Аннотация: Hyttpojken Eduard Osetrov, tillsammans med piraterna, intar staden och befriar piratkejsaren. Nu börjar rånarna en allvarlig kamp om makten över imperiet. Sant, naturligtvis, pojken har sina egna planer, även om han är lovad titeln hertig.
JOY POJKEN OCH PIRATKEJSAREN
ANTECKNING
Hyttpojken Eduard Osetrov, tillsammans med piraterna, intar staden och befriar piratkejsaren. Nu börjar rånarna en allvarlig kamp om makten över imperiet. Sant, naturligtvis, pojken har sina egna planer, även om han är lovad titeln hertig.
. KAPITEL nr 1
En hård strid fortsatte mellan pirater av alla slag, inklusive flickor som slogs antingen i tunna ringbrynjer eller till och med halvnakna.
Och de kastade explosiva ärter med sina bara tår eller högg dem med svärd.
Den öronbedövande explosionen skadade den tjocka porten allvarligt, men förstörde den inte helt. Passagen är dock nästan klar. Skadorna som orsakades av kanonkulorna var enorma och den järnsmidda dörren höll knappt.
Många slavinnor kastade stenar, krossade plattor, glas och några till och med dolkar mot garnisonens soldater. Flickorna bar minimala kläder, men var muskulösa och smala. Det fanns praktiskt taget inga äldre kvinnor i den här världen, och det var fantastiskt. Alla representanter för det rättvisa könet är unga och fräscha tjejer och det finns många fler av dem än äldre män. Och några av slavarna var pojkar som på konstgjord väg kunde leva i ett par decennier som tonåringar och sedan dö i sömnen.
Inte en särskilt gynnsam utsikt, och fria män gick inte med på det. Men vem kommer att fråga slavarna!
Här skickade den store krigaren Sturgeon, som tappade tålamodet, sin gigantiska ödla för att attackera. Med ett skrämmande dån flög resterna av porten av. Piratfriarna släppte ett entusiastiskt rop och rusade till anfallet. Här blixtrade pirattjejernas bara fötter. Och först av allt, den svarta kvinnans hjälte Oblomov. Tja, också mäns stövlar och de starka händerna på representanter för en icke-mänsklig ras. Och även simfötter, som gäss, i denna värld av andra världsliga människor.
Massaker och kaos började, det fanns fler pirater, de var upphetsade av blod och förluster, mer än ett dussin av dem dog under väggarna i det medeltida fängelset.
Piratflickorna vrålade till fullo:
Vi går modigt till attack,
Kampen med fiender kommer att bli dödlig...
Att erövra onda varelser med ett svärd,
Låt oss skicka eld över universum!
Och krigarflickorna sköt från pilbågar och använde de bara tårna på sina solbrända, muskulösa, mycket smidiga ben.
Som alltid, framåt, en Komsomol-terminator som inte kände någon rädsla (ja, till viss del var Eduard också Komsomol-medlem. I ett av sina tidigare uppdrag lyckades han slåss i andra världskriget och gå med i Komsomol!) Riddarpirat , så han brottades med fängelseöversten. Det här är en läskig sexarmad kille, han försöker snabbt döda den unge krigaren innan hans vänner kommer till hans hjälp. Hans frenetiska svängningar gjorde inget intryck på pojken.
Och någonstans där ute slåss flickor från olika piratskepp och hugger fiender som kål. Och det är bra också. Så Oblomova sparkade gorillaofficeren i ansiktet med sin bara häl så mycket att han föll omkull och slog ner ytterligare tre vakter.
Den kvinnliga hjälten skrek:
- Saryn på kitchka!
Till en början slog pojken Sturgeon lugnt bort alla attacker och sparkade honom sedan i magen. Fienden var vriden och utnyttjade ögonblicket, den unge kämpen skar av huvudet - en teknik som fungerar felfritt.
"Ditt hjärta är stort, men tydligen tomt, som en penninglångares hjärta."
Och Edward skrattade. Och hans nakna fot, snabb som blixten, rammade den stora skyddet i ljumsken.
Den behornade hjälmen flög av hans huvud och spetsen träffade en annan soldat i sidan.
Fångvaktarnas motstånd drog ibland ut på tiden, särskilt när sammandrabbningar ägde rum i korridorerna och fick karaktären av bakhåll.
