus txog tim Nkij teb chaws lawv tau ya saum ntuj hmo ntuj. Sam ntsia nws lub moos thiab pom tias nws yog tib tug uas tseem tsaug zog. Txawm tias tawm ntawm kev dhuav, los yog ntes tau dab tsi yuav los, cov neeg koom nrog lwm tus tau pw tsaug zog hauv lawv cov rooj zaum los ntawm lub sijhawm no. Tsuas yog tus kws tsav dav hlau hais qee yam, qw nrov nrov rau tus kws tsav dav hlau: "Koj puas pom qhov no, Roger?"
  
  "Auj, yog nws?" nug tus kws tsav dav hlau thiab taw rau pem hauv ntej ntawm lawv. "Yog, kuv pom nws!"
  
  Sam qhov kev xav paub yog qhov nrawm nrawm thiab nws sai sai ntsia tom ntej mus rau qhov chaw tus txiv neej taw. Nws lub ntsej muag ci ntsa iab ntawm qhov zoo nkauj ntawm nws thiab nws ntsia ntsoov mus txog thaum nws ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj. "Vajtswv, kuv xav kom Nina pom qhov no," nws yws yws, zaum rov qab.
  
  "Dab tsi?" Nina nug, tseem ib nrab tsaug zog thaum nws hnov nws lub npe. "Dab tsi? Saib dab tsi?
  
  "Auj, tsis muaj dab tsi ntau, kuv twv," Sam teb. "Nws tsuas yog lub zeem muag zoo nkauj xwb."
  
  "Dab tsi?" - nws nug, zaum thiab so nws ob lub qhov muag.
  
  Sam luag ntxhi, xav kom nws siv nws lub qhov muag los qhia tej yam zoo li no rau nws. "Lub hnub qub ci ntsa iab, kuv txoj kev hlub. Tsuas yog lub hnub qub ci ntsa iab super. "
  
  
  19
  caum tus zaj
  
  
  "Lwm lub hnub qub tau poob, Ofar!" Penekal exclaimed, saib los ntawm kev ceeb toom ntawm nws lub xov tooj xa los ntawm ib tug ntawm lawv cov txiv neej nyob rau hauv Yemen.
  
  "Kuv pom," tus yawg laus teb tias. "Yuav ua raws li tus Wizard, peb yuav tsum tau tos thiab saib seb tus kab mob twg yuav tshwm sim rau tib neeg tom ntej. Kuv ntshai qhov no yog qhov kev sim ceev heev thiab kim heev. "
  
  "Vim li cas koj hais li ntawd?" - Nug Penekal.
  
  Ofar shrugged. "Zoo, vim hais tias nrog lub ntiaj teb tam sim no-kev kub ntxhov, kev npau taws, kev tswj tsis zoo ntawm tib neeg kev coj ncaj ncees-nws nyuaj heev los txiav txim siab yam xwm txheej dab tsi yuav tshwm sim rau tib neeg dhau qhov kev phem uas twb muaj lawm, puas yog?"
  
  Penekal tau pom zoo, tab sis lawv yuav tsum ua ib yam dab tsi kom txwv tsis pub tus Wizard los sib sau ua ke ntau lub hwj chim saum ntuj ceeb tsheej. "Kuv yuav hu rau Freemasons hauv Sudan. Lawv yuav tsum paub tias nws yog ib tug ntawm lawv cov neeg. Tsis txhob txhawj, "nws txiav tawm Ofar qhov kev tawm tsam uas yuav tawm tsam lub tswv yim, "Kuv yuav nug kom zoo."
  
  "Koj tsis tuaj yeem qhia rau lawv paub tias peb paub tias muaj qee yam tshwm sim, Penekal. Yog tias lawv tseem hnia..." Ofar ceeb toom.
  
  "Lawv yuav tsis ua, kuv tus phooj ywg," Penekal teb sternly. Lawv tau saib xyuas hauv lawv qhov chaw soj ntsuam tau ntau tshaj ob hnub, qaug zog, hloov mus pw tsaug zog thiab saib saum ntuj rau tej yam txawv txawv ntawm cov hnub qub. "Kuv yuav rov qab los ua ntej tav su, cia siab tias muaj qee cov lus teb."
  
  "Cia li ceev faj, Penekal. Cov Scrolls ntawm Vaj Ntxwv Xalaumoo kwv yees tias nws yuav siv sijhawm li ob peb lub lis piam rau Magical Power los ua invincible. Yog hais tias nws muaj peev xwm coj tus poob rov qab los rau saum npoo ntawm lub ntiaj teb, xav txog tej yam nws yuav ua tau saum ntuj ceeb tsheej. Cov hnub qub hloov pauv tuaj yeem ua rau muaj kev puas tsuaj rau peb lub neej, "Ofar tau ceeb toom, nres kom nws ua pa. "Yog tias nws muaj Celeste, tsis muaj ib qho kev tsis ncaj ncees tuaj yeem raug cai."
  
  "Kuv paub, Ofar," Penekal tau hais, sau cov duab hnub qub rau nws mus ntsib tus Tswv hauv zos ntawm Masonic Jurisdiction. "Ib txoj hauv kev tsuas yog khaws tag nrho Vajntxwv Xalaumoo lub pob zeb diamond thiab lawv yuav tawg mus thoob plaws ntiaj teb. Qhov no suab zoo li ib txoj haujlwm tsis tuaj yeem rau kuv. "
  
  Ofar hais tias "Lawv feem ntau tseem nyob ntawm no hauv suab puam," Ofar nplij nws tus phooj ywg. "Muaj tsawg heev raug nyiag lawm. Tsis muaj ntau ntawm lawv los sau, yog li peb yuav muaj sijhawm los tawm tsam tus Wizard li no. "
  
  "Koj puas vwm?" Penekal squealed. "Tam sim no peb yuav tsis muaj peev xwm thov cov pob zeb diamond no rov qab los ntawm lawv tus tswv!" Nquag thiab tsis muaj kev cia siab kiag li, Penekal poob rau hauv lub rooj zaum uas nws tau pw hmo dhau los. "Lawv yuav tsis tso lawv tej khoom muaj nuj nqis los cawm lub ntiaj teb. Kuv tus Vajtswv, koj puas tsis tau them nyiaj rau kev ntshaw ntawm tib neeg los ntawm kev siv lub ntiaj teb uas txhawb nqa lawv txoj sia?
  
  "Kuv muaj! Kuv muaj!" Ofar snapped rov qab. "Tau kawg kuv muaj."
  
  "Tom qab ntawd ua li cas koj tuaj yeem cia siab tias lawv yuav muab lawv lub pov haum rau ob tus neeg ruam laus hais kom lawv ua qhov no kom txwv tsis pub tus txiv neej phem nrog lub hwj chim supernatural los ntawm kev hloov pauv cov hnub qub thiab rov xa cov kev puas tsuaj hauv phau Vajlugkub rau lub ntiaj teb niaj hnub no?"
  
  Ofar los ua tiv thaiv, lub sij hawm no hem kom poob nws lub siab. "Koj xav tias kuv tsis nkag siab li cas nws suab, Penekal?" nws qws. "Kuv tsis yog neeg ruam! Txhua yam kuv hais yog tias koj xav thov kev pab los sau dab tsi uas tseem tshuav kom tus Wizard tsis tuaj yeem nqa nws cov tswv yim mob thiab ua rau peb txhua tus ploj mus. Koj txoj kev ntseeg nyob qhov twg, kwv tij? Koj cov lus cog tseg nyob qhov twg kom txwv tsis pub cov lus faj lem no tsis muaj tiav? Peb yuav tsum ua txhua yam hauv peb lub zog kom sim tsawg kawg ... sim ... tawm tsam qhov tshwm sim. "
  
  Penekal pom Ofar daim di ncauj tshee hnyo, thiab ib tug ntshai tshee hnyo khiav los ntawm nws ob txhais tes pob txha. "Tsaug, tus phooj ywg qub. Ua siab ntev thov. Koj lub siab yuav ris tsis tau se ntawm koj txoj kev npau taws. "
  
  Nws zaum ntawm nws tus phooj ywg, daim npav hauv tes. Penekal lub suab poob qis heev hauv kev siv, yog tias tsuas yog ua kom Old Ofar deb ntawm cov kev xav phem uas nws tau hnov. "Saib, txhua yam kuv hais yog tias yog tias peb tsis yuav cov pob zeb diamond ntxiv los ntawm lawv tus tswv, peb yuav tsis tuaj yeem tau txais lawv tag nrho ua ntej Wizard ua. Nws yooj yim rau nws tsuas yog tua rau lawv thiab thov cov pob zeb. Rau peb, cov neeg zoo, txoj haujlwm ntawm kev sau tib yam yog qhov tseem ceeb dua nyuaj. "
  
  "Cia li sau tag nrho peb tej kev nplua nuj. Hu rau cov kwv tij ntawm peb lub tsev saib xyuas, txawm tias nyob rau sab hnub tuaj, thiab cia peb tau txais cov pob zeb diamond uas tseem tshuav, "Ofar tau thov los ntawm qhov ntxhib thiab nkees nkees. Penekal tsis tuaj yeem paub txog qhov tsis txaus ntseeg ntawm lub tswv yim no, paub txog qhov xwm txheej ntawm tib neeg, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg nplua nuj nyob hauv lub ntiaj teb niaj hnub no, uas tseem ntseeg tias pob zeb ua rau lawv ua vajntxwv thiab huab tais, thaum lawv lub neej yav tom ntej tsis muaj teeb meem vim kev txom nyem, kev tshaib kev nqhis thiab ua tsis taus pa. Txawm li cas los xij, kom tsis txhob ntxhov siab ntxiv rau nws tus phooj ywg nyob mus ib txhis, nws tau taub hau thiab tom nws tus nplaig ua ib qho kev qhia ntawm kev tso siab rau. "Peb yuav pom, ua li cas? Thaum kuv ntsib nrog tus tswv thiab ib zaug peb paub yog tias Freemasons nyob tom qab qhov no, peb tuaj yeem pom lwm yam kev xaiv muaj, "Penekal tau hais ntxiv. "Lub sijhawm no, txawm li cas los xij, so me ntsis, thiab kuv yuav maj nrawm qhia rau koj, Kuv vam tias, xov xwm zoo."
  
  "Kuv yuav nyob ntawm no," Ofar sighed. "Kuv yuav tuav txoj kab."
  
  
  * * *
  
  
  Nyob rau hauv lub nroog, Penekal qhuas lub tsheb tavxij coj nws mus rau lub tsev ntawm lub taub hau ntawm lub zos Freemasons. Nws tau teem caij rau ntawm qhov chaw uas nws xav paub seb cov Freemasons puas paub txog kev ua yeeb yam uas tau ua los ntawm kev siv lub hnub qub tshwj xeeb no. Qhov no tsis yog kev dag ntxias tag nrho, tab sis nws qhov kev mus ntsib tau ua raws li kev txiav txim siab txog kev koom tes ntawm Masonic ntiaj teb hauv kev puas tsuaj ntuj ceeb tsheej tsis ntev los no.
  
  Muaj ntau lub tsheb khiav hauv Cairo, uas yog qhov sib txawv ntawm qhov qub ntawm nws cov kab lis kev cai. Thaum lub skyscrapers sawv thiab nthuav mus rau saum ntuj, lub xiav thiab txiv kab ntxwv firmaments saum taub hau ua pa ib tug solemn silence thiab calm. Penekal ntsia saum ntuj los ntawm lub qhov rais ntawm lub tsheb, xav txog txoj hmoo ntawm tib neeg zaum ntawm no ntawm lub zwm txwv ntawm kev zoo siab-saib lub zwm txwv ntawm splendor thiab kev thaj yeeb.
  
  Zoo li tib neeg xwm txheej, nws xav. Zoo li ntau yam hauv kev tsim. Order tawm ntawm chaos. Chaos, tshem tawm txhua qhov kev txiav txim ntawm qhov siab ntawm lub sijhawm. Thov kom Tswv Ntuj pab peb sawv daws hauv lub neej no, yog tus Wizard nws hais txog no.
  
  "Huab cua txawv, huh?" - tus tsav tsheb tam sim ntawd pom. Penekal tau txais kev pom zoo, xav tsis thoob tias tus txiv neej yuav mloog zoo li no thaum Penekal xav txog cov xwm txheej yuav tshwm sim.
  
  "Yog, qhov ntawd yog qhov tseeb," Penekal teb tawm ntawm kev coj ncaj ncees. Tus txiv neej portly qab lub log tau txaus siab rau Penekal cov lus teb, tsawg kawg rau tam sim no. Ob peb vib nas this tom qab ntawd nws hais tias: "Zoo li tsaus ntuj nti thiab nag los tsis tau pom dua. Nws zoo li ib yam dab tsi hauv huab cua hloov huab cua thiab hiav txwv tau ploj mus. "
  
  "Vim li cas koj hais li ntawd?" - Nug Penekal.
  
  "Koj puas tsis tau nyeem ntawv xov xwm tag kis no?" tus tsav tsheb gasped. "Lub ntug dej hiav txwv Alexandria tau poob qis los ntawm 58% nyob rau plaub hnub dhau los thiab tsis muaj kev hloov pauv huab cua los txhawb qhov xwm txheej no."
  
  "Tom qab ntawd lawv xav li cas ua rau qhov tshwm sim no?" Penekal nug, sim zais nws qhov kev ntshai tom qab cov lus nug hauv lub suab nrov. Txawm tias tag nrho nws txoj haujlwm ua tus saib xyuas, nws tsis paub tias qhov dej hiav txwv tau nce.
  
  Tus txiv neej shrinked: "Kuv tsis paub tiag. Kuv txhais tau tias, tsuas yog lub hli thiaj tswj tau cov dej ntws zoo li ntawd, puas yog?
  
  "Kuv ntseeg. Tab sis lawv hais tias lub hli yog lub luag haujlwm? Puas yog qhov ntawd, "nws xav tias ruam rau qhov hais tias, "hloov qee yam hauv orbit?"
  
  Tus neeg tsav tsheb tau pom kev thuam ntawm Penekal los ntawm daim iav rearview. "Koj tab tom kidding, txoj cai, tus tswv? Qhov no yog absurd! Kuv paub tseeb tias yog lub hli hloov, tag nrho lub ntiaj teb yuav paub txog nws. "
  
  "Yog, yog, koj hais yog lawm. Kuv tsuas yog xav xwb, "Penekal teb sai sai kom txwv tsis pub tus tsav tsheb thuam.
  
  "Tom qab ntawd ntxiv, koj txoj kev xav tsis yog vwm li qee qhov kuv tau hnov txij li nws tau tshaj tawm thawj zaug," tus neeg tsav tsheb luag. "Kuv tau hnov cov lus tsis txaus ntseeg kiag li los ntawm qee tus neeg hauv lub nroog no!"
  
  Penekal tau txav mus rau hauv nws lub rooj zaum, tig mus rau pem hauv ntej. "Txog? Zoo li cas?"
  
  "Kuv xav tias ruam txawm hais txog qhov no," tus txiv neej luag nyav, qee zaum ntsia rau hauv daim iav tham nrog nws cov neeg caij tsheb. "Muaj qee cov neeg laus uas nto qaub ncaug, quaj thiab quaj, hais tias qhov no yog kev ua haujlwm ntawm tus dab phem. Ha! Koj puas ntseeg qhov no shit? Ib tug dab dej nyob ntawm qhov xoob hauv Iyiv, kuv tus phooj ywg. " Nws thuam lub tswv yim nrog luag nrov nrov.
  
  Tab sis nws tus neeg caij tsheb tsis tau luag nrog nws. Stony-ntsej muag thiab tob hauv kev xav, Penekal maj mam ncav cuag tus cwj mem hauv nws lub tsho lub hnab, muab nws tawm thiab rub nws txhais tes: "Dej Dab Ntxwg Nyoog."
  
  Tus neeg tsav tsheb tau luag zoo siab heev uas Penekal txiav txim siab tsis tawg npuas thiab tsis ua kom cov neeg vwm hauv Cairo, hais tias qhov kev xav tsis zoo no yog qhov tseeb. Txawm tias tag nrho cov kev txhawj xeeb tshiab nws muaj, tus txiv neej laus luag nyav txaj muag los txhawb tus neeg tsav tsheb.
  
  "Tus tswv, kuv pab tsis tau tab sis pom tias qhov chaw nyob uas koj hais kom kuv coj koj," tus neeg tsav tsheb tsis txaus siab me ntsis, "yog qhov chaw uas ua rau muaj kev paub tsis meej zoo rau cov neeg nruab nrab."
  
  "Txog?" Penekal nug innocently.
  
  "Yog," paub tseeb tias tus neeg tsav tsheb siab tawv. "Nov yog lub tuam tsev Masonic, txawm tias tsawg tus neeg paub txog nws. Lawv tsuas xav tias nws yog lwm qhov ntawm Cairo lub tsev khaws puav pheej zoo lossis cov monuments. "
  
  "Kuv paub nws yog dab tsi, kuv tus phooj ywg," Penekal hais sai sai, nkees ntawm kev ua siab ntev tus txiv neej tus nplaig hais lus thaum nws sim daws qhov ua rau muaj kev puas tsuaj tshwm sim saum ntuj ceeb tsheej.
  
  "Auj, kuv pom," tus tsav tsheb teb, saib me ntsis txo qis los ntawm nws tus neeg caij tsheb tawm. Cov lus hais tias nws paub nws lub hom phiaj yog qhov chaw ntawm kev ua khawv koob thaum ub thiab lub ntiaj teb kev tswj hwm lub zog nrog cov tswv cuab qib siab zoo li ua rau tus txiv neej ntshai me ntsis. Tab sis yog tias nws ntshai nws mus rau qhov ntsiag to, qhov ntawd yog qhov zoo, Penekal xav. Nws twb muaj txaus txhawj txog.
  
  Lawv tau tsiv mus rau ib qho chaw nyob deb ntawm lub nroog, thaj chaw nyob nrog ntau lub tsev teev ntuj, cov tsev teev ntuj thiab cov tuam tsev ntawm peb lub tsev kawm ntawv nyob ze. Lub xub ntiag ntawm cov menyuam yaus ntawm txoj kev maj mam txo qis, thiab Penekal xav tias muaj kev hloov pauv huab cua. Cov tsev tau dhau los ua ntau dua thiab zoo nkauj dua, thiab lawv cov laj kab tau muaj kev nyab xeeb dua nyob rau hauv lub thickness ntawm lub vaj luxurious nyob rau hauv uas txoj kev meandered. Thaum kawg ntawm txoj kev, lub tsheb tig mus rau ib tug me me txoj kev uas coj mus rau ib tug majestic lub tsev nrog ib tug nruj kev ruaj ntseg rooj vag peering ntawm nws.
  
  "Cia peb mus, tus tswv," tus neeg tsav tsheb tshaj tawm, nres lub tsheb ob peb meters ntawm lub rooj vag, zoo li nws ntshai tsam nyob hauv ib lub voj voog ntawm lub tuam tsev.
  
  "Ua tsaug," Penekal hais. "Kuv yuav hu koj thaum kuv ua tiav."
  
  "Thov txim, tus tswv," tus tsav tsheb retorted. "Ntawm no". Nws muab Penekal rau nws cov npoj yaig ua lag luam daim npav. "Koj tuaj yeem hu kuv cov npoj yaig tuaj tos koj. Kuv yuav tsis tuaj ntawm no ntxiv lawm, yog tias koj tsis xav. "
  
  Tsis muaj lwm lo lus, nws coj Penekal cov nyiaj thiab tsav tsheb mus, nrawm nrawm ua ntej nws txawm mus txog T-hlwb mus rau lwm txoj kev. Tus qub astronomer saib lub tsheb tavxij lub teeb nres ploj ntawm lub ces kaum ua ntej nws ua pa tob thiab tig mus rau lub rooj vag siab. Qab nws sawv ntawm Masonic Tuam Tsev, xav thiab ntsiag to, zoo li nws tseem tos nws.
  
  
  20
  Tus yeeb ncuab ntawm kuv tus yeeb ncuab
  
  
  "Master Penekal!" - Nws hnov los ntawm qhov deb ntawm lwm sab ntawm lub laj kab. Nws yog tib tug txiv neej uas nws tau tuaj pom, tus tswv ntawm lub tsev so. "Koj nyob nraum ntxov me ntsis. Tos kuv mam tuaj qhib rau koj. Kuv vam tias koj tsis mloog zaum sab nraum. Lub zog tau tawm dua. "
  
  "Ua tsaug," Penekal luag ntxhi. "Kuv tsis muaj teeb meem tau txais huab cua ntshiab, tus tswv."
  
  Nws yeej tsis tau ntsib Prof. ua ntej. Imru, tus thawj coj ntawm Masons ntawm Cairo thiab Giza. Txhua tus Penekal paub txog nws yog tias nws yog tus kws tshawb fawb keeb kwm yav dhau los thiab tus thawj coj ntawm Tib Neeg Txoj Haujlwm Kev Tiv Thaiv Cov Cuab Yeej Cuab Yeej, uas tsis ntev los no tau koom nrog hauv lub ntiaj teb lub tsev hais plaub rau kev ua txhaum cai qub txeeg qub teg hauv North Africa. Txawm hais tias tus xibfwb yog ib tug txiv neej nplua nuj thiab muaj peev xwm, nws tus cwj pwm tau hloov mus rau qhov zoo siab, thiab nrog nws Penekal tam sim ntawd nyob hauv tsev.
  
  "Koj puas xav haus dej?" Prof. Kuv nug Imra.
  
  "Ua tsaug. Kuv yuav muaj yam koj muaj, "Penekal teb, zoo nkaus li ruam nrog cov ntawv qub qub hauv qab nws txhais caj npab ntawm no, cais tawm ntawm kev zoo nkauj sab nraum lub tsev. Tsis paub meej txog cov txheej txheem, nws txuas ntxiv luag nyav thiab khaws nws cov lus rau cov lus teb es tsis yog nqe lus.
  
  "Yog li ntawd," xibfwb. Imru pib thaum nws zaum nrog ib khob dej tshuaj yej, hla lwm tus rau nws cov qhua, "Koj hais tias koj muaj lus nug txog tus kws kho tsiaj?"
  
  "Muaj, tus tswv," lees Penekal. "Kuv tsis yog ib tus ua si vim tias kuv laus dhau los nkim sijhawm ntawm gimmicks."
  
  "Kuv tuaj yeem txaus siab rau qhov ntawd," Imru luag nyav.
  
  Clearing nws caj pas, Penekal nquab ncaj nraim rau hauv qhov kev ua si. "Kuv tsuas yog xav paub seb puas muaj peev xwm ua tau tias Freemasons tam sim no koom nrog kev coj ua alchemical uas koom nrog ... uh ...," nws tawm tsam nrog cov lus ntawm nws cov lus nug.
  
  "Tsuas nug, Tswv Penekal," Imru hais tias, vam tias yuav ua rau nws cov neeg tuaj saib tsis txaus siab.
  
  "Tej zaum koj tau koom nrog cov kab ke uas tuaj yeem cuam tshuam rau cov hnub qub?" Penekal nug, nqaim nws ob lub qhov muag thiab wincing nyob rau hauv tsis xis nyob. "Kuv paub nws suab li cas, tab sis ..."
  
  "Qhov no suab li cas?" - Imru nug nrog xav paub.
  
  "Zoo kawg," lees paub tus qub astronomer.
  
  "Koj tab tom hais lus rau tus kws tshaj lij ntawm kev ua yeeb yam zoo thiab kev ua yeeb yam thaum ub, kuv tus phooj ywg. Cia kuv qhia koj tias, muaj ob peb yam hauv Lub Ntiaj Teb no uas zoo li kuv xav tsis thoob, thiab ob peb yam uas ua tsis tau, "tus xibfwb hais. Imru qhia nrog kev txaus siab.
  
  "Koj pom, kuv cov kwv tij kuj yog ib lub koom haum me me. Nws tau tsim los ntev dhau los uas tsis tshua muaj cov ntaub ntawv ntawm peb tus tsim, "Penekal piav qhia.
  
  "Kuv paub. Koj yog los ntawm Hermopolis Dragon Watchers pawg. Kuv paub," Professor. Imru nodded affirmatively. "Tom qab tag nrho, kuv yog ib tug xibfwb ntawm anthropology, kuv tus zoo. Thiab raws li Masonic pib, Kuv paub meej txog txoj haujlwm uas koj qhov kev txiav txim tau ua tag nrho cov centuries no. Qhov tseeb, nws resonates nrog ntau ntawm peb tus kheej rituals thiab lub hauv paus. Kuv paub koj cov yawg koob raws Thoth, tab sis koj xav tias yuav ua li cas ntawm no?
  
  Yuav luag dhia nrog kev txaus siab, Penekal tau tso nws cov ntawv sau rau ntawm lub rooj, nthuav tawm daim npav rau tus xibfwb. Kuv yuav ua tib zoo kawm. "Saib?" - nws exhaled zoo siab heev. "Cov no yog cov hnub qub uas tau poob los ntawm lawv qhov chaw hauv lub lim tiam dhau los thiab ib nrab, tus tswv. Koj puas paub lawv?
  
  Rau lub sijhawm ntev Prof. Imru ntsiag to ntsia lub hnub qub cim ntawm daim ntawv qhia, sim ua kom paub txog lawv. Thaum kawg nws ntsia. "Kuv tsis yog ib tug zoo astronomer, Master Penekal. Kuv paub tias lub pob zeb diamond no tseem ceeb heev nyob rau hauv tej yam yees siv lub voj voog, nws kuj tseem muaj nyob rau hauv Txoj Cai Solomon. "
  
  Nws taw tes rau thawj lub hnub qub uas Penekal thiab Ofar tau cim. "Qhov no yog ib qho tseem ceeb hauv kev coj ua alchemical ntawm nruab nrab-18th xyoo pua Fabkis, tab sis kuv yuav tsum lees txim tias, raws li kuv paub, peb tsis muaj ib tus kws tshaj lij alchemist tam sim no ua haujlwm ntawm no," hais tias tus xibfwb. Imru qhia Penekal. "Lub ntsiab lus twg ua lub luag haujlwm ntawm no? Kub?"
  
  Penekal teb nrog lub ntsej muag txaus ntshai: "Diamonds."
  
  Tom qab ntawd nws qhia Prof. Kuv tab tom saib cov xov xwm txuas txog kev tua neeg nyob ze ntawm Nice, Fabkis. Hauv lub suab ntsiag to, tshee hnyo nrog kev ua siab ntev, nws qhia cov ntsiab lus ntawm kev tua neeg ntawm Madame Chantal thiab nws tus neeg saib xyuas hauv tsev. "Lub pob zeb nto moo tshaj plaws raug nyiag thaum lub sijhawm xwm txheej no, xibfwb, yog Celeste," nws quaj.
  
  "Kuv hnov txog nws. Kuv hnov tias qee lub pob zeb zoo nkauj zoo dua li Cullinan. Tab sis dab tsi yog qhov tseem ceeb ntawm no?" Prof. Kuv nug Imra.
  
  Tus kws tshaj lij pom tias Penekal zoo li kev puas tsuaj loj heev, nws tus cwj pwm tsis pom kev tsaus ntuj txij li cov neeg tuaj saib qub tau kawm tias Freemasons tsis yog tus kws tsim qauv ntawm cov xwm txheej tsis ntev los no. "Celeste yog tus tswv lub pob zeb uas tuaj yeem kov yeej Xalaumoo qhov kev sau ntawm xya caum ob lub pob zeb diamond yog siv tawm tsam tus Khawv koob, tus neeg txawj ntse uas muaj lub siab xav phem thiab muaj hwj chim," Penekal piav qhia sai sai tias nws ua tsis taus pa hauv nws caj pas.
  
  "Thov, Tswv Penekal, zaum ntawm no. Koj nyob nraum overexerting koj tus kheej nyob rau hauv no kub. Nres ib pliag. Kuv tseem yuav nyob ntawm no mloog, kuv tus phooj ywg, "tus xibfwb hais. Imru tau hais ua ntej dheev poob rau hauv lub xeev ntawm kev xav tob.
  
  "W-dab tsi ... muaj teeb meem dab tsi, tus tswv?" - Nug Penekal.
  
  "Thov muab sijhawm rau kuv, thov," tus xibfwb tau thov, frowning raws li kev nco tau hlawv los ntawm nws. Nyob rau hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm cov ntoo acacia uas nkaum lub qub Masonic lub tsev, tus xib fwb tau taug kev nyob ib ncig ntawm kev xav. Raws li Penekal sipped nws cov tshuaj yej iced kom txias nws lub cev thiab tshem nws tus kheej ntawm nws txoj kev ntxhov siab, nws saib thaum tus xib fwb yws yws ntsiag to rau nws tus kheej. Nws zoo nkaus li tus tswv ntawm lub tsev tam sim ntawd tuaj rau nws lub siab thiab tig mus rau Penekal nrog kev coj txawv txawv ntawm kev tsis ntseeg ntawm nws lub ntsej muag. "Tus Tswv Penekal, koj puas tau hnov txog Ananias sage?"
  
  "Kuv tsis muaj, tus tswv. Lub suab hauv phau Vajlugkub, "Penekal hais nrog lub ntsej muag.
  
  "Tus wizard uas koj tau piav qhia rau kuv, nws lub peev xwm thiab nws siv los ua rau ntuj txiag teb tsaus," nws sim piav, tab sis nws cov lus ua tsis tau nws, "nws ... Kuv tsis tuaj yeem xav txog nws, tab sis peb twb tau ua tiav lawm. pom, muaj pes tsawg qhov tsis txaus ntseeg tau dhau los ua qhov tseeb ua ntej, "nws tuav nws lub taub hau. "Tus txiv neej no suab zoo li mystic ntsib los ntawm Fabkis pib hauv 1782, tab sis pom tseeb nws tsis tuaj yeem yog tib neeg." Nws cov lus kawg tau hnov ntxhiab thiab tsis paub tseeb, tab sis muaj kev xav hauv lawv. Qhov no yog ib yam uas Penekal to taub zoo heev. Nws zaum ntsia ntawm tus thawj coj ntse thiab ncaj ncees, vam tias nws tau tsim qee yam kev ncaj ncees, vam tias tus xibfwb yuav paub yuav ua li cas.
  
  "Thiab nws tau sau Vaj Ntxwv Xalaumoo lub pob zeb diamond kom paub tseeb tias lawv tsis tuaj yeem siv los ua phem rau nws txoj haujlwm?" Prof. Imru nug nrog tib lub siab nyiam uas Penekal thawj zaug qhia txog qhov xwm txheej.
  
  "Yog lawm, sir. Peb yuav tsum tau txais peb txhais tes ntawm cov pob zeb diamond ntxiv, uas muaj rau caum-yim nyob rau hauv tag nrho. Raws li kuv tus phooj ywg txom nyem Ofar tau hais hauv nws qhov kev cia siab tsis kawg thiab ruam, "Penekal luag ntxhi iab. "Txawm tias tsuas yog kev yuav pob zeb uas muaj nyob hauv ntiaj teb-nto moo thiab cov neeg nplua nuj, peb yuav tsis tuaj yeem tau txais lawv ua ntej Wizard ua."
  
  Prof. Imru nres pacing thiab ntsia ntawm tus qub astronomer. "Tsis txhob kwv yees lub hom phiaj tsis txaus ntseeg ntawm tus neeg xav zoo, kuv tus phooj ywg," nws hais nrog kev qhia uas yog qhov sib xyaw ntawm kev lom zem thiab kev txaus siab tshiab. "Qee lub tswv yim yog qhov tsis txaus ntseeg uas lawv feem ntau ua haujlwm."
  
  "Tus Tswv, nrog rau kev hwm, koj tsis xav txog qhov muaj peev xwm yuav ntau tshaj li tsib caug pob zeb diamond nto moo los ntawm cov neeg nplua nuj tshaj plaws hauv ntiaj teb? Nws yuav raug nqi ... uh ... nyiaj ntau! " Penekal tawm tsam nrog lub tswvyim. "Nws tuaj yeem suav txog ntau lab, thiab leej twg yuav vwm txaus los siv nyiaj ntau npaum li ntawd rau qhov kev yeej zoo heev?"
  
  "David Perdue", Prof. Imru beamed. "Tus Tswv Penekal, koj puas tuaj yeem rov qab los ntawm no hauv nees nkaum plaub teev, thov?" - nws thov. "Tej zaum kuv tsuas paub yuav ua li cas peb tuaj yeem pab koj txiav txim tua tus Mage no."
  
  "Koj nkag siab?" Penekal gasped nrog zoo siab.
  
  Prof. Imru luag. "Kuv tsis tuaj yeem cog lus ib yam dab tsi, tab sis kuv paub ib tus neeg nplua nuj nplua nuj uas tsis muaj kev hwm rau txoj cai thiab nyiam ua phem rau cov neeg muaj hwj chim thiab phem. Thiab, raws li txoj hmoo yuav muaj, nws nyob hauv kuv cov nuj nqis thiab, raws li peb hais, tab tom taug kev mus rau sab av loj African. "
  
  
  21
  Lub Omen
  
  
  Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj Oban skies, xov xwm ntawm txoj kev sib tsoo uas tua tus kws kho mob hauv zos thiab nws tus poj niam kis tau zoo li hluav taws kub hnyiab. Cov khw muag khoom hauv zos, cov kws qhia ntawv thiab cov neeg nuv ntses tau sib koom lawv txoj kev quaj ntsuag rau Dr Lance Beach thiab nws tus poj niam Sylvia. Lawv cov menyuam raug tso tseg nyob rau hauv kev saib xyuas ib ntus ntawm lawv tus phauj, tseem rov qab los ntawm qhov xwm txheej. Tus GP thiab nws tus poj niam tau nyiam los ntawm txhua tus thiab lawv txoj kev tuag txaus ntshai ntawm A82 yog qhov phem heev rau zej zog.
  
  Muffled cov lus xaiv tau nthuav tawm los ntawm cov khw muag khoom loj thiab cov khw noj mov ntawm qhov xwm txheej tsis txaus ntseeg uas tau tshwm sim rau tsev neeg txom nyem tsis ntev tom qab tus kws kho mob yuav luag ploj nws tus poj niam mus rau ob niam txiv tsis zoo uas tau nyiag nws. Txawm li ntawd los, cov neeg nyob hauv nroog tau xav tsis thoob tias Beaches tau khaws cov xwm txheej ntawm Mrs. Txawm li cas los xij, feem ntau cov neeg tsuas xav tias Beaches xav txav mus los ntawm qhov xwm txheej txaus ntshai thiab tsis xav tham txog nws.
  
  Lawv puas paub me ntsis tias Dr. Beach thiab cov pov thawj Catholic hauv zos Leej Txiv Harper raug yuam kom hla kev coj ncaj ncees los cawm Mrs. Obviously, cov neeg feem coob tsuas tsis to taub tias qee zaum qhov kev ua pauj zoo tshaj plaws rau tus neeg phem yog-kev ua pauj-zoo qub qub qub kev npau taws.
  
  Ib tug tub hluas, George Hamish, tau khiav nrawm hla lub tiaj ua si. Paub txog nws qhov kev ua kis las ncaws pob ua tus thawj coj ntawm nws pab pawg ncaws pob hauv tsev kawm theem siab, tsis muaj leej twg pom nws qhov kev sib tw coj txawv txawv. Nws hnav nws cov ris tsho hnav thiab khau ntaub Nike. Nws cov plaub hau tsaus ntuj sib xyaw rau hauv nws lub ntsej muag ntub dej thiab caj dab thaum nws khiav ntawm kev nrawm hla cov ntsuab, dov cov nyom ntawm lub tiaj ua si. Tus tub ceev xwm tau tsis nco qab txog cov ceg ntoo uas tsoo thiab khawb nws thaum nws khiav dhau los thiab hauv qab lawv mus rau lub Koom Txoos St. Columbanus hla txoj kev nqaim ntawm lub tiaj ua si.
  
  NW nyuam qhuav dodging ib lub tsheb yuav los thaum nws khiav raws asphalt, nws khiav mus rau cov kauj ruam thiab zawv zawg mus rau hauv qhov tsaus ntuj tshaj li qhib lub qhov rooj ntawm lub tsev teev ntuj.
  
  "Txiv Harper!" - nws exclaimed, tawm ntawm pa.
  
  Ntau tus parishioners tam sim no nyob rau hauv lawv lub pews thiab shushed tus tub ruam vim nws tsis hwm, tab sis nws tsis quav ntsej.
  
  "Txiv nyob qhov twg?" Nws nug, ua tsis tiav thov kom paub cov ntaub ntawv raws li lawv saib ntau ntxhov siab rau nws. Tus poj niam laus nyob ib sab ntawm nws yuav tsis zam qhov kev saib tsis taus ntawm cov hluas.
  
  "Koj nyob hauv pawg ntseeg! Tib neeg tab tom thov Vajtswv, koj lub siab tsis ncaj, "nws cem, tab sis George tsis quav ntsej nws tus nplaig ntse thiab khiav hla lub koog pov txwv mus rau lub ntsiab lus.
  
  Nws hais tias "Tib neeg lub neej nyob ntawm ceg txheem ntseeg, poj niam," nws hais rau nruab nrab lub dav hlau. "Txuag koj cov lus thov rau lawv."
  
  "Great Scott, George, dab tsi yog ntuj raug txim ...?" Txiv Harper frowned thaum nws pom tus me nyuam tub rushing ntawm nws lub chaw ua hauj lwm tawm ntawm lub tsev loj. Nws nqos nws cov lus xaiv thaum nws lub koom txoos frowned ntawm nws cov lus thiab rub tus hluas uas qaug zog mus rau hauv lub chaw ua haujlwm.
  
  Kaw lub qhov rooj tom qab lawv, nws frowned rau tus tub. "Dab tsi yog ntuj raug txim rau koj, Georgie?"
  
  "Txiv Harper, koj yuav tsum tawm ntawm Oban," George ceeb toom, sim ua kom nws ua pa.
  
  "Kuv thov txim?" - hais tias Leej Txiv. "Koj muaj dab tsi hauv siab?"
  
  "Koj yuav tsum khiav mus thiab tsis txhob qhia leej twg koj yuav mus qhov twg, Txiv," George thov. "Kuv hnov ib tug txiv neej nug txog koj ntawm Daisy lub khw muag khoom qub thaum kuv tab tom ua nrog h... uh ... thaum kuv nyob hauv txoj kev rov qab," George kho nws zaj dab neeg.
  
  "Tus txiv neej twg? Nws nug dab tsi?" Txiv Harper.
  
  "Saib, Txiv, kuv tsis paub txawm tias tus txiv neej no puas yog nyob rau hauv lub taub hau rau qhov nws thov, tab sis koj paub, kuv tsuas yog xav tias kuv yuav ceeb toom rau koj lawm," George teb. "Nws hais tias koj tsis yog ib tug pov thawj."
  
  "Yog," Harper txiv tau lees paub. Qhov tseeb, nws tau siv sijhawm ntau los qhia qhov tseeb ib yam rau Dr. Puam lig, txhua zaus tus pov thawj tau ua ib yam dab tsi uas cov neeg hauv lub kaus mom tsis tas yuav tsum paub txog. "Qhov no muaj tseeb. Tsis muaj leej twg yug los ua pov thawj, Georgie. "
  
  "Yog kuv twv. Kuv tsis tau xav txog qhov ntawd, kuv twv, "tus tub hluas, tseem tsis tau ua pa ntawm kev poob siab thiab khiav.
  
  "Tus txiv neej no hais li cas tiag? Koj puas tuaj yeem piav qhia meej dua qhov ua rau koj xav tias nws yuav ua mob rau kuv? "- nug tus pov thawj, hliv tus tub hluas ib khob dej.
  
  "Muaj ntau yam. Nws zoo li nws tab tom sim ua phem rau koj lub koob npe nrov, koj puas paub?
  
  "Rapping kuv lub koob npe nrov?" Txiv Harper nug, tab sis sai sai no paub lub ntsiab lus thiab teb nws cov lus nug. "Ah, kuv lub koob npe nrov tau raug kev txom nyem. Tsis muaj teeb meem."
  
  "Yog lawm, txiv. Thiab nws tau hais rau qee tus neeg hauv lub khw tias koj tau koom nrog kev tua tus poj niam laus. Nws hais tias koj nyiag thiab tua ib tug poj niam los ntawm Glasgow ob peb lub hlis dhau los thaum tus kws kho mob tus poj niam ploj lawm ... nws nyuam qhuav txuas ntxiv. Tsis tas li ntawd xwb, nws hais rau sawv daws tias koj yog ib tug neeg siab phem siab phem lim hiam, nkaum hauv qab koj lub dab tshos kom cov poj niam ntseeg koj ua ntej lawv yuav ploj mus. " George zaj dab neeg ntws los ntawm nws lub cim xeeb thiab nws daim di ncauj trembling.
  
  Txiv Harper zaum ntawm nws lub rooj zaum siab, tsuas yog mloog. George xav tsis thoob tias tus pov thawj tsis qhia qhov kev ua txhaum me me, txawm tias nws zaj dab neeg phem npaum li cas, tab sis nws tau hais txog qhov kev txawj ntse ntawm cov txiv plig.
  
  Ib tug pov thawj siab, muaj hwj chim loj zaum ntsia ntawm tus neeg pluag George, ntsoos me ntsis rau sab laug. Nws ob txhais caj npab folded ua rau nws zoo li tuab thiab muaj zog, thiab tus ntiv tes taw ntawm nws sab tes xis maj mam taug qab nws daim di ncauj thaum nws xav txog tus tub cov lus.
  
  Thaum George siv sijhawm ib pliag kom nws lub khob dej tas, Leej Txiv Harper thaum kawg tau hloov txoj haujlwm ntawm nws lub rooj zaum thiab so nws lub luj tshib ntawm lub rooj ntawm lawv. Nrog lub siab ntev, nws nug, "Georgie, koj puas nco qab tus txiv neej no zoo li cas?"
  
  "Ug phem," tus tub teb, tseem nqos.
  
  Txiv Harper luag ntxhi tias: "Yog lawm nws yog dab tuag. Feem ntau cov txiv neej Scottish tsis paub txog lawv cov yam ntxwv zoo. "
  
  "Tsis yog, qhov ntawd tsis yog qhov kuv txhais tau, Txiv," George piav qhia. Nws muab lub khob tee tso rau ntawm tus pov thawj lub khob rooj thiab rov sim dua. "Kuv txhais tau tias, nws yog dab tuag, zoo li ib tug ntshai heev movie dab, koj puas paub?"
  
  "Txog?" - Nug Leej Txiv Harper, xav paub.
  
  "Yog, thiab nws tsis yog ib tug Scot ib yam nkaus. Nws muaj lus Askiv nrog lwm yam, "George piav qhia.
  
  "Lwm yam zoo li cas?" tus pov thawj nug ntxiv.
  
  "Zoo," tus tub hluas frowned, "nws cov lus Askiv muaj ib tug German twist. Kuv paub tias nws yuav tsum yog qhov ruam, tab sis nws zoo li nws yog German thiab loj hlob hauv London. Ib yam li ntawd."
  
  George poob siab vim nws tsis muaj peev xwm piav tau qhov tseeb, tab sis tus pov thawj nodded calmly. "Tsis yog, Kuv tau txais tag nrho, Georgie. Tsis txhob txhawj. Qhia rau kuv, nws tsis tau muab lub npe lossis qhia nws tus kheej?
  
  "Tsis yog, sir. Tab sis nws zoo li npau taws heev thiab npau taws heev ... " George nres tam sim ntawd vim nws tsis quav ntsej nws. "Thov txim, txiv."
  
  Leej Txiv Harper, txawm li cas los xij, nyiam cov ntaub ntawv ntau dua li kev tswj hwm kev sib raug zoo. Rau George txoj kev xav tsis thoob, tus pov thawj tau ua zoo li nws tsis tau cog lus tseg. "Yuav ua li cas?"
  
  "Excuse me, txiv?" George nug hauv kev tsis meej pem.
  
  "Yuav ua li cas ... ua li cas nws ... ntsia hlau?" Txiv Harper nug casually.
  
  "Txiv?" tus tub uas xav tsis thoob, tab sis tus pov thawj uas saib tsis taus tsuas yog tos nws ua siab ntev kom nws teb, nrog rau nws lub ntsej muag zoo li ntawd txaus ntshai. "Hmm, kuv txhais tau tias, nws tau hlawv lossis tej zaum txiav nws tus kheej." George xav ib pliag, thiab mam li nco dheev qw hais tias: "Zoo li nws lub taub hau tau qhwv hauv cov hlau thaiv, thiab ib tug neeg rub nws tawm ntawm nws txhais taw. tawg, koj nkag siab?
  
  "Kuv pom," Txiv Harper teb, rov qab mus rau nws txoj kev xav yav dhau los. "Okay, yog li ntawd?"
  
  "Yog lawm, txiv," George teb. "Thov cia li khiav tawm ua ntej nws pom koj vim nws paub tias Saint Columbanus nyob qhov twg tam sim no."
  
  "Georgie, nws tuaj yeem pom nws ntawm txhua daim ntawv qhia. Dab tsi ua rau kuv chim siab yog tias nws sim smear kuv lub npe hauv kuv lub nroog, "Harper txiv piav qhia. "Tsis txhob txhawj. Vajtswv tsis tsaug zog."
  
  "Zoo, kuv yuav tsis yog, txiv," tus tub hais tias, mus rau lub qhov rooj nrog tus pov thawj. "Tus txiv neej no tsis zoo, thiab kuv yeej tsis xav hnov txog koj ntawm xov xwm tag kis. Koj yuav tsum hu rau tub ceev xwm. Cia lawv taug kev ntawm no thiab khoom. "
  
  "Ua tsaug, Georgie, rau koj qhov kev txhawj xeeb," Txiv Harper tau lees paub tseeb. "Thiab ua tsaug ntau rau koj ceeb toom kuv. Kuv cog lus tias, kuv yuav muab koj tej lus ceeb toom rau lub siab thiab yuav ceev faj kom txog thaum Xatas rov qab los, puas yog? Txhua yam zoo?" Nws yuav tsum tau rov hais dua kom tus tub hluas kom siab txaus.
  
  Nws coj tus tub uas nws tau ua kev cai raus dej ntau xyoo dhau los tawm hauv lub tsev teev ntuj, taug kev ntse thiab nrog txoj cai ntawm nws sab mus txog thaum lawv sawv hauv nruab hnub. Los ntawm cov ntaiv saum toj kawg nkaus tus pov thawj pom thiab yoj ntawm George thaum nws dhia rov qab los ntawm nws lub tsev. Lub drizzle ntawm txias, tawg huab los ntawm lub tiaj ua si thiab darkened lub asphalt ntawm txoj kev raws li tus me nyuam tub ploj mus rau hauv ib tug dab haze.
  
  Txiv Plig Harper nodded cordially rau ob peb passersby ua ntej rov qab mus rau lub tsev teev ntuj chaw tos txais. Tsis quav ntsej cov neeg uas tseem stunned nyob rau hauv lub pews, tus pov thawj hlob sai sai rov qab mus rau nws lub chaw ua hauj lwm. Nws ua siab mos siab muag muab tus tub ceeb toom rau lub siab. Qhov tseeb, nws tau tos txog qhov no tas mus li. Tsis muaj ib qho tsis ntseeg tias kev ua pauj yuav tshwm sim rau qhov nws thiab Dr.
  
  Nws sai sai nkag mus rau qhov tsaus ntuj ntawm txoj kev me me ntawm nws qhov chaw ua haujlwm, kaw lub qhov rooj tom qab nws nrov heev. Nws kaw nws thiab rub daim ntaub. Nws lub laptop tsuas yog lub teeb ci hauv qhov chaw ua haujlwm, nws lub vijtsam ua siab ntev tos tus pov thawj siv nws. Leej Txiv Harper zaum thiab nkag mus rau ob peb lo lus tseem ceeb ua ntej qhov nws tab tom nrhiav tau tshwm sim ntawm lub vijtsam LED - daim duab ntawm Clive Mueller, tus neeg ua haujlwm ntev thiab paub zoo Cold War ob tus neeg sawv cev.
  
  "Kuv paub tias nws yuav tsum yog koj," Txiv Harper yws yws hauv qhov tsis muaj plua plav ntawm nws qhov chaw ua haujlwm. Cov rooj tog thiab cov phau ntawv, teeb thiab cov nroj tsuag nyob ib ncig ntawm nws tau ua tsuas yog duab ntxoov ntxoo thiab silhouettes, tab sis cov huab cua hloov los ntawm nws cov huab cua zoo li qub thiab nyob ntsiag to mus rau qhov chaw nruj ntawm subconscious negativity. Nyob rau hauv ancient sij hawm lub superstitious tej zaum yuav hu ua nws muaj, tab sis Leej Txiv Harper paub nws yog ib tug premonition ntawm ib tug imminent confrontation. Cov lus piav qhia tom kawg, txawm li cas los xij, tsis txo qis qhov hnyav ntawm qhov yuav tshwm sim yog tias nws tsis kam tso nws tus neeg saib xyuas.
  
  Tus txiv neej nyob rau hauv daim duab Harper txiv hu ua zoo li ib tug grotesque saib dab. Clive Muller tau tshaj tawm xov xwm xyoo 1986 rau kev tua neeg Lavxias nyob rau pem hauv ntej ntawm 10 Downing Street, tab sis vim muaj qee qhov kev cai lij choj nws raug xa mus rau Austria thiab khiav mus tos kev sim.
  
  "Zoo li koj nyob rau sab tsis ncaj ncees lawm ntawm lub laj kab, Clive," Harper txiv tau hais thaum nws tau tshuaj xyuas cov ntaub ntawv sib txawv ntawm tus neeg tua neeg uas muaj nyob online. "Peb tau khaws qhov profile qis txhua lub sijhawm, puas yog? Thiab tam sim no koj tab tom tua cov pej xeem rau nyiaj noj hmo? Qhov ntawd yuav tsum nyuaj rau lub ego. "
  
  Sab nraud, huab cua loj zuj zus tuaj thiab nag tau tawm tsam lub qhov rais chaw ua haujlwm ntawm sab nraud ntawm cov ntaub thaiv npog thaum tus pov thawj kaw qhov kev tshawb nrhiav thiab tua nws lub laptop. "Kuv paub tias koj twb nyob ntawm no lawm. Koj puas ntshai dhau los ua koj tus kheej rau Vajtswv tus txiv neej txo hwj chim?
  
  Thaum lub laptop kaw, chav tsev yuav luag tag nrho tsaus nti, thiab raws li qhov kawg flicker ntawm lub vijtsam tuag, Harper txiv pom ib tug imposing dub daim duab tawm ntawm qab nws lub thawv ntawv. Hloov ntawm qhov kev quab yuam nws xav tau, Leej Txiv Harper tau txais kev hais lus tawm tsam. "Koj? Tus txiv neej ntawm Vajtswv? Tus txiv neej luag nyav.
  
  Nws lub suab shrill npog nws lub suab thaum xub thawj, tab sis tsis muaj qhov tsis lees paub tias lub cev hnyav hnyav, thaum nws hais lus Askiv zoo - qhov sib npaug zoo ntawm German thiab Askiv - ntxeev siab rau nws tus kheej.
  
  
  22
  Hloov cov chav kawm
  
  
  "Nws hais li cas?" Nina frowned, desperately sim los txiav txim seb yog vim li cas lawv tau hloov cov chav kawm ib nrab-flight. Nws nudged Sam, uas tau sim hnov txog dab tsi Patrick qhia tus tsav.
  
  "Tos, cia nws ua kom tiav," Sam hais rau nws, straining nws tus kheej kom paub txog qhov laj thawj ntawm kev hloov pauv ntawm txoj kev npaj tam sim ntawd. Raws li ib tus neeg sau xov xwm paub txog kev tshawb nrhiav, Sam tau kawm tsis ntseeg qhov kev hloov pauv sai sai ntawm txoj kev thiab yog li nkag siab Nina qhov kev txhawj xeeb.
  
  Patrick dawm rov qab rau hauv lub plab ntawm lub dav hlau, saib Sam, Nina, Ajo thiab Perdue uas tos ntsiag to, tos nws piav qhia. "Tsis muaj dab tsi txhawj txog, tib neeg," Patrick nplij siab.
  
  "Tus Colonel puas tau hais kom hloov chaw rau peb tsaws hauv suab puam vim yog Nina tsis txaus ntseeg?" - Sam nug. Nina ntsia nws luag ntxhi thiab ntaus nws sab caj npab. "Zoo heev, Paddy. Vim li cas peb tig? kuv tsis nyiam".
  
  "Kuv ib yam nkaus, phooj ywg," Perdue chim rau.
  
  "Qhov tseeb, cov txiv neej, nws tsis yog qhov phem heev. Kuv nyuam qhuav tau txais ib thaj los ntawm ib qho ntawm cov txheej txheem ntoj ke mus kawm, tus xibfwb. Imru, "said Patrick.
  
  "Nws nyob hauv tsev hais plaub," Perdue sau tseg. "Nws xav tau dab tsi?"
  
  "Qhov tseeb, nws tau nug seb peb puas tuaj yeem pab nws ... qhov teeb meem ntawm tus kheej ntau dua ua ntej peb tau hais txog qhov tseem ceeb ntawm txoj cai. Pom tau tias nws tau hu rau Colonel J. Yimenu thiab qhia nws tias peb yuav tuaj txog ib hnub tom qab uas tau npaj tseg, yog li ntawd sab nraud tau saib xyuas, "Patrick hais.
  
  "Lub ntuj raug txim dab tsi nws xav tau los ntawm kuv ntawm tus kheej pem hauv ntej?" Perdue xav nrov nrov. Tus billionaire tsis zoo siab heev txog qhov hloov tshiab ntawm cov xwm txheej no, thiab nws qhov kev txhawj xeeb tau sib npaug ntawm lub ntsej muag ntawm nws cov tswv cuab ncig mus ncig.
  
  "Peb puas tuaj yeem tsis kam?" Nina nug.
  
  "Koj ua tau," Patrick teb. "Thiab Sam tuaj yeem, tab sis Mr. Kira thiab David zoo nkauj heev nyob rau hauv tuav ntawm archaeological kev ua phem neeg, thiab Prof. Imru yog ib tus thawj coj ntawm lub koom haum. "
  
  "Yog li peb tsis muaj kev xaiv tab sis pab nws," Perdue sighed, saib tsis muaj qhov tsis zoo los ntawm kev tig hauv txoj kev npaj. Patrick zaum ntawm Perdue thiab Nina, nrog Sam thiab Ajo nyob ib sab ntawm nws.
  
  "Cia kuv piav qhia. Qhov no yog ib qho kev qhia tsis yooj yim, cov txiv neej. Los ntawm qhov kuv tau hais, kuv tuaj yeem paub tseeb koj tias nws yuav txaus siab rau koj. "
  
  "Nws zoo li koj xav kom peb noj tag nrho peb cov zaub, Niam," Sam teased, txawm hais tias nws cov lus muaj siab dawb paug.
  
  "Saib, Kuv tsis tau sim ua kom qab zib qhov kev ua si tuag fucking, Sam," Patrick snapped. "Tsis txhob xav tias kuv tsuas yog qhov muag tsis pom kev ua raws li cov lus txib lossis kuv xav tias koj tsis paub txaus tias kuv yuav tsum dag koj los koom tes nrog Archaeological Crimes Division." Tom qab lees paub nws tus kheej, tus neeg sawv cev MI6 tau siv sijhawm los ua kom txias. "Zoo meej qhov no tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog Sacred Box lossis David qhov kev thov. Tsis muaj dab tsi. Prof. Imru nug seb koj puas tuaj yeem pab nws hauv qhov teeb meem zais cia uas tuaj yeem ua rau muaj kev puas tsuaj rau tag nrho lub ntiaj teb. "
  
  Perdue txiav txim siab pov tseg tag nrho cov kev ua xyem xyav rau tam sim no. Tej zaum, nws xav tias, nws tsuas yog xav tsis thoob. "Thiab nws hais tias, muaj teeb meem dab tsi, qhov kev lag luam zais cia?"
  
  Patrick shrugged. "Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb uas kuv paub yuav piav qhia. Nws nug seb peb puas tuaj yeem tsaws hauv Cairo thiab ntsib nws ntawm Masonic Tuam Tsev hauv Giza. Nyob ntawd nws yuav piav qhia qhov nws hu ua "kev thov tsis txaus ntseeg" saib seb koj puas kam pab."
  
  "Qhov 'yuav tsum pab' txhais li cas, kuv twv? Perdue kho cov lus uas Patrick tau ua tib zoo woven.
  
  "Kuv twv," Patrick pom zoo. "Tab sis ua ncaj ncees, kuv xav tias nws ua siab ncaj rau nws. Kuv txhais tau tias, nws yuav tsis hloov qhov kev xa tawm ntawm qhov kev ntseeg tseem ceeb no tsuas yog kom tau txais kev mloog, txoj cai? "
  
  "Patrick, koj puas paub tseeb tias qhov no tsis yog qee yam kev tawm tsam?" Nina nug ntsiag to. Sam thiab Perdue zoo li txhawj xeeb li nws ua. "Kuv yuav tsis tso ib yam dab tsi siab dua Black Sun lossis cov neeg African diplomats, koj paub? Nyiag nyiag cov khoom no los ntawm lawv zoo li tau muab cov txiv neej no ib co hemorrhoids loj heev. Yuav ua li cas peb thiaj paub tias lawv yuav tsis tso peb tawm hauv Cairo thiab tua peb txhua tus thiab ua txuj tias peb tsis tau mus rau Ethiopia lossis ib yam dab tsi?
  
  "Kuv xav tias kuv yog tus neeg sawv cev tshwj xeeb, Dr. Gould. Koj muaj teeb meem kev ntseeg ntau dua li nas hauv qhov nab, "Patrick sau tseg.
  
  "Txais kuv," Perdue chim rau, "nws muaj nws cov laj thawj." Ib yam li peb tus so. Patrick, peb cia siab rau koj los txheeb xyuas qhov no yog tias qhov no yog qee yam kev tawm tsam. Peb tab tom mus lawm, txoj cai? Tsuas paub tias peb tus so xav kom koj hnov cov pa luam yeeb ua ntej peb mus rau hauv lub tsev kub hnyiab, puas yog?
  
  "Kuv ntseeg," Patrick teb. "Thiab yog vim li cas kuv thiaj teem caij nrog qee tus neeg uas kuv paub los ntawm Yemen mus nrog peb mus rau Cairo. Lawv yuav nyiag thiab saib xyuas peb, tsuas yog kom paub tseeb. "
  
  "Qhov no suab zoo dua," Ajo sighs nrog nyem.
  
  "Kuv pom zoo," Sam hais. "Raws li peb paub tias cov chaw sab nraud paub peb qhov chaw, nws yuav yooj yim dua rau peb daws qhov no."
  
  "Los ntawm, Sammo," Patrick luag ntxhi. "Koj tsis xav tias kuv yuav poob rau cov lus txib yog tias kuv tsis muaj lub qhov rooj qhib?"
  
  "Tab sis peb puas yuav nyob ntev?" - Perdue nug. "Kuv yuav tsum lees tias kuv tsis xav tham txog Lub Thawv Dawb Huv no ntev dhau lawm. Nov yog tshooj uas kuv xav xaus thiab rov qab los rau kuv lub neej, koj puas paub?
  
  "Kuv nkag siab," Patrick hais. "Kuv muaj lub luag haujlwm tag nrho rau kev nyab xeeb ntawm kev ntoj ke mus kawm no. Peb yuav rov qab mus ua haujlwm sai li sai tau thaum peb ntsib nrog tus xibfwb. Imru."
  
  
  * * *
  
  
  Nws tsaus ntuj thaum lawv tsaws hauv Cairo. Nws yog qhov tsaus ntuj tsis yog vim tias nws yog hmo ntuj, tab sis kuj nyob hauv txhua lub nroog nyob ze, ua rau nws nyuaj heev rau Super Hercules kom ua tiav txoj kev khiav, uas tau teeb los ntawm cov lauj kaub hluav taws. Saib ntawm lub qhov rais me me, Nina hnov ib txhais tes uas tsis zoo rau nws, zoo ib yam li kev tawm tsam ntawm claustrophobia thaum nws pom nws tus kheej hauv qhov chaw kaw. Ib qho kev nyuaj siab, txaus ntshai los ntawm nws.
  
  Nws hais rau Sam tias "Kuv zoo li kuv raug kaw hauv lub hleb," nws hais rau Sam.
  
  Nws xav tsis thoob li nws yog qhov lawv tau ntsib dhau Cairo, tab sis Sam sim tsis txhob ntshai. "Tsis txhob txhawj, hlub. Tsuas yog cov neeg uas ntshai qhov siab yuav tsum tsis xis nyob tam sim no. Lub zog hluav taws xob yog tej zaum yog vim lub tshuab hluav taws xob lossis ib yam dab tsi. "
  
  Tus kws tsav dav hlau ntsia rov qab rau lawv. "Thov buckle thiab cia kuv tsom. Ua tsaug!"
  
  Nina xav tias nws ob txhais ceg muab txoj kev. Rau ib puas mais hauv qab lawv, tsuas yog qhov chaw ntawm lub teeb yog Hercules 'control vaj huam sib luag nyob rau hauv lub cockpit. Tag nrho cov tim lyiv teb chaws yog pitch dub, ib tug ntawm ob peb lub teb chaws raug kev txom nyem ib tug inexplicable fais fab tuag uas tsis muaj leej twg nrhiav tau. qhia Raws li stunned raws li nws yog, nws tsis tuaj yeem co lub siab tias phobia tab tom noj nws.Tsis yog nws nyob hauv lub qub ya kua zaub muaj peev xwm nrog xyaw, tab sis tam sim no nws pom tias tsis muaj lub teeb kiag li simulated qhov chaw kaw.
  
  Perdue zaum ntawm nws ib sab, pom tias nws lub puab tsaig thiab ob txhais tes tuav li cas. Nws puag nws thiab tsis hais dab tsi, uas Nina pom tau tias tsis muaj zog. Ntxiv Kira thiab Sam npaj rau kev tsaws, sib sau tag nrho lawv cov iav thiab nyeem cov ntaub ntawv ua ntej strapping lawv tus kheej.
  
  "Kuv yuav tsum lees, Effendi, Kuv xav paub heev txog cov lus nug no, xibfwb. Imru yeej xav tham nrog koj, "Ajo qw tshaj lub suab nrov ntawm lub cav. Perdue luag ntxhi, paub zoo txog nws tus qub phau ntawv qhia kev zoo siab.
  
  "Koj puas paub qee yam uas peb tsis ua, nyob zoo Ajo?" - Perdue nug.
  
  "Tsis yog, tsuas yog tus prof. Imru paub tias yog ib tug neeg txawj ntse heev thiab tus huab tais ntawm nws lub zej zog. Nws nyiam keeb kwm yav dhau los thiab, ntawm chav kawm, archaeology, tab sis qhov tseeb tias nws xav pom koj yog ib qho kev hwm rau kuv. Kuv cia siab tias lub rooj sib tham no yog hais txog tej yam uas nws paub. Nws yog ib tug txiv neej muaj zog heev nrog txhais tes muaj zog hauv keeb kwm. "
  
  "Sau tseg," Perdue teb. "Cia li cia siab rau qhov zoo tshaj plaws."
  
  "Masonic Tuam Tsev," hais tias Nina. "Nws puas yog Mason?"
  
  "Yog, madam," Ajo lees paub. "Grand Master ntawm Lodge ntawm Isis ntawm Giza."
  
  Perdue lub qhov muag ci ntsa iab. "Masons? Thiab lawv tab tom nrhiav kev pab kuv?" Nws ntsia Patrick. "Tam sim no kuv xav tsis thoob."
  
  Patrick luag nyav, zoo siab tias nws tsis tas yuav ua lub luag haujlwm ntawm kev mus ncig Perdue tsis muaj kev txaus siab ua. Nina kuj leaned rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, xav tias ntau seduced los ntawm muaj peev xwm ntawm lub rooj sib tham. Txawm hais tias ib txwm muaj cov poj niam tsis raug tso cai tuaj koom Freemason cov rooj sib tham, nws paub ntau tus txiv neej zoo keeb kwm uas koom nrog lub koom haum thaum ub thiab muaj hwj chim, lub hauv paus pib uas ib txwm nyiam nws. Raws li ib tug historian, nws to taub hais tias ntau yam ntawm lawv ancient rites thiab secrets yog lub ntsiab lus ntawm keeb kwm thiab nws lub hwj chim nyob rau hauv lub ntiaj teb no cov xwm txheej.
  
  
  23
  Zoo li lub pob zeb diamond saum ntuj
  
  
  Prof. Imru tau txais kev phooj ywg zoo rau Perdue thaum nws qhib lub rooj vag siab rau pab pawg. "Zoo siab tau ntsib koj dua, Mr. Perdue. Kuv vam tias txhua yam yuav zoo rau koj?"
  
  "Zoo, kuv chim me ntsis hauv kuv txoj kev pw tsaug zog, thiab cov zaub mov tseem tsis rov hais dua, tab sis kuv tau zoo dua, ua tsaug, xibfwb," Perdue teb, luag ntxhi. "Qhov tseeb, tsuas yog qhov tseeb uas kuv tsis txaus siab rau kev tos txais ntawm cov neeg raug txim yog txaus ua rau kuv zoo siab txhua hnub."
  
  "Kuv xav li ntawd," tus xibfwb pom zoo nrog kev khuv leej. "Tus kheej, lub txim raug kaw tsis yog peb lub hom phiaj thaum pib. Ntxiv mus, nws zoo li lub hom phiaj ntawm MI6 cov neeg yog kaw koj lub neej, tsis yog pawg neeg Ethiopian. " Tus kws tshaj lij txoj kev lees paub tau pom qee qhov teeb meem ntawm Karsten qhov kev npau suav phem, qiv nyiaj ntau dua rau qhov tseeb tias nws tau tawm mus kom Purdue, tab sis qhov ntawd yog qee yam rau lwm lub sijhawm.
  
  Tom qab cov pab pawg tau koom nrog tus tswv mason nyob rau hauv qhov ntxoov ntxoo zoo nkauj nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub Tuam Tsev, kev sib tham loj tau pib. Penekal tsis tuaj yeem nres ntsia Nina, tab sis nws lees txais nws qhov kev qhuas ntsiag to nrog kev tshav ntuj. Perdue thiab Sam pom nws qhov kev sib tsoo pom tseeb ntawm nws qhov kev lom zem, tab sis lawv npau taws rau lawv txoj kev lom zem nrog winks thiab nudges kom txog rau thaum kev sib tham tau ua rau huab cua ntawm kev ua tau zoo thiab hnyav.
  
  "Master Penekal ntseeg tias peb tab tom raug haunted los ntawm dab tsi hauv mysticism hu ua Khawv koob. Yog li, koj yuav tsum tsis txhob xav txog tus cwj pwm no ua tus cunning thiab cunning los ntawm cov qauv niaj hnub no, "tus xibfwb hais. Imru pib.
  
  "Piv txwv li, nws yog qhov ua rau cov hluav taws xob tsis zoo," Penekal ntxiv ntsiag to.
  
  "Yog tias koj tuaj yeem ua tau, Tswv Penekal, thov tsis txhob ua ntej ntawm koj tus kheej ua ntej kuv piav qhia qhov xwm txheej esoteric ntawm peb qhov teeb meem," tus xibfwb hais. Imru nug tus qub astronomer. "Muaj qhov tseeb ntau hauv Penekal cov lus, tab sis koj yuav nkag siab zoo dua thaum kuv piav qhia cov hauv paus. Kuv nkag siab tias koj tsuas muaj qee lub sij hawm kom rov qab tau Lub Thawv Dawb Huv, yog li peb yuav sim ua kom sai li sai tau. "
  
  "Ua tsaug," Perdue hais. "Kuv xav ua qhov no sai li sai tau."
  
  "Tau kawg," Prof. Imru taub hau thiab tom qab ntawd txuas ntxiv qhia cov pab pawg li cas nws thiab tus kws sau hnub qub tau sib sau los txog tam sim no. Thaum Nina, Perdue, Sam thiab Ajo tau raug qhia txog kev sib raug zoo ntawm cov hnub qub tua thiab tua neeg tua neeg ntawm cov neeg txawj ntse, ib tug neeg tau fiddling nrog lub rooj vag.
  
  "Thov zam txim rau kuv," Penekal thov txim. "Kuv paub nws yog leej twg. Kuv thov txim rau nws lateness. "
  
  "Los ntawm tuab thiab nyias. Nov yog cov yuam sij, Master Penekal, "tus xibfwb hais tias, muab Penekal tus yuam sij rau ntawm lub rooj vag kom cia cov neeg npau taws ntawm Ofar thaum nws txuas ntxiv pab Scottish ntoj ke mus nrog lawv. Ofar ntsia sab sab, nws ob lub qhov muag dav nrog kev ntshai thiab foreboding thaum nws tus phooj ywg qhib lub rooj vag. "Lawv puas tau xav txog nws? nws ua pa hnyav heev.
  
  "Peb tab tom qhia rau lawv tam sim no, kuv tus phooj ywg," hais Penekal Ofara.
  
  "Tau nrawm," Ofar thov. "Lwm lub hnub qub poob tsis tshaj nees nkaum feeb dhau los!"
  
  "Dab tsi?" Penekal yog delirious. "Leej twg ntawm lawv?"
  
  "Thawj ntawm xya tus muam!" Ofar qhib, nws cov lus zoo li cov ntsia hlau hauv lub hleb. "Peb yuav tsum maj, Penekal! Peb yuav tsum tawm tsam tam sim no, lossis txhua tus yuav ploj mus! " Nws daim di ncauj tshee hnyo zoo li cov neeg tuag. "Peb yuav tsum tso tseg Wizard, Penekal, lossis peb cov menyuam yuav tsis nyob mus txog hnub nyoog laus!"
  
  "Kuv paub zoo txog qhov no, kuv tus phooj ywg qub," Penekal hais rau Ofara, txhawb nqa nws nrog ib txhais tes ruaj khov tom qab nws nraub qaum thaum lawv mus txog qhov cub sov so hauv lub vaj. Cov nplaim taws tau txais tos, ua kom pom lub ntsej muag ntawm lub tuam tsev qub qub nrog kev tshaj tawm zoo kawg li, qhov chaw ntxoov ntxoo ntawm cov neeg koom nrog tam sim no tau piav qhia ntawm phab ntsa thiab ua rau lawv txhua tus txav mus los.
  
  "Zoo siab txais tos, Master Ofar", prof. Imru hais tias thaum tus txiv neej laus zaum, nodding rau lwm cov tswv cuab ntawm lub koom txoos. "Tam sim no kuv tau coj Mr. Perdue thiab nws cov npoj yaig los ua kom nrawm ntawm peb qhov kev cia siab. Lawv paub tias tus Wizard yog tibneeg hu tauj coob heev ua rau cov lus faj lem uas phem heev, "tus xibfwb tshaj tawm. "Kuv tso nws mus rau cov kws saib hnub qub ntawm Dragon Watchers ntawm Hermopolis, cov txiv neej nqis los ntawm cov ntshav ntawm cov pov thawj ntawm Thoth, qhia rau koj paub tias tus neeg tua neeg no yuav sim ua li cas."
  
  Penekal tau sawv ntawm nws lub rooj zaum, unrolling cov scrolls nyob rau hauv lub teeb ci ntsa iab uas ntws los ntawm cov thawv tshem tawm ntawm cov ceg ntoo. Perdue thiab nws cov phooj ywg tam sim ntawd sib sau los ze zog mus kawm cov codex thiab daim duab kom zoo zoo.
  
  "Qhov no yog daim ntawv qhia hnub qub ntawm cov qub txeeg qub teg, npog ncaj qha saum ntuj hla tebchaws Egypt, Tunisia ... feem ntau, tag nrho Middle East raws li peb paub," Penekal piav qhia. "Nyob rau ob lub lis piam dhau los, kuv cov npoj yaig Ofar thiab kuv tau pom ntau qhov xwm txheej ntuj ceeb tsheej cuam tshuam."
  
  "Xws li?" - Sam nug, ua tib zoo kawm cov qub xim av parchment thiab nws cov ntaub ntawv zoo nkauj sau rau hauv cov lej thiab cov ntawv tsis paub.
  
  "Zoo li kev tua hnub qub," nws nres Sam nrog lub hom phiaj qhib xibtes taw ua ntej tus neeg sau xov xwm tuaj yeem hais lus, "tab sis ... tsis yog cov uas peb muaj peev xwm them taus poob. Kuv xav venture hais tias cov celestial lub cev tsis yog tsuas yog gases siv lawv tus kheej, tab sis cov ntiaj chaw, me me ntawm qhov deb. Thaum cov hnub qub no poob, nws txhais tau tias lawv tau raug tshem tawm ntawm lawv lub orbits. " Ofar ntsia kiag li xav tsis thoob los ntawm nws cov lus. "Qhov no txhais tau hais tias lawv txoj kev tuag tuaj yeem ua rau muaj kev cuam tshuam hauv cov hnub qub nyob ib puag ncig lawv."
  
  Nina gasped. "Lub suab zoo li teeb meem."
  
  "Tus poj niam hais yog lawm," Ofar lees paub. "Thiab txhua lub cev tshwj xeeb no tseem ceeb, tseem ceeb heev uas lawv muaj cov npe uas lawv tau txheeb xyuas."
  
  "Tsis yog tus lej tom qab cov npe ntawm cov kws tshawb fawb zoo tib yam, zoo li ntau lub hnub qub tseem ceeb niaj hnub no," Penekal qhia cov neeg tuaj saib ntawm lub rooj. "Lawv lub npe tseem ceeb heev, ib yam li lawv txoj hauj lwm saum ntuj ceeb tsheej saum lub ntiaj teb, xwv kom lawv tau paub txog Vajtswv cov neeg."
  
  Sam tau fascinated. Txawm hais tias nws tau siv nws lub neej nrog cov koom haum ua txhaum cai thiab cov neeg phem tsis pub lwm tus paub, nws yuav tsum tau ua kom lub siab nyiam uas lub koob npe nrov ntawm lub hnub qub tau muab rau nws. "Ua li cas, Mr. Ofar?" Sam nug nrog kev txaus siab tiag tiag, ua ob peb daim ntawv rau nws tus kheej kom nco qab cov ntsiab lus thiab cov npe ntawm txoj haujlwm ntawm daim duab.
  
  "Hauv Phau Vaj Lug Kub Npaiv Npaum uas yog Vajntxwv Xalaumoo uas txawj ntse hauv phau Vajlugkub," Ophar hais zoo ib yam li qub qub, "hais tias Vajntxwv Xalaumoo tau khi xya caum ob tug dab thiab yuam kom lawv ua lub Tuamtsev Yeluxalees."
  
  Nws cov lus tau txais txiaj ntsig zoo los ntawm pab pawg nrog cynicism disguised li ntsiag to xav. Tsuas yog Ajo zaum motionless, saib cov hnub qub saum nws taub hau. Thaum lub hwj chim raug txiav tawm thoob plaws lub tebchaws ib puag ncig thiab lwm thaj chaw tsis zoo li Iyiv, lub hnub qub ci ntsa iab tau dhau los ntawm qhov tsaus ntuj ntawm qhov chaw uas tas li loomed hla txhua yam.
  
  Penekal piav qhia tias "Kuv paub tias nws yuav tsum zoo li cas," tab sis koj yuav tsum xav txog cov kab mob thiab kev xav phem, tsis yog dab horned, kom ua rau lub siab ntawm 'dab ntxwg nyoog'. Qhov no yuav sound absurd thaum xub thawj mus txog rau thaum peb qhia koj qhov peb tau pom, dab tsi tshwm sim. Tsuas yog tom qab ntawd koj yuav pib ncua kev tsis ntseeg los ntawm kev ceeb toom. "
  
  "Kuv tau lees paub Masters Ofar thiab Penekal tias tsawg tus neeg txawj ntse txaus los nkag siab txog tshooj zais cia no tiag tiag yuav muaj txoj hauv kev los ua txhua yam txog nws," tus xibfwb hais. Imru hais rau cov qhua los ntawm Scotland. "Thiab yog vim li cas kuv thiaj suav hais tias koj, Mr. Perdue, thiab koj cov phooj ywg yog cov neeg tsim nyog los mus rau hauv qhov no. Kuv tau nyeem koj cov haujlwm ntau heev, Mr. Cleave, "nws hais rau Sam. "Kuv tau kawm ntau yam txog koj qee zaum kev sim siab thiab kev lom zem nrog Dr. Gould thiab Mr. Perdue. Qhov no tau ua rau kuv ntseeg tias koj tsis yog cov neeg uas dig muag qhov muag tsis pom qhov teeb meem coj txawv txawv thiab tsis meej pem uas peb ntsib ntawm no txhua hnub hauv peb cov lus txib. "
  
  Txoj hauj lwm zoo, xib fwb, Nina xav. Nws yog qhov zoo uas koj indulge peb nrog no charming, yog patronizing, account ntawm kev tsa nto. Tej zaum nws yog nws lub zog poj niam uas tso cai rau Nina los tuav lub siab zoo ntawm kev qhuas, tab sis nws yuav tsis hais nws nrov nrov. Nws twb ua rau muaj kev kub ntxhov ntawm Perdue thiab tus thawj tub rog. Yimen, tsuas yog ib qho ntawm nws cov neeg tawm tsam raug cai. Nws yuav tsis tsim nyog rov ua qhov kev coj ua tsis zoo nrog Prof. Kuv yuav hloov thiab rhuav tshem Perdue lub koob npe nrov mus ib txhis kom paub meej tias nws qhov kev xav txog tus Tswv Mason.
  
  Thiab yog li ntawd Dr. Gould tuav nws tus nplaig thaum nws mloog tus kws sau hnub qub zaj lus zoo nkauj, nws lub suab zoo li lub suab ntawm tus qub wizard los ntawm zaj yeeb yaj kiab science.
  
  
  24
  Daim ntawv cog lus
  
  
  Tsis ntev tom qab no lawv tau txais kev pabcuam los ntawm Prof. Cov neeg saib xyuas tsev Imru. Cov tais ntawm Baladi qhob cij thiab ta'meyi (falafel) tau ua raws li ob lub tais ntxiv ntawm ntsim Hawushi. Hauv av nqaij nyug thiab txuj lom puv lawv lub qhov ntswg nrog intoxicating aromas. Cov tais tau muab tso rau ntawm lub rooj loj, thiab tus xibhwb cov txiv neej tawm tam sim ntawd thiab ntsiag to raws li lawv tau tshwm sim.
  
  Cov neeg tuaj saib mob siab rau txais Masons 'kev kho mob thiab ua haujlwm nrog kev pom zoo, uas tus tswv nyiam tiag tiag. Thaum lawv txhua tus muaj kev lom zem me ntsis, nws yog lub sijhawm kom paub ntau ntxiv, txij li Perdue tog tsis muaj sijhawm dawb ntau.
  
  "Thov, Master Ofar, txuas ntxiv," Prof. Imru caw.
  
  "Peb, kuv qhov kev txiav txim, muaj nyob rau hauv peb muaj ib txheej ntawm parchments hu ua 'Txoj Cai Solomon," Ofar piav qhia. "Cov ntawv no hais tias Vaj Ntxwv Xalaumoo thiab nws cov khawv koob - qhov peb yuav pom li alchemists niaj hnub no - qee yam khaws cia txhua tus Dab ntxwg nyoog nyob rau hauv lub pob zeb pom - lub pob zeb diamond." Nws lub qhov muag tsaus nti shimmered nrog paub tsis meej thaum nws txo nws lub suab, hais rau txhua tus mloog. "Thiab rau txhua lub pob zeb diamond ib lub hnub qub tau ua kev cai raus dej los cim cov ntsuj plig poob."
  
  "Lub hnub qub daim ntawv qhia," Perdue hais tias, taw tes rau lub frantic celestial scrawl ntawm ib daim ntawv ntawm parchment. Ob leeg Ofar thiab Penekal nodded cryptically, nrog ob tug txiv neej saib ntau serene txog coj lawv cov teeb meem rau niaj hnub pob ntseg.
  
  "Tam sim no, raws li Prof. hais. Tej zaum Imru tau piav qhia rau koj thaum peb tsis tuaj kawm ntawv tias peb muaj laj thawj ntseeg tias cov neeg txawj ntse tau taug kev nrog peb dua, "Ofar hais. "Thiab txhua lub hnub qub uas tau poob los txog tam sim no yog qhov tseem ceeb hauv Solomon daim ntawv qhia."
  
  Penekal hais ntxiv, "Thiab yog li ntawd, lub zog tshwj xeeb ntawm lawv txhua tus tau tshwm sim nws tus kheej hauv qee daim ntawv lees paub tsuas yog rau cov uas paub yuav nrhiav dab tsi, koj paub?"
  
  "Tus saib xyuas tsev ntawm Madame Chantal, dai ntawm txoj hlua hemp hauv lub tsev loj hauv Nice ob peb hnub dhau los?" Ofar tshaj tawm, tos rau nws cov npoj yaig sau rau hauv qhov khoob.
  
  Penekal tau hais tias "Lub Codex hais tias dab Onoskelis wove ropes los ntawm hemp uas tau siv nyob rau hauv kev tsim kho ntawm lub Tuam Tsev ntawm Yeluxalees," Penekal hais.
  
  Ofar hais ntxiv: "Lub hnub qub xya hauv lub hnub qub Leo, hu ua Rhabdos, kuj tau poob."
  
  Penekal piav qhia tias "Lub teeb rau lub teeb hauv lub tuam tsev thaum lub sij hawm tsim kho," Penekal piav qhia. Nws tsa nws ob txhais tes qhib thiab ntsia ib ncig ntawm qhov tsaus ntuj uas qhwv lub nroog. "Lub teeb tau tawm mus txhua qhov chaw hauv thaj av ib puag ncig. Tsuas yog hluav taws tuaj yeem tsim teeb pom kev zoo, raws li koj tau pom. Yuav tsis muaj teeb taws lossis teeb hluav taws xob. "
  
  Nina thiab Sam sib pauv ntshai tab sis cia siab saib. Perdue thiab Ajo pom kev txaus siab thiab kev zoo siab me ntsis txog cov kev hloov pauv txawv txawv. Perdue nodded maj mam, khaws cov qauv qhia los ntawm cov neeg soj ntsuam. "Masters Penekal thiab Ofar, koj xav kom peb ua dab tsi? Kuv nkag siab qhov koj hais tau tshwm sim. Txawm li cas los xij, kuv xav tau qee qhov kev qhia meej txog qhov kuv cov npoj yaig thiab kuv tau raug hu los rau. "
  
  "Kuv hnov ib yam dab tsi cuam tshuam txog lub hnub qub poob kawg, tus tswv, hauv tsheb tavxij ntawm txoj kev no ua ntej. Thaj, hiav txwv yog nce, tab sis tawm tsam tej yam ntuj tso. Raws li lub hnub qub ntawm daim ntawv qhia uas kuv tus phooj ywg zaum kawg taw qhia rau kuv, qhov no yog txoj hmoo txaus ntshai, "Penekal yws. "Mr. Perdue, peb xav tau koj txoj kev pab kom tau txais King Solomon Diamonds ntxiv. Tus wizard sau lawv, thiab thaum nws tab tom ua qhov no, lwm lub hnub qub poob; Lwm tus kab mob plague tab tom los. "
  
  "Zoo, cov pob zeb diamond no nyob qhov twg? Kuv paub tseeb tias kuv tuaj yeem sim pab koj khawb lawv ua ntej Wizard ... "nws hais.
  
  "Tus wizard, tus tswv," Ofar lub suab tshee.
  
  "Thov txim. Tus wizard," Purdue kho nws qhov yuam kev, "nrhiav lawv."
  
  Prof. Imru sawv, gesturing rau nws lub hnub qub-gazing cov phooj ywg siv sij hawm ib pliag. "Koj pom, Mr. Perdue, qhov ntawd yog qhov teeb meem. Ntau tus vajntxwv Xalaumoo lub pob zeb diamond tau tawg mus rau hauv cov neeg nplua nuj nyob rau ntau pua xyoo-cov vajntxwv, cov thawjcoj, thiab cov neeg sau lub pov haum uas tsis tshua muaj-thiab yog li ntawd tus Khawv koob siv dag zog thiab tua neeg kom tau lawv ib leeg. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Nina yws. "Nws zoo li rab koob nyob rau hauv lub haystack. Peb yuav nrhiav tau lawv li cas? Koj puas muaj cov ntaub ntawv ntawm cov pob zeb diamond uas peb tab tom nrhiav?
  
  "Hmoov tsis tau, Dr. Gould," Prof. Imru quaj. Nws tso ib tug ruam ruam, xav ruam txawm coj nws los. "Qhov tseeb, cov neeg soj ntsuam thiab kuv tso dag tias Mr. Perdue muaj nyiaj txaus los yuav rov qab cov pob zeb diamond hauv nqe lus nug, tsuas yog txhawm rau cawm peb cov teeb meem thiab sijhawm."
  
  Txhua leej txhua tus luag ntawm kev lom zem tsis txaus ntseeg, tab sis Nina tau ua raws li tus tswv mason tus cwj pwm, paub zoo tias nws tau tso rau hauv qhov kev pom zoo yam tsis muaj kev cia siab lwm yam tshaj li Perdue's extravagant, txaus ntshai innate prodding. Ib zaug ntxiv, nws khaws qhov kev tswj hwm zoo tshaj plaws rau nws tus kheej thiab luag nyav. Nws ntsia Perdue, sim muab lus ceeb toom rau nws, tab sis Nina pom tau tias nws luag nyav me ntsis.
  
  Tsis muaj txoj hauv kev hauv ntiaj teb, nws xav. Nws yeej xav txog nws!
  
  "Sam," nws hais hauv kev zoo siab heev.
  
  "Yog, kuv paub. Nws mam li muab cov ntses thiab peb yuav tsis muaj peev xwm txwv nws, "Sam teb yam tsis tau ntsia nws, tseem luag hauv kev sim saib kev cuam tshuam.
  
  "Sam," nws rov hais dua, tsis tuaj yeem tsim cov lus teb.
  
  "Nws muaj peev xwm them taus," Sam luag ntxhi.
  
  Tab sis Nina tsis tuaj yeem khaws nws rau nws tus kheej. Kev cog lus rau nws tus kheej los hais nws txoj kev xav hauv tus phooj ywg thiab kev hwm tshaj plaws, nws tau sawv ntawm nws lub rooj zaum. Nws daim duab me me tau twv tus xibfwb tus duab ntxoov ntxoo loj. Kuv tab tom sawv tawm tsam lub nraub qaum ntawm phab ntsa ntawm Masonic lub tuam tsev nyob rau hauv qhov kev xav ntawm qhov hluav taws kub ntawm lawv.
  
  "Txhua yam kev hwm, xibfwb, kuv xav tias tsis yog," nws hais. "Nws tsis pom zoo kom siv kev lag luam nyiaj txiag zoo tib yam thaum cov khoom muaj txiaj ntsig zoo li no. Kuv twv hais tias nws yog absurd xav txog tej yam zoo li no. Thiab kuv yuav luag paub tseeb rau koj, los ntawm kuv tus kheej kev paub, uas cov neeg tsis paub, nplua nuj los yog tsis, tsis yooj yim koom nrog lawv cov khoom muaj nqis. Thiab peb yeej tsis muaj sijhawm los nrhiav lawv txhua tus thiab koom nrog kev sib pauv hloov pauv ua ntej koj tus Wizard pom lawv. "
  
  Nina sim tuav lub suab nrov zoo, nws lub suab lub suab qhia tias nws tsuas yog qhia txoj hauv kev sai dua, thaum qhov tseeb nws tau tawm tsam lub tswv yim. Cov txiv neej Iyiv, tsis paub txog txawm tias lees txais tus poj niam nyob, cia nws nyob ib leeg tso cai rau nws koom nrog kev sib tham, zaum nyob twj ywm ntev ntev thaum Perdue thiab Sam tuav tsis taus pa.
  
  Ua rau nws xav tsis thoob, Prof. Imru teb tias: "Kuv pom zoo tiag tiag, Dr. Gould. Nws yog qhov tsis txaus ntseeg xav tau qhov no, cia nyob ib leeg xa khoom raws sijhawm. "
  
  "Saib," Perdue pib hais txog qhov kev sib tw, nyob rau ntawm ntug ntawm nws lub rooj zaum, "Kuv txaus siab rau koj qhov kev txhawj xeeb, kuv tus hlub Nina, thiab kuv pom zoo tias nws zoo li deb-fetched ua li ntawd. Txawm li cas los xij, ib qho uas kuv tuaj yeem lees paub yog tias tsis muaj dab tsi raug txiav lossis qhuav. Peb tuaj yeem siv ntau txoj hauv kev kom ua tiav qhov peb xav tau. Hauv qhov no, kuv paub tseeb tias kuv tuaj yeem mus cuag qee tus tswv thiab ua rau lawv qhov kev thov. "
  
  "Koj tab tom kidding kuv," Sam exclaimed casually los ntawm lwm sab ntawm lub rooj. "Dab tsi yog tus ntes? Yuav tsum muaj ib tug, txwv tsis pub koj vwm kiag li, tus txiv neej laus. "
  
  "Tsis yog, Sam, Kuv ua siab dawb siab zoo," Perdue hais rau nws. "Cov neeg, mloog kuv." Tus billionaire tig mus fim nws tus tswv. "Yog tias koj, xibfwb, tuaj yeem sau cov ntaub ntawv hais txog ob peb tus neeg uas muaj lub pob zeb uas peb xav tau, Kuv tuaj yeem tau txais kuv cov neeg ua haujlwm thiab cov koomhaum raug cai los yuav cov pob zeb diamond no ntawm tus nqi ncaj ncees yam tsis muaj kev cuam tshuam rau kuv. Lawv yuav tshaj tawm cov npe deeds tom qab tus kws tshaj lij raug xaiv los lees paub lawv qhov tseeb. " Nws tau muab tus xibfwb saib zoo uas ua rau muaj kev ntseeg siab uas Sam thiab Nina tsis tau pom hauv lawv cov phooj ywg ntev. "Qhov ntawd yog rub, xibfwb."
  
  Nina luag nyav hauv nws lub kaum me me ntawm qhov ntxoov ntxoo thiab hluav taws, noj ib qho me me thaum Perdue tau sib tham nrog nws tus neeg sib tw qub. "Qhov kev ntes yog tias tom qab peb tau ua haujlwm rau Khawv koob lub luag haujlwm, Vajntxwv Xalaumoo lub pob zeb diamond yog kuv li raug cai."
  
  "Nov yog kuv tus tub," Nina ntxhi.
  
  Ua rau poob siab thaum xub thawj, Prof. Maj mam Imru pom tau hais tias qhov no yog kev ncaj ncees. Tom qab tag nrho, nws yeej tsis tau hnov txog pob zeb diamond ua ntej cov astrologers nrhiav pom tus sage txoj kev dag. Nws paub zoo tias Vajntxwv Xalaumoo muaj kub thiab nyiaj ntau heev, tiamsis nws tsis paub tias vajntxwv muaj pob zeb diamond, lawv tus kheej. Ntxiv rau cov pob zeb diamond mines nrhiav tau ntawm Tanis, nyob rau sab qaum teb sab hnub tuaj ntawm Nile Delta, thiab qee cov ntaub ntawv hais txog lwm qhov chaw muaj peev xwm teb tau rau huab tais, Prof. Imr yuav tsum lees tias qhov no yog qhov tshiab rau nws.
  
  "Peb puas pom zoo, xibfwb?" - Perdue insisted, saib nws lub moos kom tau txais lus teb.
  
  Txawj ntse, tus xibfwb pom zoo. Txawm li cas los xij, nws muaj nws tus kheej tej yam kev mob. "Kuv xav tias qhov no yog qhov ntse heev, Mr. Perdue, thiab tseem muaj txiaj ntsig," nws hais. "Tab sis kuv muaj ib qho counteroffer ntawm hom. Tom qab tag nrho, kuv ib yam nkaus thiab tsuas yog pab Dragon Watchers hauv lawv txoj kev nrhiav kom tiv thaiv kev puas tsuaj ntuj ceeb tsheej txaus ntshai. "
  
  "Kuv nkag siab. Koj xav li cas?" - Perdue nug.
  
  "Lub pob zeb diamond tseem tshuav uas tsis nyob hauv cov tsev neeg muaj nyiaj txiag thoob plaws Tebchaws Europe thiab Asia yuav dhau los ua cov cuab yeej cuab tam ntawm Egyptian Archaeological Society," tus xibfwb hais. "Cov uas koj cov neeg ua haujlwm tswj hwm cuam tshuam yog koj. Koj hais li cas?
  
  Sam frowned, ntxias kom lob nws phau ntawv. "Hauv lub tebchaws twg peb yuav pom lwm cov pob zeb diamond no?"
  
  Tus xibfwb txaus siab luag ntxhi rau Sam, hla nws txhais tes zoo siab. "Los ntawm txoj kev, Mr. Cleave, peb ntseeg tias lawv tau faus rau hauv ib lub toj ntxas tsis deb ntawm qhov chaw koj thiab koj cov npoj yaig yuav ua lag luam txaus ntshai no."
  
  "Hauv Ethiopia?" Ajo hais thawj zaug txij li thaum nws pib ntim nws lub qhov ncauj nrog cov tais diav qab ntawm nws pem hauv ntej. "Lawv tsis nyob hauv Axum, tus tswv. Kuv tuaj yeem lees paub koj. Kuv tau siv sijhawm ntau xyoo ua haujlwm rau kev khawb nrog ntau pawg archaeological thoob ntiaj teb hauv cheeb tsam. "
  
  "Kuv paub, Mr. Kira," Prof. Imru hais khov kho.
  
  "Raws li peb cov ntawv sau thaum ub," Penekal tshaj tawm hais tias, "cov pob zeb diamond uas peb nrhiav tau raug muab faus rau hauv lub tsev teev ntuj ntawm cov kob dawb huv hauv Lake Tana."
  
  "Hauv Ethiopia?" - Sam nug. Nyob rau hauv teb rau qhov loj frowns nws tau txais, nws shrugged thiab piav qhia: "Kuv yog Scottish. Kuv tsis paub dab tsi txog Africa uas tsis yog hauv zaj yeeb yaj kiab Tarzan. "
  
  Nina luag nyav. "Lawv hais tias muaj ib kob ntawm Lake Tana qhov chaw uas tus nkauj xwb Mary tau so ntawm nws txoj kev los ntawm tim lyiv teb chaws, Sam," nws piav qhia. "Nws kuj tau ntseeg tias lub nkoj tiag tiag ntawm Kev Cog Lus tau khaws cia ntawm no ua ntej nws raug coj mus rau Axum hauv 400 AD."
  
  "Kuv zoo siab rau koj qhov kev paub keeb kwm, Mr. Perdue. Tej zaum Dr. Gould yuav muaj ib hnub ua haujlwm nrog Tib Neeg Cov cuab yeej cuab tam Movement? Prof. Imru luag ntxhi. "Los yog txawm rau Egyptian Archaeological Society los yog tej zaum rau Cairo University?"
  
  "Tej zaum yog tus kws pab tswv yim ib ntus, xibfwb," nws tsis kam lees zoo. "Tab sis kuv nyiam keeb kwm niaj hnub no, tshwj xeeb tshaj yog German Ntiaj Teb Tsov Rog II keeb kwm."
  
  "Ah," nws teb. "Nws yog ib qho kev txaj muag. Qhov no yog lub sijhawm tsaus ntuj, lim hiam uas koj yuav tsum muab koj lub siab rau nws. Kuv puas tau nug dab tsi qhov no nthuav tawm hauv koj lub siab?
  
  Nina tsa muag muag, teb sai sai. "Qhov no tsuas yog txhais tau tias kuv ntshai ntawm qhov rov ua dua ntawm cov xwm txheej keeb kwm uas nws txhawj xeeb rau kuv."
  
  Tus kws tshaj lij, tawv nqaij tawv tawv, ntsia rau ntawm tus kws kho mob me me marble-skinned, nws ob lub qhov muag muaj kev qhuas tiag tiag thiab sov so. Perdue ntshai lwm yam kev coj noj coj ua los ntawm nws tus hlub Nina, yog li nws cuam tshuam qhov kev paub me me ntawm kev tsim kev sib txuas ntawm nws thiab tus xibfwb. Imru.
  
  "Ok," Perdue npuaj teg thiab luag ntxhi. "Cia peb pib ua ntej thaum sawv ntxov."
  
  "Yog," Nina pom zoo. "Kuv nkees nkees li dev, thiab kev ncua ntawm lub davhlau tsis ua rau kuv zoo ib yam."
  
  "Yog lawm, kev hloov pauv huab cua yog qhov hnyav heev hauv koj lub tebchaws Scotland," tus neeg nthuav qhia pom zoo.
  
  Lawv tau tawm ntawm lub rooj sib tham hauv siab, ua rau cov qub astronomers zoo siab rau lawv txoj kev pab, thiab Prof. Kuv zoo siab txog qhov kev yos hav zoov yuav los tom ntej. Ajo nqis ib sab kom Nina mus rau hauv lub tsheb tavxij thaum Sam ntes tau Perdue.
  
  "Koj puas tau kaw tag nrho cov no?" - Perdue nug.
  
  "Yog, tag nrho deal," Sam lees paub. "Yog li tam sim no peb tab tom nyiag los ntawm Ethiopia dua?" - nws nug innocently, pom nws tag nrho ironic thiab funny.
  
  "Yog," Perdue luag ntxhi, nws cov lus teb ua rau txhua tus neeg hauv nws lub tuam txhab tsis meej pem. "Tab sis lub sijhawm no peb tab tom nyiag rau Dub Sun."
  
  
  25
  Alchemy ntawm Vajtswv
  
  
  
  Antwerp, Belgium
  
  
  Abdul Raya tab tom taug kev raws txoj kev tsis khoom hauv Berchem, thaj chaw zoo nkauj hauv thaj tsam Flemish ntawm Antwerp. Nws nyob ntawm nws txoj kev mus rau lub tsev lag luam ntawm ib tug antiquarian npe hu ua Hannes Vetter, ib tug Flemish connoisseur obsessed nrog precious pob zeb. Nws sau muaj ntau yam khoom qub los ntawm tim lyiv teb chaws, Mesopotamia, Is Nrias teb thiab Russia, tag nrho cov teeb nrog rubies, emeralds, pob zeb diamond thiab sapphires. Tab sis Raya nyiam me ntsis txog lub hnub nyoog lossis qhov tsis tshua muaj ntawm Vetter's collection. Tsuas muaj ib yam uas txaus siab rau nws, thiab ntawm qhov no nws tsuas xav tau ib qho thib tsib xwb.
  
  Wetter tau hais lus rau Raya hauv xov tooj peb hnub ua ntej, ua ntej dej nyab pib mob siab rau. Lawv tau tshem tawm cov txiaj ntsig eccentric rau cov duab tsis zoo ntawm Indian keeb kwm uas yog nyob rau hauv Wetter sau. Txawm hais tias nws hais tias cov khoom tshwj xeeb no tsis yog muag, nws tsis tuaj yeem tsis kam Rai qhov kev coj txawv txawv. Tus neeg yuav khoom tau pom Wetter ntawm eBay, tab sis los ntawm qhov uas Wetter tau kawm los ntawm kev tham nrog Raya, cov neeg Iyiv paub ntau yam txog kev kos duab thaum ub thiab tsis muaj dab tsi txog kev siv tshuab.
  
  Kev ceeb toom dej nyab tau nce thoob plaws hauv Antwerp thiab Belgium ob peb hnub dhau los. Tag nrho raws ntug dej hiav txwv, los ntawm Le Havre thiab Dieppe hauv Fab Kis mus rau Terneuzen hauv Netherlands, cov tsev tau raug tshem tawm vim dej hiav txwv nce ntxiv mus tsis tau. Nrog Antwerp sandwiched nyob rau hauv nruab nrab, qhov twb submerged landmass ntawm Sunken Av ntawm Saftinge twb ploj mus rau lub tides. Lwm lub nroog, xws li Goes, Vlissingen thiab Middelburg, kuj raug dej nyab los ntawm nthwv dej, txhua txoj kev mus rau Hague.
  
  Raya luag ntxhi, paub tias nws yog tus tswv ntawm cov huab cua zais cia uas cov tub ceev xwm tsis tuaj yeem paub. Ntawm txoj kev nws txuas ntxiv mus ntsib cov neeg ua yeeb yam hais lus, kwv yees, thiab txaus ntshai los ntawm kev nce ntxiv hauv hiav txwv theem uas yuav sai sai no dej nyab Alkmaar thiab sab qaum teb Holland nyob rau hnub tom ntej.
  
  "Vajtswv yuav rau txim rau peb," Nws hnov ib tug pojniam laus hais rau nws tus txiv sab nraum lub tsev noj mov. "Yog vim li cas qhov no tshwm sim. Qhov no yog Vajtswv qhov kev chim."
  
  Nws tus txiv zoo li xav tsis thoob li, tab sis nws sim nrhiav kev nplij siab hauv kev xav. "Matilda, ua siab ntev. Tej zaum nws tsuas yog qhov tshwm sim ntawm huab cua uas tib neeg tuaj yeem nqa nrog cov radars no, "nws tau thov.
  
  "Tab sis vim li cas?" - nws insisted. "Natural phenomena yog tshwm sim los ntawm Vajtswv lub siab nyiam, Martin. Qhov no yog kev rau txim ntawm Vajtswv."
  
  "Los yog qhov phem los saum ntuj los," yws nws tus txiv, rau qhov txaus ntshai ntawm nws tus poj niam kev ntseeg.
  
  "Koj yuav hais li cas?" - nws squealed, ib yam li Raya taug kev los ntawm. "Vim li cas Vajtswv thiaj tso kev phem rau peb?"
  
  "Auj, Kuv tsis tuaj yeem tiv qhov no," Abdul Raya qw nrov nrov. Nws tig los koom nrog tus poj niam thiab nws tus txiv. Lawv tau poob ntsej muag los ntawm nws qhov txawv txav, nws txhais tes zoo li claw, nws lub ntsej muag ntse, pob txha ntsej muag thiab lub qhov muag sunken. "Madam, kev zoo nkauj ntawm kev phem yog qhov, tsis zoo li qhov zoo, kev phem tsis xav tau lub laj thawj ua kom puas tsuaj. Qhov tseem ceeb ntawm kev phem yog txhob txwm ua kom puas tsuaj rau lub siab dawb huv ntawm kev ua li ntawd. Nyob zoo tav su." Thaum nws sauntered deb, tus txiv neej thiab nws tus poj niam sawv khov rau hauv kev poob siab, feem ntau ntawm nws qhov kev tshwm sim, tab sis yeej yog ntawm nws qhov tsos thiab.
  
  Cov lus ceeb toom tau raug xa tawm hauv xov tooj cua txhua qhov chaw, thaum cov lus ceeb toom ntawm cov neeg tuag dej nyab tau koom nrog lwm cov ntawv ceeb toom los ntawm Mediterranean phiab, Australia, South Africa thiab South America ntawm kev hem dej nyab. Nyiv poob ib nrab ntawm nws cov pejxeem thaum myriad Islands poob hauv dej.
  
  "Auj, tos, kuv cov kwv tij," Raya hu nkauj zoo siab, mus txog Hannes Vetter lub tsev, "qhov no yog kev foom phem ntawm dej. Dej muaj nyob txhua qhov chaw, tsis yog hauv hiav txwv xwb. Tos, tus poob Kunospaston yog dab dej. Koj tuaj yeem poob rau hauv koj lub dab da dej! "
  
  Qhov no yog lub caij nplooj zeeg kawg ntawm lub hnub qub uas Ofar tau pom tom qab Penekal tau hnov txog kev nce dej hiav txwv hauv tebchaws Iziv. Tab sis Raya paub tias yuav muaj dab tsi tshwm sim, vim nws yog tus kws tsim qauv ntawm qhov kev kub ntxhov no. Tus Wizard uas tsis muaj zog nrhiav tsuas yog kom nco ntsoov tib neeg ntawm lawv qhov tsis tseem ceeb hauv lub qhov muag ntawm Lub Ntiaj Teb, ntawm ntau lub qhov muag uas ci ntsa iab rau lawv txhua hmo. Thiab ua rau nws tag nrho, nws txaus siab rau lub zog ntawm kev puas tsuaj uas nws tswj tau thiab kev zoo siab rau cov hluas uas yog tib tug uas paub vim li cas.
  
  Tau kawg, qhov kawg tsuas yog nws txoj kev xav txog cov teeb meem. Lub sijhawm kawg uas nws tau qhia txog kev paub txog tib neeg, nws tau ua rau muaj kev hloov pauv ntawm Industrial Revolution. Tom qab ntawd nws tsis tas yuav ua ntau yam. Tib neeg tau tshawb pom kev tshawb fawb hauv lub teeb tshiab, lub cav hloov tsheb feem ntau, thiab thev naus laus zis xav tau cov ntshav ntawm lub ntiaj teb kom txuas ntxiv kev sib tw zoo hauv kev sib tw los rhuav tshem lwm lub tebchaws hauv kev sib tw rau lub zog, nyiaj txiag, thiab kev hloov pauv. Raws li nws xav, tib neeg siv kev txawj ntse los ua kev puas tsuaj-ib lub qhov muag zoo rau cov neeg phem. Tab sis Raya loj hlob dhuav nrog kev ua tsov ua rog rov qab thiab kev ntshaw tsis txaus ntseeg, yog li nws txiav txim siab ua ib yam dab tsi ntxiv ... ib yam dab tsi tseeb ... los tswj lub ntiaj teb.
  
  "Mr. Raya, zoo siab tau pom koj. Hannes Wetter, ntawm koj qhov kev pabcuam. " Tus neeg muag khoom qub luag ntxhi thaum tus khub coj txawv txawv taug kev nce qib mus rau nws lub qhov rooj.
  
  "Zoo tav su, Mr. Vetter," Raya tau txais txiaj ntsig zoo, tuav tus txiv neej txhais tes. "Kuv tos ntsoov yuav tau txais kuv qhov khoom plig."
  
  "Muaj tseeb. Los rau hauv, "Hannes teb ntsiag to, luag ntxhi ntawm pob ntseg rau pob ntseg. "Kuv lub khw nyob hauv qab daus. Ntawm no koj nyob. " Nws hais kom Raya coj mus rau hauv ib lub staircase luxurious heev, decorated nrog zoo nkauj thiab kim hniav nyiaj hniav kub rau sawv ntsug uas coj mus rau hauv lub railing. Sab saum toj lawv, nyob rau hauv lub teeb ci ntawm lub kiv cua me me uas Hannes khaws cia cov khoom txias, qee cov khoom woven gleamed.
  
  "Qhov no yog qhov chaw me me uas nthuav. Koj cov neeg siv khoom nyob qhov twg? Raya nug. Hannes muaj kev ntxhov siab me ntsis los ntawm cov lus nug, tab sis nws xav tias cov neeg Iyiv tsuas yog nyiam ua tej yam qub.
  
  "Kuv cov neeg siv khoom feem ntau xaj online thiab peb xa cov khoom rau lawv," Hannes piav qhia.
  
  "Lawv puas ntseeg koj?" - Tus Wizard nyias pib nrog kev xav tsis thoob. "Lawv them koj li cas? Thiab lawv ua li cas thiaj paub tias koj yuav ua raws li koj cov lus?"
  
  Tus neeg muag khoom cia tawm ib tug puzzled luag. "Txoj kev no, Mr. Raya. Hauv kuv qhov chaw ua haujlwm. Kuv txiav txim siab tawm ntawm qhov kho kom zoo nkauj uas koj thov rau ntawd. Lawv muaj pov thawj, yog li koj paub tseeb tias qhov tseeb ntawm koj qhov kev yuav khoom, "Hannes teb hais lus zoo. "Ntawm no yog kuv lub laptop."
  
  "Koj dab tsi?" - tus neeg paub cai tsaus ntuj nug kom txias.
  
  "Kuv lub laptop?" Hannes rov hais dua, taw rau lub computer. "Koj tuaj yeem hloov cov nyiaj los ntawm koj tus as-qhauj los them rau cov khoom muag?"
  
  "Txog!" Raya nkag siab. "Yog lawm. kuv thov txim. Kuv muaj hmo ntev."
  
  "Cov poj niam los yog cawv?" tus zoo siab Hannes luag ntxhi.
  
  "Kuv ntshai kuv taug kev. Koj pom, tam sim no kuv laus lawm, nws tseem nkees dua, "Raya sau tseg.
  
  "Kuv paub. Kuv paub qhov no zoo heev, "hais tias Hannes. "Kuv tau khiav marathons thaum kuv tseem hluas, thiab tam sim no kuv tawm tsam taug kev nce ntaiv yam tsis tau nres ua pa. Koj mus qhov twg?"
  
  "Ghent. Kuv pw tsis tsaug zog, yog li kuv taug kev mus xyuas koj, "Raya piav qhia qhov tseeb, saib ntawm lub chaw ua haujlwm xav tsis thoob.
  
  "Kuv thov txim?" Hannes poob siab. "Koj puas tau taug kev los ntawm Ghent mus rau Antwerp? Tsib caug-khib kilometers?"
  
  "Yog".
  
  Hannes Vetter xav tsis thoob, tab sis tau sau tseg tias tus neeg siv khoom zoo li zoo li eccentric, ib tus neeg uas zoo li tsis txaus ntseeg los ntawm ntau yam.
  
  "Nws yog impressive. Koj puas xav tau qee yam tshuaj yej?
  
  "Kuv xav pom daim duab," Raya hais khov kho.
  
  "Huag, tau kawg," Hannes hais thiab taug kev mus rau phab ntsa nyab xeeb kom tshem tawm kaum ob-nti daim duab. Thaum nws rov qab los, Raya lub qhov muag dub tam sim ntawd tau txheeb xyuas txog rau lub pob zeb diamond uas muab zais rau hauv hiav txwv lub pov haum uas ua rau sab nrauv ntawm daim duab. Nws yog ib tug dab ntxwg nyoog-nrhiav, nrog cov hniav bared thiab cov plaub hau dub ntev ntawm nws lub taub hau. Carved los ntawm cov kaus ntxhw dub, cov khoom boasted ob sab ntawm txhua sab ntawm lub ntsej muag, txawm hais tias nws tsuas muaj ib lub cev. Lub pob zeb diamond tau teeb tsa rau ntawm lub hauv pliaj ntawm txhua lub ntsej muag.
  
  "Zoo li kuv, dab ntxwg nyoog me me no txawm tias phem dua hauv lub neej tiag tiag," Raya hais nrog lub ntsej muag luag ntxhi, nqa daim duab los ntawm Hannes luag. Tus neeg muag khoom tsis muaj lub hom phiaj ntawm kev sib tw nws tus neeg yuav khoom qhov kev xav vim nws yog qhov tseeb ntau. Tab sis nws txoj kev xav ncaj ncees tau txais kev cawmdim los ntawm kev txaj muag los ntawm Rai txoj kev xav paub. "Vim li cas nws muaj tsib sab? Qhov ntawd ib leeg yuav txaus los tiv thaiv intruders. "
  
  "Auj, qhov ntawd," Hannes hais, xav piav qhia txog keeb kwm. "Kev txiav txim los ntawm nws keeb kwm, nws yav dhau los tsuas muaj ob tus tswv. Ib tug huab tais los ntawm Sudan muaj lawv nyob rau hauv lub xyoo pua ob, tab sis hais tias lawv raug foom tsis zoo, yog li nws pub lawv mus rau ib lub tsev teev ntuj nyob rau hauv Spain thaum lub sij hawm kev sib tw nyob rau hauv lub Alboran Hiav txwv, ze Gibraltar. "
  
  Raya ntsia tus txiv neej nrog kev tsis meej pem. "Yog li ntawd yog vim li cas nws muaj tsib sab?"
  
  "Tsis muaj, tsis muaj, tsis muaj," Hannes luag. "Kuv tseem mus txog ntawd. Qhov kev kho kom zoo nkauj no tau ua qauv tom qab Indian vajtswv ntawm Ravana phem, tab sis Ravana muaj kaum lub taub hau, yog li nws yog qhov tsis raug rau tus vaj ntxwv vaj ntxwv. "
  
  "Lossis nws tsis yog vajntxwv tus vajntxwv kiag li," Raya luag ntxhi, suav cov pob zeb diamond uas tseem tshuav ua rau rau ntawm xya tus viv ncaus, dab phem los ntawm Vajntxwv Xalaumoos Phau Testament.
  
  "Koj txhais li cas?" - Hannes nug.
  
  Raya sawv ntawm nws ko taw, tseem luag ntxhi. Nyob rau hauv ib tug mos mos, tsis muaj suab nrov, nws hais tias, "Saib."
  
  Ib tug los ntawm ib tug, txawm hais tias antiquarian qhov kev tsis txaus siab, Raya tshem tawm txhua lub pob zeb diamond nrog nws lub hnab tshos kom txog thaum nws muaj rau hauv nws xib teg. Hannes tsis paub yog vim li cas, tab sis nws ntshai heev los ntawm tus qhua yuav ua dab tsi los txwv nws. Ib qho kev ntshai creeping tuav nws, zoo li yog dab ntxwg nyoog nws tus kheej tau sawv ntawm nws xub ntiag, thiab nws ua tsis tau dab tsi tab sis saib, raws li nws cov qhua hais. Tus neeg Iyiv siab tau sau cov pob zeb diamond rau hauv nws lub xib teg. Zoo li ib tug neeg ua khawv koob parlor ntawm ib tog pheej yig, nws tau qhia lub pob zeb rau Hannes. "Saib qhov no?"
  
  "Y-yog," Hannes lees paub, nws lub hauv pliaj ntub nrog hws.
  
  "Cov no yog rau ntawm xya tus viv ncaus, dab khi los ntawm Vaj Ntxwv Xalaumoo los tsim nws lub tuam tsev," Raya hais nrog cov ntaub ntawv zoo li tus neeg ua yeeb yam. "Lawv tau lav ris lub hauv paus ntawm lub tuam tsev Yeluxalees."
  
  "Npaus," Hannes nyem tawm, sim hais lus sib npaug thiab tsis ntshai. Qhov nws tus neeg tau hais rau nws yog qhov tsis txaus ntseeg thiab txaus ntshai, uas hauv Hannes lub qhov muag ua rau nws vwm. Qhov no ua rau nws xav tias Raya tej zaum yuav txaus ntshai, yog li nws ua si nrog rau tam sim no. Nws paub tias tej zaum nws yuav tsis tau them nyiaj rau cov khoom qub.
  
  "Yog, nws nthuav heev, Mr. Vetter, tab sis koj paub tias dab tsi yog qhov txaus nyiam tiag tiag?" - Raya nug thaum Hannes ntsia tsis pom. Nrog nws txhais tes, Raya rub Celeste tawm ntawm nws lub hnab ris. Tus du, gliding txav ntawm nws caj npab elongated tau zoo nkauj heev los saib, zoo li cov neeg ua las voos. Tab sis Rai lub qhov muag tsaus nti thaum nws coj nws ob txhais tes ua ke. "Tam sim no koj yuav pom ib yam dab tsi nthuav heev. Hu nws alchemy; lub alchemy ntawm Great Design, transmutation ntawm cov vajtswv!" Raya quaj dhau lub suab nrov uas tuaj ntawm txhua sab. Hauv nws cov claws, nruab nrab ntawm cov ntiv tes nyias thiab cov quav ntawm nws xib teg, muaj xim liab. Nws tsa nws ob txhais tes, zoo siab qhia lub hwj chim ntawm nws txawv txawv alchemy rau Hannes, uas clutched nws lub hauv siab nyob rau hauv ntshai heev.
  
  Raya nug tias "Txhob lub plawv nres no, Mr. Vetter, mus txog thaum koj pom lub hauv paus ntawm koj tus kheej lub tuam tsev," Raya nug zoo siab. "Saib!"
  
  Qhov kev txiav txim siab phem no tau saib ntau dhau rau Hannes Vetter, thiab nws ntog rau hauv pem teb, tuav nws lub hauv siab constricting. Saum toj no nws, tus phem Wizard tau zoo siab los ntawm crimson ci nyob rau hauv nws txhais tes thaum Celeste ntsib rau tus muam pob zeb diamond, ua rau lawv mus tua. Hauv av pib tshee hnyo hauv qab lawv, thiab kev tshee tshee tau hloov cov ncej txhawb nqa ntawm lub tsev uas Hannes nyob. Nws hnov cov iav tawg thaum av qeeg loj tuaj, thiab cov pob zeb loj thiab cov pas hlau tawg tawg rau hauv pem teb.
  
  Sab nraud, cov kev ua seismic tau nce rau 6 npaug, ua rau tag nrho Antwerp ua qhov chaw ntawm av qeeg, thiab tom qab ntawd nkag mus thoob plaws ntiaj teb hauv txhua qhov kev qhia. Tsis ntev lawv tau tuaj txog hauv lub tebchaws Yelemes thiab Netherlands thiab ua paug rau cov dej hiav txwv hauv North Hiav Txwv. Raya tau txais yam nws xav tau los ntawm Hannes, tawm hauv tus txiv neej tuag nyob hauv qab pob zeb ntawm nws lub tsev. Tus kws ua khawv koob yuav tsum maj mus rau Austria kom ntsib ib tug txiv neej hauv thaj av Salzkammergut uas tau thov kom muaj lub pob zeb nrhiav tshaj plaws tom qab Celeste.
  
  "Saib koj sai sai no, Mr. Karsten."
  
  
  26
  Peb tso scorpion rau ntawm nab
  
  
  Nina tau tso tseg qhov kawg ntawm nws npias ua ntej Hercules pib ncig ib qho chaw tsaws chaw nyob ze ntawm Dansha tsev kho mob hauv thaj av Tigray. Nws yog, raws li lawv tau npaj, yav tsaus ntuj. Nrog kev pab los ntawm nws cov thawj coj pab, Perdue tsis ntev los no tau txais kev tso cai siv txoj kev tso tseg tom qab nws thiab Patrick sib tham txog lub tswv yim. Patrick coj nws rau nws tus kheej los qhia rau tus thawj tub rog. Yimen, yuav ua li cas nws yuav tsum tau ua raws li qhov kev pom zoo uas Perdue pawg neeg sim tau ntaus nrog tsoomfwv Ethiopian thiab nws cov neeg sawv cev.
  
  "Pib, txiv neej,"nws hais. "Peb nyob tom qab yeeb ncuab kab tam sim no ..." nws ntsia Perdue, "... dua." Nws zaum thaum lawv txhua tus tau qhib lawv lub npias txias kawg ua ntej xa lub Thawv Dawb Huv rau Axum. "Yog li, tsuas yog kom meej. Paddy, ua li cas peb tsis tsaws ntawm lub tshav dav hlau loj hauv Axum?
  
  "Vim qhov ntawd yog qhov lawv, lawv yog leej twg, xav tau," Sam winked. "Tsis muaj ib yam dab tsi zoo li kev hloov pauv ntawm kev npaj ua kom tus yeeb ncuab ntawm nws tus ntiv taw."
  
  "Tab sis koj hais rau Yimen," nws tawm tsam.
  
  "Yog, Nina. Tab sis feem ntau ntawm cov pej xeem thiab cov kws paub txog keeb kwm yav dhau los uas npau taws rau peb yuav tsis tau txais kev ceeb toom sai sai kom tuaj txog ntawm no, "Patrick piav qhia. "Thaum lawv tuaj txog ntawm no los ntawm cov lus ntawm lub qhov ncauj, peb yuav taug kev mus rau Mount Yeha, qhov chaw uas Perdue nrhiav tau lub Thawv Dawb Huv. Peb yuav taug kev hauv ib lub tsheb uas tsis muaj cim 'Ob thiab Ib Nrab' uas tsis muaj xim lossis cov cim pom, ua rau peb pom tsis tau rau cov pej xeem Ethiopian. " Nws pauv kev luag ntxhi nrog Perdue.
  
  "Zoo heev," nws teb. "Tab sis vim li cas ntawm no yog tias nws tseem ceeb los nug?"
  
  "Zoo," Patrick taw rau daim ntawv qhia nyob rau hauv lub teeb daj ntseg mounted rau ntawm lub ru tsev ntawm lub nkoj, "koj yuav pom tias Dansha nyob ze ntawm qhov chaw, ib nrab ntawm Axum, ntawm no," nws taw tes rau lub npe ntawm lub nroog thiab khiav lub ntsis ntawm nws tus ntiv tes ntsuas raws daim ntawv sab laug thiab nqes. "Thiab koj lub hom phiaj yog Lake Tana, nyob ntawm no, sab hnub poob ntawm Axum."
  
  "Yog li, peb muab ob npaug rau thaum peb tso lub thawv?" - Sam nug, ua ntej Nina muaj sijhawm tsis ntseeg tias Patrick siv lo lus "koj" es tsis yog "peb".
  
  "Tsis yog, Sam," Perdue luag ntxhi, "peb tus hlub Nina yuav koom nrog koj taug kev mus rau Tana Kirkos, cov kob uas cov pob zeb diamond nyob. Nyob rau lub sijhawm no, Patrick, Ajo thiab kuv yuav mus rau Axum nrog Lub Thawv Dawb Huv, ua kom muaj kev tshwm sim ua ntej tsoomfwv Ethiopia thiab cov neeg ntawm Yimenu. "
  
  "Tos, dab tsi?" Nina gasped, tuav Sam tus ncej puab thaum nws leaned rau pem hauv ntej, frowning. "Sam thiab kuv mus ib leeg mus nyiag lub damn diamonds?"
  
  Sam luag ntxhi. "Kuv nyiam nws".
  