Flera piratflickor skadades till och med. Och de fastnade på sina bara, muskulösa ben.
De medeltida vakternas sista tillflyktsort var källaren. En av de första som hoppade dit var den arga tigern Sturgeon, hans ögon såg perfekt i mörkret, och hans svärd hackade och fortsatte att samla en generös skörd av döden.
"Ni idioter kommer inte att gå någonstans, jag ska köra ut er ur alla sprickor." - skrek den pigg unge krigaren.
Plötsligt hördes ett fruktansvärt dånande dån framför sig, sedan slog en låga upp.
- Är det verkligen en drake? - Tänkte den oförskämda piraten och kvävdes av ångorna.
Den unge krigaren hoppade åt sidan, flickan som sprang efter honom gnisslade av rädsla och blev lätt bränd. Pojken skakade om sig själv, om det är en drake måste vi agera utan rasande fart. Vrålet upprepades, lågan började dämpas.
Pirattjejen kvittrade:
- Det här är Satan!
Och hennes lyxiga, starka lår började skaka. Och lukten av rökelse blev starkare.
Piratpojken svarade:
- Den mest fruktansvärda Satan är din naturliga rädsla!
Edward märkte i ögonvrån att eld bröt ut från en punkt, om än i en tjock kärve. Som om det vore en val spyr den napalm istället för vatten. Efter att ha fallit till golvet och tryckt mot väggen kröp terminatorpojken, sedan slog en låga upp från andra sidan, och det okända odjuret åskade så mycket att det kunde få ett helt regemente på flykt.
Inte konstigt att de tre modiga piratflickorna som rusade efter pojken tryckte sig mot väggen och skrek:
- Draken skona oss -
Mamma, pappa rädda mig!
Unge Edward sa:
- Åsnan vrålar högre än den skällande räven, men han kan inte bevisa att han inte är en kamel!
Då märkte den unge kämpen ett knappt täckt hål, genom vilket även han, som var liten, kunde krypa igenom med stor svårighet. När han bröt igenom och kliade på stenarna slet han sönder resterna av sina redan trasiga kläder och kliade sig på bara axlar och bröst. Men det är precis så när bristen på att växa upp är till din fördel. Om han hade vuxit ens lite under de många åren av äventyr hade han varit helt fast. Som till exempel kilen i spanska stövlar.
Pojken krossade med sina bara fingrar en giftig spindel som ville sticka honom i vaden och väste:
Den lömska spindeln skärpte sitt stick,
Och dricker heligt blod från Elfia...
För hans motståndare räcker inte allt,
Den som har kärlek till fosterlandet kommer att döda honom!
Slutligen blev tunneln bredare, och terminatorkrigaren klättrade ut ur den med stor möda.
Då fångade en märklig syn hans blick: två tjocka män i gula dräkter med kalott på sina rakade huvuden, knackande med smidda svarta stövlar, sprang omkring i smedjan, en blåste i den, och i det ögonblicket släpptes ett fruktansvärt vrål, och den andra drog i spakarna, och i det ögonblicket blev rummet ljusare och varmare. Båda kriminella typerna svettades mycket och stinkade mycket.
- De är alltså bedragare. - Den evige krigarpojken fnissade till och med av glädje. - De ville lura mig med ett så enkelt knep. Tja, jag ska slita ur deras tarmar.
Den unga fightern hoppade ut som en tiger och attackerade de stora killarna. Den första av dem lyckades greppa sitt svärd, men träffades i pannan med fästet. En kraftig bula svällde av det kraftiga slaget. Den andra, som såg den fruktansvärda blodiga pojken, bad om nåd.
- Döda mig inte, åh ädle pirat.
- Sedan när blev pirater adliga? - Sade den fruktansvärt arga krigaren Edward och slog knytnäven i käken. Den feta magens huvud föll tillbaka och blodet började rinna. Terminatorpojken sa högt:
- Vill du lära mig adel!
Och den unge kämpen slog fienden i ljumsken med all kraft. Och hans kindben klingade och blod rann ut ur hans mun.
Sedan tog den unge krigaren ett gäng nycklar från sitt bälte och började låsa upp dörrarna. Bakom den första dörren fanns en cell där två fångar satt fastkedjade i lager. En av dem hade, trots sår och spår av brännskador och misshandel, ett mycket respektabelt utseende. Hans tjocka grånande skägg och breda axlar, med den brännande blick av hans mongoliska ögon, talade. - Jag är född att befalla! Den andra var fortfarande mycket ung, ganska lång, men hans skägg växte inte, bara ett lätt ludd syntes under näsan. De stirrade på Eduard Osetrova som brast in. Piratflickan dök upp bakom pojken. Hennes nakna, starka, feminina fötter lämnade blodiga, röda, graciösa fotspår på betongen.
- Vem är du? - sa den äldre fången med hes men trevlig röst.
Den evigt unge krigaren svarade:
- Jag är en ädel pirat, Edward.
Den yngre frågade:
- Vad heter du?
Osetrov svarade förvirrat:
- I det förra företaget kallade man det för en kaninstridsvagn. I det nuvarande gänget...jag vet inte, de har inte bestämt sig än.
Den äldre fången svarade:
- Du är snabb och häftig, och samtidigt klok utöver dina år. Jag kallar dig Cobra.
Den unge krigarpojken blev förvånad. För människor låter dock kobra på något sätt olycksbådande. Men ändå frågade terminatorpojken:
-Vem är du?
Han svarade med värdighet:
- Den siste piratkejsaren. - Fashpirovsky, de kallar mig också "Guds gissel." Och det här är min son Aramis. - Ledaren för sjörånarnas ledare beordrade snarare än frågade. -Kan du befria oss från våra bojor?
Pirattjejen som sprang upp efter pojken svarade och blottade sina tänder som gnistrade som stora och mycket lyxiga pärlor och gav reflektioner:
- Den här söta pojken kan allt!
Krigaren Edward svarade lakoniskt:
- Självklart, och snabbt!
Kedjorna var fortfarande helt nya, tjockt oljade och smidda med stor skicklighet, täckta med ett lager silver, varje länk tjockare än tummen på en stor man, eller ungefär lika tjock som Edwards hand. Denna obehagliga upptäckt visade att att säga det snabbt är åtminstone hänsynslöst. Den modige krigaren anmärkte:
- Oj, det ser ut som att de är rädda för dig.
Fångskungen höll med om detta:
"De här fångvaktarna är väldigt listiga, de satte fast oss på ett sådant sätt att det var svårt att röra sig, och de tittade ständigt på cellen, kontrollerade kedjorna, uppenbarligen fruktade att vi kunde genomskåda dem med ett hårstrå.
- Är detta möjligt? - Frågade, lite förvirrad, en barfota tomboy-krigare i badbyxor.
- Om du försöker, så ja. - Och för att vara övertygande skakade han kedjan. - Inget är omöjligt.
När Fashpirovsky reste sig upp blev den erfarne krigaren Eduard något förvånad, han var inte särskilt lång, ungefär genomsnittlig längd, men mycket tjock, trots hunger och nöd. Men den unge fången var tvärtom lång och smal.
Pirattjejen blåste honom en kyss och utbrast:
- Det är det, herre!
- Låt oss se vad som finns i de andra rummen. - föreslog kämpen Eduard och snurrade otåligt ett svärd i händerna, kraftfull i kvalitet, inte volym.
- Det borde finnas en fängelsekassa och resten av fångarna där. - sa Fashpirovsky högt.
Pirattjejen sjöng med entusiasm:
- Ah, skattkammaren, min skattkammare - avrättningar och intriger!
Det är inte lätt, det är inte lätt att stå nära!
Tvärtemot förväntningarna var produktionen verkligen rik. Tunnor av guld, många kistor med stenar. Med en förvånad blick, som inte förväntade sig att se något sådant i fängelset, förklarade "Guds gissel" lätt:
- Här finns egendom som tagits från väldigt många människor, olagligt beslagtagen egendom.
Krigarpojken Edward skakade på huvudet och andades ut:
- Det är så det ser ut som att de inte skulle ta bort all rikedom.
Fashpirovsky nickade häftigt:
- Den lokala landshövdingen är en listig räv. Han försöker svälja mer än vad halsen kan hålla. - Här tittade filibusternas ledare sig oroligt omkring och såg sig omkring i kamerorna. - Har han redan blivit dödad?
Piratflickan sparkade sina bara, muskulösa ben som svar och kvittrade:
- Jag vet inte, mina herrar!