  "Huag, fuck tawm," nws yws, leaning rov qab rau lub plab ntawm lub dav hlau thaum nws rumbled rau hauv yob, npaj rau tsaws.
  
  "Los ntawm, Dr. Gould. Qhov no yuav tsis tsuas yog cawm peb lub sijhawm xa cov pob zeb rau cov neeg Iyiv stargazers, tab sis nws tseem yuav ua haujlwm zoo tshaj plaws, "Perdue hais ntxiv.
  
  "Thiab qhov tom ntej no koj paub, Kuv yuav raug ntes thiab dhau los ua Oban tus neeg nyob tsis zoo tshaj dua," nws frowned, nias nws daim di ncauj tag rau lub caj dab ntawm lub raj mis.
  
  "Koj puas los ntawm Oban?" - tus kws tsav dav hlau nug Nina, tsis txhob tig mus thaum nws tshawb xyuas cov kev tswj hwm ntawm nws xub ntiag.
  
  "Yog lawm," nws teb.
  
  "Tam sim no cov neeg ntawm koj lub nroog, hav? Dab tsi txaj muag, "tus kws tsav dav hlau hais.
  
  Perdue thiab Sam kuj perk nrog Nina, ob qho tib si cuam tshuam li nws yog. "Dab tsi neeg?" - nws nug. "Dab tsi tshwm sim?"
  
  "Huag, kuv pom qhov no hauv cov ntawv xov xwm hauv Edinburgh txog peb hnub dhau los, tej zaum ntev dua," tus kws tsav dav hlau hais. "Tus kws kho mob thiab nws tus poj niam tuag hauv tsheb sib tsoo. Puag hauv Loch Lomond tom qab lawv lub tsheb poob rau hauv dej lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - nws exclaimed, saib ntshai. "Koj puas paub lub npe?"
  
  "Yog, cia kuv xav,"nws qw nrov nrov ntawm lub cav. "Peb tseem hais tias nws lub npe muaj qee yam ua rau dej, koj puas paub? Lub irony yog tias lawv poob dej, koj puas paub? Aw..."
  
  "Puam?" - nws nyem tawm, desperately xav paub, tab sis ntshai ntawm tej kev pom zoo.
  
  "Yog tag nrho! Yog, Puam, yog tag nrho. Dr. Beach thiab nws tus poj niam, "nws tuav nws tus ntiv tes xoo thiab ntiv tes ntiv tes ua ntej paub qhov phem tshaj plaws. "Au tus Tswv, kuv vam tias lawv tsis yog koj cov phooj ywg."
  
  "Au, Yexus," Nina quaj rau hauv nws txhais tes.
  
  "Kuv thov txim, Dr. Gould," tus kws tsav dav hlau tau thov txim thaum nws tig los npaj tsaws hauv qhov tsaus ntuj uas tau muaj thoob plaws hauv North Africa tsis ntev los no. "Kuv tsis paub tias koj tsis hnov."
  
  "Nws tsis ua li cas," nws ua tsis taus pa, mob siab rau. "Yog lawm, koj tsis muaj txoj hauv kev paub tias kuv paub txog lawv. Txhua yam zoo. Txhua yam zoo. "
  
  Nina tsis quaj, tab sis nws ob txhais tes tau co, thiab kev tu siab tau khov rau hauv nws ob lub qhov muag. Perdue khawm nws nrog ib sab caj npab. "Koj paub, tam sim no lawv yuav tsis tuag yog tias kuv tsis tau mus rau Canada thiab ua rau tag nrho cov kev tsis sib haum xeeb ntawm tus kheej uas ua rau nws raug nyiag," nws ntxhi, rub nws cov hniav ntawm qhov kev txhaum uas ua rau nws lub siab.
  
  "Bullshit, Nina," Sam tawm tsam maj mam. "Koj paub qhov no yog crap, txoj cai? Tus Nazi bastard tseem yuav tua leej twg hauv nws txoj kev mus rau ... " Sam nres luv luv ntawm kev hais txog qhov pom tseeb txaus ntshai, tab sis Perdue tau liam nws. Patrick nyob twj ywm thiab txiav txim siab nyob twj ywm li ntawd rau tam sim no.
  
  "Ntawm nws txoj kev los rhuav tshem kuv," Perdue yws yws nrog kev ntshai hauv nws qhov kev lees txim. "Nws tsis yog koj qhov txhaum, kuv tus hlub Nina. Raws li ib txwm muaj, koj txoj kev koom tes nrog kuv ua rau koj tsis muaj lub hom phiaj, thiab Dr. Beach txoj kev koom tes hauv kuv txoj kev cawm tau nyiam nws tsev neeg. Yexus Khetos! Kuv tsuas yog taug kev ntawm kev tuag, puas yog? "nws hais tias, nrog kev xav ntau dua li kev hlub tus kheej.
  
  Nws tso Nina lub cev tshee hnyo, thiab ib pliag nws xav rub nws rov qab, tab sis nws tso nws rau nws txoj kev xav. Sam tuaj yeem nkag siab zoo tias qhov no tau them se rau ob leeg ntawm nws cov phooj ywg. Nws ntsia ntawm Ajo, uas yog zaum ntawm nws sab, raws li lub dav hlau lub log slammed mus rau hauv lub tawg, me ntsis overgrown asphalt ntawm lub qub runway nrog lub zog ntawm ib tug Hercules. Tus neeg Iyiv blinked maj mam, taw qhia Sam kom so thiab tsis hnov mob sai heev.
  
  Sam nodded ntsiag to thiab lub hlwb npaj rau lub tom ntej no mus rau Lake Tana. Tsis ntev, Super Hercules maj mam nres, thiab Sam pom Perdue ntsia ntawm lub thawv dawb huv. Tus kws tshawb nrhiav nyiaj-hais plaub hau billionaire tsis zoo siab li yav dhau los, tab sis es tsis txhob zaum quaj nws qhov kev xav nrog cov khoom qub qub, nws txhais tes tuav dangling xoob ntawm nws tus ncej puab. Sam tau ua pa tob tob. Qhov no yog lub sijhawm phem tshaj plaws rau cov lus nug hauv ntiaj teb, tab sis nws tseem yog cov ntaub ntawv tseem ceeb uas nws xav tau. Xaiv lub sijhawm zoo tshaj plaws uas nws tuaj yeem ua tau, Sam ntsia ntawm Patrick uas ntsiag to ua ntej nug Perdue, "Nina thiab kuv muaj tsheb mus rau Lake Tana, Perdue?"
  
  "Koj nkag siab. Qhov no yog ib qho me me Volkswagen. Kuv vam tias koj yuav tsis mloog, "Perdue hais tias tsis muaj zog. Nina lub qhov muag ntub dej dov rov qab thiab fluttered thaum nws sim nres nws lub kua muag ua ntej tawm hauv lub dav hlau loj. Nws tuav Perdue txhais tes thiab nyem nws. Nws lub suab nthwv dej thaum nws ntxhi rau nws, tab sis nws cov lus tsis tshua muaj kev ntxhov siab. "Txhua yam peb tuaj yeem ua tau tam sim no yog kom paub tseeb tias tus neeg phem ob lub ntsej muag tau txais qhov nws tsim nyog, Perdue. Cov neeg sib cuam tshuam nrog koj vim koj, vim tias koj txaus siab rau kev muaj sia nyob thiab nyiam cov khoom zoo nkauj. Koj taug txoj kev mus rau tus qauv zoo dua ntawm kev ua neej nyob nrog koj cov neeg txawj ntse, nrog koj cov khoom tsim. "
  
  Tawm tsam keeb kwm yav dhau los ntawm nws lub suab mesmerizing, Perdue tuaj yeem pom qhov tsis meej pem ntawm lub nraub qaum qhib thiab lwm tus neeg tsis tu ncua npaj tshem lub Thawv Dawb Huv los ntawm qhov tob ntawm Mount Yeha. Nws tuaj yeem hnov Sam thiab Ajo sib tham txog qhov hnyav ntawm qhov khoom plig, tab sis txhua yam nws tau hnov yog Nina cov kab lus kawg.
  
  "Peb txhua tus tau txiav txim siab ua haujlwm nrog koj ntev ua ntej cov tshev tau tshem tawm, kuv tus tub," nws lees paub. "Thiab Dr. Beach txiav txim siab cawm koj vim nws paub tias koj tseem ceeb npaum li cas rau lub ntiaj teb no. Kuv tus Vajtswv, Perdue, koj yog ntau tshaj lub hnub qub saum ntuj rau cov neeg uas paub koj. Koj yog lub hnub uas ua rau peb txhua tus sib npaug, ua rau peb sov thiab ua rau peb vam meej hauv lub voj voog. Cov neeg xav tau koj qhov chaw sib nqus, thiab yog tias kuv yuav tsum tuag rau txoj cai ntawd, yog li ntawd. "
  
  Patrick tsis xav cuam tshuam, tab sis nws muaj lub sijhawm los ua raws, thiab nws maj mam txav mus rau lawv qhia tias nws yog lub sijhawm tawm mus. Perdue tsis paub yuav ua li cas rau Nina cov lus ntawm kev mob siab rau, tab sis nws tuaj yeem pom Sam sawv nyob rau hauv tag nrho nws lub yeeb koob rugged, txhais caj npab hla thiab luag ntxhi zoo li nws txhawb nqa Nina txoj kev xav. "Cia li ua nws, Perdue," Sam hais tias eagerly. "Cia peb tau txais lawv lub thawv damn rov qab thiab mus rau Wizard."
  
  "Kuv yuav tsum lees, Kuv xav tau Karsten ntau," Perdue lees paub iab. Sam tau nce mus rau nws thiab muab ib txhais tes ruaj khov rau ntawm nws lub xub pwg. Thaum Nina ua raws Patrick rau cov neeg Iyiv, Sam tsis pub leej twg paub txog kev nplij siab tshwj xeeb nrog Perdue.
  
  Sam hais tias, "Kuv tau khaws cov xov xwm no rau koj lub hnub yug," tab sis kuv muaj qee cov ntaub ntawv uas yuav ua rau koj lub siab phem rau tam sim no.
  
  "Dab tsi?" - Perdue nug, twb xav.
  
  "Nco ntsoov, koj hais kom kuv sau tag nrho cov kev pauv, puas yog? Kuv tau sau tag nrho cov ntaub ntawv uas peb tau sau txog qhov kev mus ncig no tag nrho nrog rau Khawv koob. Koj nco ntsoov tias koj hais kom kuv saib xyuas cov pob zeb diamond uas koj cov neeg tau txais thiab lwm yam," Sam hais ntxiv, sim txo nws lub suab tshwj xeeb, "vim koj xav cog lawv hauv Karsten lub tsev loj los ua tus tswv cuab tseem ceeb ntawm Dub. Sun, txoj cai?"
  
  "Muaj? Yog, yog, dab tsi ntawm nws? Peb tseem yuav tsum nrhiav txoj hauv kev los ua qhov no thaum peb ua tiav kev seev cev rau lub suab nrov ntawm Ethiopian cov tub ceev xwm, Sam, "Perdue tau hais hauv lub suab uas ntxeev siab rau qhov kev ntxhov siab uas nws tau poob hauv qab.
  
  "Kuv nco qab koj hais tias koj xav ntes ib tug nab nrog koj tus yeeb ncuab txhais tes los yog ib yam dab tsi," Sam piav qhia. "Yog li, kuv tau txais txoj kev ywj pheej ntawm kev tig pob no rau koj."
  
  Perdue lub puab tsaig flushed nrog intrigue. "Yuav ua li cas?" - nws ntxhi hnyav heev.
  
  "Kuv muaj ib tug phooj ywg-tsis txhob nug-nrhiav qhov twg Magician cov neeg raug tsim txom tau txais nws cov kev pabcuam," Sam maj nrawm qhia ua ntej Nina tuaj yeem pib saib. "Thiab ib yam li kuv tus phooj ywg tshiab uas muaj kev paub dhau los tau tswj hwm mus rau hauv Austrian lub computer servers, nws tau tshwm sim tias peb cov phooj ywg zoo los ntawm Black Sun tau caw tus neeg tsis paub txog alchemist rau nws lub tsev kom tau txais txiaj ntsig zoo."
  
  Perdue lub ntsej muag ci ntsa iab thiab zoo ib yam ntawm kev luag nyav tshwm rau ntawm nws.
  
  "Txhua yam peb yuav tsum tau ua tam sim no yog xa cov pob zeb diamond tshaj tawm rau Karsten cov cuab yeej cuab tam los ntawm hnub Wednesday, thiab tom qab ntawd peb yuav saib tus nab raug kab laug sab mus txog thaum tsis muaj venom hauv peb cov leeg," Sam luag ntxhi.
  
  "Mr. Cleave, koj yog ib tug neeg txawj ntse," Perdue tau sau tseg, cog lus hnia rau Sam lub plhu. Nina nres tuag hauv nws txoj kev thaum nws nkag mus thiab hla nws txhais tes hla nws lub hauv siab. Tsa ib lub qhov muag, nws tsuas xav tau. "Scots. Zoo li hnav tiab tsis txaus los sim lawv cov txiv neej. "
  
  
  27
  Nthuav suab puam
  
  
  Raws li Sam thiab Nina tau ntim lawv lub jeep rau kev mus rau Tana Kirkos, Perdue nrog Ajo hais txog cov neeg Ethiopians hauv zos uas yuav nrog lawv mus rau qhov chaw qub txeeg qub teg tom qab Mount Yeha. Patrick tsis ntev los no tau koom nrog lawv los tham txog cov ntsiab lus ntawm lawv cov khoom xa tuaj nrog qhov fuss tsawg tshaj plaws.
  
  "Kuv yuav hu rau tus thawj tub rog. Yeem hais kom nws paub thaum peb tuaj txog. Nws tsuas yog yuav tsum tau txiav txim siab rau nws, "Patrick hais. "Raws li nws nyob ntawd thaum Lub Thawv Dawb Huv rov qab los, kuv tsis pom vim li cas peb yuav tsum qhia nws tias peb nyob rau sab twg."
  
  "Zoo dhau lawm, Paddy," Sam pom zoo. "Cia li nco ntsoov, txawm tias lub koob npe nrov ntawm Perdue thiab Ajo, koj sawv cev rau lub tebchaws United Kingdom raws li cov lus txib ntawm lub tsev hais plaub. Tsis muaj leej twg raug tso cai los thab plaub lossis tawm tsam leej twg nyob ntawd kom rov qab tau lub relics. "
  
  "Yog lawm," Patrick pom zoo. "Lub sijhawm no peb muaj kev zam thoob ntiaj teb ntev npaum li peb ua raws li cov lus cog tseg, thiab txawm tias Yimenu yuav tsum ua raws li qhov no."
  
  "Kuv nyiam cov kua txiv no tiag tiag," Perdue sighed thaum nws pab Ajo thiab Patrick peb tus txiv neej nqa lub nkoj cuav rau hauv lub tsheb tub rog uas lawv tau npaj thauj nws. "Tus kws tshaj lij no ua rau tus tswv lag luam tawg kuv txhua zaus kuv saib nws."
  
  "Aw!" - Nina exclaimed, tig nws lub qhov ntswg ntawm qhov pom ntawm Perdue. "Kuv nkag siab tam sim no. Koj xa kuv mus deb ntawm Aksum kom Yimenu thiab kuv tsis cuam tshuam ib leeg, hey? Thiab koj xa Sam kom paub tseeb tias kuv tsis tau tawm ntawm txoj hlua khi. "
  
  Sam thiab Perdue sawv ntawm ib sab, xaiv nyob twj ywm, tab sis Ajo chuckled thiab Patrick nqis ntawm nws thiab cov txiv neej los cawm lub sijhawm. "Qhov no yog qhov zoo tshaj plaws, Nina, koj puas xav tias? Kuv txhais tau tias, peb xav tau tiag tiag xa cov pob zeb diamond ntxiv rau Egyptian Dragon Nation ... "
  
  Sam winced, sim tsis luag ntawm Patrick tsis raug hu rau Order of the Stargazers "neeg pluag", tab sis Perdue luag ntxhi. Patrick ntsia rov qab rau cov txiv neej reproachfully ua ntej tig nws rov qab mus rau qhov txaus ntshai me ntsis keeb kwm. "Lawv xav tau lub pob zeb sai sai, thiab nrog kev xa khoom ntawm cov khoom qub ... "nws hais ntxiv, sim ua kom nws siab. Tab sis Nina tsuas yog tsa nws txhais tes thiab tuav nws lub taub hau. "Cia nws ib leeg, Patrick. Tsis muaj teeb meem. Kuv yuav mus nyiag lwm yam los ntawm lub tebchaws txom nyem no los ntawm teb chaws Aas Kiv, tsuas yog kom zam dhau qhov npau suav phem ntawm kev ua nom ua tswv uas paub tseeb tias yuav ua rau kuv lub siab yog tias kuv pom tus neeg vwm ntawd dua. "
  
  "Peb yuav tsum mus, Efendi," Ajo Perdue tau hais, ua tsaug rau kev tawm tsam qhov kev ntxhov siab nrog nws cov lus tsis txaus ntseeg. "Yog tias peb ua siab deb, peb yuav tsis mus txog lub sijhawm."
  
  "Yog! Txhua tus neeg zoo dua sai sai, "Perdue hais. "Nina, koj thiab Sam yuav ntsib peb ntawm no raws nraim nees nkaum plaub teev nrog cov pob zeb diamond los ntawm cov kob monastery. Tom qab ntawd peb yuav tsum rov qab mus rau Cairo hauv lub sijhawm sau tseg. "
  
  "Hu rau kuv tus nitpicker," Nina frowned, "tab sis kuv puas muaj dab tsi ploj lawm? Kuv xav tias cov pob zeb diamond no yuav tsum tau los ua cov cuab yeej ntawm tus xibfwb. Egyptian Archaeological Society Imru.
  
  "Yog lawm, qhov ntawd yog qhov kev cog lus, tab sis kuv cov neeg ua haujlwm tau txais ib daim ntawv teev cov pob zeb los ntawm tus xibfwb. Imru cov neeg nyob hauv zej zog, thaum Sam thiab kuv tau ntsib ncaj qha nrog Master Penekal, "Perdue piav qhia.
  
  Nws hais tias, "Au Vajtswv, kuv xav tias muaj kev ua si ob zaug," tab sis Sam maj mam rub nws txhais caj npab thiab rub nws tawm ntawm Perdue nrog lub siab, "Nyob zoo, tus laus!" Wb mus, Dr. Gould. Peb yuav tsum tau ua txhaum cai thiab peb muaj sijhawm tsawg heev los ua nws. "
  
  "Vajtswv, cov txiv hmab txiv ntoo lwj ntawm kuv lub neej," nws yws thaum Perdue yoj ntawm nws.
  
  "Tsis txhob hnov qab saib saum ntuj!" Perdue tso dag ua ntej qhib tus neeg nrog caij lub qhov rooj ntawm lub tsheb qub idling. Nyob rau hauv lub rooj zaum rov qab, lub relic tau saib los ntawm Patrick thiab nws cov txiv neej thaum Perdue caij phom phom nrog Ajo ntawm lub log. Tus kws tshaj lij Egyptian tseem yog tus coj zoo tshaj plaws hauv cheeb tsam, thiab Perdue xav tias yog tias nws tau tsav tsheb nws tus kheej, nws yuav tsis tas yuav tsum tau qhia.
  
  Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, ib pawg txiv neej tau thauj lub Thawv Dawb Huv mus rau qhov chaw khawb ntawm Mount Yeha kom rov qab los sai li sai tau nrog cov teeb meem me me li sai tau los ntawm cov neeg Ethiopians npau taws. Lub tsheb loj, qias neeg-xim av creaked thiab roared raws ib txoj kev potholed, mus rau sab hnub tuaj mus rau lub npe nrov Axum, ntseeg tau tias yog qhov chaw so ntawm phau Vaj Lug Kub Npaiv Npaum ntawm Covenant.
  
  Taug kev mus rau sab hnub poob qab teb, Sam thiab Nina tau sib tw mus rau Lake Tana, uas yuav tau coj lawv tsawg kawg xya teev hauv lub jeep muab rau lawv.
  
  "Peb puas ua qhov yog, Sam?" - nws nug, unwrapping lub chocolate bar. "Los yog peb tsuas yog caum Purdue tus duab ntxoov ntxoo?"
  
  Sam teb tias, "Kuv hnov qhov koj hais rau nws hauv Hercules, kuv txoj kev hlub," Sam teb. "Peb ua qhov no vim tias nws tsim nyog." Nws ntsia nws. "Koj yeej txhais tau li koj hais rau nws, puas yog? Los yog koj tsuas yog xav ua kom nws tsis xis nyob?"
  
  Nina teb tsis txaus siab, siv zom ua ib txoj hauv kev rau lub sijhawm.
  
  Sam tau hais tias, "Qhov tsuas yog qhov kuv paub," yog tias Perdue raug tsim txom los ntawm Lub Hnub Dub thiab sab laug rau kev tuag ... thiab qhov ntawd ib leeg ua rau txhua lub tshuab ua ntshav. "
  
  Tom qab Nina nqos cov khoom qab zib, nws ntsia lub hnub qub yug ib tug tom qab lwm saum lub qab ntug uas tsis paub lawv tab tom mus rau, xav paub ntau npaum li cas ntawm lawv muaj peev xwm diabolical. "Lub chaw zov menyuam yaus ua rau muaj kev nkag siab ntau dua tam sim no, koj puas paub? Twinkle, twinkle, me hnub qub. Kuv xav li cas koj yog leej twg."
  
  "Kuv yeej tsis tau xav txog nws li ntawd, tab sis muaj qee qhov tsis meej rau nws. Koj hais yog lawm. Thiab kuj ua kom muaj kev xav ntawm lub hnub qub tua, "nws hais ntxiv, saib Nina zoo nkauj, nqus ntawm nws lub ntsis ntiv tes kom saj cov qhob noom xim kasfes. "Nws ua rau koj xav tsis thoob vim li cas lub hnub qub tua tuaj yeem, zoo li tus neeg txawj ntse, ua rau koj xav tau."
  
  "Thiab koj paub tias cov neeg phem no phem npaum li cas tiag tiag, txoj cai? Yog tias koj ua raws li koj lub siab nyiam ntawm qhov supernatural, kuv xav tias koj yuav tsum tau txais koj lub nroog Yeiuxalees. Koj yuav tsum tsis txhob siv cov tubtxib saum ntuj uas poob, lossis dab, txawm lawv raug hu ua dab tsi los ua rau koj txoj kev ntshaw. Tias yog vim li cas leej twg siv ... " Nws taug qab. "Xam, qhov no yog txoj cai koj thiab Perdue siv rau tus xibfwb. Imr los yog Karsten?
  
  "Txoj cai yog dab tsi? Tsis muaj txoj cai, "nws tiv thaiv kev coj zoo, nws ob lub qhov muag txuas mus rau txoj kev nyuaj hauv kev tsaus ntuj.
  
  "Nws puas muaj peev xwm ua tau tias Karsten txoj kev ntshaw yuav ua rau nws puas tsuaj, siv Wizard thiab King Solomon lub pob zeb diamond los tshem nws lub ntiaj teb?" nws tawm tswv yim, sounding txaus ntseeg nyob rau hauv nws tus kheej. Nws yog lub sijhawm rau Sam lees txim. Tus kws sau keeb kwm feisty tsis yog neeg ruam, thiab tsis tas li ntawd, nws yog ib feem ntawm lawv pab neeg, yog li nws tsim nyog paub txog dab tsi tshwm sim ntawm Perdue thiab Sam thiab lawv vam tias yuav ua tiav.
  
  Nina tsaug zog li peb teev ncaj nraim. Sam tsis yws yws, txawm hais tias nws tau qaug zog tas li thiab tawm tsam kom nyob twj ywm ntawm txoj kev monotonous, uas zoo tshaj plaws zoo li lub qhov tsua nrog pob txuv loj. Los ntawm kaum ib teev cov hnub qub ci ntsa iab tawm tsam lub ntuj tsis muaj teeb meem, tab sis Sam tseem tsis khoom txaus siab rau cov av ntub dej uas nyob ntawm txoj kev av uas lawv tau tsav mus rau hauv lub pas dej.
  
  "Nina?" nws hais tias, arousing nws li maj mam li sai tau.
  
  "Peb puas nyob ntawd?" - Nws yws yws hauv kev poob siab.
  
  "Yuav luag," nws teb tias, "tab sis kuv xav kom koj pom ib yam dab tsi."
  
  "Xam, Kuv tsis nyob rau hauv lub siab rau koj cov me nyuam mus rau kev sib deev txoj kev loj hlob tam sim no," nws frowned, tseem croaking zoo li ib tug revived mummy.
  
  "Tsis yog, kuv mob hnyav," nws hais. "Saib. Cia li saib ntawm koj lub qhov rais thiab qhia rau kuv yog tias koj pom qhov kuv pom."
  
  Nws mloog lus nyuaj. "Kuv pom qhov tsaus ntuj. Nws yog nruab nrab hmo ntuj."
  
  "Lub hli puv, yog li nws tsis tsaus ntuj. Qhia rau kuv seb koj pom dab tsi hauv toj roob hauv pes no, "nws hais. Sam zoo li tsis meej pem thiab chim siab tib lub sijhawm, ib yam dab tsi tsis zoo rau nws, yog li Nina paub tias nws yuav tsum yog qhov tseem ceeb. Nws ntsia ze dua, sim nkag siab tias nws txhais li cas. Nws tsuas yog thaum nws nco qab tias Ethiopia yog thaj av qhuav thiab suab puam feem ntau nws paub tias nws txhais li cas.
  
  "Peb puas mus ncig dej?" nws nug kom zoo. Tom qab ntawd tag nrho ntawm qhov txawv txav tsoo nws thiab nws qw tias, "Xam, ua cas peb tsav tsheb hauv dej?"
  
  Lub jeep lub log tsheb tau ntub, txawm tias txoj kev tsis raug dej nyab. Nyob rau ntawm ob sab ntawm txoj kev pob zeb, lub hli ci ntsa iab cov xuab zeb creeping uas swayed nyob rau hauv cov cua maj mam. Vim hais tias txoj kev tau nce me ntsis saum toj ib puag ncig cov av ntxhib, nws tseem tsis tau submerged hauv dej ntau npaum li qhov chaw nyob ib puag ncig.
  
  "Peb tsis tas yuav zoo li ntawd," Sam teb, shrugging. "Raws li kuv paub, lub tebchaws no nto moo rau kev nyab xeeb, thiab toj roob hauv pes yuav tsum qhuav tag."
  
  "Tos," nws hais tias, tig lub teeb lub ru tsev mus xyuas daim ntawv qhia Ajo tau muab rau lawv. "Cia kuv xav, tam sim no peb nyob qhov twg?"
  
  "Peb nyuam qhuav dhau Gondar txog kaum tsib feeb dhau los," nws teb. "Peb yuav tsum nyob ze Addis Zemen tam sim no, uas yog kwv yees li kaum tsib feeb los ntawm Wereta, peb qhov chaw, ua ntej peb caij nkoj hla lub pas dej."
  
  "Xam, txoj kev no yog li kaum xya kilometers ntawm lub pas dej!" - nws gasped, ntsuas qhov kev ncua deb ntawm txoj kev thiab lub cev ze tshaj ntawm dej. "Nws tsis tuaj yeem yog dej pas dej. Nws puas tau?
  
  "Tsis muaj," Sam pom zoo. "Tab sis qhov ua rau kuv xav tsis thoob yog tias raws li kev tshawb fawb ua ntej los ntawm Ajo thiab Perdue thaum lub sij hawm ob hnub no, tsis muaj nag los hauv cheeb tsam no tau ntau tshaj ob lub hlis! Yog li, kuv xav paub qhov twg lub pas dej ntuj raug txim tau txais cov dej ntxiv los npog txoj kev phem no."
  
  "Qhov no," nws co taub hau, tsis muaj peev xwm ua rau nws paub, "tsis yog ... ntuj."
  
  "Koj puas nkag siab qhov no txhais tau li cas, txoj cai?" Sam sighed. "Peb yuav tsum tau mus rau lub tsev teev ntuj tshwj xeeb los ntawm dej."
  
  Nina tsis zoo siab heev rau qhov kev txhim kho tshiab: "Kuv xav tias nws yog qhov zoo. Tsiv tag nrho hauv dej muaj nws qhov zoo - nws yuav tsis tshua pom pom dua li ua tej yam kev mus ncig. "
  
  "Koj txhais li cas?"
  
  "Kuv xav kom peb tau txais lub nkoj nkoj los ntawm Veret thiab ua txhua qhov kev mus los ntawm qhov ntawd," nws hais. "Tsis muaj kev hloov tsheb thauj mus los. Koj tsis tas yuav ntsib cov neeg hauv zos rau qhov no, koj puas paub? Peb caij nkoj, hnav khaub ncaws thiab qhia qhov no rau peb cov kwv tij uas saib xyuas pob zeb diamond."
  
  Sam luag ntxhi nyob rau hauv lub teeb daj ntseg poob ntawm lub ru tsev.
  
  "Dab tsi?" - nws nug, tsis muaj tsawg xav tsis thoob.
  
  "Auj, tsis muaj dab tsi. Kuv tsuas yog hlub koj txoj kev ncaj ncees tshiab, Dr. Gould. Peb yuav tsum ceev faj kom tsis txhob poob koj mus rau qhov tsaus ntuj. " Nws luag ntxhi.
  
  "Auj, fuck tawm," nws hais tias, luag ntxhi. "Kuv nyob ntawm no kom ua tiav txoj haujlwm. Tsis tas li ntawd xwb, nej paub tias kuv ntxub kev ntseeg npaum li cas. Xijpeem, yog vim li cas cov fuck yog cov hauj sam zais pob zeb diamond lawm?
  
  "Zoo point," Sam lees. "Kuv tsis tuaj yeem tos kom nyiag ib pawg neeg txo hwj chim, ua siab zoo ntawm cov nyiaj txiag kawg uas lawv muaj nyob hauv lawv lub ntiaj teb." Raws li nws tau ntshai, Nina tsis nyiam nws sarcasm thiab teb hauv ib lub suab nrov: "Yog."
  
  "Los ntawm txoj kev, leej twg yuav muab peb lub nkoj nkoj thaum sawv ntxov, Dr. Gould?" - Sam nug.
  
  "Tsis muaj leej twg, kuv twv. Peb tsuas yog yuav tau qiv ib qho xwb. Nws yuav yog tsib teev ua ntej lawv sawv thiab pom tias lawv ploj lawm. Los ntawm ces peb yuav tau xaiv cov hauj sam, txoj cai? "nws ventured.
  
  "Tsis muaj Vajtswv," nws luag nyav, hloov lub jeep mus rau hauv cov iav qis los sib tham txog cov qhov tob tob uas muab zais los ntawm qhov txawv txav ntawm dej. "Koj yog Vajtswv kiag li."
  
  
  28
  Tub Ntsuag Tub 101
  
  
  Thaum lub sij hawm lawv mus txog Vereta, lub jeep tau hem tias yuav submerge hauv peb ko taw ntawm dej. Txoj kev ploj mus ob peb mais dhau los, tab sis lawv txuas ntxiv mus rau ntawm ntug dej hiav txwv. Hmo ntuj npog yog tsim nyog rau lawv txoj kev vam meej nkag mus rau hauv Tana Kirkos ua ntej ntau tus neeg tau txais lawv txoj kev.
  
  "Peb yuav tsum nres, Nina," Sam sighed hopelessly. "Dab tsi txhawj xeeb rau kuv yog yuav ua li cas peb yuav rov qab mus rau lub rooj sib tham yog tias lub jeep tog."
  
  "Kev txhawj xeeb yog lwm lub sijhawm," nws teb, muab nws txhais tes rau ntawm Sam lub plhu. "Tam sim no peb yuav tsum ua kom tiav txoj haujlwm. Tsuas yog ua ib qho kev ua yeeb yam ntawm ib lub sijhawm, txwv tsis pub peb yuav, zam lub txim, poob rau hauv kev ntxhov siab thiab ua tsis tiav. "
  
  Sam tsis tuaj yeem sib cav nrog qhov ntawd. Nws yog lawm, thiab nws cov lus qhia kom tsis txhob ntxhov siab ua ntej muaj kev daws teeb meem. Nws nres lub tsheb ntawm qhov nkag mus rau hauv lub nroog thaum sawv ntxov. Los ntawm qhov ntawd, lawv yuav tsum nrhiav qee lub nkoj kom tau mus rau cov kob kom sai li sai tau. Nws yog ib qho kev taug kev ntev mus txawm tias mus txog ntawm ntug dej hiav txwv, cia nyob ib leeg mus rau cov kob.
  
  Lub nroog nyob rau hauv chaos. Cov tsev tau ploj mus nyob rau hauv qhov siab ntawm cov dej, thiab feem ntau tau qw 'kev ua khawv koob' vim tias tsis muaj nag, uas ua rau dej nyab. Sam nug ib tug ntawm cov neeg hauv zos uas zaum ntawm cov kauj ruam ntawm lub nroog lub tsev qhov twg nws yuav tau txais ib tug canoe. Tus txiv neej tsis kam tham nrog cov neeg ncig tebchaws mus txog thaum Sam rub tawm ib lub wad ntawm Ethiopian birra them.
  
  Sam hais rau Nina tias "Nws hais rau kuv tias muaj hluav taws xob hluav taws xob nyob rau hauv cov hnub ua rau dej nyab," Sam hais rau Nina. "Rau nws tawm, tag nrho cov kab hluav taws xob tau nqis mus ib teev dhau los. Cov neeg no tau pib khiav tawm hauv cov xuab moos ua ntej, yog li lawv paub tias tej yam yuav hloov tsis zoo. "
  
  "Qhov tsis zoo. Sam, peb yuav tsum nres qhov no. Txawm hais tias txhua yam no tau ua tiav los ntawm tus kws tshaj lij alchemist nrog cov kev txawj tshwj xeeb tseem nyob deb me ntsis, tab sis peb yuav tsum ua txhua yam ua tau kom txwv tsis pub tus neeg phem ua ntej tag nrho lub ntiaj teb raug puas tsuaj, "Nina hais. "Tsuas yog hauv rooj plaub nws muaj peev xwm siv kev hloov pauv los ua kev puas tsuaj ntuj."
  
  Nrog cov hnab ntim khoom ntim rau ntawm lawv nraub qaum, lawv tau ua raws li ib leeg tuaj yeem pab dawb ob peb lub tsev mus rau Tsev Kawm Qib Siab Kev Ua Liaj Ua Teb, tag nrho peb ntawm lawv taug kev hauv lub hauv caug-ntev dej. Nyob ib ncig ntawm lawv, cov neeg zej zog tseem tab tom taug kev, qw ceeb toom thiab tawm tswv yim rau ib leeg vim qee tus tau sim cawm lawv lub tsev thaum lwm tus xav khiav mus rau qhov chaw siab dua. Tus tub hluas uas tau coj Sam thiab Nina thaum kawg nres ntawm pem hauv ntej ntawm lub tsev khaws khoom loj hauv tsev kawm ntawv thiab taw qhia rau lub rooj cob qhia.
  
  "Ntawm no, qhov no yog lub rooj cob qhia hlau fabrication uas peb qhia cov chav kawm hauv kev tsim kho thiab kev sib dhos ntawm cov cuab yeej ua liaj ua teb. Tej zaum koj yuav nrhiav tau ib tug ntawm cov tankwa cov biologists khaws cia nyob rau hauv lub barn, mister. Lawv siv nws los coj cov qauv ntawm lub pas dej. "
  
  "Ib tan-?" Sam sim rov hais dua.
  
  "Tankva," tus tub hluas luag nyav. "Lub nkoj peb ua tawm ntawm uh, pa-p... papyrus? Lawv loj hlob hauv lub pas dej thiab peb tau ua nkoj los ntawm lawv txij thaum peb cov poj koob yawm txwv, "nws piav qhia.
  
  "Thiab koj? Vim li cas koj ua txhua yam no?" Nina nug nws.
  
  "Kuv tab tom tos kuv tus muam thiab nws tus txiv, ma'am," nws teb. "Peb txhua tus taug kev sab hnub tuaj mus rau tsev neeg ua liaj ua teb, vam tias yuav khiav tawm ntawm dej."
  
  "Zoo, ceev faj, ua li cas?" Nina hais tias.
  
  "Koj ib yam nkaus," tus tub hluas hais tias, maj mam rov qab mus rau cov kauj ruam ntawm lub nroog uas lawv tau pom nws. "Zoo hmoo!"
  
  Tom qab ob peb feeb kev ntxhov siab ntawm kev tawg mus rau hauv lub tsev khaws khoom me me, thaum kawg lawv dawm qee yam tsim nyog rau qhov teeb meem. Sam rub Nina hla dej mus ntev, teeb pom kev nrog nws lub teeb nyem.
  
  "Koj paub, nws yog khoom plig los ntawm Vajtswv uas nws tsis los nag," nws ntxhi.
  
  "Kuv tau xav ib yam nkaus. Koj puas tuaj yeem xav txog qhov kev taug kev hauv dej no nrog kev phom sij ntawm xob laim thiab nag hnyav ua rau peb tsis pom kev? nws pom zoo. "Ntawm no! Nyob ntawd. Nws zoo li lub nkoj nkoj. "
  
  "Muaj, tab sis lawv me me heev," nws yws txog qhov pom no. Lub nkoj xuas tes ua tsis yog loj txaus rau Sam ib leeg, cia ob leeg ntawm lawv. Pom tsis muaj dab tsi ntxiv txawm tias muaj txiaj ntsig zoo, ob qho tib si tau ntsib nrog kev txiav txim siab yam tsis muaj tseeb.
  
  "Koj yuav tsum mus ib leeg, Nina. Peb tsuas tsis muaj sijhawm rau qhov tsis muaj tseeb. Kaj ntug yuav tuaj tsawg tshaj li plaub teev, thiab koj lub teeb thiab petite. Koj yuav taug kev nrawm dua ib leeg," Sam piav qhia, ntshai xa nws ib leeg mus rau qhov chaw tsis paub.
  
  Sab nraud, ob peb tus poj niam tau qw thaum lub ru tsev ntawm lub tsev tawg, ua rau Nina rov qab tau cov pob zeb diamond thiab xaus kev txom nyem ntawm cov neeg dawb huv. "Kuv yeej tsis xav," nws lees. "Qhov kev xav no ua rau kuv ntshai, tab sis kuv yuav mus. Kuv txhais tau tias, ib pawg ntawm kev sib haum xeeb, kev sib haum xeeb, dab tsi tuaj yeem xav tau los ntawm cov neeg tsis ntseeg siab zoo li kuv?
  
  "Tsuas hlawv koj ntawm ceg txheem ntseeg?" Sam hais tias tsis xav, sim ua funny.
  
  Kev nplawm ntawm caj npab qhia Nina qhov tsis meej pem ntawm nws qhov kev xav ua pob liab vog, ua ntej nws txav mus rau nws kom txo qis lub nkoj nkoj. Rau plaub caug tsib feeb tom ntej no lawv rub nws mus rau hauv dej kom txog thaum lawv pom qhov chaw qhib tsis muaj vaj tse lossis laj kab thaiv nws txoj kev.
  
  "Lub hli yuav ci ntsa iab koj txoj kev, thiab cov teeb ntawm phab ntsa ntawm lub tuam tsev yuav qhia koj lub hom phiaj, tus hlub. Ceev faj, ua li cas?" Nws thawb nws Beretta nrog ib daim clip tshiab rau hauv nws txhais tes. Sam hais tias, "Saib xyuas cov khej," Sam hais, nqa nws thiab tuav nws nruj nreem ntawm nws txhais tes. Qhov tseeb, nws txhawj xeeb heev txog nws txoj kev mob siab kho siab, tab sis nws tsis tau twv nws qhov kev ntshai nrog qhov tseeb.
  
  Raws li Nina draped lub burlap cloak hla nws lub cev me me, Sam xav tias muaj pob hauv nws caj pas ntawm kev phom sij uas nws yuav tsum tau ntsib ib leeg. "Kuv yuav nyob ntawm no tos koj ntawm lub nroog tsev."
  
  Nws tsis tig rov qab thaum nws pib rowing, thiab nws tsis tau hais ib lo lus. Sam tau coj qhov no ua ib qho cim qhia tias nws tau mob siab rau nws txoj haujlwm, thaum qhov tseeb nws tau quaj. Nws yeej tsis paub tias nws ntshai npaum li cas los ntawm kev taug kev ib leeg mus rau lub tsev teev ntuj thaum ub, tsis paub tias yuav tos nws nyob qhov twg, thaum nws nyob deb dhau los cawm nws yog tias muaj dab tsi tshwm sim. Nws tsis yog qhov chaw uas tsis paub uas ua rau Nina ntshai. Kev xav txog dab tsi nyob hauv qab cov dej ntws ntawm lub pas dej - lub pas dej uas Blue Nile nce siab - ua rau nws ntshai ntawm nws lub siab. Hmoov zoo rau nws, txawm li cas los xij, ntau tus neeg hauv nroog muaj lub tswv yim zoo ib yam li nws, thiab nws tsis nyob ib leeg hauv cov dej loj uas tam sim no zais lub pas dej tiag tiag. Nws tsis paub tias lub pas dej Tana tiag tiag pib qhov twg, tab sis raws li Sam tau qhia, txhua yam nws yuav tsum tau ua yog nrhiav cov nplaim hluav taws nyob ntawm phab ntsa ntawm lub tsev teev ntuj ntawm Tana Kirkos.
  
  Nws yog qhov txaus ntshai heev uas tau nyob hauv cov nkoj zoo li ntau lub nkoj, hnov cov neeg nyob ib puag ncig nws hais lus hauv cov lus uas nws tsis nkag siab. "Kuv xav tias qhov no yog qhov hla tus Dej Styx zoo li," nws hais rau nws tus kheej nrog kev txaus siab thaum nws paddled ntawm lub zog ceev kom mus txog nws qhov chaw. "Txhua lub suab; tag nrho cov ntxhi ntawm ntau. Cov txiv neej thiab cov poj niam thiab cov lus sib txawv, txhua tus caij nkoj hauv qhov tsaus ntuj ntawm cov dej dub los ntawm txoj kev tshav ntuj ntawm tus vajtswv.
  
  Tus kws sau keeb kwm saib lub ntuj ntshiab, muaj hnub qub. Nws cov plaub hau tsaus nti fluttered nyob rau hauv cov cua maj mam hla dej, peeking tawm hauv qab nws hood. "Twinkle, twinkle, Little Star,"ntxhi, tuav nws rab phom phom thaum lub kua muag ntsiag to dov nws ob sab plhu. "Fucking phem yog koj yog leej twg."
  
  Tsuas yog cov qw nrov nrov thoob plaws hauv dej ua rau nws nco qab tias nws tsis yog ib leeg iab, thiab nyob deb nws pom qhov ci ntsa iab ntawm qhov hluav taws kub Sam tau hais txog. Ib qhov deb ntawm lub tsev teev ntuj tswb nrov, thiab thaum xub thawj nws zoo li ceeb toom cov neeg hauv nkoj. Tab sis ces lawv pib hu nkauj. Thaum xub thawj muaj ntau lub suab sib txawv thiab suab nrov, tab sis maj mam cov neeg ntawm thaj av Amhara pib hu nkauj hauv ib leeg.
  
  "Qhov no puas yog lawv lub suab nkauj?" Nina xav nrov nrov, tab sis tsis tau twv kom ntshai muab nws tus kheej tawm. "Tsis yog, tos. Nov yog ... anthem. "
  
  Nyob rau hauv qhov deb, lub suab ntawm ib tug tsaus ntuj tswb echoed thoob plaws hauv dej raws li cov nthwv dej tshiab tau yug los, zoo li tsis muaj qhov twg. Nws hnov ib co neeg txwv lawv zaj nkauj kom quaj nrov nrov, hos lwm tus hu nkauj nrov. Nina nyem nws ob lub qhov muag thaum cov dej ripples hnyav, ua rau nws tsis muaj kev ntseeg tias nws yuav yog ib tug khej los yog hippopotamus.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - Nws qw thaum nws lub tank qaij. Clutching mus rau lub caij nrog tag nrho nws lub zog, Nina rowed sai, cia siab tias txawm dab tsi nyob rau ntawd yuav xaiv lwm lub nkoj nkoj thiab cia nws nyob ob peb hnub ntxiv. Nws lub siab pib kub hnyiab thaum nws hnov cov neeg quaj qw ntawm qhov chaw tom qab nws nrog rau lub suab nrov ntawm cov dej ntws uas xaus rau hauv kev quaj ntsuag.
  
  Qee tus tsiaj tau ntes tau ib lub nkoj uas muaj neeg coob coob, thiab Nina ntshai heev los ntawm kev xav tias hauv lub pas dej loj no, txhua yam muaj sia muaj kwv tij thiab muam. Muaj ntau ntau qhov kev tawm tsam kom los nyob rau hauv lub hli tsis txaus ntseeg uas cov nqaij tshiab tshwm sim hmo no. "Kuv xav tias koj tab tom tso dag txog khej, Sam," nws hais, choking nrog ntshai. Unconsciously, nws xav tias tus tsiaj nyaum ua txhaum yog raws nraim li nws yog. "Dej dab, txhua tus ntawm lawv," nws croaked thaum nws lub hauv siab thiab caj npab kub hnyiab los ntawm kev siv zog paddling hla dej treacherous ntawm Lake Tana.
  
  Thaum plaub teev sawv ntxov, Nina lub tankva coj nws mus rau ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Tana Kirkos, qhov chaw uas cov pob zeb tseem tshuav ntawm Vajntxwv Xalaumoo tau muab zais rau hauv lub toj ntxas. Nws paub qhov chaw, tab sis tseem Nina tsis muaj lub tswv yim tseeb tias lub pob zeb yuav khaws cia. Hauv ib rooj plaub? Hauv hnab? Hauv lub hleb, Vajtswv txwv? Thaum nws mus txog ntawm lub fortress ua nyob rau hauv ancient sij hawm, historian tau zoo siab los ntawm ib qho tsis kaj siab: nws tau pom tias cov dej nce siab yuav coj nws ncaj qha mus rau phab ntsa ntawm lub tsev teev ntuj, thiab nws yuav tsis tas yuav ua nws txoj kev mus rau qhov chaw txaus ntshai. kis nrog cov neeg saib xyuas lossis tsiaj tsis paub.
  
  Siv nws lub compass, Nina txiav txim siab qhov chaw ntawm phab ntsa nws yuav tsum tau tawg, thiab siv txoj hlua nce toj, nws khi nws lub nkoj mus rau qhov kev txhawb nqa. Cov hauj sam tau kub hnyiab tau txais cov neeg ntawm lub ntsiab nkag, nrog rau kev txav lawv cov khoom noj mus rau cov pej thuam siab dua. Txhua qhov kev ntxhov siab no tau txais txiaj ntsig Nina txoj haujlwm. Tsis tsuas yog cov neeg ua haujlwm tsis txaus siab los saib xyuas cov neeg tawm tsam, tab sis lub suab nrov ntawm lub tsev teev ntuj lub tswb kom ntseeg tau tias nws lub xub ntiag yuav tsis raug ntes los ntawm lub suab. Feem ntau, nws tsis tas yuav nkim ib puag ncig lossis nyob ntsiag to thaum nws ua nws txoj hauv kev mus rau hauv toj ntxas.
  
  Taug kev ncig ntawm phab ntsa thib ob, nws txaus siab pom lub toj ntxas raws nraim li Perdue tau piav qhia nws. Tsis zoo li daim ntawv qhia ntxhib uas nws tau muab rau ntawm thaj chaw uas nws yuav tsum nrhiav, lub toj ntxas nws tus kheej yog qhov me me dua. Qhov tseeb, nws pom nws yooj yim thaum xub thawj siab ib muag.
  
  Qhov no yog ib qho yooj yim heev, nws xav tias, xav tias nws txawv me ntsis. Tej zaum koj tsuas yog siv los khawb los ntawm shit uas koj tsis tuaj yeem txaus siab rau qhov hu ua 'zoo siab xwm txheej'.'
  
  Tej zaum nws txoj hmoo yuav nrog nws ntev txaus rau tus abbot, uas pom nws txoj kev txhaum, ntes nws.
  
  
  29
  Bruichladdich's Karma
  
  
  Nrog nws qhov kev xav tsis thoob zaum kawg nrog kev tawm dag zog thiab kev cob qhia lub zog, Nina tsis tuaj yeem sib cav nrog cov txiaj ntsig, tam sim no nws yuav tsum tau siv nws lub txias kom tsis txhob raug ntes. Feem ntau ntawm kev siv zog ntawm lub cev tau ua tiav zoo heev thaum nws ntsuas qhov thaiv ntawm phab ntsa sab hauv kom pom nws txoj hauv kev mus rau sab qis uas nyob ib sab ntawm lub tsev. Stealthily, Nina tau txais kev nkag mus rau ntau qhov ntxa uas zoo li nqaim trench. Nws ua rau nws nco txog txoj kab ntawm txoj kev tsheb ciav hlau creepy uas nyob qis dua li ntawm lub toj ntxas.
  
  Dab tsi yog qhov txawv txav yog tias lub qhov ntxa thib peb tau cim rau ntawm daim ntawv qhia muaj qhov xav tsis thoob tshiab marble slab, tshwj xeeb tshaj yog piv rau cov ntaub npog kom pom tseeb thiab qias neeg ntawm tag nrho lwm tus hauv kab. Nws xav tias nws yog qhov qhia txog kev nkag mus. Thaum nws mus txog, Nina pom tias lub pob zeb tseem ceeb muaj cov lus "Ephippas Abizitibod" sau rau ntawm nws.
  
  "Eureka!" - Nws hais rau nws tus kheej, zoo siab tias qhov nrhiav tau raws nraim qhov nws yuav tsum tau nyob. Nina yog ib tus kws sau keeb kwm zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Txawm hais tias nws yog tus kws tshaj lij ntawm Kev Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II, nws kuj muaj kev mob siab rau keeb kwm yav dhau los, apocrypha, thiab mythology. Ob lo lus carved rau hauv granite thaum ub tsis sawv cev rau lub npe ntawm qee tus mlom lossis tus neeg muaj txiaj ntsig canonized.
  
  Nina txhos caug ntawm lub pob zeb thiab khiav nws cov ntiv tes hla cov npe. "Kuv paub koj yog leej twg," nws hu nkauj zoo siab, thaum lub tsev teev ntuj pib nqus dej los ntawm cov kab nrib pleb hauv cov phab ntsa sab nrauv. "Ephipas, koj yog dab uas Vajntxwv Xalaumoo tau ntiav los nqa lub pob zeb hnyav ntawm nws lub tuam tsev, ib lub slab loj zoo li no," nws ntxhi, ua tib zoo tshuaj xyuas lub qhov ntxa rau qee lub cuab yeej lossis lub zog qhib nws. "Thiab Abizifibod," nws tshaj tawm zoo siab, muab cov hmoov av los ntawm nws lub npe nrog nws xibtes, "koj yog tus neeg lim hiam uas tau pab cov Iyiv cov khawv koob tawm tsam Mauxes..."
  
  Mam li nco dheev lub slab pib txav hauv qab nws lub hauv caug. "Holy shit!" - Nina qw nrov nrov, nqis rov qab thiab saib ncaj nraim ntawm tus ntoo khaub lig pob zeb loj uas ntsia rau ntawm lub ru tsev ntawm lub tsev teev ntuj loj. "Thov txim".
  
  Nco ntsoov nws tus kheej, nws xav tias, hu rau Leej Txiv Harper thaum qhov no tag nrho.
  
  Txawm hais tias tsis muaj huab nyob saum ntuj, cov dej txuas ntxiv nce siab dua. Thaum Nina thov txim rau tus ntoo khaub lig, lwm lub hnub qub tua tau ntes nws lub qhov muag. "Aw my gosh!" - nws quaj qw, nkag los ntawm cov av nkos kom tau tawm ntawm txoj kev ntawm cov pob zeb uas tsis sib xws. Lawv tuab tuab heev ces lawv yuav tsoo nws ob txhais ceg tam sim ntawd.
  
  Tsis zoo li lwm lub qhov ntxa, qhov no tau sau cov npe ntawm cov dab khi los ntawm Vajntxwv Xalaumoo, irrefutably tshaj tawm tias qhov no yog qhov uas cov hauj sam khaws cov pob zeb diamond ploj. Raws li lub slab tsoo rau hauv lub plhaub granite nrog lub suab sib tsoo, Nina winced, xav txog qhov nws yuav pom. Muaj tseeb rau nws txoj kev ntshai, nws tau ntsib ib lub cev pob txha pw ntawm lub txaj liab doog ntawm dab tsi tau ua ib lo lo ntxhuav. Ib tug golden crown, inlaid nrog rubies thiab sapphires, glittered ntawm pob txha taub hau. Nws yog daj ntseg daj, tiag tiag kub, tab sis Dr. Nina Gould tsis quav ntsej txog lub kaus mom.
  
  "Lub pob zeb diamond nyob qhov twg?" nws frowned. "Au Vajtswv, tsis txhob qhia kuv tias lub pob zeb diamond raug nyiag lawm. Tsis muaj". Nrog rau tag nrho cov kev hwm nws muaj peev xwm them taus thaum lub sijhawm ntawd thiab nyob rau hauv cov xwm txheej ntawd, nws pib tshuaj xyuas lub ntxa. Nqa cov pob txha ib leeg ib leeg thiab yws yws tsis txaus siab, nws tsis pom tias cov dej ntws los ntawm cov kwj dej nqaim nrog cov graves, qhov twg nws tab tom nrhiav tsis khoom. Thawj qhov ntxa uas muaj dej thaum lub phab ntsa thaiv phab ntsa tsoo hauv qab qhov hnyav ntawm qhov nce hauv pas dej. Kev thov Vajtswv thiab kev quaj ntsuag tau hnov los ntawm cov neeg nyob rau sab siab ntawm lub fortress, tab sis Nina tau ua siab ntev kom tau txais lub pob zeb diamond ua ntej txhua yam ploj mus.
  
  Thaum thawj lub ntxa tau puv lawm, lub ntiaj teb xoob tau npog nrog tig mus rau hauv av. Lub hleb thiab lub qhov ntxa tau poob rau hauv dej, tso cai rau cov dej ntws mus txog qhov ntxa thib ob, sab xis tom qab Nina.
  
  "Koj khaws koj lub pob zeb diamond nyob qhov twg, rau qhov pom ntawm Vajtswv?" - Nws qw rau lub suab nrov nrov ntawm lub tsev teev ntuj tswb.
  
  "Rau ntuj ceeb tsheej?" - ib tug neeg hais saum toj no nws. "Los yog rau Mammon?"
  
  Nina tsis xav ntsia, tab sis qhov txias kawg ntawm rab phom phom yuam kom nws mloog. Towering tshaj nws yog ib tug tub hluas siab, saib zoo furious. "Ntawm txhua hmo thaum koj tuaj yeem rhuav tshem lub ntxa nrhiav khoom muaj nqis, koj puas xaiv qhov no? Thov kom Tswv Ntuj hlub koj rau koj txoj kev ntshaw dab ntxwg nyoog, poj niam!"
  
  Nws raug xa los ntawm tus thawj saib xyuas thaum lub taub hau hauj sam tsom nws txoj kev rau siab cawm tus ntsuj plig thiab xa mus rau kev khiav tawm.
  
  "Tsis yog Thov! Kuv piav tau txhua yam! Kuv lub npe yog Dr. Nina Gould!" - Nina qw, muab nws txhais tes tso rau hauv lub siab, tsis paub tias Sam's Beretta, khi rau hauv nws txoj siv, yog qhov pom tseeb. Nws tuav nws taub hau. Tus txiv plig tus ntiv tes ua si ntawm qhov txhais ntawm M16 nws tuav, tab sis nws ob lub qhov muag qhib thiab kaw nws lub cev. Thaum ntawd nws nco txog rab phom. "Mloog, mloog!" - nws thov. "Kuv tuaj yeem piav qhia."
  
  Lub qhov ntxa thib ob tau poob rau hauv cov xuab zeb xoob, tsim los ntawm qhov phem tam sim no ntawm cov av nkos pas dej, uas tau mus txog qhov ntxa thib peb, tab sis tsis yog Nina lossis tus vaj ntxwv tsis paub qhov no.
  
  "Koj tsis piav dab tsi," nws hais, saib kom meej meej tsis sib npaug. "Nyob ntsiag to! Cia kuv xav!" Nws tsis paub me ntsis, nws tab tom ntsia ntawm nws lub hauv siab, qhov twg nws lub tsho khawm tau sib cais thiab nthuav tawm lub tattoo uas tseem nyiam Sam.
  
  Nina tsis tau twv rab phom uas nws nqa, tab sis nws xav tau nrhiav cov pob zeb diamond. Nws xav tau kev cuam tshuam. "Nyob rau hauv dej!" - Nws qw, feigning panic thiab saib yav dhau los tus hauj sam los dag nws. Thaum nws tig los saib, Nina sawv ntsug thiab txias txias rauj nrog lub taub qab ntawm nws Beretta, ntaus nws ntawm lub hauv paus ntawm nws pob txha taub hau. Tus mlom poob rau hauv av nrog lub suab nrov, thiab nws rummaged rummaged los ntawm cov pob txha pob txha, txawm tearing cov ntaub satin, tab sis tsis muaj dab tsi los ntawm nws.
  
  Nws sobbed furiously nyob rau hauv swb, waving lub liab doog ntaub nyob rau hauv nws npau taws heev. Qhov kev txav txav tau cais lub pob txha taub hau ntawm tus txha nraub qaum nrog lub pob txha tawg uas ua rau lub taub hau pob txha. Ob lub pob zeb me me uas tsis tau kov tau poob tawm ntawm lub qhov muag thiab mus rau ntawm daim ntaub.
  
  "Tsis muaj txoj hauv kev hauv ntuj txiag teb tsaus!" Nina moaned zoo siab. "Koj cia nws tag nrho mus rau koj lub taub hau, puas yog?"
  
  Cov dej tau ntxuav tus tub hluas lub cev qaug zog thiab nqa nws rab phom tua, rub nws mus rau hauv lub qhov ntxa av nkos hauv qab no, thaum Nina khaws cov pob zeb diamond, muab lawv rov qab rau hauv nws lub pob txha taub hau, thiab qhwv nws lub taub hau rau hauv daim ntaub liab qab. Thaum cov dej ntws mus rau ntawm lub qhov ntxa thib peb, nws muab khoom plig rau hauv nws lub hnab thiab muab nws rov qab rau nws nraub qaum.
  
  Ib qho kev quaj ntsuag tuaj ntawm ib tug dab tuag hauv ob peb meters deb ntawm peb. Nws yog upside down nyob rau hauv ib tug funnel-shaped tornado ntawm murky dej ntws mus rau hauv qab daus, tab sis lub ntws grate tiv thaiv nws los ntawm kev. Yog li ntawd nws raug tso kom poob dej, ntes tau nyob rau hauv downward kauv ntawm suction. Nina tau tawm mus. Nws yuav luag kaj ntug, thiab dej nyab tag nrho cov kob dawb ceev nrog rau cov neeg tsis muaj hmoo uas nrhiav chaw nkaum nyob ntawd.
  
  Nws canoe thaws wildly tawm tsam phab ntsa ntawm tus pej thuam thib ob. Yog hais tias nws tsis maj, nws yuav mus nrog cov av loj thiab pw tuag nyob rau hauv lub murky npau taws ntawm lub pas dej, zoo li cov seem ntawm cov tuag lub cev khi rau lub toj ntxas. Tab sis cov gurgling qw uas los ntawm ib ntus los ntawm cov dej seething saum qab nthab tau quaj rau Nina txoj kev khuv leej.
  
  Nws yuav tua koj. Fuck nws, nws sab hauv bitch urged. Yog koj thab pab nws, tib yam yuav tshwm sim rau koj. Tsis tas li ntawd, tej zaum nws tsuas yog xav lob koj thiab tuav koj kom ntaus nws nrog rab ntaj tam sim ntawd. Kuv paub kuv yuav ua li cas. Karma.
  
  "Karma," Nina yws yws, paub txog qee yam tom qab nws hmo ntuj hauv lub dab dej kub nrog Sam. "Bruich, kuv hais rau koj tias Karma yuav ya kuv nrog dej. Kuv yuav tsum ua qhov tseeb. "
  
  Ntshai nws tus kheej rau nws txoj kev ntseeg banal, nws maj nrawm los ntawm lub zog tam sim no kom ncav cuag tus txiv neej poob dej. Nws ob txhais caj npab flapped wildly thaum nws lub ntsej muag mus hauv qab dej raws li tus keeb kwm rushed ntawm nws. Yeej, qhov teeb meem uas Nina ntsib tshaj plaws yog nws cov thav ntawv me me. Nws tsuas tsis hnyav txaus los cawm ib tug txiv neej laus, thiab dej tau tsoo nws txhais taw sai li sai tau thaum nws nkag mus rau hauv lub pas dej ua ke, uas muaj ntau lub pas dej ntws.
  
  "Nyob rau!" - nws qw, sim lob mus rau ib qho ntawm cov hlau tuav uas thaiv lub qhov rais nqaim ua rau hauv qab daus. Cov dej npau taws heev, plunging nws hauv qab thiab kua muag los ntawm nws txoj hlab pas thiab lub ntsws tsis muaj zog, tab sis nws tau ua nws zoo tshaj plaws kom tsis txhob xoob nws tuav thaum nws ncav tes mus rau ntawm lub xub pwg nyom. "Tuav kuv txhais tes! Kuv yuav sim kom koj tawm!" - Nws qw thaum dej nkag hauv nws lub qhov ncauj. "Kuv tshuav tus miv damn ib yam dab tsi rov qab," nws hais rau tsis muaj leej twg tshwj xeeb thaum nws xav tias nws txhais tes nyob ze ntawm nws lub hauv pliaj, nyem nws sab caj npab.
  
  Nrog tag nrho nws lub zog nws rub nws, txawm tias tsuas yog los pab nws nqus nws pa, tab sis Nina lub cev nkees pib ua rau nws poob. Thiab dua nws sim ua tsis tiav, saib raws li cov phab ntsa hauv qab daus tawg nyob rau hauv qhov hnyav ntawm cov dej, sai sai yuav tawg rau ob leeg nrog kev tuag yam tsis muaj kev tuag.
  
  "Cia peb!" nws qw, txiav txim siab lub sij hawm no los nias tus ntiv taw ntawm nws khau raj tiv thaiv phab ntsa thiab siv nws lub cev ua leverage. Lub zog yog ntau dhau rau Nina lub cev muaj peev xwm, thiab nws xav tias nws lub xub pwg nyom tsis sib haum raws li tus txiv plig qhov hnyav thiab qhov poob siab rub tawm ntawm nws lub rotator cuff. "Yexus Khetos!" - Nws qw nrov nrov ua ntej dej nyab thiab dej nqos nws.
  
  Zoo li cov kua dej npau npau ntawm cov dej hiav txwv sib tsoo, Nina lub cev jerked hnyav thiab raug pov rau hauv qab ntawm phab ntsa tawg, tab sis nws tseem hnov tus txiv plig txhais tes tuav nws nruj nreem. Thaum nws lub cev tsoo phab ntsa zaum ob, Nina tuav lub txee nrog nws txhais tes zoo. "Zoo li koj lub puab tsaig siab dua," nws lub suab sab hauv ntseeg nws. "Tsuas ua piv txwv tias nws yog qhov nyuaj heev, vim tias yog tias koj tsis ua, koj yuav tsis pom Scotland dua."
  
  Nrog lub suab nrov kawg, Nina tsoo tawm ntawm qhov dej, tso nws tus kheej los ntawm lub zog tuav tus mlom, thiab nws maj mam nce mus zoo li lub buoy. Nws tsis nco qab ib pliag, tab sis thaum nws hnov Nina lub suab, nws lub qhov muag qhib. "Koj puas nrog kuv?" - nws qw. "Thov lob mus rau ib yam dab tsi vim kuv tsis tuaj yeem txhawb koj qhov hnyav ntxiv lawm! Kuv txhais caj npab raug puas tsuaj!"
  
  Nws ua raws li nws thov, ua kom nws tus kheej ntawm nws txhais taw los ntawm kev tuav ib qho ntawm cov tuav ntawm lub qhov rais nyob ze. Nina tau qaug zog mus rau qhov tsis nco qab, tab sis nws muaj lub pob zeb diamond thiab nws xav nrhiav Sam. Nws xav nrog Sam. Nws muaj kev nyab xeeb nrog nws, thiab tam sim no nws xav tau qhov ntawd ntau dua li txhua yam.
  
  Ua thawj tus neeg raug mob, nws nce mus rau sab saum toj ntawm phab ntsa thaiv kom ua raws nws mus rau lub qhov taub uas nws lub nkoj tau tos. Tus txiv plig tsis tau caum nws, tab sis nws dhia mus rau hauv lub nkoj me me thiab rowed madly hla Lake Tana. Saib ib ncig ntawm txhua ob peb kauj ruam, Nina rov qab mus rau Sam, vam tias nws tseem tsis tau poob dej nrog lwm tus ntawm Wereta. Thaum sawv ntxov tsaus ntuj, nrog kev thov Vajtswv tawm tsam cov tsiaj nyeg khiav tawm ntawm nws daim di ncauj, Nina tau caij nkoj deb ntawm cov koog pov txwv uas tam sim no tsis muaj dab tsi ntau dua li lub teeb pom kev zoo nyob deb.
  
  
  peb caug
  Judas, Brutus thiab Cassius
  
  
  Lub caij no, thaum Nina thiab Sam tau tawm tsam nrog lawv cov kev nyuaj siab, Patrick Smith tau ua haujlwm nrog kev npaj xa lub Thawv Dawb Huv rau nws qhov chaw so ntawm Mount Yeha, ze Axum. Nws tab tom npaj cov ntaub ntawv uas yuav tsum tau kos npe los ntawm tus thawj tub rog. Yeaman thiab Mr. Carter rau kev xa mus rau MI6 lub hauv paus chaw haujlwm. Yawg Carter tus thawj coj, ua tus thawj coj ntawm MI6, yuav xa cov ntaub ntawv mus rau lub tsev hais plaub Purdue kom tshem tawm rooj plaub.
  
  Joe Carter tau tuaj txog ntawm Axum tshav dav hlau ob peb teev ua ntej mus ntsib Colonel J. Yimenu thiab cov neeg sawv cev raug cai ntawm tsoomfwv Ethiopian. Lawv yuav saib xyuas kev xa khoom, tab sis Carter tau ceev faj txog kev nyob hauv lub tuam txhab ntawm David Perdue dua, ntshai tias tus neeg nplua nuj Scottish yuav sim qhia Carter tus kheej tiag tiag li Joseph Karsten, thawj tus tswv cuab ntawm lub siab phem Order of the Black Sun.
  
  Thaum lub sij hawm mus rau lub tsev pheeb suab nroog ntawm lub hauv paus ntawm lub roob, Karsten lub siab raced. Purdue tau dhau los ua lub luag haujlwm loj tsis yog rau nws xwb, tab sis rau Dub Sun tag nrho. Lawv tso tus Wizard kom pov lub ntiaj teb mus rau hauv qhov chaw txaus ntshai ntawm kev puas tsuaj tau nce zuj zus zoo li clockwork. Lawv txoj kev npaj yuav tsuas ua tsis tau yog tias Karsten ob lub neej raug nthuav tawm thiab lub koom haum raug nthuav tawm, thiab cov teeb meem no tsuas muaj ib qho ua rau - David Perdue.
  
  "Koj puas tau hnov txog cov dej nyab hauv Northern Europe uas tam sim no tsoo Scandinavia?" Colonel. Yimenu nug Karsten. "Mr. Carter, kuv thov txim rau qhov hluav taws xob hluav taws xob uas ua rau muaj kev tsis txaus siab, tab sis feem ntau ntawm cov teb chaws hauv North Africa, nrog rau Saudi Arabia, Yemen, tag nrho txoj kev mus rau Syria, raug kev txom nyem los ntawm kev tsaus ntuj."
  
  "Yog lawm, qhov ntawd yog qhov kuv tau hnov. Ua ntej tshaj plaws, nws yuav tsum yog lub nra hnyav rau kev lag luam, "hais tias Karsten, zoo kawg nkaus ua lub luag haujlwm ntawm kev tsis paub thaum nws yog tus kws tsim qauv ntawm lub ntiaj teb teeb meem tam sim no. "Kuv ntseeg siab tias yog peb txhua tus muab peb lub siab thiab nyiaj txiag cia ua ke, peb tuaj yeem txuag tau yam uas tseem tshuav ntawm peb lub tebchaws."
  
  Tom qab tag nrho, qhov ntawd yog lub hom phiaj ntawm Dub Sun. Thaum lub ntiaj teb raug kev puas tsuaj los ntawm kev puas tsuaj ntuj tsim, kev lag luam tsis ua haujlwm, thiab kev hem thawj kev nyab xeeb ua rau muaj kev nyiag khoom loj thiab kev puas tsuaj, nws yuav ua rau muaj kev puas tsuaj txaus rau lub koom haum los rhuav tshem tag nrho cov superpowers. Nrog lawv cov peev txheej uas tsis muaj kev txwv, cov kws tshaj lij thiab cov khoom lag luam sib sau ua ke, Kev Txiav Txim yuav tuaj yeem tuav lub ntiaj teb raws li kev tswj hwm tshiab ntawm fascism.
  
  "Kuv tsis paub tias tsoomfwv yuav ua li cas yog tias qhov tsaus ntuj no thiab tam sim no dej nyab ua rau muaj kev puas tsuaj ntau dua, Mr. Carter. Kuv tsuas yog tsis paub, "Yimenu quaj rau lub suab ntawm lub suab nrov nrov. "Kuv xav tias UK muaj qee yam kev ntsuas kub ntxhov?"
  
  "Lawv yuav tsum," Karsten teb, saib kev cia siab ntawm Yimena, nws ob lub qhov muag tsis ntxeev siab rau nws qhov kev thuam rau cov uas nws suav tias yog hom qis dua. "Raws li cov tub rog muaj kev txhawj xeeb, kuv ntseeg tias peb yuav siv peb cov peev txheej ntau li ntau tau tawm tsam Vajtswv cov yeeb ncuab." Nws shrugged, saib sympathetic.
  
  "Nws muaj tseeb," Yimenu teb. "Cov no yog Vajtswv tej kevcai; siab phem thiab npau taws. Leej twg paub, tej zaum peb nyob rau lub verge ntawm extinction. "
  
  Karsten yuav tsum tuav lub luag nyav, zoo li Nau-a, saib cov neeg txom nyem ntsib lawv txoj hmoo ntawm ib tug vajtswv uas lawv tsis pe hawm txaus. Sim tsis txhob ntes tau nyob rau lub sijhawm tam sim no, nws hais tias, "Kuv ntseeg siab tias peb tus neeg zoo tshaj plaws yuav muaj sia nyob no apocalypse."
  
  "Tus tswv, peb tau tuaj txog," tus neeg tsav tsheb hais rau tus tub ceev xwm. Yimen. "Nws zoo nkaus li tias Perdue pab pawg twb tuaj txog thiab nqa lub Thawv Dawb Huv rau hauv."
  
  "Tsis muaj leej twg nyob ntawm no?" Col. Yimenu squealed.
  
  "Yog lawm, sir. Kuv pom Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Smith tos peb ntawm lub tsheb, "tus neeg tsav tsheb tau lees paub.
  
  "Auj, ok," Colonel. Yimenu sighed. "Tus txiv neej no nce mus rau lub sijhawm. Kuv yuav tsum ua kev zoo siab rau koj ntawm Special Agent Smith, Mr. Carter. Nws ib txwm ua ib kauj ruam ua ntej, ua kom txhua qhov kev txiav txim tiav. "
  
  Karsten winced ntawm Yemenu Smith qhuas, ua rau nws luag ntxhi. "Aw yeah. Yog vim li ntawd kuv thiaj hais kom Tus Neeg Sawv Cev Tshwj Xeeb Smith nrog Mr. Perdue ntawm qhov kev mus ncig no. Kuv paub tias nws yuav yog tib tus neeg tsim nyog rau txoj haujlwm. "
  
  Lawv tau tawm ntawm lub tsheb thiab ntsib Patrick, uas tau ceeb toom lawv tias kev tuaj txog ntxov ntawm pawg Perdue yog tshwm sim los ntawm kev hloov pauv huab cua, uas tau yuam kom lawv mus rau lwm txoj kev.
  
  Carsten hais tias, "Nws zoo li coj txawv txawv rau kuv tias koj Hercules tsis nyob ntawm lub tshav dav hlau Axum," Carsten hais, zais qhov nws npau taws npaum li cas uas nws tus neeg tua neeg raug tso tseg yam tsis muaj lub hom phiaj ntawm tshav dav hlau. "Koj tsaws qhov twg?"
  
  Patrick tsis nyiam nws tus thawj coj lub suab, tab sis txij li nws tsis tau ua tus thawj coj ntawm nws tus thawj coj tus kheej qhov tseeb, nws tsis paub tias vim li cas Joe Carter uas hwm Joe Carter tau hais tawm tsam qhov tsis tseem ceeb. "Zoo, tus tswv, tus kws tsav dav hlau tso peb tawm ntawm Dunsha thiab mus rau lwm txoj kev khiav los saib xyuas kev kho qhov kev puas tsuaj."
  
  Karsten tsis muaj kev tawm tsam rau qhov no. Qhov no suab zoo kawg nkaus, tshwj xeeb tshaj yog vim hais tias feem ntau ntawm txoj kev hauv Ethiopia tsis muaj kev ntseeg siab, tsis muaj peev xwm tswj tau thaum lub caij ntuj nag tsis muaj dej nyab uas tsis ntev los no tsoo cov teb chaws nyob ib puag ncig Mediterranean. Nws unconditionally lees Patrick cov lus dag rau cov tub ceev xwm. Yeeman thiab hais tias lawv mus rau lub roob kom paub tseeb tias Perdue tsis koom nrog qee yam kev dag ntxias.
  
  Col. Yimenu tom qab ntawd tau txais kev hu xov tooj hauv nws lub xov tooj satellite thiab zam txim rau nws tus kheej, taw qhia rau MI6 cov neeg sawv cev mus txuas ntxiv lawv qhov kev tshuaj xyuas ntawm qhov chaw nyob rau lub sijhawm no. Ib zaug nyob rau hauv, Patrick thiab Carsten, nrog rau ob tug neeg Patrick tau teem tseg, ua raws li lub suab ntawm Perdue lub suab nrhiav lawv txoj kev.
  
  "Txoj kev no, tus tswv. Ua tsaug rau kev saib xyuas ntawm Mr. Ajo Kira, lawv muaj peev xwm tiv thaiv thaj chaw ib puag ncig kom ntseeg tau tias Lub Thawv Dawb Huv tau rov qab los rau nws qhov chaw qub yam tsis muaj kev ntshai ntawm kev tawg, "Patrick qhia rau nws tus thawj coj.
  
  "Yawg Kira puas paub tiv thaiv av?" Karsten nug. Nrog kev txiav txim siab zoo, nws hais ntxiv tias: "Kuv xav tias nws tsuas yog tus coj ncig xyuas xwb."
  
  "Nws yog, tus tswv," Patrick piav qhia. "Tab sis nws kuj yog ib tus kws tshaj lij pej xeem tsim nyog."
  
  Ib txoj kev taug kev, txoj kev nqaim nqaim coj lawv mus rau hauv lub tsev uas Perdue thawj zaug ntsib cov neeg hauv zos, ua ntej nyiag lub Thawv Dawb Huv, ua yuam kev rau lub nkoj ntawm Kev Cog Lus.
  
  "Zoo hmo ntuj, cov txiv neej," Karsten tau txais tos, nws lub suab zoo li ib zaj nkauj txaus ntshai hauv Perdue lub pob ntseg, rhuav nws tus ntsuj plig nrog kev ntxub ntxaug thiab ntshai heev. Nws tseem nco ntsoov nws tus kheej tias nws tsis yog neeg raug kaw lawm, tias nws nyob hauv lub tuam txhab nyab xeeb ntawm Patrick Smith thiab nws cov txiv neej.
  
  "Auj, nyob zoo," Perdue tos txais zoo siab, pinning Karsten nrog nws lub qhov muag xiav dej khov. Hauv kev thuam, nws hais txog lub npe charlatan. "Nws zoo siab tau pom koj ... Mr. Carter, puas yog?"
  
  Patrick frowned. Nws xav tias Perdue paub nws tus thawj coj lub npe, tab sis ua ib tug txiv neej txawj ntse heev, Patrick pom tau sai sai tias muaj qee yam tshwm sim ntawm Perdue thiab Carter.
  
  "Kuv pom koj pib tsis muaj peb," Karsten sau tseg.
  
  "Kuv tau piav qhia rau Mr. Carter vim li cas peb tuaj ntxov," Patrick Perdue hais. "Tab sis tam sim no txhua yam peb yuav tsum txhawj xeeb yog tau txais qhov khoom plig no rov qab los qhov twg nws nyob yog li peb txhua tus tuaj yeem mus tsev, hav?"
  
  Txawm hais tias Patrick tuav lub suab zoo, nws tuaj yeem hnov qhov kev nruj nruj nyob ib puag ncig lawv zoo li lub suab nyob ib ncig ntawm nws lub caj dab. Raws li nws, nws tsuas yog ib qho kev xav tsis tsim nyog tshwm sim vim qhov tsis zoo uas cov tub sab nyiag ntawm cov khoom pov tseg hauv txhua tus lub qhov ncauj. Karsten pom tias lub thawv Dawb Huv tau raug muab tso rau hauv qhov chaw, thiab thaum nws tig los saib tom qab, nws pom tau tias Colonel J. Yimenu muaj hmoo tsis tau rov qab los.
  
  "Tus Neeg Sawv Cev Tshwj Xeeb Smith, koj puas tuaj yeem koom nrog Mr. Perdue ntawm lub thawv dawb huv, thov?" - nws qhia Patrick.
  
  "Vim li cas?" Patrick frowned.
  
  Patrick tam sim ntawd kawm qhov tseeb txog nws tus thawj coj lub hom phiaj. "Vim kuv fucking hais rau koj li ntawd, Smith!" - nws qw npau taws, rub tawm rab phom. "Muab koj lub riam phom, Smith!"
  
  Perdue froze nyob rau hauv qhov chaw, tsa nws txhais tes nyob rau hauv surrender. Patrick tau ruam, tab sis txawm li cas los xij ua raws li nws tus thawj coj. Nws ob tus neeg ua haujlwm tsis txaus ntseeg, tsis paub meej, tab sis sai sai no tau ua siab ntev, txiav txim siab tsis txhob tuav lawv cov riam phom lossis txav mus.
  
  "Thaum kawg qhia koj cov xim tiag tiag, Karsten?" Perdue thuam. Patrick frowned nyob rau hauv tsis meej pem. "Koj pom, Paddy, tus txiv neej no koj paub tias yog Joe Carter tiag tiag yog Joseph Karsten, tus thawj coj ntawm Austrian ceg ntawm Order of the Black Sun."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv," Patrick yws. "Vim li cas koj tsis qhia kuv?"
  
  "Peb tsis xav kom koj koom nrog ib yam dab tsi, Patrick, yog li peb cia koj nyob hauv qhov tsaus ntuj," Perdue piav qhia.
  
  "Zoo heev, David," Patrick quaj. "Kuv tuaj yeem zam qhov no."
  
  "Tsis yog, koj ua tsis tau li ntawd!" - Karsten qw, nws lub ntsej muag liab liab tshee nrog kev thuam. "Muaj ib qho laj thawj vim li cas kuv yog tus thawj coj ntawm British tub rog txawj ntse thiab koj tsis yog, tus tub. Kuv npaj ua ntej thiab ua kuv cov ntawv ua tom tsev. "
  
  "Me tub?" Perdue luag ntxhi. "Tsis txhob ua txuj tias koj tsim nyog ntawm Scots, Carsten."
  
  "Karsten?" - Patrick nug, frowning ntawm Perdue.
  
  "Joseph Karsten, Patrick. Order of the Black Sun, First Class, thiab ib tug neeg ntxeev siab uas Iscariot nws tus kheej piv tsis tau. "
  
  Carsten taw tes nws rab phom ncaj qha ntawm Perdue, nws txhais tes tuav nruj. "Kuv yuav tsum tau ua kom koj tawm ntawm koj niam lub tsev, koj termite nrog ntau yam cai!" - nws hissed los ntawm nws tuab maroon ob sab plhu.
  
  Perdue hais tias "Tab sis koj tsis khoom ntau dhau los cawm koj niam, tsis yog koj, koj yog neeg lim hiam," Perdue tau hais rau siab.
  
  "Cia li kaw koj lub qhov ncauj, tus neeg ntxeev siab! Koj yog Renatus, tus thawj coj ntawm Lub Hnub Dub ...! - nws qw nrov nrov.
  
  "Los ntawm lub neej ntawd, tsis yog los ntawm kev xaiv," Perdue kho rau Patrick lub hom phiaj.
  
  "...Thiab koj tau txiav txim siab tso tag nrho lub hwj chim no los ua kom koj lub neej txoj haujlwm rhuav tshem peb. Peb! Tus poj Aryan cov ntshav, txhawb nqa los ntawm cov vajtswv xaiv los tswj lub ntiaj teb! Koj yog ib tug neeg ntxeev siab!" Karsten qw.
  
  "Yog li, koj yuav ua dab tsi, Karsten?" - Perdue nug raws li Austrian madman nudged Patrick nyob rau sab. "Koj puas yuav tua kuv ntawm koj tus kheej cov neeg sawv cev?"
  
  "Tsis yog, tsis yog," Karsten chuckled. Nws tig mus sai sai thiab muab ob lub mos txwv rau hauv txhua tus Patrick's MI6 cov tub ceev xwm txhawb nqa. "Yuav tsis muaj pov thawj tseg. Qhov kev phem no yuav xaus ntawm no mus ib txhis. "
  
  Patrick mob. Qhov pom ntawm nws cov txiv neej pw tuag rau hauv pem teb ntawm ib lub qhov tsua nyob txawv teb chaws enraged nws. Nws yog lub luag haujlwm rau txhua tus! Nws yuav tsum paub tias tus yeeb ncuab yog leej twg. Tab sis tsis ntev Patrick pom tau hais tias cov neeg hauv nws txoj haujlwm tsis tuaj yeem paub tseeb tias yam yuav tshwm sim li cas. Tsuas yog nws paub tseeb tias nws zoo li tuag tam sim no.
  
  Carsten tshaj tawm tias "Yimenu yuav rov qab los sai sai." "Thiab kuv yuav rov qab mus rau tebchaws United Kingdom kom thov koj cov khoom. Tom qab tag nrho, koj yuav tsis raug suav hais tias tuag rau lub sijhawm no. "
  
  "Tsuas nco ntsoov ib yam, Karsten," Perdue retorted, "koj muaj ib yam dab tsi los poob. kuv tsis paub. Koj tseem muaj vaj tse. "
  
  Karsten rub rov qab rauj ntawm nws riam phom. "Koj ua si dab tsi?"
  
  Perdue shrugged. Lub sijhawm no nws poob tag nrho kev ntshai ntawm qhov tshwm sim ntawm qhov nws tab tom hais, vim nws lees txais txhua yam xwm txheej nyob hauv khw rau nws. "Koj," Perdue luag ntxhi, "muaj ib tug poj niam thiab cov ntxhais. Lawv yuav tsis tuaj txog tsev hauv Salzkammergut hauv, huag," Perdue hu nkauj, ntsia ntawm nws lub moos, "txog plaub teev?"
  
  Karsten lub qhov muag loj hlob tuaj, nws lub qhov ntswg flared, thiab nws tso tawm ib tug strangled quaj ntawm kev ntxhov siab heev. Hmoov tsis zoo, nws tsis tuaj yeem tua Perdue vim tias nws yuav tsum zoo li kev sib tsoo kom Karsten raug zam kom Yimen thiab cov neeg hauv zos ntseeg nws. Tsuas yog thaum ntawd Karsten tuaj yeem ua si tus neeg raug tsim txom ntawm qhov xwm txheej txhawm rau txhawm rau cuam tshuam nws tus kheej.
  
  Perdue nyiam Karsten qhov kev xav tsis thoob ntawm qhov txaus ntshai, tab sis nws tuaj yeem hnov Patrick ua pa hnyav rau ntawm nws. Nws tau thov txim rau nws tus phooj ywg zoo tshaj Sam, uas tau rov qab los ntawm kev tuag vim nws koom nrog Perdue.
  
  "Yog tias muaj dab tsi tshwm sim rau kuv tsev neeg, Kuv yuav xa Clive mus muab rau koj tus hluas nkauj, Gould bitch, lub sijhawm zoo tshaj plaws ntawm nws lub neej ... ua ntej nws yuav coj nws mus!" Karsten ceeb toom, nto qaub ncaug los ntawm nws daim di ncauj tuab thaum nws ob lub qhov muag hlawv nrog kev ntxub ntxaug thiab swb. "Ka lawm e, Ajo."
  
  
  31
  Davhlau los ntawm Vereta
  
  
  Karsten mus rau ntawm qhov tawm ntawm lub roob, tawm hauv Perdue thiab Patrick kiag li dumbfounded. Ajo ua raws Carsten, tab sis nws nres ntawm qhov nkag mus kaw Purdue txoj hmoo.
  
  "Dab tsi lub ntuj raug txim!" Patrick qw nrov nrov thaum nws koom nrog txhua tus neeg ntxeev siab tuaj txog qhov kawg. "Koj? Vim li cas koj, Ajo? Yuav ua li cas? Peb cawm koj dim ntawm lub hnub dub damn thiab tam sim no koj yog lawv nyiam?"
  
  "Tsis txhob coj nws tus kheej, Smit-Efendi," Ajo ceeb toom, nws txhais tes nyias, tsaus ntuj so hauv qab lub pob zeb qhov loj ntawm nws xib teg. "Koj, Perdue Effendi, tuaj yeem ua qhov no tiag tiag. Vim koj, kuv tij laug Donkor raug tua. Kuv yuav luag raug tua los pab koj nyiag cov khoom no, thiab tom qab ntawd? nws quaj npau taws, nws lub hauv siab heaving nrog npau taws. "Tom qab ntawd koj tso kuv mus rau qhov tuag ua ntej koj cov neeg koom nrog nyiag kuv thiab tsim txom kuv kom paub tias koj nyob qhov twg! Kuv tau nyiaj dhau txhua yam no rau koj, Efendi, thaum koj zoo siab caum qab qhov koj pom hauv lub thawv Dawb Huv no! Koj muaj txhua yam laj thawj coj kuv txoj kev ntxeev siab rau lub siab, thiab kuv vam tias hmo no koj yuav maj mam tuag hauv pob zeb hnyav. " Nws ntsia ib ncig ntawm lub cell. "Nov yog qhov chaw uas kuv raug foom kom ntsib koj, thiab qhov no yog qhov chaw uas kuv foom kom koj muab faus."
  
  "Vajtswv, koj paub tseeb tias yuav ua li cas phooj ywg, David," Patrick yws yws ntawm nws.
  
  "Koj ua lub cuab rau nws, puas yog?" Perdue twv, thiab Ajo nodded, paub meej tias nws ntshai.
  
  Sab nraud, lawv tuaj yeem hnov Karsten qw rau tus thawj tswj hwm. Yemenu cov neeg yuav tsum mus nkaum. Qhov no yog Ajo lub teeb liab, thiab nws nias lub dial nyob rau hauv nws txhais tes, ua rau ib tug txaus ntshai rumble nyob rau hauv lub pob zeb saum lawv. Lub hauv paus pob zeb uas Ajo tau ua tib zoo ua nyob rau hauv cov hnub ua rau lub rooj sib tham Edinburgh tawg. Nws ploj mus rau hauv qhov av, khiav hla cov phab ntsa tawg ntawm txoj kev hauv tsev. Nws stumbled nyob rau hauv lub hmo ntuj huab cua, twb npog nyob rau hauv ib co khib nyiab thiab hmoov av los ntawm lub cev qhuav dej.
  
  "Lawv tseem nyob hauv!" - nws qw. "Lwm tus neeg yuav raug tsoo! Koj yuav tsum pab lawv!" Ajo tuav tus thawj coj ntawm lub tsho, ua txuj ua rau nws mob siab rau nws. Tab sis Colonel. Yemenu thawb nws mus, khob nws mus rau hauv av. "Kuv lub tebchaws nyob hauv qab dej, ua phem rau kuv cov menyuam txoj sia thiab ua kom puas tsuaj ntau dua li peb hais, thiab koj cia kuv nyob ntawm no vim muaj kev puas tsuaj?" Yimen cem Ajo thiab Karsten, dheev poob nws txoj kev xav ntawm diplomacy.
  
  "Kuv nkag siab, tus tswv," Karsten hais qhuav. "Cia peb xav txog qhov xwm txheej no yog qhov kawg ntawm qhov kev puas tsuaj loj rau tam sim no. Tom qab tag nrho, raws li koj hais, koj yuav tsum tau saib xyuas cov me nyuam. Kuv nkag siab tag nrho qhov ceev ntawm kev cawm kuv tsev neeg. "
  
  Nrog rau cov lus no, Karsten thiab Ajo tau saib xyuas tus tub ceev xwm. Yimenu thiab nws tus neeg tsav tsheb rov qab mus rau hauv lub ntsej muag pinkish ntawm kaj ntug ntawm lub qab ntug. Nws yog yuav luag lub sijhawm uas Lub Thawv Dawb Huv yog thawj zaug yuav tsum rov qab los. Tsis ntev no cov neeg ua haujlwm tsim kho hauv zos yuav nce siab thaum lawv tos qhov lawv xav tias yog Perdue tuaj txog, npaj yuav muab cov neeg tsis txaus ntseeg uas tau nyiag lawv lub teb chaws cov khoom muaj nqis zoo.
  
  "Mus saib seb lawv puas yog lawm, Ajo," Karsten hais. "Cia li sai sai, peb yuav tsum mus."
  
  Ajo Kira maj nrawm mus rau qhov twg yog qhov nkag mus rau Mount Yeha kom ntseeg tau tias nws qhov tawg yog qhov ntom ntom thiab qhov kawg. Nws tsis pom Karsten thim rov qab nws cov kauj ruam, thiab hmoov tsis zoo, khoov los ntsuas qhov ua tiav ntawm nws txoj haujlwm ua rau nws lub neej. Karsten tau tsa ib lub pob zeb hnyav saum nws lub taub hau thiab coj nws mus rau sab nraum qab ntawm Ajo lub taub hau, tawg tam sim ntawd.
  
  "Tsis muaj neeg tim khawv," Karsten ntxhi, plua plav tawm ntawm nws txhais tes thiab mus rau Perdue lub tsheb. Tom qab nws, Ajo Kira lub cev tuag tau npog lub pob zeb xoob thiab rubble nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kev puas tsuaj nkag. Nrog nws cov pob txha pob txha tawg tawm ntawm qhov cim grotesque hauv cov suab puam xuab zeb, tsis muaj qhov tsis ntseeg tias nws yuav zoo li lwm tus neeg raug tsim txom rockfall. Karsten tig mus rau hauv Purdue's Ob thiab ib nrab tub rog tsheb sib tw rov qab mus rau nws lub tsev hauv Austria ua ntej cov dej nce hauv Ethiopia tuaj yeem ntes nws.
  
  Nyob rau sab qab teb, Nina thiab Sam tsis muaj hmoo. Tag nrho cheeb tsam nyob ib ncig ntawm Lake Tana tau nyob hauv dej. Cov neeg tau ntshai, ntshai tsis yog vim dej nyab xwb, tab sis kuj yog vim qhov kev piav qhia tsis meej uas cov dej tuaj. Cov dej ntws thiab qhov dej ntws tsis muaj qhov tam sim no los ntawm cov khoom siv. Tsis muaj nag los, tab sis cov kwj deg tawm los ntawm qhov chaw ntawm lub txaj dej qhuav.
  
  Nyob ib ncig ntawm lub ntiaj teb no, cov nroog raug kev txom nyem los ntawm hluav taws xob hluav taws xob, av qeeg thiab dej nyab uas rhuav tshem cov tsev tseem ceeb. UN lub hauv paus hauv paus, lub Pentagon, Lub Tsev Hais Plaub Ntiaj Teb hauv Hague thiab ntau lub koom haum ua lub luag haujlwm rau kev txiav txim thiab kev vam meej tau raug rhuav tshem. Txog tam sim no lawv ntshai tias lub dav hlau ntawm Dunsha yuav raug puas tsuaj, tab sis Sam tau muaj kev cia siab vim tias cov zej zog nyob deb txaus tias Lake Tana yuav tsis cuam tshuam ncaj qha. Nws tseem nyob deb txaus hauv av uas nws yuav muaj qee lub sijhawm ua ntej dej hiav txwv tuaj yeem ncav cuag nws.
  
  Nyob rau hauv lub dab haze ntawm kaj ntug thaum ntxov, Sam pom hmo ntuj kev puas tsuaj nyob rau hauv tag nrho nws cov kev muaj tiag txaus ntshai. Nws tau thaij cov seem ntawm tag nrho cov xwm txheej ntau npaum li nws ua tau, saib xyuas kom khaws lub roj teeb lub zog hauv nws lub koob yees duab compact video thaum nws txhawj xeeb tos Nina rov qab los rau nws. Qee qhov ntawm qhov deb, nws txuas ntxiv hnov ib lub suab nrov txawv txawv uas nws tsis tuaj yeem txheeb xyuas, tab sis tau chalk nws mus txog qee yam kev hnov lus tsis txaus ntseeg. Nws tau tsaug zog ntau dua nees nkaum plaub teev thiab tuaj yeem hnov qhov cuam tshuam ntawm kev qaug zog, tab sis nws yuav tsum nyob twj ywm kom Nina nrhiav nws. Tsis tas li ntawd, nws tau ua haujlwm hnyav thiab nws tshuav nws kom nws nyob ntawd thaum, tsis yog, nws rov qab los. Nws tso tseg tej kev xav tsis zoo uas ua rau nws tsim txom nws txog nws txoj kev nyab xeeb ntawm lub pas dej uas muaj cov neeg ntxeev siab.
  
  Los ntawm nws lub lens, nws ua siab ntev rau cov pej xeem ntawm Ethiopia uas tam sim no tau tawm hauv lawv lub tsev thiab lawv lub neej kom thiaj li muaj sia nyob. Qee tus tau quaj ntsuag ntawm lawv lub tsev, thiab lwm tus tau qhwv lawv lub qhov txhab. Txij lub sij hawm Sam ntsib lub cev ntab.
  
  Nws hais tias, "Yexus Khetos," nws hais tias, "Nws yog qhov kawg ntawm lub ntiaj teb no tiag tiag."
  
  Nws tab tom ua yeeb yaj kiab loj loj ntawm dej uas zoo li ncav cuag qhov kawg ntawm nws ob lub qhov muag. Raws li lub ntuj sab hnub tuaj pleev xim rau lub qab ntug liab thiab daj, nws tsis tuaj yeem pab tab sis pom qhov zoo nkauj ntawm keeb kwm yav dhau los uas qhov kev ua si txaus ntshai no tau tshwm sim. Cov dej du tau nres churning thiab sau lub pas dej rau lub sijhawm tam sim no, thiab nws ua kom zoo nkauj toj roob hauv pes, lub neej ntawm cov noog nyob hauv daim iav ua kua. Ntau tus tseem nyob hauv lawv lub tank, nuv ntses rau zaub mov lossis ua luam dej yooj yim. Tab sis ntawm lawv tsuas yog ib lub nkoj me tab tom tsiv-yav dhau los. Nws zoo nkaus li tsuas yog lub nkoj mus rau qhov chaw, mus rau kev lom zem ntawm cov neeg saib los ntawm lwm lub nkoj.
  
  "Nina," Sam luag ntxhi. "Kuv tsuas paub tias yog koj, menyuam!"
  
  Nrog rau lub suab nrov nrov ntawm lub suab tsis paub, nws zoomed hauv lub nkoj nrawm nrawm, tab sis thaum lub lens kho kom pom kev zoo dua, Sam lub luag nyav ploj mus. "Au tus Tswv, Nina, koj tau ua dab tsi?"
  
  Nws tau ua raws li tsib lub nkoj nrawm nrawm, txav qeeb qeeb vim yog Nina lub taub hau pib. Nws lub ntsej muag hais rau nws tus kheej. Ntshai thiab mob siab rau contorted nws lub ntsej muag zoo nkauj thaum nws rowed deb ntawm cov neeg nrhiav hauj lwm. Sam tau dhia los ntawm nws qhov chaw nyob hauv lub nroog thiab pom lub hauv paus ntawm lub suab txawv txawv uas ua rau nws tsis meej pem.
  
  Cov tub rog nyoob hoom qav taub ya mus rau sab qaum teb tuaj tos cov pej xeem thiab thauj lawv mus tsaws ntxiv mus rau sab qab teb sab hnub tuaj. Sam suav txog xya lub nyoob hoom qav taub tsaws ib ntus mus nqa tib neeg los ntawm lawv qhov chaw khaws cia ib ntus. Ib tug, ib tug CH-47F Chinook, zaum ob peb blocks deb li tus kws tsav dav hlau tau sau ntau tus neeg rau lub airlift.
  
  Nina tau yuav luag mus txog sab nrauv ntawm lub nroog, nws lub ntsej muag daj ntseg thiab ntub los ntawm kev qaug zog thiab qhov txhab. Sam navigated dej nyuaj kom ncav cuag nws ua ntej cov hauj sam ntawm nws txoj kev taug. Nws qeeb qeeb thaum nws txhais tes pib ua tsis tiav. Nrog tag nrho nws lub zog, Sam tau siv nws txhais tes kom nrawm dua thiab taug kev hauv qhov dej, cov khoom ntse, thiab lwm yam teeb meem hauv qab dej uas nws tsis pom.
  
  "Nina!" - nws qw.
  
  "Pab kuv, Sam! Kuv dislocated kuv lub xub pwg nyom!" - nws moaned. "Tsis muaj dab tsi nyob hauv kuv. Pl-thov, nws tsuas yog ... "nws stammered. Thaum nws mus txog Sam, nws muab nws txhais tes rau hauv nws txhais tes thiab tig ib ncig, plam mus rau hauv pab pawg ntawm cov tsev sab qab teb ntawm lub nroog lub tsev mus nrhiav qhov chaw nkaum. Qab lawv, cov hauj sam tau qw kom neeg pab lawv ntes cov tub sab.
  
  "Huag shit, peb nyob rau hauv sib sib zog nqus shit tam sim no," nws hawb pob. "Koj tseem tuaj yeem khiav, Nina?"
  
  Nws ob lub qhov muag tsaus nti fluttered thiab moaned, tuav nws txhais tes. "Yog tias koj tuaj yeem ntsaws qhov no rov qab rau hauv lub qhov (socket), kuv tuaj yeem siv zog tiag tiag."
  
  Nyob rau hauv tag nrho nws lub xyoo ntawm kev ua hauj lwm nyob rau hauv lub tshav pob, kev ua yeeb yaj kiab thiab tshaj tawm hauv thaj chaw ua tsov ua rog, Sam tau kawm cov txuj ci tseem ceeb los ntawm EMTs nws tau ua haujlwm nrog. "Kuv yuav tsis dag, hlub," nws ceeb toom. "Qhov no yuav raug mob zoo li ntuj raug txim."
  
  Raws li cov pej xeem txaus siab taug kev hla txoj kev nqaim mus nrhiav Nina thiab Sam, lawv yuav tsum nyob twj ywm thaum ua haujlwm hloov Nina lub xub pwg nyom. Sam muab nws lub hnab rau nws kom nws tuaj yeem tom lub pluaj, thiab thaum lawv cov neeg caum qw hauv dej hauv qab no, Sam tau nqis los ntawm nws lub hauv siab nrog ib txhais taw, tuav nws txhais tes tshee nrog ob leeg.
  
  "Npaj?" - nws ntxhi, tab sis Nina cia li kaw nws lub qhov muag thiab nodded. Sam rub nyuaj rau ntawm nws txhais tes, maj mam txav nws tawm ntawm nws lub cev. Nina quaj quaj hauv qab lub tarp, kua muag ntws los hauv qab nws daim tawv muag.
  
  "Kuv hnov lawv!" - ib tug neeg exclaimed ua lawv hom lus. Sam thiab Nina tsis tas yuav tsum paub cov lus kom nkag siab cov lus, thiab nws maj mam tig nws txhais caj npab kom txog rau thaum nws tau ua raws li lub rotator cuff ua ntej nws yuav rov qab los. Nina lub suab qw nrov nrov tsis tau hnov los ntawm cov xibhwb uas tab tom nrhiav rau lawv, tab sis ob tug txiv neej twb nce tus ntaiv tawm ntawm qhov dej mus nrhiav lawv.
  
  Ib tug ntawm lawv yog armed nrog ib tug luv luv hmuv, thiab nws mus ncaj nraim rau Nina lub cev tsis muaj zog, aiming riam phom ntawm nws lub hauv siab, tab sis Sam cuam tshuam tus pas. Nws xuas nrig ntaus nws lub ntsej muag, ib ntus khob nws tsis nco qab thaum lwm tus neeg tawm tsam dhia tawm ntawm lub qhov rais sill. Sam swung nws hmuv zoo li ib tug baseball hero, tsoo tus txiv neej lub cheekbone ntawm kev cuam tshuam. Tus uas nws ntaus tuaj rau nws lub siab. Nws txeeb hmuv ntawm Sam thiab ntaus nws sab.
  
  "Sam!" - Nina quaj. "Lub taub hau!" Nws tau sim sawv, tab sis tsis muaj zog heev, yog li nws cuam tshuam nws Beretta ntawm nws. Tus neeg sau xov xwm tuav rab phom thiab nyob rau hauv ib qho kev taw qhia submerged tus neeg tua lub taub hau nyob rau hauv dej, muab ib tug mos txwv nyob rau hauv lub caj dab.
  
  Nws hais rau nws tias "Lawv yuav tsum tau hnov qhov kev txhaj tshuaj," nws hais rau nws, siv lub zog rau nws qhov txhab. Ib qho kev txaj muag tau tshwm sim nyob rau hauv txoj kev dej nyab thaum lub suab nrov ntawm cov tub rog nyoob hoom qav taub. Sam ntsia tawm ntawm qhov chaw siab thiab pom tias lub nyoob hoom qav taub tseem sawv.
  
  "Nina, koj tuaj yeem mus?" - nws nug dua.
  
  Nws zaum nrog nyuaj. "Kuv tuaj yeem taug kev. Txoj kev npaj yog dab tsi?
  
  "Kev txiav txim los ntawm koj qhov kev txaj muag, kuv xav tias koj tswj kom tau King Xalaumoo lub pob zeb diamond?"
  
  "Yog lawm, hauv pob txha taub hau hauv kuv lub hnab ev ntawv," nws teb.
  
  Sam tsis muaj sijhawm los nug txog kev siv pob txha taub hau, tab sis nws zoo siab nws yeej qhov khoom plig. Lawv tau tsiv mus rau ib lub tsev nyob ze thiab tos tus tsav rov qab mus rau Chinook ua ntej ntsiag to limping ntawm nws thaum cov neeg cawm siav tau zaum. Ntawm lawv txoj kev, tsis muaj tsawg tshaj li kaum tsib tug txiv plig los ntawm cov kob thiab rau tus txiv neej los ntawm Vetera caum lawv los ntawm cov dej kub. Raws li tus kws tsav dav hlau tau npaj kaw lub qhov rooj, Sam nias lub phom ntawm nws lub taub hau.
  
  "Kuv yeej tsis xav ua qhov no, kuv tus phooj ywg, tab sis peb yuav tsum mus rau sab qaum teb, thiab peb yuav tsum ua tam sim no!" Sam chuckled, tuav Nina txhais tes thiab tuav nws qab nws.
  
  "Tsis muaj! Koj ua tsis tau qhov no!" - tus kws tsav dav hlau tau tawm tsam hnyav heev. Lub suab qw ntawm cov neeg npau taws heev tau los ze zog. "Koj raug tso tseg!"
  
  Sam tsis tuaj yeem cia ib yam dab tsi txwv tsis pub lawv nce lub nyoob hoom qav taub, thiab nws yuav tsum ua pov thawj tias nws hnyav heev. Nina ntsia rov qab rau cov neeg npau taws uas cuam pob zeb rau lawv thaum lawv los ze zog. Lub pob zeb tsoo Nina hauv lub tuam tsev, tab sis nws tsis poob.
  
  "Yexus!" - Nws qw, nrhiav ntshav ntawm nws tus ntiv tes uas nws kov nws lub taub hau. "Koj pob zeb poj niam txhua lub caij nyoog koj tau txais, koj fucking primitive ... "
  
  Qhov txhaj tshuaj silenced nws. Sam tua tus co-pilot nyob rau hauv ob txhais ceg, ua rau ntshai heev ntawm cov neeg caij tsheb. Nws coj lub hom phiaj ntawm cov hauj sam, nres lawv ib nrab. Nina tsis tuaj yeem pom tus mlom uas nws tau cawm hauv lawv, tab sis thaum nws tab tom nrhiav nws lub ntsej muag, Sam tau tuav nws thiab rub nws mus rau hauv lub nyoob hoom qav taub uas muaj cov neeg caij tsheb txaus ntshai. Tus kws tsav dav hlau tau yws yws rau hauv pem teb ib sab ntawm nws, thiab nws tshem txoj siv los qhwv nws txhais ceg. Nyob rau hauv lub cockpit, Sam qw hais rau tus tsav ntawm rab phom, hais kom nws mus rau sab qaum teb mus rau Dansha, lub rendezvous point.
  
  
  32
  Davhlau los ntawm Axum
  
  
  Ntawm lub roob Yeha, ntau tus neeg nyob hauv zos tau sib sau ua ke, ntshai heev thaum pom cov neeg Iyiv cov lus qhia uas tuag lawm, lawv txhua tus paub los ntawm qhov chaw khawb av. Lwm qhov xav tsis thoob rau lawv yog lub pob zeb loj heev uas kaw lub plab ntawm lub roob. Tsis paub yuav ua li cas, ib pab pawg neeg diggers, archaeological assistant thiab vengeful cov neeg hauv zos tau kawm txog qhov kev npaj txhij txog, yws yws ntawm lawv tus kheej kom sim xyuas seb qhov tshwm sim tiag tiag.
  
  "Muaj cov log tsheb sib sib zog nqus ntawm no, uas txhais tau hais tias lub tsheb hnyav tau nres ntawm no," ib tus neeg ua haujlwm tau hais, taw rau cov ntawv luam hauv av. "Muaj ob, tej zaum peb lub tsheb ntawm no."
  
  "Tej zaum nws tsuas yog Land Rover uas Dr. Hessian siv txhua ob peb hnub," lwm tus hais.
  
  "Tsis yog, nws nyob ntawd, txoj cai uas nws tso nws tseg ua ntej nws mus tau cov cuab yeej tshiab hauv Mekele nag hmo," thawj tus neeg ua haujlwm tawm tsam, taw rau tus kws tshawb fawb keeb kwm ntawm Land Rover, nres hauv qab lub ru tsev canvas ntawm ob peb lub tsev pheeb suab. meters deb ntawm nws.
  
  "Tom qab ntawd peb yuav paub li cas yog tias lub thawv tau xa rov qab? Nov yog Ajo Kira. Tuag. Perdue tua nws thiab nqa lub thawv!" - ib tug txiv neej qw. "Yog vim li cas lawv rhuav tshem lub koob yees duab!"
  
  Nws qhov kev txiav tawm nruj heev ua rau muaj kev ntxhov siab heev ntawm cov neeg hauv zos hauv cov zos nyob sib ze thiab hauv cov tsev pheeb suab ze ntawm qhov chaw khawb av. Qee tus txiv neej sim xav txog kev xav, tab sis feem ntau xav tsis muaj dab tsi ntau dua li kev ua pauj dawb huv.
  
  "Koj puas hnov qhov ntawd?" Perdue nug Patrick qhov twg lawv tau tshwm sim los ntawm txoj kab nqes sab hnub tuaj ntawm lub roob. "Lawv xav tawv nqaij peb ciaj sia, txiv neej laus. Koj puas tuaj yeem khiav ntawm ceg no?
  
  "Tsis muaj txoj kev," Patrick winced. "Kuv pob taws tawg. Saib."
  
  Lub cev qhuav dej tshwm sim los ntawm Ajo tsis tua ob tug txiv neej vim Perdue tau nco txog qhov tseem ceeb ntawm txhua tus qauv ntawm Ajo - lub thawv xa ntawv tawm tau muab zais hauv qab phab ntsa cuav. Luckily, tus neeg Iyiv hais rau Perdue txog cov txheej txheem qub ntawm kev ua ntxiab hauv tebchaws Iziv, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub qhov ntxa qub thiab cov pyramids. Qhov no yog li cas Perdue, Ajo, thiab Ajo tus tij laug, Donkor, tau khiav nrog lub Thawv Dawb Huv thawj qhov chaw.
  
  Npog rau hauv khawb, qhov dej thiab plua plav, Perdue thiab Patrick, ceev faj kom tsis txhob pom, nkag mus tom qab ob peb pob zeb loj ntawm lub hauv paus ntawm lub roob. Patrick cringed raws li ib tug ntse mob nyob rau hauv nws lub pob taws sab xis tua los ntawm nws nrog txhua txhua kev txav mus rau pem hauv ntej.
  
  "Pab tau ...c-peb tuaj yeem so me ntsis?" nws nug Perdue. Tus kws tshawb fawb plaub hau grey ntsia rov qab rau nws.
  
  "Saib, phooj ywg, kuv paub tias nws mob zoo li ntuj raug txim, tab sis yog tias peb tsis maj, lawv yuav pom peb. Kuv tsis tas yuav qhia koj yam riam phom uas cov neeg no yog cov khoom lag luam, puas yog? shovels, spikes, hammers ... ", Perdue ceeb toom nws tus khub.
  
  "Kuv paub. Lub Landy no nyob deb dhau rau kuv. Lawv yuav caum kuv ua ntej kuv kauj ruam thib ob, "nws lees. "Kuv txhais ceg yog thoob khib nyiab. Taug kev mus tom ntej, tau txais kev saib xyuas, lossis tawm mus thiab hu rau kev pab. "
  
  "Bullshit," Perdue teb. "Peb yuav tau mus rau Landy no ua ke thiab tau txais ntuj raug txim tawm ntawm no."
  
  "Koj xav li cas peb ua qhov no?" Patrick gasped.
  
  Perdue taw tes rau cov cuab yeej khawb nyob ze thiab luag nyav. Patrick ua raws li cov lus qhia nrog nws ob lub qhov muag. Nws yuav luag nrog Perdue yog tias nws lub neej tsis nyob ntawm qhov tshwm sim.
  
  "Tsis muaj txoj hauv kev hauv ntuj txiag teb tsaus, David. Tsis muaj! Koj puas vwm?" - Nws ntxhi nrov, npuaj Perdue ntawm caj npab.
  
  "Koj puas tuaj yeem xav txog lub rooj zaum zoo dua ntawm no ntawm pob zeb?" Perdue luag ntxhi. "Nyob rau hauv. Thaum kuv rov qab los, peb yuav mus rau Landy. "
  
  "Thiab kuv xav tias koj yuav muaj sijhawm los ntsaws nws?" - Patrick nug.
  
  Perdue rub tawm nws cov ntsiav tshuaj me me uas tau ua haujlwm ua ntau yam khoom siv hauv ib qho.
  
  "Auj, koj txoj kev ntseeg me me," nws luag ntxhi rau Patrick.
  
  Feem ntau, Purdue tau siv nws lub peev xwm infrared thiab radar los yog siv nws ua cov khoom sib txuas lus. Txawm li cas los xij, nws niaj hnub txhim kho lub cuab yeej, ntxiv cov khoom tsim tshiab thiab txhim kho nws cov thev naus laus zis. Nws pom Patrick ib lub pob me me ntawm sab ntawm lub cuab yeej. "Lub zog hluav taws xob. Peb muaj psychic, Paddy. "
  
  "Nws ua dab tsi?" Patrick frowned, nws ob lub qhov muag qee zaus darting yav dhau los Perdue kom ceev faj.
  
  Perdue hais tias "Nws ua rau lub tsheb mus," Perdue hais. Ua ntej Patrick tuaj yeem xav txog cov lus teb, Perdue sawv thiab khiav mus rau lub cuab yeej. Nws txav mus rau furtively, leaning nws lub cev lanky rau pem hauv ntej kom tsis txhob lo tawm.
  
  "Txog tam sim no zoo heev, koj vwm bastard," Patrick ntxhi thaum nws saib Perdue nqa lub tsheb. "Tab sis koj paub tias qhov no yuav ua rau muaj kev ntxhov siab, puas yog?"
  
  Npaj rau kev sib tw ua ntej, Perdue ua pa tob thiab ntsuas seb cov neeg coob nyob deb npaum li cas los ntawm nws thiab Patrick. "Cia peb mus," nws hais thiab nias lub pob pib Land Rover. Nws tsis muaj teeb pom kev zoo dua li ntawm lub dashboard, tab sis qee tus neeg nyob ze ntawm qhov nkag mus rau lub roob tuaj yeem hnov lub cav ua suab nrov thaum idling. Perdue txiav txim siab tias nws yuav tsum siv lawv lub sijhawm tsis meej pem rau nws qhov kom zoo dua, thiab nws tau khiav mus rau Patrick nrog lub tsheb screeching.
  
  "Dhia! Ceev dua!" - nws qw rau Patrick thaum nws tab tom yuav ncav cuag nws. Tus neeg sawv cev MI6 tau rub ntawm lub tsheb, yuav luag tsoo nws nrog nws qhov nrawm, tab sis Perdue's adrenaline khaws cia rau hauv qhov chaw.
  
  "Ntawm no lawv nyob! Tua cov bastards! "- Tus txiv neej qw, taw rau ob tug txiv neej rushing rau Land Rover nrog ib tug wheelbarrow.
  
  "Vajtswv, kuv vam tias nws lub tank puv!" - Patrick qw, tsav lub thoob hlau rickety ncaj nraim mus rau hauv lub qhov rooj neeg nrog caij 4x4. "Kuv lub cev! Kuv cov pob txha nyob hauv kuv lub nroog Yeiuxalees, Purdue. Tus Tswv, koj tua kuv ntawm no!" yog tag nrho cov neeg tuaj yeem hnov thaum lawv maj nrawm mus rau cov txiv neej khiav tawm.
  
  Thaum lawv mus txog ntawm lub qhov rooj neeg nrog caij, Perdue tsoo lub qhov rais nrog lub pob zeb thiab qhib qhov rooj. Patrick tawm tsam kom tawm ntawm lub tsheb, tab sis cov neeg vwm uas tuaj yeem ntxias nws kom siv nws lub zog cia, thiab nws muab nws lub cev pov rau hauv lub tsheb. Lawv tawm mus, tig lawv lub log, pov pob zeb rau leej twg hauv cov neeg coob coob uas tuaj ze heev. Tom qab ntawd Perdue thaum kawg tau nqis los ntawm tus pedal thiab tso qee qhov kev ncua deb ntawm lawv thiab cov neeg loj leeb ntawm cov neeg mob ntshav qab zib hauv zos.
  
  "Peb yuav tsum tau mus rau Dunsha ntau npaum li cas?" Perdue nug Patrick.
  
  Patrick hais rau nws tias "Tsuas peb teev ua ntej Sam thiab Nina yuav tsum tau ntsib peb nyob ntawd," Nws ntsia ntawm qhov ntsuas roj. "Kuv tus Vajtswv! nws yuav tsis coj peb mus tshaj 200 kilometers. "
  
  Perdue hais tias, "Txhua yam zoo yog tias peb tau deb ntawm Dab Ntxwg Nyoog cov muv ntawm peb txoj kev," Perdue hais tias, tseem ntsia hauv daim iav saib tom qab. "Peb yuav tau hu rau Sam thiab nrhiav seb lawv nyob qhov twg. Tej zaum lawv tuaj yeem nqa Hercules los ze zog tuaj tos peb. Tus Tswv, kuv vam tias lawv tseem muaj sia nyob."
  
  Patrick quaj txhua zaus Land Rover nco ib lub qhov lossis jerked thaum hloov iav. Nws pob taws tau tua nws, tab sis nws tseem muaj sia nyob thiab qhov ntawd yog qhov tseem ceeb.
  
  "Koj paub txog Carter tag nrho. Ua cas koj tsis qhia kuv?" - Patrick nug.
  
  "Kuv hais rau koj tias, peb tsis xav kom koj ua ib tus neeg koom tes. Yog tias koj tsis paub, koj tsis tuaj yeem koom nrog. "
  
  "Thiab qhov kev lag luam no nrog nws tsev neeg? Koj puas tau xa ib tug mus saib xyuas lawv thiab?" - Patrick nug.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Patrick! Kuv tsis yog neeg phem. Kuv tabtom bluffing, "Perdue hais rau nws. "Kuv yuav tsum tau co nws lub tawb, thiab ua tsaug rau Sam txoj kev tshawb fawb thiab cov mole hauv Karsten'... Carter lub chaw ua haujlwm, peb tau txais cov ntaub ntawv hais tias nws tus poj niam thiab cov ntxhais tab tom taug kev mus rau nws lub tsev hauv Austria."
  
  Patrick teb tias "Yuav ua tsis tau rau fucking ntseeg," Patrick teb. "Koj thiab Sam yuav tsum tau sau npe ua tus sawv cev ntawm Nws Majesty, nkag siab? Koj yog vwm, tsis quav ntsej thiab zais cia rau qhov chaw ntawm hysteria, koj ob. Thiab Dr. Gould tsis deb tom qab."
  
  "Zoo, ua tsaug, Patrick," Perdue luag ntxhi. "Tab sis peb nyiam peb txoj kev ywj pheej, koj paub, ua haujlwm qias neeg yam tsis tau pom."
  
  "Tsis muaj shit," Patrick sighed. "Leej twg yog Sam siv ua mole?"
  
  "Kuv tsis paub," Perdue teb.
  
  "David, leej twg yog tus fucking mole? Kuv yuav tsis nplawm tus txiv neej, ntseeg kuv, "Patrick snapped.
  
  "Tsis yog, kuv tsis paub," Perdue hais. "Nws tau mus cuag Sam sai li sai tau thaum nws pom Sam lub clumsy hacking ntawm Karsten tus kheej cov ntaub ntawv. Es tsis txhob teeb tsa nws, nws tau muab cov ntaub ntawv peb xav tau rau peb ntawm qhov xwm txheej uas Sam nthuav tawm Karsten rau qhov nws yog. "
  
  Patrick muab cov ntaub ntawv dhau los hauv nws lub taub hau. Nws ua rau muaj kev nkag siab, tab sis tom qab txoj haujlwm no nws tsis paub tseeb tias leej twg tuaj yeem ntseeg tau. "Lub mole" muab rau koj Karsten tus kheej cov ntaub ntawv, suav nrog qhov chaw ntawm nws cov khoom thiab lwm yam?
  
  Perdue hais tias, "Cia li rau nws hom ntshav," nws luag ntxhi.
  
  "Txawm li cas los xij, Sam npaj yuav nthuav tawm Karsten li cas? Nws muaj peev xwm ua tus tswv cuab tam raug cai, thiab kuv paub tseeb tias lub taub hau ntawm tub rog txawj ntse paub yuav ua li cas npog nws txoj kab nrog bureaucratic daim kab xev liab, "Patrick hais.
  
  "Auj, qhov ntawd yog qhov tseeb," Perdue pom zoo. "Tab sis nws xaiv tus nab tsis ncaj ncees los ua si nrog Sam, Nina thiab kuv. Sam thiab nws "mole" hacked cov kev sib txuas lus ntawm cov servers, uas Karsten siv rau nws tus kheej lub hom phiaj. Raws li peb hais, alchemist lub luag haujlwm rau kev tua pob zeb diamond thiab kev puas tsuaj thoob ntiaj teb tab tom mus rau Karsten lub tsev loj hauv Salzkammergut. "
  
  "rau dab tsi?" - Patrick nug.
  
  "Carsten tshaj tawm tias nws muaj pob zeb diamond muag," Perdue shrugged. "Lub pob zeb tseem ceeb heev hu ua Sudanese Eye. Zoo li cov pob zeb Celeste thiab Pharaoh, Sudanese Qhov Muag tuaj yeem cuam tshuam nrog ib qho ntawm cov pob zeb me me uas Vaj Ntxwv Xalaumoo ua tom qab ua tiav nws lub Tuam Tsev. Cov naj npawb tseem ceeb yuav tsum tau tso tawm txhua qhov kev mob plague uas yog Vajntxwv Xalaumoo xya caum ob."
  
  "Kev ntxim nyiam. Thiab tam sim no qhov peb tau ntsib ntawm no ua rau peb rov xav txog peb qhov kev thuam, "Patrick sau tseg. "Yog tsis muaj tus lej tseem ceeb, Tus Khawv koob tsis tuaj yeem tsim nws qhov kev tawm tsam tsis zoo?"
  
  Perdue nodded. "Peb cov phooj ywg Egyptian ntawm Dragon Watchers tau hais rau peb tias, raws li lawv cov ntawv sau tseg, Vajntxwv Xalaumoo cov khawv koob khi txhua lub pob zeb rau ib lub cev xilethi-aus tshwj xeeb," nws hais. "Muaj tseeb tiag, cov ntawv ua ntej cov ntawv uas paub hauv Vajluskub hais tias cov tubtxib saum ntuj uas poob muaj ob puas, thiab xya caum-ob ntawm lawv raug hu los ntawm Xalaumoo. Qhov no yog qhov uas daim npav hnub qub nrog txhua pob zeb diamond tuaj rau hauv kev ua si. "
  
  "Puas Karsten muaj lub qhov muag Sudanese?" - Patrick nug.
  