Krigaren Edward skakade till sitt eget missnöje på huvudet med blont hår:
"Sista gången jag såg honom var vid liv, bara lite bucklig."
Fashpirovsky skrattade till och med:
- Det är så det är, vi behöver åtgärda det här skyndsamt. Men alla glänsande kistor är inte huvudsaken, här borde det finnas en lucka som kommer att leda till fängelsehålan i provinspalatset. Nu ska jag förhöra fångvaktaren. - En strikt order från en född härskare. - Och du, kobra, plocka upp honom.
Även stark och rutinerad av träning, Eduard, som arbetade i stenbrotten, lyfte kadaveret med viss svårighet, Fashpirovsky slog sin feta galt på hans sladdriga kinder, tvingade honom att komma till besinning, och lade sedan till ytterligare en smäll. När han öppnade ögonen speglade de djurskräck.
- Lämna bara ditt liv, jag gör allt.
Piratledaren morrade:
- Var är min brud Extragazel?
Fångvaktaren muttrade desperat:
"Hon transporterades till huvudstaden för sex månader sedan; ingen skulle hålla en flicka av en sådan ädel familj bland pirater och banditer."
Pirattjejen sa aggressivt:
- Det här är logik!
Och hon stampade med bara foten.
- Då behöver jag inte dig längre. - Fashpirovsky klämde på halsen med tånghänder. "Du borde ha blivit torterad, men jag ville inte bli smutsig." Vad ska man göra med den andra, han är också en bödel och en jävel.
- Om du vill dödar jag honom själv! - Den unge krigaren Edward, fortfarande törstig efter bedrifter, föreslog villigt.
- Det är för lätt och enkelt, låt dem hänga honom upp och ner. - Den grymma "Guds gissel" beordrade och tittade skeptiskt på pojkens gestalt. "Du är stark utöver dina år, du kan dra ut honom."
- Den innehåller förstås hundrafyrtio kilo, inte mer. - sa Eduard Osetrov och log och lyfte den "flertonniga" kadaveret på sina axlar.
Detta visade sig dock inte vara en trevlig upplevelse, fångvaktaren stank som en täppt get. Dessutom var det inte bekvämt att bära, och den unge krigaren började svettas lite.
Pirate Girl noterade:
- Ja, han stinker som en smutsig gris!
Och hon vred ansiktet som en mime.
Den unge krigaren kände sig därför lättad när han befann sig på fängelsegården. Ett stort antal fångar samlades där, och inte bara vuxna män, utan många kvinnor och barn, de flesta i fruktansvärt tillstånd efter tortyr och svält.
Pirattjejen skrek:
- Det här är getter - sådana rånar! Vi lyckades nog bli fulla!
Den unge krigaren skrek åt dem i rättfärdig vrede.
- Vad ska man göra med den här torteraren? Hänga?
De frigivna fångarna började bullra - havet började skumma och hotade att överväldigas av den nionde vågen. I många år har människor lagrat känslor i fuktiga och kalla fängelsehålor.
- Nej, spetsa honom! Till korset! Galgen räcker inte för den orena degenererade! - Männen skrek till fullo, några var dock antingen pirater eller landsvägsmän. Men några var fångar, som ännu inte hade förlorat sin skönhet.
Och de stampade med bara, mejslade fötter, färska skavsår från bojorna gapade på vristerna, vilket gav fångarna en mycket rörande blick.
Och barnen är helt beniga och utmattade, men har inte tappat sin söthet, trots att varje ben i dem var synligt.
- Sköt i det här fallet rättvisa och straff själv! För vår enda domare är folket! - Efter att ha fattat Salomos beslut tog den tomboyish krigaren Edward avsked. Piratkejsaren följde efter honom. Även om inte alla kände igen hans makt, och själva titeln var ganska inofficiell, hälsade de tidigare fångarna honom med höga rop. Och när han lyfte upp handen blev alla tysta. Fashpirovsky talade högt, hans basröst som inte hade förlorat sin stentoritet under åren av fängelse:
-Vem vill du se som din befälhavare?
Pirattjejen låtsades rycka på sina smala axlar.
- Du, led oss, far! Var vår kung, "Guds gissel"! "De skrek och stampade med fötterna och slog dem med handflatorna. Och de halvnakna kvinnorna skrek i allmänhet som besatta.