  "Tsis yog, kuv muaj. Qhov no yog ib qho ntawm ob lub pob zeb diamond uas kuv cov neeg ua haujlwm tau tswj hwm kom tau raws li los ntawm Hungarian baroness uas yog nyob rau lub verge ntawm kev lag luam, thiab los ntawm tus poj ntsuam Italian uas xav pib lub neej tshiab kom deb ntawm nws cov txheeb ze mafia, koj puas xav txog? Kuv muaj ob tug lej tseem ceeb ntawm peb. Lwm qhov, "Celeste," yog nyob rau hauv tus tswv ntawm Wizard.
  
  "Thiab Karsten muab lawv muag?" Patrick frowned, sim ua kom paub txhua yam.
  
  "Xam ua qhov no siv Karsten tus kheej email," Perdue piav qhia. "Karsten tsis muaj lub tswv yim tias Wizard, Mr. Raya, tab tom yuav nws pob zeb diamond zoo tshaj plaws tom ntej los ntawm nws."
  
  "Auj, nws zoo!" Patrick luag nyav, npuaj teg. "Txawm li cas los xij peb tuaj yeem xa cov pob zeb diamond ntxiv rau Master Penekal thiab Ofar, Raya tsis tuaj yeem nqa lwm yam kev xav tsis thoob. Kuv thov Vajtswv kom Nina thiab Sam tswj tau lawv. "
  
  "Peb tuaj yeem tiv tauj Sam thiab Nina li cas? Kuv cov khoom siv tau ploj lawm nyob rau hauv lub circus, "Patrick nug.
  
  "Ntawm no," Perdue hais. "Tsuas nqes mus rau Sam lub npe thiab saib seb cov satellites tuaj yeem txuas tau peb."
  
  Patrick ua raws li Perdue nug. Tus neeg hais lus me tau nyem random. Mam li nco dheev Sam lub suab nrov nrov dhau ntawm tus neeg hais lus, "Koj nyob qhov twg? Peb tau sim txuas rau ntau teev!"
  
  Patrick hais tias, "Sam," peb tab tom taug kev los ntawm Axum, taug kev khoob. Thaum koj mus txog qhov ntawd, koj tuaj yeem tuaj tos peb yog tias peb xa koj qhov chaw nyob?
  
  Sam hais tias "Saib, peb nyob hauv qhov tob tob ntawm no," Sam hais. "Kuv," nws sighed, "Kuv zoo li ... dag tus kws tsav dav hlau thiab nyiag lub dav hlau cawm tub rog. Zaj dab neeg ntev."
  
  "Kuv tus Vajtswv!" Patrick squealed, ntuav nws txhais tes rau saum huab cua.
  
  "Lawv nyuam qhuav tsaws ntawm no ntawm Dansha airstrip, raws li kuv tau yuam kom lawv ua, tab sis lawv yuav ntes peb. Muaj tub rog nyob txhua qhov chaw, yog li kuv tsis xav tias peb tuaj yeem pab koj, "Sam yws.
  
  Hauv keeb kwm yav dhau, Perdue tuaj yeem hnov lub suab ntawm lub nyoob hoom qav taub lub rotor thiab tib neeg qw. Nws suab zoo li thaj tsam tsov rog rau nws. "Sam, koj puas tau txais pob zeb diamond?"
  
  Sam hais tias, "Nina tau txais lawv, tab sis tam sim no lawv tej zaum yuav raug txeeb," Sam hais, suab nyuaj siab thiab npau taws heev. "Txawm li cas los xij, tshawb xyuas koj cov kev tswj hwm."
  
  Perdue lub ntsej muag contorted rau hauv kev tsom xam, raws li nws ib txwm ua thaum nws yuav tsum tau tsim ib txoj kev npaj kom tau tawm ntawm ib tug predicament. Patrick ua pa tob heev. "Fresh los ntawm lub lauj kaub frying."
  
  
  33
  Apocalypse tshaj Salzkammergut
  
  
  Nyob rau hauv lub drizzling los nag, Karsten lub vaj ntsuab loj saib nyob rau hauv immaculate kev zoo nkauj. Nyob rau hauv lub grey daim ntaub thaiv ntawm nag, cov xim ntawm paj zoo li yuav luag luminescent, thiab cov ntoo sawv majestically nyob rau hauv lush fullness. Txawm li cas los xij, rau qee yam, txhua qhov kev zoo nkauj ntuj tsis tuaj yeem muaj qhov hnyav ntawm kev poob, kev puas tsuaj uas dai rau saum huab cua.
  
  "Kuv tus Vajtswv, zoo li lub vaj kaj siab uas koj nyob hauv, Yauxej," Liam Johnson tau saib thaum nws nres nws lub tsheb hauv qab cov pob zeb nyiaj ntsuab thiab cov ntoo lush spruce rau saum toj ntawm lub tsev. "Ib yam li koj txiv, Xatas."
  
  Nyob rau hauv nws txhais tes nws tuav ib lub hnab uas muaj ob peb lub cubic zirconia thiab ib lub pob zeb loj, uas Perdue tus pab tau muab rau ntawm qhov kev thov ntawm nws tus thawj coj. Raws li Sam txoj kev taw qhia, Liam tau mus xyuas Reichtisousis ob hnub ua ntej mus nqa pob zeb los ntawm Purdue cov khoom ntiag tug. Ib tug poj niam zoo plaub caug uas tau tswj hwm Purdue txoj haujlwm nyiaj txiag tau zoo txaus los ceeb toom Liam kom ploj mus ntawm cov ntawv pov thawj pob zeb diamond.
  
  "Nyem qhov no thiab kuv mam li txiav koj cov khoom nrog lub ntsej muag ntsia hlau, ua li cas?" - hais tias tus poj niam Scottish ntxim nyiam rau Liam, muab lub hnab uas nws yuav tsum muab pov rau ntawm Karsten lub tsev loj. Nws yog lub cim xeeb zoo heev vim nws kuj zoo li ib hom - zoo li... Npeeg Moneypenny ntsib American Mary.
  
  Thaum nyob rau hauv lub teb chaws cov cuab yeej cuab tam yooj yim, Liam nco ntsoov ua tib zoo kawm cov qauv ntawm lub tsev kom nrhiav tau nws txoj hauv kev mus rau qhov chaw ua haujlwm uas Karsten ua txhua yam nws txoj kev lag luam zais cia. Sab nraud, cov txiv neej kev ruaj ntseg nruab nrab tuaj yeem hnov sib tham nrog tus neeg saib xyuas hauv tsev. Karsten tus poj niam thiab cov ntxhais tau tuaj txog ob teev dhau los, thiab peb tau so haujlwm rau lawv chav pw kom pw tsaug zog.
  
  Liam nkag mus rau hauv lub vestibule me me ntawm qhov kawg ntawm sab hnub tuaj tis ntawm thawj pem teb. Nws yooj yim khaws lub xauv ntawm qhov chaw ua haujlwm thiab muab nws tus neeg saib xyuas lwm tus neeg soj xyuas ua ntej nkag mus.
  
  "Holy shit!" - Nws ntxhi, ua nws txoj hauv kev, yuav luag tsis nco qab saib lub koob yees duab. Liam xav tias nws mob plab thaum nws kaw qhov rooj tom qab nws. "Nazi Disneyland!" - nws exhaled nyob rau hauv nws ua tsis taus pa. "Au kuv tus Vajtswv, kuv paub tias koj tau mus txog ib yam dab tsi, Carter, tab sis qhov no? Qhov no shit yog qib tom ntej!"
  
  Tag nrho lub chaw ua haujlwm tau dai kom zoo nkauj nrog Nazi cov cim, cov duab kos ntawm Himmler thiab Göring thiab ob peb lub busts ntawm lwm tus thawj coj SS. Hauv qab nws lub rooj zaum muaj ib daim ntawv lo rau ntawm phab ntsa. "Tsis txhob! Kev txiav txim ntawm Lub Hnub Dub, "Liam lees paub, nkag los ze rau lub cim txaus ntshai embroidered nrog dub txhob lo lo ntxhuav xov ntawm liab satin ntaub. Dab tsi cuam tshuam Liam tshaj plaws yog qhov rov ua yeeb yaj kiab ntawm Nazi Party xyoo 1944 cov khoom plig uas tau ua si tas li ntawm lub vijtsam tiaj tus. Inadvertently, nws tau tig mus rau hauv lwm daim duab, uas pom lub ntsej muag qias neeg ntawm Yvette Hma, tus ntxhais ntawm Karl Wolf, SS-Obergruppenführer. "Nws yog nws," Liam yws ntsiag to, "Niam."
  
  Tau koj ua ua ke, me tub, Liam lub suab sab hauv urged. Koj tsis xav siv koj lub sijhawm kawg hauv lub qhov ntxa, puas yog?
  
  Rau cov kws tshaj lij kev ua haujlwm tshwj xeeb thiab cov kws tshaj lij thev naus laus zis zoo li Liam Johnson, kev tawg Karsten kev nyab xeeb yog menyuam yaus ua si. Nyob rau hauv kev nyab xeeb, Liam pom lwm daim ntawv nrog lub cim Dub Sun rau nws, ib daim ntawv sau tseg rau txhua tus tswvcuab uas Order tau taug qab cov neeg tsiv teb tsaws chaw Egyptian Freemason Abdul Raya. Carsten thiab nws cov npoj yaig laus tau npaj rau Rai kom raug tso tawm ntawm lub tsev vwm hauv tebchaws Turkey tom qab kev tshawb fawb qhia lawv txog nws txoj haujlwm thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II.
  
  Nws lub hnub nyoog ib leeg, qhov tseeb tias nws tseem muaj sia nyob thiab zoo, yog qhov ua tsis tau zoo uas tau txais kev qhuas Dub Sun. Nyob rau sab nraud ntawm chav tsev, Liam kuj tau teeb tsa lub CCTV saib nrog lub suab, zoo ib yam li Karsten tus kheej lub koob yees duab. Qhov txawv tsuas yog qhov no tau xa xov mus rau Mr. Joe Carter qhov kev pabcuam kev nyab xeeb, uas lawv tuaj yeem cuam tshuam tau yooj yim los ntawm Interpol thiab lwm lub koomhaum tseemfwv.
  
  Liam lub hom phiaj yog ib txoj hauj lwm nthuav dav kom nthuav tawm tus thawj coj rov qab ntawm MI6 thiab qhia nws qhov kev tiv thaiv tsis pub leej twg paub hauv TV nyob ib zaug Perdue qhib nws. Nrog rau cov ntaub ntawv tau txais los ntawm Sam Cleave rau nws daim ntawv tshaj tawm tshwj xeeb, Joe Carter lub koob npe nrov tau nyob rau hauv qhov txaus ntshai heev.
  
  "Lawv nyob qhov twg?" Karsten lub suab quaj nrov nrov hauv tsev, ua rau tus neeg nkag siab MI6 nkag siab. Liam sai sai muab lub hnab pob zeb diamond tso rau hauv qhov chaw nyab xeeb thiab kaw nws sai li sai tau.
  
  "Leej twg, tus tswv?" - nug tus neeg saib xyuas kev ruaj ntseg.
  
  "Kuv tus poj niam! M-m-kuv cov ntxhais, koj yog fucking idiots!" - nws barked, nws lub suab nqa yav dhau los lub qhov rooj chaw ua hauj lwm thiab whining tag nrho txoj kev nce ntaiv. Liam tuaj yeem hnov lub suab ntawm intercom nyob ib sab ntawm lub voj voog kaw ntawm lub monitor hauv chaw ua haujlwm.
  
  "Herr Karsten, ib tug txiv neej tau los rau koj uas xav pom koj, tus tswv. Puas yog nws lub npe Abdul Raya? - ib lub suab tshaj tawm tag nrho cov intercoms hauv tsev.
  
  "Dab tsi?" Karsten lub squeal tuaj ntawm saum toj no. Liam tsuas tuaj yeem luag ntawm nws txoj haujlwm ua tiav. "Kuv tsis muaj sij hawm nrog nws! Nws yuav tsum nyob hauv Bruges, ua rau muaj kev puas tsuaj! "
  
  Liam nkag mus rau ntawm lub qhov rooj, mloog Karsten qhov kev tawm tsam. Txoj kev no nws tuaj yeem taug qab qhov chaw ntawm tus neeg ntxeev siab. Tus neeg sawv cev MI6 tau plam tawm ntawm lub qhov rais chav dej thib ob kom tsis txhob muaj cov chaw tseem ceeb tam sim no haunted los ntawm cov tub ceev xwm saib xyuas kev ruaj ntseg. Luag luag, nws khiav deb ntawm phab ntsa ntawm lub vaj kaj siab txaus ntshai uas yuav muaj kev sib cav sib ceg txaus ntshai.
  
  "Koj puas vwm, Raya? Txij li thaum twg kuv thiaj muaj pob zeb diamond muag? Karsten bark, sawv ntawm qhov rooj ntawm nws qhov chaw ua haujlwm.
  
  "Mr. Karsten, koj hu rau kuv muab muag lub Sudanese eyestone," Raya teb hais tias calmly, nws ob lub qhov muag dub twinkling.
  
  "Sudanese qhov muag? Koj hais dab tsi los ntawm lub npe uas dawb huv? Karsten hais. "Peb tsis tau tso koj rau qhov no, Raya! Peb tso koj los ua kom tiav peb qhov kev thov, coj lub ntiaj teb mus rau hauv lub hauv caug! Tam sim no koj tuaj thab kuv nrog qhov tsis txaus ntseeg no?
  
  Rai daim di ncauj curled, nthuav tawm cov hniav uas qias neeg thaum nws taug kev mus rau tus npua rog hais lus rau nws. "Ua tib zoo saib leej twg koj ua zoo li dev, Mr. Karsten. Kuv xav tias koj thiab koj lub koom haum tsis nco qab kuv yog leej twg!" Raya tau npau taws heev. "Kuv yog tus kws tshaj lij, tus kws tshaj lij ua lub luag haujlwm rau tus kab mob plague hauv North Africa hauv xyoo 1943, qhov kev nyiam kuv tau txuas mus rau Nazi rog ntawm Allied rog uas nyob hauv thaj av godforsaken barren uas lawv tau los ntshav!"
  
  Karsten leaned rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, tawm hws profusely. "Kuv...Kuv tsis muaj pob zeb diamond, Mr. Raya, kuv cog lus!"
  
  "Tau pov thawj!" Raya rub tawm. "Qhia rau kuv paub koj lub hnab ntim khoom thiab lub hauv siab. Yog tias kuv tsis pom dab tsi thiab koj tau nkim kuv lub sijhawm muaj nuj nqis, kuv yuav tig koj sab hauv thaum koj tseem muaj sia nyob."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Karsten quaj qw, staggering ntawm kev nyab xeeb. Nws ntsia poob rau ntawm daim duab ntawm nws niam, ntsia ntsoov rau nws. Nws nco qab Perdue cov lus hais txog nws lub dav hlau tsis muaj zog thaum nws tso tus poj niam laus thaum nws lub tsev raug ntes kom cawm Perdue. Thaum kawg, thaum xov xwm ntawm nws txoj kev tuag mus txog Qhov Kev Txiav Txim, cov lus nug twb tau hais txog qhov xwm txheej txij li Karsten nrog nws hmo ntawd. Ua cas nws thiaj khiav mus tsis tau? Lub Hnub Dub yog lub koom haum phem, tab sis tag nrho lawv cov tswv cuab yog txiv neej thiab poj niam uas muaj kev txawj ntse thiab muaj zog txhais tau tias.
  
  Thaum Karsten qhib nws txoj kev nyab xeeb hauv kev nyab xeeb ntawm tus txheeb ze, nws tau ntsib nrog lub zeem muag txaus ntshai. Ob peb lub pob zeb diamond flashed los ntawm ib lub hnab tso tseg nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm phab ntsa nyab xeeb. "Nws tsis yooj yim sua," nws hais. "Qhov no tsis yooj yim sua! Tsis yog kuv li!"
  
  Raya thawb tus neeg ruam uas tshee hnyo ib sab thiab sau cov pob zeb diamond hauv nws xib teg. Tom qab ntawd nws tig mus rau Karsten nrog lub ntsej muag txias. Nws lub ntsej muag gaunt thiab cov plaub hau dub ua rau nws pom qhov txawv ntawm qee yam ntawm kev tuag, tej zaum tus Reaper nws tus kheej. Karsten hu nws cov tub ceev xwm kev ruaj ntseg, tab sis tsis muaj leej twg teb.
  
  
  34
  Sab saum toj puas phaus
  
  
  Thaum Chinook tsaws rau ntawm lub dav hlau tso tseg sab nraum Dunshae, peb lub tsheb tub rog tau nres rau pem hauv ntej ntawm lub dav hlau Hercules Perdue tau xauj rau ncig xyuas Ethiopia.
  
  "Peb ua tiav," Nina yws yws, tseem tuav tus neeg tsav tsheb raug mob txhais ceg nrog nws txhais tes los ntshav. Nws txoj kev noj qab haus huv tsis muaj kev phom sij li Sam tsom rau sab nraub qaum, ua rau nws tsis muaj dab tsi phem dua li qhov mob me. Lub qhov rooj qhib thiab cov pej xeem raug tso tawm ua ntej cov tub rog tuaj coj Nina mus. Sam twb raug tshem tawm thiab muab pov rau hauv lub rooj zaum tom qab ntawm ib lub jeeps.
  
  Lawv txeeb tau ob lub hnab Sam thiab Nina nqa thiab tuav tes rau lawv.
  
  "Koj xav tias koj tuaj yeem tuaj rau kuv lub tebchaws thiab nyiag tau?" - Tus tauj ncov loj qw rau lawv. "Koj xav tias koj tuaj yeem siv peb lub dav hlau saib xyuas raws li koj tus kheej lub tsheb tavxij? Hav?"
  
  "Mloog, nws yuav muaj xwm txheej yog tias peb tsis tau mus rau tim lyiv teb chaws sai sai no!" Sam sim piav qhia, tab sis qhov ntawd ua rau nws raug ntaus hauv plab.
  
  "Thov mloog!" - Nina thov. "Peb yuav tsum tau mus rau Cairo kom tsis txhob muaj dej nyab thiab hluav taws xob hluav taws xob ua ntej tag nrho lub ntiaj teb tawg!"
  
  "Vim li cas ho tsis nres av qeeg tib lub sijhawm, huh?" Tus thawj coj thuam nws, nyem Nina lub puab tsaig zoo nkauj nrog nws txhais tes ntxhib.
  
  "Tus tauj ncov loj Ifili, muab koj txhais tes tawm ntawm tus poj niam!" - ib tug txiv neej lub suab hais, ua rau tus thawj coj ua raws li tam sim ntawd. "Cia nws mus. Thiab tus txiv neej thiab. "
  
  "Txhua yam kev hwm, tus tswv," tus thawj coj hais tias, tsis tawm ntawm Nina sab, "nws tau nyiag lub tsev teev ntuj, thiab tom qab ntawd tus neeg tsis zoo siab no," nws qw, ncaws Sam, "muaj lub siab xav nyiag peb lub dav hlau cawm."
  
  "Kuv paub zoo tias nws tau ua dab tsi, tus thawj coj, tab sis yog tias koj tsis muab lawv tam sim no, kuv yuav txiav txim rau koj rau kev ua tsis ncaj ncees. Tej zaum kuv yuav so haujlwm, tab sis kuv tseem yog tus pab nyiaj txiag tseem ceeb rau tub rog Ethiopian, "tus txiv neej qw.
  
  "Muaj, tus tswv," tus thawj coj teb thiab hais kom cov txiv neej tso Sam thiab Nina. Thaum nws tso tseg, Nina tsis tuaj yeem ntseeg tias nws tus Cawm Seej yog leej twg. "Col. Yim?
  
  Nws tus kheej retinue, plaub tus neeg nyob rau hauv tag nrho, tau tos ib sab ntawm nws. "Koj tus kws tsav dav hlau qhia kuv txog lub hom phiaj ntawm koj mus ntsib Tana Kirkos, Dr. Gould," Yimenu hais rau Nina. "Thiab txij li kuv nyob hauv koj cov nuj nqis, kuv tsis muaj kev xaiv tab sis tshem tawm txoj hauv kev rau koj mus rau Cairo. Kuv yuav tawm ntawm koj pov tseg ob tug ntawm kuv cov txiv neej thiab kev ruaj ntseg clearance ntawm Ethiopia mus txog Eritrea thiab Sudan mus rau tim lyiv teb chaws."
  
  Nina thiab Sam sib pauv kev pom tag nrho ntawm kev xav tsis thoob thiab tsis ntseeg. "Um, ua tsaug, Colonel," nws hais kom zoo. "Tab sis kuv tuaj yeem nug yog vim li cas koj thiaj pab peb? Nws tsis pub leejtwg paub tias koj thiab kuv tau tawm ntawm ko taw tsis raug. "
  
  "Txawm hais tias koj qhov kev txiav txim siab phem ntawm kuv kab lis kev cai, Dr. Gould, thiab koj qhov kev tawm tsam phem rau kuv tus kheej, koj tau cawm kuv tus tub txoj sia. Rau qhov no, kuv pab tsis tau tab sis tso koj tawm ntawm ib qho vendetta uas kuv tau tawm tsam koj, "Col. Yimenu muab rau hauv.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, kuv xav tias zoo li dev tam sim no," nws yws.
  
  "Kuv thov txim?" nws nug.
  
  Nina luag ntxhi thiab tsa tes rau nws. "Kuv hais tias, Kuv xav thov zam txim rau koj rau kuv qhov kev xav thiab kuv cov lus hnyav."
  
  "Koj puas tau cawm ib tug neeg?" - Sam nug, tseem rov qab los ntawm lub tshuab rau lub plab.
  
  Col. Yimenu ntsia tus neeg sau xov xwm, cia nws thim nws cov lus. "Nws cawm kuv tus tub kom tsis txhob poob dej thaum lub tsev teev ntuj raug dej nyab. Ntau tus tuag nag hmo, thiab kuv Cantu yuav nyob nrog lawv yog tias Dr. Gould tsis rub nws tawm hauv dej. Nws hu kuv ib yam li kuv tab tom yuav koom nrog Mr. Perdue thiab lwm tus hauv lub roob los ua tim khawv txog kev rov qab los ntawm Lub Thawv Dawb Huv, hu nws Xalaumoo tus tim tswv. Nws qhia kuv lub npe thiab tias nws nyiag lub pob txha taub hau. Kuv xav hais tias qhov no tsis yog ib qho kev ua txhaum cai tsim nyog rau lub txim tuag. "
  
  Sam ntsia Nina hla lub viewfinder ntawm nws lub koob yees duab compact thiab winked. Nws yuav zoo dua yog tias tsis muaj leej twg paub tias lub pob txha taub hau muaj dab tsi. Tsis ntev tom qab ntawd, Sam tau mus nrog ib tug ntawm Yimenu cov txiv neej mus nqa Perdue thiab Patrick mus rau qhov chaw uas lawv tau nyiag Land Rover tau khiav tawm ntawm diesel. Lawv tswj tau tsav tsheb ntau dua ib nrab ua ntej nres, yog li nws tsis siv sijhawm ntev rau Sam lub tsheb los nrhiav lawv.
  
  
  Peb hnub tom qab
  
  
  Nrog Yimenu qhov kev tso cai, pab pawg sai sai mus txog Cairo, qhov twg Hercules thaum kawg tau tsaws ze ntawm University. "Tubtxib saum ntuj ntawm Solomon, huh?" Sam dag. "Vim li cas, thov Vajtswv qhia?"
  
  "Kuv tsis muaj lub tswv yim," Nina luag nyav thaum lawv nkag mus rau ntawm phab ntsa qub ntawm Dragon Watcher Sanctuary.
  
  "Koj puas tau pom cov xov xwm?" - Perdue nug. "Lawv pom Karsten lub tsev raug tso tseg tag nrho, tshwj tsis yog muaj cov cim qhia ntawm hluav taws uas tau tso cov quav rau ntawm phab ntsa. Nws raug sau npe tias ploj nrog nws tsev neeg. "
  
  "Thiab peb ... nws ... muab cov pob zeb diamond no tso rau hauv qhov chaw nyab xeeb?" - Sam nug.
  
  "Tau lawm," Perdue teb. "Txawm tus Wizard coj lawv yam tsis tau paub tam sim ntawd tias lawv yog cuav, lossis Lub Hnub Dub coj lawv thaum lawv tuaj coj lawv cov neeg ntxeev siab los teb rau qhov tseeb tias nws niam tso nws tseg."
  
  "Txawm li cas los xij tus Wizard tso nws rau hauv," Nina quaj. "Koj hnov qhov nws tau ua rau Madame Chantal, nws tus pab cuam thiab tus saib xyuas tsev hmo ntawd. Vajtswv paub qhov nws muaj siab rau Karsten. "
  
  Perdue tau hais tias "Txawm li cas los xij tshwm sim rau tus npua Nazi, kuv zoo siab rau nws thiab tsis xav tias tsis zoo," Perdue hais. Lawv tau nce lub davhlau kawg ntawm cov ntaiv, tseem hnov qhov cuam tshuam ntawm lawv txoj kev mob siab.
  
  Tom qab taug kev nyuaj siab rov qab mus rau Cairo, Patrick tau mus rau hauv tsev kho mob hauv zos kom nws pob taws teeb thiab tseem nyob hauv tsev so thaum Perdue, Sam thiab Nina taug kev nce ntaiv mus rau qhov chaw soj ntsuam uas Masters Penekal thiab Ofar tau tos.
  
  "Zoo siab txais tos!" Ofar nrov, folding nws ob txhais tes. "Kuv hnov koj yuav muaj xov xwm zoo rau peb?"
  
  "Kuv vam tias yog li ntawd, tsis yog tag kis peb yuav pom peb tus kheej nyob rau hauv cov suab puam nrog dej hiav txwv saum peb," Penekal qhov lus tsis txaus siab los ntawm qhov siab uas nws tab tom saib hauv lub tsom iav.
  
  Ofar hais tias, "Zoo li koj tau dim ntawm kev tsov rog hauv ntiaj teb," Ofar hais. "Kuv vam tias koj yuav tsis raug mob hnyav."
  
  Nina hais tias, "Lawv yuav tawm ntiab tawm, Tswv Ofar," Nina hais tias, "tab sis peb tseem muaj sia nyob thiab zoo."
  
  Tag nrho cov kev soj ntsuam tau dai kom zoo nkauj nrog cov duab kos duab qub, loom tapestries thiab qub astronomical instruments. Nina zaum ntawm lub rooj zaum ze ntawm Ofar, qhib nws lub hnab, thiab lub teeb ntuj ntawm lub ntuj tsaus ntuj ua rau tag nrho chav, tsim kom muaj huab cua zoo nkauj. Thaum nws pom cov pob zeb, ob tug astronomers tam sim ntawd pom zoo.
  
  "Cov no yog tiag. Pob Zeb Diamond ntawm King Solomon, "Penekal luag nyav. "Ua tsaug ntau ntau rau koj kev pab."
  
  Ofar ntsia Perdue. "Tab sis tsis yog lawv tau cog lus rau Prof. Puas?"
  
  "Koj puas tuaj yeem siv sijhawm no thiab tso lawv ntawm nws pov tseg nrog rau cov kev cai dab qhuas uas nws paub?" Perdue nug Ofar.
  
  "Tsis yog kiag li, tab sis kuv xav tias nws yog koj qhov kev pom zoo," Ofar hais.
  
  "Prof. Imru pom tias Yauxej Karsten nyiag lawv ntawm peb thaum nws sim tua peb ntawm Mount Yeha, yog li peb yuav tsis muaj peev xwm rov qab tau lawv, nkag siab? Perdue piav nrog kev lom zem heev.
  
  "Yog li peb tuaj yeem khaws lawv ntawm no hauv peb lub tsev khaws puav pheej los cuam tshuam lwm yam kev ua phem phem?" - Nug Ofar.
  
  "Muaj, tus tswv," Perdue lees paub. "Kuv tau yuav ob ntawm peb lub pob zeb diamond dawb los ntawm kev muag khoom ntiag tug hauv Tebchaws Europe, thiab raws li kev pom zoo, raws li koj paub, yam kuv yuav tseem yog kuv li."
  
  "Fair txaus," Penekal hais. "Kuv xav kom koj khaws lawv. Yog li ntawd, tus lej tseem ceeb yuav raug muab cais tawm ntawm ..." nws tau soj ntsuam cov pob zeb diamond sai sai, "... lwm lub rau caum-ob pob zeb diamond ntawm King Solomon.
  
  "Yog li tus Wizard tau siv kaum ntawm lawv los ua tus kab mob plague txog tam sim no?" - Sam nug.
  
  "Yog," Ofar lees paub. "Siv ib tus lej tseem ceeb, 'Celeste.' Tab sis lawv twb raug tso tawm lawm, yog li nws tuaj yeem ua tsis raug mob ntxiv mus txog thaum nws tuaj yeem tau txais cov ntawd thiab Mr. Perdue ob lub ntsiab lus. "
  
  Sam hais tias, "Zoo ua yeeb yam," Sam hais. "Thiab tam sim no koj alchemist yuav rhuav tshem cov kab mob sib kis?"
  
  "Tsis txhob thim rov qab, tab sis kom tsis txhob muaj kev puas tsuaj tam sim no, tshwj tsis yog tus Wizard nteg lawv ua ntej peb tus kws kho tsiaj hloov pauv lawv cov ntsiab lus kom ua rau lawv tsis muaj zog," Penekal teb.
  
  Ofar xav hloov lub ntsiab lus mob. "Kuv hnov koj tau nthuav tawm tag nrho &# 233; ua tsis tiav ntawm MI6 kev noj nyiaj txiag, Mr Cleave. "
  
  Sam hais tias "Yog lawm, nws yuav tawm hnub Monday," "Kuv yuav tsum tau hloov kho thiab rov hais dua txhua yam hauv ob hnub thaum kuv raug mob ntawm rab riam."
  
  "Zoo heev," Penekal luag nyav. "Tshwj xeeb tshaj yog thaum nws hais txog kev ua tub rog, lub teb chaws yuav tsum tsis txhob nyob hauv qhov tsaus ntuj ... yog li hais." Nws ntsia Cairo, tseem tsis muaj zog. "Tab sis tam sim no uas ploj lawm lub taub hau ntawm MI6 yuav tshwm sim hauv TV thoob ntiaj teb, leej twg yuav los ua nws qhov chaw?"
  
  Sam smirked, "Zoo li Tus Neeg Saib Xyuas Tshwj Xeeb Patrick Smith tau nce qib rau nws txoj kev ua siab loj hauv kev coj Joe Carter mus rau kev ncaj ncees. Thiab suav. Yimenu kuj tau txhawb nqa nws qhov kev siv tsis tau zoo nyob rau pem hauv ntej ntawm lub koob yees duab. "
  
  "Qhov no zoo heev," Ofar zoo siab. "Kuv vam tias peb cov alchemist yuav maj nrawm," nws sighed, xav. "Kuv muaj kev ntxhov siab thaum nws lig."
  
  Penekal tau hais tias "Koj ib txwm muaj kev xav tsis zoo thaum tib neeg tuaj lig, kuv tus phooj ywg qub," Penekal hais. "Koj txhawj ntau dhau. Nco ntsoov, lub neej tsis muaj kev cia siab. "
  
  "Qhov no yog qhov tseeb rau cov tsis tau npaj," los ntawm lub suab npau taws los ntawm saum tus ntaiv. Lawv txhua tus tig mus, xav tias huab cua txias nrog kev mob siab rau.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - Perdue exclaimed.
  
  "Qhov no yog leej twg?" - Sam nug.
  
  "Qhov no ... qhov no ... sage!" Ofar teb, tshee hnyo thiab clutching nws lub hauv siab. Penekal sawv ntawm nws tus phooj ywg ua ntej Sam sawv ntawm Nina. Perdue sawv ua ntej ntawm txhua tus.
  
  "Koj puas yog kuv tus yeeb ncuab, tus txiv neej siab?" - Tus Khawv koob nug lus zoo.
  
  "Yog," Perdue teb.
  
  "Perdue, koj xav tias koj ua dab tsi?" Nina haj yam ntshai heev.
  
  "Tsis txhob ua qhov no," Sam Perdue hais tias, muab ib txhais tes khov kho rau ntawm nws lub xub pwg nyom. "Koj tsis tuaj yeem ua tus tua neeg tawm ntawm kev ua txhaum. Cov neeg nyiam ua shit rau koj, nco ntsoov. Peb xaiv!"
  
  "Kuv tau ua siab ntev thiab kuv txoj kev kawm tau qeeb txaus los ntawm tus npua ntawd poob ob zaug hauv Austria," Raya qw nrov nrov. "Tam sim no muab Xalaumoo lub pob zeb hla, lossis kuv yuav muab koj cov tawv nqaij ciaj sia."
  
  Nina tuav lub pob zeb diamond tom qab nws nraub qaum, tsis paub tias tus tsiaj tsis zoo muaj lub ntsej muag rau lawv. Nrog lub zog zoo kawg, nws pov Perdue thiab Sam ib sab thiab ncav cuag Nina.
  
  "Kuv yuav rhuav tshem txhua pob txha ntawm koj lub cev me, Jezebel,"nws qw, baring cov hniav phem rau Nina lub ntsej muag. Nws tsis tuaj yeem tiv thaiv nws tus kheej li nws txhais tes tuav lub pob zeb diamond kom nruj.
  
  Nrog lub zog txaus ntshai, nws rub Nina thiab tig nws ntawm nws. Nws nias nws rov qab tawm tsam nws lub plab, thiab nws rub nws los ze rau nws kom tso nws txhais tes.
  
  "Nina! Tsis txhob muab rau nws!" - Sam barked, mus rau nws ko taw. Perdue tau nkag mus rau lawv los ntawm lwm sab. Nina quaj ntshai, nws lub cev tshee hnyo nyob rau hauv lub Mage qhov txaus ntshai puag thaum nws claw mob nyem nws sab laug mis.
  
  Ib tug txawv txawv quaj dim nws, loj hlob mus rau hauv ib tug quaj ntawm txaus ntshai. Ofar thiab Penekal tau thim rov qab, thiab Perdue nres nkag mus nrhiav seb muaj dab tsi tshwm sim. Nina tsis tuaj yeem khiav ntawm nws, tab sis nws tuav ntawm nws sai sai thiab nws lub suab nrov nrov.
  
  Sam frowned nyob rau hauv tsis meej pem, tsis muaj lub tswv yim dab tsi tshwm sim. "Nina! Nina, ua li cas?
  
  Nws tsuas tuav nws lub taub hau thiab hais nrog nws daim di ncauj, "Kuv tsis paub."
  
  Qhov ntawd yog thaum Penekal tau txais cov hlab ntsha taug kev ncig los txiav txim seb muaj dab tsi tshwm sim rau tus Wizard qw. Nws ob lub qhov muag dav dav thaum nws pom tus siab, nyias daim di ncauj sib nrug nrog nws daim tawv muag. Nws txhais tes tso rau ntawm Nina lub hauv siab, ua rau daim tawv nqaij ua rau nws xav tsis thoob los ntawm hluav taws xob tam sim no. Qhov tsw ntawm hlawv nqaij puv chav.
  
  Ofar qw thiab taw rau Nina lub hauv siab: "Qhov no yog lub cim ntawm nws daim tawv nqaij!"
  
  "Dab tsi?" Penekal nug, ua tib zoo saib. Nws pom tias nws tus phooj ywg tham txog dab tsi thiab nws lub ntsej muag ci tuaj. "Tus kws kho mob Mark Gould rhuav tshem Sage! Saib! Saib," nws luag ntxhi hais tias, "Qhov no yog Xalumoos Lub Hwj Chim!"
  
  "Dab tsi?" - Kuv nug. - Perdue nug, tuav nws txhais tes rau Nina.
  
  "Lub Foob ntawm Solomon!" Penekal rov hais dua. "Ib tug dab ntxiab, riam phom tawm tsam dab hais tias tau muab rau Xalaumoo los ntawm Vajtswv."
  
  Thaum kawg, tus tsis muaj hmoo alchemist poob rau hauv lub hauv caug, tuag thiab withered. Nws lub cev tuag mus rau hauv pem teb, ua rau Nina tsis raug mob. Tag nrho cov txiv neej khov rau ib pliag nyob rau hauv stunned silence.
  
  "Zoo tshaj puas phaus kuv puas tau siv," Nina hais hauv lub suab tsis zoo, ntaus nws lub tattoo, vib nas this ua ntej tsaus muag.
  
  Sam tau hais tias "Lub sijhawm zoo tshaj plaws uas kuv tsis tau ua yeeb yaj kiab."
  
  Ib yam li lawv txhua tus tau pib rov zoo los ntawm qhov kev npau suav zoo kawg uas lawv nyuam qhuav pom, tus kws kho tsiaj uas tau xaiv los ntawm Penekal lazily taug kev nce ntaiv. Hauv lub suab tsis txaus ntseeg, nws tshaj tawm tias: "Thov txim, kuv tuaj lig. Kev kho dua tshiab ntawm Tallinki's Fish & Chips ua rau kuv lig rau noj hmo. Tab sis tam sim no kuv lub plab puv lawm thiab kuv npaj txhij los cawm lub ntiaj teb."
  
  
  ***XAUS***
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Preston W. Child
  Scrolls ntawm Atlantis
  
  
  Prologue
  
  
  
  Serapeum, lub tuam tsev - 391 AD. e.
  
  
  Lub cua daj cua dub tsis zoo tau sawv los ntawm Hiav Txwv Mediterranean, rhuav tshem txoj kev ntsiag to uas kav lub nroog Alexandria thaj yeeb. Nyob rau nruab nrab ntawm hmo ntuj, tsuas yog cov roj teeb thiab lub teeb ntawm hluav taws tau pom nyob rau hauv txoj kev raws li tsib tus neeg hnav ris tsho zoo li cov txiv plig tau tsiv mus nyob hauv lub nroog sai sai. Los ntawm lub qhov rais siab pob zeb, ib tug me nyuam tub NW nyuam qhuav tawm ntawm nws cov hluas saib lawv thaum lawv taug kev, mute, raws li cov hauj sam tau paub. Nws rub nws niam ntawm nws thiab taw tes rau lawv.
  
  Nws luag ntxhi thiab qhia nws tias lawv tab tom mus rau ib tag hmo pawg ntseeg ntawm ib lub nroog lub tsev teev ntuj. Tus tub lub qhov muag loj xim av tau saib cov specks me me hauv qab nws hauv kev txaus siab, taug qab lawv cov duab ntxoov ntxoo nrog nws saib raws li cov duab dub, elongated ntev ntev txhua zaus lawv hla hluav taws. Tshwj xeeb, nws tuaj yeem pom meej meej ib tus neeg uas tau zais ib yam dab tsi hauv qab nws cov khaub ncaws, ib yam dab tsi tseem ceeb, cov duab uas nws tsis tuaj yeem pom.
  
  Nws yog ib qho me me thaum hmo ntuj lig, muaj ntau tus neeg sab nraud thiab lub teeb sov ua rau pom kev lom zem. Saum toj no lawv, cov hnub qub ci ntsa iab nyob rau hauv lub ntuj ntshiab, thaum hauv qab lawv, cov tub lag luam loj ships tau sawv zoo li ua pa loj heev ntawm lub nce thiab ntog nthwv dej ntawm lub hiav txwv churning. Los ntawm qee lub sij hawm ib tug tawg ntawm luag los yog lub clink ntawm ib tug tawg jug ntawm cawu cub cuam tshuam lub cua ntawm kev ntxhov siab vim, tab sis tus me nyuam tub tau siv rau nws. Cov cua ua si hauv nws cov plaub hau tsaus nti thaum nws leaned hla windowsill kom pom zoo dua ntawm pawg neeg dawb huv uas nws nyiam heev.
  
  Thaum lawv mus txog qhov kev sib tshuam tom ntej, nws pom lawv dheev khiav tawm, txawm hais tias nyob rau tib lub ceev, nyob rau hauv ntau txoj kev. Tus tub hluas frowned, xav tsis thoob yog tias lawv txhua tus tuaj koom kev ua koob tsheej sib txawv hauv ntau lub nroog. Nws niam tab tom tham nrog nws cov qhua thiab hais kom nws mus pw. Txaus siab rau qhov txawv txav ntawm cov txiv neej dawb huv, tus tub hluas hnav nws lub tsho tshaj sab thiab nkag mus rau yav dhau los nws tsev neeg thiab lawv cov qhua mus rau hauv chav tsev loj. Taw taw liab qab, nws taug kev hauv cov pob zeb dav dav ntawm phab ntsa kom ncav cuag txoj kev hauv qab.
  
  Nws tau txiav txim siab ua raws li ib tug ntawm cov neeg no thiab pom tias qhov txawv txav no yog dab tsi. Cov hauj sam tau paub txav mus rau hauv pab pawg thiab tuaj koom ua ke. Nrog lub siab puv nrog kev xav paub tsis meej thiab kev nqhis dej tsis tsim nyog rau kev taug txuj kev nyuaj, tus tub hluas tau ua raws li ib tug ntawm cov hauj sam. Tus robed daim duab taug kev dhau lub tsev teev ntuj uas tus tub thiab nws tsev neeg feem ntau pe hawm raws li cov ntseeg. Ua rau nws xav tsis thoob, tus me nyuam pom tias txoj kev uas tus vaj ntxwv coj mus rau lub tuam tsev pagan, lub Tuam Tsev ntawm Serapis. Ntshai pierced nws lub siab zoo li ib tug hmuv ntawm qhov kev xav ntawm txawm teem ko taw nyob rau tib lub hauv av raws li ib tug pagan qhov chaw ntawm kev pe hawm, tab sis nws xav paub xwb intensified. Nws yuav tsum paub yog vim li cas.
  
  Thoob plaws tag nrho qhov dav ntawm txoj kev nyob ntsiag to, lub tuam tsev majestic tau tshwm sim hauv qhov pom. Tseem kub kub ntawm tus tub sab tub sab, tus tub rau siab ntso nrhiav nws tus duab ntxoov ntxoo, cia siab tias yuav nyob ze rau tus txiv neej ntawm Vajtswv nyob rau lub sijhawm no. Nws lub siab pounded nyob rau hauv txaus ntshai ntawm lub tuam tsev, qhov chaw uas nws hnov nws niam nws txiv tham txog cov ntseeg martyrs uas tau khaws cia nyob rau ntawd los ntawm pagans mus instill nyob rau hauv lub pope thiab huab tais lawv kev sib tw. Tus tub hluas nyob rau lub sijhawm muaj kev kub ntxhov loj, thaum kev hloov pauv ntawm kev ntseeg mus rau cov ntseeg Vajtswv tau tshwm sim thoob plaws lub tebchaws. Nyob rau hauv Alexandria kev hloov dua siab tshiab tau ua ntshav thiab nws ntshai heev kom nyob ze rau lub cim muaj zog, lub tsev ntawm tus vajtswv poj niam Serapis.
  
  Nws tuaj yeem pom ob tug txiv plig ntawm sab kev, tab sis lawv tsuas yog saib xyuas xwb. Nws ua raws li daim duab robed rau hauv lub tiaj tus, square façade ntawm cov qauv muaj zog, yuav luag tsis pom nws. Tus tub hluas tsis ceev npaum li tus mlom, tab sis nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nws muaj peev xwm ua raws li nws cov kauj ruam. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws yog ib lub tshav puam loj, thiab thoob plaws nws sawv ib tug elevated qauv ntawm majestic kab, uas sawv cev rau tag nrho cov splendor ntawm lub tuam tsev. Thaum tus tub tsis xav tsis thoob, nws paub tias nws nyob ib leeg thiab tau ploj ntawm tus txiv neej dawb huv uas tau coj nws los ntawm no.
  
  Tab sis tseem, tau tsav los ntawm qhov kev txwv zoo heev uas nws raug kev txom nyem, los ntawm kev zoo siab uas tsuas yog qhov txwv tsis pub tuaj yeem muab tau, nws tseem nyob. Cov suab tuaj nyob ze, qhov twg ob tug pagans, ib tug ntawm cov uas yog ib tug pov thawj ntawm Serapis, tab tom mus rau lub tsev ntawm cov loj txhua. Tus tub hluas tau los ze zog thiab pib mloog lawv.
  
  "Kuv yuav tsis tso rau qhov kev dag ntxias no, Salodius! Kuv yuav tsis pub txoj kev ntseeg tshiab no los yeej tau koob meej ntawm peb cov yawg koob, peb cov vajtswv!" - ib tug txiv neej uas zoo li ib tug pov thawj ntxhi ntxhi. Nyob rau hauv nws txhais tes nws nqa ib tug sau ntawm scrolls, thaum nws tus khub nqa nyob rau hauv nws txhais caj npab ib tug golden figurine ntawm ib tug ib nrab-txiv neej, ib nrab yug. Nws clutched ib pawg ntawm papyrus nyob rau hauv nws txhais tes thaum lawv taug kev ntawm qhov nkag ntawm lub ces kaum sab xis ntawm lub tshav puam. Los ntawm qhov nws tau hnov, cov no yog chav ntawm ib tug txiv neej, Salodius.
  
  "Koj paub tias kuv yuav ua txhua yam hauv kuv lub hwj chim los tiv thaiv peb cov lus zais, Koj txoj kev tshav ntuj. Koj paub tias kuv yuav muab kuv txojsia," Salodius hais.
  
  "Kuv ntshai tias qhov lus cog tseg no yuav raug sim los ntawm cov ntseeg horde, kuv tus phooj ywg. Lawv yuav sim rhuav tshem txhua qhov seem ntawm peb lub neej nyob rau hauv lawv qhov kev tshem tawm ntawm kev ntseeg cuav uas tsis yog kev ntseeg, "tus pov thawj yws yws yws yws. "Yog vim li no kuv thiaj yuav tsis hloov siab lees txim rau lawv txoj kev ntseeg. Qhov kev ua siab phem twg tuaj yeem siab dua li kev ntxeev siab thaum koj ua koj tus kheej ua tus vaj tswv ntawm tib neeg, thaum koj thov ua haujlwm rau tib neeg tus Vajtswv?
  
  Tag nrho cov lus no ntawm cov ntseeg thov lub hwj chim nyob rau hauv tus chij ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus unsetted tus me nyuam tub zoo heev, tab sis nws yuav tsum tuav nws tus nplaig vim ntshai raug nrhiav pom los ntawm cov neeg lim hiam no uas tau ua phem rau hauv av ntawm nws lub nroog loj. Sab nraum lub Salodius quarters muaj ob lub dav hlau ntoo uas tus tub hluas xaiv los zaum thaum cov txiv neej mus rau hauv. Lub teeb ci ci ntsa iab ntawm qhov rooj sab hauv, tab sis nrog lub qhov rooj kaw nws tsis tuaj yeem pom lawv ua dab tsi.
  
  Kev tshoov siab los ntawm nws txoj kev txaus siab rau lawv cov xwm txheej, nws tau txiav txim siab nkag mus rau sab hauv thiab pom nws tus kheej vim li cas ob tug txiv neej tau ua ntsiag to, zoo li lawv tsuas yog cov dab uas seem ntawm qhov kev tshwm sim dhau los. Tab sis los ntawm qhov chaw uas nws tau nkaum, tus tub hluas tau hnov ib nyuag scuffle thiab khov rau hauv nws qhov chaw kom tsis txhob pom. Ua rau nws xav tsis thoob, nws pom tus mlom thiab ob tug txiv neej hnav ris tsho txav mus sai sai rau nws, thiab lawv nkag mus hauv chav ua ntu zus. Ob peb feeb tom qab, tus tub xav tsis thoob tau saib thaum lawv tshwm sim, cov ntshav tau tawg rau ntawm daim ntaub xim av uas lawv hnav kom zais lawv cov khaub ncaws.
  
  Lawv tsis yog hauj sam! Nov yog Papal Guard ntawm Coptic Pope Theophilus! Ntshai heev txav, nws tos kom txog thaum lawv mus nrhiav pagans ntxiv. Nws khiav mus rau ntawm chav nyob ntsiag to ntawm ob txhais ceg, txav mus rau hauv txoj hauj lwm crouched kom paub tseeb tias nws tsis pom muaj nyob hauv qhov chaw txaus ntshai no, ua kom dawb huv los ntawm cov neeg pagans. Nws plam mus rau hauv chav tsis pom thiab kaw qhov rooj tom qab nws thiaj li hnov yog tias leej twg nkag mus.
  
  Tus me nyuam tub involuntarily qw thaum nws pom ob tug txiv neej tuag, lub suab heev los ntawm uas nws tau txais kev txawj ntse ob peb feeb dhau los tau ntsiag to.
  
  Yog li nws muaj tseeb. Cov kws saib xyuas ntseeg yog cov ntshav nqhis dej ib yam li cov neeg ntseeg uas lawv txoj kev ntseeg rau txim, tus tub xav. Qhov kev tshwm sim zoo li no ua rau nws lub siab tawg. Tus pov thawj hais yog lawm. Pope Theophilus thiab nws cov tub qhe ntawm Vajtswv ua qhov no tsuas yog rau lub hom phiaj ntawm lub hwj chim ntawm tib neeg, thiab tsis txhob tsa lawv txiv. Qhov ntawd tsis ua rau lawv phem npaum li cov neeg pagan?
  
  Thaum nws muaj hnub nyoog, tus me nyuam tub tsis tuaj yeem ua raws li qhov kev tsis sib haum xeeb uas tshwm sim los ntawm cov neeg uas tau thov kom ua raws li cov lus qhuab qhia ntawm kev hlub. Nws shuddered nyob rau hauv ntshai heev ntawm qhov pom ntawm lawv lub caj pas thiab choked ntawm ib tug hnov tsw uas ua rau nws nco txog cov yaj uas nws txiv tau tua, ib tug sov coppery stench uas nws lub siab yuam kom nws lees tias yog tib neeg.
  
  Vajtswv kev hlub thiab kev zam txim? Qhov no puas yog qhov uas Pope thiab nws pawg ntseeg hlub lawv cov kwv tij thiab zam txim rau cov neeg txhaum? Tom qab ntawd nws nco txog cov papyrus uas lawv nqa nrog lawv thiab pib rummage los ntawm txhua yam nyob ntsiag to li nws ua tau.
  
  Sab nraum zoov, nyob rau hauv lub vaj, tus tub hluas hnov ntau thiab ntau suab nrov, zoo li yog hais tias cov stalkers tau tam sim no tso tseg lawv secrecy. Qee lub sij hawm nws hnov ib tug neeg qw hauv kev ntxhov siab, feem ntau ua raws li kev sib tsoo ntawm cov hlau ntawm cov hlau. Hmo ntawd muaj ib yam tshwm sim rau nws lub nroog. Nws paub. Nws hnov nws nyob rau hauv lub ntxhi ntawm lub hiav txwv cua uas ntws tawm lub creaking ntawm cov tub lag luam ships, ib tug ominous premonition hais tias hmo no tsis zoo li lwm yam.
  
  Furiously qhib lub hauv siab lub hau thiab lub txee lub qhov rooj, nws nrhiav tsis tau cov ntaub ntawv uas nws tau pom Salodius coj mus rau hauv nws lub tsev. Thaum kawg, thaum lub suab nrov nrov ntawm kev npau taws kev ntseeg kev tsov kev rog hauv lub tuam tsev, tus tub hluas poob rau hauv lub hauv caug thaum qaug zog. Nyob ib sab ntawm cov neeg pagans uas tuag lawm, nws tau quaj ntsuag vim kev poob siab los ntawm qhov tseeb thiab kev ntxeev siab ntawm nws txoj kev ntseeg.
  
  "Kuv tsis xav ua ib tug ntseeg ntxiv lawm!" - Nws qw, tsis ntshai tias lawv yuav pom nws tam sim no. "Kuv yuav yog neeg pagan thiab kuv yuav tiv thaiv txoj kev qub! Kuv tso tseg kuv txoj kev ntseeg thiab muab tso rau hauv txoj kev ntawm thawj haiv neeg ntawm lub ntiaj teb no!" - nws quaj. "Ua rau kuv tus tiv thaiv, Serapis!"
  
  Lub clang ntawm riam phom thiab qw ntawm cov neeg raug tua tau nrov heev uas nws lub suab qw yuav raug txhais tias tsuas yog lwm lub suab ntawm kev tua neeg. Kev npau taws heev tau ceeb toom nws tias muaj ib yam dab tsi uas muaj kev puas tsuaj ntau dua tau tshwm sim, thiab nws tau khiav mus rau ntawm lub qhov rais pom cov kab hauv ntu ntawm lub tuam tsev loj saum toj no raug rhuav tshem ib qho los ntawm ib qho. Tab sis qhov kev hem thawj tiag tiag los ntawm lub tsev uas nws nyob. Ib qho cua sov ua rau nws lub ntsej muag thaum nws ntsia ntawm lub qhov rais. Cov nplaim taws siab npaum li cov ntoo siab licked lub tsev thaum cov pej thuam poob nrog cov kev cuam tshuam loj heev uas zoo li cov neeg loj heev.
  
  Petrified thiab quaj qw, tus tub ntshai tau nrhiav kev tawm thaum muaj xwm txheej ceev, tab sis thaum nws dhia hla tus neeg tuag ntawm Salodius, nws txhais ceg tau ntes tus txiv neej txhais caj npab thiab nws poob hnyav rau hauv pem teb. Tom qab rov qab los ntawm lub tshuab, tus tub hluas pom ib lub vaj huam sib luag hauv qab lub txee dai khaub ncaws uas nws tau nrhiav. Nws yog ib lub vaj huam sib luag ntoo muab zais rau hauv pem teb pob zeb. Nrog kev nyuaj siab, nws thawb lub txee ntoo ib sab thiab nqa lub hau. Nyob rau hauv nws pom ib pawg ntawm cov scrolls thaum ub thiab daim duab qhia chaw uas nws tab tom nrhiav.
  
  Nws ntsia tus txiv neej tuag, uas nws ntseeg tau taw qhia nws txoj hauv kev, lus thiab sab ntsuj plig. "Kuv ua tsaug rau koj, Salodius. Koj txoj kev tuag yuav tsis muaj nuj nqis, "nws luag nyav, tuav cov ntawv rau hauv siab. Siv nws lub cev me me ua nws lub cuab tam, nws ua nws txoj hauv kev los ntawm ib qho ntawm cov kav dej uas khiav hauv qab lub tuam tsev raws li cua daj cua dub ntws thiab khiav tsis pom.
  
  
  Tshooj 1
  
  
  Bern ntsia ntawm qhov dav dav xiav xiav saum nws uas zoo li ncab mus ib txhis, tawg tsuas yog los ntawm txoj kab xim av daj ntseg uas lub tiaj tiaj cim lub qab ntug. Nws cov luam yeeb yog tib lub cim qhia tias cua tau tshuab, tshuab nws cov pa luam yeeb dawb mus rau sab hnub tuaj thaum nws lub qhov muag xiav steel combed lub cheeb tsam. Nws qaug zog, tab sis nws tsis twv nws. Cov kev tsis txaus ntseeg no yuav ua rau nws txoj cai. Raws li ib tug ntawm peb tus thawj coj nyob rau hauv lub yeej rog, nws yuav tsum tau tuav nws txias, inexhaustible kev lim hiam thiab inhuman peev xwm yuav tsis tsaug zog.
  
  Tsuas yog cov txiv neej zoo li Bern tuaj yeem ua rau cov yeeb ncuab tshee thiab ua kom lub npe ntawm nws lub tsev muaj sia nyob hauv cov neeg nyob hauv zos thiab cov suab nrov nrov ntawm cov neeg nyob thoob plaws hauv dej hiav txwv. Nws cov plaub hau tau shaved luv, nws tawv taub hau pom nyob rau hauv dub-grey stubble, tsis tousled los ntawm gusty cua. Nrog pursed daim di ncauj, nws dov-up luam yeeb tawg nyob rau hauv ib lub caij ntuj no txiv kab ntxwv flash ua ntej nws nqos nws formless tshuaj lom thiab pov lub taub qab hla lub sam thiaj railing. Hauv qab lub barricade uas nws sawv, ib tug sheer poob ntawm ob peb puas feet mus rau ko taw ntawm lub roob.
  
  Nws yog qhov zoo tshaj plaws vantage taw tes rau cov qhua tuaj txog, txais tos thiab lwm yam. Bern khiav nws cov ntiv tes los ntawm nws lub hwj txwv dub thiab grey thiab hwj txwv, stroking lawv ob peb zaug kom txog thaum lawv zoo huv si thiab tsis muaj tshauv seem. Nws tsis xav tau ib lub tsho-tsis muaj leej twg ua-tab sis lawv txoj kev qhuab qhia nruj tau ntxeev siab rau lawv keeb kwm thiab lawv txoj kev kawm. Nws cov neeg tau txais kev pab ntau heev thiab txhua tus tau txais kev cob qhia kom ua tiav hauv ntau qhov chaw, lawv cov tswv cuab nyob ntawm kev paub me ntsis ntawm txhua yam thiab tshwj xeeb hauv feem ntau. Qhov tseeb tias lawv nyob hauv kev sib cais thiab ua raws li kev yoo mov nruj tsis tau txhais hais tias lawv muaj kev coj ncaj ncees lossis kev coj dawb huv ntawm cov neeg teev ntuj.
  
  Qhov tseeb tiag, cov neeg ntawm Bern yog ib pawg ntawm cov neeg tawv ncauj ntau haiv neeg uas nyiam txhua yam uas phem tshaj plaws tau ua, tab sis lawv tau kawm siv lawv txoj kev txaus siab. Thaum txhua tus txiv neej ua nws txoj haujlwm thiab txhua txoj haujlwm nrog kev mob siab rau, Bern thiab nws ob tus khub tau tso cai rau lawv pob los ua tus dev uas lawv nyob.
  
  Qhov no ua rau lawv zoo kawg nkaus npog, qhov tsos ntawm mere brutes nqa tawm cov kev txiav txim ntawm cov tub rog hom thiab desecrating ib yam dab tsi uas dared mus hla tus pib ntawm lawv lub laj kab yam tsis muaj laj thawj zoo los yog muaj tej txiaj ntsim los yog cev nqaij daim tawv ntawm lawv. Txawm li cas los xij, txhua tus txiv neej nyob rau hauv Bern cov lus txib tau txawj ntse thiab kev kawm. Cov kws tshawb fawb keeb kwm, cov kws tua phom, kws kho mob, cov kws tshawb fawb keeb kwm yav dhau los thiab cov lus piav qhia tau taug kev hauv xub pwg nyom nrog cov neeg tua neeg, lej thiab kws lij choj.
  
  Byrne yog 44 xyoo thiab muaj yav dhau los uas yog kev khib ntawm marauders thoob ntiaj teb.
  
  Ib tug qub tswv cuab ntawm Berlin chav tsev ntawm lub npe hu ua New Spetsnaz (Secret GRU), Bern tau dhau los ntawm ntau qhov kev ua si siab, tsis muaj lub siab xav li nws txoj kev qhia lub cev, thaum lub xyoo German tau ua haujlwm hauv Lavxias tshwj xeeb rog. Nyob rau hauv nws tis, nws tau maj mam taw qhia los ntawm nws tus thawj coj tam sim ntawd mus rau lub luag haujlwm zais cia ntawm German kev txiav txim zais cia. Tom qab Bern tau los ua tus neeg sawv cev muaj txiaj ntsig zoo rau pawg neeg tsis pub lwm tus paub ntawm German aristocracy thiab ntiaj teb cov neeg nplua nuj nrog cov phiaj xwm tsis zoo, nws thaum kawg tau muab lub luag haujlwm nkag mus rau qib, uas nws tau txais kev ua tswv cuab qib tsib yog tias ua tiav.
  
  Thaum nws pom tseeb tias nws yuav tsum nyiag tus menyuam mos ntawm ib tug tswv cuab ntawm pawg sab laj British thiab tua tus menyuam yog tias nws niam nws txiv tsis ua raws li lub koom haum cov lus, Bern pom tau hais tias nws tau ua haujlwm rau pab pawg neeg muaj zog thiab qias neeg cov ntshav thiab tsis kam. Txawm li cas los xij, thaum nws rov qab los tsev kom pom nws tus poj niam raug tsim txom thiab tua thiab nws tus menyuam ploj lawm, nws tau cog lus tias yuav rhuav tshem Lub Hnub Dub los ntawm txhua txoj kev tsim nyog. Nws muaj nws txoj cai zoo uas cov tswv cuab ua haujlwm hauv ntau lub koomhaum tseemfwv, thiab tias lawv cov tsev pheeb suab tau mus txog deb ntawm Eastern European tsev lojcuj thiab Hollywood studios, txhua txoj hauv kev mus rau lub tsev txhab nyiaj thiab vaj tsev hauv tebchaws United Arab Emirates thiab Singapore.
  
  Qhov tseeb tiag, Bern sai sai no lees paub lawv li dab ntxwg nyoog, tus duab ntxoov ntxoo; txhua yam uas tsis pom tab sis omnipresent.
  
  Tau coj kev ntxeev siab ntawm cov neeg ua haujlwm zoo li lub siab thiab cov tswv cuab thib ob nrog lub zog loj ntawm lawv tus kheej, Bern thiab nws cov npoj yaig tau tso tseg qhov kev txiav txim thiab txiav txim siab ua kom nws lub hom phiaj ib leeg los rhuav tshem txhua tus thiab txhua tus neeg ua haujlwm thiab cov tswv cuab ntawm Pawg Sab Laj Dub. .
  
  Yog li tau yug los ntawm Renegade Brigade, cov neeg tawm tsam lub luag haujlwm rau qhov kev tawm tsam zoo tshaj plaws ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub tau ntsib, tib tus yeeb ncuab txaus ntshai txaus los ceeb toom hauv Order's qib.
  
  Tam sim no lub Renegade Brigade tau ua rau lawv muaj kev paub nyob rau txhua lub sijhawm los nco txog Lub Hnub Dub tias lawv muaj tus yeeb ncuab txaus ntshai, txawm hais tias tsis muaj zog hauv ntiaj teb ntawm cov ntaub ntawv thev naus laus zis thiab nyiaj txiag raws li Tshooj, tab sis zoo dua hauv kev muaj peev xwm thiab kev txawj ntse. Cov tom kawg yog cov txuj ci uas tuaj yeem tshem tawm thiab rhuav tshem tsoomfwv, txawm tias tsis muaj kev pab ntawm kev txwv tsis pub muaj nyiaj txiag thiab cov peev txheej.
  
  Bern taug kev nyob rau hauv ib tug archway nyob rau hauv lub bunker-zoo li pem teb ob pem teb nyob rau hauv lub hauv paus ntawm lub tsev nyob, hla dhau ob lub siab, dub, hlau rooj vag uas txais tos cov neeg rau txim rau lub plab ntawm cov tsiaj nyaum, qhov twg cov me nyuam ntawm lub hnub dub raug tua nrog prejudice. . Thiab yog hais tias nws yuav, nws tau ua hauj lwm rau pua pua, uas nws thov kom paub tsis muaj dab tsi txog. Burn yeej ib txwm nyiam los ntawm qhov lawv qhia txog kev ncaj ncees yeej tsis tau txais lawv ib yam dab tsi, thiab tseem zoo li lawv xav tias yuav tsum tau txi lawv tus kheej rau lub hom phiaj ntawm lub koom haum uas muaj lawv nyob rau hauv txoj hlua khi thiab tau ua pov thawj ntau zaus tias nws tsis kam lees lawv txoj kev rau siab. tso cai. Rau dab tsi?
  
  Yog tias muaj dab tsi, kev puas siab puas ntsws ntawm cov qhev no tau ua pov thawj li cas qee qhov kev pom tsis pom ntawm lub siab phem tau tswj kom tig ntau pua txhiab tus neeg ib txwm muaj, cov neeg zoo rau hauv pawg tub rog hnav khaub ncaws hnav mus rau Nazis. Ib yam dab tsi txog "Black Sun" ua haujlwm nrog tib qhov kev ntshai ua rau muaj kev ci ntsa iab uas ua rau cov neeg tsim nyog raws li Hitler cov lus txib kom hlawv cov menyuam mos thiab saib cov menyuam ua pa los ntawm cov pa taws thaum lawv quaj rau lawv niam. Txhua zaus nws rhuav tshem ib tug ntawm lawv, nws zoo siab hlo; tsis yog li ntawd vim yog txoj kev cawm seej los ntawm lwm tus yeeb ncuab, tab sis vim nws tsis zoo li lawv.
  
  
  Tshooj 2
  
  
  Nina choked rau nws hodgepodge. Sam tsis tuaj yeem pab tab sis chuckle ntawm nws tam sim ntawd thrust thiab qhov kev coj txawv txawv uas nws tau ua, thiab nws txiav txim rau nws nrog lub ntsej muag nqaim uas ua rau nws rov zoo li qub.
  
  "Thov txim, Nina," nws hais tias, sim tsis muaj dab tsi zais nws qhov kev lom zem, "tab sis nws nyuam qhuav hais rau koj tias cov kua zaub kub, thiab koj tsuas yog mus thiab muab ib rab diav rau hauv nws. Koj xav tias yuav tshwm sim li cas?"
  
  Nina tus nplaig yog loog los ntawm scalding kua zaub nws tau saj sai dhau, tab sis nws tseem tuaj yeem cog lus.
  
  "Kuv xav kom koj nco ntsoov tias kuv tshaib plab npaum li cas?" nws luag ntxhi.
  
  "Yog lawm, tsawg kawg yog kaum plaub zaug ntxiv," nws hais nrog nws qhov kev ntxhov siab me me, uas ua rau nws nruj nreem tuav rab diav hauv nws lub nrig hauv qab lub teeb qhov muag tsis pom kev hauv Katya Strenkova chav ua noj. Nws tsis hnov tsw ntawm pwm thiab cov ntaub qub, tab sis rau qee qhov laj thawj Nina pom nws zoo nkauj heev, zoo li nws yog nws lub tsev los ntawm lwm lub neej. Tsuas yog cov kab, txhawb los ntawm Lavxias teb sab lub caij ntuj sov, thab nws nyob rau hauv nws txoj kev nplij siab cheeb tsam, tab sis txwv tsis pub nws nyiam lub sov so thiab gruff efficiency ntawm Lavxias teb sab tsev neeg.
  
  Ob hnub dhau los txij li thaum Nina, Sam thiab Alexander hla lub teb chaws los ntawm lub tsheb ciav hlau thiab thaum kawg mus txog Novosibirsk, los ntawm qhov chaw Alexander muab lawv tag nrho cov caij nyob rau hauv ib lub tsheb xauj tsev uas tsis tsim nyog, uas coj lawv mus rau Strenkov lub teb ntawm tus Argut River, sab qaum teb ntawm ciam teb ntawm Mongolia thiab Russia.
  
  Txij li Perdue tau tawm hauv lawv lub tuam txhab hauv Belgium, Sam thiab Nina tam sim no nyob rau ntawm txoj kev hlub tshua ntawm kev paub thiab kev ncaj ncees ntawm Alexander, los ntawm kev ntseeg siab tshaj plaws ntawm tag nrho cov neeg tsis ntseeg siab uas lawv tau daws tsis ntev los no. Hmo ntuj Perdue ploj mus nrog cov neeg raug ntes Renata ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub, Nina muab Sam nws lub nanite cocktail, zoo ib yam li Perdue tau muab rau nws, txhawm rau tshem tawm lawv ob qho tib si ntawm txhua qhov pom ntawm Lub Hnub Dub. Raws li nws cia siab, qhov no tau nthuav tawm raws li nws tuaj yeem ua tau, xav tias nws tau xaiv qhov kev nyiam ntawm Sam Cleave tshaj qhov kev nplua nuj ntawm Dave Perdue. Los ntawm nws txoj kev tawm mus, nws tau lees paub nws tias nws nyob deb ntawm kev tso nws daim ntawv thov rau nws lub siab, txawm tias qhov tseeb tias nws tsis yog nws. Tab sis xws li yog txoj hauv kev ntawm ib tug neeg ua si hauv millionaire, thiab nws yuav tsum tau muab credit rau nws - nws tsis muaj kev hlub hauv nws txoj kev hlub ib yam li nws taug txuj kev nyuaj.
  
  Tam sim no lawv tau poob qis hauv Russia thaum lawv npaj lawv qhov kev txav mus tom ntej kom nkag mus rau qhov chaw rov ua dua tshiab uas Black Sun cov neeg sib tw tuav lawv qhov chaw ruaj khov. Qhov no yuav yog ib txoj haujlwm txaus ntshai heev thiab ua rau qaug zog, txij li lawv tsis muaj lawv daim npav poob lawm - yav tom ntej tso Renata ntawm Lub Hnub Dub. Tab sis tseem, Alexander, Sam thiab Nina paub hais tias pawg neeg ntawm defectors tsuas yog lawv qhov chaw nkaum los ntawm qhov kev txiav txim siab phem nrhiav nrhiav thiab tua lawv.
  
  Txawm hais tias lawv tau tswj hwm tus thawj coj ntxeev siab tias lawv tsis yog neeg soj xyuas rau Renata Order, lawv tsis muaj lub tswv yim dab tsi Renegade Brigade muaj nyob rau hauv siab rau lawv los ua pov thawj nws. Qhov ntawd hauv nws tus kheej yog lub tswv yim txaus ntshai tshaj plaws.
  
  Cov neeg uas zov lawv lub fortress ntawm Mönkh Saridag, lub siab tshaj plaws ncov ntawm lub Sayan Roob, tsis yog ib tug yuav tso dag nrog. Lawv lub koob npe nrov tau paub zoo rau Sam thiab Nina, raws li lawv tau kawm thaum lawv raug kaw ntawm Black Sun lub hauv paus hauv Bruges tsawg dua ob lub lis piam ua ntej. Tseem tshiab hauv lawv lub siab yog yuav ua li cas Renata yuav xa Sam lossis Nina ntawm lub luag haujlwm muaj hmoo kom nkag mus rau Renegade Brigade thiab nyiag lub Longinus coveted, riam phom uas tsis tau tshwm sim ntau. Txog rau hnub no, lawv tseem tsis tau paub seb Longinus 'lub luag haujlwm hu ua lub luag haujlwm yog lub luag haujlwm raug cai lossis tsuas yog ib qho kev ua kom txaus siab rau Renata txoj kev xav tsis zoo rau kev xa nws cov neeg raug tsim txom mus rau hauv kev ua si ntawm miv thiab nas kom lawv tuag ntau lom zem thiab sophisticated rau. nws kev lom zem.
  
  Alexander mus ib leeg ntawm kev soj ntsuam xyuas kom pom tias kev ruaj ntseg zoo li cas ntawm Renegade Brigade tau muab rau lawv thaj chaw. Nrog nws cov kev txawj ntse thiab kev kawm ciaj sia taus, nws tsis yog ib qho kev sib tw rau cov neeg nyiam ntawm renegades, tab sis nws thiab nws ob tug phooj ywg tsis tuaj yeem nyob ntawm Katya ua liaj ua teb mus ib txhis. Thaum kawg, lawv yuav tsum tau hu rau ib pab pawg neeg ntxeev siab, txwv tsis pub lawv yuav tsis muaj peev xwm rov qab mus rau lawv lub neej li qub.
  
  Nws tau lees paub Nina thiab Sam tias nws yuav zoo dua yog tias nws mus ib leeg. Yog tias qee qhov Kev Txiav Txim tseem tab tom taug qab peb ntawm lawv, lawv yeej yuav tsis tab tom nrhiav txhais tes ntawm ib tus neeg ua liaj ua teb nyob rau hauv kev sib tw LDV (lub luag haujlwm lub teeb) ntawm thaj av Mongolia lossis raws tus dej Lavxias. Tsis tas li ntawd, nws paub nws lub tebchaws zoo li lub nraub qaum ntawm nws txhais tes, uas ua rau kev mus ncig sai dua thiab kev hais lus zoo dua. Yog tias ib tus ntawm nws cov npoj yaig yuav tsum raug nug los ntawm cov thawj coj, lawv qhov tsis muaj kev txawj hais lus tuaj yeem cuam tshuam txoj kev npaj tshwj tsis yog tias lawv raug ntes lossis raug tua.
  
  Nws tau tsav tsheb raws txoj kev taug kev me me ntawm cov pob zeb me me uas taug kev mus rau lub roob uas cim ciam teb thiab ntsiag to tshaj tawm txoj kev zoo nkauj ntawm Mongolia. Lub tsheb me me yog lub teeb xiav lub teeb qub qub uas squeaked nrog txhua qhov kev txav ntawm lub log, ua rau lub rosary ntawm lub rearview iav kom viav vias zoo li lub pendulum dawb huv. Tsuas yog vim hais tias nws yog tus hlub Katya txoj kev mus ncig, Alexander tiv taus lub suab nrov ntawm cov hlaws dai ntawm lub dashboard nyob rau hauv lub silence ntawm lub alarm, txwv tsis pub nws yuav torn lub relic ntawm daim iav thiab pov nws tawm ntawm lub qhov rais. Tsis tas li ntawd, thaj chaw tau hnov qab heev. Yuav tsis muaj kev khiav tawm rau qhov no hauv rosary.
  
  Nws cov plaub hau fluttered nyob rau hauv cov cua txias uas los ntawm lub qhov rais qhib, thiab daim tawv nqaij ntawm nws lub hauv pliaj pib hlawv los ntawm qhov txias. Nws tau cog lus ntawm tus kov uas tsis muaj peev xwm nqa lub khob kom nws muaj kev nplij siab los ntawm kev ua pa txias ntawm lub tiaj tiaj uas nws hla. Nyob rau hauv nws, ib lub suab me me chided nws vim nws tsis ris txiaj rau nws tseem muaj sia nyob tom qab cov xwm txheej mob siab rau hauv Belgium qhov twg nws tus hlub Axelle raug tua thiab nws nqaim dim tib txoj hmoo.
  
  Ua ntej nws tuaj yeem pom tus ncej ciam teb, qhov twg, hmoov zoo, Katya tus txiv ua haujlwm. Alexander tau ceev nrooj ntsia ntawm lub rosary uas tau scrawled ntawm lub dashboard ntawm lub tsheb co, thiab nws paub tias lawv kuj ua rau nws nco txog qhov koob hmoov zoo siab no.
  
  "Yog! Yog lawm! kuv paub. "Kuv paub, damn nws," nws croaked, saib qhov swaying.
  
  Tus ncej ciam teb tsis muaj dab tsi ntau dua li lwm lub tsev me me ramshackle, nyob ib puag ncig los ntawm qhov ntev ntev ntawm cov hlau barbed qub thiab saib xyuas cov txiv neej nrog rab phom ntev tsuas yog tos qee qhov kev txiav txim. Lawv taug kev tsis txaus ntseeg ntawm no thiab nyob ntawd, qee qhov teeb pom kev zoo luam yeeb rau lawv cov phooj ywg, lwm tus nug cov neeg ncig tebchaws txawv tebchaws uas tau sim hla.
  
  Alexander pom ntawm lawv Sergei Strenkov, uas tau yees duab nrog ib tug nrov Australian poj niam uas hais tias yuav kawm hais tias "fuck koj" nyob rau hauv Lavxias teb sab. Sergei yog ib tug txiv neej muaj kev ntseeg siab, ib yam li nws cov tsiaj qus Katya, tab sis nws ua rau tus poj niam thiab qhia nws kom hais "Hail Mary" es tsis txhob, ua rau nws ntseeg tias qhov no yog cov kab lus uas nws tau thov. Alexander yuav tsum luag thiab co taub hau thaum nws mloog kev sib tham thaum nws tos tham nrog tus neeg saib xyuas.
  
  "Aw tos, Dima! Kuv yuav muab qhov no!" Sergei qw ntawm nws cov npoj yaig.
  
  "Alexander, koj yuav tsum tuaj thaum hmo ntuj," nws yws yws hauv qab nws ua pa, ua txuj nug rau nws tus phooj ywg cov ntaub ntawv. Alexander muab nws cov ntaub ntawv rau nws thiab teb tias: "Kuv yuav ua li ntawd, tab sis koj ua tiav ua ntej ntawd, thiab kuv tsis ntseeg leej twg tab sis koj paub tias kuv yuav ua dab tsi ntawm lwm lub laj kab no, koj puas paub?"
  
  Sergei nodded. Nws muaj lub hwj txwv tuab thiab cov pob muag dub dub, uas ua rau nws zoo nkauj heev hauv nws lub cev. Ob leeg Sibiryak, Sergei, thiab Katya yog cov phooj ywg thaum yau ntawm Alexander vwm thiab siv sijhawm ntau hmo hauv tsev loj cuj vim nws lub tswv yim tsis zoo. Txawm li ntawd los, tus tub hluas uas cev nqaij daim tawv, burly yog ib qho kev hem thawj rau txhua tus neeg uas nrhiav kev coj noj coj ua thiab kev nyab xeeb, thiab ob tug hluas paub sai sai tias Alexander yuav ua rau lawv muaj teeb meem loj yog tias lawv tseem pom zoo koom nrog nws ntawm nws qhov txhaum cai, gay taug txuj kev nyuaj.
  
  Tab sis peb tseem yog phooj ywg txawm tias tom qab Alexander tau tawm mus ua haujlwm hauv Gulf War ua tus navigator hauv ib qho ntawm British units. Nws xyoo dhau los ua tus kws tshawb fawb thiab cov kws paub txog kev ciaj sia tau pab nws sai sai los ntawm cov qib mus txog thaum nws los ua tus neeg ua haujlwm ywj pheej uas tau txais kev hwm ntawm txhua lub koom haum uas ntiav nws. Lub caij no, Katya thiab Sergei tau ua kom muaj kev vam meej hauv lawv txoj kev kawm, tab sis tsis muaj nyiaj txiag thiab kev tsis sib haum xeeb hauv Moscow thiab Minsk, raws li tau hais, yuam kom lawv ob leeg rov qab mus rau Siberia, qhov chaw lawv rov sib ntsib dua, yuav luag kaum xyoo tom qab tawm mus rau qhov tseem ceeb dua. teeb meem uas tsis tau tshwm sim.
  
  Katya tau txais nws niam tais yawm txiv ua liaj ua teb thaum nws niam nws txiv raug tua nyob rau hauv qhov tawg ntawm lub foob pob hluav taws uas lawv ua haujlwm thaum nws yog ib tug tub ntxhais kawm computer science xyoo ob ntawm Moscow University, thiab nws yuav tsum tau rov qab mus rau nteg cov ntaub ntawv ua liaj ua teb ua ntej nws muag rau. lub xeev. Sergei koom nrog nws, thiab ob leeg nyob ntawd. Ob xyoos tom qab ntawd, thaum Alexander lub Unstable raug caw tuaj koom lawv lub tshoob, peb tau rov los sib paub, hais txog lawv txoj kev taug txuj kev nyuaj dhau ob peb lub raj mis moonshine kom txog thaum lawv nco txog cov hnub qus zoo li lawv tau ua neej nyob.
  
  Katya thiab Sergei pom lub neej nyob deb nroog muaj kev lom zem thiab thaum kawg tau los ua pej xeem hauv tsev teev ntuj, thaum lawv cov phooj ywg qus tau xaiv lub neej muaj kev phom sij thiab kev hloov pauv tsis tu ncua ntawm thaj chaw. Tam sim no nws tau hu rau lawv txoj kev pab los tiv thaiv nws thiab nws ob tug phooj ywg Scottish kom txog thaum nws tuaj yeem txheeb xyuas cov khoom tawm, tshem tawm, tau kawg, qhov xwm txheej txaus ntshai uas nws, Sam thiab Nina tau nyob hauv. Ua siab zoo thiab ib txwm zoo siab kom muaj lub tuam txhab zoo, Strenkovs tau caw peb tus phooj ywg los nyob nrog lawv ib ntus.
  
  Tam sim no nws yog lub sijhawm ua raws li nws tau los, thiab Alexander tau cog lus rau nws cov phooj ywg thaum yau hais tias nws thiab nws cov phooj ywg yuav raug kev puas tsuaj sai sai.
  
  "Mus dhau ntawm lub qhov rooj sab laug; cov nyob rau ntawd poob lawm. Lub padlock yog fake, Alex. Cia li rub cov saw thiab koj yuav pom. Tom qab ntawd mus rau hauv lub tsev ntawm tus dej, nyob ntawd-"nws taw tes rau tsis muaj dab tsi tshwj xeeb, "txog tsib kilometers deb. Muaj ib tug cab kuj, Costa. Muab rau nws ib co cawv los yog tej yam uas koj muaj nyob rau hauv lub khob ntawd. Nws yooj yim heev rau xiab, "Sergei luag, thiab nws yuav coj koj mus qhov twg koj yuav tsum mus."
  
  Sergei daig nws txhais tes tob rau hauv nws lub hnab ris.
  
  "Huag, kuv pom qhov ntawd," Alexander tso dag, txaj muag rau nws tus phooj ywg nrog lub ntsej muag zoo thiab luag ruam.
  
  "Tsis yog, koj yog ib tug neeg ruam. Ntawm no, "Sergei muab Alexander lub rosary tawg.
  
  "Auj, Yexus, tsis yog lwm tus ntawm lawv," Alexander yws. Nws pom qhov nyuaj uas Sergei muab rau nws rau nws thuam thiab tsa nws txhais tes hauv lub suab thov txim.
  
  "Qhov no txawv ntawm qhov ntawm daim iav. Saib seb, muab qhov no rau ib tug ntawm cov tub ceev xwm ntawm lub yeej, thiab nws yuav coj koj mus rau ib tug ntawm cov thawj coj, puas yog? Sergei piav qhia.
  
  "Vim li cas lub rosary tawg?" Alexander nug, saib tag nrho puzzled.
  
  "Qhov no yog lub cim ntawm ib tug neeg ntxeev siab. Lub renegade pab tub rog yog siv qhov no los txheeb xyuas ib leeg, "nws tus phooj ywg teb tsis muaj qhov tsis paub.
  
  "Tos, koj nyob li cas-?"
  
  "Tsis txhob xav, kuv tus phooj ywg. Kuv yog ib tug tub rog ib yam nkaus, koj puas paub? "Kuv tsis yog neeg ruam," Sergei ntxhi.
  
  "Kuv tsis tau txhais hais tias, tab sis lub ntuj raug txim koj paub li cas peb xav pom?" - Alexander nug. Nws xav tias Sergei tsuas yog lwm ceg ntawm Kab laug sab Hnub Dub thiab yog tias nws tuaj yeem ntseeg tau. Tom qab ntawd nws xav txog Sam thiab Nina, tsis xav txog, hauv lub manor.
  
  "Mloog, koj tshwm sim hauv kuv lub tsev nrog ob tug neeg txawv tebchaws uas tsis muaj dab tsi rau lawv: tsis muaj nyiaj, tsis muaj khaub ncaws, tsis muaj ntaub ntawv cuav ... Thiab koj xav tias kuv tsis tuaj yeem pom ib tug neeg tawg rog thaum kuv pom ib tug? Tsis tas li ntawd, lawv nrog koj. Thiab koj tsis ua lag luam nrog cov neeg nyab xeeb. Tam sim no txuas ntxiv mus. Thiab sim rov qab mus ua liaj ua teb ua ntej ib tag hmo, "Sergei hais. Nws rub lub ru tsev ntawm lub log tsheb khib nyiab pov tseg thiab nplawm ntawm tus neeg saib xyuas ntawm lub rooj vag.
  
  Alexander nodded nyob rau hauv kev ris txiaj, muab nws rosary rau ntawm nws ceg tawv thaum lub tsheb tsav los ntawm lub rooj vag.
  
  
  Tshooj 3
  
  
  Perdue lub tsom iav tau cuam tshuam cov hluav taws xob hluav taws xob nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, illuminating qhov tsaus ntuj uas nws zaum. Nws nyob ntsiag to, tuag hmo ntuj nyob rau hauv nws ib feem ntawm lub ntiaj teb no. Nws tsis nco Reichtishusis, nws nco Edinburgh thiab cov hnub tsis muaj kev txhawj xeeb uas nws tau siv hauv nws lub tsev loj, ua rau cov qhua xav tsis thoob thiab cov neeg siv khoom nrog nws cov khoom tsim thiab tsis muaj txiaj ntsig zoo. Kev saib xyuas tau ua tsis ncaj ncees, yog li ntawd tau txais txiaj ntsig zoo rau nws twb paub thiab ua phem ua qias hmoov zoo, tab sis nws tau plam nws. Tom qab ntawd, ua ntej nws nkag mus rau hauv qhov tob tob nrog kev tshwm sim ntawm Deep Sea One thiab kev xaiv tsis zoo ntawm cov neeg koom tes ua lag luam hauv Parashant suab puam, lub neej yog kev lom zem tsis tu ncua thiab kev dag ntxias romantic.
  
  Tam sim no nws cov nyiaj txiag NW nyuam qhuav txhawb nqa nws lub neej, thiab kev txhawj xeeb txog kev nyab xeeb ntawm lwm tus tau poob rau ntawm nws lub xub pwg nyom. Sim ua raws li nws xav, nws pom tias ua kom txhua yam ua ke tau dhau los ua tsis yooj yim sua. Nina, nws tus hlub, tsis ntev los no tau plam tus qub qub uas nws xav kom yeej rov qab los, yog qhov chaw hauv Asia nrog tus txiv neej uas nws xav tias nws hlub. Sam, nws tus neeg sib tw rau Nina txoj kev hlub thiab (cia peb tsis kam lees nws) tsis ntev los no tus yeej ntawm kev sib tw zoo sib xws, yeej ib txwm nyob ntawd los pab Perdue hauv nws qhov kev sim siab - txawm tias nws tsis ncaj ncees.
  
  Nws tus kheej kev nyab xeeb yog qhov txaus ntshai, tsis hais txog nws tus kheej kev nyab xeeb, tshwj xeeb tshaj yog tam sim no nws tau tso tseg ib ntus coj Black Sun. Pawg sab laj saib xyuas kev coj noj coj ua ntawm qhov kev txiav txim yog zaum saib nws thiab rau qee qhov laj thawj tau tswj hwm nws qib tam sim no, thiab qhov no ua rau Perdue ntshai heev - thiab nws tsis yog ib tus neeg ntshai. Txhua yam nws ua tau yog ua kom nws lub taub hau kom txog thaum nws tau los nrog txoj kev npaj koom nrog Nina thiab coj nws mus rau kev nyab xeeb mus txog thaum nws paub tias yuav ua li cas yog tias pawg sab laj ua.
  
  Nws lub taub hau tau hnyav los ntawm qhov ntswg qhov ntswg loj uas nws tau raug kev txom nyem ob peb feeb dhau los, tab sis tam sim no nws nres tsis tau. Muaj ntau dhau ntawm ceg txheem ntseeg.
  
  Ib zaug ntxiv, Dave Perdue tinkered nrog cov cuab yeej ntawm nws lub vijtsam holographic, tab sis muaj qee yam tsis raug uas nws tsuas pom tsis tau. Nws qhov kev xav tsis zoo li ib txwm muaj, txawm hais tias nws nyuam qhuav sawv los ntawm cuaj teev ntawm kev pw tsaug zog tsis cuam tshuam. Nws twb mob taub hau thaum nws sawv, tab sis nws tsis yog qhov xav tsis thoob vim nws tau qaug cawv yuav luag tag nrho lub raj mis Johnnie Walker liab thaum zaum ntawm lub qhov cub ntawm nws tus kheej.
  
  "Rau lub ntuj ceeb tsheej!" Perdue qw ntsiag to, kom tsis txhob sawv ntawm nws cov neeg nyob ze, thiab tsoo nws lub nrig ntawm lub rooj. Nws yog tag nrho ntawm tus cwj pwm rau nws poob nws txias, tshwj xeeb tshaj yog tshaj li ib tug me me txoj hauj lwm raws li ib tug yooj yim hluav taws xob Circuit Court, cov nyiam uas nws twb mastered nyob rau hauv lub hnub nyoog kaum plaub. Nws tus cwj pwm tsis zoo thiab kev ua siab ntev yog qhov tshwm sim ntawm ob peb hnub dhau los, thiab nws paub tias nws yuav tsum lees tias tawm hauv Nina nrog Sam tau txais rau nws tom qab tag nrho.
  
  Feem ntau nws cov nyiaj thiab kev ntxim nyiam tuaj yeem txeeb tau txhua yam tsiaj nyeg, thiab ua rau nws tag nrho, nws muaj Nina rau ntau tshaj ob xyoos, thiab tseem nws tau txais kev tso cai thiab ploj ntawm lub radar yam tsis muaj teeb meem qhia rau nws paub tias nws tseem muaj sia nyob. Nws tau siv rau qhov kev coj cwj pwm no, thiab cov neeg feem coob lees txais nws los ua ib feem ntawm nws qhov kev xav tsis zoo, tab sis tam sim no nws paub tias qhov no yog thawj qhov ua rau lawv txoj kev sib raug zoo. Cov tsos mob tsuas yog npau taws rau nws ntau dua, feem ntau vim nws paub tias nws tau txhob txwm cia nws nyob hauv qhov tsaus ntuj thiab tom qab ntawd, hauv qhov xwm txheej hnyav, rub nws mus rau hauv nws qhov kev hem thawj tshaj plaws nrog lub hwj chim "Black Sun" txog niaj hnub no.
  
  Perdue tshem nws lub tsom iav thiab muab tso rau ntawm lub rooj zaum me me ntawm nws. Kaw nws ob lub qhov muag rau ib pliag, nws maj mam rub tus choj ntawm nws lub qhov ntswg nrog nws tus ntiv tes xoo thiab ntiv tes xoo thiab sim tshem tawm nws txoj kev xav tsis meej pem thiab rov qab nws lub hlwb mus rau kev ua haujlwm. Hmo ntuj me ntsis, tab sis cua ua rau cov ntoo tuag ntsoog rau ntawm qhov rais thiab khawb zoo li miv sim nkag mus rau hauv. Ib yam dab tsi nyob rau hmo ntuj sab nraum lub bungalow me uas Perdue nyob tsis muaj hnub kawg txog thaum nws npaj nws txoj kev mus tom ntej.
  
  Nws yog qhov nyuaj rau kev sib txawv ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm cov ceg ntoo uas tshwm sim los ntawm cua daj cua dub thiab fumbling nrog tus yuam sij los yog nyem ntawm lub pob taws ntawm lub qhov rais pane. Perdue nres mloog. Feem ntau nws tsis yog ib tug txiv neej ntawm intuition kiag li, tab sis tam sim no, ua raws li nws tus kheej nascent instinct, nws tau ntsib nrog acquiry loj.
  
  Nws paub zoo dua li peek, yog li nws siv ib qho ntawm nws cov cuab yeej, tseem tsis tau kuaj, ua ntej khiav tawm ntawm nws lub tsev loj hauv Edinburgh nyob rau hauv qhov tsaus ntuj. Nws yog ib hom spyglass, repurposed rau ntau lub hom phiaj ntau dua li tsuas yog tshem tawm qhov kev ncua deb los soj ntsuam cov kev ua ntawm cov neeg uas tsis paub dab tsi. Nws muaj ib qho kev ua haujlwm infrared ua tiav nrog lub teeb liab laser uas zoo li cov phom loj ua haujlwm, txawm li cas los xij lub laser no tuaj yeem txiav los ntawm ntau qhov chaw hauv ib puas yards. Nrog kev hloov pauv ntawm tus ntiv tes xoo, Perdue tuaj yeem teeb tsa lub koob yees duab los khaws cov npe kub, yog li thaum nws tsis tuaj yeem pom ntawm phab ntsa, nws muaj peev xwm ntes tau tib neeg lub cev kub thaum tsiv tawm sab nraum nws phab ntsa ntoo.
  
  Nws tau nce cuaj kauj ruam ntawm tus ntaiv dav dav ua rau hauv pem teb thib ob ntawm lub tsev pheeb suab thiab tiptoed mus rau ntawm ntug hauv pem teb uas nws tuaj yeem ua phooj ywg rau hauv qhov sib txawv nqaim uas nws txuas nrog lub ru tsev thatched. Muab nws lub qhov muag sab xis rau lub lens, nws tshuaj xyuas thaj chaw tam sim ntawd sab nraum lub tsev, maj mam txav ntawm kaum mus rau kaum.
  
  Qhov tsuas yog qhov cua sov nws tuaj yeem ntes tau yog lub cav ntawm nws lub jeep. Tsis tas li ntawd, tsis muaj qhov qhia tias muaj kev hem thawj tam sim ntawd. Xav tsis thoob, nws zaum ntawd ib pliag, xav txog nws qhov kev nkag siab tshiab thib rau. Nws yeej tsis yuam kev txog tej yam no. Tshwj xeeb tshaj yog tom qab nws tsis ntev los no ntsib nrog cov yeeb ncuab hauv ntiaj teb, nws tau kawm paub txog qhov kev hem thawj uas yuav tshwm sim.
  
  Thaum Perdue nce rov qab mus rau thawj pem teb ntawm lub tsev, nws kaw lub qhov taub uas coj mus rau chav saum nws thiab dhia hla peb kauj ruam kawg. Nws tsaws hnyav rau ntawm nws ko taw. Thaum nws ntsia ntsoov, muaj ib daim duab zaum ntawm nws lub rooj zaum. Nws tam sim ntawd paub nws yog leej twg thiab nws lub siab nres. Nws tuaj qhov twg?
  
  Nws lub qhov muag xiav loj zoo li ethereal nyob rau hauv lub teeb ci ntawm cov yeeb yuj hologram, tab sis nws ntsia ntawm daim duab ncaj qha ntawm nws. Tus so ntawm nws ploj mus rau hauv qhov ntxoov ntxoo.
  
  Nws hais tias, "Kuv yeej tsis xav tias kuv yuav ntsib koj dua," nws tsis tuaj yeem zais nws txoj kev xav tsis thoob.
  
  "Yog lawm, koj tsis tau ua, David. Kuv twv koj xav tau tib yam tsis suav nrog nws qhov hnyav tiag tiag, "nws hais. Lub suab ntawd zoo li coj txawv txawv rau Perdue lub pob ntseg tom qab txhua lub sijhawm no.
  
  Nws txav los ze rau nws, tab sis cov duab ntxoov ntxoo yeej kov yeej thiab zais nws ntawm nws. Nws ntsia plam thiab ua raws cov kab ntawm nws daim duab.
  
  "Koj lub quadrilateral cyclic tsis zoo nyob ntawm no, koj puas paub?" - Nws hais tias tsis muaj dab tsi tshwm sim. Nws ob lub qhov muag tau kho ntawm Perdue qhov kev ua yuam kev thiab nws ntsiag to nws tus kheej txawm tias nws cov lus nug ntawm lwm cov ncauj lus, xws li nws nyob ntawd mus txog thaum nws los kho qhov yuam kev nws tau pom.
  
  Nws tsuas yog ib txwm Agatha Perdue.
  
  Agatha tus cwj pwm, tus neeg txawj ntse nrog obsessive tus cwj pwm zoo uas ua rau nws tus kwv ntxaib zoo li qub, yog qhov tau txais kev saj. Yog hais tias ib tug neeg tsis paub tias nws muaj IQ staggering, nws yuav ua tau yuam kev tias nws vwm rau qee txoj kev. Nyob rau hauv sib piv rau nws tus tij laug txoj kev coj ncaj ncees siv nws wits, Agatha yog nyob rau verge ntawm ntawv pov thawj thaum nws tsom ntsoov rau ib qho teeb meem uas xav tau kev daws.
  
  Thiab nyob rau hauv no cov ntxaib tau sib txawv heev ntawm ib leeg. Perdue tau siv nws qhov kev txawj ntse rau kev tshawb fawb thiab thev naus laus zis kom tau txais txiaj ntsig thiab lub koob npe nrov ntawm cov vajntxwv thaum ub ntawm nws cov phooj ywg kawm. Tab sis Agatha tsis tsawg dua ib tug neeg thov khawv piv rau nws tus kwv. Vim nws tsis txaus ntseeg introversion, mus rau qhov chaw uas nws tig mus rau hauv ib tug freak nrog ib tug stare, cov txiv neej tsuas pom nws coj txawv txawv thiab ntshai. Nws tus kheej tsim nyog tau txais txiaj ntsig ntau los ntawm kev kho qhov yuam kev uas nws tau siv zog ua haujlwm ntawm lwm tus, thiab qhov no yog qhov cuam tshuam loj heev rau nws lub peev xwm thaum twg nws sim ua haujlwm hauv kev sib tw ntawm physics lossis science.
  
  Thaum kawg, Agatha tau los ua ib tus neeg nyeem ntawv, tab sis tsis yog ib tus neeg nyeem ntawv xwb, tsis nco qab ntawm cov duab ntawm cov ntaub ntawv thiab lub teeb ci ntsa iab ntawm cov tsev khaws ntaub ntawv. Nws tau qhia qee qhov ambition, siv zog ua ib yam dab tsi ntau dua li nws txoj kev xav txog kev xav. Agatha muaj ib sab hauj lwm ua tus kws pab tswv yim rau ntau tus neeg nplua nuj, feem ntau yog cov neeg uas tau nqis peev hauv cov phau ntawv arcane thiab cov kev tsis pom kev tsis pom kev uas tuaj nrog cov grisly trappings ntawm cov ntaub ntawv qub.
  
  Rau cov neeg zoo li lawv, tom kawg yog qhov tshiab, tsis muaj dab tsi ntau tshaj li qhov khoom plig hauv kev sib tw esoteric pissing. Tsis muaj leej twg ntawm nws cov neeg tau txais kev pom zoo txaus siab rau Lub Ntiaj Teb Qub lossis cov kws sau ntawv uas tau sau cov xwm txheej uas qhov muag tshiab yuav tsis pom. Nws ua rau nws vwm, tab sis nws tsis tuaj yeem thim qhov khoom plig rau daim duab random. Qhov ntawd yuav yog qhov tsis txaus ntseeg, txawm hais tias nws tau cog lus li cas los ua qhov tseeb rau qhov tseem ceeb hauv keeb kwm ntawm cov phau ntawv thiab qhov chaw uas nws tau coj lawv mus.
  
  Dave Perdue ntsia qhov teeb meem uas nws tus muam ntxhov siab tau taw qhia.
  
  Cas lub ntuj raug txim kuv nco qhov no? Thiab vim li cas lub ntuj raug txim nws yuav tsum nyob ntawm no los qhia kuv? nws xav tias, teeb tsa lub tswv yim, tsis pub leej twg paub nws cov tshuaj tiv thaiv nrog txhua qhov kev hloov pauv uas nws tau ua rau ntawm qhov hologram. Nws qhov kev qhia yog dawb paug thiab nws ob lub qhov muag nyuam qhuav txav thaum nws ua tiav nws qhov kev sib tw. Qhov no yog lub cim zoo. Yog hais tias nws sighed, shrugged, los yog txawm ntsais muag, nws yuav paub hais tias nws twb refuting nws ua dab tsi - nyob rau hauv lwm yam lus, nws yuav txhais tau hais tias nws yuav sanctimoniously patronize nws nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev.
  
  "Zoo siab?" nws tsis kam nug, cia li cia siab tias nws yuav pom lwm qhov yuam kev, tab sis nws tsuas tau taub hau. Nws lub qhov muag thaum kawg tau qhib zoo li ib tus neeg ib txwm muaj, thiab Perdue hnov qhov nro yooj yim.
  
  "Yog li ntawd, kuv yuav ua li cas rau qhov kev ntxiab no?" nws nug thaum nws mus nqa lwm lub raj mis cawv los ntawm nws lub hnab mus ncig.
  
  "Auj, coj zoo li ib txwm," nws sighed. "Kuv qhia tseeb rau koj, David, kuv txoj kev nkag mus yog ncaj ncees heev."
  
  Nws nchuav nws tus kheej ib khob ntawm whiskey thiab muab lub raj mis rau nws.
  
  "Yog ua tsaug. "Kuv yuav muab qee yam," nws teb thiab ntsoos mus rau pem hauv ntej, nqa nws ob txhais tes ua ke thiab zawm lawv ntawm nws tus ncej puab. "Kuv xav tau koj kev pab nrog ib yam dab tsi."
  
  Nws cov lus nyob rau hauv nws pob ntseg zoo li shards ntawm iav. Ntawm qhov hluav taws kub tawg, Perdue tig mus ntsib nws tus muam, ashen grey nrog kev tsis ntseeg.
  
  "Auj, tuaj nrog melodrama," nws hais tias ua siab ntev. "Puas yog qhov tsis nkag siab tiag tiag uas kuv yuav xav tau koj kev pab?"
  
  Perdue teb tias, "Tsis yog, tsis yog," Perdue teb, nchuav nws ib khob dej teeb meem. "Nws tsis nkag siab tias koj tau hais kom nug."
  
  
  Tshooj 4
  
  
  Sam zais nws cov memoirs ntawm Nina. Nws tsis xav kom nws paub txog tus kheej ntawm nws tus kheej, txawm tias nws tsis paub vim li cas. Nws yog qhov tseeb tias nws paub yuav luag txhua yam txog kev tuag txaus ntshai ntawm nws tus fiancée ntawm tes ntawm lub koom haum riam phom thoob ntiaj teb coj los ntawm tus phooj ywg zoo tshaj plaws ntawm Nina tus qub txiv. Ntau zaus ua ntej, Nina yws nws txoj kev sib txuas rau tus txiv neej uas tsis muaj siab ntseeg uas nres Sam txoj kev npau suav hauv lawv txoj kev ntshav thaum nws tua neeg txoj kev hlub ntawm nws lub neej. Txawm li cas los xij, nws cov ntawv sau muaj qee qhov kev chim siab, nws tsis xav kom Nina pom yog tias nws tau nyeem lawv, thiab yog li nws txiav txim siab zais lawv ntawm nws.
  
  Tab sis tam sim no, thaum lawv tos Alexander rov qab los nrog cov lus hais txog yuav ua li cas koom nrog cov renegade qib, Sam pom tau hais tias lub sij hawm ntawm kev dhuav nyob rau hauv Lavxias teb sab countryside sab qaum teb ntawm ciam teb yuav yog lub sij hawm mus txuas ntxiv nws memoirs.
  
  Alexander mus ua siab loj, tej zaum ruam, tham nrog lawv. Nws yuav muab nws txoj kev pab, nrog rau Sam Cleave thiab Dr. Nina Gould, kom tawm tsam qhov Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub thiab thaum kawg nrhiav txoj hauv kev los coj lub koom haum poob ib zaug thiab rau tag nrho. Yog tias cov neeg ntxeev siab tseem tsis tau txais cov lus hais txog qhov kev ncua sij hawm raug tshem tawm ntawm Black Sun tus thawj coj, Alexander tau npaj los siv qhov tsis muaj zog tam sim no hauv kev txiav txim ua haujlwm los tawm tsam kev tawm tsam.
  
  Nina pab Katya hauv chav ua noj, kawm ua noj dumplings.
  
  Tam sim no thiab tom qab ntawd, raws li Sam tau sau nws cov kev xav thiab kev nco qab mob siab rau hauv nws phau ntawv sau, nws hnov ob tus poj niam tawg rau hauv kev luag nyav. Qhov no yuav ua raws li kev lees paub ntawm qee qhov kev tsis zoo ntawm Nina, thaum Katya yuav tsis lees paub nws qhov kev txaj muag ua yuam kev.
  
  "Koj zoo heev ..." Katya qw, poob rau hauv nws lub rooj zaum nrog lub siab luag ntxhi: "Rau Scot! Tab sis peb tseem yuav ua kom Lavxias tawm ntawm koj!"
  
  "Kuv tsis ntseeg nws, Katya. Kuv xav qhia koj yuav ua li cas thiaj ua tau Highland haggis, tab sis kom ua siab ncaj, kuv tsis zoo rau nws ib yam! " Nina tawg nrov nrov.
  
  Tag nrho cov suab no me ntsis festive, Sam xav, thaum nws kaw lub hau ntawm phau ntawv thiab muab nws ruaj ntseg rau hauv nws lub hnab nrog rau nws tus cwj mem. Nws sawv ntawm nws ib lub txaj ntoo hauv chav qhua uas nws koom nrog Alexander thiab taug kev hauv txoj kev dav thiab nqes cov ntaiv luv ntawm chav ua noj, qhov chaw uas cov poj niam ua suab nrov.
  
  "Saib! Sam! Kuv ua...oh...Kuv ua ib pawg tag nrho... ntawm ntau? Muaj ntau yam?... Nws frowned thiab motioned rau Katya pab nws.
  
  "Dumplings!" Katya qw zoo siab, taw tes nws ob txhais tes ntawm kev sib tsoo ntawm lub khob noom cookie thiab cov nqaij tawg ntawm lub rooj ntoo.
  
  "Zoo heev!" Nina luag nyav.
  
  "Koj puas yog cov ntxhais qaug cawv los ntawm lub sijhawm?" nws nug, txaus siab los ntawm ob tug poj niam zoo nkauj nws muaj hmoo txaus kom tau daig nrog nyob nruab nrab ntawm qhov tsis pom qhov twg. Yog hais tias nws tau ua ib tug neeg cavalier ntau dua nrog kev xav phem, nws yuav zoo muaj kev xav qias neeg, tab sis yog Sam, nws tsuas yog plopped hauv lub rooj zaum thiab saib Nina sim txiav lub khob noom kom raug.
  
  "Peb tsis qaug cawv, Mr. Cleave. Peb tsuas yog cov lus qhia xwb, "Katya piav qhia, mus cuag Sam nrog lub khob yooj yim khob ntim ib nrab ntim nrog cov kua ntshiab ntshiab.
  
  "Aw!" - nws qw, khiav nws txhais tes los ntawm nws cov plaub hau tuab tuab, "Kuv tau pom qhov no ua ntej, thiab qhov no yog qhov peb Cleaves yuav hu txoj kev luv rau Slocherville. Ib me ntsis ntxov rau kuv, ua tsaug. "
  
  "Thaum ntxov?" Katya nug, tiag tiag tsis meej pem. "Xam, muaj ib teev tshuav mus txog ib tag hmo!"
  
  "Yog! Peb pib haus thaum ntxov li 7 teev tsaus ntuj, "Nina chim rau hauv, nws txhais tes splattered nrog nqaij npuas, dos, qej thiab zaub txhwb qaib nws tab tom txiav los ua khob noom cookie.
  
  "Tsis txhob ruam!" Sam xav tsis thoob thaum nws maj nrawm mus rau lub qhov rais me thiab pom tias lub ntuj tsis pom qhov pom ntawm nws lub moos. "Kuv xav tias nws tau dhau los ua ntej thiab kuv tsuas yog ib tug tub nkees nkees, xav poob rau hauv txaj."
  
  Nwg saib ob tug quaspuj, ib yaam le nruab nub hab tsaus ntuj, tabsis zoo nkauj npaum le ob tug.
  
  Katya ntsia raws nraim li Sam tau xav txog thawj zaug ntawm lub suab ntawm nws lub npe, ua ntej lawv tuaj txog ntawm lub teb. Nrog loj xiav ob lub qhov muag sunken rau hauv pob txha orbital sockets thiab ib tug dav lub qhov ncauj nrog tag nrho daim di ncauj, nws ntsia stereotypically Lavxias teb sab. Nws cheekbones tau hais tias lawv nrum ntxoov ntxoo rau ntawm nws lub ntsej muag nyob rau hauv lub teeb hnyav ntog los ntawm saum toj, thiab nws cov plaub hau ncaj ncaj tau poob rau ntawm nws lub xub pwg nyom thiab hauv pliaj.
  
  Slender thiab siab, nws towered tshaj tus petite daim duab ntawm tus maub-eyed Scottish ntxhais nyob ib sab ntawm nws. Thaum kawg Nina tau rov qab los rau nws tus kheej cov plaub hau xim, nplua nuj xim av uas nws nyiam ua rau nws poob ntsej muag thaum nws zaum astride nws hauv Belgium. Sam tau zoo siab pom tias nws lub ntsej muag daj ntseg tau ploj mus thiab nws tuaj yeem rov nthuav tawm nws cov nkhaus nkhaus thiab ruddy daim tawv nqaij. Lub sijhawm siv deb ntawm lub clutches ntawm Lub Hnub Dub tau kho nws me ntsis.
  
  Tej zaum nws yog lub teb chaws huab cua nyob deb, deb ntawm Bruges uas ua rau lawv ob leeg zoo siab, tab sis lawv tau hnov zoo dua thiab so hauv lawv cov dej hauv Lavxias ib puag ncig. Ntawm no txhua yam yog yooj yim npaum li cas, thiab cov neeg tau coj zoo tab sis tawv. Qhov no tsis yog thaj av rau kev ceev faj lossis kev xav, thiab Sam nyiam nws li ntawd.
  
  Saib ntawm lub tiaj tiaj tiaj tig liab doog hauv lub teeb pom kev thiab mloog kev lom zem hauv tsev nrog nws, Sam pab tsis tau tab sis xav paub tias Alexander ua li cas.
  
  Txhua tus Sam thiab Nina tuaj yeem cia siab yog tias cov neeg ntxeev siab ntawm lub roob yuav tso siab rau Alexander thiab tsis yuam nws rau ib tug neeg soj xyuas.
  
  
  * * *
  
  
  "Koj yog ib tug neeg soj xyuas!" - qw tus neeg tawv nqaij Italian ntxeev siab, ua siab ntev taug kev hauv lub voj voog ncig Alexander lub cev nquag. Qhov no ua rau cov neeg Lavxias muaj mob taub hau txaus ntshai, uas tsuas yog ua rau mob hnyav dua los ntawm nws txoj haujlwm upside down saum lub dab da dej.
  
  "Mloog kuv!" Alexander thov rau lub puas lub sij hawm. Nws pob txha taub hau tau tawg thaum cov ntshav ntws mus rau sab nraub qaum ntawm nws lub qhov muag, thiab nws cov pob qij txha maj mam hem kom txav mus rau hauv qab qhov hnyav ntawm nws lub cev, uas tau dai ntawm txoj hlua khi thiab cov hlua khi rau ntawm lub qab nthab ntawm lub pob zeb. "Yog tias kuv yog ib tug neeg soj xyuas, vim li cas lub ntuj raug txim kuv thiaj tuaj ntawm no? Vim li cas kuv thiaj tuaj ntawm no nrog cov ntaub ntawv uas yuav pab tau koj rooj plaub, koj ruam fucking noodle?
  
  Cov neeg Italian tsis txaus siab rau Alexander txoj kev thuam ntawm haiv neeg thiab, tsis muaj kev tawm tsam, tsuas yog plunged tus Lavxias teb sab lub taub hau rov qab mus rau hauv da dej ntawm dej khov, yog li ntawd tsuas yog nws lub puab tsaig tseem nyob saum toj no. Nws cov npoj yaig chuckled ntawm Lavxias teb sab cov lus teb thaum lawv zaum thiab haus dej sab nraum lub rooj vag kaw.
  
  "Koj zoo dua paub yuav hais li cas thaum koj rov qab los, stronzo! Koj lub neej nyob ntawm tus txiv neej pasta no, thiab qhov kev nug no twb tau siv sijhawm rau kuv haus. Kuv yuav ua rau koj poob dej, kuv yuav ua!" - Nws qw qw, txhos caug ntawm ib sab ntawm chav dej kom cov neeg Lavxias uas muaj kev ywj pheej hnov nws.
  
  "Carlo, qhov teeb meem yog dab tsi?" Bern hu los ntawm txoj kev uas nws tab tom mus. "Koj zoo li ntxhov siab heev," tus thawj coj hais bluntly. Nws lub suab nrov zuj zus thaum nws mus txog ntawm qhov rooj nkag. Lwm tus ob tug txiv neej snapped mloog ntawm qhov pom ntawm tus thawj coj, tab sis nws yoj lawv dismissively kom so.
  
  "Tus tauj ncov loj, tus neeg ruam no hais tias nws muaj cov ntaub ntawv uas tuaj yeem pab tau peb, tab sis nws tsuas muaj cov ntaub ntawv Lavxias, uas zoo li tsis yog rau peb," tus neeg Italian hais tias Bern tau qhib lub rooj vag dub muaj zog nkag mus rau thaj chaw nug, lossis theej - rau kev tsim txom. chav tsev.
  
  "Nws cov ntawv nyob qhov twg?" nug tus thawj coj, thiab Carlo taw tes rau lub rooj zaum uas nws xub khi cov neeg Lavxias. Bern ntsia pom daim ntawv hla ciam teb zoo thiab daim npav ID. Tsis txhob muab nws ob lub qhov muag tawm ntawm Lavxias teb sab inscription, nws calmly hais tias: "Carlo."
  
  "Si, capitano?"
  
  "Cov neeg Lavxias tab tom poob dej, Carlo. Cia nws sawv."
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Carlo dhia thiab khaws Alexander lub gasping. Cov dej hauv Lavxias tau ua rau muaj kev kub ntxhov rau huab cua, hnoos hnyav ua ntej ntuav cov dej ntau dhau hauv nws lub cev.
  
  "Alexander Arichenkov. Puas yog koj lub npe tiag tiag?" Byrne nug nws tus qhua, tab sis tom qab ntawd pom tau tias tus neeg lub npe tsis tseem ceeb rau lawv cov nudge. "Kuv xav tias nws tsis muaj teeb meem. Koj yuav tuag ua ntej ib tag hmo."
  
  Alexander paub tias nws yuav tsum ua nws rooj plaub rau nws cov thawj coj ua ntej nws raug tso tseg rau txoj kev hlub tshua ntawm nws tus neeg raug tsim txom. Dej tseem nyob hauv qab ntawm nws lub qhov ntswg thiab hlawv nws lub qhov ntswg, ua rau nws yuav luag tsis tuaj yeem hais lus, tab sis nws lub neej nyob ntawm nws.
  
  "Tus tauj ncov loj, kuv tsis yog neeg soj xyuas. Kuv xav koom nrog koj lub tuam txhab, uas yog tag nrho, "tus neeg Lavxias teb sab rambled.
  
  Bern tig rau ntawm nws pob taws. "Thiab yog vim li cas koj xav ua qhov no?" Nws taw qhia rau Carlo los qhia txog cov ntsiab lus hauv qab ntawm lub dab da dej.
  
  "Renata tau tso tseg!" Alexander qw. "Kuv yog ib feem ntawm cov phiaj xwm los rhuav tshem cov thawj coj ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub, thiab peb tau ua tiav ... zoo li."
  
  Bern tsa nws txhais tes kom txwv cov neeg Italian los ntawm kev ua nws qhov kev txiav txim zaum kawg.
  
  "Koj tsis tas yuav tsim txom kuv, tus thawj coj. Kuv nyob ntawm no los muab cov ntaub ntawv pub dawb rau koj!" - piav txog Lavxias. Carlo ntsia nws nrog kev ntxub ntxaug, nws txhais tes twitching ntawm lub thaiv uas tswj Alexander txoj hmoo.
  
  "Hauv kev sib pauv rau cov ntaub ntawv no, koj puas xav tau ...?" - Bern nug. "Koj puas xav koom nrog peb?"
  
  "Yog! Yog lawm! Ob tug phooj ywg thiab kuv uas tseem khiav tawm ntawm Lub Hnub Dub. Peb paub yuav ua li cas thiaj nrhiav tau cov tswv cuab ntawm qhov kev txiav txim siab tshaj plaws, thiab yog vim li cas lawv thiaj sim tua peb, tus thawj coj, "nws hais lus tsis txaus ntseeg, ntsib qhov tsis xis nyob ntawm kev nrhiav cov lus zoo thaum cov dej hauv nws caj pas tseem ua rau ua pa nyuaj.
  
  "Koj ob tug phooj ywg nyob qhov twg? Puas yog lawv zais, Mr. Arichenkov? Bern nug sarcastically.
  
  "Kuv tuaj ib leeg, tus thawj coj, kom paub seb cov lus xaiv hais txog koj lub koom haum puas muaj tseeb; Koj puas tseem ua yeeb yam, "Alexander tau yws yws sai. Bern tau txhos caug ntawm nws ib sab thiab ntsia nws nce thiab nqis. Cov neeg Lavxias yog cov hnub nyoog nruab nrab, luv luv thiab tawv nqaij. Lub caws pliav ntawm sab laug ntawm nws lub ntsej muag muab nws lub ntsej muag ntawm tus neeg tua rog. Tus thawj coj stern khiav nws tus ntiv tes ntiv tes hla lub caws pliav, tam sim no ntshav liab ntawm Lavxias teb sab daj ntseg, ntub dej, txias ntawm daim tawv nqaij.
  
  "Kuv vam tias nws tsis yog qhov tshwm sim ntawm lub tsheb sib tsoo lossis ib yam dab tsi?" nws nug Alexander. Tus txiv neej ntub dej lub qhov muag xiav daj ntseg raug ntshav los ntawm lub siab thiab ze li ntawm kev poob dej thaum nws ntsia tus thawj coj thiab tuav nws lub taub hau.
  
  "Kuv muaj ntau nti, tus thawj coj. Thiab tsis muaj leej twg yog qhov tshwm sim ntawm kev sib tsoo, kuv paub tseeb rau koj ntawm qhov ntawd. Feem ntau cov mos txwv, shrapnel thiab cov poj niam uas muaj tus cwj pwm kub, "Alexander teb nrog trembling xiav daim di ncauj.
  
  "Cov poj niam. Oh yog, kuv nyiam nws. Koj zoo li ib tug neeg ntawm kuv hom, phooj ywg, "Bern luag nyav thiab ua rau lub ntsej muag ntsiag to tab sis nyuaj rau Carlo, uas ua rau Alexander tsis txaus siab me ntsis. "Okay, Mr. Arichenkov, Kuv yuav muab cov txiaj ntsig ntawm qhov tsis ntseeg rau koj. Kuv txhais tau tias, peb tsis fucking tsiaj! "nws qw nrov nrov rau kev lom zem ntawm cov txiv neej tam sim no thiab lawv qw nrov nrov hauv kev pom zoo.
  
  Thiab Niam Russia greets koj, Alexander, nws puab lub suab echoed nyob rau hauv nws lub taub hau. Kuv vam tias kuv yuav tsis sawv tuag.
  
  Raws li kev nplij siab uas nws tsis tuag tau ntxuav dhau Alexander ntawm lub suab nrov thiab kev zoo siab ntawm cov tsiaj txhu, nws lub cev mus limp thiab nws poob rau hauv oblivion.
  
  
  Tshooj 5
  
  
  Tsis ntev ua ntej ob teev sawv ntxov, Katya tso nws daim npav kawg ntawm lub rooj.
  
  "Kuv tabtom winding."
  
  Nina luag ntxhi, nyem nws txhais tes kom Sam nyeem tsis tau nws lub ntsej muag tsis meej pem.
  
  "Cia li. Tau, Sam!" - Nina luag thaum Katya hnia nws sab plhu. Tus zoo nkauj Lavxias teb sab ces hnia rau saum Sam lub taub hau thiab yws yws tias, "Kuv yuav mus pw. Sergei yuav rov qab los ntawm nws txoj haujlwm sai sai. "
  
  "Zoo hmo ntuj, Katya," Sam luag ntxhi, muab nws txhais tes rau ntawm lub rooj. "Ob khub".
  
  "Ha!" Nina exclaimed. "Hloov tag nrho. Them, tus khub."
  
  "Dam," Sam yws yws thiab tshem nws cov thom khwm sab laug. Strip poker suab zoo dua kom txog thaum nws paub tias cov poj niam zoo dua ntawm nws dua li qhov nws pib xav thaum nws pom zoo ua si. Hauv nws lub ris luv thiab ib lub thom khwm, nws tau tshee ntawm lub rooj.
  
  "Koj paub tias qhov no yog dag thiab peb tsuas tso cai rau nws vim tias koj qaug cawv. Nws yuav txaus ntshai rau peb kom tau txais txiaj ntsig ntawm koj, puas yog? nws qhuab qhia nws, NW nyuam qhuav muaj peev xwm tuav nws tus kheej. Sam xav luag, tab sis nws tsis xav ua kom puas lub sijhawm thiab ua rau nws lub siab zoo tshaj plaws.
  
  "Ua tsaug rau koj ua siab zoo. Muaj ob peb tus poj niam tsim nyog nyob hauv ntiaj teb no hnub no, "nws hais nrog kev lom zem pom tseeb.
  
  "Yog lawm," Nina pom zoo, ncuav lub hub thib ob ntawm moonshine rau hauv nws lub khob. Tab sis tsuas yog ob peb tee xwb, lawv tsuas spilled unceremoniously mus rau hauv qab ntawm iav, ua pov thawj, rau nws txaus ntshai, hais tias kev lom zem thiab kev ua si ntawm hmo ntuj tau los mus rau ib tug dull kawg. "Thiab kuv tsuas cia koj dag vim kuv hlub koj."
  
  Vajtswv, kuv xav kom nws sober thaum nws hais tias, Sam xav li Nina khob nws lub ntsej muag ntawm nws txhais tes. Tus ntxhiab tsw ntawm nws cov naj hoom mingled nrog cov tshuaj lom onslaught ntawm distilled dab thaum nws nias ib tug mos mos hnia rau nws daim di ncauj.
  
  "Los nrog kuv pw," nws hais, thiab coj tus Y-zoo li tus Scotsman tawm hauv chav ua noj thaum nws mob siab sau nws cov khaub ncaws ntawm txoj kev tawm. Sam tsis tau hais dab tsi. Nws xav tias nws tab tom taug kev Nina mus rau hauv nws chav kom paub tseeb tias nws tsis poob loj ntawm tus ntaiv, tab sis thaum lawv nkag mus hauv nws chav me me nyob ib ncig ntawm kaum ntawm lwm tus, nws kaw qhov rooj tom qab lawv.
  
  "Koj ua dab tsi?" nws nug thaum nws pom Sam sim rub nws lub ris, nws lub tsho pov rau ntawm nws lub xub pwg nyom.
  
  "Kuv tabtom fucking khov, Nina. Cia li muab kuv ib pliag, "nws teb, tawm tsam desperately nrog lub zipper.
  
  Nina tus ntiv tes nyias kaw ntawm nws txhais tes tshee. Nws rub nws txhais tes mus rau hauv nws lub ris tsho, rub cov hniav nyiaj hniav kub sib nrug dua. Sam froze, nkag los ntawm nws kov. Nws involuntarily kaw nws ob lub qhov muag thiab xav tias nws sov, mos daim di ncauj nias tawm tsam nws.
  
  Nws thawb nws rov los rau ntawm nws lub txaj thiab tua lub teeb.
  
  "Nina, koj qaug cawv, ntxhais. Tsis txhob ua dab tsi koj yuav khuv xim thaum sawv ntxov, "nws ceeb toom, ib yam li tsis lees paub. Qhov tseeb, nws xav tau nws heev kom nws tawg.
  
  Nws hais tias, "Ib yam uas kuv yuav khuv xim yog kuv yuav tsum ua qhov no ntsiag to," nws hais, nws lub suab nrov xav tsis thoob hauv qhov tsaus ntuj.
  
  Nws tuaj yeem hnov nws cov khau khiab raug ncaws mus rau sab thiab tom qab ntawd lub rooj zaum txav mus rau sab laug ntawm lub txaj. Sam xav tias nws tua nws, clumsily crushing nws genitals nrog nws hnyav.
  
  "Ua tib zoo!" - nws quaj. "Kuv xav tau lawv!"
  
  "Kuv ib yam nkaus," nws hais, hnia nws mob siab rau ua ntej nws yuav teb tau. Sam sim tsis txhob plam nws txoj kev cia siab li Nina nias nws lub cev me me tawm tsam nws, ua pa ntawm nws caj dab. Nws gasped thaum nws sov, liab qab daim tawv nqaij kov nws, tseem txias los ntawm kev ua si tsis muaj tsho poker rau ob teev.
  
  "Koj paub tias kuv hlub koj, txoj cai?" - nws ntxhi. Sam lub qhov muag dov rov qab rau hauv kev tsis txaus siab ecstasy thaum nws hnov cov lus no, tab sis cov cawv uas nrog txhua lub suab ua rau nws txoj kev zoo siab.
  
  "Yog, kuv paub," nws hais rau nws.
  
  Sam selfishly cia nws muaj kev ywj pheej kav nws lub cev. Nws paub tias nws yuav ua txhaum rau qhov no tom qab ntawd, tab sis tam sim no nws tau qhia nws tus kheej tias nws tau muab rau nws qhov nws xav tau; tias nws tsuas yog tus muaj hmoo tau txais ntawm nws txoj kev mob siab rau.
  
  Katya tsis tsaug zog. Nws lub qhov rooj qhib softly thaum Nina pib quaj, thiab Sam sim silence Nina nrog sib sib zog nqus hnia, vam tias lawv yuav tsis cuam tshuam nws tus hluas nkauj. Tab sis nyob rau hauv nruab nrab ntawm tag nrho cov no, nws yuav tsis muab ib tug damn txawm yog hais tias Katya taug kev mus rau hauv lub chav tsev, qhib lub teeb thiab thov mus koom - tsuav yog Nina mloog nws tus kheej ua lag ua luam. Nws ob txhais tes tuav nws nraub qaum thiab nws khiav nws tus ntiv tes hla ib lossis ob qho caws pliav, txhua qhov nws tuaj yeem nco txog qhov ua rau.
  
  Nws nyob ntawd. Txij li thaum lawv tau ntsib, lawv lub neej tau hloov mus rau hauv qhov tsaus ntuj, qhov dej tsis muaj kev phom sij, thiab Sam xav tias thaum twg lawv yuav ncav cuag cov khoom tsis muaj dej. Tab sis nws tsis quav ntsej, qhov tseem ceeb yog tias lawv sib tsoo ua ke. Txawm li cas los xij, nrog Nina ntawm nws sab, Sam muaj kev nyab xeeb, txawm tias nyob hauv kev tuag. Thiab tam sim no uas nws tau nyob hauv nws txhais tes ntawm no, nws tau tsom ntsoov rau ib pliag rau nws thiab nws ib leeg; nws xav tias invincible, untouchable.
  
  Katya tus hneev taw los ntawm chav ua noj, qhov chaw uas nws tau qhib lub qhov rooj rau Sergei. Tom qab ib ntus, Sam hnov lawv cov lus tsis txaus ntseeg, uas nws tsis tuaj yeem nkag siab lawm. Nws ua tsaug rau lawv qhov kev sib tham hauv chav ua noj kom nws thiaj li txaus siab rau Nina lub suab nrov nrov ntawm kev txaus siab thaum nws nias nws rau ntawm phab ntsa hauv qab lub qhov rais.
  
  Tsib feeb tom qab lub qhov rooj chav ua noj kaw. Sam tau mloog cov kev taw qhia ntawm lub suab. Cov khau hnyav hnyav ua raws Katya cov kauj ruam zoo nkauj rau hauv chav pw, tab sis lub qhov rooj tsis creaked. Sergei nyob ntsiag to, tab sis Katya hais ib yam dab tsi thiab ua tib zoo khob Nina lub qhov rooj, tsis paub tias Sam nrog nws.
  
  "Nina, kuv tuaj yeem tuaj?" - Nws nug kom meej meej los ntawm lwm sab ntawm lub qhov rooj.
  
  Sam tau zaum, npaj lob nws lub ris, tab sis nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nws tsis paub qhov twg Nina tau pov lawv. Nina tsis nco qab lawm. Nws orgasm nqa qhov qaug zog uas cawv tau ua rau tag nrho hmo ntuj, thiab nws lub cev ntub dej, lip lub cev nias blissfully tawm tsam nws, motionless li lub cev tuag. Katya khob dua: "Nina, kuv xav nrog koj tham, thov? Thov!"
  
  Sam frowned.
  
  Qhov kev thov nyob rau sab nraud ntawm lub qhov rooj suab nrov dhau lawm, yuav luag ceeb toom.
  
  Auj, rau ntuj txiag teb tsaus nrog txhua yam! nws xav. Yog li kuv yeej Nina. Txawm li cas los xij, nws yuav muaj teeb meem dab tsi? Nws xav, groping nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nrog nws txhais tes nyob rau hauv pem teb nrhiav tej yam zoo li khaub ncaws. Nws nyuam qhuav muaj sij hawm los rub nws lub ris thaum lub qhov rooj tig.
  
  "Hav dab tsi tshwm sim?" Sam nug innocently thaum nws tshwm sim los ntawm qhov tsaus nti tawg ntawm lub qhov rooj qhib. Nyob rau hauv Katya txhais tes, lub qhov rooj nres sai li sai tau thaum Sam nias nws ko taw tawm tsam ntawm sab nraub qaum.
  
  "Txog!" nws jerked, xav tsis thoob tias nws tau pom lub ntsej muag tsis ncaj ncees lawm. "Kuv xav tias Nina nyob ntawm no."
  
  "Nws zoo li ntawd. Poob siab. Tag nrho cov kwv tij hauv tsev no ncaws nws lub nroog Yeiuxalees, "nws teb nrog kev txaj muag, tab sis Katya tsis xav tsis thoob. Qhov tseeb, nws ntsia sab xis txaus ntshai.
  
  "Sam, cia li hnav khaub ncaws. Tsa Dr. Gould thiab tuaj nrog peb, "Sergei hais ominously.
  
  "Dab tsi tshwm sim? Nina qaug dej qaug cawv thiab zoo li nws yuav tsis sawv kom txog rau thaum hnub txiav txim, "Sam hais rau Sergei hnyav dua, tab sis nws tseem sim ua kom nws tawm.
  
  "Vajtswv, peb tsis muaj sijhawm rau qhov kev phem no!" - Tus txiv neej qw tom qab nkawm niam txiv. "Makarov" tshwm sim ntawm Katya lub taub hau, thiab nws tus ntiv tes nias lub khawm.
  
  Nyem!
  
  "Lub nyem tom ntej no yuav ua los ntawm cov hlau lead, cov phooj ywg," tus tua neeg ceeb toom.
  
  Sergei pib quaj, yws yws rau cov txiv neej uas sawv tom qab nws, thov kom nws tus poj niam lub neej. Katya npog nws lub ntsej muag nrog nws txhais tes thiab poob rau hauv lub hauv caug poob siab. Los ntawm qhov uas Sam tau sau tseg, lawv tsis yog Sergei cov npoj yaig raws li nws tau xav thawj zaug. Txawm hais tias nws tsis nkag siab Lavxias, nws txiav txim siab los ntawm lawv lub suab hais tias lawv hnyav heev txog kev tua lawv tag nrho yog tias nws tsis tsa Nina thiab mus nrog lawv. Pom tias qhov kev sib cav nce zuj zus txaus ntshai, Sam tsa tes thiab tawm hauv chav.
  
  "Zoo zoo. Peb yuav nrog koj mus. Cia li qhia rau kuv tias muaj dab tsi tshwm sim thiab kuv yuav tsa Dr. Gould, "nws hais rau plaub tus neeg phem uas npau taws.
  
  Sergei khawm nws tus poj niam quaj thiab tiv thaiv nws.
  
  "Kuv lub npe yog Bodo. Kuv yuav tsum ntseeg tias koj thiab Dr. Gould nrog ib tug txiv neej hu ua Alexander Arichenkov rau peb thaj av zoo nkauj, "tus neeg tua neeg nug Sam.
  
  "Leej twg xav paub?" Sam snapped.
  
  Bodo cocked nws rab yaj phom thiab coj tsom rau ob peb cowering.
  
  "Yog!" Sam qw, ncav tes rau Bodo. "Yexus, koj tuaj yeem so? kuv tsis khiav mus lawm. taw tes rau qhov tsis zoo rau kuv yog tias koj xav tau kev xyaum tua thaum ib tag hmo!"
  
  Tus tub sab Fabkis tau txo nws cov riam phom thaum nws cov phooj ywg tuav lawv lub sijhawm npaj. Sam nqos nyuaj thiab xav txog Nina, uas tsis paub tias yuav ua li cas. Nws khuv xim qhov lees paub tias nws nyob ntawd, tab sis yog tias cov neeg intruders tau pom nws, tej zaum lawv yuav tau tua Nina thiab Strenkovs thiab dai nws sab nraud los ntawm nws cov pob kom tawg mus rau hauv cov tsiaj qus.
  
  Bodo hais kom "Wake up tus poj niam, Mr. Cleave," Bodo hais.
  
  "Zoo. Tsuas yog ... cia li ntsiag to, ua li cas?" Sam nodded hauv surrender thaum nws maj mam taug kev rov qab mus rau hauv chav tsaus ntuj.
  
  Bodo hais tias, "Lub teeb yog qhib, lub qhov rooj qhib," Bodo hais khov kho. Sam tsis yog yuav ua rau Nina nyob rau hauv qhov txaus ntshai nrog nws cov wisecracks, yog li nws tsuas pom zoo thiab tig lub teeb, ua tsaug rau npog Nina ua ntej qhib lub qhov rooj rau Katya. Nws tsis xav xav txog tias cov tsiaj nyaum no yuav ua li cas rau tus poj niam liab qab, tsis nco qab yog tias nws twb pw saum txaj.
  
  Nws lub cev me me NW nyuam qhuav nqa daim pam uas nws tau pw ntawm nws nraub qaum, nws lub qhov ncauj qhib nyob rau hauv lub qaug dej qaug cawv. Sam ntxub kev rhuav tshem cov hnub so zoo, tab sis lawv lub neej nyob ntawm nws sawv.
  
  "Nina,"nws hais nrov nrov thaum nws ntsoos ntawm nws, sim tiv thaiv nws los ntawm cov tsiaj phem uas tau dai ntawm lub qhov rooj thaum ib tug ntawm lawv tuav cov tswv tsev. "Nina, sawv."
  
  "Rau qhov kev hlub ntawm Vajtswv, tua lub teeb fucking. Kuv lub taub hau tua kuv lawm, Sam!" nws whined thiab tig ntawm nws sab. Nws nrawm nroos ib pliag thov txim ntawm cov txiv neej nyob rau hauv lub qhov rooj, uas tsuas yog ntsia nyob rau hauv surprise, sim mus ntes ib tug ci ntsa iab ntawm tus poj niam tsaug zog uas yuav ua rau tus neeg tsav nkoj txaj muag.
  
  "Nina! Nina, peb yuav tsum sawv thiab hnav tam sim no! Koj nkag siab?" Sam tau yaum, rub nws txhais tes hnyav, tab sis nws tsuas yog frowned thiab thawb nws mus. Tawm ntawm qhov tsis pom qhov twg, Bodo cuam tshuam thiab ntaus Nina ntawm lub ntsej muag nyuaj uas nws pob caus tam sim ntawd los ntshav.
  
  "Tau sawv!" - nws roar. Lub qhov muag tsis pom kev ntawm nws lub suab txias thiab qhov mob hnyav heev los ntawm nws tus nplaig ua rau Nina ua rau nws tsaug zog zoo li iav. Nws zaum, tsis meej pem thiab npau taws. Nias nws txhais tes ntawm tus txiv neej Fabkis, nws qw: "Koj xav tias koj yog leej twg?"
  
  "Nina! Tsis muaj!" Sam qw, ntshai tias nws nyuam qhuav nqa mos txwv.
  
  Bodo ntes tau nws txhais tes thiab ntaus nws nrog lub nraub qaum ntawm nws txhais tes. Sam rushed rau pem hauv ntej, pinning tus siab Frenchman tiv thaiv lub txee dai khaub ncaws raws phab ntsa. Nws tsaws peb txoj cai hooks ntawm Bodo lub cheekbone, hnov nws tus kheej knuckles hloov rov qab nrog txhua lub tshuab.
  
  "Koj tsis txhob ntshai ntaus ib tug poj niam nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm kuv, koj daim shit!" - nws qw, seething nrog npau taws.
  
  Nws tuav Bodo los ntawm pob ntseg thiab tsoo lub nraub qaum ntawm nws lub taub hau rau hauv pem teb, tab sis ua ntej nws tuaj yeem tawm tsam zaum ob, Bodo tuav Sam tib txoj kev.
  
  "Koj puas nco Scotland?" Bodo luag los ntawm cov hniav ntshav thiab rub Sam lub taub hau ntawm nws, xa ib tug debilitating taub hau uas tam sim ntawd khob Sam tsis nco qab. "Nws hu ua Glasgow hnia ... me tub!"
  
  Cov txiv neej qw nrog luag thaum Katya nyem los ntawm lawv kom Nina pab. Nina lub qhov ntswg los ntshav thiab muaj ib qho nqaij ntshiv heev ntawm nws lub ntsej muag, tab sis nws npau taws heev thiab tsis txaus siab tias Katya yuav tsum tuav cov keeb kwm me me. Unleashing cov kwj deg ntawm kev foom phem thiab cov lus cog tseg ntawm kev tuag yuav tshwm sim ntawm Bodo, Nina hauv av nws cov hniav thaum Katya npog nws lub tsho thiab khawm nws nruj nreem kom nws siab, rau qhov txiaj ntsig ntawm lawv txhua tus.
  
  "Cia li cia nws nyob ib leeg, Nina. Cia nws mus, " Katya hais hauv Nina lub pob ntseg, tuav nws ze kom cov txiv neej hnov lawv cov lus.
  
  "Kuv mam li tua nws. Kuv cog lus rau Vajtswv, nws yuav tuag thaum kuv tau txais kuv lub sijhawm, "Nina luag ntxhi rau Katya lub caj dab thaum tus poj niam Lavxias tuav nws ze.
  
  "Koj yuav tau txais koj lub sijhawm, tab sis ua ntej koj yuav tsum muaj sia nyob qhov no, ua li cas? Kuv paub tias koj yuav tua nws, zib ntab. Cia li nyob ciaj sia vim ... " Katya txhawb nqa nws. Nws ob lub qhov muag, ntub nrog kua muag, ntsia Bodo los ntawm cov strands ntawm Nina cov plaub hau. "Cov poj niam tuag tsis tuaj yeem tua."
  
  
  Tshooj 6
  
  
  Agatha muaj lub hard drive me me uas nws siv rau txhua qhov xwm txheej uas nws xav tau thaum mus ncig. Nws txuas nws mus rau Purdue's modem, thiab nrog kev yooj yim yooj yim, nws siv nws tsuas yog rau teev los tsim lub software tswj hwm platform uas nws tau nyiag Black Sun cov ntaub ntawv nyiaj txiag yav dhau los tsis tuaj yeem nkag. Nws tus tij laug zaum ntsiag to ntawm nws thaum sawv ntxov ntxov, nruj nreem tuav ib khob kas fes kub hauv nws txhais tes. Muaj ob peb tus neeg uas tseem tuaj yeem xav tsis thoob Perdue nrog lawv cov kev txawj ntse, tab sis nws yuav tsum lees tias nws tus muam tseem muaj peev xwm ua rau nws ntshai.
  
  Nws tsis yog tias nws paub ntau dua li nws tau ua, tab sis qee qhov nws txaus siab siv qhov kev paub uas lawv ob leeg muaj, thaum nws pheej tsis quav ntsej qee yam ntawm nws cov qauv cim, yuam nws feem ntau rummage los ntawm kev nco ntawm nws lub hlwb, zoo li ploj. plig Nws yog ib lub sijhawm uas ua rau nws tsis ntseeg nag hmo lub tswv yim, thiab yog vim li cas Agatha thiaj li nrhiav tau cov phiaj xwm ploj lawm yooj yim heev.
  
  Tam sim no nws tau ntaus ntawv ntawm lub teeb nrawm. Perdue tsis tuaj yeem nyeem cov lej uas nws nkag mus rau hauv qhov system.
  
  "Koj ua dab tsi hauv ntiaj teb?" nws nug.
  
  "Qhia rau kuv ntxiv txog cov ntsiab lus ntawm ob tus phooj ywg ntawm koj. Kuv yuav xav tau tus lej ID thiab lub xeem, tam sim no. Los ntawm! Nyob ntawd. Koj muab nws tso rau ntawd, "nws rambled, flicking nws tus ntiv tes taw taw kom zoo li nws tau sau nws lub npe saum huab cua. Nws yog ib qho txuj ci tseem ceeb. Perdue tsis nco qab yuav ua li cas funny nws tus cwj pwm yuav ua tau. Nws tau taug kev mus rau tus neeg hnav khaub ncaws uas nws tau taw qhia thiab rub tawm ob lub folders uas nws tau khaws Sam thiab Nina cov ntawv txij li thaum nws xub siv lawv los pab nws thaum nws mus rau Antarctica kom pom lub legendary Wolfenstein Ice Station.
  
  "Kuv puas tuaj yeem muaj qee yam ntawm cov khoom no?" nws nug, nqa cov ntawv los ntawm nws.
  
  "Dab tsi ntawm cov khoom siv?" nws nug.
  
  "Nws yog ... Tus txiv neej, yam uas koj ua nrog qab zib thiab mis nyuj ... "
  
  "Kaw?" - Kuv nug. nws nug, stunned. "Agatha, koj paub tias kas fes yog dab tsi."
  
  "Kuv fucking paub. Lo lus cia li plam tawm ntawm kuv lub taub hau raws li tag nrho cov cai no tau dhau los ntawm kuv lub hlwb cov txheej txheem. Raws li yog tias koj tsis muaj teeb meem ib ntus, "nws snapped.
  
  "OK OK. Kuv mam ua ib co ntawm no rau koj. Koj ua dab tsi nrog Nina thiab Sam cov ntaub ntawv, kuv puas tuaj yeem nug? Perdue hu los ntawm lub tshuab cappuccino tom qab nws lub txee.
  
  "Kuv tabtom unfreezing lawv bank account, David. "Kuv tabtom nyiag lub txhab nyiaj Black Sun," nws luag nyav, zom ib lub licorice stick.
  
  Perdue yuav luag muaj qaug dab peg. Nws maj nrawm mus rau nws tus muam ntxaib saib seb nws ua dab tsi ntawm qhov screen.
  
  "Koj puas tawm ntawm koj lub siab, Agatha? Koj puas muaj lub tswv yim ntawm kev ruaj ntseg thiab kev siv lub tswb nrov uas cov neeg no muaj thoob plaws ntiaj teb? nws spat hauv kev ntshai, lwm cov tshuaj tiv thaiv Dave Perdue yuav tsis tau qhia txog tam sim no.
  
  Agatha ntsia nws nrog kev txhawj xeeb. "Yuav ua li cas rau koj qhov kev tawm tsam ntawm bitchiness ... hmm," nws hais calmly los ntawm cov khoom qab zib dub ntawm nws cov hniav. "Ua ntej tshaj, lawv cov servers, yog tias kuv tsis yuam kev, tau programmed thiab firewalled nrog ... koj ... huh?"
  
  Perdue nodded xav tias: "Yog?"
  
  "Thiab tsuas yog ib tus neeg hauv ntiaj teb no paub yuav ua li cas rau hack koj lub tshuab, vim tias tsuas yog ib tus neeg paub koj txoj cai li cas, dab tsi circuits thiab subservers koj siv," nws hais.
  
  "Koj," nws sighed nrog ib co nyem, zaum mloog zoo li tus neeg tsav tsheb ntxhov siab nyob rau hauv lub rooj zaum rov qab.
  
  "Nws yog lawm. Kaum lub ntsiab lus rau Gryffindor, "nws hais sarcastically.
  
  "Tsis xav tau melodrama," Perdue cem nws, tab sis nws daim di ncauj curled rau hauv lub luag ntxhi thaum nws mus ua kom tiav nws kas fes.
  
  "Koj yuav ua tau zoo coj koj tus kheej cov lus qhia, laus," Agatha teased.
  
  "Qhov no lawv yuav tsis ntes koj ntawm cov servers loj. Koj yuav tsum tau tus cab mus, "nws hais nrog lub ntsej muag luag ntxhi zoo li qub Perdue's.
  
  "Kuv yuav tsum!" Nws luag. "Tab sis ua ntej, cia peb rov qab koj cov phooj ywg mus rau lawv cov xwm txheej qub. Qhov no yog ib qho ntawm cov restorations. Tom qab ntawd peb yuav hack lawv dua thaum peb rov qab los ntawm Russia thiab hack rau hauv lawv cov nyiaj txiag nyiaj txiag. Thaum lawv txoj kev coj noj coj ua nyob rau hauv txoj kev pob zeb, kev cuam tshuam rau lawv cov nyiaj txiag yuav tsum muab lawv lub tsev loj cuj zoo. Khoov down, Lub Hnub Dub! Phauj Agatha muaj pob txha!" nws hu nkauj ua si, tuav lub licorice ntawm nws cov hniav zoo li nws ua si Hlau Gear Solid.
  
  Perdue roared nrog luag nrog nws tus muam tsis zoo. Nws yeej yog ib tug bore nrog ib tug tom.
  
  Nws ua tiav nws qhov kev txeeb chaw. "Kuv tau tso tus scrambler los lov tes taw lawv cov ntsuas kub."
  
  "Zoo".
  
  Dave Perdue kawg pom nws tus viv ncaus thaum lub caij ntuj sov xyoo 1996 hauv thaj av pas dej sab qab teb ntawm Congo. Nws tseem me ntsis txaj muag rov qab los, thiab tsis muaj ib feem kaum ntawm cov nyiaj nws muaj tam sim no.
  
  Agatha thiab David Perdue nrog ib tug txheeb ze nyob deb mus kawm me ntsis txog tsev neeg hu ua "kev coj noj coj ua." Hmoov tsis zoo, tsis muaj leej twg koom nrog lawv niam txiv yawg-txiv ntxawm lub siab nyiam mus yos hav zoov, tab sis ntau npaum li lawv ntxub saib tus txiv neej tua ntxhw rau nws txoj kev lag luam ivory txhaum cai, lawv tsis muaj txoj hauv kev tawm hauv lub tebchaws txaus ntshai yam tsis muaj nws phau ntawv qhia.
  
  Dave nyiam qhov kev lom zem uas ua rau pom nws qhov kev lom zem nyob rau hauv nws thirties thiab forties. Zoo li nws tus txiv ntxawm, nws tus muam qhov kev thov tsis tu ncua kom tsis txhob tua neeg ua rau nkees nkees thiab tsis ntev lawv tau hais lus. Ntau npaum li nws xav tawm mus, nws tau txiav txim siab liam nws tus txiv ntxawm thiab tus tij laug ntawm kev xav nyiag nyiaj - qhov kev zam tsis zoo tshaj plaws rau ib tus txiv neej Purdue. Thaum nws pom tias txiv ntxawm Wiggins thiab nws tus tij laug tsis muaj kev ntxhov siab los ntawm nws txoj kev mob siab rau, nws hais rau lawv tias nws yuav ua txhua yam hauv nws lub hwj chim los hloov nws tus txiv ntxawm lub lag luam me rau cov tub ceev xwm thaum nws rov qab los tsev.
  
  Tus txiv neej laus tsuas yog luag thiab hais rau Davi kom tsis txhob xav txog ib yam dab tsi uas yuav hem tus poj niam thiab nws tsuas chim.
  
  Txawm li cas los xij, Agatha qhov kev thov kom nws tawm mus xaus rau hauv kev sib tsoo, thiab txiv ntxawm Wiggins unceremoniously tau cog lus rau Agatha tias nws yuav tso nws nyob ntawm no hauv hav zoov yog tias nws hnov lwm qhov tsis txaus siab los ntawm nws. Thaum lub sij hawm, nws tsis yog ib qho kev hem thawj uas nws yuav ua, tab sis raws li lub sij hawm mus ntxiv, tus poj niam hluas tau nruj heev txog nws txoj kev, thiab thaum sawv ntxov, Txiv Plig Wiggins coj David thiab nws cov neeg yos hav zoov tawm mus, tawm hauv Agatha mus pw hav zoov. nrog cov poj niam hauv zos.
  
  Tom qab lwm hnub ntawm kev yos hav zoov thiab ib hmo tsis tau npaj txhij mus pw hav zoov hauv hav zoov, Perdue pawg tau nce lub ferry tag kis. - Dave Perdue nug kom sov siab thaum lawv hla Lake Tanganyika ntawm lub nkoj. Tab sis nws tus txiv ntxawm tsuas yog lees paub nws tias Agatha tau "zoo saib xyuas" thiab tsis ntev yuav ya mus rau lub dav hlau charter, uas nws tau ntiav kom tuaj tos nws ntawm lub tshav dav hlau nyob ze, thiab nws yuav koom nrog lawv ntawm qhov chaw nres nkoj. Zanzibar.
  
  Thaum lawv tsav tsheb los ntawm Dodoma mus rau Dar es Salaam, Dave Perdue paub tias nws tus viv ncaus ploj hauv Africa. Qhov tseeb tiag, nws xav tias nws tau ua haujlwm hnyav txaus los mus tsev ntawm nws tus kheej thiab ua nws qhov zoo tshaj plaws los muab qhov teeb meem tawm ntawm nws lub siab. Raws li lub hlis dhau los, Perdue tau sim nrhiav Agatha, tab sis nws txoj kev txias txias rau txhua sab. Nws cov peev txheej yuav hais tias nws tau pom, tias nws tseem muaj sia nyob thiab zoo, thiab tias nws yog ib tus neeg ua haujlwm hauv North Africa, Mauritius thiab Egypt thaum lawv hnov los ntawm nws. Thiab yog li ntawd nws thiaj li muab nws, txiav txim siab tias nws tus muam ntxaib tau ua raws li nws txoj kev mob siab rau kev hloov kho thiab kev khaws cia, thiab yog li ntawd tsis xav tau kev txuag, yog tias nws puas muaj ib qho.
  
  Nws yog qhov poob siab rau nws pom nws dua tom qab ntau xyoo ntawm kev sib cais, tab sis nws nyiam nws lub tuam txhab loj heev. Nws ntseeg siab tias nrog lub siab me ntsis, thaum kawg nws yuav qhia tias vim li cas nws tau tshwm sim tam sim no.
  
  "Yog li, qhia rau kuv paub yog vim li cas koj xav kom kuv coj Sam thiab Nina tawm ntawm Russia," Perdue hais. Nws tau sim nkag mus rau hauv qab ntawm nws feem ntau zais qhov laj thawj nrhiav nws txoj kev pab, tab sis Agatha tsis tau muab tag nrho cov duab rau nws thiab txoj kev nws paub nws yog txhua yam nws muaj peev xwm mus txog thaum nws txiav txim siab lwm yam.
  
  "Koj ib txwm txhawj xeeb txog nyiaj, David. Kuv tsis ntseeg tias koj yuav txaus siab rau qee yam uas koj yuav tsis tau txais txiaj ntsig los ntawm, "nws teb txias, sipping nws kas fes. "Kuv xav tau Dr. Gould los pab kuv nrhiav qhov kuv raug ntiav ua. Raws li koj paub, kuv lub lag luam yog phau ntawv. Thiab nws zaj dab neeg yog keeb kwm. Kuv tsis xav tau ntau los ntawm koj dua li hu rau tus poj niam kom kuv thiaj li siv tau nws cov kev txawj ntse. "
  
  "Puas yog txhua yam koj xav tau los ntawm kuv?" nws nug, luag ntxhi rau nws lub ntsej muag.
  
  "Yog, David," nws sighed.
  
  "Tau ob peb lub hlis dhau los, Dr. Gould thiab lwm cov tswvcuab zoo li kuv tau tawm mus tsis qhia npe kom tsis txhob muaj kev tsim txom los ntawm Black Sun lub koom haum thiab nws cov koom tes. Cov neeg no tsis yog yuav tsum tau muaj kev cuam tshuam nrog. "
  
  "Tsis muaj ib yam dab tsi uas koj tau pissed lawv," nws hais bluntly.
  
  Nws tsis tuaj yeem refute nws.
  
  "Txawm li cas los xij, kuv xav kom koj nrhiav nws rau kuv. Nws yuav tsis muaj nuj nqis rau kuv qhov kev tshawb nrhiav thiab tau txais txiaj ntsig zoo los ntawm kuv cov neeg siv khoom, "Agatha hais, hloov siab ntev ntawm ko taw mus rau ko taw. "Thiab kuv tsis muaj ib txwm mus txog qhov no, koj paub?"
  
  "Yog li qhov no tsis yog kev mus ntsib kev sib tham los tham txog txhua yam peb tau ua?" nws luag ntxhi sarcastically, ua si ntawm nws tus viv ncaus uas paub zoo tias nws tsis tuaj yeem lig.
  
  "Auj, Kuv paub koj cov dej num, David, thiab paub zoo. Koj tsis tau ua tib zoo xav txog koj txoj kev ua tiav thiab lub koob meej. Koj tsis tas yuav yog bloodhound los khawb qhov koj tau koom nrog. Koj xav tias kuv tau hnov txog Nina Gould qhov twg? nws nug, nws lub suab zoo li tus me nyuam khav theeb hauv qhov chaw ua si uas muaj neeg coob coob.
  
  "Zoo, kuv ntshai peb yuav tau mus rau Russia kom tuaj tos nws. Thaum nws tab tom nkaum, kuv paub tseeb tias nws tsis muaj xov tooj thiab tsis tuaj yeem hla ciam teb yam tsis tau txais qee yam ntawm tus kheej cuav, "nws piav qhia.
  
  "Zoo. Mus thiab tau nws. Kuv yuav tos hauv Edinburgh, ntawm koj lub tsev qab zib, "nws hais lus thuam.
  
  "Tsis yog, lawv yuav pom koj nyob ntawd. Kuv paub tseeb tias muaj pawg neeg soj xyuas thoob plaws kuv lub zog thoob plaws Tebchaws Europe, "nws ceeb toom. "Vim li cas koj tsis tuaj nrog kuv? Txoj kev no kuv tuaj yeem saib xyuas koj thiab xyuas kom koj muaj kev nyab xeeb. "
  
  "Ha!" - nws ua si nrog luag sardonic. "Koj? Koj tsis tuaj yeem tiv thaiv koj tus kheej! Saib ntawm koj, nkaum zoo li ib tug worm shrunken nyob rau hauv lub nooks thiab crannies ntawm Elche. Kuv cov phooj ywg hauv Alicante taug qab koj yooj yim heev uas kuv yuav luag poob siab. "
  
  Perdue tsis nyiam lub tshuab qis, tab sis nws paub tias nws yog. Nina tau hais ib yam dab tsi zoo ib yam li nws zaum kawg nws tuav nws caj pas thiab. Nws yuav tsum lees rau nws tus kheej tias tag nrho nws cov peev txheej thiab hmoov zoo tsis txaus los tiv thaiv cov neeg uas nws mob siab rau, thiab qhov ntawd suav nrog nws tus kheej kev nyab xeeb, uas tam sim no pom tseeb yog tias nws yooj yim nrhiav tau hauv Spain.
  
  "Thiab cia peb tsis txhob hnov qab, kuv tus kwv tij," nws hais ntxiv, thaum kawg qhia txog tus cwj pwm phem uas nws xav tau los ntawm nws thaum xub thawj pom nws nyob ntawd, "Thaum kawg kuv tso siab rau koj nrog kuv txoj kev nyab xeeb ntawm safari, kuv pom kuv tus kheej. , kom muab nws maj mam, nyob rau hauv lub xeev phem. "
  
  "Agatha. Thov?" - Perdue nug. "Kuv zoo siab tias koj nyob ntawm no, thiab kuv cog lus rau Vajtswv, tam sim no kuv paub tias koj muaj txoj sia nyob thiab nyob zoo, kuv npaj siab yuav coj koj mus."
  
  "Ugh!" Nws tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, muab lub nraub qaum ntawm nws lub hauv pliaj kom hais txog qhov ua yeeb yam ntawm nws cov lus: "Thov, David, tsis txhob ua poj huab tais ua yeeb yam."
  
  Nws luag nyav luag ntxhi rau nws lub siab dawb paug thiab tig mus rau pem hauv ntej kom pom nws qhov muag nrog kev ntxub ntxaug hauv nws lub qhov muag: "Kuv yuav nrog koj mus, nyob zoo David, yog li ntawd koj tsis txhob raug kev txom nyem tib txoj hmoo uas txiv ntxawm Wiggins muab rau kuv, tus txiv neej laus. Peb yuav tsis xav kom koj tsev neeg Nazi phem nrhiav koj tam sim no, puas yog?
  
  
  Tshooj 7
  
  
  Bern saib raws li tus me me keeb kwm glared ntawm nws lub rooj. Nws ntxias nws ntau tshaj li kev sib deev me me xwb. Txawm hais tias nws nyiam cov poj niam uas muaj cov yam ntxwv Nordic - siab, nyias, lub qhov muag xiav, cov plaub hau daj - nws tau nyiam qhov no hauv txoj kev nws tsis nkag siab.
  
  "Dr. Gould, Kuv tsis tuaj yeem hais hauv cov lus tias kuv poob siab npaum li cas los ntawm txoj kev uas kuv cov npoj yaig ua rau koj, thiab kuv cog lus rau koj, kuv yuav ua kom nws tau txais kev rau txim rau qhov no," nws hais nrog txoj cai maj mam. "Peb yog ib pawg ntawm cov txiv neej ntxhib, tab sis peb tsis ntaus poj niam. Thiab peb tsis muaj txoj hauv kev zam txim rau kev tsim txom ntawm poj niam raug ntes! Puas yog txhua yam tseeb, Monsieur Baudot? "nws nug tus txiv neej Fabkis siab nrog lub plhu tawg. Bodo nodded passively, rau Nina lub surprise.
  
  Nws tau nyob hauv ib chav zoo nrog txhua yam khoom tsim nyog. Tab sis nws tsis tau hnov dab tsi txog Sam los ntawm qhov nws tau sau los ntawm eavesdropping ntawm cov lus me me ntawm cov neeg ua noj uas tau coj nws cov zaub mov hnub ua ntej thaum nws tos ntsib tus thawj coj uas tau txib kom ob leeg coj tuaj ntawm no.
  
  "Kuv nkag siab tias peb txoj hauv kev yuav tsum ua rau koj poob siab ..." nws pib txaj muag, tab sis Nina nkees ntawm kev hnov txhua hom smug no thov zam txim. Rau nws, lawv txhua tus tsuas yog cov neeg ua phem coj zoo, cov neeg ua phem nrog cov txhab nyiaj loj thiab, los ntawm txhua tus as khauj, tsuas yog cov nom tswv hooligans zoo li tag nrho cov rotten hierarchy.
  
  "Tsis yog tiag. Kuv tau siv los ua neeg zoo li cov neeg uas muaj phom loj dua, "nws rov hais dua. Nws lub ntsej muag tsis zoo, tab sis Bern pom tau tias nws zoo nkauj heev. Nws pom nws npau taws rau tus txiv neej Fabkis, tab sis nws tsis quav ntsej nws. Tom qab tag nrho, nws muaj laj thawj los ntxub Bodo.
  
  "Koj tus hluas nraug nyob hauv tsev kho mob. Nws raug mob me ntsis, tab sis nws yuav zoo, "Byrne hais, vam tias txoj xov zoo yuav ua rau nws zoo siab. Tab sis nws tsis paub Dr. Nina Gould.
  
  "Nws tsis yog kuv tus hluas nraug. "Kuv tsuas yog fucking nrog nws," nws hais txias. "Tus Tswv, kuv yuav tua rau luam yeeb."
  
  Tus thawj coj tau xav tsis thoob los ntawm nws cov tshuaj tiv thaiv, tab sis sim luag ntxhi thiab tam sim ntawd muab nws ib lub luam yeeb rau nws. Nrog nws cov lus teb tsis tseeb, Nina vam tias yuav nyob deb ntawm Sam kom lawv tsis txhob sim siv lawv tawm tsam ib leeg. Yog hais tias nws muaj peev xwm hais tau lawv tias nws tsis xav nrog Sam nyob rau hauv ib txoj kev, lawv yuav tsis muaj peev xwm ua phem rau nws los cuam tshuam nws yog tias qhov ntawd yog lawv lub hom phiaj.
  
  "Auj, ua li cas," Bern hais, teeb Nina tus luam yeeb. "Bodo, tua tus neeg sau xov xwm."
  
  "Yog," Bodo bark thiab tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm sai.
  
  Nina lub plawv nres. Lawv puas tau kuaj xyuas nws? Los yog nws tsuas yog sau ntawv eulogy rau Sam? Nws cia nws txias, nqa ib tug ntev rub los ntawm nws luam yeeb.
  
  "Tam sim no, yog tias koj tsis mloog, Tus Kws Kho Mob, Kuv xav paub tias vim li cas koj thiab koj cov npoj yaig tuaj tag nrho txoj kev no tuaj saib peb yog tias koj tsis raug xa mus?" nws nug nws. Nws taws ib lub luam yeeb rau nws tus kheej thiab ua siab ntev tos nws cov lus teb. Nina pab tsis tau tab sis xav tsis thoob txog Sam txoj hmoo, tab sis nws tsis tuaj yeem cia lawv nyob ze ntawm tus nqi.
  
  "Mloog, Tus tauj ncov Bern, peb yog cov neeg khiav tawm. Ib yam li koj, peb muaj kev ua phem ua qias nrog Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub, thiab nws zoo li tshuav qhov tsis zoo hauv peb lub qhov ncauj. Lawv tsis pom zoo rau peb txoj kev xaiv tsis koom nrog lawv lossis ua tsiaj. Qhov tseeb, tsis ntev los no peb tau los ze rau qhov no, thiab peb raug yuam kom nrhiav koj vim tias koj tsuas yog lwm txoj hauv kev rau kev tuag qeeb, "nws hais. Nws lub ntsej muag tseem o, thiab qhov caws pliav tsis zoo ntawm nws sab plhu sab xis yog daj nyob ib ncig ntawm cov npoo. Cov dawb ntawm Nina ob lub qhov muag yog daim duab qhia ntawm cov hlab ntsha liab, thiab cov hnab hauv qab nws ob lub qhov muag yog pov thawj tias tsis tsaug zog.
  
  Bern tau txais kev xav thiab rub tawm ntawm nws cov luam yeeb ua ntej hais lus dua.
  
  "Mr. Arichenkov qhia peb tias koj yuav coj Renata rau peb, tab sis ... koj ... poob nws?"
  
  "Yog li hais lus," Nina pab tsis tau tab sis chuckle, xav txog yuav ua li cas Perdue tau ntxeev siab rau lawv txoj kev ntseeg thiab cuam tshuam nrog nws pawg sab laj los ntawm kev nyiag Renata thaum kawg.
  
  "Koj txhais li cas, 'hais lus', Dr. Gould?" nug tus thawj coj stern nyob rau hauv lub suab ntsiag to, qhov kev npau taws loj yuav hnov. Nws paub tias nws yuav tsum tau muab ib yam dab tsi rau lawv yam tsis tau muab nws txoj kev nyob ze Sam los yog Perdue - ib qho nyuaj heev rau kev taug kev, txawm tias tus ntxhais ntse zoo li nws.
  
  "Hm, zoo, peb tau nyob ntawm peb txoj kev - Mr. Arichenkov, Mr. Cleave thiab kuv ... "nws hais, txhob txwm tshaj tawm Perdue, "kom xa Renata rau koj los pauv rau koj koom nrog peb kev sib ntaus los rhuav tshem Lub Hnub Dub ib zaug. thiab rau txhua tus. "
  
  "Tam sim no rov qab mus rau qhov chaw uas koj poob Renata. Thov, " Bern coaxed, tab sis nws hnov qhov tsis txaus siab tsis txaus ntseeg hauv nws lub suab mos, lub siab uas tsis tuaj yeem nyob ntev dua.
  
  "Nyob rau hauv kev nrhiav tsiaj qus ntawm nws cov phooj ywg, ntawm chav kawm, peb tau koom nrog hauv tsheb sib tsoo, Tus tauj ncov loj Byrne," nws hais txog kev xav, vam tias qhov yooj yim ntawm qhov xwm txheej yuav yog qhov laj thawj txaus rau lawv kom poob Renata.
  
  Nws tsa ib lub qhov muag, saib yuav luag xav tsis thoob.
  
  "Thiab thaum peb los txog peb lub siab, nws tsis nyob ntawd lawm. Peb xav tias nws cov neeg - cov uas tau caum peb - coj nws rov qab los, "nws hais ntxiv, xav txog Sam thiab seb nws puas raug tua nyob rau lub sijhawm ntawd.
  
  "Thiab lawv tsis tau tso ib lub mos txwv rau hauv koj lub taub hau kom paub tseeb? Lawv tsis coj nej cov uas tseem muaj txojsia nyob rov los?" nws nug nrog ib co streak ntawm tub rog kawm cynicism. Nws sawv ntsug saum lub rooj thiab co nws lub taub hau npau taws: "Qhov ntawd yog qhov kuv yuav ua. Thiab kuv ib zaug yog ib feem ntawm Lub Hnub Dub. Kuv paub tseeb tias lawv ua haujlwm li cas, Dr. Gould, thiab kuv paub tias lawv yuav tsis tawm tsam Renata thiab cia koj ua pa. "
  
  Lub sij hawm no Nina twb hais tsis tau lus. Tsis txawm nws cunning yuav cawm tau nws los ntawm muab ib tug plausible lwm txoj rau zaj dab neeg.
  
  Puas yog Sam tseem muaj txoj sia nyob? nws xav tias, xav tias nws tsis tau hu tus txiv neej tsis ncaj ncees lawm.
  
  "Dr. Gould, thov tsis txhob sim kuv txoj kev coj ncaj ncees. Kuv muaj txuj ci hu ua bullshit, thiab koj pub kuv bullshit, "nws hais nrog lub siab txias uas ua rau Nina cov tawv nqaij nkag mus rau hauv nws lub tsho loj loj. "Tam sim no, zaum kawg, ua li cas koj thiab koj cov phooj ywg tseem muaj sia nyob?"
  
  "Peb tau txais kev pab los ntawm peb tus txiv neej," nws hais sai sai, hais txog Perdue, tab sis nws tau nres luv ntawm lub npe nws. Lub Berne no, raws li nws yuav qhia tau txog tib neeg, tsis yog ib tug txiv neej reckless, tab sis nws muaj peev xwm qhia los ntawm nws ob lub qhov muag hais tias nws yog ib hom ntawm "koj yuav tsis fuck nrog" hom; zoo li "kev tuag phem," thiab tsuas yog ib tug neeg ruam xwb thiaj li txav tau tus pos ntawd, nws xav tsis thoob nrog nws cov lus teb sai thiab vam tias nws tuaj yeem hais lwm cov kab lus tseem ceeb tawm ntawm tus puav yam tsis tau rub thiab tua nws tus kheej. Raws li nws paub, Alexander, thiab tam sim no thiab Sam tej zaum yuav zoo tuag lawm, yog li nws yuav ua rau nws zoo dua los ua ncaj ncees nrog cov phooj ywg uas lawv tseem muaj.
  
  "Tus txiv neej sab hauv?" - Bern nug. "Leej twg kuv paub?"
  
  "Peb tseem tsis tau paub," nws teb. Technically kuv tsis dag, me nyuam Yexus. Txog thaum ntawd peb tsis paub tias nws nyob nrog pawg sab laj, nws tau thov Vajtswv hauv nws lub siab, vam tias tus Vajtswv uas hnov nws txoj kev xav yuav ua rau nws txaus siab. Nina tsis tau xav txog lub tsev kawm ntawv hnub Sunday txij li thaum nws khiav tawm ntawm pawg ntseeg pawg ntseeg thaum nws tseem hluas, tab sis txog tam sim no nws tsis xav tias yuav tsum thov Vajtswv rau nws lub neej. Nws yuav luag hnov Sam chuckling ntawm nws qhov kev sim siab ua kom haum rau qee tus vajtswv thiab thuam nws txhua txoj hauv tsev rau nws.
  
  "Hm," tus thawj coj burly mused, khiav nws zaj dab neeg los ntawm nws lub hlwb qhov tseeb-xyuas system. "Thiab qhov no ... tsis paub ... tus txiv neej rub Renata kom deb li deb, kom paub tseeb tias cov neeg nrhiav tsis tau ze koj lub tsheb los xyuas seb koj puas tuag?"
  
  "Yog," nws hais tias, tseem ua txhua yam hauv nws lub taub hau thaum nws teb.
  
  Nws luag nyav zoo siab thiab qhuas nws: "Qhov ntawd yog kev ncab, Dr. Gould. Lawv muab faib ua nyias nyias, cov no. Tab sis kuv mam yuav nws ... rau tam sim no. "
  
  Nina kom meej meej ua pa ib sigh ntawm nyem. Tam sim ntawd, tus thawj coj loj tau sawv saum lub rooj thiab thawb nws txhais tes mus rau hauv Nina cov plaub hau, tuav nruj nreem rub nws ntawm nws. Nws qw nrov nrov thiab nws nias nws lub ntsej muag mob tawm tsam nws sab plhu.
  
  "Tab sis yog kuv paub tias koj dag kuv, kuv yuav pub koj cov khoom seem rau kuv cov neeg tom qab kuv tus kheej fuck koj nyoos. Puas yog txhua yam meej rau koj, Dr. Gould? Bern hissed ntawm nws lub ntsej muag. Nina xav tias nws lub plawv nres thiab nws yuav luag poob los ntawm kev ntshai. Txhua yam nws ua tau yog nod.
  
  Nws yeej tsis xav tias qhov no yuav tshwm sim. Tam sim no nws paub tseeb tias Sam tuag lawm. Yog tias Renegade Brigade yog cov neeg muaj kev puas siab puas ntsws, lawv yuav tsis paub txog kev hlub tshua lossis kev txwv. Nws zaum ntawd ib pliag, stunned. Qhov ntawd yog txhua yam hais txog kev ua phem rau cov neeg raug txhom, nws xav thiab thov Vajtswv kom nws tsis txhob hais qhov no nrov nrov.
  
  "Qhia Bodo kom coj ob tug ntxiv!" - nws qw rau tus neeg zov ntawm lub rooj vag. Nws sawv ntawm qhov kawg ntawm chav tsev, saib lub qab ntug dua. Nina lub taub hau qis, tab sis nws ob lub qhov muag sawv los saib nws. Bern zoo li kev tu siab thaum nws tig mus: "Kuv ... kev thov txim yuav tsis tsim nyog, kuv xav tias. Nws lig dhau los sim ua kom zoo, tab sis ... Kuv xav tias tsis txaus ntseeg txog qhov no, yog li ... Kuv thov txim. "
  
  "Nws zoo," nws tswj, nws cov lus yuav luag tsis hnov.
  
  "Tsis yog, tiag tiag. Kuv... - Nws nyuaj rau nws hais lus, thuam nws tus cwj pwm, "Kuv muaj teeb meem nrog kev npau taws. Kuv chim siab thaum neeg dag kuv. Tseeb tiag, Dr. Gould, feem ntau kuv tsis ua mob rau poj niam. Qhov no yog ib qho kev txhaum tshwj xeeb uas kuv khaws tseg rau ib tug neeg tshwj xeeb. "
  
  Nina xav ntxub nws ntau npaum li nws ntxub Bodo, tab sis nws tsuas yog ua tsis tau. Nyob rau hauv txoj kev coj txawv txawv, nws paub tias nws muaj siab dawb paug thiab pom nws tus kheej nkag siab txog nws txoj kev ntxhov siab ib yam nkaus. Qhov tseeb, qhov ntawd yog qhov tseeb nws qhov kev nyuaj siab nrog Purdue. Txawm hais tias nws xav hlub nws npaum li cas los xij, txawm tias nws nkag siab tias nws kaj thiab hlub txaus ntshai, feem ntau nws tsuas yog xav ncaws nws hauv cov pob. Nws txoj kev npau taws heev kuj paub tias nws tus kheej tsis muaj kev xav thaum nws tau dag rau, thiab Perdue yog tus neeg uas tsis muaj lub foob pob tawg no.
  
  "Kuv nkag siab. Qhov tseeb, kuv xav tau, "nws hais yooj yim, loog nrog kev poob siab. Bern pom qhov kev hloov ntawm nws lub suab. Lub sij hawm no nws yog raw thiab tiag. Thaum nws hais tias nws nkag siab nws txoj kev npau taws, nws tau ua siab ncaj.
  
  "Tam sim no, qhov ntawd yog qhov kuv ntseeg, Dr. Gould. Kuv yuav sim ua kom ncaj ncees raws li qhov ua tau hauv kuv qhov kev txiav txim, "nws hais rau nws. Raws li cov duab ntxoov ntxoo tau tawm ntawm lub hnub nce, nws tus cwj pwm rov qab mus rau tus thawj coj tsis ncaj ncees uas nws tau qhia rau. Ua ntej Nina tuaj yeem nkag siab tias nws txhais li cas los ntawm "kev sim", lub rooj vag qhib thiab nws pom Sam thiab Alexander.
  
  Lawv me ntsis tattered, tab sis tag nrho lawv saib zoo. Alexander saib nkees thiab tsis tuaj. Sam tseem raug kev txom nyem los ntawm lub tshuab uas nws tau coj mus rau hauv pliaj, thiab nws sab caj npab raug ntaub qhwv. Ob tug txiv neej ntsia loj rau qhov pom ntawm Nina qhov kev raug mob. Muaj kev npau taws tom qab kev tawm haujlwm, tab sis nws paub tias tsuas yog rau qhov zoo dua uas lawv tsis tawm tsam tus neeg phem uas tau ua phem rau nws.
  
  Bern hais kom ob tug txiv neej zaum. Nkawd ob leeg tau tuav lub hnab yas tes tom qab lawv nraub qaum, tsis zoo li Nina, uas yog dawb.
  
  "Nimno kuv tau nrog nej peb tham lawm, kuv txiav txim siab tsis txhob tua nej. Mas-"
  
  "Muaj ib tug ntes," Alexander sighed, tsis saib Bern. Nws lub taub hau dai hopelessly, nws cov plaub hau daj-grey disheveled.
  
  "Tau kawg, muaj qhov ntes ntawm no, Mr. Arichenkov," Bern teb, suab yuav luag xav tsis thoob los ntawm Alexander cov lus pom tseeb. "Koj xav tau chaw nyob. Kuv xav Renata. "
  
  Peb sawv daws ntsia nws hauv kev tsis ntseeg.
  
  "Tus tauj ncov loj, tsis muaj txoj hauv kev uas peb tuaj yeem ntes nws dua," Alexander pib.
  
  "Tsis muaj koj tus txiv neej sab hauv, yog, kuv paub," Byrne hais.
  
  Sam thiab Alexander ntsia ntawm Nina, tab sis nws shrugged thiab co taub hau.
  
  "Yog vim li cas kuv thiaj tso ib tug neeg ntawm no los ua pov thawj," Byrne ntxiv. "Lwm tus, txhawm rau ua pov thawj lawv txoj kev ntseeg siab, yuav tsum xa Renata rau kuv ciaj sia. Txhawm rau qhia koj tias kuv yog tus tswv tsev zoo li cas, kuv yuav cia koj xaiv leej twg yuav nyob nrog Strenkovs. "
  
  Sam, Alexander thiab Nina gasped.
  
  "Auj, so kom txaus!" Bern cuam nws lub taub hau rov qab zoo heev, pacing rov qab thiab tawm mus. "Lawv tsis paub tias lawv yog lub hom phiaj. Muaj kev nyab xeeb hauv lawv lub tsev! Kuv cov txiv neej nyob hauv qhov chaw, npaj tawm tsam kuv cov lus txib. Koj muaj sijhawm ib hlis los rov qab los ntawm qhov kuv xav tau. "
  
  Sam ntsia Nina. Tsuas yog nws daim di ncauj nws hais tias: "Peb ua tiav."
  
  Alexander nodded nyob rau hauv kev pom zoo.
  
  
  Tshooj 8
  
  
  Tsis zoo li cov neeg raug txim tsis muaj hmoo uas tsis txaus siab rau cov thawj coj tub rog, Sam, Nina thiab Alexander tau muaj cai noj mov nrog cov tswv cuab hmo ntawd. Nyob ib ncig ntawm qhov hluav taws kub loj nyob hauv nruab nrab ntawm lub ru tsev pob zeb-hewn ntawm lub fortress, sawv daws zaum thiab tham. Muaj ob peb lub rooj saib xyuas ua rau hauv cov phab ntsa rau cov neeg saib xyuas tas li nyob ib puag ncig, thaum cov saib pom pom tseeb uas sawv ntawm txhua lub kaum sab xis yog khoob.
  
  Alexander hais tias "Clever," saib qhov kev dag ntxias.
  
  "Muaj," Sam pom zoo, tom tob rau hauv tus tav loj uas nws tau tuav hauv nws txhais tes zoo li tus neeg caveman.
  
  "Kuv pom tau hais tias txhawm rau tiv thaiv cov neeg no - ib yam li nrog lwm tus neeg - koj yuav tsum xav txog qhov koj pom, txwv tsis pub lawv yuav ntes koj tiv thaiv txhua lub sijhawm," Nina tau sau tseg. Nws zaum ntawm ib sab ntawm Sam, tuav ib qho ntawm cov ncuav ci tshiab tshiab rau hauv nws tus ntiv tes thiab tsoo nws mus rau hauv cov kua zaub.
  
  "Yog li koj nyob ntawm no - koj puas paub tseeb, Alexander?" Nina nug nrog kev txhawj xeeb, txawm hais tias nws tsis xav kom lwm tus tab sis Sam mus rau Edinburgh nrog nws. Yog tias lawv xav nrhiav Renata, qhov chaw zoo tshaj plaws los pib yog Purdue. Nws paub tias nws yuav tuaj yog tias nws mus rau Reichtisusis thiab rhuav tshem cov txheej txheem.
  
  "Kuv yuav tsum. Kuv yuav tsum nyob ib puag ncig kuv cov phooj ywg thaum yau. Yog tias lawv yuav raug tua, kuv yuav twv yuav raug coj yam tsawg ib nrab ntawm cov neeg phem no nrog kuv, "nws hais thiab tsa nws lub hwj uas nyuam qhuav nyiag nyob rau hauv lub ci ci.
  
  "Koj vwm Russian!" Nina luag. "Puas puv thaum koj yuav nws?"
  
  "Nws yog," boasted tus neeg haus dej cawv Lavxias teb sab, "tab sis tam sim no nws yuav luag tag!"
  
  "Qhov no puas yog tib yam uas Katya pub rau peb?" - Sam nug, ua rau kev ntxub ntxaug ntawm lub cim xeeb ntawm lub hli tsis zoo uas nws tau raug kho thaum lub sijhawm ua si poker.
  
  "Yog! Ua nyob rau hauv cheeb tsam no heev. Tsuas yog hauv Siberia ua txhua yam ua haujlwm zoo dua ntawm no, kuv cov phooj ywg. Vim li cas koj xav tias tsis muaj dab tsi loj hlob hauv Russia? Txhua yam tshuaj ntsuab tuag thaum koj nchuav koj lub hli!" Nws luag zoo li tus neeg khav theeb.
  
  Tawm tsam cov nplaim taws siab, Nina tuaj yeem pom Bern. Nws tsuas ntsia mus rau hauv qhov hluav taws kub, zoo li saib keeb kwm ua si tawm hauv nws. Nws lub qhov muag xiav dej khov yuav luag tua cov nplaim taws ua ntej nws, thiab nws muaj kev khuv leej rau tus thawj coj zoo nraug. Tam sim no nws tsis ua hauj lwm, ib tug ntawm cov thawj coj tau coj mus rau hmo ntuj. Tsis muaj leej twg tham nrog nws, thiab qhov ntawd haum rau nws. Nws cov khau muaj nws lub phaj khoob thiab nws rub nws ua ntej ib qho ntawm Ridgebacks tau txais nws cov khoom seem. Thaum ntawd nws ob lub qhov muag ntsib Nina.
  
  Nws xav saib deb, tab sis nws ua tsis tau. Nws xav tshem nws lub cim xeeb ntawm kev hem nws ua rau nws thaum nws poob nws txias, tab sis nws paub tias nws yuav tsis muaj peev xwm ua tau li ntawd. Bern tsis paub tias Nina pom qhov kev hem thawj ntawm "dag fucked" los ntawm cov neeg German muaj zog thiab zoo nraug tsis yog qhov ua rau nws tsis txaus ntseeg, tab sis nws yeej tsis tuaj yeem cia nws paub txog nws.
  
  Vim lub suab qw thiab yws tsis tu ncua, lub suab paj nruag nres. Raws li Nina xav tau, cov suab paj nruag feem ntau yog Lavxias teb sab suab paj nruag nrog nws lub suab nrov uas ua rau nws xav txog ib pawg ntawm Cossacks dhia tawm ntawm qhov tsis pom hauv kab los ua ib lub voj voog. Nws tsis tuaj yeem tsis lees paub tias qhov chaw ntawm no yog qhov zoo, muaj kev nyab xeeb thiab lom zem, txawm hais tias nws yeej tsis tuaj yeem xav txog ob peb teev dhau los. Tom qab Bern hais rau lawv ntawm qhov chaw ua haujlwm loj, peb tus neeg raug xa mus da dej kub, tau muab cov khaub ncaws huv si (ntau dua raws li kev noj qab haus huv hauv zos), thiab raug tso cai noj thiab so rau ib hmo ua ntej tawm mus.
  
  Meanwhile, Alexander yuav raug kho raws li ib tug tswv cuab ntawm lub ntsiab theem ntawm lub renegade brigade kom txog rau thaum nws cov phooj ywg provoke tus thawj coj mus rau hauv kev ntseeg hais tias lawv cov kev sib tw yog ib tug charade. Tom qab ntawd nws thiab ob peb Strenkov yuav tau ua tiav.
  
  Bern ntsia Nina nrog kev ntxhov siab txawv txawv uas ua rau nws tsis xis nyob. Nyob ib sab ntawm nws, Sam tau tham nrog Alexander txog kev tso thaj chaw mus rau Novosibirsk kom paub tseeb tias lawv tau taug kev hauv lub tebchaws kom raug. Nws hnov Sam lub suab, tab sis tus thawj coj saib lub ntsej muag ua rau nws lub cev kub hnyiab nrog lub siab xav heev uas nws piav tsis tau. Thaum kawg, nws tau sawv ntawm nws lub rooj zaum, phaj ntawm tes, thiab mus rau qhov uas cov txiv neej nyiam hu ua lub galley.
  
  Xav tias yuav tsum tham nrog nws ib leeg, Nina zam txim rau nws tus kheej thiab ua raws Bern. Nws taug kev hauv cov kauj ruam mus rau hauv ib qho chaw luv luv uas lub chav ua noj nyob, thiab thaum nws nkag mus, nws tau tawm mus. Nws lub phaj ntaus nws lub cev thiab tawg rau hauv av.
  
  "Au tus Tswv, kuv thov txim ntau!" - nws hais thiab sau cov seem.
  
  "Tsis muaj teeb meem, Dr. Gould." Nws txhos caug ntawm ib sab ntawm tus me ntsis kev zoo nkauj, pab nws, tab sis nws ob lub qhov muag tsis tawm ntawm nws lub ntsej muag. Nws xav tias nws ntsia thiab hnov qhov kev sov siab uas paub dhau los ntawm nws. Thaum lawv khaws tag nrho tej daim loj loj lawm, lawv mus rau hauv lub kwj ha kom tshem lub phaj tawg.
  
  "Kuv yuav tsum nug," nws hais nrog uncharacteristic shyness.
  
  "Yog?" nws tos, tuav cov ncuav ci ntau dhau ntawm nws lub tsho.
  
  Nina txaj muag los ntawm kev ntxhov siab, tab sis nws tsuas yog luag nyav.
  
  "Muaj qee yam uas kuv xav paub ... tus kheej," nws tsis kam lees.
  
  "Yog lawm. Raws li koj xav tau, "nws teb zoo.
  
  "Yog tiag?" nws txhob txwm muab nws txoj kev xav dua. "Hum, ok. Tej zaum kuv yuav yuam kev txog qhov no, tus thawj coj, tab sis koj tau saib kuv ib sab. Puas yog kuv xwb?"
  
  Nina tsis ntseeg nws qhov muag. Tus txiv neej blushed. Nws ua rau nws xav tias zoo li ntau tus neeg phem uas muab nws rau hauv qhov xwm txheej zoo li ntawd.
  
  Tab sis dua, nws hais rau koj nyob rau hauv tsis muaj cov ntsiab lus uas nws yuav copulate nrog koj raws li kev rau txim, yog li tsis txhob txhawj ntau heev txog nws, nws lub suab hais rau nws.
  
  "Nws tsuas yog qhov ntawd ... koj ..." Nws tawm tsam kom nthuav tawm txhua qhov tsis zoo, ua rau nws yuav luag tsis tuaj yeem tham txog yam uas tus kws sau keeb kwm nug nws tham txog. "Koj nco kuv txog kuv tus poj niam lig, Dr. Gould."
  
  Okay, tam sim no koj tuaj yeem xav zoo li tus asshole tiag tiag.
  
  Ua ntej nws yuav hais tau lwm yam, nws hais ntxiv, "Nws zoo nkaus li zoo li koj. Tsuas yog nws cov plaub hau nqes mus rau nws sab nraub qaum, thiab nws pob muag tsis zoo li ... yog li ... zoo-groomed li koj li, "nws piav qhia. "Nws txawm ua zoo li koj."
  
  "Kuv thov txim, tus thawj coj. Kuv zoo li crap rau nug. "
  
  " Hu rau kuv Ludwig, thov, Nina. Kuv tsis xav paub koj, tab sis peb tau dhau mus dhau qhov kev cai, thiab kuv ntseeg tias cov neeg sib pauv kev hem thawj yuav tsum tau hais los ntawm lub npe, yog? nws luag ntxhi.
  
  "Kuv pom zoo tag nrho, Ludwig," Nina chuckled. "Ludwig. Nov yog lub xeem uas kuv yuav koom nrog koj. "
  
  "Kuv tuaj yeem hais li cas? Kuv niam muaj qhov muag muag rau Beethoven. Ua Vajtswv tsaug uas nws tsis nyiam Engelbert Humperdinck!" nws shrugged thaum nws nchuav lawv haus.
  
  Nina squealed nrog luag, xav txog ib tug stern commander ntawm lub meanest creatures ntawm lub hiav txwv Caspian nrog lub npe zoo li Engelbert.
  
  "Kuv yuav tsum muab rau hauv! Ludwig tsawg kawg yog classic thiab legendary, "nws giggled.
  
  "Los ntawm, cia peb rov qab mus. Kuv tsis xav kom Mr. Cleave xav tias kuv tab tom txeeb nws thaj chaw, "nws hais rau Nina thiab maj mam muab nws txhais tes rau ntawm nws nraub qaum coj nws tawm ntawm chav ua noj.
  
  
  Tshooj 9
  
  
  Muaj Frost tshaj lub roob Altai. Tsuas yog cov neeg zov me nyuam tseem tab tom yws ib yam dab tsi hauv qab lawv ua tsis taus pa, sib pauv lub teeb thiab ntxhi txog txhua yam ntawm cov lus dab neeg hauv zos, cov neeg tuaj xyuas tshiab thiab lawv cov phiaj xwm, thiab qee qhov txawm ua thawj koom ruam ntawm kev siv tau ntawm Alexander cov lus hais txog Renata.
  
  Tab sis tsis muaj leej twg tham txog Berne txoj kev txuas nrog rau tus kws sau keeb kwm.
  
  Ib txhia ntawm nws cov phooj ywg qub, cov txiv neej uas tau tso tseg nrog nws ntau xyoo dhau los, paub tias nws tus poj niam zoo li cas, thiab zoo li yuav luag tsis zoo rau lawv tias tus ntxhais Scottish no zoo li Vera Burn. Hauv lawv txoj kev xav, nws tsis zoo rau lawv tus thawj coj kom tau raws li qhov zoo sib xws rau nws tus poj niam lig, vim tias nws tau dhau los ua ntau dua melancholy. Txawm tias cov neeg txawv teb chaws thiab cov neeg tuaj koom tshiab tsis tuaj yeem qhia, qee tus tuaj yeem qhia meej qhov txawv.
  
  Tsuas yog xya teev ua ntej, Sam Cleave thiab zoo nkauj Nina Gould tau raug coj mus rau lub nroog ze tshaj plaws los pib lawv txoj kev tshawb nrhiav thaum lub moos tsom iav tau tig los txiav txim txog txoj hmoo ntawm Alexander Arichenkov, Katya thiab Sergei Strenkov.
  
  Nrog lawv mus, Renegade Brigade tau tos hauv kev cia siab rau lub hli tom ntej. Tseeb, kev nyiag Renata yuav yog qhov zoo tshaj plaws, tab sis thaum nws ua tiav, cov neeg coob yuav muaj kev cia siab ntau rau. Kev tso tawm ntawm Black Sun tus thawj coj yuav yeej yog lub sijhawm keeb kwm rau lawv. Qhov tseeb, qhov no yuav yog qhov kev vam meej tshaj plaws uas lawv lub koom haum tau ua txij li lawv tau tsim. Thiab nrog nws thaum lawv muab pov tseg, lawv muaj tag nrho cov hwj chim thaum kawg poob rau Nazi cov nqaij npua thoob ntiaj teb.
  
  Cov cua ua phem tsis ntev ua ntej 1 teev sawv ntxov thiab feem ntau ntawm cov txiv neej mus pw. Nyob rau hauv lub npog ntawm los nag los, lwm qhov kev tawm tsam tos cov tub ceev xwm lub chaw ruaj khov, tab sis cov neeg tau ploj mus tag nrho rau lub tshuab yuav los. Ib lub flotilla ntawm lub tsheb mus los ntawm kev taw qhia ntawm Ulangom, tsis tu ncua ua rau lawv txoj kev los ntawm cov huab tuab uas tshwm sim los ntawm qhov siab siab ntawm txoj kab nqes, qhov chaw huab tau sib sau ua ke ua ntej ntog hla nws ntug thiab nchuav kua muag rau hauv av.
  
  Txoj kev tsis zoo thiab huab cua phem dua, tab sis lub nkoj tau nrawm nroos mus rau ntawm lub tiaj, txiav txim siab kov yeej txoj kev nyuaj thiab nyob twj ywm nyob ntawd kom txog thaum nws txoj haujlwm tiav. Lub trek yuav ua ntej mus rau lub monastery ntawm Mengu-Timur, los ntawm qhov chaw uas tus emissary yuav mus txuas ntxiv mus rau M'nkh Saridag mus nrhiav tau lub Brigade Renegade lub zes, rau cov laj thawj tsis paub rau tus so ntawm lub tuam txhab.
  
  Raws li xob laim pib co lub ntuj, Ludwig Bern pw hauv nws lub txaj. Nws tau tshuaj xyuas cov npe ntawm nws txoj haujlwm thiab nws yuav muaj ob hnub tom ntej no tsis pub nws lub luag haujlwm ua thawj tus thawj coj ntawm cov tswv cuab. Tig lub teeb, nws mloog lub suab nag thiab hnov qhov kev kho siab tsis txaus ntseeg kov yeej nws. Nws paub Nina Gould yog xov xwm phem, tab sis nws tsis yog nws qhov txhaum. Poob nws tus hlub tsis muaj dab tsi ua rau nws, thiab nws yuav tsum tau taug kev cia nws mus. Hloov chaw, nws xav txog nws tus tub, poob rau nws ntau xyoo dhau los, tab sis yeej tsis nyob deb ntawm nws txoj kev xav txhua hnub. Bern xav tias nws yuav zoo dua los xav txog nws tus tub dua li nws tus poj niam. Nws yog ib hom kev hlub sib txawv, ib qho yooj yim rau kev sib raug zoo dua li lwm tus. Nws yuav tsum tau tso cov poj niam tseg vim qhov kev nco ntawm ob leeg tsuas yog ua rau nws nyuaj siab dua, tsis txhob hais tias lawv ua rau nws muag li cas. Kev poob nws ntug yuav ua rau nws muaj peev xwm txiav txim siab nyuaj thiab raug tsim txom thaum lub sijhawm, thiab cov no yog yam uas pab nws ciaj sia thiab hais kom ua.
  
  Nyob rau hauv qhov tsaus ntuj, nws tso cai rau lub qab zib relief ntawm pw tsaug zog los overwhelm nws rau ib pliag ua ntej nws yuav ua phem torn ntawm nws. Los ntawm tom qab nws lub qhov rooj nws hnov ib lub suab quaj - "Ua txhaum!"
  
  "Dab tsi?" - nws qw nrov nrov, tab sis nyob rau hauv chaos ntawm lub siren thiab cov neeg ntawm lub post qw txiav txim, nws tseem tsis tau teb. Bern dhia thiab rub nws lub ris thiab khau, tsis txhob thab nws cov thom khwm.
  
  Nws xav tau kev txhaj tshuaj, txawm tias tawg, tab sis tsuas muaj lub suab tsis meej pem thiab kho kom raug. Nws tau cua daj cua dub tawm ntawm nws chav tsev, rab phom hauv tes, npaj mus tua. Nws sai sai tsiv ntawm lub tsev sab qab teb mus rau sab hnub tuaj qis uas cov khw nyob. Puas yog qhov kev cuam tshuam tam sim no muaj dab tsi ua rau peb tus qhua? Tsis muaj ib yam dab tsi tau nkag mus rau hauv cov tub rog lub cev lossis lub rooj vag mus txog thaum Nina thiab nws cov phooj ywg tau tshwm sim hauv lub tebchaws no. Nws puas tuaj yeem ua rau qhov no thiab siv nws qhov kev ntes ua kab nuv ntses? Ib txhiab lo lus nug tau sib tw los ntawm nws lub taub hau thaum nws mus rau Alexander chav tsev kom paub.
  
  "Ferryman! Puas muaj dabtsi?" - nws nug ib tus tswvcuab uas dhau los ntawm nws.
  
  "Ib tug neeg tau ua txhaum txoj cai ruaj ntseg thiab nkag mus hauv thaj chaw, tus thawj coj! Lawv tseem nyob hauv lub complex. "
  
  "Kev muab kaw cia nyob ib leeg! Kuv tshaj tawm quarantine!" Bern roar zoo li ib tug npau taws tus vajtswv.
  
  Cov kws kho mob ntawm tus neeg saib xyuas nkag mus rau lawv cov lej ib los ntawm ib qho, thiab hauv vib nas this tag nrho lub fortress raug kaw.
  
  "Tam sim no Squads 3 thiab 8 tuaj yeem mus yos hav zoov cov luav," nws hais kom rov zoo los ntawm kev sib tw nrawm uas ib txwm ua rau nws zoo siab heev. Bern tawg rau hauv Alexander lub chav pw thiab pom cov neeg Lavxias saib hauv nws lub qhov rais. Nws tuav Alexander thiab slammed nws mus rau hauv lub phab ntsa nrog xws li quab yuam uas ib tug kwj ntawm cov ntshav pib los ntawm nws lub qhov ntswg, nws daj ntseg xiav ob lub qhov muag dav thiab tsis meej pem.
  
  "Qhov no puas yog koj ua, Arichenkov?" Bern yog seething.
  
  "Tsis muaj! Tsis muaj! Kuv tsis paub dab tsi tshwm sim, tus thawj coj! Kuv cog lus rau nws!" Alexander squealed. "Thiab kuv tuaj yeem cog lus rau koj tias qhov no tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kuv cov phooj ywg ib yam! Vim li cas kuv yuav ua tej yam zoo li ntawd thaum kuv nyob ntawm koj txoj kev hlub tshua? Xav txog nws."
  
  "Cov neeg txawj ntse tau ua tej yam txawv txawv, Alexander. Kuv tsis ntseeg dab tsi li nws yog!" Bern insisted, tseem pinning Lavxias teb sab tiv thaiv phab ntsa. Nws ntsia tau txav mus sab nraud. Tom qab tso Alexander, nws maj nrawm mus saib. Alexander koom nrog nws ntawm lub qhov rais.
  
  Nkawd ob leeg pom ob daim duab ntawm tus nees rov los ntawm lub hau ntawm ib pawg ntoo nyob ze.
  
  "Vajtswv!" Bern qw, ntxhov siab thiab pom. "Alexander, nrog kuv mus."
  
  Lawv tau mus rau chav tswj hwm qhov chaw uas cov kws tshaj lij tau tshuaj xyuas lub voj voog ib zaug dhau los, hloov mus rau txhua lub koob yees duab CCTV los tshuaj xyuas. Tus thawj coj thiab nws tus khub Lavxias teb sab thundered rau hauv chav tsev, thawb ob tug kws kho mob mus rau lub intercom.
  
  "Aws! Daniels thiab McKee, mus rau koj cov nees! Cov qhua tsis tau caw tab tom tsiv mus rau sab qab teb sab hnub tuaj ntawm tus nees! Kuv rov hais dua, Daniels thiab McKee, caum lawv rov qab! Txhua tus snipers qhia rau sab qab teb phab ntsa, TAM SIM NO!" - nws barked txiav txim los ntawm lub system uas tau ntsia thoob plaws hauv lub fortress.
  
  "Alexander, koj puas caij nees?" nws nug.
  
  "Kuv ntseeg! Kuv yog ib tug tracker thiab scout, tus thawj coj. Cov chaw ruaj khov nyob qhov twg? Alexander khav theeb nrog mob siab rau. Hom kev ua no yog qhov nws tau tsim rau. Nws txoj kev paub txog kev muaj sia nyob thiab kev taug qab yuav ua haujlwm zoo rau hmo no, thiab oddly txaus, lub sijhawm no nws tsis quav ntsej tias tsis muaj nqi rau nws cov kev pabcuam.
  
  Nyob rau hauv pem teb, uas nco txog Alexander ntawm ib tug loj lub tsev nres tsheb, lawv tig lub ces kaum mus rau lub nkuaj. Kaum tus nees tau khaws cia tas li nyob rau hauv rooj plaub ntawm qhov chaw tsis tuaj yeem thaum dej nyab thiab daus, thaum tsheb tsis tuaj yeem hla txoj kev. Nyob rau hauv lub rhiab heev ntawm lub roob hav, cov tsiaj raug coj txhua hnub mus rau pastures sab qab teb ntawm lub pob tsuas qhov chaw uas lub brigade lub lair nyob. Cov nag tau khov, thiab cov txaws ntawm nws tau muab pov rau ntawm qhov qhib ntawm lub square. Txawm tias Alexander tau xaiv kom nyob deb ntawm nws thiab ntsiag to xav tias nws tseem nyob hauv nws lub txaj sov, tab sis tom qab ntawd cov cua sov ntawm kev caum yuav ua rau nws sov.
  
  Bern gestured rau ob tug txiv neej lawv ntsib nyob ntawd. Cov no yog ob tug uas nws tau hu hla lub intercom rau caij, thiab lawv cov nees twb tau saddled.
  
  "Tus tauj ncov loj!" - nkawd ob leeg txais tos.
  
  "Qhov no yog Alexander. Nws yuav nrog peb mus nrhiav txoj hauv kev ntawm cov neeg intruders, "Bern hais rau lawv thaum nws thiab Alexander npaj lawv cov nees.
  
  "Nyob hauv huab cua zoo li cas? Koj yuav tsum zoo heev!" McKee winked rau Russian.
  
  Byrne hais tias, "Peb yuav pom sai sai no," Byrne hais, buckling nws stirrups.
  
  Plaub tus txiv neej caij tsheb tawm mus rau hauv qhov hnyav thiab cua daj cua dub. Bern ua ntej ntawm peb lwm tus, coj lawv mus rau txoj kev uas nws tau pom cov neeg tawm tsam khiav tawm. Los ntawm cov tiaj nyom ib puag ncig lub roob pib txoj kab nqes mus rau sab qab teb sab hnub tuaj, thiab nyob rau hauv qhov tsaus ntuj nws yog qhov txaus ntshai heev rau lawv cov tsiaj kom hla thaj chaw pob zeb. Qhov qeeb qeeb ntawm lawv txoj kev nrhiav yog tsim nyog los tswj qhov sib npaug ntawm cov nees. Ntseeg tias cov neeg caij nees khiav tau ua ib qho kev ceev faj sib npaug, Bern tseem yuav tsum tau ua rau lub sijhawm ploj uas lawv qhov txiaj ntsig tau them rau lawv.
  
  Lawv hla tus kwj dej me me hauv qab lub hav, hla nws ko taw coj lawv cov nees hla cov pob zeb, tab sis tam sim no cov dej txias tsis thab lawv li. Npog saum ntuj los nag, plaub tug txiv neej thaum kawg tau rov qab los rau lawv cov nees thiab txuas ntxiv mus rau sab qab teb kom dhau los ntawm tus kwj dej uas tso cai rau lawv mus txog rau sab nraud ntawm lub roob. Ntawm no Bern qeeb qeeb.
  
  Qhov no tsuas yog txoj kev taug kev uas lwm tus neeg caij tsheb tuaj yeem tawm ntawm thaj chaw, thiab Berne tau hais kom nws cov txiv neej coj lawv cov nees mus caij. Alexander dismounted thiab crept nrog nws tus nees, me ntsis ua ntej ntawm Bern mus xyuas qhov tob ntawm hoof prints. Nws gestures qhia tias muaj qee qhov txav mus rau sab nraud ntawm cov pob zeb jagged qhov twg lawv stalked lawv cov tsiaj. Lawv txhua tus tau nce mus, tawm hauv McKee coj cov nees kom deb ntawm qhov chaw khawb av, rov qab mus kom lawv tsis pom cov pab pawg nyob ntawd.
  
  Alexander, Bern thiab Daniels nkag mus rau ntawm ntug thiab ntsia hauv qab. Ua tsaug rau lub suab los nag thiab qee lub sijhawm los nag xob nag cua, lawv tuaj yeem txav tau yooj yim yam tsis nyob ntsiag to yog tias tsim nyog.
  
  Ntawm txoj kev mus rau Kobdo, ob daim duab tau nres so thaum nyob rau sab nraud ntawm lub pob zeb loj loj uas lawv tau sib sau ua ke lawv lub eeb, pawg neeg yos hav zoov tau pom muaj kev sib sau ntawm cov neeg rov qab los ntawm lub tsev teev ntuj ntawm Mengu Timur. Ob daim duab swb rau hauv qhov ntxoov ntxoo thiab hla cov pob zeb.
  
  "Los!" Bern hais rau nws cov phooj ywg. "Lawv koom nrog lub rooj sib txoos txhua lub lim tiam. Yog tias peb tsis pom lawv, lawv yuav poob rau peb thiab sib xyaw nrog lwm tus. "
  
  Bern paub txog lub rooj sib txoos. Lawv raug xa nrog cov khoom siv thiab tshuaj mus rau lub tuam tsev txhua lub lim tiam, qee zaum ib zaug ob lub lis piam.
  
  "Genius," nws luag ntxhi, tsis kam lees txais kev swb, tab sis yuam kom lees tias nws tau ua tsis muaj hwj chim los ntawm lawv txoj kev dag ntxias. Yuav tsis muaj txoj hauv kev qhia rau lawv sib nrug ntawm pab pawg tshwj tsis yog tias Bern tuaj yeem ntes lawv txhua tus thiab yuam kom lawv ntim lawv lub hnab ris kom pom tias muaj dab tsi paub coj los ntawm pab tub rog. Ntawm daim ntawv ntawd, nws xav tsis thoob tias lawv xav tau dab tsi nrog lawv txoj kev nkag thiab tawm ntawm nws qhov chaw nyob.
  
  "Peb puas yuav ua siab phem, tus thawj coj?" - Daniels nug.
  
  "Kuv ntseeg nws, Daniels. Yog tias peb tso cai rau lawv tawm mus yam tsis muaj kev sim ua kom raug, tag nrho, lawv yuav tsim nyog tau txais kev yeej peb yuav muab rau lawv, "Burn hais rau nws cov phooj ywg. "Thiab peb tsis tuaj yeem cia qhov ntawd tshwm sim!"
  
  Peb rushed mus rau ntawm lub ledge thiab, tuav phom nyob rau hauv lub npaj, ncig cov neeg taug kev. Lub tsheb tsib lub tsheb thauj tsuas yog muaj kaum ib tus neeg xwb, feem ntau yog cov tub txib thiab cov neeg saib mob. Ib tug los ntawm ib tug, Byrne, Daniels, thiab Alexander tau soj ntsuam cov Mongolian thiab Lavxias teb sab pej xeem rau tej yam tshwm sim ntawm kev ntxeev siab, thov kom pom lawv cov ntaub ntawv qhia.
  
  "Koj tsis muaj cai ua qhov no!" - tus txiv neej tawm tsam. "Koj tsis yog tub ceev xwm ciam teb lossis tub ceev xwm!"
  
  "Koj puas muaj ib yam dab tsi los nkaum?" Bern nug kom npau taws heev tias tus txiv neej rov qab mus rau hauv kab.
  
  "Muaj ob tug neeg ntawm koj uas tsis zoo li lawv xav. Thiab peb xav kom lawv dhau mus. Thaum peb muaj lawv, peb yuav cia koj mus txog koj txoj kev lag luam, yog li koj xa lawv sai sai, peb txhua tus tuaj yeem sov thiab qhuav sai sai! " Bern tshaj tawm, prcing dhau los ntawm lawv txhua tus zoo li Nazi tus thawj coj tau tso cov kev cai ntawm lub chaw pw hav zoov. "Kuv cov txiv neej tsis muaj teeb meem nrog koj nyob ntawm no thaum txias thiab los nag txog thaum koj ua raws! Tsuav yog koj chaw nkaum cov neeg ua phem no, koj yuav nyob ntawm no!"
  
  
  Tshooj 10
  
  
  "Kuv tsis xav kom koj siv qhov no, zib ntab," Sam hais lus tso dag, tab sis tib lub sijhawm nws muaj siab dawb paug.
  
  "Sam, Kuv xav tau cov ris tsho tshiab. Saib nws!" Nina tau sib cav, qhib nws lub tsho loj loj los qhia Sam lub xeev hnav ntawm nws qias neeg, tam sim no torn ris. Lub tsho tiv no tau txais kev saib xyuas los ntawm nws tus neeg saib xyuas ntshav txias tshiab, Ludwig Bern. Nws yog ib qho ntawm nws cov khoom, lined nrog ntuj pluab nyob rau sab hauv ntawm ib qho hnav ris tsho uas ua rau Nina lub cev me zoo li lub cocoon.
  
  "Peb yuav tsum tsis txhob siv peb cov nyiaj tsis tau. kuv hais rau koj. Puas muaj tej yam tsis raug. Mam li nco dheev peb cov nyiaj tsis khov thiab peb muaj kev nkag mus puv dua? Kuv bet nws yog ib tug ntxiab ces lawv nrhiav tau peb. "Black Sun" froze peb cov txhab nyiaj hauv txhab nyiaj; vim li cas hauv ntiaj teb no mam li nco dheev nws yuav ua rau peb lub neej rov qab los? nws nug.
  
  "Perdue tej zaum yuav tau rub qee cov hlua?" nws vam tias yuav tau teb, tab sis Sam luag ntxhi thiab ntsia rau ntawm lub qab nthab siab ntawm lub tshav dav hlau lub tsev uas lawv tau teem caij ya tawm mus rau hauv tsawg dua ib teev.
  
  "Au tus Tswv, koj ntseeg nws heev, puas yog?" nws luag. "Puas muaj pes tsawg zaus nws tau coj peb mus rau hauv qhov xwm txheej ua rau muaj kev phom sij? Tsis txhob xav tias nws yuav tau rub lub 'hma quaj' ua kom yuam kev, ua rau peb siv nws txoj kev hlub tshua thiab lub siab nyiam kom tau txais peb txoj kev ntseeg siab, thiab tom qab ntawd peb mam li nco dheev paub tias txhua lub sijhawm no nws xav siv peb los ua cuab ? Los yog scapegoats?
  
  "Koj puas yuav mloog koj tus kheej?" nws nug nrog tiag surprise ua si ntawm nws lub ntsej muag. "Nws ib txwm coj peb tawm ntawm yam uas nws tau txais peb rau hauv, puas yog?"
  
  Sam tsis muaj lub siab xav sib cav txog Perdue, tus neeg vwm tshaj plaws uas nws tau ntsib. Nws txias, nkees, thiab tshaib plab thaum nyob deb ntawm tsev. Nws nco nws tus miv, Bruichladditch. Nws nco qab muaj pint nrog nws tus phooj ywg zoo tshaj Patrick, thiab tam sim no lawv ob leeg yuav luag lwm tus rau nws. Txhua yam nws xav tau yog rov qab mus rau nws lub tsev nyob hauv Edinburgh, pw ntawm lub rooj zaum nrog Bruich purring ntawm nws lub plab thiab haus ib qho khoom noj zoo, mloog txoj kev ntawm cov qub qub Scotland sab nraum nws lub qhov rais.
  
  Lwm qhov uas yuav tsum tau ua haujlwm yog nws qhov kev nco txog tag nrho qhov xwm txheej phom phom uas nws tau pab rhuav tshem thaum Trish raug tua. Qhov kaw yuav ua rau nws zoo, ib yam li kev tshaj tawm ntawm phau ntawv tshwm sim, muab los ntawm ob tus tshaj tawm sib txawv hauv London thiab Berlin. Nws tsis yog ib yam dab tsi uas nws xav ua rau lub hom phiaj ntawm kev muag khoom, uas yuav pom tseeb tau skyrocketed nyob rau hauv lub teeb ntawm nws tom ntej Pulitzer koob meej thiab zaj dab neeg fascinating tom qab tag nrho cov lag luam. Nws yuav tsum tau qhia rau lub ntiaj teb no txog nws tus fiancé lig thiab nws lub luag haujlwm tseem ceeb hauv kev ua tiav ntawm qhov kawg ntawm lub nplhaib caj npab. Nws tau them tus nqi kawg rau nws lub siab tawv thiab nws lub siab nyiam, thiab nws tsim nyog paub txog qhov nws tau ua tiav hauv lub ntiaj teb ntawm lub koom haum insidious no thiab nws cov minions. Thaum tag nrho cov no tau ua tiav, nws tuaj yeem kaw tshooj no ntawm nws lub neej tag nrho thiab so rau ib ntus hauv lub neej zoo nkauj - tshwj tsis yog, tau kawg, Perdue muaj lwm txoj kev npaj rau nws. Nws yuav tsum tau qhuas tus neeg muaj peev xwm loj heev rau nws txoj kev nqhis dej tsis txaus rau kev taug txuj kev nyuaj, tab sis raws li Sam tau txhawj xeeb, nws feem ntau mob siab rau txhua yam.
  
  Tam sim no nws tau sawv sab nraum lub khw hauv cov chaw loj ntawm Moscow lub tshav dav hlau Domodedovo International, sim ua laj thawj nrog tus tawv ncauj Nina Gould. Nws hais kom lawv siv sijhawm thiab siv ib feem ntawm lawv cov nyiaj los yuav khaub ncaws tshiab.
  
  "Sam, Kuv hnov zoo li yak. Kuv zoo li tus mlom dej khov nrog cov plaub hau! Kuv zoo li tus neeg quav yeeb quav tshuaj uas tau txais lub pob tawb ncaws tawm ntawm nws los ntawm nws cov pimp! " - nws moaned, txav los ze rau Sam thiab tuav nws los ntawm dab tshos. "Kuv xav tau cov ris tsho tshiab thiab lub kaus mom zoo sib xws nrog pob ntseg, Sam. Kuv yuav tsum hnov tib neeg dua. "
  
  "Yog, kuv thiab. Tab sis peb puas tuaj yeem tos kom txog thaum peb rov qab los rau hauv Edinburgh kom xav txog tib neeg? Thov? Kuv tsis ntseeg qhov kev hloov tam sim no hauv peb qhov xwm txheej nyiaj txiag, Nina. Yam tsawg kawg, cia peb rov qab mus rau peb thaj av ua ntej peb pib pheej hmoo rau peb txoj kev nyab xeeb ntau dua, "Sam hais nws rooj plaub kom maj mam li nws ua tau, yam tsis muaj lus qhuab qhia. Nws paub zoo tias Nina muaj tej yam ntuj tso los tawm tsam txhua yam uas zoo li kev cem lossis lus qhuab qhia.
  
  Nrog nws cov plaub hau rub rov qab mus rau hauv qhov qis, xoob ponytail, nws perused xiav xiav ris ntauv txhav thiab tub rog kaus mom nyob rau hauv ib tug me me antique khw uas kuj muag Lavxias teb sab khaub ncaws rau cov neeg tuaj ncig tebchaws uasi xav mus ua ke nrog Moscow cov kab lis kev cai fashions. Muaj lus cog tseg hauv nws ob lub qhov muag, tab sis thaum nws ntsia Sam, nws paub tias nws yog. Lawv yuav ua kev twv txiaj loj uas siv lawv daim npav rho nyiaj lossis ATM hauv zos. Hauv kev poob siab, kev txiav txim siab tso tseg nws ib pliag, tab sis nws sai sai rov ua nws tawm tsam nws lub siab nyiam thiab ua rau nws qhov kev sib cav.
  
  "Los ntawm, Ninanovich," Sam nplij nws, khawm nws lub xub pwg nyom, "cia tsis txhob qhia peb txoj hauj lwm rau peb cov phooj ywg nyob rau hauv Dub Sun, huh?"
  
  "Yog, Klivenikov."
  
  Nws luag, rub ntawm nws txhais tes raws li cov lus tshaj tawm tuaj rau lawv qhia rau lawv lub rooj vag. Tawm ntawm tus cwj pwm, Nina tau mob siab rau txhua tus neeg uas tuaj yeem nyob ib puag ncig lawv, tshuaj xyuas lawv txhua lub ntsej muag, tes thiab lawv lub nra. Tsis yog nws paub tias nws tab tom nrhiav dab tsi, tab sis nws yuav paub sai sai rau txhua yam lus uas tsis txaus ntseeg. Txog tam sim no nws tau kawm zoo los nyeem tib neeg.
  
  Ib tug coppery saj tau nkag mus rau sab nraum qab ntawm nws caj pas, ua raws li mob taub hau ntawm nws ob lub qhov muag, throbbing dully nyob rau hauv nws lub qhov muag. Sib sib zog nqus folds tshwm nyob rau hauv nws lub hauv pliaj los ntawm kev loj hlob kev txom nyem.
  
  "Dab tsi tshwm sim?" - Sam nug.
  
  "Dam mob taub hau," nws yws yws, nias ib txhais tes rau hauv pliaj. Tam sim ntawd, cov ntshav kub pib ntws los ntawm nws lub qhov ntswg sab laug, thiab Sam tau nce mus thawb nws lub taub hau rov qab ua ntej nws tseem paub.
  
  "Kuv nyob zoo. Txhua yam zoo nrog kuv. Cia kuv hnia nws thiab mus rau hauv chav dej, "nws nqos, ntsais sai sai ntawm qhov mob ntawm nws lub pob txha taub hau.
  
  "Yog, cia mus," Sam hais, coj nws mus rau lub qhov rooj dav ntawm cov poj niam chav dej. "Cia li ua sai sai. Txuas rau nws vim kuv tsis xav nco lub davhlau no. "
  
  "Kuv paub, Sam," nws snapped thiab taug kev mus rau hauv lub txee txias nrog granite dab dej thiab cov khoom siv nyiaj. Nws yog ib qho chaw txias heev, tsis yog tus kheej thiab kev tu cev zoo heev. Nina xav txog tias qhov no yuav yog chav ua haujlwm zoo tshaj plaws hauv lub tsev kho mob zoo nkauj, tab sis tsis yog qhov tsim nyog rau kev tso zis lossis siv cov tshuaj pleev plhu.
  
  Ob tug poj niam tham los ntawm lub tshuab ziab khaub ncaws, thiab lwm tus tsuas yog tawm hauv lub khw. Nina rushed mus rau hauv lub khw mus lob ib tug puv tes ntawm daim ntawv tso quav tso thiab tuav nws lub qhov ntswg, rub tawm ib daim los ua ib tug plug. Muab nws tso rau hauv nws lub qhov ntswg, nws coj lwm tus thiab ua tib zoo muab nws tso rau hauv lub hnab tsho ntawm nws lub tsho yak. Ob tug poj niam tab tom tham hauv cov lus zoo nkauj hnyav thaum Nina tawm mus ntxuav cov ntshav qhuav ntawm nws lub ntsej muag thiab lub puab tsaig, qhov uas cov tee dej ntws tawm ntawm Sam cov lus teb sai.
  
  Ntawm nws sab laug, nws pom ib tus poj niam ib leeg tawm ntawm lub rooj muag khoom ntawm ib sab ntawm tus uas nws siv. Nina tsis xav saib hauv nws txoj kev coj. Cov poj niam Lavxias, nws paub tsis ntev tom qab tuaj txog nrog Sam thiab Alexander, tau hais lus zoo heev. Txij li thaum nws hais tsis tau lus, nws xav kom tsis txhob muaj kev sib pauv txawv txawv ntawm kev luag nyav, qhov muag pom, thiab sim pib sib tham. Tawm ntawm kaum ntawm nws lub qhov muag, Nina pom ib tug poj niam ntsia nws.
  
  Au Vajtswv no. Tsis txhob cia lawv nyob ntawm no thiab.
  
  So nws lub ntsej muag nrog daim ntaub ntub dej, Nina tau saib ib qho kawg ntawm nws tus kheej hauv daim iav, ib yam li ob tug poj niam sab laug. Nws paub tias nws tsis xav nyob ntawm no ib leeg nrog ib tus neeg txawv tebchaws, yog li nws maj nrawm mus rau lub thoob khib nyiab pov tseg cov ntaub so ntswg thiab mus rau ntawm lub qhov rooj, uas maj mam kaw tom qab ob leeg.
  
  "Koj puas nyob zoo?" - tus neeg txawv tam sim ntawd hais lus.
  
  Crap.
  
  Nina tsis tuaj yeem ua phem txawm tias nws tau ua raws. Nws tseem tab tom mus rau ntawm lub qhov rooj, hu rau tus poj niam tias, "Yog lawm, ua tsaug. Kuv mam li ok". Nrog kev luag nyav, Nina plam tawm mus nrhiav Sam tos nws nyob ntawd.
  
  "Hav, cia peb mus," nws hais, xyaum thawb Sam rau pem hauv ntej. Lawv taug kev sai sai ntawm lub davhlau ya nyob twg, nyob ib puag ncig los ntawm kev ntshai cov kab nyiaj uas tau khiav tag nrho ntev ntawm lub tsev siab. Thaum nws taug kev nyob rau hauv ntau cov ntxaij vab tshaus nrog lawv cov flashing liab, dawb thiab ntsuab digital tshaj tawm thiab cov lej davhlau, nws tsis twv rov qab. Sam tsis tshua pom tias nws ntshai me ntsis.
  
  "Qhov zoo koj tus txiv neej tau txais peb cov ntaub ntawv zoo tshaj plaws ntawm cov ntaub ntawv no ntawm CIA," Sam tau sau tseg, saib cov ntawv tshaj tawm uas Notary Byrne tau yuam kom lawv tsim kom tau lawv rov qab mus rau tebchaws United Kingdom.
  
  "Nws tsis yog kuv tus hluas nraug," nws tawm tsam, tab sis qhov kev xav tsis yog qhov tsis txaus siab kiag li. "Ib qho ntxiv, nws tsuas yog xav kom peb tau txais tsev sai sai peb thiaj li tau txais nws qhov nws xav tau. Kuv paub tseeb rau koj, tsis muaj ounce ntawm kev coj ncaj ncees hauv nws qhov kev ua. "
  
  Nws vam tias nws ua tsis ncaj rau nws qhov kev xav tsis zoo, siv ntau dua los ua kom Sam hais txog nws kev phooj ywg nrog Bern.
  
  "Qhov ntawd yog hais txog nws," Sam sighed thaum lawv taug kev los ntawm qhov chaw kuaj xyuas kev nyab xeeb thiab nqa lawv lub teeb nqa lub nra.
  
  "Peb yuav tsum nrhiav Purdue. Yog tias nws tsis qhia peb qhov twg Renata yog ... "
  
  "Nws yuav tsis ua," Sam cuam tshuam.
  
  "Tom qab ntawd nws yuav tsis xav tias yuav pab peb muab rau Brigade lwm txoj hauv kev," nws ua tiav nrog qhov muag tsis pom.
  
  "Peb yuav mus nrhiav Purdue li cas? Mus rau nws lub tsev loj yuav ruam, "Sam hais tias, ntsia rau ntawm Boeing loj nyob rau pem hauv ntej ntawm lawv.
  
  "Kuv paub, tab sis kuv tsis paub yuav ua li cas ntxiv. Txhua tus neeg peb paub yog tuag lossis raug pov thawj tias yog yeeb ncuab, "Nina quaj quaj. "Vam tias peb tuaj yeem paub peb txoj kev mus tom ntej ntawm txoj kev rov qab los tsev."
  
  "Kuv paub tias qhov no yog qhov txaus ntshai heev uas yuav xav txog, Nina," Sam hais tam sim ntawd, sai li sai tau lawv ob leeg nyob hauv lawv lub rooj zaum. "Tab sis tej zaum peb tuaj yeem ploj mus. Alexander txawj ntse heev ntawm qhov nws ua. "
  
  "Koj yuav ua li cas?" - nws ntxhi hoarsely. "Nws tau coj peb tawm ntawm Bruges. Nws cov phooj ywg tau coj peb mus rau hauv thiab tiv thaiv peb yam tsis muaj lus nug, thiab lawv tau ua kev zoo siab rau nws - rau peb, Sam. Thov tsis txhob qhia rau kuv tias koj tau poob koj txoj kev ncaj ncees nrog rau koj txoj kev ruaj ntseg, vim hais tias yog li ntawd, zib ntab, kuv yeej yuav nyob ib leeg hauv ntiaj teb no. " Nws lub suab yog siab tawv thiab npau taws rau nws lub tswv yim, thiab Sam xav tias nws yog qhov zoo tshaj plaws kom tawm ntawm cov khoom zoo li lawv, yam tsawg kawg kom txog thaum lawv tuaj yeem siv sij hawm hauv davhlau los saib ib ncig thiab nrhiav kev daws teeb meem.
  
  Lub davhlau tsis yog qhov phem heev, tshwj tsis yog Australian cov neeg ua yeeb yam ua yeeb yam nrog ib tus poj niam gay uas nyiag nws lub xub pwg, thiab ob peb tus neeg tsis sib haum xeeb uas zoo li tau coj lawv tawm ntawm lub nkoj thiab tos tsis tau tuaj txog ntawm Heathrow ua ntej txuas ntxiv kev tua neeg. ntawm kev sib yuav los ntawm lawv ob leeg raug kev txom nyem. Sam tau pw zoo nyob hauv nws lub qhov rais thaum Nina tawm tsam qhov xeev siab, ib qho mob uas nws tau raug kev txom nyem txij li thaum tawm hauv cov poj niam chav tsev ntawm tshav dav hlau. Qee lub sij hawm nws yuav maj mus rau hauv chav dej kom ntuav, tsuas pom tias tsis muaj dab tsi los yaug. Nws tau dhau los ua neeg nkees heev thiab nws pib txhawj xeeb txog qhov kev xav phem zuj zus uas yog nias ntawm nws lub plab.
  
  Nws tsis tuaj yeem ua zaub mov lom. Ua ntej, nws muaj lub plab hlau, thiab thib ob, Sam tau noj tag nrho cov tais ib yam li nws, thiab nws tsis raug mob. Tom qab lwm qhov kev sim ua tsis tiav los daws nws tus mob, nws ntsia hauv daim iav. Nws saib txawv txawv noj qab haus huv, tsis tag nrho daj ntseg los yog qaug zog. Thaum kawg, Nina tau hais tias nws qhov kev noj qab haus huv tsis zoo rau qhov siab lossis siab hauv chav tsev thiab txiav txim siab kom pw tsaug zog ib yam nkaus. Leej twg paub dab tsi tos lawv ntawm Heathrow? Nws yuav tsum tau so.
  
  
  Tshooj 11
  
  
  Bern npau taws heev.
  
  Raws li cov neeg tawm tsam, nws tsis tuaj yeem ntes lawv ntawm cov neeg taug kev uas nws thiab nws cov neeg raug ntes nyob ze ntawm txoj kev winding uas coj los ntawm lub tsev teev ntuj Mengu-Timur. Ib tug los ntawm ib tug lawv tau tshawb nrhiav cov neeg - cov txiv plig, cov tub txib, cov kws saib xyuas neeg mob thiab peb tus neeg tuaj ncig tebchaws New Zealand - tab sis pom tsis muaj dab tsi rau lawv uas tsis muaj qhov tseem ceeb rau cov tub rog.
  
  Nws tsis tuaj yeem nkag siab tias ob tus tub sab tab tom nrhiav dab tsi hauv qhov chaw uas lawv tsis tau tawg ua ntej. Ntshai rau nws lub neej, ib tug ntawm cov tub txib tau hais rau Daniyee tias lub tsheb thauj neeg thaum chiv thawj muaj rau lub tsheb, tab sis ntawm qhov chaw nres tsheb thib ob lawv yog ib lub tsheb luv. Tsis muaj leej twg xav tau dab tsi ntawm nws vim lawv tau hais tias ib lub tsheb yuav tawm mus ua haujlwm rau Janste Khan lub tsev so nyob ze. Tab sis tom qab Byrne tau hais kom tshuaj xyuas txoj hauv kev muab los ntawm tus thawj coj tsav tsheb, tsis tau hais txog rau lub tsheb.
  
  Tsis muaj lub ntsiab lus hauv kev tsim txom cov neeg dawb huv rau lawv txoj kev tsis paub, tsis muaj dab tsi ntxiv tuaj yeem tshwm sim. Nws yuav tsum lees paub tias cov tub sab nyiag tau zoo eluded lawv thiab txhua yam lawv ua tau yog rov qab mus thiab ntsuas qhov kev puas tsuaj los ntawm kev tawg.
  
  Alexander tuaj yeem pom qhov tsis txaus ntseeg nyob rau hauv nws tus thawj coj tshiab lub qhov muag thaum lawv nkag mus rau hauv cov chaw ruaj khov, rub lawv txhais taw hnyav thaum lawv coj cov nees mus kuaj xyuas los ntawm cov neeg ua haujlwm. Tsis muaj lus los ntawm ib tug ntawm plaub tus txiv neej, tab sis lawv txhua tus paub tias Bern xav li cas. Daniels thiab McKee tau sib tham, qhia tias Alexander txoj kev koom tes yog qhov kev pom zoo dav dav.
  
  "Alexander, tuaj nrog kuv," Bern hais tias ntsiag to thiab tsuas yog tawm mus.
  
  "Koj zoo dua saib qhov koj hais, tus txiv neej laus," Mackey qhia hauv nws cov lus Askiv. "Tus txiv neej no yog fickle."
  
  "Kuv tsis muaj dab tsi ua rau qhov no," Alexander teb, tab sis ob tug txiv neej tsuas yog saib ib leeg thiab saib tsis taus rau Lavxias teb sab.
  
  "Tsis txhob tso siab rau nws thaum koj pib ua kev zam txim. Los ntawm kev txo hwj chim koj tus kheej, koj tsuas yuav ntxias nws tias koj ua txhaum," Daniels qhia nws.
  
  "Ua tsaug. Kuv yuav tua rau haus tam sim no, "Alexander shrugged.
  
  "Tsis txhob txhawj, koj tuaj yeem muaj ib qho ntawm qhov xav tau kawg," Daniels luag nyav, tab sis saib cov lus qhia hnyav ntawm nws cov npoj yaig lub ntsej muag, nws pom tau tias nws cov lus tsis muaj txiaj ntsig, thiab nws mus txog nws txoj kev lag luam. kom tau ob daim pam rau koj nees.
  
  Los ntawm nqaim bunkers, illuminated los ntawm phab ntsa teeb, Alexander ua raws li nws tus thawj coj mus rau lub thib ob pem teb. Bern tau khiav ntawm tus ntaiv yam tsis tau xyuam xim rau cov neeg Lavxias, thiab thaum nws mus txog qhov chaw tos txais hauv tsev thib ob, nws nug ib tus txiv neej rau ib khob kas fes dub muaj zog.
  
  "Tus tauj ncov loj," Alexander hais tom qab nws, "Kuv qhia koj tias kuv cov phooj ywg tsis muaj dab tsi ua nrog qhov no."
  
  "Kuv paub, Arichenkov," Bern sighed.
  
  Alexander tau xav tsis thoob los ntawm Bern cov tshuaj tiv thaiv, txawm hais tias nws tau zoo siab los ntawm tus thawj coj cov lus teb.
  
  "Yog li ntawd yog vim li cas koj thiaj hais kom kuv nrog koj?" - nws nug.
  
  "Tsis ntev, Arichenkov. Cia li cia kuv haus kas fes thiab haus luam yeeb ua ntej kom kuv tuaj yeem txheeb xyuas kuv qhov kev ntsuam xyuas ntawm qhov xwm txheej, "tus thawj coj teb. Nws lub suab yog alarmingly calmly thaum nws taws ib tug luam yeeb.
  
  "Vim li cas koj tsis mus da dej kub? Peb tuaj yeem ntsib ntawm no dua hauv, hais, nees nkaum feeb. Lub sijhawm no, kuv yuav tsum paub tias dab tsi, yog tias muaj dab tsi, raug nyiag lawm. Koj paub, kuv tsis xav tias lawv yuav mus rau tag nrho cov teeb meem no los nyiag kuv lub hnab nyiaj, "nws hais thiab tshuab pa ntev ntev ntawm cov pa luam yeeb xiav-dawb nyob rau hauv txoj kab ncaj nraim ntawm nws xub ntiag.
  
  "Yog lawm, tus tswv," Alexander hais thiab tig mus rau lub taub hau rau nws chav.
  
  Tej yam zoo li tsis raug. Nws taug kev cov kauj ruam hlau mus rau hauv txoj kev ntev uas feem ntau ntawm cov txiv neej nyob. Txoj kev hauv tsev nyob ntsiag to heev, thiab Alexander ntxub lub suab kho siab ntawm nws cov khau khiab ntawm cov cement hauv pem teb, zoo li lub countdown rau tej yam txaus ntshai uas tab tom los. Los ntawm qhov deb, nws tuaj yeem hnov cov txiv neej lub suab thiab lub suab zoo li AM xov tooj cua teeb liab lossis tej zaum qee yam ntawm lub suab nrov dawb. Lub suab nrov nrov ua rau nws nco txog kev mus ncig ua si rau Wolfenstein Ice Station, tob hauv lub plab ntawm qhov chaw nres tsheb, qhov chaw cov tub rog tua ib leeg los ntawm kev kub taub hau thiab tsis meej pem.
  
  Tig lub ces kaum, nws pom lub qhov rooj rau nws chav ajar. Nws nres. Nws nyob ntsiag to thiab zoo li tsis muaj leej twg nyob ntawd, tab sis nws txoj kev cob qhia tau qhia nws tsis txhob coj ib yam dab tsi ntawm lub ntsej muag. Nws maj mam qhib qhov rooj txhua txoj hauv kev kom paub tseeb tias tsis muaj leej twg zais tom qab. Muaj ib qho teeb meem meej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws ntawm me ntsis cov neeg coob ntseeg nws. Nws tag nrho chav tau muab hla thiab nws cov ntaub pua chaw pw raug rhais tawm rau kev tshawb nrhiav. Tag nrho qhov chaw nyob rau hauv disarray.
  
  Tau kawg, Alexander muaj ob peb yam, tab sis txhua yam uas nyob hauv nws chav tau raug nyiag.
  
  "Fucking dev," nws ntxhi, nws lub qhov muag xiav daj ntseg scanning phab ntsa tom qab phab ntsa rau txhua qhov tsis txaus ntseeg uas yuav pab tau nws tsim qhov lawv xav tias lawv yuav pom. Ua ntej mus rau hauv cov dej da dej hauv zej zog, nws ntsia ntawm cov txiv neej hauv chav tom qab, qhov twg lub suab nrov tam sim no me ntsis muffled. Lawv zaum ntawd, tsuas yog plaub ntawm lawv, tsuas yog ntsia ntawm nws. Kev ntxias kom foom tsis zoo rau lawv, nws txiav txim siab tsis quav ntsej nws thiab tsuas yog tsis quav ntsej lawv, mus rau sab nraud ntawm chav dej.
  
  Raws li cov dej sov, maj mam muab raus nws, nws thov kom Katya thiab Sergei tsis raug mob thaum nws mus. Yog tias qhov no yog theem ntawm kev ntseeg siab uas cov neeg coob muaj nyob hauv nws, ces nws muaj kev nyab xeeb los xav tias lawv cov liaj teb kuj tau raug kev txom nyem me ntsis los ntawm kev nrhiav qhov tseeb. Zoo li ib tug neeg raug ntes nyob rau hauv bay los ntawm kev ua pauj, tus brooding Lavxias teb sab npaj nws mus tom ntej. Nws yuav ruam dhau los sib cav nrog Bern, Bodo, lossis ib qho ntawm cov neeg tsis txaus siab ntawm no txog lawv cov kev ua xyem xyav. Qhov kev txav no yuav ua rau muaj teeb meem loj dua rau nws thiab nws ob tus phooj ywg. Thiab yog tias nws khiav tawm thiab sim coj Sergei thiab nws tus poj niam mus deb ntawm no, nws tsuas yog paub tseeb tias lawv tsis ntseeg txog nws txoj kev koom tes.
  
  Thaum nws qhuav thiab hnav khaub ncaws, nws rov qab mus rau Bern lub chaw ua haujlwm, qhov chaw nws pom tus thawj coj siab loj sawv ntawm lub qhov rais, saib lub qab ntug, zoo li nws ib txwm ua thaum nws xav txog txhua yam.
  
  "Tus tauj ncov loj?" Alexander hais los ntawm nws lub qhov rooj.
  
  "Los hauv. Los rau hauv, "hais Byrne. "Kuv vam tias koj nkag siab tias vim li cas peb yuav tsum tshawb xyuas koj cov chav, Alexander. Nws yog ib qho tseem ceeb heev rau peb kom paub txog koj txoj hauj lwm ntawm qhov teeb meem no, txij li thaum koj tuaj rau peb nyob rau hauv cov xwm txheej tsis txaus ntseeg nrog cov lus muaj zog heev. "
  
  "Kuv nkag siab," tus neeg Lavxias pom zoo. Nws tau tuag los haus ob peb khob ntawm vodka, thiab lub raj mis ntawm cov npias hauv tsev uas Bern khaws cia rau ntawm nws lub rooj ua rau nws tsis zoo.
  
  "Muaj haus," Bern tau caw, taw rau lub raj mis, uas nws pom tias cov neeg Lavxias tab tom ntsia.
  
  "Ua tsaug," Alexander luag ntxhi thiab nchuav ib khob rau nws tus kheej. Thaum nws coj cov dej kub hnyiab los rau hauv nws daim di ncauj, nws xav tias puas muaj tshuaj lom nyob rau hauv nws, tab sis nws tsis yog ib tug yuav tsum ceev faj. Alexander Arichenkov, tus vwm Lavxias teb sab, xav tuag ib tug mob tuag tom qab saj zoo vodka tshaj li nco lub sij hawm es tsis txhob ntawm abstaining. Luckily rau nws, cov dej haus tsuas yog lom nyob rau hauv txoj kev uas nws creators npaj, thiab nws pab tsis tau tab sis moan zoo siab rau qhov kub hnyiab ntawm nws lub hauv siab nws hnov thaum nws nqos tag nrho.
  
  "Kuv puas tuaj yeem nug, Tus tauj ncov loj," nws hais tom qab nws nqus pa, "Dab tsi puas nyob rau hauv qhov tawg?"
  
  "Tsis muaj dab tsi," Bern hais. Nws tos ib pliag ntawm kev ua yeeb yam ncua thiab tom qab ntawd qhia qhov tseeb. "Tsis muaj dab tsi puas, tab sis qee yam raug nyiag los ntawm peb. Ib yam dab tsi uas tsis muaj nqi thiab txaus ntshai heev rau lub ntiaj teb. Qhov uas kuv txhawj xeeb tshaj plaws yog tias tsuas yog Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub paub peb muaj lawv. "
  
  "Qhov no yog dab tsi, kuv puas tuaj yeem nug?" - Alexander nug.
  
  Bern tig mus rau nws nrog kev nkag mus saib. Nws tsis yog saib ntawm npau taws lossis poob siab ntawm nws qhov tsis paub, tab sis saib ntawm kev txhawj xeeb tiag tiag thiab txiav txim siab ntshai.
  
  "Rau phom. Lawv nyiag riam phom uas tuaj yeem rhuav tshem thiab rhuav tshem, tswj hwm los ntawm txoj cai peb tseem tsis tau kov yeej, "nws tshaj tawm, ncav cuag vodka thiab nchuav ib khob rau lawv txhua tus. "Cov qhua uas tsis tau caw tau cawm peb ntawm qhov ntawd. Lawv nyiag Longinus. "
  
  
  Tshooj 12
  
  
  Heathrow tab tom muaj kev ua si txawm tias thaum peb sawv ntxov.
  
  Nws yuav yog qee lub sijhawm ua ntej Nina thiab Sam tuaj yeem nce lub davhlau tom ntej hauv tsev, thiab lawv tau xav txog kev booking chav tsev so kom lawv tsis tas yuav tos hauv qhov muag tsis pom lub teeb ntawm lub davhlau ya nyob twg.
  
  "Kuv yuav mus nrhiav seb thaum twg peb yuav tsum rov qab los ntawm no dua. Peb yuav xav tau ib yam dab tsi noj rau ib leeg. "Kuv tshaib plab," Sam hais rau Nina.
  
  "Koj noj hauv lub dav hlau," nws hais rau nws.
  
  Sam muab nws tus qub tub kawm ntawv saib tias: "Koj hu cov zaub mov no? Tsis xav tias koj hnyav ib sab ntawm tsis muaj dab tsi. "
  
  Nrog rau qhov ntawd, nws tau mus rau ntawm daim pib daim pib, tawm hauv nws nrog nws lub tsho loj heev yak hla nws lub hauv pliaj thiab ob lub hnab mus ncig ua si hla nws lub xub pwg nyom. Nina ob lub qhov muag poob thiab nws lub qhov ncauj qhuav, tab sis nws zoo dua li nws muaj nyob rau hauv lub lis piam.
  
  Yuav luag tsev, nws xav txog nws tus kheej, thiab nws daim di ncauj curled rau hauv lub ntsej muag luag ntxhi. Nws tsis kam cia nws luag ntxhi, tsis hais cov tim khawv thiab cov neeg taug kev yuav xav li cas, vim nws xav tias nws tau txais qhov luag ntxhi, raug kev txom nyem rau nws. Thiab nws nyuam qhuav tawm ntawm kaum ob puag ncig nrog Kev Tuag, thiab nws tseem sawv. Nws lub qhov muag xim av loj roamed hla Sam lub cev ua tau zoo, cov xub pwg dav no muab nws lub ntsej muag ntau dua li nws twb tau qhia. Nws luag ntxhi rau nws thiab.
  
  Nws tau ua xyem xyav txog Sam lub luag haujlwm hauv nws lub neej ntev heev, tab sis tom qab Perdue qhov kev ua yeeb yam tshiab, nws paub tseeb tias nws nkees ntawm kev daig ntawm ob tug txiv neej sib ntaus. Kev lees paub nws txoj kev hlub rau Perdue tau pab nws ntau txoj hauv kev ntau dua li nws mob siab rau lees paub. Zoo li nws tus neeg tsim khoom tshiab ntawm ciam teb Lavxias-Mongolian, Perdue lub zog thiab cov peev txheej tau txais txiaj ntsig rau nws. Muaj pes tsawg zaus nws yuav raug tua yog tias tsis yog rau Perdue cov peev txheej thiab nyiaj txiag lossis Bern txoj kev hlub tshua vim nws zoo li nws tus poj niam lig?
  
  Nws luag nyav tam sim ntawd ploj mus.
  
  Ib tug poj niam tau tshwm sim los ntawm thaj chaw tuaj txog thoob ntiaj teb uas zoo li hauntingly paub. Nina perked thiab retreated mus rau lub ces kaum tsim los ntawm lub protruding cornice ntawm lub café, qhov twg nws tos, nkaum nws lub ntsej muag los ntawm tus poj niam mus txog. Yuav luag tuav nws ua pa, Nina peered hla ntug saib seb Sam nyob qhov twg. Nws tawm ntawm nws qhov muag thiab nws tsis tuaj yeem ceeb toom nws txog tus poj niam ncaj nraim ntawm nws.
  
  Tab sis rau nws txoj kev nplij siab, tus poj niam nkag mus rau hauv lub khw muag khoom qab zib, nyob ze ntawm lub npe nyiaj ntsuab, qhov chaw uas Sam tau nthuav tawm nws cov ntxim nyiam rau cov poj niam hluas hauv lawv cov khaub ncaws zoo meej.
  
  "Vajtswv! Hom, "Nina frowned thiab tom nws daim di ncauj hauv kev ntxhov siab. Nws sai sai taug kev ntawm nws, nws lub ntsej muag tawv ncauj thiab nws txoj kev taug kev ntev me ntsis thaum nws sim txav kom nrawm npaum li nws ua tau yam tsis tau xav txog nws tus kheej.
  
  Nws taug kev ntawm ob lub iav qhov rooj rau hauv qhov chaw ua haujlwm thiab khiav mus rau Sam.
  
  "Koj puas tiav?" - nws nug nrog txaj muag iab liam.
  
  "Zoo, saib ntawm no," nws ua yeeb yam qhuas, "lwm tus poj niam zoo nkauj." Thiab nws tsis yog kuv lub hnub yug!"
  
  Cov neeg ua haujlwm tswj hwm giggled, tab sis Nina mob hnyav heev.
  
  "Muaj ib tug poj niam raws peb, Sam."
  
  "Koj puas paub?" nws nug tiag tiag, nws ob lub qhov muag scanning cov neeg nyob ze tam sim ntawd.
  
  "Zoo," nws teb hauv qab nws ua tsis taus pa, nyem nws txhais tes kom nruj. "Kuv pom nws hauv tebchaws Russia thaum kuv lub qhov ntswg los ntshav. Tam sim no nws nyob ntawm no."
  
  "Ok, tab sis ntau tus neeg ya ntawm Moscow thiab London, Nina. Nws tuaj yeem yog qhov xwm txheej, "nws piav qhia.
  
  Nws yuav tsum lees tias nws cov lus ua rau muaj kev nkag siab zoo. Tab sis yuav ua li cas nws thiaj ntseeg tau tias ib yam dab tsi txog tus poj niam coj txawv txawv no nrog cov plaub hau dawb thiab tawv nqaij daj ua rau nws tsis xis nyob? Nws yuav zoo li tsis txaus ntseeg los siv ib tus neeg lub ntsej muag txawv txawv los ua lub hauv paus rau kev liam, tshwj xeeb tshaj yog hais tias lawv yog los ntawm lub koom haum zais cia thiab tab tom yuav tua koj rau qhov qub vim li cas "paub ntau dhau."
  
  Sam tsis pom leej twg thiab zaum Nina ntawm lub rooj zaum ntawm qhov chaw tos.
  
  "Koj puas nyob zoo?" Nws nug, tso nws tawm ntawm nws lub hnab thiab tso nws ob txhais tes ntawm nws lub xub pwg nyom kom nplij siab.
  
  "Yog, yog, kuv nyob zoo. Kuv xav tias kuv tsuas ntshai me ntsis xwb, "nws hais, tab sis tob tob nws tseem tsis ntseeg tus poj niam no. Txawm li cas los xij, txawm tias nws tsis muaj laj thawj ntshai nws, Nina txiav txim siab coj tus cwj pwm sib npaug.
  