Fashpirovsky höjde sina händer och vrålade:
- Så var det, nu kommer våra hjärtan att förenas!
Flera piratflickor kom upp i trasor täckta av blodfläckar, och de höjde våldsamt sina svärd.
Och de vackra krigarna stampade argt med sina bara, starka fötter på blodpölarna.
Och de vrålade till fullo:
Vi är härliga pirater
Hajar och valar...
Stora soldater
Mörkrets förstörare!
Och det blev ett väldigt ringande skratt.
Striderna i staden var nästan över, det sista skräpet som fanns kvar från den våldsamma blodiga stormen brände ut. Pirattjejerna slog sina bara sulor på de vassa klipporna, hoppade upp och nynnade och hade så klart roligt.
Det är väldigt bra att vara pirat
Flickan rånar alla urskillningslöst...
Det finns inte tillräckligt med guld, det är synligt - ge mig mer,
Det är fantastiskt att vara en glamorös tjuv!
Och återigen, än en gång, är deras bara klackar som att ploppa in i strömmar av brunt, scharlakansrött och ibland blått blod.
Edik blåste ut sina kinder och sjöng tillsammans med slavpojkarna:
Stormar, stormar, vinden är ingen barriär för oss,
Sedan barnsben har jag älskat att slåss till sjöss...
Och om du måste kämpa för en dröm -
Jag skulle hugga upp helvetets monster!
Även om Fashpirovsky inte skämdes för sina trasor, bestämde han sig ändå för att byta kläder; det är omöjligt för en kejsare, även om den inte är krönt, att vara en ragamuffin.
Edward, tvärtom, var glad över att vara i bara shorts igen, eftersom det var mycket bekvämare och mer praktiskt. Speciellt om du har en så skulpterad bål och muskler som tråd.
Terminator-pojken sjöng till och med:
Eh, vi är tuffa galningar
Vi tar med kronan...
Jag går och lägger mig som en bricka,
Jag vaknar som en drottning!
Och krigarpojken tar med bara fingrar tag i en av de stora piraterna vid näsan. Och han skrek hjärtskärande.
Och Edik sjunger igen:
Låt mig åka till Himalaya
Stanna i den orörda tystnaden...
Eller så ylar jag, eller så skälla,
Annars äter jag någon!
Och pojkkämpen kastar en sten med sin bara fot, och den flyger över och slår ner en kråka.
Och hon kommer att krascha med näbben i huvudet på en av spionerna i den jesuitliknande orden, som försöker försvinna in i mängden. Och hon genomborrade sitt rakade huvud.
Den unge krigaren sjöng:
- Och du kan inte gömma dig för Edik, du kan inte gömma dig,
Barfotatjejer, berätta vad ni drömmer om!
Andra pirater ägnade sig åt rån, många byten fördes till hamnen, aktivt delade och vägdes. Dit kom också den smart klädda Monitor. Piratledaren var naturligtvis arg och påstridig.
- Nu behöver vi starta en seriös och rättvis division. - Ledaren för sjörånarna började skrika - Det betyder att all rikedom ska delas lika mellan oss.
Den äldre skepparen från Ravarnava-laget invände:
- Ja, vi delar dem lika. Hälften för ett av våra fartyg, den andra hälften för ditt fartyg.
De vackra piratflickorna vrålade gillande och stämplade sin mat med sina bara, mycket graciösa, om än smutsiga och blodiga fötter:
- Pålitlig som fan - zonens lagar! Kedjorna kommer att krossa järnbarriärerna!
Monitorn, flammande av rasande ilska, startade som en topp som lanserades av ett kraftigt kast:
- Nej, jag håller inte med, fartyg är tomma strukturer, huvudsaken är människor. Både mitt folk och utomjordingarna vill att allt ska vara rättvist och som det ska vara. Riskerade inte mina bröder sina liv, och många av dem dog i en ojämlik strid? - Ledaren för ett gäng sjörånare hugger i ilska en sabel i golvet - Utifrån hederslagens krav kräver jag fyra femtedelar av bytet åt oss.
Och återigen är tjejerna halvnakna, svettiga och dammiga och skriker något gillande.
Skepparen försökte lugna den alltför aktiva hövdingen:
- Men vi skrev på ett dokument, som också har din signatur, att allt ska delas lika mellan fartygen.