  "Tsis txhob txhawj, ntxhais,"nws winked. "Peb yuav nyob hauv tsev sai sai thiab tuaj yeem siv sijhawm ib hnub lossis ob zaug kom rov zoo ua ntej peb pib nrhiav Purdue."
  
  "Purdue!" Nina gasped.
  
  "Yog, peb yuav tsum nrhiav nws, nco ntsoov?" Sam nodded.
  
  "Tsis yog, Perdue tab tom sawv tom qab koj," Nina hais tsis tu ncua, nws lub suab dheev ntsiag to thiab xav tsis thoob tib lub sijhawm. Sam tig ib ncig. Dave Perdue sawv tom qab nws, hnav lub tsho tiv thaiv lub ntsej muag ntse thiab tuav lub hnab duffel loj. Nws luag ntxhi hais tias, "Nws yog qhov txawv txav uas pom koj ob ntawm no."
  
  Sam thiab Nina tau ruam.
  
  Lawv yuav tsum ua dab tsi ntawm nws lub xub ntiag ntawm no? Puas yog nws nyob hauv kev sib cav nrog Lub Hnub Dub? Puas yog nws nyob ntawm lawv sab, lossis ob qho tib si saum toj no. Raws li ib txwm nrog Dave Perdue, tsis muaj qhov tseeb tias nws txoj haujlwm yog dab tsi.
  
  Tus poj niam uas Nina nkaum tau tawm hauv qab nws. Ib tug nyias, siab, tshauv-blonde nrog tib lub qhov muag hloov pauv raws li Perdue thiab tib lub crane zoo li inclination, nws sawv twj ywm, ntsuas qhov xwm txheej. Nina xav tsis thoob, tsis paub tias nws yuav tsum npaj khiav los yog sib ntaus.
  
  "Purdue!" - Sam exclaimed. "Kuv pom koj muaj sia nyob thiab zoo."
  
  "Yog lawm, koj paub kuv, Kuv ib txwm ua tau zoo thaum tawm ntawm qhov xwm txheej," Perdue winked, pom Nina tus tsiaj qus zoo li yav dhau los nws. "Txog!" - nws hais tias, rub tus poj niam rau pem hauv ntej. "Qhov no yog Agatha, kuv tus muam ntxaib."
  
  "Ua Vajtswv tsaug uas peb yog menyuam ntxaib ntawm peb txiv," nws luag ntxhi. Nws kev lom zem qhuav ntaus Nina ib pliag tom qab, tom qab nws lub siab pom tias tus poj niam tsis txaus ntshai. Tsuas yog thaum ntawd tus poj niam tus cwj pwm ntawm Purdue dawned rau kuv.
  
  "Auj, kuv thov txim. "Kuv nkees nkees," Nina muab nws cov lus zam txim rau kev saib ntev dhau.
  
  "Koj puas paub qhov no. Qhov ntswg qhov ntswg yog qhov phem, huh? Agatha pom zoo.
  
  "Zoo siab tau ntsib koj, Agatha. Kuv yog Sam," Sam luag ntxhi thiab tuav nws txhais tes thaum nws tsuas nqa nws me ntsis kom co nws. Nws tus cwj pwm txawv txawv tau pom tseeb, tab sis Sam tuaj yeem qhia tias nws tsis muaj mob.
  
  "Sam Cleave," Agatha hais yooj yim, tig nws lub taub hau mus rau sab. Nws tau zoo siab los yog zoo li Sam lub ntsej muag zoo rau yav tom ntej siv. Nws ntsia ntawm tus kws sau keeb kwm me me nrog kev mob siab rau thiab hais tias, "Thiab koj, Dr. Gould, yog tus uas kuv tab tom nrhiav!"
  
  Nina ntsia Sam: "Saib? Kuv hais rau koj li ntawd."
  
  Sam pom tau tias qhov no yog tus poj niam Nina tab tom tham txog.
  
  "Yog li koj nyob hauv Russia thiab?" Sam ua si ruam, tab sis Perdue paub zoo kawg nkaus tias tus neeg sau xov xwm txaus siab rau lawv qhov kev sib tham tsis yog tag nrho.
  
  "Yog lawm, qhov tseeb, kuv tab tom nrhiav koj," Agatha hais. "Tab sis peb yuav rov qab mus rau qhov ntawd thaum peb tau txais koj rau hauv cov khaub ncaws zoo. Nyob zoo tus Tswv, lub tsho tiv no stinks."
  
  Nina xav tsis thoob. Ob tug poj niam tsuas ntsia ib leeg nrog kev hais lus dawb paug.
  
  "Niam Perdue, kuv xav tias?" Sam nug, sim ua kom yooj yim dua.
  
  "Yog lawm, Agatha Perdue. "Kuv yeej tsis tau sib yuav," nws teb.
  
  "Tsis xav tsis thoob," Nina yws yws, nyo taub hau, tab sis Perdue hnov nws thiab luag nyav rau nws tus kheej. Nws paub tias nws tus viv ncaus tau siv sijhawm los hloov kho, thiab Nina yog qhov tsawg tshaj plaws uas tau npaj los ua kom haum rau nws qhov xwm txheej.
  
  "Kuv thov txim, Dr. Gould. Qhov no tsis yog ib qho kev thuam. Koj yuav tsum lees, qhov damn tsw tsw zoo li tus tsiaj tuag nws yog, "Agatha hais tias tsis quav ntsej. "Tab sis kuv qhov kev tsis kam yuav yog kuv xaiv, yog tias koj tuaj yeem ntseeg nws."
  
  Tam sim no Sam luag nrog Perdue ntawm Nina qhov teeb meem tas li tshwm sim los ntawm nws tus cwj pwm sib cav sib ceg.
  
  "Kuv tsis tau txhais hais tias ..." nws sim hloov kho, tab sis Agatha tsis quav ntsej nws thiab khaws nws lub hnab.
  
  "Los ntawm, zib mu. Kuv yuav mus yuav koj ib co tshiab ntawm txoj kev. Peb yuav rov qab los ua ntej peb lub davhlau tau teem tseg, "Agatha hais tias, muab nws lub tsho pov rau Sam caj npab.
  
  "Koj tsis mus rau lub dav hlau ntiag tug?" Nina nug.
  
  "Tsis yog, peb tau nyob ntawm kev sib tw sib tw kom paub tseeb tias peb tsis yooj yim taug qab. Hu rau nws zoo-cultivated paranoia, "Perdue luag ntxhi.
  
  "Los yog kev paub txog kev tshawb pom yav tom ntej?" Agatha rov ntsib nws tus tij laug txoj kev evasiveness head-on. "Los ntawm, Dr. Gould. Peb tawm mus!"
  
  Ua ntej Nina tuaj yeem tawm tsam, tus poj niam coj txawv txawv tau coj nws tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm thaum cov txiv neej khaws cov hnab thiab Nina qhov khoom plig rawhide txaus ntshai.
  
  "Tam sim no peb tsis muaj tshuaj estrogen tsis txaus los cuam tshuam nrog peb kev sib tham, vim li cas koj tsis qhia kuv vim li cas koj thiab Nina tsis nrog Alexander," Perdue nug thaum lawv taug kev mus rau hauv ib lub café nyob ze thiab zaum haus dej kub. "Vajtswv, thov qhia kuv tsis muaj dab tsi tshwm sim rau cov neeg Lavxias vwm!" Perdue thov nrog ib txhais tes ntawm Sam lub xub pwg nyom.
  
  "Tsis yog, nws tseem muaj sia nyob," Sam pib, tab sis Perdue tuaj yeem qhia los ntawm nws lub suab hais tias muaj ntau ntxiv rau cov xov xwm. "Nws nrog Renegade Brigade."
  
  "Yog li koj tau tswj hwm lawv tias koj nyob ntawm lawv sab?" - Perdue nug. "Kuv zoo siab rau koj. Tab sis tam sim no koj ob leeg nyob ntawm no, thiab Alexander ... tseem nrog lawv. Sam, tsis txhob qhia kuv tias koj khiav tawm. Koj tsis xav kom cov neeg no xav tias koj tsis tuaj yeem ntseeg tau. "
  
  "Vim li cas tsis? Nws zoo li koj tsis muaj qhov phem dua rau kev dhia ntawm ib qho kev ncaj ncees mus rau lwm tus hauv lub qhov muag, "Sam qhuab qhia Perdue yam tsis paub meej.
  
  "Mloog, Sam. Kuv yuav tsum tuav kuv txoj haujlwm kom ntseeg tau tias tsis muaj kev puas tsuaj los ntawm Nina. Koj paub qhov ntawd, "Perdue piav qhia.
  
  "Ua li cas rau kuv, Dave? Kuv lub rooj nyob qhov twg? Koj ib txwm rub kuv nrog koj. "
  
  "Tsis yog, kuv rub koj ob zaug, los ntawm kuv suav. Tus so tsuas yog koj tus kheej lub koob npe nrov raws li ib qho ntawm kuv pab pawg uas muab koj tso rau hauv lub qhov quav, "Perdue shrugged. Nws hais yog lawm.
  
  Feem ntau, qhov ua rau nws muaj teeb meem tsuas yog qhov xwm txheej uas tshwm sim los ntawm Sam txoj kev koom tes hauv Trish txoj kev sim rhuav tshem lub nplhaib caj npab thiab nws txoj kev koom tes tom qab Perdue mus ncig ua si rau Antarctica. Tsuas yog ib zaug tom qab qhov no tau ua Perdue enlist Sam cov kev pabcuam ntawm Dej Hiav Txwv Ib. Ntxiv rau qhov ntawd, nws tsuas yog qhov tseeb tias Sam Cleave tam sim no khov kho nyob rau hauv cov ntoo khaub lig ntawm lub koom haum siab phem uas tsis tau tso nws txoj kev nrhiav nws.
  
  "Kuv tsuas yog xav kom kuv lub neej rov qab los," Sam quaj qw, ntsia rau hauv nws lub khob ntawm Earl Grey.
  
  "Yog li peb txhua tus ua, tab sis koj yuav tsum nkag siab tias ua ntej peb yuav tsum tau daws qhov peb tau txais peb tus kheej," Perdue hais rau nws.
  
  "Ntawm daim ntawv ntawd, peb nyob qhov twg ntawm koj cov phooj ywg cov npe ntawm cov tsiaj uas muaj kev puas tsuaj?" Sam nug nrog kev txaus siab tiag. Nws tsis ntseeg Perdue ib iota ntau dua li ua ntej, tab sis yog tias nws thiab Nina muaj teeb meem, Perdue yuav tau coj lawv mus rau qee qhov chaw deb uas nws muaj, qhov chaw nws yuav tas lawv lub neej. Zoo, tej zaum tsis yog Nina, tab sis twv yuav raug hu Sam. Txhua yam nws xav paub yog qhov Perdue tau ua rau Renata, tab sis nws paub tias tus neeg ua haujlwm hnyav yuav tsis qhia nws lossis pom Sam tseem ceeb txaus los qhia nws cov phiaj xwm.
  
  Perdue hais tias "Koj muaj kev nyab xeeb rau tam sim no, tab sis kuv xav tias nws nyob deb dhau lawm," Perdue hais. Cov ntaub ntawv no muab los ntawm Dave Perdue tau dav dav.
  
  Yam tsawg kawg Sam paub los ntawm qhov chaw ncaj qha tias nws tsis tas yuav saib nws lub xub pwg ntau dhau, pom meej kom txog thaum lub hma hma tom ntej no suab thiab nws rov qab los ntawm qhov kawg ntawm kev yos hav zoov.
  
  
  Tshooj 13
  
  
  Ob peb hnub dhau los txij thaum Sam thiab Nina tau khiav mus rau Perdue thiab nws tus muam ntawm tshav dav hlau Heathrow. Yog tsis mus rau hauv kev nthuav dav txog lawv cov xwm txheej thiab cov zoo li, Perdue thiab Agatha txiav txim siab tsis rov qab mus rau Reichtisousis, Perdue lub tsev loj hauv Edinburgh. Qhov no yog qhov txaus ntshai heev vim lub tsev yog qhov chaw paub keeb kwm zoo thiab paub tias yog qhov chaw nyob ntawm Purdue.
  
  Nina thiab Sam tau qhia kom ua ib yam, tab sis lawv txiav txim siab ua lwm yam. Txawm li cas los xij, Agatha Perdue tau thov lub rooj sib tham nrog Nina txhawm rau sau npe nws cov kev pabcuam hauv kev tshawb nrhiav ib yam dab tsi uas Agatha tus neeg siv khoom yog tom qab hauv Tebchaws Yelemees. Dr. Nina Gould lub koob npe nrov ua tus kws tshaj lij ntawm keeb kwm German yuav muaj txiaj ntsig zoo, ib yam li Sam Cleave txoj kev txawj ua tus kws yees duab thiab cov neeg sau xov xwm hauv kev sau txhua qhov kev tshawb pom Miss Perdue yuav pom.
  
  "Yog lawm, David kuj tau ua nws txoj hauv kev ceeb toom tas li tias nws yog qhov tseem ceeb hauv peb txoj kev tsim koj qhov chaw nyob thiab lub rooj sib tham tom ntej no. Kuv mam li cia nws stroke nws ego, yog tias tsuas yog kom tsis txhob nws incessant metaphors thiab allusions rau nws tseem ceeb. Tom qab tag nrho, peb mus nrog nws cov nyiaj, yog vim li cas tsis kam ib tug neeg ruam?" Agatha piav qhia rau Nina thaum lawv zaum ib ncig ntawm lub rooj loj loj hauv ib tus phooj ywg sib koom lub tsev so nyob hauv Thurso, nyob rau sab qaum teb ntawm Scotland.
  
  Qhov chaw tsis muaj dab tsi tshwj tsis yog lub caij ntuj sov, thaum Agatha thiab Dave tus phooj ywg, Xib Fwb Dab Tsi-Nws-lub npe, nyob ntawm no. Nyob rau sab nrauv ntawm lub nroog, nyob ze Dunnet Lub taub hau, sawv ib lub tsev me me ob-storey nyob ib sab ntawm ob lub tsheb nres hauv qab no. Thaum sawv ntxov pos huab, cov tsheb hla txoj kev zoo li zoo li nkag mus rau sab nraum lub qhov rais chav nyob, tab sis qhov hluav taws kub sab hauv ua rau chav tsev xis nyob heev. Nina tau fascinated los ntawm tus tsim ntawm lub loj loj hearth, uas nws yuav yooj yim nkag tau zoo li ib tug doomed ntsuj plig mus rau ntuj txiag teb tsaus. Qhov tseeb, nws yog raws nraim li nws tau xav thaum nws pom cov pob zeb zoo nkauj ntawm cov hniav nyiaj hniav kub dub thiab cov dluab cuam tshuam uas ua rau lub siab alcove nyob rau hauv lub qub pob zeb phab ntsa ntawm lub tsev.
  
  Los ntawm lub cev liab qab intertwined nrog dab ntxwg nyoog thiab tsiaj nyob rau hauv lub nyem, nws yog pom tseeb hais tias tus tswv ntawm lub tsev yog heev impressed los ntawm medieval dluab ntawm hluav taws thiab brimstone depicting heresy, purgatory, los saum ntuj los rau txim rau bestiality thiab hais txog. Nws muab Nina goosebumps, tab sis Sam amused nws tus kheej los ntawm kev khiav nws ob txhais tes raws lub nkhaus ntawm cov poj niam cov neeg txhaum, txhob txwm ua rau Nina.
  
  "Kuv xav tias peb tuaj yeem tshawb xyuas qhov no ua ke," Nina luag nyav zoo, sim kom tsis txhob txaus siab los ntawm Sam cov tub ntxhais hluas siv zog thaum nws tos Perdue rov qab los ntawm lub tsev godforsaken wine cellar nrog ib yam dab tsi muaj zog dua haus. Pom tau tias tus tswv ntawm qhov chaw nyob muaj kev nyiam rau kev yuav vodka los ntawm txhua lub teb chaws nws nquag mus ncig thiab khaws cov khoom ntxiv uas nws tsis kam haus.
  
  Sam coj nws qhov chaw nyob ib sab ntawm Nina thaum Perdue yeej nkag mus hauv chav nrog ob lub raj mis tsis muaj npe, ib qho ntawm txhua txhais tes.
  
  "Kuv xav tias nug kas fes tsis muaj lus nug," Agatha sighed.
  
  "Qhov ntawd tsis muaj tseeb," Dave Perdue luag nyav thaum nws thiab Sam rub tsom iav los ntawm lub txee loj ntawm lub qhov rooj. "Muaj tshwm sim muaj lub tshuab kas fes nyob ntawd, tab sis kuv ntshai tias kuv tau nrawm dhau los sim nws."
  
  "Tsis txhob txhawj. Kuv yuav plunder nws tom qab, "Agatha teb indifferently. "Ua Vajtswv tsaug uas peb muaj cov ncuav qab zib thiab cov ncuav qab zib.
  
  Agatha pov tseg ob lub thawv ncuav qab zib rau ob lub tais noj hmo, tsis saib xyuas yog tias lawv tawg. Nws zoo nkaus li Nina thaum ub zoo li lub qhov cub. Agatha Perdue tau nyob ib puag ncig los ntawm ntau qhov chaw zoo ib yam li qhov chaw ostentatious, qhov twg qee qhov kev zais cia thiab kev phem kev qias raug muab zais, nthuav tawm tsis txaj muag. Ib yam li cov neeg phem no tau nyob ywj pheej ntawm cov phab ntsa thiab cov rooj tog ntoo, yog li Agatha tus cwj pwm - tsis muaj kev ncaj ncees lossis lub ntsiab lus subconscious. Qhov nws hais yog qhov nws xav, thiab muaj qee yam kev ywj pheej hauv nws, Nina xav.
  
  Nws xav kom nws muaj txoj hauv kev qhia nws txoj kev xav yam tsis xav txog qhov tshwm sim uas yuav tshwm sim tsuas yog los ntawm kev paub txog nws txoj kev txawj ntse zoo tshaj thiab kev coj ncaj ncees nyob deb ntawm txoj hauv kev uas tib neeg txiav txim siab tias tib neeg nyob ncaj ncees los ntawm kev qhia ib nrab qhov tseeb rau kev saib xyuas. nce kev tshwm sim. Nws zoo siab heev, yog tias muaj kev txhawb nqa heev, tab sis ob peb hnub ua ntej, Perdue tau hais rau nws tias nws tus viv ncaus zoo li ntawd nrog txhua tus thiab nws tsis ntseeg tias nws tseem paub txog nws qhov kev ua tsis ncaj ncees.
  
  Agatha tsis kam haus cawv uas lwm tus peb nyiam thaum nws tau ntim qee cov ntaub ntawv los ntawm qhov zoo li lub hnab tsev kawm ntawv Sam tau muaj thaum pib ntawm tsev kawm ntawv theem siab , lub hnab tawv tawv xim av yog li hnav nws yuav tsum yog khoom qub. Ntawm sab, mus rau sab saum toj ntawm rooj plaub, qee qhov ntawm cov seams tau dhau los ua xoob thiab lub hau yog qeeb qhib vim hnav thiab hnub nyoog. Tus ntxhiab tsw ntawm cov dej qab zib zoo siab Nina, thiab nws ua tib zoo ncav tes tawm ntawm nws txhais tes kom hnov qhov kev ntxhib los mos ntawm nws tus ntiv tes xoo thiab ntiv tes xoo.
  
  "Hais txog 1874," Agatha khav theeb. "Muab rau kuv los ntawm tus kws kho mob ntawm University of Gothenburg, uas tom qab ntawd coj mus rau Tsev khaws puav pheej ntawm Ntiaj Teb Kab lis kev cai. Nws yog tus yawm txiv yawg, ua ntej tus qub tubtxib saum ntuj raug tua los ntawm nws tus poj niam hauv 1923 rau kev sib koom ua ke nrog ib tug tub ntawm lub tsev kawm ntawv uas nws qhia txog biology, kuv ntseeg. "
  
  "Agatha," Perdue winced, tab sis Sam tuav rov qab lub suab luag uas ua rau Nina luag nyav.
  
  "Wow," Nina qhuas, tso tseg rooj plaub kom Agatha tuaj yeem hloov nws.
  
  "Tam sim no, qhov kuv tus neeg tau thov kom kuv ua yog nrhiav phau ntawv no, ib phau ntawv teev npe uas tau coj mus rau lub teb chaws Yelemees los ntawm ib tug tub rog ntawm Fab Kis Txawv Tebchaws Legion peb xyoos tom qab kawg ntawm Franco-Prussian Tsov rog xyoo 1871," Agatha hais, taw qhia. rau ib daim duab ntawm ib nplooj ntawv phau ntawv.
  
  "Nov yog lub sijhawm ntawm Otto von Bismarck," Nina hais, ua tib zoo kawm cov ntaub ntawv. Nws squinted, tab sis tseem tsis tau paub txog dab tsi tau sau rau hauv tus cwj mem qias neeg ntawm nplooj ntawv.
  
  "Qhov no nyuaj heev rau kev nyeem ntawv, tab sis kuv tus neeg siv tau hais tias nws yog los ntawm phau ntawv teev npe thawj zaug tau txais thaum lub sij hawm thib ob Franco-Dahomean Tsov Rog los ntawm ib tug legionnaire uas tau nyob hauv Abomi sai ua ntej kev ua qhev ntawm Vaj Ntxwv Bé Khanzina nyob rau hauv 1894, "Agata hais nws tus account zoo li tus kws tshaj lij zaj dab neeg.
  
  Nws lub peev xwm hais dab neeg yog qhov xav tsis thoob, thiab nrog nws cov lus tso tawm zoo kawg nkaus thiab hloov lub suab, nws tam sim ntawd nyiam cov neeg tuaj saib peb los mloog rau cov ntsiab lus nthuav dav ntawm phau ntawv nws tab tom nrhiav. "Raws li cov lus dab neeg, tus txiv neej laus uas tau sau qhov no tuag ntawm kev ua pa tsis ua haujlwm hauv tsev kho mob hauv Algiers qee zaum thaum ntxov 1900s. Raws li tsab ntawv ceeb toom, "nws tau muab lawv daim ntawv pov thawj qub qub los ntawm ib tus kws kho mob hauv cheeb tsam - nws muaj hnub nyoog qis dua yim thiab nws tseem nyob hauv nws hnub."
  
  "Yog li nws yog ib tug tub rog qub uas tsis tau rov qab los rau Tebchaws Europe?" - Perdue nug.
  
  "Txoj cai. Nyob rau hauv nws hnub kawg, nws tau los ua phooj ywg nrog ib tug tub ceev xwm txawv teb chaws German nyob hauv Abomey, uas nws tau muab phau ntawv teev npe ua ntej nws tuag, "Agatha tau lees paub. Nws khiav nws tus ntiv tes hla daim ntawv pov thawj thaum nws txuas ntxiv mus.
  
  "Nyob rau hauv cov hnub lawv tau siv ua ke, nws lom zem rau cov pej xeem German nrog tag nrho nws cov dab neeg tsov rog, tag nrho cov uas tau sau rau hauv phau ntawv no. Tab sis ib zaj dab neeg tshwj xeeb tau nthuav tawm ua tsaug rau kev sib tw ntawm ib tug tub rog laus. Thaum nws ua haujlwm hauv tebchaws Africa, xyoo 1845, nws lub tuam txhab tau nyob ntawm thaj chaw me me ntawm tus tswv av Iyiv uas tau txais ob thaj av ua liaj ua teb los ntawm nws yawg thiab tau tsiv los ntawm tim lyiv teb chaws mus rau Algeria thaum tseem hluas. Tam sim no, tus neeg Iyiv no pom meej tias muaj dab tsi uas tus tub rog qub hu ua "ib qho khoom muaj nqis uas tsis nco qab los ntawm lub ntiaj teb," thiab qhov chaw ntawm cov khoom muaj nqis tau sau tseg hauv ib zaj paj huam uas nws tau sau tom qab."
  
  "Qhov no yog zaj paj huam uas peb nyeem tsis tau," Sam sighed. Nws tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum thiab tuav ib khob vodka. Ntxoov taub hau, nws nqos tag nrho.
  
  "Nws yog qhov ntse, Sam. Raws li yog tias zaj dab neeg no tsis meej txaus, koj yuav tsum tau ua kom koj lub hlwb ntxiv, "Nina hais, tuav nws lub taub hau tig. Perdue tsis hais dab tsi. Tab sis nws ua raws li kev cai thiab nqos ib lub qhov ncauj. Ob tug txiv neej qw nrov nrov, txwv tsis pub lawv tus kheej los ntawm slamming lawv cov tsom iav elegant ntawm cov ntaub pua rooj zoo.
  
  Nina xav nrov nrov: "Yog li ntawd, ib tug German legionnaire coj nws mus tsev rau lub teb chaws Yelemees, tab sis los ntawm qhov ntawd lub chaw muag mis nyuj tau ploj mus rau qhov tsis meej."
  
  "Yog," Agatha pom zoo.
  
  "Tom qab ntawd koj cov neeg siv khoom paub li cas txog phau ntawv no? Nws tau daim duab ntawm nplooj ntawv qhov twg? Sam nug, suab zoo li qub neeg sau xov xwm cynic nws tau ua. Nina luag nyav rov qab. Zoo siab tau hnov nws qhov kev pom dua.
  
  Agatha dov nws ob lub qhov muag.
  
  "Saib seb, nws pom tseeb tias tus neeg uas muaj phau ntawv xov xwm uas muaj qhov chaw ntawm lub ntiaj teb cov khoom muaj nqis yuav sau rau lwm qhov rau cov xeeb ntxwv yog tias nws poob lossis raug nyiag lossis, Vajtswv txwv, nws tuag ua ntej nws nrhiav tau "," nws piav qhia. , gesticulating wildly nyob rau hauv nws ntxhov siab. Agatha tsis tuaj yeem nkag siab tias qhov no tuaj yeem ua rau Sam tsis meej. "Kuv tus neeg tau pom cov ntaub ntawv thiab cov ntawv qhia zaj dab neeg no ntawm nws pog cov khoom thaum nws tuag. Nws qhov chaw nyob tsuas yog tsis paub. Koj paub tias lawv tsis tau tso tseg kiag li. "
  
  Sam tau qaug cawv dhau los ua ntsej muag rau nws, uas yog qhov nws xav ua.
  
  Perdue piav qhia tias "Saib, qhov no suab tsis meej pem dua li nws yog," Perdue piav qhia.
  
  "Yog!" Sam pom zoo, ua tsis tiav zais qhov tseeb tias nws tsis muaj lub tswv yim.
  
  Perdue tau nchuav lwm lub khob thiab sau cov ntsiab lus rau Agatha qhov kev pom zoo: "Yog li, peb yuav tsum nrhiav ib daim ntawv teev npe uas tuaj ntawm Algeria thaum ntxov 1900s."
  
  "Kuv twv, yog. Ib kauj ruam dhau los, "nws tus muam lees paub. "Thaum peb muaj daim ntawv teev npe, peb tuaj yeem txiav txim siab cov paj huam thiab paub seb cov khoom muaj nqis no nws tau hais txog yog dab tsi."
  
  "Koj cov neeg siv khoom yuav tsum ua li cas?" Nina nug. "Thaum kawg ntawm hnub, koj yuav tsum tau txais daim ntawv teev npe rau koj tus neeg siv khoom. Txiav thiab qhuav. "
  
  Lwm tus peb ntsia ntawm Nina.
  
  "Dab tsi?" - nws nug, shrugging.
  
  "Koj tsis xav paub nws yog dab tsi, Nina?" - Perdue nug hauv surprise.
  
  "Koj paub, Kuv tau so me ntsis ntawm kev lom zem tsis ntev los no, yog tias koj tsis tau pom. Nws yuav yog ib lub tswv yim zoo rau kuv tsuas yog tau txais kev sab laj txog qhov no thiab nyob deb ntawm txhua yam. Koj txhua tus tuaj yeem mus tom ntej thiab yos hav zoov rau yam uas yuav tsis muaj tseeb, tab sis kuv nkees nkees ntawm kev sib tw nyuaj, "nws hais.
  
  "Yuav ua li cas qhov no yog bullshit?" - Sam nug. "Puas paj huam nyob ntawd."
  
  "Yog, Sam. Raws li peb paub, tib daim ntawv luam nyob rau hauv lub neej, thiab nws yog fucking indecipherable! " - nws snapped, tsa nws lub suab nyob rau hauv irritation.
  
  "Vajtswv, kuv ntseeg tsis tau koj," Sam tawm tsam. "Koj yog ib tug keeb kwm fucking, Nina. Dab neeg. Koj puas nco qhov no? Puas yog qhov koj ua neej nyob?
  
  Nina pinned Sam nrog nws fiery ntsia. Tom qab ib ntus, nws calmed thiab tsuas teb tias: "Kuv tsis paub dab tsi ntxiv."
  
  Perdue tuav nws ua pa. Sam lub puab tsaig poob. Agatha noj cov ncuav qab zib.
  
  "Agatha, Kuv yuav pab koj nrhiav phau ntawv no vim tias qhov ntawd yog qhov kuv zoo ntawm ... Thiab koj tsis khov kuv cov nyiaj txiag ua ntej them kuv rau nws, thiab rau qhov ntawd kuv ua tsaug mus ib txhis. Tseeb tiag, "hais tias Nina.
  
  "Koj ua li cas? Koj tau xa peb cov nyiaj rov qab rau peb. Agatha, koj yog tus yeej tiag tiag!" Sam exclaimed, tsis paub nyob rau hauv nws sai heev intoxication uas nws tau cuam tshuam Nina.
  
  Nws muab nws lub ntsej muag luag ntxhi thiab txuas ntxiv mus, tig mus rau Agatha: "Tab sis qhov ntawd yog txhua yam kuv yuav ua rau lub sijhawm no." Nws ntsia Perdue nrog kev qhia tsis meej meej ntawm nws lub ntsej muag. "Kuv nkees ntawm kev khiav rau kuv lub neej vim tias tib neeg pov nyiaj rau kuv."
  
  Tsis muaj leej twg muaj kev tawm tsam lossis kev sib cav uas lees paub txog vim li cas nws yuav tsum rov xav dua. Nina tsis tuaj yeem ntseeg Sam tau mob siab rau mus tom qab Perdue dua.
  
  "Koj puas nco qab vim li cas peb nyob ntawm no, Sam?" - nws nug ncaj qha. "Koj puas tau hnov qab tias peb tab tom sipping dab ntxwg nyoog lub tsev zoo nkauj nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qhov cub sov so vim Alexander tau muab los ua peb cov ntawv pov hwm?" Nina lub suab puv nkaus ntawm kev npau taws ntsiag to.
  
  Perdue thiab Agatha ntsia ib leeg sai sai, xav tsis thoob tias Nina sim qhia Sam. Tus neeg sau xov xwm tsuas tuav nws tus nplaig, sipping nws haus thaum nws ob lub qhov muag tsis muaj meej mom saib nws.
  
  "Koj tab tom mus yos hav zoov Vajtswv paub qhov twg, tiamsis kuv yuav ua raws li kuv tej lus. Peb muaj peb lub lis piam lawm, tus txiv neej laus, "nws hais gruffly. "Tsawg kawg kuv yuav ua ib yam dab tsi txog nws."
  
  
  Tshooj 14
  
  
  Agatha tau khob Nina lub qhov rooj tom qab ib tag hmo.
  
  Perdue thiab nws tus viv ncaus ntxias Nina thiab Sam kom nyob hauv Thurso lub tsev kom txog thaum lawv paub tias yuav pib nrhiav qhov twg. Sam thiab Perdue tseem haus dej hauv chav pas dej ua ke, lawv cov kev sib tham uas haus cawv ntau ntxiv nrog rau txhua qhov sib tw thiab txhua qhov dej haus. Cov ntsiab lus tau tham los ntawm ob tug txiv neej kawm ntawv muaj xws li cov qhab nia ncaws pob mus rau German zaub mov txawv; los ntawm lub kaum sab xis zoo tshaj plaws los nrum ib txoj kab thaum ya nuv ntses mus rau Loch Ness dab thiab nws txoj kev txuas mus rau dowsing. Tab sis thaum cov dab neeg tshwm sim txog cov liab qab Glasgow hooligans, Agatha tsis tuaj yeem nqa nws ntxiv lawm thiab ntsiag to mus rau qhov chaw Nina tau khiav tawm ntawm lwm lub tog tom qab nws me ntsis spat nrog Sam.
  
  "Los hauv, Agatha," nws hnov tus neeg sau keeb kwm lub suab nrov ntawm sab nraud ntawm lub qhov rooj ntoo qhib. Agatha Perdue qhib lub qhov rooj thiab, ua rau nws xav tsis thoob, pom Nina Gould pw ntawm nws lub txaj, qhov muag liab los ntawm kev quaj, sulking txog dab tsi jerks txiv neej. Raws li nws yuav tau ua ib yam nkaus, Agatha pom Nina khawb ib ncig ntawm Is Taws Nem los tshawb fawb zaj dab neeg keeb kwm yav dhau thiab sim tsim kom muaj qhov sib npaug ntawm cov lus xaiv thiab qhov kev tshwm sim tiag tiag ntawm cov dab neeg zoo sib xws thaum lub sijhawm xav tau.
  
  Txaus siab heev rau Nina txoj kev mob siab rau hauv qhov teeb meem no, Agatha hla dhau cov ntaub thaiv ntawm lub qhov rooj thiab kaw qhov rooj tom qab nws. Thaum Nina ntsia, nws pom tias Agatha tau nyiag qee cov cawv liab thiab luam yeeb. Nws muaj, tau kawg, ib pob ntawv ntawm Walkers qhiav biscuits nyob hauv qab nws txhais caj npab. Nina yuav tsum luag. Tus kws sau ntawv eccentric yeej muaj nws lub sijhawm thaum nws tsis thuam, kho lossis ua rau leej twg chim siab.
  
  Tam sim no ntau dua li niaj zaus, Nina tuaj yeem pom qhov zoo sib xws ntawm nws thiab nws tus kwv ntxaib. Nws yeej tsis tham txog nws tag nrho lub sijhawm nws thiab Nina nyob ua ke, tab sis tom qab nyeem ntawm cov kab ntawm lawv cov lus rau ib leeg, nws tuaj yeem nkag siab tias lawv qhov kev sib cais zaum kawg tsis yog kev sib raug zoo - lossis tej zaum tsuas yog ib qho ntawm lub sijhawm thaum kev sib cav ntau dua. hnyav tshaj qhov nws yuav tsum tau muaj vim qhov xwm txheej.
  
  "Puas muaj dab tsi zoo siab txog qhov pib, tus hlub?" - nug tus pom cov plaub hau daj, zaum saum txaj ntawm Nina.
  
  "Tsis tau. Koj tus neeg siv khoom tsis muaj npe rau peb cov tub rog German? Qhov ntawd yuav ua rau ntau yam yooj yim dua, vim tias tom qab ntawd peb tuaj yeem taug qab nws cov tub rog keeb kwm yav dhau los thiab pom nws nyob qhov twg, tshawb xyuas cov ntaub ntawv suav pej xeem thiab lwm yam, "Nina hais nrog lub siab txiav txim siab thaum lub khoos phis tawj lub khoos phis tawj pom hauv nws lub qhov muag tsaus.
  
  "Tsis yog, raws li kuv paub, tsis yog. Kuv tau cia siab tias peb tuaj yeem nqa cov ntaub ntawv mus rau graphologist thiab kom nws sau ntawv txheeb xyuas. Tej zaum yog tias peb tuaj yeem tshem tawm cov lus, nws yuav ua rau peb paub tias leej twg sau phau ntawv teev npe, "Agatha hais.
  
  "Yog lawm, tab sis qhov ntawd tsis qhia peb tias nws muab rau leej twg. Peb yuav tsum tsim kom muaj tus kheej ntawm cov neeg German uas tau coj lawv los ntawm no tom qab rov qab los ntawm Africa. Paub tias leej twg sau qhov no yuav tsis pab kiag li, "Nina sighed, tapping nws tus cwj mem tiv thaiv qhov nkhaus ntawm nws daim di ncauj thaum nws lub siab nrhiav lwm txoj hauv kev.
  
  "Nws ua tau. Tus kws sau ntawv tus cwj pwm tuaj yeem qhia peb yuav ua li cas txhawm rau txheeb xyuas cov npe ntawm cov neeg hauv thaj chaw uas nws tuag, kuv tus hlub Nina, "Agata piav qhia, ua rau nws cov ncuav qab zib tsis zoo. "Kuv lub siab zoo, qhov no yog qhov kev txiav txim zoo nkauj uas kuv xav tias ib tus neeg ntawm koj qhov kev txawj ntse yuav tau txiav txim siab."
  
  Nina ob lub qhov muag pierced nws nrog ib tug ntse ceeb toom. "Nws nyob deb dhau lawm, Agatha. Qhov tseeb taug qab cov ntaub ntawv uas twb muaj lawm hauv lub ntiaj teb tiag tiag yog qhov txawv me ntsis los ntawm kev ua cov txheej txheem kev npau suav los ntawm kev ruaj ntseg ntawm lub tsev qiv ntawv. "
  
  Agatha nres zom. Nws ntsia tus neeg keeb kwm bitchy zoo li no uas Nina sai sai khuv xim nws cov lus teb. Yuav luag ib nrab feeb Agatha Perdue tseem nyob twj ywm hauv nws qhov chaw, tsis muaj sia. Nina txaj muag heev thaum pom tus poj niam no, twb zoo li tus menyuam roj hmab plooj (porcelain doll) hauv tib neeg daim ntawv, tsuas yog zaum ntawd thiab ua yeeb yam zoo li nws. Dheev, Agatha pib zom thiab txav mus, ntshai Nina nyob rau hauv cov plaub hau dav ntawm lub plawv nres.
  
  "Zoo hais, Dr. Gould. Kov é," Agatha yws yws zoo siab, ua tiav nws cov ncuav qab zib. "Koj xav li cas?"
  
  "Lub tswv yim nkaus xwb kuv muaj yog ... hom ... txhaum cai," Nina winced, noj ib khob ntawm ib lub raj mis cawv.
  
  "Huag, qhia kuv," Agatha luag ntxhi, nws cov lus teb coj Nina los ntawm kev xav tsis thoob. Tom qab tag nrho, nws zoo li muaj tib lub siab xav txog teeb meem ib yam li nws tus kwv.
  
  "Peb yuav tsum nkag mus rau Cov Ntaub Ntawv Hauv Tsev Hauv Tsev txhawm rau tshawb xyuas kev nkag tebchaws ntawm cov pej xeem txawv teb chaws thaum lub sijhawm ntawd, nrog rau cov ntaub ntawv ntawm cov txiv neej tau teev npe hauv Cov Tub Rog Txawv Tebchaws, tab sis kuv tsis paub yuav ua li cas," Nina hais tiag, noj ncuav qab zib los ntawm ib pob.
  
  "Kuv tsuas yog hack nws, ua dag," Agatha luag nyav.
  
  "Cia li hack? Nyob rau hauv lub archives ntawm lub German consulate? Rau Tsoom Fwv Teb Chaws Ministry ntawm Sab hauv thiab tag nrho nws cov ntaub ntawv khaws tseg? Nina nug, txhob txwm tshaj tawm nws tus kheej kom paub tseeb tias nws nkag siab Miss Perdue qib ntawm kev vwm. Au tus Tswv, Kuv tuaj yeem saj cov zaub mov hauv tsev loj cuj hauv kuv lub plab tom qab kuv tus poj niam nyiam poj niam cellmate txiav txim siab cuddle ntau dhau lawm, Nina xav. Txawm hais tias nws nyuaj npaum li cas nws sim nyob deb ntawm kev ua txhaum cai, nws zoo li nws tsuas yog coj txoj kev sib txawv kom ntes tau.
  
  "Yog, muab koj lub tsheb rau kuv," Agatha dheev hais tias, nws txhais caj npab ntev, nyias tawm mus tuav Nina lub laptop. Nina teb sai sai, txeeb lub computer los ntawm txhais tes ntawm nws tus neeg siv khoom txaus siab.
  
  "Tsis muaj!" - nws qw. "Tsis yog ntawm kuv lub laptop. Koj puas vwm?
  
  Ib zaug ntxiv, qhov kev rau txim ua rau ib qho txawv txav tam sim ntawd nyob rau hauv kom meej meej me ntsis vwm Agatha, tab sis lub sij hawm no nws tuaj rau nws lub siab yuav luag tam sim ntawd. Kev ntxhov siab los ntawm Nina txoj kev xav tsis thoob rau tej yam uas tuaj yeem cuam tshuam rau lub siab, Agatha so nws txhais tes, sighing.
  
  "Ua rau koj tus kheej lub computer," tus kws sau keeb kwm ntxiv.
  
  "Auj, yog li koj tsuas yog txhawj xeeb txog kev taug qab, tsis yog koj yuav tsum tsis txhob," Agatha hais rau nws tus kheej nrov nrov. "Zoo, qhov zoo dua. Kuv xav tias koj xav tias nws yog lub tswv yim phem. "
  
  Nina lub qhov muag nthuav dav hauv kev xav tsis thoob ntawm tus poj niam tsis txaus ntseeg thaum nws tos lub tswv yim phem tom ntej.
  
  "Kuv yuav rov qab los, Dr. Gould. Tos, "nws hais thiab dhia. Thaum nws qhib lub qhov rooj, nws ntsia rov qab luv luv los qhia Nina, "Thiab kuv tseem yuav qhia qhov no rau tus kws kos duab, tsuas yog kom paub tseeb," nws tig thiab tawm ntawm lub qhov rooj zoo li tus menyuam zoo siab thaum sawv ntxov Christmas.
  
  "Tsis muaj txoj kev fucking," Nina hais ntsiag to, tuav lub laptop rau hauv siab, zoo li tiv thaiv nws. "Kuv tsis tuaj yeem ntseeg tias kuv twb tau npog hauv shit thiab tsuas yog tos cov plaub ya mus."
  
  Ob peb lub sijhawm tom qab, Agatha rov qab los nrog lub cim uas zoo li ib yam dab tsi tawm ntawm qhov qub Buck Rogers rov. Cov khoom no feem ntau yog pob tshab, ua los ntawm qee yam fiberglass, txog qhov loj ntawm ib daim ntawv sau, thiab tsis muaj lub vijtsam kov rau kev taw qhia. Agatha muab lub thawv dub me me los ntawm nws lub hnab tshos thiab kov lub pob nyiaj me me nrog lub ntsis ntawm nws tus ntiv tes taw. Qhov me me zaum ntawm qhov kawg ntawm nws tus ntiv tes zoo li lub tiaj tus thimble kom txog thaum nws dai nws mus rau sab saum toj sab laug ntawm lub cim coj txawv txawv.
  
  "Saib nws. David tau ua qhov no tsawg dua ob lub lis piam dhau los, "Agatha khav theeb.
  
  "Yog lawm," Nina chuckled thiab co nws lub taub hau ntawm qhov ua tau zoo ntawm cov cuab yeej cuab tam uas nws tau ua tsis ncaj rau. "Nws ua dab tsi?"
  
  Agatha muab nws ib qho ntawm cov neeg saib xyuas zoo thiab Nina braced nws tus kheej rau qhov tsis muaj koj-tsis paub-tsis muaj dab tsi? suab.
  
  Thaum kawg, tus pojniam plaub hau daj teb ncaj qha: "Nws yog lub computer, Nina."
  
  Yog, ntawm no yog nws! Cia li cia nws mus. Cia nws nyob ib leeg, Nina.
  
  Maj mam succumbing rau nws tus kheej intoxication, Nina txiav txim siab los so thiab so ib zaug xwb. "Tsis yog, kuv txhais tau tias qhov no," nws hais rau Agatha thiab taw rau ib lub tiaj, puag ncig, nyiaj.
  
  "Auj, nws yog modem. Tau taug qab tsis tau. Cia li hais, zoo li tsis pom. Nws cia khaws cov satellite bandwidth zaus thiab txuas mus rau thawj rau nws tuaj yeem ntes tau. Tom qab ntawd, ntawm peb lub sijhawm thib ob, nws hloov pauv ntawm cov kev xaiv raws li txoj hauv kev uas nws thaws ib ncig, sau cov ntaub ntawv los ntawm cov chaw muab kev pabcuam sib txawv. Yog li nws zoo li poob hauv kev sib txuas ceev es tsis txhob siv lub cav ua haujlwm. Kuv yuav tsum muab qhov no rau tus neeg ruam. Nws zoo nkauj heev ntawm fucking system, "Agatha luag nyav npau suav, bragging txog Perdue.
  
  Nina luag nrov nrov. Nws tsis yog cawv uas ua rau nws ua, tab sis lub suab ntawm Agatha tus nplaig kom zoo hais tias "fuck" yog li ntawd gratuitously. Nws lub cev me ntsoog rau saum lub taub hau ntawm lub txaj nrog ib lub raj mis cawv thaum nws saib cov yeeb yam sci-fi nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws.
  
  "Dab tsi?" Agatha nug innocently, khiav nws tus ntiv tes raws ntug saum toj ntawm daim paib.
  
  "Tsis muaj dab tsi, madam. Mus ntxiv," Nina luag ntxhi.
  
  "Okay, cia peb mus," Agatha hais.
  
  Tag nrho cov fiber ntau optic pleev xim rau cov khoom siv xim pastel xim uas ua rau nco txog Nina ntawm lub teeb, tsuas yog tsis hnyav ntxoov ntxoo. Nws ob lub qhov muag pom cov ntaub ntawv binary uas tshwm sim tom qab Agatha tus ntiv tes kawm tau ntaus tus lej rau hauv nruab nrab ntawm lub npov duab plaub.
  
  "Cwj mem thiab ntawv," Agatha hais kom Nina, tsis txhob muab nws lub qhov muag tawm ntawm qhov screen. Nina nqa ib tug cwj mem thiab ob peb nplooj ntawv torn ntawm phau ntawv thiab pib tos.
  
  Agatha nyeem tawm qhov txuas mus rau cov lej tsis paub tseeb uas Nina tau sau cia thaum nws hais. Lawv tuaj yeem hnov cov txiv neej taug kev nce ntaiv, tseem ua kev lom zem ntawm qhov tsis muaj tseeb thaum lawv yuav luag tiav.
  
  "Koj ua dab tsi nrog kuv gadgets?" - Perdue nug. Nina xav tias nws yuav tsum tau tiv thaiv ntau dua ntawm nws lub suab vim nws tus viv ncaus lub siab tawv, tab sis nws xav paub ntau ntxiv txog qhov nws tau ua ntau dua li qhov nws ua.
  
  "Nina yuav tsum paub cov npe ntawm cov neeg txawv teb chaws legionnaires uas tuaj txog hauv Tebchaws Yelemees thaum ntxov 1900s. Kuv tsuas yog khaws cov ntaub ntawv no rau nws, "Agatha piav qhia, nws ob lub qhov muag tseem tab tom khiav dhau ob peb kab ntawm txoj cai, uas nws tau xaiv xaiv qhov tseeb rau Nina.
  
  "Damn nws," yog txhua tus Sam tuaj yeem khaws cia thaum nws siv nws lub cev lub zog feem ntau sim nyob ntawm nws ko taw. Tsis muaj leej twg paub yog tias nws yog qhov txaus ntshai tshwm sim los ntawm kev kos npe high-tech, tus naj npawb ntawm cov npe lawv yuav rub, lossis qhov tseeb tias lawv tau pib ua txhaum cai ntawm tsoomfwv hauv ntej ntawm nws.
  
  "Koj muaj dab tsi nyob rau lub sijhawm no?" - Perdue nug, kuj tsis heev coherently.
  
  "Peb yuav xa tag nrho cov npe thiab tus lej ID, tej zaum qee qhov chaw nyob. Thiab peb yuav nthuav qhia nws thaum noj tshais, "Nina hais rau cov txiv neej, sim ua kom nws lub suab muaj zog thiab muaj kev ntseeg siab. Tab sis lawv yuav nws thiab pom zoo kom pw ntxiv.
  
  Peb caug feeb tom ntej no tau siv tediously rub tawm qhov zoo li suav tsis txheeb npe, qib thiab txoj haujlwm ntawm txhua tus txiv neej uas tau teev npe nyob rau hauv Foreign Legion, tab sis ob tug poj niam tseem tsom mus rau ntau npaum li cov cawv yuav tso cai. Tsuas yog kev poob siab hauv lawv txoj kev tshawb fawb yog qhov tsis muaj cov neeg taug kev.
  
  
  Tshooj 15
  
  
  Kev txom nyem los ntawm hangovers, Sam, Nina thiab Perdue hais nyob rau hauv lub suab hushed kom tseg lawv tus kheej ib tug loj throbbing taub hau. Txawm tias cov pluas tshais npaj los ntawm tus neeg saib xyuas hauv tsev Maisie McFadden tuaj yeem tsis yooj yim rau lawv qhov tsis xis nyob, txawm hais tias lawv tsis tuaj yeem sib cav nrog qhov zoo ntawm nws lub tais ntawm seared tramezzine nrog nceb thiab qe.
  
  Tom qab noj mov, lawv tau rov qab los hauv chav nyob eerie, qhov chaw carvings peered tawm ntawm txhua qhov perch thiab stonework. Nina qhib nws phau ntawv, qhov twg nws cov ntawv sau tsis raug cai tau twv nws lub siab thaum sawv ntxov. Los ntawm cov npe nws tau tshuaj xyuas cov npe ntawm tag nrho cov txiv neej cuv npe, nyob thiab tuag. Ib tug los ntawm ib tug, Perdue nkag mus rau hauv lawv cov npe rau hauv cov ntaub ntawv nws tus viv ncaus tau tseg ib ntus rau lawv los tshuaj xyuas yam tsis pom qhov tsis sib xws ntawm lub server.
  
  "Tsis yog," nws hais tom qab ob peb lub vib nas this los ntawm kev nkag ntawm txhua lub npe, "tsis yog Algeria."
  
  Sam tau zaum ntawm lub rooj kas fes thiab haus kas fes tiag tiag los ntawm lub tshuab kas fes uas Agatha tau npau suav txog hnub ua ntej. Nws qhib nws lub laptop thiab xa email ntau qhov chaw uas pab nws taug qab lub hauv paus chiv keeb ntawm cov tub rog qub uas tau sau paj huam txog cov khoom muaj nqis ploj hauv ntiaj teb uas nws tau lees tias tau pom thaum nws nyob nrog tsev neeg Iyiv.
  
  Ib qho ntawm nws cov peev txheej, tus qub qub Moroccan editor los ntawm Tangier, teb tsis pub dhau ib teev.
  
  Nws zoo li xav tsis thoob tias zaj dab neeg no tau mus txog niaj hnub European neeg sau xov xwm zoo li Sam.
  
  Tus kws kho mob teb tias: "Raws li kuv paub, zaj dab neeg no tsuas yog lus dab neeg hais thaum lub sijhawm ob lub ntiaj teb kev tsov rog los ntawm legionnaires ntawm no nyob rau sab qaum teb Africa kom muaj kev cia siab tias muaj qee yam khawv koob nyob rau hauv cov tsiaj qus ntawm lub ntiaj teb no. Nws yeej tsis tau xav tias yuav muaj ib qho nqaij ntawm cov pob txha. Tab sis xa kuv yam koj muaj thiab kuv yuav pom tias kuv tuaj yeem pab rau sab ntawd li cas."
  
  "Nws puas tuaj yeem ntseeg tau?" Nina nug. "Koj paub nws zoo npaum li cas?"
  
  "Kuv tau ntsib nws ob zaug, thaum kuv tau hais txog kev sib cav sib ceg hauv Abidjan hauv 2007 thiab dua ntawm World Disease Control Fund lub rooj sib tham hauv Paris peb xyoos tom qab. Nws yog khov. Txawm tias tsis ntseeg heev, "Sam nco qab.
  
  "Qhov ntawd yog qhov zoo, Sam," Perdue hais thiab patted Sam rau sab nraub qaum. "Tom qab ntawd nws yuav tsis pom txoj haujlwm no yog ib yam dab tsi ntau dua li kev ua haujlwm ruam. Nws yuav zoo dua rau peb. Nws yuav tsis xav tau ib yam dab tsi uas nws tsis ntseeg tias muaj, puas yog? Perdue luag ntxhi. "Xa nws ib daim qauv ntawm nplooj ntawv. Cia peb pom dab tsi nws tuaj yeem tawm ntawm qhov no. "
  
  "Kuv yuav tsis cia li xa cov ntawv luam ntawm nplooj ntawv no rau leej twg, Perdue," Nina ceeb toom. "Koj tsis xav kom nws tshaj tawm tias zaj dab neeg no yuav muaj qhov tseem ceeb hauv keeb kwm."
  
  "Koj cov kev txhawj xeeb tau sau tseg, nyob zoo Nina," Perdue hais rau nws, nws luag ntxhi yeej tu siab me ntsis ntawm kev poob nws txoj kev hlub. "Tab sis peb kuj yuav tsum paub qhov no peb tus kheej. Agatha paub tsis muaj dab tsi txog nws cov neeg siv khoom, uas tej zaum tsuas yog qee tus menyuam yaus nplua nuj uas tau txais txiaj ntsig hauv tsev neeg thiab xav saib seb nws puas tuaj yeem tau txais qee yam rau phau ntawv teev npe no hauv khw dub. "
  
  "Los yog nws tuaj yeem thuam peb, koj puas paub?" nws hais txog nws cov lus kom paub tseeb tias Sam thiab Perdue nkag siab tias Dub Sun Council tej zaum yuav nyob tom qab qhov no tag nrho.
  
  "Kuv tsis ntseeg nws," Perdue teb tam sim ntawd. Nws ntseeg hais tias nws paub ib yam dab tsi uas nws tsis ua, thiab yog li ntawd nws ntseeg hais tias nws yuav dov lub tsuav. Ntawm qhov tod tes, thaum twg nws puas tau paub qee yam uas lwm tus tsis paub. Ib txwm ib kauj ruam ua ntej thiab tsis pub leej twg paub txog nws txoj kev sib raug zoo, Perdue tsis muaj kev txhawj xeeb txog Nina lub tswv yim. Tab sis Sam tsis yog dismissive li Nina. Nws muab Perdue ntev, expectant saib. Tom qab ntawd nws tsis kam xa email ua ntej hais tias, "Koj zoo li damn paub tseeb tias peb tsis tau ... yaum."
  
  "Kuv nyiam qhov koj peb tab tom sim sib tham, thiab kuv tsis nkag siab tias muaj ntau ntxiv rau qhov koj hais. Tab sis kuv paub txhua yam txog lub koom haum thiab yuav ua li cas nws tau raug txwv tsis pub ntawm koj lub neej txij li thaum koj tsis txhob txwm ua phem rau ntau tus tswv cuab. Au tus Tswv, cov menyuam, yog li ntawd kuv thiaj ntiav koj!" Nws luag. Lub sijhawm no Agatha suab zoo li tus neeg siv khoom cog lus thiab tsis yog qee tus neeg vwm uas siv sijhawm ntau dhau ntawm lub hnub.
  
  "Tom qab tag nrho, nws yog tus uas hacked Black Sun servers kom qhib koj cov nyiaj txiag ... cov menyuam yaus," Perdue ceeb toom lawv nrog lub ntsej muag.
  
  "Zoo, koj tsis paub txhua yam ntawd, Npeeg Perdue," Sam teb.
  
  "Tab sis kuv paub. Kuv tus kwv thiab kuv yuav nyob rau hauv kev sib tw tsis tu ncua ntawm peb cov kev txawj ntse, tab sis peb muaj qee yam sib xws. Cov ntaub ntawv hais txog Sam Cleave thiab Nina Gould lub luag haujlwm nyuaj rau cov neeg phem tsis txaus ntseeg tsis yog zais cia, tsis yog thaum koj hais lus Lavxias, "nws hais.
  
  Sam thiab Nina xav tsis thoob. Puas yog Perdue paub thaum ntawd lawv yuav tsum nrhiav Renata, nws qhov zais zais loj tshaj? Yuav ua li cas lawv thiaj tau txais nws tam sim no? Lawv ntsia ib leeg nrog kev txhawj xeeb me ntsis dua li qhov lawv xav tau.
  
  "Tsis txhob txhawj," Perdue tsoo lub silence. "Cia peb pab Agatha kom tau txais nws cov neeg siv khoom kos duab, thiab sai dua peb ua qhov ntawd ... leej twg paub ... Tej zaum peb tuaj yeem tau txais qee qhov kev pom zoo los xyuas kom meej tias koj lub siab ncaj ncees rau cov neeg coob," nws hais, saib Nina.
  
  Nws pab tsis tau tab sis nco txog lub sijhawm kawg uas lawv tau hais ua ntej Perdue ploj mus yam tsis muaj lus piav qhia kom raug. Nws "kev pom zoo" pom tau hais tias muaj kev rov ua dua tshiab, tsis muaj kev ntseeg siab rau nws. Tom qab tag nrho, hauv lawv qhov kev sib tham zaum kawg, nws tau lees paub nws tias nws tsis tau tso tseg rau kev sim kom nws rov qab los ntawm Sam txhais tes, los ntawm Sam lub txaj. Tam sim no nws paub tias vim li cas nws tseem yuav tsum yeej hauv Renata / Renegade Brigade rooj plaub.
  
  "Koj zoo dua khaws koj cov lus, Perdue. Peb...Kuv tabtom khiav tawm ntawm rab diav rau noj shit, yog tias koj paub tias kuv tau txais dab tsi," Sam ceeb toom. "Yog hais tias txhua yam mus tsis ncaj ncees lawm, kuv tawm mus rau qhov zoo. ploj lawm. Lawv yuav tsis pom dua hauv Scotland. Tsuas yog vim li cas kuv tuaj deb no yog rau Nina. "
  
  Lub sijhawm ntxhov siab ua rau lawv txhua tus nyob ib pliag.
  
  "Zoo, tam sim no peb txhua tus paub tias peb nyob qhov twg thiab peb txhua tus yuav tsum mus deb npaum li cas kom txog thaum peb mus txog peb qhov chaw nres tsheb, peb tuaj yeem xa email rau tus txiv neej Moroccan thiab pib taug qab cov npe ntawm cov npe no, puas yog David?" Agatha coj ib pab pawg neeg ua haujlwm bumbling.
  
  "Nina, koj puas xav nrog kuv mus koom rooj sib tham hauv nroog? Lossis koj puas xav tau lwm tus peb nrog ob tug no?" Muam Perdue nug ib lo lus nug rhetorical thiab, tsis tau tos cov lus teb, nws coj nws lub hnab antique thiab muab ib daim ntawv tseem ceeb rau hauv. Nina ntsia Sam thiab Perdue.
  
  "Koj ob tug yuav coj li cas thaum niam tsis nyob?" - nws tso dag, tab sis nws lub suab yog tag nrho ntawm sarcasm. Nina npau taws heev thaum ob tug txiv neej hais tias nws koom nrog lawv hauv qee daim ntawv. Lawv tsuas yog sawv ntawm qhov ntawd, Agatha qhov kev ua siab phem ib txwm coj lawv mus rau lawv lub siab rau txoj haujlwm ntawm tes.
  
  
  Tshooj 16
  
  
  "Peb mus qhov twg?" Nina nug thaum Agatha tau txais tsheb xauj.
  
  "Halkirk," nws hais rau Nina thaum lawv tawm mus. Lub tsheb maj nrawm mus rau sab qab teb, thiab Agatha ntsia Nina nrog luag ntxhi. "Kuv tsis yog nyiag koj, Dr. Gould. Peb yuav mus ntsib nrog ib tug graphologist uas kuv cov neeg tau xa kuv mus. Ib qho chaw zoo nkauj, Halkirk, "nws hais ntxiv, "txoj cai ntawm Thurso River thiab tsis pub tshaj kaum tsib feeb tsav ntawm no. Peb lub rooj sib tham tau teem sijhawm rau kaum ib, tab sis peb yuav mus txog qhov ntawd ua ntej. "
  
  Nina tsis tuaj yeem sib cav. Lub scenery yog breathtaking thiab xav tias nws yuav tawm hauv lub nroog ntau zaus mus saib lub countryside ntawm nws haiv neeg Scotland. Edinburgh yog qhov zoo nkauj ntawm nws tus kheej, tag nrho ntawm keeb kwm thiab lub neej, tab sis tom qab kev sim ua tiav ntawm xyoo tas los no nws tau txiav txim siab nyob hauv ib lub zos me hauv Highlands. Ntawm no. Nws yuav zoo nyob ntawm no. Los ntawm A9 lawv tig mus rau B874 thiab mus rau sab hnub poob ntawm lub nroog me.
  
  "George Street. Nina, nrhiav George Street, "Agatha hais rau nws tus neeg caij tsheb. Nina tshem tawm nws lub xov tooj tshiab thiab qhib lub GPS nrog lub luag nyav me me uas ua rau Agatha nyiam ua lub siab nyiam. Thaum ob tug poj niam pom qhov chaw nyob, lawv siv sijhawm ib pliag kom nqus pa. Agatha vam tias kev txheeb xyuas ntawm kev sau ntawv tuaj yeem ua rau pom tias tus neeg sau yog leej twg, lossis, zoo dua, qhov tau sau rau ntawm nplooj ntawv tsis meej. Leej twg paub, Agatha xav tias, tus kws tshaj lij uas tau kawm kev sau ntawv txhua hnub tej zaum yuav muaj peev xwm ua tau tawm qhov uas tau sau rau ntawd. Nws paub tias nws yog kev ncab, tab sis nws tsim nyog tshawb nrhiav.
  
  Thaum lawv tawm ntawm lub tsheb, lub ntuj grey da dej Halkirk nrog lub teeb ci ntsa iab. Nws txias, tab sis tsis zoo siab heev, thiab Agatha tuav nws lub thawv qub rau hauv nws lub hauv siab, npog nws nrog nws lub tsho thaum lawv taug kev ntawm cov stairs ntev cement mus rau pem hauv ntej lub qhov rooj ntawm lub tsev me tom kawg ntawm George Street. Nws yog lub tsev me me me me me me, Nina xav, zoo li ib yam dab tsi tawm ntawm Scottish tsab ntawm Tsev & Tsev. Cov nyom immaculately manicured zoo li ib daim ntawm velvet uas nyuam qhuav muab pov rau pem hauv ntej ntawm lub tsev.
  
  "Auj, maj nrawm. Tawm ntawm nag, cov poj niam!" - ib tug poj niam lub suab los ntawm qhov tawg ntawm lub qhov rooj. Ib tug poj niam uas muaj hnub nyoog nruab nrab hnyav nrog lub ntsej muag luag ntxhi ntsia tawm ntawm qhov tsaus ntuj tom qab nws. Nws qhib qhov rooj rau lawv thiab hais kom lawv maj nrawm.
  
  "Agatha Perdue?" - nws nug.
  
  "Yog, thiab qhov no yog kuv tus phooj ywg, Nina," teb Agatha. Nws tshem tawm Nina lub npe kom tsis txhob ceeb toom tus tswv tsev txog qhov tseem ceeb ntawm cov ntaub ntawv uas nws xav tau los tshuaj xyuas. Agatha xav ua piv txwv tias nws tsuas yog ib nplooj ntawv qub los ntawm ib tus txheeb ze nyob deb uas tau los rau hauv nws qhov muaj. Yog tias nws tsim nyog tus nqi nws tau them los nrhiav nws, nws tsis yog ib yam uas yuav tsum tau tshaj tawm.
  
  "Nyob zoo, Nina. Rachel Clark. Zoo siab tau ntsib koj cov poj niam. Tam sim no, peb puas yuav tsum mus rau kuv lub chaw haujlwm? tus graphologist zoo siab luag ntxhi.
  
  Lawv tawm ntawm qhov tsaus ntuj, xis nyob ntawm lub tsev mus rau hauv chav me me, ci ntsa iab los ntawm nruab hnub nrig uas lim los ntawm cov qhov rooj zawv zawg ua rau lub pas dej me me. Nina ntsia lub voj voog zoo nkauj uas ua rau cov dej nag poob rau saum lub pas dej, thiab qhuas cov ferns thiab nplooj ntoo cog nyob ib ncig ntawm lub pas dej kom koj tuaj yeem submerge koj tus kheej hauv dej. Nws yog aesthetically stunning, ci ntsuab nyob rau hauv lub grey damp huab cua.
  
  "Koj puas nyiam nws, Nina?" Rachel nug thaum Agatha muab cov ntaub ntawv rau nws.
  
  "Yog lawm, nws zoo kawg nkaus li qus thiab ntuj zoo li," Nina teb zoo.
  
  "Kuv tus hubby yog tus tsim toj roob hauv pes. Tus kab laum nws thaum nws tab tom khawb av hauv txhua hom hav zoov thiab hav zoov, thiab nws coj ua vaj los daws qhov teeb meem qub qub ntawm cov hlab ntsha. Koj paub, kev ntxhov siab yog qhov txaus ntshai uas tsis muaj leej twg zoo li niaj hnub no, zoo li peb yuav tsum tau tshee los ntawm kev ntxhov siab dhau lawm, huh? - Rachel yws yws tsis sib haum, qhib cov ntaub ntawv hauv qab lub teeb pom kev zoo.
  
  "Xwb," pom zoo Nina. "Kev ntxhov siab tua neeg ntau dua li leej twg paub."
  
  "Yog lawm, yog vim li cas hubby thiaj li tsim kho lwm tus neeg lub vaj. Ntau dua li ib hom haujlwm hobby. Zoo ib yam li kuv txoj haujlwm. Okay, Npeeg Perdue, cia peb saib cov ntawv sau ntawm koj li no, "Rachel hais tias, muab lub ntsej muag ua haujlwm.
  
  Nina tsis ntseeg txog tag nrho lub tswv yim, tab sis nws yeej nyiam tawm hauv tsev thiab deb ntawm Perdue thiab Sam. Nws zaum ntawm lub rooj zaum me me ntawm lub qhov rooj zawv zawg, saib cov yeeb yuj tsim ntawm nplooj thiab ceg. Lub sijhawm no Rachel tsis hais dab tsi. Agatha saib nws mob siab rau, thiab nws tau nyob ntsiag to heev uas Nina thiab Agatha sib pauv ob peb kab lus, ob qho tib si xav paub vim li cas Rachel tau kawm ib nplooj ntawv ntev heev.
  
  Thaum kawg Rachel ntsia, "Koj tau qhov twg, tus hlub?" Nws lub suab nrov heev thiab xav tsis thoob me ntsis.
  
  "Huag, niam muaj qee yam qub los ntawm nws niam pog, thiab nws tau cem nws tag nrho rau kuv," Agatha txawj dag. " Pom qhov no ntawm qee cov nqi tsis xav tau thiab xav tias nws yog qhov nthuav."
  
  Nina txawm hais tias: "Vim li cas? Koj puas pom qhov nws hais nyob ntawd?"
  
  "Cov poj niam, kuv tsis yog ex ... zoo, kuv yog kws tshaj lij," nws chuckled dryly, tshem nws lub tsom iav, "tab sis yog tias kuv tsis yuam kev, los ntawm daim duab no ... "
  
  "Yog?" - Nina thiab Agata exclaimed tib lub sijhawm.
  
  "Nws zoo li nws tau sau rau ... "nws ntsia, tsis meej pem kiag li, "papyrus?"
  
  Agatha muab qhov qhia tsis meej tshaj plaws rau ntawm nws lub ntsej muag thaum Nina tsuas yog gasped.
  
  "Qhov no puas zoo?" Nina nug, ua si ruam rau cov ntaub ntawv.
  
  "Vim li cas yog, kuv tus hlub. Qhov no txhais tau tias daim ntawv no muaj nuj nqis heev. Npeeg Perdue, koj puas muaj qhov qub? Rachel nug. Nws muab nws txhais tes rau ntawm Agatha nrog elated xav paub.
  
  "Kuv ntshai kuv tsis paub, tsis yog. Tab sis kuv tsuas yog xav paub saib daim duab. Tam sim no peb paub tias nws yuav tsum yog ib phau ntawv nthuav tawm uas nws tau coj. Kuv twv kuv paub nws txij thaum pib, "Agatha tau ua tsis ncaj, "vim tias yog vim li cas kuv thiaj li xav paub txog qhov nws hais. Tej zaum koj tuaj yeem pab peb txheeb xyuas qhov nws hais?
  
  "Kuv tuaj yeem sim. Kuv txhais tau tias, kuv pom ntau tus qauv sau ntawv thiab kuv yuav tsum khav tias kuv muaj qhov muag tau kawm rau nws, "Rachel luag ntxhi.
  
  Agatha tua nws ob lub qhov muag ntawm Nina zoo li hais tias "Kuv hais rau koj li ntawd," thiab Nina yuav tsum luag nyav thaum nws tig nws lub taub hau mus saib lub vaj thiab pas dej, qhov twg tam sim no pib los nag.
  
  "Muab ob peb feeb rau kuv, cia kuv saib seb... kuv... tuaj yeem..." Rachel cov lus ploj mus thaum nws kho lub teeb tsom kom pom zoo dua. "Kuv pom leej twg thaij daim duab no ua rau lawv daim ntawv me me. Tus cwj mem ntawm ntu no yog qhov tshiab dua thiab tus sau phau ntawv txhais tes sib txawv heev. Nyob twj ywm."
  
  Nws zoo li ib tug nyob mus ib txhis dhau mus, tos Rachel sau lo lus rau lo lus raws li nws deciphered dab tsi nws tau sau me ntsis, tawm hauv ib tug dotted kab ntawm no thiab nyob rau qhov twg nws yuav ua tsis tau. Agatha ntsia ib ncig ntawm chav tsev. Txhua qhov chaw nws tuaj yeem pom cov qauv ntawm cov duab, cov ntawv tshaj tawm nrog cov ces kaum sib txawv thiab siab, qhia txog kev puas siab puas ntsws predispositions thiab tus cwj pwm zoo. Hauv nws txoj kev xav, nws yog ib qho kev hu xov tooj zoo siab heev. Tej zaum Agatha, raws li ib tug kws sau ntawv, nyiam txoj kev hlub ntawm cov lus thiab lub ntsiab lus qab qauv thiab lwm yam.
  
  Rachel hais tias, "Nws zoo li ib zaj paj huam," uas tau muab faib ua ob txhais tes. Kuv twv tias ob tus neeg sib txawv tau sau zaj paj huam no - ib feem thawj, thiab lwm qhov kawg. Thawj kab yog nyob rau hauv Fabkis, tus so yog nyob rau hauv German, yog hais tias kuv nco ua hauj lwm rau kuv kom raug. Auj, thiab hauv qab no nws tau kos npe nrog qhov zoo li ... thawj feem ntawm kos npe yog qhov nyuaj, tab sis qhov kawg nkaus zoo li 'Venen' lossis 'Wener'. Koj puas paub leej twg hauv koj tsev neeg nrog lub npe ntawd, Npeeg Perdue?
  
  "Tsis yog, hmoov tsis, tsis yog," Agatha teb nrog kev tu siab me ntsis, ua si nws lub luag haujlwm zoo heev uas Nina luag nyav thiab zais nws lub taub hau.
  
  "Agatha, koj yuav tsum txuas ntxiv qhov no, kuv tus hlub. Kuv txawm yuav venture hais tias cov ntaub ntawv ntawm papyrus uas tau sau no yog kiag li ... ancient, "Rachel frowned.
  
  "Zoo li 1800s thaum ub?" Nina nug.
  
  "Tsis yog, kuv tus hlub. Kwv yees li ib txhiab ntxiv xyoo ua ntej 1800s - thaum ub, "Rachel hais tias, nws lub qhov muag nthuav dav hauv kev xav tsis thoob thiab lub siab dawb paug. "Koj yuav pom papyrus zoo li no hauv ntiaj teb keeb kwm tsev cia puav pheej zoo li Cairo Tsev khaws puav pheej!"
  
  Tsis meej pem los ntawm Rachel qhov kev txaus siab rau hauv daim ntawv, Agatha hloov nws txoj kev xav.
  
  "Thiab cov paj huam ntawm nws zoo li qub?" - nws nug.
  
  "Tsis yog, tsis yog kiag li. Tus cwj mem tsis yog ib nrab faded li nws yuav tau yog tias nws tau sau ntev dhau los. Ib tug neeg coj nws thiab sau nws rau hauv daim ntawv, tus nqi uas lawv tsis muaj tswv yim, kuv tus hlub. Qhov twg lawv tau txais lawv los ntawm qhov tsis paub, vim tias cov hom papyrus no yuav tsum tau khaws cia hauv tsev cia puav pheej lossis ... - nws luag ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm qhov nws tab tom hais - lawv yuav tsum tau khaws cia rau qhov chaw txij li lub sijhawm ntawm Lub Tsev Qiv Ntawv. ntawm Alexandria. Tawm tsam qhov kev xav kom luag nrov nrov ntawm cov lus tsis txaus ntseeg, Rachel tsuas yog shrugged.
  
  "Cov lus dab tsi koj tau tshem tawm ntawm qhov no?" Nina nug.
  
  "Nws yog lus Fab Kis, kuv xav. Yog li, kuv tsis hais lus Fab Kis ..."
  
  "Nws tsis ua li cas, kuv ntseeg," Agatha hais sai sai. Nws ntsia nws lub moos. "Au kuv tus Vajtswv, saib lub sijhawm. Nina, peb lig rau phauj Millie noj hmo ua tsev!"
  
  Nina tsis paub tias Agatha tab tom tham txog dab tsi, tab sis nws tau coj nws ua bullshit uas nws yuav tsum tau ua si nrog kom txo tau qhov kev ntxhov siab ntawm kev sib tham. Nws twv kom raug.
  
  "Auj damn, koj hais yog lawm! Thiab peb tseem yuav tau txais lub ncuav mog qab zib! Rachel, koj puas paub lub tsev noj mov zoo uas nyob ze? Nina nug.
  
  Agatha hais tias "Peb tau nyob ze ntawm txoj kev tuag," thaum lawv tsav tsheb raws txoj kev loj rov qab mus rau Thurso.
  
  "Tsis muaj shit! Kuv yuav tsum lees tias kuv ua yuam kev. Kev ntiav ib tus kws kho duab duab yog ib lub tswv yim zoo heev, "Nina hais. "Koj puas tuaj yeem txhais qhov nws sau los ntawm cov ntawv nyeem?"
  
  "Yog," Agatha hais. "Koj tsis hais lus Fab Kis?"
  
  "Muaj tsawg heev. Kuv ib txwm yog tus kiv cua loj ntawm cov lus German, "tus keeb kwm chuckled. "Kuv nyiam txiv neej zoo dua."
  
  "Auj, tiag tiag? Koj puas nyiam cov txiv neej German? Thiab Scottish scrolls thab koj? Agatha pom. Nina tsis tuaj yeem qhia tau tias txawm tias muaj ounce ntawm kev hem thawj hauv Agatha cov lus, tab sis nrog nws nws tuaj yeem yog dab tsi.
  
  "Sam yog tus qauv zoo nkauj heev," nws tso dag.
  
  "Kuv paub. Kuv twv hais tias kuv yuav tsis mloog tau txais kev tshuaj xyuas los ntawm nws. Tab sis koj pom dab tsi nyob rau hauv David? Nws yog hais txog nyiaj, txoj cai? Yuav tsum muaj nyiaj, "nug Agatha.
  
  "Tsis yog, tsis yog nyiaj ntau npaum li kev ntseeg siab. Thiab nws txoj kev mob siab rau lub neej, kuv twv, "Nina hais. Nws tsis nyiam raug yuam kom tshawb nrhiav nws qhov kev nyiam rau Purdue kom meej. Qhov tseeb, nws yuav zoo dua tsis nco qab dab tsi nws pom txaus nyiam txog nws thawj qhov chaw. Nws nyob deb ntawm kev nyab xeeb thaum nws los sau tawm nws txoj kev hlub rau nws, txawm li cas los xij nws tsis kam lees nws.
  
  Thiab Sam tsis muaj kev zam. Nws tsis tau qhia rau nws paub seb nws puas xav nrog nws los yog tsis. Pom nws cov ntawv sau rau Trish thiab nws lub neej nrog nws tau lees paub qhov no, thiab muaj kev pheej hmoo ntawm kev mob siab yog tias nws ntsib nws, nws khaws cia rau nws tus kheej. Tab sis tob tob, Nina tsis tuaj yeem tsis lees paub tias nws tau hlub nrog Sam, tus hlub uas nws tsis tuaj yeem nrog ntau tshaj li ob peb feeb ib zaug.
  
  Nws lub siab mob txhua zaus nws xav txog cov kev nco ntawm nws lub neej nrog Trish, nws hlub nws npaum li cas, nws qhov kev xav me me thiab lawv nyob ze npaum li cas - nws nco nws npaum li cas. Vim li cas nws thiaj yuav sau ntau txog lawv lub neej ua ke yog tias nws tau tsiv mus? Vim li cas nws thiaj dag nws tias nws hlub nws npaum li cas yog tias nws nyiag sau ntawv rau nws tus thawj coj? Paub tias nws yuav tsis ntsuas txog Trish yog lub tshuab nws ua tsis tau.
  
  
  Tshooj 17
  
  
  Perdue taws hluav taws thaum Sam npaj noj hmo nyob rau hauv Miss Maisie txoj kev saib xyuas nruj. Qhov tseeb, nws tsuas yog pab xwb, tab sis nws ua rau nws ntseeg tias nws yog tus kws ua zaub mov. Perdue taug kev mus rau hauv chav ua noj nrog ib tug me nyuam mos luag ntxhi thaum nws saib lub chaos Sam tsim nyob rau hauv kev npaj dab tsi tuaj yeem ua noj mov.
  
  "Nws muab teeb meem rau koj, puas yog?" Perdue nug Maisie.
  
  "Tsis muaj ntau tshaj li kuv tus txiv, tus tswv," nws ntsia ntsoov thiab ntxuav qhov twg Sam tau nchuav hmoov nplej thaum sim ua dumplings.
  
  "Sam," Perdue hais thiab nodded rau Sam kom koom nrog nws los ntawm hluav taws.
  
  Sam tau tshaj tawm tias "Niam Maisie, Kuv ntshai kuv yuav tsum txo kuv tus kheej ntawm kev ua haujlwm hauv chav ua noj," Sam tshaj tawm.
  
  "Tsis txhob txhawj, Mr. Cleave," nws luag ntxhi. "Ua Vajtswv tsaug," lawv hnov nws hais thaum nws tawm hauv chav ua mov.
  
  "Koj puas tau txais xov xwm ntawm daim ntawv no?" - Perdue nug.
  
  "Tsis muaj dab tsi. Kuv twv lawv txhua tus xav tias kuv vwm rau ua ib zaj dab neeg hais txog dab neeg, tab sis ntawm ib sab nws yog qhov zoo. Tsawg tus neeg paub txog qhov no, qhov zoo dua. Tsuas yog nyob rau hauv cov ntaub ntawv teev cia tseem nyob ib puag ncig, "Sam hais.
  
  "Yog lawm, Kuv xav paub ntau npaum li cas cov khoom muaj nqis no," Perdue hais thaum nws nchuav lawv ib co scotch.
  
  "Tau kawg nws yog," Sam teb, me ntsis amused.
  
  "Nws tsis yog hais txog nyiaj, Sam. Vajtswv paub, kuv muaj txaus qhov no. Kuv tsis tas yuav caum cov khoom hauv tsev kom tau nyiaj, "Perdue hais rau nws. "Kuv tau nkag siab tiag tiag yav dhau los, hauv lub ntiaj teb khw muag khoom hauv qhov chaw zais uas tib neeg tsis quav ntsej txog kev saib xyuas. Kuv txhais tau tias, peb nyob rau hauv ib thaj av uas tau pom tej yam amazing tshaj plaws, nyob rau hauv lub eras zoo heev. Nws yog qhov tshwj xeeb tiag tiag kom pom cov seem ntawm Lub Ntiaj Teb Qub thiab kov tej yam uas paub txog yam peb yuav tsis paub. "
  
  "Nws tob dhau rau lub sijhawm no, txiv neej," Sam lees. Nws haus ib nrab ib khob ntawm nws scotch nyob rau hauv ib gulp.
  
  "Yooj yim nrog nws," Perdue hais. "Koj xav kom tsaug zog thiab paub thaum ob tug poj niam rov qab los."
  
  "Qhov tseeb, kuv tsis paub meej txog qhov ntawd," Sam lees. Perdue tsuas yog luag ntxhi vim nws xav tias yuav luag ib yam nkaus. Txawm li cas los xij, ob tug txiv neej txiav txim siab tsis tham txog Nina lossis nws muaj dab tsi nrog ob leeg. Oddly txaus, yeej tsis muaj cov ntshav phem ntawm Perdue thiab Sam, ob tus neeg sib tw rau Nina lub siab, txij li lawv ob leeg muaj nws lub cev.
  
  Lub qhov rooj qhib thiab ob tug poj niam ib nrab-drenched rushed sab hauv. Nws tsis yog nag uas thawb lawv mus tom ntej, tab sis xov xwm. Tom qab ib tug luv luv account ntawm dab tsi tshwm sim nyob rau hauv lub graphologist lub chaw ua hauj lwm, lawv tawm tsam lub unbridled lub siab xav los soj ntsuam cov paj huam, thiab flattered Miss Maisie los ntawm saj thawj zaug nws qab tais ntawm zoo heev cuisine. Nws yuav tsis tsim nyog los tham txog cov ntsiab lus tshiab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, lossis lwm tus rau qhov teeb meem, tsuas yog nyob rau sab nyab xeeb.
  
  Tom qab noj su, plaub tug ntawm lawv zaum ib ncig ntawm lub rooj los pab xyuas seb puas muaj dab tsi tseem ceeb hauv cov ntawv.
  
  "David, puas yog lo lus? Kuv xav tias kuv tus Fabkis siab tsis txaus, "Agatha tau hais tsis txaus siab.
  
  Nws ntsia Rachel txoj kev qias neeg ntawm kev sau ntawv, qhov chaw uas nws tau theej Fabkis ib feem ntawm zaj paj huam. "Auj, uh, qhov ntawd txhais tau tias pagan, thiab tus ntawd ... "
  
  "Tsis txhob ua neeg ruam, kuv paub nws," nws luag ntxhi thiab txeeb nplooj ntawv ntawm nws. Nina giggled ntawm Perdue lub txim. Nws luag ntxhi rau nws me ntsis txaj muag.
  
  Nws muab tawm tias Agatha yog ib puas npaug ntau npau taws thaum ua haujlwm tshaj li Nina thiab Sam tuaj yeem xav txog.
  
  "Zoo, hu rau kuv hauv German seem yog tias koj xav tau kev pab, Agatha. "Kuv yuav mus tau ib co tshuaj yej," Nina hais tias casually, vam tias tus kws sau ntawv eccentric yuav tsis coj nws raws li ib tug snide hais. Tab sis Agatha tsis them nyiaj rau leej twg thaum nws ua tiav txhais lus Fab Kis. Lwm tus tau ua siab ntev tos, hais lus me me thaum lawv txhua tus xav paub. Tam sim ntawd Agatha tshem nws caj pas: "Okay," nws hais tias, "Yog li no nws hais tias: "Los ntawm cov pagan ports ua ntej kev hloov pauv ntawm cov ntoo khaub lig tuaj rau cov kws sau ntawv qub kom khaws cov lus zais ntawm Vajtswv cov nab. mus rau hauv cov suab puam, thiab cov hieroglyphs poob rau hauv qab Ahmed ko taw.'
  
  Nws nres. Lawv tau tos. Agatha ntsia lawv incredulously: "Yog li cas?"
  
  "Qhov no yog tag nrho?" Sam nug, txaus ntshai qhov tsis txaus siab ntawm tus neeg txawj ntse txaus ntshai.
  
  "Yog, Sam, qhov no yog nws," nws snapped, raws li xav tau. "Vim li cas? Koj puas tau cia siab rau opera?
  
  "Tsis yog, nws tsuas yog ... koj paub ... Kuv tab tom xav txog ib yam dab tsi ntev dua txij li koj siv sijhawm ntev ... "nws pib, tab sis Perdue tig rov qab rau nws tus viv ncaus kom zais Sam tsis txuas ntxiv nrog qhov kev thov.
  
  "Koj puas hais lus Fab Kis, Mr. Cleave?" - nws hais sarcastically. Perdue kaw nws ob lub qhov muag, thiab Sam pom tau tias nws ua rau nws chim.
  
  "Tsis muaj. Tsis yog kuv tsis paub. Nws yuav coj kuv mus ib txhis kom paub txhua yam, "Sam sim kho nws tus kheej.
  
  "Lub ntuj raug txim yog dab tsi 'Serapis?" Nina tuaj rau nws pab.
  
  Lawv sawv daws tau tshee hnyo.
  
  "Xaiv nws hauv Is Taws Nem," Sam hais tias, thiab ua ntej nws cov lus ploj mus, Nina qhib nws lub laptop.
  
  "Muaj tau," nws hais, skimming cov ntaub ntawv los qhia luv luv. "Serapis yog ib tug vajtswv tsis ntseeg pe hawm hauv tebchaws Iziv."
  
  "Muaj tseeb. Peb muaj papyrus, yog li peb yuav tsum muaj tim lyiv teb chaws nyob qhov twg, "Perdue tso dag.
  
  "Txawm li cas los xij,," Nina hais ntxiv, "hauv luv luv ... Qee lub sijhawm nyob rau xyoo pua plaub hauv Alexandria, Npis Sov Theophilus txwv tsis pub txhua tus pegan deities, thiab nyob rau hauv lub Tuam Tsev ntawm Dionysus tso tseg, cov ntsiab lus ntawm catacomb vaults tau pom meej desecrated. .. tej zaum cov pagan relics," nws hais tias, "thiab qhov ntawd ua rau cov pagans hauv Alexandria npau taws heev."
  
  "Yog li lawv tua tus neeg phem?" Sam khob, lom zem txhua tus tsuas yog Nina, uas muab nws lub ntsej muag ci ntsa iab uas xa nws rov qab mus rau nws lub ces kaum.
  
  "Tsis yog, lawv tsis tua tus neeg phem, Sam," nws hais tias, "tab sis lawv tau ua kom muaj kev kub ntxhov kom ua pauj rau ntawm txoj kev. Txawm li cas los xij, cov ntseeg tau tawm tsam thiab yuam cov neeg ntseeg tsis ntseeg mus nkaum hauv Serapeum, lub tuam tsev ntawm Serapis, pom tau tias yog ib qho qauv zoo. Yog li ntawd, lawv tau thaiv lawv tus kheej nyob rau ntawd, coj ob peb cov ntseeg los ua pov thawj rau kev ntsuas zoo. "
  
  "Okay, qhov no piav qhia txog cov chaw nres nkoj pagan. Alexandria yog qhov chaw nres nkoj tseem ceeb heev hauv ntiaj teb thaum ub. Pagan chaw nres nkoj tau los ua cov ntseeg, txoj cai? Perdue lees paub.
  
  "Raws li qhov no, nws muaj tseeb," Nina teb. "Tab sis cov kws sau ntawv thaum ub, khaws qhov zais cia ..."
  
  Agatha sau tseg tias, "Cov kws sau ntawv qub," yuav tsum yog cov pov thawj uas khaws cov ntaub ntawv hauv Alexandria. Lub tsev qiv ntawv ntawm Alexandria!"
  
  "Tab sis Lub Tsev Qiv Ntawv ntawm Alexandria twb tau hlawv rau hauv av hauv Boomfack, British Columbia, puas yog?" - Sam nug. Perdue yuav tsum luag ntawm cov neeg sau xov xwm xaiv cov lus.
  
  "Nws muaj lus xaiv tias tau raug hlawv los ntawm Caesar thaum nws tua hluav taws rau nws lub nkoj nkoj, raws li kuv paub," Perdue pom zoo.
  
  "Ok, tab sis txawm li ntawd los, cov ntaub ntawv no tau pom meej sau rau ntawm papyrus, uas tus graphologist tau hais rau peb thaum ub. Tej zaum tsis yog txhua yam raug puas tsuaj. Tej zaum qhov no txhais tau hais tias lawv muab zais los ntawm Vajtswv cov nab - cov tub ceev xwm ntseeg!" Nina exclaimed.
  
  "Txhua qhov no yog qhov ncaj ncees, Nina, tab sis qhov no yuav ua li cas nrog tus legionnaire los ntawm 1800s? Nws nyob ntawm no li cas?" Agatha xav txog nws. "Nws sau qhov no, rau lub hom phiaj dab tsi?"
  
  "Cov lus dab neeg tau hais tias ib tug tub rog qub tau hais txog hnub nws pom ntawm nws lub qhov muag ntawm cov khoom muaj nqis uas tsis muaj nqi ntawm Lub Ntiaj Teb Qub, txoj cai?" Sam cuam tshuam. "Peb xav txog kub thiab nyiaj thaum peb yuav tsum xav txog phau ntawv, ntaub ntawv thiab hieroglyphs hauv paj huam. Lub entrails ntawm Serapis yuav tsum yog lub entrails ntawm lub tuam tsev, txoj cai?"
  
  "Sam, koj yog ib tug txawj ntse fucking!" Nina squealed. "Yog tag nrho! Lawm, saib raws li nws entrails raug dragged los ntawm cov suab puam thiab poob dej ... faus ... nyob rau hauv Ahmed ko taw. Ib tug tub rog laus hais txog ib lub teb uas muaj los ntawm ib tug neeg Iyiv qhov chaw uas nws tau pom ib qho khoom muaj nqis. Cov quav no tau muab faus rau hauv qab taw ntawm ib tug neeg Iyiv hauv Algeria!"
  
  "Zoo meej! Yog li ntawd, tus qub tub rog Fabkis tau qhia peb tias nws yog dab tsi thiab nws pom qhov twg. Qhov ntawd tsis qhia peb tias nws qhov chaw nyob qhov twg, "Perdue ceeb toom rau txhua tus. Lawv tau dhau los ua qhov tsis paub tseeb tias lawv tau ploj ntawm cov ntaub ntawv tiag tiag uas lawv tau tom qab.
  
  "Tsis txhob txhawj. Nov yog Nina lub luag haujlwm. German, sau los ntawm ib tug tub rog hluas uas nws muab phau ntawv teev npe, "said Agatha, rov ua dua lawv txoj kev cia siab. "Peb yuav tsum paub tias cov khoom muaj nqis no yog dab tsi - cov ntaub ntawv los ntawm Lub Tsev Qiv Ntawv ntawm Alexandria. Tam sim no peb yuav tsum paub yuav ua li cas nrhiav tau lawv, tom qab peb nrhiav chaw muag mis nyuj rau kuv cov neeg siv khoom, tau kawg. "
  
  Nina siv nws lub sijhawm nrog ntu ntev ntawm Fabkis-German paj huam.
  
  "Nws nyuaj heev. Muaj ntau code lus. Kuv xav tias yuav muaj teeb meem ntau dua nrog qhov no dua li thawj tus, "nws tau sau tseg, hais txog qee cov lus. "Muaj ntau lo lus ploj ntawm no."
  
  "Yog, kuv pom nws. Nws zoo nkaus li tias daim duab no tau ntub los yog puas lawm ntau xyoo vim tias ntau qhov chaw tau hnav lawm. Kuv vam tias tus thawj nplooj ntawv tsis puas rau tib yam. Tab sis cia li muab peb cov lus uas tseem nyob ntawd, nyob zoo, "Agatha tau hais kom.
  
  "Tam sim no cia li nco ntsoov tias qhov no tau sau ntau dua li yav dhau los," Nina hais rau nws tus kheej, kom nws nco txog cov ntsiab lus uas nws yuav tsum tau txhais nws. "Hais txog lub xyoo thaum ntxov ntawm lub xyoo pua, yog li ... nyob ib ncig ntawm kaum cuaj ib yam dab tsi. Peb yuav tsum hu cov npe ntawm cov txiv neej nrhiav neeg, Agatha. "
  
  Thaum kawg nws tau txhais cov lus German, nws tig rov qab rau hauv nws lub rooj zaum, ua rau nws lub ntsej muag.
  
  "Cia peb hnov nws," Perdue hais.
  
  Nina nyeem maj mam: "Qhov no tsis meej pem heev. Nws qhia meej tsis xav kom leej twg nrhiav tau thaum nws tseem muaj sia nyob. Hauv kuv lub tswv yim, los ntawm thaum ntxov 1900s, cov junior legionnaire yuav tsum tau dhau hnub nyoog nruab nrab. Kuv tsuas yog muab cov dots uas cov lus ploj lawm. "
  
  
  Tshiab rau cov neeg
  
  Tsis nyob hauv av ntawm 680 kaum ob
  
  Vajtswv tseem loj hlob index muaj ob trinities
  
  Thiab lub nplawm Angels npog... Erno
  
  ...rau qhov heev...... khaws cia
  
  ......invisible... Heinrich I
  
  
  "Rau qhov seem, ib kab tag nrho ploj lawm," Nina sighed, pov nws tus cwj mem ib sab hauv kev swb. "Qhov kawg yog kos npe ntawm ib tug txiv leej tub hu ua 'Wehner," raws li Rachel Clarke.
  
  Sam tab tom zom ib lub ncuav qab zib. Nws tsa Nina lub xub pwg nyom thiab hais nrog nws lub qhov ncauj tag: "Tsis yog 'Venus'. Qhov no yog "Werner," ntshiab li hnub.
  
  Nina tsa nws lub taub hau thiab nqaim nws ob lub qhov muag ntawm nws lub suab nrov, tab sis Sam tsuas yog luag nyav, zoo li nws tau ua thaum nws paub tias nws yog tus ntse ntse: "Thiab qhov no yog 'Klaus.' Klaus Werner, 1935.
  
  Nina thiab Agatha ntsia ntawm Sam hauv kev xav tsis thoob.
  
  "Saib?" - nws hais tias, taw tes rau hauv qab ntawm daim duab. "1935. Koj cov poj niam puas xav tias qhov no yog nplooj ntawv naj npawb? Vim hais tias tsis yog tus txiv neej no phau ntawv teev npe yog tuab dua li phau Vajlugkub, thiab nws yuav tsum tau muaj lub neej ntev thiab muaj txiaj ntsig. "
  
  Perdue tsis tuaj yeem tuav rov qab ntxiv lawm. Los ntawm nws qhov chaw los ntawm lub qhov cub, qhov chaw uas nws leaned tiv thaiv tus ncej nrog ib khob cawv, nws qw nrog luag. Sam luag siab nrog nws, tab sis tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub, nws sai sai txav deb ntawm Nina. Txawm Agatha luag ntxhi: "Kuv, ib yam nkaus, yuav npau taws los ntawm nws qhov kev khav theeb yog tias nws tsis cawm peb ntau txoj haujlwm ntxiv, koj puas pom zoo, Dr. Gould?"
  
  "Yog lawm, nws tsis tau ntsia nws lub sijhawm no," Nina teased thiab muab Sam luag nyav.
  
  
  Tshooj 18
  
  
  "Tshiab rau tib neeg, tsis yog rau av. Yog li qhov no yog qhov chaw tshiab thaum Klaus Werner rov qab los rau Tebchaws Yelemees xyoo 1935, lossis thaum twg nws rov qab los. Sam xyuas cov npe ntawm legionnaires rau xyoo 1900-1935, "hais tias Nina Agate.
  
  "Tab sis puas muaj txoj hauv kev kom paub seb nws nyob qhov twg?" Agatha nug, tsa nws lub luj tshib thiab npog nws lub ntsej muag nrog nws ob txhais tes, zoo li ib tug ntxhais muaj cuaj xyoos.
  
  "Kuv muaj Werner, uas nkag mus hauv lub tebchaws xyoo 1914!" - Sam exclaimed. "Nws yog Werner ze tshaj plaws uas peb muaj rau cov hnub no. Lwm hnub rov qab mus rau 1901, 1905 thiab 1948. "
  
  "Nws tseem tuaj yeem yog ib qho ntawm yav dhau los, Sam. Tshawb xyuas lawv tag nrho. Qhov 1914 scroll hais li cas?" Perdue nug, ntsoos ntawm Sam lub rooj zaum los kawm cov ntaub ntawv ntawm lub laptop.
  
  "Muaj ntau qhov chaw tshiab thaum ntawd. Vajtswv, lub Eiffel Ntauwd tseem hluas thaum ntawd. Qhov no yog kev lag luam kiv puag ncig. Txhua yam tau tsim tsis ntev los no. 680 kaum ob yog dab tsi? Nina luag nyav. "Kuv mob taub hau".
  
  "Yuav tsum yog kaum ob xyoos," Perdue chimed hauv. "Kuv txhais tau tias, nws hais txog qhov tshiab thiab qub, yog li ntawd mus rau lub sijhawm ntawm kev muaj nyob. Tab sis dab tsi yog 680 xyoo?
  
  "Lub hnub nyoog ntawm qhov chaw nws tab tom tham txog, tau kawg," Agatha slurred los ntawm clenched hniav, tsis kam tshem nws lub puab tsaig los ntawm kev nplij siab ntawm nws ob txhais tes.
  
  "Ok, qhov chaw no muaj 680 xyoo. Tseem loj hlob? Kuv poob. Tsis muaj txoj hauv kev uas nws yuav ciaj sia, "Nina sighed hnyav.
  
  "Tej zaum cov pejxeem loj tuaj?" Sam qhia. "Saib seb, nws hais tias 'Vajtswv qhov Performance index' tuav 'ob trinities', thiab qhov ntawd yog ib pawg ntseeg. Nws tsis nyuaj. "
  
  "Koj puas paub muaj pes tsawg lub tsev teev ntuj nyob hauv lub teb chaws Yelemees, Sam?" Nina luag ntxhi. Nws pom tseeb tias nws nkees heev thiab ua siab ntev heev txog txhua yam. Lub fact tias ib yam dab tsi lwm yam hnyav rau nws nyob rau hauv lub sij hawm, yuav luag tuag ntawm nws cov phooj ywg Lavxias teb sab, maj mam muab nws.
  
  "Koj hais yog lawm, Sam. Nws tsis yog nyuaj rau kwv yees tias peb tab tom nrhiav rau lub tsev teev ntuj, tab sis cov lus teb rau qhov twg yog ib qho lus dag, kuv paub tseeb ntawm qhov no, hauv "ob trinities". Muaj ib tug trinity nyob rau hauv txhua lub tsev teev ntuj, tab sis tsis tshua muaj muaj lwm pawg ntawm peb, "Agatha teb. Nws yuav tsum lees tias nws, ib yam nkaus, tau xav txog zaj paj huam qhov kev xav tsis zoo rau qhov kawg.
  
  Pardue mam li nco dheev hla Sam thiab taw tes rau ntawm qhov screen, ib yam dab tsi hauv Werner tus naj npawb 1914. "Cuaj nws!"
  
  "Qhov twg?" Nina, Agatha thiab Sam exclaimed nyob rau hauv unison, ua tsaug rau qhov breakthrough.
  
  "Cologne, cov poj niam thiab cov txiv neej. Peb tus txiv neej nyob hauv Cologne. Ntawm no, Sam, "nws tau sau cov kab lus nrog nws tus duab me me, "qhov twg nws hais tias: 'Klaus Werner, tus neeg npaj lub nroog nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm Konrad Adenauer, tus kav nroog ntawm Cologne (1917-1933)'.
  
  "Qhov no txhais tau hais tias nws sau paj huam tom qab tshem tawm ntawm Adenauer," Nina perked. Nws yog qhov zoo uas tau hnov ib yam dab tsi paub tias nws paub los ntawm keeb kwm German. "Hauv xyoo 1933, Nazi Party yeej kev xaiv tsa hauv zos hauv Cologne. Muaj tseeb! Tsis ntev tom qab ntawd, lub tsev teev ntuj Gothic tau hloov dua siab tshiab rau hauv lub monument rau lub teb chaws Yelemees tshiab. Tab sis kuv xav tias Herr Werner yog me ntsis yuam kev hauv nws qhov kev suav ntawm lub hnub nyoog ntawm pawg ntseeg, muab lossis siv ob peb xyoos. "
  
  "Leej twg mob siab? Yog tias qhov no yog lub tsev teev ntuj raug, ces peb muaj peb qhov chaw, neeg!" Sam insisted.
  
  "Tos, cia kuv ua kom ob zaug ua ntej peb mus rau qhov ntawd tsis tau npaj," Nina hais. Nws nkag mus rau "Cologne Attractions" rau hauv lub tshuab tshawb nrhiav. Nws lub ntsej muag ci ntsa iab thaum nws nyeem kev tshuaj xyuas ntawm Kölner Dom, Cologne Cathedral, lub nroog tseem ceeb tshaj plaws monument.
  
  Nws tau taub hau thiab hais tsis txaus ntseeg: "Yog lawm, mloog, Cologne Cathedral yog qhov chaw thaj chaw ntawm Peb Vaj nyob. Kuv twv qhov no yog qhov thib ob trinity Werner hais! "
  
  Perdue tau sawv los hais tias: "Tam sim no peb paub tias yuav pib qhov twg, ua Vajtswv tsaug. Agata, ua cov kev npaj. Kuv yuav sau txhua yam peb xav tau los khaws cov ntawv teev lus no los ntawm lub tsev teev ntuj. "
  
  Los ntawm yav tav su tom ntej, pab pawg tau npaj txhij mus rau Cologne kom pom tias lawv cov kev daws teeb meem rau cov lus sib dhos thaum ub yuav coj lawv mus rau qhov chaw uas Agatha tus neeg tau txais kev ntshaw. Nina thiab Sam tau saib xyuas lub tsheb xauj tsev thaum Perdues khaws cia rau lawv cov khoom siv tsis raug cai zoo tshaj plaws yog tias lawv txeeb tau raug cuam tshuam los ntawm cov kev ntsuas kev nyab xeeb hauv nroog tau muab tso rau hauv qhov chaw los tiv thaiv lawv cov monuments.
  
  Lub davhlau mus rau Cologne yog qhov tsis sib xws thiab nrawm, ua tsaug rau Purdue cov neeg caij dav hlau. Lub dav hlau ntiag tug lawv coj tsis yog ib qho ntawm nws qhov zoo tshaj plaws, tab sis nws tsis yog qhov khoom kim heev. Lub sijhawm no Perdue siv nws lub dav hlau rau cov laj thawj ua tau zoo dua li kev xav. Ntawm qhov chaw me me nyob rau sab qab teb sab hnub tuaj ntawm Cologne-Bonn tshav dav hlau, lub teeb yuag Challenger 350 braked gracefully. Cov huab cua phem heev, tsis tsuas yog ya, tab sis kuj rau kev mus ncig. Txoj kev tau ntub vim muaj cua daj cua dub tshwm sim. Raws li Perdue, Nina, Sam thiab Agatha tau ua lawv txoj hauv kev los ntawm cov neeg coob coob, lawv pom tus cwj pwm tsis zoo ntawm cov neeg caij tsheb, ua rau muaj kev npau taws ntawm qhov lawv xav tias yog hnub los nag. Pom tau tias qhov kev kwv yees hauv zos tsis muaj dab tsi hais txog qhov hnyav ntawm qhov tshwm sim.
  
  "Ua Vajtswv tsaug uas kuv nqa khau looj plab hlaub," Nina hais thaum lawv hla lub tshav dav hlau thiab mus rau qhov tawm ntawm lub tsev tuaj txog. "Nws yuav rhuav tshem kuv cov khau."
  
  "Tab sis lub tsho yak uas qias neeg yuav ua haujlwm zoo tam sim no, koj puas xav tias?" Agatha luag nyav thaum lawv taug kev hauv cov kauj ruam mus rau hauv pem teb mus rau qhov chaw pib daim pib rau lub tsheb ciav hlau S-13 mus rau hauv plawv nroog.
  
  "Leej twg muab qhov no rau koj? "Koj hais tias nws yog khoom plig," Agatha nug. Nina tuaj yeem pom Sam cringe ntawm cov lus nug, tab sis nws tsis tuaj yeem nkag siab tias yog vim li cas txij li nws tau raug ntes nyob rau hauv nws nco txog Trish.
  
  "Tus thawj coj ntawm lub renegade brigade, Ludwig Bern. Nws yog ib qho ntawm nws, "Nina hais nrog pom tseeb bliss. Nws nco Sam txog ib tug menyuam kawm ntawv swooning tshaj nws tus hluas nraug tshiab. Nws tsuas taug kev ob peb yards, xav kom nws tuaj yeem teeb luam yeeb tam sim no. Nws koom nrog Perdue ntawm lub tshuab pib.
  
  "Nws suab zoo kawg nkaus. Koj paub tias cov neeg no paub tias yog neeg lim hiam heev, muaj kev qhuab ntuas thiab ua haujlwm hnyav heev, "Agatha hais tias qhov tseeb. "Kuv tau tshawb fawb ntau yam rau lawv nyuam qhuav tsis ntev los no. Qhia rau kuv, puas muaj chaw tsim txom nyob rau hauv lub roob fortress?
  
  "Yog lawm, tab sis kuv muaj hmoo txaus tsis ua neeg raug kaw nyob ntawd. Nws hloov tawm tias kuv zoo li Bern tus poj niam lig. Kuv kwv yees me ntsis kev saib xyuas zoo li ntawd tau cawm kuv lub nroog Yeiuxalees thaum lawv ntes peb, vim tias kuv tau ntsib thawj zaug lawv lub koob npe nrov li tsiaj nyaum thaum kuv raug kaw, "Nina hais rau Agata. Nws ntsia tau ruaj khov rau hauv pem teb thaum nws hais txog qhov kev ua phem.
  
  Agatha pom Sam qhov kev tawm tsam, kev nyuaj siab ib yam li nws, thiab nws ntxhi, "Puas yog thaum lawv ua phem rau Sam?"
  
  "Yog".
  
  "Thiab koj tau txais qhov mob ntsoog ntawd?"
  
  "Yog, Agatha."
  
  "Cunts."
  
  "Yog, Agatha. Koj tau lawm. Yog li, nws yog qhov xav tsis thoob uas tus thawj tswj hwm ntawm qhov kev hloov pauv ntawd tau ua rau kuv zoo dua thaum kuv raug nug ... tau kawg ... tom qab nws tau hem kuv nrog kev tsim txom ... thiab tuag," Nina hais, yuav luag txaus siab los ntawm tag nrho.
  
  "Cia li mus. Peb yuav tsum txheeb xyuas peb lub tsev so kom peb tau so, "Perdue hais.
  
  Lub hostel Perdue tau hais tsis yog qhov uas feem ntau tuaj rau hauv siab. Lawv tau tawm ntawm lub tsheb ciav hlau ntawm Trimbornstrasse thiab taug kev tom ntej no thiab ib nrab mus rau ib lub tsev qub uas tsis muaj kev vam meej. Nina ntsia rau ntawm lub siab, plaub-zaj cib tsev uas zoo li tus ntoo khaub lig ntawm lub Hoobkas Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II thiab lub tsev qub ntauwd uas tau kho kom zoo. Qhov chaw muaj lub ntiaj teb qub ntxim nyiam thiab zoo siab txais tos, txawm hais tias nws tau pom meej hnub zoo dua.
  
  Lub qhov rais tau dai kom zoo nkauj nrog cov thav duab zoo nkauj thiab sills, thaum nyob rau sab nraud ntawm lub iav Nina tuaj yeem pom ib tus neeg peeking tawm ntawm qab ntawm cov ntaub ntaub huv si immaculately. Raws li cov qhua nkag mus, qhov tsis hnov tsw ntawm cov qhob cij tshiab thiab kas fes tau dhau los ua rau lawv nyob hauv qhov chaw tos txais me me, tsaus nti, tsis zoo.
  
  "Koj chav nyob sab saud, Herr Perdue," tus txiv neej uas mob siab rau nws thaum ntxov peb caug hais rau Perdue.
  
  "Vielen dunk, Peter," Perdue luag nyav thiab nqis ib sab kom cov poj niam nce ntaiv mus rau lawv chav. "Xam thiab kuv nyob hauv ib chav; Nina thiab Agata nyob rau hauv lwm yam. "
  
  "Ua Vajtswv tsaug kuv tsis tas yuav nrog Davi nyob. Txawm tias tam sim no nws tseem tsis tau tso tseg nws txoj kev ntxhov siab hauv nws txoj kev pw tsaug zog, "Agatha nudge Nina nrog nws lub luj tshib.
  
  "Ha! Puas yog nws ib txwm ua li no? Nina luag ntxhi thaum lawv tso lawv lub hnab rau hauv av.
  
  "Txij thaum yug los, kuv xav. Nws ib txwm hais lus, thaum kuv kaw thiab qhia nws ntau yam, "Agatha tso dag.
  
  "Okay, cia peb so. Tag kis tav su peb tuaj yeem mus saib seb lub tsev teev ntuj muaj dab tsi, "Perdue tshaj tawm, ncab thiab yawning dav.
  
  "Kuv hnov!" Sam pom zoo.
  
  Nrog rau qhov kawg saib ntawm Nina, Sam tau nkag mus hauv chav nrog Perdue thiab kaw qhov rooj tom qab lawv.
  
  
  Tshooj 19
  
  
  Agatha nyob tom qab thaum lwm tus peb mus rau Cologne Cathedral. Nws yuav tsum tau saib lawv nraub qaum nrog cov cuab yeej taug qab txuas nrog nws tus tij laug lub ntsiav tshuaj, lawv cov cim nrog peb lub dab teg. Siv nws tus kheej lub laptop ntawm nws lub txaj, nws tau nkag mus rau hauv tub ceev xwm kev sib txuas lus hauv zos los saib xyuas cov lus ceeb toom txog nws tus tij laug pawg neeg marauders. Nrog cov ncuav qab zib thiab lub khob ntawm kas fes dub nyob ze, Agatha tau saib cov ntxaij vab tshaus tom qab lub qhov rooj xauv ntawm nws chav pw.
  
  Hauv kev ntshai, Nina thiab Sam tsis tuaj yeem tso lawv lub qhov muag tawm ntawm lub zog loj ntawm cov qauv Gothic ua ntej lawv. Nws yog majestic thiab ancient, nws spiers ncav cuag qhov nruab nrab ntawm 500 ko taw los ntawm nws lub hauv paus. Lub architecture tsis tsuas yog zoo li medieval-style towers thiab taw tes projections, tab sis los ntawm ib tug deb ntawm cov qauv ntawm lub tsev zoo zoo li uneven thiab ruaj. Qhov nyuaj tshaj qhov kev xav, ib yam dab tsi uas yuav tsum tau pom ntawm tus neeg, Nina xav, vim nws tau pom lub tsev teev ntuj nto moo hauv phau ntawv ua ntej. Tab sis tsis muaj ib yam dab tsi tuaj yeem npaj nws rau lub zeem muag ua pa uas ua rau nws tshee hnyo nrog kev ntshai.
  
  "Nws loj heev, puas yog?" Perdue luag nyav muaj kev ntseeg siab. "Zoo heev dua li lub sijhawm kawg kuv nyob ntawm no!"
  
  Cov keeb kwm tau zoo txawm tias los ntawm cov qauv qub uas tuav los ntawm Greek cov tuam tsev thiab cov monuments Italian. Ob tug pej thuam sawv loj thiab ntsiag to, taw rau saum ib yam li lawv hais rau Vajtswv; thiab nyob rau hauv nruab nrab, ib qho intimidating nkag tau ntxias ntau txhiab tus neeg tuaj sab hauv thiab qhuas sab hauv.
  
  "Nws ntev dua 400 feet, koj puas ntseeg nws? Saib nws! Kuv paub tias peb nyob ntawm no rau lwm lub hom phiaj, tab sis nws yeej tsis mob siab rau qhov zoo kawg nkaus ntawm German architecture, "Perdue hais tias, qhuas cov pob tw thiab spiers.
  
  "Kuv yuav tuag pom dab tsi nyob hauv," Nina qw.
  
  "Tsis txhob ua siab ntev, Nina. Koj yuav siv sijhawm ntau teev nyob ntawd, "Sam hais rau nws, hla nws txhais tes hla nws lub hauv siab thiab luag ntxhi thiab luag ntxhi. Nws tig nws lub qhov ntswg rau ntawm nws thiab luag ntxhi thaum lawv peb leeg taug kev mus rau hauv lub monument loj.
  
  Txij li thaum lawv tsis paub tias qhov chaw teev cia yuav nyob qhov twg, Perdue tau hais tias nws, Sam, thiab Nina tau sib cais kom lawv tuaj yeem tshawb nrhiav cais qhov chaw ntawm lub tsev teev ntuj tib lub sijhawm. Nws nqa ib tug cwj mem-loj laser spyglass nrog nws mus khaws tej yam kub kub taw qhia sab nraum phab ntsa ntawm lub tsev teev ntuj, uas tej zaum nws yuav tsum tau nteg rau hauv.
  
  "Holy crap, qhov no yuav siv sij hawm peb hnub," Sam hais tias me ntsis nrov nrov thaum nws xav tsis thoob ob lub qhov muag scanned lub tsev loj, colossal. Cov neeg yws yws ntawm kev ntxub ntxaug ntawm nws qhov exclamation, hauv pawg ntseeg tsis tsawg!
  
  "Tom qab ntawd nws zoo dua los pib nrog nws. Txhua yam uas tuaj yeem muab peb lub tswv yim ntawm qhov chaw uas lawv yuav khaws cia yuav tsum tau txiav txim siab. Peb txhua tus muaj daim duab ntawm lwm tus ntawm peb lub moos, yog li tsis txhob ploj mus. Kuv tsis muaj lub zog los nrhiav phau ntawv teev npe thiab ob tus ntsuj plig ploj, "Perdue luag ntxhi.
  
  "Auj, koj tsuas yog yuav tsum tau tig nws zoo li ntawd," Nina chuckled. "Tom qab ntawd, cov tub."
  
  Lawv faib ua peb txoj hauv kev, ua piv txwv tias lawv tsuas yog nyob ntawd kom pom qhov pom, thaum tshawb xyuas txhua qhov tsis paub tseeb uas yuav taw tes rau qhov chaw ntawm Fabkis tub rog lub chaw muag mis nyuj. Cov watches uas lawv hnav tau ua ib txoj hauv kev sib txuas lus kom lawv tuaj yeem sib pauv ntaub ntawv yam tsis tas yuav rov ua pawg dua txhua zaus.
  
  Sam taug kev mus rau hauv lub tsev teev ntuj kev sib raug zoo, rov hais dua rau nws tus kheej tias nws tab tom nrhiav ib yam dab tsi uas zoo li phau ntawv qub qub. Nws yuav tsum tau qhia nws tus kheej tias nws tab tom nrhiav dab tsi kom tsis txhob cuam tshuam los ntawm kev ntseeg cov khoom muaj nqis nyob txhua qhov chaw. Nws yeej tsis tau ua kev cai dab qhuas thiab, ntawm chav kawm, tsis tau hnov dab tsi dawb huv tsis ntev los no, tab sis nws yuav tsum tau ua raws li cov txuj ci ntawm cov sculptors thiab masons uas tsim tej yam amazing nyob ib ncig ntawm nws. Kev khav theeb thiab kev hwm uas lawv tau ua rau nws lub siab xav, thiab yuav luag txhua tus mlom thiab cov qauv tsim nyog tau txais nws daim duab. Nws tau ntev lawm txij li Sam tau nyob hauv qhov chaw uas nws tuaj yeem siv nws cov txuj ci thaij duab tiag tiag.
  
  Nina lub suab los ntawm lub pob ntseg txuas nrog lawv lub dab teg.
  
  "Kuv puas yuav hais 'tus neeg tua neeg, tus tua neeg' lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd? nws nug tshaj lub teeb liab creaky.
  
  Sam pab tsis tau tab sis luag ntxhi, thiab tsis ntev nws hnov Perdue hais tias, "Tsis yog, Nina. Kuv ntshai xav tias Sam yuav ua li cas, yog li tham xwb."
  
  "Kuv xav tias kuv muaj ib tug epiphany," nws hais.
  
  "Txuag koj tus ntsuj plig ntawm koj lub sijhawm, Dr. Gould," Sam hais tso dag, thiab nws hnov nws quaj ntawm lwm qhov kawg ntawm kab.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, Nina?" - Perdue nug.
  
  "Kuv tab tom kuaj xyuas lub tswb ntawm sab qab teb thiab kuv tau hla daim ntawv qhia no txog txhua lub tswb sib txawv. Muaj ib lub tswb nyob rau hauv lub ridge pej thuam hu ua Angelus Tswb, "nws teb. "Kuv xav tsis thoob yog tias qhov no muaj dab tsi cuam tshuam nrog paj huam."
  
  "Qhov twg? Nplias cov tubtxib saum ntuj?" - Perdue nug.
  
  "Zoo, 'Angels' tau sau nrog lub peev 'A' thiab kuv xav tias tej zaum yuav yog lub npe thiab tsis yog siv rau cov tubtxib saum ntuj, koj puas paub? Nina ntxhi.
  
  "Kuv xav tias koj hais yog lawm, Nina," Sam chimed rau hauv. "Mloog, nws hais tias 'capping Angels' ntawm no. Tus nplaig uas dai rau nruab nrab ntawm lub tswb hu ua tus ntaus, puas yog? Qhov no puas tuaj yeem txhais tau tias daim ntawv teev npe nyob hauv kev tiv thaiv ntawm Angelus Tswb?
  
  "Auj kuv tus Vajtswv, koj paub nws," Perdue ntxhi zoo siab heev. Nws lub suab tsis tuaj yeem ua rau muaj kev ntxhov siab ntau dua ntawm cov neeg tuaj ncig tebchaws uas tuaj yeem nyob hauv Marien Chapel, qhov chaw uas Perdue qhuas Stefan Lochner cov duab kos ntawm Cologne cov neeg dawb huv hauv nws cov lus Gothic. "Kuv nyob ntawm St. Mary's Chapel tam sim no, tab sis ntsib kuv ntawm Ridge Turret puag hauv, hais, 10 feeb?"
  
  "Okay, ntsib koj nyob ntawd," Nina teb. "Sam?"
  
  "Yog lawm, kuv yuav nyob ntawd sai li sai tau thaum kuv tuaj yeem tau txais lwm qhov kev txhaj tshuaj ntawm lub qab nthab. Damn nws!" Nws tau hais tias thaum Nina thiab Perdue tuaj yeem hnov cov neeg nyob ib puag ncig Sam gasp dua ntawm nws cov lus.
  
  Thaum lawv ntsib ntawm lub lawj saib, txhua yam poob rau hauv qhov chaw. Los ntawm lub platform saum toj roob hauv pes ntauwd nws tau pom tseeb tias lub tswb me me tuaj yeem nkaum qhov chaw khaws cia.
  
  "Yuav ua li cas lub ntuj raug txim nws tau txais qhov ntawd nyob rau hauv?" - Sam nug.
  
  "Nco ntsoov, tus txiv neej no Werner yog tus tsim lub nroog. Nws yuav muaj kev nkag mus rau txhua yam ntawm nooks thiab crannies ntawm lub nroog cov tsev thiab infrastructure. Kuv twv tias yog vim li cas nws thiaj xaiv Angelus Tswb. Nws yog me me, me me dua lub tswb nrov, thiab tsis muaj leej twg yuav xav saib ntawm no, "Perdue sau tseg. "Ok, yog li kuv tus muam thiab kuv yuav tuaj ntawm no hmo no thiab koj ob leeg tuaj yeem saib xyuas kev ua si ib puag ncig peb."
  
  "Agatha? Nce toj ntawm no?" Nina gasped.
  
  "Yog lawm, nws yog ib tug gymnast hauv teb chaws hauv tsev kawm ntawv theem siab. Nws tsis tau hais rau koj? Perdue nodded.
  
  "Tsis yog," Nina teb, xav tsis thoob los ntawm cov ntaub ntawv no.
  
  Sam tau sau tseg tias "Qhov ntawd yuav piav qhia nws lub cev lanky,"
  
  "Nws yog lawm. Txiv tau pom ntxov tias nws tawv dhau los ua kis las lossis ntaus pob tesniv, yog li nws tau qhia nws mus rau gymnastics thiab martial arts los pab nws txhim kho nws cov txuj ci, "Perdue hais. "Nws kuj yog ib tus neeg nyiam nce toj, yog tias koj tuaj yeem coj nws tawm ntawm cov ntaub ntawv khaws cia, chav cia khoom thiab cov ntawv txee." Dave Perdue luag ntawm qhov kev tawm tsam ntawm nws ob tug npoj yaig. Ob leeg nco ntsoov Agatha hauv khau khiab thiab hlua.
  
  "Yog tias leej twg tuaj yeem nce lub tsev loj heev no, nws yuav yog tus neeg nce toj," Sam pom zoo. "Kuv zoo siab heev uas kuv tsis raug xaiv rau qhov kev vwm no."
  
  "Me too, Sam, me too!" Nina shuddered, ntsia rov qab ntawm tus pej thuam me me perched ntawm lub ru tsev ntxhab ntawm lub tsev teev ntuj loj. "Vajtswv, tsuas yog qhov kev xav ntawm kev sawv ntawm no ua rau kuv muaj kev ntxhov siab. Kuv ntxub qhov chaw kaw, tab sis thaum peb hais kuv tab tom txhim kho qhov tsis nyiam qhov siab. "
  
  Sam coj ob peb daim duab ntawm thaj chaw ib puag ncig, ntau dua lossis tsawg dua nrog rau thaj chaw ib puag ncig, kom lawv tuaj yeem npaj lawv txoj kev tshawb nrhiav thiab cawm cov khoom. Perdue tshem tawm nws lub koob yees duab thiab tshuaj xyuas tus pej thuam.
  
  "Zoo," Nina hais tias, tshuaj xyuas lub cuab yeej nrog nws ob lub qhov muag. "Lub ntiaj teb no ua li cas?"
  