- Jag kommer inte ihåg vad jag vinkade, men nu är det bara ett papper. I det här ögonblicket är det inte det smutsiga papperet som avgör, utan de vassa bladen. - Monitorn blossade upp kraftigt och blinkade med en elitsabel ovanför hans huvud. - Jaha, hur ska vi leva enligt begreppen.
Piraterna började skrika instämmande och en visselpipa ljöd. Det blev tydligt att blodsutgjutelsen var på väg.
Piratflickorna trampade på sina bara fötter och snurrade energiskt på sina lyxiga höfter, och deras skulpterade chokladabs lekte med sina vackra brickor.
Den äldre skepparen försökte resonera med dem.
- Låt oss vänta tills Ravarnava och den bästa fightern av alla hav, Eduard Osetrov, kommer, då ska vi diskutera alla våra problem.
Korsarernas dån såg extremt tvetydigt ut. Till och med korsarflickorna tjöt som grisar som blev knivhuggna med en ramstång. Och deras ben, som kännetecknades av mycket stor smidighet och grace av linjer, dansade Hopak. Det verkade för monitorn som om de alla var på hans sida, och detta vände piratkaptenen på mer och mer:
- Ni har problem, jag har nästan fem gånger fler människor, och om det blir bråk, då kommer ni alla att dödas som möss.
Den rutinerade skepparen var inte rädd för fräckheten:
- Vissa fighters kan kosta tio, och dessutom har vi fler vapen.
Pirattjejerna på båda sidor hoppade upp allt ivrigare och snurrade runt som toppar.
Monitorn startade och startade, det verkade som om ånga kom ut under dess lila peruk:
"Det här är en fördel till sjöss, men på land kommer vi att ha övertaget." - Och stämplingen av stövlar som bekräftelse. - Så, om du vill hålla dig vid liv, gå med på våra villkor, annars tar vi allt senare, så hänger vi ut de som lever kvar.
Skepparen infogade olämpligt:
- Men det här är oärligt! (Det är inte en bra idé att vädja till begrepp som heder bland filibusters!)
Monitorn drog fram en pistol dekorerad med topaser och rubiner:
- Vilken ära kan en pirat ha? "Och han sköt i benet och skadade skepparen allvarligt. Han föll som om han hade blivit nedslagen och höll om skottbenet. Och den galna ledaren skrek! - Så här kommer att hända med varje åsna som vågar stå i min väg!
Kanske skulle en massaker ha brutit ut om inte skriken hade brutit ut.
- Ravarnava och kobran, Edward den oövervinnelige, kommer.
Pirattjejerna tog den och tjöt. Och de började stampa med sina bara, solbrända chokladfötter ännu mer energiskt och snurrade sina svärd över sina vackra huvuden.
Och de skrek:
- Ära åt piraterna!
Pojken gick snarare inte ens, utan flög, som på vingar. Hans rörelser är så snabba. Sannerligen glittrade hans bara unga fötter med sulor som glittrade av mångfärgat blod.
Monitorn stannade och snurrade brutalt med törnen:
- Okej, jag ska ge de här dumma fölkillarna en sista chans.
När Ravarnava närmade sig, märkte den erfarne ledaren för filibusters omedelbart att en av hans assistenter var skadad, och piraterna ställde upp i en hotfull kohort.
Och korsarflickorna är alla smutsiga, halvnakna och blodiga. De tog det och twittrade:
Detta är flytten -
Totalt rån...
Du är super Bond -
En riktig hjälte...
Och det är inte lätt för mig alls -
Älskar agenten noll, noll sju!
- Vad är det, bröder? - frågade Ravarnava kallt. Och krigarpojken Edward hoppade över hans huvud och återskapade en kullerbytta bakåt. Hans underbara svärd i flykten skar i fyra delar en stor, potatisliknande rutig geting. Smaragddroppar av insektsblod stänkte ut.
- Ja det är det! "Monitorn började med en hög ton och tittade försiktigt på den för snabba pojken. "Vårt folk beslutade: det tidigare arrangemanget var inte rättvist och att det var nödvändigt att ompröva kriterierna för att dela bytet. Det vill säga dela med huvuden, inte efter fartyg. Varje nos har rätt till andel enligt lagen. Korsarernas ledare kisade medvetet sin slanka nos med grymhet. - Ja, håller du med om detta?