  "Saib," Perdue hais thiab muab rau nws. "Tsis txhob nias lub khawm liab. Nias lub pob nyiaj. "
  
  Sam leaped rau pem hauv ntej saib nws ua dab tsi. Nina lub qhov ncauj qhib dav, thiab ces nws daim di ncauj maj mam nkhaus mus rau hauv ib tug luag nyav.
  
  "Dab tsi? Koj pom dab tsi?" Sam pressed. Perdue luag nyav zoo siab thiab tsa muag muag ntawm tus neeg sau xov xwm txaus siab.
  
  "Nws tab tom saib ntawm phab ntsa, Sam. Nina, koj puas pom tej yam txawv txawv nyob ntawd? Ib yam li phau ntawv? nws nug nws.
  
  "Tsis muaj khawm, tab sis kuv tuaj yeem pom cov khoom duab plaub nyob rau sab saum toj, sab hauv ntawm lub tswb dome," nws piav qhia, txav cov khoom nce thiab nqis ntawm lub turret thiab tswb kom paub tseeb tias nws tsis nco dab tsi. "Ntawm no".
  
  Nws muab lawv rau Sam, uas xav tsis thoob.
  
  "Perdue, koj puas xav tias koj tuaj yeem haum qhov kev sib cav no rau hauv kuv lub cell? Kuv tuaj yeem pom ntawm qhov chaw uas kuv thaij duab, "Sam teased.
  
  Perdue luag tias: "Yog tias koj coj, Kuv yuav tsim koj ib qho thaum kuv muaj sijhawm."
  
  Nina shook nws lub taub hau ntawm lawv banter.
  
  Ib tug neeg taug kev dhau nws, tsis txhob txwm ruffling nws cov plaub hau. Nws tig mus thiab pom ib tug txiv neej sawv ze rau nws thiab luag ntxhi. Nws cov hniav tau stained thiab nws qhia tau creepy. Nws tig los tuav Sam txhais caj npab kom tus txiv neej paub tias nws raug coj mus. Thaum nws tig rov los, nws tau ploj mus rau hauv huab cua nyias.
  
  "Agatha, Kuv tabtom kos qhov chaw ntawm cov khoom," Perdue hais dhau nws cov khoom sib txuas lus. Ib pliag tom qab, nws taw tes rau nws lub ntsej muag ntawm lub ntsej muag ntawm Angelus Tswb thiab lub suab nrov nrov thaum lub laser cim tus pej thuam thoob ntiaj teb txoj haujlwm ntawm Agatha lub vijtsam rau kev kaw.
  
  Nina muaj kev txaj muag rau tus txiv neej qias neeg uas tau ntsib nws lub sijhawm dhau los. Nws tseem tuaj yeem hnov nws lub tsho tsis zoo thiab cov ntxhiab tsw ntawm zom cov luam yeeb ntawm nws ua tsis taus pa. Tsis muaj tus neeg zoo li no hauv pawg me me ntawm cov neeg ncig tebchaws ncig nws. Xav tias nws yog lub rooj sib tham tsis zoo thiab tsis muaj dab tsi ntxiv, Nina txiav txim siab ua nws kom tsis muaj dab tsi tseem ceeb.
  
  
  Tshooj 20
  
  
  Thaum lig ib tag hmo, Perdue thiab Agatha tau hnav khaub ncaws rau lub sijhawm. Nws yog ib hmo txaus ntshai nrog cua daj cua dub thiab tsaus ntuj, tab sis hmoov zoo rau lawv nws tsis los nag - tseem. Cov nag yuav ua rau muaj kev cuam tshuam loj heev rau lawv lub peev xwm los ntsuas cov qauv loj, tshwj xeeb tshaj yog qhov chaw pej thuam nyob, zoo huv si thiab txaus ntshai tsoo rau sab saum toj ntawm plaub lub ru tsev uas txuas nrog ua tus ntoo khaub lig. Tom qab ua tib zoo npaj thiab txiav txim siab txog kev pheej hmoo ntawm kev nyab xeeb thiab kev siv sijhawm ntev, lawv tau txiav txim siab los ntsuas lub tsev los ntawm sab nraud, ncaj qha mus rau pej thuam. Lawv tau nce los ntawm ib lub niche uas cov phab ntsa sab qab teb thiab sab hnub tuaj ntsib, thiab siv qhov projecting buttresses thiab arches kom yooj yim rau legwork ntawm nce.
  
  Nina nyob rau ntawm verge ntawm kev puas siab puas ntsws.
  
  "Yuav ua li cas yog tias cua hlob dua?" Nws nug Agatha, nyob ib ncig ntawm tus kws sau ntawv plaub hau daj thaum nws muab nws lub rooj zaum hauv qab nws lub tsho.
  
  "Huab Tais, yog vim li cas peb thiaj muaj txoj hlua ruaj ntseg," nws yws yws, khi nws cov hlua khi rau nws lub khau kom nws tsis txhob ntes tau dab tsi. Sam nyob rau sab nraud ntawm chav nyob nrog Perdue, tshuaj xyuas lawv cov khoom siv sib txuas lus.
  
  "Koj puas paub tseeb tias koj paub yuav ua li cas saib xyuas cov lus?" - Agatha nug Nina, uas tau tu siab nrog txoj haujlwm ntawm kev khiav lub hauv paus thaum Sam yuav tsum tau ua txoj haujlwm saib xyuas los ntawm txoj kev tawm tsam lub ntsiab façade ntawm lub tsev teev ntuj.
  
  "Yog, Agatha. Kuv tsis yog tus paub tech tiag tiag, "Nina sighed. Nws twb paub lawm tias nws yuav tsum tsis txhob sim tiv thaiv nws tus kheej los ntawm Agatha qhov kev thuam tsis ncaj ncees.
  
  "Txoj cai," Agatha luag hauv nws tus cwj pwm zoo.
  
  Muaj tseeb tiag, Perdue ntxaib yog cov neeg nyiag nkas hauv ntiaj teb thiab cov neeg tsim khoom uas tuaj yeem tswj cov khoom siv hluav taws xob thiab kev tshawb fawb raws li lwm tus neeg khi lawv nkawm khau, tab sis Nina nws tus kheej tsis muaj kev txawj ntse. Ua ntej, nws kawm tswj nws lub siab npau taws me ntsis; tsuas yog me ntsis los kho rau Agatha qhov oddities. Thaum 2:30 sawv ntxov, pab neeg vam tias cov neeg saib xyuas yuav tsis ua haujlwm lossis tsis tuaj yeem saib xyuas txhua, vim nws yog hmo Tuesday nrog cua daj cua dub txaus ntshai.
  
  Ua ntej peb teev sawv ntxov, Sam, Perdue thiab Agatha tau mus rau ntawm lub qhov rooj, Nina tom qab lawv kaw lub qhov rooj tom qab lawv.
  
  "Thov ceev faj, cov txiv neej," Nina hais ntxiv.
  
  "Hav, tsis txhob txhawj," Perdue winked, "peb yog cov kws tsim teeb meem. Peb yuav nyob zoo."
  
  "Xam," nws hais ntsiag to thiab stealthily tuav nws lub hnab looj tes hauv nws, "Tom qab los sai sai."
  
  "Cia li saib peb, huh?" - Nws ntxhi, nias nws lub hauv pliaj rau nws thiab luag ntxhi.
  
  Muaj kev ntsiag to tuag ntawm txoj kev nyob ib puag ncig lub tsev teev ntuj. Tsuas yog lub suab quaj ntawm cua whistled nyob ib ncig ntawm lub ces kaum ntawm lub tsev thiab co cov paib txoj kev, thaum ib co ntawv xov xwm thiab nplooj seev cev nyob rau hauv nws cov kev taw qhia. Peb daim duab dub tuaj txog ntawm cov ntoo ntawm sab hnub tuaj ntawm lub tsev teev ntuj loj. Nyob rau hauv ntsiag to synchronization, lawv teeb tsa lawv cov khoom sib txuas lus thiab cov neeg taug qab ua ntej ob tus neeg nce toj tsoo tawm ntawm lawv qhov ceev faj thiab pib nce mus rau sab qab teb sab hnub tuaj ntawm lub monument.
  
  Txhua yam tau ua raws li kev npaj raws li Perdue thiab Agatha ua tib zoo ua lawv txoj hauv kev mus rau lub toj roob hauv pes. Sam tau saib thaum lawv maj mam txav mus rau qhov taw tes arches thaum cua nplawm lawv cov hlua. Nws sawv hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm cov ntoo, qhov chaw teeb pom kev tsis pom nws. Rau nws sab laug nws hnov ib lub suab nrov. Ib tug ntxhais hluas uas muaj hnub nyoog kaum ob xyoos tau khiav ntawm txoj kev mus rau qhov chaw nres tsheb ciav hlau, quaj qw hauv kev ntshai heev. Nws tau ua raws li tsis tu ncua los ntawm plaub tus tub hluas hluas hauv cov khaub ncaws neo-Nazi, qw txhua yam kev qias neeg ntawm nws. Sam tsis paub German ntau, tab sis nws paub txaus kom paub tias lawv tsis muaj lub siab zoo.
  
  "Yuav ua li cas lub ntuj raug txim zoo li no tus ntxhais hluas ua ntawm no thaum hmo ntuj?" nws hais rau nws tus kheej.
  
  Curiosity tau txais qhov zoo ntawm nws, tab sis nws yuav tsum nyob twj ywm kom muaj kev nyab xeeb.
  
  Dab tsi tseem ceeb dua? Kev noj qab nyob zoo ntawm tus menyuam muaj kev phom sij tiag tiag lossis ob ntawm koj cov npoj yaig rau leej twg txhua yam ua tau zoo mus txog tam sim no? Nws nyuaj rau nws lub siab. Ntsia nws, Kuv mam li xyuas qhov no thiab rov qab los ua ntej Purdue txawm ntsia.
  
  Sam saib cov thab plaub furtively, sim nyob deb ntawm qhov kaj. Nws tsis tshua hnov lawv dhau lub suab nrov ntawm cua daj cua dub, tab sis nws tuaj yeem pom lawv cov duab ntxoov ntxoo nkag mus rau hauv chaw nres tsheb ciav hlau tom qab lub tsev teev ntuj. Nws tau tsiv mus rau sab hnub tuaj, yog li tsis pom cov duab ntxoov ntxoo zoo li txav ntawm Perdue thiab Agatha ntawm cov pob zeb thiab Gothic pob zeb koob.
  
  Tam sim no nws tsis tuaj yeem hnov lawv txhua, tab sis, tau los ntawm lub tsev chaw nres tsheb, txawm li cas los xij muaj ib qho kev ntsiag to tuag nyob hauv. Sam taug kev ntsiag to li nws ua tau, tab sis nws tsis hnov tus ntxhais hluas lawm. Ib qho kev mob tshwm sim nyob rau hauv nws lub plab thaum nws xav txog tias lawv ntes nrog nws thiab yuam kom nws nyob twj ywm. Los yog tej zaum lawv yuav tua tau nws lawm. Sam tuav nws qhov kev xav tsis txaus ntseeg tawm ntawm nws lub siab thiab txuas ntxiv taug kev raws lub platform.
  
  Muaj cov kauj ruam tom qab nws, nrawm heev rau nws tiv thaiv nws tus kheej, thiab nws xav tias ob peb txhais tes tuav nws mus rau hauv pem teb, groping thiab nrhiav nws lub hnab nyiaj.
  
  Zoo li cov dab shaven-headed, lawv cling rau nws nrog creepy grins thiab tshiab German quaj ntawm kev nruj kev tsiv. Ntawm lawv sawv cev ib tug ntxhais, tiv thaiv lub backdrop ntawm lub teeb dawb ntawm tub ceev xwm lub tsev, uas ci ntsa iab qab nws. Sam frowned. Tom qab tag nrho, nws tsis yog ib tug me nyuam ntxhais. Tus poj niam hluas yog ib tug ntawm lawv, tau siv los ntxias cov neeg Xamalis uas tsis xav txog mus rau thaj chaw uas nws lub pob yuav nyiag lawv. Tam sim no nws pom nws lub ntsej muag, Sam pom tias nws muaj tsawg kawg yog kaum yim xyoo. Nws lub cev me me, hluas tau ntxeev siab rau nws. Ob peb lub tshuab rau cov tav ua rau nws tsis muaj kev tiv thaiv, thiab Sam tau hnov qhov kev nco txog Bodo tawm ntawm nws lub siab.
  
  "Sam! Sam? Koj puas yog? Tham nrog kuv!" Nina qw rau hauv nws lub pob ntseg, tab sis nws ntos ib lub qhov ncauj ntawm cov ntshav.
  
  Nws xav tias lawv rub nws lub moos.
  
  "Tsis muaj! Qhov no tsis yog saib! Koj tsis tuaj yeem muaj nws! "Nws qw, tsis quav ntsej seb nws qhov kev tawm tsam puas tau ntseeg lawv tias nws lub moos muaj nqis heev rau nws.
  
  "Tau, Scheiskopf!" tus ntxhais luag ntxhi thiab ncaws Sam nyob rau hauv lub scrotum nrog nws khau raj, ua rau nws plam nws ua tsis taus pa.
  
  Nws tuaj yeem hnov lub pob luag thaum lawv taug kev deb, yws txog tus neeg ncig tebchaws uas tsis muaj hnab nyiaj. Sam npau taws heev uas nws tsuas qw hauv kev poob siab. Txawm li cas los xij, tsis muaj leej twg tuaj yeem hnov dab tsi dhau ntawm cua daj cua dub sab nraud.
  
  "Vajtswv! Koj ruam npaum li cas, Cleve? nws luag ntxhi, clenching nws lub puab tsaig. Nws ntaus lub pob zeb hauv qab nws nrog nws lub nrig, tab sis tsis tuaj yeem sawv tsis tau. Lub hmuv ntawm qhov mob nyob rau hauv nws lub plab plab immobilized nws, thiab nws tsuas yog cia siab tias cov neeg laib yuav tsis rov qab los ua ntej nws tuaj yeem ncav cuag nws ko taw. Tej zaum lawv yuav rov qab los sai li sai tau thaum lawv pom tias lub moos lawv nyiag tsis tuaj yeem qhia lub sijhawm.
  
  Lub caij no, Perdue thiab Agatha tau ib nrab ntawm cov qauv. Lawv tsis muaj peev xwm tham txog lub suab nrov ntawm cua vim kev ntshai ntawm kev tshawb pom, tab sis Perdue tuaj yeem pom tias nws tus muam lub ris raug ntes rau ntawm pob zeb downwarding outcropping. Nws tsis tuaj yeem txuas ntxiv mus, thiab tsis muaj txoj hauv kev rau nws muab txoj hlua los kho nws txoj hauj lwm thiab tso nws txhais ceg los ntawm qhov cuab yeej tsis zoo. Nws ntsia Perdue thiab hais kom nws txiav txoj hlua thaum nws tuav rau ntawm cov ledges nruj nreem, sawv ntawm lub ledge me. Nws tuav nws lub taub hau fervently nyob rau hauv kev tsis pom zoo thiab motioned nrog nws lub nrig kom nws tos.
  
  Maj mam, ceev faj heev ntawm cua daj cua dub uas hem kom cheb lawv tawm ntawm cov phab ntsa pob zeb, nws ua tib zoo tso nws ob txhais taw rau hauv cov kab nrib pleb ntawm lub tsev. Ib tug los ntawm ib tug nws tau nqis los, ua rau nws txoj kev mus rau lub ledge loj dua hauv qab no kom nws qhov chaw tshiab yuav muab Agatha lub leeway ntawm txoj hlua nws yuav tsum tau unfasten nws ris los ntawm lub cib ces kaum uas lawv tau ruaj ntseg.
  
  Thaum nws tso nws tus kheej, nws qhov hnyav dhau qhov kev tso cai txwv thiab nws raug pov ntawm nws lub rooj. Ib lub suab qw tau dim nws lub cev ntshai, tab sis cua daj cua dub sai sai nqos nws.
  
  "Dab tsi tshwm sim?" Nina qhov kev ceeb ntshai tuaj yeem hnov hauv lub mloog pob ntseg. "Agatha?"
  
  Perdue tuav lub zuag kom nruj qhov twg nws cov ntiv tes hem tias yuav muab txoj hauv kev rau nws qhov hnyav, tab sis nws tau hu lub zog kom nws tus viv ncaus tsis poob rau nws txoj kev tuag. Nws ntsia ntsoov nws. Nws lub ntsej muag yog ashen thiab nws ob lub qhov muag tau dav thaum nws ntsia ntsoov thiab nodded hauv kev ris txiaj. Tab sis Perdue ntsia dhau nws. Frozen nyob rau hauv qhov chaw, nws ob lub qhov muag ua tib zoo txav raws ib yam dab tsi hauv qab nws. Mocking, nws frown nug txog cov ntaub ntawv, tab sis nws maj mam co nws lub taub hau thiab hais kom nws nyob twj ywm nyob rau hauv tsuas yog nws daim di ncauj. Dhau ntawm kev sib txuas lus, Nina tuaj yeem hnov Perdue ntxhi, "Tsis txhob txav, Agatha. Tsis txhob ua suab. "
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" Nina exclaimed los ntawm lub hauv paus. "Dab tsi tshwm sim nyob ntawd?"
  
  "Nina, calm down. Thov," yog txhua yam nws tau hnov Perdue hais dhau tus neeg hais lus zoo li qub.
  
  Agatha cov hlab ntsha nyob ntawm ntug, tsis yog vim qhov deb nws tau dai ntawm sab qab teb ntawm Cologne Cathedral, tab sis vim nws tsis paub tias nws tus tij laug tab tom ntsia tom qab nws.
  
  Sam mus qhov twg? Lawv puas tau ntes nws thiab?
  
  Hauv qab Agatha, ntawm txoj kev, Perdue tau saib peb tus tub ceev xwm saib xyuas. Vim muaj cua ntsawj heev, nws tsis hnov lawv hais li. Tej zaum lawv kuj tau tham txog pizza toppings rau txhua yam nws paub, tab sis nws xav tias lawv lub xub ntiag tau ua rau Sam, txwv tsis pub lawv yuav tau saib tam sim no. Nws yuav tsum tau tso nws tus viv ncaus viav vias txaus ntshai thaum cua daj cua dub thaum nws tos kom lawv tig lub ces kaum, tab sis lawv tseem pom.
  
  Perdue tau saib lawv cov kev sib tham ze.
  
  Suddenly Sam dawm tawm ntawm qhov chaw nres tsheb, saib kom meej meej qaug dej qaug cawv. Cov tub ceev xwm tau ncaj nraim rau ntawm nws, tab sis ua ntej lawv tuaj yeem ntes nws, ob daim duab ntxoov ntxoo dub tau txav tawm sai sai los ntawm cov ntoo tsaus. Perdue ua tsis taus pa ntes hauv nws caj pas thaum nws pom ob tug Rottweilers them rau tub ceev xwm, thawb cov txiv neej hauv lawv pab pawg.
  
  "Dab tsi...?" - nws ntxhi rau nws tus kheej. Ob leeg Nina thiab Agata, ib tug qw thiab lwm tus txav nws daim di ncauj, teb tias: "Dab tsi?"
  
  Sam ploj mus rau hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm qhov khoov ntawm txoj kev thiab tos nyob ntawd. Nws tau raug caum los ntawm cov dev ua ntej, thiab nws tsis yog ib qho ntawm nws qhov kev nco zoo tshaj plaws. Ob leeg Perdue thiab Sam tau saib los ntawm lawv qhov chaw nres tsheb thaum tub ceev xwm rub tawm lawv cov phom thiab raug rho tawm mus rau saum huab cua kom ntshai tawm tsam cov tsiaj dub.
  
  Ob leeg Perdue thiab Agatha flinched, squeezing lawv ob lub qhov muag vim lub moj tej tawg los ntawm cov mos txwv stray aimed ntawm lawv. Hmoov zoo, tsis yog ib qho txhaj tshuaj ntaus pob zeb lossis lawv cov nqaij mos. Ob tug dev qw qw, tab sis tsis txav mus tom ntej. Nws zoo li lawv tau raug tswj, Perdue xav. Cov tub ceev xwm maj mam taug kev rov qab mus rau lawv lub tsheb kom xa cov xaim mus rau Tsiaj Tswj Xyuas.
  
  Perdue sai sai rub nws tus viv ncaus mus rau ntawm phab ntsa kom nws nrhiav tau ib qho chaw ruaj khov, thiab nws tau txav kom nws nyob ntsiag to los ntawm kev tso nws tus ntiv tes rau ntawm nws daim di ncauj. Thaum nws pom nws tus taw, nws tsis kam saib. Nws lub siab pib ntaus wildly ntawm qhov siab thiab pom cov tub ceev xwm hla txoj kev.
  
  "Cia peb mus!" - Perdue ntxhi.
  
  Nina npau taws heev.
  
  "Kuv hnov txhaj! Puas muaj leej twg qhia kuv tias lub ntuj raug txim mus rau qhov twg? - nws squealed.
  
  "Nina, peb nyob zoo. Tsuas yog ib qho teeb meem me me xwb. Tam sim no thov cia peb ua qhov no, "Perdue piav qhia.
  
  Sam tam sim ntawd pom tau hais tias cov tsiaj tau ploj mus yam tsis muaj ib qho chaw twg.
  
  Nws tsis tuaj yeem hais kom lawv tsis txhob tham hauv com yog tias muaj ib pab tub rog ntawm cov menyuam yaus uas tsis tau hnov dua, thiab nws tsis tuaj yeem tham nrog Nina. Tsis muaj leej twg ntawm peb muaj xov tooj ntawm tes ntawm lawv los tiv thaiv teeb meem cuam tshuam, yog li nws tsis tuaj yeem qhia Nina nws tsis ua li cas.
  
  "Huag, tam sim no kuv tob rau hauv shit," nws sighed thiab saib thaum ob tug neeg nce toj mus txog saum lub ru tsev nyob sib ze.
  
  
  Tshooj 21
  
  
  "Dab tsi ntxiv ua ntej kuv mus, Dr. Gould?" nug hmo ntuj hostess los ntawm lwm sab ntawm lub qhov rooj. Nws lub suab ntsiag to sib piv nrog cov xov tooj cua zoo siab uas Nina tau mloog, thiab nws ua rau Nina rau hauv lub siab sib txawv.
  
  "Tsis yog, ua tsaug, yog txhua yam," nws qw rov qab, sim ua suab nrov kom tsawg li tsawg tau.
  
  "Thaum Mr. Perdue rov qab los, thov qhia nws tias Npeeg Maisie tau tawm xov tooj. "Nws hais kom kuv qhia nws tias nws pub tus dev," nug tus tub qhe plump.
  
  "Um... Yog, kuv yuav ua. Nyob zoo hmo ntuj!" Nina ua txuj ua zoo siab thiab tom nws cov ntsia hlau.
  
  Zoo li nws yuav tsis muab damn txog ib tug neeg pub tus dev tom qab dab tsi tshwm sim hauv nroog. Idiot, Nina quaj hauv nws lub siab.
  
  Nws tsis tau hnov los ntawm Sam txij li thaum nws tau qw txog lub moos, tab sis nws tsis tau twv cuam tshuam rau lwm tus thaum lawv twb siv tag nrho lawv cov kev xav kom lawv tus kheej tsis poob. Nina npau taws heev uas nws tsis tuaj yeem ceeb toom lawv txog tub ceev xwm, tab sis nws tsis yog nws qhov txhaum. Tsis muaj xov tooj cua xa lawv mus rau pawg ntseeg, thiab lawv qhov xwm txheej tshwm sim tsis yog nws qhov txhaum. Tab sis, tau kawg, Agatha yuav muab nws cov lus qhuab qhia ntawm nws lub neej txog nws.
  
  "Nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus nrog qhov no," Nina txiav txim siab, taug kev mus rau lub rooj zaum tuav nws lub caij ntuj sov. Los ntawm lub khob ncuav qab zib hauv qhov chaw tos txais, nws tau muab cov yuam sij rau E-hom Jag nyob rau hauv lub chaw nres tsheb uas yog Peter, tus tswv tsev uas tau tuav Perdue tog. Tawm ntawm nws txoj haujlwm, nws kaw lub tsev thiab mus rau lub tsev teev ntuj kom muab kev pab ntxiv.
  
  
  * * *
  
  
  Nyob rau sab saum toj ntawm lub Ridge, Agatha tuav mus rau ntawm txoj kab nqes ntawm lub ru tsev, uas nws hla tag nrho plaub. Perdue yog me ntsis ua ntej ntawm nws, mus rau lub pej thuam uas Angelus Tswb thiab nws cov phooj ywg dai nyob ntsiag to. Nyias yuav luag ib tuj, lub tswb yuav tsis yooj yim budge vim cua daj cua dub, uas sai thiab randomly hloov kev taw qhia, cornered los ntawm complex architecture ntawm lub monumental lub tsev teev ntuj. Ob leeg tau qaug zog tag nrho, txawm tias nyob hauv qhov zoo, vim qhov tsis ua tiav ntawm kev nce siab thiab adrenaline nrawm ntawm yuav luag pom ... lossis txhaj tshuaj.
  
  Zoo li hloov cov duab ntxoov ntxoo, lawv ob leeg plam mus rau hauv tus pej thuam, ua tsaug rau lub hauv paus ruaj khov thiab kev nyab xeeb luv luv ntawm lub dome thiab txhua kab ntawm cov pej thuam me.
  
  Perdue unzipped nws trouser ceg thiab nqa tawm ib lub tsom iav raj. Nws muaj lub pob uas txuas cov kev tswj xyuas uas nws tau sau ua ntej rau GPS ntawm Nina lub vijtsam. Tab sis nws yuav tsum qhib lub GPS ntawm nws qhov kawg kom paub tseeb tias lub tswb cim qhov chaw nyob qhov twg phau ntawv tau muab zais.
  
  "Nina, Kuv xa GPS kev tswj hwm los tiv tauj koj," Perdue hais ntawm nws cov khoom sib txuas lus. Tsis teb. Nws rov sim tsim kev sib cuag nrog Nina, tab sis tsis muaj lus teb.
  
  "Yog li cas tam sim no? "Kuv hais rau koj tias nws tsis ntse txaus rau qhov kev mus ncig no, David," Agatha yws yws yws thaum nws tos.
  
  "Nws tsis ua li ntawd. Nws tsis yog neeg ruam, Agatha. Tej yam tsis yog, txwv tsis pub nws yuav teb thiab koj paub nws, "Perdue hais, thaum nyob hauv nws ntshai tias muaj qee yam tshwm sim rau nws tus zoo nkauj Nina. Nws sim siv lub zeem muag zoo ntawm lub tsom iav los txiav txim siab qhov khoom nyob qhov twg.
  
  "Peb tsis muaj sijhawm los quaj rau cov teeb meem uas peb ntsib, yog li cia peb mus nrog nws, ua li cas?" - Nws hais rau Agatha.
  
  "Lub tsev kawm ntawv qub?" - Agatha nug.
  
  "Lub tsev kawm ntawv qub," nws luag nyav thiab tig rau nws lub laser los cog qhov twg nws qhov kev pom tau pom qhov sib txawv ntawm qhov tsis sib xws. "Cia peb nqa tus menyuam no thiab tshem lub ntuj raug txim tawm ntawm no."
  
  Ua ntej Perdue thiab nws tus viv ncaus tuaj yeem tawm mus, Kev Tswj Tsiaj Tsiaj tau tshwm sim hauv qab los pab cov tub ceev xwm tshawb nrhiav cov dev dev. Tsis paub txog qhov kev txhim kho tshiab no, Perdue tau ua tiav tshem tawm cov hlau tsis zoo ntawm lub hau sab uas nws tau muab tso ua ntej cov hlau raug nrum.
  
  "Zoo heev witty, huh?" Agatha pom nrog nws lub taub hau cocked rau sab thaum nws ua tiav cov ntaub ntawv engineering uas yuav tsum tau siv nyob rau hauv thawj casting. "Leej twg yog tus thawj coj tsim lub foob pob hluav taws no tau txuas nrog Klaus Werner."
  
  "Los yog nws yog Klaus Werner," Perdue ntxiv, muab lub thawv welded rau hauv nws lub hnab ev ntawv.
  
  Nws hais tias, "Lub tswb yog ntau pua xyoo, tab sis nws tau hloov ntau zaus hauv ob peb lub xyoo dhau los," nws hais tias, khiav nws txhais tes hla qhov tshiab casting. "Qhov no tuaj yeem ua tau zoo tam sim tom qab Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ib, thaum Adenauer yog tus kav nroog."
  
  "David, thaum koj ua tiav lub tswb nrov ..." nws tus muam hais tias casually thiab taw tes rau ntawm txoj kev. Hauv qab no, ob peb tus neeg ua haujlwm tau nyob ib puag ncig, nrhiav dev.
  
  "Auj, tsis yog," Perdue sighed. "Kuv poob kev sib cuag nrog Nina, thiab Sam lub cuab yeej mus offline sai tom qab peb pib nce toj. Kuv vam tias nws tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog qhov teeb meem ntawd. "
  
  Perdue thiab Agatha yuav tsum tau zaum tawm mus txog thaum lub circus ntawm txoj kev tuag. Lawv vam tias yuav tshwm sim ua ntej kaj ntug, tab sis tam sim no lawv tau zaum tos thiab pom.
  
  Nina tab tom mus rau lub tsev teev ntuj. Nws tsav tsheb nrawm npaum li nws ua tau yam tsis tau xav txog nws tus kheej, tab sis nws tsis tu ncua nws txoj kev xav tsis zoo los ntawm kev txhawj xeeb rau lwm tus. Thaum nws tig sab laug ntawm Tunisstrasse, nws khaws nws ob lub qhov muag ntawm qhov siab spiers uas cim qhov chaw ntawm lub tsev teev ntuj Gothic thiab vam tias nws tseem yuav pom Sam, Perdue thiab Agatha nyob ntawd. Ntawm Domkloster, qhov chaw uas lub tsev teev ntuj nyob, nws tau tsav qeeb qeeb kom coj lub cav mus rau ib qho mere hum. Lub zog ntawm lub hauv paus ntawm lub tsev teev ntuj ua rau nws xav tsis thoob, thiab nws nrawm nrawm ntawm lub brakes thiab tua lub teeb taws. Agatha lub tsheb xauj tsev tsis pom qhov twg, ib txwm, vim lawv tsis xav txog tias lawv nyob ntawd. Cov tsev qiv ntawv nres lub tsheb ob peb blocks ntawm qhov chaw uas lawv pib taug kev mus rau lub tsev teev ntuj.
  
  Nina saib cov neeg txawv txawv txawv txawv hauv cheeb tsam, nrhiav ib yam dab tsi lossis lwm tus.
  
  "Ka lawm e, Sam. Koj nyob qhov twg?" - Nws nug ntsiag to hauv lub tsheb ntsiag to. Cov ntxhiab tsw ntawm tawv tiag puv lub tsheb, thiab nws xav tias tus tswv yuav mus xyuas lub mileage thaum nws rov qab los. Tom qab tus neeg mob kaum tsib feeb, pab pawg tub ceev xwm thiab cov neeg ntes dev hu nws ib hmos, thiab nws tau saib plaub lub tsheb thiab lub tsheb van tau tsav tsheb tawm ib qho tom qab lwm qhov sib txawv mus rau qhov twg lawv txoj haujlwm tau xa lawv hmo ntawd.
  
  Nws yuav luag 5 teev sawv ntxov thiab Nina tau qaug zog. Nws tsuas xav txog tias nws cov phooj ywg zoo li cas tam sim no. Kev xav txog qhov yuav tshwm sim rau lawv ua rau nws ntshai heev. Tub ceev xwm ua dab tsi ntawm no? Lawv nrhiav dab tsi? Nws ntshai ntawm cov duab phem uas nws lub siab conjured - ntawm Agatha los yog Perdue poob rau lawv txoj kev tuag thaum nws nyob hauv chav dej, tom qab lawv hais kom nws kaw; cas cov tub ceev xwm nyob ntawd kom rov qab txiav txim thiab ntes Sam, thiab lwm yam. Txhua qhov kev xaiv tau phem dua li yav dhau los.
  
  Ib tug txhais tes ntaus lub qhov rais, thiab Nina lub plawv nres.
  
  "Yexus Khetos! Sam! Kuv yuav tua koj yog tias kuv tsis xis nyob pom koj muaj sia nyob!" - Nws qw, tuav nws lub hauv siab.
  
  "Puas lawv tag nrho ploj lawm?" nws nug, tshee heev los ntawm qhov txias.
  
  "Yog, zaum," nws hais.
  
  "Perdue thiab Agatha tseem nyob rau ntawd, tseem raug kaw los ntawm cov neeg ruam nyob ntawd. Vajtswv, kuv vam tias lawv yuav tsis khov nyob ntawd. Nws tau ntev dhau los, "nws hais.
  
  "Koj cov khoom siv sib txuas lus nyob qhov twg?" nws nug. "Kuv hnov koj qw txog nws."
  
  "Kuv raug tawm tsam," nws hais bluntly.
  
  "Dua? Koj puas yog lub tshuab hlau nplaum lossis dab tsi? "- nws nug.
  
  "Nws yog ib zaj dab neeg ntev. Koj yuav ua nws ib yam nkaus, yog li kaw, "nws ua pa, rub nws txhais tes ua ke kom sov.
  
  "Yuav ua li cas lawv thiaj paub tias peb nyob ntawm no?" Nina xav nrov nrov thaum nws maj mam tig lub tsheb mus rau sab laug thiab ua tib zoo ua tib zoo mus rau ntawm lub tsev teev ntuj swaying dub.
  
  "Lawv yuav tsis. Peb tsuas yog yuav tsum tau tos kom txog thaum peb pom lawv, "Sam hais. Nws leaped rau pem hauv ntej saib ntawm lub qhov rais. "Mus rau sab qab teb sab hnub tuaj, Nina. Nov yog qhov uas lawv tau nce mus. Tej zaum lawv yog ... "
  
  "Lawv tab tom nqis los," Nina cuam tshuam, ntsia thiab taw mus rau qhov twg ob daim duab raug tshem tawm los ntawm cov xov tsis pom thiab tau maj mam nqes.
  
  "Auj, ua tsaug rau Vajtswv, lawv nyob tsis tau," nws sighed thiab muab nws lub taub hau rov qab, kaw nws ob lub qhov muag. Sam tawm los thiab tsa tes kom lawv zaum.
  
  Perdue thiab Agatha dhia mus rau hauv lub rooj zaum tom qab.
  
  "Thaum kuv tsis yog ib feem ntawm kev hais lus phem, kuv tsuas yog xav nug dab tsi tshwm sim nyob rau ntawd?" Agatha qw.
  
  "Saib, nws tsis yog peb qhov txhaum uas tub ceev xwm tau tshwm sim!" Sam qw rov qab, scowling ntawm nws nyob rau hauv daim iav rearview.
  
  "Purdue, lub tsheb xauj tsev nyob qhov twg?" Nina nug thaum Sam thiab Agatha nqis mus ua lag luam.
  
  Perdue tau muab nws cov lus qhia thiab nws tsav tsheb maj mam dhau ntawm cov blocks thaum muaj kev sib cav txuas ntxiv hauv lub tsheb.
  
  "Kuv pom zoo, Sam, koj yeej tawm ntawm peb mus rau qhov ntawd yam tsis tau ceeb toom tias koj tau kuaj xyuas qhov xwm txheej nrog tus ntxhais. Koj nyuam qhuav tawm mus," Perdue tawm tsam.
  
  "Kuv tau raug ncua los ntawm tsib lossis rau rau fucking perverted Germans, yog tias koj tsis mloog!" Sam roar.
  
  "Sam," Nina hais tias, "tso tseg. Koj yuav tsis hnov qhov kawg ntawm nws. "
  
  "Tau kawg tsis yog, Dr. Gould!" Agatha snapped, tam sim no coj nws npau taws ntawm lub hom phiaj tsis ncaj ncees lawm. "Koj tsuas yog tawm ntawm lub hauv paus thiab poob kev sib cuag nrog peb."
  
  "Auj, Kuv xav tias kuv tsis tau tso cai rau ib qho damn saib lub pob ntawd, Agatha. Dab tsi, koj xav kom kuv xa cov pa taws teeb? Tsis tas li ntawd, tsis muaj dab tsi ntawm tub ceev xwm channel hais txog thaj chaw no txhua, yog li txuag koj cov lus foob rau lwm tus! "- retorted tus kub-tempered historian. "Cov lus teb tsuas yog los ntawm koj ob leeg yog tias kuv yuav tsum nyob twj ywm. Thiab koj yuav tsum yog ib tug neeg txawj ntse, tab sis qhov no yog lub hauv paus logic, zib mu! "
  
  Nina npau taws heev uas nws yuav luag tsav lub tsheb xauj Perdue thiab Agatha yuav tsum tsav tsheb rov qab.
  
  Sam hais tias, "Kuv yuav coj Jaguar rov qab, Nina," Sam hais, thiab lawv tau tawm ntawm lub tsheb mus hloov chaw.
  
  "Qhia rau kuv kom tsis txhob tso siab rau koj nrog kuv lub neej dua," Agatha hais rau Sam.
  
  "Puas yog kuv yuav tsum cia li saib ib pawg ntawm thugs tua ib tug hluas nkauj? Tej zaum koj yuav mob khaub thuas, tsis saib xyuas, tab sis kuv cuam tshuam thaum ib tus neeg muaj kev phom sij, Agatha!" Sam hais.
  
  "Tsis yog, koj tsis quav ntsej, Mr. Cleave! Koj qhov kev ua siab phem qias qia dub tau ua rau koj tus fiancé tsis ntseeg! "nws squealed.
  
  Tam sim ntawd, kev ntsiag to poob rau plaub ntawm lawv. Agatha cov lus mob siab rau Sam zoo li rab hmuv hauv nws lub siab, thiab Perdue xav tias nws lub siab hla mus. Sam tau poob ntsej muag. Lub sijhawm no tsis muaj dab tsi tab sis loog, tsuas yog hauv nws lub hauv siab uas nws mob heev. Agatha paub tias nws tau ua dab tsi, tab sis nws paub tias nws lig dhau los kho nws. Ua ntej nws muaj peev xwm sim, Nina xa ib rab ntaj rau nws lub puab tsaig, pov nws lub cev siab mus rau sab nrog lub zog uas nws tsaws ntawm nws lub hauv caug.
  
  "Nina!" Sam pib quaj thiab mus tuav nws.
  
  Perdue pab nws tus viv ncaus, tab sis tsis coj nws sab.
  
  "Cia li los, cia peb rov qab mus tsev. Tseem tshuav ntau ua tag kis. Cia peb txhua tus txias thiab so, "nws hais tias ntsiag to.
  
  Nina tau tshee hnyo, qaub ncaug moistening lub ces kaum ntawm nws lub qhov ncauj thaum Sam tuav nws tes raug mob nyob rau hauv nws. Raws li Perdue hla Sam, nws patted nws txhais caj npab reassuringly. Nws tau thov txim tiag tiag rau tus neeg sau xov xwm uas, ob peb xyoos dhau los, tau pom txoj kev hlub ntawm nws lub neej raug tua nyob rau hauv lub ntsej muag ntawm nws xub ntiag.
  
  "Sam..."
  
  "Tsis yog, thov, Nina. Tsis xav tau, "nws hais. Nws lub qhov muag ci ntsa iab ntsia tom ntej sluggishly, tab sis nws tsis saib ntawm txoj kev. Thaum kawg ib tug hais tias. Qhov nws tau xav txog tag nrho cov xyoo no, qhov kev txhaum uas txhua tus tau tshem ntawm nws tawm ntawm kev hlub, yog kev dag. Thaum kawg, nws ua rau Trish tuag. Txhua yam nws xav tau yog rau ib tug neeg hais nws.
  
  
  Tshooj 22
  
  
  Tom qab ob peb feeb tsis xis nyob ntawm lawv rov qab los tsev thiab lawv lub sijhawm 6:30 sawv ntxov mus pw, txoj kev pw tsaug zog tau hloov me ntsis. Nina tau pw ntawm lub rooj zaum kom tsis txhob Agatha. Perdue thiab Sam NW nyuam qhuav hais ib lo lus rau ib leeg thaum lub teeb tawm mus.
  
  Nws yog ib hmo nyuaj heev rau lawv txhua tus, tab sis lawv paub tias lawv yuav tsum tau hnia thiab pleev xim yog tias lawv puas yuav tau txais txoj haujlwm tiav hauv kev nrhiav cov khoom muaj nqis uas xav tau.
  
  Qhov tseeb, ntawm txoj kev mus tsev hauv lub tsheb xauj tsev, Agatha tau hais tias nws nqa qhov chaw nyab xeeb uas muaj cov chaw khaws ntaub ntawv thiab xa mus rau nws tus neeg siv khoom. Tom qab tag nrho, yog vim li cas nws thiaj ntiav Nina thiab Sam los pab nws, thiab txij li tam sim no nws muaj qhov nws tab tom nrhiav, nws xav muab tag nrho thiab khiav tawm. Tab sis thaum kawg nws tus tij laug tau ntxias nws lwm yam thiab tig tau hais tias nws nyob kom txog thaum sawv ntxov thiab pom tias muaj dab tsi tshwm sim. Perdue tsis yog hom txiv neej tso tseg txoj kev nrhiav kev paub tsis meej, thiab cov paj huam tsis tiav tsuas yog ua rau nws xav tsis thoob.
  
  Perdue khaws lub thawv nrog nws nyob rau hauv rooj plaub, xauv nws hauv nws lub thawv hlau - qhov tseem ceeb yog qhov chaw ruaj ntseg - txog thaum sawv ntxov. Txoj kev ntawd nws tuaj yeem khaws Agatha ntawm no thiab tiv thaiv Nina lossis Sam tsis txhob khiav nrog nws. Nws tsis ntseeg tias Sam yuav mob siab rau. Puas tau txij li thaum Agatha tau hais tias kev thuam thuam rau Trish, Sam tau rov qab mus rau qhov kev ntxhov siab, kev nyuaj siab uas nws tsis kam tham nrog leej twg. Thaum lawv mus txog tsev, nws mus da dej ces nws txawm mus pw ncaj nraim, tsis hais hmo zoo, tsis txawm ntsia Perdue thaum nws nkag mus hauv chav.
  
  Txawm tias qhov kev thab plaub uas Sam feem ntau tsis tuaj yeem tiv thaiv kev koom nrog tsis tuaj yeem thawb nws mus rau hauv kev nqis tes ua.
  
  Nina xav nrog Sam. Nws paub tias lub sijhawm no kev sib deev yuav tsis kho Trish qhov kev tawg tshiab kawg. Qhov tseeb, qhov kev xav ntawm nws tseem dai rau Trish li ntawd tsuas yog ntxias nws ntau dua tias nws tsis muaj dab tsi rau nws piv rau nws tus fiancée lig. Txawm li cas los xij, qhov no yog qhov txawv txav, vim hais tias nyob rau hauv xyoo tas los no nws tau nyob twj ywm txog tag nrho cov teeb meem phem no. Nws tus kws kho mob tau txaus siab rau nws txoj kev vam meej, Sam nws tus kheej tau lees paub tias nws tsis muaj mob ntxiv lawm thaum nws xav txog Trish, thiab nws tau pom tseeb tias thaum kawg nws tau pom qee qhov kaw. Nina paub tseeb tias lawv muaj lub neej yav tom ntej ua ke yog tias lawv xav tau, txawm tias dhau los ntawm txhua lub ntuj raug txim lawv tau dhau los ntawm tes.
  
  Tab sis tam sim no, tawm ntawm xiav, Sam tau sau cov ncauj lus ntxaws txog Trish thiab nws lub neej nrog nws. Cov nplooj ntawv hauv nplooj ntawv tau piav qhia txog qhov tseem ceeb ntawm qhov xwm txheej thiab cov xwm txheej uas ua rau lawv ob leeg koom nrog qhov xwm txheej phom sij uas yuav hloov nws lub neej mus ib txhis. Nina tsis tuaj yeem xav txog qhov twg tag nrho cov no tuaj ntawm, thiab nws xav paub tias dab tsi tau khaws cov pob txha ntawm Sam.
  
  Nrog nws txoj kev xav tsis meej pem, qee qhov kev tu siab rau kev dag ntxias Agatha, thiab ntau qhov tsis meej pem tshwm sim los ntawm Perdue lub siab ua si hais txog nws txoj kev hlub rau Sam, Nina thaum kawg tau tso siab rau nws qhov kev sib tw thiab cia qhov kev zoo siab ntawm kev pw tsaug zog coj nws.
  
  Agatha nyob tom qab dua lwm tus, rub nws lub puab tsaig thiab mob plhu. Nws yeej yuav tsis tau xav tias ib tug me me li Dr. Gould tuaj yeem ntaus lub tshuab zoo li no, tab sis nws yuav tsum lees paub tias tus me me keeb kwm tsis yog ib tus yuav raug thawb mus rau hauv lub cev. Agatha nyiam xyaum qee yam kev ua yeeb yam melee rau kev lom zem rau qee lub sijhawm, tab sis nws yeej tsis pom qhov no tuaj. Qhov no tsuas yog ua pov thawj tias Sam Cleave txhais tau ntau heev rau Nina, txawm tias nws tau sim ua rau nws poob qis npaum li cas. Lub siab daj daj mus rau hauv chav ua noj kom tau dej khov ntxiv rau nws lub ntsej muag o.
  
  Thaum nws nkag mus hauv chav ua noj tsaus, ib tug txiv neej siab dua sawv hauv qhov muag tsis pom kev ntawm lub tub yees lub teeb, uas poob rau ntawm nws lub plab thiab lub hauv siab ntawm lub qhov rooj qhib me ntsis.
  
  Sam ntsia rau ntawm tus duab ntxoov ntxoo uas nkag mus hauv qhov rooj.
  
  Ob leeg tam sim ntawd khov rau hauv qhov tsis txaus ntseeg nyob ntsiag to, tsuas yog ntsia ntawm ib leeg hauv kev xav tsis thoob, tab sis ob leeg tsis tuaj yeem tshem lawv ob lub qhov muag ntawm ib leeg. Nkawd ob leeg paub tias muaj ib qho laj thawj vim li cas lawv tuaj rau tib qho chaw tib lub sijhawm thaum lwm tus nyob deb. Kev kho yuav tsum tau ua.
  
  "Mloog, Mr. Cleave," Agatha pib, nws lub suab tsis tshua muaj suab nrov, "Kuv tu siab heev uas kuv ntaus hauv qab txoj siv sia." Thiab nws tsis yog vim kev rau txim rau lub cev uas kuv raug kev txom nyem rau nws. "
  
  "Agatha," nws sighed, tsa nws txhais tes kom nres nws.
  
  "Tsis yog, tiag tiag. Kuv tsis paub yog vim li cas kuv hais li ntawd! Kuv categorically tsis ntseeg tias qhov no yog qhov tseeb! " - nws thov.
  
  "Saib, kuv paub tias peb ob leeg npau taws heev. Koj yuav luag tuag, ib pawg ntawm German idiots tuav lub crap tawm ntawm kuv, peb txhua tus yuav luag tau raug ntes ... Kuv tau txais. Peb txhua tus tsuas yog rub tawm, "nws piav qhia. "Peb yuav tsis qhia qhov zais cia yog tias peb sib cais, nkag siab?"
  
  "Koj hais yog lawm. Txawm li cas los xij, kuv xav tias zoo li tag nrho rau kev qhia koj qhov no, tsuas yog vim kuv paub tias qhov no yog qhov mob rau koj. Kuv xav ua phem rau koj, Sam. kuv xav. Qhov no yog unforgivable, "nws yws. Nws yog qhov tsis zoo ntawm Agatha Perdue los qhia kev tu siab lossis txawm piav qhia nws qhov tsis zoo. Rau Sam, nws yog lub cim qhia tias nws muaj siab dawb paug, thiab nws tseem tsis tuaj yeem zam txim rau nws tus kheej rau Trish txoj kev tuag. Oddly txaus, rau peb lub xyoos dhau los nws tau zoo siab-zoo siab tiag tiag. Hauv qab ntawm nws lub siab nws xav tias nws tau kaw lub qhov rooj mus ib txhis, tab sis tej zaum nws yog vim nws tsis khoom sau nws cov ntawv sau cia rau London tshaj tawm tias cov qhov txhab qub tseem muaj lub zog hnyav rau nws.
  
  Agatha mus cuag Sam. Nws pom tias nws zoo nkauj npaum li cas yog tias nws tsis muaj qhov tsis zoo li Perdue - rau nws, nws tsuas yog txoj cai dick blocker xwb. Nws txhuam tawm tsam nws thiab nws braced nws tus kheej rau qhov tsis xav tau kev sib raug zoo thaum nws mus txog yav dhau los nws mus lob ib tug tub ntawm rum raisin ice cream.
  
  Nws yog qhov zoo uas kuv tsis ua dab tsi ruam, nws xav txaj muag.
  
  Agatha ntsia nws ncaj nraim ntawm lub qhov muag zoo li nws paub tias nws xav li cas thiab rov qab mus nias lub thawv khov rau nws qhov txhab nqaij. Sam luag ntxhi thiab ncav tes rau lub raj mis npias hauv lub qhov rooj tub yees. Thaum nws kaw lub qhov rooj, tua lub sawb ntawm lub teeb kom plunge lub chav ua noj mus rau hauv qhov tsaus ntuj, ib tug duab tshwm nyob rau hauv lub qhov rooj, ib tug silhouette pom tsuas yog thaum lub chav noj mov yog illuminated. Agatha thiab Sam xav tsis thoob thaum pom Nina sawv ntawm lub sijhawm ntawd, sim saib leej twg nyob hauv chav ua noj.
  
  "Sam?" - Nws nug hauv qhov tsaus ntuj ntawm nws xub ntiag.
  
  "Yog lawm, tus ntxhais," Sam teb thiab qhib lub tub yees dua kom nws pom nws zaum ntawm rooj nrog Agatha. Nws tau npaj los cuam tshuam rau hauv kev sib ntaus sib tua qaib uas yuav tshwm sim, tab sis tsis muaj dab tsi tshwm sim. Nina tsuas yog taug kev mus rau Agatha, taw tes rau ntawm lub thawv dej khov, tsis hais ib lo lus. Agata muab Nina ib lub thawv dej txias, thiab Nina zaum, nias nws cov tawv nqaij knuckles tiv thaiv lub thawv dej khov zoo.
  
  "Ah," nws qw, nws ob lub qhov muag rov qab mus rau hauv lawv lub qhov (sockets). Nina Gould tsis xav thov txim, Agatha paub qhov ntawd, thiab qhov ntawd yog qhov zoo. Nws tau txais qhov kev cuam tshuam no los ntawm Nina, thiab qee qhov kev coj txawv txawv nws tau txais txiaj ntsig ntau dua rau nws qhov kev ua txhaum ntau dua li Sam qhov kev zam txim zoo.
  
  Nina hais tias, "Yog li ntawd, puas muaj leej twg haus luam yeeb?"
  
  
  Tshooj 23
  
  
  "Purdue, Kuv tsis nco qab qhia koj. Tus neeg saib xyuas tsev, Maisie, tau hu nag hmo thiab hais kom kuv qhia rau koj paub tias nws pub tus dev, "Nina Perdue tau hais thaum lawv teeb qhov chaw nyab xeeb rau ntawm lub rooj hlau hauv chav nres tsheb. "Qhov no puas yog code rau ib yam dab tsi? Vim kuv tsis pom lub ntsiab lus hauv kev hu xovtooj mus rau thoob ntiaj teb los tshaj tawm tej yam tsis tseem ceeb. "
  
  Perdue tsuas yog luag nyav thiab nodded.
  
  "Nws muaj cov lej rau txhua yam. Kuv tus Vajtswv, koj yuav tsum hnov nws cov kev xaiv sib piv rau kev khaws cov khoom qub los ntawm lub tsev khaws khoom qub qub hauv Dublin lossis hloov cov tshuaj lom neeg muaj pes tsawg leeg ..." Agatha tau hais lus nrov nrov kom txog thaum nws tus kwv cuam tshuam.
  
  "Agatha, koj puas tuaj yeem khaws qhov no rau koj tus kheej? Tsawg kawg kom txog thaum kuv tuaj yeem tawg qhov teeb meem tsis txaus ntseeg no yam tsis muaj kev puas tsuaj dab tsi hauv. "
  
  "Vim li cas koj tsis siv lub tshuab hluav taws xob?" - Sam nug los ntawm lub qhov rooj, nkag mus rau hauv chav nres tsheb.
  
  "Peter tsis muaj dab tsi tab sis cov cuab yeej yooj yim tshaj plaws," Perdue hais tias, ua tib zoo tshuaj xyuas lub thawv steel los ntawm txhua lub kaum sab xis los txiav txim siab seb puas muaj qee yam kev ua kom yuam kev, tej zaum muaj qhov zais zais lossis txoj hauv kev siab kom qhib qhov chaw nyab xeeb. Hais txog qhov loj ntawm ib daim ntawv tuab, nws tsis muaj seams los yog pom lub hau los yog xauv; nyob rau hauv qhov tseeb, nws yog ib tug paub tsis meej yuav ua li cas lub magazine xaus nyob rau hauv xws li ib tug contraption nyob rau hauv thawj qhov chaw. Txawm tias Perdue, uas tau paub txog kev cia siab thiab kev thauj mus los, tau baffled los ntawm tus tsim ntawm qhov khoom no. Txawm li cas los xij, nws tsuas yog hlau xwb, thiab tsis muaj lwm yam hlau tsis tuaj yeem tsim los ntawm cov kws tshawb fawb.
  
  "Xam, kuv lub hnab gym nyob ntawd ... Thov nqa kuv lub tsom iav," Perdue nug.
  
  Thaum nws qhib lub IR muaj nuj nqi, nws muaj peev xwm soj ntsuam lub sab hauv ntawm lub compartment. Ib daim duab plaub me me sab hauv tau lees paub qhov loj ntawm cov ntawv xov xwm, thiab Perdue siv lub cuab yeej los ntsuas txhua qhov ntsuas ntawm qhov ntsuas kom paub tseeb tias lub laser txoj haujlwm nyob hauv cov kev txwv no thaum nws siv nws los txiav sab ntawm lub thawv.
  
  Thaum teem rau liab, lub laser, tsis pom tsuas yog cov liab dot ntawm nws lub cev cim, txiav raws lub cim qhov ntev nrog impeccable precision.
  
  "Tsis txhob ua kom puas phau ntawv, David," Agatha ceeb toom tom qab nws. Perdue nyem nws tus nplaig npau taws ntawm nws cov lus qhia ntau dhau.
  
  Nyob rau hauv ib tug nyias kwj ntawm cov pa luam yeeb, ib tug nyias txiv kab ntxwv kab nyob rau hauv lub molten hlau txav los ntawm ib sab mus rau lwm yam, ces down, rov qab nws txoj kev kom txog rau thaum ib tug zoo meej plaub-sided duab plaub yog carved rau hauv lub tiaj tiaj ntawm lub thawv.
  
  "Tam sim no cia li tos kom txog thaum nws txias me ntsis kom peb tuaj yeem nqa mus rau sab nraud," Perdue tau sau tseg thaum lwm tus tau sib sau ua ke, sawv saum lub rooj kom pom qhov zoo dua ntawm qhov yuav tshwm sim.
  
  "Kuv yuav tsum lees, phau ntawv loj dua qhov kuv xav tau. Kuv xav tias nws yog ib qho zoo ib yam li notepad, "Agatha hais. "Tab sis kuv xav tias nws yog daim ntawv teev npe tiag tiag."
  
  "Kuv tsuas yog xav pom cov papyrus zoo nkaus li nyob rau," Nina hais. Raws li ib tug historian, nws suav hais tias tej antiquities yuav luag dawb huv.
  
  Sam khaws nws lub koob yees duab npaj los sau qhov loj thiab qhov xwm txheej ntawm phau ntawv, nrog rau cov ntawv hauv. Perdue qhib lub hau txiav thiab pom es tsis txhob ntawm phau ntawv ib lub hnab tawv tawv tanned.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" - Sam nug.
  
  "Qhov no yog txoj cai," Nina exclaimed.
  
  "Code?" Agatha rov qab rau hauv fascination. "Nyob hauv cov tsev qiv ntawv archives, qhov twg kuv ua hauj lwm rau kaum ib xyoos, kuv niaj hnub ua hauj lwm nrog lawv mus rau xa mus rau cov qub scripts. Leej twg yuav xav tias ib tug tub rog German yuav siv codex los sau nws cov haujlwm txhua hnub?
  
  "Qhov no yog qhov tseem ceeb heev," Nina hais tias qhov txaus ntshai thaum Agatha tau muab tshem tawm ntawm lub qhov ntxa nrog cov hnab looj tes. Nws tau paub zoo txog kev tuav cov ntaub ntawv qub thiab phau ntawv thiab paub qhov tsis yooj yim ntawm txhua hom. Sam coj cov duab ntawm lub chaw muag mis nyuj. Nws yog qhov txawv txav raws li cov lus dab neeg tau kwv yees.
  
  Pem hauv ntej thiab nraub qaum npog yog ua los ntawm cork ntoo qhib, nrog cov vaj huam sib luag tiaj tiaj smoothed thiab waxed. Siv lub pas hlau kub kub lossis cov cuab yeej zoo sib xws, cov ntoo tau scorched los sau lub npe ntawm Claude Hernault. Tus kws sau ntawv tshwj xeeb no, tej zaum Erno nws tus kheej, tsis yog txhua tus txawj hauv pyrography, vim hais tias nyob rau ntau qhov chaw ntawm charring tuaj yeem pom qhov twg ntau dhau los yog cua sov tau siv.
  
  Nyob nruab nrab ntawm lawv, ib pawg ntawm cov nplooj ntawv ntawm papyrus ua rau cov ntsiab lus ntawm codex, thiab sab laug nws tsis muaj tus txha nraub qaum, zoo li cov phau ntawv niaj hnub no, tab sis tsis muaj kab ntawm cov hlua. Txhua khi yog threaded los ntawm drilled qhov nyob rau hauv ib sab ntawm ib tug ntoo vaj huam sib luag thiab dhau los ntawm papyrus, feem ntau tau torn deb ntawm hnav thiab hnub nyoog. Txawm li cas los xij, phau ntawv khaws cov nplooj ntawv hauv ntau qhov chaw, thiab cov nplooj tsawg heev tau tawg tag.
  
  "Lub sijhawm no yog lub sijhawm tseem ceeb," Nina xav tsis thoob thaum Agatha tso cai rau nws kov cov khoom siv nrog nws tus ntiv tes liab qab kom txaus siab rau qhov zoo nkauj thiab hnub nyoog. "Tsuas xav, cov nplooj ntawv no tau ua los ntawm tes los ntawm tib lub sijhawm li Alexander lub Great. Kuv twv tias lawv tau dim ntawm Caesar lub siege hauv Alexandria ib yam nkaus, tsis txhob hais txog kev hloov cov ntawv rau hauv phau ntawv. "
  
  "History nerd," Sam teased dryly.
  
  "Okay, tam sim no peb tau qhuas qhov no thiab nyiam nws qhov kev ntxim nyiam thaum ub, peb tuaj yeem txav mus rau zaj paj huam thiab lwm yam ntawm cov lus qhia rau lub tsho loj," Perdue hais. "Cov phau ntawv no tuaj yeem sawv qhov kev sim ntawm lub sijhawm, tab sis kuv tsis ntseeg tias peb yuav, yog li ... tsis muaj sijhawm zoo li tam sim no."
  
  Hauv Sam thiab Perdue cov chav, plaub ntawm lawv tau sib sau ua ke los nrhiav nplooj ntawv uas Agatha muaj daim duab, yog li ntawd Nina tuaj yeem cia siab tias yuav txhais cov lus uas ploj lawm ntawm kab paj huam. Txhua nplooj ntawv tau sau ua lus Fab Kis los ntawm ib tus neeg uas txaus ntshai ntawm kev sau ntawv, tab sis Sam txawm li cas los xij tau ntes txhua daim ntawv thiab khaws tag nrho nws daim npav nco. Thaum kawg lawv nrhiav tau nplooj ntawv, ntau tshaj li ob teev tom qab, plaub tus kws tshawb fawb tau zoo siab pom tias cov paj huam tiav tseem nyob ntawd. Kev mob siab los sau rau hauv qhov khoob, Agata thiab Nina tau teeb tsa txog kev sau nws tag nrho ua ntej sim txhais cov ntsiab lus.
  
  "Yog li," Nina luag nyav nrog kev txaus siab, muab nws txhais tes rau ntawm lub rooj, "Kuv txhais cov lus uas ploj lawm, thiab tam sim no peb muaj tag nrho."
  
  
  "Tshiab rau tib neeg
  
  Tsis nyob hauv av ntawm 680 kaum ob
  
  Vajtswv tseem loj hlob index muaj ob trinities
  
  Thiab cov clapping Angels nkaum Erno's Secret
  
  Thiab rau tes uas tuav nws
  
  Nws tseem pom tsis tau txawm tias yog tus uas muab nws lub rooj txhawb siab rau Henry I
  
  Qhov twg cov vajtswv xa hluav taws, qhov twg thov Vajtswv
  
  
  Sam hais tias "Qhov tsis meej ntawm 'Erno'... hmm, Erno yog tus kws sau ntawv, tus kws sau ntawv Fabkis," Sam hais.
  
  "Yog lawm, tus qub tub rog nws tus kheej. Tam sim no hais tias nws muaj lub npe, nws zoo li tsis tshua muaj lus dab neeg, puas yog? Perdue ntxiv, saib tsis muaj dab tsi tsawg dua li xav paub los ntawm qhov tshwm sim ntawm qhov uas yav dhau los tsis muaj teeb meem thiab pheej hmoo.
  
  "Qhov tseeb, nws qhov zais cia yog cov khoom muaj nqis uas nws tau hais txog ntev dhau los," Nina luag nyav.
  
  "Yog li ntawd, nyob qhov twg cov khoom muaj nqis, cov neeg nyob ntawd tsis paub txog nws?" Sam nug, blinking sai li nws ib txwm ua thaum nws tab tom sim untangle ib tug cw zes ntawm possibilities.
  
  "Txoj cai. Thiab qhov no siv tau rau Henry I. Henry kuv nto moo rau dab tsi? Agatha xav nrov nrov, tapping nws lub puab tsaig nrog nws tus cwj mem.
  
  Nina hais tias, "Henry Thawj yog thawj tus huab tais ntawm lub teb chaws Yelemees," Nina hais tias, "nyob rau hauv Nruab Nrab Hnub nyoog. Yog li tej zaum peb tab tom nrhiav nws qhov chaw yug? Los yog tej zaum nws qhov chaw muaj hwj chim?
  
  "Tsis yog, tos. Tsis yog txhua yam, "Perdue chim siab.
  
  "Zoo li cas?" Nina nug.
  
  "Semantics," nws teb tam sim ntawd, kov daim tawv nqaij hauv qab ntawm nws lub tsom iav. "Txoj kab no hais txog 'tus uas muab nws txoj kev yug dua tshiab rau Henry', yog li tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog tus huab tais tiag tiag, tab sis nrog ib tus neeg uas yog nws xeeb leej xeeb ntxwv los yog qee yam piv nws tus kheej rau Henry I."
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Purdue! Koj hais yog lawm!" Nina exclaimed, rubbing nws xub pwg approvingly. "Muaj tseeb! Nws cov xeeb leej xeeb ntxwv tau ploj mus ntev, tshwj tsis yog txoj kab nyob deb uas tsis tseem ceeb hauv lub sijhawm uas Werner nyob, Thawj Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Nco ntsoov, nws yog tus tsim lub nroog ntawm Cologne thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II. Nws yog qhov tseem ceeb".
  
  "Zoo. Txaus siab rau. Vim li cas?" Agatha leaned nrog nws ib txwm sobering kev muaj tiag check.
  
  "Vim tias tib yam Henry kuv muaj sib xws nrog Kev Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II yog ib tug txiv neej uas ntseeg nws tus kheej los ua thawj tus huab tais - Heinrich Himmler!" Nina yuav luag qw nyob rau hauv nws unbridled excitement.
  
  "Lwm tus Nazi asshole tau tshwm sim. Vim li cas kuv tsis xav tsis thoob?" Sam sighed. "Himmler yog ib tug dev loj. Qhov no yuav tsum yooj yim los xam. Nws tsis paub tias nws muaj cov khoom muaj nqis no, txawm tias nws nyob hauv nws txhais tes, lossis ib yam dab tsi zoo li ntawd. "
  
  "Yog lawm, qhov ntawd yog qhov kuv tau txais los ntawm kev txhais lus ib yam nkaus," Perdue pom zoo.
  
  "Yog li nws tuaj yeem khaws qee yam uas nws tsis paub tias nws muaj?" Agatha frowned. "Nws lub tsev?"
  
  "Yog," Nina luag ntxhi. Nws txoj kev zoo siab yog ib qho nyuaj rau tsis quav ntsej. "Thiab Himmler nyob qhov twg thaum lub sijhawm Klaus Werner, tus tsim lub nroog ntawm Cologne?"
  
  Sam thiab Agatha shrugged.
  
  "Sir Herte Herren thiab Tus Poj Niam," Nina tshaj tawm qhov txaus ntshai, vam tias nws tus German yog qhov tseeb hauv qhov no, "Wewelsburg Castle!"
  
  Sam luag ntxhi rau nws cov lus ci ntsa iab. Agatha tsuas tau taub hau thiab coj lwm lub ncuav qab zib thaum Perdue tsis txaus siab npuaj tes ua ke thiab rub lawv ua ke.
  
  "Kuv xav tias koj tsis kam lees, Dr. Gould?" Agatha nug tawm ntawm xiav. Perdue thiab Sam kuj ntsia nws curiously thiab tos.
  
  Nina tsis tuaj yeem tsis lees paub tias nws tau ntxim nyiam los ntawm codex thiab cov ntaub ntawv cuam tshuam nrog nws, uas txhawb nqa nws mus txuas ntxiv mus nrhiav ib yam dab tsi uas yuav ua rau muaj qhov tob tob. Nws tau xav tias nws yuav ua qhov ntse lub sij hawm no; yuav tsis nyob rau hauv ib tug qus goose caum, tab sis tam sim no hais tias nws tau pom lwm yam txuj ci tseem ceeb keeb kwm nthuav tawm, nws yuav ua li cas tsis ua raws li nws? Puas yog nws tsis tsim nyog rau kev pheej hmoo los ua ib feem ntawm qee yam zoo?
  
  Nina luag nyav, txhuam tag nrho nws cov kev xav tsis thoob hauv kev pom zoo ntawm qhov chaws tuaj yeem nkaum. "Kuv nyob hauv. Vajtswv pab kuv. Kuv nyob hauv."
  
  
  Tshooj 24
  
  
  Ob hnub tom qab, Agatha pom zoo nrog nws cov neeg siv khoom xa cov codex, uas nws tau ntiav. Nws nyuaj rau Nina koom nrog xws li ib qho tseem ceeb ntawm keeb kwm yav dhau los. Txawm hais tias nws tshwj xeeb hauv keeb kwm German, feem ntau yog hais txog Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob, nws muaj kev mob siab rau tag nrho cov keeb kwm, tshwj xeeb tshaj yog eras li tsaus nti thiab nyob deb ntawm lub Ntiaj Teb Qub uas muaj ob peb qhov tseeb relics lossis cov nyiaj ntawm lawv nyob.
  
  Ntau yam uas tau sau tseg txog keeb kwm yav dhau los tiag tiag tau raug rhuav tshem lub sijhawm, desecrated thiab rhuav tshem los ntawm tib neeg lub siab xav ua tus tswj hwm txhua lub teb chaws thiab kev vam meej. Kev ua tsov ua rog thiab kev tsiv teb tsaws tau ua rau cov dab neeg muaj nuj nqis thiab cov khoom muaj txiaj ntsig los ntawm lub sijhawm tsis nco qab los ua dab neeg thiab kev tsis sib haum xeeb. Ntawm no yog ib yam khoom uas muaj nyob rau hauv ib lub sij hawm thaum vajtswv thiab dab tau hais kom taug kev hauv ntiaj teb, thaum vajntxwv nqus hluav taws thiab cov neeg ua yeeb yam kav tag nrho lub tebchaws nrog tib lo lus ntawm Vajtswv.
  
  Nws txhais tes graceful maj mam rub cov khoom muaj nqis. Cov cim ntawm nws lub pob tw tau pib kho, thiab muaj kev xav txawv txawv hauv nws tus cwj pwm, zoo li lub lim tiam dhau los tsuas yog npau suav npau suav uas nws muaj cai tau txais kev qhia txog qee yam tsis meej pem thiab tej yam yees siv. Tiwaz rune tattoo ntawm nws txhais caj npab protruded me ntsis los ntawm hauv qab nws lub tes tsho, thiab nws nco qab lwm yam xwm txheej zoo sib xws, thaum nws plunged headlong rau hauv lub ntiaj teb no ntawm Norse mythology thiab nws alluring kev muaj tiag nyob rau hauv peb hnub. Tsis yog txij li ntawd los nws tau hnov zoo li kev xav tsis thoob ntawm qhov tseeb ntawm lub ntiaj teb, tam sim no txo qis mus rau qhov kev xav tsis zoo.
  
  Thiab tseem ntawm no nws yog, pom, pom tseeb thiab tiag tiag. Leej twg tuaj yeem hais tias lwm lo lus, poob hauv dab neeg, tsis ntseeg? Txawm hais tias Sam tau yees duab txhua nplooj ntawv thiab ntes tau qhov zoo nkauj ntawm phau ntawv qub nrog kev ua haujlwm zoo, nws tau quaj ntsuag nws qhov kev ploj mus yam tsis muaj tseeb. Txawm hais tias Perdue tau muab txhais tag nrho cov ntawv teev npe hauv cov nplooj ntawv txuas ntxiv rau nws nyeem, nws tsis zoo ib yam. Cov lus tsis txaus. Nws tsis tuaj yeem tso nws txhais tes rau ntawm cov cim ntawm kev vam meej thaum ub nrog cov lus.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Nina, koj puas tau xav txog qhov no?" - Sam tso dag, nkag mus hauv chav nrog Agatha hauv nws tus Tsov tus tw. "Kuv puas yuav hu tus pov thawj hlob thiab tus pov thawj yau?"
  
  "Auj, cia nws nyob ib leeg, Mr. Cleave. Muaj ob peb tug neeg nyob hauv lub ntiaj teb no uas txaus siab rau lub hwj chim tiag tiag ntawm yav dhau los. Dr. Gould, Kuv tau pauv koj tus nqi, "Agatha Perdue ceeb toom rau nws. Nyob rau hauv nws txhais tes nws muaj ib lub hnab tawv tshwj xeeb rau nqa phau ntawv; Nws tau ruaj ntseg rau saum nrog lub xauv zoo ib yam li Nina lub hnab ntawv qub thaum nws muaj kaum plaub.
  
  "Ua tsaug, Agata," Nina hais tus phooj ywg. "Kuv vam tias koj cov neeg siv khoom txaus siab rau nws ntau npaum li."
  
  "Auj, Kuv paub tseeb tias nws txaus siab rau txhua yam teeb meem uas peb tau dhau los kom tau txais phau ntawv rov qab. Txawm li cas los xij, thov txwv tsis pub tshaj tawm cov duab lossis cov ntaub ntawv, "Agatha nug Sam thiab Nina, "lossis qhia rau leej twg tias kuv tau tso cai rau koj nkag mus rau lawv cov ntsiab lus." Lawv nodded nyob rau hauv kev pom zoo. Tom qab tag nrho, yog tias lawv yuav tsum tau nthuav tawm lawv phau ntawv tau coj mus rau, yuav tsis tas yuav nthuav tawm nws lub neej.
  
  "David nyob qhov twg?" - nws nug, sau nws lub hnab.
  
  Sam teb tias, "Nrog Peter hauv nws lub chaw ua haujlwm hauv lwm lub tsev," Sam teb, pab Agatha nrog nws lub hnab nce toj.
  
  "Okay, hais rau nws tias kuv hais goodbye, ok?" - Nws hais tias, tsis hais txog leej twg tshwj xeeb.
  
  Dab tsi yog tsev neeg coj txawv txawv, Nina xav rau nws tus kheej thaum nws saib Agatha thiab Sam ploj ntawm ntaiv mus rau pem hauv ntej lub qhov rooj. Cov menyuam ntxaib tsis tau pom ib leeg hauv cov hnub nyoog, thiab qhov no yog li cas lawv tawg. Damn, kuv xav tias kuv yog ib tug txheeb ze txias, tab sis ob tug no xwb ... yuav tsum yog hais txog cov nyiaj. Nyiaj txiag ua rau tib neeg ruam thiab txhais tau tias.
  
  "Kuv xav tias Agatha tuaj nrog peb," Nina hu los ntawm lub balustrade saum Purdue thaum nws thiab Petus mus rau hauv qhov chaw tos txais.
  
  Perdue ntsia. Peter patted nws txhais tes thiab waving goodbye rau Nina.
  
  "Wiedersechen, Peter," nws luag nyav.
  
  "Kuv xav tias kuv tus muam ploj mus?" Perdue nug, hla thawj ob peb kauj ruam los koom nrog nws.
  
  "Qhov tseeb, tam sim no. Kuv xav tias koj ob leeg tsis nyob ze, "nws hais. "Nws tsis tuaj yeem tos koj los hais lus zoo?"
  
  "Koj paub nws," nws hais, nws lub suab me ntsis hoarse nrog ib tug meej hint ntawm qub iab. "Tsis muaj kev hlub tshua txawm nyob rau hnub zoo." Nws ntsia ze ntawm Nina, thiab nws ob lub qhov muag ua softer. "Ntawm qhov tod tes, kuv txuas nrog, xav txog lub xeem kuv los ntawm."
  
  "Tau kawg, yog tias koj tsis yog tus neeg dag ntxias," nws txiav nws tawm. Nws cov lus tsis yog hnyav heev, tab sis lawv qhia nws txoj kev ncaj ncees ntawm nws tus qub hlub. "Koj zoo li haum rau koj tsev neeg, tus txiv neej laus."
  
  "Peb puas npaj mus?" Sam lub suab los ntawm lub qhov rooj sab pem hauv ntej tau txo qhov nro.
  
  "Yog. Yog lawm, peb npaj txhij pib. Kuv hais kom Petus npaj thauj mus rau Buren, thiab los ntawm qhov ntawd peb yuav mus ncig xyuas lub tsev fuabtais saib seb peb puas tuaj yeem pom lub ntsiab lus hauv phau ntawv xov xwm cov lus, "Perdue hais. "Peb yuav tsum maj mam, menyuam. Muaj kev phem ntau yuav tsum ua!"
  
  Sam thiab Nina tau saib thaum nws ploj mus ntawm txoj kev taug kev mus rau qhov chaw ua haujlwm uas nws tau tso nws lub nra.
  
  "Koj puas ntseeg tias nws tseem tsis tau nkees ntawm kev khawb thoob ntiaj teb hauv kev tshawb nrhiav qhov khoom plig tsis txaus ntseeg?" Nina nug. "Kuv xav tias nws paub tias nws tab tom nrhiav dab tsi hauv lub neej, vim tias nws xav nrhiav cov khoom muaj nqis, thiab nws yeej tsis txaus."
  
  Sam, tsuas yog ntiv tes tom qab nws, rub nws cov plaub hau maj mam, "Kuv paub tias nws tab tom nrhiav dab tsi. Tab sis kuv ntshai tias qhov khoom plig tsis txaus ntseeg no tseem yuav yog nws txoj kev tuag. "
  
  Nina tig saib Sam. Nws qhia tau tias muaj kev tu siab qab zib thaum nws rub nws txhais tes tawm ntawm nws, tab sis Nina ceev nrooj ntes nws thiab tuav nws lub dab teg kom nruj. Nws muab nws txhais tes rau hauv nws thiab sighed.
  
  "Aw, Sam."
  
  "Yog?" nws nug thaum nws ua si nrog nws tus ntiv tes.
  
  "Kuv xav kom koj tshem tawm ntawm koj txoj kev xav thiab. Tsis muaj yav tom ntej nyob ntawd. Qee zaum, txawm tias nws yuav mob npaum li cas los lees paub tias koj tau ploj lawm, koj yuav tsum tau mus ntxiv, "Nina qhia nws maj mam, vam tias nws yuav ua raws nws cov lus qhia txog nws tus kheej-tsim shackles ntawm Trish.
  
  Nws saib kev nyuaj siab tiag tiag, thiab nws ua rau nws lub siab mob thaum hnov nws tham txog qhov nws ntshai nws tau hnov tas mus li. Nws tau nyob deb txij li nws qhov kev nyiam pom tseeb rau Bern, thiab nrog Perdue rov qab mus rau qhov xwm txheej, kev deb ntawm Sam yog qhov kev zam. Nws xav kom nws mus lag ntseg kom nws dim qhov mob ntawm nws txoj kev lees txim. Tab sis qhov ntawd yog qhov nws paub. Nws poob Nina ib zaug thiab rau tag nrho.
  
  Nws rub Sam lub plhu nrog ib txhais tes mos, kov nws hlub heev. Tab sis nws cov lus ua rau nws nyuaj siab.
  
  "Koj yuav tsum tso nws mus, los yog qhov kev npau suav tsis meej ntawm koj li yuav ua rau koj tuag."
  
  Tsis muaj! Koj ua tsis tau qhov no! Nws lub siab qw, tab sis nws lub suab nyob twj ywm. Sam xav tias poob hauv qhov kawg ntawm nws, poob hauv qhov kev xav phem uas nws coj. Nws yuav tsum tau hais ib yam dab tsi.
  
  "Txoj cai! Txhua yam yog npaj txhij! Perdue tsoo lub sijhawm ntawm kev xav ncua. "Peb tsis muaj sijhawm ntau los mus rau lub tsev fuabtais ua ntej nws kaw rau hnub."
  
  Nina thiab Sam ua raws nws nrog lawv lub nra yam tsis hais lwm lo lus. Txoj kev mus rau Wewelsburg zoo li nyob mus ib txhis. Sam zam txim rau nws tus kheej thiab nyob rau hauv lub rooj zaum rov qab, ntsaws nws lub mloog pob ntseg rau hauv nws lub xov tooj, mloog suab paj nruag thiab ua txuj rau doze. Tab sis nyob rau hauv nws lub taub hau tag nrho cov xwm txheej tau sib xyaw. Nws xav tsis thoob tias Nina txiav txim siab tsis nrog nws, vim nws paub, nws tsis tau ua dab tsi los thawb nws mus. Thaum kawg, nws tau pw tsaug zog rau lub suab paj nruag thiab blissfully tso tseg kev txhawj xeeb txog tej yam uas dhau nws tswj.
  
  Lawv taug kev feem ntau ntawm txoj kev ntawm E331 ntawm qhov nrawm nrawm mus xyuas lub tsev fuabtais thaum nruab hnub. Nina siv sijhawm los kawm cov paj huam tas li. Lawv mus txog kab kawg: "Qhov twg cov vajtswv xa hluav taws, qhov chaw thov Vajtswv."
  
  Nina frowned, "Kuv ntseeg tias qhov chaw yog Wewelsburg, kab kawg yuav tsum qhia peb qhov twg hauv lub tsev fuabtais saib."
  
  "Tej zaum. Kuv yuav tsum lees, kuv tsis muaj lub tswv yim yuav pib qhov twg. Nws yog qhov chaw zoo ... thiab loj, "Perdue teb. "Thiab nrog cov ntaub ntawv Nazi-era, koj thiab kuv ob leeg paub txog theem ntawm kev dag ntxias lawv tuaj yeem ncav cuag, thiab kuv xav tias qhov ntawd txaus ntshai me ntsis. Ntawm qhov tod tes, tej zaum peb yuav raug hem, lossis peb yuav pom nws yog lwm qhov kev sib tw. Tom qab tag nrho, peb twb yeej ib co ntawm lawv feem ntau zais network ua ntej, leej twg yuav hais tias peb ua tsis tau nws lub sij hawm no?
  
  "Kuv xav tias kuv ntseeg peb ntau npaum li koj ua, Perdue," Nina sighed, khiav nws txhais tes los ntawm nws cov plaub hau.
  
  Tsis ntev los no, nws tau hnov qhov kev xav kom cia li nce mus thiab nug nws seb Renata tau nyob qhov twg thiab nws tau ua dab tsi nrog nws tom qab lawv tau dim ntawm lub tsheb sib tsoo hauv Belgium. Nws yog qhov tsim nyog uas nws pom - thiab sai sai. Nina yuav tsum tau cawm Alexander thiab nws cov phooj ywg ntawm txhua tus nqi, txawm tias nws txhais tau tias dhia rov qab rau hauv Perdue lub txaj - los ntawm txhua txoj kev tsim nyog - kom tau txais cov ntaub ntawv.
  
  Raws li lawv tham, Perdue lub qhov muag tseem flicking rau lub rearview daim iav, tab sis nws tsis qeeb. Ob peb feeb tom qab lawv txiav txim siab nres ntawm Soest rau ib yam dab tsi noj. Lub nroog zoo nkauj tau hu lawv los ntawm txoj kev loj nrog nws lub tsev teev ntuj spiers nce saum lub ru tsev ntawm cov tsev thiab pawg ntoo txo lawv cov ceg hnyav rau hauv lub pas dej thiab cov dej hauv qab. Lub tranquility yeej ib txwm txais tos thiab Sam yuav zoo siab heev paub tias muaj zaub mov nyob rau ntawd.
  
  Thoob plaws noj hmo sab nraum lub quaint café é nyob rau hauv lub nroog square, Perdue zoo li nyob deb, txawm me ntsis uneven nyob rau hauv nws tus cwj pwm, tab sis Nina chalked nws mus txog rau nws tus muam tawm tam sim ntawd.
  
  Sam tau hais kom sim qee yam hauv zos, xaiv Pumpernickel thiab Zwiebelbier, raws li tau hais los ntawm ib pab pawg neeg tuaj ncig tebchaws uas zoo siab heev los ntawm tim Nkij teb chaws uas muaj teeb meem taug kev hauv txoj kab ncaj nraim thaum ntxov ntawm hnub no.
  
  Thiab qhov ntawd yog qhov ua rau Sam tias qhov no yog nws haus. Zuag qhia tag nrho cov kev sib tham yog lub teeb, feem ntau hais txog kev zoo nkauj ntawm lub nroog nrog ib koob me me ntawm kev noj qab haus huv kev thuam rau cov neeg taug kev-los ntawm cov ris tsho hnav ris tsho nruj dhau los yog cov neeg uas tsis xav txog kev nyiam huv ntawm tus kheej.
  
  "Kuv xav tias nws yog lub sijhawm rau peb mus, tib neeg," Perdue qw nrov nrov, sawv ntawm lub rooj, uas tam sim no littered nrog cov ntaub so ntswg siv thiab cov phaj khoob nrog cov seem tawg ntawm qhov uas tau ua kev zoo siab heev. "Xam, tej zaum koj tsis muaj lub koob yees duab ntawm koj lub hnab hauv koj lub hnab, puas yog?"
  
  "Yog".
  
  "Kuv xav thaij duab ntawm lub tsev teev ntuj Romanesque nyob ntawd," Perdue nug, taw tes rau lub tsev qub xim av nrog lub Gothic flair uas tsis yog ib nrab zoo li Cologne Cathedral tab sis tseem tsim nyog txhaj tshuaj tiv thaiv siab.
  
  "Yog lawm, tus tswv," Sam luag ntxhi. Nws nthuav cov duab kom npog tag nrho qhov siab ntawm lub tsev teev ntuj, ua kom lub teeb pom kev zoo thiab kev lim dej kom zoo kom txhua qhov me me ntawm lub tsev teev ntuj tuaj yeem pom.
  
  "Ua tsaug," Perdue hais thiab rub nws txhais tes. "Tam sim no, cia peb mus."
  
  Nina ua tib zoo saib nws. Nws yog tib tug neeg pompous, tab sis muaj ib yam dab tsi ceev faj txog nws. Nws zoo li ntxhov siab me ntsis, lossis muaj qee yam thab nws uas nws tsis xav qhia.
  
  Purdue thiab nws cov secrets. Koj ib txwm khaws daim ntawv qhia txog koj lub tes tsho, puas yog?
  
  Qhov nws tsis pom yog ob tug hluas punks ua raws li lawv cov ko taw ntawm qhov chaw nyab xeeb, ua piv txwv saib xyuas. Lawv tau taug qab Perdue, Sam thiab Nina txij thaum lawv tawm hauv Cologne yuav luag ob thiab ib nrab teev dhau los.
  
  
  Tshooj 25
  
  
  Erasmusbrug stretched nws swan caj dab mus rau lub ntuj ntshiab saum toj no thaum Agatha tus neeg tsav tsheb hla tus choj. Nws nyuam qhuav ua nws mus rau Rotterdam raws sij hawm vim lub davhlau qeeb hauv Bonn, tab sis tam sim no tau hla Erasmus Choj, hu ua De Zwaan vim yog cov duab ntawm cov nkhaus dawb pylon ntxiv nrog cov kab uas tuav nws.
  
  Nws tsis tuaj yeem lig lossis nws yuav yog qhov kawg ntawm nws txoj haujlwm sab laj. Qhov nws tawm hauv nws qhov kev sib tham nrog nws tus tij laug yog tias nws tus neeg siv khoom yog Jost Bloom, tus neeg sau npe nrov hauv ntiaj teb ntawm cov khoom tsis meej. Nws tsis yog coincidence uas ib tug xeeb leej xeeb ntxwv pom lawv nyob rau hauv nws pog lub qab nthab. Daim duab no yog ib qho ntawm cov ntaub ntawv khaws tseg ntawm tus neeg muag khoom qub txeeg qub teg uas tsis ntev los no uas, hmoov tsis, yog nyob rau sab tsis ncaj ncees lawm ntawm Agatha tus neeg siv khoom, tus sawv cev ntawm Dutch council.
  
  Nws paub zoo tias nws tau ua haujlwm tsis ncaj rau pawg sab laj ntawm cov tswv cuab qib siab ntawm Black Sun lub koom haum uas cuam tshuam thaum qhov kev txiav txim muaj teeb meem nrog kev tswj hwm. Lawv kuj paub tias nws tau koom nrog leej twg, tab sis rau qee qhov laj thawj muaj kev tsis sib haum xeeb ntawm ob tog. Agatha Purdue cais nws tus kheej thiab nws txoj hauj lwm los ntawm nws tus tij laug thiab tau lees paub rau pawg sab laj tias lawv tsis muaj kev cuam tshuam tshwj tsis yog lub npe, uas yog qhov kev tu siab tshaj plaws hauv nws lub ré ua sumé.
  
  Qhov lawv tsis paub, txawm li cas los xij, yog Agatha tau ntiav cov neeg uas lawv tab tom nrhiav hauv Bruges kom tau cov khoom lawv tab tom nrhiav. Nws yog, nyob rau hauv ib txoj kev, nws khoom plig rau nws tus tij laug, muab rau nws thiab nws cov npoj yaig pib lub taub hau ua ntej Bloom cov txiv neej deciphered txoj kev thiab ua raws li lawv txoj kev mus nrhiav tau dab tsi nyob rau hauv lub plab mog ntawm Wewelsburg. Txwv tsis pub, nws tsuas yog mob siab rau nws tus kheej, thiab nws ua tau zoo heev.
  
  Nws tus neeg tsav tsheb tau tsav tsheb Audi RS5 mus rau hauv qhov chaw nres tsheb ntawm Piet Zwart lub koom haum, qhov chaw nws yuav ntsib Mr Bloom thiab nws cov pab cuam.
  
  "Ua tsaug," nws hais sullenly thiab muab tus tsav tsheb ob peb euros rau nws qhov teeb meem. Nws cov neeg caij tsheb saib tsis meej pem, txawm hais tias nws hnav khaub ncaws tsis zoo raws li tus kws tshaj lij archivist thiab kws pab tswv yim ntawm cov phau ntawv tsis tshua muaj cov ntaub ntawv zais cia thiab cov phau ntawv keeb kwm feem ntau. Nws tawm thaum Agatha nkag mus rau Willem de Kooning Academy, lub nroog lub tsev kawm txuj ci tseem ceeb, kom ntsib nws cov neeg siv khoom hauv lub tsev ua haujlwm uas nws cov neeg siv khoom muaj chaw ua haujlwm. Tus kws sau ntawv siab rub nws cov plaub hau mus rau hauv ib lub tsho stylish thiab strode down the wide hallway in a pencil skirt suit and heels, tag nrho opposite ntawm vapid recluse nws tiag tiag.
  
  Los ntawm qhov chaw ua haujlwm kawg ntawm sab laug, qhov twg cov ntaub thaiv ntawm lub qhov rais tau kos kom lub teeb NW nyuam qhuav nkag mus rau hauv, nws hnov Bloom lub suab.
  
  "Niam Perdue. Nyob rau lub sijhawm ib txwm muaj, "nws hais zoo, tuav ob txhais tes los tuav nws. Yawg Bloom yog qhov txaus nyiam heev, nyob rau hauv nws tsib caug thaum ntxov, nrog cov plaub hau daj nrog lub ntsej muag liab me ntsis uas poob rau hauv qhov ntev ntawm nws caj dab. Agatha tau siv nyiaj, los ntawm tsev neeg muaj nyiaj txaus luag, tab sis nws yuav tsum lees tias Mr. Bloom cov khaub ncaws yog qhov siab ntawm style. Yog tias nws tsis yog poj niam nyiam poj niam, nws yuav zoo ntxias nws. Pom tau tias nws yog tib lub tswv yim vim tias nws lub qhov muag xiav lustful qhib qhib tshawb nws nkhaus thaum nws tos txais nws.
  
  Ib yam uas nws paub txog Dutch yog tias lawv yeej tsis tau tseg.
  
  "Kuv xav tias koj tau txais peb cov ntawv xov xwm?" - nws nug thaum lawv zaum ntawm ob sab ntawm nws lub rooj.
  
  "Yog lawm, Mr. Bloom. Tam sim no, "nws teb. Nws ua tib zoo muab nws cov tawv tawv rau ntawm qhov chaw polished thiab qhib nws. Bloom tus pab, Wesley, nkag mus hauv lub chaw ua haujlwm nrog lub hnab ntawv. Nws tseem hluas dua nws tus thawj coj, tab sis sib npaug elegant hauv nws xaiv khaub ncaws. Nws yog qhov zoo siab txais tos tom qab ntau xyoo siv nyob rau hauv cov teb chaws uas tsis tau tsim kho uas ib tug txiv neej hauv thom khwm tau suav tias yog nqaij, Agatha xav.
  
  Bloom hais tias "Wesley, muab tus poj niam nws cov nyiaj, thov," Bloom hais. Agatha suav hais tias nws yog ib qho kev xaiv khib rau pawg sab laj, vim lawv yog cov neeg laus, cov txiv neej laus uas tsis tshua muaj Bloom tus cwj pwm lossis kev ua yeeb yam rau qhov ua yeeb yam. Txawm li cas los xij, tus txiv neej no muaj lub rooj zaum ntawm pawg thawj coj ntawm lub tsev kawm kos duab nto moo, yog li nws yuav tsum muaj xim ntau dua. Nws nqa lub hnab ntawv los ntawm cov tub ntxhais hluas Wesley txhais tes thiab tos thaum Mr. Bloom tshuaj xyuas nws qhov kev yuav khoom.
  
  "Zoo heev," nws ua tsis taus pa txaus ntshai, rub nws cov hnab looj tes tawm ntawm nws lub hnab ris los kov cov khoom. "Niam Perdue, koj puas yuav kuaj koj cov nyiaj?"
  
  "Kuv ntseeg koj," nws luag ntxhi, tab sis nws lub cev lus ntxeev siab rau nws txoj kev ntxhov siab. Nws paub tias ib tug tswv cuab ntawm Dub Sun, txawm li cas los xij los ntawm qhov xwm txheej, yuav yog tus neeg txaus ntshai. Ib tug neeg nrog Bloom lub koob npe nrov, ib tug neeg uas taug kev nrog cov lus qhia, uas tau dhau los ntawm lwm tus tswv cuab ntawm qhov kev txiav txim, yuav tsum tau ua phem txaus ntshai thiab tsis txaus ntseeg. Tsis yog ib zaug Agatha tso cai rau qhov tseeb no los ntawm nws lub siab los pauv rau txhua qhov kev zoo siab.
  
  "Koj tso siab rau kuv!" nws exclaimed nyob rau hauv nws tuab Dutch accent, saib kom meej meej xav tsis thoob. "Kuv tus ntxhais, kuv yog tus neeg kawg uas koj yuav tsum ntseeg, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws los txog nyiaj."
  
  Wesley luag nrog Bloom thaum lawv sib pauv kev saib tsis taus. Lawv ua rau Agatha zoo li ib tug neeg ruam tag, thiab ib tug neeg tsis paub qab hau ntawm qhov ntawd, tab sis nws tsis tau twv ua nws txoj kev txiav txim siab. Nws hnyav heev, thiab tam sim no nws tau nyob rau hauv lub xub ntiag ntawm ib theem tshiab ntawm tus neeg phem uas ua rau nws thuam lwm tus saib tsis muaj zog thiab menyuam yaus.
  
  "Yog li ntawd yog nws, Mr. Bloom?" - nws nug nyob rau hauv ib tug submissive tone.
  
  "Xaiv koj cov nyiaj, Agatha," dheev hais tias nyob rau hauv lub suab sib sib zog nqus, thaum nws ob lub qhov muag dhuav rau nws. Nws mloog.
  
  Bloom ua tib zoo tig los ntawm codex, nrhiav nplooj ntawv uas muaj cov duab nws muab rau Agatha. Wesley sawv tom qab nws, ntsia saum nws lub xub pwg, saib ib yam li kev sau ntawv zoo li nws tus kws qhia ntawv. Agatha kuaj xyuas tias cov nyiaj them uas lawv tau pom zoo yog nyob rau hauv qhov chaw. Bloom ntsia nws ntsiag to, ua rau nws xav tsis thoob.
  
  "Puas yog tag nrho muaj?" nws nug.
  
  "Yog lawm, Mr. Bloom," nws noddy, ntsia nws zoo li ib tug neeg ruam uas tawm haujlwm. Nws yog qhov zoo li no uas ib txwm ua rau cov txiv neej tsis nyiam, tab sis nws ua tsis tau dab tsi txog nws. Nws lub hlwb pib muab kauv thiab xam lub sijhawm, lub cev lus, thiab ua pa. Agatha ntshai heev.
  
  "Nco ntsoov xyuas rooj plaub, zib ntab. Koj yeej tsis paub leej twg tab tom sim dag koj, puas yog? nws ceeb toom thiab tig rov qab rau lub codex. "Tam sim no qhia rau kuv, ua ntej koj khiav mus rau hauv hav zoov ... "nws hais tsis tau ntsia nws, "Koj tau txais qhov khoom plig no li cas?" Kuv txhais tau tias, koj nrhiav tau li cas?
  
  Nws cov lus ua rau nws cov ntshav txias.
  
  Tsis txhob ntsia nws, Agatha. Ua si ruam. Ua si ruam thiab txhua yam yuav zoo, nws sib cav hauv nws lub hlwb petrified, pulsating. Nws leaned rau pem hauv ntej, folding nws txhais tes kom huv si nyob rau hauv nws ncej puab.
  
  "Kuv ua raws li cov lus qhia hauv paj huam, tau kawg," nws luag ntxhi, sim hais lus ntau npaum li qhov tsim nyog. Nws tos; ces shruged: "Zoo li ntawd?"
  
  "Yog lawm, tus tswv," nws hais nrog kev ntseeg siab uas ntseeg tau heev. "Kuv nyuam qhuav pom tias nws nyob hauv Angel Tswb hauv Cologne Cathedral. Tau kawg, nws tau siv sijhawm ntev rau kuv los tshawb fawb thiab kwv yees feem ntau ntawm nws ua ntej kuv xam nws tawm. "
  
  "Yog tiag?" nws luag ntxhi. "Kuv muaj nws ntawm txoj cai zoo uas koj cov kev txawj ntse tshaj lub siab zoo tshaj plaws thiab koj muaj peev xwm daws tau cov kev sib tw xws li cov lej thiab lwm yam."
  
  "Kuv ua si ib ncig," nws hais bluntly. Tsis muaj lub tswv yim dab tsi nws tau hinting ntawm, nws ua nws ncaj thiab nruab nrab.
  
  "Koj ua si ib ncig. Koj puas txaus siab rau qhov koj tus tij laug xav li cas? nws nug, txo nws lub qhov muag rau cov paj huam uas Nina tau txhais rau nws rau hauv Turso.
  
  "Kuv tsis paub meej tias kuv nkag siab," nws teb, nws lub siab pounding erratically.
  
  "Koj tus kwv, David. Nws yuav nyiam ib yam li ntawd. Qhov tseeb, nws paub txog kev caum cov khoom uas tsis yog nws, "Bloom chuckled sarcastically, stroking paj huam nrog lub ntsis ntawm nws lub hnab looj tes.
  
  "Kuv hnov tias nws yog ib tug neeg tshawb nrhiav ntau dua. Ntawm qhov tod tes, kuv nyiam nyob hauv tsev ntau dua. Kuv tsis qhia nws txoj kev nyiam ua rau nws tus kheej muaj kev phom sij, "nws teb. Qhov hais txog nws tus tij laug twb tau ua rau nws xav tias Bloom xav tias nws siv nws cov peev txheej, tab sis nws tuaj yeem ua rau bluffing.
  
  Nws hais tias, "Tom qab ntawd koj yog tus kwv tij lossis tus muam uas txawj ntse dua," nws tshaj tawm. "Tab sis qhia rau kuv, Npeeg Perdue, dab tsi ua rau koj los ntawm kev kawm ntxiv ib zaj paj huam uas hais meej ntau dua li qub Werner nyem rau ntawm nws tus qub Leica III ua ntej zais Erno's diary?"
  
  Nws paub Werner thiab nws paub Erno. Nws txawm paub tias lub koob yees duab twg German tej zaum yuav siv, tsis ntev ua ntej nws zais codex thaum lub sijhawm Adenauer thiab Himmler. Nws txoj kev txawj ntse tau zoo dua rau nws, tab sis qhov ntawd tsis tau pab nws ntawm no vim nws txoj kev paub ntau dua. Thawj zaug hauv nws lub neej, Agatha pom nws tus kheej nyob rau hauv kev sib tw ntawm kev txawj ntse vim nws tsis tau npaj rau nws txoj kev ntseeg tias nws ntse dua li feem ntau. Tej zaum kev ua si ruam yuav yog qhov tseeb tias nws tau zais ib yam dab tsi.
  
  "Kuv txhais tau tias, dab tsi yuav txwv koj tsis txhob ua ib yam dab tsi?" nws nug.
  
  "Lub Sijhawm," nws hais hauv lub suab txiav txim siab txog nws txoj kev ntseeg siab ib txwm. Yog hais tias nws xav tias nws ntawm treachery, nws ntseeg hais tias nws yuav tsum tau lees paub rau connivance. Qhov no yuav ua rau nws xav tias nws ncaj ncees thiab txaus siab rau nws lub peev xwm, txawm tias tsis ntshai ntawm cov neeg zoo li nws.
  
  Bloom thiab Wesley ntsia ntawm qhov kev ntseeg siab tsis ncaj ua ntej tawg rau hauv kev luag nyav. Agatha tsis siv rau tib neeg thiab lawv cov quirks. Nws tsis paub yog tias lawv coj nws tiag los yog lawv luag rau nws vim nws sim ua kom tsis txhob ntshai. Bloom bent hla lub codex, nws devilish attractiveness ua rau nws pab tsis tau ua ntej nws charms.
  
  "Npauj Npaim Perdue, Kuv nyiam koj. Tiag tiag, yog tias koj tsis yog Purdue, Kuv yuav xav ntiav koj puv sijhawm, "nws luag nyav. "Koj yog ib lub ntuj raug txim ntawm lub ncuav qab zib txaus ntshai, puas yog koj? Lub hlwb zoo li no nrog kev tsis ncaj ncees ... Kuv pab tsis tau tab sis qhuas koj rau qhov ntawd. "
  
  Agatha tau xaiv los hais tsis muaj dab tsi hauv cov lus teb uas tsis yog kev ua tsaug rau kev txaus siab raws li Wesley ua tib zoo muab cov codex tso rau hauv Bloom rooj plaub.
  
  Bloom sawv ntsug thiab ncaj nws lub tsho. "Niam Perdue, Kuv ua tsaug rau koj cov kev pabcuam. Koj tau tsim nyog txhua lub nyiaj. "
  
  Lawv tuav tes thiab Agatha taug kev ntawm lub qhov rooj uas Wesley tuav rau nws, hnab ntawv hauv tes.
  
  "Kuv yuav tsum hais tias txoj haujlwm tau ua tiav zoo ... thiab hauv lub sijhawm sau tseg," Bloom raved hauv lub siab zoo.
  
  Txawm hais tias nws tau ua tiav nws txoj haujlwm nrog Bloom, nws cia siab tias nws tau ua nws txoj haujlwm zoo.
  
  "Tab sis kuv ntshai kuv tsis ntseeg koj," nws hais tawm tom qab nws, thiab Wesley kaw qhov rooj.
  
  
  Tshooj 26
  
  
  Perdue tsis hais dab tsi txog lub tsheb tom qab lawv. Ua ntej nws yuav tsum paub seb nws puas muaj kev ntshai lossis yog tias ob leeg tsuas yog ob tug pej xeem mus saib Wewelsburg Castle. Tam sim no tsis yog lub sijhawm los mloog rau peb ntawm lawv, tshwj xeeb tshaj yog txij li lawv tau tshwj xeeb hauv kev tshawb nrhiav los koom nrog qee qhov kev ua txhaum cai thiab pom tias Werner tau tham txog dab tsi hauv tsev fuabtais. Lub tsev, uas peb tau mus xyuas yav dhau los ntawm lawv tus kheej lub sijhawm, yog qhov loj heev rau lawv ua si ntawm koob hmoov lossis twv.
  
  Nina zaum ntsia ntawm zaj paj huam thiab dheev tig mus rau Is Taws Nem ntawm nws lub xov tooj ntawm tes, tshawb nrhiav qee yam uas nws xav tias yuav cuam tshuam. Tab sis ob peb lub sij hawm tom qab ntawd nws co nws lub taub hau nrog ib tug chim siab grunt.
  
  "Tsis muaj dab tsi?" - Perdue nug.
  
  "Tsis muaj. 'Qhov twg cov vajtswv xa hluav taws, qhov twg thov Vajtswv' ua rau kuv xav txog lub tsev teev ntuj. Puas muaj ib lub tsev teev ntuj hauv Wewelsburg? nws frowned.
  
  "Tsis yog, raws li kuv paub, tab sis tom qab ntawd kuv tsuas yog nyob hauv chav ntawm SS generals. Raws li cov xwm txheej no, kuv tsis pom qhov txawv li, "Sam hais txog ib qho ntawm nws qhov kev txaus ntshai dua li ob peb xyoos ua ntej nws mus ntsib zaum kawg.
  
  "Tsis muaj chapel, tsis muaj. Tsis yog, tshwj tsis yog lawv tau hloov pauv tsis ntev los no, yog li cov vajtswv yuav xa hluav taws rau qhov twg? - Perdue nug, tseem tsis tau coj nws ob lub qhov muag tawm ntawm lub tsheb mus tom qab lawv. Lub sijhawm kawg uas nws tau nyob hauv lub tsheb nrog Nina thiab Sam, lawv yuav luag tuag thaum lub sijhawm khiav, ib yam dab tsi uas nws tsis xav rov ua dua.
  
  "Dab tsi yog hluav taws ntawm cov vajtswv?" Sam xav ib pliag. Ces nws txawm sawv tsees thiab hais tias, "Xim! Puas yog xob laim? Wewelsburg ua li cas rau xob laim?
  
  "Ntuj raug txim, qhov no tuaj yeem yog hluav taws uas vajtswv xa, Sam. Koj yog ib tug godsend ... tej zaum, "nws luag nyav rau nws. Sam tau raug ntes los ntawm kev saib xyuas los ntawm nws txoj kev sib nyiam, tab sis nws zoo siab tos txais. Nina tshawb nrhiav txhua qhov xwm txheej xob laim dhau los nyob ze lub zos Wewelsburg. Ib tug beige 1978 BMW rub tawm tsis xis nyob ze rau lawv, yog li nyob ze Perdue tuaj yeem pom lub ntsej muag ntawm cov neeg caij tsheb. Nws ntseeg tias lawv yog cov cim coj txawv txawv uas tuaj yeem siv los ua cov neeg soj xyuas lossis cov neeg tua neeg los ntawm txhua tus neeg uas ntiav cov kws tshaj lij, tab sis tej zaum lawv cov duab tsis txaus ntseeg tau ua tiav lub hom phiaj ntawd.
  
  Tus neeg tsav tsheb tau txiav plaub hau luv luv Mohican thiab hnyav eyeliner, thaum nws tus khub tau txiav plaub hau Hitler nrog dub braces ntawm nws lub xub pwg nyom. Perdue tsis paub txog lawv, tab sis lawv tau pom meej hauv lawv cov nees nkaum thaum ntxov.
  
  "Nina. Sam. Fasten koj lub rooj zaum, "Perdue hais.
  
  "Vim li cas?" - Sam nug thiab instinctively ntsia sab nraum lub qhov rais. Nws ntsia ncaj nraim mus rau hauv lub thoob ntawm Mauser, tom qab uas Fuhrer lub psychopathic ob luag luag.
  
  "Yexus Khetos, lawv tabtom tua peb ntawm Rammstein! Nina, txhos caug ntawm pem teb. Tam sim no!" Sam qw thaum lub suab nrov ntawm cov mos txwv ntaus tom qab ntawm lawv lub tsheb. Nina curled nyob rau hauv lub hnab looj tes compartment ntawm nws ob txhais taw thiab nyo hau nws lub taub hau li mos txwv los nag los rau lawv.
  
  "Sam! Koj cov phooj ywg?" Perdue qw, tog tob rau hauv nws lub rooj zaum thiab hloov qhov kev sib kis mus rau hauv lub iav siab dua.
  
  "Tsis muaj! Lawv zoo li koj cov phooj ywg, Nazi cov neeg yos hav zoov! Rau qhov Vajtswv, lawv puas yuav tsis cia peb nyob ib leeg?" Sam luag.
  
  Nina cia li kaw nws lub qhov muag thiab vam tias nws yuav tsis tuag thaum nws tuav nws lub xov tooj.
  
  "Sam, lob lub spyglass! Nias lub khawm liab ob zaug thiab taw tes rau ntawm Iroquois tom qab lub log, "Perdue roared, txuas ib tug cwj mem ntev ntawm lub rooj zaum.
  
  "Hav, saib seb qhov twg koj taw tes qhov phem ntawd!" Sam tau quaj. Nws ceev nrooj tso nws tus ntiv tes xoo rau ntawm lub pob liab thiab tos ib ntus ntawm cov nias ntawm cov mos txwv. Pw qis, nws txav ncaj nraim mus rau ntawm ntug ntawm lub rooj zaum, rov qab lub qhov rooj, kom lawv tsis tuaj yeem xav txog nws txoj haujlwm. Tam sim ntawd Sam thiab lub koob yees duab tau tshwm sim nyob rau hauv kaum ntawm lub qhov rais tom qab. Nws nias lub khawm liab ob zaug thiab saib thaum lub teeb liab poob ncaj qha qhov twg nws taw tes - ntawm tus neeg tsav tsheb hauv pliaj.
  
  Hitler raug rho tawm haujlwm dua, thiab ib lub mos txwv zoo tau tawg lub khob ntawm Sam lub ntsej muag, da dej nws nrog shrapnel. Tab sis nws lub laser twb tau taw qhia ntawm Mohican ntev txaus kom nkag mus rau nws lub pob txha taub hau. Lub tshav kub kub ntawm lub teeb ci ntsa iab tus neeg tsav tsheb lub hlwb mus rau hauv nws lub pob txha taub hau, thiab nyob rau hauv lub rearview daim iav Perdue ib pliag pom nws lub ntsej muag tawg mus rau hauv ib tug pulpy mess ntawm snotty cov ntshav thiab cov pob txha tawg nyob rau hauv lub windshield.
  
  "Zoo kawg, Sam!" - Perdue exclaimed li BMW tig sharply tawm ntawm txoj kev thiab ploj mus hla lub crest ntawm ib tug toj uas tig mus rau hauv ib tug ntxhab pob tsuas. Nina tig ib ncig thaum nws hnov Sam lub paum ntawm kev poob siab tig mus rau moans thiab qw.
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Sam!" - nws squealed.
  
  "Dab tsi tshwm sim?" - Perdue nug. Nws perked thaum nws pom Sam nyob rau hauv daim iav, tuav nws lub ntsej muag nrog ntshav tes. "Auj kuv tus Vajtswv!"
  
  "Kuv pom tsis tau dab tsi! Kuv lub ntsej muag raug hluav taws!" Sam qw thaum Nina swb ntawm lub rooj zaum saib nws.
  
  "Cia kuv saib. Cia kuv saib!" - nws hais, txav nws txhais tes mus. Nina sim tsis txhob qw hauv kev ntshai rau Sam lub hom phiaj. Nws lub ntsej muag raug txiav los ntawm cov iav me me, qee qhov tseem tab tom tawm ntawm nws daim tawv nqaij. Txhua yam nws pom hauv nws lub qhov muag yog ntshav.
  
  "Koj puas tuaj yeem qhib koj lub qhov muag?"
  
  "Koj puas vwm? Au tus Tswv, muaj cov iav hauv kuv lub qhov muag!" nws quaj. Sam nyob deb ntawm tus neeg squeamish, thiab nws qhov kev mob siab heev. Hnov nws squeal thiab whine zoo li menyuam yaus, Nina thiab Perdue tau txhawj xeeb heev.
  
  "Cia nws mus tom tsev kho mob, Perdue!" - nws hais.
  
  "Nina, lawv yuav xav paub tias muaj dab tsi tshwm sim, thiab peb tsis tuaj yeem muaj peev xwm nthuav tawm. Kuv txhais tau tias, Sam nyuam qhuav tua ib tug txiv neej, "Perdue piav qhia, tab sis Nina tsis xav hnov ib yam ntawm nws.
  
  "David Perdue, coj peb mus rau qhov chaw kho mob sai li sai tau thaum peb mus rau Wewelsburg, lossis kuv cog lus rau Vajtswv ...!" - nws yws.
  
  "Nws yuav kov yeej peb lub hom phiaj ntawm kev nkim sijhawm. Koj pom tias peb tab tom nrhiav. Vajtswv paub tias muaj pes tsawg tus neeg sau npe, tsis muaj qhov tsis ntseeg ua tsaug rau Sam tus email rau nws tus phooj ywg Moroccan, "Perdue tawm tsam.
  
  "Hav, fuck koj!" Sam roared rau hauv lub void nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws. "Kuv tsis tau xa nws daim duab. Kuv yeej tsis teb rau tus email ntawd! Nws tsis yog los ntawm kuv cov neeg sib cuag, phooj ywg!"
  
  Perdue xav tsis thoob. Nws tau ntseeg tias qhov no yog li cas nws yuav tsum tau xau tawm.
  
  "Ces leej twg, Sam? Leej twg tuaj yeem paub txog qhov no? - Perdue nug thaum lub zos ntawm Wewelsburg tshwm sim ib mais lossis ob zaug ua ntej.
  
  "Agatha tus neeg siv khoom," Nina hais. "Nws yuav tsum yog. Tus tib neeg paub "...
  
  "Tsis yog, nws tus neeg siv khoom tsis muaj lub tswv yim tias lwm tus uas tsis yog kuv tus muam ua txoj haujlwm no ib leeg," Nina Perdue tau thim rov qab txoj kev xav sai.
  
  Nina ua tib zoo tshem cov iav me me ntawm Sam lub ntsej muag thaum nws khob nws lub ntsej muag nrog nws txhais tes. Qhov sov so ntawm nws xibtes tsuas yog kev nplij siab Sam tuaj yeem hnov qab qhov kub hnyiab los ntawm ntau lub lacerations, thiab nws cov ntshav los so ntawm nws lub hauv caug.
  
  "Auj, tsis muaj tseeb!" Nina dheev gasped. "Graphologist! Tus poj niam uas deciphered Agatha tus sau tes! Tsis muaj fucking txoj kev! Nws hais rau peb tias nws tus txiv yog tus tsim toj roob hauv pes vim nws tau siv los khawb rau kev ua neej nyob. "
  
  "Thiab dab tsi?" - Perdue nug.
  
  "Leej twg khawb rau txoj sia, Perdue? Archaeologists. Cov xov xwm uas cov lus dab neeg tau pom tiag tiag yuav ua rau muaj kev txaus siab ntawm tus neeg no, puas yog? "- Nws muab tso rau ib qho kev xav.
  
  "Zoo heev. Ib tug neeg uas peb tsis paub. Tsuas yog qhov peb xav tau, "Perdue sighed, ntsuas qhov twg ntawm Sam raug mob. Nws paub tias tsis muaj txoj hauv kev kom tau txais cov neeg sau xov xwm raug mob, tab sis nws yuav tsum tau hais los yog poob lub sijhawm los nrhiav seb Wewelsberg zais dab tsi, tsis txhob hais txog lwm tus yuav ntes nrog peb ntawm lawv. Nyob rau lub sijhawm thaum muaj kev nkag siab zoo tau dhau qhov kev zoo siab ntawm kev yos hav zoov, Perdue tshawb xyuas seb puas muaj chaw kho mob nyob ze.
  
  Nws tsav tsheb mus tob rau hauv txoj kev tsav tsheb ntawm ib lub tsev nyob ze rau ntawm lub tsev fuabtais uas muaj qee tus kws kho mob, Johann Kurtz, tau xyaum. Lawv xaiv lub npe ntawm random, tab sis nws yog ib qho kev sib tsoo zoo siab uas coj lawv mus rau tus kws kho mob nkaus xwb uas tsis tau teem sijhawm txog 3 teev tsaus ntuj nrog kev dag ceev. Nina hais rau tus kws kho mob tias Sam qhov raug mob yog tshwm sim los ntawm pob zeb ntog thaum lawv tsav tsheb hla ib lub roob hla ntawm lawv txoj kev mus rau Wewelsburg rau kev mus ncig. Nws yuav nws. Yuav ua li cas nws yuav tsis? Nina txoj kev zoo nkauj kom meej meej stunned qhov txawv nruab nrab-hnub nyoog txiv ntawm peb leej txiv uas khiav nws xyaum hauv tsev.
  
  Thaum lawv tos Sam, Perdue thiab Nina zaum hauv chav tos ib ntus, uas yog hloov dua siab tshiab veranda npog hauv qhov rais qhib loj nrog cov ntxaij vab tshaus thiab cua ntsawj ntshab. Ib qho chaw zoo nkauj tau ntws los ntawm qhov chaw no, ib qho kev xav tau ntau ntawm kev ntsiag to rau lawv. Nina txuas ntxiv mus sim seb nws xav li cas txog kev sib piv xob laim.
  
  Perdue khaws cov ntsiav tshuaj me me uas nws feem ntau siv los saib xyuas qhov deb thiab thaj chaw, nthuav tawm nws nrog flick ntawm nws tus ntiv tes kom txog thaum nws pom cov qauv ntawm Wewelsburg Castle. Nws sawv ntsug saib lub tsev fuabtais los ntawm lub qhov rais, zoo li kawm txog cov qauv peb sab nrog nws cov cuab yeej, taug qab cov kab ntawm cov yees thiab ua lej sib piv lawv qhov siab, tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub uas lawv xav paub.
  
  "Perdue," Nina ntxhi.
  
  Nws ntsia nws nrog ib tug tseem nyob deb saib. Nws tsa tes kom nws zaum ntawm nws ib sab.
  
  "Saib ntawm no, xyoo 1815 Lub Tuam Tsev Sab Nraud ntawm lub tsev fuabtais tau raug hluav taws thaum nws raug xob laim, thiab muaj ib lub tsev kho mob nyob rau sab qab teb tis mus txog rau xyoo 1934. Kuv xav tias txij li thaum nws tham txog North Ntauwd thiab cov lus thov tshwm sim nyob rau sab qab teb tis, ib tug qhia peb qhov chaw, lwm qhov yuav mus qhov twg. North Tower, nce. "
  
  "Dab tsi yog nyob rau sab saum toj ntawm North Tower?" - Perdue nug.
  
  "Kuv paub tias SS npaj yuav tsim lwm lub tsev zoo li SS generals lub tsev saum toj no, tab sis pom tau tias nws yeej tsis tau tsim," Nina rov qab los ntawm cov lus tshaj tawm uas nws tau sau ib zaug hais txog kev ua tsis ncaj ncees los ntawm SS, thiab tsis tau lees paub cov phiaj xwm siv lub pej thuam rau rituals.
  
  Perdue mulled qhov no hauv nws lub taub hau rau ib feeb. Raws li Sam tawm ntawm tus kws kho mob lub chaw ua haujlwm, Perdue nodded. "Okay, kuv mam li noj. Qhov no yog qhov ze tshaj plaws uas peb yuav tsum tau daws. North Tower yog qhov chaw tiag tiag. "
  
  Sam zoo li ib tug tub rog raug mob uas nyuam qhuav rov qab los ntawm Beirut. Nws lub taub hau tau muab qhwv kom cov tshuaj tua kab mob rau ntawm nws lub ntsej muag rau teev tom ntej. Vim nws qhov muag puas tsuaj, tus kws kho mob muab nws tee, tab sis nws yuav tsis pom zoo rau hnub tom ntej los yog li ntawd.
  
  "Yog li nws yog kuv tig los ua tus coj," nws tso dag. "Wielen dank, Herr Doktor," nws hais tias hnyav hnyav hauv lub suab lus German phem tshaj plaws uas cov neeg German tau muaj. Nina giggled rau nws tus kheej, nrhiav Sam ntxim hlub heev; zoo siab heev thiab shriveled nyob rau hauv nws daim ntaub qhwv. Nws xav hnia nws, tab sis tsis yog thaum nws obsessed nrog Trish, nws tau cog lus rau nws tus kheej. Nws tawm ntawm GP uas tsis txaus siab nrog kev hais lus zoo thiab tuav tes, thiab peb tau mus rau lub tsheb. Ib lub tsev qub tau tos lawv nyob ze, khaws cia zoo thiab ua rau lub ntsej muag txaus ntshai.
  
  
  Tshooj 27
  
  
  Perdue npaj chav tsev so rau lawv txhua tus.
  
  Nws yog qhov txawv heev uas nws tsis nrog Sam zoo li nws ib txwm nyob, txij li Nina tau tshem tag nrho nws cov cai nrog nws. Sam paub tias nws xav nyob ib leeg, tab sis cov lus nug yog vim li cas. Perdue tau ua yeeb yam hnyav dua txij li thaum lawv tawm hauv tsev hauv Cologne, thiab Sam tsis xav tias Agatha tawm mus tam sim ntawd muaj dab tsi ua nrog nws. Tam sim no nws tsis tuaj yeem tham nrog Nina vim nws tsis xav kom nws txhawj txog tej yam uas yuav tsis muaj dab tsi.
  
  Tam sim ntawd tom qab lawv noj su lig, Sam tshem cov ntaub qhwv. Nws tsis kam taug kev ncig lub tsev fuabtais qhwv zoo li mummy thiab ua tus luag nyav ntawm txhua tus neeg txawv tebchaws uas dhau los ntawm lub tsev khaws puav pheej thiab cov tsev nyob ib puag ncig. Ua tsaug uas nws muaj nws lub looj tsom iav dub nrog nws, yam tsawg kawg nws tuaj yeem nkaum qhov qias neeg ntawm nws ob lub qhov muag. Cov dawb nyob ib ncig ntawm nws irises yog tsaus liab dawb, thiab qhov mob tau tig nws daim tawv muag maroon. Tag nrho nws lub ntsej muag, cov txiav me me sawv tawm ci liab, tab sis Nina ntseeg nws kom cia nws pleev xim me ntsis rau qhov khawb kom lawv tsis tshua pom.
  
  Tsuas muaj sijhawm txaus los mus xyuas lub tsev fuabtais thiab saib seb lawv puas tuaj yeem pom qhov Werner tab tom tham txog. Perdue tsis nyiam twv, tab sis lub sijhawm no nws tsis muaj kev xaiv. Lawv tau sib sau ua ke hauv chav ntawm SS cov thawj coj thiab los ntawm qhov ntawd yuav tsum txiav txim siab seb qhov twg sawv tawm, yog tias muaj dab tsi txawv txav rau lawv txhua. Nws yog qhov tsawg tshaj plaws uas lawv ua tau ua ntej lawv tau dhau los ntawm lawv cov neeg nrhiav, uas tau cia siab tias yuav txo qis rau ob Rammstein clones lawv tau tshem tawm. Txawm li cas los xij, lawv tau raug xa los ntawm ib tus neeg, thiab tias ib tus neeg yuav xa cov neeg tsis muaj zog ntxiv los ua lawv qhov chaw.
  
  Thaum lawv nkag mus rau hauv lub fortress zoo nkauj daim duab peb sab, Nina nco qab txog cov pob zeb uas tau tsim nyob rau hauv ntau zaus raws li cov vaj tse raug rhuav tshem, rov tsim kho, ntxiv rau thiab turreted thoob plaws hauv lub dhau los, txij li xyoo pua cuaj mus txog rau. Nws tseem yog ib lub tsev fuabtais nto moo tshaj plaws hauv tebchaws Yelemes, thiab nws tshwj xeeb tshaj yog nyiam nws keeb kwm. Cov peb tau mus ncaj nraim mus rau Sab Qab Teb Ntauwd, vam tias yuav pom tias Nina txoj kev xav tau ntseeg tau.
  
  Sam yuav NW nyuam qhuav pom zoo. Nws lub zeem muag tau hloov kho kom nws pom feem ntau cov qauv ntawm cov khoom, tab sis tsis yog txhua yam tseem ceeb. Nina tuav nws txhais caj npab thiab coj nws, ua kom nws tsis txhob taug kev ntau ntau hauv lub tsev.
  
  "Kuv tuaj yeem qiv koj lub koob yees duab, Sam?" nug Perdue. Nws zoo siab tias tus neeg sau xov xwm, uas yuav luag tsis pom, xaiv ua txuj tias nws tseem tuaj yeem thaij duab sab hauv.
  
  "Yog koj xav. Kuv pom tsis tau ib yam damn. Nws tsis muaj teeb meem txawm tias sim, "Sam yws.
  
  Thaum lawv nkag mus rau SS Obergruppenführer Hall, Hall of SS Generals, Nina cringed ntawm qhov pom ntawm tus qauv tsim uas tau pleev xim rau hauv pem teb grey marble.
  
  "Kuv xav tias kuv tuaj yeem nto qaub ncaug rau qhov no yam tsis muaj kev nyiam," Nina chuckled.
  
  "Ntawm dab tsi?" - Sam nug.
  
  "Lub cim damn no kuv ntxub heev," nws teb thaum lawv hla lub hnub ci ntsuab tsaus uas sawv cev rau lub cim ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub.
  
  "Tsis txhob nti, Nina," Sam qhia kom qhuav. Perdue coj txoj kev, ib zaug ntxiv hauv lub xeev ntawm kev npau suav nruab hnub. Nws khaws Sam lub koob yees duab, zais lub koob yees duab ntawm nws txhais tes thiab lub koob yees duab. Siv lub spyglass teeb rau IR, nws tau tshuaj xyuas cov phab ntsa rau txhua yam khoom zais hauv. Nyob rau hauv thermal imaging hom, nws pom tsis muaj dab tsi tab sis qhov kub thiab txias hloov nyob rau hauv lub masonry continuity thaum nws xyuas lub tshav kub kos npe.
  
  Thaum cov neeg tuaj saib feem ntau pom kev txaus siab rau hauv Wewelsburg 1933-1945 memorial, nyob rau hauv lub qub SS guardhouse nyob rau hauv lub tsev fuabtais courtyard, peb cov npoj yaig tau mob siab rau nrhiav ib yam dab tsi tshwj xeeb. Nws yog dab tsi, lawv tsis paub, tab sis nrog Nina txoj kev paub, tshwj xeeb tshaj yog ntawm Nazi era ntawm German keeb kwm, nws muaj peev xwm qhia tau thaum twg ib yam dab tsi tawm ntawm qhov chaw nyob rau hauv dab tsi yuav tsum yog qhov chaw ntawm sab ntsuj plig ntawm SS.
  
  Hauv qab ntawm lawv yog lub vault uas tsis muaj npe, lossis tsis txaus ntseeg, lub qhov ntxa zoo li tus qauv tau nkag mus rau hauv tus pej thuam lub hauv paus thiab nco txog Mycenaean domed tombs. Thaum xub thawj Nina xav tias qhov tsis paub yuav daws tau los ntawm qhov xav paub txog qhov dej hauv lub voj voog nyob hauv qab lub zenith nrog swastika ntawm lub dome, tab sis nws yuav tsum tau nce mus, raws li Werner cov ntawv sau tseg.
  
  "Kuv pab tsis tau tab sis xav tias muaj qee yam nyob hauv qhov tsaus ntuj," nws hais rau Sam.
  
  "Saib seb, cia li nce mus rau qhov chaw siab tshaj ntawm North Tower thiab saib los ntawm qhov ntawd. Qhov peb tab tom nrhiav tsis yog sab hauv tsev fuabtais, tab sis sab nraud, "Sam hais.
  
  "Vim li cas koj hais li ntawd?" - nws nug.
  
  "Zoo li Perdue hais ... Semantics ..." nws shrugged.
  
  Perdue ntsia intrigued: "Qhia rau kuv, kuv tus hlub."
  
  Sam lub qhov muag kub hnyiab zoo li ntuj txiag teb tsaus ntawm nws daim tawv muag, tab sis nws tsis tuaj yeem saib Perdue thaum nws hais lus rau nws. So nws lub puab tsaig rau ntawm nws lub hauv siab, kov yeej qhov mob, nws hais ntxiv: "Txhua yam hauv ntu kawg yog hais txog lwm yam, xws li xob laim thiab kev thov Vajtswv nce mus. Feem ntau cov duab theological lossis cov ntawv qub qhia txog kev thov Vajtswv li cov pa taws los ntawm phab ntsa. Kuv yeej xav tias peb tab tom nrhiav ib qho chaw sab nrauv lossis ib qho kev ua liaj ua teb, ib yam dab tsi sab nraud ntawm qhov chaw uas cov vajntxwv tua hluav taws, "nws piav qhia.
  
  "Zoo, kuv cov cuab yeej tsis tuaj yeem tshawb pom cov khoom txawv teb chaws lossis kev tsis sib xws hauv lub pej thuam. Kuv xav kom ua raws li Sam txoj kev xav. Thiab peb zoo dua ua sai sai, vim qhov tsaus ntuj tab tom los, "Perdue lees paub, muab Nina lub koob yees duab.
  
  "Okay, cia mus," Nina pom zoo, maj mam rub Sam txhais tes kom nws txav tau nrog nws.
  
  "Kuv tsis dig muag, koj puas paub?" - nws teased.
  
  "Kuv paub, tab sis qhov no yog ib qho kev zam txim zoo los tig koj tawm tsam kuv," Nina luag ntxhi.
  
  Nov yog dua! Sam xav. Smiles, flirting, maj mam pab. Nws cov phiaj xwm yog dab tsi? Tom qab ntawd nws pib xav tias vim li cas nws thiaj hais kom nws tso tseg, thiab vim li cas nws thiaj hais rau nws tias tsis muaj yav tom ntej. Tab sis tam sim no tsis yog lub sijhawm zoo rau kev xam phaj txog cov teeb meem tsis tseem ceeb hauv lub neej uas txhua thib ob tuaj yeem yog nws qhov kawg.
  
  Los ntawm lub platform nyob rau sab saum toj ntawm Sab Qab Teb Ntauwd, Nina ntsia tawm ntawm qhov dav ntawm kev zoo nkauj pristine uas ncig Wewelsburg. Sib nrug los ntawm cov kab zoo nkauj thiab zoo nkauj ntawm cov tsev nyob hauv txoj kev thiab ntau qhov ntxoov ntxoo ntawm cov ntoo ntsuab uas nyob ib puag ncig lub zos, tsis muaj dab tsi ntxiv qhov tseem ceeb. Sam zaum nrog nws nraub qaum tiv thaiv sab saum toj ntawm phab ntsa sab nrauv los tiv thaiv nws ob lub qhov muag ntawm cua txias uas los ntawm sab saum toj ntawm lub bastion.
  
  Zoo li Nina, Perdue tsis pom dab tsi txawv txawv.
  
  "Kuv xav tias peb tau mus txog qhov kawg ntawm txoj kev ntawm no, cov txiv neej," thaum kawg nws tau lees paub. "Peb tau sim, tab sis qhov no tuaj yeem yog qee yam ntawm charade los ua rau cov neeg tsis paub tias Werner paub dab tsi."
  
  "Yog lawm, kuv yuav tsum pom zoo," Nina hais tias, saib ntawm lub hav hauv qab no tsis muaj kev poob siab me me. "Thiab kuv tsis xav ua nws. Tab sis tam sim no kuv xav tias kuv ua tsis tiav. "
  
  "Auj, tuaj," Sam ua si nrog, "peb txhua tus paub tias koj tsis tuaj yeem thov txim rau koj tus kheej, huh?"
  
  "Tsaug, Sam,"nws snaps, hla nws txhais tes kom nws tsis tuaj yeem tso siab rau nws rau kev taw qhia. Nrog ib tug cocky chuckle, Sam tau sawv thiab yuam nws tus kheej kom txaus siab rau qhov pom, yam tsawg kawg kom txog thaum lawv tawm mus. Nws tau ua nws txoj kev ntawm no nrog kev nyuaj, tsis txhob tawm mus yam tsis muaj qhov pom kev pom tsuas yog vim nws qhov muag raug mob.
  
  "Peb tseem yuav tsum paub seb leej twg cov neeg ruam no yog leej twg tua peb Perdue. Kuv twv lawv muaj qee yam ua rau tus poj niam Rachel hauv Halkirk, "Nina hais.
  
  "Nina?" Sam hu tom qab lawv.
  
  "Cia li mus, Nina. Pab tus txiv neej txom nyem ua ntej nws yuav poob rau nws txoj kev tuag, "Pardue chuckled ntawm nws pom tseeb indifference.
  
  "Nina!" Sam qw.
  
  "Au Yexus, saib koj cov ntshav siab, Sam. "Kuv tabtom los," nws qw thiab dov nws ob lub qhov muag ntawm Perdue.
  
  "Nina! Saib!" Sam txuas ntxiv mus. Nws hle nws lub looj tsom iav dub, tsis quav ntsej qhov kev mob siab ntawm cua daj cua dub thiab lub teeb hnyav thaum yav tav su tsoo nws lub qhov muag ntshav. Nws thiab Perdue flanked nws thaum nws ntsia sab nraum lub hinterland, pheej nug hais tias, "Koj tsis pom nws? Puas yog?"
  
  "Tsis yog," nkawd ob leeg teb.
  
  Sam luag maniacally thiab taw tes nrog ib tug ruaj khov txhais tes uas txav los ntawm sab xis mus rau sab laug, ze rau ntawm lub tsev fuabtais phab ntsa, nres ntawm sab laug sab. "Yuav ua li cas koj tsis pom qhov no?"
  
  "Saib dab tsi?" Nina nug, me ntsis irritated los ntawm nws insistence thaum nws tseem tsis tau to taub dab tsi nws yog taw tes rau. Perdue frowned thiab shrugged, saib nws.
  
  Sam hais tias, "Muaj ntau kab ntawm no," Sam hais, ua tsis taus pa hauv kev xav tsis thoob. "Lawv tej zaum yuav yog cov kab gradient overgrown, los yog tej zaum qub pob zeb cascades tsim los muab txoj hauj lwm siab uas yuav tsim, tab sis lawv qhia meej meej txog lub network loj ntawm thaj tsam dav. Qee qhov xaus sai sai sab nraum lub tsev fuabtais thaj tsam, thaum lwm tus ploj zoo li lawv tau burrow tob rau hauv cov nyom. "
  
  "Tau," Perdue hais. Nws tau teeb tsa lub tsom iav dub kom nws pom tau qhov chaw nyem qhov chaw.
  
  "Koj lub zeem muag x-ray?" - Sam nug, saib luv luv ntawm Perdue daim duab nrog nws lub zeem muag puas, uas ua rau txhua yam zoo li distorted thiab daj. "Hav, sai taw qhov no ntawm Nina lub hauv siab!"
  
  Perdue luag nrov nrov, thiab lawv ob leeg ntsia lub ntsej muag pouty ntawm tus neeg keeb kwm tsis txaus siab.
  
  "Nws tsis yog ib yam dab tsi uas koj ob leeg tsis tau pom dua ua ntej, yog li tsum tsum tsis txhob dag ib puag ncig," nws teased ntseeg siab, khwv tau me ntsis kev zoo siab los ntawm ob tug txiv neej. Nws tsis zoo li lawv xav tsis thoob tias Nina tsuas yog tawm los thiab ua cov lus hais txawv txawv. Nws tau pw nrog ob leeg ob peb zaug, yog li nws tsis tuaj yeem nkag siab tias vim li cas nws yuav tsis tsim nyog.
  
  Perdue khaws nws lub koob yees duab thiab pib qhov twg Sam pib nws txoj kev xav txog ciam teb. Thaum xub thawj, tsis muaj dab tsi zoo li hloov pauv tsuas yog ob peb lub kav dej hauv av uas nyob ib sab ntawm thawj txoj kev hla ciam teb. Ces nws pom nws.
  
  "Auj kuv tus Vajtswv!" - nws exhaled. Ces nws txawm pib luag ib yam li tus prospector uas nyuam qhuav pom kub.
  
  "Dab tsi! Dab tsi!" Nina squealed nrog excitement. Nws tau khiav mus rau Perdue thiab sawv tawm tsam nws los thaiv cov cuab yeej, tab sis nws paub zoo dua thiab khaws nws ntawm caj npab ntev thaum nws tshuaj xyuas cov ntsiab lus tseem ceeb uas cov pawg hauv av tau sib sau ua ke thiab sib tw.
  
  "Mloog, Nina," thaum kawg nws hais tias, "Kuv tuaj yeem ua yuam kev, tab sis nws zoo li cov qauv hauv av nyob hauv qab peb."
  
  Nws tuav lub tsom iav, txawm li cas los xij, thiab muab tso rau nws qhov muag. Zoo li lub hologram faint, txhua yam hauv av shimmered me ntsis raws li lub ultrasound emanating los ntawm lub laser point tsim ib tug sonogram los ntawm ib qho khoom tsis pom. Nina lub qhov muag nthuav dav hauv kev ntshai.
  
  "Zoo heev, Mr. Cleve," Pardue ua kev zoo siab rau Sam rau kev qhib lub network zoo heev. "Thiab rau qhov muag liab qab, tsis muaj tsawg!"
  
  "Yog, nws yog qhov zoo uas lawv tau tua kuv thiab yuav luag dig muag, huh?" Sam luag, nplawm Perdue ntawm caj npab.
  
  "Xam, qhov no tsis yog funny," Nina tau hais los ntawm nws qhov kev pom zoo, tseem tab tom scouring qhov ntev thiab dav ntawm qhov uas tshwm sim los ua ib tug necropolis ntawm leviathan dag dormant hauv qab Wewelsburg.
  
  "Kuv qhov flaw. Funny yog tias kuv hais li ntawd, "Sam retorted, tam sim no txaus siab rau nws tus kheej rau txuag lub hnub.
  
  "Nina, koj tuaj yeem pom lawv pib qhov twg, nyob deb ntawm lub tsev fuabtais, tau kawg. Peb yuav tsum tau nkag mus los ntawm qhov chaw uas tsis tau saib xyuas los ntawm lub koob yees duab kev ruaj ntseg, "Perdue nug.
  
  "Tos," nws yws, ua raws li ib kab uas tau khiav mus rau tag nrho lub network. "Nws nres hauv qab lub qhov dej nyob sab hauv ntawm thawj lub tshav puam. Yuav tsum muaj lub tsev pheeb suab ntawm no uas peb tuaj yeem hla mus. "
  
  "Zoo!" - Perdue exclaimed. "Qhov no yog qhov uas peb yuav pib tshawb nrhiav kev tshawb fawb. Wb mus pw me ntsis ces peb mus txog ntawm no ua ntej kaj ntug. Kuv yuav tsum paub dab tsi Wewelsburg khaws zais cia los ntawm lub ntiaj teb niaj hnub no. "
  
  Nina tau txais kev pom zoo, "Thiab dab tsi ua rau nws tsim nyog tua rau."
  
  
  Tshooj 28
  
  
  Npeeg Maisie ua tiav cov khoom noj hmo uas nws tau npaj rau ob teev dhau los. Ib feem ntawm nws txoj haujlwm ntawm lub vaj tse yog siv nws cov kev tsim nyog ua tus kws ua zaub mov muaj ntawv pov thawj ntawm txhua pluas noj. Tam sim no tus poj niam nyob deb, muaj ib tug me me ntawm cov tub qhe hauv tsev, tab sis nws tseem xav kom nws ua nws lub luag hauj lwm kom tag nrho raws li tus tswv tsev. Tus cwj pwm ntawm tus neeg nyob tam sim no ntawm lub tsev qis uas nyob ib sab ntawm lub tsev tseem ceeb ua rau Maisie tsis muaj qhov kawg, tab sis nws yuav tsum nyob twj ywm raws li nws ua tau. Nws ntxub kev ua haujlwm rau tus poj dab uas tsis muaj kev ris txiaj uas nyob ib ntus, txawm tias nws tus tswv haujlwm tau hais meej tias nws cov qhua yuav nyob mus ib txhis rau tam sim no.
  
  Tus qhua yog ib tug poj niam tsis zoo uas muaj kev ntseeg siab txaus los sau lub nkoj ntawm vajntxwv, thiab nws txoj kev noj zaub mov txawv txawv thiab xaiv raws li qhov xav tau. Ib tug neeg tsis noj nqaij thaum xub thawj, nws tsis kam noj cov nqaij nyug los yog cov ncuav uas Maisie mob siab rau npaj, nyiam zaub xam lav ntsuab thiab taum paj. Nyob rau hauv tag nrho nws lub xyoo, tus kws ua zaub mov tsib caug xyoo yeej tsis tau ntsib xws li ib qho khoom xyaw thiab ruam tag, thiab nws tsis zais nws qhov kev tsis pom zoo. Ua rau nws ntshai heev, tus qhua uas nws tab tom ua haujlwm tau tshaj tawm nws qhov kev tsis txaus siab rau nws tus tswv ntiav haujlwm, thiab Maisie tau txais kev cem sai sai, txawm tias tus phooj ywg zoo, los ntawm tus tswv tsev.
  
  Thaum nws thaum kawg tau txais lub hang ntawm vegan ua noj, lub lout nws tau ua noj rau muaj lub audacity qhia nws tias veganism tsis yog nws xav tau lawm thiab hais tias nws xav steak tsawg thiab basmati mov. Maisie npau taws rau qhov tsis tsim nyog tsis txaus siab ntawm kev siv nws cov peev nyiaj hauv tsev rau cov khoom lag luam vegan kim uas tam sim no zaum khib nyiab hauv qhov chaw cia vim tias cov neeg siv khoom xaiv tau dhau los ua tus neeg tua tsiaj. Txawm tias cov khoom qab zib tau txiav txim siab hnyav, txawm tias lawv qab npaum li cas. Maisie yog ib tug ntawm Scotland tus thawj coj ua khob cij thiab txawm tau luam tawm peb phau ntawv qhia zaub mov ntawm cov khoom qab zib thiab khaws cia hauv nws cov plaub caug, yog li pom nws cov qhua tsis lees paub nws txoj haujlwm zoo tshaj plaws ua rau nws lub hlwb ncav cuag ntau lub raj mis tshuaj lom.
  
  Nws tus qhua yog ib tug poj niam zoo nkauj, ib tug phooj ywg ntawm tus tswv tsev, raws li nws tau hais, tab sis nws tau txais cov lus qhia tshwj xeeb kom tsis txhob tso npe rau Miss Mirele tawm ntawm qhov chaw nyob uas muab rau nws txhua tus nqi. Maisie paub hais tias tus ntxhais condescending tsis nyob ntawd los ntawm kev xaiv, thiab hais tias nws tau koom nrog hauv ntiaj teb kev nom kev tswv paub tsis meej, qhov tsis meej pem uas tsim nyog los tiv thaiv lub ntiaj teb los ntawm kev poob rau hauv qee yam kev puas tsuaj uas Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau dhau los. Tus neeg saib xyuas hauv tsev tau ua siab ntev rau nws tus qhua qhov kev tsim txom ntawm kev hais lus thiab kev ua phem rau cov hluas tsuas yog ua haujlwm rau nws tus tswv haujlwm, tab sis txwv tsis pub nws yuav ua haujlwm luv luv ntawm tus poj niam lub taub hau hauv nws txoj haujlwm.
  
  Yuav luag peb lub hlis dhau los txij li thaum nws raug coj mus rau Thurso.
  
  Maisie tau siv los tsis nug nws tus tswv haujlwm vim nws hlub nws thiab nws ib txwm muaj laj thawj zoo rau txhua qhov kev thov txawv txawv uas nws tau ua rau nws. Nws tau ua haujlwm rau Dave Perdue rau feem ntau ntawm ob lub xyoo dhau los, tuav ntau txoj haujlwm ntawm nws peb thaj av, txog thaum nws tau txais lub luag haujlwm no. Txhua hmo, tom qab Ms. Mirela tau sau cov tais diav noj hmo thiab teeb tsa thaj chaw nyab xeeb, Maisie tau qhia kom hu nws tus tswv ntiav thiab tawm lus tias tus dev tau noj.
  
  Nws yeej tsis nug tias yog vim li cas, thiab nws tsis txaus siab txaus los ua li ntawd. Yuav luag tus neeg hlau hauv nws txoj kev mob siab rau, Npeeg Maisie tsuas yog ua raws li nws tau hais rau tus nqi raug, thiab Mr. Perdue tau them nyiaj zoo heev.
  
  Nws ob lub qhov muag darted mus rau lub chav ua noj moos ntawm phab ntsa saum lub qhov rooj tom qab uas coj mus rau hauv lub tsev qhua. Qhov chaw no tau hu ua ib lub tsev qhua xwb nyob rau hauv ib tug phooj ywg zoo, rau lub hom phiaj ntawm khaws cia li tshwm sim. Qhov tseeb, nws tsis muaj dab tsi ntau tshaj li tsib lub hnub qub tuav lub xov tooj nrog yuav luag txhua qhov kev pabcuam nws tus neeg nyob yuav txaus siab yog tias nws pub dawb. Tau kawg, tsis muaj kev sib txuas lus tau tso cai, thiab lub tsev tau ntse nruab nrog satellite thiab cov teeb liab scramblers uas yuav siv sij hawm ntau lub lis piam txhawm rau nkag mus txawm tias muaj cov cuab yeej ntse tshaj plaws thiab tsis muaj kev sib tw hacker.
  
  Lwm qhov teeb meem uas tus qhua tau ntsib yog qhov kev txwv lub cev ntawm lub tsev qhua.
  
  Cov phab ntsa tsis pom, soundproof tau lined nrog thermal sensors uas niaj hnub saib xyuas qhov kub ntawm tib neeg lub cev sab hauv kom paub tseeb tias muaj kev ua txhaum cai tam sim ntawd.
  
  Sab nraum lub tsev qhua, lub ntsiab daim iav-raws li contraption siv lub hnub nyoog-laus sleight ntawm tes siv los ntawm illusionists ntawm yav dhau los eras, ib tug ceeb ceeb tias yooj yim thiab yooj yim deception. Qhov no ua rau qhov chaw pom tsis pom yam tsis muaj kev soj ntsuam ze lossis qhov muag tau kawm, tsis hais txog kev puas tsuaj uas nws tshwm sim thaum muaj cua daj cua dub. Ntau ntawm cov cuab yeej tau tsim los cuam tshuam qhov tsis xav tau thiab muaj qhov xav tau kom nyob twj ywm.
  
  Ua ntej 8 teev tsaus ntuj, Maisie tau ntim khoom noj hmo rau cov qhua tuaj.
  
  Hmo ntuj txias thiab cua txias thaum nws hla hauv qab ntoo thuv siab thiab lub vaj pob zeb loj heev uas ncab hla txoj kev zoo li tus ntiv tes loj heev. Txhua yam ntawm cov cuab yeej Lub teeb thaum yav tsaus ntuj ua rau pom txoj hauv kev thiab cov nroj tsuag zoo li lub hnub qub hauv ntiaj teb, thiab Maisie tuaj yeem pom meej tias nws mus qhov twg. Hu rau thawj tus lej rau lub qhov rooj sab nrauv, nws nkag mus thiab kaw nws tom qab nws. Lub tsev qhua, zoo ib yam li lub hatch ntawm submarine, muaj ob nqe lus: ib lub qhov rooj sab nraud thiab ib lub koom haum pab nkag mus rau hauv lub tsev.
  
  Nkag mus rau hauv chav thib ob, Maisie pom nws nyob ntsiag to.
  
  Feem ntau lub TV tau qhib, txuas los ntawm lub tsev loj, thiab tag nrho cov teeb uas tau qhib thiab tawm ntawm lub tsev lub zog tswj lub zog tseem raug kaw. Twilight eerie poob rau ntawm rooj tog, thiab kev ntsiag to kav hauv chav, txawm tias tsis muaj cua los ntawm cov kiv cua tuaj yeem hnov.
  
  "Koj noj hmo, madam," Maisie hais kom meej, zoo li tsis muaj qhov sib txawv ntawm cov qauv. Nws tau ceev faj txog qhov xwm txheej txawv txawv, tab sis tsis xav tsis thoob.
  
  Tus qhua tau hem nws ntau zaus ua ntej thiab tau cog lus rau nws txoj kev tuag uas tsis tuaj yeem raug mob, tab sis ib feem ntawm tus neeg saib xyuas hauv tsev yog kom cia cov khoom swb thiab tsis quav ntsej txog qhov khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob zoo li Npeeg Mirela.
  
  Tau kawg, Maisie tsis paub tias Mirela, nws tus qhua tsis zoo, tau ua tus thawj coj ntawm ib lub koom haum ntshai tshaj plaws hauv ntiaj teb rau ob xyoo dhau los thiab tuaj yeem ua txhua yam nws tau cog lus rau nws cov yeeb ncuab. Tsis paub txog Maisie, Mirela yog Renata ntawm Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub, tam sim no yog tus neeg ua haujlwm ntawm Dave Perdue, uas yuav raug siv los ua ib qho kev sib cav sib ceg tawm tsam pawg sab laj thaum lub sijhawm los txog. Perdue paub tias zais Renata los ntawm pawg sab laj yuav muab sijhawm rau nws los tsim kev sib koom tes muaj zog nrog Renegade Brigade, cov yeeb ncuab ntawm Lub Hnub Dub. Pawg Sab Laj tau sim rhuav tshem nws, tab sis thaum nws nyob deb, Lub Hnub Dub tsis tuaj yeem hloov nws thiab yog li qhia nws lub hom phiaj.
  
  "Madam, tom qab ntawd kuv yuav tso koj noj hmo rau ntawm lub rooj noj mov," Maisie tshaj tawm, tsis xav kom cov neeg txawv teb chaws nyob ib puag ncig tsis txaus siab rau nws.
  
  Thaum nws tig tawm mus, ib tug neeg uas ntshai heev tuaj tos nws ntawm lub qhov rooj.
  
  "Kuv xav tias peb yuav tsum noj hmo ua ke hmo no, koj puas pom zoo?" Mirela lub suab steely insisted.
  
  Maisie xav ib pliag txog qhov txaus ntshai Mirela tau tsim, thiab, tsis yog ib qho ua rau cov neeg tsis muaj lub siab dawb paug, nws tsuas pom zoo tias: "Yog lawm, madam. Tab sis kuv tsuas khwv tau txaus rau ib qho xwb. "
  
  "Auj, tsis muaj dab tsi yuav txhawj txog," Mirela luag nyav, gesticulating nonchalantly thaum nws ob lub qhov muag ci ntsa iab zoo li tus cobra. "Koj tuaj yeem noj. Kuv yuav khaws koj lub tuam txhab. Koj puas nqa cawv tuaj?"
  
  "Yog lawm, madam. Ib qho dej qab zib me me mus nrog Cornish pastries kuv ci tshwj xeeb rau koj, "Maisie teb tias mloog lus.
  
  Tab sis Mirela tuaj yeem qhia tau tias tus neeg saib xyuas hauv tsev tsis muaj kev txhawj xeeb ciam teb rau kev txhawb nqa; qhov kev ntxhov siab tshaj plaws uas ua rau muaj kev sib ntaus sib tua los ntawm Mirela. Tom qab ntau xyoo nyob rau hauv lub taub hau ntawm qhov txaus ntshai tshaj plaws cult ntawm Nazi maniacs, nws yuav tsis zam txim rau insubordination.
  
  "Dab tsi yog cov cai rau lub qhov rooj?" - Nws nug ncaj ncees, tshem tawm tom qab nws ib txoj kab ntev ntev, ua nyob rau hauv cov duab ntawm qee yam hmuv.
  
  "Auj, qhov no tsuas yog yuav tsum paub rau cov neeg ua haujlwm thiab cov tub qhe, madam. Kuv paub tseeb tias koj nkag siab, "Maisie piav qhia. Txawm li cas los xij, tsis muaj kev ntshai ntawm nws lub suab, thiab nws lub qhov muag ncaj qha ntsib Mirela. Mirela muab qhov taw tes rau Maisie lub caj pas, tsis pub leej twg paub tias tus neeg saib xyuas hauv tsev yuav muab qhov laj thawj rau nws lo rau pem hauv ntej. Lub ntug ntse tau tso ib qho dents nyob rau hauv lub tsev ntawm daim tawv nqaij thiab punctured nws txaus los tsim ib tug zoo poob ntawm cov ntshav nyob rau saum npoo.
  
  "Koj yuav txawj ntse muab cov riam phom no pov tseg, madam," Maisie dheev qhia hauv lub suab uas yuav luag tsis yog nws tus kheej. Nws cov lus tawm los nrog lub suab nrov nrov hauv lub suab uas tob dua li nws lub suab nrov zoo nkauj li ib txwm. Mirela tsis ntseeg nws impudence thiab cuam nws lub taub hau rov qab luag. Obviously, tus poj niam zoo tib yam tsis muaj lub tswv yim tias nws tab tom cuam tshuam nrog leej twg, thiab ua rau qhov teeb meem loj dua, Mirela ntaus Maisie ntawm lub ntsej muag nrog lub ntsej muag hloov tau yooj yim. Qhov no ua rau muaj qhov kub hnyiab ntawm tus neeg saib xyuas lub ntsej muag thaum nws rov qab los ntawm lub tshuab.
  
  "Koj yuav txawj qhia kuv qhov kuv xav tau ua ntej kuv tshem koj," Mirela luag ntxhi thaum nws muab lwm tus lashes rau Maisie lub hauv caug, ua rau tus poj niam quaj quaj hauv kev ntxhov siab. "Tam sim no!"
  
  Tus neeg tu vaj tse tau quaj ntsuag, faus nws lub ntsej muag hauv nws lub hauv caug.
  
  "Thiab koj tuaj yeem quaj ntau npaum li koj nyiam!" Mirela qw nrov nrov, tuav nws rab phom npaj los tho tus poj niam lub pob txha taub hau. "Raws li koj paub, lub zes me me no cozy yog soundproofed."
  
  Maisie ntsia ntsoov, nws lub qhov muag xiav loj uas qhia tias tsis kam ua siab ntev thiab mloog lus. Nws daim di ncauj curled rov qab, nthuav tawm nws cov hniav, thiab nrog ib tug tsis dawb huv rumble uas erupted los ntawm qhov tob ntawm nws plab, nws pounced.
  
  Mirela tsis muaj sij hawm los ua viav vias nws cov riam phom ua ntej Maisie tsoo nws pob taws nrog ib lub ntsej muag muaj zog rau Mirela lub puab tsaig. Nws poob nws riam phom thaum nws poob thaum nws txhais ceg throbbed nyob rau hauv excruciating mob. Mirela tso tawm cov kwj ntawm kev ntxub ntxaug los ntawm nws lub suab nrov nrov, kev mob thiab kev npau taws hauv nws.
  
  Dab tsi Mirela, nyob rau hauv lem, tsis paub yog tias Maisie raug recruited rau Thurso tsis yog rau nws cov kev txawj ua noj, tab sis rau nws txawj ntaus rog ua tau zoo. Nyob rau hauv qhov kev tshwm sim ntawm kev tawg, nws tau ua haujlwm nrog kev tawm tsam nrog kev ntxub ntxaug tshaj plaws thiab siv tag nrho nws qhov kev cob qhia ua haujlwm ntawm Irish Army Ranger Wing, lossis Fian óglach. Txij li thaum nws nkag mus rau hauv zej zog pej xeem, Maisie McFadden tau muaj kev ntiav los ua tus saib xyuas tus kheej, thiab qhov no yog qhov uas Dave Perdue hu rau nws cov kev pabcuam.
  
  "Qhia ntau npaum li koj xav tau, Npeeg Mirela," Maisie lub suab sib sib zog nqus tshaj nws tus yeeb ncuab writhing, "Kuv pom nws soothing heev. Thiab hmo no koj yuav ua tsawg heev ntawm qhov ntawd, kuv qhia koj. "
  
  
  Tshooj 29
  
  
  Ob teev ua ntej kaj ntug, Nina, Sam, thiab Perdue tau taug kev peb qhov kawg ntawm txoj kev hauv tsev kom tsis txhob ntxeev siab rau leej twg nrog lawv nyob. Lawv tau nres lawv lub tsheb ntawm qhov deb zoo, ntawm ntau lub tsheb nres ntawm txoj kev thaum hmo ntuj, yog li nws yog qhov ua tau zoo. Siv tag nrho cov hlua thiab hlua, peb cov npoj yaig tau nce lub laj kab ntawm lub tsev kawg ntawm txoj kev. Nina ntsia ntawm qhov chaw uas nws tau tsaws thiab ntsia ntawm qhov kev ntshai ntawm silhouette ntawm ib lub fortress loj heev ntawm lub roob.
  
  Wewelsburg.
  
  Nws ntsiag to coj lub zos, saib nrog kev txawj ntse ntawm ib-paus xyoo cov ntsuj plig ntawm nws inhabitants. Nws xav tsis thoob yog tias lub tsev fuabtais paub tias lawv nyob ntawd, thiab nrog kev xav me ntsis nws xav tsis thoob yog tias lub tsev fuabtais yuav tso cai rau lawv los rhuav tshem nws cov lus zais hauv av.
  
  "Los ntawm, Nina," nws hnov Perdue ntxhi. Nrog Sam txoj kev pab, nws qhib lub hau square hlau loj uas nyob rau ntawm kaum sab xis ntawm lub vaj. Lawv nyob ze heev rau lub tsev nyob ntsiag to, tsaus ntuj thiab sim txav mus ntsiag to. Luckily, lub hau feem ntau overgrown nrog cov nroj tsuag thiab cov nyom siab, cia nws glide ntsiag to ntawm ib puag ncig tuab thaum lawv qhib nws.
  
  Peb sawv ntawm ib ncig ntawm lub qhov ncauj dub nyob rau hauv cov nyom, ntxiv zais los ntawm kev tsaus ntuj. Txawm tias lub teeb ntawm txoj kev tsis tau teeb pom kev txhawb nqa, thiab nws muaj kev pheej hmoo nkag mus rau hauv lub qhov tsis tau poob thiab raug mob hauv qab no. Ib zaug hauv qab ntug, Perdue tig rau nws lub teeb nyem los tshuaj xyuas lub qhov dej thiab qhov xwm txheej ntawm cov yeeb nkab hauv qab no.
  
  "Aw. Vajtswv, Kuv tsis ntseeg tias kuv yuav ua qhov no ntxiv, "Nina moaned hauv qab nws ua tsis taus pa, nws lub cev tensile nrog claustrophobia. Tom qab grueling ntsib nrog submarine hatches thiab ntau lwm qhov chaw nkag tsis tau, nws tau cog lus tias yuav tsis raug nws tus kheej rau ib yam dab tsi li ntawd ntxiv - tab sis ntawm no nws yog.
  
  "Tsis txhob txhawj," Sam hais rau nws, stroke nws txhais tes, "Kuv nyob tom qab koj. Tsis tas li ntawd, raws li kuv pom, nws yog qhov dav dav heev. "
  
  "Ua tsaug, Sam,"hais tias hopelessly. "Kuv tsis quav ntsej nws dav npaum li cas. Nws tseem yog lub qhov. "
  
  Perdue lub ntsej muag peered tawm ntawm lub qhov dub, "Nina."
  
  "Okay, ok," nws sighed thiab, noj ib kawg ntawm lub tsev fuabtais colossal, nws nqis mus rau hauv lub ntuj txiag teb tsaus uas tos nws. Qhov tsaus ntuj yog cov khoom siv phab ntsa ntawm kev puas tsuaj nyob ib puag ncig Nina, thiab nws tau siv txhua lub ounce ntawm kev ua siab loj tsis txhob tawg tawm dua. Nws tsuas yog kev nplij siab yog tias nws tau nrog ob tus txiv neej muaj peev xwm thiab mob siab rau uas yuav ua txhua yam los tiv thaiv nws.
  
  Nyob rau sab nraud ntawm txoj kev, muab zais rau hauv qab ntawm cov txhuam tuab ntawm ib qho kev tsis sib haum xeeb thiab nws cov nplooj qus, ob lub qhov muag dej tau ntsia rau ntawm trio thaum lawv txo qis lawv tus kheej hauv qab ntawm ntug ntawm ib lub manhole qab lub tsev lub tank sab nrauv.
  
  Nce pob taws tob rau hauv cov av nkos ntawm cov kav dej, lawv ua tib zoo nkag mus rau ntawm cov hlau rusty grate uas cais cov yeeb nkab ntawm cov kav dej loj dua. Nina gruntedly displeasedly thaum nws taug kev los ntawm lub portal nplua ua ntej, thiab Sam thiab Perdue ntshai ntawm lawv tig. Thaum tag nrho peb tau dhau los, lawv hloov lub mesh. Perdue qhib nws cov ntsiav tshuaj me me, thiab nrog lub flick ntawm nws cov ntiv tes elongated, lub gadget nthuav dav mus rau qhov loj ntawm phau ntawv siv. Nws coj nws mus txog peb qhov sib cais qhov nkag mus rau synchronize nrog cov ntaub ntawv yav dhau los nkag ntawm cov qauv hauv av txhawm rau txhawm rau nrhiav txoj cai qhib, ib lub yeeb nkab uas yuav ua rau lawv nkag mus rau ntawm ntug ntawm cov qauv zais.
  
  Sab nraum, cua quaj zoo li ib qho kev ceeb toom tsis zoo, ua raws li lub suab quaj ntawm cov ntsuj plig uas ploj lawm los ntawm cov kab nrib pleb hauv lub hau npog, thiab cov huab cua hla ntau txoj kab nyob ib puag ncig lawv ua rau lawv ua pa phem. Nws tau txias dua hauv qhov av dua li ntawm qhov chaw, thiab taug kev los ntawm cov dej qias neeg, dej khov tsuas yog ua rau qhov hnov qab tsis zoo.
  
  "Far right tunnel," Perdue tshaj tawm raws li cov kab ci ntsa iab ntawm nws cov ntsiav tshuaj sib phim cov kev ntsuas uas nws tau sau tseg.
  
  "Tom qab ntawd peb mus rau hauv qhov tsis paub," Sam hais ntxiv, tau txais qhov tsis txaus siab ntawm Nina. Txawm li cas los xij, nws tsis xav kom nws cov lus ua suab tsaus thiab tsuas yog shrugged ntawm nws cov lus teb.
  
  Tom qab taug kev ob peb yards, Sam tau muab ib daim av nplaum los ntawm nws lub hnab ris thiab khij lub phab ntsa uas lawv tau nkag mus. Kev khawb tau ua rau Perdue thiab Nina, thiab lawv tig mus.
  
  "Xwb nyob rau hauv rooj plaub..." Sam pib piav qhia.
  
  "Yog dab tsi?" Nina ntxhi.
  
  "Thaum Purdue poob nws cov thev naus laus zis. Koj yeej tsis paub. Kuv ib txwm ib feem ntawm cov tsev kawm ntawv qub kev cai. Nws feem ntau tuaj yeem tiv taus hluav taws xob hluav taws xob lossis roj teeb tuag, "Sam hais.
  
  "Kuv lub ntsiav tshuaj tsis siv roj teeb, Sam," Perdue ceeb toom nws thiab txuas ntxiv mus rau txoj kev nqaim hauv ntej.
  
  "Kuv tsis paub yog tias kuv tuaj yeem ua qhov no," Nina hais thiab nres hauv nws txoj kev, ntshai lub qhov me me tom ntej.
  
  "Tau kawg koj ua tau," Sam ntxhi. "Los, tuav kuv tes."
  
  Perdue hais rau lawv tias "Kuv tsis kam yuav lub teeb ntawm no kom txog thaum peb paub tseeb tias peb tawm ntawm lub tsev no," Perdue hais rau lawv.
  
  Sam teb tias, "Nws tsis ua li cas," "Kuv muaj Nina."
  
  Hauv qab nws txhais tes, nias tawm tsam nws lub cev uas nws tuav Nina nyob ze nws, nws tuaj yeem hnov nws lub cev tshee. Nws paub tias nws tsis yog qhov txias uas ua rau nws ntshai. Txhua yam nws ua tau yog tuav nws nruj rau nws thiab tuav nws txhais tes nrog nws tus ntiv tes xoo kom soothe nws thaum lawv taug kev hla ntu nrog lub qab nthab. Perdue tau koom nrog hauv daim ntawv qhia thiab saib nws txhua qhov kev txav mus los, thaum Sam yuav tsum tau ua kom lub cev tsis txaus siab Nina nrog rau nws tus kheej mus rau hauv caj pas ntawm lub vas tsis paub uas tam sim no nqos lawv. Ntawm nws lub caj dab, Nina tau hnov cov dej khov ntawm cov huab cua hauv av, thiab los ntawm qhov deb nws tuaj yeem pom cov dej ntws los ntawm cov dej ntws los saum toj ntawm cov dej hauv cov dej phwj tuaj.
  
  "Cia peb mus," Perdue hais tam sim ntawd. Nws pom dab tsi tshwm sim los ua ib lub qhov rooj rau saum lawv, ib lub rooj vag hlau uas tau teeb tsa hauv cov cement uas tau tsim los ntawm cov kab nkhaus thiab cov ntawv. Nws yog twv yuav raug hu tsis yog qhov kev pabcuam nkag zoo li lub hatch thiab gutters. Thaj rau qee qhov laj thawj nws yog cov qauv zoo nkauj, tej zaum qhia tias nws yog qhov nkag mus rau lwm cov qauv hauv av es tsis yog lwm qhov grate. Nws yog ib puag ncig tiaj tus disk nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug complex swastika, forged los ntawm dub hlau thiab tooj. Cov caj npab twisted ntawm lub cim thiab cov npoo ntawm lub rooj vag tau ua tib zoo muab zais hauv qab hnav thiab tsim kua muag ntawm ntau pua xyoo. Kho ntsuab algae thiab erosive xeb tau ruaj khov lub disc mus rau lub qab nthab ib puag ncig, ua rau nws yuav luag qhib tsis tau. Qhov tseeb, nws tau ruaj khov, tsis muaj zog, los ntawm tes.
  
  "Kuv paub tias nws yog lub tswv yim phem," Nina hu nkauj tom qab Perdue. "Kuv paub tias kuv yuav tsum tau khiav tawm tom qab peb pom lub chaw muag mis nyuj."
  
  Nws tab tom tham nrog nws tus kheej, tab sis Sam paub tias nws yog vim qhov kev siv zog ntawm nws qhov kev ntshai ntawm ib puag ncig nws nyob rau hauv uas nws nyob rau hauv ib nrab ntawm kev ntshai. Nws ntxhi hais tias, "Xav txog tej yam uas peb yuav pom, Nina. Cia li xav txog dab tsi Werner tau mus nkaum qhov no los ntawm Himmler thiab nws cov tsiaj. Nws yuav tsum yog ib qho tshwj xeeb tiag tiag, nco ntsoov? Nws zoo li Sam tias nws tab tom sim yaum tus menyuam kom noj nws cov zaub, tab sis muaj qee qhov kev txhawb siab hauv nws cov lus rau tus kws sau keeb kwm me me, uas tau ua rau lub kua muag ntawm nws txhais tes. Thaum kawg nws txiav txim siab mus ntxiv nrog nws.
  
  Tom qab ob peb qhov kev sim los ntawm Perdue kom txav lub ntsia liaj qhov rooj tawm ntawm qhov kev tawm tsam tawg, nws ntsia rov qab ntawm Sam thiab hais kom nws mus xyuas lub tshuab hluav taws xob uas nws tau muab tso rau hauv lub hnab ziplock. Nina tuav Sam, ntshai qhov tsaus ntuj yuav nkim nws yog tias nws tso nws mus. Qhov tsuas yog qhov teeb pom kev zoo uas lawv siv tau yog lub teeb ci LED dim, thiab nyob rau hauv qhov tsaus ntuj tsis kawg nws yog qhov tsaus ntuj li tswm ciab hauv qhov tsua.
  
  "Purdue, Kuv xav tias koj yuav tsum hlawv lub suab. Kuv tsis ntseeg tias nws tseem yuav tig mus tom qab txhua xyoo no, "saib Sam Perdue, uas tau txais kev pom zoo thaum nws teeb lub tshuab txiav me me. Nina txuas ntxiv mus saib ib puag ncig raws li cov nplaim taws teeb ci ntsa iab cov phab ntsa qub qub ntawm cov kwj dej loj thiab cov txiv kab ntxwv ci uas ci ntsa iab zuj zus tuaj. Qhov kev xav ntawm qhov nws yuav pom nyob rau hauv ib qho ntawm lub sijhawm ci ntsa iab ntshai lub crap tawm ntawm Nina. Leej twg paub dab tsi tuaj yeem muab zais rau hauv qhov chaw ntub dej, qhov tsaus ntuj uas ncab rau ntau daim av hauv av?
  
  Tsis ntev tom qab ntawd, lub rooj vag tau tawg los ntawm nws cov hinges cua sov thiab tawg rau ntawm nws sab, xav kom ob tug txiv neej ris nws qhov hnyav rau hauv av. Nrog ntau huffing thiab grunting, lawv ua tib zoo txo lub rooj vag kom muaj lub suab nyob ib puag ncig, yog tias lub suab nrov tuaj yeem nyiam cov neeg uas nws mus txog hauv pob ntseg.
  
  Ib tug los ntawm ib tug lawv nce mus rau hauv qhov tsaus ntuj qhov chaw saum toj no, ib qho chaw uas tam sim ntawd coj ib tug txawv kev xav thiab tsw. Sam cim lub phab ntsa dua thaum lawv tos Perdue nrhiav txoj hauv kev ntawm nws lub ntsiav tshuaj me me. Ib txheej txheej txheej tau tshwm sim ntawm qhov screen, ua rau nws nyuaj rau kev paub qhov txawv ntawm qhov siab dua ntawm cov qis me ntsis. Perdue sighed. Nws tsis yog hom kom poob lossis ua yuam kev, tsis yog feem ntau, tab sis nws yuav tsum lees tias nws tsis paub meej txog nws cov kauj ruam tom ntej.
  
  "Light the flare, Perdue. Thov. Thov," Nina ntxhi hauv qhov tsaus ntuj. Tsis muaj suab nrov - tsis muaj te, tsis muaj dej, tsis muaj zog ntawm cua los muab qhov chaw zoo li lub neej. Nina xav tias nws lub siab nyem hauv siab. Qhov twg lawv sawv tam sim no, muaj qhov tsis hnov tsw txaus ntshai ntawm cov xov hlau kub thiab hmoov av nrog txhua lo lus nws tau hais, sib sau ua ke rau hauv laconic mutter. Nws ua rau Nina nco txog lub hleb; ib lub hleb me me heev uas tsis muaj chaw txav los yog ua pa. Maj mam ib qho kev tawm tsam txaus ntshai dhau nws.
  
  "Purdue!" Sam insisted. "Flash. Nina tsis tiv nrog ib puag ncig zoo. Tsis tas li ntawd, peb yuav tsum pom qhov twg peb yuav mus. "
  
  "Au kuv tus Vajtswv, Nina. Muaj tseeb tiag. Kuv thov txim heev, "Perdue thov txim thaum nws mus txog rau qhov hluav taws kub.
  
  "Qhov chaw no zoo li me me!" Nina gasped, ntog rau hauv lub hauv caug. "Kuv hnov cov phab ntsa ntawm kuv lub cev! Au tus Tswv Yexus, kuv yuav tuag ntawm no. Sam, thov pab!" Nws sighs tig mus ua pa nrawm nrawm hauv qhov tsaus ntuj.
  
  Txhawm rau nws txoj kev zoo siab, qhov tawg ntawm lub teeb ua rau lub qhov muag tsis pom kev, thiab nws xav tias nws lub ntsws nthuav dav nrog qhov ua pa tob uas nws coj. Tag nrho peb ntawm lawv squinted lawv ob lub qhov muag ntawm lub teeb ci tam sim ntawd, tos kom lawv lub zeem muag hloov kho. Ua ntej Nina tuaj yeem hnov qhov tsis txaus ntseeg ntawm qhov loj ntawm qhov chaw, nws hnov Perdue hais tias, "Vajtswv Leej Niam Dawb Huv!"
  
  "Nws zoo li lub dav hlau!" Sam chimed nyob rau hauv, nws lub puab tsaig dai qhib hauv kev xav tsis thoob.
  
  Yog tias Nina xav tias lub tswv yim ntawm qhov chaw nyob ib puag ncig nws tsis xis nyob, tam sim no nws muaj laj thawj los xav txog. Cov qauv leviathan lawv pom lawv tus kheej muaj qhov txaus ntshai zoo, qhov chaw nruab nrab ntawm lub ntiaj teb tsis muaj kev hem thawj thiab grotesque simplicity. Dav arches overhead tshwm los ntawm flattened grey phab ntsa uas ntws mus rau hauv pem teb es tsis txhob txuas perpendicularly rau nws.
  
  "Mloog," Perdue hais zoo siab thiab tsa nws tus ntiv tes taw thaum nws ob lub qhov muag scan lub ru tsev.
  
  "Tsis muaj dab tsi," Nina sau tseg.
  
  "Tsis muaj. Tej zaum tsis muaj dab tsi hauv kev nkag siab ntawm lub suab nrov, tab sis mloog ... muaj lub suab nrov tsis tu ncua hauv qhov chaw no, "Perdue hais.
  
  Sam nodded. Nws hnov thiab. Nws yog zoo li lub qhov av ciaj sia nrog qee qhov yuav luag imperceptible vibration. Ntawm ob sab, lub tsev loj tau yaj mus rau hauv qhov tsaus ntuj uas lawv tseem tsis tau pom.
  
  "Nws ua rau kuv goosebumps," Nina hais, nias nws ob txhais tes kom nruj rau hauv siab.
  
  "Muaj ob peb, yam tsis muaj kev poob siab," Perdue luag nyav, "Thiab peb tsis tuaj yeem pab tab sis qhuas nws."
  
  "Yog," Sam pom zoo, tshem nws lub koob yees duab. Tsis muaj cov yam ntxwv tseem ceeb los ntes hauv daim duab, tab sis qhov loj me thiab smoothness ntawm lub raj yog ib qho txuj ci tseem ceeb hauv nws tus kheej.
  
  "Lawv tau tsim qhov chaw no li cas?" Nina xav nrov nrov.
  
  Nws yog pom tseeb tias qhov no yuav tsum tau ua thaum Himmler txoj hauj lwm ntawm Wewelsburg, tab sis yeej tsis muaj ib qho kev hais txog qhov no, thiab yeej tsis muaj duab kos ntawm lub tsev fuabtais puas tau hais txog qhov muaj nyob ntawm cov qauv no. Qhov loj me me, nws muab tawm, yuav tsum muaj kev txawj ntse hauv engineering ntawm ib feem ntawm cov neeg tsim, thaum lub ntiaj teb sab saud pom tsis tau pom cov kev khawb hauv qab no.
  
  Sam tau sau tseg tias, "Kuv twv lawv tau siv cov neeg raug kaw hauv tsev loj cuj los tsim qhov chaw no," Sam tau sau tseg, noj lwm qhov kev txhaj tshuaj, suav nrog Nina hauv lub thav duab kom nthuav dav qhov loj ntawm qhov kev cuam tshuam rau nws. "Qhov tseeb, nws yuav luag zoo li kuv tseem xav tias lawv nyob ntawm no."
  
  
  Tshooj 30
  
  
  Perdue xav tias lawv yuav tsum ua raws li cov kab ntawm nws lub cim, uas tam sim no taw tes rau sab hnub tuaj, siv lub qhov av uas lawv nyob hauv. Ntawm qhov screen me me, lub tsev fuabtais tau cim nrog lub cim liab, thiab los ntawm qhov ntawd, zoo li kab laug sab loj, qhov loj heev ntawm qhov tunnels tau nthuav tawm feem ntau mus rau peb lub ntsiab lus tseem ceeb.
  
  Sam tau sau tseg tias "Kuv pom nws zoo kawg li tom qab txhua lub sijhawm no yeej tsis muaj cov khib nyiab lossis kev yaig hauv cov kwj dej," Sam tau sau tseg thaum nws ua raws Perdue mus rau hauv qhov tsaus ntuj.
  
  "Kuv pom zoo. Nws ua rau kuv tsis xis nyob xav tias qhov chaw no tseem tsis muaj dab tsi, thiab tseem tsis muaj ib qho dab tsi tshwm sim ntawm no thaum tsov rog, "Nina pom zoo, nws lub qhov muag loj xim av sau tseg txhua yam ntawm cov phab ntsa thiab lawv qhov sib txuam nrog hauv pem teb.
  
  "Lub suab ntawd yog dab tsi?" Sam tau nug dua, khaus los ntawm nws cov hum tas li, yog li muffled tias nws yuav luag dhau los ua ib feem ntawm kev ntsiag to hauv qhov tsaus ntuj.
  
  Perdue hais tias, "Nws ua rau kuv nco txog qee yam zoo li lub tshuab hluav taws xob," Perdue hais tias, frowning ntawm cov khoom txawv txawv uas tshwm sim ob peb yards ua ntej ntawm nws daim duab. Nws nres.
  
  "Qhov no yog dab tsi?" Nina nug nrog ib qho kev ceeb toom ntawm nws lub suab.
  
  Perdue txuas ntxiv ntawm qhov qeeb qeeb, ceev faj ntawm cov khoom square uas nws tsis tuaj yeem txheeb xyuas los ntawm nws cov duab kos duab.
  
  "Nyob ntawm no," nws ntxhi.
  
  "Tsis muaj txoj kev fucking," Nina hais thiab tuav Sam txhais tes dua. "Koj yuav tsis cia kuv nyob hauv qhov tsaus ntuj."
  
  Sam luag ntxhi. Nws zoo siab tias muaj txiaj ntsig zoo rau Nina dua, thiab nws nyiam nws qhov kev kov tas li.
  
  "Turbines?" Sam rov hais dua nrog kev xav zoo. Qhov no yuav ua rau muaj kev nkag siab yog tias qhov kev sib txuas no tau siv los ntawm Nazis tiag. Qhov no yuav yog ib txoj hauv kev zais ntau dua ntawm kev tsim hluav taws xob thaum lub ntiaj teb tau hais tseg saum toj no tau ploj mus rau nws lub neej.
  
  Los ntawm qhov ntxoov ntxoo tom ntej, Sam thiab Nina hnov Perdue cov lus ceeb toom zoo siab: "Ah! Zoo li lub tshuab hluav taws xob!"
  
  "Ua Vajtswv tsaug," Nina sighed, "Kuv tsis paub ntev npaum li cas kuv yuav taug kev nyob rau hauv qhov tsaus ntuj no."
  
  "Txij thaum twg koj ntshai qhov tsaus ntuj?" Sam nug nws.
  
  "Kuv tsis zoo li ntawd. Tab sis nyob rau hauv qhov tsis qhib, creepy underground hangar uas tsis muaj lub teeb pom peb ib puag ncig yog me ntsis unnerving, koj puas xav? "- nws piav.
  
  "Yog lawm, kuv tuaj yeem nkag siab qhov ntawd."
  
  Lub teeb tawm sai heev, thiab maj mam loj hlob blackness enveloped lawv zoo li lub tsho tiv no.
  
  "Sam," Perdue hais.
  
  "Ntawm nws," Sam teb thiab squatted down kom tau lwm flare ntawm nws lub hnab.
  
  Muaj lub suab clanging nyob rau hauv qhov tsaus ntuj li Perdue fiddled nrog lub tshuab plua plav.
  
  "Qhov no tsis yog koj lub tshuab hluav taws xob khiav ntawm lub tshuab hluav taws xob. Kuv paub tseeb tias nws yog qee yam kev tiv thaiv tsim los rau ntau yam haujlwm, tab sis qhov twg kuv tsis muaj lub tswv yim, "Perdue hais.
  
  Sam teeb lwm qhov flare tab sis tsis pom ib qho kev txav txav ntawm qhov kev ncua deb mus rau hauv qhov av tom qab lawv. Nina tau zaum ntawm ib sab ntawm Perdue txhawm rau tshuaj xyuas lub tsheb uas npog npog. Muab tso rau hauv ib lub thav duab hlau, nws nco Nina ntawm lub tshuab ntxhua khaub ncaws qub. Muaj cov pob khawm tuab nyob rau pem hauv ntej, txhua qhov muaj plaub qhov chaw, tab sis cov ntawv sau tau ploj mus yog li tsis muaj txoj hauv kev los qhia tias lawv yuav tsum tau teeb tsa li cas.
  
  Perdue's ntev, cob qhia ntiv tes fiddled nrog qee qhov thaiv ntawm sab nraub qaum.
  
  "Ceev faj, Perdue," Nina hais.
  
  "Tsis txhob txhawj, darling," nws luag ntxhi. "Txawm li cas los xij, kuv tau kov los ntawm koj qhov kev txhawj xeeb. Ua tsaug."
  
  "Tsis txhob ntseeg siab heev. Kuv muaj ntau tshaj li txaus los daws qhov chaw tam sim no, "nws snapped, nplawm nws txhais caj npab, uas ua rau nws chuckle.
  
  Sam pab tsis tau tab sis tsis xis nyob. Raws li ib tug neeg sau xov xwm thoob ntiaj teb, nws tau mus rau qee qhov chaw txaus ntshai tshaj plaws thiab tau ntsib qee cov neeg phem tshaj plaws thiab cov chaw nyob hauv ntiaj teb ua ntej, tab sis nws yuav tsum lees tias nws tau ntev lawm txij li nws tau hnov zoo li tsis xis nyob. los ntawm huab cua. Yog tias Sam yog ib tus neeg tsis ntseeg siab, nws yuav xav txog tias lub qhov av tau raug haunted.
  
  Ib qho kev sib tsoo nrov thiab da dej ntawm cov nplaim taws tuaj ntawm lub tsheb, ua raws thaum xub thawj los ntawm kev ua haujlwm, tsis sib haum xeeb. Nina thiab Perdue tau nqis rov qab los ntawm lub neej tam sim ntawd thiab hnov lub cav maj mam nce nrawm, tig mus rau hauv kev sib hloov tsis tu ncua.
  
  "Nws tsis ua haujlwm zoo li lub tsheb laij teb," Nina sau tseg, tsis hais txog leej twg tshwj xeeb. Lub suab ua rau nws nco txog nws thaum yau, thaum nws yuav sawv ua ntej kaj ntug rau lub suab ntawm nws yawg lub tsheb laij teb pib. Nws yog qhov nco zoo heev ntawm no, nyob rau hauv ib lub tsev neeg txawv teb chaws tso tseg ntawm dab thiab Nazi keeb kwm.
  
  Ib tug los ntawm ib tug, lub meager phab ntsa teeb tuaj. Lawv cov tawv yas npog tuav cov kab tuag thiab plua plav rau xyoo, txo qhov teeb pom kev zoo ntawm qhov muag teev hauv. Nws yog qhov xav tsis thoob tias cov hlua nyias nyias tseem ua haujlwm, tab sis raws li qhov xav tau, lub teeb tsis muaj zog ntawm qhov zoo tshaj plaws.
  
  "Zoo, tsawg kawg peb tuaj yeem pom tias peb yuav mus qhov twg," Nina hais tias, saib rov qab ntawm qhov seem uas tsis muaj qhov kawg ntawm qhov tig me ntsis mus rau sab laug ob peb yards tom ntej. Rau qee qhov laj thawj coj txawv txawv, qhov kev txhim kho no tau ua rau Sam xav tsis zoo, tab sis nws khaws cia rau nws tus kheej. Nws zoo li tsis tuaj yeem cuam tshuam qhov kev xav ntawm foreboding - thiab yog vim li cas.
  
  Tom qab lawv, nyob rau hauv txoj kev tsaus ntuj nti ntawm lub ntiajteb sab hauv lawv pom lawv tus kheej nyob rau hauv, tsib qhov ntxoov ntxoo me me txav mus rau hauv qhov tsaus ntuj, ib yam li lawv tau ua dhau los thaum Nina tsis pom.
  
  "Cia li mus saib dab tsi nyob rau sab nraud," Perdue hais tias, taug kev nrog lub hnab ziplock hla nws lub xub pwg. Nina rub Sam nrog nws, thiab lawv taug kev hauv kev ntsiag to thiab xav paub, tsuas yog lub suab qis ntawm lub cav thiab lub suab ntawm lawv cov hneev taw echoing nyob rau hauv qhov chaw loj yuav hnov.
  
  "Purdue, peb yuav tsum ua qhov no sai sai. Raws li kuv tau ceeb toom koj nag hmo, Sam thiab kuv yuav tsum rov qab mus rau Mongolia sai sai, "Nina hais. Nws tau tso tseg sim nrhiav Renata nyob qhov twg, tab sis nws cia siab tias yuav rov qab mus rau Bern nrog kev nplij siab, txhua yam nws ua tau los ua kom nws muaj kev ntseeg siab ntawm nws. Sam tau muab txoj haujlwm tshawb xyuas Perdue rau Renata qhov chaw nyob rau Nina vim tias nws nyiam tshaj Sam.
  
  "Kuv paub, kuv tus hlub Nina. Thiab peb yuav txheeb xyuas qhov no thaum peb txheeb xyuas seb Erno paub dab tsi thiab vim li cas nws thiaj xa peb mus rau Wewelsburg, ntawm txhua qhov chaw. Kuv cog lus tias kuv tuaj yeem daws qhov no, tab sis tam sim no tsuas yog pab kuv nrhiav pom qhov tsis txaus ntseeg no, "Perdue lees paub nws. Nws yeej tsis ntsia Sam thaum nws cog lus tias nws pab. "Kuv paub qhov lawv xav tau. Kuv paub tias vim li cas lawv thiaj xa koj rov qab los ntawm no. "
  
  Txog tam sim no, qhov ntawd txaus, Nina pom tau hais tias, thiab txiav txim siab tsis txhob nias nws ntxiv.
  
  "Koj puas hnov qhov ntawd?" Sam nug tam sim ntawd, nws pob ntseg perking.
  
  "Tsis yog, dab tsi?" Nina frowned.
  
  "Mloog!" Sam tau ntuas nws lub ntsej muag. Nws nres hauv nws txoj kab kom paub qhov txawv ntawm tapping thiab zuam tom qab lawv hauv qhov tsaus ntuj. Tam sim no Perdue thiab Nina hnov nws ib yam nkaus.
  
  "Nws yog dab tsi?" Nina nug nrog pom tseeb tshee hnyo hauv nws lub suab.
  
  "Kuv tsis paub," Perdue ntxhi, tuav lub xibtes qhib kom paub tseeb tias nws thiab Sam.
  
  Lub teeb los ntawm cov phab ntsa tau ua kom ci dua thiab dimmer li tam sim no sawv thiab poob los ntawm cov xov tooj qub qub. Nina ntsia ib ncig thiab qw nrov nrov tias nws ntshai heev echoed thoob plaws lub labyrinth loj.
  
  "Au Yexus!" - Nws qw thiab tuav ob txhais tes ntawm nws tus khub nrog kev txaus ntshai tsis txaus ntseeg ntawm nws lub ntsej muag.
  
  Tom qab lawv, tsib tus dev dub tau tshwm sim los ntawm qhov tsaus ntuj uas nyob deb.
  
  "Okay, qhov no surreal li cas? Kuv puas pom qhov kuv xav tias kuv pom?" - Sam nug, npaj khiav tawm.
  
  Perdue nco qab cov tsiaj los ntawm Cologne Cathedral qhov chaw uas nws thiab nws tus muam raug kaw. Lawv yog tib hom tsiaj nrog tib lub siab nyiam rau kev qhuab qhia, yog li ntawd lawv yuav tsum yog tib dev. Tab sis tam sim no nws tsis muaj sij hawm los xav txog lawv lub xub ntiag lossis keeb kwm. Lawv tsis muaj kev xaiv tab sis ...
  
  "Khiav!" Sam qw thiab yuav luag nplawm Nina tawm ntawm nws txhais taw nrog kev nrawm nrawm. Perdue ua raws li cov tsiaj nyeg khiav tom qab lawv ntawm qhov nrawm. Peb tus neeg tshawb nrhiav tau sib npaug ntawm qhov nkhaus ntawm cov qauv tsis paub, vam tias yuav pom qee qhov chaw nkaum lossis khiav, tab sis lub qhov txuas txuas ntxiv tsis hloov thaum cov dev ntes tau nrog lawv.
  
  Sam tig thiab teeb lub flare. "Forward! Tom ntej!" - nws qw rau lwm tus ob, thaum nws nws tus kheej ua ib qho kev thaiv ntawm cov tsiaj thiab Perdue thiab Nina.
  
  "Sam!" - Nina qw, tab sis Perdue rub nws rau pem hauv ntej mus rau hauv lub teeb daj daj ntawm lub qhov.
  
  Sam tuav ib tug hluav taws nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws, waving nws ntawm lub Rottweilers. Lawv nres ntawm qhov pom ntawm cov nplaim taws ci ntsa iab, thiab Sam pom tau tias nws tsuas muaj ob peb feeb los nrhiav txoj hauv kev tawm.
  
  Nws tuaj yeem hnov Perdue thiab Nina tus hneev taw maj mam tau ntsiag to thaum qhov kev ncua deb ntawm nws thiab lawv nce. Nws ob lub qhov muag tau nrawm nrawm ntawm ib sab mus rau sab, thaum nws tsis tau tshem nws lub qhov muag ntawm txoj hauj lwm ntawm cov tsiaj. Growling thiab drooling, lawv curled lawv daim di ncauj nyob rau hauv ib tug npau taws kev hem thawj rau tus txiv neej nrog hluav taws stick. Lub xuav ntse tuaj los ntawm cov yeeb nkab daj, tam sim ntawd beckoning los ntawm qhov kawg ntawm lub qhov, Sam xav.
  
  Peb tus dev tam sim ntawd tig thiab khiav rov qab, thaum ob tug tseem nyob qhov twg lawv zoo li lawv tsis hnov dab tsi. Sam ntseeg tias lawv tau raug coj los ntawm lawv tus tswv; ib yam li tus tswv yug yaj lub xuav tuaj yeem tswj nws tus dev nrog ntau lub suab sib txawv. Qhov no yog li cas nws tswj lawv lub zog.
  
  Ci ntsa iab, Sam xav.
  
  Ob tug tseem saib xyuas nws. Nws pom tias nws lub ntsej muag tsis muaj zog.
  
  "Nina?" nws hu. Tsis muaj dab tsi rov qab los. "Nws yog nws, Sam," nws hais rau nws tus kheej, "koj nyob ntawm koj tus kheej, menyuam yaus."
  
  Thaum lub flashes tas, Sam coj nws lub koob yees duab thiab qhib lub flash. Yam tsawg kawg ntawm lub flash yuav ua rau lawv dig muag ib ntus, tab sis nws tsis yog. Ob tug busty bitches tsis quav ntsej lub teeb ci ntawm lub koob yees duab, tab sis lawv tsis txav mus tom ntej. Lub xuav tshuab dua thiab lawv pib nrov nrov ntawm Sam.
  
  Lwm tus dev nyob qhov twg? nws xav tias, sawv hauv paus rau qhov chaw.
  
  Tsis ntev tom qab ntawd, nws tau txais cov lus teb rau nws cov lus nug thaum nws hnov Nina qw. Sam tsis quav ntsej yog tsiaj ntes tau nws. Nws yuav tsum tuaj pab Nina. Ua kom muaj kev ua siab loj dua li kev xav, tus neeg sau xov xwm maj nrawm rau kev coj ntawm Nina lub suab. Thaum nws ua raws li, nws hnov cov dev 'claw nyem rau ntawm cov cement thaum lawv caum nws. Thaum twg los xij nws xav tias lub cev hnyav ntawm tus tsiaj leaping poob rau nws, claws khawb rau hauv nws daim tawv nqaij thiab fangs tho nws caj pas. Thaum nws khiav, nws ntsia rov qab thiab pom tias lawv tsis tau ntes nws. Los ntawm qhov uas Sam tuaj yeem txiav txim siab, nws tshwm sim tias cov dev tau siv los txhawm rau nws, tsis tua nws. Txawm li cas los xij, nws tsis yog txoj haujlwm zoo los nyob hauv.
  
  Thaum nws tsiv mus nyob ib ncig ntawm qhov khoov, nws pom ob lub qhov taub uas tawm ntawm qhov no, thiab nws tau npaj kom maj mus rau sab saud ntawm ob. Ib qho ntawm lwm qhov, nws yuav tsum tau dhau qhov nrawm ntawm Rottweilers thaum nws dhia mus rau qhov nkag siab dua.
  
  "Nina!" nws hu dua, thiab lub sij hawm no nws hnov nws nyob deb, deb heev tsis paub nws nyob qhov twg.
  
  "Sam! Sam, nkaum!" - Nws hnov nws qw.
  
  Nrog kev ceev ntxiv, nws dhia mus rau ntawm qhov nkag siab dua, ob peb yards ua ntej av theem nkag mus rau lwm qhov. Nws ntaus lub qhov txias, tawv pob zeb nrog lub pob zeb tawg uas yuav luag tawg nws tav, tab sis Sam tau nrawm nrawm los ntawm lub qhov khoob, txog nees nkaum taw siab. Rau nws ntshai heev, ib tug dev ua raws nws thaum lwm tus qw los ntawm qhov cuam tshuam ntawm nws qhov kev sim ua tsis tiav.
  
  Nina thiab Perdue yuav tsum tau nrog lwm tus. Cov Rottweilers qee yam rov qab los txhawm rau lawv nyob rau sab nraud ntawm lub qhov.
  
  "Koj paub tias txhais tau tias tag nrho cov channel txuas nrog, txoj cai?" Perdue tau hais thaum nws nkag mus rau cov ntaub ntawv ntawm nws lub ntsiav tshuaj.
  
  "Lub sijhawm no tsis yog lub sijhawm los qhia txog kev tshawb nrhiav fucking, Perdue!" nws frowned.
  
  "Huag, tab sis qhov no yuav yog lub sijhawm zoo, Nina," nws hais. "Qhov peb tau txais cov ntaub ntawv ntau ntxiv txog cov ntsiab lus nkag, nws yuav yooj yim dua rau peb kom dim."
  
  "Yog li peb yuav ua li cas nrog lawv?" nws taw rau cov dev scurrying ncig lawv.
  
  "Cia li nyob twj ywm thiab ua kom koj lub suab qis," nws hais. "Yog tias lawv tus tswv xav kom peb tuag, peb yuav yog zaub mov dev."
  
  "Aw, zoo. Tam sim no kuv hnov zoo dua, "Nina hais thaum nws ob lub qhov muag pom ib tus duab ntxoo ntawm tib neeg siab ncab tawm ntawm phab ntsa du.
  
  
  Tshooj 31
  
  
  Sam tsis muaj qhov twg mus tab sis khiav tsis muaj qhov tsis muaj qhov tsaus ntuj ntawm qhov me me uas nws nyob hauv. Ib qho txawv txawv, txawm li cas los xij, yog tias nws tuaj yeem hnov lub turbine lub suab nrov nrov tam sim no tias nws nyob deb ntawm lub qhov taub loj. Txawm tias tag nrho cov frantic haste thiab irresistible ntaus nws lub siab, nws pab tsis tau tab sis qhuas qhov zoo nkauj ntawm tus aub zoo tu cev uas tau tsav nws mus rau hauv ib lub ces kaum. Nws cov tawv dub tau muaj kev noj qab haus huv zoo rau nws txawm tias nyob hauv qhov pom kev tsis zoo, thiab nws lub qhov ncauj tau hloov pauv los ntawm kev thuam mus rau qhov luag ntxhi thaum nws pib so, tsuas yog sawv hauv nws txoj kev, ua pa hnyav.
  
  "Auj, tsis yog, kuv paub cov neeg zoo li koj zoo txaus kom tsis txhob raug dag los ntawm kev ua phooj ywg ntawd, tus ntxhais," Sam hais rau nws txoj kev yooj yim mus. Nws paub zoo dua. Sam txiav txim siab mus tob rau hauv lub qhov, tab sis ntawm ib txwm pace. Tus dev yuav tsis muaj peev xwm caum tau yog tias Sam tsis muab dab tsi los caum. Maj mam, tsis quav ntsej nws kev hem, Sam sim ua qhov qub thiab taug kev hauv txoj kev tsaus ntuj. Tab sis nws txoj kev siv zog tau cuam tshuam los ntawm nws txoj kev tsis txaus siab, lub suab nrov ntawm kev ceeb toom uas Sam tsis tuaj yeem pab tab sis mloog.
  
  "Zoo siab txais tos, koj tuaj yeem nrog kuv," nws hais cordially li adrenaline puv nws cov leeg.
  
  Tus maum dub tsis xav tau qhov no. Ntshai ua phem, nws rov ua nws txoj hauj lwm thiab ua ob peb kauj ruam ze rau nws lub hom phiaj, kom muaj kev txhawb siab ntau dua. Nws yuav ruam Sam sim khiav tawm, txawm yog los ntawm ib tug tsiaj xwb. Lawv tsuas yog nrawm dua thiab tuag taus, tsis yog tus neeg sib tw los sib tw. Sam zaum hauv pem teb thiab tos saib nws yuav ua li cas. Tab sis tib qho kev tawm tsam nws tus neeg raug ntes zoo tshaj plaws tau pom yog zaum ntawm nws xub ntiag zoo li tus tub txib. Thiab qhov ntawd yog qhov nws yog leej twg.
  
  Sam tsis xav ua phem rau tus dev. Nws yog ib tug neeg nyiam tsiaj heev, txawm rau cov uas yuav muab nws rhuav tshem. Tab sis nws yuav tsum tau tso nws nyob rau hauv rooj plaub Perdue thiab Nina nyob rau hauv qhov txaus ntshai. Txhua zaus nws txav mus, nws qw nrov nrov rau nws.
  
  "Kuv thov txim, Mr. Cleve," ib lub suab los ntawm lub qhov tsua tsaus nyob rau sab nraum qab ntawm qhov nkag, ua rau Sam xav tsis thoob. "Tab sis kuv tsis tuaj yeem tso koj tawm, koj paub?" Lub suab yog txiv neej thiab hais lus muaj zog Dutch accent.
  
  "Tsis yog, tsis txhob txhawj. Kuv ntxim nyiam heev. Ntau tus neeg hais tias lawv txaus siab rau kuv lub tuam txhab, "Sam teb hauv nws qhov kev hais lus tsis txaus ntseeg.
  
  "Kuv zoo siab koj muaj kev lom zem, Sam," tus txiv neej hais. "Vajtswv paub tias muaj ntau tus neeg txhawj xeeb nyob ntawd."
  
  Ib tug txiv neej los saib. Nws hnav khaub ncaws, ib yam li Sam thiab nws pab pawg. Nws yog ib tug txiv neej ntxim nyiam heev thiab nws tus cwj pwm zoo li tsim nyog, tab sis Sam tau kawm tias cov txiv neej uas muaj kev vam meej thiab kev kawm feem ntau yog cov neeg phem tshaj plaws. Tom qab tag nrho, tag nrho cov tswv cuab ntawm Renegade Brigade tau txais kev kawm zoo thiab coj tus cwj pwm zoo, tab sis lawv tuaj yeem ua rau muaj kev kub ntxhov thiab kev ua phem nyob rau hauv ib lub qhov muag. Ib yam dab tsi txog tus txiv neej uas tawm tsam nws hais rau Sam kom ua tib zoo taug kev.
  
  "Koj puas paub qhov koj tab tom nrhiav hauv qab no?" nug tus txiv neej.
  
  Sam nyob twj ywm. Qhov tseeb, nws tsis paub tias nws, Nina, thiab Perdue tab tom nrhiav dab tsi, tab sis nws kuj tsis muaj lub tswv yim los teb cov lus nug ntawm tus neeg txawv teb chaws.
  
  "Mr. Cleave, kuv nug koj ib lo lus nug."
  
  Rottweiler qw nrov nrov, txav ze rau Sam. Nws yog amazing thiab txaus ntshai uas nws muaj peev xwm teb raws li tsis muaj kev txiav txim.
  
  "Kuv tsis paub. Peb tsuas yog ua raws li qee qhov qauv uas peb pom nyob ze Wewelsburg," Sam teb, sim ua kom nws cov lus yooj yim li sai tau. "Thiab koj yog leej twg?"
  
  "Bloem. Jost Bloom, tus tswv, "tus txiv neej hais. Sam nodded. Tam sim no nws tuaj yeem txheeb xyuas lub suab, txawm tias nws tsis paub lub npe. "Kuv xav tias peb yuav tsum koom nrog Mr. Perdue thiab Dr. Gould."
  
  Sam xav tsis thoob. Tus txiv neej no paub lawv lub npe li cas? Thiab nws puas paub yuav nrhiav tau lawv nyob qhov twg? "Tsis tas li ntawd," Bloom hais tias, "koj yuav tsis tau mus qhov twg los ntawm qhov av no. Qhov no tsuas yog rau qhov cua xwb. "
  
  Nws kaj ntug rau Sam tias Rottweilers tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv qhov av sib xws li nws thiab nws cov npoj yaig, yog li tus Dutchman yuav tsum paub txog qhov sib txawv ntawm qhov nkag.
  
  Lawv tau tshwm sim los ntawm qhov chaw thib ob rov qab mus rau hauv lub tsev loj, qhov twg cov teeb tseem nyob, ua kom chav tsev ci. Sam xav txog Bloom thiab Face txoj kev kho mob ntshav txias ntawm lawv cov tsiaj, tab sis ua ntej nws tuaj yeem tsim cov phiaj xwm, peb daim duab tau tshwm sim nyob deb. Lwm tus dev ua raws. Nws yog Nina thiab Perdue taug kev nrog lwm tus tub hluas. Nina lub ntsej muag ci ntsa iab thaum nws pom tias Sam muaj kev nyab xeeb thiab suab.
  
  "Tam sim no, cov poj niam thiab cov txiv neej, peb puas yuav mus ntxiv?" Pom zoo los ntawm Yost Bloom.
  
  "Qhov twg?" - Kuv nug. - Perdue nug.
  
  "Auj, nres nws, Mr. Perdue. Tsis txhob ua si nrog kuv, tus laus. Kuv paub tias koj yog leej twg, nej txhua tus yog leej twg, txawm hais tias koj tsis paub tias kuv yog leej twg, thiab qhov ntawd, kuv cov phooj ywg, yuav tsum ua kom koj ceev faj ua si nrog kuv, "Bloom piav qhia, maj mam nqa Nina txhais tes thiab coj nws tawm ntawm Perdue thiab Sam. "Tshwj xeeb tshaj yog thaum koj muaj poj niam hauv koj lub neej uas tuaj yeem raug mob."
  
  "Tsis txhob hem nws!" Sam luag ntxhi.
  
  "Sam, ua siab ntev," Nina thov. Ib yam dab tsi hauv Bloom hais rau nws tias nws yuav tsis yig kom tshem Sam, thiab nws hais yog lawm.
  
  "Mloog Dr. Gould... Sam," Bloom ua qauv qhia.
  
  "Thov txim, tab sis peb puas yuav tsum paub ib leeg?" - Perdue nug thaum lawv pib taug kev ntawm txoj kev loj heev.
  
  "Koj ntawm txhua tus neeg yuav tsum yog, Mr. Perdue, tab sis alas, koj tsis yog," Bloom teb amiably.
  
  Perdue tau raug kev txhawj xeeb txog tus neeg txawv teb chaws cov lus, tab sis nws tsis nco qab tau ntsib nws ua ntej. Tus txiv neej tuav Nina txhais tes kom nruj, zoo li tus hlub hlub, tsis muaj kev sib ntaus sib tua, txawm hais tias nws paub tias nws yuav tsis cia nws dim yam tsis muaj kev khuv xim loj.
  
  "Lwm tus phooj ywg ntawm koj li, Perdue?" Sam nug hauv lub suab nrov nrov.
  
  "Tsis yog, Sam," Perdue bark rov qab, tab sis ua ntej nws yuav refute Sam qhov kev xav, Bloom hais rau tus neeg sau xov xwm ncaj qha.
  
  "Kuv tsis yog nws tus phooj ywg, Mr. Cleave. Tab sis nws tus viv ncaus yog ib tug nyob ze ... acquaintance," Bloom luag ntxhi.
  
  Perdue lub ntsej muag tig ashen nrog kev poob siab. Nina tuav nws ua pa.
  
  "Yog li thov sim ua kom muaj kev sib raug zoo ntawm peb, yog?" Bloom luag ntxhi rau Sam.
  
  "Yog li qhov no yog li cas koj pom peb?" Nina nug.
  
  "Qhov tseeb tsis yog. Agatha tsis paub tias koj nyob qhov twg. Peb pom koj los ntawm kev saib xyuas ntawm Mr. Cleave, "Bloom tau lees paub, txaus siab rau qhov tsis ntseeg nws tau pom loj hlob hauv Perdue thiab Neene rau lawv cov phooj ywg neeg sau xov xwm.
  
  "Bullshit!" - Sam exclaimed. Nws npau taws heev pom nws cov npoj yaig cov lus teb. "Kuv tsis muaj dab tsi ua nrog qhov no!"
  
  "Yog tiag?" - Bloom nug nrog dab ntxwg nyoog luag. "Wesley, qhia lawv."
  
  Tus tub hluas uas taug kev tom qab nrog cov dev ua raws. Nws rub tawm ib lub cuab yeej los ntawm nws lub hnab tshos uas zoo li lub xov tooj ntawm tes tsis muaj khawm. Nws piav qhia txog qhov pom ntawm thaj chaw thiab thaj chaw ib puag ncig los sawv cev rau thaj av thiab thaum kawg lub labyrinth ntawm cov qauv lawv hla. Tsuas yog ib qho liab dot pulsated, maj mam txav mus raws cov kev tswj hwm ntawm ib qho ntawm cov kab.
  
  "Saib," Bloom hais, thiab Wesley nres Sam ib nrab. Lub teeb liab nres ntawm qhov screen.
  
  "Koj tus tub ntawm bitch!" Nina yws ntawm Sam, uas tuav nws lub taub hau hauv kev tsis ntseeg.
  
  "Kuv tsis muaj dab tsi ua nrog nws," nws hais.
  
  "Qhov ntawd yog qhov txawv, txij li koj nyob hauv lawv qhov kev soj ntsuam," Perdue hais nrog kev txiav txim siab uas ua rau Sam npau taws.
  
  "Koj thiab koj tus muam fucking yuav tsum tau cog qhov no rau kuv!" Sam qw.
  
  "Tom qab ntawd yuav ua li cas cov txiv neej no tau txais lub teeb liab? Nws yuav tsum yog ib qho ntawm lawv cov trackers, Sam, kom tshwm sim ntawm lawv cov ntxaij vab tshaus. Koj yuav ua yeeb yam nyob qhov twg yog tias koj tsis nrog lawv ua ntej?" Perdue insisted.
  
  "Kuv tsis paub!" Sam tawm tsam.
  
  Nina tsis ntseeg nws pob ntseg. Tsis meej pem, nws ntsiag to ntsia Sam, tus txiv neej uas nws tso siab rau nws lub neej. Txhua yam nws ua tau yog vehemently tsis kam muaj kev koom tes, tab sis nws paub tias qhov kev puas tsuaj tau ua tiav lawm.
  
  "Tsis tas li ntawd, peb txhua tus nyob ntawm no tam sim no. Nws yog qhov zoo dua los koom tes kom tsis muaj leej twg raug mob lossis raug tua, "Bloom chuckled.
  
  Nws txaus siab tias nws yooj yim npaum li cas los txuas qhov sib txawv ntawm nws cov phooj ywg, tswj kev tsis ntseeg me ntsis. Nws yuav yog qhov tsis sib xws rau nws lub hom phiaj yog tias nws tau tshaj tawm tias pawg sab laj tau taug qab Sam siv nanites hauv nws lub cev zoo ib yam li cov uas muaj nyob hauv Nina lub cev hauv Belgium ua ntej Perdue muab nws thiab Sam vials uas muaj cov tshuaj tua kab mob kom noj.
  
  Sam tsis tso siab rau Perdue qhov kev xav thiab ua rau Nina ntseeg tias nws kuj tau siv tshuaj tua kab mob. Tab sis los ntawm kev tsis noj cov kua uas tuaj yeem cuam tshuam cov nanites hauv nws lub cev, Sam tsis tau tso cai rau pawg sab laj kom yooj yim nrhiav nws thiab ua raws nws mus rau qhov chaw uas Erno zais cia.
  
  Tam sim no nws tau raug hu ua tus neeg ntxeev siab, thiab nws tsis muaj pov thawj rau qhov tsis sib xws.
  
  Lawv tuaj txog ntawm qhov tob tob thiab pom lawv tus kheej nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub qhov rooj loj loj uas tau ua rau hauv phab ntsa uas lub qhov dej xaus. Nws yog faded grey qhov rooj nrog rusty bolts ruaj nws ntawm ob sab thiab hauv nruab nrab. Cov pab pawg tau ncua mus xyuas lub qhov rooj loj nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Nws cov xim yog xim daj-ntsuab ntxoov ntxoo, tsuas yog me ntsis txawv ntawm cov xim ntawm phab ntsa thiab hauv pem teb ntawm cov kav dej. Thaum soj ntsuam ze dua, lawv tuaj yeem ua cov thooj voos kheej kheej uas ua rau lub qhov rooj hnyav rau lub qhov rooj nyob ib puag ncig, muab tso rau hauv cov pob zeb tuab.
  
  "Mr. Perdue, Kuv paub tseeb tias koj tuaj yeem qhib qhov no rau peb," Bloom hais.
  
  "Kuv tsis ntseeg nws," Perdue teb. "Kuv tsis muaj nitroglycerin nrog kuv."
  
  "Tab sis muaj tseeb koj muaj qee qhov txuj ci thev naus laus zis hauv koj lub hnab, zoo li koj ib txwm ua, txhawm rau txhawm rau nce koj txoj kev hla txhua qhov chaw koj ib txwm tso koj lub qhov ntswg mus rau hauv?" Bloom insisted, nws lub suab kom meej meej ua ntau hostile li nws ua siab ntev hnav nyias. "Ua rau lub sijhawm txwv ..." nws hais rau Perdue, thiab ua rau nws qhov kev hem thawj tom ntej no meej: "Ua rau koj tus muam."
  
  Agatha yuav zoo heev tuag lawm, Perdue xav, tab sis nws tuav lub ntsej muag ncaj.
  
  Tam sim ntawd, tag nrho tsib tus dev pib tshwm sim, squealing thiab moaning thaum lawv hloov ntawm ko taw mus rau ko taw.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, cov ntxhais?" - Wesley nug cov tsiaj, maj maj kom lawv siab.
  
  Cov pab pawg saib ncig, tab sis tsis pom muaj kev phom sij. Tsis xav tsis thoob, lawv tau saib thaum cov dev ua suab nrov heev, barking saum lawv lub ntsws ua ntej pib quaj tsis tu ncua.
  
  "Vim li cas lawv ua li no?" Nina nug.
  
  Wesley tshiav nws lub taub hau, "Lawv hnov tej yam uas peb ua tsis tau. Thiab txawm nws yog, nws yuav tsum mob siab rau! "
  
  Pom tau tias cov tsiaj tau khaus heev los ntawm cov suab nrov subsonic uas tib neeg tsis tuaj yeem hnov, vim tias lawv pib quaj desperately, spinning maniacally nyob rau hauv qhov chaw. Ib los ntawm ib tug, cov dev pib thim rov qab los ntawm lub qhov rooj vault. Wesley whistled nyob rau hauv countless variations, tab sis cov dev tsis kam mloog. Lawv tig thiab khiav, zoo li yog dab ntxwg nyoog tab tom caum lawv, thiab sai sai ploj mus nyob ib ncig ntawm qhov khoov ntawm qhov deb.
  
  Nina tau sau tseg tias "Hu rau kuv paranoid, tab sis qhov no yog qhov qhia tseeb tias peb muaj teeb meem," Nina tau sau tseg, thaum lwm tus saib ib puag ncig.
  
  Yost Bloom thiab Wesley ncaj ncees ob leeg rub lawv rab phom los ntawm lawv lub tsho.
  
  "Koj puas tau nqa riam phom?" Nina frowned hauv surprise. "Tom qab ntawd vim li cas ho txhawj txog dev?"
  
  "Vim yog tias koj raug tsiaj qus rhais chaw, nws yuav ua rau koj txoj kev tuag tsis zoo thiab tsis muaj hmoo, kuv tus Dr. Gould. Tau taug qab tsis tau. Thiab kev tua ntawm cov acoustics zoo li no yuav yog qhov ruam yooj yim, "Bloom piav qhia tsis tu ncua, rub rov qab tus txhais.
  
  
  Tshooj 32
  
  
  
  Ob hnub ua ntej - Monkh Saridag
  
  
  "Qhov chaw thaiv," tus hacker hais rau Ludwig Bern.
  
  Lawv tau ua haujlwm nruab hnub thiab hmo ntuj kom nrhiav tau ib txoj hauv kev los nrhiav cov riam phom uas raug nyiag los ntawm pawg neeg ntxeev siab dhau ib lub lis piam dhau los. Ua cov tswv cuab yav dhau los ntawm Lub Hnub Dub, tsis muaj ib tus neeg cuam tshuam nrog cov neeg loj leeb uas tsis yog tus tswv ntawm lawv cov khoom siv tes ua, yog li nws tau txiav txim siab tias yuav muaj ntau tus kws tshaj lij IT nyob ntawd los pab taug qab qhov chaw nyob ntawm qhov txaus ntshai. Longinus.
  
  "Zoo heev!" Bern exclaimed, tig mus rau nws ob tug khub thawj coj kom pom zoo.
  
  Ib tug ntawm lawv yog Kent Bridges, ib tug qub SAS txiv neej thiab yav tas los Black Sun thib peb tus tswv cuab ntawm cov mos txwv. Lwm tus yog Otto Schmidt, uas kuj yog tus tswv cuab thib peb ntawm Black Sun ua ntej koom nrog cov tub rog rov qab los, tus xibfwb ntawm kev siv lus thiab tus qub tub rog ntawm Vienna, Austria.
  
  "Lawv nyob qhov twg tam sim no?" - Bridges nug.
  
  Tus hacker tsa ib lub qhov muag: "Qhov tseeb, qhov chaw txawv tshaj plaws. Raws li cov ntsuas fiber ntau optic uas peb synchronized nrog Longinus hardware, nws yog tam sim no ... hauv ... Wewelsburg Castle. "
  
  Peb tus thawj coj sib pauv kev xav tsis thoob pom.
  
  "Lub sijhawm hmo ntuj no? Nws tseem tsis tau sawv ntxov nyob ntawd, txoj cai, Otto ?" - Bern nug.
  
  "Tsis yog, kuv xav tias nws yog 5 teev sawv ntxov," Otto teb.
  
  "Wewelsburg Castle tseem tseem tsis tau qhib, thiab tau kawg tsis muaj cov neeg tuaj ncig ua si ib ntus lossis cov neeg ncig tebchaws raug tso cai nyob ntawd hmo ntuj," Bridges tso dag. "Lub ntuj raug txim tau mus li cas? Yog tias tsis yog... tub sab tam sim no tau tawg rau hauv Wewelsburg?
  
  Cov chav nyob ntsiag to thaum txhua tus neeg sab hauv xav txog cov lus piav qhia tsim nyog.
  
  "Nws tsis muaj teeb meem," Bern tam sim ntawd hais. "Qhov tseem ceeb yog peb paub tias nws nyob qhov twg. Kuv tuaj yeem mus rau lub teb chaws Yelemees tuaj tos lawv. Kuv yuav coj Alexander Arichenkov nrog kuv. Tus txiv neej no yog tus tshwj xeeb tracker thiab navigator. "
  
  "Ua li no, Bern. Raws li ib txwm muaj, kos nrog peb txhua 11 teev. Thiab yog tias koj muaj teeb meem, cia li qhia rau peb paub. Peb twb muaj cov phooj ywg nyob rau txhua lub teb chaws hauv Western Europe yog tias koj xav tau kev txhawb nqa ntxiv, "Bridges tau lees paub.
  
  "Yuav ua tau".
  
  "Koj puas paub tseeb tias koj tuaj yeem ntseeg ib tus neeg Lavxias?" Otto Schmidt nug ntsiag to.
  
  "Kuv ntseeg tias kuv ua tau, Otto. Tus txiv neej no tau muab rau kuv tsis muaj laj thawj ntseeg lwm yam. Ntxiv rau, peb tseem muaj cov neeg saib nws cov phooj ywg lub tsev, tab sis kuv tsis ntseeg tias nws puas yuav tuaj txog ntawd. Txawm li cas los xij, tus kws sau keeb kwm thiab cov neeg sau xov xwm lub sijhawm coj peb Renata tab tom khiav tawm. Qhov no ua rau kuv txhawj xeeb ntau dua li kuv kam lees, tab sis ib yam ntawm ib lub sijhawm, " Bern hais rau tus kws tsav dav hlau Austrian.
  
  " Pom zoo. Bon voyage, Bern, "Bridges ntxiv.
  
  "Ua tsaug, Kent. Peb tawm hauv ib teev, Otto. Koj puas yuav npaj tau?" - Bern nug.
  
  "Yog lawm. Wb tau txais qhov kev hem thawj no rov qab los ntawm leej twg yog tus ruam txaus kom tau txais lawv paws rau nws. Kuv tus Vajtswv, yog lawv tsuas paub tias qhov no yuav ua li cas!" Otto tau hais.
  
  "Qhov no yog qhov kuv ntshai. Kuv muaj kev xav tias lawv paub qhov nws ua tau. "
  
  
  * * *
  
  
  Nina, Sam thiab Perdue tsis paub tias lawv tau nyob hauv qhov av ntev npaum li cas. Txawm hais tias nws yog kaj ntug, tsis muaj txoj hauv kev uas lawv tuaj yeem pom hnub kaj nyob ntawm no. Tam sim no tuav ntawm rab phom, lawv tsis paub dab tsi lawv tau txais lawv tus kheej mus rau hauv thaum lawv sawv ntawm lub qhov rooj loj loj, hnyav lub qhov rooj.
  
  "Mr. Perdue, yog tias koj xav tau," Yost Bloom nudged Perdue nrog nws rab yaj phom los qhib lub vault nrog lub tshuab hluav taws xob portable, uas nws tau siv los txiav lub foob hauv cov kav dej.
  
  "Mr. Bloom, kuv tsis paub koj, tab sis kuv paub tseeb tias ib tug txiv neej ntawm koj txoj kev txawj ntse nkag siab tias lub qhov rooj zoo li no tsis tuaj yeem qhib nrog cov cuab yeej zoo li no," Perdue tawm tsam, txawm hais tias nws tuav nws lub suab tsim nyog.
  
  "Thov tsis txhob muab siab rau kuv, Dave," Bloom lub ntsej muag txias, "vim kuv tsis yog koj lub cuab yeej me me."
  
  Sam tsis kam thuam nws cov lus xaiv tshwj xeeb, uas feem ntau coj nws los ua qee qhov lus tsis zoo. Nina lub qhov muag tsaus nti loj saib Sam. Nws pom tau tias nws chim siab heev los ntawm nws qhov kev ntxeev siab tshwm sim thaum nws tsis tau siv lub vial ntawm tshuaj tua kab mob uas nws tau muab rau nws, tab sis nws muaj nws tus kheej vim li cas tsis ntseeg Perdue tom qab qhov nws muab tso rau hauv Bruges.
  
  Perdue paub tias Bloom tab tom tham txog dab tsi. Nrog lub ntsej muag hnyav, nws rub tawm lub cwj mem zoo li spyglass thiab qhib nws, siv infrared los txiav txim siab qhov tuab ntawm lub qhov rooj. Nws mam li tso nws lub qhov muag mus rau lub khob me me thaum cov pab pawg neeg tos hauv kev cia siab, tseem haunted los ntawm cov xwm txheej eerie uas muaj cov dev barking insanely deb ntawm lawv.
  
  Perdue nias lub khawm thib ob nrog nws tus ntiv tes, tsis tas siv nws lub qhov muag ntawm lub tsom iav, thiab ib qho xim liab liab tshwm rau ntawm lub qhov rooj ntsia liaj qhov rooj.
  
  "Laser cutter," Wesley luag nyav. "Zoo heev".
  
  "Thov maj, Mr. Perdue. Thiab thaum koj ua tiav, kuv yuav tshem koj ntawm cov cuab yeej zoo no, "Bloom hais. "Kuv tuaj yeem siv tus qauv zoo li no rau cloning los ntawm kuv cov npoj yaig."
  
  "Leej twg tuaj yeem yog koj cov npoj yaig, Mr. Bloom?" Perdue nug raws li cov nqaj nteg rau hauv cov hlau tawv nrog lub ntsej muag daj uas ua rau nws tsis muaj zog thaum muaj kev cuam tshuam.
  
  "Cov tib neeg koj thiab koj cov phooj ywg tau sim khiav tawm hauv Belgium hmo ntuj koj yuav tsum xa Renata," Bloom hais tias, cov nplaim hluav taws kub hnyiab ntawm nws ob lub qhov muag zoo li hluav taws kub nyhiab.
  
  Nina tuav nws txhais tes thiab ntsia Sam. Ntawm no lawv tau rov qab los rau hauv lub tuam txhab ntawm pawg sab laj, cov neeg txiav txim me me ntawm Black Sun kev coj noj coj ua, tom qab Alexander tau cuam tshuam lawv txoj kev npaj tso tseg ntawm tus thawj coj saib tsis taus, Renata, uas yuav raug rhuav tshem los ntawm lawv.
  
  Yog tias peb nyob hauv chessboard tam sim no, peb yuav raug ntsia hlau, Nina xav, vam tias Perdue paub Renata nyob qhov twg. Tam sim no nws yuav tsum xa nws mus rau pawg sab laj es tsis txhob pab Nina thiab Sam tig nws mus rau Renegade Brigade. Txawm li cas los xij, Sam thiab Nina pom lawv tus kheej hauv txoj haujlwm tsis txaus ntseeg, ua rau poob qhov txiaj ntsig.
  
  Sam hais tias "Koj ntiav Agatha los nrhiav lub chaw muag mis nyuj," Sam hais.
  
  "Yog lawm, tab sis qhov ntawd tsis yog qhov peb xav tau. Nws yog, raws li koj hais, ib tug qub bait. Kuv paub tias yog tias peb ntiav nws rau qhov kev lag luam zoo li no, nws yuav xav tau nws tus tij laug txoj kev pab los nrhiav lub chaw muag mis nyuj, qhov tseeb Mr. Perdue yog qhov khoom plig uas peb tab tom nrhiav, "Bloom piav rau Sam.
  
  "Thiab tam sim no peb txhua tus nyob ntawm no, peb kuj tseem yuav pom qhov koj tau mus yos hav zoov ntawm no ze Wewelsburg ua ntej peb ua tiav peb txoj haujlwm," Wesley ntxiv tom qab Sam.
  
  Nyob rau hauv qhov deb, cov dev bark thiab whined thaum lub turbine tseem hum. Qhov no ua rau Nina muaj kev ntshai heev thiab tsis muaj kev cia siab uas zoo kawg nkaus ua rau nws lub siab xav tsis thoob. Nws ntsia Yost Bloom thiab, tsis muaj tus yam ntxwv, tswj nws lub siab: "Agatha puas yog, Mr. Bloom? Puas yog nws tseem nyob hauv koj qhov kev saib xyuas?"
  
  "Yog lawm, nws nyob hauv peb txoj kev saib xyuas," nws teb nrog nrawm nrawm los ua kom nws paub tseeb, tab sis nws qhov kev ntsiag to txog Agatha txoj kev noj qab haus huv yog qhov tsis zoo. Nina ntsia Perdue. Nws daim di ncauj tau pursed nyob rau hauv pom tseeb concentration, tab sis raws li nws tus qub hluas nkauj, nws paub nws lub cev lus - Perdue chim.
  
  Lub qhov rooj ua rau ib tug neeg lag ntseg uas echoed tob rau hauv qhov tob ntawm lub labyrinth, tawg rau thawj zaug lub silence uas tau reigned nyob rau hauv no gloomy huab cua rau ntau xyoo lawm. Lawv tau nqis rov qab thaum Perdue, Wesley, thiab Sam thawb qhib qhov rooj hnyav, tsis muaj kev ruaj ntseg nrog luv luv jerks. Thaum kawg, nws tau muab tso rau hauv thiab dov nrog kev sib tsoo mus rau sab nraud, ncaws pob xyoob hmoov av thiab cov ntawv daj tawg. Tsis muaj leej twg tuaj yeem nkag mus ua ntej, txawm hais tias chav tsev tsis txaus ntseeg tau teeb pom kev los ntawm tib lub teeb hluav taws xob hluav taws xob raws li lub qhov.
  
  Sam hais tias, "Cia peb saib dab tsi nyob hauv," Sam hais, tuav lub koob yees duab ntawm qhov npaj. Bloom tso Nina mus rau pem hauv ntej nrog Perdue los ntawm qhov kawg ntawm nws lub thoob. Nina tos kom txog thaum Sam taug kev hla nws ua ntej nyem nws txhais tes maj mam, "Koj ua dab tsi?" Nws muaj peev xwm qhia tau tias nws npau taws rau nws, tab sis ib yam dab tsi hauv nws lub qhov muag hais tias nws tsis kam ntseeg Sam yuav txhob txwm ua rau pawg sab laj rau lawv.
  
  "Kuv nyob ntawm no los sau peb qhov kev tshawb pom, nco qab?" - nws hais sharply. Nws yoj lub koob yees duab ntawm nws, tab sis nws ntsia tau coj nws mus rau lub vijtsam digital, qhov chaw nws pom tau tias nws tab tom ua yeeb yaj kiab lawv cov neeg ntes. Nyob rau hauv rooj plaub uas lawv xav tau los blackmail lub rooj sab laj, lossis cov ntaub ntawv pov thawj xav tau nyob rau hauv ib qho xwm txheej, Sam tau coj ntau cov duab ntawm cov txiv neej thiab lawv cov dej num raws li qhov ua tau thaum nws tuaj yeem ua piv txwv kho lub rooj sib tham no raws li txoj haujlwm ib txwm muaj.
  
  Nina tau taub hau thiab ua raws nws mus rau hauv chav tsev.
  
  Hauv pem teb thiab phab ntsa tau vuas luaj, thiab lub qab nthab tau ua ke nrog kaum ob khub ntawm cov raj fluorescent, emitting lub qhov muag tsis pom kev dawb uas tam sim no txo qis rau cov nplaim taws hauv lawv cov ntaub yas puas. Cov neeg tshawb nrhiav ib ntus tsis nco qab lawv yog leej twg thaum lawv txhua tus xav tsis thoob ntawm qhov pom nrog qhov sib npaug ntawm kev qhuas thiab kev txaus ntshai.
  
  "Qhov chaw zoo li cas?" Wesley nug, khaws cov khoom siv kho mob txias, tarnished los ntawm lub raum qub. Saum toj no nws, hais lus tsis meej thiab tuag, sawv ib lub teeb ua haujlwm tsis zoo, permeated nrog lub vev xaib ntawm eras sau nruab nrab ntawm nws qhov siab. Muaj cov stains txaus ntshai ntawm cov pobzeb hauv pem teb, qee qhov zoo li cov ntshav qhuav thiab lwm tus uas zoo li cov seem ntawm cov ntim tshuaj uas tau me ntsis ingrained rau hauv pem teb.
  
  "Nws zoo li qee qhov chaw tshawb fawb," teb Perdue, uas tau pom thiab tswj hwm nws tus kheej cov haujlwm zoo sib xws.
  
  "Dab tsi? Super tub rog? Muaj ntau yam cim ntawm kev sim rau tib neeg, "Nina tau sau tseg, wincing ntawm qhov pom ntawm lub qhov rooj qhib lub tub yees me ntsis ntawm phab ntsa deb. "Cov no yog lub tub yees ntawm lub morgue, muaj ob peb lub hnab ntim khoom nyob rau ntawd ... "
  
  "Thiab cov khaub ncaws torn," Yost sau tseg los ntawm qhov chaw nws sawv, peering tawm ntawm qab qhov zoo li lub tawb ntxhua khaub ncaws. "Au Vajtswv, cov ntaub tsw qab zoo li shit. Thiab lub pas dej loj ntawm cov ntshav nyob qhov twg cov dab tshos yog. Kuv xav tias Dr. Gould yog txoj cai - qhov kev sim ua rau tib neeg, tab sis kuv tsis ntseeg tias lawv tau ua rau Nazi cov tub rog. Cov khaub ncaws ntawm no zoo li qhov hnav feem ntau yog los ntawm cov neeg raug kaw hauv tsev loj cuj. "
  
  Nina lub qhov muag tau xav txog thaum nws sim nco ntsoov qhov nws paub txog cov chaw pw hauv tsev nyob ze Wewelsburg. Nyob rau hauv lub suab mos, lub siab lub ntsws thiab lub siab xav, nws tau qhia qhov nws paub txog cov uas yuav hnav tsoos tsho, ntshav.
  
  "Kuv paub tias cov neeg raug kaw raug siv los ua cov neeg ua haujlwm hauv kev tsim kho ntawm Wewelsburg. Lawv tuaj yeem yog cov neeg Sam hais tias nws xav tias nyob ntawm no. Lawv tau raug coj los ntawm Niederhagen, qee qhov ntawm Sachsenhausen, tab sis lawv txhua tus tsim lub zog ua haujlwm rau kev tsim kho yam uas yuav tsum muaj ntau tshaj li lub tsev fuabtais. Tam sim no peb tau pom tag nrho cov no thiab qhov av, zoo li cov lus xaiv muaj tseeb, "nws hais rau nws tus txiv neej khub.
  
  Wesley thiab Sam ob leeg saib tsis xis nyob hauv lawv ib puag ncig. Wesley hla nws txhais tes thiab rub nws lub caj dab txias. Sam nyuam qhuav siv nws lub koob yees duab coj ib co duab ntxiv ntawm cov pwm thiab xeb hauv lub morgue lub tub yees.
  
  Perdue tau hais tias "Nws zoo li lawv tau siv ntau dua li kev nqa hnyav xwb," Perdue hais. Nws thawb lub tsho tiv no rau ntawm phab ntsa uas dai ntawm phab ntsa thiab pom tom qab nws muaj qhov sib tsoo tuab tuab rau hauv phab ntsa.
  
  "Lim nws," nws hais, hais tsis muaj leej twg tshwj xeeb.
  
  Wesley muab lub teeb nyem rau nws, thiab thaum Perdue ci nws mus rau hauv lub qhov, nws tau suffocated los ntawm cov ntxhiab tsw ntawm cov dej tsis ruaj thiab rot ntawm cov pob txha qub uas tau decomposed sab hauv.
  
  "Vajtswv! Saib ntawm no!" nws hnoos thiab lawv sib sau ua ke nyob ib ncig ntawm lub qhov mus nrhiav qhov seem ntawm dab tsi zoo li nees nkaum neeg. Nws suav nees nkaum pob txha taub hau, tab sis yuav muaj ntau dua.
  
  "Muaj ib rooj plaub uas ntau tus neeg Yudais los ntawm Salzkotten tau hais tias raug kaw hauv Wewelsburg lub qhov taub thaum xyoo 1930," Nina tau hais thaum nws pom nws. "Tab sis lawv tau tshaj tawm tom qab ntawd xaus rau hauv Buchenwald camp. Tshaj tawm. Peb ib txwm xav tias lub qhov taub hauv nqe lus nug yog lub tsev teev ntuj hauv qab Obergruppenführer Hersal, tab sis tej zaum nws yog qhov chaw no! "
  
  Xav tsis thoob thaum lawv nyob ntawm qhov lawv nrhiav pom, pab pawg tsis pom tias qhov tsis hnov tsw ntawm cov dev tam sim ntawd tso tseg.
  
  
  Tshooj 33
  
  
  Thaum Sam tab tom thaij duab qhov xwm txheej txaus ntshai, Nina qhov kev xav paub tau piqued los ntawm lwm lub qhov rooj, cov ntoo ib txwm muaj nrog lub qhov rais saum toj uas tam sim no qias neeg dhau los pom. Nyob rau hauv lub qhov rooj nws pom ib tug streak ntawm lub teeb los ntawm tib series ntawm cov teeb uas illuminated lub chav lawv nyob rau hauv.
  
  "Tsis txhob xav tias yuav mus rau hauv qhov ntawd," Jost cov lus tam sim ntawd tom qab nws ua rau nws xav tsis thoob txog lub plawv nres. Tuav nws txhais tes rau hauv siab ntawm kev poob siab, Nina muab Jost Bloom saib nws feem ntau tau txais los ntawm cov poj niam - ib qho kev khaus thiab tawm haujlwm. "Tsis yog tsis muaj kuv li koj tus neeg saib xyuas, yog," nws luag ntxhi. Nina tuaj yeem pom tias Dutch councilman paub tias nws ntxim nyiam, txhua qhov laj thawj ntau dua los tsis lees paub nws qhov kev nce qib me ntsis.
  
  "Kuv muaj peev xwm heev, ua tsaug rau koj, Mister," nws teased sharply thiab rub lub qhov rooj kov. Nws tau siv qee qhov kev txhawb nqa, tab sis lawv qhib yam tsis muaj kev siv zog ntau, txawm tias muaj xeb thiab tsis siv.
  
  Txawm li cas los xij, chav no saib txawv kiag li ntawm yav dhau los. Nws yog qhov txaus nyiam me ntsis dua li chav kho mob tuag, tab sis tseem khaws cia Nazi aura ntawm foreboding.
  
  Richly stocked nrog antique phau ntawv ntawm txhua yam los ntawm archaeology mus rau lub occult, los ntawm posthumous phau ntawv mus rau Marxism thiab mythology, chav tsev zoo li lub qub tsev qiv ntawv los yog chaw ua hauj lwm, muab lub rooj loj thiab lub rooj zaum siab backed nyob rau hauv lub ces kaum qhov twg ob phau ntawv sib ntsib. Cov phau ntawv thiab cov ntawv tais ceev tseg, txawm tias cov ntaub ntawv tawg mus rau txhua qhov chaw, yog tib xim vim muaj plua plav hnyav.
  
  "Sam!" - nws hu. "Sam! Koj yuav tsum thaij duab ntawm no!"
  
  "Thiab koj yuav ua li cas hauv ntiaj teb nrog cov duab no, Mr. Cleave?" Jost Bloom nug Sam thaum nws coj ib tug ntawm lawv tawm ntawm qhov rooj.
  
  "Ua li cov neeg sau xov xwm ua," Sam hais blithely, "muag lawv mus rau tus neeg sib tw siab tshaj plaws."
  
  Bloom tso tawm ib qho lus ceeb toom uas qhia meej tias nws tsis pom zoo nrog Sam. Nws npuaj nws txhais tes rau ntawm Sam lub xub pwg nyom: "Leej twg hais tias koj yuav tawm ntawm no tsis muaj dab tsi, menyuam yaus?"
  
  "Zoo, kuv nyob tam sim no, Mr. Bloom, thiab kuv sim tsis txhob cia lub zog tshaib plab zoo li koj sau kuv txoj hmoo rau kuv," Sam luag ntxhi. "Kuv tuaj yeem ua tau nyiaj duas las los ntawm daim duab ntawm koj lub cev tuag."
  
  Yog tsis muaj lus ceeb toom, Bloom xa ib lub zog punch rau Sam lub ntsej muag, khob nws rov qab thiab khob nws mus rau hauv av. Raws li Sam poob rau ntawm lub txee steel, nws lub koob yees duab tau poob rau hauv pem teb, tawg ntawm kev cuam tshuam.
  
  "Koj tab tom tham nrog ib tus neeg muaj zog thiab txaus ntshai uas tsuas yog tshwm sim kom muaj cov pob Scotch hauv qhov tuav nruj, me nyuam tub. Tsis txhob koj fucking twv tsis nco qab txog nws!" Jost thundered li Nina maj nrawm rau Sam pab.
  
  "Kuv tsis paub vim li cas kuv pab koj," nws hais ntsiag to, so nws lub qhov ntswg los ntshav. "Koj tau coj peb mus rau hauv qhov quav no vim tias koj tsis ntseeg kuv. Koj yuav ntseeg Trish, tab sis kuv tsis yog Trish, txoj cai?
  
  Nina cov lus ua rau Sam xav tsis thoob. "Tos, dab tsi? Kuv tsis ntseeg koj tus hluas nraug, Nina. Tom qab txhua yam uas nws muab rau peb, koj tseem ntseeg qhov nws qhia koj, tab sis kuv tsis ua. Thiab dab tsi yog tag nrho cov no dheev mus nrog Trish?
  
  "Kuv pom lub cim xeeb, Sam," Nina hais hauv pob ntseg, tig nws lub taub hau rov qab kom tsis txhob los ntshav. "Kuv paub tias kuv yuav tsis yog nws, tab sis koj yuav tsum tso tseg."
  
  Sam lub puab tsaig cia poob. Yog li ntawd yog qhov nws txhais tau tias muaj nyob hauv tsev! Cia Trish mus, tsis yog nws!
  
  Perdue taug kev nrog Wesley rab phom tas li taw tes rau ntawm nws nraub qaum, thiab lub sijhawm cia li ploj mus.
  
  "Nina, koj paub dab tsi txog lub chaw haujlwm no? Puas yog nyob rau hauv cov ntaub ntawv? - Perdue nug.
  
  "Purdue, tsis muaj leej twg paub txog qhov chaw no. Qhov no yuav ua li cas rau hauv ib daim ntawv? nws poob nws.
  
  Jost rummaged los ntawm qee cov ntawv ntawm lub rooj. "Muaj qee cov ntawv apocryphal ntawm no!" nws tshaj tawm, saib fascinated. "Qhov tseeb, cov vaj lug kub qub!"
  
  Nina dhia thiab koom nrog nws.
  
  "Koj paub, nyob rau hauv qab daus ntawm tus pej thuam sab hnub poob ntawm Wewelsburg muaj kev nyab xeeb tus kheej uas Himmler tau teeb tsa rau ntawd. Tsuas yog nws thiab tus thawj coj ntawm lub tsev fuabtais paub txog nws, tab sis tom qab tsov rog nws cov ntsiab lus raug muab tshem tawm thiab tsis pom, "Nina qhia, saib los ntawm cov ntaub ntawv zais cia uas nws tsuas tau hnov txog hauv lus dab neeg thiab keeb kwm keeb kwm yav dhau los. "Kuv twv tias nws tau tsiv ntawm no. Kuv tseem yuav mus kom deb li deb hais tias ... "nws tig mus rau txhua qhov kev qhia los tshuaj xyuas lub hnub nyoog ntawm cov ntaub ntawv, "qhov no tuaj yeem ua tau zoo heev. Kuv txhais tau tias, koj pom lub qhov rooj uas peb nkag los. "
  
  Thaum nws ntsia mus rau hauv lub tub rau khoom qhib, nws pom ib tug puv tes ntawm scrolls ntawm ancient ancient sij hawm. Nina pom tias Jost tsis tau ua tib zoo mloog, thiab tom qab kev soj ntsuam ze dua nws pom tau tias nws yog tib daim papyrus uas tau sau rau hauv chaw muag mis nyuj. Tuav qhov kawg nrog nws cov ntiv tes zoo nkauj, nws nthuav tawm me ntsis thiab nyeem ib yam dab tsi hauv Latin uas ua rau nws ua tsis taus pa - Alexandrina Bibliotes - Tsab ntawv los ntawm Atlantis
  
  Qhov no puas yog? Nws paub tseeb tias tsis muaj leej twg pom nws thaum nws tso cov ntawv rau hauv nws lub hnab kom zoo li sai tau.
  
  Nws hais tias "Mr. Bloom," nws hais tom qab nqa cov ntawv, "Koj puas tuaj yeem qhia kuv tias muaj dab tsi ntxiv rau hauv phau ntawv teev npe ntawm qhov chaw no?" Nws khaws nws lub suab sib tham, tab sis xav kom nws nyob thiab tsim kom muaj kev sib raug zoo ntxiv ntawm lawv, thiaj li tsis txhob ntxeev siab rau nws txoj kev xav rau nws.
  
  "Qhov tseeb yog, kuv tsis muaj kev txaus siab rau codex, Dr. Gould. Kuv qhov kev txhawj xeeb tsuas yog siv Agatha Perdue los nrhiav tus txiv neej no, "nws teb, nodding ntawm Perdue li lwm tus txiv neej tham txog lub hnub nyoog ntawm chav kaw tapes thiab nws cov ntsiab lus. "Dab tsi yog qhov nthuav, txawm li cas los xij, yog qhov nws tau sau qhov chaw tom qab zaj paj huam uas tau coj koj los ntawm no, ua ntej peb yuav tsum mus dhau qhov teeb meem ntawm kev daws nws."
  
  "Nws hais li cas?" nws nug nrog feigned txaus siab. Tab sis dab tsi nws inadvertently qhia rau Nina nyiam nws nkaus xwb nyob rau hauv keeb kwm cov ntsiab lus.
  
  "Klaus Werner yog tus tsim lub nroog ntawm Cologne, koj puas paub?" - nws nug. Nina nodded. Nws hais ntxiv tias: "Hauv phau ntawv teev npe nws sau tias nws rov qab mus rau qhov chaw uas nws tau nyob hauv Africa thiab rov qab mus rau tsev neeg Iyiv uas yog tus tswv thaj av uas nws tau thov kom pom cov khoom muaj nqis zoo kawg nkaus hauv ntiaj teb no, puas yog?"
  
  "Yog," nws teb, ntsia ntawm Sam, uas yog tu nws qhov nqaij tawv.
  
  "Nws xav khaws cia rau nws tus kheej, ib yam li koj," Yost luag ntxhi. "Tab sis nws xav tau kev pab los ntawm ib tug npoj yaig, ib tug kws tshawb fawb keeb kwm uas ua haujlwm ntawm no hauv Wewelsburg, ib tug txiv neej hu ua Wilhelm Jordan. Nws nrog Werner ua tus kws sau keeb kwm kom khaws cov khoom muaj nqis los ntawm cov neeg Iyiv me me tuav hauv Algeria, ib yam li koj, "nws zoo siab rov hais dua nws qhov kev thuam. "Tab sis thaum lawv rov qab mus rau lub tebchaws Yelemes, nws tus phooj ywg, uas nyob rau lub sijhawm ntawd yog tus saib xyuas kev khawb av nyob ib puag ncig ntawm Wewelsburg sawv cev ntawm Himmler thiab SS Tus Thawj Saib Xyuas Kev Loj Hlob, tau txais nws qaug cawv thiab tua nws, noj cov lus hais saum toj no, uas. Werner tseem tsis tau hais ncaj qha hauv nws cov ntawv sau. Kuv xav tias peb yuav tsis paub tias lawv yog dab tsi. "
  
  "Nws yog kev khuv leej," Nina feigned kev khuv leej thaum nws lub plawv dhia wildly nyob rau hauv nws lub hauv siab.
  
  Nws cia siab tias lawv tuaj yeem tshem tawm cov neeg tsawg dua li cov txiv neej zoo nkauj sai sai dua tom qab. Ob peb xyoos dhau los no , Nina tau khav theeb nws tus kheej ntawm kev hloov pauv ntawm lub siab tawv, txawm hais tias pacifist, tus kws tshawb fawb mus rau hauv lub peev xwm ntawm lub pob tw-kicker uas cov neeg nws ntsib tau ua rau nws. Thaum nws xav tias nws cov goose siav hauv qhov xwm txheej zoo li no, tam sim no nws tau xav txog txoj hauv kev kom tsis txhob raug ntes zoo li nws tau muab - thiab nws yog. Nyob rau hauv lub neej nws tseem nyob tam sim no, kev hem thawj ntawm kev tuag tas li loomed rau nws thiab nws cov npoj yaig, thiab nws tau los ua ib tus neeg koom nrog kev npau taws ntawm maniacal power plays thiab nws cov duab ntxoov ntxoo.
  
  Lub hum ntawm lub turbine los ntawm txoj kev hauv tsev - ib tug tam sim ntawd, deafening silence, hloov tsuas yog los ntawm qis howling whistle ntawm cua uas haunted lub complex tunnels. Lub sij hawm no sawv daws pom, saib ib leeg nyob rau hauv bewilderment.
  
  "Dab tsi tshwm sim?" Wesley nug, thawj tus hais lus hauv cov neeg tuag ntsiag to.
  
  "Nws yog qhov txawv uas koj tsuas pom lub suab nrov tom qab nws kaw, puas yog?" - hais ib lub suab los ntawm lwm chav.
  
  "Yog! Tab sis tam sim no kuv tuaj yeem hnov kuv tus kheej xav, "lwm tus hais.
  
  Nina thiab Sam tam sim ntawd paub lub suab thiab sib pauv kev txhawj xeeb heev.
  
  "Peb lub sijhawm tseem tsis tau nce, puas yog?" Sam nug Nina hauv lub suab ntxhi. Nyob nruab nrab ntawm cov lus tsis txaus ntseeg ntawm lwm tus, Nina tau khoov nws lub taub hau ntawm Sam hauv kev tsis lees paub. Lawv ob leeg paub lub suab ntawm Ludwig Bern thiab lawv tus phooj ywg Alexander Arichenkov. Perdue kuj paub txog Lavxias lub suab.
  
  "Alexander ua dab tsi ntawm no?" nws nug Sam, tab sis ua ntej nws yuav teb tau, ob tug txiv neej taug kev ntawm lub qhov rooj. Wesley taw tes rau nws riam phom ntawm Alexander, thiab Jost Bloom roughly grabbed petite Nina los ntawm cov plaub hau thiab nias lub muzzle ntawm nws Makarov rau nws lub tuam tsev.
  