- Och om inte? - frågade Ravarnava och tittade ironiskt på ämnet för rånet.
Pirattjejerna surrade som en svärm av getingar.
- Sedan kommer det att bli en kamp, och utgången av striden kommer att avgöras av siffror och tapperhet, speciellt, du vet, du undkom straffångar, siffror. - betonade den arrogante monitorn och flinade häftigt.
"Snart kommer korsarernas kejsare, den store Fashpirovsky, hit och han kommer att döma oss." - Sade och kastade Edwards svärd i sina seniga händer, om än barnsligt, men vävt av ståltråd.
Ett vrål av gillande ringde genom korsarernas led.
- Jag känner inte igen några kejsare. Låt oss lösa problemet direkt - säg Varnaki: du accepterar mina villkor, annars kommer blod att utgjutas. - Monitorn riktade pistolen mot Ravarnavas mage. Sådana vapen var fortfarande mycket sällsynta under denna period av medeltiden, och piraten var mycket stolt över sitt förvärv, gjort av en skicklig hantverkare.
- Ja, djävulen var med honom. - Eduard Osetrov, utbildad i militärteknik, tog upp en sten med sitt bara, muskulösa ben och skickade den med ett skickligt kast rakt i handen med vapnet. Ett skott hördes, pistolen föll och två sekunder senare sprang den unge krigaren in i piraten. Han knäböjde honom i solar plexus, vred sedan lekfullt sin tjocka arm och satte bladet mot halsen.
Pirattjejerna nynnade mycket gillande. Deras barsulor började röra på sig, redo att bryta in i en dans.
- Flytta dig, och din hövding blir klar. - skrek den evigt unge krigaren. Piraterna flämtade och frös. Flera av dem, de piggaste, viftade med sablar, men vågade inte ge sig ut i strid. Och flickorna med bara ben skrek:
- Puck! Puck! Puck!
- Det är det, och nu, grabb, beordra dina hökar att lägga ner sina vapen! - Edward beordrade i sträng ton och stampade med sin bara häl så hårt att kullerstenen under den splittrades.
Den unge krigaren såg att monitorn var halvmedveten och drog i örat, tryckte fingret på tinningen och tvingade honom att komma till besinning.
- Släpp mig, snälla! - Banditledaren, som hade ramlat ner på en gång, stammade.
Piratflickorna började skrika som svar:
- Släpp inte taget! Riv ut hans halsmandlar!
Pojken vred sin hand hårdare:
- Du, giriga biff, håller med om den tidigare uppdelningen av bytet? - Och handen knastrade, som om den vore gjord av kartong.
- Det är upp till kejsaren att avgöra. - Monitor stammade och kramade om halmstrån.
Återigen bruset och stämplingen av starka tjejers bara fötter.
Pojkens krigare snurrade ännu hårdare, vilket till och med knakade:
- Vad händer om du dör?
Ledaren, som verkade som en dandy, visade oväntat fasthet. Han sa i en osmaklig ton:
- Vi är alla dödliga. Någon gång kommer vilken pirat som helst att avsluta sin resa, så låt det vara bättre från en hjältes kula än med skam vid gården.
En blandning av gillande och samtidigt beundran hördes i flickornas led. Det hela såg väldigt coolt ut.
Eduard Osetrov ville lägga till något annat, men ett ljud hördes och många människor med vapen dök upp.
"Jag tror att han har rätt, låt kejsaren bestämma." - Ravarnava bekräftade utan större motvilja.
Filibusterflickorna tjöt och snurrade sina stora, lyxiga höfter:
- Ja, ja, nej, ja!
Pojken Edward sjöng ironiskt:
Du behöver inte vara talare
För att förklara länge...
Jag kommer att bli en kejsare -
När allt kommer omkring kommer det inte ta lång tid för dem att bli!
Men för att vara ärlig,
Tron och epauletter -
Jag behöver det för att få det
Musköter, musköter!
Minst tvåhundra människor, mestadels torterade, klädda i kläder slitna från soldater eller rika medborgare, kom ut till torget. Framför gick en man med ett uttrycksfullt utseende med ett kortklippt skägg och i en storhetskostym. Ravarnava kände omedelbart igen honom och bugade sig lågt av missnöje.
- Ära till den store Fashpirovsky, länge leve korsarernas kejsare och "Guds gissel."