  "Thov tsis txhob," nws plam tawm yam tsis xav. Bern lub ntsej muag tsom mus rau Dutchman.
  
  "Yog tias koj ua phem rau Dr. Gould, kuv yuav rhuav tshem tag nrho koj tsev neeg, Yost," Byrne ceeb toom yam tsis muaj kev cuam tshuam. "Thiab kuv paub lawv nyob qhov twg."
  
  "Koj paub ib leeg?" - Perdue nug.
  
  "Qhov no yog ib tug thawj coj ntawm Monkh Saridag, Mr. Perdue," Alexander teb. Perdue saib daj ntseg thiab tsis xis nyob heev. Nws paub tias vim li cas cov neeg coob nyob ntawm no, tab sis nws tsis paub tias lawv nrhiav tau nws li cas. Qhov tseeb, thawj zaug hauv nws lub neej, tus neeg nplua nuj thiab tsis muaj kev txhawj xeeb zoo li tus kab mob ntawm tus nuv; kev ua si ncaj ncees kom nkag mus tob rau hauv qhov chaw nws yuav tsum tau tawm mus.
  
  "Yog lawm, Jost thiab kuv tau ua haujlwm rau tib tus tswv kom txog thaum kuv tuaj txog ntawm kuv lub siab thiab tso tseg tsis ua ib tug pawn nyob rau hauv txhais tes ntawm idiots li Renata," Bern chuckled.
  
  "Kuv cog lus rau Vajtswv, kuv yuav tua nws," Jost rov hais dua, ua rau Nina txaus ntshai ua rau nws quaj. Sam tau tawm tsam kev tawm tsam, thiab Jost tam sim ntawd hloov qhov kev npau taws nrog tus neeg sau xov xwm: "Koj puas xav nkaum dua, roob roob?"
  
  "Fuck koj, cheese dick! Kev puas tsuaj txawm ib tug plaub hau ntawm nws lub taub hau thiab kuv mam li rhais koj cov tawv nqaij fucking tawm nrog rusty scalpel nyob rau hauv lwm chav tsev. Kuaj kuv!" Sam barked, thiab nws txhais tau tias.
  
  "Kuv xav hais tias koj nyob rau hauv cov haiv neeg tsawg tsis yog vim tib neeg, tab sis kuj yog vim hmoov phem, phooj ywg," Alexander luag ntxhi, nqa ib qho kev sib koom tes tawm ntawm nws lub hnab tshos thiab teeb nws nrog kev sib tw. "Tam sim no tus tub, muab koj rab phom pov tseg lossis peb yuav tau muab hlua khi rau koj thiab."
  
  Nrog rau cov lus no, Alexander pov tsib lub dab tshos ntawm Wesley ko taw.
  
  "Koj tau ua dab tsi rau kuv cov dev?" nws qw nrov nrov, cov hlab ntsha ntawm nws lub caj dab, tab sis Bern thiab Alexander tsis xyuam xim rau nws. Wesley tso kev nyab xeeb ntawm nws rab phom. Nws ob lub qhov muag muaj kua muag thiab nws daim di ncauj tshee hnyo uncontrollably. Nws pom tseeb rau txhua tus neeg uas pom tias nws tsis ruaj khov. Bern txo nws lub qhov muag rau Nina, subconsciously hais kom nws ua thawj kauj ruam nrog nws lub ntsej muag tsis pom kev. Nws yog tib tug nyob rau hauv kev txaus ntshai ncaj qha, yog li nws yuav tsum tau sau nws lub siab tawv thiab sim ntes Bloom los ntawm surprise.
  
  Tus kws sau keeb kwm zoo nkauj tau siv sijhawm los nco txog qhov nws tus phooj ywg lig Val ib zaug qhia nws thaum lawv sib tw me ntsis. Nrog rau kev maj nrawm ntawm adrenaline, nws lub cev pib txav mus, thiab nrog tag nrho nws lub zog nws yanked Bloom caj npab los ntawm lub luj tshib, yuam nws rab phom los taw. Perdue thiab Sam ib txhij rushed ntawm Bloom, khob nws nrog Nina tseem nyob rau hauv nws tuav.
  
  Ib tug neeg lag ntseg tua tawm hauv lub qhov hauv qab Wewelsburg Castle.
  
  
  Tshooj 34
  
  
  Agatha Perdue tau nkag mus thoob plaws hauv pem teb qias neeg hauv qab daus uas nws tau sawv. Qhov mob hnyav hauv nws lub hauv siab yog pov thawj ntawm qhov kev raug mob zaum kawg uas nws tau raug mob ntawm tes ntawm Wesley Bernard thiab Jost Bloom. Ua ntej lawv muab ob lub mos txwv rau hauv nws lub cev, nws raug tsim txom los ntawm Bloom rau ob peb teev kom txog thaum nws dhau los ntawm qhov mob thiab ntshav. NW nyuam qhuav ciaj sia, Agatha siv lub dag zog ntawm lub siab xav kom txav mus rau ntawm nws lub hauv caug tawv nqaij ntawm lub me me square ntawm ntoo thiab yas uas nws pom tau los ntawm cov ntshav thiab kua muag ntawm nws ob lub qhov muag.
  
  Sib ntaus rau nws lub ntsws kom nthuav dav, nws hawb pob nrog txhua qhov sib tsoo rau pem hauv ntej. Lub square ntawm keyboards thiab tam sim no nyob rau ntawm phab ntsa qias neeg beckoned, tab sis nws tsis xav tias zoo li nws yuav tau mus deb ua ntej oblivion coj nws. Lub searing thiab pulsating, unhealing qhov uas tshuav los ntawm cov mos txwv hlau uas tau chob lub cev nqaij daim tawv ntawm nws diaphragm thiab sab sauv ribcage los ntshav profusely, thiab nws zoo li nws lub ntsws yog pincushions rau railway spikes.
  
  Muaj lub ntiaj teb sab nraum chav, tsis paub txog nws qhov xwm txheej, thiab nws paub tias nws yuav tsis pom lub hnub ntxiv. Tab sis ib yam uas tus kws sau ntawv txawj ntse paub yog tias nws cov neeg tawm tsam yuav tsis muaj sia nyob nws ntau. Thaum nws nrog nws tus tij laug mus rau ib lub fortress nyob rau hauv lub roob uas Mongolia thiab Russia sib ntsib, lawv tau cog lus tias yuav siv riam phom raug nyiag tawm tsam pawg sab laj txhua tus nqi. Ntau dua li muaj kev pheej hmoo rau lwm lub Hnub Dub Renata nce siab ntawm pawg sab laj qhov kev thov yog tias lawv ua siab ntev hauv lawv txoj kev nrhiav Mirela, David thiab Agatha txiav txim siab los rhuav tshem pawg sab laj thiab.
  
  Yog tias lawv tau ua tiav nrog cov neeg uas tau xaiv los ua Tus Thawj Coj ntawm Lub Hnub Dub, yuav tsis muaj leej twg los xaiv tus thawj coj tshiab thaum lawv muab Renata mus rau Renegade Brigade. Thiab txoj hauv kev zoo tshaj los ua qhov no yuav yog siv Longinus los rhuav tshem lawv txhua lub sijhawm. Tab sis tam sim no nws tau ntsib nrog nws tus kheej tuag thiab tsis paub tias nws tus tij laug nyob qhov twg, lossis yog tias nws tseem muaj sia nyob tom qab Bloom thiab nws cov tsiaj nyaum pom nws. Txawm li cas los xij, txiav txim siab ua nws me ntsis rau qhov laj thawj, Agatha pheej hmoo tua cov neeg dawb huv, yog tias tsuas yog ua pauj rau nws tus kheej. Tsis tas li ntawd, nws yeej tsis tau ua ib tug ua kom nws tus cwj pwm coj ncaj ncees los yog kev xav tau zoo dua ntawm qhov yuav tsum tau ua, thiab nws yuav ua pov thawj tias hnub no ua ntej nws ua pa kawg.
  
  Xav tias nws tuag lawm, lawv muab ib lub tsho tshaj nws lub cev pov tseg thaum lawv rov qab los. Nws paub tias lawv tau npaj mus nrhiav nws tus tij laug thiab yuam kom nws tso Renata ua ntej nws tua nws thiab tshem Renata kom ceev cov thawj coj tshiab.
  
  Lub thawv fais fab tau caw nws los ze zog.
  
  Siv cov xaim hauv nws, nws tuaj yeem hloov pauv tam sim no mus rau lub tshuab xa hluav taws xob me me uas Dave tau tsim rau nws cov ntsiav tshuaj siv los ua satellite modem rov qab rau hauv Thurso. Nrog ob tus ntiv tes tawg thiab feem ntau ntawm daim tawv nqaij rhais tawm ntawm nws lub pob tw, Agatha khawb rau hauv nws lub tsho lub tsho sewn kom rub tawm qhov chaw me me uas nws thiab nws tus tij laug tau ua tom qab rov qab los ntawm Russia. Nws tau tsim thiab sib sau ua ke tshwj xeeb rau Longinus 'cov lus qhia tshwj xeeb thiab tau txais kev pabcuam raws li lub tshuab hluav taws xob nyob deb. Dave thiab Agatha tau npaj siv qhov no los rhuav tshem pawg sab laj lub hauv paus hauv Bruges, vam tias yuav tshem tawm feem ntau, yog tias tsis yog tag nrho, ntawm cov tswv cuab.
  
  Thaum nws mus txog ntawm lub thawv hluav taws xob, nws tso rau ntawm cov rooj tog qub uas tau muab pov tseg rau ntawd thiab tsis nco qab lawm, ib yam li Agatha Perdue. Nrog kev nyuaj siab heev, nws tau ua haujlwm nws cov khawv koob, maj mam thiab ua tib zoo, thov Vajtswv kom nws tsis txhob tuag ua ntej nws ua tiav qhov teeb tsa kom tawg lub ntsej muag tsis zoo uas nws tau tshaj tawm rau Wesley Bernard tom qab nws tau raped nws zaum ob.
  
  
  Tshooj 35
  
  
  Sam da dej Bloom nrog tshuab thaum Nina tuav Perdue hauv nws txhais tes. Thaum Bloom rab phom tawm mus, Alexander rushed ntawm Wesley, nqa ib lub mos txwv rau lub xub pwg nyom ua ntej Byrne khob tus tub hluas thiab khob nws tawm. Perdue raug tua nyob rau hauv tus ncej puab los ntawm Bloom rab phom taw rau hauv qab, tab sis nws tau nco qab. Nina khi ib daim ntaub nyob ib ncig ntawm nws txhais ceg, uas nws rub mus rau hauv ib daim hlab kom tsis txhob los ntshav rau tam sim no.
  
  "Xam, koj tuaj yeem nres tam sim no," Bern hais, rub Sam tawm ntawm Jost Bloom lub cev qaug zog. Nws zoo siab heev uas tau txais txawm tias, Sam xav, thiab muab nws tus kheej rau lwm lub tshuab ua ntej cia Bern nqa nws tawm hauv av.
  
  "Peb yuav nrog koj sai sai no. Sai li txhua tus tuaj yeem ua siab ntev, "Nina Perdue tau hais, tab sis qhia nws cov lus ntawm Sam thiab Bern. Alexander zaum ntawm phab ntsa ze ntawm lub qhov rooj nrog lub xub pwg los ntshav, nrhiav ib lub hwj nrog ib tug elixir nyob rau hauv nws lub tsho tiv no hnab tshos.
  
  "Peb yuav ua li cas nrog lawv tam sim no?" - Sam nug Bern, so tawm hws ntawm nws lub ntsej muag.
  
  "Ua ntej kuv xav rov qab cov khoom uas lawv nyiag los ntawm peb. Tom qab ntawd peb yuav coj lawv nrog peb mus rau Russia ua neeg ua hauj lwm. Lawv tuaj yeem muab cov ntaub ntawv ntau ntxiv rau peb txog kev ua ntawm Lub Hnub Dub thiab qhia rau peb ntawm txhua lub koom haum thiab cov tswvcuab uas peb tseem tsis tau paub txog, "Bern teb, strapping Bloom nqis los ntawm pawg kho mob tom ntej.
  
  "Koj tuaj ntawm no li cas?" Nina nug.
  
  "Lub dav hlau. Raws li peb hais, ib tug kws tsav dav hlau tos kuv hauv Hannover. Vim li cas?" nws frowned.
  
  "Zoo, peb nrhiav tsis tau cov khoom uas koj xa peb rov qab los rau koj," nws hais rau Byrne nrog qee qhov kev txhawj xeeb, "thiab kuv xav tsis thoob tias koj ua dab tsi ntawm no; Koj nrhiav tau peb li cas?
  
  Bern tuav nws lub taub hau, lub ntsej muag luag ntxhi ua si ntawm nws daim di ncauj ntawm kev txhob txwm tact uas tus poj niam zoo nkauj nug nws cov lus nug. "Kuv ntseeg tias muaj qee qhov kev sib koom ua ke. Koj pom, Alexander thiab kuv nyob ntawm txoj kev ntawm ib yam dab tsi uas raug nyiag los ntawm Brigade tom qab koj thiab Sam tawm ntawm koj txoj kev mus. "
  
  Nws zaum hauv qab ntawm nws. Nina tuaj yeem qhia tau tias nws xav tias qee yam, tab sis nws txoj kev hlub rau nws ua rau nws tsis txhob poob nws tus cwj pwm tsis zoo.
  
  "Dab tsi thab kuv yog thaum xub thawj peb xav tias koj thiab Sam muaj qee yam ua rau qhov no. Tab sis Alexander ntawm no ntxias peb lwm yam, thiab peb ntseeg nws, tseem ua raws li lub teeb liab los ntawm Longinus, uas peb yuav tsum nrhiav, tab sis cov neeg uas, peb tau lees paub, tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog nws tub sab, "nws chuckled.
  
  Nina xav tias nws lub siab dhia nrog kev ntshai. Kev ua siab zoo uas Ludwig ib txwm muaj rau nws tau ploj mus, hauv nws lub suab thiab nws ob lub qhov muag uas saib nws nrog kev thuam. "Tam sim no qhia kuv, Dr. Gould, kuv yuav xav li cas?"
  
  "Ludwig, peb tsis muaj dab tsi cuam tshuam nrog kev nyiag khoom!" - nws tawm tsam, ua tib zoo saib nws lub suab.
  
  "Tus tauj ncov loj Burn yuav zoo dua, Dr. Gould," nws snapped tam sim ntawd. "Thiab thov tsis txhob sim ua kom kuv zoo li tus neeg ruam thib ob."
  
  Nina ntsia Alexander rau kev txhawb nqa, tab sis nws tsis nco qab. Xam tshum nws lub taub hau, "Nws tsis dag koj, Tus tauj ncov loj. Peb yeej tsis muaj dab tsi ua nrog qhov no. "
  
  "Tom qab ntawd nws tshwm sim li cas Longinus xaus ntawm no?" Bern qws ntawm Sam. Nws sawv thiab tig mus ntsib Sam, nws qhov siab imposing nyob rau hauv ib tug manacing pose thiab nws ices ob lub qhov muag. "Qhov ntawd coj peb txoj cai rau koj!"
  
  Purdue tsis tuaj yeem nqa nws ntxiv lawm. Nws paub qhov tseeb, thiab tam sim no, dua vim yog nws, Sam thiab Nina tau raug kib, lawv lub neej tau raug xwm txheej ib zaug ntxiv. Stuttering mob, nws tsa nws txhais tes kom Bern lub siab: "Qhov no tsis yog txoj hauj lwm ntawm Sam los yog Nina, Tus tauj ncov loj. Kuv tsis paub tias Longinus coj koj los ntawm no li cas, vim nws tsis nyob ntawm no. "
  
  "Koj paub li cas?" Bern nug sternly.
  
  Perdue lees tias "Vim tias kuv yog tus uas nyiag nws.
  
  "Au Yexus!" - Nina exclaimed, pov nws lub taub hau rov qab rau hauv kev tsis ntseeg. "Koj tsis tuaj yeem ua mob hnyav."
  
  "Nws nyob qhov twg?" - Bern tau qw, tsom mus rau Perdue zoo li lub hnub qub tos rau nws txoj kev tuag rattle.
  
  "Qhov no nrog kuv tus muam. Tab sis kuv tsis paub tias nws nyob qhov twg tam sim no. Qhov tseeb, nws nyiag lawv ntawm kuv hnub nws tso peb hauv Cologne, "nws hais ntxiv, tuav nws lub taub hau ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm nws.
  
  "Zoo Vajtswv, Purdue! Koj zais dab tsi ntxiv?" - Nina squealed.
  
  "Kuv hais rau koj li ntawd," Sam calmly hais rau Nina.
  
  "Tsis txhob, Sam! Tsis txhob ua li ntawd!" - Nws ceeb toom nws thiab sawv ntawm hauv qab Perdue. "Koj tuaj yeem pab koj tus kheej tawm ntawm qhov no, Purdue."
  
  Wesley tuaj tawm ntawm qhov chaw.
  
  Nws plunged lub rusty bayonet tob rau hauv Bern lub plab. Nina qw. Sam rub nws tawm ntawm txoj kev raug mob thaum Wesley ntsia Bern ncaj nraim ntawm lub qhov muag nrog lub ntsej muag maniacal. Nws rub cov hlau ntshav tawm ntawm lub tshuab nqus tsev nruj ntawm Bern lub cev thiab plunged nws rov qab rau lub sijhawm thib ob. Perdue taug kev deb sai li sai tau ntawm ib ceg thaum Sam tuav Nina ze rau nws, nws lub ntsej muag faus rau hauv nws lub hauv siab.
  
  Tab sis Bern tau ua kom muaj zog dua li Wesley xav tau. Nws tuav tus tub hluas los ntawm caj pas thiab muab ob qho tib si rau hauv lub txee nrog lub tshuab muaj zog. Nrog ib tug npau taws npau taws, nws tsoo Wesley txhais caj npab zoo li ib tug twig, thiab ob leeg koom nrog kev sib ntaus sib tua npau taws rau hauv av. Lub suab nrov Bloom tawm ntawm nws stupor. Nws lub luag nyav tawm ntawm qhov mob thiab kev sib ntaus sib tua ntawm ob tug txiv neej hauv pem teb. Nina, Sam thiab Perdue frowned ntawm nws cov tshuaj tiv thaiv, tab sis nws tsis quav ntsej lawv. Nws cia li txuas ntxiv luag, indifferent rau nws tus kheej txoj hmoo.
  
  Bern poob nws lub peev xwm ua tsis taus pa, nws qhov txhab raug dej nyab nws lub ris thiab khau. Nws hnov Nina quaj, tab sis nws tsis muaj sij hawm los qhuas nws txoj kev zoo nkauj ib zaug kawg - nws yuav tsum tua neeg.
  
  Nrog rau kev sib tsoo rau Wesley lub caj dab, nws immobilized tus tub hluas lub paj hlwb, stunning nws rau ib pliag, tsuas yog ntev txaus kom tawg nws caj dab. Bern poob rau hauv lub hauv caug, xav tias nws lub neej poob qis. Bloom's annoying luag ntes tau nws mloog.
  
  "Thov tua nws thiab," Perdue hais softly.
  
  "Koj nyuam qhuav tua kuv tus pab, Wesley Bernard!" Bloom luag ntxhi. "Nws tau tsa los ntawm cov niam txiv yug hauv Hnub Dub, koj puas paub, Ludwig? Lawv ua siab zoo cia nws khaws ib feem ntawm nws lub npe qub, Bern. "
  
  Bloom tawg rau hauv ib qho kev luag ntxhi uas ua rau txhua tus neeg nyob hauv lub pob ntseg, thaum Burn lub qhov muag tuag tau poob rau hauv lub kua muag tsis meej pem.
  
  "Koj nyuam qhuav tua koj tus kheej tus tub, txiv," Bloom chuckled. Qhov txaus ntshai ntawm qhov no tau zoo heev rau Nina.
  
  "Kuv thov txim, Ludwig!" - Nws quaj thiab tuav nws txhais tes, tab sis tsis muaj dab tsi nyob hauv Bern. Nws lub cev muaj zog tsis tuaj yeem tiv taus nws txoj kev xav tuag, thiab nws foom koob hmoov rau nws tus kheej nrog Nina lub ntsej muag ua ntej qhov kaj thaum kawg tawm ntawm nws ob lub qhov muag.
  
  "Koj tsis zoo siab Wesley tuag, Mr. Perdue?" Bloom qhia nws qhov venom ntawm Perdue. "Nws yuav tsum yog li ntawd, tom qab cov lus tsis txaus ntseeg nws tau ua rau koj tus viv ncaus ua ntej nws ua tiav qhov bitch!" Nws luag.
  
  Sam tau txais ib daim ntawv txhuas los ntawm lub txee tom qab lawv. Nws taug kev mus rau Bloom thiab txo qhov khoom hnyav rau ntawm nws lub pob txha taub hau yam tsis muaj kev xav tsis thoob lossis kev khuv xim. Cov pob txha tawg zoo li Bloom luag, thiab lub tswb nrov nrov tau khiav tawm ntawm nws lub qhov ncauj thaum lub hlwb cov teeb meem xau rau ntawm nws lub xub pwg.
  
  Nina lub qhov muag liab qab ntsia Sam ua tsaug. Rau nws feem, Sam tau saib tsis txaus ntseeg ntawm nws tus kheej ua, tab sis tsis muaj ib yam dab tsi uas nws tuaj yeem ua kom pom tseeb. Perdue hloov tsis xis nyob, sim muab sijhawm rau Nina los quaj rau Bern. Tom qab nqos nws tus kheej poob, nws thaum kawg hais tias, "Yog tias Longinus nyob hauv peb, nws yuav yog lub tswv yim zoo kom tawm mus. Tam sim no. Pawg sab laj yuav pom sai sai tias lawv cov ceg ntoo Dutch tsis tau sau npe thiab lawv yuav los nrhiav lawv. "
  
  Sam hais tias, "Yog lawm," thiab lawv tau sau txhua yam uas lawv tuaj yeem khaws tau los ntawm cov ntaub ntawv qub. "Thiab tsis yog thib ob sai dua, vim tias lub tshuab hluav taws xob tuag no yog ib qho ntawm ob lub twj tso kua mis uas ua kom cov hluav taws xob ntws mus. Lub teeb yuav tawm sai sai thiab peb ua tiav. "
  
  Perdue xav sai sai. Agatha muaj Longinus. Wesley tua nws. Pab neeg no taug qab Longinus ntawm no, thiab nws tsim nws qhov kev txiav txim siab. Yog li Wesley yuav tsum muaj rab phom thiab tus neeg ruam no tsis paub tias nws muaj nws?
  
  Tom qab nyiag lub riam phom uas xav tau thiab tuav nws, Perdue paub tias nws zoo li cas, thiab dab tsi ntxiv, nws paub yuav thauj nws li cas kom nyab xeeb.
  
  Lawv coj Alexander mus rau nws lub siab thiab coj ob peb lub hnab yas qhwv uas lawv tuaj yeem nrhiav tau hauv cov txee kho mob. Hmoov tsis zoo, feem ntau ntawm cov cuab yeej phais tau qias neeg thiab tsis tuaj yeem siv los kho Perdue thiab Alexander lub qhov txhab, tab sis nws tseem ceeb dua kom tau tawm ntawm Wewelsburg lub infernal labyrinth ua ntej.
  
  Nina tau ua kom sau tag nrho cov ntawv uas nws nrhiav tau, yog tias tseem muaj cov khoom muaj nqis ntawm lub ntiaj teb thaum ub uas xav tau kev cawmdim. Txawm hais tias nws muaj mob nrog kev qias neeg thiab kev tu siab, nws tsis tuaj yeem tos kom tshawb txog cov khoom muaj nqis esoteric uas nws tau pom nyob rau hauv Heinrich Himmler lub zais cia vault.
  
  
  Tshooj 36
  
  
  Thaum tsaus ntuj lawv txhua tus tau tawm ntawm Wewelsburg thiab tab tom mus rau lub tshav dav hlau hauv Hannover. Alexander txiav txim siab saib deb ntawm nws cov phooj ywg vim lawv ua siab zoo kom suav nrog nws tus kheej tsis nco qab hauv lawv txoj kev khiav tawm ntawm qhov av hauv av. Nws sawv los ua ntej lawv tawm ntawm lub rooj vag uas Perdue tau tshem tawm thaum lawv tuaj txog, xav tias Sam lub xub pwg nyom txhawb nqa nws lub cev qaug zog hauv lub qhov tsua dim ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum II.
  
  Tau kawg, tus nqi hnyav uas tau muab los ntawm Dave Perdue tsis ua mob rau nws txoj kev ntseeg siab, thiab nws xav tias nws zoo tshaj plaws nyob rau hauv cov neeg coob txoj kev tshav ntuj los ntawm kev mus rau pej xeem. Lawv npaj siab ntsib Otto Schmidt ntawm lub dav hlau thiab tiv tauj rau lwm tus thawj coj tub rog rau cov lus qhia ntxiv.
  
  Txawm li cas los xij, Perdue tseem nyob ntsiag to txog nws tus neeg raug ntes ntawm Thurso, txawm tias nws tau txais cov lus tshiab tom qab muzzled tus dev. Qhov no yog kev vwm. Tam sim no nws tau ploj nws tus viv ncaus thiab Longinus, nws tau khiav tawm ntawm daim npav raws li cov neeg tawm tsam tau sib sau ua ke tawm tsam nws thiab nws cov phooj ywg.
  
  "Nws nyob ntawm no!" Alexander taw tes rau Otto thaum lawv tuaj txog ntawm tshav dav hlau Hannover hauv Langenhagen. Nws zaum hauv tsev noj mov thaum Alexander thiab Nina pom nws.
  
  "Dr. Gould!" nws qw zoo siab thaum nws pom Nina. "Zoo siab tau ntsib koj dua."
  
  Tus kws tsav dav hlau German yog ib tug txiv neej zoo heev, thiab nws yog ib tug ntawm cov tub rog tua rog uas tiv thaiv Nina thiab Sam thaum Bern liam tias lawv nyiag Longinus. Nrog kev nyuaj siab heev, lawv tau tshaj tawm cov xov xwm tu siab rau Otto thiab qhia nws luv luv txog qhov tshwm sim ntawm qhov chaw tshawb fawb.
  
  "Thiab koj tsis tuaj yeem nqa nws lub cev?" thaum kawg nws nug.
  
  "Tsis yog, Herr Schmidt," Nina cuam tshuam, "peb yuav tsum tau tawm ua ntej riam phom tawg." Peb tseem tsis tau paub yog tias nws tawg. Kuv xav kom koj tsis txhob xa ntau tus neeg mus rau Bern lub cev. Nws txaus ntshai dhau lawm."
  
  Nws ua raws Nina cov lus ceeb toom, tab sis sai sai hu rau nws cov npoj yaig Bridges kom qhia nws txog lawv txoj cai thiab kev poob ntawm Longinus. Nina thiab Alexander tos kev ntxhov siab, vam tias Sam thiab Perdue yuav tsis ua siab ntev thiab koom nrog lawv ua ntej lawv tsim ib txoj kev npaj ua nrog kev pab los ntawm Otto Schmidt. Nina paub Perdue yuav them Schmidt rau nws cov teeb meem, tab sis nws xav tias nws yuav tsis tsim nyog tom qab Perdue tau lees paub nyiag Longinus thawj qhov chaw. Alexander thiab Nina tau pom zoo kom khaws qhov tseeb no rau lawv tus kheej rau tam sim no.
  
  "Okay, kuv thov ib daim ntawv qhia txog xwm txheej. Raws li tus thawj coj ua tub rog, kuv tau tso cai los ntsuas txhua yam uas kuv pom tias tsim nyog, "Otto hais rau lawv thaum rov qab los ntawm lub tsev los ntawm qhov chaw uas nws tau hu xov tooj ntiag tug. "Kuv xav kom koj paub tias poob Longinus thiab tseem tsis tuaj yeem txav ze rau kev ntes Renata tsis zaum nrog kuv ... peb. Tab sis txij li thaum kuv tso siab rau koj, thiab txij li thaum koj hais rau kuv thaum kuv tuaj yeem khiav tau, kuv txiav txim siab pab koj ... "
  
  "Auj, ua tsaug!" Nina ua pa nyuaj siab.
  
  "TAB SIS..." nws hais ntxiv, "Kuv tsis rov qab mus rau Mönkh Saridag tes, yog li ntawd tsis cia koj tawm ntawm tus nuv. Koj cov phooj ywg, Alexander, tseem muaj lub moos moos uas cov xuab zeb ntws sai sai. Qhov ntawd tsis tau hloov. Kuv puas tau qhia kuv tus kheej kom meej?
  
  "Yog lawm, tus tswv," Alexander teb, thaum Nina nodded ua tsaug.
  
  "Tam sim no qhia kuv txog qhov kev mus ncig uas koj tau hais, Dr. Gould," nws hais rau Nina, txav ntawm nws lub rooj zaum kom mloog.
  
  "Kuv muaj laj thawj ntseeg tias kuv tau tshawb pom cov ntawv sau thaum ub, ib yam li lub Ntiaj Teb Hiav Txwv Tuag," nws pib.
  
  "Kuv puas tuaj yeem pom lawv?" - Otto nug.
  
  "Kuv xav qhia lawv rau koj hauv ib qho ntxiv ... qhov chaw ntiag tug?" Nina luag nyav.
  
  "Muaj. Peb mus qhov twg?"
  
  
  * * *
  
  
  Tsawg tshaj li peb caug feeb tom qab, Otto's Jet Ranger nrog plaub tus neeg caij tsheb - Perdue, Alexander, Nina thiab Sam - tab tom mus rau Thurso. Lawv yuav nyob twj ywm ntawm Perdue vaj tse, qhov chaw uas Npeeg Maisie zov tus qhua los ntawm nws npau suav phem yam tsis paub txog leej twg tab sis Perdue thiab nws lub npe hu ua tus saib xyuas tsev. Perdue tau hais tias qhov no yuav yog qhov chaw zoo tshaj plaws vim tias nws yuav muab qhov chaw sim ua haujlwm nyob rau hauv qab daus uas Nina tuaj yeem ua cov hnub tim cov ntawv nws pom, tshawb fawb txog kev sib tham ntawm parchment cov organic hauv paus los txheeb xyuas qhov tseeb.
  
  Rau Otto, tau cog lus tias yuav coj ib yam dab tsi los ntawm Discovery, txawm hais tias Perdue tau npaj kom tshem tawm cov khoom muaj nqis heev thiab cuam tshuam sai dua tom qab. Txhua yam nws xav ua thaum xub thawj yog pom tias Nina qhov kev tshawb pom yuav tshwm sim li cas.
  
  "Yog li koj xav tias qhov no yog ib feem ntawm Dead Sea Scrolls?" Sam nug nws thaum nws teeb tsa cov cuab yeej uas Perdue tau muab tso rau ntawm nws qhov chaw pov tseg, thaum Perdue, Alexander thiab Otto nrhiav kev pab los ntawm kws kho mob hauv zos los kho lawv cov mos txwv qhov txhab yam tsis tau nug ntau dhau.
  
  
  Tshooj 37
  
  
  Npeeg Maisie nkag mus hauv qab daus nrog ib lub tais.
  
  "Koj puas xav tau qee yam tshuaj yej thiab ncuav qab zib?" nws luag ntxhi rau Nina thiab Sam.
  
  "Ua tsaug, Miss Maisie. Thiab thov, yog tias koj xav tau kev pab hauv chav ua noj, Kuv nyob ntawm koj qhov kev pabcuam, "Sam hais nrog nws tus tub ntxim nyiam kos npe. Nina luag ntxhi thaum nws teeb lub scanner.
  
  "Huag, ua tsaug, Mr. Cleave, tab sis kuv tuaj yeem daws nws ntawm kuv tus kheej," Maisie hais rau nws, muab Nina saib ntawm kev ua si txaus ntshai uas hla nws lub ntsej muag, nco txog kev puas tsuaj hauv chav ua noj Sam ua rau zaum kawg nws pab nws noj tshais. . Nina txo nws lub ntsej muag rau luag.
  
  Nrog lub hnab looj tes, Nina Gould tau khaws thawj daim ntawv ntawm papyrus nrog kev rhiab heev.
  
  "Yog li koj xav tias cov no yog tib cov ntawv peb ib txwm nyeem txog?" - Sam nug.
  
  "Muaj," Nina luag ntxhi, nws lub ntsej muag zoo siab heev, "thiab los ntawm kuv cov lus Latin kuv paub tias peb qhov tshwj xeeb yog cov lus tsis txaus ntseeg ntawm Atlantis!"
  
  "Atlantis, zoo li nyob rau sab av loj?" nws nug, peeking tawm hauv qab lub tsheb mus saib cov phau ntawv thaum ub nyob rau hauv ib yam lus tsis paub, sau rau hauv faded dub number case.
  
  "Yog lawm," nws teb, tsom ntsoov rau kev npaj cov parchment tsis yooj yim rau kev sim.
  
  "Tab sis koj paub tias feem ntau ntawm qhov no yog qhov kev xav, txawm tias nws muaj nyob, tsis hais txog nws qhov chaw nyob," Sam hais, sawv ntawm lub rooj saib nws txhais tes ua haujlwm.
  
  "Muaj ntau qhov xwm txheej, Sam. Ntau haiv neeg uas muaj tib cov lus qhuab qhia, tib cov lus dab neeg, tsis yog hais txog lub teb chaws uas ntseeg tau tias muaj nyob ib puag ncig sab av loj ntawm Atlantis muaj tib lub tsev tsim vaj tsev thiab zoology, "nws hais. "Thov tua lub teeb nyob ntawd, thov."
  
  Nws taug kev mus rau lub qhov hluav taws xob hluav taws xob tseem ceeb thiab da dej hauv qab daus hauv lub teeb ci los ntawm ob lub teeb nyob rau sab nraud ntawm chav tsev. Sam tau saib nws txoj haujlwm thiab pab tsis tau tab sis xav tias tsis muaj kev qhuas rau nws. Nws tsis tsuas yog tiv thaiv txhua yam kev phom sij uas Perdue thiab nws cov neeg txhawb nqa nthuav tawm lawv, tab sis kuj tuav nws txoj kev tshaj lij, ua tus tiv thaiv tag nrho cov khoom muaj nqis keeb kwm. Nws yeej tsis tau xav txog qhov tsim nyog cov khoom plig uas nws tau ua lossis tau txais txiaj ntsig rau qhov kev tshawb pom uas nws tau ua, pheej hmoo rau nws lub neej los qhia qhov zoo nkauj ntawm yav dhau los tsis paub.
  
  Nws xav tsis thoob tias nws xav li cas thaum nws ntsia nws tam sim no, tseem tab tom tawg ntawm kev hlub nws thiab pom nws ua qee yam neeg ntxeev siab. Lub tom kawg tsis mus unnoticed. Sam pom tau hais tias Nina suav tias nws tsis ntseeg nws li Perdue, thiab nws tseem nyob ze rau ob tus txiv neej uas nws tsis tuaj yeem tawm mus tiag tiag.
  
  "Xam," nws lub suab rub nws tawm ntawm nws qhov kev xav ntsiag to, "Koj puas tuaj yeem muab qhov no rov qab rau hauv daim ntawv tawv, thov? Qhov ntawd yog, tom qab koj muab koj lub hnab looj tes!" Nws rummaged los ntawm cov ntsiab lus ntawm nws lub hnab thiab pom ib lub thawv ntawm cov hnab looj tes phais. Nws coj ib khub thiab muab tso rau hauv ceremoniously, luag ntxhi rau nws. Nws muab daim ntawv rau nws. Nws luag ntxhi hais tias, "Ntxiv koj qhov ncauj nrhiav thaum koj mus txog tsev," nws luag ntxhi. Sam chuckled thaum nws ua tib zoo tso cov ntawv rau hauv daim tawv yob thiab ua tib zoo khi nws sab hauv.
  
  "Koj puas xav tias peb yuav rov qab mus tsev yam tsis tas yuav saib peb lub nraub qaum?" nws nug txog ib daim ntawv loj dua.
  
  "Kuv vam tias. Koj paub, saib rov qab, Kuv tsis ntseeg tias kuv qhov kev hem thawj loj tshaj plaws yog ib zaug Matlock thiab nws txoj kev sib deev kev sib deev hauv tsev kawm ntawv, "nws rov qab hais txog nws txoj haujlwm kev kawm raws li kev coj ua ntawm tus poj niam uas nyiam ua yeeb yam uas tau txais txiaj ntsig rau tag nrho nws cov kev ua tiav raws li lawv tus kheej. rau kev tshaj tawm lub hom phiaj thaum nws thiab Sam xub ntsib.
  
  "Kuv nco Bruich," Sam pouted, quaj rau qhov tsis muaj nws tus miv hlub, "thiab ib pint ntawm npias nrog Paddy txhua hmo Friday. Vajtswv, nws zoo li lub neej nyob deb ntawm cov hnub ntawd, puas yog?
  
  "Yog. Nws yuav luag zoo li peb tab tom ua neej nyob hauv ib leeg, puas yog? Tab sis ntawm qhov tod tes, peb yuav tsis paub ib nrab ntawm qhov peb muaj, thiab yuav tsis ntsib txawm tias ib qho ntawm cov khoom zoo kawg nkaus uas peb muaj, yog tias peb tsis raug pov rau hauv lub neej no, huh? nws nplij nws, txawm hais tias, qhov tseeb, nws yuav tau rov qab nws txoj kev qhia lub neej mus rau qhov chaw xis nyob, ruaj ntseg hauv lub siab.
  
  Sam nodded, pom zoo nrog qhov no 100 feem pua. Tsis zoo li Nina, nws ntseeg hais tias nyob rau hauv nws lub neej yav dhau los nws yuav tau raug dai ntawm ib txoj hlua dai ntawm chav da dej. Kev xav ntawm nws lub neej nyob ze nrog nws tus fiancée lig, tam sim no tuag, yuav haunt nws nrog kev txhaum txhua hnub yog tias nws tseem ua haujlwm ua tus neeg sau xov xwm ywj pheej rau ntau yam kev tshaj tawm hauv tebchaws Askiv, raws li nws ib zaug tau npaj ua raws li kev xav ntawm nws tus kws kho mob. .
  
  Tsis muaj qhov tsis ntseeg tias nws chav tsev, nws nquag qaug cawv thiab nws yav dhau los yuav tau ntes nrog nws tam sim no, qhov tam sim no nws tsis muaj sijhawm los xav txog yav dhau los. Tam sim no nws yuav tsum tau saib nws cov kauj ruam, kawm kom txiav txim siab sai sai rau tib neeg thiab nyob twj ywm ntawm tus nqi. Nws ntxub kom lees nws, tab sis Sam nyiam nyob rau hauv caj npab ntawm kev txaus ntshai es tsis yog pw hauv qhov hluav taws kub ntawm kev hlub tus kheej.
  
  "Peb yuav xav tau ib tug neeg txhais lus, tus txhais lus. Au tus Tswv, peb yuav tsum xaiv cov neeg txawv tebchaws uas peb tuaj yeem tso siab tau dua, "nws sighed, khiav ib txhais tes hla nws cov plaub hau. Qhov no mam li nco dheev Sam ntawm Trish; txoj kev nws feem ntau twirled ib tug stray curl nyob ib ncig ntawm nws tus ntiv tes, cia nws poob rov qab rau hauv qhov chaw tom qab nws rub nws nruj.
  
  "Thiab koj puas paub tseeb tias cov ntawv teev lus no yuav tsum qhia qhov chaw ntawm Atlantis?" nws frowned. Lub tswvyim yog deb dhau rau Sam kom nkag siab. Tsis yog ib tus neeg ntseeg ruaj khov hauv kev koom tes txoj kev xav, nws yuav tsum lees paub ntau qhov tsis sib xws uas nws tsis ntseeg txog txog thaum nws tau ntsib lawv ua ntej. Tab sis Atlantis? Raws li Sam, nws yog qee lub nroog keeb kwm uas raug dej nyab.
  
  "Tsis yog qhov chaw xwb, tab sis nws tau hais tias Scrolls ntawm Atlantis tau sau cov lus zais ntawm kev vam meej kev vam meej uas tau mus deb dhau los hauv nws lub sijhawm uas nws tau nyob los ntawm cov neeg uas mythology niaj hnub no hais tias yog vajtswv thiab vajtswv poj niam. Nws tau hais tias cov neeg ntawm Atlantis muaj kev txawj ntse zoo tshaj plaws thiab cov txheej txheem uas lawv tau txais txiaj ntsig los ntawm kev tsim cov pyramids ntawm Giza, Sam, "nws hais. Nws tuaj yeem pom tias Nina siv sijhawm ntau ntawm cov lus dab neeg ntawm Atlantis.
  
  "Yog li ntawd nws yuav tsum nyob qhov twg?" nws nug. "Lub ntuj raug txim yuav ua li cas Nazis ua nrog ib daim av submerged? Puas yog lawv twb tsis txaus siab los ntawm kev rhuav tshem tag nrho cov kab lis kev cai uas nyob saum dej?"
  
  Nina tig nws lub taub hau mus rau sab thiab sighed ntawm nws cynicism, tab sis nws ua rau nws luag ntxhi.
  
  "No, Sam. Kuv xav tias yam lawv tau tom qab tau sau rau qhov chaw hauv cov ntawv ntawd. Ntau tus neeg tshawb nrhiav thiab cov kws tshawb fawb tau kwv yees txog txoj haujlwm ntawm cov kob, thiab feem ntau pom zoo tias nws nyob nruab nrab ntawm sab qaum teb Africa thiab qhov sib txuam ntawm Asmeskas, "nws hais.
  
  "Nws loj heev," nws sau tseg, xav txog qhov loj ntawm Dej Hiav Txwv Atlantic uas npog los ntawm ib thaj av loj.
  
  "Nws yog. Raws li kev sau ntawv ntawm Plato, thiab tom qab ntawd lwm cov kev xav niaj hnub no, Atlantis yog qhov laj thawj vim li cas ntau lub teb chaws sib txawv muaj cov tsev zoo sib xws thiab fauna. Tag nrho cov no los ntawm Atlantean kev vam meej, uas txuas nrog lwm lub teb chaws, yog li hais lus, "nws piav qhia.
  
  Sam xav ib pliag. "Yog li koj xav tias Himmler xav tau dab tsi?"
  
  "Kev paub. Kev paub Advanced. Nws tsis txaus tias Hitler thiab nws cov dev xav tias cov haiv neeg zoo tshaj yog cov xeeb leej xeeb ntxwv ntawm lwm yam tsiaj hauv ntiaj teb. Tej zaum lawv xav tias qhov no yog leej twg Atlanteans yog leej twg, thiab lawv yuav muaj kev zais tsis pub lwm tus paub txog kev siv thev naus laus zis thiab lwm yam, "nws xav.
  
  Sam tau pom zoo tias "Qhov ntawd yuav yog qhov kev xav pom tseeb," Sam pom zoo.
  
  Lub silence ntev ua raws li, thiab tsuas yog lub tsheb tsoo lub silence. Lawv ua qhov muag pom. Nws yog lub sijhawm tsis tshua muaj nyob ib leeg, thaum lawv tsis raug hem thiab hauv cov tuam txhab sib xyaw. Nina pom tau tias ib yam dab tsi cuam tshuam Sam. Ntau npaum li nws xav txhuam tawm qhov kev poob siab tsis ntev los no uas lawv muaj, nws tsis tuaj yeem muaj nws txoj kev xav paub.
  
  "Dab tsi yog qhov teeb meem, Sam?" - nws nug yuav luag involuntarily.
  
  "Koj xav tias kuv tau obsessed nrog Trish dua?" - nws nug.
  
  "Kuv ua li ntawd," Nina txo nws lub qhov muag mus rau hauv pem teb, tuav nws txhais tes ntawm nws xub ntiag. "Kuv pom cov ntawv sau no thiab nco nco thiab kuv ... Kuv xav tias ..."
  
  Sam taug kev mus rau nws nyob rau hauv lub teeb mos ntawm lub dreary hauv qab daus thiab rub nws mus rau hauv nws txhais tes. Nws cia nws. Nyob rau lub sijhawm no, nws tsis quav ntsej txog qhov nws tau koom nrog lossis deb npaum li cas nws yuav tsum ntseeg tias nws tau txhob txwm tsis coj lub rooj sablaj rau lawv hauv Wewelsburg. Tam sim no, ntawm no, nws tsuas yog Sam-nws Sam.
  
  "Cov ntawv sau txog peb-Tris thiab kuv-tsis yog qhov koj xav,"ntxhi thaum nws ntiv tes ua si hauv nws cov plaub hau, khawm nraub qaum ntawm nws lub taub hau thaum nws txhais caj npab qhwv nruj nreem ntawm nws lub duav duav. Nina tsis xav ua kom puas lub sijhawm los ntawm kev teb. Nws xav kom nws mus ntxiv. Nws xav paub tias nws yog dab tsi. Thiab nws xav hnov nws ncaj qha los ntawm Sam. Nina tsuas yog nyob twj ywm thiab cia nws tham, txaus siab rau txhua lub sijhawm muaj nuj nqis nrog nws; nqus tau cov ntxhiab tsw ntawm nws cov cologne thiab cov ntaub softener ntawm nws lub tsho tiv no, qhov sov so ntawm nws lub cev ntawm nws ib sab thiab lub suab ntawm nws lub siab nyob rau hauv nws.
  
  "Nws tsuas yog phau ntawv xwb," nws hais rau nws, thiab nws hnov nws luag ntxhi.
  
  "Koj txhais li cas?" nws nug, frowning ntawm nws.
  
  "Kuv tabtom sau ib phau ntawv rau London tshaj tawm txog txhua yam uas tau tshwm sim, txij li lub sijhawm kuv ntsib Patricia mus ... zoo, koj paub," nws piav qhia. Nws lub qhov muag xim av tsaus nti tam sim no tau tshwm sim dub, thiab tsuas yog qhov chaw dawb yog lub teeb ci ntsa iab uas ua rau nws zoo li ciaj sia - ciaj sia thiab tiag.
  
  "Au Vajtswv, kuv xav tias ruam heev," nws yws thiab nias nws lub hauv pliaj rau hauv lub hauv siab ntawm lub hauv siab. "Kuv raug kev puas tsuaj. Kuv xav tias...oh damn, Sam, kuv thov txim,"nws ntxhi rau qhov tsis meej pem. Nws luag ntxhi ntawm nws cov lus teb thiab tsa nws lub ntsej muag rau nws, cog ib qho tob tob, hnia ntawm nws daim di ncauj. Nina xav tias nws lub plawv dhia nrawm dua, thiab nws ua rau nws quaj me ntsis.
  
  Perdue tshem nws caj pas. Nws sawv saum tus ntaiv, ntsoos ntawm tus pas nrig kom nws qhov hnyav feem ntau ntawm nws txhais ceg raug mob.
  
  "Peb rov qab los thiab peb tau kho txhua yam," nws tshaj tawm nrog kev luag nyav me ntsis ntawm kev swb ntawm qhov pom ntawm lawv lub sijhawm romantic.
  
  "Purdue!" - Sam exclaimed. "Tus pas nrig no ua rau koj saib zoo, zoo li James Bond neeg phem."
  
  "Ua tsaug, Sam. Kuv xaiv nws vim li no. Muaj ib lub cutlass zais hauv, uas kuv yuav qhia koj tom qab," Perdue winked yam tsis muaj kev lom zem ntau.
  
  Alexander thiab Otto tuaj cuag nws tom qab.
  
  "Thiab cov ntaub ntawv puas yog, Dr. Gould?" Otto nug Nina.
  
  "Hum, kuv tseem tsis tau paub. Cov kev ntsuam xyuas yuav siv li ob peb teev ua ntej peb thaum kawg paub tias lawv puas yog cov ntawv apocryphal thiab Alexandrian tiag, "Nina piav qhia. "Yog li peb yuav tsum muaj peev xwm txiav txim siab los ntawm ib qho scroll qhov kwv yees hnub nyoog ntawm tag nrho lwm tus sau rau hauv tib tus cwj mem thiab sau ntawv."
  
  "Thaum peb tos, kuv tuaj yeem cia lwm tus nyeem, txoj cai?" Otto tau hais kom ua siab ntev.
  
  Nina ntsia Alexander. Nws tsis paub Otto Schmidt zoo txaus los tso siab rau nws nrog nws nrhiav, tab sis ntawm qhov tod tes, nws yog ib tus thawj coj ntawm Renegade Brigade thiab yog li ntawd tuaj yeem txiav txim siab txoj hmoo ntawm lawv txhua tus. Yog tias nws tsis nyiam lawv, Nina ntshai tias nws yuav xaj Katya thiab Sergei tua thaum nws ua si darts nrog Perdue tog zoo li nws tau xaj pizza.
  
  Alexander nodded pom zoo.
  
  
  Tshooj 38
  
  
  Burly muaj rau caum-xyoo-laus Otto Schmidt zaum ntawm lub chaw haujlwm qub txeeg qub teg hauv chav nyob sab saud los kawm cov ntawv sau rau ntawm cov ntawv. Sam thiab Perdue ua si darts, sib tw Alexander pov nrog nws sab tes xis, txij li thaum sab laug tes Lavxias teb sab raug mob ntawm sab laug xub pwg. Ib txwm txaus siab rau kev pheej hmoo, cov neeg Lavxias vwm tau pom lawv zoo tiag tiag, txawm tias sim ua si puag ncig nrog txhais tes phem.
  
  Nina koom nrog Otto ob peb feeb tom qab. Nws txaus siab rau nws lub peev xwm nyeem ob ntawm peb yam lus uas lawv pom hauv cov ntawv. Nws luv luv qhia nws txog nws txoj kev kawm thiab nws lub siab nyiam rau cov lus thiab kab lis kev cai, uas tseem xav tau Nina ua ntej nws xaiv keeb kwm ua nws qhov loj. Txawm hais tias nws ua tau zoo hauv Latin, Austrian tuaj yeem nyeem Hebrew thiab Greek, uas yog Vajtswv txoj lus. Qhov kawg uas Nina xav ua yog kev pheej hmoo rau lawv lub neej dua los ntawm kev siv qee tus neeg txawv teb chaws los tuav nws cov khoom plig. Nws tseem ntseeg tau tias cov neo-Nazis uas sim tua lawv ntawm txoj kev mus rau Wewelsburg tau xa los ntawm graphologist Rachel Clark, thiab nws zoo siab tias lawv muaj ib tus neeg hauv lawv lub tuam txhab uas tuaj yeem pab nrog cov lus pom zoo ntawm cov lus tsis txaus ntseeg.
  
  Qhov kev xav ntawm Rachel Clark ua rau Nina tsis xis nyob. Yog hais tias nws yog tus tom qab lub tsheb ntshav khiav hnub ntawd, nws yuav tau paub tias nws cov neeg tsis muaj zog raug tua. Qhov kev xav tias nws yuav xaus rau hauv ib lub nroog uas nyob sib ze tsis tau daws Nina ntau dua. Yog tias nws yuav tsum paub tias lawv nyob qhov twg, sab qaum teb ntawm Halkirk, lawv yuav muaj teeb meem ntau dua li qhov lawv xav tau.
  
  "Raws li cov lus Hebrew ntawm no," Otto taw rau Nina, "thiab ntawm no, nws hais tias Atlantis ... tsis yog ... nws yog thaj av loj uas kav los ntawm kaum vaj." Nws taws ib lub luam yeeb thiab nqus cov pa luam yeeb los ntawm lub lim ua ntej txuas ntxiv mus. "Kev txiav txim siab los ntawm lub sijhawm uas lawv tau sau, nws tuaj yeem sau tau zoo thaum lub sijhawm Atlantis ntseeg tau tias muaj. Nws hais txog qhov chaw ntawm lub teb chaws uas nyob rau hauv daim ntawv qhia niaj hnub no yuav muaj nws cov ntug dej ntws hla, uh, cia saib ... los ntawm Mexico thiab Amazon River hauv South America, "nws quaj los ntawm lwm qhov exhale, nws ob lub qhov muag tsom mus rau Phau Vaj Lug Kub Npaiv Npaum, "nrog tag nrho cov ntug dej hiav txwv sab hnub poob ntawm Tebchaws Europe thiab sab qaum teb Africa." Nws tsa ib tug plaub muag, saib impressed.
  
  Nina muaj ib qho kev qhia zoo sib xws ntawm nws lub ntsej muag. "Kuv ntseeg tias qhov no yog qhov chaw dej hiav txwv Atlantic tau txais nws lub npe. Tus Tswv, qhov no zoo heev, ua li cas txhua tus tuaj yeem nco tau lub sijhawm no? nws dag, tab sis nws txoj kev xav tau ua siab dawb.
  
  "Zoo li nws," Otto pom zoo. "Tab sis, kuv tus kws kho mob Gould, koj yuav tsum nco ntsoov tias nws tsis yog ib qho teeb meem ntawm ib puag ncig lossis qhov loj, tab sis ntawm qhov tob uas lub ntiaj teb no nyob hauv qab ntawm qhov chaw."
  
  "Kuv ntseeg. Tab sis koj yuav xav tias nrog cov thev naus laus zis lawv yuav tsum nkag mus rau qhov chaw, lawv tuaj yeem tsim cov thev naus laus zis kom dhia mus rau qhov tob tob, "nws luag ntxhi.
  
  "Qhia rau pawg hu nkauj, poj niam," Otto luag ntxhi. "Kuv tau hais qhov ntawd tau ntau xyoo."
  
  "Qhov kev sau ntawv no yog dab tsi?" - Nws nug nws, ua tib zoo unrolling lwm scroll, uas muaj ob peb nkag hais txog Atlantis los yog ib co derivative ntawm nws.
  
  "Nws yog Greek. Cia kuv pom, "nws hais, tsom ntsoov rau txhua lo lus nws tus ntiv tes ntsuas ntsuas tau tsim. "Qhov txawv ntawm yog vim li cas cov damn Nazis xav nrhiav Atlantis ..."
  
  "Vim li cas?"
  
  "Cov ntawv no hais txog kev pe hawm lub Hnub, uas yog kev ntseeg ntawm Atlanteans. Hnub pe hawm...suab paub koj?
  
  "Auj Vajtswv, yog,"nws sighed.
  
  "Nws yog tej zaum sau los ntawm ib tug Athenian. Lawv tau ua tsov rog nrog Atlanteans, tsis kam tso lawv thaj av rau Atlantean conquests, thiab Athenians ncaws lawv lub moos. Ntawm no, nyob rau hauv seem no, nws tau sau tseg tias lub teb chaws nteg 'mus rau sab hnub poob ntawm Pillars ntawm Hercules,' nws ntxiv, crushing cov luam yeeb taub qab nyob rau hauv lub ashtray.
  
  "Thiab qhov no tuaj yeem yog?" Nina nug. "Tom, Pillars ntawm Hercules yog Gibraltar. Strait ntawm Gibraltar!"
  
  "Auj zoo. Kuv xav tias nws yuav tsum yog qhov chaw hauv Mediterranean. Kaw nws, "nws teb, stroking lub daj parchment thiab nodding xav. Nws zoo siab nrog cov qub txeeg qub teg, uas nws tau txais kev qhuas ntawm kev kawm. "Qhov no yog Egyptian papyrus, raws li tej zaum koj paub," Otto hais rau Nina nyob rau hauv ib tug npau suav lub suab, zoo li ib tug yawg laus qhia ib zaj dab neeg rau ib tug me nyuam. Nina nyiam nws txoj kev txawj ntse thiab hwm keeb kwm. "Qhov kev vam meej tshaj plaws thaum ub, nqis los ncaj qha los ntawm cov neeg Atlanteans super-tsim, tau tsim nyob rau hauv Egypt. Tam sim no, yog hais tias kuv yog ib tug lyrical thiab romantic ntsuj plig, "nws winked ntawm Nina, "Kuv xav xav tias phau ntawv no yog sau los ntawm ib tug xeeb leej xeeb ntxwv ntawm Atlantis."
  
  Nws lub ntsej muag plump yog tag nrho ntawm kev xav tsis thoob, thiab Nina tsis zoo siab nrog lub tswv yim. Ob leeg sib koom ib pliag ntawm kev kaj siab nyob ntsiag to ntawm lub tswv yim ua ntej lawv ob leeg luag.
  
  "Tam sim no txhua yam peb yuav tsum tau ua yog qhia thaj chaw thiab saib seb peb puas tuaj yeem ua keeb kwm," luag ntxhi Perdue. Nws sawv saib lawv nrog ib khob ntawm ib qho malt whiskey nyob rau hauv nws txhais tes, mloog cov ntaub ntawv tseem ceeb los ntawm Scrolls ntawm Atlantis uas Himmler nws thiaj li txiav txim rau Werner txoj kev tuag nyob rau hauv 1946.
  
  Raws li qhov kev thov ntawm cov qhua, Maisie npaj noj hmo. Thaum txhua leej txhua tus tau zaum rau noj hmo zoo siab los ntawm hluav taws, Perdue ploj mus ib ntus. Sam xav tsis thoob tias Perdue tab tom nkaum lub sijhawm no, tawm hauv yuav luag tam sim ntawd tom qab tus neeg saib xyuas tsev ploj mus tom qab lub qhov rooj.
  
  Tsis muaj leej twg zoo li pom. Alexander hais rau Nina thiab Otto txaus ntshai dab neeg txog nws lub sij hawm nyob rau hauv nws lig peb caug xyoo nyob rau hauv Siberia, thiab lawv zoo li fascinated kiag li los ntawm nws cov dab neeg.
  
  Tom qab ua tiav qhov kawg ntawm nws cov whiskey, Sam tau tawm ntawm qhov chaw ua haujlwm kom ua raws li Perdue tus hneev taw thiab pom tias nws ua li cas. Sam tau noj nrog Perdue cov lus zais, tab sis qhov nws pom thaum nws ua raws nws thiab Maisie mus rau lub tsev qhua tau ua rau nws cov ntshav. Nws yog lub sijhawm rau Sam kom xaus rau Perdue qhov kev twv tsis zoo, siv Nina thiab Sam ua pawns txhua lub sijhawm. Sam muab nws lub xov tooj ntawm tes tawm ntawm nws lub hnab ris thiab pib ua qhov nws ua tau zoo tshaj plaws: kev yees duab kev lag luam.
  
  Thaum nws muaj pov thawj txaus, nws txawm khiav rov los tsev. Tam sim no Sam tau muaj ntau qhov kev zais ntawm nws tus kheej, thiab, nkees ntawm raug rub mus rau hauv kev tsis sib haum xeeb nrog cov pab pawg neeg phem, nws tau txiav txim siab tias nws yog lub sijhawm los hloov lub luag haujlwm.
  
  
  Tshooj 39
  
  
  Otto Schmidt siv feem ntau hmo ntuj ua tib zoo xam qhov zoo tshaj plaws vantage point los ntawm cov pab pawg neeg yuav nrhiav rau lub teb chaws poob. Tom qab ntau cov ntsiab lus nkag tau los ntawm qhov uas lawv tuaj yeem pib tshawb xyuas rau kev dhia dej, thaum kawg nws pom tias qhov zoo tshaj plaws latitude thiab longitude yuav yog Madeira Archipelago, nyob rau sab hnub poob ntawm ntug dej hiav txwv ntawm Portugal.
  
  Txawm hais tias qhov kev xaiv nrov tshaj plaws rau kev mus ncig ua si feem ntau ib txwm yog Strait of Gibraltar, lossis lub qhov ncauj ntawm Hiav Txwv Mediterranean, nws tau txiav txim siab rau Madeira vim qhov ze ze rau qhov kev tshawb pom yav dhau los uas tau hais hauv ib qho ntawm cov qub Dub Sun sau npe. Nws nco qab qhov kev tshawb pom tau hais hauv arcane cov lus ceeb toom thaum nws tab tom tshawb xyuas qhov chaw ntawm Nazi-occult artifacts ua ntej xa tawm cov pab pawg tshawb fawb cuam tshuam thoob ntiaj teb los tshawb nrhiav cov khoom no.
  
  Lawv pom qee qhov tawg uas lawv tab tom nrhiav nyob rau hnub ntawd, nws nco qab. Txawm li cas los xij, ntau cov ntawv sau zoo tiag tiag, cov ntaub ntawm cov lus dab neeg thiab cov dab neeg uas tuaj yeem siv tau txawm tias mus rau lub siab ntawm SS, eluded lawv tag nrho. Thaum kawg, lawv tau dhau los ua tsis muaj dab tsi ntau tshaj li ib tug neeg ruam ua haujlwm rau cov neeg uas tab tom caum lawv, zoo li lub teb chaws uas ploj lawm ntawm Atlantis thiab nws cov nqi tsis muaj nqis, uas tau nrhiav los ntawm cov neeg paub.
  
  Tam sim no nws muaj lub sijhawm los thov tsawg kawg qee qhov credit rau qhov kev tshawb pom ntawm ib qho ntawm qhov tsis yooj yim tshaj plaws ntawm lawv txhua tus - Chaw Nyob ntawm Solon, uas tau hais tias yog qhov chaw los ntawm thawj Aryans keeb kwm. Raws li Nazi cov ntaub ntawv, nws yog ovoid relic uas muaj DNA ntawm ib haiv neeg superhuman. Nrog rau qhov kev pom zoo li no, Otto tsis tuaj yeem xav txog lub zog zoo li cas cov tub rog yuav muaj hla lub Hnub Dub, cia nyob ib leeg lub ntiaj teb kev tshawb fawb.
  
  Yog lawm, yog tias nws nyob ntawm nws, nws yuav tsis tso cai rau lub ntiaj teb kom nkag mus rau qhov kev nrhiav tsis tau zoo li no. Qhov kev pom zoo dav dav ntawm Renegade Brigade yog qhov txaus ntshai relics yuav tsum tau khaws cia zais cia thiab saib xyuas kom lawv tsis txhob raug tsim txom los ntawm cov neeg uas vam meej ntawm kev ntshaw thiab lub hwj chim. Thiab qhov ntawd yog qhov nws yuav tau ua - thov nws thiab kaw nws tam sim ntawd hauv cov pob zeb tsis tuaj yeem ntawm cov roob Lavxias.
  
  Tsuas yog nws paub txog qhov chaw nyob ntawm Solon, thiab yog li ntawd nws thiaj xaiv Madeira los tuav cov seem ntawm thaj av dej nyab. Tau kawg, nws yog ib qho tseem ceeb kom pom tsawg kawg ib feem ntawm Atlantis, tab sis Otto tab tom nrhiav ib yam dab tsi muaj zog dua, muaj txiaj ntsig ntau dua li qhov kev kwv yees - ib yam dab tsi uas lub ntiaj teb yuav tsum tsis txhob paub txog.
  
  Nws yog kev taug kev ntev heev rau sab qab teb los ntawm Scotland mus rau ntug dej hiav txwv ntawm Portugal, tab sis pawg tub ntxhais ntawm Nina, Sam thiab Otto tau siv sijhawm los nres rau refuel lub nyoob hoom qav taub thiab noj su ntawm cov kob ntawm Porto Santo. Lub caij no, Perdue tau yuav lub nkoj rau lawv thiab muab nws nrog scuba iav thiab cov khoom siv sonar scanning uas yuav ua rau ib lub tsev kawm ntawv luv luv ntawm Lub Tsev Haujlwm Saib Xyuas Kev Tshawb Fawb Ntiaj Teb rau Nautical Archaeology kom txaj muag. Nws muaj ib lub nkoj me me ntawm yachts thiab nuv ntses trawlers thoob ntiaj teb, tab sis nws tau txib nws cov ceg ntoo hauv Fab Kis kom ua haujlwm ceev kom pom nws lub nkoj tshiab uas tuaj yeem nqa txhua yam nws xav tau thiab tseem ua kom txaus rau kev ua luam dej yam tsis muaj kev pab.
  
  Qhov kev tshawb pom ntawm Atlantis yuav yog Purdue qhov kev tshawb pom loj tshaj plaws. Yog tsis muaj ib qho tsis ntseeg, qhov no yuav dhau nws lub koob npe nrov ua tus tshaj lij tshaj lij thiab cov neeg tshawb nrhiav thiab muab nws tso rau hauv cov ntawv keeb kwm raws li tus txiv neej uas rov tshawb pom lub teb chaws ploj. Sib nrug los ntawm ib qho ego lossis nyiaj txiag, qhov no yuav txhawb nqa nws txoj haujlwm mus rau txoj haujlwm tsis muaj kev cuam tshuam, tom kawg uas yuav ua rau nws muaj kev nyab xeeb thiab muaj cai hauv txhua lub koom haum nws xaiv, suav nrog Kev Txiav Txim ntawm Lub Hnub Dub lossis Renegade Brigade, lossis lwm lub zej zog muaj zog. nws xaiv.
  
  Tau kawg, Alexander tau nrog nws. Ob tus txiv neej tau daws lawv cov kev raug mob zoo thiab, yog cov neeg taug txuj kev nyuaj siab tshaj plaws, ob leeg ntawm lawv tsis tso cai rau lawv raug mob los cuam tshuam lawv hauv qhov kev tshawb nrhiav no. Alexander ua tsaug uas Otto tau tshaj tawm Bern txoj kev tuag rau lub tub rog thiab ceeb toom rau Bridges tias nws thiab Alexander yuav tau pab ntawm no ob peb hnub ua ntej rov qab mus rau Russia. Qhov no yuav ua rau lawv tsis txhob tua Sergei thiab Katya rau tam sim no, tab sis qhov kev hem thawj ntawd tseem muaj qhov cuam tshuam rau nws, thiab nws yog ib yam uas cuam tshuam rau Lavxias teb sab feem ntau glib thiab tsis saib xyuas tus cwj pwm.
  
  Nws ntxhov siab tias Perdue paub Renata nyob qhov twg tab sis tseem tsis quav ntsej txog qhov teeb meem. Hmoov tsis zoo, nrog tus nqi Purdue them nws, nws tsis tau hais ib lo lus ntawm qhov kev kawm thiab vam tias nws tuaj yeem ua qee yam ua ntej nws lub sijhawm dhau mus. Nws xav tsis thoob tias Sam thiab Nina tseem yuav raug lees txais rau hauv Brigade, tab sis Otto yuav muaj tus neeg sawv cev raug cai ntawm lub koom haum los hais lus rau lawv.
  
  "Yog li, kuv tus phooj ywg qub, peb puas yuav caij nkoj?" - Perdue exclaimed los ntawm lub cav chav tsev hatch los ntawm uas nws tshwm sim.
  
  "Yog, yog, tus thawj coj," tus Lavxias teb sab qw los ntawm lub kaus mom hlau.
  
  "Peb yuav tsum muaj lub sijhawm zoo, Alexander," Perdue chuckled, patting Lavxias teb sab nraub qaum thaum nws nyiam cua.
  
  "Yog lawm, qee tus ntawm peb tsis muaj sijhawm ntau," Alexander hinted hauv lub suab tsis zoo.
  
  Nws yog yav tav su thaum yav tsaus ntuj thiab dej hiav txwv tau mos zoo kawg nkaus, ua pa ntsiag to hauv qab lub hull thaum lub hnub daj ntseg glinted tawm ntawm cov nyiaj streaks thiab saum npoo ntawm dej.
  
  Ua tus thawj coj muaj ntawv tso cai zoo li Perdue, Alexander nkag mus rau hauv lawv cov kev tswj hwm hauv kev tswj hwm thiab ob tus txiv neej tawm ntawm Lorient mus rau Madeira, qhov chaw lawv yuav ntsib nrog lwm tus. Ib zaug nyob rau hauv lub hiav txwv qhib, pab pawg neeg yuav tsum tau taug kev raws li cov ntaub ntawv muab rau ntawm cov scrolls uas Austrian pilot txhais rau lawv.
  
  
  * * *
  
  
  Nina thiab Sam tau qhia qee yam ntawm lawv cov dab neeg ua tsov rog qub txog lawv ntsib nrog Lub Hnub Dub tom qab hmo ntawd thaum lawv ntsib Otto haus dej haus ua ke thaum tos Perdue thiab Alexander hnub tom qab yog tias txhua tus mus raws li kev npaj. Cov kob yog stunning thiab huab cua tsis zoo. Nina thiab Sam tau tsiv mus rau hauv chav sib cais rau kev ua siab zoo, tab sis Otto tsis xav hais txog nws ncaj qha.
  
  "Vim li cas koj zais koj txoj kev sib raug zoo li ntawd?" - tus kws tsav dav hlau qub nug lawv thaum lub sijhawm so ntawm cov dab neeg.
  
  "Koj txhais li cas?" Sam nug innocently, glancing sai sai ntawm Nina.
  
  "Nws pom tseeb tias koj ob leeg nyob ze. Au tus Tswv, tus phooj ywg, koj yog cov neeg nyiam tshaj plaws, yog li tsis txhob ua zoo li ob tug hluas fucking sab nraum lawv niam lawv txiv chav thiab kos hauv ua ke! "Nws qw nrov me ntsis tshaj qhov nws xav.
  
  "Otto!" Nina gasped.
  
  "Thov zam txim rau kuv rau qhov ua tsis zoo, kuv tus hlub Nina, tab sis tiag tiag. Peb txhua tus yog cov neeg laus. Los yog vim koj muaj laj thawj los zais koj txoj kev sib raug zoo? " Nws lub suab npau taws kov ib qho khawb uas lawv ob leeg tau zam. Tab sis ua ntej leej twg yuav teb tau, ib yam dab tsi kaj ntug rau Otto thiab nws exhaled nrov: "Ah! Nws yog qhov tseeb!" thiab zaum rov qab rau hauv nws lub rooj zaum nrog lub frothy amber npias hauv nws txhais tes. "Muaj ib tug neeg thib peb. Kuv xav tias kuv paub nws yog leej twg thiab. Billionaire, tau kawg! Tus poj niam zoo nkauj twg yuav tsis qhia nws txoj kev hlub rau ib tus neeg muaj nyiaj, txawm tias nws lub siab xav tau tus neeg tsawg dua ... tus txiv neej muaj nyiaj txiag?
  
  "Cia li paub tias kuv pom cov lus hais tawm tsam no!" Nina seethed, nws tsis muaj npe nrov npau taws.
  
  "Nina, tsis txhob tiv thaiv," Sam hais rau nws, luag ntxhi rau Otto.
  
  "Yog tias koj yuav tsis tiv thaiv kuv, Sam, thov kaw," nws luag ntxhi thiab ntsib Otto qhov muag tsis pom kev. "Herr Schmidt, Kuv tsis xav tias koj nyob rau hauv ib txoj hauj lwm los nthuav dav thiab ua qhov kev xav txog kuv txoj kev xav rau tib neeg thaum koj paub tsis muaj dab tsi txog kuv," nws cem tus kws tsav dav hlau hauv lub suab hnyav uas nws tswj kom nyob ntsiag to li sai tau , xav tias nws npau taws npaum li cas. "Tej zaum cov poj niam nyob rau theem koj ntsib yog qhov xav tau thiab tsis txaus ntseeg, tab sis kuv tsis zoo li ntawd. Kuv saib xyuas kuv tus kheej. "
  
  Nws muab nws lub ntsej muag ntev ntev, kev ua siab zoo hauv nws lub qhov muag tig mus rau hauv kev rau txim ua pauj. Sam xav tias nws lub plab clench ntawm Otto lub ntsiag to smirking ntsia. Yog vim li ntawd nws thiaj sim txwv Nina kom tsis txhob npau taws. Nws zoo li tsis nco qab tias Sam thiab nws txoj hmoo yog nyob ntawm Otto txoj kev nyiam, txwv tsis pub Renegade Brigade yuav ua haujlwm luv luv ntawm ob leeg, tsis hais txog lawv cov phooj ywg Lavxias.
  
  "Yog hais tias nws yog, Dr. Gould, uas koj yuav tsum tau saib xyuas koj tus kheej, kuv thov txim rau koj. Yog tias qhov no yog qhov kev ntxhov siab uas koj tau nkag mus rau hauv koj tus kheej, kuv ntshai tias koj xav tau qee tus txiv neej lag ntseg ntawm tus poj niam dua li tus neeg nplua nuj tus neeg ruam no, "Otto teb nrog lub ntsej muag husky thiab ua rau muaj kev tsis txaus siab uas yuav ua rau cov neeg tsis ncaj ncees sawv ntawm kev mloog. npuaj teg. Tsis quav ntsej nws cov lus, nws maj mam sawv ntawm nws lub rooj zaum: "Kuv yuav tsum tau tso dej tawm. Sam, ua rau peb ib leeg. "
  
  "Koj vwm, koj whore?" Sam hais rau nws.
  
  "Dab tsi? Koj puas hnov qhov nws tau hinting ntawm? Koj tau ua phem dhau los tiv thaiv kuv lub meej mom, yog li koj xav tias yuav tshwm sim li cas? nws snapped rov qab.
  
  "Koj paub tias nws yog ib tug ntawm ob tug thawj coj uas tseem tshuav los ntawm cov neeg uas muaj peb txhua tus los ntawm pob; cov neeg uas coj lub Hnub Dub los txog rau tam sim no, puas yog? Ua rau nws npau taws thiab peb txhua tus tuaj yeem muaj lub ntees tuag nyob hauv hiav txwv!" Sam nco ntsoov nws emphatically.
  
  "Koj yuav tsum tsis txhob caw koj tus hluas nraug tshiab rau lub bar?" nws quiped, npau taws ntawm nws tsis muaj peev xwm saib tsis taus cov txiv neej hauv nws pawg tau yooj yim li nws feem ntau ua. "Nws lub hauv paus hu ua kuv tus poj niam uas txaus siab rau sab nrog leej twg muaj hwj chim."
  
  Sam, yam tsis xav, tau hais tawm, "Zoo, ntawm kuv thiab Perdue thiab Bern, nws nyuaj rau qhia qhov chaw koj xav ua koj lub txaj, Nina. Tej zaum nws muaj lub ntsiab lus uas koj xav xav txog. "
  
  Nina lub qhov muag tsaus nti tau nthuav dav, tab sis nws txoj kev npau taws tau npau taws los ntawm qhov mob. Puas yog nws nyuam qhuav hnov Sam hais cov lus ntawd, lossis nws puas yog dab ntxwg nyoog cawv los tswj nws? Nws lub siab mob thiab ib pob loj hlob hauv nws caj pas, tab sis nws txoj kev npau taws tseem nyob, ua rau nws txoj kev ntxeev siab. Hauv nws lub siab, nws tau sim nkag siab tias yog vim li cas Otto tau hu ua Perdue qaug zog. Puas yog nws ua phem rau nws lossis ntxias nws tawm? Los yog nws puas paub Purdue zoo dua li lawv tau ua?
  
  Sam cia li khov thiab sawv ntawm qhov ntawd, tos kom nws rhuav tshem nws, tab sis rau nws qhov txaus ntshai, lub kua muag tau tshwm sim hauv Nina lub qhov muag thiab nws tsuas yog sawv thiab tawm mus. Nws muaj kev tu siab tsawg dua li qhov nws xav tau, vim nws tau ua tiag tiag.
  
  Tab sis txawm hais tias qhov tseeb zoo npaum li cas los, nws tseem xav tias yog ib tug neeg ruam rau qhov nws hais.
  
  Nws zaum kom txaus siab rau yav hmo ntuj nrog tus kws tsav dav hlau qub thiab nws cov dab neeg nthuav dav thiab cov lus qhia. Ntawm lub rooj tom ntej, ob tug txiv neej zoo li tab tom tham txog tag nrho cov ntu uas lawv nyuam qhuav pom. Cov neeg ncig teb chaws hais lus Dutch lossis Flemish, tab sis lawv tsis mloog Sam pom lawv tham txog nws thiab tus poj niam.
  
  "Cov poj niam," Sam luag ntxhi thiab tsa nws khob npias. Cov txiv neej luag hauv kev pom zoo thiab tsa lawv lub tsom iav hauv kev pom zoo.
  
  Nina zoo siab tias lawv muaj chav sib cais, txwv tsis pub nws yuav tua Sam hauv nws txoj kev npau taws. Nws npau taws tsis yog li ntawd los ntawm qhov tseeb tias nws tau koom nrog Otto tshaj nws txoj kev kho mob ntawm cov txiv neej, tab sis los ntawm qhov tseeb tias nws yuav tsum lees tias muaj ntau qhov tseeb hauv nws cov lus. Bern yog nws tus phooj ywg bosom thaum lawv raug kaw hauv Mönx Saridag, feem ntau yog vim nws txhob txwm siv nws txoj kev ntxim nyiam los ua kom lawv txoj hmoo zoo thaum nws paub tias nws yog tus qauv ntawm nws tus poj niam.
  
  Nws nyiam Perdue qhov kev nce qib thaum nws npau taws ntawm Sam es tsis txhob cais cov khoom nrog nws. Thiab nws yuav ua li cas yam tsis muaj Perdue kev txhawb nqa nyiaj txiag thaum nws nyob deb? Nws yeej tsis thab mus nrhiav nws tiag, tab sis pib nws txoj kev tshawb fawb, nyiaj txiag los ntawm nws txoj kev hlub rau nws.
  
  "Aub kuv tus Vajtswv,"nws qw nrov nrov li nws ua tau tom qab nws kaw lub qhov rooj thiab poob rau saum txaj, "Lawv hais yog lawm! Kuv tsuas yog ib tug me nyuam ntxhais muaj cai siv kuv lub siab nyiam thiab xwm txheej kom kuv tus kheej muaj sia nyob. Kuv yog lub tsev hais plaub uas tus vajntxwv uas kav lub hwj chim!"
  
  
  Tshooj 40
  
  
  Perdue thiab Alexander twb tau txheeb xyuas cov dej hiav txwv hauv av ob peb nautical mais ntawm lawv qhov chaw. Lawv xav txiav txim siab seb puas muaj kev tsis sib haum xeeb lossis kev hloov pauv tsis zoo hauv thaj chaw ntawm qhov chaw siab tshaj hauv qab lawv uas tuaj yeem qhia txog tib neeg cov qauv lossis cov ncov zoo nkauj uas tuaj yeem sawv cev rau cov seem ntawm cov qub qub. Txhua qhov geomorphic inconsistencies nyob rau hauv cov nta saum npoo yuav qhia tau hais tias cov khoom submerged yog txawv los ntawm lub zos sediments thiab yuav tsim nyog tshawb xyuas.
  
  "Kuv yeej tsis paub tias Atlantis yuav tsum loj npaum li cas," Alexander tau sau tseg, saib ntawm ib puag ncig uas tau teeb tsa rau ntawm lub ntsuas hluav taws xob tob tob. Raws li Otto Schmidt, nws tau nthuav dav thoob plaws Atlantic, nruab nrab ntawm Hiav Txwv Mediterranean thiab North thiab South America. Nyob rau sab hnub poob ntawm lub vijtsam nws txuas mus rau Bahamas thiab Mexico, uas ua rau muaj kev nkag siab hauv txoj kev xav tias qhov no yog vim li cas vim li cas Egyptian thiab South American architecture thiab kev ntseeg muaj cov pyramids thiab cov vaj tsev zoo sib xws raws li kev cuam tshuam.
  
  "Huag yog, lawv hais tias nws loj dua North Africa thiab Asia Minor ua ke," Perdue piav qhia.
  
  "Tab sis tom qab ntawd nws yog qhov loj dhau los nrhiav pom, vim tias muaj thaj av loj nyob hauv thaj tsam no," Alexander hais, ntau dua rau nws tus kheej dua li tam sim no.
  
  "Auj, tab sis kuv paub tseeb tias cov av loj no yog ib feem ntawm lub hauv paus phaj - zoo li lub ncov ntawm ib lub roob uas nkaum rau saum lub roob," Perdue hais. "Vajtswv, Alexander, xav tias yog peb nrhiav tau lub teb chaws no, peb yuav ua tau koob meej li cas!"
  
  Alexander tsis quav ntsej txog koob meej. Txhua yam nws mob siab txog yog nrhiav kom paub qhov twg Renata yog li ntawd nws thiaj li tau txais Katya thiab Sergei tawm ntawm tus nuv ua ntej lawv lub sijhawm. Nws pom tias Sam thiab Nina twb tau phooj ywg zoo nrog Comrade Schmidt, uas yog nyob rau hauv lawv txoj kev nyiam, tab sis raws li qhov kev sib tham tau txhawj xeeb, tsis muaj kev hloov pauv ntawm cov ntsiab lus thiab nws ua rau nws nyob txhua hmo. Nws pheej mus txog rau vodka kom nws tus kheej tsis xis nyob, tshwj xeeb tshaj yog thaum huab cua Portuguese pib ua rau nws lub siab nyiam Lavxias. Lub teb chaws zoo nkauj heev, tab sis nws nco tsev. Nws nco txog qhov txias txias, daus, kub hnyiab hli thiab cov poj niam kub.
  
  Thaum lawv mus txog cov Islands tuaj ntawm Madeira, Perdue tab tom tos ntsoov ntsib Sam thiab Nina, txawm hais tias nws tau ceev faj txog Otto Schmidt. Tej zaum Perdue's Black Sun affiliation yog tseem tshiab dhau lawm, los yog tej zaum Otto tsis nyiam tias Perdue tau meej meej tsis tau xaiv sab, tab sis Austrian pilot tsis nyob hauv Perdue lub sanctum sab hauv, ntau npaum li cas.
  
  Txawm li cas los xij, tus txiv neej laus tau ua lub luag haujlwm tseem ceeb thiab tseem muaj txiaj ntsig zoo rau lawv hauv kev txhais cov parchments rau hauv cov lus tsis meej thiab nrhiav qhov chaw uas lawv tab tom nrhiav, yog li Perdue yuav tsum tau ua raws li nws thiab lees txais lub xub ntiag. ntawm tus txiv neej no ntawm lawv.
  
  Thaum lawv ntsib, Sam hais tias nws zoo siab npaum li cas nrog lub nkoj Purdue tau yuav. Otto thiab Alexander tau nqis ib sab thiab pom qhov twg thiab qhov twg qhov tob ntawm thaj av yuav tsum nyob. Nina sawv ntawm sab, ua pa ntawm huab cua ntshiab dej hiav txwv thiab xav tias me ntsis tawm ntawm qhov chaw vim muaj ntau lub fwj ntawm coral thiab suav tsis txheeb iav ntawm ponchi nws tau yuav txij li thaum rov qab los rau hauv qhov bar. Xav tias muaj kev nyuaj siab thiab npau taws tom qab Otto qhov kev thuam, nws quaj ntawm nws lub txaj yuav luag ib teev, tos Sam thiab Otto tawm mus kom nws rov qab mus rau qhov bar dua. Thiab nws tau ua raws li qhov xav tau.
  
  "Nyob zoo, zib mu," Perdue hais ib sab ntawm nws. Nws lub ntsej muag tau ntws los ntawm lub hnub thiab ntsev ntawm hnub dhau los los yog li ntawd, tab sis nws zoo li so, tsis zoo li Nina. "Qhov teeb meem yog dab tsi? Cov tub hluas puas tau thab koj?"
  
  Nina ntsia tu siab kawg, thiab Perdue sai sai no pom tau hais tias ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm. Nws maj mam qhwv nws txhais caj npab nyob ib ncig ntawm nws lub xub pwg nyom, txaus siab rau qhov kev xav ntawm nws lub cev me me nias tawm tsam nws thawj zaug hauv xyoo. Nws yog qhov tsis zoo ntawm Nina Gould tsis hais dab tsi hlo li, thiab qhov no yog qhov pov thawj txaus tias nws xav tias tawm ntawm qhov chaw.
  
  "Yog li, peb mus qhov twg ua ntej?" - nws nug tawm ntawm xiav.
  
  "Ib ob peb mais sab hnub poob ntawm no, Alexander thiab kuv tau pom ntau qhov tsis sib xws ntawm qhov tob ntawm ntau pua taw. Kuv yuav pib nrog qhov no. Nws yeej tsis zoo li lub ntug dej hiav txwv lossis txhua hom nkoj tawg. Nws ncav cuag li 200 mais. Qhov no loj heev! "- nws txuas ntxiv incoherently, kom meej meej zoo siab dhau lo lus.
  
  "Mr. Perdue," Otto qw thaum nws los ze rau ob tug, "Kuv puas yuav ya hla koj saib koj dhia saum huab cua?"
  
  "Muaj, tus tswv," Perdue luag nyav, muab tus kws tsav dav hlau rau ntawm lub xub pwg nyom. "Kuv yuav tiv tauj koj sai li sai tau thaum peb mus txog qhov chaw dhia dej thawj zaug."
  
  "Txoj cai!" - Otto exclaimed thiab muab Sam tus ntiv tes xoo. Nws yog dab tsi, tsis yog Perdue lossis Nina tuaj yeem nkag siab. "Tom qab ntawd kuv yuav tos ntawm no. Koj paub tias cov kws tsav dav hlau yuav tsum tsis txhob haus dej, txoj cai? Otto luag siab thiab tuav Perdue txhais tes. "Zoo hmoo, Mr. Perdue. Thiab Dr. Gould, koj yog vajntxwv tus nqe txhiv los ntawm ib tug txiv neej tus qauv, kuv tus hlub," nws mam li hais rau Nina.
  
  Nws raug ntes los ntawm tus neeg saib xyuas, nws xav txog cov lus teb, tab sis raws li ib txwm muaj, Otto tsis mloog thiab tsuas yog tig nws lub pob taws mus rau lub tsev noj mov uas pom cov dams thiab pob tsuas nyob ze rau thaj tsam nuv ntses.
  
  "Nws yog qhov txawv. Txawv txawv, tab sis xav tsis thoob, "muttered Nina.
  
  Sam tau nyob hauv nws daim ntawv teev npe crap thiab nws zam nws rau feem ntau ntawm kev mus ncig, tshwj tsis yog ua cov ntawv tsim nyog ntawm no thiab muaj ntawm cov khoom dhia dej thiab cov kabmob.
  
  "Saib? Ntau tus neeg tshawb nrhiav, kuv twv," Perdue hais rau Alexander nrog kev lom zem chuckle, taw rau lub nkoj nuv ntses ramshackle heev bobbing deb deb. Lawv tuaj yeem hnov cov Portuguese sib cav tsis tu ncua txog kev taw qhia ntawm cua, los ntawm qhov lawv tuaj yeem txiav txim siab los ntawm lawv cov tes taw. Alexander luag. Nws ua rau nws nco txog hmo nws thiab rau lwm tus tub rog siv rau ntawm Hiav Txwv Caspian, qaug dej qaug cawv dhau mus thiab tsis muaj kev cia siab ploj.
  
  Tsis tshua muaj ob teev ntawm so foom koob hmoov rau cov neeg coob ntawm Atlantis ntoj ke mus kawm thaum Alexander coj lub yacht mus rau lub latitude kaw los ntawm sextant uas nws sab laj. Txawm hais tias lawv tsis khoom nrog cov lus me me thiab cov dab neeg hais txog cov neeg tshawb nrhiav qub Portuguese, cov neeg nyiam khiav tawm thiab kev poob dej, thiab qhov tseeb ntawm lwm cov ntaub ntawv pom nrog cov Scrolls ntawm Atlantis, lawv txhua tus tau zais siab kom pom tias lub teb chaws tiag tiag nteg hauv qab lawv tag nrho. koob meej. Ob leeg ntawm lawv tsis tuaj yeem muaj lawv txoj kev zoo siab txog kev dhia dej.
  
  "Muaj hmoo, kuv tau mus dhia dej ntau dua ntawm PADI lub tsev kawm dhia dej uas tau lees paub hauv ib xyoos dhau los, tsuas yog ua qee yam txawv los so," Sam khav theeb thaum Alexander zipped nws lub tsho rau nws thawj zaug dhia dej.
  
  "Qhov ntawd yog qhov zoo, Sam. Ntawm qhov tob no koj yuav tsum paub tias koj ua dab tsi. Nina, koj puas nco qhov no?" - Perdue nug.
  
  "Yog," nws shrugged. "Kuv muaj ib tug hangover uas yuav tua ib tug nyuj, thiab koj paub tias nws mus nyob rau hauv lub siab."
  
  "Huag, yog, tej zaum tsis yog," Alexander nodded, nqus ntawm lwm qhov sib koom tes thaum cua ruffled nws cov plaub hau. "Tsis txhob txhawj, Kuv yuav ua lub tuam txhab zoo thaum ob tug no ntxias cov sharks thiab ntxias cov txiv neej noj mermaids."
  
  Nina luag. Lub portrayal ntawm Sam thiab Perdue ntawm txoj kev hlub tshua ntawm Pisces poj niam yog funny. Txawm li cas los xij, lub tswv yim shark tiag thab nws.
  
  "Tsis txhob txhawj xeeb txog sharks, Nina," Sam hais rau nws ua ntej tom nws tus neeg haus luam yeeb, "lawv tsis nyiam cov ntshav cawv. Kuv mam li ok".
  
  "Nws tsis yog koj kuv txhawj xeeb txog, Sam," nws luag ntxhi rau nws lub suab nrov nrov thiab lees txais kev sib koom tes los ntawm Alexander.
  
  Perdue ua txuj tsis hnov dab tsi, tab sis Sam paub tseeb tias lawv tab tom tham txog dab tsi. Nws cov lus nag hmo, nws qhov kev soj ntsuam ncaj ncees, tau ua rau lawv txoj kev sib raug zoo tsis muaj zog txaus rau nws los ua kev ua phem. Tab sis nws yuav tsis thov txim rau nws. Nws yuav tsum tau paub txog nws tus cwj pwm thiab yuam kom xaiv ib zaug thiab rau tag nrho es tsis txhob ua si nrog tus cwj pwm ntawm Perdue, Sam, los yog lwm tus neeg uas nws xaiv los ua kev lom zem ntev npaum li nws ua rau nws siab.
  
  Nina muab Perdue saib xyuas ua ntej nws plunged rau hauv qhov tob, tsaus xiav ntawm Portuguese Atlantic. Nws txiav txim siab ua npau taws, lub ntsej muag nqaim ntawm Sam, tab sis thaum nws tig los saib nws, txhua yam uas nyob hauv nws yog paj tawg paj ntawm npauj npaim thiab npuas ntawm cov dej.
  
  Nws yog kev khuv leej, nws xav thiab khiav ib tug ntiv tes sib sib zog nqus hla daim ntawv folded. Kuv vam tias tus mermaid rips koj cov khoom tawm, Sammo.
  
  
  Tshooj 41
  
  
  Kev tu chav nyob yeej ib txwm nyob rau hauv daim ntawv teev npe rau npeeg Maisie thiab nws ob tus poj niam tu, tab sis nws yog chav tsev uas lawv nyiam vim muaj qhov cub loj thiab cov duab kos zoo nkauj. Nws ob tug tub txib yog cov ntxhais hluas los ntawm lub tsev kawm ntawv qib siab hauv zos uas nws tau ntiav rau tus nqi zoo nkauj, ntawm qhov xwm txheej uas lawv yuav tsis tham txog vaj tse lossis nws txoj kev nyab xeeb. Luckily rau nws, ob tug ntxhais yog cov tub ntxhais kawm txaj muag uas nyiam kev qhuab qhia kev tshawb fawb thiab Skyrim marathons, thiab tsis yog hom kev ua phem thiab tsis raug cai uas Maisie ntsib hauv Ireland thaum nws ua haujlwm nyob rau hauv kev ruaj ntseg ntawm tus kheej los ntawm 1999 txog 2005.
  
  Nws cov ntxhais yog thawj cov tub ntxhais kawm uas txaus siab rau lawv txoj haujlwm, thiab nws tsis tu ncua them cov lus qhia rau lawv txoj kev mob siab rau thiab ua haujlwm tau zoo. Nws yog kev sib raug zoo. Muaj ntau qhov chaw hauv Thurso vaj tse uas Npeeg Maisie xaiv los ntxuav nws tus kheej, thiab nws cov ntxhais sim nyob deb ntawm lawv - lub tsev qhua thiab hauv qab daus.
  
  Hnub no tau txias tshwj xeeb vim muaj cua daj cua dub tshaj tawm hauv xov tooj cua hnub ua ntej, uas xav tias yuav ua rau sab qaum teb Scotland rau peb hnub tom ntej no tsawg kawg. Qhov hluav taws kub tawg nyob rau hauv lub qhov cub loj, qhov chaw uas cov nplaim taws licked cov phab ntsa charred ntawm lub cib qauv uas khiav mus txog lub siab chimney.
  
  "Yuav luag tiav, cov ntxhais?" Maisie nug los ntawm qhov rooj uas nws sawv nrog lub tais.
  
  "Muaj, kuv ua tiav,"hais slim brunette Linda, tapping nws tus phooj ywg liab-haired Lizzie lub pob tw curvy nrog plaub plua plav. "Ginger tseem poob qab, txawm li cas los xij," nws tso dag.
  
  "Nws yog dab tsi?" - Lizzie nug thaum nws pom lub ncuav mog qab zib zoo nkauj hnub yug.
  
  "Me ntsis ntshav qab zib tsis muaj," Maisie tshaj tawm, curtsying.
  
  "Rau lub sijhawm twg?" Linda nug, rub nws tus phooj ywg mus rau lub rooj nrog nws.
  
  Maisie teeb ib lub tswm ciab nruab nrab, "Hnub no cov poj niam yog kuv lub hnub yug thiab koj yog cov neeg raug tsim txom ntawm kuv qhov yuav tsum tau saj."
  
  "Auj Vajtswv. Suab tsuas yog phem, tsis yog, Ginger? Linda tso dag thaum nws tus phooj ywg leaned los khiav nws ntiv tes hla lub frosting kom saj nws. Maisie ua si nplawm nws txhais caj npab thiab tsa cov nqaij cleaver hauv kev thuam thuam, ua rau cov ntxhais squeal hauv kev zoo siab.
  
  "Zoo siab hnub yug Miss Maisie!" - Nkawd ob leeg qw, zoo siab pom tus neeg saib xyuas lub taub hau ua rau Xus lom zem. Maisie ua ib lub ntsej muag, kaw nws lub qhov muag, cia siab tias yuav tawm tsam ntawm crumbs thiab frosting, thiab txo cov riam mus rau lub ncuav mog qab zib.
  
  Raws li qhov xav tau, qhov cuam tshuam faib lub ncuav mog qab zib hauv ob thiab cov ntxhais squealed nrog kev zoo siab.
  
  Maisie hais tias, "Cia li los, khawb tob dua." Kuv tsis tau noj ib hnub."
  
  "Kuv thiab," Lizzie moaned li Linda txawj ua noj rau lawv txhua tus.
  
  Lub tswb nrov nrov.
  
  "Puas muaj qhua ntxiv?" Linda nug nrog nws lub qhov ncauj puv.
  
  "Auj tsis yog, koj paub tias kuv tsis muaj phooj ywg," Maisie chuckled, dov nws ob lub qhov muag. Nws nyuam qhuav tau noj nws thawj zaug thiab tam sim no nws yuav tsum tau nqos sai sai kom pom qhov zoo nkauj, uas yog qhov kev ntxhov siab tshaj plaws, tsuas yog thaum nws xav tias nws tuaj yeem so. Npeeg Maisie qhib qhov rooj thiab tau txais tos los ntawm ob tug txiv neej hnav ris tsho thiab tsho uas ua rau nws nco txog cov neeg yos hav zoov lossis cov ntoo ntoo. Cov nag twb los rau ntawm lawv, thiab cua txias tau los ntawm lub sam thiaj, tab sis ob tug txiv neej txawm flinched los yog sim tsa lawv dab tshos. Nws pom tseeb tias qhov txias tsis ntshai lawv.
  
  "Kuv puas tuaj yeem pab koj?" - nws nug.
  
  "Nyob zoo tav su, madam. Peb vam tias koj tuaj yeem pab peb, "hais tias siab dua ntawm ob tus txiv neej phooj ywg nrog lub suab lus German.
  
  "Nrog dab tsi?"
  
  "Tsis muaj qhov tshwm sim lossis ua rau peb lub luag haujlwm puas tsuaj ntawm no," lwm tus teb tsis quav ntsej. Nws lub suab nrov, muaj kev vam meej, thiab Maisie tuaj yeem qhia tau tias nws muaj suab nrov los ntawm qee qhov hauv Ukraine. Nws cov lus yuav ua rau cov poj niam feem ntau puas tsuaj, tab sis Maisie tau paub zoo txog kev coj tib neeg los ua ke thiab tshem tawm feem ntau. Lawv yog cov neeg yos hav zoov tiag tiag, nws ntseeg tias, cov neeg txawv teb chaws xa mus rau lub hom phiaj uas lawv tau raug yuam kom ua hnyav raws li lawv tau provoked, li no lub siab txias thiab qhib kev thov.
  
  "Koj lub luag haujlwm yog dab tsi? Kuv tsis tuaj yeem cog lus rau kev koom tes yog tias nws cuam tshuam rau kuv tus kheej, "nws hais ruaj khov, cia lawv txheeb xyuas nws tias yog tus neeg paub lub neej. "Koj yog leej twg?"
  
  "Peb tsis tuaj yeem hais, madam. Koj puas tuaj yeem tso tseg thov. "
  
  "Thiab hais kom koj cov phooj ywg hluas tsis txhob qw," tus txiv neej siab dua nug.
  
  "Lawv yog cov neeg dawb huv, cov neeg dawb huv. Tsis txhob muab lawv koom nrog hauv qhov no, "Maisie hais ntxiv thiab taug kev mus rau hauv nruab nrab ntawm lub qhov rooj. "Lawv tsis muaj laj thawj los qw."
  
  "Zoo, vim tias yog lawv ua li no, peb yuav muab qhov laj thawj rau lawv," tus neeg Ukrainian teb hauv lub suab zoo uas nws zoo li npau taws.
  
  "Npauj Npaim Maisie! Txhua yam zoo?" Lizzie hu los ntawm chav nyob.
  
  "Dandy, doll! Noj koj lub ncuav mog qab zib!" Maisie qw rov qab.
  
  "Koj raug xa mus ua dab tsi? Kuv yog tib tus neeg nyob hauv kuv qhov chaw ua haujlwm cov cuab yeej cuab tam rau ob peb lub lis piam tom ntej no, yog li koj tab tom nrhiav, koj tuaj ntawm lub sijhawm tsis raug. Kuv tsuas yog ib tug neeg saib xyuas tsev xwb, " nws hais rau lawv raws li txoj cai thiab ua tib zoo mloog ua ntej maj mam rub lub qhov rooj kaw.
  
  Lawv tsis hnov mob txhua, thiab, oddly txaus, qhov no yog qhov ua rau Maisie McFadden muaj kev ntxhov siab. Nws kaw lub qhov rooj thiab ua pa tob tob, ua tsaug uas lawv tau txais nws lub charade.
  
  Ib lub phaj tawg hauv chav nyob.
  
  Npeeg Maisie maj nrawm mus saib seb muaj dab tsi tshwm sim thiab pom nws ob tug ntxhais nyob rau hauv nruj puag ntawm ob tug txiv neej uas pom tau tias koom nrog nws ob tug qhua. Nws nres tuag hauv nws txoj kev.
  
  "Renata nyob qhov twg?" - nug ib tug ntawm cov txiv neej.
  
  "Kuv-Kuv-n-tsis paub nws yog leej twg," Maisie stammered, wringing nws ob txhais tes nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws.
  
  Tus txiv neej rub tawm ib tug Makarov thiab ua ib tug sib sib zog nqus gash rau Lizzie txhais ceg. Tus hluas nkauj quaj hysterically, zoo li nws tus phooj ywg.
  
  "Qhia lawv kom kaw lossis peb yuav ua rau lawv ntsiag to nrog cov mos txwv tom ntej," nws hais. Maisie ua raws li nws tau hais, qhia cov ntxhais kom nyob twj ywm kom cov neeg txawv teb chaws tsis tua lawv. Linda fainted, poob siab ntawm kev ntxeem tau ntau dhau los dais. Tus txiv neej uas tuav nws tsuas muab pov rau hauv pem teb thiab hais tias, "Nws tsis zoo li cov yeeb yaj kiab, puas yog, zib ntab?"
  
  "Renata! Nws nyob qhov twg?" - Nws qw, tuav lub tshee tshee thiab ntshai Lizzie los ntawm cov plaub hau thiab taw tes nws riam phom ntawm nws lub luj tshib. Maisie tam sim no pom tau hais tias lawv txhais tau hais tias tus neeg tsis muaj kev ris txiaj uas nws yuav tsum tau saib xyuas kom txog thaum Mr. Perdue rov qab los. Ntau npaum li nws ntxub tus vain bitch, Maisie tau them nyiaj los tiv thaiv nws thiab pub rau nws. Nws tsis tuaj yeem hloov cov khoom vaj khoom tsev rau lawv raws li kev txiav txim ntawm nws qhov chaw ua haujlwm.
  
  Nws hais tias, "Cia kuv coj koj mus rau nws," tab sis thov cia cov ntxhais tu ib leeg.
  
  "Kaws lawv thiab muab zais rau hauv lub txee dai khaub ncaws. Yog tias lawv qw, peb yuav khiav lawv mus ib yam li tus niam ntiav ntawm Paris, "tus neeg tua phom hnyav luag nyav, kaw qhov muag nrog Lizzie raws li ceeb toom.
  
  "Cia kuv cia li rub Linda tawm hauv av. Vim Vajtswv, koj cia tus menyuam pw hauv pem teb hauv qhov txias tsis tau," Maisie hais rau cov txiv neej tsis ntshai nws lub suab.
  
  Lawv cia nws coj Linda mus rau ib lub rooj zaum ntawm lub rooj. Ua tsaug rau qhov kev txav ceev ntawm nws txhais tes txawj ntse, lawv tsis pom cov riam carving uas Npeeg Maisie rub tawm hauv qab lub ncuav mog qab zib thiab muab tso rau hauv nws lub hnab tshos tsho. Nrog ib tug sigh, nws khiav nws ob txhais tes hla nws lub hauv siab kom tshem lawv ntawm crumbs thiab nplaum frosting thiab hais tias, "Los ntawm."
  
  Cov txiv neej ua raws nws los ntawm chav noj mov loj nrog tag nrho nws cov khoom qub, nkag mus rau hauv chav ua noj uas tsis hnov tsw ntawm ncuav mog qab zib tshiab tuaj yeem hnov qab. Tab sis tsis txhob coj lawv mus rau lub tsev qhua, nws coj lawv mus rau hauv qab daus. Cov txiv neej tsis paub txog qhov kev dag ntxias, vim tias hauv qab daus feem ntau yog qhov chaw rau hostages thiab khaws zais cia. Chav tsev tsaus nti heev thiab tsw tsw ntxhiab tsw qab.
  
  "Puas muaj lub teeb nyob ntawm no?" - nug ib tug ntawm cov txiv neej.
  
  "Muaj ib qho kev hloov hauv qab. tsis zoo rau ib tug coward li kuv uas saib tsis taus chav tsaus, koj paub. Cov yeeb yaj kiab txaus ntshai txaus ntshai tau txais koj txhua lub sijhawm, "nws hais lus siab.
  
  Ib nrab ntawm cov kauj ruam, Maisie dheev txo nws tus kheej thiab zaum. Tus txiv neej uas tau ua raws nws los ze zog tau dhau ntawm nws lub cev crumpled thiab poob hnyav rau ntawm tus ntaiv thaum Maisie nrawm nrawm nws tus cleaver rov qab los ntaus tus txiv neej thib ob tom qab nws. Ib tug tuab, hnyav hniav ntog rau hauv nws lub hauv caug, cais nws lub hauv caug ntawm nws lub ci ci li thawj tus txiv neej cov pob txha crunched nyob rau hauv qhov tsaus ntuj uas nws tsaws, instantly ntsiag to nws.
  
  Thaum nws qw nrov nrov, nws hnov lub ntsej muag sib tsoo, uas tam sim no immobilized nws, ua rau nws tsis nco qab. Thaum tsaus ntuj tsaus nti, Maisie pom ob tug txiv neej los ntawm lub qhov rooj hauv ntej tshwm rau saum toj. Raws li nws txoj kev cob qhia tau hais, txawm tias nyob rau hauv nws daze nws tau mob siab rau lawv cov kev sib tham.
  
  "Renata tsis nyob ntawm no, idiots! Cov duab Cleve xa peb qhia nws hauv tsev qhua! Tus ntawd yog sab nraud. Nqa tus tswv tsev!"
  
  Maisie paub tias nws tuaj yeem cuam tshuam nrog peb ntawm lawv yog tias lawv tsis tau tso nws tus cleaver. Nws tseem tuaj yeem hnov tus neeg ntxeev siab lub hauv caug qw hauv keeb kwm yav dhau thaum lawv tawm mus rau hauv lub vaj uas lawv tau ntub dej los nag.
  
  "Cov lej. Sau cov lej. Peb paub txog cov txheej txheem kev ruaj ntseg tshwj xeeb, nyob zoo, yog li tsis txhob xav txog kev lom zem ntawm peb, "tus txiv neej uas hais lus Lavxias teb rau nws.
  
  "Koj puas tuaj yeem tso nws? Koj puas ua haujlwm rau nws?" - Maisie nug, nias ib ntu ntawm cov lej ntawm thawj cov keyboard.
  
  "Nws tsis yog ib qho ntawm koj lub lag luam," tus Ukrainian teb los ntawm lub qhov rooj hauv lub suab tsis zoo. Maisie tig ib ncig, nws ob lub qhov muag fluttering vim qhov zoo li qub los ntawm cov dej ntws.
  
  "Qhov ntawd zoo nkauj npaum li kuv lub lag luam," nws hais. "Kuv yog lub luag haujlwm rau nws."
  
  "Koj yeej coj koj txoj haujlwm tiag tiag. Qhov no yog amazing, "tus phooj ywg German ntawm lub qhov rooj hais lus rau nws patronizingly. Nws nias nws rab riam tua phom rau nws caj dab. "Tam sim no qhib lub qhov rooj fucking."
  
  Maisie qhib thawj qhov rooj. Peb ntawm lawv nkag mus rau qhov chaw nruab nrab ntawm ob lub qhov rooj nrog nws. Yog tias nws tuaj yeem ua rau lawv hla nrog Renata thiab kaw lub qhov rooj, nws tuaj yeem kaw lawv nrog lawv cov nyiaj nyiag los thiab hu rau Mr. Perdue rau kev txhawb nqa.
  
  "Qhib lub qhov rooj tom ntej," tus German hais kom. Nws paub tias nws tau npaj dab tsi thiab ua kom nws cuam tshuam ua ntej kom nws tsis tuaj yeem thaiv lawv. Nws tau hais kom Ukrainian coj qhov chaw ntawm lub qhov rooj sab nrauv. Maisie qhib lub qhov rooj tom ntej, cia siab tias Mirela yuav pab nws tshem tawm cov neeg tawm tsam, tab sis nws tsis paub qhov twg ntawm Mirela lub hwj chim ntawm tus kheej. Vim li cas nws thiaj pab nws cov neeg raug ntes tawm tsam cov neeg tawm tsam yog tias ob pawg neeg tsis muaj siab zoo rau nws? Mirela sawv ntsug, sawv ntsug rau ntawm phab ntsa sab nraum lub qhov rooj, tuav lub khob plooj (porcelain) hnyav ntawm chav dej. Thaum nws pom Maisie los ntawm lub qhov rooj, nws pab tsis tau tab sis luag ntxhi. Nws kev ua pauj me me, tab sis txaus rau tam sim no. Nrog tag nrho nws lub zog, Mirela tig lub hau thiab slammed rau hauv Maisie lub ntsej muag, tsoo nws lub qhov ntswg thiab lub puab tsaig nrog ib lub tshuab. Tus tu tsev lub cev poob rau saum ob tug txiv neej, tab sis thaum Mirela sim kaw lub qhov rooj, lawv ceev heev thiab muaj zog heev.
  
  Thaum Maisie nyob hauv pem teb, nws tau muab cov cuab yeej sib txuas lus uas nws siv los xa Perdue nws cov lus ceeb toom thiab ntaus nws cov lus. Tom qab ntawd nws muab nws tso rau hauv nws lub tsho thiab tsis txav thaum nws hnov ob tug tub sab ua phem thiab ua phem rau tus neeg raug txhom. Maisie tsis tuaj yeem pom lawv ua dab tsi, tab sis nws tuaj yeem hnov Mirela lub suab qw nrov nrov ntawm nws cov neeg tawm tsam. Tus neeg saib xyuas hauv tsev tau dov rau ntawm nws lub plab mus saib hauv qab lub rooj zaum, tab sis nws tsis pom dab tsi nyob ntawm nws xub ntiag. Txhua leej txhua tus tau nyob twj ywm, thiab tom qab ntawd nws hnov ib lo lus German: "Tsib tsoo lub tsev qhua sai li sai tau thaum peb tawm ntawm lub vojvoog. Cog explosives."
  
  Maisie tsis muaj zog txav mus los, tab sis nws sim nkag mus rau ntawm lub qhov rooj lawm.
  
  "Saib, tus no tseem muaj sia nyob," hais tias Ukrainian. Lwm tus txiv neej yws ib yam dab tsi hauv Lavxias thaum lawv teeb tsa lub detonators. Tus Ukrainian ntsia Maisie thiab tshee lub taub hau: "Tsis txhob txhawj, nyob zoo. Peb yuav tsis cia koj tuag ib tug txaus ntshai tuag nyob rau hauv hluav taws."
  
  Nws luag nyav tom qab nws lub taub hau flasher raws li kev txhaj tshuaj echoed tawm ntawm cov nag hnyav.
  
  
  Tshooj 42
  
  
  Qhov sib sib zog nqus xiav zoo nkauj ntawm Atlantic tau ntim ob tus neeg dhia dej thaum lawv maj mam nqis mus rau qhov chaw reef-them peaks ntawm lub underwater geographic anomaly Perdue tau kuaj pom ntawm nws lub scanner. Nws mus tob npaum li nws muaj peev xwm ua tau kom nyab xeeb thiab kaw cov khoom, tso qee qhov sib txawv hauv cov raj me me. Ua li no, Perdue tuaj yeem txiav txim siab qhov twg yog cov xuab zeb hauv zos thiab cov khoom siv txawv teb chaws xws li marble lossis tooj liab. Sediments tsim los ntawm cov zaub mov txawv ntawm cov uas pom nyob rau hauv lub zos marine tebchaw tuaj yeem txhais tau tias txawv teb chaws, tejzaum nws yog neeg tsim.
  
  Los ntawm qhov tsaus ntuj nti ntawm ntug dej hiav txwv nyob deb, Perdue xav tias nws pom cov duab ntxoov ntxoo hem ntawm sharks. Nws ntshai nws, tab sis nws tsis tuaj yeem ceeb toom Sam, uas tau rov qab rau nws ob peb meters deb. Perdue nkaum tom qab lub pob zeb reef thiab tos, txhawj xeeb tias nws cov npuas yuav muab nws lub xub ntiag. Thaum kawg, nws tau ua tib zoo tshuaj xyuas thaj chaw thiab, kom nws txoj kev nplij siab, pom tias tus duab ntxoov ntxoo tsuas yog ib leeg tus neeg dhia dej ua yeeb yaj kiab marine lub neej nyob rau hauv reefs. Nws tuaj yeem pom los ntawm cov qauv ntawm tus neeg dhia dej lub cev tias nws yog poj niam, thiab ib pliag nws xav tias nws yuav yog Nina, tab sis nws tsis yog yuav ua luam dej rau nws thiab ua rau nws tus kheej ruam.
  
  Perdue pom ntau cov ntaub ntawv tsis muaj xim uas yuav muaj qhov tseem ceeb thiab sau ntau npaum li nws ua tau. Nws pom tias Sam tam sim no tsiv mus nyob rau hauv ib qho kev sib txawv kiag li, oblivious rau Perdue txoj hauj lwm. Sam yuav tsum tau thaij duab thiab yeeb yaj kiab ntawm lawv qhov kev dhia dej kom lawv tuaj yeem ntsuas cov xov xwm thaum lawv rov qab mus rau lub nkoj, tab sis nws sai sai ploj mus rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm lub pob zeb. Tom qab ua tiav kev sau thawj cov qauv, Perdue ua raws Sam kom pom nws ua dab tsi. Raws li Perdue taug kev ncig ib pawg loj loj ntawm cov pob zeb dub, nws pom Sam nkag mus rau hauv lub qhov tsua hauv qab lwm pawg. Sam tau tshwm sim sab hauv los thaij duab ntawm phab ntsa thiab hauv pem teb ntawm lub qhov tsua dej nyab. Perdue tau nce mus ntes, ntseeg siab tias lawv yuav sai sai ntawm cov pa oxygen.
  
  Nws yanked Sam tus fin, scaring tus txiv neej yuav luag tuag. Perdue tau hais kom lawv rov qab mus rau pem hauv ntej thiab qhia Sam lub vials nws tau ntim nrog cov ntaub ntawv. Sam nodded thiab lawv sawv ntawm lub teeb ci ntawm lub hnub lub rays uas nkag mus rau qhov nrawm nrawm saum lawv.
  
  
  * * *
  
  
  Tom qab txiav txim siab tias tsis muaj ib yam dab tsi txawv ntawm cov tshuaj, cov pab pawg tau poob siab me ntsis.
  
  "Saib, thaj av no tsis txwv rau sab hnub poob ntawm Tebchaws Europe thiab Africa," Nina hais rau lawv. "Tsuas yog vim tsis muaj ib yam dab tsi tseem ceeb hauv qab peb tsis tau txhais hais tias nws tsis yog ob peb mais sab hnub poob lossis sab hnub poob ntawm ntug dej hiav txwv Asmeskas. Tau taub hau!"
  
  "Kuv tsuas yog paub tseeb tias muaj qee yam ntawm no," Perdue sighed, ntuav nws lub taub hau rov qab rau hauv kev qaug zog.
  
  "Peb yuav rov qab los sai sai," Sam hais rau nws, patting nws ntawm lub xub pwg nyom reassuringly. "Kuv paub tseeb tias peb tab tom mus rau ib yam dab tsi, tab sis kuv xav tias peb tsuas yog tsis tob txaus."
  
  "Kuv pom zoo nrog Sam," Alexander nodded, noj lwm haus cawv. "Lub scanner qhia tau hais tias muaj craters thiab cov qauv coj txawv txawv me ntsis."
  
  "Yog tias kuv tsuas muaj lub submersible tam sim no uas nkag tau yooj yim," Perdue hais, rub nws lub puab tsaig.
  
  "Peb muaj tus kws tshawb fawb nyob deb," Nina hais. "Yog, tab sis nws khaws tsis tau dab tsi, Nina. Nws tsuas tuaj yeem qhia peb thaj chaw uas peb twb paub lawm. "
  
  Sam hais tias, "Zoo, peb tuaj yeem sim saib seb peb pom dab tsi ntawm lwm qhov dhia dej," Sam hais tias, "tom qab sai dua." Nws tuav nws lub koob yees duab hauv qab dej hauv nws txhais tes, tig los ntawm ntau cov duab los xaiv cov ces kaum zoo tshaj plaws los upload tom qab.
  
  "Txawm li cas los xij," Perdue pom zoo. "Cia peb sim dua ua ntej hnub dhau mus. Tsuas yog lub sijhawm no peb mus rau sab hnub poob ntau dua. Sam, koj sau txhua yam peb pom. "
  
  "Yog lawm, thiab lub sijhawm no kuv yuav los nrog koj," Nina winked ntawm Perdue thaum nws npaj hnav khaub ncaws.
  
  Ntawm lawv qhov thib ob dhia dej, lawv tau sau ntau yam khoom qub qub. Pom tau tias muaj keeb kwm poob dej ntau dua rau sab hnub poob ntawm qhov chaw, thaum tseem muaj ntau cov architecture faus underwater rau hauv dej hiav txwv. Perdue ntsia kev txhawj xeeb, tab sis Nina tuaj yeem qhia tau tias cov khoom tsis muaj hnub nyoog txaus los koom nrog lub sijhawm nto moo ntawm Atlantis, thiab tuav nws lub taub hau rau txhua lub sijhawm Perdue xav tias nws muaj tus yuam sij rau Atlantis hauv nws txhais tes.
  
  Thaum kawg, lawv combed feem ntau ntawm cov cheeb tsam uas lawv xav mus tshawb, tab sis tseem nrhiav tsis tau ib txoj kab ntawm lub teb chaws fabled. Tej zaum lawv tau sib sib zog nqus heev los nrhiav pom yam tsis muaj kev tshawb fawb txaus, thiab Perdue yuav tsis muaj teeb meem tau txais lawv thaum nws rov qab los rau Scotland.
  
  
  * * *
  
  
  Rov qab ntawm qhov bar hauv Funchal, Otto Schmidt tau sau txog qhov kawg ntawm nws txoj kev taug. Cov kws tshaj lij los ntawm M önkh Saridag tam sim no pom tias Longinus tau tsiv mus. Lawv ceeb toom Otto tias nws tsis nyob hauv Wewelsburg lawm, txawm tias nws tseem ua haujlwm. Qhov tseeb, lawv tsis tuaj yeem taug qab nws qhov chaw tam sim no txhua, uas txhais tau hais tias nws tau nyob hauv ib puag ncig electromagnetic.
  
  Nws kuj tau txais lus los ntawm nws cov neeg hauv Thurso nrog txoj xov zoo.
  
  Nws hu rau Renegade Brigade sai ua ntej 5 teev tsaus ntuj los qhia.
  
  "Bridges, qhov no yog Schmidt," nws hais hauv qab nws ua tsis taus pa, zaum ntawm lub rooj nyob rau hauv lub pub uas nws tab tom tos hu los ntawm Purdue lub yacht. "Peb muaj Renata. Ncua tseg kev ceev faj rau tsev neeg Strenkov. Arichenkov thiab kuv yuav rov qab los hauv peb hnub. "
  
  Nws saib cov neeg ncig tebchaws Flemish sawv sab nraud, tos lawv cov phooj ywg ntawm lub nkoj nuv ntses los nres tom qab ib hnub hauv hiav txwv. Nws qhov muag nqaim.
  
  "Tsis txhob txhawj txog Purdue. Cov kev taug qab cov qauv hauv Sam Cleave qhov system coj pawg sab laj ncaj qha rau nws. Lawv xav tias nws tseem muaj Renata yog li lawv yuav saib xyuas nws. Lawv tau taug qab nws txij li Wewelsburg, thiab tam sim no kuv pom tias lawv nyob ntawm Madeira tuaj tos lawv, "nws hais rau Bridges.
  
  Nws tsis hais dab tsi txog Solon's Place, uas yog nws lub hom phiaj thaum Renata raug xa thiab Longinus pom. Tab sis nws tus phooj ywg Sam Cleave, qhov kawg pib ntawm Renegade Brigade, tau kaw nws tus kheej hauv lub qhov tsua, uas nyob ntawm qhov chaw uas cov ntawv hla lawv txoj kev. Raws li ib tug kos npe rau ntawm loyalty rau lub pab tub rog, tus neeg sau xov xwm xa Otto cov kev tswj hwm ntawm qhov nws ntseeg tias yog Solon's Place, uas nws tau taw qhia siv GPS ntaus ntawv hauv nws lub koob yees duab.
  
  Raws li Perdue, Nina, thiab Sam tau tshwm sim, lub hnub pib ntog mus rau lub qab ntug, txawm hais tias lub hnub ci zoo nkauj, mos tseem nyob rau lwm teev lossis ob teev. Lawv hnyav nce saum lub yacht, pab ib leeg los ntawm ib leeg kom tshem tawm cov khoom siv scuba thiab kev tshawb fawb lub nra.
  
  Perdue perked: "Lub ntuj raug txim nyob qhov twg Alexander?"
  
  Nina frowned, tig nws lub cev mus saib zoo ntawm lub lawj: "Tej zaum sub-level?"
  
  Sam tau nqes mus rau hauv chav cav thaum Perdue tshuaj xyuas lub cabin, hneev nti thiab galley.
  
  "Tsis muaj dab tsi," Perdue shrugged. Nws ntsia stunned, ib yam li Nina.
  
  Sam tawm hauv chav cav.
  
  "Kuv tsis pom nws nyob qhov twg," nws exhaled, tso nws ob txhais tes ntawm nws lub duav.
  
  "Kuv xav paub yog tias tus neeg vwm vwm poob rau saum nkoj tom qab haus vodka ntau dhau," Perdue hais nrov nrov.
  
  Perdue's kev sib txuas lus ntaus ntawv beeped. "Auj, thov txim, tsuas yog ib pliag," nws hais thiab tshawb xyuas cov lus. Nws yog los ntawm Maisie McFadden. Lawv hais tias
  
  "Aub catchers! Txhaum koj tus kheej. "
  
  Perdue lub ntsej muag poob thiab ua daj ntseg. Nws coj nws ib ntus kom ruaj khov nws lub plawv dhia thiab nws txiav txim siab los tuav ib qho keel. Tsis muaj ib qho kev nyuaj siab, nws tshem nws caj pas thiab rov qab mus rau lwm tus.
  
  "Txawm li cas los xij, peb yuav tsum rov qab mus rau Funchal ua ntej tsaus ntuj. Peb yuav rov qab mus rau lub hiav txwv ntawm Madeira sai li sai tau thaum kuv muaj cov cuab yeej tsim nyog rau qhov tob tob no, "nws tshaj tawm.
  
  "Yog lawm, Kuv muaj kev xav zoo txog yam uas nyob hauv qab peb," Nina luag ntxhi.
  
  Sam paub lwm yam, tab sis nws qhib ib npias rau lawv txhua tus thiab tos ntsoov rau yam uas tos lawv thaum lawv rov qab los rau Madeira. Lub hnub tsis yog nyob ntawm Portugal hmo no xwb.
  
  
  END
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"